Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Boy Junga ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ο Έντουαρντ, το γνώριμο αγόρι της καμπίνας, έγινε πειρατής. Και πολεμά με τον κυβερνητικό στόλο, ληστεύει πλοία και ελευθερώνει όμορφες, ξυπόλητες σκλάβες. Προσπαθεί να είναι δίκαιος.

  BOY JUNGA ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Έντουαρντ, το γνώριμο αγόρι της καμπίνας, έγινε πειρατής. Και πολεμά με τον κυβερνητικό στόλο, ληστεύει πλοία και ελευθερώνει όμορφες, ξυπόλητες σκλάβες. Προσπαθεί να είναι δίκαιος.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Κρυμμένο, σαν βδέλλα ανάμεσα στα ράφια των μαιάνδρων του καταστρώματος, το ξυπόλητο αγόρι Έντουαρντ Οσετρόφ συνέχισε να ακούει. Οι φρεσκοκομμένες σανίδες του πλοίου μύριζαν ξέφρενα βελανιδιά και γαργαλούσαν το απαλό μάγουλο ενός αιώνιου εφήβου, ή, ίσως, ακόμη και ενός αγοριού περίπου δεκατριών ετών. Το αγόρι εξολοθρευτής σκέφτηκε έντονα:
  Τι σχέδιο να επιλέξει;
  Ένα εξωγήινο σαλιγκάρι-ζουρί, που αστράφτει με ένα σμαραγδένιο κέλυφος, σύρθηκε κατά μήκος των γυμνών, τραχιών σόλων του αγοριού της καμπίνας. Γαργάλησε ευχάριστα τη στρογγυλή, ροζ φτέρνα του αγοριού με τα πόδια της και ο Έντικ τέντωσε τα χείλη του για να χαμογελάσει.
  Πόσο υπέροχο είναι να έχεις ένα τόσο νέο, δυνατό, ακούραστο και ανθεκτικό σώμα. Που επουλώνονται οι πληγές χωρίς ίχνος, και τα χτυπημένα δόντια ξαναβγαίνουν, ακόμη και μια μάρκα με ζεστό σίδερο (υπήρχε ένα τέτοιο επεισόδιο σκλαβιάς στα λατομεία για ένα αγόρι!) και μετά από λίγες ώρες εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος.
  Ναι, το πληρώνει αυτό με το να μην μεγαλώνει, αλλά έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα και οφέλη. Και αυτό, πρέπει να σημειωθεί, υπερτερεί όλων των μειονεκτημάτων που υπάρχουν στην αιώνια παιδική ηλικία.
  Οι ευγενείς από τα αρπακτικά της θάλασσας συνέχισαν να κάνουν μια χαλαρή συζήτηση. Αυτός που είναι πλούσια κρεμασμένος με ρουμπίνια ρώτησε τον σμαραγδένιο ιερέα.
  "Λοιπόν, ο πόλεμος με τις άρπερ είναι αναπόφευκτος;" -
  Ένας τύπος που σχετίζεται με την εκκλησία επιβεβαιώθηκε:
  - Ναι, και ο μεγαλύτερος αδερφός θα είναι ήδη στο πλευρό μας, είναι πιθανό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν ευρύ συνασπισμό.
  Ο έμπορος με την ρουμπινιά αλυσίδα ρώτησε:
  - Και ο Grandmaster Screw;
  Ο πονηρός συνωμότης παρατήρησε:
  - Καταλαβαίνει καλύτερα από άλλους ότι το κοντραμπάσο είναι ο βασικός πυλώνας της πίστης του κόσμου και θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στους αρπιστές.
  Ο έμπορος χαμογέλασε πονηρά.
  - Έτσι, πρέπει να πείσουμε μόνο τον βασιλιά του Φλάουτου. Και αφήστε τον δέκατο τρίτο Δράκο να βγάλει έναν ταύρο.
  Έγινε μια σύντομη παύση. Ο Έντικ, με τα δυνατά του δόντια σαν τιτάνας, δάγκωσε ένα κομμάτι πίσσας από το καλώδιο, το μάσησε. Το στομάχι ενός αγοριού, αν μπορείς να πεις ένα αγόρι έμπειρο μαχητή που έχει ζήσει περισσότερο από έναν αιώνα, είναι άδειο. Δεν είχε φάει πριν πάει για αναγνώριση, οπότε ήθελε κάτι να μασήσει.
  Τι άλλο να κάνουμε; Σκοτώστε τους πάντως.
  Περνώντας, πατώντας σιωπηλά ξυπόλητη, μαυρισμένη στο χρώμα των ποδιών σοκολάτας, μια σκλάβα. Ήταν με ένα κοντό χιτώνα, επιτρέποντάς σας να θαυμάσετε τη γοητεία του ωραίου φύλου. Παρά το μουντό δέρμα της, τα μαλλιά της σκλάβας ήταν ξανθά, σχεδόν σαν τη λευκότητα του χιονιού, και μύριζε θυμίαμα.
  Ο Έντουαρντ μετάνιωσε μάλιστα που ήταν ακόμα αγόρι, αλλά από την άλλη, μπορείτε να θαυμάσετε επιχρυσωμένα αγάλματα, παγώνια ή πολύτιμους λίθους, οπότε αξίζει τον κόπο;
  Ο παπάς-έμπορος, κουνώντας την σμαραγδένια αλυσίδα του, δήλωσε με σιγουριά:
  - Και θα είναι η παραγγελία μας, "Το στόμα του Δράκου", θα δαγκώσει κανέναν.
  Ο μελαγχολικός συνομιλητής γέλασε δηλητηριώδη:
  "Οι Πειρατές πήραν πρόσφατα ένα καταδρομικό με εκατό όπλα από το Harpers. - Χτυπώντας τα τακούνια των μπότων. - Εχει πλάκα.
  Ο υπηρέτης του τάγματος, η ομοίωση των Ιησουιτών, απάντησε:
  - Αυτό χρειάζονται. Θα ξέρουν πώς να μας βάζουν κάθε είδους καθάρματα.
  Εδώ ο Εδουάρδος, ο οποίος άρχισε πάλι να θαυμάζει έναν άλλο, γυμνό σκλάβο με χιτώνα, με λεπτή μέση και υπέροχους γοφούς, εν προκειμένω, κόκκινο χρώμα, αμέσως θυμήθηκε ότι δεν είχε ολοκληρώσει το έργο που είχε δώσει ο πρώην αρχηγός Morgan Dish. Αν και από την άλλη γιατί να το εκπληρώσει αναγκαστικά; Ποιος είναι αυτός ο Μόργκαν, ένας αιμοδιψής πειρατής και απατεώνας που έκρυψε θησαυρό από την ομάδα; Γιατί όχι αρουραίος ; Και προς ντροπή του, αυτός, ένας πρωτοπόρος, πέντε λεπτά αργότερα, μέλος της Komsomol, Eduard, συμμετείχε σε αυτό. Και η απληστία και η δίψα για περιπέτεια άρχισαν να μιλάνε μέσα του. Λοιπόν, ήταν η επιλογή του Komsomol!
  Το πώς ο Έντουαρντ Οσετρόφ έγινε πρωτοπόρος είναι μια άλλη ιστορία, σε έναν διαφορετικό πλανήτη από άποψη τεχνολογικής ανάπτυξης. Εκεί, συγκεκριμένα, συνάντησε μια αυτοκρατορία σαν το Τρίτο Ράιχ, μόνο ακόμα πιο τεράστια, πολυάριθμη και τεχνολογικά προηγμένη.
  Και ήταν αντίθετη από το δικό της ανάλογο της ΕΣΣΔ, με επικεφαλής μόνο μια όμορφη και εξωτερικά νεαρή γυναίκα.
  Και εκεί, φυσικά, υπήρχε ένας πρωτοπόρος. Επιπλέον, υπήρχαν εκπληκτικά πολλά παιδιά σε αυτόν τον πλανήτη και περίπου πέντε φορές περισσότερες γυναίκες από ό,τι άνδρες. Υπέροχος κόσμος.
  Το αγόρι διοικούσε ένα ολόκληρο παιδικό τάγμα και έλαβε το αστέρι του ήρωα του SBKR - αυτό ήταν το όνομα αυτής της κόκκινης αυτοκρατορίας. Ο Έντουαρντ κατέλαβε ακόμη και το τανκ Cobra-13 βάρους χιλίων τόνων και το οδήγησε στις μονάδες του. Το οποίο αποδείχθηκε πολύ ωραίο. Και η ομάδα του, δύο τρίτα κορίτσια και ένα τρίτο αγόρια, έδειξε ότι ήταν πολύ κουλ. Αλλά αυτό, φυσικά, είναι μια διαφορετική ιστορία.
  Και τώρα ο Έντουαρντ βρίσκεται σε ένα πλοίο, σε έναν κόσμο περίπου του δέκατου έβδομου αιώνα, σε σύγκριση με την επίγεια περίοδο ανάπτυξης.
  Και το κοφτερό αυτί του αγοριού ακούει τα πάντα καλά.
  - Λοιπόν, ο Δράκος πρέπει να βρυχάται και να εκτοξεύει φλόγες που καίνε τα πάντα. Και ο Grandmaster Screw θα μπορούσε να στείλει έναν δολοφόνο στον Βασιλιά της Άρπας. Ακούστηκε ένα δηλητηριώδες σφύριγμα. - Αν και ο Θεός ξέρει τι είδους κυβερνήτης υπάρχει, αλλά ο αγώνας για τον θρόνο δεν θα ενισχύσει την αυτοκρατορία.
  Ο αντίστοιχος με τα σμαράγδια απάντησε με ένα γέλιο:
  - Ο δολοφόνος είναι προσεκτικά κρυμμένος και έτοιμος να τσιμπήσει. Υπάρχει μόνο ένας Θεός στο σύμπαν, και θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας μεγάλος πατριάρχης και μεγαλύτερος αδελφός. - Ο τόνος του πρίγκιπα της εκκλησίας και του βασιλιά των δολοφόνων έγινε παχύρρευστος. "Το γεγονός ότι ο βασιλιάς τους αποφάσισε να γίνει επικεφαλής της εκκλησίας είναι ιεροσυλία και τον περιμένει σκληρή τιμωρία.
  Ο συνομιλητής, πιάνοντας την ρουμπινιά αλυσίδα, ρώτησε:
  σκοτωθεί τελικά ο Αμπαλντίν ;
  Γέλια ως απάντηση:
  - Την κατάλληλη στιγμή.
  Μια φωνή γεμάτη δίψα έσπρωξε:
  "Τότε ας πιούμε για αυτό".
  Ο Ιησουίτης φώναξε ένα αγόρι που στροβιλιζόταν από τους υπηρέτες του πλοίου, διέταξε δυνατά.
  - Φέρτε μας ένα βαρέλι τσισέρ .
  Το αγόρι, αναβοσβήνει τα γυμνά του τακούνια, πήρε ένα τεράστιο δοχείο και με δυσκολία το έσυρε στους αρχηγούς. Παραλίγο να πέσει, σκοντάφτοντας πάνω από τη σανίδα, αλλά η δούλη κατάφερε να αρπάξει το δοχείο με το πολύτιμο υγρό.
  Το αγόρι της καμπίνας την ευχαρίστησε, που ήδη χτυπήθηκε στα τακούνια με ξύλα όταν έχυσε το κρασί. Και όταν ένα άλσος μπαμπού περνάει κατά μήκος του γυμνού πέλματος ενός παιδιού, ουρλιάζεις στην κορυφή των πνευμόνων σου. Και μετά τα πόδια παίρνουν φωτιά, και κάθε βήμα γίνεται αγωνία για μερικές καλές εβδομάδες.
  Ο Έντουαρντ έκλεισε το μάτι στο αγόρι και τον δούλο, αν και δεν τον είδαν.
  Ναι, εδώ, φυσικά, η ζωή είναι βαρετή και δεν θα βυθιστείτε σε έναν υπέροχο, παραμυθένιο κόσμο σε μια κονσόλα παιχνιδιών.
  Κάποιοι ευγενείς όρμησαν πάνω στην κανάτα και άρχισαν να καταπίνουν με τόση όρεξη, σαν καμήλες που διασχίζουν την έρημο Σαχάρα χωρίς αναπλήρωση. Όταν ήπιαν οι συνωμότες, έδιωξαν το παλικάρι με βρώμικες κατάρες, ανταμείβοντάς το με μια γενναιόδωρη κλωτσιά στον κώλο και χτυπώντας το στα γυμνά, μαυρισμένα του πόδια με ένα μαστίγιο. Μπήκαμε στην καμπίνα και καθίσαμε στο τραπέζι. Προφανώς, δεν είχαν ακόμα αρκετό χρόνο για να σχεδιάσουν. Αν και μιλούσαν ήσυχα, ο μυτερός πρόσκοπος με κοντό παντελόνι, Έντικ, έπιανε κάθε λέξη.
  - Τώρα η συζήτηση θα είναι πιο διασκεδαστική. - Ξεκίνησε ένας Ιησουίτης από ένα άλλο σύμπαν. - Ο δέκατος τρίτος δράκος πιστεύει ότι μια αυτοκρατορία σαν την Άρπ δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης. Πρέπει να χωριστεί μεταξύ του κοντραμπάσου και του φλάουτου, καθώς για την ποταπή αιρετική δημοκρατία του Χάρμον, σύντομα θα έρθει η σειρά της.
  Τότε ο έμπορος-συνωμότης με τα ρουμπίνια παρατήρησε:
  - Παραδόξως, αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι είναι πολύ πιο θρησκευόμενοι και αντιμετωπίζουν τον Παντοδύναμο Θεό και τους υπηρέτες του με σεβασμό. Για παράδειγμα, οι Ρεπουμπλικάνοι μας πληρώνουν τα δέκατα τακτικά!
  Ο Ιησουίτης, ο ιερέας με το σμαραγδένιο περιδέραιο, γρύλισε:
  - Αλλά όχι περισσότερο από αυτό, και άλλες πληρωμές στο ταμείο του μεγαλύτερου αδελφού σταμάτησαν.
  Στη συνέχεια, ο σύντροφός του ήπιε άλλη μια γουλιά γλυκό και πικάντικο κρασί και έφαγε το λιπαρό κρέας εμποτισμένο με σάλτσα σοκολάτας. Κολλώδης χυμός από το ζώο έτρεξε στα γένια του• χάρη στην ειδική εκπαίδευση, η όραση του ξυπόλητου αγοριού Έντικ έγινε πολύ έντονη και μπορούσε να δει τις λεπτομέρειες μέσα από το θολό, στραβό γυαλί του ύστερου Μεσαίωνα. Τότε είπε σκεφτικός:
  "Τίποτα, νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι να αποκατασταθεί η μοναρχία εκεί." Ένα χαμόγελο λύκου και ένα χαμόγελο βαμπίρ. - Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει περισσότερη τάξη, και η δύναμη της εκκλησίας θα ενισχυθεί.
  Ο Ιησουίτης έσπευσε να διαβεβαιώσει:
  - Έχουμε ήδη έναν κατάλληλο πρίγκιπα. Μεγάλωσε στο μοναστήρι και εξαρτάται απόλυτα από εμάς.
  Γέλια ως απάντηση:
  "Αυτό είναι υπέροχο, τι άλλο θέλεις;"
  Ένας ψίθυρος σαν σφύριγμα φιδιού:
  - Δωροδόκησε κάποιον και σκότωσε κάποιον.
  Ο συνωμότης με ρουμπίνια μύρισε ναρκωτικά από μια ταμπακιέρα και σφύριξε:
  Ένα φόνο είναι καλύτερο από εκατό κατάρες. Πρέπει να δράσουμε, όχι να καθυστερήσουμε.
  - Ας πιούμε πάλι για το ότι μόνο εμείς συνωμοτούμε, και οι υπόλοιποι είναι μπλεγμένοι σε αυτά!
  Οι μεθυσμένοι ήπιαν ένα επιβλητικό ασημένιο κύπελλο. Το κρασί ήταν ακριβό και πολύ δυνατό, αν και είχε καλή γεύση. Φλογερό κόκκινο, άφριζε, σαν να είχε χυθεί αίμα μωρού στο σερφ.
  - Ίσως τραγουδήσουμε, βαρεθήκαμε να μιλάμε για πολιτική.
  Ακούστηκε ένα σφύριγμα:
  - Έλα, μόνο ησυχία, αλλιώς θα ξυπνήσουμε όλο το πλοίο. Αύριο οι άνθρωποι μας έχουν δουλειά να κάνουν.
  Χτύπησε το τραπέζι με τη γροθιά του και το κρασί πέταξε πάνω στο σακάκι του, καλύπτοντάς το με βρώμικους λεκέδες:
  - Τι γίνεται με τους ανθρώπους; Χειρότερο από σκύλο. Πρέπει να τα φροντίζουμε;
  Και ένα πονηρό γέλιο με ένα σφύριγμα:
  - Αλλά είναι καλό να πιέσετε ένα νόμισμα από αυτά. Ειδικά αν νιώθουν και ξέρουν ότι τους νοιάζεσαι, ακόμα περισσότερο με λόγια παρά με πράξεις.
  Εμφανίστηκαν σκλάβες. Αυτή τη φορά φορούσαν λεπτή κιλότα, και με στενές λωρίδες υφάσματος στο στήθος. Τα γυμνά πόδια τους με το δέρμα της ελιάς, που έβγαζαν ήσυχους, μαγευτικούς ήχους, πάτησαν στο κατάστρωμα. Και ο αέρας φυσούσε μακριά, λαμπερά μαλλιά κόκκινου, χρυσού, λευκού, καστανού χρώματος.
  Μπήκαν στους ευγενείς, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε πόθο αξιωματούχων.
  Τέλος, ακούστηκε πένθιμο τραγούδι.
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από ένα νόμισμα
  Λάμπει πραγματικά χωρίς ψέματα!
  Στην πραγματικότητα, το δίπλωμα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου,
  Το στήριγμα του είναι γερό σπαθί και ασπίδα!
  
  Σε αυτό κρύβονται οι ειδωλολατρικοί θεοί,
  Σαν τον ήλιο, ένα λαμπερό χρυσό πρόσωπο...
  Αν και υπάρχουν ακόμα ληστές-παράσιτα,
  Ποιος ξεκίνησε στο παζάρι της ψυχής!
  
  Κέρμα, αυτό είναι ένα είδωλο και ένας αρχάγγελος,
  Είναι ο σωτήρας, ο καταστροφέας όλων.
  Χωρίς χρυσάφι, η μισθωμένη δαμασκηνή μαραζώνει,
  Χωρίς χρήματα, η επιτυχία δεν θα έρθει στη μάχη!
  
  Μα τι θέλεις, άνθρωπε,
  Κυνήγι για να αγοράσω την αθανασία για σένα...
  Να ανοίξω λαίμαργα την πόρτα στην ευδαιμονία,
  Να υφάνει ένα νήμα αιώνων ζωής!
  
  Αλλά μπορεί να το πάρει κι αυτό ένας διπλός;
  Είναι ο χρυσός κύκλος ικανός να ονειρευτεί;
  Για να μην έρθει ο γέρος με το δρεπάνι με χαιρετισμούς,
  Και δεν έβαλε σφραγίδα στο μέτωπό του στο νεκροτομείο!
  
  Αν και ένα νόμισμα χρειάζεται πολλή ευτυχία,
  Για να μας δώσει μπόλικη αμαρτία!
  Αλλά ο άνθρωπος δεν έχει δύναμη πάνω στο πάθος,
  Αυτόν κορίτσια, σαν το κεχρί στον κόκορα!
  
  Θέλει να πάρει πολλά από την κοιλιά,
  Φάτε φασιανούς, κιλά ανανά.
  Αν και δεν μπορείτε να φάτε μέχρι τον τάφο,
  Ακόμα κι αν είσαι εξαιρετικά cool με τα χρήματα!
  
  Και το φέρετρο, κοστίζει πάρα πολύ,
  Γιατί έχει θέση για βασιλιάδες!
  Μετά από όλα, ένας άγγελος θα σχεδιάσει ένα μηδέν στη μορφή,
  Ένα χτύπημα στο μέτωπο και ένα ραβδί στον εγκέφαλο!
  Οι γλώσσες των συνωμοτών μπλέκονταν όλο και περισσότερο και μετά από άλλο ένα ποτήρι, το παρατεταμένο παζάρι τελικά σιώπησε.
  Οι τελευταίες προτάσεις ήταν:
  "Ακούσατε ότι ξέσπασε μια εξέγερση στο Τζακ Λονδίνο, με επικεφαλής δύο, ή μάλλον τρεις, όμορφες γυναίκες.
  Ο ιερέας με τα σμαράγδια γέλασε και γρύλισε:
  - Όταν πιαστούν, οι στρατιώτες θα έχουν μεγάλη χαρά, θα τους κάνουν κομμάτια και θα τους κόψουν το δέρμα σε κορδέλες!
  Ο έμπορος με τα ρουμπίνια γρύλισε και έκανε λόξυγγα:
  "Δεν θα με πείραζε να συμμετάσχω και εγώ στο κυνήγι".
  ρέψιμο με δυσκολία , έπνιξαν:
  - Εδώ στην ακτή υπάρχει ένας σικ οίκος ανοχής, αύριο θα επιβιβάσουμε ακόμα πιο καυτές και πιο ιδιοσυγκρασιακές σκύλες.
  - Όχι ηλίθιο, αλλά γιατί όχι τώρα. Έχω μια επιθυμία. Γεια, πείτε με πόρνες. Πού είναι η νύχτα, γυαλιστερές νεράιδες; - Ο μεθυσμένος ευγενής, ρίχνοντας την αλυσίδα του, τραύλισε δυνατά και έπεσε από τα πόδια του.
  - Είθε ο Παντοδύναμος να σας στείλει ένα καλό όνειρο. - είπε ένας ευγενής ιερέας, μύρισε από ένα νηφάλιο φιαλίδιο. Στάθηκε για λίγο, συνήλθε, μετά σταυρώθηκε με ένα τρεμάμενο χέρι και μετά με ανακατωτά βάδισμα πήγε στην καμπίνα του.
  Οι σκλάβες τον κρατούσαν από τα χέρια. Αλλά προφανώς, έχοντας τακτοποιήσει το αλκοόλ, ο κληρικός ήταν ήδη ανίκανος για οτιδήποτε.
  Και τα κορίτσια εδώ είναι τόσο όμορφα, και τι ευχάριστες μυρωδιές από θυμίαμα και λεπτά, αθλητικά κορμιά του ωραίου φύλου.
  Η συνομιλία, που άκουσε ο ανιχνευτής Οσετρόφ, ήταν γεμάτη με πολλές μυστικές πληροφορίες, πιθανώς πολύ πολύτιμες για κάποιον, αλλά δεν είχε νόημα για τον ίδιο τον νεαρό πρόσκοπο. Στο τέλος, είτε δηλητηριαστεί είτε όχι ο βασιλιάς της άρπας , δεν έχει μεγάλη διαφορά για αυτούς. Και ο πόλεμος, αντίθετα, είναι υπέρ της φιάλης, περισσότερη λεία, τα πολεμικά πλοία του εχθρού είναι λιγότερο απασχολημένα μαζί σου. Όσο για τον Πρεσβύτερο Αδελφό, οι κουρσάροι, κατά κανόνα, είναι δεισιδαίμονες, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι πιστοί και κατά περίπτωση είναι έτοιμοι να ληστέψουν τον ιερέα μέχρι το κόκκαλο. Ο ίδιος ο Έντουαρντ Οσετρόφ δεν προσευχήθηκε ποτέ και με το γάλα της μητέρας του απορρόφησε ότι όλες οι θρησκείες είναι ψέματα, αλλά δεν υπάρχουν θεοί. Ή, όπως λένε, ο Θεός, που είναι η Τριάδα. Και πώς είναι, υπάρχουν τρεις θεοί και, ταυτόχρονα, ένας; Δεν γίνεται! Αν η μητέρα πίστευε σε κάτι, τότε προτιμούσε να μην εξαπλωθεί στα παιδιά και η Αλίκη πίστευε ότι υπήρχε κάποιο είδος δύναμης στον παράδεισο, αν και όχι βιβλική. Η εξέγερση, φυσικά, είναι ενδιαφέρουσα, αλλά ο Έντουαρντ απέχει πολύ από το να σκεφτεί ότι συνήθως τον κανόνιζαν μια τόσο ήρεμη και καλοσυνάτη αδερφή-αδερφή στα διαστημικά όπλα. Αυτή η σκέψη φαινόταν πολύ άγρια και απίστευτη, αν και πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν σε οκτώ χρόνια. Ειδικά σε πόλεμο! Πειρατής, και ο Έντουαρντ είναι αναμφίβολα πειρατής, ωστόσο, αυτό είναι καταραμένο πράγμα.
  - Οι πλούσιοι κορόιδευαν στα άκρα! - Πατώντας το γυμνό πόδι στη βελανιδιά. - Οι φτωχοί λιμοκτονούν, γι' αυτό ξεσπούν ταραχές. Δεν είναι πραγματικά δική μου δουλειά. ψιθύρισε το αγόρι εξολοθρευτής. "Πρέπει να σκεφτούμε τι να κάνουμε με αυτό το θραύσμα.
  Τα μάτια του έπεσαν στο ημιτελές βαρέλι. Ένα μαυρομάλλη αγόρι που του έμοιαζε πολύ έτρεξε κοντά του και μίλησε σιγά.
  - Οι θείοι μου έπαιξαν πολλά κόλπα. Κανείς δεν βλέπει, θα δοκιμάσω το " κρασί " τους. Το παλικάρι έσκυψε και ήπιε μια γουλιά από το γλυκό ποτό. Έπειτα, αφού το ρούφηξε, ήπιε άλλη μια γουλιά• το κεφάλι του αγοριού άρχισε να κάνει θόρυβο, κι εκείνος τρεκλίζοντας πήγε στο μαγειρείο.
  - Και τι γίνεται αν μπούμε στην πυριτιδαποθήκη και ανατινάξουμε τα βαρέλια εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, αυτός ο σκάφος θα καεί και θα βυθιστεί. - το κατάλαβε ο ύπουλος Έντουαρντ. "Θα.
  Αλλά τότε το αγόρι θυμήθηκε ότι υπήρχαν όμορφες σκλάβες στο πλοίο και μπορούσαν να πεθάνουν. Λοιπόν, εντάξει, έχει στον δείκτη του ένα μικρό, με τη μορφή ενός ασημί φιδιού, ένα τόσο σεμνό και ανεπαίσθητο με την πρώτη ματιά δαχτυλίδι. Αλλά είναι σε θέση να μετακινήσει άτομα του αντίθετου φύλου σε μικρές αποστάσεις. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να σωθούν τα κορίτσια.
  Πιάνοντας έναν πυρσό και, για κάθε ενδεχόμενο, αλείφοντας το πρόσωπο και τα μαλλιά του με ρετσίνι, το αγόρι πήγε στα βάθη του πλοίου, βάζοντας ταυτόχρονα το δροσερό σπαθί του στη ρωγμή, φοβούμενος ότι θα τον έδινε με τη λάμψη του. . Η απόφαση είναι αμφιλεγόμενη, αλλά δεν υπάρχει επιλογή. Ήταν βουλωμένο μέσα στο δοχείο και δεν μύριζε πολύ καλά. Φυσικά, οι ναυτικοί δεν φημίζονταν για καθαριότητα και ανακουφίζονταν πουθενά. Ωστόσο, έχοντας ζήσει τα ορυχεία, όπου γυμνά, ξυρισμένα αγόρια μόχθησαν με αλυσίδες και δέχονταν μαστίγια για το παραμικρό λάθος, ή, αφού επιβράδυνε λίγο τη δουλειά, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σχολαστικός ανιχνευτής. Στο ορυχείο, για παράδειγμα, η ανάγκη ανακουφίστηκε ακριβώς στις ρωγμές, ακόμη και οι πυρσοί κάπνιζαν. Και τα αγόρια, αλυσοδεμένα και ιδρωμένα, δεν είχαν πλυθεί για χρόνια, οπότε ήταν πραγματικά η Κόλαση εκεί. Και εδώ, απλώς μια συνηθισμένη τρύπα για τον ύστερο Μεσαίωνα.
  Στο δρόμο, κλήθηκε το αγόρι του με στεγνούς μύες, ένα αγόρι γυμναστής.
  - Μανέ, δώσε μας ρούμι. μουρμούρισε ο μεθυσμένος ναύτης.
  Σκύβοντας, ο Έντικ πήδηξε στο βαρέλι και ψάχνοντας αμήχανα για τη βρύση, χύθηκε σε μια κανάτα. Η βρύση ήταν σκουριασμένη και κύλισε εξαιρετικά σφιχτά. Σαν άγκυρα πιασμένη στα φύκια.
  Τα μπερδεύεις πάρα πολύ καιρό, κακό παιδί. - Ο Σκάουτ Οσετρόφ δέχτηκε ένα βαρύ χαστούκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. - Λοιπόν, φύγε από δω στο διάολο, δεν το έδωσες ακόμα.
  Ψεύτικο αγόρι καμπίνας έτρεξε με πλήρη ταχύτητα. Καλά που τον παίρνουν για άλλον. Οι αποθήκες πούδρας είναι πάντα τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε η πιθανότητα να χτυπηθεί κατά λάθος είναι ελάχιστη. Δηλαδή στο κάτω μέρος και στη μέση του πλοίου, ακριβώς κάτω από το μεγάλο ιστό, ακόμα και σε αυτό το γραμμικό πλοίο βάζουν από πάνω ένα φύλλο μπρούτζου για αντοχή και αξιοπιστία. Εκεί πρέπει να πάει. Το ξυπόλητο αγόρι Έντικ άρχισε να κατεβαίνει, τα βήματα ήταν γλιστερά και η μυρωδιά δυνάμωνε. Στην πορεία, συνάντησε ναύτες μια-δυο φορές, τον φώναξαν, αναγκάζοντάς τον να εκτελέσει αυτή ή εκείνη τη μικρή αποστολή. Ο νεαρός πολεμιστής εκτέλεσε τις εργασίες πρόθυμα και γρήγορα• μέσα στο σκοτάδι ήταν αδύνατο να ξεχωρίσει τον ίδιο και το αγόρι της περιοχής, ειδικά αφού ο αληθινός Μανέ πιθανότατα κοιμόταν. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μερικές φορές η κατασκοπεία ωφελεί τα πιθανά θύματα. Ο κόσμος, όπως πάντα, είναι γεμάτος παράδοξα. Αυτός, όμως, είναι ο κόσμος των ζωντανών ανθρώπων. Από τον ενθουσιασμό, το αγόρι πολεμιστής Έντουαρντ ίδρωσε πολύ και άρχισε να λάμπει στο φως της δάδας.
  - Είναι απαραίτητο να τα βγάλεις πέρα με τα νεύρα, αλλιώς, τι πειρατής είμαι. Μίλησε μόνος του.
  Τέλος, φαίνεται μια βαριά δρύινη πόρτα με μια τεράστια κλειδαριά. Εδώ ο Οσετρόφ σταμάτησε, χωρίς να ξέρει τι να κάνει μετά. Εκείνη τη στιγμή τον κάλεσαν ξανά.
  Τον κάλεσε ένας πολύ χοντρός με ένα μακρύ μαχαίρι. Και με μια εξαιρετικά άσχημη, βραχνή φωνή χακάρισε:
  - Κρεμιέσαι γύρω από το κράτημα, πήγαινε να μου καθαρίσεις τις μπότες.
  Ο ιδρωμένος Έντουαρντ έτρεξε προς το μέρος του, η φλόγα φώτισε το βρώμικο πρόσωπό του, και, όπως θα το είχε η τύχη, ο χοντρός του έριξε μια πιο προσεκτική ματιά. Το αγόρι είχε ένα πολύ όμορφο πρόσωπο από τη φύση του, και το σώμα του, και το όμορφο πρόσωπο του αγγέλου, είναι πολύ δύσκολο να το μπερδέψεις με κάποιον.
  - Δεν είσαι Μανέ! - Και ένα υστερικό, αλλά ήσυχο κλάμα λόγω ποτού. "Αχ, άσχημο κατάσκοπο, πες μου, ποιος είσαι;"
  Αντί να απαντήσει, ο Έντουαρντ χτύπησε τον εχθρό με την παλάμη του στο λαιμό. Κούνησε το μαχαίρι του ως απάντηση, και ο νεαρός μόλις απέφυγε ένα χτύπημα που γλίστρησε μέσα από τα πλευρά. Ελαφρύ έγκαυμα, και δυσάρεστη φαγούρα από το μηδέν.
  - Εδώ είναι το θηρίο. - Ο Πολεμιστής του οξύρρυγχου, αναχαιτίζοντας το χέρι του, έστριψε το μαχαίρι και μετά το οδήγησε στο στομάχι μέχρι τη λαβή. Ο χοντρός ούρλιαξε και τα επίμονα δάχτυλά του έσκαψαν στο λαιμό του, καταπνίγοντας μια κραυγή.
  Το παλικάρι έπνιξε τον εχθρό με όλη τη μανία του, νιώθοντας ικανοποιημένος για το πώς πέφτει η αντίσταση του εχθρού και πώς χαλάει. Όταν ο χοντρός έγινε τελικά πτώμα, το φοβερό αγόρι Έντουαρντ τον πέταξε μακριά. Τώρα, και το κατάλαβε ξεκάθαρα, πρέπει να βιαστεί, αλλιώς θα χτυπήσουν τον κώδωνα του κινδύνου όταν ανακαλύψουν την εξαφάνιση ενός σημαντικού ναύτη, ή μάλλον, ακόμη και ενός αξιωματικού του ναυτικού. Ωστόσο, η κλειδαριά δεν κινήθηκε και το αγόρι δεν είχε ακόμη τις ικανότητες ενός διαρρήκτη, σε κάθε περίπτωση, τόσο πρωτόγονες κλειδαριές (που δεν μπορεί να ειπωθεί για ηλεκτρονικούς κωδικούς), χρησιμοποιώντας μάταια ένα μαχαίρι. Θαμπώθηκε και έσπασε.
  Εδώ, αρκετά κορίτσια με ελάχιστα ρούχα, αλλά με μέγιστη γοητεία, έτρεξαν στο κατάστρωμα, πατώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Άφησε τα γυμνά της πέλματα στη σκόνη πολύ χαριτωμένα, σαν σκίτσο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ίχνη.
  - Αυτό είναι ασχήμια, πώς να ανοίξω την κλειδαριά τώρα. Ίσως να βάλει φωτιά στην πόρτα; Ο Έντουαρντ έβαλε τη δάδα. Μασίφ ξύλα κάηκαν άσχημα, εξάλλου, ήταν σφυρήλατο από πάνω. Ο νεαρός σαμποτέρ σύντομα συνειδητοποίησε την πλήρη ματαιότητα ενός τέτοιου μονοπατιού και άρχισε να ζεσταίνει το κάστρο. Το λάδι σε αυτό πήρε φωτιά και μύριζε έντονα.
  - Μυρίζει σαν καμένη κοπριά. - Το εξαγριωμένο θαλαμηγό Έντουαρντ έσπρωξε ένα σπασμένο μαχαίρι στην τρύπα, το έστριψε πιο βαθιά, στρίβοντάς το ελαφρά. Θυμήθηκε μια ταινία για τους αρχαίους χρόνους - "The Rusty Sword", όπου ένας κλέφτης προσπάθησε να ανοίξει μια κλειδαριά αχυρώνα με παρόμοιο τρόπο. Είναι αλήθεια ότι τώρα αυτή η μέθοδος δεν λειτούργησε.
  Ακούστηκε θόρυβος και δύο φρουροί πλησίαζαν. Ήταν μεθυσμένοι και ούρλιαξαν ένα αταίριαστο τραγούδι. Το γενναίο αγόρι Έντουαρντ δεν τους φοβόταν, αλλά ο κίνδυνος να σημαδέψουν ήταν πολύ μεγάλος. Ως εκ τούτου, όρμησε στο σκοτάδι, με μια γρήγορη κίνηση της παλάμης του, σβήνοντας τη δάδα.
  Το "γλυκό ζευγάρι" πλησίασε την πόρτα. Ο μεγαλύτερος στο ζευγάρι, ένας μάλλον ογκώδης μαχητής, είπε.
  - Και γιατί στο διάολο μας διέταξε ο στρατηγός να ελέγξουμε την ασφάλεια της μπαρουταποθήκης, δεν θα έρθει κανείς εδώ.
  - Ναι, και το κάστρο εδώ είναι τέτοιο που ο ίδιος ο διάβολος θα του σπάσει το πόδι. - μουρμούρισε ο δεύτερος πολεμιστής και γρύλισε αμέσως. Και μετά βόγκηξε μπερδεμένος:
  - Κοίτα, κάποιος προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα.
  Με εκ των υστέρων, οποιοσδήποτε είναι δυνατός, ο νεαρός πολεμιστής Έντουαρντ χτύπησε τον εαυτό του στο μέτωπο απογοητευμένος, πρέπει να είσαι τόσο απρόθυμος. Στο μεταξύ, ο φρουρός προσπάθησε να βγάλει το μαχαίρι. Ένας άλλος γρύλισε, άρχισε να κοιτάζει γύρω του, στρίβοντας τον λαιμό του τρομαγμένος:
  - Υπάρχει ένας πρόσκοπος στο πλοίο, ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός.
  Δεν ήταν πλέον δυνατό να διστάσει, η λέξη επιτάχυνε από ένα ελατήριο, ο Έντουαρντ πήδηξε από την ενέδρα και έκανε ένα χτύπημα σε άλμα.
  Χτυπούσε με όλη του τη δύναμη με την κνήμη του στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ακούστηκε ακόμα και το τρίξιμο των σπασμένων σπονδύλων. Εκείνη τη στιγμή, ο δεύτερος ναύτης συσπάστηκε, προσπαθώντας να βγάλει το μαχαίρι και, ιδού, η κλειδαριά χώρισε μόνη της.
  Πριν προλάβει ο τελευταίος αντίπαλος να σηκωθεί με το στόμα ανοιχτό χαζά, ο καλά εκπαιδευμένος νεαρός πολεμιστής Έντουαρντ πάλεψε με τα χέρια και τα πόδια. Όταν προσπάθησαν να τον πάρουν, ο Οσετρόφ του έδωσε ένα uppercut στο σαγόνι και στη συνέχεια προστέθηκε στον κρόταφο. Ο πολεμιστής σωριάστηκε στο πάτωμα.
  Αρκετά όμορφα κορίτσια, που μόλις καλύπτονταν από λεπτές λωρίδες υφάσματος, πήραν χαρούμενα και χειροκρότησαν, αναφωνώντας με μια φωνή:
  Μπράβο ξυπόλυτο καμπινέ! Είσαι ήρωας!
  Ο νεαρός τερματοφύλακας ψιθύρισε χαρούμενος:
  - Τώρα, πρέπει να δράσουμε γρήγορα!
  Έχοντας μαζέψει τις τσέπες του και βρήκε έναν πυριτόλιθο, κάτι απαραίτητο, επειδή το φανάρι που κουβαλούσαν οι μεθυσμένοι είχε σβήσει, ο Πολεμιστής των οξύρρυγχων έβγαλε μια σπίθα και άναψε τη δάδα.
  - Τώρα ας κάνουμε σαμποτάζ, όπως σε μια ταινία για την αρχαιότητα, ένας πρωτοπόρος ανατινάζει τους φασίστες. "Ο νεαρός πολεμιστής έσκισε ένα κουρέλι, το μούσκεψε με ρετσίνι και έφτιαξε ένα σπιτικό φυτίλι. Μετά έκοψε ένα κομμάτι στο μεγαλύτερο βαρέλι, το γέμισε και έβαλε φωτιά.
  - Ας έρθουν οι άγγελοι του αντικόσμου να με βοηθήσουν! - Τα μάτια του πρώην αντάρτικου μαχητή του υπόγειου άστραψαν αρπαχτικά. Ελπίζω να υπάρχει αρκετός χρόνος για να φύγω.
  Πατώντας απαλά τα δάχτυλα των ποδιών του, το μαυρισμένο αγόρι με μυώδη εξολοθρευτή, Έντουαρντ, έκλεισε την πόρτα, την κρέμασε πίσω και, σπάζοντας την κλειδαριά με μια απότομη κίνηση, όρμησε στον επάνω όροφο. Φαινόταν ότι η βαθιά ατμόσφαιρα πιέζει το στήθος και θολώνει το κεφάλι. Τα πόδια έγιναν εκπληκτικά βαριά. Στο δρόμο, τον κάλεσαν μερικές φορές και ο μεγάλος πολεμιστής Έντουαρντ, που έμοιαζε τόσο πολύ με ένα συνηθισμένο ημίγυμνο ξυπόλητο αγόρι, απάντησε με στραγγαλισμένη φωνή:
  Ο στρατηγός με κάλεσε επειγόντως.
  Αυτό, φυσικά, λειτούργησε άψογα στους στενόμυαλους πολεμιστές, μέχρι που ρώτησε μια άλλη φωνή.
  - Και γιατί σε χρειάζεται ο στρατηγός;
  Το νεαρό αγόρι Έντουαρντ, σπινθηροβόλο με τις γυμνές, σκληρές γόβες του, απάντησε με μια προπαρασκευασμένη σφραγίδα:
  - Έχω μια επείγουσα αποστολή, πρέπει να πάω στο κατάστρωμα.
  - Όχι, πρώτα μας σερβίρετε. - Ο ναύτης φώναξε, πιάνοντάς τον από τον μυώδη, έστω και με έναν κοκάλινο ώμο που προεξείχε έντονα.
  Ο νεαρός πολεμιστής, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, χτύπησε τον βάναυσο στο γόνατο και μετά έκανε ένα σκούπισμα. Κατέρρευσε κάτω από το φιλικό γέλιο και το εύστροφο παιδί Οσετρόφ πρόσθεσε ταχύτητα.
  Το τρέξιμό του γινόταν όλο και πιο απελπισμένο και σπασμωδικό. Τα γυμνά τακούνια του αιώνιου παιδιού εξολοθρευτή άστραψαν. Εδώ, επιτέλους, είναι το σωτήριο κατάστρωμα, ορμάει στη γνωστή ρωγμή, προσπαθώντας να βρει το σπαθί του. Απουσιάζει!
  Μόνο σκλαβοπούλες, κάπου, κάτι βουίζουν ψυχολογικά με τα αηδόνια τους, με πολύ όμορφες φωνές. Και τι κοριτσάκια είναι αυτά, γενικά με γλυκιά εμφάνιση.. Με την καθαρή και λεία επιδερμίδα τους.
  Ωστόσο, ο Έντουαρντ δεν είναι στο ύψος του - άλλωστε, το θρυλικό και γενναίο σπαθί του έχει φύγει.
  Αλλά αυτό δεν είναι ένα εύκολο όπλο, μια τέτοια λεπίδα θα κόψει οποιοδήποτε μέταλλο. Χτυπώντας θυμωμένο το γυμνό του πόδι, ο Έντουαρντ ψιθύρισε με χλωμά χείλη:
  Δεν θα σε αφήσω, ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνω.
  Ο νεαρός σαμποτέρ ένιωθε το κιγκλίδωμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τότε ένας φρουρός σκόνταψε πάνω του.
  Ακολούθησε μια δυνατή κραυγή:
  - Τι κάνεις εδώ?
  - Ο στρατηγός διέταξε να βρουν το χαμένο μετάλλιο με μια διαμαντένια καρδιά! - Υπήρχε ένα έξυπνο αιώνιο αγόρι Οσετρόφ. Δυσκολεύτηκε να συγκρατηθεί, για να μη χώσει αμέσως τις σκληρές, σαν την άκρη του λοστού, γυμνές φτέρνες του στο μέτωπο.
  Έπνιξε μάλιστα από τη χαρά του:
  - Σωστά, ας φάμε μαζί.
  Ο πολεμιστής όρμησε στο κατάστρωμα και άρχισε να νιώθει τις σανίδες, στο νεαρό σώμα του Έντουαρντ φαινόταν ότι ο χρόνος πετούσε, μετρώντας γρήγορα τα τελευταία δευτερόλεπτα για εκείνον. Μια ορμή σκέψεων διέκοψε ένα επιφώνημα.
  - Κοίτα τι βρήκα. - Ναι, μερικές φορές συμβαίνει, κάποιος είναι τυχερός, αλλά όχι εσύ. Αν και η τύχη είναι σχετική έννοια. Ο μαχητής τράβηξε ένα αμυδρά αστραφτερό σπαθί.
  - Τάξη! Επιτρέψτε μου να σας δείξω το κόλπο. - Είπε το αιώνιο αγόρι εξολοθρευτής, και με ένα γλυκό χαμόγελο, κόβοντας το δεξί του χέρι στο ηλιακό πλέγμα με τα δάχτυλά του, χρησιμοποιώντας την τεχνική "Νύχι Τίγρης". Τότε, το χέρι ένιωσε τη γνώριμη ελαφρότητα ενός σπαθιού. Με ένα τρέξιμο ξεκίνημα, ο νεαρός και αήττητος πολεμιστής πήδηξε στη θάλασσα.
  Οι σκλάβες, χτυπώντας τα γυμνά, λαξευτά, χαριτωμένα, όπως θα έπρεπε, πόδια του ωραίου φύλου, που δεν ήξεραν παπούτσια, τραγουδούσαν.
  Είστε το μεγάλο μας είδωλο
  Φως αγοριού πολεμιστή...
  Κατακτήστε όλο τον κόσμο -
  Να τραγουδιέται η αγάπη!
  Σχεδόν αμέσως, σημειώθηκε μια τεράστια έκρηξη, το πλοίο χωρίστηκε σε δύο μέρη και κούτσουρα καπνού σκορπίστηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένας από αυτούς χτύπησε πολύ οδυνηρά το αγόρι Έντουαρντ στους μαυρισμένους γυμνούς ώμους και ο πυροσβέστης έκαψε ελαφρά τα γυμνά πόδια του, ένα θραύσμα χτύπησε το τραχύ πέλμα του αγοριού της καμπίνας. Αν και έμεινε έκπληκτος, η πρόοδός του δεν επιβραδύνθηκε, επέπλεε με αυτόματο πιλότο.
  Και, φυσικά, δεν ξέχασε να τρίψει το δαχτυλίδι και να πει ένα σύντομο ξόρκι.
  Ένας μαγικός ανεμοστρόβιλος πήρε και σήκωσε τις σκλάβες. Και τους μετέφερε σε ασφαλές μέρος από το ανατινασμένο πλοίο μιας παραμυθένιας χώρας. Και κατέληξαν στο λιμάνι. Ένα ολόκληρο απόσπασμα όμορφων κοριτσιών διαφόρων βαθμών γυμνότητας. Και μόνο ένα από αυτά είχε σανδάλια κεντημένα με πέρλες. Και αυτό γιατί δεν ήταν καθόλου σκλάβα.
  Τα κορίτσια το πήραν σε χορωδία και τραγούδησαν:
  Αλλά ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των αλυσίδων σκλάβων!
  Το αγόρι πολεμιστής τους τραγούδησε:
  Ο γιος της γης θα απαντήσει, όχι,
  Δεν θα γίνω ποτέ σκλάβος...
  Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ανθίσει,
  Ο ήλιος θα γιατρέψει μια τρυφερή πληγή!
  
  Για τη μεγάλη Πατρίδα στη μάχη,
  Η καρδιά του αγοριού σε καλεί...
  Σηκωθείτε γενναίος ιππότης το πρωί
  Το σκοτάδι θα φύγει, τα τριαντάφυλλα του Μάη θα ανθίσουν!
  Οι καρχαρίες τίγρεις άρχισαν και πάλι να καταδιώκουν το αγόρι που είχε διαπράξει δολιοφθορά.
  Ο νεαρός πολεμιστής Έντουαρντ έσπασε το σπαθί του, αν και ο μελανιασμένος ώμος του πονούσε αφόρητα. Ένα από τα αρπακτικά κολύμπησε πολύ κοντά και κόπηκε και μετά οι φίλοι της της επιτέθηκαν.
  Και άρχισαν να βασανίζουν τα αγαθά τους και κυριολεκτικά να τα κομματιάζουν. Και τα κύματα πήραν το χρώμα ενός ρουμπινιού ηλιοβασιλέματος.
  - Εσείς οι καρχαρίες δεν έχετε αίσθηση αλληλεγγύης. Αντί να υποστηρίξεις έναν πεσμένο σύντροφο, τον τελειώνεις. - πρόσθεσε ειρωνικά ο νεαρός πολεμιστής. Πού πήγε η συνείδησή σας;
  Οι καρχαρίες γκρίνιαξαν κάτι ακατανόητο σε απάντηση, μόνο ένας από αυτούς με μωβ ρίγες και χωρίς κέρατα είπε ξαφνικά:
  - Ποιος είσαι, νεαρέ, που αμφισβητείς εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης.
  Από έκπληξη, το αιώνιο αγόρι Έντουαρντ παραλίγο να ρίξει το σπαθί του, αλλά ευτυχώς, χάρη σε μια εκπληκτική αντίδραση, κατάφερε να αναχαιτίσει το πολύτιμο τρόπαιο με τα ευκίνητα, γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, σαν μαϊμού.
  Ο νεαρός πολεμιστής ρώτησε:
  - Μιλάς?
  Ο καρχαρίας γέλασε ειρωνικά.
  - Και τι νομίζεις, μόνο οι άνθρωποι είναι ικανοί για αυτό. Εδώ είναι το παλαβό σας, όχι χωρίς λόγο οι περισσότεροι από εσάς αρνείστε την εξέλιξη, αποδίδοντας στον εαυτό σας μια θεϊκή προέλευση. - Και το κύριο αρπακτικό των θαλασσών χτύπησε θυμωμένα την ουρά της στο νερό.
  Το αγόρι λογικά απάντησε:
  - Δεν είμαι η πλειοψηφία, και συγκεκριμένα, πιστεύω ότι κάποτε ήμασταν ανόητοι πίθηκοι. Μετά όμως κατάφεραν να σηκωθούν. - Ένας σκληρός πολεμιστής απέκρουσε. - Θα περάσουν χιλιετίες, και θα φτάσουμε σε τέτοια ύψη που ούτε οι πιο τολμηροί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας δεν ονειρεύονται!
  Ο καρχαρίας, συνεχίζοντας να ακολουθεί τον Έντουαρντ σε κάποια απόσταση, παρατήρησε με σκεπτικισμό:
  "Έχεις ακόμα υπερβολική αυτοπεποίθηση, φίλε. Αναμένετε να επιτύχετε με τη βοήθεια της λογικής αυτό που οι άλλοι αγαπούν την ελπίδα να αποκτήσουν εις βάρος της Θείας χάρης.
  Το αγόρι, προσπαθώντας να προσθέσει μια κίνηση, ειδικά επειδή τα κοψίματα που προέκυψαν από την έκρηξη ήταν αποκρουστικά φαγούρα, ξαφνιάστηκε ξανά:
  - Και πώς το ξέρεις αυτό, γιατί δεν βγαίνεις από τη θάλασσα.
  Ο Καρχαρίας είπε εν γνώσει του:
  - Μερικοί από εμάς έχουν μια έμφυτη ικανότητα να απορροφούν πληροφορίες από τον εγκέφαλο αυτών που έχουν φάει. Βρήκα λοιπόν έναν εξαιρετικά διαβασμένο επίσκοπο. Κι εσύ, αν και μικρός, αποθηκεύεις πολλές γνώσεις μέσα σου. Τώρα θα είσαι το πρωινό ή το δείπνο μου, ανάλογα με το τι σου αρέσει περισσότερο.
  - Απλά προσπάθησε! - Εύστροφος σαν κόμπρα, ο Έντουαρντ, πιάνοντας την επερχόμενη κίνηση, κούνησε το σπαθί του και έκοψε τον πλησιέστερο καρχαρία, που όρμησε πάνω του.
  Το χτύπημα τη χτύπησε, κόβοντάς της το μάτι, τον εγκέφαλο και το κέρατο. Και πάλι, τα αρπακτικά, αντί να πετάξουν όλοι μαζί πάνω στον παραβάτη τους, κόλλησαν στο σώμα που έσπασε.
  - Όχι, δεν θα γευτείς ποτέ το μυαλό μου. - Είπε, με δυσκολία να συγκρατήσουν το γέλιο, οι καρχαρίες φαίνονταν πολύ ανόητοι, αγοράκι. "Αλλά αν θέλετε, κολυμπήστε πιο κοντά. - Ο νεαρός πολεμιστής έμοιαζε με σύκο με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η ληστής της θάλασσας, φοβούμενη να επιτεθεί στον εαυτό της, σφύριξε επιθετικά:
  - Τώρα θα σε σκοτώσουν. - Προφανώς, όχι πολύ ευρηματικός για βρισιές, στριμωγμένος. -Είσαι ένα ανόητο κάθαρμα.
  Τα αρπακτικά ψάρια, αφού τελείωσαν με τον σύντροφό τους, όρμησαν πάλι πίσω από τον νεαρό. Προσπάθησαν να του επιτεθούν από όλες τις πλευρές, αλλά επιδέξιοι, εκπαιδευόμενοι σε μυστικές μάχες, μεταξύ άλλων με κρύα όπλα, το αιώνιο αγόρι Έντουαρντ βούτηξε και άνοιξε τη μια κοιλιά, ο άλλος έκοψε την ουρά του. Οι καρχαρίες, σαν κακοί, έχασαν το ενδιαφέρον τους για λίγο, ροκανίζοντας τους δικούς τους.
  - Εσύ, βλέπω, δεν ελέγχεις τις αδερφές σου. - παρατήρησε χαρούμενα το ανίκητο αγόρι Έντουαρντ. Γιατί είναι τόσο πρωτόγονοι; Και πεθαίνουν σιωπηλοί, σαν παρτιζάνοι υπό ανάκριση;
  Ο κύριος καρχαρίας απάντησε ειλικρινά:
  "Άνθρωποι σαν εμένα είναι σπάνιοι. Και τα υπόλοιπα είναι ένα βουνό ανόητων μυών που επιβεβαιώνονται από τα ένστικτα: τελειώστε τους τραυματίες - πιο δυνατοί από τις διαταγές μου.
  Το εύστροφο αγόρι Έντουαρντ ζύγισε το σπαθί και σκέφτηκε γιατί να μην το πετάξει σε αυτή τη φάλαινα μινκ. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε κίνδυνος να χαθεί και να χαθεί ένα υπέροχο όπλο. Σαν να μαντεύει τις προθέσεις του, ο ευφυής καρχαρίας αύξησε το ρυθμό του και άρχισε να απομακρύνεται από τον νεαρό μαχητή.
  - Κι εσύ, βλέπω, τρόμαξες. - Ο σκληρός πολεμιστής γέλασε, έμοιαζε με αγόρι, Έντουαρντ. - Μπορείτε να καλέσετε τη συμμορία σας πίσω;
  Το πτερύγιο σφύριξε δηλητηριωδώς:
  Μην μετράτε, δεν θα έχετε πολλές πιθανότητες επιβίωσης.
  Οι καρχαρίες προσπάθησαν ξανά να το σκίσουν, το άγγιξαν μερικές φορές, συγκεκριμένα, έκοψαν το πόδι με τα δόντια τους, σχεδόν ροκάνισαν τα δάχτυλα στο χέρι, έκαναν μερικά οδυνηρά χτυπήματα με τα κέρατά τους στο σώμα, προφανώς σπάζοντας κάνα δυο πλευρά. Αλλά μια καλή ντουζίνα από αυτούς σκοτώθηκαν οι ίδιοι. Σύντομες παύσεις ενώ τελείωσαν οι σύντροφοί τους του επέτρεψαν να ανασυνταχθεί. Τον περίμεναν ήδη στο πλοίο, ο πυροβολητής, ένας πρώην κατάδικος με σγουρά μαλλιά και στριμμένη μύτη. Μαζί του, μια ηρωική γυναίκα που έμοιαζε με μαύρη, πυροβόλησαν από το πιο μικρό κανόνι. Δεν είναι περίεργο που είχε τη φήμη του Νέγρου ως αξεπέραστου σουτέρ, η μπάλα χτύπησε ακριβώς τον καρχαρία, σκίζοντας τον.
  - Μπου - μπουμ! - είπε, βγάζοντας τα δόντια του, ο νεαρός πολεμιστής Έντουαρντ. - Κρίμα που δεν είναι ριγέ. Τώρα θα με θυμηθεί, θα εκδικηθεί. - Πέρασε την άκρη του χεριού του κατά μήκος του λαιμού του, προσθέτοντας. - Μόνο τώρα θα της βγει η εκδίκηση συγκεκριμένα και όχι μόνο πλάγια!
  Ο νεαρός πολεμιστής, κολλημένος με τα χέρια και τα γυμνά δάχτυλα των εύστροφων ποδιών, που θα ζήλευε ακόμη και ένας χιμπατζής, ανέβηκε γρήγορα στο κατάστρωμα, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δεν ένιωθε κουρασμένος. Ο καπετάν Καβαρνάβα ήταν ο πρώτος που έτρεξε να τον συναντήσει:
  - Λοιπόν, πώς, αγόρι μου, ήταν η εξυπνάδα;
  Ο νεαρός πολεμιστής απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Ωραία, μπορώ να σχεδιάσω σε ένα φύλλο όπου βρίσκονται όλες οι μπαταρίες και τα φυλάκια τους. Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες για μια επιτυχημένη επίθεση.
  Ο Καβαρνάβα τον στήριξε σε αυτή την προσπάθεια:
  - Το ίδιο υποθέτω. - Και ο τεράστιος πειρατής έτριψε τα γένια του με ένα στιλέτο. - Το σχέδιο επίθεσης παραμένει το ίδιο;
  - Ναί! Έκανα τη μόνη προσαρμογή μόνος μου; - είπε περήφανα χαμογελώντας ο Έντουαρντ.
  - Ποιό απ'όλα? - ρώτησε ο Καβαρνάβα.
  Το αγόρι απάντησε χαρούμενα:
  - Στο λιμάνι, μεταξύ άλλων, βρισκόταν και εκατόν είκοσι πυροβόλο θωρηκτό, ένα από τα ισχυρότερα πλοία του Κοντραμπάσου.
  - Έτσι είναι, αλλά δεν θα μπορέσουμε να αντισταθούμε σε μια τέτοια δύναμη, θα πρέπει να αναβάλουμε την επίθεση. - μουρμούρισε έντρομος ο Καβαρνάβα.
  Ο νεαρός πολεμιστής διόρθωσε σαρκαστικά:
  - Σου είπα ότι ήμουν.
  Ο πειρατής καπετάνιος μουρμούρισε με ελπίδα:
  - Δηλαδή έφυγε;
  Το αγόρι του Εξολοθρευτή έκλεισε πονηρά το μάτι:
  - Μπορείς να το πεις, πήγε στην κόλαση ως τον πάτο.
  Ο Καβαρνάβα εξεπλάγη:
  - Πνίγηκα, μόνος σου;
  Ο νεαρός πολεμιστής Έντουαρντ δεν θεώρησε απαραίτητο να κρύψει τίποτα:
  - Όχι, τον βοήθησα λίγο. Μια αποθήκη με πυρίτιδα πυρπολήθηκε, και πώς εξερράγη, δεν το άκουσες;
  Ο Καβαρνάβα γέλασε επίσης:
  - Νομίζαμε ότι ήταν βροντή. - Έγινα καλύτερα αμέσως. - Ωστόσο, η μαύρη γυναίκα-ήρωας και άλλοι από το πάνω κατάστρωμα είδαν τη φωτιά. Ο καπετάνιος ξαφνιάστηκε. - Δηλαδή το έκανες;
  Το αγόρι ο Έντουαρντ χαμογέλασε και ακούμπησε τα πλευρά του στις γροθιές του:
  - Ναι εγω! Δεν είχα άλλη επιλογή. Διαφορετικά, θα βυθιζόμασταν όλοι ή θα έπρεπε να εγκαταλείψουμε αυτή την περιπέτεια.
  Ο Καβαρνάβα αναφώνησε με μια επίθεση σκέψης:
  - Ναι, είσαι απλώς ένας ήρωας. Πρέπει να σας ανταμείψουμε, αλλά εμείς, η παραλιακή αδελφότητα, δεν έχουμε εντολές και σταυρούς. Ίσως το κατόρθωμά σας να ληφθεί υπόψη κατά τη διαίρεση της λείας.
  Αρκετά μυώδη κορίτσια πειρατές που στέκονταν πίσω του, λεπτές, μελαγχολικές, αλλά ταυτόχρονα ξανθά μαλλιά, αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Σωστά!
  Το αγόρι εξολοθρευτής Έντουαρντ περιστράφηκε χαρούμενα, σαν ελικόπτερο με προπέλα, ένα κοφτερό σπαθί πάνω από το λαμπερό του κεφάλι:
  - Θα είναι δίκαιο, αν και ο πλούτος για μένα είναι σκόνη, όχι πολύ ενδιαφέρον.
  Δεν θα καταλάβετε τι υπάρχει περισσότερο σε αυτό, ειλικρινή πεποίθηση ή θράσος.
  Ο Καβαρνάβα απάντησε με δύναμη:
  - Είναι επειδή είσαι πολύ μικρός ακόμα. Όταν ήμουν και στην ηλικία σου, ονειρευόμουν περισσότερο την περιπέτεια παρά τα χρήματα. Και τώρα, θα συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους αξιωματικούς μας.
  
  ΓΚΟΥΛΙΒΕΡ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Τώρα αγόρι, ο Γκιούλιβερ αναγκάζεται να γυρίσει τον τροχό του Κόναν . Και η όμορφη βισκοντέσα τον μαστιγώνει με ένα μαστίγιο. Αυτή είναι πια η αζηλέητη μοίρα του θρυλικού ταξιδιώτη.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Το αγόρι Γκιούλιβερ χωρίστηκε από τους άλλους ναυτικούς. Όσοι έγιναν επίσης παιδιά, στάλθηκαν σε χωριστό στρατώνα, όπου επρόκειτο να τους αναθέσουν σε διάφορες σκληρές δουλειές. Και τα αιώνια αγόρια έπρεπε να σέρνουν γυμνά και ξυπόλητα καλάθια γεμάτα με πέτρες στα λατομεία και να κόβουν βράχους με βαριοπούλες και αξίνες.
  Τέτοια είναι η μοίρα των σκλάβων. Αλλά ο Γκιούλιβερ ήταν λίγο τυχερός. Η βίσκοτσα, ωστόσο, διέταξε να τον βάλουν στο τιμόνι και τον έβαλε να γυρίσει τη μυλόπετρα, μέσα στην οποία αλέθονταν τα σιτάρια σε αλεύρι. Η δουλειά είναι δύσκολη, αλλά στον ήλιο. Και τουλάχιστον σου άφησαν μαγιό. Άλλα αγόρια είναι στα λατομεία και εντελώς γυμνά για λόγους οικονομίας, και μερικές φορές δεν βλέπουν τον ήλιο για μήνες, χτυπιούνται με ξύλα και μαστίγια, φορούν αλυσίδες και κοιμούνται σε πέτρες. Επιπλέον, μυρίζουν τη δυσοσμία στα ορυχεία από διάφορα περιττώματα και καπνογόνα πυρσούς.
  Και έτσι ο Γκιούλιβερ εξακολουθεί να εργάζεται στον ήλιο και στον καθαρό αέρα. Και η βισκοντέσα περπατά δίπλα του. Από καιρό σε καιρό χτυπάει την γυμνή πλάτη του αγοριού με ένα μαστίγιο και ρωτάει με ένα χαμόγελο:
  - Λοιπόν, πώς; Αυτή τη φορά είσαι χαρούμενος!
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε φιλοσοφικά:
  Ο άνθρωπος προτείνει, αλλά ο Θεός διαθέτει!
  Η κοπέλα χτύπησε τα γυμνά της πόδια και παρατήρησε:
  - Δημαγωγία! Αν και ξαναβρήκες τα νιάτα σου και πάλι στην παιδική ηλικία και είναι υπέροχο!
  Στο σώμα ενός αγοριού δώδεκα ετών, νιώθεις πραγματικά πολύ φρέσκος και ευδιάθετος.
  Αν και τα ξυπόλυτα πόδια σου τρυπούν αιχμηρές πέτρες, είναι τόσο σκληρά, και το αγόρι είναι τόσο σκληρό που νιώθεις μόνο ένα ευχάριστο γαργαλητό.
  Και σχεδόν ποτέ δεν νιώθει κουρασμένος.
  Έτσι, το κορίτσι θέλει να συνομιλήσει μαζί του. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Ούτε η τηλεόραση, ούτε το ραδιόφωνο, πόσο μάλλον τα παιχνίδια και το Διαδίκτυο, έχουν εφευρεθεί, οπότε δεν υπάρχει τίποτα και κανείς να διασκεδάσει.
  Η Viscountess ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και όταν ήσουν στο βασίλειο των γιγάντων, δεν ντρεπόσουν με το μικρό σου ύψος;
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε:
  - Για έναν απλό άνθρωπο δεν είμαι μικρός. Και μάλιστα πάνω από το μέσο ύψος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, φυσικά, ακόμα κι αν ένα κοριτσάκι είναι πολύ μεγαλύτερο από εσάς, είναι ντροπιαστικό!
  Σε απάντηση, ένα γέλιο. Τότε το μαστίγιο χτύπησε το αγόρι μάλλον οδυνηρά στη γυμνή, μυώδη πλάτη του.
  Ο Γκιούλιβερ ανέβηκε. Ακόμα, βέβαια, είναι καλό να είσαι για πάντα νέος, αλλά όταν είσαι σκλάβος, δεν είναι ιδιαίτερα ωραίο. Αλλά για άλλους ναυτικούς που έχουν γίνει παιδιά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Και, φυσικά, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι είστε το πιο άτυχο παιδί στον κόσμο. Εδώ ο ήλιος λάμπει, ένα γυμνό, μυώδες σώμα φυσάει ένα ευχάριστο, φρέσκο αεράκι. Και τι γίνεται με τα αγόρια στα δύσοσμα ορυχεία, όπου υποφέρουν από υπερκόπωση;
  Ο Γκιούλιβερ ρώτησε ένα κορίτσι ευγενούς οικογένειας:
  Γιατί δεν μας έκαναν δημοπρασία;
  Η Viscountess απάντησε χαμογελώντας:
  - Έφτασε ένα νέο σχέδιο επέκτασης ορυχείου και απαιτείται επειγόντως ανθρώπινο δυναμικό. Όταν το ορυχείο εξαντληθεί. Ίσως βγουν σε δημοπρασία. Γιατί θα ήθελες να στέκεσαι γυμνός στην εξέδρα και να νιώσεις τα χέρια αγοριών και κοριτσιών που θα νιώσουν το σώμα σου και θα βάλουν τα δάχτυλά τους στο στόμα σου;
  Ο Γκιούλιβερ ένιωσε αηδία και δεν είπε τίποτα. Και η βισκόνη τον ξαναχτύπησε
  μαστίγιο. Υπάρχει μια κόκκινη λωρίδα στο πίσω μέρος.
  Το κορίτσι χτύπησε το γυμνό της πόδι. Έμοιαζε κωμική - ένα πολυτελές φόρεμα και γυμνά πόδια, σαν σκλάβα ή απλός.
  Ωστόσο, η ίδια έγραψε στο Twitter:
  - Είσαι απλά το πράγμα μου! Και να χαίρεσαι που είμαι η ερωμένη σου! Διαφορετικά μπορεί να σε πουλήσω στα ορκ! Και θα είναι πολύ χειρότερα!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ εξεπλάγη:
  - Υπάρχουν πραγματικά ορκ;
  Η κοπέλα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Ασφαλώς! Τι δεν ήξερες;
  Ο πρώην καπετάνιος που έγινε παιδί απάντησε ειλικρινά:
  - Νόμιζα ότι ήταν απλά υπέροχα πλάσματα!
  Η Viscountess γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, όλοι έχουμε ένα είδος παραμυθιού! Και εδώ δεν μπορείτε να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε:
  Πιστεύω στα παραμύθια , οι άνθρωποι δεν λένε αντίο,
  Και θα παραμείνουν αληθινοί φίλοι για πάντα!
  Το κορίτσι το πήρε για πολλοστή φορά και γέλασε. Αν και δεν είναι αξιοπρεπές να γελάς συνέχεια.
  Ο Γκιούλιβερ ήταν σιωπηλός προς το παρόν. Θυμήθηκε ότι ήταν τρομακτικό να είσαι ανάμεσα στους γίγαντες. Ακόμα και μια γάτα είναι επικίνδυνη για σένα, αλλά πώς μια μαϊμού παραλίγο να τον σκοτώσει. Τότε λοιπόν είχε μπελάδες. Αν και η στέγη πάνω από το κεφάλι του ήταν γεμάτη, και με πολυτελείς, αν και χοντρές ρόμπες.
  Ειδικά όμως ανάμεσα στους γίγαντες, είναι δυσάρεστο να μην υπάρχει γυναίκα δίπλα σου. Είναι αλήθεια ότι τώρα είναι στο σώμα ενός παιδιού και φαίνεται να μην υπάρχει ιδιαίτερη επιθυμία. Αλλά και πάλι βαρετό...
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε το ειδύλλιό του.
  Πάνω από την άβυσσο την παραμονή του παραδείσου της κόλασης,
  Θέλω να λάβω έλεος από τον Θεό!
  Θα στραφώ προς αυτόν, καιγόμενος από την ψυχή μου,
  Κενή ερώτηση: πέθανε ή ζήσε!
  
  Ένας κεραυνός έδειξε το κακό,
  Αυτή η θέληση του γόνου των μαύρων σκέψεων!
  Και το μίσος, που σκίζει την καρδιά μου,
  Τι ταράζει το επαναστατημένο μυαλό μου!
  
  Μπορώ να είμαι περήφανος για την αγαπημένη μου
  Ξεφορτωθείτε τον δήμιο των αλυσίδων!
  Ας χαίρονται οι άγιοι στον ναό του προσώπου,
  Θα τους αφιερώσω μια προσευχή τρομερών ημερών!
  
  Δεν χρειάζομαι το μεγαλείο κάποιου άλλου,
  Έπλεξα τις μπούκλες της γλυκιάς μου!
  Χαθήκαμε μπροστά στον Παντοδύναμο μόνο δύο,
  Ο Αρχάγγελος σήκωσε το σπαθί του, το μέταλλο άστραψε!
  
  Είπα στο κορίτσι: θα είμαστε μαζί,
  Ζήστε ευτυχισμένοι κάτω από τον ήλιο!
  Και η προστασία της ομορφιάς είναι θέμα τιμής,
  Για να μη σβήσει το αστέρι στην αιωνιότητα!
  
  Γνωρίστε λοιπόν τα αρώματα των παραδείσιων θαλάμων,
  Δεν μπορώ να αντικαταστήσω ένα γλυκό φιλί!
  Στην αγκαλιά των χαδιών υπέροχο υπέροχο,
  Και δεν με νοιάζουν οι κοσμικές καταιγίδες!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε ένα καλό τραγούδι. Και διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο ταυτόχρονα.
  Και ενώ τραγουδούσε, τα ορκ ασχολούνταν πραγματικά με τη ληστεία. Συγκεκριμένα, βασάνισαν ένα αιχμάλωτο αγόρι, με θέμα το πού είχε πάει ο μαρκήσιος ντε Σαντ.
  Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τα ορκ να συλλάβουν αυτόν τον πολεμιστή και τον μάγο ταυτόχρονα.
  Το αγόρι, που φαινόταν περίπου δώδεκα χρονών, αν και σε αυτόν τον κόσμο όλοι μοιάζουν με παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, πρώτα το μαστίγωσαν δένοντάς το σε μια κατσίκα.
  Το αγόρι βόγκηξε απαλά και έσφιξε τα χείλη του. Όμως δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα.
  Τον χτυπούσαν για αρκετή ώρα, ώσπου το λαμπερό κεφάλι του αγοριού ταλαντεύτηκε, πέφτοντας στο πλάι.
  Το ορκ έριξε παγωμένο νερό από έναν κουβά στο πρόσωπό του. Και ο νεαρός πολεμιστής ήρθε στα συγκαλά του.
  Ο Ορκ γρύλισε:
  - Μιλώ!
  Το αγόρι σφύριξε, ως απάντηση, με δυσκολία να πάρει την ανάσα του:
  - Δεν θα πω!
  Ο δήμιος χτύπησε ξανά το αγόρι. Ανατρίχιασε.
  Ο Πρεσβύτερος Ορκς παρατήρησε:
  - Θα ήταν απαραίτητο να τηγανίσει τις φτέρνες του με μια σπίθα!
  Τα ορκ είναι πολύ γρυλίσματα!
  Και τότε ένας από αυτούς ανέβηκε στο τζάκι και έβαλε φωτιά στη δάδα. Το αγόρι, σχεδόν γυμνό και κομμένο παντού με τα χτυπήματα του μαστίγιου, φαινόταν αξιολύπητο και συγκινητικό. Οι γυμνές, στρογγυλές γόβες του έβγαιναν έξω και έμοιαζαν αβοήθητες και ροζ, σαν του παιδιού.
  Η φωτιά με τη ληστρική της γλώσσα έγλειψε σαρκοφάγα το πέλμα του παιδιού. Και το αγόρι πώς να ουρλιάξει, από τον κολασμένο πόνο. Και η φλόγα έκαψε οδυνηρά τα πόδια του αγοριού.
  Το αιώνιο παιδί βρυχήθηκε και συσπάστηκε μανιωδώς, αλλά τα σχοινιά ήταν πολύ δυνατά.
  Και τα ορκ γέλασαν τρελά με το μαρτύριο του αγοριού. Και μύριζε πολύ ορεκτικά, σαν να ψήνουν κεμπάπ.
  Ο Γκιούλιβερ ευτυχώς δεν το είδε αυτό. Διαφορετικά, θα βρυχόταν πραγματικά από απογοήτευση.
  Η Viscountess μαστίγωσε το αγόρι άλλη μια φορά και ρώτησε:
  - Θέλησες ποτέ να γίνεις τόσο Παντοδύναμος όσο ο Θεός τουλάχιστον κάποια μέρα στη ζωή σου;
  Το αγόρι καπετάνιος έγνεψε:
  - Μερικές φορές ήθελα να ... Αν και μερικές φορές σκέφτεσαι, τι μπορεί να γίνει για να τους κάνει ο κόσμος ευτυχισμένος μαζί σου;
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Γυρίστε, για παράδειγμα, όλους τους ανθρώπους σαν αυτόν μαζί μας σε παιδιά!
  Ο Γκιούλιβερ κούνησε το κεφάλι του.
  - Για να γίνουμε, για παράδειγμα, αγόρια και κορίτσια είκοσι ετών, νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι θα συμφωνούσαν πρόθυμα. Αλλά σε βάρος των παιδιών, έχω μεγάλες αμφιβολίες! Άλλωστε, στο σώμα ενός παιδιού δεν μπορείς να απολαμβάνεις τον έρωτα!
  Η Viscountess γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο δεν είμαστε πολύ αναστατωμένοι για αυτό. Ο δράκος μας φέρνει παιδιά. Και λύνει όλα τα προβλήματα! Φυσικά, υπάρχει κάποιος φόβος θανάτου. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε μια αθάνατη ψυχή, αλλά κανείς δεν έχει αποδείξει την ύπαρξή της! Και εσείς οι άνθρωποι!
  Ο Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους ώμους και παρατήρησε:
  - Υπάρχουν και χριστιανοί που δεν πιστεύουν σε αθάνατη ψυχή. Παίρνουν τις λέξεις κυριολεκτικά: η ψυχή που αμαρτάνει, ας πεθάνει. Αν και η Βίβλος λέει ότι οι άνθρωποι είναι ήδη νεκροί στα μάτια του Θεού!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Ένα κεφάλι λάχανο! Πιο συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να διαφωνήσει για τη θρησκεία για πολύ καιρό και χωρίς νόημα.
  Καλύτερα να τραγουδήσεις κάτι αστείο!
  Ο Γκιούλιβερ πήρε και τραγούδησε.
  Δεν υπάρχουν μικροπράγματα στη διάταξη του κάτω κόσμου,
  Οποιαδήποτε δικαιολογία για τον διάβολο είναι σαν γάντζος.
  Αν δεν υπάρχει χάρη στον κόσμο του Κυρίου,
  Αυτό σημαίνει ότι η πισίνα της κόλασης δεν είναι μακριά!
  
  Άλλωστε, το κακό αγαπάει πολύ τον κόσμο,
  Σαν νησιά χωρίς πυξίδα καλού...
  Αν και τραγουδιέται ο ηρωισμός της ανδρείας -
  Στην πραγματικότητα, ο Βασιλιάς του Σύμπαντος είναι ο Σατανάς!
  
  Ο σκληρός σε αυτόν τον κόσμο πετυχαίνει,
  Αυτός που δεν ξέρει οίκτο είναι ο βασιλιάς!
  Υπάρχουν παγίδες κάτω από τον φοίνικα ακόμα και του παραδείσου,
  Πού είναι το καλό; Το ασήμαντο μηδέν του!
  
  Οποιαδήποτε πίστη μπορεί να αλλοιωθεί
  Οποιαδήποτε δόξα μυρίζει, ξέρετε τη θηλιά...
  Τα ερπετά σφυρίζουν ύπουλα στην άμμο -
  Και θέλω να φωτίσω τον κόσμο με ένα όνειρο!
  
  Προσπάθησε για το φως, αλλά πετάχτηκε στο σκοτάδι,
  Κυνήγι να χαρίσεις, αλλά άδεια τσέπη!
  Αν δεν θέλεις να ζεις σαν μίζερος παπαγάλος,
  Πηγαίνετε για κακία, πονηριά και εξαπάτηση!
  
  Είναι αηδιαστικό να ζεις ακόμη και κάτω από ένα στρώμα βλέννας,
  Όπου χωρίς τη στήριξη της οροφής - ούτε ένα βήμα!
  Ορμάς με την ψυχή σου σαν γεράκι ψηλά,
  Αλλά η σάρκα είναι στο βάλτο, το σπαθί λάμπει τον εχθρό!
  
  Πώς συνέβη που η ευτυχία έσβησε;
  Και γιατί να βασιλεύει παντού το κακό;
  Δεν έχει αρκετή δύναμη ο Θεός;
  Για να είναι όλοι πάντα καλοί;
  
  Άλλωστε, ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε από φανατικούς,
  Μετά από όλα, σε κάθε καρδιά υπάρχει μια πηγή αγάπης..
  Γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να μετρούν
  Και η ευτυχία χτίζεται μόνο στο αίμα;!
  
  Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση μόνοι σας.
  Οπότε είναι τρομερό πράγμα στον κόσμο από τον αιώνα...
  Και οι δαίμονες κάνουν ένα τρομερό πρόσωπο εναντίον σου,
  Και φαίνεται ότι ο Κύριος ξέχασε τους ανθρώπους!
  
  Αλλά δεν πιστεύω - το κακό δεν είναι παντοδύναμο,
  Απλά πρέπει να σφίξετε τη θέληση σε μια γροθιά!
  Τότε η παρόρμηση που οδηγεί στην κόλαση θα εξαφανιστεί,
  Και θα υπάρχει ειρήνη και αρμονία μεταξύ μας!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε τόσο όμορφα και με συναίσθημα. Και το τραγούδι του, σημειωτέον, είναι καλό.
  Τα ορκ, εν τω μεταξύ, είχαν ψήσει καλά τα τακούνια του αγοριού, αλλά δεν είχαν καταφέρει τίποτα.
  Δυστυχώς, αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κολοσσιαίο πρόβλημα.
  Μετά από αυτό άρχισαν να βασανίζουν το κορίτσι. Πρώτα την έδεσαν σε κατσίκες και χτύπησαν τις γυμνές της φτέρνες με ένα κλωστήρα.
  Η κοπέλα ούρλιαξε από τρομερούς πόνους, βόγκηξε, στραμπούλωσε, αλλά και πάλι δεν έδωσε χρήσιμες πληροφορίες.
  Τα βασανιστήρια άργησαν λίγο... Βλέποντας ότι τα ραβδιά δεν λειτουργούσαν, τα ορκ έβαλαν φωτιά στη φωτιά και μύρισαν ξανά καύση.
  Ναι, αυτά είναι κακά τέρατα και δήμιοι.
  Και ο Γκιούλιβερ, εν τω μεταξύ, πήρε και τραγούδησε, πάλι ένα καλό τραγούδι.
  Η φαντασία μου χτύπησε
  Όλα έγιναν φωτεινά, σαν τον Οκτώβριο!
  Και βάζουμε το πιρούνι στα πλευρά του κακού δαίμονα,
  Και θα είναι τόσο όμορφο στη Γη!
  
  Τέτοια αστέρια στο σύμπαν μας -
  Άλλα είναι ρουμπίνια και άλλα διαμάντια!
  Συλλέγουμε φόρο τιμής από τους κακούς -
  Ένα χτύπημα σαν σφυρί και όχι στο φρύδι, αλλά στο μάτι!
  
  Βιτρίνες όπου κβάζαρ
  Ο λαμπερός ιππόδρομος αστράφτει!
  στην ψυχή μου ανοιχτές πληγές -
  Σαν να είχε γίνει μεγάλο πογκρόμ μέσα!
  
  Μπούκλα σαν μπούκλες κομήτη,
  Γυαλάδα προβάτων - λάμπει ο γαλαξίας!
  Περί αθάνατων πράξεων που τραγουδιούνται,
  Σε δόξα για πάντα μπορεί να είναι ο Dus!
  
  Τι μπορεί να κάνει ένας λυπημένος;
  Απλά αφήστε ένα δάκρυ από τα μπλε μάτια...
  Όταν όλα γύρω είναι γκρίζα, είναι αηδιαστικό,
  Όταν περιμένεις καταιγίδα τον Ιούνιο με ελπίδα.
  
  Τεντώστε τα δύστυχα χείλη με ένα χαμόγελο -
  Καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν είναι ένα μούρο στο δάσος.
  Κορίτσι αμέσως, σου έβαλε τα δόντια,
  Θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα!
  Εδώ βγήκαν τέτοια αστεία τραγούδια τόσο για το αγόρι όσο και για το κορίτσι.
  Η βισκοντέσα, όμως, είπε με δυσαρέσκεια:
  - Οχι! Τα τραγούδια είναι φυσικά καλά! Δώστε μας όμως μερικά δημοφιλή ρητά για σκέψεις στη ζωή!
  Και ο Γκιούλιβερ το πήρε και άρχισε να μιλάει σαν πληγωμένος παπαγάλος.
  Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας στον χρόνο θα τη βάλει στο γαλότισμα κάθε μπότας!
  Ένας άντρας που κοιτάζει συχνά γυμνά γυναικεία πόδια πρέπει να φορέσει τις γαλότσες του!
  Ένα ξυπόλητο γυναικείο πόδι εφαρμόζει καλά κάτω από τη φτέρνα και ταιριάζει τέλεια σε μια γαλότζα!
  Ένας άντρας είναι έτοιμος να στραφεί προς τα έξω για να σκίσει τα παπούτσια ενός κοριτσιού!
  Μπορείτε να γυρίσετε οποιαδήποτε μπότα μέσα προς τα έξω με ένα γυμνό γυναικείο τακούνι!
  Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας θα γυρίσει κάθε άντρα από μέσα προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι η τελευταία μπότα!
  Αν θέλεις να γυρίσεις έναν άντρα από μέσα, βγάλε τα παπούτσια σου, αν θέλεις να τον βάλεις σε γαλότισμα, ξεσκέπασε τη φτέρνα σου!
  Γιατί η παιδική ηλικία είναι ξυπόλητη, γιατί ένα γυμνό γυναικείο πόδι κάνει τους άντρες να χάνουν τα κεφάλια τους, σαν να είναι αγόρια!
  Η επιθυμία να δει μια γυναίκα γυμνή κάνει έναν άντρα να γυρίζει από μέσα!
  Για να γδύσεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να της βάλεις τα παπούτσια!
  Έχοντας γδυθεί την κατάλληλη στιγμή, μια επιχειρηματίας θα βγάλει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Μια γυναίκα που θα γυμνωθεί με τον καιρό δεν θα γίνει ξυπόλητη και θα υποδυθεί καλά έναν άντρα!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα θα βάλει μια μπότα σε έναν άντρα, θα τον βάλει σε μια γαλότση, και θα τον γυρίσει από μέσα προς τα έξω και θα τον κάνει τον τελευταίο ξυπόλητο!
  Ένας άντρας είναι παρόμοιος με έναν γίβωνα, μόνο δυστυχώς πιο συχνά σε νοημοσύνη παρά σε ισχύ!
  Ο άνθρωπος έχει το πείσμα του γαϊδάρου, τη φιλοδοξία του λιονταριού, αλλά στην πραγματικότητα είναι τράγος!
  Ένας άντρας για μια γυναίκα είναι σαν ένα μέρος για μια αγελάδα, δεν μπορείς χωρίς αυτό, αλλά είναι αηδιαστικό να πλησιάζεις!
  Τι είναι κοινό μεταξύ ενός άνδρα και μιας τουαλέτας σε ένα γυναικείο δωμάτιο - το γεγονός ότι οι γυναίκες βουρκώνουν μόνο τους άνδρες!
  Η γυναίκα είναι μια πονηρή αλεπού που μπορεί να καταβροχθίσει κάθε λιοντάρι σαν κουνέλι!
  Μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα σαν μαστιγωτό αγόρι, αν δεν χτυπήσει έναν άντρα, τότε δεν θα υπάρχει ζωή!
  Μια γυναίκα χρειάζεται άντρες σαν τα κέρατα του χοίρου, μόνο ένα γούνινο παλτό που δίνουν οι άνδρες είναι ακριβό!
  Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, ό,τι τυφλώνει δεν είναι θησαυρός!
  Αλλά μια γάτα στο σακί είναι ακόμα καλύτερη από μια αλεπού με ένα παλτό προβάτου!
  Το πιο δυνατό λιοντάρι μπορεί να κρατηθεί με λουρί από μια πονηρή αλεπού!
  Ακόμα κι αν έχεις τη δύναμη μιας γάτας, μπορείς να νικήσεις ένα λιοντάρι με την πονηριά της αλεπούς!
  Για να μην είσαι δρυοκολάπτης, μην μετράς τα κοράκια!
  Είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα κοράκι να τραγουδήσει σαν αηδόνι παρά έναν πολιτικό να εκπληρώσει προεκλογικές υποσχέσεις!
  Μάλωσε με έναν πολιτικό για το να μετράς κοράκια και να είσαι ο τελευταίος δρυοκολάπτης!
  Η αλεπού δεν έχει τους μεγαλύτερους κυνόδοντες μεταξύ των ζώων, αλλά τα περισσότερα θύματα μεταξύ των ανθρώπων!
  Ένας απρόσκλητος επισκέπτης είναι χειρότερος από ένα γουρούνι στο σακί!
  Αν είσαι έξυπνος με ένα κούτσουρο, τότε θα δουλέψεις σκληρά όπως ο Παπά Κάρλο και δεν θα βρεις το χρυσό κλειδί!
  Αν δεν θέλεις να σπουδάσεις όπως ο Πινόκιο, τότε θα παραμείνεις κούτσουρο για μια ζωή!
  Αν είσαι πολυμήχανος όπως ο Πινόκιο, τότε το μυαλό δεν είναι καθόλου κολλημένο!
  Το μυαλό είναι σαν του κούτσουρου, εκείνου που, όπως ο Πινόκιο, τρέχει στο θέατρο αντί στο σχολείο!
  Θάβοντας χρυσάφι στη γη, γίνεσαι πολίτης της χώρας των ανόητων!
  Αν θάψεις τα χρυσά σου ταλέντα, θα χαθείς για μια χάλκινη δεκάρα!
  Χρυσά βουνά από αργυρόφωνους λόγους δεν αξίζουν δεκάρα!
  Αν ένας πολιτικός σκάσει το μυαλό του, τότε ο ψηφοφόρος πέφτει στον αγωγό!
  Ένας επιδέξιος τεχνίτης μπορεί να φτιάξει τον Πινόκιο από κούτσουρα, αλλά που έχει καεί από το μυαλό και με ένα χρυσό κλειδί θα περιπλανηθεί στο τέλμα!
  Για να ωριμάσει ο λαός στη δημοκρατία χρειάζεται τον ήλιο της ελευθερίας και στο σκοτάδι του δεσποτισμού θα μείνει για πάντα πολιτικά πράσινος!
  Αγαπημένες μπότες, μια γυναίκα κάνει εξορύξεις με γυμνό πόδι!
  Ένας πολιτικός συχνά φοβίζει για να βάλει ζυγό στους ψηφοφόρους!
  Ένας κόκορας πολιτικός τσακίζει τους ψηφοφόρους σαν κότες!
  Ο πολιτικός ονειρεύεται να καβαλήσει ένα άσπρο άλογο για να βάλει ζυγό στον ψηφοφόρο!
  Η αλεπού είναι μικρή με κυνόδοντες, και θέλοντας να τους καταπιεί, γενικά τους κρύβει!
  Ένας πολιτικός που μιλάει πολύ για ανθρωπιά είναι τυπικός κανίβαλος!
  Και μια αρκούδα μπορεί να νανουριστεί με γλυκές ομιλίες!
  Για έναν αλκοολούχο, η πικρή βότκα είναι πιο γλυκιά από το μέλι!
  Ένας ράφτης θα λέει ψέματα και δεν θα κοκκινίζει, ένας πολιτικός θα "κοκκινίζει" και θα λέει ψέματα!
  Μια γυναίκα, βγάζοντας τα παπούτσια της, βάζει τα παπούτσια της σε έναν άντρα, σε επίπεδο αλήτη!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά μια φυσιογνωμία που προσελκύει όσους αναζητούν συγκίνηση!
  Η γυναίκα είναι ένα περιστέρι που δαγκώνει τον άντρα-δρυοκολάπτη σαν χαρταετό!
  Μια γυναίκα έχει πάντα επτά Παρασκευές την εβδομάδα, και χωρίς κυριακάτικο δώρο από το συζυγικό χρέος, έχει πάντα ρεπό!
  Ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος σε όλα• είναι ανίσχυρος να μαλώσει με μια γυναίκα!
  Αν και ο Θεός είναι παντοδύναμος, δεν μπορεί να κλείσει το στόμα μιας γυναίκας, και να σταματήσει την πολιτική!
  Ένας πολιτικός δεν έχει συνείδηση, μια γυναίκα έχει την αίσθηση του μέτρου και μια γυναίκα πολιτικός έχει όλα τα συναισθήματα χωρίς μέτρο!
  Η γυναίκα είναι ένα λουλούδι, αγκαθωτό σαν τριαντάφυλλο, αλλά το γλυκό της άρωμα προσελκύει κατσίκες και κηφήνες!
  Ο ψηφοφόρος πέφτει στην παιδική ηλικία, ψηφίζοντας τις απεχθή γριές βελανιδιές με τις κουφάλες!
  Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να γίνει να καταρρεύσει σαν λοξότμητο κούτσουρο, αλλά να μην τον βάλουν στα γόνατά του και να τον κάνουν να κουνιέται σαν λεύκη!
  Αν δεν θέλεις να τηρείς στρατιωτική πειθαρχία, θα λυγίσεις την πλάτη σου σαν αιχμάλωτος!
  Υπάρχει πολλή βρωμιά στον κόσμο μας, μόνο σπάνιοι πρίγκιπες!
  Ένας πολιτικός έχει μακριά γλώσσα, αλλά τα χέρια του είναι κοντά για να κάνει αυτό που του είπαν!
  Ο πολιτικός βιάζεται να υποσχεθεί, αργεί να εκπληρώσει, ζητά ελεημοσύνη και συγχώρεση για δόλο!
  Όταν μια γυναίκα δεν έχει αρκετά για να αγοράσει παπούτσια, βάζει παπούτσια στον άντρα ξυπόλητη!
  Η γυναίκα είναι πρώτα και κύρια μια αλεπού που θέλει να κάνει λάσο σε ένα λιοντάρι, αλλά συνήθως τα γαϊδούρια πιάνονται στο λάσο της!
  Μια γυναίκα είναι ένα κοτόπουλο που λατρεύει τα χρυσά αυγά, φέρνοντας μόνο μια απώλεια στον μεταφορέα τους!
  Η γυναίκα είναι κοτόπουλο, μόνο αυτή μπορεί να φέρει χρυσά αυγά σε αυτόν τον άντρα, που είναι αληθινή αλεπού!
  Μια αληθινή αλεπού και ένας κόκορας θα σας κάνουν να γεννήσετε χρυσά αυγά!
  Τα νύχια μιας αλεπούς δεν είναι του λιονταριού, αλλά θα σκίσει τρία δέρματα από τον βασιλιά των θηρίων!
  Όποιος δεν είναι αλεπού με το μυαλό του δεν είναι ούτε λιοντάρι!
  Μια γυναίκα αλεπού είναι σε θέση να πείσει οποιονδήποτε άντρα ότι είναι λιοντάρι, που αναπαράγεται σαν απλός γάιδαρος!
  Μια θηλυκή λέαινα με μόνο μυαλό αλεπούς και λαβή λύκου!
  Το λιοντάρι δεν είναι αυτό που βρυχάται, αλλά αυτό που σκίζει πολύ πράσινο!
  Όταν ένας πολιτικός δεν είναι αλεπού, τότε του κόβουν τρία δέρματα και του φορούν τον γιακά!
  Ένας πολιτικός έχει φαρδύ κώλο για να κάθεται σε δύο καρέκλες, αλλά έχει πλάτος ψυχής μόνο στα λόγια!
  Ένα τανκ τρυπιέται με ένα βλήμα με πυρήνα ουρανίου, ένας πολιτικός παίρνει το δρόμο για την κορυφή χωρίς καρδιά, αλλά με ένα χρυσό πορτοφόλι!
  Με γυμνά πόδια, μια γυναίκα μπορεί να οδηγήσει έναν δισεκατομμυριούχο στην παραγκούπολη της καταστροφής στο επίπεδο ενός αλήτη!
  Οι πολιτικοί λατρεύουν, και ξυπόλητα τις γυναίκες και τους ψηφοφόρους να φορούν παπούτσια!
  Ο πολιτικός γδύνει τις γυναίκες, και φοράει τα ανδρικά παπούτσια!
  Ο πολιτικός θέλει να ξεγυμνώσει τα γυναικεία πόδια και τους άντρες να φτιάχνει τα αυτιά!
  Οι πολιτικοί θέλουν να γδύσουν τη γυναίκα στο κρεβάτι και να βάλουν τους άντρες κοντά στις κάλπες!
  Για έναν πολιτικό, το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού είναι να ανεβάζει αξιοπρέπεια, αλλά η βαθμολογία ανεβαίνει, παπουτσώνοντας τους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός έχει γυμνά τακούνια από γυναίκες στο κεφάλι του, και ο ψηφοφόρος είναι μια αμβλύ μπότα για αυτόν!
  Ο πολιτικός λατρεύει τις γυναίκες χωρίς ρούχα και τους ψηφοφόρους που είναι φουλ παπουτσωμένοι!
  Μια γυναίκα, πετώντας εγκαίρως τα παπούτσια της, θα οδηγήσει έναν πολιτικό κάτω από τη φτέρνα, ακόμα κι αν είναι έμπειρος μπότας!
  Ένας πολιτικός που μια γυναίκα μπορεί να τον οδηγήσει κάτω από τη φτέρνα με γυμνό πόδι, ηλίθιες μπότες!
  Αγαπήστε τα γυμνά γυναικεία πόδια, αλλά μην είστε μπότες από τσόχα!
  Πόσο άσχημα είναι τα γυμνά πόδια των γυναικών, είναι αηδιαστικό να τα αφήνεις να σε οδηγούν κάτω από τη φτέρνα!
  Θαυμάστε τα γυμνά πόδια των κοριτσιών, αλλά μην τα αφήσετε να σας φορέσουν σαν μπότα από τσόχα!
  Τα γυναικεία γυμνά πόδια θα κάνουν γεμάτες μπότες από έναν πολιτικό που έχει συνηθίσει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους!
  Μια γυναίκα, έχοντας πετάξει τα παπούτσια της, είναι σε θέση να βάλει στα γόνατά της όχι μόνο μια μπότα από τσόχα!
  Ένα χτύπημα από μια γυναίκα είναι πιο δυνατό όταν το βγάζει, κλωτσώντας τα παπούτσια της!
  Ένας πολιτικός είναι μια στρογγυλή μπότα από τσόχα αν τον οδηγούν κάτω από τη φτέρνα τα ξυπόλυτα πόδια των γυναικών!
  Υπάρχει τέτοια δύναμη στα γυμνά πόδια των κοριτσιών που θα οδηγήσει την πιο έμπειρη μπότα κάτω από τη φτέρνα και θα φορέσει επιμελώς τις πιο ακατέργαστες μπότες από τσόχα!
  Έτσι ο Γκιούλιβερ έκανε φτερωτές ρήσεις.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Υπέροχο! Τα ρητά σου είναι απλά σούπερ και υπέρ !
  Ύστερα χτύπησε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της.
  Τα Ορκ αλλού βυθίστηκαν σε σκέψεις. Αιχμάλωτο αγόρι και κορίτσι δεν δίνουν πληροφορίες!
  Και την ίδια στιγμή, ακόμη και τα μπαστούνια ήταν ανίσχυρα. Και το ψήσιμο των γυμνών τακουνιών τους δεν τους έλυνε τη γλώσσα.
  Αρα τι πρέπει να κάνω? Τα Ορκ δεν είναι πολύ εφευρετικά όταν πρόκειται για βασανιστήρια. Λοιπόν, ίσως μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το ανακινήσετε στο ράφι;
  Έτσι τα ορκ κατέφυγαν σε αυτή τη μέθοδο. Τον πήραν και έστριψαν τα χέρια του αγοριού και το σήκωσαν ψηλότερα στο ράφι. Το αγόρι βόγκηξε και συριγμό. Μετά τον άφησαν ελεύθερο και το αγόρι έπεσε κάτω. Και στην ίδια την επιφάνεια το σχοινί έσφιξε και το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον κολασμένο πόνο.
  Και τα ορκ γελούν σαν γουρούνια που γρυλίζουν.
  Εδώ είναι η εταιρεία...
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με απόγνωση.
  Πατρίδα μου, σκοτάδι του σύμπαντος,
  Ένα τσεκούρι από κολασμένες δυνάμεις αιωρούνταν από πάνω σου!
  Έγινε ξαφνικά παντοδύναμος - τρομερός Σατανάς,
  Άπλωσε το χέρι του σε όλο το σύμπαν!
  
  Δεν έχουμε Γη, μόνο έναν Τάρταρο -
  Η κατήφεια φλέγεται από καύση, ποταπό σκοτάδι!
  Νόμιζα απλώς γελωτοποιός - φώναξε ανοησίες,
  Και τώρα όλος ο κόσμος είναι κάτω από το τακούνι του!
  
  Αλλά τη ζωή της Πατρίδας, δεν μπορείς να περάσεις,
  Ας νικήσουμε, ορδές και πλήθη!
  Άλλωστε είναι μια πανίσχυρη αρκούδα των ξωτικών,
  Το κεφάλι του Φύρερ - λέει, θα το κατεβάσω!
  
  Πόσο δύσκολο είναι για εμάς αν ο εχθρός είναι ισχυρός,
  Αν έχει κάποια κίνηση στην ρεζέρβα...
  Ένας βαμπίρ βρυχάται κάτω από το φεγγάρι από τα σύννεφα,
  Θέλει να μας βάλει κάτω από το πριόνι με έξοδα!
  
  Το πνεύμα των ξωτικών είναι τέτοιο, δεν υπάρχουν αλυσίδες,
  Ακαμψία και αγάπη όλα σε μια ψυχή!
  Καλύτερα να μην πολεμάτε - θα είστε οι στόχοι,
  Και με τον αγαπημένο σου παράδεισο ακόμα και σε μια καλύβα!
  
  Το μέλλον του κόσμου είναι κάθε ημίουργος,
  Μπορείς να σμιλεύεις την ευτυχία για αιώνες
  Αλλά ήρθε ένας ληστής, ακόμα και πολύ κουλ,
  Και τώρα το όνειρο καίει σαν πίσσα!
  
  Αλλά υπάρχει ελπίδα, έχει μεγάλο νόημα,
  Ότι ο Κύριος θα έρθει να κρίνει τον Φύρερ!
  Είστε πολύ ελαφρύς - η σκέψη ενός ατόμου,
  Παρόλο που μερικές φορές είναι μια λεπτή, μεταξένια κλωστή!
  
  Θα υπάρξει ένας νέος κόσμος όπου όλοι είναι ελεύθεροι
  Όπου ο καθένας μας είναι βουνίσιος!
  Και έρχεται η ώρα της αλλαγής,
  Διώξε από τις φλέβες μου, είσαι το ένστικτο του κλέφτη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε τόσο ενδιαφέροντα. Αυτό το αγόρι δεν είναι προορισμένο να ενηλικιωθεί. Αλλά ποιος έδειξε ότι δεν είναι κακό να είσαι παιδί. Ακόμα κι αν τα γυμνά σας πόδια πατήσουν πάνω σε αιχμηρά βότσαλα, δεν σας βλάπτει, αλλά μάλλον γαργαλάει.
  Το κορίτσι γέλασε και κελαηδούσε:
  - Και είσαι καλός, και πολύ κουλ αγόρι! Πόσο καλό πρέπει να είναι να είσαι παιδί!
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε με ένα χαρούμενο χαμόγελο:
  Λέγω
  τα όνειρά σου,
  Μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί μου...
  Να είσαι ο εαυτός σου
  Και ανοιχτό
  Στην παιδική ηλικία, η πόρτα - στις αναμνήσεις ...
  
  Θέλω
  Θα σε πάω στους κήπους
  Εκεί που ανθίζει η κερασιά
  Και τα λόγια σας δεν θα είναι περιττά εκεί,
  Βλέπεις -
  Έχουμε μεγαλώσει
  Και ξέχασα τα μέρη όπου
  Οι ιτιές μας χαϊδεύουν με τις πλεξούδες τους...
  Θυμάστε - θέλατε να πάτε στο διάστημα;
  Και όλοι ήθελαν να γίνουν καπετάνιοι...
  Όλα αυτά είναι μέσα μας -
  αρχές καλοκαιριού, πάρκα,
  Μπάλες, μαλλί της γριάς -
  Τα γενέθλια του αδερφού...
  Ευτυχία αυλή γείτονα Anton -
  Όλη μέρα στη λίμνη, στις εννιά - στο σπίτι ...
  Ποιος μου έκλεψε τον χρόνο;
  Και γύρω - όλα έγιναν γκρίζα ξαφνικά ...
  Πού πήγε το αεράκι
  άμμος θάλασσας,
  Βεράντα με σταφύλια και αυτό
  Φιλί με ένα χαλάζι συναισθημάτων -
  Πρέπει να επιστρέψω!
  θέλω να μείνω
  Εκεί που δεν υπάρχουν δάκρυα
  Και που γελάσαμε -
  Κάτω από μια καταιγίδα καλοκαιρινών καταιγίδων...
  
  Λέγω
  τα όνειρά σου,
  Μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί μου...
  Να είσαι ο εαυτός σου
  Και ανοιχτό
  Στην παιδική ηλικία, η πόρτα - στις αναμνήσεις ...
  
  Συχνά ονειρεύομαι τη σιωπή! ..
  Είναι μία
  Περιπλανώμενος στις αυλές
  Από τη μνήμη των χαμένων!
  Και μετά φαίνεται
  Τι συμβαίνει ακόμη
  Όχι σε άβαφα πενταόροφα κτίρια!
  Είμαστε μεγαλύτεροι...
  Πιο ψηλά στο βάθος της στέγης
  Αυτά τα κάστρα των ονείρων -
  Οι πύργοι τους...
  Τόσο δυσάρεστα πιο κοντά
  Τόσο κρύο μαζί μας...
  Και όνειρα
  Σταμάτα να είσαι έγχρωμος
  Και μυρίζουν σαν ατσάλι!..
  Μακάρι να ήξερα πώς να τους αφήσω...
  Οπου
  Να καθίσουμε τα βλέφαρά μας;
  Πού είναι αυτά τα Ερημητήρια ;
  Και πού είναι ο φίλος Misha;
  Και ποιος είναι τώρα
  Μιλάμε για τον Τσόι
  Και η απόψυξη του;
  Μπαλάκια κουτσομπολίστικων γιαγιάδων
  Με string bags
  Το αθάνατο "Ίσως" είναι δικό μας,
  Το πουκάμισο του Kostya δεν μπορεί να αντικατασταθεί,
  Από την Τουρκία
  αλογοουρά μπλεγμένη με αστεία,
  Οι πρώτες ρουφηξιές
  Φορτηγά, φράχτες...
  Νιώθοντας την προσμονή ενός θαύματος
  Το επίτευγμά του είναι ψυχρό -
  από κάπου
  Από το σωρό του αγνώστου -
  Από την παιδική ηλικία,
  Ασε με να ρίξω μία ματιά!..
  Οι ουρανοί είναι μελάνι
  Η σκόνη των αστεριών καλεί
  Παίρνω πτήση
  Το μυστήριο των ονείρων
  Απόλυτο αναπόφευκτο
  Ανάμικτα συναισθήματα του παρελθόντος...
  Και ο χρόνος είναι απίθανο να αλλάξει
  Εκείνα τα σημεία των φιλοδοξιών -
  Αγκαλιάστε την απεραντοσύνη
  ένας κρατούμενος
  Μην γίνετε λοιπόν έξω από αυτό -
  Προδοτικά μεγάλοι
  Εγωιστικός...
  Και υπάρχει, επομένως, ένα νόημα -
  Ψάχνω για νόημα...
  
  Λέγω
  τα όνειρά σου,
  Μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί μου...
  Να είσαι ο εαυτός σου
  Και ανοιχτό
  Στην παιδική ηλικία, η πόρτα - στις αναμνήσεις ...
  
  Λέγω
  τα όνειρά σου,
  Μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί μου...
  Να είσαι ο εαυτός σου
  Και ανοιχτό
  Η πόρτα της παιδικής ηλικίας - στις αναμνήσεις
  Το αγόρι τραγούδησε με ευχαρίστηση, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να σπρώξει έναν βαρύ τροχό σαν αγέλης. Και αυτή ήταν η σοβαρή και πολύ παραγωγική δουλειά του.
  Το κοριτσάκι της Βισκόμισσας χτύπησε το γυμνό της ποδαράκι για πολλοστή φορά και κελαηδούσε:
  - Υπέροχο! Τρως υπέροχα! Είναι όμορφο το Ερμιτάζ στο Λονδίνο;
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας, ξεφυσώντας τα ροζ, υπέροχα, παιδικά μάγουλά του:
  - Στο Λονδίνο το Ερμιτάζ είναι το καλύτερο και το πιο πλούσιο στον κόσμο!
  Το κορίτσι γέλασε και ξαναχτύπησε το αγόρι με το μαστίγιο με μεγάλη ευχαρίστηση. Είχε μια πρησμένη κόκκινη ρίγα στο γυμνό σώμα του.
  Η Viscountess ρώτησε χαμογελώντας:
  - Σου αρέσει?
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και κλαψούρισε.
  "Ίσως θα τραγουδούσες καλύτερα από το να χτυπήσεις ένα παιδί;!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και πάλι το γυμνό, μαυρισμένο, χαριτωμένο πόδι της σημάδεψε:
  - Είναι υπέροχο και θα τραγουδήσω!
  Ο Γκιούλιβερ έγραψε στο Twitter:
  - Τραγουδήστε ένα λουλούδι, μην ντρέπεστε!
  Η βισκόνη, πηδώντας πάνω κάτω, άρχισε να χορεύει, να τραγουδά.
  Οδηγούσα στην παιδική ηλικία
  Μη με ακολουθείς.
  Βλέπω ότι όλοι εδώ διασκεδάζουν, πόλεμος.
  μόνο για αυτήν
  Μόνο για σένα
  πόλεμος.
  Δεν υπάρχει χώρος για παιδιά εδώ
  Για ενήλικες - αγώνας.
  Μείνε μαζί της
  Μη με ακολουθείς.
  μόνο για αυτήν
  Μόνο για σένα
  πόλεμος.
  Και είναι καλά εκεί
  Εκεί θα κάτσω στο γιογιό.
  Και είναι καλά εκεί
  Εκεί θα κάτσω στο γιογιό.
  
  Δεν χρειάζονται χρήματα:
  Τσίρκο και γλειφιτζούρια
  Υπάρχει μια γαλακτώδης ακτή
  Άλογα με τη γραβάτα
  μόνο για μένα
  μόνο για το άλογο
  Οδηγω.
  Παστίλα, κούνια,
  λευκά τόξα,
  γλυκό μπισκότο,
  Τα όνειρα της μαμάς.
  μόνο για αυτήν
  Μόνο για μένα
  Αυτοι ερχονται.
  Και νιώθω καλά
  Εκεί θα κάτσω στο γιογιό.
  Και νιώθω καλά
  Εκεί θα κάτσω στο γιογιό.
  
  Κύριε, γιατί είμαι εδώ.
  Πάλι
  Τρέξε, κατάκτησε
  σκίζω με δόντια -
  μόνο για μένα
  Μόνο για σένα
  Τώρα.
  Θεέ, σκέψου
  Τι να γράψουμε για εμάς
  ειλικρινείς γραμμές,
  Απλά σκίστε την ψυχή σας
  δύσκολα για σένα
  Δύσκολο για μένα,
  Πίστεψέ με.
  Εντάξει εντάξει
  Τα παιδιά κάθονται στο γιογιό.
  Εντάξει , εντάξει,
  Τα παιδιά κάθονται στο γιογιό.
  Εδώ είναι ένα τόσο υπέροχο τραγούδι που τραγούδησε ένα κορίτσι. Και είναι απλά πολύ ωραίο και ωραίο! Στο φέρετρο για να δεις ταυτόχρονα φαλακρό Φύρερ!
  Το κορίτσι γέλασε και έκλεισε το μάτι στον ομόλογό της.
  Ο Γκιούλιβερ συμφώνησε μαζί της:
  - Είσαι υπέροχη και απλά σούπερ!
  Λοιπόν, τι άλλο να πούμε και τι να συζητήσουμε; Τουλάχιστον τραγουδάς, τουλάχιστον κοράκι.
  Λοιπόν, όλα ήταν πολύ βιαστικά και ευχάριστα.
  Εν τω μεταξύ, τα ορκ, χωρίς επιπλέον παύση, άρχισαν να κουνούν το κορίτσι στο ράφι. Το οποίο φαινόταν πολύ κουλ, και με τον δικό του τρόπο εξαιρετικά αστείο.
  Πώς γίνεται να μην τραγουδάς εδώ;
  Και ο Γκιούλιβερ θα ξανατραγουδήσει.
  Είμαι ένα αγόρι γεννημένο σε ιερό έδαφος
  Ποια λέγεται η απέραντη Ελφία...
  Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος, ξέρετε σε ολόκληρη τη γη,
  Και όπως και να ζητάς από τον Θεό με σκληρή πίστη!
  
  Γεννήθηκε όμως φλογερός άθεος, ξέρετε
  Σε έναν κυνικό, σε αυτόν τον εικοστό πρώτο αιώνα...
  Ήθελα να φτιάξω έναν υπέροχο παράδεισο με το δικό μου χέρι,
  Πού θα γίνονταν οι ίδιοι οι θεοί άνθρωποι !
  
  Αλλά τώρα μπήκα στον εικοστό θυελλώδη αιώνα,
  Και έπρεπε να πολεμήσω το αγόρι εκεί ...
  Ας δοξαστεί το κατόρθωμα του ιππότη Έλφι,
  Εμείς οι Αγγλοι μαχητές ξέραμε να πολεμάμε!
  
  Το θάρρος μας ζει στη νεανική καρδιά,
  Και το αίμα μου βράζει βίαια στις φλέβες μου...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Μαλώνουμε άγρια παιδιά μέρα νύχτα!
  
  Για τη δόξα του γενναίου Έλφι μας,
  Ποια χάρη θα δώσει στη Lada ...
  Μπορούμε να κωπηλατήσουμε με ζήλο με κουπιά στην Εδέμ,
  Θα λάβουμε απεριόριστη ανταμοιβή!
  
  Εδώ είναι η πίστη μας και ο πανίσχυρος θεός Svarog ,
  Και ο κεραυνός που ρίχνει ο ίδιος ο Perun ...
  Για εμάς, η αιώνια Ράβδος θα υπογράψει τον όρκο,
  Και η νίκη περιμένει τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Είμαστε ξωτικά - το φως των μεγάλων γιων της γης,
  Πιστεύω ότι σύντομα θα πετάξουμε στον Άρη...
  Ξέρω ότι είμαι γεννημένος για να δημιουργώ νίκες,
  Ας θριαμβεύσει ο Άβελ, όχι ο Κάιν!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας,
  Το μυαλό να υπηρετήσει τα ξωτικά και τις ξιφολόγχες...
  Το χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του από τον παράδεισο,
  Θα χτυπήσουμε τα ορκ με τις γροθιές μας!
  
  Σε τίποτα ο εχθρός δεν θα έχει την ευκαιρία,
  Η Okrmaht δεν θα μας γονατίσει ...
  Χτυπάμε τα ορκ ακριβώς στο μάτι
  Για τη δόξα των πιο σημαντικών γενεών!
  
  Στην Ελφσια , κάθε πολεμιστής από τη φάτνη,
  Το μωρό τραβά τα χερούλια στο μηχάνημα...
  Τάγμα του Σβάρογκ - σκότωσε τον Φύρερ -
  Η Lada θα δώσει μια γενναιόδωρη ανταμοιβή!
  
  Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο μας
  Πιο ακριβή είναι η νικηφόρα σημαία, κόκκινο, κόκκινο ...
  Η βάρκα έσπασε, το κουπί ράγισε,
  Είναι επικίνδυνο να πολεμάμε με την Πατρίδα μας!
  
  Κανείς δεν ξέρει πού είναι η άκρη του σύμπαντος,
  Που πάνε οι αστροναύτες...
   Svarog ο Ύψιστος, ο παντοδύναμος βασιλιάς,
  Και ο ιππότης θα λάβει επιχορηγήσεις από αυτόν!
  
  
  Μη φοβάστε, οι Ορκιστές δεν θα μας σπάσουν,
  Ακόμη και σε αυτόν τον κόσμο, μαζί τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τα λιοντάρια ...
  Και η ζωή δεν θα διακοπεί, το ξέρω το νήμα,
  Δεν θα νικήσουν την πατρίδα με μπότες!
  
  Έχουμε στρατιωτική δύναμη, πιστέψτε
  Και τα τανκς, τα αεροπλάνα των δαιμόνων είναι πιο δροσερά...
  του Ορκσισμού θα νικηθεί ,
  Απαγχονίστηκε ο συνεργός Πούτιν και Ντούτσε!
  
  Η σημαία είναι κόκκινη, αυτή είναι μια πολύ δυνατή σημαία,
  Λάμπει σαν κόκκινη τσάντα πάνω από το σύμπαν...
  Η ελσομόλκα φύτεψε ένα ορκ στη βουβωνική χώρα,
  Με το τακούνι του, γυμνό, και όχι λευκό!
  
  Στο Όρκλιν πιστεύω ότι σύντομα θα μπούμε,
  Με ένα νικηφόρο τραγούδι γενναίου ελφινισμού...
  Και θα σαρώσουμε όλους τους ορκίστες,
  Για να μην υπάρχουν καθάρματα του ρεβανσισμού!
  
  Και τότε θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν,
  Οι τρομπέτες των ισχυρών χερουβείμ παίζουν...
  Πολέμησε και τόλμησε για την πατρίδα σου,
  Με την Elfia, τον Rod και είμαστε ανίκητοι!
  Αυτό είναι ένα τέτοιο τραγούδι και είναι πολύ δροσερό και διασκεδαστικό.
  Εν τω μεταξύ, τα ορκ πήραν ζεστές λωρίδες σιδήρου στα γυμνά πέλματα του αγοριού και του κοριτσιού, που έκαναν τη μυρωδιά του καμένου κρέατος ακόμα πιο έντονη, και τα παιδιά ούρλιαζαν από άγριο πόνο και έχασαν τις αισθήσεις τους. Αυτό αποδείχθηκε ένα πολύ ισχυρό σοκ.
  Και τα ορκ γρύλισαν και βρυχήθηκαν ξανά και άρχισαν να χορεύουν με κολασμένο ρυθμό. Αυτές είναι πραγματικά ισχυρές αρκούδες, και ανόητες και δύσοσμες. Πόσο ενθουσιασμό και δυνατή τροφοδοσία έχουν.
  Ο Γκιούλιβερ γυρίζει τη μυλόπετρα και το κορίτσι του λέει:
  - Λοιπόν, άντε, έξυπνο, φόρτωσε πάλι με φτερωτούς αφορισμούς!
  Το αγόρι-καπετάνιος έγνεψε ζωηρά και ας πούμε μαργαριτάρια σκέψης με ανανεωμένο σθένος.
  Δεν μπορείς να πείσεις μια γυναίκα να γυμνώσει τα πόδια της αν είσαι γεμάτη μπότα!
  Μια γυναίκα λατρεύει τα μοντέρνα παπούτσια, αλλά είναι καλύτερα για αυτήν να πηγαίνει ξυπόλητη παρά να είναι φορεμένη με έναν πολιτικό από τσόχα!
  Υπάρχουν δύο προβλήματα στον κόσμο, ένα από αυτά είναι τα χρήματα, που είναι ακόμα δυνατό να επιβιώσουν, το άλλο είναι η έλλειψη χρημάτων, η οποία είναι αφόρητη!
  Το χρήμα είναι ένα κακό που εξαφανίζεται όταν αυξηθεί σε ποσότητα!
  Ο αλαζονικός πολιτικός γεννά χρυσά αυγά, αλλά όχι στις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Χωρίς χρήματα δεν υπάρχει ζωή, με χρήματα δεν υπάρχει ειρήνη!
  Η βότκα φέρνει εισόδημα στο κράτος, αλλά η καταστροφή από το μεθύσι έρχεται στο βασίλειο!
  Μην πιστεύετε τον πολιτικό που υπόσχεται βουνά από χρυσάφι, θα πετάξετε σε μια χαράδρα για μια χάλκινη δεκάρα!
  Ένας πολιτικός έχει μακριά γλώσσα για μια υπόσχεση και κοντά χέρια για την εκπλήρωση της υπόσχεσης!
  Μην πιστεύετε έναν πολιτικό που φοράει προβιά, ίσως είναι όντως πρόβατο!
  Τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, μόνο που δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα!
  Δεν μπορείς να μετρήσεις την ευτυχία με χρήματα, αλλά δεν μπορείς να μετρήσεις τη θλίψη με δάκρυα!
  Ένας πολιτικός αφαιρεί ροκανίδια από έναν ψηφοφόρο αν είναι χαζός σαν κούτσουρο, και με πείσμα βελανιδιάς!
  Μη φτύσετε στο πηγάδι, ίσως αυτό να μην είναι απλώς μια άβυσσος υποσχέσεων που δίνουν οι πολιτικοί!
  Μην πιστεύετε τις κόκκινες ομιλίες και τους μελωδικούς δήμιους!
  Ένας πολιτικός ξεχύνει τα λόγια του σαν αηδόνι, αλλά γεννά κοράκι σαν αλεπού!
  Ένας χωρίς δόντια χάρακας θα προτιμούσε να ροκανίσει ένα θέμα μέχρι θανάτου!
  Ο πολιτικός έχει απάντηση για όλα, αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην απάντησή του!
  Κανείς δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό ενός πολιτικού, αν και υπάρχει μόνο βλακεία στη γλώσσα του!
  Τα χρήματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, αλλά πάντα καταστρέφουν όλη σου τη ζωή!
  Δεν θα είναι κούτσουρο, θα το ξεγυμνώσουν σαν κολλώδες και θα το κόψουν σαν πεύκο!
  Ένας πολιτικός μπορεί να αποπλανήσει έναν ψηφοφόρο με ομιλίες με μέλι να τσακίζει σαν τη μύγα!
  Τα χρυσά βουνά που υπόσχεται ο πολιτικός λάμπουν, αλλά η δυσωδία του ψέματος βρωμάει!
  Μην νομίζετε αν ένας πολιτικός λέει βλακείες ότι είναι ανόητος και θέλει να μετατρέψει μια δεκάρα σε νικέλιο!
  Ο πολιτικός δεν είναι άγιος, κάτι που είναι ξεκάθαρο σε όλους, αλλά γιατί οι άλλοι τον βλέπουν σαν εικόνα;
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού με πρόβατα που κουρεύει τα πρόβατα και μπαίνει στις τσέπες του!
  Αν νομίζεις ότι ένας λύκος με πρόβατα θα σου δώσει κοτολέτες για πρωινό, τότε είσαι τυπικό πρόβατο!
  Καλός ποιητής δεν είναι αυτός που σκίζει το λαιμό του, αλλά αυτός που τραγουδάει για τα ουσιαστικά!
  Δεν νομίζω ότι ο κριός είναι στην εξουσία, είναι απολύτως ανόητο, έχει ήδη καταβροχθίσει τον ψηφοφόρο!
  Ακόμα κι αν ο πολιτικός βρωμάει τράγο, μπορεί να αρμέξει τον κριάρι ψηφοφόρο!
  Ποτέ μην ψηφίζεις με την καρδιά σου, είναι βλακεία, και όποιος έχει κεφάλι δεν πάει καθόλου στις κάλπες!
  Αν δεν θέλετε να απογοητευτείτε από την επιλογή σας, ψηφίστε έναν αουτσάιντερ, γιατί ο αρχηγός λέει πάντα ψέματα!
  Αν ο λαός αποθεώσει τον άρχοντα, η ζωή μετατρέπεται σε κόλαση!
  Μην προσπαθείτε να ευχαριστήσετε όλους, δεν θα πιάσετε όλες τις καρέκλες, δεν θα ξαπλώσετε σε όλα τα φέρετρα!
  Αν δεν είσαι άσος, δεν είναι μόνο το πόκερ που θα σε κερδίσει!
  Όποιος δεν έχει ατού πέφτει στο πιο χαμηλό κοστούμι!
  Χωρίς ένα επιπλέον ατού στο χέρι, ένα φύλλο οποιουδήποτε χρώματος θα χτυπηθεί!
  Ένας δυνατός άντρας έλκει τις γυναίκες όχι ως αδύναμος μαγνήτης!
  Οι ατσάλινοι μύες βοηθούν στο γέμισμα των πορτοφολιών με χρυσό, τα ατσάλινα νεύρα δεν επιτρέπουν στο πορτοφόλι να διαρρεύσει!
  Ακόμα και ένας ήρωας έχει εξαντληθεί από ένα τόσο βαρύ φορτίο όπως ένα άδειο πορτοφόλι!
  Αυτοί είναι οι αφορισμοί που είπε ο Γκιούλιβερ όταν έγινε αγόρι.
  Εν τω μεταξύ, τα ορκ έκαναν κάτι κακό στα αιχμάλωτα παιδιά. Δύο: ένα αγόρι και ένα κορίτσι βασανίστηκαν σχεδόν μέχρι θανάτου και ξάπλωσαν αναίσθητοι, αναπαυόμενοι μετά από βασανιστήρια.
  Και τα υπόλοιπα παιδιά αποφάσισαν να γίνουν επώνυμα. Έβγαλαν γυμνά αγόρια και κορίτσια και άρχισαν να βάζουν εναλλάξ ένα καυτό σίδερο στους ώμους τους.
  Σαν αιώνια παιδιά απελπισμένα βρυχήθηκαν και συσπάστηκαν από τρομερό πόνο. Μετατράπηκαν σε σκλάβους.
  Και εξάλλου, κάυσαν και το δέρμα, αφήνοντας ένα δυσοίωνο σημάδι με τη μορφή ενός πεντάκτινου αστεριού.
  Ένα αγόρι φώναξε:
  - Ας μην τα παρατάμε!
  Και τον χτύπησαν με συρματοπλέγματα, στο πλάι και στην πλάτη. Το αιώνιο αγόρι φώναξε με φρικτό πόνο.
  Τα ορκ γέλασαν με τα πνευμόνια τους για πολλοστή φορά. Και ξεγύμνωσαν το στόμα τους με κυνόδοντες.
  Είναι τα τραγούδια τους που είναι τόσο ουρλιαχτά και πολύ δροσερά, και κάνουν τα αυτιά σου να πέφτουν και σε κάνουν να θέλεις να σκάσεις.
  Εδώ είναι το παλαιότερο ορκ που βρυχήθηκε με τη φωνή ενός άκοπου κριαριού:
  Αφήστε ποτάμια αίματος
  Ρέει στο έδαφος...
  Αφήστε τον πόνο να γκρινιάζει
  Φωτιές παντού!
  
  Αφήστε τον θάνατο να καταβροχθίσει
  Συγκομιδή ανθρώπινων σωμάτων...
  Ο πλανήτης υποφέρει -
  Το χάος βασιλεύει!
  
  Και ας μόνο θάνατος
  Μια εξαγριωμένη μπάλα κυβερνά,
  Όλοι πρέπει να πεθάνετε -
  Ο Σατανάς σας κάλεσε να λογοδοτήσετε!
  
  Ο Κύριος δεν θα βοηθήσει
  Θα καίγεσαι για πάντα στην κόλαση...
  Θα σας συγκινήσουμε κατάματα,
  Ένα τέτοιο όνειρο ορκ!
  
  Δεν θα υπάρχει έλεος
  Θάνατος στους ελεεινούς εχθρούς...
  Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή
  Δώστε σε όλους μυαλό!
  
  Ο εχθρός δεν ξέρει
  Ότι τα ορκ είναι παντοδύναμα...
  Το ξυπνητήρι χτυπάει -
  Το χτύπημα θα είναι δυνατό!
  
  Ας τηγανίσουμε τα ξωτικά
  Είμαστε τα τακούνια των ποδιών του κοριτσιού ξυπόλητοι ...
  Και θα συντρίψουμε τα ξωτικά,
  Ας κόψουμε τις καλλονές πλεξούδες!
  
  Κι αν κάποιος βρίζει
  Θα δυσκολευτεί...
  Υπάρχει ένα δυνατό κουδούνισμα στο κεφάλι,
  Και στον ουρανό βροντή με σύννεφο!
  
  Κι αν κατακτήσουμε
  Σαν λύκοι στην έρημο...
  Τα παιδιά θα κάνουν πορεία
  Ξυπόλητοι στο τεμάχιο κοπής!
  Αυτά είναι όντως ζώα. Και σημάδεψαν τους κρατούμενους, που για χρόνια δεν ήταν παιδιά, φυσικά, αλλά εξωτερικά, μόνο που είχαν καλούς μύες, και δεν θα το δώσεις στα παιδιά για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Και δεν είναι αμαρτία να κοροϊδεύεις και να βασανίζεις έναν τέτοιο άνθρωπο.
  Αλλά τι μπορείτε να πάρετε από τα ορκ: είναι χειρότερα από τα ζώα. Κι έτσι οδήγησαν τους νεαρούς κρατούμενους. Και για να προκαλέσουν ακόμη περισσότερο πόνο, άρχισαν να ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα κάτω από τα γυμνά, παιδικά πόδια των νεαρών αιχμαλώτων.
  Τα άτυχα παιδιά φώναξαν και δάκρυσαν. Τότε ένα από τα αγόρια, για να δείξει δύναμη χαρακτήρα και ακαμψία, πήρε και τραγούδησε:
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει
  Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά...
  Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη -
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τα κακά ορκ!
  
  Αν και είμαστε παιδιά στην εμφάνιση και ξυπόλητοι,
  Συχνά βρισκόμαστε ακόμη και σε μάχες...
  Και τα παιδιά έχουν χρυσές καρδιές,
  Τα αποβράσματα θα τιμωρηθούν!
  
  Το Orc είναι σαν μια αρκούδα, σκληρό,
  Και βρυχάται σαν πληγωμένος ελέφαντας...
  Αλλά στη μάχη είμαστε παιδιά των αποβάθρων,
  Οι δήμιοι δεν θα ακούσουν τον στεναγμό μας!
  
  Δεν θα γονατίσουμε ποτέ,
  Δεν θα ισιώσουμε την περήφανη φιγούρα μας...
  Δεν υπάρχει εισροή, ξέρετε την τεμπελιά,
  Ας χτυπήσουμε σαν σφυρί!
  
  Το Orc μερικές φορές τηγανίζει τα τακούνια του φρικιού,
  Καίει τα πόδια κοριτσιών...
  Αυτοί είναι οι κακοί άνθρωποι,
  Αλλά θα τον σκοτώσω, αγόρι μου!
  
  Στην καρδιά ενός παιδιού μια φλόγα βρυχάται άγρια,
  Και η φωτιά μαίνεται πραγματικά...
  Σήκωσε το πανό σου πιο ψηλά, πολεμιστή,
  Έχεις ένα δώρο χωρίς όρια!
  
  Ναι, τα αγόρια μπορούν να ενθουσιαστούν,
  Είμαστε πια παιδιά για πάντα...
  Αλλά μερικές φορές λάμπουμε με ταλέντο,
  Και ένα αστέρι αστράφτει πάνω από τον κόσμο!
  
  Κανένας εχθρός δεν μπορεί να σε στρίψει σε ένα ελατήριο,
  Είμαστε τα περήφανα παιδιά της Γης...
  Και το αγόρι χτυπάει τα ορκ με σπαθί,
  Είναι από την οικογένεια των Τιτάνων του Θεού!
  
  Είθε ο Κύριος να είναι μαζί μας για πάντα,
  Έδωσε νιάτα για αιώνες...
  Λάμπουμε με τα γυμνά μας πόδια,
  Και αφήστε το ποτάμι να κυλά ατελείωτα!
  
  Ο Orc δεν του αρέσει, πιστέψτε τα λόγια της αλήθειας,
  Το κακό, άθλιο χρώμα του...
  Θα πάρουμε αυτές τις αρκούδες από τα βράγχια
  Θα υπάρχει αιώνια καλή δύναμη!
  
  Το ορκ μας απειλεί όλους με τους κυνόδοντες του,
  Όχι αρκετά άπληστοι για γη...
  Είναι η ύπουλη προσέγγιση του Κάιν της κόλασης,
  Και τραβάει σταθερά μηδενικά!
  
  Για τις αρκούδες, πιστέψτε με,
  Βασανίζουν μόνο το βρυχηθμό...
  Αλλά είμαστε αιώνιοι πολεμιστές, παιδιά,
  Δεν αντέχουμε, πιστέψτε με, ψέματα!
  
  Ο Σατανάς είναι ορατός στα ορκ, τον δημιουργό,
  Ουρλιάζουν, μουγκρίζουν σαν γαϊδούρια...
  Το κορίτσι έχει ένα όμορφο φόρεμα
  Αν και τα πόδια της καλλονής είναι γυμνά!
  
  Όχι, είσαι ένα ορκ - ένας κυνηγεμένος, άσχημος λύκος,
  Και μια αρκούδα που η φύση της δεν είναι μέλι...
  Αλλά πιστέψτε ότι ο κακός πατέρας δεν είναι παντοδύναμος,
  Και θα ξέρουμε το αεροπλάνο!
  
  Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα όμορφα,
  Δημιουργήστε έναν νέο χαρούμενο κόσμο...
  Δεν υπάρχουν πια ενωμένα παιδιά της ομάδας,
  Θα υπάρξει ένα νέο είδωλο πολεμιστής!
  
  Νεαρές καρδιές καίγονται για την Πατρίδα,
  Αγαπά τους ένδοξους ανθρώπους της...
  Θα ανοίξουμε την πόρτα σε νέους κόσμους,
  Λοιπόν, το ορκ είναι ένα άθλιο φρικιό!
  
  Τιμή αγόρια, κορίτσια,
  Τους αρέσει, πιστέψτε με, να δημιουργούν...
  Οι φωνές των παιδιών θα γίνουν κλήσεις,
  Τα πόδια θα πετάξουν στιλέτα!
  
  Τότε είναι που θα χτίσουμε έναν νέο κόσμο
  Σε αυτό είναι η ευτυχία για τους νέους ανθρώπους...
  Και θα περάσουμε πολύ περήφανα, χτίζουμε,
  Και ο κακός θα πληρωθεί!
  Ο Θεός δεν αγαπά αυτόν που κλαίει,
  Τιμή, πάντως, καλό...
  Πιστέψτε με, ένα αγόρι με ένα κορίτσι δεν είναι αλαζονικό,
  Η επιλογή του για την επιτυχία είναι ένα παράθυρο!
  
  Και όταν έρθει η ειρήνη στο σύμπαν,
  Θα αναστήσουμε αυτούς που έπεσαν από την επιστήμη...
  Με την πίστη σου στους αιώνες άφθαρτη,
  Και κουβαλάει ένα χερουβείμ στα φτερά του!
  Τα παιδιά τραγουδούν και δείχνουν με αυτό ότι δεν φοβούνται τα κακά ορκ, αν και αυτά τα πλάσματα προσπαθούν να πνίξουν τα τραγούδια των νεαρών αιχμαλώτων με το άγριο βρυχηθμό τους. Χρησιμοποιούσαν λοιπόν μακριά μαστίγια. Τους χτυπούσαν στα ξυπόλυτα των παιδιών ηρώων. Αλλά δεν διέκοψαν την παράσταση και φαινόταν ότι δεν έδωσαν σημασία στους σκληρούς ξυλοδαρμούς και σήκωσαν περήφανα το κεφάλι τους.
  Και παρόλο που αυτοί ήταν ημίγυμνοι και επώνυμοι σκλάβοι, η φυλή των Ολύμπιων θεών και τιτάνων ήταν αισθητή μέσα τους.
  
  ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΠΟΜΠΟΣΚΥΛΟΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μια μικρή ομάδα τσίρκου - το αγόρι Mishka και το κορίτσι Alyonushka, ταξιδεύουν, πατώντας γυμνά πόδια στους βραχώδεις δρόμους της Κριμαίας. Και μαζί τους ένας λευκός βοσκός - που είναι απλά αμίμητος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ένα αγόρι περίπου δώδεκα και ένα όμορφο κορίτσι περίπου είκοσι ετών περπατούσαν στα βουνά της Κριμαίας. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους πιτσιλίστηκαν στις κοφτερές, καυτές πέτρες του ορεινού δρόμου. Ήταν ξεκάθαρο ότι το αγόρι και το κορίτσι είχαν ήδη πάρει πάρα πολλά μονοπάτια. Τα πέλματά τους έγιναν πολύ ανθεκτικά, ελαστικά, σκληρά και σχεδόν δεν ένιωθαν το τσίμπημα και τη ζέστη από τις πέτρες.
  Και ακόμη και αντίθετα, τα γυμνά πόδια αισθάνονται ακόμη και λίγο ευχάριστα και γαργαλάνε από μια τόσο τραχιά επιφάνεια.
  Τα μαλλιά του ζευγαριού του τσίρκου ήταν άσπρα σαν το χιόνι και τα πρόσωπά τους ήταν σχεδόν μαύρα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη. Στα χέρια τους κρατούσαν ένα χαλί και απλές συσκευές τσίρκου. Δίπλα τους έτρεχε ένας εκπαιδευμένος λευκός Γερμανικός Ποιμενικός. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο ζώο. Και όλα φαίνονταν πολύ ωραία - ένα όμορφο, ευκίνητο ζευγάρι τσίρκου και ένας σκύλος που μπορεί να τη διασκεδάσει και να τη θαυμάσει.
  Ωστόσο, ένας Γερμανικός Ποιμενικός δύσκολα μπορεί να ονομαστεί σκύλος.
  Το αγόρι φορούσε σορτς και έβγαλε το πουκάμισό του, που έκανε ορατό το κουρελιασμένο κορμί του, με τους ξηρούς, ανακουφιστικούς μύες. Το κορίτσι κοίταξε τις λεπίδες του, κοφτερές σαν τσεκούρια, καλυμμένες με ένα μαύρισμα σοκολάτας, και ρώτησε:
  - Μίσκα, δεν κουράστηκες;
  Το αγόρι απάντησε με σιγουριά:
  - Όχι, Αλιονούσκα! Εσύ κι εγώ είμαστε σκληραγωγημένοι!
  Μπροστά, οι στέγες των παραθαλάσσιων κατοικιών εμφανίστηκαν ήδη. Το κορίτσι σημείωσε:
  Ναι, είναι ένα πλούσιο μέρος. Ίσως μαζέψουμε χρήματα!
  Η αρκούδα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αν πιάσουμε ψάρια στη θάλασσα. Μπορεί να υπάρχει ένα καλό δάγκωμα εδώ.
  Άρχισαν να πλησιάζουν την πρώτη ντάκα. Η Alyonushka ήταν όμορφη, αν και κάπως αδύνατη από τον υποσιτισμό και το πολύ περπάτημα, αλλά νευρική, δυνατή και ευκίνητη. Το φόρεμά της ήταν κοντό, κάτι που δεν ήταν πολύ συνηθισμένο εκείνη την εποχή. Μα τόσο δυνατά πόδια.
  Στην πρώτη ντάκα έγιναν δεκτοί πρόθυμα. Ο κύριος ήθελε να θαυμάσει το κορίτσι και τον χορό της με ευχαρίστηση. Χόρεψαν με το αγόρι. Και έκαναν γυμναστική. Και επίσης πήδηξε ένας λευκός βοσκός μέσα από τον κύκλο.
  Τότε το αγόρι έδειξε μερικά κόλπα. Ο κύριος και η γυναίκα του και μερικοί γιοι παρακολουθούσαν με ευχαρίστηση. Έπειτα, πέταξε ένα χάλκινο νικέλιο και παρατήρησε στο κορίτσι:
  - Δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνετε με την εμφάνισή σας!
  Ένας από τους γιους του, ένας έφηβος περίπου δεκαπέντε ετών, πρότεινε:
  - Θα σου δώσω μια δεκάρα αν με αφήσεις να σου χαϊδέψω τα πόδια.
  Η Αλένκα χαμογέλασε και το χαμόγελό της ήταν τόσο άσπρο και γλυκό και απάντησε:
  - Δύο καπίκια!
  Ο νεαρός, του οποίου το μουστάκι δεν είχε ακόμη σπάσει, έγνεψε:
  - Ασφαλώς! Θα ήταν τέλεια!
  Και έβγαλε από την τσέπη του ένα ασημένιο νόμισμα δύο καπίκων. Και το πέταξε στο κορίτσι. Την έπιασε επιδέξια με τα γυμνά της δάχτυλα, τα μαυρισμένα και εύστροφα πόδια της.
  Το αγόρι-δάσκαλος αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Αυτή είναι τάξη!
  Η Αλένκι έγνεψε ελαφρώς, ελαφρώς χρυσαφένια γυμνή και απάντησε:
  - Γι' αυτό είμαι επαγγελματίας!
  Άπλωσε το πόδι της στον έφηβο. Άρχισε να τους χαϊδεύει απαλά. Τα χέρια του κινήθηκαν πάνω από το λείο και μαυρισμένο δέρμα του κοριτσιού πολύ απαλά και η Αλένκα γουργούρισε από ευχαρίστηση.
  Στην πραγματικότητα, όταν ένα χαριτωμένο αγόρι σε χαϊδεύει, είναι πραγματικά εξαιρετικά ευχάριστο, και εδώ μπορείς να απολαύσεις χάδια.
  Και, φυσικά, πληρώνεσαι και για αυτό. Είναι απλά σούπερ.
  Το αγόρι της χάιδεψε τα χοντρά, αλλά ελαστικά πέλματα με μια χαριτωμένη καμπύλη της φτέρνας. Της γαργάλησε το πόδι.
  Και η Αλένκα γέλασε και από πλάκα. Και είναι πολύ ευχάριστο.
  Η γυναίκα του κυρίου πέταξε επίσης ένα νόμισμα στο αγόρι Mishka και ρώτησε:
  - Άσε με να σου γαργαλήσω και τη φτέρνα!
  Το αγόρι άπλωσε το γυμνό του πόδι προς το μέρος της. Και μια άλλη νεαρή, όμορφη γυναίκα άρχισε να γαργαλάει τη γυμνή σόλα του αγοριού.
  Η αρκούδα χαμογέλασε και γουργούρισε επίσης.
  Ο πλοίαρχος κοίταξε τη γυναίκα του με επίπληξη. Αλλά εκείνη απλά χαμογέλασε και είπε:
  "Δεν θα ζηλέψεις το παιδί μου, έτσι;
  Ο Μπαρίν απάντησε:
  - Γαργαλίστε τον όσο θέλετε, αλλά μην υπερβείτε την επιτρεπτή ευπρέπεια!
  Η κυρία γέλασε... Και τα δάχτυλά της γαργαλούσαν το αγόρι με ευχαρίστηση στη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα του.
  Το κορίτσι επίσης χαμογέλασε και γουργούρισε. Μετά άλλαξε πόδι. Και χαμογέλασε ξανά. Ήταν πολύ διασκεδαστικό επίσης.
  Αλλά το γαργάλημα είναι πάντα βαρετό. Ο μπαρίν φώναξε αυστηρά:
  - Αρκετά! Βγες έξω αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία!
  Το αγόρι και το κορίτσι πήραν τα προσωπικά τους αντικείμενα και, μαζί με τον σκύλο - ένα λευκό βοσκό, έφυγαν από το πλούσιο εξοχικό.
  Η Αλένκα ήταν γενικά όμορφη. Και πήρα τα λεφτά και είναι ωραίο όταν τα ξυπόλυτα πόδια κάνουν μασάζ από ιδιαίτερα όμορφα αγόρια.
  Και στην επόμενη ντάκα τους άφησαν πρόθυμα να μπουν με το αγόρι. Φυσικά, πρώτα από όλα λόγω της όμορφης κοπέλας. Ποιος έχει επίσης μια τόσο κοντή φούστα, και τα μαυρισμένα, δυνατά, μυώδη, πολύ χαριτωμένα πόδια φαίνονται τόσο καθαρά.
  Το κορίτσι είναι πράγματι πολύ παρόμοιο με μια σκλάβα στην αρχαία Ελλάδα. Το φόρεμά της μοιάζει με χιτώνα. Και πώς ένα τόσο όμορφο και μυώδες κορίτσι πηγαίνει ξυπόλητο και δείχνει σχεδόν όλα τα υπέροχα, υπέροχα, εξαιρετικά σαγηνευτικά πόδια της. Και είναι δύσκολο να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.
  Υπήρχε μόνο ένας κύριος σε αυτή τη ντάκα. Η οικογένεια είναι κάπου αλλού. Διέταξε την Αλένκα να χορέψει για να θαυμάσει την κίνηση του καλού και εξαιρετικά λεπτού, σωματικά ανεπτυγμένου κορμιού της.
  Στη συνέχεια, πετώντας ένα νόμισμα, διέταξε:
  - Τραγουδήστε ομορφιά!
  Η Αλένκα τραγούδησε με ευχαρίστηση.
  Είμαι μια απλή Ρωσίδα
  Έχω πάει πολλές φορές στο εξωτερικό...
  Έχω μια κοντή φούστα
  Λάτρεψε τον γκρίζο αετό!
  Ο κύριος μουρμούρισε θυμωμένος:
  - Το τραγούδι σου δεν είναι πολύ καλό! Έλα, κάτι πιο επιθετικό και σέξι!
  Το αγόρι του τσίρκου πρότεινε:
  - Ή μήπως καλύτερα πατριωτικός;
  Ο Μπάριν συμφώνησε:
  - Μπορεί να είναι και πατριωτικός! Αλλά τραγουδάς ήδη ξυπόλητος ! Κι αν δεν μου αρέσει, θα πάρεις ένα ραβδί στα τακούνια σου!
  Το ποντίκι έγνεψε καταφατικά.
  - Αν θέλεις κύριο, τότε για ένα ρούβλι μπορείς να χτυπήσεις καλά τις γυμνές μου φτέρνες με ένα ραβδί!
  Ο μπάρμαν γέλασε και απάντησε:
  - Είναι καλύτερα να χτυπήσεις αυτό το κορίτσι με ένα μαστίγιο. Ειδικά αν την γδύσεις πριν από αυτό!
  Η Αλένκα υποκλίθηκε με ένα χαμόγελο:
  -Θα αφεντιά σου!
  Ο πλούσιος τραγούδησε χαμογελώντας:
  Βγάζω λεφτά,
  Βγάζω λεφτά,
  Ξεχνώντας την πλήξη και την τεμπελιά,
  Βγάζω λεφτά,
  Βγάζω λεφτά,
  Και όλα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια!
  Και όλα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια!
  Η Αλένκα αντιτάχθηκε:
  - Ευτυχισμένος χωρίς χρήματα
  Μπορεις να γινεις...
  Κακοί άντρες -
  Μετρήστε τα νομίσματα!
  Ο κύριος βρυχήθηκε:
  - Θα δεχτείς χίλια μαστιγώματα!
  Το αγόρι του τσίρκου σημείωσε:
  - Αν θέλεις κύριο, αντί για τραγούδια θα σου δώσω σοφά λόγια!
  Ο πλούσιος γέλασε και απάντησε:
  - Έλα αγόρι μου, θα είναι πιο ενδιαφέρον!
  Η αρκούδα άρχισε να λέει φτερωτές εκφράσεις.
  Το καθήκον προς την Πατρίδα είναι κόκκινο με καταβολή ανιδιοτελούς αφοσίωσης!
  Ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία για τους έξυπνους, ο μετριασμός για τους δυνατούς, η διασκέδαση για τους ανόητους! -
  Το να είσαι γελοίος δεν είναι διασκεδαστικό, το να κάνεις τους άλλους να κλαίνε δεν είναι βαρετό!
  Ο καλός χάρακας είναι σαν το ζαχαρούχο μέλι, πρώτα το γλείφουν και μετά το φτύνουν !
  Και ο κακός ηγεμόνας, σαν αψιθιά, πρώτα θα τον φτύσουν και μετά θα τον πατήσουν!
  Ναι, ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά μια αδιαπέραστη ασπίδα σφυρηλατείται εύκολα!
  Η ποιότητα ξεπερνά πάντα την ποσότητα - ακόμα και ένας ωκεανός από χυλό κριθαριού δεν είναι εμπόδιο για ένα τσεκούρι!
  Το κακό είναι γεμάτο δύναμη όταν το καλό αποδυναμώνεται από τον φόβο!
  Ένα αστείο είναι καλό για το μέρος, ένα κουτάλι για μεσημεριανό, αλλά η βοήθεια είναι σε δύσκολη θέση!
  Μπορεί να είστε τυχεροί μία ή δύο φορές - χωρίς επιδεξιότητα, η τύχη φεύγει!
  Ποιος δεν είναι ο Λέων Τολστόι, αυτός ο λογοτεχνικός αλήτης!
  Δεν είναι απαραίτητο να γεννηθείς Τολστόι για να είσαι αλήτης από τη λογοτεχνία!
  Ας πιούμε για να έχουμε περισσότερες γυναίκες παρά λόγους για να κοκκινίζουμε στο διαζύγιο!
  Ο πόθος έχει καταστρέψει περισσότερο τους άντρες παρά τη συμπόνια των γυναικών!
  Ακριβές μάτι λοξά χέρια, ο εχθρός δεν είναι δεσποινίς - κοντόφθαλμος!
  Η φιλοσοφία δεν παρατείνει τη ζωή, αλλά την κάνει περίτεχνη, απλώνοντας τα θραύσματα!
  Ένας διοικητής κερδίζει με επιδεξιότητα, ένας χασάπης με τους αριθμούς, μια ιδιοφυΐα με την τέχνη, ένας προσποιητής με δόλο!
  Ας πιούμε λοιπόν για να μην πεθάνει η ελπίδα και πεθαίνουν μόνο όσοι δεν τη δικαιολογούν!
  Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Και αυτοί που δεν τη δικαιολογούν είναι οι πρώτοι!
  Στον πόλεμο, η λογική είναι μια σχετική έννοια - όπως η σοκολάτα, δεν είχα χρόνο να θαυμάσω τα πλακάκια καθώς ήταν ήδη στο στόμα μου, δεν είχα χρόνο να τα καταπιώ, καθώς ήδη σέρνονταν στο πλάι!
  Η επιτυχία μερικές φορές μυρίζει άσχημα, η επιτυχία κουβαλάει ένα πτώμα, αλλά η ευτυχία δεν μπορεί να βρωμάει!
  Ο Θεός είναι στην επιφάνεια κάθε πράγματος , και ο Διάβολος είναι στις λεπτομέρειες του!
  Ο ξυλοδαρμός είναι δυσάρεστο ακόμα και για έναν μαζόχο!
  Τι δεν ξέρει ο Θεός - μόνο μια ερώτηση που δεν μπορούσε να απαντήσει!
  Ένας πίθηκος είναι καλύτερος από έναν άνθρωπο, γιατί μόνο ζώο μπορεί να είναι κυριολεκτικά!
  Ένα κήρυγμα που δεν οδηγεί στο καλό είναι σαν ένα μονοπάτι που θα οδηγήσει στο τσεκούρι!
  Το να χτίζεις οποιαδήποτε δόγματα πάνω στα κείμενα του Ευαγγελίου είναι σαν να μελετάς την κβαντομηχανική από τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ!
  Είναι δύσκολο να είσαι Θεός, αλλά το να παραμένεις διάβολος είναι εντελώς ανυπόφορο!
  Το μυαλό τετραπλασιάζει τη δύναμη ακόμα κι αν διπλασιαστεί ο αριθμός των εχθρών!
  Η ζωή είναι ένας συνεχής συμβιβασμός, όχι με τους ανθρώπους, αλλά με τη φύση!
  Το μέτωπο είναι tolokolny , που σημαίνει ότι η συλλαβή είναι δροσερή!
  Κανένας νόμος δεν γράφεται για τους ανόητους, κανένας νόμος της φύσης δεν προδιαγράφεται για τις ιδιοφυΐες!
  Η γλώσσα δίνεται στους σοφούς για να κρύβουν σκέψεις για ανόητα και ανούσια πράγματα!
  Όποιος δει το αστείο στη θλίψη, θα τυφλωθεί τραγικά από τη σοβαρή χαρά!
  - Γρήγορα αργά - βιάσου αργά! Πάρτε πέντε από το μάθημα - επίλυση δύσκολης δράσης!
  Οι νικητές δεν κρίνονται... Αν και καμιά φορά κάνουν μήνυση!
  - Η ανθρώπινη βλακεία είναι σύμμαχος - θεοί εχθρικοί προς τους ανθρώπους!
  Ένας άντρας σε έναν αχυρώνα είναι άνθρωπος, και ένα γουρούνι σε ένα παλάτι δεν θα ανέβει πάνω από έναν κάπρο!
  Υπάρχουν δύο άπειρα πράγματα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ευρηματικότητα - ωστόσο, το πρώτο είναι σχετικό και το δεύτερο είναι απόλυτο!
  Σε ποιον Ρώσο δεν αρέσει η γρήγορη οδήγηση, αλλά ο διάβολος της γρήγορης πτήσης!
  - Στην κόλαση, όλοι δεν θέλουν, αλλά μόνο λίγοι μπορούν να γευτούν την επιθυμία για μια διαβολική ευκαιρία!
  Αλλά χωρίς να ποτίζει κανείς με δάκρυα, δεν μπορεί να καρπωθεί τη σοδειά της χαράς, και χωρίς άρδευση μετά, οι δάφνες της επιτυχίας δεν φυτρώνουν!
  Ο Θεός βρίσκεται σε κάθε πράγμα ή στην επιφάνειά του, και ο Διάβολος βρίσκεται στην απουσία πραγμάτων, ή στα βάθη της υλικής έλλειψης!
  Όποιος αφιερώσει χρόνο για να προσέξει θα σώσει την αιωνιότητα στην κηδεία του!
  Η σιωπή είναι χρυσός, η λέξη είναι ασήμι, αλλά τόσο πολύ ξεχύνεται από το στόμα μιας γυναίκας που ακόμη και τα διαμάντια θαμπώνουν!
  Η σιωπή είναι χρυσός και δεν θα σκουριάσει από τη μακρά αποθήκευση εύγλωττων ρεμάτων!
  Και ο χρυσός χάνει την αξία του αν είναι σιωπηλά θαμμένος στη γη!
  Το αγόρι πολύ όμορφα πρόφερε αφορισμούς με μεγάλη αίσθηση και πατώντας τα γυμνά του πόδια.
  Ο κύριος χαμογέλασε και πέταξε ένα νόμισμα στο παιδί του τσίρκου. Και ο Μίσκα την έπιασε με τα γυμνά του δάχτυλα. Και μετά το πέταξε στην τσέπη του σορτς του.
  Ο πλούσιος παρατήρησε:
  - Δεν ειναι κακο! Αλλα οχι αρκετο!
  Το κορίτσι πρότεινε:
  - Θέλεις να τραγουδήσω!
  Ο πλοίαρχος αντιτάχθηκε:
  - Αυτό δεν είναι απαραίτητο! Καλύτερα βάλε μου τα γυμνά πόδια σου!
  Η Αλένκα έγνεψε:
  - Πρόστιμο! Η θέλησή σου!
  Ο πλούσιος πήρε το γυμνό πόδι της κοπέλας στα χέρια του και άρχισε να το νιώθει πρόχειρα. Η κοπέλα έμεινε σιωπηλή ως απάντηση. Και έσφιξε ένα χαμόγελο.
  Ο κύριος έβγαλε ένα άλλο νόμισμα, το πέταξε στο αγόρι και βρυχήθηκε:
  - Ας λέμε ακόμα αφορισμούς! Θα κλάψω!
  Το αγόρι του τσίρκου Mishka άρχισε να χύνει ξανά το δικό του. Παρεμπιπτόντως, όχι παιδική σοφία.
  
  Άλλοτε χάναμε, άλλοτε πεθαίναμε, αλλά οι Ρώσοι δεν γονάτισαν ποτέ!
  Η ικανότητα αντικαθιστά την ποσότητα και η ποσότητα μπορεί μόνο να παραποιήσει την ικανότητα!
  - Σε σώμα υγιές, και το πνεύμα της άμπαλας -και η αδυναμία της σάρκας- η ψυχή έσβησε!
  Το αίμα λάμπει σαν χρυσός, αλλά οι μεταλλικές ψυχές σκουριάζουν από αυτό!
  Ακόμη και ο χρυσός σκουριάζει αν δεν πεταχτεί μια καρδιά από αυτό!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι ψυχαγωγία, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών, όπου ο οίκτος για τον πελάτη είναι μοιραίος για εσάς!
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι παραπάνω από αυτή του χρυσού, όπου την παίρνουν και την κολλάνε!
  Ο χρυσός είναι κίτρινος σαν το χρώμα της προδοσίας, απαλό σαν τη θέληση ενός καιροσκόπου, βαρύ σαν τη συνείδηση ενός προδότη!
  Ο πόνος είναι σαν πεθερά, εμμονικός, άσχημος, θέλω να τον ξεφορτωθώ, αλλά ... χωρίς αυτόν δεν θα παντρευτείς με νίκη!
  Όταν ο εχθρός δεν παραδίδεται, τον καταστρέφουν, και όταν δεν παραδίδεται, η ευρηματικότητα φέρνει τη νίκη!
  Δεν έχει σημασία αν οι σκύλες του εχθρού πεθάνουν, είναι πρόβλημα εάν τα αρσενικά σκυλιά μας βλάπτουν τον εγκέφαλό τους!
  Είναι εύκολο στη μάχη όταν η εκπαίδευση δεν είναι μαρτύριο, αλλά χρήσιμη ψυχαγωγία!
  Ακόμα και στα λόγια του Χριστού, οι υπηρέτες του αναζητούν κάτι που να εξυπηρετεί την άθεη αυθαιρεσία!
  Ένα μεγάλο ντουλάπι θα πέσει θορυβωδώς, και η δυνατή δόξα πηγαίνει σε αυτόν που το γκρέμισε!
  Όταν η μάσκα είναι επιδέξια, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία!
  Τις περισσότερες φορές, κόκκινα ποτάμια ρέουν εξαιτίας κόκκινων ομιλιών και μαύρων πράξεων!
  - Όποιος είναι προορισμένος να μαχαιρωθεί, να μην τρέμει στο σκοινί!
  Όπως πάντα, αποδείχθηκε, αλλά δεν ήθελαν!
  Ο θάνατος αξίζει ένα καλύτερο μερίδιο από τη ζωή, γιατί η διάρκειά του αφήνει ασύγκριτα περισσότερα κομμάτια για να διαλέξετε! -
  Εγγυήσεις δίνονται από εγγυημένους ληστές!
  Ένα χρυσό νόμισμα είναι μαλακό, αλλά πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα, χτυπά ακριβώς στην καρδιά και φυσάει το μυαλό!
  Η τεχνολογία είναι ο θεός του πολέμου - και ο σαμποτέρ της είναι άθεος!
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν σε έξι ημέρες, αλλά ο άνθρωπος πληρώνει για όλη την αιωνιότητα για μια στιγμή ανθρωπογενούς αδυναμίας!
  Μπήκαν μέσα από το δέρμα των δοντιών τους, αλλά δεν επέστρεψαν με το τελεφερίκ !
  Τρέξτε, αλλά μην τρέξετε μακριά, πυροβολήστε, αλλά μην πυροβολήσετε, χτυπήστε, αλλά μην αντεπιτεθείτε, και το πιο σημαντικό, πιείτε, αλλά μην μεθύσετε!
  Κανείς δεν χρειάζεται τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου, αλλά το άκουσμα μιας ζωντανής αλεπούς είναι ένα δώρο για όσους δεν χρειάζονται γαϊδούρια για να πετύχουν τους στόχους τους!
  Μόλις βάλεις παπούτσια στο μυαλό σου, θα παραμείνεις για πάντα ξυπόλητος!
  Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες, αλλά μόνο αναμεμειγμένος με δυαδικό αέριο!
  Εάν ο εχθρός δεν θέλει να τα παρατήσει και δεν ξέρει πώς να χάσει, θα τον αναγκάσουμε να τα παρατήσει και θα του μάθουμε πώς να κερδίζει!
  Οι κακοί λατρεύουν τη μαύρη μαγεία, οι καλοί μη άνθρωποι αγαπούν τη λευκή μαγεία!
  Το να σκοτώνεις στον πόλεμο είναι δύσκολο στην πορεία, αηδιαστικό στην αντίληψη, αλλά τι υπέροχο τελικά! Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος φέρνει υγεία στην ψυχή, ενδυνάμωση του σώματος και κάθαρση του πορτοφολιού!
  Μερικές φορές ο πόλεμος γεμίζει τα πορτοφόλια πολύ, και σε ευθεία αναλογία με την πληρότητα του χυμένου αίματος και το κενό της διεφθαρμένης καρδιάς!
  Το αγόρι πρόφερε αφορισμούς πολύ όμορφα και με έκφραση.
  Ο κύριος ένιωσε τα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Στη συνέχεια, τη φίλησε γυμνή, ελαστική σόλα και σημείωσε, πετώντας ένα νόμισμα:
  - Πολύ καλά! Τα πόδια σου είναι αξιολάτρευτα! Τώρα αφήστε το αγόρι να τραγουδήσει! Ή αν δεν μπορεί να τραγουδήσει, τότε μπορώ να του βάλω φωτιά στο γυμνό πόδι με έναν αναπτήρα!
  Η αρκούδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Καλύτερος ύπνος!
  Ο πλούσιος γρύλισε:
  - Τραγουδήστε λοιπόν!
  Και το αγόρι του τσίρκου το πήρε και τραγούδησε με αίσθηση και έκφραση.
  Είναι υπέροχο αυτό που έκανες,
  Η χάρη έχει χυθεί στο ανθρώπινο γένος...
  Σου το έδωσε ο Άγιος Θεός,
  Ψυχή μυαλό εγκάρδιο έλεος!
  
  Ο Εωσφόρος στράφηκε στα Σόδομα,
  Το προϊόν της αμαρτίας και της υπερηφάνειας...
  Ανύψωσε το σπαθί του στον ιερό θρόνο του Θεού,
  Και αποφάσισε ότι τώρα είναι Παντοδύναμος!
  Ο κύριος φώναξε άγρια:
  - Οχι! Δεν θέλω τραγούδια με θρησκευτικά θέματα! Είμαι αμαρτωλός και μου αρέσει η αμαρτία!
  Ο Mishka σημείωσε:
  - Μπορώ να κάνω άλλο ένα!
  Ο πλούσιος αντέτεινε:
  -Οχι! Αφήστε το κορίτσι να τραγουδήσει καλύτερα! Πώς σε λένε εκεί;
  Το κορίτσι του τσίρκου απάντησε:
  - Αλένκα!
  Ο κύριος μουρμούρισε:
  - Τραγούδα Αλένκα!
  Το κορίτσι άρχισε να τραγουδά με μεγάλο συναίσθημα και ενθουσιασμό.
  Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο
  Που γεννήθηκε στην αγνότητα...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος εγώ στον πλανήτη -
  Θα ευημερούμε παντού!
  
  Είθε η Ρωσία να είναι διάσημη για όλα τα πιο υπέροχα,
  Η χώρα που κατέκτησε όλο τον κόσμο...
  Αφήστε τους ανθρώπους να γίνουν αμέσως πιο ενδιαφέροντες
  Κάθε πολεμιστής είναι ένα αληθινό είδωλο!
  
  Θα υπερασπιστώ την αγία χώρα
  Πού είναι οι πρόγονοί μας, πιστέψτε όλοι οι πιο δυνατοί ...
  Μάθετε τους ανθρώπους που το κορίτσι είναι ξυπόλητο,
  Είναι αετός, όχι σπουργίτι!
  
  Ήμουν μέλος της Komsomol σε μια προηγούμενη ζωή,
  Οι φασίστες πολέμησαν τόσο περίφημα...
  Και η φωνή του κοριτσιού ήταν τόσο καθαρή,
  Και μια φωτεινή αέρινη ψυχή!
  
  Πολέμησα πολύ γενναία κοντά στη Μόσχα,
  Το κορίτσι ήταν ξυπόλητο στο κρύο...
  Και θεωρήστε την πίεσή μου τόσο συγκλονιστική,
  Έσπασε το πρόσωπο του Φριτς με τη γροθιά της!
  
  Για τη δόξα του Ιησού το λάβαρό μας,
  Και επίσης ο μεγαλύτερος Θεός Svarog ...
  Για πάντα το πιο ιερό Lada είναι μαζί μας,
  Και ο πιο φωτεινός Λευκός Θεός στον κόσμο!
  
  Είμαστε οι άνθρωποι που γεννηθήκαμε στο φως του ήλιου,
  Ο Yarilo μας ενέπνευσε για ένα κατόρθωμα...
  Και το τραγούδι των κοριτσιών χύνεται βίαια,
  Ιδού, το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Πυροβόλησα από πολυβόλο εύστοχα,
  Πετώντας ένα δώρο με γυμνό πόδι...
  Πέταξα το δίχτυ μου στον φασίστα,
  Το κορίτσι φαίνεται λίγο γερασμένο!
  
  Πολεμιστής, θεωρώ από τον Θεό,
  Δημιούργησε έναν κόσμο στον οποίο η ομορφιά...
  Στο όνομα του μεγαλύτερου Svarog,
  Η ομορφιά ανθίζει στην ψυχή μιας ομορφιάς!
  
  Υπερασπιστήκαμε το Κρεμλίνο από τους Ναζί,
  Μπορέσαμε να τους σκοτώσουμε όλους αμέσως...
  Όχι, το κορίτσι δεν θα πάρει εξιτήριο,
  Και χτυπήσαμε τους Krauts κατευθείαν στο μάτι!
  
  Στο όνομα της αιώνιας δόξας του κομμουνισμού,
  Ήμουν μέλος της Komsomol που πολέμησε ξυπόλητος...
  Θα καταστρέψουμε τα κοπάδια του φασισμού,
  Για να μην υποκύψει ο χάλυβας στους εχθρούς της Ρωσίας!
  
  Τα κορίτσια πολέμησαν στο Στάλινγκραντ,
  Aleli σαν ρουμπίνι έχουν θηλές...
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Χωρίς να ξέρω θλίψη και μελαγχολία!
  
  Είμαστε τα καλύτερα κορίτσια στην Πατρίδα,
  Είμαι μέλος της Komsomol σχεδόν γυμνός...
  Αλλά έτσι συνέτριψε το Ράιχ από ένα πολυβόλο,
  Ότι οι Γερμανοί δεν μπήκαν στην παρέα μας!
  
  Στο όνομα της πιο λαμπερής Ρωσίας,
  Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...
  Μεγάλη αποστολή του Ιησού πιστεύει
  Ενώ χτυπά κοχύλια σμίλη!
  
  Στο όνομα της μεγάλης μας Πατρίδας,
  Θα είμαστε κακοί φασίστες να τρέξουμε...
  Ναι, ας σταματήσουμε τα κοπάδια της άγριας ορδής,
  Έστω και σε έξαλλη επίθεση, κακός κλέφτης!
  
  Αφήστε το όνομα του Ιησού να λάμψει σαν ήλιος
  Η μαμά Μαίρη να χαρίζει έναν μεγάλο παράδεισο...
  Για τη Lada τον Παντοδύναμο, είμαστε παιδιά,
  Και παλεύεις γενναία και τολμάς!
  
  Στο όνομα της μεγάλης μας Πατρίδας,
  Αυτό που έδωσε στον κομμουνισμό παντού...
  Άγιοι από τις εικόνες λάμπουν, βλέπω τα πρόσωπα,
  Σε μια μόνο οικογένεια του Κυρίου!
  
  Στο όνομα του παντοδύναμου Svarog,
  Χριστός Παντοδύναμος Σωτήρας...
  Πρέπει να είμαστε σαν τον Θεό της Οικογένειας,
  Σε όλο τον Άπειρο Δημιουργό!
  
  Ναι, η Ρωσία θα υψώσει το πανό πάνω από τον εαυτό της,
  Θα γίνουμε πιο δυνατοί και σοφότεροι...
  Αν και ο Τζένγκις Χαν επιτίθεται με μια απότομη,
  Αλλά εμείς τα κορίτσια είμαστε ακόμα πιο έξυπνες!
  
  Οπότε σας λέω ανθρώπους που τολμάτε
  Υπηρετήστε τους Ρώσους Θεούς πιστούς σε εμάς...
  Και σώστε τις ψυχές των Ρώσων στη μάχη,
  Αν και χτυπάει ένα κολασμένο σμήνος!
  
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε όλους τους Ναζί...
  Ο Κάιν δεν θα συντρίψει τους μαχητές της Πατρίδας,
  Και με τρομερό βρυχηθμό η αρκούδα θα ζήσει!
  
  Θα κάνουμε τα πάντα πολύ ωραία,
  Θα νικήσουμε όλους τους Φριτς και τους Μογγόλους....
  Τελικά, είναι επικίνδυνο να τσακώνεσαι με κορίτσια,
  Ο λαός της Ρωσίας ξέρει ανίκητο!
  
  Όλοι θα δείξουμε τρομερά χαμόγελα,
  Θα σπάσουμε τα κέρατα του Τζένγκις Χαν...
  Στο όνομα της ατελείωτης δόξας,
  Ας υπάρξει μια πολύ φωτεινή μοίρα!
  
  Ναι, θα πολεμήσουμε όμορφα τα κορίτσια,
  Δείξτε την υψηλότερη κατηγορία στον κόσμο...
  Είμαι πολεμιστής και η ψυχή πιστεύει ότι δεν είναι κλόουν...
  Και ο Θεός θα ανταμείψει τον Χριστό για τις νίκες!
  
  Θα σπάσουμε τις τούμπες του Τζένγκις Χαν,
  Θα υπάρχουν κορίτσια στη μάχη στην Κάλκα...
  Μην αντισταθείτε στο κολασμένο χτύπημα,
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν!
  
  Έτσι θα κόψω τους εχθρούς, πιστέψτε χωρίς να υπολογίζετε,
  Μπορώ να τους νικήσω σαν σκνίπες...
  Πιστέψτε με, έχουμε μια δύσκολη δουλειά,
  Αν και η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια κλωστή από μετάξι!
  
  Στο όνομα της Λάντα, η Παναγία,
  Τι έδωσε νιάτα και αγάπη...
  Είμαστε κορίτσια με εντελώς γυμνά πόδια,
  Ας πατήσουμε τον αντίπαλο σε λάσπη και αίμα!
  
  Ο Χριστός θα έρθει και οι νεκροί θα αναστηθούν
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  Είναι ένα, ο κόσμος ξέρει ειλικρινά
  Και πάνω από το σύμπαν είναι η Παντοδύναμη Ράβδος!
  
  Με λίγα λόγια, η ευτυχία μας θα είναι αιώνια,
  Υπέροχο και υπέροχο εδώ και πολύ καιρό...
  Και ο ουρανός και η γη είναι σε ισχυρή δύναμη,
  Και η αθανασία, και η νιότη για πάντα!
  
  ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι καταλήγουν στη Μόσχα τον εικοστό τρίτο αιώνα. Όλα φαίνονται να είναι καλά, και στον πλανήτη Γη υπάρχει ένας πραγματικός παράδεισος, αιώνια νιότη και έχει δημιουργηθεί μια τεράστια διαστημική αυτοκρατορία. Αλλά ξαφνικά το αγόρι Vitaly μαθαίνει ότι μοιάζει πολύ με τον Ύψιστο Θεό κατά τη σάρκα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Το αγόρι Akulov και το κορίτσι ήρωας Albina στη μεγάλη πόλη. Είναι σαν τη Μόσχα, αλλά από την εποχή του εικοστού τρίτου αιώνα. Αυτό είναι το μέλλον σε διακόσια χρόνια. Η πόλη, φυσικά, μεγάλωσε. Οι ουρανοξύστες έμοιαζαν με βουνά και πολύ πολύχρωμοι. Έχουν επίσης εξωτικές μορφές, για παράδειγμα, το είδος του χρωματιστού παγωτού σε ένα χρυσό ποτήρι. Ή, για παράδειγμα, επτά χελώνες σε πλατίνα που στέκονται η μία πάνω στην άλλη.
  Υπήρχαν και κτίρια που έμοιαζαν με μουσικά όργανα, σπινθηροβόλησαν με κάτι όμορφο.
  Και πολλά αεροσκάφη διαφόρων σχημάτων πέταξαν στον αέρα. Τα περισσότερα από αυτά όμως έχουν σχήμα σταγόνας ή σαν θαλασσινό ψάρι με χρυσά πτερύγια.
  Επιπλέον, οι αριθμοί άστραψαν κατά την πτήση. Υπήρχαν και ενήλικες και παιδιά εδώ. Επιπλέον, όλοι οι ενήλικες είναι νέοι στην εμφάνιση, όχι μεγαλύτεροι από δεκαέξι ετών.
  Και υπήρχε επίσης πλαστικό που κυλούσε κατά μήκος του πεζοδρομίου. Τα μικρά παιδιά πήδηξαν πάνω του, πατώντας τα πόδια τους, και μετά πέταξαν σαν μπάλες του πινγκ πονγκ.
  Ο Βιτάλικ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Υπέροχος κόσμος!
  Η Αλμπίνα συμφώνησε:
  - Ναι, αστείο και ικανό για θαύματα!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περπατούσαν κατά μήκος μιας επιφάνειας που έμοιαζε με καθρέφτη που αντανακλούσε. Τα πόδια τους ήταν γυμνά, σαν των παιδιών. Και ένιωσαν ότι τους γαργαλούσαν τα δονούμενα κύματα.
  Μπροστά, ήταν ορατό ένα μεγαλειώδες σιντριβάνι, το οποίο γκρέμισε έναν πίδακα ύψους ενάμισι χιλιομέτρου, και μεταφέρθηκε στον αέρα, αστραφτερά με διαμάντια. Και τα ίδια τα αγάλματα, στη σύνθεση του σιντριβανιού, άστραφταν με κάποιο ιδιαίτερο, άγνωστο μέταλλο, που ήταν πολύ πιο λαμπερό από τον χρυσό και άστραφτε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Και τα ίδια τα αγάλματα ήταν όμορφα σε σχήμα και συγκινήθηκαν.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Μια υπέροχη ανακάλυψη. Αυτό είναι ένα σιντριβάνι - πιο δροσερό από το Peterhof!
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Ο κόσμος ενός φωτεινού, δροσερού μέλλοντος.
  Το αγόρι και το κορίτσι ανέβηκαν λίγο. Η Αλμπίνα ήταν τόσο ψηλότερη από τον Βιτάλικ που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ήταν μητέρα και γιος. Επιπλέον, στο μέλλον δεν υπήρχαν ηλικιωμένοι. Οι άνθρωποι απέκτησαν αιώνια νιότη και οι άντρες μπορούσαν να χαρούν που δεν χρειαζόταν να χάνουν χρόνο σε ένα άχρηστο και δυσάρεστο ξύρισμα.
  Μερικά κτίρια στη φουτουριστική Μόσχα είχαν ρίγες από χρυσό και πλατίνα. Υπήρχαν επίσης φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες μεγέθους έως και ενός χιλιομέτρου, που έδειχναν δροσερά κινούμενα σχέδια.
  Τα αεροσκάφη που έτρεχαν στον αέρα δεν ήταν μόνο όμορφα και με έντονα χρώματα και χαριτωμένα στο σχήμα, αλλά μύριζαν και σαν ακριβό γαλλικό άρωμα ή, ίσως, ακόμα πιο ευχάριστο.
  Και η επιφάνεια των τετραγώνων ήταν σαν καθρέφτης, ζεστή, και ταυτόχρονα αστραφτερή. Όταν τα γυμνά πέλματα των εφήβων, αγοριών και κοριτσιών, περπατούσαν κατά μήκος του, εμφανίστηκαν χαριτωμένα, σχεδόν παιδικά ίχνη. Που έλαμπε σε διάφορα χρώματα, σαν να σχεδιάστηκε με μαρκαδόρους. Και μετά εξαφανίστηκαν.
  Η Αλμπίνα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ακριβώς όπως στο κάστρο της βασίλισσας του χιονιού!
  Ο Βιτάλικ κούνησε το κεφάλι του.
  - Οχι! Έχει ζέστη εδώ και ο κόσμος είναι γεμάτος χρώματα.
  Ένας νεαρός άνδρας και ένα κορίτσι πέταξαν κοντά τους. Ήταν πολύ όμορφα, αλλά τα πρόσωπά τους ήταν ζωγραφισμένα, σαν σχέδια σε μια τούρτα.
  Ο νεαρός ρώτησε τα παιδιά:
  - Από που είσαι?
  Ο Vitaly απάντησε:
  - Από τη Μόσχα!
  - Γιατί περπατάς;
  Η Αλμπίνα απάντησε:
  - Θα ήθελα να αγοράσω ένα αεροσκάφος. Που είναι τα μαγαζιά σας;
  Η κοπέλα που ήταν δίπλα στον νεαρό γέλασε και απάντησε:
  - Κανείς δεν χρησιμοποιεί καταστήματα. Υπάρχει ένα δίκτυο Hypernet , και όλα παραδίδονται μέσω αυτού εντελώς δωρεάν.
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter χαμογελώντας:
  - Πόση πρόοδος έχει σημειωθεί;
  Για αδιανόητα θαύματα...
  Όλα έγιναν εντελώς δωρεάν,
  Μόνο με όφελος, προσεκτικά!
  Ο νεαρός παρατήρησε:
  - Ξέρεις πόσο μοιάζει με τον Θεό μας; Ίσως είσαι ο γιος του;
  Το αγόρι γέλασε και απάντησε:
  - Οχι! Δεν ξέρω τον πατέρα μου. Αλλά αν είναι Θεός, τότε δεν θα εκπλαγώ.
  Το κορίτσι είπε χαμογελώντας:
  - Στον κόσμο μας, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε καμία εμφάνιση, όχι! Μπορείτε να αλλάξετε το σώμα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα στο Hypernet . Μόνο οι άνθρωποι το κάνουν σπάνια, αφού στη μήτρα παιχνιδιών Hypernet , αυτό μπορεί να γίνει, γενικά, με νοητική προσπάθεια και άμεσα. Και αν αλλάξεις τον εαυτό σου στην πραγματικότητα, δεν θα σε αναγνωρίζουν πλέον. Ναι, και χρειάζεστε άδεια από το Υπουργείο Αγάπης.
  Η Αλμπίνα ξαφνιάστηκε:
  - Υπουργεία αγάπης;
  Το κορίτσι κοίταξε και απάντησε:
  - Λες και δεν είσαι από την αυτοκρατορία μας! Ίσως έχετε προβλήματα μνήμης;
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Είμαστε ταξιδιώτες στο χρόνο!
  Ο νεαρός παρατήρησε:
  Αν αυτό δεν είναι αστείο, τότε...
  Το ίδιο δευτερόλεπτο, μια ντουζίνα όμορφα κορίτσια με πορτοκαλί φόρμες εμφανίστηκαν γύρω τους. Και στόχευσαν ψύχραιμα εξελιγμένα πολυβόλα στο ζευγάρι.
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Ήρθαμε με την ησυχία μας!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  -Είμαστε ακόμη ανήλικοι, μην μας πυροβολείτε!
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά και τη στολή είπε:
  - Δεν θα σε βλάψουμε. Απλώς δεν έχετε nanobots και πρέπει να μάθετε από πού προέρχεστε.
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Από καμήλα!
  Εκείνη τη στιγμή, πράσινα, φαρδιά δοκάρια χτύπησαν το ζευγάρι, απαλά και χωρίς πόνο, κλείνοντας τις αισθήσεις.
  Ο Βιτάλικ δεν πρόλαβε να δει τίποτα και να σκεφτεί, καθώς βρέθηκε ξανά σε καθαρή ανάμνηση.
  Μαζί με την Αλμπίνα κρεμάστηκαν σε διάφανο χώρο. Γύρω τους ήταν σαν μια μπλε ομίχλη. Και ταυτόχρονα, μην κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι.
  Ένα πολύ όμορφο κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά τους, με μαλλιά κάτω από όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Εκείνη κελαηδούσε:
  - Πραγματοποιήσαμε μια ανάλυση και ανακαλύψαμε ότι είστε από τη Μόσχα το 2023. Το ερώτημα είναι πώς έφτασες σε εμάς; Και περαιτέρω, φαίνεται ότι είστε ένα ανήσυχο ζευγάρι. Ο υπολογιστής λέει ότι ίσως είσαι η Παντοδύναμη και η Μητέρα του Θεού εκείνης της εποχής.
  Ο Βιτάλικ αναφώνησε, η φωνή της ακουγόταν:
  - Έτσι... Φαίνεται ότι αυτή η αυτοκρατορία κυβερνάται από Εγώ στο μέλλον!
  Το κορίτσι γύρισε και απάντησε με γλυκιά φωνή:
  - Δεν αποκλείουμε τίποτα. Αλλά ο Παντοδύναμος είναι τώρα στην υπερκεφαλαία Ultravavilov , και αυτός είναι ένας γειτονικός γαλαξίας! Πρέπει να σε πάνε κοντά του και μετά θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με το ζευγάρι σου.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Αλλά δεν μπορούμε να αυτοκτονήσουμε στο παρελθόν;
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Είναι στο χέρι του Θεού και της Θεοτόκου να αποφασίσουν! Προς το παρόν, η εμφάνισή σας είναι ένα μεγάλο μυστικό από τους υπόλοιπους. Θα σταλθείτε αυτή τη στιγμή στο Ultra-Babylon με μια μεγάλη συνοδεία, φορτώνοντας μια κάψουλα μηδενικού διαστήματος. Για να μην βαριέστε κατά την πτήση, η συνείδησή σας βρίσκεται στο supermatrix Το Hyperneta θα μπορεί να απολαμβάνει παιχνίδια για κάθε γούστο. Κατάλαβες?
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Παίξτε στον εικοστό τρίτο αιώνα - τι καλύτερο!
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Αρέσει και σε μένα επίσης!
  Η κοπέλα χαμογέλασε πλατιά και κούνησε το χέρι της. Και ένα ροζ, απαλό κύμα έπεσε πάνω στον Βιτάλικ και την Αλμπίνα.
  Το αγόρι και το κορίτσι κατέληξαν στην πόλη. Δεν είναι πλέον τόσο φωτεινή και πολύχρωμη όσο η Μόσχα του εικοστού τρίτου αιώνα. Και γύρω στα τέλη του εικοστού αιώνα.
  Ο τεράστιος δεινόσαυρος πιτσιλίστηκε στους δρόμους στα πίσω του πόδια, χτυπώντας με την ουρά του γειτονικά σπίτια και καταστρέφοντάς τα. Επίσης, τα πόδια του είτε επιμήκυναν είτε, αντίθετα, μάκρυναν, προκαλώντας καταστροφή και θάνατο στους ανθρώπους.
  Και τράπηκαν σε φυγή προς όλες τις κατευθύνσεις. Ωστόσο, ήταν όλοι παιδιά όχι μεγαλύτερα των δώδεκα. Αγόρια και κορίτσια έφυγαν τρέχοντας. Κάποιοι από αυτούς φορούσαν αστυνομική στολή. Και ούτε ένας ενήλικας, ούτε ένας έφηβος.
  Μια ευχάριστη, γυναικεία φωνή ακούστηκε:
  - Σταματήστε τον δεινόσαυρο και σώστε τα παιδιά!
  Η Αλμπίνα ρώτησε:
  - Και πώς να το κάνουμε;
  Η φωνή απάντησε:
  - Είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Σκέψου μόνος σου.
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους και τραγούδησε:
  - Έλα, ναυαγοσώστη ,
  Μετατρέψτε γρήγορα σε σχοινάκι!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Πώς είσαι?
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε με σιγουριά:
  - Αργά ή γρήγορα, στο παιχνίδι θα εμφανιστούν υπαινιγμοί και πιάνα στους θάμνους. Εδώ, για παράδειγμα, τέτοια!
  Και ο νεαρός πολεμιστής, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, σήκωσε ένα κομμάτι κεραμίδι από το πεζοδρόμιο και το πέταξε σε ένα ψηλό κτίριο. Το θραύσμα πέταξε σε ένα τόξο και χτύπησε τη βάση. Η τεράστια κατασκευή ταλαντεύτηκε, και με όλη της τη δύναμη πήρε και έπεσε πάνω στον δεινόσαυρο. Ταρακουνήθηκε βίαια και το τέρας άρχισε να πέφτει.
  Η Αλμπίνα φώναξε με κέφι:
  -Αυτή είναι πραγματικά ιπποτική κίνηση!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και απάντησε:
  - Ίσως κίνηση επιβήτορα!
  Ο δεινόσαυρος, τσακισμένος από το κτίριο, το πήρε και θρυμματίστηκε σε πολλές τσίχλες και καραμέλες. Τα παιδιά που κατοικούσαν σε αυτή την πόλη έσπευσαν αμέσως να αρπάξουν το κέρασμα. Σανδάλια, αθλητικά παπούτσια, και μερικά ακόμη και γυμνά τακούνια έτρεξαν.
  Ακούστηκε πολύς θόρυβος.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  Η παιδική ηλικία είναι μια υπέροχη εποχή
  Είναι ωραίο και διασκεδαστικό για τα παιδιά...
  Έρχεται μεγάλο παιχνίδι
  Κάνουμε βροχή από πολυβόλο!
  Η Αλμπίνα, με ένα ακόμη πιο πλατύ χαμόγελο, σημείωσε:
  - Ναι, γράφουμε!
  Μετά από αυτό, είδαν άλλους δύο κακούς. Αυτά ήταν τέρατα: το ένα με κεφάλι κάπρου και το άλλο ρινόκερου. Με ένα άγριο βρυχηθμό όρμησαν προς την Αλμπίνα και το Βιτάλικ.
  Το αγόρι σφύριξε.
  Ένα από τα φανάρια ταλαντεύτηκε και έπεσε στο κεφάλι ενός ρινόκερου. Κατάφερε ένα συντριπτικό χτύπημα και ζάλισε τον κακοποιό.
  Ο Βιτάλικ κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Φύσηξε, χτύπημα, άλλο ένα χτύπημα,
  Άλλη μια επιτυχία και...
  Ξυπόλητο αγόρι σούπερ σταρ
  Ρίχνει uppercut!
  Η Αλμπίνα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Ιερός πόλεμος
  Τα κορίτσια είναι διπλά κουλ!
  Ο μαχητής με κεφάλι γουρουνιού έβγαλε από την τσάντα του ένα πολυβόλο λέιζερ και άρχισε να πυροβολεί.
  Το αγόρι και τα κορίτσια πήδηξαν στο πλάι. Η Αλμπίνα πέταξε μια μπανανόφλουδα με τη γυμνή της φτέρνα. Πέταξε και προσγειώθηκε κάτω από τη μπότα των μαχητών με κεφάλι γουρουνιού. Πέταξε πάνω και συνετρίβη, σπάζοντας έναν πέτρινο τοίχο και ηρέμησε.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαρά:
  - Σκύβω πάνω από το στόχαστρο, και οι πύραυλοι ορμούν στο στόχο! Άλλο ένα τρέξιμο μπροστά!
  Η Αλμπίνα ένιωθε πολύ καταστροφικές παρορμήσεις μέσα της. Και ας πατήσουμε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια μας, κάνοντας την άσφαλτο να δονείται και να ραγίζει.
  Και καραμέλες, σοκολάτες, μερίδες παγωτού, τσίχλες, γλειφιτζούρια και πολλά άλλα άρχισαν να πετούν από τις χαραμάδες. Πόσο δροσερό και διασκεδαστικό φαινόταν όλο αυτό.
  Ο Vitalik είπε:
  - Αυτές είναι πραγματικά νόστιμες λιχουδιές !
  Η κοπέλα ήθελε να πει κάτι, αλλά ένα πλήθος παιδιών ήρθε τρέχοντας και ας αρπάξουμε όλα αυτά τα πιάτα. Και πρόθυμοι να τα φάνε!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Πες τουλάχιστον ευχαριστώ!
  Τα παιδιά σταμάτησαν και μούγκρισαν από κοινού:
  - Ευχαριστώ!
  Ο Βιτάλικ είπε χαμογελώντας:
  - Είναι σχεδόν θεϊκό!
  Η ηρωίδα ήθελε να κάνει ένα αστείο, αλλά το τοπίο άλλαξε ξαφνικά. Και κατέληξαν σε ένα χιονισμένο βουνό. Άντρες και κορίτσια γλιστρούσαν από πάνω του, σαν από εφαλτήριο.
  Και διασκέδασαν...
  Ο Vitalik και η Albina, ως δια μαγείας, πήραν και σκι στα πόδια τους. Τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι έφυγαν βιαστικά, με ένα άγριο ουρλιαχτό και θόρυβο.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  Παρορμήσεις ψυχής εκπληκτικής ομορφιάς,
  Για την Πατρίδα, ένας μαχητής πάλεψε ανάμεσα στα αστέρια ...
  Άλλωστε, τα τολμηρά όνειρα έγιναν πραγματικότητα,
  Η αρμάδα των κακών εχθρών δεν φοβήθηκε!
  Η Αλμπίνα έκλεισε το μάτι και παρατήρησε ειρωνικά:
  - Ανάμεσα στα αστέρια άλλωστε!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και απάντησε:
  - Ναί!
  Και το αγόρι άρχισε να σπρώχνεται με ξύλα από το χιόνι. Τα τελευταία χρόνια, οι χειμώνες δεν είναι ευχαριστημένοι. Και το σκι κοντά στη Μόσχα ήταν χαζό . Και πώς αλλιώς έγιναν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι;
  Ένα από τα αγόρια στην παράλληλη πίστα ρώτησε:
  - Θέλεις περιπέτεια;
  Η Αλμπίνα απάντησε:
  - Φυσικά ναι! Φυσικά ναι! Φυσικά ναι!
  Και εδώ μπροστά τους εμφανίστηκαν αρκετές πολικές αρκούδες. Και τώρα ο Βιτάλικ και η Αλμπίνα έχουν πολυβόλα στα χέρια τους.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι αποφασισμένοι να τσακωθούν. Και μετά τραβούν τις σκανδάλες, και πετάνε έξω από τους κορμούς, σαν καταρράκτης, πολύ φλεγόμενοι και κοφτεροί, καταστροφικοί πίδακες.
  Ο Vitalik παρατήρησε όταν είδε πώς μια σφαίρα χτύπησε μια πολική αρκούδα στον κώλο, απελευθερώνοντας μια πηγή αίματος:
  - Όλα αυτά είναι υπέροχα και δροσερά!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Κάπου στον κόσμο
  Εκεί που κάνει πάντα κρύο...
  Οι αρκούδες τρίβονται στον άξονα,
  Ω άξονας της γης!
  Ο Vitalik αντιτάχθηκε:
  - Τους κυνηγάμε!
  Και έριξε άλλη μια παρτίδα σφαίρες. Αυτοί είναι τόσο μεγάλοι και ψύχραιμοι μαχητές.
  Και οι τρυπημένες πολικές αρκούδες έπεσαν. Και μετά μετατράπηκαν σε κάτι πολύ νόστιμο και βρώσιμο. Και αυτά ήταν κέικ, και αρτοσκευάσματα, και πολλά από όλα πλούσια σε κρέμα και μυρωδάτα.
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Αυτά είναι πραγματικά δροσερά σνακ !
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Σου αρέσει πολύ η λέξη yummy ! Αλλά το λένε, συνήθως μικρά παιδιά, αλλά είμαστε ακόμα αρκετά μεγάλοι και έχουμε ήδη καταφέρει να μαζέψουμε πολλά πράγματα!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Συμφωνώ! Αλλά παραμένουμε παιδιά για πάντα, μόνο τα χρόνια αλλάζουν!
  Το αγόρι και το κορίτσι πήδηξαν ξανά και έκαναν τούμπες με τα σκι τους. Και τραγούδησαν ξανά:
  Αυτό που υπήρχε πίσω, κοιτάξτε πίσω
  Γνώρισε τον εαυτό σου ως παιδί, μην είσαι τεμπέλης...
  Γιατί πολλά χρόνια πέρασαν, πέρασαν,
  Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο!
  Ο Βιτάλικ έκλεισε το μάτι στην Αλμπίνα και σημείωσε:
  - Αστείο περιστατικό!
  Τα κορίτσια ρώτησαν:
  - Σε τι?
  Το αγόρι απάντησε:
  - Μπήκα στο μέλλον, όπου κατέκτησα την εξουσία σε όλο τον κόσμο, και κυβερνώ εδώ και διακόσια χρόνια. Και τότε εμφανίζεται το διπλό μου από το παρελθόν και τίθεται το ερώτημα - τι να το κάνω;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Τίποτα! Δώστε στο δίδυμο σας έναν πλανήτη και να ζήσει ευτυχισμένος για πάντα!
  Ο Βιτάλικ σημείωσε με αμφιβολία:
  "Κι αν νομίζει ότι θα τον αμφισβητήσω για τον θρόνο;".
  Το κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους της και ρώτησε:
  - Θα το αμφισβητήσεις;
  Το αγόρι απάντησε:
  "Οι άνθρωποι στη διαστημική αυτοκρατορία είναι πολύ χαρούμενοι. Όλοι είναι καλά, και δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο να παλέψω για την εξουσία. Άλλωστε όχι άνθρωπος για εξουσία, αλλά εξουσία για άντρα!
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Ω, πόσο ευγενής! Είσαι ιππότης;
  Ο Vitalik παρατήρησε λογικά:
  - Όχι πραγματικά! Οι ιππότες τηρούσαν τους κανόνες της ευπρέπειας, μόνο σε σχέση μεταξύ τους, και οι δουλοπάροικοι δεν θεωρούνταν άνθρωποι. Και νοιάζομαι για την ευημερία κάθε ανθρώπου.
  Η ηρωίδα έκλεισε το μάτι και κελαηδούσε:
  Η πατρίδα μου είναι μεγάλη,
  Υπάρχουν πολλά δάση, χωράφια και ποτάμια σε αυτό...
  Δεν ξέρω άλλη χώρα σαν αυτή.
  Πού μπορεί ένας άνθρωπος να αναπνέει τόσο ελεύθερα;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα είπε:
  - Μια ολόκληρη αυτοκρατορία σταρ!
  Για άλλη μια φορά, το τοπίο στο matrix έχει αλλάξει.
  Το αγόρι και το κορίτσι ήταν τώρα στο όρυγμα. Ήταν προφανώς ένα παιχνίδι από ένα ιστορικό παιχνίδι σκοποβολής . Όπως ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο τα τανκς που κινούνταν στο γήπεδο ήταν κάπως διαφορετικά. Για παράδειγμα, είναι ορατό το "Lion", το οποίο στην πραγματική ιστορία δεν μπήκε ποτέ στη σειρά. Και, ειλικρινά, το "Lion", αν και ένα ισχυρό τανκ, αλλά η αποτελεσματικότητά του μάχης είναι αμφίβολη. Με βάρος 90 τόνων, προστατεύεται καλύτερα μόνο στην μετωπική θωράκιση του πύργου από το Tiger-2 και διαθέτει πυροβόλο 105 χιλιοστών. Ισχυρό, αλλά λιγότερο γρήγορο από το Tiger. Αλλά εδώ αυτή η δεξαμενή είναι παρούσα. Και ορμάει με την κολοσσιαία δύναμή του.
  Και πυροβολούν εναντίον του όπλα. Όμορφα κορίτσια με κοντές φούστες και γυμνά πόδια τρέχουν γύρω από τα κανόνια.
  Φορτώνουν τα κανόνια, από τα οποία είναι επτά.
  Και υπάρχουν τρία τανκς Lev. Φαίνεται ότι δεν είναι πολλά, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα διαπεράσετε στο μέτωπο.
  Το κορίτσι της Komsomol γύρισε στον Vitalik και ρώτησε:
  -Είσαι πρωτοπόρος;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι! Ποτέ δεν ήταν!
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Και γιατί?
  Ο Βιτάλικ απάντησε χαμογελώντας:
  - Γιατί είμαι από άλλη εποχή!
  Ένα άλλο κορίτσι σημείωσε:
  - Δεν μπορούμε να διεισδύσουμε στη δεξαμενή Lion; Το όπλο των 76 χιλιοστών μας είναι πολύ αδύναμο!
  Η Αλμπίνα χτύπησε:
  - Μην πυροβολείτε σε γερμανικό τανκ!
  Ένα κορίτσι της Κομσομόλ ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Και γιατί όχι?
  Το κορίτσι ήρωας απάντησε:
  - Γιατί είναι απλά ένα παιχνίδι. Και πρέπει να νικήσετε τα αδιαπέραστα τανκς με διαφορετικό τρόπο από το να εκτοξεύετε κανόνια.
  Οι πολεμιστές της Komsomol ρώτησαν σε χορωδία:
  - Και πώς, ομορφιά!
  Η Αλμπίνα αναφώνησε:
  - Τραγουδώντας!
  Και τραγούδησε με αηδονιά φωνή, και οι άλλοι την σήκωσαν:
  Το αστέρι της Πατρίδας δίνεται από τον Κύριο,
  Αυτή, πιστέψτε με, είναι πιο λαμπερή από τον Ήλιο!
  Είσαι δική μου, αυτή η χώρα προέρχεται από...
  Να ξέρεις ότι η καρδιά σου χτυπάει από λύπη!
  
  Σε εσάς, είμαστε μέλη της Komsomol, σαν αετοί,
  Συνθλίβουμε τους Ναζί και σκουπίζουμε τα σκραπ!
  Τα καταφέραμε ακόμη και στον Δία,
  Καλλιεργήστε τα φρούτα - απραγματοποίητος παράδεισος!
  
  Η Αφροδίτη είναι το μέρος για αγάπη
  Στον Άρη, η αίσθηση του πολεμιστή είναι η υψηλότερη!
  Σπάς τις αλυσίδες του κακού, των αμφιβολιών,
  Άλλωστε, ο Θεός θέλει να κάνει το καλύτερο!
  
  Καταστρέψτε την κοσμική πίεση
  Θυμηθείτε το πηγούνι με ένα δυνατό γάντζο!
  Ο εχθρός θα συντριβεί από τη δύναμη του κόσμου,
  Και οι Junkers καταρρίφθηκαν με ένα συνηθισμένο παιδικό τόξο!
  
  Ευθυγράμμιση 1 - πάρτε και κερδίστε,
  Δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλιώς!
  Και εσύ λύκος του Ράιχ μη μουγκρίζεις,
  Πάρτε μια ξιφολόγχη στο πρόσωπο από έναν μαχητή!
  
  Και η ξιφολόγχη δεν θα σας ταιριάζει για το μέλλον,
  Θα προσθέσουμε δυναμίτη στην μπουλντόζα !
  Τόσο γρήγορη πτήση
  Όταν ο προλετάριος χτύπησε το σφυρί!
  
  Η επόμενη κίνηση θα περάσει σαν τυφώνας
  Και το τέλος του παιχνιδιού θα είναι ο νικητής!
  Μετά από όλα, η οργή μας, ένα τρελό ηφαίστειο,
  Σφαγή πάνω στο κάθαρμα, μια φοβερή γάτα!
  
  Σφίξαμε τα τσιμπούρια στο Βερολίνο,
  Το Παρίσι είναι ελεύθερο υπό τη ρωσική σημαία!
  Είμαστε κόρες της Πατρίδας και γιοι,
  Όταν γλεντάμε, τρώμε μέλι και παπαρουνόσπορο!
  
  Ο Foggy Albion είναι τώρα σαν αδερφός,
  Η Νέα Υόρκη βγήκε σαν πίτα σε πιατέλα!
  Η κόκκινη, κατακόκκινη σημαία μας στο χρώμα της παπαρούνας,
  Κάτω από αυτό, όλοι οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι με την ελευθερία!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και τα τρία τανκς των λιονταριών μετατράπηκαν σε μεγάλα, αφράτα κέικ ζωγραφισμένα με τριαντάφυλλα. Και ανέδιδαν ένα πολύ δυνατό και ορεκτικό άρωμα.
  Αλλά μετά το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ξανά πίσω τους. Αυτή τη φορά, ακόμη πιο δυνατά και βαριά "Ποντίκια". Η ταχύτητά τους είναι χαμηλή, αλλά η δύναμη πυρός και η θωράκισή τους είναι μέσα από την οροφή.
  Η Albina ρώτησε τα μέλη της Komsomol:
  - Θα ξανατραγουδήσουμε;
  Το κορίτσι καπετάνιος παρατήρησε:
  - Είναι πραγματικά δυνατό να το πάρεις με το λαιμό σου;
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε,
  Και μαζί με το τραγούδι σε μια φτερωτή πτήση...
  Κι αυτός που περπατά στη ζωή με μια λύρα,
  Δεν θα εξαφανιστεί ποτέ πουθενά!
  Ένα από τα κορίτσια της Komsomol σημείωσε:
  - Δεν μπορείς να το διαφωνήσεις!
  Η Albina επιβεβαίωσε:
  - Σωστά! Ή θέλεις κάτι άλλο;
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ έριξαν ένα βλήμα στη βράκα και πυροβόλησαν με δύναμη. Πέταξε πάνω, χτύπησε το τανκ και αναπήδησε σαν μπιζέλι.
  Το κορίτσι καπετάνιος είπε:
  - Ναι, είναι δύσκολο να το πάρεις!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Τραγουδήστε λοιπόν!
  Και έτσι οι πολεμιστές και το αγόρι άρχισαν να παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό:
  Η δόξα της σοβιετικής πατρίδας είναι μεγάλη -
  Είμαστε άξιοι, πιστεύω, θα είμαστε αυτής της δόξας!
  Ας νικήσουμε τον σκληρό εχθρό στη μάχη,
  Για χάρη της Ρωσικής, πιο λαμπερής Δύναμης!
  
  Τι υπάρχει στην Πατρίδα που τραγουδάει,
  Στην καρδιά ενός τίμιου, ξυπόλητου πρωτοπόρου!
  Βιαστούμε σαν πουλί να πετάξουμε,
  Πόσο άγια έχει γίνει η πίστη μας!
  
  Αυτόματο, πιστέψτε με, ο μεγαλύτερος αδερφός μου,
  Και οι χειροβομβίδες δεν είναι καθόλου περιττές!
  Αν είσαι γενναίος, τότε το αποτέλεσμα
  Θα γίνει, παρά το γεγονός ότι είσαι αγόρι!
  
  Ο Pioneer είναι αλαζονικός και σκληρός...
  Μα το χαμόγελο του Θεού μας φωτίζει!
  Αλίμονο, υπάρχουν πολλοί κακοί άσοι στον κόσμο,
  Θέλουν να καταστρέψουν ένα μέρος στον παράδεισο!
  
  Το φασίστα τσακάλι τραβάει τα πόδια του προς το μέρος μας,
  Θέλει να ξεριζώσει την καρδιά ενός παιδιού!
  Και τα γουρούνια του χαμογελούν,
  Αφήστε τον να πάρει ένα χαστούκι δυνατά!
  
  Τα τανκ "Tigers" είναι "μπότες",
  Αδέξιο, τρομερά γωνιακό!
  Και δεν τους ξεφεύγεις,
  Λοιπόν, καλύτερα να ετοιμάσετε μερικές χειροβομβίδες!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν κόσμο σαν αυτόν, πιστέψτε με,
  Εκεί που εκατομμύρια θα είναι ευτυχισμένοι!
  Ένα αρπακτικό θηρίο θα τρέξει σε ένα άντρο,
  Θα καταρρίψουμε τις άθλιες λεγεώνες!
  
  Το κόκκινο πανό θα λάμψει,
  Περιέχει το όνομα του Αγίου Ιησού!
  Εάν περάσετε τις εξετάσεις Pioneer με Α -
  Είθε η Ρωσία σας να δοξαστεί!
  
  Αλλά η εξέταση δεν είναι στον πίνακα -
  Θα πρέπει να παραδοθεί από τα χαρακώματα!
  Τα γκρίζα μαλλιά ορμούν στο ουίσκι του αγοριού,
  Ένας φίλος πέθανε - τώρα θρηνήστε στον τάφο!
  
  Τι, καταραμένος πόλεμος,
  Ακόμα και ένα θηρίο, που δεν αξίζει να λέγεται!
  Και η ορδή δεν ξέρει πώς να συγκρατηθεί,
  Αν και ο Αδόλφος είναι πιο αστείος, μερικές φορές μπουφόνι!
  
  Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε, ξέρετε,
  Οι πρωτοπόροι φοβούνται για πάντα τους άλλους!
  Εμείς τα παιδιά είμαστε πιστά φιλικοί,
  Και ηθικά, πιστεύω, όχι ανάπηροι!
  
  Θα ολοκληρώσουμε τη λαμπρή πορεία στο Βερολίνο,
  Πάντα, πιστέψτε με, ξέραμε να παλεύουμε!
  Και έπιασα αμέσως το θάρρος,
  ΡΚΚ που κουβαλάει στο τρέξιμο στο σακίδιο!
  Τα κορίτσια της Komsomol τραγούδησαν και οι τεράστιες δεξαμενές Maus μετατράπηκαν σε τεράστια πιάτα με οξύρρυγχο και ένα συνοδευτικό.
  Και επίσης πολύ ορεκτικό.
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - Τι είδους πιάτα, τι είδους πιάτα,
  Πάρτε τα όλα μαζί σας...
  Κρίμα που δεν μαλώνουμε συχνά
  Τρέφονται μόνο για να σκοτώσουν!
  Ο Βιτάλικ σημείωσε γελώντας:
  - Ναι, υπάρχουν τέτοια παιχνίδια! Όπως για πολύ μικρά παιδιά.
  Το κορίτσι της Komsomol παρατήρησε λογικά:
  - Η παιδική ηλικία δεν εξαφανίζεται ποτέ εντελώς από έναν άνθρωπο!
  
  ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΧΑΪΛΑΝΤΕΡ ΚΕΝΥ
  ΣΧΟΛΙΟ
  ο Kenny Hamilton επέζησε μεταξύ των ορειβατών , ένα αγόρι που σκοτώθηκε σε ηλικία έντεκα και αναστήθηκε όπως όλοι οι ορειβάτες, και ο Duncan Muncloud , ο οποίος, ωστόσο, έπαψε να είναι αθάνατος, αλλά εξακολουθεί να είναι δεν είναι παλιά, και οδηγεί μια ειρηνική ζωή. Το αιώνιο αγόρι αναγκάζεται να περιπλανηθεί, και τελικά καταλήγει σε μια παιδική φυλακή στην πιο εγκληματική πολιτεία των ΗΠΑ - το Τέξας.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Το αγόρι ορεινός Kenny από την αθάνατη ράτσα παρέμεινε εντελώς μοναδικό στο είδος του. Όλοι οι άλλοι αθάνατοι πέθαναν στην αναμέτρηση και την τελευταία μάχη του Αρμαγεδδώνα. Μόνο ο ορεινός Ντάνκαν Μάνκλουντ έμεινε δίπλα του . Είναι σχεδόν ο μόνος που επέζησε. Αλλά μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, ο Ντάνκαν έχασε την αθανασία του και έγινε ένας απλός άνθρωπος. Έτσι τώρα ο Κένι δεν απειλείται πλέον από άλλους κυνηγούς επικηρυγμένων. Αντίθετα, το αγόρι ένιωθε μοναξιά. Σε ηλικία έντεκα ετών έγινε αθάνατη και αυτό συνέβη ήδη από το 1182. Έχει ήδη ζήσει περισσότερα από οκτακόσια πενήντα χρόνια. Και είναι έντεκα όλη την ώρα.
  Ένα χαριτωμένο, αθάνατο αγόρι περίπου έντεκα. Μοιάζει με άγγελο, με όμορφο πρόσωπο και ξανθά μαλλιά. Αλλά στην πραγματικότητα, πόσους ανθρώπους έχει ήδη σκοτώσει; Και ορειβάτες και απλοί θνητοί.
  Ο Κένι βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου αρκετές φορές, αλλά κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Ο Ντάνκαν Μάνκλουντ ήταν επίσης φίλος του για κάποιο διάστημα. Μέχρι που ο Κένι προσπάθησε να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια προσπάθησε για άλλη μια φορά να το κάνει με τα χέρια κάποιου άλλου.
  Και κόντεψε να πεθάνει. Αλλά τώρα ο Αρμαγεδδών έχει ήδη πεθάνει. Δεν υπάρχουν άλλοι Highlanders στη Γη, με μόνο δύο επιζώντες, τον ίδιο τον Kenny και τον Duncan Muncloud . Όμως ο τελευταίος δεν είναι πια ένας ορεινός, αλλά ένας απλός θνητός. Σε ολόκληρο τον πλανήτη λοιπόν, μόνο ένας Kenny που δεν θα πεθάνει ποτέ αν δεν του κόψουν το κεφάλι.
  Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Αλλά στα οκτακόσια πενήντα τέσσερα χρόνια που έζησε ο Κένι , είχε βαρεθεί να είναι παιδί.
  Δεν μεγαλώνει, δεν γερνάει, δεν ωριμάζει. Από τη μια, βέβαια, το να είσαι ορεινός είναι καλό. Εάν το δόντι σας χτυπηθεί, θα μεγαλώσει ξανά σε λίγα λεπτά. Και δεν ξέρεις την αρρώστια. Ειδικά στον Kenny άρεσε πολύ να περπατάει ξυπόλητος. Και δεν έβηξε καν σε κανέναν καιρό. Το αγόρι συμμετείχε ακόμη και στην Παιδική Σταυροφορία.
  Στη συνέχεια , ο Kenny ηγήθηκε μιας από τις ομάδες ανδρών. Τα παιδιά περπατούσαν ξυπόλητα μέσα από τα βουνά και τους βραχώδεις δρόμους. Ο Κένι επίσης εγκατέλειψε τα άβολα παπούτσια του. Και οι γυμνές σόλες του ήταν πιο σκληρές από το δέρμα των μπότες του.
  Το αγόρι βίωσε πολλά τότε, και μάλιστα έπεσε στη σκλαβιά. Ο Κένι, αν και αθάνατος, δεν είναι πολύ πιο δυνατός από ένα συνηθισμένο παιδί. Και αυτός, επίσης, έπεσε σκλάβος πειρατών και πουλήθηκε στον χαλίφη της Βαγδάτης.
  Η καυτή άμμος της Γαλιλαίας έκαιγε τα γυμνά πόδια των παιδιών. Λοιπόν, οι σόλες του Kenny έχουν γίνει σαν οπλές καμήλας εδώ και πολλές δεκαετίες. Και πώς ήταν για τα κοινά, θνητά παιδιά; Ειδικά τα κορίτσια. Έκαψαν τα πόδια των παιδιών τους και περπατούσαν κυριολεκτικά, με δύναμη. Και όσοι έπεσαν ανατράφηκαν με βλεφαρίδες.
  Ο Κένι ώμοσε ένα από τα κορίτσια, του οποίου τα πόδια κάηκαν και αιμορραγήθηκαν. Και μεταφέρθηκε στην έρημο. Αν και είναι δύσκολο. Είναι αλήθεια ότι το αθάνατο σώμα διακρίθηκε από μεγαλύτερη αντοχή. Αλλά και πάλι, με το ζόρι, δεν ήταν καθόλου Ηρακλής και ένιωθε σχεδόν σαν την υπόλοιπη κούραση.
  Τότε προσφέρθηκε στα παιδιά να επιλέξουν και να αποδεχτούν το Ισλάμ ή να πάνε στα λατομεία.
  Ο Κένι, όπως και τα περισσότερα παιδιά, επέλεξε τη δουλεία. Και φανταστείτε να βρεθείτε σε ένα ορυχείο. Ποιος είναι εκεί? Η δυσωδία των πυρσών και των περιττωμάτων του σκλάβου, η σκληρή ραχιαία δουλειά. Πολλά παιδιά πέθαναν τις πρώτες μέρες και εβδομάδες. Ο Κένι ήταν γυμνός, δεν φορούσε καν εσώρουχο, όπως τα άλλα παιδιά. Οι φύλακες τον χτυπούσαν με την παραμικρή πρόκληση. Και με ανάγκασαν να δουλεύω τα δύο τρίτα της ημέρας, αφήνοντας το ένα τρίτο για ύπνο. Ήταν κολασμένη σκληρή δουλειά.
  Τα παιδιά ήταν μικρά σε μέγεθος, και τους ήταν πιο βολικό να εργάζονται στα ορυχεία. Τρέφονταν μόνο για να μην πεθάνουν από την πείνα και μπορούσαν ακόμα να εργαστούν. Ο Κένι προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά πιάστηκε με τη βοήθεια τσιτάχ, ήταν βάναυσοι και έβαλαν αλυσίδες στο αγόρι.
  Και δούλεψε τόσο σκληρά χωρίς να δει τον ήλιο.
  Αυτή ήταν η πιο τρομερή περίοδος της ζωής του Kenny . Βρέθηκε σε μια πολύ πραγματική κόλαση. Και τα βράχια στις πέτρες, παίρνοντας ώμους, έφαγαν ψωμί και νερό, δούλευαν σαν καταραμένος.
  Και μάλιστα ονειρευόταν τον θάνατο, ως λύτρωση. Και δεν ήταν δυνατό να ξεφύγουν: ήταν οδυνηρό για τα τσιτάχ να είναι ισχυροί φύλακες - δεν μπορούν να συγκριθούν με τους γερμανικούς ποιμενικούς.
  Πέρασαν χρόνια. Ο Κένι δεν πέθανε, σταδιακά συνήθισε αυτή την κόλαση. Σχεδόν όλα τα παιδιά πέθαναν από τη δυσοσμία, τα αέρια, την υπερκόπωση, το κακό φαγητό και τους συνεχείς ξυλοδαρμούς. Και ποιος κατάφερε να επιβιώσει μεταφέρθηκε σε ενήλικες.
  Αλλά ο Κένι έζησε. Έφεραν και οδήγησαν άλλα παιδιά. Στα στενά ορυχεία χρειάζονταν εργάτες.
  Ο Κένι ήταν ένας σκλάβος που φορούσε αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια του και αυτό ήταν το μοναδικό του ρούχο. Στους νεαρούς σκλάβους δεν έδιναν ούτε εσώρουχο, αλλά γιατί θα εξοικονομούσαν χρήματα; Επιπλέον, στα ορυχεία της Μέσης Ανατολής είναι αρκετά ζεστό ακόμα και το χειμώνα. Ο Κένι ήταν ακόμη χειρότερος από τους άλλους γιατί φορούσε αλυσίδες στον εαυτό του. Τα άλλα παιδιά δούλευαν ως επί το πλείστον ελαφρά. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε ούτως ή άλλως, και η αλυσίδα κοστίζει επίσης χρήματα.
  Ο Κένι δεν είχε δει τον ήλιο τόσα χρόνια, και κοιμόταν στα βράχια, και μόνο σε ένα όνειρο μπορούσε να νιώσει ελεύθερος. Και συχνά ονειρευόταν να πετάξει πάνω από βουνά ή κάστρα. Επίσης πολεμά με ξίφη και σκοτώνει επόπτες.
  Ο Κένι έχει ήδη αρχίσει να ξεχνά την κανονική ζωή. Και ένας ολόκληρος αιώνας έχει ήδη περάσει σαν εφιάλτης. Και οι αλυσίδες έχουν ήδη σκουριάσει και θρυμματιστεί. Δεν μεταφέρθηκε σε ενήλικες αφού ο Kenny δεν μεγάλωσε και παρέμεινε με τα παιδιά. Και ακριβώς τότε ήρθε στην εξουσία ένας πολύ άγριος χαλίφης, ο οποίος, αντί να κόψει κεφάλια, προτίμησε να τα βάλει σε πάσσαλο.
  Και οι φήμες για αυτό έφτασαν στους επιτηρητές. Και ο Kenny, έχοντας περάσει περισσότερα από εκατό χρόνια στα λατομεία, και χωρίς να χάσει την οξύτητα και τη ζωντάνια του μυαλού του, καθώς και την υγεία του, αποφάσισε ότι είχε μια ευκαιρία σε αυτό.
  Και αυτός, παραμονεύοντας, χτύπησε με μια πέτρα τον επιτηρητή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και άρχισε να τον χτυπά.
  Για αυτό, ο τολμηρός σκλάβος τραβήχτηκε στην επιφάνεια για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια. Και ο Κένι είδε τον ήλιο που τον τύφλωσε. Μετά από αυτό με οδήγησαν σε έναν πάσσαλο. Φοβήθηκε ο Κένι ; Ήξερε ότι επρόκειτο να νιώσει έντονο πόνο. Όμως ήταν ήδη συνηθισμένος στους ξυλοδαρμούς και στα βάσανα στα λατομεία. Λοιπόν, το στοίχημα θα πάει στον πισινό, οπότε τι γίνεται!
  Ήδη σε άλλους πασσάλους, ενήλικες άνδρες και μερικές γυναίκες έστριβαν και πέθαιναν.
  Για τον Kenny έκανα ένα μικρότερο ποντάρισμα. Οι δήμιοι τον σήκωσαν και τον πάτησαν στην άκρη με τον πέμπτο πόντο.
  Το αγόρι πονούσε πολύ. Και τότε το σώμα του άρχισε να κατεβαίνει αργά.
  Ο Κένι ένιωσε πόνο και ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων του. Μετά έγινε πιο εύκολο και το αγόρι ηρέμησε. Ο δήμιος έκαψε τη γυμνή φτέρνα του αγοριού με πυρωμένο σίδερο και απομακρύνθηκε από κοντά του, μυρίζοντας τη μυρωδιά που καίει.
  Ο Κένι συνήλθε και έμεινε μόνος του. Άρχισε να κουνάει τον πάσσαλο. Και τον τρύπησε πάλι ένας οξύς πόνος. Το αγόρι ούρλιαξε. Ένας από τους φύλακες σήκωσε το κεφάλι του και γέλασε. Μετά πήγαινε πάλι για ύπνο. Οι νεκροί δεν θα πηδήξουν από τον πάσσαλο.
  Ακουμπισμένος απελπισμένος στα γυμνά του πόδια, ο Κένι σηκώθηκε. Έγινε δυνατός για πάνω από εκατό χρόνια κουβαλώντας βαριές πέτρες και δουλεύοντας σε λατομεία με βαριοπούλα και λοστό. Και έτσι πήδηξε από τον πάσσαλο. Και σύρθηκε στην άμμο.
  Ευτυχώς, τα τσιτάχ φύλαγαν μόνο ζωντανούς σκλάβους στα λατομεία. Κανείς δεν άρχισε να ξοδεύει για τους νεκρούς και τα ζώα μιας σπάνιας ράτσας.
  Ο Κένι σύρθηκε μακριά και μετά έτρεξε. Για περισσότερα από εκατό χρόνια, έχει ήδη μάθει αρκετά καλά αραβικά. Και τα μαλλιά του ήταν βρώμικα, και δεν ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ξανθός.
  Πολλά παιδιά Άραβες ήταν επίσης ημίγυμνα. Και ο Kenny είναι πολύ βρώμικος. Φανταστείτε πόσο καιρό δεν έχει πλυθεί. Όμως ούτε η μόλυνση ούτε τα σκουλήκια παίρνουν τον αθάνατο. Και τα δόντια δεν σαπίζουν, ακόμα κι αν δεν έχουν καθαριστεί.
  Ο Κένι πέρασε αρκετές μέρες στην έρημο. Και μαύρισε σχεδόν μαύρο. Και μπορούσε ήδη να περάσει για ένα αγόρι Άραβας.
  Έτσι έκανε. Προσποιήθηκε ότι ήταν ένα περιπλανώμενο ορφανό και άρχισε να προσεύχεται γονατιστός.
  Ένας έμπορος τον προσέλαβε στη Βαγδάτη. Υποψιάστηκε ότι αυτός ήταν ένας δραπέτης σκλάβος, αλλά δεν υποσχέθηκαν ανταμοιβή για τον Κένι . Επιπλέον, κανείς δεν πίστευε ότι ήταν δυνατό να επιζήσει από μια εκτέλεση με καρφί.
  Το αγόρι, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο και ξυπόλητο, έτρεχε τριγύρω κάνοντας τα θελήματα του εμπόρου. Και δεν πληρωνόταν σχεδόν τίποτα, και ταΐζονταν πενιχρά. Αλλά ο καιρός πέρασε, και ο έμπορος γέρασε, αλλά το αγόρι δεν μεγάλωσε, και αυτό άρχισε να του φαίνεται ύποπτο.
  Τότε ο Κένι έφυγε τρέχοντας. Και ταξίδεψε ξανά. Και ένας πόλεμος είδε ότι το αγόρι ήταν πολύ ανθεκτικό, και δυνατό και μυώδες πέρα από τα χρόνια του, τον πήρε ως σκύλο του.
  Και κατά τη διάρκεια της μάχης με τους σταυροφόρους, ο Kenny τράπηκε σε φυγή. Και πέρασε ως δραπέτης χριστιανό αγόρι. Και πάλι άρχισε να περιπλανιέται στην Ευρώπη. Και μετά σε άλλες χώρες.
  Και πού πήγε ο Kenny ; Και φυσικά δεν μπορούσε να ξεχάσει μια χώρα όπως η Αμερική.
  Το αγόρι, έχοντας μια αιώνια νεανική μνήμη, ήξερε πάρα πολλές γλώσσες και ήταν πολύ έξυπνο. Έπρεπε να σπουδάσει και στο σχολείο. Και σε διάφορα. Και τώρα μέχρι το 2025 υπήρχε κάτι για σύγκριση.
  Όταν έχεις ένα νεαρό σώμα, επηρεάζει το μυαλό. Συγκεκριμένα, ο Kenny ανακάλυψε παιχνίδια στον υπολογιστή. Και πόσο υπέροχο είναι. Και πόσα υπέροχα κινούμενα σχέδια θα εμφανιστούν στο μέλλον; Και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο Διαδίκτυο όσο θέλετε.
  Αρχικά όμως ο κινηματογράφος ήταν ασπρόμαυρος, μετά έγινε έγχρωμος. Και οι τηλεοράσεις είχαν μικρές οθόνες. Και ο ίδιος ο Kenny θυμόταν ακόμα εκείνες τις στιγμές που δεν υπήρχε καν μπαρούτι στην Ευρώπη. Είναι σε ηλικία, λίγο νεότερος από τον ίδιο τον Τζένγκις Χαν. Και κατάφερε να περάσει μέσα του πολλές εποχές. Οι τελευταίοι αθάνατοι πέθαναν το 2017. Και ο Ντάνκαν Μακλέοντ έγινε θνητός φέτος.
  Επομένως, δεν είναι ακόμα μεγάλος και μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος μαχητής. Ο Κένι ήθελε να του κόψει το κεφάλι. Αν και δεν θα του έδινε επιπλέον ενέργεια. Αλλά ο Ντάνκαν είναι ακόμα πολύ νέος. Έμοιαζε να είναι γύρω στα τριάντα. Έτσι τώρα βιολογικά μόνο σαράντα, και αυτός είναι ένας άνθρωπος γεμάτος δύναμη.
  Ο ίδιος ο Kenny παρέμεινε ένα αγόρι έντεκα ετών, ένα όμορφο, όμορφο, πιο δυνατό αγόρι από τους συνομηλίκους του. Και προτίμησε να απολαμβάνει τους καρπούς της προόδου.
  Μάλιστα, πόσα νέα πράγματα εμφανίστηκαν μέσα σε οκτώμισι αιώνες. Και smartphone, και iPhone , και Internet υψηλής ταχύτητας, όταν μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία κρατώντας την τηλεόραση στην παλάμη του χεριού σας. Και φυσικά, αυτοκίνητα, αεροπλάνα.
  Εκτός κι αν οι άνθρωποι πετούν σε άλλους πλανήτες ακόμα, αλλά σε μερικούς αιώνες αυτό θα συμβεί.
  Ο Κένι χαμογέλασε: θα ζήσει για να το δει αυτό. Επιπλέον, δεν έμειναν αθάνατοι μετά την τελευταία αναμέτρηση το 2017. Αυτό σημαίνει ότι το κεφάλι του Kenny δεν απειλείται από τα κοφτερά ξίφη τους. Είναι ο μόνος που έχει μείνει μοναδικός.
  Σαν τον υπέροχο Πήτερ Παν . Δεν ήθελε καν να μεγαλώσει. Αλλά ο Πήτερ Παν είναι ένας ήρωας που εφευρέθηκε από την ανθρώπινη φαντασία. Όμως ο Κένι είναι ένα πραγματικό αγόρι που δεν προορίζεται ποτέ να μεγαλώσει.
  Και φυσικά αυτό που έχουμε δεν το εκτιμάμε. Ο Κένι ήθελε πολύ να μεγαλώσει, ακόμα κι αν έχασε την αθανασία του. Αν και είναι δυνατόν, και μερικές φορές άστραψε στο νέο κεφάλι η σκέψη ότι, έχοντας γεράσει, θα θυμόταν με νοσταλγία τα νεαρά αθάνατα χρόνια του.
  Και για πάντα ξυπόλητη παιδική ηλικία. Ο Κένι αγαπούσε να περπατά ξυπόλητος σε κάθε καιρό, αλλά τον πείραζαν πολύ συχνά τα αγόρια γι' αυτό και έπρεπε να φοράει αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια στις μεγάλες πόλεις.
  Το χειρότερο είναι τα συνεχή, χρόνια προβλήματα με τα χρήματα. Εδώ, δοκιμάστε ένα παιδί έντεκα ετών, και όχι μεγαλύτερο από τους συνομηλίκους του, και ίσως ακόμη και αν σκεφτείτε ότι γεννήθηκε έναν αιώνα πριν από την επιτάχυνση και μικρότερο, τουλάχιστον κερδίστε κάτι.
  Είναι αλήθεια ότι στην Αμερική το φαγητό είναι πιο εύκολο. Δεν είναι δύσκολο να βρεις και δωρεάν καντίνα και τσουβάλι για σχεδόν δωρεάν ρούχα. Και υπάρχουν πολλά διαφορετικά θρησκευτικά ιδρύματα. Όταν βλέπουν τον Κένι ξυπόλητο, δίνουν δωρεάν αθλητικά παπούτσια, ή άλλα παπούτσια και ρούχα.
  Αλλά ο Kenny , φυσικά, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Τον έλκυαν τόσο τα smartphones όσο και τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Είναι πολύ μικρός για να είναι με γυναίκα και αυτό είναι πρόβλημα. Αλλά για χρήματα, μια ιερόδουλη θα κάνει τα πάντα, ακόμα και με ένα παιδί σαν κι αυτόν, και θα ικανοποιήσει κάθε φαντασίωση. Και φυσικά, ένα καλό παιχνίδι και ένα laptop κοστίζουν. Και θέλω κάτι απαγορευμένο. Για παράδειγμα, αγοράστε αλκοόλ από τα χέρια σας. Παρόλα αυτά, το συκώτι του είναι για πάντα νέο και αθάνατο, και ακόμη και το υδροκυανικό οξύ ή κάποιο ισχυρό δηλητήριο δεν θα προκαλέσει βλάβη.
  Και έχω βαρεθεί να πίνω Coca-Cola. Επιπλέον, σε ορισμένα καταστήματα των ΗΠΑ θα ρίξουν Coco-Cola δωρεάν για ένα παιδί.
  Αλλά δεν μπορείτε να πουλάτε αλκοόλ σε παιδιά. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο υπόγεια πληρώνοντας πολλά χρήματα.
  ο Kenny δεν περιφρόνησε την πορτοφολία, τη ληστεία και τη διάρρηξη σε διαμερίσματα άλλων ανθρώπων. Και αυτό έκανε στον Μεσαίωνα. Ένα αγόρι στα ανατολικά ξυλοκοπήθηκε με ξύλα στις γυμνές φτέρνες του για κλοπή. Και κάποτε έκοψαν κι ένα χέρι, αλλά ευτυχώς μεγάλωσε ξανά. Αν και σίγουρα πονάει.
  Αλλά όταν χτυπούν τα γυμνά πέλματα των ποδιών τους με ραβδιά, δεν είναι τόσο τρομακτικό, καθώς οι φτέρνες ενός παιδιού που περπατάει ξυπόλητο για αιώνες είναι πολύ τραχιές και σκληρές. Ακόμα κι αυτό είναι σχεδόν ευχάριστο. Γι' αυτό ο Κένι αγαπούσε την ανατολή. Αλλά όταν σου χτυπούν την πλάτη με ένα μαστίγιο, πονάει. Λοιπόν, το αγόρι σημαδεύτηκε μερικές φορές για κλοπή. Αλλά η μάρκα εξαφανίστηκε από την αθάνατη χωρίς ίχνος.
  Ο Kenny κατάφερε επίσης να επισκεφτεί φυτείες ζαχαροκάλαμου και την αγγλική ποινική δουλεία.
  Υπάρχουν λατομεία έξω από τη Βαγδάτη - δεν είναι πια τρομακτικό. Επιπλέον, εργάζεστε στον καθαρό αέρα και ο λαμπερός, τροπικός ήλιος σας λάμπει.
  Και τότε ο Κένι δραπέτευσε και επισκέφτηκε το αγόρι με τους πειρατές. Σχετικά με τις περιπέτειές του, μπορείτε να γράψετε μια ολόκληρη σειρά πολλών τόμων.
  Το αγόρι έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Και μάλιστα συμμετείχε στην εξέγερση της Στένκα Ραζίν.
  Και πιάστηκε και αιχμάλωτος. Το παιδί έτυχε να κρεμαστεί στο ράφι. Του έστριψαν τα χέρια και τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο στην πλάτη και τον κώλο του. Και μετά έκαψαν ακόμη και τη γυμνή φτέρνα με ένα καυτό σίδερο. Και όλα αποκαταστάθηκαν ακριβώς μπροστά στα μάτια των εκτελεστών.
  Τον θεωρούσαν μάγο και τον άφησαν να φύγει φοβισμένος.
  Ο Κένυ σκότωνε ανθρώπους σε μάχες, σε αναμετρήσεις, και ληστείες, και έκοβε τα κεφάλια αθανάτων, πιο συχνά με πονηρούς. Είναι ακόμα αγόρι.
  Ο πόλεμος, ειδικά στον Μεσαίωνα, ήταν αθάνατη διασκέδαση και μεγάλη ευχαρίστηση. Αν δεν κόψουν τα κεφάλια τους, δεν μπορούν να τους σκοτώσουν. Και εσείς οι ίδιοι μπορείτε να κάνετε κατορθώματα.
  Αλλά δεν θα κάνεις καριέρα. Ένα αιώνιο αγόρι που δεν μεγαλώνει ή δεν ωριμάζει φυσικά προκαλεί υποψίες. Και οι ορεινοί - αθάνατοι να μην προδίδουν την ύπαρξή τους σε άλλους ανθρώπους.
  Υπάρχει ακόμη και μια ειδική οργάνωση, οι διαστημικοί εξωγήινοι, που φροντίζει να μην γίνει γνωστό αυτό το μυστικό στο ευρύ κοινό. Έχουν ισχυρή ύπνωση και διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό διαγραφής μνήμης. Αυτό λοιπόν το μυστικό κρατήθηκε για χιλιετίες.
  Ο Κένι δεν είναι σε καμία περίπτωση ο γηραιότερος Χάιλαντερ. Μερικοί έζησαν έως και πέντε χιλιάδες χρόνια χωρίς να είναι μεγαλύτεροι. Πήγαν όμως και στον Αρμαγεδδώνα.
  Θα πρέπει να μείνει μόνο ένα. Και το όνειρο του Kenny έγινε πραγματικότητα, και έμεινε. Μόνο αν του έφερνε ευτυχία.
  Ο Kenny έχει βιώσει πολλά μέσα στους αιώνες σε ένα παιδικό, αθάνατο σώμα. Και τίποτα δεν θα τον εκπλήξει, και τίποτα δεν θα τον ντροπιάσει. Έπρεπε να πολεμήσει στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και στο Βιετνάμ, και στον πρώτο, φυσικά, και πού αλλού.
  Τα αγόρια είναι περίεργα. Έχεις μνήμη πολλών αιώνων, αλλά το κορμί είναι παιδί. Και τραβάει περιπέτειες και περιπέτειες.
  Ο τελευταίος πόλεμος στον οποίο συμμετείχε ο Κένι ήταν στην Ουκρανία. Το αγόρι εντάχθηκε στη λεγεώνα των ξένων, στο πλευρό των Ουκρανών, και ήταν ουσιαστικά σκάουτερ.
  Άλλωστε ένα παιδί με αγγελικά χαρακτηριστικά δεν θα είναι ύποπτο. Και σκότωσε Ρώσους στρατιώτες επί πονηρού.
  Όμως ο πόλεμος παρέμεινε. Το λευκό, ελαφρώς κιτρινωπό κεφάλι του έγινε οικείο. Και έπρεπε να φύγω από τον πόλεμο. Έχει γίνει πολύ διάσημος. Τέτοια είναι η μοίρα των αθανάτων, μη ζήσουν πολύ σε ένα μέρος. Ταξιδεύετε και κινείστε συνεχώς. Διαφορετικά, η αιώνια παιδική φυσιογνωμία σας θα προκαλέσει υποψίες. Η μεγαλύτερη παραμονή σε ένα μέρος για εκατό χρόνια ήταν στα λατομεία. Αλλά εκεί, τα γυμνά, βρώμικα, ποτέ πλυμένα αγόρια έμοιαζαν ή μάλλον το σώμα τους.
  Και κάπως έτσι ο Κένι δεν προκάλεσε υποψίες τότε. Αλλά σε μια πιο σύγχρονη φυλακή, τότε ... Εκεί, φυσικά, μπορείτε να ανάψετε. Αλλά μια ισχυρή οργάνωση βοήθησε κατά κάποιο τρόπο το αγόρι να κρατήσει ένα μυστικό. Για παράδειγμα, ο Kenny έχει ήδη πιαστεί ως νεαρός. Και στην ΕΣΣΔ επίσης. Όμως οι φωτογραφίες, τα δακτυλικά αποτυπώματα, εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος. Και το αγόρι ή αφέθηκε ελεύθερο ή έφυγε τρέχοντας.
  Ή τον βοήθησαν να δραπετεύσει.
  Στην ΕΣΣΔ , ο Kenny επισκέφτηκε τη διάσημη αποικία Makarenko. Αυτό που του άρεσε ήταν ότι όλα τα φυλακισμένα αγόρια και κορίτσια περπατούσαν ξυπόλυτοι μέχρι να πέσει το χιόνι.
  Αλλά σε αυτή την αποικία έπρεπε να σπουδάσω, που είναι βαρετό, και να δουλέψω. Αν και τα τραγούδια ήταν και ψυχαγωγικά.
  Και είναι σχετικά εύκολο να ξεφύγεις.
  Ο Κένι βρισκόταν σε διαφορετικές φυλακές. Αλλά συνήθως όχι για πολύ. Και ότι είχε άλλη σύλληψη.
  Μόλις στην πολιτεία του Τέξας, πλησίαζαν τα Χριστούγεννα του 2025. Ο Kenny ήπιε ουίσκι από το λαιμό του και δεν έκρυψε πολλά από την αστυνομία. Φυσικά, το παιδί δεν πρέπει να πίνει αλκοόλ. Ναι, ακόμα και σε δημόσιο χώρο.
  Αλλά ο Κένι ένιωθε πολύ ψύχραιμος. Πρώτον, έχει ήδη σκοτώσει τόσους πολλούς ανθρώπους και ατιμώρητα. Δεύτερον, καλά, η αστυνομία θα τον συλλάβει, οπότε το παιδί θα αφεθεί ελεύθερο. Ή η οργάνωση θα βοηθήσει.
  Εξάλλου, ο Κένι δεν είχε μπει σε παιδική φυλακή για πολύ καιρό. Και αναρωτήθηκε τι είχε αλλάξει εκεί. Όσον αφορά το φαγητό, είναι αρκετά καλό. Όσο για την παρέα, το δυνατό και γρήγορο αγόρι έχει μάθει να αγωνίζεται πολύ καλά στο πέρασμα των αιώνων. Και ήταν σε επίπεδο όχι χαμηλότερο από έναν ενήλικα, μια μαύρη ζώνη. Και οι νέοι σέβονται τη δύναμη.
  Και ο Κένι ήξερε πολύ καλά την εγγραφή του και ήταν, φυσικά, πολύ έξυπνος και γνώριζε όλες τις έννοιες και τους νόμους των κλεφτών.
  Η φυλακή δεν τον τρόμαξε. Ειδικά στα παιδιά, όπου γρήγορα έγινε αρχηγός. Έτσι τώρα, χαμογέλασε μόνο όταν η αστυνομία του ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο και του έσπασε τις χειροπέδες στους καρπούς. Το Τέξας έχει παραδοσιακά υψηλό ποσοστό νεανικής παραβατικότητας. Εκεί, ακόμη και η θανατική ποινή ήταν πρόσφατα για παιδιά από δεκατριών ετών. Έτσι η αστυνομία είχε ειδικές χειροπέδες για το παιδί.
  Ωστόσο, συμπεριφέρθηκαν μάλλον αγενώς στον εαυτό τους. Ο Κένι τσακίστηκε. Ήταν, ωστόσο, περίεργος - όπως συμβαίνει τώρα στις παιδικές φυλακές στο Τέξας. Και από πλευράς κοινού και από άποψη άνεσης. Και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν οι πιο κουλ νέοι στις ΗΠΑ.
  Ο Κένι δεν φοβήθηκε. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια παιδική φυλακή, κατά κάποιο τρόπο είναι καλύτερα από τη σοβιετική, για παράδειγμα, δεν ξυρίζουν το κεφάλι τους. Το τελευταίο δεν είναι πολύ ευχάριστο. Περπατήστε με έναν κολλημένο σκαντζόχοιρο. Και αισθητό μετά την απόδραση. Όταν ξυρίζεται η τρίχα ενός αθάνατου, μεγαλώνει ελαφρώς πιο γρήγορα από αυτή ενός κανονικού ανθρώπου.
  Είναι σαφές ότι αν αυξάνονταν αμέσως, τότε αυτό θα προκαλούσε περισσότερες υποψίες. Και δεν θα κάνετε ένα μοντέρνο χτένισμα για τον εαυτό σας - θα περπατάτε δασύτριχος.
  Ο Κένι μεταφέρθηκε στο σταθμό. Τοποθέτησαν το χέρι του παιδιού του σε έναν ειδικό σαρωτή και άρχισαν να ελέγχουν τα δακτυλικά του αποτυπώματα.
  Ένα έμπειρο αγόρι δεν φοβήθηκε. Η οργάνωση Immortal Control συνήθως διέγραφε όλες τις ύποπτες πληροφορίες και βίντεο.
  Διαφορετικά, με τα δακτυλικά αποτυπώματα, τα βίντεο και πολλά άλλα δεδομένα, οι άνθρωποι θα μαντεύονταν εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχει μια αθάνατη φυλή. Μόνο χάρη στην πανίσχυρη φυλή παρατηρητών κρατήθηκε το μυστικό.
  Αλήθεια, σκέφτηκε ο Κένι : αν μόνο δύο αθάνατοι έμεναν ζωντανοί και ο Ντάνκαν ήταν θνητός, τότε η οργάνωση θα περιόριζε τη δράση της;
  Από τη μια πλευρά, ο Kenny σε αυτή την περίπτωση θα γινόταν εντελώς ανεξέλεγκτος και ελεύθερος. Από την άλλη όμως, έχασε την αξιόπιστη προστασία.
  Υπήρχαν μερικά άλλα αγόρια στην αστυνομία που έμοιαζαν λίγο μεγαλύτερα από τον Κένι . Αν και ήταν ψηλότεροι, για τους αθάνατους είναι παιδιά.
  Ο Kenny ελέγχθηκε με συσκευή για την παρουσία μεταλλικών αντικειμένων. Στη συνέχεια τον άγγιξε μια γυναίκα τριάντα ετών που φορούσε ιατρικά γάντια. Το αγόρι της χαμογέλασε. Ήταν γαργαλητό και ευχάριστο.
  Δεν τον έχουν απογυμνώσει ακόμα, οπότε δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση να τον στείλουν στην ομοσπονδιακή φυλακή ή να τον πετάξουν έξω ως άχρηστο.
  Όμως ο Κένι βρισκόταν σε διαφορετικές φυλακές και τον έψαξαν πολλές φορές στη μεγαλύτερη παιδική του ζωή.
  Συγκεκριμένα, στη φυλακή NKVD. Στη συνέχεια τον έγδυσαν. Και ο αρχιφύλακας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έφτανε με μεγάλο χέρι, ακριβώς στον κώλο. Και ήταν αρκετά οδυνηρό και ταπεινωτικό. Και μετά κόντεψε να του σκίσουν τις μπάλες. Επί Στάλιν, ακόμη και με παιδιά δεν στέκονταν στην τελετή. Χέρια με γάντια σκαρφάλωσαν στον κώλο και στο στόμα. Σε μεταγενέστερους χρόνους στην ΕΣΣΔ απλώς αναγκάζονταν να κάθονται οκλαδόν μπροστά σε έναν καθρέφτη. Αλλά και με τις ΗΠΑ, η αστυνομία, αν το θεωρεί επικίνδυνο, πηγαίνει τον γυμνό άνδρα στην πυγμαχία. Και εκεί εξετάζουν βάζοντας τα χέρια τους στον κώλο, ακόμα κι αν είσαι τρεις φορές παιδί.
  Αυτό είναι το αξίωμα. Στην Αμερική, κακή στάση απέναντι σε παιδιά εγκληματίες. Ταπεινώνονται και τους βάζουν δεσμά στα χέρια και στα πόδια. Είναι αλήθεια ότι το φαγητό είναι αρκετά αξιοπρεπές και συχνά καλές κάμερες. Μερικές φορές κάθονται δύο αγόρια ή τέσσερα. Όχι όπως στη Ρωσία, όπου τα παιδιά τα γέμιζαν τη δεκαετία του '90 σαν τη ρέγγα στο βαρέλι. Αλλά ήταν τόσο σύντομη περίοδος.
  Ο Kenny φωτογραφήθηκε σε προφίλ, ολόσωμο, στο πλάι και από πίσω. Μετά με πήγαν στην τηλεόραση σε άλλα αγόρια. Εκεί πρέπει να περιμένουν τον εφημερεύοντα δικαστή. Και θα αποφασίσει αν θα τους στείλει φυλακή, με εγγύηση ή θα τους αφήσει εντελώς ελεύθερους. Δεν υπάρχει κανείς να εγγυηθεί για τον Kenny , που σημαίνει ότι είτε απλά θα τον βγάλουν έξω και ο αστυνομικός θα τον χτυπήσει τελικά στον κώλο με ένα ρόπαλο. Ή στέλνεται σε παιδική φυλακή.
  Και αυτό σημαίνει σχολαστική αναζήτηση, πλύσιμο στο ντους και πορτοκαλί ρόμπα. Και μετά στο κελί σε ανήλικους παραβάτες.
  Ο Κένι δεν φοβάται όλα αυτά. Αν και είναι δυσάρεστο όταν σε χαϊδεύουν άνδρες αστυνομικοί. Μερικές φορές τα αγόρια αναζητούνται από γυναίκες με στολή ή λευκά παλτά.
  Ο Kenny έχει δει πολλά και τίποτα δεν τον εκπλήσσει. Αυτός και οι φρουροί ήταν διεστραμμένοι , προσπάθησαν να αποπλανήσουν. Είναι περίεργο, αυτό είναι στην Αμερική, όπου οι γυναίκες τιμωρούνται με τρελές ποινές για σεξ με αγόρια. Αλλά υπάρχει. Κάποιοι δάσκαλοι κόλλησαν πάνω του. Ο Kenny δεν ντρεπόταν - ήταν μεγάλος και έμπειρος, θα ζήλευε οποιοσδήποτε ενήλικας. Μόνο η συσκευή είναι πολύ μικρή. Άλλωστε, είναι ένα αιώνιο παιδί, και η τελειότητά του δεν είναι μεγάλη. Αν και μπορεί να γίνει ήδη δύσκολο.
  Τελικά ο Κένι θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι. Και του άρεσαν οι γυναίκες. Αν και οι δυνατότητες δεν είναι ίδιες.
  Και φυσικά μαζί του προσπάθησαν και άλλα αγόρια και ενήλικες άντρες. Ειδικά τον περασμένο αιώνα, όταν έγινε μόδα. Ο Κένι, ως άνθρωπος της παλιάς σχολής, το πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε. Με μια γυναίκα μπορείς να την ευχαριστήσεις ακόμα και με τη γλώσσα σου• στα ανατολικά αυτό είναι φυσιολογικό. Και ο Kenny πέρασε πολύ χρόνο στην Ασία. Αλλά μέχρι που οι άνδρες δεν έχουν ωριμάσει.
  Αν και ίσως σε μερικούς αιώνες, όλα θα αλλάξουν.
  Ο Kenny μέχρι στιγμής καθόταν με μια ντουζίνα αγόρια από δέκα έως δεκαπέντε ετών, με διαφορετικά χρώματα δέρματος. Μιλούσαν μεταξύ τους για κάτι. Ένας έφηβος είπε γελώντας:
  - Και ήδη σηκώθηκα!
  Ένας άλλος βούρκωσε.
  - Μην τραντάζεσαι! Υπάρχουν βιντεοκάμερες και η αστυνομία παρακολουθεί.
  Σε απάντηση, κακόβουλα γέλια. Ένας από τους εφήβους έβαλε το χέρι του στο τζιν του. Και το τράβηξε.
  Ο Κένι γέλασε επιεικώς: οι ορμόνες παίζουν. Έχει ήδη προσπαθήσει πολλές φορές. Και αποδείχθηκε ότι προκάλεσε ορθοστασία. Αλλά σωματικά είναι ακόμα πολύ μικρός για να το θέλει αυτό κάθε μέρα. Αλλά η αίσθηση είναι πραγματικά ευχάριστη και η καρδιά σου χτυπά σαν τύμπανο όταν έρχεσαι. Και από αυτό το ρίγος.
  Και μια ιερόδουλη με ένα όμορφο αγόρι, ειδικά στην Ευρώπη, όπου οι νόμοι είναι πιο επιεικείς, θα κοιμηθεί πρόθυμα μαζί σου, ακόμη και θα κάνει έκπτωση.
  Στις ΗΠΑ, οι ενήλικες γυναίκες, από τη μία, φοβούνται πολύ την τιμωρία, αλλά από την άλλη, μπορεί να έλκονται ακόμη και από αγόρια λόγω της επιθυμίας να γαργαλήσουν τα νεύρα τους.
  Ένας από τους εφήβους επέστησε την προσοχή στα γυμνά πόδια του Kenny . Ήταν Δεκέμβριος και ακόμη και στο Τέξας η θερμοκρασία έξω ήταν σχεδόν μηδενική. Και τα αγόρια, φυσικά, δεν πηγαίνουν ξυπόλητα.
  Σφύριξε και γρύλισε:
  - Φαίνεσαι τρελή, ξυπόλητη τον χειμώνα!
  Τα δύο μεγαλύτερα αγόρια σηκώθηκαν και πήγαν προς τον Κένι . Χαμογέλασαν πονηρά. Αυτός στα δεξιά παρατήρησε:
  - Και είναι πολύ όμορφος! Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως κορίτσι!
  Άλλος σημείωσε:
  - Υπάρχουν βιντεοκάμερες!
  Ένα από τα αγόρια έγνεψε καταφατικά.
  - Η αστυνομία είναι γεμάτη διαστρεβλωτές! Αφήστε τους να κοιτάξουν!
  Ο Κένι σηκώθηκε όρθιος και έτριξε:
  - Θα το πάρεις τώρα!
  Το αγόρι ταλαντεύτηκε για να χτυπήσει, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Ο Κένι κίνησε τη γυμνή φτέρνα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο δεύτερος ξεφτιλισμένος έφηβος πέταξε πάνω από το κεφάλι του και συνετρίβη τόσο δυνατά που λιποθύμησε. Το αγόρι ορεινός έκανε μόλις αντιληπτές κινήσεις. Έμαθε να πολεμά πολύ καλά στο πέρασμα των αιώνων, και μάλιστα είχε δασκάλους στην ανατολή. Γι' αυτόν λοιπόν αυτά τα αγόρια!
  Τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν πίσω. Φωνάζουν ότι ζητούν βοήθεια από την αστυνομία.
  Αρκετοί αστυνομικοί έτρεξαν στο κελί. Ο Κένι ήταν ήρεμος και χαμογελαστός. Σήκωσαν τους δύο αναίσθητους εφήβους και τους έβαλαν σε φορείο. Τον μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο.
  Ο ανώτερος αστυνομικός απείλησε:
  - Θα γίνουν κι άλλοι καβγάδες, όλοι θα πάρουν κέρατα!
  Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έφυγαν από το κελί. Και οι έφηβοι περικύκλωσαν τον Κένι . Άρχισαν να ρωτούν πού έμαθε να πολεμά έτσι.
  Ο Κένι δεν μπορούσε να πει την αλήθεια, έτσι απάντησε:
  - Ο θείος μου ήταν πράσινος μπερέ, και μου έμαθε κόλπα!
  Τα αγόρια άρχισαν να ζητούν να δουν.
  Το αγόρι ορεινός απάντησε χαμογελώντας:
  - Πρέπει να πληρώσεις για τα μαθήματα! Ας πάρουμε δολάρια!
  Ένα από τα αγόρια έβγαλε χαρτονομίσματα εκατό δολαρίων, τα οποία έκρυψε στο σώβρακο του. Και εδώ η αναζήτηση ήταν επιφανειακή και κάτι μπορούσε να περάσει.
  Ο Κένι άρχισε να του δείχνει την τεχνική. Ήταν ένα είδος Aikido αναμεμειγμένο με τζούντο και κινέζικη πάλη.
  Είναι σαφές ότι δεν μπορείτε να το μάθετε αυτό σε μισή ώρα. Και ο Kenny έριξε εύκολα τον έφηβο, αν και φαινόταν μεγαλύτερος και ψηλότερος.
  Ο Κένι , παρότι έζησε οκτώμισι αιώνες, ένιωθε σαν ένα ψάρι στο νερό με τα αγόρια. Γρήγορα τον σεβάστηκαν, και έγινε νονός.
  Ως εκ τούτου, ο Kenny δεν φοβόταν τη φυλακή. Μπορείτε να ζήσετε εδώ, ειδικά νεαρά παιδιά που είναι τόσο εύκολο να υποταχθούν.
  Εδώ ο ένας έβγαλε ένα smartphone, το οποίο έκρυψε επίσης σε μια τσέπη ανάμεσα στα πόδια του και τα παιδιά άρχισαν να παρακολουθούν ... Φυσικά, κάτι για το σεξ.
  Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να τραντάζονται ακριβώς στο κελί.
  Ο Κένι χαμογέλασε. Το έκανε μόνος του. Αν και δεν το ήθελα τόσο πολύ. Αλλά το σώμα είναι νέο και το μυαλό.
  Και το μυαλό εξαρτάται από το σώμα. Αν και θέλω να γίνω ενήλικας, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα στο να είσαι αιώνιο παιδί.
  Ειδικά στις ΗΠΑ, όπου οι έφηβοι είναι πρόωροι και ευφάνταστοι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Ο Kenny παρακολούθησε ερωτικά στο smartphone του και ένιωσε ενθουσιασμένος και ενθουσιασμένος. Ναι, είναι ακόμα μικρός στο σώμα, αλλά ξέρει πολλά και μπορεί να διδάξει τους άλλους. Μερικοί έφηβοι άρχισαν να κινούν τα χέρια τους μέσα στο παντελόνι τους. Και αυτό, φυσικά, είναι φυσικό για αυτούς.
  Η ματρόνα εμφανίστηκε. Αρκετά χοντρή, μαύρη γυναίκα. Κοίταξε με λαχτάρα τα αγόρια. Μπορεί να φανεί, επίσης, σαν αυτό πολύ ενεργοποιημένο.
  Έγλειψε τα χείλη της και έγνεψε σε έναν από τους μεγαλύτερους, πιο όμορφους έφηβους. Την ακολούθησε. Πήρε το αγόρι στο διπλανό κελί και από εκεί ακούστηκαν ηδονικοί αναστεναγμοί και στεναγμοί. Φαινόταν καλά στο έφηβο αγόρι.
  Ο Κένι αναστέναξε βαριά. Η ηλικία του είναι όταν δεν είσαι ακόμα καθόλου ώριμος. Εδώ στις σκέψεις μου είμαι εντελώς έτοιμος και το θέλω, αλλά το σώμα μου με αποτυγχάνει. Ναι, θα ήταν τουλάχιστον δεκατεσσάρων ετών τη στιγμή του θανάτου του.
  Το αγόρι του βουνού ένιωθε βαριεστημένο παρέα με εφήβους. Ωστόσο, έχει οκτώμισι αιώνες πίσω του. Και αυτό είναι πολύ. Υπήρχαν μόνο τόσοι πολλοί και ακόμη περισσότεροι αθάνατοι. Αλλά σκότωσαν ο ένας τον άλλον. Και η εποχή τους τελείωσε.
  Και το νεαρό σώμα του Kenny επέζησε. Και έμεινε σε αυτόν τον κόσμο για να απολαύσει την αιωνιότητα.
  Και ξαφνικά ένιωσε αηδία στην παρέα υπανάπτυκτων, σεξουαλικά απασχολημένων εφήβων. Αυτός, που γνώριζε και τον κόμη Καλλιόστρο . Ένας άντρας που ταιριάζει περισσότερο σε ένα μυθιστόρημα φαντασίας παρά στην πραγματική ζωή.
  Θυμάμαι ότι του μιλούσαν. Ο Καλλιόστρο ήταν ορεινός. Και πραγματικά γεννήθηκε εκείνες τις μέρες που ο σύγχρονος ευρωπαϊκός πολιτισμός μόλις αναδυόταν στην Ελλάδα. Και ήταν ήδη λίγο πάνω από τέσσερις χιλιάδες ετών. Και αυτό δεν είναι ακόμα ρεκόρ για έναν ορεινό.
  Ο Καλλιόστρο του είπε πολλά πράγματα . Ο Kenny έχει αλληλεπιδράσει με ηλικιωμένους ορεινούς ανθρώπους και το πολιτιστικό του επίπεδο είναι υψηλό. Και εδώ είναι μερικά νεαρά καθάρματα.
  Το αγόρι του βουνού ήθελε να κλάψει, αλλά συγκρατούσε τα δάκρυά του. Είχε όμως την επιθυμία να δραπετεύσει ή τουλάχιστον να αλλάξει παρέα.
  Ο Κένι άρχισε να κοιτάζει προσεκτικά την πόρτα. Αναρωτήθηκε αν έπρεπε να προσποιηθεί ένα έμφραγμα. Μπορούσε να το κάνει αυτό, οι μάγοι του βουνού του έμαθαν να σταματήσει την καρδιά του να χτυπά. Και ακόμη και να μουδιάσει το σώμα, ώστε να μεταφερθεί στο νεκροτομείο. Και φύγετε από εκεί, και τρομάξτε ακόμη και τους εντολοδόχους.
  Το αγόρι κόντευε να πέσει στο πάτωμα με μπλε πρόσωπο, όταν αρκετοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι των πιθήκων.
  Έβαλαν αμέσως δεσμά στον Κένι και έσυραν μαζί και το αγόρι.
  Ο νεαρός ορειβάτης δεν αντιστάθηκε. Ήταν μάλιστα περίεργος. Διέπραξε πολλά εγκλήματα στη μακρά ζωή του. Όμως μια πανίσχυρη οργάνωση τον κάλυψε. Αυτός που παρακολούθησε ότι η ύπαρξη μιας ράτσας αθανάτων δεν έγινε γνωστή σε εκείνο το μέρος της ανθρωπότητας που στερείται ένα τέτοιο χάρισμα.
  Όλοι φοβούνται τον θάνατο... Επιπλέον, οι αθάνατοι φαίνεται να έχουν ψυχή, αλλά σε κάθε περίπτωση ο παράδεισος δεν λάμπει. Όταν ένα κεφάλι κόβεται, πέφτει σε ένα είδος αιχμαλωσίας, όπου το πνεύμα έχει λίγη χαρά. Άρα το να γίνεις αθάνατος μπορεί να μην είναι ανταμοιβή. Ωστόσο, είναι δύσκολο για τους απλούς θνητούς να πάρουν κάτι καλό μετά θάνατον.
  ο Κένι είχε ήδη βρεθεί σε τόσες διαφορετικές φυλακές που η φυλάκισή του δεν τον τρόμαξε. Λοιπόν, χαλαρώνει λίγο. Φαίνεται ότι στην Αμερική οι νέοι δεν ξυρίζουν το κεφάλι τους φαλακρά; Αν και ανάλογα με το ποιο κράτος. Σε μερικούς, τα υπέροχα ξανθά μαλλιά μπορούν να κοπούν κάτω από το μηχάνημα.
  Το αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά σε ειδική αίθουσα αναζήτησης. Υπάρχουν καθρέφτες τριγύρω, και προβολείς λάμπουν. Τέσσερις γυναίκες με λευκά παλτά. Οι ανήλικοι συχνά ανατίθενται να ερευνηθούν από γυναίκες. Ίσως επειδή το κάνουν όχι τόσο αγενώς και επώδυνα.
  Το αγόρι γδύθηκε, συνηθίζεται. Στέκεσαι εντελώς γυμνός. Και τώρα θα σε χαϊδέψουν.
  ο Κένι ένιωσε λίγο ντροπή. Αν και το νεαρό του σώμα είναι όμορφο και δεν πρέπει να ντρέπεται.
  Οι δύο γυναίκες άρχισαν να αγγίζουν τα μαλλιά του ξανθού αγοριού. Τα χέρια τους ήταν εύστροφα και έμπειρα. Χτένισαν κάθε σκέλος. Ένας άλλος μεγαλύτερος κοίταξε λαίμαργα το αγόρι. Έχει πολύ όμορφο και μυώδες σώμα. Ακόμα κι αν το παιδί είναι μικρό.
  Ο Kenny έχει βγει με τέτοιες γυναίκες στο παρελθόν. Τους αρέσει να πατούν τα αγόρια και να τα νιώθουν. Πόθητα πλάσματα. Μπορούν όμως και να τρέφονται.
  Οι φρουροί έλεγξαν κάθε τρίχα από τα μαλλιά του αγοριού, τα χτένισαν με κάθε επιμέλεια. Έπειτα έβγαλαν τα τσιμπιδάκια και άρχισαν να κοιτούν στα αυτιά. Έλαμπαν εκεί και τρύπωσαν, κάτι που ήταν αρκετά οδυνηρό και δυσάρεστο.
  Οι φρουροί κοίταξαν και στη μύτη. Πρώτα, έλαβαν ρουθούνια, έλαμψαν. Αλλά φαίνεται ότι δεν τους άρεσε.
  Ένας από τους φρουρούς έβγαλε έναν μικρό, λεπτό αισθητήρα στον υπολογιστή και τον σύνδεσε στο δίκτυο.
  Αυτό ήταν κάτι νέο που ο Κένι δεν είχε ξαναδεί. Όπως ο καθετήρας με τον οποίο ελέγχεται το στομάχι, αυτή τη φορά λάμπουν μέσα από το ρινοφάρυγγα και μέχρι τον πνεύμονα.
  Είναι περίεργο που ένα αγόρι περίπου έντεκα ετών, αλλά δεν μπορείς να δώσεις πάνω από δέκα στην εμφάνιση, ελέγχεται τόσο προσεκτικά. Σαν να είναι κάποιο είδος κατάσκοπου. Ο Κένι είχε ένα κακό προαίσθημα.
  Ένας μικρός καθετήρας μπήκε στο δεξί ρουθούνι του αιώνιου παιδιού. Εκείνη την ώρα, δύο φρουροί τον κράτησαν σφιχτά από τους ώμους. Και το άλλο, ρύθμιζε το probe. Και η εικόνα εμφανίστηκε στην οθόνη της οθόνης. Στο πιο πέρασε στα πιο ελαφριά αγόρια.
  Είναι σε άψογη κατάσταση. Ο Kenny, φυσικά, προσπάθησε να καπνίσει πολλές φορές σε διάστημα οκτώμισι αιώνων, αλλά δεν του άρεσε. Ωστόσο, στον σύγχρονο κόσμο, στις περισσότερες χώρες, ο καπνός δεν πωλείται στα παιδιά. Παρόλο που δεν έκαναν τη διαφορά πριν. Αλλά η συνήθεια είναι κακή, και πολλά χρήματα σπαταλούνται σε αυτήν. Είναι καλύτερα να διασκεδάζετε στην κονσόλα παιχνιδιών. Οδηγήστε διαφορετικά είδη αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών ή πυροβολήστε.
  Και ακόμη πιο ενδιαφέρον, και εδώ ο Kenny απέτισε φόρο τιμής στην πρόοδο - αυτές είναι στρατιωτικές-οικονομικές στρατηγικές. Όταν όχι απλώς πολεμιστής, αλλά διάσημος διοικητής. Και χτίζετε και διοικείτε στρατεύματα.
  Εδώ το δεξί ρουθούνι του αγοριού πέρασε στους ίδιους τους πνεύμονες και άρχισαν να γυαλίζουν κολλώντας έναν λεπτό σωλήνα με μια λάμπα και τον αριστερό.
  Ο Kenny, για να αποσπάσει την προσοχή του από αυτή τη δυσάρεστη διαδικασία, ακόμα και οι γυναίκες φρουροί κοιτάζουν το νεαρό σώμα σας, προσπάθησε να θυμηθεί κάτι ευχάριστο.
  Εδώ, για παράδειγμα, είναι ένα κλασικό παιχνίδι στον υπολογιστή: "Κοζάκοι". Είναι πραγματικά ωραίο.
  Χτίζετε μια ολόκληρη πόλη εκεί και πολεμάτε στρατεύματα και στρατώνες. Και είναι πραγματικά διασκεδαστικό.
  Ο Κένι, που δεν είχε εμπειρία στους Κοζάκους στην αρχή, παρασύρθηκε πολύ με την οικονομία και δέχτηκε επίθεση από στρατεύματα υπολογιστών. Ναι, δεν πρέπει να ξεχνάμε την άμυνα. Είναι πιο εύκολο να παίξετε χρησιμοποιώντας τον απατεώνα κώδικα. Αλλά είναι πολύ εύκολο να κερδίσεις μαζί του. Και πολύ πιο ενδιαφέρον όταν το κεφάλι σου δουλεύει. Στην πραγματικότητα, πρέπει να έχει κανείς και το concept και το ταλέντο για να τα κάνει όλα λογικά, όμορφα και τέλεια. Ο Kenny αγάπησε το παιχνίδι "Cossacks" ως ένα από τα πρώτα.
  Υπήρχαν όμως πολλοί άλλοι. Για παράδειγμα, "Στρατηγός", "Αντάντ", "Ιστορία της Γης", "Κλεοπάτρα", "Β' Παγκόσμιος Πόλεμος", "Αρχαία Ρώμη", "Ναπολέων" και άλλα. Επιπλέον, μια τέτοια δροσερή στρατηγική όπως το "Civilization" είναι γενικά απλά υπέροχη. Ναι, δεν υπήρχε τίποτα.
  Ο Κένι στην "Κλεοπάτρα", πέρασε από όλες τις αποστολές από την ιστορία της οικογένειας. Και ήταν πραγματικά υπέροχο.
  Και απλά δεν το έχει δοκιμάσει ακόμα. Τα παιχνίδια στον υπολογιστή είναι τόσο συναρπαστικά. Τους πραγματικά πολύ δύσκολο να ξεκολλήσει.
  Το αγόρι, που είναι οκτώμισι αιώνων, λάτρευε τέτοιες στρατηγικές. Με τα χρόνια έγιναν όλο και πιο περίπλοκοι. Και ο αριθμός των μονάδων αυξήθηκε και τα γραφικά βελτιώθηκαν.
  Ο Κένι χάρηκε ακόμη και τώρα που ήταν αγόρι. Εξάλλου, είναι φυσικό ένα παιδί να κάθεται με τις ώρες σε ένα τραπέζι τυχερών παιχνιδιών.
  Στη δεκαετία του ενενήντα του περασμένου αιώνα, όταν γνώρισε την ανάδοχή του μητέρα από την οικογένεια των αθανάτων, και ο Ντάνκαν Μακλέοντ είναι ένας από τους ισχυρότερους μαχητές μεταξύ των ορεινών, και ίσως ακόμη και ο ισχυρότερος. Είχε μια σκέψη, τι θα γινόταν αν... Πραγματικά ζούσε υπό την προστασία τους στην ίδια οικογένεια και απολάμβανε σταθερότητα.
  Αλλά οι ορεινοί δεν μπορούν να ζήσουν μαζί για πολύ καιρό. Υπήρχαν συνεχείς βλάβες. Και το 2017 ο τελευταίος Αρμαγεδδών των αθανάτων. Το αγόρι επέζησε και μάλιστα διατήρησε την αιώνια νιότη του. Τώρα κανείς δεν κυνηγά το κεφάλι του. Και δεν υπάρχουν πλέον ορεινοί σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη καθόλου. Και ο ίδιος Macleod είναι ήδη πάνω από σαράντα ετών. Και αργά ή γρήγορα θα γεράσει και θα πεθάνει.
  Και τότε ο Kenny το αθάνατο παιδί θα είναι ολομόναχος. Όλοι οι άλλοι άνθρωποι θα του γίνουν ξένοι.
  Αυτό, βέβαια, από τη μια είναι καλό, όχι απειλή ότι κάποιος από τους ενήλικες, παρασυρμένος από αυτό που του φαίνεται εύκολο θήραμα, θα σου κόψει το κεφάλι. Αλλά από την άλλη, είσαι τόσο μόνος όταν δεν υπάρχουν άλλοι αθάνατοι.
  Και είναι εξαιρετικά βαρετό να μην μένουν μόνιμοι φίλοι. Και η θετή μητέρα του πέθανε επίσης ως αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ναι, πέθαναν όλοι. Και αυτοί που είναι πέντε χιλιάδων ετών επίσης...
  Ο Κένι ένιωσε τον καθετήρα να περνάει από τον άλλο του πνεύμονα. Φώτισε και γύρισε πίσω.
  Ναι, δεν είχε ξανακάνει τόσο ενδελεχή αναζήτηση . Είναι σαφές ότι η επιστημονική πρόοδος έχει επίσης αναπτυχθεί, και εδώ τέτοια ηλεκτρονικά υπάρχουν και δεν είναι πολύ ακριβά.
  ο Kenny ότι είναι κατάσκοπος; Κι αν παρόλα αυτά, το μυστικό του - ο αθάνατος βγήκε στην επιφάνεια;
  Μήπως η οργάνωση των Highlanders έπαψε να τον πατρονάρει; Αποφασίζοντας ότι αφού τελείωσε η εποχή, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα;
  Ποιο είναι το ένα είδος αιώνιου παιδιού;
  Ο Κένι αναστέναξε. Τον έφεραν στον πάγκο και η μητέρα του άρπαξε το πιγούνι με τα χέρια της. Πριν από αυτό, ξέπλυνε τα δάχτυλά της με λεπτά, ιατρικά, λαστιχένια γάντια σε οινόπνευμα. Για να είναι όλα στείρα, και το αγόρι, Θεός φυλάξοι, να μην μολυνθεί.
  Μετά μπήκε στο στόμα της. Άρχισε να νιώθει πίσω από τα μάγουλα, στον ουρανίσκο, κάτω από τη γλώσσα και μέχρι τις αμυγδαλές.
  Λοιπόν, αυτό δεν είναι νέο. Ο Κένι θυμήθηκε πώς ένας φύλακας σε μια άλλη φυλακή έβαλε τα γυμνά, άπλυτα δάχτυλά της στο στόμα του. Τότε το αγόρι απελευθερώθηκε και ήταν αγανακτισμένο. Αφήστε αυτή την κυρία να πλύνει πρώτα τα χέρια της και να φορέσει γάντια και να μην κολλήσει τα δάχτυλά της στο στόμα ενός ανηλίκου, με το οποίο δεν ήξερε τι πριν.
  Τότε οι φρουροί μπερδεύτηκαν. Και είπε ότι έχουν προβλήματα με τα γάντια.
  Μετά αναγκάστηκε να καθίσει στη συνέχεια δέκα φορές και τον πήγαν στο κελί. Η φυλακή ήταν δημοτική. Και όχι πολύ οργανωμένο. Ούτε τηλεόραση, ούτε ψυγείο, ούτε καν τουαλέτα. Αλλά το κελί είναι γεμάτο παιδιά, πολλά ακόμη μικρότερα από τον Kenny . Και γυμνές σανίδες σε τρεις σειρές κουκέτες, και ένας βρωμερός κουβάς στη γωνία.
  Και αυτό είναι στην Αμερική! Είναι αλήθεια ότι μια τέτοια φυλακή είναι μια εξαίρεση, είναι συνήθως πιο καθαρές και πιο άνετες.
  Υπάρχει μια μυρωδιά από καουτσούκ και ιατρικό αλκοόλ στο στόμα. Όχι πολύ ευχάριστο, ακόμα και άρρωστο. Αν και τα αγόρια ελέγχονται πάντα για να δουν αν κρύβουν κάτι στο στόμα τους, και από τον Μεσαίωνα. Ναι, μπορείς να κουβαλάς πολλά στο στόμα σου.
  Ο Κένι με κάποιο τρόπο κουβαλούσε ένα διαμάντι και μετά το κατάπιε. Και κατάφερε να το κρατήσει.
  Αλλά εδώ δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με την κατάποση.
  Εδώ ο φύλακας με ένα λευκό παλτό τράβηξε τον καθετήρα. Και τώρα θα εξετάσουν τα έντερα.
  Τι φασαρία ! Στη Ρωσία, γενικά, μόνο υπό τον Στάλιν τα παιδιά τιμωρήθηκαν επιμελώς. Και μετά, κάπως απρόσεκτα.
  Και μετά με πήραν, με ανάγκασαν να ανοίξω το στόμα μου και κόλλησαν ένα αισθητήριο σε αυτό. Χωρίς κατάψυξη, αυτή είναι μια πολύ δυσάρεστη διαδικασία. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ειδικός στοματικός προστατευτικός στα δόντια για να μην δαγκώνει.
  Ο Κένι ένιωσε τον σωλήνα να κατεβαίνει στον οισοφάγο του και μετά στο στομάχι του. Εκεί τονίζονται όλα.
  Κάποτε του έκαναν ακτινογραφία όταν υποπτεύονταν ναρκωτικά στο αεροδρόμιο, αλλά ποτέ με ανιχνευτή.
  Ο Kenny , όπως και κάθε άλλος αθάνατος, ουσιαστικά δεν αρρώστησε και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την αιώνια ζωή και το είδος του ορεινού. Άρα δεν χρειάζεται ιατρική εξέταση. Στην πραγματικότητα είναι αθάνατος. Και γιατί το χρειάζεται αυτό; Τα πάντα στο σώμα θα αυτοθεραπευθούν.
  Το αγόρι κατάπιε μια ανιχνευτή για πρώτη φορά, αν και έζησε για οκτώμισι αιώνες. Ακόμα κι αν έπινε υδροκυανικό οξύ κάθε μέρα, και aqua regia, δεν θα είχε έλκος στομάχου.
  Λοιπόν, τι είναι αυτό;
  Και η διαδικασία είναι πολύ δυσάρεστη.
  Ο Κένι αναρωτήθηκε γιατί το παιδί ελέγχεται τόσο προσεκτικά. Ίσως υποψιάζονταν κάτι;
  Και τότε μια άλλη ανησυχητική σκέψη ήρθε στο μυαλό. Κι αν του στερούσαν την αθανασία;
  Ναι, είναι πολύ μικρός και μπορεί να ενηλικιωθεί. Και δεν θα έχει μια παιδική διαδικασία, αλλά μια πραγματική ανδρική τελειότητα. Και ίσως μπορέσει να κάνει δικά του παιδιά.
  Εδώ οι αθάνατοι είναι άγονοι. Και αυτό είναι το σημαντικό μείον τους με όλα τα άλλα συν.
  Όμως η ζωή σου θα τελειώσει αργά ή γρήγορα. Και ο Κένι δεν ήθελε να πεθάνει. Ζούσε και δεν ήταν καθόλου κουρασμένος.
  Αντίθετα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στον υπολογιστή και κάθε χρόνο είναι όλο και περισσότερα. Και είναι όλο και πιο όμορφα τσαρτ. Και σύντομα, πιθανότατα, θα δημιουργήσουν μια πραγματική μήτρα εικονικής πραγματικότητας, θα υπάρξουν απλά εκπληκτικές και μοναδικές περιπέτειες.
  Για όλα αυτά αξίζει να ζεις.
  Ο Kenny διανοητικά, οπότε το στόμα του είναι απασχολημένο με μια ομπρέλα τραγούδησε:
  Πόσο μακριά έχει φτάσει η πρόοδος;
  Για αδιανόητα θαύματα...
  Έπεσαν τα σπλάχνα της θάλασσας,
  Και έφυγε με ταχύτητα στον παράδεισο!
  Ξεχασμένες δουλειές,
  Σταμάτησε να τρέχει!
  Τα ρομπότ σπρώχνουν
  Ευτυχισμένος άνθρωπος!
  Ο Kenny , θυμούμενος έναν αιώνα στα λατομεία, δεν του άρεσε πολύ να εργάζεται. Επιπλέον, στα λατομεία, το χειρότερο δεν είναι το μαστίγιο του επόπτη και το να μην κουβαλάς βαριά φορτία.
  Το σώμα του αθάνατου γρήγορα συνήθισε στο άγχος και προσαρμόστηκε.
  Το χειρότερο είναι η ρουτίνα και η ηθική πλήξη. Όταν υπάρχουν μόνο γυμνά, βρώμικα, ιδρωμένα, συχνά με έλκη και πληγές, αγόρια που στενάζουν από τον πόνο και σκληροί επιτηρητές που μυρίζουν.
  Και ακόμη κι εσύ δεν βλέπεις τον ήλιο για χρόνια. Και μόνο οι πυρσοί είναι ξεθωριασμένοι και ατμίζουν. Και μια τρομερή δυσοσμία στην οποία όμως συνηθίζεις.
  Το μόνο καλό είναι ότι ο Kenny έμαθε να βλέπει στο σκοτάδι καλύτερα από κάθε γάτα. Και μπορούσε να πολεμήσει ερήμην του φωτός.
  Επιπλέον, το αγόρι απέκτησε εκπληκτική αντοχή ακόμη και για έναν ορεινό.
  Όμως έπαθε ψυχικά τραύματα. Και μερικές φορές ονειρευόταν αυτά τα λατομεία σε ένα όνειρο.
  Οι Highlanders έχουν εξαιρετική μνήμη και ουσιαστικά δεν ξεχνούν τίποτα, ακόμα κι αν θέλουν να ξεχάσουν.
  Ίσως γι' αυτό ο Κένι θύμωσε τόσο πολύ. Σκότωσε αθάνατους, τρίβοντας τον εαυτό του στην εμπιστοσύνη και των θνητών. Και του άρεσε να πολεμάει.
  Συγκεκριμένα, πολέμησε στην Ουκρανία. Σκότωσε πολλούς Ρώσους στρατιώτες, αλλά έγινε πολύ διάσημος και του ζητήθηκε να φύγει για να μην λάμψει.
  Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις καριέρα.
  Και χωρίς προοπτικές. Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι βασιλιάς, τουλάχιστον όχι για πολύ.
  Παρεμπιπτόντως, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αθάνατος, και ως εκ τούτου όρμησε στη μάχη τόσο μανιασμένος και χωρίς φόβο. Του ζητήθηκε όμως να εξαφανιστεί για να μην κινήσει υποψίες η αιώνια νιότη του ηγεμόνα. Και άφησε πίσω του έναν αντίστοιχο διπλό που πέθανε από το δηλητήριο.
  Και πήγε ένα ταξίδι. Μέχρι που τελικά του έκοψαν το κεφάλι.
  Αυτή είναι η ιστορία του θρυλικού ηγεμόνα και βασιλιά της Μακεδονίας.
  Ο Κένι αναστέναξε καθώς επιτέλους έκανε έλεγχο στο στομάχι του. Λοιπόν, ο καθετήρας επέστρεψε και γαργάλησε.
  Το αγόρι σκέφτηκε ότι τελικά, αν αποκαλυπτόταν το μυστικό του, τότε η ελευθερία δεν θα δινόταν. Θα σε εξετάσουν σαν αρουραίος και θα σε αποσυναρμολογήσουν για εξαρτήματα. Για παράδειγμα, θα προσπαθήσουν να κόψουν ένα μέλος.
  Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;
  Θα μεγαλώσει ξανά.
  Ο Κένι αναστέναξε... Η έρευνα αφαιρέθηκε και η έρευνα συνεχίστηκε. Εδώ κρατήθηκε ανάμεσα στα δάχτυλα του χεριού του. Μετά άρχισαν να ασκούν πίεση στον αφαλό. Φαίνεται ότι κάτι έψαχναν.
  Το χειρότερο είναι στο τέλος. Αλλά ο Kenny, αν και είχε εμπειρία από πρωκτική έρευνα, δεν το περίμενε αυτό. Μια ματρόνα με λευκό παλτό έφερε ένα μεγάλο, αυτόματο κλύσμα. Και το άλλο, επίσης με λευκό παλτό, μια τεράστια λεκάνη.
  Και έσπρωξαν το κλύσμα της στον πρωκτό του. Μετά άναψαν ζεστό νερό. Και άρχισαν να πλένονται με μεγάλη πίεση. Ήταν οδυνηρό και αηδιαστικό και ταπεινωτικό.
  Η εντερική πλύση ήταν πολύ ενδελεχής. Ο Κένι λυπήθηκε. Αν και είναι ταπεινωτικό όταν ένα δάχτυλο με γάντι μπαίνει στον πισινό, δεν ήταν πλέον τόσο οδυνηρό. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχε υποστεί κλύσμα. Γιατί ένα αθάνατο αγόρι χρειάζεται νοσοκομείο; Όλα θα θεραπευτούν και θα γίνουν καλύτερα από μόνα τους.
  Και εδώ είναι κάτι το ιδιαίτερο και απίστευτο. Καθαρίζεται από κάθε τι κακό...
  του Kenny ήταν τώρα ελεύθερο να τραγουδήσει.
  Από κάπου μακριά, σαν ζεστός άνεμος -
  Ο απόηχος ενός τηλεφωνήματος θα με ξυπνήσει.
  Θα ακουστεί μια γνώριμη φωνή, λαμπερή σαν τον ήλιο.
  Ξέρω ότι κανείς δεν με θυμάται έτσι, κανείς δεν με αγαπάει έτσι.
  
  Γεια σου μαμά, μαμά.
  Πες ότι κάνει κρύο. Πες ότι σου έλειψα.
  Μου έλειψε πολύ, μαμά, μαμά.
  Ξέρω ότι είσαι μόνος εκεί, αλλά άσε με να μην είμαι κοντά...
  Αυτός ο κόσμος είναι στα πόδια σας.
  
  Χορωδία:
  Οι ψυχές μας τραγουδούν ομόφωνα τραγούδια για το κύριο πράγμα.
  Χωρίς εσένα, αυτός ο κόσμος είναι καταδικασμένος, μαμά, μαμά, μαμά, μαμά.
  Οι ψυχές μας τραγουδούν ομόφωνα τραγούδια για το κύριο πράγμα.
  Χωρίς εσένα, αυτός ο κόσμος είναι καταδικασμένος, μαμά, μαμά, μαμά, μαμά.
  
  Η ζωή μας είναι πολύ ασαφής.
  Οι άνθρωποι δεν παλεύουν για την αγάπη - είναι ανόητοι, μαμά.
  Τόσα λίγα μονοπάτια, και τόσοι στραβά δρόμοι.
  Αλλά αυτό δεν είναι για εσάς. Όλα αυτά είναι απλώς σκόνη.
  
  Πες μου, πώς είσαι, μαμά;
  Τα πουλιά τραγουδούν με τη φωνή σου, το όνομά σου πετά πάνω από την πρωτεύουσα,
  Και δεν μπορεί να σταματήσει, μαμά, μαμά.
  Ξέρω ότι είσαι μόνος εκεί, αλλά άσε με να μην είμαι κοντά, -
  Όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σου.
  
  Χορωδία:
  Οι ψυχές μας τραγουδούν τραγούδια για το κύριο πράγμα από κοινού.
  Χωρίς εσένα, αυτός ο κόσμος είναι καταδικασμένος, μαμά, μαμά, μαμά, μαμά.
  Οι ψυχές μας τραγουδούν τραγούδια για το κύριο πράγμα από κοινού.
  Χωρίς εσένα, αυτός ο κόσμος είναι καταδικασμένος, μαμά, μαμά, μαμά, μαμά.
  
  Σύντομα θα είμαι ο καλύτερος. Όπως το ονειρεύτηκες, μαμά.
  Σύντομα θα είμαι ο καλύτερος. Όπως το ονειρεύτηκες, μαμά.
  Πολύ σύντομα θα είμαι ο περισσότερος. Όπως το ονειρεύτηκες, μαμά.
  Θυμήσου πώς ονειρεύτηκες, μαμά.
  Η ματρόνα που ήταν η μεγαλύτερη γρύλισε θυμωμένη:
  - Τι θυμήθηκε ένα νεαρό κάθαρμα για τη μητέρα του! Και πώς σκότωνε ανθρώπους, τι έκαναν οι σκέψεις στο κεφάλι σου!
  Ο Κένι γουργούρισε:
  - Δεν σκότωσα κανέναν!
  Η αρχηγός γκρίνιαξε:
  - Ναι! Και το χρωματιστό που έσπασε το κρανίο με λοστό αφήνοντας αποτυπώματα.
  Ο Κένι έγνεψε καταφατικά. Λοιπόν, ναι, χτύπησε τον μαύρο στο κεφάλι με λοστό χθες. Και μάλιστα ήρθε να κρύψει το όπλο του φόνου ή να σβήσει αποτυπώματα.
  Κάπως έτσι, ο Kenny συνήθισε το γεγονός ότι ένας ισχυρός οργανισμός διαγράφει όλα τα δεδομένα σχετικά με αυτόν στο ντουλάπι αρχείων και έδειξε αμέλεια. Και προφανώς ελέγχθηκε και αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής βρήκε ένα ταίριασμα.
  Η αρχηγός γκρίνιαξε:
  "Νεαρός δολοφόνος, αυτός είσαι!"
  Ο Kenny παρατήρησε λογικά:
  - Ακόμα κι αν κρατούσα έναν λοστό στα χέρια μου, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι ήμουν εγώ που σκότωσα!
  Η επικεφαλής ητρόνα γρύλισε.
  "Θα το πεις στο δικαστήριο!" Και παίρνεις ισόβια κάθειρξη!
  Ο Κένυ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Είμαι απλά ένα παιδί! Το πολύ λίγα χρόνια νεαρού.
  Η γυναίκα απάντησε:
  - Αυτός ο τύπος είναι ο γαμπρός του εισαγγελέα μας. Άρα δεν έχεις τύχη. Λήστεψες και σκότωσες το λάθος. Γι' αυτό ο εισαγγελέας σας διέταξε να κάνετε την πιο σχολαστική και λεπτομερή έρευνα. Τώρα δεν θα γυρίσεις μακριά!
  Ο Κένι γρύλισε.
  -Ας δούμε!
  Και πράγματι, είχε τη σιγουριά ότι μια πανίσχυρη οργάνωση με κάποιο τρόπο θα τον κατέβαζε. Επιπλέον, τι είδους ισόβια κάθειρξη; Πολύ ύποπτο θα ήταν ένα αιώνιο αγόρι σε μια ομοσπονδιακή φυλακή.
  Και αναρωτιέμαι αν θα του επιτραπεί να παίζει στον υπολογιστή; Τα νήπια φαίνεται να μπορούν.
  Εν τω μεταξύ, η μετρό με ένα λευκό παλτό κόλλησε έναν καθετήρα. Και τώρα ο Kenny πρέπει να φωτίσει όλα τα έντερα του κάνοντας μια ενδοσκόπηση. Αυτή είναι μια δυσάρεστη και ταπεινωτική διαδικασία. Γίνεται όμως σε τακτικές κλινικές.
  Μια γυναίκα με πίσω ρόμπα το έβαλε στο πέμπτο σημείο, τα αγόρια άρχισαν να βάζουν τη μάνικα μέσα, που είναι αρκετά.
  Και τα έντερά του άρχισαν να φαίνονται στην οθόνη.
  Ο Κένι τσακίστηκε. Και για να μην είναι τόσο οδυνηρό, αηδιαστικό και γαργαλητό, άρχισε να τραγουδά ξανά.
  Εκεί μακριά, πολύ μακριά σε μια ήσυχη πόλη
  Στη μέση της γης μόνος σε ένα σκοτεινό δωμάτιο
  Προσευχήσου στον Θεό μου για σωτηρία
  Μεσάνυχτα το προσκύνημα μου .
  
  Προσεύχεται για ένα πράγμα: Ο Θεός να έχει καλά!
  από κερί καίνε στο παράθυρο όλη τη νύχτα ,
  Να χάσεις την πίστη και την αγάπη,
  Το φως το βρήκε η χαμένη μου ψυχή.
  
  Μαμά, μαμά, μόνο εσύ δεν θα δώσεις και δεν θα σταματήσεις να αγαπάς.
  Σε αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, θα είσαι πάντα μαζί μου.
  Πηγαίνω κοντά σου μόνος, πληγωμένος στην καρδιά.
  Μαμά, μαμά, είσαι ο πέτρινος τοίχος μου.
  Μαμά, μαμά, είσαι ο πέτρινος τοίχος μου.
  
  Η νύχτα είναι μαύρη, το απύθμενο σκοτάδι άγνωστο
  Και οι σκοτεινές δυνάμεις μου προφητεύουν προβλήματα,
  Αλλά δύο αϋπνίες με κρατούν στο σκοτάδι:
  Τα μάτια της μητέρας, ακόμα και της Παναγίας.
  
  Λένε ότι δεν ήμουν ποτέ λυπημένος.
  Ξέρεις, είσαι ο μόνος - αγαπητέ μου.
  Πόσες φορές η μοίρα χτυπήθηκε χωρίς οίκτο
  Επέζησα με τις προσευχές σου.
  
  Μαμά, μαμά, μόνο εσύ δεν θα δώσεις και δεν θα σταματήσεις να αγαπάς.
  Σε αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, θα είσαι πάντα μαζί μου.
  Πηγαίνω κοντά σου μόνος, πληγωμένος στην καρδιά.
  Μαμά, μαμά, είσαι ο πέτρινος τοίχος μου.
  Μαμά, μαμά, είσαι ο πέτρινος τοίχος μου.
  
  Από αυτό τα προβλήματα δεν μπορούσαν να με σπάσουν,
  Τι είναι μακριά, μακριά στη μέση της γης
  Προσευχήσου στον Θεό μου για σωτηρία
  Μεσάνυχτα το προσκύνημα μου .
  Η αρχηγός παρατήρησε:
  - Μπορείτε να τραγουδήσετε καλά! Θα κριθείς όμως ως ενήλικας. Και δεν θα πάρεις υγειονομικό για ανηλίκους. Θα περιτριγυριστείτε από ενήλικες, βάναυσους, δύσοσμους εγκληματίες που τους αρέσει πολύ να βιάζουν χαριτωμένα και ξανθά αγόρια σαν εσάς.
  Ο Κένυ απάντησε με σιγουριά:
  - Μπορώ να αντισταθώ!
  Η ματρόνα γέλασε και παρατήρησε:
  -Είσαι απλά ένα παιδί! Πόσο χρονών είσαι?
  Ο Κένυ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Δεν το ξέρεις μόνος σου;
  Η αρχηγός έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είσαι παράξενος άνθρωπος. Χωρίς φυλή, χωρίς φυλή, και δεν είστε στην αρχειοθέτηση. Πρέπει πρώτα να μάθουμε από πού είσαι και πώς έπεσες στο κεφάλι μας. Και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε μαζί σας!
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Καλύτερα να φύγεις! Θα είναι φθηνότερο!
  Εν τω μεταξύ, οι νοσοκόμες ολοκλήρωσαν την εξέταση των εντέρων του αγοριού και αφαίρεσαν τον καθετήρα από το πέμπτο σημείο.
  Ο Αθάνατος Κένι νόμιζε ότι το πιο δύσκολο ήταν πίσω του, αλλά ο Αρχιφύλακας παρατήρησε:
  - Πρέπει να ελέγξετε και την κύστη σας! Ναι, αυτό το shmon θα πρέπει να είναι με τη μέγιστη προσοχή!
  Ο αρχιφύλακας πρότεινε στον Κένι να ξαπλώσει με το στομάχι του. Και το χέρι της με ένα ιατρικό γάντι έδειξε προσεκτικά το κεφάλι της τελειότητας. Και ο άλλος έφερε έναν λεπτό καθετήρα ικανό να περάσει από την ουρήθρα.
  Ο Κένι ένιωσε τη συγκίνηση να την αγγίζουν τα χέρια μιας γυναίκας, ακόμα κι αν φορούσαν λεπτά, λαστιχένια γάντια. Και ο κορμός του είχε πρηστεί από αίμα και ενθουσιασμό.
  Η αρχηγός ρώτησε:
  - Είχες ποτέ γυναίκα!
  Ο Κένι , κοκκινίζοντας από ντροπή, απάντησε:
  - Ναί! Και περισσότερες από μία φορές!
  Η αρχηγός παρατήρησε:
  - Και θα τους έχεις στη φυλακή! Είσαι πολύ όμορφο αγόρι!
  Εν τω μεταξύ, μια γυναίκα με λευκό παλτό έβαλε ένα λεπτό κορδόνι στην ουρήθρα και άρχισε να το βάζει μέσα. Ήταν λίγο επώδυνο και γαργαλητό.
  Ο Kenny σκέφτηκε ότι πιθανότατα το κάνουν αυτό στα νοσοκομεία όταν πρέπει να το ελέγξουν πιο προσεκτικά. Και για μια τέτοια διαδικασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, μάλλον παίρνουν πολλά χρήματα, το κάνουν εντελώς δωρεάν. Και δεν χρειάζεται να κοκκινίζεις και να νιώθεις ταπείνωση και να καίγεσαι από ντροπή.
  Απλά μοιάζοντας σαν νοσοκόμα με λευκά παλτά, οι γυναίκες κάνουν το καθήκον τους. Και δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεσαι.
  Ο Κένι χαμογέλασε και σκέφτηκε ότι πρέπει να ήταν πολύ ευγενές άτομο, αφού τον έψαξαν έτσι και ξανά το αθάνατο αγόρι οκτώμισι αιώνων άρχισε να τραγουδά.
  Πηγαίνετε σε όλο τον κόσμο -
  Απλώς ξέρετε εκ των προτέρων:
  Δεν θα βρείτε πιο ζεστά χέρια
  Και πιο τρυφερό από της μητέρας μου.
  Δεν θα βρεις μάτια στον κόσμο
  Πιο τρυφερός και πιο αυστηρός.
  Μαμά στον καθένα μας
  Όλοι οι άνθρωποι είναι πιο πολύτιμοι.
  
  Μαμά, μαμά είναι η πιο όμορφη λέξη στον κόσμο.
  Μαμά, μαμά δίνει ζεστασιά και χαμόγελο στα παιδιά.
  Μαμά, μαμά, μοιράζομαι τη χαρά και τη λύπη μαζί σου,
  Μαμά, σ 'αγαπώ!
  
  Ανεξάρτητα από το πώς κοιτάς γύρω σου
  Χειμώνας και καλοκαίρι όμως
  Η μαμά είναι η καλύτερη φίλη
  Δεν υπάρχει καλύτερη μητέρα.
  Θέλω να σου ευχηθώ
  Και καλοσύνη και φως.
  Άσε για τη μητέρα μου
  Όλος ο πλανήτης ξέρει!
  
  Μαμά, μαμά είναι η πιο όμορφη λέξη στον κόσμο.
  Μαμά, μαμά δίνει ζεστασιά και χαμόγελο στα παιδιά.
  Μαμά, μαμά, μοιράζομαι τη χαρά και τη λύπη μαζί σου,
  Μαμά, σ 'αγαπώ!
  Και το αγόρι Kenny έκλαψε ακόμη και. Μετά από όλα, είχε μια μητέρα, αλλά πόσο καιρό πριν, ακόμη και σε μια εποχή που η αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν δεν είχε ακόμη δημιουργηθεί, όταν η πυρίτιδα ήταν άγνωστη στην Ευρώπη, σκοτώθηκε.
  Τελικά ο ανιχνευτής αφαιρέθηκε. Στη συνέχεια, οι φρουροί με λευκά παλτά έλεγξαν επίσης τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών και ανίχνευσαν τα γυμνά, κάλους πέλματα.
  Ο φύλακας παρατήρησε:
  - Είναι τόσο σκληρή, η λέξη είναι κέρατο ρινόκερου. Λες και αυτό το αγόρι έτρεχε μόνο ξυπόλητος όλη του τη ζωή!
  Ο Κένι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι αυτός είναι! Δεν μου αρέσουν τα παπούτσια!
  Η γυναίκα αρχιφύλακας διέταξε:
  - Πηγαίνετε στο ντους και πλυθείτε καλά. Μετά θα τον ξυρίσουν φαλακρό και θα τον φωτογραφίσουν γυμνό από όλες τις πλευρές!
  Το αγοράκι γκρίνιαξε:
  - Γιατί να ξυρίσω το κεφάλι μου!
  Η αρχηγός απάντησε:
  "Επειδή έχετε ενοχλήσει πάρα πολύ τον εισαγγελέα μας. Και εσείς τα αγόρια δεν σας αρέσει να αποχωρίζεστε τα μαλλιά σας. Και θα σου πάρουν ένα μόνο και κρύο κελί. Και μετά οι άλλοι νέοι σε σέβονται πάρα πολύ.
  Βάλτε τα χέρια σας πίσω από την πλάτη σας και στο ντους.
  Ο Κένι βγήκε έξω και το αγόρι-αιχμάλωτο και ταυτόχρονα ένας αθάνατος ορεινός, με το κεφάλι κάτω, τράβηξε με τα πόδια για να πλυθεί. Η διάθεσή του έπεσε κατακόρυφα. Χωρίς υπολογιστή και τηλεόραση, το να κάθεσαι σε ένα κρύο μοναχικό θα είναι βαρετό. Καλύτερα παρέα με ηλίθιους εφήβους παρά μόνος.
  Λοιπόν, παρόλα αυτά, η μυστική οργάνωση δεν θα του επιτρέψει να αποκαλυφθεί και να καθίσει για πολύ.
  
  ΜΙΑ ΕΣΣΔ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
  Η διακοπή έγινε λόγω ηλιακής έκλαμψης, με αποτέλεσμα, στις 22 Ιουνίου 1941, να απενεργοποιηθούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και οι αποικίες της. Στην αρχή, αυτό δεν επηρέασε ιδιαίτερα την πορεία του πολέμου. Οι Γερμανοί προχώρησαν με τον ίδιο τρόπο όπως στην πραγματική ιστορία. Ο Φύρερ γύρισε επίσης νότια και η Ιαπωνία πήρε θέση αναμονής... Και πάλι, ένας παγωμένος χειμώνας έσωσε τον Κόκκινο Στρατό από την πλήρη ήττα και του επέτρεψε να προχωρήσει σε αντεπίθεση κοντά στη Μόσχα. Και η Ιαπωνία, εν τω μεταξύ, κατέλαβε εκείνες τις κτήσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό που ανήκαν προηγουμένως στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και στις οποίες πρόσθετες δυνάμεις δεν μπορούσαν τώρα να εισέλθουν.
  Στο ανατολικό μέτωπο την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού, οι Γερμανοί κέρδισαν πολλές νίκες και ξεκίνησαν ξανά την επίθεσή τους στο Στάλινγκραντ. Ωστόσο, εδώ ξεκίνησε η απόκλιση από την πραγματικότητα. Η απουσία δεύτερου μετώπου επέτρεψε στους Γερμανούς να μεταφέρουν περισσότερα στρατεύματα από την Ευρώπη και από τη Λιβύη, αφήνοντας εκεί μόνο ιταλικές φρουρές.
  Και η επίθεση ξεκίνησε όχι μόνο στο Στάλινγκραντ, αλλά και στο Tikhvin. Και τώρα διοικούνταν από τον Ρόμελ, τον οποίο ο Φύρερ εκτιμούσε πολύ για την ήττα των Βρετανών στη Λιβύη και την κατάληψη του Τολμπούκ .
  Στις μάχες συμμετείχαν και τα πρώτα άρματα μάχης Tiger. Ο Ρόμελ εξαπέλυσε επίθεση τη νύχτα και κατάφερε να αιφνιδιάσει τα σοβιετικά στρατεύματα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν πλεονέκτημα στην αεροπορία και δεν σπαταλούσαν ενέργεια πολεμώντας τους συμμάχους.
  Ο πιλότος Μασσαλίας κέρδιζε γρήγορα λογαριασμούς στο ανατολικό μέτωπο. Τον Ιούνιο του 1942, ξεπέρασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν στα εκατόν πενήντα και έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με σπαθιά και διαμάντια από φύλλα βελανιδιάς.
  Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας καριέρας.
  Στον ουρανό ήταν πράγματι πιο δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν το Tikhvin, και στη συνέχεια πολλές άλλες πόλεις και να αποκόψουν το Λένινγκραντ με ένα διπλό δαχτυλίδι, μπλοκάροντας ξανά αυτήν την πόλη.
  Η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε να περάσει στο Λένινγκραντ και να επιτεθεί στο κέντρο. Αλλά δεν υπήρχε αρκετή δύναμη για να πετύχει κανείς σε αυτούς τους τομείς.
  Η μόνη παρηγοριά ήταν ότι οι Ναζί είχαν κολλήσει στο Στάλινγκραντ, γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσουν νέες εφεδρείες.
  Αλλά το Λένινγκραντ παρέμεινε αποκλεισμένο. Η Τουρκία και η Ιαπωνία δεν είχαν ακόμη μπει στον πόλεμο και η ΕΣΣΔ είχε την ευκαιρία να αλλάξει το ρεύμα των μαχών. Τον Νοέμβριο του 1942, τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση τόσο στο Ρζέφ όσο και στο Στάλινγκραντ.
  Υπό τον Rzhev, η επιτυχία δεν επιτεύχθηκε. Αλλά κοντά στο Στάλινγκραντ, το δαχτυλίδι ήταν κλειστό. Αλλά όπως αποδείχθηκε εγκαίρως. Το Τρίτο Ράιχ είχε πολύ περισσότερα αποθέματα και ο Ρόμελ εξαπέλυσε επίθεση προς το Στάλινγκραντ από τα βόρεια και το Μάινσταϊν από το νότο.
  Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την απροσδόκητη είσοδο της Ιαπωνίας στον πόλεμο. Οι σαμουράι, παρόλο που περιορίζονταν από τη μάχη στην Κίνα, επιτέθηκαν στο Βλαδιβοστόκ.
  Μάλλον ο Χιροχίτο φοβήθηκε ότι το Τρίτο Ράιχ θα έχανε και μπήκε στον πόλεμο.
  Επιπλέον, η Ιαπωνία διέθετε αρκετούς πόρους και πεζικό για πλήρους κλίμακας επιθέσεις.
  Ο Κόκκινος Στρατός καθηλώθηκε και ο Ρόμελ κατάφερε να διασχίσει από τα βόρεια μέχρι το Στάλινγκραντ. Ο Mainstein σταμάτησε προσωρινά, αλλά έχοντας λάβει πρόσθετες ενισχύσεις και υποστήριξη από τον Paulus, συνδέθηκε με τα ήδη ξεμπλοκαρισμένα στρατεύματα.
  Έτσι, προέκυψε ένας άλλος δακτύλιος, στον οποίο βρέθηκαν τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Μετά από πεισματικές μάχες, οι περισσότεροι από αυτούς καταστράφηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. Μετά από αυτό, οι Γερμανοί ολοκλήρωσαν την κατάληψη του Στάλινγκραντ. Και τον Μάρτιο του 1943, η Türkiye μπήκε επίσης στον πόλεμο. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη. Στον αέρα οι Γερμανοί διατήρησαν την υπεροχή. Η Μασσαλία ξεπέρασε τον απολογισμό των τριακόσιων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν και έγινε ο πρώτος Γερμανός που έλαβε δεύτερο Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τον Μάιο, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση, χρησιμοποιώντας μαζικά νέα άρματα μάχης - "Tiger", "Panther" και "Lion". Και προχώρησαν με επιτυχία, αν και ο Κόκκινος Στρατός ανέλαβε μια ισχυρή άμυνα. Αλλά οι δυνάμεις ήταν ήδη άνισες, αφού τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα - Εναντίον του Τρίτου Ράιχ, των δορυφόρων του, της Ιαπωνίας και των αποικιών της και της Τουρκίας. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από τον ολοκληρωτικό πόλεμο που κήρυξαν οι Ναζί, ο οποίος οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής όπλων πολλές φορές ελλείψει βομβαρδισμών από τους Συμμάχους. Έτσι γρήγορα μειώθηκαν οι πιθανότητες της ΕΣΣΔ!
  Είναι αλήθεια ότι οι Krauts προχώρησαν αργά, καθώς αντιμετώπισαν μια άμυνα σε βάθος. Και τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας εμπειρία, πολέμησαν πολύ γενναία. Αλλά και πάλι έχασαν.
  Ωστόσο, πολέμησαν με μεγάλο θάρρος και μερικοί πολεμιστές έδειξαν την υψηλότερη τάξη. Για παράδειγμα, το πλήρωμα δεξαμενής της Ελισάβετ στο πιο συνηθισμένο T-34-76 πολεμά τους Ναζί.
  Και οι Γερμανοί προχωρούν αργά προς τα σοβιετικά στρατεύματα, παραταγμένοι σε μια σφήνα, ή ένα γουρούνι. Μπροστά βρίσκεται το βαρύτερο και καλύτερα προστατευμένο τανκ "Lev". Μοιάζει με τον Πάνθηρα, μόνο πολύ μεγαλύτερο και ζυγίζει ενενήντα τόνους. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 150 mm και έχει κλίση όπως το T-34 και οι πλευρές είναι 82 mm με κλίσεις. Το μέτωπο του πύργου είναι γενικά πολύ καλά προστατευμένο: 240 mm με κλίσεις, και τα πλαϊνά είναι επίσης πιο αδύναμα από 82 mm, όπως το κύτος. Και ένα ισχυρό πυροβόλο 105 mm με μεγάλο μήκος κάννης 70 EL. Αυτό είναι ένα τανκ ικανό να χτυπήσει από απόσταση.
  Η Ελισάβετ μετατοπίζει το κιβώτιο ταχυτήτων στην κορυφή με το γυμνό της πόδι.
  Και το τριάντα τέσσερα ανεβάζει ταχύτητα. Είναι άχρηστο να σουτάρεις το "Λιοντάρι" από απόσταση και πρέπει να πλησιάσεις. Μια ισχυρή γερμανική μηχανή στέλνει ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης. Περνάει βιαστικά. Τα κορίτσια στη δεξαμενή γελούν χαρούμενα και κινούν τα γυμνά τους πόδια.
  Κάνει ζέστη στον βόρειο Καύκασο στα τέλη Μαΐου και οι καλλονές με μπικίνι διασκεδάζουν πολύ.
  Η Έλενα σημειώνει με ένα σφύριγμα:
  -Τώρα ο φασίστας θα κλωτσήσει σοβαρά στα κέρατα!
  Η Αικατερίνα, κουνώντας το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της, συμφωνεί:
  - Σίγουρα θα τον χτυπήσουμε!
  Το T-34-76 συνεχίζει να επιταχύνει, αλλά η ταχύτητα εκτός δρόμου είναι περιορισμένη. Το "Λιοντάρι" μόλις και μετά βίας σέρνεται και οι πιο ευκίνητοι "Πάνθηρες" και "Τίγρες" επιβραδύνουν για να μην τραβήξουν μπροστά.
  Αλλά αυτά τα μηχανήματα είναι επικίνδυνα, ειδικά ο Πάνθηρας, ικανός να εκτοξεύει δεκαπέντε φυσίγγια το λεπτό. Από αυτό μπορείτε να περιμένετε μια έκπληξη.
  Η Ευφρασία , πιέζοντας τη γυμνή της φτέρνα στο γκάζι, τσιρίζει:
  - Ας πολεμήσουμε με βιρτουόζους τρόπους!
  Το όπλο του τανκ "Lion" έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα, εκτοξεύει μόνο πέντε γύρους το λεπτό. Γενικά, δεν είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο. Η διάτρηση πανοπλίας είναι υπερβολική και δεν είναι απαραίτητο να χτυπήσετε από πολύ μεγάλη απόσταση. "Τίγρεις" και "Πάνθηρες" διασχίζουν από δύο χιλιόμετρα, από μεγαλύτερη απόσταση είναι σχεδόν αδύνατο να μπεις σε ένα κινητό και μικρό τριάντα τέσσερα. Άρα άξιζε τον κόπο να εξοπλίσουμε το Lion με ένα τόσο ισχυρό όπλο; Άλλα σοβιετικά τανκς είναι ακόμα πιο ελαφριά, εκτός από το KV-1S, αλλά αυτό το άρμα δεν έχει επίσης πλεονεκτήματα στην άμυνα και η απόδοση οδήγησης είναι μόνο χειρότερη.
  Η Ελισάβετ στριφογυρίζει το σώμα της και τσιρίζει:
  - Αναπνέω με το στήθος μου, ο αέρας είναι ένα πλατύ κύμα,
  Λάμπει έντονα, το αστέρι χαλί είναι ατελείωτο ...
  Τα συναισθήματα παίζουν, ξυπόλητα κορίτσια είναι ζωντανά,
  Παίξτε στον ουρανό, θέλω να πετάω στον ήλιο για πάντα!
  Δεν είναι εύκολο να σπάσεις τη δεξαμενή Lev, ακόμη και στο πλάι. Οι πλευρές του πυργίσκου, όπως και του Πάνθηρα, είναι επικλινείς, και το πάνω μέρος των πλευρών του κύτους επίσης. Αυτές οι δεξαμενές έχουν ήδη ένα τυπικό σχήμα "γάτας", το οποίο παρέχει καλύτερη προστασία λόγω της κλίσης. Όχι σαν τον "Τίγρη", σχεδόν τετράγωνο. Αλλά το "Tiger" αναπτύχθηκε πριν από τον πόλεμο και έμοιαζε με στολή KV. Αλλά το "Tiger"-2, μια μεταγενέστερη εξέλιξη, είναι επίσης μια δεξαμενή σε σχήμα "γάτας" και σύντομα αυτή η δεξαμενή θα τεθεί επίσης στην παραγωγή. "Λιοντάρι" να μπει στο ταμπλό είναι επίσης σχεδόν αδύνατο. Μόνο το κάτω μέρος της γάστρας δεν έχει κλίση θωράκισης, αλλά καλύπτεται από κυλίνδρους. Δηλαδή, πρέπει να περάσετε κοντά και να μπείτε ακριβώς ανάμεσα στα παγοδρόμια.
  Τα κορίτσια λοιπόν έχουν δύσκολο έργο. Επιπλέον, το τριάντα τέσσερα σε κίνηση κουνιέται τόσο πολύ που είναι σχεδόν αδύνατο να πυροβολήσετε με ακρίβεια.
  Η Ελισάβετ ρώτησε τους φίλους της:
  Μπορούμε να νικήσουμε τον εχθρό;
  Η Έλενα απάντησε με σιγουριά:
  - Όταν τα κορίτσια δεν έχουν παπούτσια, αποκτούν τέτοια ευαισθησία με τα γυμνά τους πόδια που σίγουρα θα χτυπήσουν τον εχθρό.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, τα γυμνά τακούνια των κοριτσιών είναι εγγύηση νίκης!
  Και τώρα, αποφεύγοντας την ήττα, οι τριάντα τέσσερις γλιστρά στο ταμπλό. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να αποφύγετε τα όπλα των "Πάνθηρων" και των "Τίγρεων". Είναι γρήγοροι και ακριβείς. Και δεν μπορείτε να σπάσετε αυτές τις δεξαμενές ούτε στο μέτωπο.
  Η Έλενα πυροβολεί τον Γερμανό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Αλλά το να περάσεις το παγοδρόμιο εν κινήσει είναι σχεδόν αδύνατο. Αλλά το παγοδρόμιο του εχθρού έχει σπάσει και το "Λιοντάρι" σταματά.
  Τριάντα τέσσερις περπατούν ξανά δίπλα του. Και στέλνει ένα θανατηφόρο βλήμα στο κάτω μέρος της πλευράς.
  Η Αικατερίνη σημειώνει:
  - Το όπλο μας είναι ξεπερασμένο - δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος να πάρετε το "Λιοντάρι"!
  Αλλά από απογοήτευση, η Έλενα χτύπησε την πλευρά του εχθρού και το "Λιοντάρι" πήρε φωτιά.
  Τα κορίτσια, χωρίς να επιβραδύνουν, ορμούν ξανά μπροστά. Τώρα έχουν έναν πιο αδύναμο στόχο: τον "Πάνθηρα". Αρκεί να το χτυπήσετε απευθείας στο πλάι.
  Η Ελισάβετ σημειώνει:
  - Πρακτική γάτα!
  Η Κατερίνα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Αλλά μετά βίας σέρνεται για να μην βγει από το εξώφυλλο του "Λιοντάρι".
  Και η Έλενα πυροβόλησε από απόσταση τον Πάνθηρα, που αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ στο πλάι και άνοιξε την πλευρά του. Είναι λίγο λεπτό - 40 χιλιοστά, και δεν έχει σημασία ότι είναι υπό γωνία.
  Ένα γερμανικό τανκ εκρήγνυται με συντριβή. Ναι, οι καλλονές γάμησαν απότομα.
  Είναι με τη σαγηνευτική χάρη τους να πολεμούν καλλονές.
  Αλλά τα κοχύλια απλώς σφυρίζουν, περνούν ορμητικά, σχεδόν αγγίζοντας την πανοπλία.
  Το τριάντα τέσσερα είναι πολύ επικίνδυνο και μοιάζει με άτομο που πηδά ανάμεσα στα στάχτη.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε ξανά με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Μπορώ να κάνω τα πάντα, θα χτυπήσουμε τη Βέρμαχτ με παράδοση!
  Φυσικά, με τέτοια κορίτσια, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι τρομερός. Αν και η επίθεση των Ναζί είναι επιθετική, και έχουν πολλά τανκς ....
  Οι δυνάμεις είναι άνισες. Αν και ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι περίπου ίσος, τα γερμανικά είναι πιο βαριά. Πολλά σοβιετικά τανκς είναι ελαφριά και όχι αρκετά έτοιμα για μάχη ενάντια στα ναζιστικά τέρατα.
  Όμως το πλήρωμα της Ελισάβετ κάνει θαύματα και πυροβολεί έναν άλλο "Πάνθηρα" εν κινήσει.
  Τα μέλη της Komsomol πολεμούν με όπλα. Πυροβολούν με ακρίβεια. Τρέχουν, αναβοσβήνουν ξυπόλητοι, στρογγυλά τακούνια. Και χτυπήστε τον εχθρό ακριβώς στο στόχο.
  Η Αλένκα διατάζει με πάθος:
  - Μην τα παρατάτε κορίτσια!
  Και τώρα το κανόνι εκτοξεύει ένα βλήμα, ακριβώς στο Τ-4, τρυπώντας αυτό το τανκ. Αλλά εδώ, φυσικά, το "Lion", δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρεις. Και εδώ πρέπει να προσπαθήσετε.
  Η Anyuta δείχνει προς το αυτοκίνητο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και πυροδοτεί ακριβώς από άκρη σε άκρη, λέγοντας:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Άλλα σουτάρει επίσης πολύ εύστοχα και προσθέτει:
  - Δόξα στον ηρωισμό!
  Τα μαχητικά κορίτσια εδώ δεν είναι τίποτα λιγότερο από κορυφαία κατηγορία και ακροβατικά!
  Η Μαρία, βάζοντας μια οβίδα στο όπλο, τραγούδησε:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά,
  Προσπαθήστε για το πέταγμα των πουλιών μας...
  Και κάθε προπέλα αναπνέει,
  Ειρήνη στα σύνορά μας!
  Ο Marusya πρόσθεσε, πυροβολώντας στους Krauts:
  - Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια...
  Ο μαζικός ηρωισμός των Ρώσων και όχι μόνο του ρωσικού λαού αποδείχθηκε σε όλα...
  Οι μετρημένοι, πνιγμένοι ήχοι του κούκου, σαν να χτυπούσαν τα κουδούνια, σάρωσαν τα χαρακώματα. Σπάνια δέντρα, με πυκνό πράσινο στέμμα σε ριπές ανέμου, σαν πρωτοπόροι σε χαιρετισμό, χαιρετούν κουρασμένους στρατιώτες. Σε κάποιους, αυτό θα μπορούσε να φαίνεται σαν ένα είδος προειδοποίησης - λένε, θα πάτε στον επόμενο κόσμο!
  Το τάγμα υπό τη διοίκηση του Vladimir Mikhailovsky, που χτυπήθηκε βάναυσα σε προηγούμενες μάχες, ειδικά στην ήττα του Μαΐου, τώρα αναπληρώνεται βιαστικά με νεοσύλλεκτους, προετοιμασμένοι να καλύψει μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Τρία χιλιόμετρα ανατολικά, τα νερά του Ντον ορμούν στις φλόγες του πολέμου.
  Τα περισσότερα καλάμια απανθρακώθηκαν από εμπρηστικές βόμβες, το νερό μαύρισε από αιθάλη. Σαν τεράστια σπίρτα σε πένθιμη ντροπή, οι σωροί της γέφυρας που γκρεμίστηκε από το κύμα έκρηξης στέκονται μόνοι τους, λειτουργώντας ως στηρίγματα.
  Σε βάρκες, ντόπιοι πρωτοπόροι μεταφέρουν τα δώρα των χωραφιών, καθώς και κουτιά με πυρομαχικά για τους ηρωικούς Σοβιετικούς στρατιώτες, έτοιμους να εμπλακούν σε θανάσιμη μάχη με τις εξαγριωμένες ορδές των Ναζί.
  Έτσι, τέσσερις από αυτούς έσυραν ένα μακρύ κουτί σε έναν θάμνο καλυμμένο με λυκόμουρα. Εκεί, ένα προσεκτικά καμουφλαρισμένο αντιαρματικό όπλο καραδοκούσε σαν μοχαύκ σε ενέδρα. Τρεις στρατιώτες και ο πυροβολητής Alesya με το βλέμμα βλέμμα επιχειρούν στο όπλο. Ένα κορίτσι, πολύ λεπτό, αλλά τα χέρια της είναι κουρελιασμένα από την εξαντλητική δουλειά. Προσπαθεί επίσης, μαζί με τα παιδιά, να ετοιμάσει παγίδα σε περίπτωση που κάποιο τανκ ή "τεθωρακισμένο όχημα" του ναζιστικού κοπαδιού επιχειρήσει να παρακάμψει το φυσικό ύψωμα.
  Οι στρατιώτες, ως επί το πλείστον, εξακολουθούν να είναι εντελώς άγονοι και δεν πυροβολούνται, νεαροί άνδρες που έχουν ολοκληρώσει μια συντομευμένη σειρά μαθημάτων στρατολόγησης - ενάμιση μήνα, συν, φυσικά, την προστρατευτική εκπαίδευση καλά καθιερωμένη στην ΕΣΣΔ.
  Μερικοί πολεμιστές έχουν ήδη εμπειρία. Διαφέρουν από τα νεαρά ζώα στις τρίχες, την ευκρίνεια των κινήσεων, μερικά είναι περιτυλιγμένα. Συγκεκριμένα, ο μονόφθαλμος Ιβάν, που έμοιαζε με πραγματικό πειρατή, άφησε τα γένια του. Ο τίτλος του σημαιοφόρου και ήδη μερικές παραγγελίες που ελήφθησαν σε διάφορες μάχες, ή μάλλον η πρώτη κοντά στη Μόσχα. Όταν, φαινόταν, έκαναν το αδύνατο: σταμάτησαν το Fritz και οδήγησαν ακόμη και τους αντιπάλους κάνα δυο εκατοντάδες χιλιόμετρα, σαν σκυλοκτύπες.
  Πόσο εγκαταλελειμμένο εξοπλισμό είχε το Fritz; Ίσως όχι τόσο, και συχνά υπήρχαν τανκς, αλλά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με κανόνια και πολυβόλα που βασάνιζαν τόσο οδυνηρά το σοβιετικό πεζικό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του σαράντα ένα - τουλάχιστον μια δεκάρα!
  Όταν όμως ο παγετός ξεπέρασε τους τριάντα βαθμούς, όλα αυτά τα Τεύτονα τέρατα έχασαν την ικανότητά τους να κινούνται απλά... Η βενζίνη πάγωσε και το λίπος πάγωσε.
  Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να τελειώσουν εντελώς τους Ναζί. Εν μέρει με υπαιτιότητα της διοίκησης, η οποία ζήτησε μεγάλες δυνάμεις για να εισβάλουν στις πόλεις όπου ήταν στριμωγμένες οι γερμανικές μονάδες. Και ήρθε η απόψυξη - φτου...
  Την άνοιξη, ο Ιβάν κέρδισε επίσης μια δεύτερη διαταγή - είχε την τύχη να σκοτώσει έναν στρατηγό και αρκετούς αξιωματικούς εξαιτίας μιας ενέδρας. Ωστόσο, η μάχη ήταν μόνο εν μέρει επιτυχής. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ένα αδέσποτο θραύσμα χτύπησε στο πρόσωπο τον Ιβάν Κράσνοφ, στερώντας του το μάτι. Αλίμονο, αυτός είναι ένας πόλεμος, και όχι μια παιδική ταινία, όπου ο κύριος χαρακτήρας αλωνίζει τους πάντες, και ακόμη και εκατό πολυβόλα δεν μπορούν να τον χτυπήσουν.
  Και τώρα πρέπει να κάνουν σωματικά σκληρή δουλειά: να σκάβουν χαρακώματα, κελιά και παγίδες λάκκων.
  Οι πρωτοπόροι τους βοηθούν, ενώ τα χωράφια είναι ήρεμα και τα ίδια τα αγόρια και τα κορίτσια παρακαλούν να βοηθήσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Δουλεύουν ακόμη και με πολύ ζήλο, προσπαθώντας να κάνουν περισσότερα, χωρίς να υπολογίζουν τη δύναμη. Έτσι φούσκωσαν οι φλέβες και έσκασαν στα μαυρισμένα, καλογερωμένα χέρια και στα γυμνά, μελανιασμένα πόδια των παιδιών. Ταυτόχρονα, καταφέρνουν ακόμα να τραγουδούν.
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού -
  Μια φωτιά, μια σκηνή και μια κόρνα που κουδουνίζει!
  Η εισβολή του καταραμένου φασισμού -
  Το οποίο περιμένει μια έξαλλη ήττα!
  
  Τι χάσαμε σε αυτές τις μάχες;
  Και μετά σε μάχες με τον εχθρό που αποκτήθηκε;
  Ήμασταν απλά παιδιά του κόσμου -
  Και τώρα οι πολεμιστές της πατρίδας!
  
  Αλλά ο Χίτλερ έκανε ένα βήμα προς την πρωτεύουσά μας,
  Έριξε βόμβες χωρίς να μετρήσει τον καταρράκτη!
  Και για μένα η Πατρίδα είναι ακόμα πιο όμορφη από τον ουρανό -
  Τώρα ήρθε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα!
  
  Θα απαντήσουμε σκληρά στην επιθετικότητα -
  Αν και οι ίδιοι είναι ψηλοί, ναι, αλίμονο, είναι μικροί!
  Αλλά το σπαθί στα χέρια ενός εύθραυστου εφήβου -
  Πιο δυνατό από τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Αφήστε τα τανκς να ορμήσουν χιονοστιβάδα μετά από χιονοστιβάδα,
  Και χωρίζουμε το τουφέκι στα τρία!
  Αφήστε την αστυνομία να στοχεύσει με κακία στο πίσω μέρος,
  Αλλά ο Άγιος Θεός θα τους τιμωρήσει σκληρά!
  
  Τι αποφασίσαμε; κάνε το έργο της ειρήνης
  Και για αυτό, δυστυχώς, έπρεπε να πυροβολήσω!
  Η ηρεμία είναι ήδη αποκρουστική.
  Υπάρχει και βία!
  
  Με το κορίτσι τρέχουμε ξυπόλητοι μαζί -
  Αν και χιόνισε, χιονοστιβάδα καίει σαν κάρβουνο!
  Αλλά μην φοβάστε, ξέρετε τα παιδιά -
  Ο φασίστας θα οδηγηθεί με θάρρος στο φέρετρο με μια σφαίρα!
  
  Εδώ έβαλαν την άθλια εταιρεία του Fritz,
  Και οι υπόλοιποι δειλοί τρέχουν!
  Συνθλίβουμε το πεζικό σαν δρεπάνι στη μάχη -
  Δεν είμαστε εμπόδιο για τα νεανικά καλοκαίρια!
  
  Επίτευγμα νίκης, θα είναι τον Μάιο,
  Τώρα η χιονοθύελλα είναι αγκαθωτή, σκληρό χιόνι!
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο, η αδερφή του είναι ξυπόλητη,
  Στα κουρέλια τα παιδιά γνώρισαν την ακμή!
  
  Από πού προέρχονται αυτές οι δυνάμεις;
  Άντεξε τον πόνο και το κρύο, αυτή η ανάγκη!
  Όταν ένας φίλος μέτρησε τον πάτο του τάφου,
  Όταν ένας φίλος στενάζει - θα πεθάνω!
  
  Ο Χριστός μας ευλόγησε τους πρωτοπόρους,
  Είπε, η Πατρίδα σου δίνεται από τον Θεό!
  Αυτή είναι η πρώτη πίστη όλων,
  Σοβιετική, ιερή χώρα!
  Ακούγεται το μακρινό βουητό των δεξαμενών που πλησιάζουν και τα αεροπλάνα βουίζουν στον ουρανό. Και ήδη τα πανίσχυρα πολιορκητικά όπλα βροντούν. Από χτυπήματα οβίδων υψηλής έκρηξης, σβώλοι χώματος και λιωμένου χλοοτάπητα πετάγονται ψηλά στον ουρανό. Εδώ αρχίζει η μάχη. Ο ταγματάρχης Βλαντιμίρ Μιχαηλόφσκι κρατά στα χέρια του τρόπαια κιάλια, παρακολουθώντας την προσέγγιση μιας ατσαλένιας φασιστικής χιονοστιβάδας. Προσπαθούν να οδηγήσουν τους πρωτοπόρους στα μετόπισθεν, αλλά δεν θέλουν να φύγουν και ζητούν τουφέκια στα χέρια τους για να πολεμήσουν.
  Δεν υπάρχουν αρκετά όπλα για όλους, αν και τα παιδιά της περιοχής έφεραν κυνηγετικά τουφέκια και ακόμη και αθλητικά τόξα. Όλοι θέλουν να πολεμήσουν γενναία και να νικήσουν. Αλλά δεν θα μπορέσεις να πεθάνεις με την τελευταία σου σκέψη για την Πατρίδα σου.
  Ο Ταγματάρχης Mikhailovsky δίνει τη διαταγή:
  - Μην ανοίγετε πυρ χωρίς εντολή!
  Πράγματι, έχουν μόνο δύο " σαράντα πέντε " για ολόκληρο το τάγμα, πράγμα που σημαίνει ότι η ευκαιρία είναι να αφήσουν τον Φριτς να πλησιάσει.
  Μπροστά, όπως συνηθίζεται στους Ναζί, τα πιο προστατευμένα αυτοκίνητα. άρματα μάχης T-4 και αυτοκινούμενα πυροβόλα "Hunter". Θα πρέπει να ανοίξουν τη θέση τους για ελαφρύτερα οχήματα και ελαφρώς καθυστερημένο πεζικό.
  Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες των Ναζί πότε πότε επιβραδύνουν από φόβο μήπως σπάσουν μπροστά....
  Αλλά ο πρωτοπόρος Julius Petrov αποδεικνύει ότι δεν έμειναν εδώ για τίποτα. Μια σπάνια αντιαρματική νάρκη, αλειμμένη με αυτοσχέδια κόλλα, και πάνω από τον χλοοτάπητα που την κάνει αόρατη με τη βοήθεια ενός σύρματος, κινείται ανάμεσα στα κολοβώματα, ακριβώς κάτω από την κάμπια Τ-4.
  Οι ατσάλινες πλάκες της κάμπιας βρίσκονται πάνω σε ένα θανατηφόρο δώρο. Η έκρηξη δεν φαίνεται πολύ δυνατή, αλλά η κάμπια σκίζεται και το τανκ των Ναζί αρχίζει να καπνίζει και κάνει κύκλους γύρω από τον πύργο.
  Άλλα αγόρια χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές. Εφόσον το γερμανικό πεζικό είναι δειλό και τα τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είναι ανυπεράσπιστα μπροστά, τότε θα τιμωρηθούν γι' αυτό.
  Ο περίφημος "Κυνηγός", με χαμηλή σιλουέτα και δυνατή πανοπλία, μοιάζει με πεπλατυσμένη χελώνα. Αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα εμφανίστηκαν πρόσφατα στο σοβιετικό-γερμανικό μέτωπο. Λόγω των καλών οδηγικών επιδόσεων, ενός κανονιού που μπορεί να διαπεράσει μια αξιοπρεπή απόσταση και της δυνατότητας επιβίωσης στη μάχη, ο Κυνηγός έγινε αμέσως παραβολή στις γλώσσες.
  Αλλά οι κάμπιες του εξακολουθούν να είναι συνηθισμένες, αν και φαρδιές ... Ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερο να υπονομεύσετε το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και να το κάνετε να φτύσει το εσωτερικό του με ανταλλακτικά.
  Εδώ είναι ένας κατεστραμμένος "Κυνηγός", σαν πειρατική φρεγάτα με σπασμένο πηδάλιο, γλιστράει στο πλάι και την σπρώχνει στο Τ-4. Και τα δύο χαλύβδινα φέρετρα στις κάμπιες αρχίζουν να λάμπουν και μετά από λίγες στιγμές εκρήγνυνται λόγω πυρομαχικών που εκρηκτικά.
  Ήδη μια ντουζίνα μεσαίου βάρους οχήματα είχαν σταματήσει σπασμένα και αβοήθητα.
  Πίσω τους όμως το υπόλοιπο καλάμι, ειδικά τα πολυάριθμα θωρακισμένα. Εδώ το αυτοκινούμενο όπλο "Hunter" προσθέτει ταχύτητα και ... Πέφτει σε ένα μεταμφιεσμένο λάκκο. Μόνο οι κάμπιες προεξέχουν από πάνω και κινούνται αβοήθητες.
  Οι πρωτοπόροι χαίρονται. Κάπου σε σκαμμένους λάκκους αυτοσχέδια εκρηκτικά. Είναι φτιαγμένο με χειροποίητο τρόπο. Φυσικά, πιο αδύναμο από δυναμίτη, αλλά για να απενεργοποιηθεί το κάτω μέρος αρκεί.
  Ο Φριτς υφίσταται μεγάλες απώλειες, τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αποτυγχάνουν, κάποιοι περνούν από επικίνδυνες ζώνες, αλλά αντιμετωπίζονται με ρίψη χειροβομβίδων και εκρηκτικών.
  Εδώ, ακόμη και οι γρήγοροι, νεαροί μαχητές κατασκεύαζαν μικρούς καταπέλτες. Πετάνε μια ειδική σακούλα με αποσταγμένο απόσταγμα ξύλου ανακατεμένο με στοιχεία πυρίτιδας.
  Όταν χτυπηθεί, η πιο λεπτή πανοπλία των ναζιστικών μεταφορών υποχωρεί, με αποτέλεσμα τα πληρώματα να φλέγονται με μπλε φλόγες. Τρελοί από τον πόνο, ο Φριτς φωνάζει με σπαρακτικά και σκορπίζεται με πρόσωπα στριμμένα από φρίκη.
  Κάποιοι από αυτούς μάλιστα εγκαταλείπουν την τεχνολογία...
  Το μόνο κρίμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί εχθροί, κάποια οχήματα, πλημμυρίζοντας τα πάντα με πυρά πολυβόλων, πλησιάζουν τα χαρακώματα.
  Και σκοντάφτουν πάνω σε σκαντζόχοιρους ... Η Alesya, εν τω μεταξύ, σκηνοθετεί σαράντα πέντε . Φυσικά, δεν θα πάρετε το T-4 και το "Hunter" κατά μέτωπο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τις πλευρές. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Όλοι θα διαπεράσουν και θα φτιάξουν πατώματα με καυτό μεταλλικό αίμα σούβλας!
  Ένα όπλο μικρού διαμετρήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα μεγάλο - ρυθμός πυρκαγιάς, ευκολία καμουφλάζ. Και ξέρουν να επιλέγουν στόχους.
  Οι Ναζί γρυλίζουν, άγρια σαν ύαινες. Και μεταξύ των σοβιετικών τύπων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Είναι ιδιαίτερα τραγικό όταν πεθαίνουν νέοι αγωνιστές που μόλις άρχισαν να ζουν. Εδώ είναι μια πολύ νεαρή πρωτοπόρος, έχοντας μόλις σηκώσει ένα εκρηκτικό πακέτο, ορμάει μαζί της κάτω από τα ίχνη ενός μεσαίου τανκ T-3. Ένα άσχημο κουτί με ένα μακρύ, αλλά φαινομενικά λεπτό κορμό πηδάει και σκίζει έναν τετράγωνο πύργο από αυτό.
  Και οι μαχητές ρίχνουν πάλι χειροβομβίδες, και πολυβόλα άρχισαν να καρφώνουν τις έρπουσες μοτοσυκλέτες. Και τα κεφάλια των στρατιωτών του Χίτλερ έσκασαν, σαν ώριμα κεράσια που γκρεμίστηκαν από το χαλάζι.
  Και οι δεξαμενές υγραερίου μεγάλων μοτοσυκλετών εκρήγνυνται, εκτοξεύοντας ρέματα μανιασμένων πυρών. Είναι σαν να συμβαίνει μια ταραχή από κολασμένα τζίνι. Εδώ είναι μερικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού που ενώνονται επίσης με τους άτυχους συναδέλφους τους.
  Η Alesya δείχνει τον "Κυνηγό" και στοχεύει στο κάτω μέρος του σώματος. Είναι δύσκολο να φτάσετε εκεί, αλλά αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να σπάσετε το αδίστακτο αυτοκινούμενο όπλο. Ομαλή κίνηση του δακτύλου και μετά στροφή.
  Το όπλο δίνει μια απαλή ανάκρουση και η φασιστική μηχανή χωρίζεται στη μέση. Και η σημαία με τη σβάστικα πέφτει στη ματωμένη λάσπη.
  Η Αλέσια ψιθυρίζει:
  - Η δικαιοσύνη απαιτεί θυσίες, η φιλανθρωπία απαιτεί δωρεές και η επιτυχία ενός δίκαιου σκοπού απαιτεί θυσίες!
  Σε μια στροφή, το κορίτσι του πυροβολητή ξεκουράζεται γυμνό για να νιώσει καλύτερα τους βιορυθμούς της Γης, και την ανάσα του χόρτου με τα πέλματά της και πυροβολεί ξανά, χτυπώντας το ύπουλο T-3 στην άρθρωση.
  Φαίνεται ότι σχεδόν όλα τα μεσαία τανκς της ναζιστικής αρμάδας έχουν ήδη τεθεί εκτός μάχης. Εδώ ο τελευταίος καταστράφηκε από ένα πρωτοπόρο αγόρι, παρά τον τραυματισμό, έσπρωξε ένα βαρέλι, με μείγμα εκρηκτικού καρβιδίου, σκόνης άνθρακα, πριονίδι με μικρή ποσότητα φωσφόρου. Το ηρωικό παιδί δεν είχε πια τη δύναμη να σπρώξει την κάννη μετά από μια διαπερασμένη πληγή και ο σύντροφός του Αντρέι, σταυρώνοντας τον εαυτό του στο τρέξιμο, έσπρωξε ένα αυτοκινούμενο όπλο Shmel σαράντα τόνων κάτω από τους τροχούς. Ένα απαίσιο κανόνι διαμετρήματος 150 χιλιοστών εκτοξεύτηκε και παρέμεινε υψωμένο. Και οι ψυχές των πρωτοπόρων, φτερουγίζοντας από τα σχισμένα κορμιά τους, όρμησαν σε ένα ευτυχισμένο ουράνιο βασίλειο, όπου δεν υπάρχει ποτέ βία και πόνος.
  Οι επιζώντες φασίστες μεταφορείς, έχοντας χάσει την υποστήριξη των βαρύτερων συναδέλφων τους, άρχισαν να γυρίζουν πίσω... Ο βρυχηθμός της μουσικής του Βάγκνερ σταμάτησε και άρχισε μια γενική φυγή.
  Ο Βλαντιμίρ Μιχαηλόφσκι, σκουπίζοντας το αίμα από το μέτωπό του, είπε:
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής μπορεί να πεθάνει όρθιος, αλλά δεν θα ζήσει ποτέ γονατιστός! Η Ρωσία μπορεί να αιμορραγήσει, αλλά καμία ποσότητα αίματος δεν θα κάνει το θάρρος και την πίστη μας στην Πατρίδα να αιμορραγήσει!
  Και οι επιζώντες πρωτοπόροι το επιβεβαιώνουν... Αν και πολλοί από αυτούς είχαν ήδη καεί και τραυματιστεί.
  Και η Αναστασία Βεντμάκοβα και η Ακουλίνα Ορλόβα παλεύουν στον ουρανό, είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν την περίφημη Μασσαλία, η οποία έχει ήδη σκοράρει περισσότερα από τετρακόσια κατεβασμένα αεροσκάφη, για τα οποία έλαβε τον πέμπτο βαθμό του Σταυρού Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσό φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Όμως τα κορίτσια είναι ξεκάθαρα αποφασισμένα να αγωνιστούν στα σοβαρά. Εδώ είναι με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλητοι τσακώνονται. Και τρυπήστε τα αεροπλάνα της Luftwaffe.
  Η Αναστασία, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, στοχεύει το όπλο στον στόχο, γκρεμίζει τον φασίστα και λέει:
  - Η πίστη μας είναι μεγάλη,
  Θα είναι ανθεκτικό για αιώνες!
  Και κλείνει το μάτι στη σύντροφό του. Η Ακουλίνα γκρεμίζει επίσης τον φασίστα, τον χτυπά, χρησιμοποιώντας με μεγάλη ακρίβεια τα γυμνά της πόδια και τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο των ιδεών του κομμουνισμού!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του. Αυτό είναι ένα τόσο μαχητικό και μορφωμένο κορίτσι.
  Και αστράφτει με τα δόντια του.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο με το Yak-9 της, τσιρίζει επιθετικά:
  - Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη,
  Ανοίγοντας τα φτερά του, θα απογειωθεί...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει
  Θα ηττηθεί, θα σπάσει!
  Η Akulina το επιβεβαιώνει πρόθυμα καταρρίπτοντας τους αντιπάλους:
  - Θα σπάσει!
  Αν και, φυσικά, εμφανίστηκαν και όμορφα κορίτσια άσων μεταξύ των Γερμανών. Η Albina και η Alvina αγωνίζονται στο νεότερο ME-309. Τέτοιοι πολεμιστές έκλεβαν.
  Και γκρεμίζουν τα σοβιετικά αεροπλάνα με εκπληκτική ευκινησία. Το ME-309 είναι ένα πολύ ισχυρό αεροσκάφος οπλισμένο με τρία αεροβόλα των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα. Σε ένα τέτοιο τέρας, τα ρωσικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Αν καταρρίψουν, καταρρίπτουν χωρίς έλεος.
  Η Αλμπίνα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε το κανόνι του αεροσκάφους προς τον στόχο. Χτύπησε τον εχθρό και ψέλλισε:
  - Για τις νίκες του Τρίτου Ράιχ!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Alvina χτύπησε επίσης τον εχθρό. Έκοψε το Σοβιετικό Yak-9 και φώναξε:
  - Για τα μεγάλα σύνορα του στρατού μας!
  Και έκλεισε το μάτι στους φίλους της.
  Ο Χάφμαν παλεύει επίσης, κερδίζοντας βαθμούς. Δεν είναι ακόμα ένας από τους μεγάλους άσους, αλλά προχωρά γρήγορα. Και μπορείς να πεις και ένα τέρας της κόλασης.
  Οι Γερμανοί, αν και αργά και με μεγάλες απώλειες, κινούνται κατά μήκος της ακτής του Βόλγα, πλησιάζοντας την Κασπία Θάλασσα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Οι δυνάμεις ήταν σαφώς άνισες. Η φασιστική αεροπορία ήταν ιδιαίτερα ενοχλητική. Ο Focke -Wulf έφτασε στο μέτωπο σε μεγάλους αριθμούς και τα ισχυρά όπλα και η ταχύτητά του έγιναν πρόβλημα για τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, αυτό το αυτοκίνητο ήταν πολύ δύσκολο να καταρριφθεί. Είναι επίμονη και βαριά θωρακισμένη.
  Το ME-309 αποδείχθηκε επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη για τους Σοβιετικούς πιλότους, τόσο από άποψη ταχύτητας όσο και από άποψη όπλων. Και λίγο πολύ τεμάχισε τις σοβιετικές μονάδες.
  Βομβάρδισε τις σοβιετικές θέσεις και το νέο βομβαρδιστικό Yu-288, μια πολύ ισχυρή μηχανή. Μετέφερε τέσσερις τόνους βόμβες υπό κανονικό φορτίο και έξι τόνους στην έκδοση επαναφόρτωσης. Και πήρε δίκαια τις σοβιετικές μονάδες.
  Ο Ρόμελ έδειξε επίσης την τάξη του ως διοικητής, ωστόσο, όπως ο Μάινσταϊν.
  Όλο και πιο κοντά οι Γερμανοί πλησίαζαν το Αστραχάν. Και, απροσδόκητα για τη σοβιετική διοίκηση, το Fritz πήγε στην επίθεση κατά μήκος του Βόλγα προς την κατεύθυνση του Kamyshin. Ήταν μια τολμηρή αλλά δυνατή κίνηση. Και ενώ ήταν δύσκολο να τους σταματήσει.
  Αλλά η άμυνα του Κόκκινου Στρατού είναι ακόμα ισχυρή... Σε μια εβδομάδα, οι Ναζί προχώρησαν πενήντα χιλιόμετρα και σταμάτησαν.
  Αντιμετωπίστηκαν με αντεπιθέσεις, οι σοβιετικές μονάδες ....
  Ταυτόχρονα, οι Ιάπωνες προσπάθησαν να αναπτύξουν επίθεση κατά της Άλμα-Άτα. Και τότε οι σκληρές μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Τα κορίτσια πάλεψαν στο ίδιο επίπεδο με τους άντρες, και ίσως και καλύτερα από αυτά.
  Margarita Magnitnaya και Tatyana Bulatnaya - όμορφα κορίτσια, πυροβολημένα από πολυβόλα.
  Κατέρριψαν σαμουράι και τραγούδησαν:
  - Ας μην αποχωριστούμε το όνειρο,
  Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι σημαντικό...
  Βλέπεις πάλι πάνω από τη Γη,
  Ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει,
  Κανείς δεν θα μας νικήσει...
  Θα θάψουμε τη Βέρμαχτ στο έδαφος ,
  Η φιλία μας είναι μονολιθική!
  Η Τατιάνα, πυροβολώντας τον εχθρό, συμφώνησε:
  - Πραγματικά μονόλιθος!
  Οι Ιάπωνες προχωρούν στην Άλμα-Άτα. Έχουν πολλούς στρατιώτες και διάφορα είδη εφεδρειών. Αυτοί είναι τόσο μαχόμενοι τύποι. Αλλά τα κορίτσια τα κουρεύουν. Παλεύουν απεγνωσμένα.
  Η Tatyana Bulatnaya πέταξε άλλη μια χειροβομβίδα, έσκισε τους σαμουράι και τραγούδησε:
  - Για το μεγάλο μου επίτευγμα!
  Και έκλεισε το μάτι με τα μάτια της στο χρώμα του ζαφείρι. Χαρούμενο κορίτσι, δεν μπορείς να πεις τίποτα.
  Και η Μαργαρίτα, με το γυμνό της τακούνι, θα πάρει και θα πετάξει ένα δώρο θανάτου, ξεσκίζοντας τους Ιάπωνες στρατιώτες.
  Και τραγουδήστε:
  - Όλα μπερδεύονται, μπλέκονται, σε μια δίνη βασανισμένων συμφορών!
  Και πάλι ρίχνει τα γυμνά του δάχτυλα, ένα λεμόνι στους Ιάπωνες...
  Μια γυμνή μέχρι τη μέση και ξυπόλητη πολεμίστρια Οξάνα σέρνεται κοντά τους και σπρώχνει μέσα από ένα κουτί χειροβομβίδες, ψιθυρίζοντας:
  - Θα είναι ωραία κορίτσια!
  Και οι τρεις πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Και οι καλλονές παλεύουν με μεγάλη μανία. Πέρασαν από φωτιά και νερό και χαλκοσωλήνες όχι μάταια.
  Εδώ η Oksana, με το γυμνό της πόδι, ρίχνει μια χειροβομβίδα που χτυπά το ιαπωνικό ελαφρύ τανκ Chikha. Λοιπόν, αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος.
  Η Μαργαρίτα πυροβολώντας τον εχθρό τραγούδησε:
  - Μπορείς να πιστέψεις ακόμα και αν δεν έχεις πίστη! Δεν μπορείτε να κάνετε καμία επιχείρηση!
  Η Τατιάνα παρατήρησε λογικά:
  - Αυτό που λες είναι παράδοξο!
  Η Μαργαρίτα πέταξε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και λογικά παρατήρησε:
  - Η ιδιοφυΐα δεν είναι φίλος των παραδόξων;
  Η Τατιάνα έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους σαμουράι και συμφώνησε:
  - Φυσικά, φίλε!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και ξέσπασαν σε γέλια ... Πολεμούν κορίτσια, και λένε τι άλλο ... Δεν είναι για τίποτα που η Ρωσία θυμάται πώς πολέμησαν τα κορίτσια!
  Η Οξάνα αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο φυσικά. Και σουτάρει από διαφορετικά σημεία, και το κορίτσι γυρίζει σαν τοπ.
  Αυτές είναι ομορφιές, δεν θα αποδώσουν τίποτα σε κανέναν. Και ροκανίστε την προδοσία, μαζί με τους σαμουράι.
  Οδηγεί τη φωτιά και η Άντζελα. Το κορίτσι είναι επίσης επιθετικό και κοκκινομάλλα. Οι πολεμιστές προτιμούν να πολεμούν ξυπόλητοι και να εκτελούν κατορθώματα κολοσσιαίων διαστάσεων.
  Η Άντζελα δίνει τη σειρά και λέει γελώντας:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την εξουσία των Σοβιετικών!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει ένα δολοφονικό λεμόνι.
  Οι μάχες συνεχίζονται και τώρα η επίθεση των Ιαπώνων εκπνέει ....
  Είναι ήδη τέλος Ιουλίου σαράντα τρεις. Οι Ναζί πλησίασαν το ίδιο το Δέλτα του Βόλγα και ξεκίνησαν μάχες σε αυτό.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της τσακώνονται απελπισμένα. Τα πρώτα άρματα μάχης Tiger-2 άρχισαν να φτάνουν στο μέτωπο. Μοιάζουν με το "Panther" και το "Lion", αλλά κάτι ενδιάμεσο. Επίσης με ορθολογικές γωνίες κλίσης θωράκισης και μακρόκαννο πυροβόλο διαμετρήματος 88 mm 71 EL. Ζυγίζει εξήντα οκτώ τόνους και είναι κοντά στο τανκ Lion από άποψη θωράκισης, αλλά ελαφρώς μικρότερο σε μέγεθος.
  Μεγάλα τανκς, δεν θα πεις τίποτα.
  Η Ελισάβετ και τα κορίτσια κυνηγούν τους Γερμανούς. Σπάνε το Τ-4 και τσιρίζουν:
  - Δόξα στις ιδέες των φωτεινών ετών,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων να είσαι πάντα έτοιμη!
  Ας πούμε ότι οι πολεμιστές είναι πρώτης κατηγορίας. Και όχι μόνο πολεμούν ένδοξα, αλλά και τραγουδούν•
  Η ένωση είναι άφθαρτη, οι λαοί των ελεύθερων,
  Δεν ήταν η ωμή βία και ο φόβος που συσπειρώθηκαν...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία, φως, λογική και κουράγιο στα όνειρα!
  
  Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας,
  Η δύναμη της δημιουργίας είναι ένα στήριγμα για πάντα!
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Μετά από όλα, για την ενότητα - ένας απλός άνθρωπος!
  
  Μέσα από τις καταιγίδες έλαμψε για μας ο ήλιος της προόδου,
  Μέσα από τις θύελλες και τις καταιγίδες ορμήσαμε μπροστά...
  Κινούμε βουνά σαν χωρίς βάρος,
  Όλος ο κόσμος, ακτινοβολώντας προς τον κομμουνισμό, έρχεται!
  
  Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας,
  Η δύναμη της δημιουργίας είναι ένα στήριγμα για πάντα!
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Μετά από όλα, για την ενότητα - ένας απλός άνθρωπος!
  
  Οι λαοί του πλανήτη είναι ενωμένοι ως αδέρφια,
  Βουδιστές, μουσουλμάνοι φίλοι για πάντα!
  Αφήστε τη δόξα της λογικής, ένα μεγάλο όνομα,
  Όλα τα έθνη του κόσμου είναι σαν οικογένεια!
  
  Χαίρε στην ελεύθερη Πατρίδα μας,
  Η δύναμη της δημιουργίας είναι ένα στήριγμα για πάντα!
  Νομική εξουσία, λαϊκή βούληση,
  Άλλωστε, ένας απλός άνθρωπος πρεσβεύει την ενότητα!
  Τα κορίτσια τραγουδούν καλά, και παλεύουν ακόμα καλύτερα, και καταφέρνουν τέτοια κατορθώματα. Αν και την ιστορία τη γράφουν οι νικητές και δεν είναι γνωστό αν θα μείνουν στη μνήμη αν χαθεί ο πόλεμος;
  Η Αλένκα με τις μπαταρίες της, με μια ομάδα κοριτσιών, προσπαθεί να συγκρατήσει τους εχθρούς στο Δέλτα του Βόλγα. Και δείχνει τι είναι ικανές οι ομορφιές κατ 'αρχήν.
  Και πραγματικά μπορούν να κάνουν πολλά.
  Η Anyuta πυροβολεί με τα γυμνά της πόδια και βρυχάται:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και έτσι το πήρε όλη η μπαταρία και τραγούδησε με μια φωνή, με φωνές γεμάτες ήχο.
  Παλεύουμε για μια καλύτερη μοίρα
  Για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη...
  Και συντρίψτε την καταραμένη ορδή
  Για να υπάρχουν λιγότεροι κακοί αντίπαλοι!
  
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Για τη δόξα της μητέρας μας Ρωσίας...
  Πιστέψτε με, ο λαός της Ρωσίας είναι ανίκητος,
  Και θα κάνει όλους στη Γη πιο όμορφους!
  
  Μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας,
  Προστατεύοντας το μεγαλείο της Πατρίδας...
  Και μερικές φορές η ζωή είναι απλώς μια ταινία,
  Αν και θα έπρεπε να είναι μια αντανάκλαση του ουρανού!
  
  Όλοι πρέπει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους,
  Πιστέψτε με σοφά, κομμουνισμός...
  Για να υπάρχει περισσότερη ευτυχία στη Γη,
  Και οι φωτιές του ρεβανσισμού δεν ήρθαν!
  
  Ο βασιλιάς μας είναι η μεγάλη ιδιοφυΐα Πουγκάτσεφ,
  Ανέστησε τους αγρότες σε ιερό αγώνα...
  Οποιαδήποτε επιχείρηση θα είναι στον ώμο,
  Και αγαπήστε το κορίτσι ξυπόλητο αγόρι!
  
  Θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί από τον διάβολο
  Όταν αλλάξουμε τους ορίζοντες της επιστήμης...
  Ισιώνοντας κάτω από τις οπλές του κακού,
  Αν και αίμα αναβλύζει από μια σχισμένη αορτή!
  
  Ναι, είναι σωστό φίλοι μας,
  Μπορούμε να κάνουμε την Πατρίδα πιο ευτυχισμένη...
  Οι λαοί πιστεύουν όλοι μια οικογένεια,
  Μεγάλη λαμπερή Ρωσία!
  
  Κοιτάξτε τους ανθρώπους με γενναιότητα στον ορίζοντα,
  Μην αφήνετε τα κακά σύννεφα να σκεπάζουν τον ουρανό...
  Θα δώσουμε στον εχθρό ένα νικητήριο σκορ,
  Και θα είσαι, τυχερός ήρωας στη μάχη!
  
  Δεν ξέρω τη λέξη δειλός
  Εμείς οι Ρώσοι δεν είμαστε καθόλου κατώτεροι...
  Εμείς οι Svarog έχουμε έναν Λευκό Ιησού,
  Και για πάντα θα απολαύσετε τον Μάιο!
  
  Κορίτσια και αγόρια σε έναν στρογγυλό χορό,
  Εμείς τα ξυπόλητα κορίτσια μπαίνουμε...
  Για εμάς, τελικά, τον παντοδύναμο Θεό Ροντ,
  Μην είσαι ανεγκέφαλος παπαγάλος!
  
  Και ο Λένιν μας ενέπνευσε να πολεμήσουμε,
  Ο σοφός Στάλιν ευλόγησε το κατόρθωμα...
  Ένα δυνατό χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του,
  Και οι μύες μας είναι απλά φτιαγμένοι από ατσάλι!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας θα είναι μέσα
  Ότι είμαστε τόσο πολεμιστές με τον Θεό...
  Εδώ θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με ένα ατσάλινο σπαθί,
  Ποια ασπίδα σφυρηλατήθηκε στο Svarog!
  
  Με λίγα λόγια, να είστε πιστοί στον Κύριο,
  Προς δόξα της πιο λαμπερής Ρωσίας...
  Απλώς ξέρουμε ιππότες αετούς,
  Πίσω μας είναι ο Λευκός Θεός Χριστός ο Μεσσίας!
  Εδώ, από ένα ακριβές χτύπημα από ένα όπλο, το "Λιοντάρι" ανάβει. Ναι, οι Ναζί το παίρνουν συγκεκριμένα στα κέρατα.
  Όσο συνεχίζονται οι μάχες, τότε τα παιδιά δεν χάνουν χρόνο.
  Η Ντάσα και η Βάσκα περιφέρονται στο πίσω μέρος των γερμανικών στρατευμάτων. Παρακολουθούν πώς κινείται ο εξοπλισμός σε στήλες. Οι μοτοσυκλέτες ορμούν, τα αυτοκινούμενα όπλα σέρνονται. Υπάρχουν πολλά στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των SS και άλλων μονάδων.
  Η Βάσκα παρατήρησε την κίνηση του "Ferdinand", ενός ισχυρού γερμανικού αυτοκινούμενου όπλου, που καταστρέφει τανκς.
  Το αγόρι ψιθύρισε στο κορίτσι:
  - Φαίνεται ότι οι Φριτς μετακινούν πρόσθετες δυνάμεις βόρεια του Στάλινγκραντ.
  Η Ντάσα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Οι δικοί μας θα τους αλέσουν πάντως!
  Ο Νέμτσεφ από το φορτηγό φωνάζει θυμωμένος στα παιδιά. Τα παιδιά απογειώνονται και τρέχουν, αναβοσβήνουν, γκρι από τη σκόνη, γυμνές, στρογγυλές γόβες. Μπορούν επίσης να δώσουν μια ουρά για αυτούς.
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν στους θάμνους και πήδηξαν μέσα. Η Ντάσα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Οι παρτιζάνοι μπορούν να κάνουν τα πάντα!
  Η Vaska συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά... Θα κερδίσουμε σίγουρα!
  Η Ντάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Όσοι θέλουν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον φασισμό!
  Η Βάσκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό και συνέτριψε την κάμπια με τα δάχτυλα των γυμνών παιδικών ποδιών του:
  - Μπορούμε! Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι!
  Η Ντάσα έκλεισε το μάτι και σημείωσε:
  - Και τι? Νομίζω ότι θα κάνουμε το παραμύθι πραγματικότητα και τη Βέρμαχτ σε σκόνη!
  Και τα παιδιά τραγουδούσαν σε χορωδία στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Στο όνομα της δίκαιης χώρας μας,
  Τι θα δώσει ο κομμουνισμός στο σύμπαν...
  Θα είμαστε πιστοί στην Πατρίδα μας,
  Ας ανοίξουμε το δρόμο προς την επιτυχία, τη δημιουργικότητα!
  
  Ο Πούτιν κυβέρνησε τη Ρωσία σαν ήρωας,
  Αλλά τότε ο αετός την άφησε να πετάξει...
  Φυσικά ο Φύρερ έχει μεγάλες αιμορροΐδες,
  Ο Στάλιν όμως σημαίνει και όνομα!
  
  Πιστεύω ότι θα νικήσουμε το Τρίτο Ράιχ,
  Δεν είναι περίεργο που ο Πούτιν μετακόμισε στον Στάλιν...
  Πάνω από τον κόσμο είναι ένα χερουβείμ με χρυσά φτερά,
  Και ο Σατανάς-Αδόλφος έχει τρελαθεί τώρα!
  
  Οι Γερμανοί έχουν όλη την Ευρώπη στα χέρια τους,
  Και η Αφρική, και η Ασία, και τα κράτη...
  Και ο Αδόλφος πιστεύει ότι είναι κουλ
  Αλλά ο Φύρερ θα τιμωρηθεί!
  
  Για τον Χίτλερ, η Ρωσία είναι σαν αχυρώνα,
  Θέλει να φτιάξει το δικό του...
  Αλλά θα είναι, πιστεύω ότι ο κομμουνισμός είναι ένας παράδεισος,
  Θα φυτρώσουν φράουλες, σπέρνοντας παρτέρια!
  
  Μην πιστεύετε, ο λαός μας δεν είναι καθόλου αδύναμος,
  Αλλά πάρα πολλοί Fritz συνελήφθησαν...
  Και ο Σλάβος δεν ξέρεις καθόλου σκλάβο,
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Και ο Λένιν μας ενέπνευσε για ένα κατόρθωμα,
  Μου έδειξε πώς να κάνω πράγματα...
  Αφού ο Θεός είναι στην πραγματικότητα ένας,
  Αλλά στον κομμουνισμό πρέπει να πιστεύουμε με τόλμη!
  
  Όχι, μην υποκύψετε στον Ρώσο εχθρό,
  Μετά από όλα, ο Λευκός Θεός είναι μαζί μας - ο Δημιουργός του σύμπαντος ...
  Θα βοηθήσω αυτές τις πατρίδες στη μάχη,
  Να είσαι στην επιτυχία της ζωής αναλλοίωτος!
  
  Πόσο μακριά μπορείτε να σκοτώσετε τους αγαπημένους σας;
  Δυστυχώς, ο πόλεμος δεν έχει τέλος...
  Τόσο αραιωμένοι στις μάχες του στρατού μας,
  Κάνε κάτι για το οποίο δεν θα ντρέπεσαι!
  Αυτό είναι ένα καλό τραγούδι για νεαρούς πολεμιστές. Το τραγούδησαν και έφυγαν ξανά, μαζεύοντας σκόνη κατά μήκος του μονοπατιού με τις γυμνές, σκληρές φτέρνες τους.
  Τα παιδιά ήταν χαρούμενα και εξωτερικά χαρούμενα με τη ζωή. Αν και αδύνατα, τα πρόσωπά τους είναι μαυρισμένα σαν σοκολάτα και τα μαλλιά τους, αντίθετα, ανοιχτά. Υπέροχα παιδιά.
  Ένας από τους Γερμανούς σε μια μοτοσυκλέτα τους κάλεσε απαλά. Και πρόσφερε σοκολάτα. Η πεινασμένη Ντάσα άπλωσε τα χέρια της, αλλά η Βάσκα της τράβηξε το μανίκι:
  - Μην ταπεινώνεις τον εαυτό σου!
  Έξυπνο κορίτσι βρέθηκε
  - Ας ενώσουμε καλύτερα τους φασίστες!
  Αυτή η ιδέα άρεσε στον Vaska, ο οποίος είναι ο ίδιος δέρμα και κόκαλα. Και ζήτησε και σοκολάτα.
  Ο Ναζί έγνεψε καταφατικά και λαχανιάστηκε με σπασμένα ρωσικά:
  - Τραγούδα αγόρι!
  Η Βάσκα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε με μεγάλη έμπνευση.
   Το Κόμμα ένωσε τη Ρωσία όλη μαζί,
  Προστατεύει ατελείωτα χωράφια...
  Τελικά, πιστέψτε με, οι άνθρωποι είναι τόσο δυνατοί,
  Δόξα στη σοβιετική γη!
  
  Ο Στάλιν είναι το υψηλότερο βραβείο,
  Ο Στάλιν είναι το πέταγμα της σοφίας...
  Πρέπει να πολεμήσουμε γενναία για αυτόν,
  Όλος ο λαός ακολουθεί τον Στάλιν!
  
  Μας δίνονται χαρούμενα φτερά,
  Έχουμε μεγάλη θέληση...
  Ο Στάλιν είναι η χαρά της αφθονίας,
  Δόξα, μεγάλη χώρα!
  
  Ο Στάλιν είναι ο μεγαλύτερος στο σύμπαν,
  Ο Στάλιν με χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Οι άνθρωποί μας με αμετάβλητη τύχη,
  Πίστεψε, για πάντα ανίκητος!
  
  Ο Στάλιν έδωσε τη σωτηρία στους ανθρώπους,
  Ο μεγαλύτερος αετός στον κόσμο...
  Για την Πατρίδα και την Ελευθερία μας,
  Άνοιξε τα φτερά του στη γη!
  
  Δεν υπάρχει υψηλότερο από τον ακτινοβόλο Στάλιν,
  Είναι υπέροχος σαν απλά λευκός Θεός...
  Πολεμώντας με τον αφρό και κερδίζοντας,
  Ο Φύρερ σύντομα θα οδηγηθεί σε ένα φέρετρο!
  
  Δίνοντας τιμή στην Πατρίδα μας,
  Να την ξέρεις πιο όμορφη για να μην τη βρεις...
  Σύντομα θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό,
  Και δεν έχουμε άλλο δρόμο!
  
  Ο Στάλιν είναι το καμάρι όλου του πλανήτη,
  Ο απεριόριστος κομμουνισμός του Στάλιν...
  Οι άθλοι του θα ψάλλονται
  Ο φασίστας καταστρέφεται ολοσχερώς!
  
  Ο Στάλιν έκανε δόξα στη Ρωσία,
  Ο Στάλιν την ανέβασε πάνω από τα αστέρια...
  Ανέβασε την αυτοκρατορία στο χείλος,
  Ο Στάλιν είναι απλώς ένα ιδανικό!
  
  Ο Στάλιν κατακτά το σύμπαν
  Έχει έναν υπέροχο στόλο αστέρων...
  Οι δοκιμές θα είναι για οικοδόμηση
  Ο Στάλιν θα οδηγήσει στον κομμουνισμό!
  
  Για τη Ρωσία, ο Στάλιν είναι ο ήλιος,
  Λάμπει άγρια στο σκοτάδι...
  Η φωνή του κοριτσιού είναι δυνατή
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος ηγέτης στη γη!
  
  Ο Στάλιν είναι η ενσάρκωση του Σβάρογκ,
  Ο Στάλιν δημιούργησε τη δύναμη της Ρωσίας...
  Βρίσκει τον Ροντ στην καρδιά -
  Ο Μεγαλύτερος Δάσκαλος!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος ηγέτης σε ολόκληρη τη Γη,
  Ο Στάλιν είναι ο μεγαλύτερος των ανθρώπων...
  Ας δημιουργήσουμε την ευτυχία στο σύμπαν μας,
  Ο λυσσασμένος κακός καταστράφηκε!
  
  Οι γιοι μου και τα μέλη της Komsomol,
  Για την Πατρίδα, σταθείτε μαζί σε σχηματισμό ...
  Τελικά, εσείς κορίτσια είστε πιο δυνατές από τις τίγρεις,
  Ο αγαπητός ιδιοφυής Στάλιν είναι μαζί μας!
  
  Τα επιτεύγματα δεν μπορούν να μετρηθούν,
  Ας πετάξουμε σαν βέλος...
  Η λαμπερή μας Ρωσία,
  η μητέρα πατρίδα οδεύει προς τον κομμουνισμό!
  Η Ντάσα τραγούδησε μαζί με τη Βάσκα και τα παιδιά τα πήραν όλα τόσο ηχηρά και όμορφα.
  Και χόρευαν μαζί, ποδοπατώντας τα μαυρισμένα παιδιά τους που δεν είχαν δει παπούτσια από το κρύο, και ήδη περνούσαν το χιόνι τον Μάρτιο με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Στον Γερμανό, που δεν καταλάβαινε πραγματικά ρωσικά, άρεσε το τραγούδι και έβγαλε από την τσάντα του χοιρινό κρέας και το έδωσε στα παιδιά.
  Και έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Ζερ Γκουτ!
  Το αγόρι και το κορίτσι υποκλίθηκαν και προχώρησαν. Είναι μόλις έντεκα χρονών, αλλά είναι έξυπνοι και έχουν δυνατή μνήμη. Συλλέξτε ακριβείς πληροφορίες. Και κάποτε η ξανθιά Ντάρια, έστω και σε καλάθι, έφερε ένα ορυχείο στους Γερμανούς. Είναι ένα έξυπνο κορίτσι και ξέρει καλά τη γλώσσα τους. Δεν σκέφτηκαν καν ότι ένα τόσο όμορφο παιδί με άσπρα μαλλιά και μπλε μάτια θα μπορούσε να φέρει το θάνατο.
  Και αυτό λειτούργησε...
  Εδώ πάνε ξανά, απολαμβάνοντας γερμανικές σοκολάτες και η διάθεσή τους είναι χαρούμενη...
  Η Ντάρια σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αν νικήσουμε τους Ναζί, θα φτιάξω μόνος μου ένα τριώροφο σπίτι, από μάρμαρο και με σιντριβάνι!
  Η Βάσκα γέλασε.
  - Θα γίνεις αστός;
  Το κορίτσι απάντησε:
  -Οχι! Απλώς θα έχω τον δικό μου κομμουνισμό!
  Η Βάσκα γέλασε και τραγούδησε ξανά.
  Όταν οι αστοί πήγαν στη γη μου,
  Σπίτια κάηκαν, κορίτσια κόπηκαν...
  Φαινόταν ότι τα μηδενικά μετρούσαν
  Τα μαλλιά των αγοριών ξυρίστηκαν σαν μηδέν!
  
  Κιμπάλτσις πήρε το τουφέκι ,
  Και μπήκε στο λαϊκό στρατό...
  Αλλά όλα τα σχέδια τα έδωσε το Bad Boy ,
  Ποιος παράτησε ένα βαρέλι μαρμελάδα!
  
  Και εδώ είμαι κρεμασμένος στο ράφι, αγόρι,
  Με βασανίζουν με μαστίγια και βελόνες...
  Σε απάντηση, γελάω στα μούτρα, εκτελώ -
  Και πιστεύω ότι η Πατρίδα θα γίνει παράδεισος!
  
  Τα ζώα έκαψαν τις φτέρνες μου με φωτιά,
  Το παιδί χτυπήθηκε βαριά από το ρεύμα ...
  Αλλά πιστέψτε με, το αλεύρι δεν είναι τίποτα,
  Για να κερδίσει ο κόκκινος αστός!
  
  Σπάνε κόκαλα, το κακό μέταλλο έχει σκάψει,
  Στο ράφι, οι δήμιοι με παραπατούν...
  Αλλά πιστεύω ότι, το αγόρι ονειρεύτηκε
  Να τρέξεις γύρω από το Βερολίνο τον Μάιο!
  
  Πιστεύω ότι ο σύντροφος Λένιν θα ηγηθεί
  Δωρεάν, Βαρσοβία, Πράγα, Λονδίνο!
  Σύντομα θα δημοσιεύσουμε το σκορ της νίκης
  Και πάνω από το Βερολίνο το κόκκινο πανό περήφανα!
  
  Τώρα οι φτέρνες του παιδιού εξακολουθούν να καίνε,
  Η σόλα, που είναι σχεδόν πάντα ξυπόλητη...
  Και το μαστίγιο χτύπησε δυνατά στην πλάτη,
  Μάλλον μαμά είσαι ήδη γκριζομάλλα!
  
  Αλλά δεν θα παραδοθώ σε αυτούς τους δήμιους,
  Δεν θα ζητήσω πίστη, μάθε έλεος...
  Αφήστε το cat να χτυπήσει απότομα από τον ώμο,
  Ξέρω ότι ο Λένιν θα δώσει, πιστέψτε την ανταμοιβή!
  
  Ο Kibalchish γέλασε κάτω από βασανιστήρια ,
  Δεν αποκάλυψε μυστικά, πεθαίνει περήφανα...
  Στην κόλαση για πάντα έτσι ουρλιάζει το Bad Boy ,
  Δαίμονες ρίχνουν ρετσίνι στο λαιμό του!
  
  Ο Λένιν είναι εκεί μαζί μας, προφανώς για πάντα,
  Και μια καυτή φλόγα καίει στην καρδιά μου...
  Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα
  Θα υπάρχει ένα κόκκινο πανό σε όλο τον πλανήτη!
  Η Ντάρια σφύριξε και χτύπησε το γυμνό της πόδι:
  - Δροσερός! Το συνέθεσες μόνος σου;
  Η Βάσκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Η ιστορία του μου έκανε τεράστια εντύπωση!
  Η Ντάρια έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Θυμάσαι πώς η αστυνομία έπιασε εσένα και εμένα και μας οδήγησε ξυπόλητους στο κρύο στο χιόνι, και μετά μας μαστίγωσε και μας έβαλε λεπτά κλαδιά στις φτέρνες.
  Η Βάσκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ήταν τόσο.... Οι φτέρνες σας πονάνε και οι ώμοι σας πονάνε όταν κρεμάτε στο ράφι. Αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον μας και....
  Η Ντάρια παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αλλά οι μπάτσοι ήθελαν να παγώσουμε μέχρι θανάτου. Όταν όμως με χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, έπιασα ένα θραύσμα με γυμνό πόδι. Και μετά το πέρασε στα χέρια της. Μετά έκοψα το σχοινί για μένα και για σένα.
  Η Βάσκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ήταν ... Τρομερά όμως. Αλλά ξέρετε, στο κρύο, οι φουσκάλες των καμένων πελμάτων δεν πονάνε! Και όταν βγήκαμε αργότερα, όλα γιατρεύτηκαν πάνω μας όπως στα σκυλιά!
  Η Ντάρια επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι μας θεραπεύει καλά! Έχω γεμίσει τόσο πρόχειρες σόλες που δεν φοβάμαι να περπατήσω στα κάρβουνα!
  Η Βάσκα, φουσκωμένη, είπε:
  - Και εγώ! Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού!
  Η Ντάρια επιβεβαίωσε:
  Και σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Το αγόρι και το κορίτσι τραγούδησαν:
  Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και στο κόκκινο πανό, η Πατρίδα μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Στις αρχές Αυγούστου 1943, οι Γερμανοί βγήκαν τελικά, ξεπερνώντας την πεισματική αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων στην Κασπία Θάλασσα. Αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο επίτευγμα για τους Krauts. Η οποία πέτυχε τα μεγαλύτερα μερίσματα. Τώρα ο Καύκασος αποκόπηκε από την κύρια ήπειρο από ξηρά.
  Οι Τούρκοι σημείωσαν επίσης επιτυχία• μετά από επίμονες μάχες, κατέλαβαν τελικά το Μπατούμι και ολοκλήρωσαν την περικύκλωση του Ερεβάν. Έτσι, ασκώντας πίεση στα σοβιετικά στρατεύματα στην Υπερκαυκασία.
  Η κατάσταση στην ΕΣΣΔ έγινε πολύ δύσκολη. Και ο Στάλιν διέταξε να ξεκινήσει μια επίθεση στο βορρά για να σπάσει έναν διάδρομο για τους πεινασμένους, ετοιμοθάνατους, αλλά δεν είχε ακόμη παραδοθεί το Λένινγκραντ.
  Η επίθεση στο Tikhvin ξεκίνησε. Εκεί ρίχτηκαν σημαντικές δυνάμεις, αν και το αρχηγείο δεν είχε αρκετές εφεδρείες. Η κατάσταση περιπλέχθηκε από την άφιξη σουηδικών, υποτιθέμενων εθελοντικών τμημάτων στο μέτωπο, που ενίσχυσαν τη θέση.
  Ναι, και οι Γερμανοί ενίσχυσαν σοβαρά ...
  Οι μάχες ξεδιπλώθηκαν από τις δέκα Αυγούστου, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν δέκα χιλιόμετρα στις πρώτες τρεις ημέρες της μάχης. Εδώ, στις δεκατέσσερις Αυγούστου, το γερμανικό τανκ Maus μπήκε στη μάχη για πρώτη φορά. Όχι μια πολύ επιτυχημένη ανάπτυξη που ζυγίζει εκατόν ογδόντα οκτώ τόνους. Είναι αλήθεια ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ένα σοβαρό πλήρωμα, πολύ μαχητικά κορίτσια Ναζί.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - πέντε ομορφιές του Τρίτου Ράιχ με το γράμμα "A". Και πώς πολεμούν στο Maus και πυροβολούν από δύο όπλα ταυτόχρονα.
  Ισχυρά εκρηκτικά βλήματα κατακερματισμού εκτοξεύονται από πυροβόλο 75 mm με κοντές κάννες και βαρύτερα από πυροβόλο των 128 mm, επιδεικνύοντας χτυπητική δύναμη.
  Η Άγκνες πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα λαξευμένα πόδια της. Χτυπά ένα σοβιετικό όχημα, σκίζοντας κυριολεκτικά τον πυργίσκο του και ουρλιάζει:
  - Είμαι διαστημικό κορίτσι!
  Η Adala στέλνει έναν πυροβολισμό με μια νάρκη ξηράς και τσιρίζει:
  - Και είμαι ακροβατικό, θα σκίσω όλο το πλήρωμα!
  Και επίσης το κορίτσι χρησιμοποιεί γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Σοβιετικά τριάντα τέσσερα κοχύλια χτύπησαν το Maus, αλλά αναπηδούν σαν μπιζέλια. Το αυτοκίνητο είναι καλά προστατευμένο. Και δεν μπορείς να τη χτυπήσεις εύκολα. Τα κοχύλια πετούν από πάνω της σαν μπάλες του τένις, και ακόμη και με ένα μεγάλο διαμέτρημα τέτοιου τέρατος δεν μπορείτε να διαπεράσετε.
  Και η κοπέλα πυροβολείται από ένα αντιαεροπορικό όπλο, μην αφήνοντας τον εχθρό να πλησιάσει.
  Η Αγκάθα πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και γρύλισε:
  - Ας χτυπήσει το σπαθί μου, θα μαστιγώσουμε τους εχθρούς!
  Η Adala επιβεβαίωσε επιθετικά, σουτάροντας με μεγάλη ακρίβεια:
  - Είμαστε πολεμιστές του φωτός και της γης!
  Η Αντζελίνα κλώτσησε τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το σοβιετικό τανκ T-34-76 και φώναξε:
  - Να τις μεγάλες νίκες!
  Η Αφροδίτη χτύπησε επίσης το βλήμα, που ήταν βαρύ σαν σωρό, συνέτριψε το σοβιετικό T-60 και έτριξε:
  - Η νίκη μας θα είναι στον ιερό πόλεμο!
  Η Άγκνες κλώτσησε, χρησιμοποιώντας τη γυμνή της φτέρνα, σπάζοντας την μετωπική πανοπλία του εχθρού και είπε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Αυτά τα κορίτσια εδώ είναι πολύ άσχημα και δολοφονικά. Και δεν είναι για τίποτα που δεν μπορείτε να τους προσπεράσετε. Χάρη στα γυμνά τους πόδια και τα μπικίνι του σώματος, πυροβολούν χωρίς αστοχία. Που σημαίνει ότι δεν μπορούν να νικηθούν τόσο εύκολα.
  Τρομερό "Ποντίκι", τρακαρισμένο με φονικό όπλο, και δεν έδωσε ευκαιρία σε κανέναν.
  Συμπεριλαμβανομένης της σειράς KV.
  Αλλά αν υπάρχουν Γερμανίδες που πολεμούν τόσο πεισματικά και επιτυχημένα, τότε υπάρχουν κορίτσια σοβιετικού επιπέδου - ήρωες.
  Εδώ, για παράδειγμα, η Νατάσα με τους συνεργάτες της. Έχουν απλώς ένα μέτριο, αυτοκινούμενο όπλο-85 που μόλις έφτασε στο μέτωπο. Και τα κορίτσια χτυπούν ήδη τους Ναζί με δύναμη και κυρίως.
  Φυσικά, οι καλλονές είναι ξυπόλητες και με μπικίνι. Και συνθλίβουν καλά τους Ναζί, σαν μια βαριοπούλα που χτυπά κομμάτια γυαλιού.
  Και αυτό είναι πολύ αξέχαστο όταν τέτοια κορίτσια επιδεικνύουν το υψηλότερο επίπεδο πτήσης αετού.
  Η Νατάσα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συνθλίβει τον Πάνθηρα και μετά φωνάζει:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του!
  Η Ζόγια χαϊδεύει και την αντίπαλό της. Θα τον χτυπήσει με μεγάλη ακρίβεια. Θα σπάσει την πανοπλία και θα φωνάζει:
  - Για τη δόξα του κομμουνισμού!
  Η Αυγουστίνα παλεύει επίσης σκληρά και αν πιέσει τον αντίπαλό της, το κάνει πολύ επιμελώς. Σπάει και βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνιστικό κόσμο!
  Dolbanet και Svetlana. Και με μεγάλη ακρίβεια. Με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών σας. Θα συντρίψει την πανοπλία του εχθρού και θα τρίζει:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνιστικού κόσμου!
  Και δείξε τη γλώσσα του...
  Τα κορίτσια, νιώθοντας έμπνευση, άρχισαν να τραγουδούν, συνθέτοντας επί τόπου.
  Οι καλλονές επιτίθενται ξυπόλητες,
  Τόσο ωραία κορίτσια τρέχουν...
  Αν χρειαστεί να χτυπήσεις τον Φριτς με τη γροθιά σου,
  Ή θα τον τσακίσουν με πολυβόλο!
  
  Τα κορίτσια δεν έχουν την πολυτέλεια να αμφιβάλλουν
  Θα θάψουν νεκρούς τους Ναζί...
  Και θα τον κλωτσήσουν δυνατά από τα πόδια του,
  Και κάπου οι λύκοι ουρλιάζουν σαρκοφάγα!
  
  Η Ρωσία είναι μια λέξη για στρατιώτες,
  Όταν, πιστέψτε με, δεν είναι πιο δροσερό...
  Αν και μερικές φορές μια ζοφερή ευθυγράμμιση,
  Εκεί που ο κακός μαύρος Κάιν θριαμβεύει!
  
  Μην πιστεύετε, τα μέλη της Komsomol δεν τρέχουν,
  Και αν τρέξουν, τότε μόνο στην επίθεση ...
  Και όλοι οι Ναζί θα σκοτωθούν αμέσως,
  Και ο Φύρερ θα ανεβάσει τα πάντα στο τεμάχιο!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μου
  Είναι λαμπερή, απλά όμορφη...
  Όποιος είναι δειλός δεν αξίζει ούτε ένα ρούβλι,
  Και είναι επικίνδυνο να μαλώνεις με έναν πολεμιστή!
  
  Αλλά να ξέρετε ότι θα νικήσουμε τους Ναζί,
  Κανένα κακό δεν θα βασιλέψει στον θρόνο...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο Θεός Σβάρογκ με μεγαλείο στο στέμμα!
  
  Όποιος είναι δειλός, πιστέψτε με, είναι αδύναμος σκλάβος,
  Η μοίρα του είναι μία - να υπομένει τις προσβολές...
  Σήμερα είσαι μηχανικός, αύριο είσαι επιστάτης,
  Και εσύ ο ίδιος μπορείς να νικήσεις την πλάτη των άλλων!
  
  Τα κορίτσια έχουν δύναμη, απλά ένα ηφαίστειο,
  Μερικές φορές, και γκρεμίζει με δύναμη βουνά...
  Ο πόλεμος μαίνεται έναν κακό τυφώνα,
  Και ο θάνατος της ανθρώπινης φυλής, ειλικρινά κουρεύει!
  
  Θα σας πω λοιπόν ειλικρινά ιππότες,
  Είμαστε δυνατοί όταν οι Ρώσοι είμαστε ενωμένοι...
  Χρειάζεστε ένα σνακ με το πιρούνι και το μαχαίρι σας,
  Είμαστε ιππότες ανίκητοι στις μάχες!
  
  Ποια είναι η πίστη μας στον Κύριο Χριστό,
  Αν και σεβόμαστε και τη Lada...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι σαν τον πατέρα μας,
  Και θα υπάρχει ένας τόπος παραδείσου κομμουνισμού!
  
  Αυτός που ήταν όταν πέθανε, θα αναστηθεί
  Και θα γίνουμε πιο όμορφοι και σοφότεροι...
  Και ο άνθρωπος είναι φυσικά πολύ περήφανος,
  Αν και καμιά φορά λέει βλακείες!
  
  Στην αγάπη, η πατρίδα μας είναι σαν ένα αστέρι,
  Πιστέψτε με, δεν θα βγει ποτέ...
  Μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία σε όλο το σύμπαν!
  
  Λατρεύω τη Μαρία, λατρεύω τη Lada ιερά,
  Ο Svarog είναι όμορφος και ο Perun είναι υπέροχος ....
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν
  Τα ιερά πρόσωπα των εικόνων μου είναι αγαπητά!
  
  Πότε θα είναι ο πραγματικός παράδεισος
  Θα γίνει πραγματικότητα, πιστέψτε με, όλες οι ελπίδες ...
  Δίνεις την καρδιά σου στην πατρίδα,
  Όλα θα πάνε καλά, πιο δυνατά από πριν!
  Τα κορίτσια τσακώθηκαν καλά και είχαν καλή σύνθεση. Τι συμβαίνει με τέτοιους πολεμιστές, κανένας Χίτλερ δεν είναι τρομερός για τη Ρωσία.
  Παρ 'όλα αυτά, τα σοβιετικά στρατεύματα, μετά από δέκα ημέρες επίμονων μαχών, παρ' όλα αυτά έσπασαν στο Tikhvin.
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν για την ίδια την πόλη. Δυνάμεις φυσικά πολύ άνισες.
  Οι Γερμανοί έχουν καταλάβει την αεροπορική υπεροχή και βομβαρδίζουν ασταμάτητα. Η κατάσταση επιδεινώνεται από ξένες μεραρχίες που πολεμούν στο πλευρό της Βέρμαχτ. Ειδικά πολλά ιταλικά ανταλλακτικά.
  Προσπαθούν να απωθήσουν τον Κόκκινο Στρατό μακριά από το Tikhvin. Όμως οι ρωσικές μονάδες πολεμούν σκληρά. Αυτή είναι η μόνη, πραγματική ευκαιρία τους να σώσουν το πολιορκημένο Λένινγκραντ, που πεθαίνει από την πείνα. Τα τρόφιμα μπορούν να ρίξουν εκεί μόνο αεροπορικώς, αλλά οι Γερμανοί έχουν ισχυρά μαχητικά αεροσκάφη και είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν αυτό.
  Και το δεύτερο μισό του Αυγούστου, οι Ναζί εισέβαλαν στο Αστραχάν. Και σε αυτή την πόλη τα σοβιετικά κορίτσια πολέμησαν με μεγάλο ηρωισμό και θάρρος.
  Ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών σκεπάζει αυτή την ηρωική πόλη.
  Η Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, μετά εκτοξεύει μια έκρηξη, κουρεύοντας τους φασίστες και λέει:
  - Αν μια γυναίκα είναι ποθητή σαν τη γάτα, τότε ο άντρας της έχει ποντίκια στο κεφάλι του!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τον Fritz, και επίσης πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κελαηδούσε:
  - Οι πιο λαμπερές ιδέες είναι ζοφερές από τη σκιώδη πολιτική, όταν υλοποιούνται!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους Φρίτζες και πετώντας μια χειροβομβίδα, χτυπώντας ένα τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα, μουρμούρισε:
  - Η γυναίκα είναι τόσο πονηρή όσο η αλεπού, και κυβερνά ακόμη και ένα λιοντάρι αν ένας άντρας έχει τη νοημοσύνη του κόκορα!
  Η Μαρία, πυροβολώντας από ένα όπλο, και γκρέμισε το Fritz, γρύλισε:
  - Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, μόνο να ξεπεράσει μια γυναίκα σε αιτήματα, είναι ανίσχυρος!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τον εχθρό και πετώντας ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Μια γυναίκα, για να μην την καταπιεί ένας άντρας σαν βόα, πρέπει να έχει τσίμπημα κόμπρας!
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να πυροβολεί στους Ναζί, σημείωσε έξυπνα:
  - Ο άνθρωπος μπορεί να είναι σαν τον Δημιουργό σε όλα, μόνο η μίμηση σαν μαϊμού δεν τον κάνει όμορφο!
  Ο Anyuta πυροβόλησε στον εχθρό, στη συνέχεια χτύπησε ένα τανκ με μια καλά στοχευμένη ρίψη χειροβομβίδας και είπε:
  - Ένας άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τον Παντοδύναμο Θεό μόνο στην έπαρση, και ακόμη και τότε αν είναι διανοητικά πλασμένος ως Πιθηκάνθρωπος!
  Ο Alla, συνεχίζοντας να πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια στο Fritz, είπε:
  - Μια γυναίκα δεν θέλει να είναι κοτόπουλο, αλλά ο ιδανικός της άντρας είναι ένας κόκορας!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους φασίστες και χτυπώντας τον Πάνθηρα με μια ακριβή ρίψη του γυμνού της ποδιού, σημείωσε:
  - Η γυναίκα αλεπού έχει πραγματικά ένα πιάσιμο λύκου στους άντρες κάστορες!
  Η Marusya, που επίσης κατακεραυνώνει τους Ναζί με μια έκρηξη, και δίνει ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, εξέδωσε:
  - Στην πολιτική είναι σαν στο δάσος, αν καταβροχθίσεις μια βελανιδιά ένα γουρούνι, αν ένας λαγός καταβροχθίσει μια αλεπού, αν ένας γάιδαρος - θα χυθούν τρία δέρματα!
  Η Alenka, συνεχίζοντας να διεξάγει ξέφρενες βολές και ντους στο πεζικό με σπασμένα λεμόνια, vyaknula:
  - Όσο πιο λαμπερή είναι η γυναίκα, τόσο πιο πολύ είναι αλεπού!
  Η Anyuta πυροβόλησε επίσης στους Ναζί, τους κούρεψε και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Στα γκρίζα άτομα λείπει η φαιά ουσία στον εγκέφαλο, οι φωτεινές προσωπικότητες, το γκρίζο στο κεφάλι σε μεγάλες ποσότητες!
  Η Άλλα, πυροβολώντας κατά του εχθρού, δίνοντας ένα εκρηκτικό δέμα με τη γυμνή της φτέρνα, εξέδωσε έξυπνα:
  - Ο γκρίζος είναι μοναχικός σαν λύκος, και σαν λαγός δεν έχει ησυχία!
  Η Μαρία, κουρεύοντας το Φριτς, παρατήρησε έξυπνα:
  - Αν ένας πολιτικός είναι μεγάλη αλεπού, τότε έχει εγγυημένη τη μερίδα του λέοντος!
  Η Μαρούσια πυροβόλησε από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τρίζοντας:
  - Αλεπού-πολιτικός στερεί από τον ψηφοφόρο-κόρακα την ευκαιρία να καβαλήσει σαν το τυρί στο βούτυρο!
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να πυροβολεί από ένα όπλο, και με τη γυμνή φτέρνα της να δίνει ένα εκρηκτικό πακέτο, φώναξε:
  - Υπάρχουν λιγότερα αστέρια στον ουρανό από ερμηνείες της Αγίας Γραφής!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Δήμιος με κόκκινη ρόμπα, πιο δίκαιος, πολιτικός με ευγλωττία!
  Ο Alla, συνεχίζοντας να πυροβολεί, λογικά σημείωσε:
  - Ο δήμιος έχει ακονισμένο τσεκούρι, ο πολιτικός κοφτερό λόγο, ο πρώτος φυσάει το κεφάλι, ο δεύτερος στάζει στον εγκέφαλο!
  Η Μαρία, συνεχίζοντας να νικάει με ακρίβεια τον Φριτς και πετώντας άλλο ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σημείωσε:
  - Το να κόβεις κεφάλια μερικές φορές είναι πιο ανθρώπινο από το να στάζεις στο μυαλό!
  Η Matrena, κόβοντας τους Ναζί και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Αν αφήσεις τους πολιτικούς να στάζουν στο μυαλό σου, θα σκίσεις τα μαλλιά σου από ενόχληση!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τον Γερμανό στρατηγό και διαπερνώντας τον, είπε απειλητικά:
  - Οι ομιλίες του πολιτικού είναι σαν το νερό για πλύση εγκεφάλου!
  Η Anyuta, πραγματοποιώντας εύστοχες βολές στον εχθρό και εκτοξεύοντας ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Ποιος είναι ο μεγαλύτερος Θεός στην πολιτική, τι δημιουργεί ανομία!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός πάντα κοιτάζει τον ψηφοφόρο σαν γαϊδουράκι με το βλέμμα της αλεπούς να οργώνει!
  Η Μαρία, πυροβολώντας κατά του εχθρού, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, έσκασε:
  - Μια γυναίκα λατρεύει να εκθέτει το φτωχό της σώμα για να ντύνεται πιο πλούσια!
  Η Μαρούσια έριξε μια μεγάλη έκρηξη, κόβοντας τη γραμμή του Φριτς και γουργουρίζοντας:
  - Μια ξυπόλητη γυναίκα βάζει έναν άντρα πιο γρήγορα, ακόμα κι αν δεν είναι αρκετά μπότας!
  Η Αλένκα, διεξάγοντας ακριβή πυρά στους Ναζί, σημείωσε:
  - Με γυμνό γυναικείο τακούνι, είναι πιο εύκολο να στριφογυρίσεις έναν άντρα με μοντέρνες μπότες!
  Ο Anyuta πυροβόλησε από εκτοξευτή χειροβομβίδων και εξέδωσε:
  - Για να αποκτήσει μοντέρνα παπούτσια, μια γυναίκα πρέπει να "ντύνει" σωστά έναν άντρα!
  Η Άλλα, χτυπώντας τους Ναζί με ριπές και πετώντας μια χειροβομβίδα στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, απάντησε:
  - Μια γυναίκα που δεν ξέρει πώς να ξεγυμνώνει το πόδι της εγκαίρως, θα παραμείνει για πάντα "κουμπωμένη"!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, και πετώντας εκρηκτικό δέμα με το στρογγυλό τακούνι της, εξέδωσε:
  - Πολύ συχνά, κοιτάζοντας τα γυμνά γυναικεία πόδια, ένας άντρας διατρέχει τον κίνδυνο να "μπουμπωθεί" σε κατάσταση αλήτη!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας με ακρίβεια τον εχθρό και δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της γόνατο, απάντησε:
  - Για να μην μείνεις για πάντα ξυπόλητος, πρέπει να μπορείς να πετάξεις εγκαίρως τα παπούτσια σου!
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να πυροβολεί κατά των Ναζί και βγάζοντας την ανάσα τους, εξέδωσε έξυπνα:
  - Το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού είναι καλύτερο από το μουσαμά του εισβολέα!
  Ο Anyuta, συνεχίζοντας να σουτάρει με άσβεστη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Η πιο δυνατή πανοπλία δεν θα αντισταθεί, μπροστά στο λεπτό δέρμα, στις γοητευτικές κοριτσίστικες σόλες!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Γερμανούς εισβολείς, εξέδωσε:
  - Οι γυναίκες σκαρφαλώνουν πολύ έξυπνα στο πορτοφόλι ενός άνδρα με γυμνά πόδια!
  Η Μαρία πυροβόλησε τους Ναζί, με μεγάλη ακρίβεια, και χτυπώντας τους με μπουνιές στο κεφάλι, σημείωσε:
  - Το πιο κολλώδες μέρος του γυναικείου σώματος για χρυσά νομίσματα, γυμνά πόδια και γυμνό στήθος!
  Ο Marusya, συνεχίζοντας να πυροβολεί, χωρίς οίκτο για τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Μια γυναίκα χρειάζεται να βγάζει τα παπούτσια της μερικές φορές, για να μην γονατίσει πριν την ανάγκη!
  Η Αλένκα, γράφοντας εύστοχα τους Ναζί και στοιβάζοντάς τους σε στοίβες, λογικά σημείωσε:
  - Είναι πιο εύκολο να γονατίσεις έναν άντρα με γυμνό πόδι!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, παρατήρησε επιθετικά:
  - Ξυπόλητος στον χρόνο, ποτέ ξυπόλητος!
  Ο Άλλα, καταδιώκοντας τους εχθρούς και κόβοντας τους αντιπάλους, γρύλισε:
  - Είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να σκαρφαλώσει σε μια χρυσή κορυφή με γυμνά πόδια!
  Η Μαρία έπληξε επίσης τους Ναζί και γρύλισε:
  - Είσαι άντρας με μπότες, αν δεν σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας με γυμνά δάχτυλά της μια αυτοσχέδια συσκευασία με εκρηκτικά, από την οποία η Τίγρη αναποδογύρισε, γρύλισε:
  - Μια γυναίκα με λεπτά πόδια θα κάνει έναν άντρα να λυγίσει από ευλάβεια!
  Η Αλένκα τσάκισε τους Ναζί, τους κούρεψε και έδωσε έξω:
  - Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι πιο επιδέξια από τα χέρια όταν μια γυναίκα βγάζει κέρματα από την τσέπη ενός "καπουτσωμένου" άντρα!
  Η Anyuta έκοψε τον Fritz και τσιρίξε:
  - Το πιο επιδέξιο πράγμα είναι μια γυναίκα να σπρώχνει έναν άντρα κάτω από τη φτέρνα, με το γυμνό της πόδι!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και πετώντας ένα λεμόνι με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Είναι πιο εύκολο για μια καλλονή να πατήσει το μονοπάτι για την καρδιά ενός άντρα με γυμνά πόδια!
  Η Μαρία κατέστρεψε ένα γερμανικό τανκ με ρίψη χειροβομβίδας και τσίριξε:
  - Τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών είναι πιο ανθεκτικά όταν σκαρφαλώνουν στο Έβερεστ της αντρικής καρδιάς!
  Η Ματρυόνα πυροβόλησε επίσης θανατηφόρα και είπε:
  "Έχοντας βγάλει τα παπούτσια της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να διασχίσει την έρημο της ανδρικής αδιαφορίας!"
  Η Αλένκα χτύπησε τον εχθρό με ένα αιχμάλωτο μπαζούκα και ούρλιαξε:
  - Θα είσαι χαζός σαν μπότα, θα χτυπήσεις και τους αλήτες στη φτέρνα!
  Η Anyuta έδωσε επίσης μια στροφή και τσίριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ένα γυμνό γυναικείο πόδι κάνει έναν άντρα να πέσει στην ξυπόλητη παιδική ηλικία!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, κουρεύοντας τους φασίστες, έγραψε στο Twitter:
  - Τις περισσότερες φορές είναι οι μπότες που πέφτουν στην ξυπόλητη παιδική ηλικία!
  Η Μαρία δέχτηκε ένα χτύπημα στους Ναζί και τσίριξε:
  - Αν ένα κορίτσι έχει όμορφα πόδια, τότε δεν είναι αλήτης στη ζωή!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κόβοντας τους Ναζί, σαν στάχυα, γάβγισε:
  - Μια ξυπόλητη κοπέλα είναι καλύτερη από μια κακή γριά, μια νεαρή γάτα, πιο διασκεδαστική από ένα γέρο λιοντάρι!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας θανατηφόρα δώρα θανάτου, εξέδωσε:
  - Το καλύτερο από όλα είναι ότι μια γυναίκα παίρνει βραβείο με γυμνό στήθος και μοντέρνα παπούτσια με γυμνά πόδια!
  Η Anyuta χτύπησε επίσης τους Ναζί, τους κούρεψε και με τα γυμνά της πόδια πέταξε χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Από τα αγκάθια της ανδρικής αδιαφορίας, ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις μια γυναίκα είναι το γυμνό τακούνι!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και κόβοντάς τους με αυτόματες ριπές, σημείωσε:
  - Το πιο ανθεκτικό τακούνι για έναν άντρα από γυμνό γυναικείο πόδι!
  Η Μαρία, χτυπώντας αντιπάλους και χτυπώντας από εκτοξευτή χειροβομβίδων , εξέδωσε:
  - Ξυπόλητη γυναικεία φτέρνα, η πιο καμένη μπότα με εντόσθια!
  Η Ματρυόνα, γκρεμίζοντας τους Ναζί, έδειξε με εξυπνάδα:
  - Δεν θα μπορέσεις να πετάξεις εγκαίρως τα παπούτσια σου - θα γίνεις ξυπόλητος!
  Η Αλένκα, γράφοντας για τους Ναζί, σημείωσε:
  -Αν είσαι μυαλούλα, τότε μπορείς να ζεσταθείς καλά, μόνο εσύ!
  Η Anyuta λογικά σημείωσε, χτυπώντας τον εχθρό και πετώντας με γυμνό πόδι ένα πακέτο με εκρηκτικά:
  - Είναι καλό να έχεις κλαμπ, κακό είναι να είσαι σύλλογος!
  Η Άλλα, χτυπώντας τους Ναζί και δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, φώναξε:
  - Οι γροθιές από χυτοσίδηρο μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε, αλλά ένα κεφάλι βελανιδιάς θα οδηγήσει στο θάνατο!
  Η Μαρία πολύ λογικά σημείωσε, κουρεύοντας τους φασίστες:
  - Όταν ο ηγεμόνας δεν έχει βασιλιά στο κεφάλι του, η αναρχία βασιλεύει στη χώρα, και μάταια πουλάνε!
  Η Ματρυόνα, χτυπώντας ορθολογικά τους Ναζί, σημείωσε:
  - Το στέμμα δεν είναι για το ίδιο κεφάλι με το καπέλο!
  Ο Alenka, ο καταστροφέας των Krauts, λογικά σημείωσε:
  - Στο κεφάλι βελανιδιάς και το στέμμα κάθεται επισφαλώς!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή είναι η βελανιδιά, αλλά το υλικό για το κεφάλι από αυτήν είναι το πιο εύθραυστο!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας βιαστικά τον εχθρό, συμπέρανε λογικά:
  - Ποιος είναι συλλογοκέφαλος, παίρνει στο κεφάλι με ρόπαλο!
  Μαρία γαμημένοι αντίπαλοι, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός στα χέρια του κρατάει πορτοφόλι και ρόπαλο, μόνο τα λεφτά του είναι ξύλινα, και η σκυτάλη του είναι χαρτί!
  Η Μαρούσια σημείωσε λογικά, πετώντας ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι:
  - Ένα λαμπερό κεφάλι, παραπέμπει τουλάχιστον σε γκρίζα μαλλιά!
  Η Ματρόνα, συντρίβοντας τους Ναζί, παρατήρησε:
  - Μπορεί να μην είσαι ξανθιά, αλλά είναι όμορφο να είσαι φωτεινή ψυχή, τα κορίτσια μπορούν να νικήσουν τους κακούς για να ζήσουν οι άλλοι ευτυχισμένοι!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Δεν μπορείτε να χτίσετε μια ισχυρή άμυνα από βελανιδιές μόνο σε κούτσουρα!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, λογικά σημείωσε:
  - Αν ο πολιτικός δεν είναι δρυοκολάπτης, τότε θα αφαιρέσει τις μάρκες, όχι μόνο από το κουβάρι των ψηφοφόρων!
  Ο Άλλα δήλωσε επιθετικά, γκρεμίζοντας τους Γερμανούς:
  - Αν και ο πολιτικός δεν είναι αετός, θεωρεί τους ψηφοφόρους κοράκια και δρυοκολάπτες!
  Η Μαρία, κόβοντας τους εχθρούς, σημείωσε:
  - Αν επιτρέπεις στους πολιτικούς να σου αφαιρούν ρινίσματα, τότε είσαι σίγουρα δρυοκολάπτης!
  Η Matrena, κουρεύοντας τους Ναζί, εκφράστηκε:
  - Πολιτικός με ψηφοφόρους είναι αλεπού, αλλά με τον εαυτό του, χάμστερ είναι χάμστερ!
  Η Μαρούσια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Ένας έξυπνος πολιτικός είναι σαν την αλεπού σε ένα κοτέτσι και ένας ανόητος είναι σαν τον ελέφαντα σε ένα πορσελάνικο!
  Η Alenka, συνθλίβοντας το Fritz, εξέδωσε:
  - Η διαταγή μπαίνει στη σιωπή, ο πολιτικός δημιουργεί χαμό μιλώντας!
  Η Anyuta, σκορπίζοντας τους Ναζί με μια χειροβομβίδα, τσίριξε:
  - Ένας πολιτικός μιλάει πολύ, ειδικά όταν θέλει να κλείσει το στόμα του!
  Ο Άλλα σημείωσε επιθετικά, χτυπώντας τους Ναζί:
  - Το να μαλώνεις με έναν πολιτικό ότι το να χτυπάς νερό στο γουδί, εκτός αν σπάσεις τον μυ της γλώσσας, είναι κέρδος!
  Η Μαρία, συντρίβοντας τους εχθρούς και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός είναι μείγμα αλεπούς και λύκου, αλλά γουρούνια πολύ!
  Η Matrena, πυροβολώντας τους Ναζί, γρύλισε:
  - Όσο πιο πολιτικός είναι η αλεπού, τόσο πιο πολύ γουρούνια!
  Η Marusya, κουρεύοντας το Fritz, εξέδωσε:
  - Στην πολιτική υπάρχει συνεχές θηριοτροφείο, λύκοι, λαγοί, κότες, κόκορας και δρυοκολάπτες, μόνο μια αλεπού επιλέγεται πάντα για βασιλιά!
  Η Αλένκα, συντρίβοντας τους Ναζί, γρύλισε:
  - Ένας δικτάτορας που παριστάνει το λιοντάρι είναι πραγματικό γουρούνι!
  Ο Anyuta σημείωσε επιθετικά, χτυπώντας τους εχθρούς με πυροβολισμούς:
  - Πολιτικός θα περάσει για λιοντάρι μόνο αν ο ψηφοφόρος είναι τέλειος γάιδαρος!
  Ο Άλλα, χτυπώντας τους Ναζί σαν τη σκόνη από τα χαλιά, έδωσε έξω:
  - Πολιτικός βάζει δέρμα προβάτου, αλλά μόνο η αιμοσταγία τον κάνει να συγγενεύει με έναν λύκο, και ένα συμπαγές κριάρι με ευρηματικότητα!
  Η Μαρία, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κελαηδούσε:
  - Καλύτερα όταν ο ηγεμόνας είναι λύκος με ρούχα προβάτου παρά ένα κριάρι με τη μορφή λιονταριού!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό, με την ακρίβεια του Ρομπέν των Δασών, εξέδωσε:
  - Ένας πολιτικός φωνάζει για την ειρήνη σαν πρόβατο, αλλά οι κυνόδοντες του λύκου κροταλίζουν τον πόλεμο!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Πολιτικός για να πάρει την ψήφο των ψηφοφόρων ξεχύνεται σαν αηδόνι, αλλά τους κρατάει για δρυοκολάπτες!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Αν σου φαίνεται αηδόνι ο λόγος του πολιτικού, μην είσαι κοράκι σε αυτή την περίπτωση!
  Ο Anyuta σημείωσε έξυπνα, γκρεμίζοντας τους Ναζί:
  - Αν ένας πολιτικός τραγουδάει σαν αηδόνι, τότε σε θεωρεί κατάλληλο παιχνίδι!
  Ο Άλλα, κόβοντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Το κυνήγι ψηφοφόρων διαφέρει από το κυνήγι στο δάσος στο ότι ο κυνηγός κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με τον πορτοφολέα, δημιουργεί πολύ θόρυβο όταν κλέβει και κολακεύει όταν κλέβει!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τον εχθρό, γάργαρε:
  - Ένας πολιτικός είναι επίσης κατά μια έννοια θεός, αλλά καλύτερα να μην τον πιστεύεις!
  Η Μαρία επιβεβαίωσε:
  - Στον πολιτικό αρέσκεται να υπόσχεται τη Σελήνη ως ψηφοφόρος, μόνο που ξεχνάει να προσθέσει ότι δεν υπάρχει ζωή εκεί εκτός από άμμο!
  Η Αλένκα, κόβοντας τους αντιπάλους, γρύλισε:
  - Αλίμονο δεν είναι από το μυαλό, αλλά από την έλλειψη πρακτικής εφευρετικότητας!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Όλα τα δεινά του κόσμου δεν είναι από τα χρήματα, αλλά από την απουσία τους στο σωστό ποσό!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τον εχθρό, εξέδωσε:
  - Η γλώσσα δίνεται σε έναν πολιτικό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά όχι με ποια ευγλωττία μπορεί ένας πολιτικός να κρύψει τη γκρίζα ανέχεια του!
  Η Μαρία παρατήρησε δυναμικά καθώς πυροβόλησε στο Fritz:
  - Αν πάει το σίδερο σε αλυσίδες, δεν θα μείνει για ξίφη, αν χυθεί ασήμι στις ομιλίες, τότε δεν θα υπάρχει τίποτα να πληρώσει μισθούς!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τον εχθρό, γρύλισε:
  -Έχει ένας πολιτικός χάρισμα να τηρεί τις υποσχέσεις του; Κατέχει, αλλά όχι για τίποτα!
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ο ελέφαντας επιβάλλει ένα μεγάλο σωρό σκατά, και ο πολιτικός-αλεπού, ένα ακόμη μεγαλύτερο βουνό λεκτικής διάρροιας!
  Η Αλένκα σημείωσε έξυπνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Ο πολιτικός χύνει άφθονο γλυκό μέλι ομιλιών, πνίγοντας ψηφοφόρους στη λεκτική διάρροια!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού είναι σαν ρυάκι μελιού, μόνο που κολυμπάς κατά μήκος του στα σκουπίδια!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ένας πολιτικός μπορεί να εκπληρώσει την υπόσχεση, μόνο για να κάνει τον ψηφοφόρο να πιστέψει στο αδύνατο!
  Η Μαρία, επικεφαλής μιας πολύ ακριβούς πυρκαγιάς, εξέδωσε:
  - Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί στις εκλογές, αλλά δεν υπάρχει κανένας να διαλέξει, ποιος είναι κούτσουρο, ποιος τράπουλα, ποιος είναι αλεπού, ποιος είναι γουρούνι, ποιος είναι αρκούδα - μόνο ένα πράγμα μένει από την ενόχληση - να βρυχηθμός!
  Η Ματρυόνα πυροβόλησε κατά των Ναζί και παρατήρησε:
  - Ένας πολιτικός που σκίζει συχνά το λαιμό του, πρέπει να κλωτσάς σωστά τα αυτιά σου!
  Η Μαρούσια έκοψε τους Ναζί, είπε:
  - Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με το αηδόνι, δεν τραγουδάει ποτέ για τίποτα και έχει δώρο αλεπού!
  Η Αλιόνκα κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο πολιτικός θέλει να γίνει αετός, αλλά ο ψηφοφόρος δεν έχει πάντα δικαιώματα!
  Ο Anyuta ούρλιαξε, πυροβολώντας τους Γερμανούς με ελεύθερο σκοπευτή :
  - Γιατί είσαι στα δικαιώματα του πουλιού, γιατί το μυαλό του δρυοκολάπτη!
  Ο Άλλα σφύριξε με την επιθετικότητα ενός πύθωνα:
  - Ο πολιτικός έχει πολλά διαφορετικά τραγούδια, αλλά όλα με ένα μόνο κίνητρο: διάλεξε εμένα!
  Η Μαρία, κόβοντας τους Ναζί, γρύλισε:
  - Ο ψηφοφόρος είναι σαν κουλούρι, φεύγει από τον λαγό, τον λύκο, την αρκούδα, αλλά η πολιτική αλεπού ακόμα τον καταβροχθίζει!
  Η Matrena σημείωσε, κόβοντας τους Ναζί:
  - Ένας πολιτικός θα χρησιμοποιήσει γλυκούς λόγους για να ταιριάξει με τη διάνοια μιας μύγας, την τρίλιζα ενός αηδονιού, την εξυπνάδα ενός δρυοκολάπτη, αλλά η χοιρινή ουσία του είναι ορατή στο μάτι του γερακιού!
  Η Marusya, πολεμώντας τους Ναζί, προσθέτει με ένα χαμόγελο:
  - Μια γυναίκα είναι επίσης καλή πολιτικός, και τουλάχιστον δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσει την υπόσχεσή της για πίστη και να δώσει ευχαρίστηση!
  Έτσι τα κορίτσια προστατεύουν ηρωικά την πόλη, και δίνουν μεγάλη ελπίδα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Στα τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου, οι μάχες για το Αστραχάν ήταν ακόμη σε εξέλιξη και οι Ναζί κινούνταν νότια κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Οι Ναζί προχώρησαν ανελέητα... Στο νότο, οι Ναζί κατέλαβαν την πόλη Ordzhonikidze και άρχισαν την επίθεση στο Grozny.
  Και σε αυτή την πόλη οι σοβιετικοί πόλεμοι έγιναν ηρωικά.
  Το τάγμα των κοριτσιών, με επικεφαλής την Tamara, έδειξε απελπισμένη αποφασιστικότητα και θάρρος.
  Η Ταμάρα έριξε μια έκρηξη από το πολυβόλο της και πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, λέγοντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας ΕΣΣΔ!
  Η Άννα πυροβόλησε με ακρίβεια τους Ναζί και πέταξε επίσης το εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, θόλωσε:
  - Δόξα στον ηρωισμό!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα και την τιμή!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας στους Krauts και πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη, βρυχήθηκε:
  - Συντρίψτε τη Βέρμαχτ με ηρωισμό!
  Η Ολυμπιάδα, ένα υγιέστατο κορίτσι, έδωσε γραμμή στους εχθρούς, έβγαλε νοκ άουτ τον Φριτς και συγχώρεσε:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας!
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Ο στρατιώτης πρέπει να έχει δύναμη βελανιδιάς, αλλά όχι κεφαλή βελανιδιάς!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν. Γύρω από τη μάζα των ερειπίων, τα ερείπια καπνίζουν. Ακολουθεί έκρηξη μετά από έκρηξη. Ο καπνός ανεβαίνει στον ουρανό. Τα πάντα γύρω έχουν πάρει φωτιά.
  Καταστροφή σε μαζική κλίμακα.
  Η πανέμορφη, ξυπόλυτη ξανθιά Άννα, καθώς πετάει μια χειροβομβίδα, σκίζοντας τους Ναζί, μυρίζει έτσι:
  - Σε κάθε βελανιδιά υπάρχει μια κοιλότητα, σε κάθε κεφάλι βελανιδιάς υπάρχει μια τρύπα από την οποία ρέουν εγκέφαλοι!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας κατά του εχθρού και πετώντας μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, μαυρισμένο, γυμνό πόδι της, έτριξε:
  - Αν είσαι έξυπνος σαν βελανιδιά, τότε θα λυγίσεις σαν λεύκη!
  Η Βικτώρια, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι, επίσης με γυμνά, μαυρισμένα, λαξευμένα πόδια, κελαηδούσε:
  - Αν δεν έχεις πονηριά αλεπού, τότε θα σου βγουν τρία δέρματα!
  Η Ολυμπιάδα, μια υγιής, ψηλή, μεγαλόσωμη, μυώδης ξανθιά, έδωσε μια στροφή, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Αν είσαι χαζός σαν βελανιδιά, θα σε ξεσκίσουν σαν κολλώδης!
  Ένα αγόρι πέρασε δίπλα τους. Έλαμψε με μαύρες γόβες, και πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο στους Ναζί. Μετά τσίριξε:
  - Ένας νέος στρατιώτης, καλύτερος από έναν ξεφτιλισμένο στρατηγό!
  Η Ταμάρα έδωσε και πάλι σειρά. Πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη και φώναξε:
  - Για κάθε νέο του κοστούμι, ο πολιτικός βγάζει τρία δέρματα από τους ψηφοφόρους!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τους εχθρούς και χαμογελώντας επιθετικά, γρύλισε:
  - Θα είσαι έξυπνος σαν βελανιδιά, θα το ξεσκίσουν σαν κολλητοί και λαγοί!
  Η Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό και ρίχνοντας χειροβομβίδες με το γυμνό της πόδι, ανατινάζοντας τανκς, κελαηδούσε:
  - Μια πονηρή αλεπού θα τραβήξει ακόμη και τρία δέρματα από ένα λιοντάρι, αν είναι κριάρι με μυαλό!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους Ναζί και ρίχνοντας ένα δολοφόνο με γυμνό τακούνι, είπε:
  - Αν δεν θέλεις να γίνεις αλεπού, θα γκρινιάζεις σαν πεινασμένος σκύλος!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κούρεψαν τα Krauts. Έπειτα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Ο πολιτικός είναι αλεπού, μετά ξεσπάει ψηφοφόρους-κοτόπουλα στο φως της ημέρας!
  Ο βρυχηθμός του κανονιοβολισμού αυξάνεται. Οι τρομεροί Sturmtigers κατευθύνονται στη μάχη . Χτύπησαν με εκτοξευτές ρουκετών. Και καταστρέφουν ολόκληρα κτίρια, συνθλίβοντας σπίτια με τη μία. Και οι καταιγίδες κάνουν κύκλους στον ουρανό. Εκτοξεύουν ρουκέτες εναντίον σοβιετικών θέσεων. Ρίχνουν βόμβες. Το Panther 2 είναι ήδη ορατό, ένα πιο προηγμένο όχημα από το Panther, με ένα ισχυρό πυροβόλο 88 χλστ.
  Το γερμανικό αυτοκίνητο έχει στενότερο και μικρότερο πυργίσκο, καθώς και κύτος squat. Ένα τέτοιο τέρας, αν τραμπουκίζει, τότε τραμπαρίζει. Και το πιο σημαντικό, όχι πολύ βαρύ, με ισχυρότερο κινητήρα 900 ίππων.
  Η Ταμάρα πέταξε μια χειροβομβίδα στο Panther-2 με γυμνό πόδι και φώναξε:
  - Θα είσαι χαζός σαν κούτσουρο, θα το ξεσκίσουν σαν κολλώδεις, όχι μόνο πονηρές αλεπούδες, αλλά και δειλούς λαγούς!
  Η Άννα, πυροβολώντας τους Ναζί και κουρεύοντας τους αντιπάλους, πετώντας λεμόνια με τα γυμνά της πόδια, συμπέρανε:
  - Η πονηρή αλεπού μπορεί ακόμη και να κάνει έναν αετό να μοιάζει με βρεγμένο κοτόπουλο!
  Η Ακουλίνα, κόβοντας τους εχθρούς και χτυπώντας τους με ακριβείς βολές, είπε:
  - Ένα άτομο που ονειρεύεται το ρόλο ενός λιονταριού γίνεται συχνά γάιδαρος καλυμμένος με αλεπούδες!
  Η Βικτώρια, κόβοντας τους αντιπάλους της με ριπές πυρκαγιάς και πετώντας κάτι θανατηφόρο με τα γυμνά της πόδια, ξέσπασε:
  - Ένας άνθρωπος έχει τις φιλοδοξίες ενός λιονταριού, το πείσμα ενός γαϊδάρου, την αδεξιότητα μιας αρκούδας, τη χάρη ενός ελέφαντα, αλλά μια αλεπού είναι πάντα ικανή να τον σφίξει!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πυροβόλησαν τον εχθρό. Τον κούρεψε σαν χλοοκοπτικό και γρύλισε:
  - Μια κόκκινη αλεπού, ένας πολιτικός ματωμένου χρώματος!
  Η ένταση της μάχης αυξήθηκε. Οι Ναζί χτυπούσαν την πόλη με εκτοξευτές αερίου, οι οποίοι ήταν ανώτεροι σε ισχύ από τους Katyusha. Και ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθείς στους Ναζί. Όμως το τάγμα των ξυπόλητων, ημίγυμνων κοριτσιών πολέμησε με κολοσσιαίο ενθουσιασμό. Και τα κορίτσια σχεδόν δεν πέθαιναν• οι άνδρες υπέφεραν περισσότερο.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θόλωσε:
  - Μια γυναίκα νικά τους ισχυρούς άντρες παίζοντας με τις αδυναμίες τους, ένας πολιτικός πείθει τους αδύναμους ψηφοφόρους υπερδρώντας ξεκάθαρα!
  Η Άννα, κόβοντας τους εχθρούς και κουρεύοντάς τους με σφαίρες, δίνοντας ταυτόχρονα ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, είπε:
  - Η γυναίκα είναι ο πιο πονηρός πολιτικός, δεν χρειάζεται να σπουδάσει για να γίνει αλεπού, αλλά πρέπει να μπορεί να φοράει παπούτσια ενώ παραμένει ξυπόλητη!
  Η Akulina, κόβοντας τους αντιπάλους της με ακριβείς ριπές και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γάβγισε:
  - Μια γυναίκα αγαπά επίσης τη νεολαία, αλλά το πράσινο του δολαρίου είναι πιο αγαπητό γι 'αυτήν από την πράσινη εποχή του προστάτη της!
  Η Βικτόρια, αυτή η κοκκινομάλλα σκύλα, έριξε μια θανατηφόρα έκρηξη, έσπασε τη γραμμή και ούρλιαξε:
  - Η πρασινάδα της νιότης ενός κοριτσιού προσελκύει πράσινους λογαριασμούς από άντρες χοντρό από δολάρια!
  Η Ολυμπιάδα, πυροβολώντας τους εχθρούς και πετώντας άλλο ένα δώρο με το γυμνό της πόδι, θόλωσε:
  - Μην κυνηγάς το πράσινο δολάριο, το πρόβλημα έχει και πράσινα μάτια, και το κέλυφος είναι τραγανό!
  Η μάχη γίνεται όλο και πιο βάναυση. Οι οβίδες πετούν με θανατηφόρα δύναμη. Έσκασαν και τεμάχισαν τις σοβιετικές θέσεις, ανατρέποντας τα πυροβόλα όπλα. Και νέα αεροπλάνα ορμούν, και όπλα επίθεσης βρυχώνται. Σύννεφα σκόνης υψώνονται στον ουρανό.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας αλύπητα στους Ναζί, πήρε και έδωσε ένα μαργαριτάρι, πριν από το οποίο πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Πιστεύοντας στον Θεό, μην βυθίζεστε στο επίπεδο ενός ζώου: ο άνθρωπος δεν είναι υποταγμένο πρόβατο, ούτε βρωμερό κατσίκι!
  Η Άννα, πολεμώντας με τον εχθρό και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά της πόδια, σημείωσε:
  - Το να βγάζεις λεφτά από την πίστη των ανθρώπων είναι το ίδιο με το να ρίχνεις κοπριά σε χρυσό, η δυσπιστία θα φυτρώσει!
  Η Akulina, καταστρέφοντας τον Πάνθηρα, φύσηξε επιθετικά :
  - Πιστεύοντας την Κυριακή, μην φτάσετε σε επτά Παρασκευές την εβδομάδα!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί και κουρεύοντάς τους επιθετικά, σημείωσε:
  - Η πίστη στην αιώνια κολασμένη φλόγα βράζει το γάλα της δεισιδαιμονίας, από το οποίο αφαιρείται ο αφρός, απατεώνες από τη θρησκεία!
  Η Ολυμπιάδα, η γυναίκα ήρωας, που κόβει τους Ναζί και ρίχνει χειροβομβίδες κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης με τα γυμνά της πόδια, σημείωσε:
  - Μόνο τα κούτσουρα και οι βελανιδιές πιστεύουν στην κολασμένη φωτιά της αιώνιας φλόγας, επιτρέποντας στον εαυτό τους να ξεφλουδίζονται σαν κολλώδεις!
  Η Ταμάρα πυροβόλησε από ένα αιχμάλωτο μπαζούκα, άστραψε τα γυμνά της τακούνια και κελαηδούσε:
  -Τι αστράφτει τη φλόγα της αιώνιας φωτιάς της κόλασης; Η λάμψη των χρυσών νομισμάτων στις τσέπες των θρησκευόμενων απατεώνων!
  Η Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό και κόβοντας τους Ναζί με κολοσσιαία ακρίβεια, είπε:
  - Οι απατεώνες χρησιμοποιούν τον Θεό για να επενδύσουν τις τσέπες τους και υποκύπτουν στην εξαπάτηση όχι μόνο με άδειο κεφάλι!
  Η Ακουλίνα έριξε μια έκρηξη στον εχθρό. Πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Οι θρησκευόμενοι απατεώνες σκίζουν τρία δέρματα από πρόβατα, σπάνε τα κέρατα των κατσικιών, τους νοιάζει μόνο το κέρδος, και η πίστη είναι για αμυχές!
  Η Βικτώρια πέταξε μια βόμβα από πριονίδι με τη γυμνή της φτέρνα, ανατίναξε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Ένας τίμιος ιερέας είναι σαν τον χορτοφάγο λύκο, μόνο η πίστη είναι πάντα τίμια, και η χρήση της εγωιστική!
  Η Ολυμπιάδα ανατίναξε τον εχθρό από πολυβόλο. Κόρεψε τον εχθρό και κλώτσησε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τη γυμνή της φτέρνα, που ανέτρεψε το τανκ του Λιονταριού. Τότε εκείνη φώναξε:
  - Οποιαδήποτε θρησκεία είναι ένα παραμύθι, μόνο κέρδη αποκομίζονται από αυτή τη φαντασίωση σε πραγματικά υπέροχες αναλογίες!
  Έτσι πολεμούν γενναία κορίτσια στην πόλη του Γκρόζνι. Και δείχνουν τον εαυτό τους από την υψηλότερη σκοπιά της ανδρείας.
  Και τα άλλα κορίτσια υπερασπίζονται το Αστραχάν με όλο τους το θάρρος. Και επιδεικνύουν επίσης τα υψηλότερα ακροβατικά και το σθένος.
  Τα κορίτσια παλεύουν πολύ καλά.
  Η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, έσκισε τους Ναζί και ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Όποιος επιτρέπει στους ανθρώπους να κρεμούν χυλοπίτες στα αυτιά τους, θα πεινάει πάντα!
  Ο Anyuta, κουρεύοντας τους φασίστες με αυτό, συμφώνησε:
  - Δεν θα γεμίσετε χυλοπίτες στα αυτιά σας!
  Η Άλλα έριξε μια έκρηξη στους Ναζί, πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με γυμνό πόδι και φώναξε:
  - Οι χυλοπίτες στα αυτιά είναι ένα πιάτο τελευταίας φρεσκάδας που προκαλούν ναυτία!
  Η Μαρία σημείωσε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της και πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Αν κανείς δεν ξέρει αν είναι Θεός, αλλά οι άνθρωποι σταυρώνονται συνεχώς σαν να ήταν ομοίωμα του Χριστού!
  Η Marusya, γαμημένη ο Krauts, το πήρε και μύρισε, χαμογελώντας επιθετικά:
  - Ένα άτομο προσπαθεί να κυριαρχήσει στη δύναμη του Θεού, αλλά μέχρι στιγμής δέχεται μόνο μια σταύρωση όχι σύμφωνα με τον Θεό!
  Η Ματρυόνα, έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους Ναζί και πρόδωσε, κλείνοντας το μάτι επιθετικά στους φίλους της:
  - Η καρδιά του ανθρώπου προσπαθεί για την καλοσύνη, το μυαλό του για το κέρδος και το στομάχι του για τη λαιμαργία, και τελικά σέρνει τα πόδια του στο λάκκο!
  Και σκληρές μάχες βουίζουν στο Αστραχάν. Η πόλη στον Βόλγα είναι βασικό σημείο της σοβιετικής άμυνας. Και εδώ τέτοιες μάχες βράζουν ξέφρενα. Σαν ένα μπρίκι να αναβράζει.
  Και βαριά, θανατηφόρα αεροπλάνα ορμούν. Το Yu-288 είναι ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα. Και ρίχνει βόμβες με κολοσσιαία επιμονή.
  Η Αλένκα τσιρίζει, δίνοντας στροφή στους Ναζί και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Αν κάποιος έχει τη νοημοσύνη γορίλα, θα οργώσει σαν άλογο και θα φάει σαν το σκυλί!
  Η Anyuta ξεκίνησε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με γυμνό πόδι, έσπασε τους Ναζί και φώναξε:
  - Ένας άντρας αφήνει τον εαυτό του να τον βάλουν σε κολάρο, αλλά για να οργώσει πρέπει να τον χτυπήσουν με ένα καταναγκαστικό μαστίγιο!
  Η Άλλα έριξε ένα λεμόνι με τη γυμνή της φτέρνα και γρύλισε:
  - Ο πολιτικός έχει μεγάλη τσέπη, αλλά είναι απλώς ένας ασήμαντος πορτοφολάς!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους αντιπάλους, σφύριξε:
  - Ένας πολιτικός που υπόσχεται στους ψηφοφόρους το φεγγάρι από τον ουρανό, έχοντας έρθει στην εξουσία, φεύγει από το σεληνιακό τοπίο, και γκρινιάζει από την πείνα στο αστέρι!
  Η Ματρυόνα, γελώντας εκκωφαντικά, παρατήρησε:
  - Ο διάβολος σε κάθε πολιτική ενθαρρύνει να πάρει τη θέση του Παντοδύναμου Θεού, μόνο ο πολιτικός έχει πολύ λίγο ταλέντο!
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους εχθρούς και κουρεύοντας τους με σιγουριά, σημείωσε:
  - Ο άνθρωπος προσπαθεί να γίνει παντοδύναμος, αλλά η πρόοδος δεν κάνει καλύτερη την ηθική του!
  Τα κορίτσια είναι φαινομενικά πνευματώδη στον υψηλότερο βαθμό.
  Και ο πόλεμος ακολουθεί το δικό του πρότυπο. Αεριωθούμενα αεροσκάφη δοκιμάζονται στο Τρίτο Ράιχ. Και αυτό είναι επίσης ένα αρκετά σοβαρό επιχείρημα στη διαμάχη με την ΕΣΣΔ.
  Ο Χίτλερ, φυσικά, δεν είναι πολύ ευχαριστημένος. Ο πόλεμος παρατείνεται και η Ρωσία αντιστέκεται πεισματικά, αν και υποχωρεί. Οι μάχες βράζουν, σαν στο στόμιο ενός ηφαιστείου.
  Τέλη Οκτώβρη. Η Καλμύκια καταλαμβάνεται πλήρως και οι Ναζί προχωρούν σε όλο το Νταγκεστάν.
  Οι επιτυχίες των Ναζί, αν και μέτριες, αλλά σταθερές. Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.
  Εδώ είναι μια ολόκληρη ομάδα στο καταστροφέα που αποτελείται από κορίτσια. Ωραίο πλήρωμα το λιγότερο. Το κορίτσι είναι με γιλέκα και τρέχει ξυπόλητη, τρεμοπαίζοντας με στρογγυλές γόβες.
  Η Αλίκη, ο διοικητής του αντιτορπιλικού, διατάζει με σιγουριά να επιτεθεί στο φασιστικό καταδρομικό. Εκτοξεύει μια τορπίλη και παρατηρεί:
  - Στον πόλεμο, όπως και σε ένα καλό θέατρο, η επόμενη δράση είναι απρόβλεπτη, δάκρυα θα χυθούν σίγουρα!
  Η Ανδριάνα είναι η σύντροφός της, που διοικεί ένα ολόκληρο γένος κοριτσιών. Έτρεχαν τρεμοπαίζοντας γυμνοί, στρογγυλές γόβες και έτριζαν. Έστησαν μια συσκευή ορυχείων.
  Η Ανδριάνα φώναξε:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Η Βερόνικα, έχοντας πυροβολήσει τους Ναζί από ένα κανόνι, γουργούρισε:
  - Στον πόλεμο, όπως σε ταινία: η δράση σαγηνεύει, δεν γίνεται ποτέ βαρετή, μόνο, αλίμονο, σκοτώνει πραγματικά!
  Ένας καταστροφέας με γυμνόποδα, μαυρισμένα, λεπτά, πολύ όμορφα κορίτσια πηδάει από άκρη σε άκρη. Πετάγεται σαν φτερό.
  Η Αλίκη, χτυπώντας τα σκαλισμένα, γυμνά πόδια της, φώναξε:
  - Αν δεν είσαι εύκολος, η γη θα αναπαυθεί εν ειρήνη στον πόλεμο!
  Η Ανδριάνα, πυροβολώντας με ακρίβεια από πυροβόλο, σημείωσε:
  - Ένα κορίτσι που μπορεί να πολεμήσει είναι ιππότης!
  Η Αλίκη διορθώθηκε καθώς πυροβόλησε:
  - Όχι, είναι ήρωας!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Και έδειξε γλώσσες. Και τα πόδια των καλλονών, τόσο χαριτωμένα, και ίχνη αίματος έχουν μείνει στο κατάστρωμα. Δυνατά κορίτσια.
  Και γυμνές, τα τακούνια τους είναι τόσο στρογγυλά και χαριτωμένα.
  Η Αλίκη θυμήθηκε πώς συνελήφθη και οι Ναζί της χάιδεψαν τη σόλα με ένα λεπτό, καυτό μαστίγιο. Εδώ είσαι, σχεδόν γυμνός, κρεμασμένος στο ράφι. Τα γυμνά σας πόδια είναι σφιγμένα στο μπλοκ. Και σε γαργαλάνε με καυτά καλάμια. Έτσι, ένα κόκκινο σίδερο καίγεται στην κατακόκκινη θηλή.
  Η Αλίκη βασανίστηκε και βασανίστηκε για αρκετές μέρες. Όμως το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει.
  Είπε στον αξιωματικό της φρουράς ότι γνώριζε το μέρος στη θάλασσα όπου πέταξαν ένα δοχείο με χρυσό που εκκενώθηκε από τη Σεβαστούπολη. Ο φασίστας το έπεσε.
  Λοιπόν, η Αλίκη, παρ' όλα τα βασανιστήρια, παρέμεινε ευδιάθετη. Την έλυσαν από την αλυσίδα και την έβαλαν σε μια βάρκα με δεμένα τα χέρια. Και με τα γυμνά της πόδια, ελαφρώς καμένα στο ράφι, μπόρεσε να πάρει ένα πιστόλι και να πυροβολήσει δύο φασίστες. Μετά έλυσε τα σχοινιά και κολύμπησε μακριά. Το τράβηξε επιδέξια. Και κέρδισε τον σεβασμό των κοριτσιών.
  να την κυνηγήσουν , αλλά η Alisa απείλησε τους ειδικούς αξιωματικούς να προκαλέσουν ατύχημα, αλλά και να την κρεμάσουν ως σκύλα. Ξεγέλασαν.
  Η Αλίκη είναι ένα πολύ μαχητικό κορίτσι...
  Μάλιστα συμπέρανε με πνευματώδη τρόπο:
  - Ο δήμιος αγαπά το τσεκούρι ως όπλο, αλλά στη μάχη έχει αδέξια ικανότητα!
  Η Ανδριάνα συμφώνησε με αυτό, χτυπώντας τα λαξευμένα πόδια της:
  "Μπορείς ακόμα να φτιάξεις σούπα από τσεκούρι, αλλά ό,τι γράφεται με ηρωικό στυλό δεν μπορεί να κοπεί με τσεκούρι του δήμιου!"
  Η Τζουλιάνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Φοράει μόνο μια λεπτή λωρίδα από ριγέ ύφασμα στο στήθος και το εσώρουχό της. Αλλά είναι τόσο υπέροχη και όμορφη. Όλα τα κορίτσια στο καταστροφέα έχουν γυμνά πόδια και είναι πολύ σαγηνευτικά.
  Όταν οι Γερμανοί πιάνονται αιχμάλωτοι, αναγκάζονται να φιλήσουν τα κορίτσια στρογγυλά, γυμνά τακούνια. Και οι κρατούμενοι το κάνουν ευσυνείδητα. Και γλείφουν τις φτέρνες των κοριτσιών, και φιλιούνται με μεγάλη ευχαρίστηση.
  Η Τζουλιάνα τραγούδησε:
  - Δεν είμαστε κακοί ληστές,
  Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε...
  Αλλά τα γυμνά τακούνια πονάνε,
  Θέλω να τους ρίξω μπουνιά σε όλους!
  Τα κορίτσια, φυσικά, μπορούν να απολαύσουν κάθε επιτυχία.
  Η Ανδριάνα, σφραγίζοντας τις γυμνές της γόβες, εξέδωσε:
  - Ω, νέα σύνορα, μη με κάνεις να γελάσω!
  Η Αλίκη συμφώνησε:
  - Απεριόριστες δυνατότητες για όσους δεν βάζουν όρια στον εαυτό τους!
  Η Βερόνικα χαστούκισε τα ξυπόλυτα πόδια της, τσούγκρισε τις γυμνές της φτέρνες και σημείωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ο πιο δυνατός άνθρωπος δεν θα μπορεί να χειριστεί αφόρητες φιλοδοξίες!
  Η Ανδριάνα σημείωσε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της και πυροβολώντας από ένα κανόνι:
  - Ο άνθρωπος απέχει από τον Θεό, γιατί δεν απέχει πολύ από τον μακάκο στη μίμηση της φύσης!
  Η Βερόνικα, συνθλίβοντας τα ρεύματα των ναζί που προελαύνουν με ακριβείς βολές, μουρμούρισε:
  - Ο πολιτικός είναι θεός στις φιλοδοξίες, θεός στις μεθόδους και άμεσο γουρούνι στη χρήση των αποτελεσμάτων!
  Τα σοβιετικά κορίτσια παλεύουν καλά. Μα φυσικά υπάρχουν και οι γερμανικές, αλλά και καλλονές με μπικίνι και ξυπόλητες.
  Για παράδειγμα, η Gerda είναι ένας σπάνιος μαχητής.
  Αυτή και οι συνεργάτες της κάθισαν στο νεότερο τανκ Panther-2.
  Τα κορίτσια πυροβολούν στα σοβιετικά στρατεύματα και βρυχώνται.
  Είμαστε κακοί λύκοι, η υποχώρηση δεν μας κάνει καλό!
  Και κλείνουν τα μάτια τους...
  Η Γκέρντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κοπάνησε τους Ρώσους στρατιώτες και τσίριξε από ευχαρίστηση:
  - Ποιος δεν είναι λύκος στη ζωή, του κατεβαίνουν τρία δέρματα, ποιος δεν είναι αλεπού στο μυαλό του, είναι κοτόπουλα!
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης με ένα ακριβές βλήμα, σπάζοντας ένα σοβιετικό τανκ, συνέτριψε την πανοπλία και φώναξε:
  - Ο λύκος είναι πάντα πεινασμένος, ο άνθρωπος είναι πάντα ανικανοποίητος και ο πολιτικός δεν μπορεί να πει λέξη αλήθεια!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και χτυπώντας ρωσικά τανκς με φονικό βλήμα, σημείωσε:
  - Η αλεπού έχει πολύτιμη γούνα, αλλά οι διαβεβαιώσεις για την αλεπού των πολιτικών δεν αξίζουν τίποτα!
  Η Μάγδα πήρε και έστρεψε ένα όπλο στον εχθρό, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κοπανισμένη και γρύλισε:
  - Υπάρχει περισσότερο γάλα από κατσίκι παρά πολιτικό που είναι κριάρι με μυαλό!
  Η Gerda, συνεχίζοντας να πυροβολεί με ακρίβεια σοβιετικά οχήματα, σημείωσε:
  - Στις εκλογές οι πολιτικοί είναι σαν μεταξύ πανούκλας και χολέρας, αν και οι πολιτικοί είναι πολύ πιο μεταδοτικοί στη σχιζοφρένεια τους!
  Η Σάρλοτ χτύπησε τα τριάντα τέσσερα και σκίζοντας τον πύργο είπε:
  - Ο πολιτικός έχει μύτη λύκου για το κέρδος, αλλά ο ίδιος είναι έτοιμο γουρούνι για εκσπλαχνισμό!
  Η Χριστίνα εκτόξευσε επιδέξια το βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έδωσε έξω:
  - Πολιτικός είναι ένα κριάρι που ορμάει στον θρόνο του λιονταριού, και όταν φτάνει στην κορυφή, μετατρέπεται σε αλεπού που ξεσπά ψηφοφόρους κότας!
  Η Μάγδα σημείωσε επιθετικά, στέλνοντας στο σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Δεν πιστεύουν τους πολιτικούς, αλλά ψηφίζουν, δεν καταλαβαίνουν μουσική, αλλά ακούν πρόθυμα, δεν τρώνε χυλοπίτες, αλλά κολλάνε πρόθυμα στα αυτιά τους!
  Και ο "Πάνθηρας" τους -2 είναι πολύ δραστήριος. Και το βλήμα στέλνει με μεγάλη ακρίβεια.
  Η γερμανική μηχανή συνθλίβει όλα τα σοβιετικά τανκς με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Gerda πυροβολεί και τραγουδά:
  - Ένα, δύο, τρία - σπάστε τη συμβουλή!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια, χτυπά τους αντιπάλους και σφυρίζει:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σπάζοντας τα τριάντα τέσσερα, πρόσθεσε:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Μάγδα χτύπησε τον εχθρό και ξέσπασε:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα!
  Η Γκέρντα τσίριξε:
  - Και θα δώσουμε το μυαλό στους κακούς ολιγάρχες!
  Η Σάρλοτ σημείωσε έξυπνα, χτυπώντας με μια οβίδα ένα σοβιετικό οβιδοβόλο:
  - Ο χρυσός είναι όμορφος μόνο στην όψη, στην πραγματικότητα, αυτό το μέταλλο, η ανθρωπότητα πάντα υπέφερε, έχει γίνει αλαζονική!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τους εχθρούς, εκφράστηκε έξυπνα:
  - Εκθέτοντας το στήθος της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τους αντιπάλους της, αρχικά παρατήρησε:
  - Τα ξυπόλητα των κοριτσιών, τους άντρες τους βάζουν σε γαλότσες!
  Φυσικά, τα κορίτσια στο τανκ είναι χαριτωμένα. Και οι γυναίκες πιλότοι είναι οι πιο cool μεταξύ των Fritz.
  Η Αλμπίνα και η Άλβινα είναι οι πιο τρομεροί άσοι στο σύμπαν. Τώρα έχουν ήδη φτάσει τον αριθμό των πεντακοσίων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν το καθένα. Μόνο η Μασσαλία είναι μπροστά τους. Του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Σιδηρού Σταυρού για το 500ο αεροσκάφος του σοβιετικού στόλου. Αλλά η Albina και η Alvina άρχισαν να παλεύουν πολύ αργότερα, και ως εκ τούτου σύντομα θα ξεπεράσουν τον Marcel.
  Η Albina και η Alvina για το 500ο αεροσκάφος έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τώρα πολεμούν με κόκκινους πιλότους.
  Η Αλμπίνα πατάει τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταρρίπτει ταυτόχρονα πέντε σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Εάν ένας άντρας είναι έξυπνες μπότες, τότε κάθεστε πάντα με γαλότσες!
  Η Alvina, πυροβολώντας τα ρωσικά αεροσκάφη και γκρεμίζοντας τα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας με τον καιρό θα τη βάλει στις γαλότσες κάθε μπότας!
  Η Αλμπίνα, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια στα σοβιετικά οχήματα, απάντησε έξυπνα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ένας άντρας που κοιτάζει συχνά γυμνά γυναικεία πόδια πρέπει να κάθεται στις γαλότσες του!
  Και τα δύο κορίτσια, έχοντας γκρεμίσει δύο ακόμη Yaks, τσίρισαν:
  - Ξυπόλητο γυναικείο πόδι, εφαρμόζει καλά κάτω από τη φτέρνα και ταιριάζει τέλεια στη γαλότση!
  Οι πολεμιστές φαίνονται εδώ σε μεγάλο ύψος.
  Αλλά αν υπάρχουν υπέροχοι Γερμανοί πιλότοι, τότε υπάρχουν και όμορφα σοβιετικά κορίτσια - μέλη της Komsomol.
  που πολεμούν με μεγάλο σθένος. Και επίσης κατέρριψαν με επιτυχία τις ορδές του Τρίτου Ράιχ.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα το πήρε και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της γκρέμισε τη Γερμανίδα και τσίριξε:
  - Ένας άντρας είναι έτοιμος να γυρίσει από μέσα προς τα έξω για να σκίσει τα παπούτσια ενός κοριτσιού!
  Η Akulina Orlova, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε έξυπνα:
  - Μπορείτε να γυρίσετε οποιαδήποτε μπότα μέσα προς τα έξω με ένα γυμνό γυναικείο τακούνι!
  Η Αναστασία χτύπησε και τους Φρίτζες και τσίριξε:
  - Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας θα γυρίσει κάθε άντρα από μέσα προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι η τελευταία μπότα!
  Η Akulina Orlova, έβγαλε νοκ άουτ τον Focke -Wulf και σφύριξε, βγάζοντας τα όμορφα δόντια της.
  - Αν θέλεις να γυρίσεις έναν άντρα από μέσα, βγάλε τα παπούτσια σου, αν θέλεις να τον βάλεις σε γαλότισμα, ξεσκέπασε τη φτέρνα σου!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  που καταστρέφει και σκοτώνει χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς λύθηκε
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Αιματηρά και τρελά ποτάμια...
  Η ακτίνα λέιζερ θα εισέλθει στον κρόταφο,
  Και η λάμψη εξαφανίστηκε φίλε!
  
  Και τέτοιο χάος
  Πλημμύρισε το σύμπαν...
  Η θλιβερή μοίρα της ανθρωπότητας
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Τα κορίτσια μπορεί να έχουν εν μέρει δίκιο. Ο πόλεμος δεν είναι ευτυχία. Ταυτόχρονα όμως και ψυχαγωγία.
  Δύο Γερμανοί αρχάριοι πιλότοι, Εύα και Γερτρούδη, μάχονται στις τροποποιήσεις επίθεσης Focke -Wulf. Επιτίθενται σε επίγειους σοβιετικούς στόχους από αέρος.
  Η Εύα, εκτοξεύοντας και εκτοξεύοντας έναν πύραυλο, παρατηρεί:
  - Γιατί η παιδική ηλικία είναι ξυπόλητη, γιατί ένα γυμνό γυναικείο πόδι κάνει τους άντρες να χάνουν τα κεφάλια τους, σαν να είναι αγόρια!
  Η Γερτρούδη φούντωσε με έναν πύραυλο, πατώντας το πεντάλ με τη γυμνή της φτέρνα και έσπασε το καταφύγιο του σοβιετικού στρατού και έτριξε:
  - Η επιθυμία να δεις μια γυναίκα γυμνή κάνει έναν άντρα να γυρίζει από μέσα!
  Η Εύα ξαναχτύπησε, χτύπησε τα τριάντα τέσσερα, σπάζοντας τους πύργους και παρατήρησε έξυπνα:
  - Για να γδύσεις μια γυναίκα πρέπει πρώτα να της φορέσεις σωστά τα παπούτσια!
  Η Γερτρούδη χτύπησε την αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του χαριτωμένου ποδιού της και σημείωσε:
  - Έχοντας γδυθεί την κατάλληλη στιγμή, μια επιχειρηματίας θα σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Η Εύα χτύπησε τα σοβιετικά καταφύγια με έναν πύραυλο και φώναξε:
  - Μια γυναίκα που εκτίθεται στην ώρα της δεν θα γίνει αλήτης και θα βάλει πολλά παπούτσια σε έναν άντρα!
  Η Γερτρούδη, έχοντας σφάξει τα σοβιετικά στρατεύματα, επιβεβαίωσε:
  - Μια ξυπόλητη γυναίκα θα βάλει μπότες σε έναν άντρα, και θα τον βάλει σε γαλότσες, και θα τον γυρίσει από μέσα προς τα έξω, και θα τον κάνει τον τελευταίο ξυπόλητο!
  Εδώ, βέβαια, τα κορίτσια έχουν τη λογική ότι δεν μπορείς να την πατήσεις. Και τα κορίτσια τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Και αγαπούν τους όμορφους νεαρούς άντρες και γενικά είναι απλά σούπερ.
  Κι αν αρχίσουν να τραγουδούν, θα σκοτώσουν εκατό άντρες!
  Ιδού τα κορίτσια εκατέρωθεν άξιες και πολύ όμορφες, ώστε μάλιστα οι άντρες να γυρίζουν από μέσα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Η πόλη του Γκρόζνι, πλήρως περικυκλωμένη από τα ναζιστικά στρατεύματα, έπεσε στις αρχές Νοεμβρίου 1943. Το τάγμα με τα κορίτσια ξέσπασε από το καζάνι και υποχώρησε στο Σαλί.
  Υπήρχαν ήδη βουνά και ανώμαλο έδαφος και γινόταν πιο βολικό να κρατάς την άμυνα. Τα γερμανικά τανκς ζύγιζαν αρκετά, ειδικά τα Maus, και ήταν εντελώς άβολο να πολεμήσεις μαζί τους στα βουνά. Το άρμα T-3 είχε ήδη διακοπεί , αλλά το T-4 σε μια εκσυγχρονισμένη έκδοση εξακολουθούσε να παράγεται. Αν και ξεπερασμένο ηθικά. Αλλά μπορούσε ακόμα να πολεμήσει ενάντια στο T-34-76. Και παλέψτε καλά. Το πυροβόλο του ήταν ακόμη πιο ισχυρό και είχε μεγαλύτερη ταχύτητα στομίου από αυτό των τριάντα τεσσάρων.
  Η Tamara και τα κορίτσια πολέμησαν στο Shali. Τα κορίτσια προσπάθησαν να κρατήσουν αυτό το πολύ μεγάλο ορεινό χωριό - μια πραγματική πόλη.
  Οι καλλονές πολέμησαν πολύ θαρραλέα.
  Η Ταμάρα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, έριξε μια έκρηξη και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Η Άννα άνοιξε πυρ εναντίον των Ναζί. Το ελαφρύτερο T-4 προσπάθησε να ανέβει στην πλαγιά. Το κορίτσι, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, χτύπησε το αυτοκίνητο του Χίτλερ και τσίριξε:
  - Για τη μητέρα μας Πατρίδα!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τον Φριτς και με τη γυμνή της φτέρνα, έχοντας παραδώσει το δολοφονικό πράγμα τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, μύρισε:
  - Η πατρίδα είναι πάντα ιερή!
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τον εχθρό και πετώντας λεμόνια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, είπε:
  - Για τη Ρωσία των γιγάντων!
  Ολυμπιονίκες, αυτή η γιγάντια γυναίκα, πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα στους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζοντας:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Ταμάρα πυροβολώντας με ακρίβεια τους Ναζί και τους έκοψε σαν ροκανίδια από δέντρο, είπε:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές στο στρατό, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Άννα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της και πυροβολώντας τους Ναζί με κολοσσιαία ακρίβεια και μανία:
  - Θα σας καταστρέψω όλους.
  Tank "Lion", ένα μεγάλο όχημα με μακριά κάννη όπλου. Εδώ έχει το πιο πρόσφατο πυροβόλο 105 mm, μήκος κάννης 100 EL. Και αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύ μακρύ όπλο. Και αυτός ο κορμός προεξέχει με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Ακουλίνα πυροβολεί από ένα μπαζούκα στους Ναζί και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Βικτώρια επίσης πυροβολεί και βρυχάται:
  - Δόξα στους Ήρωες της Ρωσίας!
  Η Ολυμπιάδα επιβεβαιώνει πυροβολώντας τους Ναζί και πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Η μεγαλύτερη δόξα!
  Τα κορίτσια, πρέπει να σημειωθεί, είναι εκπληκτικά και πολύ ωραία. Και η δροσιά τους είναι κολοσσιαία.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τον εχθρό και βγάζοντας τα δόντια της, λέει:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Άννα, πυροβολώντας τον εχθρό, λέει επιθετικά, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Ας κάνουμε τις καρδιές μας να χτυπούν από κοινού!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του.
  Η Ακουλίνα, επίσης, θα δώσει μια σειρά, πώς θα κουρέψει τους αντιπάλους και θα βρυχηθεί:
  - Για τις νίκες μου μέσα από την οροφή!
  Η Akulina Petrovskaya δεν είναι ένα απλό κορίτσι. Έπρεπε να περάσει πολλά. Συγκεκριμένα, συνελήφθη να κλέβει και συνελήφθη. Πέρασε επίσης από μια παιδική αποικία-μικρούς. Λοιπόν, τίποτα, επέζησε. Ξυπόλητη περπάτησε μέσα από τις χιονοστιβάδες, αλλά έγινε πιο υγιής και δυνατή.
  Η Βικτώρια παλεύει με ξέφρενη οργή. Έδωσε μια έκρηξη στον εχθρό. Τα Kraut καταρρίπτονται και πέφτουν. Στη συνέχεια πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Η μοτοσυκλέτα ανατράπηκε.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Πέρα από τα πανίσχυρα σύνορα!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αγωνίζονται με ένα πολύ άγριο αίσθημα οργής. Τα χτυπήματά της είναι δυνατά και συντριπτικά. Είναι πραγματικά ένα κορίτσι τέρας. Και έτσι χτυπάει τους αντιπάλους του. Έτσι εξοντώνει ενεργά τους φασίστες. Δεν τους δίνει την παραμικρή ευκαιρία.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Δόξα στον κοσμικό κομμουνισμό!
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας τους Ναζί, βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό του Λένιν!
  Η Άννα πυροβολεί εναντίον των αντιπάλων και τσιρίζει:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Ακουλίνα, κουρεύοντας τους εχθρούς και γρυλίζοντας, τσιρίζει:
  - Για τα υψηλότερα ακροβατικά!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους Ναζί, ξεστόμισε:
  - Για τις πιο εκπληκτικές νίκες!
  Η Ολυμπιάδα, συντρίβοντας το τανκ των Ναζί, γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Πυροβολεί και η Ταμάρα. Σουτ με μεγάλη ακρίβεια, καλύπτοντας τους αντιπάλους με ακριβείς ριπές. Κουρεύει σαν δρεπάνι και τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Άννα, πυροβολώντας τους φασίστες και κόβοντάς τους με ακριβείς στροφές του δρεπάνι της, αναφωνεί:
  - Μεγάλη δόξα στους ήρωες!
  Και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτή είναι μια γυναίκα.
  Η Akulina κόβει τους Krauts και βρυχάται επιθετικά:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και το μυώδες σώμα του συσπάται.
  Η Βικτώρια χτυπάει και τους φασίστες. Και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει δολοφονικά δώρα στους αντιπάλους του και ουρλιάζει:
  - Για το μεγαλείο του κόσμου!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πυροβολούν και εναντίον των εχθρών. Τους χτυπάει σαν σκυτάλη και βρυχάται:
  - Δόξα στον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη, ξεσκίζοντας τους εχθρούς του.
  Οι πέντε λοιπόν ανέλαβαν τους εχθρούς, και ας τους κουρέψουμε, και ας τους εξοντώσουμε, και ας τους αλέσουμε.
  Οι Γερμανοί σταμάτησαν και βυθίστηκαν πλήρως. Εδώ έγινε δύσκολο, και μαλώνουν.
  Εδώ είναι οι εκτοξευτές υγραερίου και ενεργούν επιθετικά. Και καταστρέψτε τις σοβιετικές θέσεις.
  Beats και " Sturmtigr " από απόσταση, στον εχθρό - τον Κόκκινο Στρατό.
  Τα Γερμανικά κορίτσια δείχνουν και αυτοκινούμενα όπλα "Bear" και πώς χτυπούν τον εχθρό με αυτό. Και είναι πραγματικά και πολύ τρελά. Και ένα κοχύλι βάρους ενάμιση centner σπάει σοβιετικά χαρακώματα και αποθήκες.
  Η πολεμίστρια Φρίντα βρυχάται:
  - Για το μεγαλύτερο Τρίτο Ράιχ μας!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Μετά από αυτό οι φασίστες με τα ξυπόλητα κορίτσια θα πυροβολήσουν ξανά.
  Και πετά, βρυχηθμό και καταστροφικό. Και μόλις χτυπήσει, σχηματίζεται ένας ολόκληρος κρατήρας με τη γη να βράζει από τη ζέστη.
  Ναι, οι Γερμανοί καταλαμβάνουν πλήρως τα σοβιετικά στρατεύματα. Ένα από τα πρώτα αεροσκάφη TA-152 πετά στον ουρανό. Ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων, όπως το Focke -Wulf, αλλά πιο προηγμένο, γρήγορο, ευέλικτο με ισχυρά όπλα και πανοπλίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μαχητικό όσο και ως επιθετικό αεροσκάφος.
  Για τα σοβιετικά στρατεύματα, το αυτοκίνητο, ας πούμε, θα μπορούσε να γίνει μεγάλο πρόβλημα.
  Η Helga πετά ένα TA-152 και επιτίθεται σε μερικά σοβιετικά τανκς που προσπαθούν να πλησιάσουν το Shali. Το κορίτσι πυροβολεί καλά. Σπάει τη στέγη του πύργου των πρώτων τριάντα τεσσάρων και βρυχάται:
  - Είμαι μια πολεμική ομορφιά!
  Και μετά επιτίθεται στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο προσπαθεί να επιταχύνει. Αλλά η αλλαγή ταχυτήτων δεν είναι τόσο εύκολη.
  Το TA-152 τρυπά αυτό το θύμα με ένα πυροβόλο των 37 χλστ.
  Η Helga απάντησε και τραγούδησε:
  - Γλίστρησε, με γλίστρησε κάπου, με γλίστρησε!
  Και έκλεισε το μάτι στον εαυτό της ... Εδώ προσπαθεί να επιτεθεί στο Yak-9. Η Γερμανίδα τον γκρεμίζει εύκολα πατώντας τη σκανδάλη με το γυμνό της πόδι και κλείνει το μάτι με σιγουριά λέγοντας:
  - Είμαι πραγματικά υπέροχος!
  Η Helga φαίνεται να είναι ένα κορίτσι με μεγάλη απολαυστική διάθεση. Και διεξάγει αιματηρά πειράματα με εχθρούς.
  Και αν φυσάει, τότε δεν θα φαίνεται λίγο σε κανέναν.
  Η Helga πυροβολεί κατά των σοβιετικών οχημάτων και τρίζει:
  - Λοιπόν, γιατί, είναι αδύνατο να ζεις σύμφωνα με το μυαλό!
  Και με τα γυμνά του τακούνια χτυπάει στο τιμόνι. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σε όλα τα κορίτσια, κορίτσι.
  Κι αν αρχίσει να βρυχάται...
  Η Albina και η Alvina στον ουρανό είναι επίσης πολύ δραστήριοι και μάχιμοι πολεμιστές.
  Και τα κορίτσια, ρωσικά αεροπλάνα, που συντρίβονται, νομίζουν ότι η ζωή είναι ωραία και ότι η ζωή είναι καλή.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στοχεύουν με αεροπλάνα σε στόχους. Τα σοβιετικά αυτοκίνητα δεν θα επιβιώσουν. Και τα κορίτσια τα χτυπούσαν έτσι. Δεν δίνουν την παραμικρή ευκαιρία.
  Ναι, υπήρχαν τσακωμένες κοπέλες,
  Ναι, τι άλλο λένε...
  Επιτέθηκαν με τόλμη στη Ρωσία,
  Κυριολεκτικά ο Σατανάς!
  Η Albina είναι μια πολεμίστρια σε σχηματισμό μάχης και βρυχάται στον εαυτό της στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα είμαι σούπερ, θα αλλάξω ! Σούπερ Πρωταθλητής!
  Και με γυμνό τακούνι , καθώς και να χτυπάς το πληκτρολόγιο και να σκίζεις τους αντιπάλους σε μικρά κομμάτια.
  Η Alvina, πυροβολώντας τους αντιπάλους, βρυχάται στα πνευμόνια της:
  - Και ποιον θα βρούμε στο δάσος,
  Και ποιον θα βρούμε στο δάσος...
  Δεν θα αστειευόμαστε με αυτό,
  θα το σκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Και με γυμνό τακούνι πώς θα προσθέσει τον εχθρό σε μια θανάσιμη αγκαλιά. Αυτό είναι ένα κορίτσι - όλα τα κορίτσια είναι το πιο κουλ κορίτσι!
  Πολεμιστής του πιο μάχιμου hack. Και τόσο μαχητικός και επιθετικός σαν πάνθηρας.
  Και οι μεγάλες γερμανικές γάτες είναι στην επίθεση. Καταιγίδα στο Αστραχάν. Και να καταστρέψουν σε μεγάλες ποσότητες τα σπίτια των σοβιετικών στρατιωτών.
  Και πεθαίνουν, αλλά δεν τα παρατάνε. Τέτοιες μάχες μαίνονται.
  Ο Γκέρντα, φυσικά, είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης και έτοιμος να πολεμήσει. Πυροβολεί λοιπόν, σαν θηλυκός Ρομπέν των Δασών με μπικίνι. Και όλα αυτά είναι μια cool γυναίκα.
  Κι αν βάλει και μια κατακόκκινη θηλή στο στόμα του τύπου.
  Τα έργα της "Πάνθηρας"-2. Παρεμπιπτόντως, μια ελαφρώς διαφορετική τροποποίηση της δεξαμενής στρώθηκε από κορίτσια με ένα πυροβόλο των 75 mm 100 EL. Είναι διάτρητο και πιο γρήγορο. Ναι, και η προσφορά οβίδων είναι μεγαλύτερη από ό,τι στο όπλο των 88 mm.
  Η Γκέρντα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φωνάζει:
  - Ένα, δύο, τρία... Δάκρυ με ναπάλμ!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης πίσω της και ξέσπασε:
  - Τέσσερα, οκτώ, πέντε - ας παίξουμε γρήγορα!
  Η Χριστίνα γρονθοκόπησε, έσπασε το σοβιετικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη για την εξουσία των Ναζί...
  Η Μάγδα πυροβόλησε με τα γυμνά της πόδια και κελαηδούσε επιθετικά:
  - Και θα τους σκοτώσουμε όλους - όλους τους κομμουνιστές!
  Τα κορίτσια ενεργούν επιθετικά και στα άκρα. Και το "Panther"-2 τους ανατρέπει ένα σοβιετικό οβιδοβόλο με ακριβή βολή.
  Τα κορίτσια γελάνε και τραγουδούν:
  - Δόξα στον κόσμο μας...
  Και η Ελισάβετ, με τη σειρά της, πραγματοποιεί μια άγρια επίθεση στους τριάντα τέσσερις. Και με το γυμνό του τακούνι πατάει τη σκανδάλη. Και γκρεμίζει τον εχθρό, ουρλιάζοντας:
  - Ας γίνει κομμουνισμός!
  Η Catherine στέλνει ένα θανατηφόρο βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τρυπάει τον εχθρό και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Έλενα πυροβόλησε τους φασίστες. Το κοχύλι χτύπησε το μέτωπο του Πάνθηρα και έγινε ρικοσέ.
  Το κορίτσι γάβγισε:
  - Θα έχουμε κομμουνισμό!
  Η Ευφρασία επίσης συνέτριψε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρύπησε το T-4 και φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια. Και πώς πυροβολούν, τα κοχύλια πετούν πολύ όμορφα, και το ίδιο το τριάντα τέσσερα είναι σε κίνηση. Και προσπαθήστε, μπείτε σε κίνηση από ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.
  Αλλά τα κορίτσια μπαίνουν μέσα, και τσακώνονται με μπικίνι και χρησιμοποιούν γυμνά πόδια. Οι πολεμιστές είναι υπέροχοι και υπέροχοι.
  Και αν γαμηθούν, τότε δεν θα φανεί λίγο σε κανέναν. Και στέλνουν οβίδες με άγρια μανία.
  Η Ελισάβετ, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πυροβολώντας τον εχθρό και γκρεμίζοντας τους εχθρούς, κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού! Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπώντας τον Φριτς και τσιρίζοντας:
  - Για την Πατρίδα και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Η Έλενα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, απάντησε επιθετικά, βγάζοντας τα μαργαριταρένια της δόντια και κλείνοντας το μάτι, με μάτια ζαφείρι:
  - Ο διαστημικός μας κομμουνισμός είναι διάσημος!
  Ευφρασία , πυροβολώντας τον εχθρό, χτυπώντας τον με κολοσσιαία, εκπληκτική ακρίβεια, εξέδωσε:
  - Για την πατρίδα και τον Στάλιν - μπράβο!
  Τα κορίτσια είναι προφανώς τολμηρά και όλοι μπορούν...
  Ο Δεκέμβρης του 1943 έχει ήδη φτάσει.
  Η Αλένκα και η ομάδα της αγωνίζονται επίσης στο Αστραχάν και εξακολουθούν να αντέχουν εκεί. Η ηρωίδα παλεύει.
  Η Αλένκα δίνει μια στροφή, κόβει τη γραμμή των Ναζί, μετά ρίχνει ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχάται:
  - Ένας άντρας μοιάζει με έναν γίββωνα, μόνο, δυστυχώς, πιο συχνά στη διάνοια παρά στη ισχύ!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό και κόβοντας τους εχθρούς, έδωσε ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή φτέρνα της και κελαηδούσε:
  - Ο άνθρωπος έχει γαϊδουροπείσμα, φιλοδοξία λιονταριού, αλλά στην πραγματικότητα είναι τράγος!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας με ακρίβεια τον Φριτς, τσίριξε:
  - Ένας άντρας για μια γυναίκα είναι σαν ένα μέρος για μια αγελάδα, δεν μπορείς χωρίς αυτό, αλλά είναι αηδιαστικό να πλησιάζεις!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί, απάντησε έξυπνα:
  - Τι είναι κοινό μεταξύ ενός άντρα και μιας τουαλέτας σε ένα γυναικείο δωμάτιο - το γεγονός ότι οι γυναίκες μελίζουν μόνο τους άνδρες!
  Marusya, κόβοντας τους Ναζί και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, vyaknula:
  - Η γυναίκα είναι μια πονηρή αλεπού που μπορεί να καταβροχθίσει κάθε λιοντάρι σαν κουνέλι!
  Η Ματρυόνα, κουρεύοντας τους Ναζί, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετάει τους μισθοφόρους, μουρμούρισε:
  - Μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα σαν μαστιγωτό αγόρι, αν δεν χτυπήσει έναν άντρα, τότε δεν θα υπάρξει ζωή!
  Η Alyonka, πυροβολώντας τον Fritz, φώναξε:
  - Μια γυναίκα χρειάζεται άντρες σαν τα κέρατα του γουρουνιού, μόνο ένα γούνινο παλτό που δίνουν οι άνδρες είναι ακριβό!
  Και η ομάδα των κοριτσιών με τα γυμνά πόδια πώς να γελούν, ξεγυμνώνουν τα δόντια τους και πετάνε χειροβομβίδες με τα γυμνά τους δάχτυλα.
  Κορίτσια πολεμίστριες τολμηρές. Το στοιχείο τους να πολεμούν, το στοιχείο τους να πολεμούν!
  Το Αστραχάν, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Όσον αφορά τα κορίτσια εδώ, πραγματικά τσακώνονται.
  Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ είναι κολοσσιαίες. Τα νέα τμήματα αρμάτων μάχης είναι τόσο ισχυρά εδώ. Η παραγωγή δεξαμενών αυξάνεται. Δεν υπάρχουν βομβαρδισμοί, είναι δυνατή η παροχή εργατικού δυναμικού από τις ιταλικές, γαλλικές, βελγικές και ολλανδικές κτήσεις στην Αφρική.
  Και επίσης από την Αφρική για την εξαγωγή πετρελαίου, βολφραμίου, πολλών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του ουρανίου.
  Δηλαδή, νέα τανκς σφραγίζονται. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση του "Πάνθηρα" -2, καλύτερα προστατευμένου και πιο βαριά οπλισμένου, με ισχυρότερο κινητήρα, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου.
  Υπάρχουν όλο και περισσότερα τανκς και αεροπλάνα. Ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Yu-488. Το πρώτο αεροσκάφος παραγωγής του Τρίτου Ράιχ με τέσσερις κινητήρες. Πολύ δυνατό και γρήγορο. Το αποκορύφωμά του είναι η σχετικά μικρή περιοχή πτέρυγας, γι' αυτό το βομβαρδιστικό μπορεί να πετάξει με ταχύτητα 700 χιλιομέτρων την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι οι σοβιετικοί μαχητές σίγουρα δεν θα τον προλάβουν.
  Έτσι, η ΕΣΣΔ έχει ένα νέο πρόβλημα που δημιουργείται. Η δύναμη του Κόκκινου Στρατού έχει πραγματικά εξαντληθεί. Οι μαθητές τοποθετούνται στα μηχανήματα. Έφηβοι από τα δεκατέσσερά τους τσακώνονται, σχεδόν επίσημα. Τα αγόρια είναι φυσικά εύστροφα και γενικά καλοί μαχητές. Σε νεαρή ηλικία, είναι ακόμα πιο εύκολο να κρυφτείς και να σκαρφαλώσεις σε ένα δέντρο. Και οι στρατιωτικές δεξιότητες κατακτώνται πιο γρήγορα. Οι έφηβοι πολεμούν εξίσου καλά με τους ενήλικες• χτυπιούνται πιο δύσκολα. Και είναι ψυχολογικά πιο δύσκολο να πυροβολείς παιδιά.
  Οι Γερμανοί έχουν αρκετές γυναίκες ελεύθερους σκοπευτές, και οι πολύ νεαροί μαχητές δεν είναι βολικοί για οποιαδήποτε γυναίκα να πυροβολήσει, ντρέπεται...
  Ναι, άρχισαν να καλούν στην ΕΣΣΔ από την ηλικία των δεκατεσσάρων. Και επίσης να βάζουν υπό τα όπλα και τους συνταξιούχους. Στο στρατό υπήρχαν όλο και περισσότερες γυναίκες. Ιδιαίτερα δέχτηκε πρόθυμα το ωραίο φύλο σε στρατεύματα δεξαμενών και αεροπορίας και σε ελεύθερους σκοπευτές. Οι γυναίκες είναι καλοί ελεύθεροι σκοπευτές . Και επειδή είναι συνήθως μικρότεροι από τους άνδρες, είναι πιο βολικό για αυτούς να πολεμούν σε τανκς, αλλά και στην αεροπορία. Συχνά οι έφηβοι πολέμησαν και σε τανκς. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αγόρια και οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητα με το δέρμα τους και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους είναι λιγότερο πιθανό να χτυπηθούν από τους ενήλικες άνδρες. Καθόλου κακοί έφηβοι και σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή. Ένα αγόρι μπορεί να σέρνεται σε ένα στενότερο κενό, να μεταμφιεστεί ή να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο. Συχνά στο στρατό άρχισαν να συναντούν μαχητές κάτω των δεκατεσσάρων ετών.
  Ο πόλεμος κατατρώει ανθρώπινο δυναμικό. Και το έδαφος γίνεται όλο και λιγότερο υπό τον έλεγχο της ΕΣΣΔ. Και πρέπει ακόμα να πολεμήσουμε το πολυάριθμο πεζικό της Ιαπωνίας. Ναι, και υπάρχουν καλά τανκς σαμουράι, και ειδικά αυτοκινούμενα όπλα. Εμφανίστηκαν επίσης σε μια σειρά με ένα μεσαίο άρμα μάχης, συγκρίσιμο σε δύναμη με το T-34, και ακόμη πιο ισχυρό σε μετωπική θωράκιση.
  Άρα η Ιαπωνία είναι επικίνδυνο να υποτιμηθεί. Και για τον πόλεμο μαζί του χρειάζονται στρατιώτες.
  Ο Στάλιν είναι νευρικός και όλο και πιο συχνά πέφτει σε οργή. Στις 25 Δεκεμβρίου 1943 εκδόθηκε διαταγή ότι μέλη των οικογενειών όσων είχαν παραδοθεί θα πυροβολούνταν, μεταξύ των οποίων και παιδιά από δώδεκα ετών, και τα νεότερα θα στέλνονταν σε αποικίες εργασίας.
  Όλο και πιο συχνά χρησιμοποιούνταν αποσπάσματα μπαράζ. Και πυροβόλησαν πιο ενεργά και χρησιμοποίησαν βασανιστήρια.
  Ο Στάλιν έγινε απλά ανυπόφορος. Ο Μπέρια ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να διαπραγματευτεί μια ξεχωριστή ειρήνη με τους Ναζί. Όμως ο Χίτλερ δεν ήθελε ειρήνη. Ήθελε να κατακτήσει ολοκληρωτικά την ΕΣΣΔ. Ειδικά όταν οι σύμμαχοι είναι εκτός ελέγχου του και απρόσιτοι.
  Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη αναπτύχθηκαν στο Τρίτο Ράιχ. Πρώτα απ 'όλα, το ME-262, αλλά αυτό το μαχητικό χρειαζόταν πιο αξιόπιστους κινητήρες για να μην συντρίβεται πολύ συχνά.
  Arado όσο και το έργο Yu-287 φάνηκαν πολλά υποσχόμενα .
  Το νεότερο TA-152 φάνηκε καλά στην πράξη, ως μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων και πολύ γρήγορο. Γενικά, ο γερμανικός στρατός ήταν ακόμα πιο δυνατός στον αέρα. Επιπλέον, τα σοβιετικά Yaks και Laggies , λόγω της έλλειψης αλουμινίου, αποδείχθηκαν βαρύτερα και λιγότερο ευέλικτα από τα μηχανήματα αναφοράς. Έτσι η ποιότητα της σοβιετικής αεροπορίας έπεσε σε κρίσιμο επίπεδο. Το ME-309 με τον ισχυρό οπλισμό του, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα με τους ελιγμούς, τα κατάφερε καλά με τα σοβιετικά οχήματα, εκτοπίζοντας το ME-109. Και το TA-152 θα έπρεπε να είχε αντικαταστήσει το Focke -Wulf.
  Οπότε οι Γερμανοί είναι λίγο πολύ χόκεϊ.... Αλλά η εργασία για την τεχνική πραγματοποιήθηκε.
  Για παράδειγμα, το Lev-2 υποσχέθηκε να είναι το πρώτο τανκ με νέο σχέδιο διάταξης. Τοποθετώντας το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα σε ένα μπλοκ μπροστά από το ρεζερβουάρ και μετατοπίζοντας τον πυργίσκο προς τα πίσω, οι Γερμανοί έκαναν οικονομία στον άξονα caddy και χαμήλωσαν το ύψος του οχήματος. Ως αποτέλεσμα, το "Lion" -2 αποδείχθηκε πολύ πιο ελαφρύ και επομένως πιο γρήγορο.
  Λόγω δυσκολιών εν καιρώ πολέμου, η παραγωγή βαρέων δεξαμενών σχεδόν σταμάτησε στην ΕΣΣΔ• σχεδόν όλα στη σειρά ενοποιήθηκαν σύμφωνα με το T-34-76. Έτσι, οι Ναζί, στο σχέδιο για τη δημιουργία μιας νέας κύριας δεξαμενής, δεν σκόπευαν πλέον να κάνουν την πλαϊνή θωράκιση πολύ χοντρή. Και το "Λιοντάρι" χωρούσε σε πενήντα πέντε τόνους, με κινητήρα 1200 ίππων. Ωστόσο, το βάρος του άρματος Lev-2 θα μπορούσε να είχε μειωθεί περαιτέρω με τη μείωση του διαμετρήματος του όπλου. Το πρώτο έχει καταστεί σαφώς περιττό. Επιπλέον, τα τριάντα τέσσερα είχαν χαμηλής ποιότητας θωράκιση και ακόμη και το απαρχαιωμένο γερμανικό όπλο των 37 mm είχε ήδη αρχίσει να τα διαπερνά.
  Ο Στάλιν είχε ξεκάθαρα φρικάρει... Και έριχνε βροντές και αστραπές... Αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...
  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στο μη κατειλημμένο ακόμα τμήμα του Αστραχάν, το Δέλτα του Βόλγα. Η παρουσία πολλών φραγμών ποταμών, το δύσκολο έδαφος, η εγγύτητα της Κασπίας Θάλασσας επέτρεψαν στον Κόκκινο Στρατό να σφίξει την άμυνα του Αστραχάν και να το διατηρήσει ακόμα καλύτερα από το Στάλινγκραντ. Επιπλέον, τα σοβιετικά κορίτσια έδειξαν απαράμιλλο ηρωισμό.
  Και στον Καύκασο, ειδικά το χειμώνα, είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθείτε στα βουνά. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί κινούνταν κατά μήκος της πιο βολικής ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Η Μαχατσκάλα έγινε το σύνορο όπου τα σοβιετικά στρατεύματα, συγκεντρώνοντας όλη τους τη δύναμη σε μια γροθιά, προσπάθησαν να σταματήσουν τους Ναζί.
  Αλλά τα πυρομαχικά, τα οποία παραδόθηκαν μόνο από τη θάλασσα, δεν ήταν αρκετά ...
  Η Ταμάρα πολέμησε απελπισμένα με το ξυπόλητο τάγμα κοριτσιών της.
  Οι πολεμιστές πολέμησαν με πείσμα και επέδειξαν απαράμιλλο ηρωισμό και το μεγαλύτερο θάρρος.
  Και σχεδόν γυμνός πάλεψε χειμώνα και παγετό.
  Η Ταμάρα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έριξε μια έκρηξη, κουρεύοντας τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Άννα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Akulina έδωσε μια εύστοχη έκρηξη, χτύπησε τους εχθρούς και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Η Βικτώρια σφυροκόπησε τον εχθρό, άρχισε να κουρεύει τον εχθρό, κόβοντας τα γένια του σαν ξυράφι και μουρμούρισε:
  - Η ΕΣΣΔ θα σταθεί!
  Ολυμπιάδα, πυροβολώντας τον εχθρό, και ρίχνοντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, vyaknula:
  - Για την Πατρίδα και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Έτσι τσακώνονται τα κορίτσια. Ενεργούν απελπισμένα και με κολοσσιαία αποφασιστικότητα.
  Η Ταμάρα, πυροβολώντας, σημείωσε:
  - Δεν θα τους πάρει ο διάβολος, και μετά θα τους πάρουμε!
  Οι μάχες εδώ είναι βάναυσες και ταυτόχρονα εποικοδομητικές....
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα παλεύει στον ουρανό ... Το πρόσωπό της στρίβει ακόμη και από οργή και τσιρίζει:
  - Χαίρε την εποχή του κομμουνισμού!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στοχεύει ένα πυροβόλο αεροσκάφους στο στόχο, και γκρεμίζει εχθρικά αεροπλάνα, μετά από τα οποία ουρλιάζει:
  - Για εργασιακές επιτυχίες!
  Η Akulina Orlova, χτυπώντας τους αντιπάλους, βρυχάται με σιγουριά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για έναν τόσο μεγάλο κομμουνισμό, σε ολόκληρο τον πλανήτη!
  Ο πιλότος ουρλιάζει:
  Ακόμα και τα παιδιά μας ξέρουν!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κατευθύνει το αεροπλάνο στον στόχο, και συντρίβει τον εχθρό και τρίζει:
  - Στο όνομα της εποχής του κομμουνισμού!
  Ας το παραδεχτούμε, το κορίτσι είναι ένας εξολοθρευτής και μια φλεγόμενη φλόγα. Κανένα ηφαίστειο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε:
  - Ήδη, τι μέρα, πίστη στον Θεό ονειρεύομαι, είμαι τόσο τεμπέλης, δεν θέλω να προσευχηθώ!
  Και καλλονές έκλεισαν επιθετικά το μάτι.
  Εδώ είναι οι αγώνες...
  Και τα αεροπλάνα των κοριτσιών είναι ξεπερασμένα. Και αυτό είναι το σταθερό τους μείον. Και επίσης βαρύ και όχι πολύ ευέλικτο ...
  Ένα από τα αγόρια που πολεμούσαν καταρρίφθηκε και δεν πρόλαβε να πηδήξει έξω με αλεξίπτωτο. Και αυτό, φυσικά, είναι το κολοσσιαίο κατόρθωμα του.
  Τα κορίτσια τσακώνονται στον αέρα και είναι ευδιάθετα...
  Η Albina και η Alvina παλεύουν με καλά μαχητικά ME-309 και, φυσικά, κερδίζουν ενεργά σκορ.
  Τα κορίτσια είναι πολύ περήφανα για την επιτυχία τους...
  Η Αλμπίνα κατέρριψε ένα σοβιετικό αεροπλάνο χρησιμοποιώντας το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της και τσίριξε:
  - Για τους αετούς μας!
  Η Alvina κούρεψε τρία ρωσικά αυτοκίνητα με μια έκρηξη και ξέσπασε:
  - Για τα γεράκια μας!
  Τα κορίτσια ασχολήθηκαν περίφημα... Αλλά τους αρέσει επίσης να βασανίζουν Ρώσους στρατιώτες.
  Εδώ συνελήφθη ένα αγόρι-πιλότο δεκατεσσάρων ετών. Και του τηγανίστηκαν οι ομορφιές των παιδικών στρογγυλών γόβων. Και μετά άρχισαν να περιχύνουν τους γυμνούς με παγωμένο νερό.... Μετά βραστό νερό και πάλι παγωμένο νερό.
  Τέτοιες είναι οι μαχόμενες καλλονές ....
  Η Albina τραγούδησε:
  -Για τους κυνόδοντες, τα νύχια, τα δόντια, τις γροθιές μας!
  Η Άλβινα φώναξε στα πνεύμονά της:
  - Άρα θέλουν καλό αγώνα!
  Και τα κορίτσια συνέχισαν να κάνουν θαύματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και να καταρρίπτουν σοβιετικά αεροπλάνα.
  Τους απάντησαν όμως και Ρώσοι πιλότοι. Η Αλίκη και η Άντζελα μόλις μεταφέρθηκαν στο Yak-9. Και να αλωνίζουμε τους Γερμανούς και να τραγουδάμε ταυτόχρονα.
  Είστε η ενσάρκωση μιας γενναίας χώρας,
  Ο σύντροφος Λένιν και ο σύντροφος Στάλιν...
  Στην ΕΣΣΔ, όλοι οι άνθρωποι είναι πραγματικά ίσοι,
  Και οι γροθιές είναι από σίδερο και ατσάλι!
  
  Για τον Λένιν, το θηρίο Αδόλφο δεν φοβάται,
  Τώρα ο Βλαντιμίρ είναι ο αρχηγός σύντροφος Στάλιν...
  Χτυπάμε τους Krauts στο μάτι, όχι στο φρύδι,
  Όλοι οι Ναζί κομματιάστηκαν μονομιάς!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μου
  Μεγάλη, ατελείωτη Πατρίδα...
  Όλα τα έθνη είναι μια οικογένεια,
  Σύντομα θα ζούμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Ας κάνουμε τη χώρα μας πιο δυνατή
  Αφήστε τη Ρωσία να γίνει γρήγορα πράσινη ...
  Θα χτυπήσουμε τον φασίστα στο μέτωπο, μάλλον,
  Και πιστέψτε με, η δύναμή μας δεν γίνεται πέτρα!
  
  Και ο Ιησούς ως ηγέτης είναι πολύ σπουδαίος,
  Είναι ο Κύριός μας και ο Λευκός Θεός του Σύμπαντος...
  Και ο Φύρερ θα χτυπηθεί πολύ δυνατά,
  Άλλωστε, η ανδρεία μας έχει μείνει αμετάβλητη!
  
  Ναι, για χάρη της Πατρίδας μας, άγιε,
  Θα πολεμήσουμε σκληρά τον Φριτς...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  Θέλει να παλέψει με λύσσα!
  
  Ναι, ο Στάλιν έχει γίνει πλέον ο Σοβιετικός ηγέτης,
  Ένας τόσο σπουδαίος, γενναίος και επιδέξιος...
  Ρωσία του κομμουνισμού, μην αγγίζεις τον εχθρό ,
  Αν και η δύναμη του Εωσφόρου είναι μαζί σας!
  
  Μπορούμε να πάρουμε τον Χίτλερ, πιστέψτε με
  Αν και προικισμένος με δαιμονική δύναμη...
  Ένας Χίτλερ είναι ένα αρπακτικό θηρίο,
  Αν και για να παραδεχτούμε ότι οι Fritz δεν είναι ανόητοι!
  
  Εν ολίγοις, θα μπούμε μαχητές του Βερολίνου,
  Εκεί ο Λένιν, γνωστός και ως Στάλιν, θα είναι μαζί μας...
  Οι φασίστες σαν κουτάβια σκίζονται εύκολα,
  Και πιστέψτε ότι η δύναμή μας δεν θα μειωθεί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Ήρθε το νέο έτος 1944 ... Παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση στα μέτωπα, στην ΕΣΣΔ γίνονταν εργασίες για τη δημιουργία νέας τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, μεγάλες ελπίδες συνδέονταν με το άρμα IS-2 και τα ισχυρά όπλα του. Ένα πυροβόλο 122 χιλιοστών θα μπορούσε να γίνει ισχυρό επιχείρημα στον πόλεμο κατά των Ναζί. Ελπίδες είχαν επίσης καρφωθεί στο T-34-85 με ένα πιο ισχυρό όπλο, έναν μεγάλο πυργίσκο, αλλά το ίδιο κύτος και υπόστρωμα.
  Η κατάσταση ήταν χειρότερη με τα αεροσκάφη. Το Yak-3 δεν μπορούσε να τεθεί σε παραγωγή λόγω έλλειψης υψηλής ποιότητας ντουραλουμίου και το LAGG-7, λόγω του νέου κινητήρα, δεν θα μπορούσε να λανσαριστεί χωρίς μείωση της παραγωγής.
  Έτσι ο Στάλιν αποφάσισε ότι προς το παρόν το κύριο σοβιετικό μαχητικό ήταν το Yak-9 και το LAGG-5 και το επιθετικό αεροσκάφος IL-2 ήταν εύκολο στην κατασκευή και ανθεκτικό. Και στα άρματα μάχης υπάρχει μια σταδιακή μετάβαση στα T-34-85 και IS-2.
  Αν και για να μην υπάρξει μείωση της παραγωγής...
  Και το μέτωπο έσκαγε στις ραφές, οι Γερμανοί κατέλαβαν τον Καύκασο. Η Μαχατσκάλα έπεσε, και πλησίαζαν ήδη τα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν!
  Εδώ η Ταμάρα πολέμησε με το γυναικείο τάγμα της. Και πάλι κορίτσια με κουρέλια από χιτώνες και ξυπόλητα πολέμησαν με ανώτερες εχθρικές δυνάμεις.
  Η Ταμάρα πυροβόλησε μια γραμμή εναντίον των Ναζί, σκοτώνοντας μερικούς από τους εχθρούς. Και μετά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η Άννα πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε χειροβομβίδες φονικής δύναμης, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους.
  Τότε εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας κατά του εχθρού, έκοψε το φασιστικό πεζικό. Έκοψε τον Φριτς, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζοντας:
  - Για τη Ρωσία, η μεγάλη μας μητέρα!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τον εχθρό και ρίχνοντας χειροβομβίδες εναντίον του με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επίσης πυροβολώντας από πολυβόλο, έσκασαν:
  - Δόξα στους καιρούς του μεγάλου κομμουνισμού!
  Τα κορίτσια μαχητικά είναι υπέροχα...
  Πολεμούν όπως πρέπει οι καλλονές...
  Η Ταμάρα, πολεμώντας, θυμήθηκε την αρχή του πολέμου. Πώς έπρεπε να δραπετεύσει από τα γερμανικά στρατεύματα. Τότε άκουσε τον βρυχηθμό των όπλων. Το κορίτσι έφυγε από τον κανονιοβολισμό. Η φίλη της Τατιάνα, οι Γερμανοί έπιασαν και πήραν καινούργια παπούτσια, έσκισαν κοσμήματα και σκουλαρίκια. Και την οδήγησαν ξυπόλητη στην αιχμαλωσία ... Η Τατιάνα ήταν κόρη του γραμματέα της περιφερειακής επιτροπής και δεν έπρεπε συχνά να περπατά χωρίς παπούτσια. Αυτό είναι ταπείνωση της υπερηφάνειας, το να πηγαίνεις ξυπόλητος σαν κοινός, και πονάει για τα ευαίσθητα πέλματα. Το κορίτσι χτύπησε τα πόδια της στο αίμα και βόγκηξε σε κάθε βήμα.
  Η Ταμάρα φορούσε και τις καινούργιες μπότες που της είχαν δώσει και έτριψε τις φτέρνες της από τη μεγάλη βόλτα. Και έβγαλε τα παπούτσια της, πήγε ξυπόλητη. Είναι μια κοπέλα από το χωριό, που έχει κάνει το καθήκον της στην Ουκρανία. Τα πόδια της στην παιδική ηλικία περπατούσαν κατά μήκος των απότομων βουνών. Και αυτό σίγουρα δεν συγκρίνεται με τους δρόμους του κάμπου. Είναι αλήθεια ότι οι κάλοι της έχουν ήδη ξεκολλήσει από τη σόλα και δεν είναι τόσο άνετο να περπατάς. Όμως τα πόδια σκληρύνθηκαν ξανά γρήγορα. Και δεν υπέφερε σχεδόν καθόλου.
  Αλλά η Τατιάνα σύντομα γκρέμισε τα πόδια της τόσο πολύ που δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει. Οι Γερμανοί θα την είχαν πυροβολήσει, αλλά λυπήθηκαν την ομορφιά. Με έβαλαν σε ένα κάρο, αλλά σε αντάλλαγμα με έβαλαν να τραγουδήσω. Η Τατιάνα είχε μια ευχάριστη φωνή και τους τραγούδησε πολλά πολιτικά ουδέτερα τραγούδια.
  Η Ταμάρα δεν ήξερε τι της συνέβη μετά. Η ίδια περπάτησε μέσα στο δάσος, ένιωσε με τα ξυπόλυτα πόδια της τα χτυπήματα, τα χτυπήματα, τα κλαδιά και ένιωθε ακόμη και ευχάριστα. Όταν περπατάς στα κοφτερά βράχια των βουνών, ακόμη και τα κάλους πέλματα, αν περπατήσεις για πολλή ώρα, γίνονται τσιμπήματα και επώδυνα. Και είναι ακόμα πιο δυσάρεστο να περπατάς πάνω σε αγκάθια. Όταν αυτά κολλάνε στα πέλματα, γίνεται πολύ πιο οδυνηρό, ακόμη και για τα τραχιά πέλματα ενός κοριτσιού.
  Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, η Tamara κυριεύτηκε από κούραση και πείνα. Το κορίτσι έφαγε μούρα και αυτό δεν ήταν αρκετό. Και οι Γερμανοί προχωρούσαν γρήγορα μπροστά. Η Tamara, συνηθισμένη να ζει στα βουνά, δεν ήταν πολύ εξοικειωμένη με τα ουκρανικά δάση. Χάθηκε και βρέθηκε βαθιά στο πίσω μέρος.
  Και τώρα, σαν κυνηγημένη γάτα στο δάσος. Τότε η κοπέλα έπιασε τους Γερμανούς σε μοτοσυκλέτα. Σταμάτησαν το αυτοκίνητο με το καρότσι για να πάρουν νερό. Και η Ταμάρα έφτασε μέχρι το πολυβόλο, και πώς κόβει από αυτό στον εχθρό. Και κόψτε αβέβαια, αλλά με ακρίβεια. Και οι Ναζί πέφτουν και συστρέφονται από αγωνία. Η Ταμάρα τους τελειώνει. Εκείνη κίνησε το ένα γυμνό τακούνι στο πηγούνι, εκείνος έπεσε. Και το κορίτσι τον πήρε.
  Μετά από αυτό, η καλλονή ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα και πατώντας το πεντάλ με το γυμνό της πόδι, τράβηξε.
  Έτσι η μετακίνηση είναι πολύ πιο διασκεδαστική από το περπάτημα και ξυπόλητος.
  Η Ταμάρα τραγούδησε στην πορεία:
  - Ωραία, αδέρφια, είναι ωραία, είναι ωραία, αδέρφια να ζήσετε! Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε με τον αταμάν μας!
  Έτσι προέκυψε το πεδίο της μάχης.
  Και τώρα πολεμά τους Ναζί σαν εξολοθρευτής της Κομσομόλ. Όμως οι δυνάμεις είναι άνισες και το τάγμα των κοριτσιών αναγκάζεται να υποχωρήσει. Οι μάχες βράζουν εδώ, όπως το νερό σε έναν τεράστιο βραστήρα πάνω από ένα ηφαίστειο.
  Η Άννα, πυροβολώντας και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Στον πόλεμο όλα τα μέσα είναι καλά, εκτός από τα αυτοκτονικά!
  Η Akulina, πυροβολώντας τον εχθρό, γκρεμίζοντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Σε όλα θα είμαστε πρώτοι!
  Και το γυμνό τακούνι του κοριτσιού έδωσε το δώρο της καταστροφής.
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους Ναζί, και σκοτώνοντας τους εχθρούς με αυτόματες εκρήξεις, φώναξε:
  - Δεν θα υπάρχει έλεος για τους εχθρούς!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Η Ολυμπία πέταξε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, ένα βαρύ μάτσο χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Για το μεγαλείο του πιο ανθρώπινου δικαστηρίου στον κόσμο και του κομμουνισμού!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά ένδοξοι εδώ, και αρέσει η διαστημική εποχή.
  Πολεμούν με μεγάλη αγριότητα.
  Αλλά οι Ναζί εξακολουθούν να προελαύνουν στον Καύκασο. Τον Φεβρουάριο του 1944, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι ενώθηκαν, κόβοντας τα σοβιετικά στρατεύματα σε δύο άνισα μέρη.
  Ο Φύρερ απαίτησε να τελειώσει η ΕΣΣΔ. Το Αστραχάν άντεξε ακόμα. Οι Ναζί, όπως πάντα, με στολή μάχης ... Τα πρώτα ME-262 πολεμούν στον αέρα. Να σημειωθεί ότι δεν προκάλεσαν αισθήσεις. Σε υψηλή ταχύτητα, δεν είναι πολύ βολικό να χτυπάτε από όπλα αεροσκαφών 30 mm. Ναι, αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Το ME-262 έχει επίσης κάποια προβλήματα λόγω του μεγάλου βάρους του. Με ευελιξία ιδιαίτερα.
  Πιο πετυχημένος στη χρήση του TA-152, το οποίο ερωτεύτηκε τους πιλότους και έγινε άλογο εργασίας. Στην πραγματικότητα, το αυτοκίνητο είναι ταυτόχρονα βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, μαχητικό και επιθετικό αεροσκάφος. Υπήρχαν ακόμη και ιδέες να μεταφερθεί ολόκληρη η γερμανική αεροπορία σε αυτό το αεροσκάφος. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του, πρέπει να σημειωθεί η επιβίωση και η ταχύτητα και τα ισχυρά όπλα, κατάλληλα τόσο για αεροσκάφη επίθεσης όσο και για μαχητές.
  Το ME-309, το οποίο εκσυγχρονίζεται, χρησιμοποιείται επίσης όλο και πιο ενεργά. Το ME-109 είναι επίσης σε υπηρεσία, αλλά δεν αφαιρείται για να μην μειωθεί η παραγωγή. Υπήρξε ακόμη και μια νέα τροποποίηση του ME-109 "K" με έναν ισχυρότερο κινητήρα, οπλισμένο με πέντε αεροβόλα ταυτόχρονα. Δεν μπορείς να νικήσεις ένα τέτοιο μηχάνημα τόσο εύκολα.
  Το ME-309 έλαβε επίσης έναν ισχυρότερο κινητήρα και σάρωσε φτερά. Πολύ επικίνδυνο αυτοκίνητο. Οι Σοβιετικοί πιλότοι εξακολουθούν να πετούν με παλιά αεροπλάνα και η ποιότητά τους μόνο μειώνεται. Προς το παρόν, όμως, το Yak-9 δεν είναι τόσο κακό, είναι αρκετά ευέλικτο και δεν χρειάζεται υπερβολική ταχύτητα.
  Τα γερμανικά στρατεύματα είναι ισχυρά... Διαφωνίες προέκυψαν σχετικά με το τανκ T-34-85. Πρέπει η πανοπλία του πυργίσκου να γίνει πιο χοντρή; Μετά από όλα, σε αυτή την περίπτωση, το βάρος θα αυξηθεί. Και πρέπει να σημειωθεί ότι η ποιότητα της σοβιετικής πανοπλίας έχει πέσει. Τα στοιχεία κράματος είναι ελλιπή και η ποιότητα της συγκόλλησης ή της χύτευσης έχει πέσει σε κρίσιμα επίπεδα.
  Αλλά τα κορίτσια τσακώνονται σαν ηρωίδες...
  Τότε το τανκ της Ελισάβετ σπάει και τα κορίτσια φεύγουν. Ξυπόλητοι και ντυμένοι με μπικίνι, τρέχουν μέσα στο χιόνι, αφήνοντας χαριτωμένα ίχνη.
  Η Κατερίνα σημείωσε με ένα κακό βλέμμα:
  - Έχουμε στραγγαλιστεί τελείως!
  Η Έλενα σημείωσε με θυμό:
  Αλλά και πάλι θα νικήσουμε!
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε με το πιστόλι της, χτυπώντας έναν Γερμανό μοτοσικλετιστή και μουρμούρισε:
  - Χτύπησα Γερμανό! Πώς θα τα καταφέρει από εμένα!
  Η Ευφρασία σημείωσε δυναμικά:
  - Εκεί τελειώνουν τη ζωή τους, και δεν γλυτώνουν πίσω!
  Η Catherine ήταν ένα επιθετικό κορίτσι και τραγουδούσε:
  - Στη μανία μας, τραγουδάμε τους ύμνους της αυτοκρατορίας!
  Τα κορίτσια τρέχουν μόνα τους και τα γυμνά στρογγυλά τακούνια τους αναβοσβήνουν.
  Το αγόρι, βλέποντας τα κορίτσια, τα ρώτησε τρομαγμένα:
  - Και από πού ήρθες ξυπόλητος;
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Ας κάνουμε έναν ελιγμό τακτικής!
  Το αγόρι κελαηδούσε:
  - Ένα, δύο - η θλίψη δεν είναι πρόβλημα,
  Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε πίσω!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά σας ψηλότερα με ένα σωλήνα,
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Η Κάθριν κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Η Έλενα ούρλιαξε:
  - Μη φοβάσαι! Θα επιστρέψουμε....
  Και τα τέσσερα κορίτσια φώναξαν σε χορωδία•
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Οι πολεμιστές είναι έτοιμοι να σκίσουν κάθε Γερμανό... Και ξυπόλητοι στο χιόνι είναι τόσο σέξι και όμορφοι. Πόσο όμορφα είναι αυτά τα κορίτσια, σαν τριαντάφυλλα που ανθίζουν και δεν ξεθωριάζουν.
  Λοιπόν, ο Χίτλερ δεν αστειεύεται, και γύρω από την Πατρίδα μας, στριφογυρίζει σύννεφα. Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά και πίνει το αίμα της!
  Και τα κορίτσια αφήνουν πολύ όμορφα ίχνη πίσω τους. Οι Γερμανοί ακολουθούν αυτά τα ίχνη και χτυπούν τα γόνατά τους και κοιτάζουν άπληστα. Αυτοί είναι οι άγριοι πολεμιστές. Και οι Γερμανοί φιλούν τα ίχνη των κοριτσιών.
  Και η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova τσακώνονται στον ουρανό. Δύο υπέροχα κορίτσια.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας τους Ναζί και γυρίζοντας το αεροπλάνο της χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τραγούδησε:
  Θα παλέψουμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Η Ακουλίνα, κόβοντας τις ουρές των Ναζί χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδούσε:
  - Ας φιληθούμε!
  Και τα κορίτσια πάλι αλωνίζουν τους Γερμανούς χωρίς κανένα οίκτο και τελετή. Τόσο έξυπνοι είναι.
  Η Αναστασία γύρισε ξανά το Yak-9 της και, τσιρίζοντας, τη vyaknula:
  - Αυτό είναι το όνομα του κομμουνισμού!
  Η Akulina συμφώνησε με αυτό:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει...
  Η Αναστασία, γκρεμίζοντας τους Γερμανούς, γρύλισε:
  - Η πατρίδα είναι ο ήλιος μας!
  Και τέτοια είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ, η υψηλότερη σοβιετική τάξη.
  Και οι Γερμανοί το καταλαβαίνουν, πολύ δύσκολα. Και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις αναπτύσσονται ...
  Τον Μάρτιο, οι Ναζί άρχισαν να εισβάλλουν στο Μπακού. Γίνεται επίθεση σε μια μεγάλη πόλη γεμάτη πετρέλαιο. Οι μάχες είναι σκληρές.
  Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν το Μπακού χρησιμοποιώντας βαρύ πυροβολικό.
  Και βομβαρδίστηκε από θύελλα. Αλλά οι βόμβες ρίχνονται και από τα πρώτα, νεότερα Yu-488, τα οποία διακρίνονται για κολοσσιαία δύναμη. Αυτά τα μηχανήματα είναι απλά θηρία.
  Σε ένα από αυτά, η Γερτρούδη, η Εύα και η Φρίντα. Όμορφα κορίτσια, έχοντας εξαιρετική θέα, ρίχνουν βόμβες στις σοβιετικές θέσεις. Και σκοτώνουν στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού και πολίτες.
  Το Μπακού καίγεται... Καπνός υψώνεται σε κολώνες. Οι πετρελαιοπηγές καίγονται, όλα καίγονται.
  Η Γερτρούδη λέει με ένα χαμόγελο:
  - Ο Θεός αγαπά τη Γερμανία!
  Η Εύα, πατώντας τη γυμνή της φτέρνα στο μοχλό και ρίχνοντας βόμβες, συμφωνεί:
  - Φυσικά! Είμαστε η επιλεγμένη φυλή!
  Η Φρίντα τραγούδησε επιθετικά:
  - Ο λαός μας είναι οι εκλεκτοί του ουρανού!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ και αγωνίζονται, απλώς η ενσάρκωση της επιθετικότητας. Και δύναμη μάχης.
  Η Γερτρούδη έριξε μια έκρηξη από αεροβόλα όπλα και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας μας!
  Η Εύα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, επιβεβαίωσε:
  - Για κολοσσιαία μεγαλεία!
  Τα κορίτσια φαίνονται να κατακτούν γρήγορα τα αεροπλάνα. Αυτές είναι οι μαχόμενες φίλες.
  Και δεν μπορείτε να τα κερδίσετε μόνο με χαρτιά. Και αλωνίζουν τους εχθρούς με μια άγρια φρενίτιδα.
  Η Φρίντα σημείωσε:
  - Είμαι μια γυναίκα με μεγάλα όνειρα και ομορφιά!
  Μετά από αυτό, πυροβόλησε ξανά από όπλα αεροσκαφών, καταρρίπτοντας σοβιετικά μαχητικά που προσπαθούσαν να επιτεθούν στο γερμανικό τέρας.
  Ναι, απέναντι στους Ναζί υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Το Μπακού δέχεται επίθεση.
  Η Tamara και το τάγμα της πολεμούν για αυτήν την πόλη. Τα κορίτσια παλεύουν απελπισμένα και δείχνουν απαράμιλλο ηρωισμό.
  Η Ταμάρα έριξε μια έκρηξη, πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκορπίζοντας τους Γερμανούς και τους μισθοφόρους τους, και έτριξε:
  "Για την απέραντη Πατρίδα μου!"
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Είναι μια πολεμίστρια υψηλού επιπέδου, που δεν έχει όμοιο.
  Αν και, φυσικά, τα άλλα κορίτσια δεν είναι κακά. Ας πούμε ότι παλεύουν πολύ καλά.
  Η Άννα, για παράδειγμα, πήρε, ξάπλωσε τους ναζί, σαν με ένα δρεπάνι.
  Και κελαηδούσε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και με το γυμνό της τακούνι έδωσε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μου!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να λανσάρεις παρουσιάσεις αφανισμού που εξοντώνουν τους πάντες στη σειρά.
  Η Βικτώρια μάχεται με τους εχθρούς, ενεργώντας απελπισμένα και αποφασιστικά. Νοκ άουτ τους αντιπάλους κατά ριπάς. Στη συνέχεια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει χειροβομβίδες με θανατηφόρα δύναμη. Και τσιρίζει:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Οι Ολυμπιακοί αγώνες επίσης. Και αυτό το ηρωικό κορίτσι θα πετάξει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά με τα γυμνά, μυώδη πόδια της. Και η δεξαμενή "Lion" θα κυλήσει.
  Ο πολεμιστής αναφωνεί:
  - Μα πασαραν !
  Κορίτσια μαχητικά και πολύ όμορφα. Ποτέ μην τα παρατάς και ποτέ μην τα παρατάς. Έχουν τη δύναμη των τερματιστών.
  Και οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες... Το Μπακού τυλίγεται στις φωτιές. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν έχουν αρκετά πυρομαχικά. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα.
  Πολλοί παραδίδονται σε απόγνωση.
  Η Γκέρντα και η ομάδα της αναγκάζουν τους σκλάβους να φιλήσουν τα γυμνά τους πέλματα. Αυτοί το κάνουν ευσυνείδητα και γλείφουν τις φτέρνες τους.
  Στη συνέχεια, τα κορίτσια ανεβαίνουν ξανά στο Panther-2 και πυροβολούν. Να χτυπήσει τα σοβιετικά όπλα...
  Σχεδόν ολόκληρος ο Καύκασος έχει ήδη καταληφθεί. Αλλά το Ερεβάν αντέχει ακόμα. Η πόλη της Ποτής μάχεται ηρωικά - το τελευταίο λιμάνι στο οποίο εξακολουθούν να κρατούν τα απομεινάρια του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
  Και εκεί τσακώνονται κορίτσια διαφορετικών εθνικοτήτων. Και ένα απόσπασμα ξυπόλητων Γκουλνάζι πολεμά . Μια όμορφη Γεωργιανή, και έχει μια ομάδα για κορίτσι.
  Ο Γκιουλνάζι πετάει με γυμνό πόδι ένα πακέτο με εκρηκτικά, σκίζει τους ναζί και τσιρίζει:
  - Δόξα στο μεγαλείο του παγκόσμιου κομμουνισμού!
  Ο Ταμίλ σύντροφός της ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με γυμνό πόδι, σκίζοντας τους Τούρκους και ουρλιάζοντας:
  - Για την Πατρίδα!
  Η Μάσα, ένα κορίτσι από τη Ρωσία, σκάει και ρίχνει εκρηκτική δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σπάει τους φασίστες, φωνάζει:
  - Δόξα στους καιρούς του παγκόσμιου κομμουνισμού!
  Μια εύστοχη στροφή δίνει και η Μαργαρίτα. Κόρεψε τους φασίστες και με τη γυμνή της φτέρνα έστειλε ένα δώρο δολοφονικού θανάτου, συντρίβοντας τους αντιπάλους της και ουρλιάζοντας:
  - Για τη νίκη μας!
  Έτσι παλεύουν ηρωικά τα κορίτσια. Και πραγματικά δεν μπορούν να σταματήσουν, και δεν μπορούν να τους γυρίσουν πίσω. Είναι απλά γυναίκες μαχήτριες και σούπερ. Και αν πολεμήσουν, τότε σαν ήρωες και υπεράνθρωποι !
  Αλλά, δυστυχώς, είναι δύσκολο να αντέξει κανείς ενάντια στους φασίστες και τις ανώτερες δυνάμεις τους. Στον ουρανό, η Albina και η Alvina κερδίζουν σίγουρη βαθμολογία. Και καταρρίπτονται τόσα πολλά αεροπλάνα που σαφώς δεν μπορούν να σταματήσουν.
  Η Αλμπίνα, καταρρίπτοντας ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τραγούδησε:
  - Δεν μπορούμε να νικηθούμε, ο κυνηγός μετατρέπεται σε παιχνίδι!
  Η Alvina, κόβοντας τους αντιπάλους της και στρέφοντας έντονα το κεφάλι της σε έναν δυνατό λαιμό, κελαηδούσε:
  - Δόξα στην εποχή της νέας άριας τάξης!
  Και δίνει επίσης γυμνό τακούνι ...
  Τα κορίτσια έχουν ήδη καταρρίψει περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη το καθένα και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτές είναι απλώς απίστευτες ομορφιές. Και αν οι εχθροί του Τρίτου Ράιχ ήδη χτυπιούνται, τότε αυτοί οι διάβολοι δεν μπορούν να σταματήσουν. Περισσότερα από 500 αεροπλάνα κατέρριψαν μόνο κοντά στη Μασσαλία. Αυτό το φαινόμενο είναι, φυσικά, στην κορυφή. Ο Χίτλερ αποφάσισε μάλιστα να εγκρίνει τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Θα το παραλάβει αυτός που θα ξεπεράσει πρώτος τα χίλια αεροσκάφη. Και θα είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
  Η Αλμπίνα έκοψε ταυτόχρονα πέντε σοβιετικά αεροσκάφη με μια έκρηξη πυροβόλων αεροσκαφών διαμετρήματος 30 mm και, πιέζοντας τις σκανδάλες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Δόξα στη δύναμή μας!
  Η Alvina, κόβει σοβιετικά αυτοκίνητα και κόβει τους εχθρούς με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, vyaknula:
  - Μεγάλη δόξα στον ηρωισμό!
  Και οι πολεμιστές έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο!
  Παλεύουν όπως πάντα με μπικίνι και ξυπόλητοι και αυτή είναι η δύναμή τους. Τα κορίτσια είναι απλώς γυναίκες υπεράντρες. Παρόλο που εξυπηρετούν έναν κακό σκοπό. Και τους αρέσει να ψήνουν τα τακούνια των αιχμαλώτων πρωτοπόρων με φωτιά. Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ. Βάναυσο αλλά χαριτωμένο.
  Η Αλμπίνα είπε κάποτε:
  - Δεν υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο, υπάρχει μόνο αδυναμία!
  Και με το γυμνό της τακούνι έριξε ένα ζευγάρι βόμβες στις σοβιετικές θέσεις, χτυπώντας τρία όπλα.
  Αυτοί είναι πολεμιστές που δεν δίνουν κανένα απολύτως έλεος σε κανέναν! Αλλά τα χτυπήματά τους είναι απλά συντριπτικά.
  Η Αλβίνα σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Δεν υπάρχει χώρος για τους αδύναμους κάτω από τον ήλιο!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της.
  Πολεμιστές που δεν δείχνουν αδυναμία και δεν τα παρατάνε ποτέ. Είναι πραγματικά οι πρωταθλητές των πρωταθλητών. Αν και με μείον, αφού υπηρετούν μια κακιά δύναμη.
  Αλλά ταυτόχρονα ευδιάθετη και γοητευτική.
  Η Αλμπίνα, βγάζοντας τα δόντια της και στέλνοντας δολοφονικές οβίδες αεροσκαφών στους αντιπάλους της, κελαηδούσε:
  - Η ναζιστική λέξη είναι ιερή - θα την καταστρέψουμε για πάντα!
  Η Alvina παρατήρησε επιθετικά, γκρεμίζοντας τους αντιπάλους:
  - Είμαστε πραγματικά πειρατές!
  Η Albina, αποκόπτοντας τους εχθρούς, επιβεβαίωσε:
  - Όλα τα άλλα είναι όνειρο!
  Και οι πολεμιστές έγιναν τόσο συντρίβοντας και γκρεμίζοντας τους πάντες, σαν να σκοράρουν ξωτικά με μπαστούνια.
  Η Alvina κελαηδούσε καθώς συνέτριβε τα ρωσικά αεροπλάνα:
  - Πολεμάμε τους αετούς του Χίτλερ!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Οι πολεμιστές εδώ πραγματικά αφήνουν τα κότσια από τους εχθρούς τους. Ο Κόκκινος Στρατός λαμβάνει πολλά από αυτούς.
  Τα κορίτσια που μάχονται είναι τόσο πρόθυμα να χτυπήσουν τα ρωσικά στρατεύματα.
  Αλλά η Helga στο TA-152 καταστρέφει τις σοβιετικές χερσαίες δυνάμεις. Κάνει νοκ άουτ το SAU-85 και τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο της Γερμανίας και τους γιους και τις κόρες της!
  Αλλά οι μάχες για το Αστραχάν συνεχίζονται ακόμη.
  Τα κορίτσια κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατηθούν.
  Η Αλένκα ρίχνει βόμβα με εκρηκτικά με γυμνό πόδι. Σκίζει τους φασίστες και ουρλιάζει:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί και ρίχνοντας επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσιρίζει:
  - Και σωτηρία για τη χώρα!
  Η Άλλα, χτυπώντας τους αντιπάλους και κουρεύοντας τους χωρίς περιττές τελετές, και πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της, έτριξε:
  - Έτσι ακούγεται η δόξα μας!
  Η Μαρία, καταστρέφοντας τους εχθρούς, πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, βρυχάται:
  - Είμαστε σπουδαίοι στη δόξα μας!
  Η Marusya, κουρεύοντας τους προελαύνοντες Άραβες μισθοφόρους σε τάξεις, και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, ουρλιάζει:
  - Για αλλαγές, για να πέφτουν οι τιμές μονομιάς!
  Η Ματρόνα, σβήνοντας τους Ναζί από ένα πολυβόλο, το πήρε και τσίριξε:
  - Η πατρίδα μας η ΕΣΣΔ! Θα συντριβεί κύριε!
  Οι πολεμιστές εδώ ενεργούν με μεγάλη επιθετικότητα. Και η πίεση μάχης τους είναι κολοσσιαία.
  Γενικά δείχνουν τα κολοσσιαία ακροβατικά τους. Και πραγματικά ασταμάτητη πίεση.
  Πολεμιστές ξυπόλητοι, αλλά ευτυχισμένοι...
  Τον Απρίλιο, οι Ναζί κατέλαβαν το Μπακού. Η έλλειψη πυρομαχικών έκανε τον φόρο. Την ίδια ώρα, σχεδόν ταυτόχρονα έπεσε και το Πότι. Μόνο το Ερεβάν, που βρίσκεται σε βουνοπλαγιές, κράτησε. Αλλά και αυτός ήταν καταδικασμένος. Τα πυρομαχικά και τα τρόφιμα είχαν επίσης εξαντληθεί. Απλώς οι Τούρκοι δεν έχουν εισβάλει ακόμη σε αυτήν την πόλη και η σκόνη πεθαίνει από την πείνα.
  Τα κορίτσια από το τάγμα της Tamara εξαφανίστηκαν εν μέρει ανάμεσα στους υπόγειους μαχητές και μερικά, μαζί με τον διοικητή, κινήθηκαν από τα πίσω προς τα εμπρός... Ήθελαν να περάσουν στους δικούς τους.
  Ο Καύκασος έχει ήδη καταληφθεί σχεδόν ολοκληρωτικά, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Αν και η ΕΣΣΔ έχασε το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου εκείνη την εποχή. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν είχε σπάσει στο πνεύμα. Και υπάρχει επίσης πετρέλαιο στην περιοχή του Βόλγα, στη Σιβηρία και σε πολλά άλλα μέρη.
  Ο Χίτλερ διέταξε να τερματίσουν τους Ρώσους στο Αστραχάν μέχρι τις 20 Απριλίου. Και οι μάχες εκτυλίχθηκαν σε κολοσσιαία κλίμακα. Και οι βομβαρδισμοί εντάθηκαν απότομα.
  Η ΕΣΣΔ βρέθηκε υπό ισχυρή πίεση. Οι μάχες συνεχίστηκαν για την Άλμα-Άτα, την οποία εισέβαλαν οι Ιάπωνες. Η πόλη ήταν σχεδόν πλήρως περικυκλωμένη.
  Ο σαμουράι, μόλις ζεστάθηκε λίγο, προσπάθησε να αναπτύξει την επίθεση, και προς την κατεύθυνση του Μαγκαντάν.
  Η Βερόνικα πολέμησε στην Άλμα-Άτα και πολέμησε την επίθεση των σαμουράι με το τάγμα των κοριτσιών της.
  Και είναι πολλά από αυτά. Οι Κινέζοι που επιστρατεύονται με τις μεθόδους της κατάρρευσης μάχονται επίσης.
  Οι Ιάπωνες ρίχνουν στη μάχη κίτρινους στρατιώτες ... Προχωρούν και κυριολεκτικά ρίχνουν σοβιετικές θέσεις με τα πτώματα τους.
  Η Βερόνικα καίγεται. Και κουρεύει τους Κινέζους και τους Σαμουράι σε τάξεις. Πετάει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τρίζει:
  - Δόξα στο ρωσικό πνεύμα!
  Η Marfa πυροβολεί επίσης, κόβει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες και Κινέζους στρατιώτες που στρατολογήθηκαν για τον ρόλο της τροφοδοσίας των κανονιών, ουρλιάζει:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Αλίνα, πυροβολώντας τους σαμουράι και τους Κινέζους μαχητές, κουρεύοντάς τους με μεγάλο πάθος και δίνοντας το δώρο του θανάτου με τη γυμνή φτέρνα της, τσίριξε:
  - Για τα νέα σύνορα του κομμουνισμού!
  Η Βερόνικα πυροβολεί τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια και σπάει τα κεφάλια των Κινέζων και ταυτόχρονα τσιρίζει:
  - Δόξα στη σοβιετική γη!
  Και με το γυμνό της πόδι, στέλνει μια κολοσσιαία δύναμη χειροβομβίδων, που σκίζει όλους τους εχθρούς.
  Η Μάρφα, τσακίζοντας τον εχθρό και ρίχνοντας το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, τσιρίζει:
  - Κυβερνήστε την εποχή του κομμουνισμού!
  Η Νατάσκα έσκισε, πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της πόδι, μια μάζα από κινέζικα, vyaknula:
  - Για τη νέα σοβιετική τάξη πραγμάτων!
  Η Αλίνα, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό, τσιρίξε:
  - Για τα νέα σύνορα του κομμουνισμού, θα αγωνιστούμε!
  Και η γυμνή της φτέρνα υπέκυψε στη βόμβα της καταστροφής.
  Κορίτσια μαχόμενα, σαν να ξεχύνονται σπίθες από τα μάτια τους.
  Όχι, οι Ιάπωνες δεν μπορούν να κατακτήσουν τέτοιους ανθρώπους, ακόμη και μαζί με κινεζικές δυνάμεις. Και ο σαμουράι επιτέθηκε.
  Και πάλι πετάνε πτώματα σε όλες τις προσεγγίσεις. Αλλά είναι πάρα πολλοί από αυτούς, και το τάγμα των ξυπόλητων καλλονών πρέπει να υποχωρήσει.
  Και υπάρχουν γιαπωνέζικα νίντζα κορίτσια. Και είναι πολύ δύσκολο να πολεμήσεις εναντίον τους.
  Είναι τόσο αστραφτερά, μαχητικά και όμορφα. Και ρίχνουν τα πόδια τους με γυμνά δάχτυλα, δώρα μεγάλης καταστροφικής δύναμης.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά κόβει Σοβιετικούς στρατιώτες με σπαθιά και τσιρίζοντας:
  - Για την εποχή της βασιλείας του αυτοκράτορα!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά τρέχει έναν ανεμόμυλο, συντρίβει τον Ρώσο στρατό και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή των banzai !
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά χρησιμοποίησε μια τεχνική ελικοπτέρου, έκοψε έναν Σοβιετικό αξιωματικό και φώναξε:
  - Πάντα κερδίζουμε!
  Ένα κορίτσι νίντζα με λευκά μαλλιά χρησιμοποίησε μια τεχνική πεταλούδας, έκοψε τρεις Ρώσους στρατιώτες και πέταξε ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσκασε και γύρισε τα τριάντα τέσσερα.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Για τη νέα ιαπωνική παραγγελία!
  Τέτοια κορίτσια εδώ είναι υπέροχα και πραγματικά κουλ... Και ο Κόκκινος Στρατός στην Άπω Ανατολή συνάντησε έναν σοβαρό εχθρό.
  Αλλά εδώ στο κέντρο, τα σοβιετικά στρατεύματα δίνουν ένα ξαφνικό χτύπημα προς την κατεύθυνση του Rzhev.
  Εδώ το πλήρωμα της Ελισάβετ πολεμά για πρώτη φορά στο νέο τανκ IS-2. Μια μηχανή με την οποία συνδέονται κάποιες ελπίδες. Συνήθως υπάρχουν πέντε μέλη του πληρώματος, αλλά εδώ οι πολεμιστές αντιμετωπίζουν τέσσερα.
  Η Ελισαβέτα πυροβολεί ένα όπλο των 122 χλστ. Ένα καταστροφικό βλήμα πετά με θανατηφόρα δύναμη. Περιγράφει ένα τόξο και χτυπά Τ-4 από μεγάλη απόσταση.
  Η Ελισάβετ αναφωνεί:
  - Χτύπησα καλά αυτό!
  Η Αικατερίνα απαντά φορτίζοντας, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και παρατηρώντας με ενόχληση:
  - Αλλά το όπλο δεν είναι πολύ γρήγορο!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Καθόλου ιδανικός καταστροφέας δεξαμενών!
  Η Έλενα, η οποία βοήθησε με γυμνά πόδια να γεμίσει το όπλο, σημείωσε:
  - Μα είναι δολοφόνος!
  Και τότε η Κατερίνα πυροβόλησε. Και η οβίδα χτύπησε τον Πάνθηρα στο σκάφος από μεγάλη απόσταση. Ναι, δολοφονικό όπλο...
  Η Κατερίνα σημείωσε:
  - Έχουμε πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό!
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ! Δόξα στη Ρωσία!
  Η Ευφρασία σημείωσε επίσης:
  - Η ορατότητα αυτού του αυτοκινήτου είναι αδύναμη κορίτσια. Πώς το πυροβολείτε;
  Λογικά η Έλενα σημείωσε:
  - Και αυτό είναι το εκπαιδευμένο μας μάτι! Αν νικήσουμε, τότε νικήσαμε!
  Και οι πολεμιστές τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Δεν θα φοβόμαστε και θα παλεύουμε πάντα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Στις 21 Απριλίου το Αστραχάν ήταν ακόμη εν μέρει υπό σοβιετικό έλεγχο. Ο Γερμανός δεν καταλήφθηκε εντελώς από αυτό.
  Το έδαφος έκανε δυνατή την καλή άμυνα εδώ. Και οι Γερμανοί αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική. Αντί για επιθέσεις, μεταπήδησαν σε βομβαρδισμούς και βομβαρδισμούς.
  Η Αλένκα και η ομάδα της κρύφτηκαν σε ένα καταφύγιο και περίμεναν τον τεράστιο βομβαρδισμό.
  Τα κορίτσια ήταν μόλις έξι από αυτά, που έπαιζαν χαρτιά. Κρατούσαν τα καταστρώματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και έκαναν μια συζήτηση.
  Η Anyuta είπε θυμωμένα:
  - Στον Καύκασο, μόνο το Ερεβάν δεν καταλήφθηκε. Αυτό είναι μόνο το τελευταίο μας νησί σε αυτήν την περιοχή. Τι έπεται?
  Η Αλένκα λογικά πρότεινε:
  - Το πιο πιθανό είναι να πάνε στη Μόσχα. Αυτή είναι η πίστη τους!
  Ο Αλλάχ παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες ... Πραγματικά χάνουμε τον πόλεμο, και δεν έχουμε αρκετούς στρατιώτες!
  Η Μαρία λογικά σημείωσε:
  - Και οι Ναζί έχουν απώλειες! Δεν μπορούν να μας αντισταθούν!
  Η Matrena εξέφρασε τη γνώμη της, πετώντας έναν χάρτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Γεννηθήκαμε για να κερδίζουμε, και σίγουρα θα κερδίσουμε, το ξέρω!
  Η Marusya συμφώνησε, νικώντας την αντίπαλό της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία!
  Η Αλένκα δεν θα ήταν τόσο αισιόδοξη, πετώντας μια κάρτα με το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της:
  "Εμείς τα κορίτσια μπορεί να πρέπει να ζούμε υπό κατοχή, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα θα κερδίσουμε!"
  Ο Anyuta δήλωσε αποφασιστικά:
  - Μπορείτε να πολεμήσετε με κομματικές μεθόδους, και θα είναι πολύ όμορφο όταν πολεμάτε με τόσο πολύ ψύχραιμοι!
  Ο Άλλα σημείωσε επιθετικά:
  - Θα πρέπει να πολεμήσετε πιο ενεργά!
  Τα κορίτσια έκλεισαν τη συζήτηση. Μετά πέρασαν σε άλλο θέμα.
  Η Μαρούσια παρατήρησε με ενόχληση:
  - Ο αριθμός των πιστών αυξάνεται. Σε αντίθεση με κάθε λογική!
  Η Άννα απάντησε σε αυτό:
  Κανείς δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι δεν υπάρχει Θεός. Και δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. Εδώ λοιπόν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε επ' άπειρον.
  Η Έλενα επιβεβαίωσε:
  - Και το να μαλώνουμε εδώ είναι ηλίθιο και άχρηστο!
  Ο Αλλάχ συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, αυτή η κουβέντα είναι άχρηστη. Επιπλέον, αν υπάρχει Θεός, τότε είναι τέτοιος που καλύτερα να μην είναι!
  Η Ματρυόνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Καλύτερα να μην υπάρχει τέτοιος Θεός! Μέχρι τότε, ας τραγουδήσουμε!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία.
  Είμαστε κορίτσια, μπαίνουμε στην Komsomol,
  Έδωσαν όρκο με πίστη ότι θα είναι η Πατρίδα...
  Έτσι που μια μανιώδης ήττα περίμενε τους Ναζί,
  Λοιπόν, και η Ρωσία να ζει κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Άλλωστε, ο Λένιν είναι μαζί μας, σαν μέταλ,
  Από μπρούτζο που είναι πιο δυνατό από κάθε ατσάλι...
  Ονειρευόμουν να γυρίσω τον κόσμο
  Όπως κληροδότησε η μεγάλη ιδιοφυΐα Στάλιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα πιο δροσερή
  Και θα υψώσουμε την Πατρίδα πάνω από τα αστέρια ...
  Είθε να υπάρξει επιτυχία με τα μέλη της Komsomol,
  Αν και τα πόδια μας είναι γυμνά!
  
  Ο φασίστας επιτέθηκε στην πατρίδα μου,
  Από τα ανατολικά ανεβείτε θρασύς σαμουράι ...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν
  Και πιστεύω ο αντίπαλος, θα κάνουμε κομμάτια!
  
  Svarog είναι μαζί μας ,
  Ποιος κομμουνισμός, αστειευόμενος, θα χτίσει...
  Η ένδοξη Ράβδος είναι πιο δυνατή από όλα στο σύμπαν,
  Θα προσθέσει στη συνείδηση και τη θέληση!
  
  Πιστεύουμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ
  Μην γονατίζεις την πατρίδα...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι ένα φωτεινό αστέρι,
  Και ο δάσκαλός μας είναι η σοφή ιδιοφυΐα Λένιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα μας,
  Πιο όμορφο και λαμπερό στον πλανήτη...
  Και θα είναι, ξέρετε το φονικό όπλο,
  Αφήστε τους ενήλικες και τα παιδιά να διασκεδάσουν!
  
  Κάψτε τον Svarog , μην καείτε στην καρδιά σας,
  Είστε ο προστάτης όλων των ρωσικών σπαθιών...
  Θα χτίσουμε έναν δυνατό παράδεισο σύντομα, πιστεύω,
  Ο Ιησούς θα έρθει ιερή αποστολή!
  
  Μην εμπιστεύεστε τη συμμορία του Χίτλερ, φίλοι,
  Ότι θα κερδίσει εύκολα και απειλητικά...
  Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια οικογένεια -
  Και πιστέψτε ότι δεν είναι πολύ αργά για να αγαπήσετε την Πατρίδα!
  
  Κύριε Παντοκράτορα προστάτεψε μας όλους,
  Σηκώστε την τρίχρωμη σημαία πάνω από τη γη ...
  Και το κακό αρπακτικό θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον Σατανά!
  
  Αγαπώ τη Μεγάλη Πατρίδα
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφος εσύ
  Δεν θα πουλήσουμε τη Ρωσία για το ρούβλι,
  Ας οικοδομήσουμε την ειρήνη και την ευτυχία στο σύμπαν!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, ένα όνειρο,
  Η Μεγάλη Ρωσία θα ανέβει...
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ματαιοδοξία
  Και ένας νέος μεσσίας θα είναι μαζί μας!
  
  Ω παντοδύναμη Lada μου,
  Θα δώσετε αγάπη και ειρήνη στους Ρώσους ...
  Στρέφομαι σε σένα, γι' αυτό προσεύχομαι,
  Και αν χρειαστεί, χτυπήστε με κεραυνό!
  
  Μαρία, Μητέρα του Θεού των Ουρανών,
  Το σύμπαν έδωσε στον Ιησού...
  Για χάρη σου, ο μεγάλος Θεός ανέστη,
  Οι άνθρωποι δεν έχουν χάσει την αληθινή γεύση!
  
  Παρατηρήστε ότι τα μέλη της Komsomol είναι
  Οι θεοί της Ρωσίας είναι ιδιαίτερα σεβαστοί ...
  Είμαστε οι μεγάλοι γιοι της Πατρίδας,
  Οι Ρώσοι πάντα κερδίζουν!
  
  Φίλοι, πρέπει να προσευχόμαστε στην Πατρίδα,
  Ο Perun, ο Yarilo και ο Svarog είναι ισχυροί...
  Θα είμαστε πολύ δυνατοί σύζυγοι,
  Και θα ξεφυσάσουμε ακόμα και τα σύννεφα στον ουρανό!
  
  Τώρα ο εχθρός έχει ήδη απωθηθεί από τη Μόσχα,
  Πληγώσατε πολύ τους Ναζί...
  Είμαστε πιστοί στον Ιησού και τον Στάλιν,
  Θα υπάρχουν πολλά τανκς με όπλα!
  
  Όχι, ο εχθρός δεν θα μπορέσει να περιορίσει τους Ρώσους,
  Αφού οι πολεμιστές μας είναι παντοδύναμοι...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Έτσι ώστε κάθε αγόρι να είναι πολύ δυνατό!
  
  Πιστέψτε με, το Στάλινγκραντ θα είναι ένδοξο,
  Και θα τον κρατήσουμε από την επίθεση...
  Η νικηφόρα ευθυγράμμιση των ιπποτών θα έρθει,
  Αν και το αίμα κυλά ασυγκράτητο!
  
  Ξυπόλητα κορίτσια στο κρύο
  Τρέχουν, τρεμοπαίζουν με τα τακούνια τους...
  Και θα χτυπήσουν τους φασίστες με μια γροθιά,
  Ο μη κοινωνικός Κάιν θα ισοπεδωθεί!
  
  Όλα θα γίνουν, ο κόσμος ξέρει καλά
  Είμαστε στο διάστημα, θα ανοίξουμε τους αστερισμούς...
  Άλλωστε, είναι αμαρτία να αμφιβάλλεις για την ανδρεία,
  Και θα υπάρχει άνθρωπος στον θρόνο του Θεού!
  
  Η επιστήμη σύντομα θα αναστήσει τους νεκρούς,
  Θα μπορέσουμε να γίνουμε νεότεροι και πιο όμορφοι...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Στην όμορφη μητέρα μου Ρωσία!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν ένα ολόκληρο ποίημα καλά και συνέχισαν να παίζουν χαρτιά με τα γυμνά τους πόδια ...
  Στις 22 Απριλίου ήταν τα γενέθλια του Λένιν. Τα κορίτσια έπιναν αλκοόλ αραιωμένο με νερό και καφέ και γουργούριζε κάτω από την ανάσα τους...
  Ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε άλλη μια επιχείρηση Rzhev- Sychevsk στο κέντρο. Οι Γερμανοί ήταν σε άμυνα και αντέδρασαν. Τα νέα σοβιετικά άρματα μάχης T-34-85 και IS-2 πολέμησαν. Το τελευταίο αυτοκίνητο συχνά κολλούσε στη λάσπη. Ναι, και η πανοπλία του "Τίγρη" -2 και πιο βαριές "γάτες" δεν πήρε στο μέτωπο. Το "Panther" -2, επίσης, μπορούσε να τρυπηθεί μόνο από κοντά.
  Το πιο γερμανικό αυτοκίνητο τρύπησε το σοβιετικό από μεγαλύτερη απόσταση.
  Ο Χίτλερ ήταν γενικά ευχαριστημένος με το "Πάνθηρας" -2, το οποίο προστατεύεται ικανοποιητικά, και τις καλές οδηγικές επιδόσεις και τα όπλα. Απαίτησε όμως να δημιουργήσει ένα τανκ που θα ήταν καλύτερα προστατευμένο και ταυτόχρονα θα οδηγούσε ανεκτά...
  Το "ποντίκι" σε αυτή την περίπτωση έδειξε ότι είναι ένα μη αποδοτικό μηχάνημα. Το E-100 αναπτύχθηκε ενεργά ως μέρος της σειράς E. Η θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων έπρεπε να γίνει μαζί, και ο πύργος ήταν πιο στενός και πιο κεκλιμένος, όπως το κύτος. Το πάχος της θωράκισης παρέμεινε συγκρίσιμο με το Maus, όπως και ο οπλισμός, αλλά το βάρος έπρεπε να μειωθεί στους 130 τόνους λόγω ύψους. Ο κινητήρας, αντίθετα, θα έπρεπε να είχε γίνει πιο δυνατός στους 1500 ίππους, και το ρεζερβουάρ είχε ικανοποιητική κινητικότητα.
  Σε γενικές γραμμές, η σειρά "E" έπρεπε να γίνει μια νέα γενιά δεξαμενών. Με χαμηλότερες σιλουέτες, μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης, ισχυρά όπλα και κινητήρες, πυκνή διάταξη.
  Ωστόσο, ενώ οι Γερμανοί είχαν ήδη αρκετά καλά αυτοκίνητα. Το "Panther" 2 αντικατέστησε το προηγούμενο μοντέλο. Ένα νέο Tiger-2 εμφανίστηκε επίσης με ισχυρότερο κινητήρα και στενό πυργίσκο. Καλύτερα προστατευμένα και ελαφρύτερα σε βάρος.
  Οι Ναζί λοιπόν δεν κάθισαν ήσυχοι.
  Στις 24 Απριλίου 1944, το πρώτο γερμανικό βομβαρδιστικό αεροπλάνο Arado έπληξε τη Μόσχα με δώρο θανάτου. Έριξε μια βόμβα από μεγάλο ύψος και προσπέρασε εύκολα τα σοβιετικά μαχητικά.
  Ο Χίτλερ είπε ότι τώρα η ΕΣΣΔ δεν έχει καμία πιθανότητα και το τέλος του Κόκκινου Στρατού θα είναι σύντομα.
  Στις 25 Απριλίου ξεκίνησε μια νέα επίθεση στο Αστραχάν. Στη μάχη συμμετείχε και η πρώτη χωματουργική μηχανή: μια υπόγεια δεξαμενή.
  Δύο Γερμανίδες τσακώθηκαν πάνω του: η Mercedes και η Ντόρα. Οι Warriors δοκίμασαν ένα υπόγειο μοντέλο που κινούνταν στο έδαφος.
  Ενώ αρκετά ελαφρύ έτσι με ένα κοντόκαννο πυροβόλο 75 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα.
  Τα κορίτσια τραβούν αυτοκίνητα στο έδαφος. Τα τρυπάνια περιστρέφονται, κόβοντας το βράχο. Η κίνηση είναι μάλλον αργή επτά χιλιόμετρα την ώρα, για οχήματα, υπόγεια αυτό δεν είναι κακό.
  Η Mercedes πατά γυμνά δάχτυλα στο πρώτο joystick του γερμανικού στρατού. Είναι πολύ βολικό στη λειτουργία και προφέρει:
  - Εδώ είναι η γερμανική μας επιστήμη όπως πέτυχε!
  Η Ντόρα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, γνωρίζουμε ήδη πολλά! Η δύναμή μας είναι πολύ μεγάλη!
  Ελέγχει και με joystick. Τα κορίτσια δοκιμάζουν ένα ειδικό μηχάνημα με ραντάρ.
  Εδώ είναι μια σοβιετική μπαταρία μπροστά και μπορείτε να βουτήξετε κάτω από αυτήν.
  Ο Mercedes, βγάζοντας τα δόντια του, παρατηρεί:
  - Θα φτιάξουμε μια νέα παραγγελία!
  Και τώρα εμφανίζεται η μηχανή των Ναζί. Ένα ισχυρά εκρηκτικό βλήμα κατακερματισμού χτυπά σοβιετικά όπλα. Και χτυπά τους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού.
  Η Ντόρα λέει γελώντας:
  - Χαίρε μεγάλο ρεβανσισμό!
  Και με γυμνά δάχτυλα, κάνει εύστοχες βολές. Χτυπά τον εχθρό και τρίζει:
  - Δόξα στο νέο όνειρο!
  Η Mercedes σκαρφίζεται από πολυβόλα και ουρλιάζει λέει:
  - Για την εποχή των μεγάλων ονείρων!
  Τα κορίτσια γελούν και χειροκροτούν τον εαυτό τους. Αυτοί είναι οι επιθετικοί και πολύ ευκίνητοι πολεμιστές που είναι.
  Η Ντόνα παρατηρεί επιθετικά:
  - Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα πατάει τα κουμπιά και πυροβολεί ξανά, στους σοβιετικούς πυροβολητές.
  Η Mercedes επιβεβαιώνει χαμογελώντας:
  - Και θα είναι ακόμα πιο όμορφο!
  Και σουτάρει και με τα γυμνά του δάχτυλα. Έτσι πυροβολούν αυτά τα μαχόμενα κορίτσια.
  Λοιπόν, τι είναι μια άλλη συσκευή για πόλεμο ...
  Η επίθεση των Ναζί στο Αστραχάν μεγαλώνει ...
  Όλες οι προσεγγίσεις κόπηκαν... Και τα σοβιετικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν την 1η Μαΐου 1944, έχοντας ολοκληρώσει τη μακρά, ηρωική άμυνα της πόλης. Έπεσε και αυτό το οχυρό.
  Οι Ναζί γιόρτασαν την πτώση του Αστραχάν με πυροτεχνήματα. Ωστόσο, η άμυνα δεν ήταν μάταιη. Και ο Fritz χρειάστηκε λίγο χρόνο για να αναπληρώσει τα στρατεύματα και να συγκεντρώσει εφεδρεία ...
  Ο Φύρερ σχεδίαζε να προχωρήσει προς την κατεύθυνση του Σαράτοφ και περαιτέρω κατά μήκος του Βόλγα με μια βαθιά παράκαμψη της Μόσχας.
  Αλλά ενώ οι Γερμανοί ανασυγκρότησαν τις δυνάμεις τους, μάζευαν εφεδρείες. Και οι μάχες ήταν στον αέρα.
  Η γερμανική αεροπορία προσπάθησε να εδραιώσει την υπεροχή της. Οι δοκιμές μάχης του ME-262 αποκάλυψαν την έλλειψη αξιοπιστίας αυτού του μηχανήματος και τα συχνά ατυχήματά του, καθώς και προβλήματα με τους ελιγμούς. Έτσι ενώ δεν υπήρχαν ιδέες για την πλήρη αντικατάσταση γερμανικών μονάδων με αυτό το αεροσκάφος. Το TA-152, αντίθετα, αποδείχτηκε σπουδαίο μηχάνημα για την εποχή του και καθιερωνόταν όλο και περισσότερο. Τα ME-309 και ME-109 παρέμειναν σε υπηρεσία.
  Το πυραυλοκίνητο ME-163 αποδείχθηκε καλό μαχητικό για μάχη, αλλά ο πολύ μικρός χρόνος πτήσης του κατέστησε σχεδόν αδύνατη τη χρήση του στη μάχη.
  Arado αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο , το οποίο, λόγω της μεγάλης του ταχύτητας, ήταν σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί με αντιαεροπορικά όπλα και τα σοβιετικά μαχητικά δεν μπορούσαν να το καλύψουν. Οι αντιδραστικοί πρόσκοποι ήταν αρκετά καλοί. Οι Γερμανοί ανέπτυξαν και άλλες μηχανές. Για παράδειγμα, το XE-162, ένα ελαφρύτερο μαχητικό από το ME-262, εύκολο στην κατασκευή, φθηνό και ευέλικτο για να είναι κατασκευασμένο κυρίως από ξύλο. Και άλλοι μαχητές. Και τα ME-1010 και TA-183 ... Και η πιο προηγμένη και αξιόπιστη τροποποίηση του ME-262 X. Και τα μαχητικά χωρίς ουρά Gotha, και πολλά άλλα.
  Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα γερμανικά μαχητικά με έλικα ήταν πολύ ισχυρότερα από τα σοβιετικά μηχανήματα. Τα οποία έπεσαν σε ποιότητα, και ήταν μάλλον αδύναμα τόσο σε κινητήρες όσο και σε όπλα. Επιπλέον, το Yak-9 απλοποιήθηκε περαιτέρω και τώρα τοποθετήθηκε μόνο ένα αεροβόλο των 20 mm, εγκαταλείποντας το πολυβόλο. Αυτό μείωσε το κόστος και απλοποίησε την παραγωγή και επέτρεψε τη μείωση του βάρους.
  Παρόλα αυτά, το πολυβόλο κατά των γερμανικών αεροσκαφών είναι μάλλον αδύναμο. Μέχρι στιγμής, η ΕΣΣΔ δεν είχε την πολυτέλεια να παράγει πιο προηγμένα μοντέλα αυτοκινήτων και περασμάτων σε ταχύτητα και όπλα μπροστά στους Ναζί. Το μεγαλύτερο βάρος των μηχανών δημιουργούσε επίσης προβλήματα με τους ελιγμούς.
  Και η έλλειψη καυσίμων μείωσε την πτητική εκπαίδευση του φτερωτού προσωπικού.
  Η Alvina και η Albina, έχοντας κατακτήσει τα ισχυρά όπλα του ME-309 με αξιοπρεπή ταχύτητα, δεν ήθελαν να προσγειωθούν στο ME-262, το οποίο συνετρίβη πολύ συχνά. Και σε ταχύτητα είναι ήδη πιο δυνατοί από τους Ρώσους.
  Η Alvina, κόβοντας το σοβιετικό αυτοκίνητο, σημείωσε:
  - Η μάχη στον ουρανό είναι ενδιαφέρουσα!
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, δείχνοντας τον μαχητή προς το στόχο και συνθλίβοντάς τον, συμφώνησε:
  - Ναι, ουσιαστικά είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια γέλασαν σαν τρελά.
  Η Μέι αποδείχθηκε σχετικά ήρεμη. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθούσε ακόμα να αποκόψει το προεξέχον Rzhev.
  Η Ελισαβέτα πυροβόλησε από το IS-2 στους αντιπάλους ... Το σοβιετικό αυτοκίνητο είχε καλή προστασία μόνο στο πάνω μέρος του μετώπου της γάστρας. Το μέτωπο του πύργου δεν προστατεύεται επαρκώς. Και τρυπιέται ακόμα και σε κοντινή απόσταση από πυροβόλα T-4. Ωστόσο, η τελευταία δεξαμενή σταμάτησε τελικά τον Μάιο, όπως και το Panther και το κανονικό Lion and Maus. Τώρα στη σειρά "Πατέρα" -2 και "Τίγρης" -2 είναι στο μέγιστο ενοποιημένοι και με παρόμοια όπλα.
  Αυτά τα μηχανήματα είναι καλά προστατευμένα στο μέτωπο, μάλλον αδύναμα στα πλάγια και διαφέρουν περισσότερο σε βάρος. Η οδηγική τους απόδοση με νέους κινητήρες είναι αποδεκτή για τον στρατό. Αλλά και αυτά τα τανκς είναι προσωρινά... Τα Panther-3 και Tiger-3 της σειράς E ετοιμάζονται να τα αντικαταστήσουν. Με πιο πυκνή διάταξη, με τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ και κατά μήκος, με ελαφρύ, απλοποιημένο, και ταυτόχρονα βατό και εύκολα επισκευάσιμο υπόστρωμα.
  Τα νέα μηχανήματα θα πρέπει να προστατεύονται καλύτερα, αλλά χωρίς σημαντική αύξηση του βάρους.
  Σε βάρος των όπλων, εδώ δεν υπάρχει ενότητα. Η θωράκιση των σοβιετικών αρμάτων δεν είναι πολύ παχιά και κακής ποιότητας. Και δεν έχει νόημα να βάλεις μεγάλο διαμέτρημα όπλων. Το πυροβόλο των 88 χιλιοστών του στρατού είναι μια χαρά. Κάνει τριάντα τέσσερα από τέσσερα χιλιόμετρα, και είναι -2 λίγο πιο κοντά. Οπότε η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη...
  Στην ΕΣΣΔ κάτι πρέπει να απαντηθεί. Αλλά να τι, δεν είναι ακόμη σαφές... Υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία του SU-100. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο είναι απλά αποτελεσματικό και με διεισδυτική δράση. Μαζί της συνδέονται κάποιες ελπίδες, για τον αγώνα ενάντια στα αυξανόμενα βαριά τανκς του Τρίτου Ράιχ. Αλλά πρέπει ακόμα να γίνει, όπως τα κοχύλια για ένα τέτοιο τέρας, και πρέπει να καθιερωθεί η μαζική παραγωγή του όπλου, κάτι που σε συνθήκες πολέμου δεν είναι υπερβολικό, είναι πραγματικό.
  Αλλά το πλήρωμα δεξαμενής της Ελισάβετ πολεμά στο T-34-85. Και κορίτσια με γυμνά πόδια και μπικίνι παλεύουν γενναία.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στους Ναζί και τρυπάει τον Πάνθηρα στο πλάι, λέγοντας:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και τα τριάντα τέσσερα τους πετάγονται και γυρίζουν γρήγορα, πυροβολώντας.
  Και η Αικατερίνα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό. Το απαρχαιωμένο τανκ T-4 το σπάει στο πλάι και τσιρίζει:
  - Δόξα στους ιππότες της ΕΣΣΔ!
  Και ξανακλείνει το μάτι στις φίλες της. Ένα τέτοιο μαχητικό κορίτσι αποδείχθηκε.
  Η Έλενα πυροβολεί και τον εχθρό. Το τρυπάει με μεγάλη ακρίβεια, σπάζοντας σε αυτή την περίπτωση το παγοδρόμιο Tiger-2 και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ευφρασία πυροβολεί με ακρίβεια τον εχθρό. Κάνει ακριβή βολή στο πλάι του εχθρού, σπάει το μέταλλο και τσιρίζει:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια αναπτύσσουν το τανκ τους με σιγουριά και αποκλίνουν από τα κοχύλια. Δεν είναι τόσο εύκολο να νικήσεις τα κορίτσια.
  Εδώ εμφανίστηκε απέναντί τους το νεότερο και τρομερό "Λιοντάρι" -2. Προσπαθήστε να διαπεράσετε ένα τέτοιο τανκ και προσπαθεί να χτυπήσει τα τριάντα τέσσερα.
  Και σουτάρει από απόσταση.
  Η Ελισάβετ απάντησε με tweet:
  - Δεν θα το πάρεις!
  Και στέλνει ένα βλήμα στη δεξαμενή "Lev" -2 από μεγάλη απόσταση. Τον χτυπάει στο μέτωπο.
  Ο χιτλερικός τραβάει.
  Στη συνέχεια, η Catherine πυροβολεί ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στον εχθρό, και αυτή τη φορά, το βλήμα, έχοντας περιγράψει το τόξο, μόλις χτύπησε τον φασίστα στη μακριά κάννη του κανονιού.
  Η Κατερίνα φώναξε:
  - Κοφτερό μάτι, λοξά χέρια, δεν μας αφορά!
  Ο Γερμανός, έχοντας χάσει το μπαούλο του, άρχισε να γυρίζει γρήγορα και να φεύγει. Το "Lion" -2 είναι η πρώτη γερμανική δεξαμενή στην οποία το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας βρίσκονται μπροστά σε ένα μπλοκ και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται στον ίδιο τον κινητήρα.
  Αυτό του επέτρεψε να μειώσει το ύψος του και να μειώσει το βάρος του, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητά του. Και έτσι έφυγε ο "Λεβ" -2, και είχε την ευκαιρία να σπάσει την απόσταση ...
  Η Έλενα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έδειξε το όπλο, το πήρε και πυροβόλησε κατά του εχθρού. Η οβίδα χτύπησε την πρύμνη του κύτους του λιονταριού, αλλά ξέφυγε...
  Η Έλενα γρύλισε:
  - Γαμώτο, η απόσταση είναι μεγάλη. Δεν θα τον πάρουμε!
  Η Κατρίν γουργούρισε , βγάζοντας τα δόντια της:
  - "Λιοντάρι", κορίτσια, αυτό είναι "Λιοντάρι", πώς δεν προσβάλλουμε! Σύντομα θα ξέρετε φίλοι, θα ντρέπεστε πολύ!
  Και το τανκ τους χτύπησε το Τ-3, αυτό το τανκ απλώς γύρισε στο πλάι, και μπορεί να χτυπηθεί από μεγάλη απόσταση.
  Και το κορίτσι πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού στη γη!
  Η Εφρασία σημείωσε με ενόχληση, πυροβολώντας τον εχθρό και χρησιμοποιώντας τα γυμνά της τακούνια:
  - Η Πατρίδα μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Η Ελισάβετ κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της, και άρχισε να τραγουδάει, συνθέτοντας ένα ολόκληρο ποίημα καθώς προχωρούσε:
  Δεν θα μας νικήσει ο Σατανάς
  Η πατρίδα μου είναι η πιο όμορφη στον κόσμο,
  Γίνετε διάσημοι για την όμορφη χώρα...
  Ενήλικες και παιδιά θα είναι χαρούμενοι σε αυτό!
  
  Αφήστε τα κρίνα της κοιλάδας να ανθίσουν υπέροχα μέσα της,
  Και τα χερουβείμ παίζουν έναν αξιοπρεπή ύμνο...
  Ο Φύρερ θα έρθει kaput
  Οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Τα μέλη της Komsomol τρέχουν ξυπόλητα,
  Πατάνε στο χιόνι με τα γυμνά τους τακούνια...
  Χίτλερ φαίνεσαι απλά κουλ
  Θα σε μεταφέρω σε μια δεξαμενή!
  
  Μπορούμε να νικήσουμε τους Ναζί;
  Όπως πάντα, είμαστε ξυπόλητα κορίτσια...
  Ο πιο τρομερός μας ιππότης είναι η αρκούδα,
  Θα σκοτώσει τους πάντες με ένα πολυβόλο!
  
  Όχι, εμείς τα κορίτσια είμαστε ήδη πολύ κουλ,
  Κυριολεκτικά ξεσκίζουμε όλους τους εχθρούς...
  Τα νύχια, τα δόντια, οι γροθιές μας...
  Θα χτίσουμε ένα μέρος σε έναν υπέροχο παράδεισο!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει ψύχραιμος κομμουνισμός,
  Η χώρα ανθίζει σε αυτήν, πιστέψτε τις συμβουλές ...
  Και ο θλιβερός ναζισμός θα εξαφανιστεί,
  Θα τραγουδήσουν, πιστεύω, άθλους!
  
  Θα ανθίσει, πιστεύω ότι η άκρη είναι θυελλώδης,
  Από τη νίκη και πάλι είμαστε στη νίκη...
  Νίκησε τον Ιάπωνα Νικόλαο
  Οι Σαμουράι θα απαντήσουν για κακία!
  
  Δεν θα αφήσουμε τον εαυτό μας να γέρνει,
  Συντρίψτε τους εχθρούς μας με ένα χτύπημα...
  Αφήστε τον κυνηγό να γίνει παιχνίδι
  Συντρίψαμε τη Βέρμαχτ για καλό λόγο!
  
  
  Πιστέψτε μας να μην τα παρατήσουμε από το χέρι,
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν...
  Ακονίσαμε τις ξιφολόγχες μας από ατσάλι,
  Ο Φύρερ θα γίνει το είδωλο ενός μπουφόν!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μου
  Ρωσικό ακορντεόν παίζει σε αυτό ...
  Όλοι οι λαοί είναι μια φιλική οικογένεια,
  Ο Άβελ θριαμβεύει, όχι ο Κάιν!
  
  Σύντομα θα είναι στη δόξα της ΕΣΣΔ,
  Αν και ο εχθρός μας είναι σκληρός και ύπουλος...
  Θα δώσουμε παράδειγμα για την ανδρεία,
  Το ρωσικό πνεύμα θα δοξαστεί στις μάχες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ο Μάιος του 1944 πέταξε γρήγορα... Η Αλμπίνα και η Αλβίνα μάζευαν λογαριασμούς στα αεροπλάνα.
  Είναι κορίτσια που μοιάζουν να πετούν πάνω στα φτερά των χερουβείμ.
  Η Αλμπίνα καταρρίπτει ένα ρωσικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ουρλιάζει:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina είναι επίσης ξυπόλητη και με μπικίνι γκρεμίζει ένα σοβιετικό αεροπλάνο, το κάνει κομμάτια και τσιρίζει:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια, χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο 37 χιλιοστών, άρχισαν να πυροβολούν κατά σοβιετικών δεξαμενών.
  Βγάζουν νοκ άουτ τους τριάντα τέσσερις και τσιρίζουν:
  - Είμαστε τόσο κουλ!
  Η Αλμπίνα πατάει το πεντάλ με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και κελαηδάει:
  - Ας δοξαστεί ο κομμουνισμός!
  Και τρακάρει μέσα από ένα σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Ο Άλβινα πυροβολεί επίσης με ακρίβεια στον εχθρό, τον νοκ άουτ και τσιρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Η αλήθεια μας είναι στην πυγμή!
  Τέτοια πνευματώδη κορίτσια... Και καταστρέφουν σοβιετικά συντάγματα... Για παράδειγμα, πήραν το IS-2. Έτσι του επιτέθηκαν από αέρος, και πώς το κάρφωσαν από ένα αεροπλάνο. Έσπασαν το μέταλλο και έκαναν τη δεξαμενή να καεί. Και πυροδότησε κιτ μάχης.
  Η Αλμπίνα κελαηδούσε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Άλβινα σφύριξε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας! Για τον κομμουνισμό!
  Τα κορίτσια μόλις ανέλαβαν την ολοκληρωτική εξόντωση των αντιπάλων τους.
  Και ο Κόκκινος Στρατός ηττήθηκε με αυτοπεποίθηση.
  Και η Γκέρντα πολέμησε στο πλήρωμα του "Πάνθηρα" της -2 και επιδόθηκε σε ολοκληρωτική καταστροφή.
  Το κορίτσι στόχευσε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Κατέρριψε ένα τριάντα τέσσερα και βρυχήθηκε:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού με τον Άρειο τρόπο!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο σοβιετικό τανκ, έσπασε την πανοπλία και φώναξε:
  - Για μεγάλη επιτυχία στον κόσμο!
  Γαμημένο χωρίς πολλή τελετή και η Χριστίνα. Ναι, το έκανε τόσο εύστοχα, χτύπησε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα με τη γυμνή φτέρνα της και φώναξε:
  - Για τα μεγάλα σύνορα!
  Η Μάγδα έριξε κι αυτή ένα βλήμα με τη σειρά της και ούρλιαξε:
  - Για το νέο άριο τάγμα!
  Τότε τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν από κοινού:
  - Είμαστε όλοι φαν της ελευθερίας, παλεύουμε για μια νέα τάξη! Σύντομα οι λαοί θα γίνουν Άριοι, πολεμάμε με φωτιά και σπαθί!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να πω, αποδείχθηκαν πολύ μάχιμοι. Και αν καταρρίψουν τον εχθρό, τότε μέχρι το τέλος.
  Η Σοβιετική Ένωση δέχεται επίθεση από ανώτερες δυνάμεις. Η Ιαπωνία πιέζει να μπει από τα ανατολικά.
  Δύο Ιάπωνες πιλότοι, η Toshiba και η Toyota, επιτίθενται στις σοβιετικές θέσεις από αέρος.
  Και οι δύο γιαπωνέζες είναι πολύ όμορφες και ξυπόλητες και με μπικίνι.
  Η Toshiba κάνει μια αεροπορική προσέγγιση, σπάει την οροφή ενός σοβιετικού τανκ και βρυχάται:
  - Είμαι ένα τέρας από την ιαπωνική κόλαση!
  Η Toyota, πιέζοντας τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του στο πεντάλ και κόβοντας τον εχθρό, τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο των ιδεών της Ιαπωνίας!
  Αυτά τα κορίτσια είναι καταπληκτικά. Και συντρίβουν τους εχθρούς πολύ ενεργά.
  Και η ΕΣΣΔ χάνει πραγματικά από τους σαμουράι. Και είναι κατανοητό το γιατί. Πού να αντισταθείς σε τέτοιο φανατισμό και τεχνολογία.
  Γιαπωνέζες εδώ στο φως, αλλά εύστροφα τανκς διαπερνούν και ο Κόκκινος Στρατός αλωνίζεται ειδικά.
  Οι μονάδες τανκ δεν αστειεύονται.
  Η Toshiba έριξε βόμβες στις σοβιετικές θέσεις από αέρος, και μερικά όπλα πέταξαν και κελαηδούσαν:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Μετά θα γελάσει...
  Η Toyota κατά την πτήση σημείωσε:
  - Οι Ρώσοι θεοί είναι περίεργοι. Προσκυνούν τον άνθρωπο που σταυρώθηκε στον σταυρό και τον θεωρούν Θεό. Έστω και με κάποιο τρόπο γίνεται αστείο!
  Η Toshiba γέλασε ως απάντηση, σχολιάζοντας:
  - Και εμείς οι ίδιοι σύντομα θα γίνουμε θεοί και θα συνεχίσουμε την εξέλιξη της Θεότητάς μας!
  Και τα κορίτσια είναι πολύ πρόθυμα να γελάσουν.
  Η Toyota σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Η δύναμή μας είναι στην ενότητα!
  Η Toshiba επιβεβαίωσε επιθετικά αυτό:
  - Η δύναμή μας, η γροθιά μας!
  Και πάλι από τον ουρανό θα βρέξουν ένα ρεύμα από οβίδες αεροπλάνων στον εχθρό, σπάζοντας τα τριάντα τέσσερα.
  Αυτά είναι μαχόμενα κορίτσια και λένε τι άλλο. Η Ιαπωνία θα φάει και θα κάψει τους πάντες.
  Και όταν βασανίζουν έναν πρωτοπόρο, αποδεικνύεται εξαιρετικά επιθετικό.
  Ειδικά αν οι γόβες του αγοριού είναι τηγανητές. Αυτό είναι ό,τι περισσότερο δεν είναι ούτε σούπερ δράση ...
  Και τα κορίτσια φωνάζουν με τα πνευμόνια τους...
  Και τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν επίσης θαρραλέα και καταρρίπτουν τους αντιπάλους. Και ενεργούν νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και εμβολίζουν.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova είναι πολύ δραστήριες καλλονές στον ουρανό.
  Και καταρρίπτουν τους Ναζί, παρόλο που αυτά τα αεροπλάνα είναι πιο δυνατά.
  Η Αναστασία πατάει τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδάει:
  - Δεν είναι κακό να είσαι δυνατός, να είσαι σίγουρος!
  Η Ακουλίνα πατά τη σκανδάλη με τη γυμνή της φτέρνα και επιβεβαιώνει:
  - Θα νικήσουμε πολύ δυνατά τους ναζί!
  Και τα δύο κορίτσια τραγούδησαν:
  - Δυνατό, δυνατό, πολύ δύσκολο να νικηθεί! Δυνατό, δυνατό, πολύ δύσκολο να νικηθεί!
  Μετά από αυτό, οι πολεμιστές άρχισαν να διαβάζουν φτερωτούς αφορισμούς που κάλπαζαν σαν άλογα, ή μάλλον νεαροί επιβήτορες.
  Ένας πολιτικός συχνά φοβίζει για να βάλει ζυγό στους ψηφοφόρους!
  Ένας κόκορας πολιτικός τσακίζει τους ψηφοφόρους σαν κότες!
  Ο πολιτικός ονειρεύεται να καβαλήσει ένα άσπρο άλογο για να βάλει ζυγό στον ψηφοφόρο!
  Η αλεπού είναι μικρή με κυνόδοντες, και θέλοντας να τους καταπιεί, γενικά τους κρύβει!
  Ένας πολιτικός που μιλάει πολύ για ανθρωπιά είναι τυπικός κανίβαλος!
  Και μια αρκούδα μπορεί να νανουριστεί με γλυκές ομιλίες!
  Για έναν αλκοολούχο, η πικρή βότκα είναι πιο γλυκιά από το μέλι!
  Ένας ράφτης θα λέει ψέματα και δεν θα κοκκινίζει, ένας πολιτικός θα "κοκκινίζει" και θα λέει ψέματα!
  Μια γυναίκα, βγάζοντας τα παπούτσια της, βάζει τα παπούτσια της σε έναν άντρα, σε επίπεδο αλήτη!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, συντόνεψε την απληστία σου!
  Ακόμη και στη φαινομενική αδιαφορία του Παντοδύναμου βρίσκεται η αγάπη - εξάλλου, τα παιδιά θέλουν πρώτα απ 'όλα να ξεφύγουν από τη φροντίδα των γονιών τους!
  Ο Θεός καθυστερεί την τιμωρία του κακού για να δώσει μια ευκαιρία στον αμαρτωλό!
  Το ταλέντο και η εργατικότητα ως σύζυγος γεννούν την επιτυχία μόνο σε ζευγάρια!
  Ακόμα και το μέλι είναι πικρό - αν πνιγείς μέσα του!
  Η εξαπάτηση είναι σαν το κρασί, είναι νοσηρή και γλυκιά και είναι δύσκολο να σταματήσει!
  Η αγάπη είναι σαν ένα κοχύλι από σκάγια - σκίζει την καρδιά, κουνάει τον εγκέφαλο, βγάζει τσέπες, βγαίνει στο πλάι!
  Ο άνθρωπος είναι ίσος με τον Θεό κατά κάποιο τρόπο - ο Παντοδύναμος δημιούργησε το σύμπαν και ο άνθρωπος γέννησε τη βλακεία: και τα δύο είναι άπειρα!
  Όποιος χτίζει την επιτυχία πάνω στο αίμα θα αντιμετωπίσει τη μοίρα ενός μαχαιρωμένου χοίρου. Θα φάνε τους συντρόφους τους - το αποτέλεσμα είναι λυπηρό και θυμωμένο!
  Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη φήμη σας είναι μια θηλιά στο λαιμό σας! Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας αφήσει να πέσετε!
  Δεν μπορείτε να ξαπλώνετε για πολύ κάτω από μια αρκούδα - θα σας συντρίψει!
  Μερικές φορές η σύζυγος είναι σαν μαμούθ αντί για κουβέρτα!
  Ένας συγγραφέας που προσπαθεί να καρπωθεί χαρτονομίσματα δεν θα σπείρει καλά, αιώνια πράγματα!
  Μια χώρα χωρίς νόμο είναι σαν ένα σώμα χωρίς σκελετό! Για να μην αποστεωθεί χρειάζονται εκλογές!
  Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα, ξεχάστε την αμοιβή!
  Η πιο επιδέξια εξαπάτηση είναι όταν δεν λες ψέματα, αλλά κανείς δεν σε πιστεύει!
  Φυσικά, η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση μιας μελλοντικής νίκης!
  Στη μάχη, φέρνει νίκη - ανδρεία και καλή νοημοσύνη.
  Για να νικήσεις, πρέπει πρώτα να δεις πού!
  Ο πρόσκοπος είναι ο σιδεράς της νίκης!
  Κάθε ανόητος μπορεί να σακατέψει - δεν μπορεί να θεραπεύσει κάθε έξυπνος!
  Πολλοί αγενείς δήμιοι - λίγοι γιατροί!
  Σε ποιους οι γιατροί και σε ποιους οι δήμιοι!
  Χωρίς πόνο δεν υπάρχει ανδρεία - χωρίς τόλμη δεν υπάρχει νίκη!
  Οι ιδέες του κομμουνισμού είναι το όριο της βλακείας: αν αναλάβουν να τις εφαρμόσουν ζεστά κεφάλια και κρύες καρδιές!
  Ο κομμουνισμός είναι ελαφρύς, αλλά καίει αυτούς που είναι πολύ λιπαροί!
  Αν δεν έχετε αρκετή υπομονή, το τραγούδι βοηθάει!
  Οι άνθρωποι είναι σαν το σίδερο - πριν κρυώσει, δώστε του το επιθυμητό σχήμα!
  Αν θέλετε να γίνετε δημοφιλής, χρησιμοποιήστε βία πιο συχνά!
  Η βαθμολογία είναι σαν κολασμένο γρασίδι - μεγαλώνει όταν το ποτίζεις με δάκρυα και αίμα!
  Οι άνθρωποι είναι σαν τα ζιζάνια - όσο πιο πολύ ποδοπατάς, τόσο ψηλότερα απλώνεται!
  Η ενότητα είναι το κλειδί της νίκης!
  Η πειθαρχία είναι εργαλείο νίκης! Το μυαλό παίζει με αυτό!
  Ενότητα, θάρρος, ανιδιοτέλεια - τα κλειδιά για τη νίκη, την ελευθερία, την ευτυχία! Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατός και χωρίς στρατό δεν μπορεί κανείς να βρει ελευθερία!
  Η εργασία μας έχει κάνει πιο δυνατούς, πολλαπλασιάζεται με το μυαλό θα δώσει ελευθερία, και μαζί με την καλή τύχη θα φέρει την ευτυχία!
  Ο διοικητής είναι σαν την κορυφή της πυραμίδας - πρέπει να υπάρχει μόνο ένας, διαφορετικά ακόμη και μια τόσο ισχυρή δομή θα καταρρεύσει!
  Η αρχοντιά της οικογένειας έχει την ίδια σχέση με το θάρρος με το μήκος των μαλλιών με την εξυπνάδα!
  Καμία ανδρεία των προγόνων μας δεν θα βοηθήσει έναν δειλό!
  Μια λεπίδα από το πιο δυνατό ατσάλι σκουριάζει στα χέρια ενός φλύαρου και ενός δειλού!
  Το πιο τρομερό όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια ενός αχρείου!
  Ο κύριος πλούτος ενός άνδρα: η ισχύς, που είναι και ο κύριος λόγος για την καταστροφή!
  Το καλύτερο επάγγελμα είναι η πορνεία, συνδυάζεις τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση και κάθε φορά ένας νέος συνεργάτης - χωρίς ρουτίνα!
  Η γενεαλογία του ήρωα - μπορείτε να καυχηθείτε για έναν αιώνα, αλλά μπήκατε στο πεδίο της μάχης - δειλά ορμάει προς τα πίσω!
  Ένα μπουκάλι βότκα είναι σαν μια χειροβομβίδα - σε χτυπάει από τα πόδια σου, σου χτυπάει το μυαλό, συνθλίβει το εσωτερικό σου!
  Όταν η καρδιά γεμίζει με έλεος, για κάποιο λόγο το πορτοφόλι αδειάζει!
  Ένας πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος υποτάσσεται σε τρία πράγματα - τη λογική, την αγάπη, τον Θεό!
  Η αγάπη είναι σαν ένα τριαντάφυλλο - δεν ανθίζει για πολύ, αλλά πονάει!
  Ο δούλος στην ψυχή του είναι υποταγμένος - στα πάθη, στη λαγνεία, στους δούλους του Θεού!
  Η τύχη είναι ασταθής σαν την άμμο - μόνο η σκληρή δουλειά θα τη δέσει με τσιμέντο!
  Μια κούπα κρασί είναι σαν ωκεανός - όταν παρασύρεσαι, χάνεις έδαφος κάτω από τα πόδια σου!
  Οι γυναίκες αγαπούν την ανδρική δύναμη, αλλά όχι όταν τη βιώνουν μόνοι τους!
  Η αγάπη είναι σαν μια βάρκα, αν την κωπηλατήσεις πολύ γρήγορα θα ανατραπεί και θα πνιγεί!
  Την κατάλληλη στιγμή εισάγει άρθρο - αποπλάνηση ενηλίκων από ανηλίκους!
  Δεν μπορείς να βάλεις χειροπέδες στην αγάπη!
  Το φυσικό δεν είναι εγκληματικό!
  Η αγάπη είναι ένα τρυφερό συναίσθημα, αλλά τα πιο χοντρά δεσμά δεν την κρατούν!
  Αν λειτουργούσαν όλοι οι νόμοι, η χώρα θα μετατρεπόταν σε φυλακή όπου στρατολογούνται φρουροί από το εξωτερικό!
  Η αρχή του αναπόφευκτου της τιμωρίας δεν λειτουργεί γιατί δεν μπορείτε να συλλάβετε τον εαυτό σας!
  Οι γιατροί δεν πρέπει να περάσουν από τη διαδρομή με εμπόδια. Μετά από αυτό, τα χέρια θα τρέμουν και η γλώσσα θα κουνιέται και ένα ποτήρι βότκα, σε αντίθεση με το hangover, δεν θα βοηθήσει!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό - πολύωρη αδράνεια!
  Επιστημονική ανακάλυψη: συλλήφθηκε προοδευτικά - ενσωματώθηκε επιθετικά!
  Όχι τόπος σκέψης για προβληματισμό, αλλά τόπος τσακωμών και τρέλας!
  Όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας προέρχονται από τον εγωισμό, η ευημερία είναι δυνατή μόνο με κοινές προσπάθειες!
  Ένα άτομο χωρίς ομάδα είναι σαν μια χόβολη, χωρίς φωτιά - δίνει λίγο φως και γρήγορα σβήνει!
  Η πατρίδα ζεσταίνεται - καλύτερα από μια φωτιά!
  Και το ζώο είναι καλύτερο στο κοπάδι!
  Η λογική δεν πρέπει να υπηρετεί τα ένστικτα - το μυαλό του πόθου!
  Θα γίνει πόλεμος - θα γίνει άθλος!
  Μύες χωρίς μυαλό, αυτό είναι μια χούφτα κρέας - πάνω στο οποίο κλαίει ένα τηγάνι!
  Από τους δύο μονομαχητές, ο ένας είναι ανόητος, ο άλλος είναι σκάρτο!
  Όσο πιο ψηλά πετάει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολύ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του!
  Έμεινε μόνος του, ο σκύλος νοσταλγεί το ραβδί του ιδιοκτήτη του!
  Φτερά έχουν μόνο όσοι δεν έχουν συνηθίσει το μυαλό τους!
  Είναι κακό όταν είσαι μόνος σαν σνομπ!
  Είσαι μόνος και οι εχθροί είναι λεγεώνες!
  Ακόμα και έναν ελέφαντα μπορεί να τον φάει ένα ζωύφιο!
  Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κοριοί!
  Ο αρχηγός της χώρας να είναι αδερφός του λαού, όχι αδερφός!
  . Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν ξηρό βράχο στον ωκεανό παρά μια εφεύρεση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Η νίκη ως γυναίκα ελκύει με τη λάμψη της, αλλά απωθεί με το τίμημα της!
  Η φωτιά είναι ο θεός του πολέμου και, όπως και άλλοι θεοί, απαιτεί προσοχή και θυσίες!
  Ένα ξίφος είναι σαν μια σταγόνα βροχής, θα πέσει και θα σκορπίσει, και όταν είναι πολλά, θα γεννηθεί η νίκη!
  Απλώς μην τραγουδάτε - για την ειρήνη!
  Η ψυχή μου είναι λυπημένη - το στομάχι μου είναι άδειο!
  Πρώτα το μπολ και μετά οι σκέψεις!
  Η νίκη αξίζει την τιμή!
  Η τιμή είναι μια σχετική έννοια και πρέπει να εφαρμόζεται κυρίως στους στρατιώτες σας!
  Ποιος πίνει πριν τον αγώνα - hangover στον κάτω κόσμο!
  Οι σωλήνες είναι αθόρυβοι, γιατί οι λεπίδες τραγουδούν - ο χάλυβας είναι πιο δυνατός και δυνατότερος από τον χαλκό!
  Στρατός χωρίς διοικητές είναι σαν κοπάδι προβάτων χωρίς βοσκό, αν δεν φάει ένας λύκος, τότε θα τρομάξει!
  Η πτήση είναι περισσότερη ανοησία παρά δειλία! Εξάλλου, οι περισσότεροι στρατιώτες πεθαίνουν όχι στη μάχη, αλλά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα κόκαλα δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
  Η δίωξη μετατρέπει τον πολεμιστή σε δήμιο, τον δειλό σε γενναίο, τον ταπεινό άνθρωπο σε αυθάδη!
  Η φαντασία είναι ένας διαγωνισμός παραλογισμού και παραλογισμού! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πλέον επιστημονικό και λογικό είδος!
  Στον πόλεμο, όπως σε μια όπερα - ο καθένας τραγουδά το δικό του, μόνο ένας προφήτης μπορεί να είναι κατάσκοπος!
  Οι σύγχρονες γυναίκες συγχωρούν στον άντρα τα πάντα - εκτός από τη φτώχεια!
  Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ κατασκόπων και προσκόπων;
  Ξέρω! Έχουμε μόνο ανιχνευτές - οι ξένοι έχουν συμπαγείς κατασκόπους!
  Τι είναι καλύτερο με ένα άδειο κεφάλι ή ένα άδειο πορτοφόλι; Φυσικά, με άδειο κεφάλι - δεν είναι τόσο αισθητό!
  Το μυαλό είναι ο καλύτερος συλλέκτης πλούτου!
  Μυαλό και τύχη: ένα ερωτευμένο ζευγάρι - γεννήστε επιτυχία, πλούτο, θέση, αλλά γρήγορα διαλύστε!
  Είναι πιο εύκολο για τους περήφανους άντρες να ακούσουν συμβουλές όταν τις δίνει μια γυναίκα - εκτός αν είναι σύζυγος!
  Μια σοφή σύζυγος αξίζει μια περιουσία! Και μια επιχειρηματίας σύζυγος μπορεί να του κάνει μήνυση!
  Ποιος εκτιμά την προσωπικότητα σε έναν άνθρωπο και ποιος εκτιμά τα μετρητά!
  Η ανθρωπότητα μπορεί να καταστραφεί από δύο πράγματα - τους υπολογιστές και τους επιστήμονες υπολογιστών. Ο πρώτος θα ατροφήσει το μυαλό, ο δεύτερος δεν θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί!
  Σύντροφος στον πόλεμο και μια χειροβομβίδα!
  Γενικά, ένα ρόδι που λέει ανέκδοτα είναι σαν ένα αυγό Faberge που χρησιμοποιείται για να σπάει ξηρούς καρπούς!
  Το ταλέντο είναι σαν μια ψυχή: είναι αδύνατο να αφαιρεθεί, αλλά μπορεί να καταστραφεί!
  Η εκδίκηση δεν αξίζει τιμή - η ανταπόδοση της ευπρέπειας!
  Ο φθόνος είναι το μικρόβιο του εγκλήματος, το συμφέρον ποτίζει, η αδράνεια τρέφεται!
  Η τεμπελιά είναι το χειρότερο απ' όλα τα εγκλήματα!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις με ένα σπαθί με αξιοπρέπεια - παρά να ζεις ένα βόδι που το οδηγεί ένα μαστίγιο σε ένα στασίδι!
  Στον πόλεμο, το θάρρος μπορεί να νικήσει την πονηριά, αλλά η πονηριά ποτέ δεν μπορεί να νικήσει το θάρρος!
  Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή, και ο θάνατος άξιος και όμορφος!
  Η σεμνότητα είναι μια σπάνια ιδιότητα για έναν διοικητή, αλλά αυτό την κάνει ακόμα πιο πολύτιμη!
  - Το τσακάλι είναι σύμφωνο με τη λέξη κόπρανα!
  Το λιοντάρι έχει μόνο ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το τσακάλι - την ικανότητα να πεθαίνει με αξιοπρέπεια!
  Η τεχνική είναι ο δήμιος της ανδρείας!
  -Μα δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της τεχνολογίας, τόσο περισσότερη ευφυΐα και επινοητικότητα απαιτείται στο πεδίο της μάχης!
  Εκεί που ξεκινούν τα συμφέροντα της Πατρίδας, τελειώνει η προσωπική ευημερία!
  Η ελευθερία πρέπει να συνδυάζεται με πειθαρχία. Η αναρχία είναι το αντίθετο της ελευθερίας!
  Η δυνατή μνήμη είναι ο καλύτερος μέντορας! Γενικά η ελευθερία μπορεί να κερδηθεί με το σπαθί, αλλά μόνο με τη βοήθεια της λογικής μπορεί να διατηρηθεί!
  - Όταν ένας δυνατός πολεμιστής σώζει έναν άλλον, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τιμή για αυτό!
  Άλλωστε, όταν η ανδρεία καίει στην καρδιά σου, θα σηκώσεις την ασπίδα σου για την υπεράσπιση των σκλάβων!
  Η κακία ενός κάθαρμα δεν αποτελεί δικαιολογία για έναν έντιμο, αφού η παρουσία βρωμιάς δεν δικαιολογεί έναν βρώμικο!
  Η αγάπη δεν είναι ποτέ φθηνή - ειδικά αν πληρώνεις όχι με το πορτοφόλι σου, αλλά με την ψυχή σου!
  Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει το χυμένο αίμα είναι αν τα δάκρυα σταματήσουν να κυλούν ως αποτέλεσμα!
  Αυτοί που υπηρετούν για χρήματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να ταιριάξουν στη μάχη με αυτούς που οδηγούνται από μια γενναία καρδιά και την επιθυμία για ελευθερία!
  Το δάκρυ ενός παιδιού είναι επικίνδυνο γιατί μετατρέπεται σε λυσσασμένο ρυάκι που ξεβράζει πολιτισμούς!
  Η θέση του διοικητή δεν είναι επιπλέον κολλήσεις, αλλά επιπλέον ευθύνη και βαρύ φορτίο!
  Δεν είναι γνωστό τι είναι πιο σημαντικό - να ταΐσεις όλους τους πεινασμένους ή να σκουπίσεις τα δάκρυα ενός παιδιού!
  Ο χρυσός είναι πιο μαλακός από το ατσάλι, αλλά μάλλον χτυπάει την καρδιά!
  Δεν είναι το όπλο που κάνει τον στρατιώτη δυνατό, αλλά το όπλο του στρατιώτη!
  Τα κορίτσια φαίνεται να αστειεύονται με κύριους αφορισμούς. Και αν αρχίσουν να καταστρέφουν τον εχθρό, τότε δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτούς.
  Στα τέλη Μαΐου 1944, οι Ναζί ξεκίνησαν την επίθεσή τους προς την κατεύθυνση του Σαράτοφ.
  Το Shturmlev συμμετείχε στις μάχες , μια μηχανή στο σασί του πρώην λιονταριού, με έναν ακόμη πιο ισχυρό εκτοξευτή βομβών με διαμέτρημα 450 mm, που κυριολεκτικά συνθλίβει και καταστρέφει τα πάντα, σκίζοντας και σπάζοντας την κολοσσιαία δύναμη της χοάνης .
  Και ένας τέτοιος πύραυλος θα πάρει αμέσως ένα ολόκληρο μπλοκ και θα το γκρεμίσει.
  " Shturmlev " υπό τον έλεγχο μιας ομάδας Γερμανών κοριτσιών, πυροβολώντας σοβιετικές θέσεις.
  Η Τζέιν κλείνει το μάτι στις φίλες της και πατώντας τα γυμνά της πόδια, λέει:
  - Σαρώνουμε επιμελώς τους εχθρούς και τους μετατρέπουμε σε τυπικά φέρετρα!
  Η Γκριγκέτα κλείνει το μάτι ως απάντηση, πατάει το μοχλό με το γυμνό της πόδι και τσιρίζει:
  - Θα παίξουμε και θα νικήσουμε τους εχθρούς!
  Η Malanya σημείωσε:
  - Ενάντια στη μηχανή Shturmlev , οποιαδήποτε σοβιετική οχύρωση είναι ανίσχυρη!
  Η Μόνικα, χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα, επιβεβαίωσε:
  - Είμαστε πραγματικά γεννημένοι για να κερδίζουμε!
  Η Τζέιν έβγαλε:
  - Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά φυσιογνωμία που προσελκύει όσους αναζητούν συγκίνηση!
  Ο Γκριγκέτα , πυροβολώντας τις σοβιετικές μονάδες από πολυβόλο, εξέδωσε:
  - Η γυναίκα είναι ένα περιστέρι που δαγκώνει έναν δρυοκολάπτη σαν χαρταετό!
  Η Μόνικα, πυροβολώντας Ρώσους στρατιώτες, σημείωσε:
  - Μια γυναίκα έχει πάντα επτά Παρασκευές την εβδομάδα, και χωρίς κυριακάτικο δώρο από το συζυγικό χρέος, έχει πάντα ρεπό!
  Η Malanya, γελώντας, απάντησε:
  - Ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος σε όλα, είναι ανίσχυρος να μαλώσει μια γυναίκα!
  Η Τζέιν συμφώνησε με αυτό, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Αν και ο Θεός είναι παντοδύναμος, δεν μπορεί να κλείσει το στόμα μιας γυναίκας, και να σταματήσει την πολιτική!
  η Γκριγκέτα πυροβολώντας με το γυμνό της τακούνι, πατώντας:
  - Ο πολιτικός δεν έχει συνείδηση, η γυναίκα έχει την αίσθηση του μέτρου και η γυναίκα πολιτικός έχει όλα τα συναισθήματα χωρίς μέτρο!
  Η Μόνικα, πυροβολώντας τα σοβιετικά στρατεύματα και χτυπώντας τα μέχρι θανάτου, σημείωσε:
  - Η γυναίκα είναι λουλούδι, φραγκόσυκο σαν τριαντάφυλλο, αλλά το γλυκό της άρωμα προσελκύει κατσίκες και κηφήνες!
  Η Malanya, χτυπώντας τους σοβιετικούς στρατιώτες και καταστρέφοντας τα καταφύγια, έτριξε:
  - Ο ψηφοφόρος πέφτει στην παιδική ηλικία, ψηφίζοντας τις απεχθή γριές βελανιδιές με τις κουφάλες!
  Τα κορίτσια έδειξαν το πνεύμα τους και συνέχισαν.
  Και από ψηλά βούτηξαν και επιθετικά αεροσκάφη. Και έτσι τα σοβιετικά στρατεύματα αλώνισαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Οι Γερμανοί έχουν γίνει τόσο ψύχραιμοι. Και η επιχειρησιακή τους ικανότητα βελτιώθηκε.
  συνέχισαν τα συστήματα "Chess Horse", τηλετανκς ελεγχόμενα από ραδιόφωνο .
  Και αυτό ήταν ένα πρόβλημα για τους Σοβιετικούς στρατιώτες. Και οι Ναζί κέρδισαν τον Κόκκινο Στρατό.
  Αλλά και τα σοβιετικά κορίτσια πολέμησαν πολύ θαρραλέα.
  Η μάχη εκτυλίχθηκε για τον Kamyshin. Εδώ πάλι η Αλένκα είναι στη μάχη.
  Και το κακοποιημένο, αλλά όχι παραδομένο τάγμα της.
  Η Αλένκα είπε χαμογελώντας:
  - Σε κάθε πόλεμο, η ζωή του στρατιώτη είναι πολύτιμη!
  Και πώς πετάει χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Αυτοί είναι πολεμιστές - η υψηλότερη τάξη ...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε:
  - Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να γίνει να καταρρεύσει σαν λοξότμητο κούτσουρο, αλλά να μην τον βάλουν στα γόνατά του και να τον κάνουν να κουνιέται σαν λεύκη!
  Η Άλλα, πυροβολώντας και δίνοντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή της φτέρνα, έτριξε:
  - Αν δεν θέλεις να τηρήσεις στρατιωτική πειθαρχία, θα λυγίσεις την πλάτη σου σαν αιχμάλωτος!
  Η Μαρία, πυροβολώντας αντιπάλους, εξαπολύοντας δολοφονικό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Υπάρχει πολλή βρωμιά στον κόσμο μας, μόνο σπάνιοι πρίγκιπες!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, τους έκοψε κατά ριπάς, και στη συνέχεια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός έχει μακρά γλώσσα, αλλά για να φέρει εις πέρας ό,τι έχει κοπανίσει - τα χέρια του είναι κοντά!
  Marusya, πυροβολώντας τον εχθρό, και κουρεύοντας τις τάξεις των Γερμανών και ξένων στρατιωτών, vyaknula:
  - Ο πολιτικός βιάζεται να υποσχεθεί, αργεί να εκπληρώσει, ζητά ελεημοσύνη, και συγχώρεση για δόλο!
  Τα κορίτσια είναι καλά και μαχητικά. Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Πολλές καταστροφές.
  Το γερμανικό τανκ "Maus", αν και όχι αρκετά σειριακό, εξακολουθεί να εμφανίζεται στα μέτωπα. Και τα κανόνια του βρυχώνται και πυροβολούν. Και ανεβάζει απίστευτη την καταστροφή στα χαρακώματα.
  Αλλά τα κορίτσια πυροβολούν από κανόνια εναντίον του ποντικιού. Αν και τα κοχύλια αναπηδούν σαν μπιζέλια. Αλλά οι Γερμανοί συνεχίζουν να πιέζουν και να πιέζουν.
  Και σουτάρουν με μεγάλη ακρίβεια.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ τρέχουν τριγύρω, αναβοσβήνουν τα γυμνά τους τακούνια και τρίζουν:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Η Βιόλα, έχοντας πυροβολήσει κατά του γερμανικού πεζικού, τσίριξε:
  - Όταν μια γυναίκα δεν έχει αρκετά για να αγοράσει παπούτσια, βάζει τα παπούτσια του άντρα ξυπόλητη!
  Και η κοπέλα θα σκάσει στα γέλια και θα βγάλει τη γλώσσα της.
  Οι πολεμιστές, πρέπει να πω, είναι ευδιάθετοι. Κι αν σε χτυπήσουν, σε χτύπησαν θανάσιμα.
  Η Βιόλα και η Μαργαρίτα, σχεδόν γυμνές μόνο με εσώρουχα, τσακώνονται, φέρνοντας βλήματα και πυροβολώντας με ακρίβεια. Και δεν μπορούν να σταματήσουν έτσι ακριβώς.
  Η Μαργαρίτα τρίζει και λέει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Viola επιβεβαιώνει επιθετικά:
  - Μεγάλη δόξα στην εποχή της αλλαγής!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να σημειωθεί, αποδείχθηκαν εξαιρετικά επιθετικά κορίτσια.
  Η Βερόνικα φέρνει επίσης κοχύλια, αναβοσβήνει τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες της και τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Αυτό είχαν μια αγωνιστική επίφαση. Και πώς πολεμούν άγρια και ξέφρενα.
  Και τα γυμνά, μαυρισμένα γόνατα αναβοσβήνουν.
  Η Ταμάρα επίσης τσακώνεται. Βγήκε από τον Καύκασο που καταλήφθηκε από τους Ναζί και είναι και πάλι στην υπηρεσία. Αγωνίζεται με σαρκοφάγο αίσθημα αίματος. Πολεμάει με κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Η Ταμάρα πετάει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζει τους φασίστες και τσιρίζει:
  - Ο κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Και εκτοξεύει μια εύστοχη έκρηξη από ένα πολυβόλο...
  Τα κορίτσια φαίνονται να κάνουν κολοσσιαία θαύματα. Και μέσα τους είναι μια φωτιά που απειλεί να κάψει το σύμπαν.
  Η Βερόνικα, πυροβολεί, τραγουδά:
  Όλα θα είναι ενδιαφέροντα, χωρίς αμφιβολία
  Όλα στον κόσμο θα παρέχουν ένα πρόγραμμα!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του.
  Ταμάρα, πυροβολισμοί, βρυχηθμοί:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Το Heroes of Rus συλλέγει συναγερμό!
  Και έδωσε μια στροφή από το πολυβόλο. Έκοψε τον Φριτς και τσίριξε:
  - Μια γυναίκα είναι κυρίως μια αλεπού που θέλει να κάνει λάσο σε ένα λιοντάρι, αλλά συνήθως πέφτουν γαϊδούρια στο λάσο της!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας άλλο ένα δώρο θανάτου, εξέδωσε:
  - Μια γυναίκα είναι ένα κοτόπουλο που αγαπά τα χρυσά αυγά, φέρνοντας στον φορέα τους μόνο μια απώλεια!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Πολεμούν τόσο αξιοθαύμαστα με κολοσσιαία πίεση.
  Η Ταμάρα σημείωσε ενώ πυροβολούσε κατά ξένων μεραρχιών:
  - Η γυναίκα είναι κοτόπουλο, μόνο αυτή μπορεί να φέρει χρυσά αυγά σε αυτόν τον άντρα, που είναι αληθινή αλεπού!
  Η Βερόνικα πυροβολώντας και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Μια αληθινή αλεπού και ένας κόκορας θα σας κάνουν να γεννήσετε χρυσά αυγά!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά πόδια της, σημείωσε:
  - Τα νύχια της αλεπούς δεν είναι λιονταριού, αλλά θα σκίσει τρία δέρματα από τον βασιλιά των θηρίων!
  Η Βιόλα, βγάζοντας τα δόντια της επιθετικά, παρατήρησε:
  - Αυτός που δεν είναι αλεπού με το μυαλό του δεν είναι ούτε λιοντάρι!
  Οι πολεμιστές φαίνονται με μεγάλες φιλοδοξίες ενός μαχητή. Και αν ξεκινήσουν.
  Ο Ολυμπιάς, πυροβολώντας και παίρνοντας δυνατά πόδια, σήκωσε ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά και το εκτόξευσε. Η μάζα των Ναζί διαλύεται και η όμορφη κοπέλα βρυχάται:
  - Κυβερνήστε την ΕΣΣΔ και τραγουδήστε ένα τραγούδι στον Εωσφόρο! Θα τους κερδίσουμε όλους!
  Η Ολυμπιάδα, όμως, δεν ξέχασε και αφού πυροβόλησε, μίλησε:
  - Μια γυναίκα αλεπού είναι σε θέση να πείσει οποιονδήποτε άντρα ότι είναι λιοντάρι, που αναπαράγεται σαν απλός γάιδαρος!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, συμφώνησε με αυτό:
  - Μια θηλυκή λέαινα με μόνο μυαλό αλεπούς και λαβή λύκου!
  Ο Σεραφείμ σημείωσε, κουρεύοντας τους αντιπάλους:
  - Το λιοντάρι δεν είναι αυτό που βρυχάται, αλλά αυτό που σκίζει πολύ πράσινο!
  Η Βιόλα, εκτελώντας εύστοχα πυρά στον εχθρό και κουρεύοντάς τον, παρατήρησε:
  - Όταν ένας πολιτικός δεν είναι αλεπού, τότε του κόβουν τρία δέρματα και του φορούν τον γιακά!
  Η Βικτώρια, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι, και μετά ρίχνοντας ένα δώρο θανάτου με γυμνό πόδι με μια θανατηφόρα δύναμη, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός έχει φαρδύ κώλο για να κάθεται σε δύο καρέκλες, αλλά έχει πλάτος ψυχής μόνο στα λόγια!
  Η Ολυμπία, υποκύπτοντας στο βαρέλι με τα γυμνά, μυώδη πόδια της και ανατινάζοντας τη δεξαμενή του λιονταριού, γρύλισε:
  - Ένα τανκ τρυπιέται με βλήμα με πυρήνα ουρανίου, ένας πολιτικός διαπερνά χωρίς καρδιά, αλλά με χρυσό πουγκί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Ο Kamyshin εγκαταλείφθηκε. Και στις αρχές Ιουνίου 1944, ξέσπασαν μάχες για το Σαράτοφ.
  Εδώ οι μάχες είναι τόσο ενεργές. Και τα κορίτσια είναι επίσης στη μάχη όπως πάντα. Και τόσο όμορφοι πολεμιστές.
  Η Αλένκα παλεύει και κόβει τους αντιπάλους με αυτόματες εκρήξεις και ολόκληρες τάξεις.
  Το κορίτσι ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Ας έρθει η νίκη μου!
  Και πάλι πυροβολεί τον εχθρό.
  Ο Anyuta πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Το κάνει με ακρίβεια και ακρίβεια. Οι μηχανές της είναι τόσο πιασάρικες. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν εκρηκτικά πακέτα κολοσσιαίας δύναμης. Οι Ναζί ξεσκίζουν και η κοπέλα τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  - Για τον κομμουνισμό!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τον εχθρό με κολοσσιαία ακρίβεια, και κουρεύοντας τους εχθρούς, τσιρίζει:
  - Για την απέραντη Πατρίδα!
  Και με γυμνά δάχτυλα, το κορίτσι ρίχνει πάλι μια χειροβομβίδα. Πρέπει να ειπωθεί η μάχη της μάχης.
  Και η ίδια η κοκκινομάλλα και με το ίδιο σορτσάκι. Και πυροβολεί με τόση ακρίβεια και ακρίβεια, και ο Φριτς ξαπλώνει.
  Η Μαρία πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια. Και είναι τόσο όμορφο κορίτσι, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους της.
  Μετά βρυχάται:
  - Κυβερνήστε την αυτοκρατορία της ΕΣΣΔ!
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης με ακρίβεια, χτυπά τους εχθρούς και βρυχάται:
  - Από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο στρατός μας είναι ο ισχυρότερος όλων!
  Και σουτάρει και με γυμνό πόδι.
  Στη συνέχεια, η Matryona θα εκτοξεύσει ένα φονικό βλήμα στον εχθρό. Και τον χτύπησε με ακρίβεια εκατό τοις εκατό. Φυσικά γυμνό τακούνι.
  Αυτά είναι σοβιετικά κορίτσια που δουλεύουν, αλλά τα γερμανικά δεν υστερούν πολύ.
  Η Χριστίνα, η Μάγδα, η Μάργκαρετ και η Σέλα αγωνίζονται στον Πάνθηρα. Το μηχάνημα, αν και δεν είναι ιδανικό, αλλά με όπλο ταχείας βολής, μεγάλης εμβέλειας, μέτρια ευκίνητο και καλή μετωπική θωράκιση.
  Τα γερμανικά κορίτσια είναι ξυπόλητα και με μπικίνι, παρά τη ζέστη του καλοκαιριού, ή μάλλον χάρη σε αυτό.. Και διεξάγουν μια μάχη ελιγμών.
  Εδώ η Χριστίνα ρίχνει μια βολή... Η οβίδα χτυπά τον πυργίσκο T-34-76 και τον τρυπάει. Ένα σοβιετικό τανκ σταματά, καταρρίφθηκε.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν από πάνω τους:
  - Το πήραμε!
  Τότε η Μάγδα σουτάρει. Η καλλονή με τα χρυσαφένια μαλλιά τράβηξε και αυτή.
  Ναι, έτσι ο πύργος σκίστηκε στις τριάντα τέσσερις.
  Τα κορίτσια-τίγρεις πυροβολούν εναλλάξ. Και με μεγάλη ακρίβεια. Εδώ χτύπησαν ένα άλλο σοβιετικό τανκ.
  Η Μάργκαρετ χτύπησε στη συνέχεια. Και χτύπησε το αυτοκινούμενο πυροβόλο SU-76. Χτυπημένο επιδέξια. Και τραγούδησε:
  - Η κολασμένη Γερμανία μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Στη συνέχεια πυροβόλησε από το κανόνι της Shell. Έπληξε το σοβιετικό τανκ KV-1S. Και η κοπέλα έκανε καλή δουλειά.
  Ναι, οι τέσσερις πολεμιστές με μπικίνι τσακώνονται και δεν φοβούνται το κρύο. Αφού οι γυναίκες άρχισαν να πολεμούν, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για το Τρίτο Ράιχ.
  Εδώ είναι οι πιλότοι Albina και Alvina στον ουρανό. Και οι δύο καλλονές με μπικίνι και ξυπόλητες. Πολεμούν για τον εαυτό τους στο Focke -Wulfs. Και αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύ σοβαρό.
  Η Αλμπίνα, πυροβολώντας από αεροβόλα, λέει:
  - Ενεργό κροκέ! Μην λυπάσαι για τη λέξη!
  Και πώς λάμπει ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο! Και θα καταρρίψει ταυτόχρονα δύο σοβιετικά αεροσκάφη.
  Η Alvina έκοψε επίσης τρία με αεροβόλα και κελαηδούσε:
  - Η είσοδός μου θα είναι θανατηφόρα και βαρετή!
  Τότε η κοπέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έδειξε τα δόντια της! Είναι η ίδια γοητεία και γεμάτη εκπληκτική γοητεία.
  Η Αλμπίνα κόβει άλλο ένα αεροπλάνο Yak-9 και τσιρίζει:
  - Γιατί χρειαζόμαστε σοβιετικούς πιλότους;
  Η Alvina καταρρίπτει το LAGG-5 και λέει με σιγουριά:
  - Για να κάνουμε λογαριασμούς εμείς οι Γερμανοί!
  Υπέροχο ζευγάρι κοριτσιών. Πώς άρχισαν να μαζεύουν βραβεία για τον εαυτό τους. Πραγματικά δεν μπορείς να διαφωνήσεις ενάντια σε τέτοιες ομορφιές. Καταρρίπτουν αεροπλάνα και γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Και το βασικό μυστικό είναι ότι στο κρύο, τα κορίτσια πρέπει να είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Τότε οι λογαριασμοί θα έρθουν μόνοι τους.
  Και μην ντύνεσαι ποτέ. Ανακινήστε το γυμνό σας στήθος και θα έχετε πάντα μεγάλη εκτίμηση!
  Η Αλμπίνα έκοψε ένα άλλο αεροπλάνο του Κόκκινου Στρατού και τραγούδησε:
  - Σε μεγάλο ύψος και αστρική αγνότητα!
  Και έκλεισε το μάτι, πηδώντας και τραντάζοντας τα ξυπόλυτα πόδια της, βρυχώνοντας:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και σε μια έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Και πάλι το κορίτσι καταρρίπτει το αεροπλάνο με μια ενεργητική προσέγγιση.
  Και τότε η Alvina επιτίθεται στον εχθρό. Το κάνει από μια στροφή, βγάζει τα δόντια του και τρίζει:
  - Θα είμαι ο σούπερ πρωταθλητής του κόσμου!
  Και πάλι το αυτοκίνητο που χτύπησε η κοπέλα πέφτει. Ναι, ο Κόκκινος Στρατός είναι πολύ άσχημος.
  Και η Αλμπίνα βρυχάται από άγρια έκσταση:
  - Είμαι πλέον δήμιος, όχι πιλότος!
  Καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και σφυρίζει:
  - Σκύβω πάνω από το στόχαστρο και οι πύραυλοι ορμούν στο στόχο, υπάρχει άλλο τρέξιμο μπροστά!
  Ο πολεμιστής είναι εξαιρετικά επιθετικός.
  Εδώ είναι και τα δύο κορίτσια που επιτίθενται σε στόχους εδάφους. Η Αλμπίνα χτυπάει γροθιές στα τριάντα τέσσερα και τσιρίζει:
  - Αυτό θα είναι το τέλος!
  Η Alvina χτυπά το SU-76 και ψιθυρίζει:
  - Στην πλήρη καταστροφή!
  Και πώς κουνάει το γυμνό του πόδι!
  Τα κορίτσια πολεμούν εδώ, και από την πλευρά της ΕΣΣΔ, πολεμούν και τα κορίτσια, προσπαθώντας να προστατεύσουν τον Γκουρίεφ, όπου σπρώχνουν και τα ναζιστικά στρατεύματα, σαν όγκος σκορπιού.
  Η Αλένκα πολέμησε για τον Γκουρίεφ, ο οποίος κατακτήθηκε από τους Ναζί. Η απελπισμένη καλλονή πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα για τη Ρωσία και το εγγενές κόμμα!
  Τότε η Νατάσκα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σφύριξε:
  - Προστατεύουμε το κορίτσι ξυπόλητο!
  Στη συνέχεια, η Anyuta έστειλε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και μαράθηκε :
  - Θα είναι υπέροχο χτύπημα!
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος πήρε και έστειλε ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό κάτω άκρο της και τσίριξε:
  - Δείχνοντας το ραντάρ στον ουρανό!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Μαρία έδωσε το θάνατο στους Ναζί με τα γυμνά της πόδια.
  Και τραγούδησε:
  - Στη Μαδαγασκάρη, στην έρημο και τη Σαχάρα! Έχω πάει παντού, είδα τον κόσμο!
  Και τότε η Marusya ρίχνει ένα ολόκληρο μάτσο γυμνά πέλματα και τραγουδά:
  - Στη Φινλανδία, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, στη Σουηδία, θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια από αυτά!
  Ναι, τα έξι κορίτσια πάλεψαν πολύ καλά. Αλλά οι Krauts πήραν ακόμα το Kursk...
  Όχι, δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοιες ανώτερες δυνάμεις. Οι φασίστες πεισμώνουν.
  Και τι σημαίνει η προετοιμασία των τεράτων;
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν απλά τρελός: ένιωθε σαν πραγματικός δεσπότης, στον οποίο όλοι υπακούουν και τρέμουν. Ναι, αν θέλεις σταλινικές επιτυχίες, τότε πρέπει να είσαι σαν τον Στάλιν, χωρίς οίκτο και απαίτηση από τους άλλους και τον εαυτό σου (έτσι σκέφτηκε ακριβώς ο Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς σε αυτή τη σειρά!). Τώρα το θρόισμα είναι αξιοπρεπές και το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται. Σε γενικές γραμμές, η Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, έχει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ σε ποσότητα βιομηχανικού εξοπλισμού, σε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και σε αριθμό μηχανικών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι γεγονός, αλλά η παραγωγή όπλων δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο! Η Γερμανία έμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, παρά τις καταστροφές στη Ρωσία. Και από τι; Φυσικά, λόγω ενός συγκεκριμένου χάους που επικρατούσε σε διάφορα τμήματα, και ειδικά στη στρατιωτική βιομηχανία. Επιπλέον, αρνητικό ρόλο έπαιξε η έλλειψη πρώτων υλών, καθώς και η υποτίμηση των δυνατοτήτων του εχθρού. Συγκεκριμένα, το 1940, η παραγωγή όπλων στη Γερμανία ήταν χαμηλότερη από το 1939 (αν υπολογίσουμε τον άξονα, λαμβάνοντας υπόψη τα πυρομαχικά) και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος ήταν ήδη σε εξέλιξη και το Τρίτο Ράιχ ανέλαβε τον έλεγχο του μεγάλες περιοχές με τεράστια αποθέματα παραγωγικής ικανότητας. Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε για τις οργανωτικές ικανότητες του Χίτλερ; Όχι και πολύ, έλαμψε στη στρατιωτική βιομηχανία.
  Ο Φύρερ δήλωσε σε μια μακρά ομιλία:
  - Στο θέμα της εποπτείας της αεροπορίας, εκχωρούνται εξουσίες έκτακτης ανάγκης στη Sauer . Θα παρακολουθεί στενά την ποσότητα του παραγόμενου εξοπλισμού και, όχι λιγότερο σημαντικό, την ποιότητα. Επιπλέον, πολλοί από τους φίλους σας Γκέρινγκ, παρόλο που κάποτε ήταν καλοί άσοι, δεν είναι ικανοί για ηγετική δουλειά. Δεν είναι κάθε καλός στρατιώτης και εξαιρετικός στρατηγός, οπότε αντί για τον κρεμασμένο Έρικ, η τεχνική σφαίρα θα ηγείται από ένα άτομο από επαγγελματίες επιχειρηματίες που είναι ικανό να μεταρρυθμίσει και να επανεξοπλίσει τις αεροπορικές δυνάμεις. Άλλωστε η Βρετανία δεν κοιμάται, αυξάνει και την ποσότητα και την ποιότητα των ενόπλων δυνάμεών της και κυρίως της αεροπορίας της. Πρέπει να είμαστε δύο κεφάλια μπροστά από τον εχθρό, μια ντουζίνα βήματα, διαφορετικά θα χάσουμε εντελώς την υπεροχή μας έναντι του εχθρού. Χρειάζονται λοιπόν ποιοτικά βήματα.
  Ο Γκέρινγκ απάντησε δειλά:
  - Φίλοι μου, αποδεδειγμένα άτομα που έχουν αποδείξει τη μαχητική τους αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
  Ο δαιμονισμένος δικτάτορας έγινε έξαλλος:
  - Ή μήπως, κατά τη γνώμη σας, ξέχασα ποιος έχασε τη Μάχη της Βρετανίας; Ή ποιος απέτυχε το τετραετές σχέδιο για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Ή θέλετε επίσης να σας χτυπήσουν με καλάμια, και μάλιστα δημόσια. Κλείσε το στόμα σου λοιπόν και σιωπήσου προτού ανασηκωθείς!
  Ο Γκέρινγκ μάλιστα κάθισε φοβισμένος. Αλίμονο, ο Φύρερ δεν πρέπει να τον παραπλανήσουμε. Στη συνέχεια ακούστηκε ξανά ο θόρυβος, ένα άλλο αεροσκάφος ME-262 απογειώθηκε στον ουρανό. Το αυτοκίνητο ήταν τεράστιο και είχε έως και δύο κινητήρες. Τα φτερά είναι ελαφρώς σαρωμένα, ο ίδιος ο μαχητής φαίνεται αρκετά απειλητικός. Τα χαρακτηριστικά ταχύτητάς του, για το 1941, είναι γενικά αξιοπρεπή, και μάλιστα ρεκόρ για τα παγκόσμια πρότυπα. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως αξιόπιστο και απαιτεί εντοπισμό σφαλμάτων. Ο φασίστας δικτάτορας, όμως, έχει ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά νέων, πιο εξελιγμένων μαχητικών... Το ME-262 ζυγίζει περισσότερο από έξι τόνους, κάτι που είναι κάποιου είδους υπερφόρτωση. Ένα μαχητικό τζετ πρέπει να είναι μικρό, φθηνό και ευκίνητο. Από αυτή την άποψη, το ME-163 θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, αλλά ο πυραυλοκινητήρας του είναι πολύ ζόρικος και λειτουργεί μόνο για έξι λεπτά (ή μάλλον, θα εξακολουθεί να λειτουργεί!), πράγμα που σημαίνει ότι η εμβέλεια είναι μόνο σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων . Ως βομβαρδιστικό τύπου blitz ή ως μαχητής κάλυψης για επιθέσεις αρμάδας στην Αγγλία, φυσικά δεν είναι καλό.
  Αλλά το ME-262 μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο βομβών, δηλαδή όσο το σοβιετικό αεροσκάφος πρώτης γραμμής Pe-2. Δηλαδή, μια εξαιρετική λύση τόσο για σαρώσεις μαχητικών όσο και για υποστήριξη στρατευμάτων. Ωστόσο, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα μαχητικό τύπου ME-163 Comet, αλλά χωρίς κινητήρα πυραύλων, αλλά με κινητήρα turbojet; Προσπάθησαν να βελτιώσουν τον κομήτη και φαινόταν ότι είχαν φέρει τον χρόνο πτήσης στα 15 λεπτά (αυτή είναι εμβέλεια έως και 300 χιλιόμετρα), κάτι που είναι γενικά αποδεκτό για τη Μάχη της Βρετανίας. Μπορείτε ακόμα να πάρετε το Λονδίνο από τη Νορμανδία... Αν και δεν είναι όλα τόσο προφανή, πρέπει επίσης να βομβαρδίσετε και να επιστρέψετε, και δεκαπέντε λεπτά δεν ήταν σε τόσο αναγκαστική λειτουργία. Στο μέλλον, τα μαχητικά πυραύλων και αεριωθουμένων αναγνωρίστηκαν ως αδιέξοδο στην αεροπορία. Όμως ο σχεδιασμός του "Comet" είναι πολύ ενδιαφέρον, για το μικρό του μέγεθος και την ελαφρότητά του, που σημαίνει φθηνότητα και ευελιξία.
  Επιπλέον, υπάρχουν ακόμα πολλά υποσχόμενα μαχητικά βάρους γενικά 800 κιλών, τέτοια ανεμόπτερα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αερομαχίες. Είναι αλήθεια ότι λόγω της μικρής εμβέλειας, οι πτήσεις σε αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε αμυντικές μάχες ή να παραδοθούν στο Λονδίνο στις ... Μεταφορές και στη συνέχεια να συνδεθούν ξανά στους πιλότους. Θα πρέπει να το σκεφτείτε εδώ. Στην πραγματική ιστορία, τα ανεμόπτερα δεν είχαν χρόνο να κάνουν πόλεμο και για κάποιο λόγο, οι σοβιετικοί στρατηγοί της αεροπορίας δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν αυτήν την ιδέα στην Κορέα. Γενικά, δεν είναι λυπηρό, αλλά κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, ένας Αμερικανός πιλότος ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον λογαριασμό των νικών. Οπότε οι Yankees δεν πρέπει να υποτιμηθούν.
  Μετά το τέλος της πτήσης, ένα νεαρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά πήδηξε έξω από το πιλοτήριο και έτρεξε προς τον Φύρερ με πλήρη ταχύτητα.
  Ο κατεχόμενος νούμερο ένα ναζί της άπλωσε το χέρι του για ένα φιλί. Αυτό που είναι ωραίο είναι όταν τα κορίτσια σε αγαπούν και ο Φύρερ, όπως φαίνεται, λατρεύεται ειλικρινά από όλους τους Γερμανούς, ή μάλλον, σχεδόν όλους, εκτός από λίγους κρατούμενους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο πιλότος είπε με ενθουσιασμό:
  - Αυτό είναι απλά ένα υπέροχο αεροπλάνο, έχει τέτοια ταχύτητα και δύναμη. Ας ξεσκίσουμε όλα τα λιοντάρια σαν ζεστό νερό από παρένθετο!
  Ο Φύρερ ενέκρινε την παρόρμηση του κοριτσιού:
  - Φυσικά, θα το σπάσουμε, αλλά ... Η αποσφαλμάτωση του μηχανήματος πρέπει να γίνεται με ταχύτερο ρυθμό, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κινητήρες. Εδώ βέβαια θα χρειαστούν ριζικά μέτρα για τη βελτίωσή τους, αλλά αν βοηθήσει ο αρχηγός-σχεδιαστής!
  Όλοι γάβγιζαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στον μεγάλο Φύρερ! Είθε η Πρόνοια να μας βοηθήσει!
  Ο ύμνος του Τρίτου Ράιχ άρχισε να παίζει και μια στήλη νεαρών μαχητών από τη νεολαία του Χίτλερ προχώρησε . Αγόρια από δεκατεσσάρων έως δεκαεπτά ετών πήγαιναν κάτω από το τύμπανο σε ειδικό σχηματισμό. Και τότε υπήρχε το πιο ενδιαφέρον: έφηβες από την ένωση γυναικών της Γερμανίας έκαναν πορεία. Ήταν με κοντές φούστες, τα γυμνά, γυμνά πόδια των καλλονών τράβηξαν τα βλέμματα των αντρών. Τα κορίτσια προσπάθησαν να σηκώσουν τα πόδια τους ψηλότερα, αλλά ταυτόχρονα τράβηξαν το δάχτυλο του ποδιού, έβαλαν προσεκτικά τη φτέρνα. Ένα διασκεδαστικό θέαμα καλλονών με άψογες φιγούρες... Αλήθεια, τα πρόσωπα ήταν διαφορετικά, και μερικές από τις νεαρές φασίστριες ήταν κάπως αγενείς, σχεδόν αρρενωπές, ακόμη και τις έστριβαν. Ειδικά όταν έφεραν μαζί τα φρύδια τους.
  Η Esthete Adolf σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο τα αγόρια και τα κορίτσια να λάβουν πιο μαζική φυσική προπόνηση. Και ξέρω ότι γίνονται πολλά με αυτή την ευκαιρία, ιδιαίτερα στο Jungvolk , αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η συμπερίληψη και η υιοθέτηση σπαρτιατικών μεθόδων. Φυσικά, εκτός από την ενθάρρυνση της κλοπής... Οι νέοι και οι νέες μας πρέπει να μεγαλώνουν ως αξιοπρεπείς και ταυτόχρονα αδίστακτοι άνθρωποι.
  Ο Ανώτατος Διοικητής σταμάτησε. Οι στρατηγοί σιωπούσαν, πιθανότατα φοβήθηκαν να φέρουν αντιρρήσεις, αλλά δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν το προφανές. Ο Φύρερ συνέχισε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι αστείο, αλλά η σκληρότητα προς τους εχθρούς πρέπει να συνδυάζεται με αλληλοβοήθεια και αίσθημα αδελφοσύνης προς τους συντρόφους. Αυτό πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους... Ο νέος υπεράνθρωπος είναι ανελέητος απέναντι στους άλλους, αλλά ακόμα περισσότερο πρέπει να είναι ανελέητος απέναντι στον εαυτό του. Διότι η κατωτερότητα πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί από την ψυχή κάποιου και μετά θα σηκωθεί το αδύναμο ανθρώπινο σώμα!
  Άλλη μια παύση... Οι στρατηγοί και οι σχεδιαστές το κατάλαβαν ξαφνικά και άρχισαν να χειροκροτούν ζωηρά. Ο Φύρερ φαινόταν ευχαριστημένος:
  - Είναι ήδη καλύτερα, αλλά τώρα θα ήθελα να δω μια απομίμηση αεροπορικής μάχης. Ένα τόσο τρομερό και καταστροφικό...
  Ο Χάινκελ ρώτησε δειλά:
  - Με πραγματικά πυρά ή οβίδες, Φύρερ μου;
  Ο νούμερο ένα των Ναζί έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά, με μάχιμους. Επιπλέον, θα ήθελα να εξετάσω τη λειτουργία της συσκευής εκτίναξης. Εξάλλου, το δουλεύεις... - Ο Φύρερ κούνησε τις γροθιές του. - Όταν, επιτέλους, θα είναι έτοιμο και θα τεθεί σε μαζική παραγωγή. Άλλωστε, ένας έμπειρος πιλότος είναι ένας έμπειρος πιλότος που πρέπει να προστατεύεται για τις μελλοντικές μάχες!
  Ο Fuhrer-terminator αποφάσισε ωστόσο να δείξει στους σχεδιαστές ένα πιο σύγχρονο σχέδιο της συσκευής εκτίναξης. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να είναι λιγότερο επαχθές, απλούστερο και ελαφρύτερο. Ότι το φθηνό και ήδη κατακτημένο από τη γερμανική βιομηχανία σκουπίδια είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό το σκοπό.
  Έπρεπε να σχεδιάσω το διάγραμμα εν κινήσει, αλλά ο Χίτλερ ήταν πολύ καλός καλλιτέχνης, και σχεδίαζε καθαρά, γρήγορα, οι γραμμές των διαγραμμάτων και οι στροφές ήταν ίσες και καθαρές χωρίς χάρακες και πυξίδες. Οι Terminator-popadanets θεώρησαν ότι ήταν περίεργο, φυσικά, που οι Γερμανοί, έχοντας, γενικά, μια τόσο ισχυρή και ως ένα βαθμό προηγμένη ιδεολογία όπως ο εθνικοσοσιαλισμός και ένα ολοκληρωτικό σύστημα, διέρρευσαν τον πόλεμο στους Ρώσους. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από τους Γερμανούς και έμαθαν να πολεμούν πιο γρήγορα.
  Γενικά, αν δει κανείς την πορεία του πολέμου συνολικά, τότε ναι, οι Ρώσοι, ή μάλλον ο σοβιετικός στρατός, έμαθαν να πολεμούν και οι Γερμανοί, σαν να λέγαμε, ξέχασαν πώς... Η διοίκηση τους έπαιρνε αποφάσεις στο το επίπεδο των μαθητών της πρώτης τάξης, και ίσως ακόμη χαμηλότερο εάν ο μαθητής της πρώτης τάξης έχει εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων σε στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο . Και ότι μερικές φορές παιδιά έξι ετών ήδη οδηγούν με τόσο επιδέξια εικονικούς στρατούς, τότε δεν είναι αμαρτία για αυτά και για τον Ζούκοφ και τον Μάινσταϊν να μάθουν. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές θεωρούν και τον Ζούκοφ και τον Μάινσταϊν ως μετριότητες. Υπάρχουν επίσης αντιφάσεις σχετικά με τον αριθμό του εξοπλισμού, ιδίως του γαλλικού που έχει συλληφθεί. Η μνήμη του Χίτλερ (μια καλή ανάμνηση, ειδικά όταν ήταν ακόμα υγιής!), υποδήλωνε ότι υπήρχαν 3600 άρματα μάχης από τους Γάλλους, μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα... Μερικά μοντέλα, όπως το SiS -35, ήταν ανώτερα από τα Τ- 34 στην πανοπλία τους, αν και μόνο στη μετωπική θωράκιση . Έτσι, αυτό το τανκ μπορεί επίσης να παραχθεί σε γαλλικά εργοστάσια, εκτός από την αντικατάσταση του όπλου των 47 χιλιοστών με μια κάννη μήκους 75 χιλιοστών . Στην πραγματικότητα, ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Η Βρετανία και οι ΗΠΑ γενικότερα πάντα εκτιμούσαν την πανοπλία περισσότερο από όλα στα άρματα μάχης τους. Εδώ, για παράδειγμα, ο Τσόρτσιλ σαράντα τόνων είχε κράτηση 152 - χιλιοστών έναντι 120 - για το βαρύ τανκ IS-2.
  Ο Φύρερ είπε κάτι άλλο στους σχεδιαστές:
  - Έχουμε αρκετά αεροσήραγγα, οπότε αναζητήστε ένα πιο βέλτιστο μοντέλο του αεροσκάφους και δημιουργήστε βελτιωμένες φόρμες, χωρίς να το φέρετε σε ακριβές δοκιμές, όπου χάνονται και οι καλύτεροί μας άσοι. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο αεροσκάφους με ιπτάμενα φτερά είναι πολύ αποτελεσματικό, ειδικά εάν το πάχος και η γωνία κλίσης μπορούν να αλλάξουν. Σας έδωσα ήδη το σχέδιο, οπότε το χωρίς ουρά πρέπει να είναι έτοιμο. Η εκτιμώμενη ταχύτητά του θα είναι έως και 1100 χιλιόμετρα την ώρα ακόμη και με κινητήρα Yumo . Προχώρα λοιπόν, αλλά μην είσαι αυθάδης!
  Ακολούθησε γεύμα στο ύπαιθρο, οι υπηρέτριες έστησαν τραπέζια και καρέκλες. Όμορφα... Αλλά τι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στον εθνικοσοσιαλισμό; Τέτοια για να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των εχθρών και να κάνεις φίλους. Για παράδειγμα, μην εξυψώνετε τη γερμανική φυλή σε κάθε στροφή και μπορεί ακόμη και να σταματήσετε να χωρίζετε τους λαούς σε τάξεις. Ωστόσο, η διαίρεση των εθνών σε κατώτερα και Άρια έθνη δεν έχει ακόμη επισήμως νομιμοποιηθεί. Αυτό απλοποιεί τα πράγματα.
  Ένα όμορφο κορίτσι από τους υπηρέτες κάθισε στον Φύρερ και έβαλε το χέρι του στο γυμνό της γόνατο. Cooed:
  - Σκέφτεσαι κάτι, Φύρερ μου;
  Ξεκίνησε ο ναζιστής δικτάτορας και ταυτόχρονα ένας εικονικός παίκτης. Παρατήρησε ότι δεν είχε τελειώσει τη σούπα λαχανικών και τη φρουτοσαλάτα του. Ο Φύρερ φίλησε το κορίτσι στα χείλη, διαισθανόμενος το νεανικό, γλυκό άρωμά της και είπε:
  - Θα ανέβεις στο αμάξι μαζί μου. Και πηγαίνετε όλοι στη δουλειά, η ώρα για φαγητό τελείωσε.
  Και πάλι τα γρανάζια του κράτους, όχι αρκετά, ωστόσο, ο καλά λαδωμένος μηχανισμός άρχισε να γυρίζει. Στο δρόμο της επιστροφής, ο Φύρερ έκανε έρωτα με την ομορφιά, και μάλιστα αναρωτήθηκε από πού αντλούσε τόση ενέργεια και δύναμη. Άλλωστε, είπαν ότι ο Φύρερ ήταν ανίκανος και, γενικά, δήθεν ανάπηρος, που είχε αρρωστήσει από σύφιλη (ψέμα) και ευνουχισμένος (γενικά μυθοπλασία!).
  Ωστόσο, δεν πάνε όλα ομαλά ήδη στις 22 Ιουνίου 1944, ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια. Αλλά η νίκη δεν είναι ορατή και ο Σαράτοφ εξακολουθεί να αντέχει. Ο Στάλιν διέταξε να υπερασπιστεί αυτή την πόλη με οποιοδήποτε κόστος.
  Παρά όλες τις απώλειες, η παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού είναι αρκετά υψηλή. Τα νέα άρματα μάχης IS-2 αποδείχθηκαν αρκετά αποτελεσματικά. Ακόμη και χωρίς να χτυπήσουν κατά μέτωπο μεμονωμένα γερμανικά οχήματα, τα απενεργοποίησαν από αρκετά μεγάλη απόσταση.
  Έτσι οι Ναζί πέρασαν αρκετά δύσκολα. Είχαν όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Υπήρχαν ήδη αρκετά αεριωθούμενα αεροσκάφη ME-262 που πολεμούσαν στον ουρανό. Και είναι σοβαρός αντίπαλος.
  Το TA-152, ωστόσο, αποδείχτηκε ένα γενικά αξιόλογο είδος όπλου.
  Ο Στάλιν, εν τω μεταξύ, πραγματοποίησε επίσης μια συνάντηση συνδέσμου για την τρίτη επέτειο από την έναρξη του πολέμου και άρχισε να ρωτά τους στρατιωτικούς ηγέτες τι σκέφτονται και πώς να βελτιώσουν την κατάσταση στα μέτωπα.
  Ο Ζούκοφ πρότεινε στον αρχηγό:
  - Αν απλώς αμυνθούμε και καταπολεμήσουμε τις απειλές, τότε αναμφίβολα θα χάσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε!
  Ο Στάλιν έγνεψε ζωηρά.
  - Συμφωνώ! Αλλά πού!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ πρότεινε:
  - Μέχρι να παραδοθεί το Λένινγκραντ, πρέπει να απελευθερωθεί!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι συμφώνησε:
  - Ναι, νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη επιλογή!
  Ο Στάλιν ανασήκωσε τους ώμους του και σημείωσε:
  - Αν χτυπήσουμε ξανά τον Tikhvin, θα μας περιμένουν εκεί, και θα βαλτώσουμε ή θα πέσουμε σε παγίδα!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά, σύντροφε Στάλιν! Αλλά προτείνω να επιτεθούν τα φινλανδικά στρατεύματα στο Petrozavodsk. Δεν είναι τόσο δυνατοί και μπορούμε να αιφνιδιάζουμε τον εχθρό!
  Ο Στάλιν απάντησε χαμογελώντας:
  - Είναι λογικό, σύντροφε Ζούκοφ. Προχωρήστε λοιπόν στο Petrozavodsk. Και φέρτε μας τη νίκη!
  Μετά από αυτά τα λόγια, πολλά κορίτσια μπήκαν φορώντας κοντές λευκές φούστες και ξυπόλητα πόδια. Έφεραν μπουκάλια κόκκινο κρασί και ποτήρια σάντουιτς και μαύρο χαβιάρι. Ο Στάλιν πήρε ένα τέτοιο σάντουιτς και πίνοντάς το είπε:
  - Ας πιούμε λοιπόν για να διασφαλίσουμε ότι οι δυνατότητές μας συμπίπτουν πάντα με τις ανάγκες μας.
  Ο Voznesensky σημείωσε:
  - Η ποιότητα της θωράκισης των αρμάτων μας είναι αρκετά χαμηλή. Και προτείνω να γίνουν τα IS-2 και T-34-85 ελαφρύτερα, πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα μειώνοντας την θωράκιση. Αυτό θα μας εξοικονομήσει σε μέταλλο και θα κάνει αυτά τα μηχανήματα πιο πρακτικά.
  Ο Στάλιν ανασήκωσε τους ώμους του και είπε:
  - Ίσως... Αλλά δεν είμαι υποστηρικτής της κατασκευής δεξαμενών από κόντρα πλακέ!
  Ο Βοζνεσένσκι παρατήρησε με σοβαρό βλέμμα:
  - Αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να φτιάξετε μερικές από τις δεξαμενές σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Μπορείτε να ελέγξετε πώς θα φαίνεται στην πράξη!
  Ο Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά και ξέσπασε σε μια ομιλία:
  - Τα τριάντα τέσσερα μπορούν να γίνουν ελαφρύτερα, εξακολουθούν να είναι πολύ εύθραυστα και η αύξηση της ταχύτητας και της ικανότητας ελιγμών θα μπορούσε να αυξήσει τη δυνατότητα επιβίωσής τους. Επιπλέον, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει γίνει καλύτερο και αυτό αντισταθμίζει τη μείωση της εργονομίας από την αύξηση του βάρους. Αλλά η χαμηλή ποιότητα του χάλυβα μετατρέπει τα 90 χιλιοστά σε τίποτα ενάντια στα ισχυρά γερμανικά όπλα. Επιπλέον, οι Γερμανοί αφαιρούν από την παραγωγή το απλό "Panther" και το T-4 και στο Τρίτο Ράιχ, εκτός από τα τανκς αναγνώρισης, μόνο το "Panther"-2 με ένα πυροβόλο 88 χλστ. θα γίνει σειριακό. Αλλά τα τανκς μας δεν μπορούν να το πολεμήσουν από μεγάλη απόσταση. Και ακόμη περισσότερο να αυξηθεί η ταχύτητά τους!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Απελευθερώστε μέρος των T-34-85 και IS-2 με μόνο αλεξίσφαιρη προστασία και, στη συνέχεια, ελέγξτε και παρακολουθήστε πώς αυτό θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητά τους στη μάχη. Και οι εργασίες στο SU-100 θα πρέπει να επιταχυνθούν. Ίσως θα εγκαταλείψουμε τα τριάντα τέσσερα και το IS-2 υπέρ αυτού του αυτοκινούμενου όπλου αποκλειστικά.
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι παρατήρησε:
  - Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Αλλά το SU-100 μπορεί να χτυπήσει τους εχθρούς στο σκάφος μόνο γυρνώντας εντελώς...
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Κάντε το πιο κοντό για να μπορεί να πετάει και να στρίβει πιο γρήγορα ... Και κατά προτίμηση μια χαμηλότερη σιλουέτα. Αλλά χρειαζόμαστε αυτό το αυτοκινούμενο όπλο σαν αέρα!
  Ο Ζούκοφ ρώτησε:
  - Η εξοχότητά σας.... Ο Σαράτοφ αντέχει ακόμα, αλλά σύντομα θα πέσει. Θα ήταν απαραίτητο να αναπτυχθεί ένα σχέδιο για την εκκένωση από τον Kuibyshev αυτού που ελήφθη από τη Μόσχα. Εσείς προσωπικά τι πιστεύετε;
  Ο Στάλιν απάντησε σκληρά:
  - Στο Sverdlovsk, προφανώς, θα πρέπει να εκκενώσετε. Αλλά είναι ακόμα δυνατό να εργαστείς στη Μόσχα. Έχουμε μια ολόκληρη υπόγεια πόλη εδώ. Είμαστε σοβαρά ικανοί να το κρατήσουμε.
  Ο Βασιλέφσκι γρύλισε:
  - Η Μόσχα πρέπει να κρατηθεί με κάθε κόστος, όπως και ο Σαράτοφ!
  Ο Στάλιν διέταξε:
  - Αντεπίθεση των Γερμανών στο χάσμα μεταξύ του Ντον και του Βόλγα. Πρέπει να εκτρέψουμε τις δυνάμεις μας. Κρατήστε τον Σαράτοφ με οποιοδήποτε κόστος, μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα, ακόμα και καμικάζι.
  Ο Ζούκοφ επιβεβαίωσε:
  - Ας είναι έτσι, ω μέγα!
  Ο Στάλιν στράφηκε στον Γιακόβλεφ:
  - Λοιπόν, σχεδιαστή, έχεις καμιά ιδέα;
  Ο Αναπληρωτής Λαϊκός Επίτροπος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Θα ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί αεριωθούμενη αεροπορία, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη ρεαλιστικό. Και το Yak-3 απαιτεί υψηλής ποιότητας duralumin, το οποίο δεν έχουμε!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω! Το Yak-9 πρέπει να είναι στις τάξεις μας. Και πρέπει να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν περισσότερο! Και να αυξήσει την παραγωγή των μαχητών.
  Ο Γιακόβλεφ σημείωσε:
  - Το γερμανικό TA-152 είναι ταυτόχρονα αεροσκάφος επίθεσης, βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής και μαχητικό. Θα ήταν ωραίο να δημιουργήσουμε μια παρόμοια μηχανή πολλαπλών χρήσεων!
  Ο Στάλιν υποστήριξε τον σχεδιαστή:
  - Αυτή είναι καλή ιδέα, σύντροφε Γιακόβλεφ! Για παράδειγμα, αν βελτιώσετε λίγο το LAGG-7, μπορεί να μετατραπεί σε μείγμα τόσο αεροσκάφους επίθεσης όσο και μαχητικού πρώτης γραμμής!
  Ο Γιακόβλεφ επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Αυτό είναι δυνατό, σύντροφε Στάλιν... Αλλά θέλει χρόνο. Και το αεροπλάνο μπορεί να αποδειχθεί ακριβό.
  Ο Ανώτατος Διοικητής χτύπησε θυμωμένος τη γροθιά του στο τραπέζι και γρύλισε:
  - Κάντε το φθηνότερο! Και γενικά, πόσα εικασίες μπορείτε να κάνετε για αυτό το θέμα. Χρειαζόμαστε ένα αεροσκάφος γενικής χρήσης για να το παράγουμε μόνο. Και αυτή θα μπορούσε να είναι η διέξοδος.
  Ο Γιακόβλεφ παρατήρησε:
  - Το IL-2 είναι αρκετά απλό στην κατασκευή και το σχήμα του έχει επεξεργαστεί. Αρκεί να μην το βγάλεις. Είναι ένα αρκετά ανθεκτικό αεροσκάφος, αν και αυτή τη στιγμή τα χαρακτηριστικά πτήσης του είναι ξεπερασμένα. Αλλά δεν υπάρχει κακό χωρίς καλό. Είμαστε καλοί στο να βομβαρδίζουμε εχθρικά οχήματα.
  Ο Ζντάνοφ θυμωμένος σημείωσε:
  - Η αεροπορία μας πρέπει να είναι η ισχυρότερη τουλάχιστον!
  Ο Γιακόβλεφ έγνεψε:
  -Πρέπει! Αλλά μέχρι στιγμής οι πιλότοι μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο: η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτά τα κορίτσια δεν έχουν ίσο και, για τα επόμενα είκοσι πέντε εχθρικά αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, τους αναθέτω άλλο ένα αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ!
  Ο Ζούκοφ πρότεινε με ενθουσιασμό:
  - Πρέπει να πιεις σε αυτό!
  Η Μπέρια τραγούδησε με χαρά:
  - Εμείς, αφού θυμηθήκαμε τα πάντα, θα κρίνει η ιστορία,
  Η σειρά της θα έρθει στη δίκη...
  Από άροτρο μέχρι ατομικά όπλα,
  Οδήγησε τη χώρα με σιγουριά μπροστά!
  Ενώ τα μέλη του στρατιωτικού συμβουλίου συνεδρίαζαν, τα κορίτσια πολέμησαν.
  Και με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων, γκρεμίζουν τους Ναζί και κάνουν άθλους, αυτές οι ξυπόλητες καλλονές.
  Και τραγουδούν:
  Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί απέκοψαν το Σαράτοφ και την 1η Ιουλίου 1944 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το τρομερό Sturmmaus . Αυτό το μηχάνημα με μια βόμβα πυραύλων 650 χιλιοστών εκτόξευσε μια θανατηφόρα δύναμη ρουκετών που χώρισε ολόκληρες γειτονιές.
  Τα κορίτσια που οδηγούσαν αυτό το αυτοκίνητο δεν φορούσαν τίποτα άλλο εκτός από το εσώρουχό τους και έβγαζαν δώρα εξαιρετικά καταστροφικού θανάτου.
  Τα ξυπόλητα κορίτσια είχαν εσώρουχα σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο. Και έφεραν θανατηφόρα δώρα θανάτου.
  Η διοικητής τους, η Φαίνα, κούνησε τις κατακόκκινες θηλές της και τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή των Ιπποτών του Σταυρού!
  Θα φτάσουμε στο τέλος του σύμπαντος!
  Και οι πολεμιστές τσίριξαν και πήδηξαν.
  Μία από αυτές, η Μάργκαρετ, παρατήρησε:
  - Ο Παντοδύναμος Θεός είναι μαζί μας!
  Η Φαίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά! Και το Τρίτο Ράιχ σίγουρα θα κερδίσει!
  Το κορίτσι χτύπησε το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  -Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Έτσι οι πολεμιστές πυροβόλησαν και ποδοπάτησαν και πηδούσαν με τα γυμνά τους πόδια. Πολεμιστές της μεγαλύτερης τάξης.
  Η Ίρμα παραδίδει επίσης ένα κέλυφος μέσω μιας αυτόματης κίνησης και βρυχάται:
  -Μας περιμένει μια μεγάλη νίκη!
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι από εκείνα που δεν θα τα παρατήσουν ποτέ. Και καταστρέφουν τις σοβιετικές θέσεις με κολοσσιαίο ενθουσιασμό.
  Η Albina και η Alvina είναι στα καλύτερά τους, όπως πάντα, και δείχνουν το επιθετικό τους ταλέντο. Είναι κορίτσια, ας το παραδεχτούμε: σούπερ!
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας ένα σοβιετικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, λέει:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Η Alvina, χτυπώντας έναν άλλο στόχο με τη γυμνή της φτέρνα, πηδά επάνω και, παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες, αναφωνεί:
  - Είμαι τόσο πολεμιστής που τα έσφαξα όλα σφιχτά!
  Έτσι χώρισαν οι δρόμοι των πολεμιστών.
  Η Gerda, μαζί με τη Charlotte, αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια άλλη γερμανική καινοτομία.
  Μέχρι στιγμής, μόνο τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-25 μπορούν να εμφανιστούν, σε αρκετά μεγάλο αριθμό - είναι αρκετά απλό στην κατασκευή και φθηνό. Αν και αυτό το μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα. Εδώ μέσα βρίσκονται δύο κορίτσια με μπικίνι. Το αυτοκίνητο είναι λιγότερο από ενάμιση μέτρο χαμηλότερα και χάρη σε αυτό είναι τόσο καλά προστατευμένο και οπλισμένο με σχετικά μικρό βάρος.
  Δύο κορίτσια Charlotte και Gerda, ξαπλωμένα, πυροβόλησαν τα σοβιετικά όπλα. Μπροστά τους θρυμματισμένα αυτοκίνητα, ραδιοελεγχόμενα, κινούνταν και καθάριζαν ναρκοπέδια.
  Η Red Charlotte εκτόξευσε το κανόνι της. Ξεπέρασε το σοβιετικό όπλο και κούνησε το στήθος της, που μόλις κάλυπτε μια λεπτή λωρίδα υφάσματος. Και εκείνη φώναξε:
  - Υπερπλάσμα μανίας φωτιάς!
  Και τότε η Γκέρντα θα τη χαστουκίσει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κελαηδάει:
  - Είμαι ένα πολύ ωραίο κορίτσι και όχι κακό ...
  Το αυτοκινούμενο όπλο κινείται μόνο του. Και από καιρό σε καιρό σταματά. Η μετωπική της θωράκιση έχει μεγάλη κλίση και αυτό παρέχει καλή προστασία. Τα κοχύλια των σοβιετικών όπλων είναι ευαίσθητα στο ricochet. Και τίποτα δεν απειλεί ένα τέτοιο αυτοκινούμενο όπλο κατά μέτωπο. Μπορούν ακόμα να χτυπήσουν στο πλάι. Όμως τα κορίτσια δεν βιάζονται. Το αποτελεσματικό αυτοκινούμενο όπλο είναι ανώτερο σε δύναμη διάτρησης θωράκισης από το SU-100, το οποίο εξακολουθεί να αναπτύσσεται, και είναι επίσης καλύτερα προστατευμένο, πιο κινητό και ταυτόχρονα ελαφρύτερο.
  Και ο Κόκκινος Στρατός έχει λίγα στεγνωτήρια, πιο συγκεκριμένα, είναι ακόμη μόνο στο στάδιο του σχεδιασμού. Βασικά, το τανκ T-34-85, το οποίο δεν είναι αρκετά ισχυρό με όπλο, και η θωράκιση είναι μάλλον αδύναμη. Και το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο E-25, παρεμπιπτόντως, είναι ελαφρύτερο, πολύ ισχυρότερο σε πανοπλίες και όπλα.
  Τα κορίτσια τσακώνονται... Πολύ όμορφα και νέα. Και τα αυτοκινούμενα όπλα τους βομβαρδίζουν και ρίχνουν ...
  Ο Ιούλιος είναι καυτός και τα κορμιά των κοριτσιών στο καυτό αυτοκίνητο γυαλίζουν από τον ιδρώτα. Δεν μπορούν να τα παρατήσουν και να υποχωρήσουν.
  Η Gerda σημειώνει:
  - Οι θεοί της Βέρμαχτ είναι προφανώς ισχυροί,
  Δεν βοηθούν όμως τους αδύναμους...
  Αν η αιτία του Αδόλφου είναι αληθινή -
  Δημιουργήστε μια παγκόσμια δύναμη!
  Η Charlotte τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Ναι, η μαγεία χρειάζεται έναν "Πάνθηρα" και έναν "Τίγρη",
  Χύσε κι άλλο αίμα για να πέσει σε όλη τη μοίρα...
  Και δεν χρειάζονται αμφιβολίες και ξέφρενα παιχνίδια,
  Αφήστε όλη τη φυλή στη Γη να πέσει στα γόνατά της!
  Αλλά αυτά είναι Γερμανίδες, και τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν στην άλλη πλευρά.
  Οπότε ο αγώνας θα είναι ο πιο σοβαρός. Η Natasha και η Anyuta πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο πλοίου και τρίζουν:
  - Θα υπάρχει η σημαία μας πάνω από το Βερολίνο!
  Και έβγαλαν τα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους. Και μην σταματάτε τα κορίτσια με τις δικές μου.
  Δύο οβίδες χτύπησαν τη μετωπική θωράκιση του πάνω μέρους της γάστρας ... Ρικοσκούν. Όχι, το IS-2 είναι ένα σοβαρό αυτοκίνητο και δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρεις.
  Όμως το IS-1 που κινείται στα δεξιά των κοριτσιών, φαίνεται ότι δέχθηκε από πιστόλι υψηλής πίεσης, χτύπησε και σταμάτησε. Χάλασε την ομορφιά.
  Η Αλένκα, παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες, τραγουδά:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας, ο Νεύτων ανακάλυψε ότι δύο φορές δύο κάνουν τέσσερα!
  Οι μάχες συνεχίζονται ακόμη αμείωτοι. Το σοβιετικό κανόνι χτυπά τους Γερμανούς. Η μεγάλη Marusya εισάγει κοχύλια στη βράκα. Τέτοια είναι η ζωή και η μοίρα των κοριτσιών. Και τραγουδούν:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, Ρώσοι λύκοι χαιρετούν τους ήρωες!
  Ο Αυγουστίνος σκαρφίζεται από πολυβόλα, λέει:
  - Ιερός πόλεμος! Θα είναι η νίκη μας! Ρωσική σημαία εμπρός, δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και πάλι το φονικό όπλο βρυχάται και ακούγεται:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, έχουν σκληρό χέρι!
  Μαρία, αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κατευθύνει το τανκ και τσιρίζει:
  - Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Οι Γερμανοί περνούν δύσκολα• οι μάχες μαίνονται και στον ουρανό. Αλλά μέχρι στιγμής το Yak-9 είναι πολύ κατώτερο σε ταχύτητα και οπλισμό από τις γερμανικές μάρκες. Η μάχη είναι άνιση για έναν ποιητή.
  Μασσαλία, αυτός ο υπέροχος πιλότος άσος έκανε μια καλή καριέρα στα χρόνια του πολέμου. Περισσότερο σαν καταπληκτικό και φανταστικό. Αφού έφτασαν τα εκατόν πενήντα αεροσκάφη έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Φτάνοντας στα τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροπλάνα έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια και μετά από επτακόσια πενήντα τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και έχοντας φτάσει τα χίλια αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη.
  Ο μοναδικός πιλότος μπόρεσε να κάνει πολλές εναέριες νίκες. Κι όσο ζούσε ακόμα. Η Μασσαλία προήχθη πρόσφατα στον βαθμό του στρατηγού. Αλλά και πάλι πέταξε σαν συνηθισμένος πιλότος.
  Όπως λένε, δεν καίγεται στη φωτιά και δεν βυθίζεται στο νερό. Κατά τη διάρκεια του πολυετούς πολέμου η Μασσαλία απέκτησε το ένστικτο του κυνηγού. Έγινε ένας υπερ-θρυλικός πιλότος και πολύ δημοφιλής.
  . Αλλά είχε επίσης έναν ισχυρό ανταγωνιστή - την Agava και την Albina και την Alvina, που ξεπέρασαν επίσης τον αριθμό των χιλίων κατεδαφισμένων αυτοκινήτων ο καθένας. Και η Αγαύη πρόλαβε πολύ γρήγορα τη Μασσαλία. Αλλά είναι ακόμα πολύ νέα, και δεν έχει χάσει ακόμη ούτε έναν μαχητή.
  Η κοπέλα πίεσε τα πεντάλ με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, πυροβόλησε με αεροβόλα. Και εδώ καταρρίφθηκαν τέσσερα σοβιετικά οχήματα IL-2.
  Η Αγαύη γελάει και λέει:
  Ως ένα βαθμό, είμαστε όλοι σκύλες! Αλλά έχω ατσάλινα νεύρα!
  Και πάλι το κορίτσι απομακρύνεται. Καταρρίπτει επτά αεροσκάφη της ΕΣΣΔ σε μία έκρηξη - έξι PE-2 και ένα TU-3, και τρίζει:
  - Γενικά, αν δεν είμαι σούπερ, τότε είμαι υπερ !
  Η αγαύη, φυσικά, είναι κουκλάρα. Πιλότος από τον Εωσφόρο. Πολύ όμορφο ξανθό μελί.
  Εδώ πυροδοτεί άλλη μια έκρηξη και καταρρίπτει οκτώ σοβιετικά αεροσκάφη Yak-9 ταυτόχρονα και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα:
  - Είμαι η πιο δημιουργική και αντιδραστική!
  Το κορίτσι δεν είναι πραγματικά ανόητο. Μπορεί να κάνει τα πάντα και μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν μπορείς να την πεις ιδιωτική.
  Και τα πόδια είναι τόσο μαυρισμένα, τόσο χαριτωμένα ...
  Αλλά η Μιραμπέλα παλεύει εναντίον της... Για πολύ καιρό, ο Πόκρισκιν ήταν ο καλύτερος σοβιετικός άσος . Μάζεψε πέντε χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ, καταρρίπτοντας εκατόν είκοσι επτά αεροσκάφη. Μετά όμως πέθανε. Τότε κανείς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το ρεκόρ του. Εκτός από την Anastasia Vedmakova , και την Akulina Orlova. Και μόλις πρόσφατα, η Mirabela ξεπέρασε επίσης το Yak-9 T σε ένα κουρελιασμένο, ξεπέρασε το Kozhedub . Και έχοντας καταρρίψει πάνω από εκατόν ογδόντα αεροσκάφη, έγινε επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ.
  Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής! Όπως θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα μπει σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Και ακόμα πιο σκληρό.
  Η Μιραμπέλα είχε μια δύσκολη μοίρα. Κατέληξα σε μια παιδική, εργατική αποικία. Ξυπόλητη και φορώντας μια γκρίζα ρόμπα, έκοψε ξύλα και πριόνισε κορμούς. Ήταν τόσο δυνατή και υγιής. Σε έντονους παγετούς πήγαινε ξυπόλητη και με πιτζάμες φυλακής. Και τουλάχιστον μια φορά θα φτερνιζόταν.
  Το φαινόμενο αυτό βέβαια σημειώθηκε και στα μέτωπα. Για πολύ καιρό, ο Μιραμπέλα πολέμησε στο πεζικό και στη συνέχεια έγινε πιλότος. Η Μιραμπέλα έλαβε το πρώτο της βάπτισμα του πυρός στη μάχη της Μόσχας, όπου πήγε αμέσως μετά την αποικία. Και εκεί έδειξε ψύχραιμος.
  Πολέμησε ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή στον σφοδρό παγετό που κυριολεκτικά παρέλυσε τη Βέρμαχτ. Ήταν ένα τόσο καταραμένο, ανίκητο κορίτσι. Και τα κατάφερε μαζικά.
  Ο Μιραμπέλα πίστευε στην επικείμενη νίκη της ΕΣΣΔ. Όμως ο χρόνος περνάει. Όλο και περισσότερα θύματα, αλλά η νίκη δεν έρχεται. Και γίνεται πραγματικά τρομακτικό .
  Η Μιραμπέλα ονειρεύεται νίκες και επιτεύγματα. Έχει επτά αστέρια της ΕΣΣΔ - αυτό είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Και διάολε, της αξίζουν τα βραβεία της! Και θα φέρει τον σταυρό των όπλων και όχι μόνο. Ακόμα κι αν ο Στάλιν σκοτωθεί αργότερα, η υπόθεση του ζει!
  Μπαίνει η κοπέλα και παγώνει... Ρίχνει κάτω το τελευταίο γερμανικό XE-162 και τσιρίζει:
  - Αεροβατικά! Και ένα καταραμένο νέο πλήρωμα!
  Πραγματικά, είναι υπέροχο κορίτσι. Μια πραγματική κόμπρα είναι επίσης ικανή για πολλά.
  Η Μιραμπέλα είναι νέο αστέρι....
  Οι μάχες συνεχίζονται για αρκετές ημέρες μέχρι να έρθει μια νέα εβδομάδα και 8 Ιουλίου 1944... Το σοβιετικό IS-2 έλαβε ζημιά στους κυλίνδρους και τις ράγες - επισκευάζεται. Ναι, ένας τόσο σκληρός και ανελέητος πόλεμος. Και πόσο θα διαρκέσει;
  Και τώρα η Gerda παρέκαμψε τους Kniesel και Wittmann όσον αφορά τον αριθμό των δεξαμενών που καταστράφηκαν.
  Πώς μπορούν να αποφύγουν να κυκλοφορούν; Τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι. Τα κορίτσια έκαναν άλλη μια παύση, βασανίζοντας ξανά τα σοβιετικά παιδιά. Και τώρα πλησίαζαν τον αριθμό των 300 κατεστραμμένων αρμάτων μάχης. Και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια άνευ προηγουμένου ανταμοιβή: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια!
  Η Γκέρντα πυροβολεί το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σκίζει τον πύργο και ουρλιάζει:
  - Είμαι καταραμένος!
  Και ξαναπυροβολεί. Διεισδύει T-34-85. Και τσιρίζει:
  - Πατρίδα Γερμανία!
  Το κορίτσι συσπάται. Και είναι πολύ δραστήρια... Ναι, έχει τόσο στρατηγικό σερί. Είναι ήδη μέσα Ιουλίου 1944... Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται... Μη θέλω να σταματήσω. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει σε διάφορα σημεία. Αλλά μάλλον προσεκτικά, καθώς απομένουν ελάχιστοι ανθρώπινοι πόροι.
  Και η Ρωσία αιμορραγεί.
  Για παράδειγμα, ο Χανς Φόιερ . Ο νεότερος παραλήπτης του Τάγματος του Σιδηρού Σταυρού, Α' Τάξεως. Και μετά έγινε ο νεότερος αποδέκτης του Τάγματος του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού για τη σύλληψη ενός Σοβιετικού στρατηγού.
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Και τα αγόρια δείχνουν εξαιρετικά κουλ.
  Ο Χανς Φόιερ είναι ένας απελπισμένος μαχητής. Το αγόρι παλεύει σαν γίγαντας, στο κρύο, στη ζέστη, το καλοκαίρι και το χειμώνα, φορώντας μόνο σορτς.
  Το παιδί ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και έγινε θρυλικό.
  Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο!
  Ο Χανς έγινε διάσημος για αιώνες! Έστω και ως αντι-ήρωας!
  Και γενικά, εδώ γίνεται ένας τόσο απίστευτος και έντονος πόλεμος... Κάθε AI ξεθωριάζει.
  Η Αγαύη είναι ξανά στον ουρανό και καταρρίπτει σοβιετικά οχήματα. Είναι κυνηγός και αρπακτικό. Χτυπά τον εχθρό.
  Τα αυτοκίνητα που χτύπησε πέφτουν κάτω. Και τότε το κορίτσι πυροβολεί κατά των χερσαίων δυνάμεων. Νοκ άουτ το IS-2. Και θέλει:
  - Είμαι ο καλύτερος! Είμαι το κορίτσι που σκοτώνει τους εχθρούς!
  Και πάλι μεταφέρεται σε εναέριους στόχους. Αυτός είναι ένας καταστροφέας τανκ και όλα τα μηχανήματα που πετούν και πυροβολούν.
  Αλλά εδώ είναι ένα μικρό τανκ Ε-5. Μηχάνημα βάρους επτά τόνων. Περνώντας δοκιμασίες μάχης. Και ροκανίζει και ροκανίζει τον εχθρό.
  Και ήρθε η ώρα να τραγουδήσουμε - κανείς δεν θα μας σταματήσει και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Ο Ε-5 ορμάει στον εαυτό του και πυροβολεί εν κινήσει. Και μην σταματήσετε μια τέτοια δεξαμενή. Και τα κοχύλια κάνουν ρίψεις.
  Και μέσα στη μηχανή κάθεται ένα δεκάχρονο αγόρι, ο Φρίντριχ, και τσιρίζει:
  - Και θα γίνω ένας πραγματικός σούπερ μαχητής!
  Και πάλι, πώς πυροβόλησε ... Και χτυπά το κέντρο του πύργου. Και η φονική του δύναμη, αν και μικρού διαμετρήματος, είναι κολοσσιαία.
  Και στον ουρανό, η Helga παλεύει. Ένα ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι πληκτρολογεί τους λογαριασμούς. Και χαίρεται για τις φανταστικές επιτυχίες του.
  Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του δείχνει το σοβιετικό αυτοκίνητο και του βάζει φωτιά συγκεκριμένα και κάνει ένα ολόκληρο κιτ μάχης με οβίδες να εκραγεί.
  Αυτό είναι δροσερό και τρελό.
  Και η Αγαύη τραβάει μπροστά ... Και επίσης τσακώνεται.
  Είναι ήδη Αύγουστος του 1944... Ο Κόκκινος Στρατός δεν κατάφερε πουθενά να πετύχει επιτυχία. Αλλά και οι Γερμανοί δεν μπορούν να προχωρήσουν σημαντικά. Φοβερά υπόγεια τανκς μπαίνουν στη μάχη. Είναι όμως καθαρά τακτικοί.
  Τα κορίτσια σάρωσαν υπόγεια, σκότωσαν την μπαταρία των σοβιετικών όπλων και επέστρεψαν πίσω.
  Ταυτόχρονα, αιχμαλώτισαν ένα ζευγάρι πρωτοπόρων. Τα κορίτσια που έπιασαν τα αγόρια γδύθηκαν και βασανίστηκαν. Κτυπούσαν τους πρωτοπόρους με σύρμα και μετά έψηναν τις γυμνές τους φτέρνες με φωτιά. Μετά άρχισαν να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών τους με καυτές λαβίδες. Τα αγόρια ούρλιαξαν από φρικτό πόνο. Στο τέλος, τα κορίτσια έκαψαν τα αστέρια στο στήθος τους με καυτό σίδερο και τσάκισαν τις ανδρικές τελειότητες με τις μπότες τους. Οι τελευταίοι πρωτοπόροι τελείωσαν και λύγισαν από ένα οδυνηρό σοκ.
  Τα κορίτσια, με λίγα λόγια, έδειξαν έξτρα κλάση. Και πάλι όμως οι Γερμανοί δεν πέτυχαν κάτι σημαντικό.
  Ισχυρά αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα: " Sturmaus ", πυροβόλησαν κατά των σοβιετικών θέσεων. Έκαναν πολλές καταστροφές και καταστροφές. Αλλά ένα σοβιετικό επιθετικό αεροσκάφος χτύπησε ένα από τα οχήματα και τα Krauts επέστρεψαν.
  Ο Σαράτοφ άντεχε ακόμα τον Αύγουστο του 1944. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν την πόλη Uralsk στο Καζακστάν και κινήθηκαν προς το Όρενμπουργκ.
  Εδώ πάλι η Albina και η Alvina είναι στον αέρα, αλλά αυτή τη φορά σε έναν πειραματικό ιπτάμενο δίσκο. Δείχνουν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick και το κάνουν εξαιρετικά επιδέξια.
  Τα κορίτσια, φυσικά, επιδεικνύουν τα υψηλότερα ακροβατικά. Τράβηξαν τον δίσκο τους και καταρρίφθηκαν δώδεκα σοβιετικές ιπτάμενες μηχανές.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει:
  - Εξαγριωμένο κατασκευαστικό τμήμα! Θα γίνει αστρική πτώση!
  Και ξαναγυρίζει το αυτοκίνητό του. Και τα κορίτσια συντρίβουν τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, ο κύριος...
  Η Alvina γκρεμίζει επίσης μια ντουζίνα σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Τρελά κορίτσια, και καθόλου παρθένες!
  Σωστό για το τελευταίο. Το ζευγάρι τους έκανε βόλτα με τους άντρες. Και τι ακριβώς δεν σηκώθηκε. Τα κορίτσια αγαπούσαν τους άντρες - είναι ωραίο για αυτά! Και ειδικά αν δουλεύεις με τη γλώσσα.
  Κορίτσι ανώτατου βαθμού... Βασανίσανε τον πρωτοπόρο... Πρώτα τον έγδυσαν και του έριξαν δυο κουβάδες νερό στο λαιμό. Στη συνέχεια, ένα καυτό σίδερο έφερε στο πρησμένο στομάχι. Και πώς κάηκαν! Ο πρωτοπόρος φώναξε από άγριο πόνο ... Μύριζε καύση.
  Η Άλβινα τον χτύπησε στο πλάι με ένα καυτό σύρμα. Και πώς θέλετε να γελάσετε ... Είναι πολύ αστείο.
  Μετά τραγούδησε:
  - Βαρέθηκα να σβήνω το πίσω μέρος - Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και πώς θα γελάσει! Και θα βγάλει τα μαργαριταρένια δόντια του! Το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει, αυτό είναι το κορίτσι!
  Και τα πόδια του κοριτσιού είναι όλα γυμνά και χαριτωμένα. Της αρέσει να περπατάει ξυπόλητη στα κάρβουνα. Και να οδηγήσουν τους αιχμάλωτους πρωτοπόρους. Τσιρίζουν τόσο πολύ όταν τηγανίζονται οι φτέρνες τους. Ακόμα και η Αλβίνα το βρίσκει πολύ αστείο. Και η Albina είναι επίσης κορίτσι, ειλικρινά - σούπερ! Πώς να μετακινήσετε τον εχθρό με έναν αγκώνα στο πηγούνι. Και τρίξιμο:
  - Είμαι κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του. Τα οποία αστράφτουν σαν γυαλισμένα. Και ο πολεμιστής είναι εντυπωσιακός! Αυτό μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί σε παραμύθι ή να περιγραφεί με στυλό!
  Και οι δύο πολεμιστές Σοβιετικοί Γιακ, Λάγκι , Πιόνια, Ίλι γκρεμίζουν στον ουρανό. Οι ομορφιές είναι ενεργές. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία σε αυτά. Και μια τέτοια άγρια και ξέφρενη ομορφιά.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ελέγχουν το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και επιτίθενται σε ρωσικά αυτοκίνητα. Καθώς πιέζουν , θα συντρίψουν τους μαχητές, σαν να χτυπούν κρύσταλλο με ρόπαλο. Τα κορίτσια είναι αδίστακτα και ανελέητα. Περιέχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και εμπιστοσύνη στη νίκη. Έστω κι αν ο πόλεμος γίνεται με την ΕΣΣΔ μόλις τέσσερα χρόνια τώρα. Ούτε όμως θέλει να τελειώσει. Η Albina και η Alvina βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν ή να σταματήσουν για μια στιγμή. Και κινούνται προς τον εαυτό τους και εμβολίζουν τον εχθρό.
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας σοβιετικά αεροπλάνα, ουρλιάζει:
  - Το κορίτσι βαρέθηκε να κλαίει, προτιμώ να πνίξω το παπούτσι!
  Και πώς χαμογελάει και αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια του δόντια. Και πώς θέλει τώρα έναν άντρα. Της αρέσει να βιάζει άντρες. Είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Θα σε πάρει και θα σε βιάσει.
  Η Αλμπίνα βρυχάται:
  Το σεξ για τα κορίτσια είναι σεξ
  Εδώ είναι μεγάλη πρόοδος!
  Και ο πολεμιστής θα σκάσει στα γέλια... Και ας σκοτώσουμε ξανά όλους τους εχθρούς μας. Έχει πολλή ενέργεια. Και γεμάτο μυϊκή δύναμη.
  Και η Αλβίνα θα βρυχηθεί:
  - Ας συντρίψουμε τον εχθρό στα κομμάτια!
  Και ο πολεμιστής θα αρχίσει να γελάει ενεργά! Και φαντάστηκε πώς τα παιδιά της πάτησαν τα πόδια. Αλλά είναι ωραίο να πούμε το λιγότερο.
  Ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών... Ο ήλιος λάμπει όλο και λιγότερο. Την πρώτη μέρα του φθινοπώρου, αγόρια από τη Ρωσία τρέχουν ξυπόλητα πάνω στο χιόνι που μόλις έπεσε στις βόρειες περιοχές της Ρωσίας. Γελάνε μόνοι τους, ξεγυμνώνουν τα πρόσωπά τους και δείχνουν στους Γερμανούς σύκα.
  Πρωτοπόροι με κόκκινες γραβάτες, με κοντά κουρέματα, μερικά ακόμη και στο μηδέν. Τρέχουν πηδώντας. Τα ξυπόλυτα πόδια τους δεν κρυώνουν σχεδόν ποτέ. Πολύ αγενής. Τρέχουν και τα κορίτσια, επίσης χωρίς παπούτσια. Από ροζ, στρογγυλές γόβες αστράφτουν στον ήλιο. Υπέροχα σοβιετικά κορίτσια. Λεπτός, αθλητικός, συνηθισμένος να κάνει μικρά πράγματα.
  Και όλοι χαμογελούν και χασκογελούν στα δόντια τους... Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου είναι πραγματική χαρά και δίψα για φως και δημιουργία!
  Και στον ουρανό μια αερομαχία. Μιραμπέλα, αυτός είναι ο νούμερο ένα Σοβιετικός πιλότος που καταρρίπτει ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο. Και όπως πάντα με ένα μπικίνι. Για πάντα νέος και ποτέ δεν ξεθωριάζει. Τέτοια είναι η δύναμη της ψυχής της.
  Η Μιραμπέλα, όμως, λατρεύει επίσης να την αγγίζουν οι άντρες. Της αρέσει πολύ αυτό. Γι' αυτό είναι πιλότος... Όταν το γυμνό, μυώδες σώμα ενός κοριτσιού ζαρώνεται από τα χέρια των ανδρών - αυτό είναι μια πραγματική απόλαυση. Και μεγάλη διασκέδαση!
  Η Μιραμπέλα γκρεμίζει ένα άλλο αυτοκίνητο των Ναζί και σφυρίζει:
  - Είμαι θωρακισμένη σκύλα!
  Η κοπέλα χτυπά ακόμη και τον πίνακα ελέγχου με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της. Είναι πανέμορφη. Και αμίμητη.
  Η Μιραμπέλα είναι στριμμένη. Και η Αγαύη πετάει προς το μέρος της. Εδώ, επιτέλους, συναντήθηκαν δύο σχεδόν οι πιο παραγωγικές γυναίκες πολεμίστριες-πιλότοι. Πυροβολούν ο ένας τον άλλον από πίσω. Προσπαθούν να το πάρουν από απόσταση. Αλλά δεν λειτουργεί πολύ καλά. Και οι δύο καλλονές πετούν από τη γραμμή βολής. Και ξεγύμνωσαν τα δόντια τους επιθετικά. Λοιπόν, οι γυναίκες είναι σκύλες. Κοιτάζονται δυνατά ο ένας στα μάτια. Πιο συγκεκριμένα κεφάλι με κεφάλι και σουτάρετε ξανά. Το γερμανικό ME-262 X εξακολουθεί να είναι καλύτερα οπλισμένο από το Yak-9 T και το σοβιετικό όχημα καταρρίφθηκε ...
  Όμως η Μιραμπέλα καταφέρνει να εκτιναχθεί, χάνοντας το αεροπλάνο για πρώτη φορά στην πτητική της καριέρα. Το πιο άσχημο είναι ότι κατέληξε σε εχθρικό έδαφος. Και αυτό είναι κακό. Ναι, τέτοιες είναι οι μοναδικές ανατροπές της μοίρας. Και την 1η Σεπτεμβρίου 1944, ήδη τον πέμπτο χρόνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο κόσμος αλλάζει, αλλά ο κανόνας του Φύρερ στο εναλλακτικό ιστορικό παιχνίδι παραμένει.
  Ο Σαράτοφ τελικά εγκαταλείπεται από τα σοβιετικά στρατεύματα και ο στρατός της Βέρμαχτ πλησιάζει τον Κουϊμπίσεφ.
  Σφοδρές μάχες γίνονται και για το Όρενμπουργκ.
  Η ξυπόλυτη Ταμάρα πολεμά εκεί, πετώντας εκρηκτικά πακέτα στους εχθρούς, σπρώχνοντάς τους με τα γυμνά τακούνια της και τσιρίζοντας:
  - Δόξα στη χώρα του κομμουνισμού!
  Η Βερόνικα σουτάρει εναντίον των αντιπάλων. Πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά του δάχτυλα και φωνάζει:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Βικτώρια, πυροβολεί τους αντιπάλους και το κάνει όπως ο Ρομπέν των Δασών με μπικίνι, κελαηδάει, ρίχνει βόμβες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ουρλιάζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Olya, πυροβολώντας τον εχθρό και κουρεύοντας τους με ένα δρεπάνι, το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο του σοβιετικού κράτους και τη μεγάλη δόξα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ρίξει ξανά ένα εκρηκτικό πακέτο κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης.
  Η Λάρισα, πυροβολώντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Η χώρα μου είναι η Ρωσία, είσαι για πάντα από τον Θεό κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του...
  Η Agafya, πυροβολώντας τους Ναζί, γουργούρισε:
  - Το Όρενμπουργκ δεν θα τα παρατήσει ποτέ! Θα είμαστε ενάντια στους εχθρούς της Πατρίδας!
  Τα κορίτσια είναι συμπαγή και σκοπεύουν να παλέψουν αληθινά μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος.
  Το Όρενμπουργκ αντέχει ακόμα. Αλλά στις 3 Σεπτεμβρίου 1944, ξεκίνησε η επίθεση στον Kuibyshev. Και η ΕΣΣΔ, φυσικά, δεν είναι καλή.
  Η Αλένκα πυροβολεί τους Ναζί και τσιρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό της χώρας των Σοβιέτ!
  Και πάλι, με γυμνό πόδι, θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα καταστροφικής δύναμης.
  Η Anyuta πυροβολεί τους αντιπάλους της και τσιρίζει:
  - Ας υπερασπιστούμε τον Kuibyshev!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει ένα εκρηκτικό πακέτο με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Και σκίζει πολλούς εχθρούς.
  Η Άλλα, πυροβολώντας τον Φριτς, κελαηδάει και κουνάει το στήθος της:
  - Για τα κοσμικά ύψη της Polissya!
  Και με γυμνό τακούνι, μια χειροβομβίδα θα υποκύψει στην καταστροφή και τον ολοκληρωτικό θάνατο όλων των επιτιθέμενων του Fritz.
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί και ρίχνοντας δύναμη παραλύοντας τον Φριτς με το γυμνό της πόδι, τσίριξε:
  - Ενας πίνακας!
  Και η κοπέλα θα γελάσει στα πνεύμονά της!
  Η Μαρούσια, πυροβολώντας τις φασιστικές αλυσίδες και πετώντας μια καταστροφική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και τις νίκες!
  Η Ματρυόνα παρατήρησε χαμογελώντας, στέλνοντας άλλη μια θανατηφόρα έκρηξη και κούρεψε τον Φριτς:
  - Η πατρίδα είναι ιερή!
  Τα κορίτσια παλεύουν σαν ήρωες.
  Η δοκιμή του ιπτάμενου δίσκου ήταν μόνο στην αρχή επιτυχημένη και στη συνέχεια απέτυχε.
  Έτσι, η Albina και η Alvina πολεμούσαν ξανά με το ME-309, ένα πολύ άνετο όχημα για το στυλ τους.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν εναντίον σοβιετικών αεροσκαφών και ούρλιαξαν:
  - Εξαιρετικό πάρκο και ηλεκτρονικά μακαρόνια!
  Η Αλμπίνα έριξε μια εύστοχη έκρηξη στον εχθρό, γκρέμισε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο, δείχνοντας με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Η πρώτη μου κίνηση θα είναι μοιραία για τον εχθρό!
  Η Άλβινα πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού. Τον έκοψε καλά και βγάζοντας τα δόντια της βγήκαν:
  - Ο κομμουνισμός είναι η μοίρα μου!
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα χτύπησε έναν άλλο στόχο.
  Τα κορίτσια τσακώνονται ακόμα στο παλιό αυτοκίνητο. Τα βιδωτά μαχητικά δεν έχουν βγει ακόμη από την παραγωγή. Επιπλέον, πρέπει ακόμα να συνηθίσετε τα μηχανήματα τζετ και να αναπτύξετε μια ολόκληρη υποδομή για αυτά. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει.
  Η Albina, πυροβολώντας σοβιετικά οχήματα, λογικά σημείωσε:
  - Θα δημιουργήσω την εποχή του κομμουνισμού και θα οδηγήσω την αυτοκρατορία στα αστέρια!
  Και με το γυμνό του τακούνι, πατάει τα πετάλια.
  Η Alvina, πυροβολώντας τα ρωσικά οχήματα, γρονθοκοπώντας τα κατευθείαν, έτριξε:
  - Στόχος μας είναι ο Άριος κομμουνισμός!
  Και πάλι, η πολεμίστρια χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και έδρασε πολύ γρήγορα.
  Όταν επέστρεψαν και τα δύο κορίτσια, έχοντας εξαντλήσει όλο το κιτ μάχης, επέτρεψαν να πλυθούν τα σώματά τους στο μπάνιο. Όμορφοι τύποι τα αλώνισαν με σκούπες. Η Αλμπίνα, ζεσταίνοντας, παρατήρησε:
  Χρειαζόμαστε ακόμα άντρες!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Χρειάζεται οπωσδήποτε! Αν και εδώ είμαστε γυναίκες πολύ πιο όμορφες!
  Η Αλμπίνα ξέσπασε σε γέλια και κελαηδούσε:
  - Γιατί μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα για να έχει κάποιον να νικήσει!
  Τα κορίτσια φυσικά συμφωνούν με αυτό.
  Η Helga από το TA-152 πυροβόλησε κατά των σοβιετικών αρμάτων μάχης και τα διαπέρασε, χαμογελώντας:
  - Δόξα στον κομμουνισμό του Κάιζερ!
  Και το κορίτσι γέλασε.
  Η Αγαύη βρίσκεται στον ουρανό για να κυνηγήσει σοβιετικά αεροσκάφη. Όλο και περισσότερο, το Yak-9 φαίνεται στον ουρανό, το οποίο είναι το πιο εύκολο στην κατασκευή. Αυτό το μηχάνημα, ωστόσο, δεν είναι τόσο αδύναμο. Στην τροποποίηση Τ, είναι οπλισμένη με ένα πυροβόλο 37 χιλιοστών και μπορεί να τσιμπήσει οδυνηρά έναν Φριτς.
  Ο Αγαύης χτυπά από απόσταση το ME-262 του και τραγουδά από τη μύτη του:
  -Είμαι ο πιο σοφός στον κόσμο, σκοτώνω εχθρούς στην τουαλέτα!
  Και κλείνει το μάτι στον ουρανό στους αγγέλους του.
  Αλλά και εδώ η Μιραμπέλα είναι στον αέρα. Αυτό το κορίτσι, παρ' όλες τις απώλειες, δεν χάνει την καρδιά του.
  Και ακόμη αρχίζει να τραγουδά, συνθέτοντας εν κινήσει.
  Μπήκα στην Komsomol, παίζοντας
  όμορφο κορίτσι των ονείρων...
  Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν αιώνιος Μάης,
  Κάθε μέρα είναι η γέννηση της άνοιξης!
  
  Αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κατάφερε.
  Κάπως δεν μπορώ να ερωτευτώ...
  Λοιπόν, πες στα παιδιά στο έλεός μου,
  Η ζωή είναι πολύ ανθεκτικό κουπί!
  
  Ξαφνικά ο πόλεμος βρόντηξε ξαφνικά,
  Και ένας τυφώνας όρμησε στο θάνατο...
  Και τα κορίτσια μου γερό σώμα
  Μπορείς να χτυπηθείς αμέσως!
  
  Δεν θέλω, πιστέψτε με, τα παρατάω,
  Αγώνας για την Πατρίδα μέχρι τέλους...
  Κουβαλάμε χειροβομβίδες σε μια δυνατή τσάντα,
  Ο Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του στις καρδιές!
  
  Οι πολεμιστές είναι υπέροχοι στη Ρωσία.
  Μπορούμε να προστατεύσουμε τον κόσμο...
  Τα αστέρια του ουρανού πότισαν το βελούδο,
  Και ο κυνηγός έγινε παιχνίδι!
  
  Είμαι ένα ξυπόλητο κορίτσι που τσακώνομαι
  Γεμάτη αποπλάνηση και αγάπη...
  Γουίλ, ξέρω ένα μέρος σε αυτόν τον παράδεισο,
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα!
  
  Πολεμιστές της μεγάλης Πατρίδας,
  Θα πολεμήσουμε σταθερά κοντά στη Μόσχα...
  Και μετά το όνειρο στον κομμουνισμό
  Ενάντια στην κόλαση με τον Σατανά!
  
  Γενναίοι Ρώσοι,
  Ότι παλεύουν τίμια μέχρι τέλους...
  Χτύπησαν από πολυβόλο,
  Αν χρειαστεί, με χρυσό στεφάνι!
  
  Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Ο Ιησούς ο μεγάλος Θεός ανέστη...
  Οι μέρες του δράκου της λείας έχουν περάσει,
  Έγινε ακόμα πιο φωτεινό από τον ουρανό!
  
  Σε αγαπώ αγαπητή Lada,
  Svarog θα είναι σε δόξα ...
  Πρέπει να πολεμήσουμε για τη Ρωσία
  Ο καλύτερος Λευκός Θεός είναι μαζί μας!
  
  Μην γονατίζετε τους Ρώσους
  Πιστέψτε μας, η σάρκα μας δεν συγκρατείται...
  Ο Στάλιν και ο μεγάλος Λένιν είναι μαζί μας,
  Πρέπει να περάσει και αυτή η εξέταση!
  
  Ο πόνος της Πατρίδας είναι και στην καρδιά μας,
  Πιστεύουμε στο μεγαλείο της...
  Ανοίγουμε γρήγορα την πόρτα στο διάστημα,
  Θα είναι μια πολύ γλυκιά ζωή!
  
  Ξυπόλητα είμαστε όμορφα κορίτσια,
  Τρέχουμε βιαστικά μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Δεν χρειαζόμαστε αυτή την πικρή βότκα,
  Το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Για την Πατρίδα, εμείς τα κορίτσια θα σταθούμε,
  Και θα απαντήσουμε στον Φριτς, κανένα κακό,
  Ο κολασμένος Κάιν θα καταστραφεί,
  Και γεια στον Χριστό Σωτήρα!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή - δεν θα γίνει καλύτερη,
  Οι νεκροί θα αναστηθούν για πάντα...
  Το σύμπαν θα γίνει ένας ζωντανός παράδεισος,
  Το όνειρο όλων θα γίνει πραγματικότητα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Ο Σεπτέμβριος του 1944 πέρασε σε σκληρές μάχες ... Οι Φριτς μπόρεσαν να περικυκλώσουν το Kuibyshev και το Orenburg και ως εκ τούτου αυτές οι πόλεις ήταν καταδικασμένες, αλλά παρ' όλες τις δυσκολίες πολέμησαν.
  Τα κορίτσια έδειξαν εξαιρετική αντοχή... Στις αρχές Οκτωβρίου, οι Ναζί δεν είχαν πάρει ακόμη τον Kuibyshev και επιτέθηκαν στην Penza. Και οι μάχες άρχισαν να βράζουν για αυτήν την πόλη.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολέμησαν εκεί.
  Το κορίτσι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και ούρλιαξε:
  - Για το ρωσικό πνεύμα.
  Μετά από αυτό, η Ζόγια πυροβόλησε από μπαζούκα. Και χτύπησε το γερμανικό τανκ "Lion" -2.
  Οι Γερμανοί επιβράδυναν λίγο την κίνηση ... Τα Panthers και τα T-4 απομακρύνθηκαν από υπηρεσία. Αλλά ενώ αυτά τα μηχανήματα είναι ακόμα σε λειτουργία. Πράγματι, το Panther είναι ένας καλός καταστροφέας δεξαμενών και προστατεύεται αρκετά ανεκτά στο μέτωπο. Όμως οι σανίδες είναι το πρόβλημά της. Ωστόσο, το "Πάνθηρας" -2 προστατεύεται από τα πλάγια, όχι πολύ καλά. Όμως τα περισσότερα όπλα διατηρούνται.
  Η ανάπτυξη της σειράς E βρίσκεται σε εξέλιξη... Το άρμα E-75 υπόσχεται να είναι ένα όχημα νέας γενιάς με τέλεια καλυμμένα πλαϊνά. Οι Γερμανοί υπολογίζουν πολύ σε αυτό. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε ένα τανκ που δεν είναι πολύ βαρύ, γρήγορο και καλά προστατευμένο. Η πρώτη προσπάθεια αυτού του είδους ήταν το Maus, αλλά η πρακτική έδειξε το υπερβολικό βάρος αυτής της δεξαμενής. Αντίθετα, το E-100 είχε ήδη αναπτυχθεί. Αυτή η δεξαμενή είχε μια πιο πυκνή διάταξη και μια χαμηλότερη σιλουέτα. Γενικά, το βάρος του σε σύγκριση με το Ποντίκι μειώθηκε στους εκατόν τριάντα με εκατόν σαράντα τόνους. Οι πλευρές τοποθετήθηκαν σε ορθολογικές γωνίες. Το πάχος των πλευρών μαζί με τις σίτες έφτανε τα 210 χιλιοστά. Ο οπλισμός είναι ίδιος με αυτόν του Ποντίκι: ένα πυροβόλο των 128 χλστ. και ένα πυροβόλο των 75 χλστ. με κοντή κάννη. Οι Γερμανοί εγκατέστησαν έναν ισχυρότερο κινητήρα 1.500 ίππων και το τανκ κινούνταν με σαράντα χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.
  Κάτι που είναι συνολικά ικανοποιητικό. Το E-100 εξακολουθεί να είναι πολύ βαρύ τανκ. Αλλά με εξαιρετικά όπλα και προστασία.
  Οι μαχητικές του ιδιότητες δεν θα μπορούσαν να είναι κακές, αλλά η μεταφορά του τανκ και η μεταφορά του παρέμεναν προβληματικά. Η πραγματική εμπειρία έδειξε ότι μια δεξαμενή θα μπορούσε, για μια σχετικά λογική μεταφορά κατά μήκος δρόμων και γεφυρών, να μην ζυγίζει περισσότερο από ογδόντα τόνους.
  Έτσι ο Χίτλερ έδωσε ένα όριο στο Ε-75 για να ανταποκριθεί σε αυτό το βάρος, αλλά για να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο μηχάνημα από άποψη προστασίας. Γιατί αποφασίστηκε να εγκαταλειφθεί το πυροβόλο των 75 χιλιοστών. Και κάντε τη διάταξη όσο πιο σφιχτή γίνεται: σε ένα μπλοκ, ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων απέναντι και το κιβώτιο ταχυτήτων στον κινητήρα. Τότε ίσως πάρει ένα τανκ, προστατευμένο από όλες τις πλευρές και όχι πολύ βαρύ.
  Ο Χίτλερ, γενικά, δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τα γερμανικά αυτοκίνητα. Αν και το Lev-2 ήταν πιθανώς πιο προηγμένο, το πυροβόλο των 105 χλστ. ήταν περιττό για την καταπολέμηση σοβιετικών αρμάτων μάχης και ανεπαρκές για βολή σε άθωρακους στόχους. Το "Panther" -2 θα μπορούσε γενικά να ταιριάζει στους στρατιωτικούς με όπλα και μετωπική προστασία, αλλά το πλάι και πάλι δεν ήταν αρκετό, αλλά οι επιδόσεις στην οδήγηση είναι ικανοποιητικές.
  Ο Φύρερ απαίτησε να δημιουργηθεί ένα τανκ που θα μπορούσε να ταιριάζει στον στρατό από κάθε άποψη.
  Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Είναι δυνατόν να συμπιέσετε τη διάταξη στο μέγιστο και να ελαφρύνετε το σασί με τη βοήθεια ειδικών φορείων και ελατηρίων και να βγάλετε κάτι έξω από το σώμα. Και το πλήρωμα είναι στην πραγματικότητα ξαπλωμένο.
  Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά ελπιδοφόρα. Το πρώτο άρμα E-75, ενοποιημένο με το E-50, δεν μπορούσε να ζυγίζει περισσότερο από εβδομήντα τόνους, και αυτό είναι ένα τρομερό μηχάνημα.
  Η Ελισάβετ, από την άλλη, πολέμησε στο τανκ T-34-85 και δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με την προστασία του. Εύθραυστο λόγω της έλλειψης στοιχείων κράματος, η θωράκιση δεν προστάτευε πολύ το τανκ.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι διαστημική βιξή.
  Η Αικατερίνα χτύπησε τον εχθρό, χτύπησε τον εχθρό στο πλάι και σφύριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για τον κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης πολύ ενεργά στοχεύοντας τον εχθρό, και τον χτύπησε με θανατηφόρα δύναμη, και δεδομένου ότι τα πόδια της ήταν γυμνά, γρύλισε:
  - Για το σύνταγμα της νίκης!
  Η Ευφρασία πυροβόλησε κατά του εχθρού, ενώ χρησιμοποιούσε ακριβώς τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαζε:
  - Είμαστε πιστοί στον Σβάρογκ και στον Στάλιν για το μεγαλείο της χώρας!
  Τέτοια είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ. Έχουν την πιο εξαιρετική ομάδα.
  Κάποια άρματα μάχης T-34-85 εμφανίστηκαν με προστασία από σφαίρες, γεγονός που μείωσε σημαντικά το βάρος τους. Η ταχύτητα και η ευελιξία του μηχανήματος έχουν αυξηθεί. Τώρα όμως θα μπορούσε να ληφθεί από ένα αντιαρματικό τουφέκι, ένα πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος και πολλούς τύπους χειροβομβίδων. Και τα αεροβόλα είναι εντελώς τρυπημένα. Είναι αλήθεια ότι μια τέτοια δεξαμενή είναι ακόμα πιο εύκολη στην κατασκευή, φθηνότερη και αυξάνει την ταχύτητα κίνησης.
  Τώρα, αν τα κορίτσια οδηγούν αυτό το αυτοκίνητο, δεν τα αφήνουν να μπουν σε αυτό με κανέναν τρόπο.
  Η Ελισάβετ, ένα γρήγορο κορίτσι ενός κολοσσιαίου καταστροφικού στοιχείου, λογικά σημείωσε:
  - Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την ανδρεία με πανοπλία!
  Η Κατερίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έτσι είναι, για να μην ανάψεις!
  Και πώς γελάς...
  Κορίτσια με μεγάλη γοητεία. Και αν οι εχθροί αλωνιστούν, τότε το κάνουν επιθετικά και επιμελώς.
  Η Έλενα, αφού το τανκ τους είχε εξαντλήσει το κιτ μάχης και απομακρύνθηκε για να αναπληρώσει τις προμήθειες, ρώτησε τους φίλους της:
  - Τι πιστεύετε κορίτσια, έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε το Τρίτο Ράιχ;
  Η Κατερίνα απάντησε με σιγουριά:
  - Όπως είπε ο Βασίλι Τέρκιν... Ήρθαμε για να νικήσουμε, όχι για να μετρήσουμε!
  Η Ελισάβετ διόρθωσε:
  - Αυτό είπε ο Σουβόροφ!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και κύλησε ένα κομμάτι εφημερίδας σε ένα τυλιγμένο τσιγάρο. Της είναι αστείο.
  Η Ευφρασία τραγούδησε κουνώντας το κορμί του:
  - Είμαι ένα κορίτσι εξολοθρευτής του διαστήματος,
  Θα είναι πολύ οδυνηρό για τους Krauts - καλλιεργητή!
  Και πώς θα γελάσει ο πολεμιστής!
  Τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν χαρτιά. Είναι αστείο. Και οι ηττημένοι κάνουν push-ups και squats.
  Η Έλενα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρατήρησε:
  - Αλλά σοβαρά, δεν έχουμε πραγματικές πιθανότητες να κερδίσουμε! Ο Καύκασος έπεσε και εμείς χάνουμε!
  Η Αικατερίνη πέταξε μια κάρτα με το γυμνό της πόδι, χτυπώντας τον εχθρό και τσίριξε:
  - Αλλά έχουμε ένα μυστικό όπλο!
  Η πολεμίστρια ξέσπασε σε γέλια και πέταξε μια κάρτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Έχουμε πραγματικά μόνο μία ελπίδα για ένα νέο μυστικό όπλο!
  Η Ευφρασία γκρίνιαξε, πετώντας την κάρτα με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της:
  - Ναι, δεν μπορούμε χωρίς ένα μυστικό όπλο!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Το σπαθί μας καίγεται στη φωτιά, θα κόψουμε τους εχθρούς! Είμαστε οι στρατιώτες της ΕΣΣΔ!
  Οι πολεμιστές είναι συντονισμένοι και πραγματικά σε μάχη.
  Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες ... Στα μέσα Οκτωβρίου, ο Kuibyshev έπεσε ωστόσο ...
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν ένα σημαντικό αμυντικό αντικείμενο. Αλλά οι βροχές έπεσαν... Υπήρχε ελπίδα για μια παύση ως αποτέλεσμα του φθινοπώρου.
  Ωστόσο, οι μάχες συνεχίστηκαν στον ουρανό.
  Τρεις Σοβιετικοί πιλότοι: η Μιραμπέλα, η Αναστασία, η Ακουλίνα πολέμησαν με άγριο ενθουσιασμό.
  Η Μιραμπέλα, γκρεμίζοντας έναν Ναζί κατά την πτήση, πάνω στο ξεπερασμένο, αλλά τρομερό Yak-9 T της, τραγούδησε:
  - Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού!
  Η Αναστασία, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στη σκανδάλη, επιβεβαίωσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Και έκλεισε το μάτι στους φίλους της.
  Η Ακουλίνα συνέτριψε μια άλλη Γερμανίδα πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πεντάλ και είπε:
  - Για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Τα κορίτσια πρέπει να είναι ιδιαίτερα μαχητικά.
  Ο Μιραμπέλα, καταρρίπτοντας ένα φασιστικό ME-262 με ένα πυροβόλο 37 χιλιοστών, έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Αναστασία, αποκόπτοντας τον Ναζί με εύστοχη προσέγγιση και πριονίζοντας τον εχθρό, βροντοφώναξε:
  - Δόξα στο κόκκινο σύμπαν!
  Η Akulina είναι ένα πολύ μαχητικό κορίτσι, χτύπησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο και, σφυρίζοντας, γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της χώρας των Σοβιέτ!
  Οι πολεμιστές πρέπει να διακρίνονται για την κολοσσιαία σκληρότητά τους.
  Η Albina, η Alvina, η Agave από την άλλη κερδίζουν τους λογαριασμούς τους. Και τα κορίτσια επίσης τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Πόσο αστείο είναι όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά και μέσα σε αεροπλάνα.
  Η Αλμπίνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της γκρεμίζει μια έκρηξη, πολλά σοβιετικά αυτοκίνητα ταυτόχρονα και τρίζει:
  -Για την άρια αδελφότητα!
  Η Alvina πολεμά επίσης τον Κόκκινο Στρατό και το κάνει με θάρρος. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κατευθύνει αεροβόλα, και κόβει σοβιετικά αυτοκίνητα, τσιρίζοντας:
  - Για λαμπερές ιδέες!
  Η Αγαύη καταρρίπτει επίσης σοβιετικά μαχητικά και επιθετικά αεροσκάφη, κυριολεκτικά τα συνθλίβει και βρυχάται:
  - Για τις νίκες του Τρίτου Ράιχ!
  Και τα κορίτσια δεν πειράζουν και υποβάλλουν τον εχθρό σε βαριά βασανιστήρια. Ιδιαίτερα όμορφα αγόρια.
  Η Αλμπίνα, τηγανίζοντας τα τακούνια του πρωτοπόρου στην πυρά, σημείωσε κάποτε:
  - Τα αγόρια σε τηγανητά και με πιπέρι είναι τόσο νόστιμα!
  Και πώς γελάει. Και δείξε τη γλώσσα του!
  Η Alvina το παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Το αγόρι είναι τηγανητό στο φούρνο, πολύ νόστιμο με σκόρδο!
  Η Αγαύη, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, γκρέμισε κάτω μερικούς Σοβιετικούς μαχητές και φώναξε:
  -Είμαστε διαστημικές τσούχτρες!
  Και έκλεισε το μάτι στους φίλους της. Είναι ένα κορίτσι σπάνιας, μαχητικής φύσης.
  Η Αλμπίνα, καταρρίπτοντας αεροπλάνα με τα γυμνά, χαριτωμένα λαξευμένα πόδια της, σημείωσε:
  - Δεν μπορείς να καταλάβεις τη Ρωσία με το μυαλό σου, πώς μπορείς να διαλέξεις κυβερνήτες σαν τον Στάλιν!
  Η Alvina σημείωσε επιθετικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Και ο Χίτλερ μας δεν είναι καλύτερος!
  Η Αγαύη γέλασε, γκρεμίζοντας σοβιετικά αυτοκίνητα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σημείωσε:
  - Ο Αδόλφος, φυσικά, δαιμονισμένος! Ταυτόχρονα όμως το πόσα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει δεν μετριέται!
  Τα κορίτσια είναι εξαιρετικά μαχητικά και επιθετικά.
  Και μετά κάπως έψησαν δύο αγόρια στην πυρά ζωντανά. Ακριβώς έτσι, τρυπήθηκαν σε έναν ατσάλινο πάσσαλο, και άρχισαν να τηγανίζουν, και ούρλιαζαν και συστρέφονταν. Έπειτα, όταν τα αγόρια δεν είχαν ηρεμήσει ακόμη, όλα τα κορίτσια της μοίρας άρχισαν να τρέχουν προς τους τηγανητούς πρωτοπόρους, να τους κόβουν κομμάτια κρέατος και να τρώνε.
  Και ήταν πολύ νόστιμο, ειδικά αν τα αγόρια που ζούσαν ακόμα πιπερώνονταν κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος.
  Η Αγαύη, για παράδειγμα, έφαγε το μπούτι του αγοριού με μεγάλη ευχαρίστηση. Τότε τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή δουλειά. Και από τα δύο αγόρια έμειναν μόνο κόκαλα και εντόσθια. Το νεαρό συκώτι ήταν ιδιαίτερα νόστιμο. Τα κορίτσια της έφαγαν με μεγάλη ευχαρίστηση.
  Και τώρα πολεμούν στον ουρανό...
  Το Όρενμπουργκ έπεσε στα τέλη Οκτωβρίου...
  Οι Γερμανοί πλησίασαν την Ούφα. Έχει ήδη πολύ κρύο και χιονίζει.
  Η Tamara και η ομάδα της πολεμούν τους Ναζί στα περίχωρα της Ufa. Το γερμανικό πεζικό, που αποτελείται από μαύρους στρατιώτες που στρατολογήθηκαν στις γαλλικές και βελγικές αποικίες, πηγαίνει στην επίθεση.
  Σκουπίζουν κυριολεκτικά όλες τις προσεγγίσεις με πτώματα.
  Η Ταμάρα δίνει μια έκρηξη και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Η εποχή του κομμουνισμού θα δοξάζεται για αιώνες, πιστεύω ότι ο Στάλιν θα είναι το σταθερό μας χέρι.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας, λέει:
  - Μην σπάσεις την ΕΣΣΔ!
  Και με το γυμνό του τακούνι πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Η Ανφίσα, πυροβολώντας τους Ναζί και στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημειώνει:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού είναι μαζί μας!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας κατά του εχθρού και κουρεύοντας τους Ναζί, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια, τρίζει:
  - Ας δοξαστεί η μεγάλη Πατρίδα!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πυροδοτούν. Και τότε αυτό το κορίτσι-ήρωας θα πετάξει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά στους Ναζί και θα βρυχηθεί:
  - Δόξα στο χώρο μας Πατρίδα!
  Και τα κορίτσια φωνάζουν όλα μαζί.
  - Για την ΕΣΣΔ! Θα υπάρξει πρωτοπόρος!
  Πολεμιστές του Κόκκινου Στρατού που πολεμούν κλέβουν. Και όταν χιόνισε, εξακολουθούν να τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Στις αρχές Νοεμβρίου, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση στο Ουλιάνοφσκ. Η πόλη στην οποία γεννήθηκε ο Λένιν και στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά η Στένκα Ραζίν. Αυτό είναι το σύνορο της πρωτεύουσας των ρωσικών πόλεων.
  Η Αλένκα πολεμά τους Ναζί. Και τραγουδάει μόνος του, πετώντας χειροβομβίδες στους Ναζί με τα γυμνά του πόδια:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα...
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήμα με κόκκινα πουκάμισα,
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Anyuta, πυροβολώντας τους εχθρούς, και τους κόβοντας, και στη συνέχεια εκτοξεύοντας εκρηκτικά πακέτα πριονιδιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, vyaknula:
  - Για τον κομμουνισμό του Στάλιν!
  Και έδωσε μια σειρά σε μια ολόκληρη σειρά μαύρων πολεμιστών, κουρεμένους.
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετώντας μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, έτριξε:
  - Για την εγγενή Ρωσία!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους Ναζί και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ενώ πετούσε δώρα θανάτου στον εχθρό, έσπασε, σημείωσε:
  - Για τον διαστημικό κομμουνισμό!
  Η Matryona, πυροβολώντας τους Ναζί και κουρεύοντας τον εχθρό, εξέδωσε:
  - Για αλλαγές στη μάχη!
  Η Marusya, χτυπώντας το Fritz και χτυπώντας τους μέχρι θανάτου, το πήρε και μύρισε επιθετικά, σβήνοντάς το σε σκόνη:
  - Για τη νίκη του υψηλότερου επιπέδου!
  Και με το γυμνό της πόδι πέταξε μια φονική χειροβομβίδα.
  Αυτά τα κορίτσια εδώ είναι κουλ και θορυβώδη.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας και κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριξε:
  - Είθε το μεγαλείο του κομμουνισμού να είναι μαζί μας!
  Και η κοπέλα το πήρε και χτύπησε ένα γερμανικό τανκ με μεγάλη γοητεία.
  Και εδώ είναι μια άλλη τροποποίηση του άρματος Lev-2 με ένα πυροβόλο 88 χλστ. Ο πύργος είναι στενότερος και η δεξαμενή είναι μικρότερη και ζυγίζει πενήντα πέντε τόνους και ο κινητήρας έχει 1200 ίππους όταν είναι ενισχυμένος. Γρήγορο γερμανικό αυτοκίνητο.
  Αλλά δεν ενοχλεί τον πολεμιστή.
  Η Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Anyuta πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Σε νέα σύνορα!
  Και το κορίτσι θα σφυρίξει. Και το γερμανικό τανκ "Lev"-2 θα αναποδογύριζε και οι κύλινδροι θα πετούσαν κυριολεκτικά.
  Η Μαρία πυροβολώντας τους Ναζί τραγούδησε:
  - Και η μάχη συνεχίζεται ξανά,
  Και η καρδιά μου αισθάνεται ανήσυχη στο στήθος μου...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος -
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κόβοντας τις τάξεις, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι σημαντικό!
  Η Marusya, χτυπώντας τους Ναζί, τσίριξε:
  - Βλέπεις πάλι πάνω από τη Γη, ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Και τέτοιοι είναι οι πολεμιστές άκαμπτοι.
  Αλλά και πάλι οι δυνάμεις είναι άνισες. Η Πένζα έχει ήδη πέσει. Και οι Ναζί εισβάλλουν στο Σαράνσκ.
  Τώρα δεν έχουν απομείνει πολλά στην πόλη του Γκόρκι.
  Στις 7 Νοεμβρίου 1944, ο Στάλιν έκανε άλλη μια παρέλαση στη Μόσχα. Ακόμα κι αν δεν είναι νίκη.
  Το Fritz, ωστόσο, πυροβόλησε τη Μόσχα για πρώτη φορά με βαλλιστικούς πυραύλους V-2. Και την ίδια στιγμή η πόλη βομβαρδίστηκε από αεριωθούμενα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών Arado . Αυτή η ενέργεια συγκλόνισε τους πάντες. Οι πύραυλοι V-2 πέταξαν σε υψηλή τροχιά και έπεσαν ξαφνικά, ακόμη και τα ραντάρ δεν τους είδαν σωστά.
  Υπήρξαν πολλές καταστροφές και κακοτυχίες. Σοβιετικοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
  Ο Στάλιν πραγματοποίησε μια επείγουσα συνάντηση σε ένα υπόγειο καταφύγιο που θα μπορούσε να αντέξει ακόμη και ένα άμεσο χτύπημα από μια ατομική βόμβα.
  Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου, Vasilevsky, σημείωσε με ανησυχία:
  - Οι Γερμανοί έχουν ένα νέο όπλο μεγάλης καταστροφικής δύναμης. Και τα ραντάρ μας δεν τον είδαν...
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε, χτυπώντας θυμωμένα τα τακούνια των μπότων του:
  - Είστε ηλίθιοι! Δεν μπορούσαμε να δούμε τέτοια έκπληξη!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι σημείωσε:
  - Υπήρχε κάτι, σύντροφε Στάλιν...
  Ο Μπέρια ανέφερε αμέσως:
  - Πρόκειται για πύραυλους κλάσης Α-5. Μην ανησυχείς σύντροφε Στάλιν. Μεταφέρουν μόνο οκτακόσια κιλά αμινολόνης και στέκονται σαν ένα καλό βομβαρδιστικό τζετ. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν μερικές δεκάδες πυραύλους, αλλά αυτό το σχέδιο δεν μπήκε στη σειρά, αφού ο βομβαρδισμός με αεριωθούμενα αεροσκάφη είναι και φθηνότερος και πιο πρακτικός.
  Ο Στάλιν, έχοντας ηρεμήσει, παρατήρησε:
  - Δηλαδή δεν είναι αποτελεσματικό όπλο; Πολύ καλά!
  Ο Μπέρια σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Αλλά τα τζετ βομβαρδιστικά είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να το πολεμήσουμε, σύντροφε Στάλιν!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ πρότεινε:
  - Ίσως το πάρουμε και φτιάξουμε ρουκέτες μόνοι μας. Εννοώ έδαφος-αέρα. Τι, ελέγχοντάς τους μέσω ασυρμάτου, καταρρίπτουν αεροπλάνα!
  Ο Voznesensky σημείωσε:
  - Χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία τέτοιων πυραύλων! Είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις πολύ φθηνά αεροπλάνα από ξύλο, να τα γεμίσεις με εκρηκτικά και να εμβολίσεις τον εχθρό. Θα ήταν στυλ καμικάζι!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, πρέπει να χρησιμοποιηθούν αεροπλάνα καμικάζι. Αυτή είναι η ευκαιρία μας, αν και στην πραγματικότητα αυτό απλώς παρατείνει την αγωνία του Κόκκινου Στρατού μας.
  Πρέπει να βρούμε κάτι πιο αποτελεσματικό!
  Ο Γιακόβλεφ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Οι εργασίες για νέα αεροσκάφη βρίσκονται σε εξέλιξη, σύντροφε Στάλιν. Προς το παρόν όμως επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση της μέγιστης παραγωγής αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε όλα μας τα αποθέματα και βάζουμε παιδιά από δέκα ετών στις μηχανές. Πλήρης κινητοποίηση, ολική και υπερολική .
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε:
  - Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα! Αυτό που κάνεις είναι πολύ λίγο!
  Ο Μολότοφ είπε αναστενάζοντας:
  - Δεν είναι δυνατή η επαφή με συμμάχους. Φαίνεται ότι είμαστε μόνοι. Προσπάθησα να συνεννοηθώ με τους Ιάπωνες... Απαιτούν έδαφος μέχρι τα Ουράλια, κάτι που είναι απαράδεκτο.
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Πρέπει να χτυπήσουμε την Ιαπωνία τον χειμώνα, αλλά τι γίνεται με το Λένινγκραντ;
  Ο Ζούκοφ είπε βγάζοντας τα δόντια του:
  - Η επίθεση στο Πετροζαβόντσκ δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο αναμενόταν. Η Σουηδία μπήκε στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυνάμεις. Έτσι δεν ήταν δυνατό να αναπτυχθεί αμέσως η επίθεση και ο εχθρός, τραβώντας τμήματα της Βέρμαχτ, απέκρουσε την επίθεσή μας. Η πόλη του Λένινγκραντ βρίσκεται στον πλήρη δακτύλιο του αποκλεισμού και έχει συσφιχθεί πλήρως. Νομίζω ότι μέχρι την άνοιξη, λόγω της πλήρους πείνας, ολόκληρος ο πληθυσμός θα πεθάνει. Και η πτώση του Λένινγκραντ θα είναι αναπόφευκτη.
  Είναι πρακτικά αδύνατο να τροφοδοτηθεί αεροπορικώς. Ο εχθρός κυριαρχεί πλήρως στον ουρανό. Οι Γερμανοί ακόμη και τώρα δίνουν σταυρό ιππότη, μόνο για εκατό κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Στάλιν γρύλισε θυμωμένος:
  - Αποτυχημένη επίθεση!
  Ο Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά.
  - Πολλοί σιδηρόδρομοι έχουν σπάσει και έχουμε συγκεντρώσει πολύ λίγες δυνάμεις. Και πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Φινλανδούς και τους Σουηδούς, είναι επίμονοι στην άμυνα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι Γερμανοί παρέκαμψαν και το Μούρμανσκ. Τώρα αυτή η πόλη είναι περικυκλωμένη. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Ξεμπλοκάρετε!
  Ο Ζούκοφ αντιτάχθηκε:
  - Δεν έχω τη δύναμη για αυτό! Και ο εχθρός μπορεί να καταλάβει ολόκληρη τη χερσόνησο της Καρελίας!
  Ο Στάλιν διέταξε:
  - Τραβήξτε τις δυνάμεις σας και ξεμπλοκάρετε! Το χειμώνα οι Γερμανοί δεν είναι τόσο δυνατοί. Θα είναι δυνατό να τα πιέσετε καλά!
  Ο Βασιλέφσκι σημείωσε:
  - Πρέπει να αποτρέψουμε βαθιές ανακαλύψεις και τότε η δύναμή μας θα νικήσει τον εχθρό!
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε:
  - Θα πολεμήσουμε για τον κομμουνισμό!
  Ο Voznesensky ανέφερε πιο χαρούμενα νέα:
  - Το SU-100 έχει ήδη ενσωματωθεί σε μέταλλο και είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή. Πλαίσιο βασισμένο στο T-34. Αρκετά εύκολο στην κατασκευή. Το κέλυφος είναι σχεδόν έτοιμο για το νέο όπλο. Έτσι το SU-100 θα εμφανιστεί ήδη στα μέτωπα. Αύριο το πρώτο αυτοκίνητο θα πάει μπροστά!
  Ο Στάλιν έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Τουλάχιστον αυτό με έκανε χαρούμενο! Αλλά το T-34-85 δεν θα βγει ακόμα από την παραγωγή. Όχι μόνο αυτό, κάντε την πανοπλία πιο λεπτή και μειώστε το βάρος στους είκοσι τόνους. Οι μάχες έδειξαν ότι χειρότερα δεν γίνεται!
  Ο Voznesensky σημείωσε:
  - Μπορείς να φτιάξεις πανοπλία από ξύλο! Παράγουμε εκατοντάδες τέτοια τανκς την ημέρα, ακόμη περισσότερα από τους Ναζί. Αλλά τα οχήματά μας καταρρίπτουν εύκολα τον Fritz ακόμη και με ελαφριά αντιαρματικά πυροβόλα.
  Ο Ζούκοφ σημείωσε:
  - Η Γκέρντα είναι εκεί. Τόσο δροσερή γυναίκα! Έριξε νοκ άουτ πολλά από τα τανκς και τα όπλα μας.
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά.
  - Πρέπει να την αιχμαλωτίσουμε και να τηγανίσουμε τα γυμνά της τακούνια. Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά κουλ!
  Ο Ζούκοφ συμφώνησε:
  - Πρέπει να το συλλάβουμε! Και θα καταστρέψουμε τους φασίστες!
  Η Μπέρια έγνεψε καταφατικά και γουργούρισε:
  Ας κάνουμε μια ειδική επέμβαση!
  Ο Στάλιν σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα, αλλά ... Πρέπει ακόμα να τελειώσουμε κάτι!
  Η Μπέρια βρυχήθηκε:
  - Ας τους πιάσουμε όλους!
  Ο Στάλιν κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι... Το να σκοτώνεις ήρωες δεν είναι καλό! Θέλω να μου φέρουν την Γκέρντα! Αυτό είναι επείγον!
  Ο Μπέρια σημείωσε:
  - Ζήστε;
  Ο Στάλιν επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Φυσικά, είμαι ζωντανός!
  Ο Μπέρια γάργαρε, φουσκώνοντας τα μάγουλά του:
  - Όλα τα ακατόρθωτα, ίσως ξέρω σίγουρα!
  Αρκετά κορίτσια εμφανίστηκαν με κοντές φούστες και με γυμνά πόδια. Κουβαλούσαν ποτήρια κρασί και έκλεισαν το μάτι στα μέλη της ΓΚΟ.
  Ο Ζντάνοφ σημείωσε:
  - Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια στο στρατό! Θα το φτιάξουν εκεί!
  Ο Στάλιν δήλωσε:
  Βραβεύω την Αναστασία, τη Μιραμπέλα , την Ακουλίνα με το "Αστέρι του Τάγματος της Δόξας" με διαμάντια! Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Όλοι φώναξαν ομόφωνα:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και χτυπούσαν τα χέρια τους.
  Ένα από τα κορίτσια υποκλίθηκε και γονάτισε, φιλώντας τις μπότες του Στάλιν.
  Ο Ανώτατος Διοικητής της έριξε κρασί και βρυχήθηκε:
  - Η δύναμή μας είναι η γροθιά μας!
  Η Μπέρια κελαηδούσε:
  Ο Χίτλερ είναι ανόητος!
  Ο Στάλιν αντιτάχθηκε:
  - Όχι ανόητος, αλλά η ενσάρκωση του δόλου!
  Και όλοι χειροκρότησαν ξανά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Η πόλη Ουλιάνοφσκ ήταν πλήρως περικυκλωμένη, αλλά μέχρι στιγμής κρατήθηκε στις .... Είναι τέλη Νοεμβρίου και χιονίζει με παγετό. Οι Γερμανοί δεν είναι πολύ πρόθυμοι να επιτεθούν, και μέχρι στιγμής πυροβολούν.
  Στον αέρα, ο καιρός δεν είναι πολύ πτητικός. Όμως τα κορίτσια εξακολουθούν να παλεύουν και να δείχνουν θαύματα θάρρους.
  Η Γκέρντα με το πλήρωμά της στο Panther-2. Αλλά το τανκ Panther-3 θα εμφανιστεί σύντομα και ο πολεμιστής θέλει πραγματικά να πολεμήσει πάνω του.
  Στο μεταξύ, πυροβολεί κατά των σοβιετικών θέσεων.
  Με το γυμνό της πόδι έστρεψε το κανόνι στον στόχο και πυροβόλησε. Έσπασε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα και κελαηδούσε:
  - Για την αγία Πρωσία!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης από το πυροβόλο, τρύπησε το σοβιετικό οβιδοβόλο και τσίριξε:
  - Η ευτυχία μας στους αιώνες!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε επίσης, χτυπώντας τον εχθρό με τα ξυπόλυτα πόδια της και κραυγάζοντας:
  - Για τέτοιους τύπους που μας αξίζουν!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης με μεγάλη ακρίβεια, κελαηδώντας:
  - Για το μεγαλείο της Αυτοκρατορίας!
  Και στο νεότερο SU-100, πολεμούν οι τέσσερις της Ελισάβετ.
  Τα κορίτσια έχουν κατακτήσει το νέο αυτοκινούμενο όπλο και πυροβολούν.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε.
  Ο φασίστας δήμιος σκίζει τους ώμους του,
  Εδώ είναι το ράφι, η λαβίδα, τα τρυπάνια στο χέρι!
  Θέλει να σακατέψει το σώμα της ψυχής,
  Ασήμαντο τέρας, αλλά δείχνει κουλ!
  
  Υπόσχεται χρήματα, ατμόπλοια στη θάλασσα,
  Τι μπορεί να δώσει ακόμα και ένας τίτλος!
  Πραγματικά σε βάζουν στη γραμμή,
  Άλλωστε για αυτόν είσαι απλώς πτώμα και παιχνίδι!
  
  Θέλει να μάθει για την επιχείρησή μας,
  Τι νέα πράγματα να αλυσοδένεις τους φτωχούς!
  Ως εκ τούτου, θα οδηγήσει γενναιόδωρα,
  Να ξεχάσεις τον πατέρα σου ακόμα και τη μητέρα σου!
  
  Αλλά θα υπηρετήσουμε σταθερά την Πατρίδα μας,
  Δεν μπορεί να μας σπάσει η σκληρότητα του δήμιου!
  Ένα κλαδί θα λυγίσει από μια ριπή ανέμου,
  Και μπορείτε να ακούσετε γυμνά μωρά να κλαίνε!
  
  Ναι, έχασα τον πρώτο δύσκολο γύρο,
  Αλλά ο Παντοδύναμος θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε ξανά!
  Και τότε θα χτυπήσω μόνος μου τον εχθρό,
  Η γροθιά μου θα σαγόνι γερά το ερπετό!
  
  Η πατρίδα μου δίνει τέτοια δύναμη
  Ότι είναι δυνατό να ξεπεραστεί ο πόνος όλων των βασανιστηρίων!
  Και βγες από αυτόν τον απύθμενο τάφο,
  Για να μην σε κατασπαράξουν, θυμωμένη αρκούδα!
  
  Λίγο ακόμα και η σωτηρία είναι κοντά -
  Θα πετύχουμε τη νίκη επί του εχθρού!
  Να ζεις κάτω από το φως του κομμουνισμού,
  Για να πλημμυρίσει ο Ήλιος το σπίτι με χρυσό!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν και πυροβόλησαν από ένα νέο, φονικό κανόνι. Είναι εξαιρετικά τρομεροί πολεμιστές.
  Η Έλενα σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Ο κομμουνισμός θα χτιστεί, πιστεύουμε σε αυτόν!
  Η Catherine συμφώνησε με μια παρόμοια δήλωση:
  - Ας οικοδομήσουμε τον κομμουνισμό, και θα υπάρξει θρίαμβος!
  Η Ευφρασία το πήρε και γάργαρε , πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και χτυπώντας τον Πάνθηρα.
  Τότε ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Ω, κομμουνισμός, κομμουνισμός! Ο σοφισμός θα συντριβεί δυνατά!
  Και ο "Πάνθηρας", χτύπησε στο μέτωπο και από απόσταση.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που δεν μπορείς να σπάσεις τόσο εύκολα.
  Ο Δεκέμβριος ήδη πλησιάζει... Οι Ιάπωνες, με το κρύο, έχουν σχεδόν περιορίσει τις εχθροπραξίες.
  Όμως στον ουρανό, παρά τον χειμωνιάτικο καιρό, υπάρχουν ακόμα μάχες.
  Εδώ η Toshiba και η Toyota, δύο Ιάπωνες πιλότοι, πολεμούν σαν απελπισμένοι κλέφτες.
  Η Toshiba γκρεμίζει τα σοβιετικά αεροπλάνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και αναφωνεί στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Toyota, χτυπώντας ένα ρωσικό μαχητικό και βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, επιβεβαιώνει με σιγουριά:
  - Και υπάρχει μια γυναίκα υπέρ !
  Οι Γιαπωνέζες, φυσικά, είναι μαχήτριες της κολοσσιαίας αρχικής δύναμης. Η τιμή ενός σαμουράι δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι ουρανοί είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.
  Και στη στεριά, τέσσερα κορίτσια νίντζα ανέλαβαν την εξόντωση σοβιετικών στρατιωτών.
  Το μπλε κορίτσι νίντζα έκανε μια δεξίωση στο μύλο, έκοψε αρκετούς Ρώσους μαχητές και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα μπιζέλι με εκρηκτικά κολοσσιαίας καταστροφικής ισχύος.
  Το έσκισε και έγραψε στο Twitter:
  - Χαίρε Ιαπωνία!
  Το κίτρινο κορίτσι νίντζα τραγούδησε επίσης την τεχνική της πεταλούδας με σπαθιά. Έκοψε αρκετούς αντιπάλους και ούρλιαξε:
  - Για κομμουνιστική εκδίκηση!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Μετά γουργουρίζει:
  - Για το μεγαλείο της Ιαπωνίας!
  Το κόκκινο κορίτσι νίντζα έκανε δεξίωση με ελικόπτερο με σπαθιά. Με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου και ούρλιαξε:
  - Για την αγάπη μου!
  Και στη συνέχεια σημείωσε:
  - Και πού εκδικείται ο κομμουνιστής;
  Η κίτρινη κοπέλα νίντζα, κόβοντας Ρώσους στρατιώτες και πετώντας ξανά μια χειροβομβίδα με τη γυμνή της φτέρνα, εξέδωσε:
  - Και παρά το γεγονός ότι θα υπάρχει σούπα με γάτα!
  Το λευκό κορίτσι νίντζα, κόβοντας τους αντιπάλους της και ρίχνοντας ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Θα νικήσουμε για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Και οι τέσσερις πολεμιστές θα γελάσουν σε χορωδία και θα δείξουν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Ο Δεκέμβρης πέρασε γρήγορα... Μετά την πολιορκία, οι Γερμανοί κατέλαβαν και την Ούφα και το Σαράνσκ. Αλλά το Ουλιάνοφσκ άντεξε ακόμα σε έναν πλήρη αποκλεισμό.
  Ο Στάλιν διέταξε την Πρωτοχρονιά να κρατήσει με κάθε κόστος την πόλη όπου γεννήθηκε ο Λένιν.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί, παρά τους παγετούς, πλησίαζαν ήδη το Καζάν. Έτσι η ΕΣΣΔ ήταν στα πρόθυρα πλήρους κατάρρευσης.
  Το τι πρέπει να γίνει στην ΕΣΣΔ δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί και οι ιδέες.
  Ο Στάλιν γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στη Μόσχα και στο καταφύγιο. Το βλέμμα του ήταν ζοφερό, αλλά η επιθυμία να πολεμήσει δεν εξασθενούσε.
  Ο Χίτλερ, εν τω μεταξύ, αποφάσισε να κανονίσει μια φάρσα για τον εαυτό του, στη Λιβύη, όπου έχει ζέστη.
  Και εκεί απόλαυσε το θέαμα των μαχόμενων κοριτσιών μονομάχων.
  Τίποτα πολύ δεν συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκτός από τον βομβαρδισμό της Μόσχας.
  Και η κυκλοφορία της πρώτης σειράς "Panther" -3. Το τανκ αυτό είχε το πάχος της θωράκισης του "Τίγρη" -2, αλλά με μεγάλες κλίσεις, και ζύγιζε μόνο σαράντα πέντε τόνους. Και το ύψος του έχει μειωθεί λιγότερο από δύο μέτρα. Ένας ισχυρός κινητήρας 1200 ίππων βρίσκεται σε ένα μπλοκ και απέναντι με το κιβώτιο ταχυτήτων. Το ίδιο το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι ήταν τέλεια οπλισμένο και με εξαιρετική οπτική και με υδραυλικό σταθεροποιητή . Και στον στενό πυργίσκο υπήρχε ένα πυροβόλο των 88 χιλιοστών στα 100 EL, ακριβέστατο και τεθωρακισμένο.
  Η Γκέρντα και η ομάδα της έφυγαν με αυτό το αυτοκίνητο. Τέλειος και ελαφρύτερος εξοπλισμός τρεξίματος, που έτρεχε τέλεια μέσα στο χιόνι. Αυτή η δεξαμενή είναι τέλεια συνολικά. Και η πανοπλία του με μεγάλες κλίσεις προστατεύει τέλεια το μέτωπο του αυτοκινήτου. Το επάνω μέρος της θήκης 150 χιλιοστών προστατεύεται ιδιαίτερα ισχυρά σε γωνία 40 μοιρών από την οριζόντια. Και αυτό είναι περίπου 330 χιλιοστά θωράκισης σε γωνία ενενήντα μοιρών. Ούτε ένα σοβιετικό κανόνι δεν θα διεισδύσει στην κορυφή του κύτους Panther-3. Ο πυθμένας καταλαμβάνει το ένα τρίτο της επιφάνειας του μετώπου του σώματος στα 120 mm και στην ίδια γωνία, και επίσης σχεδόν αδιαπέραστο.
  Το μέτωπο του πύργου έχει πάχος 185 χιλιοστά και υπό γωνία 50 μοιρών, επίσης αδιαπέραστο για τα σοβιετικά όπλα.
  Αλλά εδώ οι πλευρές είναι πιο αδύναμες στα 82 mm με κλίσεις, και μπορούν να ληφθούν. Ειδικά το SU-100, ένα νέο σοβιετικό αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο που κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ των στρατευμάτων λόγω της ευκολίας παραγωγής του και του κανονιού που διαπερνά την πανοπλία.
  Η Γκέρντα έριξε την πρώτη βολή στα σοβιετικά στρατεύματα. Τρύπησε το τανκ IS-2 και εκφράστηκε:
  - Αυτός είναι ένας καλός μαχητής!
  Η Σάρλοτ σημείωσε, πυροβολώντας τον εχθρό και διέρρηξε τη σοβιετική μηχανή πατώντας το κουμπί με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Αυτή η τεχνική είναι σχεδόν άψογη!
  Η Κριστίνα, στοχεύοντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα γρήγορο, αυτόματο γερμανικό πυροβόλο, σημείωσε:
  - Η θωράκιση του σκάφους είναι μάλλον αδύναμη! Μακάρι να είχαμε ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας το γυμνό της πόδι, και έξαλλη το πήρε και φώναξε:
  - Θα υπήρχε μόνο μια τρόικα, αλλά μια τρόικα κέφι!
  Και τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα... Το τανκ είναι πολύ καλό, ειδικά τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.
  Πέρασε δοκιμές μάχης και το αυτοκίνητο E-100. Είναι βαριά όμως. Αλλά καλά προστατευμένο. Και τα όπλα της δεν μπορούν να ληφθούν τόσο εύκολα.
  Και σε αυτό, επίσης, κάθονται Γερμανίδες. Και παρά το κρύο ξυπόλητος και με μπικίνι.
  Η Adala, πυροβολώντας τους αντιπάλους και χτυπώντας τον εχθρό, εκφράστηκε λογικά:
  Θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και με γυμνό τακούνι πώς να πατάς ....
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας κατά των σοβιετικών θέσεων, χτυπώντας τους αντιπάλους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριξε:
  - Και το μεγαλείο της νίκης μας θα είναι για αιώνες!
  Η Άγκνες έριξε επίσης σκάγια στο σοβιετικό πεζικό, φυσικά με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Όχι, δεν θα υποκύψουμε στον Φύρερ!
  Το κορίτσι στο τανκ, η Αθηνά, χτύπησε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Για τον Φύρερ, όχι για τον Φύρερ!
  Η Άγκνες γέλασε και παρατήρησε:
  Είμαστε μια φυλή υπερανθρώπων!
  Η Ανδριάνα, πυροβολώντας κατά της σοβιετικής μπαταρίας, και καταστρέφοντας εχθρικές θέσεις, έδειξε τη γλώσσα της και εξέδωσε:
  - Το μεγαλείο των Γερμανών αναγνωρίζει τον πλανήτη!
  Και με το γυμνό του γόνατο, λες και θα πίεζε τον εχθρό.
  Η Αγκάθα, επικεφαλής της φωτιάς, σημείωσε:
  - Θα κάνουμε κομμάτια τον δράκο ...
  Το τανκ Ε-75 δεν ήταν ακόμη έτοιμο. Ο Φύρερ απαιτούσε το βάρος να είναι εξήντα πέντε τόνοι και ο κινητήρας 1500 ίπποι για υψηλή κινητικότητα, με πλευρική θωράκιση τουλάχιστον 170 mm σε μεγάλες κλίσεις. Και χρειάστηκε χρόνος.
  Αλλά ενώ οι Ναζί κερδίζουν ούτως ή άλλως ... Τον Ιανουάριο, το Ulyanovsk έπεσε τελικά. Ο Φριτς άρχισε να κατακλύζει τον Γκόρκι και το Καζάν.
  Μέχρι στιγμής ανέβηκαν πέρα από τη Μόσχα.
  Ο Στάλιν ήταν έξαλλος, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Στην πραγματικότητα, τι κάνετε εδώ, μια πλήρης αποτυχία ...
  Αλλά τα κορίτσια παλεύουν στον ουρανό και στο έδαφος ...
  Έτσι το SU-100 της Natashka συνέτριψε ένα γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος με αεροπορική επίθεση. Αποδείχθηκε αρκετά δροσερό. Αν και όχι αρκετά έξυπνο και πολυμήχανο. Ωστόσο, η Νατάσα δεν είναι καθόλου μαθήτρια της πρώτης τάξης και πώς θα πάει.
  . Τώρα κορίτσι αποδείχθηκε ότι V ήδη οικείος Δεξαμενή Τ -34. Μόνο Λίγο φίλος . Πύργος μεγαλύτερο και _ εργαλείο διαμέτρημα σε 85 χιλιοστά αντί 76. Σασί Μέρος πρώην .
  Κορίτσια στριμμένα γύρω επί τόπος . Αυτοί όπως _ _ Και νωρίτερα , σε ένας μπικίνι . ΕΝΑ εδώ αυτοκίνητο σοβιέτ παραγωγή _ Τρώω Και κοχύλια επί τόπος .
  Σούπερμαν-Νατάσα Με ικανοποιημένοι θέα χαμογέλασε :
  - Α Οπου φασίστες ;
  Εμφανίστηκε μέσα Δεξαμενή εικόνα νεαρός αγγελιοφόρος . αγόρι ανέβασε στο Twitter :
  - Εδώ Αυτό δεξαμενή , η οποία εμφανίστηκε επί μέτωπα δεύτερος κόσμος του πολέμου V σαράντα τέταρτος έτος Και πριν τώρα Από που βρίσκεται επί ένοπλος το κόκκινο στρατός . Σε αυτόν αντιτίθεται , Ε -25. αυτοκινούμενο όπλο με 88 χλστ κανόνι και 120 χλστ μετωπικός πανοπλία . Ομορφη αγώνας !
  Πραγματικά V μακρινός Με μεγάλο εργασία Μπορώ σκεφτείτε Γερμανός αυτοκινούμενο όπλο . οκλαδόν , με μακρύς βαρέλι . ξένος κορίτσια που _ Έτσι νωρίς αριστερά μέτωπα Εξαιρετική Πατριωτικός πολέμους . Αλλά Σούπερμαν Νατάσα αμέσως ίδιο σημείωσε :
  - Αυτή μας Μπορεί παίρνω . Στο αυτήν μήκος στο 71 ΕΛ .
  Ζόγια εδώ ίδιο πρότεινε :
  - Θα έπρεπε πηγαίνω V κίνηση προς _ Δεν χτυπήστε !
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα V ενόχληση παρατήρησε :
  - Εδώ φτου ! Αμέσως ίδιο γλίστρησε ανώτερος μας αυτοκίνητο !
  Ο νεαρός επιμελητής-αξιωματικός τους θυμωμένα δήλωσε :
  - Α Αυτό περισσότερο τίποτα ! Ε-75 ήταν θα περισσότερο χειρότερα ! Εσείς θα του κανενα απο τα δυο κάτω από ένας γωνία θα Δεν τρυπημένος . ΕΝΑ Έτσι τολμήστε !
  Σούπερμαν Νατάσα σταυρώθηκε Και σφύριξε :
  - Πώς αληθής κομμουνιστής , δηλ λέω σε σας - να κόλαση !
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα γάβγιζε , πατώντας ξυπόλυτος πόδι :
  - Ας παίξουμε !
  σοβιέτ αυτοκίνητο μερικοί λίγο σφιχτό ξεκίνησε και _ βούισε . Περάστε διάτρηση Γερμανός V μέτωπο φανταστικός Και πρέπει Πέρασε Μέσα φριτς V σανίδα . Αλλά δοκιμάστε Αυτό να κάνω ; Αυτός από του μακροβούλι όπλα Πως γαμημένο ... Παραμένει μόνο μετρώ επί ταχύτητα .
  Σούπερμαν-Νατάσα θυμώσει . Πεδιάδα Γερμανός ACS Ναί περισσότερο ευκολότερη τριάντα τέσσερα Έτσι αυτήν ανώτερος V χαρακτηριστικά . Εδώ Εσείς ακούσια θα φρικάρεις .
  σοβιέτ αυτοκίνητο ερχομός επί προσέγγιση _ Καλός κουτί γρανάζια καλύτερα πρώην .
  Σβετλάνα ξεκουράζεται γυμνός τακούνια Και tweets :
  - Φύρερ γρήγορα Εμείς ας το ολοκληρώσουμε !
  Φουτουρίστρια Αγγελική επιβεβαιώνει παρόμοια :
  - Χίτλερ Εμείς Ας καταστρέψουμε !
  Χρυσόμαλλης Ζόγια βρυχήθηκε :
  - Δώσε σε αυτόν βιάσου Με πρόσωπο !
  ΣΕ Αυτό στιγμή βαρυσήμαντος βλήμα του Χίτλερ όπλα ευχαριστημένος κατευθείαν V βάση πύργοι _ Κορίτσια ανυψώθηκε Και υπέφερε V διχασμένη μέταλλο _
  ΚΑΙ αργότερα δώσε μου ένα λεπτό Ολα τέσσερις αποδείχτηκε σχεδόν απολύτως γυμνό με εσώρουχα και κρέμασμα επί ράφι . Κάτω από ξυπόλυτος πόδια ομορφιές φλογισμένος φωτιά . Φλόγα έγλειψε γυμνός , χαριτωμένος πέλματα κορίτσια .
  Σούπερμαν-Νατάσα το δοκίμασα σύσπαση αλλά _ αυτήν πόδια αποδείχθηκε ότι σφικτά στριμωγμένος V τακάκια και _ Πολύ ήταν άρρωστοι τεντωμένο φλέβες _ Αυτό ήταν κλασσικός ράφι , με παραδοσιακός φρυγανιά τακούνια _ ΕΝΑ στο κορίτσια πόδια Πολύ ακόμη και σέξι και _ γλείψιμο της φωτιάς _ πέλματα κάνει δικα τους περισσότερο πιο ελκυστικό .
  Αλλά οδυνηρά ομορφιές . Αυτοί προσπαθεί αποκτήστε δωρεάν . Αλλά τακάκια Πολύ ανθεκτικό . ΕΝΑ αυτόν περισσότερο Και τα κορίτσια είναι βαλκυρίες κλείνω το τηλέφωνο βάρη .
  Ιδιο γυναίκες πολεμίστριες V μικρός φούστες , με ξυπόλυτος πόδια , γυμνό χέρια , αλλά σώμα σκεπαστός αργυροειδής αλυσιδωτή αλληλογραφία . Αυτοί τσουγκράνα πόκερ πυρκαγιές , και κάνω εμετό κάρβουνα σε _ τακούνια ψητό ισχυρότερος .
  Εδώ Και ράφι καταλήγει αρθρώσεις , και Φωτιά πατατες ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ κάτω . ΕΝΑ εδώ περισσότερο Και πρίγκιπας από τη δυναστεία του βασιλιά Γουίλιαμ εμφανίστηκε . ΣΕ χέρια στο Αύγουστος αγόρια , ο πρίγκιπας-δημιούργος που αντάλλαξε δεύτερος εκατομμύριο δολάρια για μια θέση στα SS μαστίγιο από ακανθώδης σύρμα . ΕΝΑ περισσότερο Και αυτήν Βαλκυρίες ζέσταμα από φλογοβόλο .
  Πρίγκιπας Θεότητα έκλεισε το μάτι και _ Πως Κτύπημα Σούπερμαν Νατάσα Με μυώδης πίσω . Αν και κορίτσι Και θαρραλέος αλλά _ αυτήν από τακούνια πριν ινίο χτύπησε τέτοιος πόνος που _ υπέροχος άγρια φώναξε .
  Επόμενο Κτύπημα αγόρι πρίγκιπας _ έφερε κάτω επί Ζόγια . Ta Αν και Και στριμωγμένος σταθερά δόντια , όχι πραγματοποιήθηκε από κραυγή . ΕΝΑ επί πίσω εμφανίστηκε αιματηρός ρίγες Και εγκαύματα .
  Barbarossa Jr. Με γκριμάτσα είπε :
  - Διδάξτε εσείς περισσότερο χρειάζεται !
  Επόμενο Κτύπημα καταρρίπτω Με Φουτουρίστρια Αγγελική . ΚΑΙ Αυτό νέα γυναίκα Δεν πραγματοποιήθηκε από κραυγή . αγόρι έσπρωξε τα παιδιά μου είναι ξυπόλητα πόδι V φωτιά . Εξήχθη ευκίνητος δάχτυλα χόβολη Και εκσφενδόνισα κοκκινομάλλης θηρία V πρόσωπο . Ta ούρλιαξε περισσότερο πιο δυνατό , πονάει !
  Barbarossa Jr. Με ικανοποιημένοι θέα είπε :
  -Μα _ Εσείς ίδιο καταζητούμενος Με Γερμανοί !
  Μετά πήρε μια έκρηξη και Σβετλάνα . Πως ότι Δεν στριμωγμένος σαγόνι , αλλά Ιδιο ούρλιαξε . Ολα ίδιο μαστίγιο από ζεστό , αγκαθωτό σύρμα ήταν περισσότερο περισσότερο επώδυνο , πως φλόγα κάτω από ξυπόλυτος πόδια . Τμ πέρα από αυτό _ κορίτσια ήδη συνηθισμένος για χρόνια διαχειρίζονται χωρίς παπούτσια , και δικα τους πέλματα πόδια , πολύ ελαστικό Και ανθεκτικό .
  Αλλά Φωτιά Και δικα τους ψήνει . Βαλκυρίες ήδη V χέρια κρατήστε και _ μαστίγια από κόκκινο καυτό σύρμα _
  Σούπερμαν Νατάσα σε όλα λαιμός φώναξε :
  - Ναι Τι Αυτό είναι αυτό ;!
  Ο Barbarossa Jr. λέει:
  - Ανάκριση απείθαρχων κυριών! Είσαι αιχμάλωτος και θα απαντήσεις για όλα!
  Η Νατάσα σημείωσε:
  Δεν θέλουμε να πεθάνουμε έτσι! Έλα, άσε μας να φύγουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε!
  Ο Μπαρμπαρόσα Τζούνιορ γρύλισε:
  - Γιατί σε αφήνω;
  Η Αγγελική απάντησε:
  - Είμαστε μάγισσες, και μπορούμε να δώσουμε στον άνθρωπο που θα μας σώσει το πολυτιμότερο δώρο από όλα τα δυνατά!
  Ο Μπαρμπαρόσα Μποκ εξεπλάγη:
  - Ναι, και τι θα μου δώσεις;
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Θα σε κάνουμε αιώνια νιότη, και δεν θα γεράσεις ποτέ!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, μπορώ να σε αφήσω να φύγεις! Πώς όμως μπορείς να το αποδείξεις!
  Η Νατάσα δήλωσε:
  "Βάλε το χέρι σου στη φωτιά και δεν θα πάθεις τίποτα!" Θα δείτε ότι μπορούμε να φανταστούμε!
  Ο Μπαρμπαρόσα Τζούνιορ έβαλε προσεκτικά το χέρι του στη φωτιά, κύλισε και απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι μπορείς! Λοιπόν, ποια είναι η ελευθερία σου με αντάλλαγμα την αθανασία μου!
  Και τα κορίτσια έχουν μια νέα ευκαιρία. Και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα ... Τον Ιανουάριο, ο Γκόρκι και ο Καζάν πιάστηκαν.
  Στις αρχές Φεβρουαρίου, οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί κατέλαβαν την Καρελία και προχώρησαν στην καταιγίδα στο Αρχάγγελσκ. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά.
  Η Ελισάβετ μεταφέρθηκε στο SU-100 σε αυτή την πόλη.
  Εκεί πάλευε. Φεβρουάριος και παγετός. Αλλά τα κορίτσια εξακολουθούν να παλεύουν ξυπόλητα.
  Το SU-100 ζυγίζει μόνο δεκαοκτώ τόνους με αλεξίσφαιρη προστασία. Είναι ευάλωτη, αλλά κινητή. Και δεν πρέπει να στέκεται σε ενέδρα, πρέπει να κινηθεί για να μην χτυπηθεί.
  Όταν κινείσαι, η δεξαμενή ζεσταίνεται και τα κορίτσια με γυμνά πόδια και μπικίνι δεν κρυώνουν τόσο.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Μα είναι οι προϋποθέσεις! Και εδώ είναι Τετάρτη! Ωστόσο, το κρύο κάνει καλό στην υγεία! Ο κρύος καιρός κάνει καλό στην υγεία μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να φορτίσεις τους Ναζί. Και το T-4 αυτό το μικρό τανκ είναι σπασμένο.
  Οι πολεμιστές πρέπει να σημειωθούν μαχητές μιας κολοσσιαίας τάξης.
  Η Αικατερίνα σουτάρει και με ξυπόλητα και τσιρίζει:
  - Κομμουνισμός να είναι!
  Η Έλενα, επίσης πυροβολώντας τον εχθρό και τον γρονθοκοπώντας, γέλασε εκκωφαντικά:
  - Μας περιμένει μια τρελή νίκη!
  Η Εφρασία , τρυπώντας τα τανκς της Βέρμαχτ με τα γυμνά της πόδια, μπλε από το κρύο, απάντησε με σιγουριά:
  - Τίποτα δεν θα μας σταματήσει!
  Αυτοί οι πολεμιστές είναι απλά σούπερ!
  Αλλά, αλίμονο, πολύ λίγος είναι ο ηρωισμός τους... Έπεσε και το Αρχάγγελσκ... Δεν υπάρχουν σαφώς αρκετά πυρομαχικά...
  Οι Γερμανοί κινούνται προς τη Μόσχα από πίσω. Τον Μάρτιο, οι μάχες εκτυλίχθηκαν για τον Ριαζάν. Οι ορδές του Χίτλερ ρέουν από τα ανατολικά...
  Χρειάζονται κάποια επείγοντα μέτρα.
  Η Μόσχα εξακολουθεί να αντέχει και ο Στάλιν έχει συγκεντρώσει ένα συμβούλιο ασφαλείας. Η συζήτηση ήταν νευρική. Δεν υποβλήθηκαν νέες ιδέες.
  Μόνο ο Μπέρια πρότεινε:
  - Ίσως θα έπρεπε πραγματικά να προσφέρουμε ειρήνη στο Τρίτο Ράιχ με οποιουσδήποτε όρους, μόνο και μόνο για να μην μας αγγίξουν!
  Ο Στάλιν απάντησε θυμωμένος:
  - Δεν είναι εποικοδομητική προσέγγιση, σύντροφε Μπέρια! Χρειαζόμαστε δυνατές κινήσεις!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ο Σεβασμιώτατος δεν έχει επιφυλάξεις! Σχεδόν όλοι τους εδάφθηκαν σε άνισες μάχες. Εκτός από το SU-100, δεν υπάρχουν άλλα είδη νέων όπλων στη σειρά. Είναι αλήθεια ότι το IS-3 θα είναι έτοιμο σύντομα, αλλά αυτό το τανκ είναι δύσκολο να κατασκευαστεί και θα είναι δύσκολο να το εκτοξεύσει σε σειρά υπό τις παρούσες συνθήκες.
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ θυμωμένος σημείωσε:
  - Εάν δεν μπορείτε να κερδίσετε, τότε μένει μόνο ένα πράγμα - να πεθάνετε με αξιοπρέπεια!
  Ο Στάλιν ήθελε να πει κάτι, αλλά εμφανίστηκε ένα ξυπόλητο κορίτσι με κοντή φούστα. Αναβοσβήνει τα γυμνά της τακούνια, έφερε μια αποστολή.
  Ο Στάλιν πέρασε τα μάτια του από πάνω του και βρυχήθηκε θυμωμένος:
  - Το Λένινγκραντ, ανίκανο να αντέξει την πείνα και έπεσε πολύμηνος αποκλεισμός! Τώρα η δεύτερη πόλη μας έχει καταληφθεί από τους Φριτς!
  Ο Στρατάρχης Ζούκοφ άπλωσε τα χέρια του και σημείωσε:
  - Ω, ο μεγάλος Στάλιν ... Είναι τρομερό!
  Ο Μπέρια πρότεινε:
  - Ίσως προς τιμήν αυτού του πυροβολούν χίλια άτομα;
  Ο Ανώτατος Διοικητής φώναξε:
  - Σώπα ρε φαλακρέ! Κάτι πρέπει να γίνει!
  Ο Μολότοφ πρότεινε, τραυλίζοντας και χαϊδεύοντας νευρικά τα γυμνά γόνατα των κοριτσιών:
  - Ας προσκαλέσουμε τους Γερμανούς να παύσουν προσωρινά το πυρ και μόνο τότε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους.
  Ο Στάλιν γρύλισε:
  - Δοκιμάστε! Αλλά δεν θα υπάρξει παράδοση. Θα πέσει η Μόσχα, θα κάνουμε αντάρτικο!
  Ο Μπέρια σημείωσε με ένα κολακευτικό χαμόγελο:
  - Αλλά αυτό θα αυξήσει μόνο την έκταση της ταλαιπωρίας των ανθρώπων, σύντροφε Στάλιν. Μπορεί...
  Ο Στάλιν χτύπησε αποφασιστικά τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Οχι! Αφήστε τον Μολότοφ να προτείνει διαπραγματεύσεις! Και τίποτα άλλο, σκατά μέχρι τέλους!
  Οι Γερμανοί περικύκλωσαν το Ryazan στα μέσα Μαρτίου. Αντιμετωπίζοντας έλλειψη πυρομαχικών, τα σοβιετικά στρατεύματα έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη από την πόλη.
  Η Αλένκα και η ομάδα της τρέχουν, ξυπόλητοι τρεμοπαίζουν πάνω στο λιωμένο χιόνι της άνοιξης.
  Το κορίτσι πυροβολεί τους Ναζί και τραγουδά:
  - Δόξα στο πνεύμα μας, δόξα στη μεγάλη χώρα!
  Και με το γυμνό του πόδι θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και σκορπίστε τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Και το δικό μας χτύπημα, ιερό δώρο, και αμοιβή!
  Ο Άλλα τρέχει επίσης, πυροβολεί τους Ναζί, ρίχνει ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο με το γυμνό του πόδι και σφυρίζει:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Και έτσι η σπινθηροβόλος Μαρία, πυροβολώντας τους φασίστες, και τους κουρεύοντας καλά, και γρυλίζοντας τα δόντια της, τσιρίζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και η γυμνή της φτέρνα έστειλε ένα καταστροφικό πακέτο θανάτου και συντριβής.
  Η Marusya, πυροβολώντας τους Ναζί, σημειώνει αρκετά λογικά:
  - Ο κομμουνισμός δεν θα σβήσει ποτέ!
  Η Ματρύωνα, πυροβολώντας τον εχθρό και μειώνοντας τις τάξεις, πολύ λογικά και ορθολογικά σημειώνει:
  - Και η πίστη στο κόμμα θα μείνει για αιώνες!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα ρίξουν ένα δώρο αφανισμού.
  Τα κορίτσια ξέφυγαν από το ρινγκ. Όμως η κατάσταση είναι ακόμα τεταμένη.
  Και δεν έχουν πού να πάνε.
  Η ανοιξιάτικη απόψυξη καθυστέρησε λίγο την προέλαση των Γερμανών. Επιπλέον, οι Ναζί ενώθηκαν με την Ιαπωνία και άρχισαν να καταλαμβάνουν την Κεντρική Ασία.
  Κάτι που τους αποσπούσε και την προσοχή και ο Απρίλης πέρασε σχετικά ήρεμα. Και τον Μάιο, κυκλοφόρησε τελικά το πρώτο σοβιετικό τανκ IS-3. Και θα μπορούσε να παραδοθεί στην παρέλαση της Πρωτομαγιάς.
  Γερασμένος και αποδυναμωμένος, ο Στάλιν το κοίταξε καμπουριασμένος. Η εμφάνισή του εξέφραζε θανάσιμη κούραση.
  Το IS-3, εν όψει της κοπιαστικής παραγωγής, δεν μπόρεσε ακόμα να γίνει σειριακό.
  Η ουσιαστική του διαφορά από τα δύο ήταν μόνο το σχήμα του πύργου. Ήταν σαν ιπτάμενος δίσκος και το μέτωπό της σαν ράμφος γερανού. Φυσικά, η αυξημένη γωνία κλίσης προστάτευε καλά το μετωπικό τμήμα, αλλά περίπλοκη παραγωγή. Επιπλέον, το κάτω μέρος του μετώπου ήταν ευάλωτο, και αν ένα βλήμα χτυπούσε εκεί, τότε δεν έκανε πια ρικοσέ.
  Ο Στάλιν κούνησε το χέρι του και εξαφανίστηκε στο καταφύγιο και άρχισε μια άλλη επιδρομή των Ναζί. Στις αεροπορικές επιδρομές συμμετείχαν τα TA-400 και Yu-287 με ένα φτερό με σάρωση προς τα εμπρός.
  Και πάλι εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους με ραδιοκατευθυνόμενα φτερά.
  Το Κρεμλίνο υπέστη σημαντικές ζημιές.
  Ο Στάλιν σκεφτόταν σοβαρά να φύγει από τη Μόσχα.
  Στα μέσα Μαΐου, έχοντας ολοκληρώσει την ανακατανομή της Κεντρικής Ασίας, οι Ναζί από την ανατολή και τη δύση άρχισαν μια επίθεση στη Μόσχα. Άλλη μια σφοδρή μάχη έσκασε.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν ηρωικά. Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Τα άρματα μάχης E-75 Tiger-3 εμφανίστηκαν επίσης σε μάχες. Και μαζικά "Πάνθηρας"-3. Οι μάχες είναι, ας πούμε, εξαιρετικές.
  Μέχρι τα τέλη Μαΐου και τις αρχές Ιουνίου, οι Ναζί ολοκλήρωσαν την ουσιαστικά πλήρη περικύκλωση της Μόσχας.
  Ο Στάλιν ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παρέμενε στην πρωτεύουσα και θα πολεμούσε εκεί μέχρι θανάτου.
  Η Μόσχα βομβαρδίστηκε και βομβαρδίστηκε. Ήταν περιτριγυρισμένο από πολύ ισχυρές γραμμές άμυνας που δεν ήταν τόσο εύκολο να ξεπεραστούν. Τεράστια αποθέματα πυρομαχικών και τροφίμων συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα.
  Και ο Στάλιν ήταν σχετικά ασφαλής στην υπόγεια πόλη.
  Ο Χίτλερ στις 22 Ιουνίου 1945, όταν είχαν περάσει ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, διέταξε να σταματήσει η επίθεση στην πρωτεύουσα και αντ' αυτού να την καταστρέψει συστηματικά με πυροβολικό και αεροπορία. Και συνεχίστε να βομβαρδίζετε με σιγουριά.
  Μια βασισμένη επίθεση κινήθηκε στη Σιβηρία. Ήταν απαραίτητο να πάρουμε το Σβερντλόφσκ και το Τσελιάμπινσκ έως ότου αυτές οι πόλεις καλύψουν το χιόνι... Στα τέλη Ιουνίου στις αρχές Ιουλίου, και οι δύο βασικές πόλεις καταλήφθηκαν μετά από επίμονες μάχες... Οι Γερμανοί κινούνταν στη Σιβηρία. Τα σοβιετικά χωριά έπεσαν ένα ένα.
  Εδώ οι Ναζί τον Σεπτέμβριο του 1945 πλησίασαν το Νοβοσιμπίρσκ. Μάχη ξέσπασαν και για αυτόν τον οικισμό.
  Ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε μαζί με τις τοπικές πολιτοφυλακές. Η Ταμάρα πολέμησε εδώ σαν ηρωίδα.
  Είναι τέλος Σεπτεμβρίου, χιονίζει και κάνει παγωνιά. Και το τάγμα των κοριτσιών πολεμά ξυπόλητος και δείχνει θαυμαστό ηρωισμό.
  Και οι πολεμιστές πολεμούν σαν πάνθηρες.
  Η Ταμάρα έδωσε σειρά, πέταξε με γυμνό πόδι ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο και τσίριξε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Άλλα κορίτσια βρυχώνται απελπισμένα:
  - Θα πεθάνουμε, αλλά δεν θα παραδοθούμε!
  Και η μάχη συνεχίζεται...
  Το Νοβοσιμπίρσκ έπεσε μόλις στις αρχές Νοεμβρίου... Ο πόλεμος συνεχίστηκε. Η Σοβιετική Ένωση ακόμα δεν συνθηκολόγησε. Η Μόσχα ήταν αποκλεισμένη και δέχτηκε πυρά.
  Στην υπόγεια πόλη, αποθηκευόταν μια στρατηγική προμήθεια τροφίμων και πυρομαχικών, έτσι ώστε να μπορεί να αντέξει για αρκετό καιρό.
  Οι Γερμανοί βομβάρδιζαν και βομβάρδιζαν συνεχώς την πόλη.
  Υπήρχε επίσης ένα νέο βαρύ τανκ "Rat". Αυτό το μηχάνημα ζύγιζε δύο χιλιάδες τόνους και ήταν οπλισμένο με πολλά όπλα.
  Ένα όχημα με θωράκιση 400 χιλιοστών χρησιμοποιήθηκε ως άρμα διάνοιξης... Πέρασε σε δοκιμασία μάχης....
  Αλλά κόλλησε πάνω σε σκαντζόχοιρους και καταστράφηκε από έναν πιλότο καμικάζι που την χτύπησε.
  Παρ 'όλα αυτά, μια νέα δεξαμενή "Rat" -2 εμφανίστηκε ακόμη μεγαλύτερη και βαρύτερη ...
  Ο Στάλιν γιόρτασε την Πρωτοχρονιά του 1946 στη Μόσχα, η οποία δεν είχε ληφθεί ακόμη. Ο μεγάλος ηγέτης της ΕΣΣΔ υπολόγιζε σε ένα θαύμα. Η Μόσχα έχει γίνει μια πραγματική πόλη φρούριο.
  Οι προμήθειες τροφίμων θα μπορούσαν να διαρκέσουν για άλλα δύο χρόνια, και δεδομένης της μείωσης του πληθυσμού λόγω βομβαρδισμών και βομβαρδισμών, περισσότερο. Αλλά τα πυρομαχικά εξαρτιόνταν από την ταχύτητα και την ένταση των επιθέσεων.
  Ο Μπέρια ωστόσο παρατήρησε:
  - Ίσως ο σύντροφος Στάλιν να συμφωνήσει με τον Χίτλερ για την ελευθερία μας;
  Ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής δήλωσε αποφασιστικά, χτυπώντας γερά τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Δεν μιλάω με κανίβαλους Λαυρέντυ! Καταλαβαίνεις!
  Ο Μπέρια παρατήρησε αναστενάζοντας:
  Ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα!
  Ο Στάλιν παρατήρησε κραυγάζοντας:
  -Υπομονή και λίγη προσπάθεια!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Νέο 1946 έλαβε χώρα σε τοπικές μάχες. Οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν σταδιακά όλες τις μεγάλες πόλεις. Το Verkhoyansk ήταν το τελευταίο που έπεσε τον Αύγουστο. Οι Γερμανοί είχαν νέα άρματα μάχης AG-50 σε μορφή πυραμίδας.
  Η Tamara και η ομάδα της πολέμησαν απελπισμένα στο Verkhoyansk.
  Τα κορίτσια, όπως πάντα, ήταν ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Στάθηκαν μέχρι θανάτου. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν εκρηκτικά πακέτα θανατηφόρας δύναμης.
  Και μετά, όταν τελείωσαν τα πυρομαχικά, μπόρεσαν να περάσουν από υπόγεια και σήραγγες στην τάιγκα.
  Ήταν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και να ξανακάνουν πόλεμο, ακόμα κι αν ήταν αντάρτικος.
  Οι παρτιζάνικές ζώνες εμφανίστηκαν στην ΕΣΣΔ και ένας υπόγειος πόλεμος εκτυλίχθηκε.
  Η πρωτεύουσα άντεχε ακόμα, οπότε ο Χίτλερ ήθελε να την λιμοκτονήσει και να σώσει τους στρατιώτες του, από τους οποίους είχαν ήδη πεθάνει πάρα πολλοί.
  Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια εξόντωσαν τους Ναζί και τους Ιάπωνες με μια μεγάλη ποικιλία τρόπων και μεθόδων.
  Ειδικά η Νατάσα και η ομάδα της.
  ΚΑΙ αποδείχθηκε ότι πάλι V Τ -34-85. αυτοκίνητο φυσικά _ ίδια , όχι καινούργιο . ΚΑΙ για το τέλος του σαράντα έκτος της χρονιάς παρωχημένο .
  ΕΝΑ Εδώ Και ΑΓ -50. Υπενθυμίζει χαμηλός πυραμίδα Με Πολύ μακρύς βαρέλι . Αυτοκίνητο ΟΛΟΚΛΗΡΟ εξήντα πέντε τόνους . Πάχος πανοπλία συν όλα γωνίες 250 mm κάτω από κλίση . Για κοχύλια T -34 απολύτως αδιαπέραστος .
  Σούπερμαν Νατάσα V ενόχληση σφύριξε :
  - Αυτό είναι Πως καθήκον ! Σηκώνω βουνό !
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα κοίταξε τριγύρω . Τώρα Αυτοί ήταν V του παραδοσιακός μπικίνι . ΚΑΙ κάτι __ _ ομορφιά ήρθε επί μυαλό .
  ΕΝΑ Σβετλάνα πατημένο επί μοχλούς ξυπόλυτος τακούνια Και πάμε δεξαμενή _ Αυτή σφύριξε :
  - Ελιγμός ! Μόνο ελιγμός !
  AG -50 εξοπλισμένο ισχυρό 105 χλστ κανόνι Με μήκος κορμός στα 100 EL . Αυτός ικανός Κτύπημα επί μεγάλο αποστάσεις _ Τους περισσότερα , y τριάντα τέσσερα Με ποιότητα πανοπλία δεν πειράζει . Ενας Κτύπημα Και τέλος .
  Σβετλάνα ξεκινά κούνια σοβιέτ δεξαμενή . Εδώ εχθρός πυροβολεί . βλήμα ακόμη και λίγο ανησυχίες πανοπλία . Αλλά Προς την Ευτυχώς ξεγλιστράει . ΕΝΑ παρά όλα αυτά εξουσία κολοσσιαίο - ουράνιο πυρήνας .
  Σούπερμαν Νατάσα ψιθύρισε δικα τους κόκκινος χείλη :
  - Ενεργό εικονίδια Με θλίψη πρόσωπα πάλι _ αυτοκρατορία γεννηθείς !
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα πυροβόλησε χρησιμοποιώντας _ ξυπόλυτος δάχτυλα πόδια . βλήμα ευχαριστημένος V ακόμη ορθοστασία πυραμιδικός δεξαμενή . ΚΑΙ γλίστρησε από Με πανοπλία V ρικοσκέτο . Ήδη Πολύ αυτή λοξός Και τσιμεντωμένο .
  Γερμανός δεξαμενή , φυσικά ίδιο , αδιαπέραστο , με όλα γωνίες ακόμη και Για ΕΙΝΑΙ -7. ΕΝΑ ήδη Οπου πριν αυτόν Τ -34-85.
  Πάλι Γερμανός σουτάρει ... Σβετλάνα πατημένο γυμνός φτέρνα επί φρένα . ΚΑΙ θα μπορούσε αποφεύγω Δεξαμενή από ήττα . Αν και μοιραίος δώρο γλίστρησε μέσα καθόλου κοντά .
  Σούπερμαν Νατάσα V οργή είπε :
  - Ναι Εμείς Και κολλημένος !
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα γέλασε . Αυτή ψυχρά μαδημένα Με εγώ ο ίδιος σουτιέν . εκτεθειμένος υψηλός στήθος Με φράουλα θηλές . Έκλεισε τα δόντια της δικα τους μαργαριτάρι δόντια . ΚΑΙ ανέβασε στο Twitter :
  - Δειλό Δεν παίζει V χόκεϊ !
  ΚΑΙ πατημένο κόκκινος θηλή επί σκανδάλη . Τέτοιος Εδώ αυτή τολμηρός Και αφρώδης αυτή-διάβολος . ΕΝΑ Μπορεί ευγενικός , Ρώσος άγγελος ενσαρκώνω .
  βλήμα πέταξε έξω από Δεν πάρα πολύ μακρύς ντουλα _ Αναβοσβήνει από ... Και ευχαριστημένος κατευθείαν V κορμός Γερμανός αυτοκίνητα AG . Γερός του λες και πλήγμα κροτίδες _
  ΚΑΙ Ολα τέσσερις κορίτσια ρεφρέν , γάβγιζε :
  - Ένα , δύο - Ι χτυπήστε ! Φριτς Με κέρατα Έτσι έδωσε !
  ΚΑΙ Πως σέικ Αυτοί δικα τους ξυπόλυτος πόδια . Εδώ Αυτό κορίτσια ! ΕΝΑ Οταν στο κυνήγι χρήση γυμνός το στήθος είναι _ V εκατό μια φορά πιο αποτελεσματικό .
  Σούπερμαν Νατάσα Με χαμόγελο παρατήρησε :
  - Αυτός Δεξαμενή Τώρα Για μας ασφαλές . Αλλά Πως του καταστρέφω ;
  Ζόγια Με χαμόγελο πρότεινε :
  - Α V μάχη καουμπόη στυλ , εμείς του Ας σκουπίσουμε !
  Σβετλάνα επιταχύνθηκε κίνηση του δεξαμενή _ Αλλά αντίπαλος , ξαφνικά γύρισε Και όρμησε έτρεξε μακριά Αυτός επιταχύνθηκε θαυμάσιος γρήγορα : τα πάντα ίδιο τουρμπίνα αερίου κινητήρας . ΚΑΙ ήταν προφανώς πιο γρήγορα από _ Τ -34-85.
  Λες και ελέφαντας έτρεξε μακριά από πατημασιές . Ολα θα τίποτα . Αλλά ελέφαντες τεχνογνωσία κίνηση ακόμη και Πολύ γρήγορα .
  Σούπερμαν-Νατάσα θυμωμένα μετακόμισε Με πανοπλία ξυπόλυτος πόδι Και βρυχήθηκε :
  - Εδώ ! Καλά Πως τέλος πάντων _ Εμείς έμεινε πίσω από φασίστες !
  Ζόγια Με θλίψη V φωνή , τραγούδησε :
  - Όλα αδύνατο , δυνατό V μας τον κόσμο !
  ΚΑΙ τινάχτηκε του μαλλιά , χρώματα φύλλο χρυσός .
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα Με απόλαυση τραγούδησε και _ απελευθερώθηκε αλλο κοχύλι . Οτι Κτύπημα V θωρακισμένος αυστηρός Και έσπασε .
  - Πήγαινε αν όνειρα άνευ προηγουμένου ... Ύφανση αν στεφάνια καθυστερημένη ... βουβή ήταν Γεράσιμος κάποια μέρα ! __ Τώρα Αυτός βρίζει βρισιές !
  Σβετλάνα αυστηρά παρατήρησε :
  - Βρισιές η επίπληξη είναι _ χυδαίο !
  Σούπερμαν-Νατάσα ήθελα κάτι ___ _ _ λένε πνευματώδης . Αλλά Εδώ εμφανίστηκε αλλο φασίστας δεξαμενή . Επί Αυτό μια φορά Ε -75. Ιδιο Πρόστιμο προστατεύονται V μέτωπο , αλλά πολύ χειρότερος Με σανίδες . Είναι αλήθεια, τριάντα τέσσερα του Ολα ισοδυναμεί Δεν τρυπώ .
  Επί Αυτό φορές , Ζόγια πέταξε Με εγώ ο ίδιος σουτιέν . ΚΑΙ εκτεθειμένος κόκκινος θηλή .
  το πήρα Και πατημένο στήθη επί έναυσμα _ όπλο λειτούργησε ...
  βλήμα πάλι ευχαριστημένος κατευθείαν V κορμός ογκώδης όπλα _ ΚΑΙ εκατό πέντε χιλιοστομετρική ένα όπλο βγήκε από κτίριο .
  ΚΑΙ Αυτό Γερμανός όρμησε στο τρέξιμο . Καλός τρόπος παραγωγή από Κτίριο το περισσότερο προστατεύονται οι μηχανές είναι _ φλούδα Με κορμούς .
  Σούπερμαν Νατάσα περιχαρής δήλωσε :
  - Εδώ δες ! Εμείς κερδίζουμε !
  ΕΝΑ Εδώ Και τρίτος δεξαμενή . Επί Αυτό φορές " βασιλικός" λιοντάρι ." Στο αυτόν όπλο , βομβαρδιστικό διαμέτρημα σε 450 χιλιοστά . Τέτοιος Αν γαμημένος , τότε λίγοι καθόλου Δεν θα φαίνεται .
  Σούπερμαν-Νατάσα επί Αυτό μια φορά αποφασισμένος βλαστός τον εαυτό της . Εφυγε σουτιέν . Οι οποίες στο αυτήν όλα τα ίδια ψηλά και _ ελαστικό στήθος _ Φρέσκο σαν _ στο κορίτσια . ΚΑΙ πολεμιστής Πως θα λάβει Και θα πατήσει ρουμπίνι θηλή _
  βλήμα πέταξε έξω ... Και " Ρουαγιάλ λιοντάρι " έλαβε κατευθείαν V κορμός . ΚΑΙ τεράστιος αυτοκίνητο Πως εκρήγνυται . Τι Και ζεύγος ορθοστασία Με άκρα δεξαμενές πέταξε επί μερικοί εκατοντάδες μέτρα .
   Ναί Και τριάντα τέσσερα τίναξε . Αυτοκίνητο μετά βίας Δεν κύλησε και _ Αποδείχθηκε ξεσκισμένο από γη .
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα ακόμη και Κτύπημα στο προσγείωση μέτωπο , φωνάζοντας :
  - Όπως άλογα γαϊδουράκια !
  ΚΑΙ απείλησε Φριτς γροθιά .
  Σούπερμαν-Νατάσα ήταν ικανοποιημένος και _ χαμογέλασε μαργαριτάρι , πολύ μεγάλο δόντια :
  - Εδώ Εμείς έδωσε Με εχθρός ! Πως υποτίθεται ότι !
  Ζόγια τραγούδησε , με με χαρά :
  - Αγάπη Και θάνατος ! Καλός Και κακό ! Τι άγιος Τι αμαρτωλός ... Α σε μένα ξέρω Ολα ίσος !
  ΚΑΙ κορίτσι μετακόμισε ξυπόλυτος πόδι Με μέταλλο _
  Επόμενο εχθρός Ε -100. Αυτοκίνητο επικίνδυνο _ ΜΕ εκτοξευτής βομβών και 75 mm _ κανόνι Με Πολύ μακρύς βαρέλι . Τέτοιος προσβολή τροποποίηση , και ικανός εκπληρώ ρόλος Και μαχητής δεξαμενές . ΕΝΑ εβδομήντα πέντε χιλιοστά όπλα Για σοβιέτ Δεξαμενή αρκετά αρκετά .
   ΕΝΑ κορμός βομβαρδιστικό σκεπαστός καπάκι .
  Σούπερμαν-Νατάσα σταυρώθηκε στο βοήθεια ξυπόλυτος πόδια και _ ανέβασε στο Twitter :
  - Λοιπόν , ας του κτύπησε ;
  Ζόγια , λικνίζεται δόντια , συμφωνήθηκε :
  - Φυσικά και θα το κάνουμε !
  Μελλοντολόγος-Αγγέλικα κόκκινος θηλή πατημένο επί σκανδάλη . όπλο δούλεψε . έφτυσε έξω φονικό χρέωση . ΚΑΙ διακόπηκε σχετικά λεπτή αλλά _ αλλά μακρύς κορμός Γερμανός όπλα .
  Σβετλάνα με ενθουσιασμό ανέβασε στο Twitter :
  - Τέλεια ! ΕΝΑ Τώρα δίνω Φωτιά εγω !
  ΚΑΙ πολεμιστής Ιδιο εκτεθειμένος δικος μου κορμός . Στο όλα τετράδες στήθος επί ύψος . ΚΑΙ Πολύ ακόμη και όμορφη , σέξι , σαγηνευτική . Έτσι Με τέτοιος κορίτσια θέλω να να κάνω αγάπη . Λοιπόν τι _ Μπορεί είναι καλύτερα αυτοί ; Μάλλον μόνο _ άλλα κορίτσια !
  ΚΑΙ Εδώ νέα γυναίκα πιασμένα τη στιγμή που καπάκι άρχισε ανοιχτό . ΚΑΙ χρησιμοποιώντας δικος μου κόκκινος θηλή σαν _ θα κυκλοφορήσει βλήμα Με Γερμανός βομβαρδιστής .
  ΕΝΑ φριτς Δεν διαχειρίζεται ακόμη και Και μάτι αναβοσβήνει ... πώς θα λάβει Και εκρήγνυται ... Μέσα Ολα πλευρές διεσπαρμένος κάπνισμα μέταλλο .
  Σβετλάνα τρίβονται ο ίδιος ισχυρός χέρια Και τσίριξε :
  - Εγώ υπηρέτρια αυθεντικός δράκος !
  ΚΑΙ Πως γέλα ! ΚΑΙ πάρε ναι _ θα δείξω γλώσσα !
  Σούπερμαν-Νατάσα πήρε Και με ενθουσιασμό τραγούδησε :
  -Πατριώτης ! _ σοβιέτ πατριώτης ! Πόσα Krauts σκοτώθηκε εσύ !
  Ζόγια παρέλαβε ένα τραγούδι , και κλονισμός γυμνός στήθος , συνέχισε :
  -Πατριώτης ! _ το κόκκινο πατριώτης ! ΚΑΙ επί κορίτσια Ολα τα δικα σου όνειρα !
  ΚΑΙ Ιδιο πολεμιστής Πως θα λάβει Και γελάστε δυνατά ! ΚΑΙ γλώσσα θα δείξει ! ΚΑΙ Αμερικανός δόντια - κυνόδοντες !
  ΚΑΙ ξυπόλυτος πόδια θα κινηθεί μοχλός ...
  Τα κορίτσια εδώ είναι σαφώς στα καλύτερά τους, παρόλο που έχουν ένα ξεπερασμένο τανκ. Και συνεχίζουν να κομματικοποιούνται.
  Αλλά στις 20 Απριλίου 1947, ξεκίνησε μια νέα επίθεση στη Μόσχα. Συμμετείχαν οι Ιάπωνες και οι Τούρκοι και όλος ο ξένος στρατός.
  Ο Χίτλερ, στο τέλος, τελείωσε την υπομονή του και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ΕΣΣΔ. Και προσωπικά με τον Στάλιν, συνδέοντας μαζί του τον ανταρτοπόλεμο που φλέγεται ακόμα στο έδαφος της Ρωσίας.
  Όπως, αν πέσει η Μόσχα, τότε ο πόλεμος αναμφίβολα θα τελειώσει.
  Και άρχισε μια αποφασιστική, γενική επίθεση.
  Τα υπερβαρέα τανκς "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 και άλλα πήγαν επίσης στην επίθεση.
  Για ένα, η πόλη πυροβολήθηκε επίσης με βαλλιστικούς πυραύλους.
  χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα μαχητικά, άτρωτα δισκοπλάνα του Τρίτου Ράιχ . Τέτοια είναι η αρμάδα.
  Η Αλένκα και η ομάδα της συνάντησαν γενναία τους Γερμανούς και τους έδωσαν μάχη.
  Η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έριξε μια έκρηξη και βρυχήθηκε:
  - Για το ρωσικό πνεύμα!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τους αντιπάλους και κουρεύοντας τις τάξεις των εχθρών, κελαηδούσε με τη γυμνή φτέρνα της, υποκύπτοντας στο πακέτο του θανάτου:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού!
  Η Άλα, πυροβολώντας τους εχθρούς της ΕΣΣΔ και πετώντας μια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία στον κομμουνισμό!
  Η Μαρία, εκτελώντας εύστοχα πυρά στον εχθρό και κουρεύοντάς τον με αυτοπεποίθηση, σημείωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Η Ρωσία χρειάζεται νέο ηγέτη!
  Η Matryona σημείωσε, πυροβολώντας και καταστρέφοντας με σιγουριά τους αντιπάλους της, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έδωσε άλλο ένα δώρο θανάτου:
  - Φυσικά, είναι απαραίτητο!
  Και από τη ρίψη της, που χτύπησε στο παγοδρόμιο, δύο γερμανικά τανκς συγκρούστηκαν.
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους Ναζί, σημείωσε δυναμικά:
  - Όλα υπήρχαν στην ΕΣΣΔ, αλλά ο εχθρός τα πήρε με αριθμούς!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα εκτοξεύσει το δολοφονικό και αδυσώπητο!
  Η Αλένκα ενθάρρυνε τους φίλους της:
  - Μη βιαστείτε να θάψετε τη Ρωσία! Έχουμε και πράγματα να κάνουμε!
  Και με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του θα πετάξει ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, συμφώνησε με αυτό:
  - Θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς, το ποτάμι της Πατρίδος δεν θα στεγνώσει!
  Και με ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι, το κορίτσι θα πάρει ενεργειακά και θα υποκύψει στον εχθρό.
  Η Άλλα, πυροβολώντας τους Ναζί, και απελευθερώνοντας ένα κομμάτι εκρηκτικό από μια σφεντόνα, τραβώντας το σπάγκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Θα είναι απλώς ένας υπεράνθρωπος - που θα αντικαταστήσει τον Στάλιν!
  Η Μαρία, πυροβολώντας με εκπληκτική ακρίβεια και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μίλησε:
  - Ό,τι δεν αλλάζει, όλα είναι προς το καλύτερο!
  Ματρύωνα, γκρεμίζοντας τον Φριτς με εύστοχες βολές. Και μετά, έχοντας καταστρέψει το τανκ με το γυμνό της πόδι, σημείωσε:
  - Εμείς με την αμετάβλητη και ηρωική μας θέληση!
  Η Μαρούσια πέταξε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια. Έτσι το αυτοκινούμενο όπλο των Ναζί αναποδογύρισε και έτριξε:
  - Θα είμαι ο πιο δυνατός!
  Ο Άλλα, χτυπώντας τον μεταφορέα από τους Ναζί με ρίψη, χειροβομβίδες με γυμνό τακούνι, παρατήρησε, διορθώνοντας:
  - Όχι εγώ, αλλά εμείς! Όλα είναι πιο δυνατά!
  Η Alyonka τραγούδησε για να ανεβάσει τη μαχητική της διάθεση, συνθέτοντας εν κινήσει. Και τα υπόλοιπα κορίτσια, πυροβολώντας τους Ναζί, σήκωσαν?
  Είμαστε τα κορίτσια της χώρας της ΕΣΣΔ,
  Που είναι δάδα για όλο τον κόσμο...
  Ας δείξουμε, ας γνωρίσουμε το μεγαλείο ενός παραδείγματος,
  Εδώ τραγουδιούνται ηρωικές πράξεις!
  
  Τα κορίτσια γεννήθηκαν κάτω από την κόκκινη σημαία,
  Και οι ξυπόλητοι ορμούν μέσα από τον παγετό ...
  Κόρες και γιοι πολεμούν για τη Ρωσία,
  Μερικές φορές η νύφη δίνει στον τύπο ένα τριαντάφυλλο!
  
  Θα υπάρχει μια κόκκινη σημαία πάνω από το σύμπαν,
  Λάμπει τόσο λαμπερά σαν φλόγα...
  Μετά από όλα, έχουμε μια ηρωική ταλάντευση,
  Και το πανό μας αστράφτει σαν κόκκινη τσάντα!
  
  Μην πιστεύετε, ο καταραμένος φασίστας δεν θα περάσει,
  Και το ρωσικό πνεύμα δεν θα σβήσει ποτέ...
  Η νίκη θα ανοίξει έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Ας πούμε ένα γεια σε όλους !
  
  Η Ρωσία είναι μια υπέροχη χώρα
  Εδωσες τον κομμουνισμο στους λαους...
  Για πάντα γενναιόδωρα από τον Θεό,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία και την ελευθερία!
  
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να νικήσει την Πατρίδα,
  Και όσο σκληρός κι αν ήταν πονηρός...
  Η ανίκητη ρωσική μας αρκούδα,
  Ο στρατιώτης της Ρωσίας είναι τόσο διάσημος για τη νίκη του!
  
  Όμορφη σοβιετική χώρα
  Τα κορίτσια σε αυτό είναι περήφανα που είναι όμορφα ...
  Μας δόθηκε για πάντα από τη γέννηση,
  Και ας είμαστε δίκαιοι μέλη της Komsomol!
  
  Πολεμάμε στα περίχωρα της Μόσχας,
  Μια χιονοθύελλα από χιονοστιβάδες, και τα κορίτσια είναι ξυπόλητα ...
  Ας μην δώσουμε την Πατρίδα στον Σατανά,
  Πυροβολούμε με ακρίβεια και με δρεπάνια!
  
  Έτσι, με λύσσα τα κορίτσια είναι πρόθυμα να πολεμήσουν,
  Και ρίχνουν ένα γυμνό πακέτο έκρηξης με τη φτέρνα...
  Είναι απλά φασίστας γιατί φαίνεται κουλ,
  Στην πραγματικότητα, απλώς ένας κακός Κάιν!
  
  Οι εχθροί δεν μπορούν να νικήσουν τα κορίτσια,
  Γεννήθηκαν κάτω από ένα τέτοιο αστέρι...
  Το ανίκητο τέρας είναι η αρκούδα μας,
  Ποιος έκανε γυναίκα την Πατρίδα!
  
  Εμείς οι Ρωσίδες είμαστε καλές
  Δεν φοβόμαστε τα βασανιστήρια και τον παγετό ...
  Και αποκρούστε, πιστέψτε την επίθεση της κακής ορδής,
  Ο εχθρός θα τσαντιστεί από τη δόση!
  
  Ο εχθρός μπόρεσε να απωθήσει από τη Μόσχα,
  Αν και έχει μεγάλη δύναμη...
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε τόσο περήφανοι για τον εαυτό μας
  Οι αντίπαλοι εξαφανίζονται όλοι στους τάφους!
  
  Μην πιστεύετε, η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί από τους εχθρούς,
  Αφού κάθε ιππότης από πάνες...
  Ο κυνηγός έχει μετατραπεί σε θήραμα,
  Και ο αντίπαλος είναι ακόμα παιδί!
  
  Αλλά το ρωσικό πνεύμα, πιστέψτε το μεγάλο πνεύμα,
  Σε αυτό, ξέρετε, κρύβονται τέτοιες δυνάμεις ...
  Θα συντριβεί στον εχθρό σε χνούδι,
  Άλλωστε οι ιππότες είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Αφήστε τις αμφιβολίες σας κορίτσια
  Είμαστε οι πιο γενναίοι ξέρουμε στον κόσμο...
  Ας ρίξουμε τις ορδές του Σατανά στην κόλαση,
  Ας μουσκέψουμε τους αντιπάλους όλων στην τουαλέτα!
  
  Ο ιερός πόλεμος θα τελειώσει
  Θα υπάρχει ειρήνη και πρωί στον πλανήτη....
  Είναι για πάντα με τον ήλιο δεδομένο,
  Για ένα παντοτινό καλοκαίρι!
  
  Και ο κομμουνισμός αιώνιος σε δόξα,
  Και ο Λένιν και ο μεγάλος Στάλιν είναι μαζί μας...
  Σε μια αιματηρή ταινία, μόνο τώρα είναι ο φασισμός,
  Και η θέλησή μας πιστεύουμε ότι είναι ισχυρότερη από το ατσάλι!
  
  Η Ρωσία μου κυβερνά για αιώνες
  Και έδωσε ευτυχία σε όλο το σύμπαν ....
  Χρειάζεστε την ατσάλινη δύναμη μιας γροθιάς
  Και ανδρεία, αλλά μια λογική διαρροή!
  
  
  
  ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ
  Η Gerda, η Charlotte, η Magda και η Christina, που δοκιμάστηκαν από τον Tiger εκείνη την εποχή, ανέπτυξαν επίσης ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο: το Panthers -2. Τα κορίτσια τοποθέτησαν τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων σε ένα μπλοκ - απέναντι, και έκαναν τον πύργο στενό και μικρότερο. Και το κιβώτιο ταχυτήτων εγκαταστάθηκε στον ίδιο τον κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, το "Panther" -2 αποδείχθηκε ότι ήταν μια σιλουέτα κάτω από δύο μέτρα και ο αριθμός των μελών του πληρώματος μειώθηκε σε τρία άτομα. Το πάχος της θωράκισης του μετώπου του κύτους αυξήθηκε σε 120 mm κάτω από μεγάλες κλίσεις και των πλευρών σε 82 mm κάτω από πλαγιές. Και οι πύργοι έχουν μέτωπο έως 150 mm και πλευρές 82 mm, κάτω από πλαγιές. Ταυτόχρονα, ολόκληρο το όχημα μειώθηκε στους 35 τόνους, γεγονός που επέτρεψε να τα βγάλεις πέρα με κινητήρα 700 ίππων και αύξησε την ταχύτητα και την ευελιξία της δεξαμενής. Ταυτόχρονα, η βατότητα του αυτοκινήτου έχει επίσης βελτιωθεί και το πλαίσιο έχει γίνει ελαφρύτερο και πολύ πιο εύκολο στην επισκευή και τη συντήρηση. Υπάρχουν έξι κύλινδροι συνολικά, κάτι που είναι πρακτικό και βολικό. Ο Χίτλερ άρεσε το "Πάνθηρας" -2 και μπήκε στη σειρά από τις σαράντα τρεις Σεπτεμβρίου. Το αυτοκίνητο είναι επιτυχημένο, με ένα καλό, διαπεραστικό και γρήγορο πυροβόλο όπλο. Δούλευε και κινήθηκε γρήγορα, με εξαιρετική εργονομία.
  Και το πιο σημαντικό, ήταν πιο εύκολο να κατασκευαστεί και απαιτούσε λιγότερο μέταλλο. Και ταυτόχρονα διακρινόταν από κεφαλαιακή επιβίωση. Δεν είναι τόσο εύκολο να σπάσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο με μεγάλες κλίσεις πανοπλίας.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα. Επιπλέον, οι Γερμανοί, αντί για το πρόγραμμα Fau , επένδυσαν στην ανάπτυξη ενός λαϊκού μαχητή και δημιούργησαν το XE-162, απλό και φθηνό στην κατασκευή και πολύ ελαφρύ και ευέλικτο.
  Αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε ότι αναπτύχθηκε σε πιο ευνοϊκές συνθήκες και σχετικά εύκολο στη λειτουργία. Και δεν της είναι τόσο εύκολο να τα βγάλει πέρα.
  Επέβαλα στα σοβιετικά και συμμαχικά στρατεύματα, σκληρές, αερομαχίες. Το μαχητικό ζύγιζε μόνο ενάμιση τόνο όταν ήταν άδειο και αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Έτσι το μηχάνημα αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό.
  Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι τα γερμανικά κορίτσια άρχισαν να εισέρχονται ενεργά στις αεροπορικές μονάδες.
  Η Albina και η Alvina άρχισαν να κερδίζουν ενεργά σκορ, πολεμώντας, κατά κανόνα, ξυπόλητοι και μόνο με μπικίνι. Και αυτά τα κορίτσια δεν μπορούσαν να καταρριφθούν. Και οι ίδιοι απέκοβαν τόσο ενεργά τον εχθρό. Και πόσο όμορφες ήταν αυτές οι ξανθιές: απλά αληθινοί Άριοι!
  Η Αλμπίνα πατά τη σκανδάλη με το χαριτωμένο πόδι της και κόβει μερικά σοβιετικά αεροπλάνα και ουρλιάζει:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina πιέζει την κόκκινη θηλή της στη σκανδάλη, χτυπά τρία σοβιετικά οχήματα και βρυχάται:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Μαχητικά κορίτσια - δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι αδύναμα. Όχι, είναι πολύ επιθετικοί και μπορούν να κάνουν τους πάντες κομμάτια.
  Συνολικά αυτός ο στρατός είναι ορμητικός. Και το χειμώνα η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε. Ο Μάινσταϊν εξαπέλυσε αντεπίθεση και κατάφερε να νικήσει τα σοβιετικά στρατεύματα πέρα από τον Δνείπερο, δημιουργώντας ένα ζευγάρι μεγάλα καζάνια. Οι Γερμανοί μπόρεσαν επίσης να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Λένινγκραντ. Εδώ βασίστηκαν σε μια ισχυρή γραμμή άμυνας. Επιπλέον, μετά την ήττα στην Ουκρανία, ο Στάλιν απέσυρε αρκετές μεραρχίες από αυτή την κατεύθυνση και επέτρεψε στους Γερμανούς να αποκρούσουν τις επιθέσεις. Το μέτωπο άντεξε και οι Γερμανοί μπόρεσαν να αντέξουν τον χειμώνα σε όλη την περίμετρο της επίθεσης.
  Η Gerda πολέμησε προσωπικά στο Panther 2, μαζί με τα κορίτσια. Και παρά τον χειμώνα, οι καλλονές πάλεψαν ξυπόλητες και φορώντας μόνο μπικίνι.
  Η Γκέρντα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία μας!
  Η Σάρλοτ πάτησε επίσης το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γκρέμισε τον πύργο των τριάντα τεσσάρων και επιβεβαίωσε με επιθετικότητα:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Η Χριστίνα πάτησε το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της και χτύπησε το σοβιετικό αυτοκίνητο, τρίζοντας:
  - Και δόξα μας!
  Η Μάγδα πυροβόλησε με τέσσερα πολυβόλα, έκοψε το σοβιετικό πεζικό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και είπε:
  - Αιώνια, νικηφόρα δόξα!
  Έτσι τα κορίτσια είναι άτακτα και γυμνά, οι στρογγυλές γόβες τους αστράφτουν.
  Και στην προσέγγιση του "Tiger" -2, αυτή η δεξαμενή, με βάρος πενήντα πέντε τόνους, υπόσχεται να έχει προστασία 250 mm μέτωπο και πλευρές 170 mm.
  Αυτό με ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών στην 71 EL, ένα πολύ αξιοπρεπές αυτοκίνητο.
  Και τώρα την άνοιξη οι Γερμανοί ήδη προελαύνουν στην Ιταλία και συντρίβουν με σιγουριά τους συμμάχους.
  Καταλαμβάνουν τη Νάπολη και εισβάλλουν στη Σικελία.
  Και τα συμμαχικά στρατεύματα παραδίδονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Και καταστρέφονται ολοσχερώς. Οι γερμανικοί πάνθηρες είναι ασταμάτητοι.
  Και τα κορίτσια κάνουν τους Άγγλους να πέσουν στα γόνατα και να φιλήσουν τα γυμνά, λαξευτά πόδια, και να γλείφουν με τη γλώσσα τους τις στρογγυλές φτέρνες των καλλονών.
  Τον Ιούνιο, οι Σύμμαχοι προσπαθούν να προχωρήσουν αποβιβάζοντας στρατεύματα στη Νορμανδία. Εκεί όμως υφίστανται μια συντριπτική ήττα. Και πάλι, εκατοντάδες χιλιάδες κρατούμενοι και πολύς αιχμάλωτος εξοπλισμός.
  Ο Ρούσβελτ παθαίνει έμφραγμα και γίνεται ανίκανος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να περιορίσουν έναν τόσο δύσκολο πόλεμο. Η Βρετανία εξετάζει επιλογές για συμφιλίωση με τους Φριτς. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τους ισχυρότερους βομβαρδισμούς των αγγλικών πόλεων με χρήση αεριωθούμενων αεροσκαφών. Και τα βρετανικά μαχητικά δεν μπορούν να προλάβουν τέτοια αεροσκάφη.
  Έτσι ο Τσόρτσιλ αρχίζει να ζητά ειρήνη. Αλλά ο Φύρερ είναι αμείλικτος. Ξεσπάει από επίγνωση της δικής του δύναμης.
  Αλλά οι Βρετανοί εξακολουθούν να συμφωνούν στην ειρήνη. Και αυτό ανησυχεί τον Στάλιν, ο οποίος προσφέρει στον Φύρερ ανακωχή. Ο Χίτλερ συμφωνεί να σταματήσει τις εχθροπραξίες για τρία χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν κομματικές δολιοφθορές και τα κόμματα παραμένουν στα σύνορά τους και η ΕΣΣΔ θα πουλήσει λάδι και ψωμί στους Γερμανούς.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε αυτό... Και οι Φριτς τους έλυσαν τα χέρια.
  Το πρώτο χτύπημα, φυσικά, είναι το Γιβραλτάρ. Έχοντας καταλάβει αυτό το φρούριο, μπορείτε να μεταφέρετε στρατεύματα στην Αφρική στη συντομότερη απόσταση. Όταν εισέβαλαν στο φρούριο, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τα τελευταία τουφέκια επίθεσης MP-44, τα κορίτσια τα βελτίωσαν επίσης: τα έκαναν πολύ ελαφρύτερα και πιο αξιόπιστα.
  Και η Αλμπίνα και η Αλβίνα, τα κορίτσια που έκαναν τα γερμανικά αεροπλάνα πολύ πιο πρακτικά και γρήγορα, πολέμησαν στον ουρανό.
  Και συνέτριψαν τους συμμάχους τους δεξιά και αριστερά. Το Γιβραλτάρ θα είχε ληφθεί αμέσως. Ο Φράνκο αναγκάστηκε να συμφωνήσει με το τελεσίγραφο του Χίτλερ. Μην αφήσετε τους φασίστες να καταλάβουν τη χώρα σας.
  Οι Γερμανοί επιτάχυναν με άρματα μάχης και εισέβαλαν στην τοποθεσία του εχθρού.
  Μετά την πτώση του Γιβραλτάρ, οι Krauts μπήκαν στο Μαρόκο. Και κινήθηκαν, καταλαμβάνοντας εδάφη. Ειδικά τα τανκς Fritz κινούνταν σε όλη την Αλγερία. Το "Panther" 2 γλιστρά γρήγορα κατά μήκος της άμμου. Εκσυγχρονίστηκε με πιο δυνατό κινητήρα και απογειώθηκε. Το Panther-2 ικανοποίησε πλήρως τον στρατό με την προστασία του μετώπου του και το Tiger-2 ήταν γενικά ένα καταπληκτικό τανκ. Οι σύμμαχοι έπεσαν σαν αποδεκατισμένοι.
  Γερμανίδες τσακώνονταν στην έρημο, συνήθως ξυπόλητες και φορώντας μπικίνι. Απλώς λίπαναν το δέρμα με μια ειδική προστατευτική κρέμα για να μην καεί.
  Τότε οι καλλονές των αιχμαλώτων Άγγλων έβαλαν τα γόνατά τους, και κάνουν τις φτέρνες του κοριτσιού να γλείφουν. Και τους αρέσει, ειδικά στους Αφρικανούς, που το κάνουν με ενθουσιασμό.
  Το σαράντα πέμπτο έτος ήταν πολύ επιτυχημένο για τους Γερμανούς, κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής. Και στο πρώτο μισό του σαράντα έκτου έτους κατέλαβαν επίσης την Ινδία, και τη Βιρμανία και την υπόλοιπη Αφρική. Και υπήρχαν περισσότερα προβλήματα με τον ανεφοδιασμό των στρατευμάτων, την επέκταση των επικοινωνιών, το έδαφος παρά με την αντίσταση των βρετανικών και αμερικανικών μονάδων. Επιπλέον, τα αποικιακά στρατεύματα δεν ήθελαν πραγματικά να πολεμήσουν. Στην τεχνολογία, οι Γερμανοί έχουν συντριπτική υπεροχή σε ποιότητα. Για παράδειγμα, το ME-262 X, και έχει ταχύτητα έως και 1200 χιλιόμετρα την ώρα, και είναι οπλισμένο με πέντε πυροβόλα αεροσκάφη. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία, αν και είναι κατά το μάλλον ή ήττον κατάλληλες για πολεμική χρήση, δεν διαθέτουν μαχητικά αεριωθούμενα, και βομβαρδιστικά ακόμη περισσότερο.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί είχαν ντίσκο , αναπτύσσοντας την ταχύτητα της τάξης των τεσσάρων ήχου. Ήταν εντελώς άτρωτοι στα φορητά όπλα, χάρη στον στρωτό πίδακα που κυλούσε γύρω από τα αυτοκίνητα. Αλλά εξαιτίας αυτού οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν. Αλλά από την άλλη πλευρά, ήταν δυνατό να ρίξει μια βόμβα από ύψος, και να τη χρησιμοποιήσει σε αναγνωρίσεις, και το πιο σημαντικό, να εμβολίσει εχθρικά οχήματα, γκρεμίζοντάς τα με τζετ.
  Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι αποτελεσματικά όπλα με μεγάλη εμβέλεια και μπορούν να πετάξουν από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και μερικές φορές τους έτρεχαν πολύ όμορφα κορίτσια που προτιμούσαν να τσακώνονται ξυπόλητες και με μπικίνι.
  Εδώ είναι η Γερτρούδη και η Εύα σε πτήση. Τέτοια δύο υπέροχα γλυκά. Για παράδειγμα, ένας μαύρος Αμερικανός πιάστηκε. Δεμένο σε ένα κούτσουρο. Και ούτω καθεξής η ανδρική του τελειότητα οδήγησαν για πολλή ώρα που ο κρατούμενος έχασε τις αισθήσεις του, καταπονημένος.
  Και τώρα η Γερτρούδη, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και στόχευσε τη δισκέτα στον στόχο, καταρρίπτοντας αμερικανικά αεροπλάνα. Αυτό είναι ένα μαχόμενο κορίτσι.
  Και η Εύα, επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κατευθύνει ένα αυτοκίνητο στον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη.
  Και με μανία εμβολίζει τον εχθρό, και πέφτουν τα αυτοκίνητα της Αγγλίας και των ΗΠΑ.
  Οι Γερμανοί σχεδίασαν την απόβαση για τα τέλη Νοεμβρίου. Καταρχάς, κανείς δεν περιμένει αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, ο καιρός δεν είναι πολύ επικίνδυνος για να επιβιώσει. Αλλά τις ήρεμες μέρες μπορείτε να κολυμπήσετε στη Μάγχη και να προσγειωθείτε. Επιπλέον, υπάρχουν πλεονεκτήματα στη νυχτερινή προσγείωση, αφού είναι πολύ πιο δύσκολη η άμυνα τη νύχτα.
  Μέχρι αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό τον αγγλικό και τον αμερικανικό στόλο.
  Η προσγείωση λοιπόν αναμενόταν χωρίς προβλήματα. Ειδικά τάγματα κοριτσιών υποτίθεται ότι ήταν μια ισχυρή δύναμη χτυπήματος, που ακόμη και στον παγετό του τέλους Νοεμβρίου ήταν ξυπόλητοι με ένα μόνο μπικίνι.
  Η απόβαση ξεκίνησε στις 26 Νοεμβρίου 1946. Στην επέτειο των εκλογών για το Ράιχσταγκ, μετά τις οποίες ο Χίτλερ έλαβε τη θέση του Καγκελαρίου του Ράιχ.
  Δεν υπήρχε κανείς να σταματήσει την προσγείωση. Και στην επίθεση συμμετείχαν μεγάλες μάζες πεζικού και ακόμη και τα πιο πρόσφατα πυραμιδικά άρματα μάχης. Το οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει από καμία γωνία.
  Τα κορίτσια φυσικά παλεύουν μέσα τους, και ενεργούν γενναία.
  Και μερικοί πολεμιστές είναι ήδη ξυπόλητοι σπάζοντας την άκρη του πάγου σε λακκούβες παγωμένες τη νύχτα. Και παλεύουν πολύ σκληρά. Και κάνουν καταπληκτικά θαύματα. Και όταν ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και σκίζουν τους Βρετανούς, γίνεται εξαιρετικά δροσερό...
  Η Γκέρντα, από την άλλη, πολεμά σε ένα τανκ "Tiger" -4 πυραμιδικό με ένα κανόνι και έναν εκτοξευτή βομβών , και πολύ γενναία. Στέλνει βλήμα μετά από βλήμα και ξεσκίζει τους εχθρούς.
  Ενεργώντας όχι με το πλύσιμο, έτσι κυλώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι βρυχάται:
  - Γυμνώνουμε τα δόντια μας ενεργά, εξοντώνουμε πολύ δυνατά!
  Η Charlotte χρησιμοποιεί μια κόκκινη θηλή όταν πυροβολεί, πατώντας την στο κουμπί του joystick και χτυπώντας τον εχθρό, κελαηδώντας:
  - Η καθολική ομάδα κατασκευής μας!
  Λουπανούλα με εκτοξευτή ρουκετών και η Χριστίνα με γυμνά δάχτυλα. Έσπασε πολλούς αντιπάλους και γρύλισε:
  - Για το μεγαλείο του Τρίτου Ράιχ!
  Και η Μάγδα βρόντηξε πίσω της. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας. Έσκισε τον αντίπαλό της και βρυχήθηκε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Εδώ είναι τα κορίτσια του σούπερ επιπέδου! Και πώς το πεζικό των κοριτσιών τρέχει και ξυπόλητα, ρίχνοντας χειροβομβίδες καθώς πάνε. Και πόσο σπουδαίο και θανατηφόρο είναι.
  Τα κορίτσια είναι τόσο μαχητικά και όμορφα.
  Και συντρίβουν τους Βρετανούς δεξιά και αριστερά. Δεν είναι περίεργο ότι με μια τέτοια επίθεση και προσγείωση τόσο από τη Γαλλία όσο και από τη Νορβηγία, η Αγγλία άντεξε μόνο για δέκα ημέρες. Αυτό είναι υπέροχο!
  Η μητρόπολη έπεσε. Και το επόμενο στάδιο είναι ένα ταξίδι στην Αμερική. Τον Φεβρουάριο, οι Γερμανοί, παρά τον χειμώνα, πραγματοποίησαν μια απόβαση στην Ισλανδία: Επιχείρηση Ίκαρος και κατέλαβαν αυτό το σημαντικό έδαφος.
  Και πάλι, ξυπόλητα κορίτσια από διαφορετικά τάγματα SS συμμετείχαν στις μάχες.
  Και πέτυχαν την επιτυχία, αναβοσβήνουν τα γυμνά τακούνια τους στο χιόνι.
  Ο Στάλιν πρότεινε στον Χίτλερ τον Μάρτιο του 1947 έναν κοινό πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Φύρερ συμφώνησε σε αυτό, αλλά με την προϋπόθεση ότι η ΕΣΣΔ θα λάμβανε πίσω μόνο την Αλάσκα, κατά κάποιο τρόπο νόμιμη επικράτεια. Και δεν θα προσποιηθεί ότι είναι περισσότερο.
  Ο Στάλιν συμφώνησε με αυτό... Και άρχισε η εισβολή των σοβιετικών στρατευμάτων μέσω της Αλάσκας. Τόσο γρήγορο και σκληρό.
  Νέα σοβιετικά τανκς κινούνταν.
  Το πλήρωμα της Elizabeth πολέμησε στο πρώτο, πειραματικό και όχι αρκετά ολοκληρωμένο άρμα T-54. Απρίλιος 1947. Υπάρχει ακόμα χιόνι στην Αλάσκα, αλλά Ρωσίδες τσακώνονται ξυπόλητες και με μπικίνι. Και τόσο όμορφα κορίτσια.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλά της στον εχθρό. Χτυπά τον Αμερικανό " Σέρμαν ". Και βγάζοντας τα δόντια της, η πολεμίστρια λέει:
  - Δόξα στις ιδέες του μεγάλου κομμουνισμού!
  Η Αικατερίνα πυροβολεί επίσης χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα λαξευμένων ποδιών και τσιρίζει:
  - Δόξα στα νικηφόρα αποτελέσματα του στρατού μας!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της, χτυπώντας τον εχθρό με πολύ καλά σημάδια και γρύλισε:
  - Δόξα στις νέες καθοριστικές νίκες!
  Euphrasia , χτύπησε τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας και γρονθοκόπησε τον "Pershing" γάβγιζε::
  - Και θα νικήσουμε!
  Οι πολεμιστές προφανώς διασκορπίστηκαν σαν τρελάρες. Και έτσι οι Αμερικάνοι αλωνίζονται.
  Εδώ ένα βλήμα χτυπά το μέτωπο της δεξαμενής, αλλά αμέσως εκτοξεύεται. Η Ελισάβετ βρυχάται και πηδά:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Και στέλνει επίσης ένα βλήμα ως απάντηση, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του. Αυτό είναι ένα κορίτσι που βρίσκεται σε πραγματική αποστολή.
  Τέτοιες είναι οι ομορφιές του αγώνα.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα παρέμειναν στην Αλάσκα. Και τον Μάιο έφτασε το πρώτο IS-7 ενσωματωμένο σε μέταλλο.
  Και πάνω του είναι το πλήρωμα του τανκ της Αλένκα.
  Εδώ είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι. Καθώς πυροβόλησε τον εχθρό, τον χτυπά με εξαιρετική ακρίβεια.
  Και το όπλο, πόσο δυνατό: 130 χλστ. Χτυπά τον εχθρό από μεγάλη απόσταση. Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να έχουν το κύριο τανκ τους, το Sherman , το οποίο είναι καλό μόνο για τη στρατολόγηση Γερμανών και Σοβιετικών άσων αρμάτων μάχης. Υπάρχει ένα ελαφρώς καλύτερο Pershing, με πιο δυνατό όπλο από το διαμέτρημα των 90 χλστ. Και το πολύ μικρό " Super Pershing ", του οποίου το πυροβόλο είναι διαμετρήματος 90 mm και έχει μήκος κάννης 73 EL, είναι ικανό να προκαλέσει επικίνδυνη πληγή στο πλάι του σοβιετικού οχήματος IS-7 και σε κοντινή απόσταση. Τα γερμανικά τανκς σε σχήμα πυραμίδας και τα αμερικανικά όπλα δεν λαμβάνονται γενικά από όλες τις πλευρές. Το IS-7 χτυπιέται επί του σκάφους. T-54 - " Superpershing ", μπορεί να φτάσει κοντά στο μέτωπο και σε απόσταση. Αλλά προς το παρόν η ΕΣΣΔ έχει το κύριο τανκ T-34-85, το οποίο δεν έχει ακόμη διακοπεί και πολεμά τους Αμερικανούς. Είναι περίπου ίσο με τον Σέρμαν και πιο αδύναμο από τον Πέρσινγκ.
  Έτσι οι Σοβιετικοί στρατιώτες δυσκολεύονται. Και κοιτάζουν με φθόνο το μοναδικό, το πρώτο πειραματικό τανκ IS-7.
  Αυτό το αυτοκίνητο είναι περήφανο και κουλ.
  Το IS-2 και το IS-3 μάχονται επίσης. Το τελευταίο αυτοκίνητο στο μέτωπο δεν διεισδύει εκτός από το " Superpershing ". Λοιπόν, το IS-3 μπορεί επίσης να τρυπηθεί στο κάτω μέρος της γάστρας.
  Το IS-2 είναι κάπως αδύναμο στην μετωπική θωράκιση του πυργίσκου.
  Τα κορίτσια Natashka και η ομάδα της πολεμούν σε αυτό το τανκ. Μαχόμενες καλλονές. Και αυτοί από το IS-2 δίνουν συντριπτικά χτυπήματα, με θανατηφόρα βλήματα.
  Η Νατάσκα πίεσε τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πέταξε έξω τον δολοφόνο, σπάζοντας τον Αμερικανό και τη vyaknula:
  - Δόξα στις ιδέες του καλού κομμουνισμού!
  Η Ζόγια πίεσε την κατακόκκινη θηλή της στον μοχλό του δολοφόνου και φώναξε:
  - Για την άρια ειρήνη και τάξη!
  Ο Αυγουστίνος φούντωσε επίσης με ένα σβήσιμο με τη γυμνή φτέρνα της, χτυπώντας τον εχθρό και γάβγισε:
  - Για καθοριστικές νίκες!
  Και η Σβετλάνα τελικά πετάει τα ποδαράκια της με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κόβει τον εχθρό και τρίζει:
  - Για μεγάλες δυνάμεις!
  Πολεμιστές του Κόκκινου Στρατού προχώρησαν σε όλη την Αλάσκα. Ήρθε το καλοκαίρι και ήταν ζεστό, και ήταν ωραίο για κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα στα τανκς. Οι Γερμανοί, έχοντας ξεπεράσει τη Γροιλανδία, αποβιβάστηκαν στον Καναδά. Και από το νότο άρχισαν να μετακινούνται από την Αργεντινή. Στη Βραζιλία, υπήρξε διάσπαση σε φιλογερμανικές και φιλοαμερικανικές φατρίες. Οι Γερμανοί, με ισχυρό χτύπημα από τα πιο μάχιμα τμήματα τους, αποφάσισαν το θέμα υπέρ τους.
  Οι Ναζί είχαν μια πιο ισχυρή και αποτελεσματική καραμπίνα εφόδου, η οποία πυροβολούσε από μεγάλη απόσταση και πολύ γρήγορα. Οι Yankees υπέστησαν ήττα μετά την ήττα.
  Μια νέα ομάδα αγγλικών κοριτσιών, με επικεφαλής την Τζέιν Άρμστρονγκ , προχωρούσε από το νότο... Ο πολεμιστής πολέμησε στη Βραζιλία το καλοκαίρι... Οι φιλοαμερικανικές δυνάμεις αντιστάθηκαν νωχελικά.
  Αλλά στη Βενεζουέλα, οι γυναίκες πολεμίστριες βρέθηκαν αντιμέτωπες με αμερικανικά στρατεύματα. Πολέμησαν στο ξεπερασμένο "Panther" -2, το οποίο έχει ήδη πρακτικά διακοπεί υπέρ των πυραμιδικών μοντέλων εξοπλισμού.
  Αλλά οι Βρετανοί, ακόμη και με αυτά τα τανκς, ήταν πιο δυνατοί από τους Αμερικανούς. Πυροβόλησαν τα όπλα τους στους Σέρμαν , που ήταν ήδη απελπιστικά ξεπερασμένοι και μπορούσαν να πολεμήσουν μόνο επί ίσοις όροις με τους Σοβιετικούς τριαντατετράδες.
  Η Τζέιν πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της από απόσταση. Χτύπησε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Αυτό είναι το μεγαλείο της Βρετανίας - δεν θα σβήσει!
  Η Γκριγκέτα χτύπησε τα λαξευμένα πόδια της στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τράκαρε το Sherman και έτριξε:
  - Το βασίλειό μας θα είναι δροσερό!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Στη συνέχεια, η Μόνικα πυροβόλησε, χτύπησε τον εχθρό ακριβώς στο στόχο με τα γυμνά πόδια της και ούρλιαξε:
  - Για τη σωτηρία της ψυχής!
  Και μετά από αυτούς η λουπανούλα και η Μαλάνια. Χτύπησε με ακρίβεια το πιο επικίνδυνο Pershing, σπάζοντας το κύτος του.
  Φυσικά, με γυμνά δάχτυλα, μουγύρισε:
  - Δόξα στις ιδέες των βασιλικών δυνάμεων!
  Τα κορίτσια αγωνίστηκαν πολύ επιθετικά και εποικοδομητικά.
  Και στον Καναδά, επιλεγμένες γερμανικές μονάδες κινούνταν. Η Gerda στη δεξαμενή "Tiger" -4 πυραμιδική συνέτριψε την Αμερική και τις κυριαρχίες της. Και έσπασαν κάτω από τα συντριπτικά χτυπήματα του εχθρού.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, χτύπησε τον εχθρό και φώναξε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Η Σάρλοτ τρύπησε επίσης, αυτή τη φορά με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της, τρύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και γάργαρε:
  - Για το μεγαλείο της Γερμανίας!
  Η Χριστίνα χτύπησε και τον εχθρό. Συνέτριψε την πανοπλία του, με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων λαξευμένων ποδιών, σαν τσόφλι αυγού, και γάργαρε :
  - Για τα εκπληκτικά μας επιτεύγματα!
  Η Μάγδα βρόντηξε επίσης, συντρίβοντας τον εχθρό σαν πηλό και βρυχήθηκε:
  - Για τέτοιους πόρους που είναι αδύνατο να πει κανείς σε παραμύθι, να μην περιγράψει με στυλό!
  Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια είναι εξαιρετικά μαχητικά και πολύ κινητικά. Είναι πολύ διασκεδαστικό και μαζί τους.
  Και έτσι έπεσαν οι κύριες πόλεις του Καναδά: το Κεμπέκ και το Τορόντο. Και η ζωή έγινε καλύτερη για τους Krauts και πιο διασκεδαστική...
  Ο Χίτλερ δήλωσε ότι η Αμερική θα είχε τελειώσει!
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κατάφεραν να αναπτύξουν την ατομική βόμβα. Προφανώς η τύχη απομακρύνθηκε από την Αμερική υπέρ της Βέρμαχτ σε αυτή την περίπτωση. Και λοιπόν? Υπάρχουν άλλες βάσεις για τη νίκη και την επιτυχία. Οπότε είναι πολύ νωρίς για να πέσουμε σε απόγνωση.
  Όμως οι Krauts με τα ξένα τους συντάγματα είναι πολύ ανώτεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τα στρατεύματα. Και είναι ικανοί να κάνουν πολλά στην καταστροφή του εχθρού.
  Εδώ η Gerda, για παράδειγμα, έπιασε έναν μαύρο μαχητή. Και τον βασάνισαν τόσο πολύ, αναγκάζοντάς τον να κάνει έρωτα, που του έπεσαν οι οπλές. Και είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Το φθινόπωρο των σαράντα επτά, το Fritz εισήλθε στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα σοβιετικά στρατεύματα πολεμούσαν ακόμη στον Καναδά.
  Η Alenka στο IS-7 πολέμησε με μια ολόκληρη ταξιαρχία Shermans και Pershings. Οι Σέρμαν εδώ ήταν της κλάσης Firefly, με ένα μακρόκαννο πυροβόλο 76 χιλιοστών, το οποίο είναι επικίνδυνο για το IS-7 όταν εκτοξεύεται στο πλάι. Έτσι τα κορίτσια βρέθηκαν σε σοβαρή κατάσταση. Το IS-7, παρ' όλα τα πλεονεκτήματά του, έχει όπλο με περιορισμένα πυρομαχικά και δεν είναι πολύ γρήγορο.
  Έτσι η Αλένκα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και τσίριξε:
  - Στο δρόμο μου προς τον πόλεμο!
  έναν-ένα τον Sherman , χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή της και μύρισε:
  - Για τις νίκες της ΕΣΣΔ!
  Η Άλλα γάμησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλά της. Χτύπησε ένα αμερικάνικο αυτοκίνητο και ξέσπασε:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Μαρία χτύπησε επίσης, χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας, έσπασε τον αντίπαλό της σε κομμάτια και σώπασε:
  - Για τα μεγάλα χειρόγραφα του Λένιν!
  Και η Ματρυόνα ενέδωσε με τη γυμνή της φτέρνα, θρυμματίζοντας την πανοπλία του Σέρμαν και τσίριξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για τους ιππότες του φωτός μου!
  Αυτά είναι τα πέντε, αυτά είναι τα κορίτσια - δεν μπορείτε να βρείτε πιο cool! Και είναι όλοι τόσο νέοι και φρέσκοι. Και τα κορίτσια μυρίζουν μέλι. Δεν είναι περίεργο που οι στρατιώτες με τέτοια ευχαρίστηση γλείφουν τους κόλπους της Αφροδίτης με τη γλώσσα τους. Και ακόμα γλείφουν τα χείλη τους.
  Ναι, το IS-7 υπέκυψε πίσω για να μην σκιστεί σε κομμάτια. Γι' αυτό είναι τανκ, όλα τα τανκς είναι τανκ.
  Ίσως εκτός από το πυραμιδικό γερμανικό ...
  Αλλά οι περισσότεροι Σέρμαν έχουν σκοτωθεί και οι υπόλοιποι υποχωρούν.
  Έτσι έκοψαν τα σοβιετικά κορίτσια.
  Και στον ουρανό, η Anastasia Vedmakova και η Alenka Sokolovskaya αλωνίζουν το Fritz. Ότι ο Πόκρισκιν δεν ταιριάζει με αυτά τα κορίτσια. Και οι καλλονές τσακώνονται ξυπόλητες και με μπικίνι. Και οι κόκκινες θηλές των μαστών χρησιμοποιούνται κατά το ψήσιμο, γεγονός που αυξάνει τη μαχητική αποτελεσματικότητα της βολής.
  Καταλαβαίνει όμως καλύτερα την Αλμπίνα και τον Άλβιν. Τα κορίτσια κατάφεραν να πάρουν έξι βαθμούς από τον Σταυρό του Ιππότη. Η υψηλότερη έκτη τάξη του Σταυρού Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια τους απονεμήθηκε αφού κατέρριψαν περισσότερα από χίλια αεροσκάφη το καθένα.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - κορίτσια σε όλα τα κορίτσια ...
  Αλλά τόσο η Anastasia Vedmakova όσο και η Alenka Sokolovskaya συνέλεξαν περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη. Και είχαν ήδη οκτώ αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Η Αναστασία πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί βολής του κανονιού του αεροσκάφους και κατέρριψε το αμερικανικό αυτοκίνητο, τσιρίζοντας:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Alenka Sokolovskaya χτύπησε τον εχθρό με το κόκκινο στήθος της, γκρέμισε τρία αεροπλάνα και γάβγισε:
  - Και είμαι ακόμα πιο ψύχραιμος!
  Αυτά είναι κορίτσια, τέτοια κορίτσια!
  Και καταστρέφουν την Αμερική.
  Λοιπόν, φυσικά η Alvina και η Albina το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και δροσερό.
  Η Alvina χρησιμοποιεί κόκκινο θηλές όταν πυροβολεί...
  Και η φράουλα της Albina...
  Και στα δύο κορίτσια αρέσει πολύ να δουλεύουν τη γλώσσα τους με νεφρίτη, παλλόμενες ράβδους. Έχουν τέτοιο πάθος και μια πίστη επιθετικότητας!
  Η Αλμπίνα πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Και πάνε στη θάλασσα, τα τολμηρά κορίτσια!
  Η Alvina, απολύοντας, επιβεβαίωσε:
  - Cool στοιχείο, killing element!
  Και τώρα οι Γερμανοί, οι Σοβιετικοί και οι Ιάπωνες έχουν σφηνωθεί βαθύτερα στο αμερικανικό έδαφος.
  Οι Ιάπωνες έχουν τους δικούς τους μαχητές: κορίτσια νίντζα. Πολύ γενναίος και μαχητικός.
  Εδώ είναι ένα μπλε κορίτσι νίντζα, πώς απελευθερώνει ένα ξυράφι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας τα κεφάλια των Αμερικανών και των blathers:
  - Δεν θα περάσουν!
  Και κόβει τον μύλο με τα σπαθιά.
  Και το κίτρινο κορίτσι νίντζα θα κρατήσει έναν πραγματικό θαυμαστή με σπαθιά. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα πετάξει δηλητηριώδεις βελόνες και θα τις εκτοξεύσει με τη δολοφονία των στρατευμάτων των Γιάνκηδων, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Σε όλη τη δόξα της Ιαπωνίας!
  Και το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά, όπως θα κρατήσει ο λοξός μύλος, και κόβει τους εχθρούς.
  Και μετά θα το πάρει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και θα χτυπήσει πάνω τους και θα σκορπίσει τους Γιάνκηδες σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή είναι η ομορφιά της μάχης.
  Και βρυχάται:
  - Είμαστε νίντζα!
  Και τότε ένα κορίτσι με λευκά μαλλιά νίντζα θα κάνει δεξίωση με ελικόπτερο με σπαθιά. Κόψτε τους αντιπάλους, συντρίψτε τους. Και από την κόκκινη θηλή χτυπάει κεραυνός, βρυχάται:
  - Για τη νίκη της Ιαπωνίας!
  Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιους κλέφτες! Εδώ είναι τα κορίτσια, όλα τα κορίτσια...
  Και είναι τόσο επιθετικοί.
  Όμως εδώ οι μάχες βροντοφωνάζουν με κολοσσιαία ένταση. Οι δυνάμεις του Άξονα εισχωρούν από τον Βορρά και τον Νότο, σφίγγοντας κυριολεκτικά την Αμερική με γιγάντιες λαβίδες.
  Εδώ είναι ένα απόσπασμα της κάποτε ένδοξης χώρας που κλονίζει τη φαντασία.
  Μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, οι Fritz είχαν ήδη σφηνώσει λίγο πολύ στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Εδώ η Gerda πολεμάει στο τανκ Tiger-4 και στην πορεία θυμάται τον πρώην της,
  Επίσης πολύ ένδοξα κατορθώματα.
  Η Γκέρντα ήταν ελαφρώς γεμάτη αίματα, αλλά ήταν ευχαριστημένη. Αλλά τη διάθεση χάλασε η τρομερή δυσωδία που αναδύονταν από την κομμένη κοιλιά του καλικάντζαρου και ο φόβος ότι θα έρχονταν τρέχοντας άλλα εκατό, αν όχι περισσότερα, από τα ίδια πλάσματα.
  Η Σάρλοτ, εν τω μεταξύ, πήρε τον επίμονο αντίπαλό της από το κεφάλι και εκτέλεσε μια θανατηφόρα τεχνική "διπλού Νέλσον", στρίβοντας το λαιμό του πλάσματος. Ο φλογερός πολεμιστής εδώ αποδείχθηκε ότι ήταν στο ρόλο μιας μητέρας Τερέζας - όσον αφορά το έλεος στον βάναυσα ξυλοδαρμό. Εκφράστηκε:
  - Είμαι ευγενικός, ευγενικός, και η μητέρα μου είναι ευγενική - σαν σοφή κουκουβάγια!
  Η Γκέρντα ανησύχησε:
  - Δεν καταλαβαίνεις?
  Η Σάρλοτ ξαφνιάστηκε:
  - Τι να καταλάβω;
  - Δεν θα ακούσουν δεινόσαυροι ή υβρίδια αρουραίων και κατσαρίδων; - Η Γκέρντα άπλωσε τα χείλη της.
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Δεν περίμενα να είσαι τόσο σκύλα ! Ναι, θα σκοτώσουμε τουλάχιστον χίλιους από αυτούς!
  - Σε χτύπησαν στο κεφάλι με ένα κλομπ!
  - Οχι. Πιστέψτε με, ο μεγαγνώστης μπορεί να μας ακούσει. - Τότε η κοπέλα τραύλισε. "Αν ο Σουλτάνος των Νάνων δεν τον έπαιρνε, δηλαδή δεν τον φώναζε στη λειτουργία, τότε δεν θα μπορούσε να είχε πάει πολύ μακριά από εμάς.
  Η Γκέρντα ρώτησε με πολύ αδύναμη αυτοπεποίθηση:
  "Και οι άλλοι νάνοι, ξωτικά, annihobbit ;"
  Η Σάρλοτ γρήγορα έσβησε την τελευταία της ελπίδα με ανδρική σκληρότητα:
  - Άλλοι, ίσως ακούνε, αλλά τι τους νοιάζει αυτό; Γνωρίζει μόνο το μεγαγνώμα Kiy-Dar.
  Η Γκέρντα άρχισε να σκουπίζει το αιματοβαμμένο πόδι της σε ένα τεράστιο, πλούσιο φύλλο. Το φύλλο φαινόταν μόνο μαλακό στην όψη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τραχύ. Η ξυπόλητη ξανθιά σχεδίασε την ηθική:
  - Δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει, αλλά ό,τι βρωμάει πάντα αποδεικνύεται χάλια! Υπάρχει τόση βρωμιά στον κόσμο που δεν μπορείς να πιστέψεις στην αγνότητα του δημιουργού, ακόμα κι αν κάνεις μερικά βήματα στο έδαφος!
  Σε απάντηση, ο Διάβολος της Φωτιάς σφύριξε ξανά με αέρα στον πλαστικό σωλήνα της. Τότε τα κορίτσια άκουγαν τη νύχτα για πολλή ώρα. Αλλά ο μεγαγνώστης Kiy-Dar δεν άκουσε, ή δεν μπορούσε καν να ακούσει. Και προφανώς δεν υπήρχε άλλος καλικάντζαρος εδώ.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Αν ένας φίλος ξαφνικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ούτε φίλος ούτε εχθρός, αλλά καλικάντζαρος ... Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε ένα τρελοκομείο!
  Η Σάρλοτ διέκοψε τη φίλη της:
  - Λοιπόν, θέλεις να μας επικαλύψει μια λεγεώνα καλικάντζαρων; Έλα με τα πόδια σου και γρήγορα!
  Για άλλη μια φορά, συνέχισαν την εξαντλητική πορεία τους, αν και και οι δύο πολεμιστές ήταν ήδη άρρωστοι από κούραση. Μερικές φορές η Gerda αποκοιμήθηκε εν κινήσει, σε γλυκές σύντομες στιγμές φαινόταν ότι ήταν ξαπλωμένος, ξεκουραζόταν (ένα είδος ύπνου σε ένα όνειρο - είναι απλά απίστευτα δροσερό!). Αλλά τα οράματα θρυμματίστηκαν σαν ένα κομμάτι πηλού που έπεσε στο έδαφος - εύκολα και χωρίς προσπάθεια, μόνο το σώμα έτρεμε νευρικά. Και τότε όλα ξεκίνησαν από την αρχή, σαν να αιωρείται ένα αόρατο εκκρεμές. Υπήρχε ένα είδος μισής πραγματικότητας και μισής πραγματικότητας τριγύρω , έπρεπε να διογκώσω τα βλέφαρά μου για να μην κλείσουν , βαριά . Τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών τρυπήθηκαν άγρια, αλλά ήταν αυτός ο τρομερός πόνος που δεν τους επέτρεψε να ξεχάσουν τελείως και να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Και το τοπίο σταδιακά άλλαξε.... Οι ψηλοί τοίχοι έδειχναν ξεκάθαρα μέσα από το σκοτάδι τριγύρω, η κουρασμένη ξανθιά πολεμίστρια ήταν σαν σε έναν μαύρο πέτρινο διάδρομο. Ακούστηκαν ήχοι, η βαριά ηχώ του τρεξίματός του. Και υπήρχε κάτι άλλο τρομερό και ακίνητο μπροστά. Κάτι ζωντανό, ενώ ήταν αόρατο, περίμενε τα κορίτσια και έτρεξαν εκεί. Φυσικά, δεν ήθελαν να πέσουν στην κόλαση, αλλά και πάλι έτρεχαν σαν πρόβατα κυνηγημένα από τίγρη. Δεν είναι καν ξεκάθαρο γιατί, άρχισαν να ονειρεύονται τέτοια σκουπίδια, ίσως λόγω της ακραίας σωματικής άσκησης των τελευταίων εβδομάδων του πολέμου στην έρημο της Αφρικής και τα βουνά της Ασίας ...
  Η Γκέρντα ψιθύρισε:
  - Και ακόμη και ο παράδεισος μπορεί να είναι κόλαση, οπότε δεν χρειάζεται να κολυμπήσετε για πολύ καιρό στην κόλαση!
  Κάτι τράβηξε το χέρι της κοπέλας. Η συνείδηση τράνταξε πίσω στον πολεμιστή. Ξαφνικά βρέθηκε να στέκεται ακίνητη. Το μπροστινό έδαφος γέρνει απαλά προς τα κάτω. Και ακούστηκε μια αχνή βουτιά νερού. Μια ανάσα φρεσκάδας και υγρασίας εισέπνευσε στο εξαντλημένο πρόσωπο του κοριτσιού.
  Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Ουάου, αποδεικνύεται ότι μπορείς να τρέξεις στον παράδεισο!
  - Βίρι ! - Η Σάρλοτ εξέπνευσε νιώθοντας δίπλα της. - Ο τόπος όπου οι πεσόντες πολεμιστές της Μεγάλης Γερμανίας είναι μακάριοι. "Η ηχηρή πολεμική φωνή της ήταν γεμάτη γνήσια χαρά.
  Η Gerda δεν συμμεριζόταν τέτοια αισιοδοξία:
  - Μάλλον, το προσκήνιο του Βίρια .
  Η Σάρλοτ είπε με ενθουσιασμό:
  - Όπου υπάρχει χωράφι, υπάρχει χωράφι!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε τον μύθο, θυμήθηκε πώς, στο δρόμο για το Ράιχ Σαράι, διέσχισαν ένα μικρό ασημένιο ποτάμι. Από το ύψος του βασιλικού αλόγου, η διάβαση φαινόταν εύκολη και γρήγορη διασκεδαστική. Η ξανθιά πολεμίστρια ένιωθε ακόμη και σαν σουλτάνος, ή σουλτάνα, που όμως είναι ακόμα καλύτερο! Αλλά είναι άλλο να κάθεσαι σε ένα τεράστιο άλογο ελίτ και άλλο πράγμα να ταξιδεύεις στα πόδια μιας θεάς με τα δικά σου πόδια. Αναρωτιέμαι πόσο βαθύ και ύπουλο είναι αυτό το ποτάμι;
  Η Γκέρντα παρατήρησε πονηρά αλλά μεταφορικά:
  - Και το προσκήνιο είναι δικό μου!
  - Μπορείς να κολυμπήσεις? Η κοκκινομάλλα κοπέλα γύρισε προς το μέρος της.
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους ώμους.
  - Τι ηλίθια ερώτηση. Πού είδες εκπρόσωπο του επίλεκτου τάγματος SS που δεν ήξερε να κολυμπήσει.
  Η Σάρλοτ τίναξε αποφασιστικά τις φλεγόμενες μπούκλες της.
  - Ξεχάστε την ελίτ των SS. Υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος ή ακόμα και ένα ατελείωτο σύμπαν με μυριάδες κόσμους. Δεν είναι όλα όπως ήταν μαζί μας!
  "Μπορώ?" ρώτησε η Γκέρντα, κοιτάζοντας ξανά το κενό που υπήρχε μέσα στον πολεμιστή.
  Η Σάρλοτ μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, γεννήστε γρήγορα! Ο χρόνος τελειώνει!
  "Φυσικά και θα έπρεπε να μπορώ να κολυμπήσω!" είπε εύθυμα η ξανθιά πολεμίστρια, βλέποντας την αμφιβολία στο απαλό και ταυτόχρονα τρομερό πρόσωπο της φίλης της.
  Πεταλούδα σε μέγεθος άλμπατρος, με γαλαζοκίτρινα φτερά, φτερούγιζε τις κεραίες της ως ένδειξη επιβεβαίωσης ότι η ξανθιά με τα γυμνά πόδια έλεγε την αλήθεια.
  "Αυτό υποθέτω κι εγώ, ή σχεδόν έτσι", απάντησε ασταμάτητα η Σάρλοτ. - Αν και ξέρεις την παροιμία: σκέφτηκε η γαλοπούλα και μπήκε στη σούπα, το κοράκι δεν σκέφτηκε και κατέληξε σε κουδουνίστρα! Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα αν ξέρεις πώς, γιατί δεν μπορώ να σε βγάλω. Και έχουμε μόνο έναν δρόμο - προς την άλλη πλευρά.
  Η Γκέρντα έσφιξε τις γροθιές της σφιχτά.
  - Βεβαίως, ο ψύχραιμος κολύμπησε!
  Η Σάρλοτ προειδοποίησε:
  "Μπορεί να έχουμε προβλήματα με το σπαθί!"
  Οι λαμπεροί πολεμιστές πλησίασαν την άκρη της ακτής και μπήκαν στο μαύρο νερό της νύχτας. Η Γκέρντα ένιωσε την πίεση του νερού - το ποτάμι είχε ένα απαλό ρεύμα. Η ξανθιά με τα γυμνά πόδια γονάτισε και ήπιε λαίμαργα και μετά το ράντισε το κουρασμένο, σκονισμένο πρόσωπό της. Η υπνηλία εξαφανίστηκε αμέσως. Το νερό ήταν δροσερό και απαλό, ήθελα να ξαπλώσω σε αυτό και να χαλαρώσω τους πονεμένους μύες του γυναικείου σώματος...
  Η Γκέρντα είπε με ενθουσιασμό:
  - Και οι νάρκες είναι αόρατες στο προσκήνιο!
  - Περίμενε ένα λεπτό! ψιθύρισε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Και ποιες είναι οι παγίδες πάλι εδώ;
  Ο φλογερός πολεμιστής καθησύχασε:
  - Όχι, αλλά ... νομίζω ότι έχουμε ακόμα μια ευκαιρία!
  Ο πολεμιστής της φωτιάς φίλησε ξανά το λευκό πλαστικό της με τα σφουγγάρια της. Εκείνη άκουσε κοιτάζοντας γύρω της προσεκτικά.
  Η Γκέρντα, με τη σειρά της, χαλάρωσε και φαινόταν να τρέφεται με θεϊκή ενέργεια από το νερό. Η Σάρλοτ τη ρώτησε:
  - Και βλέπεις, μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ σε αυτό το μέρος.
  Η ξανθιά με τα γυμνά πόδια κοίταξε επίσης πίσω. Ένιωθα ότι θα ήταν φως σύντομα. Το σκοτάδι έπαψε να είναι κατάμαυρο, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκαν ασταθή κενά στην αδιαπερατότητά του - φαινόταν, λίγο ακόμα, και το κάλυμμα της νύχτας θα έπεφτε. Άρα, το κυνηγητό θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ευτυχώς που έφτασαν στο ποτάμι. Η Γκέρντα, βιδώνοντας τα φρύδια της, κοίταξε προσεκτικά: το νερό φαινόταν καθαρά στα πόδια της που τρέλαιναν τους άντρες, αόριστα - στο κέντρο του ρεύματος. Η άλλη πλευρά κόντεψε να πνιγεί στο σκοτάδι.
  Ο κατάλευκος πολεμιστής παρατήρησε:
  "Αν μόνο τώρα τα χέρια των ανδρών χάιδευαν τα εξαντλημένα σώματά μας με φλέβες να ξεχωρίζουν από την ένταση". Τι ευχαρίστηση θα είχαμε από αυτό; Ω πονεμένη σάρκα αθώων κοριτσιών. Η μήτρα μου της θεάς Αφροδίτης, έτσι θέλει αγάπη και ευτυχία, αυτό που επιθυμεί κάθε γυναίκα!
  Η Σάρλοτ πήρε ξανά την ανάσα της. Αυτή τη φορά φάνηκε στην Γκέρντα ότι κάτι, είτε στον αέρα είτε στο έδαφος, έτρεμε ως απάντηση. Και κάτι με αιχμές και ταυτόχρονα τόσο τρυφερό τρίβεται στη γυμνή φτέρνα της ξανθιάς πολεμίστριας. Η ίδια δήλωσε:
  - Εδώ είναι η απόλαυση ενός βόα.
  - Ακουσες? Ο νεαρός φλογερός διάβολος της έπιασε ενθουσιασμένος το χέρι. - Βήματα του μεγαγνώστου ! Αχ μύριζε σαν το χιόνι θηλυκό; Ο Kiy-Dar απάντησε. Η Σάρλοτ φίλησε τη φίλη της στο αυτί. - Πιστέψτε με, η νίκη μας είναι κοντά, είναι κάπου εδώ!
  Η Γκέρντα παρατήρησε:
  - Ναι, κλείσε... Σαν το φεγγάρι για μπούγκερ!
  Η Charlotte άρχισε να φυσάει πιο δυνατά στη σφυρίχτρα της από μαγικό πλαστικό που δημιουργήθηκε από ξωτικά ( τεχνομαγεία όμως!), στη συνέχεια πιέζοντας το αυτί της στο έδαφος. Αυτή τη φορά, το αμφίδρομο τίναγμα του χώματος ήταν πολύ πιο αισθητό.
  Η Γκέρντα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Υπάρχει ένα τέτοιο σημάδι ότι όσο περισσότερο είστε άτυχοι στην αρχή, τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι το τέλος!
  - Ναι ... - Τα σμαραγδένια μάτια της πιο όμορφης κοπέλας κοίταξαν χαρούμενα, - ήρθε στο κάλεσμα! Key-Dar!
  Η Γκέρντα έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη της:
  - Ναι, πρόσεχε. Ίσως αυτό να μην είναι καθόλου αυτό το μεγάνωμο ή ένα πλάσμα τελείως διαφορετικής τάξης!
  Πάγωσαν, ακούγοντας. Το τρέμουλο της γης έγινε πιο ομοιόμορφο, βαρύ. Κάπου εκεί κοντά, ανάμεσα στα "νησιά" των θάμνων, ένας τεράστιος χαρακτήρας έκανε το δρόμο του. Ήταν σαν ένα γιγάντιο τζίνι, που έψαχνε υπάκουα για έναν αφέντη, έστω κι αν ήταν η τελευταία αγένεια νιότη...
  Η Charlotte δήλωσε:
  -Μάλλον δεν μπορείς καν να φανταστείς όλες τις δυνάμεις των μεγαγνώμων . Αυτά είναι τόσο ισχυρά πλάσματα που ακόμη και η φωτιά της κόλασης υποχωρεί μπροστά τους!
  Η Γκέρντα αντιτάχθηκε αμέσως:
  - Όχι, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ... Εάν ένας καλικάντζαρος είναι ένα ισχυρό πλάσμα, τότε ένας μεγαγνώστης θα πρέπει να είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερος. Εξάλλου, οι ίδιες οι λέξεις μέγα, είναι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο!
  Η Σαρλότ πρόθυμα, ως κορίτσι σε ραντεβού με ποπ σταρ, συμφώνησε:
  Ναι έχεις δίκιο φίλε μου! Ακριβώς σε ένα εκατομμύριο, αυτός είναι ένας ολόκληρος ανίκητος στρατός!
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  "Γιατί δεν τον πήρες τηλέφωνο νωρίτερα και άφησες τους φίλους μας να πεθάνουν;"
  Αντί να απαντήσει, ο νεαρός και κοκκινομάλλης διάβολος της σφύριξε ξανά, βγαίνοντας αέρας με ένα ελαφρύ σφύριγμα από το κυρτό ακροφύσιο. Και ξαφνικά η Σάρλοτ πάγωσε στη μέση του αναστεναγμού , τα σμαραγδένια μάτια της άνοιξαν διάπλατα. Η φλογερή λύκος κάθισε στο νερό, αγγίζοντας την Γκέρντα από το χέρι. Ήθελα τόσο πολύ να της απαντήσω, όταν ξαφνικά...
  Τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού κάηκαν ξαφνικά από τόσο οξύ πόνο που πήδηξαν όρθια και τελικά ξύπνησαν. Η Μάντελεϊν κρατούσε ένα κλομπ με ένα ηλεκτρικό καλώδιο συνδεδεμένο σε αυτό. Μια φουσκάλα ηλεκτρικής εκκένωσης εμφανίστηκε στη ροζ σόλα μου, ακόμη και ελαφρώς κερατινοποιημένη από το τρέξιμο σε καυτή άμμο και αιχμηρά βράχια βουνού .
  Ο λοχαγός των SS γρύλισε:
  - Ναι, σήκω, ετοιμάσου γρήγορα, φόρεσε τη στολή σου! Δεν μπορείς να επιδεικνύεσαι μπροστά στον στρατάρχη μόνο με μπικίνι! Κοίτα, μωρό μου, θα ανταμειφθείς, αλλά αν κάνεις κάτι ανόητο, θα σε κάνω να στριφογυρίσεις τον τροχό του Κόναν για μια μέρα και ταυτόχρονα να σου κάνω ηλεκτροπληξία. - Η Μάντελεϊν έκανε ένα χειρότερο πρόσωπο εδώ. - Αν και όχι, όχι μια μέρα, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα, χωρίς ούτε ένα λεπτό ανάπαυλα. Έχουμε ακόμα χρόνο.
  Τα κορίτσια άρχισαν γρήγορα να ετοιμάζονται... Και σε άλλη ήπειρο έγιναν επίσης ενδιαφέροντα γεγονότα και παρόμοια.
  Ναι, και τώρα η μάχη επιστρέφει και η πολεμίστρια Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στέλνει ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης. Το κατεστραμμένο Pershing σταμάτησε.
  Κάτι μεγαλύτερο και πιο αδέξιο σέρνεται εδώ μέσα. Η τελευταία αμερικανική εξέλιξη, ένα αυτοκινούμενο όπλο με διαμέτρημα πυροβόλου μήκους 155 χιλιοστών και πάχους θωράκισης 305 χιλιοστών. Ζυγίζει εκατόν είκοσι τόνους και κινείται πολύ αργά. Σέρνεται μετά βίας...
  Η Γκέρντα έσπασε τον Σέρμαν με ένα εύστοχο σουτ και σημείωσε:
  - Πάει στην ψυχή μας!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συνέτριψε τον εχθρό σε σκισμένα κομμάτια μετάλλου και τσίριξε:
  - Για τιμή και Πατρίδα!
  Η Χριστίνα σημείωσε με ανησυχία:
  - Ίσως μπορούμε να το χτυπήσουμε με εκτοξευτή βομβών;
  Η Μάγδα δήλωσε με σιγουριά:
  - Άφησε αυτό σε μένα!
  Και η κοπέλα έστρεψε ένα κανόνι στον εχθρό, με τα επίμονα δάχτυλα των ποδιών της, και αλώνισε.
  Και το αμερικανικό τέρας σταμάτησε και εξερράγη.
  Αυτά είναι τα κορίτσια από το Τρίτο Ράιχ - μπράβο!
  Ο χειμώνας έφτασε και το IS-7 κινείται μέσα στο χιόνι. Στην Αμερική γίνονται καβγάδες. Οι καλλονές από την ΕΣΣΔ τσακώνονται έξαλλα.
  Η Αλένκα πυροβόλησε στο Pershing με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συνέτριψε τον αντίπαλο.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στον ρωσικό κομμουνισμό!
  Ο Anyuta χτύπησε επίσης με μια οβίδα. Εφάρμοσε την τεχνική με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών και φώναξε:
  - Θα πω Superman κορίτσι!
  Ο Άλλα πήρε επίσης, πυροβόλησε και χτύπησε ένα άλλο τανκ του Πάτον . Και τόσο κουλ.
  Τι είδους λαχανικό είναι αυτή η νεότερη δεξαμενή Patton ; Είναι ένα " Υπερβαρές ", μόνο με ισχυρότερο κινητήρα 810 ίππων και περισσότερες κλίσεις θωράκισης.
  Τι εντυπωσιακό μηχάνημα που μπορεί να γίνει πρόβλημα για το T-34-85. Αλλά το IS-7 την κερδίζει σαν από απόσταση. Και το σοβιετικό τανκ, έχοντας λάβει ένα βλήμα στην μετωπική θωράκιση, το στέλνει σε ένα ρικοσέ. Εδώ είναι ένα όχημα μάχης. Και σε απάντηση, με ένα σκούπισμα, γκρεμίζει τον Αμερικανό.
  Τότε η Μαρία πυροβολεί, χτυπά με ακρίβεια τον εχθρό. Τον διαπερνά και τσιρίζει:
  - Ο στρατός μας είναι δυνατός, προστατεύει τον κόσμο!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και τότε η Μαρούσια θα γαμηθεί. Και συντρίψτε την πανοπλία του εχθρού σε μάρκες. Με τη βοήθεια σε αυτή την περίπτωση γυμνού τακουνιού.
  Και βρυχάται:
  - Για τις νέες μεταρρυθμίσεις του Στάλιν!
  Είναι μια τόσο μαχητική ομορφιά και θέλει να ευχαριστήσει τους πάντες.
  Έτσι λειτουργεί η ομάδα στο IS-7, που είναι άρρωστο στην κόλαση.
  Εδώ όμως έρχονται τα κορίτσια.
  Η Ελισαβέτα αγωνίζεται σε ένα T-54. Και ενεργεί απεγνωσμένα. Ένα τόσο επιθετικό ερπυσμό.
  Και τα κορίτσια έχουν ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Και πυροβολούν με εξαιρετική ακρίβεια από αυτό.
  Για παράδειγμα, πήραν και χτύπησαν το " Super Pershing " και φώναξαν:
  - Ο ιερός μας κομμουνισμός!
  Η Ελίζαμπεθ στόχευσε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τον στόχο και ψέλλισε:
  "Η νίκη μου θα είναι μεγάλη!"
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Η Αικατερίνα έσφιξε με την κατακόκκινη θηλή της και ψέλλισε:
  - Για τις μεγάλες μας νίκες!
  Και πώς να γελάσει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Και η Έλενα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, θα χτυπήσει τον εχθρό. Έσπασε την πανίσχυρη πανοπλία, χώρισε το μέταλλο και τσίριξε:
  - Το πανίσχυρο έθνος μας!
  Και θα βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του...
  - Ωραία!
  Και η Ευφρασία χτυπά επίσης τον εχθρό, αυτή τη φορά με μια θηλή φράουλα. Συντρίψτε τον εχθρό και μυρίστε:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού σε όλους τους πλανήτες του γαλαξία!
  Αυτά είναι τα πιο cool κορίτσια στον κόσμο. Και δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει ή να τους περιορίσει.
  Η Αικατερίνα τσιρίζει και κουνάει το στήθος της:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Και οι θηλές της είναι πεταμένες με ρουμπίνια ... Κάποτε τις έσπρωξε στο πρόσωπο ενός μαύρου και τον ανάγκασε να γλείψει. Μετά έγλειψε με τη γλώσσα της την ανδρική του τελειότητα. Τι ευχάριστη γεύση.
  Τι ωραίο που είναι για ένα κορίτσι - για να μην περιγράψω τη μεγαλύτερη απόλαυση στον κόσμο.
  Έτσι τα κορίτσια συντρίβουν τον εχθρό. Και απολαμβάνουν τις ένδοξες νίκες και τα κολοσσιαία επιτεύγματά τους.
  Και η Anastasia Vedmakova και η Alenka Sokolovskaya είναι γενικά καταπληκτικά κορίτσια. Κύματα πάθους και ένα τσουνάμι πόθου μόλις βράζουν μέσα τους.
  Η Αναστασία πυροβολεί την κατακόκκινη θηλή της στον εχθρό, χτυπά το αεροπλάνο των Yankee και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι όμορφος σούπερμαν!
  Η Alenka Sokolovskaya, συνεχίζοντας να συντρίβει τον εχθρό, με τη βοήθεια θηλών και βρυχηθμών φράουλας:
  - Και είμαι πιο ψηλή από το κορίτσι όλων του κόσμου!
  Τέτοιοι είναι οι μαχόμενοι πολεμιστές και πρέπει να πω ότι έκλεψαν κι άλλους! Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ακόμη και η Αμερική ... και ο καθένας έχει ήδη κερδίσει δέκα χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ ...
  Για ένα τόσο εκπληκτικό επίτευγμα, έλαβαν ένα ειδικό βραβείο: το διαμαντένιο αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ. Αυτό από μόνο του είναι πολύ τιμητικό και ωραίο.
  Καλή διασκέδαση ομορφιές!
  Τα καλύτερα, φυσικά, έρχονται!
  Ο Oleg Rybachenko έκανε άλλη μια επέμβαση στη Σαουδική Αραβία.
  Ο τσαρικός στρατός του Νικολάου Β' επέκτεινε το ρωσικό έδαφος. Μαζί με τον Oleg, η κοπέλα Margarita Korshunova πάλευε τώρα. Επίσης ένας μεταλλαγμένος - ένας πολεμιστής που έλαβε την αθανασία.
  Λοιπόν, τα αιώνια παιδιά έφεραν σε υπακοή όλες αυτές τις συμμορίες των Μουτζαχεντίν. Και τους νίκησαν - αναγκάζοντάς τους να ορκιστούν στον Ρώσο Τσάρο.
  Ταυτόχρονα, ο Oleg Rybachenko δεν είναι αντίθετος στο να γράψει μια όμορφη και ελαφρώς διαφορετική συνέχεια των περιπετειών των κοριτσιών.
  Μετά το νέο έτος, οι Γερμανοί και ο συνασπισμός προχώρησαν σημαντικά σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Αμερικανοί, αντιμετωπίζοντας έναν πιο προηγμένο τεχνολογικά εχθρό, έχαναν.
  Στα τέλη Μαρτίου, η Βέρμαχτ πλησίασε την Ουάσιγκτον και άρχισε να εισβάλλει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Οι μάχες ήταν άνισες και ήταν προφανές ότι τα κορίτσια κέρδιζαν εδώ ... Ειδικά το πυραμιδικό τανκ, η Gerda είναι καλή, όπως και οι συνθέσεις της.
  Η Γκέρντα, κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Λευκού Οίκου, όταν το τανκ της χτυπήθηκε από απευθείας πυρά, αποκοιμήθηκε και ονειρευόταν έτσι...
  Είδε την παρτιζάνα Lara Mikheyko πιασμένη από τους Ναζί. Ένα κορίτσι δεκατεσσάρων ετών αντεπιτέθηκε από τους Ναζί. Δύο από τους συντρόφους της σκοτώθηκαν. Και η ίδια κρύφτηκε στην καλύβα.
  Η γιαγιά ήθελε να την περάσει για εγγονή της, αλλά οι Ναζί δεν την πίστεψαν. Και με πήραν... Η αναζήτηση αρχίζει.
  Και τότε η Λάρα άρπαξε μια χειροβομβίδα, οι Ναζί έπεσαν. Η κοπέλα αποχαιρέτησε διανοητικά αυτό το φως και το πέταξε ... Αλλά η χειροβομβίδα δεν εξερράγη.
  Δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει ηρωικά.
  Έριξαν τη Λάρα, τη χτύπησαν μερικές φορές και της έβαλαν μια μελανιά κάτω από το μάτι. Αλλά δεν χτύπησαν δυνατά, προφανώς φοβήθηκαν να σακατέψουν!
  Όταν την έφεραν στην καλύβα για ανάκριση, η Λάρα συμπεριφέρθηκε αυθάδη.
  Κοιτάζοντας γενναία στα μάτια τον συνταγματάρχη SS, είπε:
  - Ο Φριτς θα σε καταστρέψει σύντομα! Ακούστε το θόρυβο των όπλων, ο θάνατος έρχεται από τον Κόκκινο Στρατό!
  Ο συνταγματάρχης απάντησε:
  - Τολμηρό κορίτσι, θα εξοικειωθείς με το μαστίγιο!
  Η Λάρα φώναξε με τόλμη:
  - Ο πόνος δεν με τρομάζει!
  Ο συνταγματάρχης διέταξε:
  - Βγάλε αυτό το κάθαρμα έξω με μια αφίσα: κομματικός και δείξε όλο το χωριό!
  Ο αστυνομικός έσπευσε να πει:
  - Χιόνισε στο δρόμο, και έχει παγωνιά... Δεν πρέπει να το βγάλουν ξυπόλητο το κορίτσι για να δροσίσει τη φουρτούνα της!
  Ο συνταγματάρχης των SS έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αφήστε το να είναι σαν ξυπόλυτο στην παγωνιά, ίσως συνέλθετε !
  Το παλτό της Λάρα σκίστηκε, όπως και το πουλόβερ της. Έμεινε μόνο σε ένα βαμβακερό φόρεμα. Έβγαλαν τα τραχιά παπούτσια και τις μαύρες κάλτσες. Το κορίτσι παρέμεινε ξυπόλητο με ένα, ελαφρύ φόρεμα.
  Στο λαιμό της κρέμασαν μια πλάκα με την επιγραφή: "Είμαι παρτιζάνος". Και αφού του έδεσαν τα χέρια από πίσω, τον οδήγησαν έξω στη βεράντα. Τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού ένιωθαν κρύα και χιονισμένα.
  Η Λάρα χαμογέλασε. Ήταν πραγματικά αμήχανη από τη μελανιά στο πρόσωπό της, τον τρόπο που φαινόταν. Και μπορείς να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι. Τα πέλματά της είχαν γίνει πολύ τραχιά το καλοκαίρι, από πολλές ξυπόλητες μεταβάσεις. Φόρεσε πρόσφατα τα παπούτσια της και δεν είναι η πρώτη φορά που αντέχει το κρύο και την πείνα.
  Η Λάρα πήγε μόνη της και συνέχισε να χαμογελά. Ο αέρας φύσηξε, φυσώντας τα χάλκινα μαλλιά της και το χιόνι τσακίστηκε κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Το κορίτσι περπατούσε με τέτοιο βλέμμα, σαν πριγκίπισσα στο θρόνο. Και άφησε πίσω του κομψά, μικρά ίχνη, σχεδόν παιδικά πόδια.
  Ο κόσμος την κοιτούσε με συμπάθεια.
  Μια από τις γυναίκες με ένα γούνινο παλτό άρχισε να φλυαρεί:
  - Φρίκη! Το κορίτσι οδηγείται ξυπόλητο!
  Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και τα σκληρυμένα πέλματα της Λάρα μετά βίας υπέφεραν από το κρύο. Πήγε στον εαυτό της και έδειξε τα δόντια της.
  Τότε κάηκε από το χτύπημα του μαστιγίου. Το κορίτσι ούρλιαξε και δάγκωσε τα χείλη της...
  Την χτύπησαν άλλες δύο φορές με δύναμη. Η Λάρα μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και με μια προσπάθεια θέλησης συγκράτησε ένα κλάμα.
  Το επίμονο κορίτσι μεταφέρθηκε σε μια ειδική καλύβα, όπου υπήρχαν συσκευές για βασανιστήρια.
  Την σήκωσαν λοιπόν στη σχάρα και άρχισαν να της καίνε τις φτέρνες με ένα καυτό σίδερο...
  Και δύο δήμιοι μαστίγωσαν τη Λάρα με μαστίγια. Στην αρχή, η κοπέλα συγκρατούσε τις κραυγές της με τιτάνια προσπάθεια, αλλά όταν απλώθηκαν φαρδιές λωρίδες σιδήρου, κόκκινες από τη ζέστη, στα γυμνά πέλματα του παιδιού, ούρλιαξε και έχασε τις αισθήσεις της. Την έφεραν στα συγκαλά της...
  Φρίκη...
  Η Γκέρντα ξύπνησε... Ανάθεμα, πρέπει να το ονειρευτείς όταν είναι στην παραμονή της νίκης, το τανκ τους βομβαρδίζει τον Λευκό Οίκο.
  Και τότε συμβαίνουν τέτοια άσχημα πράγματα...
  Superpershing " φεύγοντας από το σπίτι , το τρύπησε και ούρλιαξε:
  - Ειρήνη, δουλειά και αγάπη!
  Μετά έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Είμαι ένα κορίτσι σούπερ κλάσης!
  Η Χριστίνα γρονθοκόπησε επίσης, σφυρίζοντας με ένα φίδι και πατώντας το κουμπί του joystick με την κόκκινη θηλή της, τρυπώντας τον εχθρό:
  - Είμαστε υπεράνθρωποι!
  Και η Μάγδα θα χαστουκίσει τον εχθρό, θα συντρίψει το τανκ, θα κάνει το κιτ μάχης να εκραγεί και θα εκδώσει:
  - Δώσε μου ακροβατικά!
  Μετά κλείνει το μάτι στους συντρόφους του. Αυτό το κορίτσι είναι πυροβολητής της υψηλότερης κατηγορίας.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες καταστρέφουν τους Γιάνκι και κερδίζουν σκορ... Η Αλμπίνα και η Άλβινα έχουν ήδη σκοράρει δύο χιλιάδες κατεβασμένα αυτοκίνητα η καθεμία. Για αυτό έλαβαν ένα νέο βραβείο: το Διαμαντένιο Άστρο του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Έτσι διακρίθηκαν τα κορίτσια με το να γίνουν άσοι της super class. Και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει και να τους νικήσει.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Sokolovskaya και η Orlova έλαβαν από ένα νέο βραβείο: το Τάγμα της Δόξας ανώτατου βαθμού με διαμάντια, για το οποίο χάρηκαν πολύ. Αυτά είναι μερικά ωραία κορίτσια.
  Και ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του ... Οι Αμερικανοί στις 20 Απριλίου 1948 συνθηκολογούν. Και μια άλλη ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ανατράπηκε.
  Αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει μια περίοδος παρατεταμένης ειρήνης. Η ΕΣΣΔ πήρε πίσω την Αλάσκα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Και οι χώρες της αμερικανικής ηπείρου χωρίστηκαν από την Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ. Έτσι τελείωσε η προσωρινή αναδιαίρεση του κόσμου.
  Οι Γερμανοί έχουν βαρεθεί τον πόλεμο.
  Ο Χίτλερ επέτρεψε την πολυγαμία στο Τρίτο Ράιχ - έως τέσσερις συζύγους η καθεμία, και εισήγαγε δρακόντειους φόρους σε ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά ή λιγότερα από τρία. Αυτή ήταν μια ισχυρή κίνηση για την ενθάρρυνση της πληθυσμιακής πολιτικής.
  Επιπλέον, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε πολλά παιδιά που αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση. Και μεταξύ αυτών ήταν απαραίτητο να επιλεγεί ο διάδοχος του θρόνου.
  Δεν υπήρχε θλίψη, το Τρίτο Ράιχ χωνεύτηκε ό,τι είχε κατακτήσει μαζί με την Ιαπωνία.
  Αλλά στις 5 Μαρτίου 1953, ο Στάλιν πέθανε. Και ο Μπέρια ήρθε στην εξουσία. Γιατί Μπέρια; Στην πραγματική ιστορία, είχε επίσης καλές πιθανότητες για τον θρόνο, αλλά ένα ατύχημα τον εμπόδισε: μια εξέγερση στη ΛΔΓ, κατά τη διάρκεια της καταστολής της οποίας ωρίμασε μια αντιπλοκή εναντίον του Μπέρια. Και εδώ, φυσικά, δεν υπάρχει ΛΔΓ.
  Επιπλέον, ο Χίτλερ ήθελε και ο προβλέψιμος και γνωστός Μπέρια, που ήταν γερμανόφιλος, να κυβερνήσει μετά τον Στάλιν. Και ο Στάλιν, όταν επιδεινώθηκε η υγεία του, έκανε μια διαθήκη υπέρ του Μπέρια.
  Όλα λοιπόν κρίθηκαν υπέρ του αρχηγού της μυστικής και όχι μόνο της μυστικής αστυνομίας.
  Λοιπόν, ο Μπέρια πρόσφερε στον Χίτλερ να ασχοληθεί με την Ιαπωνία μέχρι να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
  Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκεφτεί ένας σαμουράι.
  Ο Μπέρια και ο Χίτλερ συμφώνησαν σε έναν κοινό πόλεμο με την Ιαπωνία και τη διαίρεση της επικράτειάς της.
  Στις 20 Απριλίου 1954 ξεκίνησε ένας κοινός πόλεμος ενάντια στην τεράστια αποικιακή αυτοκρατορία των σαμουράι.
  Λοιπόν, μια νέα σελίδα γυρίζει στην ιστορία. Τα σοβιετικά στρατεύματα προελαύνουν στην Ιαπωνία.
  Και οι Γερμανοί επίσης... Εδώ πάλι η Γκέρντα και η Σάρλοτ τσακώνονται σε ένα πυραμιδικό τανκ. Έχουν ένα διθέσιο αυτοκίνητο βάρους πενήντα τόνων και έναν συμπαγή κινητήρα αεριοστροβίλου 2500 ίππων. Μπορείτε να φανταστείτε τι γρήγορο γερμανικό αυτοκίνητο. Και η πανοπλία είναι ιδιαίτερη, με πρόσμιξη πλαστικού. Και πολύ δυνατό αδιαπέραστο από όλες τις πλευρές. Ένα πυροβόλο μικρού διαμετρήματος 75 mm, αλλά με πολύ υψηλή ταχύτητα στομίου βλημάτων σε πιστόλι υψηλής πίεσης. Τρυπάει πανοπλίες υπερυψωμένο. Και το απόθεμα των οβίδων και ο ρυθμός πυρκαγιάς είναι μεγάλοι. Η αγωγιμότητα είναι υψηλή.
  Το ίδιο το τανκ είναι απλά σούπερ... Έτσι η Γκέρντα ξέρει σε τι να πολεμήσει.
  Τα σοβιετικά αυτοκίνητα είναι πιο αδύναμα. Το κύριο τανκ είναι ακόμα το T-54, το αυτοκίνητο δεν είναι κακό, σχετικά φθηνό, αλλά πολύ κατώτερο από το γερμανικό σε όλα. Το IS-7 δεν έγινε ακόμα τεράστιο. Έγινε αντιληπτός από το IS-10, το οποίο δέχθηκε ένα πυροβόλο των 122 χλστ., αλλά με μακρύτερη κάννη και καλή θωράκιση στο μέτωπο, με πιο αδύναμες πλευρές. Αλλά όλα αυτά χωρούν στο βάρος των πενήντα τριών τόνων, κάτι που δεν είναι κακό.
  Η Gerda πυροβολεί το τανκ της Panther-6 στους Ιάπωνες, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της και πατώντας τα κουμπιά του joystick, ενώ βρυχάται:
  - Δόξα στις ιδέες της άριας αδελφότητας!
  Η Σάρλοτ πατάει τα κουμπιά του joystick, με τη κόκκινη θηλή της, μια σειρά από επτά πολυβόλα, και τσιρίζει:
  - Η ευτυχία μας βρίσκεται στον κομμουνισμό του Άριου ονείρου!
  Και το κορίτσι γελάει πάλι...
  Η Χριστίνα και η Μάγδα τσακώνονται σε έναν ακόμη πυραμιδικό "Πάνθηρα"-6.
  Η Χριστίνα πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά τον εχθρό από την Ιαπωνία και βρυχάται:
  - Δόξα στο αγόρι μου!
  Η Μάγδα ανοίγει επίσης πυρ και γελώντας εκκωφαντικά, λέει, πατώντας το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή της:
  - Δόξα στα παλικάρια μας!
  Και πώς θα γελάσουν στην κορυφή των πνευμόνων τους. Ας το παραδεχτούμε, αυτά είναι τα κορίτσια που είναι υπέροχα στον ενθουσιασμό του πολέμου.
  Ναι, φαίνεται ότι η ημέρα της μοίρας έφτασε για την Ιαπωνία. Όλα όμως πάνε σύμφωνα με το σχέδιο μέχρι στιγμής.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της πολεμούν σε ένα τανκ T-54, κάπως εκσυγχρονισμένο. Όμως η διαφορά είναι μικρή. Το όπλο έχει γίνει λίγο πιο γρήγορο και το βλήμα είναι πιο διαπεραστικό. Αυτή είναι η διαφορά.
  Και ο κινητήρας είναι ο ίδιος κινητήρας ντίζελ με 520 ίππους... Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν τανκς δικής τους σχεδίασης και αδειοδοτημένα γερμανικά. Τα αυτοκίνητα είναι γενικά καλά επίσης. Ειδικά το μηχάνημα Hirohito-3, βάρους πενήντα οκτώ τόνων, με πυροβόλο 105 mm με μήκος κάννης 70 EL, ανώτερο από το T-54 σε οπλισμό, και όχι κατώτερο σε θωράκιση και οδηγική απόδοση, εκτός από το απόθεμα ισχύος.
  Αυτό το ιαπωνικό τανκ είναι πρόβλημα για την ΕΣΣΔ. Υπάρχουν όμως και ελαφρύτερα αυτοκίνητα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Είναι πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσεις.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά τα τανκς των σαμουράι. Το κάνει πολύ έξυπνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στην ελεύθερη Πατρίδα μας!
  Η Αικατερίνα πυροβολεί ξανά, χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή, και σπάζοντας ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο, τσιρίζει:
  - Θεόσδοτη Ρωσία!
  Η Έλενα χτυπά επίσης τον εχθρό, συντρίβει το εχθρικό τανκ με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας της και βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο των ιδεών του κομμουνισμού!
  Η Ευφρασία επίσης πυροβολεί και το κάνει με τη βοήθεια της φράουλας θηλής του ελαστικού στήθους της και τσιρίζει:
  - Δόξα στις νίκες του ανώτερου κομμουνισμού!
  Έτσι κινούν επιδέξια το τανκ τους και αποφεύγουν την ήττα. Το τανκ Hirohito-3 μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως βαρύ, αλλά είναι αρκετά ογκώδες. Είναι δύσκολο να νικήσεις ένα τέτοιο μηχάνημα .
  Και εδώ πάει στα κορίτσια. Το όπλο είναι μεγαλύτερο σε διαμέτρημα και υψηλότερο από την ταχύτητα στομίου του βλήματος. Η θωράκιση του μετώπου του πύργου των Ιαπώνων είναι ακόμη πιο παχιά από τη σοβιετική 240 mm, και το μέτωπο της γάστρας είναι επίσης παχύτερο στο πάνω μέρος των 150 mm και 120 mm στο κάτω. Και η ταχύτητα των Ιαπώνων είναι ακόμα μεγαλύτερη, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 1500 ίπποι. Ναι, αυτό το τανκ είναι το καλύτερο στην Ιαπωνία. Δεν μπορείς να αστειευτείς μαζί του.
  Αλλά η Ελισάβετ, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, στέλνει ένα βλήμα κατευθείαν στο πισινό και το ιαπωνικό τανκ εκρήγνυται, αποτυγχάνοντας να χτυπήσει το σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Η Κάθριν κελαηδούσε και φίλησε τη γυμνή φτέρνα της φίλης της:
  - Είσαι έξυπνη Λίζα!
  Η Ελισάβετ δεν συμφώνησε:
  - Είμαι απλώς μια ιδιοφυΐα!
  Και πώς θα γελάσει στην κορυφή των πνευμόνων του. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Και ουρλιάζουν πολύ... Η Αικατερίνα, για παράδειγμα, θυμάται σαράντα ένα χρόνια πώς έφυγε τότε. Τα παπούτσια έσπασαν μετά από μερικές μέρες και έπρεπε να πατήσω ξυπόλητος. Και από συνήθεια για ένα κορίτσι της πόλης, πονάει, κάθε χτύπημα, κάθε κλωνάρι, κάθε χτύπημα γίνεται αισθητό. Και χτύπησε τα πόδια της στο αίμα, όταν κάθε βήμα σκάει από τον πόνο.
  Ποτέ δεν σκέφτηκε ότι το περπάτημα ξυπόλητος θα μπορούσε να είναι τόσο επώδυνο. Δεν είναι περίεργο που ο Χιούγκο συμπαθούσε το ξυπόλητο κορίτσι Closet. Αν ακόμη και το καλοκαίρι τέτοια κοριτσίστικα πόδια, τότε τι είδους χειμώνας.
  Η Αικατερίνη, όμως, γρήγορα το συνήθισε, το νεαρό σώμα προσαρμόζεται γρήγορα, το πληγωμένο πέλμα είναι κατάφυτο από κάλους και χοντροκομμένο. Και έγινε ευχάριστο να περπατάς ξυπόλητος. Η Catherine δεν φόρεσε καν τα παπούτσια της μέχρι να χτυπήσει ο παγετός. Ωστόσο, στη συνέχεια σχηματίστηκαν τέσσερις από αυτές και η Euphrasinya τους δίδαξε την τέχνη των μαγισσών. Και οι μάγισσες τρέχουν συχνά ξυπόλητες στο χιόνι για να παρατείνουν τα νιάτα τους. Και εν ολίγοις, τα κορίτσια είχαν κατακτήσει τη μυστική γνώση, και έμοιαζαν είκοσι χρονών, και ξυπόλητα και με μπικίνι δεν πάγωσαν στο κρύο. Αυτές είναι οι ομορφιές. Και δεν υπάρχουν πιο cool από αυτούς, εκτός φυσικά από την Αλένκα. Πολέμησε στο IS-10, τροποποιημένο με εκτεταμένη κάννη. Το τανκ εμφανίστηκε στη σειρά πολύ πρόσφατα. Και ακόμα σπάνιο. Το IS-7 δεν μπήκε ποτέ σε μεγάλη παραγωγή. Προφανώς λόγω του υψηλού κόστους και των δυσκολιών στην παραγωγή.
  Έτσι το πλήρωμα του Alenka καταστρέφει αυτούς τους Ιάπωνες και τραγουδάει τραγούδια στον εαυτό του.
  Πετάξτε σαν φωτιά γαλάζιες νύχτες
  Είμαστε πρωτοπόροι παιδιά των εργαζομένων...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων να είσαι πάντα έτοιμη!
  Όταν τα κορίτσια ξεκινούν τη δουλειά, δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα τέλειο δημιούργημα πολέμου.
  Οι αγώνες πάνε καλά και η Ιαπωνία χάνει.
  Εδώ τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν τη νότια Σαχαλίνη τον Μάιο. Και ενήργησαν με εξαιρετική προσοχή.
  Αλλά τα τάγματα των σοβιετικών κοριτσιών δείχνουν μια υπέροχη τάξη μάχης.
  Από τα είδη όπλων τους, φυσικά, άρχισε να χρησιμοποιείται το AK. Χειρότερο από τα γερμανικά, αλλά απλό και αξιόπιστο. Και κουρεύει τους αντιπάλους, αν και η στόχευση σε απόσταση είναι χαμηλότερη από αυτή της γερμανικής καραμπίνας εφόδου.
  Σοβιετικά κορίτσια γιαπωνέζων κρατουμένων κάνουν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους να φιλιούνται, τις γυμνές φτέρνες τους να γλείφουν. Αυτή είναι η τακτική τους.
  Πολεμικοί πολεμιστές, η υψηλότερη τάξη.
  Το καλοκαίρι του 1954, οι Γερμανοί είχαν καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την Αμερική από τα ιαπωνικά στρατεύματα.
  Το τάγμα των ξυπόλητων κοριτσιών με επικεφαλής τη Μάργκαρετ πολέμησε ιδιαίτερα όμορφα. Το κορίτσι διασκορπίστηκε από τους σαμουράι και ο αιχμάλωτος νεαρός αναγκάστηκε να φιλήσει τις φτέρνες του και να γλείψει το στήθος της Αφροδίτης.
  Η Gerda και η ομάδα της στο Panthers-6 έκαναν καλή δουλειά και έστειλαν πολλούς Ιάπωνες στην κόλαση και μερικούς στον παράδεισο.
  Τέσσερα κορίτσια νίντζα πολέμησαν με τα σοβιετικά στρατεύματα που προχωρούσαν στη Μαντζουρία.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά χακάρισε με ξίφη και έτρεξε έναν ανεμόμυλο, κόβοντας σοβιετικούς στρατιώτες. Στη συνέχεια, πέταξε με τα δάχτυλα των ποδιών της ένα μπιζέλι με εκρηκτικά, ανατρέποντας το σοβιετικό τανκ T-54 και γάβγισε:
  - Η πιο cool χώρα είναι η Ιαπωνία!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά θα σκοτώσει επίσης τον εχθρό με λεπίδες και θα δώσει ένα μπούμερανγκ με τη γυμνή φτέρνα της, φωνάζοντας:
  - Για τις νίκες μας των σαμουράι!
  Ένα κορίτσι με κοκκινομάλλα νίντζα θα πραγματοποιήσει ένα επιθετικό πικάπ με σπαθιά χωρίς κανένα πρόβλημα, κόβοντας σοβιετικούς στρατιώτες. Τότε τα γυμνά δάχτυλά της θα εκτοξεύσουν μια βόμβα. Το τανκ της ΕΣΣΔ θα σκιστεί και ο πολεμιστής θα τσιρίζει:
  - Στο όνομα των ιδεών του κομμουνισμού!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα πήρε και έκοψε τους αντιπάλους, σαν να έτρεχε έναν οπαδό στο γήπεδο, να κόψει ξανά τους Ρώσους στρατιώτες και με τα γυμνά της δάχτυλα, σαν να εκτόξευε ένα θανατηφόρο που θα έκανε κομμάτια δύο ολόκληρα σοβιετικά τανκ.
  Και θα βρυχάται:
  - Για το μεγαλείο της χώρας!
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν, και ακόμη περισσότερο τους αρέσει να βιάζουν κρατούμενους. Ναι, έτσι ώστε οι άντρες έχασαν τις αισθήσεις τους από υπερπροσπάθεια. Και έτσι αρέσει στα κορίτσια νίντζα. Πηδώντας πάνω σε δεμένους άνδρες και ταυτόχρονα χτυπώντας τους με μαστίγια.
  Όμως, παρά τον ηρωισμό των Ιαπώνων, χάνουν από καλύτερη και πιο προηγμένη τεχνολογία.
  Ειδικά στον super-class ουρανό, οι άσοι Anastasia Vedmakova και Akulina Sokolovskaya, που τσακίζουν τους Ιάπωνες σαν ανεμόμυλους.
  Η Αναστασία, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κόβει με μια έκρηξη έξι ιαπωνικά αεροσκάφη και τσιρίζει:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού στη Ρωσία!
  Η Akulina, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της, έκοψε επτά ιαπωνικά αεροσκάφη ταυτόχρονα και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στους Ήρωες της Ρωσίας!
  Οι πολεμιστές εκδικούνται την Ιαπωνία για τα προηγούμενα παράπονά τους. Και ειδικά για την ήττα στον πόλεμο των καιρών του Τσάρου Νικολάου Β'. Όχι, δεν θα ξεχάσουν ποτέ, και οι γενιές δεν θα συγχωρήσουν.
  Η Αναστασία, πιέζοντας τη ρουμπινί θηλή της, έδωσε άλλη μια έκρηξη, καταρρίπτοντας ιαπωνικά αεροπλάνα και βρυχηθήκαμε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού Μπέρια!
  Η Ακουλίνα πίεσε τα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα, χτύπησε τα αεροπλάνα των σαμουράι και ούρλιαξε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Και η Albina και η Alvina κερδίζουν λογαριασμούς ρεκόρ. Για τρεις χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, τους απονεμήθηκε το παράσημο: το Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross και χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, έδωσε μια στροφή. Έκοψε μια ντουζίνα ιαπωνικά αεροπλάνα ταυτόχρονα και ούρλιαξε:
  - Για το στήθος μου!
  Και φαντάστηκε τον εαυτό της στην αγκαλιά ενός μαύρου πολεμιστή.
  Η Άλβινα κλώτσησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κατέβασε δώδεκα και μισή ιαπωνικά αεροπλάνα και τσίριζε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Οι Γερμανίδες είναι πολύ μαχητικές και όμορφες. Οι μαύροι τύποι αγαπούν πολύ και οι γλώσσες τους είναι πάντα έτοιμες να γυαλίσουν την έβενο τελειότητα των ανδρών.
  Η Αλμπίνα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, χτύπησε ξανά τους σαμουράι και κατέρριψε τα αεροπλάνα τους.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Είμαι ο Σούπερμαν!
  Η Alvina πίεσε τη φραουλένια θηλή της, κούρεψε μια μάζα από ιαπωνικά αεροπλάνα και τσίριξε:
  - Είμαι διαστημική βιξή!
  Η κοπέλα είναι πολύ μαχητική και δραστήρια στην υπερσεξουαλικότητα της .
  Αληθινοί Άριοι - απλά σούπερ! Και γενικά τέτοιες ομορφιές της υψηλότερης κατηγορίας!
  Τα γερμανικά και σοβιετικά στρατεύματα, νικώντας τον εχθρό, προελαύνουν σε όλη την Κίνα.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Σιγκαπούρη, διακρίθηκαν οι μαχητές του αερομεταφερόμενου τμήματος και της μονάδας ξυπόλητων κοριτσιών "Barracuda". Τα κορίτσια, χτυπώντας τα γυμνά τακούνια τους μέσα από τις λακκούβες της καταρρακτώδους τροπικής βροχής, εισέβαλαν στις οχυρωμένες θέσεις των Ιαπώνων και τους τρύπησαν με ξιφολόγχες.
  Τέτοιες είναι οι μαχόμενες καλλονές.
  Η Ιαπωνία ανατρίχιασε από τα συντριπτικά χτυπήματα μιας τόσο επιθετικής ομάδας.
  Το φθινόπωρο του 1954, το μεγαλύτερο μέρος της Κίνας καταλήφθηκε από τις δυνάμεις του Άξονα. Και η κατάσταση έγινε πολύ πιο περίπλοκη για τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Ο Χίτλερ παρατήρησε:
  - Δύο πουλιά σε μια φωλιά δεν μπορούν να συνεννοηθούν!
  Και οι πολεμιστές Albina και Alvina κατέρριψαν το τέταρτο χίλια αεροσκάφη. Η Ιαπωνία παρήγαγε φθηνά αλλά χαμηλής ποιότητας αεροσκάφη σε πολύ μεγάλες ποσότητες, επομένως ήταν πολύ βολικό να εισπράττετε λογαριασμούς.
  Η Αλμπίνα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έκοψε έναν άλλο σαμουράι και τσίριξε:
  - Αυτός είναι ο όμορφος κόσμος μας!
  Η Alvina, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, γκρέμισε μια ντουζίνα ιαπωνικά αυτοκίνητα και έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού, σε ολόκληρη την οικουμένη!
  Η Αλμπίνα, χρησιμοποιώντας επίσης μια θηλή φράουλας και γκρεμίζοντας τον σαμουράι, ξαφνιάστηκε και φώναξε:
  Μιλάς για κομμουνισμό;
  Η Alvina, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κόβοντας μια ντουζίνα ιαπωνικά αεροσκάφη, ανέφερε:
  - Η νέα άρια τάξη είναι ο κομμουνισμός!
  Τα κορίτσια γέλασαν ... Για την τέταρτη χίλια αεροσκάφη βραβεύτηκαν με το Διαμαντένιο Αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Ότι ακόμα και ένα πολύ υψηλό βραβείο είναι ρεκόρ για τις καλλονές.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που πρέπει να κοιτάξετε....
  Ωστόσο, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Sokolovskaya δεν είναι κατώτερες και ξεπέρασαν τη βαθμολογία των πεντακοσίων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν.
  Και πήραν νέα βραβεία που ήταν πολύ υψηλά, και συγκέντρωσαν μια ολόκληρη συλλογή από αστέρια για τον εαυτό τους.
  Η Αναστασία στοχεύει το όπλο της με τα γυμνά της πόδια, και γκρεμίζει τον εχθρό, κόβοντας τον εχθρό και τρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο τον πλανήτη!
  Η Ακουλίνα κόβει τον εχθρό πιέζοντας την κόκκινη θηλή, ουρλιάζει επιθετικά:
  Ακόμα και τα παιδιά μας ξέρουν!
  Το χειμώνα, η Ιαπωνία έχασε σχεδόν όλες τις αποικίες της και οι μάχες μετατοπίστηκαν στην ίδια τη μητρόπολη.
  Έφτασε το 1955, όταν οι μάχες είναι θυελλώδεις και δεν βλέπουν τέλος ή άκρη.
  Η Ιαπωνία υποχωρεί, αργά αλλά σταθερά. Και σταδιακά χάνει τον πόλεμο.
  Όμως οι σαμουράι πολεμούν απελπισμένα και σκληρά.
  Η Alyonka και το πλήρωμά της μετακινήθηκαν στο πειραματικό τανκ IS-11. Αυτό το όχημα είναι εξοπλισμένο με πιστόλι 130 mm και έχει συμπαγείς ερπύστριες στο κάτω μέρος.
  Η Αλένκα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σπάει τον εχθρό και βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό με γυμνά τακούνια κοριτσιών!
  Η Anyuta πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια της κόκκινης θηλής της, πιέζοντας τις σκανδάλες εννέα πολυβόλων και θόλωσε:
  - Εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ κουλ!
  Η Άλλα χτύπησε επίσης χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θρυμματίζοντας τον εχθρό και βρυχήθηκε:
  - Έλα, μακριά από τη βίδα!
  Η Μαρία γάμησε, χρησιμοποιώντας το γυμνό της τακούνι. Διαπέρασε τον εχθρό και ούρλιαξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Η Marusya έσπασε με τη βοήθεια μιας θηλής φράουλας, χτυπώντας τους εχθρούς με μια θανατηφόρα λαβή και κελαηδούσε:
  - Για τους μεγάλους του κομμουνισμού!
  Η Αλένκα πυροβόλησε ξανά και βρυχήθηκε:
  - Για να πεθάνει ο πρόεδρος των συλλογικών αγροτών και τσιγγάνος δικτάτορας Σάσκα!
  Και θα χτυπήσει το γυμνό του πόδι στην πανοπλία.
  Έτσι τα πήγαν τα κορίτσια, είναι απλά υπέροχο. Είναι γενικά καταπληκτικοί πολεμιστές τάξης.
  Εδώ τραγουδούν σε χορωδία:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι ξεκάθαρη -
  Τον ψίθυρο θα τον τσακίσει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Η Ελισαβέτα παλεύει και με το τανκ της Τ-54, μια τέτοια μαχόμενη κοπέλα-μάγισσα.
  Και οι καλλονές γκρεμίζονται από τα ιαπωνικά αυτοκίνητα με τα γυμνά τους πόδια.
  Η Ελισάβετ πάτησε το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του σοβιετικού κομμουνισμού!
  Και πόσο θα γελάσει αυτή η ομορφιά! Και θα αστράφτει με μαργαριταρένια δόντια.
  Η Αικατερίνα το πήρε και επίσης έδειξε με τα γυμνά της δάχτυλα και ψέλλισε:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Η Έλενα χτύπησε την αντίπαλό της με τη ρουμπινί θηλή της και ξεγύμνωσε τα δόντια της, τσιρίζοντας:
  - Και στο κόκκινο πανό της Πατρίδας μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Η Εφρασία κλώτσησε τη γυμνή της φτέρνα και σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, την ελεύθερη μας,
  Φιλία λαών, υποστήριξη για πάντα!
  Και όλα τα κορίτσια, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, τραγούδησαν από κοινού:
  - Η δύναμη του νόμου, η βούληση του λαού,
  Άλλωστε για την ενότητα ενός απλού ανθρώπου!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να πω, έχουν απίστευτη επιθετικότητα μάχης.
  Και εδώ η Γκέρντα παλεύει...
  Το "Panther"-6 της είναι σαν σούπερ τανκ, που θρυμματίζει τις θέσεις των σαμουράι.
  Η Gerda πυροδοτεί με μια κατακόκκινη θηλή, πατώντας το κουμπί του joystick και βρυχάται:
  - Για τον Άριο κόσμο!
  Η Σάρλοτ θα χαστουκίσει επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, θα σκίσει μια μάζα από Ιάπωνες και θα βροντοφωνάξει:
  - Για τα μεγάλα σύνορα!
  Η Χριστίνα και η Μάγδα τσακώνονται επίσης. Τα κορίτσια είναι εξαιρετικά μαχητικά, και πολύ όμορφα, σχεδόν γυμνά με μπικίνι.
  Η Χριστίνα πυροβόλησε με τη ρουμπινί θηλή της, έσπασε το ιαπωνικό τανκ Hirohito-4 και ούρλιαξε:
  - Δόξα στη χώρα μου!
  Η Μάγδα κλώτσησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε τον σαμουράι και φώναξε:
  - Δόξα στα μεγάλα επιτεύγματα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι η υψηλότερη κατηγορία!
  Το Τόκιο έπεσε στα τέλη Μαρτίου. Και στις 20 Απριλίου 1955, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε και έτσι τελείωσε τον μεγάλο πόλεμο.
  Το κορίτσι Albina και Alvina ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν. Και για αυτό έλαβαν ένα ειδικό βραβείο: το Μεγάλο Διαμαντένιο Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, διαμαντένια σπαθιά.
  Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απλώς κρύφτηκε για λίγο. Όμως ο Χίτλερ κατέκτησε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο.
  Ο Μπέρια έλαβε πίσω τη νότια Σαχαλίνη, την κορυφογραμμή των Κουρίλων και τη Μαντζουρία, μαζί με το Πορτ Άρθουρ.
  Η ΕΣΣΔ έγινε μια δυνατή χώρα που έγλειψε τις πληγές της. Για κάποιο διάστημα, η ναζιστική Γερμανία κατέκτησε άλλες χώρες, καταστέλλοντας την ασήμαντη αντίστασή τους.
  Ο πόλεμος κράτησε για την καταστροφή και την παγκόσμια κυριαρχία. Αλλά μια άλλη παγκόσμια αντιπαράθεση ετοιμαζόταν.
  Στο μεταξύ, σύννεφα μαζεύονταν πάνω από την ΕΣΣΔ. Και το 1959, την ημέρα των εβδομήντα γενεθλίων του, ο Αδόλφος Χίτλερ αποφάσισε να επιτεθεί στη Σοβιετική Ρωσία, όπου κυβερνούσε ο Μπέρια. Στο πλευρό του Φύρερ ήταν σχεδόν όλος ο κόσμος.
  Αλλά η ΕΣΣΔ έγινε μια ισχυρή, βιομηχανική δύναμη. Βρήκα λοιπόν ένα δρεπάνι σε μια πέτρα.
  Και οι δύο χώρες διέθεταν πυρηνικά όπλα, αλλά η Gerda και η Albina κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γεννήτρια στην οποία η ακτινοβολία κάλυπτε ολόκληρο τον πλανήτη Γη, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση αυτού του τύπου καταστροφής.
  Και ο Χίτλερ αποφάσισε να καταλάβει την τελευταία κυρίαρχη εξουσία στον κόσμο. Τα σύνορα στα δυτικά περνούσαν κατά μήκος του Δνείπερου, και στη συνέχεια της Λευκορωσίας, και των κρατών της Βαλτικής υπό τους Γερμανούς. Οι Ναζί κατάφεραν να κρατήσουν την Κριμαία πίσω τους. Εκτός κι αν η ΕΣΣΔ νοίκιαζε μια βάση για τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.
  Εκτός από την υπόλοιπη επικράτεια, η Ρωσία ήταν μέρος της Κίνας - Μαντζουρίας. Έτσι, ο πληθυσμός της ΕΣΣΔ, όπου εφαρμόστηκε μια πολύ ενεργή πολιτική ενθάρρυνσης του ποσοστού γεννήσεων και η πολυγαμία νομιμοποιήθηκε από το κομμουνιστικό, αθεϊστικό καθεστώς, είχε ήδη ξεπεράσει τα προπολεμικά στοιχεία του 1941, παρά τις εδαφικές απώλειες, και κάθε χρόνο ήταν προστέθηκε κατά τρία τοις εκατό.
  Ο Μπέρια απαγόρευσε τόσο τις αμβλώσεις όσο και τα αντισυλληπτικά. Και εισήγαγε άγριους φόρους σε οικογένειες με λιγότερα από τέσσερα παιδιά.
  Σύμφωνα με τις μεθόδους σχεδίου και ραβδιού, η ΕΣΣΔ αναπτύχθηκε γρήγορα και η στρατιωτική της ισχύς αυξήθηκε.
  Ο Χίτλερ, νιώθοντας μια πιθανή απειλή, έχοντας ολοκληρώσει τη συγκέντρωση του κόσμου σε ένα ενιαίο Τρίτο Ράιχ, αποφάσισε να ξεκινήσει τον τελευταίο του πόλεμο σε αυτόν τον πλανήτη.
  Ποιος είναι ο τελευταίος πόλεμος; Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κατακτήσεις στη Γη. Πριν από ένα χρόνο, οι Γερμανοί πέταξαν στο φεγγάρι και η εποχή της διαστημικής επέκτασης είναι ανοιχτή. Θα ζήσει όμως ο Χίτλερ για να δει την περίοδο του Star Wars και την κατάκτηση των γαλαξιών; Παρά τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη χορτοφαγική διατροφή, την τακτική άσκηση και τη μετρημένη σωματική δραστηριότητα, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Φύρερ γερνούσε. Ένα φαλακρό σημείο σπάει στο κεφάλι όλο και περισσότερο, τα μαλλιά γκριζάρουν και το βλέμμα είναι κουρασμένο. Αν και ο Φύρερ προσπαθεί να φτιάξει το κέφι.
  Όπως και να έχει, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την τελευταία σας αποστολή και να κατακτήσετε την ΕΣΣΔ. Και έτσι, ακόμα κι αν ο Φύρερ πεθάνει, τότε έχει περίπου χίλιους γιους που αποκτήθηκαν με φυσική γονιμοποίηση. Και ένας από αυτούς θα αναγνωριστεί ως ο καλύτερος, ο πιο ικανός και θα πάρει τον θρόνο του μεγαλύτερου δικτάτορα στην ιστορία του πλανήτη Γη.
  Σε κάθε περίπτωση, η καθυστέρηση είναι πολύ επικίνδυνη, και όσο τα πυρηνικά όπλα δεν λειτουργούν, ο Χίτλερ έριξε πάνω από πενήντα εκατομμύρια στρατιώτες στην ΕΣΣΔ μόνο στο πρώτο κλιμάκιο. Υπάρχουν επίσης τεράστιοι αριθμοί δεξαμενών, αεροπλάνων και ιπτάμενων δίσκων . Και αυτή είναι μια κολοσσιαία δύναμη.
  Η ΕΣΣΔ συνέχισε να εκσυγχρονίζει τα όπλα. Το άρμα T-64 εμφανίστηκε, βαρύτερο και με ισχυρό πυροβόλο 125 mm, ικανό να διαπεράσει γερμανικά οχήματα σε σχήμα πυραμίδας με κοχύλια φτερών. Είναι αλήθεια ότι το T-64 μόλις άρχισε να μπαίνει στην παραγωγή. Το κύριο τανκ ήταν ακόμα το T-54, το οποίο δεν ήταν αρκετά ισχυρό έναντι των γερμανικών μοντέλων. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Χίτλερ βιαζόταν με επιθετικότητα κατά της Ρωσίας.
  Το IS-11 δεν έπιασε... Το IS-12 δημιουργήθηκε από μια μηχανή με πυροβόλο 203 χλστ., αλλά αποδείχθηκε πολύ ακριβό, βαρύ και μεγάλο. Το IS-15 ήταν ένας συμβιβασμός στο όπλο των 152 χλστ. Αυτό το μηχάνημα έμοιαζε με ένα διευρυμένο T-64 και επίσης μόλις άρχισε να βγαίνει στην παραγωγή.
  Το γερμανικό κύριο τανκ, το Panther-6, είχε σχήμα πυραμίδας και αναβαθμίστηκε ελαφρώς στο Panther-7, αυξάνοντας το διαμέτρημα του όπλου στα 88 χιλιοστά για μεγαλύτερη καταστροφή. Και ο κινητήρας, έχοντας εγκαταστήσει ισχυρότερους 3000 ίππους, δίνοντας τρομερή ταχύτητα και ευελιξία διατηρώντας ένα βάρος πενήντα τόνων, και βελτιώνοντας την ποιότητα της θωράκισης.
  Ακόμη και το νεότερο σοβιετικό T-64 ήταν αισθητά κατώτερο από το γερμανικό σε οδηγικές επιδόσεις και προστασία των πλευρών, αλλά και του μετώπου. Αλλά το T-64 μπορούσε τουλάχιστον να διαπεράσει το γερμανικό, αν και από μικρή απόσταση.
  Στον ουρανό, οι Γερμανοί ήταν επίσης πιο δυνατοί και η ποσότητα και η ποιότητα των μηχανών. Και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις δικές τους ντίσκο στην ΕΣΣΔ. Και οι Γερμανοί εγκατέστησαν ακτίνες θερμότητας στους δίσκους Μπελόντσι - όπως λέιζερ, και μπορούσαν να διεξάγουν πιο αποτελεσματικούς βομβαρδισμούς.
  Και μεταξύ των Ναζί, οι ντίσκο πετούσαν με ταχύτητα δέκα ήχου. Και είναι πραγματικά τεράστιο. Τέτοιος είναι ο στρατός του Τρίτου Ράιχ είναι ισχυρός.
  Και έχουν υπόγειες δεξαμενές. Και πολλά άλλα ωραία πράγματα. Εν ολίγοις, ο Beria δεν έχει πρακτικά καμία πιθανότητα.
  Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα έχουν κολοσσιαία αμυντική δύναμη. Και η εισβολή ξεκίνησε με αεροπορική επίθεση. Οι δυνάμεις είναι άνισες και οι Γερμανοί συντρίβουν τις σοβιετικές πόλεις. Δέκα χιλιάδες μετακινούνται σε όλη τη Ρωσία και καταλαμβάνουν το Σμολένσκ.
   Η Νατάσα πήρε μια απόφαση:
  - Είναι απαραίτητο να αναγκάσουμε τον Χίτλερ και τη συμμορία του να απομακρύνουν τα στρατεύματα από την ΕΣΣΔ και να απελευθερώσουν τα αιχμάλωτα παιδιά!
  Η παιχνιδιάρικη Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και πρέπει! Και σώστε τους προγόνους σας από τον φασισμό!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε, χτυπώντας τα ξυπόλητα πόδια της:
  Θα το κάνουμε χωρίς καμία αμφιβολία!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Έχουμε όλα τα μέσα για αυτό!
  Όχι νωρίτερα, και οι τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες επιτίθενται στις ορδές των φασιστών.
  Πολεμιστές από τον ρωσικό αιώνα του Θεού και μεταλλαγμένες μάγισσες συγκρούστηκαν ξανά με τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Φυσικά, τα τέσσερα κορίτσια δυσκολεύτηκαν πολύ να καταστρέψουν τανκς και αεροπλάνα της Βέρμαχτ. Από την αρχή τους τσάκισαν με τα χέρια και τα πόδια, καλύπτονται από πεδίο δύναμης. Αλλά...
  Σαν έξω από το έδαφος, εμφανίστηκε ο Oleg Rybachenko και η μικρότερη κόρη της Natasha, Margarita Korshunova.
  Άρπαξαν φωτόσπαθα και φόρτισαν με νανορομπότ . Ξεκίνησαν να καταστρέψουν τους μισητούς φασίστες. Έτσι τα τέσσερα μετατράπηκαν σε έξι.
  Η Natasha Korshunova, χτυπώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, παρατήρησε:
  - Ετσι? Λοιπόν, ποια είναι η μοίρα μας, δεν μπορούμε να τη νικήσουμε αλλιώς!
  Η επιθετική χρυσαυγίστη Ζόγια, συνεχίζοντας να συντρίβει τους Γερμανούς, λογικά σημείωσε:
  - Ας το κάνουμε πιο γρήγορα! Ας σώσουμε την ΕΣΣΔ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, ένα ξυπόλητο αγόρι όχι μεγαλύτερο από δώδεκα, βρυχήθηκε τους Ναζί με σπαθιά, πεζικό και τανκς:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού, που έκοψε τρία φασιστικά αεροπλάνα ταυτόχρονα!
  Η Margarita Korshunova, σπινθηροβόλος με τα γυμνά της τακούνια, συντρίβοντας τους αντιπάλους, τανκς και πεζικό, ξεγύμνωσε τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Natasha Korshunova πέταξε επίσης τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  - Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα φωτόσπαθά της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο. Στη συνέχεια, οι εκτοξευτές έσφαξαν τις δεξαμενές, αποκόπτοντας τους πύργους. Το πήραν και τα αεροπλάνα.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος, ξεκόβοντας τους εχθρούς, ούρλιαξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλητα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές ήταν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Η κουλ Ζόγια, που κόβει λευκούς, καφέ στρατιώτες και τανκς με αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και τα τανκς και τα λευκά μαχητικά πέφτουν, και οι ουρές καίγονται από τα αεροπλάνα.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη κόβει τον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Η κοπέλα πετάει βελόνες με τα γυμνά της πόδια, καταρρίπτει εχθρικά αεροπλάνα και τρίζει:
  - Για τη Μητέρα Ρωσία θα υπάρξει μια ανθρώπινη διαστημική αυτοκρατορία, κερδίστε!
  Ο Oleg Rybachenko προχωρά ενάντια στους Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση, κόβει τα κεφάλια και τις μουσούδες όλων, και ταυτόχρονα πύργους τανκς.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής Μαργαρίτα καταστρέφει επίσης αντιπάλους και αεροσκάφη και τανκς.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Σε νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Και εδώ είναι η Natasha Korshunova στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί για τον εαυτό του μαζί με τανκς, αεροπλάνα και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι υπέροχη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των Ναζί. Ναι, αυτό είναι ένα κορίτσι που γκρεμίζει τανκς.
  Η Zoya Angelskaya στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα - καταρρίπτει τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ε, μπουλντό, πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά λέιζερ και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, μαζί με τα τανκς, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και με δέρμα ζώων,
  Επιτέθηκε με κλομπ στα ΜΑΤ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα εκτοξεύσει κάτι στον εχθρό που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και ακόμη περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τσιρίζει:
  - Λύκοι! Εικοστός δεύτερος αιώνας!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη στην επίθεση. Ψιλοκόβει, τεμαχίζει τους ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί το μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς στρατιώτες, μαζί με τανκς και αεροπλάνα, και ούρλιαξε:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Oleg Rybachenko πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα, γκρεμίζοντας τανκς και αεροπλάνα, γουργούριζε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Το σκληρό κορίτσι Margarita Korshunova πηγαίνει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και σωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει επιθετικά:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Natasha Korshunova είναι επίσης πολύ ψύχραιμη στην επίθεση.
  Και ρίχνει με γυμνά πόδια, και φτύνει από ένα καλαμάκι, γκρεμίζει τανκς και αεροπλάνα.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Zoya Angelskaya κατακλύζει πτώματα Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν, μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Το κορίτσι Zoya φωνάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Μετά πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός, ένα μέρος με τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της φέρονται στα δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα - αεροπλάνα και τανκς πέφτουν.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος, μέσα στην άγρια έκσταση των ονείρων, στέλνει ένα πάλσαρ με τη γυμνή φτέρνα της και βρυχάται:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια ρίχνουν πολλές αιχμηρές, δηλητηριώδεις βελόνες που καταρρίπτουν αεροπλάνα και τρυπούν την πανοπλία των τανκς.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη στη μάχη. Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια πετάνε τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή. Και άλλα κατεστραμμένα τανκς και αεροπλάνα.
  Oleg Rybachenko στην επίθεση, όλα επιταχύνονται. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι μια θυελλώδης μαθήτρια και εξολοκλήρου στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι φωνάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - οι κάννες των τανκς πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και την ίδια στιγμή φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει τη Ρωσική Αυτοκρατορία.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς, μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Η Natasha Korshunova είναι μια γκόμενα Terminator.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τα τανκς και τα αεροπλάνα καταρρίπτονται.
  Η Zoya Angelskaya είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με τρυπημένο λαιμό, ξαπλωμένο σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί και πολλά τανκς με αεροσκάφη. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος, παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες και κουνώντας το στήθος της με τις κατακόκκινες θηλές, τραγούδησε:
  -Δεν τολμάς να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν σας δίνει ούτε μια ουγγιά ανάπαυλα. Άγριο κορίτσι εξολοθρευτής.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και μια μάζα καφέ μαχητών είχε ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων, μαζί με σπασμένα τανκς και αεροπλάνα.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Ο παιδί καράτε Oleg Rybachenko επιστρέφει στη δράση. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα, ένα σωρό σπασμένα αυτοκίνητα με αεροπλάνα.
  Το αγόρι εφευρέτης θυμάται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο παιδοκτόνος Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά δροσερή παράσταση αποδείχθηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και σκότωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό από τους μεγαλύτερους καφέ μαχητές, μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Ξυπόλητη κοπέλα Μαργαρίτα είναι επίσης στη μάχη. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε τους πάντες στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει. Και μαζί τους τανκς και αεροπλάνα.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τα τανκς, ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Natasha Korshunova είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη σκοτωθεί μαζί με τανκς και αεροπλάνα.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Natasha Korshunova φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή! Μην πάρετε ούτε ένα ρούβλι!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya Angelskaya βρίσκεται σε κίνηση και κόβει πολλούς καστανούς πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί ή καταρρίπτει ένα αεροπλάνο με ένα τανκ. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη σε κίνηση. Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι - γκρεμίζοντας αεροπλάνα. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι, θανατηφόρες βελόνες πετούν από τα ξυπόλητα πόδια της, χτυπώντας πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Rybachenko πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι ήδη αρκετά χρονών, όλος σε περιπέτειες με τη Νατάσα και την παρέα, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του. Και αεροπλάνα και τανκς.
  Λαμπερή με γυμνές, στρογγυλές γόβες, η Margarita Korshunova τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς και τα αεροπλάνα τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και μόλις η πολεμίστρια πετάει ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χίλιοι Ναζί πέταξαν αμέσως στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν, και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Zoya Angelskaya σε άγρια κίνηση. Προχωρώντας στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια πετάει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διαπερνά τους αντιπάλους, μαζί με τανκς και αεροπλάνα, σαν βρυχηθμός:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο με αεροσκάφη ντουραλούμ.
  Στην επίθεση περνά και η Σβετλάνα η Χιονάτη. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Το ξυπόλητο, όμορφο, μυώδες αγόρι Όλεγκ ξαναπερνά εκατοντάδες Ναζί σαν μετέωρος και ξεφεύγει. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσετε σε μικρά κομμάτια μια μάζα αεροσκάφους στον ουρανό.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδης νεολαία τρομερών μηχανών!
  Το ξυπόλητο κορίτσι Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα ξέφωτα ανάμεσα σε τανκς και αεροπλάνα.
  Το κορίτσι τσιρίζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και θα χτυπήσει με ανανεωμένο σθένος.
  Η Natasha Korshunova είναι ακόμα πιο έξαλλη στην επίθεση. Έτσι χτυπάει τους Ναζί. Δεν είναι πολύ εύκολο για αυτούς να αντισταθούν σε τέτοια κορίτσια.
  Η Natasha Korshunova το πήρε και τραγούδησε:
  - Η ξυπόλυτη κλωτσιά μου τυφλώνει!
  Το τρέξιμο στη θέση του είναι γενικά συμβιβαστικό!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω, και τα τανκς έκαιγαν, τα αεροπλάνα φλέγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίζει τον εαυτό του μια τέτοια καφέ αρμάδα.
  Η Zoya Angelskaya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Zoya Angelskaya το πήρε, τίναξε τις κόκκινες θηλές του γεμάτου στήθους της και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Natasha Korshunova φώναξε με χαρά:
  Άρα εσύ φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και μια λεπίδα θα πετούσε από τα γυμνά της πόδια. Και θα χτυπήσει πολλά μαχητικά, κόβοντας τους πυργίσκους από τα τανκς.
  Ξυπόλητος Αυγουστίνος σε κίνηση. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Ανεμίζουν σαν προλεταριακό πανό. Αυτή η κοπέλα είναι μια γνήσια μέριμνα.
  Και κόβει τους αντιπάλους της - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο θηρίο! Μπήκα στη μάχη με το δικό μου χρησιμοποιώντας φυσικό φως, χωρίς μπογιά.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - οι μαχητές δεν θα τρελαθούν!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Το αγόρι εξολοθρευτής Oleg Rybachenko γρύλισε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Margarita Korshunova, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε εύκολα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει ένα θανατηφόρο, γκρεμίζοντας αεροπλάνα.
  Η Natasha Korshunova στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους της. Όχι κορίτσι, αλλά για να τελειώσω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες. Και οι Ναζί περνούν δύσκολα: πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι μπλε ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό πόδι της, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη, κόβοντας τους εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ο ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Zoya Angelskaya τσίριξε, πετούσε βελόνες με τα γυμνά της πόδια και γκρεμίζοντας τανκς και αεροπλάνα με τα μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Natasha Korshunova, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Rybachenko, ένα σχεδόν γυμνό, όμορφο, μυώδες αγόρι μόνο με σορτς, φαίνεται πολύ κομψό στη μάχη.
  Η όμορφη Μαργαρίτα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε τα πόδια της, ένα κομμάτι αντιύλη και τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το ιδιοφυές αγόρι εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Το αγόρι εξολοθρευτής Όλεγκ, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι ένας τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Natasha Korshunova τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Η Zoya Angelskaya πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ξυπόλητη και φλογερή, ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη, με τη γυμνή φτέρνα της πέταξε μια μπάλα υπερπλασίας, επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας είναι σκισμένο, και οι πύργοι των δεξαμενών και οι ουρές των αεροσκαφών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάξτε ξανά:
  - Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Η Νατάσα Κορσούνοβα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Το κορίτσι μάλιστα στρίβει εκστασιασμένο.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Oleg Rybachenko, ένα όμορφο, μυώδες αγόρι με σορτς, γάργαρε:
  - Ω, νωρίς, δίνει προστασία στα κέρατα!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελάνε και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα έκοψε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι-εξολοθρευτής, με τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα του, υποχωρώντας στο πάλσαρ και καταστρέφοντας τους φασίστες, αντέτεινε:
  "Κάποιες φορές δεν είναι διασκεδαστικό ούτε η μάχη!"
  Η Natasha Korshunova συμφώνησε:
  - Αν δεν έχεις τη δύναμη, τότε ναι...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς με αεροπλάνα και τραγούδησε:
  - Ένας στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για το κατόρθωμα!
  Μετά από αυτό, η Σβετλάνα η Χιονάτη έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών και τις ουρές των αεροσκαφών.
  Η Zoya Angelskaya είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, τα τακούνια μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Πρόσεχε, θα είναι καλό,
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα. Και πώς καίγονται τανκς και καίγονται αεροπλάνα.
  Αλλά το ξυπόλητο κορίτσι με το χιτώνα, η Μαργαρίτα Κορσούνοβα, πώς παλεύει. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Natasha Korshunova παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολλή δόξα!
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Έτσι τα κορίτσια αντιμετώπισαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που ελευθερώθηκαν από τις αλυσίδες τους.
  Το σκληρό αγόρι Oleg Rybachenko βρίσκεται στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς έλεος, κόβει τανκς και ουρλιάζει:
  - Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Margarita Korshunova, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τανκς και τις ουρές των αεροπλάνων, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Natasha Korshunova το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ στρατιώτες μαζί με τα τανκς:
  - Δεν μπορείς να πεις ψέματα!
  Η Zoya Angelskaya ξέσκιζε τους Ναζί και έτριξε:
  - Όχι, όχι με το χέρι!
  Και θα πάρει και θα απελευθερώσει το αστέρι με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα Κορσούνοβα πήρε, απελευθέρωσε, έναν κεραυνό από την κατακόκκινη θηλή και ψέλλισε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Zoya Angelskaya, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους με αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πετάγεται από το γυμνό τακούνι.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος παρατήρησε επίσης πολύ λογικά:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά στο να γκρεμίζει τανκς, αλλά και αεροπλάνα, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς σπάει τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Μυώδες, ανάγλυφο παιδί με σορτς Oleg Rybachenko, που γκρεμίζει τα κοράκια με ένα σφύριγμα, τσιρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η πανέμορφη Μαργαρίτα σε κίνηση. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε είδους εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Σπινθηροβόλος με τα γυμνά της τακούνια, η Margarita Korshunova τραγούδησε με όρους ευθυμίας:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Natasha Korshunova στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα :
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα! Και ο δικτάτορας τελείωσε!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και χτυπάει σαν καρφί τους Ναζί . Και θα καταστρέψει μια μάζα μαστοδόνων και φτερωτών, κολασμένων μηχανών.
  Τι πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - πολεμιστή!
  Επίθεση είναι και η Zoya Angelskaya. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γουργούρισε :
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και θα χτυπήσει τους Ναζί με τριπλό μύλο!
  Και η κοκκινομάλλα, σπινθηροβόλος με τα γυμνά της τακούνια και τις ρουμπινί θηλές του στήθους του Αυγουστίνου, βρυχήθηκε ως απάντηση:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς θα το πάρει και θα το πετάξει με τα γυμνά του πόδια. Και υπήρχαν πολλοί πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροπλάνα τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος, συντρίβοντας τους αντιπάλους, σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει γαλήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα η Χιονάτη, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο κοκκινομάλλας Augustine επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της, το παρόν του ολοκληρωτικού αφανισμού πετάει ξανά! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Και τότε το κορίτσι, σαν από μια κόκκινη θηλή, χτυπά με κεραυνό.
  Στέλνοντας δώρα θανάτου με τα γυμνά του τακούνια, ο Oleg Rybachenko τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα υπάρξει ένα πλήρες banzai !
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν συντομία! Εν συντομία!
  Η Νατάσα Κορσούνοβα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, μαζί με τανκς και αεροπλάνα, τσίριξε:
  - Εν ολίγοις - banzai !
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
   Ξυπόλητος , όμορφος, ένα αγόρι με σορτς Oleg Rybachenko, τεμαχίζοντας αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η μαχόμενη κοπέλα που συνθλίβει μέταλλο Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά με τους Ναζί τότε...
  Εδώ ο Χίτλερ και η ομάδα του έπεσαν στα γόνατα μπροστά στα κορίτσια και τα παιδιά.
  Η Natasha Korshunova πρώτα από όλα ανάγκασε το νούμερο ένα ναζί να της φιλήσει τα γυμνά πόδια.
  Τότε ο Χίτλερ και όλη η συνοδεία του φίλησαν τα γυμνά πέλματα και τα τακούνια και άλλων κοριτσιών. Και έγλειψαν τις φτέρνες τους με τη γλώσσα τους. Και ένα πολύ όμορφο ξανθό αγόρι Oleg Rybachenko φιλήθηκε από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού.
  Αφού χάρηκε πολύ με την ταπείνωση των αρσενικών παρασίτων, η Νατάσκα διέταξε:
  - Τώρα, ενώ δεν σας σκοτώσαμε όλους, υπογράψτε την εντολή για την πλήρη και άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ στη Σοβιετική Ένωση!
  Τέλος καλό όλα καλά. Το Τρίτο Ράιχ συνθηκολόγησε και η πανίσχυρη Βέρμαχτ αφοπλίστηκε. Ο Χίτλερ και η ομάδα του πήγαν στα μπουντρούμια του Μπέρια.
  Η κρίση ήταν γρήγορη αλλά δίκαιη. Στις 22 Ιουνίου 1959, ο Χίτλερ κρεμάστηκε ακριβώς στην Κόκκινη Πλατεία!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"