Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Poikajunga Pirate Ura

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduardista, tutusta mökkipojasta, tuli merirosvo. Ja hän taistelee hallituksen laivastoa vastaan, ryöstää laivoja ja vapauttaa kauniita, paljasjalkaisia orjatyttöjä. Yrittää olla oikeudenmukainen.

  POIKAJUNGA PIRATE URA
  HUOMAUTUS
  Eduardista, tutusta mökkipojasta, tuli merirosvo. Ja hän taistelee hallituksen laivastoa vastaan, ryöstää laivoja ja vapauttaa kauniita, paljasjalkaisia orjatyttöjä. Yrittää olla oikeudenmukainen.
  . LUKU 1
  Paljasjalkainen poika Eduard Osetrov piileskeli, ikään kuin iilimatona kiinnittyneenä kannen mutkien hyllyjen väliin. Laivan vastaleikatut laudat haissivat hapokkaasti haravatammelta ja kutittelivat ikuisen teini-ikäisen tai ehkä jopa noin kolmetoistavuotiaan pojan sileää poskea. Terminaattoripoika ajatteli lujasti:
  Mikä suunnitelma hänen pitäisi valita?
  Ulkomaalainen etanankuoriainen ryömi pitkin paljaaa, karhennettua mökkipoikapohjaa, kimaltelee smaragdikuori. Hän kutitteli miellyttävästi pojan pyöreää, vaaleanpunaista kantapäätä tassuillaan, ja Edik venytti huuliaan hymyillen.
  On hienoa, että sinulla on näin nuori, vahva, väsymätön ja sitkeä kroppa. Joissa haavat parantuvat jälkiä jättämättä ja irronneet hampaat kasvavat, ja jopa kuuman raudan leima (pojan louhoksissa oli sellainen orjuusjakso!) ja katosi sitten jäljettömiin muutaman tunnin kuluttua .
  Kyllä, hän maksaa tämän olemalla kasvamatta, mutta hänellä on monia muita etuja ja etuja. Ja tämä, on huomattava, ylittää kaikki haitat, jotka ovat olemassa ikuisessa lapsuudessa.
  Meripetoeläinten aateliset jatkoivat rauhallista keskustelua. Se, jolla on runsaasti rubiineja, kysyi smaragdipapilta.
  "Joten, sota harperien kanssa on väistämätöntä?" -
  Vahvistettu kirkkoon liittyvä tyyppi:
  - Kyllä, ja isoveli tulee jo olemaan puolellamme, on mahdollista, että pystymme luomaan laajan koalition.
  Rubiiniketjullinen kauppias kysyi:
  - Entä suurmestari Screw?
  Ovela salaliitto totesi:
  - Hän ymmärtää muita paremmin, että kontrabasso on maailmanuskon pääpilari, ja auttaa meitä selviytymään harpunsoittajien kanssa.
  Kauppias hymyili viekkaasti.
  - Meidän tarvitsee siis vain suostutella huilukuningas. Ja antaa kolmastoista lohikäärmeen antaa härän.
  Oli lyhyt tauko. Edik, vahvoilla hampaillaan kuin titaani, puri tervatun palan kaapelista, pureskeli sitä. Pojan vatsa, jos poikaa voi kutsua kokeneeksi taistelijaksi, joka on elänyt yli vuosisadan, on tyhjä. Hän ei ollut syönyt ennen tiedustelulle lähtöä ja halusi siksi pureskella jotain.
  Mitä muuta tehdä? Tapa heidät joka tapauksessa.
  Ohi, hiljaa astuva paljain jaloin, suklaajalkojen väriin ruskettunut, orjatyttö. Hän oli lyhyessä tunikassa, jonka avulla voit ihailla kauniin sukupuolen viehätysvoimaa. Huolimatta tummasta ihostaan orjatytön hiukset olivat vaaleat, melkein lumen valkoiset, ja hän haisi suitsukkeelta.
  Edward jopa katui, että oli vielä poika, mutta toisaalta kullattuja patsaita ja riikinkukkoja tai jalokiviä saa ihailla, joten kannattaako innostua.
  Pappi-kauppias ravistelee smaragdiketjua vakuuttavasti:
  - Ja se on meidän tilauksemme, "Lohikäärmeen suu", puree ketään.
  Vatsainen keskustelukumppani kikatti myrkyllisesti:
  - Merirosvot ottivat äskettäin Harpersilta sadan aseisen risteilijän. - Naputtamalla saappaiden kantapäät. - Sepä hauskaa.
  Ritarikunnan palvelija, jesuiitojen kaltainen, vastasi:
  - Sitä he tarvitsevat. He osaavat saada kaikenlaisia paskiaisia.
  Tässä Edward, joka alkoi jälleen ihailla toista paljasjalkaista tunikassa olevaa orjaa, jolla oli ohut vyötärö ja rehevät lantio, tässä tapauksessa punaiset, muisti juuri ajoissa, ettei hän ollut suorittanut entisen päällikön Morganin antamaa tehtävää. Ruokalaji. Vaikka toisaalta, miksi hänen pitäisi välttämättä täyttää se? Kuka on tämä Morgan, verenhimoinen merirosvo ja roisto, joka piilotti aarteita miehistöltä? Miksei rottaseppaaja ? Ja hänen häpeäkseen hän, edelläkävijä, viisi minuuttia myöhemmin komsomolin jäsen Eduard osallistui tähän. Sekä ahneus että seikkailunhimo alkoivat puhua hänessä. No, se oli hänen komsomolivalintansa!
  Se, kuinka Eduard Osetrovista tuli edelläkävijä, on toinen tarina, eri planeetalla teknologisen kehityksen kannalta. Siellä hän kohtasi erityisesti Kolmannen valtakunnan kaltaisen imperiumin, joka oli vain vielä laajempi, lukuisempi ja teknisesti edistyneempi.
  Ja häntä vastusti hänen oma analoginsa Neuvostoliitosta, jota johti vain kaunis ja ulkoisesti nuori nainen.
  Ja siellä oli tietysti edelläkävijä. Lisäksi tällä planeetalla oli yllättävän paljon lapsia ja noin viisi kertaa enemmän naisia kuin miehiä. Mahtava maailma.
  Poika komensi kokonaista lastenpataljoonaa ja sai SBKR:n sankarin tähden - se oli tämän punaisen imperiumin nimi. Eduard vangitsi jopa tuhat tonnia painavan Cobra-13-tankin ja ajoi sen yksiköilleen. Mikä osoittautui todella siistiksi. Ja hänen tiiminsä, kaksi kolmasosaa tyttöjä ja yksi kolmasosa poikia, osoittautui erittäin siistiksi. Mutta se on tietysti eri tarina.
  Ja nyt Edward on laivalla, noin 1700-luvun maailmassa verrattuna maalliseen kehityskauteen.
  Ja pojan terävä korva kuulee kaiken hyvin.
  - No, lohikäärmeen pitäisi karjua ja sylkeä liekkejä, jotka polttavat kaiken. Ja suurmestari Screw voisi lähettää salamurhaajan Harppukuninkaan luo. - Kuului myrkyllinen suhina. - Vaikka Jumala tietää, millainen hallitsija on olemassa, taistelu valtaistuimesta ei vahvista valtakuntaa.
  Vastapuoli, jolla oli smaragdeja, vastasi nauraen:
  - Tappaja on huolellisesti piilotettu ja valmis pistämään. Maailmankaikkeudessa on vain yksi Jumala, ja siellä pitäisi olla vain yksi suuri patriarkka ja vanhempi veli. - Kirkon prinssin ja salamurhaajien kuninkaan sävy muuttui tahmeaksi. "Se, että heidän kuninkaansa päätti tulla kirkon päämieheksi, on pyhäinhäväistystä, ja häntä odottaa julma rangaistus.
  Rubiiniketjua sormiva keskustelukumppani kysyi:
  Abalddin vihdoin tapetaan?
  Naurua vastaukseksi:
  -Oikeaan aikaan.
  Ääni täynnä janoa kehräsi:
  - Juodaan sitten siihen.
  Jesuiitta kutsui laivan palvelijoiden joukosta pyörivän pojan ja käski äänekkäästi.
  - Tuo meille tynnyri chisheriä .
  Poika vilkutti paljaita kantapäitään, otti suuren kontin ja raahasi sen vaivattomasti johtajien luo. Hän melkein kaatui kompastuen laudan päälle, mutta orjatyttö onnistui nappaamaan astian arvokkaalla nesteellä.
  Mökkipoika kiitti häntä, ja häntä lyötiin jo kepeillä kantapäihin, kun hän kaatti viiniä. Ja kun bambulehto kulkee lapsen paljaalla pohjalla, huudat keuhkojesi päästä. Ja sitten jalat ovat tulessa, ja joka askeleesta tulee tuskaa reilun parin viikon ajan.
  Edward vilkutti pojalle ja orjalle, vaikka he eivät nähneet häntä.
  Kyllä, täällä elämä on tietysti tylsää, etkä sukeltaa upeaan, satumaailmaan pelikonsolilla.
  Pari aatelistoa syöksyi kannun päälle ja alkoi niellä sellaisella mielenkiinnolla, kuin kamelit, jotka ylittäisivät Saharan aavikon ilman vettä. Kun salaliittolaiset joivat, he ajoivat pojan pois likaisella pahoinpitelyllä, palkitsivat hänet runsaalla potkulla perseeseen ja piiskasivat hänen paljaita, ruskettuneita jalkojaan piiskalla. Menimme hyttiin ja istuimme pöytään. Ilmeisesti heillä ei vieläkään ollut tarpeeksi aikaa piirtää. Vaikka he puhuivat hiljaa, teräväkorvainen tiedustelija lyhyissä housuissa, Edik, tarttui joka sanaan.
  Nyt keskustelusta tulee hauskempaa. - Alkoi jesuiitta toisesta universumista. - Kolmastoista lohikäärme uskoo, että sellaisella imperiumilla kuin Harp ei ole oikeutta olla olemassa. Se on jaettava kontrabasson ja huilun kesken, ja mitä tulee alhaiseen harhaoppiseen Harmony Republiciin, sen vuoro tulee pian.
  Tässä kauppias-salaliittolainen rubiinien kanssa huomautti:
  - Kummallista kyllä, mutta joskus ihmiset ovat paljon uskonnollisempia Kaikkivaltiasta Jumalaa ja hänen palvelijoitaan kohtaan. Esimerkiksi republikaanit maksavat meille kymmenykset säännöllisesti!
  Jesuiitta, pappi, jolla on smaragdikaulakoru, karjui:
  - Mutta ei mitään, ja muut maksut vanhemman veljen kassaan lopetettiin.
  Sitten hänen kumppaninsa otti toisen kulauksen makeaa ja mausteista viiniä, söi rasvaista lihaa suklaakastikkeessa. Eläimen tahmea mehu valui alas hänen partaan, erityiskoulutuksen ansiosta paljasjalkaisen pojan Edikin näkö muuttui erittäin teräväksi ja hän näki yksityiskohdat myöhäisen keskiajan mutaisen, vinon lasin läpi. Sitten hän sanoi viisaasti:
  - Ei mitään, mielestäni paras vaihtoehto on palauttaa monarkia sinne - Suden virne ja vampyyrivirne. - Tässä tapauksessa järjestystä tulee lisää ja kirkon voima vahvistuu.
  Jesuiita kiirehti vakuuttamaan:
  - Meillä on jo sopiva prinssi. Hänet kasvatettiin luostarissa ja hän on täysin riippuvainen meistä.
  Naurua vastaukseksi:
  "Se on hienoa, mitä muuta haluat?"
  Kuiskaus kuin käärmeen suhina:
  - Lahjo joku ja tapa joku.
  Rubiininen salaliitto haisteli nuuskalaatikostaan huumaa ja sihisi:
  - Yksi murha on parempi kuin sata kirousta. Meidän on toimittava, ei viivytettävä.
  - Juodaan taas, jotta vain me toteutamme salaliittoja, ja loput sotkeutuvat niihin!
  Juomarit siemailivat vaikuttavaa hopealasia. Viini oli kallis ja erittäin vahva, vaikka se maistui hyvältä. Tulenpunainen, se vaahtoi, ikään kuin vauvan veri olisi vuotanut mereen.
  - Ehkä laulamme, olen kyllästynyt puhumaan politiikasta.
  Kuului suhina:
  - Ole hiljaa, muuten herätämme koko laivan. Huomenna ihmisillämme on työtä tehtävänä.
  Isku nyrkillä pöytään, ja viini lensi kamisolille peittäen sen likaisilla täplillä:
  - Entä ihmiset? Huonompi kuin koira. Pitäisikö meidän huolehtia heistä?
  Ja ilkeää naurua pillin kanssa:
  - Mutta niistä on hyvä puristaa kolikko. Varsinkin jos he tuntevat ja tietävät, että välität heistä, jopa enemmän sanoin kuin teoin.
  Orjatytöt ilmestyivät. Tällä kertaa heillä oli yllään ohuet pikkuhousut ja kapeat kangaskaistaleet rinnassa. Heidän paljaat, oliivinahkaiset jalkansa, jotka lausuivat hiljaisia, lumoavia ääniä, taputtivat kannelle. Ja tuuli puhalsi pitkät, kirkkaat punaiset, kultaiset, valkoiset, ruskeat hiukset.
  He astuivat aatelisten luo, valmiina tyydyttämään kaikki arvohenkilöiden himot.
  Lopulta kuului surullista laulua;
  Mikään ei ole varmempaa kuin kolikko
  Hän todella loistaa ilman valhetta!
  Itse asiassa dublooni on maailman hallitsija,
  Hänen tukensa on vahva miekka ja kilpi!
  
  Siinä pakanajumalat ovat piilossa,
  Kuin aurinko, säteilevät kultaiset kasvot...
  Vaikka rosvoja-loisia on edelleen,
  Kuka lähti liikkeelle sielun neuvotteluissa!
  
  Kolikko, tämä on epäjumala ja arkkienkeli,
  Hän on pelastaja, kaiken tuhoaja.
  Ilman kultaa palkattu damasti kuivuu,
  Ilman rahaa menestys ei tule taisteluun!
  
  Mutta mitä haluat, sydämen mies,
  Metsästystä ostaaksesi kuolemattomuuden sinulle...
  Avatakseen ahneesti oven autuuteen,
  Pudota vuosisatojen elämän lanka!
  
  Mutta voiko dublon saada myös sen?
  Voiko kultainen ympyrä haaveilla?
  Jotta viikate vanha mies ei tulisi tervehtimään,
  Ja hän ei laittanut leimaa otsaansa ruumishuoneessa!
  
  Vaikka tarvitset paljon onnea kolikkoon,
  Jotta voimme antautua syntiin niin paljon kuin voimme!
  Mutta ihmisellä ei ole valtaa intohimoon,
  Tytöt ovat hänelle kuin hirssi kukolle!
  
  Hän haluaa saada paljon vatsastaan,
  Syö fasaaneja, ananaskiloja.
  Vaikka et voi syödä ennen kuin kuolet,
  Vaikka olisit erittäin siisti rahan kanssa!
  
  Ja arkku, se jopa maksaa liikaa,
  Koska siinä on tilaa kuninkaille!
  Loppujen lopuksi enkeli piirtää lomakkeeseen nollan,
  Isku otsaan ja tikku aivoihin!
  Salaliittolaisten kielet sotkeutuivat yhä enemmän, ja toisen lasillisen jälkeen pitkittynyt basaari lopulta hiljeni.
  Viimeiset lauseet osoittautuivat:
  "Kuulit, että Jack Londonissa puhkesi kapina, jota johti kaksi tai pikemminkin kolme kaunista naista.
  Pappi smaragdeineen naurahti ja murisi:
  - Kun heidät saadaan kiinni, sotilailla on suuri ilo, heidät revitään palasiksi ja heidän ihonsa leikataan nauhoiksi!
  Rubiininen kauppias murahti ja hiki:
  "En haluaisi itse osallistua metsästykseen."
  Jesuiitta ja katolinen pappi, hikien ja tuskin pidätellen röyhtäilyään , puristi ulos:
  - Täällä rannikolla on ylellinen bordelli, huomenna otamme mukaan vielä kuumempia ja temperamenttisempia narttuja.
  - Se ei ole tyhmää, miksi ei nyt. Minulla oli halu. Hei, soita minulle prostituoiduiksi. Missä ovat yö, kiiltävät keijut? - Juopunut aatelismies pudotti ketjunsa, änkytti äänekkäästi ja putosi jaloiltaan.
  - Lähettäköön Kaikkivaltias sinulle hyvän unen. - Sanoi jalo pappi, haisteli raitistavasta pullosta. Hän seisoi hetken, tuli tajuihinsa, sitten ristiin itsensä vapisevalla kädellä ja sitten sekoitellen meni hyttiinsä.
  Orjatytöt pitivät häntä käsivarsista. Mutta ilmeisesti alkoholin selvitettyään pappi oli jo kykenemätön mihinkään.
  Ja tytöt täällä ovat niin kauniita, ja mitä miellyttävää tuoksua suitsukkeista ja kauniin sukupuolen hoikista, urheilullisista vartaloista.
  Keskustelu, jonka partiolainen Osetrov kuuli, sisälsi paljon salaisia tietoja, jotka olivat luultavasti erittäin arvokkaita jollekin, mutta nuorelle partiolaiselle itselleen ei ollut juurikaan järkeä. Loppujen lopuksi sillä, onko harppukuningas myrkytetty vai ei, ei ole heille suurta merkitystä. Ja sota, päinvastoin, suosii filibusteria, enemmän saalista, vihollisen sota-alukset ovat vähemmän kiireisiä kanssasi. Mitä tulee vanhimpaan veljeen, korsaarit ovat pääsääntöisesti taikauskoisia, mutta samalla he eivät ole uskovia, ja joskus he ovat valmiita ryöstämään papin luuhun asti. Eduard Osetrov itse ei koskaan rukoillut, ja äitinsä maidolla hän imeytyi itseensä, että kaikki uskonnot ovat valhetta, mutta jumalia ei ole. Tai, kuten sanotaan, Jumala, joka on kolminaisuus. Ja miten on, on kolme jumalia ja samalla yksi? Se ei tapahdu! Jos äiti uskoi johonkin, hän halusi olla levittämättä itseään lasten kanssa, ja Alice uskoi, että taivaassa oli jonkinlainen voima, vaikkakaan ei raamatullinen. Kapina on tietysti mielenkiintoinen, mutta Eduard ei ollut kaukana ajatellut, että hänet järjesti yleensä niin rauhallinen ja hyväntuulinen sisar-sisar avaruusaseissa. Tämä ajatus vaikutti liian villiltä ja uskomattomalta, vaikka paljon voi muuttua kahdeksassa vuodessa. Varsinkin sodassa! Merirosvo, ja Eduard on epäilemättä merirosvo, mutta tämä on paska juttu.
  - Rikkaat ovat ahneita äärirajoille asti! - Paljasta jalkaasi tammen päälle. - Köyhät näkevät nälkää, siksi mellakoita puhkeaa. Se ei todellakaan ole minun asiani. terminaattoripoika kuiskasi. "Meidän on mietittävä, mitä tehdä tälle sirpaleelle.
  Hänen silmänsä osuivat keskeneräiseen tynnyriin. Mustatukkainen poika, joka näytti hyvin paljon häneltä, juoksi hänen luokseen ja puhui pehmeästi.
  - Setäni soittivat paljon temppuja. Kukaan ei näe, kokeilen heidän " vinchikaa ". "Poika kumartui ja siemaili makeaa juomaa. Sitten hän imi ja joi lisää, pojan pää karjui ja hän horjui keittiöön.
  - Entä jos tunkeudut ruutivarastoon ja räjäytät tynnyrit siellä? Tässä tapauksessa tämä jättiläinen palaa ja uppoaa. - salakavala Edward keksi sen. "Aion.
  Mutta sitten poika muisti, että laivalla oli kauniita orjia, ja he saattoivat kuolla. No, okei, hänellä on etusormessaan pieni, hopeisen käärmeen muotoinen, niin vaatimaton ja ensisilmäyksellä huomaamaton sormus. Mutta hän pystyy liikuttamaan vastakkaista sukupuolta olevia yksilöitä lyhyitä matkoja. Joten on olemassa mahdollisuus, että tytöt pelastuvat.
  Poika tarttui taskulamppuun ja varmuuden vuoksi voiteli kasvonsa ja hiuksensa hartsilla ja meni laivan syvyyksiin, samalla laittoi viileän eliittimiekkansa halkeamaan peläten, että se antaisi hänelle loistonsa. . Päätös on kiistanalainen, mutta vaihtoehtoja ei ole. Aluksen sisällä oli tukkoista, eikä se haissut kovin hyvältä. Merimiehet eivät tietenkään olleet puhtaita, ja he helpottuivat missä tahansa. Kuitenkin se, joka tunsi kaivokset, joissa alastomia, ajeltuja poikia työskentelivät ahkerasti kahleissa ja saivat iskuja ruoskalla pienimmästäkin nivelestä, tai vähän hidastettuaan työtään, osoittautui vakoojaksi, joka ei kuulunut nirsoihin. . Esimerkiksi kaivoksessa tarve helpottui aivan halkeamissa ja jopa taskulamput savusivat. Kyllä, ja pojat kahleissa, hikinen vuosia, eivät pese, joten siellä todella oli helvetti. Ja tässä vain tavallinen reikä myöhäiselle keskiajalle.
  Kun hän käveli, hänen poikansa, jolla oli laiha lihakset, voimistelijapoika, kutsuttiin ulos.
  - Mane, anna meille rommia. - humalainen merimies mutisi.
  Kumartuessaan Edik hyppäsi piipun luo, haputeli hanaa ja kaatoi sen kannuun. Hana oli ruosteinen ja kääntyi erittäin tiukasti. Oli kuin ankkuri olisi tarttunut merilevään.
  - Olet sekaisin liian kauan, senkin ilkeä poika. - Scout Osetrov sai raskaan lyönnin päähän. - No, eroon paholaista, he eivät ole vielä antaneet sitä.
  Väärä hyttipoika juoksi täydellä nopeudella. On hyvä, että hänet erehtyy johonkin toiseen. Jauhevarastot pyritään aina järjestämään siten, että ytimen tahattoman osumisen todennäköisyys on minimaalinen. Eli aluksen pohjalle ja keskelle, aivan bruttomaston alle, ja jopa tässä lineaarisessa aluksessa pronssilevy asetettiin päälle lujuuden ja luotettavuuden vuoksi. Sinne hänen pitäisi mennä. Paljasjalkainen poika Edik alkoi laskeutua, portaat olivat liukkaita, haju voimistui. Matkalla hän törmäsi merimiehiin pari kertaa, he huusivat häntä ja pakottivat hänet suorittamaan yhden tai toisen pienen tehtävän. Nuori soturi suoritti tehtävät mielellään ja nopeasti, pimeässä oli mahdotonta erottaa häntä ja paikallista poikaa, varsinkin kun todellinen Mane oli todennäköisesti unessa. Näin vakoilu joskus hyödyttää mahdollisia uhreja. Maailma, kuten aina, on täynnä paradokseja. Se on kuitenkin elävien ihmisten maailma. Jännityksestä soturipoika Edward hikoili voimakkaasti ja alkoi loistaa soihdun valossa.
  - Sinun täytyy hallita hermojasi, muuten, millainen merirosvo minä olen? Hän puhui itselleen.
  Lopulta näkyy painava tammiovi, jossa on valtava lukko. Täällä Osetrov pysähtyi tietämättä mitä tehdä seuraavaksi. Tällä hetkellä hänelle soitettiin uudelleen.
  Erittäin lihava mies, jolla oli pitkä veitsi, kutsui hänet luokseen. Ja äärimmäisen inhottavalla, käheällä äänellä hän nauroi:
  - Sinä vaeltelet ruumassa, laiskailija, mene puhdistamaan saappaani.
  Hikinen Edward juoksi häntä kohti, liekki valaisi hänen likaiset kasvonsa, sitten, kuten onni, lihava mies katsoi häneen tarkkaavaisemman katseen. Pojalla oli luonteeltaan erittäin kauniit kasvot ja vartalo, ja hänen kauniit enkelikasvonsa oli erittäin vaikea sekoittaa johonkin toiseen.
  - Et ole Mane! - Ja hysteerinen, mutta hiljainen itku liikajuomisen vuoksi. - Voi ruma vakooja, kerro minulle, kuka sinä olet?
  Sen sijaan, että olisi vastannut, Eduard löi vihollista kämmenellä kurkkuun. Hän heilutti veitsellään vastauksena, ja nuori mies tuskin vältti iskua, joka lipsahti kylkiluiden läpi. Pientä palovammaa ja epämiellyttävää kutinaa tyhjästä.
  - Tässä on peto. - Sturgeon Warrior sieppasi hänen kätensä, väänsi veistä ja työnsi sen sitten vatsaan kahvaan asti. Lihava mies huusi, ja sitkeät sormet kaivoivat hänen kurkkuunsa tukahduttaen huudon.
  Poika kuristi vihollisen kaikella raivolla ja tunsi tyytyväisenä, kuinka vihollisen vastus oli romahtamassa ja kuinka hän horjui. Kun lihavasta miehestä lopulta tuli ruumis, mahtava poika Edward heitti hänet pois. Nyt, ja hän ymmärsi tämän selvästi, hänen oli kiirehdittävä, muuten he herättäisivät hälytyksen, kun he havaitsivat tärkeän merimiehen tai pikemminkin jopa laivaston upseerin katoamisen. Lukkoa ei kuitenkaan annettu, eikä pojalla ollut vielä murtovarkaan taitoja, ainakaan sellaisia primitiivisiä lukkoja (mitä ei voi sanoa elektronisista koodeista), käyttämällä veistä turhaan. Siitä tuli tylsä ja hajosi.
  Useat tytöt, joilla oli vähän vaatteita, mutta enimmäkseen viehätysvoimaa, juoksivat pitkin kannetta takoen paljaita jalkojaan.
  Paljaat pohjat jättivät hyvin siroja jälkiä pölyyn, kuten Leonardo Da Vincin luonnos.
  - On rumaa, kuinka voin avata lukon nyt. Ehkä sytytti oven tuleen? - Edward käytti taskulamppua. Massiivipuu paloi pahasti, lisäksi se oli päältä taottu. Nuori sabotööri tajusi pian tällaisen polun täydellisen turhuuden ja alkoi lämmittää linnaa. Siinä ollut öljy syttyi tuleen ja haisi voimakkaasti.
  - Se haisee palaneelta lannasta. - Raivostunut mökkipoika Edward työnsi katkenneen veitsen reikään, työnsi sitä syvemmälle, vääntäen sitä hieman. Hän muisti elokuvan muinaisista ajoista - "Ruosteinen miekka", jossa varas yritti avata navetan lukon samalla tavalla. Totta, nyt tämä menetelmä ei toimi.
  Kuului melua, kaksi vartijaa lähestyi. He olivat humalassa ja ulvoivat epäjohdonmukaista laulua. Rohkea poika Edward ei pelännyt heitä, mutta riski on liian suuri, että he herättävät hälytyksen. Siksi hän syöksyi pimeyteen kämmenensä nopealla liikkeellä sammuttaen taskulampun.
  "Suloinen pari" tuli ovelle. Parin vanhin, melko massiivinen taistelija, sanoi.
  - Ja miksi ihmeessä kenraali määräsi meidät tarkistamaan ruutivaraston suojauksen, kukaan ei tule tänne.
  - Kyllä, ja linna täällä on sellainen, että paholainen itse murtaa jalkansa. - toinen soturi mutisi ja murahti heti. Ja sitten hän huokaisi hämmentyneenä:
  - Katsokaa, joku yritti avata oven.
  Jälkikäteen ajatellen kuka tahansa on vahva, nuori soturi Edward löi otsaansa ärsyyntyneenä, sinun täytyy olla niin hajamielinen. Sillä välin vartija yritti vetää veitsen ulos. Toinen kurjahti, alkoi katsoa ympärilleen, vääntäen kaulaansa peloissaan:
  - Laivalla on tiedustelija, on aika nostaa hälytys.
  Ei ollut enää mahdollista epäröidä, sana kiihtyi jousella, Edward hyppäsi väijytyksestä ja suoritti iskun hyppyssä.
  Hän löi kaikesta voimastaan säärellään takaraivoa vasten, jopa murtuneiden nikamien rypistystä kuului. Sillä hetkellä toinen merimies nykisi yrittäen vetää ulos veitsestä, ja katso, lukko hajosi itsestään.
  Ennen kuin viimeinen vihollinen onnistui nousemaan, hänen suunsa tyhmästi auki, hyvin valmistautunut nuori soturi Edward taisteli sekä käsillään että jaloillaan. Kun he yrittivät ottaa hänet, Osetrov viilti häntä leukaan ja löi sitten häntä temppeliin. Soturi kaatui lattialle.
  Useat kauniit tytöt, tuskin peitettyinä ohuilla kangasnauhoilla, ottivat sen iloisesti vastaan ja taputtavat huudahtaen yhteen ääneen:
  Hyvin tehty, paljasjalkainen mökkipoika! Olet sankari!
  Nuori terminaattori kuiskasi iloisesti:
  - Nyt meidän on toimittava nopeasti!
  Rekittyään taskunsa ja löydetty piikivi, välttämätön asia, koska juoppojen kantoiman lyhdyn sammuessa Sturgeon Warrior löi kipinän ja sytytti soihdun.
  - Tehdään nyt sabotaasi, kuten yhdessä antiikista kertovassa elokuvassa pioneeri räjäyttää natsit. - Nuori soturi repi rätin, liottamalla sen hartsilla, teki kotitekoisen sydämen. Sitten hän leikkasi palan suurimmasta tynnyristä, täytti sen ja sytytti tuleen.
  - Antakaa antimaailman enkelit tulla apuuni! - Entisen partisaanimaanalaisen taistelijan silmät loistivat raivokkaasti. Toivottavasti on tarpeeksi aikaa paeta.
  Pehmeästi varpailleen astuva ruskettunut lihaksikas terminaattoripoika Eduard sulki oven, ripusti sen taakse ja ryntäsi yläkertaan napsauttaen lukon terävällä liikkeellä. Näytti siltä, että syvä ilmapiiri painaa rintaa ja peittää pään. Jaloista tuli yllättävän raskaat. Matkalla he soittivat hänelle pari kertaa, ja suuri soturi Eduard, joka näytti niin tavalliselta puolialastomasta paljasjalkaisesta poikapojasta, vastasi kuristuneella äänellä:
  Kenraali soitti minulle kiireesti.
  Tämä tietysti toimi virheettömästi ahdasmielisille sotureille, kunnes toinen ääni kysyi.
  - Ja miksi kenraali tarvitsee verkkoa?
  Mökkipoika Edward, joka kiilteli paljaita, jähmeitä korkokenkiään, vastasi valmiilla kliseillä:
  - Minulla on kiireellinen tehtävä, minun täytyy mennä kannelle.
  -Ei, sinä palvelet meitä ensin. Merimies huusi ja tarttui häntä lihaksikkaasta olkapäästä, vaikkakin jyrkästi ulkonevalla luulla.
  Nuori soturi, ajattelematta kahdesti, löi roistoa polveen ja suoritti sitten pyyhkäisyn. Hän romahti ystävällisen naurun ääneen, ja ketterä poika Sturgeon kiihtyi.
  Hänen juoksunsa muuttui yhä epätoivoisemmaksi ja kouristavammaksi. Ikuisen lapsiterminaattorin paljaat kantapäät välähtivät. Tässä on vihdoinkin pelastuskansi, hän ryntää tuttuun aukkoon yrittäen löytää miekkansa. Hän on poissa!
  Vain orjatytöt jossain hymisevät jotain sielullisesti satakielitrillillään, erittäin kauniilla äänillä. Ja millaisia tyttöjä he ovat, yleensä suloisia ulkonäöltään... Puhtaalla ja sileällä ihollaan.
  Edward ei kuitenkaan ole valmis - loppujen lopuksi hänen legendaarinen ja urhoollinen miekka on mennyt.
  Mutta tämä ei ole helppo ase; tällainen terä leikkaa minkä tahansa metallin läpi. Vihaisesti taputellen paljas jalkaansa Edward kuiskasi kalpeilla huulilla:
  "En jätä sinua, vaikka minun pitäisi kuolla."
  Nuori sabotoija tunsi kaiteen huimaa vauhtia, kun vartija törmäsi häneen.
  Siitä seurasi kova itku:
  - Mitä teet täällä?
  - Kenraali käski löytää kadonneen timanttisydämen medaljongin! - Älykäs ikuinen poika Sturgeon löydettiin. Vaikeudella hillitä itseään, jotta hän ei heti potkaise paljaita kantapäitä otsaan kovalla, kuin sorkkaraukon reunalla.
  Hän jopa tukehtui ilosta:
  - Siinä se, katsotaan yhdessä.
  Soturi ryntäsi kannelle ja alkoi tuntea lautoja; Edwardin nuoresta ruumiista näytti, että aika lentää, ja hän mittasi nopeasti viimeiset sekunnit. Ajatuksen kiire keskeytti huudahduksen.
  - Katso mitä löysin. - Kyllä, joskus käy niin, että joku on onnekas, mutta et sinä. Vaikka onni on suhteellinen käsite. Taistelija veti hämärästi kiiltävän miekan.
  - Luokka! Anna minun näyttää sinulle temppu. - sanoi ikuinen terminaattoripoika ja suloisesti hymyillen, leikkaamalla oikean kätensä aurinkopunkoon sormillaan "Tiger Claw" -tekniikalla. Sitten käsi tunsi tutun miekan keveyden. Juoksevalla startilla nuori ja voittamaton soturi hyppäsi yli laidan.
  Orjatytöt leimahtivat paljaita, taltioituja, siroja, kuten pitääkin, kauniin sukupuolen jalkojaan, jotka eivät tunteneet kenkiä;
  Olet suuri idolimme
  Poika soturi valo...
  Valloita koko maailma -
  Anna rakkauden laulaa!
  Melkein välittömästi kuului voimakas räjähdys, laiva hajosi kahteen osaan ja savuavia tukkeja hajallaan joka suuntaan. Yksi heistä löi poika Edwardia erittäin tuskallisesti hänen ruskettuneisiin paljaisiin olkapäihin, ja tulipalo poltti hieman hänen paljaita jalkojaan; pala osui mökkipojan karkeaan pohjaan. Vaikka hän oli hämmästynyt, hänen edistymisensä ei hidastunut, hän leijui autopilotilla.
  Ja tietenkään hän ei unohtanut hieroa sormusta ja sanoa lyhyen loitsun.
  Maaginen pyörretuuli vei ja nosti orjatytöt. Ja hän siirsi heidät turvalliseen paikkaan satumaan räjäytyneestä laivasta. Ja he päätyivät satamaan. Kokonainen joukko kauniita tyttöjä, joilla on eriasteinen alastomuus. Ja vain yhdellä heistä oli helmillä brodeeratut sandaalit. Ja tämä johtuu siitä, että hän ei ollut aivan orja.
  Tytöt ottivat sen kuorossa ja lauloivat:
  Mutta sydämen ja suonten sykkiminen,
  Lastemme, äitiemme kyyneleet...
  He sanovat, että haluamme muutosta
  Heitä pois orjaketjujen ike!
  Soturipoika lauloi heille takaisin:
  Maan poika vastaa, ei,
  Minusta ei koskaan tule orjaa...
  Uskon, että vapaus kukoistaa,
  Aurinko parantaa mätäisen haavan!
  
  Suuren Isänmaan puolesta taistelussa,
  Pojan sydän kutsuu sinua...
  Nouse urhoollinen ritari aamulla
  Pimeys katoaa, toukokuun ruusut kukkivat!
  Tiikerihait alkoivat jälleen jäljittää sabotaasiin syyllistynyttä poikaa.
  Nuori soturi Edward tunnetusti heilutti miekkansa, vaikka hänen mustelmansa olkapää sattui sietämättömästi. Täällä yksi petoeläimistä ui liian lähelle ja leikattiin, minkä jälkeen hänen omat kumppaninsa hyökkäsivät hänen kimppuunsa.
  Ja he alkoivat kiusata tavaroitaan ja kirjaimellisesti repiä ne palasiksi. Ja aallot maalattiin rubiinin auringonlaskun värillä.
  - Teillä hailla ei ole solidaarisuuden tunnetta. Sen sijaan, että tukeisit kaatunutta toveria, lopetat hänet. - Nuori soturi lisäsi ironisesti. Mihin omatuntosi on kadonnut?
  Hait huusivat jotain käsittämätöntä vastauksena, vain yksi heistä purppuraisilla raidoilla ja ilman sarvia sanoi yhtäkkiä:
  - Kuka sinä olet, nuori, kiistääksesi miljoonien vuosien evoluution.
  Yllätyksestä ikuinen poika Eduard melkein pudotti miekkansa, mutta onneksi hän onnistui ilmiömäisen reaktion ansiosta sieppaamaan arvokkaan pokaalin ketterillä, paljailla varpaillaan, kuten apinan.
  Nuori soturi kysyi:
  - Puhutko?
  Hai naurahti ironisesti.
  - Mitä luulet, vain ihmiset pystyvät tähän? Tämä on ylimielisyyttäsi, ei ole turhaan, että useimmat teistä kiistävät evoluution ja antavat itselleen jumalallisen alkuperän. - Ja merten pääpetoeläin napsautti vihaisesti häntäänsä veteen.
  Poika vastasi loogisesti:
  - En ole enemmistö, ja erityisesti uskon, että olimme joskus mielettömiä apinoita. Mutta sitten he onnistuivat nousemaan ylös. - Kova soturi nousi. - Vuosituhannet kuluvat, ja saavutamme sellaisia korkeuksia, joista rohkeimmatkin tieteiskirjailijat eivät voi uneksia!
  Hai, joka jatkoi Edwardin seuraamista tietyltä etäisyydeltä, huomautti skeptisesti:
  "Olet edelleen liian itsevarma, mies. Odotat saavuttavasi järjen avulla sen, mitä muut vaalivat saavuttavansa jumalallisen armon kustannuksella.
  Poika, joka yritti lisätä liikettä, varsinkin kun räjähdyksen aiheuttamat viillot olivat inhottavan kutiavia, yllättyi jälleen:
  - Ja mistä sinä tiedät tämän, koska et pääse pois merestä.
  Shark sanoi tietoisesti:
  - Joillakin meistä on synnynnäinen kyky imeä tietoa syötyjen aivoista. Joten törmäsin erittäin hyvin lukemaan piispan. Sinäkin, vaikka olet nuori, mutta pidä itsessäsi paljon tietoa. Nyt olet minun aamiaiseni tai illalliseni, kumpi haluat.
  - Yritä edes! - Ketterä kuin kobra, Edward, saatuaan vastaan tulevan liikkeen, heilutti miekkansa ja löi lähimpään hain, joka ryntäsi häntä kohti.
  Isku osui häneen ja katkaisi hänen silmänsä, aivonsa ja sarvinsa. Ja taas petoeläimet, sen sijaan että olisivat kaikki yhdessä iskeneet rikoksentekijäänsä, tarttuivat kouristelevaan ruumiiseen.
  - Ei, et koskaan tule maistamaan aivojani. - Hän sanoi, vaikeudella pidätellä nauruaan, hait näyttivät hyvin tyhmiltä, poika. "Mutta jos haluat, ui lähemmäs. "Nuori soturi teki paljain varpaillaan jotain viikunan kaltaista.
  Meriryöstö pelkäsi hyökätä itsensä kimppuun, sihisi aggressiivisesti:
  - Nyt he lopettavat sinut. "Ilmeisesti hän ei ollut kovin luova kiroilemassa, hän puristi." - Sinä tyhmä kakara.
  Petokalat, jotka olivat lopettaneet kumppaninsa kanssa, ryntäsivät jälleen nuoren miehen perään. He yrittivät hyökätä hänen kimppuun kaikilta puolilta, mutta taitava, salataisteluihin koulutettu, myös teräaseilla, ikuinen poika Edward sukelsi ja repäisi toisen vatsan, katkaisi toisen hännän. Hait, ikään kuin ne olisivat pahoja, menettivät kiinnostuksensa häneen hetkeksi ja kalkivat itseään.
  - Näen, ette hallitse sisariasi. - huomautti iloisesti voittamaton poika Edward. Miksi he ovat niin alkeellisia? Ja he kuolevat hiljaa, kuin kuulustelut partisaanit?
  Päähai vastasi rehellisesti:
  "Minun kaltaiset ihmiset ovat harvinaisia. Ja loput on vuori typeriä lihaksia, jotka vaistot vahvistavat : lopeta haavoittuneet - vahvempia kuin käskyni.
  Ketterä poika Eduard punnitsi miekan ja ajatteli, miksi ei heittäisi sitä tähän minkkivalaan. Totta, oli olemassa vaara, että upea ase katoaa ja menettää. Ikään kuin arvasi hänen aikeensa, älykäs hai lisäsi vauhtiaan ja alkoi siirtyä pois nuoresta taistelijasta.
  - Ja sinä, näen, olit peloissasi. - Julma soturi kikatti pojalta näyttäen, Edward. - Voitko soittaa jengillesi takaisin?
  Evävix sihisi myrkyllisesti:
  Älä laske, sinulla ei ole monia mahdollisuuksia selviytyä.
  Hait yrittivät taas repiä sen irti, koskettivat sitä pari kertaa, erityisesti leikkasivat hampaillaan jalan, melkein purivat käden sormet, tekivät pari tuskallista iskua sarvillaan vartaloon, ilmeisesti murtaa pari kylkiluuta. Mutta kymmenkunta heistä tapettiin itse. Lyhyet tauot, kun he lopettivat toverinsa, antoivat hänelle mahdollisuuden kokoontua uudelleen. He odottivat häntä jo laivalla, ampuja, entinen vanki, jolla oli kiharat hiukset ja vino nenä. Yhdessä hänen, sankarillisen naisen kanssa, joka näytti mustalta naiselta, he ampuivat pienimmästä tykistä. Ei ihme, että hänellä oli neekerimaine ylittämättömänä ampujana, pallo osui tarkasti haiin repimällä sen osiin.
  - Pöh ! - Nuori soturi Edward sanoi hampaansa paljastaen. - Harmi, ettei se ole raidallinen. Nyt hän muistaa minut, hän kostaa. - Hän juoksi kätensä reunaa pitkin kurkkuaan ja lisäsi. - Vasta nyt kosto hänelle, erityisesti, tulee ulos, eikä vain sivuttain!
  Nuori soturi, joka tarttui käsiinsä ja paljain varpain ketterillä jaloilla, joita simpanssikin kadehtii, kiipesi nopeasti kannelle, hän oli niin innoissaan, ettei hän tuntenut oloaan väsyneeksi. Kapteeni Kavarnava juoksi ensimmäisenä häntä vastaan:
  - Miten, poikani, oli älykkyyttä?
  Nuori soturi vastasi innostuneena:
  - Hienoa, voin piirtää lehteen, missä kaikki heidän patterinsa ja etuvartionsa sijaitsevat. Uskon, että meillä on mahdollisuus onnistuneeseen hyökkäykseen.
  Kavarnava tuki häntä tässä pyrkimyksessä:
  - Luulen, että sama. - Ja valtava merirosvo hieroi partaansa tikarilla. - Hyökkäyssuunnitelma pysyy samana?
  - Joo! Teinkö ainoan säädön itse? - sanoi ylpeänä hymyillen Edward.
  - Mitä? Kavarnava kysyi.
  Poika vastasi iloisesti:
  - Satamassa oli muun muassa sadankaksikymmentätykin taistelulaiva, yksi Contrabassin tehokkaimmista aluksista.
  - Näin on, mutta sellaista voimaa vastaan emme vedä, meidän on lykättävä hyökkäystä. - Pelästyneenä mutisi Kavarnava.
  Nuori soturi korjasi sarkastisesti:
  - Sanoin, että olen.
  Merirosvokapteeni mutisi toiveikkaana:
  - Joten hän lähti?
  Terminaattoripoika välähti ovelasti:
  - Voit sanoa niin, hän meni helvettiin pohjaan.
  Kavarnava yllättyi:
  - Hukutitko itsesi?
  Nuori soturi Edward ei pitänyt tarpeellisena piilottaa mitään:
  - Ei, autin häntä hieman. Varasto, jossa oli ruutia, sytytettiin tuleen, ja kuinka se räjähti, etkö kuullut sitä?
  Kavarnava nauroi myös:
  - Luulimme, että se oli ukkonen. - Parani heti. - Kuitenkin musta nainen-sankari ja muut yläkannesta näkivät tulen. Kapteeni ihmetteli. - Joten teit sen?
  Poika Edward virnisti ja nosti kylkensä nyrkkiinsä:
  - Kyllä minä! Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa. Muuten olisimme kaikki uppoamassa tai joutuisimme luopumaan tästä seikkailusta.
  Kavarnava huudahti mietteliäänä:
  - Kyllä, olet vain sankari. Meidän täytyy palkita sinut, mutta meillä, rannikkoveljeskunnalla, ei ole käskyjä ja ristejä. Ehkä saavutuksesi otetaan huomioon saalista jaettaessa.
  Useat hänen takanaan seisovat lihaksikkaat merirosvotytöt , hoikka, tumma, mutta samalla vaaleatukkainen, huudahti kuorossa:
  - Oikein!
  Terminaattoripoika Edward pyörähti iloisesti, kuin potkurilla varustettu helikopteri, terävä miekka kirkkaan päänsä päällä:
  - Se on reilua, vaikka varallisuus on minulle pölyä, ei kovin mielenkiintoista.
  Et ymmärrä mikä tässä on enemmän, vilpitön vakaumus vai rohkeus.
  Kavarnava vastasi voimakkaasti:
  - Se johtuu siitä, että olet vielä liian nuori. Sinunkin ikäisenä unelmoin enemmän seikkailusta kuin rahasta. Ja nyt keskustelemme viimeisistä yksityiskohdista upseeriemme kanssa.
  
  GULLIVER ORJASSA
  HUOMAUTUS
  Nyt poika, Gulliver on pakko kääntää Conanin pyörää . Ja kaunis vikrettityttö ruoskii häntä piiskalla. Tämä on nyt legendaarisen matkailijan kadehdittava kohtalo.
  . LUKU 1
  Poika Gulliver erotettiin muista merimiehistä. Ne, joista myös tuli lapsia, lähetettiin erilliseen kasarmiin, jossa heidät määrättiin erilaisiin koviin töihin. Ja ikuisten poikien täytyi kantaa kivillä täytettyjä koreja louhoksissa alasti ja paljain jaloin ja leikata kiviä vasaralla ja hakkuilla.
  Tämä on orjien kohtalo. Mutta Gulliver oli vähän onnekas. Varakreivitär kuitenkin käski valjastaa hänet pyörään ja pakotti hänet kääntämään myllynkiveä, jossa vilja jauhettiin jauhoiksi. Työ on kovaa, mutta auringossa. Ja ainakin he jättivät uimahoususi. Muut pojat louhoksissa ovat täysin alasti säästääkseen rahaa, ja joskus eivät näe aurinkoa kuukausiin, saavat iskuja kepeillä ja piiskalla, käyttävät ketjuja ja nukkuvat kivien päällä. Lisäksi he haistelevat kaivoksissa erilaisten uloste- ja savusoihtujen hajua.
  Ja niin Gulliver työskentelee edelleen auringossa ja raikkaassa ilmassa. Ja vikreittatyttö kävelee hänen vieressään. Ajoittain hän lyö ruoskalla pojan paljaaseen selkään ja kysyy virnistettynä:
  - No miten? Tällä kertaa olet onnellinen!
  Gulliver huomautti filosofisesti:
  Ihminen ehdottaa, mutta Jumala määrää!
  Tyttö polki paljain jaloin ja huomautti:
  - Demagogiaa! Vaikka sait nuoruuden takaisin ja uudestaan lapsuudessa ja se on hienoa!
  Kaksitoistavuotiaan pojan kehossa tunnet itsesi todella raikkaalta ja iloiselta.
  Vaikka paljaat jalkasi tunkeutuvat teräviin kiviin, ne ovat niin kovettuneet, ja poika on niin kova, että tuntuu vain miellyttävä kutina.
  Eikä hän tunnu koskaan väsyneeltä.
  Joten tyttö haluaa jutella hänen kanssaan. Mitä muuta hän voisi tehdä? Televisiota tai radiota, saati peleistä ja Internetistä ei ole keksitty, joten ei ole mitään eikä ketään viihdyttää.
  Varakreivitär kysyi hymyillen:
  - Ja kun olit jättiläisten valtakunnassa, eikö sinua hämmentynyt pieni pituus?
  Gulliver huomautti:
  - Tavalliselle ihmiselle en ole pieni. Ja jopa keskimääräistä korkeampi. Mutta ollakseni rehellinen, se on tietysti noloa, vaikka pieni tyttö olisikin sinua paljon isompi!
  Vastauksena nauru. Sitten ruoska osui pojan paljaaseen lihaksikkaaseen selkään melko tuskallisesti.
  Gulliver astui ylös. Silti on tietysti hyvä olla ikuisesti nuori, mutta kun olet orja, se ei ole erityisen mukavaa. Mutta muille merimiehille, joista on tullut lapsia, se on vielä vaikeampaa. Ja tietenkään sinun ei pitäisi olettaa, että olet maailman onnellisin lapsi. Täällä paistaa aurinko, alaston, lihaksikas vartalo puhaltaa miellyttävää, raikasta tuulta. Entä pojat haisevissa kaivoksissa, joissa he kärsivät ylityöstä?
  Gulliver kysyi aatelisperheen tytöltä:
  Miksi he eivät huutokaupaneet meitä?
  Varakreivitär vastasi hymyillen:
  - Uusi kaivoksen laajennussuunnitelma on saapunut ja työvoimaa tarvitaan kipeästi. Kun kaivos on lopussa. Ehkä ne laitetaan huutokauppaan. Mitä haluaisit seistä alasti korokkeella ja tuntea poikien ja tyttöjen käsiä, jotka tuntevat kehosi ja laittavat sormensa suuhusi?
  Gulliver tunsi inhoa ja vaikeni. Ja varakreivitär löi häntä uudelleen
  ruoska. Punainen raita on turvonnut selässä.
  Tyttö polki paljain jalkansa. Hän näytti koomiselta - ylellinen mekko ja paljaat jalat, kuin orja tai tavallinen.
  Hän kuitenkin twiittasi:
  - Olet vain minun juttuni! Ja iloitse siitä, että olen rakastajatarsi! Ja sitten voin myydä sinut örkeille! Ja siitä tulee paljon pahempaa!
  Poika Gulliver yllättyi:
  - Onko örkkejä todella olemassa?
  Tyttö nyökkäsi hyväksyvästi päätään.
  - Varmasti! Mitä et tiennyt?
  Entinen kapteeni, josta tuli lapsi, vastasi vilpittömästi:
  - Luulin, että ne olivat vain upeita olentoja!
  Vikreittatar nauroi ja vastasi:
  - No, meillä kaikilla on eräänlainen satu! Ja sitten ei ole enää mitään pois otettavaa eikä lisättävää!
  Gulliver lauloi:
  Uskon , että sadun kanssa ihmiset eivät sano hyvästit,
  Ja uskolliset ystävät pysyvät ikuisesti!
  Tyttö otti sen monennen kerran ja nauroi. Vaikka - ei ole kunnollista nauraa koko ajan.
  Gulliver oli toistaiseksi hiljaa. Hän muisti, että oli pelottavaa olla jättiläisten joukossa. Jopa kissa on sinulle vaarallinen, mutta kuinka apina melkein tappoi hänet. Sitten hän oli pulassa. Vaikka katto hänen päänsä päällä oli täynnä, ja ylellisissä, vaikkakin paksuissa kaapuissa.
  Mutta etenkin jättiläisten keskuudessa on epämiellyttävää, että vieressäsi ei ole naista. Totta, nyt hän on lapsen ruumiissa, eikä näytä olevan erityistä halua. Mutta tylsää silti...
  Gulliver alkoi laulaa romanssiaan;
  Kuilun yli helvetin paratiisin kynnyksellä,
  Haluan saada armon Jumalalta!
  Käännyn hänen puoleensa, sieluni hehkuu,
  Kysymys on suora: kuole tai elä!
  
  Paha ilmaantui salamaniskulla,
  Se tahto on mustien ajatusten tuote!
  Ja viha, joka särkee sydämeni,
  Mikä kiihottaa kapinallista mieltäni!
  
  Voin olla ylpeä rakkaastani,
  Päästä eroon ketjujen teloittajasta!
  Iloitkoot pyhien kasvot temppelissä,
  Omistan heille kauhistuttavien päivien rukouksen!
  
  En tarvitse kenenkään muun suuruutta,
  Punoin rakkaani kiharat!
  Me olemme ainoat kaksi, jotka hukkuvat Kaikkivaltiaan edessä,
  Arkkienkeli kohotti miekkansa, metalli välähti!
  
  Sanoin tytölle: olemme yhdessä,
  Elä onnellisena auringon alla ikuisesti!
  Ja kauneuden suojeleminen on kunnia-asia,
  Jotta tähti ei sammu ikuisuudessa!
  
  Joten tunne taivaallisten koppien aromit,
  En voi korvata makeaa suudelmaa!
  Hyväilyjen sylissä upea upea,
  Enkä välitä maallisista myrskyistä!
  Gulliver lauloi hyvän kappaleen. Ja hauskaa ja leikkisää yhtä aikaa.
  Ja kun hän lauloi, örkit olivat todella mukana ryöstössä. Erityisesti he kiduttivat vangittua poikaa aiheesta, minne markiisi de Sade oli mennyt.
  Örkit halusivat epätoivoisesti vangita tämän soturin ja velhon samaan aikaan.
  Poikaa, joka näytti noin 12-vuotiaalta, vaikka tässä maailmassa kaikki näyttävät lapselta iästä riippumatta, ruoskittiin ensin sitomalla hänet vuoheen.
  Poika huokaisi pehmeästi ja puristi huuliaan. Mutta hän ei halunnut paljastaa mitään.
  He hakkasivat häntä pitkään, kunnes pojan kirkas pää heilui ja kaatui kyljelleen.
  Orkki roiskui jääkylmää vettä ämpäristä hänen kasvoilleen. Ja nuori soturi tuli järkiinsä.
  Orkki murisi:
  - Puhu!
  Poika sihisi vastauksena vaikein hengitystään:
  - En sano!
  Teloittaja löi poikaa uudelleen. Hän vapisi.
  Vanhin örkki huomautti:
  - Hänen kantapäänsä olisi pakko paistaa kipinällä!
  örkit ovat aika murisevia!
  Ja sitten yksi heistä meni takan luo ja sytytti soihdun. Poika, joka oli melkein alasti ja ruoskan iskuilla kauttaaltaan leikattu, näytti säälittävältä ja koskettavalta. Hänen paljaat, pyöreät kantapäänsä työntyivät ulos ja näyttivät avuttomalta ja vaaleanpunaiselta, kuin lapsella.
  Tuli nuoli lapsen jalkapohjaa saalistuskielellään. Ja poika huutaa helvetin kivusta. Ja liekit polttivat pojan jalkoja tuskallisesti.
  Ikuinen lapsi karjui ja nykisi epätoivoisesti, mutta köydet olivat erittäin vahvoja.
  Ja örkit nauroivat hullusti pojan piinalle. Ja se haisi erittäin herkulliselta, aivan kuin he grillaisivat kebabia.
  Gulliver ei onneksi nähnyt tätä. Muuten hän todella karjuisi turhautuneena.
  Varakreivitär nyökkäsi poikaa vielä kerran ja kysyi:
  - Oletko koskaan halunnut tulla yhtä Kaikkivaltiaaksi kuin Jumala ainakin joskus elämässäsi?
  Poikakapteeni nyökkäsi:
  - Joskus halusin... Vaikka joskus ajattelet, mitä voit tehdä ihmisten hyväksi, jotta he olisivat onnellisia kanssasi?
  Tyttö huomautti:
  - Muuta esimerkiksi kaikki tällaiset ihmiset kanssamme lapsiksi!
  Gulliver pudisti päätään.
  - Esimerkiksi parikymppisiksi pojiksi ja tytöiksi tulemisen mielestäni käytännössä kaikki suostuisivat mielellään. Mutta lasten kustannuksella minulla on suuria epäilyksiä! Eihän lapsen kehossa voi nauttia rakastelusta!
  Varakreivitär naurahti ja huomautti:
  - No, jotenkin emme ole kovin järkyttyneitä tästä. Meillä on lohikäärmeen tuomia lapsia. Ja se ratkaisee kaikki ongelmat! Tietysti kuolemanpelkoa on jonkin verran . Ihmiset uskovat kuolemattomaan sieluun, mutta kukaan ei ole todistanut sen olemassaoloa! Ja myös te ihmiset!
  Gulliver kohautti olkapäitään ja huomautti:
  - On kristittyjä, jotka eivät usko kuolemattomaan sieluun. He ymmärtävät sanat kirjaimellisesti: sielu, joka tekee syntiä, anna sen kuolla. Vaikka Raamattu sanoo, että ihmiset ovat jo kuolleita Jumalan silmissä!
  Tyttö naurahti ja vastasi:
  - Pää kaalin! Tarkemmin sanottuna polemiikkaa uskonnosta voidaan jatkaa hyvin pitkään ja ilman merkitystä.
  Laula mieluummin jotain hauskaa!
  Gulliver otti ja lauloi;
  Alamaailman ulkoasussa ei ole pikkujuttuja,
  Mikä tahansa tekosyy paholaiselle on kuin koukku.
  Jos ei ole armoa Herran maailmassa,
  Tämä tarkoittaa, että helvetti ei ole kaukana!
  
  Loppujen lopuksi paha pitää maailmasta niin paljon,
  Kuin saaria ilman hyvän kompassia...
  Vaikka urhoollisuuden sankarillisuutta lauletaan -
  Itse asiassa maailmankaikkeuden kuningas on Saatana!
  
  Tämän maailman julma onnistuu,
  Joka ei tunne sääliä, on kuningas!
  Paratiisinkin palmun alla on ansoja,
  Missä on hyvä? Hänen merkityksetön nollansa!
  
  Mikä tahansa usko voi turmella
  Kaikki kunnia tuoksuu, tunne silmukka...
  Matelijat sihisevät salakavalasti hiekkalaatikossa -
  Ja haluan valaista maailmaa unelmalla!
  
  Pyri valoon, mutta kohoa pimeydessä,
  Metsästys lahjoitettavaksi, mutta tyhjä tasku!
  Jos et halua elää kuin kurja papukaija,
  Mene ilkeyteen, oveluuteen ja petokseen!
  
  On inhottavaa jopa elää limakerroksen alla,
  Missä ilman kattotukea - ei askeltakaan!
  Sielut ryntäävät kuin haukka korkealla,
  Mutta liha on suossa, miekka loistaa vihollisen!
  
  Miten se onni haihtui?
  Ja miksi paha hallita kaikkialla?
  Eikö Jumalalla ole tarpeeksi voimaa?
  Eli kaikilla on aina hyvä olla?
  
  Loppujen lopuksi ihmistä ei ole luonut fanaatikko,
  Loppujen lopuksi jokaisessa sydämessä on rakkauden lähde..
  Mikseivät ihmiset osaa mitata
  Ja onnellisuus rakentuu vain verelle?!
  
  Valitettavasti et löydä vastausta itse.
  Joten se on ollut kauhea asia maailmassa vuosisadasta lähtien...
  Ja demonit näkevät sinulle kauheita kasvoja,
  Ja näyttää siltä, että Herra on unohtanut ihmiset!
  
  Mutta en usko - paha ei ole kaikkivoipa,
  Sinun tarvitsee vain puristaa tahto nyrkkiin!
  Sitten helvettiin johtava impulssi katoaa,
  Ja välillämme tulee olemaan rauhaa ja harmoniaa!
  Gulliver lauloi niin kauniisti ja tunteella. Ja hänen laulunsa pitäisi olla hyvä.
  Sillä välin örkit olivat paahtaneet pojan kantapäät hyvin, mutta he eivät olleet saavuttaneet mitään.
  Valitettavasti tämä on valtava ongelma.
  Sitten he alkoivat kiduttaa tyttöä. Hänet sidottiin ensin vuohiin ja lyötiin kehrällä paljain kantapäihinsä.
  Tyttö huusi hirveästä kivusta, voihki, vääntyi, mutta ei silti antanut hyödyllistä tietoa.
  Kidutus kesti hieman... Nähdessään, että tikut eivät toimineet, örkit alkoivat käyttää tulta ja taas tuli palaneen hajua.
  Kyllä, nämä ovat pahoja hirviöitä ja teloittajia.
  Sillä välin Gulliver otti sen ja lauloi jälleen hyvän kappaleen;
  Mielikuvitukseni iski
  Kaikki muuttui kirkkaaksi, kuin lokakuussa!
  Ja me laitoimme haarukan pahan demonin kylkeen,
  Ja siitä tulee niin ihanaa maan päällä!
  
  Sellaiset tähdet universumissamme -
  Jotkut ovat rubiineja, toiset timantteja!
  Keräämme kunnianosoitusta pahoilta -
  Isku on kuin vasara, ei kulmakarvaan, vaan silmään!
  
  Näyteikkunat, joissa kvasaarit
  Säteilevä hippodromi kimaltelee!
  Sielussani on ammottavia haavoja -
  Ihan kuin siinä olisi ollut iso pogrom!
  
  Ne käpristyvät kuin komeetan kiharat,
  Lammas loistaa - Linnunrata loistaa!
  Oi kuolemattomia hyökkäyksiä lauletaan,
  Pysyköön Dus kunniassa ikuisesti!
  
  Mitä surullinen ihminen voi tehdä?
  Anna kyynel pois sinisistä silmistä...
  Kun kaikki ympärillä on harmaata, se on inhottavaa,
  Kun odotat toiveikkaasti ukkosmyrskyä kesäkuussa.
  
  Venytä onnettomia huulia hymyillen -
  Ymmärrä, että maailma ei ole marjoja metsässä.
  Tyttö paljastaa heti hampaansa sinulle,
  Siinä toteutat järkevän unelman!
  Nämä ovat hauskoja kappaleita, joita sekä pojilla että tytöillä on.
  Vikreittatar sanoi kuitenkin tyytymättömänä:
  - Ei! Kappaleet ovat tietysti mahtavia! Mutta olkaamme myös siivekkäitä sanontoja elämän ajatuksiin!
  Ja Gulliver otti sen ja alkoi puhua kuin haavoittunut papukaija;
  Naisen paljas jalka ajoissa laittaa kaikki saappaat kalossiin!
  Mies, joka katsoo usein paljaita, naisten jalkoja, istu kalossiin!
  Paljasjalkainen naisten jalka, ajaa hyvin kantapään alle ja istuu täydellisesti kalossiin!
  Mies on valmis kääntymään nurinpäin repiäkseen tytön kengät pois!
  Naisen paljas kantapää kääntää kaikki saappaat nurinpäin!
  Naisen paljas jalka kääntää jokaisen miehen nurin, vaikka hän olisikin viimeinen saapas!
  Jos haluat kääntää miehen nurinpäin, riisu kenkäsi, jos haluat laittaa hänet kalossiin, paljasta kantapääsi!
  Miksi lapsuus on paljain jaloin, koska naisen paljas jalka saa miehet menettämään päänsä, aivan kuin he olisivat poikia!
  Halu nähdä nainen alasti saa miehen kääntymään nurinpäin!
  Riisuaksesi naisen, sinun on ensin puettava hänen kengät jalkaan!
  Riisuttuaan oikeaan aikaan liikenainen repii mieheltä kolme nahkaa!
  Naisesta, joka tulee ajoissa alasti, ei tule paljain jaloin ja perusteellisesti kenkiä miestä!
  Paljasjalkainen nainen pukee miehelle saappaan, pukee hänet kalossiin, kääntää hänet nurinpäin ja tekee hänestä viimeisen avojaloisen!
  Mies on gibbonin kaltainen, mutta valitettavasti useammin äly kuin voima!
  Miehellä on aasin itsepäisyyttä, leijonan kunnianhimoa, mutta todellisuudessa hän on vuohi!
  Mies on naiselle kuin tyhmä lehmälle, ilman sitä ei pärjää, mutta inhottavaa lähestyä!
  Mitä yhteistä on miehellä ja naisten wc:ssä - se, että naiset oksentavat vain miehiä!
  Nainen on ovela kettu, joka voi syödä minkä tahansa leijonan kuin kani!
  Nainen tarvitsee miestä piiskapoikaksi; jos hän ei lyö miestä, hän ei elä!
  Nainen tarvitsee miehiä kuten sika tarvitsee sarvia, vain miesten antama turkki on arvokas!
  Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, kaikki ei ole aarretta, joka sokaisee!
  Mutta kissa säkissä on silti parempi kuin kettu lammasturkissa!
  Ovela kettu voi pitää vahvimman leijonan hihnassa!
  Jopa kissan voimalla voit voittaa leijonan ketun ovelalla!
  Älä laske varisia, jotta et olisi tikka!
  On helpompi saada varis laulamaan kuin satakieli kuin poliitikko täyttämään vaalilupaukset!
  Väittää poliitikon kanssa variksen laskemisesta ja viimeisenä tikkana olemisesta!
  Ketulla ei ole suurimmat hampaat eläimistä, mutta eniten uhreja ihmisistä!
  Kutsumaton vieras on pahempi kuin sika säkissä!
  Jos olet fiksu puun kanssa, työskentelet kovasti kuin papa Carlo, etkä löydä kultaista avainta!
  Jos et halua opiskella kuten Pinocchio, pysyt tukkina koko elämäsi!
  Jos olet kekseliäs kuten Pinocchio, niin mieli ei ole ollenkaan kirjautunut!
  Mieli on kuin tukki, joka, kuten Pinocchio, juoksee teatteriin koulun sijaan!
  Hautaamalla kultaa maahan, sinusta tulee tyhmien maan kansalainen!
  Jos hautaat kultaiset kykysi, menehdyt kuparipennistä!
  Hopeisten puheiden kultaiset vuoret eivät ole pennin arvoisia!
  Jos poliitikko räjäyttää mielensä, äänestäjä menee viemäriin!
  Taitava käsityöläinen osaa tehdä Pinocchion hirsistä, mutta joka on poltettu mielellä ja kultaisella avaimella, se vaeltelee suohon!
  Jotta ihmiset kypsyisivät demokratiaan, he tarvitsevat vapauden aurinkoa, ja despotismin pimeydessä he pysyvät ikuisesti poliittisesti vihreinä!
  Rakkaat saappaat, nainen kaivaa paljain jaloin!
  Poliitikko kiusaa usein laittaakseen äänestäjiin ikeen!
  Kukkopoliitikko murskaa äänestäjät kuin kanat!
  Poliitikko haaveilee ratsastavansa valkoisella hevosella asettaakseen äänestäjän ikeen!
  Kettu on pieni hampaineen, ja koska se haluaa niellä ne, se yleensä piilottaa ne!
  Ihmisyydestä paljon puhuva poliitikko on tyypillinen kannibaali!
  Ja karhua voi tuudittaa hunajamakeilla puheilla!
  Alkoholistille katkera vodka on makeampaa kuin hunaja!
  Räätäli valehtelee eikä punastu, poliitikko "punastuu" ja valehtelee!
  Nainen, heitettyään pois kenkänsä, pukee ylleen miehen, kulkurin tasolle!
  Sodalla ei ole naisen kasvoja, vaan fysiognomia, joka houkuttelee jännitystä etsiviä!
  Nainen on kyyhkynen, joka puree tikkaa kuin leija!
  Naisella on aina seitsemän perjantaita viikossa, ja ilman aviovelan sunnuntailahjaa hänellä on aina vapaapäivä!
  Jumala ei ole kaikkivaltias kaikessa, hän on voimaton kiistellä naisen kanssa!
  Vaikka Jumala on kaikkivaltias, hän ei voi sulkea naisen suuta eikä poliitikkoa!
  Poliitikolla ei ole omaatuntoa, naisella suhteellisuudentajua ja naispoliitikolla kaikki tunteet ilman mittaa!
  Nainen on kukka, piikikäs kuin ruusu, mutta sen makea tuoksu houkuttelee vuohia ja droneja!
  Äänestäjä putoaa lapsuuteen äänestäen väsyneitä vanhoja tammea!
  Venäläinen sotilas voidaan saada romahtamaan kuin leikattu tukki, mutta ei saa polvilleen, vaan saada tärisemään kuin haapa!
  Jos et halua noudattaa sotilaallista kurinalaisuutta, taivutat selkäsi kuin vanki!
  Maailmassamme on paljon likaa, siinä vain harvinaisia prinssiä!
  Poliitikon kieli on pitkä, mutta saavuttaakseen sen, mitä hän on lyönyt - hänen kätensä ovat lyhyet!
  Poliitikko on nopea lupaamaan, hidas toteuttamaan, pyytää almua ja anteeksi petosta!
  Kun naisella ei ole tarpeeksi kenkiä, hän laittaa miehen jalkaan paljain jaloin!
  Nainen on ennen kaikkea kettu, joka haluaa lassoida leijonan, mutta yleensä aasit jäävät kiinni hänen lassoonsa!
  Nainen on kana, joka rakastaa kultamunia, tuoden kantajalleen vain tappion!
  Nainen on kana, vain hän voi tuoda kultamunia miehelle, joka on oikea kettu!
  Todellinen kettu ja kukko saavat sinut munimaan kultamunia!
  Ketun kynnet eivät ole leijonan kynnet, mutta se repäisee kolme nahkaa petojen kuninkaalta!
  Joka ei mielellään ole kettu, ei ole myöskään leijona!
  Kettunainen pystyy vakuuttamaan kenet tahansa miehen, että hän on leijona, joka lisääntyy kuin yksinkertainen aasi!
  Naarasleijona, jolla on vain ketun mieli ja suden ote!
  Leijona ei ole se, joka karjuu, vaan se, joka repii paljon vihreyttä!
  Kun poliitikko ei ole kettu, häneltä revitään kolme nahkaa ja pannaan hänen kaulukseensa!
  Poliitikolla on leveä perse istuakseen kahdella tuolilla, mutta hänellä on sielun leveys vain sanoissa!
  Tankki lävistetään uraaniydinammuksella, poliitikko etenee huipulle ilman sydäntä, mutta kultaisella kukkarolla!
  Paljain jaloin nainen voi johtaa miljardöörin raunioiden slummiin kulkurien tasolle!
  Poliitikot ihailevat, ja naisten ja äänestäjien paljain jaloin laittaa kenkiä!
  Poliitiko riisuu naiset ja pukee miesten kengät jalkaan!
  Poliitikko haluaa paljastaa naisten jalat ja kenkiä miehiä korviin asti!
  Poliitikot haluavat riisua naisen sängyssä ja kenkiä miehet äänestysunioiden lähelle!
  Poliitikolle tytön paljas jalka on arvokkuuden nostaminen, mutta arvosana nousee, kenkiä äänestäjiä!
  Poliitikolla on naisen korkokengät päässä, ja äänestäjä on hänelle tylsä saapas!
  Poliitikot rakastavat naisia ilman vaatteita ja äänestäjiä täysillä kengillä!
  Nainen potkittuaan kenkänsä ajoissa jaloista ajaa poliitikon kantapäänsä alle, vaikka hän olisikin kokenut saappaas!
  Poliitikot, jota nainen voi ajaa kantapäänsä alle paljain jaloin, tyhmä huopasaappas!
  Rakasta paljaita naisten jalkoja, mutta älä ole huopa saappaat!
  Vaikka naisten paljaat jalat ovat kuinka kauniita tahansa, on inhottavaa antaa heidän ajaa sinut kantapäänsä alle!
  Ihaile tyttöjen paljaita jalkoja, mutta älä anna heidän pukea itseäsi kuin huopakangas!
  Naisten paljaat jalat tekevät poliitikosta, joka on tottunut kengittämään äänestäjiä, saappaat!
  Nainen, joka on heittänyt kenkänsä jaloistaan, pystyy pukemaan polvilleen paitsi huopasaappaan!
  Naisen isku on vahvempi, kun hän riisuu sen ja potkaisee kengät jaloistaan!
  Poliitikko on pyöreä huopasaappas, jos naisten paljaat jalat ajavat häntä kantapään alle!
  Tyttöjen paljaissa jaloissa on niin voimaa, että hän ajaa kokeneimman saappaan kantapään alle ja pukee perusteellisesti jalkaan kiintyneimmät huopakengät!
  Näin Gulliver teki siivekkäitä sanontoja.
  Tyttö huusi:
  - Ihanaa! Sanontasi ovat aivan superia ja superhyviä !
  Sitten hän teippasi paljaaksi leikattua jalkaansa.
  Muualla olevat örkit olivat syvällä ajatuksissaan. Vangittu poika ja tyttö eivät anna tietoja!
  Ja samaan aikaan jopa kepit olivat voimattomia. Ja paljaiden kantapäiden paahtaminen ei löysättänyt heidän kieltään.
  Ja mitä tehdä? Örkit eivät ole kovin kekseliäitä kidutuksessa. No, ehkä voit myös yrittää ravistaa sitä telineessä?
  Joten örkit turvautuivat tähän menetelmään. He ottivat hänet ja vääntelivät pojan käsiä ja nostivat hänet korkeammalle telineeseen. Poika voihki ja vinkutti. Sitten he vapauttivat hänet, ja poika kaatui. Ja aivan pinnalla köysi kiristyi ja lapsi alkoi huutaa helvetin kivusta.
  Ja örkit nauravat kuin murisevat siat.
  Tässä yhtiö...
  Gulliver lauloi epätoivoisena;
  Kotimaani, maailmankaikkeuden pimeys,
  Helvetin voimien kirves leijaili ylläsi!
  Hänestä tuli yhtäkkiä kaikkivoipa - kauhea Saatana,
  Ojensi kätensä koko maailmankaikkeuden yli!
  
  Meillä ei ole maapalloa, vain yksi Tartarus -
  Synkkyys leimahtaa palavasta, iljettävästä pimeydestä!
  Luulin vain hölmöä - huusi hölynpölyä,
  Ja nyt koko maailma on hänen kantapäänsä alla!
  
  Mutta isänmaan elämää et voi ylittää,
  Voitetaan, laumoja ja väkijoukkoja!
  Loppujen lopuksi hän on mahtava tonttukarhu,
  Hän sanoo, että räjähdän füürerin pään irti!
  
  Kuinka vaikeaa meille onkaan, jos vihollinen on voimakas,
  Jos hänellä on siirto jäljellä...
  Vampyyri karjuu kuun alla pilvistä,
  Hän haluaa laittaa meidät sahan alle kustannuksella!
  
  Haltioiden henki on sellainen, ketjuja ei löydy,
  Kovuus ja rakkaus yhdessä sielussa!
  Parempi olla taistelematta - olette kohteita,
  Ja rakkaan paratiisi kanssa vaikka mökissä!
  
  Maailman tulevaisuus on jokainen demiurgi,
  Voitko veistää onnea ikuisesti
  Mutta rosvo tuli, jopa erittäin siisti,
  Ja nyt unelma palaa kuin piki!
  
  Mutta toivoa on, sillä on suuri merkitys,
  Että Herra tulee - tuomitsemaan füüreriä!
  Olet hyvin kevyt - ihmisen ajatus,
  Vaikka joskus ohuitakin, silkkilankoja!
  
  Tulee uusi maailma, jossa kaikki ovat vapaita
  Missä joku meistä on vuoristomies!
  Ja muutoksen aika on tulossa,
  Aja ulos suonistani, olet varkaan vaisto!
  . KAPPALE 2
  Gulliver lauloi niin mielenkiintoisesti. Tämän pojan ei ole tarkoitus tulla aikuiseksi. Mutta kuka osoitti, ettei ole huono olla lapsi. Vaikka paljaat jalkasi astuisivat terävien kivien päälle, se ei satuta sinua, vaan jopa kutittaa.
  Tyttö kikatti ja siristi:
  - Ja sinä olet hyvä, ja erittäin siisti poika! Kuinka hyvä onkaan olla lapsi!
  Gulliver lauloi iloisen hymyn kanssa:
  Kertoa
  unelmasi,
  Jaa unelmasi kanssani...
  Ole oma itsesi
  Ja auki
  Lapsuudessa ovi - muistoihin ...
  
  Haluta
  Vien sinut puutarhaan
  Missä kirsikka kukkii
  Ja sanasi eivät ole siellä turhia,
  Sinä näet -
  Olemme kasvaneet
  Ja unohti paikat missä
  Pajut silittelevät meitä punoksillaan...
  Muistatko - halusit mennä avaruuteen?
  Ja kaikki halusivat tulla kapteeniksi...
  Kaikki tämä on meissä -
  alkukesä, puistot,
  Pallot, hattara -
  Veljen syntymäpäivä...
  Onnea Antonin naapurin pihalla -
  Koko päivä järvellä, yhdeksältä - kotona...
  Kuka varasti aikani?
  Ja kaikki ympärillä muuttui yhtäkkiä harmaaksi...
  Minne tuuli katosi
  Merihiekka,
  Veranta rypäleillä ja niin
  Suudelma tunteiden rakeella -
  Minun täytyy palata!
  Haluan jäädä
  Missä ei ole kyyneleitä
  Ja missä me naurettiin -
  Kesän ukkosmyrskyn alla...
  
  Kertoa
  unelmasi,
  Jaa unelmasi kanssani...
  Ole oma itsesi
  Ja auki
  Lapsuudessa ovi - muistoihin ...
  
  Näen usein unta hiljaisuudesta! ..
  Hän on yksi
  Vaeltava pihoilla
  Kadonneiden muistosta!
  Ja sitten näyttää siltä
  Mikä edes hätänä
  Ei viisikerroksisissa taloissa maalaamattomissa!
  Olemme vanhempia...
  Yläpuolella katolla syliä
  Ne unelmien linnat -
  Heidän torninsa...
  Niin epämiellyttävä lähempänä
  Niin kylmä meillä...
  Ja unelmia
  Lopeta värjäytyminen
  Ja ne tuoksuvat teräkseltä!
  Kunpa osaisin jättää ne...
  Missä
  Istuaksemme silmäluomillamme?
  Missä nämä Eremitaasit ovat ?
  Ja missä on ystävä Misha?
  Ja kuka on nyt
  Puhu Tsoista
  Ja hänen sulamisensa?
  Juoruisoäitien pallot
  Laukkujen kanssa
  Kuolematon "Ehkä" on meidän,
  Kostjan paitaa ei voi vaihtaa,
  Turkista
  poninhäntä vitseihin sotkeutunut,
  Ensimmäiset puffaukset
  Pakettiautoja, aitoja...
  Ihmeen odotuksen tunne
  Hänen saavutuksensa on kylmä -
  jostain
  Tuntemattoman kasasta -
  Lapsuudesta,
  Katson ympärilleni! ..
  Musteinen taivas
  Tähtien pölyä kutsutaan
  Juokse pois
  Unelmien mysteeri
  Täydellinen väistämättömyys
  Sekavat tunteet menneisyydestä...
  Ja aika tuskin muuttuu
  Nuo pyrkimysten pisteet -
  Syleile äärettömyyttä
  vanki
  Joten älä koskaan jää sen ulkopuolelle -
  Petollisen aikuisia
  Itsekäs...
  Ja se tarkoittaa, että sillä on merkitys -
  Merkitystä etsimässä...
  
  Kertoa
  unelmasi,
  Jaa unelmasi kanssani...
  Ole oma itsesi
  Ja auki
  Ovi lapsuuteen on muistoihin...
  
  Kertoa
  unelmasi,
  Jaa unelmasi kanssani...
  Ole oma itsesi
  Ja auki
  Ovi lapsuuteen - muistoihin
  Poika lauloi mielellään, vaikka hänen täytyi työntää raskasta pyörää kuin laumaaasi. Ja tämä oli hänen vakava ja erittäin tuottava työnsä.
  Varakreivitär lyötiin paljain pikku jalkaansa monennen kerran ja sirutti:
  - Upeaa! Laulat loistavasti! Onko Lontoon Eremitaaši kaunis?
  Gulliver vastasi hymyillen ja puhalsi vaaleanpunaisia, upeita, lapsellisia poskiaan:
  - Lontoon Eremitaaši on maailman paras ja rikkain!
  Tyttö kikatti ja löi poikaa taas piiskalla suurella ilolla. Hänen alastomassa vartalossaan oli turvonnut punainen raita.
  Varakreivitär kysyi hymyillen:
  - Pidätkö siitä?
  Poika nyökkäsi ja nyökkäsi.
  "Ehkä laulaisit paremmin kuin hakkaisit lasta?!
  Tyttö nyökkäsi, ja jälleen hänen alaston, ruskettunut, siro jalkansa leimahti:
  - Se on hienoa ja minä laulan!
  Gulliver twiittasi:
  - Laula kukka, älä häpeä!
  Viscountessa hyppäsi ylös ja alas ja alkoi tanssia laulaen;
  Ajoin lapsuuteen
  Älä seuraa minua.
  Näen, että kaikilla täällä on hauskaa, sotaa.
  vain hänelle
  Vain sinulle
  sota.
  Täällä ei ole paikkaa lapsille
  Aikuisille - tappelu.
  Pysy hänen kanssaan
  Älä seuraa minua.
  vain hänelle
  Vain sinulle
  sota.
  Ja siellä on hyvä
  Siellä istun potille.
  Ja siellä on hyvä
  Siellä istun potilla.
  
  Rahaa ei tarvita:
  Sirkus ja tikkarit
  Siellä on maitoranta
  Hevoset solmiossa
  vain minulle
  vain hevoselle
  Johtaa.
  Pastila, keinu,
  valkoiset jouset,
  makea keksi,
  Äidin unelmat.
  vain hänelle
  Vain minulle
  He ovat tulossa.
  Ja tuntuu hyvältä
  Siellä istun potille.
  Ja tuntuu hyvältä
  Siellä istun potille.
  
  Herra, miksi olen täällä.
  Uudelleen
  Juokse, valloita
  repiä hampailla -
  vain minulle
  Vain sinulle
  Nyt.
  Jumalauta, ajattele sitä
  Mitä kirjoittaa meille,
  Vilpittömät linjat,
  Revi vain sielusi
  Se on sinulle vaikeaa
  Vaikea minulle,
  Usko minua.
  Selvä,
  Lapset istuvat potilla.
  Okei , okei,
  Lapset istuvat potilla.
  Tämä on niin ihana kappale, jonka tytö laulaa. Ja tämä on yksinkertaisesti erittäin siistiä ja siistiä! Haluaisin nähdä kalju Fuhrerin arkussa!
  Tyttö kikatti ja vilkutti kumppanilleen.
  Gulliver oli hänen kanssaan samaa mieltä:
  - Olet ihana ja aivan super!
  No, mitä muuta on sanottavaa ja mistä puhua? Ainakin laulat, ainakin varis.
  No, kaikki oli hyvin kiireistä ja mukavaa.
  Sillä välin örkit alkoivat ilman ylimääräistä taukoa ravistella tyttöä telineellä. Mikä näytti erittäin siistiltä ja omalla tavallaan erittäin hauskalta.
  Miten täällä ei voi laulaa?
  Ja Gulliver laulaa taas;
  Olen pyhään maahan syntynyt poika
  Ketä kutsutaan rajattomaksi Elfiaksi...
  Eikä ole parempaa paikkaa, tiedäthän koko maan päällä,
  Ja ei väliä kuinka kysyt Jumalalta kovassa uskossa!
  
  Mutta hän syntyi kiihkeäksi ateistiksi
  Kyynisellä, tällä 2000-luvulla...
  Halusin rakentaa upean paratiisin omalla kädelläni,
  Missä jumalista tulisi itse ihmisiä !
  
  Mutta nyt pääsin 20. myrskyiselle vuosisadalle,
  Ja minun piti taistella pojan kanssa siellä...
  Olkoon ritari Elfin saavutus ylistetty,
  Me Englannin taistelijat tiesimme taistella!
  
  Rohkeutemme asuu nuoressa sydämessä,
  Ja vereni kiehuu kiivaasti suonissani...
  Voitot avasivat rajoittamattoman tilin,
  Taistelemme villisti poikia vastaan yötä päivää!
  
  Meidän urhoollisen Elfimme kunniaksi,
  Mikä armo antaa Ladalle ...
  Voimme soutaa innokkaasti airoilla Eedenissä,
  Saamme rajattoman palkinnon!
  
  Tässä on uskomme ja mahtava jumala Svarog ,
  Ja salama, jonka Perun itse heittää ...
  Meille ikuinen sauva allekirjoittaa valan,
  Ja voitto odottaa säteilevässä toukokuussa!
  
  Olemme haltioita - maan suurten poikien valoa,
  Uskon, että lennän pian Marsiin...
  Tiedän, että olen syntynyt luomaan voittoja,
  Anna Abelin voittaa, ei Kainin!
  
  Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Mieli palvella tonttuja ja pistimet...
  Kerubi levittää siipensä paratiisista,
  Lyömme örkkejä nyrkeillämme!
  
  Missään ei vihollinen saa tilaisuutta,
  Okrmaht ei saa meitä polvillemme...
  Löysimme örkejä suoraan silmään
  Tärkeimpien sukupolvien kunniaksi!
  
  Elfsiassa jokainen soturi seimestä,
  Vauva vetää kahvat koneeseen...
  Svarogin ritarikunta - tapa füürer -
  Lada antaa runsaan palkinnon!
  
  Maailmassamme ei ole mitään muuta
  Kalliimpi on voittoisa lippu, helakanpunainen, punainen ...
  Vene katkesi, airo halkesi,
  On vaarallista taistella isänmaatamme vastaan!
  
  Kukaan ei tiedä missä maailmankaikkeuden reuna on,
  Minne astronautit menevät...
   Svarog Korkein, kaikkivaltias kuningas,
  Ja ritari saa apurahoja häneltä!
  
  
  Älä pelkää, orkkilaiset eivät riko meitä,
  Jopa tässä maailmassa, heidän kanssaan Yhdysvallat, leijonien kanssa...
  Ja elämä ei keskeydy, tiedän langan,
  He eivät lyö isänmaata saappailla!
  
  Meillä on sotilaallista voimaa, usko
  Ja tankit, demonien lentokoneet ovat siistimpiä ...
  Orkslaisuuden peto voitetaan ,
  Putin ja Ducen rikoskumppani hirtettiin!
  
  Lippu on punainen, tämä on erittäin vahva lippu,
  Hän kimaltelee kuin punainen laukku universumin yllä...
  Elsomolka istutti örkin nivusiin,
  Kantapäällään, alasti, eikä valkoinen!
  
  Uskon, että Orklinissa pääsemme pian sisään,
  Rohkean elfinismin voittoisalla laululla ...
  Ja me lakaisemme pois kaikki orkit,
  Jotta ei olisi revansismin paskiaisia!
  
  Ja sitten maailmankaikkeudessa on paratiisi,
  Voimakkaiden kerubien trumpetit soivat...
  Taistele isänmaan puolesta ja uskalla,
  Elfiya Rodin kanssa olemme voittamattomia!
  Tämä on sellainen laulu ja se on erittäin siistiä ja hauska.
  Samaan aikaan örkit veivät myös pojan ja tytön paljaisiin pohjiin punakuumia rautasuikaleita, joista palaneen lihan haju oli vieläkin voimakkaampi ja lapset huusivat ja menettivät tajuntansa hurjasta kivusta. Järkytys oli tästä erittäin voimakas.
  Ja örkit murasivat ja karjuivat taas ja alkoivat tanssia helvetin tahtiin. Nämä ovat todella voimakkaita karhuja, tyhmiä ja haisevia. Kuinka paljon jännitystä ja voimakasta rehua heillä onkaan.
  Gulliver kääntää myllynkiven, ja tyttö sanoo hänelle:
  - No, no, fiksu kaveri, ryhdy taas siivekkäisiin aforismeihin!
  Poikakapteeni nyökkäsi voimakkaasti ja lausutaan ajatuksen helmiä uudella voimalla;
  Et voi saada naista paljastamaan jalkojaan, jos olet täysi saappaat!
  Nainen rakastaa muodikkaita kenkiä, mutta hänen on parempi mennä paljain jaloin kuin olla huopakanppaisen poliitikon kengissä!
  Maailmassa on kaksi ongelmaa, yksi niistä on raha, mitä muuta voit selvitä, toinen on rahan puute, joka on sietämätöntä!
  Raha on paha, joka katoaa, kun sen määrä kasvaa!
  Kukkopoliitikko munii kultamunia, mutta ei äänestäjien taskussa!
  Ilman rahaa ei ole elämää, rahalla ei ole rauhaa!
  Vodka tuo tuloja valtiolle, mutta juopumisen tuho tulee valtakunnalle!
  Älä usko poliitikkoa, joka lupaa kultavuoria, sinä lennät rotkoon kuparipennillä!
  Poliitikolla on pitkä kieli lupaukselle ja lyhyet kädet lupauksen täyttämiseen!
  Älä usko poliitikkoa, joka pukee ylleen lampaanvaatteita, ehkä hän todella on lammas!
  Raha tuo onnea, mutta se ei ole pennin arvoinen!
  Onnea ei voi mitata rahalla, mutta surua ei voi mitata kyynelillä!
  Poliitikko poistaa lastut äänestäjältä, jos hän on tyhmä kuin kanto, ja tammen itsepäisyydellä!
  Älä sylje kaivoon, ehkä tämä ei ole vain poliitikkojen antamien lupausten kuilu!
  Älkää uskoko punaisia puheita ja raakoja teloittajia!
  Poliitikko vuodattaa kuin satakieli, mutta kasvattaa varista kuin kettu!
  Hampaaton viivain puree todennäköisemmin aihetta!
  Poliitikolla on vastaus kaikkeen, mutta hänen vastaukseensa ei luota!
  Kukaan ei tiedä, mitä poliitikolla on mielessä, vaikka yksi tyhmyys on hänen kielellään!
  Raha on tärkein asia elämässä, se vain pilaa koko elämäsi ikuisesti!
  Se ei ole kanto, se kuoritaan kuin tahmea ja leikataan alas kuin mänty!
  Poliitikko voi vietellä äänestäjän hunajapuheilla lyömään kuin kärpänen!
  Kultaiset vuoret, jotka poliitikko lupaa, loistaa kirkkaasti, mutta valheiden haju haisee!
  Älkää luulko, että jos poliitikko puhuu hölynpölyä, hän on hölmö, että hän haluaa muuttaa pennin penniksi!
  Poliitikko ei ole pyhimys, mikä on selvää kaikille, mutta miksi muut pitävät häntä ikonina?
  Poliitikko on lammasten vaatteissa oleva kettu, joka leikkaa lampaita ja joutuu taskuihinsa!
  Jos luulet, että susi lampaan vaatteissa antaa sinulle kotletteja aamiaiseksi, olet tyypillinen lammas!
  Hyvä runoilija ei ole se, joka repäisee kurkkuaan, vaan joka laulaa arjesta!
  En usko, että lammas on vallassa, hän on täysin tyhmä, hän on jo syönyt äänestäjän!
  Vaikka poliitikko onkin haiseva vuohi, hän osaa lypsä äänestäjän lampaita!
  Älä koskaan äänestä sydämelläsi, se on typerää, eivätkä päänsä kanssa äänestäneet ollenkaan!
  Jos et halua pettyä valintaasi, anna äänesi ulkopuoliselle, sillä johtaja valehtelee aina!
  Jos ihmiset jumalallistavat hallitsijaa, elämä muuttuu helvetiksi!
  Älä yritä miellyttää kaikkia, et miehitä kaikkia tuoleja, et makaa kaikissa arkuissa!
  Jos et ole ässä, ei vain pokeri voita sinua!
  Se, jolla ei ole valttikortteja, putoaa alimmalle maalle!
  Ilman ylimääräistä valttikorttia kädessä, minkä tahansa värinen kortti lyödään!
  Vahva mies houkuttelee naisia ei heikkona magneetina!
  Teräslihakset auttavat täyttämään lompakot kullalla, teräshermot eivät anna lompakon vuotaa!
  Jopa sankari on uupunut niin raskaasta taakasta kuin tyhjä lompakko!
  Nämä ovat aforismeja, jotka Gulliver lausui tullessaan pojaksi.
  Sillä välin örkit tekivät jotain pahaa vangituille lapsille. Kaksi: poikaa ja tyttöä kidutettiin melkein kuoliaaksi ja he makasivat tajuttomana leväten kidutuksen jälkeen.
  Ja loput kaverit päättivät saada tuotemerkin. He toivat esiin alastomia poikia ja tyttöjä ja alkoivat vuorotellen levittää kuumaa rautaa hartioilleen.
  Kuten ikuiset lapset, jotka epätoivoisesti karjuivat ja nykivät hirveästä tuskasta. Heistä tehtiin orjia.
  Ja lisäksi he myös polttivat ihon jättäen pahaenteisen merkin viisisakaraisen tähden muodossa.
  Yksi poika huusi:
  - Älkäämme luovuttako!
  Ja he löivät häntä piikkilangalla kylkeen ja selkään. Ikuinen poika huusi sietämättömästä tuskasta.
  Örkit nauroivat keuhkoihinsa jo toista kertaa. Ja paljasti suunsa hampailla.
  Nämä ovat heidän laulujaan, niin ulvovia ja erittäin siistejä, ja korvat kuihtuvat niistä ja haluat oksentaa.
  Tässä vanhin örkki karjui leikkaamattoman oinaan äänellä:
  Anna verijoet
  Virtaa maassa...
  Anna tuskien huokaista
  Tulipalot kaikkialla!
  
  Anna kuoleman niellä
  Ihmisruumiin sato...
  Planeetta kärsii
  Mayhem hallitsee!
  
  Ja anna vain kuoleman
  Raivokas pallo hallitsee,
  Te kaikki kuolette
  Saatana on vaatinut sinut tilille!
  
  Herra ei auta
  Poltat helvetissä ikuisesti...
  Liikutamme sinua kasvoihin,
  Sellainen örkin unelma!
  
  Ei tule armoa
  Kuolema säälittäville vihollisille...
  Ei ole parempaa palkintoa
  Anna kaikille aivot!
  
  Vihollinen ei tiedä
  Ne örkit ovat kaikkivoivia...
  Herätyskello soi -
  Isku tulee olemaan vahva!
  
  Paistetaan tontut
  Olemme tytön jalkojen kantapäät paljain jaloin...
  Ja me murskaamme tontut,
  Leikataan kaunokaiset punokset!
  
  Ja jos joku huutaa
  Hänestä tulee kova...
  Päässä on kova soi,
  Ja taivaalla on ukkonen ja pilvi!
  
  Ja jos valloitamme
  Kuin sudet erämaassa...
  Lapset marssivat
  Paljain jaloin leikkuupalkin päällä!
  Nämä ovat todellakin eläimiä. Ja he leimasivat vankeja, jotka eivät tietenkään olleet vuosia lapsia, vaan ulkoisesti, paitsi että heillä oli hyvät lihakset, etkä anna sitä kavereille yli kahteentoista vuoteen. Ja eikö ole syntiä pilkata ja kiusata sellaista henkilöä.
  Mutta mitä voit ottaa örkeiltä: pahempaa kuin eläimet. Ja niin he ajoivat nuoret vangit pois. Ja aiheuttaakseen vielä enemmän kipua, he alkoivat heitellä palavia hiiltä nuorten vankien paljaiden, lapsellisten jalkojen alle.
  Onnettomat kaverit huusivat ja vuodattivat kyyneleitä. Sitten yksi pojista alkoi laulaa osoittaakseen luonteensa vahvuutta ja joustamattomuutta:
  Voitto odottaa, voitto odottaa,
  Ne, jotka haluavat murtaa kahleet...
  Voitto odottaa, voitto odottaa -
  Pystymme voittamaan pahat örkit!
  
  Vaikka näytämme lapsilta ja olemme paljain jaloin,
  Usein löydämme itsemme jopa taisteluista...
  Ja pojilla on kultainen sydän,
  Roska saa rangaistuksen!
  
  Orkki on kuin karhu, julma,
  Ja se karjuu kuin haavoitettu norsu...
  Mutta taistelussa me olemme telakoiden lapsia,
  Teloittajat eivät kuule huutoamme!
  
  Emme koskaan polvistu,
  Emme oikaise ylpeää vartaloamme...
  Ei ole virtaa, tiedä laiskuus,
  Isketään kuin vasara!
  
  Orkki paistaa joskus friikkien kantapäät,
  Polttaa tyttöjen jalkoja...
  Tässä he ovat pahat ihmiset,
  Mutta tapan hänet poika!
  
  Lapsen sydämessä liekki pauhaa rajusti,
  Ja tuli todella raivoaa...
  Nosta banneri korkeammalle soturi
  Sinulla ei ole rajoja, tunne lahja!
  
  Kyllä, pojat ovat intohimolla,
  Olemme lapsia nyt ikuisesti...
  Mutta joskus loistamme lahjakkuudellamme,
  Ja tähti loistaa yli maailman!
  
  Yksikään vihollinen ei kierry jouseksi,
  Olemme maan ylpeitä lapsia...
  Ja poika lyö örkkejä miekalla,
  Hän on Jumalan titaanien perheestä!
  
  Olkoon Herra kanssamme ikuisesti,
  Hän antoi nuoruutta vuosisatojen ajan...
  Me loistamme paljain jaloin,
  Ja anna joen virrata loputtomasti!
  
  Orkki ei pidä, usko totuuden sanoja,
  Hänen ilkeä, ilkeä värinsä...
  Otetaan karhut kiduksista kiinni
  Tulee olemaan ikuinen hyvä voima!
  
  Orkki uhkaa meitä kaikkia hampaillaan,
  Ei tarpeeksi ahne maalle...
  Hän on Kainin salakavala lähestymistapa,
  Ja piirtää kiinteitä nollia!
  
  Karhuille, usko minua,
  Ne vain kiusaavat ulvomista...
  Mutta me olemme ikuisia sotureita, lapset,
  Emme voi sietää, usko minua, valheita!
  
  Saatana on nähtävissä örkeille, luojalle,
  Ne ulvovat, karjuvat kuin aasit...
  Tytöllä on kaunis mekko
  Vaikka kauneuden jalat ovat paljaat!
  
  Ei, sinä olet örkki - hampaat, ilkeä susi,
  Ja karhu, jonka luonto ei ole hunajaa...
  Mutta usko, että paha isä ei ole kaikkivaltias,
  Ja me tiedämme koneen!
  
  Pystymme tekemään kaiken kauniisti,
  Luo uusi iloinen maailma...
  Joukkueessa ei ole enää yhtenäisiä lapsia,
  Tulee uusi idoli soturi!
  
  Nuoret sydämet palavat isänmaan puolesta,
  Se rakastaa loistavia ihmisiä...
  Avaamme oven uusiin maailmoihin,
  No, örkki on surkea friikki!
  
  Kunnioita poikia, tyttöjä,
  He rakastavat, usko minua, luodakseen...
  Lasten äänistä tulee kutsuja,
  Jalat heittävät tikareita!
  
  Silloin rakennamme uutta maailmaa
  Siinä on onnea uusille ihmisille...
  Ja ohitamme erittäin ylpeänä, rakennamme,
  Ja konna saa koston!
  Jumala ei rakasta itkevää,
  Hän kuitenkin kunnioittaa hyvää...
  Usko minua, poika tytön kanssa ei ole ylimielinen,
  Hänen valintansa menestysikkunaan!
  
  Ja kun rauha tulee maailmankaikkeuteen,
  Herätämme henkiin ne, jotka tieteeseen langesivat...
  Uskollasi vuosisatojen katoamattomiin,
  Ja siivillä kantaa kerubi!
  Lapset laulavat ja osoittavat tällä, etteivät he pelkää pahoja örkkejä, vaikka nämä olennot yrittävätkin tukahduttaa nuorten vankien lauluja villillä pauhallaan. Niinpä he käynnistivät pitkiä piiskaja. He hakkasivat heitä lapsisankarien paljain jaloin. Mutta he eivät keskeyttäneet esitystä, eivätkä he ilmeisesti kiinnittäneet huomiota ankariin pahoinpitelyihin ja oksentaneet ylpeänä päänsä.
  Ja vaikka he olivat puolialastomia ja merkkiorjia, heissä tuntui olympiajumalien ja titaanien rotu.
  
  TYTÖ JA VALKOINEN PAIMEN
  HUOMAUTUS
  Pieni sirkusryhmä - poika Mishka ja tyttö Alyonushka matkustavat polkeen paljain jaloin Krimin kivisiä teitä pitkin. Ja heidän kanssaan on valkoinen paimen - joka on yksinkertaisesti jäljittelemätön!
  . LUKU 1
  Noin 12-vuotias poika ja noin 20-vuotias kaunis tyttö kävelivät Krimin vuorten läpi. Heidän paljaat, ruskettuneet jalkansa löivät vuoristotien teräviä, punakuumia kiviä. Oli ilmeistä, että poika ja tyttö olivat jo kulkeneet monia polkuja. Niiden pohjat tulivat erittäin vahvoiksi, joustaviksi, koviksi eivätkä juuri tunteneet kivien terävyyttä ja lämpöä.
  Ja jopa päinvastoin, paljaat jalat ovat jopa hieman miellyttävät ja kutittelevat näin karkealta pinnalta.
  Sirkusparin hiukset olivat valkoiset kuin lumi, ja heidän kasvonsa olivat melkein mustat auringonpoltosta ja pölystä. He kantoivat käsissään mattoa ja yksinkertaisia sirkuslaitteita. Koulutettu valkoinen saksanpaimenkoira juoksi heidän vieressään. Tämä on erittäin kaunis eläin. Ja kaikki näytti erittäin siistiltä - kaunis, ketterä sirkuspari ja koira, joka osaa sekä viihdyttää että ihailla häntä.
  Saksanpaimenkoiraa tuskin voi kuitenkaan kutsua koiraksi.
  Pojalla oli shortsit jalassa, ja hän riisui paitansa, jolloin hänen karkea vartalonsa ja laihat, näkyvät lihakset näkyivät. Tyttö katsoi hänen teriään, jotka olivat teräviä kuin kirveitä ja peittyivät suklaanrusketukseen, ja kysyi:
  - Karhu, etkö ole väsynyt?
  Poika vastasi luottavaisesti:
  - Ei, Alyonushka! Sinä ja minä olemme kokeneita!
  Edessä näkyivät merenrantamökkien katot. Tyttö huomautti:
  - Kyllä, tämä on rikas paikka. Ehkä voimme kerätä rahaa!
  Mishka hymyili ja huomautti:
  - Jos jotain, saamme kalaa merestä. Täällä voi olla hyvä puru.
  He alkoivat lähestyä ensimmäistä dachaa. Alyonushka oli kaunis, vaikkakin hieman laiha aliravitsemuksesta ja pitkästä kävelystä, mutta sitkeä, vahva ja ketterä. Hänen mekkonsa oli lyhyt, mikä ei ollut kovin yleistä siihen aikaan. Mutta niin vahvat jalat.
  Ensimmäisellä dachalla heidät hyväksyttiin helposti. Mestari halusi ihailla tyttöä ja hänen tanssiaan ilolla. He tanssivat pojan kanssa. Ja he tekivät voimisteluharjoituksia. Ympyrän poikki hyppäsi myös valkoinen paimen.
  Sitten poika näytti pari temppua. Isäntä ja hänen vaimonsa ja pari poikaa katselivat mielellään. Sitten hän heitti kuparinikkelillä ja huomautti tytölle:
  - Tätä sinun ei pitäisi tehdä ulkonäölläsi!
  Yksi hänen pojistaan, noin 15-vuotias teini-ikäinen, ehdotti:
  - Annan sinulle sentin, jos annat minun silittää jalkojasi.
  Alenka virnisti, ja hänen hymynsä oli niin valkohampainen ja suloinen, ja vastasi:
  - Kaksi kopikkaa!
  Nuori mies, jolle ei ollut vielä kehittynyt viiksiä, nyökkäsi:
  - Varmasti! Se olisi hienoa!
  Ja hän otti taskustaan kahden kopeikan hopeakolikon. Ja heitti sen tytölle. Hän otti hänet taitavasti kiinni paljain sormin, ruskettunein ja ketterin jaloin.
  Poikamestari huudahti ihaillen:
  - Tämä on luokka!
  Alenki nyökkäsi kevyesti, hieman kullankeltaisena alasti ja vastasi:
  - Siksi olen ammattilainen!
  Hän ojensi jalkansa teini-ikäiselle. Hän alkoi hyväillä heitä hellästi. Hänen kätensä liikkuivat tytön sileällä ja ruskettuneella iholla hyvin hellästi, ja Alenka kehräsi iloisesti.
  Itse asiassa, kun söpö poika silittää sinua, se on todella äärimmäisen mukavaa, ja täällä voit nauttia hyväilyistä.
  Ja tietysti siitä saa myös palkkaa. Se on vain super.
  Poika silitti hänen karkeita, mutta joustavia pohjia kauniilla kantapään kaarevilla. Hän kutitti hänen jalkaansa.
  Ja Alenka nauroi ilosta. Ja se on erittäin mukavaa.
  Mestarin vaimo heitti myös kolikon Mishka-pojalle ja kysyi:
  - Anna minunkin kutittaa kantapäätäsi!
  Poika ojensi hänelle paljas jalkansa. Ja vielä nuori, kaunis nainen alkoi kutittaa pojan paljaata pohjaa.
  Karhu hymyili ja kehräsi.
  Isäntä katsoi vaimoaan moittivasti. Mutta hän vain hymyili ja huomautti:
  - Et tule olemaan kateellinen lapselleni, ethän?
  Barin vastasi:
  - Kutita häntä niin paljon kuin haluat, mutta älä ylitä sallittua säädyllisyyttä!
  Nainen nauroi... Ja hänen sormensa kutittelivat poikaa iloisesti hänen paljaalla, pyöreällä, vaaleanpunaisella kantapäällään.
  Tyttö myös hymyili ja kehräsi. Sitten hän vaihtoi jalkaa. Ja hymyili taas. Se oli myös todella hauskaa.
  Mutta kutitus on aina tylsää. Barin huusi ankarasti:
  - Tarpeeksi! Pois tai soitan poliisille!
  Poika ja tyttö poimivat henkilökohtaiset tavaransa ja lähtivät yhdessä koiran - valkoisen paimenkoiran - kanssa rikkaasta mökistä.
  Alyonka oli yleisesti ottaen tyytyväinen. Ja rahat sain ja on kivaa kun paljaita jalkoja hierovat erityisen kauniit pojat.
  Ja heidät päästettiin mielellään seuraavaan dachaan pojan kanssa. Tietenkin ennen kaikkea kauniin tytön takia. Kenellä on myös niin lyhyt hame, ja ruskettuneet, vahvat, lihaksikkaat, erittäin sirot jalat näkyvät niin selvästi.
  Tyttö on todellakin hyvin samanlainen kuin antiikin Kreikan orja. Hänen mekkonsa näyttää tunikalta. Ja kuinka niin kaunis ja lihaksikas tyttö käy paljain jaloin ja näyttää melkein kaikki upeat, upeat, poikkeuksellisen viettelevät jalkansa. Ja on vaikea irrottaa katseesi hänestä.
  Tässä mökissä isäntä oli yksin. Perhe on jossain muualla. Hän käski Alenkan tanssimaan ihaillakseen hänen hienon ja erittäin hienon, fyysisesti kehittyneen vartalon liikettä.
  Sitten hän heitti kolikon ja käski:
  - Laula, kaunotar!
  Alenka lauloi ilolla;
  Olen yksinkertainen venäläinen tyttö
  Ollut ulkomailla monta kertaa...
  Minulla on lyhyt hame
  Rakastin harmaakotkaa!
  Baarimikko mutisi vihaisesti:
  - Laulusi ei ole kovin hyvä! Tule, jotain aggressiivisempaa ja seksikkäämpää!
  Sirkuspoika ehdotti:
  - Tai ehkä parempi isänmaallinen?
  Barin suostui.
  - Se voi olla isänmaallista! Mutta sinä olet paljain jaloin ja laulat! Ja jos en pidä siitä, saat tikkuja kantapäällesi!
  Mishka nyökkäsi:
  - Jos haluat herrasmiehen, niin ruplalla voit lyödä paljaat kantapääni hyvin kepillä!
  Mestari nauroi ja vastasi:
  - On parempi lyödä tätä tyttöä piiskalla. Varsinkin jos riisut hänet ennen sitä!
  Alenka kumarsi hymyillen:
  - Tuleeko herrasi!
  Rikas mies lauloi hymyillen:
  Tehdä rahaa,
  Tehdä rahaa,
  Laiskuuden tylsyyden unohtaminen
  Tehdä rahaa,
  Tehdä rahaa,
  Ja kaikki muu on roskaa!
  Ja kaikki muu on roskaa!
  Alenka vastasi:
  - Onnellinen ilman rahaa
  Sinusta voi tulla...
  Pahat miehet -
  Laske kolikot!
  Barin karjui:
  - Hanki tuhat ripset!
  Sirkuspoika huomautti:
  - Jos haluat mestarin, annan sinulle viisaita sanontoja laulujen sijaan!
  Rikas mies naurahti ja vastasi:
  - Tule poika, siitä tulee mielenkiintoisempaa!
  Karhu alkoi lausua siivekkäitä ilmeitä;
  Velvollisuus Isänmaata kohtaan on punaista välinpitämättömän omistautumisen maksamisesta!
  Sota on koetin älykkäille, karkaiseva vahvoille, hauskaa tyhmille! -
  Nauruna oleminen ei ole hauskaa, muiden itkeminen ei ole tylsää!
  Hyvä hallitsija on kuin sokerinen hunaja, ensin nuoletaan sitä ja sitten syljetään ulos !
  Ja paha hallitsija, kuten koiruoho, ensin syljetään ulos ja sitten tallataan!
  Kyllä, kulta on pehmeää, mutta läpäisemätön suojus on helppo takoa!
  Laatu ylittää aina määrän - ohrapuuron valtameri ei ole este kirveelle!
  Paha on täynnä voimaa, kun pelko heikentää hyvää!
  Vitsi on hyvä paikka, lusikka lounaaksi, mutta apu on pulassa!
  Saatat olla onnekas kerran tai kahdesti - ilman taitoa onni katoaa!
  Kukapa ei ole Leo Tolstoi, tuo kirjallinen kulkuri!
  Ei tarvitse syntyä Tolstoiksi ollakseen kirjallisuuden kulkuri!
  Juodaan siitä, että meillä on enemmän vaimoja kuin syitä punastua erosta!
  Himo on tuhonnut miehet enemmän kuin naisten myötätunto!
  Tarkat silmät vinot kädet, vihollinen ei ole miss - lyhytnäköinen!
  Filosofia ei pidennä elämää, vaan tekee siitä koristeellisen, sirpaleita venyttäen!
  Kenraali voittaa taidolla, teurastaja numeroilla, nero taiteella, teeskentelijä petoksella!
  Joten juodaan, jotta toivo ei kuole, ja vain ne, jotka eivät oikeuta sitä, kuolevat!
  Toivo kuolee viimeisenä... Ja ne, jotka eivät oikeuta sitä, ovat ensimmäisiä!
  Sodassa logiikka on suhteellinen käsite - kuten suklaalla, en ehtinyt ihailla laattoja, koska ne ovat jo suussa, en ehtinyt niellä, koska ne ryömivät jo ulos sivuttain!
  Menestys haisee joskus pahalle, saavutus kantaa ruumista, mutta onnellisuus ei voi haista!
  kaiken pinnalla , ja Paholainen on sen yksityiskohdissa!
  Hakatuksi tuleminen on epämiellyttävää jopa masokistille!
  Mitä Jumala ei tiedä - vain kysymys, johon hän ei voinut vastata!
  Apina on parempi kuin mies, koska se voi olla vain eläin kirjaimellisesti!
  Saarna, joka ei johda hyvään, on kuin polku, joka johtaa kirveeseen!
  Minkä tahansa opin rakentaminen evankeliumin teksteihin on kuin kvanttimekaniikan opiskelua Grimmin veljien saduista!
  On vaikeaa olla Jumala, mutta paholaiseksi jääminen on täysin sietämätöntä!
  Mieli nelinkertaistaa voimansa, vaikka vihollisten määrä kaksinkertaistuisi!
  Elämä on jatkuva kompromissi, ei ihmisten, vaan luonnon kanssa!
  Otsa on tolokolny , mikä tarkoittaa, että tavu on siistiä!
  Mitään lakeja ei ole kirjoitettu tyhmille, ei luonnonlakeja ole määrätty neroille!
  Kieli annetaan viisaille piilottaakseen ajatuksia typeristä ja merkityksettömistä asioista!
  Se, joka näkee hauskoja surussa, sokeutuu traagisesti vakavasta ilosta!
  - Kiire hitaasti - nopeasti hitaasti! Hanki viisi oppitunnilta - vaikea toiminnan ratkaisu!
  Voittajia ei tuomita... Vaikka joskus he haastavat oikeuteen!
  - Ihmisten typeryys on liittolainen - jumalat vihamielisiä ihmisiä kohtaan!
  Mies navetassa on mies, eikä sika palatsissa nouse villisian yläpuolelle!
  On olemassa kaksi ääretöntä asiaa: maailmankaikkeus ja ihmisen kekseliäisyys - ensimmäinen on kuitenkin suhteellista ja toinen ehdoton!
  Mikä venäläinen ei pidä nopeasta ajamisesta, vaan nopean lennon paholaista!
  - Helvetissä kaikki eivät halua, mutta vain harvat voivat maistaa halun pirulliseen tilaisuuteen!
  Mutta ilman kyyneleillä kastelua ei voi korjata ilon satoa, ja ilman jälkikastelua menestyksen laakerit eivät kasva!
  Jumala on joka asiassa tai sen pinnalla, ja Paholainen on asioiden poissaolossa tai aineellisen puutteen syvyyksissä!
  Se, joka ottaa aikaa ollakseen varovainen, säästää ikuisuuden hautajaisissaan!
  Hiljaisuus on kultaa, sana hopeaa, mutta naisen suusta vuotaa niin paljon, että timantitkin himmenevät!
  Hiljaisuus on kultaa eikä ruostu kaunopuheisten purojen pitkästä varastoinnista!
  Ja kulta menettää arvonsa, jos se hiljaa haudataan maahan!
  Poika lausui erittäin kauniisti aforismeja suurella tunteella ja taputti paljaita jalkojaan.
  Mestari hymyili ja heitti kolikon sirkuslapselle. Ja Mishka sai hänet kiinni paljain varpaillaan. Ja sitten hän heitti sen shortsiensa taskuun.
  Rikas mies huomautti:
  - Se ei ole huono! Mutta ei tarpeeksi!
  Tyttö ehdotti:
  - Haluat minun laulavan!
  Barin vastasi:
  - Tämä ei ole välttämätöntä! Parempi laittaa paljaat jalat päälleni!
  Alena nyökkäsi.
  - Hieno! Sinun tahtosi!
  Rikas mies otti tytön paljaan jalan käsiinsä ja alkoi karkeasti tuntea sitä. Tyttö oli hiljaa vastauksena. Hän jopa hymyili.
  Mestari otti toisen kolikon, heitti sen pojalle ja karjui:
  - Esitetään vielä aforismeja! Tulen itkemään!
  Sirkuspoika Mishka alkoi taas kaataa omaansa. Aivan muuten, ei lapsellista viisautta;
  
  Joskus hävisimme, joskus kuolimme, mutta venäläiset eivät koskaan polvistuneet!
  Taito korvaa määrän, mutta määrä voi vain väärentää taitoa!
  - Terveessä ruumiissa ja ambalin henki - ja lihan heikkous - sielu haalistunut!
  Veri loistaa kuin kulta, mutta metallisielut ruostuvat siitä!
  Kultakin ruostuu, jos siitä ei ole heitetty sydäntä!
  Kidutus ei ole viihdettä, vaan kovaa työtä palvelusektorilta, jossa asiakkaan sääli on kohtalokasta sinulle!
  Rikkaan miehen sielu on isänmaallinen, ei sen enempää kuin kultakolikon sielu, josta he ottavat sen ja pitävät siitä kiinni!
  Kulta on keltainen kuin petoksen väri, pehmeä kuin opportunistin tahto, raskas kuin petturin omatunto!
  Kipu on kuin anoppi, pakkomielteinen, ilkeä, haluan päästä eroon siitä, mutta ... ilman sitä et mene naimisiin voitolla!
  Kun vihollinen ei antaudu, he tuhoavat hänet, ja kun hän ei antaudu, kekseliäisyys tuo voiton!
  Ei haittaa, jos vihollisen naaraat kuolevat, on katastrofi, jos urokset ovat vääntäneet aivonsa!
  Taistelu on helppoa, kun oppiminen ei ole piinaa, vaan hyödyllistä viihdettä!
  Jopa Kristuksen sanojen mukaan hänen palvelijansa etsivät jotakin, joka palvelee jumalatonta mielivaltaa!
  Suuri vaatekaappi putoaa äänekkäästi, ja kova kunnia kuuluu sille, joka sen kaatoi!
  Kun naamio on taitava, emme tarvitse tekosyytä!
  Punaiset joet virtaavat useammin punaisten puheiden ja mustien tekojen takia!
  - Joka on määrä puukottaa, ei saa vapista köyden päällä!
  Kuten aina, kävi ilmi, mutta he eivät halunneet!
  Kuolema ansaitsee paremman osuuden kuin elämä, koska sen kesto jättää verrattomasti enemmän valinnanvaraa! -
  Takuu antaa taatusti ryöstetty!
  Kultainen kolikko on pehmeä, mutta tappavampi kuin luoti, se osuu suoraan sydämeen ja vie aivot ulos!
  Tekniikka on sodan jumala - ja sen sabotööri on ateisti!
  Jumala loi maailmankaikkeuden kuudessa päivässä, ja ihminen maksaa koko ikuisuuden hetkestä ihmisen tekemästä heikkoudesta!
  He astuivat villaan, mutta eivät palanneet köysiradalla !
  Juokse, mutta älä juokse karkuun, ammu, mutta älä ammu takaisin, lyö, mutta älä taistele takaisin, ja mikä tärkeintä, juo, mutta älä juo humalassa!
  Kukaan ei tarvitse kuolleen aasin korvia, mutta elävän ketun kuulo on lahja niille, jotka eivät tarvitse aaseja saavuttaakseen tavoitteensa!
  Kenkä mielesi, pysyt ikuisesti kulkurina!
  Sota on ilmaa keuhkoille, mutta vain sekoitettuna binääriseen kaasuun!
  Jos vihollinen ei halua luovuttaa eikä tiedä kuinka hävitä, pakotamme hänet luovuttamaan ja vieroittamaan hänet voittamaan!
  Pahat ihmiset rakastavat mustaa magiaa, hyvät pahat ihmiset valkoista!
  Tappaminen sodassa on kovaa prosessissa, inhottavaa havaittavissa, mutta kuinka hienoa loppujen lopuksi! Joten sota tuo terveyttä sielulle, kovettumista keholle ja puhdistaa lompakon!
  Joskus sota täyttää lompakot suuresti, ja suoraan verrannollisesti vuodatetun veren täyteyteen ja turmeltuneen sydämen tyhjyyteen!
  Poika lausui aforismeja erittäin kauniisti ja ilmeisesti.
  Mestari tunsi tytön paljaat jalat. Sitten hän suuteli häntä paljaalla, joustavalla pohjalla ja totesi heittäen kolikon:
  - Oikein hyvä! Jalkasi ovat ihanat! Anna pojan nyt laulaa! Tai jos hän ei osaa laulaa, voin sytyttää hänen jalkansa tuleen sytyttimellä!
  Karhu vastasi hymyillen:
  - Parempi laulaa!
  Rikas mies murisi:
  - Joten laula!
  Ja sirkuspoika otti sen ja lauloi tunteella ja ilmeellä;
  On hämmästyttävää, mitä olet tehnyt
  Armo on vuodatettu ihmiskunnalle...
  Sinä annoit pyhän Jumalan
  Sielumieli sydämellinen armo!
  
  Lucifer kääntyi Sodoman puoleen,
  Synnin ja ylpeyden tuote...
  Hän kohotti miekkansa Jumalan pyhälle valtaistuimelle,
  Ja hän päätti, että nyt hän on Kaikkivaltias!
  Mestari huusi kiivaasti:
  - Ei! En halua lauluja uskonnollisista aiheista! Olen syntinen ja rakastan syntiä!
  Mishka sanoi:
  - Voin tehdä toisenkin!
  Rikas mies vastasi:
  -Ei! Anna tytön laulaa paremmin! Mikä sinun nimesi siellä on?
  Sirkus vastasi:
  - Alenka!
  Barin murisi:
  - Laula Alenka!
  Tyttö lauloi suurella tunteella ja innostuneesti;
  Olen maailman vahvin tyttö
  Kuka syntyi puhtaudessa...
  Ei ole minua kauniimpaa tällä planeetalla -
  Tulemme menestymään kaikkialla!
  
  Olkoon Venäjä upein kaikista,
  Maa, joka valloitti koko maailman...
  Anna sen tulla heti kiinnostavammaksi ihmisille,
  Jokainen soturi on todellinen idoli!
  
  Puolustan pyhää maata,
  Missä ovat esi-isämme, usko minua eniten...
  Ota selvää ihmisistä paljasjalkainen tyttö,
  Hän on kotka, ei varpunen!
  
  Edellisessä elämässäni olin komsomolin jäsen,
  Fasistit taistelivat niin kuuluisasti...
  Ja tytön ääni oli niin selkeä,
  Ja valoisa ilmava sielu!
  
  Taistelin Moskovan lähellä erittäin rohkeasti,
  Tyttö oli paljain jaloin kylmässä...
  Ja pidä paineeni niin järkyttävänä,
  Rikoin Fritzin kasvot nyrkkilläni!
  
  Lippumme Jeesuksen kunniaksi,
  Ja myös suurin jumala Svarog ...
  Ikuisesti pyhin Lada kanssamme,
  Ja kirkkain valkoinen jumala maailmassa!
  
  Olemme ihmisiä, jotka ovat syntyneet auringon valossa,
  Yarilo inspiroi meitä saavutukseen ...
  Ja tyttöjen laulu sataa rajusti,
  Katso, kerubi levittää siipensä!
  
  Ammuin konekivääristä osuvasti,
  Lahjan heittäminen paljain jaloin...
  Heitin verkkoni fasistiin,
  Tyttö näyttää vähän vanhalta!
  
  Soturi, uskon Jumalalta,
  Luonut maailman, jossa kauneus...
  Suurimman Svarogin nimessä,
  Kauneuden sielussa kauneus kypsyy!
  
  Puolustimme Kremliä natseilta,
  Pystyimme liottamaan jokaisen määrän kerralla...
  Ei, demobilisaatio ei tule tytöltä,
  Ja osuimme Fritziin suoraan silmään!
  
  Ikuisen kommunismin kunniaksi,
  Taistelin paljain jaloin komsomolin jäsenenä ...
  Tuhoamme fasismin laumat,
  Joten se teräs ei antaudu Venäjän vihollisille!
  
  Tytöt taistelivat lähellä Stalingradia
  Aleli kuin rubiini, heillä on nännit...
  Näemme pian kommunismin antavan,
  Tuntematta surua ja kaipuuta!
  
  Olemme isänmaan parhaita tyttöjä,
  Olen melkein alasti komsomolin jäsen...
  Mutta niin murskasi valtakunnan konekivääristä,
  Että saksalaiset eivät tulleet joukkoomme!
  
  Säteilevimmän Venäjän nimessä ,
  Uskon että kaikki järjestyy...
  Suuri Jeesuksen uskotehtävä
  Vaikka koputtaa kuoret taltta!
  
  Suuren isänmaamme nimessä,
  Meistä tulee pahoja fasisteja pakenemaan...
  Kyllä, pysäytetään villin lauman laumat,
  Jopa raivoissaan hyökkäyksessä, paha varas!
  
  Anna Jeesuksen nimen loistaa kuin aurinko
  Antakoon äiti Maria suuren paratiisin...
  Kaikkivaltiaan Ladalle olemme lapsia,
  Ja sinä taistelet rohkeasti ja rohkeasti!
  
  Suuren isänmaamme nimessä,
  Mitä kommunismi antoi kaikkialla...
  Näen pyhien kasvot loistavan kuvakkeista,
  Yhdessä United Lord -perheessä!
  
  Kaikkivaltiaan Svarogin nimessä,
  Vapahtaja, Korkein Kristus...
  Meidän täytyy olla kuin perheen Jumala,
  Kaikessa Äärettömässä Luojassa!
  
  Nostakoon Venäjä lippunsa itsensä yläpuolelle,
  Meistä tulee vahvempia ja viisaampia...
  Vaikka Tšingis-kaani hyökkää jyrkästi,
  Mutta me tytöt olemme silti älykkäämpiä!
  
  Joten kerron teille ihmisille, että uskallatte
  Palvelkaa meille uskollisia venäläisiä jumalia...
  Ja pelasta venäläisten sielut taistelussa,
  Vaikka se iskee helvetin parveen!
  
  Me voitamme, tiedän varmasti
  Pystymme voittamaan kaikki natsit...
  Kain ei murskaa isänmaan taistelijoita,
  Ja valtavalla karjuvalla karhu jää elämään!
  
  Teemme kaiken erittäin siistiä,
  Voitamme kaikki Fritzit ja Mongolit...
  Loppujen lopuksi on vaarallista riidellä tyttöjen kanssa,
  Venäjän kansa tietää voittamattoman!
  
  Näytämme kaikki mahtavat virnisteet,
  Me rikomme Tšingis-kaanin sarvet...
  Loputtoman kirkkauden nimessä,
  Olkoon erittäin kirkas kohtalo!
  
  Kyllä, taistelemme kauniisti tyttöjä vastaan,
  Näytä maailman korkein luokka...
  Olen soturi, ja sielu usko ei ole pelle ...
  Ja Jumala palkitsee Kristuksen voitoista!
  
  Me rikomme Tšingis-kaanin tumenit ,
  Kalkassa on tyttöjä taistelussa...
  Älä vastusta helvetin iskua,
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia!
  
  Joten leikkaan viholliset, usko laskematta,
  Voin voittaa heidät kuin kääpiöt...
  Usko minua, meillä on kova työ,
  Vaikka elämä on hauras kuin silkkilanka!
  
  Ladan nimessä, siunattu Maria,
  Mikä antoi nuoruuden ja rakkauden...
  Olemme tyttöjä täysin paljain jaloin,
  Tallataan vastustaja mudaksi ja vereksi!
  
  Kristus tulee ja kuolleet nousevat ylös
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  He ovat yksi, ihmiset tietävät rehellisesti
  Ja universumin yläpuolella on Kaikkivaltias sauva!
  
  Lyhyesti sanottuna onnellisuutemme on ikuista,
  Upea ja upea iäksi...
  Sekä taivas että maa ovat mahtavassa vallassa,
  Ja kuolemattomuus ja nuoruus ikuisesti!
  
  KAIKKIVALTIAAN JUMALA TUPLOS
  HUOMAUTUS
  Poika ja tyttö päätyvät Moskovaan 2000-luvulla. Kaikki näyttää olevan kunnossa, ja maapallolla on todellinen paratiisi, ikuinen nuoruus ja valtava avaruusimperiumi on luotu. Mutta yhtäkkiä poika Vitaly saa selville, että hän on hyvin samanlainen kuin Kaikkivaltias Jumala lihassa.
  . LUKU 1
  Poika Akulov ja sankarityttö Albina suurkaupungissa. Se on kuin Moskova, mutta 2300-luvulta. Tämä on tulevaisuus kahdensadan vuoden kuluttua. Kaupunki on tietysti kasvanut. Pilvenpiirtäjät näyttivät vuorilta ja hyvin värikkäiltä. Niissä on myös eksoottisia muotoja, esimerkiksi värillisen jäätelön tyyppinen kultainen lasi. Tai esimerkiksi seitsemän platinakilpikonnaa seisomassa päällekkäin.
  Siellä oli myös rakennuksia, jotka näyttivät soittimista, kimaltelevat jotain kaunista.
  Ja lukuisia erimuotoisia lentokoneita lensi ilmassa. Suurin osa niistä on kuitenkin pisaran muotoisia tai kultaeväisiä merikaloja.
  Lisäksi luvut välähtivät lennossa. Täällä oli sekä aikuisia että lapsia. Lisäksi kaikki aikuiset ovat ulkonäöltään nuoria, enintään kuusitoistavuotiaita .
  Ja myös jalkakäytävällä virtasi muovia. Pienet lapset hyppäsivät sen päälle, taputtivat jalkojaan, ja sitten lensivät ylös kuin pingispallot.
  Vitalik totesi hymyillen:
  - Mahtava maailma!
  Albina suostui:
  - Kyllä, hauska ja kelvollinen ihmeille!
  Poika ja tyttö kävelivät peilatulla, heijastavalla pinnalla. Heidän jalkansa olivat paljaat, kuten lasten. Ja he tunsivat, että värähtelevät aallot kutittivat heitä.
  Edessä näkyi suurenmoinen suihkulähde, joka kaatoi puolitoista kilometriä korkean suihkun ja kulki ilmassa timanteista kimaltelevana. Ja itse patsaat, suihkulähteen koostumuksessa, loistivat jollakin erityisellä, tuntemattomalla metallilla, joka oli paljon kultaa kirkkaampi ja kimalteli kaikilla sateenkaaren väreillä.
  Ja itse patsaat olivat kauniin muotoisia ja liikkuvia.
  Vitalik nyökkäsi.
  - Upea löytö. Tämä on suihkulähde - viileämpi kuin Peterhof!
  Albina sanoi hymyillen:
  - Valoisan, viileän tulevaisuuden maailma.
  Poika ja tyttö nousivat hieman. Albina oli niin paljon pidempi kuin Vitalik, että voisi ajatella heidän olevan äiti ja poika. Lisäksi tässä tulevaisuudessa ei ollut vanhuksia. Ihmiset saivat ikuisen nuoruuden, ja miehet saattoivat iloita siitä, ettei heidän tarvinnut tuhlata aikaa hyödyttömään ja epämiellyttävään parranajoon.
  Joissakin futuristisen Moskovan rakennuksissa oli kulta- ja platinaraitoja. Siellä oli myös kirkkaita, jopa kilometrin kokoisia mainostauluja, jotka esittivät hienoja sarjakuvia.
  Ilmassa kiipeilevät lentokoneet eivät olleet vain kauniita ja kirkkaanvärisiä ja muodoltaan siroja, vaan myös tuoksuivat kalliilta ranskalaiselta hajuvedeltä, tai ehkä jopa miellyttävämmältä.
  Ja neliöiden pinta oli kuin peili, lämmin ja samalla kimalteleva. Kun teini-ikäisten, poikien ja tyttöjen paljaat pohjat kävelivät sitä pitkin, ilmestyi siroja, melkein lapsellisia jalanjälkiä. Joka hehkui eri väreissä, ikään kuin huopakynillä piirrettynä. Ja sitten ne katosivat.
  Albina huomautti hymyillen:
  - Aivan kuin lumikuningattaren linnassa!
  Vitalik pudisti päätään:
  - Ei! Täällä on lämmintä ja maailma on täynnä värejä.
  Nuori mies ja tyttö lensivät heidän luokseen. He olivat hyvin kauniita, mutta heidän kasvonsa oli maalattu, kuin piirustukset kakulle.
  Nuori mies kysyi lapsilta:
  - Mistä olet kotoisin?
  Vitali vastasi:
  - Moskovasta!
  - Miksi kävelet?
  Albina vastasi:
  - Haluaisin ostaa lentokoneen. Missä kaupasi ovat?
  Nuoren miehen vieressä ollut tyttö nauroi ja vastasi:
  - Kukaan ei käytä kauppoja. On olemassa Hypernet- verkko , jonka kautta kaikki toimitetaan täysin ilmaiseksi.
  Vitalik twiittasi hymyillen:
  - Kuinka paljon on edistytty?
  Käsittämättömiin ihmeisiin...
  Kaikki tuli täysin ilmaista
  Vain hyödyksi, huolellisesti!
  Nuori mies huomautti:
  - Ja tiedät miltä hän näyttää meidän Jumalaltamme. Ehkä olet hänen poikansa?
  Poika naurahti ja vastasi:
  - Ei! En tunne isääni. Mutta jos hän on Jumala, en olisi yllättynyt.
  Tyttö sanoi hymyillen:
  - Maailmassamme ei ole mitään yllättävää missään ulkonäössä, ei! Voit vaihtaa rungon käyttämällä erityistä ohjelmaa Hypernetissä . Vain ihmiset tekevät tätä harvoin, koska Hypernet- pelimatriisissa tämä voidaan tehdä yleensä henkisellä vaivalla ja välittömästi. Ja jos muutat itseäsi todellisuudessa, he eivät enää tunnista sinua. Kyllä, ja tarvitset luvan rakkausministeriöltä.
  Albina hämmästyi:
  - Rakkauden ministeriö?
  Tyttö katsoi ylös ja vastasi:
  - Et näytä meidän valtakunnastamme! Ehkä sinulla on muistiongelmia?
  Vitalik mutisi:
  Olemme aikamatkailijoita!
  Nuori mies huomautti:
  - Jos tämä ei ole vitsi, niin...
  Samana hetkenä heidän ympärilleen ilmestyi tusina kaunista tyttöä oransseissa haalareissa. Ja he osoittivat paria hienoa huijattua konekivääreä.
  Vitalik mutisi:
  - Tulimme rauhassa!
  Albina twiittasi:
  - Olemme vielä alaikäisiä, meitä ei tarvitse ampua!
  Tyttö, jolla on punaiset hiukset ja univormu, sanoi:
  - Emme vahingoita sinua. Sinussa ei vain ole nanobotteja , ja sinun on selvitettävä, mistä olet kotoisin.
  Vitalik mutisi:
  - Kamelista!
  Tuossa sekunnissa vihreät, leveät säteet osuivat pariin pehmeästi ja ilman kipua sammuttaen tajunnan.
  Vitalikilla ei ollut aikaa nähdä tai ajatella mitään, kun hän taas löysi itsensä selkeästä muistista.
  Yhdessä Albinan kanssa he roikkuivat läpinäkyvässä tilassa. Heidän ympärillään oli kuin sininen sumu. Ja samaan aikaan älä edes liikuta pikkusormeasi.
  Heidän eteensä ilmestyi hyvin kaunis tyttö, jolla oli hiukset kaikissa sateenkaaren väreissä.
  Hän siristi:
  - Teimme analyysin ja saimme selville, että olet Moskovasta vuonna 2023. Kysymys kuuluu, miten pääsit luoksemme? Ja lisäksi näyttää siltä, että olette vaikea pari. Tietokone sanoo, että ehkä sinä olet sen ajan Kaikkivaltias ja Jumalanäiti.
  Vitalik huudahti, hänen äänensä kuului:
  "Onko näin... Näyttää siltä, että minä hallitsen tätä imperiumia tulevaisuudessa!"
  Tyttö kääntyi ja vastasi suloisella äänellä:
  - Emme sulje pois mitään. Mutta Kaikkivaltias on nyt hyperpääkaupungissa Ultravillialaiset , ja tämä on naapurigalaksi! Sinut on toimitettava hänelle, ja sitten he päättävät, mitä tehdä parillesi.
  Albina huomautti:
  "Mutta emme voi tappaa itseämme menneisyydessä, eihän?"
  Tyttö vastasi:
  - Se on Jumalan ja Jumalanäidin päätettävissä! Ulkonäkösi on toistaiseksi suuri salaisuus muilta. Sinut lähetetään heti Ultrababyloniin suuren saattajan alaisuudessa lataamassa kapselia, jossa ei ole tilaa. Jotta et kyllästy lennossa, tietoisuutesi on supermatriisissa Hyperneta voi nauttia peleistä jokaiseen makuun. Ymmärsitkö sinä?
  Vitalik vastasi:
  - Pelaa 2000-luvulla - mikä voisi olla parempaa!
  Albina sanoi hymyillen:
  - Minäkin pidän siitä!
  Tyttö hymyili leveästi ja heilutti kättään. Ja vaaleanpunainen, pehmeä aalto osui Vitalikiin ja Albinaan.
  Poika ja tyttö olivat kaupungissa. Se ei ole enää niin kirkas ja värikäs kuin 2300-luvun Moskova. Ja noin 1900-luvun lopulla.
  Valtava dinosaurus löi takajalkojaan pitkin kaduilla koskettaen naapuritaloja hännällään ja tuhoten ne. Myös hänen tassut joko pidentyivät tai päinvastoin lyhenivät aiheuttaen tuhoa ja kuolemaa ihmisille.
  Ja he juoksivat kaikkiin suuntiin. He olivat kuitenkin kaikki alle 12-vuotiaita lapsia. Pojat ja tytöt juoksivat karkuun. Jotkut heistä olivat poliisipukuissa. Eikä yksikään aikuinen, ei edes teini.
  Kuului miellyttävä, naisellinen ääni:
  - Pysäytä dinosaurus ja pelasta lapset!
  Albina kysyi:
  - Ja miten se tehdään?
  Ääni vastasi:
  - Se on sellaista peliä. Ajattele itse.
  Vitalik kohautti olkapäitään ja lauloi:
  - Tule, hengenpelastaja ,
  Muuttu pian hyppynaruksi!
  Albina hymyili ja kysyi:
  - Mitä kuuluu?
  Poikanero vastasi luottavaisesti:
  - Ennemmin tai myöhemmin peliin tulee vihjeitä ja pianoja pensaissa. Täällä esimerkiksi sellaisia!
  Ja nuori soturi paljain varpaineen otti ja poimi laatan jalkakäytävältä ja heitti sen korkeaan rakennukseen. Sirpale lensi kaaressa ja osui alustaan. Valtava rakennelma heilui, ja kaikin voimin se otti ja romahti dinosauruksen päälle. Togo tärisi rajusti, ja hirviö alkoi romahtaa.
  Albina koukutti innolla:
  -Se on todella ritariliike!
  Vitalik naurahti ja vastasi:
  - Ehkä orin liike!
  Rakennuksen kiinnittämä dinosaurus otti sen ja mureni purukumiin ja karkkiin. Tässä kaupungissa asuneet lapset ryntäsivät heti nappaamaan herkkua. Sandaalit välkkyivät, lenkkarit ja joillain oli paljaat kantapäät.
  Melua oli paljon.
  Vitalik lauloi hymyillen:
  Lapsuus on ihanaa aikaa
  Se on mukavaa, hauskaa pojille...
  Hieno peli tulossa
  Rapsutaan sateella koneesta!
  Albina totesi vielä leveämmin hymyillen:
  - Kyllä, me kirjoitamme!
  Sen jälkeen he näkivät kaksi muuta roistoa. He olivat hirviöitä: toisella oli villisian pää ja toisella sarvikuono. Villillä pauhuilla he ryntäsivät Albinan ja Vitalikin luo.
  Poika vihelsi.
  Yksi liikennevaloista horjui ja putosi sarvikuonon päähän. Hän antoi murskaavan iskun ja järkytti roiston.
  Vitalik sirutti hampaitaan paljastaen:
  - Isku, isku, toinen isku,
  Toinen osuma ja...
  Poika avojaloin supertähti
  Heittää yläkulman!
  Albina naurahti ja huusi:
  - Pyhä sota
  Tytöt ovat tuplasti siistejä!
  Taistelija sian pään kanssa otti laukkustaan laserkonekiväärin ja alkoi ampua.
  Poika ja tytöt hyppäsivät sivuun. Albina heitti banaanin kuoren paljaalla kantapäällään. Hän lensi ja laskeutui taistelijoiden saappaan alle sian pään kanssa. Se lensi yli ja kaatui, murtautui kivimuurin läpi ja rauhoittui.
  Vitalik lauloi ilolla:
  - Käännyn tähtäimen yli ja ohjukset ryntäävät maaliin! Toinen juoksu edessä!
  Albina tunsi itsessään hyvin tuhoisia impulsseja. Ja tallataan paljain, ruskettuin jaloin, jolloin asfaltti tärisee ja halkeilee.
  Ja halkeamista alkoi lentää makeisia, suklaata, jäätelöannoksia, purukumia, tikkuja ja paljon muuta. Kuinka hienolta ja hauskalta kaikki näytti.
  Vitalik huomautti:
  - Nämä ovat todella maukkaita välipaloja !
  Tyttö halusi sanoa jotain, mutta joukko lapsia juoksi ja nappataan kaikki nämä astiat. Ja innokas syömään niitä!
  Albina twiittasi:
  - Sano ainakin kiitos!
  Lapset pysähtyivät ja karjuivat kuorossa:
  - Kiitos!
  Vitalik sanoi hymyillen:
  - Tämä on melkein jumalallista!
  Tyttö-sankari halusi antaa nokkeluutta, mutta maisema yhtäkkiä muuttui. Ja he päätyivät lumiselle vuorelle. Sieltä, kuin ponnahduslaudalta, pojat ja tytöt muuttivat pois.
  Ja heillä oli hauskaa...
  Vitalikilla ja Albinalla oli myös sukset jalassa kuin taianomaisesti. Sekä poika että tyttö ryntäsivät pois villin ulvomisen ja melun kanssa.
  Vitalik lauloi hymyillen:
  Ihmeellisen kauneuden sielun impulssit,
  Taistelija taisteli tähtien välillä isänmaansa puolesta...
  Onhan rohkeat unelmat toteutuneet,
  Älä pelkää pahojen vihollisten armadaa!
  Albina silmää silmää ja totesi ironisesti:
  - Tähtien välissä sentään!
  Vitalik naurahti ja vastasi:
  - Joo!
  Ja poika alkoi työntyä pois kepeillä lumesta. Viime vuosina talvet eivät ole miellyttäneet. Ja hiihto Moskovan lähellä oli typerää . Ja miten muuten talviolympialaiset pidettiin Sotšissa?
  Yksi rinnakkaisen radan pojista kysyi:
  - Haluatko seikkailua?
  Albina vastasi:
  - Tietysti kyllä! Tietysti kyllä! Tietysti kyllä!
  Ja täällä heidän edessään ilmestyi useita jääkarhuja. Ja nyt Vitalikilla ja Albinalla on käsissään konekiväärit.
  Poika ja tyttö ovat päättäneet taistella. Ja niin ne painavat liipaimia, ja tynnyreistä lentää hyvin palavia ja pistäviä, tuhoisia suihkuja kuin vesiputous.
  Vitalik huomautti nähdessään, kuinka luoti osui jääkarhun perseeseen vapauttaen verilähteen:
  - Kaikki tämä on ihanaa ja siistiä!
  Albina nyökkäsi ja lauloi:
  Jossain tässä maailmassa,
  Siellä missä on aina pakkasta...
  Karhut hierovat akselia vasten,
  Oi maan akseli!
  Vitalik vastusti:
  - Me metsästämme niitä!
  Ja ampui toisen erän luoteja. Nämä ovat niin mahtavia ja siistejä taistelijoita.
  Ja lyödyt jääkarhut putosivat. Ja sitten niistä tuli jotain erittäin maukasta ja syötävää. Ja nämä olivat kakkuja ja leivonnaisia, ja paljon kaikkea kermaa täyteläistä ja tuoksuvaa.
  Albina huomautti hymyillen:
  - Nämä ovat todella hienoja välipaloja !
  Vitalik huomautti:
  - Rakastat todella sanaa namia ! Mutta niin he sanovat, yleensä pienet lapset, mutta olemme vielä melko vanhoja ja olemme jo onnistuneet tekemään monia asioita!
  Albina nyökkäsi:
  - Olla samaa mieltä! Mutta me pysymme lapsina ikuisesti, vain vuodet muuttuvat!
  Poika ja tyttö hyppäsivät uudelleen ja tekivät salton sukset. Ja he lauloivat taas:
  Mitä siellä oli takana, katso taaksepäin
  Opi tuntemaan itsesi lapsena, älä ole laiska...
  Koska monet vuodet ovat lentäneet,
  Hymyile, hymyile, hymyile!
  Vitalik vilkutti Albinaa ja huomautti:
  - Hauska tapaus!
  Tytöt kysyivät:
  - Mitä?
  Poika vastasi:
  - Löysin itseni tulevaisuuteen, jossa otin vallan maailmassa ja olen hallinnut kaksisataa vuotta. Ja sitten ilmestyy kaksoishahmoni menneestä ja herää kysymys - mitä tehdä hänen kanssaan?
  Albina kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Ei mitään! Anna kaksosellesi planeetta ja eläköön onnellisena elämänsä loppuun asti!
  Vitalik totesi epäilevästi:
  - Entä jos hän luulee, että haastan hänet valtaistuimelle?
  Tyttö kohautti olkapäitään ja kysyi:
  -Aiotko haastaa hänet?
  Poika vastasi:
  - Ihmiset avaruusimperiumissa ovat melko onnellisia. Kaikki voivat hyvin, enkä näe mitään syytä, miksi minun pitäisi taistella vallasta. Loppujen lopuksi se ei ole mies vallasta, vaan valta ihmiselle!
  Albina vihelsi:
  - Voi kuinka jaloa! Oletko ritari?
  Vitalik totesi loogisesti:
  - Ei oikeastaan! Ritarit noudattivat säädyllisyyden sääntöjä, vain suhteessa toisiinsa, eikä maaorjia pidetty ihmisinä. Ja välitän jokaisen ihmisen hyvinvoinnista.
  Sankarityttö nyökkäsi ja sirutti:
  Leveä on kotimaani,
  Siinä on monia metsiä, peltoja ja jokia ...
  En tiedä yhdestäkään muusta maasta.
  Missä mies hengittää niin vapaasti!
  Boy Genius sanoi:
  - Kokonainen tähtiimperiumi!
  Matriisissa on taas maisema muuttunut jo monennen kerran.
  Poika ja tyttö olivat nyt haudassa. Se oli ilmeisesti peli historiallisesta ammuntapelistä . Kuten toinen maailmansota. Vain kentän poikki liikkuneet tankit olivat hieman erilaisia. Esimerkiksi "Lion" on näkyvissä, joka todellisessa historiassa ei koskaan mennyt sarjaan. Ja suoraan sanottuna "Leijona", vaikka se on voimakas tankki, mutta sen taistelutehokkuus on kyseenalainen. Se painaa 90 tonnia, joten se on vain paremmin suojattu tornin etupanssarissa kuin Tiger-2, ja siinä on 105 millimetrin tykki. Tehokas, mutta vähemmän nopea tuli kuin Tiger. Mutta tässä tämä tankki on läsnä. Ja kiirehtiä valtavalla voimallaan.
  Ja aseet ampuvat häntä kohti. Kauniit tytöt lyhyissä hameissa ja paljain jaloin ryntäävät tykeillä.
  He lataavat tykkejä, joita on seitsemän.
  Ja Lev-tankkeja on kolme. Se näyttää olevan vähän, mutta ei ole mitään keinoa murtautua niiden läpi otsassa.
  Komsomolityttö kääntyi Vitalikin puoleen ja kysyi:
  - Oletko pioneeri?
  Poikanero vastasi luottavaisesti:
  - Ei! Koskaan ollut!
  Tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Vitalik vastasi hymyillen:
  - Koska olen toisesta ajasta!
  Toinen tyttö huomautti:
  - Emme voi tunkeutua tankkiin "Lion"? 76 mm:n tykkimme on liian heikko!
  Albina puuttui asiaan:
  - Älä ammu saksalaista panssarivaunua!
  Komsomolityttö kysyi hymyillen:
  - Ja miksi ei?
  Sankarillinen tyttö vastasi:
  Koska se on vain peliä. Ja sinun täytyy voittaa läpäisemättömät tankit eri tavalla kuin ampumalla tykeistä.
  Komsomolisoturit kysyivät yhteen ääneen:
  - Ja mitä, kaunotar!
  Albina huudahti:
  -Laulaa!
  Ja hän alkoi laulaa satakielen äänellä, ja muut seurasivat perässä:
  Isänmaan tähden antoi Herra,
  Usko minua, hän on säteilevämpi kuin aurinko!
  Olet minun, tämä alkuperämaa -
  Tiedä, että sydämeni lyö puolestasi surusta!
  
  Teissä olemme komsomolin jäseniä, kuten kotkia,
  Tuhoamme fasistit ja lakaisimme romut pois!
  Pystyimme jopa Jupiterilla
  Kasvata hedelmiä - toteuttamaton paratiisi!
  
  Venus on rakkauden paikka
  Marsissa soturin tunne on korkein!
  Sinä katkaiset pahan kahleet, epäilykset,
  Loppujen lopuksi Jumala haluaa tehdä parhaansa!
  
  Tuhoa kosminen paine
  Muista leuka vahvalla koukulla!
  Maailman voima murskaa vihollisen,
  Ja Junkers ammuttiin alas tavallisella lasten jousella!
  
  Tasaus yksi - ota ja voita,
  Emme voi tietää muuta!
  Ja sinä, valtakunnan susi, älä itke,
  Hanki pistin kasvoja vastaan taistelijalta!
  
  Ja pistin ei sovi sinulle tulevaisuudessa,
  Lisäämme puskutraktoriin dynamiittia !
  Niin nopea lento
  Kun proletaari iski vasaraan!
  
  Seuraava liike menee ohi kuin hurrikaani
  Ja loppupelistä tulee voittaja!
  Loppujen lopuksi meidän raivomme, hullu tulivuori,
  Teurastus paskiaisen yli, kauhea kissa!
  
  Puristimme punkit Berliinissä,
  Pariisi on vapaa Venäjän lipun alla!
  Olemme isänmaan tyttäriä ja poikia,
  Kun juhlimme - syömme hunajaa unikonsiementen kanssa!
  
  Sumuinen Albion nyt, kuin veli,
  New York sai kuin piirakka vadilla!
  Punainen, helakanpunainen unikonvärinen lippumme,
  Sen alla kaikki ihmiset ovat onnellisia vapaudesta!
  Tytöt lauloivat, ja kolme leijonatankkia muuttuivat suuriksi, pörröisiksi ruusuilla maalatuiksi kakuiksi. Ja niistä tuli erittäin voimakas ja herkullinen tuoksu.
  Mutta sitten auto ilmestyi taas heidän taakseen. Tällä kertaa vielä tehokkaammat ja raskaammat hiiret. Niiden nopeus on alhainen, mutta tulivoima ja panssari kulkevat katon läpi.
  Albina kysyi komsomolin jäseniltä:
  - Laulammeko uudestaan?
  Tyttökapteeni huomautti:
  - Onko tämä todella mahdollista siemailla?
  Vitalik lauloi:
  Laulu auttaa meitä rakentamaan ja elämään,
  Ja yhdessä laulun kanssa siivekkäässä lennossa ...
  Ja se, joka kävelee läpi elämän lyyran kanssa,
  Hän ei koskaan katoa mihinkään!
  Yksi komsomolitytöistä huomautti:
  - Sitä ei voi vastustaa!
  Albina vahvisti:
  - Oikein! Vai haluatko jotain muuta?
  Komsomolin tytöt löivät ammuksen piipun olkapäähän ja ampuivat voimalla. Se lensi yli, osui tankkiin ja pomppi pois kuin herne.
  Tyttökapteeni sanoi:
  - Kyllä, sitä on vaikea ottaa!
  Vitalik nyökkäsi.
  - Joten laula mukana!
  Ja niin soturit ja poika alkoivat esiintyä suurella innolla:
  Neuvostoliiton isänmaan kunnia on suuri -
  Olemme sen arvoisia, uskon, meistä tulee tämä kunnia!
  Voitamme julman vihollisen taistelussa,
  Venäläisen, säteilevimmän Voiman tähden!
  
  Mikä on isänmaassa, joka laulaa,
  Rehellisen, avojaloin pioneerin sydämessä!
  Kiirehdimme lentoon kuin lintu,
  Kuinka pyhä uskomme onkaan tullut!
  
  Automaattinen, usko minua, isoveljeni,
  Ja kranaatit eivät ole ollenkaan tarpeettomia!
  Jos olet rohkea, niin tulos
  Se tulee olemaan huolimatta siitä, että olet poika!
  
  Pioneer on itsepäinen ja ankara...
  Mutta Jumalan hymy valaisee meitä!
  Valitettavasti maailmassa on monia pahoja ässiä,
  He haluavat pilata paikan paratiisissa!
  
  Fasistinen sakaali vetää tassujaan meitä kohti,
  Hän haluaa repiä pois lapsen sydämen!
  Ja hänen sikojensa pilkattu virne,
  Anna hänen saada isku kovalla äänellä!
  
  Tankit "Tigers" ovat "saappaat",
  Kömpelö, hirveän kulmikas!
  Etkä pakene niitä,
  No, valmista kranaatit paremmin!
  
  Luomme sellaisen maailman, usko minua,
  Missä miljoonat ovat onnellisia!
  Petopeto pakenee luolaan,
  Me kaadamme ilkeät legioonat!
  
  Punainen lippu loistaa
  Siinä on Jeesuksen pyhä nimi!
  Läpäise pioneerikoe viidelle -
  Ylistämään Venäjääsi!
  
  Mutta se tentti ei ole taululla -
  Sinun on luovutettava hänet haudasta!
  Harmaat hiukset ryntää pojan luo viskissä,
  Ystävä kuoli - sure nyt haudalla!
  
  Mitä, saatanan sota,
  Jopa peto, joka ei ole kutsumisen arvoinen!
  Ja lauma ei osaa pitää
  Vaikka Adolf onkin hauskempi, joskus pelle!
  
  Emme saa perääntyä, tiedäthän,
  Pioneerit pelkäävät jonkun toisen ikuisesti!
  Me kaverit olemme uskollisen ystävällisiä,
  Ja moraalisesti, uskon, ei raajakoja!
  
  Viimeistelemme loistavan marssin Berliinissä,
  Uskokaa minua, me aina osattiin taistella!
  Ja sai heti räjähtävän rohkeuden,
  RPK:n kantaminen repussa juoksun aikana!
  Komsomolitytöt lauloivat, ja valtavat Hiiritankit muuttuivat valtaviksi astioiksi sammen ja lisukkeiden kanssa.
  Ja myös erittäin herkullista.
  Albina nauroi ja lauloi:
  - Millaisia ruokia, millaisia ruokia,
  Toivon, että voisin ottaa kaiken mukaani...
  Harmi, ettemme tappele usein,
  Ne syötetään yksinkertaisesti teurastettaviksi!
  Vitalik totesi nauraen:
  - Kyllä, sellaisia pelejä on! Kuten hyvin pienille lapsille.
  Komsomolityttö huomautti loogisesti:
  - Lapsuus ei koskaan katoa ihmisestä kokonaan!
  
  KUOLEMATTOMAN YLÖKLOKUMAN KENNYN SEIKKAUKSET
  HUOMAUTUS
  vuorikiipeilijöistä selviytyi vain Kenny Hamilton , poika, joka tapettiin 11-vuotiaana ja nousi kuolleista kuten kaikki vuorikiipeilijät, sekä Duncan Mancloud , joka kuitenkin lakkasi olemasta kuolematon, mutta on edelleen nuori ja elää rauhallista elämää. Ikuinen poika pakotetaan vaeltamaan ja päätyy lopulta lastenvankilaan Yhdysvaltain rikollisimmassa osavaltiossa - Texasissa.
  . LUKU 1
  Highlander-poika Kenny Immortal-rodusta pysyi täysin yksin lajissaan. Kaikki muut kuolemattomat kuolivat välienselvittelyssä ja viimeisessä Harmagedonin taistelussa. Hänen lisäksi jäi vain ylämaan asukas Duncan Mancloud . Hän on melkein ainoa, joka selvisi. Mutta suoritettuaan tehtävän Duncan menetti kuolemattomuutensa ja hänestä tuli yksinkertainen mies. Joten nyt muut palkkionmetsästäjät eivät enää uhkaa Kennyä . Päinvastoin, poika tunsi itsensä yksinäiseksi. 11-vuotiaana hänestä tuli kuolematon, ja tämä tapahtui jo vuonna 1182. Hän on elänyt jo yli kahdeksansataaviisikymmentä vuotta. Ja hän on aina yksitoista.
  Söpö, kuolematon noin 11-vuotias poika. Hän näyttää enkeliltä, kauniit kasvot ja vaaleat hiukset. Mutta todellisuudessa kuinka monta ihmistä hän on jo tappanut? Sekä vuorikiipeilijöitä että tavallisia kuolevaisia.
  Kenny oli kuoleman partaalla useita kertoja, mutta onnistui vapauttamaan itsensä. Duncan Mancloud oli myös hänen ystävänsä jonkin aikaa. Kunnes Kenny yritti tappaa hänet. Sitten hän yritti vielä kerran tehdä sen jonkun toisen käsin.
  Ja hän melkein kuoli. Mutta Harmageddon on jo kuollut. Ylämaalaisia ei ole enää maan päällä, vain kaksi selviytyjää on jäljellä, Kenny itse ja Duncan Mancloud . Mutta jälkimmäinen ei ole enää ylämaalainen, vaan pelkkä kuolevainen. Tämä tarkoittaa, että koko planeetalla on vain yksi Kenny , joka ei koskaan kuole, ellei hänen päätään leikata pois.
  Hänen unelmansa toteutui. Mutta niiden kahdeksansataaviisikymmentäneljän vuoden aikana, jolloin Kenny eli , hän oli kyllästynyt olemaan lapsi.
  Se ei kasva, ei vanhene, ei kypsy. Yhtäältä on tietysti hyvä olla ylämaalainen. Jos hampaasi irtoaa, se kasvaa takaisin muutamassa minuutissa. Etkä tiedä sairaudesta. Erityisesti Kenny piti paljain jaloin kävelemisestä. Eikä edes yskinyt missään säässä. Poika osallistui jopa lasten ristiretkeen.
  Sitten Kenny johti yhtä kaveriryhmää. Lapset kävelivät paljain jaloin vuorten ja kivisten teiden halki. Kenny luopui myös epämukavista kengistään. Ja hänen paljaat pohjansa olivat kovemmat kuin hänen saappaidensa nahka.
  Poika koki silloin paljon ja joutui jopa orjuuteen. Kenny, vaikka kuolematon, ei ole paljon vahvempi kuin tavallinen lapsi. Ja hänkin joutui merirosvojen orjuuteen ja myytiin Bagdadin kalifille.
  Galilean kuuma hiekka poltti lasten paljaat jalat. No, Kennyn pohjista on tullut kuin kamelin sorkat vuosikymmeniä. Ja millaista se oli tavallisille, kuolevaisille lapsille? Varsinkin tytöt. He polttivat lastensa jalkoja ja kävelivät kirjaimellisesti, voimalla. Ja kaatuneita nostettiin ripsillä.
  Kenny nousi olkapäähän yhtä tytöistä, jonka jalat olivat palaneet ja vuoti verta. Ja kuljetettiin aavikon läpi. Vaikka se on vaikeaa. Totta, kuolematon ruumis erottui suuremmasta kestävyydestä. Mutta silti, väkisin, hän ei ollut ollenkaan Herkules ja tunsi melkein kuin muu väsymys.
  Sitten lapsille tarjottiin vaihtoehtoa hyväksyä islam vai mennä louhoksille.
  Kenny, kuten useimmat lapset, valitsi orjuuden. Ja kuvittele löytäväsi itsesi kaivoksesta. Ja kuka siellä on? Soihtujen ja orjien ulosteiden haju, kovaa selkätyötä. Monet lapset kuolivat ensimmäisten päivien ja viikkojen aikana. Kenny oli alasti, eikä hänellä ollut edes lantioliinaa, kuten muutkin lapset. Vartijat hakkasivat häntä pienimmästäkin provokaatiosta. Ja he pakottivat minut työskentelemään kaksi kolmasosaa päivästä, jolloin kolmasosa jäi nukkumaan. Se oli helvetin kovaa työtä.
  Lapset olivat kooltaan pieniä, ja heidän oli mukavampaa työskennellä kaivoksissa. He ruokkivat vain, jotta he eivät kuolisi nälkään, ja he pystyivät silti työskentelemään. Kenny yritti paeta, mutta hänet saatiin kiinni gepardien avulla, he olivat julmia ja laittoivat ketjut pojan päälle.
  Ja hän työskenteli niin kovasti näkemättä aurinkoa.
  Kennyn elämän pahin kausi . Hän päätyi todelliseen helvettiin. Ja kivet, jotka saivat olkapäitä, söivät leipää ja vettä, toimivat kuin kirottu.
  Ja hän jopa unelmoi kuolemasta vapautuksena. Eikä ollut mahdollista paeta: gepardit ovat liian vahvoja vartijoita - niitä ei voi verrata saksanpaimeniin.
  Vuodet kuluivat. Kenny ei kuollut, hän tottui vähitellen tähän helvettiin. Melkein kaikki lapset kuolivat hajuun, kaasuun, selkäkipuihin, vähäiseen ruokaan ja jatkuvaan pahoinpitelyyn. Ja ne, jotka onnistuivat selviytymään, siirrettiin aikuisille.
  Mutta Kenny eli. He toivat ja toivat muita lapsia. Pieniä työntekijöitä tarvittiin kapeisiin kaivoksiin.
  Kenny puolestaan oli orja, jolla oli ketjut käsissä ja jaloissa, ja tämä oli hänen ainoa viittansa. Nuorille orjille ei annettu edes lanteesta, ja miksi - säästöjä. Varsinkin Lähi-idän kaivoksissa on talvellakin melko lämmintä. Kennyllä oli vielä huonompi tilanne kuin muilla, koska hänellä oli ketjut. Muut lapset työskentelivät enimmäkseen kevyesti. Pakoon ei kuitenkaan pääse, ja ketju maksaa myös rahaa.
  Kenny ei ollut nähnyt aurinkoa niin moneen vuoteen, ja nukkui kallioilla, ja vain unessa hän saattoi tuntea olonsa vapaaksi. Ja hän haaveili usein lentävänsä vuorten tai linnojen yli. Hän myös taistelee miekoilla ja tappaa valvojia.
  Kenny on jo alkanut unohtaa normaalin elämän. Ja kokonainen vuosisata on jo kulunut kuin painajainen. Ja ketjut ovat jo ruostuneet ja murentuneet. Häntä ei siirretty aikuisille, koska Kenny ei kasvanut aikuiseksi ja jäi lasten kanssa. Ja juuri silloin valtaan tuli erittäin julma kalifi, joka sen sijaan, että olisi katkaissut päänsä, mieluummin paalei niitä.
  Ja huhut tästä saavuttivat valvojat. Ja Kenny, vietettyään yli sata vuotta louhoksissa ja menettämättä terävyyttään ja mielentarkkuuttaan sekä terveyttään, päätti, että tämä oli hänen tilaisuutensa.
  Ja hän väijymässä löi valvojaa kivellä selkään ja alkoi hakata häntä.
  Tätä varten uskalias orja vedettiin pintaan ensimmäistä kertaa sataan vuoteen. Ja Kenny näki auringon, joka sokaisi hänet. Sitten he johtivat minut roviolle. Pelkäsikö Kenny ? Hän tiesi tuntevansa kovaa kipua. Mutta hän oli jo tottunut hakkaamiseen ja kärsimykseen louhoksissa. No, panos menee perseeseen, joten mitä siitä!
  Jo muilla panoksilla aikuiset miehet ja pari naista vääntelivät ja kuolivat.
  Kennylle tein pienemmän panoksen. Teloittajat nostivat hänet ylös ja panivat hänet kärkeen viidennellä pisteellä.
  Pojalla oli suuria kipuja. Ja sitten hänen ruumiinsa alkoi hitaasti laskeutua.
  Kenny tunsi kipua ja huusi keuhkoihinsa. Sitten se helpotti ja poika rauhoittui. Pyöveli poltti pojan paljaan kantapään kuumalla raudalla ja siirtyi pois hänestä haistaen palaneen hajun.
  Kenny tuli järkiinsä ja jäi yksin. Hän alkoi heilauttaa panosta. Ja hänet lävisti taas terävä kipu. Poika huusi. Yksi vartijoista kohotti päätään ja naurahti. Mene sitten takaisin nukkumaan. Kuolleet eivät hyppää paalulta.
  Kenny lepäsi epätoivoisesti paljain jaloin ja nousi ylös. Hän vahvistui yli sadan vuoden ajan kantamalla raskaita kiviä ja työskentelemällä louhoksissa vasaralla ja sorkkaraudalla. Ja niin hän hyppäsi paalulta. Ja ryömi hiekan poikki.
  Onneksi gepardit vartioivat louhoksissa vain eläviä orjia. Kukaan ei alkanut kuluttaa kuolleisiin ja harvinaisen rodun eläimiin.
  Kenny ryömi pois ja juoksi sitten. Yli sadan vuoden ajan hän on jo oppinut arabiaa melko hyvin. Ja hänen hiuksensa olivat likaiset, eikä ollut selvää, että hän oli vaalea.
  Monet arabilapset olivat myös puolialasti. Ja Kenny on hyvin likainen. Kuvittele kuinka kauan hän ei ole peseytynyt. Mutta infektio tai madot eivät kestä kuolematonta. Ja hampaat eivät mätäne, vaikka niitä ei puhdistettaisikaan.
  Kenny vietti useita päiviä erämaassa. Ja hän oli ruskettunut melkein mustaksi. Ja hän saattoi jo mennä arabipojalle.
  Ja niin hän teki. Hän teeskenteli olevansa vaeltava orpo ja alkoi rukoilla polvillaan.
  Kauppias palkkasi hänet Bagdadiin. Hän epäili, että tämä oli karannut orja, mutta he eivät luvanneet palkintoa Kennylle . Lisäksi kukaan ei uskonut, että oli mahdollista selviytyä teloituksesta paluun avulla.
  Poika, jolla oli vain lantio ja paljain jaloin, juoksi ympäriinsä hoitamassa kauppiaan asioita. Ja hänelle ei maksettu melkein mitään ja ruokittiin niukasti. Mutta aika kului, ja kauppias vanheni, mutta poika ei kasvanut, ja tämä alkoi tuntua hänestä epäilyttävältä.
  Sitten Kenny juoksi karkuun. Ja matkusti taas. Ja eräs sota näki, että poika oli erittäin sitkeä, vahva ja lihaksikas yli ikäänsä, ja otti hänet orjakseen.
  Ja taistelun aikana ristiretkeläisten kanssa Kenny pakeni. Ja hän piti itseään karannut kristitty poika. Ja taas hän alkoi vaeltaa ympäri Eurooppaa. Ja sitten muissa maissa.
  Ja minne Kenny meni? Eikä hän tietenkään voinut unohtaa sellaista maata kuin Amerikkaa.
  Poika, jolla oli ikuisesti nuori muisti, osasi monia kieliä ja oli erittäin älykäs. Hänen piti myös opiskella koulussa. Ja erilaisissa. Ja nyt vuoteen 2025 mennessä oli jotain, mitä vertailla.
  Kun sinulla on nuori vartalo, se vaikuttaa mieleen. Erityisesti Kenny löysi tietokonepelejä. Ja kuinka hienoa se onkaan. Ja kuinka monta upeaa sarjakuvaa ilmestyy tulevaisuudessa? Ja voit katsella niitä Internetissä niin paljon kuin haluat.
  Mutta aluksi elokuva oli mustavalkoinen, sitten siitä tuli värillinen. Ja televisioissa oli pienet näytöt. Ja Kenny itse muisti vielä ne ajat, jolloin Euroopassa ei ollut edes ruutia. Iässä hän on hieman nuorempi kuin itse Tšingis-kaani. Ja hän onnistui ajamaan läpi monia aikakausia. Viimeiset kuolemattomat kuolivat vuonna 2017. Ja Duncan MacLeodista tuli kuolevainen tänä vuonna.
  Joten hän ei ole vielä vanha ja voi olla vaarallinen taistelija. Kenny halusi katkaista hänen päänsä. Vaikka se ei antaisi hänelle ylimääräistä energiaa. Mutta Duncan on vielä liian nuori. Hän näytti olevan alle kolmekymppinen. Joten nyt biologisesti vain neljäkymmentä, ja tämä on mies täynnä voimaa.
  Kenny itse pysyi 11-vuotiaana poikana, komeana, komeana, vahvempana kuin hänen ikäisensä. Ja hän mieluummin nautti edistymisen hedelmistä.
  Todellakin, niin paljon uutta on ilmestynyt kahdeksan ja puolen vuosisadan aikana. Ja älypuhelimet, iPhonet ja nopea Internet, kun voit katsoa elokuvaa pitäen televisiota kämmenelläsi. Ja tietysti autot, lentokoneet.
  Elleivät ihmiset vielä lennä muille planeetoille, mutta parin vuosisadan kuluttua tämä tapahtuu.
  Kenny hymyili: hän elää nähdäkseen sen. Lisäksi kuolemattomia ei ollut jäljellä vuoden 2017 viimeisen välienselvittelyn jälkeen. Tämä tarkoittaa, että heidän terävät miekkansa eivät uhkaa Kennyn päätä. Hän on ainoa, joka on jäänyt ainutlaatuiseksi.
  Kuten upea Peter Pan . Hän ei halunnut edes kasvaa aikuiseksi. Mutta Peter Pan on ihmisten fantasian keksimä sankari. Ja Kenny on todellinen poika, jonka kohtalo ei koskaan tule aikuiseksi.
  Ja tietysti sitä, mitä meillä on, emme arvosta. Kenny halusi todella kasvaa aikuiseksi, vaikka hän menettikin kuolemattomuutensa. Vaikka se on mahdollista, ja joskus hänen nuoren päänsä läpi välähti sellainen ajatus, että hän vanhentuessaan muisteli nuorta kuolematonta vuosiaan nostalgialla.
  Ja ikuisesti paljain jaloin lapsuus. Kenny halusi kulkea paljain jaloin säällä kuin säällä, mutta pojat kiusasivat häntä liian usein tästä syystä, ja hänen piti käyttää tennareita tai sandaaleja suurissa kaupungeissa.
  Pahinta on jatkuvat, krooniset rahaongelmat. Yritä vain ansaita 11-vuotiaalla lapsella, joka ei ole suurempi kuin hänen ikätoverinsa, ja ehkä jopa ottaen huomioon, että hän syntyi kiihdytystä edeltäneessä iässä ja pienempi.
  Totta, Amerikassa ruoka on helpompaa. Sekä ilmaisen ruokalan että säkkipään löytäminen lähes ilmaisille vaatteille ei ole vaikeaa. Ja erilaisia uskonnollisia instituutioita on paljon. Kun he näkevät Kennyn avojaloin, he antavat hänelle ilmaisia tennareita tai muita kenkiä ja vaatteita.
  Mutta Kenny ei tietenkään ollut tyytyväinen tähän yksin. Häntä houkuttelivat sekä älypuhelimet että tietokonepelit. Hän on liian pieni ollakseen naisen kanssa, ja se on ongelma. Mutta rahasta prostituoitu tekee kaiken jopa hänen kaltaisen lapsensa kanssa, tyydyttää kaikki fantasiat. Ja tietysti hyvä peli ja kannettava tietokone maksavat rahaa. Ja haluan jotain kiellettyä. Osta esimerkiksi käsin ja alkoholilla. Kaikesta huolimatta hänen maksansa on ikuisesti nuori ja kuolematon, eikä aiheuta haittaa, edes syaanivetyhappoa tai jotain vahvaa myrkkyä.
  Ja Coca-Cola, joka on kyllästynyt juomiseen. Lisäksi joissakin yhdysvaltalaiskaupoissa Coco-Colaa kaadetaan lapselle turhaan.
  Mutta alkoholia ei saa myydä lapsille. Vain maanalainen voit ylittää tarjouksen maksamalla liikaa rahaa.
  Kenny ei halveksinut taskuvarkaita, ryöstöjä ja kiipeilyä muiden asuntoihin. Ja tätä hän metsästi keskiajalla. Idässä olevaa poikaa hakattiin keppeillä paljain kantapäihinsä varkaudesta. Ja kerran he jopa katkaisivat kätensä, mutta onneksi se kasvoi uudelleen. Vaikka se tietysti sattuu.
  Mutta kun he lyövät paljaita pohjallisia kepeillä, se ei ole niin pelottavaa, niin kovin karkeat ja kovettuneet kantapäät lapsella, joka on kävellyt paljain jaloin vuosisatoja. Jopa se on melkein mukavaa. Siksi Kenny rakasti itää. Mutta kun he piiskaavat selkääsi piiskalla, se sattuu. No, poika leimattiin pari kertaa varastamisesta. Mutta merkki katosi kuolemattomasta jäljettömiin.
  Kenny onnistui myös vierailemaan sokeriruokoviljelmillä, englannin kielen kovalla työllä.
  Bagdadin lähellä olevien louhosten ulkopuolella se ei ole enää pelottavaa. Lisäksi työskentelet raikkaassa ilmassa ja kirkas, trooppinen aurinko paistaa sinulle.
  Ja sitten Kenny lopulta pakeni ja hänestä tuli merirosvojen mökkipoika. Hänen seikkailuistaan voisi kirjoittaa kokonaisen moniosaisen sarjan.
  Poika on matkustanut ympäri maailmaa. Ja hän jopa osallistui Stenka Razinin kansannousuun.
  Ja hänet myös vangittiin. Lapsi sattui roikkumaan telineessä. He vääntelivät hänen käsiään ja löivät häntä ruoskalla selkään ja perseeseen. Ja sitten he jopa polttivat paljas kantapää kuumalla raudalla. Ja kaikki palautettiin teloittajien silmien edessä.
  He pitivät häntä noitana ja antoivat hänen mennä peloissaan.
  Kenny tappoi ihmisiä taisteluissa, välienselvittelyissä ja ryöstöissä ja katkaisi kuolemattomien päät, useammin ovelalla. Hän on vielä poika.
  Sota, varsinkin keskiajalla, oli kuolematonta viihdettä ja suurta nautintoa. Jos he eivät leikkaa päätään irti, he eivät voi tappaa heitä. Ja voit itse tehdä urotekoja.
  Mutta et tee uraa. Ikuinen poika, joka ei kasva tai kypsy luonnollisesti, herättää epäilyksiä. Ja vuorikiipeilijät, kuolemattomat, eivät saa paljastaa olemassaoloaan muille ihmisille.
  On jopa erityinen organisaatio, avaruusolennot, joka varmistaa, että tämä salaisuus ei tule suuren yleisön tietoon. Heillä on vahva hypnoosi, ja heillä on erityiset muistin tyhjennyslaitteet. Joten tämä salaisuus on säilytetty vuosituhansia.
  Kenny ei suinkaan ole vanhin Highlander. Jotkut elivät jopa viisituhatta vuotta, ei vanhempia. Mutta he menivät myös Harmagedoniin.
  Jäljellä saisi olla vain yksi. Ja Kennyn unelma toteutui, ja hän jäi. Vain jos se tuo hänelle onnea.
  Kenny on kokenut paljon vuosisatojen aikana lapsellisessa, kuolemattomassa ruumiissaan. Eikä mikään yllätä häntä, eikä mikään hämmentä häntä. Hänen täytyi taistella toisessa maailmansodassa ja Vietnamissa, ja tietysti ensimmäisessä ja missä tahansa muuallakin.
  Pojat ovat loppujen lopuksi uteliaita. Muistisi on vuosisatoja vanha, mutta ruumis on lapsi. Ja seikkailut ja pakomatkat houkuttelevat häntä.
  Viimeinen sota, jossa Kenny taisteli , oli Ukrainassa. Poika liittyi muukalaislegioonaan ukrainalaisten puolelle ja oli pääasiassa tiedustelija.
  Loppujen lopuksi lasta, jolla on enkelipiirteitä, ei epäillä. Ja hän tappoi venäläisiä sotilaita ovelalla.
  Mutta sota kesti. Hänen valkoinen, hieman kellertävä pää tuli tutuksi. Ja minun piti päästä pois sodasta. Hänestä on tullut liian kuuluisa. Tällainen on kuolemattomien kohtalo, älä elä pitkään yhdessä paikassa. Matkustaa ja liikkua koko ajan. Muuten ikuisesti lapsellinen fysiognomiasi herättää epäilyksiä. Pisin paikallaolo sataan vuoteen oli louhoksissa. Mutta siellä alasti, likaiset, koskaan peseytyneet pojat olivat samoilla kasvoilla, tai pikemminkin vartalolla.
  Ja jotenkin Kenny ei herättänyt epäilystä. Mutta nykyaikaisemmassa vankilassa... Siellä tietysti voit sytyttää. Mutta voimakas organisaatio jotenkin auttoi poikaa pitämään salaisuuden. Esimerkiksi Kenny on jo saatu kiinni nuorena. Ja myös Neuvostoliitossa. Mutta valokuvat, sormenjäljet, katosivat jälkiä jättämättä. Ja poika joko vapautettiin tai hän pakeni.
  Tai he auttoivat häntä pakenemaan.
  Neuvostoliitossa Kenny vieraili kuuluisassa Makarenkon siirtokunnassa. Hän piti täällä siitä, että kaikki vankilassa olevat pojat ja tytöt kulkivat paljain jaloin, kunnes lumi satoi.
  Mutta tässä siirtokunnassa minun piti opiskella, mikä on tylsää, ja tehdä töitä. Vaikka laulut olivat myös viihdettä.
  Ja se on suhteellisen helppo paeta.
  Kenny oli eri vankiloissa. Mutta ei yleensä kauaa. Ja että hänet pidätettiin uudelleen.
  Täällä Texasissa joulu 2025 lähestyi. Kenny siemaili viskiä kurkultaan, eikä piiloutunut erityisesti poliisilta. Lapsi ei tietenkään voi juoda alkoholia. Ja jopa julkisella paikalla.
  Mutta Kenny tuntui erittäin viileältä. Ensinnäkin hän on jo tappanut niin monia ihmisiä ja rankaisematta. Toiseksi, jos poliisi pidättää hänet, lapsi vapautetaan joka tapauksessa. Tai organisaatio auttaa.
  Sitä paitsi Kenny ei ollut ollut lastenvankilassa pitkään aikaan. Ja hän ihmetteli, mikä siellä oli muuttunut. Ruoan suhteen se on aika hyvä. Ja yrityksen kustannuksella vahva ja nopea poika oppi taistelemaan erittäin hyvin vuosisatojen aikana. Ja hän oli vähintään aikuisen tasolla, musta vyö. Ja nuoret kunnioittavat voimaa.
  Kyllä, ja Kenny tiesi rekisteröinnin täydellisesti, ja oli tietysti erittäin älykäs ja tiesi kaikki käsitteet ja varkaiden lait.
  Vankila ei pelottanut häntä. Varsinkin lasten keskuudessa, jossa hänestä tuli nopeasti johtaja. Ja nyt hän vain hymyili, kun poliisi pyysi hänet autoon ja napsautti käsiraudat hänen ranteisiinsa. Texasissa on perinteisesti korkea nuorisorikollisuus. Siellä oli jopa kuolemanrangaistus 13-vuotiaille lapsille viime aikoihin asti. Joten poliisilla oli erityiset käsiraudat lapselle.
  He kuitenkin käyttäytyivät melko töykeästi itseään kohtaan. Kenny nyökkäsi. Hän oli kuitenkin utelias - kuten nyt lastenvankiloissa Teksasissa. Sekä yleisön että mukavuuden suhteen. Ja onko totta, että USA:ssa on siisteimpiä nuoria.
  Kenny ei pelännyt. Yhdysvalloissa lastenvankilassa on jollain tapaa parempi kuin Neuvostoliiton vankilassa, esimerkiksi ei ajeta päätään kaljuksi. Viimeinen ei ole kovin miellyttävä. Kävele itsesiilin kanssa. Ja havaittavissa paon jälkeen. Kun kuolemattoman hiukset ajellaan, ne kasvavat vain hieman nopeammin kuin tavallisella ihmisellä.
  On selvää, että jos ne kasvaisivat heti, tämä aiheuttaisi enemmän epäilyksiä. Etkä tee itsellesi muodikasta kampausta - kävelet takkuisena.
  Kenny vietiin asemalle. He laittoivat hänen lapsensa käteen erityiseen skanneriin ja alkoivat tarkistaa sormenjälkiä.
  Kokenut poika ei pelännyt. Immortal Control Organisaatiolla oli tapana poistaa kaikki epäilyttävät tiedot ja videot.
  Muuten ihmiset olisivat sormenjälkien, videoiden ja monien muiden tietojen perusteella arvannut jo kauan sitten, että kuolematon rotu on olemassa. Vain mahtavan tarkkailijakisan ansiosta salaisuus säilyi.
  Totta, Kenny ajatteli: jos vain kaksi kuolematonta jäisi eloon ja Duncan olisi kuolevainen, rajoittaisiko organisaatio toimintaansa?
  Toisaalta Kennystä tulisi tässä tapauksessa täysin hallitsematon ja vapaa. Mutta toisaalta hän menetti luotettavan suojan.
  Poliisijoukoissa oli useita muita poikia, jotka näyttivät hieman Kennyä vanhemmalta . Vaikka he olivat pidempiä, ne olivat kuolemattomalle lapsia.
  Kenny tarkastettiin metalliesineiden varalta. Sitten häneen kosketti noin kolmekymppinen nainen, joka käytti lääketieteellisiä käsineitä. Poika hymyili hänelle. Se oli kutittavaa ja mukavaa.
  He eivät ole vielä alkaneet riisua häntä, eikä vielä ole tehty päätöstä lähettää häntä liittovaltion vankilaan tai heittää pois tarpeettomana.
  Mutta Kenny oli eri vankiloissa, ja häntä etsittiin monta kertaa pisimmän lapsuuden elämänsä aikana.
  Erityisesti NKVD:n vankilassa. Sitten hänet riisuttiin alasti. Ja vartija ojensi nuoresta iästään huolimatta suurella kädellä suoraan perseeseensä. Ja se oli aika tuskallista ja nöyryyttävää. Ja sitten hän melkein repi pallonsa irti. Stalinin aikana he eivät seisoneet seremoniassa edes lasten kanssa. Hanskat kädet kiipesivät perseeseen ja suuhun. Myöhemmin Neuvostoliitossa heidät pakotettiin vain kyykkymään peilin eteen. Mutta myös Yhdysvalloissa poliisi, jos se pitää sitä vaarallisena, vie alaston miehen nyrkkeilyyn. Ja siellä he tutkivat kätensä laittamista perseeseen, vaikka olisit kolme kertaa lapsi.
  Se on aksiooma. Amerikassa huono asenne lapsirikollisia kohtaan. Heitä nöyryytetään ja laitetaan kahleisiin käsiinsä ja jalkoihinsa. Totta, ruoka on melko kunnollista ja usein hyvät kamerat. Joskus istuu kaksi poikaa tai neljä. Ei niin kuin Venäjällä, jossa lapsia täytetty 1990-luvulla kuin silliä tynnyrissä. Mutta se oli niin lyhyt aika.
  Kenny kuvattiin profiilissa, koko kasvot, sivuttain ja takaa. Sitten he veivät minut televisioon muiden poikien luo. Siellä heidän on odotettava päivystävää tuomaria. Ja hän päättää lähettääkö heidät vankilaan, takuita vastaan vai vapauttaako heidät kokonaan. Kennyn puolesta ei ole ketään takaavaa , mikä tarkoittaa, että hänet joko yksinkertaisesti heitetään ulos ja poliisi lyö häntä vihdoin mailalla perseeseen. Tai lähetettiin lasten vankilaan.
  Ja se tarkoittaa huolellista etsintää, pesua suihkussa ja oranssia viittaa. Ja sitten selliin nuorille rikollisille.
  Kenny ei pelkää kaikkea tätä. Vaikka se on epämiellyttävää, kun miespoliisit hapuilevat sinua. Joskus univormussa tai valkotakissa olevat naiset etsivät poikia.
  Kenny on nähnyt paljon, eikä mikään yllätä häntä. Hän ja vartijat olivat perverstejä , he yrittivät vietellä. On outoa, tämä on Amerikassa, jossa naiset saavat hulluja tuomioita seksistä poikien kanssa. Mutta siellä on. Jotkut opettajat pitivät hänestä kiinni. Kenny ei ollut nolostunut - hän oli vanha ja kokenut, kuka tahansa aikuinen kateisi. Vain laite on liian pieni. Loppujen lopuksi hän on ikuinen lapsi, eikä hänen täydellisyytensä ole suuri. Vaikka siitä voi jo tulla vaikeaa.
  Kenny olisi voinut tehdä jotain. Ja hän piti naisista. Vaikka mahdollisuudet eivät ole samat.
  Ja tietysti hänen kanssaan yrittivät myös muut pojat ja aikuiset miehet. Varsinkin viime vuosisadalla, jolloin siitä tuli muotia. Kenny, vanhan koulukunnan miehenä, taisteli tätä vastaan parhaansa mukaan. Naisen kanssa on silti mahdollista, jopa hänen kielellään, miellyttää häntä, idässä tämä on normaalia. Ja Kenny vietti paljon aikaa Aasiassa. Mutta kunnes miehet eivät ole kypsiä.
  Vaikka ehkä parin vuosisadan kuluttua kaikki muuttuu.
  Kenny on toistaiseksi istunut kymmenien poikien kanssa 10-15-vuotiaista eri ihoväreillä. He puhuivat toisilleen jostain. Eräs teini sanoi nauraen:
  - Ja minä nousin jo ylös!
  Toinen tuhahti.
  - Älä nyöky! Siellä on videokameroita ja poliisi tarkkailee.
  Vastauksena ilkeä nauru. Yksi teini-ikäisistä laittoi kätensä farkkuihinsa. Ja hän viivytteli.
  Kenny naurahti lempeästi: hormonit leikkivät. Hän on jo yrittänyt monta kertaa. Ja se osoittautui aiheuttavan seisomisen. Mutta fyysisesti hän on vielä liian pieni haluamaan tätä joka päivä. Mutta tunteet ovat todella miellyttävät, ja sydän lyö kuin rumpu kun tulet. Ja tästä vapinasta.
  Ja prostituoitu komean pojan kanssa, varsinkin Euroopassa, missä lait ovat pehmeämpiä, nukkuu mielellään ja tekee jopa alennusta.
  Yhdysvalloissa aikuiset naiset toisaalta pelkäävät kovasti rangaistusta, mutta toisaalta he saattavat jopa houkutella poikia, koska he haluavat kutittaa hermojaan.
  Yksi teini-ikäisistä kiinnitti huomion Kennyn paljaisiin jalkoihin . Oli joulukuu ja jopa Texasissa ulkolämpötila oli lähellä nollaa. Ja pojat eivät tietenkään kulje paljain jaloin.
  Hän vihelsi ja murisi:
  - Näytä hullulta, avojaloin talvella!
  Kaksi suurinta poikaa nousivat ja kävelivät Kennyn luo . He hymyilivät ilkeästi. Oikealla oleva huomautti:
  - Ja hän on erittäin komea! Voimmeko käyttää sitä tyttönä!
  Toinen huomautti:
  - Siellä on videokameroita!
  Yksi pojista nyökkäsi.
  - Poliisi on täynnä perverssiä! Anna heidän katsoa!
  Kenny nousi seisomaan ja huusi:
  - Saat sen nyt!
  Poika heilui osumaan, mutta menetti tasapainonsa ja kaatui. Kenny siirsi paljas kantapäänsä hänen päänsä takaosaan. Toinen turmeltunut teini lensi päänsä yli ja törmäsi niin voimakkaasti, että pyörtyi. Ylämaanpoika teki tuskin havaittavia liikkeitä. Hän oppi taistelemaan erittäin hyvin vuosisatojen kuluessa, ja hänellä oli jopa opettajia idässä. Joten hänelle nämä pojat!
  Loput kaverit astuivat taaksepäin. Huutaa, että he pyytävät apua poliisilta.
  Useat poliisit juoksivat selliin. Kenny oli rauhallinen ja hymyilevä. He nostivat kaksi tajutonta teini-ikäistä ja panivat heidät paarille. He veivät hänet terveyskeskukseen.
  Vanhempi poliisi uhkasi:
  - Taisteluja tulee lisää, kaikki saavat sarvet!
  Sitten poliisit poistuivat sellistä. Ja teini-ikäiset piirittivät Kennyn . He alkoivat kysyä, mistä hän oppi taistelemaan sillä tavalla.
  Kenny ei voinut kertoa totuutta, joten hän vastasi:
  - Setäni oli vihreä baretti, ja hän opetti minulle temppuja!
  Pojat alkoivat kysyä nähdäkseen.
  Ylämaanpoika vastasi hymyillen:
  - Sinun on maksettava oppitunnit! Otetaan dollareita!
  Yksi pojista otti sadan dollarin setelin, jonka hän piilotti alushousuihinsa. Myös täällä etsintä oli pinnallista ja jotain oli mahdollista viedä läpi.
  Kenny alkoi näyttää hänelle tekniikkaa. Se oli eräänlaista aikidoa sekoitettuna judon ja kiinalaisen painin kanssa.
  On selvää, että et voi oppia tätä puolessa tunnissa. Ja Kenny pudotti teinin helposti, vaikka hän näytti vanhemmalta ja pitemmältä.
  Kenny oli elänyt kahdeksan ja puoli vuosisataa, hän tunsi olevansa poikien kanssa kasteleva ankka. He kunnioittivat häntä nopeasti, ja hänestä tuli kummisetä.
  Siksi Kenny ei pelännyt vankilaa. Voit elää täällä, varsinkin nuorten miesten kanssa, jotka on niin helppo alistaa.
  Joten yksi otti esiin älypuhelimen, jonka hän myös piilotti taskuunsa jalkojensa väliin, ja kaverit alkoivat katsoa... Tietysti jotain seksistä.
  Jotkut jopa alkoivat nykiä suoraan sellissä.
  Kenny hymyili. Hän teki sen itse. Vaikka en sitä niin paljon halunnutkaan. Mutta keho on nuori ja mieli.
  Ja mieli riippuu kehosta. Vaikka haluan olla aikuinen, ikuisena lapsena olemisessa on joitain etuja.
  Varsinkin Yhdysvalloissa, jossa teini-ikäiset ovat ennakkotietoisia ja mielikuvituksellisia.
  . KAPPALE 2
  Kenny katsoi erotiikkaa älypuhelimellaan ja tunsi olevansa innoissaan ja innoissaan. Kyllä, hän on vielä pieni ruumis, mutta hän tietää paljon ja pystyy opettamaan muita. Jotkut teini-ikäiset alkoivat liikutella käsiään housuissaan. Ja tämä on tietysti heille luonnollista.
  Matrona ilmestyi. Melko lihava, musta nainen. Hän katsoi ikävästi poikia. Se voidaan myös nähdä, että tämä on hyvin päällä.
  Hän nuoli huuliaan ja viittasi yhdelle isommista, suloisimmista teini-ikäisistä. Hän seurasi häntä. Hän vei pojan seuraavaan selliin ja sieltä kuului hehkeitä huokauksia ja valituksia. Jopa teini-ikäinen poika näki sen hyvin.
  Kenny huokaisi raskaasti. Hänen ikänsä on silloin, kun et ole vielä ollenkaan kypsä. Mielessäsi olet täysin valmis ja halukas, mutta kehosi pettää sinut. Kyllä, hän olisi ollut kuollessaan vähintään neljätoistavuotias.
  Vuoripoika tunsi kyllästyneensä teini-ikäisten seurassa. Silti hänellä on takanaan kahdeksan ja puoli vuosisataa. Ja se on paljon. Kuolemattomia oli vain niin paljon ja vielä enemmän. Mutta he tappoivat toisensa. Ja heidän aikansa on ohi.
  Kennyn nuori ruumis selvisi. Ja hän jäi tähän maailmaan nauttimaan ikuisuudesta.
  Ja yhtäkkiä hän tunsi inhoa alikehittyneiden, seksuaalisesti kiinnostuneiden teini-ikäisten seurassa. Hän, joka tunsi myös kreivi Calliostron . Henkilö, joka sopii paremmin fantasiaromaaniin kuin tosielämään.
  Muistan, että he puhuivat hänen kanssaan. Calliostro oli ylämaalainen. Ja hän todella syntyi aikana, jolloin moderni eurooppalainen kulttuuri oli juuri nousemassa Kreikkaan. Ja hän oli jo hieman yli neljätuhatta vuotta vanha. Ja tämä ei ole vielä ylämaan ennätys.
  Calliostro kertoi hänelle monia asioita . Kenny oli vuorovaikutuksessa aikuisten ylämaan asukkaiden kanssa, ja hänen kulttuuritasonsa on korkea. Ja tässä muutamia nuoria paskiaisia.
  Ylämaanpoika halusi itkeä, mutta pidätti kyyneleensä. Mutta hänellä oli halu paeta tai ainakin vaihtaa yritystä.
  Kenny alkoi katsoa ovea. Hänellä oli idea, ei se, pitäisikö simuloida sydänkohtausta. Hän pystyi tekemään niin, ylämaalaiset-taikurit opettivat, jotta sydän ei hakkaisi. Ja jopa tehdä ruumiin tunnoton niin, että se vietiin ruumishuoneeseen. Ja poistu sieltä ja jopa pelottele siivoojat.
  Poika oli kaatumassa lattialle sinisillä kasvoilla, kun useat poliisit menivät apinataloon.
  He laittoivat heti kahleet Kennylle ja raahasivat pojan mukanaan.
  Nuori vuorikiipeilijä ei vastustanut. Hän oli jopa utelias. Hän teki pitkän elämänsä aikana monia erilaisia rikoksia. Mutta voimakas organisaatio peitti hänet. Se, joka katsoi, että kuolemattomien rodun olemassaolo ei tullut tiedoksi sille ihmiskunnalle, jolta on riistetty tällainen lahja.
  Kaikki pelkäävät kuolemaa... Lisäksi kuolemattomilla näyttää olevan sielu, mutta joka tapauksessa taivas ei loista. Kun pää leikataan pois, se joutuu eräänlaiseen vankeuteen, jossa hengellä on vähän iloa. Joten kuolemattomaksi tuleminen ei ehkä ole palkinto. Pelkän kuolevaisen on kuitenkin vaikea saada mitään hyvää kuoleman jälkeen.
  Kenny oli ollut jo niin monissa eri vankiloissa, että vankeus ei pelännyt häntä. No, hän löystyy hieman. Näyttää siltä, että Amerikassa nuoret eivät ajele päätään kaljuuntumaan? Vaikka riippuen osavaltiosta. Joissakin upeat vaaleat hiukset voidaan leikata pois koneen alta.
  Poika vietiin ensin erityiseen etsintähuoneeseen. Ympärillä on peilejä ja valonheittimet loistavat. Neljä naista valkoisessa takissa. Nuoret määrätään usein naisten tutkittavaksi. Ehkä siksi, että he eivät tee sitä niin töykeästi ja tuskallisesti.
  Poika riisuutui, se on tapana. Seisot täysin alasti. Ja nyt sinua haputetaan.
  Kenny tunsi kuitenkin hieman häpeää. Vaikka hänen nuori vartalonsa on kaunis eikä mitään hävettävää.
  Kaksi naista alkoivat koskettaa vaalean pojan hiuksia. Heidän kätensä olivat ketterät ja kokeneet. He kampasivat jokaisen säikeen. Toinen vanhempi katsoi poikaa ahneesti. Hänellä on erittäin kaunis ja lihaksikas vartalo. Vaikka lapsi on pieni.
  Kenny oli tavannut tällaisia naisia aiemmin. He rakastavat tassuttaa ja hapuilla poikia. Kiihkeitä olentoja. Mutta he voivat myös ruokkia.
  Vartijat tarkastivat pojan jokaisen hiussäikeen, kammasivat ne kaikella ahkeralla. Sitten he ottivat esiin pinsetit ja alkoivat katsoa korviin. He loistivat siellä valoa ja töksähtivät ympäriinsä, mikä oli melko tuskallista ja epämiellyttävää.
  Vartijat katsoivat myös nenään. Ensin he saivat sieraimet ja kiiltoivat niitä. Mutta ilmeisesti he eivät olleet tyytyväisiä siihen.
  Yksi vartijoista otti pienen, ohuen anturin tietokoneesta ja liitti sen verkkoon.
  Tämä oli jotain uutta, jota Kenny ei ollut koskaan ennen nähnyt. Kuten koetin, jolla vatsa tarkistetaan, tällä kertaa ne paistavat nenänielun läpi ja aina keuhkoihin asti.
  On outoa, että noin yksitoistavuotias poika, mutta ulkonäöltään ei voi antaa enempää kuin kymmentä, on niin huolellisesti tarkastettu. Ihan kuin hän olisi jonkinlainen vakooja. Kennyllä oli paha mieli.
  Pieni koetin meni ikuisen lapsen oikeaan sieraimeen. Tällä hetkellä kaksi vartijaa piti häntä tiukasti olkapäistä. Ja toinen, sääteli koetinta. Ja kuva näkyi monitorin näytöllä. Kaikkein siirtyi kevyimmille pojille.
  Ne ovat täydellisessä kunnossa. Kenny yritti tietysti kahdeksan ja puolen vuosisadan ajan polttaa useita kertoja, mutta hän ei pitänyt siitä. Nykymaailmassa useimmissa maissa tupakkaa ei kuitenkaan myydä lapsille. Vaikka heillä ei aiemmin ollut vaikutusta. Mutta tapa on huono, ja siihen menee paljon rahaa hukkaan. On parempi pitää hauskaa pelikonsolissa. Aja kaikenlaisia autoja tai moottoripyöriä tai ammu.
  Ja vielä mielenkiintoisempaa, ja tässä Kenny kunnioitti edistystä - nämä ovat sotilastaloudellisia strategioita. Kun ei vain soturi, vaan kuuluisa komentaja. Ja sinä rakennat ja komentat joukkoja.
  Täällä pojan oikea sieraimeen siirrettiin aivan keuhkoihin ja ne alkoivat paistaa läpi työntämällä ohuen letkun, jossa oli hehkulamppu ja vasenta.
  Kenny yritti muistaa jotain miellyttävää kääntääkseen huomionsa tästä epämiellyttävästä menettelystä ja jopa naisvartijat katsovat nuorta kehoasi.
  Tässä on esimerkiksi klassinen tietokonepeli: "Cosacks". Se on tosi siistiä.
  Rakennat sinne kokonaista kaupunkia ja taistelet joukkoja ja kasarmeja vastaan. Ja se on todella viihdyttävää.
  Kennyllä ei aluksi ollut kokemusta kasakoista, ja hän innostui taloudesta liikaa, ja tietokonejoukot hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Kyllä, puolustusta ei pidä unohtaa. Rogue-koodilla pelaaminen on helpompaa. Mutta hänen kanssaan on liian helppoa voittaa. Ja paljon mielenkiintoisempaa, kun pää toimii. Itse asiassa ihmisellä on oltava sekä konsepti että lahjakkuus voidakseen tehdä kaiken järkevästi, kauniisti ja täydellisesti. Kenny rakasti peliä "Cosacks" yhtenä ensimmäisistä.
  Mutta oli monia muitakin. Esimerkiksi "Kenraali", "Entente", "Maan historia", "Kleopatra", "Toinen maailmansota", "Muinainen Rooma", "Napoleon" ja muut. Lisäksi niin hieno strategia kuin "Civilization" on yleensä vain ihana. Kyllä, ei ollut mitään.
  Kenny "Cleopatrassa" kävi läpi kaikki tehtävät perheen historiasta. Ja se oli todella hienoa.
  Ja hän ei vain ole vielä kokeillut sitä. Tietokonepelit ovat niin jännittäviä. Hän niistä on todella vaikea päästä eroon.
  Poika, joka on kahdeksan ja puoli vuosisataa vanha, ihaili tällaisia strategioita. Vuosien saatossa niistä on tullut yhä monimutkaisempia. Ja yksiköiden määrä kasvoi ja grafiikka parani.
  Kenny oli jopa iloinen nyt, että hän oli poika. Onhan se luonnollista, että lapsi istuu tuntikausia pelipöydän ääressä.
  Viime vuosisadan 1990-luvulla, kun hän tapasi kasvatusäitinsä kuolemattomien perheestä, ja Duncan Macleod on yksi vahvimmista ylämaan taistelijoista ja ehkä jopa vahvin. Hän ajatteli , että mitä jos... Eläkää todella heidän suojeluksensa samassa perheessä ja nauttikaa vakaudesta.
  Mutta vuorikiipeilijät eivät voi elää yhdessä pitkään. Siellä oli jatkuvaa tappelua. Ja vuonna 2017 kuolemattomien viimeinen Armageddon. Poika selvisi ja säilytti jopa ikuisen nuoruutensa. Nyt kukaan ei metsästä hänen päätään. Eikä koko maapallolla ole enää vuorikiipeilijöitä. Ja sama MacLeod on jo yli neljäkymmentä vuotta vanha. Ja ennemmin tai myöhemmin hän tulee vanhaksi ja kuolee.
  Ja sitten Kenny , kuolematon poika, on aivan yksin. Kaikista muista ihmisistä tulee hänelle vieraita.
  Tämä on tietysti toisaalta hyvä asia, ei uhka siitä, että joku aikuisista, hänen mielestään helpolta saaliilta vietetyn, leikkaa pääsi irti. Mutta toisaalta, olet niin yksin, kun muita kuolemattomia ei ole.
  Ja on erittäin tylsää, ettei pysyviä ystäviä ole jäljellä. Ja hänen adoptioäitinsä kuoli myös purkamisen seurauksena. Kyllä, he kaikki kuolivat. Ja ne, jotka ovat viisituhatta vuotta vanhoja...
  Kenny tunsi putken menevän hänen toiseen keuhkoihinsa asti. Valaistunut ja palannut takaisin.
  Kyllä, hänellä ei ollut koskaan aikaisemmin ollut näin perusteellista etsintöä . On selvää, että myös tieteellinen kehitys on kehittynyt, ja täällä tällaista elektroniikkaa on olemassa, eivätkä ne ole liian kalliita.
  epäilläänkö Kennyä vakoojaksi? Entä jos hänen salaisuutensa - kuolematon - on paljastunut?
  Ehkä Highlanders-järjestö lakkasi holhoamasta häntä? Päätätkö, että koska aikakausi on ohi, kaikella muulla ei ole väliä?
  Onko olemassa jonkinlainen ikuinen lapsi?
  Kenny huokaisi. Hänet tuotiin tiskille, ja emäntä tarttui hänen leukaan käsillään. Sitä ennen hän huuhteli sormensa ohuissa lääketieteellisissä kumikäsineissä alkoholissa. Jotta kaikki on steriiliä, ja poika, Jumala varjelkoon, ei saa tartuntaa.
  Sitten hän meni suuhunsa. Hän alkoi tuntea poskien takana, kitalaessa, kielen alla ja aina risoihin asti.
  No, tämä ei ole uutta. Kenny muisti, kuinka vartija toisessa vankilassa laittoi hänen paljaat, pesemättömät sormet suuhunsa. Sitten poika puhkesi ja suuttui. Peskää tämä nainen ensin kätensä ja laittako hanskat käteen, älköönkä työntäkö sormiaan alaikäisen suuhun, jolla hän ei tiennyt mitä ennen.
  Sitten vartijat nolostuivat. Ja hän sanoi, että heillä oli ongelmia käsineiden kanssa.
  Sitten hänet pakotettiin istumaan alas kymmenen kertaa ja hänet vietiin selliin. Vankila oli kunnallinen. Eikä kovin hyvin järjestetty. Ei televisiota, ei jääkaappia, ei edes WC:tä. Mutta selli on täynnä lapsia, monet jopa Kennyä nuorempia . Ja paljaat laudat kolmella kerrosrivillä, ja nurkassa haiseva ämpäri.
  Ja tämä on Amerikassa! Totta, tällainen vankila on poikkeus, ne ovat yleensä puhtaampia ja mukavampia.
  Suussa on kumin ja lääketieteellisen alkoholin hajua. Se ei ole kovin miellyttävää, ja jopa kuvottavaa. Vaikka pojat tarkastetaan aina, piilottavatko he jotain suuhunsa, ja keskiajalta lähtien. Kyllä, voit kantaa paljon suussasi.
  Kenny kantoi jotenkin timanttia ja nieli sen sitten. Ja hän onnistui pelastamaan sen.
  Mutta täällä et voi selviytyä nielemisestä.
  Täällä vartija valkoinen takki veti luotain ylös. Ja nyt he tutkivat suolistoa.
  Mikä mellakka ! Venäjällä yleensä, vain Stalinin aikana, kaverit joutuivat omaantuntoon. Ja sitten jo jotenkin huolimattomasti.
  Ja sitten he ottivat hänet, pakottivat hänet avaamaan suunsa ja laittamaan siihen koettimen. Ilman jäätymistä tämä on erittäin epämiellyttävä toimenpide. Totta, hänen hampaissaan on erityinen suusuoja, jotta hän ei pure pois.
  Kenny tunsi letkun menevän alas ruokatorveen ja sitten vatsaansa. Siellä on kaikki korostettu.
  Jotenkin häntä loistettiin röntgenkuvauksella, kun häntä epäiltiin huumeista lentokentällä, mutta ei koskaan luottimella.
  Kenny , kuten mikään muu kuolematon, ei käytännössä sairastunut, ja tämä on valtava plussa ikuiselle elämälle ja sellaiselle ylämaan asukkaalle. Hän ei siis tarvitse lääkärintarkastusta. Itse asiassa hän on kuolematon. Ja miksi hänen pitäisi. Kaikki kehossa paranee itsestään.
  Poika nieli koettimen ensimmäistä kertaa, vaikka hän eli kahdeksan ja puoli vuosisataa. Vaikka hän joisi syaanivetyhappoa joka päivä ja aqua regiaa, hänellä ei olisi mahahaava.
  Joten mitä varten se on?
  Ja menettely on erittäin epämiellyttävä.
  Kenny ihmetteli, miksi lasta tarkastettiin niin huolellisesti. Ehkä he epäilivät jotain?
  Ja sitten mieleen tuli toinen huolestuttava ajatus. Entä jos häneltä riistetään kuolemattomuus?
  Kyllä, hän on hyvin nuori ja voi tulla aikuiseksi. Ja hänellä ei ole lapsellista prosessia, vaan todellinen miestäydellisyys. Ja hän voi saada omia lapsia.
  Täällä kuolemattomat ovat hedelmättömiä. Ja tämä on heidän merkittävä miinus kaikkien muiden plussien kanssa.
  Mutta elämäsi loppuu ennemmin tai myöhemmin. Ja Kenny ei halunnut kuolla. Hän eli ennen, eikä ollut ollenkaan väsynyt.
  Päinvastoin, tietokonepelejä on monia, ja joka vuosi niitä on enemmän ja enemmän. Ja ne ovat yhä kauniimpia kaavioita. Ja pian he todennäköisesti luovat todellisen virtuaalitodellisuuden matriisin, siellä on yksinkertaisesti uskomattomia ja ainutlaatuisia seikkailuja.
  Kaikki tämä on elämisen arvoista.
  Kenny henkisesti, joten hänen suunsa on kiireinen sateenvarjon kanssa, lauloi:
  Kuinka pitkälle on edistytty
  Käsittämättömiin ihmeisiin...
  Meren sisäelimet putosivat,
  Ja kiiruhti taivaaseen!
  Unohtuneet työt,
  Lopetti juoksemisen!
  Robotit työntävät
  Iloinen mies!
  Kenny , joka muisti vuosisadan louhoksissa, ei halunnut työskennellä kovin paljon. Lisäksi louhoksissa pahinta ei ole valvojan piiska ja raskaiden kuormien kantaminen.
  Kuolemattoman ruumis tottui nopeasti stressiin ja sopeutui.
  Pahinta on rutiini ja moraalinen tylsyys. Kun ympärillä on vain alastomia, likaisia, hikinen poikia, usein haavaumien ja haavojen peittämiä, kivusta voihkivia ja ankaria, haisevia valvojia.
  Etkä edes näe aurinkoa vuosiin. Ja vain taskulamput ovat haalistuneet ja savuavat. Ja kauhea haju, johon kuitenkin tottuu.
  Ainoa hyvä asia on, että Kenny oppi näkemään pimeässä paremmin kuin mikään kissa. Ja hän pystyi taistelemaan täydellisessä valon puuttuessa.
  Lisäksi poika saavutti ilmiömäisen kestävyyden jopa ylämaalaisenkin kannalta.
  Mutta hän sai moraalisen trauman. Ja joskus hän unelmoi näistä louhoksista unissaan.
  Highlanderilla on erinomainen muisti, eivätkä he käytännössä koskaan unohda mitään, vaikka he haluaisivat unohtaa.
  Ehkä siksi Kenny tuli niin vihaiseksi. Hän tappoi kuolemattomia ja ihastui heihin ja myös kuolevaisiin. Ja hän rakasti tappelua.
  Erityisesti hän taisteli Ukrainassa. Hän tappoi monia venäläisiä sotilaita, mutta tuli liian kuuluisaksi ja häntä pyydettiin poistumaan, jotta häntä ei nähdä.
  Et todellakaan voi tehdä uraa.
  Eikä näkymiä. Lapsi ei voi olla kuningas, ainakaan pitkään.
  Muuten, Aleksanteri Suuri oli kuolematon, ja siksi hän ryntäsi taisteluun niin raivoissaan ja ilman pelkoa. Mutta häntä pyydettiin katoamaan, jotta hallitsijan ikuinen nuoruus ei herättäisi epäilyksiä. Ja hän jätti jälkeensä samanlaisen kaksoishenkilön, joka kuoli myrkkyyn.
  Ja hän lähti matkalle. Kunnes he lopulta katkaisivat hänen päänsä.
  Tämä on tarina legendaarisesta Makedonian hallitsijasta ja kuninkaasta.
  Kenny huokaisi saadessaan vihdoin vatsansa tarkistettua. No, anturi palasi ja se kutitteli.
  Poika ajatteli, että jos hänen salaisuutensa paljastetaan, vapautta ei annettaisi. He tutkivat kuin rotta ja purkavat osia. Yritä esimerkiksi leikata raaja pois.
  Mitä tässä tapauksessa tapahtuu?
  Hän kasvaa uudelleen.
  Kenny huokaisi... Luotain poistettiin ja etsintää jatkettiin. Täällä häntä pidettiin kätensä sormien välissä. Sitten he alkoivat painostaa napaa. Ilmeisesti he etsivät sieltä jotain.
  Epämiellyttävin asia on lopussa. Mutta Kennyllä oli kokemusta peräaukon etsinnästä, mutta hän ei odottanut tätä. Valkoiseen takkiin pukeutunut emäntä toi suuren automaattisen peräruiskeen. Ja toinen on myös valkoisessa kaapussa, jossa on valtava pesuallas.
  Ja he työnsivät hänen peräruiskeensa hänen peräaukkoonsa. Sitten he laittoivat lämpimän veden päälle. Ja he alkoivat pestä suurella paineella. Se oli tuskallista ja inhottavaa ja nöyryyttävää.
  Suolen huuhtelu oli erittäin perusteellinen. Kenny tuli surulliseksi. Vaikka on nöyryyttävää, kun hansikas sormi joutuu peppuun, se ei ollut enää niin kipeä. Mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun hänellä oli peräruiske. Miksi kuolematon poika tarvitsee sairaalan? Kaikki paranee ja paranee itsestään.
  Ja tässä on jotain erityistä ja uskomatonta. Hän on puhdistettu kaikesta pahasta...
  Kennyn hyvä suu oli nyt vapaa laulamaan;
  Jostain kaukaa, kuin lämmin tuuli -
  Puhelun kaiku herättää minut.
  Kuuluu tuttu ääni, yhtä kirkas kuin aurinko.
  Tiedän, että kukaan ei muista minua sellaisena, kukaan ei rakasta minua sellaisena.
  
  Hei äiti, äiti.
  Sano että on kylmä. Sano, että ikävöit minua.
  Kaipasin sitä niin paljon, äiti, äiti.
  Tiedän, että olet siellä yksin, mutta älä anna minun olla lähellä -
  Tämä maailma on sinun jaloissasi.
  
  Kertosäe:
  Sielumme laulaa yhteislauluja pääasiasta.
  Ilman sinua tämä maailma on tuomittu, äiti, äiti, äiti, äiti.
  Sielumme laulaa yhteislauluja pääasiasta.
  Ilman sinua tämä maailma on tuomittu, äiti, äiti, äiti, äiti.
  
  Elämämme on hyvin epäselvää.
  Ihmiset eivät taistele rakkaudesta - he ovat tyhmiä, äiti.
  Niin vähän polkuja ja niin paljon mutkaisia teitä.
  Mutta tämä ei ole sinua varten. Kaikki tämä on pelkkää pölyä.
  
  Kerro minulle, kuinka voit, äiti?
  Linnut laulaa äänelläsi, nimesi lentää pääkaupungin yli,
  Ja hän ei voi lopettaa, äiti, äiti.
  Tiedän, että olet siellä yksin, mutta älä anna minun olla lähellä, -
  Koko maailma on sinun jaloissasi.
  
  Kertosäe:
  Sielumme laulaa lauluja pääasiasta yhdessä.
  Ilman sinua tämä maailma on tuomittu, äiti, äiti, äiti, äiti.
  Sielumme laulaa lauluja pääasiasta yhdessä.
  Ilman sinua tämä maailma on tuomittu, äiti, äiti, äiti, äiti.
  
  Pian minusta tulee paras. Aivan kuten unelmoit, äiti.
  Minusta tulee pian paras. Aivan kuten unelmoit, äiti.
  Hyvin pian minusta tulee eniten. Aivan kuten unelmoit, äiti.
  Muistatko kuinka unelmoit, äiti?
  Matrona, joka oli vanhin, murisi vihaisesti:
  - Mikä nuori paskiainen muisti äidistään! Ja kuinka hän tappoi ihmisiä, mitä ajatuksia päässäsi oikein teki!
  Kenny kurkisti:
  - En tappanut ketään!
  Päämatrona mutisi:
  - Juu! Ja värillinen, joka mursi kallon sorkkaraudalla jättäen jäljet.
  Kenny nyökkäsi. No, kyllä, hän itse asiassa löi mustaa tyyppiä sorkkaraudalla päähän eilen. Ja tuli jopa piilottamaan murha-aseen tai poistamaan jälkiä.
  Jotenkin Kenny tottui siihen, että voimakas organisaatio poistaa kaikki häntä koskevat tiedot arkistokaapista ja osoitti huolimattomuutta. Ja ilmeisesti se tarkistettiin, ja juuri nyt tietokone löysi osuman.
  Päämatrona mutisi:
  "Nuori tappaja, sellainen sinä olet!"
  Kenny totesi loogisesti:
  - Vaikka pidin sorkkarautaa käsissäni, se ei tarkoita ollenkaan, että minä tappoin!
  Päämatrona murisi:
  - Sanot sen oikeudessa! Ja he tuovat sinulle elinkautisen tuomion!
  Kenny huomautti hymyillen:
  - Olen vasta lapsi! Enintään muutaman vuoden teini-iässä.
  Vastauksena nainen huomautti:
  - Tämä kaveri on syyttäjämme vävy. Joten olet epäonninen. Ryösit ja tapoit väärän. Siksi syyttäjä määräsi sinut tekemään mahdollisimman huolellisen ja yksityiskohtaisen etsinnön. Nyt et käänny pois!
  Kenny murisi.
  -Katsotaan!
  Ja todellakin hänellä oli luottamus siihen, että voimakas organisaatio saisi hänet jotenkin pois. Lisäksi millainen elinkautinen tuomio? Liian epäilyttävä olisi ikuinen poika liittovaltion vankilassa.
  Ja ihmettelen, saako hän pelata tietokoneella? Pikkulapset näyttävät pystyvän.
  Sillä välin valkeapukuinen vahtimestari työnsi ulos luotain. Ja nyt Kennyn on tyhjennettävä kaikki suolet tekemällä endoskopia. Se on epämiellyttävä ja nöyryyttävä toimenpide. Mutta se tehdään tavallisilla klinikoilla.
  Nainen takavaatteessa laittoi sen viidenteen kohtaan, pojat alkoivat laittaa letkua sisään, mikä on melkoista.
  Ja hänen suolensa alkoivat ilmestyä näytölle.
  Kenny nyökkäsi. Ja jotta se ei olisi niin tuskallista, inhottavaa ja kutittavaa, hän alkoi laulaa uudelleen;
  Kaukana, kaukana rauhallisessa kaupungissa
  Yksin keskellä maata pimeässä huoneessa
  Rukoile Jumalaani pelastusta
  Keskiyön pyhiinvaellusmatkani .
  
  Hän rukoilee yhtä asiaa: Jumala siunatkoon!
  vahakynttilät palavat ikkunassa koko yön ,
  Menettää usko ja rakkaus,
  Valon löysi kadonnut sieluni.
  
  Äiti, äiti, sinä yksin et anna etkä lakkaa rakastamasta.
  Tässä ja toisessa maailmassa olet aina kanssani.
  Menen luoksesi yksin, haavoitettuna sydämeen.
  Äiti, äiti, olet kiviseinäni.
  Äiti, äiti, olet kiviseinäni.
  
  Yö on musta, polku tuntematon, pimeys pohjaton
  Ja pimeät voimat ennustavat minulle ongelmia,
  Mutta kaksi unettomuutta pitää minut pimeässä:
  Äidin ja jopa Neitsyt Marian silmät.
  
  He sanovat, etten ole koskaan ollut surullinen.
  Tiedätkö, vain sinä olet rakkaani.
  Kuinka monta kertaa kohtalo on lyönyt sinut ilman armoa?
  Selvisin rukouksillasi.
  
  Äiti, äiti, sinä yksin et rakasta minua etkä lakkaa rakastamasta minua.
  Tässä ja toisessa maailmassa olet aina kanssani.
  Menen luoksesi yksin, haavoitettuna sydämeen.
  Äiti, äiti, olet kiviseinäni.
  Äiti, äiti, olet kiviseinäni.
  
  Siitä vaikeudet eivät voineet murtaa minua,
  Mikä on kaukana, kaukana keskellä maata
  Rukoile Jumalaani pelastusta
  Keskiyön pyhiinvaellusmatkani .
  Päämatrona huomautti:
  - Osaat laulaa hyvin! Mutta sinut tuomitaan aikuisena. Etkä saa nuorten parantolaa. Sinua ympäröivät aikuiset, raa'at, haisevat rikolliset, jotka pitävät kovasti kaltaisesi söpöjen ja vaaleatukkaisten poikien raiskaamisesta.
  Kenny vastasi luottavaisesti:
  - Voin lyödä takaisin!
  Matrona nauroi ja huomautti:
  - Olet vasta lapsi! Kuinka vanha olet?
  Kenny kysyi hymyillen:
  - Mitä et tiedä?
  Päämatrona nyökkäsi.
  - Kyllä, olet outo ihminen. Ei klaania, ei heimoa, etkä ole arkistokaapissa. Meidän on ensin selvitettävä, mistä olet kotoisin ja kuinka putosit päällemme. Ja sitten me päätämme mitä teemme kanssasi!
  Poika huomautti:
  - Sinun on parasta päästää irti! Tulee halvemmaksi!
  Sillä välin hoitajat saivat pojan suolistotutkimuksen valmiiksi ja poistivat mittapään viidennestä pisteestä.
  Kuolematon Kenny ajatteli, että vaikein osa oli takanaan, mutta päällikkö huomautti:
  - Sinun täytyy myös tarkistaa virtsarakkosi! Kyllä, tämän shmonin tulisi olla erittäin varovainen!
  Vartija ehdotti, että Kenny makaa vatsalleen. Ja hänen kätensä lääketieteellisessä käsineessä paljasti varovasti täydellisyyden pään. Ja toinen toi ohuen koettimen, joka pystyi kulkemaan virtsaputken läpi.
  Kenny tunsi naisten käsien kosketuksen jännitystä, vaikka heillä olikin ohuet kumikäsineet. Ja hänen vartalonsa oli turvonnut verestä ja jännityksestä.
  Päämatrona kysyi:
  - Onko sinulla koskaan ollut naista!
  Kenny punastui häpeästä ja vastasi:
  - Joo! Ja useammin kuin kerran!
  Päämatrona huomautti:
  - Ja saat heidät vankilaan! Olet erittäin komea poika!
  Sillä välin nainen, jolla oli valkoinen kaapu, laittoi ohuen narun virtsaputkeen ja alkoi laittaa sitä. Se oli vähän kipeä ja kipeä.
  Kenny ajatteli, että tämä oli luultavasti jotain, mitä he tekivät sairaaloissa, kun heidän piti tarkistaa perusteellisemmin. Lisäksi Yhdysvalloissa he todennäköisesti veloittavat paljon rahaa tällaisesta menettelystä, he tekevät sen hänelle täysin ilmaiseksi. Ja sinun ei tarvitse punastua niin paljon ja tuntea nöyryytystä ja polttaa häpeää.
  Vain naiset, jotka näyttävät sairaanhoitajilta valkoisessa takkissa, tekevät velvollisuutensa. Eikä siinä ole mitään hävettävää.
  Kenny hymyili ja ajatteli, että hänen täytyi olla hyvin jalo henkilö, sillä häntä etsittiin sillä tavalla ja jälleen kahdeksan ja puoli vuosisataa vanha kuolematon poika alkoi laulaa;
  Kierrä ympäri maailmaa -
  Tietää vain etukäteen:
  Et löydä lämpimämpiä käsiä
  Ja hellämpi kuin äitini.
  Et löydä silmiä maailmasta
  Hellämpi ja tiukempi.
  Äiti meille jokaiselle
  Kaikki ihmiset ovat arvokkaampia.
  
  Äiti, äiti on maailman kaunein sana.
  Äiti, äiti antaa lapsille lämpöä ja hymyn.
  Äiti, äiti, jaan ilon ja surun kanssasi,
  Äiti rakastan sinua!
  
  Ei ole väliä kuinka katsot ympärillesi
  Mutta talvi ja kesä
  Äiti on paras ystävä
  Ei ole parempaa äitiä.
  Haluan toivottaa sinulle
  Ja hyvyyttä ja valoa.
  Puhutaanpa äidistäni
  Koko planeetta tietää!
  
  Äiti, äiti on maailman kaunein sana.
  Äiti, äiti antaa lapsille lämpöä ja hymyn.
  Äiti, äiti, jaan ilon ja surun kanssasi,
  Äiti rakastan sinua!
  Ja poika Kenny jopa itki. Loppujen lopuksi hänellä oli äiti, mutta kuinka kauan sitten, silloin, kun Tšingis-kaanin valtakunta ei vielä syntynyt, kun ruutia ei tunnettu Euroopassa, hänet tapettiin.
  Lopulta anturi poistettiin. Sen jälkeen valkotakkeiset vartijat tarkastivat myös paljain jalkojen varpaat ja tunsivat paljaan, kovettunutta pohjaa.
  Matrona huomautti:
  - Hän on niin kova, sana on sarvikuonon sarvi. Ihan kuin tämä poika olisi juossut paljain jaloin koko ikänsä!
  Kenny nyökkäsi.
  - Kyllä hän on! En pidä kengistä!
  Naispäällikkö käski:
  - Vie hänet suihkuun ja pese huolellisesti. Sitten he ajavat hänet kaljuksi ja ottavat hänestä kuvia alasti joka puolelta!
  Pikkupoika huokaisi:
  - Miksi minun pitäisi ajaa pääni!
  Päämatrona vastasi:
  "Koska olet ärsyttänyt syyttäjäämme liikaa. Ja te pojat ette halua erota hiuksistanne. Ja he poimivat yhden ja kylmän solun sinulle. Ja sitten muut nuoret kunnioittavat sinua liikaa.
  Laita kädet selkäsi taakse ja suihkuun.
  Kenny vietiin ulos, ja poikavanki ja samalla kuolematon ylämaalainen, pää alaspäin, asteli pois peseytymään. Hänen mielialansa romahti. Ilman tietokonetta ja televisiota kylmässä yksinäisyydessä istuminen on tylsää. Parempi tyhmien teinien seurassa kuin yksin.
  No, okei, joka tapauksessa, salainen organisaatio ei anna hänen paljastaa itseään ja istua siellä liian kauan.
  
  YKSI Neuvostoliitto SUDEN joukossa
  Katkos johtui auringonpurkauksesta, jonka seurauksena Yhdysvallat, Britannia ja sen siirtomaat suljettiin 22. kesäkuuta 1941. Aluksi tämä ei vaikuttanut erityisesti sodan kulkuun. Saksalaiset edistyivät pitkälti samalla tavalla kuin todellisessa historiassa. Fuhrer kääntyi myös etelään, ja Japani otti odotusasennon ... Ja taas pakkas talvi pelasti puna-armeijan täydelliseltä tappiolta ja antoi sen mennä vastahyökkäykseen Moskovan lähellä. Ja Japani puolestaan valtasi Tyynellämerellä ne omaisuudet, jotka aiemmin kuuluivat Britannialle ja Yhdysvalloille ja joihin lisäjoukot eivät nyt päässeet.
  Itärintamalla keväällä ja alkukesällä saksalaiset voittivat useita voittoja ja aloittivat hyökkäyksensä Stalingradiin uudelleen. Tästä poikkeaminen todellisuudesta kuitenkin alkoi. Toisen rintaman puuttuminen mahdollisti saksalaisten siirtämisen lisää joukkoja Euroopasta ja Libyasta, jolloin vain italialaiset varuskunnat jäivät sinne.
  Ja hyökkäys alkoi paitsi Stalingradissa myös Tikhvinissä. Ja nyt sitä komensi Rommel, jota Fuhrer arvosti suuresti brittien tappion Libyassa ja Tolbukin vangitsemisen vuoksi .
  Ensimmäiset Tiger-panssarit osallistuivat myös taisteluihin. Rommel aloitti hyökkäyksensä yöllä ja onnistui yllättämään Neuvostoliiton joukot. Tilannetta pahensi se, että saksalaisilla oli etulyöntiasema ilmailussa, eivätkä he tuhlanneet energiaa liittolaisia vastaan taistelemiseen.
  Lentäjä Marcel keräsi nopeasti tiliä itärintamalla. Kesäkuussa 1942 hän ylitti alas ammuttujen lentokoneiden lukumäärän sataviisikymmentä ja sai Rautaristin ritariristin hopeatammenlehtisten miekkojen ja timanttien kera.
  Mutta tämä oli vasta uran alkua.
  Taivaalla se oli todellakin vaikeampaa puna-armeijalle. Ja saksalaiset pystyivät valloittamaan Tikhvinin ja sitten useita muita kaupunkeja ja katkaisemaan Leningradin kaksoisrenkaalla, estäen tämän kaupungin uudelleen.
  Neuvostoliiton komento yritti murtautua Leningradiin ja hyökätä keskustaan. Mutta voimat eivät riittäneet menestyäkseen näillä alueilla.
  Ainoa lohdutus oli se, että natsit olivat jumissa Stalingradissa, mikä antoi heille mahdollisuuden kerätä uusia varantoja.
  Mutta Leningrad pysyi tukossa. Toistaiseksi Turkki ja Japani eivät ole osallistuneet sotaan, ja Neuvostoliitolla oli mahdollisuus kääntää taistelujen kulkua. Marraskuussa 1942 Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksen Rževin ja Stalingradin lähellä.
  Rževin aikana menestystä ei saavutettu. Mutta lähellä Stalingradia kehä suljettiin. Mutta kuten aikanaan kävi ilmi. Kolmannella valtakunnalla oli paljon enemmän varoja, ja Rommel aloitti hyökkäyksen Stalingradia kohti pohjoisesta ja Mainsteinia etelästä.
  Tilannetta pahensi entisestään Japanin odottamaton liittyminen sotaan. Samurai hyökkäsi Vladivostokin kimppuun, vaikka Kiinan taistelu rajoitti heitä.
  Hirohito luultavasti pelkäsi, että Kolmas valtakunta hävisi ja menisi sotaan.
  Lisäksi Japanilla oli riittävästi resursseja ja jalkaväkeä täysimittaiseen hyökkäykseen.
  Puna-armeija purettiin, ja Rommel onnistui murtautumaan pohjoisesta Stalingradiin. Mainstein pysäytettiin väliaikaisesti, mutta saatuaan lisävahvistuksia ja tukea Paulukselta hän liittyi jo vapautettuihin joukkoihin.
  Siten syntyi toinen rengas, johon Neuvostoliiton joukot joutuivat.
  Itsepäisten taistelujen jälkeen suurin osa niistä tuhottiin ja vangittiin. Sen jälkeen saksalaiset valtasivat Stalingradin. Ja maaliskuussa 1943 Türkiye tuli myös sotaan. Tilanne muuttui vielä monimutkaisemmaksi. Ilmassa saksalaiset säilyttivät ylivoimansa. Marseille ylitti kolmesataa pudonnutta lentokonetta ja sai ensimmäisenä saksalaisena rautaristin toisen ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Toukokuussa saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen, jossa käytettiin massiivisesti uusia tankkeja - "Tiger", "Panther" ja "Lion". Ja he etenivät menestyksekkäästi, vaikka puna-armeija otti voimakkaan puolustuksen. Mutta joukot olivat jo epätasa-arvoisia, koska Neuvostoliiton joukot taistelivat kolmella rintamalla kerralla - Kolmatta valtakuntaa, sen satelliitteja, Japania ja sen siirtomaita sekä Turkkia vastaan. Tilannetta pahensi natsien julistama totaalinen sota, joka johti aseiden tuotannon lisääntymiseen useita kertoja ilman liittolaisten pommituksia. Joten Neuvostoliiton mahdollisuudet pienenivät nopeasti!
  Totta, Fritz eteni hitaasti, koska heidän edessään oli syvällinen puolustus. Ja Neuvostoliiton joukot, joilla oli kokemusta, taistelivat erittäin rohkeasti. Mutta he hävisivät silti.
  He kuitenkin taistelivat suurella rohkeudella, ja jotkut soturit osoittivat korkeimman luokan. Täällä esimerkiksi Elisabetin tankkimiehistö tavallisimmalla T-34-76:lla taistelee natseja vastaan.
  Ja saksalaiset liikkuvat hitaasti kohti Neuvostoliiton joukkoja muodostaen kiilan tai sian. Raskain ja parhaiten suojattu Lion-tankki on edessä. Se muistuttaa Pantteria, vain paljon suurempi ja painaa 90 tonnia. Rungon etupanssari on 150 mm ja kalteva kuin T-34, ja sivut ovat 82 mm kaltevia. Tornin otsa on yleensä erittäin vahvasti suojattu: 240 mm kaltevuudella ja heikommat puolet ovat myös 82 mm rungon tapaan. Ja ase on tehokas, 105 mm pitkä, pitkällä piipulla 70 EL. Tämä on tankki, joka pystyy iskemään kaukaa.
  Elizabeth vaihtaa vaihteiston yläosaan paljain jaloin.
  Ja kolmekymmentäneljä kiihtyy. On hyödytöntä ampua "Leijonaan" kaukaa ja sinun on päästävä lähemmäksi. Tehokas saksalainen kone lähettää tappavan voiman ammuksen. Hän ryntää ohi. Tytöt tankissa nauravat iloisesti ja liikkuvat paljain jaloin.
  Pohjois-Kaukasuksella on kuuma toukokuun lopussa, ja bikineissä olevilla kaunottareilla on hauskaa.
  Elena huomauttaa vihellessään:
  - Nyt fasisti saa suuren sarvista!
  Ekaterina, pudistaen paljas, ruskettunutta jalkaansa, on samaa mieltä:
  - Lyömme hänet ehdottomasti!
  T-34-76 jatkaa kiihtymistä, mutta maastonopeus on rajoitettu. "Lion" tuskin ryömi, ja ketterämmät "Panthers" ja "Tigers" hidastavat, jotta ne eivät vetäisi eteenpäin.
  Mutta nämä koneet ovat vaarallisia, varsinkin Panther, joka pystyy ampumaan viisitoista laukausta minuutissa. Tästä voit odottaa yllätystä.
  Euphrasia painaa paljain kantapäänsä kaasua ja kiljuu:
  - Taistellaan virtuoosimaisesti!
  Lev-panssarivaunun tykillä on merkittävä haittapuoli: se ampuu vain viisi laukausta minuutissa. Yleensä ei menestynein malli. Panssarin lävistys on liiallista, eikä tarvitse lyödä liian kaukaa. "Tigers" ja "Panthers" ampuvat kahdelta kilometriltä; kauempaa on melkein mahdotonta osua matkapuhelimeen ja pieneen kolmekymmentäneljään. Joten kannattaako "leijona" varustaa niin tehokkaalla tykillä? Muut Neuvostoliiton tankit ovat vielä kevyempiä, paitsi KV-1S, mutta tällä tankilla ei ole etuja suojauksessa, ja ajo-ominaisuudet ovat vain huonommat.
  Elizabeth pyörittää vartaloaan ja kiljuu:
  - Hengitän sisään rinnallani, ilma on leveä aalto,
  Se kimaltelee kirkkaasti, tähtimatto on loputon ...
  Tunteet leikkivät, avojaloiset tytöt elävät,
  Pelaa taivaalla, haluan lentää aurinkoon ikuisesti!
  Lev-säiliön läpi ei ole helppoa murtautua edes sivulle. Tornin sivut, kuten Pantherilla, ovat kalteva, ja myös rungon sivujen yläosa on kalteva. Näillä säiliöillä on jo tyypillinen "kissa"-muoto, joka tarjoaa paremman suojan kallistumisesta johtuen. Ei kuin Tiger, melkein neliö. Mutta "Tiger" kehitettiin ennen sotaa, ja se muistutti muodoltaan KV:ta. Mutta "Tiger"-2, myöhempi kehitys, on myös "kissan" muotoinen säiliö, ja pian myös tämä säiliö tulee tuotantoon. On myös lähes mahdotonta lyödä "leijonaa" aluksella. Vain rungon alaosassa ei ole panssarin kaltevuutta, vaan se on peitetty rullilla. Eli sinun täytyy murtautua läheltä ja päästä tarkalleen telojen väliin.
  Joten tyttöjen tehtävä on vaikea. Lisäksi kolmekymmentäneljä tärisee niin paljon liikkeessä, että on lähes mahdotonta ampua tarkasti.
  Elizabeth kysyi ystäviltään:
  - Voimmeko lyödä vihollista?
  Elena vastasi luottavaisesti:
  - Kun tytöillä ei ole kenkiä, heidän paljaat jalat tulevat niin herkäksi, että he iskevät ehdottomasti viholliseen.
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tyttöjen paljaat kantapäät ovat avain voittoon!
  Ja nyt, välttyäen tappiolta, kolmekymmentäneljä lipsaa laudalle. Tärkeintä tässä on välttää "Panthers" ja "Tigers" aseita. Ne ovat nopeita ja tarkkoja. Etkä myöskään voi murtautua näiden tankkien läpi otsassa.
  Elena ampuu saksalaista hänen paljain varpaillaan. Mutta jäähallin ohittaminen liikkeellä on lähes mahdotonta. Mutta vihollisen jäähalli on rikki, ja "Leijona" pysähtyy.
  Kolmekymmentäneljä kävelee jälleen hänen ohitseen. Ja lähettää tappavan ammuksen kyljen alaosaan.
  Catherine huomauttaa:
  - Aseemme on vanhentunut - "Leijonaa" ei todellakaan voi ottaa!
  Mutta turhautumisesta Elena osui vihollisen puolelle, ja "Leijona" syttyi tuleen.
  Tytöt ryntäävät taas eteenpäin hidastamatta. Nyt heillä on heikompi kohde: "Panther". Riittää, kun lyöt sitä suoraan kylkeen.
  Elizabeth huomauttaa:
  - Käytännöllinen kissa!
  Catherine huomautti nauraen:
  - Mutta hän tuskin ryömi, jotta hän ei pääsisi pois "Lion"-suojasta.
  Ja Elena ampui kaukaa Pantteriin, joka osoittautui kauas sivuun ja avasi kylkensä. Hänellä on ohut - 40 millimetriä, eikä sillä ole väliä, että se on kallistettu.
  Saksalainen panssarivaunu räjähtää pamahduksella. Kyllä, kaunottaret oli jyrkästi perseestä.
  He ovat taistelulajien kauneuden kiehtovalla armollaan.
  Mutta kuoret viheltävät ohittaessaan, melkein koskettaen panssaria.
  Kolmekymmentäneljä on erittäin vaarallinen, ja hän muistuttaa henkilöä, joka hyppää valujen välissä.
  Elizabeth ampui taas paljain jaloin ja lauloi:
  - Pystyn kaikkeen, me osumme Wehrmachtiin antautumalla!
  Tietenkin tällaisten tyttöjen kanssa paholainen itse ei ole kauhea. Vaikka natsien hyökkäys on aggressiivinen, ja heillä on paljon panssarivaunuja ....
  Voimat ovat eriarvoisia. Vaikka autoja on suunnilleen yhtä paljon, saksalaiset ovat raskaampia. Monet Neuvostoliiton tankit ovat kevyitä eivätkä aivan taisteluvalmiita natsihirviöitä vastaan.
  Mutta Elizabethin miehistö tekee ihmeitä ja ampuu toisen "Pantterin" tien päällä.
  Komsomolin jäsenet taistelevat myös aseilla. Ampuvat tarkasti. He juoksevat vilkkuen paljain jaloin, pyöreät kantapäät. Ja he osuivat viholliseen suoraan maaliin.
  Alenka käskee intohimoisesti:
  - Älkää luovuttako tytöt!
  Ja nyt tykki sylkee kuoren, täsmälleen T-4:een, lävistessään tämän panssarivaunun. Mutta täällä, "Lion", se ei tietenkään ole niin helppoa. Ja tässä pitää yrittää.
  Anyuta osoittaa autoa paljain varpaillaan ja ampuu suoraan sanoen:
  - Kunnia kommunismille!
  Alla ampuu myös erittäin tarkasti ja lisää:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Taistelutytöistä täällä ei voi sanoa mitään - korkein luokka ja taitolento!
  Maria, syöttämällä ammusta aseeseen, lauloi:
  - Yhä korkeammalle ja korkeammalle
  Etsi lintujemme lento...
  Ja hengittää joka potkuriin,
  Rajamme rauhallisuus!
  Marusya lisäsi ampuen Fritziä:
  - Varmasti on....
  Venäläisten eikä vain venäläisten joukkosankarillisuus ilmeni kaikessa ...
  Käen mitatut, vaimeat äänet, kuin soivan kellon, pyyhkäisivät haudtojen yli. Väsyneitä sotilaita tervehtivät harvinaiset puut, joilla on tiheä vihreä kruunu tuulenpuuskassa, kuin pioneerit tervehdyksessä. Joillekin tämä saattaa jopa tuntua eräänlaiselta varoitukselta - he sanovat, sinä menet seuraavaan maailmaan!
  Vladimir Mihailovskin komennossa oleva pataljoona, joka on pahoin lyöty aikaisemmissa taisteluissa, erityisesti toukokuun tappiossa, on nyt kiireesti täydennetty uusilla ja valmistautuu kattamaan yhtä vaarallisimmista suunnista. Kolme kilometriä itään, vedet roiskuvat pitkin Donia sodan liekkien peittämänä.
  Suurin osa ruokoista oli hiiltynyt sytytyspommeista ja vesi oli mustunut noesta. Kuten suuret tulitikut surullisessa häpeässä, räjähdysaallon tuhoamat sillan paalut seisovat yksinään toimien tukina.
  Paikalliset pioneerit kuljettavat veneillä peltojen lahjoja sekä ammuksia laatikoita sankarillisille neuvostosotilaille, jotka ovat valmiita lähtemään kuolevaiseen taisteluun raivostuneiden natsilaumojen kanssa.
  Joten neljä heistä raahasi pitkän laatikon sudenmarjojen peittämälle pensaalle. Siellä huolella naamioitu panssarintorjuntatykki väijyi kuin mohawk väijytyksessä. Kolme sotilasta ja räikeäsilmäinen ampuja Alesya toimivat aseella. Tyttö, hyvin hoikka, mutta hänen kätensä ovat jänteiset uuvuttavasta työstä. Hän myös yrittää yhdessä poikien kanssa valmistaa ansan siltä varalta, että natsiparven panssarivaunu tai "panssaroitu ajoneuvo" yrittää ohittaa luonnollisen kukkulan.
  Sotilaat ovat suurimmaksi osaksi edelleen täysin parrattomia ja ampumattomia, nuoria miehiä, jotka ovat suorittaneet lyhennetyn rekrytointikurssin - puolitoista kuukautta sekä tietysti Neuvostoliitossa vakiintunutta esiasekoulutusta.
  Joillakin sotureilla on jo kokemusta. Ne eroavat nuorista eläimistä harjaksilla, liikkeiden terävuudella, jotkut ovat kelattuja. Erityisesti yksisilmäinen Ivan, joka näytti todelliselta merirosvolta, päästi irti parrastaan. Liukun arvonimi ja jo pari eri taisteluissa saatua käskyä, tai pikemminkin ensimmäinen Moskovan lähellä. Kun näytti siltä, että he tekivät mahdottoman: pysäyttivät Fritzin ja ajoivat vihollisia jopa parisataa kilometriä kuin koiran hakkaajia.
  Kuinka monta hylättyä laitetta Fritzillä oli. Ehkä ei niin paljoa, ja panssarivaunuja törmättiin usein, mutta panssaroidut miehistönkuljetusalukset tykeillä ja konekivääreillä, jotka kiusasivat Neuvostoliiton jalkaväkeä niin tuskallisesti kesällä ja syksyllä '41, olivat tusina!
  Mutta kun pakkanen ylitti kolmekymmentä astetta, kaikki nämä teutonilaiset hirviöt menettivät kykynsä liikkua yksinkertaisesti... Bensiini jäätyi ja voiteluaine jäätyi.
  Valitettavasti he eivät onnistuneet viimeistelemään natseja loppuun asti. Osittain komennon syynä, joka pyysi suuria joukkoja hyökkäämään kaupunkeihin, joissa saksalaiset yksiköt olivat tiiviisti. Kyllä, ja sulaminen on tullut - olkoon se väärin ...
  Keväällä Ivan ansaitsi myös toisen käskyn - hän oli onnekas tappaessaan kenraalin ja useita upseereita väijytyksen vuoksi. Taistelu onnistui kuitenkin vain osittain. Takaa-ajon aikana eksynyt sirpale osui Ivan Krasnovin kasvoihin, mikä riisti häneltä silmänsä. Valitettavasti tämä on sotaa, ei lastenelokuvaa, jossa päähenkilö raatelee kaikkia, mutta sata konekiväärekään ei voi osua häneen.
  Ja nyt heidän on tehtävä fyysisesti raskasta työtä: kaivamaan kaivoja, soluja ja loukkuja.
  Pioneerit auttavat heitä, kun taas pelloilla vallitsee tyyni ja pojat ja tytöt itse kerjäävät auttamaan vanhempiaan veljiään. He työskentelevät jopa liian innokkaasti yrittäen tehdä enemmän ilman, että he laskevat voimiaan. Näin suonet turvosivat ja poksahtivat ulos lasten ruskettuneista, kovettuneista käsistä ja paljaista, mustelmilla jaloista. Samaan aikaan he silti onnistuvat laulamaan;
  Olemme kommunismin lasten edelläkävijöitä -
  Tuli, teltta ja soiva bugle!
  Kirottu fasismin hyökkäys -
  Kuka odottaa raivoisaa tuhoa!
  
  Mitä olemme menettäneet näissä taisteluissa?
  Ja sitten taisteluissa vihollisen kanssa hankittu?
  Olimme ennen vain maailman lapsia -
  Ja nyt kotimaan soturit!
  
  Mutta Hitler otti askeleen kohti pääkaupunkiamme,
  Pudotettiin pommeja laskematta vesiputousta!
  Ja minulle Isänmaa on vielä kauniimpi kuin taivas -
  Nyt on helvetin auringonlasku koittanut!
  
  Vastaamme aggressioon ankarasti -
  Vaikka he itse ovat pitkiä, kyllä, valitettavasti, ne ovat pieniä!
  Mutta miekka hauraan teini-ikäisen käsissä -
  Vahvempi kuin Saatanan legioonat!
  
  Anna tankkien rynnätä lumivyöry toisensa jälkeen,
  Ja jaamme kiväärin kolmeen!
  Antaa poliisin ilkeästi tähdätä taakse,
  Mutta Pyhä Jumala rankaisee heitä ankarasti!
  
  Mitä päätimme? tehdä rauhan työtä
  Ja sitä varten minun piti valitettavasti ampua!
  Rauhallisuus on jo inhottavaa.
  On myös väkivaltaa!
  
  Juoksemme tytön kanssa paljain jaloin yhdessä -
  Vaikka lunta satoi, lumihousu palaa kuin hiili!
  Mutta heillä ei ole pelkoa, lapset tietävät -
  Fasisti ajetaan arkkuun luodilla!
  
  Joten he tappoivat ilkeän Krauts-ryhmän,
  Ja loput pelkurit juoksevat!
  Tuhoamme jalkaväen kuin viikate taistelussa -
  Emme ole este nuorille kesille!
  
  Voitto on saavutus, tulee toukokuussa,
  Nyt lumimyrsky on piikistä, kovaa lunta!
  Poika on paljain jaloin, hänen siskonsa on paljain jaloin,
  Lapset juhlivat parastaan rievuissa!
  
  Mistä nämä voimat meissä tulevat?
  Kestää kipua ja kylmää, se tarve!
  Kun ystävä mittasi haudan pohjan,
  Kun ystävä huokaa - minä kuolen!
  
  Kristus siunasi meitä pioneereja,
  Hän sanoi: Isänmaan on Jumala antanut sinulle!
  Tämä on ensimmäinen usko,
  Neuvostoliitto, pyhä maa!
  Kaukana kuuluu lähestyvien tankkien jyrinä ja taivaalla surinaa lentokoneet. Ja mahtavat piiritysaseet pauhuvat jo. Räjähdysherkkien ammusten osumien seurauksena maapaakkuja ja sulaa nurmikkoa heitetään korkealle taivaalle. Täällä hän lukee taistelua. Majuri Vladimir Mihailovsky pitää pokaalikiikareita käsissään ja katselee teräsfasistisen lumivyöryn lähestymistä. He yrittävät ajaa pioneerit perään, mutta he eivät halua lähteä ja pyytää kiväärit käsiinsä taistellakseen.
  Kaikille ei riitä aseita, vaikka paikalliset lapset toivat mukanaan metsästyskiväärit ja jopa urheilujouset. Kaikki haluavat taistella rohkeasti ja voittaa. Eikä auta kuolla viimeisellä isänmaan ajatuksella.
  Majuri Mihailovsky antaa käskyn:
  - Älä avaa tulta ilman käskyä!
  Itse asiassa heillä on vain kaksi " neljäkymmentäviisi " koko pataljoonaa kohden, mikä tarkoittaa, että on mahdollisuus päästää Fritz lähemmäksi.
  Edessä, kuten natseilla on tapana, suojatuimmat autot; tankit T-4 ja itseliikkuvat aseet "Hunter". Niiden tulisi väistää kevyempiä ajoneuvoja ja hieman jäljessä olevaa jalkaväkeä.
  Natsien autot ja moottoripyörät hidastavat silloin tällöin, koska pelkäävät murtautuvansa eteenpäin...
  Mutta edelläkävijä Julius Petrov todistaa, että he eivät jääneet tänne turhaan. Niukka panssarintorjuntamiina, joka on tahrattu kotitekoisella liimalla ja turpeen päällä, joka tekee sen näkymättömäksi langan avulla, liikkuu kantojen välissä, aivan T-4-toukan alla.
  Toukkojen teräslevyt ovat tappavan lahjan päällä. Räjähdys ei vaikuta liian voimakkaalta, mutta toukka repeytyy irti ja Hitlerin tankki alkaa savuta ja pyöriä tornillaan.
  Muut pojat käyttävät samanlaisia laitteita. Koska saksalainen jalkaväki on pelkurimainen ja panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet ovat puolustuskyvyttömiä, heitä rangaistaan tästä.
  Kuuluisa "Hunter", jolla on matala siluetti ja vahva panssari, näyttää litistyneeltä kilpikonnalta. Nämä itseliikkuvat aseet ilmestyivät melko hiljattain Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Hyvien ajo-ominaisuuksien, kunnon etäisyyden tunkeutuvan tykin ja taistelussa selviytymisen ansiosta Hunterista tuli heti vertaus kielillä.
  Mutta hänen toukat ovat edelleen tavallisia, vaikkakin leveitä ... Vielä parempi on kuitenkin heikentää auton pohjaa ja saada se sylkemään sisäosat ulos varaosilla.
  Tässä on haaksirikkoutunut "Hunter", kuten merirosvofregatti, jonka peräsin on rikki, liukuu sivulle ja työntää sen T-4:ää vasten. Ja molemmat toukkien teräsarkut alkavat hehkua, ja muutaman hetken kuluttua ne räjähtävät räjähtävien ammusten takia.
  Jo kymmenkunta keskipainoista ajoneuvoa oli pysähtynyt rikkoutuneena ja avuttomana.
  Mutta niiden takana loput sauvat, varsinkin lukuisat panssaroidut. Täällä itseliikkuva ase "Hunter" lisää nopeutta ja ... Putoaa naamioituun kuoppaan. Vain toukat työntyvät ulos ylhäältä ja liikkuvat avuttomasti.
  Pioneerit iloitsevat. Paikoin kaivetuissa kuopissa on kotitekoisia räjähteitä. Se on valmistettu käsityönä. Tietysti heikompi kuin dynamiitti, mutta alavaunun poistamiseen riittää.
  Fritz kärsii raskaita tappioita, panssaroidut miehistönkuljetusalukset epäonnistuvat, jotkut kulkevat vaarallisten alueiden läpi, mutta he kohtaavat heittämällä kranaatteja ja räjähteitä.
  Täällä jopa älykkäät nuoret taistelijat ovat rakentaneet pieniä katapultteja. He heittävät pois erityisen pussin tislattua puuviiniä sekoitettuna ruutielementeillä.
  Natsien kuljetusvälineiden ohuempi panssari antaa periksi osuessaan, jolloin miehistöt leimahtavat sinisillä liekeillä. Kivusta hulluna Fritz huutaa sydäntä särkevästi ja hajoaa kauhusta vääntyneet kasvot.
  Jotkut heistä jopa hylkäävät varusteensa...
  Ainoa sääli on, että vihollisia on paljon, jotkut ajoneuvot, jotka tulvivat kaiken konekiväärin tulella, lähestyvät juoksuhautoja.
  Ja he törmäävät siileihin... Sillä välin Alesya osoittaa neljäkymmentäviisi . Et tietenkään voi ottaa T-4:ää ja Hunteria vastakkain, mutta voit kokeilla sivuja. Panssaroiduista miehistönkuljetusaluksista ei ole mitään sanottavaa. He tyrmäävät kaikki ja saavat heidät yskimään verta kuumilla metallilattioilla!
  Pienen kaliiperin aseella on monia etuja suureen verrattuna - tulinopeus, naamioinnin helppous. Ja he osaavat valita tavoitteet.
  Natsit murisevat rajusti kuin hyeenat. Ja neuvostoliittolaisten joukossa on kuolleita ja haavoittuneita. On erityisen traagista, kun nuoret taistelijat, jotka ovat vasta alkaneet elää, kuolevat. Tässä hyvin nuori pioneerityttö, tuskin nostanut räjähdyspakkausta, ryntää sen mukana T-3 keskipitkän panssarivaunun telojen alle. Ruma laatikko, jolla on pitkä, mutta näennäisen ohut runko, hyppää ylös ja repii siitä neliömäisen tornin.
  Ja hävittäjät heittävät jälleen kranaatteja, ja konekiväärit alkoivat naulata ryömiviä moottoripyöriä. Ja natsisotilaiden päät puhkesivat kuin kypsät kirsikat, jotka rakeet kaatoivat.
  Ja suurten moottoripyörien kaasusäiliöt räjähtävät ja heittävät ulos rajuja tulivirtoja. Tuntuu kuin helvetin henkien mellakka olisi meneillään. Tässä on myös panssaroituja miehistönkuljetusaluksia, jotka liittyvät onnettomiin kollegoihinsa.
  Alesya osoittaa "Hunteria" ja tähtää vartalon alaosaan. Sinne on vaikea päästä, mutta tämä on ainoa mahdollisuus murtautua häikäilemättömän itseliikkuvan aseen läpi. Tasainen sormen liike ja sitten käännös.
  Ase antaa pehmeän rekyylin, ja fasistinen kone halkeaa kahtia. Ja lippu hakaristi putoaa veriseen mutaan.
  Alesya kuiskaa:
  - Oikeus vaatii uhrauksia, hyväntekeväisyys lahjoituksia ja oikeudenmukaisen asian menestyminen vaatii uhrauksia!
  Käännös, ampujatyttö lepää alasti tunteakseen paremmin maapallon biorytmejä ja ruohon hengityksen pohjillaan ja ampuu taas osuen salakavalaan T-3:een niveleen.
  Voidaan nähdä, että melkein kaikki natsien armadan keskipitkät panssarit on jo poistettu toiminnasta. Täällä edelläkävijäpoika tuhosi jälkimmäisen, vammasta huolimatta hän työnsi tynnyrin, jossa oli räjähdysherkkää karbidia, hiilipölyä, sahanpurua ja pieni määrä fosforia. Sankarillisella lapsella ei ollut enää voimaa työntää piippua läpikuoren haavan jälkeen, ja hänen toverinsa Andrey, joka ylitti itsensä juoksemassa, työnsi neljäkymmentätonnia painavan Shmel-hyökkäyksen itseliikkuvan aseen pyörien alle. Järkyttävä 150 millimetrin kaliiperinen tykki ampui ylös ja pysyi ylhäällä. Ja tienraivaajien sielut, jotka leijuivat ulos repeytyneistään ruumiistaan, ryntäsivät onnelliseen taivaan valtakuntaan, jossa ei ole koskaan väkivaltaa ja kipua.
  Eloonjääneet fasistiset kuljettajat, jotka olivat menettäneet raskaampien kollegoidensa tuen, alkoivat kääntyä takaisin... Wagnerin musiikin pauhu lakkasi ja yleinen lento alkoi.
  Vladimir Mihailovsky pyyhki verta otsastaan:
  - Venäläinen soturi voi kuolla seisoessaan, mutta hän ei koskaan elä polvillaan! Venäjä voi vuotaa verta, mutta mikään määrä verta ei saa meidän rohkeutemme ja uskollisuutemme isänmaahan vuotamaan!
  Ja eloonjääneet pioneerit vahvistavat tämän... Vaikka monet heistä olivat jo poltettuja ja loukkaantuneita.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla, he ovat valmiita kilpailemaan ylistetyn Marseillen kanssa, joka on tehnyt jo yli neljäsataa pudonnutta lentokonetta, joista hän sai Rautaristin Ritariristin viidennen asteen kultaisella. tammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Mutta tytöt ovat selvästi päättäneet taistella tosissaan. Täällä he ovat samoissa bikineissä ja tappelevat paljain jaloin. Ja lävistää Luftwaffen lentokoneet.
  Anastasia kohdistaa paljain varpaillaan aseen kohteeseen, kaataa fasistin ja sanoo:
  - Uskomme on suuri,
  Se kestää vuosisatoja!
  Ja vilkuttaa kumppanilleen. Akulina kaataa myös fasistin, iskee häntä erittäin tarkasti käyttämällä paljaita jalkojaan ja huutaa:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Ja paljastaa helmihampaansa. Tällainen tyttö taistelee ja on koulutettu.
  Ja kimaltelee hampaillaan.
  Anastasia, joka ampui alas toisen saksalaisen koneen Yak-9-koneessaan, vinkkaa aggressiivisesti:
  - Venäjän kotka planeetan yllä,
  Siipiään levittämällä lähtee...
  Vihollinen joutuu vastuuseen
  Hän on voitettu, murtunut!
  Akulina vahvistaa tämän helposti kaataen vastustajansa:
  - Se menee rikki!
  Vaikka tietysti myös saksalaisilta ilmestyi kauniita ässätyttöjä. Albina ja Alvina taistelevat uusimmalla ME-309:llä. Sellaiset taistelevat soturit varastivat.
  Ja he ampuvat alas Neuvostoliiton lentokoneita hämmästyttävän ketterästi. ME-309 on erittäin voimakas lentokone, joka on aseistettu kolmella 30 mm:n ilmatykillä ja neljällä konekiväärillä. Venäläiset autot eivät voi vastustaa tällaista hirviötä.
  Jos he ampuvat alas, he ampuvat alas ilman armoa.
  Albina huusi paljain varpaillaan lentokonekanuunaa kohti kohdetta. Hän löi vihollista ja huusi:
  - Kolmannen valtakunnan voittoihin!
  Ja hän näytti kieltään.
  Alvina osui myös viholliseen. Hän katkaisi Neuvostoliiton Jak-9:n ja huusi:
  - Armeijamme suurten rajojen puolesta!
  Ja hän vilkutti ystävilleen.
  Taistelee, saa laskuja ja Huffman. Hän ei ole vielä yksi suurista ässistä, mutta etenee nopeasti. Ja voit myös sanoa helvetin hirviön.
  Saksalaiset, vaikkakin hitaasti ja suurilla tappioilla, liikkuvat pitkin Volgan rannikkoa lähestyen Kaspianmerta.
  . KAPPALE 2
  Voimat olivat selvästi epätasaiset. Fasistinen ilmailu oli erityisen ärsyttävää. Focke -Wulf astui rintamalle suuria määriä ja hänen voimakkaat aseistaan ja nopeudestaan tuli ongelma puna-armeijalle. Lisäksi tämä auto oli liian vaikea laskea alas. Hän on kestävä ja vahvasti panssaroitu.
  ME-309 osoittautui myös Neuvostoliiton lentäjille epämiellyttäväksi yllätykseksi sekä nopeudella että aseilla. Ja hän melko lailla murskasi Neuvostoliiton yksiköt.
  Uusi Yu-288 pommikone, erittäin tehokas kone, pommitti myös Neuvostoliiton asemia. Se kantoi neljä tonnia pommeja normaalisti lastattuna ja kuusi tonnia lastattuna. Ja hän pääsi eroon Neuvostoliiton yksiköistä melko vähän.
  Rommel osoitti myös luokkansa komentajana, samoin kuin Mainstein.
  Saksalaiset tulivat yhä lähemmäs Astrahania. Ja yllättäen Neuvostoliiton komennolle Fritz lähti hyökkäykseen Volgaa pitkin Kamyshinin suuntaan. Se oli rohkea, mutta voimakas liike. Ja toistaiseksi niitä on ollut vaikea pysäyttää.
  Mutta puna-armeijan puolustus on edelleen vahva... Viikon sisällä natsit etenivät viisikymmentä kilometriä ja pysäytettiin.
  Neuvostoliiton yksiköt kohtasivat heihin vastahyökkäyksiä...
  Samaan aikaan japanilaiset yrittivät kehittää hyökkäystä Alma-Ataa vastaan. Ja sitten käytiin kiivaita taisteluita.
  Tytöt taistelivat tasapuolisesti miesten kanssa ja ehkä jopa paremmin kuin he.
  Kauniit tytöt Margarita Magnitnaja ja Tatjana Bulatnaja ampuivat konekivääreistä.
  He ampuivat alas samurain ja huusivat:
  - Älkäämme erotko unelmasta
  Ensimmäinen askel elämässä on...
  Näet taas maan yläpuolella,
  Raivokkaiden hyökkäysten pyörteet!
  Margarita heitti murhaavan kranaatin paljain varpaillaan, repäisi japanilaisen ja lauloi:
  - Kukaan ei estä meitä
  Kukaan ei voita meitä...
  Hautaamme Wehrmachtin maahan ,
  Ystävyytemme on monoliitti!
  Tatjana, ampunut vihollista, suostui:
  - Todella monoliitti!
  Japanilaiset etenevät Alma-Atalla. Heillä on paljon sotilaita ja erilaisia reservejä. Nämä ovat sellaisia tappelevia tyyppejä. Mutta tytöt leikkaavat ne. He taistelevat epätoivoisesti.
  Tatjana Bulatnaja heitti toisen kranaatin, repi samurain osiin ja lauloi:
  - Hienosta saavutuksestani!
  Ja hän vilkutti safiirinvärisillä silmillään. Iloinen tyttö, et voi sanoa mitään.
  Ja Margarita paljain kantapäällään ottaa ja heittää kuolemanlahjan, repien japanilaiset sotilaat.
  Ja laulaa:
  - Kaikki on sekaisin, kietoutunut, kärsimyksen ja vaikeuksien pyörteessä!
  Ja taas hän heittää sitruunalla japanilaisia paljain varpaillaan...
  Paljasjalkainen ja paljasjalkainen soturi Oksana ryömii heidän luokseen ja työntää kranaattilaatikkoa kuiskaten:
  - Siitä tulee siistiä tytöt!
  Ja kaikki kolme soturia lauloivat:
  - Samurai lensi maahan teräksen ja tulen paineen alaisena!
  Ja kaunokaiset taistelevat suurella raivolla. He kulkivat tulen ja veden ja kupariputkien läpi, eivät turhaan.
  Täällä Oksana heittää paljain jaloin kranaatin, joka osuu japanilaiseen kevyttankkiin Chikha. No, tämä on hieno tavoite.
  Margarita, joka ampui vihollista, lauloi:
  - Voit uskoa myös ilman uskoa! Et voi tehdä bisnestä!
  Tatjana totesi loogisesti:
  - Se, mitä sanot, on paradoksi!
  Margarita heitti kranaatin paljain varpaillaan ja huomautti loogisesti:
  - Eikö nero ole paradoksien ystävä?
  Tatjana kääntyi, leikkasi samurain ja suostui:
  - Totta kai, ystävä!
  Ja soturit ottivat sen ja purskahtivat nauruun... He taistelevat tyttöjä, ja he sanovat mitä muuta... Ei ihme, että kaikki Venäjällä muistavat kuinka tytöt taistelivat!
  Oksana taistelee tietysti korkeimmalla tasolla. Ja hän ampuu eri kohdista, ja tyttö pyörii kuin pyörä.
  Nämä ovat ihanuuksia, he eivät anna kenellekään mitään. Ja he pureskelevat maanpetoksesta samuraiden kanssa.
  Johtaa paloa ja Angelaa. Tyttö on myös aggressiivinen ja punatukkainen. Soturit taistelevat mieluummin paljain jaloin ja tekevät valtavan mittakaavan urotekoja.
  Angela antaa vuoronsa ja sanoo nauraen:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Neuvostoliiton vallan puolesta!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää murhanhimoisen sitruunan.
  Taistelut jatkuvat ja nyt japanilaisten hyökkäys on päättymässä...
  On jo neljäkymmentäkolme heinäkuun loppu. Natsit lähestyivät itse Volgan suistoa ja taistelut aloitettiin sitä vastaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelevat epätoivoisesti. Ensimmäiset Tiger-2-tankit alkoivat myös saapua rintamalle. Ne ovat samanlaisia kuin "Panther" ja "Lion", mutta jotain siltä väliltä. Myös panssarin ja pitkäpiippuisen 88 mm kaliiperin 71 EL:n rationaalisen kaltevuuden kulmilla. Paino kuusikymmentäkahdeksan tonnia ja lähellä tankkia "Lion", panssariltaan, mutta hieman pienempi kooltaan.
  Isot tankit, et sano mitään.
  Elizabeth ja tytöt metsästävät saksalaisia. He murtautuvat T-4:n läpi ja huutavat:
  - Kunnia valoisten vuosien ideoille,
  Pioneerien huuto on aina valmis!
  Soturit ovat, sanotaanko, ensiluokkaisia. Ja he eivät vain taistele loistavasti, vaan myös laulavat;
  Liitto on tuhoutumaton, vapaiden kansat,
  Se ei ollut raa'a voima ja pelko, jotka valtasivat...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja ystävyyttä, valoa, järkeä ja rohkeutta unissa!
  
  Kunnia vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Laillinen voima, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yhtenäisyyden puolesta - yksinkertainen mies!
  
  Myrskyjen läpi paistoi meille edistyksen aurinko,
  Myrskyjen ja myrskyjen läpi ryntäsimme eteenpäin...
  Siirrämme vuoria, ikään kuin ilman painoa,
  Koko maailma, joka säteilee kohti kommunismia, on tulossa!
  
  Kunnia vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Laillinen voima, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yhtenäisyyden puolesta - yksinkertainen mies!
  
  Planeetan kansat ovat yhdistyneet veljiksi,
  Buddhalaiset, muslimi ystävät ikuisesti!
  Olkoon järjen kunnia, suuri nimi,
  Kaikki maailman kansat ovat perhe!
  
  Kunnia vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Laillinen voima, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yhtenäisyyden puolesta - yksinkertainen mies!
  Tytöt laulavat hyvin, ja vielä paremmin he taistelevat ja tekevät sellaisia urotekoja. Vaikka historian kirjoittavat voittajat, eikä tiedetä, muistetaanko heidät, jos sota häviää?
  Alenka paristoineen ja tyttöporukka yrittää pidätellä vihollisia Volgan suistossa. Ja hän näyttää, mihin kaunottaret periaatteessa pystyvät.
  Ja he voivat todella tehdä paljon.
  Anyuta ampuu paljain jaloin ja karjuu:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Ja niin koko akku otti sen ja lauloi yhteen ääneen, täydeltä kuulostavalla äänellä;
  Taistelemme paremman kohtalon puolesta
  Helpottaa ihmisten elämää...
  Ja me murskaamme sen kirotun lauman,
  Jotta pahoja vastustajia olisi vähemmän!
  
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Äitimme Venäjän kunniaksi...
  Usko minua, Venäjän kansa on voittamaton,
  Ja tekee kaikista maan päällä kauniimpia!
  
  Meille on annettu mahdollisuus taistella isänmaan puolesta,
  Isänmaan suuruuden suojelu...
  Ja joskus elämä on vain elokuvaa,
  Vaikka sen pitäisi olla taivaan heijastus!
  
  Jokaisen täytyy saavuttaa unelmansa,
  Usko minua viisaasti, kommunismi...
  Jotta maan päällä olisi enemmän onnea,
  Ja revansismin tulit eivät tulleet!
  
  Kuninkaamme on suuri nero Pugachev,
  Hän nosti talonpojat pyhään taisteluun...
  Kaikki liiketoimet jäävät harteille,
  Ja rakasta tyttöä avojaloin poikaa!
  
  Meistä tulee paholaisenkin vahvempia,
  Kun muutamme tieteen näköaloja...
  Litistettynä konnan kavioiden alle,
  Vaikka verta vuotaa repeytyneestä aortasta!
  
  Kyllä, ne ovat oikeat ystävämme,
  Voimme tehdä isänmaasta onnellisemman...
  Ihmiset uskovat kaikki yhtä perhettä,
  Loistava säteilevä Venäjä!
  
  Katso ihmisiä rohkeasti horisonttiin,
  Älä anna pahojen pilvien peittää taivasta...
  Annamme viholliselle voittopisteen,
  Ja sinusta tulee onnekas sankari taistelussa!
  
  En tiedä sanaa pelkuri
  Emme me venäläiset ole yhtään huonompia...
  Meillä Svarogilla on valkoinen Jeesus,
  Ja ikuisesti nauttii toukokuusta!
  
  Tytöt ja pojat pyöreässä tanssissa,
  Me paljasjalkaiset tytöt astumme sisään...
  Loppujen lopuksi meille, kaikkivaltiaan Jumala Rod,
  Älä ole aivoton papukaijapoika!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä taistelemaan,
  Viisas Stalin siunasi saavutuksen ...
  Voimakas kerubi levittää siipensä,
  Ja lihaksemme ovat yksinkertaisesti terästä!
  
  Isänmaan majesteetti on mukana
  Että olemme sellaisia sotureita Jumalan kanssa...
  Täällä me vahvistamme kirkkauden teräsmiekalla,
  Mikä kilpi takottiin Svarogissa!
  
  Lyhyesti sanottuna, ole uskollinen Herralle,
  Säteilevimmän Venäjän kunniaksi ...
  Tiedämme vain ritarit kotkat,
  Takanamme on Valkoinen Jumala Kristus Messias!
  Tässä "leijona" syttyy tarkasta aseen osumasta. Kyllä, natsit saavat sen nimenomaan sarviin.
  Kun taistelut ovat käynnissä, lapset eivät tuhlaa aikaa.
  Dasha ja Vaska vaeltavat saksalaisten joukkojen takana. He katsovat, kuinka laitteet liikkuvat sarakkeissa. Moottoripyörät ryntäävät, itseliikkuvat aseet ryömivät. Siellä on lukuisia joukkoja, mukaan lukien SS ja muut yksiköt.
  Vaska huomasi panssarivaunuja tuhoavan voimakkaan saksalaisen itseliikkuvan Ferdinandin liikkeen.
  Poika kuiskasi tytölle:
  - Näyttää siltä, että Fritzit siirtävät lisäjoukkoja Stalingradin pohjoispuolelle.
  Dasha huomautti hymyillen:
  - Meidän omamme jauhavat ne joka tapauksessa!
  Nemtsev kuorma-autosta huutaa vihaisesti kavereille. Lapset nousevat lentoon ja juoksevat välkkyvinä, pölynharmaina, paljaina, pyöreinä korkokengät. He voivat myös asettaa heille jonon.
  Poika ja tyttö juoksivat pensaille ja hyppäsivät sisään. Dasha huomautti innostuneena:
  - Partisaanit voivat tehdä kaiken!
  Vaska oli samaa mieltä:
  - Tietysti... Voitamme ehdottomasti!
  Dasha lauloi innostuneena:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa! Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voitto odottaa, voitto odottaa! Pystymme voittamaan fasismin!
  Vaska suostui tähän ja murskasi toukan paljain lastensa jalkojensa sormilla:
  - Me pystymme siihen! Olemme syntyneet toteuttamaan sadun!
  Dasha silmää silmää ja huomautti:
  - Ja mitä? Uskon, että teemme sadun todeksi, ja Wehrmachtista tulee pölyä!
  Ja lapset lauloivat kuorossa keuhkoissaan;
  Vanhurskaan maamme nimessä,
  Mitä kommunismi antaa universumille...
  Olemme uskollisia isänmaallemme,
  Tasoittaa tietä menestykseen, luovuuteen!
  
  Putin hallitsi Venäjää kuin sankari
  Mutta kotka jätti hänet lentoon...
  Big Fuhrer tietysti peräpukamat,
  Mutta Stalin tarkoittaa myös nimeä!
  
  Uskon, että voitamme kolmannen valtakunnan
  Ei ihme, että Putin muutti Staliniin...
  Maailman yläpuolella on kultasiipinen kerubi,
  Ja Saatana-Adolf on nyt hullu!
  
  Saksalaisilla on koko Eurooppa käden ulottuvilla,
  Ja Afrikka, ja Aasia ja osavaltiot...
  Ja Adolf luulee olevansa siisti
  Mutta kosto odottaa Fuhreria!
  
  Hitlerille Venäjä on kuin lato,
  Hän haluaa palauttaa järjestyksensä...
  Mutta uskoakseni tulee olemaan kommunismin paratiisi,
  Mansikat itää kylvämällä penkit!
  
  Älä usko sitä, kansamme eivät ole heikkoja,
  Mutta Krauts vangitsi liikaa...
  Ja tiedät, että slaavi ei ole ollenkaan orja,
  Äitimme Venäjän nimessä!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä sankaruuteen,
  Hän osoitti, miten asiat tehdään...
  Koska Jumala on todella yksi,
  Mutta meidän on uskottava kommunismiin rohkeasti!
  
  Ei, älä anna periksi Venäjän viholliselle,
  Loppujen lopuksi Valkoinen Jumala on kanssamme - maailmankaikkeuden Luoja ...
  Autan sinua taistelussa,
  Olla menestyksessä elämässä muuttumattomana!
  
  Kuinka pitkälle voit tappaa rakkaitasi?
  Valitettavasti sodalla ei ole loppua...
  Niin ohut armeijamme taisteluissa,
  Tee jotain, mitä et häpeä!
  Tämä on hyvä nuorten soturien laulu. He lauloivat sen ja lähtivät taas liikkeelle keräten pölyä polun varrelta paljain, kovettunein kantapäällään.
  Lapset olivat iloisia ja ulkoisesti tyytyväisiä elämään. Vaikka he ovat ohuita, heidän kasvonsa ovat ruskettuneet kuin suklaa, ja heidän hiuksensa päinvastoin ovat vaaleat. Ihania tyyppejä.
  Yksi moottoripyörällä olevista saksalaisista kutsui heitä hellästi. Ja hän tarjosi minulle suklaata. Nälkäinen Dasha ojensi kätensä, mutta Vaska nyökkäsi hänen hihastaan:
  - Älä alenna itseäsi!
  Älykäs tyttö löytyi:
  - Yhdistetään paremmin natsit!
  Vaska, joka on itsekin nahkaa ja luuta, piti tästä ajatuksesta. Ja hän pyysi myös suklaata.
  Hitlerilainen nyökkäsi ja puhalsi murtuneella venäjällä:
  - Laula, poika!
  Vaska nyökkäsi ja lauloi suurella inspiraatiolla;
   Puolue kokosi koko Venäjän,
  Suojaa loputtomia kenttiä...
  Loppujen lopuksi ihmiset uskovat sellaiseen voimaan
  Kunnia neuvostomaalle!
  
  Stalin on korkein palkinto
  Stalin on viisauden lento...
  Sinun täytyy taistella rohkeasti hänen puolestaan.
  Kaikki ihmiset seuraavat Stalinia!
  
  Meille on annettu iloiset siivet,
  Meille on annettu suuri tahto...
  Stalin on runsauden ilo,
  Loistava, mahtava maa!
  
  Stalin on maailmankaikkeuden suurin,
  Stalinin kultasiipinen kerubi,
  Kansamme muuttumattomalla onnella,
  Usko, ikuisesti voittamaton!
  
  Stalin antoi ihmisille pelastuksen,
  Maailman suurin kotka...
  Isänmaan ja vapauden puolesta,
  Hän levitti siipensä maan yli!
  
  Ei ole korkeampaa kuin säteilevä Stalin,
  Hän on suuri yksinkertaisesti valkoisena jumalana...
  Taistelee vaahdolla ja voittaa,
  Fuhrer ajetaan pian arkkuun!
  
  Kunnioittaen isänmaatamme,
  Tunne hänet kauniimmaksi, ettet löydä...
  Elämme pian kommunismin alla,
  Eikä meillä ole muuta keinoa!
  
  Stalin on koko planeetan ylpeys,
  Stalinin rajaton kommunismi...
  Hänen tekonsa lauletaan
  Fasisti tuhoutuu täysin!
  
  Stalin loi kunniaa Venäjälle,
  Stalin nosti hänet tähtien yläpuolelle ...
  Hän nosti valtakunnan ääriään myöten,
  Stalin on vain ihanne!
  
  Stalin valloittaa maailmankaikkeuden
  Hänellä on mahtava tähtilaivasto...
  Kokeilut ovat koulutuksen vuoksi
  Stalin johtaa kommunismiin!
  
  Venäjälle Stalin on aurinko,
  Se loistaa kiihkeästi pimeässä...
  Tytön ääni on kova
  Ei ole kauniimpaa johtajaa maan päällä!
  
  Stalin on Svarogin ruumiillistuma,
  Stalin loi Venäjän vallan ...
  Hän löytää Rodin sydämestä -
  Suurin Mestari!
  
  Koko maan päällä ei ole kauniimpaa johtajaa,
  Stalin on miehistä suurin...
  Luodaan onnea universumiimme,
  Raivostunut konna on tuhottu!
  
  Poikani ja komsomolin jäsenet,
  Isänmaan puolesta seisokaa yhdessä muodostelmassa...
  Loppujen lopuksi te tytöt olette vahvempia kuin tiikerit,
  Rakas nero Stalin on kanssamme!
  
  Saavutuksia ei voi laskea,
  Lennetään kuin nuoli...
  Meidän säteilevä Venäjämme,
  Isänmaa on menossa kohti kommunismia!
  Dasha lauloi yhdessä Vaskan kanssa ja lapset saivat kaikesta niin soinnista ja kaunista.
  Ja he tanssivat edelleen, taputtivat ruskettuneita, kenkittomia lapsiaan ja jo tatelivat lumen läpi maaliskuussa paljain jaloin.
  Saksalainen, joka ei oikein ymmärtänyt venäjää, piti laulusta, ja hän otti pussistaan sianlihasäilykkeen ja ojensi sen lapsille.
  Ja nyökkäsi hyväksyvästi.
  - No gut!
  Poika ja tyttö kumartuivat ja jatkoivat matkaa. He ovat vasta yksitoistavuotiaita, mutta he ovat älykkäitä ja niillä on vahva muisti. Kerää tarkkoja tietoja. Ja kerran vaaleatukkainen Daria, jopa korissa, toi miinan saksalaisille. Hän on älykäs tyttö ja osaa heidän kielensä hyvin. He eivät edes uskoneet, että niin suloinen lapsi, jolla on valkoiset hiukset ja siniset silmät, voisi aiheuttaa kuoleman.
  Ja tämä toimi...
  Täällä he taas menevät, maistelevat saksalaisia suklaita, ja he ovat iloisella tuulella...
  Daria huomautti hymyillen:
  - Jos kukistamme natsit, rakennan itselleni kolmikerroksisen talon, joka on tehty marmorista ja jossa on suihkulähde!
  Vaska naurahti.
  - Tuleeko sinusta porvari?
  Tyttö vastasi:
  -Ei! Minulla on vain oma kommunismi!
  Vaska nauroi ja lauloi taas;
  Kun porvaristo meni maahani,
  Taloja poltettiin, tyttöjä kaadettiin...
  Näytti siltä, että nollia laskettiin,
  Poikien hiukset ajeltiin nollaan!
  
  Kibalchish otti kiväärin ,
  Ja liittyi kansanarmeijaan...
  Mutta hän antoi kaikki suunnitelmat Malchish-Bad ,
  Kuka luopui tynnyristä hillon takia!
  
  Ja tässä minä roikkun telineessä poika,
  He piinaavat minua ruoskalla ja neuloilla ...
  Vastauksena nauran päin naamaa, olen teloittaja -
  Ja uskon, että Isänmaasta tulee paratiisi!
  
  Eläimet paahtivat kantapääni tulella,
  Lapsi hakkasi voimakkaasti virta...
  Mutta usko minua, jauhot eivät ole mitään,
  Niin että punainen porvaristo voitti!
  
  He rikkovat luita, paha metalli on kaivautunut sisään,
  Telineessä teloittajat horjuttavat minua...
  Mutta uskon sen, poika unelmoi
  Juoksemaan Berliinin ympäri toukokuussa!
  
  Uskon, että toveri Lenin johtaa
  Ilmainen, Varsova, Praha, Lontoo!
  Julkaisemme voittopisteet pian
  Ja Berliinin yllä punainen lippu ylpeänä!
  
  Nyt lapsen kantapäät palavat edelleen,
  Pohja, joka on melkein aina paljas...
  Ja ruoska löi minua lujasti selkään,
  Olet luultavasti jo harmaatukkainen, äiti!
  
  Mutta en anna periksi näille teloittajille,
  En pyydä uskoa, tunne armoa...
  Anna kissan lyödä jyrkästi olkapäästä,
  Tiedän, että Lenin antaa minulle palkinnon, usko minua!
  
  Kibalchish nauroi kidutuksen alla ,
  Hän ei paljastanut salaisuutta, hän kuolee ylpeänä...
  mies huutaa näin helvetissä ikuisesti ,
  Demonit kaatavat hartsia hänen kurkkuunsa!
  
  Lenin on kanssamme, voit nähdä ikuisesti,
  Ja liekki syttyy sydämessäni...
  Suuri unelma toteutunut
  Koko planeetan päälle tulee punainen lippu!
  Daria vihelsi ja löi paljaalla jalallaan:
  - Siistiä! Oletko säveltänyt sen itse?
  Vaska nyökkäsi.
  - Joo! Hänen tarinansa teki minuun suuren vaikutuksen!
  Daria nyökkäsi ja huomautti:
  - Muistatko kuinka poliisi otti sinut ja minut kiinni ja ajoi meidät paljain jaloin pakkasen läpi lumessa ja sitten ruoski meitä ja laittoi ohuita oksia kantapäällemme.
  Vaska vahvisti helposti:
  - Se oli niin.... Kantapääsi sattuu ja hartioiden nivelet sattuvat, kun roikkut telineessä. Mutta meitä vastaan ei ollut todisteita ja...
  Daria huomautti huokaisten:
  - Kyllä, mutta poliisi halusi meidän jäätyvän kuoliaaksi. Mutta kun minua lyötiin pullolla päähän, nappasin sirpaleen paljaalla jalallani. Ja sitten hän laittoi sen käsiinsä. Sen jälkeen katkaisin köyden sekä itselleni että sinulle.
  Vaska nyökkäsi.
  - Kyllä, se oli... Kamalaa kuitenkin. Mutta tiedätkö, kylmässä palaneiden pohjallisten rakkulat eivät satu! Ja kun pääsimme myöhemmin ulos, kaikki parani meissä kuin koirilla!
  Daria vahvisti helposti:
  - Kyllä se parantaa meitä hyvin! Olen täytetty niin karkeat pohjat, että en pelkää kävellä hiilellä!
  Vaska puhaltaen sanoi:
  - Minä myös! Olemme pioneereja, kommunismin lapsia!
  Daria vahvisti:
  Ja varmasti voitamme!
  Poika ja tyttö lauloivat:
  Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Ja punainen lippu, isänmaamme,
  Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  . LUKU 3
  Elokuun alussa 1943 saksalaiset tulivat kuitenkin ulos voittamalla Neuvostoliiton joukkojen itsepäisen vastarinnan Kaspianmerelle. Tämä on todellakin suuri saavutus Fritzille. Joka on saavuttanut suurimmat osingot. Nyt Kaukasus katkaistiin maalla päämantereesta.
  Menestystä saavuttivat myös turkkilaiset, jotka sitkeiden taistelujen jälkeen lopulta valtasivat Batumin ja viimeistelivät Jerevanin piirityksen. Siten painanut perusteellisesti Neuvostoliiton joukkoja Transkaukasuksella.
  Neuvostoliiton asema muuttui erittäin vaikeaksi. Ja Stalin käski aloittaa hyökkäyksen pohjoisessa murtautuakseen käytävän läpi nälkäiseen, kuolevaan, mutta ei vielä antautuneeseen Leningradiin.
  Hyökkäys Tikhviniin alkoi. Sinne heitettiin merkittäviä joukkoja, vaikka päämajalla ei ollut tarpeeksi varantoja. Tilannetta vaikeutti ruotsalaisten, oletettavasti vapaaehtoisten divisioonien saapuminen rintamalle, mikä vahvisti asemaa.
  Kyllä, ja saksalaiset vahvistuivat vakavasti ...
  Taistelut alkoivat 10. elokuuta, kun Neuvostoliiton joukot etenivät kymmenen kilometriä taistelun kolmen ensimmäisen päivän aikana. Täällä 14. elokuuta saksalainen Maus-panssarivaunu astui taisteluun ensimmäistä kertaa. Ei kovin onnistunut kehitys, joka painaa satakahdeksankymmentäkahdeksan tonnia. Totta, autoa ajoi vakava miehistö, erittäin militantti natsitytöt.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - viisi Kolmannen valtakunnan kauneutta, jotka alkavat kirjaimella "A". Ja kuinka he taistelevat hiirellä ja ampuvat kahdesta aseesta kerralla.
  Voimakkaasti räjähtäviä sirpaleita ammutaan lyhytpiippuisesta 75 mm:n tykistä ja raskaampia 128 mm:n tykistä, mikä osoittaa iskuvoimaa.
  Agnes ampuu paljain varpaillaan ja taltatuilla jaloillaan. Se törmää Neuvostoliiton autoon, kirjaimellisesti repimällä sen tornista ja kiljuen:
  - Olen avaruustyttö!
  Adala lähettää laukauksen maamiinalla ja vinkkaa:
  - Ja minä lenkkeilen, revi koko miehistö!
  Ja myös tyttö käyttää paljaita varpaita. Neuvostoliiton kolmekymmentäneljän kuoret osuivat Mausiin, mutta pomppivat irti kuin herneet. Auto on hyvin suojattu. Etkä voi helposti lyödä häntä. Kuoret lentävät hänestä kuin tennispallot, ja edes tällaisen hirviön suurella kaliiperilla et voi murtautua läpi.
  Ja tyttö ammutaan ilmatorjunta-aseesta päästämättä vihollista lähemmäksi.
  Agatha ampui myös paljain varpaillaan ja murisi:
  - Anna miekkaani iskeä, me ruoskamme vihollisia!
  Adala vahvisti aggressiivisesti ampuen erittäin tarkasti:
  Olemme valon ja maan sotureita!
  Angelina löi paljain varpaillaan, murskasi Neuvostoliiton T-34-76-tankin ja huusi:
  - Suuriin voittoihin!
  Aphrodite osui myös ammuksella, joka oli niin painava kuin kasa, murskasi Neuvostoliiton T-60:n ja vinkaisi:
  - Pyhä sota on voittomme!
  Agnes löi paljaalla kantapäällään rikkoen vihollisen etupanssarin ja julkaisi:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin - kunnia kaatuneille sankareille!
  Nämä tytöt täällä ovat aika ilkeitä ja murhaavia. Ja ei turhaan, ettet voi ohittaa niitä. Paljaiden jalkojen ja vartalobikinien ansiosta he ampuvat ilman missejä. Eli niitä ei voi lyödä niin helposti.
  Kauhea "hiiri", lyötiin tappavalla aseella, eikä antanut kenellekään mahdollisuutta.
  KV-sarja mukaan lukien.
  Mutta jos on saksalaisia tyttöjä, jotka taistelevat niin lujasti ja menestyksekkäästi, on myös Neuvostoliiton tason tyttöjä - sankareita.
  Täällä esimerkiksi Natasha kumppaneineen. Heillä on vain vaatimaton, itseliikkuva ase-85, joka on juuri saapunut eteen. Ja tytöt lyövät jo natseja voimalla.
  Luonnollisesti kaunokaiset ovat paljain jaloin ja bikineissä. Ja he murskaavat natsit perusteellisesti, kuin vasara iskee lasinpaloja.
  Ja on hyvin mieleenpainuvaa, kun tällaiset tytöt osoittavat korkeimman tason kotkan lentoa.
  Natasha ampuu paljain varpaillaan ja murskaa Pantterin, minkä jälkeen hän huutaa:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Ja hän näyttää kielensä!
  Zoya myös puskee vihollista. Lyö häntä kovasti. Rikkoo panssarin ja huutaa:
  - Kommunismin kunniaksi!
  Augustina taistelee myös kovasti, ja jos hän puristaa vihollista, hän tekee sen erittäin perusteellisesti. Tauko ja pauhu:
  - Kunnia kommunistiselle maailmalle!
  Dolbanet ja Svetlana. Ja erittäin osuvasti myös. Paljain varpain. Murskaa vihollisen panssari ja huuda:
  - Kommunistisen maailman suuruuden puolesta!
  Ja hän näyttää kielensä...
  Täällä tytöt inspiroituneena lauloivat ja sävelsivät liikkeellä ollessaan;
  Kauneus hyökkää paljain jaloin,
  Niin mukavia tyttöjä juoksee...
  Jos on tarpeen lyödä Fritziä nyrkillä,
  Tai lyö häntä konekiväärillä!
  
  Tytöillä ei ole epäilystäkään
  He hautaavat natsit kuolleina...
  Ja he lyövät häntä kovasti hänen jaloistaan,
  Ja jossain lihansyöjäsudet ulvovat!
  
  Venäjä on sana sotilaille
  Kun uskot, ettei se parane...
  Vaikka tilanne on joskus synkkä,
  Missä paha musta Kain voittaa!
  
  Älä usko sitä, komsomolin jäsenet eivät pakene,
  Ja jos he juoksevat, niin vain hyökkäämään...
  Ja kaikki natsit tapetaan kerralla,
  Ja Fuhrer nostetaan leikkuupalkin päälle!
  
  Venäjä on isänmaani,
  Hän on säteilevä, yksinkertaisesti kaunis...
  Kuka on pelkuri, joka ei ole edes ruplan arvoinen?
  Ja tiedätkö, soturin kanssa riiteleminen on vaarallista!
  
  Mutta tiedä, että me kukistamme fasistit,
  Pahuus ei hallitse valtaistuinta...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Ja Jumala Svarog suuruudella kruunussa!
  
  Kuka on pelkuri, usko minua, heikko orja,
  Hänen kohtalonsa on yksi - kestää loukkauksia ...
  Tänään lukkoseppä, huomenna olet työnjohtaja,
  Ja sinä voit itse lyödä muiden selkään!
  
  Tytöillä on voimaa, vain tulivuori,
  Joskus hän tuhoaa vuoria voimakkaasti ...
  Sota raivoaa pahaa hurrikaania,
  Ja ihmiskunnan kuolema suoraan sanottuna niittää!
  
  Joten kerron teille rehellisesti, ritarit,
  Olemme vahvoja, kun me venäläiset olemme yhtenäisiä...
  Tarvitset välipalan haarukalle ja veitselle
  Olemme ritareita voittamattomissa taisteluissa!
  
  Mikä on meidän uskomme Herraan Kristukseen,
  Vaikka Ladaa myös kunnioitetaan ...
  Toveri Stalin on meille kuin isä,
  Ja kommunismin paikka on paratiisi!
  
  Se, joka oli kuollessaan, nousee ylös,
  Ja meistä tulee kauniimpia ja viisaampia ...
  Ja tietysti mies on hyvin ylpeä,
  Vaikka joskus kuljettaa hölynpölyä!
  
  Rakkaudessa isänmaamme on kuin tähti,
  Usko minua, hän ei koskaan mene ulos ...
  Suuri unelma toteutunut
  Rauhaa ja onnea tulee olemaan kaikkialla universumissa!
  
  Rakastan Mariaa, kunnioitan Ladaa pyhästi,
  Svarog on kaunis ja Perun on hieno ....
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia
  Ikonien pyhät kasvot ovat minulle rakkaita!
  
  Milloin todellinen paratiisi
  Se toteutuu, usko minua, kaikki toiveet ...
  Annat sydämesi isänmaalle,
  Kaikki tulee olemaan hyvin, vahvemmin kuin ennen!
  Tytöt taistelivat hyvin ja tekivät hyvää työtä. No, tällaisten sotureiden kanssa ei Hitler pelkää Venäjää.
  Kymmenen päivää kestäneiden itsepäisten taistelujen jälkeen Neuvostoliiton joukot kuitenkin murtautuivat lopulta Tihviniin.
  Taistelut syttyivät itse kaupungin puolesta. Voimat ovat tietysti hyvin epätasa-arvoisia.
  Saksalaiset ovat saaneet ilmavallan ja pommittavat taukoamatta. Tilannetta pahentavat Wehrmachtin puolella taistelevat ulkomaiset divisioonat. Varsinkin paljon italialaisia osia.
  He yrittävät työntää puna-armeijaa pois Tikhvinistä. Mutta venäläiset yksiköt taistelevat lujasti. Tämä on heidän ainoa todellinen mahdollisuus pelastaa piiritetty, nälkään kuoleva Leningrad. Ruokaa voi pudottaa sinne vain ilmateitse, mutta saksalaisilla on vahvat hävittäjäkoneet, ja se on erittäin vaikeaa.
  Ja elokuun toisella puoliskolla natsit hyökkäsivät Astrahaniin. Ja tässä kaupungissa Neuvostoliiton tytöt taistelivat suurella sankaruudella ja rohkeudella.
  Paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona peittää tämän sankarillisen kaupungin.
  Alenka heittää kranaatin paljain jaloin, laukaisee sitten räjähdyksen leikkaaen fasistit ja sanoo:
  - Jos nainen on himokas kuin kissa, niin hänen miehensä on hiiret päässä!
  Anyuta ampui Fritzejä ja heitti myös kranaattia paljain jaloin, sirutti:
  - Kirkkaimmat ideat pimenevät varjopolitiikasta, kun niitä toteutetaan!
  Alla, ampui Fritzejä ja heitti kranaattia, lyönyt tankin paljain sormin, mutisi:
  - Nainen on ovela kuin kettu, ja hallitsee jopa leijonaa, jos miehellä on kukon äly!
  Maria ampui aseesta ja kaatoi Fritzin, murisi:
  - Jumala voi tehdä mitä tahansa, vain ylittää naisen pyynnöissä, Hän on voimaton!
  Matryona ampui vihollista ja heitti tappavan kuoleman paljain varpaillaan, huomautti:
  - Naisella on oltava kobran pisto, jotta mies ei joutuisi nielaisemaan häntä kuin boa-kurkkua!
  Alenka, joka jatkoi tulistusta natseja kohti, huomautti nokkelasti:
  -Ihminen voi olla kuin Luoja kaikessa, vain apinan kaltainen jäljitelmä ei tee hänestä kaunista!
  Anyuta ampui vihollista, tyrmäsi sitten panssarivaunun tarkasti kohdistetulla kranaatinheitolla ja sanoi:
  -Ihminen voi ylittää Kaikkivaltiaan Jumalan vain omahyväisyydessään, ja silloinkin, jos hän on älyllisesti luotu Pithecanthropusiksi!
  Alla, joka jatkoi ampumista erittäin tarkasti Fritziin, sanoi:
  - Nainen ei halua olla kana, mutta hänen ideaalimiehensä on kukko!
  Maria ampuessaan fasisteja ja osuessaan Pantteriin paljain jalkansa tarkalla heitolla huomautti:
  - Kettunaisella on todellakin suden ote majavamiehistä!
  Marusya, joka myös ampui tulipurskkeen fasisteja kohti ja käytti paljaalla kantapäällään murskatakseen räjähdepaketin, sanoi:
  - Politiikassa on kuin metsässä, jos syöt tammen, syö sen sika, jos kettu syö jäniksen, jos olet aasi, nyljetään kolme nahkaa!
  Alenka, joka jatkoi kiihkeästi ampumista ja suihkutti jalkaväkeä sirpaleita sitruunoilla, sanoi:
  - Mitä kirkkaampi nainen, sitä enemmän hän on kettu!
  Anyuta ampui myös fasisteja, niitti heidät ja heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Harmailta puuttuu harmaata ainetta aivoissa, kirkkaita persoonallisuuksia, harmaata päätä suuria määriä!
  Alla, ampui vihollista ja antoi räjähdyspaketin paljaalla kantapäällään, lausui nokkelasti:
  -Harmaa mies on yksinäinen kuin susi, eikä hänellä ole lepoa kuin jänis!
  Maria leikkii Fritziä, huomautti nokkelasti:
  - Jos poliitikko on iso kettu, niin hänelle tarjotaan leijonanosa!
  Marusya ampui kranaatinheittimestä ja heitti sitruunaa paljain varpaillaan vinkuen:
  - Kettu-poliitikko vie äänestäjävariselta mahdollisuuden ratsastaa kuin juustoa voissa!
  Alenka, joka jatkoi ampumista aseesta ja sortunut paljain kantapäällään räjähdyspakkaukseen, huusi:
  - Taivaalla on vähemmän tähtiä kuin Pyhän Raamatun tulkintoja!
  Anyuta, joka ampui natseja, julkaisi:
  - Pyöveli punaisessa viitassa, oikeudenmukaisempi, kaunopuheinen poliitikko!
  Alla, jatkaen tulittamista, totesi loogisesti:
  - Teloittajalla on terävä kirves, poliitikolla terävä sana, ensimmäinen puhaltaa päästä pois, toinen tippuu aivoihin!
  Maria, joka jatkoi Krautien tarkkaa lyömistä ja heitti toisen kuoleman lahjan paljain sormin, huomautti:
  - Joskus päiden leikkaaminen on inhimillisempää kuin aivojen tippuminen!
  Matryona katkaisi fasistit ja heitti kranaattia paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Jos annat poliitikkojen päästä aivoihisi, revit turhautuneena hiuksiasi!
  Alenka ampui saksalaista kenraalia ja löi tämän läpi, sanoi uhkaavasti:
  - Poliitikkojen puheet ovat kuin aivopesuvettä!
  Anyuta, joka ampui tarkasti vihollista ja laukaisi sitruunan paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Mikä on suurin jumala politiikassa, mikä luo laittomuutta!
  Alla, joka ampui natseja ja heitti räjähdepaketin paljain kantapäällään, julkaisi:
  - Poliitikko katsoo aina äänestäjää kuin aasi, jolla on ketun katse kyntääkseen!
  Maria, ampui vihollista ja paljain varpaillaan, heitti tappavan voiman kranaattia, purskahti:
  - Nainen rakastaa paljastaa köyhää vartaloaan pukeutuakseen rikkaammin!
  Marusya ampui pitkän sarjan, katkaisi Fritzin linjan ja kehrsi:
  - Paljasjalkainen nainen pukee miehen päälle nopeammin, vaikka hän ei olisikaan aivan saapas!
  Alenka, joka ampui tarkasti natseja, huomautti:
  - Paljaalla naisten kantapäällä on helpompi pyörittää miestä muodikkaissa saappaissa!
  Anyuta ampui kranaatinheittimen ja sanoi:
  - Saadakseen muodikkaat kengät naisen täytyy "pukea jalkaan" miehen kengät!
  Alla, löi natseja tulipurkauksilla ja heitti kranaatin paljaisiin varpaisiinsa, vastasi:
  - Nainen, joka ei osaa paljastaa jalkaansa ajoissa, pysyy ikuisesti "kenkittynä"!
  Maria ampui vihollista ja heitti räjähdyspakkauksen pyöreällä kantapäällään, sanoi:
  - Liian usein katsoessaan naisen paljaita jalkoja mies on vaarassa "kenkiä" itsensä kulkurien tilaan!
  Marusya, joka suuntasi tarkan tulen vihollista kohti ja antautui kranaatille paljaalla polvellaan, vastasi:
  - Jotta et jää ikuisesti kulkuriksi, sinun on kyettävä riisumaan kengät ajoissa!
  Alenka, joka jatkoi natsien ampumista ja puhalsi heistä tuulen, sanoi nokkelasti:
  - Tytön paljas jalka on parempi kuin miehittäjän pressukasaappas!
  Anyuta, joka jatkoi ampumista sammumattomalla tarkkuudella, totesi:
  - Vahvin panssari ei voi vastustaa herkkää ihoa ja hurmaavia tyttömäisiä pohjia!
  Alla, ampui saksalaisia hyökkääjiä, julkaisi:
  - Naiset kiipeävät erittäin taitavasti miehen lompakkoon paljain jaloin!
  Maria ampui natseja suurella tarkkuudella ja löi heidän päätään, huomautti:
  - Naisen kehon tahmein osa kultakolikoilla, paljain jaloin ja paljain rinnoista!
  Marusya, joka jatkoi ampumista säälimättä natseja, julkaisi:
  - Naisen on joskus riisuttava kengät pois, jotta hän ei polvistu tarpeeseen!
  Alenka kirjoittelee osuvasti natseja ja pinoi heidät pinoihin, totesi loogisesti:
  - On helpompi saada mies polvilleen paljaalla jalalla!
  Anyuta, ampuessaan vihollista, huomautti aggressiivisesti:
  - Paljain jaloin ajoissa, ei koskaan kulkuri!
  Alla, lyömällä vihollisia ja katkaistessaan vastustajia, mutisi:
  - Paljasjalkaisen naisen on helpompi kiivetä kultaiselle huipulle!
  Maria löi myös fasisteja ja kehräsi:
  - Olet saappaiden mies, jos et rakasta naisten jalkoja!
  Marusya ampui natseja ja heitti paljain sormin kotitekoista räjähteitä sisältävää pakettia, josta tiikeri kääntyi, murisi:
  - Nainen, jolla on hoikat jalat, saa miehen kumartumaan kunnioittavasti!
  Alenka löi natseja, niitti heidät ja antoi:
  - Paljaat varpaat ovat taitavampia kuin kädet, kun nainen ottaa kolikot "kukkaisen" miehen taskusta!
  Anyuta katkaisi Fritzin ja vinkaisi:
  - Taitavinta on nainen, joka työntää miestä kantapään alle, paljain jaloin!
  Alla, ampui vastustajiaan ja heitti sitruunaa paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Kauneuden on helpompi tallata polku miehen sydämeen paljain jaloin!
  Maria tuhosi saksalaisen tankin kranaatinheitolla ja vinkaisi:
  - Tyttöjen paljaat jalat ovat sitkeämpiä miehen sydämen Everestin kiipeämisessä!
  Matryona ampui myös tappavasti ja sanoi:
  "Kengät riisuttuaan naisen on helpompi ylittää miesten välinpitämättömyyden erämaa!"
  Alenka löi vihollista vangitulla sinkookalla ja huusi:
  - Tulet olemaan tyhmä kuin saappaat, osut jopa kulkurit kantapäähän!
  Anyuta antoi myös käännöksen ja vinkaisi hampaitaan paljastaen:
  - Alaston naisen jalka saa miehen putoamaan paljain jaloin lapsuuteen!
  Punatukkainen Alla, joka niittää fasisteja, twiittasi:
  - Useimmiten saappaat putoavat paljasjalkaiseen lapsuuteen!
  Maria löi natseja ja vinkaisi:
  - Jos tytöllä on kauniit jalat, hän ei ole kulkuri elämässä!
  Matryona, ampui vihollista ja katkaisi natsit, kuin viljalyhteitä, haukkui:
  - Paljasjalkainen tyttö on parempi kuin vanha nainen, nuori kissa, hauskempi kuin vanha leijona!
  Alenka ampui natseja ja heitti tappavia kuolemanlahjoja, julkaisi:
  - Mikä parasta, nainen saa palkinnon paljain rinnoista ja muodikkaat kengät paljain jaloin!
  Anyuta löi myös natseja, niitti heidät ja heitti paljain jaloin kranaatteja ja vinkui:
  - Miesten välinpitämättömyyden piikiltä paras tapa suojella naista on paljas kantapää!
  Alla, ampui vastustajia ja katkaisi heidät automaattisilla purskeilla, totesi:
  - Miehen kestävin kantapää paljaasta naisen jalasta!
  Maria, lyömällä vastustajia ja lyömällä kranaatinheittimestä , julkaisi:
  - Paljasjalkainen naisten kantapää, eniten palanut saappaiden kenkä sisäosilla!
  Matryona kaatoi natseja, sanoi viisaasti:
  - Et voi heittää kenkiäsi ajoissa pois - sinusta tulee paljasjalkainen!
  Alenka, joka kirjoittaa natseista, huomautti:
  -Jos olet nuijamielinen, voit lämmitellä hyvin, vain itsesi!
  Anyuta totesi loogisesti, löi vihollista ja heitti räjähteitä sisältävää pakettia paljain jaloin:
  - On hyvä olla seura, on huono olla seura!
  Alla, löi natseja ja antoi kranaatin paljaalla kantapäällään, huusi:
  - Valurautaiset nyrkit voivat auttaa sinua selviytymään, mutta tammenpää johtaa kuolemaan!
  Maria totesi varsin loogisesti niittäen fasisteja:
  - Kun hallitsijalla ei ole kuningasta päässä, maassa vallitsee anarkia, ja he myyvät turhaan!
  Matryona, lyömällä natseja järkevästi, huomautti:
  - Kruunu ei sovi samaan päähän kuin hattu!
  Krautien tuhoaja Alenka totesi loogisesti:
  - Edes kruunu ei istu kunnolla tammenpäässä!
  Anyuta ampui erittäin tarkasti fasisteja, sanoi:
  - Olipa tammi kuinka vahva tahansa, siitä tehdyn pään materiaali on haurainta!
  Alla, ampui reippaasti vihollista, päätteli loogisesti:
  - Se, joka lyö mailalla päähän, saa lyönnin nuijalla päähän!
  Maria, vitun vastustajat, julkaisi:
  - Poliitikolla on lompakko ja sauva kädessään, vain hänen rahansa on puista ja patukka paperia!
  Marusya totesi loogisesti heittäen sitruunaa paljaalla jalallaan:
  - Vaalea pää on viimeinen asia mitä harmaille hiuksille voi tehdä!
  Matryona, fasistien murskaaja, huomautti:
  - Et ehkä ole blondi, mutta on kaunista olla valoisa sielu, tytöt voivat voittaa pahoja, jotta muut voivat elää onnellisina!
  Alenka, joka ampui natseja, vinkaisi:
  - Tammipuista ei voi rakentaa vahvaa puolustusta pelkästään kannon varaan!
  Anyuta, ammunta, totesi loogisesti:
  - Jos poliitikko ei ole tikka, hän poistaa sirut, ei vain äänestäjän kannosta!
  Alla julisti aggressiivisesti kaataen saksalaiset:
  - Vaikka poliitikko ei ole kotka, hän pitää äänestäjiä variksia ja tikkoja!
  Maria, joka kaatoi vihollisia, huomautti:
  - Jos annat poliitikkojen ottaa lastut pois sinulta, olet ehdottomasti tikka!
  Matryona, niittäen fasisteja, ilmaisi itsensä:
  - Poliitikko on kettu äänestäjien kanssa, mutta itselleen hamsteri on hamsteri!
  Marusya heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Älykäs poliitikko on kuin kettu kanatalossa ja tyhmä kuin härkä posliinikaupassa!
  Alenka murskaamalla Fritzin sanoi:
  - Tilaus laitetaan hiljaisuudessa, poliitikko luo sotkun puhumalla!
  Anyuta, joka hajotti natseja kranaatilla, vinkaisi:
  - Poliitikko puhuu paljon, varsinkin kun haluaa pitää suunsa kiinni!
  Alla huomautti aggressiivisesti lyömällä natseja:
  - Väittely poliitikon kanssa siitä, että veden hakkaaminen huhmareessa, ellei kielen lihasta riko, on voittoa!
  Maria murskaamalla vihollisia ja heittäen kranaattia paljain jaloin, huomautti:
  - Poliitikko on sekoitus kettua ja sutta, mutta hän sikoja paljon!
  Matrena, joka ampui natseja, murisi:
  - Mitä enemmän poliitikko kettu, sitä enemmän hän sikoja!
  Fritziä leikkaava Marusya julkaisi:
  - Politiikassa on jatkuva eläintarha, susia, jäniksiä, kanoja, kukko ja tikkoja, kuninkaaksi valitaan aina vain kettu!
  Natseja murskaava Alenka murahti:
  - Leijonaa esittävä diktaattori on oikea sika!
  Anyuta totesi aggressiivisesti kaataen vihollisia laukauksilla:
  - Poliitikko menee leijonaksi vain, jos äänestäjä on täydellinen aasi!
  Alla, lyömällä fasistit kuin pölyn matoilta, sanoi:
  - Poliitikko pukeutuu lampaiden vaatteisiin, mutta ainoa asia, joka hänellä on suden kanssa yhteistä, on verenhimo, ja hänen kekseliäisyytensä on täydellinen lammas!
  Maria, joka heitti kranaattia paljaalla jalallaan, siristi:
  - On parempi, kun hallitsija on susi lampaan vaatteissa kuin pässi leijonan asussa!
  Matryona, joka ampui vihollista Robin Hoodin tarkkuudella, sanoi:
  - Poliitikko huutaa rauhasta kuin lammas, mutta suden hampaat kolisevat sodasta!
  Marusya, ampui vihollista, huudahti:
  - Poliitikko vuodattaa äänestäjien ääniä saadakseen kuin satakieli, mutta pitää niitä tikkaina!
  Alenka ampui natseja, sanoi:
  - Jos poliitikon puhe vaikuttaa sinusta satakielitrilliltä, älä ole varis tässä tapauksessa!
  Anyuta totesi nokkelasti kaataen natsit:
  - Jos poliitikko laulaa kuin satakieli, hän pitää sinua sopivana pelinä!
  Alla, joka kaatoi natseja, huomautti:
  - Äänestäjien metsästys eroaa metsämetsästyksestä siinä, että metsästäjä pitää mahdollisimman paljon melua!
  Maria, joka ampui vihollista, huusi:
  - Poliitikot, toisin kuin taskuvaras, aiheuttavat paljon melua varastaessaan ja imartelevat ryöstessään!
  Matryona, joka ampui vihollista, kurkkui:
  - Poliitikko on myös tietyssä mielessä jumala, mutta häneen on parempi olla uskomatta!
  Marusya vahvisti:
  - Poliitikolla on mieli luvata Kuuta äänestäjänä, mutta unohtaa lisätä, että siellä ei ole muuta elämää kuin hiekka!
  Alenka katkaisi vastustajat, murahti:
  - Voi ei johdu mielestä, vaan käytännön kekseliäisyyden puutteesta!
  Anyuta, ampuen vihollista, vinkaisi:
  - Kaikki maailman ongelmat eivät johdu rahasta, vaan niiden puutteesta oikeaan määrään!
  Alla, ampui vihollista, julkaisi:
  - Poliitikolle annetaan kieli piilottaa ajatuksensa, mutta ei millä kaunopuheilla poliitikko voi peittää harmaata köyhyyttään!
  Maria huomautti energisesti ampuessaan Fritziä:
  - Jos rauta menee ketjuihin, sitä ei jätetä miekoille, jos hopeaa roiskuu puheissa, niin ei ole mitään maksettavaa!
  Matryona, ampunut vihollista, murahti:
  - Onko poliitikolla lahja lupausten pitämiseen? Omistaa sen, mutta ei turhaan!
  Marusya, ampunut natseja, huomautti:
  - Elefantti asettaa ison kasan paskaa ja poliitikko kettu vielä isomman vuoren sanallista ripulia!
  Alenka totesi nokkelasti murskatessaan natseja:
  - Poliitikko kaataa runsaan makeaa puheiden hunajaa hukuttaen äänestäjät sanalliseen ripuliin!
  Anyuta ampui vastustajiaan, sanoi:
  - Poliitikon suloinen puhe on kuin hunajapuro, vain sinä uit sitä pitkin roskikseen!
  Alla, ampuessaan fasisteja, huomautti:
  - Poliitikko voi lunastaa lupauksensa, vain saadakseen äänestäjän uskomaan mahdottomaan!
  Maria ampui erittäin tarkasti ja julkaisi:
  - Vaaleissa on monta poliitikkoa, mutta ei ole ketään valita, kuka on kanto, kuka on kannen, kuka on kettu, kuka on sika, kuka on karhu - ärsytyksestä on jäljellä vain yksi asia - karjaisu!
  Matryona ampui natseja ja huomautti:
  - Usein kurkkunsa repivä poliitikko, kannattaa potkia kunnolla korviin!
  Marusya leikkasi natseja, sanoi:
  - Poliitikko, toisin kuin satakieli, ei koskaan laula turhaan, ja hänellä on kettulahja!
  Alyonka siristi hampaat paljastaen:
  - Poliitikko haluaa kotkaksi, mutta äänestäjällä ei aina ole linnunoikeuksia!
  Anyuta huusi ampuen saksalaisia ampujalla :
  - Miksi olet linnun oikeuksilla, koska tikan mieli!
  Alla sihisi pythonin aggressiivisesti:
  - Poliitikolla on monia erilaisia kappaleita, mutta kaikki vain yhdellä motiivilla: valitse minut!
  Maria, joka katkaisi natsit, murahti:
  - Äänestäjä jättää jäniksen, suden, karhun kuin pulla, mutta poliittinen kettu nielee hänet joka tapauksessa!
  Matrena huomautti kaataakseen natseja:
  - Poliitiko laskee makeilla puheilla kärpäsen älystä, satakielen trillistä, tikan huomiosta, mutta hänen sika-olemus näkyy haukan silmällä!
  Marusya, joka taistelee fasisteja vastaan, lisää virnistettynä:
  - Nainen on myös hyvä poliitikko ja antaa ainakin mahdollisuuden lunastaa uskollisuuslupauksen ja antaa mielihyvää!
  Joten tytöt puolustavat sankarillisesti kaupunkia ja antavat suurta toivoa.
  . LUKU #4
  Syyskuun lopulla ja lokakuun alussa taistelut Astrahanista olivat vielä kesken, ja natsit liikkuivat etelään pitkin Kaspianmeren rannikkoa. Natsien väistämätön eteneminen... Etelässä natsit valloittivat Ordzhonikidzen kaupungin ja eteni Groznyin myrskyyn.
  Myös neuvostosodat taistelivat sankarillisesti tässä kaupungissa.
  Tamaran johtama tyttöpataljoona osoitti epätoivoista päättäväisyyttä ja rohkeutta.
  Tamara ampui laukauksen konekivääristä ja heitti paljain varpaillaan kranaatteja sanoen:
  - Kunnia isänmaallemme Neuvostoliitolle!
  Anna, joka ampui tarkasti natseja kohti ja heitti myös räjähdepaketin paljain kantapäällään, purskahti:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Akulina, ampunut vihollista, huusi:
  - Isänmaan ja kunnian puolesta!
  Victoria ampui Krautteja ja heitti kranaattia paljain varpaillaan tappavalla voimalla, karjui:
  - Murskaa Wehrmacht sankaruudella!
  Olympias, terve tyttö, antoi linjan vihollisille, tyrmäsi Fritzin ja antoi anteeksi:
  - Pyhässä sodassa tulee meidän voittomme!
  Tamara, joka ampui natseja ja heitti jälleen kranaatin paljain jaloin, huomautti:
  - Sotilaalla täytyy olla tammen vahvuus, mutta ei tammenpäätä!
  Tytöt ampuivat. Ympärillä on paljon raunioita, rauniot savuavat. Räjähdys räjähdyksen jälkeen seuraa. Savupilviä nousee taivaalle. Kaikki ympärillä on tulessa.
  Tuhoa valtavia määriä.
  Kaunis, paljasjalkainen blondi Anna, heti kun hän heittää kranaatin ja repii fasisteja erilleen, huutaa:
  - Jokaisessa tammen puussa on ontto, jokaisessa tammen päässä on reikä, josta aivot virtaavat ulos!
  Akulina, ampui vihollista ja heitti kranaattia siroilla, ruskettuneella, paljaalla jalallaan, vinkaisi:
  - Jos olet älykäs kuin tammi, niin taivut kuin haapa!
  Victoria, tämä punatukkainen tyttö, jolla on myös paljaat, ruskettuneet, taltatut jalat, siristi:
  - Jos sinulla ei ole kettuoveluutta, sinusta irtoaa kolme nahkaa!
  Olimpiada, terve, pitkä, iso, lihaksikas blondi, kääntyi, heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Jos olet tyhmä kuin tammi, he repivät sinut pois kuin tahmea!
  Poika ryömi heidän ohitseen. Hän välähti mustilla korkokengillä ja heitti räjähdepaketin natseja kohti. Sitten hän huusi:
  - Nuori sotilas, parempi kuin huonokuntoinen kenraali!
  Tamara kääntyi jälleen. Hän heitti kranaatin tappavalla voimalla paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Jokaisesta uudesta asustaan poliitikko vetää äänestäjiltä kolme nahkaa!
  Akulina ampui vihollisia kohti ja virnisti aggressiivisesti, murisi:
  - Sinusta tulee älykäs kuin tammi, ne repivät sen irti kuin tahmea ja jänikset!
  Anna, joka ampui vihollista ja heitti kranaatteja paljain jaloin panssarivaunuja heikentäen, siristi:
  - Ovela kettu vetää jopa kolme nahkaa leijonasta, jos hän on mielekäs pässi!
  Victoria, joka ampui natseja ja oksensi murhanhimoisen lahjan paljain kantapäällään, julkaisi:
  -Jos et halua tulla ketuksi, vinkutat kuin nälkäinen koira!
  Olympialaiset niittivät Fritzin. Sitten hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Poliitikko on kettu, sitten hän suolisto äänestäjiä-kanoja päivänvalossa!
  Kanonadin pauhina lisääntyy. Valtavat Sturmtigers ovat menossa taisteluun . He osuivat raketinheittimillä. Ja ne tuhoavat kokonaisia rakennuksia murskaamalla taloja kerralla. Ja iskusotilaat kiertävät taivaalla. He ampuvat raketteja Neuvostoliiton asemiin. He pudottavat pommeja. Panther 2 on jo näkyvissä, edistyneempi ajoneuvo kuin Panther, tehokkaalla 88 mm:n tykillä.
  Saksalaisessa autossa on kapeampi ja pienempi torni sekä kyykky runko. Sellainen hirviö, jos se puskee, niin sitten puskee. Ja mikä tärkeintä, ei liian raskas, tehokkaammalla 900 hevosvoiman moottorilla.
  Tamara heitti kranaatin Panther-2:een paljain jaloin ja koukutti:
  - Sinusta tulee tyhmä kuin kanto, he repivät sen irti kuin tahmeat, eivät vain ovelat ketut, vaan myös pelkurimaiset jänikset!
  Anna, ampui natseja ja niitti vastustajia, heitti sitruunoita paljain jaloin, päätteli:
  - Jopa kotka, ovela kettu, voi paljastaa märän kanan!
  Akulina katkaisi viholliset ja löi ne läpi tarkoilla laukauksilla, julkaisi:
  - Leijonan roolista haaveilevasta miehestä tulee usein ketun kyntämä aasi!
  Victoria kaatoi vastustajia räjähdysmäisesti ja heitti jotain tappavaa paljain jaloin, huusi:
  - Miehellä on leijonamaista kunnianhimoa, aasin itsepäisyyttä, karhun kömpelyyttä, norsun armoa, mutta hänen kettunsa pystyy aina houkuttelemaan hänet!
  Olympialaiset ampuivat vihollista. Hän leikkasi hänet alas kuin ruohonleikkuri ja murisi:
  - Puna kettu, verisen värinen poliitikko!
  Taistelun intensiteetti kasvoi. Natsit iskivät kaupunkiin kaasunheittimillä, jotka olivat voimaltaan parempia kuin Katyusha. Ja oli erittäin vaikeaa vastustaa natseja. Mutta paljain jaloin, puolialastomien tyttöjen pataljoona taisteli valtavalla innolla. Ja tytöt tuskin kuolivat; miehet kärsivät enemmän.
  Tamara, ampui natseja ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, huusi:
  - Nainen voittaa vahvoja miehiä leikkimällä heidän heikkouksillaan, poliitikko vakuuttaa heikot äänestäjät, ilmeisesti ylipelaamalla!
  Anna, katkaisi viholliset ja leikkaa niitä luodeilla ja antoi samalla räjähdyspakkauksen paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Nainen on ovelin poliitikko, hänen ei tarvitse opiskella ketuksi, mutta hänen on kyettävä pukemaan kengät jalkaan avojaloin pysyen!
  Akulina katkaisi vastustajansa tarkoilla purskeilla ja käytti paljaita varpaitaan, haukkui:
  - Nainen rakastaa myös nuoruutta, mutta dollarin vihreä on hänelle kalliimpi kuin hänen suojelijansa vihreä aika!
  Victoria, tuo punatukkainen narttu, ampui tappavan sarjan, katkaisi linjan ja huusi:
  - Tyttöjen nuoruuden vihreys houkuttelee vehreitä seteleitä taalarasvaisista miehistä!
  Olympias, joka ampui vihollisia ja heitti toisen lahjan paljain jaloin, huudahti:
  - Älä jahtaa vihreää dollaria, vaivalla on myös vihreät silmät, ja kuori on rapea!
  Taistelu muuttuu yhä julmemmaksi. Kuoret lentävät tappavalla voimalla. He räjäyttävät ja murskasivat Neuvostoliiton kannat ja kaasivat patteriaseet. Ja uudet koneet ryntäävät ja rynnäkköaseet pauhuvat. Pölypilvet nousevat taivaalle.
  Tamara, ampui armottomasti natseja, otti ja ojensi helmen ennen kuin heitti kranaatin paljaalla jalallaan:
  - Jumalaan uskoen, älä vajoa eläimen tasolle: ihminen ei ole alistuva lammas eikä haiseva vuohi!
  Anna, joka taisteli vihollista vastaan ja heitti kuolemanlahjoja paljain jaloin, huomautti:
  - Rahan ansaitseminen ihmisten uskolla on sama kuin lannan kaataminen kullalle, epäluottamus syntyy!
  Akulina, joka tuhosi pantterin, puhalsi aggressiivisesti :
  - Kun uskot sunnuntaihin, älä päästä seitsemään perjantaihin viikossa!
  Victoria ampui erittäin tarkasti natseja ja niitti heitä aggressiivisesti, huomautti:
  -Usko ikuiseen helvetin liekkiin keittää taikauskon maitoa, josta vaahto poistuu, uskonnon roistot!
  Olympias, naissankari, joka kaatoi natseja ja heitti paljain jaloin valtavan tuhovoiman kranaatteja, huomautti:
  - Vain kannot ja tammet uskovat ikuisen liekin helvetilliseen kokoon, antaen itsensä kuoriutua tahmeiksi!
  Tamara ampui vangituista sinkoista, välähti paljaita kantapäitään ja sirutti:
  - Kuinka ikuisen helvetin tulen liekki loistaa? Kultakolikoiden loisto uskonnon rikollisten taskuissa!
  Anna, ampui vihollista ja kaatoi natseja valtavalla tarkkuudella, julkaisi:
  - Konnat käyttävät Jumalaa taskunsa täyttämiseen, eikä heitä petetä vain tyhjällä päällä!
  Akulina antoi käännöksen viholliselle. Hän heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Uskonnon konnat repäisivät lampailta kolme nahkaa, rikkovat vuohien sarvet, vain voitto on heille kallista, ja usko on hakkerointia varten!
  Victoria heitti sahanpurupommin paljaalla kantapäällään, räjäytti vihollisen ja vinkaisi:
  - Rehellinen pappi on kuin kasvissusi, vain usko on aina rehellistä ja sen käyttö on itsekästä!
  Olympialaiset löivät vihollista konekiväärillä. Hän leikkasi vihollisen ja potkaisi kranaatteja paljaalla kantapäällään, mikä kaatui leijonan panssarivaunun. Sitten hän huusi:
  - Mikä tahansa uskonto on satu, tästä fantasiasta tehdään vain voittoa todella upeissa mittasuhteissa!
  Näin tytöt taistelevat rohkeasti Groznyn kaupungissa. Ja he näyttävät itsensä urhoollisuuden korkeimmasta näkökulmasta.
  Ja muut tytöt puolustavat Astrahania kaikella rohkeudellaan. Ja he osoittavat myös korkeinta taitolentoa ja lujuutta.
  Tytöt taistelevat erittäin hyvin.
  Alenka heitti kranaatin paljain jaloin, repi natsit osiin ja koukutti hampaat paljastaen:
  - Kuka sallii sinun ripustaa nuudelit korvillesi, on ikuisesti nälkäinen!
  Anyuta, joka niitti natseja tällä, suostui:
  - Et ole täynnä nuudeleita korvissasi!
  Alla ampui natseja kohti, heitti tappavan kranaatin paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Nuudelit korville on viime hetken pahoinvointia aiheuttava ruokalaji!
  Maria totesi nokkelasti, paljastaen hampaat ja heittäen räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan:
  - Jos tämä on Jumala, kukaan ei tiedä, mutta he ristiinnaulivat ihmisen jatkuvasti, ikään kuin hän olisi Kristuksen kaltainen!
  Marusya, vitun Fritziä, otti sen ja huusi aggressiivisesti virnistettynä:
  -Ihminen pyrkii hallitsemaan Jumalan voimaa, mutta toistaiseksi hän saa vain ristiinnaulitsemisen, joka ei ole jumalallista!
  Matryona kääntyi, leikkasi fasistit ja sanoi silmää aggressiivisesti ystävilleen:
  -Ihminen pyrkii hyvään sydämellään, mielellään voittoa ja vatsallaan ahmattia, ja lopulta hänet vedetään jalat sotkeutuneena kuoppaan!
  Ja Astrakhanissa jyrisee ankarat taistelut. Volgan varrella sijaitseva kaupunki on Neuvostoliiton puolustuksen avainkohta. Ja täällä kiihkeät taistelut raivoavat. Kuin vedenkeitin kuplii.
  Ja raskaat, tappavat koneet ryntäävät. Yu-288 on erittäin tehokas kone. Ja pudottaa pommeja valtavalla sitkeydellä.
  Alenka huutaa, kääntyy natseihin ja heittää kranaattia paljain jaloin:
  -Jos ihmisellä on gorillan älykkyys, hän kyntää kuin hevonen ja syö kuin koira!
  Anyuta laukaisi murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain jaloin, löi natseja ja huusi:
  - Ihminen sallii panna itsensä kaulukseen, mutta kyntääkseen häntä täytyy lyödä pakkoruoskalla!
  Alla laukaisi sitruunan paljaalla kantapäällään ja murahti:
  - Poliitikolla on iso tasku, mutta hän on vain merkityksetön taskuvaras!
  Maria, ampuen vastustajia, sihisi:
  - Poliitikko, joka lupaa äänestäjille kuun taivaasta, valtaan tullessaan lähtee kuun maisemasta ja nälkäistään valittaa valonheittimeen!
  Matryona nauraen korviaanleikkaasti huomautti:
  - Paholainen jokaisessa politiikassa rohkaisee ottamaan Kaikkivaltiaan Jumalan paikan, vain poliitikolla on hyvin vähän lahjakkuutta!
  Marusya ampui vihollisia ja leikkaa heitä itsevarmasti, totesi:
  -Ihminen pyrkii tulemaan kaikkivoipaksi, mutta hänen moraalinen edistymisensä ei tee siitä paremmaksi!
  Tytöt ovat ilmeisesti nokkela korkeimmalla tasolla.
  Ja sota etenee uurretulla radalla. Suihkukoneita testataan kolmannessa valtakunnassa. Ja tämä on myös melko vakava argumentti kiistassa Neuvostoliiton kanssa.
  Hitler ei tietenkään ole kovin onnellinen. Sota jatkuu, ja Venäjä vastustaa itsepäisesti, vaikka se myös antaa periksi. Taistelut raivoavat kuin tulivuoren suussa.
  Lokakuun loppu. Kalmykia on vangittu kokonaan, ja natsit etenevät Dagestanin halki.
  Fasistien menestys, vaikkakin vaatimaton, on jatkuvaa. Mustanmeren laivasto on tuhon partaalla.
  Hävittäjän koko miehistö koostuu tytöistä. Kaunis porukka, rehellisesti sanottuna. Tytöllä on liivit yllään ja hän juoksee paljain jaloin pyöreät kantapäät välkkymässä.
  Alice, hävittäjän komentaja, käskee luottavaisesti hyökätä fasistisen risteilijän kimppuun. Laukaisi torpedon ja huomauttaa:
  - Sodassa, kuten hyvässä teatterissa, seuraava toiminta on arvaamaton, kyyneleitä vuodatetaan varmasti!
  Andriana on hänen kumppaninsa, joka johtaa koko tyttöjen jälkeläistä. He juoksivat välkkyen alasti, pyöreät kantapäät, ja vinkuivat. He asettivat kaivoslaitteen.
  Andriana huusi:
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Valaise polku kommunismiin!
  Veronica lyöessään natseja tykillä kehräsi:
  - Sodassa on kuin elokuvassa: toiminta on kiehtovaa, se ei ole koskaan tylsää, mutta valitettavasti se kirjaimellisesti tappaa!
  Tuhoaja, jossa on paljasjalkaiset, ruskettuneet, hoikat, erittäin kauniit tytöt, hyppää puolelta toiselle. Hänet heitetään pois kuin höyhen.
  Alice takoi paljaita jalkojaan ja purskahti:
  - Jos et ole rento, lepäät rauhassa sodassa!
  Andriana, ampuen tarkasti tykistä, totesi:
  - Tyttö, joka osaa taistella, on ritari!
  Alice korjasi itseään ampuessaan:
  - Ei, hän on sankari!
  Ja soturit purskahtivat nauruun. Ja osoitti kieltä. Ja kaunokaisten jalat, niin siro, ja veren jälkiä jää kannelle. Voimakkaita tyttöjä.
  Ja alasti, heidän kantapäänsä ovat niin pyöreät ja sirot.
  Alice muisti, kuinka hänet oli vangittu, ja natsit silittivät hänen jalkapohjiaan ohuella, kuumalla piiskalla. Täällä olet melkein alasti roikkuu telineessä. Paljaat jalkasi ovat tukkimassa. Ja he kutittavat sinua kuumilla sauvoilla. Täällä ja helakanpunaisessa nännissä punaista rautaa poltetaan.
  Alicea kidutettiin ja kidutettiin useita päiviä. Mutta tyttö pääsi pakoon.
  Hän kertoi vartijalle, että hän tiesi paikan merellä, jonne he heittivät kultakontin, joka evakuoitiin Sevastopolista. Fasisti rakastui siihen.
  No, Alice säilytti rohkeutensa kaikesta kidutuksesta huolimatta. He irrottivat hänet ja panivat hänet veneeseen kädet sidottuna. Ja paljain jaloin, telineessä hieman palaneena, hän pystyi ottamaan pistoolin ja ampumaan kaksi fasistia. Sitten hän irrotti köydet ja ui pois. Hän tarkisti sen taitavasti. Ja ansaitsi tyttöjen kunnioituksen.
  saada hänen perässään , mutta Alisa uhkasi erikoisviranomaisia aiheuttamalla onnettomuuden ja myös hirttämällä hänet nartuksi. He karkasivat.
  Alice on erittäin taisteleva tyttö ...
  Hän jopa nokkelasti päätteli:
  - Pyöveli rakastaa kirvestä aseesta, mutta taistelussa hänellä on kömpelö taito!
  Andriana suostui tähän ja löi taltattuja jalkojaan:
  - Kirveestä voi edelleen keittää keittoa, mutta sankarillisella kynällä kirjoitettua ei voi kaataa teloittajakirveellä!
  Yuliana on erittäin kaunis tyttö. Hänellä on vain ohut raidallinen raidallinen kangas rinnassa ja pikkuhousut. Mutta hän on niin ihana ja kaunis. Kaikkien tuhoajalla olevien tyttöjen jalat ovat paljaat ja erittäin viettelevät.
  Kun saksalaiset vangitaan, heidän on pakko suudella tyttöjen pyöreitä, paljaita korkokenkiä. Ja vangit tekevät tämän kuuliaisesti. Ja he nuolevat tyttöjen kantapäät ja suutelevat niitä suurella ilolla.
  Juliana lauloi:
  - Emme ole pahoja rosvoja,
  Ja me emme halua tappaa...
  Mutta paljaat kantapääni särkee,
  Haluan lyödä kaikkia naamaan!
  Tytöt voivat tietysti nauttia menestyksestä.
  Andriana leimaa paljaita kantapäätään ja sanoi:
  - Eh, uudet rajat, älä naura!
  Alice suostui:
  - Rajattomat mahdollisuudet niille, jotka eivät aseta itse rajoja!
  Veronica löi paljaita jalkojaan, koputti paljaita kantapäitään ja totesi hampaat paljastaen:
  - Vahvin henkilö ei vedä sietämättömiä tavoitteita!
  Andriana huomautti nokkelasti, paljastaen hampaat ja ampuen kanuunaansa:
  -Ihminen on kaukana Jumalasta, koska hän ei ole mennyt kauas makakista luontoa jäljittelemällä!
  Veronica murskasi etenevien natsien virtoja tarkoilla laukauksilla, murahti:
  - Kunnianhimoinen poliitikko on jumala, kasvojensa menetelmin ja tuloksia käyttäessään suora sika!
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat hyvin. Mutta on tietysti saksalaisia, ja myös kaunottaret bikineissä ja paljain jaloin.
  Esimerkiksi Gerda on harvinainen taistelija.
  Hän ja hänen kumppaninsa istuivat uusimpaan tankkiin "Panther" -2.
  Tytöt ampuvat Neuvostoliiton joukkoja ja karjuvat.
  Olemme pahoja susia, perääntymme, ei hyvää!
  Ja he räpäyttävät silmiään...
  Paljain varpaillaan Gerda potki venäläisiä sotilaita kohti ja vinkui iloisesti:
  - Joka ei ole susi elämässä, nyljetään, joka ei ole kettu mielessään, se perataan kuin kana!
  Charlotte osui myös tarkalla ammuksella, tunkeutuen Neuvostoliiton panssarivaunuun, murentaen panssaria ja huutaen:
  -Susi on aina nälkäinen, mies on aina tyytymätön, eikä poliitikko voi sanoa sanaakaan totuutta!
  Christina, ampuessaan erittäin tarkasti vihollista ja lyömällä venäläisiä tankkeja tappavalla kuorella, totesi:
  - Ketulla on arvokas turkki, mutta ketun vakuutukset poliitikoilta eivät ole minkään arvoisia!
  Magda otti sen ja osoitti aseen vihollista kohti paljain varpaillaan, löi sitä ja mutisi:
  - Vuohelta tulee enemmän maitoa kuin poliitikolta, jonka mieli on lammas!
  Gerda, joka jatkoi tarkkaan ampumista Neuvostoliiton ajoneuvoihin, totesi:
  - Vaaleissa poliitikot ovat kuin ruton ja koleran välissä, vaikka poliitikot ovatkin paljon tarttuvampia skitsofreniaan!
  Charlotte osui kolmeenkymmeneenneljään ja repi tornin alas sanoen:
  - Poliitikolla on suden nenä saalista, mutta hän itse on valmis sika perattavaksi!
  Christina laukaisi näppärästi ammuksen paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Poliitikko on leijonan valtaistuimelle pyrkivä lammas, joka huipulle saavuttaessaan muuttuu ketuksi, joka peraa kanan äänestäjiä!
  Magda totesi aggressiivisesti ja lähetti paljain varpaillaan kuolemanlahjan Neuvostoliiton itseliikkuvalle aseelle:
  - He eivät luota poliitikkoihin, mutta äänestävät, he eivät ymmärrä musiikkia, mutta he kuuntelevat mielellään, he eivät syö nuudeleita, mutta he kuuntelevat niitä mielellään!
  Ja heidän "Panther" -2 on erittäin aktiivinen. Ja ammus lähettää erittäin tarkasti.
  Saksalainen kone murskaa kaikki Neuvostoliiton tankit erittäin luottavaisesti.
  Gerda ampuu ja laulaa:
  - Yksi, kaksi, kolme - riko neuvoa!
  Charlotte ampuu erittäin tarkasti, lyö vastustajia ja viheltää:
  - Olemme maailman vahvimmat!
  Christina, joka ampui paljain varpaillaan, murtautui kolmenkymmenenneljän läpi, lisäsi:
  - Kaikki viholliset liottavat wc:ssä!
  Magda räjähti vihollista kohti ja sanoi:
  - Isänmaa ei usko kyyneliin!
  Gerda huusi:
  - Ja annamme pahoille oligarkeille aivoissa!
  Charlotte totesi nokkelasti lyömällä neuvostohaupitsia kuorella:
  - Kulta näyttää vain kauniilta, itse asiassa tämä metalli, ihmiskunta on aina kärsinyt, siitä on tullut ylimielistä!
  Christina ampui vihollista, ilmaisi itseään nokkelasti:
  - Rintansa paljastaneen naisen on helpompi repiä pois kolme nahkaa mieheltä!
  Magda ampui vastustajiaan alun perin:
  - Tyttöjen paljaat jalat, he laittoivat miehet kalosseihin!
  Tietenkin tankissa olevat tytöt ovat siroja. Ja naislentäjät ovat tyylikkäimpiä Fritzin joukossa.
  Albina ja Alvina ovat maailmankaikkeuden mahtavimmat ässät. Nyt he ovat saavuttaneet jo viisisataa alasamputtua lentokonetta. Vain Marseille on heitä edellä. Hänelle myönnettiin Rautaristin suurristi Neuvostoliiton laivaston 500. lentokoneesta. Mutta Albina ja Alvina alkoivat taistella paljon myöhemmin, ja siksi ohittavat pian Marcelin.
  Albina ja Alvina saivat 500. lentokoneesta Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja nyt he taistelevat punaisten lentäjien kanssa.
  Albina painaa nappeja paljain varpaillaan, ampuu alas viisi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla ja kiljuu:
  - Jos mies on älykäs saappaat, niin istu aina kalossiin!
  Alvina ampui venäläisiä lentokoneita ja kaatoi ne alas paljain varpaillaan, huomautti:
  - Naisen paljas jalka ajoissa laittaa minkä tahansa saappaan kalossiin!
  Albina, joka ampui erittäin tarkasti neuvostoajoneuvoihin, vastasi nokkelasti hampaat paljastaen:
  - Mies, joka katsoo usein paljaita, naisten jalkoja, istu kalossiin!
  Ja molemmat tytöt, kaataen vielä pari jakkia, vinkuivat:
  - Paljas naarasjalka, ajaa hyvin kantapään alle ja istuu täydellisesti kalossiin!
  Soturit täällä voidaan nähdä suurella korkeudella.
  Mutta jos on upeita saksalaisia lentäjiä, siellä on myös kauniita Neuvostoliiton komsomolityttöjä.
  Jotka taistelevat suurella intensiteetillä. Ja he myös ampuvat menestyksekkäästi alas Kolmannen valtakunnan laumoista.
  Anastasia Vedmakova otti sen ja kaatui paljain varpaillaan saksalaisen alas ja vinkaisi:
  - Mies on valmis kääntämään itsensä nurin repäistäkseen tytön kengät!
  Akulina Orlova, ampunut natseja, huomautti nokkelasti:
  "Voit kääntää minkä tahansa saappaan nurinpäin naisen paljaalla kantapäällä!"
  Anastasia löi myös fritzejä ja vinkaisi:
  -Naisen paljas jalka kääntää jokaisen miehen nurinpäin, vaikka hän olisi viimeinen saapas!
  Akulina Orlova, tyrmäsi Focke -Wulfin ja sihisi, paljastaen kauniit hampaansa;
  - Jos haluat kääntää miehen nurinpäin, riisu kenkäsi, jos haluat laittaa hänet kalossiin, paljasta kantapääsi!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa:
  Universumissa raivoaa sota,
  joka tuhoaa ja tappaa ilman syytä...
  Saatana on päässyt vapaaksi -
  Ja kuolema tuli hänen mukanaan!
  
  Ja kuka pysäyttää virran
  Veriset ja hullut joet...
  Lasersäde ajaa temppeliin,
  Ja salama katosi mies!
  
  Ja sellainen kaaos
  tulvinut maailmankaikkeuden...
  Ihmiskunnan surullinen kohtalo
  Kestää kipua, kärsimystä!
  Tytöt voivat olla osittain oikeassa. Sota ei ole onnea. Mutta samalla viihdettä.
  Kaksi saksalaista yrittäjälentäjää, Eva ja Gertrude, taistelevat Focke -Wulfin hyökkäysmuunnelmissa. He hyökkäävät Neuvostoliiton maakohteisiin ilmasta.
  Eve ampuessaan ja vapauttaen raketin huomauttaa:
  - Miksi lapsuus on paljain jaloin, koska naisen paljas jalka saa miehet menettämään päänsä, ikään kuin he olisivat poikia!
  Gertrude osui rakettiin, painoi paljaalla kantapäällään poljinta ja murskasi Neuvostoliiton armeijan bunkkerin ja vinkaisi:
  - Halu nähdä nainen alasti saa miehen kääntymään nurinpäin!
  Eva löi uudelleen, osui kolmekymmentäneljäksi, rikkoi tornit ja huomautti nokkelasti:
  - Jos haluat riisua naisen, sinun on ensin puettava hänen hyvät kengät jalkaan!
  Gertrude löi vastustajaansa siron jalkansa paljaalla, pyöreällä kantapäällä ja huomautti:
  - Riisuttuaan oikeaan aikaan liikenainen repii mieheltä kolme nahkaa!
  Eve ampui raketin Neuvostoliiton bunkkereita kohti ja huusi:
  - Naisesta, joka tulee ajoissa alasti, ei tule paljain jaloin ja perusteellisesti kenkiä miestä!
  Gertrude, teurastettuaan Neuvostoliiton joukot, vahvisti:
  - Paljasjalkainen nainen pukee miehelle saappaan, pukee hänet kalossiin, kääntää hänet nurin ja tekee hänestä viimeisen avojaloisen!
  Tässä tyttöjen logiikka on tietysti se, että et voi väittää häntä vastaan. Ja tytöt tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja he rakastavat kauniita nuoria miehiä, ja yleensä sellaisia, että he ovat vain super.
  Ja jos he laulavat, niin sata miestä tapetaan!
  Tässä ovat tytöt, molemmin puolin arvokkaita ja erittäin kauniita, niin että itse asiassa miehet kääntyvät nurinpäin!
  . LUKU #5
  Natsijoukkojen täysin ympäröimä Groznyn kaupunki kaatui marraskuun alussa 1943. Pataljoona tyttöjen kanssa murtautui ulos kattilasta ja vetäytyi Shaliin.
  Siellä oli jo vuoria ja epätasaista maastoa, ja puolustamisesta tuli mukavampaa. Saksalaiset tankit painoivat melko paljon, varsinkin Maus, ja oli täysin epämukavaa taistella niiden kanssa vuorilla. T-3-tankki oli jo lopetettu , mutta T-4:ää valmistettiin edelleen modernisoituna. Vaikka se on moraalisesti vanhentunutta. Mutta hän pystyi silti taistelemaan T-34-76:ta vastaan. Ja se on hyvä taistelu. Sen tykki oli vielä tehokkaampi ja sen kuononopeus suurempi kuin 34:llä.
  Tamara ja tytöt taistelivat Shalissa. Tytöt yrittivät pitää tämän erittäin suuren vuoristokylän - todellisen kaupungin.
  Kauniat taistelivat erittäin rohkeasti.
  Tamara heitti kranaatin paljain jaloin, ampui purskeen ja koukutti:
  - Neuvostoliiton isänmaan puolesta!
  Anna avasi tulen natseja kohti. Kevyempi T-4 yritti kiivetä rinnettä. Tyttö, joka heitti kranaattia paljain jaloin, tyrmäsi natsikoneen ja vinkaisi:
  - Äidin isänmaan puolesta!
  Akulina ampui Fritziä ja paljain kantapäällään, luovutettuaan murhanhimoisen esineen folioon käärittynä, huusi:
  - Isänmaa on aina pyhä!
  Veronica, joka ampui vihollista ja heitti sitruunoita paljain varpaillaan, sanoi:
  - Jättiläisten Venäjälle!
  Olympialaiset, tämä jättiläisnainen heitti myös kranaatin natseihin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Tamara ampui tarkasti natseja ja leikkaa ne pois kuin lastut puusta, sanoi:
  - Mitä enemmän tammea armeijassa, sitä vahvempi puolustus on!
  Anna totesi hampaat paljastaen ja ampuen natseja valtavalla tarkkuudella ja raivolla:
  - Minä tuhoan teidät kaikki.
  Tankki "Lion", suuri ajoneuvo, jossa on pitkä aseen piippu. Täällä hänellä on uusin ase 105 mm, piipun pituus 100 EL. Ja se osoittautuu erittäin pitkäksi aseeksi. Ja tämä runko työntyy ulos tappavalla voimalla.
  Akulina ampuu sinkookasta natseja kohti ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Victoria myös ampuu ja karjuu:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Olympialaiset vahvistavat ampumalla natseja ja heittämällä kranaattia paljain varpaillaan:
  - Suurin kunnia!
  On huomattava, että tytöt ovat ilmiömäisiä ja erittäin mukavia. Ja niiden jyrkkyys on valtavan suuri.
  Tamara, ampuessaan vihollista ja paljastaen hampaitaan, sanoo:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Anna, ampuu vihollista, sanoo aggressiivisesti ja heittää kranaatin paljain varpaillaan:
  - Laitetaan sydämet sykkimään yhdessä!
  Ja silmää kumppaneilleen.
  Myös Akulina antaa vuoronsa, kuinka hän leikkaa vastustajat, ja karjuu:
  - Voitoistani katon läpi!
  Akulina Petrovskaya ei ole yksinkertainen tyttö. Hänen täytyi käydä läpi paljon. Erityisesti hän jäi kiinni varastamisesta ja pidätettiin. Hän kävi myös läpi lasten siirtomaa-nuoret. No ei mitään, hän selvisi. Paljain jaloin käveli lumikoiden läpi, mutta hänestä tuli vain terveempi ja vahvempi.
  Victoria taistelee raivokkaasti. Käänsi vihollisen. Fritz kaatui. Sitten hän heitti kranaatin paljain varpaillaan. Moottoripyörä kaatui.
  Tyttö huusi:
  - Mahtavien rajojen puolesta!
  Olympias taistelee erittäin villissä raivoissaan. Hänen iskunsa ovat voimakkaita ja musertavia. Hän on todella hirviötyttö. Ja niin se lyö vastustajia. Joten natsit tuhoavat aktiivisesti. Ei anna heille pienintäkään mahdollisuutta.
  Olympias karjuu keuhkoissaan:
  - Kunnia tälle avaruuskommunismille!
  Tamara, joka ampuu natseja, karjuu:
  - Kunnia Leninin kommunismille!
  Anna ampuu vastustajia kohti ja vinkua:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Akulina, niittää vihollisia ja murisee, kiljuu:
  - Korkeimmalle taitolento!
  Victoria, joka ampui natseja, sanoi:
  - Ilmiömäisimpiin voittoihin!
  Olympias murskaamalla natsien tankin murahti:
  - Neuvostoliiton kommunismin puolesta!
  Tamara myös ampuu. Ampuu erittäin tarkasti, peittäen vastustajat tarkoilla purskeilla. Leikkaa alas kuin viikate ja vinkkaa:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Anna ampuu fasisteja ja katkaisee heidät viikatensa tarkoilla heilahteluilla, huudahtaa:
  - Suuri kunnia sankareille!
  Ja hän heittää kranaatteja paljain varpaillaan. Tämä on nainen.
  Akulina katkaisee Krautit ja karjuu aggressiivisesti:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja hänen lihaksikas vartalonsa nykii.
  Victoria voittaa myös fasistit. Ja paljain varpaillaan hän heittelee murhaavia lahjoja vastustajilleen ja huutaa:
  - Maailman suuruuden puolesta!
  Olympialaiset ampuvat myös vihollisia. Pyörittelee heidät kuin patukan ja karjuu:
  - Kunnia suurelle kommunismille!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää kranaatin tappavalla voimalla repien vihollisensa.
  Niinpä ne viisi ottivat vihollisia vastaan, ja leikataan ne pois, tuhotaan ja jauhataan ne.
  Saksalaiset pysäytettiin ja jumiutuivat perusteellisesti. Täällä siitä tuli vaikeaa, ja he riitelevät.
  Tässä ovat kaasunheittimet, ja he toimivat aggressiivisesti. Ja tuhota Neuvostoliiton asemat.
  Beats ja " Sturmtigr " kaukaa, vihollinen - Puna-armeija.
  Saksalaiset tytöt osoittavat ja itseliikkuvat aseet "Bear" ja kuinka he löivät vihollista sillä. Ja he ovat todella ja perusteellisesti perseestä. Ja puolitoista senttiä painava kuori rikkoo Neuvostoliiton juoksuhautoja ja bunkkereita.
  Warrior Frida karjuu:
  - Suurimmalle kolmannelle valtakunnallemme!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Sen jälkeen fasistiset tytöt paljain jaloin ampuvat uudelleen.
  Ja se lentää, möly ja tuhoisa. Ja heti kun se osuu, muodostuu kokonainen kraatteri, jossa maa kiehuu lämmöstä.
  Kyllä, saksalaiset valtaavat kokonaan Neuvostoliiton joukot. Yksi ensimmäisistä TA-152-lentokoneista lentää taivaalla. Monikäyttöinen ajoneuvo, kuten Focke -Wulf, mutta edistyneempi, nopeampi, ohjattava tehokkailla aseilla ja haarniskoilla. Voidaan käyttää sekä hävittäjänä että hyökkäyslentokoneena.
  Sanotaan, että neuvostojoukoille autosta voi tulla suuri ongelma.
  Helga lentää TA-152:lla ja hyökkää pari Neuvostoliiton panssarivaunua vastaan, jotka yrittävät päästä lähelle Shalia. Tyttö ampuu hyvin. Murtaa ensimmäisen kolmenkymmenenneljän tornin katon ja karjuu:
  - Olen taistelukaunotar!
  Ja sitten se hyökkää toisen auton kimppuun, joka yrittää kiihdyttää. Mutta vaihteiden vaihtaminen ei ole niin helppoa.
  TA-152 lävistää tämän uhrin 37 mm:n tykillä.
  Helga vastasi ja lauloi:
  - Liukutti, liukasti minua jonnekin, liukasti minua!
  Ja hän vilkutti itselleen... Tässä Jak-9 yrittää hyökätä hänen kimppuunsa. Saksalainen tyttö kaataa hänet helposti painamalla liipaisinta paljaalla jalallaan ja räjäyttää luottavaisesti sanoen:
  - Olen todella mahtava!
  Helga vaikuttaa tytöltä, jolla on suuri tyhmyys. Ja hän tekee verisiä kokeita vihollistensa kanssa.
  Ja jos hän vittuilee, se ei näytä paljolta kenellekään.
  Helga ampuu Neuvostoliiton ajoneuvoja ja vinkua:
  - Miksi, on mahdotonta elää mielesi mukaan!
  Ja paljain kantapäällään hän osuu ohjauspyörään. Tämä on tyttö - kaikille tytöille, tyttö.
  Ja jos se huutaa....
  Albina ja Alvina taivaalla ovat myös erittäin aktiivisia ja taistelevia sotureita.
  Ja tytöt, venäläiset lentokoneet, kaatumassa, ajattelevat, että elämä on hyvää ja että elämä on hyvää.
  Ja paljain varpaillaan he tähtäävät lentoaseilla kohteita. Neuvostoliiton autot eivät selviä. Ja tytöt löivät heitä niin. He eivät anna pienintäkään mahdollisuutta.
  Kyllä, siellä taisteli tyttöjä,
  Kyllä, he sanovat mitä muuta...
  He hyökkäsivät rohkeasti Venäjää vastaan,
  Kirjaimellisesti Saatana!
  Albina on soturi taistelumuodostelmassa ja huutaa itsekseen keuhkoissaan:
  - Olen super, vaihdan ! Supermestari!
  Ja paljaalla kantapäällä , lyömällä näppäimistöä ja repimällä vastustajia pieniksi paloiksi.
  Alvina, joka ampuu vastustajia, karjuu keuhkoihinsa:
  - Ja kenet löydämme metsästä,
  Ja ketä löydämme metsästä...
  Emme vitsaile sillä,
  revimme sen osiin!
  Revitään se osiin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän vetää vihollisen tappavaan syleilyyn. Tämä tyttö on kaikkien tyttöjen siistein tyttö!
  Taisteluimman hakkeroinnin soturi. Ja niin sotaisa ja aggressiivinen kuin pantteri.
  Ja isot saksalaiset kissat hyökkäävät. Astrakhanin myrsky. Ja he tuhoavat Neuvostoliiton sotilaiden taloja suuria määriä.
  Ja he kuolevat, mutta eivät anna periksi. Tällaiset itsepäiset taistelut käyvät.
  Gerda on tietysti hyökkäyksen eturintamassa ja valmis taistelemaan. Joten hän ampuu, aivan kuten naispuolinen Robin Hood bikineissä. Ja tämä kaikki on siistiä naista.
  Ja jos hän myös laittaa helakanpunaisen nännin miehen suuhun.
  Hänen "Panther"-2 toimii. Muuten, hieman erilaisen muunnelman tankista tytöt asensivat 75 mm 100 EL tykillä. Se on iskevä ja sillä on nopeampi palonopeus. Ja ammusten tarjonta on suurempi kuin 88 mm:n tykin.
  Gerda ampuu paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Yksi, kaksi, kolme... Riko napalmilla!
  Myös Charlotte ampui hänen peräänsä ja huusi:
  - Neljä, kahdeksan, viisi - pelataan nopeasti!
  Kristina löi, murtautui Neuvostoliiton tankin läpi ja siristi:
  - Menemme rohkeasti taisteluun natsien vallasta ...
  Magda ampui paljain jaloin ja sirutti aggressiivisesti:
  - Ja me tapamme heidät kaikki - kaikki kommunistit!
  Tytöt käyttäytyvät äärimmäisyyksiin ja järjettömän aggressiivisesti. Ja heidän "Panther" -2:n tarkalla laukauksella kaataa Neuvostoliiton haubitsan.
  Tytöt nauravat ja laulavat:
  - Kunnia maailmallemme...
  Ja Elisabet 34-vuotias puolestaan suorittaa villin hyökkäyksen. Ja hänen paljas kantapää painaa liipaisinta. Ja kaataa vihollisen, huutaen:
  - Olkoon kommunismi!
  Catherine paljain varpaineen lähettää tappavan voiman ammuksen, lävistää vihollisen ja vinkua keuhkoihinsa:
  - Suurelle Venäjälle!
  Elena ampui natseja. Kuore osui Pantterin otsaan ja kimppasi irti.
  Tyttö haukkui:
  - Kommunismi on kanssamme!
  Efrasia löi myös vastustajaansa paljain varpaillaan. Hän lävisti T-4:n ja huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Nämä ovat taistelevia tyttöjä. Ja tapa, jolla he ampuvat, kuoret lentävät erittäin kauniisti, ja itse kolmekymmentäneljä on liikkeessä. Yritä vain jäädä liikkeeseen tällaisesta autosta. Tämä on erittäin vaikeaa.
  Mutta tytöt pääsevät sisään, ja he tappelevat bikineissä ja käyttävät paljain jaloin. Soturit ovat ihania ja upeita.
  Ja jos he menevät perseeseen, se ei näytä vähältä kenellekään. Ja he lähettävät kuoria villiin raivoihin.
  Elizabeth, paljain varpaillaan ampuen vihollista ja kaataen viholliset, sirutti:
  - Kunnia kommunismin ideoille! Kunnia isänmaallemme!
  Ekaterina myös ampui paljain varpaillaan, osui Fritziin ja huusi:
  - Isänmaan puolesta ja voitto loppuun asti!
  Elena, ampui vastustajia, vastasi aggressiivisesti, paljastaen helmihampaitaan ja räpäyttäen safiirisilmät:
  - Avaruuskommunismimme on kuuluisa!
  Euphrasia , ampui vihollista, lyö häntä valtavalla, ilmiömäisellä tarkkuudella, julkaisi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta - hurraa!
  Tytöt ovat ilmeisen reippaita, ja kaikki voivat...
  Joulukuu 1943 on jo koittanut.
  Alenka ja hänen tiiminsä taistelevat myös Astrakhanissa ja kestävät edelleen siellä. Sankaritar taistelee.
  Alenka kääntyy, leikkaa natsien linjan, sitten heittää kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja karjuu:
  - Mies on gibbonin kaltainen, mutta valitettavasti useammin älykkyydeltä kuin voimalta!
  Anyuta ampui vihollista ja katkaisi viholliset irti, luovutti räjähdepaketin paljaalla kantapäällään ja huusi:
  - Miehellä on aasin itsepäisyyttä, leijonan kunnianhimoa, mutta todellisuudessa hän on vuohi!
  Alla, ampuen tarkasti Fritziä, vinkaisi:
  - Mies on naiselle kuin tyhmä lehmälle, ilman sitä ei tule toimeen, mutta on inhottavaa lähestyä!
  Maria, joka ampui natseja, vastasi nokkelasti:
  - Mitä yhteistä on miehen ja naistenhuoneen wc:n välillä - se, että naiset höpertelevät vain miehiä!
  Marusya, katkaisee natsit ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, vyaknula:
  - Nainen on ovela kettu, joka voi niellä minkä tahansa leijonan kuin kani!
  Matryona, joka niitti natseja ja paljain varpaineen heitti palkkasotureita, mutisi:
  - Nainen tarvitsee miestä kuin piiskapoikaa, jos hän ei lyö miestä, ei ole elämää!
  Alyonka, joka ampui Fritziä, huusi:
  - Nainen tarvitsee miehiä kuin sian sarvet, vain miesten lahjoittama turkki on kallis!
  Ja paljasjalkainen tyttöporukka nauraa hampaat paljastaen ja kranaatteja heittelemällä paljain sormin.
  Soturitytöt ryntäävät. Heidän elementtinsä taistella, heidän elementtinsä taistella!
  Astrakhan ei näytä aio luovuttaa. Mitä tulee tyttöihin täällä, todella tappelu.
  Kolmannen valtakunnan sotilasvoimat ovat valtavat. Uudet panssariosastot ovat täällä niin voimakkaita. Säiliöiden tuotanto kasvaa. Ei ole pommi-iskuja, on mahdollista toimittaa työvoimaa Italian, Ranskan, Belgian ja Alankomaiden Afrikasta.
  Ja myös Afrikasta öljyn, volframin ja monien alkuaineiden, mukaan lukien uraanin, louhintaan.
  Eli uusia tankkeja valmistetaan. Erityisesti "Panther"-2:n ulkonäkö, paremmin suojattu ja raskaammin aseistettu, tehokkaammalla moottorilla, vaikuttaa merkittävästi sodan kulkuun.
  Tankkeja ja lentokoneita on yhä enemmän. Yu-488:n työt ovat jo valmistumassa. Kolmannen valtakunnan ensimmäinen tuotantolentokone, jossa on neljä moottoria. Erittäin tehokas ja nopea. Sen kohokohta on suhteellisen pieni siipipinta-ala, jonka ansiosta pommikone voi lentää 700 kilometrin tuntinopeudella. Tämä tarkoittaa, että Neuvostoliiton taistelijat eivät varmasti saavuta häntä.
  Neuvostoliitolla on siis uusi ongelma. Puna-armeijan joukot ovat itse asiassa lopussa. Koululaiset laitetaan koneiden ääreen. 14-vuotiaat teini-ikäiset tappelevat jo melkein virallisesti. Pojat ovat tietysti älykkäitä ja yleensä hyviä taistelijoita. Nuorena on vielä helpompi piiloutua ja kiivetä puuhun. Ja sotilaalliset taidot hallitaan nopeammin. Teini-ikäiset taistelevat yhtä hyvin kuin aikuiset, heihin on vaikeampi lyödä. Kyllä, ja psykologisesti lapsiin ampuminen on vaikeampaa.
  Saksalaisilla on melko paljon nais-ampujia, ja kenen tahansa naisen on kiusallista ja noloa ampua liian nuoria taistelijoita...
  Kyllä, he alkoivat soittaa Neuvostoliittoon neljätoistavuotiaasta lähtien. Ja myös laitettu syliin ja eläkeläiset. Naisia oli yhä enemmän armeijassa. Erityisen auliisti hyväksyi kauniin sukupuolen panssari- ja ilmajoukkoissa sekä tarkka-ampujissa. Naiset ovat hyviä tarkka-ampujia . Ja koska he ovat yleensä pienempiä kuin miehet, heidän on mukavampaa taistella tankeissa ja myös ilmailussa. Usein teini-ikäiset taistelivat myös panssarivaunuissa. On syytä huomata, että pojat ja naiset ovat herkempiä ihonsa kanssa, ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa osuminen on pienempi kuin aikuisten miesten. Ei huonoja teini-ikäisiä ja ampujan roolissa. Poika voi ryömiä kapeampaan aukkoon, naamioitua tai kiivetä puuhun. Usein armeijassa alkoi tulla alle 14-vuotiaita taistelijoita.
  Sota kuluttaa ihmisresursseja. Ja alue on yhä vähemmän Neuvostoliiton hallinnassa. Ja vielä täytyy taistella Japanin lukuisia jalkaväkeä vastaan. Kyllä, ja siellä on hyviä samuraitankkeja ja erityisesti itseliikkuvia aseita. Ne ilmestyivät myös sarjassa, jossa oli keskikokoinen panssarivaunu, vahvuudeltaan verrattavissa T-34:ään ja vielä vahvempi etupanssariin.
  Japania on siis vaarallista aliarvioida. Ja sotaan sen kanssa tarvitaan sotilaita.
  Stalin on hermostunut ja suuttuu yhä useammin. Joulukuun 25. päivänä 1943 annettiin määräys, että antautuneiden perheenjäsenet ammuttiin, mukaan lukien yli 12-vuotiaat lapset, ja nuoremmat lähetettäisiin työsiirtomaihin.
  Padojoukkoja käytettiin yhä useammin. Ja he ampuivat aktiivisemmin ja käyttivät kidutusta.
  Stalinista tuli yksinkertaisesti sietämätön. Beria oli ensimmäinen, joka yritti neuvotella erillisen rauhan natsien kanssa. Mutta Hitler ei halunnut rauhaa. Hän halusi valloittaa Neuvostoliiton kokonaan. Varsinkin kun liittolaiset ovat poissa hänen hallinnastaan ja ulottumattomissa.
  Suihkukoneet kehitettiin Kolmannessa valtakunnassa. Ensinnäkin ME-262, mutta tämä hävittäjä tarvitsi luotettavampia moottoreita, jotta se ei kaatuisi liian usein.
  Arado- pommikone että Yu-287-projekti vaikuttivat lupaavilta .
  Uusin TA-152 osoitti itsensä hyvin käytännössä, monikäyttöisenä koneena ja erittäin nopeana. Yleisesti ottaen Saksan armeija oli edelleen vahvempi ilmassa. Lisäksi Neuvostoliiton Yaksit ja Laggiesit osoittautuivat alumiinin puutteen vuoksi raskaammiksi ja vähemmän ohjattaviksi kuin vertailukoneet. Joten Neuvostoliiton ilmailun laatu putosi kriittiselle tasolle. ME-309 tehokkaalla aseisuudellaan, vaikka ottaisi huomioon ohjattavuusongelmat, selviytyi hyvin Neuvostoliiton ajoneuvoista, syrjäyttäen ME-109: n. Ja TA-152:n olisi pitänyt korvata Focke -Wulf.
  Joten saksalaiset ovat enemmän tai vähemmän jääkiekkoa.... Mutta työ tekniikan parissa tehtiin.
  Esimerkiksi Lev-2 lupasi olla ensimmäinen säiliö, jolla on uusi asettelu. Sijoittamalla vaihteiston ja moottorin samaan yksikköön säiliön etuosaan ja siirtämällä tornin taakse saksalaiset säästivät nokka-akselilta ja laskivat ajoneuvon korkeutta. Tämän seurauksena "Lion" -2 osoittautui paljon kevyemmäksi ja siksi nopeammaksi.
  Sota-ajan vaikeuksien vuoksi raskaiden tankkien tuotanto melkein loppui Neuvostoliitossa, melkein kaikki sarjassa yhdistettiin T-34-76:n mukaan. Joten natsit eivät enää aikoneet tehdä sivuhaarniskasta liian paksua uuden päätankin luomisprojektissa. Ja "leijonaan" mahtui viisikymmentäviisi tonnia 1200 hevosvoiman moottorilla. Lev-2-tankin painoa voitaisiin kuitenkin edelleen vähentää vähentämällä aseen kaliiperia. Edellinen on tullut selvästi tarpeettomaksi. Lisäksi kolmekymmentäneljällä oli heikkolaatuinen panssari, ja jopa 37 mm:n vanhentunut saksalainen ase oli jo alkanut tunkeutua niihin.
  Stalin oli selvästi sekaisin ... Ja hän heitti ukkonen ja salamoita ... Mutta hän ei voinut tehdä mitään ...
  Uudenvuodenaattona saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Astrahanin vielä miehittämättömään osaan, Volgan suistoon. Monien jokien esteiden läsnäolo, vaikea maasto, Kaspianmeren läheisyys antoivat puna-armeijalle mahdollisuuden tiukentaa Astrahanin puolustusta ja pitää sen jopa parempana kuin Stalingradissa. Lisäksi Neuvostoliiton tytöt osoittivat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta.
  Ja Kaukasuksella, varsinkin talvella, on erittäin vaikea liikkua vuorten läpi. Totta, saksalaiset liikkuivat Kaspianmeren kätevämpää rannikkoa pitkin. Makhachkalasta tuli raja, jolla Neuvostoliiton joukot kokosivat kaikki voimansa nyrkkiin ja yrittivät pysäyttää natseja.
  Mutta ammukset, jotka toimitettiin vain meritse, eivät riittäneet ...
  Tamara taisteli epätoivoisesti avojaloin tyttöjen pataljoonansa kanssa.
  Soturit taistelivat itsepäisesti ja osoittivat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta ja suurinta rohkeutta.
  Ja melkein alasti taisteli talvella ja pakkasella.
  Tamara heitti kranaatin paljain jaloin ja antoi räjähdyksen, leikkaamalla vastustajia ja vinkuen:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Anna heitti myös kranaatin paljain varpaillaan ja siristi:
  - Kommunismin puolesta!
  Akulina teki hyvin kohdistetun purskeen, tyrmäsi viholliset ja huusi:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Victoria löi vihollista, alkoi leikata vihollista, katkaisi hänen partansa kuin partaveitsi ja mutisi:
  - Neuvostoliitto kestää!
  Olympias, joka ampui vihollista ja heitti räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan, huudahti:
  - Isänmaan puolesta ja voitto loppuun asti!
  Näin tytöt tappelevat. He toimivat epätoivoisesti ja päättäväisesti.
  Tamara, ammunta, totesi:
  - Paholainen ei ota niitä ja sitten me otamme ne!
  Taistelu täällä on julmaa ja samalla rakentavaa...
  Anastasia Witchakova taistelee taivaalla... Hänen kasvonsa jopa vääntyvät raivosta ja hän kiljuu:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Ja paljain varpaillaan hän osoittaa lentokonekanuunin maaliin ja ampuu alas vihollisen koneita, minkä jälkeen hän huutaa:
  - Työmenestyksiin!
  Akulina Orlova kaataa vastustajansa, karjuu luottavaisesti, paljastaen hampaitaan:
  - Niin suurelle kommunismille koko planeetalla!
  Lentäjä huutaa:
  Jopa lapset tuntevat meidät!
  Ja paljain varpaillaan hän osoittaa lentokonekanuunin maaliin ja tuhoaa vihollisen ja vinkua:
  - Kommunismin aikakauden nimissä!
  Totta puhuen, tyttö on terminaattori ja palava liekki. Mikään tulivuori ei voi verrata sitä.
  Akulina Orlova lauloi:
  - Olen haaveillut uskosta Jumalaan jo jonkin aikaa, olen niin laiska, en halua rukoilla!
  Ja hän vilkutti aggressiivisesti kaunottareille.
  Tässä taistelut...
  Ja tyttöjen lentokoneet ovat vanhentuneita. Ja tämä on heidän vankka miinuksensa. Ja myös raskas ja ei kovin ohjattava...
  Yksi taistelleista pojista ammuttiin alas, eikä hänellä ollut aikaa hypätä ulos laskuvarjolla. Ja tämä on tietysti hänen valtava saavutus.
  Tytöt tappelevat ilmassa ja pitävät hauskaa...
  Albina ja Alvina taistelevat hyvillä ME-309-hävittäjillä ja tietenkin he keräävät aktiivisesti pisteitä.
  Tytöt ovat erittäin ylpeitä menestyksestään ...
  Albina ampui alas Neuvostoliiton lentokoneen tyylikkään, paljain jalan avulla ja vinkaisi:
  - Kotkaillemme!
  Alvina leikkasi kolme venäläistä autoa yhdellä räjähdyksellä ja huusi:
  - Haukkaillemme!
  Tytöt ryhtyivät rohkeasti asioihin... Mutta he rakastavat myös venäläisten sotilaiden kiduttamista.
  Täällä vangittiin noin 14-vuotias poikalentäjä. Ja kauniit lasten pyöreät korkokengät paistoivat häntä. Ja sitten he alkoivat kastella alaston miestä jäävedellä... Sitten kiehuvaa vettä ja taas jäävettä.
  Nämä ovat taistelun kaunottaret...
  Albina lauloi:
  -Hampaan, kynsien, hampaiden, nyrkkien vuoksi!
  Alvina huusi keuhkoihinsa:
  - He haluavat hyvän taistelun!
  Ja tytöt jatkoivat ihmeiden tekemistä paljain varpaillaan ja ampuivat alas Neuvostoliiton lentokoneita.
  Venäläiset lentäjät kuitenkin vastasivat niihin. Alice ja Angela ovat juuri siirtyneet Yak-9:lle. Ja puidataan saksalaisia ja silti lauletaan samaan aikaan;
  Olet urhean maan ruumiillistuma,
  Toveri Lenin ja toveri Stalin...
  Neuvostoliitossa kaikki ihmiset ovat todella tasa-arvoisia,
  Ja nyrkit on tehty raudasta ja teräksestä!
  
  Leninille peto Adolf ei pelkää,
  Nyt Vladimir on johtaja toveri Stalin...
  Löysimme Krautteja silmään, emme kulmakarvaan,
  Kaikki natsit revittiin palasiksi kerralla!
  
  Venäjä on isänmaani,
  Suuri, loputon isänmaa...
  Kaikki kansat ovat yhtä perhettä,
  Pian elämme kommunismissa!
  
  Tehdään maastamme vahvempi
  Anna Venäjän muuttua nopeasti vihreäksi...
  Lyömme fasistia otsaan tai pikemminkin
  Ja usko minua, voimamme ei muutu kiveksi!
  
  Ja Jeesus johtajana on varsin suuri,
  Hän on meidän Herramme ja universumin Valkoinen Jumala...
  Ja Fuhrer hakataan erittäin pahasti,
  Loppujen lopuksi kykymme on muuttunut ennalleen!
  
  Kyllä, isänmaamme tähden, pyhä,
  Taistelemme kiivaasti Fritzin kanssa...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumessa,
  Hän haluaa taistella raivoissaan!
  
  Kyllä, Stalinista on nyt tullut Neuvostoliiton johtaja,
  Niin hienoa, rohkeaa ja taitavaa...
  koske Venäjää ,
  Vaikka Luciferin voima on kanssasi!
  
  Voimme saada Hitlerin, usko minua,
  Vaikka hänellä on demoninen voima...
  Hitler yksin on peto,
  Vaikka totta puhuen, Krautit eivät ole tyhmiä!
  
  Lyhyesti sanottuna astumme Berliiniin taistelijina,
  Siellä Lenin eli Stalin on kanssamme...
  Voimme helposti repiä fasisteja kuin pentuja,
  Ja usko meitä, voimamme ei katoa!
  . LUKU nro 6.
  Uusi vuosi 1944 on tullut... Huolimatta erittäin vaikeasta tilanteesta rintamalla, Neuvostoliitossa oli käynnissä työ uuden teknologian luomiseksi. Erityisesti suuria toiveita liitettiin IS-2-tankkiin ja sen tehokkaisiin aseisiin. 122 millimetrin tykistä voisi tulla voimakas argumentti sodassa natseja vastaan. T-34-85:een panostettiin myös toiveita tehokkaammalla aseella, suurella tornilla, mutta samalla rungolla ja alavaunulla.
  Lentokoneiden kohdalla tilanne oli vielä pahempi. Yak-3:a ei voitu ottaa tuotantoon korkealaatuisen duralumiinin puutteen vuoksi, ja LAGG-7:ää ei uuden moottorin vuoksi voitu käynnistää ilman tuotannon laskua.
  Joten Stalin päätti, että toistaiseksi Neuvostoliiton päähävittäjä oli Jak-9 ja LAGG-5, ja IL-2-hyökkäyslentokone oli helppo valmistaa ja sitkeä. Ja tankeissa asteittainen siirtyminen T-34-85:een ja IS-2:een.
  Tosin niin, ettei tuotanto laske...
  Ja etuosa halkesi saumoista, saksalaiset valloittivat Kaukasuksen. Makhachkala kaatui, ja he olivat jo lähestymässä Azerbaidžanin rajoja!
  Täällä Tamara taisteli naisten pataljoonaan. Taas rätsyt tunikoista ja paljain jaloin tytöt taistelivat ylivoimaisten vihollisvoimien kanssa.
  Tamara ampui linjan natseja vastaan ja kaatoi osan vihollisista. Ja sitten hän paljain varpaillaan heitti tappavan voiman kranaatin ja sirutti:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Anna ampui natseja erittäin tarkasti. Ja paljain varpaillaan hän heitti tappavan voiman kranaatteja repimällä vastustajat osiin.
  Sitten hän huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Akulina, ampunut vihollista, katkaisi fasistisen jalkaväen. Hän katkaisi Fritzin, heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Venäjälle, mahtava äitimme!
  Victoria, joka ampui vihollista ja heitti kranaatteja häntä kohti paljain jaloin, huomautti:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Olympias, joka myös ampui konekivääristä, huusi:
  - Kunnia suuren kommunismin ajoille!
  Naistaistelijat ovat uskomattomia...
  He taistelevat, kuten kuuluukin kaunokaisten puolesta...
  Taistellessaan Tamara muisti sodan alun. Kuinka hänen piti paeta Saksan joukkoja. Sitten hän kuuli aseiden jyrkän iskun. Tyttö oli jättämässä kanuunaa. Saksalaiset ottivat kiinni hänen ystävänsä Tatjanan, veivät hänen uudet kenkänsä, repäisivät korut ja korvakorut. Ja he ajoivat hänet paljain jaloin vankeuteen... Tatjana oli aluekomitean sihteerin tytär, eikä hänen tarvinnut usein kävellä ilman kenkiä. Tämä on ylpeyden nöyryyttämistä; paljain jaloin käveleminen kuin tavallinen satuttaa herkkiä jalkapohjiasi. Tyttö sai jalkansa vuotamaan verta ja voihki joka askeleella.
  Tamaralla oli myös jalassaan saamansa uudet saappaat ja hän hieroi kantapäätään pitkästä kävelystä. Ja hän riisui kenkänsä, meni paljain jaloin. Hän on kylästä kotoisin oleva tyttö, joka on tehnyt velvollisuutensa Ukrainassa. Hänen jalkansa kävelivät lapsuudessa vuoren jyrkkiä pitkin. Ja tämä ei todellakaan ole verrattavissa tasangon teihin. Totta, hänen kovettumat ovat jo irronneet pohjasta, eikä käveleminen ole niin mukavaa. Mutta jalat kovettuivat taas nopeasti. Ja hän tuskin kärsi.
  Mutta Tatjana menetti pian jalkansa niin pahasti, että hän ei voinut enää kävellä. Saksalaiset olisivat ampuneet hänet, mutta he säälivät kauneutta. He laittoivat minut kärryyn, mutta vastineeksi he saivat minut laulamaan. Tatjanalla oli miellyttävä ääni, ja hän lauloi heille useita poliittisesti neutraaleja kappaleita.
  Tamara ei tiennyt, mitä hänelle tapahtui seuraavaksi. Hän itse käveli metsän läpi, tunsi paljain jaloin kuoppia, kuoppia, oksia, ja hän jopa tunsi olonsa miellyttäväksi. Vuorten terävillä kivillä kävellessä kovettuneetkin pohjat muuttuvat pistelyksi ja kipeiksi, jos kävelet pitkään. Ja vielä epämiellyttävämpää on kävellä piikillä. Kun nämä tarttuvat pohjiin, siitä tulee paljon kivuliaampaa, jopa tytön karkeille pohjille.
  Kampanjaan osallistunut Tamara valtasi väsymys ja nälkä. Tyttö söi marjoja, eikä se riittänyt. Ja saksalaiset etenivät nopeasti. Ukrainan metsissä vuoristossa asumiseen tottunut Tamara ei tiennyt tiensä kovin hyvin. Eksyin ja päädyin perään.
  Ja nyt, kuin metsästetty kissa metsässä. Sitten tyttö sai saksalaiset kiinni moottoripyörällä. He pysäyttivät auton rattaiden kanssa saadakseen vettä. Ja Tamara hiipi konekiväärin luo ja kuinka se leikkaa siitä vihollista kohti. Ja leikkaa epävarmasti, mutta tarkasti. Ja natsit kaatuvat ja vääntelevät tuskissa. Tamara viimeistelee heidät. Hän siirsi yhden paljaan kantapään leukaan, hän kaatui. Ja tyttö sai hänet.
  Sen jälkeen kaunotar kiipesi moottoripyörän selkään, ja painaen poljinta paljaalla jalalla, vetäytyi pois.
  Liikkuminen on siis paljon hauskempaa kuin kävely ja paljain jaloin.
  Tamara hyrähti kävellessään:
  - Ihanat veljet, rakkaus, rakkaus veljet elää! Sinun ei tarvitse vaivautua päällikkömme kanssa!
  Näin taistelukuningas nousi.
  Ja nyt hän taistelee fasisteja vastaan kuin komsomoliterminaattori. Mutta joukot ovat epätasaiset, ja tyttöpataljoona joutuu vetäytymään. Taistelut täällä kiehuvat kuin vesi jättimäisessä kattilassa tulivuoren yllä.
  Anna, ampui ja heitti kranaattia tappavalla voimalla paljain varpaillaan, huomautti:
  - Sodassa kaikki keinot ovat hyviä, paitsi itsetuhoiset!
  Akulina ampui vihollista ja kaatoi natseja, huomautti:
  - Olemme ensimmäisiä kaikessa!
  Ja tytön paljas kantapää luopui tuhon lahjasta.
  Victoria, joka ampui natseja ja katkaisi vihollisia automaattipurskeilla, huusi:
  - Vihollisille ei ole armoa!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen.
  Olympias heitti paljaat, taltatut jalkansa, painavan nipun kranaatteja ja vinkaisi:
  - Maailman inhimillisimmän tuomioistuimen ja kommunismin suuruuden puolesta!
  Soturit ovat todella loistavia täällä, ja pitävät avaruuskaudesta.
  He taistelevat suurella raivolla.
  Mutta natsit etenevät edelleen Kaukasuksella. Helmikuussa 1944 saksalaiset ja turkkilaiset yhdistyivät ja jakoivat Neuvostoliiton joukot kahteen epätasa-arvoiseen osaan.
  Fuhrer vaati Neuvostoliiton lopettamista. Astrakhan kesti edelleen. Natsit, kuten aina, taistelupukuissa... Ensimmäiset ME-262:t taistelevat ilmassa. On huomattava, että ne eivät tuottaneet sensaatioita. Suurella nopeudella ei ole kovin kätevää lyödä 30 mm:n lentoaseista. Kyllä tämä pitää ottaa vakavasti. ME-262:ssa on myös joitain ongelmia sen raskaan painon vuoksi. Etenkin ohjattavuuden kanssa.
  Menestyneempi TA-152:n käytössä, joka rakastui lentäjiin ja siitä tuli työhevonen. Itse asiassa auto ja etulinjan pommikone sekä hävittäjä ja hyökkäyslentokone. Oli jopa ideoita siirtää saksalainen ilmailu kokonaan tähän lentokoneeseen. Sen eduista tulee mainita selviytymiskyky ja nopeus sekä tehokkaat aseet, jotka sopivat sekä hyökkäyslentokoneeseen että hävittäjään.
  Myös modernisoitavaa ME-309:ää käytetään yhä aktiivisemmin. ME-109 on edelleen käytössä, jota ei poisteta, koska tuotantoa ei vähennetä. Jopa ME-109 "K": n uusi muunnos ilmestyi tehokkaammalla moottorilla, joka oli aseistettu viidellä ilmapistoolilla kerralla. Et voi voittaa tällaista konetta niin helposti.
  ME-309 sai myös tehokkaamman moottorin ja pyyhkäisevät siivet. Erittäin vaarallinen auto. Neuvostoliiton lentäjät lentävät edelleen vanhoilla koneilla, ja niiden laatu on vain heikkenemässä. Toistaiseksi Yak-9 ei kuitenkaan ole niin huono, se on melko ohjattava, eikä se tarvitse ylinopeutta.
  Saksalaiset joukot ovat vahvoja ... T-34-85-panssarivaunusta oli kiistoja. Kannattaako tornipanssaria paksuntaa? Loppujen lopuksi tässä tapauksessa paino kasvaa. Ja on huomattava, että Neuvostoliiton panssarin laatu on laskenut. Seoselementeistä on pulaa, ja hitsauksen tai valun laatu on laskenut kriittiselle tasolle.
  Mutta tytöt tappelevat kuin sankarittaret...
  Sitten Elizabethin tankki rikkoutuu ja tytöt lähtevät. Paljain jaloin ja bikineissä he juoksevat lumen läpi jättäen kauniita jalanjälkiä.
  Catherine huomautti pahalla katseella:
  - Meitä kuristetaan perusteellisesti!
  Elena huomautti vihaisesti:
  Mutta voitamme silti!
  Elizabeth ampui pistoolilla osuen saksalaiseen moottoripyöräilijään ja mutisi:
  - Löin saksalaisen! Kuinka hän saa sen minulta oikein!
  Efrasia totesi energisesti:
  "He lopettavat elämänsä siellä, eivätkä he voi paeta takaisin!"
  Catherine oli aggressiivinen tyttö, ja hän lauloi:
  - Raivossamme laulamme imperiumin hymniä!
  Tytöt juoksevat luokseen, ja heidän paljaat pyöreät kantapäänsä välkkyvät.
  Poika nähdessään tytöt kysyi heiltä peloissaan:
  - Ja mistä tulit paljain jaloin?
  Elizabeth vastasi:
  - Suoritamme taktisen liikkeen!
  Poika siristi:
  - Yksi, kaksi - suru ei ole ongelma,
  Sinun ei pitäisi koskaan perääntyä!
  Pidä nenäsi ja häntäsi korkealla,
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Catherine siristi hampaat paljastaen:
  - Tiedä, että uskollinen ystävä on aina kanssasi!
  Elena huusi:
  - Älä pelkää! Me tulemme takaisin....
  Ja kaikki neljä tyttöä huusivat kuorossa;
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Soturit ovat valmiita repimään minkä tahansa saksalaisen ... Ja paljain jaloin lumessa he ovat niin seksikkäitä ja kauniita. Kuinka kauniita nämä tytöt ovat, kuin kukkivat ja kuihtumattomat ruusut.
  No, Hitler ei vitsaile, ja isänmaamme ympärillä hän pyörittää pilviä. Hän upottaa hampaansa sydämeen ja juo hänen verta!
  Ja tytöt jättävät taakseen erittäin kauniita jälkiä. Saksalaiset seuraavat näitä jälkiä ja lyövät polvilleen ja tuijottavat ahneesti. Nämä ovat villit soturit. Ja saksalaiset suutelevat tyttöjen jalanjälkiä.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla. Kaksi ihanaa tyttöä.
  Anastasia ampui alas natseja ja käänsi koneensa ympäri paljain varpaillaan ja lauloi:
  Taistelemme valoisamman huomisen puolesta!
  Akulina katkaisi natsien hännät paljain varpaillaan ja siristi:
  - Suudellaan!
  Ja tytöt puisivat jälleen saksalaisia ilman sääliä tai seremoniaa. Sen verran älykkäitä he ovat.
  Anastasia käänsi jälleen Jak-9:n ja vinkuen vyaknula:
  - Se on kommunismin nimi!
  Akulina oli samaa mieltä:
  Uskon, että koko maailma herää...
  Anastasia kaatoi saksalaiset, murahti:
  - Isänmaa on aurinkomme!
  Ja nämä ovat täällä taistelevat tytöt, korkein neuvostoluokka.
  Ja saksalaiset ymmärtävät sen, erittäin huonosti. Ja vihollisuudet kehittyvät...
  Maaliskuussa natsit alkoivat valloittaa Bakua. On hyökkäys suurta kaupunkia vastaan, joka on täynnä öljyä. Taistelut ovat rajuja.
  Saksalaiset pommittivat Bakua raskaalla tykistöllä.
  Ja iskusotilaat pommittivat. Mutta pommeja pudottivat myös ensimmäiset, uusimmat Yu-488:t, jotka erottuvat valtavasta voimasta. Nämä autot ovat yksinkertaisesti petoja.
  Yhdellä heistä Gertrude, Eva ja Frida. Kauniit tytöt, joilla on erinomainen näköala, pudottavat pommeja Neuvostoliiton asemiin. Ja he tappavat puna-armeijan sotilaita ja siviilejä.
  Baku palaa... Savu nousee pilareihin. Öljylähteet palavat, kaikki palaa.
  Gertrude sanoo hymyillen:
  - Jumala rakastaa Saksaa!
  Eva painaa paljas kantapäänsä vipuun ja pudottaa pommeja, on samaa mieltä:
  - Tietysti! Me olemme valittu rotu!
  Frida lauloi aggressiivisesti:
  - Kansamme ovat taivaan valittuja!
  Ja vilkutti tovereilleen. Nämä ovat tytöt täällä ja tappelevat, vain aggressiivisuuden ruumiillistuma. Ja taisteluvoimaa.
  Gertrude ampui ilma-aseet ja siristi:
  - Isänmaamme suuruuden puolesta!
  Eve ampui vastustajia, vahvisti:
  - Kolossaalista suuruudesta!
  Tyttöjen voidaan nähdä nopeasti hallitsevan lentokoneet. Nämä ovat tappelevia tyttöystäviä.
  Etkä voi voittaa niitä vain korteilla. Ja he puivat vihollisia villin kiihkon vallassa.
  Frida huomautti:
  - Olen suurien unelmien ja kauneuden nainen!
  Sen jälkeen hän ampui jälleen lentoaseista ampuen alas Neuvostoliiton hävittäjiä, jotka yrittivät hyökätä saksalaiseen hirviöön.
  Kyllä, natseja vastaan on tunne, että he eivät voi vastustaa.
  Baku on hyökkäyksen kohteena.
  Tamara ja hänen pataljoona taistelevat tämän kaupungin puolesta. Tytöt taistelevat epätoivoisesti ja osoittavat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta.
  Tamara antoi käännöksen, heitti kranaatin paljain varpaillaan, hajottaen saksalaisia ja heidän palkkasoturiaan, vinkaisi:
  - Rajattoman isänmaani puolesta!
  Ja vilkutti tovereilleen. Hän on korkeimman tason soturi, jolla ei ole vertaa.
  Vaikka muut tytöt eivät tietenkään ole huonoja. Sanotaanpa, että he taistelevat erittäin hyvin.
  Esimerkiksi Anna otti ja makasi natseja ikään kuin sirpin iskulla.
  Ja siristi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja paljaalla kantapäällään antoi tappavan kuolemanlahjan.
  Akulina, ampuessaan vihollista, vinkaisi:
  - Isänmaani puolesta!
  Ja paljain varpain, kuinka käynnistää tuhoamisesityksiä, jotka tuhoavat kaikki peräkkäin.
  Victoria taistelee vihollisia vastaan toimien epätoivoisesti ja päättäväisesti. Pudottaa vastustajat sarjassa. Sitten hän heittää paljain varpaillaan kranaatteja tappavalla voimalla. Ja kiljuu:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Olympialaiset myös taistelevat. Ja tämä sankarillinen tyttö heittää koko laatikon räjähteitä paljain, lihaksikkain jaloillaan. Ja tankki "Lion" kaatuu.
  Soturi huudahtaa:
  - Mutta pasaran !
  Taistelevat tytöt ja erittäin kaunis. He eivät koskaan anna periksi tai anna periksi. Heillä on terminaattorin voima.
  Ja voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia... Baku on tulipalojen valtaama. Neuvostoliiton joukoilta puuttuu ammuksia. Ja tämä on suurin ongelma.
  Monet antautuvat epätoivoon.
  Gerda ja hänen miehistönsä pakottavat miesorjat suutelemaan paljaita jalkapohjiaan. He tekevät sen kuuliaisesti ja nuolevat kantapäänsä.
  Sitten tytöt kiipeävät uudelleen Panther-2:een ja ampuvat. Neuvostoliiton aseiden lyöminen...
  Lähes koko Kaukasus on jo vangittu. Mutta Jerevan kestää edelleen. Potin kaupunki taistelee sankarillisesti - viimeinen satama, jossa Mustanmeren laivaston jäännökset yhä pitävät.
  Ja siellä eri kansallisuuksia edustavat tytöt tappelevat. Ja joukko paljasjalkaisia Gulnazia taistelee . Kaunis Georgian nainen, ja hänellä on joukkue tytölle.
  Gulnazi heittää räjähteitä sisältävän paketin paljain jaloin, repii natseja erilleen ja vinkkaa:
  - Kunnia maailman kommunismin suuruudelle!
  Hänen tamilikumppaninsa heittää myös kranaatin tappavalla voimalla paljain jaloin, repii turkkilaisia ja huutaa:
  - Kotimaalle!
  Masha, venäläinen tyttö, antaa räjähdyksen ja heittää räjähdysvoimaa paljain varpaillaan ja murtaa fasistit, huutaa:
  - Kunnia maailman kommunismin ajoille!
  Margarita antaa myös hyvin kohdistetun käännöksen. Hän leikkasi fasistit ja lähetti paljain kantapäällään lahjaksi murhaavan kuoleman murskaamalla vastustajansa ja huutaen:
  - Voitostamme!
  Näin tytöt taistelevat sankarillisesti. Ja niitä ei todellakaan voi pysäyttää, eikä niitä voi kääntää takaisin. He ovat yksinkertaisesti naistaistelijoita ja superhyviä. Ja jos he taistelevat, niin kuin sankarit ja supermiehet !
  Mutta valitettavasti on vaikea vastustaa natseja ja heidän ylivoimaisia voimiaan. Taivaalla Albina ja Alvina saavat luottavaisia tilejä. Ja niin monia lentokoneita kaadetaan, että on selvästi mahdotonta pysäyttää niitä.
  Albina, joka ampui alas toisen Neuvostoliiton lentokoneen paljain varpaillaan, lauloi:
  - Meitä ei voi voittaa, metsästäjä muuttuu riistaksi!
  Alvina katkaisi vastustajansa ja kiersi voimakkaasti päätään voimakkaalle kaulalle, sirutti:
  - Kunnia uuden arjalaisen järjestyksen aikakaudelle!
  Ja hän myös antaa periksi paljaalla kantapäällään...
  Tytöt ovat kukin ampuneet alas yli viisisataa lentokonetta ja saaneet Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Nämä ovat vain uskomattomia ihanuuksia. Ja jos kolmannen valtakunnan vihollisia jo lyödään, niin näitä paholaisia ei voida pysäyttää. Yli 500 konetta pudonnut alas vain Marseillen lähellä. Tämä ilmiö on tietysti huipussaan. Hitler päätti jopa hyväksyä Rautaristin Ritariristin kuudennen asteen platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Sen vastaanottaa se, joka ylittää ensin tuhat alas pudonnutta lentokonetta. Ja tulos on yksinkertaisesti ilmiömäinen.
  Albina katkaisi kerralla viisi Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä 30 mm:n kaliiperin lentotykkien räjähdyksellä ja painoi liipaisinta paljain varpaillaan:
  - Kunnia vahvuutemme!
  Alvina, joka leikkasi neuvostoautoja ja katkaisi vihollisia paljain varpaillaan, sanoi:
  - Suuri kunnia sankaruudelle!
  Ja soturit silmäävät toisilleen!
  He taistelevat kuten aina bikineissä ja paljain jaloin, ja tämä on heidän vahvuutensa. Tytöt ovat vain naispuolisia supermiehiä. Vaikka ne palvelevat pahaa asiaa. Ja he rakastavat paistaa tulessa vangittujen pioneerien kantapäät. Tässä ovat tytöt täällä. Brutaali mutta söpö.
  Albina sanoi kerran:
  - Maailmassa ei ole ystävällisyyttä, on vain heikkoutta!
  Ja paljaalla kantapäällään hän pudotti parin pommia Neuvostoliiton asemiin ja tyrmäsi kolme asetta.
  Nämä ovat sotureita, jotka eivät anna armoa kenellekään! Mutta heidän iskunsa ovat yksinkertaisesti murskaavia.
  Alvina huomautti hymyillen:
  - Heikoille ei ole sijaa auringon alla!
  Ja hän vilkutti kumppanilleen.
  Soturit, jotka eivät osoita heikkoutta eivätkä koskaan anna periksi. He ovat todella mestarien mestareita. Vaikka miinusmerkillä, koska ne palvelevat pahaa voimaa.
  Mutta samalla iloinen ja viehättävä.
  Albina, paljastaen hampaat ja lähettäen murhanhimoisia lentokoneiden kuoria vastustajilleen, siristi:
  - Natsien sana on pyhä - tuhoamme sen ikuisesti!
  Alvina huomasi aggressiivisesti ja kaatoi vastustajat:
  - Olemme todella merirosvoja!
  Albina katkaisi viholliset ja vahvisti:
  - Kaikki muu on unta!
  Ja sotureista tuli niin murskaavia ja kukistavia kaikki, kuten kiekkojen maalinteko mailoilla.
  Alvina siristi murskaaessaan venäläiset lentokoneet:
  - Taistelemme Hitlerin kotkia vastaan!
  Ja vilkutti tovereilleen.
  Täällä olevat soturit päästävät itse asiassa vihollisten sisälle. Puna-armeija saa heiltä pääomaa.
  Taistelevat tytöt tyrmäsivät venäläiset joukot niin innokkaasti.
  Mutta Helga TA-152:ssa tuhoaa Neuvostoliiton maajoukot. Pudottaa SAU-85:n ja huutaa:
  - Saksan suuruuden ja hänen poikiensa ja tyttäriensä puolesta!
  Mutta taistelut jatkuvat edelleen Astrahanin puolesta.
  Tytöt, joilla on viimeiset voimat pitää kiinni.
  Alenka heittää räjähteitä sisältävän pommin paljain jaloin. Rikkoo natseja ja huutaa:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Anyuta ampuu natseja ja heittää myös kranaattia paljain varpaillaan, kiljuu:
  - Ja pelastus maalle!
  Alla kaatoi vastustajia ja leikkaa heitä ilman tarpeettomia seremonioita ja heitti kranaattia paljaalla kantapäällään, vinkui:
  - Tältä meidän kunniamme kuulostaa!
  Maria, tuhoamassa vihollisia, heittelemässä kuolemanlahjoja paljain varpaillaan, karjuu:
  - Olemme mahtavia loistossamme!
  Marusya, joka niittää eteneviä arabipalkkasotureita riveissä ja heittää kranaattia paljain jaloin, huutaa:
  - Muutoksille, jotta hinnat putoavat kerralla!
  Matryona, joka sammutti natseja konekiväärillä, otti sen ja vinkaisi:
  - Isänmaamme Neuvostoliitto! Tulee murskattu herra!
  Täällä olevat soturit toimivat erittäin aggressiivisesti. Ja heidän taistelupaineensa on valtava.
  He esittelevät yleensä valtavaa taitolentoaan. Ja todella hillitön paine.
  Soturit ovat paljain jaloin, mutta onnellisia...
  Huhtikuussa natsit valtasivat Bakun. Ammusten puute vaati veronsa. Samaan aikaan myös Poti kaatui lähes samanaikaisesti. Vain vuoren rinteillä sijaitseva Jerevan kesti. Mutta hän oli myös tuomittu. Myös ammukset ja ruoka olivat loppumassa. Turkkilaiset eivät vain ole vielä ryntäneet tähän kaupunkiin, ja he keräävät pölyä nälkiintymään.
  Tamaran pataljoonan tytöt katosivat osittain maanalaisten joukkoon, ja osa siirtyi komentajan kanssa takapäätä pitkin eteen... He halusivat murtautua omilleen.
  Kaukasus on jo lähes kokonaan vangittu, mutta sota jatkuu. Vaikka Neuvostoliitto menetti suurimman öljykentän tuolloin. Mutta puna-armeija ei ole hengeltään rikki. Ja öljyä on edelleen Volgan alueella, Siperiassa ja monissa muissa paikoissa.
  Hitler käski lopettaa venäläiset Astrakhanissa 20. huhtikuuta mennessä. Ja taistelut kehittyivät valtavassa mittakaavassa. Ja pommitukset kiihtyivät jyrkästi.
  Neuvostoliitto oli kovan paineen alaisena. Taistelut jatkuivat Alma-Atan puolesta, jonka japanilaiset hyökkäsivät. Kaupunki oli lähes kokonaan ympäröity.
  Samurai, heti kun se oli hieman lämpimämpi, yritti kehittää hyökkäystä Magadanin suuntaan.
  Veronica taisteli Alma-Atassa ja yhdessä tyttöpataljoonansa kanssa taisteli samuraiden hyökkäystä vastaan.
  Ja niitä on paljon. Myös romahdusmenetelmillä värvätyt kiinalaiset taistelevat.
  Japanilaiset heittävät keltaiset sotilaat taisteluun... He etenevät ja kirjaimellisesti suihkuttavat Neuvostoliiton asemat ruumiillaan.
  Veronica on tulessa. Ja hän leikkaa kiinalaisia ja samuraita riveissä. Hän heittelee kranaatteja paljain varpaillaan ja vinkua:
  - Kunnia venäläiselle hengelle!
  Marfa myös ampuu, katkaisee vastustajat ja vinkkaa:
  - Isänmaan puolesta!
  Natasha ampuu japanilaisia ja kiinalaisia sotilaita, jotka on värvätty kanuunanruokana, huutaa:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Alina ampui samuraita ja kiinalaisia taistelijoita, niitti heitä suurella intohimolla ja antoi kuoleman lahjan paljaalla kantapäällään, vinkuva:
  - Kommunismin uusille rajoille!
  Veronica ampuu vihollista suurella tarkkuudella ja murtautuu kiinalaisten päiden läpi ja huutaa samalla:
  - Kunnia neuvostomaalle!
  Ja paljaalla jalallaan hän lähettää valtavan kranaattijoukon, joka repii kaikki viholliset.
  Marfa, katkaisee vihollisen ja heittää kuoleman lahjan paljain sormin, huutaa:
  - Hallitse kommunismin aikakautta!
  Natashka repi irti, heitti paljain jalkaillaan räjähdyspakkauksen, massa kiinalaista, vyaknulaa:
  - Uuden Neuvostoliiton järjestyksen puolesta!
  Alina, ampuen erittäin tarkasti vihollista, kiljui:
  - Taistelemme kommunismin uusien rajojen puolesta!
  Ja hänen paljas kantapäänsä väistyi tuhopommilla.
  Taistelevat tytöt, ikään kuin kipinöitä vuotaisi heidän silmistään.
  Ei, japanilaiset eivät voi valloittaa sellaisia ihmisiä edes yhdessä kiinalaisten joukkojen kanssa. Ja samuraitauva hyökkäämään.
  Ja taas he heittävät ruumiita kaikissa lähestymistavoissa. Mutta niitä on liikaa, ja paljasjalkaisten kaunokaisten pataljoona joutuu vetäytymään.
  Ja siellä on japanilaisia ninjatyttöjä. Ja niitä vastaan on erittäin vaikea taistella.
  Ne ovat niin kimaltelevia, taistelevia ja kauniita. Ja he heittävät jalkojaan paljain varpaillaan, lahjoja, joilla on suuri tuhovoima.
  Sinihiuksinen ninjatyttö leikkaa Neuvostoliiton sotilaita miekoilla ja kiljuu:
  - Keisarin vallan aikakaudelle!
  Keltahiuksinen ninjatyttö ajaa tuulimyllyä, murskaa Venäjän armeijan ja vinkkaa:
  - Kunnia banzai -ajalle !
  Punahiuksinen ninjatyttö käytti helikopteritekniikkaa, katkaisi Neuvostoliiton upseerin ja huusi:
  - Me voitamme aina!
  Valkohiuksinen ninjatyttö käytti perhostekniikkaa, katkaisi kolme venäläissotilasta ja heitti hernettä paljain varpaillaan. Se räjähti ja käänsi kolmekymmentäneljä.
  Soturi huusi:
  - Uudelle japanilaiselle tilaukselle!
  Tytöt täällä ovat ihania ja todella siistejä... Ja Puna-armeija Kaukoidässä kohtasi vakavan vihollisen.
  Mutta keskustassa Neuvostoliiton joukot aloittavat äkillisen hyökkäyksen Rževin suuntaan.
  Täällä Elizabethin miehistö taistelee ensimmäistä kertaa uudella IS-2-tankilla. Auto, johon on kiinnitetty toiveita. Yleensä miehistön jäseniä on viisi, mutta täällä soturit selviävät neljästä.
  Elizabeth ampuu 122 mm aseella. Tuhoisa ammus lentää murhaavalla voimalla. Kuvaa kaaria ja osumia kaukaa T-4.
  Elizabeth huudahtaa:
  - Tämän tein hyvin!
  Ekaterina syyttää, käyttää paljaita varpaitaan ja huomauttaa ärtyneenä:
  - Eikä ase ole liian nopea!
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Ei täydellinen panssarihävittäjä ollenkaan!
  Elena, joka auttoi paljain jaloin aseen lataamisessa, huomautti:
  - Mutta tappaja!
  Ja sitten Catherine ampui. Ja kuori osui aluksella olevaan Pantheriin kaukaa. Kyllä, murha-ase...
  Catherine huomautti:
  - Meillä on paljon energiaa ja jännitystä!
  Elena oli samaa mieltä:
  - Paljon! Kunnia Venäjälle!
  Euphrasia huomautti myös:
  - Tämän auton näkyvyys on heikkoja tyttöjä. Miten ammut sen?
  Elena totesi loogisesti:
  - Ja tämä on meidän koulutettu silmämme! Jos voitetaan, niin voitetaan!
  Ja soturit lauloivat kuorossa:
  - Emme pelkää ja taistelemme aina!
  . LUKU 7
  21. huhtikuuta Astrakhan oli vielä osittain Neuvostoliiton hallinnassa. Saksalainen ei ollut täysin ihastunut siihen.
  Maasto mahdollisti täällä puolustamisen. Ja saksalaiset päättivät muuttaa taktiikkaa. Hyökkäysten sijaan he siirtyivät pommituksiin ja pommituksiin.
  Alenka ja hänen tiiminsä piiloutuivat bunkkeriin ja odottivat massiivista pommitusta.
  Tytöt olivat vain kuusi, pelasivat korttia. He pitivät kansia paljain varpaillaan ja keskustelivat.
  Anyuta sanoi vihaisesti:
  - Kaukasuksella vain Jerevania ei otettu. Tämä on vain viimeinen saari tällä alueella. Mitä seuraavaksi?
  Alenka ehdotti loogisesti:
  - Todennäköisesti he menevät Moskovaan. Tämä on heidän uskontunnustuksensa!
  Allah huomautti huokaisten:
  - Voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia... Olemme todella häviämässä sodan, eikä meillä ole tarpeeksi sotilaita!
  Maria totesi loogisesti:
  - Ja natsit kärsivät tappioita! He eivät voi vastustaa meitä!
  Matryona ilmaisi mielipiteensä heittäen kortin paljain varpaillaan:
  - Olemme syntyneet voittamaan, ja tulemme varmasti voittamaan, tiedän sen!
  Marusya suostui taistellen vastustajaansa vastaan paljain varpaillaan:
  - Ei tietenkään ole epäilystäkään!
  Alenka ei olisi niin optimistinen heittäen kortin paljaalla, ruskettuneella jalallaan:
  "Me tytöt saatamme joutua elämään miehityksen alla, mutta uskon, että me voitamme epäilemättä!"
  Anyuta totesi päättäväisesti:
  - Voit taistella sissimenetelmillä, ja se on erittäin kaunista, kun taistelet tällaisten ihmisten kanssa, se on erittäin siistiä!
  Alla huomautti aggressiivisesti:
  - Meidän pitäisi taistella aktiivisemmin!
  Tytöt lopettivat puhumisen. Sitten he siirtyivät toiseen aiheeseen.
  Marusya huomautti ärsyyntyneenä:
  - Uskovien määrä kasvaa. Vastoin kaikkea logiikkaa!
  Anna vastasi tähän:
  Kukaan ei ole vielä todistanut, ettei Jumalaa ole olemassa. Eikä hän voi toisin todistaa. Joten täällä voit väittää loputtomiin.
  Elena vahvisti:
  - Ja täällä väittely on typerää ja turhaa!
  Allah oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tämä keskustelu on hyödytön. Lisäksi, jos Jumala on olemassa, niin Hän on sellainen, että hänen on parempi olla olematta!
  Matryona naurahti ja huomautti:
  - On parempi, ettei sellaista jumalaa ole olemassa! Siihen asti lauletaan!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa;
  Olemme tyttöjä, liittymässä komsomoliin,
  He vannoivat uskon kautta olevansa isänmaa...
  Niin että raivokas tappio odotti natseja,
  No, ja Venäjä elää kommunismin alla!
  
  Loppujen lopuksi Lenin on kanssamme kuin metalli,
  Pronssista, joka on vahvempi kuin mikään teräs...
  Unelmoin maailman kääntämisestä
  Kuten suuri nero Stalin testamentaa!
  
  Teemme isänmaasta viileämmän,
  Ja me nostamme Isänmaan tähtien yläpuolelle ...
  Olkoon menestys komsomolin jäsenillä,
  Vaikka jalkamme ovat paljaat!
  
  Fasisti hyökkäsi kotimaatani,
  Samurait tulevat röyhkeästi idästä...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia
  Ja uskon vastustajaan, me revimme hänet palasiksi!
  
  Svarog on kanssamme ,
  Joka nauraen rakentaa kommunismia...
  Vahvin kaikista universumissa on loistava perhe,
  Lisää tietoisuutta ja tahtoa!
  
  Uskon, ettemme koskaan luovuta,
  Isänmaata ei saa polvilleen...
  Toveri Stalin on kirkas tähti,
  Ja opettajamme on viisas nero Lenin!
  
  Teemme isänmaamme,
  Kauniimpaa ja säteilevämpää planeetalla ...
  Ja se tulee olemaan, tiedä tappava ase,
  Anna aikuisten ja lasten pitää hauskaa!
  
  Polta Svarog , älä pala sydämessäsi,
  Olet kaikkien Venäjän miekkojen suojelija ...
  Rakennamme pian, uskon vahvan paratiisin,
  Jeesus tulee pyhään tehtävään!
  
  Älä luota Hitlerin jengiystäviin
  Että hän voittaa helposti ja uhkaavasti...
  Tarvitset vain yhden perheen -
  Ja usko, että ei ole liian myöhäistä rakastaa isänmaata!
  
  Herra Kaikkivaltias varjele meitä kaikkia,
  Nosta kolmivärilippu maan päälle...
  Ja paha saalistaja muuttuu peliksi,
  Pystymme selviytymään Saatanan kanssa!
  
  Rakastan Isoa Isänmaata
  Koko maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa sinua
  Emme myy Venäjää ruplalla,
  Rakennetaan rauhaa ja onnea universumiin!
  
  Isänmaamme nimessä unelma,
  Suuri Venäjä nousee...
  Kaikki muu on pelkkää turhamaisuutta
  Ja uusi messias on kanssamme!
  
  Voi kaikkivaltias Lada,
  Annat rakkautta ja rauhaa venäläisille ...
  Käännyn puoleesi, joten rukoilen,
  Ja tarvittaessa lyö salamalla!
  
  Maria taivaan Jumalan äiti,
  Universumi antoi Jeesukselle...
  Sinun tähtesi suuri Jumala on noussut,
  Ihmiset eivät ole menettäneet todellista makua!
  
  Huomaa, että komsomolin jäsenet ovat
  Venäjän jumalia arvostetaan suuresti ...
  Olemme isänmaan suuria poikia,
  Venäläiset voittaa aina!
  
  Ystävien täytyy rukoilla isänmaata,
  Perun, Yarilo ja Svarog ovat mahtavia ...
  Meistä tulee erittäin vahvoja aviomiehiä
  Ja puhallamme jopa pilviä taivaalla!
  
  Nyt vihollinen on jo heitetty takaisin Moskovasta,
  Satutit fasisteja paljon...
  Olemme uskollisia Jeesukselle ja Stalinille,
  Tankkeja aseineen riittää!
  
  Ei, vihollinen ei pysty hillitsemään venäläisiä,
  Koska soturimme ovat kaikkivoivia...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Jotta jokainen poika olisi erittäin vahva!
  
  Usko minua, Stalingrad on loistava,
  Ja me suojelemme häntä hyökkäykseltä...
  Ritarien voittajariita tulee,
  Vaikka veri virtaa hallitsemattomana virtana!
  
  Tytöt paljain jaloin kylmässä,
  He juoksevat kantapäänsä vilkkuen...
  Ja he lyövät fasisteja nyrkkeillään,
  Epäseuraava Kain litistetään!
  
  Kaikki tulee olemaan hyvin, ihmiset tietävät sen hyvin,
  Olemme avaruudessa, avaamme tähtikuvioita ...
  Loppujen lopuksi on syntiä epäillä rohkeutta,
  Ja Jumalan valtaistuimelle tulee mies!
  
  Tiede herättää pian kuolleet kuolleista,
  Pystymme olemaan nuorempia ja kauniimpia ...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Kauniille äidilleni Venäjälle!
  Tytöt lauloivat koko runon hyvin ja jatkoivat korttien pelaamista paljain jaloin ...
  22. huhtikuuta oli Leninin syntymäpäivä. Tytöt joivat vedellä ja kahvilla laimennettua alkoholia ja kehrtelivät hengitystään...
  Puna-armeija toteutti seuraavan Rzhev- Sychevsk -operaation keskustassa. Saksalaiset olivat puolustuksessa ja taistelivat takaisin. Uudet Neuvostoliiton tankit T-34-85 ja IS-2 taistelivat. Viimeinen auto juuttui usein mutaan. Kyllä, ja "Tiger" -2:n ja raskaampien "kissojen" panssari ei ottanut otsaa. Myös "Panther" -2 pystyi lävistämään vain läheltä.
  Saksalaisin auto lävisti Neuvostoliiton kauempaa.
  Hitler oli yleisesti ottaen tyytyväinen Panther 2:een, joka oli tyydyttävästi suojattu ja jolla oli hyvä suorituskyky ja aseistus. Mutta hän vaati luomaan tankin, joka olisi paremmin suojattu ja samalla ajaisi siedettävästi...
  "Hiiri" osoittautui tässä tapauksessa tehottomaksi koneeksi. E-100 kehitettiin aktiivisesti osana "E"-sarjaa. Moottorin ja voimansiirron järjestely oli tarkoitus tehdä yhdessä, ja torni oli rungon tapaan kapeampi ja kaltevampi. Panssarin paksuus pysyi Hiiren kanssa vertailukelpoisena, kuten aseidenkin, mutta painoa piti pudottaa 130 tonniin korkeuden vuoksi. Tässä tapauksessa moottorin päinvastoin olisi vahvistettava 1500 hevosvoimaa, ja säiliöllä olisi tyydyttävä liikkuvuus.
  Yleensä "E"-sarjan piti olla uuden sukupolven tankit. Matalammat siluetit, suuret rationaaliset kaltevuuskulmat, tehokkaat aseet ja moottorit, tiivis asettelu.
  Saksalaisilla oli kuitenkin jo hyvät autot. "Panther" -2 korvasi edellisen mallin. Siellä oli myös uusi "Tiger" -2 tehokkaammalla moottorilla, kapealla tornilla. Paremmin suojattu ja kevyempi.
  Joten natsit eivät istuneet paikallaan.
  24. huhtikuuta 1944 ensimmäinen saksalainen Arado -suihkupommikone iski Moskovaan kuolemanlahjalla. Hän pudotti pommin suurelta korkeudelta ja ohitti helposti Neuvostoliiton hävittäjät.
  Hitler sanoi, että nyt Neuvostoliitolla ei ole mahdollisuuksia, ja Puna-armeijan loppu tulee pian.
  Huhtikuun 25. päivänä alkoi uusi hyökkäys Astrakhania vastaan. Ensimmäinen maansiirtokone osallistui myös taisteluun: maanalainen panssarivaunu.
  Kaksi saksalaista tyttöä taisteli siinä: Mercedes ja Dora. Warriors kokeili maanalaista mallia, joka liikkui maassa.
  Vaikka melko kevyt niin lyhytpiippuisella 75 millimetrin tykillä ja neljällä konekiväärillä.
  Tytöt vetävät autoja maahan. Porat pyörivät ja leikkaavat kiven läpi. Liike on melko hidasta seitsemän kilometriä tunnissa, ajoneuvoille, maan alla tämä ei ole huono.
  Mercedes painaa paljaat varpaat Saksan armeijan ensimmäisellä ohjaussauvalla. Se on erittäin kätevä käyttää ja ääntää:
  - Tässä on meidän saksalainen tiedemme onnistuneena!
  Dora oli samaa mieltä:
  - Kyllä, tiedämme jo paljon! Voimamme on erittäin suuri!
  Sitä ohjataan myös joystickillä. Tytöt testaavat erikoiskonetta tutkalla.
  Tässä on Neuvostoliiton akku edessä ja voit sukeltaa sen alle.
  Mercedes, hampaat paljastaen, huomauttaa:
  - Rakennamme uuden järjestyksen!
  Ja nyt natsien kone ilmestyy. Räjähtävä sirpaloitunut ammus osuu Neuvostoliiton aseisiin. Ja iskee puna-armeijan sotilaita vastaan.
  Dora sanoo nauraen:
  - Tervehdys mahtavaa revansismia!
  Ja paljain varpain hän tekee tarkkoja laukauksia. Iskee vihollista ja vinkkaa:
  - Kunnia uudelle unelmalle!
  Mercedes kirjoittelee konekivääreistä ja ulvoo sanoo:
  - Suurten unelmien aikakaudelle!
  Tytöt nauravat ja taputtavat itselleen. Nämä ovat niin aggressiivisia ja erittäin nopeita sotureita.
  Dona huomauttaa aggressiivisesti:
  - Maailmassa on paljon hyvää!
  Ja paljain varpaillaan hän painaa nappeja ja ampuu taas Neuvostoliiton tykistömiehiä kohti.
  Mercedes vahvistaa hymyillen:
  - Ja siitä tulee vielä kauniimpi!
  Ja hän myös ampuu paljain varpaillaan. Näin nämä taistelevat tytöt ampuvat.
  No, toinen laite sotaan...
  Natsien hyökkäys Astrakhaniin kasvaa ...
  Kaikki lähestymistavat katkaistiin... Ja Neuvostoliiton joukot joutuivat antamaan periksi 1. toukokuuta 1944 saatuaan päätökseen pitkän, sankarillisen kaupungin puolustamisen. Tämäkin linnoitus kaatui.
  Natsit juhlivat Astrahanin kaatumista ilotulituksella. Puolustus ei kuitenkaan ollut turhaa. Ja Fritzillä kesti jonkin aikaa täydentää joukkoja ja kerätä reservejä ...
  Fuhrer suunnitteli etenevän Saratovin suuntaan ja edelleen Volgaa pitkin syvällä Moskovan ohituksella.
  Mutta samalla kun saksalaiset ryhmittelivät joukkojaan, he toivat reservejä. Ja taistelut riehuivat ilmassa.
  Saksan ilmailu yritti vahvistaa ylivoimaansa. ME-262:n taistelutestit paljastivat tämän ajoneuvon luotettavuuden puutteen ja sen toistuvat onnettomuudet sekä ohjattavuusongelmia. Joten toistaiseksi ei ole ollut ajatuksia saksalaisten yksiköiden korvaamisesta kokonaan tällä lentokoneella. Päinvastoin, TA-152 osoittautui aikansa erinomaiseksi koneeksi ja sitä esiteltiin yhä enemmän. ME-309 ja ME-109 pysyivät käytössä.
  Rakettikäyttöinen ME-163 osoittautui hyväksi taistelijaksi, mutta sen liian lyhyt lentoaika teki sen käyttämisen taistelussa lähes mahdottomaksi.
  Arado -suihkupommikone , jota suuren nopeuden vuoksi oli lähes mahdotonta ampua alas ilmatorjuntatykillä, eivätkä Neuvostoliiton hävittäjät päässeet sitä kiinni. Tiedustelukoneet olivat melko hyviä. Saksalaiset kehittivät myös muita koneita. Esimerkiksi XE-162, ME-262:ta kevyempi hävittäjä, helppo valmistaa, halpa ja ohjattava, joten se voidaan valmistaa pääosin puusta. Ja muut taistelijat. Ja ME-1010 ja TA-183... Ja kehittyneempi ja luotettavampi muunnos ME-262 X:stä. Ja Gotha hännänttömät hävittäjät ja paljon muuta.
  Kuitenkin toistaiseksi saksalaiset potkurikäyttöiset hävittäjät olivat paljon vahvempia kuin Neuvostoliiton lentokoneet. Joiden laatu heikkeni ja olivat melko heikkoja sekä moottoreissa että aseissa. Lisäksi Jak-9:ää yksinkertaistettiin entisestään ja se varustettiin nyt vain yhdellä 20 mm:n lentotykillä, luopuen konekivääristä. Tämä teki tuotannosta halvempaa ja helpompaa sekä pienensi painoa.
  Kuitenkin konekivääri saksalaisia lentokoneita vastaan on melko heikko. Toistaiseksi Neuvostoliitolla ei ollut varaa tuottaa kehittyneempiä automalleja ja nopeus- ja aseita natsien edessä. Koneiden suurempi paino aiheutti myös ongelmia ohjattavuuden kanssa.
  Ja polttoaineen puute heikensi siivekäs henkilökunnan lentokoulutusta.
  Alvina ja Albina, jotka hallitsivat ME-309:n tehokkaat aseet kohtuullisella nopeudella, eivät halunneet laskeutua ME-262:een, joka kaatui itsensä liian usein. Ja nopeudella he ovat jo vahvempia kuin venäläiset.
  Alvina, joka katkaisi Neuvostoliiton auton, huomautti:
  - Taistelu taivaalla on mielenkiintoista!
  Albina, paljain jaloin, osoitti taistelijaa kohteeseen ja murskasi sen, suostui:
  - Kyllä, olemme pohjimmiltaan maailman vahvimpia!
  Ja tytöt nauroivat kuin hullut.
  Toukokuu osoittautui suhteellisen rauhalliseksi. Puna-armeija yritti edelleen katkaista Rzhev-kohteen.
  Elizaveta ampui IS-2:sta vastustajia... Neuvostoautolla oli hyvä suoja vain rungon otsan yläosassa. Tornin otsaa ei ole suojattu riittävästi. Ja se lävistetään jopa lähietäisyydeltä T-4-aseilla. Viimeinen tankki kuitenkin lopetettiin lopulta toukokuussa, kuten myös Panther ja tavallinen Lion ja Maus. Nyt sarjassa "Patera" -2 ja "Tiger" -2 ovat maksimaalisesti yhtenäisiä ja vastaavilla aseilla.
  Nämä koneet ovat hyvin suojattuja otsalta, melko heikkoja sivuilta ja eroavat painoltaan enemmän. Niiden ajokyky uusilla moottoreilla on armeijalle hyväksyttävä. Mutta nämä panssarit ovat myös väliaikaisia... Panther-3 ja Tiger-3 E-sarjasta valmistellaan korvaamaan niitä. Tiheämmällä asettelulla, jossa moottorin ja vaihteiston sijainti yhdessä lohkossa ja poikki, kevyellä, yksinkertaistetulla ja samalla ajettavalla ja helposti korjattavalla alavaunulla.
  Uudet koneet tulisi suojata paremmin, mutta ilman merkittävää painon nousua.
  Aseiden osalta täällä ei ole yhtenäisyyttä. Neuvostoliiton tankeissa on panssari, joka ei ole liian paksu ja huonolaatuinen. Eikä ole mitään järkeä asentaa suurikaliiperisia aseita. Armeija on melko tyytyväinen 88 mm:n tykkiin. Hän kestää kolmekymmentäneljä neljältä kilometriltä ja IS -2 hieman lähemmäs. Kehitys on siis käynnissä...
  Neuvostoliiton on vastattava tähän jollakin. Mutta ei ole vielä selvää, miksi... Suunnitelmissa on luoda SU-100. Tämä itseliikkuva ase on yksinkertaisesti tehokas ja läpäisevä vaikutus. Siihen liittyy joitain toiveita taistelusta Kolmannen valtakunnan kasvavia raskaita panssarivaunuja vastaan. Mutta se on silti tehtävä, kuten kuoret sellaiselle hirviölle, ja aseen sarjatuotanto on perustettava, mikä ei sodan aikana ole kovin realistista.
  Mutta tässä on Elizabethin panssarivaunumiehistö taistelemassa T-34-85:llä. Ja tytöt, paljain jaloin ja bikineissä, taistelevat rohkeasti.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan natseja kohti ja lävistää Pantterin kylkeen sanoen:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Ja heidän kolmekymmentäneljänsä hyppää ylös ja kääntyy nopeasti ympäri ampuen.
  Myös Ekaterina ampuu erittäin tarkasti vihollista. Vanhentunut T-4-tankki rikkoo sen sivulle ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliiton ritareille!
  Ja vilkuttaa jälleen ystävilleen. Sellainen militantti tyttö osoittautui.
  Elena ampuu myös vihollista. Se lävistää sen erittäin tarkasti, tässä tapauksessa rikkoen Tiger-2-luistinradan ja karjuu keuhkoihinsa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Eufrasia ampuu tarkasti vihollista. Tekee tarkan laukauksen vihollisen kylkeen, murtautuu metallin läpi ja kiljuu:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Ja tytöt käyttävät tankkiaan luottavaisesti ja poikkeavat kuorista. Ei ole helppoa voittaa tyttöjä.
  Täällä uusin ja mahtava "Lion" -2 ilmestyi heitä vastaan. Yritä murtautua tällaisen tankin läpi, ja hän yrittää lyödä kolmekymmentäneljä.
  Ja ampuu kaukaa.
  Elizabeth vastasi twiittaamalla:
  - Et ota sitä!
  Ja lähettää ammuksen tankille "Lev" -2 kaukaa. Se osuu häntä otsaan.
  Hitleri napsahtaa.
  Sitten Catherine ampuu uudelleen käyttämällä paljaita varpaillaan vihollista, ja tällä kertaa ammus, kuvattuaan kaaren, osui vain fasistiin tykin pitkässä piipussa.
  Catherine huusi:
  - Terävä silmä, vinot kädet, tämä ei koske meitä!
  Kadonnut tavaratilansa saksalainen alkoi nopeasti kääntyä ympäri ja lähteä. "Lion" -2 on ensimmäinen saksalainen säiliö, jossa vaihteisto ja moottori sijaitsevat edessä yhdessä lohkossa ja vaihdelaatikko on itse moottorissa.
  Tämä antoi hänelle mahdollisuuden vähentää pituuttaan ja painoaan, mikä nosti nopeuttaan merkittävästi. Ja niin "Lev" -2 lähti, ja hänellä oli mahdollisuus rikkoa etäisyys ...
  Elena kohdistai aseen paljain varpaillaan, otti sen ja ampui vihollista kohti. Kuore osui leijonan rungon perään, mutta kimppasi...
  Elena murisi:
  - Vittu, etäisyys on suuri. Emme saa häntä!
  Catherine kurkisti hampaitaan paljastaen:
  - "Leo", tytöt, tämä on "Leo", älkäämme loukkaantuko! Pian tiedän teidät ystävät, se on hyvin noloa!
  Ja heidän panssansa osui T-3:een, tämä panssari oli juuri kääntynyt kyljelleen ja siihen voitiin osua kaukaa.
  Ja tyttö ampui paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle maan päällä!
  Efrasia huomautti ärsyyntyneenä, ampuen vihollista ja käyttämällä paljaita kantapäitään:
  - Isänmaamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Elizabeth sirkutti hampaansa paljastaen ja alkoi laulaa säveltäen koko runon kulkiessaan:
  Saatana ei voi voittaa meitä
  Kotimaani on maailman kaunein,
  Ole kuuluisa kauniista maasta...
  Aikuiset ja lapset viihtyvät siinä!
  
  Kukkikoot laakson liljat siinä upeasti,
  Ja kerubit soittavat kunnollisen hymnin...
  Fuhrer tulee kaput
  Venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa!
  
  Komsomolin jäsenet juoksevat paljain jaloin,
  He tallaavat lunta paljain kantapäällään...
  Hitler näytät ihan hyvältä
  Siirrän sinut tankissa!
  
  Voimmeko voittaa natsit?
  Kuten aina, olemme paljasjalkaisia tyttöjä...
  Pelottavin ritarimme on karhu,
  Hän tappaa kaikki konekiväärillä!
  
  Ei, me tytöt olemme jo erittäin siistejä,
  Revimme kirjaimellisesti kaikki viholliset erilleen...
  Kynnemme, hampaamme, nyrkkimme...
  Rakennamme paikan upeaan paratiisiin!
  
  Uskon, että tulee siistiä kommunismia,
  Maa kukkii siinä, usko neuvoja ...
  Ja surullinen natsismi katoaa,
  Uskon, että niitä lauletaan!
  
  Se kukkii, uskon reunan olevan myrskyinen,
  Voitosta olemme jälleen voittoon...
  Voita japanilainen Nicholas
  Samurai vastaa ilkeydestä!
  
  Emme anna itseämme kallistua,
  Murskaa vihollisemme yhdellä iskulla...
  Anna metsästäjän muuttua riistaksi
  Murskasimme Wehrmachtin hyvästä syystä!
  
  
  Usko meidän antamaan periksi, äläkä käsistä,
  Venäläiset ovat aina pystyneet taistelemaan...
  Teroitimme pistimet teräksestä,
  Fuhrerista tulee ihailijan kuva!
  
  Tämä on minun kotimaani
  Venäläinen harmonikka soittaa siinä ...
  Kaikki ihmiset ovat ystävällistä perhettä,
  Abel voittaa, ei Kain!
  
  Pian se on Neuvostoliiton loistossa,
  Vaikka vihollisemme on julma, petollinen ...
  Näytämme esimerkkiä rohkeudesta,
  Venäjän henki ylistetään taisteluissa!
  . LUKU nro 8.
  Toukokuu 1944 meni nopeasti... Albina ja Alvina keräsivät laskuja lentokoneissa.
  He ovat tyttöjä, jotka ikään kuin kerubien siivillä ryntäävät.
  Albina ampuu alas venäläisen koneen paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Alvina, myös paljain jaloin ja bikineissä, kaataa Neuvostoliiton lentokoneen, halkaisee sen palasiksi ja huutaa:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Sen jälkeen tytöt alkoivat ampua Neuvostoliiton tankkeja käyttämällä 37 mm:n tykkiä.
  He tyrmäävät kolmekymmentäneljä ja huutavat:
  - Olemme niin siistejä!
  Albina painaa poljinta paljaalla, pyöreällä kantapäällään ja siristaa:
  - Olkoon kommunismi ylistetty!
  Ja se törmää neuvostoauton läpi.
  Alvina myös ampuu tarkasti vihollista, lyö hänet ulos ja kiljuu hampaat paljastaen:
  - Totuksemme on nyrkkiin!
  Sellaiset nokkelat tytöt... Ja he tuhoavat neuvostorykmenttejä... Esimerkiksi he saivat IS-2:n. Niinpä he hyökkäsivät hänen kimppuunsa ilmasta ja kuinka he naulasivat sen lentoaseesta. He murtautuivat metallin läpi ja saivat säiliön palamaan. Ja räjäyttää taistelusarjoja.
  Albina siristi keuhkoihinsa:
  - Tyttö rakastaa tappamista! Tässä on tyttö!
  Alvina sihisi helmihampaitaan paljastaen:
  - Kunnia isänmaallemme! Kommunismin puolesta!
  Tytöt ovat jo ryhtyneet totalitaariseen vastustajien tuhoamiseen.
  Ja puna-armeija murskattiin luottavaisesti.
  Ja Gerda taisteli "Panther" -2:n miehistössä ja oli mukana täydellisessä tuhossa.
  Tyttö osoitti tykkiä paljain varpaillaan. Hän kaatoi kolmekymmentäneljä ja karjui:
  - Kommunismin suuruuden puolesta arjalaisella tavalla!
  Charlotte ampui myös paljain varpaillaan Neuvostoliiton panssarivaunua kohti, särki panssarin ja huusi:
  - Suuresta menestyksestä maailmassa!
  Christina teki myös vitun ilman suuria seremonioita. Kyllä, hän teki sen niin tarkasti, löi Neuvostoliiton kolmenkymmenenneljän läpi paljaalla kantapäällään ja sanoi:
  - Suurille rajoille!
  Magda ampui myös ammuksen vuorotellen ja koukutti:
  - Uudelle arjalaiselle tilaukselle!
  Sen jälkeen tytöt ottivat sen ja lauloivat kuorossa:
  - Olemme kaikki skinheadeja, vapauden faneja, taistelemme uuden järjestyksen puolesta! Pian kansoista tulee arjalaisia, taistelkaamme tulella ja miekalla!
  Minun on sanottava, että soturit osoittautuivat hyvin taisteltaviksi. Ja jos he ampuvat alas vihollisen, niin loppuun asti.
  Neuvostoliitto on ylivoimaisten joukkojen hyökkäyksen kohteena. Japani tunkeutuu sisään idästä.
  Kaksi japanilaista lentäjää, Toshiba ja Toyota, hyökkäävät Neuvostoliiton asemiin ilmasta.
  Molemmat japanilaiset naiset ovat erittäin kauniita, paljain jaloin ja bikineissä.
  Toshiba lähestyy ilmaa, murtautuu Neuvostoliiton tankin katon läpi ja karjuu:
  - Olen hirviö Japanin helvetistä!
  Toyota, painaen paljain jalkansa varpaat polkimella ja katkaisee vihollisen, kiljuu:
  - Japanin ideoiden suuruudesta!
  Nämä tytöt ovat upeita. Ja he murskaavat viholliset erittäin aktiivisesti.
  Ja Neuvostoliitto todella häviää samuraille. Ja on ymmärrettävää miksi. Missä vastustaa tällaista fanaattisuutta ja tekniikkaa.
  Japanilaiset tytöt täällä valossa, mutta ketterät panssarivaunut murtautuvat läpi ja puna-armeijaa erityisesti puidataan.
  Tankkiyksiköt eivät ole vitsi.
  Toshiba pudotti pommeja Neuvostoliiton asemiin ilmasta, ja pari tykkiä lensi ylös ja siristi:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Sen jälkeen hän purskahtaa nauruun...
  Toyota totesi lennossa:
  - Venäjän jumalat ovat outoja. He palvovat ristillä ristiinnaulittua miestä ja pitävät häntä Jumalana. Jopa jotenkin siitä tulee hauska!
  Toshiba naurahti vastaukseksi ja huomautti:
  - Ja meistä itsestämme tulee pian jumalia ja jatkamme jumaluutemme kehitystä!
  Ja tytöt ovat erittäin halukkaita nauramaan.
  Toyota nauroi:
  - Vahvuutemme on yhtenäisyydessä!
  Toshiba vahvisti tämän aggressiivisesti:
  - Voimamme, nyrkkimme!
  Ja taas, taivaalta, he tuovat alas lentokoneiden virran vihollisen kimppuun murtautuen kolmenkymmenenneljän läpi.
  Nämä ovat tappelevia tyttöjä ja he sanovat mitä muuta. Japani nielee ja polttaa kaikki.
  Ja kun pioneeria kidutetaan, se osoittautuu erittäin aggressiiviseksi.
  Varsinkin jos pojan kantapäät ovat paistuneet. Tämä on suurin, mikä ei ole supertoimintaa ...
  Ja tytöt huutavat keuhkoihinsa...
  Ja myös neuvostotytöt taistelevat rohkeasti ja ampuvat alas vastustajia. Ja he toimivat etuajassa ja rynnätään.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova ovat erittäin aktiivisia kaunottareja taivaalla.
  Ja he ampuvat alas natseja, vaikka ne lentokoneet ovatkin vahvempia.
  Anastasia painaa liipaisinta paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Ei ole paha olla vahva!
  Akulina painaa liipaisinta paljaalla kantapäällään ja vahvistaa:
  - Lyömme natseja kovasti!
  Ja molemmat tytöt lauloivat:
  - Vahva, vahva, erittäin vaikea voittaa! Vahva, vahva, erittäin vaikea voittaa!
  Sen jälkeen soturit alkoivat lukea siivekkäitä aforismeja, jotka laukkasivat kuin hevoset tai pikemminkin nuoret orit;
  Poliitikko kiusaa usein laittaakseen äänestäjiin ikeen!
  Kukkopoliitikko murskaa äänestäjät kuin kanat!
  Poliitikko haaveilee ratsastavansa valkoisella hevosella asettaakseen äänestäjän ikeen!
  Kettu on pieni hampaineen, ja koska se haluaa niellä ne, se yleensä piilottaa ne!
  Ihmisyydestä paljon puhuva poliitikko on tyypillinen kannibaali!
  Ja karhua voi tuudittaa hunajamakeilla puheilla!
  Alkoholistille katkera vodka on makeampaa kuin hunaja!
  Räätäli valehtelee eikä punastu, poliitikko "punastuu" ja valehtelee!
  Nainen, heitettyään pois kenkänsä, pukee ylleen miehen, kulkurin tasolle!
  Jos haluat päästä lähemmäksi Jumalaa, lyhennä ahneuttasi!
  Jopa Kaikkivaltiaan näennäisessä välinpitämättömyydessä piilee rakkaus - loppujen lopuksi lapset haluavat ennen kaikkea päästä eroon vanhempiensa hoidosta!
  Jumala viivyttää pahan rangaistusta antaakseen mahdollisuuden syntiselle!
  Lahjakkuus ja ahkeruus aviomiehenä ja vaimona synnyttävät menestystä vain pareittain!
  Jopa hunaja on katkeraa - jos hukkuu siihen!
  Petos on kuin viiniä ja sairasta ja makeaa ja vaikea pysäyttää!
  Rakkaus on kuin sirpalekuori - se repii sydämen, ravistelee aivoja, avaa taskuja, tulee ulos sivuttain!
  Ihminen on jollain tapaa tasavertainen Jumalan kanssa - Kaikkivaltias loi maailmankaikkeuden, ja ihminen synnytti tyhmyyden: molemmat ovat äärettömiä!
  Menestys joka rakentuu verelle - odottaa puukotussian kohtaloa. He syövät asetoverinsa - vihan tulos on surullinen!
  Joskus paras tapa ylläpitää mainetta on silmukka kaulassa! Joka tapauksessa, älä anna sen pudota!
  Et voi makaa karhun alla pitkään - se murskaa sinut!
  Joskus vaimo on kuin mammutti peiton sijaan!
  Kirjoittaja, joka yrittää niittää seteleitä - hän ei kylvä hyvää, ikuista!
  Maa ilman lakia on kuin ruumis ilman luurankoa! Vain jotta ei luustuisi - vaaleja tarvitaan!
  Jos haluat luoda mestariteoksen - unohda maksu!
  Taitavin petos on, kun et valehtele, mutta kukaan ei usko sinua!
  Tietenkin tappio lupaa suuria ongelmia, mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta!
  Taistelussa se tuo voiton - rohkeutta ja hyvää älykkyyttä.
  Voittaaksesi sinun on ensin katsottava missä!
  Partiolainen on voiton seppä!
  Jokainen tyhmä voi rampauttaa - jokainen älykäs ei voi parantaa!
  Paljon töykeitä teloittajia - vähän lääkäreitä!
  Kenelle lääkärit ja kenelle teloittajat!
  Ilman kipua ei ole rohkeutta - ilman uruutta ei ole voittoa!
  Kommunismin ideat ovat idiotismin raja: jos kuumat päät ja kylmät sydämet ryhtyvät toteuttamaan niitä!
  Kommunismi on kevyttä, mutta liian öljyiset poltetaan!
  Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä, laulaminen auttaa!
  Ihmiset ovat kuin rautaa - kunnes se jäähtyy, anna sille haluttu muoto!
  Jos haluat tulla suosituksi - käytä voimaa useammin!
  Arvosana on kuin helvetin ruoho - se kasvaa, kun kastelet sitä kyynelillä ja verellä!
  Ihmiset ovat kuin rikkaruohot - mitä enemmän tallaat, sitä korkeammalle se venyy!
  Yhtenäisyys on avain voittoon!
  Kuri on työkalu voittoon! Mieli leikkii sillä!
  Yhtenäisyys, rohkeus, epäitsekkyys - avaimet voittoon, vapauteen, onneen! Ilman kurinalaisuutta ei ole armeijaa, ja ilman armeijaa ei voi löytää vapautta!
  Työ on tehnyt meistä vahvempia, mielellä kerrottu antaa vapautta, ja yhdessä hyvän onnen kanssa tuo onnea!
  Komentaja on kuin pyramidin huippu - niitä saa olla vain yksi, muuten jopa niin kiinteä rakenne romahtaa!
  Suvun jaloudella on sama suhde rohkeuteen kuin hiusten pituudella mieleen!
  Mikään esi-isien rohkeus ei auta pelkuria!
  Vahvimmasta teräksestä valmistettu terä ruostuu puhujan ja pelkurin käsissä!
  Kaikkein kauhein ase on Raamattu roiston käsissä!
  Miehen tärkein rikkaus: voima, se on myös tuhon pääsyy!
  Paras ammatti on prostituutio, yhdistät bisnestä iloon ja joka kerta uusi kumppani - ei rutiinia!
  Sankarin sukutaulu - voit ylpeillä vuosisadan ajan, mutta pääsi taistelukentälle - ryntää pelkurimaisesti taakse!
  Vodkapullo on kuin kranaatti - se kaataa sinut, lyö pois aivosi, murskaa sisäsi!
  Kun sydän on täynnä armoa, jostain syystä lompakko on tyhjä!
  Todella vapaa ihminen alistuu kolmeen asiaan - järkeen, rakkauteen, Jumalaan!
  Rakkaus on kuin ruusu - se ei kukki pitkään, mutta se sattuu tuskallisesti!
  Orja sielussaan on alistuva - intohimoille, himolle, Jumalan palvelijoille!
  Onni on epävakaa kuin hiekka - vain ahkeruus sitoo sen sementillä!
  Muki viiniä on kuin valtameri - jos ihastut, menetät maan jalkojesi alta!
  Naiset rakastavat miehen voimaa, mutta eivät siinä tapauksessa, että he kokevat sen itse!
  Rakkaus on kuin vene, jos soutat liian nopeasti, se kaatuu ja uppoaa!
  Oikeaan aikaan hän esittelee artikkelin - aikuisten viettely nuorten toimesta!
  Rakkaudelle ei voi laittaa käsiraudat!
  Se mikä on luonnollista, ei ole rikollista!
  Rakkaus on hellä tunne, mutta paksuimmat kahleet eivät kestä!
  Jos kaikki lait toimisivat, maa muuttuisi vankilaksi, johon turvaa rekrytoidaan ulkomailta!
  Rangaistuksen väistämättömyyden periaate ei toimi, koska et voi pidättää itseäsi!
  Lääkärit eivät saa kulkea esteradan läpi. Sen jälkeen kätesi tärisevät ja kielesi löystyy, eikä lasillinen vodkaa, toisin kuin krapula, auta!
  Ei ole mitään väsyttävämpää - pitkä tyhjäkäynti!
  Tieteellinen löytö: kehitetty asteittain - ruumiillistuu aggressiivisesti!
  Ei pohdiskelun paikka, vaan riitojen ja hulluuden paikka!
  Kaikki ihmiskunnan ongelmat tulevat itsekkyydestä, vauraus on mahdollista vain yhteisillä ponnisteluilla!
  Ihminen ilman joukkuetta on kuin hiillos, ilman tulta - se antaa vähän valoa ja sammuu nopeasti!
  Kotimaa lämmittää - paremmin kuin tuli!
  Ja eläimellä on parempi olla laumassa!
  Logiikka ei saa palvella vaistoja - himon mieltä!
  Tulee sota - tulee suoritus!
  Lihakset ilman aivoja, tämä on kourallinen lihaa - jonka päällä paistinpannu itkee!
  Kahdesta kaksintaistelusta toinen on hölmö ja toinen roisto!
  Mitä korkeammalle ihminen lentää, sitä tyytymättömämpi hän on asemaansa!
  Yksin jätetty koira kaipaa omistajan keppiä!
  Vain hänellä on siivet - jonka mieli ei ole tottunut ryömimään!
  On paha olla yksin kuin snobi!
  Olet yksin ja vihollisesi ovat legioona!
  Vika voi syödä norsunkin!
  Jos vikoja ei ole miljoona!
  Maan johtajan tulee olla ihmisten veli, ei veli!
  . Merestä on helpompi löytää kuiva kivi kuin keksintö, jota ei ole käytetty sotilaallisiin tarkoituksiin!
  Voitto naisena houkuttelee loistollaan, mutta hylkii hinnallaan!
  Tuli on sodan jumala ja, kuten muutkin jumalat, vaatii huomiota ja uhrauksia!
  Yksi miekka on kuin pisara sadetta, se putoaa ja hajoaa, ja kun niitä on paljon, voitto syntyy!
  Älä vain laula - rauhan vuoksi!
  Sieluni on surullinen - vatsani on tyhjä!
  Ensin kulho, sitten ajatukset!
  Voitto on kunnian arvoinen!
  Kunnia on suhteellinen käsite, ja sitä tulisi soveltaa ensisijaisesti sotilaihisi!
  Kuka juo ennen taistelua - krapula alamaailmassa!
  Putket ovat äänettömiä, koska terät laulavat - teräs on vahvempaa ja äänekkäämpää kuin kupari!
  Armeija ilman komentajia on kuin lammaslauma ilman paimenta, jos yksi susi ei syö, niin se pelottaa!
  Lento on enemmän typeryyttä kuin pelkuruutta! Loppujen lopuksi useimmat sotilaat eivät kuole taistelussa, vaan takaa-ajon aikana!
  Sota on kuin dominopeliä, vain murtuneita luita ei voi enää kerätä - maa kestää!
  Vaino tekee soturista teloittajan, pelkurista rohkean miehen, nöyrästä röyhkeäksi!
  Fantasia on absurdiuden ja absurdiuden kilpailu! Samaan aikaan ei ole enää tieteellistä ja loogista genreä!
  Sodassa, kuten oopperassa - jokainen laulaa omaansa, vain susuttaja voi olla vakooja!
  Nykyajan naiset antavat miehelle anteeksi kaiken - paitsi köyhyyden!
  Tiedätkö mitä eroa on vakoojilla ja tiedustelijoilla?
  Tiedän! Meillä on vain partiolaisia - ulkomaalaisilla on vakooja!
  Mikä on parempi tyhjä pää vai tyhjä lompakko? Tietenkin tyhjällä päällä - ei niin havaittavissa!
  Mieli on paras varallisuuden kerääjä!
  Mieli ja onni: rakastunut pari - synnyttää menestystä, vaurautta, asemaa, mutta hajoaa nopeasti!
  Ylpeiden miesten on helpompi kuunnella neuvoja, kun ne antaa nainen - ellei se ole vaimo!
  Viisas vaimo on omaisuuksien arvoinen! Ja yritteliäs vaimo voi haastaa hänet oikeuteen!
  Kuka arvostaa persoonallisuutta ihmisessä ja kuka käteistä!
  Ihmiskunnan voivat tuhota kaksi asiaa - tietokoneet ja tietotekniikan tutkijat. Edellinen surkastuu mielen, jälkimmäinen ei pysty hyödyntämään sitä!
  Toveri sodassa ja kranaatti!
  Vitsit kertova granaattiomena on yleensä kuin Fabergen muna, jota käytetään pähkinöiden murtamiseen!
  Lahjakkuus on kuin sielu: sitä on mahdotonta ottaa pois, mutta se voidaan tuhota!
  Kosto ei ole kunnian arvoinen - säädyllisyyden kosto!
  Kateus on rikollisuuden siemen, oman edun tavoittelu kastelee, joutilaisuus ruokkii!
  Laiskuus on kaikista rikoksista pahin!
  On parempi kuolla miekalla arvokkaasti - kuin elää härkä, jonka ruoska ajaa talliin!
  Sodassa rohkeus voi voittaa oveluuden, mutta oveluus ei voi koskaan voittaa rohkeutta!
  Sota tekee elämästä kauheaa ja kuoleman arvoista ja kaunista!
  Vaatimattomuus on harvinainen ominaisuus komentajalle, mutta se tekee siitä vielä arvokkaamman!
  - Saakaali on sopusoinnussa sanan uloste kanssa!
  Leijonalla on vain yksi etu sakaaliin verrattuna - kyky kuolla arvokkaasti!
  Tekniikka on rohkeuden toteuttaja!
  - Mutta se ei ole totta! Itse asiassa, mitä korkeampi teknologian taso, sitä enemmän älykkyyttä ja kekseliäisyyttä taistelukentällä tarvitaan!
  Missä isänmaan edut alkavat, henkilökohtainen hyvinvointi päättyy!
  Vapaus on yhdistettävä kuriin. Anarkia on vapauden vastakohta!
  Vahva muisti on paras mentori! Yleensä vapaus voidaan voittaa miekalla, mutta vain järjen avulla se voidaan säilyttää!
  - Kun vahva soturi pelastaa toisen, ei siihen erityistä kunniaa tarvita!
  Loppujen lopuksi, kun rohkeus palaa sydämessäsi, nostat kilpesi puolustamaan orjia!
  Paskiaisen ilkeys ei ole tekosyy rehelliselle, sillä lian läsnäolo ei oikeuta likaa!
  Rakkaus ei ole koskaan halpaa - varsinkin jos et maksa lompakollasi vaan sielullasi!
  Ainoa asia, joka voi oikeuttaa vuotaneen veren, on, jos kyyneleet lakkaavat valumasta sen seurauksena!
  Ne, jotka palvelevat rahan takia, eivät voi koskaan kohdata taistelussa niitä, joita ajaa rohkea sydän ja vapaudenhalu!
  Lapsen kyynel on vaarallinen, koska se muuttuu raivoavaksi puroksi, joka huuhtoo pois sivilisaatioita!
  Komentajan asema ei ole ylimääräinen juotos, vaan lisävastuu ja raskas taakka!
  Ei tiedetä, mikä on tärkeämpää - ruokkia kaikki nälkäiset vai pyyhkiä kyynel yhdelle lapselle!
  Kulta on pehmeämpää kuin teräs, mutta pikemminkin iskee sydämeen!
  Ase ei tee sotilasta vahvaksi, vaan sotilaan ase!
  Tytöt näyttävät olevan nokkela mestareiden aforismien kanssa. Ja jos he alkavat tuhota vihollista, häntä ei voida pelastaa heiltä.
  Toukokuun lopussa 1944 natsien hyökkäys alkoi Saratovin suuntaan.
  Sturmlev ", ajoneuvo edellisen "Lionin" alustalla, vieläkin tehokkaammalla pomminheittimellä, jonka kaliiperi on 450 mm, joka kirjaimellisesti murskaa ja tuhoaa kaiken, repii ja lyö kraattereita valtavalla voimalla. .
  Ja tällainen raketti vie välittömästi kokonaisen korttelin ja kaataa sen.
  " Sturmlev ", jota hallitsee saksalaisten tyttöjen ryhmä, ampuu Neuvostoliiton asemia.
  Jane vilkuttaa ystävilleen ja pommitellen paljain jaloin hän sanoo:
  - Lakaisemme viholliset perusteellisesti pois ja teemme niistä tyypillisiä arkkuja!
  Gringeta räpäyttää silmiään, painaa vipua paljaalla jalallaan ja kiljuu:
  - Pelaamme ja kukistamme vihollisia!
  Malanya huomautti:
  - Shturmlev -konetta vastaan kaikki Neuvostoliiton linnoitukset ovat voimattomia!
  Monica lyönyt kantapäätään vahvisti:
  - Olemme todella syntyneet voittamaan!
  Jane kirjoitti:
  -Sodalla ei ole naisen kasvoja, vaan fysiognomia, joka houkuttelee jännitystä etsiviä!
  Gringeta ampui Neuvostoliiton yksiköitä konekivääristä, julkaisi:
  - Nainen on kyyhkynen, joka puree tikkaa kuin leija!
  Monica, ampuessaan venäläisiä sotilaita, huomautti:
  - Naisella on aina seitsemän perjantaita viikossa, ja ilman aviovelvollisuudesta saatua sunnuntailahjaa hänellä on aina vapaapäivä!
  Malanya vastasi nauraen:
  - Jumala ei ole kaikkivoipa kaikessa, hän on voimaton kiistellä naisen kanssa!
  Jane oli samaa mieltä ja ampui paljain varpaillaan:
  - Vaikka Jumala on kaikkivaltias, hän ei voi sulkea naisen suuta ja lopettaa politiikkaa!
  Gringeta huomautti loogisesti, ampuen paljaalla kantapäällään, painoi:
  - Poliitikolla ei ole omaatuntoa, naisella suhteellisuudentajua ja naispoliitikolla kaikki tunteet ilman mittaa!
  Monica ampui Neuvostoliiton joukkoja ja löi heidät kuoliaaksi, huomautti:
  - Nainen on kukka, piikikäs kuin ruusu, mutta sen makea tuoksu houkuttelee vuohia ja droneja!
  Malanya lyömällä Neuvostoliiton sotilaita ja tuhoten bunkkereita, vinkaisi:
  - Äänestäjä putoaa lapsuuteen äänestäen vihamielisiä vanhoja tammea!
  Tytöt osoittivat nokkeluuttaan ja jatkoivat matkaa.
  Ja ylhäältä myös hyökkäyslentokoneita sukelsivat. Ja niin Neuvostoliiton joukot puisivat ilman ongelmia.
  Saksalaisista on tullut niin siistejä. Ja heidän toimintakykynsä kasvoi.
  teletankit , jatkuivat .
  Ja tämä oli ongelma Neuvostoliiton sotilaille. Ja natsit löivät puna-armeijan.
  Mutta myös Neuvostoliiton tytöt taistelivat erittäin rohkeasti.
  Taistelut puhkesivat Kamyshinille. Täällä Alenka on jälleen taistelussa.
  Ja hänen lyöty, mutta ei antautunut pataljoona.
  Alenka sanoi hymyillen:
  - Jokaisessa sodassa sotilaan elämä on arvokasta!
  Ja kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan.
  Nämä soturit ovat korkeinta luokkaa...
  Anyuta, ampuessaan fasisteja, huomautti:
  - Venäläinen sotilas voidaan saada romahtamaan kuin leikattu tukki, mutta ei saa polvilleen, vaan saada tärisemään kuin haapa!
  Alla, ampuen ja painaen räjähdyspakkausta paljaalla kantapäällään, vinkaisi:
  - Jos et halua noudattaa sotilaallista kurinalaisuutta, taivutat selkäsi kuin vanki!
  Maria ampui vastustajiaan ja laukaisi tappavan bumerangin paljain varpaillaan, sanoi:
  - Maailmassamme on paljon likaa, siinä vain harvinaisia prinssiä!
  Matryona ampui vastustajia ja katkaisi heidät purkauksin ja heitti sitten kranaattia paljaalla jalallaan, totesi:
  - Poliitikolla on pitkä kieli, mutta toteuttaakseen, mitä on lyönyt - hänen kätensä ovat lyhyet!
  Marusya, ampui vihollista ja leikkaa saksalaisten ja ulkomaisten sotilaiden rivejä, vyaknula:
  - Poliitikko on nopea lupaamaan, hidas toteuttamaan, pyytää almua ja anteeksi petosta!
  Tytöt ovat mahtavia ja he taistelevat. Mutta voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia. Tuhoa on paljon.
  Saksalainen Maus-tankki, vaikka se ei ole aivan tuotannossa, näkyy edelleen rintamilla. Ja hänen aseensa pauhaavat ja ampuvat. Ja ne aiheuttavat uskomatonta tuhoa juoksuhaudoissa.
  Mutta tytöt ampuvat tykeillä Hiirtä. Vaikka kuoret pomppii pois kuin herneet. Mutta saksalaiset ponnistelevat yhä kovemmin.
  Ja he ampuvat niitä erittäin tarkasti.
  Komsomolitytöt juoksevat ympäriinsä, räpäyttäen korkokenkiään ja vinkuvat:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Viola, ampuessaan saksalaista jalkaväkeä, vinkaisi:
  - Kun naisella ei ole tarpeeksi kenkiä, hän laittaa miehen paljain jaloin!
  Ja tyttö nauraa ja näyttää kieltään.
  Warriors on sanottava olevan hauskoja. Ja jos he lyövät heidät, he lyövät heidät kuolettavasti.
  Viola ja Margarita, melkein alasti pikkuhousuissa, tappelevat, tuovat mukanaan ammuksia ja ampuvat tarkasti. Eikä niitä voi vain pysäyttää.
  Margarita vinkuen sanoo:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Viola vahvistaa aggressiivisesti:
  - Suuri kunnia muutoksen aikakaudelle!
  On huomattava, että soturit osoittautuivat erittäin aggressiivisiksi tytöiksi.
  Veronica tuo myös simpukoita, välkyttää paljaita, pyöreitä kantapäätään ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismille!
  Tämä oli se, mitä heillä oli taistelun loppiainen. Ja kuinka he taistelevat kiivaasti ja kiihkeästi.
  Ja paljaat, ruskettuneet polvet välähtävät.
  Tamara taistelee myös. Hän pääsi ulos natsien vangitsemasta Kaukasuksesta ja palasi palvelukseen. Taistelee lihansyöjäveren tunteen kanssa. Taistelee valtavalla aggressiolla.
  Tamara heittää kranaattia paljain varpaillaan, repii fasistit erilleen ja kiljuu:
  - Kommunismi on kanssamme!
  Ja ampuu hyvin kohdistetun purskeen konekivääristä...
  Tytöt voidaan nähdä tekevän valtavia ihmeitä. Ja niiden sisällä on tuli, joka uhkaa polttaa maailmankaikkeuden.
  Veronica, ammunta, laulaa:
  Kaikki tulee olemaan mielenkiintoista, epäilemättä
  Kaikki maailmassa tarjoaa aikataulun!
  Ja silmäilee safiirisilmillään.
  Tamara, ampuu, karjuu:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes of Rus' kerää hälytyksen!
  Ja antoi käännöksen konekivääristä. Hän katkaisi Fritzin ja kiljui:
  - Nainen on ensisijaisesti kettu, joka haluaa lassoida leijonan, mutta yleensä aasit putoavat hänen lassoonsa!
  Victoria ampui ja heitti pois toisen kuoleman lahjan paljain varpaillaan, sanoi:
  - Nainen on kana, joka rakastaa kultamunia, tuoden kantajalleen vain tappiota!
  Ja tytöt nauroivat synkronisesti. He taistelevat niin hämmästyttävästi valtavalla paineella.
  Tamara totesi ampuessaan ulkomaisia divisioonaa:
  - Nainen on kana, hän voi tuoda vain kultamunia miehelle, joka on oikea kettu!
  Veronica ampui hampaitaan ja lisäsi:
  - Todellinen kettu ja kukko saavat sinut munimaan kultamunia!
  Margarita, joka ampui ja heitti kranaatteja paljain jaloin, huomautti:
  - Ketun kynnet eivät ole leijonan, mutta se repäisee kolme nahkaa petojen kuninkaalta!
  Viola, paljastaen hampaitaan aggressiivisesti, huomautti:
  - Joka ei ole kettu mielellään, ei ole myöskään leijona!
  Soturit nähdään suurilla taistelijan tavoitteilla. Ja jos ne alkavat.
  Olympialaiset ampuivat ja ottivat voimakkain jaloin kokonaisen laatikon räjähteitä ja kuinka se laukaistiin. Natsien massa repeytyy, ja kaunis tyttö karjuu:
  - Hallitse Neuvostoliittoa ja laula Lucifer! Voitamme kaikki!
  Olympialaiset eivät kuitenkaan unohtaneet puhua:
  - Kettunainen pystyy vakuuttamaan kenet tahansa miehen, että hän on leijona, kasvattaen hänet kuin yksinkertainen aasi!
  Margarita, ampuva, oli samaa mieltä tämän kanssa:
  - Nainen leijona, jolla on vain ketun mieli ja suden ote!
  Serafim huomautti leikkaaessaan vastustajia:
  - Leijona ei ole se, joka karjuu, vaan se, joka repii paljon vihreyttä!
  Viola, joka suuntasi vihollista kohden ja leikkaa häntä, huomasi:
  - Kun poliitikko ei ole kettu, häneltä revitään kolme nahkaa ja laitetaan kaulukseen!
  Victoria, paljastaen hampaat ja silmää silmää ja heitti sitten kuoleman lahjan paljain jalkaillaan tappavalla voimalla, julkaisi:
  - Poliitikolla on leveä perse istua kahdella tuolilla, mutta hänellä on sielun leveys vain sanoissa!
  Olympias antautuessaan tynnyrille paljain, lihaksikkain jaloineen ja räjäyttäen leijonan tankin, mutisi:
  - Säiliöön lävistää uraaniydinkuori, poliitikko kulkee huipulle ilman sydäntä, mutta kultalompakolla!
  . LUKU nro 9.
  Kamyshin hylättiin. Ja kesäkuun alussa 1944 taistelut puhkesivat Saratovin puolesta.
  Täällä taistelut ovat niin aktiivisia. Ja myös tytöt, kuten aina, taisteluissa. Ja niin suloisia sotureita.
  Alenka taistelee ja leikkaa vastustajia konekivääripurskeilla ja kokonaisilla riveillä.
  Tyttö heittää kranaattia paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Tulkoon voittoni!
  Ja taas ampuu vihollista kohti.
  Anyuta ampuu myös vihollista. Hän tekee sen tarkasti ja tarkasti. Hänen konekiväärinsä ovat niin upeita. Ja paljaat varpaat heittävät valtavan voiman räjähtäviä paketteja. He repivät natsit osiin ja tyttö vinkua keuhkoistaan.
  - Kommunismin puolesta!
  Alla, ampuen vihollista valtavalla tarkkuudella ja leikkaamalla vihollisia, kiljuu:
  - Rajattoman isänmaan puolesta!
  Ja paljain varpain tyttö heittää jälleen kranaatin. On sanottava, että hän on taistelijista taisteltavin.
  Ja punapää itse ja samoissa shortseissa. Ja hän ampuu niin tarkasti ja tarkasti, ja Fritz makaa.
  Maria ampuu myös erittäin tarkasti. Ja hän on niin kaunis tyttö, ja paljain varpaillaan hän heittää räjähdyspakkauksen repimällä vastustajansa osiin.
  Sitten hän huutaa:
  - Hallitse Neuvostoliiton valtakuntaa!
  Marusya ampuu myös tarkasti, osuu vihollisiin ja karjuu:
  - Taigasta Ison-Britannian meriin, armeijamme on vahvin kaikista!
  Ja hän myös ampuu paljain jaloin.
  Seuraavaksi Matryona ampuu tappavan ammuksen vihollista kohti. Ja osui häneen sadan prosentin tarkkuudella. Luonnollisesti paljas kantapää.
  Nämä ovat Neuvostoliiton tyttöjä, jotka työskentelevät, mutta saksalaiset eivät ole kaukana.
  Christina, Magda, Margaret ja Schella taistelevat Pantherissa. Kone, vaikkakaan ei ihanteellinen, mutta nopeatuli, pitkän kantaman ase, kohtalaisen ketterä ja hyvä etupanssari.
  Saksalaiset tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä kesälämmöstä huolimatta, tai pikemminkin sen ansiosta.. Ja he käyvät ohjattavaa taistelua.
  Tässä Christina ampuu... Kuore osuu T-34-76 torniin ja lävistää sen. Neuvostoliiton tankki pysähtyy.
  Tytöt huutavat keuhkoistaan:
  - Otimme!
  Sitten Magda ampuu. Myös kultahiuksinen kaunotar puski.
  Kyllä, joten torni revittiin irti kolmekymmentäneljänä.
  Tiikeritytöt ampuvat vuorotellen. Ja erittäin osuvasti. Täällä he osuivat toiseen Neuvostoliiton tankkiin.
  Seuraavaksi tuli Margaret. Ja osui itseliikkuviin aseisiin SU-76. Taitavasti perseestä. Ja hän lauloi:
  - Helvetillinen Saksamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja kuinka kieli näyttää!
  Sitten hän ampui Shellin tykistä. Se osui Neuvostoliiton panssarivaunuun KV-1S. Tyttö teki myös hyvää työtä.
  Kyllä, neljä bikinisoturia taistelevat eivätkä pelkää kylmää. Kun naiset alkoivat taistella, asiat menivät paljon paremmin Kolmannen valtakunnan kannalta.
  Tässä ovat lentäjät Albina ja Alvina taivaalla. Molemmat kaunottaret bikineissä ja paljain jaloin. He taistelevat puolestaan Focke -Wulfsilla. Ja tämä auto on erittäin vakava.
  Ilmatykistä ampuva Albina sanoo:
  - Aktiivinen kroketti! Älä ole pahoillasi sanasta!
  Ja kuinka hän hymyilee häikäisevästi! Ja hän ampuu alas kaksi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla.
  Alvina katkaisi myös kolme ilmatykillä ja siristi:
  - Sisääntuloni tulee olemaan tappava ja tylsä!
  Sitten tyttö paljasti hampaansa ja näytti hampaansa! Hän on viehätys itsessään ja täynnä ilmiömäistä charmia.
  Albina katkaisee toisen Jak-9-koneen ja vinkkaa:
  - Miksi tarvitsemme Neuvostoliiton lentäjiä?
  Alvina ampuu alas LAGG-5:n ja sanoo luottavaisesti:
  - Jotta me saksalaiset teemme tilit!
  Ihana tyttöpari. Kuinka he ryhtyivät keräämään palkintoja itselleen. Tällaisia ihanuuksia vastaan ei todellakaan voi kiistellä. He ampuvat alas lentokoneita ja paljastavat hampaansa.
  Ja pääsalaisuus on kylmässä, tyttöjen on oltava paljain jaloin ja bikineissä. Sitten tulee laskut.
  Eikä koskaan pukeudu. Ja ravista paljas rintaasi, niin sitä arvostetaan aina suuressa arvossa!
  Albina katkaisi toisen puna-armeijan koneen ja lauloi:
  - Suurissa korkeuksissa ja tähtien puhtaudessa!
  Ja hän vilkutti, hyppäsi ylös ja nykitti paljaita jalkojaan karjuen:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Ja taas tyttö ampuu alas koneen energisellä lähestymistavalla.
  Ja sitten Alvina hyökkää vihollisen kimppuun. Hän tekee sen käännöksestä, paljastaa hampaansa ja vinkua:
  - Minusta tulee maailman supermestari!
  Ja taas tytön kolaama auto kaatuu. Kyllä, puna-armeijasta tulee aika huono.
  Ja Albina karjuu villisti hurmosta:
  - Olen nyt teloittaja, en lentäjä!
  Ampuu alas toisen neuvostokoneen ja sihisee:
  - Käännyn tähtäimen yli ja ohjukset ryntäävät kohteeseen, edessä on toinen juoksu!
  Soturi on erittäin aggressiivinen.
  Tässä ovat molemmat tytöt hyökkäämässä maakohteisiin. Albina lyö kolmekymmentäneljää ja huutaa:
  - Tämä tulee olemaan loppu!
  Alvina osuu SU-76:een ja kuiskaa:
  - Täydelliseen tuhoon asti!
  Ja kuinka hän pudistelee paljas jalkaansa!
  Taistelijat täällä ovat tyttöjä, ja Neuvostoliiton puolella tytöt myös taistelevat yrittäen suojella Gurjevia, jonne Hitlerin joukot myös tunkeutuvat, kuin skorpionin ryntäys.
  Alenka taisteli Gurjevin puolesta, jonka natsit hyökkäsivät. Epätoivoinen kaunotar heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia Venäjälle ja rakkaalle puolueellemme!
  Sitten Natasha laukaisi kranaatin paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Huolehdimme tytöstä paljain jaloin!
  Sen jälkeen kun Anyutakin lähetti paljain jalkojensa sormilla kuolemanlahjan ja puhalsi :
  - Siitä tulee upea isku!
  Punatukkainen Augustinus otti ja lähetti paljaalla alaraajallaan tuhon lahjan ja vinkaisi:
  - Osoittaa tutka taivaalle!
  Ja sitten kultatukkainen Maria antoi kuoleman natseille paljain jaloillaan.
  Ja hän lauloi:
  - Madagaskarilla, autiomaassa ja Saharassa! Kaikkialla, missä oli, näin valkoista valoa!
  Ja nyt Marusya paljain jalkapohjin heittää koko joukon ja laulaa:
  - Suomessa, Kreikassa ja Australiassa, Ruotsissa, sanotaan, että kauniita tyttöjä ei ole enää olemassa!
  Kyllä, kuusi tyttöä taisteli erittäin hyvin. Mutta Fritz vei Kurskin joka tapauksessa ...
  Ei, ei vastustaa sellaisia ylivoimaisia voimia. Fasistit pitävät kiinni itsestään ja sauvasta.
  Ja mikä vaikuttaa hirviöiden valmisteluun.
  Adolf Hitler oli yksinkertaisesti hullu: tunsi olevansa todellinen despootti, jota kaikki tottelevat ja vapisevat. Kyllä, jos haluat stalinistisia menestyksiä, sinun on oltava Stalinin kaltainen, säälimättä ja vaatimatta muita ja itseäsi (täsmälleen näin Iosif Vissarionovich ajatteli tässä järjestyksessä!). Nyt kahina on kunnollista ja auto lähtee liikkeelle. Yleisesti ottaen Saksalla on satelliitit huomioon ottaen valtava etu Neuvostoliittoon verrattuna teollisuuslaitteiden määrässä, ammattitaitoisessa työvoimassa ja insinöörien määrässä kaikilla tasoilla. Tämä on tosiasia, mutta aseiden tuotanto ei vieläkään ole tasoa! Saksa oli jäljessä Neuvostoliitosta koko sodan ajan kaikesta Venäjän tuhosta huolimatta. Ja mistä? Tietysti tietyn sotkun vuoksi, joka vallitsi eri osastoilla ja erityisesti sotateollisuudessa. Lisäksi negatiivista roolia oli raaka-aineiden puute sekä vihollisen potentiaalin aliarviointi. Erityisesti vuonna 1940 aseiden tuotanto Saksassa oli alhaisempi kuin vuonna 1939 (jos laskemme varren, kun otetaan huomioon ammukset), ja tämä huolimatta siitä, että sota oli jo käynnissä ja Kolmas valtakunta otti haltuunsa suuria alueita, joilla on valtavat tuotantokapasiteettivarannot. No, mitä voimme sanoa Hitlerin organisatorisista taidoista? Ei liikaa, sitten hän välähti sotilasteollisuuden alalla.
  Führer julisti pitkässä puheessa:
  - Ilmailun valvonnassa Sauerille myönnetään hätävaltuudet . Hän seuraa tarkasti tuotettujen laitteiden määrää ja, mikä ei vähemmän tärkeää, laatua. Lisäksi monet ystäväsi Göring, vaikka he olivat kerran hyviä ässää, eivät kykene johtamaan työtä. Jokainen hyvä sotilas ei ole myös erinomainen kenraali, joten hirtetty Ericin sijaan teknistä alaa johtaa ammattiyrittäjien joukosta henkilö, joka pystyy uudistamaan ja varustamaan ilmailuvoimat. Loppujen lopuksi Britannia ei nuku, se lisää sekä asevoimiensa määrää että laatua ja erityisesti lentoliikennettä. Meidän on oltava vihollisen edellä kahdella päällä, kymmenellä askeleella, muuten menetämme täysin ylivoiman viholliseen nähden. Ja siksi tarvitaan laadukkaita askeleita.
  Göring vastasi arasti:
  - Ystäväni, todistettuja ihmisiä, jotka ovat todistaneet taistelutehokkuutensa ja ammattitaitonsa.
  Demoninen diktaattori raivostui:
  - Tai ehkä minä mielestäsi unohdin kuka hävisi taistelun Britanniasta? Tai kuka epäonnistui kansantalouden kehittämisen nelivuotissuunnitelmassa. Vai haluatko myös, että sinut lyödään vavoilla ja jopa julkisesti. Joten sulje suusi ja ole hiljaa ennen kuin panet itsesi paalulle!
  Göring jopa istuutui peloissaan. Valitettavasti Fuhrerin kanssa ei pidä vähätellä. Sitten ääni kuului uudelleen, toinen ME-262-suihkukone nousi taivaalle. Auto oli massiivinen ja siinä oli jopa kaksi moottoria. Siivet ovat hieman lakaistut, itse hävittäjä näyttää melko uhkaavalta. Sen nopeusominaisuudet vuodelle 1941 ovat yleisesti ottaen kunnolliset ja jopa ennätykselliset maailman mittakaavassa. Totta, itse kone ei ole vielä täysin luotettava ja vaatii virheenkorjauksen. Fasistinen diktaattori on kuitenkin jo antanut uusien, edistyneempien hävittäjien ominaisuudet ... ME-262 painaa yli kuusi tonnia, mikä on jonkinlaista ylikuormitusta. Suihkuhävittäjän tulee olla pieni, halpa ja ketterä. Tässä suhteessa ME-163 voisi olla melko hyvä, mutta sen rakettimoottori on liian pakotettu ja toimii vain kuusi minuuttia (tai pikemminkin se toimii edelleen!), mikä tarkoittaa, että kantama on vain sadan kilometrin säteellä. . Blitz-tyylisenä pommikoneena tai Englannin armada-hyökkäysten peittohävittäjänä se ei tietenkään ole hyvä.
  Mutta ME-262 voi kuljettaa tonnin pommeja, eli yhtä paljon kuin Neuvostoliiton etulinjan Pe-2-lentokone. Eli erinomainen ratkaisu sekä hävittäjiin että tukijoukkojen käyttöön. Miksei kuitenkaan luota ME-163 Comet -tyylinen hävittäjä, mutta ilman rakettimoottoria, mutta turboriihkumoottorilla? He yrittivät parantaa komeetta ja näyttivät saaneen lentoajan 15 minuuttiin (tämä on jopa 300 kilometriä), mikä on yleisesti hyväksyttävää Britannian taistelussa. Normandiasta saa silti Lontoon... Vaikka kaikki ei olekaan niin itsestään selvää, pitää myös pommittaa ja palata, ja viisitoista minuuttia ei ollut niin pakkotilassa. Jatkossa raketti- ja suihkuhävittäjät tunnustettiin ilmailun umpikujaksi. Mutta "Comet" -malli on erittäin mielenkiintoinen sen pienen koon ja keveyden vuoksi, mikä tarkoittaa halpaisuutta ja ohjattavuutta.
  Lisäksi on edelleen erittäin lupaavia hävittäjiä, jotka painavat yleensä 800 kiloa, sellaisia purjelentokoneita, joita voidaan käyttää ilmataisteluissa. Totta, lyhyen kantaman vuoksi lentoja niillä voidaan taistella vain puolustustaisteluissa, tai ne voidaan toimittaa Lontooseen ... Kuljetuksilla ja sitten koukussa takaisin lentäjiin. Tässä sinun täytyy ajatella. Todellisessa historiassa purjelentokoneilla ei ollut aikaa käydä sotaa, ja jostain syystä Neuvostoliiton lentokenraalit eivät uskaltaneet kokeilla tätä ideaa Koreassa. Yleensä se ei ole surullista, mutta Korean sodan aikana amerikkalainen lentäjä avasi ensimmäisenä voittotilin. Joten jenkejä ei pidä aliarvioida.
  Lennon päätyttyä nuori vaaleatukkainen tyttö hyppäsi ulos ohjaamosta ja juoksi täydellä nopeudella Fuhrerille.
  Riisuttu natsi ykkönen ojensi kätensä hänelle suudelmaa varten. Mikä on mukavaa, kun tytöt rakastavat sinua, ja Fuhreria näyttävät olevan vilpittömästi kaikki saksalaiset, tai pikemminkin melkein kaikki, lukuun ottamatta muutamia keskitysleirien vankeja, jumaloivan. Lentäjä sanoi innostuneena:
  - Se on vain hieno kone, siinä on niin nopeus ja voima. Revitään kaikki pennut kuin lämmitystyyny sijaissynnyttäjältä!
  Fuhrer hyväksyi tytön impulssin:
  - Tietysti rikomme sen, mutta ... Koneen virheenkorjaus tulisi suorittaa nopeammin, ja tämä koskee erityisesti moottoreita. Täällä tietysti tarvitaan radikaaleja toimenpiteitä niiden parantamiseksi, mutta jos johtaja-suunnittelija auttaa!
  Kaikki haukkuivat kuorossa:
  - Kunnia suurelle füürerille! Auttakoon Providence meitä!
  Kolmannen valtakunnan hymni alkoi soittaa ja Hitlerjugentin nuorten taistelijoiden kolonni siirtyi eteenpäin . Neljätoista-seitsemäntoista vuotiaat pojat marssivat rumpuun erikoiskokoonpanossa. Ja sitten tapahtui mielenkiintoisin asia: Saksan naisliiton teini-ikäiset tytöt marssivat. He olivat lyhyissä hameissa, kaunokaisten paljaat jalat houkuttelivat miesten katseita. Tytöt yrittivät nostaa jalkojaan korkeammalle, mutta samalla vetivät varpaitaan taaksepäin ja asettivat varovasti kantapäänsä. Viihdyttävä näky kaunottareista, joilla on moitteeton hahmo... Kasvot olivat todella erilaisia ja jotkut nuoret fasistit olivat hieman töykeitä, melkein maskuliinisia, ja he myös vääristelivät niitä. Varsinkin kun he toivat kulmakarvansa yhteen.
  Esthete Adolf huomautti:
  - On välttämätöntä, että pojat ja tytöt saavat massiivisemmin fyysistä koulutusta. Ja tiedän, että tässä yhteydessä tehdään paljon, erityisesti Jungvolkissa , mutta tarvitaan osallisuutta ja spartalaisten menetelmien omaksumista. Tietysti varkauksien rohkaisemisen lisäksi... Nuorten miesten ja naisten tulisi kasvaa kunnollisina ja samalla häikäilemättöminä ihmisinä.
  Ylipäällikkö pysähtyi. Kenraalit olivat hiljaa, luultavasti pelkäsivät vastustaa, mutta eivät halunneet vahvistaa ilmeistä. Fuhrer jatkoi:
  - Sota ei ole vitsi, vaan armottomuus vihollisia kohtaan on yhdistettävä keskinäiseen apuun ja veljeyden tunteeseen tovereita kohtaan. Tämä meidän on juurrutettava jokaiseen... Uusi superihminen on armoton muille, mutta vielä suuremmassa määrin hänen täytyy olla armoton itselleen. Sillä alemmuus on ensin hävitettävä sielustasi, ja sitten heikko, ihmisruumis nousee!
  Toinen tauko... Kenraalit ja suunnittelijat tajusivat yhtäkkiä ja alkoivat taputtaa kiivaasti. Fuhrer vaikutti tyytyväiseltä:
  - Tämä on parempi, mutta nyt haluaisin nähdä ilmataistelun jäljitelmän. Niin mahtavaa ja tuhoisaa...
  Heinkel tiedusteli arasti:
  - Elävällä ammuksella tai kuorilla, Fuhrer?
  Natsi numero yksi nyökkäsi:
  - Tietenkin taistelulajien kanssa. Lisäksi haluaisin tarkastella poistolaitteen vaikutusta. Loppujen lopuksi sinä työskentelet sen parissa... - Fuhrer pudisti nyrkkiään. - Kun se vihdoin valmistuu ja massatuotantoon. Loppujen lopuksi kokenut lentäjä on kokenut lentäjä, jota on suojeltava tulevia taisteluita varten!
  Fuhrer-terminaattori päätti kuitenkin näyttää suunnittelijoille nykyaikaisemman poistolaitteen mallin. Tämän järjestelmän pitäisi olla vähemmän hankala, yksinkertaisempi ja kevyempi. Että halpa ja jo saksalaisen teollisuuden hallitsema squib sopii tähän tarkoitukseen varsin hyvin.
  Minun piti piirtää kaavio tien päällä, mutta Hitler oli todella hyvä taiteilija, ja hän piirsi selkeästi, nopeasti, kaavioiden linjat ja käännökset olivat tasaisia ja selkeitä ilman viivoja ja kompasseja. Terminaattori-popadanetsien mielestä oli tietysti outoa, että saksalaiset, joilla oli yleisesti ottaen niin vahva ja jossain määrin kehittynyt ideologia kuin kansallissosialismi ja totalitaarinen järjestelmä, vuotivat sodan venäläisille. Ehkä tämä johtuu siitä, että venäläiset sotilaat olivat vahvempia ja kestävämpiä kuin saksalaiset ja oppivat taistelemaan nopeammin.
  Yleisesti ottaen, jos tarkastellaan sodan kulkua kokonaisuutena, niin kyllä, venäläiset, tai pikemminkin Neuvostoliiton armeija, oppivat taistelemaan, ja saksalaiset ikään kuin unohtivat kuinka ... Heidän komentonsa teki päätöksiä ekaluokkalaisten taso, ja ehkä jopa alhaisempi, jos ekaluokkalaisella on kokemusta sotilaallisten operaatioiden suorittamisesta reaaliaikaisissa strategioissa. Ja että joskus kuusivuotiaat lapset johtavat jo niin taitavasti virtuaalisia armeijoita, niin ei ole syntiä heille, Zhukoville ja Mainsteinille oppia. Jotkut tutkijat pitävät kuitenkin sekä Zhukovia että Mainsteinia keskinkertaisina. Ristiriitoja on myös laitteiden, erityisesti vangittujen ranskalaisten, määrässä. Hitlerin muisti (hyvä muisti, varsinkin kun hän oli vielä terve!) viittasi siihen, että ranskalaisilta vangittiin 3600 panssarivaunua, erittäin vaikuttava luku... Jotkut mallit, kuten SiS -35, olivat parempia kuin T- 34 panssarissaan, vaikka vain etupanssarissa . Joten tätä tankkia voidaan valmistaa myös ranskalaisissa tehtaissa, paitsi korvaamalla 47 millimetrin ase 75 millimetrin pituisella piipulla . Itse asiassa tämä ei ehkä riitä. Iso-Britannia ja Yhdysvallat yleensä ovat panssarivaunuissaan aina arvostaneet eniten panssaria. Tässä esimerkiksi 40-tonnisella Churchillillä oli 152 millimetrin varaus 120:een verrattuna raskaalle tankille IS-2.
  Fuhrer kertoi suunnittelijoille jotain muuta:
  - Meillä on tarpeeksi tuulitunneleita, joten etsi koneesta optimaalisempaa mallia ja luo virtaviivaisia muotoja, viemättä asiaa kalliisiin testeihin, joissa myös parhaat ässämme kuolevat. Esimerkiksi lentokoneen lentävä siipimalli on erittäin tehokas, varsinkin jos paksuutta ja kaltevuuskulmaa voidaan muuttaa. Annoin jo piirustuksen, joten hännänttömän pitäisi olla valmis. Sen arvioitu nopeus on jopa 1100 kilometriä tunnissa jopa Yumo -moottorilla. Joten mene eteenpäin, mutta älä ole röyhkeä!
  Sitä seurasi lounas ulkoilmassa, palvelijatytöt pystyttivät pöydät ja tuolit. Kaunista... Mutta millaisia kansallissosialismin uudistuksia tehdä? Kuten vihollisten määrän minimoiminen ja ystävien saaminen. Täällä esimerkiksi älä korota saksalaista rotua joka käänteessä ja saatat jopa lopettaa kansojen jakamisen luokkiin. Muodollisesti kansojen jakoa alempiarvoisiin ja arjalaisiin ei ole kuitenkaan vielä laillistettu. Tämä yksinkertaistaa asioita.
  Kaunis tyttö palvelijoiden joukosta istui Fuhrerin luo ja laittoi kätensä hänen paljaalle polvelleen. Cooed:
  - Ajatteletko jotain, Fuhrer?
  Natsidiktaattori ja samalla virtuaalinen pelaaja aloitti toimintansa. Hän huomasi, ettei hän ollut vieläkään saanut valmiiksi kasviskeittoaan ja hedelmäsalaattiaan. Fuhrer suuteli tyttöä huulille, tunsi hänen nuorekkaan, makean tuoksunsa ja sanoi:
  - Menet autoon kanssani. Ja te kaikki töihin, syömisen aika on ohi.
  Ja jälleen valtion hammaspyörät, ei kuitenkaan aivan hyvin öljytty mekanismi alkoi pyöriä. Paluumatkalla Fuhrer rakasteli kaunotarin kanssa ja ihmetteli jopa, mistä hän sai niin paljon energiaa ja voimaa. Loppujen lopuksi he sanoivat, että Fuhrer oli impotentti ja yleensä väitetysti vammainen, joka oli sairastunut kuppaan (valhe) ja kastroitu (yleensä fiktiota!).
  Kaikki ei kuitenkaan suju jo 22. kesäkuuta 1944, sota Neuvostoliiton kanssa on jatkunut kolme vuotta. Mutta voittoa ei näy, ja Saratov kestää edelleen. Stalin käski puolustaa tätä kaupunkia hinnalla millä hyvänsä.
  Kaikista tappioista huolimatta sotilasvarusteiden tuotanto on melko korkea. Uudet IS-2-tankit osoittautuivat varsin tehokkaiksi. Jopa lyömättä yksittäisiä saksalaisia ajoneuvoja edestakaisin, he sammuttivat ne melko pitkän matkan päästä.
  Joten natseilla oli melko vaikeaa. Mutta heillä oli suuri etu. Taivaalla taisteli jo useita ME-262-suihkukoneita. Ja hän on vakava vastustaja.
  TA-152 osoittautui kuitenkin yleisesti ottaen merkittäväksi asetyypiksi.
  Sillä välin Stalin piti myös yhteyskokouksen sodan alkamisen kolmantena vuosipäivänä ja alkoi kysellä sotilasjohtajilta, mitä he ajattelevat ja miten rintamien tilannetta voitaisiin parantaa.
  Zhukov ehdotti johtajalle:
  - Jos vain puolustamme itseämme ja torjumme uhkia, häviämme epäilemättä. Meidän on mentävä eteenpäin!
  Stalin nyökkäsi voimakkaasti.
  - Olla samaa mieltä! Mutta missä!
  Marsalkka Zhukov ehdotti:
  - Kunnes Leningrad antautui, se pitäisi vapauttaa!
  Marsalkka Vasilevski suostui:
  - Kyllä, mielestäni se on paras vaihtoehdoista!
  Stalin kohautti olkapäitään ja sanoi:
  - Jos osumme jälleen Tikhviniin, he odottavat meitä siellä, ja jäämme jumiin tai putoamme ansaan!
  Marsalkka Žukov nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Aivan oikein, toveri Stalin! Mutta ehdotan, että Suomen joukkoja Petroskoissa tulisi iskeä. He eivät ole niin vahvoja, ja voimme yllättää vihollisen!
  Stalin vastasi hymyillen:
  - Loogisesti toveri Zhukov. Joten astu Petroskoin. Ja tuo meille voitto!
  Näiden sanojen jälkeen astui sisään useita tyttöjä lyhyissä valkoisissa hameissa ja paljain jaloin. He toivat pulloja punaviiniä ja lasit voileipiä ja mustaa kaviaaria. Stalin otti sellaisen voileivän ja peseytyi, sanoi:
  - Joten juodaan varmistaaksemme, että kykymme vastaavat aina tarpeitamme.
  Voznesensky huomautti:
  - Panssarivaunujemme panssarin laatu on melko heikko. Ja ehdotan, että IS-2:sta ja T-34-85:stä tehdään kevyempiä, nopeampia ja ohjattavampia vähentämällä panssaria. Tämä säästää metallia ja tekee näistä koneista käytännöllisempiä.
  Stalin kohautti olkapäitään ja sanoi:
  - Ehkä... Mutta en kannata tankkien tekemistä vanerista!
  Voznesenski huomautti vakavasti katsoen:
  - Mutta ehkä on hyvä idea tehdä osa säiliöistä lähes kokonaan puusta. Voit tarkistaa, miltä se näyttää käytännössä!
  Žukov nyökkäsi hyväksyvästi ja puhkesi puheeseen:
  - Kolmekymmentäneljästä voidaan tehdä kevyempiä, ne ovat edelleen liian hauraita ja nopeuden ja ohjattavuuden lisääminen voisi parantaa niiden kestävyyttä. Lisäksi vaihdelaatikko on parantunut ja tämä kompensoi painon noususta johtuvaa ergonomian heikkenemistä. Mutta teräksen heikko laatu, 90 millimetriä voimakkaita saksalaisia aseita vastaan, ei muutu. Lisäksi saksalaiset poistavat tuotannosta yksinkertaisen Pantherin ja T-4:n, ja Kolmannessa valtakunnassa tiedustelupanssarivaunujen lisäksi sarjakäyttöön tulee vain Panther-2, jossa on 88 mm:n tykki. Ja tankimme eivät vedä sitä vastaan kaukaa. Ja sitäkin enemmän on tarpeen lisätä niiden nopeutta!
  Stalin nyökkäsi:
  - Vapauta osa T-34-85:stä ja IS-2:sta vain luodinkestävällä suojalla ja tarkista ja seuraa sitten, kuinka tämä vaikuttaa niiden taistelutehokkuuteen. Ja työtä SU-100:n parissa pitäisi nopeuttaa. Ehkä hylkäämme kolmekymmentäneljästä ja IS-2:sta ja valitsemme yksinomaan tämän itseliikkuvan aseen.
  Marsalkka Vasilevski huomautti:
  - Tämä on mielenkiintoinen idea. Mutta SU-100 voi lyödä vihollisia aluksella vain kääntymällä kokonaan...
  Stalin murisi:
  - Tee siitä lyhyempi, jotta se liikkuu nopeammin... Ja mieluiten matalammalla siluetilla. Mutta me tarvitsemme tätä itseliikkuvaa asetta kuin ilmaa!
  Zhukov kysyi:
  - Teidän ylhäisyytenne... Saratov kestää toistaiseksi, mutta kaatuu pian. Olisi tarpeen kehittää suunnitelma Moskovasta vietyjen evakuoimiseksi Kuibyshevistä. Mitä sinä henkilökohtaisesti ajattelet?
  Stalin vastasi ankarasti:
  - Ilmeisesti meidän on evakuoitava Sverdlovskiin. Mutta voit silti työskennellä Moskovassa. Meillä on täällä kokonainen maanalainen kaupunki. Pystymme vakavasti pitämään siitä kiinni.
  Vasilevski murisi:
  - Moskova on pidettävä hinnalla millä hyvänsä, kuten Saratov!
  Stalin käski:
  - Vastahyökkäys saksalaisia vastaan Donin ja Volgan välissä. Meidän on ohjattava voimat muualle. Pidä Saratovia hinnalla millä hyvänsä, viimeiseen veripisaraan asti. Käytä kaikkia keinoja, jopa kamikazea.
  Zhukov vahvisti:
  - Olkoon niin, hienoa!
  Stalin kääntyi Jakovleviin:
  - No, suunnittelija, onko sinulla ideoita?
  Apulaiskomisario vastasi huokaisten:
  - Suihkukoneita olisi luotava, mutta tämä ei ole vielä realistista. Ja Jak-3 vaatii korkealaatuista duralumiinia, jota meillä ei ole!
  Stalin nyökkäsi.
  - Tiedän! Jak-9:n pitäisi olla riveissämme. Ja se pitäisi vapauttaa niin paljon kuin mahdollista! Ja lisää hävittäjien tuotantoa.
  Jakovlev huomautti:
  - Saksalainen TA-152 on sekä hyökkäyslentokone, etulinjan pommikone että hävittäjä. Olisi mukavaa, jos voisimme luoda samanlaisen monitoimitason koneen!
  Stalin tuki suunnittelijaa:
  - Tämä on hyvä idea, toveri Jakovlev! Esimerkiksi LAGG-7, jos sitä hieman parannetaan, voidaan muuntaa sekä hyökkäyslentokoneen että etulinjahävittäjän seokseksi!
  Jakovlev vahvisti helposti:
  - Tämä on mahdollista, toveri Stalin... Mutta se vie aikaa. Ja lentokone voi osoittautua kalliiksi.
  Korkein komentaja löi vihaisesti nyrkkiään pöytään ja murisi:
  - Tee siitä halvempi! Ja ylipäätään, kuinka paljon voit spekuloida tästä aiheesta. Tarvitsemme universaalin lentokoneen tuottaaksemme vain sen. Ja se voisi olla tie ulos.
  Jakovlev huomautti:
  - IL-2 on melko yksinkertainen valmistaa ja sen kaava on kehitetty. Kunhan et ota sitä pois. Se on melko sitkeä lentokone, vaikka tällä hetkellä sen lento-ominaisuudet ovat vanhentuneet. Mutta ei ole pahaa ilman hyvää. Olemme hyviä pommittamaan vihollisen ajoneuvoja.
  Zhdanov huomautti vihaisesti:
  - Ilmailumme pitäisi olla vähintäin vahvin!
  Jakovlev nyökkäsi.
  -On pakko! Mutta toistaiseksi lentäjämme ovat maailman parhaita: Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Näillä tytöillä ei ole vertaa, ja seuraaviin 25 pudotettuun vihollisen lentokoneeseen annan heille toisen Neuvostoliiton sankarin tähden!
  Zhukov ehdotti innostuneesti:
  - Tätä varten sinun pitäisi juoda!
  Beria lauloi iloisesti:
  - Me, muistaen kaiken, historia tuomitsee,
  Hänen tuomioistuimen vuoro tulee...
  Kuten aurasta atomiaseisiin,
  Hän johti maata luottavaisesti eteenpäin!
  Kun sotilasneuvoston jäsenet neuvottelivat, tytöt taistelivat.
  Ja paljain varpain avulla he kaatoivat natseja ja tekevät urotekoja, nämä paljasjalkaiset kaunokaiset.
  Ja he laulavat:
  Uskomme, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  . LUKU #10
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset katkaisivat Saratovin, ja 1. heinäkuuta 1944 mahtavaa Sturmmausta käytettiin ensimmäistä kertaa . Tämä kone, jossa oli 650 millimetrin rakettipommi, laukaisi tappavan rakettivoiman, joka jakoi kokonaisia kaupunginosia.
  Tätä autoa ajaneilla tytöillä ei ollut yllään muuta kuin pikkuhousujaan ja he julkaisivat äärimmäisen tuhoavan kuoleman lahjoja.
  Paljasjalkaisilla tytöillä oli pikkuhousut punaisena, mustana ja valkoisina. Ja he toivat kuolettavia kuolemanlahjoja.
  Faina, joka käski heitä, ravisteli rintojensa helakanpunaisia nännejä ja lauloi:
  - Kunnia ristiritarien aikakaudelle!
  Saavumme maailmankaikkeuden loppuun!
  Ja soturit kiljuivat ja hyppäsivät.
  Yksi heistä, Margaret, huomautti:
  - Kaikkivaltias Jumala on kanssamme!
  Faina oli samaa mieltä:
  - Tietysti! Ja Kolmas valtakunta voittaa varmasti!
  Tyttö polki paljain jalkansa ja lauloi:
  -Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia!
  Niinpä soturit ampuivat, polkivat ja laukkasivat paljain jaloin. Korkeimman luokan soturit.
  Irma toimittaa tänne myös ammuksen automaattisen ajon kautta ja karjuu:
  - Meitä odottaa suuri voitto!
  Tytöt ovat tietysti niitä, jotka eivät koskaan anna periksi. Ja he murskaavat Neuvostoliiton asemat valtavalla innolla.
  Albina ja Alvina, kuten aina, ovat huipulla ja näyttävät aggressiivisia kellojaan ja pilliään. He ovat tyttöjä, sanotaanpa vain: super!
  Albina, joka kaataa neuvostoautoa paljain varpaillaan, sanoo:
  - Minulla on supertyttö!
  Alvina, joka kaataa seuraavan kohteen paljaalla kantapäällään, hyppää ylös ja koukistaa vatsalihaksiaan, huudahtaa:
  - Olen niin soturi, että olen täysin voittanut kaiken!
  Näin sotureiden tiet erosivat.
  Gerda päätti yhdessä Charlotten kanssa kokeilla toista saksalaista uutuutta.
  Toistaiseksi vain E-25-itseliikkuva ase voi ilmestyä melko suuria määriä - se on melko yksinkertainen valmistaa ja halpa. Vaikka tämä malli on yksi ensimmäisistä. Tässä kaksi tyttöä bikineissä makaa siinä. Ajoneuvo on alle puolitoista metriä korkea ja tämän ansiosta se on niin hyvin suojattu ja aseistautunut suhteellisen pienellä painolla.
  Kaksi tyttöä, Charlotte ja Gerda makuulla, ampuivat Neuvostoliiton aseita. Heidän edessään liikkuivat radiolla ohjatut pienet autot raivaten miinakenttiä.
  Punainen Charlotte ampui tykin. Hän pudotti alas Neuvostoliiton aseen ja ravisteli rintaansa, jota tuskin peitti ohut kangaskaistale. Ja hän huusi:
  - Hyperplasman raivoava tuli!
  Ja sitten Gerda lyö häntä paljain varpain. Ja visertää:
  - Olen erittäin siisti tyttö enkä paha...
  Itseliikkuva ase liikkuu itse. Ja pysähtyy silloin tällöin. Hänen etupanssarinsa on voimakkaasti kalteva, mikä antaa hyvän suojan. Neuvostoliiton aseissa kuoret ovat herkkiä kimmeille. Eikä mikään uhkaa sellaista itseliikkuvaa asetta otsassa. Täällä he voivat silti murtautua laudan läpi. Mutta tytöillä ei ole kiire. Tehokas itseliikkuva ase on panssarin lävistysvoimaltaan parempi kuin edelleen kehitteillä oleva SU-100, ja se on myös paremmin suojattu, liikkuvampi ja samalla kevyempi.
  Ja puna-armeijalla on vähän kuivausrumpuja, tarkemmin sanottuna se on vielä vasta suunnitteluvaiheessa. Pohjimmiltaan T-34-85-tankki, joka ei ole tarpeeksi tehokas aseen kanssa, ja panssari on melko heikko. Ja saksalainen itseliikkuva ase E-25 on muuten kevyempi, paljon vahvempi panssarissa ja aseissa.
  Tytöt taistelevat... Erittäin kaunis ja nuori. Ja heidän itseliikkuvat aseensa pommittavat ja heittävät...
  Heinäkuu on kuuma ja kuumassa autossa olevien tyttöjen ruumiit kiiltävät hiesta. He eivät voi luovuttaa ja vetäytyä.
  Gerda huomauttaa:
  - Wehrmachtin jumalat ovat ilmeisesti vahvoja,
  Mutta he eivät auta heikkoja...
  Jos Adolfin syy on totta -
  Luo maailmanvalta!
  Charlotte lauloi innostuneesti:
  - Kyllä, taikuuteen tarvitaan "Panther" ja "Tiger",
  Vuodata lisää verta kaikesta kohtalosta huolimatta...
  Eikä epäilyksiä ja hulluja pelejä tarvita,
  Laskekoon koko rotu maan päällä polvilleen!
  Mutta nämä ovat saksalaisia tyttöjä, ja toisaalta Neuvostoliiton tytöt taistelevat.
  Taistelu tulee siis olemaan vakavin. Natasha ja Anyuta ampuvat voimakkaasta laivatykistä ja vinkuvat:
  - Berliinin yllä on lippumme!
  Ja paljasti valkoiset, helmiäishampaat. Äläkä estä tyttöjä miinoilla.
  Kaksi kuorta osui rungon yläosan etupanssariin... He kimppuivat. Ei, IS-2 on vakava auto, eikä sitä ole niin helppo ottaa.
  Mutta tyttöjen oikealle kädelle liikkuva IS-1 näyttää saaneen iskun korkeapainekanuunasta ja pysähtyneen. Vahingoitti kauneuden.
  Alenka, leikkii vatsalihaksilla, laulaa:
  - Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, Newton huomasi, että kahdesta kahdesta tulee neljä!
  Taistelut jatkuvat edelleen tasaisesti. Neuvostoliiton tykki osuu saksalaisiin. Suuri Marusya lisää kuoret housuihin. Sellaista on tyttöjen elämä ja kohtalo. Ja he laulavat:
  Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, venäläiset sudet tervehtivät sankareita!
  Augustine kirjoittaa konekivääreistä, sanoo:
  - Pyhä sota! Siellä tulee meidän voittomme! Venäjän lippu eteenpäin, kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja taas tappava tykki jyrisee, ja se kuulostaa:
  Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, heillä on kova käsi!
  Maria, tämä kultahiuksinen tyttö ohjaa tankkia ja vinkkaa:
  - Murskataan fasistit!
  Saksalaisilla on vaikeuksia, myös taistelut raivoavat taivaalla. Mutta toistaiseksi Yak-9 on nopeudeltaan ja aseistukseltaan liian paljon huonompi kuin saksalaiset merkit. Taistelu on runoilijalle epätasainen.
  Marseille, tämä upea ässälentäjä teki hyvän uran sotavuosina. Enemmän kuin hämmästyttävä ja upea. Saavutettuaan sataviisikymmentä lentokonetta sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtimiekoilla ja timanteilla. Saavuttuaan neljäsataa pudonnutta lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hän sai viidestäsadasta lentokoneesta Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla ja seitsemänsataaviisikymmenen jälkeen Rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja saavutettuaan tuhannen lentokoneen hän sai Ritariristin suuren ristin.
  Ainutlaatuinen lentäjä pystyi saavuttamaan monia ilmavoittoja. Ja kun hän oli vielä elossa. Marcel ylennettiin äskettäin kenraaliksi. Mutta hän lensi silti yksityislentäjänä.
  Kuten sanotaan, se ei pala tulessa eikä hukku veteen. Monien vuosien sodan aikana Marcel sai metsästäjän vaiston. Hänestä tuli superlegendaarinen lentäjä ja erittäin suosittu.
  . Mutta hänellä oli myös vahva kilpailija - Agava ja Albina ja Alvina, jotka ylittivät myös tuhannen pudonneen auton luvun. Ja Agave tavoitti Marseillen hyvin nopeasti. Mutta hän on vielä hyvin nuori, eikä ole vielä menettänyt yhtäkään taistelijaa.
  Tyttö painoi polkimia paljain, kaiverretuin jaloillaan, ampui ilma-asepurskkeen. Ja tässä on neljä alas ammuttua Neuvostoliiton IL-2-ajoneuvoa.
  Agave nauraa ja sanoo:
  Jossain määrin olemme kaikki narttuja! Mutta minulla on teräshermot!
  Ja taas tyttö kääntyy ympäri. Se ampuu alas seitsemän Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä purskeella - kuusi PE-2:ta ja yhden TU-3:n, ja vinkua:
  - Yleensä, jos ei super, niin hyper !
  Agave on tietysti narttu. Pilotti Luciferista. Todella kaunis hunajablondi.
  Tässä hän antaa toisen purskeen ja ampuu alas kahdeksan neuvostoliittolaista Jak-9-lentokonetta kerralla ja vinkua:
  - Olen luovin ja reaktiivisin!
  Tyttö ei todellakaan ole tyhmä. Kaikki on mahdollista ja kaikki on mahdollista. Älä kutsu häntä yksityiseksi.
  Ja jalat ovat niin ruskettuneet, niin sirot...
  Pokryshkin oli pitkään Neuvostoliiton paras ässä . Hän keräsi viisi Neuvostoliiton sankarin kultaista tähteä ampumalla alas satakaksikymmentäseitsemän lentokonetta. Mutta sitten hän kuoli. Sitten kukaan ei pystynyt lyömään hänen ennätyksiään. Anastasia Vedmakovan ja Akulina Orlovan lisäksi . Ja vasta äskettäin Mirabela ohitti myös Yak-9 T:n repaleella, ohitti Kozhedubin . Ja amputtuaan alas yli satakahdeksankymmentä lentokonetta, hänestä tuli seitsemänkertainen Neuvostoliiton sankari.
  Tämä on terminaattorityttö! Esimerkiksi hän pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  Ja vielä kovempaa.
  Mirabelalla oli vaikea kohtalo. Päädyin lasten työvoimasiirtokuntaan. Avojaloin ja yllään harmaa kaapu hän pilkkoi puuta ja sahasi runkoja. Hän oli niin vahva ja terve. Kovissa pakkasissa hän kulki paljain jaloin ja vankilassa pyjamassa. Ja ainakin kerran aivastaisi.
  Tietysti tällainen ilmiö havaittiin myös rintamalla. Mirabela taisteli pitkään jalkaväessä ja tuli sitten lentäjäksi. Mirabela sai ensimmäisen tulikasteensa taistelussa Moskovan lähellä, jonne hän meni heti siirtokunnan jälkeen. Ja siellä hän näytti olevansa viileä.
  Hän taisteli paljain jaloin ja melkein alasti kovassa kylmässä, joka kirjaimellisesti halvaansi Wehrmachtin. Sellainen pirun ja voittamaton tyttö oli. Ja hän onnistui valtavasti.
  Mirabela uskoi Neuvostoliiton välittömään voittoon. Mutta aika kuluu. Uhreja tulee yhä enemmän, mutta voittoa ei tule. Ja siitä tulee todella kammottavaa .
  Mirabela haaveilee voitoista ja saavutuksista. Hänellä on seitsemän Neuvostoliiton tähteä - tämä on enemmän kuin kukaan muu! Ja hitto, hän ansaitsee palkintonsa! Ja kantaa aseiden ristiä ja sen yli. Vaikka Stalin myöhemmin tapetaan, hänen asiansa elää!
  Tyttö tulee sisään ja jäätyy... Hän kaataa uusimman saksalaisen XE-162:n ja vinkkaa:
  - Taitolento! Ja helvetin uusi porukka!
  Todellakin, hän on hieno tyttö. Todellinen kobra pystyy myös paljon.
  Mirabela on uusi tähti....
  Taistelut jatkuvat useita päiviä, kunnes tulee uusi viikko ja 8. heinäkuuta 1944 ... Neuvostoliiton IS-2 sai vaurioita teloihin ja teloihin - sitä korjataan. Kyllä, niin julma ja armoton sota. Ja kuinka kauan se kestää?
  Ja nyt Gerda ohitti Knieselin ja Wittmannin tuhoutuneiden tankkien lukumäärän suhteen.
  Kuinka he voivat välttää sen? He tappelevat paljain jaloin ja bikineissä. Tytöt pitivät toisen tauon kiusaten jälleen Neuvostoliiton lapsia. Ja nyt ne lähestyivät 300 tuhoutuneen tankin määrää. Ja he saattoivat luottaa ennennäkemättömään palkkioon: Rautaristin Ritariristin tähteen, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Tässä ovat tytöt!
  Gerda ampuu Neuvostoliiton autoa. Repii tornista ja kiljuu:
  - Olen paska!
  Ja ampuu taas. Läpäisee T-34-85. Ja huutaa:
  - Isänmaa Saksa!
  Tyttö nykii itseään. Ja hän on erittäin aktiivinen... Kyllä, hänellä on niin strateginen sarja. On jo heinäkuun puoliväli 1944... Sota jatkuu ja jatkuu... Ei halua loppua. Puna-armeija yrittää edetä eri paikoissa. Mutta ole varovainen, henkilöresursseja on vähän jäljellä.
  Ja Venäjä vuotaa verta.
  Esimerkiksi Hans Feuer . Nuorin ensimmäisen luokan rautaristin ritarikunnan saaja. Ja sitten hänestä tuli nuorin, joka on palkittu Neuvostoliiton kenraalin vangitsemisesta Rautaristin Ritariristin ritarimerkillä.
  Kyllä, tämä on itse asiassa aika siistiä.
  Ja pojat näyttävät olevansa erittäin siistejä.
  Hans Feuer on epätoivoinen taistelija. Poika taistelee kuin jättiläinen, kylmällä ja kuumalla säällä, kesällä ja talvella, jalassa vain shortsit.
  Paljain varpain lapsi heittää kranaatteja ja hänestä tuli legendaarinen.
  Tämä on todella siistiä!
  Hans tuli kuuluisaksi vuosisatojen ajan! Jopa antisankarina!
  Ja ylipäätään täällä on meneillään niin uskomaton ja kireä sota... Kaikki tekoäly haalistuu.
  Agave on palannut taivaalle ja ampuu alas Neuvostoliiton autoja. Hän on metsästäjä ja saalistaja. Iskee vihollista.
  Autot, joihin hän törmäsi, putoavat. Ja sitten tyttö ampuu maajoukkoja. Pudottaa IS-2:n. Ja hän haluaa:
  - Olen paras! Olen tyttö, joka tappaa vihollisia!
  Ja taas se siirretään ilmakohteisiin. Tämä on panssarihävittäjä ja kaikki koneet, jotka lentävät ja ampuvat.
  Mutta tässä on pieni E-5-tankki. Kone painaa seitsemän tonnia. Taistelutestien läpäiseminen. Ja puree ja puree vihollista.
  Ja on aika laulaa - kukaan ei estä meitä, eikä kukaan voita!
  E-5 ryntää itseensä ja ampuu liikkeellä. Ja älä pysäytä tällaista tankkia. Ja kuoret kimmoivat.
  Ja koneen sisällä istuu 10-vuotias poika Friedrich ja vinkkaa:
  - Ja minusta tulee todellinen supertaistelija!
  Ja taas kuinka hän ampui... Ja hän osui aivan tornin keskelle. Ja hänen tappava voimansa, vaikka se on pieni kaliiperi, on valtava.
  Ja taivaalla Helga taistelee. Paljasjalkainen tyttö bikineissä soittaa laskuja. Ja iloitsee fantastisista onnistumisistaan.
  Paljain varpaillaan hän osoittaa Neuvostoliiton autoa ja sytyttää sen nimenomaan tuleen ja saa koko taistelusarjan räjähtämään.
  Tämä on siistiä ja hullua.
  Ja Agave pääsee eteenpäin... Ja myös tappelee.
  On jo elokuu 1944... Puna-armeija ei onnistunut saavuttamaan menestystä missään. Mutta saksalaiset eivät myöskään voi edistyä merkittävästi. Valtavat maanalaiset tankit ovat menossa taisteluun. Mutta ne ovat puhtaasti taktisia.
  Tytöt ryntäsivät maan alle, tuhosivat Neuvostoliiton aseiden patterin ja palasivat takaisin.
  Samaan aikaan he vangitsivat pari pioneeria. Pojat kiinni saaneet tytöt riisuttiin ja heitä kidutettiin. He löivät pioneerit langalla ja paahtivat sitten paljaat kantapäänsä tulessa. Sitten he alkoivat murtaa varpaitaan kuumilla pihdeillä. Pojat ulvoivat sietämättömästä kivusta. Lopulta tytöt polttivat tähdet rinnassaan kuumalla raudalla ja murskasivat miesten täydellisyyksiä saappaillaan. Viimeiset pioneerit lopettivat ja he olivat taipuneet tuskallisesta shokista.
  Lyhyesti sanottuna tytöt näyttivät lisäluokkaa. Mutta jälleen kerran, saksalaiset eivät saavuttaneet mitään merkittävää.
  Tehokkaat itseliikkuvat aseet: " Sturmmaus ", ammuttiin Neuvostoliiton asemiin. Siellä oli paljon tuhoa ja tuhoa. Mutta Neuvostoliiton hyökkäyslentokone tyrmäsi yhden ajoneuvoista, ja Fritz palasi.
  Saratov kesti vielä elokuussa 1944. Totta, saksalaiset pystyivät valloittamaan Uralskin kaupungin Kazakstanissa ja muuttivat Orenburgiin.
  Täällä taas Albina ja Alvina ovat ilmassa, mutta kerran kokeellisella lentävällä lautasella. He osoittavat paljain varpain, painamalla joystickin painikkeita ja tekevät sen erittäin taitavasti.
  Tytöt tietysti osoittavat korkeinta taitolentoa. Täällä he vetivät levykkeensä , ja tusina Neuvostoliiton lentokonetta ammuttiin alas.
  Albina siristaa:
  - Raivostunut rakennusryhmä! Tulee tähtien pudotus!
  Ja kääntää taas autonsa ympäri. Ja tytöt murskaavat puna-armeijaa. Lisäksi suuri...
  Alvina kaataa myös tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta ja vinkua:
  - Hullut tytöt, eivätkä ollenkaan neitsyet!
  Viimeisestä oikein. Heidän pariskuntansa käveli miesten kanssa. Ja mikä vain ei noussut ylös. Tytöt rakastivat miehiä - se on mukavaa heille! Ja varsinkin jos työskentelet kielen kanssa.
  Tyttö, jolla on korkein arvo... He kiduttivat pioneeria... Ensin he riisuivat hänet ja kaatoivat pari ämpäriä vettä hänen kurkkuunsa. Sitten he toivat kuumaa rautaa turvonneeseen vatsaan. Ja kuinka ne paloivat! Pioneeri huusi hurjasta tuskasta... Siellä oli polttava haju.
  Alvina löi häntä kylkeen kuumalla langalla. Ja kuinka hän haluaa nauraa... Se on hyvin hauskaa.
  Sitten hän lauloi:
  - Olen kyllästynyt raastamaan takaosaa - Haluan kiusata onneani!
  Ja kuinka hän nauraa! Ja hän paljastaa helmihampaansa! Tämä tyttö rakastaa tappamista, mikä tyttö!
  Ja tytön jalat ovat kaikki paljaat ja sirot. Hän rakastaa kävellä paljain jaloin hiilellä. Ja myös ajamaan vangitut pioneerit pois. Ne huutavat niin paljon, kun niiden kantapäät ovat paistettuja. Jopa Alvina pitää sitä erittäin hauskana. Ja Albina on myös tyttö, totta puhuen - super! Kuinka kyynärpää vastustajaa leukaan. Ja hän huutaa:
  - Olen korkeimman luokan tyttö!
  Ja paljastaa helmihampaansa. Joka kimaltelee kuin kiillotettuna. Ja soturi on vaikuttava! Tämä voi olla jotain, jota ei voi sanoa sadussa tai kuvailla kynällä!
  Molemmat Neuvostoliiton soturit, Yakit, Laggies , Pawns ja Ili, kaatuvat taivaalle. Kauniat ovat aktiivisia. Niissä ei ole pienintäkään epäilystä. Ja niin villi ja hurmioitunut kauneus.
  Naispuoliset soturit hallitsevat ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja hyökkäävät venäläisten autojen kimppuun. Kun he murskaavat , he murskaavat taistelijat, kuin maila kristallin päällä. Tytöt ovat armottomia ja armottomia. Heillä on vihan voima ja intohimon liekki. Ja itseluottamusta voittaa. Vaikka sotaa on käyty vasta neljättä vuotta Neuvostoliiton kanssa. Mutta hän ei halua loppua. Albina ja Alvina ovat suosionsa huipulla. Ja he eivät halua perääntyä tai pysähtyä hetkeksi. Ja he siirtyvät luokseen ja rampaavat vihollista.
  Albina, joka kaatoi Neuvostoliiton lentokoneita, huutaa:
  - Tyttö on kyllästynyt itkemään, mieluummin hukutan napakengän!
  Ja kuinka hän virnistää ja välkyttää helmiäishampaitaan. Ja kuinka hän nyt haluaa miehen. Hän rakastaa miesten raiskaamista. Hän on erittäin tyytyväinen tähän. Hän ottaa sinut ja raiskaa sinut.
  Albina karjuu:
  Tyttöjen seksi on seksiä
  Tässä on mahtava edistysaskel!
  Ja soturi purskahtaa nauramaan... Ja tappakaamme kaikki vihollisemme taas. Hänellä on paljon energiaa. Ja täynnä lihasvoimaa.
  Ja Alvina karjuu:
  - Murskataan vihollinen palasiksi!
  Ja soturi alkaa nauraa aktiivisesti! Ja kuvittelin kuinka hänen kaverinsa kävelivät. Mutta sanotaanpa, että se on mukavaa.
  Syyskuu on jo käsillä... Aurinko paistaa yhä vähemmän. Syksyn ensimmäisenä päivänä venäläiset pojat juoksevat paljain jaloin juuri sataneella lumella Venäjän pohjoisilla alueilla. He nauravat itselleen, virnistävät itselleen ja näyttävät viikunoitaan saksalaisille.
  Pioneerit punaisilla solmioilla, lyhyillä hiuksilla, joissakin jopa nollaan. He juoksevat hyppäämällä. Heidän paljaat jalat eivät ole lähes koskaan kylmät. Erittäin töykeä. Tytöt myös juoksevat, myös ilman kenkiä. Vaaleanpunaisista pyöreät korot kimaltelevat auringossa. Upeita Neuvostoliiton tyttöjä. Hoikka, urheilullinen, tottunut tekemään pieniä asioita.
  Ja kaikki virnistävät ja virnistävät hampailleen ... Syksyn ensimmäinen päivä on todellista iloa ja valon ja luomisen janoa!
  Ja taivaalla ilmataistelu. Mirabela, tämä on ykkönen Neuvostoliiton lentäjä, joka ampuu alas toisen saksalaisen koneen. Ja kuten aina yhdessä bikinitytössä. Ikuisesti nuori eikä koskaan haalistu. Sellainen on hänen sielunsa vahvuus.
  Mirabela kuitenkin rakastaa myös sitä, että miehet koskettavat häntä. Hän todella pitää tästä. Siksi hän on lentäjä... Kun tytön alaston lihaksikas vartalo rypistyy miesten käsistä - tämä on todellinen nautinto. Ja hauskaa!
  Mirabela kaataa toisen natsiauton ja sihisee:
  - Olen panssaroitu narttu!
  Tyttö jopa osuu ohjauspaneeliin paljain, pyörein kantapäällään. Hän on upea. Ja jäljittelemätön.
  Mirabela pääsee eroon. Ja Agave lentää häntä kohti. Lopulta kaksi lähes menestyneintä naispuolista soturilentäjää tapasivat. He ampuvat toisiaan kiertotalosta. He yrittävät saada sen kaukaa. Mutta se ei toimi liian hyvin. Molemmat kaunottaret lentää ampumaviivalta. Ja he paljastivat hampaitaan aggressiivisesti. No naiset on narttuja. He katsovat lujasti toisiaan silmiin. Tarkemmin sanottuna pää vastakkain ja ammu uudestaan. Saksalainen ME-262 X on edelleen paremmin aseistettu kuin Yak-9 T, ja Neuvostoliiton ajoneuvo ammuttiin alas ...
  Mutta Mirabela onnistuu kaatumaan ja menettää koneen ensimmäistä kertaa lentouransa aikana. Pahinta on, että hän päätyi vihollisen alueelle. Ja se on huono. Kyllä, sellaisia ovat kohtalon ainutlaatuiset käänteet. Ja 1. syyskuuta 1944, jo toisen maailmansodan viidentenä vuonna, maailma muuttuu, mutta Fuhrerin valta vaihtoehtoisessa historiallisessa pelissä säilyy.
  Neuvostoliiton joukot hylkäävät Saratovin, ja Wehrmachtin armeija lähestyy Kuibyshevia.
  Kovia taisteluita käydään myös Orenburgin puolesta.
  Paljasjalkainen Tamara taistelee siellä, heittelee räjähtäviä paketteja vihollisia kohti, työntää niitä paljain kantapäällään ja huutaa:
  - Kunnia kommunismin maalle!
  Veronica ampuu vastustajia. Hän heittelee räjähdepakettia paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Victoria ampuu vastustajia ja tekee sen kuin Robin Hood bikineissä, siristaa, heittää pommeja vihollista paljain varpaillaan ja ulvoo:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Olya ampui vihollista ja niitti heitä sirpillä, otti sen ja siristi:
  - Neuvostovaltion suuruuden ja suuren kunnian tähden!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jälleen räjähtävän paketin valtavaa, tuhoisaa voimaa.
  Larisa, ampui natseja, vinkaisi:
  - Minun maani on Venäjä, olet ikuisesti Jumalan antama sinisen taivaan alla!
  Ja silmää kumppaneilleen...
  Natseja ampuva Agafya kehräsi:
  - Orenburg ei koskaan anna periksi! Tulemme Isänmaan vihollisia vastaan!
  Tytöt ovat vahvoja ja aikovat taistella todella viimeiseen veripisaraan asti.
  Orenburg pitää edelleen kiinni. Mutta 3. syyskuuta 1944 Kuibyshevin hyökkäys alkoi. Ja Neuvostoliitto ei tietenkään ole hyvä.
  Alenka ampuu natseja ja huutaa:
  - Neuvostomaan kommunismin puolesta!
  Ja taas, paljain jaloin, hän laukaisee tuhovoimaisen kranaatin.
  Anyuta ampuu vastustajiaan ja kiljuu:
  - Puolustetaan Kuibyshevia!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää räjähdyspakkauksen suurella tappavalla voimalla.
  Ja repiä rikki monia vihollisia.
  Alla, joka ampuu Fritziä, siristaa ja pudistelee rintaansa:
  - Polissyan kosmisille korkeuksille!
  Ja paljaalla kantapäällä kranaatti antaa periksi kaikkien Fritzin hyökkääjien tuholle ja täydelliselle kuolemalle.
  Maria ampui natseja ja heitti voimaa, joka halvaansi Fritzin paljain jaloin, vinkaisi:
  - Kyytiin!
  Ja tyttö nauraa keuhkoihinsa!
  Marusya, joka ampui fasistisia ketjuja ja heitti tuhoisaa kranaattia paljain varpaillaan, twiittasi:
  - Kunnia kommunismille ja voitoille!
  Matryona huomautti hymyillen lähettäen uuden tappavan purskeen ja leikkaamalla Fritzin:
  - Isänmaa on pyhä!
  Tytöt taistelevat kuin sankareita.
  Lentävän lautasen testi onnistui vasta aluksi, mutta sitten se epäonnistui.
  Joten Albina ja Alvina taistelivat jälleen ME-309:llä, joka on heidän tyyliinsä erittäin kätevä kone.
  Tytöt ampuivat Neuvostoliiton lentokoneeseen ja huusivat:
  - Erinomainen puisto ja elektroninen spagetti!
  Albina ampui vihollista kohden tarkasti, kaatui neuvostoauton, osoitti paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Ensimmäinen siirtoni on kohtalokas viholliselle!
  Alvina ampui myös vihollista. Hän leikkasi hänet perusteellisesti ja paljastaen hampaat sanoi:
  - Kommunismi on kohtaloni!
  Ja paljain varpaillaan hän osui toiseen kohteeseen.
  Tytöt tappelevat edelleen vanhassa autossa. Potkurikäyttöisiä hävittäjiä ei ole vielä poistettu tuotannosta. Lisäksi sinun täytyy vielä tottua suihkukoneisiin ja ottaa käyttöön koko infrastruktuuri niitä varten. Ja tämä ei ole niin helppoa tehdä.
  Albina, joka ampui Neuvostoliiton ajoneuvoja, totesi loogisesti:
  - Luon kommunismin aikakauden ja johdan valtakunnan tähtiin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän painaa polkimia.
  Alvina, ampui venäläisiä ajoneuvoja, löi ne suoraan läpi, vinkaisi:
  - Tavoitteemme on arjalainen kommunismi!
  Ja taas soturi käytti paljaita varpaitaan. Ja hän toimi hyvin nopeasti.
  Kun molemmat tytöt palasivat, kun he olivat käyttäneet koko taistelusarjan, he antoivat ruumiinsa pestä kylvyssä. Komeat kaverit löivät niitä luudilla. Albina lämmitellen huomautti:
  - Silti miehiä tarvitaan!
  Alvina oli samaa mieltä:
  - Ehdottomasti tarvitaan! Vaikka me naiset olemme paljon kauniimpia!
  Albina purskahti nauruun ja sirutti:
  - Miksi nainen tarvitsee miehen lyödäkseen!
  Tytöt ovat tietysti samaa mieltä.
  Helga TA-152:sta ampui Neuvostoliiton panssarivaunuja ja lävisti ne virnistettynä:
  - Kunnia keisarikommunismille!
  Ja tyttö nauroi.
  Agave on taivaalla metsästämässä Neuvostoliiton lentokoneita. Yak-9 näkyy yhä useammin taivaalla, mikä on helpoin valmistaa. Tämä kone ei kuitenkaan ole niin heikko. T-versiossa hän on aseistettu 37 mm:n tykillä ja voi pistää Fritziä tuskallisesti.
  Agave osuu kaukaa ME-262:aan ja laulaa nenänsä kautta:
  -Olen maailman viisain, tapan vihollisia wc:ssä!
  Ja vilkuttaa taivaalle enkeleilleen.
  Mutta täällä taas Mirabela on ilmassa. Tämä tyttö ei kaikista menetyksistä huolimatta menetä sydämensä.
  Ja jopa alkaa laulaa, säveltää tien päällä;
  Liityin komsomoliin pelaamaan
  kaunis unelma tyttö...
  Luulin, että maailma olisi ikuinen toukokuu,
  Jokainen päivä on kevään syntymä!
  
  Mutta jostain syystä se ei onnistunut.
  Jotenkin en voi rakastua...
  No, kerro armoilleni,
  Elämä on erittäin kestävä mela!
  
  Yhtäkkiä sota jyrisi,
  Ja hurrikaani syöksyi kuolemaan...
  Ja tyttöjeni vahva kroppa
  Voit lyödä heti!
  
  En halua, usko minua, luovutan,
  Taistele isänmaan puolesta loppuun asti...
  Kannamme kranaatteja vahvassa laukussa,
  Stalin korvasi isänsä sydämissä!
  
  Warriors ovat mahtavia Venäjällä.
  Voimme suojella maailmanjärjestystä...
  Taivaan tähdet kastelivat samettia,
  Ja metsästäjä muuttui riistaksi!
  
  Olen paljasjalkainen tyttö tappelemassa
  Täynnä viettelyä ja rakkautta...
  Will, minä tiedän paikan tässä paratiisissa,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Suuren isänmaan soturit,
  Taistelemme tiukasti Moskovan lähellä ...
  Ja sitten unelma kommunismin aikana
  Helvettiä vastaan saatanan kanssa!
  
  Rohkeat venäläiset kaverit,
  Että he taistelevat rehellisesti loppuun asti...
  He löivät konekivääristä,
  Tarvittaessa kultaisella kruunulla!
  
  Edes luoti ei voi pysäyttää meitä
  Jeesus suuri Jumala on noussut...
  Petolohikäärmeen päivät ovat menneet,
  Siitä tuli vielä kirkkaampi taivaalta!
  
  Rakastan sinua rakas Lada,
  Svarog on kunniassa ...
  Meidän on taisteltava Venäjän puolesta
  Paras Valkoinen Jumala on kanssamme!
  
  Älä laske venäläisiä polvilleen
  Usko meitä, lihaamme ei voida hillitä...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Tämä koe on myös läpäistävä!
  
  Isänmaan tuska on myös sydämessämme,
  Uskomme hänen suuruuteensa...
  Avaamme oven avaruuteen reippaasti,
  Siitä tulee erittäin makea elämä!
  
  Paljain jaloin olemme kauniita tyttöjä,
  Juoksemme reippaasti lumikoiden läpi...
  Emme tarvitse tätä katkeraa vodkaa,
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Isänmaan puolesta me tytöt seisomme,
  Ja me vastaamme Fritzille, ei pahaa,
  Helvetin Kain tuhotaan,
  Ja hei Kristus Vapahtaja!
  
  Tulee aikakausi - se ei voisi olla parempi,
  Kuolleet nousevat ikuisesti...
  Universumista tulee todellinen paratiisi,
  Kaikkien unelma toteutuu!
  . LUKU nro 11.
  Syyskuu 1944 kului ankarissa taisteluissa ... Fritzit pystyivät ympäröimään Kuibyshevin ja Orenburgin ja siksi nämä kaupungit olivat tuomittuja, mutta kaikista vaikeuksista huolimatta ne taistelivat.
  Tytöt osoittivat poikkeuksellista joustavuutta... Lokakuun alussa natsit eivät olleet vielä vallanneet Kuibyševia ja hyökänneet Penzaan. Ja taistelut alkoivat kiehua tästä kaupungista.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelivat siellä.
  Tyttö heitti kranaatin siroisella paljaalla jalallaan ja koukutti:
  - Venäjän hengelle.
  Sen jälkeen Zoya ampui sinkokaasta. Ja hän tyrmäsi saksalaisen Lev-2-tankin.
  Saksalaiset hidastuivat hieman... Pantherit ja T-4:t poistettiin liikenteestä. Mutta toistaiseksi nämä koneet ovat edelleen käytössä. Todellakin, Panther on hyvä panssarihävittäjä, ja se on melko siedettävästi suojattu otsassa. Mutta puolet ovat hänen ongelmansa. Panther-2 ei kuitenkaan ole kovin hyvin suojattu kyljellään. Mutta suurin osa aseista on kädessään.
  E-sarjan kehitystyö on käynnissä ... E-75-säiliöstä tulee uuden sukupolven ajoneuvo, jossa on täydellisesti peitetyt sivut. Saksalaiset hyötyvät tästä. Tehtävänä on saada tankki, joka ei ole liian raskas, nopea ja hyvin suojattu. Ensimmäinen tällainen yritys oli hiiri, mutta käytäntö osoitti tämän säiliön liiallisen painon. Sen sijaan E-100 oli jo kehitteillä. Tällä säiliöllä oli tiukempi ulkoasu ja matalampi siluetti. Yleensä sen paino on hiireen verrattuna laskenut sataan kolmeenkymmeneen - sataan neljäänkymmeneen tonniin. Sivut asennettiin järkeviin kulmiin. Sivujen paksuus yhdessä seulojen kanssa oli 210 mm. Aseistus on sama kuin Mausilla, 128 millimetrin ja 75 millimetrin aseella, jossa on lyhyt piippu. Saksalaiset asensivat tehokkaamman 1500 hevosvoiman moottorin, ja säiliö liikkui neljäkymmentä kilometriä tunnissa moottoritiellä.
  Mikä on kaiken kaikkiaan tyydyttävää. E-100 on edelleen liian raskas tankki. Mutta erinomaisilla aseilla ja suojalla.
  Sen taisteluominaisuudet eivät voineet olla huonot, mutta tankin kuljetus ja sen kuljetus jäivät ongelmalliseksi. Todellinen kokemus osoitti, että säiliö voi suhteellisen kohtuullisessa siirrossa teitä ja siltoja pitkin painaa enintään kahdeksankymmentä tonnia.
  Joten Hitler asetti rajan E-75:lle tämän painon saavuttamiseksi, mutta luomaan luotettavan koneen suojan kannalta. Miksi 75 millimetrin tykistä päätettiin luopua. Ja tee asettelusta mahdollisimman tiukka: yhdessä lohkossa moottori ja vaihteisto poikki ja vaihdelaatikko moottorissa. Sitten ehkä hän saa tankin, joka on suojattu kaikilta puolilta ja ei liian painava.
  Hitler ei yleisesti ottaen ollut täysin tyytyväinen saksalaisiin koneisiin. Vaikka Lev-2 oli luultavasti edistyneempi, sen 105 mm:n tykki oli tarpeeton Neuvostoliiton panssarivaunuja vastaan eikä riittänyt ampumaan panssaroimattomia kohteita. "Panther" -2 saattoi sopia armeijalle yleisesti aseilla ja etusuojalla, mutta sivu ei silti riittänyt, mutta ajo-ominaisuudet ovat tyydyttävät.
  Fuhrer vaati panssarivaunun luomista, joka sopisi armeijalle kaikissa suhteissa.
  Mutta tämä ei ole niin helppoa saavuttaa. Onko mahdollista tiivistää layout maksimaalisesti ja keventää alustaa erityisten telien ja jousien avulla ja tuoda jotain ulos rungosta. Ja miehistö järjestää varsinaiset makaavat.
  Tällainen kehitys voisi olla varsin lupaava. Ensimmäinen E-75-tankki yhdistettynä E-50:een saattoi painaa enintään seitsemänkymmentä tonnia, ja tämä on valtava kone.
  Elizabeth puolestaan taisteli T-34-85-panssarivaunulla eikä ollut täysin tyytyväinen sen suojaamiseen. Seoselementtien puutteen vuoksi hauras panssari ei suojannut säiliötä liikaa.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan ja karjui hampaansa paljastaen:
  - Olen avaruusvixen.
  Ekaterina löi vihollista, löi vihollista kylkeen ja sihisi hampaansa paljastaen:
  - Neuvostoliiton kommunismin puolesta!
  Elena ampui myös erittäin aktiivisesti vihollista kohti ja löi häntä tappavalla voimalla, ja koska hänen jalkansa olivat paljaat, hän karjui:
  - Voiton perustuslain puolesta!
  Euphrasia ampui vihollista, samalla kun hän käytti tarkasti paljaita varpaitaan ja huusi:
  - Olemme uskollisia Svarogille ja Stalinille maan suuruudesta!
  Sellaisia täällä taistelevat tytöt ovat. Heillä on loistavin joukkue.
  Jotkut T-34-85-tankit ilmestyivät suojalla luoteja vastaan, mikä vähensi merkittävästi niiden painoa. Koneen nopeus ja ohjattavuus ovat lisääntyneet. Mutta nyt sen voisi ottaa panssarintorjuntakiväärin, suuren kaliiperin konekiväärillä ja monentyyppisillä kranaateilla. Ja ilmaaseet on lävistetty kokonaan. Totta, tällainen säiliö on vielä helpompi valmistaa, halvempi ja lisää liikkumisnopeutta.
  Jos tytöt ajavat tällä autolla, he eivät anna heidän mennä siihen millään tavalla.
  Elisabet, nopea tyttö, jolla on valtava tuhoisa elementti, totesi loogisesti:
  - Et voi korvata urheutta haarniskalla!
  Catherine oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, se on oikein, joten et syty!
  Ja kuinka naurat...
  Tytöt hurmaava. Ja jos vihollisia puidaan, he tekevät sen aggressiivisesti ja perusteellisesti.
  Elena kysyi ystäviltään sen jälkeen, kun heidän panssansa oli käyttänyt taistelusarjan ja siirtynyt täydentämään tarvikkeita:
  - Näin tytöt ajattelevat, onko meillä mahdollisuus voittaa Kolmas valtakunta?
  Catherine vastasi luottavaisesti:
  - Kuten Vasily Terkin sanoi... Tulimme voittamaan, emme laskemaan!
  Elizabeth korjasi:
  - Niin Suvorov sanoi!
  Ja tyttö paljain varpaineen otti ja väänsi sanomalehden savukkeeksi. Se on hänelle hauskaa.
  Euphrasia lauloi keinuttaen vartaloaan:
  - Olen avaruustyttö-terminaattori,
  Se on erittäin tuskallista Fritz - kultivaattorille!
  Ja kuinka soturi nauraa!
  Tytöt päättivät pelata korttia. Se on hauskaa. Ja häviäjät tekevät punnerruksia ja kyykkyjä.
  Elena huomasi pelin aikana:
  - Mutta vakavasti, meillä ei ole todellisia mahdollisuuksia voittaa! Kaukasus on kaatunut ja me häviämme!
  Catherine heitti kortin paljain jaloin, löi vihollista ja vinkaisi:
  - Mutta meillä on salainen ase!
  Soturi purskahti nauruun ja heitti kortin myös paljain varpaillaan.
  Elizabeth huomautti huokaisten:
  - Meillä on oikeastaan vain yksi toivo uudelle salaiselle aseelle!
  Euphrasia vinkaisi ja heitti korttia siroilla jaloillaan paljain sormin:
  - Kyllä, emme tule toimeen ilman salaista asetta!
  Ja tytöt lauloivat yhteen ääneen:
  - Miekkamme palaa tulella, me leikkaamme viholliset! Olemme Neuvostoliiton sotilaita!
  Warriors on viritetty ja todella todella taistelussa.
  Mutta voimat ovat liian epätasa-arvoisia ... Lokakuun puolivälissä Kuibyshev kuitenkin kaatui ...
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan tärkeän puolustuskohteen. Mutta sateet satoivat... Syksyn seurauksena oli toivoa tauosta.
  Taistelut kuitenkin jatkuivat taivaalla.
  Kolme Neuvostoliiton lentäjää: Mirabela, Anastasia, Akulina taisteli villin innolla.
  Mirabela, joka kaatoi lentävän natsin vanhentuneella, mutta mahtavalla Yak-9 T:llään, lauloi:
  - Tulee aikakausi, kommunismin aika!
  Anastasia, painaen paljaita varpaitaan liipaisinta, vahvisti hampaansa paljastaen:
  - Lennän taivaaseen laululla!
  Ja vilkutti ystävilleen.
  Akulina murskasi toisen saksalaisen painamalla hänen paljas, pyöreä kantapää polkimessa, sanoi:
  - Neuvostoliiton kunniaksi!
  Tytöt on sanottava erityisesti taistelevan.
  Mirabela ampui alas fasistisen ME-262:n 37 millimetrin tykistä, twiittasi:
  - Kunnia kommunismille!
  Anastasia katkaisi natsit tarkasti kohdistetulla lähestymistavalla ja sahasi vihollisen, sanoi:
  - Kunnia punaiselle universumille!
  Akulina on hyvin taistelutahtoinen tyttö, tyrmäsi saksalaisen auton ja vihelsi, murisi:
  - Neuvostomaan kommunismin puolesta!
  Soturit tulee huomata valtavasta sitkeydestä.
  Albina, Alvina, Agave toisaalta saavat tilinsä. Ja tytöt myös tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Kuinka hauskaa onkaan, kun tytöt ovat melkein alasti ja lentokoneissa.
  Albina kaataa paljain varpaillaan räjähdyksen, useita neuvostoautoja kerralla ja vinkua:
  -Arjalaiselle veljeskunnalle!
  Alvina taistelee myös puna-armeijaa vastaan ja tekee sen rohkeasti. Ja paljain varpaillaan hän ohjaa ilmatykkejä ja katkaisee neuvostoautoja huutaen:
  - Kirkkaille ideoille!
  Agave myös ampuu alas Neuvostoliiton hävittäjiä ja hyökkäyslentokoneita, murskaa ne kirjaimellisesti ja karjuu:
  - Kolmannen valtakunnan voittoihin!
  Ja tytöt eivät välitä ja alistavat vihollisen ankaralle kidutukselle. Etenkin kauniit pojat.
  Albina, paistaessaan pioneerin kantapäät roviolla, huomautti kerran:
  - Pojat paistettuna ja pippurilla ovat niin herkullisia!
  Ja kuinka hän nauraa. Ja näytä kieltään!
  Alvina huomasi tämän hampaat paljastaen:
  - Poika on paistettu uunissa, erittäin maukasta valkosipulin kanssa!
  Agave kaatui paljain varpaillaan pari Neuvostoliiton hävittäjää ja huusi:
  - Olemme avaruuspiippuja!
  Ja hän vilkutti ystävilleen. Hän on harvinaisen taisteleva tyttö.
  Albina, joka ampui lentokoneita alas paljain, siroin viillot jalkoillaan, huomautti:
  - Venäjää ei voi ymmärtää mielelläsi, miten voit valita Stalinin kaltaisia hallitsijoita!
  Alvina totesi aggressiivisesti, paljastaen hampaat ja ampuen paljain varpaillaan:
  - Eikä meidän Hitlerimme ole parempi!
  Agave kikatti, kaatoi neuvostoautoja paljain varpaillaan ja totesi:
  - Adolf, tietysti, omisti! Mutta samaan aikaan, kuinka paljon on jo onnistunut voittamaan, ei mitata!
  Tytöt ovat erittäin taistelijoita ja aggressiivisia.
  Ja sitten he jotenkin paahtivat kaksi poikaa roviolla elossa. Samalla tavalla ne lävistettiin teräspaaluun, ja ne alkoivat paistaa, ja he huusivat ja vääntelevät. Sitten, kun pojat eivät olleet vielä rauhoittuneet, kaikki laivueen tytöt alkoivat juosta paistettujen pioneerien luo, leikata heistä lihapalat ja syödä.
  Ja se oli erittäin maukasta, varsinkin jos vielä elossa olevat pojat pippusivat paistamisen aikana.
  Esimerkiksi Agave söi pojan reiden ilolla. Tytöt tekivät silloin hienoa työtä. Ja molemmista pojista oli jäljellä vain luut ja sisäosat. Nuori maksa oli erityisen maukasta. Hänen tyttönsä söivät suurella ilolla.
  Ja nyt he taistelevat taivaalla ...
  Orenburg kaatui lokakuun lopussa...
  Saksalaiset lähestyivät Ufaa. On jo aika kylmä ja sataa lunta.
  Tamara ja hänen tiiminsä Ufan laitamilla taistelevat natseja vastaan. Saksan jalkaväki hyökkää mustilta sotilailta, joita he värväsivät Ranskan ja Belgian siirtomaissa.
  He kirjaimellisesti heittävät ruumiita kaikissa lähestymistavoissa.
  Tamara kääntyy, heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Kommunismin aika tulee olemaan kuuluisa vuosisatoja, uskon, että Stalin on meidän luja kätemme.
  Veronica, ampuva, sanoo:
  - Älä riko Neuvostoliittoa!
  Ja paljain kantapäällään hän oksentaa räjähdyspakkauksen.
  Anfisa, joka ampuu natseja ja heittää toisen kuoleman sanoman paljain varpaillaan, toteaa:
  - Kommunismin suuruus on kanssamme!
  Victoria, joka ampuu vihollista ja niittää natseja, heittää kranaattia paljain jaloin, vinkua:
  - Olkoon suuri isänmaa ylistetty!
  Olympialaiset ampuvat. Ja sitten tämä tyttö-sankari heittää kokonaisen laatikon räjähteitä natseja kohti ja karjuu:
  - Kunnia kosmiselle isänmaallemme!
  Ja tytöt kaikki huutavat yhteen ääneen.
  - Neuvostoliiton puolesta! Tulee pioneeri!
  Taistelevat puna-armeijan soturit varastavat. Ja kun sataa lunta, he taistelevat edelleen paljain jaloin ja bikineissä.
  Marraskuun alussa natsit aloittivat hyökkäyksen Uljanovskiin. Kaupunki, jossa Lenin syntyi ja jossa Stenka Razin haavoittui vakavasti. Tämä on Venäjän kaupunkien pääkaupunkiraja.
  Alenka taistelee natseja vastaan. Ja hän laulaa itsekseen heittäen kranaatteja natseihin paljain jaloin:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia ...
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioona punaisissa paidoissa,
  Tervehdys venäläiset!
  Anyuta ampuu vihollisia ja leikkaa niitä ja laukaisee sitten räjähtäviä sahanpurupakkauksia paljain varpaillaan, vyaknula:
  - Stalinin kommunismin puolesta!
  Ja hän käänsi joukon mustia sotureita, jotka oli niitetty alas.
  Alla, ampui vastustajia ja käytti paljaita varpaitaan, heitti tappavaa kranaattia, vinkaisi:
  - Alkuperäiselle Venäjälle!
  Maria ampui natseja ja käytti paljaita varpaitaan heittäessään kuolemanlahjoja viholliselle, napsahti ja huomautti:
  - Avaruuskommunismille!
  Matryona ampui natseja ja niitti vihollista, julkaisi:
  - Muutoksia taistelussa!
  Marusya kaivoi Fritziä ja löi ne kuoliaaksi, otti sen ja huusi aggressiivisesti pyyhkien sen jauheeksi:
  - Korkeimman tason voitosta!
  Ja paljain jaloin hän heitti tappavan kranaatin.
  Nämä tytöt täällä ovat siistejä ja kekseliäitä.
  Alenka ampui ja niitti vihollisia ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, vinkaisi:
  - Kommunismin suuruus olkoon kanssamme!
  Ja tyttö otti sen ja tyrmäsi saksalaisen panssarivaunun suurella aplombilla.
  Ja tässä on toinen muunnos Lev-2-tankista, jossa on 88 millimetrin tykki. Torni on kapeampi ja säiliö pienempi ja painaa viisikymmentäviisi tonnia, ja moottori on tehostettuna 1200 hevosvoimaa. Nopea saksalainen auto.
  Mutta hän ei häiritse soturia.
  Alla heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Anyuta heitti murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Uusille rajoille!
  Ja tyttö viheltää. Ja saksalainen tankki "Lev"-2 kääntyi ympäri ja rullat lensivät kirjaimellisesti pois.
  Maria, joka ampui natseja, lauloi:
  - Ja taistelu jatkuu taas,
  Ja sydämeni tuntuu ahdistuneelta rinnassani...
  Ja Lenin on niin nuori -
  Ja nuori lokakuu on edessä!
  Matryona ampui vihollista ja katkaisi rivejä, heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Ensimmäinen askel elämässä on tärkeä!
  Marusya tyrmäsi fasistit, huusi:
  - Näet taas maan yläpuolella, raivokkaiden hyökkäysten pyörteitä!
  Ja nämä ovat taipumattomia sotureita.
  Mutta silti voimat ovat eriarvoisia. Penza on jo kaatunut. Ja natsit hyökkäävät Saranskiin.
  Nyt Gorkin kaupunkiin ei ole paljon jäljellä.
  7. marraskuuta 1944 Stalin järjesti toisen paraatin Moskovassa. Vaikka se ei olisi voitto.
  Fritz kuitenkin ampui Moskovaan ensimmäistä kertaa ballistisilla V-2-ohjuksilla. Ja samaan aikaan kaupunkia pommittivat suihkukoneet, mukaan lukien Arado -pommittajat . Tämä toiminta järkytti kaikkia. V-2- ohjukset lensivät korkeaa lentorataa pitkin ja putosivat yhtäkkiä, tutkatkaan eivät nähneet niitä kunnolla.
  Siellä oli monia tuhoja ja vastoinkäymisiä. Neuvostoliiton sotilaat saivat surmansa paraatin aikana.
  Stalin piti kiireellisen kokouksen maanalaisessa bunkkerissa, joka kesti jopa atomipommin suoran iskun.
  Esikunnan päällikkö Vasilevsky totesi huolestuneena:
  - Saksalaisilla on uusi suuren tuhovoiman ase. Ja tutkamme eivät nähneet häntä...
  Stalin karjui ja taputti vihaisesti saappaidensa kantapäät:
  - Olette idiootteja! Emme voineet nähdä tällaista yllätystä!
  Marsalkka Vasilevsky huomautti:
  - Siinä oli jotain, toveri Stalin...
  Beria ilmoitti heti:
  - Nämä ovat A-5-luokan ohjuksia. Ei ole syytä huoleen, toveri Stalin. Ne kuljettavat vain kahdeksansataa kiloa aminolonia ja maksavat yhtä paljon kuin hyvä suihkupommikone. Saksalaiset ampuivat pari tusinaa ohjusta, mutta tämä malli ei päässyt tuotantoon, koska suihkukoneilla pommittaminen on sekä halvempaa että käytännöllisempää.
  Rauhoituttuaan Stalin huomautti:
  - Tämä ei siis ole tehokas ase? Oikein hyvä!
  Beria totesi huokaisten:
  - Mutta suihkupommittajat, tämä on vakava ongelma. Toveri Stalinin on taisteltava tätä vastaan!
  Marsalkka Zhukov ehdotti:
  - Ehkä otamme sen ja teemme raketteja itse. Tarkoitan maa-ilmaa. Mitä, ohjata niitä radiolla ampumaan alas lentokoneita!
  Voznesensky huomautti:
  - Tällaisten rakettien luominen vie aikaa! On paljon helpompaa tehdä erittäin halpoja lentokoneita puusta, täyttää ne räjähteillä ja lyödä vihollista. Se olisi kamikaze-tyyliä!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, kamikaze-lentokoneita pitäisi käyttää. Tämä on meidän mahdollisuutemme, vaikka todellisuudessa tämä vain pitkittää puna-armeijamme tuskaa.
  Pitäisi keksiä jotain tehokkaampaa!
  Jakovlev vastasi huokaisten:
  - Toveri Stalin työskentelee uusien lentokoneiden parissa. Mutta toistaiseksi olemme keskittyneet pitämään autojen maksimaalisen tehon. Kaikki reservit ovat käytössä ja laitamme lapset 10-vuotiaista koneisiin. Täysi mobilisaatio, sekä kokonais- että supertotal .
  Stalin karjui:
  - Paljon muuta on tehtävä! Se mitä teet on liian vähän!
  Molotov sanoi huokaisten:
  - Yhteydenpito liittolaisiin ei ole mahdollista. Näyttää siltä, että olemme yksin. Yritettiin neuvotella japanilaisten kanssa... He vaativat aluetta Uralille asti, mikä on mahdotonta hyväksyä.
  Stalin murisi:
  - Japaniin on iskettävä talvella, mutta entä Leningrad?
  Zhukov sanoi hampaitaan paljastaen:
  - Petroskoin lakko ei onnistunut odotetusti. Ruotsi astui sotaan Kolmannen valtakunnan puolella ja meidän oli kohdattava suuria joukkoja. Joten hyökkäystä ei ollut mahdollista kehittää välittömästi, ja vihollinen, joka oli tuonut esiin Wehrmachtin yksiköitä, torjui hyökkäyksemme. Leningradin kaupunki on täysin saarron ympäröimä ja täysin puristettu. Uskon, että kevääseen mennessä, täydellisen nälänhädän vuoksi, koko väestö kuolee sukupuuttoon. Ja Leningradin kukistuminen on väistämätöntä.
  Sitä on käytännössä mahdotonta toimittaa ilmateitse. Vihollinen hallitsee täysin taivasta. Saksalaiset antavat nytkin ritariristin, vain sadasta pudonneesta lentokoneesta.
  Stalin murisi vihaisesti:
  - Epäonnistunut hyökkäys!
  Zhukov nyökkäsi.
  - Monet rautatiet ovat rikki, ja olemme keskittäneet liian vähän voimia. Ja meidän on kunnioitettava suomalaisia ja ruotsalaisia, he ovat sinnikkäitä puolustuksessa. Mutta siinä ei vielä kaikki. Saksalaiset ohittivat myös Murmanskin. Nyt tämä kaupunki on ympäröity. Emme tiedä mitä tehdä!
  Stalin murisi:
  - Kumoa esto!
  Zhukov vastusti:
  - Minulla ei ole voimaa tähän! Ja vihollinen voi vallata koko Karjalan niemimaan!
  Stalin käski:
  - Vedä voimat ylös ja vapauta! Talvella saksalaiset eivät ole niin vahvoja. Ne on mahdollista puristaa perusteellisesti!
  Vasilevsky huomautti:
  - On välttämätöntä estää syvät läpimurrot, ja siellä voimamme vie viholliset!
  Stalin karjui:
  Taistelemme kommunismin puolesta!
  Voznesenski toimitti iloisempia uutisia:
  - SU-100 on jo muotoiltu metalliin ja on valmis massatuotantoon. T-34:ään perustuva alusta. Melko helppo valmistaa. Kuoppa on melkein valmis uudelle aseelle. Joten SU-100 ilmestyy jo etupuolelle. Huomenna ensimmäinen auto lähtee eteen!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ainakin se ilahdutti minua! Mutta T-34-85:tä ei vielä poisteta tuotannosta. Lisäksi panssaria tulisi ohuempia ja painoa vähentää kahteenkymmeneen tonniin. Taistelut osoittivat, että asiat eivät voi mennä huonommin!
  Voznesensky huomautti:
  - Ja voit tehdä panssaria puusta! Tuotamme satoja näitä tankkeja päivässä, jopa enemmän kuin natsit. Mutta ajoneuvomme voivat ampua helposti alas Krautteja jopa kevyillä panssarintorjuntakivääreillä.
  Zhukov huomautti:
  - Siellä on Gerda. Tämä on niin siisti nainen! Hän tyrmäsi monet panssarivaunuistamme ja aseistamme.
  Stalin nyökkäsi.
  "Meidän täytyy ottaa hänet kiinni ja paistaa hänen paljaat kantapäänsä." Tuskallisen siisti tyttö!
  Zhukov suostui:
  - Sinun täytyy napata se! Ja me tuhoamme natsit!
  Beria nyökkäsi ja kurkisti:
  - Suoritetaan vastaava erikoisoperaatio!
  Stalin huomautti huokaisten:
  - Tämä on hieno idea, mutta... Jotain muuta on saatava valmiiksi!
  Beria karjui:
  - Otetaan ne kaikki kiinni!
  Stalin pudisti päätään:
  - Ei... Sankarien tappaminen ei ole hyvästä! Haluan, että Gerda tuodaan minulle! Tämä on kiireellinen!
  Beria huomautti:
  - Elää?
  Stalin vahvisti helposti:
  - Tietysti olen elossa!
  Beria kurkuteli ja puhkaisi poskiaan:
  - Kaikki mahdotonta, ehkä tiedän varmasti!
  Useat tytöt ilmestyivät lyhyissä hameissa ja paljain jaloin. He kantoivat lasit viiniä ja vilkuttivat GKO:n jäseniä.
  Zhdanov huomautti:
  - Tarvitsemme lisää tyttöjä armeijaan! He korjaavat sen siellä!
  Stalin sanoi:
  Annan Anastasialle, Mirabelalle , Akulinalle "Kuniston tähdellä" timanteilla! Kunnia Neuvostoliitolle!
  Kaikki huusivat yhteen ääneen:
  - Kunnia sankareille!
  Ja he taputtavat käsiään.
  Yksi tytöistä kumarsi ja polvistui suutelemalla Stalinin saappaita.
  Korkein komentaja kaatoi viiniä hänen päälleen ja karjui:
  - Vahvuutemme on nyrkkimme!
  Beria siristi:
  Hitler on tyhmä!
  Stalin vastusti:
  - Ei hullu, vaan petoksen ruumiillistuma!
  Ja kaikki taputti taas.
  . LUKU #12
  Uljanovskin kaupunki oli täysin ympäröity, mutta toistaiseksi pidetty .... On jo marraskuun loppu ja lunta sataa pakkasta. Saksalaiset eivät ole kovin innokkaita hyökkäämään, ja toistaiseksi he ampuvat.
  Ilmassa sää ei ole kovin lentävä. Mutta tytöt taistelevat edelleen ja osoittavat rohkeuden ihmeitä.
  Gerda miehistöineen Panther-2:lla. Mutta Panther-3-panssarivaunun pitäisi ilmestyä pian ja soturi todella haluaa taistella sen kanssa.
  Sillä välin hän ampuu Neuvostoliiton asemiin.
  Paljain jaloin hän osoitti aseen maaliin ja ampui. Hän kaatui Neuvostoliiton kolmekymmentäneljäksi ja twiittasi:
  - Pyhälle Preussille!
  Charlotte ampui myös tykillä, tunkeutui Neuvostoliiton haubitsaan ja vinkaisi:
  - Onnemme on ikuinen!
  Christina myös ampui, löi vihollista paljain jaloillaan ja karjui:
  - Tällaisille kavereille, jotka ansaitsevat meidät!
  Magda ampui myös erittäin tarkasti, siristaen:
  - Imperiumin suuruuden puolesta!
  Ja Elizabethin neljä taistelevat uusimmalla SU-100:lla.
  Tytöt ovat omaksuneet uuden itseliikkuvan aseen ja ampuvat.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan ja lauloi;
  Fasistinen teloittaja repi olkapäänsä irti,
  Tässä teline, pihdit, porat käsillä!
  Hän haluaa lamauttaa sielun ruumiin,
  Merkitön hirviö, mutta näyttää siistiltä!
  
  Hän lupaa rahaa, laivoja merellä,
  Mitä edes otsikko voi antaa!
  Laittoi sinut todella linjaan,
  Loppujen lopuksi olet hänelle vain ruumis ja peli!
  
  Hän haluaa tietää yrityksestämme,
  Mitä uutta on kahlitattavien köyhien ketjussa!
  Siksi aion avokätisesti tulla toimeen,
  Unohtamaan isänsä ja jopa äitinsä!
  
  Mutta me palvelemme isänmaata lujasti,
  Meitä ei voi murskata teloittajan julmuus!
  Oksa taipuu tuulenpuuskasta,
  Ja alasti vauvat itkevät!
  
  Kyllä, hävisin ensimmäisen vaikean kierroksen,
  Mutta Kaikkivaltias antaa mahdollisuuden toipua!
  Ja sitten minä lähetän vihollisen tyrmäykseen,
  Nyrkkini antaa matelijalle leuan!
  
  Isänmaa antaa minulle niin voimaa,
  Tuo kipu ja kidutus voidaan voittaa!
  Ja tule ulos tästä pohjattomasta haudasta,
  Ettei vihainen karhu syö sinua!
  
  Vielä vähän ja pelastus on lähellä -
  Saavutamme voiton vihollisesta!
  Elä kommunismin valon varjossa,
  Niin että aurinko täyttää talon kullalla!
  Ja tytöt lauloivat ja ampuivat uudesta tappajatykistä. He ovat erittäin valtavia sotureita.
  Elena huomautti nauraen:
  - Kommunismia rakennetaan, me uskomme siihen!
  Catherine oli samaa mieltä tämän lausunnon kanssa:
  - Rakennetaan kommunismia, niin tulee voitto!
  Euphrasia otti sen ja kurkkuili , ampui paljain varpaillaan ja löi Pantteriin.
  Sitten soturi huusi:
  - Voi kommunismia, kommunismia! Sofismi murskataan voimakkaasti!
  Ja "Panther", iski otsaan ja kaukaa.
  Nämä ovat tyttöjä, joita et voi rikkoa niin helposti.
  Nyt on joulukuu tulossa... Japanilaiset melkein lopettivat taistelun kylmän sään olosuhteissa.
  Mutta taivaalla, talvisäästä huolimatta, taisteluita on edelleen.
  Tässä ovat Toshiba ja Toyota, kaksi japanilaista lentäjää, jotka taistelevat kuin epätoivoiset varastajat.
  Toshiba kaataa alas Neuvostoliiton lentokoneet paljain varpaillaan ja huudahtaa keuhkoihinsa:
  - Minulla on supertyttö!
  Toyota, joka tyrmäsi venäläisen hävittäjän ja paljastaa helmihampaitaan, vahvistaa luottavaisesti:
  - Ja siellä on nainen hyper !
  Japanilaiset naiset ovat tietysti valtavan aloitusvoiman taistelijoita. Samurain kunniaa ei voi vastustaa.
  Mutta joka tapauksessa taivas on edelleen täydessä vauhdissa.
  Ja maalla neljä ninjatyttöä ryhtyi tuhoamaan Neuvostoliiton sotilaita.
  Sininen ninjatyttö piti myllyvastaanoton, katkaisi useita venäläisiä hävittäjiä ja laukaisi paljain varpaillaan valtavan tuhovoiman räjähteiden herneen.
  Hän repäisi sen ja twiittasi:
  - Terve Japani!
  Keltainen ninjatyttö lauloi myös perhostekniikkaa miekoilla. Hän katkaisi joukon kilpailijoita ja huusi:
  - Kommunistien kostosta!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista tuhoisa lahja.
  Sitten hän mutisee:
  - Japanin suuruuden puolesta!
  Punainen ninjatyttö järjesti helikopterin miekkojen kanssa. Paljain varpain hän heitti tappavan kuolemanlahjan ja huusi:
  - Rakkaalleni!
  Ja sitten hän huomautti:
  - Mitä tekemistä kommunistisella kostolla on sen kanssa?
  Keltainen ninjatyttö pilkkoi venäläisiä sotilaita ja heitti jälleen kranaattia paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Ja huolimatta siitä, että siellä on keittoa kissan kanssa!
  Valkoinen ninjatyttö katkaisi kilpailijansa ja heitti kuoleman lahjaa paljain varpaillaan, sanoi:
  - Voitamme kommunismin ideat!
  Ja kaikki neljä soturia nauravat yhteen ääneen ja näyttävät helmihampaansa.
  Joulukuu meni nopeasti... Piirin jälkeen saksalaiset valtasivat sekä Ufan että Saranskin. Mutta Uljanovsk kesti silti täydellisen saarron.
  Stalin määräsi uudenvuoden viettämään hinnalla millä hyvänsä kaupunkia, jossa Lenin syntyi.
  Saksalaiset olivat kuitenkin pakkasista huolimatta jo lähestymässä Kazania. Neuvostoliitto oli siis täydellisen romahduksen partaalla.
  Mitä tehdä Neuvostoliitossa, ei ole vielä ollut selvää ja ideoita.
  Stalin vietti uutta vuotta Moskovassa ja bunkerissa. Hänen katseensa oli synkkä, mutta halu taistella ei heikentynyt.
  Hitler päätti toistaiseksi järjestää itselleen kopin Libyaan, jossa on lämmintä.
  Ja siellä hän nautti spektaakkelista, jossa taisteli gladiaattorityttöjä vastaan.
  Uudenvuodenpäivänä ei tapahtunut juuri mitään, paitsi Moskovan pommitukset.
  Ja ensimmäisen "Panther"-3:n julkaisu. Tällä tankilla oli Tiger-2-panssarin paksuus, mutta suurempi kaltevuus, ja se painoi vain neljäkymmentäviisi tonnia. Ja sen korkeus laski alle kahteen metriin. Tehokas 1200 hevosvoiman moottori sijaitsee yhdessä lohkossa ja vaihteiston poikki. Itse ajoneuvo osoittautui hyvin aseistetuksi, erinomaisella optiikalla ja hydraulisella stabilisaattorilla . Ja kapeassa tornissa oli 88 mm:n 100 EL tykki, erittäin tarkka ja panssaria lävistävä.
  Gerda ja hänen tiiminsä lähtivät tähän autoon. Täydellinen ja kevyempi kulkuväline, juoksi täydellisesti lumen läpi. Tämä tankki on kaiken kaikkiaan täydellinen. Ja hänen panssarinsa suurilla rinteillä suojaa täydellisesti auton otsaa. 150 millimetrin kotelon yläosa on erityisen vahvasti suojattu 40 asteen kulmassa vaakatasoon nähden. Ja tämä on noin 330 millimetriä panssaria yhdeksänkymmenen asteen kulmassa. Yksikään Neuvostoliiton tykki ei tunkeudu Panther-3-rungon yläosaan. Pohja vie kolmanneksen vartalon otsapinta-alasta 120 mm ja samassa kulmassa, ja myös lähes läpäisemätön.
  Tornin otsa on 185 millimetriä paksu ja 50 asteen kulmassa, myös Neuvostoliiton aseille läpäisemätön.
  Mutta täällä sivut ovat heikompia 82 mm kaltevuuksilla, ja ne voidaan ottaa. Erityisesti SU-100, uusi Neuvostoliiton itseliikkuva tykki, joka sai nopeasti suosiota joukkojen keskuudessa helpon valmistuksen ja panssaria lävistävän kanuunansa ansiosta.
  Gerda ampui ensimmäisen laukauksen Neuvostoliiton joukkoihin. Hän lävisti IS-2-tankin ja ilmaisi itsensä:
  - Tämä on hyvä taistelija!
  Charlotte totesi ampuessaan vihollista ja murtautuessaan Neuvostoliiton koneen läpi painamalla nappia paljaalla kantapäällään:
  - Tämä tekniikka on lähes virheetön!
  Kristina, joka tähtää paljain varpaillaan nopealaukkuiseen automaattiseen saksalaiseen tykkiin, totesi:
  - Laivapanssari on melko heikko! Meillä olisi tehokkaampi auto!
  Magda ampui myös paljaalla jalallaan ja raivoissaan otti sen ja huusi:
  - Olisi vain troikka, mutta troikka huvittelu!
  Ja tytöt nauroivat yhteen ääneen... Tankki on todella hyvä, varsinkin sen ajo-ominaisuudet.
  Läpäisi taistelutestit ja auto E-100. Hän on kuitenkin raskas. Mutta hyvin suojattu. Ja hänen aseita ei voi ottaa niin helposti.
  Ja siinäkin istuvat saksalaiset tytöt. Ja kylmästä huolimatta paljain jaloin ja bikineissä.
  Adala, ampuessaan vastustajia ja lyömällä vihollista, ilmaisi itsensä loogisesti:
  Elämme kommunismissa!
  Ja paljaalla kantapäällä, kuinka painaa ....
  Agatha ampui Neuvostoliiton asemiin ja löi vastustajia paljain varpaillaan, vinkuva:
  - Ja voittomme suuruus kestää vuosisatoja!
  Agnes ampui myös sirpaleita Neuvostoliiton jalkaväkeä kohti, tietysti paljain jaloin ja huusi:
  - Ei, emme anna periksi Fuhrerille!
  Tyttö tankissa, Athena, löi vihollista paljain varpaillaan ja huusi:
  - Fuhrerille, ei füürerille!
  Agnes nauroi ja huomautti:
  Olemme supermiesten heimo!
  Andriana ampui Neuvostoliiton patterille ja tuhosi vihollisen paikkoja, osoitti kieltään ja julkaisi:
  - Saksalaisten suuruus tunnistaa planeetan!
  Ja paljaalla polvellaan, ikään kuin hän painostaisi vihollista.
  Tulta johtava Agatha huomautti:
  - Revimme lohikäärmeen palasiksi...
  E-75-tankki ei ollut vielä valmis. Führer vaati, että paino oli kuusikymmentäviisi tonnia ja moottori 1500 hevosvoimaa suuren liikkuvuuden vuoksi, sivupanssarin ollessa vähintään 170 mm korkeissa rinteissä. Ja se vei aikaa.
  Mutta vaikka natsit voittavat joka tapauksessa ... Tammikuussa Uljanovsk lopulta kaatui. Fritz alkoi hyökätä Gorkiin ja Kazaniin.
  Toistaiseksi he kiipesivät Moskovan ulkopuolelle.
  Stalin oli raivoissaan, mutta hän ei voinut tehdä mitään. Itse asiassa, mitä sinä täällä teet, täydellinen epäonnistuminen...
  Mutta tytöt taistelevat taivaalla ja maassa ...
  Joten Natashkan SU-100 murskasi saksalaisen hyökkäyslentokoneen ilmaiskulla. Siitä tuli aika siistiä. Vaikka ei aivan älykäs ja kekseliäs. Natasha ei kuitenkaan ole ollenkaan ekaluokkalainen, ja kuinka hän ryöstää.
  . Nyt tyttö Osoittautui V jo tuttua säiliö T -34. Vain Vähän ystävä . Torni suurempi ja _ työkalu kaliiperi 85 millimetrissä _ 76 sijasta . Alusta Osa entinen .
  tytöt kierretty päällä paikka . Ne kuten _ _ Ja ennen , sisään yksi bikinit . A tässä auto Neuvostoliiton tuotantoa . Syödä Ja kuoret päällä paikka .
  Supermies Natasha Kanssa tyytyväinen näkymä virnisti :
  - A Missä fasistit ?
  ilmestyi sisällä säiliö kuva nuori kontakti . poika twiittasi :
  - Tässä Tämä säiliö , joka ilmestyi päällä rintamalla toinen maailman- sodat V neljäkymmentä neljäs vuosi Ja ennen nyt siitä asti kun sijaitsee päällä aseistettu Punainen armeija . Hänelle vastustaa , E -25. itseliikkuva ase 88 mm :llä tykki ja 120 mm edestä panssari . Kiva taistele !
  Todella V kaukana Kanssa iso työvoimaa Voi harkita Saksan kieli itseliikkuva ase . kyykky , kanssa pitkä tynnyri . muukalainen tytöt jotka_ _ Niin aikaisin vasemmalle rintamalla Loistava Isänmaallinen sodat . Mutta Supermies Natasha heti sama huomautti :
  - Hän meille Voi olla saada . U hänen pituus osoitteessa 71 EL .
  Zoya tässä sama ehdotti :
  - Pitäisi mennä V liike _ _ Ei osui !
  Futuristi-Angelica V ärsyttävyys huomannut :
  - Tässä helvetti ! Heti sama liukastui ylivoimainen meille auto !
  Heidän nuori kuraattori-upseerinsa vihaisesti julisti :
  - A Tämä lisää ei mitään ! E-75 oli olisi lisää pahempaa ! Sinä olisi hänen ei kumpikaan alla yksi kulma olisi Ei iski . A Niin mene siihen !
  Supermies-Natasha ristiin itsensä Ja sihisi :
  - Miten totta kommunisti , ts minä sanon sinulle - sinulle helvetti !
  Futuristi Angelica haukkui , taputti avojaloin jalka :
  - Esitetään !
  Neuvostoliiton auto jonkin verran hieman tiukka käynnistyi , ja sumisesi . Lyö läpi Saksan kieli V otsa epätodellinen Ja olisi pitänyt käy peremmälle Fritz V lauta . Mutta yrittää Tämä tehdä ? Hän alkaen hänen pitkäpiippuinen aseita Miten perseestä ... Jää vain Kreivi päällä nopeus .
  Supermies Natasha suuttua . Tavallinen Saksan kieli ACS Joo lisää helpompaa kolmekymmentäneljä niin hänen ylittää V ominaisuudet . Tässä Sinä tahattomasti tulet hulluksi .
  Neuvostoliiton auto menee päällä lähentyminen . Hyvä laatikko vaihde paremmin entinen .
  Svetlana lepää alasti korkokengät Ja twiittejä :
  - Fuhrer nopeasti Me päätetään se !
  Futuristi Angelica vahvistaa samanlainen :
  - Hitler Me Tuhotetaan !
  Kultatukkainen Zoya karjui :
  - Anna hänelle kiirehdi Tekijä: erysipelas !
  SISÄÄN Tämä hetki painava ammus Hitlerin aseita tyytyväinen suoraan V pohja tornit . Tytöt nostettu Ja kärsinyt V revitty pois metallia .
  JA myöhemmin Anna minulle hetki Kaikki neljä osoittautui melkein ehdottomasti alasti pikkuhousuissa ja riippuva päällä teline . Alla avojaloin jalat kaunottaret palanut tulipalo . Liekki nuoli alasti , siro pohjat tytöt .
  Supermies Natasha yritti nyki mutta _ hänen jalat Osoittautui lujasti kiinnitetty V tyynyt , ja Erittäin sairas venytetty suonet . Tämä oli klassista teline , kanssa perinteinen paahto korkokengät . A klo tytöt jalat Erittäin jopa seksikäs ja _ tulen nuoleminen _ pohjat tekee heidän lisää houkuttelevampi .
  Mutta tuskallisen kaunottaret . Ne yrittää saada vapaaksi . Mutta tyynyt Erittäin kestävä . A häntä lisää Ja tytöt ovat valkyyria lopettaa puhelu painot .
  Sama naissotureita V lyhyt hameet , kanssa avojaloin jalat , alasti kädet , mutta kehon peitetty hopeanhohtoinen ketjuposti . Ne harava pokerit tulipalot ja _ oksentaa hiillosta _ _ korkokengät paahdettu vahvempi .
  Tässä Ja teline osoittautuu nivelet ja _ antaa potkut ranskalaiset pohja . A tässä lisää Ja prinssi kuningas Williamin dynastiasta ilmestyi . SISÄÄN käsissä klo elokuu pojat , prinssi-demiurgi, joka vaihtoi toinen miljoonaa dollaria asemasta SS:ssä ruoska alkaen piikikäs lanka . A lisää Ja hänen Valkyyria lämmitellä alkaen liekinheitin .
  Prinssi Jumaluus silmää ja _ Miten osuma Supermies Natasha Tekijä: lihaksikas takaisin . Vaikka tyttö Ja rohkea mutta _ hänen alkaen korkokengät ennen niskakyhmy iski sellaisia kipua _ _ upea villisti huusi .
  Seuraava osuma poika - prinssi kaatoi päällä Zoya . Ta Siitä huolimatta Ja puristettu tiukasti hampaat , ei pidettiin alkaen huutaa . A päällä takaisin ilmestyi verinen raidat Ja palovammoja_ _
  Barbarossa Jr. Kanssa virne sanoi :
  - Opeta sinä lisää tarvitse !
  Seuraava osuma putosi Tekijä: Futuristi Angelica . JA Tämä nuori nainen Ei ojensi alkaen huutaa . poika työnnettiin lapseni ovat paljain jaloin jalka V tulipalo . Purettu ketterä sormet hiillos Ja heitti punapää petoja V kasvot . Ta huusi lisää vahvempi , se sattuu !
  Barbarossa Jr. Kanssa onnellinen näkymä sanoi :
  - Mutta Sinä tai halusi Kanssa saksalaiset !
  Jälkeen potkut , ja Svetlana . Miten että Ei puristettu leuka mutta _ Sama huusi . Kaikki sama ruoska alkaen kuuma , piikikäs lanka oli lisää lisää kipeä , Miten liekki alla avojaloin jalat . Tem sen yli_ _ tytöt jo tottunut vuosia hallita ilman kenkiä ja _ heidän pohjat jalat , erittäin elastinen Ja kestävä .
  Mutta antaa potkut Ja heidän leipoo . Valkyyria jo V käsissä pidä , ja piiskaa alkaen kuumana lanka _
  Supermies-Natasha sisään kaikki kurkku huusi :
  - Kyllä Mitä Tämä onko se ?!
  Barbarossa Jr. sanoo:
  - Vastahakoisten naisten kuulustelu! Olet vankeudessa ja vastaat kaikesta!
  Natasha huomautti:
  Emme halua kuolla näin! Tule, anna meidän mennä, niin me jatkamme taistelua!
  Barbarossa Jr murisi:
  - Miksi annoit mennä?
  Angelica vastasi:
  - Olemme noitia, ja voimme antaa miehelle, joka pelastaa meidät, arvokkaimman lahjan!
  Barbarossa Bock yllättyi:
  - Ja mitä sinä annat minulle?
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Teemme sinusta ikuisen nuoruuden, etkä koskaan vanhene!
  Poika nyökkäsi:
  - Kyllä, voin päästää sinut menemään! Mutta kuinka voit todistaa sen?
  Natasha sanoi:
  "Pistä kätesi tuleen, etkä loukkaannu!" Tulet näkemään, että osaamme loihtia!
  Barbarossa Jr. laittoi varovasti kätensä tuleen, rullasi ja vastasi hymyillen:
  - Kyllä sinä voit! No, mikä on sinun vapautesi vastineeksi kuolemattomuudestani!
  Ja tytöillä on uusi mahdollisuus. Ja sota jatkuu edelleen ... Tammikuussa Gorki ja Kazan otettiin.
  Helmikuun alussa saksalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset valloittivat Karjalan ja ryntäsivät Arkangelin myrskyyn. Tilanne on pahentunut dramaattisesti.
  Elizabeth siirrettiin SU-100:aan tähän kaupunkiin.
  Hän taisteli siellä nyt. Helmikuu ja pakkaset. Mutta tytöt tappelevat edelleen paljain jaloin.
  SU-100 painaa vain kahdeksantoista tonnia luodinkestävällä suojalla. Hän on haavoittuvainen, mutta liikkuva. Ja hänen ei pidä olla väijytyksissä, hänen on liikuttava, jotta hän ei joudu lyömään.
  Kun liikut, tankki lämpenee ja tytöillä ei ole niin kylmä paljain jaloin ja bikineissä.
  Natseja ampuva Elizabeth lauloi:
  - Ja tässä ovat ehdot! Ja tässä on keskiviikko! Mutta muuten kylmä sää on hyväksi terveydelle! Kylmä sää on hyväksi terveydellemme!
  Ja paljain varpaillaan hän hyökkää natseja vastaan. Ja T-4, tämä pieni tankki, osui.
  Soturit tulee mainita valtavan luokan taistelijina.
  Ekaterina ampuu myös paljain jaloin ja kiljuu:
  - Tulee kommunismi!
  Elena, joka myös ampui vihollista ja löi tämän läpi, nauroi korviaan:
  - Hullu voitto odottaa meitä!
  Efrasia , joka löi Wehrmachtin tankkien läpi paljain jaloillaan, kylmästä sinisenä, vastasi luottavaisesti:
  - Mikään ei voi estää meitä!
  Nämä soturit ovat yksinkertaisesti mahtavia!
  Mutta valitettavasti heidän sankaruuttaan on hyvin vähän... Myös Arkangeli kaatui... Ammuksia ei selvästikään ole tarpeeksi...
  Saksalaiset liikkuvat Moskovaa kohti takaapäin. Maaliskuussa puhkesi taisteluita Ryazanista. Hitlerin joukkoja virtaa ympäriinsä idästä...
  Joitakin hätätoimenpiteitä tarvitaan.
  Moskova kestää edelleen ja Stalin on koonnut turvallisuusneuvoston. Keskustelu oli hermostunut. Uusia ideoita ei tullut.
  Vain Beria ehdotti:
  "Ehkä meidän pitäisi todella tarjota rauhaa Kolmannelle Valtakunnalle millä tahansa ehdolla, kunhan ne eivät koske meihin!"
  Stalin vastasi vihaisesti:
  - Tämä ei ole rakentava lähestymistapa, toveri Beria! Tarvitsemme vahvoja liikkeitä!
  Marsalkka Vasilevsky vastasi rehellisesti:
  - Teidän ylhäisyydellänne ei ole varauksia! Melkein kaikki he joutuivat epätasaisiin taisteluihin. SU-100:n lisäksi sarjassa ei ole muita uusia aseita. Totta, IS-3 on pian valmis, mutta tätä tankkia on vaikea valmistaa, ja sen sarjaksi saattaminen on nykyolosuhteissa vaikeaa.
  Marsalkka Žukov huomautti vihaisesti:
  - Jos et voi voittaa, on vain yksi asia jäljellä - kuolla arvokkaasti!
  Stalin halusi sanoa jotain, mutta paljasjalkainen tyttö lyhyessä hameessa ilmestyi. Vilkutti paljaita kantapäänsä, hän toi lähetyksen.
  Stalin kulki sen yli ja karjui vihaisesti:
  - Leningrad, joka ei kestänyt nälkää ja monta kuukautta kestänyt saarto putosi! Krautit ovat valloittaneet toisen kaupunkimme!
  Marsalkka Žukov levitti kätensä ja huomautti:
  - Voi suuri Stalin... Se on kauheaa!
  Beria ehdotti:
  - Ehkä tämän ampumisen kunniaksi tuhat ihmistä?
  Korkein komentaja huusi:
  - Ole hiljaa kalju idiootti! Jotain on tehtävä!
  Molotov ehdotti änkyttäen ja hermostuneesti silitellen tyttöjen paljaita polvia:
  - Tarjotaan saksalaisille väliaikainen tulitauko ja vasta sitten aloitetaan rauhanneuvottelut millä tahansa ehdolla.
  Stalin karjui:
  - Yrittää! Mutta luovuttamista ei tule. Moskova kaatuu, käymme sissisotaa!
  Beria huomautti imartelevalla virneellä:
  - Mutta tämä vain lisää ihmisten kärsimystä, toveri Stalin. Voi olla...
  Stalin löi päättäväisesti nyrkkiä pöytään:
  - Ei! Molotov ehdottaa neuvotteluja! Eikä mitään muuta, paskaa loppuun asti!
  Saksalaiset piirittivät Ryazanin maaliskuun puolivälissä. Neuvostoliiton joukot tekivät läpimurron ampumatarvikkeista pulaa.
  Alenka ja hänen tiiminsä juoksevat paljain jaloin vilkkuen keväällä sulaneella lumella.
  Tyttö ampuu natseja ja laulaa:
  - Kunnia hengellemme, kunnia suurelle maalle!
  Ja paljain jaloin hän heittää tappavan kuolemanlahjan. Ja hajottaa natseja kaikkiin suuntiin.
  Anyuta, ampui vastustajia, julkaisi:
  - Ja iskumme, pyhä lahja ja maksu!
  Alla myös juoksee, ampuu natseja, heittää räjähtävän hiilipaketin paljain jaloin ja sihisee:
  - Emme koskaan luovuta!
  Ja nyt kimalteleva Maria, ampuu natseja, niittää niitä perusteellisesti ja murisee hampaansa virnistäen, kiljuu:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja hänen paljas kantapäänsä lähetti tuhoisen paketin kuolemaa ja murskausta.
  Natseja ampuva Marusya huomauttaa aivan loogisesti:
  - Kommunismi ei katoa koskaan!
  Matryona, ampuessaan vihollista ja leikkaamalla rivejä, huomauttaa melko loogisesti ja rationaalisesti:
  - Ja usko puolueeseen säilyy vuosisatoja!
  Ja paljaat varpaat tuovat tuhon lahjan.
  Tytöt pakenivat kehästä. Mutta tilanne on edelleen jännittynyt.
  Ja he eivät voi paeta minnekään.
  Kevään sula viivästytti hieman saksalaisten etenemistä. Lisäksi natsit yhdistyivät Japanin kanssa ja alkoivat miehittää Keski-Aasiaa.
  Se myös häiritsi heitä ja huhtikuu meni suhteellisen rauhallisesti. Ja toukokuussa ensimmäinen Neuvostoliiton tankki IS-3 julkaistiin. Ja hänet voitaisiin toimittaa vapun paraatille.
  Ikääntynyt ja heikentynyt Stalin katsoi tätä kumartuneena. Hänen ilmeensä oli kuoleman väsynyt.
  IS-3:sta ei tuotannon työläisyyden vuoksi silti voinut tulla sarjamuotoista.
  Sen olennainen ero näihin kahteen oli vain tornin muoto. Hän oli kuin lentävä lautanen, ja hänen otsansa oli kuin kurkun nokka. Tietenkin lisääntynyt kaltevuuskulma suojasi etuosaa hyvin, mutta monimutkainen tuotanto. Lisäksi otsan alaosa oli haavoittuvainen, ja jos ammus osuisi siihen, se ei enää kimmoinut.
  Stalin heilutti kättään ja katosi bunkkeriin, seuraava natsien hyökkäys alkoi. Ilmaiskuihin osallistuivat TA-400 ja Yu-287, joissa oli taaksepäin pyyhkäisty siipi.
  Ja taas he ampuivat ballistisia ohjuksia radiosta siipien ohjaamana.
  Kreml kärsi merkittäviä vahinkoja.
  Stalin ajatteli vakavasti heidän Moskovan lentoaan.
  Toukokuun puolivälissä saatuaan päätökseen Keski-Aasian uudelleenjaon natsit aloittivat hyökkäyksen Moskovaa vastaan idästä ja lännestä. Siitä syntyi toinen kova taistelu.
  Neuvostoliiton joukot taistelivat sankarillisesti. Mutta voimat ovat liian epätasaisia. Myös E-75 Tiger-3 -panssarivaunut ilmestyivät taisteluissa. Ja massiivisesti "Panther" -3. Sanotaan, että tällaiset taistelut ovat poikkeuksellisia.
  Toukokuun loppuun mennessä kesäkuun alussa natsit saivat päätökseen Moskovan käytännössä täydellisen piirityksen.
  Stalin ilmoitti juhlallisesti, että hän jää pääkaupunkiin ja seisoisi siellä kuolemaan asti.
  Moskovaa ammuttiin ja pommitettiin. Häntä ympäröivät erittäin voimakkaat puolustuslinjat, joita ei ole niin helppo voittaa. Pääkaupunkiin keskittyi valtavat ammus- ja elintarvikevarastot.
  Ja Stalin maanalaisessa kaupungissa oli suhteellisen turvallinen.
  Hitler 22. kesäkuuta 1945, kun suuren isänmaallisen sodan alkamisesta oli kulunut tasan neljä vuotta, käski lopettaa pääkaupungin hyökkäyksen ja sen sijaan tuhota sen järjestelmällisesti tykistöllä ja lentokoneilla. Ja jatka luottavaisesti pommittamista.
  Perustettu hyökkäys siirtyi Siperiaan. Oli pakko ottaa Sverdlovsk ja Tšeljabinsk, kunnes nämä kaupungit peittivät lumen... Kesäkuun lopussa heinäkuun alussa molemmat avainkaupungit valloitettiin sitkeiden taistelujen jälkeen... Saksalaiset muuttivat Siperian halki. Neuvostoliiton kylät putosivat yksi kerrallaan.
  Täällä natsit syyskuussa 1945 lähestyivät Novosibirskiä. Myös tämän ratkaisun puolesta puhkesi taisteluita.
  Puna-armeija taisteli paikallisten miliisien kanssa. Tamara taisteli täällä kuin sankaritar.
  On syyskuun loppu, sataa lunta ja pakkasta. Ja tyttöpataljoona taistelee paljain jaloin ja osoittaa ihmeellistä sankarillisuutta.
  Ja soturit taistelevat kuin pantterit.
  Tamara antoi käännöksen, heitti räjähtävän hiilipaketin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Muut tytöt karjuvat epätoivoisesti:
  - Me kuolemme, mutta emme antaudu!
  Ja taistelu jatkuu...
  Novosibirsk kaatui vasta marraskuun alussa... Sota jatkui. Neuvostoliitto ei edelleenkään antautunut. Moskova oli saarrettu ja tulen alla.
  Maanalaiseen kaupunkiin varastoitiin strateginen ruoka- ja ampumatarvikevarasto, joten se oli mahdollista kestää jonkin aikaa.
  Saksalaiset pommittivat ja pommittivat kaupunkia jatkuvasti.
  Mukana oli myös uusi raskas tankki "Rat". Tämä kone painoi kaksi tuhatta tonnia ja oli aseistettu useilla aseilla.
  Ajoneuvoa, jossa oli 400 mm panssari, käytettiin läpimurtopanssarivaununa... Läpäisi taistelutestin....
  Mutta juuttunut siileihin, ja hänet tuhosi kamikaze-lentäjä, joka löi hänet.
  Siitä huolimatta uusi säiliö "Rat" -2 näytti vielä suuremmalta ja raskaammalta ...
  Stalin vietti Moskovassa uutta vuotta 1946, jota ei ollut vielä otettu. Neuvostoliiton suuri johtaja luotti ihmeeseen. Moskovasta on tullut todellinen linnoituskaupunki.
  Ruokavarannot voisivat kestää vielä pari vuotta, ja kun otetaan huomioon väestön väheneminen pommitusten ja pommitusten vuoksi, pidempään. Mutta ammukset riippuivat hyökkäysten nopeudesta ja intensiteetistä.
  Beria kuitenkin huomautti:
  - Ehkä toveri Stalin on samaa mieltä Hitlerin kanssa vapaudestamme?
  Ylipäällikkö julisti päättäväisesti ja löi nyrkkinsä lujasti pöytään:
  - En puhu kannibaalit Lavrentylle! Ymmärrätkö!
  Beria huomautti huokaisten:
  Toivotaan ihmettä!
  Stalin huomautti kurjuen:
  - Kärsivällisyyttä ja vähän vaivaa!
  . EPILOGI
  Uusi 1946 tapahtui paikallisissa taisteluissa. Saksalaiset ja japanilaiset valtasivat vähitellen kaikki suuret kaupungit. Verhojansk kaatui viimeisenä elokuussa. Saksalaisilla oli uudet tankit AG-50 pyramidin muodossa.
  Tamara ja hänen tiiminsä taistelivat epätoivoisesti Verhojanskissa.
  Tytöt, kuten aina, olivat paljain jaloin ja bikineissä.
  He taistelivat kuolemaan asti. Ja paljain varpaillaan he heittivät tappavan voiman räjähtäviä paketteja.
  Ja sitten, kun ammukset loppuivat, he pääsivät pakenemaan taigaan kellarien ja tunnelien kautta.
  He olivat valmiita tarttumaan aseisiin ja käymään sotaa uudelleen, vaikka se olisikin sissisota.
  Neuvostoliitossa syntyi partisaanivyöhykkeitä, ja maanalainen sota puhkesi.
  Pääkaupunki kesti edelleen, joten Hitler halusi nälkiä sen ja pelastaa sotilainsa, joista liian monta oli jo tapettu.
  Ja sillä välin tytöt tuhosivat natseja ja japanilaisia monin eri tavoin ja menetelmin.
  Varsinkin Natasha ja hänen tiiminsä.
  JA Osoittautui uudelleen V T -34-85. auto tietysti _ sama , ei uusi . JA neljänkymmenen vuoden loppuun kuudes vuoden vanhentunut .
  A Tässä Ja AG -50. Muistuttaa matala pyramidi Kanssa Erittäin pitkä tynnyri . Auto koko kuusikymmentä viisi tonnia . Paksuus panssari co kaikki kulmat 250 mm alla kallistus . varten kuoret T -34 ehdottomasti läpäisemätön .
  Supermies Natasha V ärsyttävyys sihisi :
  - Tämä on Miten tehtävä ! Nostaa vuori !
  Futuristi Angelica katseli ympärilleen . Nyt Ne olivat V hänen perinteinen bikinit . JA jotain__ _ _ kauneus tuli päällä mieli .
  A Svetlana painetaan päällä vipuvaikutusta avojaloin korkokengät Ja ajoi säiliö . Hän sihisi :
  - Manööveri ! Vain liikkumavaraa !
  AG -50 on varustettu Tehokas 105 mm tykki Kanssa pitkä runko 100 EL: ssä . Hän pystyy osuma päällä iso etäisyydet . Tem ohi , y kolmekymmentäneljä Kanssa laatu panssari ei väliä . Yksi osuma Ja loppua .
  Svetlana alkaa keinu Neuvostoliiton säiliö . Tässä vihollinen ampuu . Ammus jopa vähän huolenaiheita panssari _ Mutta Vastaanottaja onneksi lipsahtaa pois . A kuitenkin tehoa kolossaali - uraani ydin .
  Supermies Natasha kuiskasi heidän helakanpunainen huulet :
  - Päällä kuvakkeet Kanssa surullisuus kasvot taas _ imperiumi syntyä !
  Futuristi-Angelica ammuttiin käyttämällä _ avojaloin sormet jalat . ammus tyytyväinen V edelleen seisomassa pyramidin muotoinen säiliö . JA lipsahti irti Kanssa panssari V kikosetti . Jo Erittäin hän vino Ja sementoitu .
  Saksan kieli tankki tietysti _ sama , läpäisemätön , kanssa kaikille kulmat jopa varten IS -7. A Todella Missä ennen häntä T -34-85.
  Uudelleen Saksan kieli ampuu ... Svetlana painetaan alasti kantapää päällä jarrut . JA voisi kiertää säiliö alkaen tappio . Siitä huolimatta kohtalokas lahja lipsahti läpi ollenkaan lähellä .
  Supermies Natasha V raivoa sanoi :
  - Kyllä Me Ja jumissa !
  Futuristi Angelica virnisti . Hän viileästi repäisty pois Kanssa itse rintaliivit _ paljastettu korkea rinta Kanssa mansikka nännit _ Hän paljasti hampaansa heidän helmi hampaat_ _ JA twiittasi :
  - Pelkuri Ei pelaa V jääkiekko !
  JA painetaan helakanpunainen nänni päällä laukaisinta . Sellainen Tässä hän lihavoitu Ja helmeilevä hän-paholainen . A Voi olla ystävällinen , venäläinen enkeli ruumiillistua .
  ammus lensi ulos alkaen Ei liian paljon pitkä kuono . Ohitettu ... Ja tyytyväinen suoraan V runko Saksan kieli autoja AG . torjuttu hänen Kuten isku keksejä .
  JA Kaikki neljä tytöt kuoro , haukku :
  - Yksi , kaksi - minä osui ! Fritz Tekijä: sarvet Niin antoi !
  JA Miten ravista Ne heidän avojaloin jalat . Tässä Tämä tytöt ! A Kun klo ammunta käyttää alasti rinta on _ V sata kerran tehokkaampi .
  Supermies Natasha Kanssa hymy huomannut :
  - Tämä säiliö Nyt varten meille turvallinen . Mutta Miten hänen tuhota ?
  Zoya Kanssa hymy ehdotti :
  - A V taistella cowboy tyyli , me hänen lakaise pois !
  Svetlana kiihdytetty liikettä hänen säiliö . Mutta vihollinen , yllättäen kääntyi ympäri Ja ryntäsi lenkillä . Hän kiihdytetty ihmeellistä nopeasti : kaikki tai kaasuturbiini moottori . JA oli selvästi nopeammin kuin _ T -34-85.
  ikään kuin norsu juoksi pois alkaen Mopsit . Kaikki olisi ei mitään . Mutta norsuja tietotaito liikkua jopa Erittäin nopeasti .
  Supermies Natasha vihaisesti siirretty Tekijä: panssari avojaloin jalka Ja karjui :
  - Täällä ! Hyvin Miten kaikki samat _ Me jäänyt jälkeen alkaen fasistit !
  Zoya Kanssa surullisuus V ääni , lauloi :
  - Kaikki mahdotonta , mahdollista V meidän maailmaa !
  JA ravisteli hänen hiukset , värit puun lehti kultaa .
  Futuristi Angelica Kanssa ilahduttaa lauloi ja _ vapautettu toinen kuori . Että osuma V panssaroitu perä Ja rikki .
  - Mene onko unelmat ennennäkemätön ... Weave onko seppeleitä myöhässä ... Mykistä oli Gerasim joskus ! __ _ Nyt Hän vannoo röyhkeyttä !
  Svetlana tiukasti huomannut :
  - Matti moittiminen on_ _ mautonta !
  Supermies Natasha halusi jotain _ _ _ sanoa nokkela . Mutta Tässä ilmestyi toinen fasistinen tankki_ _ Päällä Tämä kerran E -75. Sama Hieno suojattu V otsa , mutta paljon huonompi Kanssa sivut _ Onko se totta, kolmekymmentäneljä hänen Kaikki on yhtä suuri Ei lävistää .
  Päällä Tämä kertaa , Zoya heittää pois Kanssa itse rintaliivit . JA paljastettu helakanpunainen nänni .
  Otti Ja painetaan imetys päällä laukaisinta . ase toimi ...
  ammus uudelleen tyytyväinen suoraan V runko massiivinen aseet . JA sata viisi millimetri ase tuli ulos alkaen rakennus .
  JA Tämä Saksan kieli ryntäsi juoksi karkuun Hyvä tapa tuo esille alkaen rakennus eniten suojattu autot ovat_ _ lyödä Tekijä: arkut .
  Supermies Natasha ikionnellinen totesi :
  - Tässä katso ! Me me voitamme !
  A Tässä Ja kolmas säiliö . Päällä Tämä kertaa " kuninkaallinen" leijona ." klo häntä ase , pomminheitin kaliiperi 450 millimetrissä . _ Sellainen Jos vittu sitten _ muutama ollenkaan Ei tulee näyttämään .
  Supermies Natasha päällä Tämä kerran päättänyt ampua itseään . lähti pois rintaliivit . Mikä klo hänen kaikki samat _ korkea ja _ elastinen rintakehä . Tuore kuin _ klo tytöt . JA soturi Miten ottaa Ja puristimia rubiini nänni .
  ammus lensi pois ... Ja " kuninkaallinen" leijona " sai suoraan V runko . JA valtava auto Miten räjähtää . Mitä Ja pari seisomassa Tekijä: reunat tankit lensi pois päällä jonkin verran satoja metriä .
   Joo Ja kolmekymmentäneljä ravisteli . Auto Tuskin Ei kääntyi ympäri ja osoittautui irtirevitty alkaen maata .
  Futuristi Angelica jopa osuma klo lasku otsa , huutaa :
  -ikään kuin hevoset aasit !
  JA uhkasi Fritz nyrkki .
  Supermies Natasha oli tyytyväinen ja_ _ virnisti helmi , erittäin suuri hampaat :
  - Tässä Me antoi Tekijä: vihollinen ! Miten pitäisi olla !
  Zoya lauloi , kanssa iloksi :
  - Rakkaus Ja kuolema ! Hyvä Ja paha ! Mitä pyhä Mitä syntinen ... A minulle tietää Kaikki yhtäläinen !
  JA tyttö siirretty avojaloin jalka Tekijä: metallia .
  Seuraava vihollinen E -100. Auto vaarallinen . KANSSA pommin heittäjä ja 75 mm _ tykki Kanssa Erittäin pitkä tynnyri . Sellainen hyökkäys modifikaatio ja _ pystyy täyttää rooli Ja taistelija tankit . A seitsemänkymmentäviisi millimetriä aseita varten Neuvostoliiton säiliö melko tarpeeksi .
   A runko pommikone peitetty korkki .
  Supermies Natasha ristiin itsensä klo auta avojaloin jalat , ja twiittasi :
  - No , mennään hänen lyödä ?
  Zoya , rock hampaat , samaa mieltä _
  - Totta kai teemme !
  Futuristi-Angelica helakanpunainen nänni painetaan päällä laukaisinta . ase se toimi . sylki murhaaja veloittaa . JA keskeytettiin suhteellisesti ohut mutta_ _ mutta pitkä runko Saksan kieli aseet_ _
  Svetlana innostuneesti twiittasi :
  - Hienoa ! A Nyt antaa Antaa potkut minä !
  JA soturi Sama paljastettu Kaivos vartalo . klo kaikki neloset rinnassa päällä korkeus . JA Erittäin jopa kaunis , seksikäs , viettelevä . Niin Kanssa sellaisia tytöt Haluan tehdä rakkautta . no mitä_ _ Voi olla olla paremmin ne ? Luultavasti vain _ muu tytöt !
  JA Tässä nuori nainen sai kiinni hetki kun _ korkki alkoi avata . JA käyttämällä Kaivos helakanpunainen nänni kuin _ vapauttaa ammus Tekijä: Saksan kieli pomminheitin .
  A Fritz Ei onnistui jopa Ja silmä vilkkua ... Kuinka ottaa Ja räjähtää ... Sisään Kaikki sivut hajallaan tupakointi metalli_ _
  Svetlana hierotaan itselleni vahva käsissä Ja huusi :
  - Minä tyttö aito lohikäärme !
  JA Miten nauraa ! JA ota kyllä _ tulee näyttämään kieli !
  Supermies Natasha otti Ja innostuneesti lauloi :
  - Patriootti ! Neuvostoliiton isänmaallinen ! Kuinka monta Fritz tapettu sinä !
  Zoya poimittu laulu ja _ vapina alasti rinta , jatkoi :
  - Patriootti ! Punainen isänmaallinen ! JA päällä tytöt Kaikki sinun unelmia !
  JA Sama soturi Miten ottaa Ja nauraa ääneen ! JA uvula tulee näyttämään ! JA virne hampaat - hampaat !
  JA avojaloin jalat liikkuu vipu ...
  Tytöt täällä ovat selvästi parhaimmillaan, vaikka heillä on vanhentunut tankki. Ja he jatkavat puolueellisuutta.
  Mutta 20. huhtikuuta 1947 alkoi uusi hyökkäys Moskovaan. Siihen osallistuivat japanilaiset, turkkilaiset ja koko ulkomaalainen armeija.
  Hitlerin kärsivällisyys loppui lopulta ja hän päätti lopettaa Neuvostoliiton. Ja henkilökohtaisesti Stalinin kanssa yhdistäen häneen Venäjän alueella edelleen leimaavan sissisodan.
  Kuten, jos Moskova kaatuu, sota epäilemättä päättyy.
  Ja ratkaiseva yleinen hyökkäys alkoi.
  Hyökkäykseen lähti myös superraskaat tankit "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 ja muut.
  Ensinnäkin kaupunkia ammuttiin myös ballistisilla ohjuksilla.
  Lisäksi käytettiin Kolmannen valtakunnan taistelulentokoneita . Sellainen on armada.
  Alenka ja hänen tiiminsä kohtasivat rohkeasti saksalaiset ja antoivat heille taistelun.
  Alenka heitti kranaatin paljain varpaillaan, ampui purskeen ja karjui:
  - Venäläisten hengen puolesta!
  Anyuta ampui vastustajiaan ja niitti vihollisten rivejä, sirutti paljain kantapäällään ja antoi paketin kuoliaaksi:
  - Kommunismin suuruuden puolesta!
  Alla, ampui Neuvostoliiton vihollisia ja heitti pommin paljain varpaillaan, purskahti:
  - Äiti Venäjälle kommunismissa!
  Maria ampuen tarkasti vihollista ja leikkaamalla häntä luottavaisesti alas, totesi hampaat paljastaen:
  - Venäjä tarvitsee uuden johtajan!
  Matrena totesi ampuen ja itsevarmasti tuhoten vastustajia ja antaen paljain varpaillaan toisen kuoleman lahjan:
  - Tietysti se on välttämätöntä!
  Ja hänen heittostaan, joka putosi jäähalliin, kaksi saksalaista tankkia törmäsi.
  Natseja ampuva Marusya totesi tarmokkaasti:
  - Kaikki oli Neuvostoliitossa, mutta vihollinen otti numeron!
  Ja paljaalla kantapäällään, kuinka hän laukaisee murhanhimoisen ja väistämättömän!
  Alenka rohkaisi ystäviään:
  - Älä kiirehdi hautaamaan Rusaa! Meilläkin on tekemistä!
  Ja paljain jalkansa varpailla hän heittää tuhoavan tuhon lahjan.
  Anyuta, joka ampui natseja, oli samaa mieltä tästä:
  - Lyömme vihollisia kiivaasti, Isänmaan joki ei kuivu!
  Ja paljaalla, pyöreällä kantapäällä tyttö ottaa energisesti vastaan ja antautuu viholliselle.
  Alla, joka ampui natseja ja päästi irti räjähteen ritsasta, veti narusta paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Se on vain supermies - joka korvaa Stalinin!
  Maria, joka ampui hämmästyttävän tarkasti ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, puhui:
  - Kaikki mikä ei muutu, on parempaan!
  Matryona kaatoi Fritzin hyvin kohdistetuilla laukauksilla. Ja sitten vahingoittaen säiliötä paljaalla jalallaan hän huomautti:
  - Olemme muuttumattoman ja sankarillisen tahtomme kanssa!
  Marusya heitti koko joukon kranaatteja paljain jaloin. Joten natsien itseliikkuva ase kääntyi ympäri ja huusi:
  - Olen vahvempi kuin kaikki!
  Alla, tyrmännyt natseilta kuljetusauton kranaatinheitolla paljaalla kantapäällään, huomautti ja korjasi:
  - En minä, vaan me! Kaikki on vahvempaa!
  Alenka alkoi laulaa kohottaakseen taisteluhenkeä, säveltäen samalla. Ja loput tytöt, ampuivat natseja, ottivat sen käteensä;
  Olemme tyttöjä Neuvostoliiton maasta,
  Joka on soihtu koko maailmalle...
  Näytämme sinulle esimerkin suuruudesta,
  Tässä on sankariteot laulettu!
  
  Tytöt syntyivät punaisen lipun alla,
  Ja paljain jaloin he ryntäävät pakkasen läpi...
  Tyttäret ja pojat taistelevat Rusin puolesta,
  Joskus morsian antaa miehelle ruusun!
  
  Universumin yllä on punainen lippu,
  Loistaa niin kirkkaasti kuin soihdun liekki...
  Loppujen lopuksi meillä on sankarillinen keinu,
  Ja bannerimme kimaltelee kuin punainen laukku!
  
  Älä usko, kirottu fasisti ei mene ohi,
  Ja venäläinen henki ei katoa koskaan...
  Voitto avaa loputtoman tilin,
  Tervehditään kaikkia !
  
  Venäjä on upea maa
  Annoit kommunismin kansoille...
  Jumalan ikuisesti anteliaasti antama,
  Isänmaan puolesta, onnen ja vapauden puolesta!
  
  Vihollinen ei voi voittaa Isänmaata,
  Ja ei väliä kuinka julma hän oli ovela ...
  Voittamaton venäläinen karhumme,
  Venäjän sotilas on niin kuuluisa voitostaan!
  
  Kaunis neuvostomaa
  Sen tytöt ovat ylpeitä siitä, että he ovat kauniita ...
  Hän on meille ikuisesti syntymästään annettu,
  Ja olkaamme rehellisiä komsomolin jäseniä!
  
  Taistelemme Moskovan laitamilla,
  Lumikamyrsky ja tytöt paljain jaloin...
  Älkäämme antako Isänmaata Saatanalle,
  Me jopa ammumme tarkasti viikateellä!
  
  Joten raivoissaan tytöt ovat innokkaita taistelemaan,
  Ja he heittävät paljaan räjähdyspaketin kantapäällä...
  Hän on vain fasisti, koska hän näyttää siistiltä,
  Itse asiassa vain paha Kain!
  
  Viholliset eivät voi voittaa tyttöjä,
  He ovat syntyneet sellaisen tähden alla...
  Voittamaton hirviö on karhumme,
  Kuka teki isänmaasta vaimon!
  
  Me venäläiset tytöt olemme hyviä
  Emme pelkää kidutusta ja pakkasta...
  Ja me torjumme, usko pahan lauman hyökkäystä,
  Vihollinen tulee hulluksi annoksesta!
  
  He pystyivät työntämään vihollisen pois Moskovasta,
  Vaikka hän on täynnä valtavaa voimaa...
  Me tytöt olemme niin ylpeitä itsestämme,
  Vastustajat katoavat kaikki hautaan!
  
  Älä usko sitä, viholliset eivät voi voittaa Venäjää,
  Koska jokainen ritari tulee vaipoista...
  Metsästäjä on ilmeisesti muuttunut riistaksi,
  Ja vastustaja on vielä vasta lapsi!
  
  Mutta venäläinen henki, suuri uskon henki,
  Tiedätkö, siinä on piilotettuja voimia...
  Vihollinen murskataan palasiksi,
  Loppujen lopuksi ritarit ovat voittamattomia taistelussa!
  
  Heittäkää pois epäilyksenne, tytöt,
  Olemme maailman rohkeimmat ihmiset...
  Heittäkäämme Saatanan joukot helvetin,
  Kastellaan kaikki vastustajat vessassa!
  
  Pyhä sota päättyy
  Rauha ja aamu koittavat planeetan...
  Tiedä, että hän on ikuisesti auringon kanssa,
  Leikkukoon kesä ikuisesti!
  
  Ja ikuinen kommunismi kirkkaudessa,
  Ja Lenin ja suuri Stalin ovat kanssamme ...
  Verisessä elokuvassa vasta nyt on fasismi,
  Ja meidän uskomme on vahvempi kuin teräs!
  
  Venäjäni hallitsee vuosisatoja
  Ja antoi onnea koko universumille ....
  Tarvitaan nyrkin terästä voimaa
  Ja kyvykkyys, mutta kohtuullinen vuoto!
  
  
  
  NIDAT LUOVAT IHMEASeita
  Tigerin tuolloin testaamat Gerda, Charlotte, Magda ja Christina kehittivät myös lupaavaa mallia: Panthers -2. Tytöt asettivat moottorin ja vaihteiston yhteen lohkoon - poikki ja tekivät tornista kapeamman ja pienemmän. Ja vaihdelaatikko asennettiin itse moottoriin. Tämän seurauksena "Panther" -2 osoittautui alle kahden metrin siluetiksi, ja miehistön jäsenmäärä pieneni kolmeen henkilöön. Rungon otsan panssarin paksuus kasvoi 120 mm:iin suurten rinteiden alla ja sivujen 82 mm:iin rinteiden alla. Ja tornit ovat jopa 150 mm edessä ja 82 mm sivuilla, rinteissä. Samaan aikaan koko ajoneuvo pienennettiin 35 tonniin, mikä mahdollisti 700 hevosvoiman moottorilla pärjäämisen ja lisäsi säiliön nopeutta ja ohjattavuutta. Samalla ajoneuvon ohjattavuus on myös parantunut ja alustasta on tullut kevyempi ja paljon helpompi korjata ja huoltaa. Rullaa on yhteensä kuusi, mikä on käytännöllistä ja kätevää. Hitler piti "Panther" 2:sta ja aloitti tuotantoon syyskuussa 1943. Ajoneuvo on onnistunut, hyvällä, panssaria lävistävällä ja nopealla ampuma-aseella. Hän työskenteli ja liikkui nopeasti, erinomaisella ergonomialla.
  Ja mikä tärkeintä, se oli helpompi valmistaa ja vaati vähemmän metallia. Ja samalla se erottui pääoman selviytymisestä. Ei ole niin helppoa murtautua sellaisen auton läpi, jossa on suuret panssaririnteet.
  Neuvostoliiton joukoilla oli vakava ongelma. Lisäksi saksalaiset investoivat Fau- ohjelman sijaan kansanhävittäjän kehittämiseen ja loivat XE-162:n, joka on yksinkertainen ja halpa valmistaa ja erittäin kevyt ja ohjattava.
  Tämä kone osoittautui kehitetyksi edullisemmissa olosuhteissa ja on suhteellisen helppokäyttöinen. Eikä hänen ole niin helppoa selviytyä.
  Se määräsi raakoja ilmataisteluja Neuvostoliiton ja liittoutuneiden joukkoja vastaan. Hävittäjä painoi tyhjänä vain puolitoista tonnia ja koostui lähes kokonaan puusta. Joten kone osoittautui erittäin tehokkaaksi.
  Tilannetta pahensi se, että saksalaiset tytöt alkoivat ilmoittautua aktiivisesti ilmailuyksiköihin.
  Albina ja Alvina alkoivat kerätä aktiivisesti pisteitä taistelemalla pääsääntöisesti paljain jaloin ja vain bikineissä. Ja näitä tyttöjä ei voitu kaataa. Ja he itse katkaisivat niin aktiivisesti vihollisen. Ja kuinka kauniita nämä blondit olivat: todellisia arjalaisia!
  Albina painaa liipaisinta siroisella jalallaan ja katkaisee pari neuvostokonetta ja huutaa:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Alvina painaa punaisen nännin liipaisinta, osuu kolmeen Neuvostoliiton ajoneuvoon ja karjuu:
  - Kunnia isänmaallemme!
  Taistelevat tytöt - et voi sanoa, että he ovat heikkoja. Ei, he ovat erittäin aggressiivisia ja voivat repiä kaikki palasiksi.
  Räjähtävä kokonaisuutena tämä armeija. Ja talvella etulinja vakiintui. Mainstein aloitti vastahyökkäyksen ja onnistui kukistamaan Neuvostoliiton joukot Dneprin takana luoden parin suuria kattiloita. Saksalaiset pystyivät myös torjumaan hyökkäyksen lähellä Leningradia. Täällä he luottivat vahvaan puolustuslinjaan. Lisäksi Ukrainan tappion jälkeen Stalin veti useita divisioonaa tästä suunnasta ja antoi saksalaisten torjua hyökkäykset. Etu kesti, ja saksalaiset pystyivät kestämään talvella koko hyökkäyksen kehällä.
  Gerda taisteli henkilökohtaisesti "Panther" -2:ssa tyttöjen kanssa. Ja talvesta huolimatta kaunokaiset taistelivat paljain jaloin ja vain yhdessä bikineissä.
  Gerda painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan, löi vihollista ja vinkaisi:
  - Kunnia valtakunnallemme!
  Charlotte painoi myös vipua paljain varpaillaan, tuhosi 34 tornin ja vahvisti aggressiivisesti:
  - Kunnia sankareille!
  Christina painoi nappia helakanpunaisella nännillä ja osui neuvostoautoon vinkuen:
  - Ja kunnia meille!
  Magda ampui neljän konekiväärisarjan, katkaisi Neuvostoliiton jalkaväen paljain varpaillaan ja julkaisi:
  - Ikuinen, voitollinen kunnia!
  Joten tytöt ovat tuhmia ja alastomia, heidän pyöreät kantapäänsä kimaltelevat.
  Ja lähestyessä "Tiger" -2:ta, tämä 55 tonnin painoinen säiliö lupaa suojata otsaa 250 mm ja sivuja 170 mm.
  Se 88 mm:n aseella 71 EL:ssä, erittäin kunnollinen auto.
  Ja keväällä saksalaiset etenevät jo Italiassa ja murskaavat luottavaisesti liittolaisia.
  He valtaavat Napolin ja hyökkäävät Sisiliaan.
  Ja sadat tuhannet liittoutuneiden joukot antautuvat. Ja ne tuhotaan perusteellisesti. Saksalaiset pantterit ovat pysäyttämättömiä.
  Ja tytöt saavat englantilaiset kaatumaan polvilleen ja suutelemaan paljaita, taltattuja jalkoja ja nuolemaan kielellään kaunokaisten pyöreitä kantapäitä.
  Kesäkuussa liittoutuneet yrittävät edetä laskemalla joukkoja Normandiaan. Mutta he kärsivät murskaavan tappion siellä. Jälleen satoja tuhansia vankeja ja paljon vangittua varustusta.
  Roosevelt saa sydänkohtauksen ja tulee työkyvyttömäksi. Yhdysvallat yrittää hillitä näin vaikeaa sotaa. Britannia harkitsee sovinnontekovaihtoehtoja Fritzin kanssa. Tilannetta pahentavat Englannin kaupunkien voimakkaammat pommitukset suihkukoneilla. Ja brittiläiset hävittäjät eivät pääse kiinni sellaisiin lentokoneisiin.
  Joten Churchill alkaa pyytää rauhaa. Mutta Fuhrer on säälimätön. Hän on täynnä tietoisuutta omasta vahvuudestaan.
  Mutta britit suostuvat silti rauhaan. Ja tämä huolestuttaa Stalinia, joka tarjoaa Fuhrerille aselepoa. Hitler suostuu lopettamaan vihamielisyydet kolmeksi vuodeksi edellyttäen, että puolueellista sabotointia ei tapahdu ja osapuolet pysyvät rajoillaan ja Neuvostoliitto myy öljyä ja leipää saksalaisille.
  Stalin suostui tähän ... Ja Fritzit irrottivat kätensä.
  Ensimmäinen isku on tietysti Gibraltar. Kun olet valloittanut tämän linnoituksen, voit siirtää joukkoja Afrikkaan lyhimmän matkan yli. Myrskyttäessä linnoitusta saksalaiset käyttivät uusimpia MP-44-rynnäkkökivääriä, tytöt myös paransivat niitä: tekivät niistä paljon helpompia ja luotettavampia.
  Ja Albina ja Alvina taistelivat taivaalla, tytöt, jotka tekivät saksalaisista lentokoneista paljon käytännöllisempiä ja nopeampia.
  Ja he murskasivat liittolaiset oikealle ja vasemmalle. Gibraltar olisi otettu heti. Franco joutui hyväksymään Hitlerin uhkavaatimuksen. Älä anna natsien miehittää maatasi.
  Saksalaiset kiihdyttivät panssarivaunuja ja murtautuivat vihollisen alueelle.
  Gibraltarin kaatumisen jälkeen Fritz saapui Marokkoon. Ja he muuttivat valloittaen alueita. Fritz-tankkeja liikkui erityisesti Algeriassa. "Panther" -2 liukuu nopeasti hiekalla. Se päivitettiin tehokkaammalla moottorilla, ja se kilpaili. Panther-2 oli täysin tyytyväinen armeijaan otsasuojaukseensa, ja Tiger-2 oli yleensä hämmästyttävä panssarivaunu. Liittolaiset putosivat ikään kuin kaatuneiksi.
  Saksalaiset tytöt taistelivat autiomaassa, yleensä paljain jaloin ja bikineissä. He voitelivat ihoa vain erityisellä suojavoiteella, jotta se ei pala.
  Sitten vangittujen englantilaisten kaunokaiset laskeutuvat polvilleen ja saavat tytön kantapäät nuolemaan. Ja he pitävät siitä, erityisesti afrikkalaiset, jotka tekevät sitä innostuneesti.
  Neljäskymmenesviides vuosi oli saksalaisille erittäin onnistunut, he valloittivat suurimman osan Afrikasta, Lähi-idästä. Ja 46. vuoden ensimmäisellä puoliskolla he valloittivat myös Intian, Burman ja muun Afrikan. Ja joukkojen toimittamisessa, viestinnän venymisessä, maastossa oli enemmän ongelmia kuin brittiläisten ja amerikkalaisten yksiköiden vastustuksessa. Lisäksi siirtomaajoukot eivät olleet kovin halukkaita taistelemaan. Tekniikan alalla saksalaisilla on ylivoimainen etu laadussa. Esimerkiksi ME-262 X, ja sen nopeus on jopa 1200 kilometriä tunnissa, ja se on aseistettu viidellä ilma-aseella. Ja vaikka Yhdysvalloilla ja Britannialla ei ole enemmän tai vähemmän taistelukäyttöön sopivia hävittäjiä, ja pommikoneilla ei ole vielä enemmän.
  Lisäksi saksalaisilla oli diskoja , jotka kehittyivät neljän äänen nopeudella. Ne olivat täysin haavoittumattomia pienaseille autojen ympärillä virtaavan laminaarisuihkun ansiosta. Mutta tämän vuoksi he eivät voineet ampua. Mutta toisaalta, oli mahdollista pudottaa pommi korkealta ja käyttää sitä tiedusteluun, ja mikä tärkeintä, päihittää vihollisen ajoneuvoja kaatamalla ne suihkuilla.
  Lentävät lautaset ovat tehokkaita aseita, joilla on pitkä kantama ja ne pystyvät lentämään Euroopasta Yhdysvaltoihin. Ja joskus niitä johtivat hyvin kauniit tytöt, jotka mieluummin tappelivat paljain jaloin ja bikineissä.
  Tässä ovat Gertrude ja Eve lennossa. Nämä ovat kaksi ihanaa söpöläistä. Esimerkiksi musta amerikkalainen jäi kiinni. Tukkiin sidottu. Ja niin hänen miehen täydellisyytensä he ratsastivat pitkään, niin että vanki menetti tajuntansa, ylityöllistyi.
  Ja nyt Gertrude paljain varpaineen otti ja kohdistai levykkeen kohteeseen ampuen alas amerikkalaisia lentokoneita. Tässä on taisteleva tyttö.
  Ja Evekin ohjaa paljain varpaillaan auton vihollista kohti tappavalla voimalla.
  Ja raivoaa vihollista, ja Englannin ja USA:n autot putoavat.
  Saksalaisten maihinnousu suunniteltiin marraskuun lopulle. Ensinnäkin kukaan ei odota tällä hetkellä. Itse asiassa sää ei ole kovin hyvä ja on vaarallista selviytyä. Mutta rauhallisina päivinä voit uida Englannin kanaalin yli ja laskeutua. Lisäksi yölaskussa on etuja, koska sitä on paljon vaikeampi puolustaa yöllä.
  Saksalaiset olivat tähän mennessä tappaneet englantilaiset ja amerikkalaiset laivastot.
  Joten laskeutuminen oli odotettu ilman ongelmia. Voimakkaan iskujoukon piti olla tyttöjen erikoispataljoonat, jotka olivat jopa marraskuun lopun pakkasessa paljain jaloin vain bikineissä.
  Laskeutuminen alkoi 26. marraskuuta 1946. Reichstag-vaalien vuosipäivänä, jonka jälkeen Hitler sai valtakunnankanslerin viran.
  Kukaan ei estänyt laskeutumista. Ja suuret massat jalkaväkeä ja jopa uusimmat pyramidipanssarit osallistuivat hyökkäykseen. Johon ei voi tunkeutua mistään kulmasta.
  Tytöt tietysti tappelevat sisällään ja toimivat rohkeasti.
  Ja jotkut soturit murtavat jo paljain jaloin jääreunaa yöllä jäätyneillä lätäköillä. Ja he taistelevat kovasti. Ja he tekevät uskomattomia ihmeitä. Ja kun he heittävät kranaatteja paljain varpaillaan ja repivät britit osiin, siitä tulee erittäin siistiä ...
  Gerda puolestaan taistelee "Tiger" -4 pyramidin panssarivaunulla tykillä ja pomminheittimellä ja erittäin rohkeasti. Lähettää ammuksen ammuksen perään ja repii viholliset erilleen.
  Ei toimimalla pesemällä, vaan rullaamalla, painamalla joystickin painikkeita paljain varpaillaan, tyttö karjuu:
  - Paljastamme hampaat aktiivisesti, tuhoamme erittäin voimakkaasti!
  Charlotte käyttää tulipunaista nänniä ampuessaan, painaa sitä joystickin painiketta ja osuu viholliseen, siristi:
  - Universaali rakennustiimimme!
  Lupanula raketinheittimellä ja Christina paljain varpain. Hän murskasi paljon vastustajia ja murahti:
  - Kolmannen valtakunnan suuruuden puolesta!
  Magda karjui hänen peräänsä. Tällä kertaa mansikkanännillä. Repäisi vihollisen ja karjui:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Tässä ovat huipputason tytöt! Ja kuinka tyttöjen jalkaväki juoksee paljain jaloin heittäen kranaatteja liikkeellä. Ja kuinka mahtavaa ja tappavaa se on.
  Tytöt ovat niin taistelevia ja kauniita.
  Ja he murskaavat brittiläiset oikeat ja vasemmistot. Ei ole yllättävää, että niin Ranskan ja Norjan hyökkäyksellä ja laskeutumisella Englanti kesti vain kymmenen päivää. Tämä on suurenmoista!
  Metropoli kaatui. Ja seuraava vaihe on matka Amerikkaan. Helmikuussa saksalaiset suorittivat talvesta huolimatta maihinnousun Islantiin: Operation Icarus ja valloittivat tämän tärkeän alueen.
  Ja taas paljasjalkaiset tytöt eri SS-pataljoonoista osallistuivat taisteluihin.
  Ja he onnistuivat vilkuttamalla paljaita kantapäänsä lumen läpi.
  Stalin ehdotti Hitlerille maaliskuussa 1947 yhteistä sotaa Yhdysvaltoja vastaan. Fuhrer suostui tähän, mutta sillä ehdolla, että Neuvostoliitto saisi takaisin vain Alaskan, jollain tavalla laillisen alueen. Eikä pyydä enempää.
  Stalin suostui tähän ... Ja Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys Alaskan läpi alkoi. Niin nopeaa ja julmaa.
  Uudet Neuvostoliiton tankit liikkuivat.
  Elizabethin miehistö taisteli aivan ensimmäisellä, kokeellisella ja vielä keskeneräisellä T-54-panssarivaunulla. huhtikuuta 1947. Alaskassa on vielä lunta, mutta venäläiset tytöt taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja niin kauniita tyttöjä.
  Elizabeth ampuu vihollista paljain varpaillaan. Amerikkalainen Sherman osuu . Ja hampaat paljastaen soturi sanoo:
  - Kunnia suuren kommunismin ideoille!
  Ekaterina myös ampuu paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Kunnia armeijamme voittaville tuloksille!
  Elena myös ampui, tällä kertaa rintansa helakanpunaisella nännillä, osui viholliseen erittäin hyvillä pisteillä ja murisi:
  - Kunnia uusille ratkaiseville voittoille!
  Euphrasia löi vastustajia mansikkanännillä ja löi "Pershing" haukkui::
  - Ja me voitamme!
  Soturit ilmeisesti hajaantuivat kuin viksut. Ja niin he puidaan amerikkalaisia.
  Tässä ammus osuu panssarin otsaan, mutta kimpoaa välittömästi. Elizabeth karjuu ja hyppää:
  - Kunnia kommunismin ideoille!
  Ja hän lähettää myös ammuksen vastauksena paljaiden varpaidensa avulla. Tämä on tyttö, jolla on todellinen tehtävä.
  Sellaisia ovat taistelun kauneudet.
  Neuvostoliiton joukot pysyivät Alaskassa. Ja toukokuussa saapui ensimmäinen metalliin muotoiltu IS-7.
  Ja siinä on Alenkan panssarivaunumiehistö.
  Se on niin taisteleva tyttö siellä. Aivan kuten hän ampui vihollista, hän osui siihen erittäin tarkasti.
  Ja ase, kuinka voimakas: 130 mm. Hän lyö vihollista kaukaa. Amerikkalaisilla on edelleen päätankki " Sherman ", joka on hyvä vain Saksan ja Neuvostoliiton tankkiässien pisteytykseen. On olemassa hieman parempi Pershing, jossa on tehokkaampi ase kuin 90 mm:n kaliiperi. Ja hyvin pieni " Superpershing ", jonka kaliiperi on 90 mm ja piipun pituus 73 EL, pystyy aiheuttamaan vaarallisen haavan Neuvostoliiton IS-7-koneeseen aluksella ja sen lähellä. Amerikkalaiset aseet eivät kestä pyramidin muotoisia saksalaisia panssarivaunuja ollenkaan kaikista kulmista. IS-7 on lävistetty kylkeen. T-54 - " Superpershing ", kestää lähelle otsaa ja kaukaa kyytiin. Mutta toistaiseksi Neuvostoliitolla on päätankki T-34-85, jota ei ole vielä poistettu tuotannosta ja joka taistelee amerikkalaisia vastaan. Se on suunnilleen yhtä suuri kuin Sherman ja heikompi kuin Pershing.
  Neuvostoliiton sotilailla on siis vaikeuksia. Ja he katsovat kateudella ainoaa, aivan ensimmäistä kokeellista tankkia IS-7.
  Tämä auto on ylpeä ja siisti.
  Myös IS-2 ja IS-3 taistelevat. Viimeinen otsassa oleva auto ei tunkeudu paitsi " Superpershing ". No, IS-3 voidaan puhkaista myös rungon alaosaan.
  IS-2 on hieman heikko tornin etupanssarissa.
  Tytöt Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat tällä tankilla. Taistelevat kaunottaret. Ja IS-2:sta ne antavat murskaavia iskuja tappavilla kuorilla.
  Natasha painoi paljaita varpaitaan ja heitti tappajan ulos, löi amerikkalaisen läpi ja huusi:
  - Kunnia hyvän kommunismin ideoille!
  Zoya painoi helakanpunaista näntänsä tappajavipuun ja huusi:
  - Arjalaisen rauhan ja järjestyksen puolesta!
  Augustine osui tuhoon myös paljaalla kantapäällään, löi vihollista ja haukkui:
  - Ratkaiseviin voittoihin!
  Ja lopuksi Svetlana heittää jalkansa ulos paljain varpaillaan, katkaisee vihollisen ja kiljuu:
  - Suuria voimia varten!
  Puna-armeijan soturit etenivät Alaskan halki. Kesä tuli ja oli lämmintä, ja se oli mukavaa tytöille bikineissä ja avojaloin tankeissa. Grönlannin voitettuaan saksalaiset laskeutuivat Kanadaan. Ja etelästä he alkoivat liikkua Argentiinasta. Brasiliassa jakaantui saksalais- ja amerikkalaismielisiin ryhmittymiin. Saksalaiset päättivät asian heidän edukseensa voimakkaalla iskulla taisteluvalmiimmilta divisioonaltaan.
  Natseilla oli tehokkaampi ja tehokkaampi hyökkäyskarbiini, joka ampui kaukaa ja hyvin nopeasti. Yankees kärsi tappion tappion jälkeen.
  Uusi englantilaisten tyttöjen joukkue, jota johti Jane Armstrong , eteni etelästä ... Soturi taisteli Brasiliassa kesällä ... Amerikkalaiset joukot vastustivat hitaasti.
  Mutta Venezuelassa naissoturit kohtasivat amerikkalaiset joukot. He taistelivat vanhentuneesta "Panther" -2:sta, joka on jo käytännössä lopetettu pyramidimallien hyväksi.
  Mutta britit olivat jopa tässä tankissa vahvempia kuin amerikkalaiset. He ampuivat aseensa Shermaneihin , jotka olivat jo toivottoman vanhentuneita ja pystyivät taistelemaan vain yhtäläisin ehdoin Neuvostoliiton 34-maiden kanssa.
  Jane ampui paljain varpaillaan kaukaa. Lyö vihollista ja sirutti:
  - Tämä on Britannian suuruus - se ei haalistu!
  Gringeta murskasi taltatut jalkansa viholliseen paljain varpaillaan. Hän murskasi Shermanin ja huusi:
  - Meidän valtakuntamme tulee olemaan siistiä!
  Ja näytti kielensä!
  Sitten Monica ampui, löi vihollista suoraan maaliin paljain jaloin ja koukutti:
  - Sielun pelastukseksi!
  Ja niiden jälkeen lupanula ja Malanya. Lyö tarkasti vaarallisempaan Pershingiin murtaen sen rungon.
  Tietysti paljain varpain hän koukutti:
  - Kunnia kuninkaallisten joukkojen ideoille!
  Tytöt taistelivat erittäin aggressiivisesti ja rakentavasti.
  Ja Kanadassa valitut saksalaiset yksiköt liikkuivat. Gerda tankissa "Tiger" -4 pyramidin muotoinen murskattiin Amerikka ja sen valtakunnat. Ja he murtuivat vihollisen murskaavien iskujen alla.
  Gerda ampui paljain varpaillaan, löi vihollista ja huusi:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Charlotte töksähti myös, tällä kertaa helakanpunaisella rintanippalla, lävisti amerikkalaisen auton ja guruteli:
  - Saksan suuruuden puolesta!
  Christina löi myös vihollisen. Hän murskasi hänen haarniskansa taltattujen jalkojen paljain sormin, kuten munankuoren, ja kurkkui :
  -Ihmeellisten saavutustemme puolesta!
  Myös Magda jylisesi, murskasi vihollisen kuin savea ja karjui:
  - Sellaisia resursseja varten, joita on mahdotonta sanoa sadussa, olla kuvaamatta kynällä!
  On huomattava, että tytöt ovat erittäin taistelevia ja erittäin liikkuvia. Niiden kanssa on myös todella hauskaa.
  Ja sitten Kanadan tärkeimmät kaupungit putosivat: Quebec ja Toronto. Ja elämästä tuli parempaa, Fritzistä ja hauskempaa ...
  Hitler julisti, että Amerikka loppuisi!
  Atomipommin kehittämisen myötä Yhdysvallat ei onnistunut. Voidaan nähdä, että onni kääntyi tässä tapauksessa Amerikasta Wehrmachtin hyväksi. Mitä sitten? Voitolle ja menestykselle on muitakin perusteita. Joten on liian aikaista vaipua epätoivoon.
  Mutta Fritzit ulkomaisten rykmenttien kanssa ovat paljon Yhdysvaltoja parempia joukkojen suhteen. Ja he pystyvät paljon tuhoamaan vihollisen.
  Täällä esimerkiksi Gerda nappasi mustan taistelijan. Ja he kiduttivat häntä niin paljon, pakottivat hänet rakastelemaan, että hän pudotti kaviansa. Ja se on itse asiassa aika siistiä.
  Syksyllä 47 Fritz saapui varsinaisen Yhdysvaltojen alueelle. Neuvostoliiton joukot taistelivat edelleen Kanadassa.
  Alenka IS-7:llä taisteli koko Sherman- ja Pershing-prikaatin kanssa. Täällä olleet Shermanit olivat Firefly-luokkaa, ja niillä oli pitkäpiippuinen 76 mm tykki, mikä on vaarallista IS-7:lle ammuttaessa sivuun. Tytöt olivat siis vakavassa tilanteessa. Kaikista ansioistaan huolimatta IS-7:ssä on tykki, jossa on rajoitettu ammus ja ei liian nopea laukaisu.
  Täällä Alenka ampui paljain varpaillaan, löi amerikkalaista ja vinkaisi:
  - Sodan tielläni!
  Shermania yksitellen helakanpunaisella nännillä ja huusi:
  - Neuvostoliiton voitolle!
  Alla löi myös paljain varpain. Se lävisti amerikkalaisen auton ja huusi:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Maria löi myös mansikkanännillä, murskasi vastustajansa palasiksi ja mykisteli:
  - Leninin suurille käsikirjoituksille!
  Ja Matryona antoi periksi paljain kantapäällään, murskaa Shermanin haarniskansa ja huusi keuhkoihinsa:
  - Valon ritareilleni!
  Tämä on viisi, tässä tytöt - et löydä coolimpaa! Ja he ovat kaikki niin nuoria ja tuoreita. Ja tytöt tuoksuvat hunajalle. Ei ihme, että sotilaat nuolevat kielellään mielellään Venuksen rintaa. Ja nuolevat edelleen.
  Kyllä, IS-7 perääntyi, jotta se ei repeytyisi. Siksi tämä on tankki, kaikki tankit ovat tankkeja.
  Ehkä paitsi pyramidimainen saksalainen ...
  Mutta suurin osa Shermaneista on tapettu, ja loput ovat vetäytymässä.
  Näin neuvostotytöt leikkasivat.
  Ja taivaalla Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaja puivat Fritziä. Se Pokryshkin ei sovi näille tytöille. Ja kaunokaiset taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja ampumisessa käytetään rintojen tulipunaisia nännejä, mikä lisää ampumisen taistelutehokkuutta.
  Mutta hän ymmärtää Albinaa ja Alvinia paremmin. Tytöt onnistuivat saamaan kuusi Ritariristin astetta. Rautaristin Ritariristin korkein kuudes luokka platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla myönnettiin heille, kun he ampuivat alas yli tuhat lentokonetta kukin.
  Tässä tytöt - tytöt kaikille tytöille...
  Mutta sekä Anastasia Vedmakova että Alenka Sokolovskaya keräsivät kumpikin yli kaksisataa lentokonetta. Ja heillä oli jo kahdeksan Neuvostoliiton sankarin tähteä.
  Anastasia painoi paljain varpaillaan lentokoneen laukaisunappia ja kaatui amerikkalaisen auton vinkuen:
  - Minulla on supertyttö!
  Alenka Sokolovskaja löi vihollista rintansa helakanpunaisen nännin avulla, kaatui kolme konetta ja haukkui:
  - Ja olen vielä siistimpi!
  Nämä ovat tyttöjä, sellaisia tyttöjä!
  Ja tuhota Amerikan.
  No, tietysti Alvina ja Albina tekevät siitä vielä hauskempaa ja siistimpää.
  Alvina käyttää helakanpunaisia nännejä ampuessaan ...
  Ja Albinan mansikka...
  Ja molemmat tytöt todella rakastavat työstää kieltään jadeilla sykkivillä sauvoilla. Heillä on niin intohimoa ja aggression uskontunnustus!
  Albina painoi paljaita varpaitaan ja sirutti:
  - Ja he menevät merelle, reipas tytöt!
  Alvina, ampuu, vahvisti:
  - Hieno elementti, tappava elementti!
  Ja nyt saksalaiset, neuvostoliittolaiset ja japanilaiset ovat kiilautuneet syvemmälle Amerikan alueelle.
  Japanilaisilla on omat taistelijansa: ninjatytöt. Erittäin rohkea ja taisteleva.
  Tässä on sininen ninjatyttö, kuinka hän irrottaa partakoneen terän paljain varpaillaan leikkaaen irti amerikkalaisten päät ja hölmöivät:
  - He eivät selviä!
  Ja hän katkaisee myllyn miekoilla.
  Ja keltainen ninjatyttö pitää todellista tuuletinta miekoilla. Ja sitten hän heittää paljain varpain myrkkyneuloja ja laukaisee ne tappamalla jenkkijoukkoja ja lyömällä vastustajia.
  Ja ulvoa hänen keuhkoihinsa:
  - Kaikessa japanilaisessa loistossa!
  Ja punahiuksinen tyttö, kuin vino mylly, leikkaa viholliset.
  Ja sitten hän ottaa ne ja lyö niitä paljain varpaillaan ja hajottaa jenkit eri suuntiin. Tämä on taistelun kauneus.
  Ja huutaa:
  - Olemme ninjoja!
  Ja sitten tyttö, jolla on valkoiset ninjahiukset, pitää helikopterivastaanoton miekkojen kanssa. Pilko vastustajat, murskaa heidät. Ja helakanpunaisesta nännistä se iskee salamalla, ulvoen:
  - Japanin voitolle!
  No, kukaan ei voi vastustaa sellaisia varkaita! Tässä ovat tytöt, kaikki tyttötytöt...
  Ja he ovat niin aggressiivisia.
  Mutta täällä taistelut jylisevät valtavasti. Akselijoukot liikkuvat pohjoisesta ja etelästä puristaen Amerikkaa kirjaimellisesti jättimäisillä pihdeillä.
  Tässä pätkä aikoinaan upeasta maasta, joka huimaa mielikuvituksen.
  Syksyn lopussa Fritzit olivat jo melko lailla kiilautunut Yhdysvaltojen alueelle.
  Täällä Gerda taistelee Tiger-4-panssarivaunussa ja matkan varrella muistaa entisen,
  Myös erittäin loistavia suorituksia.
  Gerda oli hieman veren peitossa, mutta hän oli tyytyväinen. Mutta mielialan pilasivat kauhea haju, joka levisi aaveen leikatusta vatsasta ja pelko, että toiset sata, ellei useampi, samaa olentoa juoksisi.
  Charlotte tarttui sitkeästi vastustajaansa päähän ja suoritti tappavan "kaksois-Nelson"-tekniikan vääntäen olennon kaulaa. Tulinen soturi tässä osoittautui eräänlaisen Teresan äitien roolissa - armon kannalta raa'asti lyötyä ghoulia kohtaan. Ilmaistu:
  - Olen kiltti, kiltti, ja äitini on kiltti - kuin viisas pöllö!
  Gerda oli huolissaan:
  - Etkö ymmärrä?
  Charlotte oli yllättynyt:
  - Mitä minun pitäisi ymmärtää?
  "Eivätkö dinosaurukset tai rottien ja torakoiden hybridit kuule?" - Gerda ojensi huuliaan.
  Charlotte naurahti:
  "En odottanut sinun olevan noin paskiainen !" Kyllä, tapamme heistä ainakin tuhat!
  - He löivät sinua nuijalla päähän!
  - Ei. Luota minuun, megagnome kuulee meidät. - Tässä tyttö horjui. "Jos kääpiöiden sulttaani ei ottanut häntä vastaan, eli ei kutsunut häntä palvelukseen, hän ei olisi voinut mennä liian kauas meistä.
  Gerda kysyi hyvin heikolla itsevarmuudella:
  "Entä muut kääpiöt, tontut, annihobitit ?"
  Charlotte sammutti nopeasti, miespuolisella armottomuudellaan viimeisen toivonsa:
  "Toiset saattavat kuulla sen, mutta mitä he välittävät?" Vain megagnomi Kiy-Dar tietää.
  Gerda alkoi pyyhkiä veren tahrimaa jalkaansa valtavalle rehevälle lehdelle. Lehti näytti vain ulkoapäin pehmeältä, mutta itse asiassa se oli piikikäs. Paljasjalkainen blondi antoi moraalin:
  -Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää, mutta kaikki mikä haisee - aina osoittautuu paskaksi! Maailmassa on niin paljon likaa, että on mahdotonta uskoa luojan puhtauteen edes muutaman askeleen maassa!
  Vastauksena Tulipaholainen sihisi jälleen ilmaa muoviputkessaan. Sitten tytöt kuuntelivat yötä pitkään. Mutta megagnomi Kiy-Dar ei kuullut tai ei edes voinut kuulla. Eikä täällä selvästikään ollut muita tonttuja.
  Gerda lauloi täällä:
  - Jos ystävä yhtäkkiä osoittautuu ystäväksi eikä viholliseksi, vaan gnomiksi... Tämä tarkoittaa, että hulluntalo odottaa meitä!
  Charlotte keskeytti ystävänsä:
  - No, haluatko legioonan haamuja ympäröivän meidät? Tule jaloillesi ja nopeasti!
  Jälleen kerran he jatkoivat uuvuttavaa juoksuaan, vaikka molemmat soturit olivat jo väsyneitä. Joskus Gerda nukahti liikkeellä, suloisina lyhyinä hetkinä näytti siltä, että hän makasi, lepää (eräänlainen nukkuminen unessa - se on vain uskomattoman siistiä!). Mutta näyt murenivat kuin savikimpale, joka putosi maahan - helposti ja vaivattomasti, vain ruumis vapisi hermostuneesti. Ja sitten kaikki alkoi alusta, ikään kuin näkymätön heiluri heiluisi. Ympärillä oli jonkinlaista puolitodellisuutta ja puolitodellisuutta , minun piti pullottaa silmäluomiani, jotta ne, raskaat , eivät sulkeutuneet. Tyttöjen paljaat jalat puhkaistiin rajusti, mutta tämä kauhea kipu ei antanut heidän unohtaa kokonaan ja menettää todellisuudentajuaan. Ja maisema muuttui vähitellen.... Korkeat seinät näkyivät selvästi ympärillä olevan pimeyden läpi, väsynyt blondi soturi oli kuin mustalla kivikäytävällä. Kuului ääniä, hänen juoksunsa raskas kaiku. Ja edessä oli jotain muuta kauheaa ja liikkumatonta. Jotain elävää, se, vaikka se oli näkymätön, odotti tyttöjä, ja he juoksivat sinne. He eivät tietenkään halunneet joutua helvettiin, mutta juoksivat silti kuin tiikerin jahtaamat lampaat. Ei ole edes selvää, miksi he alkoivat haaveilla sellaisista roskista, ehkä sodan viimeisten viikkojen äärimmäisen fyysisen rasituksen vuoksi Afrikan autiomaassa ja Aasian vuorilla ...
  Gerda kuiskasi:
  - Ja jopa taivas voi olla helvetti, ettei sinun tarvitse uida helvettiin pitkään!
  Jokin tarttui tytön käteen. Tietoisuus nyökkäsi takaisin soturiin. Hän huomasi yhtäkkiä seisovansa paikallaan. Maa kallistui kevyesti eteenpäin. Ja siellä kuului heikko vesiroiske. Tuoreus ja kosteus puhalsivat tytön uupuneisiin kasvoihin.
  Gerda huudahti:
  - Vau, voit jopa juosta taivaaseen!
  - Viry ! - Charlotte huokaisi tunteen vierestä. - Paikka, jossa Suur-Saksan kaatuneet soturit ovat autuudessa. "Hänen soivan soturiäänensä oli täynnä aitoa iloa.
  Gerda ei jakanut tällaista optimismia:
  - Todennäköisemmin Viriyan etukenttä .
  Charlotte sanoi innostuneena:
  - Missä on etukenttä, siellä on kenttä!
  Gerda muisti legendan, muisti kuinka he matkalla Reich-Sarayyn ylittivät pienen hopeavesijoen . Kuninkaallisen hevosen korkeudelta katsottuna ylitys vaikutti helpolta ja nopealta hauskalta. Blondi soturi tunsi jopa olevansa sulttaani tai sultana, mikä muuten on vielä parempi! Mutta yksi asia on istua jättimäisen eliittihevosen selässä ja toinen asia on matkustaa jumalattaren omilla jaloilla. Ihmettelen kuinka syvä ja petollinen tämä joki on?
  Gerda huomautti viekkaasti mutta kuvaannollisesti:
  - Ja etukenttä on minun!
  - Sinä osaat uida? - Punatukkainen tyttö kääntyi hänen puoleensa.
  Gerda kohautti olkiaan:
  - Mikä tyhmä kysymys. Missä näit eliitti-SS-pataljoonan edustajan, joka ei osannut uida?
  Charlotte pudisti leimahtavia kiharoitaan päättäväisesti:
  - Unohda SS-eliitti. Tässä on täysin erilainen maailma tai jopa rajaton universumi, jossa on lukemattomia maailmoja. Kaikki ei ole niin kuin meillä!
  "Voinko?" Gerda kysyi itseltään katsoen jälleen tyhjyyteen, joka oli soturin sisällä.
  Charlotte mutisi:
  - No, synnytä nopeasti! Aika on loppumassa!
  "Tietenkin minun pitäisi osata uida!" blondi soturi sanoi iloisesti nähdessään epäilyn ystävänsä lempeillä ja samalla pelottavilla kasvoilla.
  Albatrossin kokoinen perhonen, jolla oli sini-keltaiset täplilliset siivet, heilutti antennejaan osoituksena siitä, että paljasjalkainen blondi puhui totta.
  "Niin minäkin luulen, tai melkein niin", Charlotte vastasi epävakaasti. - Vaikka tiedät sananlaskun: kalkkuna ajatteli ja meni keittoon, varis ei ajatellut ja päätyi helistimeen! Joka tapauksessa on parempi, jos tiedät kuinka, koska en saa sinua ulos. Ja meillä on vain yksi tie - toiselle puolelle.
  Gerda puristi kätensä tiukasti.
  - Tottakai se siisti ui!
  Charlotte varoitti:
  "Meillä saattaa olla ongelmia miekan kanssa!"
  Lumokkaat soturit lähestyivät aivan rannan reunaa ja astuivat mustan yön veteen. Gerda tunsi veden paineen - joessa oli lempeä virtaus. Paljasjalkainen blondi polvistui ja joi ahneesti, sitten ripotteli sitä väsyneille, pölyisille kasvoilleen. Uneliaisuus meni heti ohi. Vesi oli viileää ja lempeää, halusin makaamaan siinä ja rentouttaa naisvartalon kipeitä lihaksia...
  Gerda sanoi innostuneena:
  - Ja miinat keulakentällä ovat näkymättömiä!
  - Odota hetki! - Charlotte kuiskasi.
  Gerda ihmetteli:
  - Ja mitä ansoja täällä taas on?
  Tulinen soturi vakuutti:
  - Ei, mutta... Luulen, että meillä on vielä mahdollisuus!
  Tulisoturi suuteli hänen valkoista muoviaan uudelleen sienillään. Hän kuunteli ja katseli ympärilleen tarkasti.
  Gerda puolestaan rentoutui ja näytti ruokkivan vedestä peräisin olevaa jumalallista energiaa. Charlotte kysyi häneltä:
  - Ja näet, minun on vaikea keskittyä tässä paikassa.
  Myös paljasjalkainen blondi katsoi taaksepäin. Tuntui, että pian valoa. Pimeys lakkasi olemasta pilkkopusta, sillä aivan äskettäin sen läpäisemättömyyteen ilmestyi epävakaat aukot - näytti siltä, että vielä vähän, ja yön peite putoaisi. Jahtaaminen alkaa siis hyvin pian. Hyvä, että he pääsivät joelle. Gerda ryösti kulmakarvojaan ja katsoi tarkasti: hänen jaloissaan oli selvästi näkyvissä vettä, joka sai miehet hulluksi, epämääräisesti - virran keskellä. Toinen puoli oli melkein hukkunut pimeyteen.
  Lumivalkoinen soturi huomautti:
  - Kunpa nyt miesten kädet hyväilevät uupuneita vartalojamme jännityksestä näkyvissä suonissa. Miten me nautisimme siitä? Oi viattomien tyttöjen kärsivä liha. Venuksen jumalatar rintani haluaa niin rakkautta ja onnea, mitä kuka tahansa nainen haluaa!
  Charlotte otti piippunsa uudelleen. Tällä kertaa Gerdistä näytti, että joko ilmassa tai maassa jokin tärisi vastauksena. Ja vaalean soturin paljaalla kantapäällä jotain hierottiin piikeillä ja samalla niin hellästi. Hän totesi:
  - Tämä on boa constrictorin iloksi.
  - Kuulitko? Nuori tulinen paholainen tarttui innoissaan hänen käteensä. - Megagnomin askeleet ! Ai, haistiko lumivalkoinen naaras sen? Kiy-Dar vastasi. Charlotte suuteli ystäväänsä korvalle. - Usko minua, voittomme on lähellä, Hän on jossain täällä!
  Gerda huomautti:
  - Kyllä, kiinni... Kuin kuu boogerille!
  Charlotte alkoi puhaltaa kovemmin tonttujen luomasta maagisesta muovista valmistettuun pilliinsä ( teknotaikuutta kuitenkin!) ja painoi sitten korvansa maahan. Tällä kertaa maaperän vastavuoroinen ravistelu oli paljon havaittavissa.
  Gerda huomautti filosofisesti:
  - On sellainen merkki, että mitä kauemmin olet epäonninen alussa, sitä onnistuneempi loppu on!
  - Kyllä... - Kaikkein kauneimman tytön smaragdisilmät siristelivät iloisesti, - hän tuli kutsuun! Key-Dar!
  Gerda laittoi sormensa huulilleen:
  - Joo, ole varovainen. Ehkä tämä ei ole ollenkaan se megagnome tai olento, joka on täysin erilainen!
  He jäätyivät kuuntelemaan. Maan vapina muuttui tasaisemmaksi, raskaammaksi. Jossain lähellä, pensaiden "saarten" välissä, valtava hahmo kulki tiensä. Hän oli kuin jättimäinen henki, joka tottelevaisesti etsi isäntäänsä, vaikka hän olikin viimeinen parraton nuori...
  Charlotte sanoi:
  - Et ehkä voi edes kuvitella megagnomien kaikkia voimia . Nämä ovat niin voimakkaita olentoja, että jopa helvetin tuli väistyy heidän edessään!
  Gerda vastusti heti:
  - Ei, miksi kuvittelen... Jos tonttu on vahva olento, niin megagnomin pitäisi olla suuruusluokkaa vahvempi. Loppujen lopuksi sanat mega, se on miljoona kertaa enemmän!
  Charlotte suostui mielellään tyttönä treffeillä poptähden kanssa:
  Kyllä, olet oikeassa ystäväni! Täsmälleen miljoonassa, tämä on koko voittamaton armeija!
  Gerda ihmetteli:
  "Miksi et soittanut hänelle aikaisemmin ja antanut ystäviemme kuolla?"
  Vastauksen sijaan nuori ja punatukkainen naaraspaholainen suuteli jälleen hänen pilliinsä, ja ilma karkasi lievästi suhinaen kaarevasta suuttimesta. Ja yhtäkkiä Charlotte jähmettyi puolihuokaukseen , hänen smaragdinväriset silmänsä pyöristyivät. Tulinen susi istui veteen ja kosketti Gerdan kättä. Halusin niin paljon, että minun piti vastata hänelle, kun yhtäkkiä...
  Tytön paljaat jalat paloivat yhtäkkiä niin terävästä kivusta, että ne hyppäsivät heti ja... vihdoin heräsivät. Madeleine piti kädessään mailaa, johon oli kytketty sähköjohto. Vaaleanpunaiseen pintaan ilmestyi sähköpurkausrakkula, joka oli jopa hieman keratinisoitunut kuumalla hiekalla ja terävillä vuorikivillä juoksemisesta .
  SS-kapteeni murisi:
  - Nouse ylös ja valmistaudu pukemaan pukupuku! Et voi kehua yhdessä bikineissä marsalkan edessä! Katso, kulta, sinut palkitaan, mutta jos hylkäät tyhmyyden, saan Conan -pyörän pyörimään yhden päivän ja annan samalla sähköiskun. - Madeleine teki täällä kauheita kasvoja. - Vaikka ei, ei päivä, vaan koko viikko, ilman minuuttiakaan hengähdystaukoa. Meillä on vielä aikaa.
  Tytöt alkoivat nopeasti kerääntyä.... Ja toisella mantereella tapahtui myös mielenkiintoisia tapahtumia ja vastaavia.
  Kyllä, ja nyt on taas taistelu, ja soturi Gerda lähettää paljain varpaillaan tappavan ammuksen. Haaksirikkoutunut Pershing pysähtyi.
  Jotain suurempaa ja kömpelömpää hiipii tänne. Uusin amerikkalainen kehitys, itseliikkuva tykki, jonka kaliiperi on 155 mm pitkäpiippuinen ja panssarin paksuus 305 mm. Se painaa satakaksikymmentä tonnia ja liikkuu hyvin hitaasti. Tuskin ryömi...
  Gerda tuhosi Shermanin hyvin kohdistetulla laukauksella ja huomautti:
  - Menee sielullemme!
  Charlotte ampui paljain varpaillaan, murskasi vihollisen repeytyneiksi metallipaloiksi ja vinkaisi:
  - Kunnia ja isänmaan puolesta!
  Christina totesi hätääntyneenä:
  - Ehkä voimme lyödä sitä pomminheittimellä?
  Magda totesi luottavaisesti:
  - Jätä tämä minulle!
  Ja tyttö osoitti aseella vihollista sitkeillä pienillä varpaillaan ja löi häntä.
  Ja amerikkalainen hirviö pysähtyi ja räjähti.
  Nämä ovat tytöt kolmannesta valtakunnasta - hyvin tehty!
  Talvi on tullut ja IS-7 liikkuu lumen läpi. Taistelut ovat käynnissä Amerikassa. Neuvostoliiton kaunottaret taistelevat kiivaasti.
  Alenka ampui Pershingiä paljain varpaillaan ja murskasi vastustajan.
  Ja hän huusi:
  - Kunnia venäläiselle kommunismille!
  Anyuta osui myös ammuksella. Hän käytti tekniikkaa paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Sanon, että supermies tyttö!
  Alla myös ampui ja osui toiseen Patton- tankkiin . Ja niin siistiä.
  Millainen vihannes tämä uusin Patton- tankki on ? Se on " ylipainoinen ", vain tehokkaammalla 810 hevosvoiman moottorilla ja enemmän panssaririnteitä.
  Mikä vaikuttava kone, josta voi tulla ongelma T-34-85:lle. Mutta IS-7 lyö häntä kuin kaukaa. Ja Neuvostoliiton tankki, saatuaan ammuksen etupanssariin, lähettää sen kimmoihin. Tässä on taisteluajoneuvo. Ja vastauksena se tuhoaa amerikkalaisen yhdellä pyyhkäisyllä.
  Sitten Maria ampuu, osuu viholliseen tarkasti. Se lävistää hänet ja huutaa:
  - Armeijamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja hän käyttää myös paljaita varpaita.
  Ja sitten Marusya on perseestä. Ja murskaa vihollisen panssarit siruiksi. Tässä tapauksessa paljaan kantapään avulla.
  Ja huutaa:
  - Stalinin uusille uudistuksille!
  Hän on niin taisteleva kaunotar, ja hän haluaa miellyttää kaikkia.
  Näin IS-7:n tiimi toimii, mikä on helvettiä.
  Mutta tässä tulee tytöt.
  Elizaveta taistelee T-54:llä. Ja toimii epätoivoisesti. Sellaista aggressiivista ryyppäämistä.
  Ja tytöillä on tosi kiva auto. Ja he ampuvat siitä erittäin tarkasti.
  Esimerkiksi he ottivat ja löivät " Super Pershing " ja huusivat:
  - Pyhä kommunismimme!
  Elizabeth tähtäsi aseen paljain varpaillaan. Hän osui maaliin ja huusi:
  "Voitostani tulee suuri!"
  Ja vilkutti tovereilleen.
  Ekaterina puristi helakanpunaisella nännillä ja huusi:
  - Hienoista voitoistamme!
  Ja kuinka hän nauraa keuhkoihinsa.
  Ja Elena iskee paljain varpaillaan vihollisen kimppuun. Hän rikkoi voimakkaan panssarin, halkaisi metallin ja vinkaisi:
  - Mahtava kansakuntamme!
  Ja karjuu hänen keuhkoihinsa...
  - Hurraa!
  Ja Euphrasia lyö myös vihollista, tällä kertaa mansikkanänillä. Murskaa vihollinen ja huuda:
  - Kommunismin suuruuden puolesta galaksin kaikilla planeetoilla!
  Nämä ovat maailman siisteimmät tytöt. Eikä mikään voi estää tai hillitä niitä.
  Ekaterina huutaa ja pudistelee rintaansa:
  - Minulla on supertyttö!
  Ja hänen nännensä on valettu rubiineilla... Kerran hän työnsi ne mustan miehen kasvoihin ja pakotti tämän nuolemaan. Sitten hän nuoli hänen miespuolista täydellisyyttään kielellään. Mikä miellyttävä maku.
  Kuinka mukavaa se on tytölle - ei kuvailla maailman suurempaa nautintoa.
  Näin tytöt murskaavat vihollisen. Ja he nauttivat loistavista voitoistaan ja valtavista saavutuksistaan.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaya ovat yleensä uskomattomia tyttöjä. Intohimoaallot ja himon tsunami vain kuhisee niissä.
  Anastasia ampuu punaisen nännin vihollista kohti, osuu jenkkikoneeseen ja kiljuu keuhkoihinsa:
  - Olen kaunis supermies!
  Alenka Sokolovskaya, joka jatkaa vihollisen murskaamista mansikkanännien ja karjuvien avulla:
  - Ja minä olen maailman pisin tyttö!
  Sellaisia ovat taistelevat soturit, ja minun on sanottava, että he varastivat lisää! Kukaan ei voi vastustaa niitä.
  Jopa Amerikka... ja jokainen on jo ansainnut kymmenen kultatähteä Neuvostoliiton sankarina...
  Tällaisesta ilmiömäisestä saavutuksesta he saivat erikoispalkinnon: Neuvostoliiton sankarin timanttitähti. Mikä sinänsä on erittäin kunniallista ja siistiä.
  Hauskoja kaunokaisia!
  Paras on tietysti vielä tulossa!
  Oleg Rybachenko suoritti toisen operaation Saudi-Arabiassa.
  Tsaarin Nikolai II:n armeija laajensi Venäjän aluetta. Tyttö Margarita Korshunova taisteli nyt Olegin rinnalla. Myös mutantti - soturi, joka sai kuolemattomuuden.
  No, ikuiset lapset saattoivat kaikki nämä Mujahideen-joukot alistumaan. Ja he voittivat heidät - pakottivat heidät vannomaan valan Venäjän tsaarille.
  Samaan aikaan Oleg Rybachenko ei vastusta kauniin ja hieman erilaisen jatkon säveltämistä tyttöjen seikkailuille;
  Uuden vuoden jälkeen saksalaiset ja liittouma edistyivät merkittävästi kaikkialla Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset, jotka olivat tekemisissä teknisesti kehittyneemmän vihollisen kanssa, hävisivät.
  Maaliskuun loppuun mennessä Wehrmacht lähestyi Washingtonia ja alkoi hyökätä Yhdysvaltain pääkaupunkiin.
  Taistelut olivat epätasaisia ja oli selvää, että tytöt voittivat täällä... Varsinkin pyramiditankki, Gerda on hyvä, kuten hänen teoksensa.
  Valkoisen talon pommitusten aikana, kun hänen panssarinsa sai suoraa tulipaloa, Gerda nukahti ja unelmoi tästä...
  natsien kiinni jääneen partisaani Lara Mikheykon . Neljätoistavuotias tyttö ammuttiin takaisin natseilta. Kaksi hänen tovereistaan sai surmansa. Ja hän itse piiloutui kotaan.
  Isoäiti halusi pitää hänet pojantyttärenä, mutta natsit eivät uskoneet häntä. Ja he veivät minut... Etsintä on alkamassa.
  Ja sitten Lara tarttui kranaattiin, natsit kaatui. Tyttö sanoi henkisesti hyvästit tälle valolle ja heitti sen pois ... Mutta kranaatti ei räjähtänyt.
  Ei ollut mahdollista paeta sankarillisesti.
  He kaatoivat Laran, löivät häntä pari kertaa ja tekivät mustelman hänen silmänsä alle. Mutta he eivät lyöneet kovaa, ilmeisesti he pelkäsivät rampautua!
  Kun hänet tuotiin mökille kuulusteltavaksi, Lara käyttäytyi röyhkeästi.
  Hän katsoi rohkeasti SS- everstin silmiin ja sanoi:
  - Fritz tuhoaa sinut pian! Kuuntele aseiden huminaa, kuolema tulee puna-armeijalta!
  Eversti vastasi:
  - Rohkea tyttö, tutustut piiskaan!
  Lara huusi rohkeasti:
  Kipu ei pelota minua!
  Eversti määräsi:
  - Vie tämä kakara kadulle julisteen kanssa: partisan ja näytä se koko kylälle!
  Poliisi sanoi nopeasti:
  - Ulkona sataa lunta ja pakkasta... Eikö meidän pitäisi viedä tyttö ulos paljain jaloin, jotta hän voi jäähdyttää intoaan!
  SS eversti nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Oikein! Anna hänen kävellä paljain jaloin kylmässä, ehkä hän tulee järkiinsä !
  Laran takki revittiin pois, samoin kuin hänen puseronsa. Jäljellä vain yhdessä puuvillamekossa. He riisuivat karkeat kenkänsä ja mustat sukkansa. Tyttö pysyi paljain jaloin yhdessä, kevyessä mekossa.
  He ripustivat hänen kaulaansa taulun, jossa oli kirjoitus: "Olen partisaani." Ja sidottuaan hänen kätensä takaa he veivät hänet ulos kuistille. Tytön paljaat jalat tuntuivat kylmältä ja lumiselta.
  Lara hymyili. Hän oli todella hämmentynyt kasvojen mustelmasta, hänen ulkonäöstään. Ja voit kävellä paljain jaloin lumessa. Hänen jalkapohjansa olivat muuttuneet erittäin karkeiksi kesän aikana monien paljasjalkaisten siirtymien vuoksi. Hän puki kenkänsä jalkaan äskettäin, eikä se ole ensimmäinen kerta, kun hän joutuu kestämään kylmää ja nälkää.
  Lara meni itse ja jatkoi hymyilyä. Tuuli puhalsi hänen kuparinpunaisia hiuksiaan ja lumi narisi hänen paljaiden jalkojensa alla.
  Tyttö käveli sellaisella ilmeellä kuin prinsessa valtaistuimella. Ja jätti jälkeensä tyylikkäät, pienet jalanjäljet, melkein lapselliset jalat.
  Ihmiset katsoivat häntä myötätuntoisesti.
  Yksi turkista pukeutuneista mummoista mutisi:
  - Kauhua! He johtavat tyttöä paljain jaloin!
  Sää oli aurinkoinen, ja Laran kovettuneet, kovettuneet pohjat tuskin kärsivät kylmästä. Hän käveli itsekseen ja paljasti hampaansa.
  Täällä hänet poltettiin ruoskan iskulla. Tyttö huusi ja puri huultaan.
  Häntä lyötiin vielä pari kertaa voimalla. Lara tuskin pystyi seisomaan jaloillaan, ja tahdonvoimalla hän hillitsi itkunsa.
  Itsepäinen tyttö lähetettiin erityiseen kottiin, jossa oli kidutuslaitteita.
  Täällä he panivat hänet telineeseen ja alkoivat polttaa hänen kantapäänsä kuumalla raudalla ...
  Ja kaksi teloittajaa ruoski Laraa ruoskailla. Aluksi tyttö hillitsi huutonsa titaanisella ponnistelulla, mutta kun lapsen paljaille pohjille levitettiin kuumuudesta punaisia leveitä rautaliuskoja, hän huusi ja menetti tajuntansa. Hänet tuotiin...
  Kauhu...
  Gerda heräsi... Hitto, sinun täytyy haaveilla siitä, kun he ovat voiton kynnyksellä, heidän tankkinsa pommittelee Valkoista taloa.
  Ja sitten tulee niin ikäviä asioita...
  SuperPerschingiä , kun se lähti talosta , lävisti sen läpi ja koukui:
  - Rauhaa, työtä ja rakkautta!
  Sitten hän ojensi kielensä.
  Charlotte potkaisi myös vastustajaansa paljain varpaillaan ja sanoi:
  - Olen supertyttö!
  Myös Christina löi, sihisi kuin käärme ja painoi helakanpunaista nänneään ohjaussauvan painikkeessa ja löi vihollista:
  - Olemme supermiehiä!
  Ja Magda lyö vihollista, murskaa tankin, pakottaa taistelusarjan räjähtämään ja antaa:
  - Anna taitolento!
  Sitten hän vilkuttaa kumppaneilleen. Tässä on tyttö - pidä korkeimman luokan ampujaa.
  Soturit tuhoavat jenkejä ja keräävät pisteitä... Albina ja Alvina ovat kumpikin keränneet jo kaksituhatta kaatuttua autoa. Tästä he saivat uuden palkinnon: Rautaristin Ritariristin timanttitähden hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Näin tytöt erottuivat superluokan äsistä. Ja kukaan ei voinut pysäyttää heitä ja voittaa heitä.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya ja Orlova saivat kumpikin uuden palkinnon: korkeimman asteen kunniamerkin timanteilla, josta he olivat erittäin iloisia. Ne on hienoja tyttöjä.
  Ja sota lähenee loppuaan... Amerikkalaiset antautuvat 20. huhtikuuta 1948. Ja toinen tarina toisesta maailmansodasta kääntyi ylösalaisin.
  Tällä kertaa se näyttää pitkän rauhan ajalta. Neuvostoliitto sai Alaskan takaisin ja kaikki olivat onnellisia. Ja Japani ja Kolmas valtakunta jakoivat Amerikan mantereen maat. Näin päättyi maailman väliaikainen uudelleenjako.
  Saksalaiset ovat kyllästyneet sotaan.
  Hitler salli moniavioisuuden Kolmannessa valtakunnassa - jopa neljä vaimoa kussakin, ja otti käyttöön ankaria veroja pariskunnille, joilla ei ole lapsia tai alle kolme. Tämä oli vahva askel väestöpolitiikan kannustamiseksi.
  Lisäksi Hitlerillä itsellään oli monia keinosiemennyksellä saatuja lapsia. Ja heidän joukostaan oli tarpeen valita valtaistuimen perillinen.
  Ei ollut surua, Kolmas valtakunta sulatti valloitettua yhdessä Japanin kanssa.
  Mutta 5. maaliskuuta 1953 Stalin kuoli. Ja Beria tuli valtaan. Miksi Beria? Todellisessa historiassa hänellä oli myös hyvät mahdollisuudet valtaistuimelle, mutta onnettomuus esti hänet: kapina DDR:ssä, jonka tukahduttamisen aikana kypsyi vastajuoni Beriaa vastaan. Ja tässä DDR ei tietenkään ole.
  Lisäksi Hitler halusi myös hyvin ennustettavan ja tunnetun Berian, joka oli germanofiili, hallitsevan Stalinin jälkeen. Ja kun hänen terveytensä heikkeni, Stalin teki testamentin Berian hyväksi.
  Joten kaikki päätettiin salaisuuden päällikön eikä vain salaisen poliisin hyväksi.
  No, Beria tarjosi Hitlerille toimia Japanin kanssa, kunnes se hankki ydinaseita.
  Et koskaan tiedä, mitä samurai voi ajatella.
  Beria ja Hitler sopivat yhteisestä sodasta Japanin kanssa ja sen alueen jakamisesta.
  20. huhtikuuta 1954 alkoi yhteinen sota valtavaa siirtomaa-samurai-imperiumia vastaan.
  Mikä uusi sivu on käännetty historiassa. Neuvostoliiton joukot etenevät Japaniin.
  Ja saksalaiset myös... Täällä taas Gerda ja Charlotte taistelevat pyramidin muotoisessa panssarivaunussa. Heillä on kaksipaikkainen auto, joka painaa viisikymmentä tonnia, ja kompakti kaasuturbiinimoottori, jonka teho on 2500 hevosvoimaa. Voitte kuvitella kuinka nopea saksalainen auto. Ja panssari on erityinen, ja siinä on muovia. Ja erittäin vahva läpäisemätön kaikista kulmista. Pieni, 75 mm:n kaliiperi, mutta erittäin korkea ammusten suunopeus korkeapaineaseessa. Hän on panssarin lävistävä kohonnut. Ja ammusten määrä ja tulinopeus ovat suuria. Johtavuus on korkea.
  Säiliö itsessään on aivan super... Joten Gerda tietää mitä taistella.
  Neuvostoliiton autot ovat heikompia. Pääsäiliö on edelleen T-54, auto ei ole huono, suhteellisen halpa, mutta kaikessa paljon huonompi kuin saksalainen. IS-7 ei vieläkään tullut massiiviseksi. Hänet huomasi IS-10, joka sai 122 mm:n tykin, mutta pitemmällä piipulla ja hyvällä otsahaarniskalla, heikoimmilla puolilla. Mutta kaikki tämä mahtuu viidenkymmenenkolmen tonnin painoon, mikä ei ole huono.
  Gerda ampuu japanilaisia Panther-6-tankistaan käyttämällä paljaita varpaitaan ja painamalla joystickin painikkeita, samalla kun ulvoen:
  - Kunnia arjalaisen veljeyden ideoille!
  Charlotte painaa ohjaussauvan painikkeita, punaista nänniä, seitsemän konekiväärin riviä ja kiljuu:
  - Onnemme on arjalaisen unelman kommunismissa!
  Ja tyttö nauraa taas...
  Christina ja Magda taistelevat toisella pyramidin muotoisella "Panther"-6:lla.
  Christina painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan, iskee vihollista Japanista ja karjuu:
  - Kiitos poikaystävälleni!
  Magda avaa myös tulen ja nauraa korviaan, sanoo ja painaa rubiininänänsä ohjaussauvan napista:
  - Kunnia nuorille miehillemme!
  Ja kuinka he nauravat keuhkoihinsa. Sellaisia ovat suoraan sanottuna upeita tyttöjä sodan jännityksessä.
  Kyllä, näyttää siltä, että Japanin tuomiopäivä on koittanut. Mutta kaikki menee suunnitelmien mukaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelevat T-54-panssarivaunulla, joka on hieman modernisoitu. Mutta ero on pieni. Aseesta on tullut hieman nopeampi ja ammus on panssaria lävistävämpi. Tämä on ero.
  Ja moottori on sama dieselmoottori 520 hevosvoimalla... Japanilaiset käyttävät oman suunnittelunsa tankkeja ja lisensoituja saksalaisia. Autot ovat myös yleisesti ottaen hyviä. Erityisesti Hirohito-3-ajoneuvo, joka painaa viisikymmentäkahdeksan tonnia, jossa on 105 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 70 EL, parempi kuin T-54 aseistuksessa ja ei huonompi panssari- ja ajo-ominaisuuksiltaan, paitsi tehoreservi . .
  Tämä japanilainen tankki on ongelma Neuvostoliitolle. Mutta nousevan auringon maasta löytyy myös kevyempiä autoja.
  Niiden kanssa on helpompi käsitellä.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan ja osuu samuraitankkeihin. Hän tekee sen erittäin taitavasti ja huutaa:
  - Kunnia vapaalle isänmaallemme!
  Catherine ampuu uudelleen käyttäen helakanpunaista nänniä ja rikkoen japanilaisen auton, kiljuu:
  - Jumalan antamalle Venäjälle!
  Elena myös puidaan vihollista, tuhoaa vihollisen panssarivaunun käyttämällä paljas kantapää ja karjuu:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Efrasia myös ampuu ja tekee sen joustavan rintansa mansikkanännin avulla ja kiljuu:
  - Kunnia korkeamman kommunismin voitoille!
  Näin he liikuttavat tankkiaan taitavasti ja välttävät tappion. Hirohito-3-tankki voidaan luokitella raskaaksi, mutta se on melko massiivinen. Sellaisen koneen läpi on melko vaikea murtautua .
  Ja tässä hän menee tytöille. Ase on kaliiperiltaan suurempi ja suurempi kuin ammuksen suunopeus. Japanilaisen tornin otsan panssari on jopa Neuvostoliiton 240 mm paksumpi, ja rungon otsa on myös paksumpi yläosassa 150 mm ja alaosassa 120 mm. Ja japanilaisten nopeus on vielä suurempi, kaasuturbiinimoottori on 1500 hevosvoimaa. Kyllä, tämä tankki on Japanin paras. Älä vitsaile hänen kanssaan.
  Mutta Elizabeth lähettää helakanpunaisen nännin avulla ammuksen suoraan perään, ja japanilainen tankki räjähtää, epäonnistumatta osumaan Neuvostoliiton autoon.
  Ekaterina sirkutti ja suuteli ystäväänsä paljaalle kantapäälleen:
  Olet fiksu Lisa!
  Elizabeth oli eri mieltä.
  - Olen vain nero!
  Ja kuinka hän nauraa keuhkoihinsa. Tässä on tyttö.
  Ja he ulvovat paljon... Esimerkiksi Ekaterina muistaa, kuinka hän pakeni silloin neljänkymmenenensimmäisenä vuonna. Kengät repeytyivät parin päivän jälkeen, ja jouduin polkemaan paljain jaloin. Ja kaupunkitytölle, joka ei ole tottunut siihen, se sattuu, jokainen kohouma, jokainen oksa, jokainen pala tuntuu. Ja hänen jalkansa kaadettiin alas, kunnes ne vuotivat verta, kun jokainen askel räjähti kivusta.
  Tyttö ei koskaan uskonut, että paljain jaloin kävely voi olla niin tuskallista. Ei ihme, että Hugo tunsi myötätuntoa paljasjalkaiselle tytölle Closetille. Jos kesälläkin tällaiset tyttömäiset jalat ovat tällaiset, niin entä talvella?
  Ekaterina kuitenkin tottui siihen nopeasti, hänen nuori vartalonsa sopeutuu nopeasti, haavoittunut pohja on kasvanut kovettumiin ja muuttunut karheaksi. Ja paljain jaloin kävelemisestä tuli mukavaa. Catherine ei edes laittanut kenkiään jalkaan ennen kuin pakkanen iski. Sitten heistä kuitenkin muodostettiin neljä ja Euphrasinya opetti heille noitien taiteen. Ja noidat juoksevat usein paljain jaloin lumessa pidentääkseen nuoruuttaan. Ja lyhyesti sanottuna, tytöt hallitsivat salaisen tiedon ja näyttivät noin 20-vuotiailta, eivätkä paljain jaloin ja bikineissä jäätyneet kylmässä. Tässä kaunottaret. Ja viileämpiä ei ole, paitsi tietysti Alenka. Hän taisteli IS-10:llä modifikaatiossa, jossa oli pidennetty piippu. Tankki ilmestyi sarjaan melko äskettäin. Ja vielä harvinaista. IS-7:ää ei koskaan otettu suureen sarjaan. Ilmeisesti korkeiden kustannusten ja tuotantovaikeuksien vuoksi.
  Joten Alenkan miehistö tuhoaa nämä japanilaiset ja hyräilee kappaleita itselleen.
  Siniset yöt lepattavat tulet,
  Olemme edelläkävijöitä, työntekijöiden lapsia...
  Valoisten vuosien aika lähestyy,
  Pioneerien huuto on aina valmis!
  Kun tytöt ryhtyvät töihin, et voi vastustaa heitä. Itse asiassa tämän voidaan sanoa olevan täydellinen sodan luomus.
  Taistelu jatkuu ja Japani häviää.
  Neuvostoliiton joukot valloittivat Etelä-Sahalinin toukokuussa. Ja he toimivat erittäin varovasti.
  Mutta Neuvostoliiton tyttöjen pataljoonat osoittavat upeaa taisteluluokkaa.
  Heidän asetyypeistään tietysti AK:ta alettiin käyttää. Huonompi kuin saksalainen, mutta yksinkertainen ja luotettava. Ja leikkaa vastustajat, vaikka tähtäys etäisyydelle on pienempi kuin saksalaisen rynnäkkökarbiinin.
  Neuvostoliiton japanilaisten vankien tytöt suutelevat paljaita, pölyisiä jalkojaan, nuolevat paljaita kantapäänsä. Tämä on heidän taktiikkansa.
  Taistelevat soturit, korkein luokka.
  Kesällä 1954 saksalaiset olivat suurelta osin puhdistaneet Amerikan Japanin joukoista.
  Margaretin johtama paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona taisteli erityisen kauniisti. Samurai hajoitti tytön, ja vangittu nuori mies pakotettiin suudella hänen kantapäänsä ja nuolla Venuksen rintaa.
  Gerda ja hänen tiiminsä Panthers-6:lla tekivät hyvää työtä ja lähettivät paljon japanilaisia helvettiin ja osan taivaaseen.
  Neljä ninjatyttöä taisteli Mantsuriassa etenevien Neuvostoliiton joukkojen kanssa.
  Sinihiuksinen ninjatyttö leikkasi miekoilla ja johti myllyä ja kaatoi Neuvostoliiton sotilaita. Sitten hän heitti varpaillaan herneen, jossa oli räjähteitä, käänsi Neuvostoliiton T-54-tankin ja haukkui:
  - Tyylikkäin maa on Japani!
  Keltahiuksinen ninjatyttö lyö myös vihollista terillä ja antaa bumerangin paljaalla kantapäällään huutaen:
  - Samurai-voitteillemme!
  Punahiuksinen ninjatyttö suorittaa aggressiivisen miekkojen kierteen ilman ongelmia ja kaataa Neuvostoliiton sotilaita. Sitten hänen paljaat varpaansa laukaisevat pommin. Neuvostoliiton panssarivaunu repeytyy ja soturi narisee:
  - Kommunismin aatteiden nimissä!
  Valkohiuksinen ninjatyttö otti ja viilteli vastustajat, ikään kuin pyyhkäisi tuulettimen kentän poikki, leikkaa jälleen irti venäläisen sotilaan ja laukaisi paljain sormin murhaaseen, joka repisi osiin jopa kaksi Neuvostoliiton tankkia. .
  Ja se karjuu:
  - Maan suuruuden puolesta!
  Tytöt rakastavat tappamista, ja vielä enemmän he haluavat raiskata vankeja. Kyllä, niin, että miehet menettivät tajuntansa ylikuormituksesta. Ja näin ninjatytöt pitävät siitä. Hyppää sidottujen miesten päälle ja samalla piiskaa heitä piiskalla.
  Mutta japanilaisten sankaruudesta huolimatta he häviävät paremmalle ja edistyneemmälle teknologialle.
  Lisäksi taivaalla on huippuluokan ässät Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya, jotka murskaavat japanilaisia kuin tuulimyllyjä.
  Anastasia katkaisee paljain varpaillaan kuusi japanilaista konetta kerralla yhdellä purskeella ja vinkua:
  - Kunnia Venäjän kommunismin ideoille!
  Akulina, painaen nappia helakanpunaisella nännillä, katkaisi seitsemän japanilaista konetta kerralla ja karjui:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Soturit kostavat Japanille aiemmista epäkohdista. Ja erityisesti sodan tappion vuoksi tsaari Nikolai II:n aikana. Ei, he eivät koskaan unohda, eivätkä sukupolvet anna anteeksi.
  Anastasia painoi rubiininänniään, ja hän ampui alas japanilaisia lentokoneita ja karjui:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle Beria!
  Akulina painoi jalkojaan paljain varpaillaan, löi alas samurailentokoneita ja koukutti:
  - Hienoista voitoista!
  Ja Albina ja Alvina saavat ennätystilejä. Kolmesta tuhannesta pudonneesta lentokoneesta he saivat ritarikunnan: Rautaristin Ritariristin timanttitähti ja kultaiset tammenlehdet, miekat ja timantit.
  Albina käänsi punaisen nännin avulla. Hän katkaisi tusinaa japanilaista lentokonetta kerralla ja huusi:
  - Rintani varten!
  Ja hän kuvitteli olevansa mustan soturin sylissä.
  Alvina potki paljain varpaillaan, pudotti alas tusinaa ja puoli japanilaista lentokonetta ja vinkaisi:
  - Hienoista voitoista!
  Saksalaiset tytöt ovat erittäin taistelevia ja kauniita. Mustat tyypit pitävät kovasti, ja heidän kielensä ovat aina valmiita hiomaan miesten eebenpuuta täydellisyyttä.
  Albina, käyttämällä paljaita varpaitaan, osui jälleen samuraihin ja ampui alas heidän koneensa.
  Ja hän huusi:
  - Olen Superman!
  Alvina painoi mansikkanäntänsä, leikkasi alas japanilaisia lentokoneita ja huusi:
  - Olen avaruusvixen!
  Tyttö on erittäin militantti ja aktiivinen hyperseksuaaleissaan .
  Todelliset arjalaiset ovat yksinkertaisesti mahtavia! Ja yleensä, sellaisia korkeimman luokan kaunottajia!
  Saksan ja Neuvostoliiton joukot lyövät vihollisen etenevät halki Kiinan.
  Singaporeen kohdistuneen hyökkäyksen aikana ilmavoimien ja Barracuda avojaloin tyttöjen yksikön hävittäjät erottuivat. Tytöt roiskuvat paljain kantapäällään trooppisen sateen lätäköissä, tunkeutuivat japanilaisten linnoitettuihin asemiin ja siivittivät heidät.
  Nämä ovat taistelun kaunottaret.
  Japani vapisi niin aggressiivisen joukkueen murskaavista iskuista.
  Syksyllä 1954 suurin osa Kiinasta joutui akselivaltojen haltuun. Ja tilanne muuttui paljon monimutkaisemmaksi nousevan auringon maalle.
  Hitler huomautti:
  - Kaksi lintua samassa luolassa ei tule toimeen!
  Ja soturit Albina ja Alvina ampuivat alas neljännen tuhannen lentokoneen. Japani tuotti halpoja mutta huonolaatuisia lentokoneita erittäin suuria määriä, joten laskujen kerääminen oli erittäin kätevää.
  Albina katkaisi paljain varpaillaan toisen samurain ja huusi:
  - Tämä on upea maailmamme!
  Alvina pudotti helakanpunaisen nännin avulla tusinaa japanilaista autoa ja siristi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle koko universumissa!
  Albina, joka myös käytti mansikkanänniä ja kaatoi samurain, yllättyi ja sanoi:
  - Puhutko sinä kommunismista?
  Alvina sanoi paljain varpaillaan ja katkaisi tusinaa japanilaista lentokonetta:
  - Uusi arjalainen järjestys on kommunismi!
  Tytöt nauroivat ... Neljännestä tuhannesta lentokoneesta heille myönnettiin Rautaristin Ritariristin timanttitähti, jossa on platinatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja. Että jopa erittäin korkea palkinto on kaunokaisten ennätys.
  Näitä tyttöjä kannattaa katsoa...
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya eivät kuitenkaan ole huonompia ja ylittivät viidensadan pudonneen lentokoneen pistemäärän.
  Ja he saivat uusia palkintoja, jotka olivat erittäin korkeita, ja he keräsivät itselleen koko kokoelman tähtiä.
  Anastasia tähtää aseeseensa paljain jaloin ja kaataa vihollisen, katkaisee vihollisen ja vinkkaa:
  - Kommunismin puolesta koko planeetalla!
  Akulina, joka katkaisi vihollisen painamalla punaista nänniä, huutaa aggressiivisesti:
  Jopa lapset tuntevat meidät!
  Talvella Japani menetti lähes kaikki siirtomansa, ja taistelut siirtyivät itse emämaahan.
  Vuosi 1955 on koittanut, jolloin taistelut raivoavat ja loppua tai reunaa ei ole näköpiirissä.
  Japani antaa periksi, hitaasti mutta varmasti. Ja vähitellen häviää sodan.
  Mutta samurait taistelevat epätoivoisesti ja lujasti.
  Alyonka ja hänen miehistönsä muuttivat kokeelliseen IS-11 panssarivaunuun. Tämä ajoneuvo on varustettu 130 mm:n aseella ja sen pohjassa on kiinteät telat.
  Alenka ampuu paljain varpaillaan, murtautuu vihollisen läpi ja karjuu:
  - Kunnia kommunismille tyttöjen paljain korkokenkiin!
  Anyuta ampui myös helakanpunaisen nännin avulla, painoi niistä yhdeksän konekiväärien liipaisinta ja huusi:
  - Me tytöt olemme todella siistejä!
  Alla löi myös paljain varpaillaan murskaten vihollisen ja karjui:
  - No, ruuvista!
  Maria nai, paljaan kantapään avulla. Hän lävisti vihollisen läpi ja läpi ja koukutti hampaansa paljastaen:
  - Uusille saavutuksille!
  Marusya löi mansikkanännin avulla, tönäisi vihollisia tappavalla otteella ja sirkutti:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Alenka ampui uudelleen ja karjui:
  - Että kolhoosin presidentti ja mustalaisdiktaattori Sashka kuolevat!
  Ja löi paljain jalkansa panssariin.
  Näin tytöt erosivat, aivan mahtavaa. He ovat yleensä uskomattomia sotureita.
  Täällä he laulavat yhteen ääneen:
  Ei, valppaus ei katoa,
  Haukka, kotkan katse...
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tietäisi surua...
  Ovi avaruuteen avattiin -
  Tähdet loistivat yllämme!
  
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Elizaveta taistelee myös T-54-tankilla, sellainen taisteleva tyttö-nota.
  Ja japanilaiset autot kaatavat kaunottaret paljain jaloin.
  Elizabeth painoi joystickin nappia helakanpunaisella nännillä ja siristi:
  - Kunnia neuvostokommunismin ideoille!
  Ja kuinka tämä kaunotar nauraa! Ja kimaltelee helmiäishampailla.
  Ekaterina otti sen ja ampui myös paljain varpaillaan ja siristi:
  - Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa,
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Elena löi vastustajaansa rubiininännillä ja paljasti hampaat huutaen:
  - Ja isänmaamme punaiselle lipulle,
  Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  Efrasia potkaisi hänen paljas kantapäänsä ja sihisi:
  - Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys, tuki ikuisesti!
  Ja kaikki tytöt, paljain varpaillaan, lauloivat kuorossa:
  - Lain valta, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yksinkertaisen ihmisen yhtenäisyyden vuoksi!
  Minun on sanottava, että sotureilla on uskomatonta taisteluaggressiota.
  Ja tässä Gerda taistelee...
  Hänen "Panther"-6 on kuin supertankki, joka murskaa samuraiden asemat.
  Gerda ampuu helakanpunaisella nännillä, painaa joystickin nappia ja karjuu:
  - Arjalaiselle maailmalle!
  Charlotte myös läimäyttää paljain varpaillaan, repii massaa japania ja huutaa:
  - Suurille rajoille!
  Myös Christina ja Magda tappelevat. Tytöt ovat erittäin taistelevia ja erittäin kauniita, melkein alasti bikineissä.
  Christina ampui rubiininännillään, murskasi japanilaisen Hirohito-4-tankin ja koukutti:
  - Kunnia maalleni!
  Magda potki myös paljain varpaillaan, löi samurai-haupitsin ja huusi:
  - Kunnia suurille saavutuksille!
  Nämä tytöt ovat huippuja!
  Tokio kaatui maaliskuun lopussa. Ja 20. huhtikuuta 1955 Japani antautui ja päätti näin suuren sodan.
  Tyttö Albina ja Alvina ylittivät viisi tuhatta pudonnutta lentokonetta. Ja tästä he saivat erikoispalkinnon: Rautaristin Ritariristin timanttitähti hopeisilla tammenlehdillä, timanttimiekat.
  Sota ei ole vielä ohi. Hän vain piiloutui hetken. Mutta Hitler valloitti melkein koko maailman.
  Beria sai takaisin Etelä-Sahalinin, Kurilien harjun ja Manchurian sekä Port Arthurin.
  Neuvostoliitosta tuli vahva maa, joka nuoli haavansa. Natsi-Saksa valloitti jonkin aikaa muita maita tukahduttaen niiden merkityksettömän vastarinnan.
  Sota kesti tuhon ja maailmanvallan vuoksi. Mutta toinen globaali vastakkainasettelu oli tulossa.
  Samaan aikaan pilvet kerääntyivät Neuvostoliiton ylle. Ja vuonna 1959, 70-vuotispäivänsä päivänä, Adolf Hitler päätti hyökätä Neuvosto-Venäjään, jossa Beria hallitsi. Fuhrerin puolella oli melkein koko maailma.
  Mutta Neuvostoliitosta tuli vahva teollisuusvalta. Joten löysin viikate kivestä.
  Molemmilla mailla oli ydinaseita, mutta Gerda ja Albina pystyivät luomaan generaattorin, jossa säteily peitti koko maapallon, mikä teki tämäntyyppisen tuhon käyttämisen mahdottomaksi.
  Ja Hitler päätti ottaa haltuunsa maailman viimeisen suvereenin vallan. Lännessä raja kulki Dnepriä pitkin ja sitten Valko-Venäjän ja Baltian maiden alaisuudessa saksalaisten alaisuudessa. Natsit pystyivät pitämään Krimin. Ellei Neuvostoliitto vuokrannut tukikohtaa Mustanmeren laivastolle Sevastopolissa.
  Muun alueen lisäksi Venäjä oli osa Kiinaa - Mantsuriaa. Niinpä Neuvostoliiton väestö, jossa harjoitettiin erittäin aktiivista syntyvyyden edistämispolitiikkaa ja kommunistinen, ateistinen hallinto laillisti moniavioisuuden, oli jo ylittänyt sotaa edeltävän vuoden 1941 luvut aluetappioista huolimatta, ja joka vuosi lisätty kolmella prosentilla.
  Beria kielsi sekä abortin että ehkäisyvälineet. Ja otettiin käyttöön villejä veroja perheille, joissa on alle neljä lasta.
  Suunnitelmien ja menetelmien mukaan Neuvostoliitto kehittyi nopeasti ja sen sotilaallinen voima kasvoi.
  Hitler, tunti potentiaalisen uhan, saatuaan valmiiksi kokoamisen yhdeksi kolmanteen valtakuntaan, päätti aloittaa viimeisen sotansa tällä planeetalla.
  Mikä on viimeinen sota? Maapallolla ei ole enää mitään voitettavaa. Vuosi sitten saksalaiset lensivät kuuhun, ja avaruuden laajenemisen aikakausi on auki. Mutta elääkö Hitler nähdäkseen Tähtien sotien ja galaksien valloituksen? Huolimatta terveellisistä elämäntavoista, kasvisruokavaliosta, säännöllisestä liikunnasta ja mitatusta fyysisestä aktiivisuudesta, oli selvää, että Fuhrer oli ikääntymässä. Päästä tunkeutuu yhä enemmän kalju kohta, hiukset harmaantuvat ja ilme on väsynyt. Vaikka Fuhrer yrittää piristää.
  Oli miten oli, sinun tulee suorittaa viimeinen tehtäväsi ja valloittaa Neuvostoliitto. Ja vaikka Fuhrer kuolisikin, hänellä on noin tuhat poikaa, jotka on saatu luonnollisella keinosiemennyksellä. Ja yksi heistä tunnustetaan parhaaksi, kykenevimmäksi ja ottaa maaplaneetan historian suurimman diktaattorin valtaistuimen.
  Joka tapauksessa viivytys on liian riskialtista, ja niin kauan kuin ydinaseet eivät toimi, Hitler heitti yli 50 miljoonaa sotilasta Neuvostoliittoon pelkästään ensimmäisessä vaiheessa. Siellä on myös valtava määrä tankkeja, lentokoneita ja lentäviä kiekkoja . Ja tämä on valtava voima.
  Neuvostoliitto jatkoi aseiden modernisointia. T-64-tankki näytti raskaammalta ja tehokkaalla 125 mm:n aseella, joka kykeni tunkeutumaan pyramidin muotoisiin saksalaisiin ajoneuvoihin höyhenkuorilla. Totta, T-64 on vasta alkanut tuotantoon. Pääsäiliö oli edelleen T-54, joka ei ollut tarpeeksi vahva saksalaisia malleja vastaan. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi Hitlerillä oli kiire aggressiolla Venäjää vastaan.
  IS-11 ei saanut kiinni... IS-12 luotiin koneella, jossa oli 203 mm:n tykki, mutta se osoittautui liian kalliiksi, raskaaksi ja suureksi. IS-15 oli kompromissi 152 mm:n pitkäpiippuisessa aseessa. Tämä kone muistutti suurennettua T-64:ää ja aloitti myös tuotannon.
  Saksalainen päätankki Panther-6 oli pyramidin muotoinen, ja sitä parannettiin hieman Panther-7:ksi, mikä nosti aseen kaliiperia 88 mm:iin lisäämään tuhoa. Ja moottori, joka on asentanut tehokkaamman 3000 hevosvoiman, antaa valtavan nopeuden ja ohjattavuuden säilyttäen samalla viidenkymmenen tonnin painon ja parantaa panssarin laatua.
  Jopa uusin neuvostoliittolainen T-64 oli huomattavasti heikompi kuin saksalainen ajo-ominaisuuksiltaan ja sivujen suojauksessa ja myös otsassa. Mutta T-64 pystyi ainakin tunkeutumaan saksalaiseen, vaikkakin lyhyeltä etäisyydeltä.
  Taivaalla saksalaiset olivat myös vahvempia sekä koneiden määrässä että laadussa. Mutta Neuvostoliitto ei koskaan pystynyt luomaan omia levykkeitään . Ja saksalaiset asensivat lämpösäteitä, kuten lasereita, Belonzin levyille ja pystyivät ampumaan tehokkaammin.
  Ja natsit lensivät diskoja kymmenen äänennopeuden nopeudella. Ja tämä on itse asiassa valtavaa. Näin vahva Kolmannen valtakunnan armeija on.
  Ja heillä on maanalaisia säiliöitä. Ja paljon muuta kivaa. Lyhyesti sanottuna Berialla ei käytännössä ole mahdollisuuksia.
  Mutta Neuvostoliiton joukoilla on valtava puolustusvoima. Ja hyökkäys alkoi ilmahyökkäyksellä. Voimat ovat epätasa-arvoisia ja saksalaiset murskaavat Neuvostoliiton kaupunkeja. Kymmenen tuhatta liikkuu Venäjän halki ja valloittaa Smolenskin.
   Natasha teki päätöksen:
  - On välttämätöntä pakottaa Hitler ja hänen jenginsä poistamaan joukot Neuvostoliitosta ja vapauttamaan vangitut lapset!
  Leikkisä Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Totta kai pitää! Ja pelasta esivanhempasi fasismista!
  Augustine huomautti paljain jaloin taputellen:
  Teemme sen ilman epäilystäkään!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Meillä on kaikki keinot tähän!
  Ei pian sanottu kuin tehty, ja neljä naissoturia hyökkäävät fasistilaumoja vastaan.
  Jumalan Venäjän vuosisadan soturit ja mutanttinoidat kamppailivat jälleen 20. vuosisadan natseja vastaan.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on liikaa sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Tietenkin neljä tyttöä otti Wehrmachtin panssarivaunujen ja lentokoneiden tuhoamisen erittäin kuuluisasti. Alusta alkaen he murskasivat heidät käsillään ja jaloillaan voimakentän peittämänä. Mutta...
  Ikään kuin maan alta ilmestyi Oleg Rybachenko ja Natashan nuorin tytär Margarita Korshunova.
  He tarttuivat valomiekkoihinsa ja lastasivat niihin nanobotteja . Olimme valmiit tuhoamaan vihatut fasistit. Joten neljästä tuli kuusi.
  Natasha Korshunova napsauttaa paljaiden, taltattujen jalkojensa varpaita, totesi:
  - Onko näin? No, kohtalomme on, ettemme voi voittaa sitä millään muulla tavalla!
  Aggressiivinen kultatukkainen Zoya, joka jatkoi saksalaisten murskaamista, totesi loogisesti:
  - Hoidamme sen nopeammin! Nopeammin, pelastakaamme Neuvostoliitto!
  Paljasjalkainen alle 12-vuotias poika, joka näytti Oleg Rybachenkolta, kaatoi natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että tankeilla, karjui:
  - Emme koskaan anna periksi!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko, joka katkaisi kolme fasistista konetta kerralla!
  Margarita Korshunova, joka loisti paljain kantapäällään, tuhosi vastustajia, sekä tankkeja että jalkaväkeä, paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Maailmassa on paikka sankarillisille teoille!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha Korshunova heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja ulvoi:
  - Emme koskaan unohda emmekä anna anteeksi.
  Ja hänen valomiekansa kulkivat fasistien läpi tehtaalla. Sitten räjähdystarvikkeet iskivät tankkeihin ja katkaisivat tornit. Lentokoneetkin saivat sen.
  Punatukkainen Augustine, jakoi vihollisia erilleen, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja lisää neuloja hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja sekä natsisotilaiden ja -lentokoneiden silmissä että kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit innostuivat ja muuttuivat raivoisiksi.
  Cool Zoya, joka katkaisi valkoisia ja ruskeita sotilaita ja tankkeja lentokoneilla, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja tankit ja valkoiset hävittäjät putoavat, ja lentokoneiden pyrstö palaa.
  Svetlana Lumikki katkaisee myllyn, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin lyhteitä.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin, ampuu alas vihollisen lentokoneita ja vinkua:
  - Äiti Venäjälle tulee olemaan ihmisavaruusimperiumi, voita!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika pilkkoo ruskeita joukkoja.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät pois neuloja myrkkyllä, ne repivät rungot ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikkien päätä ja kuonoa ja samalla tankkitorneja.
  Terminaattorityttö Margarita tuhoaa myös vastustajia sekä lentokoneita ja tankkeja.
  Hänen paljaat jalkansa heiluvat. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa ja leikkaa ...
  Fasististen sotilaiden ruumiiden massa.
  Ja tässä on Natasha Korshunova hyökkäyksessä. Hän katkaisee natseja itselleen tankkien, lentokoneiden kanssa ja laulaa:
  - Rus' on mahtava ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi fasistien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö, joka tuhoaa tankkeja.
  Zoya Angelskaya on hyökkäämässä. Hän pilkkoo ruskeat sotilaat molemmin käsin. Sylkeä putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Eh, pikkuklubi, mennään!
  Oi, suosikkini käy!
  Augustinus, joka katkaisi natseja lasermiekoilla ja tuhosi ruskeat sotilaat panssarivaunuineen, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläimen ihossa,
  Hän ryntäsi mellakkapoliisille mailalla!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista vihollinen, mikä tappaa norsun ja vielä enemmän tankin.
  Ja sitten huudahtaa:
  - Sudet! 22. vuosisata!
  Svetlana Lumikki hyökkäyksessä. Leikkaukset, natsien leikkaaminen. Paljain jaloin hän laukaisee kuolemanlahjoja heidän päälleen.
  Johtaa myllyä miekoilla.
  Hän murskasi paljon hävittäjiä, tankkeja ja lentokoneita, ja huusi:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi ylös. Poika kierteli kuperkeikkauksessa. Pilkoi paljon natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain sormin, kaatoi tankkeja ja lentokoneita, kurkkui:
  - Ole kuuluisa kauniista rohkeudestani!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Kova tyttö Margarita Korshunova lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kovempia kuin tuulimyllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuoleman lahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö on hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja hyppää aina silloin tällöin ja kiertelee!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja natsit putoavat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita on kasattu.
  Margarita kiljuu aggressiivisesti:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas neula heitettiin hänen paljain jalkoihinsa.
  Ja sitten vielä tusina neuloja!
  Natashka Korshunova on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja hän heittää paljain jaloin ja sylkee putkesta, kaataen tankkeja ja lentokoneita.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kuohuva! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus liikkeessä.
  Zoya Angelskaya hyökkää natsien ruumiiden tukkoon. Ja tuhon bumerangit lentävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat, samoin kuin tankit ja lentokoneet.
  Zoya tyttö huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, sinä voitat!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaasta kantapäästä. Joka suoraan kurkkuun natsien kaivaa.
  Ne putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut paikka, jossa on tankkeja ja lentokoneita.
  Augustine hyökkäyksessä. Murskaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa ovat kahdessa kädessä. Ja hän on niin suuri soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi - lentokoneet ja tankit putoavat.
  Tyttö punatukkaisella karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voittaja!
  Ja hyökkäyksessä kaunotar tulihiuksinen .
  Augustine, unelmien hurjassa hurmiossa, lähettää pulsarin paljain kantapäällään ja karjuu:
  - Sodan jumalat repivät kaiken!
  Ja soturi hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja, jotka ampuvat alas lentokoneita ja lävistävät panssarivaunujen panssarin.
  Svetlana Lumikki taistelussa. Ja niin kimaltelevaa ja taistelevaa. Hänen paljaat jalkansa heittävät ulos niin paljon tappavia asioita. Ei mies, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana Snow White laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Tuo hyppy pyöreässä tanssissa!
  Anna unelman toteutua -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liikkeessä on yhä enemmän raivoa. Ja lisää haaksirikkoutuneita tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyökkäyksessä, kaikki kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on myrskyinen koulutyttö ja täydellinen terminaattori toiminnassaan. Ja lyö vihollisia.
  Täällä hän laukaisi paljaalla jalallaan, herneellä räjähteillä. Hän räjähtää, ja heti sata natsia ja kymmenen tankkia heitetään ylös.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee meille joka tapauksessa!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankkien tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Täällä Natasha Korshunova kiihdytti liikkeitä. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja huutaen:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytetyllä tahdilla yhdessä tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Natasha Korshunova on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyvänsä ja hidastaa vauhtiaan, ja tankit ja lentokoneet menevät harhaan.
  Zoya Angelskaya hyökkäyksessä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joilla on lävistetty kurkku ja jotka makaavat ruumiskumpuissa, sekä rikkoutuneita tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se tuhoaa kaikki ikään kuin se olisi hyperplasmasta tehty robotti.
  Se on jo tuhonnut satoja natseja ja paljon tankkeja ja lentokoneita. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi myös karjuu.
  - Olen niin voittamaton! Maailman siistein asia!
  Ja taas kaunotar hyökkää.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustina leikkii puristimen lihaksilla ja ravisti rintaansa helakanpunaisilla nänneillä, lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana Snow White on myös hyökkäyksessä. Eikä anna grammaakaan hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän katkaisee viholliset ja tuhoaa natsit. Ja ruskeiden hävittäjien massa on jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin rikkoutuneiden tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Kuusi villisti. Se oli villi taistelu.
  Karatepoika Oleg Rybachenko on palannut toimintaan. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Tapetut natsit kaatuvat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita, joukko rikkinäisiä autoja ja lentokoneita.
  Keksijäpoika muistaa villin strategian. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuvat.
  Lapsimurhaaja Oleg Rybachenko vinkua:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja yritys "Adidas"!
  Todella siisti show osoittautui siistiksi. Ja kuinka moni tappoi natseja. Ja suurin osa suurimmista tappoi ruskeat hävittäjät sekä tankit ja lentokoneet.
  Myös paljasjalkainen tyttö Margarita on taistelussa. Murskaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroidaan natseja vastaan. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut. Ja heidän kanssaan tankkeja ja lentokoneita.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantteri! Todista, että olet paras!
  Ja herne, jossa on voimakas räjähde, lentää ulos tytön paljaasta kantapäästä.
  Ja hän iskee vihollisen.
  Ja hän ottaa ja tuhoaa joitain vihollisia, tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha Korshunova on auktoriteetti. Ja hän lyö vastustajiaan, eikä hän petä ketään.
  Kuinka monta natsea on jo tapettu tankkien ja lentokoneiden ohella.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiri. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka hänellä on kaikki kumppaninsa - teloittajat!
  Natasha Korshunova huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen! Älä ota ruplaakaan!
  Ja taas, tyttö kaataa paljon natseja miekoilla.
  Zoya Angelskaya on liikkeellä ja leikkaa monia ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja tai ampuu alas lentokoneen panssarivaunulla. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustine etenee ja murskaa vastustajansa. Ja samalla hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkkua!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa ne!
  Ja sellainen punapää... Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki kirjaimellisesti kumpuaa vihasta.
  Svetlana Lumikki liikkeessä. Täällä leikkasin paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten se sylkee ulos putkesta - ampuu lentokoneita alas. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää tappavia neuloja, jotka osuivat jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään telttailemaan, avaa iso tili!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo melko monta vuotta vanha, kaikki seikkailevat Natashan ja seuran kanssa, mutta hän näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lensi tappavia ja särkeviä neuloja. Sekä lentokoneita että tankkeja.
  Paljain, pyörein kantapään säkenöivä Margarita Korshunova lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapaus valkenee!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja lentokoneitaan, jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Kukkikoon ruusut!
  Ja heti kun soturi heittää herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha Korshunova taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet syöksyvät maahan.
  Tyttö käytti niitä miekkojen, hiilenjyvien ja keihäiden kanssa. Ja neuloja.
  Samalla hän huutaa:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja ja lyövät vastustajia.
  Zoya Angelskaya villissä liikkeessä. Hyökkää natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturinainen heittelee neuloja paljain sormin. Se murtautuu vastustajien läpi tankkien ja lentokoneiden kanssa kuin pauhu:
  Täydellinen voittomme on käsillä!
  Ja hän suorittaa villiä myllyä miekoilla, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille painajaisille.
  Ja jos se leikkaa sen, se tarkoittaa, että se leikkaa sen.
  Sen jälkeen punapää ottaa ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia lentokoneen duralumiinilla.
  Svetlana Lumikki lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole jarruja. Heti kun ne pilkkoutuvat, niin ruumiiden massa roskaa, ja lentokoneet ja tankit putoavat.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja sitten tappajaherne lentää hänestä.
  Paljasjalkainen komea, lihaksikas poika Oleg jälleen sata natseja kantaen meteoria, tunnetusti leikattu pois. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Se on kooltaan pieni, mutta tappava...
  Kuinka massa lentokoneita taivaalla repeytyy pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pelottavien koneiden myrskyinen nuoruus!
  Paljasjalkainen tyttö Margarita tekee tämän jälleen taistelussa.
  Ja leikattiin paljon ruskeita taistelijoita. Ja hän leikkaa suuria aukkoja, tankkien ja lentokoneiden keskuudessa.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja iski uudella voimalla.
  Natasha Korshunova on vielä raivoisempi hyökkäyksessä. Siis natsien puimista. Heille ei ole kovin hyvä vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha Korshunova otti sen ja lauloi:
  - Potkuni on paljain jaloin sokaiseva!
  Paikalla juokseminen on yleistä sovittelua!
  Ja soturi päästi valloilleen tällaisen iskujen sarjan vastustajiinsa.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä pyöritin myllyä. Ruskean armeijan päiden massa vierähti taaksepäin, ja panssarivaunut paloivat, koneet paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Hän lyö itseään niin ruskean armadan.
  Zoya Angelskaya on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Päihitä vastustajat. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoja Angelskaja otti sen, ravisteli rintojensa helakanpunaisia nännejä ja vinkaisi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha Korshunova huusi iloisesti:
  Joten se on sinun syytäsi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan, kuinka terä lentää. Ja hän iskee paljon hävittäjiä katkaisemalla tornit tankeista.
  Paljasjalka Augustine liikkeessä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Kuin proletaarisen lipun leijuva. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän leikkaa vastustajia - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, vitun paskiainen! Hänen kanssaan hän meni taisteluun luonnonvalolla, ilman maalia.
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Tulee härän pää - taistelijat eivät tule hulluksi!
  Ja täällä hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Terminaattoripoika Oleg Rybachenko murahti:
  - Mitä tarvitset! Tässä on tyttö!
  Margarita Korshunova, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree ketä tahansa!
  Ja taas, paljain varpain, hän laukaisee tappavan, kaatuvan lentokoneen.
  Natasha Korshunova taistelussa ei ole huonompi kuin vastustajat. Ei tyttö, mutta lopettaa sellaisen liekeissä olevan noidan kanssa. Ja natseilla on vaikeaa: lentokoneet ja tankit putoavat.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine, joka vapautti terän paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana Lumikki kaataa vihollisia ja ampui alas lentokoneita, sirutti:
  - Tyhmä ei tarvitse veistä...
  Zoja Angelskaja vinkaisi, heitti neuloja paljain jaloin ja kaatoi tankkeja ja lentokoneita ruskettunein jaloineen:
  - Valehtelet hänelle kolmesta laatikosta!
  Natsien kaataminen Natasha Korshunova lisäsi:
  - Ja tee hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä heillä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko, melkein alasti, komea, lihaksikas poika shortseissa yksin, näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Kaunis tyttö Margarita, paljain varpaineen, heitti jalkansa, palan antimateriaa ja lauloi:
  - Isku on voimakas, ja kaverilla on kiinnostusta ...
  Neropoika laukaisi jalkallaan helikopterin potkurin näköisen. Hän katkaisi natseilta ja tankeilta parisataa päätä, vinkaisi:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö täysin harjakattoina.
  Terminaattoripoika Oleg pilkkoo ruskeita sotilaita gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todellakin niin aktiivinen terminaattori.
  Natasha Korshunova lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhä sota!
  Ja soturi laukaisi terävän levybumerangin. Hän lensi kaaressa, kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoja Angelskaja lisäsi, jatkaen tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Matala vastustaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Paljain jaloin ja tulinen Augustine, heilutellen jalkojaan ja heittellen teräväreunaisia hakaristeja, kurkkuili:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana Lumikki, joka heitti paljain kantapäänsä hyperplasmapalloa, vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt levyt lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään, tankkien torneja ja lentokoneiden pyrstöjä puretaan.
  Ja taas huuto:
  - Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Natasha Korshunova lensi ilmaan. Hän repi erilleen vastustajansa ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paahtavat vihollista!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy hurmiossa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko, komea, lihaksikas poika shortseissa, gurguteli:
  - Voi aikaisin, antaa sarville suojaa!
  Ja vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha Korshunova pilkkoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa, ilman taistelua!
  Terminaattoripoika, jolla oli alaston, pyöreä, lapsellinen kantapää, joka antautui pulsarille ja tuhosi natseja, vastusti:
  "Joskus tappeleminen ei myöskään ole hauskaa!"
  Natasha Korshunova suostui:
  - Jos ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti tankkeja lentokoneilla ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve,
  Ja valmiina toimintaan!
  Sen jälkeen Svetlana Snow White katkaisi jälleen viholliset tuhoten tankkien tornit ja lentokoneiden pyrstöt.
  Zoya Angelskaya on erittäin nopea tyttö. Täällä hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdestä räjähdyksestä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö on taisteluasuissa!
  Augustine taistelussa ei myöskään ole heikko. Näin hän lyö natseja. Kuin ketjujen nipusta.
  Ja pilkkomalla vastustajia hän laulaa:
  - Ole varovainen, siitä tulee hyvä
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kynsi taistelussa kuin paholainen nuuskalaatikossa. Ja kuinka tankit palavat ja lentokoneet palavat.
  Mutta paljasjalkainen tyttö tunikassa, Margarita Korshunova, kuinka hän taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän osuu, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Natasha Korshunova huomautti ankarasti, kun hänen paljaista jaloistaan lensi metalliroiskeita, jotka sulattivat tankkien kallot ja tornit:
  - Kunnia Venäjälle, jopa kunnia!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Tervehdys venäläiset!
  Täällä tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat rikkoneet ketjun.
  Cool poika Oleg Rybachenko taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä säälimättä, leikkaa tankkien läpi ja kiljuu:
  Olemme kuin härät!
  Margarita Korshunova murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaaen tankkien ja lentokoneiden pyrstöjen läpi poimi:
  Olemme kuin härät!
  Natasha Korshunova otti sen ja huusi ja katkaisi ruskeat hävittäjät tankkien kanssa:
  - Valehtelu ei ole käsistä!
  Zoya Angelskaya repi natsit osiin, vinkaisi:
  - Ei, ei käsistä!
  Ja hänkin ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloillaan ja lopettaa monet fasistit.
  Natasha Korshunova otti sen ja päästi sen ulos, iski salaman tulipunaisesta nännistä ja vinkaisi:
  - TVmme on päällä!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoja Angelskaja, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan lentokoneilla, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas sellainen heitto, että ympyrät hämärtyvät joka suuntaan. Tämä on tyttö - puhdas vastustajien tuhoaminen.
  Tyttö paljain varpaineen ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja ruumiista tästä tuli vielä enemmän.
  Sen jälkeen kaunotar paljastaa:
  - Emme anna armoa viholliselle! Tulee ruumis!
  Ja taas se tappava asia lentää paljaalta kantapäältä.
  Punatukkainen Augustine huomautti myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Murhien joukko!
  Ja nyt hän hakkaa päätään natsikenraaliin. Murra hänen kallonsa ja anna:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana Lumikki on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin kaataa tankkeja ja myös lentokoneita, hän vinkkaa:
  - Et säästy!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän murtautuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja hyvin paljon jopa soturi yrittää murskata ja tappaa.
  Lihaksikas, kohokuvioitu poika shortseissa Oleg Rybachenko kaataa variksia vihellyksellä, vinkua:
  - Loistava vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg Rybachenko karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, hänessä yksinkertaisesti kuohuu voima, ja tulivuoret jylisevät!
  Upea Margarita liikkeessä. Se repii kaikkien vatsat.
  Tyttö heittää jalkallaan ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja paljon erilaisia vihollisia tapettiin, panssarivaunuja ja lentokoneita tyrmättiin.
  Paljain korkokenkillään kimalteleva Margarita Korshunova lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkeammalla piipulla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö puskee ja huutaa:
  "Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!"
  Natasha Korshunova taistelussa on vain eräänlainen terminaattori. Ja möly gurguili :
  - Banzai! Hanki se nopeasti! Ja diktaattorin loppu!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja natsit ovat kuin kynnet . Ja se tuhoaa paljon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Tässä on soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya Angelskaya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti :
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän leikkaa kolminkertaisen myllyn natseissa!
  Ja punapää, kimalteleva paljain korkokenkiin ja Augustinuksen rintojen rubiininännillä, karjui vastauksena:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Vihollisille tietysti. Ja ystäville hän on rakas.
  Ja kuinka hän paljain varpain ottaa ja heittää. Ja paljon ruskean imperiumin sotureita sekä heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin korkea taistelupotentiaali. Ei, tähän on parempi olla sekaantumatta. Kuten tankkien tornit revitään irti ja fasististen lentokoneiden siivet.
  Augustinus, murskaten vastustajia, sihisi:
  - Murskaamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Ellei rauha ole tappava!
  Svetlana Lumikki, murskaamassa vihollisia, julkaisi:
  - Tapamme sinut jonolla!
  Punapää Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista, kaiverretuista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon nykyisyys! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi siruiksi kerralla.
  Ja sitten tyttö, ikään kuin helakanpunaisesta nännistä, iskee salamalla.
  Lähettämällä kuolemanlahjoja paljain kantapäällään, Oleg Rybachenko lauloi vastauksena:
  - Tulee täydellinen banzai !
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, julkaisi:
  - Lyhyesti! Lyhyesti!
  Natasha Korshunova, joka tuhosi ruskeat soturit sekä tankit ja lentokoneet, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai !
  Ja leikataan vastustajia villin katkeruudella.
   Paljain jaloin , komea, shortsipoika Oleg Rybachenko, joka pilkkoo vastustajia, julkaisi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja debyytti, usko minua, on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä, metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneen pyrstöt.
  Margarita, taisteleva metallimurskaustyttö, lauloi ruskean imperiumin sotureita ja panssarivaunuja ja katkaisi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta,
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Älkäämme leikkiä sen kanssa...
  Revitään se osiin!
  Revitään se osiin!
  He tekivät hyvää työtä natsien kanssa silloin...
  Täällä Hitler ja hänen tiiminsä lankesivat polvilleen tyttöjen ja lasten edessä.
  Natasha Korshunova pakotti ensin natsien ykkösen suudella paljaita jalkojaan.
  Sitten Hitler ja kaikki hänen lähipiirinsä suutelivat myös muiden tyttöjen paljaita jalkoja ja kantapäitä. Ja he nuolivat kantapäänsä kielellään. Ja erittäin komea vaalea poika Oleg Rybachenko suuteli tytön paljain jaloin.
  Oltuaan erittäin tyytyväinen urosloisten nöyryytykseen, Natashka määräsi:
  - Nyt, vaikka emme ole tappaneet teitä kaikkia, allekirjoita käsky Kolmannen valtakunnan täydellisestä ja ehdottomasta antautumisesta Neuvostoliitolle!
  Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kolmas valtakunta antautui ja mahtava Wehrmacht riisuttiin aseista. Hitler ja hänen tiiminsä menivät Berian vankityrmiin.
  Tuomio oli nopea, mutta oikeamielinen. 22. kesäkuuta 1959 Hitler hirtettiin Punaisella torilla!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"