Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Boy Junga Career Pirate

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dh'fhàs Eduard, am balach cabin eòlach, na spùinneadair. Agus bidh e a" sabaid ri cabhlach an riaghaltais, a" goid shoithichean, agus a" saoradh nigheanan tràillean breagha casruisgte. A" feuchainn ri bhith cothromach.

  BOY JUNGA CAREER PIRATE
  GNIOMHARA
  Dh'fhàs Eduard, am balach cabin eòlach, na spùinneadair. Agus bidh e a" sabaid ri cabhlach an riaghaltais, a" goid shoithichean, agus a" saoradh nigheanan tràillean breagha casruisgte. A" feuchainn ri bhith cothromach.
  . CAIBIDIL Àir. 1
  A 'falach, mar gum biodh e a' gèilleadh mar leech eadar na sgeilpichean de chromagan an deic, lean am balach cas-ruisgte Eduard Osetrov ag èisteachd. Bha bùird an t-soithich air an gearradh às ùr a" fàiligeadh le darach ràcach agus a" cuir tic ri gruaidh mhìn deugaire shìorraidh, no, is dòcha, eadhon balach mu thrì bliadhna deug a dh" aois. Bha am balach terminator a" smaoineachadh gu cruaidh:
  Dè am plana a bu chòir dha a thaghadh?
  Bha daolag seilcheag coimheach a" snàgail air bonn lom, garbh a" bhalaich, a" deàrrsadh le slige emerald. Chuir i strìochag air sàil chruinn, pinc a" bhalaich le a spògan, agus shìn Edik a bhilean le gàire.
  Tha e math corp cho òg, làidir, gun sgìos agus cruaidh a bhith agad. Air am bi lotan a" slànachadh gun lorg, agus bidh fiaclan air an leagail a" fàs, agus eadhon an stiogma de dh"iarann teth dearg (bha leithid de thachartas de thràilleachd ann an cuaraidhean a" bhalaich!) .
  Tha, bidh e a 'pàigheadh airson seo le bhith gun a bhith a' fàs suas, ach tha mòran bhuannachdan agus buannachdan eile aige. Agus tha seo, bu chòir a thoirt fa-near, nas àirde na a h-uile eas-bhuannachdan a tha ann an leanabachd shìorraidh.
  Chùm na h-uaislean bho chreachadairean na mara orra a" còmhradh gu socair. Dh'fhaighnich am fear a tha air a chrochadh gu beairteach le rubies don "shagart" emerald.
  - Mar sin, a bheil sin a 'ciallachadh gu bheil cogadh ris na clàrsairean do-sheachanta? -
  Seòrsa co-cheangailte ris an eaglais air a dhearbhadh:
  - Tha, agus bidh am bràthair as sine air ar taobh mu thràth, tha e comasach gum bi e comasach dhuinn co-bhanntachd farsaing a chruthachadh.
  Dh" fhaighnich am marsanta leis an t-sèine ruby:
  - Agus Grandmaster Screw?
  Thuirt an co-fheall seòlta:
  - Tuigidh e ni's fearr na muinntir eile gur e am bas dùbailte am prìomh chrann de chreidimh an t-saoghail, agus cuidichidh e sinn a' coi'-lionadh nan clàrsairean.
  Rinn am marsanta gàire glic.
  - Mar sin, chan fheum sinn ach a chreidsinn air rìgh a 'chnatain mhòir. Agus leig leis an treas Dragon deug tarbh a thoirt a-mach.
  Bha fois ghoirid ann. Chuir Edik, le fhiaclan làidir mar titan, pìos teàrr bhon chàball dheth, ga chnàmh. Tha stamag balach, mas urrainn dhut balach a ghairm mar neach-sabaid eòlach a tha air a bhith beò airson còrr air aon linn, falamh. Cha robh e air ithe mus deach e air taisgealadh, agus mar sin bha e airson rudeigin a chagnadh.
  Dè eile a nì thu? Marbh iad co-dhiù.
  A" dol seachad, a" ceumadh casruisgte gu sàmhach, tanaichte gu dath nan casan seoclaid, nighean tràillean. Bha i ann an tunic goirid, a" toirt cothrom dhut seunan na gnè cothromach fhaicinn. A dh' aindeoin a craiceann sgiamhach, bha falt na h-ìghne bàn, cha mhòr cho geal sa bha an t-sneachda, agus bha fàileadh tùis aice.
  Bha eadhon aithreachas air Eideard gun robh e fhathast na bhalach, ach air an làimh eile, faodaidh tu coimhead air ìomhaighean òrail, agus peucagan, no clachan luachmhor, agus mar sin is fhiach a bhith air bhioran.
  Thuirt an sagart-marsanta, a 'crathadh an t-sreath emerald, le misneachd:
  - 'S bithidh 'n t-ordugh againn, " Beul an Dragon," a' teumadh neach air bith.
  Rinn an neach-conaltraidh pot-bollied gàire gu puinnseanta:
  "O chionn ghoirid thug spùinneadairean bàta-mara ceud gunna bho na Clàrsairean. - A 'cnagadh air sàil nam bòtannan. - Tha sin spòrsail.
  Fhreagair seirbhiseach an òrduigh, coslas nan Jesuit:
  - Sin a tha a dhìth orra. Bidh fios aca mar a chuireas iad a h-uile seòrsa bastard oirnn.
  An seo thòisich Eideard, a thòisich a-rithist air urram a thoirt do thràill casruisgte eile ann an tunic, le sliasaid tana agus cnapan eireachdail, anns a" chùis seo, dath dearg, dìreach ri ùine air a chuimhneachadh nach robh e air crìoch a chuir air a "ghnìomh a thug an t-seann cheann-cinnidh seachad. Mias Morgan. Ged air an làimh eile, carson a bu chòir dha a choileanadh. Cò am Morgan a tha seo, spùinneadair fuilteach agus meallta a chuir am falach ulaidh bhon sgioba? Carson nach radan ? Agus gu a nàire, ghabh e fhèin, na thùsaire, còig mionaidean às deidh sin, ball den Komsomol Eduard pàirt ann an seo. Bha an dà chuid sannt agus pathadh airson dànachd a" bruidhinn ann. Uill, b 'e an roghainn Komsomol aige!
  Tha mar a thàinig Eduard Osetrov gu bhith na thùsaire na sgeulachd eile, air planaid eadar-dhealaichte a thaobh leasachadh teicneòlach. An sin, gu sònraichte, thachair e ri ìmpireachd mar an Treas Reich, dìreach eadhon nas fharsainge, iomadach agus adhartach a thaobh teicneòlas.
  Agus chaidh a h-aghaidh leis an analogue aice den USSR, a-mhàin air a stiùireadh le boireannach òg brèagha agus taobh a-muigh.
  Agus an sin, gu dearbh, bha tùsaire ann. A bharrachd air an sin, bha àireamh iongantach de chloinn air a 'phlanaid seo, agus timcheall air còig tursan nas motha de riochdairean bhon ghnè cothromach na fir. Saoghal iongantach.
  Dh'àithn am balach buidheann-chatha chloinne slàn, agus fhuair e rionnag gaisgeach an SBKR - b 'e sin ainm an ìmpireachd dhearg seo. Ghlac Eduard eadhon an tanca Cobra-13 le cuideam mìle tunna agus chuir e gu na h-aonadan aige e. A thionndaidh a-mach gu bhith gu math fionnar. Agus bha an sgioba aige, dà thrian nigheanan agus trian de bhalaich, gu math fionnar. Ach tha sin, gu dearbh, na sgeulachd eadar-dhealaichte.
  Agus a-nis tha Eideard air bàta, ann an saoghal timcheall air an t-seachdamh linn deug, ma tha e air a choimeas ri àm leasachaidh na talmhainn.
  Agus cluinnidh cluais a" bhalaich a h-uile dad gu math.
  - Uill, feumaidh an Dragon lasraichean a lasadh bhuaithe fhèin a loisgeas a h-uile càil ann an sreath. Agus dh" fhaodadh Grandmaster Screwup murtair a chuir gu Rìgh na Clàrsaich. Chualas siantan puinnseanta. - Ged tha fios aig Dia ciod a' ghnè riaghladair a th' ann, ach cha neartaich strì an rìgh-chathair an ìmpireachd.
  Fhreagair an neach le emeralds le gàire:
  - Tha am marbhadh falaichte gu faiceallach agus deiseil airson gath. Chan eil ach aon Dia anns a 'chruinne-cè, agus cha bu chòir a bhith ann ach aon phrìomh phàtran agus bràthair as sine. - Dh" fhàs tòna prionnsa na h-eaglaise agus rìgh nam mortairean slaodach. "Tha an fhìrinn gun do chuir an rìgh roimhe a bhith na cheannard air an eaglais sacrilege, agus tha peanas cruaidh a" feitheamh ris.
  Dh"fhaighnich an neach-conaltraidh, a" meurachadh an t-sèine ruby,:
  Abaldin a mharbhadh mu dheireadh ?
  Dèan gàire mar fhreagairt:
  - Aig an àm cheart.
  Ghlan guth làn tart :
  - An sin deanamaid deoch gu sin.
  Ghlaodh an t-Iudhach balach a bha 'g èigheach o mheasg sheirbhisich an t-soithich, le àithne àrd.
  - Thoir dhuinn cromag de Hisher .
  Thog am balach a shàilean rùisgte, soitheach mòr agus le duilgheadas shlaod e gu na ceannardan e. Cha mhòr nach do thuit e, a" tuisleadh thairis air a" bhòrd, ach fhuair an nighean thràilleil grèim air a" ghobhar leis an leaghan prìseil.
  Thug balach a 'chabainn taing dhi, mu thràth air a bhualadh air na sàilean le maidean nuair a dhòirt e am fìon. Agus nuair a thèid doire bambù seachad air bonn lom leanabh, bidh thu a" sgreuchail aig mullach do sgamhanan. Agus an uairsin bidh mo chasan a 'losgadh, agus bidh a h-uile ceum a' fàs duilich airson beagan sheachdainean.
  Rinn Eideard magadh air a" bhalach agus air an tràill, ged nach fhaca iad e.
  Tha, an seo, gu dearbh, tha beatha dòrainneach, agus cha tèid thu a-steach do shaoghal sgeulachd sìthiche iongantach air consol geama.
  Bhris paidhir uaislean air an t-siuga agus thòisich iad air slugadh le leithid de thlachd, mar chàmhalan a" dol thairis air fàsach an Sahara gun uisge. Nuair a dh'òl na ceannaichean, chuir iad am balach air falbh le droch dhìol, a 'toirt duais dha le breab fialaidh san asail, agus a' crathadh a chasan lom, tana le cuip. Chaidh sinn a-steach don bhothan agus shuidh sinn sìos aig a 'bhòrd. A rèir choltais, cha robh ùine gu leòr aca fhathast airson co-fheall. Ged a bha iad a 'bruidhinn gu sàmhach, ghlac an scout biorach ann am pants goirid, Edik, a h-uile facal.
  A-nis bidh an còmhradh nas spòrsail. - Thòisich Iosa bho chruinne-cè eile. - Tha an treas dràgon deug den bheachd nach eil còir aig a leithid de ìmpireachd ri Clàrsaich a bhith ann. Feumaidh e a bhith air a roinn eadar am Bass Dùbailte agus an Flute, agus a thaobh Poblachd Harmony borb, thig a tionndadh a dh" aithghearr.
  An seo thuirt am marsanta-co-cheannaiche le rubies:
  - Gu neònach gu leòir, ach air uairean tha an sluagh mòran ni's diadhaidh, a thaobh an Dia Uile-chumhachdaich agus a sheirbhisich. Mar eisimpleir, bidh Poblachdach a" pàigheadh tithing dhuinn gu cunbhalach!
  Rinn an t‑Iesuiteach, an sagart leis an mhuineal emerald, gàire:
  - Ach cha bu mhò na sin, agus chaidh stad a chur air pàigheadh eile gu ionmhas a' bhràthar bu shine.
  An uairsin ghabh a chompanach sip eile de fhìon milis is spìosrach, dh" ith e feòil reamhar bog ann an sabhs seoclaid. Bha sùgh steigeach an ainmhidh a" sruthadh sìos a fheusag; le taing do thrèanadh sònraichte, dh"fhàs fradharc a" bhalaich casruisgte Edik gu math geur, agus chitheadh e am mion-fhiosrachadh tro ghlainne eabarach, cam aig deireadh na Meadhan Aoisean. An uairsin thuirt e gu smaoineachail:
  - Chan eil dad, tha mi a" smaoineachadh gur e an roghainn as fheàrr a "mhonarcachd a thoirt air ais an sin - gàire madadh-allaidh agus gàire vampire. - Anns a' chùis so, bithidh an tuilleadh orduigh, agus bithidh cumhachd na h-eaglais air a neartachadh.
  Rinn an t-Iosuach cabhag gus a dhearbhadh:
  - Tha prionnsa freagarrach againn mu thràth. Thogadh e anns a' mhanachainn, agus tha e gu tur an eisimeil ruinn.
  Gàire mar fhreagairt:
  "Tha sin sgoinneil, dè eile a tha thu ag iarraidh?"
  Cogar mar sgeig nathrach :
  - Brib cuideigin, agus marbh cuideigin.
  Bha an neach-co-fheall le rubies a" snìomh dope bho bhogsa-snaoisean agus a" sgàineadh:
  - Is fearr aon mhort na ceud mallachd. Feumaidh sinn a dhol an gnìomh, gun a bhith dàil.
  - Olaidh sinn a rìs air son nach 'eil annainn ach co-fheall, agus a' chuid eile an sàs annta !
  Shuidh na daoine air mhisg air glainne dhrùidhteach de dh" airgead. Bha am fìon daor agus gu math làidir, ged a bha blas math air. Dearg dearg, bha e foam, mar gum biodh fuil pàisde air a dhòrtadh air uachdar na mara.
  - Is dòcha gum bi sinn a" seinn, tha mi sgìth de bhith a" bruidhinn air poilitigs.
  Bha sgadan ann:
  - Thig air adhart, dìreach bi sàmhach, air neo dùisgidh sinn an long gu lèir. A-màireach tha obair aig na daoine againn ri dhèanamh.
  Sèideadh le a dhòrn air a" bhòrd, agus chaidh am fìon air bhog air a" chamisole, ga chòmhdachadh le spotan salach:
  - Dè mu dheidhinn daoine? Nas miosa na cù. Am bu chòir dhuinn aire a thoirt dhaibh?
  Agus èigheach borb le fheadag:
  - Ach tha e math bonn airgid a chur a mach asda. Gu sònraichte ma tha iad a" faireachdainn agus gu bheil fios aca gu bheil cùram agad mun deidhinn, eadhon nas motha ann am faclan na ann an gnìomhan.
  Nochd nigheanan nan tràillean. An turas seo bha iad a" caitheamh panties tana, agus le stiallan cumhang de aodach air a" bhroilleach. Bha an casan lom, le craiceann ollaidh, a" cur an cèill fuaimean sàmhach, draoidheil, a" stobadh air an deic. Agus shèid a" ghaoth falt fada, soilleir, dearg, òr, geal is donn.
  Chaidh iad a steach a dh' ionnsuidh nan uaislean, ullamh gu ana-mianna sam bith de dh' uaislean a shàsachadh.
  Mu dheireadh, chualas seinn brònach ;
  Chan eil dad nas fìor na bonn
  Tha i dha-rìribh a" deàrrsadh às aonais meallta!
  Gu dearbh, is e an dùbailte riaghladair an t-saoghail,
  Is claidheamh agus sgiath làidir a thaic!
  
  Tha na diathan pàganach falaichte ann,
  Coltach ris a" ghrian, aghaidh òrail radanta...
  Ged a tha meirleachan dìosganach ann fhathast,
  Cò a dh'fhalbh ann an barganachadh an anama!
  
  Is iodhal agus archangel am bonn,
  Is esan am fear-saoraidh, fear-millidh nan uile.
  Às aonais òr, bidh an stàilinn damask air fhastadh a" lagachadh,
  Às aonais airgead, cha tig soirbheachas ann am blàr!
  
  Ach dè tha thu ag iarraidh, a dhuine chridhe,
  Tha mi airson neo-bhàsmhorachd a cheannach dhut ...
  Gus an dorus fhosgladh gu sunndach,
  Gus snàthainn de linntean de bheatha fhighe!
  
  Ach an urrainn dha dùblachadh sin fhaighinn cuideachd?
  A bheil an cearcall òir comasach air bruadar?
  Gus nach tig am bodach le speal le fàilte,
  Agus cha do chuir e ròn air a mhaoil anns a" mhorgue!
  
  Ged a tha feum aig bonn air tòrr toileachas,
  Gus am faigh sinn an sàs ann am peacadh cho mòr 's as urrainn dhuinn!
  Ach cha 'n 'eil cumhachd aig an duine thar gradh,
  Tha caileagan dha mar mhil ri coileach!
  
  Tha e airson tòrr fhaighinn bhon bhroinn,
  Ith easagan agus notaichean de phineapples.
  Ged nach urrainn thu ithe dhan uaigh,
  Eadhon ged a tha thu air leth fionnar le airgead!
  
  Agus a" chiste, tha e eadhon a" cosg cus,
  Leis gu bheil àite aige dha rìghrean!
  Às deidh na h-uile, tarraingidh an t-aingeal neoni air an fhoirm,
  Buille don mhaoil agus bata don eanchainn!
  Dh" fhàs teangannan nan ceannaichean a" sìor dhol am meud, agus às deidh glainne eile, mu dheireadh thuit am bazaar fada sàmhach.
  Thàinig na h-abairtean mu dheireadh a-mach mar a leanas:
  "Chuala tu gu robh ar-a-mach ann an Jack London, air a stiùireadh le dithis, no an àite, triùir bhoireannach brèagha.
  Rinn an sagart agus na emeralds gàire, agus rinn e gàire:
  - 'N uair a ghlacar iad, bithidh aoibhneas mòr aig na saighdearan, bithidh iad air an reubadh as a chèile, agus air an gearradh 'n an ribeanaibh !
  Bha am marsanta le rubies air a ghrùdadh agus air a bhualadh:
  "Cha bhiodh dragh agam pàirt a ghabhail san t-seilg mi-fhìn."
  a" sèideadh le duilgheadas :
  - An seo air an oirthir tha taigh-siùrsaich chic, a-màireach bheir sinn air bòrd eadhon geasan nas teotha agus nas teotha.
  - Chan eil mi gòrach, ach carson a-nis. Tha miann agam. Hey, cuir fòn thugam siùrsaich. Càit a bheil an oidhche, na sìthichean snasail? - Chuir an duin' uasal a bha air mhisg a shlabhraidh sìos, le guth àrd, agus thuit e bhàrr a chasan.
  - Gun cuireadh an t-Uile-chumhachdach bruadar math thugad. - Ars' an sagart uasal, 's e air a sniomhadh as a' bhotal a bha 'na shuain. Sheas e car tamuill, a' teachd gu mothach- adh, an sin chaidh e thairis le lamh air chrith, agus an sin le suairceas chaidh e d' a chaban.
  Thug na caileagan tràillean taic dha leis na gàirdeanan. Ach a rèir choltais le cus alcol, cha robh a" chlèir comasach air dad tuilleadh.
  Agus tha na caileagan an seo cho breagha, agus dè na fàileadh tlachdmhor bho thùis agus cuirp caol, lùth-chleasachd den ghnè chothromach.
  Bha an còmhradh, a chuala an scout Osetrov, làn de dh'fhiosrachadh dìomhair, is dòcha gu math luachmhor dha cuideigin, ach cha robh mòran mothachadh air an scout òg fhèin. Aig a' cheann thall, co-dhiù a tha no nach eil rìgh na clàrsaich air a phuinnseanachadh, chan eil e a' dèanamh mòran eadar-dhealachaidh dhaibh. Agus tha an cogadh, air an làimh eile, airson an filibuster, barrachd booty, chan eil longan-cogaidh an nàmhaid cho trang riut. A thaobh a 'Bhràthair as sine, tha na corsairs, mar riaghailt, saobh-chràbhach, ach aig an aon àm chan eil iad nan creidmhich, agus uaireannan tha iad deiseil gus an sagart a ghoid gu cnàimh. Cha do rinn Eduard Osetrov fhèin ùrnaigh a-riamh, agus le bainne a mhàthar ghabh e a-steach dha fhèin gur e breug a th 'anns a h-uile creideamh, ach chan eil diathan ann. No, mar a their iad, Dia, neach a's e an Trionaid. Agus ciamar a tha e, tha trì diathan ann agus, aig an aon àm, aon? Chan eil e a 'tachairt! Ma bha a 'mhàthair a' creidsinn ann an rud sam bith, b 'fheàrr leatha gun a bhith ga sgaoileadh fhèin leis a' chloinn, agus bha Alice a 'creidsinn gu robh seòrsa de chumhachd air neamh, ged nach robh e sa Bhìoball. Tha an ar-a-mach, gu dearbh, inntinneach, ach bha Eduard fada bho bhith a" smaoineachadh gu robh e mar as trice air a chuir air dòigh le piuthar-phiuthar cho socair agus cho math ann an armachd fànais. Bha coltas ro fhiadhaich agus do-chreidsinneach air a" bheachd seo, ged a dh" fhaodadh mòran atharrachadh ann an ochd bliadhna. Gu sònraichte ann an cogadh! Spùinneadair, agus chan eil teagamh nach eil Eduard na spùinneadair, ach is e rud dona a tha seo.
  - Chaidh na beairteach snickered chun ìre as ìsle! - A' stobadh do chas lom air an darach. - Tha an t-acras air na bochdan, uime sin tha aimhreitean a' briseadh a mach. Chan e mo ghnìomhachas a th" ann gu dearbh. dh'èigh an gille terminator. "Feumaidh sinn smaoineachadh dè a nì sinn leis an splinter seo.
  Thuit a shùilean air a 'chnoc neo-chrìochnach. Ruith gille dubh air an robh coltas gu math coltach ris suas thuige agus bhruidhinn e gu socair.
  - Uncail gu math sgìth. Chan eil duine a" faicinn, feuchaidh mi am " fìon " aca. Lean an gille a nall agus ghabh e sip dhen deoch mhilis. An sin dh'òl e 's dh'òl e tuilleadh, beuc ceann a' ghille, 's chaidh e air seachran do 'n bhirlinn.
  - Agus dè ma thèid sinn a-steach don taigh-bathair pùdar agus a 'sèideadh suas na baraillean an sin. Anns a 'chùis seo, bidh an hulk seo a' losgadh agus a 'dol fodha. - dh"aithnich an Eideard maslach e. "Nì mi sin.
  Ach an uairsin chuimhnich am balach gu robh tràillean brèagha air an t-soitheach, agus dh'fhaodadh iad bàsachadh. Uill, ceart gu leòr, tha beagan air a mheur-chlàr aige, ann an cruth nathair airgeadach, fàinne cho beag agus cho do-fhaicsinneach aig a" chiad sealladh. Ach tha e comasach dha daoine den ghnè eile a ghluasad thar astaran goirid. Mar sin tha teansa ann gun tèid na caileagan a shàbhaladh.
  A' breith air lòchran, agus gun fhios nach biodh e a' smeuradh aodann agus fhalt le roisinn, chaidh an gille a-steach do dhoimhneachd an t-soithich, aig a' cheart àm, chuir e a chlaidheamh àrd-inbheach anns a' sgàineadh, air eagal gum brathadh e e le a chuid. gile. Tha an co-dhùnadh connspaideach, ach chan eil roghainn ann. Bha e stuicte am broinn an t-soithich, agus cha robh fàile fìor mhath air. Gu dearbh, cha robh na seòladairean eadar-dhealaichte ann an glainead, agus fhuair iad faochadh ann an àite sam bith. Ach, bha esan aig an robh eòlas air na mèinnean, far an robh balaich rùisgte, rùisgte ag obair gu cruaidh ann an slabhraidhean agus a" faighinn buillean le cuip airson a" chuid a bu lugha, no, às deidh dha beagan maill a dhèanamh air an obair aige, thionndaidh e a-mach gur e balach brathaidh a bh" ann agus chan e aon de na daoine tapaidh. . Anns a 'mhèinn, mar eisimpleir, leig iad às iad fhèin anns na sgàinidhean, agus bha eadhon na lòchrain a' smocadh. Tha, agus bha na balaich air an ceangal, fallas fad bhliadhnaichean, na nigh, agus mar sin bha Ifrinn ann dha-rìribh. Agus an seo, dìreach toll àbhaisteach airson deireadh na Meadhan Aoisean.
  Air an t-slighe, chaidh a bhalach le fèithean tioram, balach gymnast, a ghairm a-mach.
  - Mane, thoir dhuinn ruma. rinn an seòladair air mhisg.
  A 'lùbadh thairis, leum Edik suas chun a' bharaille, agus gu mì-mhodhail a 'bualadh airson an fhuasg, dhòirt e a-steach do shiuga. Bha am faucet meirgeach agus sgrolaich gu math teann. Mar acair air a ghlacadh air feamainn.
  Tha thu air a bhith a" suirghe mun cuairt ro fhada, a bhalaich ghràineil. - Fhuair Scout Osetrov slap trom air cùl a 'chinn. - Uill, faigh an ifrinn a-mach às an seo, cha tug thu fhathast e.
  Ruith balach cabin meallta aig làn astar. Tha e math gu bheil e ceàrr airson cuideigin eile. Bidh ionadan pùdar an-còmhnaidh a" feuchainn ri rèiteachadh ann an dòigh a tha cho coltach "s a tha e gun tig buille gun fhiosta air a" chridhe. Is e sin, aig bonn agus meadhan an t-soithich, dìreach fon chrann làn, agus eadhon anns an t-soitheach sreathach seo, chaidh duilleag umha a chuir air a mhullach airson neart agus earbsachd. Sin far am bu chòir dha a dhol. Thòisich am balach casruisgte Edik a 'teàrnadh, bha na ceumannan sleamhainn, dh'fhàs an stench nas làidire. Air an t-slighe, thàinig e tarsainn air seòladairean uair no dhà, agus ghlaodh iad ris, a 'toirt air aon no tè eile obair bheag a choileanadh. Rinn an gaisgeach òg obair gu deònach agus gu sgiobalta, anns an dorchadas bha e do-dhèanta eadar-dhealachadh a dhèanamh eadar e fhèin agus am balach ionadail, gu h-àraidh leis gu robh an fhìor Mane dualtach a bhith na chadal. Seo mar a bhios spionage uaireannan na bhuannachd do luchd-fulaing. Tha an saoghal, mar a bha e an-còmhnaidh, làn de paradoxes. Is e sin, ge-tà, saoghal nan daoine beò. Le toileachas, rinn am balach-cogaidh Eideard fallas gu mòr agus thòisich e air deàrrsadh ann an solas an lòchran.
  - Feumar dèiligeadh ris na nerves, air dhòigh eile, is e spùinneadair a th" annam. Bhruidhinn e ris fhèin.
  Mu dheireadh, tha doras daraich trom le glas mòr ri fhaicinn. An seo stad Osetrov, gun fhios dè a bu chòir a dhèanamh an ath rud. Aig an àm sin, chaidh a ghairm a-rithist.
  Chuir fear a bha gu math reamhar le sgian fhada fios air. Agus ann an guth uamhasach, gruamach, thuirt e:
  - Tha thu a 'crochadh mun cuairt an t-slacker grèim, falbh glan mo bhrògan.
  Ruith Eideard sgiamhach suas d'a ionnsuidh, las na lasraichean suas 'aodann gruamach, An sin, mar a bhiodh fortanach, thug an duine reamhar sealladh na bu mhothaiche air. Bha aodann glè bhrèagha aig a 'ghille le nàdar, agus tha a chorp, agus aodann bòidheach aingeal, tha e glè dhuilich a bhith troimh-chèile le cuideigin.
  - Chan e Mane a th" annad! - Agus glaodh hysterical, ach sàmhach ri linn òl. "Ah, droch-spiorad, innis dhomh, cò th" annad?"
  An àite freagairt, bhuail Eduard an nàmhaid le a phailme san amhaich. Chuir e an sgian aige mar fhreagairt, agus is gann gun do chuir an duine òg buille a shleamhnaich tro na h-asnaichean. Losgadh beag, agus tachas mì-thlachdmhor bhon fhìor thoiseach.
  - Seo a' bhiast. - 'S an Sturgeon Warrior a' tarruing a làimhe, thoinneamh e 'n sgian, 's an sin tharruing e 's an stamaig suas do 'n t-sleagh i. Rinn an duine reamhar sgreuchail, agus chladhaich a chorragan làidir na amhaich, a" cur stad air sgread.
  Thag an gille an nàmhaid leis a h-uile feirg, a 'faireachdainn riaraichte mar a tha strì an nàmhaid a' tuiteam, agus mar a tha e ag ràdh. Nuair a thàinig an duine reamhar gu bhith na chorp mu dheireadh, thilg an gille uabhasach Eideard air falbh e. A-nis, agus e a" tuigsinn seo gu soilleir, feumaidh e cabhag a dhèanamh, air neo togaidh iad an inneal-rabhaidh nuair a gheibh iad a-mach gun deach seòladair cudromach à bith, no an àite, eadhon oifigear cabhlaich. Ach, cha do ghluais a 'ghlas, agus cha robh sgilean burglar aig a' bhalach fhathast, co-dhiù, leithid glasan prìomhadail (nach urrainnear a ràdh mu chòdan dealanach), a 'cleachdadh sgian gu dìomhain. Dh" fhàs e sgìth agus bhris e.
  An seo, ruith grunn nigheanan le co-dhiù aodach, ach le seun aig a "char as àirde, thairis air an deic, a" stampadh an casan rùisgte.
  Dh" fhàg i a buinn rùisgte anns an duslach gu math gràsmhor, mar sgeidse de Leonardo Da Vinci, lorgan.
  - Tha sin grànda, ciamar a dh'fhosglas mi a' ghlas a-nis. Is dòcha gun cuir thu an doras na theine? Chuir Eideard an lòchran air. Loisg fiodh cruaidh gu dona, a bharrachd air an sin, bha e air a dhèanamh le iarann. Cha b 'fhada gus an do thuig an saboteur òg làn theachdachd a leithid de shlighe, agus thòisich e air a' chaisteal a bhlàthachadh. Chaidh an ola a bha innte na theine agus fàileadh làidir.
  - Tha e a" deàrrsadh mar innear loisgte. - Phòg balach òg feargach, Eduard, sgian briste a-steach don toll, air a phutadh nas doimhne, a" gluasad beagan. Chuimhnich e air film mu sheann amannan - "Rusty Sword", far an do dh'fheuch mèirleach ri glas an t-sabhail fhosgladh san aon dòigh. Fìor, a-nis chan eil an dòigh seo ag obair.
  Bha fuaim ann agus bha dà gheàrd a" tighinn faisg. Bha an deoch orra agus dh'èigh iad òran mì-mhodhail. Cha robh an gille gaisgeil Eideard fo eagal romhpa, ach tha an cunnart ro mhòr gun tog iad an t-eagal. Mar sin, chaidh e a-steach don dorchadas, le gluasad luath air a phailme, a 'cur às don lòchran.
  Thàinig a" "chàraid milis" faisg air an doras. Thuirt am fear as sine sa chàraid, trodaiche caran mòr.
  - Agus carson a thug an ifrinn òrdugh coitcheann dhuinn sgrùdadh a dhèanamh air dìon taigh-bathair an fhùdair, cha tig duine an seo.
  - Tha, agus tha 'n caisteal an so a leithid 's gu 'm bris an diabhul e fein a chas. - rinn an dàrna gaisgeach gearan agus grunt sa bhad. Agus an uairsin rinn e osnaich ann an troimh-chèile:
  - Seall, dh'fheuch cuideigin ris an doras fhosgladh.
  Le sùil air ais, tha duine sam bith làidir, bhuail an gaisgeach òg Eideard air a bheulaibh le buaireadh, feumaidh tu a bhith cho neo-làthaireach. Aig an aon àm, dh'fheuch an geàrd ris an sgian a tharraing a-mach. Chrom fear eile, agus thòisich e ri amharc mun cuairt, a" toinneamh a mhuineal le eagal:
  - Tha scout air an t-soitheach, tha an t-àm ann an inneal-rabhaidh a thogail.
  Cha robh e comasach tuilleadh dàil a chuir air, luathaich am facal le fuaran, leum Eideard a-mach às an ambush agus rinn e buille ann an leum.
  Bhuail e le 'uile neart le a shin air druim a chinn, chual' e eadhon èigheach nan vertebra briste. Aig an àm sin, thionndaidh an dàrna seòladair, a 'feuchainn ris an sgian a tharraing a-mach, agus, feuch agus, feuch, dhealaich a' ghlas leatha fhèin.
  Mus b" urrainn don neach-dùbhlain mu dheireadh èirigh le a bheul fosgailte gu gòrach, bha an gaisgeach òg Eideard air a dheagh thrèanadh a" sabaid leis a dhà làmh agus a chasan. Nuair a dh'fheuch iad ri a ghlacadh, thug Osetrov gearradh gu h-àrd air a 'bhreac, agus an uairsin chuir e ris an teampall. Thuit an gaisgeach chun an làir.
  Ghabh grunn nigheanan brèagha, gann air an còmhdachadh le stiallan tana de chlò, gu toilichte agus mhol iad, ag èigheach còmhla:
  'S math a rinn thu, a bhalaich casruisgte! Tha thu nad ghaisgeach!
  Rinn an neach-crìochnachaidh òg gàire gu toilichte:
  - A-nis, feumaidh sinn a dhol an gnìomh gu sgiobalta!
  An dèidh dha a phòcaid a spìonadh agus ailbhinn fhaighinn, rud a bha riatanach, oir mar a chaidh an lòchran a bha na daoine air an mhisg a-mach, leag an Sturgeon Warrior sradag agus las e lòchran.
  - A-nis leig dhuinn sabotage a dhèanamh, mar ann an aon fhilm mu sheann aois, tha an tùsaire a" sèideadh suas na Nadsaidhean. - Reub an gaisgeach òg an rag, 's e 'ga bhodadh le roisinn, rinn e sliasaid dhachaidh. An uairsin gheàrr e pìos aig a 'bharaille as motha, lìon e e agus chuir e na theine e.
  - Gun tig ainglean an fhrith-shaoghail gu m' chobhair ! - Bha sùilean an t-seann trodaiche partisan fon talamh a" deàrrsadh gu creachaidh. - Tha mi an dòchas gu bheil ùine gu leòr ann airson teicheadh.
  A" ceumadh gu socair air òrdagan, dhùin an gille-crìochnachaidh fèitheach tana Eduard an doras, chroch e air ais e agus, a" snaidheadh a" ghlais le gluasad geur, ruith e suas an staidhre. Bha e coltach gu robh an t-àile dhomhainn a 'bruthadh air a' bhroilleach agus a 'sgapadh a' chinn. Dh'fhàs na casan iongantach trom. Air an t-slighe, ghairm iad e uair no dhà, agus fhreagair an sàr ghaisgeach Eduard, a bha cho coltach ri gille casruisgte leth-rùisgte àbhaisteach, le guth tachdte:
  Ghairm an seanalair mi gu h-èiginneach.
  Dh'oibrich so, gun teagamh, gun sgur air na gaisgich chaol, gus an d' iarr guth eile.
  - Agus carson a tha feum aig an t-sluagh ort?
  Fhreagair am balach cabin Eideard, a" deàrrsadh a shàilean lom, callous, le cliche a chaidh ullachadh ro-làimh:
  - Tha obair èiginneach agam, feumaidh mi a dhol air deic.
  - Ni h-eadh, an toiseach ni thu seirbhis dhuinn. " Dh'èigh an seòladair, a 'toirt grèim air leis a' ghualainn fèitheach, ged a bha e le cnàimh a bha gu math teann.
  Bhuail an gaisgeach òg, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, am brute air a' ghlùin, agus an uairsin rinn e sguabadh. Thuit e fon ghàireachdainn chàirdeil, agus chuir am balach sùbailte Osetrov astar ris.
  Dh" fhàs an ruith aige barrachd is barrachd eu-dòchasach agus convulsive. Bha sàilean lom an leanabh criochnachaidh shìorraidh a" lasadh leis. An seo, mu dheireadh, tha an deic shàbhalaidh, bidh e a" ruith chun sgàineadh eòlach, a" feuchainn ri faireachdainn airson a" chlaidheimh. Tha e às-làthair!
  Is e dìreach nigheanan tràillean, an àiteigin gu spioradail a bhios a" seinn rudeigin leis na cleasan oidhche aca, guthan fìor bhrèagha. Agus dè an seòrsa de chlann-nighean a th" annta, sa chumantas sweet-look .. Le an craiceann glan agus rèidh.
  Ach, chan eil Eideard suas ris - às deidh a h-uile càil, tha a chlaidheamh uirsgeulach agus treun air falbh.
  Ach chan e armachd furasta a tha seo, gearraidh lann mar sin meatailt sam bith. A" stampadh a chas rùisgte gu feargach, rinn Eideard feadaireachd le bilean bàn:
  Chan fhàg mi thu, eadhon ged a dh'fheumas mi bàsachadh.
  Bha an saboteur òg a 'faireachdainn an rèile aig astar luath, an uairsin thàinig fear-faire air ais air.
  Lean èigheach àrd:
  - Dè tha thu a 'dèanamh an seo?
  - Dh" òrduich an seanailear am bonn caillte a lorg le cridhe daoimean! - Bha Osetrov, balach sìorraidh sgiobalta. Le duilgheadas ga chumail fhèin, gus nach goil a chruaidh sa bhad, mar bhàrr feannag, shàilean rùisgte air a" mhaoil.
  Thachd e eadhon le gàirdeachas:
  - Tha sin ceart, mar sin leig leinn ithe còmhla.
  Ruith an gaisgeach chun na deic agus thòisich e air faireachdainn na bùird, bha e coltach ri corp òg Eideird gun robh an ùine sin ag itealaich, gu sgiobalta a" tomhas na diogan mu dheireadh dha. Chaidh stad a chuir air luaith nan smuaintean le clisgeadh.
  - Seall na lorg mi. - Tha, uaireannan bidh e a 'tachairt gu bheil duine fortanach, ach chan e thusa. Ged a tha fortan na bhun-bheachd càirdeach. Thug am fear-cogaidh a-mach claidheamh beag a bha a" priobadh.
  - Clas! Leig dhomh an cleas a shealltainn dhut. - Thuirt am balach crìochnachaidh sìorraidh, agus le gàire milis, a "gearradh a làmh dheas a-steach don plexus grèine le a chorragan, a" cleachdadh an dòigh "Tiger Claw". An uairsin, dh"fhairich an làmh cho aotrom sa bha claidheamh. Le toiseach tòiseachaidh, leum an gaisgeach òg agus do-chreidsinneach air bòrd.
  Sheinn caileagan tràilleil, a' stampadh an cuid rùisgte, chiseled, gràsmhor, mar bu chòir, casan na gnè cothromach, nach b'aithne brògan;
  Is tusa ar n-iodhal mòr
  Solas gaisgeach balach...
  Thoir buaidh air an t-saoghal gu lèir -
  Biodh gaol air a sheinn!
  Cha mhòr sa bhad, bha spreadhadh mòr ann, chaidh an soitheach a roinn ann an dà phàirt, agus chaidh logaichean smocaidh sgapte air gach taobh. Bhuail fear dhiubh am balach Eduard gu goirt air a ghuailnean rùisgte tana, agus loisg an suaicheantas teine a chasan rùisgte beagan, bhuail criomag air bonn garbh a" bhalaich chab. Ged a bha e air a shàrachadh, cha do chuir an adhartas aige maill air, chaidh e air bhog air autopilot.
  Agus, gu dearbh, cha do dhìochuimhnich e an fhàinne a shuathadh agus geasaibh goirid a ràdh.
  Thog an crith draoidheil na caileagan tràilleil. Agus ghiùlain e iad gu àite sàbhailte bho long a chaidh a sguabadh às tìr nan sìthichean. Agus chrìochnaich iad ann am port. Sgioba slàn de nigheanan brèagha de dhiofar ìrean de nudity. Agus cha robh ach sandals air aon dhiubh air an sgeadachadh le neamhnaidean. Agus tha sin air sgàth nach robh i dìreach na tràill.
  Ghabh na caileagan ann an sèist e agus sheinn iad:
  Ach buaireadh a' chridhe 's a' ghrein,
  Deòir ar clann, màthraichean ...
  Tha iad ag ràdh gu bheil sinn ag iarraidh atharrachadh
  Tilg dheth cuing slabhraidhean tràillean!
  Sheinn an gaisgeach air ais dhaibh:
  Freagraidh Mac an domhain, ni h-eadh,
  Cha bhith mi gu bràth nam thràill ...
  Tha mi creidsinn gum fàs saorsa,
  Lèighsidh a' ghrian crònan borb!
  
  Air son an athar mhòr anns a' bhlàr,
  Tha cridhe a" bhalaich gad ghairm...
  Eirich ridire treun sa mhadainn
  Thèid an dorchadas air falbh, bidh ròsan a 'Chèitein fo bhlàth!
  Thòisich cearbain tìgear a-rithist air tòir a' bhalaich a bha air sabotàis a dhèanamh.
  Bha an gaisgeach òg Eideard ainmeil a" crathadh a chlaidheimh, ged a bha a ghualainn bruite air a goirteachadh gu do-ruigsinneach. An seo shnàmh fear de na creachadairean ro fhaisg air, agus chaidh a gearradh, às deidh sin, thug a companaich fhèin ionnsaigh oirre.
  Agus thòisich iad air am bathar a chràdh agus gu litearra a reubadh gu pìosan. Agus chaidh na tonnan a pheantadh ann an dath ruby dol fodha na grèine.
  - Chan eil mothachadh sam bith aig na cearbain agad air dìlseachd. An àite a bhith a 'toirt taic do chompanach a tha air tuiteam, cuiridh tu crìoch air. - Chuir an gaisgeach òg gu h-ìoranta ris. Càite an deach do chogais?
  Bha na cearbain a" seinn rudeigin nach robh ri chluinntinn mar fhreagairt, ach thuirt aon dhiubh, le stiallan purpaidh agus gun adhaircean, gu h-obann:
  - Cò thusa, òganach, a bhith a" connspaid mu mhilleanan de bhliadhnaichean de mean-fhàs.
  Gun iongnadh, cha mhòr nach do leig am balach shìorraidh Eideard sìos a chlaidheamh, ach gu fortanach, mar thoradh air an ath-bhualadh iongantach a rinn e, fhuair e grèim air a" chupa luachmhor le a òrdagan lom, coltach ri muncaidh.
  Dh"fhaighnich an gaisgeach òg:
  - A bheil thu a 'bruidhinn?
  Bha an siorc a" magadh gu h-ìoranta.
  - Agus dè do bheachd, chan eil ach daoine comasach air seo. Is e seo an swagger agad, chan ann gun adhbhar a tha a" mhòr-chuid agaibh a" dol às àicheadh mean-fhàs, a" toirt dhut fhèin tùs diadhaidh. - Agus bhriog prìomh chreachadair nan cuantan gu feargach a h-earball air an uisge.
  Fhreagair am balach gu loidsigeach:
  - Cha 'n 'eil mise mar a' mhòr-chuid, agus gu sonraichte, tha mi a' creidsinn gur e muncaidhean gun inntinn a bh' annainn uaireigin. Ach an uairsin chaidh aca air èirigh. - balked gaisgeach cruaidh. - Thèid na mìltean bhliadhnaichean seachad, agus ruigidh sinn àirdean nach bi eadhon na sgrìobhadairean ficsean saidheans as dàna a" bruadar!
  Thug an siorc, a" leantainn Eideard aig astar sònraichte, fa-near gu teagmhach:
  - An ni ceudna, tha thusa, a dhuine, ro mhisneachail. Tha thu an dòchas a choileanadh le cuideachadh bho adhbhar na tha daoine eile a" còrdadh ris an dòchas fhaighinn tro ghràs Dhiadhaidh.
  Chaidh iongnadh a-rithist air a" bhalach, a bha a" feuchainn ri astar a chuir ris, gu h-àraidh leis na gearraidhean a fhuaireadh mar thoradh air an spreadhadh tàmailteach:
  - Ciamar a tha fios agad air seo, oir chan eil thu a 'faighinn a-mach às a' mhuir.
  Thuirt Shark le fios:
  - Tha comas gnèitheach aig cuid againn fiosrachadh a ghabhail a-steach bho eanchainn an fheadhainn a chaidh ithe. Mar sin thàinig mi tarsainn air easbaig air an robh deagh leughadh. Tha thusa cuideachd, ged a tha thu nad òganach, ach glèidh mòran eòlais annad fhèin. A-nis bidh thu na mo bhracaist no mo dhinnear, ge bith dè as fheàrr leat.
  - Dìreach feuch! - Gu suilbhir mar chobra, ghlac Eideard an gluasad a bha ri teachd, shìn e a chlaidheamh agus bhuail e air a' chearban a b' fhaisge, a mharcaich air.
  Bhuail am buille i, a 'toirt a-mach a sùilean, eanchainn agus adharc. Agus a-rithist bha na creachadairean, an àite a bhith uile còmhla a 'sgoltadh sìos air an eucoirich, a' gèilleadh ris a 'bhodhaig a bha a' toirt ionnsaigh air.
  - Chan e, cha bhlais thu gu bràth m' eanchainn. - Thuirt, le duilgheadas a bhith a 'cumail gàireachdainn, gu robh cearbain a' coimhead gu math gòrach, balach beag. "Ach ma tha thu ag iarraidh, snàmh nas fhaisge. - Rinn an gaisgeach òg dealbh de fhige le òrdagan rùisgte.
  Rinn an robair mara, le eagal ionnsaigh a thoirt oirre fhèin, a 'sèideadh gu làidir:
  - A-nis tha iad a 'dol a mharbhadh thu. - A rèir choltais, chan eil e ro ghoireasach airson mionnachadh, air a bhrùthadh a-mach. - 'S e bastard gòrach a th' annad.
  Iasg creachach, an dèidh crìoch a chur air le an com-pàirtiche, a-rithist a 'reubadh às deidh an òganach. Dh'fheuch iad ri ionnsaigh a thoirt air bho gach taobh, ach bha iad dìcheallach, a 'trèanadh ann an sabaid dhìomhair, a' gabhail a-steach le armachd fuar, dàibheadh am balach sìorraidh Eideard agus reub e aon bolg fosgailte, gheàrr am fear eile an earball dheth. Chaill cearbain, mar an fheadhainn a bha dona, airson greis ùidh ann, a' cnagadh orra fhèin.
  - Chan eil thu, tha mi a 'faicinn, a' cumail smachd air do pheathraichean. - Thug mi iomradh toilichte air a' bhalach do-chreidsinn Eideard. Carson a tha iad cho prìomhadail? Agus bàsaichidh iad ann an sàmhchair, mar phàrtaidhean fo cheasnachadh?
  Fhreagair am prìomh shiorc gu h-onarach:
  "Tha daoine mar mise tearc. Agus tha an còrr na bheinn de fhèithean gòrach a tha air an daingneachadh le instincts: cuir crìoch air an fheadhainn leòinte - nas làidire na na h-òrdughan agam.
  Bha an gille tapaidh Eduard a" tomhas a" chlaidheimh agus smaoinich e carson nach tilg thu air a" mhuc-mhara mhionc seo. Fìor, bha cunnart ann gun deidheadh armachd eireachdail a chall agus a chall. Mar gum biodh e a" tomhas na bha e an dùil, mheudaich an siorc tuigseach a astar agus thòisich e air gluasad air falbh bhon t-sabaid òg.
  - Agus bha sibhse, tha mi faicinn, fo eagal. - Ghàir an gaisgeach cruadalach, 's e coltach ri gille, Eideard. - An urrainn dhut do bhuidheann a ghairm air ais?
  Rinn a' bhan-righinn sgeig gu nimh :
  Na bi a" cunntadh, cha bhith mòran chothroman agad a bhith beò.
  Dh" fheuch na cearbain a-rithist ri reubadh às a chèile, bhean iad ris uair no dhà, gu h-àraidh, gheàrr iad a" chas len fiaclan, cha mhòr nach do shnaigh iad na corragan air an làimh, rinn iad buillean dòrainneach le na h-adharcan aca air a" bhodhaig, a rèir choltais. briseadh dà riban. Ach chaidh dusan math dhiubh fhèin a mharbhadh. Leig stadan goirid fhad "s a bha iad deiseil bho na companaich aca a" toirt cothrom dha cruinneachadh a-rithist. Bha iad mar-thà a' feitheamh ris air an t-soitheach, an gunner, a bha roimhe na eucorach le falt dualach agus sròn cam. Còmhla ris, boireannach gaisgeil a bha coltach ri boireannach dubh, loisg iad bhon chanan as lugha. Chan iongnadh gu robh cliù Negro aige mar shealgair gun samhail, bhuail am ball an siorc gu dìreach, ga reubadh às a chèile.
  - Bò - boo! - Ars' esan, a' rùsgadh fhiaclan, an gaisgeach òg Eideard. - 'S truagh nach 'eil e stiallach. A‑nis cuimhnichidh i mi, nì i dìoghaltas. - Ruith e faobhar a làimhe feadh a amhaich, a' cur. - Is ann dìreach a-nis a thig dìoghaltas oirre, gu sònraichte, a-mach agus chan ann a-mhàin air an taobh!
  Dhìrich an gaisgeach òg, a" gèilleadh le a làmhan agus òrdagan rùisgte de chasan sùbailte, air am biodh farmad aig eadhon chimpanzee, gu sgiobalta air an deic, bha e cho toilichte nach robh e sgìth. B" e an Caiptean Kavarnava a" chiad fhear a ruith a-mach gus coinneachadh ris:
  - Uill, ciamar, a bhalaich, a bha fiosrachadh?
  Fhreagair an gaisgeach òg le dealas:
  - Sgoinneil, is urrainn dhomh dealbh a dhèanamh air duilleag far a bheil na bataraidhean agus na puist a-muigh aca. Tha mi a" smaoineachadh gu bheil cothrom againn ionnsaigh soirbheachail.
  Thug Kavarnava taic dha san oidhirp seo:
  - Tha mi creidsinn an aon rud. - Agus shuath an spùinneadair mòr a fheusag le biodag. - Tha am plana ionnsaigh an aon rud?
  - Tha! An do rinn mi an aon atharrachadh mi fhìn? - Thuirt gu pròiseil ri Eideard a ghàire.
  - Dè? Dh'fhaighnich Kavarnava.
  Fhreagair am balach gu sunndach:
  - Anns a' phort, am measg nithean eile, bha ceud agus fichead long-cogaidh, aon de na longan a bu chumhachdaiche aig Contrabass.
  - Sin mar a tha, ach an aghaidh a leithid de fheachd nach tarraing sinn, feumaidh sinn an ionnsaigh a chuir dheth. - Kavarnava fo eagal.
  Rinn an gaisgeach òg ceartachadh gu co-sheòrsach:
  - Dh'innis mi dhut gu robh mi.
  Bha an caiptean spùinneadair a" gearan an dòchas:
  - Mar sin dh'fhalbh e?
  Ghluais am balach Terminator gu glic:
  - Faodaidh tu so a ràdh, chaidh e do dh' ifrinn gu bas.
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air Kavarnava:
  - Air do bhàthadh, leat fèin ?
  Cha robh an gaisgeach òg Eideard den bheachd gu robh feum air dad a chuir am falach:
  - Chan e, chuidich mi e beagan. Chaidh taigh-bathair le fùdar-gunna a chur na theine, agus mar a spreadh e, nach cuala tu e?
  Rinn Kavarnava gàire cuideachd:
  - Shaoil sinn gur e tàirneanach a bh' ann. - Dh'fhàs mi nas fheàrr anns a 'bhad. - Ach, chunnaic am boireannach dubh agus feadhainn eile bhon deic àrd an teine. Chuir an caiptean iongnadh air. - Mar sin rinn thu e?
  Rinn am balach Eideard gàire agus chuir e a thaobhan air a dhòrn:
  - Tha mi! Cha robh roghainn eile agam. Mur eil, bhiodh sinn uile air ar cur fodha, neo dh'fheumadh sinn an dàn-thuras seo a thrèigsinn.
  Ghlaodh Kavarnava le marbhadh smaoineachaidh:
  - Tha, chan eil annad ach gaisgeach. Feumaidh sinn duais a thoirt dhut, ach chan eil againne, bràithreachas na h-oirthir, òrdughan agus croisean. Is dòcha gun toir sinn aire dhut nuair a bhios sinn a" roinn na milleadh.
  spùinneadair fèitheach nan seasamh air a chùlaibh, caol, le craiceann dorcha, ach aig an aon àm le falt bàn, air an glaodhadh ann an aonadh:
  - Deas!
  Shnìomh am balach crìochnachaidh Eideard a chlaidheamh geur thairis air a cheann soilleir mar propeller heileacoptair:
  - Bidh e cothromach, ged a tha beairteas dhòmhsa na dhuslach, chan eil e glè inntinneach.
  Cha tuig thu ciod a tha tuilleadh 'an so, dearbh-chinnte, no gaisge.
  Fhreagair Kavarnava gu làidir:
  - Tha e air sgàth 's gu bheil thu fhathast ro òg. Nuair a bha mi an aois agad cuideachd, bha mi a" bruadar barrachd air dàn-thuras na air airgead. Agus a-nis, bruidhnidh sinn mun fhiosrachadh mu dheireadh leis na h-oifigearan againn.
  
  GULLIVER ANN AN T-SLUAGH
  GNIOMHARA
  A-nis na bhalach, tha aig Gulliver cuibhle Chonain a thionndadh . Agus tha a" bhan-iarla bhòidheach ga chuipeadh le cuip. Is e seo a-nis na thachair don neach-siubhail uirsgeulach.
  . CAIBIDEIL #1
  Chaidh am balach Gulliver a sgaradh bho na seòladairean eile. Chaidh an fheadhainn a bha cuideachd nan clann a chuir gu taigh-feachd air leth, far an robh iad gu bhith air an sònrachadh gu diofar obraichean cruaidh. Agus b" fheudar do na gillean sìorraidh basgaidean làn de chlachan a shlaodadh anns na cuaraidhean rùisgte agus cas-ruisgte, agus creagan a ghearradh le òrd agus piocaid.
  Is ann mar sin a tha dànachd nan tràillean. Ach bha Gulliver rud beag fortanach. Ach dh' òrduich a' Bhan-iarla gu'm biodh e air a chleachdadh ris a' chuibhle agus thug i air a' chlach-mhuilinn a thionndadh, anns an robh arbhar air a mhealtuinn 'na mhin. Tha an obair cruaidh, ach sa ghrèin. Agus co-dhiù dh'fhàg iad stocainnean snàmh dhut. Tha balaich eile anns na cuaraidhean agus gu tur rùisgte air sgàth eaconomaidh, agus uaireannan chan fhaic iad a" ghrian airson mìosan, air am bualadh le maidean is cuip, a" caitheamh slabhraidhean agus a" cadal air clachan. A bharrachd air an sin, bidh iad a" fàileadh an stench anns na mèinnean bho dhiofar feces agus lòchrain smocach.
  Agus mar sin tha Gulliver fhathast ag obair sa ghrèin agus san àile ùr. Agus tha nighean a" Bhan-iarla a" coiseachd ri thaobh. Bho àm gu àm bidh e a" bualadh air cùl a" bhalaich le cuip, agus a" faighneachd le gàire:
  - Uill, ciamar? An turas seo tha thu toilichte!
  Thuirt Gulliver gu feallsanachail:
  Tha an duine a 'moladh, ach tha Dia a' cur an cèill!
  Stamp an nighean a casan rùisgte agus thuirt i:
  - Demagogy! Ged a fhuair thu air ais do òige agus a-rithist ann an leanabas agus tha e sgoinneil!
  Ann an corp balach timcheall air dusan, tha thu dha-rìribh a" faireachdainn gu math ùr agus sunndach.
  Ged tha do chasan rùisgte a' pronnadh nan clach geur, tha iad air fas cho garbh, 'S am balach cho cruaidh, 'S nach mothaich thu ach ticead taitneach.
  Agus cha mhòr gu bheil e a" faireachdainn sgìth.
  Mar sin tha an nighean ag iarraidh bruidhinn ris. Dè eile a bu chòir dhi a dhèanamh? Cha deach telebhisean, no rèidio, mòran nas lugha de gheamannan no an eadar-lìn a chruthachadh, agus mar sin chan eil dad ann agus chan eil duine ann airson fèisteas.
  Dh"fhaighnich a" Bhan-iarla le gàire:
  - Agus an uair a bha thu ann an rioghachd nam famhair, nach do ghabh thu nàire le d' iomhaigh bhig ?
  Thuirt Gulliver:
  - Airson duine sìmplidh, chan eil mi beag. Agus eadhon nas àirde na àirde cuibheasach. Ach a bhith onarach, gu dearbh, eadhon ged a tha nighean bheag tòrr nas motha na thusa, tha e tàmailteach!
  Mar fhreagairt, gàire. An uairsin bhuail a" chuip am balach gu goirt air a dhruim lom, fèitheach.
  Chaidh Gulliver suas an staidhre. Ach, gu dearbh, tha e math a bhith gu bràth òg, ach nuair a tha thu nad thràill chan eil e gu sònraichte tlachdmhor. Ach airson seòladairean eile a tha air a bhith nan clann, tha e eadhon nas duilghe. Agus, gu dearbh, cha bu chòir dhut smaoineachadh gur tu an duine as mì-shealbhach san t-saoghal. An seo tha a" ghrian a" deàrrsadh, tha corp rùisgte, fèitheach a" sèideadh gaoth ùr, thaitneach. Agus dè mu dheidhinn na balaich anns na mèinnean le fàileadh, far a bheil iad a 'fulang le cus obair?
  Dh"fhaighnich Gulliver do nighean de theaghlach uasal:
  - Carson nach deach ar reic aig rup?
  Fhreagair a" Bhan-iarla le gàire:
  - Tha plana leudachaidh mèinn ùr air ruighinn agus tha feum èiginneach air sgiobachd. Nuair a tha am mèinn air a dhol sìos. Is dòcha gun tèid an cur suas airson rop. Carson a bhiodh tu airson seasamh rùisgte air a" podium agus a bhith a" faireachdainn làmhan bhalaich is nigheanan a dh"fhairicheas do bhodhaig agus a chuireas an corragan nad bheul?
  Bha Gulliver a" faireachdainn tàmailteach agus, cha tuirt e dad. Agus bhuail a' Bhan-iarla a-rithist e
  le cuip. Tha srian dearg air slugadh air a" chùl.
  Chuir an nighean stampa air a cas-rùisgte. Bha i a' coimhead èibhinn - èideadh spaideil agus casan casruisgte, mar thràill no neach cumanta.
  Ach, rinn i tweet:
  - Is tusa dìreach mo rud! Agus bi toilichte gur mise do bhana-mhaighstir! Rud eile is dòcha gun reic mi ris na orcs thu! Agus bidh seo tòrr nas miosa!
  Chuir e iongnadh air Boy Gulliver:
  - A bheil orcs ann dha-rìribh?
  Chrath an nighean a ceann le aonta:
  - Gu cinnteach! Dè nach robh fios agad?
  Fhreagair an t-seann chaiptean a bha na leanabh gu dùrachdach:
  - Shaoil mi nach robh annta ach creutairean eireachdail!
  Rinn a" Bhan-iarla gàire agus fhreagair i:
  - Uill, tha seòrsa de sgeulachd sìthiche againn uile! Agus an uairsin chan eil barrachd ri thoirt air falbh agus gun a bhith ga chur ris!
  Sheinn Gulliver:
  Tha mi a 'creidsinn le sgeulachd sìthiche , chan eil daoine a' fàgail beannachd,
  Agus mairidh caraidean dìleas gu bràth!
  Ghabh an nighean e airson an uair deug agus rinn i gàire. Ged - chan eil e reusanta a bhith a 'gàireachdainn fad na h-ùine.
  Bha Gulliver sàmhach airson a-nis. Chuimhnich e gu robh e eagallach a bhith am measg fhuamhairean. Tha eadhon cat cunnartach dhut, ach mar a mharbh moncaidh e cha mhòr. Mar sin bha e ann an trioblaid. Ged a bha mullach air a cheann agus e air a dheagh bhiadhadh agus ann an aodach sòghail, ged a bha e tiugh.
  Ach gu sònraichte am measg nam fuamhairean, tha e mì-thlachdmhor nach eil boireannach ri do thaobh. Fìor, a-nis tha e ann am bodhaig an leanaibh, agus tha e coltach nach eil miann sònraichte ann. Ach fhathast dòrainneach...
  Thòisich Gulliver air a romansa a sheinn;
  Thar an dubh-aigein air stairsneach pàrras ifrinn,
  Tha mi airson tròcair fhaighinn bho Dhia!
  Pillidh mi ris, m'anam a' deàlradh,
  Tha a" cheist neonach: bàsaich neo bi beò!
  
  Sheall an droch dhuine le buille dealanaich,
  Is e sin toradh smuaintean dubha!
  Agus fuath, bristeadh mo chrìdh',
  Dè a tha a" togail m" inntinn ceannairceach!
  
  'S urrainn dhomh bhi pròiseil à fear mo ghràidh,
  Faigh cuidhteas an crochadair slabhraidh!
  Deanadh aghaidhean nan naomh san teampull gàirdeachas,
  coisrigidh mi ùrnaigh dhaibh anns na làithean uamhasach seo!
  
  Chan fheum mi mòrachd cuideigin eile,
  Bhris mi curls mo leannain!
  Is sinne an aon dithis a theid a dhith roimh an Uile-chumhachdach,
  Thog an t-Archangel a chlaidheamh, lasadh am meatailt!
  
  Thuirt mi ris an nighinn: Bidh sinn còmhla,
  Bi beò gu toilichte gu bràth fon ghrèin!
  Agus tha e na urram do bhòidhchead a dhìon,
  Gus nach tèid an rionnag a-mach gu sìorraidheachd!
  
  Mar sin biodh fios agad air fàilidhean nam bothain nèamhaidh,
  Chan urrainn dhomh pòg milis a chuir na àite!
  Ann an gàirdeanan nan caochan eireachdail, eireachdail,
  Agus chan eil dragh sam bith orm mu stoirmean saoghalta!
  Sheinn Gulliver òran math. Agus aig an aon àm spòrsail agus spòrsail.
  Agus fhad 'sa bha e a' seinn, bha na h-orcs gu mòr an sàs ann an robaireachd. Gu sònraichte, chràdh iad balach a chaidh a ghlacadh, air a" chuspair far an deach am Marquis de Sade.
  Bha e uamhasach duilich dha na h-orcs an gaisgeach agus an draoidh seo a ghlacadh aig an aon àm.
  Bha an gille a 'coimhead mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois, ged a tha a h-uile duine san t-saoghal seo a' coimhead coltach ri clann, ge bith dè an aois, airson toiseach tòiseachaidh thòisich iad air a sgioblachadh le bhith ga cheangal ri gobhair.
  Rinn an gille osnaich gu socair agus thòir e a bhilean. Ach cha robh mi airson dad a thoirt seachad.
  Bhuail iad e airson ùine fhada, gus an do ghluais ceann geal a" ghille, a" tuiteam air a thaobh.
  Splash an t-orc uisge-deighe bho bhucaid na aodann. Agus thàinig an gaisgeach òg gu mothachadh.
  Dh'eirich an orc:
  - Bruidhinn!
  Rinn am balach sgadan, mar fhreagairt, le duilgheadas a" glacadh anail:
  - Cha bhi mi ag ràdh!
  Bhuail am bodach am balach a-rithist. Shud e.
  Thuirt an t-orc as sine:
  - Bu chòir dhuinn a shàilean a reothadh le teine!
  Tha na h-orcs gu math sgìth!
  Agus an uairsin chaidh fear dhiubh suas chun an teallaich agus chuir e an lòchran na theine. Bha am balach, cha mhòr rùisgte agus air a shlaodadh air feadh an t-saoghail le buillean a" chuip, a" coimhead truagh agus dòrainneach. Bha a shàilean lom, cruinn a" dol a-mach agus a" coimhead gun chuideachadh agus pinc, mar leanabh.
  Bha an teine, le a theanga chreiche, gu feòil-itheach a' reubadh bonn an leanaibh. Agus an gille mar a sgreuchail, bho ifrinn pian. Agus loisg an lasair casan a" bhalaich gu goirt.
  Bha an leanabh sìorraidh a" beucaich agus a" sreothartaich gu feargach, ach bha na ròpan glè làidir.
  Agus rinn na h-orcs gàire gu fiadhaich le sàrachadh a" bhalaich. Agus bha fàileadh gu math blasta ann, mar barbecue.
  Gu fortanach, chan fhaca Gulliver seo. Rud eile, bhithinn air a bhith air mo bheò-ghlacadh le buaireadh.
  Chuir a" Bhan-iarla am balach a-rithist le cuip agus dh" fhaighnich i:
  - An robh thu a-riamh ag iarraidh a bhith co-dhiù uaireigin nad bheatha cho Uile-chumhachdach ri Dia?
  Chrath an caiptean gille.
  - Uaireannan bha mi ag iarraidh ... Ged uaireannan bidh thu a 'smaoineachadh, dè ghabhas dèanamh airson daoine a dhèanamh toilichte leat?
  Thuirt an nighean:
  - Tionndaidh, mar eisimpleir, a h-uile duine mar seo còmhla rinn gu bhith nan clann!
  Chrath Gulliver a cheann.
  - Gus a bhith, mar eisimpleir, balaich is nigheanan fichead bliadhna a dh'aois, tha mi a 'smaoineachadh, cha mhòr a h-uile duine deònach aontachadh. Ach aig cosgais chloinne, tha teagamhan mòra agam! Às deidh na h-uile, ann am bodhaig pàiste chan urrainn dhut tlachd fhaighinn bho bhith a" dèanamh gaol!
  Rinn a" Bhan-iarla gàire agus thuirt i:
  - Uill, dòigh air choireigin chan eil sinn gu math troimh-chèile mu dheidhinn seo. Tha an dràgon againn a" toirt clann. Agus bidh e a 'fuasgladh a h-uile duilgheadas! Gu dearbh, tha beagan eagal a 'bhàis. Tha daoine a 'creidsinn ann an anam neo-bhàsmhor, ach chan eil duine air dearbhadh gu bheil e ann! Agus sibhse a dhaoine cuideachd!
  Chrath Gulliver a ghuailnean agus thuirt e:
  - Tha Criosduidhean ann nach 'eil a' creidsinn ann an anam neo-bhàsmhor. Gabhaidh iad na briathran gu litireil: an t‑anam a pheacaicheas, bàsaichidh e. Ged a tha am Bìoball ag ràdh gu bheil daoine mar-thà marbh ann an sùilean Dhè!
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i:
  - A cheann càl ! Nas mionaidiche, faodaidh aon argamaid a dhèanamh mu chreideamh airson ùine mhòr agus gun bhrìgh.
  Is fheàrr dhut rudeigin èibhinn a sheinn!
  Ghabh Gulliver agus sheinn e;
  Chan eil trifles ann an cruth an fho-thalamh,
  Tha leisgeul sam bith airson an diabhal coltach ri dubhan.
  Mura h-eil gràs anns an t-saoghal aig an Tighearna,
  Tha sin a" ciallachadh nach eil an amar Inferno fada air falbh!
  
  Às deidh na h-uile, tha olc cho dèidheil air an t-saoghal,
  Mar eileanan gun chombaist math...
  Ged sheinnear gaisgeachd nan treun-
  Gu dearbh, is e Rìgh na Cruinne Satan!
  
  Soirbhichidh leis an iochd 's an t-saoghal so,
  Am fear aig nach aithne truas, is e an rìgh e!
  Tha ribeachan fon chrann-pailme eadhon de phàrras,
  Càite bheil am math? A neoni gun bhrìgh!
  
  Faodaidh creideamh sam bith a bhith air a thruailleadh
  Bidh fàileadh glòir sam bith, bi eòlach air an t-sròn ...
  Bidh snàgairean a" sgròbadh gu seòlta sa bhogsa gainmhich -
  Agus tha mi airson an saoghal a lasadh le bruadar!
  
  Deanaibh spairn air son an t-soluis, ach eirich anns an dorchadas,
  Dèan sealg airson a thoirt seachad, ach pòcaid falamh!
  Mura h-eil thu airson a bhith beò mar phitheid truagh,
  Rach gu bròn, seòlta agus meallta!
  
  Tha e tàmailteach eadhon a bhith beò fo shreath de mhucus,
  Càite às aonais taic mullaich - chan e ceum!
  Bidh anaman a" reubadh mar sheabhag gu h-àrd,
  Ach tha 'n fheoil 's a' bhoglach, Soillsichidh an claidheamh an nàmhaid !
  
  Ciamar a thachair gun do dh'fhalbh an toileachas?
  Agus carson a tha riaghladh olc anns a h-uile àite?
  Nach eil cumhachd gu leòr aig Dia?
  Gus am bi a h-uile duine an-còmhnaidh math?
  
  Às deidh na h-uile, cha deach an duine a chruthachadh le fanatic,
  Às deidh na h-uile, anns a h-uile cridhe tha fuaran gaoil ..
  Carson nach eil fios aig daoine mar a nì iad tomhas
  Agus tha toileachas air a thogail a-mhàin air fuil?!
  
  Gu mì-fhortanach, chan urrainn dhut am freagairt a lorg thu fhèin.
  Mar sin tha e air a bhith na rud uamhasach san t-saoghal bhon linn ...
  'S bidh na deamhain a' cur aghaidh uabhasach ort,
  Agus tha e coltach gun do dhìochuimhnich an Tighearna na daoine!
  
  Ach cha chreid mi - chan eil olc uile-chumhachdach,
  Feumaidh tu dìreach an tiomnadh a bhrùthadh na dhòrn!
  An uairsin falbhaidh an spionnadh a tha a "dol gu ifrinn,
  Agus bidh sìth agus co-sheirm eadar sinn!
  Sheinn Gulliver cho breagha agus le faireachdainn. Agus bu chòir an òran aige a thoirt fa-near math.
  Aig an aon àm, thug na orcs ùine chruaidh don bhalach, ach cha do rinn iad dad.
  Gu fortanach, tha seo na dhuilgheadas mòr.
  Às deidh sin thòisich iad air an nighean a chràdh. Bha i ceangailte an toiseach ri each-sàbhaidh agus bhuail i cearcall air a sàilean rùisgte.
  Bha an nighean a 'sgreuchail ann am pian uabhasach, a' caoineadh, a 'toinneamh, ach cha tug e seachad fiosrachadh feumail fhathast.
  Chaidh an cràdh air adhart beagan... A' faicinn nach robh na maidean ag obair, thòisich na h-orcs a' cleachdadh teine agus a-rithist bha fàileadh losgaidh ann.
  Seadh, is iad sin droch uilebheistean agus luchd-cur gu bàs.
  Agus ghabh agus sheinn Gulliver, a rithist, òran math;
  Bhuail mo mhac-meanmna
  Dh'fhàs a h-uile dad soilleir, mar gum biodh san Dàmhair!
  Agus chuir sinn am prasgan an taobhan an droch dheamhan,
  Agus bidh e cho brèagha air an Talamh!
  
  Tha na rionnagan sin anns an t-saoghal againn
  Tha cuid dhiubh nan rubies agus cuid eile nan daoimeanan!
  Bidh sinn a" cruinneachadh ùmhlachd bho na h-aingidh -
  Tha am buille mar òrd agus chan ann don mhala, ach don t-sùil!
  
  Uinneagan bùtha le quasars,
  Bidh an hippodrome radiant a" deàrrsadh!
  Na m' anam a' sileadh dheur -
  Bha e mar gum biodh pogrom mòr air a bhith ann!
  
  Bidh iad a' sèideadh mar bhratagan a' chomaid,
  Soillsich an Uain - tha slighe na bleoghan a" deàrrsadh!
  O seinnear cleasan neo-bhàsmhor,
  Gu mairidh Dus ann an glòir gu bràth !
  
  Dè as urrainn do dhuine duilich a dhèanamh?
  Dìreach leig le deòir a-mach à sùilean gorma ...
  Nuair a tha a h-uile càil timcheall liath, tha e tàmailteach,
  Nuair a dh'fheitheas tu le dòchas airson stoirm tàirneanaich san Ògmhios.
  
  Sìn do bhilean mì-fhortanach le gàire -
  Tuig nach eil an saoghal na dearc anns a" choille.
  Bheir an nighean a fiaclan dhut sa bhad,
  An sin bheir thu bruadar reusanta gu buil!
  Seo na h-òrain èibhinn a bha an dà chuid balaich agus caileagan.
  Thuirt a" Bhan-iarla, ge-tà, gu mì-thoilichte:
  - Chan eil! Tha na h-òrain sgoinneil, gu dearbh! Ach bidh abairtean sgiathach againn cuideachd, airson smuaintean nar beatha!
  Agus ghabh Gulliver e, agus thòisich e air bruidhinn mar ghallanach leònte;
  Cuiridh cas rùisgte boireannaich ann an tìde bòt sam bith ann an galosh!
  Fear a bhios tric a 'coimhead air casan lom, boireann, suidhe sìos ann an galosh!
  Cas boireann casruisgte, a" draibheadh gu math fon t-sàil agus a" suidhe gu foirfe ann an galosh!
  Tha fear deiseil airson tionndadh a-staigh gus brògan nighean a reubadh dheth!
  Faodaidh tu bròg sam bith a-staigh a thionndadh le sàilean boireann lom!
  Tionndaidhidh cas-rùisgte boireannaich fear sam bith a-staigh a-mach, eadhon ged is esan am bròg mu dheireadh!
  Ma tha thu airson fear a thionndadh a-mach, thoir air falbh do bhrògan, ma tha thu airson a chuir ann an galosh, nochd do shàilean!
  Carson a tha leanabas casruisgte, leis gu bheil cas boireann lom a" toirt air fir an cinn a chall, mar gum b" e balaich a bh" annta!
  Tha miann boireannach fhaicinn rùisgte a" toirt air fear tionndadh a-staigh!
  Gus boireannach a thoirt air falbh, feumaidh tu an toiseach a brògan a chuir ort!
  Às deidh dhi aodach a chuir dheth aig an àm cheart, bheir boireannach gnìomhachais trì craiceann air falbh bho fhear!
  Cha bhi boireannach a dh"fhàsas lomnochd ann an tìde na casruisgte agus a" crùidheadh duine!
  Cuiridh boireannach casruisgte bròg air duine, agus cuiridh i ann an galosh e, agus tionndaidhidh i a-mach e agus nì i an cas-ruisgte mu dheireadh dheth!
  Tha fear coltach ri gibbon, dìreach gu mì-fhortanach nas trice ann an inntinn na ann an comas!
  Tha striopachas asail aig an duine, miann leòmhainn, ach gu fìrinneach is gobhar e!
  Tha fear airson boireannach mar leathad airson bò, chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais, ach tha e tàmailteach a bhith faisg ort!
  Dè mar as trice a bhios aig fear agus taigh-beag ann an seòmar-fois boireannaich - an fhìrinn nach bi boireannaich a" cur a-mach ach aig fir!
  Is e sionnach seòlta a th" ann am boireannach a dh" itheas leòmhann sam bith mar choineanach!
  Feumaidh boireannach fear mar bhalach cuipidh, mura buail e fear, cha bhith beatha ann!
  Feumaidh boireannach fir mar adhaircean muc, chan eil ach còta bian a bheir fir seachad daor!
  Chan e òr a tha a" deàrrsadh a h-uile dad, chan e ulaidh a tha dall a h-uile dad!
  Ach tha cat ann am poc fhathast nas fheàrr na sionnach ann an còta craiceann caorach!
  Faodar an leòmhann as treasa a chumail air an iall le sionnach seòlta!
  Eadhon le neart cat, faodaidh tu a "chùis a dhèanamh air leòmhann le seòlta sionnach!
  Gus nach bi thu nad choillear, na cunnt na feannagan!
  Tha e nas fhasa toirt air feannag a bhith a" seinn mar oidhche-oidhche na neach-poilitigs gus geallaidhean taghaidh a choileanadh!
  Gus argamaid a dhèanamh le neach-poilitigs a bhith a" cunntadh feannag agus a bhith mar an cnoc-coille mu dheireadh!
  Chan eil na fangan as motha am measg bheathaichean aig an t-sionnach, ach tha an luchd-fulaing as motha aige am measg dhaoine!
  Tha aoigh gun chuireadh nas miosa na muc ann am poc!
  Ma tha thu gòrach nad inntinn, obraichidh tu gu cruaidh mar Papa Carlo, agus chan fhaigh thu an iuchair òir!
  Mura h-eil thu airson ionnsachadh mar Pinocchio, bidh thu fhathast nad log airson beatha!
  Ma tha thu innleachdach mar Pinocchio, tha tòrr eanchainn agad!
  Inntinn mar log, cuideigin a tha, mar Pinocchio, a 'ruith chun taigh-cluiche an àite na sgoile!
  Le bhith a" adhlacadh òr anns an talamh, bidh thu nad chuspair ann an dùthaich nan amadan!
  Ma thiodhlaiceas tu do thàlantan òir, thèid do chall airson sgillinn copair!
  Chan fhiach beanntan òir de òraidean airgeadach sgillinn!
  Ma shèideadh neach-poilitigs inntinn, thèid an neach-bhòtaidh sìos an drèana!
  Faodaidh neach-ciùird sgileil Pinocchio a thoirt a-mach à logaichean, ach cò a tha air a losgadh leis an inntinn, agus le iuchair òir a thèid a-steach don chrith-thalmhainn!
  Gus am faigh na daoine aibidh gu deamocrasaidh, feumaidh iad grian na saorsa, agus ann an dorchadas an eas-umhlachd, bidh iad gu bràth fhathast uaine gu poilitigeach!
  A bhrògan, boireannach a" mèinneadh le cas-rùisgte!
  Gu tric bidh luchd-poilitigs a" burraidheachd gus collar a chuir air luchd-bhòtaidh!
  Bidh neach-poilitigs seòlta a" pronnadh luchd-bhòtaidh mar chearcan!
  Tha neach-poileataigs a" bruadar mu bhith a" marcachd air each geal gus collar a chuir air neach-bhòtaidh!
  Tha fangan beaga aig an t-sionnach, agus tha e airson an slugadh, gan falach gu tur!
  Is e canabal àbhaisteach a th" ann an neach-poilitigs a bhios a" bruidhinn mòran mu dheidhinn gràdh-daonna!
  Agus faodar mathan a thàladh gu cadal le òraidean cho milis ri mil!
  Airson deoch, tha vodca searbh nas binne na mil!
  Bidh tàillear na laighe agus cha bhith e a" goil, bidh neach-poilitigs "a" goil" agus a" laighe!
  Tha boireannach, air a brògan a thilgeil dheth, a' cur air fear, gu ìre tramp!
  Chan e aodann boireannaich a th" ann an cogadh, ach physiognomy a tharraingeas luchd-siridh spòrs!
  Is e calman a th" ann am boireannach a bhios a" bìdeadh a-steach do dhuine a bhios a" breacadh na coille mar clamhan!
  Bidh boireannach an-còmhnaidh seachd Dihaoine san t-seachdain, agus às aonais tiodhlac Didòmhnaich bho fhiachan pòsaidh, bidh latha dheth aice an-còmhnaidh!
  Chan eil Dia uile-chumhachdach anns a h-uile càil, tha e gun chumhachd argamaid a dhèanamh air boireannach!
  Ged tha Dia uile-chumhachdach, cha'n 'eil e 'n comas beul mnà a dhùnadh suas, agus stad a chur air beartas !
  Chan eil cogais aig neach-poilitigs, tha mothachadh aig boireannach air co-roinn, agus tha a h-uile faireachdainn gun tomhas aig neach-poilitigs boireann!
  Is e flùr a th" ann am boireannach, dòrainneach mar ròs, ach tha a cùbhraidh cùbhraidh a" tàladh ghobhar is drones!
  Bidh an neach-bhòtaidh a" tuiteam a-steach do leanabas, a" bhòtadh airson na seann daraich gràineil le lagan!
  Faodar toirt air saighdear Ruiseanach tuiteam mar log gearraidh, ach gun a thoirt air a ghlùinean, agus toirt air crathadh mar chrith-thalmhainn!
  Mura h-eil thu airson smachd armachd a choimhead, lùbaidh tu do dhruim mar phrìosanach!
  Tha tòrr salachar nar saoghal, dìreach prionnsachan tearc ann!
  Tha teanga an neach-poileataigs fada, ach airson na tha e air a bhualadh a choileanadh - tha a làmhan goirid!
  Tha am fear-poileataigs sgiobalta ri ghealladh, slaodach ri choileanadh, ag iarraidh dèirce, agus maitheanas airson meallta!
  Nuair nach eil brògan gu leòr aig boireannach, bidh i a" cur fear casruisgte air!
  'S e madadh-ruadh a th' ann am boireannach sa chiad àite a tha ag iarraidh leòmhann a mharbhadh, ach mar as trice bidh asail air an glacadh na h-asail!
  Is e cearc a th" ann am boireannach a tha dèidheil air uighean òir, a" toirt dìreach call don neach-giùlain aca!
  Is e cearc a th" ann am boireannach, chan urrainn dhi ach uighean òir a thoirt don fhear sin, a tha na fhìor shionnach!
  Bheir fìor shionnach agus ròc ort uighean òir a bhreith!
  Cha 'n 'eil spuirean leòmhainn aig an t-sionnach, ach feudaidh i tri craiceann a reubadh o righ nam beath' !
  Ge b' e neach nach eil na sionnach na inntinn chan e leòmhann e!
  Tha boireannach sionnach comasach air toirt a chreidsinn air duine sam bith gur e leòmhann a th "ann, a" briodadh mar asal sìmplidh!
  Boireannach leòmhann gun ach inntinn sionnaich agus grèim madadh-allaidh!
  Cha'n e an leòmhan a bhios a' beucaich, ach an ti a reubas suas mòran de uaine !
  Nuair nach e madadh-ruadh a th" ann am fear-poileataigs, tha trì craiceann air an reubadh dheth agus air an cur air a choileir!
  Tha asal farsaing aig neach-poilitigs airson suidhe air dà chathair, ach tha farsaingeachd anam aige a-mhàin ann am faclan!
  Tha tanca air a tholladh le projectile cridhe uranium, bidh neach-poilitigs a" dèanamh a shlighe chun mhullach gun chridhe, ach le sporan òir!
  Le a casan rùisgte, faodaidh boireannach billeanair a thoirt a-steach do thobhta slum gu ìre tramp!
  Is toil le luchd-poilitigs brògan a chuir air casan lom boireannaich agus luchd-bhòtaidh!
  Bidh an neach-poilitigs a "toirt a-mach boireannaich agus" a "cur air brògan" dha fir!
  Bidh an neach-poilitigs a" bruadar mu bhith a" nochdadh casan boireannaich agus a" crùidheadh dhaoine gu na cluasan!
  Tha luchd-poileataigs ag iarraidh boireannach a thoirt às an leabaidh agus brògan fireannaich a chur orra faisg air a' bhogsa-bhòtaidh!
  Airson neach-poilitigs, bidh cas-rùisgte nighean a" meudachadh a h-urram, ach tha an ìre aice ag èirigh le bhith a" cur bhrògan air luchd-bhòtaidh!
  Tha sàilean rùisgte boireannaich aig an neach-poilitigs na cheann, agus tha an neach-bhòtaidh na bhròg dha!
  Tha an neach-poilitigs dèidheil air boireannaich gun aodach idir agus luchd-bhòtaidh a tha làn bhrògan!
  Bidh boireannach, a 'tilgeil a brògan dheth ann an tìde, a' draibheadh neach-poilitigs fon t-sàil, eadhon ged a tha e na bhròg eòlach!
  Neach-poileataigs as urrainn boireannach a dhràibheadh fon t-sàil le a brògan cas-rùisgte, gòrach!
  Gràdh casan boireannaich rùisgte, ach na bi nad bhotadh le faireachdainn!
  Dè cho grànda casan rùisgte boireannaich, tha e tàmailteach leigeil leotha do ghluasad fo shàil!
  Thoir urram do chasan lom nan nigheanan, ach na leig leotha do chuir ort mar bhrògan le faireachdainn!
  Nì casan rùisgte boireannaich bòtannan slàn a-mach à neach-poilitigs a tha cleachdte ri bhith a" crùidheadh luchd-bhòtaidh!
  Faodaidh boireannach, às deidh dhi a brògan a thoirt dheth, chan e a-mhàin bòtannan faireachdainn a chuir air a glùinean!
  Tha am buille bho bhoireannach nas làidire nuair a bheir i seachad e le bhith a" breabadh a brògan!
  Tha neach-poilitigs na bhròg le faireachdainn cruinn ma tha e air a ghluasad fo shàilean cas-rùisgte boireannaich!
  Tha an leithid de neart ann an casan rùisgte nan nigheanan is gum bi e a" putadh a" bhròg as ràithe fon t-sàil agus a" cur gu mionaideach air na bòtannan faireachdainn as neo-neònach!
  Seo mar a rinn Gulliver na briathran sgiathach aige.
  Rinn an nighean gàire:
  - A bhòidheach! Tha na faclan agad dìreach super agus hyper !
  An uairsin chuir i stampa air a cas rùisgte, chiseled.
  Bha na h-orcs ann an àiteachan eile domhainn ann an smaoineachadh. Chan eil am balach is an nighean a chaidh a ghlacadh a" toirt seachad fiosrachadh!
  Agus aig an aon àm, bha eadhon bataichean gun chumhachd. Agus cha do dh"fhuasgail sàilichean rùisgte an teangannan.
  Mar sin dè a bu chòir dhomh a dhèanamh? Chan eil orcs gu math cruthachail ann an tortadh. Uill, is dòcha feuchainn ri crathadh air an raca?
  Mar sin ghabh na h-orcs ris an leigheas seo. Thug iad leo e is thoinn iad gàirdeanan a" bhalaich agus thog iad na b" àirde air a" chrann e. Rinn am balach gearan agus wheezed. An sin leig iad ma sgaoil e, agus thuit an gille sìos. Agus aig an fhìor uachdar bha an ròpa a 'teannachadh agus thòisich an leanabh a' sgioblachadh bho phian ifrinn.
  Agus bidh na orcs a" gàireachdainn mar mhucan a" rànaich.
  Seo a' chompanaidh...
  Sheinn Gulliver le eu-dòchas;
  Mo dhùthaich, dorchadas na cruinne,
  Chaidh tuagh de fheachdan ifrinn thairis ort!
  Gu h-obann dh'fhàs e uile-chumhachdach - Satan uamhasach,
  Shìn e a làmh thairis air an t-saoghal gu lèir!
  
  Chan eil talamh againn, ach aon Tartarus -
  Bidh gruaim a" lasadh le dorchadas loisgeach, borb!
  Bha mi a" smaoineachadh dìreach fealla-dhà - dh" èigh mi neòinean,
  Agus a-nis tha an saoghal gu lèir fo a shàil!
  
  Ach beatha an Athair, chan urrainn dhut a dhol tarsainn,
  Bheir sinn buaidh, hordes agus sluagh!
  Às deidh na h-uile, tha e na mhathan-mara cumhachdach,
  Ceann an Fuhrer - tha e ag ràdh, bheir mi sìos e!
  
  Dè cho cruaidh 'sa tha e dhuinn ma tha an nàmhaid cumhachdach,
  Ma tha gluasad aige ann an tèarmann...
  Bidh vampire a 'ruith fon ghealach bho na neòil,
  Tha e airson ar cur fon t-sàbh aig a" chosgais!
  
  Tha spiorad nan sìobhragan mar sin, chan eil slabhraidhean rim faighinn,
  Cruaidh agus gràdh uile ann an aon anam!
  Is fheàrr gun a bhith a" sabaid - bidh thu nad thargaidean,
  Agus le pàrras do ghràidh eadhon ann am bothan!
  
  Tha àm ri teachd an t-saoghail a h-uile demiurge,
  An urrainn dhut sonas a shnaigheadh airson linntean
  Ach thàinig meirleach, eadhon gu math fionnar,
  Agus a-nis tha am bruadar a 'losgadh mar pitch!
  
  Ach tha dòchas ann, tha mòr bhrìgh ann,
  Gun tig an Tighearna - a thoirt breith air an Fhuhrer!
  Tha thu gu math aotrom - smaoineachadh daonna,
  Ged a tha e uaireannan tana, iallan de shnàthainn sìoda!
  
  Bidh saoghal ùr ann far a bheil a h-uile duine an-asgaidh
  Far a bheil duine againn nar beinne!
  Agus tha àm an atharrachaidh a 'tighinn,
  Siubhail a-mach às na veins agam, is tu instinct mèirleach!
  . CAIBIDEIL #2
  Sheinn Gulliver cho inntinneach. Chan eil am balach seo gu bhith na inbheach. Ach cò sheall nach eil e dona a bhith nad leanabh. Eadhon ged a bhios do chasan casruisgte a" ceumadh air molagan biorach, cha dèan e cron ort, ach eadhon diog.
  Rinn an nighean gàire agus rinn i gàire:
  - Agus tha thu math, agus gille glè fhionnar! Dè cho math 'sa dh'fheumas e a bhith nad leanabh!
  Sheinn Gulliver le gàire aoibhneach:
  Innis
  Na aislingean agad
  Roinn do aislingean leam...
  Bi mar thu fhèin
  Agus fosgailte
  Tha an doras gu leanabachd gu cuimhneachain ...
  
  Ag iarraidh
  Bheir mi thu dha na gàrraidhean
  Far a bheil na cherry a' fàs fo bhlàth
  'S cha bhi do bhriathran iomarcach ann,
  Tha thu faicinn -
  Tha sinn air a bhith nar inbhich
  Agus dhìochuimhnich iad na h-àiteachan far a bheil
  Bhuail seileach sinn leis na braids aca...
  A bheil cuimhne agad - bha thu airson a dhol dhan fhànais?
  Agus bha a h-uile duine airson a bhith nan caipteanan...
  Tha e uile annainn-
  Tràth san t-samhradh, pàircean,
  Bàlaichean, candy cotain -
  Co-là-breith bràthair...
  Sonas ann an gàrradh nàbaidh Anton -
  Fad an latha aig an loch, aig naoi - aig an taigh ...
  Cò ghoid an ùine agam? ..
  Agus timcheall - thionndaidh a h-uile dad liath gu h-obann ...
  Càite an deach an gaoth?
  gainmheach na mara,
  Veranda le fìon-dhearcan agus am fear sin
  Pòg le mealladh faireachdainnean -
  Feumaidh mi a dhol air ais!
  Tha mi airson fuireach -
  Far nach eil deòir
  Agus far an do rinn sinn gàire -
  Fo stoirm stoirmean an t-samhraidh...
  
  Innis
  do aislingean,
  Roinn do aislingean leam...
  Bi mar thu fhèin
  Agus fosgailte
  Tha an doras gu leanabachd gu cuimhneachain ...
  
  Bidh mi tric a" bruadar mu shàmhchair! ..
  Tha i aon
  A" coiseachd anns na gàrraidhean
  Bho chuimhne nan caillteanach!
  Agus an uairsin tha e coltach
  Dè tha eadhon
  Chan ann ann an togalaichean còig-sgeulachd gun pheantadh!
  Tha sinn nas sine...
  Gu h-àrd air na mullaichean a
  Na caistealan aisling sin -
  Na tùir aca ...
  Mar sin mì-thlachdmhor nas fhaisge
  Cho fuar leinn...
  Agus aislingean
  Stad a bhith dathte
  Agus tha fàileadh mar stàilinn orra!
  Tha mi a 'guidhe gum biodh fios agam mar a dh' fhàgas mi iad ...
  Càite
  Gus suidhe a-mach ar n-eyelids?
  Càite a bheil na Hermitages seo ? ...
  Agus càit a bheil mo charaid Misha?
  Agus cò tha a-nis
  A 'bruidhinn mu dheidhinn Tsoi
  Agus a thachd?
  Bàlaichean gossip grandmothers
  Le pocannan sreang
  Is ann leinne a tha an "Is dòcha" neo-bhàsmhor,
  Chan urrainnear lèine Kostya a chuir na àite,
  Às an Tuirc
  Earball làn fealla-dhà,
  A 'chiad puffs
  Bhanaichean, feansaichean ...
  A 'faireachdainn gu bheil dùil ri mìorbhail,
  Tha a choileanadh fuar -
  à àiteigin
  Bho chrann an neo-aithnichte -
  Bho na chaidh innse o òige,
  Leig dhomh coimhead mun cuairt! ..
  speuran dubhach
  Canar duslach nan reultan
  Ruith air falbh
  Dìomhaireachd aislingean
  Gu tur do-sheachanta
  Faireachdainnean measgaichte den àm a dh'fhalbh ...
  Agus chan eil coltas ann gun atharraich an ùine
  Na spotan de mhiannan sin -
  Gabh ris an t-uamhas
  prìosanach
  Mar sin na bi a-riamh taobh a-muigh dheth -
  Gu fealltach air inbhich
  Fèineil...
  Agus tha, uime sin, ciall-
  A" coimhead airson ciall...
  
  Innis
  do aislingean,
  Roinn do aislingean leam...
  Bi mar thu fhèin
  Agus fosgailte
  Tha an doras gu leanabachd gu cuimhneachain ...
  
  Innis
  do aislingean,
  Roinn do aislingean leam...
  Bi mar thu fhèin
  Agus fosgailte
  An doras gu leanabachd - gu cuimhneachain
  Sheinn am balach le toileachas, a dh'aindeoin 's gu robh aig an aon àm ri cuibhle trom a phutadh, mar asal pacaid. Agus b" e seo an obair chudromach agus fìor chinneasach aige.
  Stamp a" Bhan-iarla a cas bheag airson an umpteenth turas agus rinn i gàire:
  - Sgoinneil! Tha thu a' seinn gu math! A bheil an Hermitage ann an Lunnainn àlainn?
  Fhreagair Gulliver le gàire, a 'putadh a-mach a ghruaidhean pinc, breagha, leanabhach:
  - Ann an Lunnainn is e an Hermitage an fheadhainn as fheàrr agus as beairtiche san t-saoghal!
  Rinn an nighean gàire agus bhuail i am balach leis a 'chuip a-rithist le toileachas mòr. Bha stripe dearg ata air air a chorp rùisgte.
  Dh"fhaighnich a" Bhan-iarla le gàire:
  - An toil leat e?
  Chrath am balach agus rinn e gàire.
  "Is dòcha gum biodh tu a" seinn na b" fheàrr na bhith a" bualadh leanabh?!
  Chrath an nighean, agus a-rithist bha a cas rùisgte, tana, gràsmhor air a stampadh:
  - Tha e sgoinneil agus canaidh mi!
  Chuir Gulliver tweet:
  - Seinnibh flor, na biodh ioghnadh oirbh !
  Thòisich a' Bhan-iarla air dannsa, air seinn;
  Ghluais mi gu òige
  Na lean mi.
  Tha mi a" faicinn gu bheil a h-uile duine an seo a" faighinn spòrs, cogadh.
  dìreach air a son
  Dìreach dhutsa
  cogadh.
  Chan eil àite airson clann an seo
  Airson inbhich - sabaid.
  Fuirich còmhla rithe
  Na lean mi.
  dìreach air a son
  Dìreach dhutsa
  cogadh.
  Agus tha e math an sin
  An sin suidhidh mi air a" phoit.
  Agus tha e math an sin
  An sin suidhidh mi air a" phoit.
  
  Chan eil feum air airgead:
  Siorcas agus lollipops
  Tha cladach bleoghainn ann
  Eich ri taobh an tie
  dìreach dhomhsa
  dìreach airson an eich
  Stiùir.
  Pastila, slugadh,
  boghan geala,
  briosgaid milis,
  Aislingean mama.
  dìreach air a son
  Dìreach dhomhsa
  Tha iad a' tighinn.
  Agus tha mi a" faireachdainn math
  An sin suidhidh mi air a" phoit.
  Agus tha mi a" faireachdainn math
  An sin suidhidh mi air a" phoit.
  
  A Thighearna, carson a tha mi an seo.
  A-rithist
  Ruith, buaidh
  reubadh le fiaclan -
  dìreach dhomhsa
  Dìreach dhutsa
  Nise.
  Dia, smaoinich
  Dè a sgrìobhadh dhuinn
  loidhnichean dùrachdach,
  Dìreach reubaidh d" anam
  cruaidh ort
  Doirbh dhomh,
  Creid mi.
  Ceart gu leòr, ceart gu leòr
  Shuidh a" chlann air a" phoit.
  Ceart gu leòr , ceart gu leòr,
  Suidhidh clann air a" phoit.
  Seo òran iongantach air a sheinn le nighean. Agus tha seo dìreach gu math fionnar agus fionnar! Bu mhath leam Fuhrer maol fhaicinn ann an ciste!
  Rinn an nighean gàire agus rinn i gàire ri a fear eile.
  Dh" aontaich Gulliver rithe:
  - Tha thu brèagha agus dìreach super!
  Uill, dè eile a tha ri ràdh agus dè a bu chòir bruidhinn? Co-dhiù seinn, co-dhiù feannag.
  Uill, mar sin, dh'fhàs a h-uile dad gu math sgiobalta agus tlachdmhor.
  Aig an aon àm, thòisich na h-orcs, gun stad sam bith, a 'crathadh na h-ìghne air a' chrann. A bha a" coimhead gu math fionnar, agus air leth èibhinn na dhòigh fhèin.
  Ciamar nach seinn thu an seo?
  Agus tòisichidh Gulliver a" seinn a-rithist;
  Tha mi nam bhalach a rugadh ann an dùthaich naomh
  Cò ris an canar an Elfia gun chrìoch ...
  Agus chan eil àite nas fheàrr, fios air an talamh gu lèir,
  Agus ge b'e ciamar a dh'iarras tu air Dia ann an creideamh fann!
  
  Ach rugadh e na atheist àrd, fhios agad
  Ann an dòigh sineach, anns an aonamh linn air fhichead seo ...
  Bha mi airson pàrras mìorbhaileach a thogail le mo làimh fhèin,
  Càite am biodh na diathan nan daoine fhèin !
  
  Ach a nis fhuair mi stigh an fhicheadamh linn stoirmeil,
  Agus bha agam ri sabaid mar bhalach an sin...
  Biodh glòir an ridire Elfi air a ghlòrachadh,
  Bha fios againn mar luchd-sabaid Sasannach mar a dhèanadh sinn sabaid!
  
  Tha ar misneach beò anns a' chridhe òg sin,
  Agus tha m "fhuil a" brùthadh gu brùideil nam veins ...
  Dh'fhosgail buadhan cunntas gun chrìoch,
  Bidh sinn a" sabaid gu fiadhaich a latha is a dh"oidhche!
  
  Airson glòir ar n-Elfie treun,
  Dè an Lada a bheir gràs ...
  'S urrainn sinn ar ràimh gu h-eudach iomramh gu Eden,
  Gheibh sinn duais gun chrìoch!
  
  Seo ar creideamh, agus an Dia cumhachdach Svarog ,
  Agus an dealanach a tha Perun fhèin a" tilgeil...
  Soidhichidh an Teaghlach sìorruidh bòid air ar son,
  Agus tha buaidh a" feitheamh sa Chèitean radanta!
  
  Is sinne sinnsearan - solas mac mòr na talmhainn,
  Tha mi a" creidsinn gun sgèith sinn gu Mars a dh" aithghearr...
  Tha fios agam gun do rugadh mi airson buadhan a chruthachadh,
  Thugadh Abel buaidh, chan e Cain!
  
  Bheir sinn ar cridheachan airson ar dùthcha,
  Dèan seirbheis don Elf le d" inntinn agus bayonets ...
  Sgaoilidh an cerub a sgiathan o neamh,
  Buailidh sinn na h-Orks le ar dòrn!
  
  Cha'n fhaigh an nàmhaid cothrom air bith,
  Cha toir an okrmacht sinn gu ar glùinean ...
  Bhuail sinn an orcs ceart san t-sùil,
  Airson glòir nan ginealaichean as cudromaiche!
  
  Ann an Elfsia tha gach gaisgeach on phrasaich,
  Bidh an leanabh a 'tarraing na làmhan chun an inneal ...
  Òrdugh Svarog - cuir às don Fuhrer -
  Bheir Lada duais fialaidh!
  
  Chan eil dad eile san t-saoghal againn
  Nas daoire tha am bratach buadhach, sgarlaid, dearg ...
  Bhris am bàta, sgàin an ràmh,
  Tha e cunnartach a bhith a" sabaid le ar n-Athair!
  
  Chan eil fios aig duine càite a bheil oir na cruinne,
  Càite am bi speuradairean a" dol...
   Svarog an Righ uile-chumhachdach,
  Agus gheibh an ridire tabhartasan bhuaithe!
  
  
  Na biodh eagal ort, cha bhris na h-Orks sinn,
  Fiù 's anns an t-saoghal seo, tha na SA còmhla riutha, leis na leòmhainn ...
  Agus cha chuirear stad air beatha, is aithne dhomh an t-snàthainn,
  Cha bhuail iad dùthaich an athar le am bòtannan!
  
  Tha neart armailteach againn, creid mi,
  Agus tha tancaichean agus plèanaichean nan deamhain nas fhuaire ...
  Gheibh biast Orcais a" chùis air ,
  Chaidh companach Putin agus Duce a chrochadh!
  
  Tha a" bhratach dearg, is i bratach làidir a tha seo,
  Bidh e a" deàrrsadh mar phoca dearg thairis air a" chruinne-cè ...
  Chuir an elsomolka orc anns an groin,
  Le a shàilean, lomnochd, agus chan e geal!
  
  Ann an Orklin tha mi creidsinn gun tèid sinn a-steach a dh'aithghearr,
  Le òran buadhach an elfinism gaisgeil...
  'S sguabaidh sinn air falbh gach orcist,
  Gus nach bi bastards de ath-bheòthachadh!
  
  Agus an uairsin bidh pàrras anns a 'chruinne-cè,
  Tha trompaidean nan cheruban cumhachdach a" cluich...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus dèan cabhag,
  Le Elfiya Rod agus tha sinn do-chreidsinneach!
  Is e òran mar seo a tha seo agus tha e gu math fionnar agus èibhinn.
  Aig an aon àm, thug na orcs cuideachd stiallan dearg-teth de iarann gu buinn rùisgte a" bhalaich is na h-ìghne, às an robh fàileadh feòil losgaidh eadhon nas làidire, agus bha a" chlann a "sgreuchail agus a" call mothachadh bho phian fiadhaich. Bha an clisgeadh gu math làidir bho seo.
  Agus rinn na h-orcaich grannd' agus beucaich a rìs, agus thòisich iad air dannsa gu h-ifrinn. 'S e mathain dha-rìribh cumhachdach a tha seo, agus gòrach agus fàileadh. Dè an uiread de thoileachas agus de bhiadh cumhachdach a th 'aca.
  Thionndaidh Gulliver a' chlach-mhuilinn, agus thuirt an nighean ris:
  - Uill, thig air adhart, a dhuine spaideil, cuir an aghaidh aphorisms sgiathach a-rithist!
  Chrath an gille-caiptein gu dian, 'S leig sinn seachad neamhnaidean smaoineachaidh le spionnadh ath-nuadhaichte;
  Chan urrainn dhut toirt a chreidsinn air boireannach a casan a ghiùlan mas e làn bhot a th" annad!
  Tha gaol aig boireannach air brògan fasanta, ach tha e nas fheàrr dhi a dhol casruisgte na bhith air a crùidheadh le neach-poilitigs le bròg!
  Tha dà dhuilgheadas san t-saoghal, is e airgead aon dhiubh, dè eile as urrainn dhut a bhith beò, is e am fear eile dìth airgid, rud a tha do-ruigsinneach!
  Is e olc a th "ann an airgead a thèid à sealladh nuair a dh" fhàsas e ann am meud!
  Bidh neach-poilitigs cock-of-arms a" breith uighean òir, ach chan ann ann am pòcaid an luchd-bhòtaidh!
  Às aonais airgead chan eil beatha, le airgead chan eil sìth ann!
  Bheir vodca teachd a-steach don stàit, ach thig sgrios bho mhisg don rìoghachd!
  Na creid an neach-poilitigs a tha a" gealltainn beanntan òir, itealaichidh tu a-steach do chladh airson sgillinn copair!
  Tha cànan fada aig neach-poilitigs airson gealladh agus làmhan goirid airson a ghealladh a choileanadh!
  Na creid neach-poileataigs a chuireas air aodach caorach, is dòcha gur e caora a th" ann dha-rìribh!
  Bheir airgead toileachas, a-mhàin chan fhiach e sgillinn!
  Chan urrainn dhut toileachas a thomhas le airgead, ach chan urrainn dhut bròn a thomhas le deòir!
  Bidh neach-poilitigs a" toirt air falbh bearraidhean bho neach-bhòtaidh ma tha e balbh mar stump, agus le stòldachd daraich!
  Na bi a" spadadh san tobar, is dòcha nach e seo dìreach cùl-raon de gheallaidhean a chuir luchd-poilitigs a-mach!
  Na creidibh dearg òraidean, agus mellifluous gu bàs!
  Bidh am fear-poileataigs a" dòrtadh a-mach mar fheannag, ach a" briodadh feannag mar shionnach!
  Tha riaghladair gun fhiaclan nas dualtaiche cuspair a bhìdeadh!
  Tha freagairt aig an neach-poilitigs airson a h-uile càil, ach chan eil earbsa anns a fhreagairt!
  Chan eil fios aig duine dè a tha aig neach-poileataigs na inntinn, ged a tha aon gòrach air a theanga!
  Is e airgead an rud as cudromaiche ann am beatha, cha dèan e ach do bheatha gu lèir a mhilleadh gu bràth!
  Chan e stump a bhios ann, spìonaidh iad e mar steigeach agus gearraidh iad sìos e mar chraobh ghiuthais!
  Faodaidh neach-poilitigs neach-bhòtaidh a mhealladh le òraidean meala gus a dhol mar chuileag!
  Tha na beanntan òir a tha an neach-poileataigs a' gealltainn a' deàrrsadh gu soilleir, ach tha fuaim nam breug a' sileadh!
  Na smaoinich ma tha neach-poilitigs a" bruidhinn neòinean, gur e amadan a th" ann, gu bheil e airson sgillinn a thionndadh gu sgillinn!
  Chan e naomh a th" anns an neach-poilitigs, a tha soilleir don h-uile duine, ach carson a tha daoine eile a" coimhead air mar ìomhaigh?
  'S e madadh-ruadh a th' ann an neach-poileataigs ann an aodach chaorach a bhios a' rùsgadh chaorach agus a' faighinn na phòcaid!
  Ma tha thu den bheachd gun toir madadh-allaidh ann an aodach chaorach dhut cutlets airson bracaist, is e caora àbhaisteach a th" annad!
  Chan e bàrd math am fear a bhios a" reubadh a sgòrnan, ach am fear a bhios a" seinn mun rud riatanach!
  Chan eil mi a 'smaoineachadh gu bheil an reithe ann an cumhachd, tha e gu tur gòrach, tha e mar-thà air an neach-bhòtaidh a ghoirteachadh!
  Eadhon mas e gobhar a th" anns an neach-poilitigs, faodaidh e neach-bhòtaidh an reithe a bhleoghan!
  Na bhòt gu bràth le do chridhe, tha e gòrach, agus chan eil an fheadhainn le an cinn a" bhòtadh idir!
  Mura h-eil thu airson a bhith tàmailteach nad roghainn, thoir do bhòt do neach bhon taobh a-muigh, oir tha an stiùiriche an-còmhnaidh na laighe!
  Ma dhiultas daoine an riaghladair, tionndaidh beatha gu ifrinn!
  Na feuch ris a h-uile duine a thoileachadh, cha bhith thu a" fuireach anns na cathraichean gu lèir, cha bhith thu nad laighe anns na cisteachan gu lèir!
  Mura h-eil thu nad ace, chan e dìreach poker a bheir buaidh ort!
  Ge bith cò aig nach eil cairtean trump tuitidh e a-steach don deise as ìsle!
  Às aonais cairt trump a bharrachd na làimh, thèid cairt de deise sam bith a bhualadh!
  Bidh fear làidir a" tàladh boireannaich chan ann mar magnet lag!
  Bidh fèithean stàilinn a "cuideachadh le bhith a" lìonadh wallets le òr, chan eil nerves stàilinn a "leigeil leis a" wallet aoidion!
  Tha eadhon gaisgeach air a shàrachadh le eallach cho trom ri sporan falamh!
  Is iad sin na h-aphorisms a thuirt Gulliver, a thàinig gu bhith na bhalach.
  Aig an aon àm, bha na orcs a" dèanamh rudeigin dona leis a" chloinn a bha an grèim. Dà: bha balach agus nighean air a chràdh cha mhòr gu bàs agus a 'laighe gun mhothachadh, a' gabhail fois an dèidh a 'chràdh.
  Agus cho-dhùin an còrr de na balaich branndadh a dhèanamh. Thug iad a mach gillean 's caileag rùisgte, 's thoisich iad air iarunn dearg-theth a chur air an guailnibh.
  Mar chlann shìorruidh a' beucaich gu h-eucorach 's air an spùtadh ann am pian uabhasach. Chaidh an tionndadh gu bhith nan tràillean.
  Agus a bharrachd air an sin, loisg iad an craiceann cuideachd, a 'fàgail soidhne ominous ann an cruth rionnag còig-biorach.
  Ghlaodh aon bhalach:
  - Na leig leinn!
  Agus bhuail iad e le uèir bhiorach, air an taobh agus air ais. Ghlaodh am balach sìorruidh ann am pian trom.
  Rinn na h-orcs gàire aig mullach an sgamhanan airson an umpteenth turas. 'S a rùisg am beul le gathan.
  'S iad so na h-orain a tha aca, mar sin a' caoineadh 's a' fas, 'S na cluasan a' seargadh uapa, 's tu ag iarraidh pòg.
  Seo an t-orc as sine air a bhearradh ann an guth reithe gun ghearradh:
  Leig leis na h-aibhnichean fala
  A 'sruthadh air an talamh ...
  Leig leis na pianta osnaich
  Teintean anns a h-uile àite!
  
  Leig leis a 'bhàs sgrios
  A 'buain cuirp dhaoine ...
  Tha a" phlanaid a" fulang
  Tha uaill a" riaghladh!
  
  Agus na leig ach bàs
  Bidh ball feargach a" riaghladh,
  Bidh sibh uile a" bàsachadh
  Tha Satan air do ghairm gu cunntas!
  
  Cha chuidich an Tighearna
  Bidh thu a 'losgadh ann an ifrinn gu bràth ...
  Gluaisidh sinn thu san aghaidh,
  A leithid de aisling orc!
  
  Cha bhi tròcair ann
  Bàs do nàimhdean truagh...
  Chan eil duais nas fheàrr ann
  Thoir eanchainn dha na h-uile!
  
  Chan eil fios aig an nàmhaid
  Tha an orcs sin uile-chumhachdach ...
  Tha an gleoc rabhaidh a" glaodhaich -
  Bidh am buille làidir!
  
  Fris sinn na h-eunan
  Is sinne sàilean casan na h-ìghne casruisgte ...
  'S bidh sinn a' pronnadh na h-ainnir,
  Gearramaid na braids bòidhchead!
  
  Agus ma tha cuideigin a 'bualadh
  Bidh e duilich ...
  Tha glaodh làidir 'na cheann,
  Agus anns na speuran tha tàirneanach le neul!
  
  Agus ma bheir sinn buaidh
  Mar madaidhean-allaidh anns an fhàsach. .
  Bidh a" chlann a" caismeachd
  casruisgte air a" bhloc ghearraidh!
  Tha iad seo dha-rìribh beathaichean. Agus chomharraich iad na prìosanaich, nach robh airson bhliadhnaichean nan clann, gu dearbh, ach bhon taobh a-muigh, ach a-mhàin gu robh fèithean math aca, agus cha toir thu sin dha na gillean airson còrr is dusan bliadhna. Agus nach 'eil e 'na pheacadh magadh agus pian a chur air a leithid so de dhuine.
  Ach dè as urrainn dhut a thoirt bhon orcs: tha iad nas miosa na beathaichean. Agus mar sin chuir iad air falbh na prìosanaich òga. Agus gus barrachd cràdh adhbhrachadh, thòisich iad air gual loisgte a thilgeil fo chasan rùisgte, leanabachd nan braighdean òga.
  Ghlaodh a" chlann mhì-fhortanach agus shearg na deòir. An uairsin thòisich fear de na balaich, gus a neart caractar agus sùbailteachd a nochdadh, air seinn:
  Buaidh a' feitheamh, buaidh a' feitheamh,
  An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh ...
  Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh -
  Bidh e comasach dhuinn na droch orcs a bhualadh!
  
  Ged tha sinn 'nar cloinn an coltas 's an casruisgte,
  Gu tric bidh sinn eadhon ann am batail ...
  'S tha cridheachan òir aig na gillean,
  Thèid an scum a pheanasachadh!
  
  Tha Orc mar mhathain, cruadalach,
  Agus bidh e a" beucaich mar ailbhean leònte ...
  Ach ann am blàr is sinne clann nan doc,
  Cha chluinn an luchd-cur gu bàs ar n-osnaich !
  
  Cha bhi sinn gu bràth air ar glùinean,
  Cha toir sinn dìreach ar figear pròiseil ...
  Chan eil sruthadh a-steach, fios air leisg,
  Buaileamaid mar òrd !
  
  Bidh Orc uaireannan a" frioladh shàilean an fhreiceadain,
  A' losgadh casan nan nigheanan...
  Is iad so na droch dhaoine,
  Ach marbhaidh mi e, a bhalaich!
  
  Ann an cridhe leanabh, tha lasair a 'giùlan gu fòirneartach,
  Agus tha an teine dha-rìribh feargach ...
  Togaibh am bratach àrd laoch
  Chan eil crìochan agad, tha fios agad air an tiodhlac!
  
  Tha, tha na balaich le dìoghras,
  Tha sinn nar clann a-nis gu bràth ...
  Ach uaireannan bidh sinn a" deàrrsadh le tàlant,
  Agus tha rionnag a" deàrrsadh air feadh an t-saoghail!
  
  Chan urrainn nàmhaid do thionndadh gu fuaran,
  Is sinne clann pròiseil na Talmhainn...
  Agus buailidh an gille orcs le claidheamh,
  Tha e bho theaghlach titans Dhè!
  
  Gu robh an Tighearna leinn gu bràth,
  Thug e òigridh fad linntean...
  Bidh sinn a" deàrrsadh le ar casan rùisgte,
  Agus leig leis an abhainn sruthadh gun chrìoch!
  
  Cha ghràdhaich Orc, creid briathran na fìrinn,
  A chulaidh olc, ghràineil...
  Bheir sinn na mathain sin leis na giùrain
  Bidh cumhachd math sìorraidh ann!
  
  Orc fangs a' bagairt oirnn uile,
  Gun a bhith sanntach gu leòr airson fearann...
  'S esan dluthachadh maslach ifrinn Cain,
  Agus a 'tarraing neoni cruaidh!
  
  Airson mathain, creid mi,
  Chan eil annta ach cràdh a" beucaich...
  Ach is gaisgich shiorruidh sinn, clann,
  Chan urrainn dhuinn seasamh, creid mi, breugan!
  
  Tha Satan ri fhaicinn do na orcs, an neach-cruthachaidh,
  Bidh iad a" caoineadh, a" beucaich mar asail...
  Tha dreasa àlainn air an nighean
  Ged tha casan na h-àilleachd lom !
  
  Chan e, "s e orc a th" annad - madadh-allaidh caol, cas,
  Agus mathan aig nach eil nàdar na mhil ...
  Ach creid nach 'eil an droch athair uile- chumhachdach,
  Agus bidh sinn, eòlach air an itealan!
  
  Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh gu breagha,
  Cruthaich saoghal ùr toilichte...
  Chan eil clann aonaichte san sgioba tuilleadh,
  Bidh gaisgeach iodhal ùr ann!
  
  Bidh cridheachan òga a 'losgadh airson an athar,
  Tha e dèidheil air na daoine glòrmhor aige ...
  Fosglaidh sinn an doras gu saoghal ùr,
  Uill, "s e freak truagh a th" anns an orc!
  
  Thoir urram do bhalaich, nigheanan,
  Tha gaol aca, creid mi, a bhith a" cruthachadh ...
  Bidh guthan chloinne gu bhith nan gairmean,
  Tilgidh casan biodagan!
  
  Sin nuair a thogas sinn saoghal ùr
  Tha e na thoileachas dha daoine ùra ...
  Agus thèid sinn seachad gu pròiseil, tha sinn a 'togail,
  Agus gheibh an villain pàigheadh!
  Cha ghràdhaich Dia an ti a tha gul,
  Urram, ge-tà, math ...
  Creid mi, chan eil balach le nighean àrdanach,
  Tha an roghainn aige gu soirbheachas na uinneag!
  
  'S nuair thig sith do 'n chruinne-chè,
  Bheir sinn aiseirigh dhaibhsan a thuit le saidheans ...
  Le do chreideamh anns na linntean do-chreidsinneach,
  Agus air na sgiathan a 'giùlan cherub!
  Bidh clann a" seinn agus a" nochdadh le seo nach eil eagal orra ro orcs an uilc, ged a tha na creutairean sin a" feuchainn ri òrain phrìosanaich òga a bhàthadh le ròin fhiadhaich. Mar sin chuir iad air bhog cuipean fada. Bhuail iad iad air casan rùisgte ghaisgich chloinne. Ach cha do chuir iad bacadh air a 'choileanadh, agus tha e coltach nach tug iad aire do na buillean cruaidh agus gu pròiseil thilg iad suas an cinn.
  Agus ged a bha iad leth-rùisgte agus tràillean le suaicheantas, bhathas a" faireachdainn gnè nan diathan Oiliompaiceach agus na titans annta.
  
  NAIGHEACH 'S a' bhuachaille geal
  GNIOMHARA
  Bidh buidheann siorcas beag - am balach Mishka agus an nighean Alyonushka, a 'siubhal, a' sgoltadh an casan casruisgte air rathaidean creagach a 'Chrimea. Agus còmhla riutha buachaille geal - a tha dìreach do-chreidsinneach!
  . CAIBIDEIL #1
  Bha balach mu dhà-dheug agus nighean bhrèagha mu dhà fhichead a" coiseachd tro bheanntan a" Chrimea. Bhuail an casan lom, tana air clachan biorach, dearg-theth rathad na beinne. Bha e follaiseach gun robh am balach agus an nighean air iomadh slighe a choiseachd mu thràth. Dh'fhàs na buinn aca gu math làidir, elastagach, cruaidh agus cha mhòr nach robh iad a 'faireachdainn geur agus teas nan clachan.
  Agus eadhon a chaochladh, tha casan lom eadhon beagan tlachdmhor agus diog bho uachdar cho garbh.
  Bha falt a" chàraid siorcais geal mar an t-sneachda, agus bha an aghaidhean cha mhòr dubh bho losgadh grèine agus duslach. Bha brat-ùrlair aca agus innealan siorcais sìmplidh nan làmhan. Bha Cìobair Gearmailteach geal air a thrèanadh a' ruith ri thaobh. Is e beathach glè bhrèagha a tha seo. Agus bha a h-uile dad a" coimhead gu math fionnar - càraid siorcas brèagha, lùthmhor, agus cù a bheir aoigheachd agus urram dhi.
  Ach, cha mhòr gu bheil Cìobair Gearmailteach air ainmeachadh mar chù.
  Bha briogais ghoirid air a" bhalach agus thug e dheth a lèine, a" dèanamh a chorp sreangach le fèithean caol, follaiseach rim faicinn. Choimhead an nighean air na lannan aige, geur mar adan agus còmhdaichte le tan seoclaid, agus dh" fhaighnich i:
  - A mhathair, nach eil thu sgìth?
  Fhreagair am balach le misneachd:
  - Chan e, Alyonushka! Tha thu fhèin agus mise air an sàrachadh!
  Air thoiseach, nochd mullaichean dachas na mara. Thug an nighean fa-near:
  - Seadh, is àite saibhir so. Is dòcha gun urrainn dhuinn beagan airgid a thogail!
  Rinn Mishka gàire agus thuirt e:
  - Ma ghlacas sinn iasg anns a' chuan. Is dòcha gu bheil deagh bhìdeadh an seo.
  Thòisich iad a 'tighinn faisg air a' chiad dacha. Bha Alyonushka brèagha, ged a bha e beagan caol bho dìth beathachaidh agus coiseachd fada, ach sreangach, làidir agus lùthmhor. Bha an t-aodach aice goirid, rud nach robh gu math cumanta anns na làithean sin. Ach casan làidir mar sin.
  Anns a 'chiad dacha bha iad deònach gabhail riutha. Bha am maighstir airson an nighean agus an dannsa aice a mheas le toileachas. Bha iad a" dannsa leis a" bhalach. Agus rinn iad lùth-chleasachd. Agus leum e cuideachd buachaille geal tron chearcall.
  An uairsin sheall am balach cleas no dhà. Dh' amhairc am maighstir le toileachadh 's a bhean agus mac no dhà. An uairsin, thilg e nicil copair agus thuirt e ris an nighinn:
  - Chan e sin a dh'fheumas tu a dhèanamh le do choltas!
  Mhol esan de na mic, a bha na dheugaire mu chòig-deug:
  - Bheir mi dime dhut ma leigeas tu leam do chasan a bhualadh.
  Rinn Alenka gàire, agus a gàire cho geal le fiaclan agus milis, agus fhreagair i:
  - Dà hryvnias!
  Chrath an duine òg, aig nach robh mustache fhathast troimhe:
  - Gu cinnteach! Bhiodh e sgoinneil!
  Agus thug e a-mach bonn airgid dà-kopeck as a phòcaid. Agus thilg e don nighinn e. Rug i air gu deas e le a corragan rùisgte agus a casan caol is caol.
  Dh'èigh am maighstir-sgoile le urram:
  - Seo clas!
  Chrath Alenka le a falt aotrom, beagan òr-rùisgte agus fhreagair i:
  - Sin as coireach gu bheil mi nam proifeasanta!
  Agus chùm i a-mach a cas chun an deugaire. Thòisich e air am bualadh gu faiceallach. Ghluais a làmhan thairis air craiceann rèidh agus tana na h-ìghne gu socair, agus ghlan Alenka le toileachas.
  Gu dearbh, nuair a bhios balach grinn gad bhualadh, tha e uamhasach tlachdmhor, agus an seo gheibh thu tlachd às na caresses.
  Agus, gu dearbh, gheibh thu airgead air a shon cuideachd. Tha seo dìreach sgoinneil.
  Bhuail am balach a buinn gharbh, ach elastagach le lùb eireachdail den t-sàil. Chuir i tic air a cas.
  Agus rinn Alenka gàire agus bho spòrs. Agus tha e gu math tlachdmhor.
  Thilg bean a" mhaighstir bonn cuideachd dhan bhalach Mishka agus dh"fhaighnich i:
  - Leig leam strìochag air do shàil cuideachd!
  Chùm am balach a-mach a cas-rùisgte thuice. Agus thòisich boireannach òg, bòidheach eile air tic a chur ri bonn lom a' ghille.
  Rinn am mathan gàire agus ghlan e cuideachd.
  Choimhead am maighstir air a bhean gu tosdach. Ach rinn i gàire agus thuirt i:
  "Cha bhi farmad agad ri mo phàiste, an dèan?"
  Fhreagair Barin:
  - Cuir strìochag ris cho mòr 's as toil leat, ach na falbh nas fhaide na a' mhodhalachd a tha ceadaichte!
  Rinn a' bhean-uasal gàire ... Agus bha a corragan a' strì ris a' ghille le toileachas air a shàilean lom, cruinn, pinc.
  Rinn an nighean gàire agus ghlan i cuideachd. An uairsin dh'atharraich i casan. Agus rinn e gàire a-rithist. Bha e uabhasach spòrsail cuideachd.
  Ach tha tickling an-còmhnaidh dòrainneach. Ghlaodh am balach gu cruaidh:
  - Gu leòr! Faigh a-mach no cuiridh mi fios gu na poileis!
  Thog am balach agus an nighean na rudan pearsanta aca agus, còmhla ris a 'chù - cù cìobair geal, dh'fhàg iad am bothan beairteach.
  San fharsaingeachd bha Alenka àlainn. Agus fhuair mi an t-airgead agus tha e snog nuair a tha casan casruisgte air am milleadh le balaich gu sònraichte breagha.
  Agus anns an ath thaigh bha iad deònach a leigeil a-steach leis a 'ghille. Gu dearbh, an toiseach air sgàth an nighean bhrèagha. Cò cuideachd aig a bheil sgiort cho goirid, agus casan tana, làidir, fèitheach, glè ghrinn rim faicinn cho soilleir.
  Tha an nighean gu dearbh glè choltach ri tràill anns an t-seann Ghrèig. Tha an dreasa aice coltach ri tunic. Agus ciamar a bhios nighean cho breagha agus fèitheach a" dol casruisgte agus a" sealltainn cha mhòr a casan eireachdail, mìorbhaileach, air leth tarraingeach. Agus tha e duilich do shùilean a thoirt dheth.
  Cha robh ach aon mhaighstir anns an taigh seo. Tha an teaghlach an àiteigin eile. Dh" òrduich e dha Alenka a dhannsa gus a bhith a" coimhead air gluasad a bodhaig ghrinn agus air leth math, le leasachadh corporra.
  An uairsin, a 'tilgeil bonn, dh' òrduich e:
  - Seinn bòidhchead!
  Thòisich Alenka air seinn le toileachas;
  Tha mi nam nighean sìmplidh Ruiseanach
  Tha mi air a bhith thall thairis iomadh uair...
  Tha sgiort ghoirid agam
  Chòrd an iolaire ghlas ris!
  Ghuil am maighstir gu feargach :
  - Chan eil an t-òran agad glè mhath! Thig air adhart, rudeigin nas ionnsaigheach agus gnèitheach!
  Mhol am balach siorcas:
  - No is dòcha gu bheil gràdh-dùthcha nas fheàrr?
  Dh'aontaich Barin:
  - Faodaidh e a bhith gràdh-dùthcha! Ach is tusa a tha casruisgte agus a" seinn! Agus mura toil leam e, gheibh thu maidean air do shàilean!
  Chrath an luchag.
  - Ma tha thu ag iarraidh duine-uasal, an uairsin airson ruble faodaidh tu mo shàilean lom a bhualadh gu math le maide!
  Rinn am maighstir gàire agus fhreagair e:
  - Tha e nas fheàrr an nighean seo a bhualadh le cuip. Gu h-àraidh ma bheir thu aodach dhi an toiseach!
  Chrom Alenka le gàire:
  - Do thoil, a mhaighstir !
  Sheinn an duine beairteach le gàire:
  Dèan airgead,
  Dèan airgead,
  A" dìochuimhneachadh mu shàrachadh leisg
  Dèan airgead,
  Dèan airgead,
  Agus tha an còrr uile sgudal!
  Agus tha an còrr uile sgudal!
  Fhreagair Alenka:
  - Toilichte gun airgead
  Faodaidh tu a bhith...
  Droch dhaoine -
  Cunnt buinn!
  Bha Barin ag èigheach:
  - Faigh mìle lasadh!
  Thuirt am balach siorcas:
  - Ma tha thu ag iarraidh maighstir, bheir mi dhut abairtean glic an àite òrain!
  Rinn an duine beartach gàire, agus fhreagair e:
  - Thig a bhalaich, bidh e nas inntinniche!
  Thòisich am mathan air briathran sgiathach a chur an cèill;
  'S dearg an dleasdanas do 'n Athair, le diadhachd gun suim !
  Tha cogadh na dheuchainn dha na daoine tuigseach, socair airson an fheadhainn làidir, spòrsail dha na h-amadan! -
  Chan eil e spòrsail a bhith nad stoc gàire, chan eil e dòrainneach toirt air daoine eile caoineadh!
  Tha deagh riaghladair coltach ri mil shiùcair, an toiseach bidh iad ga reamhrachadh, an uairsin bidh iad ga spìonadh !
  Agus thèid an droch riaghladair, mar chonn-fhiodha, a spìonadh a-mach an toiseach agus an uairsin a phronnadh!
  Tha, tha òr bog, ach tha sgiath do-ruigsinneach furasta a chruthachadh!
  Tha càileachd an-còmhnaidh nas àirde na meud - chan eil eadhon cuan de bhrochan eòrna na chnap-starra do thuagh!
  Tha olc làn de neart nuair a tha math air a lagachadh le eagal!
  Tha fealla-dhà math airson an àite, spàin airson lòn, ach tha cuideachadh ann an trioblaid!
  Is dòcha gu bheil thu fortanach uair no dhà - gun sgil, bidh fortan a" falbh!
  Cò nach e Leo Tolstoy, an tramp litreachais sin!
  Chan fheum thu a bhith air do bhreith Tolstoy airson a bhith nad chnap litreachais!
  Nach òl sinn airson barrachd mhnathan a bhith againn na adhbharan airson a bhith a" sèideadh aig sgaradh-pòsaidh!
  Tha lust air barrachd fhireannaich a sgrios na truas boireannaich!
  Sùil cheart a" lùbadh làmhan, chan eil an nàmhaid na ionndrainn - geàrr-fhradharc!
  Chan eil feallsanachd a 'leudachadh beatha, ach ga dhèanamh sgeadaichte, a' sìneadh nam pìosan!
  Bidh an seanailear a" buannachadh le sgil, am bùidsear a rèir àireamhan, an sàr-eòlaiche le ealain, an neach a tha a" leigeil a-mach le meallta!
  Mar sin òlamaid gus nach bàsaich dòchas, agus nach bàsaich a‑mhàin an fheadhainn nach eil ga fhìreanachadh!
  Bàsaichidh dòchas mu dheireadh... Agus 's iad an fheadhainn nach eil ga fhìreanachadh an toiseach!
  Ann an cogadh, tha loidsig na bhun-bheachd càirdeach - mar seoclaid, cha robh ùine agam a bhith a" coimhead air na leacan mar a bha iad nam bheul mar-thà, cha robh tìde agam slugadh, oir bha iad mu thràth a" snàgadh air gach taobh!
  Bidh soirbheachas uaireannan a 'fàileadh dona, tha coileanadh a' giùlan corp, ach chan urrainn dha toileachas a bhith a 'goid!
  Tha Dia air uachdar gach ni , agus tha an Diabhal na mhion-fhiosrachadh!
  Tha e mì-thlachdmhor a bhith air a bhualadh eadhon dha masochist!
  An rud nach eil fios aig Dia - dìreach ceist nach b 'urrainn dha freagairt!
  Tha muncaidh nas fheàrr na fear, oir chan urrainn dha a bhith ach beathach gu litearra!
  Tha searmon nach treòraich gu math coltach ri slighe a bheir gu tuagh!
  Tha togail theagasg sam bith air teacsaichean an t-Soisgeil coltach ri bhith a" sgrùdadh meacanaig cuantamach bho sgeulachdan sìthe nam Bràithrean Grimm!
  Tha e duilich a bhith nad Dhia, ach tha e gu tur do-ruigsinneach fuireach na dhiabhul!
  Bidh an inntinn ceithir uiread de neart eadhon ged a dhùblaicheas an àireamh de nàimhdean!
  Tha beatha na cho-rèiteachadh leantainneach, chan ann le daoine, ach le nàdar!
  Tha tolokolny air a" mhaoil , a tha a" ciallachadh gu bheil an luaidh fionnar!
  chan eil laghan sam bith sgrìobhte airson amadan, chan eil laghan nàduir air an òrdachadh airson ginealaichean!
  Bheirear cànan do na glic a bhith a" falach smuaintean mu rudan gòrach agus gun bhrìgh!
  Ge b'e neach a chì an èibhinn anns a' bhròn, bidh e air a dhalladh le fìor aoibhneas!
  - Dèan cabhag - dèan cabhag gu slaodach! Faigh còig bhon leasan - fuasgladh gnìomh duilich!
  Chan eilear a' breithneachadh buannaichean... Ged a bhios iad uaireannan a' dèanamh cùis-lagha!
  - Tha gòrachas daonna na charaid - diathan a tha nàimhdeil do dhaoine!
  Tha duine ann an sabhal na dhuine, agus chan èirich muc ann an lùchairt os cionn torc!
  Tha dà rud neo-chrìochnach ann: an cruinne-cè agus innleachdas daonna - ge-tà, tha a 'chiad fhear càirdeach, agus tha an dàrna fear iomlan!
  An rud nach toil leis an Ruis a bhith a" draibheadh gu luath, ach diabhal itealaich luath!
  - Ann an ifrinn, chan eil a h-uile duine ag iarraidh, ach chan urrainn ach beagan a bhith a 'blasad a' mhiann airson cothrom diabolical!
  Ach gun uisgeachadh le deòir, chan urrainn duine foghar an aoibhneis a bhuain, agus às aonais uisgeachadh às deidh sin, chan fhàs laurels soirbheachais!
  Tha Dia anns na h-uile ni, no air an uachdar, agus tha'n Diabhol as eugmhais nithe, no ann an doimhne easbhuidh tàbhachdach !
  Ge bith cò a bheir an ùine a bhith faiceallach sàbhalaidh e sìorraidheachd air an tiodhlacadh aige!
  Is òr an t-sàmhchair, is airgiod am focal, ach tha na h-uiread a' dòrtadh a mach à beul mnà, 's gu bheil eadhon daoimeanan a' lasadh !
  Tha sàmhchair buidhe agus cha bhith e a" meirgeadh bho stòradh fada de shruthan siùbhlach!
  Agus caillidh òr a luach ma thèid a thiodhlacadh gu sàmhach anns an talamh!
  Bha am balach gu math brèagha a" bruidhinn aphorisms le faireachdainn mòr agus a" stampadh a chasan rùisgte.
  Rinn am maighstir gàire agus thilg e bonn dhan leanabh siorcais. Agus rug Mishka oirre le a òrdagan rùisgte. Agus an uairsin thilg e a-steach do phòcaid na shorts aige.
  Thuirt an duine beairteach:
  - Chan eil e dona! Ach chan eil gu leòr!
  Mhol an nighean:
  - Tha thu ag iarraidh orm seinn!
  Chuir am maighstir an aghaidh:
  - Chan eil seo riatanach! Is fheàrr do chasan lom a chuir orm!
  Chrath Alenka:
  - Gu math! Do thoil!
  Thug an duine beairteach cas-rùisgte na h-ìghne na làmhan agus thòisich e ga fhaireachduinn gu garbh. Bha an nighean sàmhach mar fhreagairt. Agus chuir i eadhon gàire a-mach.
  Thug am maighistir a-mach bonn airgid eile, thilg e dhan ghille e agus beucaich e:
  - Leigamaid a-mach fhathast aphorisms! Bidh mi a' caoineadh!
  Thòisich am balach siorcas Mishka air a dhòrtadh a-rithist. Air an t-slighe, chan e gliocas leanabh;
  
  Chaill sinn uaireannan, uaireannan bhàsaich sinn, ach cha deach na Ruiseanaich sìos!
  Bidh sgil a" dol an àite meud, ach chan urrainn dha meud ach sgil meallta a chuir an aghaidh!
  - Ann an corp fallain, agus an spiorad ambal - agus an lag na feola - an t-anam a' seargadh !
  Bidh fuil a" deàrrsadh mar òr, ach bidh anaman meatailt a" meirgeadh bhuaithe!
  Bidh eadhon òr a" meirgeadh mura tèid cridhe a thilgeil bhuaithe!
  Chan e fèisteas a th" ann an cràdh, ach obair chruaidh bhon roinn seirbheis, anns a bheil truas don neach-dèiligidh marbhtach dhut!
  Tha anam an duine shaibhir gràdhach, ni's mò na bonn òir, far am bheil iad ga ghabhail agus a' cumail ris !
  Tha òr buidhe mar dhath a' bhrathaidh, mìn mar thoil an fhir a tha san amharc, trom mar choguis an fhir-brathaidh !
  Tha pian coltach ri màthair-chèile, obsessive, olc, tha mi airson faighinn cuidhteas e, ach ... às aonais cha bhith thu pòsta le buaidh!
  Nuair nach eil an nàmhaid a 'gèilleadh, bidh iad ga sgrios, agus nuair nach eil e a' gèilleadh, bheir innleachdas buaidh!
  Chan eil e gu diofar ma bhàsaicheas boireannaich an nàmhaid, is e mòr-thubaist a th" ann ma tha na fireannaich againn air an eanchainn a thoinneamh!
  Tha e furasta ann am blàr nuair nach e cràdh a th" ann an ionnsachadh, ach dibhearsain feumail!
  Eadhon ann am briathran Chrìosd, tha a sheirbhisich a 'coimhead airson rudeigin a tha a' frithealadh neo-riaghailteachd dhiadhaidh!
  Tuitidh clòsaid mhòr gu fuaimneach, agus thèid glòir àrd don fhear a leag sìos e!
  Nuair a tha am masg sgileil, chan fheum sinn leisgeul!
  Nas trice bidh aibhnichean dearga a 'sruthadh air sgàth òraidean dearga agus gnìomhan dubha!
  - Co tha gu bhi air a shàthadh, nach criothnaich air an ròp !
  Mar as àbhaist, thionndaidh e a-mach, ach cha robh iad ag iarraidh!
  Tha bàs airidh air cuibhreann nas fheàrr na beatha, leis gu bheil an ùine aige a" fàgail barrachd phàirtean gun choimeas airson taghadh! -
  Geallaidhean a 'toirt robbed cinnteach!
  Tha bonn òr bog, ach nas marbhtach na peilear, bidh e a" bualadh dìreach sa chridhe agus a" toirt a-mach an eanchainn!
  Is e teicneòlas dia a" chogaidh - agus tha an saboteur aige na atheist!
  Chruthaich Dia an cruinne-cè ann an sia latha, agus bidh an duine a "pàigheadh airson a h-uile sìorraidheachd airson mionaid de laigse a rinn an duine!
  Chaidh iad a-steach air a' chlòimh, ach cha do thill iad le càr càball !
  Ruith, ach na ruith air falbh, tog, ach na dèan losgadh air ais, buail, ach na bi a" sabaid air ais, agus nas cudromaiche, òl, ach na bi leisg!
  Chan fheum duine cluasan asal marbh, ach tha cluinntinn sionnach beò na thiodhlac dhaibhsan aig nach eil feum air asail gus an amas a choileanadh!
  Bròg d" inntinn, bidh thu gu bràth nad shuaicheantas!
  Tha cogadh na èadhar dha na sgamhanan, ach dìreach air a mheasgachadh le gas dà-chànanach!
  Mura h-eil an nàmhaid airson a leigeil seachad agus nach eil fios aige ciamar a chailleas e, bheir sinn air a leigeil seachad agus cuir às dha airson buannachadh!
  Tha droch dhaoine dèidheil air draoidheachd dhubh, deagh dhaoine geala!
  Tha marbhadh ann an cogadh duilich sa phròiseas, tàmailteach ann am beachd, ach dè cho math sa cheann thall! Mar sin tha cogadh a' toirt slàint' do'n anam, a' cruadhachadh do'n chorp, agus a' glanadh an sporan !
  Air uairibh lionaidh an cogadh am pòr gu mòr, agus ann an tomhas direach ri lànachd na fola a chaidh a dhòrtadh, agus ri falamhachd a' chridhe thruaillidh !
  Dh" ainmich am balach aphorisms gu math breagha agus le faireachdainn.
  Dh"fhairich am maighstir casan cas-rùisgte na h-ìghne. An uairsin phòg e i lom, bonn elastagach agus thug e fa-near, a 'tilgeil bonn:
  - Fìor mhath! Tha do chasan brèagha! A-nis leig leis a" bhalach seinn! No mura can e, is urrainn dhomh a chas a chur na theine le inneal-solais!
  Fhreagair am mathan le gàire:
  - Codal nas fheàrr!
  dh'eirich an duine beartach :
  - Mar sin seinn!
  Agus ghabh an gille-siorcais e, agus sheinn e le faireachdainn agus faireachdainn;
  Tha e iongantach na rinn thu
  Tha gràs air a thilgeil air a 'chinne-daonna ...
  'S tusa thug an Dia naomh
  Aigne anam tròcair cridhe!
  
  tharruinn Lucifer air adhart gu Sodom,
  Toradh peacaidh agus moit ...
  Thog e an claidheamh gu naomh, righ-chathair an Tighearna,
  Agus cho-dhùin e gu bheil e a-nis Uile-chumhachdach!
  Dh'èigh am barin gu dian:
  - Chan eil! Chan eil mi ag iarraidh òrain air cuspairean creideimh! Tha mi nam pheacach agus tha gaol agam air peacadh!
  Thuirt Mishka:
  - Is urrainn dhomh fear eile a dhèanamh!
  Fhreagair an duine beairteach:
  -Chan eil! Leig leis an nighean seinn nas fheàrr! Dè an t-ainm a th" ort an sin?
  Fhreagair an siorcas:
  - Ailean!
  Bha Barin a' caoineadh:
  - Seinn Alenka!
  Sheinn an nighean le mòr fhaireachduinn agus dealas ;
  Is mise an nighean as làidire san t-saoghal
  A rugadh ann an purity. .
  Chan eil mi nas bòidhche air a 'phlanaid -
  Bidh sinn a 'soirbheachadh anns a h-uile àite!
  
  Biodh an Ruis ainmeil airson a h-uile duine as iongantaiche,
  An dùthaich a thug buaidh air an t-saoghal gu lèir ...
  Leig le daoine a bhith nas inntinniche sa bhad
  Tha gaisgeach sam bith na fhìor iodhal!
  
  dìonaidh mi an dùthaich naomh
  Càite a bheil ar sinnsearan a 'creidsinn an fheadhainn as làidire ...
  Faigh a-mach daoine a tha casruisgte,
  Is i iolaire a th" innte, chan e gealbhan!
  
  Bha mi nam bhall Komsomol ann am beatha a dh" fhalbh,
  Bha na faisisteach a' sabaid cho ainmeil...
  'S bha guth na h-ighinn cho soilleir,
  Agus anam soilleir èadhar!
  
  Shabaid mi gu treun faisg air Moscow,
  Bha an nighean casruisgte anns an fhuachd...
  Agus smaoinich air mo chuideam cho uamhasach,
  Bhris i aodann Fritz le a dòrn!
  
  Airson glòir Iosa ar bratach,
  Agus cuideachd an Dia Svarog as motha ...
  Gu bràth bidh an Lada ro-naomh leinn,
  Agus an Dia Geal as soilleire san t-saoghal!
  
  Is sinne na daoine a rugadh ann an solas na grèine,
  Bhrosnaich Yarilo sinn gu gnìomh ...
  'S tha oran nan caileag 'ga dòrtadh gu dian,
  Feuch, tha an cerub a" sgaoileadh a sgiathan!
  
  Loisg mi bho inneal-ghunna gu h-iomchaidh,
  Tilgeil tiodhlac le cas-rùisgte ...
  Thilg mi mo lìon air an fhaisisteach,
  Tha an nighean a" coimhead beagan aosda!
  
  Fear-cogaidh, beachdaich mi o Dhia,
  Cruthaich saoghal far a bheil bòidhchead ...
  Ann an ainm an Svarog as motha,
  Ann an anam na bòidhchead, bidh bòidhchead ag ath-bheothachadh!
  
  Dhìon sinn an Kremlin bho na Nadsaidhean,
  Bha e comasach dhuinn a h-uile duine a chunntadh aig aon àm ...
  Cha tig, cha tig dì-ghluasad bho nighean,
  Agus bhuail sinn am Fritz dìreach san t-sùil!
  
  Air son glòir a' chomuinn shiorruidh,
  Bha mi a" sabaid casruisgte mar bhall Komsomol ...
  Sgriosaidh sinn na treudan faisisteachais,
  'S nach geill an stàilinn sin do naimhdean Rus' !
  
  Bha nigheanan a" sabaid faisg air Stalingrad
  Aleli mar ruby tha nipples aca ...
  Chì sinn co-mhaoineas a dh'aithghearr,
  Gun eòlas air bròn is fadal!
  
  Is sinne na caileagan as fheàrr san Fatherland,
  Tha mi cha mhòr rùisgte ball Komsomol...
  Ach mar sin phronnadh an Reich bho inneal-ghunna,
  Nach deach na Gearmailtich a-steach don chompanaidh againn!
  
  Ann an ainm an Ruis as radiant ,
  Tha mi a" creidsinn gum bi a h-uile dad glè mhath ...
  Iosa mòr creid an rùn,
  Ged a tha na sligean chisel a 'bualadh!
  
  Ann an ainm ar mòr-thìre,
  Ruithidh sinn air falbh na faisisteachan olc...
  Stadamaid treudan an fhiadhaich,
  Eadhon ged a tha am mèirleach olc ann an ionnsaigh feargach!
  
  Biodh ainm Ìosa a" deàrrsadh mar ghrèin,
  Gun toir Màthair Màiri pàrras mòr...
  Airson Lada Uile-chumhachdaich is clann sinn,
  Agus bidh thu a 'sabaid gu gaisgeil agus dàna!
  
  Ann an ainm ar mòr-thìre,
  Dè thug co-mhaoineas anns a h-uile àite ...
  Bidh naoimh bho na h-ìomhaighean a" deàrrsadh, chì mi na h-aghaidhean,
  Ann an aon teaghlach an Tighearna!
  
  Ann an ainm an Uile-chumhachdaich Svarog,
  Criosd ar Slànaighear Uile-chumhachdaich...
  Feumaidh sinn a bhi cosmhuil ri Dia an Teaghlaich,
  Air a' Chruthadair Neo-chrìochnach gu lèir!
  
  Seadh, togaidh Rus 'am bratach shuas fèin,
  Bidh sinn a" fàs nas làidire agus nas glice...
  Ged a bheir Genghis Khan ionnsaigh gu cas,
  Ach tha na nigheanan againn fhathast nas glice!
  
  Mar sin tha mi ag innse dhut a dhaoine, rachaibh air a shon,
  Dèan seirbheis do na Diathan Ruiseanach dìleas dhuinn ...
  Agus sàbhail anaman Ruiseanaich ann am blàr,
  Ged a tha e a" pacachadh ifrinn punch!
  
  Bidh sinn a" buannachadh, tha fios agam air seo gu cinnteach
  Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air a h-uile faisisteach...
  Cha phronnaich Cain luchd-cogaidh an athar,
  Agus le rughadh bagarrach bidh am mathan beò!
  
  Nì sinn a h-uile rud glè fhionnar,
  Nì sinn a" chùis air Fritz agus Mongols gu lèir ....
  Às deidh na h-uile, tha e cunnartach sabaid le nigheanan,
  Tha fios aig muinntir na Ruis do-chreidsinneach!
  
  Bidh sinn uile a' nochdadh gruaimean uabhasach,
  Brisidh sinn adhaircean Genghis Khan...
  Ann an ainm na glòire gun chrìoch,
  Biodh dànachd glè shoilleir ann!
  
  Bidh, bidh sinn gu brèagha a" sabaid ris na caileagan,
  Taisbeanadh air an ìre as àirde san t-saoghal a. .
  'S e gaisgeach a th' annam, agus chan e clown a th' ann am m'anam...
  Agus bheir Dia duais do Chrìosd airson buadhan!
  
  Brisidh sinn tumen Genghis Khan,
  Bidh caileagan ann am blàr air Kalka...
  Chan urrainn cur an aghaidh a" bhuille ifrinn
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin!
  
  Mar sin gearraidh mi naimhdean, creid mi, gun aireamh,
  Is urrainn dhomh a" chùis a dhèanamh orra mar mheanbh-chuileag...
  Creid mi, tha obair chruaidh againn,
  Ged tha beatha cho lag ri snàthainn sìoda!
  
  Ann an ainm Lada, a Mhoire bheannaichte,
  Dè thug òigridh agus gaol ...
  Tha sinn nar nigheanan le casan gu tur lom,
  Sailleadh sinn an nàmhaid gu poll agus fuil!
  
  Thig Criosd, agus èiridh na mairbh
  Perun, Yarilo, Dia Geal, Svarog ...
  Tha iad aon, tha fios aig daoine onarach
  Agus os cionn na cruinne tha an t-Slat Uile-chumhachdach!
  
  Ann goirid, bidh ar sonas buan,
  Sgoinneil agus iongantach airson aoisean ...
  Tha araon neamh agus talamh ann an cumhachd mor,
  Agus neo-bhàsmhorachd, agus òige gu bràth!
  
  DUAN AN DIA MHIC ARD
  GNIOMHARA
  Tha balach agus nighean a 'crìochnachadh ann am Moscow anns an treas linn air fhichead. Tha coltas gu bheil a h-uile dad gu math, agus air a 'phlanaid Talamh tha fìor phàrras, òigridh shìorraidh, agus chaidh ìmpireachd fànais mòr a chruthachadh. Ach gu h-obann tha am balach Vitaly ag ionnsachadh gu bheil e glè choltach ris an Dia as àirde san fheòil.
  . CAIBIDEIL #1
  Am balach Akulov agus an nighean gaisgeach Albina anns a 'bhaile mhòr. Tha e coltach ri Moscow, ach bho àm an treas linn fichead. Is e seo an àm ri teachd ann an dà cheud bliadhna. Tha am baile-mòr, gu dearbh, air fàs. Bha skyscrapers coltach ri beanntan, agus gu math dathach. Tha foirmean coimheach aca cuideachd, mar eisimpleir, an seòrsa reòiteag dathte ann an glainne òir. No, mar eisimpleir, seachd turtaran ann an platanam nan seasamh air mullach a chèile.
  Bha togalaichean ann cuideachd a bha coltach ri ionnsramaidean ciùil, spìosrach le rudeigin àlainn.
  Agus san adhar, bha grunn itealain de dhiofar chruthan a" reubadh. Tha a" mhòr-chuid, ge-tà, ann an cumadh drop, no leithid iasg mara le sgiathan buidhe.
  A bharrachd air an sin, chaidh na figearan a-mach air itealan. Bha an dà chuid inbhich agus clann an seo. A bharrachd air an sin, tha coltas òg air na h-inbhich uile, gun a bhith nas sine na sia bliadhna deug a dh'aois.
  Agus bha plastaig a" sruthadh air a" chabhsair cuideachd. Leum clann bheag air, a" stampadh an casan, agus an uairsin dh" fhalbh iad mar bhàlaichean ping-pong.
  Thug Vitalik fa-near le gàire:
  - Saoghal iongantach!
  Dh"aontaich Albina:
  - Tha, èibhinn agus reusanta airson mìorbhailean!
  Bha am balach agus an nighean a" coiseachd air uachdar le sgàthan, meòrachail. Bha an casan lom, coltach ri casan chloinne. Agus bha iad a 'faireachdainn gun robh iad a' faighinn tic le tonnan crathaidh.
  Air thoiseach, bha fuaran grandiose ri fhaicinn, a bhuail jet aon gu leth cilemeatair a dh'àirde, agus chaidh e tron adhair, a 'deàrrsadh le daoimeanan. Agus bha na h-ìomhaighean fhèin, ann an co-dhèanamh an fhuarain, air an lasadh le meatailt sònraichte, neo-aithnichte, a bha tòrr na bu ghile na an t-òr agus a bha a" deàrrsadh le dathan a" bhogha-froise.
  Agus bha na h-ìomhaighean fhèin brèagha ann an cumadh agus air an gluasad.
  Chrath Vitalik.
  - Lorg iongantach. Is e fuaran a tha seo - nas fhuaire na Peterhof!
  Thuirt Albina le gàire:
  - Saoghal àm ri teachd soilleir, fionnar.
  Rinn am balach agus an nighean beagan nas luaithe. Bha Albina tòrr na b' àirde na Vitalik 's gum faodadh duine smaoineachadh gur e màthair agus mac a bh' annta. A bharrachd air an sin, san àm ri teachd seo, cha robh seann daoine ann. Fhuair daoine oigridh shiorruidh, agus b' urrainn daoin a bhi gàirdeachas nach robh aca ri ùine a chaitheamh air bearradh gun fheum agus mì-thaitneach.
  Bha stiallan òir is platanam air cuid de thogalaichean ann am Moscow teachdail. Cuideachd, bha clàran-bùird soilleir a 'losgadh, suas ri cilemeatair ann am meud, air an deach cartùnaichean fionnar a shealltainn.
  Bha na h-itealain a bha a 'sgrìobadh tron adhair chan ann a-mhàin brèagha agus dathte agus cumadh gràsmhor, ach bha iad cuideachd a' fàileadh mar chùbhraidheachd Frangach daor, no 's dòcha eadhon nas tlachdmhoire.
  Agus bha uachdar nan ceàrnagan coltach ri sgàthan, blàth, agus aig an aon àm dh'èirich e. Nuair a chaidh buinn rùisgte deugairean, balach is nighean, air adhart, dh" èirich lorgan-coise gràsmhor, cha mhòr leanabh. A bha a" deàrrsadh ann an dathan eadar-dhealaichte, mar gum biodh e air a tharraing le pinn tip-feilt. Agus an uairsin chaidh iad à sealladh.
  Thuirt Albina le gàire:
  - Dìreach mar ann an caisteal na Banrigh sneachda!
  Chrath Vitalik a cheann:
  - Chan eil! Tha e blàth an seo agus tha an saoghal làn de dhhathan.
  Chaidh fear òg agus nighean suas thuca. Bha iad glè bhrèagha, ach bha an aghaidhean air am peantadh, mar dhealbhan air cèic.
  Dh"fhaighnich an duine òg den chloinn:
  - Cò às a tha thu?
  Fhreagair Vitaly:
  - Bho Moscow!
  - Carson a tha thu a 'coiseachd?
  Fhreagair Albina:
  - Bu mhath leam itealan a cheannach. Càit a bheil na bùthan agad?
  Rinn an nighean a bha ri taobh an òganach gàire agus fhreagair i:
  - Chan eil duine a 'cleachdadh nam bùthan. Tha lìonra Hypernet ann , agus troimhe tha a h-uile dad air a lìbhrigeadh gu tur an-asgaidh.
  Chuir Vitalik tweet le gàire:
  - Dè cho fada 's a tha an adhartas air tighinn?
  Gu mìorbhailean nach fhacas a-riamh ...
  Dh'fhàs a h-uile rud gu tur an-asgaidh
  A-mhàin le buannachd, gu faiceallach!
  Thuirt an duine òg:
  - Agus tha fios agad mar a tha e coltach ri ar Dia. Is dòcha gur tusa a mhac?
  Rinn am balach gàire agus fhreagair e:
  - Chan eil! Chan eil mi eòlach air m" athair. Ach mas e Dia a th" ann, cha bhiodh e na iongnadh dhomh.
  Thuirt an nighean le gàire:
  - Anns an t-saoghal againn, chan eil dad iongantach ann an coltas sam bith, chan eil! Faodaidh tu an corp atharrachadh le bhith a" cleachdadh prògram sònraichte anns an Hypernet . Is ann ainneamh a bhios daoine a" dèanamh seo, oir ann am matrix geama Hypernet , faodar seo a dhèanamh, san fharsaingeachd, le oidhirp inntinn agus sa bhad. Agus ma dh"atharraicheas tu thu fhèin ann an da-rìribh, chan aithnich iad thu tuilleadh. Tha, agus feumaidh tu cead bho Mhinistrealachd a" Ghràdh.
  Chuir Albina iongnadh air:
  - Ministreachd a 'ghràidh?
  Sheall an nighean suas agus fhreagair i:
  - Agus tha e coltach nach ann bhon ìmpireachd againn a tha thu! Is dòcha gu bheil duilgheadasan cuimhne agad?
  Bha Vitalik a 'caoidh:
  Tha sinn nar luchd-siubhail ùine!
  Thuirt an duine òg:
  Mura h-e fealla-dhà a tha seo, an uairsin ...
  Aig an aon àm, nochd dusan nighean bhrèagha ann an deiseachan orains timcheall orra. Agus chomharraich iad dà ghunna-inneal fionnar a chaidh a thilgeil a-mach.
  Bha Vitalik a 'caoidh:
  - Tha sinn air teachd le sith !
  Chuir Albina tweet:
  - Tha sinn fhathast nar daoine òga, na bi a" losgadh oirnn!
  Thuirt an nighean le falt ruadh agus èideadh:
  - Cha dèan sinn cron ort. Is e dìreach nach eil nanobots agad agus feumaidh tu faighinn a-mach cò às a thàinig thu.
  Thuirt Vitalik:
  - O chàmhal !
  Aig an àm sin, bhuail sailean uaine, farsaing am paidhir, gu socair agus gun phian, a 'tionndadh mothachadh.
  Cha robh ùine aig Vitalik dad fhaicinn agus smaoineachadh, oir bha e a-rithist ann an cuimhne shoilleir.
  Còmhla ri Albina, bha iad a 'crochadh ann an àite follaiseach. Mu 'n cuairt orra bha mar dhall gorm. Agus aig an aon àm, na gluais eadhon do mheur bheag.
  Nochd nighean bhrèagha air am beulaibh, le falt fo gach dath den bhogha-froise.
  Rinn i gàire:
  - Rinn sinn mion-sgrùdadh agus fhuair sinn a-mach gur ann à Moscow a tha thu ann an 2023. Is e a" cheist ciamar a thàinig thu thugainn? Agus nas fhaide air adhart, tha e coltach gu bheil thu nad chàraid an-fhoiseil. Tha an coimpiutair ag ràdh gur dòcha gur tusa an t-Uile-chumhachdach agus Màthair Dhè aig an àm sin.
  Thuirt Vitalik, bha a guth ri chluinntinn:
  "A bheil sin mar sin... Tha e coltach gum bi mi a" riaghladh an ìmpireachd seo san àm ri teachd!"
  Thionndaidh an nighean agus fhreagair i le guth milis:
  - Chan eil sinn a 'dùnadh a-mach rud sam bith. Ach tha an t-Uile-chumhachdach a-nis anns an hypercapital Ultravillians , agus is e galaxy nàbaidh a tha seo! Feumaidh tu a bhith air a lìbhrigeadh dha, agus an uairsin bidh iad a 'co-dhùnadh dè a nì thu leis a' chàraid agad.
  Thuirt Albina:
  "Ach chan urrainn dhuinn sinn fhèin a mharbhadh san àm a dh'fhalbh, an urrainn dhuinn?"
  Fhreagair an nighean:
  - Tha e an urra ri Dia agus Màthair Dhè co-dhùnadh! Airson a-nis, tha do choltas na dhìomhaireachd mòr bhon chòrr. Thèid do chuir an-dràsta gu Ultra-Babylon fo neach-dìon mòr, a" luchdachadh capsal fànais neoni. Gus nach bi thu sgìth air itealaich, tha do mhothachadh anns an supermatrix Bidh e comasach dha Hyperneta geamannan a mhealtainn airson a h-uile blas. An do thuig thu?
  Fhreagair Vitalik:
  - Cluich anns an treas linn air fhichead - dè a dh'fhaodadh a bhith nas fheàrr!
  Thuirt Albina le gàire:
  - Is toil leam seo cuideachd!
  Rinn an nighean gàire farsaing agus shìn i a làmh. Agus bhuail tonn pinc, bog Vitalik agus Albina.
  Bha am balach agus an nighean anns a" bhaile. Chan eil e cho soilleir agus cho dathach ri Moscow san treas linn air fhichead. Agus mu dheireadh an fhicheadamh linn.
  Bha an dineosaur mòr a" frasadh air na sràidean air a chasan deiridh, a" bualadh air taighean faisg air làimh le earball agus gan sgrios. Cuideachd, leudaich na spògan aige no, air an làimh eile, giorrachadh, ag adhbhrachadh sgrios agus bàs do dhaoine.
  Agus ruith iad air gach taobh. Ach, b" e clann a bh" annta uile gun a bhith nas sine na dusan. Ruith balaich is caileagan air falbh. Bha cuid dhiubh ann an èideadh poileis. Agus chan e aon inbheach, eadhon deugaire.
  Chualas guth taitneach, boireann:
  - Stad an dineosaur agus sàbhail a" chlann!
  Dh"fhaighnich Albina:
  - Agus ciamar a nì thu e?
  Fhreagair an guth:
  - Is e geama mar sin a th" ann. Smaoinich dhut fhèin.
  Chrath Vitalik a ghuailnean agus sheinn e:
  - Thig air adhart, a shàbhalaiche-beatha ,
  Tionndaidh gu sgiobalta gu ròp leum!
  Rinn Albina gàire agus dh"fhaighnich i:
  - Ciamar a tha thu?
  Fhreagair am balach genius le misneachd:
  - Luath no mall, nochdaidh sanasan agus piàna anns na preasan sa gheama. Seo, mar eisimpleir, iad sin!
  Agus thug an gaisgeach òg le òrdagan rùisgte leis, agus thog e pìos leacag on chabhsair, agus thilg e ann an togalach àrd e. Dh'itealaich a 'chriomag ann an arc agus bhuail e am bonn. Ghluais an structar mòr, agus leis a h-uile neart a ghabh e agus thuit e air an dineasur. Chrath Togo gu brùideil, agus thòisich an uilebheist air tuiteam.
  Dh" innis Albina le toileachas:
  - Is e gluasad ridire a tha sin gu dearbh!
  Rinn Vitalik gàire agus fhreagair e:
  - 'S dòcha gluasad staile!
  Thug an dineosaur, air a phronnadh sìos ri taobh an togalaich, e agus chrùb e a-steach tòrr guma cagnaidh agus candy. Rinn a" chlann a bha a" fuireach anns a" bhaile-mhòr seo cabhag sa bhad airson grèim fhaighinn. Bha sandallan a" frasadh, sneakers, agus bha sàilean lom aig cuid.
  Bha tòrr fuaim ann.
  Sheinn Vitalik le gàire:
  Tha leanabachd na àm iongantach
  Tha e snog, spòrsail dha na balaich ...
  Gèam mòr a" tighinn
  Bidh sinn a" sgrìobadh le uisge bhon inneal!
  Thug Albina, le gàire eadhon nas fharsainge, fa-near:
  - Tha, tha sinn a 'sgrìobhadh!
  Às deidh sin, chunnaic iad dà neach-eucoir eile. B" iad sin uilebheistean: fear dhiubh le ceann torc, agus am fear eile le sròn-adharcach. Le rughadh fiadhaich chaidh iad a dh'ionnsaigh Albina agus Vitalik.
  Rinn an gille feadag.
  Ghluais aon de na solais trafaic agus thuit e air ceann sròn-adharcach. Thug e grèim mòr air agus chuir e iongnadh air a" ghille.
  Chrath Vitalik, a" rùisg fhiaclan:
  - Sèideadh, buille, buille eile,
  Buille eile agus an uairsin...
  Balach superstar casruisgte
  A 'tilgeil uppercut!
  Rinn Albina gàire agus gàire:
  - Ann an cogadh naomh,
  Tha nigheanan dà uair sgoinneil!
  Thug an trodaiche, le ceann muc, gunna-inneal laser bhon bhaga-droma aige agus thòisich e air losgadh.
  Leum am balach agus na caileagan chun an taobh. Thilg Albina craiceann banana le a sàil rùisgte. Chaidh e a-null agus thuit e fo bhròg trodaiche le ceann muice. Dh'itealaich e agus thuit e, a 'briseadh tro bhalla cloiche, agus thuit e sàmhach.
  Sheinn Vitalik le toileachas:
  - Bidh mi a 'lùbadh thairis air an t-sealladh, agus tha na h-urchraichean a' ruith a dh'ionnsaigh an targaid! Aon ruith eile air adhart!
  Bha Albina a" faireachdainn gu math millteach innte fhèin. Agus leig leinn stad le casan lom, tana, a 'toirt air an asphalt crith agus sgàineadh.
  Agus thòisich siùcairean, seoclaid, cuibhreannan de reòiteag, guma cagnaidh, lollipops agus mòran a bharrachd ag itealaich a-mach às na sgàinidhean. Cho math agus cho spòrsail a bha e uile.
  Thuirt Vitalik:
  greimean-bìdh fìor bhlasta a tha seo !
  Bha an nighean ag iarraidh rudeigin a ràdh, ach thàinig sluagh mòr a 'ruith, agus leig leinn grèim fhaighinn air na soithichean sin uile. Agus gu mòr airson ithe!
  Chuir Albina tweet:
  - Abair tapadh leat co-dhiù!
  Stad a" chlann agus bha iad a" beucaich ann an sèist:
  - Tapadh leat!
  Thuirt Vitalik le gàire:
  - Tha e cha mhòr diadhaidh!
  Bha an nighean-ghaisgeach ag iarraidh eirmseachd a thoirt seachad, ach dh'atharraich an cruth-tìre gu h-obann. Agus chrìochnaich iad air beinn sneachda. Bhon e, mar gum biodh bho bhòrd-spring, balaich is caileagan a 'gluasad a-mach.
  Agus bha spòrs aca...
  Bha sgithean air an casan cuideachd aig Vitalik agus Albina, mar gum biodh iad le draoidheachd. Ruith an gille agus an nighean air falbh, le sleagh fhiadhaich agus fuaim.
  Sheinn Vitalik le gàire:
  Smuaintean anama na maise iongantach,
  Airson an Motherland, bha trodaiche a 'sabaid eadar na reultan ...
  Às deidh na h-uile, tha aislingean dàna air tighinn gu buil,
  Cha robh eagal air armada nan droch nàimhdean!
  Thuirt Albina gu h-ìoranta agus gu h-ìoranta:
  - Eadar na reultan, às deidh a h-uile càil!
  Rinn Vitalik gàire agus fhreagair e:
  - Tha!
  Agus thòisich am balach air putadh air falbh le maidean bhon t-sneachda. Anns na bliadhnachan mu dheireadh, chan eil geamhraidhean air a bhith toilichte. Agus bha sgitheadh faisg air Moscow balbh . Agus ciamar eile a chaidh Oiliompaics a" Gheamhraidh a chumail ann an Sochi?
  Dh"fhaighnich fear de na balaich, a bha a" draibheadh air slighe co-shìnte:
  - A bheil thu ag iarraidh dànachd?
  Fhreagair Albina:
  - Gu dearbh tha! Gu dearbh tha! Gu dearbh tha!
  Agus an uairsin nochd grunn mathain bhàn air am beulaibh. Agus tha gunnaichean inneal aig Vitalik agus Albina a-nis nan làmhan.
  Tha am balach agus an nighean deiseil, gu daingeann, airson sabaid. Agus an uairsin bidh iad a 'tarraing nan innealan-brosnachaidh, agus a' sgèith a-mach às na stocan, mar eas, jets uabhasach losgadh agus geur, millteach.
  Thuirt Vitalik nuair a chunnaic e mar a bhuail peilear mathan bàn san asal, a" leigeil a-mach fuaran fala:
  - Tha seo uile mìorbhaileach agus fionnar!
  Chrath Albina agus sheinn i:
  An àiteigin san t-saoghal a
  Far a bheil e an-còmhnaidh fuar a. .
  Bidh mathain a 'suathadh an aghaidh an axis,
  O ais na talmhainn !
  Fhreagair Vitalik:
  - Tha sinn às an dèidh!
  Agus loisg e baidse eile de pheilearan. Tha iad nan luchd-sabaid cho eireachdail agus cruaidh.
  Agus thuit na mathain bhàn a bha air an lot. Agus an uairsin thionndaidh iad gu bhith nan rudeigin gu math blasta agus ri ithe. Agus b"iad seo breacagan, agus pastaichean, agus mòran de gach nì a bha saoibhir le uachdar agus cùbhraidh.
  Thuirt Albina le gàire:
  blasan fìor fhionnar a tha seo !
  Thug Vitalik fa-near:
  - Is fìor thoil leat am facal blasta ! Ach "s e sin a chanas iad, clann bheag mar as trice, ach tha sinn fhathast gu math sean, agus tha sinn air tòrr rudan a dhèanamh mu thràth!
  Chrath Albina:
  - Aontaich! Ach bidh sinn nar clann gu bràth, chan eil ach bliadhnaichean ag atharrachadh!
  Leum am balach agus an nighean a-rithist agus thionndaidh iad a-steach gu corran còmhla ris na sgithean aca. Agus sheinn iad a-rithist:
  Dè bha air chùl, seall mun cuairt
  Biodh eòlas agad ort fhèin mar leanabh, na bi leisg ...
  Leis gu bheil iomadh bliadhna air a dhol seachad, air a ruith le,
  Smile, gàire, gàire!
  Bhuannaich Vitalik aig Albina agus thug e fa-near:
  - Tachartas èibhinn!
  Dh"fhaighnich na nigheanan:
  - Dè?
  Fhreagair am balach:
  - Lorg mi mi fhìn san àm ri teachd, far an do ghlac mi cumhachd thairis air an t-saoghal, agus tha mi air a bhith a 'riaghladh airson dà cheud bliadhna. Agus an uairsin tha mo dhùbailte bhon àm a dh'fhalbh a 'nochdadh agus tha a' cheist ag èirigh - dè a nì thu leis?
  Chrath Albina agus fhreagair i:
  - Chan eil dad! Thoir planaid dha do chàraid agus gum bi e beò gu toilichte gu bràth!
  Thug Vitalik fa-near le teagamh:
  "Dè ma tha e a 'smaoineachadh gu bheil mi a' dol a thoirt dùbhlan dha airson an rìgh-chathair?"
  Chrath an nighean a guailnean agus dh'fhaighnich i:
  - Am bheil thu dol a chonnsachadh ?
  Fhreagair am balach:
  "Tha daoine anns an ìmpireachd fànais gu math toilichte. Tha a h-uile càil gu math, agus chan eil mi a" faicinn adhbhar sam bith carson a bu chòir dhomh sabaid airson cumhachd. Às deidh na h-uile, chan e duine airson cumhachd, ach cumhachd airson duine!
  Rinn Albina fìdeag:
  - O, cia uasal ! A bheil thu nad ridire?
  Thuirt Vitalik gu loidsigeach:
  - Chan eil idir! Bha na ridirean a 'cumail sùil air riaghailtean cuibheas, a-mhàin a thaobh a chèile, agus cha robh na seirbhisich air am meas mar dhaoine. Agus tha cùram agam mu shunnd gach neach.
  Rinn a" bhana-ghaisgeach a" ghaisgich agus a" gàireachdainn:
  'S farsaing tha mo dhùthchas,
  Tha mòran choilltean, achaidhean is aibhnichean innte...
  Chan eil mi eòlach air dùthaich sam bith eile.
  C'àit am bheil an duine cho saor !
  Thuirt Boy Genius:
  - ìmpireachd rionnagach slàn!
  A-rithist, airson an umpteenth turas, tha an cruth-tìre air atharrachadh anns a 'mhaitris.
  Bha an gille agus an nighean a-nis anns an trench. Tha e coltach gur e geama bho gheama seilg eachdraidheil a bh" ann . Coltach ris an Dàrna Cogadh. Cha robh ach na tancaichean a ghluais thairis air an raon rudeigin eadar-dhealaichte. Mar eisimpleir, tha "Leòmhann" ri fhaicinn, nach deach a-steach don t-sreath ann an eachdraidh fìor. Agus, gu fìrinneach, an "Leòmhann", ged a tha tanca cumhachdach, ach tha an èifeachdas sabaid amharasach. Le cuideam de 90 tonna, chan eil e ach air a dhìon nas fheàrr ann an armachd aghaidh an tùir na an Tiger-2, agus tha canan 105-millimeter aige. Teine cumhachdach, ach nas luaithe na an Tìgear. Ach an seo tha an tanca seo an làthair. Agus a 'ruith le a chumhachd mòr.
  Agus tha gunnaichean a" losgadh air. Bidh caileagan brèagha, ann an sgiortaichean goirid, agus le casan lom, a 'ruith timcheall nan canaichean.
  Bidh iad a" luchdachadh nan canaichean, agus tha seachd dhiubh sin.
  Agus tha trì tancaichean Lev ann. Tha e coltach gu bheil e beagan, ach chan eil dòigh ann air briseadh troimhe san aghaidh.
  Thionndaidh nighean Komsomol gu Vitalik agus dh'fhaighnich i:
  - A bheil thu nad neach-tòiseachaidh?
  Fhreagair am balach genius le misneachd:
  - Chan eil! Cha robh riamh!
  Dh'fhaighnich an nighean le iongnadh:
  - Agus carson?
  Fhreagair Vitalik le gàire:
  - A chionn gu bheil mi o àm eile !
  Thug nighean eile fa-near:
  - Chan urrainn dhuinn a dhol a-steach don tanca "Lion"? Tha an canan 76mm againn ro lag!
  Rinn Albina a-steach:
  - Na bi a" losgadh aig tanca Gearmailteach!
  Dh"fhaighnich nighean Komsomol le gàire:
  - Agus carson nach eil?
  Fhreagair an nighean ghaisgeil:
  Leis gu bheil e dìreach geama. Agus feumaidh tu a" chùis a dhèanamh air tancaichean do-ruigsinneach ann an dòigh eadar-dhealaichte seach losgadh bho ghunnaichean.
  Dh"fhaighnich na gaisgich Komsomol ann an sèist:
  - Agus ciamar, a bhòidhchead!
  Thuirt Albina:
  - A' seinn!
  Agus sheinn i ann an guth na h‑oidhche, agus thog na càch suas às a dèidh:
  Tha Rionnag na h-Athair air a thoirt seachad leis an Tighearna,
  Tha i, creid mi, nas gile na a" ghrian!
  Tha thu leamsa, tha an dùthaich seo a 'tighinn bho -
  Biodh fios agad gu bheil do chridhe a 'bualadh le bròn!
  
  Annadsa, tha sinn nar buill de Komsomol, mar iolairean,
  Bidh sinn a" pronnadh nan Nadsaidhean agus a" sguabadh air falbh an sgudal!
  Rinn sinn eadhon air Jupiter,
  Fàs na measan - pàrras nach gabh a choileanadh!
  
  Is e Venus an t-àite airson gaol
  Air Mars, is e faireachdainn gaisgeach an ìre as àirde!
  Bidh thu a 'briseadh slabhraidhean an uilc, teagamhan,
  Às deidh na h-uile, tha Dia airson an rud as fheàrr a dhèanamh!
  
  Dèan sgrios air cuideam cosmaigeach
  Cuimhnich an smiogaid le dubhan làidir!
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh le cumhachd an t-saoghail,
  Agus chaidh na Junkers a losgadh sìos le bogha àbhaisteach chloinne!
  
  Co-thaobhadh a h-aon - gabh agus buannachadh,
  Chan eil fios againn air dòigh sam bith eile!
  'S cha bhi madadh-allaidh an Reich a' beucaich,
  Faigh bayonet nad aghaidh bho ghaisgeach!
  
  Agus cha bhith am bayonet freagarrach dhut airson an ama ri teachd,
  Cuiridh sinn dynamite ris an inneal-losgaidh !
  Itealaich cho luath
  Nuair a bhuail am proletarian an t-òrd!
  
  Thèid an ath ghluasad seachad mar doineann
  Agus bidh an endgame na chompanach a bhuannaicheas!
  Às deidh na h-uile, ar fearg, bholcàno cuthach,
  Murt thairis air a" chait, cat uamhasach!
  
  Chlamp sinn na breaban ann am Berlin,
  Tha Paris an-asgaidh fo bhratach na Ruis!
  Is nigheanan an Tìr-athar sinn agus mic,
  Nuair a bhios sinn a" cuirm, bidh sinn ag ithe mil agus sìol chrom-lus!
  
  Tha Foggy Albion a-nis coltach ri bràthair,
  Thàinig New York a-mach mar phìos air truinnsear!
  Tha ar bratach dearg, sgarlaid-dathte,
  Fo sin, tha na h-uile dhaoine toilichte le saorsa!
  Sheinn na caileagan, agus thionndaidh trì tancaichean leòmhann gu bhith nan cèicean mòra, lusach air am peantadh le ròsan. Agus thug iad dheth aroma fìor làidir agus blasta.
  Ach an uairsin nochd an càr air an cùlaibh a-rithist. An turas seo, eadhon nas cumhachdaiche agus nas trom "luchagan". Tha an astar aca ìosal, ach tha an cumhachd-teine agus an armachd aca tron mhullach.
  Dh"fhaighnich Albina do bhuill Komsomol:
  - An seinn sinn a rìs ?
  Thuirt an caiptean nighean:
  - A bheil e dha-rìribh comasach seo a thoirt leis an amhaich agad?
  Sheinn Vitalik:
  Tha an t-òran gar cuideachadh a" togail agus a" fuireach,
  Agus còmhla ris an òran air sgiathan itealaich. .
  Agus an neach a ghluaiseas tro bheatha le suaicheantas,
  Cha tèid e à sealladh gu bràth an àite sam bith!
  Thug aon de na nigheanan Komsomol fa-near:
  - Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an aghaidh seo!
  Dhearbh Albina:
  - Deas! No a bheil thu ag iarraidh rudeigin eile?
  Chuir na caileagan Komsomol slige a-steach do bhriseadh a 'bharaille agus loisg iad le feachd. Chaidh e seachad, bhuail e an tanca agus leum e air ais mar pea.
  Thug an caiptean nighean fa-near:
  - Tha, tha e doirbh a ghabhail!
  Chrath Vitalik.
  - Mar sin seinn còmhla!
  Agus mar sin thòisich na gaisgich agus am balach air seinn le fìor dhealas:
  Tha glòir an Motherland Sòbhieteach fìor mhath -
  Tha sinn airidh, tha mi creidsinn, gum bi sinn a 'ghlòir seo!
  Bheir sinn buaidh air nàmhaid borb ann am blàr,
  Air sgàth a 'chumhachd Ruiseanach, as radiantach !
  
  Dè tha anns an Motherland a 'seinn,
  Ann an cridhe tùsaire onarach, casruisgte!
  Ruithidh sinn mar eun air iteig,
  Cia naomh a tha ar creideamh air fàs !
  
  Gu fèin-ghluasadach, creid mi, mo bhràthair as sine,
  Agus chan eil grenades iomarcach idir!
  Ma tha thu treun, an uairsin an toradh
  Bidh e, a dh" aindeoin gur e balach a th" annad!
  
  Tha Pioneer gòrach agus cruaidh ...
  Ach tha gàire Dhè gar soillseachadh!
  Mo thruaighe, tha iomadh droch ghniomh anns an t-saoghal,
  Tha iad airson àite ann am pàrras a mhilleadh!
  
  Tha an seacal faisisteach a" tarraing a spògan gar n-ionnsaigh,
  Tha e airson cridhe leanabh a reubadh a-mach!
  'S bha a mhuc a' fannachadh le gàir,
  Leig leis slap fhaighinn san aghaidh gu h-àrd!
  
  Tha tancaichean "Tìgear" nan "brògan",
  Gu h-obann, uamhasach ceàrnach!
  'S nach teich thu uatha,
  Uill, tha e nas fheàrr grenades ullachadh!
  
  Cruthaichidh sinn saoghal mar seo, creid mi,
  Far am bi milleanan toilichte!
  Ruithidh beathach creiche gu garaidh,
  Cuiridh sinn sìos na legions borb!
  
  Bidh a" bhratach dhearg a" deàrrsadh
  Ann an sin tha ainm naomh Iosa!
  Ma thèid thu seachad air an deuchainn Pioneer le A -
  Biodh an Ruis agad air a glòrachadh!
  
  Ach chan eil an deuchainn aig a" bhòrd dhubh -
  Feumaidh e a bhith air a thoirt seachad bho na trainnsichean!
  Falt liath a' reubadh gu uisge-beatha a' ghille,
  Chaochail caraid - a-nis dèan caoidh aig an uaigh!
  
  Ciod, an cogadh borb,
  Eadhon beathach, nach airidh air a bhith air a ghairm!
  Agus chan eil fios aig an horde ciamar a chumas e
  Ged a tha Adolf nas èibhinn, uaireannan buffoon!
  
  Chan fhaod sinn a dhol air ais, fhios agad,
  Bidh eagal air luchd-tòiseachaidh air cuideigin eile gu bràth!
  Tha sinn cairdeil dileas,
  Agus gu moralta, tha mi creidsinn, chan e cripples!
  
  Cuiridh sinn crìoch air a" chaismeachd ghlòrmhor ann am Berlin,
  Bha sinn an-còmhnaidh, creid mi, eòlach air mar a dhèanadh sinn sabaid!
  'S air a ghlacadh gu luath le misneach,
  PKK a' ruith sa mhàileid!
  Sheinn na caileagan Komsomol, agus thionndaidh na tancaichean mòra Luchag gu bhith nan soithichean mòra le sturgeon agus soithichean taobh.
  Agus cuideachd glè bhlasta.
  Rinn Albina gàire agus sheinn i:
  - Dè an seòrsa soithichean, dè an seòrsa soithichean,
  Thoir leat e uile ...
  Tha e duilich nach bi sinn a" sabaid gu tric
  Bidh iad ag ithe dìreach airson marbhadh!
  Thug Vitalik fa-near le gàire:
  - Tha, tha geamannan mar sin ann! Mar gum biodh e airson clann glè òg.
  Thuirt nighean Komsomol gu loidsigeach:
  - Cha tèid leanabas gu tur air falbh airson duine!
  
  EACHDRAIDH NA H-ALBA IMMORTAL KENNY
  GNIOMHARA
  Coinneach Hamilton am measg an luchd-sreap , balach a chaidh a mharbhadh aig aois aon-deug agus a aiseirigh mar a h-uile neach-sreap, agus Donnchadh Mancloud , a sguir a bhith neo-bhàsmhor, ge-tà, ach a tha fhathast òg, agus a 'stiùireadh beatha shìtheil. Feumaidh am balach shìorraidh a dhol air seacharan, agus mu dheireadh thig e gu crìch ann am prìosan cloinne anns an stàit as eucorach sna SA - Texas.
  . CAIBIDIL Àir. 1 .
  am balach Gàidhealach Kenny bhon ghnè neo-bhàsmhor gu tur mar aon de a sheòrsa. Bhàsaich a h-uile neo-bhàsmhor eile anns an t-sabaid agus am blàr mu dheireadh aig Armageddon. Cha robh air fhàgail ach an Gàidheal Donnchadh Mancloud ri thaobh . Is e cha mhòr an aon fhear a thàinig beò. Ach an dèidh crìoch a chur air an rùn, chaill Donnchadh a neo-bhàsmhorachd, agus dh'fhàs e na dhuine sìmplidh. Mar sin a-nis chan eil sealgairean bounty eile a" bagairt air Kenny tuilleadh. Air an làimh eile, bha am balach a 'faireachdainn aonaranach. Aig aois aon-deug, dh'fhàs i neo-bhàsmhor, agus thachair seo cho tràth ri 1182. Tha e mar-thà air a bhith beò airson còrr is ochd ceud gu leth bliadhna. Agus tha e an-còmhnaidh aon-deug.
  Balach eireachdail, neo-bhàsmhor mu aon-deug. A "coimhead coltach ri aingeal, aodann breagha, falt fionn. Ach gu dearbh, cia mheud duine a tha e air a mharbhadh mar-thà. An dà chuid Gàidheil agus dìreach mortals.
  Kenny faisg air bàs grunn thursan, ach fhuair e air e fhèin a chuir a-mach. Bha Donnchadh Muncloud eadhon na charaid dha airson greis. Gus an do dh'fheuch Coinneach ri a mharbhadh. An uairsin dh'fheuch e a-rithist ri dhèanamh le làmhan cuideigin eile.
  Agus cha mhòr nach do bhàsaich e. Ach a-nis tha Armageddon air bàsachadh mu thràth. Chan eil barrachd Ghàidheil air an Talamh, agus dìreach dithis air fhàgail, Coinneach fhèin agus Donnchadh Muncloud . Ach chan e Gàidheal a th' anns an fhear mu dheireadh tuilleadh, ach bàsmhor. Mar sin air a" phlanaid gu lèir, chan eil ach aon Kenny nach bàsaich gu bràth mura tèid a cheann a ghearradh dheth.
  Thàinig a aisling gu buil. Ach anns an ochd ceud leth-cheud "s a ceithir a bha Coinneach beò , bha e sgìth de bhith na leanabh.
  Chan eil e a 'fàs, aois, no aibidh. Air an aon làimh, gu dearbh, tha e math a bhith nad shreapadair. Ma thèid do fhiaclan a leagail, fàsaidh e air ais ann am mionaid no dhà. Agus chan eil thu eòlach air an tinneas. Bha Kenny gu sònraichte dèidheil air coiseachd casruisgte. Agus cha do rinn e casadaich eadhon ann an sìde sam bith. Ghabh am balach eadhon pàirt ann an Crusade na Cloinne.
  An uairsin stiùir Coinneach aon de na buidhnean de ghillean. Choisich clann casruisgte, tro na beanntan, rathaidean creagach. Trèig Kenny cuideachd brògan mì-chofhurtail. Agus bha a buinn rùisgte na bu chruaidhe na leathar a bhròg.
  An uairsin dh'fhiosraich am balach tòrr rudan, agus eadhon thuit e ann an tràilleachd. Chan eil Kenny, ged a tha e neo-bhàsmhor, mòran nas làidire na leanabh àbhaisteach. Agus thuit e mar an ceudna ann an daorsa do na spùinneadairean, agus reiceadh e ri Caliph Bhaghdad.
  Loisg gainmheach teth Ghalile casan rùisgte chloinne. Uill, tha buinn Kenny air a bhith coltach ri dubhan càmhal airson iomadh deicheadan. Agus cò ris a bha e coltach dha clann àbhaisteach, bàsmhor? Gu sònraichte nigheanan. Loisg iad casan an cuid chloinne agus choisich iad gu litireil, tro fhorsa. Agus thogadh suas iadsan a thuit le culaidhibh.
  Thog Coinneach tè de na caileagan, aig an robh a chasan air a losgadh agus a' sileadh, air a ghualainn. Agus air a ghiùlan tron fhàsach. Ged a tha e doirbh. Fìor, bha an corp neo-bhàsmhor air a chomharrachadh le barrachd seasmhachd. Ach fhathast, cha robh a neart Hercules idir agus bha e a 'faireachdainn sgìth cha mhòr mar an fheadhainn eile.
  An uairsin chaidh roghainn a thabhann don chloinn: gabhail ri Islam no a dhol gu na cuaraidhean.
  Kenny, mar a" mhòr-chuid de chloinn, tràilleachd. Agus smaoinich air a bhith ann am mèinn. Agus cò tha ann? An stench bho na lòchrain agus sgoltadh nan tràillean, an obair throm. Bhàsaich mòran chloinne anns a 'chiad làithean agus seachdainean. Bha Coinneach rùisgte, gun eadhon aodach-sìn, mar a" chlann eile. Chaidh a bhualadh le luchd-stiùiridh airson a 'bhrosnachadh a bu lugha. Agus thàinig orra a bhith ag obair dà thrian den latha, a 'fàgail an treas cuid airson cadal. B" e obair chruaidh ifrinn a bh" ann.
  Bha a 'chlann beag ann am meud, agus bha e na b' fhasa dhaibh a bhith ag obair anns na mèinnean. Bha iad a 'biathadh a-mhàin gus nach bàsaich iad leis an acras, agus dh' fhaodadh iad obair a dhèanamh fhathast. Dh'fheuch Coinneach ri teicheadh, ach chaidh a ghlacadh le cuideachadh bho cheetahs, bha iad brùideil, agus chuir iad slabhraidhean air a' ghille.
  Agus dh"obraich e cho cruaidh gun a" ghrian fhaicinn.
  B' e seo an àm a bu mhiosa de bheatha Kenny . Chrìochnaich e ann an ifrinn fhìor. Agus na creagan air na clachan, a 'gabhail guailnean, dh'ith aran agus uisge, dh'obraich e mar aon damanta.
  Agus chunnaic eadhon am bàs, mar shaorsa. Agus cha robh e comasach teicheadh: bha e goirt dha na cheetahs a bhith nan geàrdan làidir - chan urrainnear an coimeas ri cìobairean Gearmailteach.
  Chaidh bliadhnaichean seachad. Cha do bhàsaich Coinneach , mean air mhean dh'fhàs e cleachdte ris an ifrinn seo. Bhàsaich cha mhòr a h-uile pàiste bhon stench, gasaichean, cus obrach, droch bhiadh agus buillean cunbhalach. Agus cò a fhuair beò chaidh a ghluasad gu inbhich.
  Ach dh"fhuirich Coinneach air adhart. Thug iad leotha agus dh'fhògair iad clann eile. Bha feum air glè bheag de luchd-obrach anns na mèinnean cumhang.
  Coinneach na thràill air an robh slabhraidhean air a ghàirdeanan agus air a chasan, agus b" e seo an aon trusgan a bh" aige. Cha robh eadhon tràillean òga air a thoirt seachad, agus carson - sàbhalaidhean. Gu sònraichte anns na mèinnean anns an Ear Mheadhanach, eadhon sa gheamhradh tha e gu math blàth. Bha Coinneach eadhon na bu mhiosa dheth na an fheadhainn eile oir bha slabhraidhean air. Bha clann eile ag obair aotrom mar bu trice. Chan urrainn dhut teicheadh co-dhiù, agus tha an t-seine a 'cosg airgead cuideachd.
  Chan fhaca Coinneach a" ghrian airson uimhir de bhliadhnaichean, agus chaidil e air na creagan, agus a-mhàin ann am bruadar b" urrainn dha a bhith saor. Agus bhiodh e tric a 'bruadar mu bhith ag itealaich thairis air beanntan no caistealan. Bidh e cuideachd a 'sabaid le claidheamhan agus a' marbhadh luchd-stiùiridh.
  Kenny mu thràth air tòiseachadh a" dìochuimhneachadh beatha àbhaisteach. Agus tha ceud bliadhna air a dhol seachad mar trom-laighe mar-thà. Agus tha na slabhraidhean mu thràth air meirgeadh agus tuiteam. Cha deach a ghluasad gu inbhich oir cha do dh'fhàs Kenny suas, agus dh'fhuirich e leis a 'chloinn. Agus dìreach an uairsin thàinig caliph gu math borb gu cumhachd, agus an àite a bhith a 'gearradh cinn, b' fheàrr leotha a chuir air geall.
  Agus roimhe sin, ràinig an fathann an luchd-stiùiridh. Agus chuir Coinneach seachad còrr is ceud bliadhna anns na cuaraidhean, agus gun a bhith a 'call geur agus beòthalachd inntinn, cho math ri a shlàinte, cho-dhùin e gu robh cothrom aige ann an seo.
  Agus, air dha a bhith na fheall‐fhalaich, bhuail e clach air cùl a chinn air maoir a" chinn, agus thòisich e air a bhualadh.
  Airson seo, chaidh an tràill dàna a tharraing chun uachdar airson a" chiad uair ann an ceud bliadhna. Agus chunnaic Coinneach a" ghrian a dhall e. Às deidh sin thug iad mi gu geall. An robh an t-eagal air Kenny ? Bha fios aige gu robh e gu bhith a" faireachdainn pian trom. Ach bha e mar-thà cleachdte ri buillean agus fulangas anns na cuaraidhean. Uill, thèid an geall a-steach don chrann, mar sin dè dheth!
  A-cheana air geallaidhean eile, bha fir inbheach agus boireannach no dhà a 'sreap agus a' bàsachadh.
  Airson Coinneach rinn mi geall nas lugha. Thog an luchd-cur gu bàs e agus chrom iad air a" mhullach e leis a" chòigeamh puing.
  Bha am balach ann am pian mòr. Agus an uairsin thòisich a chorp air a dhol sìos gu slaodach.
  Kenny a" faireachdainn pian agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan. An uairsin dh" fhàs e na b" fhasa agus shocraich am balach sìos. Loisg am fear a chuir gu bàs sàil rùisgte a" bhalaich le iarann teth dearg agus ghluais e air falbh bhuaithe, a" fàileadh an fhàileadh losgaidh.
  Coinneach gu a chuid mothachaidhean agus chaidh fhàgail leis fhèin. Thòisich e air an t-slat a ghluasad. Agus bha e a-rithist air a tholladh le pian geur. Chlisg am balach. Thog fear den luchd-faire a cheann agus rinn e gàire. An uairsin till air ais gu cadal. Cha leum na mairbh as a' ghean.
  A" gabhail fois gu mòr air a chasan rùisgte, dh"èirich Coinneach . Dh"fhàs e làidir airson còrr air ceud bliadhna le bhith a" giùlan chlachan troma agus ag obair ann an cuaraidhean le òrd agus crann-feannag. Agus mar sin leum i far a" chrann. Agus chaidh e thairis air a" ghainmhich.
  Gu fortanach, cha robh ceetahs ach a" dìon thràillean beò anns na cuaraidhean. Cha do thòisich duine a 'cosg air na mairbh agus beathaichean gnè tearc.
  Coinneach air falbh agus ruith e an uair sin. Airson còrr is ceud bliadhna, tha e mar-thà air ionnsachadh Arabais gu math. Agus bha a fhalt salach, agus cha robh e soilleir gu robh e fionn.
  Bha mòran de chlann Arabach cuideachd leth-rùisgte. Agus tha Kenny gu math salach. Smaoinich dè cho fada 's nach eil e air a nighe. Ach chan eil galar no cnuimhean a 'toirt an neo-bhàsmhor. Agus chan eil fiaclan a 'grodadh, eadhon ged nach eil iad air an glanadh.
  Coinneach seachad grunn làithean anns an fhàsach. Agus cha mhòr nach robh e dubh. Agus b 'urrainn dha a dhol seachad mar-thà airson balach Arabach.
  Agus mar sin rinn e. Leig e air gur e dìlleachdan a bh' ann agus thòisich e ri ùrnaigh air a ghlùinean.
  Thuarasdalaich marsanta e ann am Bagdad. Bha amharas aige gur e tràill a bha seo a bha air teicheadh, ach cha do gheall iad duais dha Coinneach . A bharrachd air an sin, cha robh duine a 'creidsinn gu robh e comasach a bhith beò le bhith a' cur gu bàs.
  Bha am balach, gun air ach culaidh-mhaise agus casruisgte, a' ruith mun cuairt a' deanamh gnothuichean a' mharsanta. Agus cha mhòr nach robh e air a phàigheadh agus air a bhiadhadh gu gann. Ach chaidh ùine seachad, agus dh'fhàs am marsanta sean, ach cha do dh'fhàs am balach, agus thòisich seo air a bhith amharasach dha.
  An uairsin ruith Coinneach air falbh. Agus chaidh e air seachran a-rithist. Agus chunnaic aon chogadh gu'n robh an gille ro-chruaidh, agus laidir agus fìnealta thar a bhliadhnachan, thug e leis mar sgiursaiche.
  Agus rè a" bhlàir leis na saighdearan-croise, theich Coinneach . Agus chaidh e seachad mar bhalach Criosduidh air falbh. Agus a-rithist thòisich e air siubhal timcheall na Roinn Eòrpa. Agus an uairsin ann an dùthchannan eile.
  Agus càit an deach Coinneach ? Agus gu dearbh cha b 'urrainn dha a leithid de dhùthaich ri Ameireaga a dhìochuimhneachadh.
  Bha cuimhne òg shìorraidh aig a' ghille, bha eòlas mòr aige air cànanan, agus bha e glè ghlic. Bha aige ri ionnsachadh san sgoil cuideachd. Agus ann an fheadhainn eadar-dhealaichte. Agus a-nis ro 2025 bha rudeigin ann airson coimeas a dhèanamh.
  Nuair a bhios corp òg agad, bheir e buaidh air an inntinn. Gu sònraichte, lorg Kenny geamannan coimpiutair. Agus dè cho mòr 'sa tha e. Agus cia mheud cartùn mìorbhaileach a nochdas san àm ri teachd? Agus faodaidh tu coimhead orra air an eadar-lìn cho mòr "s a thogras tu.
  Ach an toiseach bha an taigh-dhealbh dubh is geal, agus an uairsin dh'fhàs e dath. Agus bha sgàileanan beaga aig telebhiseanan. Agus bha cuimhne aig Coinneach fhèin fhathast air na h-amannan sin nuair nach robh fiù 's fùdar-gunna san Roinn Eòrpa. Le aois, tha e beagan nas òige na Genghis Khan fhèin. Agus fhuair e air draibheadh tro iomadh linn. Bhàsaich na neo-bhàsmhorachd mu dheireadh ann an 2017. Agus thàinig Donnchadh MacLeòid gu bàs am bliadhna.
  Mar sin chan eil e sean fhathast, agus faodaidh e a bhith na luingear cunnartach. Bha Coinneach airson a cheann a ghearradh dheth. Ged nach toireadh sin lùth a bharrachd dha. Ach tha Donnchadh ro òg fhathast. Bha e coltach gu robh e anns na tritheadan tràtha aige. Mar sin a-nis chan eil ann am bith-eòlas ach dà fhichead, agus is e seo duine làn neart.
  Dh"fhan Coinneach fhèin na bhalach aon-bliadhna-deug a dh"aois, na bhalach eireachdail, eireachdail, na bu làidire na a cho-aoisean. Agus b 'fheàrr leis a bhith a' faighinn tlachd à toradh an adhartais.
  Gu dearbh, cia mheud rud ùr a tha air nochdadh ann an ochd linntean gu leth. Agus fònaichean sgairteil, agus iPhones , agus eadar-lìn aig astar luath, nuair as urrainn dhut film fhaicinn fhad "s a tha thu a" cumail Tbh ann am pailme do làmh. Agus gu dearbh, càraichean, plèanaichean.
  Mura h-eil daoine fhathast a 'sgèith gu planaidean eile, ach ann an dà linn bidh seo a' tachairt.
  Coinneach gàire: bhiodh e beò airson sin fhaicinn. A bharrachd air an sin, cha robh neo-bhàsmhorachd air fhàgail às deidh a" chrìonadh mu dheireadh ann an 2017. Tha seo a" ciallachadh nach eil ceann Kenny ann an cunnart leis na claidheamhan biorach aca. Is esan an aon fhear a tha air fhàgail gun samhail.
  Coltach ris an Peter Pan eireachdail . Cha robh e eadhon airson fàs suas. Ach tha Peter Pan na ghaisgeach air a chruthachadh le mac-meanmna daonna. Ach "s e fìor bhalach a th" ann an Kenny nach eil gu bràth a" fàs suas.
  Agus gu dearbh, na tha againn, chan eil sinn a 'cur luach. Bha Kenny gu mòr airson fàs suas, eadhon ged a chaill e a neo-bhàsmhorachd. Ged a tha e comasach, agus uaireannan bha a leithid de bheachd a" lasadh tro a cheann òg, gun cuireadh e, an dèidh fàs sean, cuimhne air a bhliadhnaichean òga neo-bhàsmhor le cianalas.
  Agus leanabachd casruisgte gu bràth. Bu toil le Coinneach a bhith casruisgte anns a h-uile sìde, ach bha na balaich a" magadh air ro thric airson seo, agus b" fheudar dha sneakers, neo sandals a chaitheamh ann am bailtean mòra.
  Is e an rud as miosa duilgheadasan seasmhach, leantainneach le airgead. An seo, feuch leanabh aon-deug bliadhna a dh'aois, agus chan eil nas motha na a cho-aoisean, agus 's dòcha fiù' s a 'smaoineachadh gun do rugadh e ann an linn mus luathachadh agus nas lugha, co-dhiù a' cosnadh rudeigin.
  Fìor, ann an Ameireagaidh, tha biadh nas fhasa. Chan eil e doirbh an dà chuid ionad-bidhe an-asgaidh agus ceann poca a lorg airson aodach cha mhòr an-asgaidh. Agus tha gu leòr ionadan creideimh eadar-dhealaichte ann. Nuair a chì iad Kenny casruisgte, bidh iad a" toirt seachad sneakers, no brògan is aodach eile an-asgaidh.
  Ach cha robh Kenny , gu dearbh, riaraichte le seo leis fhèin. Bha e air a tharraing gu fònaichean sgairteil agus geamannan coimpiutair. Tha e ro òg airson a bhith còmhla ri boireannach, agus tha sin na dhuilgheadas. Ach airson airgead, nì strìopach rud sam bith, eadhon le leanabh coltach ris, agus sàsaichidh e fantais sam bith. Agus gu dearbh, tha geama math agus laptop a 'cosg airgead. Agus tha mi ag iarraidh rudeigin toirmisgte. Mar eisimpleir, ceannaich deoch làidir bho do làmhan. Mar an ceudna, tha an grùthan aige gu bràth òg agus neo-bhàsmhor, agus cha dèan eadhon searbhag hydrocyanic no cuid de phuinnsean làidir cron.
  Agus tha mi sgìth de bhith ag òl Coca-Cola. A bharrachd air an sin, ann an cuid de stòran na SA dòirtidh iad Coco-Cola an-asgaidh airson leanabh.
  Ach chan urrainn dhut deoch làidir a reic ri clann. Chan urrainn dhut a cheannach fon talamh ach le bhith a" pàigheadh cus airgid.
  Kenny dìmeas air pòcaidean, mèirle, agus a" briseadh a-steach do thaighean-còmhnaidh dhaoine eile. Agus is e seo a rinn e anns na Meadhan Aoisean. Chaidh balach san ear a bhualadh le maidean air a shàilean rùisgte airson mèirle. Agus aon uair 's gu robh iad eadhon a' gearradh dheth làmh, ach gu fortanach dh'fhàs e air ais. Ged a tha e gu cinnteach a 'goirteachadh.
  Ach nuair a bhuaileas iad buinn rùisgte an casan le maidean, chan eil sin cho eagallach, leis gu bheil sàilean pàiste a choisich cas-ruisgte fad linntean glè gharbh agus callous. Tha eadhon seo cha mhòr tlachdmhor. Sin as coireach gun robh gaol aig Coinneach air an taobh an ear. Ach nuair a bhuaileas iad do dhruim, bidh e goirt. Uill, chaidh am balach a bhranndadh turas no dhà cuideachd airson mèirle. Ach chaidh an comharra à sealladh gun lorg bhon neo-bhàsmhor.
  aig Coinneach cuideachd air tadhal air planntachasan canan-siùcair agus seirbheis pheanas Shasainn.
  Taobh a-muigh nan cuaraidhean faisg air Baghdad, chan eil e eagallach tuilleadh. A bharrachd air an sin, bidh thu ag obair san àile ùr, agus tha a" ghrian shoilleir, tropaigeach a" deàrrsadh ort.
  Agus an uairsin theich Kenny mu dheireadh agus thàinig e gu bhith na bhalach cabin dha na spùinneadairean. Dh" fhaodadh tu sreath ioma-leabhar slàn a sgrìobhadh mu na thachair dha.
  Tha am balach air siubhal air feadh an t-saoghail. Agus ghabh e eadhon pàirt ann an ar-a-mach Stenka Razin.
  Agus chaidh a ghlacadh cuideachd na phrìosanach. Thachair don leanabh a bhith a 'crochadh air a' chrann. Thionndaidh iad a ghàirdeanan agus bhuail iad e le cuip air a dhruim agus a asal. Agus an uairsin loisg iad eadhon an t-sàil rùisgte le iarann teth dearg. Agus chaidh a h-uile càil ath-nuadhachadh dìreach ro shùilean an luchd-cuiridh.
  Mheas iad e 'na fhear-draoidh, agus leig iad air falbh e fo eagal.
  Coinneach daoine ann am batail, 's ann an caismeachd, 's ann an robaireachd, agus ghearr e dheth cinn nan neo-bhàsmhor, na bu trice air an t-sluic. Tha e fhathast na bhalach.
  Cogadh gu sònraichte anns na Meadhan Aoisean airson dibhearsain neo-bhàsmhor agus toileachas mòr. Mura gearr iad dheth an cinn, chan urrainn dhaibh am marbhadh. Agus faodaidh tu fhèin gnìomhan a dhèanamh.
  Ach cha dèan thu dreuchd. Tha am balach sìorraidh nach fàs agus aibidh gu nàdarrach amharasach. Agus cha bu chòir dha na Gàidheil - neo-bhàsmhor am beatha a thoirt seachad do dhaoine eile.
  Tha eadhon buidheann sònraichte, space aliens, a nì cinnteach nach bi an dìomhair seo aithnichte don mhòr-shluagh. Tha hypnosis làidir aca, agus tha uidheamachd sònraichte aca airson cuimhne a dhubhadh às. Mar sin chaidh an dìomhaireachd seo a chumail airson mìltean bhliadhnaichean.
  Coinneach an Gàidheal as sine idir. Bha cuid beò suas ri còig mìle bliadhna gun a bhith nas sine. Ach chaidh iadsan cuideachd gu Armageddon.
  Cha bu chòir ach aon a bhith air fhàgail. Agus thàinig aisling Choinnich fìor, agus dh'fhan e. Nur a thug e sonas dha.
  Kenny air eòlas fhaighinn air mòran thar nan linntean na bhodhaig leanabhach, neo-bhàsmhor. Agus cha chuir ni sam bith iongantas air, agus cha chuir ni air bith corruich air. Bha aige ri sabaid anns an Dàrna Cogadh, agus ann am Bhietnam, agus anns a" chiad, gu dearbh, agus càite eile.
  Às deidh na h-uile, tha balaich fiosrach. Tha do chuimhne iomadh linn a dh'aois, ach tha an corp na leanabh. Agus tha e air a tharraing gu tachartasan agus escapades.
  an cogadh mu dheireadh anns an do shabaid Kenny anns an Úcráin. Chaidh am balach a-steach don legion cèin, air taobh nan Ukrainians, agus b 'e scout a bh' ann gu bunaiteach.
  Às deidh na h-uile, cha bhith amharas air leanabh le feartan angelic. Agus mharbh e saighdearan Ruiseanach air an t-sliasaid.
  Ach chaidh an cogadh air adhart. Dh'fhàs a cheann geal, beagan buidhe eòlach. Agus bha agam ri faighinn a-mach às a" chogadh. Tha e air fàs ro ainmeil. Is e sin mar a thachair dha na neo-bhàsmhor, na bi beò fada ann an aon àite. Siubhail agus gluais fad na h-ùine. Rud eile, togaidh do physiognomy leanabhach gu sìorraidh amharas. B'e na cuaraidhean a b' fhaide a bha fuireach ann an aon àite airson ceud bliadhna. Ach bha an sin, rùisgte, salach, gun a bhith a" nighe balaich air an aon aghaidh, no an àite a" chuirp.
  Agus dòigh air choireigin cha do thog Kenny amharas an uairsin. Ach ann am prìosan nas ùire, an uairsin ... An sin, gu dearbh, faodaidh tu lasadh suas. Ach chuidich buidheann chumhachdach dòigh air choireigin am balach a chumail dìomhair. Mar eisimpleir, tha Kenny air a ghlacadh mar òganach mar-thà. Agus anns an USSR cuideachd. Ach chaidh na dealbhan, na lorgan-meòir, à sealladh gun lorg. Agus chaidh am balach a leigeil ma sgaoil no ruith e air falbh.
  No chuidich iad e gus teicheadh.
  Anns an USSR , thadhail Coinneach air coloinidh ainmeil Makarenko. Is e an rud a chòrd ris an seo gun deach na balaich agus na caileagan uile a bha sa phrìosan casruisgte gus an do thuit an sneachda.
  Ach anns a" choloinidh seo bha agam ri sgrùdadh, rud a tha dòrainneach, agus obair. Ged a bha na h-òrain cuideachd nan cur-seachad.
  Agus tha e an ìre mhath furasta teicheadh.
  Coinneach ann am prìosanan eadar-dhealaichte. Ach mar as trice chan eil fada. Agus gun robh e an grèim eile.
  Dìreach ann an stàite Texas, bha Nollaig 2025 a" tighinn dlùth. Chuir Coinneach uisge-beatha às a amhaich, agus cha do chuir e mòran falach air na poileis. Gu nàdarra, cha bu chòir don leanabh a bhith ag òl deoch làidir. Tha, eadhon ann an àite poblach.
  Ach bha Kenny a" faireachdainn gu math fionnar. An toiseach, tha e air uimhir de dhaoine a mharbhadh mar-thà, agus gun chead. San dàrna h-àite, uill, cuiridh na poileis an grèim e, agus mar sin thèid an leanabh a leigeil ma sgaoil co-dhiù. No cuidichidh a" bhuidheann a-mach.
  A bharrachd air an sin, chan eil Kenny air a bhith ann am prìosan cloinne airson ùine mhòr. Agus bha e a" faighneachd dè bha air atharrachadh an sin. A thaobh biadh, tha e math gu leòr. Agus aig cosgais a 'chompanaidh, dh' ionnsaich am balach làidir agus luath a bhith a 'sabaid gu math thar nan linntean. Agus bha e aig ìre nach b" ìsle na crios inbheach, dubh. Agus tha òigridh a 'toirt spèis do neart.
  Bha, agus bha eòlas math aig Kenny air a" chlàradh, agus bha e, gu dearbh, gu math sgiobalta, agus bha fios aige air a h-uile bun-bheachd agus laghan mèirlich.
  Cha do chuir am prìosan eagal air. Gu sònraichte am measg chloinne, far an robh e gu luath na cheannard. Mar sin a-nis, cha do rinn e gàire ach nuair a dh'iarr na poileis air a dhol a-steach don chàr agus a 'toirt grèim air na glasan-làimhe air a chaol-dùirn. Tha ìre traidiseanta àrd de eucoir òigridh aig Texas. An sin, bha eadhon am peanas bàis o chionn ghoirid airson clann bho aois trì-deug. Mar sin bha glasan-làimhe sònraichte aig na poileis airson a" phàiste.
  Ach, bha iad gan giùlan fhèin gu mì-mhodhail dhaibh fhèin. Bhuannaich Coinneach . Bha e, ge-tà, fiosrach - mar a tha e a-nis ann am prìosanan chloinne ann an Texas. An dà chuid a thaobh an luchd-èisteachd agus a thaobh comhfhurtachd. Agus a bheil e fìor gu bheil an òigridh as fhuaire anns na SA.
  Cha robh eagal air Coinneach . Anns na Stàitean Aonaichte, ann am prìosan chloinne, ann an cuid de dhòighean tha e nas fheàrr na anns an Aonadh Sòbhieteach, mar eisimpleir, chan eil iad a 'crathadh an cinn. Chan eil an tè mu dheireadh gu math tlachdmhor. Coisich thu fhèin le gràineag steigeach. Agus follaiseach às deidh an teicheadh. Nuair a thèid falt neo-bhàsmhor a chrathadh dheth, chan fhàs e ach beagan nas luaithe na falt duine àbhaisteach.
  Tha e soilleir ma dh'fhàsas iad sa bhad, gum biodh seo ag adhbhrachadh barrachd amharas. Agus cha dèan thu stoidhle gruaige fasanta dhut fhèin - coisichidh tu shaggy.
  Coinneach a thoirt dhan stèisean. Chuir iad làmh an leanaibh air sganair sònraichte agus thòisich iad a 'sgrùdadh lorgan-meòir.
  Cha robh eagal air balach eòlach. B" àbhaist don Bhuidheann Smachd Neo-bhàsmhor a h-uile fiosrachadh agus bhidio amharasach a dhubhadh às.
  Rud eile, le lorgan-meòir, bhideothan, agus mòran dàta eile, bhiodh daoine air tomhas agus o chionn fhada gu bheil rèis neo-bhàsmhor ann. Is ann dìreach le taing don rèis faire cumhachdach a chaidh an dìomhaireachd a chumail.
  Fìor, smaoinich Coinneach : nam biodh dìreach dà neo-bhàsmhor air fhàgail beò, agus Donnchadh bàsmhor, an cuireadh a" bhuidheann stad air a ghnìomhachd?
  Air an aon làimh, bhiodh Kenny sa chùis seo gu tur neo-riaghlaidh agus saor. Ach air an làimh eile, chaill e dìon earbsach.
  Bha beagan bhalach eile anns na poilis a bha a' coimhead beagan na bu shine na Coinneach . Ged a bha iad nas àirde, airson an neo-bhàsmhor tha iad nan clann.
  Kenny a sgrùdadh le inneal airson làthaireachd stuthan meatailt. An uairsin chuir boireannach anns na tritheadan aice le miotagan meidigeach oirre. Rinn an gille gàire oirre. Bha e snog agus tlachdmhor.
  Chan eil iad air a thoirt air falbh fhathast, agus mar sin cha deach co-dhùnadh sam bith a chuir gu prìosan feadarail, no a thilgeil a-mach mar rud gun fheum.
  Ach bha Coinneach ann am prìosanan eadar-dhealaichte, agus chaidh a rannsachadh iomadh uair rè na beatha òige as fhaide.
  Gu sònraichte, anns a 'phrìosan NKVD. Bha e an uairsin air a rùsgadh rùisgte. Agus ràinig am maor, a dh'aindeoin aois òg, le làmh mhòr, dìreach anns an asal. Agus bha e gu math pianail agus iriosal. Agus an uairsin cha mhòr nach deach na bàlaichean aige a reubadh dheth. Fo Stalin, eadhon le clann cha do sheas iad aig cuirm. Dhìrich làmhan glainne a-steach don asal agus don bheul. Nas fhaide air adhart anns an USSR bha iad dìreach air an sparradh air beulaibh sgàthan. Ach leis na Stàitean Aonaichte, cuideachd, bidh na poileis, ma tha iad ga fhaicinn cunnartach, a" toirt an duine rùisgte gu bogsaidh. Agus an sin tha iad a 'sgrùdadh a' cur an làmhan anns an asal, fiù 's ma tha thu trì tursan a' leanabh.
  Is e axiom a tha seo. Tha droch bheachd aig Ameireagaidh a thaobh eucoirich cloinne. Tha iad air an irioslachadh agus air an crathadh air an làmhan agus air an casan. Fìor, tha am biadh gu math reusanta, agus gu tric tha na camarathan gu math math. Uaireannan bidh dithis bhalach nan suidhe, no ceathrar. Chan eil e coltach anns an Ruis, far an robh clann air an lìonadh mar sardines a-steach do bharaille anns na naochadan. Ach b" e ùine cho goirid a bh" ann.
  de Kenny ann an ìomhaigh, làn aghaidh, leth-taobh , agus bhon chùl. Às deidh sin thug iad mi chun Tbh còmhla ri balaich eile. An sin feumaidh iad feitheamh ris a" bhritheamh a tha air dleasdanas. Agus co-dhùinidh e am bu chòir an cur don phrìosan, air urras, no eadhon an leigeil ma sgaoil. Chan eil duine ann airson dearbhadh airson Kenny , a tha a" ciallachadh an dàrna cuid gun cuir iad a-mach e agus gum bi am poileas mu dheireadh ga bhualadh san asal le cluba. No thèid an cur gu prìosan airson clann.
  Agus tha seo a 'ciallachadh sgrùdadh mionaideach, fras, agus èideadh orains. Agus an uairsin a-steach do chill le eucoirich òga.
  Kenny ro seo uile. Ged a tha e mì-thlachdmhor nuair a tha oifigearan poileis fireann air do shàrachadh. Uaireannan bidh balaich air an lorg le boireannaich ann an èideadh no còtaichean geala.
  Kenny air tòrr fhaicinn agus chan eil dad a" cur iongnadh air. Bha e fhèin agus na geàrdan mì-mhodhail , dh'fheuch iad ri mealladh. Tha e neònach, tha e ann an Ameireagaidh, far am faigh boireannaich seantansan seòlta airson a bhith ri feise le balaich. Ach tha. Lean cuid de thidsearan ris. Cha robh nàire air Coinneach - bha e sean agus eòlach, bhiodh farmad aig inbheach sam bith. Chan eil ach an inneal ro bheag. Às deidh na h-uile, tha e na leanabh sìorraidh, agus chan eil a iomlanachd mòr. Ged a dh 'fhaodadh gum bi e duilich mu thràth.
  Kenny a bhith air rudeigin a dhèanamh, às deidh a h-uile càil. Agus chòrd e ri boireannaich. Ged nach eil na cothroman mar an ceudna.
  Agus gu dearbh, dh'fheuch balaich eile agus fir inbheach còmhla ris. Gu sònraichte anns an linn mu dheireadh, nuair a dh'fhàs e fasanta. Chuir Coinneach, mar fhear de'n t-seann sgoil, an aghaidh so mar a b' fhearr a b' urrainn e. Le boireannach tha e fhathast comasach, eadhon le a teanga, a toileachadh, san taobh an ear tha seo àbhaisteach. Agus chuir Coinneach seachad tòrr ùine ann an Àisia. Ach gus nach bi na fir air abachadh.
  Ged is dòcha ann an dà linn, atharraichidh a h-uile càil.
  Coinneach le dusan balach bho dheich gu còig bliadhn" deug a dh"aois, le dathan craiceann eadar-dhealaichte. Bha iad a" bruidhinn ri chèile mu rudeigin. Thuirt aon deugaire le gàire:
  - Agus dh'èirich mi mu thràth!
  Rinn fear eile srann.
  - Na cuir a-mach! Tha camarathan bhidio ann agus tha na poileis a" coimhead.
  Mar fhreagairt, tha droch fhaireachdainnean ann. Chuir fear de na deugairean a làmh na jeans. Agus chuir e dàil air.
  Kenny gàire gu socair: tha hormonaichean a" cluich. Tha e air feuchainn iomadh uair mu thràth. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith ag adhbhrachadh seasamh. Ach gu corporra tha e fhathast ro bheag airson seo a h-uile latha. Ach tha na mothachaidhean fìor thaitneach, agus bidh an cridhe a" bualadh mar dhrum nuair a thig thu. Agus bhon t-suidheachadh seo.
  Agus siùrsach le bòidheach balach, gu h-àraidh san Roinn Eòrpa, far a bheil na laghan nas buige deònach cadal, agus fiù 's a' dèanamh lasachadh prìse.
  Anns na SA, tha boireannaich inbheach, air an aon làimh, gu math eagal mu pheanas, ach air an làimh eile, is dòcha gum bi iad eadhon air an tàladh gu balaich air sgàth a 'mhiann a bhith a' strì an cuid nerves.
  Tharraing fear de na deugairean aire gu cas-rùisgte Kenny . B" e an Dùbhlachd a bh" ann agus eadhon ann an Texas bha an teòthachd a-muigh faisg air neoni. Agus, gu dearbh, chan eil balaich a 'dol casruisgte.
  Rinn e feadalaich, agus rinn e gàire :
  - Seall seòlta, casruisgte sa gheamhradh!
  Dh'èirich an dithis bhalach a bu mhotha agus choisich iad a-null gu Coinneach . Rinn iad gàire gu h-aingidh. Thuirt am fear air an làimh dheis:
  - Agus tha e gu math bòidheach! An urrainn dhuinn a chleachdadh mar nighean!
  Thug fear eile fa-near:
  - Tha camarathan bhidio ann!
  Chrath fear de na gillean.
  - Tha na poileis làn de shaobhadh! Leig leotha coimhead!
  Coinneach suas agus ghuil e:
  - Gheibh thu a-nis e!
  Ghluais am balach airson a bhualadh, ach chaill e a chothromachadh agus thuit e. Ghluais Coinneach a shàil rùisgte gu cùl a chinn. Chaidh an dàrna deugaire bochd thairis air a cheann agus bhuail e cho cruaidh is gun do chaochail e. Cha mhòr nach do rinn am balach Gàidhealach gluasadan faicsinneach. Dh'ionnsaich e sabaid glè mhath thar nan linntean, agus bha eadhon tidsearan aige san ear. Mar sin dha na balaich seo!
  Cheum an còrr de na balaich air ais. Ag èigheach gu bheil iad ag iarraidh cuideachadh bho na poileis.
  Ruith grunn oifigearan poileis a-steach don chill. Bha Coinneach socair agus gàire. Thog iad an dà dheugaire gun mhothachadh agus chuir iad air streapadair iad. Thug iad dhan ionad mheidigeach e.
  Bha an t-àrd-oifigear poileis a" bagairt:
  - Bidh barrachd shabaid ann, gheibh a h-uile duine adhaircean!
  An uairsin dh"fhàg na poileis an cealla. Agus chuairtich na deugairean Coinneach . Thòisich iad ri faighneachd càite an do dh'ionnsaich e sabaid mar sin.
  Kenny an fhìrinn innse, mar sin fhreagair e:
  - Bha m 'uncail na beret uaine, agus theagaisg e cleasan dhomh!
  Thòisich na gillean ri faighneachd feuch am faiceadh iad.
  Fhreagair am balach Gàidhealach le gàire:
  - Feumaidh tu pàigheadh airson na leasanan! Gheibh sinn dolar!
  Thug fear de na gillean a-mach bile ceud dolar, agus dh'fhalaich e na fo-aodach. An seo cuideachd, bha an rannsachadh uachdarach agus bha e comasach rudeigin a ghiùlan troimhe.
  Kenny air an dòigh-obrach a shealltainn dha. B" e seòrsa de Aikido a bh" ann measgaichte le judo agus carachd Sìneach.
  Tha e soilleir nach urrainn dhut seo ionnsachadh ann an leth uair a thìde. Agus leig Kenny sìos an deugaire gu furasta, ged a bha e a 'coimhead nas sine agus nas àirde.
  Bha Kenny, a dh'aindeoin a bhith beò airson ochd gu leth linntean, a 'faireachdainn mar iasg ann an uisge leis na balaich. Gu luath thug iad spèis dha, agus thàinig e gu bhith na athair-cèile.
  Mar sin, cha robh eagal air Kenny ron phrìosan. Faodaidh tu fuireach an seo, gu sònraichte balaich òga a tha cho furasta a cheannsachadh.
  An seo thug fear a-mach fòn cliste, a chuir e am falach ann am pòcaid eadar a chasan agus thòisich na balaich a "coimhead ... Gu dearbh, rudeigin mu dheidhinn feise.
  Thòisich cuid eadhon a" leum air falbh sa chill.
  Rinn Coinneach gàire. Rinn e e fhèin. Ged nach robh mi ga iarraidh cho mòr. Ach tha an corp òg, agus an inntinn.
  Agus tha an inntinn an urra ris a" bhodhaig. Ged a tha thu airson a bhith nad inbheach, tha cuid de bhuannachdan ann an leanabachd shìorraidh.
  Gu sònraichte anns na SA, far a bheil deugairean air an leasachadh nas fhaide na na bliadhnaichean aca, tha mac-meanmna aca.
  . CAIBIDEIL #2
  Kenny air erotica air a fòn cliste, agus bha e air bhioran agus air bhioran. Tha, tha e fhathast beag na chorp, ach tha e eòlach air mòran agus comasach air daoine eile a theagasg. Thòisich cuid de dheugairean a 'gluasad an làmhan anns na pants aca. Agus tha seo, gu dearbh, nàdarra dhaibh.
  Nochd am matron. Gu math reamhar, boireannach dubh. Sheall i le miann air na gillean. Chithear, mar an ceudna, a leithid air tionndadh gu mòr.
  Leum i a bilean agus smèid i air fear de na deugairean a bu mhotha agus a bu bhrèagha. Lean e i. Thug i am balach dhan ath chill agus chualas osna is osnaich às an sin. Bha e ri fhaicinn don bhalach deugaire gu math.
  Rinn Coinneach osna gu trom. Tha an aois aige nuair nach eil thu fhathast aibidh idir. An seo nam smuaintean tha mi gu tur deiseil agus tha mi ag iarraidh, ach tha mo bhodhaig gam fàiligeadh. Seadh, bhiodh e co-dhiù ceithir bliadhna deug a dh'aois aig àm a bhàis.
  Bha am balach beinne a 'faireachdainn sgìth ann an companaidh deugairean. Ach, tha ochd linntean gu leth air a chùlaibh. Agus tha sin tòrr. Cha robh ann ach uimhir agus eadhon barrachd neo-bhàsmhorachd. Ach mharbh iad a chèile. Agus tha an ùine aca seachad.
  Agus mhair corp òg Choinnich . Agus dh'fhan e anns an t-saoghal so a mhealtainn sìorruidheachd.
  Agus gu h-obann bha e a 'faireachdainn tàmailteach ann an companaidh deugairean neo-leasaichte, le ùidh ghnèitheasach. Bha esan, a bha cuideachd eòlach air Count Calliostro . Fear a tha nas freagarraiche airson nobhail fantastais na fìor bheatha.
  Tha cuimhne agam gun do bhruidhinn iad ris. B' e Gàidheal a bh' ann an Calliostro . Agus rugadh e dha-rìribh air ais anns na làithean sin nuair a bha cultar ùr Eòrpach dìreach a" nochdadh sa Ghrèig. Agus bha e cheana beagan a bharrachd air ceithir mìle bliadhna a dh'aois. Agus chan e clàr airson Gàidheal a tha seo.
  Calliostro mòran rudan dha . Bha Kenny ag eadar-obrachadh le Gàidheil inbheach, agus tha an ìre chultarail aige àrd. Agus seo cuid de bhana-chleasaichean òga.
  Bha an gille Gàidhealach ag iarraidh caoineadh, ach chùm e air ais a dheòir. Ach bha miann aige ruith air falbh no co-dhiù companaidhean atharrachadh.
  Coinneach air sùil a thoirt air an doras. Bha beachd aige, chan e am bu chòir dha ionnsaigh cridhe a shamhlachadh. Dh' fhaodadh e so a dheanamh, theagaisg na h-àrd-dhruidheachdan, chum nach buaileadh an cridhe. Agus eadhon dèan an corp caol gus an deach a thoirt don mhorgue. Agus faigh a-mach às an sin, agus eadhon cuir eagal air na òrduighean.
  Bha am balach gu bhith a" tuiteam chun an ùrlair le aodann gorm, nuair a chaidh grunn phoileas a-steach don taigh muncaidh.
  Sa bhad chuir iad geimhlean air Coinneach agus shlaod iad am balach air adhart.
  Cha do chuir an sreapadair òg an aghaidh. Bha e eadhon fiosrach. Rinn e mòran eucoirean na bheatha fhada. Ach chòmhdaich buidheann chumhachdach e. Am fear a choimhead nach robh gnè de neo-bhàsmhorachd air a bhith eòlach air a 'phàirt sin de chinne-daonna a tha a' faighinn a leithid de thiodhlac.
  Tha eagal a' bhàis air a h-uile duine... A bharrachd air an sin, tha e coltach gu bheil anam aig na neo-bhàsmhor, ach co-dhiù, chan eil nèamh a' deàrrsadh. Nuair a ghearrar an ceann dheth, tuitidh e ann an seorsa de bhraighdeanas, far nach eil mòran aoibhneis aig an spiorad. Mar sin is dòcha nach e duais a th" ann a bhith neo-bhàsmhor. Ach, eadhon dha daoine bàsmhor a-mhàin, tha e duilich rudeigin math fhaighinn às deidh bàs.
  Coinneach air a bhith ann an uimhir de phrìosanan mar-thà nach do chuir a phrìosan eagal air. Uill, tha e a" leigeil ma sgaoil beagan. Tha e coltach, ann an Ameireagaidh, nach eil òigridh a" crathadh an cinn gu maol? Ged a rèir dè an stàit. Ann an cuid, faodar falt bàn eireachdail a ghearradh dheth fon inneal.
  Chaidh am balach a thoirt gu seòmar sgrùdaidh sònraichte an toiseach. Tha sgàthan timcheall air, agus tha spotlights a" deàrrsadh. Ceathrar bhoireannach ann an còtaichean geala. Gu tric bidh boireannaich òga air an sònrachadh airson an sgrùdadh le boireannaich. Is dòcha air sgàth 's nach eil iad ga dhèanamh cho mì-mhodhail agus cho goirt.
  Am balach undressed, tha e àbhaisteach. Tha thu a 'seasamh gu tur rùisgte. Agus a-nis bidh thu air do shàrachadh.
  Kenny a" faireachdainn beagan ioghnaidh, ge-tà. Ged a tha a chorp òg brèagha agus gun dad ri nàire.
  Thòisich an dithis bhoireannach air suathadh ri falt a" bhalaich bhàin. Bha an làmhan sùbailte agus eòlach. Chìreadh iad gach dual. Bha fear eile a bu shine a" coimhead gu sanntach air a" bhalach. Tha corp fìor bhrèagha agus fèitheach aige. Fiù ma tha an leanabh beag.
  Kenny air ceann-latha a thoirt do bhoireannaich mar seo roimhe seo. Is toil leotha a bhith a" spògadh bhalaich agus gam faireachdainn. creutairean mi-naomh. Ach faodaidh iad cuideachd biadhadh.
  Thug na geàrdan sùil air a h-uile dual de fhalt a" ghille, cìreadh iad leis a h-uile dìcheall. An uairsin thug iad a-mach na clò-bhualadairean agus thòisich iad air coimhead anns na cluasan. Bha iad a 'deàrrsadh an sin agus a' gluasad mun cuairt, rud a bha gu math goirt agus mì-thlachdmhor.
  Sheall na geàrdan anns an t-sròin cuideachd. An toiseach, fhuair iad cuinnlean, deàrrsadh. Ach tha e coltach nach do chòrd e riutha.
  Thug aon de na geàrdan a-mach probe beag tana air a" choimpiutair agus cheangail e ris an lìonra e.
  B" e rud ùr a bha seo nach fhaca Coinneach a-riamh roimhe. Mar an probe a thathas a" cleachdadh airson sgrùdadh a dhèanamh air an stamag, an turas seo bidh iad a" sganadh tron nasopharynx agus fad na slighe gu na sgamhanan.
  Tha e neònach gu bheil balach aon-bliadhna-deug a dh'aois, ach a tha coltach nach b 'urrainn dha a bhith nas fhaide na deich, air a sgrùdadh cho cùramach. Mar gur e seòrsa de neach-brathaidh a th" ann. Bha droch fhaireachdainn aig Kenny .
  Chaidh probe beag a-steach do chuinnean deas an leanaibh shìorraidh. Aig an àm seo, chùm dà gheàrd e gu teann ri taobh nan guailnean. Agus dh" atharraich am fear eile an probe. Agus chaidh an ìomhaigh a thaisbeanadh air scrion an monitor. Gu dearbh, chaidh e fad na slighe gu sgamhanan a" bhalaich.
  Tha iad ann an staid foirfe. Bha Kenny, airson ochd gu leth linntean, gu dearbh, a 'feuchainn ri smocadh iomadh uair, ach cha do chòrd e ris. Ach, anns an t-saoghal ùr, anns a 'mhòr-chuid de dhùthchannan, chan eil tombaca air a reic ri clann. Eadhon ged nach do rinn iad diofar roimhe seo. Ach tha an cleachdadh dona, agus tha tòrr airgid air a chaitheamh air. Tha e nas fheàrr spòrs a bhith agad air consol a" gheama. Siubhail gach seòrsa càr no baidhsagal-motair, no tog.
  Agus eadhon nas inntinniche, agus an seo thug Kenny moladh air adhartas - is iad sin ro-innleachdan armachd-eaconamach. Nuair nach e a-mhàin gaisgeach, ach ceannard ainmeil. Agus bidh thu a" togail agus a" toirt àithne do shaighdearan.
  An seo chaidh sròn dheas a" bhalaich a thoirt gu na fìor sgamhanan agus thòisich iad a" deàrrsadh troimhe le bhith a" cumail hose tana le bulb solais agus am fear clì.
  Kenny, gus aire a tharraing bhon dòigh-obrach mì-thlachdmhor seo, agus eadhon na geàrdan boireann a" coimhead air do bhodhaig òg, dh" fheuch e ri rudeigin tlachdmhor a chuimhneachadh.
  An seo, mar eisimpleir, tha geama coimpiutair clasaigeach: "Cossacks". Tha e uabhasach math.
  Bidh thu a" togail baile mòr an sin, agus saighdearan is taigh-feachd, agus a" sabaid. Agus tha e dha-rìribh tarraingeach.
  Kenny, aig nach robh eòlas sam bith anns na Cossacks an toiseach, air a ghiùlan leis an eaconamaidh, agus thug saighdearan coimpiutair ionnsaigh air. Tha, chan urrainn dhuinn dìochuimhneachadh mu dhìon an seo. Tha e nas fhasa a chluich leis a" chòd meallta. Ach tha e ro fhurasta a bhuannachadh leis. Agus tha e tòrr nas inntinniche nuair a tha do cheann ag obair cuideachd. Gu dearbh, feumaidh an dà chuid bun-bheachd agus tàlant a bhith aig neach gus a h-uile dad a dhèanamh reusanta, brèagha agus foirfe. Bha Kenny dèidheil air a" gheama "Cossacks" mar aon den chiad fheadhainn.
  Ach bha mòran eile ann. Mar eisimpleir, "Coitcheann", "Entente", "Eachdraidh na Talmhainn", "Cleopatra", "World War II", "Seann Ròimh", "Napoleon" agus feadhainn eile. A bharrachd air an sin, tha ro-innleachd cho math ri "Sìobhaltachd" mar as trice dìreach brèagha. Seadh, dè thachair.
  Kenny ann an Cleopatra, crìoch a h-uile miseanan bho eachdraidh an teaghlaich. Agus bha e gu math fionnar.
  Agus dè nach do dh"fheuch e fhathast? Tha geamannan coimpiutair cho spòrsail. Tha e gan dèanamh gu math duilich a chuir sìos.
  Bha am balach, a tha ochd gu leth bliadhna a dh'aois, dèidheil air ro-innleachdan mar sin. Thairis air na bliadhnaichean dh'fhàs iad nas iom-fhillte. Agus dh'fhàs an àireamh de dh'aonadan, agus thàinig piseach air na grafaigean.
  Coinneach eadhon toilichte a-nis gur e balach a bh" ann. Às deidh na h-uile, tha e nàdarra do phàiste suidhe airson uairean a thìde aig bòrd cluich.
  Anns na naochadan dhen linn mu dheireadh, nuair a choinnich e ri a mhàthair-altraim bho theaghlach nan neo-bhàsmhor, agus tha Donnchadh MacLeòid air aon de na sabaidean as làidire am measg nan Gàidheal, agus is dòcha eadhon am fear as làidire. Bha beachd aige, dè nam biodh... A" fuireach fon dìon aca san aon teaghlach, agus a" faighinn tlachd à seasmhachd.
  Ach chan urrainn dha na Gàidheil a bhith beò còmhla airson ùine mhòr. Bha briseadh sìos cunbhalach ann. Agus ann an 2017 an Armageddon mu dheireadh de na neo-bhàsmhor. Mhair am balach agus ghlèidh e eadhon òige shìorraidh. A-nis chan eil duine às deidh a cheann. Agus chan eil barrachd Gàidheil air a" phlanaid Talamh gu lèir idir. Agus tha an aon Mac Leòid mar thà còrr is dà fhichead bliadhna a dh'aois. Agus luath no mall bidh e a 'fàs sean agus a' bàsachadh.
  Agus an uairsin bidh Kenny an leanabh neo-bhàsmhor uile leis fhèin. Bidh a h-uile duine eile coimheach ris.
  Tha seo, gu dearbh, air an aon làimh, math, chan e cunnart a th 'ann gum bi aon de na h-inbhich, air a mhealladh leis na tha e coltach ris mar chreach furasta, a' gearradh dheth do cheann. Ach air an làimh eile, tha thu cho aonaranach nuair nach eil neo-bhàsmhorachd eile ann.
  Agus tha e uamhasach dòrainneach nach eil caraidean maireannach air fhàgail. Agus bhàsaich a mhàthair uchd-mhacachd cuideachd mar thoradh air an t-strì. Seadh, bhàsaich iad uile. Agus an fheadhainn a tha còig mìle bliadhna a dh'aois cuideachd ...
  Coinneach a" faireachdainn gun deach an probe tron sgamhan eile aige. Soilleireachadh agus thill e air ais.
  Seadh, cha robh e a-riamh air sgrùdadh cho domhainn a dhèanamh. Tha e soilleir gu bheil adhartas saidheansail air a thighinn air adhart cuideachd, agus an seo tha electronics mar sin ann agus chan eil iad ro dhaor.
  Ach chan eil iad fo amharas gur e neach-brathaidh a th" ann an Kenny . Dè ma tha an aon rud, a dhìomhaireachd - an neo-bhàsmhor air an uachdar?
  Is dòcha gu bheil buidheann nan Gàidheal air sgur a bhith a" toirt taic dha? A 'co-dhùnadh bhon a tha an àm seachad, gu bheil a h-uile càil eile neo-chudromach?
  Ciod a th' ann an aon seorsa de leanabh sìorraidh?
  Rinn Coinneach osna. Thugadh chun a' chuntair e, agus rug am matron air smiogaid le a làmhan. Roimhe sin, nigh i a corragan ann an miotagan rubair tana, meidigeach ann an deoch làidir. Gus am bi a h-uile dad sterile, agus na balach, nar leigeadh Dia, chan fhaigh e galair.
  An uairsin chaidh i a-steach don bheul aice. Thòisich i a 'faireachdainn air cùl a' ghruaidhean, anns a 'phaileid, fon teanga, agus fad na slighe gu na tonsils.
  Uill, chan eil seo ùr. Chuimhnich Coinneach mar a chuir maor ann am prìosan eile a corragan lom, gun nighe na bheul. An uairsin bhris am balach saor agus bha e feargach. Leig leis a' bhean so a lamhan a nigheadh an toiseach, agus miotagan a chur oirre, agus gun a meuran a steidheachadh ann am beul duine beag, leis nach robh fios aice de roimhe.
  An uairsin bha na geàrdan troimh-chèile. Agus thuirt i gu bheil trioblaidean aca le miotagan.
  B" fheudar dha an uairsin suidhe sìos an uairsin deich tursan agus a thoirt don chill. Bha am prìosan baileil. Agus chan eil e gu math eagraichte. Gun telebhisean, gun frids, no eadhon taigh-beag fliuch. Ach tha an cealla làn chloinne, mòran eadhon nas òige na Coinneach . Agus bùird rùisgte air trì sreathan de bhunan, agus bucaid deàrrsadh anns an oisean.
  Agus tha seo ann an Ameireagaidh! Fìor, tha a leithid de phrìosan mar eisgeachd, mar as trice tha iad nas glaine agus nas comhfhurtail.
  Tha fàileadh rubair agus deoch làidir meidigeach sa bheul. Chan eil e gu math tlachdmhor, agus eadhon tinn. Ged a tha na balaich an-còmhnaidh air an sgrùdadh gus faicinn a bheil iad a 'falach rudeigin nam beul, agus bho na Meadhan Aoisean. Faodaidh, faodaidh tu tòrr a ghiùlan nad bheul.
  Coinneach daoimean, agus an uairsin shluig e e. Agus chaidh aige air a chumail.
  Ach an seo chan urrainn dhut faighinn seachad le slugadh.
  An seo tharraing am maor ann an còta geal suas an probe. Agus a-nis nì iad sgrùdadh air na caolain.
  Uill, shmon ! Anns an Ruis, san fharsaingeachd, a-mhàin fo Stalin, bha na balaich a shmonaded gu cogais. Agus an uairsin, mar-thà ann an dòigh air choreigin gun chùram.
  Agus an sin ghlac iad e, agus thug iad air a bheul fhosgladh, agus rannsach- adh a chur ann. Às aonais reothadh, is e dòigh-obrach gu math mì-thlachdmhor a tha seo. Fìor, tha geàrd beul sònraichte na fhiaclan gus nach bi e a 'bìdeadh dheth.
  Coinneach a" faireachdainn gun deach am pìob sìos an esophagus aige agus an uairsin a-steach don stamag aige. Tha a h-uile dad air a lasadh suas an sin.
  Ann an dòigh air choreigin bha e air a deàrrsadh le x-ray nuair a bha e fo amharas mu dhrogaichean, aig a" phort-adhair, ach cha robh e a-riamh le probe.
  Cha mhòr nach do dh'fhàs Kenny tinn, mar a tha neo-bhàsmhor sam bith eile, agus tha seo na bhuannachd mhòr airson beatha shìorraidh agus an seòrsa Gàidheal. Mar sin chan fheum e sgrùdadh meidigeach. Gu dearbh, tha e neo-bhàsmhor. Agus carson a bu chòir dha. Slànaichidh a h-uile dad sa chorp e fhèin.
  Shluig an gille probe airson a" chiad uair, ged a bha e beò airson ochd linntean gu leth. Eadhon ged a bhiodh e ag òl searbhag hydrocyanic a h-uile latha, agus aqua regia, cha bhiodh ulcer stamag aige.
  Mar sin carson a tha e?
  Agus tha am modh-obrach gu math mì-thlachdmhor.
  Coinneach carson a bha an leanabh ga sgrùdadh cho faiceallach. Is dòcha gu robh amharas aca air rudeigin?
  Agus an uairsin thàinig smaoineachadh duilich eile gu inntinn. Dè nam biodh e air a chall bho neo-bhàsmhorachd?
  Tha, tha e glè òg agus faodaidh e a bhith na inbheach. Agus cha bhi pròiseas leanabachd aige, ach fìor iomlanachd fireann. Agus is dòcha gum biodh e comasach dha clann a bhith aige.
  An seo tha na neo-bhàsmhorachd neo-thorrach. Agus is e seo an minus cudromach aca leis a h-uile buannachd eile.
  Ach thig do bheatha gu crìch luath no mall. Agus cha robh Kenny airson bàsachadh. Bha e cleachdte ri bhith beò, agus cha robh e sgìth idir.
  Air an làimh eile, tha tòrr gheamannan coimpiutair ann, agus gach bliadhna tha barrachd is barrachd ann. Agus tha iad a 'sìor fhàs àlainn grafaigean. Agus a dh" aithghearr, is dòcha, cruthaichidh iad fìor mhaitrix de fhìor fhìrinn, bidh dìreach tachartasan iongantach agus gun samhail ann.
  Tha seo uile a" toirt air beatha a bhith beò.
  Coinneach na inntinn, a bheul trang le sgàilean:
  Dè cho fada "s a tha adhartas air a bhith
  Gu mìorbhailean nach fhacas a-riamh ...
  Thuit uchd na mara,
  Agus air falbh gu neamh!
  Obair air an dearmad,
  Sguir a ruith!
  Tha na h-innealan-fuadain a" putadh
  Duine sona!
  Coinneach , a" cuimhneachadh ceud bliadhna anns na cuaraidhean, a bhith ag obair gu mòr. A bharrachd air an sin, anns na cuaraidhean, chan e cuip an neach-stiùiridh an rud as miosa, agus gun a bhith a" giùlan luchdan troma.
  Gu luath fhuair corp an duine neo-bhàsmhor cleachdte ris an cuideam agus rinn e atharrachadh.
  Is e an rud as miosa dòrainn àbhaisteach agus moralta. 'N uair nach 'eil ann ach lomnochd, salach, fallus, Gu tric ann an lotan 's an lot, Balaich ag osnaich ann an cràdh, 'S luchd-coimhead le fàile geur.
  Agus eadhon chan fhaic thu a" ghrian airson bhliadhnaichean. Agus chan eil ach na lòchrain air an seargadh agus air an goirteachadh. Agus stench uabhasach ris am fàs thu cleachdte.
  Is e an aon rud math gun do dh" ionnsaich Coinneach a bhith faicinn anns an dorchadas na b" fheàrr na cat sam bith. Agus b 'urrainn dha sabaid às aonais solas iomlan.
  A bharrachd air an sin, fhuair am balach seasmhachd iongantach eadhon dha Gàidheal.
  Ach fhuair e traumatachadh inntinn. Agus uaireannan bhiodh e a 'bruadar mu na cuaraidhean sin ann am bruadar.
  Tha deagh chuimhne aig na Gàidheil, agus cha mhòr nach eil iad a 'dìochuimhneachadh dad, eadhon ged a tha iad airson dìochuimhneachadh.
  Is dòcha gur ann air sgàth sin a dh" fhàs Kenny cho feargach. Mharbh e neo-bhàsmhor, ga suathadh fhèin ann an earbsa dhaoine bàsmhor cuideachd. Agus bha e dèidheil air a bhith a" sabaid.
  Gu sònraichte, bha e a 'sabaid san Úcráin. Mharbh e mòran shaighdearan Ruiseanach, ach dh'fhàs e ro ainmeil agus chaidh iarraidh air falbh gus nach deàrrsadh e.
  Gu dearbh chan urrainn dhut dreuchd a dhèanamh.
  Agus chan eil dùil. Chan urrainn leanabh a bhith na rìgh, co-dhiù chan ann airson ùine mhòr.
  Air an t-slighe, bha Alasdair Mòr neo-bhàsmhor, agus mar sin chaidh e gu cath cho fiadhaich agus gun eagal. Ach chaidh iarraidh air a dhol à sealladh gus nach togadh òganach shìorraidh an riaghladair amharas. Agus dh" fhàg e a leithid dùbailte às a dhèidh a bhàsaich leis a" phuinnsean.
  Agus chaidh e air turas. Gus an do ghearr iad dheth a cheann mu dheireadh.
  Is e seo an sgeulachd mun riaghladair uirsgeulach agus rìgh Macedonia.
  Coinneach osna nuair a chaidh a stamag a sgrùdadh mu dheireadh. Uill, chaidh an probe air ais agus chuir e strìochag.
  Bha am balach den bheachd nan deidheadh a dhìomhaireachd fhoillseachadh, nach tugadh e saorsa dha. Nì iad sgrùdadh ort mar radan agus cuiridh iad às do chèile airson pàirtean. Mar eisimpleir, feuchaidh iad ri ball a ghearradh dheth.
  Dè thachras sa chùis seo?
  Bidh i a 'fàs a-rithist.
  Coinneach osna... Chaidh an probe a thoirt air falbh agus lean an rannsachadh . An seo bha e air a chumail eadar corragan a làimhe. An uairsin thòisich iad a 'cur cuideam air an navel. Tha e coltach gun robh iad a" coimhead airson rudeigin.
  Tha am pàirt as miosa aig an deireadh. Ach cha robh Kenny, ged a bha eòlas aige air rannsachadh anal, an dùil seo. Thug matron ann an còta geal enema mòr fèin-ghluasadach. Agus am fear eile, cuideachd ann an còta geal, basan mòr.
  Agus chaidh a nàmhaid a thilgeil a-steach don anam aige. An uairsin chaidh uisge blàth a thionndadh air. Agus thòisich iad air nighe le cuideam mòr. Bha e an dà chuid pianail agus tàmailteach agus iriosal.
  Bha an leaghan caolan gu math domhainn. Rinn Coinneach gàire. Ged a tha e iriosal nuair a gheibh meur ann an miotag a-steach don chòigeamh puing, bha e mar-thà agus cha robh e cho goirt. Ach chaidh an enema a dhèanamh dha airson a 'chiad uair. Carson a bhiodh feum aig balach neo-bhàsmhor air ospadal? Bidh a h-uile dad ga leigheas agus ga chàradh fhèin.
  Agus an seo tha rudeigin sònraichte agus iongantach. Tha e air a ghlanadh bho gach rud dona ...
  Choinnich a nis saor ri seinn ;
  Bho àiteigin fad air falbh, mar ghaoth bhlàth -
  Dùisgidh mac-talla gairm fòn mi.
  Cluinnear guth eòlach, cho geal ris a' ghrian.
  Tha fios agam nach eil cuimhne aig duine orm mar sin, chan eil gaol aig duine orm mar sin.
  
  Halo mama, mama.
  Abair gu bheil e fuar. Abair gun do chaill thu mi.
  Bha mi ga ionndrainn gu mòr, mama, mama.
  Tha fios agam gu bheil thu nad aonar an sin, ach na leig leam a bhith faisg -
  Tha an saoghal seo aig do chasan.
  
  Sèist:
  Bidh ar n-anaman a" seinn òrain mun phrìomh rud ann an aonadh.
  Às aonais thusa, tha an saoghal seo doomed, mama, mama, mama, mama.
  Bidh ar n-anaman a" seinn òrain mun phrìomh rud ann an aonadh.
  Às aonais thusa, tha an saoghal seo doomed, mama, mama, mama, mama.
  
  Tha ar beatha fìor neo-shoilleir troimh-chèile.
  Chan eil daoine a 'sabaid airson gaol - tha iad gòrach, màthair.
  Cho beag de shlighean agus uimhir de rathaidean cam.
  Ach chan eil seo dhutsa. Tha seo uile dìreach dust.
  
  Innis dhomh, ciamar a tha thu, mama?
  Bidh eòin a" seinn le do ghuth, tha d" ainm ag itealaich thairis air a" phrìomh-bhaile,
  Agus chan urrainn dha stad, mama, mama.
  Tha fios agam gu bheil thu a'd' aonar an sin, ach na leig dhomh bhi dlùth, -
  Tha an saoghal gu lèir aig do chasan.
  
  Sèist:
  Bidh ar n-anaman a" seinn òrain mun phrìomh rud ann an aonadh.
  Às aonais thusa, tha an saoghal seo doomed, mama, mama, mama, mama.
  Bidh ar n-anaman a" seinn òrain mun phrìomh rud ann an aonadh.
  Às aonais thusa, tha an saoghal seo doomed, mama, mama, mama, mama.
  
  A dh'aithghearr bidh mi as fheàrr. Dìreach mar a bha thu a" bruadar, mama.
  A dh'aithghearr bidh mi as fheàrr. Dìreach mar a bha thu a" bruadar, mama.
  Gu math luath bidh mi as motha. Dìreach mar a bha thu a" bruadar, mama.
  A bheil cuimhne agad mar a bha thu a" bruadar, a mhàthair?
  Bha am matron a bu shine a" fàs feargach:
  - Dè a chuimhnich bastard òg mu a mhàthair! Agus mar a mharbh thu daoine, dè na smuaintean a bha nad cheann a" dèanamh!
  Kenny :
  - Cha do mharbh mi duine!
  Thuirt an t-àrd-cheannard:
  - Seadh! Agus am fear dathte a bhris a chlaigeann le feannag, a 'fàgail lèileagan.
  Chrath Coinneach. Uill, tha, bhuail e an duine dubh na cheann le crowbar an-dè. Agus thòisich e fiù 's a' falach an airm murt, no sguab às na dealbhan.
  Ann an dòigh air choreigin, dh" fhàs Kenny cleachdte ris an fhìrinn gu bheil buidheann chumhachdach a" cuir às don dàta gu lèir mu dheidhinn anns a" chaibineat faidhle, agus a" nochdadh dearmad. Agus a rèir coltais chaidh a sgrùdadh, agus an-dràsta lorg an coimpiutair maids.
  Thuirt an t-àrd-cheannard:
  - Neach-marbhadh òg is e sin a tha thu!
  Kenny fa-near gu loidsigeach:
  - Eadhon ged a bha feannag nam làmhan, chan eil seo a 'ciallachadh idir gur e mise a mharbh!
  Dh'èigh an ceannard:
  - Canaidh tu sin sa chùirt! Agus bheir iad binn beatha dhut!
  Kenny fa-near le gàire:
  - Chan eil annam ach leanabh! Beagan bhliadhnaichean de bhith nad dheugaire aig a" char as motha.
  Mar fhreagairt, thuirt am boireannach:
  - Is e am fear so mac-cèile ar n-eucoir. Mar sin tha thu a-mach à fortan. Ghoid thu agus mharbh thu am fear ceàrr. Sin as coireach gun do dh" òrduich an neach-casaid dhut an sgrùdadh as mionaidiche agus as mionaidiche a dhèanamh. A-nis cha tionndaidh thu air falbh!
  Rinn Coinneach gàire.
  -Chì sinn!
  Agus gu dearbha, bha misneachd aige gun toireadh buidheann chumhachdach dòigh air choireigin dheth. A bharrachd air an sin, dè an seòrsa binn beatha? Ro amharasach bhiodh balach sìorraidh ann am prìosan feadarail.
  Agus saoil am bi cead aige cluich air a" choimpiutair? Tha e coltach gu bheil pàistean comasach.
  Anns an eadar-ama, chuir am maor ann an còta geal a-mach probe. Agus a-nis feumaidh Kenny a h-uile galar a ghlanadh le bhith a 'dèanamh endoscopy. Tha e na dhòigh-obrach mì-thlachdmhor agus iriosal. Ach tha e air a dhèanamh ann an clionaigean àbhaisteach.
  Chuir boireannach ann an trusgan-cùil e air a' chòigeamh puing, thòisich na balaich air an t-sròin a chuir a-steach, rud a tha gu math.
  Agus thòisich a bhroinn a 'nochdadh air an sgrion.
  Coinneach . Agus air chor is nach biodh e cho goirt, ghràineil, agus cho suilbhir, thòisich e air seinn a‑rìs;
  Fada, fada air falbh ann am baile-mòr sàmhach
  Ann am meadhan na talmhainn, na aonar ann an seòmar dorcha
  Guidheam air Dia airson mo shlainte
  Mo Ùrnaigh Mheadhon-oidhche .
  
  Tha i ag ùrnaigh airson aon rud: Dia beannaich!
  Agus bidh coinnlean cèir fad na h-oidhche a" losgadh san uinneig ,
  Air chor as, air dhoibh creideamh agus gràdh a chall,
  Fhuair m' anam caillte solas.
  
  Màthair, a mhàthair, cha bhith thu a-mhàin gad ghràdh dhomh agus cha stad thu ga ghràdhachadh.
  Anns an t-saoghal seo agus anns an ath shaoghal, bidh thu an-còmhnaidh còmhla rium.
  Tha mi a 'dol thugaibh a-mhàin, leòinte na mo chridhe.
  Mam, mama, is tu mo bhalla cloiche.
  Mam, mama, is tu mo bhalla cloiche.
  
  Tha an oidhche dubh, chan eil fios air an dorchadas gun bhonn
  'S tha feachdan dorcha a' fàistneachd thrioblaidean dhomh,
  Ach tha dà insomnias gam chumail anns an dorchadas:
  Sùilean na màthar, agus eadhon an Oigh.
  
  Tha iad ag ràdh nach robh mi a-riamh brònach.
  Tha fios agad, is tusa an aon fhear - a ghràidh.
  Cia mheud uair a bhuaileadh dànachd gun truas
  Mhair mi le d" ùrnaighean.
  
  Màthair, mama, cha toir thu fhèin agus cha stad thu gaol.
  Anns an t-saoghal seo agus an saoghal eile, bidh thu an-còmhnaidh còmhla rium.
  Tha mi a 'dol thugaibh a-mhàin, leòinte sa chridhe.
  Mam, mama, is tu mo bhalla cloiche.
  Mam, mama, is tu mo bhalla cloiche.
  
  Cha b' urrainn do thrioblaidean mo bhriseadh,
  Dè tha fada, fada ann am meadhan na talmhainn
  Ùrnaigh ri mo Dhia airson slàinte
  Meadhan oidhche mo taistealachd .
  Thuirt an ceannard:
  - Faodaidh tu seinn gu math! Ach thèid do fheuchainn mar inbheach. Agus chan fhaigh thu sanatorium òigridh. Bidh tu air do chuairteachadh le inbhich, eucoirich brùideil, le fàileadh a tha gu math dèidheil air a bhith ag èigneachadh balaich le falt bàn mar thusa.
  Fhreagair Kenny le misneachd:
  - Is urrainn dhomh sabaid air ais!
  Rinn am matron gàire agus thuirt e:
  - Chan eil annad ach leanabh! Dè an aois a tha thu?
  Coinneach le gàire:
  - Nach eil thu eòlach air fhèin?
  Chrath an ceannard.
  - Tha, tha thu nad dhuine neònach. Chan eil cinneadh, no treubh, agus chan eil thu anns a 'chaibineat filing. Feumaidh sinn an toiseach faighinn a-mach cò às a tha thu agus ciamar a thuit thu air ar cinn. Agus an uairsin nì sinn co-dhùnadh dè a nì thu leat!
  Thuirt am balach:
  - B' fheàrr leat falbh! Bidh e nas saoire!
  Aig an aon àm, chrìochnaich na banaltraman sgrùdadh a dhèanamh air caolan a" bhalaich agus thug iad air falbh an probe bhon chòigeamh puing.
  Coinneach neo-bhàsmhor den bheachd gur e a" phàirt a bu duilghe air a chùlaibh, ach thuirt an t-Àrd-neach-gleidhidh:
  - Feumaidh tu sùil a thoirt air an t-sruth agad cuideachd! Bu chòir, bu chòir gum biodh an t-smon seo air leth faiceallach!
  Mhol am maor gun laigh Coinneach sìos air a stamag. Agus thug a làmh ann an miotag mheidigeach gu faiceallach ceann na foirfeachd. Agus thug am fear eile probe tana a bha comasach air a dhol tron urethra.
  Kenny a" faireachdainn an toileachas a bhith a" suathadh le làmhan boireannaich, eadhon ged a bhiodh miotagan rubair tana orra. Agus bha a stoc air a ghluasad le fuil agus le toileachas.
  Dh"fhaighnich an ceannard:
  - An robh boireannach agad a-riamh!
  Kenny , a" blushing le nàire,:
  - Tha! Agus barrachd air aon uair!
  Thuirt an ceannard:
  - Agus bidh iad agad sa phrìosan! 'S e gille glè bhòidheach a th' annad!
  Aig an aon àm, chuir boireannach ann an trusgan geal sreang tana a-steach don urethra agus thòisich i air a chuir a-steach. Bha e beagan pianail agus ticklish.
  Kenny den bheachd gur dòcha gur e seo rudeigin a rinn iad ann an ospadalan nuair a dh" fheumadh iad sgrùdadh nas mionaidiche a dhèanamh. A bharrachd air an sin, anns na SA is dòcha gu bheil iad a" cosg tòrr airgid airson a leithid de dhòigh-obrach; bidh iad ga dhèanamh dha gu tur an-asgaidh. Agus chan eil feum air blush agus faireachdainn iriosal, agus a 'losgadh le nàire.
  Dìreach a" coimhead mar bhanaltram ann an còtaichean geala, tha boireannaich a" dèanamh an dleastanas. Agus chan eil dad ann airson a bhith nàire.
  Coinneach gàire agus smaoinich e gum feum e a bhith na dhuine ro-uasal, oir bha e air a shireadh mar sin, agus a-rithist thòisich am balach neo-bhàsmhor o chionn ochd linntean gu leth air seinn;
  Gabh timcheall an t-saoghail gu lèir -
  Dìreach fios ro-làimh:
  Chan fhaigh thu làmhan nas blàithe
  Agus nas tairgse na màthair mo mhàthair.
  Chan fhaic thu sùilean san t-saoghal
  Nas gràdhaiche agus nas cruaidhe.
  Màthair dha gach fear againn
  Tha a h-uile duine nas luachmhoire.
  
  Is e mama, mama am facal as àille air an t-saoghal.
  Bidh mama, mama a 'toirt blàths agus gàire dha clann.
  Màthair, mama, bidh mi a" roinn gàirdeachas is bròn riut,
  Mam tha gaol agam ort!
  
  Ge bith ciamar a choimheadas tu timcheall
  Ach geamhradh agus samhradh
  Is e mama an caraid as fheàrr
  Chan eil màthair nas fheàrr.
  Tha mi airson a bhith ag iarraidh ort
  Agus maitheas agus solas.
  Innis dhomh mu mo mhàthair
  Tha fios aig a 'phlanaid gu lèir!
  
  Is e mama, mama am facal as àille air an t-saoghal.
  Bidh mama, mama a 'toirt blàths agus gàire dha clann.
  Màthair, mama, bidh mi a" roinn gàirdeachas is bròn riut,
  Mam tha gaol agam ort!
  ghlaodh am balach Kenny eadhon. Às deidh na h-uile, bha màthair aige, ach cho fada air ais, eadhon aig àm nuair nach robh ìmpireachd Genghis Khan fhathast air èirigh, nuair nach robh fios aig an Roinn Eòrpa air fùdar-gunna, chaidh a marbhadh.
  Mu dheireadh chaidh an probe a thoirt air falbh. Às deidh sin, thug na geàrdan ann an còtaichean geala sùil cuideachd air òrdagan nan casan rùisgte, agus rinn iad sgrùdadh air na buinn rùisgte, calloused.
  Thuirt an neach-gleidhidh:
  - Tha i cho cruaidh, is e adharc rhinoceros am facal. Mar gum biodh am balach seo air ruith casruisgte fad a bheatha!
  Chrath Coinneach.
  - Tha, tha e! Cha toil leam brògan!
  Dh"òrdaich an ceannard boireann:
  - Thoir e don fhras agus nigh gu mionaideach. An uairsin bearraidh iad maol e agus togaidh iad dealbhan dheth rùisgte bho gach taobh!
  Rinn am balach beag gearan:
  - Carson a bu chòir dhomh mo cheann a bhearradh!
  Fhreagair an ceannard:
  "Leis gu bheil thu air cus dragh a chuir air an neach-casaid againn. Agus cha toil leat na balaich a bhith dealachadh ris an fhalt agad. Agus togaidh iad aon chill fhuar dhut. Agus an uairsin bidh daoine òga eile a" toirt cus spèis dhut.
  Cuir do làmhan air cùl do dhruim agus a-steach don fhras.
  Coinneach a mach, 's thug am balach priosanach, agus aig a' cheart am, Gaidhealach neo-bhàsmhor, a cheann sios, agus dh' iarr e air a nighe. Thuit a shunnd. Às aonais coimpiutair agus Tbh, bidh suidhe ann an aonaranach fuar dòrainneach. Nas fheàrr ann an companaidh deugairean gòrach na aonar.
  Uill, an aon rud, cha leig a" bhuidheann dhìomhair leis e fhèin fhoillseachadh agus suidhe ro fhada.
  
  AON USSR AM measg mhadadh-allaidh
  Thachair an stad mar thoradh air lasadh grèine, agus mar thoradh air an sin, air 22 Ògmhios, 1941, chaidh na Stàitean Aonaichte, Breatainn agus na coloinidhean aice a chuir dheth. An toiseach, cha tug seo buaidh shònraichte air cùrsa a" chogaidh. Thàinig na Gearmailtich air adhart anns an aon dòigh 's a bha iad ann an eachdraidh fhìor. Thionndaidh am Fuhrer gu deas cuideachd, agus ghabh Iapan suidheachadh feitheamh is faicinn ... Agus a-rithist, shàbhail geamhradh reothadh an t-Arm Dearg bho chall iomlan, agus leig e leis a dhol air adhart gu ionnsaigh faisg air Moscow. Agus ghlac Iapan, aig an aon àm, na seilbhean sin anns a 'Chuan Sèimh a bhuineadh do Bhreatainn agus na Stàitean Aonaichte roimhe, agus nach b' urrainn dha feachdan a bharrachd a dhol a-steach a-nis.
  Air an aghaidh an ear as t-earrach agus tràth as t-samhradh, na Gearmailtich a choisinn sreath de bhuannachdan, agus a-rithist chuir iad air bhog oilbheum an aghaidh Stalingrad. Ach, seo far an do thòisich na h-eadar-dhealachaidhean le fìrinn. Às aonais dàrna aghaidh leig leis na Gearmailtich barrachd shaighdearan a ghluasad às an Roinn Eòrpa, agus à Libia, a" fàgail dìreach na gearastan Eadailteach an sin.
  Agus thòisich an ionnsaigh chan ann a-mhàin air Stalingrad, ach cuideachd air Tikhvin. Agus a-nis bha iad air an stiùireadh le Rommel, air an robh am Fuhrer air leth taingeil airson a" chùis a dhèanamh air na Breatannaich ann an Libia agus airson Tolbuk a ghlacadh .
  Ghabh a" chiad tancaichean Tìgear pàirt anns na blàran cuideachd. Chuir Rommel ionnsaigh air bhog air an oidhche agus fhuair e air na saighdearan Sòbhieteach a ghlacadh le iongnadh. Bha an suidheachadh air a dhèanamh na bu mhiosa leis gu robh buannachd aig na Gearmailtich ann an itealan, agus mar sin cha do chaill iad an neart air a bhith a 'sabaid nan caidrich.
  Bha am pìleat Marseille gu luath a" faighinn chunntasan air an aghaidh an ear. Air ais san Ògmhios 1942, chaidh e thairis air an àireamh de phlèanaichean sìos ann an ceud gu leth agus fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach cha robh an sin ach toiseach dreuchd.
  Anns na speuran, gu dearbh, bha e na bu duilghe don Arm Dearg. Agus b 'urrainn dha na Gearmailtich Tikhvin a thoirt, agus an uairsin grunn bhailtean-mòra eile agus gearradh dheth Leningrad le cearcall dùbailte, a' bacadh a 'bhaile seo a-rithist.
  Dh'fheuch an t-òrdugh Sòbhieteach ri briseadh troimhe gu Leningrad, agus gluasad air adhart sa mheadhan. Ach cha robh neart gu leòr ann airson soirbheachadh anns na raointean sin.
  B 'e an aon mhisneachd gun deach na Nadsaidhean a ghluasad sìos ann an Stalingrad, a thug cothrom dhaibh stòrasan ùra a chruinneachadh.
  Ach bha bacadh air Leningrad. Gu ruige seo, chan eil an Tuirc agus Iapan air a dhol a-steach don chogadh, agus bha cothrom aig an USSR an làn de bhlàran a thionndadh. San t-Samhain 1942, chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air bhog faisg air Rzhev agus Stalingrad.
  Cha robh e comasach soirbheachadh faisg air Rzhev. Ach aig Stalingrad chaidh an fhàinne a dhùnadh. Ach mar a thachair e airson greis. Bha mòran a bharrachd stòrasan aig an Treas Reich, agus chuir Rommel ionnsaigh air bhog gu Stalingrad bhon taobh tuath, agus Mainstein bhon taobh a deas.
  Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa nuair a chaidh Iapan a-steach don chogadh ris nach robh dùil. Thug na samurai, a dh'aindeoin a bhith air am bacadh leis a' bhlàr ann an Sìona, ionnsaigh air Vladivostok.
  Is dòcha gu robh eagal air Hirohito gun cailleadh an Treas Reich agus gun deach e a-steach don chogadh.
  A bharrachd air an sin, bha goireasan agus saighdearan-coise gu leòr aig Iapan airson oilbheuman làn-sgèile.
  Chaidh an t-Arm Dearg a phronnadh sìos, agus chaidh aig Rommel air briseadh troimhe bhon taobh tuath gu Stalingrad. Chaidh stad a chuir air Mainstein airson ùine, ach an dèidh dha daingneachadh agus taic a bharrachd fhaighinn bho Paulus, rinn e ceangal ris na saighdearan nach deach a bhacadh mar-thà.
  Mar sin, dh'èirich fàinne eile, anns an do lorg na saighdearan Sòbhieteach iad fhèin.
  Às deidh blàran làidir, chaidh a" mhòr-chuid dhiubh a sgrios agus a ghlacadh. Às deidh sin, chuir na Gearmailtich crìoch air glacadh Stalingrad. Agus sa Mhàrt 1943, chaidh Türkiye a-steach don chogadh cuideachd. Dh'fhàs an suidheachadh eadhon nas iom-fhillte. Anns an adhar, chùm na Gearmailtich uachdranas. Chaidh Marseille thairis air an àireamh de thrì cheud itealan sìos agus b' i a' chiad Ghearmailteach a fhuair dàrna Knight's Cross of the Iron Cross le Oak Leaves, Swords and Diamonds.
  Anns a 'Chèitean, chuir na Gearmailtich ionnsaigh ùr air bhog, gu mòr a' cleachdadh tancaichean ùra - "Tiger", "Panther" agus "Lion". Agus chaidh iad air adhart gu soirbheachail, ged a ghabh an t-Arm Dearg suas dìon cumhachdach. Ach bha na feachdan mar-thà neo-ionann, leis gu robh na saighdearan Sòbhieteach a 'sabaid air trì aghaidhean aig an aon àm - an aghaidh an Treas Reich, na saidealan aice, Iapan agus na coloinidhean aice, agus an Tuirc. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh nas miosa leis a" chogadh iomlan a dh" ainmich na Nadsaidhean, a lean gu àrdachadh ann an cinneasachadh armachd grunn thursan às aonais bomadh leis na caraidean. Mar sin lùghdaich cothroman an USSR gu luath!
  Fìor, chaidh am Fritz air adhart gu slaodach, oir bha dìon domhainn air am beulaibh. Agus bha na saighdearan Sòbhieteach, le eòlas, a 'sabaid gu math treun. Ach chaill iad fhathast.
  Ach, bha iad a 'sabaid le misneachd mhòr, agus sheall cuid de ghaisgich an clas a b' àirde. An seo, mar eisimpleir, tha sgioba tanca Ealasaid air an T-34-76 as cumanta a 'sabaid ris na Nadsaidhean.
  Agus tha na Gearmailtich a 'gluasad gu slaodach a dh'ionnsaigh na saighdearan Sòbhieteach, air an lìnigeadh ann an geinn, no muc. Air thoiseach tha an tanca dìon as truime agus as fheàrr "Lev". Tha e coltach ris a" Panther, dìreach tòrr nas motha agus le cuideam ceithir fichead tunna. Tha armachd aghaidh a 'chòmhlain 150 mm agus le leathad mar an T-34, agus tha na taobhan 82 mm le leòidean. San fharsaingeachd tha aghaidh an tùir air a dhìon gu math: 240 mm le leòidean, agus tha na taobhan cuideachd nas laige na 82 mm, mar an slige. Agus gunna cumhachdach 105 mm le fad baraille mòr de 70 EL. Is e seo tanca a tha comasach air bualadh bho astar.
  Thionndaidh Ealasaid am bogsa gèar chun an fhear as àirde le a cas-rùisgte.
  Agus bidh na ceithir-deug ar fhichead a" togail astair. Tha e gun fheum a bhith a 'losgadh air an "Leòmhann" bho astar agus feumaidh tu faighinn nas fhaisge. Bidh inneal cumhachdach Gearmailteach a" cur projectile de fheachd marbhtach. Ruith e seachad. Bidh na caileagan anns an tanca a" gàireachdainn gu sunndach agus a" gluasad an casan rùisgte.
  Tha e teth anns a" Chugais a tuath aig deireadh a" Chèitein, agus tha tòrr spòrs aig bòidhchead ann am bikinis.
  notaichean Elena le feadag:
  - A-nis bidh am faisisteach air a bhreabadh gu mòr anns na h-adharcan!
  Tha Ekaterina, a 'crathadh a cas lom, tana, ag aontachadh:
  - Buailidh sinn gu cinnteach e!
  Tha T-34-76 a 'leantainn air adhart a' luathachadh, ach tha an astar far-rathaid cuingealaichte. Is gann gu bheil an "Leòmhann" a" snàgail idir, agus bidh na "Panthers" agus "Tigers" nas lùthmhoire a" slaodadh sìos gus nach tarraing iad air adhart.
  Ach tha na h-innealan sin cunnartach, gu sònraichte am Panther, comasach air còig cuairtean deug a losgadh sa mhionaid. Bho seo faodaidh tu a bhith an dùil ri iongnadh.
  Euphrasia , a" bruthadh a sàil rùisgte air a" ghas, ag èigheach:
  - Dèanamaid sabaid ann an dòighean virtuoso!
  Tha ana-cothrom mòr aig gunna an tanca "Lion", chan eil e a 'losgadh ach còig cuairtean sa mhionaid. San fharsaingeachd, chan e am modail as soirbheachaile. Tha tolladh armachd ro mhòr, agus chan fheumar bualadh bho astar ro fhada. Bidh "Tìgearan" agus "Panthers" a 'briseadh sìos bho dhà chilemeatair, bho astar nas motha tha e cha mhòr do-dhèanta faighinn a-steach gu fòn-làimhe agus beag trithead' sa ceithir. Mar sin am b" fhiach e an leòmhann uidheamachadh le gunna cho cumhachdach? Tha tancaichean Sòbhieteach eile eadhon nas aotroime, ach a-mhàin an KV-1S, ach chan eil buannachdan dìon aig an tanca seo cuideachd, agus chan eil coileanadh dràibhidh ach nas miosa.
  Bidh Ealasaid a" snìomh a corp agus a" smeòrach:
  - Bheir mi anail a-steach le mo bhroilleach, tha an èadhar na thonn farsaing,
  A "deàlradh gu soilleir, tha am brat-ùrlair rionnagach gun chrìoch ...
  Bidh faireachdainnean a" cluich, tha nigheanan casruisgte beò,
  Tha mi airson cluich anns na speuran agus itealaich a dh"ionnsaigh na grèine gu bràth!
  Chan eil e furasta briseadh tro tanca Lev, eadhon dhan taobh. Tha taobhan an turaid, mar an fheadhainn aig a' Phanther, air aomadh, agus tha pàirt àrd taobhan a' chaile cuideachd. Anns na tancaichean sin, chaidh gabhail ris a 'chruth àbhaisteach "cat" mar-thà, a' toirt dìon nas fheàrr air sgàth leòidean. Chan eil e coltach ris an Tìgear, cha mhòr ceàrnagach. Ach chaidh an "Tiger" a leasachadh ron chogadh, agus bha e coltach ris an KV ann an cumadh. Ach tha an "Tiger" -2, leasachadh nas fhaide air adhart, cuideachd ann an cruth "cat", agus a dh'aithghearr thèid an tanca seo a-steach don t-sreath. Tha e cha mhòr do-dhèanta cuideachd an "Leòmhann" a bhualadh air bòrd. Chan eil ach pàirt ìseal a 'chòmhlain aig nach eil leathad armachd, ach tha e còmhdaichte le rolairean. Is e sin, feumaidh tu briseadh troimhe agus faighinn gu dìreach eadar na rolairean.
  Mar sin tha an obair dha nigheanan duilich. A bharrachd air an sin, tha na trithead "s a ceithir a" crathadh cho mòr ann an gluasad gu bheil e cha mhòr do-dhèanta losgadh gu ceart.
  Dh"fhaighnich Ealasaid dh"a caraidean:
  - Am faod sinn an nàmhaid a bhualadh?
  Fhreagair Elena le misneachd:
  - Nuair nach eil brògan aig nigheanan, bidh an casan rùisgte a" fàs cho mothachail is gum bi iad gu cinnteach a" bualadh air an nàmhaid.
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Tha, is e sàilean rùisgte nigheanan an iuchair gu buaidh!
  Agus a-nis, a 'seachnadh a' chùis, na ceithir sleaghan thar fhichead chun a 'bhùird. Is e am prìomh rud an seo gunnaichean na "Panthers" agus "Tigers" a sheachnadh. Tha iad luath agus ceart. Agus chan urrainn dhut briseadh tro na tancaichean sin air an aghaidh nas motha.
  Bidh Elena a" losgadh air a" Ghearmailteach a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Ach tha e cha mhòr do-dhèanta faighinn seachad air an rinc air gluasad. Ach tha rinc-deighe an nàmhaid briste, agus stadaidh an "Leòmhann".
  Bidh trithead "s a ceithir a" coiseachd seachad air a-rithist. Agus a 'cur projectile marbhtach a-steach don phàirt ìseal den taobh.
  Tha Catriona a" toirt fa-near:
  - Tha an canan againn seann-fhasanta - chan urrainnear "Leòmhann" a ghabhail!
  Ach mar a bha e ann an dragh, bhuail Elena pàirt taobh an nàmhaid, agus chaidh an "Leòmhann" na theine.
  Chan eil na caileagan a 'fàs nas slaodaiche, a-rithist slat air adhart. A-nis tha targaid nas laige aca: "Panther". Tha e gu leòr airson a bhualadh ceart air an taobh.
  Tha Ealasaid a" toirt fa-near:
  - Cat practaigeach!
  Thuirt Catrìona le gàire:
  - Ach is gann gu bheil e a" snàgail gus nach tèid e a-mach à còmhdach an "Leòmhann".
  Agus loisg Elena fad air falbh air a" Phanther, a bha fada ri thaobh, agus dh"fhosgail i a taobh. Tha e beagan tana - 40 millimeters, agus chan eil e gu diofar gu bheil e aig ceàrn.
  Bidh an tanca Gearmailteach a" spreadhadh le brag. Seadh, chaidh na bòidhchead suas gu sgiobalta.
  Tha iad le'n gràs taitneach de mhaise mart.
  Ach bidh na sligean a" feadaireachd fhad "s a thèid iad seachad, cha mhòr a" suathadh ris an armachd.
  Tha seo gu math cunnartach airson trithead "s a ceithir, agus tha e coltach ri neach a leumas eadar sruthan.
  Loisg Ealasaid a-rithist a" cleachdadh a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, buailidh sinn an Wehrmacht air ais!
  Gu dearbh, le nigheanan mar sin chan eil eagal air an diabhal fhèin. Ged a tha na Nadsaidhean a" toirt ionnsaigh ionnsaigheach, agus tha tòrr tancaichean aca...
  Tha na feachdan neo-ionann. Ged a tha an àireamh de chàraichean timcheall air co-ionann, tha an fheadhainn Gearmailteach nas truime. Tha mòran tancaichean Sòbhieteach aotrom agus chan eil iad deiseil airson sabaid an-aghaidh uilebheistean Nadsaidheach.
  Ach bidh sgioba Ealasaid ag obair mhìorbhailean agus a" losgadh Panther eile a" gluasad.
  Tha buill Komsomol a" sabaid le gunnaichean. Bidh iad a 'losgadh gu ceart. Bidh iad a 'ruith, a' frasadh casruisgte, sàilichean cruinn. Agus buail an nàmhaid ceart air targaid.
  Tha Alenka ag òrdachadh le dìoghras:
  - Nigheanan, na toir a-steach!
  Agus a-nis bidh an canan a" sgoltadh projectile, dìreach aig an T-4, a" tolladh an tanca seo. Ach an seo, gu dearbh, "Leòmhann", chan eil e cho furasta a ghabhail. Agus an seo feumaidh tu feuchainn.
  Bidh Anyuta a" comharrachadh a" chàr le a òrdagan rùisgte agus a" spògan bàn, ag ràdh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh Alla cuideachd a" losgadh gu math ceart agus ag ràdh:
  - Glòir do ghaisgeachd !
  Chan eil na caileagan sabaid an seo dad gann de shàr-chlas agus aerobatics!
  Sheinn Maria, a" biathadh slige dhan ghunna:
  - Nas àirde agus nas àirde agus nas àirde,
  Dèan ar dìcheall airson itealaich ar n-eòin ...
  'S bidh gach propeller ag anail,
  Sìth ar crìochan!
  Thuirt Marusya, a" losgadh air na Krauts:
  - Tha seo gu cinnteach fìor ...
  Bha mòr-ghaisgeachd na Ruiseanaich agus chan e a-mhàin muinntir na Ruis air a nochdadh anns a h-uile càil ...
  Bha fuaimean tomhaiste, balbh na cuthaige, mar ghleoc glag, a" sguabadh thairis air na trainnsichean. Craobhan gann le crùn tiugh uaine ann am frasan gaoithe, mar thùsairean ann am fàilte a" cur fàilte air saighdearan sgìth. Dha cuid, dh" fhaodadh seo eadhon a bhith coltach ri seòrsa de rabhadh - tha iad ag ràdh, thèid thu chun ath shaoghal!
  Tha am buidheann-chatha fo stiùir Vladimir Mikhailovsky, air a bhualadh gu brùideil ann am batail roimhe, gu sònraichte ann an call a "Chèitein, a-nis air ath-lìonadh gu sgiobalta le saighdearan, ag ullachadh airson aon de na raointean as cunnartaiche a chòmhdach. Trì cilemeatair chun an ear, bidh uisgeachan an Don a" ruith ri taobh lasraichean cogaidh.
  Chaidh a" mhòr-chuid de chuilc a losgadh bho bhomaichean losgaidh, thionndaidh an t-uisge dubh bho sùith. Coltach ri geamannan mòra ann an nàire brònach, tha cruachan na drochaid a chaidh a leagail leis an tonn spreadhaidh nan aonar, ag obair mar thaic.
  Air bàtaichean, bidh tùsairean ionadail a" giùlan thiodhlacan nan achaidhean, a bharrachd air bogsaichean armachd dha na saighdearan gaisgeil Sobhietach, deiseil airson a dhol an sàs ann an sabaid bàsmhor leis na h-òrdughan Nadsaidheach feargach.
  Mar sin tharraing ceathrar dhiubh bogsa fada gu preas còmhdaichte le madaidhean-allaidh. An sin, chaidh gunna anti-tanca a bha gu faiceallach a" falach mar mohawk ann an ambush. Tha triùir shaighdearan agus an gunnair le sùilean biorach Alesya ag obair aig a' ghunna. Nighean glè chaol, ach tha a làmhan air a dhol às àicheadh obair shàmhach. Bidh e cuideachd a" feuchainn, còmhla ris na balaich, ri ribe ullachadh gun fhios nach bi tanca no "carbad armaichte" den treud Nadsaidheach a" feuchainn ri faighinn seachad air a" chnoc nàdarrach.
  Tha na saighdearan, sa mhòr-chuid, fhathast gu tur gun fheusag agus gun a bhith air an losgadh, fir òga a tha air cùrsa fastachd nas giorra a chrìochnachadh - mìos gu leth , agus, gu dearbh, trèanadh ro-sgrìobhaidh a chaidh a stèidheachadh gu math san USSR.
  Tha eòlas aig cuid de ghaisgich mu thràth. Tha iad eadar-dhealaichte bho bheathaichean òga ann am bràgan, geur gluasadan, tha cuid air an toirt air ais. Gu sònraichte, leig Ivan aon-shùileach, a bha coltach ri fìor spùinneadair, a fheusag air falbh. Tha an tiotal suaicheantais, agus mar-thà air òrdugh no dhà a fhuaireadh ann an diofar bhlàran, no an àite a 'chiad fhear faisg air Moscow. Nuair a bha e coltach, rinn iad an rud do-dhèanta: chuir iad stad air an Fritz, agus eadhon chuir iad air adhart an nàimhdean dà cheud cilemeatair, mar luchd-bualaidh coin.
  Cia mheud uidheamachd a thrèig am Fritz. Is dòcha nach robh uimhir, agus gu tric bhiodh tancaichean ann, ach luchd-giùlan armachd le canain agus gunnaichean inneal a bha cho pianail air saighdearan-coise Sobhietach as t-samhradh agus as t-fhoghar dà fhichead sa h-aon - co-dhiù dime dusan!
  Ach nuair a chaidh an reothadh thairis air trithead ceum, chaill na h-uilebheistean Teutonic sin an comas gluasad gu sìmplidh ... Bha gasoline a 'reothadh agus a' reòdh geir.
  Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leotha crìoch a chur air na Nadsaidhean gu deireadh. Gu ìre mar thoradh air coire na h-àithne, a dh'iarr air feachdan mòra stoirm a chuir air na bailtean mòra far an deach na h-aonadan Gearmailteach a chòmhdach. Tha, agus tha an leaghadh air tighinn - biodh e ceàrr ...
  As t-earrach, choisinn Ivan dàrna òrdugh cuideachd - bha e fortanach seanailear agus grunn oifigearan a mharbhadh air sgàth ambush. Ach, cha robh am blàr ach pàirt shoirbheachail. Rè an tòir, bhuail criomag air seachran Ivan Krasnov san aodann, a 'toirt air falbh a shùil. Gu mì-fhortanach, is e cogadh a tha seo, chan e film chloinne, far a bheil am prìomh charactar a 'bualadh air a h-uile duine, ach chan urrainn eadhon ceud gunna-inneal a bhualadh.
  Agus a-nis feumaidh iad obair dhoirbh gu corporra a dhèanamh: a" cladhach trainnsichean, ceallan agus tuill ribe.
  Bidh na tùsairean gan cuideachadh, fhad "s a tha na h-achaidhean socair agus na balaich is na caileagan fhèin air guidhe am bràithrean as sine a chuideachadh. Bidh iad fiù 's ag obair gu dìcheallach, a' feuchainn ri barrachd a dhèanamh, gun a bhith a 'tomhas neart. Sin mar a bha na veins a" dol suas agus a" nochdadh a-mach air na làmhan tana, glaodhach agus casan lom, brùite na cloinne. Aig an aon àm, tha iad fhathast a 'riaghladh a bhith a' seinn;
  Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a" chomanachais -
  Teine, teanta, agus bugle fàinne!
  A' toirt ionnsaigh air faisisteachd damnaichte -
  Cò a tha a 'feitheamh ri ruith fiadhaich!
  
  Dè a chaill sinn anns na blàran sin?
  Agus an uairsin ann am batail leis an nàmhaid a chaidh fhaighinn?
  B' àbhaist dhuinn a bhith dìreach clann an t-saoghail -
  Agus a-nis gaisgich na Motherland!
  
  Ach ghabh Hitler ceum a dh"ionnsaigh ar prìomh-bhaile,
  Bomaichean air tuiteam gun a bhith a" cunntadh an eas!
  Agus dhòmhsa tha an Fatherland eadhon nas bòidhche na an speur -
  A-nis tha dol fodha na grèine fuilteach air tighinn!
  
  Freagraidh sinn gu cruaidh ri h-ionnsaigh-
  Ged tha iad fein àrd, seadh, mo thruaighe, tha iad beag !
  Ach an claidheamh ann an làmhan deugaire lag -
  Nas làidire na legions Satan!
  
  Leig leis na tancaichean maoim-sneachda a reubadh às deidh maoim-sneachda,
  Agus bidh sinn a 'roinn an raidhfil eadar trì!
  Biodh na poileis gu ciallach ag amas air a" chùl,
  Ach smachdaichidh Dia naomh iad gu dian !
  
  Dè cho-dhùin sinn? dean obair na sith-
  Agus airson sin, mo thruaighe, bha agam ri losgadh!
  Tha an t-sàmhchair mar-thà gràin.
  Tha fòirneart agus gràs ann cuideachd!
  
  Tha an nighean agus mise a 'ruith casruisgte còmhla -
  Ged a tha sneachd air tuiteam, bidh e a" losgadh sruth-sneachda mar ghual!
  Ach na biodh eagal ort, biodh eòlas agad air a" chloinn,
  Bidh am faisisteach air a ghluasad gu dàna a-steach don chiste le peilear!
  
  An seo chuir iad an companaidh borb Fritz,
  Agus tha an còrr de na mairbh a" teicheadh!
  Bidh sinn a" pronnadh saighdearan-coise mar speal ann am blàr -
  Chan eil samhraidhean òga na bhacadh dhuinn!
  
  Bidh buaidh sa Chèitean,
  A-nis tha an cathadh-catha na shneachda gruamach, cruaidh!
  Tha am balach casruisgte, tha a phiuthar casruisgte,
  Bha clann a" comharrachadh am prìomhadais ann an ragaichean!
  
  Cò às a tha na feachdan sin a" tighinn annainn?
  Mairidh pian agus fuachd, sin feum!
  Nuair thomhais caraid bonn na h-uaighe,
  Nuair a bhios caraid ag osnaich - gheibh mi bàs!
  
  bheannaich Criosd sinn luchd-tòiseachaidh,
  Thuirt e, Tha an t-Athair air a thoirt dhut le Dia!
  Is e so an ceud chreidimh do na h-uile,
  Sòbhieteach, dùthaich naomh!
  Tha rumble fad às de thancaichean a" tighinn dlùth, agus plèanaichean a" beothachadh anns na speuran. Agus tha na h-airm sèiste cumhachdach mar-thà ag èirigh. Bho bhuillean de shligean àrd-spreadhaidh, bidh tuill talmhainn agus sgrathan leaghte air an tilgeil àrd dhan iarmailt. Seo i a' leughadh a' bhlàir. Bidh am Màidsear Vladimir Mikhailovsky a" cumail prosbaig cupa na làmhan, a" cumail sùil air mar a tha maoim-sneachda faisisteach stàilinn. Bidh iad a 'feuchainn ris na tùsairean a dhràibheadh air a chùlaibh, ach chan eil iad airson falbh agus iarraidh raidhfilean nan làmhan airson sabaid.
  Chan eil armachd gu leòr ann airson a h-uile duine, ged a thug clann ionadail raidhfilean seilge agus eadhon boghan spòrs. Tha a h-uile duine airson sabaid gu gaisgeil agus buannachadh. Ach chan urrainn dhut bàsachadh leis a" bheachd mu dheireadh agad air do dhùthaich mhàthaireil.
  Tha am Màidsear Mikhailovsky a 'toirt seachad an òrdugh:
  - Na fosgail teine gun àithne !
  Gu dearbh, chan eil aca ach dà " fichead" s a còig "airson a" bhuidheann-chatha gu lèir, a tha a" ciallachadh gu bheil an cothrom aca na Krauts a leigeil nas fhaisge.
  Air thoiseach, mar a tha àbhaisteach am measg nan Nadsaidhean, na càraichean as dìonta; tancaichean T-4 agus gunnaichean fèin-ghluasaid "Hunter". Bu chòir dhaibh àite a dhèanamh airson carbadan nas aotroime agus saighdearan-coise a tha beagan lag.
  Bidh càraichean is baidhsagalan-motair nan Nadsaidhean a" fàs nas slaodaiche air eagal "s gun tèid iad air adhart....
  Ach tha an tùsaire Julius Petrov a 'dearbhadh nach do dh'fhuirich iad an seo airson rud sam bith. Bidh mèinn gann an-aghaidh tanca, air a smeuradh le glaodh dachaigh, agus air mullach an fhòid a tha ga dhèanamh neo-fhaicsinneach le cuideachadh bho uèir, a "gluasad eadar na stumpaichean, dìreach fon bhrat-ùrlair T-4.
  Tha lannan stàilinn a 'bhrat-ùrlair nan laighe air tiodhlac marbhtach. Chan eil coltas gu bheil an spreadhadh ro làidir, ach tha am bratag air a reubadh dheth, agus tha an tanca Nadsaidheach a 'tòiseachadh a' smocadh agus a 'cuairteachadh timcheall an tùir.
  Bidh balaich eile a 'cleachdadh innealan coltach ris. Leis gu bheil saighdearan-coise na Gearmailt gòrach, agus na tancaichean agus na gunnaichean fèin-ghluasaid gun dìon air beulaibh, thèid am peanasachadh airson seo.
  Tha an "Hunter" ainmeil, le sgàil-dhealbh ìosal agus armachd làidir, coltach ri turtar rèidh. Nochd an gunna fèin-ghluasadach seo o chionn ghoirid air aghaidh nan Sobhiet-Gearmailteach. Air sgàth deagh choileanadh dràibhidh, canan a dh'fhaodas a dhol a-steach gu astar math agus a bhith beò ann am blàr, thàinig an Sealgair gu bhith na dubhfhacal ann an teangannan.
  Ach tha na bratagan aige fhathast àbhaisteach, ged a tha iad farsaing ... Ach, tha e eadhon nas fheàrr a bhith a 'lagachadh bonn a' chàir agus toirt air a bhith a 'sgoltadh a-staigh le pàirtean a bharrachd.
  An seo tha an "Hunter" millte, mar frigate spùinneadair le stiùir briste, a "sleamhnachadh chun taobh agus a" bualadh air an T-4. Agus bidh an dà chiste stàilinn air slighean a" tòiseachadh a" deàrrsadh, agus beagan mhionaidean às deidh sin a" spreadhadh air sgàth armachd spreadhaidh.
  Tha dusan càr meadhanach mòr air stad mu thràth, briste agus gun chuideachadh.
  Ach tha an còrr gan leantainn, gu sònraichte na gaisgich armaichte lìonmhor. An seo tha an gunna fèin-ghluasaid "Hunter" a 'cur ris an astar agus ... A' tuiteam a-steach do shloc falaichte. Is e dìreach na bratagan a bhios a" cumail a-mach bho shuas agus a" gluasad gun chuideachadh.
  Bidh luchd-tòiseachaidh a 'dèanamh gàirdeachas. An àiteigin ann an slocan cladhach stuthan-spreadhaidh dachaigh. Tha e air a dhèanamh ann an dòigh làmh-sgrìobhaidh. Gu dearbh, nas laige na dynamite, ach tha e gu leòr airson an fho-charbad a chuir dheth.
  Bidh Fritz a" fulang leòintich trom, bidh luchd-giùlan armachd a" fàiligeadh, bidh cuid a" dol tro shònaichean cunnartach, ach thathas a" coinneachadh riutha le bhith a" tilgeil grenades agus stuth-spreadhaidh.
  An seo, thog eadhon na sabaidean òga sgiobalta catapultan beaga. Bidh iad a 'tilgeil air falbh poca sònraichte de spiorad fiodha grùdaidh measgaichte le eileamaidean fùdar-gunna.
  Nuair a thèid a bhualadh, bidh armachd nas taine de chòmhdhail nan Nadsaidhean a" gèilleadh, a" toirt air na sgiobaidhean losgadh le lasraichean gorma. Air a chuthach le cràdh, bidh am Fritz ag èigheach le cridhe agus a" sgapadh le aghaidhean air an toinneamh le uamhas.
  Tha cuid dhiubh eadhon a" leigeil seachad teicneòlas...
  Is e an aon truas gu bheil tòrr nàimhdean ann, cuid de charbadan, a" tuiltean a h-uile càil le teine gunna-inneal, a" tighinn faisg air na trainnsichean.
  Agus bidh iad a 'tuiteam air gràineagan ... Aig an aon àm, tha Alesya a' stiùireadh dà fhichead 's a còig . Gu dearbh, cha toir thu an T-4 agus an "Hunter" ceann air adhart, ach faodaidh tu na taobhan fheuchainn. Chan eil dad ri ràdh mu luchd-giùlan armachd. Brisidh a h-uile duine troimhe agus nì iad ùrlaran le fuil spit meatailt dearg-theth!
  Tha mòran bhuannachdan aig gunna beag caliber thairis air fear mòr - ìre an teine, cho furasta "s a tha breug-riochd. Agus tha fios aca mar a roghnaicheas iad amasan.
  Bidh na Nadsaidhean a" snaidheadh, gu borb mar hyenas. Agus am measg nan Sòbhieteach tha daoine marbh agus leònte. Tha e gu sònraichte duilich nuair a bhàsaicheas luchd-sabaid òga a tha dìreach air tòiseachadh a" fuireach. Seo nighean tùsaire glè òg, is gann a thog i pasgan spreadhaidh, a" luachair leis fo shlighean tanca meadhanach T-3. Bidh bogsa grànda le stoc fada, ach a rèir coltais tana, a" leum suas agus a" reubadh tùr ceàrnagach bhuaithe.
  Agus thilg na saighdearan grenades a-rithist, agus thòisich gunnaichean inneal a" losgadh air na baidhsagalan-motair a bha a" snàgadh. Agus spreadh cinn nan saighdearan Nadsaidheach mar cherisean abaich air an leagail le clach-mheallain.
  Agus bidh tancaichean gas de bhaidhsagalan-motair mòra a" spreadhadh, a" tilgeil a-mach sruthan de theine fòirneartach. Tha e a" faireachdainn mar gu bheil aimhreit de ghathan infernal a" dol air adhart. Seo cuid de luchd-giùlan armachd cuideachd a" tighinn còmhla ris na co-obraichean aca gun stad.
  Alesya ag amas air an "Hunter" ag amas air a 'phàirt as ìsle den t-slige. Tha e duilich faighinn ann, ach is e seo an aon chothrom a dhol a-steach don ghunna neo-thruacanta fèin-ghluasadach. Gluasad rèidh a 'mheur, agus an uairsin tionndaidh.
  Bidh an gunna a 'toirt ath-chuairteachadh bog, agus bidh an inneal faisisteach a' sgoltadh na leth. Agus tha a 'bhratach leis an swastika a' tuiteam dhan eabar fhuilteach.
  Tha Alesya ag èigheach:
  - Feumaidh ceartas ìobairt, feumaidh carthannas tabhartasan, agus feumaidh soirbheachas adhbhar ceart ìobairt!
  Ann an tionndadh, bidh an nighean gunner a 'gabhail fois rùisgte gus am bi i nas fheàrr a' faireachdainn biorhythms na Talmhainn, agus anail an fheòir le a buinn agus a brògan a-rithist, a 'bualadh air an T-3 brùideil aig a' cho-bhanntachd.
  Chithear gu bheil cha mhòr a h-uile tanca meadhanach den armada Nadsaidheach air an cur an gnìomh mar-thà. An seo chaidh am fear mu dheireadh a sgrios le balach tùsaire, a dh'aindeoin an dochann, phut e baraille, le measgachadh de carbide spreadhaidh, duslach guail, min-sàibh le beagan fosfair. Cha robh an neart aig an leanabh gaisgeil tuilleadh am baraille a phutadh às deidh leòn troimhe, agus phut a chompanach Andrey, a" dol thairis air fhèin air an t-slighe, gunna fèin-ghluasadach ionnsaigh dà fhichead tunna Shmel fo na cuibhlichean. Chaidh canan mì-chinnteach de chàileachd 150-millimeter suas, agus chaidh a thogail. Agus ruith anaman nan luchd-tòiseachaidh, a" sruthadh a-mach às an cuirp reubte, gu rìoghachd nèimh sona, far nach eil fòirneart agus cràdh gu bràth.
  Thòisich an luchd-còmhdhail faisisteach a bha air fhàgail, às dèidh dhaibh taic an co-obraichean as truime a chall, a' tionndadh air ais... Sguir fuaim ceòl Wagner, agus thòisich itealan coitcheann.
  Thuirt Vladimir Mikhailovsky, a 'sguabadh fuil às a' mhullach:
  - Faodaidh gaisgeach Ruiseanach bàsachadh na sheasamh, ach cha bhi e beò air a ghlùinean gu bràth! Is dòcha gu bheil an Ruis a" bleith, ach cha dèan meud fala sam bith ar misneach agus ar dìlseachd do fhuil an athar!
  Agus tha na tùsairean a tha air fhàgail a' dearbhadh seo... Ged a bha mòran dhiubh mar-thà air an losgadh agus air an leòn.
  Agus Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran, tha iad deiseil airson a bhith a' farpais ris an vaunted Marseille, a tha mar-thà air còrr is ceithir cheud itealan sìos, a fhuair e an còigeamh ìre de Ridire Crois an Iarainn le òr. duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach tha e soilleir gu bheil na caileagan ann an sunnd a bhith a" sabaid gu dùrachdach. Seo iad ann an dìreach bikini agus casruisgte sabaid. Agus bidh plèanaichean Luftwaffe a" dol a-steach.
  Bidh Anastasia, le cuideachadh bho a òrdagan lom, ag amas air a" ghunna aig an targaid, a" leagail am faisisteach, agus ag ràdh:
  Tha ar creideamh mòr
  Mairidh gu bràth!
  Agus a 'bualadh air a chompanach. Bidh Akulina cuideachd a 'leagail am faisisteach, ga bhualadh, gu fìor cheart a' cleachdadh a casan rùisgte agus sgrathan:
  - Air son mòrachd bheachdan a' chomuinn !
  'S a' giùlan fhiaclan neamhnaideach. Tha a leithid de nighean a 'sabaid agus a' faighinn foghlam.
  Agus a" deàrrsadh le fhiaclan.
  Bidh Anastasia, a" losgadh sìos itealan Gearmailteach eile, air a Yak-9, gu làidir a" squeaks:
  - iolaire Ruiseanach thairis air a 'phlanaid,
  Bheir sgaoileadh a sgiathan dheth ...
  Thèid an nàmhaid a ghairm gu cunntas
  Gheibh e buaidh, buailidh e!
  Tha Akulina gu furasta a" dearbhadh seo, a" leagail an luchd-dùbhlain aice:
  - Bidh e briste!
  Ged, gu dearbh, nochd nigheanan ace brèagha bho na Gearmailtich. Bidh Albina agus Alvina a" sabaid air an ME-309 as ùire. Ghoid na gaisgich sabaid sin.
  Agus bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach le sùbailteachd iongantach. Tha am ME-309 na itealan fìor chumhachdach le trì canain adhair 30mm agus ceithir gunnaichean inneal. Chan urrainn dha càraichean Ruiseanach seasamh an aghaidh uilebheist mar sin.
  Ma thèid iad sìos, bidh iad a 'losgadh sìos gun truas.
  Sheinn Albina, le cuideachadh bho a òrdagan lom , canan itealain aig an targaid. Buail an nàmhaid agus squeaked:
  - Airson buaidh an Treas Reich!
  Agus nochd i a teanga.
  Rinn Alvina cuideachd a" chùis air an nàmhaid. Gheàrr i dheth na Yak-9an Sòbhieteach agus rinn i co-èigneachadh:
  - Air son criochan mòr ar n-armailt !
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Bidh Huffman cuideachd a 'sabaid, a' faighinn sgòran. Chan eil e fhathast mar aon de na h-aces mòra, ach tha e a 'dol air adhart gu luath. Agus faodaidh tu cuideachd uilebheist ifrinn a ràdh.
  Tha na Gearmailtich, ged a tha iad slaodach, agus le call mòr, a 'gluasad air adhart air costa Volga, a' tighinn faisg air a 'Mhuir Caspian.
  . CAIBIDEIL #2
  Bha e soilleir gu robh na feachdan neo-ionann. Bha an itealan faisisteach gu sònraichte draghail. Chaidh Focke -Wulf a-steach don aghaidh ann an àireamhan mòra agus thàinig na buill-airm agus an astar cumhachdach aige gu bhith na dhuilgheadas don Arm Dearg. A bharrachd air an sin, bha an càr seo ro dhoirbh a thoirt sìos. Tha i seasmhach agus le tòrr armachd.
  Bha an ME-309 cuideachd na iongnadh mì-thlachdmhor dha na pìleatan Sòbhieteach an dà chuid le luaths agus armachd. Agus bha e gu ìre mhòr air na h-aonadan Sòbhieteach a mhilleadh.
  Bomadh suidheachadh Sòbhieteach agus am bomair ùr Yu-288, inneal fìor chumhachdach. Ghiùlain mi ceithir tonna de bhomaichean fo luchd àbhaisteach, agus sia tonna anns an dreach ath-luchdachadh. Agus fhuair e na h-aonadan Sòbhieteach gu cothromach.
  Sheall Rommel cuideachd a chlas mar chomanndair, ge-tà, mar Mainstein.
  Nas fhaisge agus nas fhaisge thàinig na Gearmailtich gu Astrakhan. Agus, ris nach robh dùil airson an Sòbhieteach àithne, chaidh am Fritz air an ionnsaigh air an Volga ann an stiùireadh Kamyshin. B" e gluasad dàna ach cumhachdach a bh" ann. Agus ged a bha e doirbh stad a chur orra.
  Ach tha dìon an Airm Dheirg fhathast làidir... Ann an seachdain, chaidh na Nadsaidhean air adhart leth-cheud cilemeatair agus chaidh an stad.
  Chaidh coinneachadh riutha le counterattacks, na h-aonadan Sòbhieteach ....
  Aig an aon àm, dh'fheuch na Seapanaich ri ionnsaigh a leasachadh an aghaidh Alma-Ata. Agus an uairsin bha blàran làidir ann an làn ghluasad.
  Bha nigheanan a" sabaid co-ionann ri fir, agus is dòcha eadhon nas fheàrr na iad.
  Bha Margarita Magnitnaya agus Tatyana Bulatnaya, nigheanan brèagha, a 'losgadh bho ghunnaichean inneal.
  Loisg iad sìos an samurai agus chanadh iad:
  - Na leig leinn dealachadh ris an aisling
  Is e a" chiad cheum nam beatha...
  Chì thu a-rithist os cionn na talmhainn,
  Cuairtean de dh "ionnsaighean feargach!
  Thilg Margarita grenade murt le a òrdagan rùisgte, reub i na Seapanach agus sheinn i:
  - Cha chuir duine stad oirnn
  Cha toir duine buaidh oirnn...
  Tiodhlaicidh sinn an Wehrmacht anns an talamh ,
  Tha ar càirdeas na monolith!
  Tatyana, a 'losgadh air an nàmhaid, dh'aontaich:
  - Gu dearbh monolith!
  Tha na Seapanach a" gluasad air adhart gu Alma-Ata. Tha mòran shaighdearan aca agus diofar sheòrsaichean tèarmann. Is iad sin na balaich sabaid sin. Ach bidh na caileagan gan gearradh sìos. Bidh iad a" sabaid gu cruaidh.
  Thilg Tatyana Bulatnaya grenade eile, reub i an samurai bho chèile agus sheinn i:
  - Airson mo shàr euchdan!
  Agus dh"amhairc i le a sùilean do dhath sapphire. A nighean shona, chan urrainn dhut dad a ràdh.
  Agus gabhaidh Margarita, le a sàil rùisgte, tiodhlac bàis agus tilgidh i, a" reubadh nan saighdearan Iapanach às a chèile.
  Agus canaidh e:
  - Tha na h-uile ni troimh-chèile, eadar-fhighte, ann an crith-thalmhainn agus trioblaidean !
  Agus a-rithist bidh e a" tilgeil lemon air na Seapanach le òrdagan rùisgte...
  Bidh Oksana rùisgte don mheadhan agus gaisgeach cas-ruisgte a" snàgadh suas thuca agus a" putadh tro bhogsa grenades, a" feadaireachd:
  - Bidh e fionnar nigheanan!
  Agus sheinn na trì gaisgich:
  - Chaidh an samurai gu talamh, fo chuideam stàilinn agus teine!
  Agus bidh na h-àilleachdan a 'sabaid le fearg mhòr. Chaidh iad tro theine agus uisge, agus pìoban copair gun a bhith dìomhain.
  An seo tha Oksana, le a cas-rùisgte, a" tilgeil grenade a bhuaileas an tanca aotrom Iapanach Chikha. Uill, is e deagh amas a tha seo.
  Sheinn Margarita, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Faodaidh tu creidsinn eadhon às aonais creideamh! Chan urrainn dhut gnothach sam bith a dhèanamh!
  Thug Tatyana fa-near gu loidsigeach:
  - Is e paradox a tha thu ag ràdh!
  Thilg Margarita an grenade le a òrdagan rùisgte agus thuirt i gu loidsigeach:
  - Nach e caraid paradoxes a th" ann an gnè?
  Thug Tatyana seachad tionndadh, chuir i sìos an samurai agus dh'aontaich i:
  - Gu dearbh, a charaid!
  Agus ghlac na gaisgich e agus spreadh iad a' gàireachdainn... Tha iad a' sabaid nigheanan, agus tha iad ag ràdh dè eile... Chan eil e na iongnadh gu bheil cuimhne aig a h-uile duine san Ruis air mar a bha na caileagan a' sabaid!
  Bidh Oksana a 'sabaid aig an ìre as àirde gu dearbh. Agus brògan bho dhiofar phuingean, agus an nighean a 'snìomh mar mhullach.
  Is maisean iad sin, cha toir iad nì air bith do neach air bith. Agus gearraidh tu brathadh, maille ris an samurai.
  A 'stiùireadh an teine agus Angela. Tha an nighean cuideachd ionnsaigheach agus ruadh-ruadh. Is fheàrr le gaisgich a bhith a" sabaid casruisgte agus a" nochdadh euchdan mòra.
  Bheir Angela tionndadh agus thuirt i le gàire:
  - Theid sinn gu dàna gu cath,
  Airson cumhachd nan Sòbhieteach!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e lemon marbhtach.
  Tha an t-sabaid a" dol air adhart agus a-nis tha ionnsaigh Iapanach a" tighinn gu crìch....
  'S e deireadh an Iuchair dà fhichead 's a trì a th' ann mu thràth. Thàinig na Nadsaidhean faisg air an Volga Delta fhèin, agus chaidh blàran a chuir air bhog air.
  Bidh Ealasaid agus an sgioba aice a" sabaid gu cruaidh. Thòisich a 'chiad tancaichean Tiger-2 cuideachd a' ruighinn an aghaidh. Tha iad coltach ri "Panther" agus "Lion", ach rudeigin eatarra. Cuideachd le ceàrnan claonadh reusanta an armachd agus gunna le baraille fada de chàileachd 88 mm 71 EL. Cuideam trì fichead 'sa h-ochd tunna, agus faisg air an tanca "Lion", a thaobh armachd, ach beagan nas lugha ann am meud.
  Tancaichean mòra, chan abair thu dad.
  Tha Ealasaid agus na caileagan a' sealg nan Gearmailteach. Bidh iad a 'briseadh tron T-4 agus a' squeal:
  - Glòir do bheachdan bliadhnaichean soilleir,
  Bidh glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Canaidh sinn gu bheil na gaisgich den chiad ìre. Agus chan e a‑mhàin gu bheil iad a" cathachadh gu glòrmhor, ach mar an ceudna a" seinn;
  Tha an t-aonadh neo-sgriosail, sluagh nan saor,
  Cha b" e feachd brùideil agus eagal a thàinig suas ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas, solas, adhbhar agus misneachd ann an aislingean!
  
  Glòir do ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd - fear sìmplidh!
  
  Tro na stoirmean bha grian an adhartais a" deàrrsadh dhuinn,
  Tro na stoirmean agus na stoirmean ruith sinn air adhart ...
  Bidh sinn a 'gluasad bheanntan, mar gum biodh iad gun chuideam,
  Tha an saoghal gu lèir, a 'gluasad gu co-mhaoineas, a' tighinn!
  
  Glòir do ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd - fear sìmplidh!
  
  Tha sluagh na planaid aonaichte mar bhràithrean,
  Buddhist, caraidean Muslamach gu bràth!
  Biodh glòir adhbhar, ainm mòr,
  Tha dùthchannan an t-saoghail gu lèir nan teaghlach!
  
  Glòir do ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd - fear sìmplidh!
  Bidh na caileagan a 'seinn gu math, agus eadhon nas fheàrr bidh iad a' sabaid, agus a 'dèanamh cleasan mar sin. Ged a tha eachdraidh air a sgrìobhadh leis na buadhaichean agus chan eil fios an tèid an cuimhneachadh ma thèid an cogadh a chall?
  Tha Alenka, le na bataraidhean aice, agus sgioba de chlann-nighean, a" feuchainn ris na nàimhdean air an Volga Delta a chumail air ais. Agus tha i a 'sealltainn dè na bòidhchead a tha comasach ann am prionnsabal.
  Agus gu dearbh faodaidh iad tòrr a dhèanamh.
  Bidh Anyuta a" losgadh le a casan rùisgte agus a" beucaich:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Agus mar sin ghabh am bataraidh gu lèir e agus sheinn e còmhla, ann an guthan làn-fhuaim;
  Bidh sinn a" sabaid airson dàn nas fheàrr
  Gus beatha dhaoine a dhèanamh nas fhasa ...
  Agus pronnadh an horde damnaichte
  Gus am bi nas lugha de nàimhdean olc ann!
  
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Airson glòir ar màthair an Ruis ...
  Tha muinntir Rus a' creidsinn gu bheil e do-chreidsinneach,
  Agus dèan a h-uile duine air an Talamh nas bòidhche!
  
  Tha sinn air ar toirt gu sabaid airson an Motherland,
  A 'dìon mòrachd an Fatherland ...
  Agus uaireannan chan eil ann am beatha ach film
  Ged a bu chòir dha a bhith na fhaileas air pàrras!
  
  Feumaidh a h-uile duine aisling a choileanadh,
  reusanta creidsinn co-mhaoineas ...
  Gus am bi barrachd sonas air thalamh,
  Agus cha tàinig teintean an ath-bhreith!
  
  Tha ar rìgh, an sàr-ghin Pugachev,
  Thog e an tuath gu strì naomh ...
  Bidh gnothach sam bith air a' ghualainn,
  Agus gaol an nighean casruisgte balach!
  
  Bidh sinn eadhon nas làidire na an diabhal
  Nuair a dh" atharraicheas sinn sealladh saidheans...
  Air a slugadh fo chraicionn an uilc,
  Ged tha fuil a' sruthadh o aorta reubte !
  
  Seadh, 's iad ar cairdean còir,
  Is urrainn dhuinn an Motherland a dhèanamh nas toilichte ...
  Creididh daoine aon teaghlach uile,
  radiant mòr !
  
  Seall daoine gu treun air fàire,
  Na leig le sgòthan olc a bhith a 'còmhdach na speuran ...
  Bheir sinn sgòr buadhach don nàmhaid,
  Agus bidh thu, gaisgeach fortanach ann am blàr!
  
  Chan eil mi eòlach air an fhacal coward
  Chan eil na Ruiseanaich againn nas ìsle idir ...
  Tha Iosa geal aig Svarog ,
  Agus gu bràth bidh tlachd anns a 'Chèitean!
  
  Nigheanan is balaich ann an dannsa cruinn,
  Bidh sinn nigheanan casruisgte a-steach ...
  Air ar son-ne, 'n a dheigh sin, an Dia uile-chumhachdach Rod,
  Na bi nad bhalach parrot gun eanchainn!
  
  Agus bhrosnaich Lenin sinn gu sabaid,
  bheannaich Wise Stalin an feat ...
  Sgaoilidh cerub cumhachdach a sgiathan,
  Agus tha na fèithean againn dìreach air an dèanamh de stàilinn!
  
  Bidh mòrachd an Athair a-staigh
  Gu bheil sinn nar ghaisgich le Dia...
  An seo daingnichidh sinn a" ghlòir le claidheamh stàilinn,
  Dè an sgiath a chaidh a chruthachadh aig Svarog!
  
  Ann goirid, bi dìleas don Tighearna,
  Gu glòir an Ruis as radiant ...
  Tha sinn dìreach eòlach air iolairean ridirean,
  Air ar cùlaibh tha an Dia Geal Crìosd am Mesiah!
  An seo, bho fhìor bhuille bho ghunna, tha an "Leòmhann" a "lasadh suas. Tha, tha na Nadsaidhean ga fhaighinn gu sònraichte air na h-adharcan.
  Fhad "s a tha na blàran a" dol air adhart, cha bhith a" chlann a" caitheamh ùine.
  Bidh Dasha agus Vaska a" siubhal air cùl saighdearan na Gearmailt. Bidh iad a" coimhead mar a tha an uidheamachd a" gluasad ann an colbhan. Tha baidhsagalan-motair a" reubadh, tha gunnaichean fèin-ghluasadach a" snàgadh. Tha grunn shaighdearan ann, nam measg an SS agus aonadan eile.
  Mhothaich Vaska gluasad an Ferdinand, gunna cumhachdach Gearmailteach fèin-ghluasadach a 'sgrios tancaichean.
  Thuirt an gille ris an nighinn:
  - Tha e coltach gu bheil am Fritz a" gluasad feachdan a bharrachd tuath air Stalingrad.
  Thug Dasha fa-near le gàire:
  - Bidh an fheadhainn againne gam bleith co-dhiù!
  Bidh Nemtsev bhon làraidh ag èigheachd gu feargach ris na balaich. Bidh clann a" falbh agus a" ruith, a" priobadh, liath le duslach, lom, sàilean cruinn. Faodaidh iad cuideachd ciudha a thoirt dhaibh.
  Ruith am balach agus an nighean chun na preasan agus leum iad a-steach. Thuirt Dasha le dealas:
  - Faodaidh partisans a h-uile càil a dhèanamh!
  Dh" aontaich Vaska le seo:
  - Gu dearbh ... buannaichidh sinn gu cinnteach!
  Sheinn Dasha le dealas:
  - Tha buaidh a" feitheamh! Tha buaidh a" feitheamh! An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air faisisteachd!
  Dh" aontaich Vaska le seo agus phronn e am bratag le corragan casan rùisgte na cloinne aige:
  - Is urrainn dhuinn a dhèanamh! Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil!
  Ghabh Dasha a-mach agus thug e fa-near:
  - Agus dè? Tha mi a" smaoineachadh gun tionndaidh sinn an sgeulachd sìthiche gu bhith na fhìrinn agus an Wehrmacht gu bhith na dhuslach!
  Agus sheinn a" chlann ann an sèist am bàrr an sgamhanan;
  Ann an ainm ar dùthcha ceart,
  Dè a bheir co-mhaoineas don chruinne-cè ...
  Bidh sinn dìleas don dùthaich againn,
  Leig leinn an t-slighe gu soirbheachas, cruthachalachd!
  
  Bha Putin a" riaghladh na Ruis mar ghaisgeach
  Ach dh"fhàg an iolaire i air iteig...
  Big Fuhrer gu dearbh hemorrhoids,
  Ach tha Stalin cuideachd a" ciallachadh ainm!
  
  Tha mi a" creidsinn gum buannaich sinn an Treas Reich
  Chan iongnadh gun do ghluais Putin a-steach gu Stalin ...
  Os cionn an t-saoghail tha cerub le sgiath òir,
  Agus tha Satan-Adolf a-nis às a chiall!
  
  Tha an Roinn Eòrpa gu lèir aig na Gearmailtich,
  Agus Afraga, agus Àisia, agus na stàitean ...
  Agus tha Adolf den bheachd gu bheil e fionnar
  Ach tha dìoghaltas a" feitheamh ris an Fuhrer!
  
  Do Hitler, tha an Ruis coltach ri sabhal,
  Tha e airson an òrdugh aige a thoirt air ais ...
  Ach bidh, tha mi creidsinn, pàrras co-mhaoineas ann,
  Bidh grunndagan a" fàs le bhith a" cur nan leapannan!
  
  Na creid e, chan eil ar daoine lag idir,
  Ach ghlac na Krauts cus...
  Agus tha fios agad nach eil an Slav na thràill idir,
  Ann an ainm ar màthair an Ruis!
  
  Agus bhrosnaich Lenin sinn gu cleas,
  Sheall e dhomh mar a nì mi rudan ...
  Leis gu bheil Dia dha-rìribh na aon,
  Ach ann an co-mhaoineas feumaidh sinn creidsinn gu dàna!
  
  Chan e, na gèilleadh do nàmhaid na Ruis,
  Às deidh na h-uile, tha an Dia Geal còmhla rinn - Cruthaiche na cruinne ...
  cuidichidh mi an dùthaich sin anns a" bhlàr,
  Gus a bhith ann an soirbheachas beatha gun atharrachadh!
  
  Dè cho fada "s as urrainn dhut luchd-gràidh a mharbhadh?
  Gu mì-fhortanach, chan eil crìoch air a" chogadh...
  Cho tana ann an cathraichean ar n-arm,
  Dèan rudeigin airson nach bi nàire ort!
  'S e òran math a tha seo do ghaisgich òga. Sheinn iad e agus ghluais iad a-rithist, a" togail duslach air an t-slighe leis na sàilean lom, callous aca.
  Bha a" chlann sunndach agus toilichte a-muigh le beatha. Ged a tha e tana, tha an aghaidhean tana mar sheòclaid, agus tha am falt, air an làimh eile, aotrom. Daoine brèagha.
  Thug fear de na Gearmailtich air baidhsagal-motair iad gu socair. Agus thairg e seoclaid dhomh. Shìn an t-acras Dasha a làmhan a-mach, ach thug Vaska grèim air a muinchill:
  - Na dèan irioslachd!
  Chaidh nighean ghlic a lorg:
  - Is fheàrr dhuinn na faisisteach aonachadh!
  Bha am beachd seo a' còrdadh ri Vaska, a tha na chraiceann agus na chnàmhan fhèin. Agus dh"iarr e seoclaid cuideachd.
  Chrath na Nadsaidhean agus rinn iad panail ann an Ruisis bhriste:
  - Seinn, a bhalaich !
  Chrath Vaska agus sheinn e le fìor bhrosnachadh;
   Dh" aonaich am Pàrtaidh an Ruis uile còmhla,
  A" dìon raointean gun chrìoch ...
  Às deidh na h-uile, creid mi, tha na daoine cho làidir,
  Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  
  Is e Stalin an duais as àirde
  Is e Stalin itealaich gliocas ...
  Feumaidh tu sabaid gu treun air a shon.
  Tha a h-uile duine a 'leantainn Stalin!
  
  Thugadh dhuinn sgiathan aoibhneach,
  Tha toil mhòr againn...
  Tha Stalin na thoileachas pailt,
  Glòir, dùthaich mhòr!
  
  Is e Stalin am fear as motha san t-saoghal,
  Cherub le sgiath òir Stalin,
  Ar sluagh le fortan gun chaochladh,
  Creid, gu bràth do-chreidsinneach!
  
  Thug Stalin saoradh dha na daoine,
  An iolaire as motha san t-saoghal...
  Airson ar n-Athair agus ar saorsa,
  Sgaoil e a sgiathan thairis air an talamh!
  
  Chan eil nas àirde na an radiant Stalin. .
  Tha e sgoinneil mar dìreach Dia geal ...
  A' sabaid le foam 's a' buannachadh,
  Bidh am Fuhrer a dh'aithghearr air a ghluasad a-steach do chiste!
  
  A' toirt onair d'ar n-Athair,
  Faigh eòlas oirre nas bòidhche gun a lorg ...
  Bidh sinn beò gu luath fo chomannachd,
  Agus chan eil dòigh eile againn!
  
  Tha Stalin moiteil às a 'phlanaid gu lèir,
  Co-mhaoineas Stalin saor an asgaidh. . .
  Bithidh a ghnìomharan air an seinn
  Tha am faisisteach air a sgrios gu tur!
  
  Rinn Stalin glòir dhan Ruis,
  Thog Stalin i os cionn nan rionnagan ...
  Thog e 'n ìmpireachd gu bruthach,
  Tha Stalin dìreach air leth freagarrach!
  
  Tha Stalin a 'toirt buaidh air an t-saoghal
  Tha cabhlach mòr rionnagan aige ...
  Bidh deuchainnean ann airson deasachadh
  Leanaidh Stalin gu co-mhaoineas!
  
  Airson an Ruis, is e Stalin a 'ghrian,
  Bidh e a" deàrrsadh gu làidir anns an dorchadas ...
  Tha guth na h-ìghne àrd
  Chan eil ceannard nas bòidhche air an talamh!
  
  Tha Stalin na ìomhaigh de Svarog,
  Chruthaich Stalin cumhachd na Ruis ...
  Tha e a" faighinn Rod na chridhe -
  Am Maighstir as motha!
  
  Chan eil ceannard air an Talamh gu lèir nas bòidhche,
  Is e Stalin am fear as motha de na fir ...
  Cruthaichidh sinn sonas nar cruinne-cè,
  Tha an villain rabid air a sgrios!
  
  Mo mhic agus buill Komsomol,
  Airson an Motherland, seas còmhla ann an cruthachadh ...
  Às deidh na h-uile, tha na nigheanan agad nas làidire na tìgearan,
  Tha an sàr-eòlaiche Stalin còmhla rinn!
  
  Chan urrainnear euchdan a chunntadh,
  Leig leinn itealaich mar saighead ...
  An Ruis radanta againn,
  Tha an dùthaich mhàthaireil a" gluasad a dh"ionnsaigh co-mhaoineas!
  Sheinn Dasha còmhla ri Vaska agus fhuair a 'chlann a h-uile dad cho èibhinn agus cho breagha.
  Agus bha iad fhathast a" dannsadh, a" stobadh an cuid chloinne tana, gun bhrògan, agus mu thràth a" stobadh tron t-sneachda sa Mhàrt, len casan casruisgte.
  Chòrd an t-òran ris a" Ghearmailteach, nach robh a" tuigsinn Ruisis gu mòr, agus thug e a-mach muiceann à canastairean às a" bhaga aige agus thug e don chloinn e.
  Agus chrom e le cead.
  - Seadh Gut!
  Chrom am balach agus an nighean agus ghluais iad air adhart. Chan eil iad ach aon-bliadhna-deug a dh'aois, ach tha iad tapaidh agus tha cuimhne làidir aca. Cruinnich fiosrachadh ceart. Agus aon uair 's gun tug Daria bàn, eadhon ann am basgaid, mèinn dha na Gearmailtich. 'S e nighean ghlic a th' innte agus tha eòlas math aice air a' chànan aca. Cha robh iad eadhon a" smaoineachadh gum faodadh leanabh cho breagha le falt geal agus sùilean gorma bàs a thoirt.
  Agus dh'obraich seo ...
  An seo thèid iad a-rithist, a" blasad seoclaid Gearmailteach, agus tha am faireachdainn sunndach ...
  Thug Daria fa-near le gàire:
  - Ma nì sinn a" chùis air na Nadsaidhean, togaidh mi dhomh fhèin taigh trì-sgeulachd, dèanta le marmor agus le fuaran!
  Rinn Vaska gàire.
  - Am bi thu nad bhourgeois?
  Fhreagair an nighean:
  -Chan eil! Cha bhi agam ach mo chomannachd fhèin!
  Rinn Vaska gàire agus sheinn e a-rithist;
  'N uair chaidh am bourgeois do m' thìr,
  Chaidh taighean a losgadh, nigheanan air an gearradh sìos ...
  Bha e coltach gun deach neoni a chunntadh,
  Bha am falt air a bhearradh gu neoni!
  
  Kibalchish treun an raidhfil ,
  Agus chaidh e a-steach do Arm an t-Sluaigh ...
  Ach thug e mach a h-uile plana Malchish-Bad ,
  Cò thug suas baraille airson jam!
  
  Agus seo mi a 'crochadh air a' bhalach raca,
  Bidh iad gam chràdh le cuip agus snàthadan ...
  Mar fhreagairt, bidh mi a" gàireachdainn nam aodann, is mise an neach a chuir gu bàs -
  Agus tha mi a 'creidsinn gum bi an Fatherland gu bhith na phàrras!
  
  Bhiodh beathaichean a" ròstadh mo shàilean le teine,
  Chaidh an leanabh a bhualadh gu mòr leis an t-sruth ...
  Ach creidibh mise, cha 'n 'eil am flùr na ni sam bith,
  Gus am buannaicheadh am bourgeois dearg!
  
  Bidh iad a" briseadh chnàmhan, tha am meatailt olc air cladhach a-steach,
  Air an raca, chuir an luchd-cur gu bàs mi ...
  Ach tha mi creidsinn sin, bhruadair am balach
  Gus ruith timcheall Berlin sa Chèitean!
  
  Tha mi a" creidsinn gum bi Comrade Lenin a" stiùireadh
  Saor an-asgaidh, Warsaw, Prague, Lunnainn!
  Bidh sinn a" postadh an sgòr a bhuannaicheas a dh" aithghearr
  Agus thairis air Berlin a" bhratach dhearg gu pròiseil!
  
  A-nis tha sàilean an leanaibh fhathast a 'losgadh,
  An t-aonar, a tha cha mhòr an-còmhnaidh casruisgte ...
  'S bhuail a' chuip gu cruaidh air a' chùl,
  Is dòcha mama gu bheil thu mar-thà liath!
  
  Ach cha ghèill mi do na maoir so,
  Chan iarr mi creideas, bidh fios agam air tròcair ...
  Leig leis a' chat cas a chur bho 'ghualainn,
  Tha fios agam gun toir Lenin, creid an duais!
  
  Kibalchish gàire fo chràdh ,
  Cha do nochd dìomhaireachdan, bhàsaich e gu pròiseil ...
  Ann an ifrinn gu bràth cho sgreuchail Bad Boy ,
  Tha deamhain a" dòrtadh roisinn dhan amhach aige!
  
  Tha Lenin còmhla rinn, chì thu gu bràth,
  Agus tha lasair a 'losgadh nam chridhe ...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Bidh bratach dhearg thairis air a" phlanaid gu lèir!
  Rinn Daria fìdeag agus stampadh i a cas-rùisgte:
  - Tarraingeach! An do rinn thu fhèin e?
  Chrath Vaska.
  - Tha! Thug an sgeulachd aige buaidh mhòr orm!
  Chrath Daria agus thuirt i:
  - A bheil cuimhne agad mar a ghlac na poileis thu fhèin agus mise agus a chuir sinn casruisgte tro fhuachd san t-sneachd, agus an uairsin a" slaodadh sinn agus a "cur geugan tana air ar sàilean.
  Dhearbh Vaska gu furasta:
  - Bha e mar sin.... Bidh do shàilean air an goirteachadh agus do ghuailnean air an goirteachadh nuair a bhios tu a" crochadh air a" chrann. Ach cha robh fianais sam bith nar n-aghaidh agus....
  Thuirt Daria le osna:
  - Tha, ach bha na copaichean ag iarraidh oirnn reothadh gu bàs. Ach nuair a bhuail iad mi air an ceann le botal, ghlac mi criomag le mo chas rùisgte. Agus an uairsin thug i seachad e gu a làmhan. An uairsin gheàrr mi an ròp dhut fhèin agus dhutsa.
  Chrath Vaska.
  - Seadh, bha e ... Gu h-uamhasach, ge-tà. Ach tha fios agad, anns an fhuachd, chan eil na builleagan de bhuinn loisgte a" goirteachadh! Agus nuair a fhuair sinn a-mach nas fhaide air adhart, shlànaich a h-uile càil oirnn mar air coin!
  Dhearbh Daria gu furasta:
  - Tha, tha leigheas math oirnn! Tha mi air buinn cho garbh a lìonadh nach eil eagal orm coiseachd air gual!
  Vaska, a" putadh suas, thuirt e:
  - Mise cuideachd! Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann co-mhaoineas!
  Dhaingnich Daria:
  Agus bidh sinn gu cinnteach a 'buannachadh!
  Sheinn am balach agus an nighean:
  Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  chì sinn àm ri teachd ar dùthaich...
  'S a bhratach dhearg, ar n-Athair,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  . CAIBIDIL Àir. 3.
  Aig toiseach an Lùnastail 1943, thàinig na Gearmailtich a-mach mu dheireadh, a 'faighinn thairis air strì làidir saighdearan Sòbhieteach gu Muir Caspian. Tha seo gu dearbh na choileanadh mòr don Fritz. A tha air na buannachdan as motha a choileanadh. A-nis chaidh an Caucasus a ghearradh dheth le fearann bhon phrìomh mhòr-thìr.
  Shoirbhich leis na Turcaich cuideachd, a ghabh, às deidh blàran làidir, Batumi mu dheireadh agus chuir iad crìoch air cuairteachadh Yerevan. Mar sin, an dèidh dha na saighdearan Sòbhieteach a bhrùthadh anns an Transcaucasus gu mòr.
  Dh'fhàs suidheachadh an USSR gu math duilich. Agus dh'òrdaich Stalin ionnsaigh a chuir air bhog anns a 'cheann a tuath gus briseadh tron trannsa chun an acrach, a' bàsachadh, ach cha do ghèill e fhathast Leningrad.
  Thòisich an ionnsaigh air Tikhvin. Chaidh feachdan mòra a thilgeil an sin, ged nach robh stòrasan gu leòr aig a' phrìomh oifis. Bha an suidheachadh iom-fhillte nuair a thàinig roinnean Suaineach, a rèir aithris saor-thoileach chun bheulaibh, a neartaich an suidheachadh.
  Tha, agus neartaich na Gearmailtich gu mòr ...
  Nochd na blàran bhon deicheamh Lùnastal, chaidh na saighdearan Sòbhieteach air adhart deich cilemeatair anns a 'chiad trì latha den bhlàr. An seo, air a 'cheathramh-deug den Lùnastal, chaidh tanca Maus na Gearmailt a-steach don bhlàr airson a' chiad uair. Chan e leasachadh air leth soirbheachail le cuideam ceud ceithir fichead "s a h-ochd tunna. Fìor, bha an càr air a stiùireadh le fìor sgioba, nigheanan Nadsaidheach a bha gu math connspaideach.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - còig bòidhchead an Treas Reich leis an litir "A". Agus mar a bhios iad a 'sabaid air a' Maus agus a 'losgadh bho dà ghunna aig an aon àm.
  Tha sligean sgàineadh àrd-spreadhaidh air an losgadh bho chanan goirid 75-mm le baraille, agus feadhainn nas truime bho ghunna 128-mm, a" nochdadh cumhachd stailc.
  Bidh Agnes a" lasadh le òrdagan rùisgte agus casan chiseled. Bidh e a 'bualadh air a' chàr Sòbhieteach, gu litearra a 'toirt dheth a thùr agus a' squeals:
  - 'S e nighean fànais a th' annam!
  Bidh Adala a" cur peilear le mèinn fearainn agus a" squeaks:
  - Agus tha mi aerobatics, reub an sgioba gu lèir!
  Agus cuideachd bidh an nighean a 'cleachdadh òrdagan lom. Bhuail trithead "s a ceithir sligean Sòbhieteach air an luchag, ach bhreab iad dheth mar phògan. Tha an càr air a dhìon gu math. Agus chan urrainn dhut a bhualadh gu furasta. Bidh e a" cur teilgean ag itealaich mar bhàlaichean teanas, agus eadhon le caliber mòr chan urrainn dhut a leithid de uilebheist a bhualadh.
  Agus tha an nighean air a losgadh le gunna anti-itealain, gun a bhith a 'leigeil leis an nàmhaid faighinn nas fhaisge.
  Loisg Agatha cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Buaileadh mo chlaidheamh, cuipidh sinn na nàimhdean!
  Dhearbh Adala gu làidir, losgadh gu math ceart:
  Tha sinn nar gaisgich solais agus talmhainn!
  Bhuail Angelina le òrdagan rùisgte, bhris i an tanca Sòbhieteach T-34-76 agus dh"èigh i:
  - Airson buannachadh mòr!
  Bhuail Aphrodite cuideachd le projectile, a bha cho trom ri cnap, a 'briseadh an T-60 Sòbhieteach, agus a' sreap:
  - Bithidh an cogadh naomh 'na bhuaidh dhuinn !
  Bhuail Agnes, a" cleachdadh a sàil rùisgte, a" briseadh armachd aghaidh an nàmhaid agus, chuir i a-mach:
  - Bratach ìmpireil air adhart - glòir dha na gaisgich a thuit!
  Tha na caileagan seo an seo gu math cas agus murt. Agus chan ann airson rud sam bith nach urrainn dhut a dhol seachad orra. Taing dha na casan lom agus na bikinis air na cuirp aca, bidh iad a 'losgadh gun a bhith a' call buille. Tha seo a 'ciallachadh nach urrainn dhaibh a' chùis a dhèanamh cho furasta.
  Bhuail an "luchag" uamhasach le armachd marbhtach agus cha tug e cothrom do dhuine sam bith.
  Nam measg tha an t-sreath KV.
  Ach ma tha boireannaich Gearmailteach a tha a 'sabaid cho làidir agus cho soirbheachail, tha nigheanan aig ìre nan Sòbhieteach - gaisgich.
  An seo, mar eisimpleir, Natasha còmhla ri a com-pàirtichean. Chan eil aca ach gunna-85 beag fèin-ghluasadach a tha dìreach air an aghaidh a ruighinn. Agus tha na caileagan mu thràth a" dèanamh a" chùis air na Nadsaidhean le neart is mòr air.
  Gu dearbh, tha na bòidhchead casruisgte agus ann am bikinis. Agus bidh iad a" pronnadh nan Nadsaidhean gu mionaideach, mar òrd a" bualadh pìosan glainne.
  Agus tha e gu math cuimhneachail nuair a sheallas nigheanan mar sin an ìre as àirde de itealaich iolaire.
  Bidh Natasha a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" briseadh am Panther, às deidh sin bidh i ag èigheach:
  - Airson an t-Athair mòr!
  Agus nochdaidh e a theanga!
  Bidh Zoya cuideachd a" bualadh air an nàmhaid. Bhuail e gu math cruaidh. Brisidh e an armachd agus an sèid:
  - Air son glòir a' chomuinn !
  Bidh Augustina cuideachd a 'sabaid gu cruaidh, agus ma chuireas i cuideam air an nàmhaid, bidh i ga dhèanamh gu math. Briseadh agus srann:
  - Glòir don t-saoghal comannach!
  Dolbanet agus Svetlana. Agus gu math iomchaidh cuideachd. Le d' òrdagan lom. Crùisg armachd an nàmhaid agus squeak:
  - Air son mòrachd an t-saoghail chomannach !
  Agus seall a theanga ...
  An seo bha na caileagan, a 'faireachdainn brosnachail, a' seinn, a 'dèanamh sgrìobhadh dìreach air an rathad;
  Bidh bòidhchead a 'toirt ionnsaigh casruisgte
  Tha nigheanan cho snog a" ruith ...
  Ma tha feum air an Fritz a bhualadh le dòrn,
  No cuir às dha le inneal-ghunna!
  
  Chan eil teagamh sam bith aig nigheanan
  Tiodhlaicidh iad na Nadsaidhean marbh...
  Agus buailidh iad gu cruaidh o a chasan e,
  Agus an àiteigin bidh madaidhean-allaidh feòil-itheach a" caoineadh!
  
  Tha an Ruis na fhacal airson saighdearan
  Nuair a tha thu a 'creidsinn nach eil e a' fàs nas fheàrr ...
  Ged a tha co-thaobhadh gruamach uaireannan,
  Far a bheil olc Cain dubh a 'toirt buaidh!
  
  Na creid, chan eil buill Komsomol a 'ruith,
  Agus ma ruitheas iad, an uairsin dìreach air an ionnsaigh ...
  Agus thèid na Nadsaidhean uile a mharbhadh sa bhad,
  Agus togaidh am Fuhrer a h-uile càil chun bhloc gearraidh!
  
  Is e an Ruis mo mhàthair-thìr
  Tha i radiant, dìreach àlainn ...
  Cò a tha na ghealtaire chan fhiach e eadhon ruble,
  Agus tha e cunnartach argamaid a dhèanamh le gaisgeach!
  
  Ach biodh fios agaibh gun dèan sinn a" chùis air na Nadsaidhean,
  Cha bhi olc sam bith a 'riaghladh air an rìgh-chathair ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Agus Dia Svarog le mòrachd anns a 'chrùn!
  
  Cò a tha na ghealtaich, creid mi, tràill lag,
  Tha an dàn dha mar aon - a bhith a" fulang masladh ...
  An diugh a ghlas-ghlais, am màireach 's tu fear-stiùiridh,
  Agus faodaidh tu fhèin a" chùis a dhèanamh air druim dhaoine eile!
  
  Tha neart aig na nigheanan, dìreach bholcàno,
  Bidh i uaireannan, agus gu cumhachdach a" leagail bheanntan ...
  Bidh cogadh a" creachadh droch doineann,
  Agus tha bàs a 'chinne-daonna, gu fìrinneach a' slaodadh sìos!
  
  Mar sin innsidh mi dhut ridirean onarach,
  Tha sinn làidir nuair a tha na Ruiseanaich aonaichte ...
  Feum air greim-bìdh airson forc agus sgian
  Tha sinn nar ridirean ann am batail do-chreidsinneach!
  
  Ciod e ar creidimh, anns an Tighearn losa Criosd,
  Ged a tha urram aig Lada cuideachd ...
  Tha comrade Stalin mar athair dhuinn,
  Agus bidh àite a" cho-mhaoineas na phàrras!
  
  Am fear a bha 'n uair a bhàsaich e, èiridh e,
  Agus fàsaidh sinn nas bòidhche agus nas glice ...
  Agus gu dearbh tha an duine gu math moiteil,
  Ged a bhios e uaireannan a" bruidhinn neòinean!
  
  Ann an gaol, tha ar n-Athair mar rionnag,
  Creid mi, cha tèid e a-mach gu bràth ...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Bidh sìth agus sonas air feadh na cruinne!
  
  Tha gaol agam air Maria, tha mi a" toirt urram do Lada gu naomh,
  Svarog brèagha agus tha Perun sgoinneil ....
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin,
  Tha aghaidhean naomh nan ìomhaighean gràdhach dhomh!
  
  Cuin a bhios fìor phàrras ann?
  Creid mi, thig na dòchasan agad gu lèir gu buil ...
  Thoir do chridhe gu do dhùthaich mhàthaireil,
  Bidh a h-uile dad gu math, nas làidire na bha e roimhe!
  Bha sabaid mhath aig na caileagan agus rinn iad gu math. Dè le leithid de ghaisgich, chan eil Hitler uamhasach don Ruis.
  A dh'aindeoin sin, bhris na saighdearan Sòbhieteach, an dèidh deich latha de shabaid làidir, troimhe gu Tikhvin.
  Thòisich an t-sabaid airson a" bhaile fhèin. Feachdan gu dearbh gu math neo-ionann.
  Tha na Gearmailtich air grèim fhaighinn air àrd-cheannas adhair agus tha iad a" bomadh gun stad. Tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa le roinnean cèin a tha a" sabaid air taobh an Wehrmacht. Gu sònraichte mòran de phàirtean Eadailteach.
  Tha iad a" feuchainn ris an Arm Dearg a phutadh air falbh bho Tikhvin. Ach tha na h-aonadan Ruiseanach a 'sabaid gu cruaidh. Is e seo an aon chothrom aca an Leningrad fo shèist a shàbhaladh, a" bàsachadh leis an acras. Chan urrainnear biadh a leigeil sìos an sin le èadhar, ach tha itealain sabaid làidir aig na Gearmailtich, agus tha e gu math duilich seo a dhèanamh.
  Agus anns an dàrna leth den Lùnastal, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air Astrakhan. Agus anns a 'bhaile-mòr seo, bha caileagan Sòbhieteach a' sabaid le mòr ghaisgeachd agus misneachd.
  Tha buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte a" còmhdach a" bhaile ghaisgeil seo.
  Bidh Alenka a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, an uairsin a" losgadh spreadhadh, a" spealadh sìos na Nadsaidhean agus ag ràdh:
  - Ma tha boireannach ana-miann mar chat, tha luchagan aig an duine aice na cheann!
  Bha Anyuta, a" losgadh air an Fritz, agus cuideachd a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" crathadh:
  - Tha na beachdan a's soilleire a' dealrachadh o 'n sgàile polasaidh, 'n uair a tha iad air an cur an gnìomh !
  Alla, a" losgadh air an Fritz, agus a" tilgeil grenade, a" leagail tanca le a corragan rùisgte, ghrinn i:
  - Tha boireannach seòlta mar sionnach, agus bidh i eadhon a" riaghladh leòmhann ma tha inntinn ròc aig fear!
  Bha Maria, a" losgadh bho ghunna, agus a" leagail an Fritz, a" gàireachdainn:
  - Chan urrainn do Dhia rud sam bith a dhèanamh, dìreach a dhol thairis air boireannach ann an iarrtasan, Tha e gun chumhachd!
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Feumaidh boireannach, gus nach tèid a shlugadh le fear mar boa constrictor, sting cobra!
  Thuirt Alenka, a" leantainn air a" losgadh air na Nadsaidhean, gu h-eireachdail:
  - Faodaidh duine a bhith mar an Cruthaiche anns a h-uile dad, chan eil ach aithris mar muncaidh ga dhèanamh brèagha!
  Loisg Anyuta air an nàmhaid, an uairsin leag e tanca le tilgeil grenade le deagh amas agus thuirt e:
  - Cha'n urrainn neach dol thairis air Dia Uile-chumhachdach a mhàin ann am beachd, agus eadhon an uair sin ma tha e air a chruthachadh gu h-inntinneach mar Phithecanthropus !
  Thuirt Alla, a" leantainn air adhart a" losgadh gu fìor cheart aig an Fritz:
  - Chan eil boireannach ag iarraidh a bhith na cearc, ach tha an duine math aice na choileach!
  Thuirt Maria, a" losgadh air na faisisteachan agus a" bualadh air a" Panther le tilgeil ceart de a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Tha grèim madadh-allaidh aig boireannach an t-sionnaich air fir bìobhair!
  Chuir Marusya, cuideachd a" spreadhadh aig na Nadsaidhean le spreadhadh, agus a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil lom, a-mach:
  - Ann am poilitigs, tha e coltach ann an coille, ma dh'itheas tu muc daraich, ma dh'itheas geàrr madadh-ruadh, ma bhios asal - thèid trì craiceann a rùsgadh!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' dèanamh losgadh fiadhaich, agus a 'frasadh nan saighdearan-coise le lemonan sgapte, vyaknula:
  - Mar as gile am boireannach, is ann as motha a bhios i na sionnach!
  Loisg Anyuta cuideachd air na Nadsaidhean, agus leag e sìos iad, agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus dh"fhalaich i:
  - Tha dìth stuth liath san eanchainn aig daoine liath, pearsantachdan soilleir, liath sa cheann ann am meudan mòra!
  Alla, a" losgadh air an nàmhaid, a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte, air a chuir a-mach gu seòlta:
  - Tha duine liath uaigneach mar mhadadh-alluidh, agus mar gheàrr cha'n 'eil fois aige !
  Thuirt Maria a" spealadh an Fritz, gu seòlta:
  - Ma tha an neach-poilitigs na shionnach mòr, tha cuibhreann an leòmhann air a thoirt dha!
  Loisg Marusya bho lannsair grenade , agus thilg i lemon le òrdagan rùisgte, a" squeaking:
  - Bheir am fear-poileataigs air falbh bho neach-bhòtaidh an fheannag a bhith a" marcachd mar chàise ann an ìm!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' losgadh bhon armachd aice, agus a 'toirt a-steach don phacaid spreadhaidh le a shàilean lom, a-mach:
  - Tha ni's lugha de reultan anns na speuraibh na tha mìneachaidhean air na Sgriobturan naomha !
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air na faisisteach:
  - Fear gu bàs ann an trusgan dearg, nas cothromaiche, poilitigs le eloquence!
  Thuirt Alla, a" leantainn air adhart a" losgadh, gu loidsigeach:
  - Tha tuagh gheur aig a" chailleach, tha facal geur aig an neach-poilitigs, bidh a" chiad bhuille a" sèideadh far a cheann, an dàrna fear a" sileadh air an eanchainn!
  Thuirt Maria, a 'leantainn oirre a' leagail nan Krauts gu ceart, agus a 'tilgeil tiodhlac bàis eile le a corragan rùisgte, ag ràdh:
  - Aig amannan tha e nas daonnaiche cinn a ghearradh na bhith a" sileadh air eanchainn!
  Thuirt Matryona, a" gearradh dheth na faisisteachan agus a" tilgeil grenade le a sàil rùisgte:
  - Ma leigeas tu le luchd-poilitigs a dhol a-steach don eanchainn agad, reubaidh tu do fhalt ann an sàrachadh!
  Thuirt Alenka, a" losgadh air seanalair na Gearmailt agus a" bualadh troimhe, gu cunnartach:
  - Tha òraidean neach-poilitigs coltach ri uisge airson nighe eanchainn!
  Chuir Anyuta, a" dèanamh losgadh le deagh amas air an nàmhaid, agus a" cur lemon air bhog le a òrdagan rùisgte:
  - Ciod an Dia a's mò ann am beartas, a tha cruthachadh aingidheachd !
  Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil lom, a-mach:
  - Bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" coimhead air an neach-bhòtaidh mar asal le sùil sionnaich ri threabhadh!
  Chuir Maria, a" losgadh air an nàmhaid, agus le a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade de chumhachd marbhtach, a-mach:
  - Is toil le boireannach a corp bochd a nochdadh gus a bhith nas beairtiche!
  Loisg Marusya spreadhadh fada, a" gearradh sìos loidhne Fritz agus a" glanadh:
  - Bidh boireannach casruisgte a 'cur air fear nas luaithe, eadhon ged nach e bòt a th' ann!
  Thug Alenka, a" giùlan teine ceart air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Le sàilean boireann lom, tha e nas fhasa fear a shnìomh air bòtannan fasanta!
  Loisg Anyuta bho lannsair grenade agus chuir e a-mach:
  - Gus brògan fasanta fhaighinn, feumaidh boireannach "crùidheadh" a thoirt dha fear!
  Alla, a" bualadh nan Nadsaidhean le teintean agus a" tilgeil grenade gu a h-òrdagan rùisgte, fhreagair i:
  - Bidh boireannach aig nach eil fios ciamar a nochdas i a cas ann an ùine mar "bròg" gu bràth!
  Thuirt Maria, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil chruinn, ag ràdh:
  - Ro thric a 'coimhead air casan rùisgte boireannaich, tha cunnart ann gum bi fear "a' crùidheadh" e fhèin ann an staid tramp!
  Fhreagair Marusya, a 'stiùireadh teine ceart air an nàmhaid agus a' toirt a-steach don grenade le a glùin lom,:
  - Gus nach bi thu casruisgte gu bràth, feumaidh tu a bhith comasach air do bhrògan a thilgeil ann an àm!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' losgadh air na Nadsaidhean, agus a 'leagail an anail a-mach bhuapa, chuir e a-mach gu sgiobalta:
  - Tha cas-rùisgte nighean nas fheàrr na bròg tarpaulin neach-ionnsaigh!
  Thug Anyuta, a" leantainn air adhart a" losgadh le mionaideachd neo-sheasmhach, fa-near:
  - Cha chuir an armachd as làidire an aghaidh, air beulaibh craiceann fìnealta, buinn nighean seunta!
  Chuir Alla, a" losgadh air luchd-ionnsaigh na Gearmailt, a-mach:
  - Bidh boireannaich gu math seòlta a" ruighinn a-steach do wallet fir le an casan rùisgte!
  Thuirt Maria, a" losgadh air na faisisteach le fìor chruinneas agus a" bualadh an cinn:
  - Am pàirt as steigeach de chorp boireannaich airson buinn òir, casan lom agus cìochan lom!
  Thuirt Marusya, a" leantainn air adhart a" losgadh, gun truas aig na faisisteach:
  - Aig amannan feumaidh boireannach a brògan a thoirt dheth gus nach tèid i air a glùinean ron fheum!
  Thug Alenka, gu h-iomchaidh a" sgrìobadh aig na faisisteach agus gan cruachadh ann an stacan, gu loidsigeach:
  - Is fhasa fear a chur air a ghlùinean le cas-ruisgte !
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid, gu làidir:
  - casruisgte ann an tìde, gun a bhith casruisgte!
  Alla, a 'gougadh nàimhdean, agus a' gearradh dheth luchd-dùbhlain, grunted:
  - Tha e nas fhasa do bhoireannach stùc òir a dhìreadh le casan lom!
  Bhuail Maria mar an ceudna na Nadsaidhean, agus ghlan i:
  - Is duine bòtannan thu, mur toil leat casan nam ban !
  Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil le a corragan rùisgte pasgan dachaigh le stuth-spreadhaidh, às an do thionndaidh an Tìgear a-null, dh" fhàs i:
  - Bheir boireannach le casan caol air fear lùbadh le urram!
  bhuail Alenca na Nadsaidhean, agus ghearr e sìos iad, agus thug e mach iad:
  - Tha òrdagan lom nas beairtiche na làmhan nuair a bheir boireannach buinn à pòcaid fear "bròg"!
  Gheàrr Anyuta dheth am Fritz agus rinn e squeak:
  - Is e an rud as sgileil boireannach a 'putadh duine fon t-sàil, le cas-rùisgte!
  Alla, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain, agus a' tilgeil lemon le a shàilean lom, a-mach:
  - Tha an t-slighe gu cridhe duine nas fhasa do bhòidhchead a bhith a" coiseachd casruisgte!
  Bhris Maria tanca Gearmailteach, a 'tilgeil grenade, a' sreap:
  - Casan lom de chlann-nighean, nas seasmhaiche nuair a dhìreas tu Everest cridhe duine!
  Loisg Matryona gu marbhtach cuideachd agus thuirt i:
  "Às deidh dhi a brògan a thoirt dheth, tha e nas fhasa do bhoireannach a dhol thairis air fàsach dìmeas fireann!"
  Bhris Alenka an nàmhaid le bazooka a chaidh a ghlacadh agus rinn e squeak:
  - Bidh tu balbh mar bhot, buailidh tu an t-sàil eadhon casruisgte!
  Thug Anyuta cuideachd cas agus dh"fhuilig i, a" giùlan a fiaclan:
  - Bheir cas rùisgte boireannaich air fear tuiteam ann an leanabas casruisgte!
  Agus air dha na Nadsaidhean a ghearradh sìos, chrom Alla, an gruagach:
  - Gu tric bidh bòtannan bròg a" tuiteam a-steach do leanabas casruisgte!
  Thug Maria slap air na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Ma tha casan brèagha aig nighean, chan e tramp a th" ann am beatha!
  Matryona, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" gearradh dheth na Nadsaidhean, mar sguaban arbhair, air an rùsgadh:
  - Is fheàrr nighean casruisgte na cailleach bhròg, cat òg, barrachd spòrs na seann leòmhann!
  Chuir Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil thiodhlacan bàis marbhtach, a-mach:
  - Nas fheàrr na h-uile, tha boireannach a 'faighinn duais le cìochan lom, agus brògan fasanta le casan lom!
  Bhuail Anyuta mar an ceudna na Nadsaidhean, agus leag i sìos iad, agus le a casan cas-rùisgte thilg i grenades agus dh"fhalaich i:
  - Bho sgàineadh dìmeas fireann, is e sàilean lom an dòigh as fheàrr air boireannach a dhìon!
  Thug Alla, a" losgadh air luchd-dùbhlain agus gan gearradh le spreadhaidhean fèin-ghluasadach, fa-near:
  - An t-sàil as seasmhaiche dha fear bho chas boireann lom!
  Chuir Maria, a" bualadh air luchd-dùbhlain, agus a" bualadh bho lannsair grenade , a-mach:
  - Sàil boireannaich casruisgte, am brògan as loisgte le giblets!
  Thug Matryona, a" leagail nan Nadsaidhean, a-mach le fios:
  - Cha bhith e comasach dhut do bhrògan a thilgeil dheth ann an ùine - bidh thu casruisgte!
  Thug Alenka, a 'sgrìobhadh mu na faisisteach, fa-near:
  - Mas e brainiac a th" annad, chan urrainn dhut ach thu fhèin a bhualadh gu dona!
  Thug Anyuta fa-near gu loidsigeach, a" bualadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil poca stuth-spreadhaidh le a cas-rùisgte:
  - Tha e math club a bhith agad, tha e dona a bhith nad chlub!
  Alla, a" bualadh air na Nadsaidhean, agus a" toirt grenade le a sàil rùisgte, doilleir a-mach:
  - Faodaidh dòrn iarann teilgte do chuideachadh le bhith beò, ach thig ceann daraich gu bàs!
  Thug Maria fa-near gu loidsigeach, a" spealadh sìos na Nadsaidhean:
  - An uair nach 'eil righ aig an uachdaran os a cheann, tha anarchy a' riaghladh anns an dùthaich, agus tha iad a' reic gu dìomhain !
  Thuirt Matryona, a" dèanamh a" chùis air na Nadsaidhean gu reusanta:
  - Cha'n ann air son a' chinn a tha an ad!
  Thug Alenka, a" pronnadh an Fritz, fa-near gu loidsigeach:
  - Air a' cheann daraich 's an crùn 'na shuidhe gu neo-chùramach !
  Chuir Anyuta, a" losgadh gu fìor cheart aig na Nadsaidhean, a-mach:
  - Ge bith dè cho làidir sa tha darach, ach is e an stuth airson a "chinn bhuaithe an fheadhainn as cugallaiche!
  Cho-dhùin Alla, gu sgiobalta a" losgadh air an nàmhaid, gu loidsigeach:
  - Ge bith cò a bhuaileas an ceann le cluba thèid a bhualadh air a cheann le cluba!
  Chuir Maria, luchd-dùbhlain fucking, a-mach:
  - Tha an neach-poilitigs a" cumail màileid agus batan na làmhan, chan eil ann ach an airgead aige fiodha, agus is e pàipear a th" anns a bhata!
  Thug Marusya fa-near gu loidsigeach, a" tilgeil lemon le a cas-rùisgte:
  - Is e ceann bàn an rud mu dheireadh a nì thu le falt liath!
  Thuirt Matryona, neach-brisidh nam faisisteach:
  - Is dòcha nach e fionn a th" annad, ach tha e brèagha a bhith nad anam soilleir, faodaidh nigheanan a "chùis a dhèanamh air an fheadhainn olc gus am faigh cuid eile beò gu toilichte!
  Rinn Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, squeak:
  - Chan urrainn dhut dìon làidir a thogail bho chraobhan daraich air stumpaichean a-mhàin!
  Thug Anyuta, losgadh, fa-near gu loidsigeach:
  - Mura h-eil an neach-poilitigs na bhreac-fhiodha, bheir e air falbh na sgoltagan, chan ann a-mhàin bhon stump neach-bhòtaidh!
  Thuirt Alla gu làidir, a 'leagail na Gearmailtich:
  - Ged nach e iolaire a th' anns an neach-poileataigs, tha e den bheachd gur e feannagan agus breac-fhiodha a th' anns an luchd-bhòtaidh!
  Thug Maria, a" gearradh sìos nan nàimhdean, fa-near:
  - Ma leigeas tu le luchd-poilitigs bearraidhean a thoirt leat, tha thu gu cinnteach na bhreac-fhiodha!
  Thuirt Matryona, a" spealadh sìos na faisisteach, i fhèin:
  - Tha neach-poilitigs na shionnach le luchd-bhòtaidh, ach leis fhèin, is e hamstair a th" ann an hamstair!
  Thilg Marusya grenade le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha neach-poileataigs spaideil coltach ri sionnach ann an taigh-chearc, agus tha fear gòrach coltach ri tarbh ann am bùth-chungaidhean!
  Thuirt Alenka, a" pronnadh an Fritz:
  - Tha an òrdugh air a chuir na thost, bidh an neach-poilitigs a" cruthachadh praiseach le bhith a "bruidhinn!
  Bha Anyuta, a" sgapadh nan Nadsaidhean le grenade, a" squeaked:
  - Bidh neach-poilitigs a" bruidhinn mòran, gu sònraichte nuair a tha e airson a bheul a dhùnadh!
  Thug Alla fa-near gu làidir, a" bualadh air na Nadsaidhean:
  - Ag argamaid le neach-poilitigs gu bheil a bhith a" bualadh uisge ann am mortar, mura bris thu fèithean na teanga, na laighe le prothaid!
  Thug Maria, a" pronnadh nan nàimhdean, agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, an aire:
  - Tha an neach-poilitigs na mheasgachadh de shionnach agus madadh-allaidh, ach bidh e a" mucan tòrr!
  Bha Matrena, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" gàireachdainn:
  - Mar as motha neach-poilitigs am madadh-ruadh, is ann as motha a bhios e a" mucan!
  Chuir Marusya, a" spealadh an Fritz, a-mach:
  - Ann am poilitigs, tha menagerie leantainneach, madaidhean-allaidh, geàrran, cearcan, ròc agus cnocan-coille, chan eil ach sionnach air a thaghadh mar rìgh an-còmhnaidh!
  Rinn Alenka, a" pronnadh nan Nadsaidhean, grannda:
  - Is e fìor mhuc a th" ann an deachdaire a tha a" leigeil air gur e leòmhann a th" ann!
  Thug Anyuta fa-near gu làidir, a" leagail nàimhdean le seallaidhean:
  - Cha toir neach-poilitigs seachad airson leòmhann ach ma tha an neach-bhòtaidh na asal foirfe!
  Thuirt Alla, a" leagail nan Nadsaidhean mar dhuslach bho bhrat-ùrlair:
  - Bidh neach-poileataigs a 'cur air craiceann caorach, ach chan eil ach an fhuil a' toirt air a bhith càirdeach dha madadh-allaidh, agus reithe cruaidh le innleachdas!
  Maria, a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte, chirped:
  - Is fheàrr nuair a tha an riaghladair na mhadadh-allaidh ann an aodach chaorach na reithe ann an riochd leòmhann!
  Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid, le mionaideachd Robin Hood, a-mach:
  - Bidh neach-poilitigs a" magadh air sìth mar chaora, ach bidh madadh-allaidh a" crathadh a" chogaidh!
  Thuirt Marusya, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bidh neach-poilitigs a gheibh bhòt an luchd-bhòtaidh a" dòrtadh a-mach mar oidhche-oidhche, ach gan cumail airson cnocan-fiodha!
  Chuir Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, a-mach:
  - Ma tha coltas gu bheil òraid an neach-poilitigs coltach ri trom-laighe dhut, na bi mar fheannag sa chùis seo!
  Thug Anyuta fa-near gu sgiobalta, a" leagail nan Nadsaidhean:
  - Ma sheinneas neach-poilitigs mar nightingale, tha e gad mheas mar gheama freagarrach!
  Thuirt Alla, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Tha sealg airson luchd-bhòtaidh eadar-dhealaichte bho bhith a" sealg coille leis gu bheil an sealgair a" dèanamh uiread de dh" fhuaim "s a ghabhas!
  Dh"èigh Maria, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bidh neach-poilitigs, eu-coltach ri pòcaid, a" cruthachadh tòrr fuaim nuair a bhios e a" goid, agus nuair a ghoideas e, bheir e le rèidh!
  Thuirt Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid:
  - Tha neach-poilitigs cuideachd, ann an dòigh, Dia, ach tha e nas fheàrr gun a bhith a 'creidsinn ann!
  Dhearbh Marusya:
  - Is toil leis an neach-poilitigs a" Ghealach a ghealltainn do luchd-bhòtaidh, ach tha e a" dìochuimhneachadh a ràdh nach eil beatha ann ach gainmheach!
  Thuirt Alenka, a 'gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice:
  - Chan ann bhon inntinn a tha an truagh, ach bho dìth innleachdas practaigeach!
  Rinn Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid, squeaked:
  - Chan ann bho airgead a tha trioblaidean an t-saoghail, ach bho nach eil iad anns an t-suim cheart!
  Alla, a 'losgadh air an nàmhaid, a-mach:
  - Tha cànan air a thoirt do neach-poilitigs gus a smuaintean fhalach, ach chan ann leis an eloquence a dh" fhaodas neach-poilitigs an squalor glas aige fhalach!
  Thuirt Maria gu sunndach agus i a" losgadh air an Fritz:
  - Ma theid an t-iarunn air an t-slabhraidh, cha'n fhàgar air son chlaidheamhan ; ma dhòirtear an t-airgiod 'an cainnt, cha bhi ni air bith ann ris an ìoc e tuarasdal !
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid:
  - A bheil gibht aig neach-poilitigs geallaidhean a chumail? Tha e ann, ach chan ann airson dad!
  Thug Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Bidh an t-ailbhean a" leagail cnap mòr de shìol, agus tha am madadh-ruadh poilitigeach a" cur suas dòrlach eadhon nas motha den bhuineach beòil!
  Thug Alenka fa-near gu sgiobalta agus i a" brùthadh air na Nadsaidhean:
  - Bidh an neach-poilitigs a "dòrtadh mil gu math milis de òraidean, a" bàthadh luchd-bhòtaidh leis a "bhuineach beòil!
  Chuir Anyuta, a" losgadh air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Tha cainnt milis neach-poilitigs coltach ri sruth meala, dìreach bidh thu a" snàmh air a shon san sgudal!
  Thug Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Faodaidh neach-poilitigs an gealladh a choileanadh, dìreach gus toirt air an neach-bhòtaidh creidsinn anns an do-dhèanta!
  Chuir Maria, a 'stiùireadh teine fìor cheart, a-mach:
  - Tha mòran luchd-poilitigs anns na taghaidhean, ach chan eil duine ri taghadh, cò a th" ann an stump craoibhe, cò a th" ann an deic, cò a th" ann am madadh-ruadh, cò a th" ann am muc, a tha na mhathan - a-mach à sàrachadh, chan eil ann ach aon rud ri dhèanamh - roar!
  Loisg Matryona air na Nadsaidhean agus thuirt i:
  - Neach-poilitigs a bhios gu tric a" reubadh amhach, bu chòir dhut do chluasan a bhreabadh gu ceart!
  Thug Marusya, crois-roinn de luchd-faisisteach, fa-near:
  - Chan eil neach-poileataigs, eu-coltach ri oidhche na h-oidhche, a" seinn airson dad a-chaoidh, agus tha tiodhlac sionnach aige!
  Chrath Alenka, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha neach-poilitigs ag iarraidh a bhith na iolaire, ach chan eil còraichean eòin aig an neach-bhòtaidh aige an-còmhnaidh!
  Anyuta cooed, losgadh air na Gearmailtich le snaidhpear :
  - C'ar son a tha thu air cead eun, a chionn gu bheil inntinn cnocan-coille agad !
  Rinn Alla sgadan le ionnsaigheachd python:
  - Tha mòran òrain eadar-dhealaichte aig an neach-poilitigs, ach tha aon adhbhar aca uile: tagh mi!
  Ghearr Màiri dheth na faisisteachd, ag ràdh:
  - Tha an neach-bhòtaidh coltach ri bun, bidh e a" coiseachd air falbh bhon gheàrr, madadh-allaidh, mathan, ach tha am madadh-ruadh poilitigeach fhathast ga chaitheamh!
  Thug Matryona fa-near, a 'gearradh sìos na faisisteach:
  - Cleachdaidh neach-poilitigs òraidean milis gus a bhith a rèir inntleachd cuileag, trill na h-oidhche, eòlas breac-fhiodha, ach tha a bhrìgh porky ri fhaicinn ann an sùil seabhag!
  Tha Marusya, a 'sabaid an aghaidh nam faisisteach, a' cur ris le gàire:
  - Tha boireannach cuideachd na neach-poilitigs math, agus co-dhiù bheir i cothrom gun coilean i a gealladh air dìlseachd agus gun toir i toileachas!
  Mar sin bidh na caileagan gu gaisgeil a" dìon a" bhaile agus a" toirt dòchas mòr.
  . CAIBIDIL Àir. 4 .
  Aig deireadh an t-Sultain agus toiseach an Dàmhair, bha na blàran airson Astrakhan fhathast a 'dol, agus na Nadsaidhean a' gluasad gu deas air oirthir a 'Mhuir Caspian. Thàinig na Nadsaidhean air adhart gu neo-sheasmhach... Aig deas, ghlac na Nadsaidhean baile mòr Ordzhonikidze agus thòisich iad air an ionnsaigh air Grozny.
  Anns a 'bhaile-mòr seo cuideachd, chaidh cogaidhean Sòbhieteach a shabaid gu gaisgeil.
  Sheall buidheann-chatha de chlann-nighean, air a stiùireadh le Tamara, eu-dòchas diongmhaltas agus misneachd.
  Loisg Tamara spreadhadh bhon ghunna-inneal aice agus thilg i grenades le òrdagan rùisgte, ag ràdh:
  - Glòir don USSR Motherland againn!
  Thuirt Anna, a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte:
  - Glòir do ghaisgeachd !
  Thuirt Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid:
  - Airson an Motherland agus urram!
  Bha Victoria, a" losgadh air an Fritz, agus a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte, a" caoineadh:
  - Crùisg an Wehrmacht le gaisgeachd!
  Thug Olympias, nighean fallain, loidhne dha na nàimhdean, chuir e às don Fritz agus thug e maitheanas:
  - Anns a' chogadh naomh, bithidh ar buaidh !
  Thug Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a-rithist a" tilgeil grenade le cas-rùisgte, fa-near:
  - Feumaidh neart daraich a bhith aig saighdear, ach chan e ceann daraich!
  Loisg na caileagan. Timcheall air tomad tobhtaichean, tha na tobhtaichean a 'smocadh. Tha spreadhadh às deidh spreadhadh a" leantainn. Bidh ceò ag èirigh dhan adhar. Tha a h-uile dad mun cuairt na theine.
  Milleadh air sgèile mhòr.
  Anna bhàn, casruisgte, "s i a" tilgeil grenade, a" reubadh nan Nadsaidhean, a" sèideadh mar seo:
  - Anns a h-uile darach tha lag, anns gach ceann daraich tha toll o'm bheil brain a' sruthadh !
  Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' tilgeil grenade le a cas gràsmhor, tana, cas-rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Ma tha thu cho seòlta ri darach, an sin lùbaidh tu mar chrith !
  Bhictoria, an nighean ruadh seo, cuideachd le casan lom, tana, chiseled, chirped:
  - Mura h-eil seòladaireachd sionnaich agad, thig trì craiceann ort!
  Thug Olimpiada, bàn fallain, àrd, mòr, fèitheach, cas, thilg i grenade le cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Ma tha thu balbh mar dharaig, reubaidh iad thu mar bhata !
  Shlaod balach seachad orra. Bhris e a shàilean dubha agus thilg e pasgan spreadhaidh air na Nadsaidhean. An uairsin dh'èigh e:
  - Is fheàrr saighdear òg na seanalair lag!
  Thug Tamara tionndadh a-rithist. Thilg i grenade le feachd marbhtach le a cas rùisgte agus chaidh i a-mach:
  - Airson a h-uile deise ùr, bidh neach-poilitigs a" toirt trì craiceann bhon luchd-bhòtaidh!
  Bha Akulina, a "losgadh air a nàimhdean agus a" gàireachdainn gu làidir, a "gàireachdainn:
  - Bithidh tu sgiamhach mar dharaig, agus bithidh tu air do chraiceann mar choineanach !
  Anna, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil grenades le a cas rùisgte a" lagachadh tancaichean, chirped:
  - Tilgidh sionnach seòlta eadhon tri chraicionn a nuas o leòmhann, ma's reithe le inntinn e !
  Bhictoria, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil tiodhlac mortaich le a sàil rùisgte, a-mach:
  - Mura h-eil thu airson a bhith nad shionnach, canaidh tu mar chù acrach!
  Chuir na h-Oiliompaics sìos am Fritz. An uairsin thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - 'S e madadh-ruadh a th' anns an neach-poileataigs, an uairsin bidh e a' sgoltadh chearcan-bhòtaidh ann an solas an latha!
  Tha torr na canain a" fàs. Bidh " Sturmtigers " iongantach a" dol dhan bhlàr . Bidh iad a" losgadh bhomaichean le rocaid. Agus sgriosaidh iad togalaichean slàn, a" pronnadh thaighean sa bhad. Agus tha luchd-cuairteachaidh stoirmeil a 'cuairteachadh anns na speuran. Bidh iad a" losgadh rocaidean aig dreuchdan Sòbhieteach. Bidh iad a" leigeil bhomaichean. Tha am Panther-2 ri fhaicinn mu thràth, inneal nas adhartaiche na am Panther, le canan cumhachdach 88-mm.
  nas cumhainge agus nas lugha aig càr Gearmailteach , a bharrachd air slige squat. A leithid de uilebheist, ma bhuaileas e thu, bidh e gad bhualadh. Agus as cudromaiche buileach, chan eil e ro throm, le einnsean nas cumhachdaiche de 900 each-chumhachd.
  Thilg Tamara grenade gu Panther 2 le a cas rùisgte agus rinn i coed:
  - Bidh tu gòrach mar stump, reubaidh iad dheth e mar steigeach, chan e a-mhàin sionnaich seòlta, ach mar an ceudna geàrraidhean borb!
  Anna, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" spealadh sìos an luchd-dùbhlain, a" tilgeil leomhan le a casan rùisgte, air a thoirt a-mach:
  - Faodaidh an sionnach seòlta eadhon toirt air iolaire a bhith coltach ri cearc fliuch!
  Thuirt Akulina, a" gearradh dheth na nàimhdean agus gam bualadh le seallaidhean mionaideach:
  - Gu tric bidh neach a tha a" bruadar mu àite leòmhann gu bhith na asal còmhdaichte le sionnaich!
  Chuir Victoria, a" gearradh sìos an luchd-dùbhlain aice le spreadhaidhean teine agus a" tilgeil rudeigin marbhtach le a casan rùisgte, a-mach:
  - Tha rùintean leòmhann aig duine, cruas asail, neo-thruaillidheachd mathain, gràs ailbhean, ach tha sionnach daonnan comasach air a chromadh sìos !
  Thug na h-Oiliompaics cas don nàmhaid. Ghearr i sìos e mar ghearradair feòir, agus dh"fhàs i:
  - Sionnach de dhath dearg, neach-poilitigs deise fuilteach!
  Lean dian a" bhlàir a" fàs. Chaidh am baile a bhualadh leis na Nadsaidhean bho ghunnaichean gas, a bha na b" fheàrr ann an cumhachd na Katyusha. Agus bha e gu math duilich a dhol an aghaidh nan Nadsaidhean. Ach bha am buidheann-chatha de nigheanan casruisgte leth-rùisgte a" sabaid le dealas mòr. Agus cha mhòr nach do bhàsaich na caileagan, fhuair na fir barrachd.
  Tha Tamara a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenades le a òrdagan rùisgte, a" smèideadh a-mach:
  - Bidh boireannach a" dèanamh a" chùis air fir làidir le bhith a" cluich air na laigsean aca, tha neach-poilitigs a" toirt a chreidsinn air luchd-bhòtaidh lag le bhith a" dèanamh cus gnìomh!
  Thuirt Anna, a" gearradh dheth na nàimhdean agus gan spealadh sìos le peilearan, aig an aon àm a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil lom, ag ràdh:
  - Is e boireannach an neach-poilitigs as seòlta, chan fheum i a bhith ag ionnsachadh a bhith na madadh-ruadh, ach feumaidh i a bhith comasach air brògan a chuir oirre fhad "s a bhios i casruisgte!
  Chuir Akulina, a" gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice le spreadhaidhean mionaideach agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  - Tha gaol aig boirionnach air an oigridh mar an ceudna, ach tha uaine an dolar ni's daora dh'i na aois uaine a ban-taic !
  Thug Victoria, a" ghalla ruadh sin, spreadhadh marbhtach, leag i a-mach an loidhne agus rinn i squeak:
  - Bidh uaineas òigridh nighean a 'tàladh notaichean banca uaine bho fhir a tha air fàs reamhar bho bhuidsean!
  Agus a" tilgeadh air na nàimhdean, agus a" tilgeil tìodhlac eile le a cas-rùisgte, dh"èigh Olympias:
  - Na bi a" ruith an dolar uaine, tha sùilean uaine aig trioblaid cuideachd, agus tha an t-slige crùbach!
  Tha am blàr a" fàs nas làidire. Tha projectiles marbhtach a" reubadh. Bhris iad agus bhris iad suidheachadh nan Sòbhieteach, a' cur às do ghunnaichean nam bataraidhean. Agus bidh plèanaichean ùra a" reubadh, agus gunnaichean ionnsaigh a" crìonadh. Bidh neòil de dhuslach ag èirigh a-steach don adhar.
  A" losgadh gu tròcaireach air na Nadsaidhean, ghabh Tamara agus thug i a‑mach neamhnaid, mun do thilg i grenade le a cas-rùisgte:
  - A' creidsinn ann an Dia, na rach gu ìre ainmhidh : cha'n e caora ìocshlainteach a th' ann an duine, agus chan e gobhar a th' ann!
  Thuirt Anna, a" sabaid leis an nàmhaid, agus a" tilgeil thiodhlacan bàis le a casan rùisgte:
  - Co-ionann a bhi deanamh airgid air creidimh dhaoine, agus a bhi dòrtadh inneil air òr, fàsaidh eas-earbsa !
  Shèid Akulina, a 'sgrios a' Panther, gu làidir :
  - A 'creidsinn air Didòmhnaich, na bi a' faighinn gu seachd Dihaoine san t-seachdain!
  Thug Victoria, a" losgadh gu fìor cheart air na Nadsaidhean, agus gan spealadh gu làidir, ag ràdh:
  - Tha creid- imh anns an lasair ifrinn shiorruidh a' goil air bainne na saobh-chràbhadh, o'm bheil an trusgan air a thoirt air falbh, a' creach- adh o chreidimh !
  Thug Olympias, an gaisgeach boireann, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean, agus a" tilgeil grenades de chumhachd millteach mòr le a casan rùisgte, fa-near:
  - Is e dìreach stumpaichean is daraich a tha a" creidsinn ann an teine-teine ifrinn na lasair shìorraidh, a "leigeil leotha fhèin a bhith air an rùsgadh mar steigeach!
  Loisg Tamara bho bhazooka a chaidh a ghlacadh, las i a sàilean rùisgte agus rinn i gàire:
  - Cionnus a tha lasair an teine ifrinn shiorruidh a' deàrrsadh ? Deàrrsadh nam buinn òir ann am pòcaidean camain bho chreideamh!
  Chuir Anna, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" gearradh sìos nan Nadsaidhean le fìor chinnt, a-mach:
  - Bidh luchd-reubainn a' cleachdadh Dia airson am pòcaidean a lìonadh, agus tha iad air am mealladh chan ann a-mhàin le ceann falamh!
  Thug Akulina tionndadh don nàmhaid. Thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Bidh luchd-reubainn a' chreidimh a' reubadh tri chraicionn de chaoraich, a' briseadh adhaircean nan gobhar, is ionmhuinn leo a mhàin an tairbhe, agus tha creidimh air son obair-seaca !
  Thilg Victoria boma min-sàibh le a sàil rùisgte, shèid i suas an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Tha sagart onarach coltach ri madadh-allaidh glasraich, chan eil ach creideamh an-còmhnaidh onarach, agus tha a chleachdadh fèin-thoileil!
  Bhuail na h-Oiliompaics an nàmhaid le gunna-inneal. Ghearr i sìos an nàmhaid agus thug i dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, a thionndaidh tanca Lev. An uairsin dh'èigh i:
  - Is e sgeulachd sìthiche a th" ann an creideamh sam bith, chan eil ach prothaidean air an dèanamh às an fhasan seo ann an tomhasan fìor eireachdail!
  Seo mar a bhios caileagan a" sabaid gu gaisgeil ann am baile-mòr Grozny. Agus bidh iad gan taisbeanadh fhèin bhon taobh as àirde de shealladh gaisgeil.
  Agus bidh caileagan eile a 'dìon Astrakhan le am misneachd gu lèir. Agus tha iad cuideachd a" nochdadh an aerobatics agus an neart as àirde.
  Tha an nighean a 'sabaid glè mhath.
  Thilg Alenka grenade le a cas-rùisgte, reub e na Nadsaidhean às a chèile, agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Ge bith cò a leigeas le daoine nòtan a chrochadh air an cluasan bidh an-còmhnaidh acrach!
  Dh"aontaich Anyuta, a" spealadh nam faisisteach le seo:
  - Cha bhi thu làn de nòtaichean air do chluasan!
  Loisg Alla air na Nadsaidhean, thilg i grenade marbhtach le a cas-rùisgte agus dh"èigh i:
  - Tha nòtaichean air na cluasan na mhias aig a" mhionaid mu dheireadh a bhrosnaicheas nausea!
  Thug Maria fa-near gu sgiobalta, a" rùisg a fiaclan, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte:
  - Ma's e so Dia, cha'n aithne do neach air bith, ach tha iad do ghnàth a' ceusadh duine, mar gu'm b'e samhladh Chriosd e !
  Ghabh Marusya, a" fucking the Fritz, e agus ghlaodh i, a" gàireachdainn gu làidir:
  - Tha neach a' strì ri cumhachd Dhè a mhaighstir, ach gu ruige so a mhàin a' faotainn ceusaidh cha'n ann a rèir Dhè !
  Thug Matryona, cas, spealg i sìos na Nadsaidhean agus bhrath i, a" crathadh gu làidir air a caraidean:
  - Tha cridhe duine a' striochdadh air son maith, 'inntinn air son buannachd, agus a bholg air son gluine, agus mu dheireadh tharruing e a chasan do'n t-slochd !
  Agus bidh blàran borb a" dol an sàs ann an Astrakhan. Tha am baile-mòr air an Volga na phrìomh àite ann an dìon nan Sobhietich. Agus an seo bidh sabaidean mar sin a" goil. Mar coire a' boillsgeadh.
  Agus tha plèanaichean trom, marbhtach a" reubadh. Tha Yu-288 na inneal fìor chumhachdach. Agus a" tuiteam bhomaichean le seasmhachd mòr.
  Bidh Alenka a" sgiùrsadh, a" tionndadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil grenade le cas-rùisgte:
  - Ma tha eòlas gorilla aig duine, treabhaidh e mar each agus ithidh e mar chù!
  Chuir Anyuta tiodhlac bàis marbhtach air bhog le a cas-rùisgte, bhris i na Nadsaidhean agus dh"èigh i:
  - Tha duine a 'ceadachadh e fhèin a chuir air collar, ach airson treabhadh, feumaidh e a bhith air a bhualadh le cuip co-èiginneach!
  Chuir Alla lemon air bhog le a sàil rùisgte agus ghrinn i:
  - Tha pòcaid mhòr aig an neach-poilitigs, ach chan eil ann ach pòcaid bheag!
  Thuirt Maria, a" losgadh air an luchd-dùbhlain, ag ràdh:
  - Neach-poilitigs a tha a 'gealltainn don luchd-bhòtaidh a' ghealach bho neamh, air tighinn gu cumhachd, a 'fàgail sealladh na gealaich, agus a' feadaireachd bhon acras aig an t-solais!
  Thuirt Matryona, a" gàireachdainn gu bodhar:
  - Tha an diabhal anns a h-uile poileasaidh a" brosnachadh àite an Uile-chumhachdaich a ghabhail, chan eil ach glè bheag de thàlant aig an neach-poilitigs!
  Thug Marusya, a" losgadh air na nàimhdean agus gan spealadh gu misneachail, fa-near:
  - Bidh an duine a" strì ri bhith uile-chumhachdach, ach chan eil adhartas a" dèanamh a mhoraltachd nas fheàrr!
  Tha e coltach gu bheil na nigheanan èibhinn chun na h-ìre as àirde.
  Agus tha an cogadh a" leantainn a phàtrain fhèin. Thathas a' dèanamh deuchainn air itealan jet anns an Treas Reich. Agus tha seo cuideachd na argamaid gu math dona anns a 'chonnspaid leis an USSR.
  Hitler, gu dearbh, chan eil e glè thoilichte. Bidh an cogadh a" slaodadh air adhart, agus tha an Ruis gu daingeann a" seasamh an aghaidh, ged a bheir e a-steach cuideachd. Tha batail a" goil, mar gum biodh ann am beul bholcàno.
  Deireadh an Dàmhair. Tha Kalmykia air a ghlacadh gu tur, agus tha na Nadsaidhean a" gluasad air adhart thairis air Dagestan.
  Soirbheachas nan Nadsaidhean, ged a bha e beag, ach seasmhach. Tha Cabhlach na Mara Duibhe faisg air sgrios.
  Seo sgioba slàn air an inneal-sgrios air a dhèanamh suas de nigheanan. Sgioba math a ràdh co-dhiù. Tha an nighean ann an culaidhean agus a' ruith casruisgte, a' priobadh le sàilean cruinn.
  Bidh Alice, an ceannard sgriosaidh ag òrdachadh le misneachd ionnsaigh air an t-soitheach-mara faisisteach. A" cur air bhog torpedo agus ag ràdh:
  - Ann an cogadh, mar ann an taigh-cluiche math, tha an ath ghnìomh do-chreidsinneach, thèid deòir a rùsgadh gu cinnteach!
  Bha Andriana, a cèile, os cionn àl iomlan de nigheanan. Ruith iad gu frasach, sàilean cruinn, agus dh" fhannaich iad. Stèidhich iad inneal mèinn.
  thuirt Andriana:
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh an t-slighe gu co-mhaoineas!
  Veronica, a" bualadh nan Nadsaidhean le canan, ghlan i:
  - Ann an cogadh tha e coltach ann am film: tha an gnìomh tarraingeach, chan eil e a-riamh sgìth, ach, alas, tha e gu litearra a" marbhadh!
  Tha inneal-sgrios le caileagan cas-rùisgte, tana, caol, glè bhrèagha a" leum bho thaobh gu taobh. Tha e air a thilgeadh air falbh mar iteag.
  Chuir Alice, a" stampadh air a casan casruisgte, a-mach:
  - Mur 'eil thu furasda, gabhaidh tu fois ann an sith anns a' chogadh !
  Thug Andriana, a" losgadh gu ceart bho chanan, fa-near:
  - Is e ridire a th" ann an nighean as urrainn sabaid!
  Ceartaich Alice i fhèin nuair a loisg i:
  - Chan e, tha i na gaisgeach!
  Agus dhùisg na gaisgich a" gàireachdainn. Agus nochd teangannan. Agus tha casan nam maise, cho gràsmhor, agus lorgan fala air am fàgail air an deic. Nigheanan cumhachdach.
  Agus rùisgte, tha na sàilean aca cho cruinn agus cho gràsmhor.
  Chuimhnich Alice mar a chaidh a toirt na prìosanach, agus bhuail na Nadsaidhean a buinn le cuip tana, dearg-theth. An seo tha thu cha mhòr rùisgte a 'crochadh air a' chrann. Tha do chasan rùisgte air an cur ann an stoc. 'S bidh iad a' strìochdadh riut le slatan dearg-theth. An seo agus chun an nipple scarlet, tha iarann dearg air a rabhadh.
  Chaidh Alice a chràdh agus a chràdh airson grunn làithean. Ach bha an nighean comasach air teicheadh.
  Thuirt i ri oifigear nan geàrdan gun robh i eòlach air an àite air a" mhuir, far an do thilg iad soitheach òir a chaidh fhalmhachadh à Sevastopol. Thuit am faisisteach air a shon.
  Uill, chùm Alice, a dh'aindeoin a h-uile cràdh, a misneachd. Dh'fhuasgail iad i agus, le a làmhan ceangailte, chuir iad ann am bàta i. Agus le a casan rùisgte, beagan air a losgadh air a 'chrann, bha i comasach air daga a thogail agus dà fhaisg air a losgadh. An uairsin cheangail i na ròpaichean agus shnàmh i air falbh. Thug i sùil air gu ciallach. Agus choisinn e spèis nan nigheanan.
  Bhon roinn shònraichte dh'fheuch iad ri cumail rithe , ach bha Alice a 'bagairt air na h-oifigearan sònraichte tubaist a chuir air dòigh, agus cuideachd a crochadh air galla. Ghabh iad eagal.
  Tha Alice na nighean gu math sabaid ...
  Bha i eadhon gu h-eireachdail air a tharraing:
  - Tha gaol aig an neach-cuiridh air tuagh bho armachd, ach ann am blàr tha sgil neo-shoilleir aige!
  Dh" aontaich Andriana le seo, a" spangachadh a casan chiseled:
  - Faodaidh tu fhathast brot a chòcaireachd bho thuagh, ach chan urrainnear an rud a tha sgrìobhte le peann gaisgeil a ghearradh sìos le tuagh neach-cuiridh!
  Tha Juliana na nighean glè bhrèagha. Chan eil aice ach aodach tana stiallach air a broilleach, agus panties. Ach tha i cho brèagha agus cho brèagha. Tha casan nan nigheanan uile air an sgriosadair lom, agus gu math tarraingeach.
  Nuair a thèid na Gearmailtich a ghlacadh, feumaidh iad pòg a thoirt do shàilean cruinn, lom nan nigheanan. Agus nì na prìosanaich seo gu h‑umhail. Agus bidh iad a" reamhrachadh sàilean nan nigheanan agus gam pògadh le toileachas mòr.
  Sheinn Juliana:
  - Cha-n 'eil sinne 'n ar luchd-reubainn,
  Agus chan eil sinn airson a mharbhadh ...
  Ach mo shàilean lom,
  Tha mi airson a h-uile duine a bhualadh na aghaidh!
  Tha nigheanan, gu dearbh, comasach air soirbheachadh sam bith a mhealtainn.
  Thuirt Andriana, a" stampadh a sàilean lom:
  - Eh, crìochan ùra, na toir orm gàire a dhèanamh!
  Dh'aontaich Alice:
  - Comasan gun chrìoch dhaibhsan nach eil a" suidheachadh chrìochan dhaibh fhèin!
  Leag Veronica a casan rùisgte, cheangail i a sàilichean rùisgte, agus thug i fa-near, a" giùlan a fiaclan:
  - Cha bhith an neach as làidire comasach air rùintean neo-sheasmhach a làimhseachadh!
  Thug Andriana fa-near gu seòlta, a" crathadh a fiaclan agus a" losgadh bho chanan:
  - Tha duine fada o Dhia, a chionn nach deachaidh e fada o'n mhacantas ann an aithris nàduir !
  Veronica, a" pronnadh sruthan nan Nadsaidhean a bha a" tighinn air adhart le dealbhan ceart, a" gearan:
  - Tha neach-poilitigs ann an rùintean na dhia, ann an dòighean aodann, agus ann a bhith a" cleachdadh nan toraidhean tha e na mhuc gu tur!
  Bidh caileagan Sòbhieteach a 'sabaid gu math. Ach tha, gu dearbh, feadhainn Gearmailteach, agus cuideachd bòidhchead ann am bikinis agus casruisgte.
  Mar eisimpleir, tha Gerda na luingear tearc.
  Shuidh i fhèin agus a com-pàirtichean sìos air an tanca as ùire "Panther" -2.
  Bidh na caileagan a 'losgadh air na saighdearan Sòbhieteach agus a' rughadh.
  Tha sinn nar madaidhean-allaidh olc, tha sinn a 'tilleadh, chan eil math!
  Agus dhùisg iad an sùilean ...
  Rinn Gerda, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, buaidh air na saighdearan Ruiseanach, agus rinn i squeak le toileachas:
  - An ti nach 'eil 'na mhadadh-allaidh na bheatha, tha tri craiceann air an ìsleachadh uaith, nach 'eil 'na shionnach 'na inntinn, tha e air a sgoltadh mar chearc !
  Bhuail Charlotte cuideachd le projectile neo-mhearachdach, a 'briseadh tro tanca Sòbhieteach, a' briseadh an armachd agus a 'gèilleadh:
  - Tha an t-acras air a" mhadadh-allaidh an-còmhnaidh, tha an duine an-còmhnaidh mì-riaraichte, agus chan urrainn don neach-poilitigs facal fìrinn a ràdh!
  Thug Cairistìona, gu fìor cheart a" losgadh air an nàmhaid, agus a" bualadh air tancaichean Ruiseanach le projectile marbhtach, fa-near:
  - Tha bian luachmhor aig an t-sionnach, ach chan fhiach gealltanas sionnach bho luchd-poilitigs!
  Ghabh Magda agus sheall i gunna air an nàmhaid, le a òrdagan rùisgte, air a bhualadh agus air a chlaoidh:
  - Tha barrachd bainne bho ghobhar na tha neach-poilitigs a tha na reithe le inntinn!
  Thug Gerda, a 'leantainn air adhart a' losgadh gu ceart aig carbadan Sòbhieteach, fa-near:
  - Anns na taghaidhean, tha luchd-poilitigs coltach ri eadar plàigh agus colera, ged a tha luchd-poilitigs tòrr nas gabhaltach nan sgitsophrenia!
  Bhuail Charlotte an trithead "s a ceithir, agus reub i an tùr, thuirt i:
  - Tha sròn madadh-allaidh aig an neach-poilitigs airson creach, ach tha e fhèin na mhuc deiseil airson a bhith a 'sgoltadh!
  Chuir Cairistìona an tilgeadh air bhog gu sgiobalta a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus thuirt i:
  - Is e caora a th 'ann an neach-poilitigs a tha a' strì airson rìgh-chathair nan leòmhann, agus nuair a ruigeas e am mullach, bidh e a 'tionndadh gu bhith na shionnach a' sgoltadh luchd-bhòtaidh cearc!
  Thug Magda fa-near gu làidir, a 'cur tiodhlac bàis gu gunna fèin-ghluasadach Sòbhieteach le òrdagan lom:
  - Chan eil earbsa aca ann an luchd-poilitigs, ach bidh iad a" bhòtadh, chan eil iad a" tuigsinn ceòl, ach bidh iad ag èisteachd gu deònach, chan eil iad ag ithe nòtan, ach bidh iad deònach èisteachd riutha!
  Agus tha am Panther-2 aca ag obair gu gnìomhach. Agus bidh e a" cur an projectile gu math ceart.
  Bidh an inneal Gearmailteach a 'briseadh a h-uile tanca Sòbhieteach le misneachd.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  - Aon, dhà, tri - bris a' chomhairle !
  Bidh Charlotte a "losgadh gu fìor cheart, a" bualadh nàimhdean agus a "feadaireachd:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Cairistìona, a" losgadh le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" briseadh tro na trithead "s a ceithir:
  - Bogaidh sinn ar nàimhdean gu lèir anns an taigh-beag!
  Bhris Magda air an nàmhaid agus chuir i às:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Ghluais Gerda:
  - Agus bheir sinn na oligarchs olc san eanchainn!
  Thug Charlotte fa-near gu sgiobalta, a" bualadh air howitzer Sobhietach le slige:
  - Chan eil òr ach a" coimhead brèagha, gu dearbh, tha am meatailt seo, daonnachd air fulang a-riamh, tha e air fàs àrdanach!
  Chuir Cairistìona, a" losgadh air an nàmhaid, i fhèin an cèill gu seòlta:
  - An dèidh a broilleach a rùsgadh, tha e nas fhasa do bhoireannach trì craiceann a thoirt dheth bho dhuine!
  Thuirt Magda, a" losgadh air luchd-dùbhlain, an toiseach:
  - Casan rùisgte nigheanan, cuir fir ann an galoshes!
  Gu dearbh, tha na caileagan air an tanca gràsmhor. Agus is e na pìleatan an fheadhainn as fhuaire am measg Fritz.
  Is e Albina agus Alvina na h-aces as iongantaiche sa chruinne-cè. An seo tha iad mu thràth air an àireamh de chòig ceud itealan a chaidh a losgadh sìos gach fear a ruighinn. Chan eil ach Marseille air thoiseach orra. Fhuair e Crois Mhòr na Croise Iarainn airson an 500mh itealan den chabhlach Sobhietach. Ach thòisich Albina agus Alvina a 'sabaid mòran nas fhaide air adhart, agus mar sin bidh iad a' dol seachad air Marseille a dh'aithghearr.
  Fhuair Albina agus Alvina airson an 500mh itealan Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus a-nis tha iad a 'sabaid ri pìleatan dearga.
  Bidh Albina a" bruthadh nam putanan le a òrdagan rùisgte, a" losgadh sìos còig plèanaichean Sobhietach aig an aon àm agus a" slugadh:
  - Ma tha duine ciallach mu bhrògan, bidh e an-còmhnaidh a" caitheamh galoshes!
  Thug Alvina, a" losgadh air itealan Ruiseanach, agus gan leagail sìos le a òrdagan lom, fa-near:
  - Cuiridh cas rùisgte boireannaich ann an tìde bròg sam bith ann an galosh!
  Fhreagair Albina, a 'giùlan teine gu math air carbadan Sòbhieteach, gu sgiobalta, a' sgoltadh a fiaclan:
  - Fear a bhios tric a 'coimhead air casan lom, boireann, suidhe sìos ann an galosh!
  Agus bha an dithis nighean, a 'leagail Yaks no dhà eile, a' sreap:
  - Cas boireann lom, a" draibheadh gu math fon t-sàil agus a" suidhe gu foirfe ann an galosh!
  Chithear gaisgich an seo aig àirde mhòr.
  Ach ma tha pìleatan Gearmailteach eireachdail ann, tha cuideachd nigheanan Sòbhieteach brèagha - buill Komsomol.
  A tha a 'sabaid le dian. Agus bidh iad cuideachd gu soirbheachail a" losgadh sìos hordes an Treas Reich.
  Anastasia Vedmakova, ghabh e agus le cuideachadh bho a h-òrdagan rùisgte leag i sìos a" Ghearmailteach agus rinn i squeak:
  - Tha fear deiseil airson e fhèin a thionndadh a-staigh gus brògan nighean a reubadh dheth!
  Thug Akulina Orlova, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  "Faodaidh tu bròg sam bith a thionndadh a-staigh le sàil lom boireannaich!"
  Bhuail Anastasia cuideachd na Fritzes agus rinn i squeak:
  - Tionndaidhidh cas-rùisgte boireannaich fear sam bith a-staigh, eadhon ged is e am bòt mu dheireadh!
  Akulina Orlova, a 'leagail Focke -Wulf agus a' sgioblachadh, a 'sgoltadh a fiaclan brèagha;
  - Ma tha thu airson fear a thionndadh a-mach, thoir air falbh do bhrògan, ma tha thu airson a chuir ann an galosh, nochd do shàilean!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist:
  Tha cogadh a" creachadh anns a" chruinne-cè,
  a" sgrios agus a" marbhadh gun adhbhar sam bith...
  Tha Satan air briseadh saor-
  Agus thàinig am bàs leis!
  
  Agus cò a chuireas stad air an t-sruth
  Aibhnichean fuilteach agus cuthach...
  Bidh an giùlan laser a 'draibheadh a-steach don teampall,
  Agus dh" fhalbh an flash duine!
  
  Agus leithid de chaos
  Thuit an cruinne-cè ...
  Tòrr brònach daonnachd
  Mairidh pian agus fulangas!
  Is dòcha gu bheil na nigheanan gu ìre ceart. Chan e toileachas a th" ann an cogadh. Ach aig an aon àm tha e cuideachd na chur-seachad.
  Tha dà phìleat Gearmailteach, Eva agus Gertrude, a' sabaid air atharrachaidhean ionnsaigh Focke -Wulf. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air targaidean talmhainn Sòbhieteach bhon adhar.
  Oidhche ron oidhche, a" losgadh agus a" leigeil a-mach rocaid, notaichean:
  - Carson a tha leanabas casruisgte, oir tha cas boireann rùisgte a" toirt air fir an cinn a chall, mar gum biodh iad nam balaich!
  Bhuail Gertrude an rocaid, a 'putadh a sàil rùisgte air a' pheadal agus a 'briseadh buncair arm Sòbhieteach agus a' sreap:
  - Tha miann boireannach fhaicinn rùisgte a" toirt air fear tionndadh a-staigh!
  Bhuail Eva a-rithist, bhuail i na trithead "s a ceithir, a" briseadh nan tùir, agus thuirt i gu seòlta:
  - Gus boireannach a thoirt air falbh, feumaidh tu an toiseach a brògan math a chuir ort!
  Bhuail Gertrude an neach-dùbhlain aice le sàil rùisgte, chruinn a cas ghràsmhor agus thuirt i:
  - Às deidh dhi aodach a dhèanamh aig an àm cheart, bheir boireannach gnìomhachais trì craiceann air falbh bho fhear!
  Loisg Eubha rocaid aig na buncairean Sòbhieteach agus dh'èigh i:
  - Cha tig boireannach a nochdas ann an àm gu bhith na tramp agus cuiridh i mòran bhrògan air fear!
  Dhearbh Gertrude, an dèidh dha na saighdearan Sòbhieteach a mharbhadh:
  - Cuiridh boirionnach casruisgte bòtannan air duine, agus cuiridh i ann an glais- ean e, agus tionndaidhidh i mach e, agus ni i an cas-ruisgte mu dheireadh dheth !
  An seo, gu dearbh, tha an loidsig aig na caileagan nach urrainn dhut a dhol na h-aghaidh. Agus bidh na caileagan a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis.
  Agus tha iad dèidheil air fir òga eireachdail, agus san fharsaingeachd tha iad dìreach super.
  Agus ma thòisicheas iad a" seinn, marbhaidh iad ceud fear!
  Is iad sin nigheanan, airidh air gach taobh agus gu math brèagha, gus am bi na fir dha-rìribh gan tionndadh fhèin a-staigh!
  . CAIBIDIL Àir. 5.
  Thuit baile-mòr Grozny, air a chuairteachadh gu tur le saighdearan Nadsaidheach, tràth san t-Samhain 1943. Theich am buidheann-chatha leis na caileagan bhon choire agus chaidh iad air ais gu Shali.
  Bha beanntan ann mu thràth agus talamh garbh, agus dh'fhàs e na b 'fhasa an dìon a chumail. Bha tancaichean Gearmailteach gu math cuideam, gu sònraichte am Maus, agus bha e gu tur mì-ghoireasach a bhith a 'sabaid còmhla riutha anns na beanntan. Bha an tanca T-3 mu thràth air a stad , ach bha an T-4 ann an dreach ùr-nodha fhathast air a thoirt a-mach. Ged a tha e moralta seann-fhasanta. Ach b 'urrainn dha fhathast sabaid an-aghaidh an T-34-76. Agus is e sabaid math a th" ann. Bha an canan aige eadhon na bu chumhachdaiche agus bha astar muzzle na b" àirde na an trithead "s a ceithir.
  Shabaid Tamara agus na caileagan ann an Shali. Dh" fheuch na caileagan ris a" bhaile bheanntan mhòr seo a chumail - fìor bhaile-mòr.
  Bha na bòidhchead a 'sabaid gu misneachail.
  Thilg Tamara grenade le a cas-rùisgte, loisg i spreadhadh agus co-èignich:
  - Airson dùthaich mhàthaireil an USSR!
  Dh"fhosgail Anna teine air na Nadsaidhean. Dh'fheuch an T-4 nas aotroime ris an leathad a dhìreadh. Chuir an nighean, a 'tilgeil grenade le cas rùisgte, càr Hitler a-mach agus rinn i squeak:
  - Airson ar màthair Fatherland!
  Chuir Akulina, a" losgadh air a" Fritz agus le a sàil rùisgte, an rud murt a bha air a phasgadh ann am foil a thoirt seachad, a" sèideadh:
  - Tha an dùthaich mhàthaireil an-còmhnaidh naomh!
  Thuirt Veronica, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil lemonan le òrdagan rùisgte:
  - Airson Ruis nam fuamhairean!
  Thilg na h-Oiliompaics, am boireannach mòr seo, grenade air na Nadsaidhean cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thuirt Tamara, a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean agus gan gearradh dheth mar shavings bho chraoibh:
  - Mar as motha de chraobhan daraich san arm, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Thug Anna fa-near, a" rùisg a fiaclan, agus a" losgadh air na Nadsaidhean le fìor mhearachd agus fearg:
  - Sgriosaidh mi thu uile.
  Tanca "Lion", carbad mòr le baraille gunna fada. An seo tha an gunna as ùire aige 105 mm, fad baraille 100 EL. Agus tha e coltach gur e gunna glè fhada a th" ann. Agus tha an stoc seo a 'seasamh a-mach le neart marbhtach.
  Bidh Akulina a" losgadh bho bhazooka aig na Nadsaidhean, agus a" squeals:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Victoria cuideachd a" losgadh agus a" rughadh:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Tha Olimpiada a" dearbhadh le bhith a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte:
  - An glòir as motha!
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na caileagan iongantach, agus gu math snog. Agus tha am fionnarachd uamhasach.
  Tha Tamara, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" giùlan a fiaclan, ag ràdh:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh!
  Tha Anna, a" losgadh air an nàmhaid, ag ràdh gu làidir, a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte:
  Bheir sinn air ar cridheachan a bhualadh còmhla!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean.
  Bheir Akulina cuideachd cas, mar a ghearras i sìos an luchd-dùbhlain, agus a bhios i a" beucaich:
  - Airson mo bhuannachdan tron mhullach!
  Chan e nighean sìmplidh a th" ann an Akulina Petrovskaya. Bha aice ri dhol tro tòrr. Gu sònraichte, chaidh a glacadh a' goid agus chaidh a cur an grèim. Chaidh i cuideachd tro choloinidh chloinne-òigridh. Uill, chan eil dad, thàinig i beò. Choisich casruisgte tro na sruthan sneachda, ach cha do dh" fhàs i ach na bu fhallaine agus na bu làidire.
  Bidh Victoria a 'sabaid le fearg fiadhaich. Thug cas air an nàmhaid. Fritz sìos as t-fhoghar. An uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i grenade. Thionndaidh am baidhsagal-motair.
  Choisich an nighean:
  - Airson crìochan cumhachdach!
  Bidh Olympias a" sabaid le mothachadh fìor fhiadhaich air fearg. Tha na buillean aice làidir agus brùideil. Tha i dha-rìribh na nighean uilebheist. Agus mar sin bidh e a" bualadh air luchd-dùbhlain. Mar sin tha na Nadsaidhean gu gnìomhach a" cur às. Chan eil e a" toirt an cothrom as lugha dhaibh.
  Bidh Olympias a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir don cho-mhaoineas fànais seo!
  Tha Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" beucaich:
  - Glòir do chomannachd Lenin!
  Bidh Anna a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" squeaks:
  - Airson an USSR!
  Bidh Akulina a 'leagail a nàimhdean agus a' caoineadh agus a 'sguabadh às:
  - Airson na h-erobatics as àirde!
  Chuir Victoria, a" losgadh air na faisisteach, a-mach:
  - Airson na buadhan as iongantach!
  Thuirt na h-Oiliompaics, a" pronnadh tanca Hitler:
  - Airson co-mhaoineas an USSR!
  Tha Tamara cuideachd a" losgadh. A "losgadh gu math ceart, a" còmhdach luchd-dùbhlain le spreadhaidhean mionaideach. A" cromadh sìos mar speal, agus a" sèideadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Tha Anna, a" losgadh air na faisisteachan agus gan gearradh le claisean mionaideach de a speal, ag èigheach:
  - Mòr-ghlòir do na laoich !
  Agus tilgidh e grenades le a òrdagan rùisgte. Seo seanmhair.
  Bidh Akulina a 'gearradh dheth na Krauts agus a' giùlan ionnsaigheach:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus tha a chorp fèitheach a" tionndadh.
  Rinn Victoria cuideachd a" chùis air na Nadsaidhean. Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeadh tìodhlacan millteach air an luchd-dùbhlain aige agus a" feadaireachd:
  - Air son mòrachd an t-saoghail !
  Bidh Olympias cuideachd a" losgadh air nàimhdean. Sguabaidh e a mach iad mar shruth baton agus beucaidh :
  - Glòir do 'n chomunn mhòr !
  Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenade le feachd marbhtach, a" reubadh nan nàimhdean às a chèile.
  Is ann mar seo a thog an còignear an nàimhdean, agus gun leag sinn sìos iad, agus gun sgrios sinn iad, agus gun bleith sinn iad.
  Chaidh stad a chuir air na Gearmailtich agus chaidh an cur sìos gu tur. An seo dh'fhàs e doirbh, agus tha iad a 'squabble.
  Seo na tilgeil gas, agus bidh iad ag obair gu làidir. Agus sgrios na dreuchdan Sòbhieteach.
  Beats agus " Sturmtigr " bho astar, air an nàmhaid - an t-Arm Dearg.
  Bidh na caileagan Gearmailteach a 'comharrachadh agus gunnaichean fèin-ghluasadach "Bear" agus mar a bhuail iad an nàmhaid leis. Agus tha iad dha-rìribh agus gu tur fucked up. Agus bidh slige le cuideam aon gu leth ionad a 'briseadh trainnsichean agus buncairean Sòbhieteach.
  Tha gaisgeach Frida ag èigheach:
  - Airson an Treas Reich as motha againn!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. Às deidh sin, bidh na caileagan faisisteach le casan lom a 'losgadh a-rithist.
  Agus cuileagan a' beucaich agus millteach. Agus mar a bhios e a 'spreadhadh, an uairsin cruthaichear funail slàn le talamh a' goil bhon teas.
  Tha, gheibh na Gearmailtich na saighdearan Sòbhieteach gu mionaideach. Bidh aon de na ciad itealain TA-152 ag itealaich anns na speuran. Inneal ioma-adhbhar, mar an Focke -Wulf, ach nas adhartaiche, luath, so-ghluasadach le armachd cumhachdach agus armachd. Faodar a chleachdadh an dà chuid mar luingear agus mar itealan ionnsaigh.
  Dha na saighdearan Sòbhieteach, faodaidh an càr, gu fìrinneach, a bhith na dhuilgheadas mòr.
  Bidh Helga a 'sgèith TA-152 agus a' toirt ionnsaigh air dà tanca Sòbhieteach a tha a 'feuchainn ri faighinn faisg air Shali. Tha an nighean a 'losgadh gu math. A" briseadh mullach tùir a" chiad trithead "s a ceithir agus a" beucaich:
  - Tha mi nam bòidhchead armachd!
  Agus an uairsin bidh e a 'toirt ionnsaigh air an dàrna càr, a tha a' feuchainn ri luathachadh. Ach chan eil e cho furasta gèaraichean a ghluasad.
  Bidh TA-152 a" tolladh an neach-fulang seo le canan 37-mm.
  Fhreagair Helga agus sheinn e:
  - Sleamhnachadh, sleamhnaich mi am badeigin, shleamhnaich mi!
  Agus dhùisg i leatha fhèin ... An seo tha i a 'feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air an Yak-9. Bidh an nighean Ghearmailteach gu furasta ga leagail le bhith a" putadh an inneal-brosnachaidh le a cas rùisgte agus a" snìomh le misneachd, ag ràdh:
  - Tha mi uabhasach math!
  Tha e coltach gu bheil Helga na nighean le aplomb mòr. Agus a 'dèanamh deuchainnean fuilteach le nàimhdean.
  Agus ma bhuaileas e, cha bhi e coltach ri duine sam bith.
  Bidh Helga a" losgadh aig carbadan Sobhietach agus a" squeaks:
  - Uill, carson, tha e eu-comasach a bhith beò a rèir na h-inntinn!
  Agus le sàilean lom mar a bhuaileas tu an stiùir. Is e seo nighean - dha na caileagan uile, nighean.
  Agus ma tha e a" caoineadh....
  Tha Albina agus Alvina anns na speuran cuideachd gu math gnìomhach agus a 'sabaid ghaisgich.
  Agus tha na caileagan, plèanaichean na Ruis, a 'smaoineachadh, a' sgrios gu bheil beatha math agus gu bheil beatha math.
  Agus le òrdagan rùisgte bidh iad a" stiùireadh ghunnaichean itealain gu targaidean. Cha bhith càraichean Sobhietach beò. Agus bhuail na caileagan iad mar sin. Cha toir iad an cothrom as lugha dhut.
  Bha, bha caileagan a' sabaid,
  Tha, tha iad ag ràdh dè eile ...
  Thug iad ionnsaigh dàna air an Ruis,
  Gu litireil Satan!
  Tha Albina na gaisgeach ann an cruthachadh cath agus bidh i a" ruigheachd rithe fhèin aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh mi math, bidh mi leam ! Sàr churaidh!
  Agus le a shàilean rùisgte bhuaileadh e am meur-chlàr agus reubadh e an luchd-dùbhlain aige gu pìosan beaga.
  Bidh Alvina, a" losgadh air luchd-dùbhlain, a" rughadh aig mullach a sgamhanan:
  - Cò a lorgas sinn sa choille?
  Agus cò a lorgas sinn sa choille...
  Cha dèan sinn fealla-dhà le sin,
  reubaidh sinn na phìosan e!
  Leig leinn a reubadh às a chèile!
  Agus le sàil rùisgte, mar a chuireas e an nàmhaid ri uchd mharbhtach. Seo nighean - is e a h-uile nighean an nighean as fhuaire!
  Gaisgeach an hack sabaid as motha. Agus cho mìleanta agus ionnsaigheach mar panther.
  Agus tha cait mhòra na Gearmailt air an ionnsaigh. A" cur stoirm air Astrakhan. Agus sgrios ann am meudan mòra taighean saighdearan Sòbhieteach.
  Agus gheibh iad bàs, ach chan eil iad a 'toirt seachad. Tha sabaidean mar sin uamhasach.
  Tha Gerda, gu dearbh, aig fìor thoiseach na h-ionnsaigh agus deiseil airson sabaid. Mar sin bidh i a" losgadh, gu math coltach ri Robin Hood boireann ann am bikini. Agus tha seo uile na boireannach math.
  Agus ma chuireas e cuideachd sgarlaid am beul an fhir.
  Tha an "Panther" aice -2 ag obair. Air an t-slighe, chaidh atharrachadh beagan eadar-dhealaichte air an tanca a chuir sìos le nigheanan le canan 75 mm 100 EL. Tha e punchy, agus teine nas luaithe. Tha, agus tha solarachadh shligean nas motha na anns a 'ghunna 88-mm.
  Bidh Gerda a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Aon, dhà, trì... Deòir le napalm!
  Loisg Charlotte às a dèidh cuideachd agus chuir i às dha:
  - Ceithir, ochd, còig - cluichidh sinn gu sgiobalta!
  Bhuail Cairistìona, a 'briseadh tron tanca Sobhietach agus a' crathadh:
  - Thèid sinn gu dàna a-steach don bhlàr airson cumhachd nan Nadsaidhean ...
  Loisg Magda le a casan rùisgte agus rinn i gàire gu làidir:
  - Agus marbhaidh sinn iad uile - na comannaich uile !
  Bidh na nigheanan ag obair gu làidir agus gu fìor. Agus tha am "Panther"-2 aca a" tionndadh howitzer Sòbhieteach le sealladh ceart.
  Bidh na nigheanan a" gàireachdainn agus a" seinn:
  - Glòir don t-saoghal againn ...
  Agus tha Ealasaid air a" cheithir-deug-ar‑fhichead, an uair sin a" toirt ionnsaigh fhiadhaich. Agus le a shàilean lom a" bruthadh air an inneal-brosnachaidh. 'S a' leagail an nàmhaid, a' sgreadail :
  - Biodh co-mhaoineas ann!
  Bidh Catriona le a òrdagan rùisgte a" cur seilcheag de fheachd marbhtach, a" tolladh an nàmhaid, agus a" sreap aig mullach a sgamhanan:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Loisg Elena air na Nadsaidhean. Bhuail an t-slige air maoil a' Phanther agus chaidh e dheth.
  Ruith an nighean:
  - Bidh Co-mhaoineas còmhla rinn!
  Euphrasia cuideachd a" chùis air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Chrath i an T-4 agus dh'èigh i:
  - Glòir do chomunn !
  Is iad seo na nigheanan sabaid. Agus mar a bhios iad a 'losgadh, tha na sligean ag itealaich gu math brèagha, agus tha an trithead' sa ceithir fhèin a 'gluasad. Agus feuch, gluais bho leithid de chàr. Tha seo uabhasach duilich.
  Ach bidh na caileagan a 'faighinn a-steach, agus bidh iad a' sabaid ann am bikinis agus a 'cleachdadh casan lom. Tha na gaisgich iongantach agus iongantach.
  Agus ma gheibh iad fucked suas, cha bhi e glè bheag do dhuine sam bith. Agus bidh iad a 'cur shligean le fearg fiadhaich.
  Rinn Ealasaid, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" leagail nan nàimhdean, gàire:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas! Glòir don dùthaich againn!
  Loisg Ekaterina cuideachd, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, a' bualadh air an Fritz agus a 'sguabadh às:
  - Airson an Fatherland agus buaidh gu deireadh!
  Fhreagair Elena, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain, gu làidir, a' sgoltadh a fiaclan neamhnaid agus a 'bualadh, le sùilean sapphire:
  - Glòir d'ar co-chomunn cosmhuil ris !
  Efrasia , a 'losgadh air an nàmhaid, ga bhualadh le fìor chruinneas, iongantach, air a thoirt a-mach:
  - Airson an Motherland agus Stalin - Hurray!
  Tha e soilleir gu bheil na nigheanan a" ruith, agus faodaidh iad rud sam bith a dhèanamh ...
  Tha an Dùbhlachd 1943 air ruighinn mu thràth.
  Bidh Alenka agus an sgioba aice cuideachd a" sabaid ann an Astrakhan agus tha iad fhathast a" crochadh a-staigh an sin. Bidh a 'bhana-ghaisgeach a' sabaid.
  Bidh Alenka a" toirt spreadhadh, a" gearradh sìos loidhne nan Nadsaidhean, an uairsin a" tilgeil tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus a ròin:
  - Tha duine coltach ri gibbon, a-mhàin, gu mì-fhortanach, nas trice ann an inntinn na ann an cumhachd!
  Thug Anyuta, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' gearradh dheth na nàimhdean, pasgan spreadhaidh le a sàil lom agus a 'crathadh:
  - Tha striopachas asail aig an duine, miann leòmhainn, ach gu fìrinneach is gobhar e !
  Alla, a 'losgadh gu ceart aig an Fritz, squeaked:
  - Tha fear airson boireannach coltach ri àite slop airson bò, chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais, ach tha e tàmailteach a dhol faisg air!
  Fhreagair Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu seòlta:
  - Dè a tha cumanta eadar fear agus taigh-beag ann an seòmar boireannaich - an fhìrinn nach bi boireannaich a" bleith ach aig fir!
  Marusya, a" gearradh dheth na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte, vyaknula:
  - Tha boireannach na sionnach seòlta as urrainn leòmhann sam bith a chaitheamh mar choineanach!
  Matryona, a" spealadh nan Nadsaidhean, agus a òrdagan rùisgte, a" dumpadh nan saighdearan-duaise, ri gearan:
  - Feumaidh boireannach fear mar bhalach cuip, cha bhith e a" bualadh air fear, mar sin cha bhi beatha ann!
  Thuirt Alyonka, a" losgadh air an Fritz:
  - Feumaidh boireannach fir mar adhaircean muc, chan eil ach còta bian a bheir fir seachad daor!
  Agus an sgioba de nigheanan casruisgte mar a nì iad gàire, a" rùisgeadh am fiaclan, agus a" tilgeil grenades len corragan rùisgte.
  Nigheanan gaisgeach a' ruith. An eileamaid aca ri sabaid, an eileamaid aca ri sabaid!
  Tha e coltach nach eil Astrakhan a" dol a leigeil seachad. Cho fada ri nigheanan an seo, dha-rìribh a" sabaid.
  Tha feachdan armachd an Treas Reich gu math mòr. Tha na roinnean tanca ùr cho cumhachdach an seo. Tha cinneasachadh tancaichean a" dol am meud. Chan eil bomaichean ann, tha e comasach saothair a thoirt seachad bho na stuthan Eadailteach, Frangach, Beilgeach agus Duitseach ann an Afraga.
  Agus cuideachd à Afraga a tharraing ola, tungsten, mòran eileamaidean, nam measg uranium.
  Is e sin, tha tancaichean ùra air an stampadh. Gu sònraichte, tha coltas an "Panther" -2, air a dhìon nas fheàrr agus le barrachd armachd, le einnsean nas cumhachdaiche, a 'toirt buaidh mhòr air cùrsa a' chogaidh.
  Tha barrachd is barrachd tancaichean is plèanaichean ann. Tha obair ga chrìochnachadh mu thràth air an Yu-488. A 'chiad itealan riochdachaidh den Treas Reich le ceithir einnseanan. Gu math cumhachdach agus luath. Is e an rud as fheàrr leis an raon sgiathan a tha an ìre mhath beag, agus is e sin as coireach gum faod am bomair itealaich aig astar 700 cilemeatair san uair. Tha seo a" ciallachadh nach bi luchd-sabaid Sobhietach gu cinnteach a" faighinn suas ris.
  Mar sin tha duilgheadas ùr aig an USSR le grùdaireachd. Tha feachdan an Airm Dheirg dha-rìribh sgìth. Tha clann-sgoile air an cur gu na h-innealan. Tha deugairean bho aois ceithir bliadhna deug mu thràth a 'sabaid, cha mhòr gu h-oifigeil. Tha na balaich, gu dearbh, tapaidh, agus san fharsaingeachd, deagh luchd-sabaid. Aig aois òg, tha e eadhon nas fhasa craobh a shealg agus a dhìreadh. Agus tha sgilean armachd air am maighstireachd nas luaithe. Bidh deugairean a 'sabaid cho math ri inbhich, tha iad nas duilghe a bhith a' bualadh. Tha, agus gu saidhgeòlach tha e nas duilghe losgadh air clann.
  Tha mòran de luchd-sniper boireann aig na Gearmailtich, agus tha e neònach agus tàmailteach dha boireannach sam bith losgadh air luchd-sabaid a tha ro òg ...
  Seadh, thòisich iad a 'gairm anns an USSR bho ceithir bliadhna deug. Agus cuideachd air a chur fo armachd agus luchd-peinnsein. Bha barrachd is barrachd bhoireannaich anns an arm. Gu sònraichte deònach gabhail ris a 'ghnè cothromach ann an tanca agus saighdearan adhair, agus ann an snaidhpichean. Tha boireannaich nan luchd-snipers math . Agus leis gu bheil iad mar as trice nas lugha na fir, tha e nas fhasa dhaibh sabaid ann an tancaichean, agus itealain cuideachd. Gu math tric bhiodh deugairean cuideachd a 'sabaid ann an tancaichean. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil balaich is boireannaich nas mothachaile leis a 'chraiceann aca, agus chan eil na plèanaichean agus na tancaichean aca cho buailteach a bhith air am bualadh na fir inbheach. Chan e deugairean dona agus ann an dreuchd snaidhpear. Faodaidh balach snàgadh a-steach do bheàrn nas cumhainge, e fhèin fhalach, neo craobh a dhìreadh. Gu math tric anns an arm, thòisich luchd-sabaid fo aois ceithir-deug a 'tighinn tarsainn.
  Bidh cogadh a" caitheamh goireasan daonna. Agus tha an sgìre a 'fàs nas lugha agus nas lugha fo smachd an USSR. Agus feumaidh tu cuideachd sabaid an-aghaidh grunn shaighdearan-coise Iapanach. Agus tha na tancaichean samurai gu math math, gu sònraichte gunnaichean fèin-ghluasaid. Nochd iad cuideachd anns an t-sreath le tanca meadhanach, coimeasach ann an neart ris an T-34, agus eadhon nas làidire ann an armachd aghaidh.
  Mar sin tha e cunnartach dì-meas a dhèanamh air Iapan. Agus airson sabaid tha feum againn air saighdearan.
  Tha Stalin iomagaineach agus nas trice bidh e a" tuiteam ann am feirg. Air 25 Dùbhlachd, 1943, chaidh òrdugh a chuir a-mach gun deidheadh losgadh air buill teaghlaich an fheadhainn a ghèill, a" toirt a-steach clann bho dhà-dheug, agus gun deidheadh an fheadhainn as òige a chuir gu coloinidhean saothair.
  Bhathar a" cleachdadh sgaraidhean barrage na bu trice. Agus loisg iad nas gnìomhaiche, agus chleachd iad cràdh.
  Dh'fhàs Stalin dìreach do-ruigsinneach. B' i Beria a' chiad fhear a dh'fheuch ri sìth eadar-dhealaichte a rèiteachadh leis na Nadsaidhean. Ach cha robh Hitler ag iarraidh sìth. Bha e airson faighinn thairis air an USSR gu tur. Gu sònraichte fhad "s a tha na caraidean a-mach às a smachd agus a-mach à ruigsinneachd.
  Chaidh itealain jet a leasachadh anns an Treas Reich. An toiseach, an ME-262, ach bha feum aig an neach-sabaid seo air einnseanan nas earbsaiche gus nach tuiteadh iad ro thric.
  Bha coltas gealltanach air bomair Arado agus pròiseact Yu-287 .
  Sheall an TA-152 as ùire e fhèin gu math ann an cleachdadh, mar inneal ioma-adhbhar agus gu math luath. San fharsaingeachd, bha armachd na Gearmailt fhathast na bu làidire san adhar. A bharrachd air an sin, bha na Sòbhietich Yaks agus Laggies , mar thoradh air gainnead alùmanum, nas truime agus nas lugha de ghluasad na na h-innealan fiosrachaidh. Mar sin thuit càileachd itealain Sòbhieteach gu ìre èiginneach. Bha an ME-309 le armachd cumhachdach, eadhon a 'toirt aire do na duilgheadasan le gluasad, a' dèiligeadh gu math ri carbadan Sòbhieteach, a 'toirt a-steach an ME-109. Agus bu chòir gum biodh an TA-152 air a dhol an àite an Focke -Wulf.
  Mar sin dha na Gearmailtich tha a h-uile dad gu ìre mhòr hocaidh ... Ach bha obair air an teicneòlas a" dol air adhart.
  Mar eisimpleir, chaidh a 'chiad tanca le cruth ùr a ghealltainn mar Lev-2. Le bhith a" cur an tar-chuir agus an einnsean ann an aon aonad air beulaibh an tanca, agus a" gluasad an turaid air a chùlaibh, shàbhail na Gearmailtich air an camshaft agus lughdaich iad àirde a" charbaid. Mar thoradh air an sin, bha "Leòmhann" -2 tòrr nas aotroime, agus mar sin nas luaithe.
  Mar thoradh air na duilgheadasan aig àm a 'chogaidh, cha mhòr nach do stad cinneasachadh tancaichean trom san USSR, anns an t-sreath bha cha mhòr a h-uile càil aonaichte a rèir an T-34-76. Mar sin cha robh na Nadsaidhean, sa phròiseact gus prìomh tanca ùr a chruthachadh, a" dol a dhèanamh an armachd taobh ro thiugh tuilleadh. Agus dh'fhaodadh an "Leòmhann" a bhith a 'freagairt ann an leth-cheud' s a còig tunna, le einnsean de 1200 each-chumhachd. Ach, dh" fhaodadh cuideam an tanca Lev-2 a bhith air a lughdachadh tuilleadh le bhith a" lughdachadh inbhe a" ghunna. Tha e soilleir gu bheil a" chiad fhear gun fheum. A bharrachd air an sin, bha armachd de chàileachd ìosal aig na trithead "s a ceithir, agus bha eadhon canan Gearmailteach 37-mm, seann-fhasanta air tòiseachadh a" dol a-steach dhaibh.
  Bha e soilleir gun robh Stalin a" bròg a-mach... Agus bha e a" tilgeil tàirneanach is dealanach... Ach cha b" urrainn dha dad a dhèanamh...
  Air Latha na Bliadhn" Ùire, thòisich na Gearmailtich air ionnsaigh a thoirt air a" phàirt de Astrakhan air an Volga nach robh a" fuireach fhathast. Le làthaireachd mòran de chnapan-starra aibhne, an talamh duilich, cho faisg air a" Mhuir Caspian leig leis an Arm Dearg dìon Astrakhan a theannachadh, agus a chumail eadhon nas fheàrr na Stalingrad. A bharrachd air an sin, sheall nigheanan Sòbhieteach gaisgeachd gun choimeas.
  Agus anns a 'Chugais, gu h-àraid sa gheamhradh, tha e glè dhuilich gluasad tro na beanntan. Fìor, bha na Gearmailtich a 'gluasad air adhart air costa nas freagarraiche a' Mhuir Caspian. Makhachkala, gu bhith na chrìoch, far an do dh'fheuch na saighdearan Sòbhieteach, an dèidh dhaibh na feachdan aca uile a chruinneachadh ann an dòrn, stad a chur air na Nadsaidhean.
  Ach cha robh an armachd, a chaidh a lìbhrigeadh ach aig muir, gu leòr ...
  Bha Tamara a" sabaid gu cruaidh leis a" bhuidheann-chatha casruisgte de chlann-nighean aice.
  Bha na gaisgich boireann a" sabaid gu cruaidh agus a" nochdadh gaisgeachd gun choimeas agus deagh mhisneachd.
  Agus cha mhòr rùisgte a 'sabaid sa gheamhradh agus reothadh.
  Thilg Tamara grenade le a cas-rùisgte, agus rinn i spreadhadh, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain agus a' sreap:
  - Airson an USSR!
  Thilg Anna grenade cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thug Akulina spreadhadh le deagh amas, leag e a-mach na nàimhdean agus dh"èigh e:
  - Airson mòrachd na Ruis!
  Bhuail Victoria air an nàmhaid, thòisich i air an nàmhaid a ghearradh sìos, a 'gearradh dheth a fheusag mar ràsair agus a' gàireachdainn:
  - Seasaidh an USSR!
  Chuir Olympias, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a òrdagan rùisgte, a-mach:
  - Airson an Fatherland agus buaidh gu deireadh!
  Seo mar a bhios nigheanan a" sabaid. Bidh iad ag obair gu cruaidh agus le diongmhaltas mòr.
  Thug Tamara, fhad "s a bha i a" losgadh, fa-near:
  - Cha toir an diabhal iad agus an uairsin bheir sinn iad!
  Tha an t-sabaid an seo brùideil agus aig an aon àm cuideachail ...
  Tha Anastasia Witchakova a' sabaid anns na speuran...
  - Fàilte gu àm a" chomanachais!
  Agus le òrdagan rùisgte tha e ag amas air gunna-adhair air an targaid, agus a" leagail plèanaichean nàmhaid, agus an dèidh sin bidh e a" sgreuchail:
  - Airson soirbheachas saothair!
  Bidh Akulina Orlova, a 'leagail luchd-dùbhlain, a' giùlan gu misneachail, a 'toirt a fiaclan:
  - Airson co-mhaoineas cho mòr, air a 'phlanaid gu lèir!
  Tha am pìleat a" sgreuchail:
  Tha eadhon a" chlann eòlach oirnn!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" stiùireadh a" ghunna itealain aig an targaid, agus a" briseadh an nàmhaid, agus a" slugadh:
  - Ann an ainm àm a 'chomanachais!
  Feuchaidh sinn ris, tha an nighean na neach-crìochnachaidh agus na lasair losgaidh. Chan urrainn bholcàno sam bith coimeas a dhèanamh ris.
  Sheinn Akulina Orlova:
  - Tha mi mu thràth, dè an latha, creideamh ann an Dia a 'bruadar, tha mi cho leisg, chan eil mi airson ùrnaigh!
  Agus bòidhchead ionnsaigheach winked.
  Seo na blàran an seo...
  Agus tha plèanaichean nan nigheanan seann-fhasanta. Agus is e seo an ana-cothrom mòr aca. Agus cuideachd trom agus nach gabh a ghluasad ...
  Chaidh fear de na balaich a shabaid a losgadh sìos, agus cha robh tìde aige leum a-mach le paraisiut. Agus is e seo, gu dearbh, an obair mhòr aige.
  Bidh na nigheanan a" sabaid san adhar agus a" faighinn spòrs...
  Tha Albina agus Alvina a 'sabaid air luchd-sabaid math ME-309 agus, gu dearbh, tha iad gu gnìomhach a' faighinn sgòran.
  Tha na nigheanan gu math moiteil às an t-soirbheachas aca...
  Loisg Albina sìos plèana Sòbhieteach a 'cleachdadh a cas gràsmhor, cas-rùisgte agus a' sreap:
  - Do ar n-iolairean !
  Gheàrr Alvina sìos trì càraichean Ruiseanach le aon spreadhadh agus chuir i às:
  - Do ar seabhagaibh !
  Fhuair na caileagan sìos gu gnìomhachas ainmeil ... Ach is toil leotha cuideachd saighdearan Ruiseanach a chràdh.
  An seo, chaidh balach-pìleat de cheithir bliadhna deug a ghlacadh. Agus bha maise shàilean cruinn na cloinne air an frioladh air a shon. Agus an uairsin thòisich iad air an lomnochd a dhòrtadh le uisge deigh .... An uairsin uisge a ghoil, agus a-rithist uisge deigh.
  Is e seo na bòidhchead sabaid ....
  Sheinn Albina:
  - Airson ar fangs, spuirean, fiaclan, dòrn!
  Dh"èigh Alvina aig mullach a sgamhanan:
  - Mar sin tha iad ag iarraidh sabaid mhath!
  Agus lean na caileagan orra ag obair mìorbhailean le òrdagan rùisgte agus a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach.
  Ach, fhreagair pìleatan Ruiseanach iad cuideachd. Tha Alice agus Angela dìreach air gluasad chun Yak-9. Agus buailidh sinn na Gearmailtich agus seinnidh sinn fhathast aig an aon àm;
  Tha thu mar shamhla air dùthaich ghaisgeil,
  Comrade Lenin agus comrade Stalin. .
  Anns an USSR, tha a h-uile duine dha-rìribh co-ionann,
  Agus tha na dòrn air an dèanamh le iarann agus stàilinn!
  
  Airson Lenin, chan eil eagal air a 'bhiast Adolf,
  A-nis tha Vladimir na cheannard air Comrade Stalin ...
  Bhuail sinn am Fritz san t-sùil chan ann sa mhala,
  Chaidh na Nadsaidhean uile a reubadh às a chèile sa bhad!
  
  Is e an Ruis mo mhàthair-thìr
  Tìr mhòr, gun chrìoch ...
  Is aon teaghlach iad na cinnich uile,
  Bidh sinn a dh'aithghearr a 'fuireach fo cho-mhaoineas!
  
  Dèanamaid ar dùthaich nas làidire
  Leig leis an Ruis tionndadh uaine gu sgiobalta ...
  Buailidh sinn am faisisteach air an aghaidh, seach,
  Agus creidibh mise, chan eil ar cumhachd a" tionndadh gu cloich!
  
  Agus tha Iosa mar cheannard ro‑mhòr,
  Is esan ar Tighearna, agus Dia Geal na Cruinne...
  Agus bidh am Fuhrer air a bhualadh gu cruaidh,
  Às deidh na h-uile, tha ar comas air fàs gun atharrachadh!
  
  Seadh, air sgàth ar dùthcha, naomh,
  Bidh sinn gu làidir a" sabaid Fritz ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  Tha i airson sabaid ann an rage!
  
  Tha, tha Stalin a-nis air a bhith na stiùiriche Sobhietach,
  A leithid sàr-mhath, gaisgeil agus sgileil ...
  Ruis co-mhaoineas, na bi a " beantainn ris an nàmhaid ,
  Ged tha cumhachd Lucifer leat!
  
  Gheibh sinn Hitler, creid mi
  Ged a tha cumhachd demonic aige ...
  'S e beathach creiche a th' ann an Hitler leis fhèin,
  Ged a bhith ag aideachadh nach eil na Fritz morons!
  
  Ann an ùine ghoirid, thèid sinn a-steach gu Berlin mar luchd-sabaid,
  An sin bidh Lenin, aka Stalin, còmhla rinn ...
  Bidh faisisteach mar chuileanan gu furasta a" reubadh,
  Agus creid nach lughdaich ar neart!
  . CAIBIDIL Àir. 6.
  Tha a' bhliadhna ùr ann an 1944 air ruighinn... A dh'aindeoin an t-suidheachaidh dhoirbh a bh' air an aghaidh, chaidh obair a dhèanamh anns an USSR gus uidheamachd ùr a chruthachadh. Gu sònraichte, chaidh dòchasan mòra a phinnadh air tanca IS-2 agus na buill-airm cumhachdach aige. Dh" fhaodadh canan 122-mm a bhith na argamaid chumhachdach anns a" chogadh an aghaidh nan Nadsaidhean. Chaidh dòchasan a phinnadh cuideachd air an T-34-85 le gunna nas cumhachdaiche, turaid nas motha, ach an aon chrann agus an aon chassis.
  Bha an suidheachadh na bu mhiosa le itealain. Cha b "urrainnear an Yak-3 a chuir a-steach gu cinneasachadh air sgàth dìth duralumin àrd-inbhe, agus cha b" urrainnear an LAGG-7, mar thoradh air an einnsean ùr, a chuir air bhog às aonais crìonadh ann an cinneasachadh.
  Mar sin cho-dhùin Stalin gur e an Yak-9 agus LAGG-5 am prìomh luingear Sòbhieteach aig an àm seo, agus bha an itealan ionnsaigh IL-2 furasta a dhèanamh agus seasmhach. Agus ann an tancaichean, gluasad mean air mhean gu T-34-85 agus IS-2.
  Ged nach eil crìonadh ann an cinneasachadh ...
  Agus bha an aghaidh a 'spreadhadh aig na claisean, ghlac na Gearmailtich an Caucasus. Thuit Makhachkala, agus bha iad mu thràth a 'tighinn faisg air crìochan Azerbaijan!
  An seo bha Tamara a 'sabaid le buidheann-chatha nam boireannach aice. A-rithist bha caileagan ann an luideagan bho tunics agus casruisgte a" sabaid le feachdan nàmhaid adhartach.
  Loisg Tamara loidhne aig na Nadsaidhean, a 'gearradh sìos cuid de na nàimhdean. Agus an uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i grenade de fheachd marbhtach, agus rinn i gàire:
  - Glòir don USSR!
  Loisg Anna air na Nadsaidhean gu math ceart. Agus le a òrdagan rùisgte thilg i grenades le feachd mharbhtach, a" reubadh a nàimhdean gu pìosan.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Glòir do chomunn !
  Gheàrr Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, na saighdearan-coise faisisteach. Gheàrr i sìos na Krauts, a 'tilgeil grenade le a casan rùisgte agus a' sreap:
  - Airson an Ruis, ar màthair sgoinneil!
  Thug Victoria, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil grenades air le a cas-rùisgte, fa-near:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Chaidh na h-Oiliompaics, a bha cuideachd a" losgadh le gunna-inneal, a-mach:
  - Glòir do àmanna a' cho-chomuinn mhòir !
  Tha luchd-sabaid nan nigheanan sgoinneil ...
  Bidh iad a" sabaid mar a bu chòir bòidhchead ...
  Tha cuimhne aig Tamara, a 'sabaid, air toiseach a' chogaidh. Mar a dh'fheumadh i teicheadh bho na saighdearan Gearmailteach. Chuala i an uair sin a" bhuaidh a bh" aig gunnaichean. Dh'fhàg an nighean an cananade. Rug a caraid Tatiana, na Gearmailtich, agus thug iad air falbh brògan ùra, reub iad seudaireachd agus fàinnean-cluaise. Agus chuir iad a-mach i cas-rùisgte ann am braighdeanas ... b 'e nighean rùnaire na comataidh roinneil a bh' ann an Tatyana, agus gu tric cha robh aice ri coiseachd gun bhrògan. Is e so irioslachd uaill, a dhol casruisgte mar dhuine cumanta, agus is goirt do bhuinn fìnealta. Bhuail an nighean a casan dhan fhuil agus rinn i osnaich aig a h-uile ceum.
  Bha Tamara cuideachd a" caitheamh nam bòtannan ùra a fhuair i, agus suathadh i a sàilean bhon chuairt fhada. Agus thug i dheth a brògan, dh"fhalbh i casruisgte. Is i nighean às a" bhaile, a tha air a dleastanas a dhèanamh san Úcráin. Bha a casan na h-òige a" coiseachd ri taobh na beinne. Agus gu cinnteach chan eil seo an coimeas ri rathaidean a 'chòmhnard. Fìor, tha na calluses aice mar-thà air tighinn far na h-aonar, agus chan eil e cho comhfhurtail coiseachd. Ach chruadhaich na casan gu luath a-rithist. Agus cha mhòr gun do dh"fhuiling i.
  Ach cha b" fhada gus an do chaill Tatyana a casan cho dona is nach b" urrainn dhi coiseachd tuilleadh. Bhiodh na Gearmailtich air a losgadh, ach ghabh iad truas ris a' bhòidhchead. Chuir iad air cairt mi, ach thug iad orm seinn. Bha guth tlachdmhor aig Tatiana agus sheinn i grunn òrain neo-phàirteach gu poilitigeach dhaibh.
  Dè thachair dhi an ath rud, cha robh fios aig Tamara. Choisich i fhèin tron choille, a 'faireachdainn le casan rùisgte, tubercles, cnapan, geugan, agus bha i fiù' s toilichte. Sin nuair a choisicheas tu air clachan biorach nam beann, an uairsin eadhon buinn air an cleachdadh, ma choisicheas tu airson ùine mhòr, bidh e geur agus goirt. Agus eadhon nas mì-thlachdmhor a bhith a 'coiseachd air droigheann. Nuair a thèid iad sin a-steach do na buinn, bidh e tòrr nas dorra, eadhon airson buinn gharbh na h-ìghne.
  Rè an t-slighe, fhuair Tamara thairis le sgìths agus acras. Dh'ith an nighean dearcan, agus cha robh sin gu leòr. Agus bha na Gearmailtich a" gluasad air adhart gu luath. Cha robh Tamara, cleachdte ri bhith a 'fuireach anns na beanntan, glè eòlach air coilltean na h-Ucrain. Chaidh i air chall agus lorg i i fhèin domhainn air a chùlaibh.
  Agus a-nis, mar chat air a shealg sa choille. An uairsin ghlac an nighean na Gearmailtich air baidhsagal-motair. Stad iad an càr leis an stroller airson uisge fhaighinn. Agus chaidh Tamara suas ris a" ghunna-inneal, agus mar a ghearras e bhuaithe aig an nàmhaid. Agus gearradh gu mì-chinnteach, ach gu ceart. Agus tha na Nadsaidhean a 'tuiteam agus a' gàireachdainn. Chuir Tamara crìoch orra. Ghluais i aon shàil rùisgte chun an smiogaid, thuit e. Agus fhuair an nighean e.
  Às deidh sin, dhreap a 'bhòidhchead air a' bhaidhsagal-motair, agus a 'putadh air a' pheadal le a cas-rùisgte, chaidh a thoirt dheth.
  Mar sin tha gluasad timcheall tòrr nas spòrsail na bhith coiseachd is casruisgte.
  Sheinn Tamara air an t-slighe:
  - Is deas, a bhraithrean, tha e deas, tha e deas, a bhraithrean a bhi beo ! Chan fheum thu a bhith brònach leis an ataman againn!
  Seo mar a dh"èirich an raon-catha.
  Agus a-nis tha i a 'sabaid ris na Nadsaidhean mar neach-crìochnachaidh Komsomol. Ach tha na feachdan neo-ionann, agus tha aig a" bhuidheann-chatha de chlann-nighean air falbh. Tha blàran a" goil an seo, mar uisge ann an coire mòr thairis air bholcàno.
  Thuirt Anna, a" losgadh, agus a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Ann an cogadh, tha a h-uile dòigh math, ach a-mhàin feadhainn fèin-mharbhadh!
  Thuirt Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, a' leagail nan Nadsaidhean:
  - Anns gach nì bidh sinn mar an toiseach!
  Agus thug sàil rùisgte na h-ighinn gibht an sgrios.
  Thuirt Victoria, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" gearradh sìos na nàimhdean le spreadhaidhean fèin-ghluasadach:
  - Cha bhi tròcair aig na nàimhdean !
  Agus rinn i gàire air a companaich.
  Thilg Olympias a casan rùisgte, chiseled, dòrlach cudthromach de grenades agus squeak:
  - Air son mòrachd na cùirte a's mò air an t-saoghal 's an comunn !
  Tha na gaisgich gu math glòrmhor an seo, agus mar an linn fànais.
  Bidh iad a" sabaid le mòr neart.
  Ach tha na Nadsaidhean fhathast a" tighinn air adhart anns a" Chugais. Anns a 'Ghearran 1944, thàinig na Gearmailtich agus na Turcaich còmhla, a' gearradh na saighdearan Sòbhieteach gu dà phàirt neo-ionann.
  Dh'iarr am Fuhrer crìoch a chur air an USSR. Bha Astrakhan fhathast a" cumail a-mach. Na Nadsaidhean, mar a bha e an-còmhnaidh, ann an èideadh sabaid ... Tha a 'chiad ME-262s a' sabaid san adhar. Bu chòir a thoirt fa-near nach do rinn iad faireachdainnean. Aig astar àrd, chan eil e gu math goireasach bualadh bho ghunnaichean itealain 30 mm. Bu chòir, bu chòir seo a ghabhail gu dona. Tha cuid de dhuilgheadasan aig an ME-262 cuideachd air sgàth a chuideam trom. Le gluasad gu sònraichte.
  Nas soirbheachaile ann an cleachdadh TA-152, a thuit ann an gaol leis na pìleatan, agus thàinig e gu bhith na workhorse. Gu dearbh, càr agus bomair aghaidh, agus itealan sabaid agus ionnsaigh. Bha eadhon beachdan ann airson itealan Gearmailteach a ghluasad gu itealan seo. Am measg nam buannachdan aige, bu chòir a thoirt fa-near mairsinneachd agus astar, agus buill-airm cumhachdach, a tha freagarrach airson gach cuid itealain ionnsaigh agus trodaiche.
  Tha am ME-309, a thathas ag ùrachadh, cuideachd ga chleachdadh barrachd is barrachd gnìomhach. Tha am ME-109 fhathast ann an seirbheis, nach eil ga thoirt air falbh air sgàth nach eil e a" lughdachadh cinneasachadh. Nochd eadhon atharrachadh ùr den ME-109 "K" le einnsean nas cumhachdaiche, armaichte le còig gunnaichean adhair aig an aon àm. Chan urrainn dhut inneal mar seo a bhualadh cho furasta.
  Fhuair ME-309 cuideachd einnsean nas cumhachdaiche agus sgiathan sguabte. Càr a tha gu math cunnartach. Tha pìleatan Sòbhieteach fhathast ag itealaich seann phlèanaichean, agus chan eil an càileachd aca ach a 'crìonadh. Gu ruige seo, ge-tà, chan eil an Yak-9 cho dona, tha e gu math furasta a ghluasad, agus chan fheum e cus astar.
  Tha saighdearan Gearmailteach làidir ... Bha connspaidean ann mun tanca T-34-85. A bheil e luachmhor an t-armachd turaid a dhèanamh nas doimhne? Às deidh na h-uile, anns a 'chùis seo, àrdaichidh an cuideam. Agus bu chòir a thoirt fa-near gu bheil càileachd armachd nan Sòbhieteach air tuiteam. Tha gainnead eileamaidean alloying, agus tha càileachd tàthaidh no tilgeadh air tuiteam gu ìre èiginneach.
  Ach tha na caileagan a 'sabaid mar ghaisgich ...
  An uairsin tha tanca Ealasaid briste agus bidh na caileagan a 'falbh. Bidh iad casruisgte agus còmhdaichte le bikini, a 'ruith tron t-sneachda, a' fàgail lorgan-coise gràsmhor.
  Thug Catriona fa-near le droch shealladh:
  - Tha sinn air ar sàrachadh gu tur!
  Thug Elena fa-near gu feargach:
  - Ach buannaichidh sinn fhathast!
  Loisg Ealasaid daga, a" bualadh air motair-baidhsagal Gearmailteach agus a" magadh:
  - bhuail mi an Gearmailteach! Ciamar a gheibh e ceart bhuam!
  Efrasia an aire gu sunndach:
  "Tha iad a" cur crìoch air am beatha an sin, agus chan urrainn dhaibh teicheadh air ais!"
  Bha Catriona na nighean ionnsaigheach, agus sheinn i:
  - Nar creach, bidh sinn a 'seinn laoidh na h-ìmpireachd!
  Bidh na caileagan a' ruith thuca fhèin, 's an sàilean cruinn lom a' lasadh.
  Nuair a chunnaic am balach na caileagan, dh'fhaighnich e le eagal dhaibh:
  - Agus cò às a thàinig thu casruisgte?
  Fhreagair Ealasaid:
  - Feuch an dèan sinn gluasad innleachdach!
  Rinn am balach gàire:
  - Aon, dhà - chan eil bròn na dhuilgheadas,
  Cha bu chòir dhut a-riamh air ais sìos!
  Cùm do shròn is earball nas àirde le pìob,
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Chrath Catrìona, a" rùrach a fiaclan:
  - Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  ghlaodh Elena:
  - Na biodh eagal ort! Bidh sinn air ais....
  Agus rinn na ceithir nigheanan uile iolach ann an sèist;
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  Tha gaisgich deiseil airson Gearmailtis sam bith a reubadh ... Agus casruisgte san t-sneachda tha iad cho sexy agus cho breagha. Dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan sin, mar ròsan a' fàs agus a 'crìonadh.
  Uill, chan eil Hitler a" magadh, agus timcheall ar Motherland, tha e a" snìomh neòil. Tha e 'dol fodha 'fhiaclan 'na chridhe fein, agus ag òl a fuil !
  Agus bidh na caileagan a 'fàgail comharran fìor bhrèagha air an cùlaibh. Bidh na Gearmailtich a 'leantainn nan slighean sin agus a' bualadh air an glùinean agus a 'coimhead gu sanntach. Is iad seo na gaisgich fhiadhaich. Agus bidh na Gearmailtich a" pògadh lorgan-coise nigheanan.
  Agus Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns an adhar. Dà nighean àlainn.
  Sheinn Anastasia, a" losgadh sìos air na Nadsaidhean agus a" tionndadh a h-itealain mun cuairt a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  Bidh sinn a 'sabaid airson nas soilleire a-màireach!
  Akulina, a" gearradh dheth earbaill nan Nadsaidhean le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" crathadh:
  - Pòg sinn !
  Agus bidh na caileagan a-rithist a" bualadh air na Gearmailtich gun truas no cuirm sam bith. Tha iad cho spaideil.
  Anastasia, thionndaidh i Yak-9 a-rithist agus, a 'sguabadh às, vyaknula:
  - Sin an t-ainm co-chomunn !
  Dh" aontaich Akulina le seo:
  Tha mi a" creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir ...
  Thuirt Anastasia, a" leagail na Gearmailtich:
  - Is e ar dùthaich ar dùthaich ar grian!
  Agus is iad sin na caileagan sabaid an seo, an clas Sòbhieteach as àirde.
  Agus tha na Gearmailtich ga fhaighinn, gu math duilich. Agus tha gnìomhachd an airm a" leasachadh ...
  Anns a 'Mhàrt, thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air Baku. Tha ionnsaigh air baile mòr làn ola. Tha na blàran fiadhaich.
  Bidh na Gearmailtich a" slaodadh Baku a" cleachdadh làmhachas trom.
  Agus air a bhomadh le stormtroopers. Ach tha na bomaichean cuideachd air an leigeil sìos leis a 'chiad Yu-488an as ùire, a tha air an comharrachadh le cumhachd mòr. Chan eil anns na h-innealan sin ach beathaichean.
  Air fear dhiubh, Gertrude, Eva, agus Frida. Bidh caileagan brèagha, le deagh shealladh, a 'leigeil bhomaichean air suidheachadh Sòbhieteach. Agus bidh iad a 'marbhadh saighdearan an Airm Dearg agus sìobhaltaich.
  Tha Baku na theine... Bidh ceò ag èirigh na cholbhan. Tha tobraichean ola a 'losgadh, tha a h-uile dad na theine.
  Tha Gertrude ag ràdh le gàire:
  - Tha gaol aig Dia air a" Ghearmailt!
  Tha Eva, a" putadh a sàil rùisgte air an luamhan agus a" leigeil bhomaichean, ag aontachadh:
  - Gu dearbh! Is sinne an rèis taghte!
  Sheinn Frida gu làidir:
  - 'S iad ar sluagh taghta nan nèamh !
  Agus rinn i gàire air a companaich. Tha iad sin a 'chlann-nighean an seo agus a' sabaid, dìreach an embodiment de aggressiveness. Agus cumhachd sabaid.
  Thug Gertrude spreadhadh de ghunnaichean adhair, agus rinn e gàire:
  - Air sgàth mòrachd ar n-Athair!
  Dhearbh Eubha, losgadh air luchd-dùbhlain:
  - Airson mòrachd mòr!
  Chithear nigheanan gu math luath air na plèanaichean. Is iad seo na nigheanan sabaid.
  Agus chan urrainn dhut dìreach iad a bhuannachadh aig cairtean. Agus buailidh iad naimhdean le fiadh-bheathach.
  Thug Frida fa-near:
  - Tha mi nam boireannach le aislingean mòra agus bòidhchead!
  Às deidh sin, loisg i a-rithist bho ghunnaichean itealain, a "losgadh sìos luchd-sabaid Sobhietach a bha a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air uilebheist na Gearmailt.
  Tha, an aghaidh nan Nadsaidhean tha faireachdainn ann nach urrainn dhaibh cur na aghaidh.
  Tha Baku fo ionnsaigh.
  Tha Tamara agus a buidheann-chatha a" sabaid airson a" bhaile-mhòr seo. Bidh na caileagan a 'sabaid gu cruaidh agus a' nochdadh gaisgeachd gun choimeas.
  Loisg Tamara spreadhadh, thilg i grenade le a òrdagan rùisgte, a" sgapadh na Gearmailtich agus an saighdearan-duaise, agus dh" èigh i:
  "Airson mo dhùthaich gun chrìoch!"
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean. Tha i na gaisgeach aig an ìre as àirde, aig nach eil co-ionann.
  Ged, gu dearbh, chan eil na caileagan eile dona an dàrna cuid. Canaidh sinn eadhon gu bheil iad a" sabaid gu math.
  Ghabh Anna, mar eisimpleir, na Nadsaidhean agus mharbh iad, mar gum biodh le buille corran.
  Agus rinn i gàire:
  - Airson an USSR!
  Agus le a shàil rùisgte thug i seachad tiodhlac mort a' bhàis.
  Rinn Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, squeak:
  - Airson mo dhùthaich!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog na tiodhlacan sgrios, a" cur às don h-uile duine ann an sreath.
  Bidh Victoria a" sabaid an aghaidh a nàimhdean, ag obair gu cruaidh agus gu cinnteach. A" cuir às do luchd-dùbhlain le spreadhaidhean. An uairsin, le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenades marbhtach. Agus tha e a' sgreuchail :
  - Air son beachdan a' chomuinn !
  Tha na h-Oiliompaics a' sabaid cuideachd. Agus tilgidh an nighean ghaisgeil seo bogsa slàn de stuth-spreadhaidh le a casan lom, fèitheach. Agus tionndaidh tanca Lev thairis.
  Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Ach pasaran !
  A 'sabaid nigheanan agus glè bhrèagha. Na toir seachad a-riamh agus na leig seachad a-riamh. Tha cumhachd luchd-crìochnachaidh aca.
  Agus tha na feachdan gu math neo-ionann ... Tha Baku air a ghlacadh ann an teintean. Chan eil armachd gu leòr aig saighdearan Sòbhieteach. Agus is e seo am prìomh dhuilgheadas.
  Bidh mòran a 'gèilleadh ann an eu-dòchas.
  Bidh Gerda agus an sgioba aice a" toirt air tràillean fireann am buinn rùisgte aca a phògadh. Bidh an fheadhainn sin gu dìcheallach ga dhèanamh, agus a" reamhrachadh an t-sàil.
  An uairsin bidh na caileagan a 'dìreadh a-steach don Panther-2 a-rithist agus a' losgadh. A" cur às do ghunnaichean Sobhietach...
  Tha cha mhòr an Caucasus gu lèir air a ghlacadh mar-thà. Ach tha Yerevan fhathast a" cumail a-mach. Tha baile-mòr Poti a" sabaid gu gaisgeil - am port mu dheireadh anns a bheil na tha air fhàgail de Chabhlach na Mara Duibhe fhathast a" cumail.
  Agus an sin bidh nigheanan de dhiofar nàiseantachdan a" sabaid. Agus tha buidheann de Gulnazi casruisgte a" sabaid . Boireannach àlainn Seòrasach, agus tha sgioba aice airson nighean.
  Gulnazi a" tilgeil pasgan le stuth-spreadhaidh le a chas rùisgte, a" deòir às a chèile na Nadsaidhean agus a" squeaks:
  - Glòir do mhòrachd comunn an t-saoghail !
  Bidh a companach Tamil cuideachd a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le a cas rùisgte, a" reubadh nan Turcaich às a chèile agus a" sgreuchail:
  - Airson an Motherland!
  Bidh Masha, nighean às an Ruis, a" toirt seachad spreadhadh agus a" tilgeil cumhachd spreadhaidh le òrdagan rùisgte, agus a" briseadh na faisisteach, ag èigheach:
  - Glòir do amannan comannachd an t-saoghail!
  Bidh Margarita cuideachd a" toirt seachad tionndadh le deagh amas. Rinn i spealadh air na faisisteachan agus chuir i le a sàil rùisgte tiodhlac de bhàs murt, a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice agus a" sgreuchail:
  - Airson ar buaidh!
  Seo mar a bhios na nigheanan a" sabaid gu gaisgeil. Agus gu dearbh chan urrainnear stad a chuir orra, agus chan urrainnear an tionndadh air ais. Tha iad dìreach nan luchd-sabaid boireann agus super. Agus ma bhios iad a 'sabaid, bidh iad a' sabaid mar ghaisgich agus supermen !
  Ach, mo thruaighe, tha e duilich cumail a-mach an aghaidh nam faisisteach agus na feachdan adhartach aca. Anns na speuran, tha Albina agus Alvina a 'faighinn sgòran misneachail. Agus tha uimhir de phlèanaichean gan losgadh sìos is gu soilleir nach gabh stad a chuir orra.
  Sheinn Albina, a" losgadh air itealan Sòbhieteach eile le a òrdagan rùisgte:
  - Chan urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh, bidh an sealgair a "tionndadh gu bhith na gheama!
  Bha Alvina, a 'gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice agus a' lùbadh a ceann gu làidir air a h-amhaich chumhachdach, a 'crathadh:
  - Glòir do àm an òrdugh ùr Aryan!
  Agus bheir e a-steach cuideachd le a shàil rùisgte ...
  Tha gach nighean mu thràth air còrr air còig ceud itealan a losgadh sìos agus air Crois Ridire na Croise Iarainn fhaighinn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Chan eil annta seo ach bòidhchead do-chreidsinneach. Agus ma tha nàimhdean an Treas Reich air am bualadh mu thràth, chan urrainnear stad a chuir air na deamhan sin. Chaidh còrr air 500 itealan sìos faisg air Marseilles a-mhàin. Tha an iongantas seo, gu dearbh, air a" mhullach. Cho-dhùin Hitler eadhon aonta a thoirt don t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thèid fhaighinn leis an fhear a thèid thairis air mìle itealan an toiseach. Agus bidh an toradh dìreach iongantach.
  Gheàrr Albina còig itealain Sòbhieteach air falbh aig an aon àm le aon spreadhadh de ghunnaichean itealain 30-mm agus, a" putadh na h-innealan-brosnachaidh le a òrdagan lom, dh" èigh i:
  - Glòir d'ar neart !
  Alvina, a 'gearradh sìos chàraichean Sòbhieteach, agus a' gearradh sìos na nàimhdean le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, vyaknula:
  - Mòr-ghlòir do ghaisgeachd !
  Agus bha na gaisgich a 'bualadh air a chèile!
  Bidh iad a" sabaid mar an-còmhnaidh ann am bikini agus casruisgte, agus is e seo an neart aca. Chan eil anns na nigheanan ach supermen-boireann. Ged a tha iad a 'frithealadh droch adhbhar. Agus is toil leotha a bhith a" frioladh sàilean nan tùsairean a chaidh an glacadh le sradag. Seo na nigheanan dìreach an seo. Brutal ach bòidheach.
  Thuirt Albina aon uair:
  - Cha 'n 'eil caoimhneas air an t-saoghal, cha 'n 'eil ann ach laigse !
  Agus leis an t-sàil rùisgte, chuir i sìos dà bhoma air suidheachadh nan Sòbhieteach, a' leagail trì gunnaichean.
  Is iad seo na gaisgich nach toir tròcair dha duine sam bith! Ach tha na buillean aca dìreach a" pronnadh.
  Thug Alvina fa-near le gàire:
  - Cha 'n 'eil àite do 'n lag, fo 'n ghrèin !
  Agus rinn i gàire air a cèile.
  Luchd-cogaidh nach eil a 'nochdadh laigse agus nach eil a' toirt seachad. Tha iad dha-rìribh nan curaidhean nan curaidhean. Ged le soidhne minus, oir tha iad a 'frithealadh feachd olc.
  Ach aig an aon àm èibhinn agus tarraingeach.
  Thuirt Albina, a" rùisg a fiaclan, agus a" cur sligean adhair marbhtach chun an luchd-dùbhlain aice:
  - Tha am focal Nadsaidheach naomh - sgriosar sinn gu bràth !
  Mhothaich Alvina gu làidir, a" leagail luchd-dùbhlain:
  - Tha sinn dha-rìribh spùinneadairean!
  Dhearbh Albina, a 'gearradh dheth na nàimhdean:
  - Tha a h-uile càil eile na aisling!
  Agus dh"fhàs na gaisgich cho pronntach agus a" leagail a h-uile duine, mar a bhith a" faighinn pucks le clubaichean.
  Rinn Alvina gàire nuair a bhrùth i na plèanaichean Ruiseanach:
  - Tha sinn a 'sabaid an aghaidh iolairean Hitler!
  Agus rinn i gàire air a companaich.
  Na gaisgich an seo, gu dearbh, leig leis guthan nan nàimhdean. Tha an t-Arm Dearg a' faighinn calpa bhuapa.
  Bidh caileagan sabaid cho dìcheallach a" cuir às do shaighdearan Ruiseanach.
  Ach tha Helga air an TA-152 a 'sgrios na feachdan Sòbhieteach air an talamh. A" cuir às do SAU-85 agus a" squeals:
  - Air son mòrachd na Gearmailt 's a mic 's a nigheanan !
  Ach tha an t-sabaid fhathast a" dol air adhart airson Astrakhan.
  Nigheanan leis an neart mu dheireadh airson cumail orra.
  Bidh Alenka a" tilgeil boma le stuth-spreadhaidh le a cas-rùisgte. A 'briseadh nan Nadsaidhean agus a' squeals:
  - Airson co-mhaoineas naomh!
  Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean agus cuideachd a" tilgeil grenade le a òrdagan lom, squeals:
  - Agus saoradh do'n dùthaich !
  Alla, a 'leagail an luchd-dùbhlain aice, gan spealadh sìos gun deas-ghnàth neo-riatanach, agus a' tilgeil grenade le a sàil rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Sin mar a tha ar glòir coltach!
  Maria, a" sgrios a nàimhdean, a" tilgeadh tiodhlacan bàis le a òrdagan rùisgte, a" beucaich:
  - Is mòr ar glòir !
  Marusya, a" spealadh sìos na saighdearan Arabach a bha a" tighinn air adhart ann an rangannan, agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" glaodhaich:
  - Airson atharrachaidhean, gus am bi prìsean a 'tuiteam aig an aon àm!
  Thug Matrona, a" cur às do na Nadsaidhean bho ghunna-inneal, e agus rinn i squeak:
  - Ar dùthaich dhachaigh den USSR! Thèid a phronnadh sir!
  Bidh na gaisgich an seo ag obair le fìor ionnsaigheachd. Agus tha an cuideam sabaid aca uamhasach.
  San fharsaingeachd, tha iad a 'sealltainn an cuid aerobatics mòra. Agus cuideam fìor neo-sheasmhach.
  Gaisgich casruisgte, ach toilichte...
  Anns a 'Ghiblean, às dèidh na h-uile, na Nadsaidhean a ghlacadh Baku. Thug dìth armachd buaidh air. Aig an aon àm, thuit Poti cuideachd cha mhòr aig an aon àm. Cha robh ach Yerevan, a tha suidhichte air leòidean beinne, a 'cumail a-mach. Ach bha e air a dhiteadh cuideachd. Bha armachd agus biadh a" tighinn gu crìch an sin cuideachd. Is e dìreach nach eil na Turcaich air ionnsaigh a thoirt air a" bhaile-mòr seo fhathast, agus tha iad a "tional duslach airson an acras.
  Dh'fhalbh na caileagan bho bhuidheann-chatha Tamara gu ìre am measg an fheadhainn fon talamh, agus ghluais pàirt, còmhla ris a 'cheannard, air a' chùl chun an aghaidh ...
  Tha an Caucasus mar-thà cha mhòr gu tur air a ghlacadh, ach tha an cogadh a 'leantainn. Ged a chaill an USSR an raon-ola bu mhotha aig an àm sin. Ach chan eil an t-Arm Dearg briste ann an spiorad. Agus tha ola ann cuideachd ann an sgìre Volga, ann an Siberia agus ann an iomadh àite eile.
  Dh"òrdaich Hitler crìoch a chuir air na Ruiseanaich ann an Astrakhan ro 20 Giblean. Agus dh'fhàs na blàran air sgèile mhòr. Agus dh" fhàs am bomadh gu mòr.
  Fhuair an USSR e fhèin fo chuideam làidir. Bha blàir ann cuideachd airson Alma-Ata, a chuir na Seapanach ionnsaigh air. Bha am baile cha mhòr air a chuairteachadh gu tur.
  Dh'fheuch an samurai, cho luath 's a dh'fhàs e beagan nas blàithe, ris an ionnsaigh a leasachadh, agus ann an stiùireadh Magadan.
  Bha Veronika a 'sabaid ann an Alma-Ata agus chuir i an aghaidh marbhadh an samurai leis a' bhuidheann-chatha aice de chlann-nighean.
  Agus tha tòrr dhiubh ann. Tha na Sìonaich a chaidh fhastadh leis na dòighean tuiteam cuideachd a" sabaid.
  Tha na Seapanach a 'tilgeil saighdearan buidhe gu cath ... Tha iad a' gluasad air adhart agus gu litireil a 'tilgeil dreuchdan Sòbhieteach leis na cuirp aca.
  Tha Veronica na theine. Agus bidh e a" gearradh sìos na Sìonaich agus na samurai ann an rangannan. Tilgidh e grenades le òrdagan rùisgte agus squeaks:
  - Glòir do spiorad na Ruis!
  Bidh Marfa cuideachd a 'losgadh, a' gearradh dheth luchd-dùbhlain agus a 'sguabadh às:
  - Airson ar n-Athair!
  Natasha, losgadh air na saighdearan Iapanach is Sìneach air am fastadh airson dreuchd fodar canain, squeals:
  - Airson Mòr-Chomanachas!
  Alina, a 'losgadh air an samurai agus na sabaidean Sìonach, gan spealadh le fìor dhìoghras, agus a' toirt seachad tiodhlac bàis le a sàil rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Airson crìochan ùra co-mhaoineas!
  Bidh Veronica a" losgadh air an nàmhaid le fìor chruinneas, agus a" briseadh tro chinn nan Sìonach, agus aig an aon àm a" sgiùrsadh:
  - Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  Agus le a cas rùisgte, bidh i a" cur a-mach feachd grenade mòr, a bhios a" reubadh nan nàimhdean gu lèir.
  Marta, a" gearradh sìos an nàmhaid agus a" tilgeadh tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte, a" feadaireachd:
  - A 'riaghladh àm a' cho-mhaoineas!
  Reub Natasha, a" reubadh a" phacaid spreadhaidh le a cas rùisgte, tomad de Shìonaich às a chèile:
  - Airson an òrdugh ùr Sòbhieteach!
  Alina, a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid, squeaked:
  - Airson crìochan ùra co-mhaoineas, bidh sinn a 'sabaid!
  Agus ghèill a sàil rùisgte do bhoma an lèir-sgrios.
  A 'sabaid nigheanan, mar gum biodh sradagan a' dòrtadh bho na sùilean.
  Chan e, chan urrainn dha na Seapanach a leithid de dhaoine a cheannsachadh, eadhon còmhla ri feachdan Shìona. Agus an t-slat samurai gu ionnsaigh.
  Agus a-rithist bidh iad a 'tilgeil cuirp aig a h-uile dòigh. Ach tha cus dhiubh ann, agus feumaidh am buidheann-chatha de bhòidhchead casruisgte a dhol air ais.
  Agus tha nigheanan ninja Iapanach ann. Agus tha e gu math duilich a bhith a 'sabaid nan aghaidh.
  Tha iad cho sgiobalta, sabaid agus brèagha. Agus tilgidh iad an casan len òrdagan rùisgte, tiodhlacan de chumhachd millteach mòr.
  Bidh nighean ninja le falt gorm a 'gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach le claidheamhan agus squeals:
  - Air son linn na rioghachd a bhi aig an ìmpire !
  Bidh nighean ninja le falt buidhe a" ruith muileann-gaoithe, a" pronnadh armachd na Ruis, agus a" squeaks:
  - Glòir don linn banzai !
  Chleachd nighean ninja le falt ruadh innleachd heileacoptair, gheàrr i dheth oifigear Sòbhieteach agus chuir i às dha:
  - Bidh sinn an-còmhnaidh a" buannachadh!
  Chleachd nighean ninja le falt geal an dòigh dealan-dè, gheàrr i sìos triùir shaighdearan Ruiseanach, agus thilg i pea le a òrdagan rùisgte. Spreadh e agus thionndaidh e na trithead "s a ceithir.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Airson an òrdugh ùr Iapanach!
  Tha na caileagan an seo mìorbhaileach agus fìor fhionnar... Agus choinnich an t-Arm Dearg anns an Ear Chèin ri droch nàmhaid.
  Ach anns a 'mheadhan, chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh gu h-obann air adhart gu stiùir Rzhev.
  An seo bidh sgioba Ealasaid a" sabaid airson a" chiad uair air an tanca IS-2 ùr. Càr leis a bheil cuid de dhòchasan air am pinnt. Mar as trice tha còignear bhall den sgioba, ach an seo bidh na gaisgich a 'dèiligeadh ri ceathrar.
  Loisg Ealasaid gunna 122mm. Bidh tilgeadh millteach ag itealaich le feachd murt. A 'toirt iomradh air arc, agus a' bualadh bho astar fada T-4.
  Tha Ealasaid ag èigheach:
  - Is e seo a rinn mi math!
  Tha Ekaterina, mar fhreagairt, a" casaid, a" cleachdadh a òrdagan lom, agus a" bruidhinn le buaireadh:
  - Agus chan eil an gunna ro luath a" losgadh!
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Chan e inneal-sgrios tanca foirfe idir!
  Thug Elena, a chuidich le bhith a" luchdachadh an airm le a casan rùisgte, fa-near:
  - Ach tha e marbhtach!
  Agus an uairsin loisg Catherine. Agus bhuail an t-slige am Panther bho astar mòr. Tha, gunna marbhadh ...
  Thug Ekaterina fa-near:
  - Tha tòrr lùth agus toileachas againn!
  Dh" aontaich Elena le seo:
  - Gu math! Glòir dhan Ruis!
  Efrasia fa-near cuideachd:
  - Tha faicsinneachd a" chàr seo truagh. Ciamar a loisgeas tu e?
  Thug Elena fa-near gu loidsigeach:
  - Agus is e seo an t-sùil ionnsaichte againn! Ma tha sinn a" dol a bhualadh, tha sinn a" dol a bhualadh!
  Agus sheinn na gaisgich ann an sèist:
  - Cha bhith eagal oirnn agus bidh sinn an-còmhnaidh a" sabaid!
  . CAIBIDIL Àir. 7.
  Air 21 Giblean, bha Astrakhan fhathast gu ìre fo smachd nan Sobhietich. Cha deach an Gearmailteach a ghlacadh gu tur leis.
  Rinn an talamh dìon math an seo. Agus cho-dhùin na Gearmailtich innleachdan atharrachadh. An àite ionnsaighean, thionndaidh iad gu bomadh agus rùsgadh.
  Chaidh Alenka agus an sgioba aice am falach ann am buncair agus dh'fhuirich iad a-mach às an t-slige mhòr.
  Cha robh anns na caileagan ach sianar dhiubh, a' cluich chairtean. Chùm iad na bùird le òrdagan rùisgte agus bha còmhradh aca.
  Thuirt Anyuta gu feargach:
  - Anns a 'Chugais, cha deach ach Yerevan a ghabhail. Chan e seo ach an t-eilean mu dheireadh againn san sgìre seo. Dè an ath rud?
  Mhol Alenka gu loidsigeach:
  - Nas coltaiche gun tèid iad gu Moscow. Seo an creideas aca!
  Thuirt Allah le osna:
  - Tha na feachdan gu math neo-ionann ... Tha sinn gu mòr a 'call a' chogaidh, agus chan eil saighdearan gu leòr againn!
  Thug Maria fa-near gu loidsigeach:
  - Agus tha na Nadsaidhean a 'call! Chan urrainn dhaibh cur nar n-aghaidh!
  Thog Matrena a beachd, a" tilgeil mapa le òrdagan lom:
  - Rugadh sinn airson buannachadh, agus buannaichidh sinn gu cinnteach, tha fios agam air!
  Dh" aontaich Marusya, a" bualadh air an neach-dùbhlain aice le òrdagan rùisgte:
  - Gu dearbh, chan eil teagamh!
  Cha bhiodh Alenka cho dòchasach, a 'tilgeil cairt le a cas lom, tana:
  "Is dòcha gum feum na nigheanan againn a bhith beò fo dhreuchd, ach tha mi a" creidsinn gum buannaich sinn gu cinnteach!
  Thuirt Anyuta gu daingeann:
  - Faodaidh tu sabaid le dòighean partisan, agus bidh e gu math brèagha nuair a bha thu a" sabaid le leithid de fhionnar!
  Thug Allah fa-near gu làidir:
  - Bu chòir dhut sabaid nas gnìomhaiche!
  Chuir na caileagan suas an còmhradh. An uairsin ghluais iad air adhart gu cuspair eile.
  Thuirt Marusya le dragh:
  - Tha àireamh nan creideach a' fàs. An aghaidh a h-uile loidsig!
  Fhreagair Anna seo:
  Chan eil duine air dearbhadh fhathast nach eil Dia ann. Agus chan urrainn dha a chaochladh a dhearbhadh. Mar sin an seo faodaidh tu argamaid ad infinitum.
  Dhearbh Elena:
  - Agus tha argamaid an seo gòrach agus gun fheum!
  Dh" aontaich Allah le seo:
  - Tha, tha an còmhradh seo gun fheum. A bharrachd air an sin, ma tha Dia ann, tha e cho mòr is gum b" fheàrr dha gun a bhith!
  Rinn Matryona gàire agus thuirt i:
  - B' fhearr do leithid de Dhia gun bhi ann ! Gu ruige sin, canamaid!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist;
  Tha sinn nar nigheanan, a" tighinn còmhla ris an Komsomol,
  Mhionnaich iad bòid a bhith dìleas don Athair...
  Gus am bi call fiadhaich a" feitheamh ris na Nadsaidhean,
  Uill, bitheamaid beò anns an Ruis fo cho-mhaoineas!
  
  Às deidh na h-uile, tha Lenin còmhla rinn, mar mheatailt,
  Bho umha a tha nas làidire na stàilinn sam bith ...
  Bha mi a" bruadar mu bhith a" tionndadh an t-saoghail mun cuairt
  Mar a dh" fhàg an sàr-eòlaiche Stalin mar dhìleab!
  
  Nì sinn an Fatherland nas fhuaire,
  Agus togaidh sinn an Fatherland os cionn nan rionnagan ...
  Biodh soirbheachas ann le buill Komsomol,
  Ged a tha ar casan beaga gu tur lom!
  
  Thug am faisisteach ionnsaigh air mo dhùthaich,
  Tha Samurai gu bras a" tighinn bhon taobh an ear...
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin,
  Agus tha mi creidsinn an nàmhaid, bidh sinn ga reubadh às a chèile!
  
  Svarog còmhla rinn ,
  A thogas, le fealla-dhà, co-mhaoineas...
  Is e an Teaghlach glòrmhor as làidire anns a 'chruinne-cè,
  Cuiridh e ri mothachadh agus toil!
  
  Tha mi creidsinn nach toir sinn seachad gu bràth,
  Chan urrainnear an Fatherland a thoirt air a ghlùinean ...
  'S e rionnag shoilleir a th' ann an Comrade Stalin,
  Agus is e an tidsear againn an sàr-eòlaiche glic Lenin!
  
  Nì sinn ar n-Athair,
  Nas bòidhche agus nas radiant air a 'phlanaid ...
  'S bidh, fios an gunna mharbhtach,
  Leig le inbhich agus clann spòrs a bhith aca!
  
  Burn Svarog , na loisg nad chridhe,
  Tha thu nad neach-taic do chlaidheamhan na Ruis gu lèir ...
  Togaidh sinn a dh'aithghearr, tha mi creidsinn pàrras làidir,
  Thig Iosa misean naomh!
  
  Na cuir earbsa ann an caraidean gang Hitler
  Gun coisinn i gu furasta agus gu bagarrach ...
  Feumaidh sinn uile aon teaghlach -
  Agus creid mi, chan eil e ro fhadalach a bhith dèidheil air do dhùthaich mhàthaireil!
  
  Tha an Tighearna Uile-chumhachdach gar dìon uile,
  Togaidh e a" bhratach tricolor os cionn na talmhainn...
  Agus tionndaidh an droch chreachadair gu bhith na gheam,
  Faodaidh sinn dèiligeadh ri Satan cuideachd!
  
  Is toigh leam an t-Athair Mòr,
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil thu nas bòidhche,
  Cha reic sinn an Ruis airson rubles,
  Togamaid sìth agus sonas anns a 'chruinne-cè!
  
  Ann an ainm ar Motherland, bruadar,
  Bidh an Ruis mhòr ag èirigh ...
  Tha a h-uile càil eile dìreach vanity
  Agus bidh Mesiah ùr còmhla rinn!
  
  O mo Lada uile-chumhachdach,
  Bheir thu gaol agus sìth Ruiseanach ...
  Tha mi a' tionndadh riut mar so, a' guidhe ort,
  Agus ma tha sin riatanach, buail le dealanach!
  
  A Mhoire Màthair Dhè neamh,
  Thug an cruinne-cè Iosa ...
  Air do sgàth dh'èirich an Dia mòr,
  Chan eil daoine dha-rìribh air am blas a chall!
  
  Thoir an aire gu bheil buill Komsomol mar seo,
  Tha spèis mhòr aig diathan na Ruis ...
  Is sinne mic shàr na dùthcha,
  Bidh na Ruiseanaich an-còmhnaidh a" buannachadh!
  
  A charaidean, feumaidh sinn ùrnaigh a dhèanamh don Motherland,
  Perun, Yarilo, agus Svarog cumhachdach ...
  Bithidh sinn 'n ar n-athraichean làidir,
  Agus sèididh sinn air falbh eadhon na sgòthan anns na speuran!
  
  A-nis tha an nàmhaid mu thràth air a chuir air ais à Moscow,
  Tha thu air na Nadsaidhean a ghoirteachadh gu mòr ...
  Tha sinn dìleas do Iosa agus Stalin,
  Bidh tancaichean gu leòr ann le gunnaichean!
  
  Chan e, cha bhith e comasach don nàmhaid casg a chuir air na Ruiseanaich,
  Leis gu bheil na gaisgich againn uile-chumhachdach ...
  A" dol seachad air deuchainnean, dìreach còig,
  Gus am biodh a h-uile balach gu math làidir!
  
  Creid mi, bidh Stalingrad glòrmhor,
  Agus cumaidh sinn e bhon ionnsaigh ...
  Thig co-thaobhadh buadhach nan ridirean,
  'S ged tha fuil a' sruthadh ann an sruth neo-thruaillidh !
  
  Nigheanan casruisgte anns an fhuachd,
  Bidh iad a" ruith, na sàilean aca a" lasadh...
  Agus buailidh iad na faisistich len dòrn,
  Bithidh an Cain neo-thruaillidh rèidh !
  
  Bidh a h-uile dad gu math, bidh eòlas math aig daoine air,
  Tha sinn san fhànais, lorgaidh sinn constellations ...
  Às deidh na h-uile, tha e na pheacadh a bhith teagmhach mu luach,
  Agus bidh duine air rìgh-chathair Dhè!
  
  A dh'aithghearr aiseirigh sinn na mairbh le saidheans,
  Faodaidh sinn a bhith nas òige agus nas bòidhche ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Mo mhàthair àlainn an Ruis!
  Sheinn na caileagan an dàn gu lèir gu math agus chùm iad orra a" cluich chairtean len casan casruisgte...
  Chaidh co-là-breith Lenin a chomharrachadh air 22 Giblean. Bha na nigheanan ag òl alcol air a thiormachadh le uisge is cofaidh agus air a ghlanadh fon anail ...
  Rinn an t-Arm Dearg gnìomhachd Rzhev- Sychevsk eile sa mheadhan. Bha na Gearmailtich air an dìon agus shabaid iad air ais. Bha na tancaichean ùra Sòbhieteach T-34-85 agus IS-2 a' sabaid. Gu math tric chaidh an càr mu dheireadh an sàs san eabar. Bha, agus cha do ghabh armachd an "Tìgear" -2 agus na "cait" nas truime air an aghaidh. "Panther" -2, cuideachd, cha ghabhadh a tholladh ach faisg.
  Chaidh an càr as Gearmailteach a tholladh am fear Sobhietach bho astar nas fhaide.
  San fharsaingeachd bha Hitler toilichte leis an Panther 2, a bha air a dhìon gu dòigheil agus aig an robh deagh choileanadh agus armachd. Ach dh" iarr e tanca a chruthachadh a bhiodh air a dhìon nas fheàrr, agus aig an aon àm draibheadh gu fulangach...
  Sheall "luchag" sa chùis seo gur e inneal neo-èifeachdach a bh" ann. Chaidh an E-100 a leasachadh gu gnìomhach mar phàirt den t-sreath E. Bha còir aig suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir a dhèanamh còmhla, agus bha an tùr na bu chumhainge agus na bu chlaonadh, mar an slige. Bha tiugh an armachd fhathast an coimeas ris an Maus, mar a bha an armachd, ach dh'fheumadh an cuideam a lùghdachadh gu 130 tunna air sgàth an àirde. Bu chòir don einnsean, air an làimh eile, a bhith air fàs nas làidire aig 1500 each-chumhachd, agus bha gluasad math aig an tanca.
  San fharsaingeachd, bha còir aig an t-sreath "E" a bhith na ghinealach ùr de tancaichean. Le silhouettes nas ìsle, le ceàrnan mòra de chlaonadh reusanta, gunnaichean cumhachdach agus einnseanan, cruth dùmhail.
  Ach, ged a bha càraichean math aig na Gearmailtich mu thràth. "Panther" -2 an àite a 'mhodail a bh' ann roimhe. Bha cuideachd "Tiger" ùr -2 le einnsean nas cumhachdaiche, tùr cumhang. Dìon nas fheàrr agus cuideam nas aotroime.
  Mar sin cha do shuidh na Nadsaidhean fhathast.
  Air 24 Giblean, 1944, bhuail a 'chiad bhomair jet Arado Gearmailteach Moscow le tiodhlac bàis. Leig e boma bho àirde mhòr agus chaidh e seachad air na saighdearan Sòbhieteach gu furasta.
  Thuirt Hitler nach eil cothrom aig an USSR a-nis, agus gum bi deireadh an Airm Dheirg a dh'aithghearr.
  Thòisich 25 Giblean ionnsaigh ùr air Astrakhan. Ghabh a 'chiad inneal gluasad talmhainn pàirt anns a' bhlàr cuideachd: tanca fon talamh.
  Bha dà nighean Gearmailteach a 'sabaid air: Mercedes agus Dora. Dh'fheuch Warriors modal fon talamh a ghluais san talamh.
  Ged a tha e gu math aotrom mar sin le gunna goirid 75-millimeter agus ceithir gunnaichean inneal.
  Bidh nigheanan a" tarraing chàraichean air an talamh. Bidh na drilean a 'snìomh, a' gearradh tron chreig. Tha an gluasad caran slaodach seachd cilemeatair san uair, airson carbadan, fon talamh chan eil seo dona.
  Bidh Mercedes a" bruthadh a òrdagan lom air a" chiad chlàr gàirdeachais ann an arm na Gearmailt. Tha e gu math furasta obrachadh agus ag ràdh:
  - Mar a tha ar saidheans Gearmailteach air soirbheachadh!
  Dh" aontaich Dora le seo:
  - Tha, tha fios againn mu thràth air mòran! Tha an cumhachd againn glè mhath!
  Agus bidh e cuideachd a 'cumail smachd air a bhith a' cleachdadh joystick. Tha na caileagan a 'dèanamh deuchainn air inneal sònraichte le radar.
  Tha bataraidh Sòbhieteach air thoiseach agus faodaidh tu dàibheadh fo.
  Tha Mercedes, a" rùisg a fiaclan, ag ràdh:
  - Togaidh sinn òrdugh ùr!
  Agus a-nis tha inneal nan Nadsaidhean a" nochdadh. Bidh sgàineadh àrd-spreadhaidh a" bualadh air gunnaichean Sobhietach. Agus a 'bualadh air saighdearan an Airm Dearg.
  Tha Dora ag ràdh le gàire:
  - Fàilte air ath-bheothachadh mòr!
  Agus le òrdagan lom, bidh e a" dèanamh dhealbhan ceart. A 'bualadh air an nàmhaid agus a' squeaks:
  - Glòir don aisling ùr!
  Bidh Mercedes a" sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, agus a" caoineadh ag ràdh:
  - Airson àm nan aislingean mòra!
  Bidh na nigheanan a 'gàireachdainn agus a' moladh iad fhèin. Is iad sin na gaisgich ionnsaigheach agus glè shunndach a tha iad.
  Tha Dona gu làidir ag ràdh:
  - Tha iomadh ni maith 's an t-saoghal !
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" bruthadh nam putanan agus a" losgadh a-rithist, aig luchd-airm nan Sòbhieteach.
  Tha Mercedes a" dearbhadh le gàire:
  - Agus bidh e eadhon nas bòidhche!
  Agus bidh e cuideachd a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Sin mar a bhios na caileagan sabaid sin a" losgadh.
  Uill, dè an inneal eile airson cogadh ...
  Tha marbhadh nan Nadsaidhean air Astrakhan a" fàs ...
  Chaidh a h-uile dòigh-obrach a ghearradh dheth... Agus b' fheudar dha na saighdearan Sòbhieteach gèilleadh air 1 Cèitean, 1944, an dèidh crìoch a chur air dìon fada, gaisgeil a' bhaile. Thuit an daingneach seo cuideachd.
  Chomharraich na Nadsaidhean tuiteam Astrakhan le cleasan-teine. Ach cha robh an dìon dìomhain. Agus thug e beagan ùine don Fritz na saighdearan ath-lìonadh agus na stòran-tasgaidh a tharraing suas ...
  Bha am Fuhrer an dùil gluasad air adhart gu stiùir Saratov agus nas fhaide air adhart air feadh an Volga le seach-rathad domhainn de Moscow.
  Ach fhad 's a bha na Gearmailtich ag ath-chruinneachadh an cuid fheachdan, bha iad a' togail stòrasan glèidhte. Agus bha na blàran san adhair.
  Dh" fheuch itealain Ghearmailteach ri a shàr-chomais a dhaingneachadh. Sheall deuchainnean sabaid den ME-262 dìth earbsachd a" charbaid seo, agus na tubaistean tric aige, a bharrachd air duilgheadasan le gluasad. Mar sin, ged nach robh beachdan sam bith ann mu bhith a 'cur an àite aonadan Gearmailteach leis an itealan seo. Air an làimh eile, bha an TA-152 na inneal sàr-mhath airson an ùine aige agus bha e a 'sìor fhàs ga thoirt a-steach. Bha ME-309 agus ME-109 fhathast ann an seirbheis.
  Bha am ME-163 a bha air a ghluasad le rocaid na dheagh neach-sabaid airson sabaid, ach bha an ùine itealaich ro ghoirid ga dhèanamh cha mhòr do-dhèanta a chleachdadh ann an sabaid.
  Arado gu bhith na bu shoirbheachail , a bha, air sgàth cho luath "s a bha e, cha mhòr do-dhèanta losgadh sìos le gunnaichean an-aghaidh itealain, agus cha b" urrainn dha luchd-sabaid Sòbhieteach grèim fhaighinn air. Bha na scouts reactive math gu leòr. Bha na Gearmailtich cuideachd a' leasachadh innealan eile. Mar eisimpleir, an XE-162, trodaiche nas aotroime na ME-262, furasta a dhèanamh, saor agus so-ghiùlain a bhith air a dhèanamh sa mhòr-chuid de fhiodh. Agus luchd-sabaid eile. Agus an ME-1010 agus TA-183 ... Agus an atharrachadh nas adhartaiche agus earbsach den ME-262 X. Agus an luchd-sabaid gun earball Gotha, agus mòran a bharrachd.
  Ach, gu ruige seo bha an luchd-sabaid Gearmailteach a bha air an stiùireadh le propeller mòran na bu làidire na na h-innealan Sòbhieteach. A thuit ann an càileachd, agus a bha caran lag ann an einnseanan agus buill-airm. A bharrachd air an sin, chaidh an Yak-9 a dhèanamh nas sìmplidhe agus a-nis cha deach ach aon ghunna adhair 20-mm a chuir air, a 'trèigsinn an gunna-inneal. Lùghdaich seo a" chosgais agus rinn e nas sìmplidhe cinneasachadh agus leig e le cuideam a lughdachadh.
  An aon rud, tha an gunna-inneal an aghaidh itealain Gearmailteach caran lag. Gu ruige seo, cha b 'urrainn don USSR modalan nas adhartaiche de chàraichean a dhèanamh agus a' dol seachad air astar agus armachd air beulaibh nan Nadsaidhean. Chruthaich cuideam nas àirde nan innealan duilgheadasan le gluasad.
  Agus lughdaich dìth connaidh trèanadh itealaich luchd-obrach sgiathach.
  Alvina agus Albina, air a bhith a 'maighstireachd armachd cumhachdach an ME-309 aig astar reusanta, cha robh iad airson a dhol air tìr air an ME-262, a thuit ro thric. Agus ann an luaths tha iad mar-thà nas làidire na Ruiseanaich.
  Thug Alvina, a 'gearradh dheth an càr Sòbhieteach, fa-near:
  - Tha sabaid anns na speuran inntinneach!
  Dh" aontaich Albina, le cuideachadh bho chasan rùisgte, a" comharrachadh an trodaiche aig an targaid, agus ga phronnadh:
  - Tha, gu dearbh tha sinn mar an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus rinn na caileagan gàire mar a bha iad craicte.
  Thionndaidh May gu bhith gu math socair. Bha an t-Arm Dearg fhathast a" feuchainn ris an Rzhev iomchaidh a ghearradh dheth.
  Loisg Elizaveta bhon IS-2 aig a luchd-dùbhlain ... Chan eil aghaidh an tùir air a dhìon gu leòr. Agus tha e air a tholladh eadhon aig raon dlùth le gunnaichean T-4. Ach, chaidh stad a chuir air an tanca mu dheireadh sa Chèitean, mar a bha am Panther agus an Leòmhann is Maus àbhaisteach. A-nis anns an t-sreath "Patera" -2 agus "Tiger" -2 air a char as motha aonaichte agus le buill-airm coltach.
  Tha na h-innealan sin air an dìon gu math air an aghaidh, gu math lag air na taobhan, agus tha iad nas eadar-dhealaichte ann an cuideam. Tha an coileanadh dràibhidh aca le einnseanan ùra iomchaidh don arm. Ach tha na tancaichean sin sealach cuideachd... Tha am Panther-3 agus Tiger-3 bhon t-sreath E gan ullachadh airson an cur nan àite. Le cruth nas dùmhail, le suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloca agus tarsainn, le fo-charbad aotrom, nas sìmplidhe, agus aig an aon àm so-ruigsinneach agus furasta a chàradh.
  Bu chòir innealan ùra a bhith air an dìon nas fheàrr, ach às aonais àrdachadh mòr sam bith ann an cuideam.
  Aig cosgais armachd, chan eil aonachd an seo. Chan eil armachd tancaichean Sòbhieteach ro thiugh, agus de dhroch chàileachd. Agus chan eil e ciallach àireamh mhòr de bhuill-airm a chuir. Tha canan 88mm an airm gu math. Bheir i trithead "s a ceithir bho cheithir cilemeatair, agus IS -2 beagan nas fhaisge. Mar sin tha leasachadh a" dol air adhart...
  Feumaidh an USSR freagairt a thoirt dha seo le rudeigin. Ach chan eil e soilleir fhathast carson... Tha planaichean ann an SU-100 a chruthachadh. Tha an gunna fèin-ghluasadach seo dìreach èifeachdach, agus le buaidh dhrùidhteach. Còmhla rithe, tha cuid de dhòchasan ceangailte, airson an t-sabaid an aghaidh tancaichean trom a tha a" sìor fhàs san Treas Reich. Ach feumar a dhèanamh fhathast, mar na sligean airson a leithid de uilebheist, agus bu chòir cinneasachadh mòr a" ghunna a stèidheachadh, rud nach eil ro mhòr ann an suidheachaidhean a" chogaidh, tha e fìor.
  Ach seo sgioba tanca Ealasaid a" sabaid air an T-34-85. Agus tha na caileagan, casruisgte agus ann am bikinis, a 'sabaid gu treun.
  Bidh Ealasaid a" losgadh air na Nadsaidhean le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh a" Phantair dhan taobh, ag ràdh:
  - Airson mòr-chomannachd!
  Agus leum an trithead "s a ceithir aca suas agus tionndaidh iad gu sgiobalta, a" losgadh.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh an nàmhaid gu fìor cheart. Bidh tanca T-4 seann-fhasanta ga leagail a-steach don taobh agus a" squeals:
  - Glòir do ridirean an USSR!
  Agus a" snìomh air a caraidean a-rithist. Thionndaidh an nighean a-mach gu bhith na nighean cho cogaidh.
  Bidh Elena cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid. Bidh e ga tholladh gu fìor cheart, anns a" chùis seo a" briseadh rinc spèilidh Tiger-2 agus a" ròstadh aig mullach a sgamhanan:
  - Airson Rus naomh'!
  Efrasia gu ceart a" losgadh air an nàmhaid. A" dèanamh sealladh ceart air taobh an nàmhaid, a" briseadh tron mheatailt agus a" squeals:
  - Air son co-chomunn naomh !
  Agus bidh na caileagan a 'cleachdadh an tanca gu misneachail agus a' gluasad bho shligean. Chan eil e cho furasta a" chùis a dhèanamh air nigheanan.
  An seo nochd an "Leòmhann" -2 as ùire agus as iongantach nan aghaidh. Feuch ri dhol a-steach do leithid de tanca, agus feuchaidh e ri bualadh air na trithead "s a ceithir.
  Agus bidh e a 'losgadh bho astar.
  Chuir Ealasaid tweet mar fhreagairt:
  - Cha ghabh thu breugan!
  Agus a 'cur slige gu tanca Lev-2 bho astar fada. Buailidh e air aghaidh.
  Tha an Hitlerite a" snaidheadh.
  An uairsin bidh Catriona a 'losgadh a-rithist, a' cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, air an nàmhaid, agus an turas seo, bhuail am projectile, an dèidh cunntas a thoirt air arc, am faisisteach ann am baraille fada an canain.
  Catriona coed:
  - Sùil gheur, làmhan slainteil, chan eil seo mu ar deidhinn!
  An Gearmailteach, an dèidh dha a ghunna a chall, thòisich e air tionndadh gu luath agus falbh. Is e "Lion" -2 a 'chiad tanca Gearmailteach anns a bheil an tar-chuir agus an einnsean suidhichte air beulaibh ann an aon bhloc, agus tha am bogsa gèar air an einnsean fhèin.
  Leig seo leis an àirde aige a lughdachadh, agus cuideam a lughdachadh, ag àrdachadh an astar aige gu mòr. Agus mar sin dh"fhalbh "Lev"-2, agus bha cothrom aca an t-astar a bhriseadh...
  Thog Elena, a' cleachdadh a òrdagan rùisgte, an gunna, ghabh e e agus loisg i air an nàmhaid. Bhuail an t-slige air deireadh slige an Leòmhainn, ach rinn e gàire...
  Rinn Elena gàire:
  - Damn, tha an t-astar mòr. Chan fhaigh sinn e!
  Catrìona gurgled , a" rùisg a fiaclan:
  - "Leo", nigheanan is e seo "Leo", na bi oilbheum dhuinn! A dh'aithghearr bidh mi eòlach ort a charaidean, bidh e gu math tàmailteach!
  Agus bhuail an tanca aca an T-3, thionndaidh an tanca seo gu aon taobh, agus faodar a bhualadh bho astar fada.
  Agus loisg an nighean le a òrdagan rùisgte, agus rinn i cog:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh air thalamh !
  Efrasia fa-near le buaireadh, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" cleachdadh a shàilean rùisgte:
  - Tha ar Motherland làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Chrath Ealasaid, a" rùisg a fiaclan, agus thòisich i air seinn, a" dèanamh dàn slàn mar a chaidh i:
  Cha bhith Satan a" faighinn thairis oirnn
  'S e mo dhùthchas an tè as àillidh air an t-saoghal,
  Bi ainmeil airson na dùthcha àlainn...
  Bidh inbhich agus clann toilichte ann!
  
  Biodh lilighean a' ghlinne fo bhlàth innte,
  Agus bidh na cheruban a" cluich laoidh iomchaidh...
  Thig am Fuhrer kaput
  Tha na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Bidh buill Komsomol a 'ruith casruisgte,
  Bidh iad a" stobadh air an t-sneachd len sàilichean lom...
  Hitler tha thu a ' coimhead dìreach cool
  Gluaisidh mi thu ann an tanca!
  
  An urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean?
  Mar as àbhaist, is e nigheanan casruisgte a th" annainn...
  'S e an ridire as iongantaiche againn am mathan,
  Marbhaidh e a h-uile duine le gunna-inneal!
  
  Chan e, tha na nigheanan againn gu math fionnar mu thràth,
  Bidh sinn gu litireil a" reubadh a h-uile nàmhaid ...
  Na spuirean, na fiaclan, na dòrn againn...
  Togaidh sinn àite ann am pàrras iongantach!
  
  Tha mi creidsinn gum bi co-mhaoineas fionnar ann,
  Bidh an dùthaich fo bhlàth innte, creid a" chomhairle ...
  'S falbhaidh Nadsaidheachd truagh,
  Bidh iad, tha mi creidsinn, air an seinn!
  
  Bidh e fo bhlàth, tha mi creidsinn gu bheil an oir stoirmeil,
  Bho bhuaidh a-rithist tha sinn gu buaidh ...
  Dèan a" chùis air Nicholas Iapanach
  Freagraidh Samurai airson ciall!
  
  Cha leig sinn leinn bhi air ar claoidh,
  Crùisg ar nàimhdean le aon bhuille ...
  Leig leis an t-sealgair tionndadh gu geama
  Bhris sinn an Wehrmacht airson deagh adhbhar!
  
  
  Creid sinn nach trèig sinn o làimh,
  Bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid ...
  Gheàrr sinn ar bayonets bho stàilinn,
  Bidh am Fuhrer gu bhith na ìomhaigh de buffoon!
  
  Seo mar a tha mo dhùthaich fhèin
  Bidh bogsa-ciùil Ruiseanach a" cluich ann ...
  Is teaghlach càirdeil iad uile,
  Bheir Abel buaidh, chan e Cain!
  
  A dh'aithghearr bidh e ann an glòir an USSR,
  Ged a tha ar nàmhaid an-iochdmhor agus fealltach...
  Suidhichidh sinn eisempleir air son neart,
  Bidh spiorad na Ruis air a ghlòrachadh ann am batail!
  . CAIBIDIL Àir. 8.
  Dh'itealaich an Cèitean 1944 gu sgiobalta... Bha Albina agus Alvina a' cruinneachadh chunntasan air plèanaichean.
  Is iad sin nigheanan a tha coltach gu bheil iad ag itealaich air sgiathan cheruban.
  Bidh Albina a" losgadh air plèana Ruiseanach le a òrdagan rùisgte agus a" sgreuchail:
  - Airson an Treas Reich!
  Tha Alvina cuideachd casruisgte agus ann am bicini a' leagail plèana Sòbhieteach, ga roinn na phìosan agus a' sgoltadh:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh sin, thòisich na caileagan, a 'cleachdadh canan 37-mm, a' losgadh air tancaichean Sòbhieteach.
  Bidh iad a" leagail na ceithir-fichead agus a" sguabadh a-mach:
  - Tha sinn cho cool!
  Albina a" brùthadh air a" pheadal le a sàilean lom, cruinn agus chirps:
  - Biodh comunn air a ghlòrachadh !
  Agus tha e a 'tuiteam tro chàr Sòbhieteach.
  Bidh Alvina cuideachd a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, ga bhualadh a-mach agus a" glaodhaich, a" rùrach fhiaclan:
  - Tha ar fìrinn 'na dhorn !
  A leithid de nigheanan èibhinn ... Agus sgrios iad rèisimeidean Sòbhieteach... Mar eisimpleir, fhuair iad an IS-2. Mar sin thug iad ionnsaigh air bhon adhar, agus mar a chuir iad a-mach e bho ghunna itealain. Bhris iad tron mheatailt, agus thug iad air an tanca losgadh. Agus spreadhadh innealan sabaid.
  Chrath Albina aig mullach a sgamhanan:
  - Is toil leis an nighean marbhadh! Seo an nighean!
  Rinn Alvina sgadan, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Glòir don dùthaich againn! Airson co-mhaoineas!
  Bha na caileagan dìreach air a dhol gu bàs iomlan an luchd-dùbhlain aca.
  Agus chaidh an t-Arm Dearg a chuir fodha gu misneachail.
  Agus bha Gerda a 'sabaid air sgioba a "Panther" -2 agus bha e an sàs ann an sgrios iomlan.
  Bha an nighean ag amas air a' ghunna le òrdagan rùisgte. Loisg i sìos trithead "s a ceithir, agus beuc i:
  - Air sgàth cho mòr 'sa tha co-mhaoineas ann an dòigh Aryan!
  Loisg Charlotte cuideachd a òrdagan lom aig an tanca Sòbhieteach, bhris i an armachd agus dh'èigh i:
  - Airson soirbheachas mòr san t-saoghal!
  Thug Cairistìona cuideachd fuck às aonais mòran deas-ghnàth. Seadh, rinn i e cho ceart, air a bhualadh tron Sòbhieteach trithead "s a ceithir le a sàil rùisgte agus a" briseadh a-mach:
  - Airson crìochan mòra!
  Loisg Magda cuideachd projectile mu seach agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson òrdugh Aryan ùr!
  Às deidh sin ghlac na caileagan e agus sheinn iad ann an sèist:
  - Tha sinn uile nar cinn craiceann, luchd-leantainn saorsa, a "sabaid airson òrdugh ùr! Ann an ùine ghoirid bidh na daoine Aryan, sabaid le teine is claidheamh!
  Thionndaidh na gaisgich, feumaidh mi ràdh, gu bhith gu math connspaideach. Agus ma loisgeas iad sìos an nàmhaid, an uairsin gu deireadh.
  Tha an Aonadh Sobhietach fo ionnsaigh le feachdan adhartach. Tha Iapan a" putadh a-steach bhon taobh an ear.
  Bidh dà phìleat Iapanach, Toshiba agus Toyota, a" toirt ionnsaigh air dreuchdan Sobhietach bhon adhar.
  Tha an dà bhoireannach Iapanach gu math brèagha agus casruisgte agus ann am bikini.
  Bidh Toshiba a" dèanamh slighe adhair, a" briseadh tro mhullach tanca Sobhietach agus a" rughadh:
  - Tha mi nam uilebheist bho ifrinn Iapanach!
  Toyota, a 'putadh òrdagan a chasan lom air a' pheadal agus a 'gearradh sìos an nàmhaid, a' sgoltadh:
  - Airson cho mòr 'sa tha beachdan Iapan!
  Tha na nigheanan seo cho brèagha. Agus bidh iad gu gnìomhach a" sgrios nàimhdean.
  Ach tha an USSR dha-rìribh a" call don samurai. Agus tha e soilleir carson. Càite an urrainn dha duine a bhith an aghaidh a leithid de dh 'fhaireachdainn agus de theicneòlas?
  Tha caileagan Iapanach a" briseadh troimhe ann an tancaichean aotrom ach sùbailte agus gu sònraichte a" bualadh an Airm Dheirg.
  Chan e fealla-dhà a th" ann an aonadan tanca.
  Leig Toshiba bomaichean air na h-àiteachan Sòbhieteach bhon adhar, agus chaidh paidhir de ghunnaichean suas agus chrath iad:
  - Airson mòr-chomannachd!
  Às deidh sin bidh e a "spreadhadh a-mach a" gàireachdainn ...
  Thug Toyota fa-near air itealan:
  - Tha diathan Ruiseanach annasach. Bidh iad ag adhradh don duine a chaidh a cheusadh air a 'chrois agus ga mheas mar Dhia. Bidh e eadhon dòigh air choireigin a" fàs èibhinn!
  Rinn Toshiba gàire mar fhreagairt, ag ràdh:
  - Agus a dh'aithghearr bidh sinn fhìn nar diathan agus a 'leantainn air adhart le mean-fhàs ar Diadhachd!
  Agus nì na caileagan gàire gu math deònach.
  Thug Toyota fa-near le gàire:
  - Tha ar neart ann an aonachd !
  Dhaingnich Toshiba seo gu làidir:
  - Ar neart, ar dhorn !
  Agus a-rithist bho na speuran bidh iad a 'sileadh sìos sruth de shligean itealain air an nàmhaid, a' briseadh tro na deich thar fhichead.
  Tha iad sin a 'sabaid nigheanan agus tha iad ag ràdh dè eile. Bidh Iapan ag ithe agus a 'losgadh a h-uile duine.
  Agus nuair a chràdh iad tùsaire, tha e a" tionndadh a-mach gu bheil e uamhasach ionnsaigheach.
  Gu sònraichte ma tha sàilean a "bhalaich air an frioladh. Is e seo an rud as motha nach e sàr-ghnìomh a th" ann an dàrna cuid ...
  Agus tha na nigheanan ag èigheach aig mullach an sgamhanan ...
  Agus bidh caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu misneachail agus a' losgadh sìos an luchd-dùbhlain. Agus bidh iad ag obair air thoiseach air a 'chlàr-ama agus a' ruith.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova gu math gnìomhach anns na speuran.
  Agus bidh iad a" losgadh sìos air na Nadsaidhean, eadhon ged a tha na plèanaichean sin nas làidire.
  Bidh Anastasia a" brùthadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte agus a" seinn:
  - Chan eil e dona a bhith làidir, a bhith cinnteach!
  Bidh Akulina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte agus a" dearbhadh:
  - Buailidh sinn na faisistich gu cruaidh!
  Agus sheinn an dithis nighean:
  - Buail cruaidh, cruaidh, glè chruaidh! Buail cruaidh, cruaidh, glè chruaidh!
  An deigh sin thoisich na gaisgich air leughadh aphorisms sgiathach a bha 'g aomadh mar eich, no 'n aite stailinn òga ;
  Gu tric bidh luchd-poilitigs a" burraidheachd gus collar a chuir air luchd-bhòtaidh!
  Bidh neach-poilitigs seòlta a" pronnadh luchd-bhòtaidh mar chearcan!
  Tha neach-poileataigs a" bruadar mu bhith a" marcachd air each geal gus collar a chuir air neach-bhòtaidh!
  Tha fangan beaga aig an t-sionnach, agus tha e airson an slugadh, gan falach gu tur!
  Is e canabal àbhaisteach a th" ann an neach-poilitigs a bhios a" bruidhinn mòran mu dheidhinn gràdh-daonna!
  Agus faodar mathan a thàladh gu cadal le òraidean cho milis ri mil!
  Airson deoch, tha vodca searbh nas binne na mil!
  Bidh tàillear na laighe agus cha bhith e a" goil, bidh neach-poilitigs "a" goil" agus a" laighe!
  Tha boireannach, air a brògan a thilgeil dheth, a' cur air fear, gu ìre tramp!
  Ma tha thu airson faighinn nas fhaisge air Dia, giorraich do sannt!
  Eadhon ann an dìmeas follaiseach an Uile-chumhachdaich tha gràdh - às deidh a h-uile càil, tha clann an toiseach ag iarraidh briseadh a-mach bho bhith fo chùram am pàrantan!
  Tha Dia a' cur dàil air peanas an uilc a chum cothrom a thoirt do'n pheacach !
  Tàlant agus dìcheall mar an duine agus bean a 'breith soirbheachadh a-mhàin ann an càraidean!
  Tha eadhon mil searbh - ma bhàthadh tu ann!
  Tha mealladh coltach ri fìon, tha e tinn agus milis agus tha e duilich stad!
  Tha gaol coltach ri slige shrapnel - bidh e a" reubadh a" chridhe, a" crathadh na h-eanchainn, a" tionndadh pòcaidean, a" tighinn a-mach air gach taobh!
  Tha an duine co-ionann ri Dia ann an cuid do dhòighean - chruthaich an t-Uile-chumhachdach an cruinne-cè, agus thug an duine faoineachd : tha iad le chèile neo-chrìochnach !
  Ge bith cò a thogas soirbheachas air fuil, bidh e an aghaidh na thachair dha muc a chaidh a shàthadh. Ithidh iad an comunn - tha an toradh brònach agus feargach !
  Aig amannan is e sròn timcheall do mhuineal an dòigh as fheàrr air cliù a chumail! Co-dhiù, na leig leis tuiteam!
  Chan urrainn dhut laighe fo mhathan airson ùine mhòr - pronnaidh e thu!
  Aig amannan tha bean coltach ri mamoth an àite plaide!
  Sgrìobhadair a nì strì ri notaichean banca a bhuain - cha chuir e sìol math, sìorraidh!
  Tha dùthaich gun lagh coltach ri corp gun cnàimhneach! Is ann dìreach gus nach tèid thu a-mach - tha feum air taghaidhean!
  Ma tha thu airson sàr-obair a chruthachadh - dìochuimhnich mun chìs!
  Is e am mealladh as sgileil nuair nach eil thu nad laighe, ach chan eil duine gad chreidsinn!
  Gu dearbh, tha call a 'gealltainn trioblaidean mòra, ach chan eil an seo ach mar sgàthan air buaidh san àm ri teachd!
  Ann am blàr, bheir neart agus deagh thuigse buaidh.
  Gus bualadh, feumaidh tu an toiseach faicinn càite!
  Is e an scout gobha na buaidh!
  Faodaidh amadan sam bith cripple, ach chan urrainn dha a h-uile duine glic leigheas!
  Tha mòran luchd-cùraim mì-mhodhail - glè bheag de dhotairean slànachaidh!
  Tha cuid nan dotairean, tha cuid nan cur gu bàs!
  Gun phian chan eil gaisge ann - gun ghaisg chan eil buaidh!
  Is e beachdan co-mhaoineas crìoch na h-amaideachd: ma ghabhas cinn teth agus cridheachan fuar an sàs!
  Tha co-mhaoineas aotrom, ach tha iadsan a tha ro olach air an losgadh!
  Mura h-eil am foighidinn agad, bidh seinn na chuideachadh!
  Tha na daoine coltach ri iarann - gus am fuaraich e sìos, thoir dha an cruth a tha thu ag iarraidh!
  Ma tha thu airson a bhith mòr-chòrdte - cleachd feachd nas trice!
  Tha rangachadh coltach ri feur ifrinn - bidh e a" fàs nuair a bheir thu uisge dha le deòir is fuil!
  Tha daoine coltach ri luibhean - mar as motha a shaltras tu orra, is ann as àirde a dh" fhàsas iad!
  Is e aonachd an iuchair gu buaidh!
  Tha smachd na inneal airson buaidh! Tha an inntinn a" cluich air!
  Is e aonachd, misneachd, neo-eisimeileachd na h-iuchraichean gu buaidh, saorsa, sonas! Às aonais smachd chan eil arm ann, agus às aonais arm chan urrainn dhut saorsa fhaighinn!
  Tha obair air ar dèanamh nas làidire, air iomadachadh le fiosrachadh bheir saorsa dhuinn, agus còmhla ri fortan bheir e toileachas!
  Tha an ceannard coltach ri mullach pioramaid - feumaidh aon a bhith ann, air neo tuit eadhon structar cho làidir!
  Tha an aon dàimh aig uaislean an teaghlaich ri misneach, 's a tha fad an fhuilt ris an inntinn!
  Cha chuidich gaisgeachd an sinnsear an gealtach!
  Bidh lann air a dhèanamh den stàilinn as treasa a 'meirgeadh an làmhan fear-labhairt agus mairt!
  Is e an armachd as uamhasach am Bìoball ann an làmhan neach-brathaidh!
  Prìomh bheairteas duine: comas, is e cuideachd prìomh adhbhar tobhta!
  Is e siùrsachd an dreuchd as fheàrr, bidh thu a" cothlamadh gnìomhachas le toileachas agus a h-uile uair com-pàirtiche ùr - gun riaghailt!
  Pedigree a" ghaisgich - faodaidh tu bòstadh airson ceud bliadhna, ach fhuair thu air an raon-catha - luachair borb air a chùlaibh!
  Tha botal bhodca coltach ri grenade - bidh e gad leagail, a" leagail do eanchainn, a" pronnadh do bhroinn!
  Nuair a tha an cridhe air a lìonadh le tròcair, air adhbhar air choireigin tha am sporan falamh!
  Bidh duine dha-rìribh saor a" strì ri trì rudan - adhbhar, gaol, Dia!
  Tha gaol coltach ri ròs - chan eil e a" fàs fada, ach tha e goirt!
  Tha tràill 'na anam umhail - do ana-miannan, ana-mianna, seirbhisich Dhè !
  Tha fortan neo-sheasmhach mar ghaineamh - is e dìreach dìcheall a cheanglas e le saimeant!
  Tha muga fìona mar chuan - ma thèid do ghiùlan air falbh, caillidh tu an talamh fo do chasan!
  Tha boireannaich dèidheil air cumhachd fireann, ach chan ann nuair a gheibh iad eòlas air dhaibh fhèin!
  Tha gaol coltach ri bàta, ma bhios tu ag iomradh ro luath thèid e fodha agus thèid e fodha!
  Aig an àm cheart tha e a" toirt a-steach artaigil - mealladh inbhich le clann bheaga!
  Chan urrainn dhut glasan-làimhe a chuir air gaol!
  Chan eil an rud a tha nàdarrach eucorach!
  Tha gaol na fhaireachdainn tairgse, ach chan urrainn dha na geimhlean as tiugh a chumail!
  Nam biodh na laghan uile ag obair, thionndaidh an dùthaich gu bhith na prìosan far a bheil tèarainteachd air fhastadh bho thall thairis!
  Chan eil prionnsapal neo-sheasmhachd peanas ag obair oir chan urrainn dhut thu fhèin a chuir an grèim!
  Cha bu chòir gum feumadh dotairean a dhol tro chùrsa bacaidh. Às deidh sin, bidh do làmhan a 'crathadh, agus bidh do theanga a' slugadh, agus cha chuidich glainne de bhodca, eu-coltach ri hangover!
  Chan eil dad nas sgìth na leisg fhada!
  Lorg saidheansail: air a ghineadh mean air mhean - air a chuir an gnìomh gu làidir!
  Chan e àite airson smaoineachadh, ach àite airson spùinneadairean agus cuthach!
  Tha trioblaidean a" chinne-daonna gu lèir a" tighinn bho fhèin-thoileachas, chan eil beairteas comasach ach tro oidhirpean cumanta!
  Tha duine gun sgioba coltach ri gual, gun teine - tha e a 'toirt beagan solas agus a' dol a-mach gu luath!
  Bidh an dùthaich a 'blàthachadh - nas fheàrr na teine!
  Agus tha am beathach nas fheàrr dheth anns a" bhuachaille!
  Cha bu chòir loidsig a bhith a 'frithealadh instincts - inntinn ana-miann!
  Bidh cogadh ann - bidh cleas ann!
  Fèithean gun eanchainn, is e dòrlach de dh'fheòil a tha seo - air a bheil pras-frithealaidh a 'caoineadh!
  Den dà duelists, is e amadan a th" ann an aon dhiubh, is e magadh a th" anns an fhear eile!
  Mar as àirde a dh" itealaicheas duine, is ann as mì-riaraichte a bhios e le a shuidheachadh!
  Air fhàgail leis fhèin, tha an cù ag ionndrainn maide an neach-seilbh!
  Is ann aige a-mhàin a tha sgiathan - aig nach eil inntinn cleachdte ri snàgadh!
  Tha e dona nuair a tha thu nad aonar mar snob!
  Tha thu nad aonar, agus tha na nàimhdean legion!
  Faodar eadhon ailbhean ithe le biast!
  Mura h-eil na biastagan millean!
  Bu chòir ceannard na dùthcha a bhith na bhràthair do dhaoine, chan e bràthair!
  . Tha e nas fhasa creag thioram a lorg sa chuan na innleachd nach deach a chleachdadh airson adhbharan armailteach!
  Buaidh mar bhoireannach - a 'tàladh le soilleireachd, ach a' cur eagal air falbh aig prìs!
  Feumaidh dia cogaidh teine agus mar dhiathan eile aire agus ìobairt!
  Tuitidh agus sgapaidh aon chlaidheamh, mar bhraon-uisge, agus nuair a bhios mòran dhiubh ann, bheirear buaidh!
  Dìreach na seinn - airson sìth!
  Tha mo chridhe brònach - tha mo stamag falamh !
  An toiseach am bobhla, an uairsin na smuaintean!
  Is fhiach an t-urram buaidh!
  Tha urram na bhun-bheachd càirdeach agus bu chòir a chuir an sàs gu sònraichte dha na saighdearan agad!
  Cò a bhios ag òl ron t-sabaid - hangover san fhìor shaoghal!
  Tha na pìoban sàmhach, oir tha na lannan a 'seinn - tha stàilinn nas làidire agus nas àirde na copar!
  Tha arm gun cheannardan mar threud chaorach gun bhuachaille, mura ith aon mhadadh-allaidh, cuiridh e eagal air!
  Tha itealaich nas gòrach na gealtachd! Às deidh na h-uile, bidh a 'mhòr-chuid de shaighdearan a' bàsachadh chan ann anns a 'bhlàr, ach rè an tòir!
  Tha cogadh coltach ri geama dominoes, chan urrainnear ach cnàmhan briste a chruinneachadh tuilleadh - tha an talamh a" cumail!
  Bidh geur-leanmhainn a" tionndadh gaisgeach gu bhith na fhear-cuiridh, gealtach gu bhith na dhuine gaisgeil, na dhuine iriosal gu bhith na fhear maslach!
  Tha Fantasy na cho-fharpais de neo-làthaireachd agus neo-làthaireachd! Aig an aon àm, chan eil gnè nas saidheansail agus loidsigeach ann!
  Ann an cogadh, mar ann an opera - bidh a h-uile duine a" seinn a chuid fhèin, chan fhaod ach neach-brosnachaidh a bhith na neach-brathaidh!
  Bidh boireannaich an latha an-diugh a 'toirt maitheanas dha fear - ach a-mhàin bochdainn!
  A bheil fios agad air an eadar-dhealachadh eadar luchd-brathaidh agus scouts?
  Tha fios agam! Chan eil againn ach scouts - tha luchd-brathaidh cruaidh aig coigrich!
  Dè a tha nas fheàrr le ceann falamh no wallet falamh? Gu dearbh le ceann falamh - chan eil e cho follaiseach!
  Is e an inntinn an neach-cruinneachaidh beairteas as fheàrr!
  Inntinn agus fortan: càraid ann an gaol - breith soirbheachas, beairteas, suidheachadh, ach sgapadh gu sgiobalta!
  Tha e nas fhasa do dhaoine pròiseil èisteachd ri comhairle nuair a bheir boireannach seachad e - mura h-e bean a th" ann!
  Is fhiach fortan do bhean ghlic! Agus faodaidh bean iomairteach agairt a dhèanamh air!
  Cò a tha a 'cur luach air pearsantachd an duine, agus a tha a' cur luach air airgead!
  Faodar an cinne-daonna a sgrios le dà rud - coimpiutairean agus luchd-saidheans coimpiutair. Bidh a "chiad fhear a" briseadh na h-inntinn, cha bhith e comasach don fhear mu dheireadh brath a ghabhail air!
  Comrade sa chogadh agus grenade!
  San fharsaingeachd, tha pomegranate ag innse fealla-dhà coltach ri ugh Faberge a chleachdar airson cnothan a sgàineadh!
  Tha tàlant coltach ri anam: tha e do-dhèanta a thoirt air falbh, ach faodar a sgrios!
  Chan fhiach dìoghaltas - dìoghaltas a thoirt air ais!
  Is e farmad bitheag na h-eucoir, tha fèin-ùidh a" uisgeachadh, tha dìtheas ag ithe!
  Is e leisg an eucoir as miosa!
  Is fheàrr bàsachadh leis a" chlaidheamh le urram - na bhith beò damh air a ghluasad le cuip a-steach don stàile!
  Ann an cogadh, is urrainn do mhisneachd seòlta a bhualadh, ach chan urrainn dha seòltachd misneach a bhualadh!
  Tha cogadh a" dèanamh beatha uamhasach, agus bàs airidh agus brèagha!
  Is e càileachd tearc a th" ann am modhalachd airson ceannard, ach tha sin ga dhèanamh eadhon nas luachmhoire!
  - Tha Jackal co-chòrdadh ris an fhacal kal!
  Chan eil ach aon bhuannachd aig an leòmhann thairis air an jackal - an comas bàsachadh le urram!
  Is e teicnic an neach a chuir gu bàs!
  - Ach chan eil e fìor! Gu dearbh, mar as àirde an ìre de theicneòlas, is ann as motha de dh" fhiosrachadh agus de ghoireas a bhios a dhìth air an raon-catha!
  Far a bheil ùidhean an Motherland a" tòiseachadh, thig sunnd pearsanta gu crìch!
  Feumaidh saorsa a bhith air a chur còmhla ri smachd. Tha anarchy an aghaidh saorsa!
  Is e cuimhne làidir an neach-comhairle as fheàrr! San fharsaingeachd, faodar saorsa a bhuannachadh le claidheamh, ach a-mhàin le cuideachadh bho adhbhar faodar a chumail!
  - Nuair a shàbhaileas gaisgeach làidir fear eile, chan eil feum air urram sònraichte airson seo!
  Às deidh na h-uile, nuair a bhios neart a 'losgadh nad chridhe, togaidh tu do sgiath mar dhìon nan tràillean!
  Cha-n 'eil ciall bastard 'na leithsgeul air son duine ionraic, oir cha'n 'eil làthaireachd shalaich a' fìreanachadh an duine shalach !
  Chan eil gaol a-riamh saor - gu sònraichte mura pàigh thu leis an sporan agad, ach le d" anam!
  Is e an aon rud as urrainn fuil a dhòrtadh a dhearbhadh ma stadas na deòir a" sruthadh mar thoradh air an sin!
  Cha bhith e comasach dhaibhsan a tha a" frithealadh airson airgead a bhith a" maidseadh ann am blàr leis an fheadhainn a tha air an stiùireadh le cridhe gaisgeil agus miann saorsa!
  Tha deòir pàiste cunnartach oir tha e a" tionndadh gu bhith na shruth rag a bheir air falbh sìobhaltachdan!
  Chan e soldering a bharrachd a th" ann an suidheachadh ceannard, ach uallach a bharrachd agus eallach trom!
  Chan eil fios dè a tha nas cudromaiche - a bhith a 'biathadh a h-uile acrach no a bhith a' sguabadh deòir airson aon leanabh!
  Tha òr nas buige na stàilinn, ach buail e an cridhe!
  Cha'n e an t-arm a tha deanamh an t-saighdeir laidir, ach ball-airm an t-saighdeir !
  Tha e coltach gu bheil nigheanan èibhinn le aphorisms de mhaighstirean. Agus ma thòisicheas iad air an nàmhaid a sgrios, chan urrainn e a bhith air a shàbhaladh bhuapa.
  Aig deireadh a 'Chèitein 1944, thòisich an ionnsaigh Nadsaidheach ann an stiùireadh Saratov.
  an Shturmlev pàirt anns na blàran , inneal air chassis an leòmhann a bh "ann roimhe, le inneal-losgaidh boma eadhon nas cumhachdaiche le inbhe 450 mm, a bhios gu litearra a" pronnadh agus a "sgrios a h-uile càil, a" reubadh agus a "briseadh tro fheachd mòr an funail. .
  Agus bheir rocaid mar sin bloc slàn sa bhad agus ga leagail.
  " Shturmlev " fo smachd sgioba de nigheanan Gearmailteach, a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach.
  Bidh Sìne a" snìomh aig a caraidean, agus a" stampadh a casan rùisgte, tha i ag ràdh:
  - Bidh sinn gu tur a" sguabadh air falbh ar nàimhdean agus gan tionndadh gu cisteachan àbhaisteach!
  Gringeta a" buannachadh mar fhreagairt, a" bruthadh an luamhan le a chas rùisgte agus a" squeals:
  - Cluichidh sinn agus nì sinn a" chùis air ar nàimhdean!
  Thug Malanya fa-near:
  - An aghaidh inneal Shturmlev , tha daingnichean Sobhietach sam bith gun chumhachd!
  Dhearbh Monica, a" bualadh air a sàil rùisgte:
  - Rugadh sinn dha-rìribh a bhuannachadh!
  Sgrìobh Sìne:
  - Chan eil aghaidh boireannaich aig a" chogadh, ach physiognomy a tha a "tàladh luchd-siridh spòrs!
  Chuir Gringeta , a" losgadh air na h-aonadan Sobhietach bho ghunna-inneal, a-mach:
  - 'S e calman a th' ann am boirionnach a bhitheas a' teumadh a-steach do chnocan-coille mar iteig!
  Thuirt Monica, a" losgadh air saighdearan Ruiseanach:
  - Bidh boireannach an-còmhnaidh seachd Dihaoine san t-seachdain, agus às aonais tiodhlac Didòmhnaich bho fhiachan pòsaidh, bidh latha dheth an-còmhnaidh aice!
  Fhreagair Malanya, a" gàireachdainn,
  - Chan eil Dia uile-chumhachdach anns a h-uile càil, tha e gun chumhachd argamaid a dhèanamh air boireannach!
  Dh"aontaich Sìne le seo, a" losgadh le a òrdagan rùisgte:
  - Ged tha Dia uile-chumhachdach, cha'n 'eil e 'n comas beul mnà a dhùnadh suas, agus stad a chur air beartas !
  Gringeta gu loidsigeach, a" losgadh le a sàil lom, a" putadh:
  - Chan eil cogais aig neach-poilitigs, tha mothachadh aig boireannach air co-roinn, agus tha a h-uile faireachdainn gun tomhas aig neach-poilitigs boireann!
  Thuirt Monica, a" losgadh air na saighdearan Sòbhieteach, agus gam bualadh gu bàs:
  - Is e flùr a th" ann am boireannach, dòrainneach mar ròs, ach tha a h-àile cùbhraidh a" tàladh ghobhar is drones!
  Rinn Malanya, a 'bualadh air na saighdearan Sòbhieteach agus a' sgrios nam buncairean, a 'sguabadh às:
  - Bidh an neach-bhòtaidh a" tuiteam a-steach do leanabas, a" bhòtadh airson na seann daraich gràin le lagan!
  Sheall na caileagan an eiric, agus ghabh iad air adhart.
  Agus bho shuas, chaidh plèanaichean ionnsaigh cuideachd air adhart. Agus mar sin bhuail na saighdearan Sòbhieteach gun duilgheadas sam bith.
  Tha na Gearmailtich air fàs cho snog. Agus thàinig piseach air an comas obrachaidh.
  teletanks fo smachd rèidio , air adhart .
  Agus bha seo na dhuilgheadas dha saighdearan Sòbhieteach. Agus rinn na Nadsaidhean a" chùis air an Arm Dearg.
  Ach bha caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu misneachail.
  Thòisich an t-sabaid airson Kamyshin. Seo a-rithist Alenka ann am blàr.
  Agus bhuail i, ach cha do ghèill i.
  Thuirt Alenka le gàire:
  - Ann an cogadh sam bith, tha beatha saighdeir luachmhor!
  Agus mar a thilgeas e grenade le òrdagan rùisgte.
  Is iad sin gaisgich - an clas as àirde ...
  Thug Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Faodar toirt air saighdear Ruiseanach tuiteam mar log beveled, ach gun a chuir air a ghlùinean, agus toirt air crathadh mar chrith-thalmhainn!
  Alla, a" losgadh, agus a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte, dh" èigh i:
  - Mura h-eil thu airson smachd armachd a choimhead, lùbaidh tu do dhruim mar phrìosanach!
  Chuir Maria, a" losgadh air luchd-dùbhlain, a" cur air bhog boomerang murt le a òrdagan lom, a-mach:
  - Tha mòran salachar 'n ar saoghal, 's dìreach prionnsachan tearc ann !
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an luchd-dùbhlain, agus gan gearradh ann an spreadhaidhean, agus an uairsin a" tilgeil grenade le cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Tha teanga fhada aig an neach-poileataigs, ach airson na tha e air a bhualadh a dhèanamh - tha a làmhan goirid!
  Marusya, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' spealadh sìos ìrean saighdearan Gearmailteach agus cèin, vyaknula:
  - Tha am fear-poileataigs luath ri ghealladh, slaodach ri choileanadh, ag iarraidh dèirce, agus maitheanas airson meallta!
  Tha na caileagan math agus a 'sabaid. Ach tha na feachdan gu math neo-ionann. Tòrr sgrios.
  Tha an tanca Gearmailteach "Maus", ged nach eil e gu math sreathach, fhathast a 'tighinn tarsainn air an aghaidh. Agus bidh a ghunnaichean a" beucaich agus a" losgadh. Agus tog an sgrios anns na trainnsichean iongantach.
  Ach bidh caileagan a" losgadh bho ghunnaichean an aghaidh na luchaige. Ged a bhreab na sligean mar phògan. Ach tha na Gearmailtich a 'cumail a' putadh agus a 'putadh.
  Agus bidh iad a 'losgadh gu math ceart.
  Bidh caileagan Komsomol a 'ruith mun cuairt, a' frasadh an sàil rùisgte, agus a 'sguabadh às:
  - Air son glòir dùthaich mhàthar nan naomh !
  Bha Viola, a" losgadh air saighdearan-coise na Gearmailt, a" squeaked:
  - Nuair nach eil gu leòr aig boireannach airson brògan, bidh i a" cur fear air casruisgte!
  Agus nì an nighean gàire agus nochdaidh i a teanga.
  Feumar a ràdh gu bheil gaisgich èibhinn. Agus ma bhuaileas iad iad, buailidh iad gu bàsmhor iad.
  Bidh Viola agus Margarita, cha mhòr rùisgte ann an dìreach panties, a "sabaid, a" toirt projectiles agus a "losgadh gu ceart. Agus chan urrainn dhaibh dìreach stad.
  Tha Margarita, a" squeaking, ag ràdh:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Tha Viola gu làidir a" dearbhadh:
  - Mòr ghlòir gu linn an atharrachaidh !
  Bu chòir a thoirt fa-near gur e nigheanan air leth ionnsaigheach a bh" anns na gaisgich.
  Bidh Veronica cuideachd a" toirt shligean, a" priobadh le sàilean lom, cruinn agus squeals:
  - Glòir do chomunn !
  Is e seo an sealladh sabaid aca. Agus dè cho fiadhaich agus cho fiadhaich sa tha iad a 'sabaid.
  Agus bidh glùinean lom, tana a" priobadh.
  Bidh Tamara cuideachd a 'sabaid. Fhuair i a-mach às an Caucasus a chaidh a ghlacadh leis na Nadsaidhean agus a-rithist anns na h-ìrean. A" sabaid le mothachadh feòil-itheach na fala. A 'sabaid le fìor ionnsaigheachd.
  Bidh Tamara a" tilgeadh grenade le a òrdagan rùisgte, a" reubadh nan Nadsaidhean agus a" magadh:
  - Bidh Co-mhaoineas còmhla rinn!
  Agus a" toirt spreadhadh le deagh amas bhon inneal ...
  Chithear na caileagan a" dèanamh mìorbhailean mòra. Agus tha teine aca a tha a 'bagairt an cruinne-cè a losgadh.
  Veronica, losgadh, a 'seinn:
  Bidh e inntinneach, gun teagamh
  Bheir a h-uile dad san t-saoghal clàr-ama!
  Agus a 'bualadh le a shùilean sapphire.
  Tamara, losgadh, roars:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Bidh Heroes of Rus 'a' cruinneachadh inneal-rabhaidh!
  Agus thug e tionndadh bhon inneal-ghunna. Ghearr i dheth na Krauts agus dh"fhuilig i:
  - 'S e madadh-ruadh a th' ann am boireannach a tha ag iarraidh leòmhann a mharbhadh, ach mar as trice bidh asail air an glacadh na h-asail!
  Thuirt Victoria, a" losgadh agus a" tilgeil air falbh tiodhlac bàis eile le a òrdagan rùisgte:
  - Is e cearc a th" ann am boireannach a tha dèidheil air uighean òir, a" toirt dìreach call don fhear-iomraidh aca!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire. Bidh iad a" sabaid cho ionmholta le cuideam mòr.
  Thug Tamara fa-near nuair a bha i a" losgadh air roinnean cèin:
  - Is e cearc a th" ann am boireannach, chan urrainn dhi ach uighean òir a thoirt don fhear a tha na fhìor shionnach!
  Thuirt Veronica, a" losgadh, agus a" rùsgadh a fiaclan:
  - Bheir fìor shionnach agus ròc ort uighean òir a bhreith!
  Thuirt Margarita, a" losgadh agus a" tilgeil grenades le a casan rùisgte:
  - Cha leòmhan spuirean an t-sionnaich, ach reubaidh i tri chraicionn righ nam beus !
  Thuirt Viola, a" crathadh a fiaclan gu làidir:
  - Am fear nach 'eil 'na shionnach le 'inntinn, cha leòmhan e !
  Thathas a 'faicinn gaisgich le rùintean mòra trodaiche. Agus ma thòisicheas iad.
  Loisg na h-Oiliompaics agus thug iad le casan cumhachdach bogsa slàn de stuth-spreadhaidh agus mar a chuireadh iad air bhog e. Tha tomad nan Nadsaidhean air a reubadh as a chèile, agus beucaidh an nighean bhòidheach:
  - Stiùir an USSR, agus seinn òran do Lucifer! Cuiridh sinn a" chùis air a h-uile duine!
  Ge-tà, cha do dhìochuimhnich Olympias, agus, air losgadh, labhair a-mach:
  - Tha boireannach sionnach comasach air toirt a chreidsinn air duine sam bith gur e leòmhann a th" ann, ga briodadh mar asal sìmplidh!
  Dh" aontaich Margarita, losgadh, le seo:
  - A leòmhann boireann gun ach inntinn sionnach agus grèim madadh-allaidh!
  Thug Seraphim fa-near, a" spealadh luchd-dùbhlain:
  - Cha'n e an leòmhan a bhios a' beucaich, ach an ti a reubas suas mòran de uaine !
  Mhothaich Viola, a" giùlan teine le deagh amas air an nàmhaid, agus ga spealadh:
  - Nuair nach e madadh-ruadh a th" ann am fear-poileataigs, thèid trì craiceann a reubadh bhuaithe agus an cur air a choileir!
  Chuir Bhictòria, a" rùisg a fiaclan agus a" snìomh, agus an uairsin a" tilgeil tiodhlac bàis le feachd marbhtach le a cas-rùisgte, a-mach:
  - Tha asal farsaing aig neach-poilitigs airson suidhe air dà chathair, ach tha farsaingeachd anam aige a-mhàin ann am faclan!
  Bha Olympias, a" gèilleadh don bharaille le a casan rùisgte, fèitheach agus a" spreadhadh tanca an Leòmhann, a" caoineadh:
  - Tha tanca air a tholladh le projectile cridhe uranium, bidh neach-poilitigs a" briseadh troimhe gun chridhe, ach le sporan òir!
  . CAIBIDEIL #9
  Chaidh Kamyshin a thrèigsinn. Agus tràth san Ògmhios 1944, dh'fhosgail an t-sabaid airson Saratov.
  An seo tha na blàran cho gnìomhach. Agus cuideachd nigheanan, mar a bha e an-còmhnaidh, ann am batail. Agus a leithid de ghaisgich ghrinn.
  Bidh Alenka a" sabaid agus a" gearradh sìos luchd-dùbhlain le spreadhaidhean fèin-ghluasadach, agus ìrean slàn.
  Bidh an nighean a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte agus squeals:
  - Tha mo bhuaidh a 'tighinn!
  Agus a-rithist a 'losgadh air an nàmhaid.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh gu ceart agus gu mionaideach. Tha na gunnaichean-inneal aice cho groovy. Agus bidh òrdagan lom a" tilgeil pacaidean spreadhaidh de fheachd mòr. Bidh iad a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile agus a" chaileag a" sreap air mullach a sgamhanan.
  - Airson co-mhaoineas!
  Alla, a" losgadh air an nàmhaid le fìor mhearachd, agus a" spealadh sìos na nàimhdean, a" squeaks:
  - Airson an Fatherland gun chrìoch!
  Agus le òrdagan lom, tha an nighean a-rithist a 'tilgeil grenade. Feumar a ràdh gur e sabaid an t-sabaid.
  Agus an ceann ruadh i fhèin agus anns na h-aon shorts. Agus tha e a 'losgadh cho ceart agus cho ceart, agus tha am Fritz na laighe.
  Bidh Maria cuideachd a 'losgadh gu math ceart. Agus tha i na nighean cho breagha, agus le a òrdagan rùisgte bidh i a" tilgeil pasgan spreadhaidh, a" reubadh an luchd-dùbhlain aice.
  An uairsin tha e a" caoineadh:
  - Riaghladh ìmpireachd an USSR!
  Bidh Marusya cuideachd a" losgadh gu ceart, a" bualadh nàimhdean agus a" rughadh:
  - O'n taiga gu cuantan Bhreatuinn, 'S e ar n-arm a's treise na h-uile !
  Agus tha e cuideachd a 'losgadh le a chas rùisgte.
  An uairsin, cuiridh Matryona teine marbhtach air an nàmhaid. Agus bhuail e le cruinneas ceud sa cheud. Gu nàdarra sàil lom.
  Is iad sin nigheanan Sòbhieteach a tha ag obair, ach chan eil an fheadhainn Gearmailteach fada air dheireadh.
  Cairistìona, Magda, Mairead agus Schella a' sabaid anns a' Panther. An t-inneal, ged nach eil e air leth freagarrach, ach le gunna luath-theine, raon fada, meadhanach sùbailte, agus deagh armachd aghaidh.
  Tha caileagan Gearmailteach casruisgte agus ann am bikini, a dh'aindeoin teas an t-samhraidh, no an àite sin mar thoradh air .. Agus tha iad a 'dèanamh blàr a ghabhas gluasad.
  Seo Cairistìona a' dèanamh peilear... Bidh an t-slige a' bualadh air turaid T-34-76 agus ga tholladh. Stad an tanca Sòbhieteach air a leagail.
  Tha na caileagan a" sgreuchail aig mullach an sgamhanan:
  - Ghabh sinn!
  An uairsin bidh Magda a 'losgadh. Bha bòidhchead le falt òir cuideachd a 'bualadh.
  Seadh, mar sin chaidh an tùr a reubadh dheth aig a" cheithir air fhichead.
  Bidh caileagan tìgear a" gabhail cothrom mu seach a" losgadh. Agus gu math ceart. An seo bhuail iad tanca Sòbhieteach eile.
  Bhuail Mairead an ath rud. Agus bhuail e an gunna fèin-ghluasadach SU-76. Air a bhualadh gu dòigheil. Agus sheinn i:
  - Tha a "Ghearmailt ifrinn againn làidir, bidh i a" dìon an t-saoghail!
  Agus ciamar a sheallas an teanga!
  An uairsin loisg i bho ghunna Shell. Bhuail e an tanca Sobhietach KV-1S. Rinn an nighean obair mhath cuideachd.
  Tha, tha na ceithir gaisgich ann am bikinis a 'sabaid agus chan eil eagal orra ron fhuachd. Às deidh dha na boireannaich tòiseachadh a 'sabaid, chaidh cùisean mòran na b' fheàrr airson an Treas Reich.
  Seo na pìleatan Albina agus Alvina anns na speuran. Tha an dà bhòidhchead ann am bikinis agus casruisgte. Bidh iad a" sabaid air an son fhèin air Focke -Wulfs. Agus is e càr fìor dhona a tha seo.
  Tha Albina, a" losgadh bho ghunnaichean adhair, ag ràdh:
  - Croquet gnìomhach! Na gabh aithreachas airson an fhacail!
  Agus mar a dhùisgeas e le gàire deàlrach! Agus loisgidh e sìos dà itealan Sòbhieteach aig an aon àm.
  Gheàrr Alvina sìos trì cuideachd le canain adhair agus rinn i crathadh:
  - Bithidh m' ionns- aidh marbhtach agus doilleir !
  An uairsin rùisg an nighean a fiaclan agus sheall i na fiaclan aice! Tha i na seun fhèin, agus làn seun iongantach.
  Bidh Albina a" gearradh plèana eile Yak-9 agus a" squeaks:
  - Carson a tha feum againn air pìleatan Sòbhieteach?
  Bidh Alvina a" losgadh sìos LAGG-5 agus ag ràdh le misneachd:
  - Gus am faigh sinn na Gearmailtich air cunntasan!
  Càraid nighean iongantach. Mar a thòisich iad air duaisean a chruinneachadh dhaibh fhèin. Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an-aghaidh a leithid de bhòidhchead. Bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean agus a' giùlan am fiaclan.
  Agus is e am prìomh dhìomhaireachd gum feum nigheanan a bhith casruisgte agus ann am bikini anns an fhuachd. An uairsin thig na bilean.
  Agus na gabh aodach a-riamh. Crith do bhroilleach rùisgte, agus bidh an-còmhnaidh àrd-spèis ort!
  Gheàrr Albina sìos itealan eile bhon Arm Dearg agus sheinn i:
  - Ann an àirde mòr agus fìor-ghlanachd!
  Agus dh" amhairc i, a" leum suas, agus a" spìonadh a casan rùisgte, a" beucaich:
  - Ann an tonn na mara agus teine borb! Agus ann an teine feargach agus feargach!
  Agus a-rithist bidh an nighean a 'losgadh sìos an itealan le dòigh-obrach shunndach.
  Agus an uairsin bidh Alvina a 'toirt ionnsaigh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh timcheall air an oisean, a 'giùlan fhiaclan agus a' squeaks:
  - Bidh mi nam shàr churaidh na cruinne!
  Agus a-rithist tha an càr a bhuail an nighean a 'tuiteam. Tha, tha an t-Arm Dearg ga fhaighinn gu math dona.
  Agus tha Albina a" beucaich le eacstais fhiadhaich:
  - Tha mi a-nis na neach-cuiridh, chan e pìleat!
  A" losgadh sìos itealan Sòbhieteach eile agus a" sgàineadh:
  - Bidh mi a" lùbadh thairis air an t-sealladh agus tha na h-urchraichean a "ruith a dh" ionnsaigh an targaid, tha aon dòigh-obrach eile romhainn!
  Bidh an gaisgeach ag obair gu math ionnsaigheach.
  An seo tha an dithis nighean a" toirt ionnsaigh air targaidean talmhainn. Bidh Albina a" bualadh air na trithead "s a ceithir agus a" squeals:
  - Bidh seo an deireadh!
  Bidh Alvina a" bualadh air an SU-76 agus a" feadaireachd:
  - Gus an sgriosar gu tur!
  Agus mar a chrathadh e a chas-rùisgte!
  Tha na caileagan a 'sabaid an seo, agus bho thaobh an USSR, tha na caileagan cuideachd a' sabaid, a 'feuchainn ri Guryev a dhìon, far a bheil na saighdearan Nadsaidheach cuideachd a' putadh, mar mhòr-chuid de sgorpion.
  Bha Alenka a' sabaid airson Guryev, a bha fo stoirm leis na Nadsaidhean. Thilg a" bhòidhchead eu-dòchasach grenade le a òrdagan rùisgte agus chir i:
  - Glòir do Rus 's ar pàrtaidh gràdhach!
  An uairsin chuir Natasha grenade air bhog le a òrdagan rùisgte agus rinn i sgiort:
  - Bidh sinn a" dìon na h-ìghne casruisgte!
  Às deidh sin, chuir Anyuta cuideachd tiodhlac bàis le òrdagan a cas-rùisgte, agus shearg i :
  - Bidh e na bhuille iongantach!
  Ghabh an gruagach Augustine agus chuir e gu bàs tiodhlacadh le a ball rùisgte ìosal agus dh'fhalaich e:
  - A" comharrachadh an radar a-steach don adhar!
  Agus an uairsin thug Maria òr-bhuidhe bàs dha na Nadsaidhean le a casan rùisgte.
  Agus sheinn i:
  - Ann am Madagascar, anns an fhàsach agus an Sahara! Air a bhith anns a h-uile àite, an saoghal fhaicinn !
  Agus an uairsin tilgidh Marusya dòrlach de bhuinn rùisgte de a casan agus a" seinn:
  - Ann am Fionnlainn, sa Ghrèig, agus ann an Astràilia, san t-Suain, innsidh iad dhut nach eil nigheanan nas bòidhche ann!
  Seadh, rinn na sia nigheanan sabaid glè mhath. Ach ghabh na Krauts fhathast ri Kursk ...
  Chan e, chan urrainn dhut seasamh an aghaidh feachdan adhartach mar sin. Bidh na faisisteach a" cumail riutha fhèin agus ris an t-slat.
  Agus dè tha ullachadh nan uilebheistean a" ciallachadh?
  Bha Adolf Hitler dìreach craicte: a 'faireachdainn mar fhìor despot, dha bheil a h-uile duine a' gèilleadh agus a 'crith. Tha, ma tha thu ag iarraidh soirbheachas Stalin, feumaidh tu a bhith mar Stalin, gun truas agus iarraidh air daoine eile agus thu fhèin (seo dìreach mar a bha Iosif Vissarionovich a 'smaoineachadh san t-sreath seo!). A-nis tha an meirge math agus tòisichidh an càr a" gluasad. San fharsaingeachd, tha buannachd mhòr aig a 'Ghearmailt, a' gabhail a-steach na saidealan, thairis air an USSR anns an uiread de uidheamachd gnìomhachais, ann an sgioba-obrach sgileil agus anns an àireamh de innleadairean aig gach ìre. Tha seo na fhìrinn, ach chan eil cinneasachadh armachd fhathast suas ri par! Bha a' Ghearmailt air dheireadh air an USSR tron chogadh, a dh'aindeoin a h-uile sgrios anns an Ruis. Agus dè bho? Gu dearbh, air sgàth cuid de bhreugan a bha a 'riaghladh ann an diofar roinnean, agus gu h-àraidh ann an gnìomhachas an airm. A bharrachd air an sin, bha àite àicheil air a chluich le dìth stuthan amh, a bharrachd air a bhith a 'toirt tuairmse air comas an nàmhaid. Gu sònraichte, ann an 1940, bha riochdachadh armachd anns a 'Ghearmailt nas ìsle na ann an 1939 (ma tha sinn a' cunntadh a 'chrann, a' gabhail a-steach armachd), agus seo a dh'aindeoin gu robh an cogadh mar-thà a 'dol air adhart, agus ghabh an Treas Reich smachd air. sgìrean mòra le stòrasan mòra de chomas cinneasachaidh. Uill, dè as urrainn dhuinn a ràdh mu sgilean eagrachaidh Hitler? Chan eil cus, an uairsin chaidh e a-mach, ann an raon gnìomhachas an airm.
  Thuirt am Führer ann an òraid fhada:
  - A thaobh sùil air itealain, tha cumhachdan èiginn air an toirt do Sauer . Cumaidh e sùil gheur air na tha de dh" uidheamachd air a dhèanamh, agus, gun a bhith cho cudromach, air càileachd. A bharrachd air an sin, tha mòran de do charaidean Goering, eadhon ged a bha iad uaireigin nan deagh aces, nach eil comasach air obair a stiùireadh. Chan eil a h-uile saighdear math cuideachd na sheanalair air leth, agus mar sin an àite Eric a tha crochte, bidh an raon teignigeach air a stiùireadh le neach bho luchd-tionnsgain proifeasanta a bhios comasach air na feachdan itealain ath-leasachadh agus ath-uidheamachadh. Às deidh na h-uile, chan eil Breatainn a 'cadal, tha i a' meudachadh an dà chuid meud agus càileachd a feachdan armaichte, agus gu sònraichte itealain. Feumaidh sinn a bhith air thoiseach air an nàmhaid le dà cheann, le dusan ceum, air neo caillidh sinn gu tur uachdranas air an nàmhaid. Agus mar sin, tha feum air ceumannan càileachd.
  Chuir Goering gearan an aghaidh:
  - Mo charaidean, daoine dearbhte a tha air an èifeachdas sabaid agus am proifeiseantachd a dhearbhadh.
  Dh"fhàs an deachdaire demoniac feargach:
  - No theagamh gu'n do dhìochuimhnich mi, nad bheachd-sa, cò a chaill am blàr airson Breatainn? No cò a dh"fhàillig am plana ceithir-bliadhna airson leasachadh na h-eaconamaidh nàiseanta. No a bheil thu cuideachd airson a bhith air do chuipeadh, agus eadhon gu poblach. Mar sin dùin do bheul agus cùm sàmhach gus an cuir iad bacadh ort!
  Bha goering eadhon a" crùbadh sìos ann an eagal. Gu mì-fhortanach, chan eil am Fuhrer gu bhith air a mhealladh. An uairsin chualas am fuaim a-rithist, agus chaidh jet ME-262 eile a-mach dhan iarmailt. Bha an càr mòr agus bha dà einnsean ann. Tha na sgiathan beagan air an sguabadh, tha an trodaiche fhèin a 'coimhead gu math bagarrach. Tha na feartan astair aige, airson 1941, sa chumantas math, agus eadhon nas àirde na ìrean cruinne. Fìor, chan eil an inneal fhèin fhathast gu tur earbsach agus feumar debugging. Tha an deachdaire faisisteach, ge-tà, air feartan luchd-sabaid ùra, nas adhartaiche a thoirt seachad mu thràth ... Tha ME-262 a" cuideam barrachd air sia tonna, rud a tha na sheòrsa de cus cuideim. Feumaidh jet sabaid a bhith beag, saor agus sùbailte. A thaobh seo, dh'fhaodadh an ME-163 a bhith gu math math, ach tha an einnsean rocaid aige ro èigneachail agus chan eil e ag obair ach airson sia mionaidean (no an àite sin, bidh e fhathast ag obair!), A tha a 'ciallachadh nach eil an raon ach ann an radius de cheud cilemeatair . Mar bhomair ann an stoidhle blitz no trodaiche còmhdaich airson stailcean armada an aghaidh Shasainn, gu dearbh, chan eil e math.
  Ach faodaidh an ME-262 tunna de bhomaichean a ghiùlan, is e sin, cho mòr ris an itealan aghaidh Pe-2 Sòbhieteach. Is e sin, fuasgladh sàr-mhath airson an dà chuid sguabadh sabaid agus airson saighdearan taice. Ach, carson nach cruthaich thu trodaiche ann an stoidhle Comet ME-163, ach às aonais einnsean rocaid, ach le einnsean turbojet? Dh" fheuch iad ris a" Comet a leasachadh agus bha e coltach gun tug iad an ùine itealaich gu 15 mionaidean (is e seo raon suas ri 300 cilemeatair), rud a tha sa chumantas iomchaidh airson Blàr Bhreatainn. Gheibh thu Lunnainn fhathast à Normandy... Ged nach eil a h-uile càil cho follaiseach, feumaidh tu cuideachd bomadh agus a dhol air ais, agus cha robh còig mionaidean deug ann am modh cho èignichte. Anns an àm ri teachd, chaidh luchd-sabaid rocaid is jet aithneachadh mar chrìoch marbh ann an itealain. Ach tha dealbhadh an "Comet" glè inntinneach, airson cho beag 'sa tha e agus cho aotrom, a tha a' ciallachadh saor agus furasta a ghluasad.
  A bharrachd air an sin, tha luchd-sabaid gu math gealltanach ann fhathast le cuideam 800 cileagram san fharsaingeachd, leithid gliders as urrainn dhaibh a chleachdadh ann am batail adhair. Fìor, mar thoradh air an raon ghoirid, chan urrainnear tursan-adhair orra a shabaid ach ann am batail dìon, no an lìbhrigeadh gu Lunnainn air ... Còmhdhail, agus an uairsin air ais gu na pìleatan. Seo far am feum thu smaoineachadh. Ann am fìor eachdraidh, cha robh tìde aig na gliders cogadh a dhèanamh, agus airson adhbhar air choireigin, cha robh na seanalairean itealain Sobhietach deònach am beachd seo fheuchainn ann an Korea. San fharsaingeachd, chan eil e brònach, ach aig àm Cogadh Korea, b "e pìleat Ameireaganach a" chiad fhear a dh" fhosgail cunntas mu bhuannachdan. Mar sin cha bu chòir dì-meas a dhèanamh air na Yankees.
  Às deidh don itealan crìochnachadh, leum nighean òg bàn a-mach às a" choileach agus ruith i aig làn astar chun Fuhrer.
  Leis an Nadsaidheach àireamh a h-aon aige, leudaich e a làmh thuice airson pòg. An rud a tha math nuair a tha gaol aig nigheanan ort, agus gu bheil am Fuhrer, tha e coltach, air a iodhalachadh leis na Gearmailtich gu lèir, no an àite, cha mhòr a h-uile duine ach a-mhàin beagan phrìosanaich de champaichean cruinneachaidh. Thuirt am pìleat le dealas:
  - Is e dìreach plèana fìor mhath a th" ann, tha astar agus cumhachd cho mòr aige. Reubaidh sinn a h-uile cuilean mar pad teasachaidh bho neach-ionaid!
  Dh" aontaich am Fuhrer spionnadh na h-ìghne:
  - Gu dearbh, bidh sinn ga bhriseadh, ach ... Debugging bu chòir an inneal a dhèanamh aig astar nas luaithe, agus tha seo gu sònraichte a 'buntainn ri motaran. An seo, gu dearbh, bidh feum air ceumannan radaigeach gus an leasachadh, ach ma chuidicheas an dealbhaiche stiùiridh!
  Bha a h-uile duine ag èigheach ann an sèist:
  - Glòir don Fuhrer mòr! Gun cuidich Providence sinn!
  Thòisich laoidh an Treas Reich a" cluich agus ghluais colbh de luchd-sabaid òga bho Òigridh Hitler air adhart . Chaidh balaich bho ceithir deug gu seachd bliadhna deug a dh'aois fon druma ann an cruthachadh sònraichte. Agus an uairsin bha an rud as inntinniche: nigheanan deugairean bho aonadh boireannaich na Gearmailt a 'caismeachd. Bha iad ann an sgiortaichean goirid, bha casan lom, lom de na bòidhchead a 'tarraing sùilean dhaoine. Dh'fheuch na caileagan ri an casan a thogail nas àirde, ach aig an aon àm tharraing iad an òrdag, chuir iad an t-seal gu cùramach. Sealladh èibhinn de bhòidhchead le figearan iongantach ... Fìor, bha na h-aghaidhean eadar-dhealaichte, agus bha cuid de na boireannaich òga faisisteach rudeigin mì-mhodhail, cha mhòr fireann, agus fiù 's bha iad gan toinneamh. Gu sònraichte nuair a thug iad na sùilean aca còmhla.
  Thug Esthete Adolf fa-near:
  - Tha e riatanach gum faigh balaich is nigheanan trèanadh corporra nas motha. Agus tha fios agam gu bheil tòrr ga dhèanamh an turas seo, gu sònraichte ann an Jungvolk , ach is e an rud a tha a dhìth in-ghabhaltas agus gabhail ri dòighean Spartan. Gu dearbh, a bharrachd air a bhith a 'brosnachadh goid ... Bu chòir dha na fir is na boireannaich òga againn fàs suas mar dhaoine còir agus aig an aon àm neo-thruacanta.
  Stad an t-Àrd-cheannard. Bha na seanalairean sàmhach, is dòcha gu robh eagal orra cur an aghaidh, ach cha robh iad airson dearbhadh dè a bha follaiseach. Lean am Fuhrer air:
  - Chan e fealla-dhà a th" ann an cogadh, ach feumaidh neo-thruaillidheachd a thaobh nàimhdean a bhith air a chur còmhla ri taic dha chèile agus mothachadh air bràithreachas do chompanaich. Is e seo a dh'fheumas sinn a chuir an sàs anns a h-uile duine ... Tha an sàr-fhear ùr gun tròcair do dhaoine eile, ach gu ìre nas motha feumaidh e a bhith neo-thròcaireach dha fhèin. Oir feumaidh an ìochdranachd an toiseach a bhith air a chuir às nad anam, agus an uairsin èiridh an corp lag, daonna!
  Stad eile ... Thuig na seanailearan agus na dealbhadairean gu h-obann agus thòisich iad a 'moladh gu làidir. Bha coltas gu robh am Fuhrer toilichte:
  - Tha e mar-thà nas fheàrr, ach a-nis bu mhath leam aithris air sabaid adhair fhaicinn. A leithid de rud uamhasach agus sgriosail ...
  Dh'fhaighnich Heinkel gu sgiobalta:
  - Le armachd beò no sligean, mo Fuhrer?
  Chrath na Nadsaidhean àireamh a h-aon.
  - Gu dearbh, le feadhainn sabaid. A bharrachd air an sin, bu mhath leam beachdachadh air obrachadh an inneal ejection. Às deidh na h-uile, tha thu ag obair air ... - Chrath am Fuhrer a dhòrn. - Cuin, mu dheireadh, a bhios e deiseil agus air a chuir a-steach gu mòr-chinneasachadh. Às deidh na h-uile, tha pìleat eòlach na phìleat eòlach a dh'fheumas a bhith air a dhìon airson blàran san àm ri teachd!
  Ach a dh" aindeoin sin cho-dhùin am Fuhrer-terminator sgeama nas ùire den inneal ejection a shealltainn dha na dealbhadairean. Bu chòir gum biodh an siostam seo nas duilghe, nas sìmplidh agus nas aotrom. Gu bheil an squib saor agus mar-thà air a mhaighstireachd le gnìomhachas na Gearmailt gu math freagarrach airson an adhbhair seo.
  B" fheudar dhomh an diagram a tharraing air an t-slighe, ach b" e neach-ealain fìor mhath a bh" ann an Hitler, agus tharraing e gu soilleir, gu sgiobalta, loidhnichean nan diagraman agus na h-oidhirpean eadhon agus soilleir às aonais riaghladairean agus combaist. Bha na terminator-popadanets den bheachd gu robh e neònach, gu dearbh, gun robh na Gearmailtich, san fharsaingeachd, le ideòlas cho làidir agus gu ìre adhartach mar Sòisealachd Nàiseanta agus siostam totalitarian, a "leigeil às a" chogadh dha na Ruiseanaich. Is dòcha gu bheil seo air sgàth gu robh na saighdearan Ruiseanach nas làidire agus nas seasmhaiche na an fheadhainn Gearmailteach agus dh'ionnsaich iad sabaid nas luaithe.
  San fharsaingeachd, ma choimheadas tu air cùrsa a" chogaidh gu h-iomlan, tha, dh" ionnsaich na Ruiseanaich, no an àite armachd nan Sòbhieteach, sabaid, agus dhìochuimhnich na Gearmailtich, mar gum biodh, ciamar ... Rinn an àithne aca co-dhùnaidhean aig an ìre de luchd-ciad ìre, agus is dòcha eadhon nas ìsle ma tha eòlas aig a" chiad ìre ann a bhith a "dèanamh gnìomhachd armachd ann an ro-innleachdan fìor-ùine . Agus uaireannan gu bheil clann de shia bliadhna a dh'aois mar-thà cho sgiobalta air thoiseach air feachdan brìgheil, chan eil e na pheacadh dhaibh fhèin agus do Zhukov agus Mainstein ionnsachadh. Ach, tha cuid de luchd-rannsachaidh a 'beachdachadh air an dà chuid Zhukov agus Mainstein meadhanach. Tha contrarrachdan ann cuideachd a thaobh an àireamh de uidheamachd, gu sònraichte a chaidh a ghlacadh, Frangach. Bha cuimhne Hitler (cuimhne mhath, gu h-àraid nuair a bha e fhathast fallain!), a 'moladh gun robh 3600 tancaichean air an glacadh bho na Frangaich, figear fìor dhrùidhteach ... Bha cuid de mhodail, leithid an SiS -35, na b' fheàrr na an T- 34 'nan armachd, ged nach ann a mhàin an armachd aghaidh . Mar sin faodar an tanca seo a thoirt a-mach cuideachd ann am factaraidhean Frangach, ach a-mhàin le bhith a" cur baraille fada 75-millimeter an àite an armachd 47-millimeter . Gu dearbh, is dòcha nach bi seo gu leòr. Tha Breatainn agus na Stàitean Aonaichte san fharsaingeachd air a bhith a" cur luach gu mòr air armachd anns na tancaichean aca. An seo, mar eisimpleir, bha àite glèidhte aig an dà fhichead tunna Churchill de 152 - millimeters an aghaidh 120 - airson an tanca trom IS-2.
  Thuirt am Fuhrer rudeigin eile ris na dealbhadairean:
  - Tha tunailean gaoithe gu leòr againn, mar sin coimhead airson modail nas fheàrr den itealan agus cruthaich foirmean sgiobalta, gun a bhith ga thoirt gu deuchainnean daor, far am bi na h-acairean as fheàrr againn a" bàsachadh cuideachd. Mar eisimpleir, tha modail itealain sgiath itealaich gu math èifeachdach, gu sònraichte ma dh" fhaodadh an tighead agus an ceàrn claonadh atharrachadh. Thug mi an dealbh dhut mu thràth, agus mar sin bu chòir gum biodh an earball deiseil. Bidh an astar measta aige suas ri 1100 cilemeatair san uair eadhon le einnsean Yumo . Mar sin rachaibh air adhart, ach na bi leisg!
  An dèidh seo bha lòn anns an èadhar fosgailte, chuir na caileagan seirbheiseach bùird agus cathraichean air dòigh. Bòidheach ... Ach dè an seòrsa ath-leasachaidhean ann an Sòisealachd Nàiseanta ri dhèanamh? A leithid gus an àireamh de nàimhdean a lughdachadh agus caraidean a dhèanamh. An seo, mar eisimpleir, na àrdaich rèis na Gearmailt aig a h-uile tionndadh agus faodaidh eadhon stad a chuir air daoine a roinn ann an clasaichean. Ach, gu foirmeil, chan eil sgaradh dhùthchannan gu ìre nas ìsle agus Aryan fhathast air a dhèanamh laghail. Bidh seo a" sìmpleachadh rudan.
  Shuidh caileag bhòidheach à measg nan searbhantan sìos dhan Fhuhrer agus chuir i a làmh air a glùin rùisgte. Coed:
  - A bheil thu a 'smaoineachadh air rudeigin, mo Fuhrer?
  Thàinig an deachdaire Nadsaidheach agus aig an aon àm cluicheadair brìgheil suas. Mhothaich e nach robh e fhathast air crìoch a chuir air brot glasraich agus salad mheasan. Phòg am Fuhrer an nighean air a bilean, a" faireachdainn a h-àlainn òg, milis agus thuirt i:
  - Thèid thu sa chàr còmhla rium. Agus gheibh thu uile gu obair, tha an ùine airson ithe seachad.
  Agus a-rithist gèaraichean na stàite, chan ann gu tur, ge-tà, thòisich uidheamachd le deagh ola a "snìomh. Air an t-slighe air ais, rinn am Fuhrer gaol air a 'bhòidhchead, agus eadhon a' faighneachd cò às a fhuair e uiread de lùth agus neart. Às deidh na h-uile, thuirt iad gu robh am Fuhrer neo-chomasach agus, san fharsaingeachd, a rèir coltais ciorramach, a bha air a bhith tinn le sifilis (breug) agus air a spìonadh (mar as trice ficsean!).
  Ach, chan eil a h-uile càil a 'dol gu rèidh air 22 Ògmhios, 1944; tha an cogadh leis an USSR air a bhith a 'dol air adhart airson trì bliadhna. Ach chan eil buaidh ann an sealladh, agus tha Saratov fhathast a 'cumail air. Dh'òrdaich Stalin am baile-mòr seo a dhìon aig cosgais sam bith.
  A dh'aindeoin a h-uile call, tha toradh uidheamachd armachd gu math àrd. Bha na tancaichean ùra IS-2 gu math èifeachdach. Fiù 's gun a bhith a' briseadh tro charbadan Gearmailteach fa leth air an aghaidh, chuir iad a-mach à gnìomh iad bho astar meadhanach fada.
  Mar sin bha ùine gu math cruaidh aig na Nadsaidhean. Ach bha buannachd mhòr aca. Bha grunn itealain jet ME-262 a" sabaid anns na speuran mu thràth. Agus tha e na fhìor neach-dùbhlain.
  Ach bha an TA-152, ge-tà, na sheòrsa de bhuill-airm iongantach.
  Aig an aon àm, chùm Stalin coinneamh ceangail air an treas ceann-bliadhna bho thòisich a 'chogadh agus thòisich e a' faighneachd do stiùirichean an airm dè a bha iad a 'smaoineachadh agus mar a leasaicheadh an suidheachadh air an aghaidh.
  Mhol Zhukov don stiùiriche:
  - Ma tha sinn dìreach gar dìon fhèin agus a" sabaid bho bhagairtean, bidh sinn gun teagamh a" call. Feumaidh sinn ionnsaigh a thoirt!
  Chrath Stalin gu làidir:
  - Aontaich! Ach càite!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Gus an do ghèill Leningrad, bu chòir a leigeil ma sgaoil!
  Marshal Vasilevsky aontachadh:
  - Tha, tha mi a 'smaoineachadh gur e seo an roghainn as fheàrr!
  Chrath Stalin a ghuailnean agus thuirt e:
  - Ma bhuaileas sinn Tikhvin a-rithist, bidh iad a 'feitheamh rinn an sin, agus thèid sinn an sàs ann an ribe!
  Chrath Marshal Zhukov aonta:
  - Tha sin ceart a charaid Stalin! Ach tha mi a 'moladh gum bu chòir na saighdearan Fionnlannach ann am Petrozavodsk a bhith air am bualadh. Chan eil iad cho làidir agus is urrainn dhuinn iongnadh a dhèanamh air an nàmhaid!
  Fhreagair Stalin le gàire:
  - Gu loidsigeach Comrade Zhukov. Mar sin ceum air adhart gu Petrozavodsk. Agus thoir dhuinn buaidh!
  Às deidh na faclan seo, chaidh grunn nigheanan ann an sgiortaichean geal goirid agus casan lom a-steach. Thug iad leotha botail fìon dearg agus glainneachan de cheapairean agus caviar dubh. Ghabh Stalin a leithid de cheapaire agus nigh e sìos, thuirt e:
  - Mar sin leig leinn òl gus dèanamh cinnteach gu bheil na comasan againn an-còmhnaidh aig an aon àm ri ar feumalachdan.
  Thuirt Voznesensky:
  - Tha càileachd armachd nan tancaichean againn gu math ìosal. Agus tha mi a 'moladh an IS-2 agus T-34-85 a dhèanamh nas aotroime, nas luaithe agus nas fhasa a ghluasad le bhith a' lùghdachadh an armachd. Bheir seo sàbhalaidhean dhuinn ann am meatailt, agus nì e na h-innealan sin nas practaigeach.
  Chrath Stalin a ghuailnean agus thuirt e:
  - 'S dòcha ... Ach chan eil mi a' toirt taic dha tancaichean a dhèanamh a-mach à plywood!
  Thuirt Voznesensky le sealladh trom:
  - Ach is dòcha gur e deagh bheachd a th" ann cuid de na tancaichean a dhèanamh cha mhòr gu tur a-mach à fiodh. Faodaidh tu sgrùdadh a dhèanamh air mar a choimheadas e ann an cleachdadh!
  Chrath Zhukov le aonta agus thòisich e ann an òraid:
  - Faodar trithead "s a ceithir a dhèanamh nas aotroime, tha iad fhathast ro chugallach agus dh" fhaodadh àrdachadh ann an luaths agus gluasad a chuir ris na tha iad beò. A bharrachd air an sin, tha am bogsa gèar air fàs nas fheàrr agus tha seo a "dèanamh dìoladh airson an lughdachadh ann an ergonomics bhon àrdachadh ann an cuideam. Ach tha càileachd ìosal stàilinn, 90 millimeters an aghaidh gunnaichean cumhachdach Gearmailteach, a" tionndadh gu bhith na rud sam bith. A bharrachd air an sin, tha na Gearmailtich a 'toirt air falbh am Panther sìmplidh agus T-4 bho riochdachadh, agus anns an Treas Reich, a bharrachd air tancaichean taisbeanaidh, cha bhi ach an Panther-2 le canan 88-mm gu bhith sreathach. Agus chan eil na tancaichean againn a 'tarraing na aghaidh bho astar fada. Agus nas motha tha e riatanach an astar aca a mheudachadh!
  Chrath Stalin:
  - Cuir a-mach pàirt den T-34-85 agus IS-2 le dìreach dìon gun bullet, agus an uairsin thoir sùil agus lorg mar a bheir seo buaidh air an èifeachdas sabaid aca. Agus bu chòir obair air an SU-100 a luathachadh. Is dòcha gun trèig sinn trithead "s a ceithir agus IS-2 airson a" ghunna fèin-ghluasadach seo a-mhàin.
  Thuirt Marshal Vasilevsky:
  - Is e beachd inntinneach a tha seo. Ach faodaidh an SU-100 nàimhdean a bhualadh air bòrd dìreach le bhith a" tionndadh gu tur ...
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Dèan e nas giorra gus an urrainn dha tilgeil agus tionndadh nas luaithe ... Agus is fheàrr sgàil-dhealbh nas ìsle. Ach feumaidh sinn an gunna fèin-ghluasadach seo mar èadhar!
  Dh'fhaighnich Zhukov:
  - Do Mhòrachd.... Tha Saratov fhathast a 'cumail a-mach, ach bidh e a' tuiteam a dh'aithghearr. Bhiodh e riatanach plana a leasachadh airson falmhachadh Kuibyshev de na chaidh a thoirt à Moscow. Dè do bheachd gu pearsanta?
  Fhreagair Stalin gu cruaidh:
  - Ann an Sverdlovsk, a rèir choltais, feumaidh tu falmhachadh. Ach tha e comasach fhathast a bhith ag obair ann am Moscow. Tha baile mòr fon talamh againn an seo. Tha sinn dha-rìribh comasach air cumail suas ris.
  Bha Vasilevsky a 'caoidh:
  - feumar Moscow a chumail aig cosgais sam bith, dìreach mar Saratov!
  Stalin òrdachadh:
  - Cuir an aghaidh na Gearmailtich anns a" bheàrn eadar an Don agus an Volga. Feumaidh sinn na feachdan a chuir air falbh. Cùm Saratov aig cosgais sam bith, chun an tuiteam mu dheireadh de fhuil. Cleachd a h-uile dòigh, eadhon kamikaze.
  Dhearbh Zhukov:
  - Mar sin biodh e, fear math!
  Thionndaidh Stalin gu Yakovlev:
  - Uill, a dhealbhadair, a bheil beachdan sam bith agad?
  Fhreagair Leas-Choimiseanair an t-Sluaigh le osna:
  - Bhiodh e riatanach itealain jet a chruthachadh, ach chan eil seo fìor fhathast. Agus feumaidh Yak-3 duralumin àrd-inbhe, rud nach eil againn!
  Chrath Stalin.
  - Tha fios agam! Bu chòir gum biodh Yak-9 anns na h-ìrean againn. Agus bu chòir a leigeil ma sgaoil cho mòr 'sa ghabhas! Agus àrdachadh cinneasachadh luchd-sabaid.
  Thug Yakovlev fa-near:
  - Tha an Gearmailteach TA-152 an dà chuid na phlèana ionnsaigh, na bhomair aghaidh, agus na neach-sabaid. Bhiodh e math dhuinn inneal ìre ioma-adhbhar coltach ri seo a chruthachadh!
  Thug Stalin taic don dealbhaiche:
  - Is e deagh bheachd a tha seo Comrade Yakovlev! Mar eisimpleir, faodar LAGG-7, ma thèid a leasachadh beagan, a thionndadh gu bhith na mheasgachadh de gach cuid itealan ionnsaigh agus trodaiche aghaidh!
  Dhearbh Yakovlev gu furasta:
  - Tha Comrade Stalin comasach ... ach bheir e ùine. Tha, agus faodaidh am plèana a bhith daor.
  Chàin an t-Àrd-cheannard a dhòrn gu feargach air a" bhòrd agus rinn e gàire:
  - Dèan e nas saoire! Agus san fharsaingeachd, dè as urrainn dhut prothaideachadh air a 'chuspair seo? Feumaidh sinn itealan uile-choitcheann gus am fear seo a thoirt gu buil. Agus is dòcha gur e seo an t-slighe a-mach.
  Thuirt Yakovlev:
  - Tha IL-2 gu math sìmplidh a thoirt gu buil agus chaidh an dealbhadh aige obrachadh a-mach. Cho fad 's nach toir thu dheth e. Is e itealan gu math seasmhach a th" ann, ged a tha na feartan itealaich aige seann-fhasanta aig an àm seo. Ach chan eil olc gun mhaith. Tha sinn math air carbadan nàmhaid a bhomadh.
  Thug Zhdanov fa-near gu feargach:
  - Bu chòir gum biodh an itealan againn nas làidire anns a 'char as lugha!
  Chrath Yakovlev.
  - Feumaidh! Ach gu ruige seo, is e na pìleatan againn an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal: Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova!
  Chrath Stalin aonta.
  - Chan eil co-ionann aig na caileagan sin agus, airson an ath itealan nàmhaid còig air fhichead, bidh mi a" sònrachadh dhaibh rionnag eile de ghaisgeach an USSR!
  Mhol Zhukov gu deònach:
  - Airson seo bu chòir dhut òl!
  Sheinn Beria le tlachd:
  - Bidh sinn, a 'cuimhneachadh air a h-uile càil, bheir eachdraidh breith,
  Thig tionndadh na cùirte aice...
  Mar bho chrann gu buill-airm atamach,
  Stiùir e an dùthaich le misneachd air adhart!
  Fhad 'sa bha buill na comhairle armailteach a' toirt seachad, bha na caileagan a 'sabaid.
  Agus le cuideachadh bho òrdagan rùisgte, bidh iad a" leagail nan Nadsaidhean agus a" dèanamh euchdan, na bòidhchead cas-rùisgte sin.
  Agus bidh iad a" seinn:
  Tha sinn a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  . CAIBIDEIL #10
  Ro dheireadh an Ògmhios, gheàrr na Gearmailtich dheth Saratov, agus air 1 Iuchar, 1944, chaidh an Sturmmaus iongantach a chleachdadh airson a 'chiad uair . Chuir an inneal seo le boma rocaid 650-millimeter air bhog feachd marbhtach de rocaidean a bha a" sgaradh nàbachdan gu lèir.
  Cha robh càil air na caileagan a bha a' draibheadh an càr seo ach am panties agus bha iad a' leigeil ma sgaoil tiodhlacan bàis uabhasach millteach.
  Bha panties ann an dearg, dubh is geal air na caileagan cas-rùisgte. Agus thug iad leo tiodhlacan bàsmhor.
  Chrath Faina, a dh"àithn dhaibh, cnapan sgàrlaid a broilleach agus sheinn i:
  - Glòir do linn ridirean na croise !
  Ruigidh sinn deireadh na cruinne!
  Agus dh"èigh na gaisgich is leum iad.
  Thuirt fear dhiubh, Mairead:
  - Tha Dia uile-chumhachdach leinn !
  Dh" aontaich Faina le seo:
  - Gu dearbh! Agus bidh an Treas Reich gu cinnteach a" buannachadh!
  Stamp an nighean a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach!
  Mar sin loisg na gaisgich agus chrom iad agus chrom iad len casan rùisgte. Saighdearan den chlas as àirde.
  Bidh Irma cuideachd a" lìbhrigeadh projectile an seo tro dhràibhear fèin-ghluasadach agus roars:
  - Tha buaidh mhòr a 'feitheamh oirnn!
  Tha na caileagan, gu dearbh, am measg an fheadhainn nach toir seachad gu bràth. Agus bidh iad a 'briseadh nan dreuchdan Sòbhieteach le dealas air leth.
  Tha Albina agus Alvina aig an ìre as fheàrr, mar a bha iad an-còmhnaidh, agus tha iad a" nochdadh an tàlant ionnsaigheach. Is e nigheanan a th" annta, canaidh sinn: super!
  Tha Albina, a" leagail càr Sòbhieteach le òrdagan rùisgte, ag ràdh:
  - Tha sàr nighean agam!
  Bidh Alvina, a" leagail targaid eile le a sàil rùisgte, a" leum suas agus, a" cluich leis na fèithean bhoilg aice, ag èigheach:
  - Tha mi nam ghaisgeach cho mòr is gun do mharbh mi a h-uile dad gu teann!
  Sin mar a dhealaich na gaisgich.
  Cho-dhùin Gerda, còmhla ri Charlotte, deuchainn a dhèanamh air ùr-nodha Gearmailteach eile.
  Gu ruige seo, chan fhaod ach na gunnaichean fèin-ghluasaid E-25 nochdadh, ann an àireamh gu math mòr - tha e gu math sìmplidh a dhèanamh agus saor. Ged a tha am modail seo mar aon den chiad fheadhainn. An seo tha dithis nighean ann am bikinis. Tha an càr nas lugha na aon mheatair gu leth nas ìsle agus mar thoradh air an sin tha e air a dhìon cho math agus armachd le cuideam an ìre mhath beag.
  Loisg dithis nighean Charlotte agus Gerda, nan laighe sìos, air na gunnaichean Sòbhieteach. Air am beulaibh, bha càraichean crùbach, le smachd rèidio, a 'gluasad agus a' glanadh raointean mèinn.
  Loisg Red Charlotte an canan aice. Thug i thairis an gunna Sòbhieteach, agus chrath i a broilleach, is gann gun robh i còmhdaichte le stiall tana de aodach. Agus dh'èigh i:
  - Hyperplasma teine rabaideach!
  Agus an uairsin bheir Gerda slap oirre cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus chirps:
  - Tha mi nam nighean gu math fionnar agus chan eil mi dona ...
  Bidh gunna fèin-ghluasadach ga ghluasad fhèin. Agus stad bho àm gu àm. Tha a h-armachd aghaidh air a lùbadh gu mòr, agus tha seo a 'toirt dìon math. Ann an gunnaichean Sòbhieteach, tha sligean mothachail air ricochets. Agus chan eil dad a" bagairt a leithid de ghunna fèin-ghluasadach san aghaidh. An seo faodaidh iad fhathast briseadh tron bhòrd. Ach chan eil na caileagan ann an cabhag. Tha an gunna fèin-ghluasaid èifeachdach nas fheàrr ann an cumhachd tollaidh armachd na SU-100, a tha fhathast ga leasachadh, agus tha e cuideachd air a dhìon nas fheàrr, nas gluasadach agus aig an aon àm nas aotroime.
  Agus chan eil ach glè bheag de thiormairean aig an Arm Dearg, no an àite sin, chan eil e fhathast ach aig ìre dealbhaidh. Gu bunaiteach, tha an tanca T-34-85, nach eil cumhachdach gu leòr le gunna, agus an armachd caran lag. Agus tha an gunna fèin-ghluasadach Gearmailteach E-25, leis an t-slighe, nas aotroime, tòrr nas làidire ann an armachd agus gunnaichean.
  Tha na caileagan a' sabaid... Glè bhòidheach agus òg. Agus bidh na gunnaichean fèin-ghluasadach aca a" bomadh agus a" tilgeil...
  Tha an t-Iuchar teth, agus tha cuirp nan nigheanan anns a" chàr dearg-theth gleansach le fallas. Chan urrainn dhaibh a leigeil seachad agus a dhol air ais.
  notaichean Gerda:
  - Tha e coltach gu bheil diathan an Wehrmacht làidir,
  Ach chan eil iad a 'cuideachadh an fheadhainn lag ...
  Ma tha adhbhar Adolf fìor -
  Cruthaich cumhachd an t-saoghail!
  Sheinn Charlotte gu sunndach:
  - Tha, feumaidh draoidheachd "Panther" agus "Tiger",
  Na dòirt barrachd fala a dh"aindeoin gach dànachd ...
  Agus chan eil feum air teagamhan agus geamannan seòlta,
  Leig leis an rèis gu lèir air an Talamh tuiteam gu a ghlùinean!
  Ach is iad sin caileagan Gearmailteach, agus air an làimh eile, tha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid.
  Mar sin bidh an t-sabaid as miosa. Bidh Natasha agus Anyuta a" losgadh bho ghunna bàta cumhachdach agus a" squeak:
  - Bidh ar bratach thairis air Berlin!
  Agus rùisg iad am fiaclan geala, neamhnaideach. Agus na cuir stad air na caileagan le mèinnean.
  Bhuail dà shlige air armachd aghaidh pàirt àrd a 'chòmhlain ... Bidh iad a' gàireachdainn. Chan e, is e fìor chàr a th" anns an IS-2 agus chan eil e cho furasta a ghabhail.
  Ach tha e coltach gu bheil an IS-1, a tha a 'gluasad gu làmh dheas nan caileagan, air buille fhaighinn bho chanan le cuideam àrd agus stad e. Rinn e milleadh air an duine eireachdail.
  Tha Alenka, a 'lùbadh a fèithean bhoilg, a' seinn:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn, lorg Newton gu bheil dhà agus dhà a" dèanamh ceithir!
  Tha an t-sabaid fhathast a" dol gun stad. Bhuail canan Sòbhieteach na Gearmailtich. Bidh Marusya mòr a" cuir a-steach sligean a-steach don bhreech. Is e seo beatha agus dàn nigheanan. Agus bidh iad a" seinn:
  - Cha chuir duine stad oirnn, cha toir duine buaidh oirnn! Bidh madaidhean-allaidh Ruiseanach a" pronnadh an nàmhaid, madaidhean-allaidh Ruiseanach - fàilte dha na gaisgich!
  Augustine, a" losgadh ghunnaichean-inneal, ag ràdh:
  - Cogadh naomh ! Bidh ar buaidh ann! Bratach na Ruis air adhart, glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus a-rithist tha an canan marbhtach a 'tuiteam, agus tha e a' seinn:
  Cha chuir duine stad oirnn, cha dèan duine a" chùis oirnn! Tha madaidhean-allaidh Ruiseanach a" pronnadh an nàmhaid, tha fios agad gu bheil làmh fionnar aca!
  Bidh Maria an nighean seo le falt òir a 'stiùireadh an tanca agus a' squeaks:
  - Bheir sinn pronnadh air na faisistich!
  Tha ùine chruaidh aig na Gearmailtich, tha blàran cuideachd fo làn ghluasad anns na speuran. Ach gu ruige seo, tha an Yak-9 cus nas ìsle ann an astar agus armachd na suaicheantasan Gearmailteach. Tha am blàr neo-ionann airson bàrd.
  Marseille, rinn am pìleat ace iongantach seo deagh chùrsa-beatha tro bhliadhnaichean a" chogaidh. Nas coltaiche ri iongantach agus iongantach. Às deidh dha ceud gu leth itealan a ruighinn fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich airgid agus daoimeanan. Nuair a ràinig e ceithir cheud itealan sìos, fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Airson còig ceud plèana fhuair e Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan, agus an dèidh seachd ceud gu leth tha Crois Ridire na Croise Iarainn le darach platanam a 'fàgail chlaidheamhan agus daoimeanan. Agus an dèidh dha mìle itealan a ruighinn, fhuair e Grand Cross of the Knight's Cross.
  Bha am pìleat sònraichte comasach air iomadh buaidh adhair a dhèanamh. Agus fhad 's a bha e fhathast beò. O chionn ghoirid chaidh Marseille àrdachadh gu inbhe coitcheann. Ach bha e fhathast ag itealaich mar phìleat àbhaisteach.
  Mar a tha iad ag ràdh, chan eil e a 'losgadh ann an teine agus chan eil e a' dol fodha ann an uisge. Tron iomadh bliadhna cogaidh fhuair Marseille instinct sealgair. Thàinig e gu bhith na phìleat super-uirsgeulach , agus mòr-chòrdte.
  . Ach bha farpaiseach làidir eile aige - Agave agus Albina agus Alvina, a bha cuideachd nas àirde na mìle càr air an lughdachadh. Agus ghabh Agave suas ri Marseille gu math luath. Ach tha i fhathast glè òg, agus cha do chaill i fhathast aon trodaiche.
  Bhrùth an nighean air na peadalan le a casan rùisgte, chiseled, loisg i spreadhadh de ghunnaichean-adhair. Agus seo ceithir carbadan Sòbhieteach IL-2 air an losgadh sìos.
  Bidh Agave a" gàireachdainn agus ag ràdh:
  Gu ìre, tha sinn uile nan galla! Ach tha nerves de stàilinn agam!
  Agus a-rithist tha an nighean a 'tionndadh mun cuairt. Bidh e a" losgadh seachd itealan Sòbhieteach ann an aon spreadhadh - sia PE-2 agus aon TU-3, agus a" squeaks:
  - San fharsaingeachd, mura h-eil super, an uairsin hyper !
  Tha Agave, gu dearbh, na ghalla. Pìleat bho Lucifer. Blonde meala glè bhrèagha.
  An seo tha e a" toirt spreadhadh eile agus a" losgadh sìos ochd itealan Sòbhieteach Yak-9 aig an aon àm agus a" squeaks:
  - Is mise an fheadhainn as cruthachail agus as ath-ghnìomhach!
  Chan eil an nighean dha-rìribh gòrach. Is urrainn dha a h-uile càil a dhèanamh agus is urrainn dha a h-uile càil a dhèanamh. Chan urrainn dhut neach prìobhaideach a ghairm dhi.
  Agus tha na casan cho tana, cho gràsmhor ...
  Ach tha Mirabela a 'sabaid na h-aghaidh ... Airson ùine mhòr, b' e Pokryshkin an ace Sòbhieteach as fheàrr . Chruinnich e còig rionnagan òir de ghaisgeach an USSR, a 'losgadh sìos ceud fichead' s a seachd itealan. Ach an uairsin bhàsaich e. An uairsin cha b 'urrainn dha duine a chlàr a bhualadh. A bharrachd air Anastasia Vedmakova , agus Akulina Orlova. Agus dìreach o chionn ghoirid, chaidh Mirabela thairis air an Yak-9 T air fear briste, a 'dol thairis air Kozhedub . Agus an dèidh losgadh sìos còrr is ceud agus ceithir fichead itealan, bha i seachd-ùine gaisgeach an USSR.
  Is e seo an nighean terminator! Mar sin stadaidh i an t‑each a bha a" gallopadh, agus a thèid i a‑steach do bhothan loisgte.
  Agus eadhon nas cruaidhe.
  Bha dàn do Mirabela. Chrìochnaich mi ann an coloinidh cloinne, saothair. Air a casruisgte agus i a" caitheamh trusgan glasa, gheàrr i fiodh agus shàbh i stocan. Bha i cho làidir agus cho fallain. Ann an droch reothadh chaidh i casruisgte, agus ann am priosan pajamas. Agus co-dhiù aon uair bhiodh e a" sreothartaich.
  Gu dearbh, chaidh an leithid de dh "iongantas a thoirt fa-near aig an aghaidh. Airson ùine fhada, bha Mirabela a 'sabaid anns na saighdearan-coise, agus an uairsin thàinig e gu bhith na phìleat. Fhuair Mirabela a 'chiad bhaisteadh teine aice anns a' bhlàr faisg air Moscow, far an deach i dìreach às deidh a 'choloinidh. Agus an sin nochd e e fhèin fionnar.
  Shabaid i casruisgte agus cha mhòr rùisgte anns an fhuachd searbh, a bha gu litireil a" pairilis an Wehrmacht. Bha nighean cho dona, agus do-chreidsinneach. Agus shoirbhich i gu mòr.
  Bha Mirabela a 'creidsinn ann am buaidh an USSR a bha faisg air làimh. Ach tha ùine a" dol seachad. Tha barrachd is barrachd luchd-fulaing, ach chan eil buaidh a 'tighinn. Agus tha e a 'fàs uamhasach eagallach .
  Bidh Mirabela a" bruadar mu bhuaidhean agus euchdan. Tha seachd rionnagan an USSR aice - tha seo nas motha na duine sam bith eile! Agus gu dona, tha i airidh air na duaisean aice! Agus leanaidh e air a" giùlan crois an airm. Eadhon ged a thèid Stalin a mharbhadh às deidh sin, tha an obair aige beò!
  Tha nighean a' tighinn a-steach agus a' crochadh a-mach... A' losgadh sìos an XE-162 Gearmailteach as ùire agus a' sreap:
  - Aerobatics! Agus sgioba ùr sgoinneil!
  Dìreach nighean cool. Tha cobra fìor comasach air mòran.
  Tha Mirabela na rionnag ùr ...
  Bidh an t-sabaid a 'dol air adhart airson grunn làithean, gus an tig seachdain ùr agus air 8 Iuchar, 1944 ... Fhuair an Sòbhieteach IS-2 milleadh air na rolairean agus na slighean - thathar ga chàradh. Seadh, cogadh cho an-iochdmhor agus gun tròcair. Agus dè cho fada 'sa mhaireas e?
  Agus a-nis tha Gerda air a dhol thairis air Knisel agus Wittmann anns an àireamh de tancaichean a chaidh a sgrios.
  Ciamar as urrainn dhaibh a sheachnadh? Bidh iad a" sabaid casruisgte agus ann am bikini. Rinn na caileagan stad eile, a 'cur dragh air clann nan Sòbhieteach a-rithist. Agus a-nis bha iad a 'tighinn faisg air an àireamh de 300 sgrios tancaichean. Agus dh'fhaodadh iad cunntadh air duais nach fhacas a-riamh: rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Seo na nigheanan!
  Gerda a' losgadh air a' chàr Sòbhieteach. A" deòir as an tùr agus a" sèideadh:
  - Is e rud dona a th 'annam!
  Agus losgadh a-rithist. A 'dol a-steach gu T-34-85. Agus squeaks:
  - Dùthaich na Gearmailt!
  Tha an nighean a 'cadal. Agus tha i gu math gnìomhach... Tha, tha streap ro-innleachdail aice. 'S e meadhan an Iuchair 1944 a th' ann mar-thà... Tha an cogadh a' dol air adhart... Gun a bhith ag iarraidh stad. Tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri gluasad air adhart ann an diofar àiteachan. Ach bi faiceallach, chan eil mòran ghoireasan daonna air fhàgail.
  Agus tha an Ruis a 'sileadh.
  Mar eisimpleir, Hans Feuer . An neach a b" òige a fhuair Òrdugh na Croise Iarainn, Clas Ciad. Agus an uairsin thàinig e gu bhith mar an neach a b" òige a fhuair Òrdugh Crois Ridire na Croise Iarainn airson seanailear Sòbhieteach a ghlacadh.
  Tha, tha seo gu math fionnar.
  Agus tha na balaich a 'nochdadh gu bheil iad uabhasach fionnar.
  Hans Feuer na neach-sabaid eu-dòchasach. Bidh am balach a" sabaid mar fhuamhaire, anns an fhuachd, anns an teas, as t-samhradh agus sa gheamhradh, le dìreach shorts air.
  Le òrdagan lom, bidh an leanabh a 'tilgeil grenades agus dh'fhàs e uirsgeulach.
  Tha seo dha-rìribh sgoinneil!
  Dh"fhàs Hans ainmeil airson linntean! Fiù 's mar antihero!
  Agus san fharsaingeachd, tha cogadh cho iongantach agus cho teann a 'dol air adhart an seo ... Bidh AI sam bith a' crìonadh.
  Tha Agave air ais anns na speuran agus a" losgadh sìos càraichean Sòbhieteach. Tha i na sealgair agus na creachadair. A 'bualadh air an nàmhaid.
  Tha na càraichean a bhuail i a" tuiteam. Agus an uairsin bidh an nighean a 'losgadh air feachdan na talmhainn. A" cur às do IS-2. Agus tha e ag iarraidh:
  - Is mise as fheàrr! Is mise an nighean a mharbhas nàimhdean!
  Agus a-rithist tha e air a ghluasad gu targaidean adhair. Is e seo inneal-sgrios tancaichean agus a h-uile carbad a bhios ag itealaich agus a" losgadh.
  Ach an seo tha tanca beag E-5. Inneal le cuideam seachd tunna. A 'dol seachad air deuchainnean sabaid. Agus a" gnogadh agus a" gnogadh an nàmhaid.
  Agus nuair a tha an t-àm ann seinn, cha chuir duine stad oirnn no a" chùis oirnn!
  Bidh an E-5 a 'ruith a dh'ionnsaigh fhèin agus a' losgadh mar a thèid e air adhart. Agus chan urrainnear stad a chuir air tanca mar sin. Agus tha na sligean ricochet.
  Agus am broinn an inneil tha balach deich bliadhna a dh"aois, Friedrich, agus e a" squeaks:
  - Agus bidh mi nam fìor shàr-ghaisgeach!
  Agus a-rithist, mar a loisg e ... Agus bhuail e fìor mheadhan an tùir. Agus tha an fheachd marbhtach aige, ged a tha e na inbhe beag, uamhasach.
  Agus anns na speuran, bidh Helga a" sabaid. Tha nighean casruisgte ann am bicini a' fònadh nam bilean. Agus a" dèanamh gàirdeachas leis na soirbheasan mìorbhaileach aige.
  Le òrdagan rùisgte, bidh e a" comharrachadh a" chàr Sòbhieteach agus ga chur na theine gu sònraichte, agus a" toirt air pasgan sabaid slàn le sligean a spreadhadh.
  Tha seo fionnar agus craicte.
  Agus tha Agave a 'tarraing air adhart ... Agus cuideachd a' sabaid.
  'S e Lùnastal 1944 a th' ann mu thràth... Cha b' urrainn don Arm Dearg soirbheachadh an àite sam bith. Ach chan urrainn dha na Gearmailtich cuideachd adhartas mòr a dhèanamh. Tha tancaichean mòra fon talamh a" dol gu cath. Ach tha iad dìreach innleachdach.
  Chaidh na caileagan a sguabadh fon talamh, mharbh iad bataraidh de ghunnaichean Sòbhieteach agus thill iad air ais.
  Aig an aon àm, ghlac iad càraid de thùsairean. Bha na caileagan a ghlac na balaich air an giùlan agus air an cràdh. Bhuail iad na tùsairean le uèir, agus an uairsin ròst iad na sàilean lom le teine. An uairsin thòisich iad air an òrdagan a bhriseadh le clobha dearg-theth. Rinn na balaich gàire ann am pian uamhasach. Mu dheireadh, loisg na caileagan a-mach na reultan air na cisteachan aca le iarann teth dearg, agus bhrùth iad foirfeachd fireann le am bòtannan. Chrìochnaich na tùsairean mu dheireadh agus bha iad air an lùbadh le clisgeadh goirt.
  Ann an ùine ghoirid, sheall na caileagan clas a bharrachd. Ach a-rithist, cha do choilean na Gearmailtich dad cudromach.
  Gunnaichean cumhachdach fèin-ghluasadach: " Sturmmaus ", air an losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach. Rinn iad mòran sgrios agus sgrios. Ach bhuail itealan ionnsaigh Sòbhieteach fear de na carbadan, agus thill na Krauts.
  Bha Saratov fhathast a" cumail a-mach san Lùnastal 1944. Fìor, bha e comasach dha na Gearmailtich baile Uralsk a ghlacadh ann an Kazakhstan agus ghluais iad gu Orenburg.
  An seo a-rithist tha Albina agus Alvina san adhar, ach aon uair air sàsaiche itealaich deuchainneach. Bidh iad a" comharrachadh le cuideachadh bho òrdagan rùisgte, a" putadh air putanan an luing gàirdeachais agus ga dhèanamh gu dòigheil.
  Bidh nigheanan, gu dearbh, a" nochdadh an aerobatics as àirde. An seo tharraing iad an diosc aca , agus chaidh dusan inneal itealaich Sòbhieteach a losgadh sìos.
  Albina chirps:
  - Sgioba togail feargach! Bidh rionnag ann!
  Agus tionndaidh a chàr timcheall a-rithist. Agus tha na caileagan a" pronnadh an airm dhearg. A bharrachd air an sin, prìomh ...
  Bidh Alvina cuideachd a" leagail dusan itealan Sòbhieteach agus squeaks:
  - Nigheanan cuthach, agus chan e òighean idir!
  Ceart mun fhear mu dheireadh. Chaidh a" chàraid aca air chuairt còmhla ris na fir. Agus dè dìreach nach do dh'èirich. Bha nigheanan dèidheil air fir - tha e snog dhaibh! Agus gu sònraichte ma tha thu ag obair leis a 'chànan.
  Nighean den inbhe as àirde ... An seo rinn iad chràdh air neach-tòiseachaidh ... An toiseach, chuir iad às dha, agus dhòirt iad bucaid uisge no dhà sìos a sgòrnan. An uairsin thug iad iarann teth chun a 'bhroinn ata. Agus mar a loisg iad! Bha am fear-tòiseachaidh a" sgreuchail ann am pian fiadhaich... Bha fàileadh losgaidh ann.
  Bhuail Alvina e air an taobh le sreang teth. Agus mar a tha e airson gàire a dhèanamh... Tha e gu math èibhinn.
  An uairsin sheinn i:
  - Tha mi sgìth de bhith a 'cliathadh a' chùil - tha mi airson mo shòlas a chluinntinn!
  Agus mar a nì e gàire! Agus giùlainidh e a fhiaclan neamhnaid! Is toil leis a" chaileag seo a bhith a" marbhadh, abair nighean!
  Agus tha casan na h-ìghne uile lom agus gràsmhor. Is toil leatha a bhith a" coiseachd casruisgte air gual. Agus gus na tùsairean a chaidh an glacadh a stiùireadh. Bidh iad a 'sguabadh cho mòr nuair a tha na sàilean aca air an sgrìobadh. Tha eadhon Alvina gu math èibhinn. Agus tha Albina cuideachd na nighean, gu fìrinneach - super! Mar a ghluaiseas tu an nàmhaid le uilinn chun smiogaid. Agus squeak:
  - Tha mi nam nighean den chlas as àirde!
  Agus rùisg a fhiaclan neamhnaid. A tha a" deàrrsadh mar gum biodh e air a bhualadh. Tha an gaisgeach iongantach! Faodaidh e a bhith na rud nach urrainnear a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, no innse le peann!
  an dà ghaisgeach Sòbhieteach, Yaks, Laggies , Pawns, agus Ili, a 'leagail anns na speuran. Tha na bòidhchead gnìomhach. Chan eil an teagamh as lugha annta. Agus a leithid de bhòidhchead fiadhaich agus ecstatic.
  Bidh na gaisgich boireann a" cumail smachd air an luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte agus a" toirt ionnsaigh air càraichean Ruiseanach. Mar a bhios iad a" brùthadh , pronnaidh iad an luchd-sabaid, mar gum biodh iad a" bualadh air criostal le cluba. Tha na nigheanan neo-thruacanta agus gun tròcair. Tha cumhachd na feirge agus lasair an dìoghras annta. Agus misneachd ann am buaidh. Fiù mura h-eil an cogadh air a bhith a" dol leis an USSR ach airson ceithir bliadhna a-nis. Ach chan eil e airson crìochnachadh idir. Tha Albina agus Alvina aig an ìre as mòr-chòrdte. Agus chan eil iad airson a dhol air ais no stad airson mionaid. Agus gluaisidh iad a dh"ionnsaigh iad fhèin agus reub iad an nàmhaid.
  Tha Albina, a" leagail phlèanaichean Sòbhieteach, a" sgreuchail:
  - Tha 'n nighean sgith ri caoineadh, 'S b' fhearr leam a' bhròg mhaol a bhàthadh !
  Agus mar a tha e a" bleith agus a" lasadh a fhiaclan neamhnaid. Agus mar a tha i a-nis ag iarraidh fear. Tha i dèidheil air a bhith a" èigneachadh fir. Tha i glè thoilichte le seo. Bheir e leat agus èignichidh e thu.
  Tha Albina ag èigheach:
  Is e gnè a th" ann an gnè nigheanan
  Seo agaibh adhartas mòr!
  Agus brisidh an gaisgeach a-mach le gàire ... Agus marbhamaid ar nàimhdean gu lèir a-rithist. Tha tòrr lùth aice. Agus làn neart fèithe.
  Agus beucaidh Alvina:
  - Briseamaid an nàmhaid gu pìosan!
  Agus tòisichidh an gaisgeach a 'gàireachdainn gu gnìomhach! Agus smaoinich i mar a bha na gillean aice a" spòg. Ach tha e math a ràdh co-dhiù.
  Tha an t-Sultain dìreach timcheall air an oisean... Tha a" ghrian a" deàrrsadh nas lugha agus nas lugha. Air a 'chiad latha den fhoghar, bidh balaich Ruiseanach a' ruith casruisgte air an t-sneachda a tha dìreach air tuiteam ann an roinnean a tuath na Ruis. Bidh iad a 'gàireachdainn leotha fhèin, a' giùlan an aghaidhean, agus a 'sealltainn figearan dha na Gearmailtich.
  Luchd-tòiseachaidh le ceanglaichean dearga, le gearradh fuilt goirid, cuid eadhon sìos gu neoni. Bidh iad a 'ruith agus a' leum. Cha mhòr gu bheil an casan rùisgte a" faighinn fuachd. Tha iad air fàs gu math garbh. Bidh caileagan cuideachd a 'ruith, cuideachd gun bhrògan. Bidh na sàilean pinc, cruinn a" deàrrsadh sa ghrèin. Nigheanan Sobhietach sgoinneil. Caol, lùth-chleasach, cleachdte ri bhith dèanamh le glè bheag.
  Agus bidh a h-uile duine a 'gàireachdainn agus a' gàireachdainn le am fiaclan ... Tha a 'chiad latha den fhoghar na fhìor thoileachas agus tart airson solas agus cruthachadh!
  Agus anns an adhar blàr adhair. Mirabela, is e seo am prìomh phìleat Sobhietach a bhios a" losgadh sìos plèana Gearmailteach eile. Agus mar a bha e an-còmhnaidh ann an aon nighean bikini. Gu bràth òg is gun seargadh. Is e so neart a h-anama.
  Tha Mirabela, ge-tà, cuideachd dèidheil air a bhith air a suathadh le fir. Tha seo a" còrdadh rithe gu mòr. Sin as coireach gur e pìleat a th" innte ... Nuair a tha corp fèitheach rùisgte nighean air a rùsgadh le làmhan fir - is e fìor thlachd a tha seo. Agus deagh spòrs!
  Bidh Mirabela a" leagail càr Nadsaidheach eile agus a" sèideadh:
  - Tha mi nam ghalla armaichte!
  Bidh an nighean eadhon a" bualadh air a" phannal smachd le a sàilean lom, cruinn. Tha i eireachdail. Agus gun samhail.
  Tha Mirabella toinnte. Agus tha Agave ag itealaich ga h-ionnsaigh. An seo, mu dheireadh, choinnich dithis de na gaisgich-pìleat boireann as buannachdaile. Bidh iad a 'losgadh air a chèile bhon chùl. Tha iad a" feuchainn ri fhaighinn bho astar. Ach chan eil e ag obair ro mhath. Bidh an dà bhòidhchead ag itealaich far an loidhne losgaidh. Agus ghiùlain iad am fiaclan gu làidir. Uill, tha boireannaich nan gillean. Bidh iad a 'coimhead gu cruaidh ann an sùilean a chèile. Nas mionaidiche ceann ri ceann agus losgadh a-rithist. Tha an Gearmailteach ME-262 X fhathast armaichte nas fheàrr na an Yak-9 T, agus chaidh an carbad Sobhietach a losgadh sìos ...
  Ach tha Mirabela a 'faighinn air falbh, a' call an itealan airson a 'chiad uair na cùrsa itealaich. Is e an rud as miosa gun do chrìochnaich i air fearann nàmhaid. Agus tha seo dona. Tha, a leithid de thionndaidhean gun samhail. Agus air 1 Sultain, 1944, mar-thà mar an còigeamh bliadhna den Dàrna Cogadh, tha an saoghal ag atharrachadh, ach tha riaghladh an Fuhrer ann an geama eachdraidheil eile fhathast.
  Tha Saratov air a thrèigsinn mu dheireadh leis na saighdearan Sòbhieteach, agus tha arm Wehrmacht a 'tighinn gu Kuibyshev.
  Tha blàir làidir a" gabhail àite airson Orenburg cuideachd.
  Tha Tamara casruisgte a" sabaid an sin, a" tilgeil phasganan spreadhaidh air a nàimhdean, gam putadh le a sàilean lom agus a" sèideadh:
  - Glòir do dhùthaich a' chomuinn !
  Bidh Veronica a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice. Bidh e a" tilgeil a" phacaid spreadhaidh le òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Bhictoria, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice, agus ga dhèanamh mar Robin Hood ann am bikini, chirps, a" tilgeil bhomaichean air an nàmhaid le a òrdagan lom agus a" caoineadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Ghabh Olya, a" losgadh air an nàmhaid agus gan spealadh sìos le corran, agus ghabh i smàladh:
  - Airson mòrachd na stàite Sòbhieteach agus glòir mòr!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e a-rithist pasgan spreadhaidh de fheachd mòr millteach.
  Rinn Larisa, a" losgadh air na Nadsaidhean, squeak:
  - Mo dhùthaich Ruis, tha thu gu bràth air a thoirt le Dia fo na speuran gorm!
  Agus a 'toirt buaidh air a chom-pàirtichean ...
  Bha Agafya, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" glanadh:
  - Cha toir Orenburg suas gu bràth! Bidh sinn an aghaidh nàimhdean an Fatherland!
  Tha na caileagan làidir agus tha iad an dùil sabaid dha-rìribh chun an ìre mu dheireadh de fhuil.
  Tha Orenburg fhathast a" cumail a-mach. Ach air 3 Sultain, 1944, thòisich an ionnsaigh air Kuibyshev. Agus an USSR, gu dearbh, chan eil e math.
  Bidh Alenka a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" squeals:
  - Airson co-mhaoineas dùthaich nan Sòbhieteach!
  Agus a-rithist, le cas rùisgte, cuiridh e air bhog grenade de chumhachd millteach.
  Bidh Anyuta a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" glaodhaich:
  - Dìon sinn Kuibyshev!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e pasgan spreadhaidh le feachd mòr marbhtach.
  Agus cuir às do mhòran nàimhdean.
  Bidh Alla, a" losgadh air an Fritz, a" crathadh agus a" crathadh a broilleach:
  - Airson àirdean cosmach Polissya!
  Agus le sàilean lom, ghèill grenade gu sgrios agus bàs iomlan luchd-ionnsaigh Fritz.
  Maria, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus a' tilgeil cumhachd a 'toirt pairilis air a' Fritz le a cas-rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Air bòrd!
  Agus nì an nighean gàire air mullach a sgamhanan!
  Chuir Marusya, a" losgadh air na slabhraidhean faisisteach agus a" tilgeil grenade millteach le òrdagan rùisgte, tweet:
  - Glòir do cho-mhaoineas agus buadhan!
  Thuirt Matryona le gàire, a" cur spreadhadh marbhtach eile agus a" spealadh sìos am Fritz:
  - Tha an Motherland naomh!
  Bidh na nigheanan a" sabaid mar ghaisgich.
  Cha robh an deuchainn air an t-soitheach itealaich soirbheachail ach an toiseach, agus an uairsin dh'fhàillig e.
  Mar sin bha Albina agus Alvina a-nis a 'sabaid a-rithist air an ME-309, inneal a tha gu math freagarrach airson an stoidhle.
  Loisg na caileagan air itealan Sòbhieteach, agus rinn iad squealed:
  - Pàirc air leth, agus spaghetti dealanach!
  Loisg Albina air spreadhadh le deagh amas air an nàmhaid, leag i sìos càr Sòbhieteach, a" comharrachadh le cas rùisgte agus a" sreap:
  - Bidh mo chiad ghluasad marbhtach don nàmhaid!
  Loisg Alvina air an nàmhaid cuideachd. Gheàrr i gu mionaideach e, agus rùisg i a fiaclan:
  - Is e Co-mhaoineas an dàn dhomh!
  Agus le a òrdagan rùisgte bhuail i targaid eile.
  Tha na caileagan fhathast a" sabaid anns an t-seann chàr. Cha deach luchd-sabaid sgriubha a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast. A bharrachd air an sin, feumaidh tu fhathast fàs cleachdte ri innealan jet agus bun-structar slàn a chleachdadh dhaibh. Agus chan eil seo cho furasta a dhèanamh.
  Thug Albina, a" losgadh air carbadan Sòbhieteach, fa-near gu loidsigeach:
  - Cruthaichidh mi àm a" cho-mhaoineas agus stiùir mi an ìmpireachd gu na reultan!
  Agus leis an t-sàil rùisgte aige, bidh e a" bruthadh air na peadalan.
  Alvina, a 'losgadh air na carbadan Ruiseanach, gam bualadh troimhe, a' sreap:
  - Is e ar n-amas co-mhaoineas Aryan!
  Agus a-rithist, chleachd an gaisgeach a òrdagan rùisgte. Agus rinn i gnìomh gu math luath.
  Nuair a thill an dithis nighean, às deidh dhaibh an uidheamachd sabaid gu lèir a chleachdadh, leig iad leis na cuirp aca a nighe san amar. Buailidh gillean eireachdail iad le bràgan. Thuirt Albina, a 'blàthachadh,:
  Tha sinn fhathast feumach air fir!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha feum air gu cinnteach! Ged a tha sinn an seo tha sinn mòran nas bòidhche!
  Bhris Albina a-mach le gàire agus rinn i gàire:
  - Carson a tha feum aig boireannach air fear airson cuideigin a bhualadh!
  Tha nigheanan, gu dearbh, ag aontachadh le seo.
  Loisg Helga bho TA-152 air tancaichean Sòbhieteach, agus thol e troimhe iad, a" gàireachdainn:
  - Glòir do cho-mhaoineas Kaiser!
  Agus rinn an nighean gàire.
  Tha Agave anns na speuran a shealg itealain Sòbhieteach. Barrachd is barrachd, chithear an Yak-9 anns na speuran, a tha nas fhasa a dhèanamh. Chan eil an inneal seo, ge-tà, cho lag. Anns an atharrachadh T, tha i armaichte le canan 37mm agus is urrainn dhi Fritz a ghoid gu goirt.
  Bidh Agave a" losgadh bho astar air a ME-262 agus a" seinn tro a shròn:
  - Is mise an neach as glic air an t-saoghal, bidh mi a" marbhadh nàimhdean anns an taigh-beag!
  'S a' snuadh air a h-ainglean anns an speur.
  Ach an seo tha Mirabela san adhar a-rithist. Chan eil an nighean seo, a dh'aindeoin a h-uile call, a 'call cridhe.
  Agus tòisichidh e eadhon ri seinn, a" dèanamh mar a thèid e;
  Chaidh mi dhan Komsomol fhad 'sa bha mi a' cluich,
  Nighean bruadar àlainn ...
  Shaoil mi gu'm biodh an saoghal na Chèitein shiorruidh,
  Is e breith an earraich a h-uile latha!
  
  Ach airson adhbhar air choireigin cha do dh"obraich e a-mach,
  Ann an dòigh air choreigin chan urrainn dhomh tuiteam ann an gaol ...
  Uill, innis dha na gillean aig mo thròcair,
  Tha beatha na pleadhag gu math seasmhach!
  
  Gu h-obann rinn an cogadh tàirneanach,
  Agus chaidh doineann gu bàs ...
  Agus mo nigheanan corp làidir
  Faodaidh tu do bhualadh sa bhad!
  
  Na bi ag iarraidh, creid mi, bheir mi seachad,
  Dèan sabaid airson an Motherland gu deireadh ...
  Bidh sinn a 'giùlan grenades ann an satchel làidir,
  Chuir Stalin àite athair na chridhe!
  
  Tha gaisgich air leth math anns an Ruis.
  Is urrainn dhuinn òrdugh an t-saoghail a dhìon ...
  Bha reultan nan speur a' uisgeachadh an fheusaig,
  Agus thionndaidh an sealgair gu bhith na gheam!
  
  'S e nighean casruisgte a th' annam a' sabaid
  Làn de ghràdh agus de mhealladh ...
  An aithne dhomh àite anns a" phàrras seo,
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail air fuil!
  
  Luchd-cogaidh an t-athar mhòir,
  Bidh sinn a 'sabaid gu daingeann faisg air Moscow ...
  Agus an uairsin an aisling fo cho-mhaoineas
  An aghaidh ifrinn le Satan !
  
  A dhaoine treuna Ruiseanach,
  Gum bi iad a" sabaid gu h-onarach chun na crìche ...
  Bhuail iad bho inneal-ghunna,
  Ma tha feum air, le crùn òir!
  
  Chan urrainn eadhon peilear stad a chuir oirnn
  Tha Iosa an Dia mòr air àrdachadh...
  Tha làithean an dràgon chobhartaich air dol seachad,
  Dh'fhàs e eadhon nas gile bho na speuran!
  
  Tha gaol agam ort Lada a ghràidh,
  Bidh an t-àrd-Dhia Svarog ann an glòir ...
  Feumaidh sinn sabaid airson an Ruis
  Tha an Dia Geal as fheàrr leinn!
  
  Na cuir na Ruiseanaich air an glùinean
  Creid sinn, chan urrainn ar feòil a bhith air a lughdachadh ...
  Tha Stalin agus Lenin mòr còmhla rinn,
  Feumaidh tu a dhol seachad air an deuchainn seo cuideachd!
  
  Tha cràdh an Athair cuideachd nar cridheachan,
  Tha sinn a" creidsinn na mòrachd...
  Bidh sinn gu sgiobalta a" fosgladh an dorais gu àite,
  Bidh e na bheatha gu math milis!
  
  Tha sinn casruisgte nigheanan bòidheach,
  Bidh sinn a" ruith cho luath tro na speuran...
  Chan fheum sinn an bhodka searbh seo,
  Sgaoil an cerub a sgiathan!
  
  Seasaidh sinne nigheanan airson an Fatherland,
  Agus freagraidh sinn na Krauts, chan ann do na droch dhaoine,
  Bidh Cain ifrinn air a sgrios,
  Agus hello a Chriosd an Slànaighear !
  
  Bidh linn ann - chan fhàs e nas fheàrr,
  Bidh na mairbh ag èirigh gu bràth ...
  Bidh an cruinne-cè gu bhith na phàrras beò,
  Tha aisling nan daoine uile air a thighinn gu buil!
  . CAIBIDEIL #11
  Chaidh an t-Sultain 1944 seachad ann am batail borb ... Bha na Fritz comasach air Kuibyshev agus Orenburg a chuairteachadh agus mar sin chaidh na bailtean-mòra sin a dhìteadh, ach a dh'aindeoin na duilgheadasan a bha iad a 'sabaid.
  Sheall na caileagan fìor fhulangas... Aig toiseach an Dàmhair, thug na Nadsaidhean, gun a bhith a' gabhail Kuibyshev fhathast, ionnsaigh air Penza. Agus thòisich blàran air goil thairis air a" bhaile seo.
  Bha Natasha agus an sgioba aice a" sabaid an sin.
  Thilg an nighean grenade le a cas rùisgte gràsmhor agus rinn i coidse:
  - Airson spiorad na Ruis.
  Às deidh sin loisg Zoya bhon bazooka. Agus leag i a-mach an tanca Gearmailteach Lev-2.
  Rinn na Gearmailtich beagan maill... Chaidh na Panthers agus T-4 a thoirt a-mach à seirbheis. Ach airson a-nis tha na h-innealan sin fhathast ann an seirbheis. Gu dearbh, tha am Panther na inneal-sgrios tanca math, agus tha e air a dhìon gu math bhon aghaidh. Ach is e na taobhan an duilgheadas aice. Ach, chan eil "Panther"-2 air a dhìon gu math le a thaobh. Ach tha a" mhòr-chuid de na gunnaichean air an cumail.
  Tha leasachadh an t-sreath E a" dol air adhart ... Tha an tanca E-75 a" gealltainn a bhith na charbad ginealach ùr le taobhan còmhdaichte gu foirfe. Tha na Gearmailtich gu mòr an urra ri seo. Is e an amas tanca fhaighinn nach eil ro throm, luath agus air a dheagh dhìon. B' e an luchag a' chiad oidhirp dhen t-seòrsa seo, ach sheall cleachdadh mar a bha cus cuideam air an tanca seo. An àite sin, bha an E-100 ga leasachadh mu thràth. Bha cruth nas dùmhail aig an tanca seo agus sgàil-dhealbh nas ìsle. Anns an fharsaingeachd, a chuideam, an coimeas ri luchag, air a dhol sìos gu ceud agus trithead - ceud agus dà fhichead tunna. Chaidh na taobhan a chuir a-steach aig ceàrnan reusanta. Ràinig tiugh nan taobhan còmhla ris na sgriothan 210 millimeters. Tha an armachd an aon rud ris an armachd Maus, gunna 128-millimeter agus 75-millimeter le baraille goirid. Chuir na Gearmailtich a-steach einnsean nas cumhachdaiche de 1,500 each-chumhachd, agus ghluais an tanca aig dà fhichead cilemeatair san uair air an àrd-rathad.
  A tha sa chumantas riarachail. Tha an E-100 fhathast ro throm tanca co-dhiù. Ach le armachd agus dìon sàr-mhath.
  Dh'fhaodadh na feartan sabaid aige a bhith dona, ach bha duilgheadas ann fhathast le giùlan an tanca, agus a ghiùlan. Sheall fìor eòlas gum faodadh tanca, airson gluasad gu ìre reusanta air rathaidean is drochaidean, cuideam nas motha na ceithir fichead tunna.
  Mar sin thug Hitler crìoch air an E-75 gus coinneachadh ris a 'chuideam seo, ach gus inneal earbsach a chruthachadh a thaobh dìon. Carson a chaidh co-dhùnadh an canan 75-millimeter a thrèigsinn. Agus dèan an cruth cho teann "s a ghabhas: ann an aon bhloca, an einnsean agus an tar-chuir tarsainn agus am bogsa gèar air a" motair. An uairsin is dòcha gum faigh e tanca, air a dhìon bho gach taobh agus gun a bhith ro throm.
  San fharsaingeachd, cha robh Hitler gu tur riaraichte leis na h-innealan Gearmailteach. Ged is dòcha gu robh an Lev-2 nas adhartaiche, cha robh feum air a ghunna 105 mm airson a bhith a" sabaid tancaichean Sòbhieteach, agus cha robh gu leòr ann airson losgadh air targaidean gun armachd. Mar as trice dh'fhaodadh "Panther" -2 a bhith freagarrach don arm le armachd agus dìon aghaidh, ach cha robh an taobh fhathast gu leòr, ach tha an coileanadh dràibhidh riarachail.
  Dh" iarr am Fuhrer tanca a chruthachadh a bhiodh iomchaidh don arm anns a h-uile dòigh.
  Ach chan eil seo cho furasta a choileanadh. A bheil e comasach an cruth a dhlùthadh chun na h-ìre as àirde agus an chassis a lasadh le cuideachadh bho bogies agus fuarain sònraichte, agus rudeigin a thoirt a-mach às a" bhodhaig. Agus gu dearbh tha an sgioba nan laighe.
  Dh" fhaodadh a leithid de leasachadh tionndadh a-mach gu bhith gu math gealltanach. Cha b' urrainn dhan chiad tanca E-75, aonaichte leis an E-50, barrachd air seachdad tunna a chuideam, agus 's e inneal uabhasach a tha seo.
  Bha Ealasaid a' sabaid air an tanca T-34-85 agus cha robh i buileach riaraichte le a dìon. Cha do dhìon an armachd, lag air sgàth dìth eileamaidean alloying, an tanca gu mòr.
  Loisg Ealasaid le a òrdagan rùisgte agus reub i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is e space vixen a th' annam.
  Bhuail Catriona an nàmhaid, bhuail e an nàmhaid air an taobh agus rinn i sgadan, a 'toirt a fiaclan:
  - Airson co-mhaoineas anns an USSR!
  Loisg Elena cuideachd gu math gnìomhach, ag amas air an nàmhaid, agus bhuail i le feachd marbhtach e, agus a 'smaoineachadh gu robh a casan lom, rinn i croc:
  - Airson bun-stèidh na buaidh!
  Efrasia air an nàmhaid, gu mionaideach a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" sreap:
  - Tha sinn dìleas do Svarog agus Stalin airson mòrachd na dùthcha!
  Seo na caileagan sabaid an seo. Tha an sgioba as sònraichte aca.
  Nochd cuid de tancaichean T-34-85 le dìon an aghaidh peilearan, a lughdaich an cuideam gu mòr. Tha astar agus gluasad an inneil air a dhol suas. Ach a-nis dh "fhaodadh e a bhith air a thoirt le raidhfil an-aghaidh tanca, gunna-inneal mòr-inbhe, agus iomadh seòrsa grenades. Agus tha gunnaichean adhair air an tolladh gu tur troimhe. Fìor, tha tanca mar seo eadhon nas fhasa a dhèanamh, nas saoire agus a "cur ri astar gluasad.
  A-nis, ma bhios nigheanan a" draibheadh a" chàr seo, cha leig iad leotha faighinn a-steach ann an dòigh sam bith.
  Thug Ealasaid, nighean sgiobalta de eileamaidean millteach mòr, fa-near gu loidsigeach:
  - Chan urrainn dhut armachd a chuir an àite neart!
  Dh" aontaich Catrìona le seo:
  - Tha, tha sin ceart, gus nach las thu suas!
  Agus mar a nì thu gàire ...
  Nigheanan air leth measail. Agus ma tha na nàimhdean air am bualadh, bidh iad ga dhèanamh ionnsaigheach agus gu mionaideach.
  Dh" fhaighnich Elena, às deidh don tanca aca an uidheamachd sabaid aca a chleachdadh agus fhàgail gus solar ath-lìonadh, faighneachd dha a caraidean:
  - Sin na tha na caileagan a 'smaoineachadh, a bheil cothrom againn a' chùis a dhèanamh air an Treas Reich?
  Fhreagair Catherine le misneachd:
  - Mar a thuirt Vasily Terkin ... Thàinig sinn gu bhith a 'bualadh, gun a bhith a' cunntadh!
  Ceartaich Ealasaid:
  - Sin a thuirt Suvorov!
  Agus ghabh an nighean, le a òrdagan rùisgte, pìos pàipear-naidheachd na thoitean. Tha e èibhinn rithe.
  Euphrasia , a" crathadh a chuirp:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh fànais,
  Bidh e gu math goirt don Fritz - cultivator!
  Agus mar a nì an gaisgeach gàire!
  Cho-dhùin na caileagan cairtean a chluich. Tha e èibhinn. Agus bidh an luchd-call a" dèanamh push-ups agus squats.
  Mhothaich Elena rè a 'gheama:
  - Ach dha-rìribh, chan eil fìor chothroman againn buannachadh! Tha an Caucasus air tuiteam agus tha sinn air chall!
  Thilg Catriona cairt le a cas-rùisgte, a" bualadh air an nàmhaid agus a" magadh oirre:
  - Ach tha armachd dìomhair againn!
  Bhris an gaisgeach a-mach le gàire agus thilg e cairt le a òrdagan rùisgte cuideachd.
  Thuirt Ealasaid le osna:
  - Gu dearbh chan eil againn ach aon dòchas air fhàgail airson armachd dìomhair ùr!
  Euphrasia a" feadaireachd, a" tilgeil a" chairt le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor:
  - Seadh, chan urrainn dhuinn a dhèanamh às aonais armachd dìomhair!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist:
  - Bidh ar claidheamh a 'losgadh le teine, gearraidh sinn na nàimhdean! Tha sinn nar saighdearan den USSR!
  Tha gaisgich air an gleusadh agus dha-rìribh ann an sabaid.
  Ach tha na feachdan ro neo-ionann ... Ann am meadhan an Dàmhair, thuit Kuibyshev a dh'aindeoin sin ...
  B" urrainn dha na Gearmailtich goireas dìon cudromach a ghlacadh. Ach thòisich an t-uisge a' dòrtadh... Bha dòchas ann gum biodh fois ann mar thoradh air an tuiteam.
  Ach, lean sabaid anns na speuran.
  Bha trì pìleatan Sòbhieteach: Mirabela, Anastasia, Akulina a 'sabaid le dealas fiadhaich.
  Sheinn Mirabela, a" losgadh sìos Nadsaidheach air iteig, nuair a bha i seann-fhasanta ach uamhasach Yak-9 T, a" seinn:
  - Bidh àm ann, àm a 'chomanachais!
  Dhearbh Anastasia, a" putadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte, a" tachdadh a fiaclan:
  - Theid mi gu neamh a' seinn !
  Agus rinn i gàire air a caraidean.
  Thug Akulina, a" pronnadh Gearmailteach eile le bhith a" putadh a sàil lom, cruinn air a" pheadal, a-mach:
  - Airson glòir an USSR!
  Feumaidh nigheanan a bhith gu sònraichte dùbhlanach.
  Chuir Mirabela, a" losgadh sìos faisisteach ME-262 le canan 37-mm, tweet:
  - Glòir do chomunn !
  Chuir Anastasia, a" gearradh dheth na Nadsaidhean le dòigh-obrach air a dheagh amas, agus a" sàbhadh an nàmhaid, a-mach:
  - Glòir don chruinne-cruinne dearg!
  Is e nighean gu math connspaideach a th" ann an Akulina, chuir i às do chàr Gearmailteach agus, a "feadalaich, dh" èigh i:
  - Airson co-mhaoineas dùthaich nan Sòbhieteach!
  Bu chòir na gaisgich a chomharrachadh airson cho cruaidh 'sa tha iad.
  Air an làimh eile tha Albina, Alvina, Agave a" faighinn na cunntasan aca. Agus bidh na caileagan cuideachd a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis.
  Dè cho èibhinn 'sa tha e nuair a tha na caileagan cha mhòr rùisgte agus ann am plèanaichean.
  Bidh Albina le òrdagan lom a" leagail spreadhadh, grunn chàraichean Sòbhieteach aig an aon àm agus a" squeaks:
  - Airson bràithreachas Aryan!
  Bidh Alvina cuideachd a 'sabaid ris an Arm Dearg agus ga dhèanamh gu misneachail. Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" stiùireadh canain adhair, agus a" gearradh sìos chàraichean Sòbhieteach, a" sreap:
  - Airson beachdan soilleir!
  Bidh Agave cuideachd a" losgadh sìos luchd-sabaid Sobhietach agus a" toirt ionnsaigh air itealain, gu litearra gam pronnadh agus a" rughadh:
  - Airson buaidh an Treas Reich!
  Agus chan eil dragh aig na caileagan agus bidh iad a 'toirt an nàmhaid gu fìor chràdh. Gu sònraichte balaich àlainn.
  Thug Albina, a "frioladh sàilean an tùsaire aig a" gheall, fa-near aon uair:
  - Tha balaich air an frioladh agus le piobar cho blasta!
  Agus mar a nì e gàire. Agus nochdaidh e a theanga!
  Mhothaich Alvina seo, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha am balach air a frioladh san àmhainn, glè bhlasta le garlic!
  Le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, leag Agave sìos dithis de luchd-sabaid Sòbhieteach agus dh'èigh i:
  - Tha sinn nan àite vixens!
  Agus rinn i gàire ri a caraidean. Tha i na nighean de nàdar tearc, sabaid.
  Thug Albina, a" losgadh air plèanaichean le a casan rùisgte, gràsmhor, fa-near:
  - Chan urrainn dhut an Ruis a thuigsinn nad inntinn, ciamar as urrainn dhut riaghladairean mar Stalin a thaghadh!
  Thug Alvina fa-near gu làidir, a" rùisg a fiaclan agus a" losgadh le òrdagan rùisgte:
  - Ach chan eil ar Hitler nas fheàrr!
  Rinn Agave gàire, a" leagail chàraichean Sòbhieteach le a òrdagan rùisgte agus thug i fa-near:
  - Adolf, gu dearbh, seilbh! Ach aig an aon àm, chan eilear a" tomhas na tha air a choileanadh mu thràth!
  Tha nigheanan uamhasach ionnsaigheach agus ionnsaigheach.
  Agus an uairsin bha iad dòigh air choireigin a" ròstadh dithis bhalach aig a" gheòla beò. Direach mar sin, bha iad air an lot air stob stàilinn, 's thoisich iad air reith, 's bha iad a' sgriachail 's a' sracadh. An uairsin, nuair nach robh na gillean air socrachadh fhathast, thòisich nigheanan an sguadron gu lèir a 'ruith suas gu na tùsairean friogais, a' gearradh dheth pìosan feòla agus ag ithe.
  Agus bha e gu math blasta, gu h-àraidh ma bha na balaich a bha fhathast beò air am piopadh aig àm friogais.
  Mar eisimpleir, dh'ith Agave sliasaid a 'bhalaich le toileachas mòr. Rinn na nigheanan obair mhath an uairsin. Agus cha robh ach cnàmhan agus giblets air fhàgail bhon dithis bhalach. Bha an grùthan òg gu sònraichte blasta. Dh'ith a nigheanan le toileachas mòr.
  Agus a-nis tha iad a 'sabaid anns na speuran ...
  Thuit Orenburg aig deireadh an Dàmhair ...
  Thàinig na Gearmailtich gu Ufa. Tha e gu math fuar mu thràth agus tha an t-sneachda ann.
  Tha Tamara agus an sgioba aice a" sabaid ris na Nadsaidhean air iomall Ufa. Tha saighdearan-coise na Gearmailt a' toirt ionnsaigh bho shaighdearan dubha a dh'fhastaidh iad anns na coloinidhean Frangach agus Beilgeach.
  Bidh iad gu litireil a" sgudal a h-uile dòigh-obrach le cuirp.
  Bidh Tamara a 'toirt seachad spreadhadh agus a' tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a 'sguabadh às:
  - Bidh àm a" cho-mhaoineas air a ghlòrachadh fad linntean, tha mi a" creidsinn gum bi Stalin mar ar làmh làidir.
  Tha Veronica, losgadh, ag ràdh:
  - Na briseadh an USSR!
  Agus le a shàilean lom bidh e a" tilgeil suas pasgan spreadhaidh.
  Anfisa, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil teachdaireachd bàis eile le a òrdagan lom, notaichean:
  - Is mòr an co-chomunn leinn !
  Bhictòria, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" spealadh sìos na Nadsaidhean, a" tilgeil grenade le a casan rùisgte, a" squeaks:
  - Gum biodh an Tìr Mòr air a ghlòrachadh!
  Tha na h-Oiliompaics a' losgadh. Agus an uairsin tilgidh an gaisgeach-nighean seo bogsa slàn de stuth-spreadhaidh air na Nadsaidhean agus rèididh e:
  - Glòir don fhànais againn Motherland!
  Agus bidh na caileagan uile ag èigheach còmhla.
  - Airson an USSR! Bidh piobaire ann!
  Ghoid ban-ghaisgich an Airm Dheirg blàran. Agus nuair a bha an sneachda ann, bha iad fhathast a" sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Aig toiseach an t-Samhain, thòisich na Nadsaidhean air an ionnsaigh air Ulyanovsk. Am baile anns an do rugadh Lenin agus anns an deach Stenka Razin a dhroch leòn. Is e clach-mhìle chudromach a tha seo airson bailtean-mòra na Ruis.
  Bidh Alenka a" sabaid ris na Nadsaidhean. Agus tha e a" seinn dha fhèin, a" tilgeadh grenades air na Nàsaich le a chasan rùisgte:
  - Glòir dhan Ruis, glòir ...
  Tha tancaichean a' dol air adhart...
  Roinn ann an lèintean dearga,
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Chuir Anyuta, a" losgadh air na nàimhdean agus gan spealadh sìos, agus an uairsin a" cur air bhog pacaidean spreadhaidh de min-sàibh le a òrdagan lom, a-mach:
  - Airson co-mhaoineas Stalin!
  Agus thug i tionndadh gu sreath slàn de ghaisgich dhubh, air an gearradh sìos.
  Alla, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade marbhtach, a" sreap:
  - Airson Mother Russia!
  Bha Maria, a" losgadh air na faisisteachan, agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, fhad "s a bha i a" tilgeil thiodhlacan bàis air an nàmhaid, snaim agus thug i fa-near:
  - Airson co-mhaoineas fànais!
  Chuir Matryona, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" spealadh sìos an nàmhaid:
  - Airson atharrachaidhean anns a 'bhlàr!
  Thug Marusya, a" fucking the Krauts, agus gam bualadh gu bàs, e agus rinn i sàrachadh gu làidir, a" spùtadh:
  - Airson buadhan den ìre as àirde!
  Agus le a cas-rùisgte thilg i grenade marbhtach.
  Tha na caileagan seo an seo fionnar agus groovy.
  Alenka, a" losgadh agus a" spealadh sìos an nàimhdean, agus a" tilgeil grenades le a òrdagan rùisgte, a" fàsgadh:
  - Mòrachd a' chomuinn bhi leinn !
  Agus ghabh an nighean e, agus leag i a-mach tanca Gearmailteach le aplomb mòr.
  Agus seo atharrachadh eile air an tanca Lev-2 le canan 88-millimeter. Tha an tùr nas cumhainge , agus tha an tanca nas lugha, agus tha cuideam air leth-cheud "s a còig tonna, agus tha an einnsean 1200 each-chumhachd nuair a thèid a bhrosnachadh. Càr Gearmailteach luath.
  Ach chan eil e a 'cur dragh air a' ghaisgeach.
  Thilg Alla grenade le a cas-rùisgte agus dh"fhuilig i:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thilg Anyuta tiodhlac marbhtach a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus bidh an nighean a" feadaireachd. Agus bidh an tanca Gearmailteach "Lion" -2 a 'toirt agus a' tionndadh thairis, agus bha na rolairean ag itealaich gu litireil.
  Sheinn Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  Agus tha an t-sabaid a 'leantainn a-rithist
  Agus tha an cridhe iomagaineach sa bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg -
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  A" losgadh air an nàmhaid, agus a" gearradh sìos na slèibhtean, thilg Matryona grenade le a cas-rùisgte agus rinn i smal:
  - Tha a 'chiad cheum ann am beatha cudromach!
  Marusya, a 'leagail nan Nadsaidhean, dh' èigh i:
  - Chì thu a-rithist os cionn na Talmhainn, crith de dh" ionnsaighean fiadhaich!
  Agus mar sin tha na gaisgich neo-shùbailte.
  Ach fhathast tha na feachdan neo-ionann. Tha Penza air tuiteam mu thràth. Agus tha na Nadsaidhean a" cur stoirm air Saransk.
  A-nis chan eil uimhir air fhàgail gu baile-mòr Gorky.
  Air 7 Samhain, 1944, chùm Stalin caismeachd eile ann am Moscow. Ged nach e buaidh a th 'ann.
  Loisg am Fritz, ge-tà, ann am Moscow airson a" chiad uair le urchraichean ballistic V-2. Agus aig an aon àm chaidh am baile a bhomadh le itealain jet, nam measg bomairean Arado . Chuir an gnìomh seo iongnadh air a h-uile duine. Chaidh na h-urchraichean V-2 air adhart air slighe àrd agus thuit iad gu h-obann, chan fhaca eadhon na radairean iad ceart.
  Bha mòran sgrios agus mì-fhortan ann. Chaidh saighdearan Sòbhieteach a mharbhadh aig a' chaismeachd.
  Chùm Stalin coinneamh èiginneach ann am buncair fon talamh a dh'fhaodadh seasamh an aghaidh eadhon buille dìreach bho bhoma atamach.
  Thug ceannard an luchd-obrach coitcheann, Vasilevsky, fa-near le dragh:
  - Tha armachd ùr aig na Gearmailtich de chumhachd millteach mòr. Agus chan fhaca na radairean againn e ...
  Bhuail Stalin, gu feargach a" stampadh a shàilean:
  - Seo sibhse amadan! Cha robh a leithid de dh" iongnadh ri fhaicinn!
  Thug Marshal Vasilevsky fa-near:
  - Rudeigin a bha comrade Stalin ....
  Thuirt Beria sa bhad:
  - Is iad seo urchraichean clas A-5. Na gabh dragh comrade Stalin. Bidh iad a" giùlan dìreach ochd ceud cileagram de aminolone , agus tha iad nan seasamh mar bhomair jet math. Loisg na Gearmailtich dusan urchraichean, ach cha deach an dealbhadh seo a-steach don t-sreath, leis gu bheil bomadh le itealain jet an dà chuid nas saoire agus nas practaigeach.
  An dèidh dha Stalin socrachadh, thuirt e:
  - Mar sin chan e armachd èifeachdach a th" ann? Fìor mhath!
  Thug Beria fa-near le osna:
  - Ach bomairean jet, is e fìor dhuilgheadas a tha seo. Feumaidh Comrade Stalin sabaid an aghaidh seo!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Theagamh gun gabh sinn e agus gun dèan sinn rocaidean dhuinn fhìn. Tha mi a" ciallachadh talamh-adhair. Dè, smachd a chumail orra le rèidio gus plèanaichean a losgadh sìos!
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Bheir e ùine rocaidean mar sin a chruthachadh! Tha e mòran nas fhasa plèanaichean gu math saor a dhèanamh a-mach à fiodh, an lìonadh le stuthan-spreadhaidh agus reithe an nàmhaid. Is e sin stoidhle kamikaze!
  Chrath Stalin aonta.
  - Bu chòir, bu chòir itealan kamikaze a chleachdadh. Is e seo an cothrom againn, ged ann an da-rìribh chan eil seo a" leudachadh ach àmhghar an airm dhearg againn.
  Bu chòir dhut rudeigin nas èifeachdaiche a lorg!
  Fhreagair Yakovlev le osna:
  - Comrade Stalin ag obair air itealan ùr. Ach airson a-nis, tha sinn ag amas air an toradh as motha de chàraichean a chumail. Bithear a" cleachdadh a h-uile tèarmann agus bidh sinn a" cur clann bho aois deich gu na h-innealan. Gluasad iomlan, an dà chuid iomlan agus supertotal .
  Rug Stalin:
  - Feumar tòrr a bharrachd a dhèanamh! Tha na tha thu a" dèanamh ro bheag!
  Thuirt Molotov le osna:
  - Chan eil e comasach conaltradh leis na caraidean. Tha e coltach gu bheil sinn nar n-aonar. Dh" fheuch iad ri barganachadh leis na Seapanach... Tha iad ag iarraidh fearann suas gu na h-Urals, rud nach gabh gabhail ris.
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Feumar a dhol air stailc aig Iapan sa gheamhradh, ach dè mu dheidhinn Leningrad?
  Thuirt Zhukov, a" giùlan fhiaclan:
  - Cha robh an ionnsaigh air Petrozavodsk cho soirbheachail sa bha dùil. Chaidh an t-Suain a-steach don chogadh air taobh an Treas Reich agus bha againn ri dèiligeadh ri feachdan mòra. Mar sin cha robh e comasach an ionnsaigh a leasachadh sa bhad, agus chuir an nàmhaid, a 'tarraing suas pàirtean den Wehrmacht, ar n-ionnsaigh air ais. Tha baile-mòr Leningrad ann an làn chearcall a" bhacaidh, agus air a chlampadh gu tur. Tha mi a" smaoineachadh gus an earrach air sgàth a" ghort gu lèir, gum bàsaich an sluagh gu lèir. Agus bidh tuiteam Leningrad do-sheachanta.
  Tha e cha mhòr do-dhèanta a thoirt seachad le adhair. Tha smachd aig an nàmhaid gu tur air na speuran. Tha na Gearmailtich fiù 's a-nis a' toirt crois ridire, dìreach airson ceud itealan sìos.
  Bha Stalin a" caoineadh gu feargach:
  - Dh'fhàillig ionnsaigh!
  Chrath Zhukov.
  - Tha mòran rathaidean-iarainn briste, agus tha sinn air ro bheag de fheachdan a chuimseachadh. Agus feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt dha na Finns agus na Suainich, tha iad seasmhach ann an dìon. Ach chan e sin uile. Chaidh na Gearmailtich seachad air Murmansk cuideachd. A-nis tha am baile seo air a chuairteachadh. Chan eil fios againn dè a nì sinn!
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Fuasgail!
  Chuir Zhukov an aghaidh:
  - Chan eil an neart agam airson seo! Agus faodaidh an nàmhaid rubha Karelian gu lèir a ghlacadh!
  Stalin òrdachadh:
  - Tog suas feachdan agus leig às! Anns a 'gheamhradh chan eil na Gearmailtich cho làidir. Bidh e comasach am brùthadh gu mionaideach!
  Thug Vasilevsky fa-near:
  - Feumaidh sinn casg a chuir air briseadh domhainn, agus an uairsin nì ar neart a "chùis air an nàmhaid!
  Rug Stalin:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson co-mhaoineas!
  Thug Voznesensky aithris air naidheachdan nas sunndach:
  - Tha an SU-100 mu thràth air a ghabhail a-steach ann am meatailt agus tha e deiseil airson mòr-chinneasachadh. Chassis stèidhichte air T-34. Gu math furasta a dhèanamh. Tha an t-slige cha mhòr deiseil airson a" ghunna ùr. Mar sin bidh an SU-100 mu thràth a" nochdadh air an aghaidh. A-màireach thèid a" chiad chàr chun aghaidh!
  Chrath Stalin le aonta:
  - Co-dhiù thug seo toileachas dhomh! Ach cha tèid an T-34-85 a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast. A bharrachd air an sin, bu chòir an armachd a dhèanamh nas taine agus an cuideam a lughdachadh gu fichead tunna. Sheall na blàran nach b" urrainn cùisean a dhol na bu mhiosa!
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Agus faodaidh tu armachd a dhèanamh a-mach à fiodh! Bidh sinn a" dèanamh ceudan de na tancaichean sin gach latha, eadhon nas motha na na Nadsaidhean. Ach is urrainn dha na carbadan againn losgadh sìos gu furasta air Krauts eadhon le raidhfilean aotrom an-aghaidh tanca.
  Thug Zhukov fa-near:
  - Tha Gerda ann. A leithid de bhoireannach sgoinneil! Chuir i a-mach mòran de na tancaichean agus na gunnaichean againn.
  Chrath Stalin.
  "Feumaidh sinn a glacadh agus a shàilean rùisgte a fhrasadh." Tha an nighean seo gu math snog!
  Dh'aontaich Zhukov:
  - Feumaidh sinn a ghlacadh! Agus sgriosaidh sinn na faisistich!
  Chrath Beria agus rinn i gàire:
  - Feuch an dèan sinn gnìomhachd sònraichte coltach ris!
  Thug Stalin fa-near le osna:
  - 'S e deagh bheachd a tha seo, ach... Feumaidh rudeigin eile a bhith air a chrìochnachadh!
  Rinn Beria gàire:
  - Glacamaid iad uile!
  Chrath Stalin a cheann.
  - Chan eil... Chan eil e math a bhith a' marbhadh ghaisgich! Tha mi ag iarraidh Gerda a thoirt thugam! Tha seo èiginneach!
  Thug Beria fa-near:
  - Beò?
  Dhearbh Stalin gu furasta:
  - Gu dearbh, tha mi beò!
  Rinn Beria gàire, a" putadh a ghruaidhean a-mach:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha fios agam gu cinnteach!
  Nochd grunn nigheanan ann an sgiortaichean goirid agus casan lom. Ghiùlain iad glainneachan fìona agus dhùisg iad aig buill Comataidh Dìon na Stàite.
  Thug Zhdanov fa-near:
  - Feumaidh sinn barrachd nigheanan san arm! Ceartaichidh iad an sin e!
  Thuirt Stalin:
  Bidh mi a" toirt duais dha Anastasia, Mirabela , Akulina le "Star of the Order of Glory" le daoimeanan! Glòir don USSR!
  Dh'èigh a h-uile duine còmhla:
  - Glòir do ghaisgich !
  Agus bhuail iad an làmhan.
  Chrom tè de na caileagan agus chaidh i air a glùin, a" pògadh bòtannan Stalin.
  Dhòirt an t-Àrd-cheannard fìon thairis oirre, agus dh"èigh e:
  - 'S e ar neart ar dhorn !
  Rinn Beria gàire:
  Tha Hitler na amadan!
  Chuir Stalin an aghaidh:
  - Cha'n e amadan, ach dreach na ceilg !
  Agus rinn a h-uile duine moladh a-rithist.
  . CAIBIDEIL #12
  Bha baile-mòr Ulyanovsk air a chuairteachadh gu tur, ach airson a-nis chùm e a-mach ... Is e deireadh an t-Samhain a th" ann mu thràth agus tha sneachda is reothadh ann. Chan eil na Gearmailtich gu mòr airson ionnsaigh a thoirt, agus tha iad fhathast a" losgadh.
  Chan eil an aimsir san adhar glè shamhraidh. Ach tha na caileagan fhathast a 'sabaid agus a' nochdadh mìorbhailean de mhisneachd.
  Gerda còmhla ris an sgioba aice air Panther 2. Ach tha an tanca Panther-3 gu bhith a" nochdadh, agus tha an gaisgeach dha-rìribh ag iarraidh sabaid leis.
  Anns an eadar-ama, tha i a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach.
  Le a cas-rùisgte, chomharraich i an canan air an targaid agus loisg i. Bhris i an Sobhietach trithead "s a ceithir agus rinn i gàire:
  - Air son Prussia naomh !
  Loisg Charlotte cuideachd bhon chanan, thol i an howitzer Sobhietach agus rinn i squeak:
  - Ar sonas fad nan linn !
  Loisg Cairistìona cuideachd, a" bualadh an nàmhaid le a casan rùisgte agus a" magadh:
  - Do leithid a ghillean a tha airidh oirnn !
  Loisg Magda cuideachd gu fìor cheart, a" caoineadh:
  - Air son Mòrachd na h-Iompaireachd !
  Agus air an SU-100 as ùire, tha an ceathrar aig Ealasaid a" sabaid.
  Tha na caileagan air an gunna ùr fèin-ghluasadach a mhaighstir agus tha iad a" losgadh.
  Loisg Ealasaid le a òrdagan rùisgte agus thòisich i air seinn;
  Bidh an neach-cuiridh faisisteach a" tarraing a-mach na guailnean,
  Seo raca, pincers, drilean ri làimh!
  Tha e ag iarraidh a chorp agus a anam a mhilleadh,
  Uilebheist gun samhail, ach a" coimhead snog!
  
  Gheall e airgead, bàtaichean-smùid aig muir,
  Dè as urrainn eadhon tiotal a thoirt seachad!
  Gu dearbh, cosgaidh e airgead dhut
  Às deidh na h-uile, dha-san chan eil annad ach corp agus geama!
  
  Tha e airson fios a bhith againn mu ar gnìomhachas,
  Ciod a tha nuadh ann an slabhruidh nam bochd a chrathadh !
  Mar sin, dràibheadh mi gu fialaidh gabh air adhart,
  Gus dìochuimhneachadh athair agus eadhon a mhàthair!
  
  Ach ni sinn seirbhis do 'n Motherland gu daingean,
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar briseadh le cruaidh-chàs an neach a chuir gu bàs!
  Lùbaidh geug o ghaoith,
  Agus bidh naoidheanan rùisgte a" caoineadh!
  
  Seadh, chaill mi a' chiad chuairt dhoirbh,
  Ach bheir an t-Uile-chumhachdach cothrom air ais!
  Agus an uairsin cuiridh mi fhìn an nàmhaid chun an t-sèididh,
  Bheir mo dhòrn smal air an t-snàgaire!
  
  Bheir an t-Athair dhomh neart cho mòr,
  Faodar faighinn seachad air a" phian agus a" chràdh sin!
  Agus thig a mach as an uaigh gun ìochdar so,
  Gus nach ith mathan feargach thu!
  
  Beagan a bharrachd agus tha slàinte dlùth -
  Gheibh sinn buaidh thairis air an nàmhaid!
  Beò fo chòmhdach solas a" chomanachais,
  Gus am bi a 'ghrian a' lìonadh an taighe le òr!
  Agus bha na caileagan a" seinn agus a" losgadh bho chanan ùr, marbhtach. Tha iad nan gaisgich uamhasach.
  Thuirt Elena le gàire:
  - Thèid co-mhaoineas a thogail, tha sinn a 'creidsinn ann!
  Dh" aontaich Catrìona leis an aithris seo:
  - Togamaid comunn, 's bithidh buaidli !
  Euphrasia i, agus rinn i gort , a" losgadh le cuideachadh a òrdagan rùisgte, agus a" bualadh air a" Phanther.
  An uairsin dh'èigh an gaisgeach:
  - O, co-mhaoineas, co-mhaoineas! Bidh sophism air a phronnadh gu làidir!
  Agus "Panther", air a bhualadh ann an aghaidh agus bho astar.
  Is iad sin na nigheanan nach urrainn dhut a bhriseadh cho furasta.
  A-nis tha an Dùbhlachd a' tighinn... Cha mhòr nach sguir na Seapanaich a' sabaid ri linn na sìde fhuar.
  Ach anns na speuran, a dh'aindeoin aimsir a 'gheamhraidh, tha sabaidean ann fhathast.
  Seo Toshiba agus Toyota, dà phìleat Iapanach a" sabaid mar luchd-goid eu-dòchasach.
  Bidh Toshiba a" leagail phlèanaichean Sòbhieteach le òrdagan rùisgte, agus ag èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Tha sàr nighean agam!
  Tha Toyota, a 'leagail trodaiche Ruiseanach, agus a' sgoltadh a fhiaclan neamhnaid, a 'dearbhadh le misneachd:
  - Agus tha boireannach hyper ann !
  Tha boireannaich Iapanach, gu dearbh, nan luchd-sabaid le cumhachd cur air bhog mòr. Chan urrainn dhut seasamh an aghaidh urram samurai.
  Ach co-dhiù, tha blàir fhathast ag èirigh anns na speuran.
  Agus air tìr, chaidh ceathrar nighean ninja air adhart a 'cur às do shaighdearan Sòbhieteach.
  Rinn an nighean ninja gorm gluasad muileann-gaoithe, gheàrr i grunn luchd-sabaid Ruiseanach dheth, agus le òrdagan rùisgte chuir i stuth-spreadhaidh meud pea de chumhachd millteach mòr air bhog.
  Reub i suas e agus rinn i tweet:
  - Fàilte dhut Iapan!
  Sheinn an nighean buidhe ninja cuideachd an dòigh dealan-dè le claidheamhan. Gheàrr i dheth grunn cho-fharpaisich agus rinn i squealed:
  - Airson dìoghaltas comannach!
  Agus le òrdagan lom, mar a chuireas tu air bhog tiodhlac sgriosail de sgrios.
  An uairsin tha e a 'gearan:
  - Airson mòrachd Iapan!
  Chùm an nighean dearg ninja cuirm heileacoptair le claidheamhan. Le òrdagan rùisgte, thilg i tiodhlac bàsmhor a" bhàis, agus dh"èigh i:
  - Air son mo ghràidh !
  Agus an uairsin thuirt i:
  - Agus c'àit am bheil an comannach a' dìoghaltas ?
  Chuir an nighean buidhe ninja, a 'gearradh sìos saighdearan Ruiseanach, agus a-rithist a' tilgeil grenade le a sàil lom, a-mach:
  - Agus a dh 'aindeoin gum bi brot ann le cat!
  Chuir an nighean ninja geal, a" gearradh a farpaisich, agus a" tilgeil tiodhlac bàis le a òrdagan lom, a-mach:
  - Buannaichidh sinn airson beachdan co-mhaoineas!
  Agus nì na ceithir ghaisgich gàire ann an sèist agus seallaidh iad am fiaclan neamhnaid.
  Chaidh an Dùbhlachd gu math luath... Às dèidh an t-sèist, ghabh na Gearmailtich an dà chuid Ufa agus Saransk. Ach chùm Ulyanovsk a-mach ann an casg iomlan.
  Dh"òrdaich Stalin air a" Bhliadhn" Ùr am baile-mòr far an do rugadh Lenin a chumail aig cosgais sam bith.
  Ach, bha na Gearmailtich, a dh'aindeoin an reothadh, mu thràth a 'tighinn faisg air Kazan. Mar sin bha an USSR faisg air tuiteam gu tur.
  Dè a nì thu anns an USSR nach eil fhathast soilleir agus beachdan.
  Chomharraich Stalin a 'Bhliadhn' Ùr ann am Moscow agus anns a 'bhuncair. Bha a shealladh gruamach, ach cha do lagaich am miann sabaid.
  Cho-dhùin Hitler, aig an aon àm, baoth-chluich a chuir air dòigh dha fhèin, ann an Libia, far a bheil e blàth.
  Agus an sin chòrd e ris an t-sealladh de bhith a 'sabaid nigheanan gladiator.
  Cha do thachair mòran air Oidhche na Bliadhn 'Ùire, ach a-mhàin bomadh Moscow.
  Agus foillseachadh a 'chiad "Panther" -3. Bha tiugh armachd Tiger-2 aig an tanca seo, ach le leòidean nas motha, agus cha robh e ach dà fhichead sa còig tonna. Agus chaidh an àirde aige sìos gu nas lugha na dà mheatair. Tha einnsean cumhachdach de 1200 each-chumhachd suidhichte ann an aon bhloca agus thairis air an tar-chuir. Thionndaidh a-mach gu robh an carbad fhèin le deagh armachd, le optics sàr-mhath agus stàball uisgeachaidh . Agus anns an turaid chumhang bha canan 88-mm 100 EL, gu math ceart agus a" tolladh armachd.
  Dh"fhalbh Gerda agus an sgioba aice sa chàr seo. Uidheam ruith foirfe agus nas aotroime, ruith gu foirfe tron t-sneachda. Tha an tanca seo foirfe san fharsaingeachd. Agus tha an armachd aige le leòidean mòra gu foirfe a" dìon aghaidh a" chàir. Tha am pàirt àrd den chùis 150-millimeter gu sònraichte air a dhìon gu làidir aig ceàrn 40 ceum bhon chòmhnard. Agus tha seo timcheall air 330 millimeters de armachd aig ceàrn de naochad ceum. Cha tèid aon chanan Sòbhieteach a-steach gu mullach slige Panther-3. Tha a 'bhonn a' gabhail a-steach an treas cuid de raon aghaidh a 'chuirp aig 120 mm agus aig an aon cheàrn, agus cuideachd cha mhòr do-ruigsinneach.
  Tha toisich an tùir 185 milliméadar de thighead agus aig ceàrn de cheumannan 50, cuideachd do-ruigsinneach airson gunnaichean Sòbhieteach.
  Ach an seo tha na taobhan nas laige air 82 mm le leòidean, agus faodar an toirt. Gu sònraichte an SU-100, gunna fèin-ghluasaid Sòbhieteach ùr a tha gu luath a" fàs mòr-chòrdte am measg nan saighdearan air sgàth cho furasta "s a tha e cinneasachadh agus canan tollaidh armachd.
  Loisg Gerda a" chiad sealladh air na saighdearan Sòbhieteach. Loisg i an tanca IS-2 agus chuir i an cèill i fhèin:
  - Is e deagh ghaisgeach a tha seo!
  Thug Charlotte fa-near, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' briseadh tron inneal Sòbhieteach le bhith a 'putadh a' phutan le a sàil lom:
  - Tha an dòigh seo cha mhòr gun smal!
  Thuirt Kristina, ag amas air canan Gearmailteach fèin-ghluasadach a tha a" losgadh gu sgiobalta le a òrdagan rùisgte:
  - Tha armachd air bòrd caran lag! Bhiodh càr nas cumhachdaiche againn!
  Loisg Magda cuideachd, a" cleachdadh a cas-rùisgte, agus ann an corraich ghabh i agus dh"èigh i:
  - Cha bhiodh ann ach troika, ach troika frolic!
  Agus rinn na caileagan gàire còmhla ... Tha an tanca fìor mhath, gu sònraichte na feartan dràibhidh aige.
  Chaidh deuchainnean sabaid seachad agus an càr E-100. Tha i trom ge-tà. Ach air a dheagh dhìon. Agus chan urrainn dha na gunnaichean aice a ghabhail cho furasta.
  Agus ann, cuideachd, tha caileagan Gearmailteach nan suidhe. Agus a dh'aindeoin an fhuachd casruisgte agus ann am bikini.
  Chuir Adala, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus a" bualadh air an nàmhaid, i fhèin gu loidsigeach:
  Bidh sinn beò fo cho-mhaoineas!
  Agus le sàilean lom, mar a bhrùthas tu ....
  Agatha, a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach, a' bualadh air an luchd-dùbhlain le a òrdagan lom, a 'sguabadh às:
  - 'S bithidh mòrachd ar buaidh fad linntean !
  Loisg Agnes cuideachd shrapnel aig na saighdearan-coise Sobhietach, le a cas rùisgte, gu dearbh, agus i a" seinn:
  - Chan e, cha toir sinn gèill don Fuhrer!
  Bhuail an nighean air an tanca, Athena, an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Airson an Fuhrer, chan e am Fuhrer!
  Rinn Agnes gàire agus thuirt i:
  Tha sinn nar treubh de supermen!
  Sheall Andriana, a 'losgadh air bataraidh nan Sòbhieteach, agus a' sgrios suidheachadh nàmhaid, a teanga agus chuir e a-mach:
  - Tha mòrachd na Gearmailt ag aithneachadh a 'phlanaid!
  Agus le a ghlùin lom, mar gun cuireadh e cuideam air an nàmhaid.
  Thug Agatha, a bha os cionn an teine, fa-near:
  - Reubaidh sinn an dràgon gu pìosan ...
  Cha robh an tanca E-75 deiseil fhathast. Dh'iarr am Führer gum biodh an cuideam trì fichead 'sa còig tunna agus an einnsean 1500 each-chumhachd airson gluasad àrd, le armachd taobh co-dhiù 170 mm aig leòidean àrda. Agus thug e ùine.
  Ach fhad 'sa tha na Nadsaidhean a' buannachadh co-dhiù ... San Fhaoilleach, thuit Ulyanovsk mu dheireadh. Thòisich Fritz air stoirm Gorky agus Kazan.
  Gu ruige seo chaidh iad seachad air Moscow.
  Bha Stalin feargach, ach cha robh dad a b" urrainn dha a dhèanamh. Gu dearbh, dè a tha thu a 'dèanamh an seo, fàilligeadh iomlan ...
  Ach tha na caileagan a 'sabaid anns na speuran agus air an talamh ...
  Mar sin bhris SU-100 aig Natashka itealan ionnsaigh Gearmailteach le stailc adhair. Thionndaidh e a-mach gu math fionnar. Ged nach eil e gu math glic agus innleachdach. Ach, chan eil Natasha na chiad ìre idir, agus mar a nì i gouge.
  . Nise caileag thionndaidh e a-mach gu bhith V mar-thà eòlach tanca T - 34. A-mhàin Beagan caraid _ Tùr nas motha agus _ armachd caliber aig 85 millimeters seach 76. Chais Pàirt roimhe .
  Nigheanan air a thionndadh mun cuairt air adhart àite . iad leithid _ _ Agus na bu tràithe , ann an aon bikini _ A an seo càr Sòbhieteach riochdachadh _ Ith Agus sligean air adhart àite .
  Superman-Natasha Le toilichte sealladh gàire :
  - A Càite faisisteach ?
  Nochd a-staigh tanca dealbh teachdaire òg . gille tweet :
  - Seo Seo an tanca sin nochd air adhart aghaidhean an dàrna saoghal cogaidhean V ceathrad an ceathramh bliadhna Agus roimhe iad seo bhon uair sin suidhichte air adhart airm Dearg arm _ Dha cur an aghaidh , E -25. Gunna fèin-ghluasadach le 88 mm canain agus 120 mm aghaidh armachd _ Snog sabaid !
  dha-rìribh V fad air falbh Le mòr saothair Faodaidh beachdachadh Gearmailteach gunna fèin-ghluasadach . squat , le fada baraille . coigreach caileagan a tha _ Mar sin tràth clì aghaidhean Sgoinneil Gràdhach cogaidhean . Ach Superman Natasha anns a 'bhad aon thug an aire :
  - Tha i sinn 'S dòcha faigh . U dhi fad ann an 71 Eil .
  Zoya an seo aon air a mholadh :
  - Bu chòir falbh V gluasad gu _ Chan eil buail !
  Teachdaiche-Angelica V buaireadh mhothaich :
  - Seo damn ! Anns a 'bhad aon shleamhnaich uachdrach sinn càr !
  An t-oifigear-glèidhidh òg aca gu feargach ainmeachadh :
  - A Seo tuilleadh dad ! E-75 bha bhiodh tuilleadh nas miosa ! Tha thu bhiodh aige ni mò fo aon ceàrn bhiodh Chan eil air a tholladh . A Mar sin dare !
  Superman Natasha thairis i fèin Agus sgith :
  - Ciamar fìor comannach , i tha mi ag ràdh dhut - gu ifrinn !
  Teachdaiche-Angelica air a rùsgadh , air a bhualadh casruisgte cas :
  - Feuch an dèan sinn !
  Sòbhieteach càr cuid teann thòisich agus _ buzzed . tolladh Gearmailteach V bathais neo-fhìor Agus bu chòir thig a-steach fritz V bòrd . Ach feuch Seo a dheanamh ? Tha e bho aige fada-bharaille gunnaichean Ciamar fuck .. Fuigheall a-mhàin cunnt air adhart luaths .
  Superman Natasha gabh fearg . Soilleir Gearmailteach ACS Tha tuilleadh nas fhasa trithead 's a ceithir mar sin dhi a' dol thairis air V feartan . Seo Tha thu gu neo-thoileach thèid thu craicte .
  Sòbhieteach càr falbh air adhart rapprochement . Math bocsa gèarr nas fheàrr roimhe .
  Svetlana fois lomnochd sàiltean Agus tweets :
  - Fuhrer luath sinn tionndaidh mun cuairt !
  Teachdaiche-Angelica a' dearbhadh mar :
  - Hitler sinn sgriosamaid !
  òr-bhuidhe Zoya bellowed :
  - Bheir dha Greas ort Le bhith aodann !
  ANNS seo mionaid cudthromach tilgeadh Hitler gunnaichean toilichte gu dìreach V bonn tùir _ Nigheanan thogadh Agus dh'fhuiling V reubadh a mach meatailt _
  AGUS nas fhaide air adhart thoir dhomh diog Uile ceithir thionndaidh e a-mach gu bhith cha mhòr gu tur lomnochd ann am panties agus a' crochadh air adhart raca . Fo casruisgte casan bòidhchead lasadh teine . Lasair lighich lomnochd , gràsmhor buinn caileagan .
  Superman Natasha dh'fheuch suirghe ach _ dhi casan thionndaidh e a-mach gu bhith gu daingean clampte V padaichean , agus Gu math tinn sìnte veins . Seo bha clasaigeach rac , le traidiseanta tòstadh sàilean . A aig caileagan casan Gu math eadhon gnèitheach , agus teine a' reubadh _ buinn a' dèanamh aca tuilleadh nas tarraingiche .
  Ach gu goirt bòidhchead . iad a' feuchainn faigh saor . Ach badan Gu math seasmhach . A ris tuilleadh Agus tha nigheanan nan valkyries Cur sìos e cuideaman .
  Co-ionann ban-ghaisgich V goirid sgiortaichean , le casruisgte casan , lomnochd làmhan , ach corp còmhdaichte airgeadach post slabhraidh . iad ràcan pòcairean teintean , agus tilg suas easan gu _ sàiltean ròsta nas làidire .
  Seo Agus racan tionndaidh a-mach joints , agus teine friogais bun . A an seo tuilleadh Agus prionnsa à sliochd Rìgh Uilleam nochd . ANNS làmhan aig An Lùnastal balaich , am prionnsa-demiurge a rinn iomlaid an dàrna millean dollar airson dreuchd san SS cuip bho dòrainneach uèir . A tuilleadh Agus dhi Valkyries Blàthaich suas bho lasadair .
  Prionnsa na Diadhachd snìomh agus _ Ciamar buail Superman Natasha Le bhith fèitheach air ais . Ged a tha caileag Agus misneachail ach _ dhi bho sàiltean roimhe occiput bhuail a leithid pian a tha _ uaibhreach gu fiadhaich ghlaodh .
  Air adhart buail balach prionnsa _ air a thoirt sìos air adhart Zoya . Tha Ged a Agus sàthadh gu daingean fiaclan , chan eil air a chumail a-mach bho sgread . A air adhart ais nochd fuilteach stiallan Agus a' losgadh .
  Barbarossa Jr. Le gàire thuirt :
  - Teagasg thu tuilleadh riatanach !
  Air adhart buail thuit Le bhith Angelica san àm ri teachd . AGUS seo boireannach òg Chan eil air a chumail a-mach bho sgread . gille chrath mo chlann casruisgte cas V teine . Air a thoirt a-mach loinneil corragan uiseag Agus sgap ceann ruadh bèistean V aodann . Tha sgreadail tuilleadh nas làidire , tha e goirt !
  Barbarossa Jr. Le toilichte sealladh thuirt :
  - Ach Tha thu aon ag iarraidh Le Gearmailtich !
  Às deidh losgadh , agus Svetlana . Ciamar sin Chan eil sàthadh giallan ach _ Co-ionann sgread . Uile aon cuip bho teth , teth uèir bha tuilleadh tuilleadh goirt , ciamar lasair fo casruisgte casan . Team thairis air sin _ caileagan mar-thà B" àbhaist dhomh fad bhliadhnaichean riaghladh sin brògan , agus aca buinn casan , glè elasta Agus seasmhach .
  Ach teine Agus aca bèicearachd . Valkyries mar-thà V làmhan cumail , agus cuipean bho dearg-theth uèir _
  Superman Natasha anns uile sgòrnan dh'èigh :
  - Tha Dè Seo an e sin ?!
  Barbarossa Jr. ag ràdh:
  - Ceasnachadh mhnathan aidmheil ! Tha thu ann am braighdeanas agus freagraidh tu airson a h-uile dad!
  Thug Natasha fa-near:
  Chan eil sinn airson bàsachadh mar seo! Thig air adhart, rachamaid, agus leanaidh sinn oirnn a" sabaid!
  Rinn Barbarossa Jr gàire:
  - Carson a leig thu air falbh?
  Fhreagair Angelica:
  - 'S e bana-bhuidsichean a th' annainn, agus faodaidh sinn an tiodhlac as luachmhoire de na h-uile a thoirt don fhear a shàbhaileas sinn!
  Chuir e iongnadh air Barbarossa Bock:
  - Agus ciod a bheir thu dhomh ?
  Thuirt Natasha le misneachd:
  - Ni sinn òganach siorruidh dhiot, agus cha'n fhàs thu sean gu bràth !
  Chrath am balach:
  - Seadh, is urrainn dhomh do leigeil air falbh airson seo! Ach ciamar as urrainn dhut a dhearbhadh?
  Thuirt Natasha:
  "Cuir do làmh anns an teine agus chan fhaigh thu dochann!" Chì thu gun urrainn dhuinn conjure!
  Chuir Barbarossa Jr gu faiceallach a làmh anns an teine, sgrolaich agus fhreagair e le gàire:
  - Seadh, faodaidh tu! Uill, dè an t-saorsa a th" agad mar mhalairt air mo neo-bhàsmhorachd!
  Agus tha cothrom ùr aig na caileagan. Agus tha an cogadh fhathast a 'dol air adhart ... Anns an Fhaoilleach, chaidh Gorky agus Kazan a ghlacadh.
  Tràth sa Ghearran, ghlac na Gearmailtich agus Finns agus Suainich Karelia agus chaidh iad air adhart gu stoirm Arkhangelsk. Tha an suidheachadh air a dhol nas miosa gu mòr.
  Chaidh Ealasaid a ghluasad gu SU-100 chun bhaile-mòr seo.
  Bha i a" sabaid an sin. Gearran agus reothadh. Ach tha na caileagan fhathast a" sabaid casruisgte.
  Tha cuideam an SU-100 dìreach ochd tunna deug le dìon dìon-beil. Tha i so-leònte, ach gluasadach. Agus chan eil còir aice seasamh ann an ambush, feumaidh i gluasad gus nach bi i air a bhualadh.
  Nuair a ghluaiseas tu, bidh an tanca a 'teasachadh suas agus chan eil na caileagan ann an casan lom agus ann am bikinis cho fuar.
  Sheinn Ealasaid, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Ach is iad na cumhaichean! Agus seo Diciadain! Ach, tha an fhuachd math airson do shlàinte! Tha aimsir fhuar math airson ar slàinte!
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu casaid air na Nadsaidhean. Agus T-4 tha an tanca beag seo briste.
  Bu chòir toirt fa-near do ghaisgich luchd-sabaid de chlas mòr.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh le a casan rùisgte agus a' sgoltadh:
  - Co-mhaoineas gu bhith!
  Rinn Elena, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' bualadh troimhe, a 'gàireachdainn gu bodhar:
  - Tha buaidh chuthach a" feitheamh oirnn!
  Ephrasia a" bualadh tro tancaichean an Wehrmacht, le a casan rùisgte, gorm bhon fhuachd, le misneachd:
  - Cha chuir dad stad oirnn!
  Tha na gaisgich sin dìreach super!
  Ach, mo thruaighe, tha an gaisgeachd gu math beag... Thuit Arkhangelsk cuideachd... Tha e soilleir nach eil armachd gu leòr ann.
  Tha na Gearmailtich a 'gluasad gu Moscow bhon chùl. Anns a 'Mhàrt, nochd na blàran airson Ryazan. Tha hordes Hitler a" sruthadh mun cuairt bhon taobh an ear...
  Tha feum air cuid de cheumannan èiginneach.
  Tha Moscow fhathast a" cumail a-mach agus tha Stalin air comhairle tèarainteachd a chuir ri chèile. Bha an deasbad iomagaineach. Cha robh beachdan ùra ann.
  Beria a-mhàin a mhol:
  "Is dòcha gum bu chòir dhuinn dha-rìribh sìth a thabhann don Treas Reich air teirmean sam bith, fhad" s nach bi iad a "beantainn rinn!"
  Fhreagair Stalin gu feargach:
  - Chan e dòigh-obrach cuideachail a tha seo Comrade Beria! Feumaidh sinn gluasadan làidir!
  Fhreagair Marasgal Vasilevsky gu h-onarach:
  - Chan eil cùl-stòran aig do Shoilleireachd! Bha cha mhòr a h-uile gin dhiubh air an talamh ann am batail neo-ionann. A bharrachd air an SU-100, chan eil seòrsa sam bith eile de bhuill-airm ùra san t-sreath. Fìor, bidh an IS-3 deiseil a dh" aithghearr, ach tha an tanca seo duilich a dhèanamh, agus bidh e duilich a chuir air bhog ann an sreath anns na suidheachaidhean gnàthach.
  Thug Marshal Zhukov fa-near gu feargach:
  - Mura h-urrainn dhut buannachadh, chan eil ach aon rud air fhàgail - bàsachadh le urram!
  Bha Stalin airson rudeigin a ràdh, ach nochd nighean casruisgte ann an sgiort ghoirid. A' lasadh a shàilean rùisgte, thug i fios.
  Ruith Stalin a shùilean thairis air agus beucaidh e gu feargach:
  - Thuit Leningrad, gun chomas seasamh ris an acras agus bacadh fad mìosan! A-nis tha an dàrna baile againn air a ghlacadh leis na Krauts!
  Sgaoil Marshal Zhukov a làmhan agus thug e fa-near:
  - O, Stalin sgoinneil... Tha seo uamhasach!
  Mhol Beria:
  - Is dòcha gum bu chòir dhuinn mìle neach a losgadh mar urram dha seo?
  Thug an t-Àrd-Cheannard air:
  - Dùin suas thu amadan maol! Feumaidh rudeigin a dhèanamh!
  Mhol Molotov, a" stad agus a" bualadh glùinean lom nan nigheanan:
  - Bheir sinn fois-fois sealach dha na Gearmailtich, agus dìreach an uairsin tòisichidh sinn còmhraidhean sìthe air cumhachan sam bith.
  Tha Stalin air a chromadh:
  - Feuch! Ach cha bhi gèilleadh ann. Tuitidh Moscow, pàighidh sinn cogadh guerrilla!
  Thug Beria fa-near le smirk rèidh:
  - Ach cha toir seo ach meud fulangas dhaoine, Comrade Stalin. Is dòcha gu bheil...
  Chàin Stalin a dhòrn air a" bhòrd gu cinnteach:
  - Chan eil! Leig le Molotov co-rèiteachadh a mholadh! Agus gun dad eile, diùid chun na crìche!
  Chuairtich na Gearmailtich Ryazan ann am meadhan a" Mhàirt. A 'faighinn eòlas air gainnead armachd, rinn na saighdearan Sòbhieteach adhartas bhon bhaile.
  Tha Alenka agus an sgioba aice a" ruith, casruisgte a" priobadh air sneachd leaghte an earraich.
  Bidh an nighean a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" seinn:
  - Glòir d'ar spiorad, glòir do'n dùthaich mhòr !
  'S le chas-ruisgte tilgidh e tiodhlac a' bhàis. Agus sgapaidh e na Nadsaidhean air gach taobh.
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice:
  - Agus ar buille, tiodhlac naomh, agus cìs !
  Bidh Alla cuideachd a" ruith, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" tilgeil pasgan spreadhaidh de ghual le a cas-rùisgte, agus a" sèideadh:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth!
  Agus a‑nis tha Muire sradagach, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus gan làn-ghearradh, agus a" snìomh le grannaichean a fiaclan, a" feadaireachd:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus chuir a shàil rùisgte a‑mach pasgan sgriosail de bhàs agus de phronnadh.
  Tha Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu loidsigeach ag ràdh:
  - Cha searg co-mhaoineas gu bràth!
  Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid agus a' gearradh sìos na h-ìrean, gu math loidsigeach agus reusanta notaichean:
  - Agus mairidh creideamh anns a 'phàrtaidh fad linntean!
  Agus tilgidh òrdagan rùisgte tiodhlac sgrios.
  Theich na caileagan bhon fhàinne. Ach tha an suidheachadh fhathast teann.
  Agus chan eil àite aca ri dhol.
  Chuir leaghadh an earraich beagan dàil air adhartas na Gearmailt. A bharrachd air an sin, chaidh na Nadsaidhean còmhla ri Iapan, agus chaidh iad air adhart gu dreuchd Meadhan Àisia.
  A thug air falbh iad cuideachd agus chaidh an Giblean seachad gu ìre mhath socair. Agus sa Chèitean, chaidh a 'chiad tanca Sòbhieteach IS-3 a leigeil ma sgaoil mu dheireadh. Agus dh" fhaodadh e a bhith air a thoirt gu caismeachd Latha Bealltainn.
  Choimhead Stalin aosda agus lag air seo, a" sealg thairis. Bha an abairt aige sgìth gu bàsmhor.
  IS-3, mar thoradh air an saothair ann an cinneasachadh, fhathast cha b" urrainn a bhith sreathach.
  Cha robh an eadar-dhealachadh riatanach bhon dà chuid ach cumadh an tùir. Bha i mar shoitheach itealaich, agus bha a h-aodann mar ghob a' chanaich. Gu dearbh, bha an ceàrn nas motha de chlaonadh a 'dìon a' phàirt aghaidh gu math, ach toradh iom-fhillte. A bharrachd air an sin, bha am pàirt ìosal den mhaoil so-leònte, agus ma bhuaileadh projectile an sin, cha bhiodh e ricocheted tuilleadh.
  Shìn Stalin a làmh agus chaidh e a-steach don bhuncair, thòisich an ath ionnsaigh Nadsaidheach. Ghabh an TA-400 agus Yu-287 le sgiath air ais air ais pàirt anns na stailcean adhair.
  Agus a-rithist loisg iad urchraichean ballistic air an stiùireadh le sgiathan air an rèidio.
  Fhuair an Kremlin milleadh mòr.
  Bha Stalin a 'smaoineachadh gu mòr mu itealaich am Moscow.
  Ann am meadhan a 'Chèitein, an dèidh crìoch a chur air ath-sgaoileadh Meadhan Àisia, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog an aghaidh Moscow bhon taobh an ear agus an iar. Lean cath borb eile.
  Bha saighdearan Sòbhieteach a' sabaid gu gaisgeil. Ach tha na feachdan ro neo-ionann. Nochd na tancaichean E-75 Tiger-3 anns na blàran cuideachd. Agus gu mòr "Panther" -3. Tha sabaidean mar seo, canaidh sinn, iongantach.
  Ro dheireadh a 'Chèitein aig toiseach an Ògmhios, chuir na Nadsaidhean crìoch air a' chuairt timcheall Moscow cha mhòr.
  Dh" ainmich Stalin gu sòlaimte gum fuiricheadh e anns a" phrìomh bhaile agus gun seasadh e an sin chun a" bhàis.
  Chaidh Moscow a losgadh agus a spreadhadh. Bha i air a cuairteachadh le loidhnichean dìon fìor chumhachdach, nach eil cho furasta faighinn seachad air. Bha stocan mòra de armachd agus biadh air an cruinneachadh anns a" phrìomh bhaile.
  Agus Stalin anns a ' bhaile fon talamh a bha an ìre mhath sàbhailte.
  Hitler air 22 Ògmhios, 1945, nuair a bha dìreach ceithir bliadhna air a dhol seachad bho thòisich an Great War Patriotic, dh'òrdaich stad a chur air an ionnsaigh air a 'phrìomh-bhaile, an àite sin a sgrios gu riaghailteach le làmhachas agus itealain. Agus lean ort a 'bomadh le misneachd.
  Ghluais ionnsaigh stèidhichte gu Siberia. Bha e riatanach Sverdlovsk agus Chelyabinsk a ghabhail gus an robh na bailtean-mòra sin a 'còmhdach an t-sneachda ... Aig deireadh an Ògmhios aig toiseach an Iuchair, chaidh an dà phrìomh bhaile a ghabhail às deidh blàran cruaidh ... Bha na Gearmailtich a' gluasad thairis air Siberia. Thuit bailtean Sòbhieteach aon às deidh aon.
  An seo thàinig na Nadsaidhean gu Novosibirsk san t-Sultain 1945. Thòisich sabaid cuideachd airson an tuineachaidh seo.
  Bha an t-Arm Dearg a" sabaid ri taobh mailisidhean na sgìre. Bha Tamara a" sabaid an seo mar bhana-ghaisgeach.
  Is e deireadh an t-Sultain a th" ann, tha an t-sneachda ann agus tha e reòthte. Agus bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" sabaid casruisgte agus a" nochdadh gaisgeachd iongantach.
  Agus bidh na gaisgich a 'sabaid mar panthers.
  Thug Tamara cas, thilg i pasgan spreadhaidh de ghual le a cas rùisgte agus dh" èigh i:
  - Cha chuir duine stad oirnn! Chan urrainn dha duine a" chùis a dhèanamh oirnn!
  Bidh caileagan eile a" reubadh gu cruaidh:
  - Gheibh sinn bàs, ach cha ghèill sinn!
  Agus tha am blàr a" leantainn...
  Cha do thuit Novosibirsk ach aig toiseach na Samhna... Lean an cogadh air adhart. Cha do ghabh an t-Aonadh Sòbhieteach grèim air fhathast. Chaidh Moscow a bhacadh agus na theine.
  Anns a 'bhaile fon talamh, chaidh solar ro-innleachdail de bhiadh is armachd a stòradh, gus am biodh e comasach cumail a-mach airson ùine mhòr.
  Bha na Gearmailtich an-còmhnaidh a" bomadh agus a" losgadh a" bhaile.
  Bha tanca trom ùr "Rat" ann cuideachd. Bha cuideam dà mhìle tunna air an inneal seo agus bha grunn ghunnaichean ann.
  Chaidh carbad le armachd 400 mm a chleachdadh mar tanca brisidh... seachad air deuchainn sabaid...
  Ach an sàs ann an gràineagan, agus chaidh a sgrios le pìleat kamikaze a thug ionnsaigh oirre.
  A dh'aindeoin sin, nochd tanca ùr "Rat" -2 eadhon nas motha agus nas truime ...
  Chomharraich Stalin Bliadhna Ùr 1946 ann am Moscow, nach deach a ghabhail fhathast. Bha ceannard mòr an USSR a 'cunntadh air mìorbhail. Tha Moscow air fàs gu bhith na fhìor bhaile daingneach.
  Dh" fhaodadh solar bìdh mairsinn airson bliadhna no dhà eile, agus leis a" chrìonadh san àireamh-sluaigh mar thoradh air bomadh agus rùsgadh, nas fhaide. Ach bha an armachd an urra ri astar agus dian nan ionnsaighean.
  Thuirt Beria a dh" aindeoin sin:
  - Is dòcha gun aontaich Comrade Stalin le Hitler air ar saorsa?
  Dh" ainmich an t-Àrd-Cheannard, gu diongmhalta, a dhòrn gu daingeann air a" bhòrd:
  - Cha bhith mi a" bruidhinn ri cannibals Lavrenty! A bheil thu a" tuigsinn!
  Thuirt Beria le osna:
  Feuchaidh sinn ri mìorbhail!
  Thuirt Stalin, ag èigheach:
  - Foighidinn agus beagan oidhirp!
  . EPILOGUE
  Thachair 1946 ùr ann am batail ionadail. Mean air mhean ghlac na Gearmailtich agus na Seapanaich na prìomh bhailtean gu lèir. B" e Verkhoyansk an tè mu dheireadh a thuit san Lùnastal. Bha tancaichean ùra aig na Gearmailtich AG-50 ann an cruth pioramaid.
  Bha Tamara agus an sgioba aice a 'sabaid gu cruaidh ann an Verkhoyansk.
  Bha na caileagan, mar a bha iad an-còmhnaidh, casruisgte agus ann am bikinis.
  Sheas iad gu bàs. Agus leis an òrdagan rùisgte thilg iad pasganan spreadhaidh de fheachd marbhtach.
  Agus an uairsin, nuair a ruith an armachd a-mach, b 'urrainn dhaibh a dhol tro na h-ionadan-làr agus na tunailean a-steach don taiga.
  Bha iad deiseil airson armachd a thogail agus cogadh a phàigheadh a-rithist, eadhon ged a b" e cogadh guerrilla a bh" ann.
  Dh'èirich sònaichean partisan anns an USSR, agus nochd cogadh fon talamh.
  Bha am prìomh-bhaile fhathast a 'cumail a-mach, agus mar sin bha Hitler airson a dhol a-mach leis an acras agus na saighdearan aige a shàbhaladh, agus bha cus dhiubh air bàsachadh mar-thà.
  Agus chuir na caileagan, aig an aon àm, às do na Nadsaidhean agus na Seapanach, ann an diofar dhòighean agus dhòighean.
  Gu sònraichte Natasha agus an sgioba aice.
  AGUS thionndaidh e a-mach gu bhith a-rithist V T -34-85. càr gu dearbh aon , chan eil ùr . AGUS airson ceann dà fhichead an t-siathamh den bhliadhna air a dhol à bith .
  A Seo Agus AG -50. A' cur nam chuimhne ìosal pioramaid Le Gu math fada stoc _ Càr uile seasgad còig tunna _ Tigheadas armachd le a h-uile duine ceàrnan 250 mm fo teilt _ Airson sligean T -34 gu tur neo-thruaillidh .
  Superman Natasha V buaireadh sgith :
  - Seo Ciamar obair ! Tog e beinn !
  Teachdaiche-Angelica choimhead timcheall . Nise iad bha V aige traidiseanta bikini . AGUS rudeigin _ _ maise thàinig air adhart inntinn .
  A Svetlana bruthadh air adhart luamhan casruisgte sàiltean Agus Tiugainn tanca _ Tha i sgith :
  - Gluais ! A-mhàin gluasad !
  AG -50 uidheamaichte le cumhachdach 105 mm canain Le fad trusgan ann an 100 EL . Tha e comasach buail air adhart mòr astaran . Team thairis , y trithead 's a ceithir Le càileachd armachd chan eil diofar . Aon buail Agus crìoch .
  Svetlana tòiseachadh slugadh Sòbhieteach tanca _ Seo nàmhaid brògan . Tilgeil eadhon Beagan draghan armachd _ Ach Gu gu fortanach sleamhnachadh dheth . A An dèidh a h-uile nì cumhachd mòr - uranium cridhe .
  Superman Natasha feadail aca sgàrlaid bilean :
  - Air adhart ìomhaighean Le bròn aghaidhean a-rithist _ ìmpireachd bi air do bhreith !
  Teachdaiche-Angelica losgadh a' cleachdadh _ casruisgte corragan casan . tilgeadh toilichte V fhathast seasamh pioramaid tanca . AGUS shleamhnaich dheth Le armachd V ricochet . Mar-thà Gu math i claonadh Agus saimeant .
  Gearmailteach tanca gu dearbh an aon , do-sheachanta , le uile ceàrnan eadhon Airson IS -7. A mar-thà Càite roimhe ris T -34-85.
  A-rithist Gearmailteach brògan .. Svetlana bruthadh lomnochd sàil air adhart breicichean . AGUS b' urrainn seachain tanca bho ruaig . Ged a marbhtach tiodhlac shleamhnaich troimhe Idir idir faisg .
  Superman Natasha V boile thuirt :
  - Tha sinn Agus steigte !
  Teachdaiche-Angelica sgith . Tha i gu h-ealamh spìonadh Le mi fhìn bra . nochd àrd broilleach Le connlach nipples . Rug a fiaclan aca neamhnaid fiaclan . AGUS tweet :
  - Coward Chan eil a' cluich V hocaidh !
  AGUS bruthadh sgàrlaid nipple air adhart brosnachaidh _ A leithid Seo i treun Agus sradagach i - diabhal A 'S dòcha math , Ruiseanach aingeal cuir a-steach _
  Tilgeil iteig a mach bho Chan eil Cus fada doula _ Air a lasadh le ... Agus toilichte gu dìreach V trusgan Gearmailteach càraichean AG . A' breabadh aige mar gum biodh sèideadh luchd-smàlaidh _
  AGUS Uile ceithir caileagan ann an aonachd , dh'imich iad :
  - Aon , dhà - I fhuair e ! Fritz Le bhith adhaircean Mar sin thug !
  AGUS Ciamar chrith iad aca casruisgte casan . Seo Seo nigheanan ! A Cuin aig losgadh cleachdadh lomnochd ciste tha _ V Ceud aon uair nas èifeachdaiche .
  Superman Natasha Le gàire mhothaich :
  - Seo tanca Nise Airson sinn sàbhailte . Ach Ciamar aige sgrios ?
  Zoya Le gàire air a mholadh :
  - A V sabaid buachaille stoidhle , sinn aige Rachamaid air falbh !
  Svetlana luathaich gluasad aige tanca . Ach nàmhaid , gu h-obann tionndadh mun cuairt Agus ruaig air an ruith . Tha e luathaich iongantach luath : uile aon roth-uidheam gas einnsean . AGUS bha gu soilleir nas luaithe na _ T -34-85.
  Mar gum biodh ailbhean ruith air falbh bho Pògan . Uile bhiodh ni sam bith . Ach ailbhean Biodh fios agad gluasad eadhon Gu math gu luath .
  Superman Natasha gu feargach ghluais Le bhith armachd casruisgte cas Agus roar :
  - Seo ! Uill Ciamar às dèidh a h-uile _ sinn air chùl bho faisisteach !
  Zoya Le bròn V guth , seinn :
  - A h-uile rud do-dhèanta , comasach V ar saoghal !
  AGUS chrith aige falt , dathan duilleach òr .
  Angelica san àm ri teachd Le tlachd sheinn agus _ air a leigeil ma sgaoil eile slige . Sin buail V armaichte damh Agus bhris .
  - Rachaibh co-dhiù aislingean gun samhail .. Fighe co-dhiù blàth-fhleasg balbh ... balbh bha Gerasim uaireigin ! _ _ Nise Tha e mionnachadh drabastachd !
  Svetlana gu teann mhothaich :
  - Checkmate tha mionnachadh _ gòrach !
  Superman Natasha bha mi ag iarraidh rudeigin _ _ _ abair èibhinn . Ach Seo nochd eile faisisteach tanca . Air adhart seo aon uair E -75. Co-ionann Gu math dìon V aghaidh , ach mòran nas miosa Le bùird . A bheil e fìor, trithead 's a ceithir aige Uile co-ionann Chan eil tolladh .
  Air adhart seo amannan , Zoya thilg dheth Le mi fhìn bra . AGUS nochd sgàrlaid nipple .
  Thug Agus bruthadh a 'biathadh air a' bhroilleach air adhart brosnachaidh . gunna dh'obraich ...
  Tilgeil a-rithist toilichte gu dìreach V trusgan mòr gunnaichean _ AGUS ceud còig millimeatair gunna thàinig a mach bho togalach .
  AGUS seo Gearmailteach ruaig ruith air falbh Math dòigh toirt a-mach bho togalach as motha dìon tha càraichean _ buille Le bhith trusganan .
  Superman Natasha air leth toilichte thuirt :
  - Seo faic ! sinn bhuannaich sinn !
  A Seo Agus an treas tanca _ Air adhart seo amannan " Rìoghail" leòmhann ." U ris armachd , lannsair boma caliber aig 450 millimeters . A leithid Ma tha fuck , an uairsin beagan Idir idir Chan eil bidh coltas .
  Superman Natasha air adhart seo aon uair cho-dhùin losgadh i fhèin . thug e dheth bra . Cò aig dhi uile mar an ceudna àrd agus _ elasta uchd . Ùr mar _ aig caileagan . AGUS gaisgeach Ciamar bheir Agus preas rubaidh nipple .
  tilgeadh iteig a mach ... Agus " Rioghail lion " a fhuair gu dìreach V cnap . AGUS mòr càr Ciamar spreadhadh . Dè Agus paidhir seasamh Le bhith oirean tancaichean sgèith dheth air adhart cuid ceudan meatairean .
   Tha Agus trithead 's a ceithir chrith . Càr gann Chan eil thionndaidh e agus thionndaidh e a-mach gu bhith reubadh dheth bho tìr _
  Teachdaiche-Angelica eadhon buail aig tighinn air tìr maoil , ag èigheach :
  - Like eich asail !
  AGUS bagairt dha na Krauts dòrn _
  Superman Natasha bha riaraichte agus _ rinn gàire neamhnaid , glè mòr fiaclan :
  - Seo sinn thug Le bhith nàmhaid ! Ciamar còir !
  Zoya seinn , le le tlachd :
  - Gràdh Agus bàs ! Math Agus olc ! Dè naomh Dè pheacach .. A Dhòmhsa fios Uile co-ionann !
  AGUS caileag ghluais casruisgte cas Le bhith meatailt _
  Air adhart nàmhaid E -100. Càr cunnartach _ LEIS lannsair boma agus 75 mm _ canain Le Gu math fada baraille . Seo ionnsaigh atharrachadh , agus comasach choimhlionadh dreuchd Agus trodaiche tancaichean _ A seachdad 's a còig millimeatair gunnaichean Airson Sòbhieteach tanca gu math gu leòr .
   A trusgan bomair còmhdaichte ceap .
  Superman Natasha thairis i fèin aig cuideachadh casruisgte casan , agus tweet :
  - Uill , leig dhuinn aige buille ?
  Zoya , roc fiaclan , aontachadh :
  - Gu dearbh nì sinn !
  Teachdaiche-Angelica sgàrlaid nipple bruthadh air adhart brosnachaidh . gunna dh'obraich . spùt a-mach murrach cosgais . AGUS briseadh a-steach an ìre mhath caol ach _ ach fada trusgan Gearmailteach gunnaichean .
  Svetlana gu dealasach tweet :
  - Sgoinneil ! A Nise thoir Teine mi !
  AGUS gaisgeach Co-ionann nochd mine torso . U uile ceithir deug uchd air adhart àirde . AGUS Gu math eadhon àlainn , sexy , seductive . Mar sin Le a leithid caileagan Tha mi ag iarraidh Ri dhèanamh gaol . Uill dè _ 'S dòcha bhi nas fheàrr iad ? Is dòcha dìreach _ eile nigheanan !
  AGUS Seo boireannach òg air a ghlacadh an uair _ ceap thòisich fosgail . AGUS cleachdadh mine sgàrlaid nipple mar _ sgaoilear tilgeadh Le bhith Gearmailteach bomair .
  A fritz Chan eil air a riaghladh eadhon Agus sùil blink .. ciamar bheir Agus spreadhadh ... Anns Uile taobhan sgapadh smocadh meatailt .
  Svetlana suathadh thu fein làidir làmhan Agus sgith :
  - Tha mi wench dearbhte dràgon !
  AGUS Ciamar gàire ! AGUS gabh tha _ seallaidh teanga !
  Superman Natasha ghabh Agus gu dealasach seinn :
  - Patriot ! Sòbhieteach gràdhaiche ! Cò mheud Fritz mharbhadh thu !
  Zoya Air do thogail òran , agus crathadh lomnochd ciste , lean :
  - Patriot ! Dearg gràdhaiche ! AGUS air adhart caileagan Uile do aislingean !
  AGUS Co-ionann gaisgeach Ciamar bheir Agus gàire àrd ! AGUS ubhal seallaidh ! AGUS gàire fiaclan - fangs !
  AGUS casruisgte casan gluaisidh luamhan ...
  Tha e soilleir gu bheil na caileagan an seo aig an ìre as fheàrr, eadhon ged a tha seann tanca aca. Agus tha iad a 'leantainn air adhart gu partisan.
  Ach air 20 Giblean, 1947, thòisich ionnsaigh ùr air Moscow. Bha na Seapanach, agus na Turcaich, agus an t-arm cèin uile an làthair.
  Mu dheireadh ruith Hitler a-mach à foighidinn agus chuir e roimhe crìoch a chur air an USSR. Agus gu pearsanta le Stalin, a 'ceangal ris a' chogadh guerrilla a tha fhathast a 'bualadh air fearann na Ruis.
  Mar, ma thuiteas Moscow, chan eil teagamh nach tig an cogadh gu crìch.
  Agus thòisich ionnsaigh chinnteach, coitcheann.
  Chaidh na tancaichean ro-throm "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 agus feadhainn eile air an ionnsaigh cuideachd.
  Airson aon, chaidh am baile a losgadh le urchraichean ballistic.
  diosgan sabaid, so-leònte den Third Reich a chleachdadh cuideachd . Is e sin an armada.
  Choinnich Alenka agus an sgioba aice gu gaisgeil ris na Gearmailtich agus thug iad sabaid dhaibh.
  Thilg Alyonka grenade le a òrdagan rùisgte, loisg i burst agus reub i:
  - Airson spiorad na Ruis!
  Bha Anyuta, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus a" spealadh sìos ìrean nàimhdean, a" crathadh le a sàil rùisgte, a" gèilleadh don phasgan bàis:
  - Air son mòrachd a' chomuinn !
  Alla, a" losgadh air nàimhdean an USSR agus a" tilgeil boma le a òrdagan rùisgte, dh"èigh i:
  - Airson Mother Rus 'ann an co-mhaoineas!
  Mhothaich Maria, a" giùlan teine le deagh amas air an nàmhaid, agus a" spealadh sìos gu misneachail, a" giùlan a fiaclan:
  - Feumaidh an Ruis stiùiriche ùr!
  Thug Matrena fa-near, a 'losgadh agus a' sgrios luchd-dùbhlain gu misneachail, agus le a h-òrdagan lom, a 'toirt seachad tiodhlac bàis eile:
  - Gu dearbh, tha e riatanach!
  Agus bhon tilgeadh aice, a thuit a-steach don rinc, bhuail dà tanca Gearmailteach.
  Thuirt Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu sunndach:
  - Bha a h-uile dad anns an USSR, ach ghabh an nàmhaid an àireamh!
  Agus le a shàil rùisgte, ciamar a chuireas e air bhog am mort agus an neo-thruaillidheachd !
  Bhrosnaich Alenka a caraidean:
  - Na dèan cabhag gus Rus a thiodhlacadh! Tha rudan againn ri dhèanamh cuideachd!
  Agus le òrdagan a choise-rùisgte tilgidh e tiodhlac sgriosail a" sgrios.
  Dh" aontaich Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, le seo:
  - Buailidh sinn na nàimhdean gu dian, cha tiormaich abhainn an athar!
  Agus le sàilean lom, cruinn , bheir an nighean gu sunndach agus gèilleadh don nàmhaid.
  Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" leigeil pìos stuth-spreadhaidh a-mach à slingshot, a" tarraing an t-sreang le a òrdagan lom, a-mach:
  - Cha bhith ann ach superman - a thèid an àite Stalin!
  Bhruidhinn Maria, a" losgadh le mionaideachd iongantach, agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte:
  - A h-uile dad nach atharraich, tha a h-uile dad airson na b "fheàrr!
  Matryona, a 'leagail an Fritz le seallaidhean le deagh amas. Agus an uairsin, a 'dèanamh cron air an tanca le a cas-rùisgte, thug i fa-near:
  - Sinn le ar toil gun atharrachadh agus gaisgeil!
  Thilg Marusya dòrlach de grenades le a casan rùisgte. Mar sin thionndaidh an gunna fèin-ghluasaid aig na Nadsaidhean a-null agus rinn e squealed:
  - Bidh mi as làidire!
  Alla, a 'leagail an neach-còmhdhail bho na Nadsaidhean le tilgeil, grenades le sàil lom, mhothaich e, a' ceartachadh:
  - Chan e mise, ach sinne! Tha a h-uile dad nas làidire!
  Sheinn Alyonka gus a faireachdainn sabaid a thogail, a" sgrìobhadh nuair a bha i a" falbh. Agus thog a" chuid eile de na nigheanan, a" losgadh air na Nadsaidhean;
  Is sinne nigheanan dùthaich an USSR,
  A tha na lòchran don t-saoghal air fad ...
  Leig leinn, fios a bhith againn air mòrachd eisimpleir,
  Seo gnìomhan gaisgeil air an seinn!
  
  Rugadh na caileagan fon bhratach dhearg,
  Agus ruith an casruisgte tron reothadh ...
  Nigheanan agus mic a 'sabaid airson Rus',
  Aig amannan bheir bean na bainnse ròs dhan ghille!
  
  Bidh bratach dhearg air feadh na cruinne,
  Deàrrsadh cho soilleir, mar lasair lòchrain ...
  Às deidh na h-uile, tha swing gaisgeil againn,
  Agus tha ar bratach a" deàrrsadh mar dhearg!
  
  Na creid e, cha tèid am faisisteach damnaichte seachad,
  Agus cha tèid spiorad na Ruis gu bràth air falbh ...
  Fosglaidh buadhan cunntas gun chrìoch,
  Canaidh sinn hello agus hello ri duine sam bith !
  
  Tha an Ruis na dùthaich iongantach
  Thug thu co-mhaoineas dha na daoine...
  Gu bràth thug Dia seachad gu fial,
  Airson an Motherland, airson sonas agus saorsa!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid a" chùis a dhèanamh air an Fatherland,
  Agus ge bith dè cho an-iochdmhor bha e seòlta ...
  Ar mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Tha saighdear na Ruis cho ainmeil airson a bhuaidh!
  
  Dùthaich àlainn Sòbhieteach
  Tha na caileagan innte moiteil gu bheil iad brèagha ...
  Tha i air a toirt dhuinn gu bràth le breith,
  Agus bitheamaid cothromach buill Komsomol!
  
  Tha sinn a 'sabaid air iomall Moscow,
  Tha stoirm sneachda ann, sruthan sneachda, agus tha na caileagan casruisgte...
  Cha toir sinn suas ar n-Athair do Shàtan, bidh
  eadhon ar speal a" losgadh gu ceart!
  
  Mar sin ann an rage tha na nigheanan dèidheil air sabaid,
  Agus leis an t-sàil rùisgte bidh iad a" tilgeil pasgan-spreadhaidh...
  'S e faisisteach a th' ann, ach tha coltas math air,
  Gu dearbh, dìreach olc Cain!
  
  Chan urrainn dha nàimhdean a" chùis a dhèanamh air nigheanan,
  Rugadh iad fo leithid de rionnag ...
  Is e am mathan an uilebheist do-chreidsinneach againn,
  Cò a rinn an Motherland na bean!
  
  Tha sinn nigheanan Ruiseanach math
  Chan eil eagal oirnn ro chràdh is reothadh...
  Agus tilgidh sinn air ais, creid an droch shluagh a mharbhadh,
  Thèid an nàmhaid às an dòs!
  
  Bha iad comasach air an nàmhaid a phutadh air falbh bho Moscow,
  Ged a tha e làn de chumhachd mòr ...
  Tha na nigheanan againn cho moiteil asainn fhìn,
  Thèid an luchd-dùbhlain uile à sealladh dha na h-uaighean aca!
  
  Na creid e, chan urrainn do nàimhdean a" chùis a dhèanamh air Rus",
  Leis gu bheil a h-uile ridire a" tighinn bho diapers...
  Tha e coltach gu bheil an sealgair air tionndadh gu bhith na gheam,
  Agus chan eil anns an nàmhaid fhathast ach leanabh!
  
  Ach spiorad na Ruis, an spiorad creidsinn mòr,
  Tha fios agad, tha cumhachdan falaichte ann ...
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu pìosan,
  Às deidh na h-uile, tha ridirean do-chreidsinneach ann am blàr!
  
  Tilg air falbh na teagamhan agad, nigheanan,
  Is sinne na daoine as gaisge san t-saoghal...
  Tilgeamaid sluagh Shàtain anns an ifrinn,
  Bogamaid a h-uile nàmhaid anns an taigh-beag!
  
  Thig an cogadh naomh gu crìch
  Thig sìth agus madainn thairis air a" phlanaid...
  Biodh fios aice gu bheil i gu bràth leis a" ghrèin,
  Biodh an samhradh blàth gu bràth!
  
  'S an comunn siorruidh ann an glòir,
  Agus tha Lenin agus an Stalin mòr còmhla rinn ...
  Ann am film fuilteach, dìreach a-nis a tha faisisteachd,
  Agus tha ar creideamh nas làidire na stàilinn!
  
  Tha an Ruis agam a" riaghladh airson linntean
  Agus thug e toileachas don chruinne-cè gu lèir ....
  Feum air neart stàilinn na dhorn
  Agus comas, ach dòrtadh reusanta!
  
  
  
  WITCHES A 'CRUTHACHADH WEAPONS WONDER
  Bha Gerda, Charlotte, Magda agus Christina, a chaidh a dhearbhadh leis an Tìgear aig an àm, cuideachd a 'leasachadh modail gealltanach: Panthers -2. Chuir na caileagan an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloc - tarsainn, agus rinn iad an tùr cumhang agus nas lugha. Agus chaidh am bogsa gèar a chuir a-steach air a" motair fhèin. Mar thoradh air an sin, thionndaidh an "Panther" -2 gu bhith na sgàil-dhealbh nas ìsle na dà mheatair, agus chaidh an àireamh de bhuill sgioba a lùghdachadh gu trì. Mheudaich tiugh armachd aghaidh a" chrann gu 120 mm fo leòidean mòra, agus na taobhan gu 82 mm fo na leòidean. Agus tha na tùir suas gu mullach 150 mm agus taobhan 82 mm, fo leòidean. Aig an aon àm, chaidh an carbad gu lèir a lùghdachadh gu 35 tunna, a rinn e comasach faighinn seachad air le einnsean 700 each-chumhachd agus a 'meudachadh astar agus gluasad an tanca. Aig an aon àm, tha patency a 'chàir cuideachd air a thighinn air adhart, agus tha an sgàilean air fàs nas aotroime agus mòran nas fhasa a chàradh agus a chumail suas. Tha sia rolairean ann uile gu lèir, a tha practaigeach agus goireasach. Chòrd Hitler ri "Panther" -2 agus chaidh e a-steach don t-sreath bhon t-Sultain ceathrad "s a trì. Tha an càr soirbheachail, le deagh ghunna a" tolladh armachd agus losgadh luath. Dh'obraich i agus ghluais i gu luath, le sàr ergonomics.
  Agus as cudromaiche, bha e na b 'fhasa a bhith a' dèanamh agus a 'feumachdainn nas lugha de mheatailt. Agus aig an aon àm bha e air a chomharrachadh le calpa mairsinneachd. Chan eil e cho furasta a bhith a 'briseadh tro leithid de chàr le leòidean mòra armachd.
  Fhuair na saighdearan Sòbhieteach fìor dhuilgheadas. A bharrachd air an sin, chuir na Gearmailtich, an àite a ' phrògram Fau , airgead an seilbh ann an leasachadh neach-sabaid dhaoine, agus chruthaich iad an XE-162, sìmplidh agus saor airson a dhèanamh agus gu math aotrom agus furasta a ghluasad.
  Thionndaidh an inneal seo gu bhith air a leasachadh ann an suidheachaidhean nas fàbharach, agus gu ìre mhath furasta obrachadh. Agus chan eil e cho furasta dhi dèiligeadh.
  Chuir mi casg air na saighdearan Sòbhieteach agus co-cheangailte, blàir fiadhaich, adhair. Cha robh cuideam ach tunna gu leth air an t-sabaid nuair a bha e falamh agus cha mhòr nach robh ann ach fiodh. Mar sin thionndaidh an inneal gu bhith air leth èifeachdach.
  Bha an suidheachadh air a dhèanamh na bu mhiosa leis gun do thòisich nigheanan Gearmailteach a 'dol a-steach gu gnìomhach anns na h-aonadan adhair.
  Thòisich Albina agus Alvina gu gnìomhach a 'sgòradh, a' sabaid, mar riaghailt, casruisgte agus ann an aon bikini. Agus cha b 'urrainnear na caileagan sin a leagail. Agus tha iad fhèin cho gnìomhach a 'gearradh dheth an nàmhaid. Agus cho breagha sa bha na blondes sin: dìreach Aryans fìor!
  Bidh Albina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh le cas eireachdail agus a" gearradh sìos itealan no dhà Sobhietach agus squeals:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bidh Alvina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh leis an nipple scarlet aice, agus a" bualadh air trì càraichean Sobhietach agus a" rughadh:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Nigheanan sabaid - chan urrainn dhut a ràdh gu bheil iad lag. Chan e, tha iad gu math ionnsaigheach agus faodaidh iad a h-uile duine a reubadh gu pìosan.
  Dashing gu h-iomlan, an arm seo. Agus sa gheamhradh sheas an loidhne aghaidh. Chuir Mainstein frith-ionnsaigh air bhog, agus fhuair e air a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Sòbhieteach air feadh an Dnieper, a" cruthachadh paidhir ghoilearan mòra. Bha na Gearmailtich cuideachd comasach air an ionnsaigh faisg air Leningrad a chuir air ais. An seo bha iad an urra ri loidhne dìon cumhachdach. A bharrachd air an sin, às deidh call san Úcráin, thug Stalin air falbh grunn roinnean bhon taobh seo agus leig leis na Gearmailtich na h-ionnsaighean a chuir air ais. Chùm an aghaidh a-mach, agus b 'urrainn dha na Gearmailtich cumail a-mach sa gheamhradh air feadh iomall an ionnsaigh.
  Bha Gerda gu pearsanta a 'sabaid air an "Panther" -2, còmhla ris na caileagan. Agus a dh'aindeoin a 'gheamhraidh, bha na bòidhchead a' sabaid casruisgte agus ann an aon bikini a-mhàin.
  Bhrùth Gerda na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bhuail i an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Glòir don ìmpireachd againn!
  Bhrùth Charlotte cuideachd an luamhan le a òrdagan rùisgte, leag i an tùr trithead "s a ceithir agus chaidh a dhearbhadh le ionnsaigheachd:
  - Glòir do ghaisgich !
  Bhuail Kristina le bhith a" putadh a" phutan leis an nipple scarlet aice agus, a" bualadh air an inneal Sòbhieteach, dh" èigh i:
  - Agus glòir dhuinn !
  Loisg Magda spreadhadh de cheithir ghunnaichean-inneal, gheàrr i sìos na saighdearan-coise Sobhietach le òrdagan rùisgte agus thuirt i:
  - Glòir shìorraidh, bhuadhach !
  Mar sin dh"fhàs na caileagan fiadhaich agus bha na sàilichean cruinn, lomnochd aca a" deàrrsadh.
  Agus nuair a tha "Tiger" -2 a 'tighinn dlùth, tha an tanca seo, le cuideam leth-cheud' sa còig, a 'gealltainn gum bi dìon 250 mm air a' mhullach agus 170 mm air na taobhan.
  Sin le canan 88-mm ann an 71 EL, is e inneal fìor mhath a th" ann.
  Agus as t-earrach, tha na Gearmailtich mar-thà a 'tighinn air adhart san Eadailt agus a' briseadh nan caidrich gu misneachail.
  Bidh iad a" toirt Naples agus a" toirt ionnsaigh air Sicily.
  Agus tha na ceudan mhìltean de shaighdearan nan Caidreach a" gèilleadh. Agus tha iad air an sgrios gu tur. Tha na Panthers Gearmailteach neo-sheasmhach.
  Agus bheir na caileagan air na Sasannaich tuiteam air an glùinean agus an casan rùisgte, chiseled a phògadh, agus sàilean cruinn nam bòidhchead a reamhrachadh len teangannan.
  San Ògmhios, bidh na Càirdean a" feuchainn ri gluasad air adhart le bhith a" cur saighdearan air tìr ann an Normandy. Ach tha iad a" fulang call mòr an sin. A-rithist, ceudan de mhìltean de phrìosanaich, agus tòrr uidheamachd air a ghlacadh.
  Bidh Roosevelt a 'faighinn grèim cridhe agus a' fàs neo-chomasach. Tha na Stàitean Aonaichte a" feuchainn ri casg a chuir air cogadh cho duilich. Tha Breatainn a' beachdachadh air roghainnean airson rèite leis an Fritz. Tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa le bomadh nas cumhachdaiche de bhailtean-mòra Shasainn a" cleachdadh itealain jet. Agus chan urrainn dha luchd-sabaid Breatannach grèim fhaighinn air itealan mar sin.
  Mar sin thòisich Churchill ag iarraidh sìth. Ach tha am Fuhrer gun stad. Tha e air a bhriseadh le mothachadh air a neart fhèin.
  Ach tha na Breatannaich fhathast ag aontachadh ri sìth. Agus tha seo a" cur dragh air Stalin, a tha a" tabhann fois don Fuhrer. Tha Hitler ag aontachadh stad a chuir air nàimhdeas airson trì bliadhna, fhad "s nach bi sabotage partisan ann, agus gum fuirich na pàrtaidhean aig na crìochan aca, agus reicidh an USSR ola is aran ris na Gearmailtich.
  Dh'aontaich Stalin ri seo ... Agus dh'fhuasgail am Fritz an làmhan.
  Is e Gibraltar a" chiad stailc, gu dearbh. Às deidh dhut an daingneach seo a ghlacadh, faodaidh tu saighdearan a ghluasad gu Afraga thairis air an astar as giorra. Nuair a chuir iad stoirm air an daingneach, chleachd na Gearmailtich na raidhfilean ionnsaigh MP-44 as ùire, leasaich na caileagan iad cuideachd: rinn iad iad tòrr nas fhasa agus nas earbsaiche.
  Agus bha Albina agus Alvina a 'sabaid anns na speuran, na caileagan a rinn na plèanaichean Gearmailteach mòran nas practaigeach agus nas luaithe.
  Agus phronn iad na càirdean deas is clì. Bhiodh Gibraltar air a ghluasad. B" fheudar do Franco aontachadh ri ultimatum Hitler. Na leig leis na Nadsaidhean do dhùthaich a ghabhail thairis.
  Luathaich na Gearmailtich air tancaichean agus bhris iad a-steach gu suidheachadh an nàmhaid.
  Às deidh tuiteam Gibraltar, chaidh na Krauts a-steach do Morocco. Agus ghluais iad, a 'glacadh sgìrean. Gu sònraichte bha na tancaichean Fritz a" gluasad thairis air Algeria. Bidh "Panther" 2 a 'sleamhnachadh gu luath air a' ghainmhich. Chaidh ùrachadh le einnsean nas cumhachdaiche, agus dh'fhalbh e. Bha "Panther" -2 gu tur riaraichte leis an arm le dìon an aghaidh, agus bha "Tiger" -2 mar as trice na tanca iongantach. Thuit na càirdean mar gum biodh iad air an sgrios.
  Bha caileagan Gearmailteach a' sabaid anns an fhàsach, mar as trice casruisgte agus le bikinis orra. Bha iad dìreach a" lub an craiceann le uachdar dìon sònraichte gus nach tèid a losgadh.
  An uairsin chuir bòidhchead na Sasannach a chaidh an glacadh air an glùinean, agus bheir iad air sàilean na h-ìghne a bhith a" reubadh. Agus is toil leotha e, gu sònraichte na h-Afraganaich, a bhios ga dhèanamh le dealas.
  Bha an dà fhicheadamh bliadhna air leth soirbheachail dha na Gearmailtich, ghlac iad a 'mhòr-chuid de Afraga, an Ear Mheadhanach. Agus anns a" chiad leth den t-siathamh-bliadhna-fichead, ghlac iad mar an ceudna na h-Innseachan, agus Burma, agus an còrr de Afraga. Agus bha barrachd dhuilgheadasan ann le solar shaighdearan, sìneadh conaltraidh, an talamh na le strì an aghaidh aonadan Breatannach is Ameireagaidh. A bharrachd air an sin, cha robh na saighdearan coloinidh ro dheònach sabaid. Ann an teicneòlas, tha buannachd mhòr aig na Gearmailtich ann an càileachd. Mar eisimpleir, ME-262 X, agus tha astar suas ri 1200 cilemeatair san uair, agus tha e armaichte le còig itealain gunnaichean. Agus ged a tha na Stàitean Aonaichte agus Breatainn, gu ìre mhòr iomchaidh airson cleachdadh sabaid, chan eil luchd-sabaid jet, agus bomairean eadhon nas motha.
  discos aig na Gearmailtich , a 'leasachadh, astar òrdugh ceithir fuaim. Bha iad gu tur so-leònte gu gàirdeanan beaga, le taing don jet laminar a bha a "sruthadh timcheall nan càraichean. Ach air sgàth seo, cha b 'urrainn dhaibh fhèin losgadh. Ach air an làimh eile, bha e comasach boma a leigeil sìos bho àirde, agus a chleachdadh ann an taisgealadh, agus nas cudromaiche, carbadan nàmhaid reithe le bhith gan leagail le jets.
  Tha sàsaichean itealaich nan armachd èifeachdach le raon fada agus comasach air itealaich bhon Roinn Eòrpa gu na Stàitean Aonaichte. Agus uaireannan bha iad air an ruith le caileagan fìor bhrèagha a b 'fheàrr leotha a bhith a' sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Seo Gertrude agus Eubha air iteig. Is e seo dà chulaidh iongantach. Mar eisimpleir, chaidh Ameireaganach dubh a ghlacadh. Ceangailte ri log. Agus mar sin air an iomlanachd fireann aige mharcaich iad airson ùine mhòr gun do chaill am prìosanach mothachadh, gun robh e ag obair cus.
  Agus a-nis thug Gertrude, le a òrdagan rùisgte, an discus agus chuir e amas air an targaid, a 'losgadh sìos plèanaichean Ameireaganach. Is e nighean sabaid a tha seo.
  Agus tha Eva, cuideachd, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, ag amas air inneal de fheachd marbhtach air an nàmhaid.
  Agus le fearg bidh e a" reubadh an nàmhaid, agus bidh càraichean Shasainn agus na SA a" tuiteam.
  Thig na Gearmailtich air tìr san amharc aig deireadh na Samhna. An toiseach, chan eil duine a 'feitheamh aig an àm seo. Gu dearbh, chan eil an aimsir glè mhath agus tha e cunnartach a bhith beò. Ach air làithean ciùin faodaidh tu snàmh thairis air Caolas Shasainn agus tìr. A bharrachd air an sin, tha buannachdan ann a bhith a "tighinn air tìr air an oidhche, leis gu bheil e tòrr nas duilghe a dhìon air an oidhche.
  Bha na Gearmailtich ron àm seo air na cabhlaich Shasannach is Ameireaganach a mharbhadh gu mòr.
  Mar sin bha dùil ri tighinn air tìr gun duilgheadas sam bith. Bha còir aig buidhnean-catha sònraichte de chlann-nighean a bhith nam feachd cumhachdach, a bha eadhon ann an reothadh deireadh na Samhna casruisgte ann an aon bicini a-mhàin.
  Thòisich an cur air tìr air 26 Samhain, 1946. Air ceann-bliadhna nan taghaidhean don Reichstag, às deidh sin fhuair Hitler dreuchd Seansalair an Reich.
  Cha robh duine ann airson stad a chuir air an t-slighe a-steach. Agus anns an ionnsaigh, ghabh mòran de shaighdearan-coise agus eadhon na tancaichean pioramaid as ùire pàirt. Dè nach urrainn a dhol a-steach bho cheàrn sam bith.
  Bidh na nigheanan gu dearbh a" sabaid a-staigh annta, agus gan giùlan fhèin gu gaisgeil.
  Agus tha cuid de ghaisgich mar-thà casruisgte a" briseadh an oir deighe air maragan reòta air an oidhche. Agus bidh iad a 'sabaid gu math cruaidh. Agus bidh iad a 'dèanamh mìorbhailean iongantach. Agus nuair a bhios iad a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte agus a" reubadh na Breatannaich às a chèile, bidh e a" fàs uamhasach fionnar ...
  Gerda, air an làimh eile, a 'sabaid air an tanca "Tiger" -4 pioramaid le gunna agus lannsair boma , agus gu math gaisgeil. A" cur projectile às deidh projectile, agus a" reubadh nàimhdean às a chèile.
  Ag obair mar rud seòlta, a" brùthadh air na putanan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bidh an nighean a" beucaich:
  - Ghiùlain sinn ar fiaclan gu gnìomhach, bidh sinn a 'cur às gu mòr!
  Bidh Charlotte a" cleachdadh nipple scarlet nuair a bhios i a" losgadh, ga bhrùthadh air a" phutan luing gàirdeachais agus a" bualadh air an nàmhaid, thuirt i:
  - An sgioba togail uile-choitcheann againn!
  Bhuail Cairistìona cuideachd le lannsair rocaid a" cleachdadh a òrdagan lom. Bhris i mòran nàimhdean agus rinn i gàir:
  - Air son mòrachd an Treas Reich !
  Rug Magda às a dèidh. An turas seo le nipple sùbh-làir. Reub an nàmhaid agus reub e :
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Seo na nigheanan aig an ìre àrd! Agus mar a ruitheas saighdearan-coise nan nigheanan casruisgte, a 'tilgeil grenades air an t-slighe. Agus dè cho mòr agus cho marbhtach sa tha e.
  Tha na caileagan cho sabaid agus cho breagha.
  Agus tha iad a" pronnadh Bhreatainn deas is clì. Chan eil e na iongnadh, le leithid de oilbheum agus air tìr leis an Fhraing agus Nirribhidh, gun do chùm Sasainn a-mach airson dìreach deich latha. Tha seo sgoinneil!
  Chaidh am baile sìos. Agus is e an ath cheum turas gu Ameireagaidh. Anns a 'Ghearran, na Gearmailtich, a dh'aindeoin a' gheamhraidh, rinn iad air tìr ann an Innis Tìle: Operation Icarus, agus a ghlacadh seo cudromach sgìre.
  Agus a-rithist, ghabh caileagan casruisgte bho dhiofar bhuidhnean-catha SS pàirt anns na blàran.
  Agus shoirbhich leotha le bhith a" lasadh an t-sàil rùisgte tron t-sneachda.
  Mhol Stalin do Hitler sa Mhàrt 1947, co-chogadh an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Dh'aontaich am Führer ri seo, ach air chumha nach fhaigheadh an USSR air ais ach Alasga, ann an dòigh air choireigin fearann laghail. Agus chan iarr thu tuilleadh.
  Dh'aontaich Stalin le seo ... Agus thòisich an ionnsaigh air saighdearan Sòbhieteach tro Alasga. Cho sgiobalta agus cho brùideil.
  Bha tancaichean ùra Sòbhieteach a' gluasad.
  Bha sgioba Ealasaid a 'sabaid air a' chiad tanca T-54, deuchainneach agus nach deach a chrìochnachadh. An Giblean 1947. Tha sneachda fhathast ann an Alasga, ach tha caileagan Ruiseanach a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus nigheanan cho breagha.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte air an nàmhaid. A 'bualadh air an " Sherman " Ameireaganach. Agus a" giùlan a fiaclan, thuirt an gaisgeach:
  - Glòir do bheachdan co-chomann mòr !
  Bidh Ekaterina cuideachd a" losgadh le bhith a" cleachdadh corragan lom de chasan chiseled agus squeals:
  - Glòir do thoraidhean buadhach an airm againn!
  Loisg Elena cuideachd, an turas seo le bhith a 'cleachdadh sgàrlaid a' bhroilleach aice, a 'bualadh air an nàmhaid le comharran fìor mhath agus a' caoineadh:
  - Glòir dha buadhan cinnteach ùra!
  Euphrasia , a 'bualadh air an luchd-dùbhlain a' cleachdadh nipple sùbh-lusan, agus a 'bualadh "Pershing" a' comhartaich ::
  - Agus bidh sinn a 'buannachadh!
  Tha e coltach gu robh na gaisgich air an sgapadh mar shrews. Agus mar sin tha na h-Ameireaganaich air am bualadh.
  An seo tha projectile a 'bualadh air aghaidh an tanca, ach sa bhad a' falbh às. Tha Ealasaid a" beucaich agus a" leum:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  Agus bidh e cuideachd a 'cur a-mach tilgeadh mar fhreagairt, le cuideachadh bho òrdagan lom. Seo nighean a tha air fìor mhisean.
  Is iad sin bòidhchead na sabaid.
  Chùm saighdearan Sobhietach a-mach ann an Alasga. Agus sa Chèitean, ràinig a" chiad IS-7 a bha air a riochdachadh ann am meatailt.
  Agus air an sin tha sgioba tanca Alenka.
  Seo a leithid de nighean sabaid. Mar a loisg e air an nàmhaid, tha e ga bhualadh gu fìor cheart.
  Agus an gunna, dè cho cumhachdach: 130 mm. Bidh i a" bualadh an nàmhaid bho astar fada. Tha am prìomh tanca " Sherman " aig na h-Ameireaganaich fhathast, a tha dìreach math airson a bhith a" faighinn sgòradh aces tanca Gearmailteach is Sòbhieteach. Tha Pershing beagan nas fheàrr, le gunna nas cumhachdaiche na an ìre 90mm. Agus tha an " Superpershing " glè bheag , aig a bheil an gunna 90 mm ann an inbhe agus le fad baraille de 73 EL, comasach air leòn cunnartach a chuir air an inneal Sòbhieteach IS-7 air bòrd agus faisg air làimh. Cha bhith gunnaichean Ameireaganach a" toirt tancaichean pioramaideach Gearmailteach idir bho gach ceàrnaidh. Tha IS-7 air a phutadh a-steach don taobh. T-54 - " Superpershing ", bheir e faisg air an aghaidh, agus air bòrd aig astar. Ach airson a-nis, tha am prìomh tanca T-34-85 aig an USSR, nach deach a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast agus a tha a "sabaid ris na h-Ameireaganaich. Tha e cha mhòr co-ionann ris an Sherman , agus nas laige na am Pershing.
  Mar sin tha ùine chruaidh aig na saighdearan Sòbhieteach. Agus tha iad a" coimhead le farmad ris an aon, a" chiad tanca deuchainneach IS-7.
  Tha an càr seo moiteil agus fionnar.
  Tha IS-2 agus IS-3 cuideachd a" sabaid. Chan eil an càr mu dheireadh air an aghaidh air a dhol a-steach ach a-mhàin an " Superpershing ". Uill, faodar an IS-3 a tholladh a-steach don phàirt ìosal den chrann.
  Tha an IS-2 rudeigin lag ann an armachd aghaidh an turaid.
  Tha na caileagan Natasha agus an sgioba aice a 'sabaid air an tanca seo. A 'sabaid bòidhchead. Agus bidh iadsan bhon IS-2 a" lìbhrigeadh buillean pronnadh, le projectiles marbhtach.
  Bhrùth Natashka a casan le a òrdagan rùisgte, agus thilg i a-mach am marbhadh, a" briseadh tron Ameireaganach agus vyaknula:
  - Glòir dha na beachdan air deagh cho-mhaoineas!
  Bhrùth Zoya a nipple scarlet an-aghaidh an luamhan marbhtach agus dh"èigh i:
  - Airson Aryan sìth agus òrdugh!
  Bhris Augustine mar an ceudna le sgrios le a shàil rùisgte, a" bualadh an nàmhaid agus a" comhartaich:
  - Airson buadhan cinnteach!
  Agus mu dheireadh, bidh Svetlana a 'tilgeil a casan a-mach le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, a' gearradh sìos an nàmhaid agus a 'sgoltadh:
  - Airson neart mòr!
  Chaidh gaisgich an Airm Dheirg air adhart air feadh Alasga. Thàinig an samhradh agus bha e blàth, agus bha e snog dha nigheanan ann am bikinis agus casruisgte air tancaichean. Thàinig na Gearmailtich air tìr ann an Canada, an dèidh dhaibh faighinn thairis air a' Ghraonlainn. Agus bhon taobh a deas thòisich iad a 'gluasad bho Argentina. Ann am Brasil, bha sgaradh ann am buidhnean pro-Gearmailteach agus pro-Ameireaganach. Cho-dhùin na Gearmailtich, le buille chumhachdach bho na roinnean a bha deiseil airson sabaid, a" chùis nam fàbhar.
  Bha carbine ionnsaigh nas cumhachdaiche agus nas èifeachdaiche aig na Nadsaidhean, a chaidh a losgadh bho astar fada agus gu math luath. Dh"fhuiling na Yankees call às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh.
  Bha sgioba ùr de chlann-nighean Sasannach, air an stiùireadh le Sìne Armstrong , a" gluasad air adhart bhon deas ... Bha an gaisgeach a" sabaid ann am Brasil as t-samhradh ... Chuir na feachdan a bha an aghaidh Ameireagaidh an aghaidh gu slaodach.
  Ach ann am Venezuela, thug saighdearan Ameireaganach aghaidh air na gaisgich boireann. Bha iad a 'sabaid air an "Panther" -2 seann-fhasanta, a tha mar-thà air a stad gu practaigeach airson modalan uidheamachd pioramaideach.
  Ach bha na Breatannaich, eadhon air an tanca seo, na bu làidire na na h-Ameireaganaich. Loisg iad bhon ghunna aig na Shermans , a bha mar-thà gun dòchas as sine, cha b 'urrainn dhaibh ach sabaid air an aon dòigh ri Sòbhieteach trithead' s a ceithir.
  Loisg Sìne le a òrdagan rùisgte o chian. Buail an nàmhaid agus chirped:
  - 'S i so mòrachd Bhreatuinn - cha searg i !
  Gringeta a casan chiseled dhan nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Bhris i an Sherman agus dh"fhalaich i:
  - Bidh an rìoghachd againn fionnar!
  Agus sheall a theanga!
  An uairsin loisg Monica, bhuail i an nàmhaid dìreach air an targaid le a casan rùisgte agus rinn i coed:
  - Air son saoradh an anama !
  Agus às deidh dhaibh lupanula agus Malanya. Bhuail gu ceart am Pershing nas cunnartach, a 'briseadh a chrann.
  Gu dearbh, le òrdagan lom, rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan nam feachdan rìoghail!
  Bha na caileagan a 'sabaid gu math ionnsaigheach agus cuideachail.
  Agus ann an Canada, bha aonadan Gearmailteach taghte a" gluasad. Gerda air an tanca "Tìgear" -4 pioramaideach phronnadh Ameireaga agus a uachdranas. Agus bhris iad fo bhuillean brùite an nàmhaid.
  Loisg Gerda le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail e an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Bhuail Charlotte cuideachd, an turas seo le cnap sgàrlaid na broilleach, thol i an càr Ameireaganach agus rinn i gàire:
  - Airson mòrachd na Gearmailt!
  Bhuail Cairistìona an nàmhaid cuideachd. Bhris i an armachd aige, le cuideachadh bho chorragan rùisgte de chasan chiseled, mar shlige uibhe, agus dh" èigh i :
  - Airson ar coileanaidhean iongantach!
  Rinn Magda mar an ceudna ruaig, a" pronnadh an nàmhaid mar chriadh, agus a" beucaich:
  - Airson a leithid de ghoireasan a tha e do-dhèanta a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, gun a bhith ag innse le peann!
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na nigheanan gu math dùbhlanach agus gu math gluasadach. Tha iad dha-rìribh tòrr spòrs.
  Agus an uairsin thuit prìomh bhailtean Chanada: Quebec agus Toronto. Agus dh'fhàs beatha na b 'fheàrr, Fritz agus barrachd spòrs ...
  Thuirt Hitler gum biodh Ameireagaidh deiseil!
  Le leasachadh a 'bhoma atamach, cha do shoirbhich leis na Stàitean Aonaichte. Chithear gun do thionndaidh fortan air falbh anns a" chùis seo à Ameireagaidh airson an Wehrmacht. Dè ma tha? Tha bunaitean eile ann airson buaidh agus soirbheachas. Mar sin tha e ro thràth airson eu-dòchas.
  Ach tha na Krauts le na rèisimeidean cèin aca fada nas fheàrr na na Stàitean Aonaichte a thaobh saighdearan. Agus tha iad comasach air mòran ann a bhith a 'sgrios an nàmhaid.
  An seo ghlac Gerda, mar eisimpleir, trodaiche dubh. Agus chuir iad co mòr air, a' toirt air gràdh a dheanamh, 's gu'n do leag e a chrògan. Agus gu dearbh tha e gu math fionnar.
  As t-fhoghar dà fhichead 's a seachd, chaidh am Fritz a-steach do chrìochan nan Stàitean Aonaichte ceart. Bha saighdearan Sòbhieteach fhathast a' sabaid ann an Canada.
  Bha Alenka air an IS-7 a 'sabaid le briogàd slàn de Shermans agus Pershings. Bha na Shermans an seo den chlas Firefly, le canan fada 76-mm le baraille, a tha cunnartach don IS-7 nuair a thèid a losgadh air a chliathaich. Mar sin bha na nigheanan ann an droch shuidheachadh. Tha gunna aig an IS-7, airson a h-uile buannachd, le armachd cuibhrichte agus chan eil e gu math luath a" losgadh.
  Mar sin loisg Alenka le a òrdagan rùisgte, bhuail e an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Air mo shlighe gu cogadh!
  an Sherman aon às deidh a chèile, a" cleachdadh a nipple scarlet, agus a" sèideadh:
  - Airson buaidh an USSR!
  Bhuail Alla cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom. Bhuail e an càr Ameireaganach agus dh'èigh e:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Bhuail Maria cuideachd, a 'cleachdadh nipple sùbh-lusan, bhris i an neach-dùbhlain aice gu pìosan agus shìn i:
  - Airson làmh-sgrìobhainnean mòra Lenin!
  Agus thug Matryona a-steach le a sàil rùisgte, a" crùbadh armachd an t- Sherman , agus a "sguabadh air mullach a sgamhanan:
  - Airson mo ridirean solais!
  Seo na còig, seo na caileagan - chan fhaigh thu nas fhuaire! Agus tha iad uile cho òg agus cho ùr. Agus tha fàileadh na caileagan mar mhil. Chan iongnadh gu bheil na saighdearan le leithid de thlachd a" reamhrachadh uchd Venus len teangannan. Agus tha iad fhathast a 'laighe.
  Seadh, thill an IS-7 air ais gus nach tèid a reubadh gu shreds. Sin as coireach gur e tanca a th" ann, tha tancaichean uile nan tancaichean.
  Is dòcha ach a-mhàin an fheadhainn pioramaideach Gearmailteach ...
  Ach chaidh a" mhòr-chuid de na Shermans a mharbhadh, agus chaidh an còrr air ais.
  Seo mar a rinn na caileagan Sobhietach ruaig.
  Agus anns an adhar tha Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya a 'bualadh nan Krauts. Chan eil na caileagan Pokryshkin sin co-ionnan. Agus bidh na bòidhchead a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus thathas a" cleachdadh nipples scarlet nam broilleach nuair a thathar a" losgadh, a tha a" meudachadh èifeachdas sabaid an losgaidh.
  Ach tha e a 'tuigsinn Albina agus Alvin nas fheàrr. Fhuair na caileagan sia ìrean de Chrois an Ridire. Chaidh an t-siathamh clas as àirde de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan a bhuileachadh orra às deidh dhaibh losgadh air còrr air mìle itealan gach fear.
  Seo na caileagan - nigheanan dha na caileagan uile ...
  Ach chruinnich an dà chuid Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya gach fear còrr air dà cheud itealan. Agus bha iad mar-thà ochd rionnagan gaisgeach an USSR.
  Bhrùth Anastasia a òrdagan rùisgte air putan losgaidh a" ghunna itealain agus leag i sìos càr Ameireaganach, a" squeaking:
  - Tha sàr nighean agam!
  Bhris Alenka Sokolovskaya air an nàmhaid le cuideachadh bho nipple scarlet a broilleach, leag e sìos trì plèanaichean agus rinn i rùsg:
  - Agus tha mi eadhon nas fhuaire!
  Is iad sin nigheanan, nigheanan mar sin!
  Agus sgrios Ameireaga.
  Uill, gu dearbh, tha Alvina agus Albina ga dhèanamh eadhon nas spòrsail agus nas fhuaire.
  Bidh Alvina a" cleachdadh nipples scarlet nuair a bhios i a" losgadh ...
  Agus Albina strawberry ...
  Agus is fìor thoil leis an dithis nighean a bhith ag obair an teangan le jade, slatan pulsating. Tha an leithid de dhìoghras agus creideas ionnsaigheach aca!
  Bhrùth Albina a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - 'S theid iad gu muir, a' chlann-nighean ruiteach !
  Alvina, a 'losgadh, air a dhearbhadh:
  - Eileamaid fionnar, eileamaid marbhadh!
  Agus a-nis tha na Gearmailtich, na Sòbhietich agus na Seapanaich air iad fhèin a cheangal nas doimhne a-steach do chrìochan Ameireaganach.
  Tha an luchd-sabaid aca fhèin aig na Seapanach: nigheanan ninja. Gu math gaisgeil agus sabaid.
  Seo nighean ninja gorm, mar a bhios i a" leigeil ma sgaoil lann ràsair le òrdagan rùisgte, a" gearradh dheth cinn Ameireaganaich agus luchd-brathaidh:
  - Chan fhaigh iad troimhe!
  Agus gearraidh e am muileann le claidheamhan.
  Agus cumaidh an nighean ninja buidhe fìor neach-leantainn le claidheamhan. Agus an uairsin, le òrdagan lom, tilgidh e snàthadan puinnsean, agus cuiridh e air bhog iad le marbhadh saighdearan Yankee, a 'bualadh air luchd-dùbhlain.
  Agus èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Anns a h-uile glòir Iapanach!
  Agus gearraidh an nighean le falt ruadh, mar mhuileann-tuath, an naimhdean.
  Agus an uairsin bheir e leotha iad agus buail e iad le òrdagan rùisgte agus sgapaidh e na Yankees ann an diofar dhòighean. Is e seo bòidhchead a 'bhlàir.
  Agus beucaidh e :
  - Tha sinn nan ninjas!
  Agus an uairsin nì nighean le falt geal ninja gluasad heileacoptair le claidheamhan. Gearraidh e suas an luchd-dùbhlain aige agus pronnaidh e iad. Agus as a" chuan sgàrlaid buailidh e mar dhealanach, a" beucaich:
  - Airson buaidh Iapan!
  Uill, chan urrainn dha duine cur an aghaidh a leithid de mhèirlich! Seo na nigheanan, a h-uile nighean nighean ...
  Agus tha iad cho ionnsaigheach.
  Ach an seo tha na blàran a 'dol le dian dian. Tha feachdan Axis a" gluasad a-steach bho thuath is deas, gu litireil a" brùthadh Ameireagaidh le clobha mòra.
  Seo criomag den dùthaich a bha uair glòrmhor a tha a" cur iongnadh air mac-meanmna.
  Ro dheireadh an fhoghair, bha am Fritz gu ìre mhòr air a dhol a-steach do chrìochan nan Stàitean Aonaichte.
  An seo tha Gerda a 'sabaid anns an tanca Tiger-4 agus air an t-slighe a' cuimhneachadh air a 'chiad fhear,
  Cuideachd cleasan air leth glòrmhor.
  Bha Gerda beagan air a dhath le fuil, ach bha e toilichte. Ach bha am faireachduinn air a milleadh leis a" ghrain uamhasach a bha tighinn o bhroinn a" ghobhais, agus an t-eagal gun tigeadh ceud, mura tuille, de na h-aon chreutairean a rithis.
  Aig an aon àm, thug Charlotte an neach-dùbhlain làidir aice air a ceann agus rinn i gluasad marbhtach "dùbailte Nelson", a" toinneamh amhaich a" chreutair. Lorg an gaisgeach teine an seo i fhèin ann an dreuchd seòrsa de Mhàthair Teresa - a thaobh tròcair don ghoul a chaidh a bhualadh gu brùideil. Air fhoillseachadh:
  - Tha mi caoimhneil, caoimhneil, agus tha mo mhàthair caoimhneil - mar chomhachag ghlic !
  Bha dragh air Gerda:
  - Nach 'eil thu tuigsinn ?
  Bha iongnadh air Charlotte.
  - Dè bu chòir dhomh a thuigsinn?
  "Nach cluinn dineosairean no hibridan radain is cockroaches?" Rug Gerda air a bilean.
  Rinn Charlotte gàire.
  "Cha robh dùil agam gum biodh tu cho gòrach !" Seadh, marbhaidh sinn co-dhiù mìle dhiubh!
  - Bhuail iad thu air do cheann le cluba!
  - Chan eil. Creid mi, cluinnidh am megagnome sinn. - An uairsin chuir an nighean stad air. "Mura do ghabh Sultan nan Dwarves e, is e sin, nach do ghairm e chun t-seirbheis e, cha b" urrainn dha a bhith air a dhol ro fhada bhuainn.
  Dh"fhaighnich Gerda le misneachd glè lag:
  "Agus na troich eile, na sìobhragan, agus na mairbh ?"
  Chuir Charlotte gu sgiobalta le neo-thruacanta fireann an dòchas mu dheireadh aice:
  - Cuid eile, is dòcha gu bheil iad a 'cluinntinn, ach dè a tha dragh orra mu dheidhinn sin? Chan eil fios aige ach megagnome Kiy-Dar.
  Thòisich Gerda air a cas le dath fala a sguabadh air duilleag mòr lusach. Cha robh an duilleag ach a-muigh a" coimhead bog, ach gu dearbh bha e dòrainneach. Thug fionn an casruisgte moraltachd :
  - Chan e òr a th" anns a h-uile dad a tha deàrrsadh, ach a h-uile dad a tha stinks - bidh e an-còmhnaidh na shit! Tha uimhir de shalachar san t-saoghal gu bheil e do-dhèanta a bhith a" creidsinn ann an purrachd an neach-cruthachaidh, eadhon às deidh beagan cheumannan a ghabhail air an talamh!
  Mar fhreagairt, chuir an Smàladair Smàlaidh a-rithist le èadhar na pìob plastaig. An uairsin dh'èist na caileagan ris an oidhche airson ùine mhòr. Ach cha chuala am megagnome Kiy-Dar, no cha chuala e eadhon. Agus bha e soilleir nach robh gnome eile an seo.
  Sheinn Gerda:
  - Mura h-eil caraid gu h-obann na charaid no na nàmhaid, ach gnome ... Tha seo a" ciallachadh gu bheil sinn a "feitheamh ri madhouse!
  Chuir Charlotte stad air a caraid:
  - Uill, a bheil thu ag iarraidh gum bi sinn air ar còmhdachadh le legion de ghouls? Thig air adhart le do chasan, agus gu sgiobalta!
  A-rithist, lean iad air an ruith chruaidh, ged a bha an dithis ghaisgeach mar-thà tinn le sgìths. Aig amannan thuit Gerda na chadal air an t-slighe, ann an amannan goirid milis bha e coltach gu robh e na laighe, a "gabhail fois (seòrsa de chadal ann am bruadar - tha e dìreach uamhasach fionnar!). Ach chriothnaich na seallaidhean mar chnap crèadha a thuit gu làr - gu furasta agus gun oidhirp, cha robh ach an corp air chrith gu neònach. Agus an uairsin thòisich a h-uile càil a-rithist, mar gum biodh pendulum do-fhaicsinneach a" tionndadh. Bha seòrsa de leth-fhìrinn agus leth-fhìrinn mun cuairt , b 'fheudar dhomh mo shùilean a bhriseadh gus nach dùnadh iad, trom . Bha casan rùisgte nan caileagan air am bualadh gu brònach, ach b" e am pian uabhasach seo a leig leotha dìochuimhneachadh gu tur agus am mothachadh air fìrinn a chall. Agus mean air mhean dh'atharraich an cruth-tìre .... Sheall ballachan àrda gu soilleir tron dorchadas mun cuairt, bha an gaisgeach bàn sgìth mar gum biodh ann an trannsa cloiche dubha. Bha fuaimean ann, mac-talla trom a ruith. Agus bha rud eile uamhasach agus gun ghluasad air thoiseach. Rudeigin beò, bha e, fhad "s nach robh e ri fhaicinn, a" feitheamh ris na caileagan, agus ruith iad an sin. Gu dearbh, cha robh iad airson tuiteam ann an ifrinn, ach bha iad fhathast a 'ruith mar chaoraich air an ruaig le tìgear. Chan eil e eadhon soilleir carson, thòisich iad a" bruadar mu sgudal mar sin, is dòcha air sgàth fìor oidhirp chorporra na seachdainean mu dheireadh den chogadh ann am fàsach Afraga agus beanntan Àisia ...
  Thuirt Gerda:
  - Agus faodaidh eadhon nèamh a bhith na ifrinn, mar sin chan fheum thu snàmh airson ùine mhòr gu ifrinn a-rithist!
  Rud a tharraing air làimh na h-ìghne. Chaidh mothachadh air ais chun ghaisgeach. Gu h-obann lorg i i fhèin na seasamh gun ghluasad. Chaidh an talamh air thoiseach sìos gu socair sìos. Agus bha fras beag uisge ann. Thàinig anail ùr is taiseachd a-steach do aodann sgìth na h-ìghne.
  dh"èigh Gerda:
  - Wow, tha e a" tionndadh a-mach gun urrainn dhut ruith gu neamh!
  - Viry ! - Ghabh Charlotte a-mach le faireachdainn ri thaobh. - An t-àite far a bheil na gaisgich a thuit às a" Ghearmailt Mhòr ann an toileachas. "Bha a guth gaisgeach làn de fhìor thoileachas.
  Cha robh Gerda a" roinn a leithid de dhòchas:
  - An àite sin, raon-aghaidh Viria .
  Thuirt Charlotte gu deònach:
  - Far am bheil achadh, tha achadh !
  airgid-uisge air an t-slighe chun an Reich-Saray . Bho àirde an eich rìoghail, bha e coltach gu robh an t-slighe tarsainn furasta agus luath spòrsail. Bha an gaisgeach fionn eadhon a 'faireachdainn mar sultan, no sultana, a tha, leis an t-slighe, eadhon nas fheàrr! Ach is e aon rud a th" ann suidhe air each mòr elite, agus rud eile a bhith a" siubhal air do chasan ban-dia fhèin. Saoil dè cho domhainn agus cho cunnartach sa tha an abhainn seo?
  Thuirt Gerda gu glic ach gu fìrinneach:
  - Agus is leamsa an t-àrach !
  - An urrainn dhut snàmh? - Thionndaidh an nighean ruadh thuice.
  Ghluais Gerda.
  - Dè ceist gòrach. Càite am faca tu riochdaire bho bhuidheann-chatha SS elite nach b" urrainn snàmh?
  Chrath Charlotte a curls lasrach gu cinnteach.
  - Na dìochuimhnich an SS elite. Tha saoghal gu tur eadar-dhealaichte ann no eadhon cruinne-cè gun chrìoch le mòran shaoghal. Chan eil a h-uile càil mar a bha e leinn!
  "An urrainn dhomh?" Dh'fhaighnich Gerda dhi fhèin, a-rithist a 'coimhead a-steach don bheàrn a bha am broinn a' ghaisgich.
  Thuirt Charlotte:
  - Uill, breith gu sgiobalta! Tha ùine a" ruith a-mach!
  "Gu dearbh bu chòir dhomh a bhith comasach air snàmh!" ars' an gaisgeach fionn gu sunndach, a' faicinn an teagamh a bh' air aodann caoimhneil agus uaibhreach a caraid.
  Chuir dealan-dè meud albatros, le sgiathan gorm-is-buidhe, na h-antennaichean aige a-steach mar chomharra dearbhaidh gun robh am fionn-chasach ag innse na fìrinn.
  "Tha mi creidsinn sin cuideachd, no cha mhòr mar sin," fhreagair Charlotte gu mì-chinnteach. - Ged a tha thu eòlach air an t-seanfhacal: smaoinich an turcaich agus chrìochnaich e anns a" bhrot, cha do smaoinich an fheannag agus chrìochnaich e anns a "ghrothan! Ann an suidheachadh sam bith, tha e nas fheàrr ma tha fios agad ciamar, oir chan urrainn dhomh do thoirt a-mach. Agus chan eil ann ach aon dòigh dhuinn - chun an taobh eile.
  Ghlan Gerda a dòrn gu teann.
  - Gu dearbh, shnàmh am fear fionnar!
  Thug Charlotte rabhadh:
  - Is dòcha gu bheil duilgheadasan againn leis a" chlaidheamh!
  Thàinig gaisgich ghlòrmhor faisg air oir a' chladaich agus chaidh iad a-steach do dh'uisge dubh na h-oidhche. Bha Gerda a" faireachdainn cuideam an uisge - bha beagan sruth aig an rivulet. Chaidh am fionn chas-rùisgte air a glùinean agus dh" fhàs i air mhisg gu sanntach, agus an dèidh sin chuir i air a h-aodann sgìth, duslach e. Dh" fhalbh an codal sa bhad. Bha an t-uisge fionnar agus socair, bha mi airson laighe sìos ann agus fois a ghabhail ann am fèithean goirt na bodhaig boireann ...
  Thuirt Gerda le dealas:
  - Agus tha na mèinnean air an aghaidh neo-fhaicsinneach!
  - Fuirich mionaid! Thuirt Charlotte.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Agus dè na ribeachan a tha an seo a-rithist?
  Thug an gaisgeach teine misneachd dha:
  - Chan eil, ach ... tha mi a 'smaoineachadh gu bheil cothrom againn fhathast!
  Phòg an gaisgeach teine a plastaig geal a-rithist le a spongan. Dh"èist i, a" coimhead mun cuairt gu faiceallach.
  Ghabh Gerda, an uair sin, fois, agus bha e coltach gu robh e ag ithe lùth diadhaidh bhon uisge. Dh"fhaighnich Charlotte dhith:
  - Agus tha sibh a' faicinn, tha e duilich dhomh a bhi 'g amas air an àite so.
  Sheall am fionn-chasach air ais cuideachd. Bha e a" faireachdainn mar gum biodh e aotrom a dh" aithghearr. Sguir an dorchadas a bhi dubh-dhubh, oir o chionn ghoirid bha beàrnan neo-sheasmhach a' nochdadh 'na neo-thruaillidheachd - bha e coltach, beagan a bharrachd, agus thuiteadh còmhdach na h-oidhche. Mar sin, tòisichidh an ruaig gu math luath. Is math a rinn iad e dhan abhainn. Sheall Gerda, a 'sgrìobadh suas a sùilean, gu dlùth: bha an t-uisge ri fhaicinn gu soilleir aig a casan a thug air falbh daoine gu seòlta, gu neo-shoilleir - ann am meadhan an t-sruth. Cha mhòr nach deach an taobh eile a bhàthadh ann an dorchadas.
  Thuirt an gaisgeach geal-sneachda:
  - Nam b" e a-mhàin a-nis a bhiodh làmhan dhaoine a" cur dragh air ar cuirp sgìth le veins a" nochdadh troimhe bho theannachadh. Ciamar a chòrd e rinn? O dh'fhuiling feòil nigheanan neo-chiontach. Tha m 'uchd aig a' bhan-dia Venus ag iarraidh gràdh, agus toileachas, dè tha boireannach sam bith ag iarraidh!
  Ghabh Charlotte a pìob a-rithist. An turas seo bha e coltach ri Gerd gun robh, an dàrna cuid san adhar no san talamh, air chrith mar fhreagairt. Agus air sàilean lom a" ghaisgich fhionn, chaidh rudeigin a shuathadh le spìcean agus aig an aon àm cho tairgse. Thuirt i:
  - An so tha i 'n a tlachd aig boa constrictor.
  - An cuala tu ? Rug an diabhal òg teine air a làimh gu togarrach. - Ceumannan an megagnome ! O bha fàileadh boireann sneachda-gheal? Fhreagair Kiy-Dar. Phòg Charlotte a caraid air a 'chluais. - Creid mi, tha ar buaidh dlùth, 'S e 'n eigin an so !
  Thuirt Gerda:
  - Tha, dùin ... Mar a 'ghealach airson booger!
  Thòisich Charlotte a" sèideadh nas cruaidhe a-steach don fhìdeag aice air a dhèanamh de phlastaig draoidheil a chaidh a chruthachadh le sìobhragan ( techno-draoidheachd ge-tà!), An uairsin a" putadh a cluais chun làr. An turas seo, bha crathadh na h-ùire gu math nas follaisiche.
  Thuirt Gerda gu feallsanachail:
  - Tha leithid de chomharradh ann gur ann as fhaide a bhios tu mì-shealbhach an toiseach, is ann as soirbheachaile a bhios an deireadh!
  - Tha ... - Bha sùilean emerald na h-ìghne as bòidhche a 'bualadh gu toilichte, - thàinig e chun a' ghairm! Key-Dar!
  Chuir Gerda a meur air a bilean:
  - Yeah, bi faiceallach. Is dòcha nach e seo an megagnome sin idir , no creutair de òrdugh gu tur eadar-dhealaichte!
  Reòthadh iad, ag èisteachd. Dh'fhàs crith na talmhainn na bu èideadh, trom. An àiteigin faisg air làimh, eadar na "eileanan" de phreasan, bha caractar mòr a" dèanamh a shlighe. Bha e coltach ri fathann mòr, gu h-umhail a" coimhead airson maighstir, eadhon ged a b" e an òganach mu dheireadh gun fheusag...
  Thuirt Charlotte:
  - Is dòcha nach urrainn dhut eadhon smaoineachadh air cumhachdan nam megagnomes . Tha iad sin nan creutairean cumhachdach a tha eadhon teine ifrinn a" dol sìos romhpa!
  Chuir Gerda an aghaidh sa bhad:
  - Chan e, carson nach urrainn dhomh smaoineachadh ... Ma tha gnome na chreutair làidir, bu chòir megagnome a bhith na òrdugh meudachd nas làidire. Às deidh na h-uile, na fìor fhaclan mega, tha e millean uair a bharrachd!
  Dh'aontaich Charlotte gu deònach, mar nighean air ceann-latha le rionnag pop:
  Tha, tha thu ceart a charaid! Dìreach ann am millean, is e arm do-chreidsinneach a tha seo!
  Chuir Gerda iongnadh air:
  "Carson nach do ghairm thu e na bu thràithe agus leig le ar caraidean bàsachadh?"
  An àite freagairt, shèid an deamhan òg is ruadh a fìdeag a-rithist, adhar a" teicheadh le beagan sgial bhon t-sròin lùbte. Agus gu h-obann reothadh Charlotte ann am meadhan na h-osna , leudaich a sùilean emerald. Shuidh am madadh-allaidh lasrach sìos anns an uisge, a" suathadh ri Gerda air làimh. Bha mi airson a freagairt cho mòr, nuair a bha e gu h-obann ...
  Loisg casan lom na h-ìghne gu h-obann le pian cho geur is gun do leum iad sa bhad agus ... mu dheireadh dhùisg iad. Bha Madeleine a" cumail cluba le uèir dealain ceangailte ris. Nochd blister sgaoilidh dealain air a "phinc, eadhon beagan keratinized bho bhith a" ruith air gainmheach teth agus clachan beinne biorach .
  Rinn caiptean an SS gàire:
  - Eirich agus dèan deiseil airson an èideadh dreasa agad a chuir ort! Chan urrainn dhut flaunt ann an aon bicini air beulaibh marasgal achaidh! Seall, a leinibh, gheibh thu duais, ach ma thilgeas tu a mach amaideachd, an sin bheir mise air a' chuibhle Chonain snìomh fad latha , agus aig a' cheart àm bheir mi clisgeadh dealain dhuit. - Rinn Madeleine an seo aghaidh uamhasach. - Ged nach 'eil, cha'n e latha, ach seachdain slàn, gun aon mhionaid faochaidh. Tha ùine againn fhathast.
  Gu luath thòisich na caileagan a 'cruinneachadh .... Agus air mòr-thìr eile, chaidh tachartasan inntinneach a chumail cuideachd, agus feadhainn coltach ris.
  Tha, agus a-nis tha blàr ann a-rithist, agus tha an gaisgeach Gerda, a 'cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, a' cur a-mach tilgeadh marbhtach. Sguir am Pershing briste.
  Tha rudeigin nas motha agus nas glice ag èaladh a-steach an seo. An leasachadh Ameireaganach as ùire, gunna fèin-ghluasaid le inbhe gunna 155-mm fada le baraille agus tighead armachd 305-mm. Tha cuideam ceud is fichead tunna ann agus tha e gu math slaodach. Is gann a" snàgadh...
  Bhris Gerda an Sherman le peilear le deagh amas agus thug e fa-near:
  - A 'dol gu ar n-anam!
  Loisg Charlotte le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i an nàmhaid na phìosan meatailt a bha air a reubadh agus rinn i squeak:
  - Airson urram agus Motherland!
  Thuirt Cairistìona le tàmailt:
  - An urrainn dhut bomair a fhighe a-steach dha?
  Thuirt Magda le misneachd:
  - Fàg seo dhomh!
  Agus chomharraich an nighean canan air an nàmhaid, le a òrdagan geur, agus bhuail i.
  Agus stad an uilebheist Ameireaganach agus spreadh e.
  Seo na nigheanan às an Treas Reich - math a rinn thu!
  Tha an geamhradh air tighinn, agus tha an IS-7 a 'gluasad tron t-sneachda. Tha sabaidean a" dol air adhart ann an Ameireagaidh. Tha bòidhchead an USSR a 'sabaid gu fiadhaich.
  Loisg Alenka air an Pershing le a òrdagan rùisgte agus bhris i an nàmhaid.
  Agus dh'èigh i:
  - Glòir do cho-mhaoineas Ruiseanach!
  Bhuail Anyuta le slige cuideachd. Chuir i an dòigh seo an sàs le cuideachadh bho òrdagan rùisgte agus còcaich:
  - Canaidh mi nighean Superman!
  Ghabh Alla cuideachd agus loisg e agus bhuail e tanca Patton eile . Agus cho cool.
  Dè an seòrsa glasraich a tha anns an tanca Patton as ùire seo ? Is e " Superperschnig " a tha seo, dìreach le einnsean nas cumhachdaiche de 810 each-chumhachd agus leòidean armachd nas motha.
  Abair inneal drùidhteach a dh" fhaodadh a bhith na dhuilgheadas don T-34-85. Ach tha an IS-7 ga bhualadh bho astar. Agus tha an tanca Sòbhieteach, an dèidh dha tilgeadh fhaighinn anns an armachd aghaidh, ga chuir a-steach do ricochet. Seo càr sabaid. Agus mar fhreagairt, tha e a 'leagail an Ameireaganach ann an aon thuit swoop.
  An uairsin, bidh Maria a 'losgadh agus a' bualadh air an nàmhaid gu ceart. A" bualadh troimhe agus a" sgreuchail:
  - Tha an arm againn làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan lom.
  Agus an uairsin bidh Marusya air a ghlacadh. Agus pronnadh armachd an nàmhaid a-steach do chips. Le cuideachadh anns a 'chùis seo de shàilean lom.
  Agus roar:
  - Airson ath-leasachaidhean ùra Stalin!
  Tha i na bòidhchead sabaid, agus tha i airson a h-uile duine a thoileachadh.
  Seo mar a tha an sgioba air an IS-7 ag obair, a tha tinn gu ifrinn.
  Ach an seo thig na nigheanan.
  Tha Elizaveta a" sabaid air T-54. Agus ag obair gu cruaidh. A leithid de ghluasad ionnsaigheach.
  Agus tha càr gu math snog aig na nigheanan. Agus bidh iad a" losgadh gu fìor cheart bhuaithe.
  Mar eisimpleir, ghabh iad agus bhuail iad an " Super Pershing " agus dh"èigh iad:
  - Ar comunn naomh !
  Bha Ealasaid ag amas air a" ghunna le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an targaid agus dh"èigh i:
  "Bidh mo bhuaidh air leth math!"
  Agus rinn i gàire air a companaich.
  Bhrùth Ekaterina leis an nipple scarlet aice agus rinn i squealed:
  - Airson ar buaidhean mòra!
  Agus mar a nì thu gàire air mullach a sgamhanan.
  Agus bidh Elena, le cuideachadh bho a òrdagan lom, a 'bualadh air an nàmhaid. Bhris i an armachd chumhachdach, sgoltadh i am meatailt agus dh'fhàs i:
  - Ar dùthaich cumhachdach!
  Agus rughadh aig mullach a sgamhanan...
  - Hooray!
  Agus buailidh Euphrasia an nàmhaid, an turas seo le cnap connlaich. Crùb an nàmhaid agus blather:
  - Airson cho mòr sa tha co-mhaoineas air a h-uile planaid den galaxy!
  Is iad seo na nigheanan as fhuaire san t-saoghal. Agus chan eil dad ann airson stad no casg orra.
  Bidh Ekaterina a" crathadh agus a" crathadh a broilleach:
  - Tha sàr nighean agam!
  Agus tha a nipples air an tilgeil le rubies ... Aon uair chuir i a-mach iad an aghaidh duine dubh agus thug i air a reubadh. An uairsin dh"imlich i a foirfeachd fireann le a teanga. Dè blas taitneach.
  Dè cho math 'sa tha e do nighean - gun a bhith a' toirt cunntas air an tlachd as motha san t-saoghal.
  Seo mar a bhios na caileagan a" pronnadh an nàmhaid. Agus tha iad a" faighinn tlachd às na buadhan glòrmhor agus na coileanaidhean mòra aca.
  Agus tha Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya san fharsaingeachd nan nigheanan iongantach. Tha tonnan de dhealas agus tsunami de mhiann dìreach a" sruthadh annta.
  Bidh Anastasia a" losgadh a nipple scarlet air an nàmhaid, a" bualadh air plèana Yankee agus a" sreap air mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam superman brèagha!
  Alenka Sokolovskaya, a 'leantainn air adhart a' briseadh an nàmhaid, le cuideachadh bho nipples sùbh-lusan agus ròin:
  - Agus tha mi nas àirde na nighean na h-uile air an t-saoghal!
  Seo na boireannaich a tha a" sabaid, agus feumaidh mi ràdh gun do ghoid iad tuilleadh! Chan urrainn dha duine cur nan aghaidh.
  Eadhon Ameireagaidh ... agus tha gach fear mu thràth air deich rionnagan òir de ghaisgeach an USSR a chosnadh ...
  Airson a leithid de choileanadh iongantach, fhuair iad duais shònraichte: rionnag daoimean gaisgeach an USSR. Tha sin ann fhèin gu math urramach agus fionnar.
  Biodh bòidhchead agad!
  Tha an rud as fheàrr, gu dearbh, fhathast ri thighinn!
  Rinn Oleg Rybachenko gnìomhachd eile ann an Saudi Arabia.
  Leudaich arm tsarist Nicholas II fearann na Ruis. Còmhla ri Oleg, bha an nighean Margarita Korshunova a-nis a 'sabaid. Cuideachd mutant - gaisgeach a fhuair neo-bhàsmhorachd.
  Uill, thug a" chlann shìorraidh a-steach na buidhnean sin uile de na Mujahideen gu ùmhlachd. Agus rinn iad a" chùis orra - a" toirt orra am bòid a thoirt don Tsar Ruiseanach.
  Aig an aon àm, chan eil Oleg Rybachenko an aghaidh a bhith a 'sgrìobhadh leantainneachd àlainn agus beagan eadar-dhealaichte de thachartasan nan nigheanan;
  Às deidh na bliadhna ùire, rinn na Gearmailtich agus a" cho-bhanntachd adhartas mòr air feadh nan Stàitean Aonaichte. Bha na h-Ameireaganaich, a 'dèiligeadh ri nàmhaid nas adhartaiche gu teicneòlasach, a' call.
  Ro dheireadh a 'Mhàirt, thàinig an Wehrmacht gu Washington agus thòisich e a' toirt ionnsaigh air prìomh-bhaile na SA.
  Bha na blàran neo-ionann agus bha e follaiseach gun robh na caileagan a' buannachadh an seo... Gu h-àraidh an tanca pioramaideach, tha Gerda math, dìreach mar a tha i ag obair.
  Nuair a chaidh an Taigh Geal a shlaodadh, nuair a bha an tanca aice a 'faighinn teine dìreach, thuit Gerda na chadal agus bruadar mu dheidhinn seo ...
  Chunnaic i am partisan Lara Mikheyko air a ghlacadh leis na Nadsaidhean. Loisg nighean ceithir bliadhna deug air ais bho na Nadsaidhean. Chaidh dithis de a companaich a mharbhadh. Agus dh"fhalaich i i fhèin anns a" bhothan.
  Bha seanmhair ag iarraidh a toirt seachad mar a h-ogha, ach cha do chreid na Nadsaidhean i. Agus thug iad leam... Tha an rannsachadh gu bhith a' tòiseachadh.
  Agus an uairsin rug Lara air grenade, thuit na Nadsaidhean. Thuirt an nighean le inntinn soraidh slàn leis an t-solas seo agus thilg i air falbh e ... Ach cha do spreadh an grenade.
  Cha robh e comasach teicheadh gu gaisgeil.
  Leag iad Lara sìos, bhuail iad uair no dhà i, agus chuir iad bruis fo a sùil. Ach cha do bhuail iad gu cruaidh, a rèir choltais bha eagal orra a dhol sìos!
  Nuair a chaidh a toirt don bhothan airson ceasnachadh, bha Lara gan giùlan fhèin gu mì-mhodhail.
  A" coimhead gu gaisgeil a-steach do shùilean còirneal an SS, thuirt i:
  - Sgriosaidh am Fritz thu a dh" aithghearr! Cluinn rumble nan gunnaichean, tha bàs a" tighinn bhon Arm Dearg!
  Fhreagair an Còirneal:
  - Nighean dàna, gheibh thu eòlas air a" chuip!
  Dh"èigh Lara gu dàna:
  Chan eil pian a" cur eagal orm!
  Dh"òrdaich an Còirneal:
  - Thoir am bastard seo a-muigh le postair: partisan agus seall am baile air fad!
  Thuirt am poileasman gu sgiobalta:
  - Bha an t-sneachda ann air an t-sràid, agus tha an reothadh ann ... Nach bu chòir an nighean a thoirt a-mach casruisgte gus am fuaraich i a h-àrdachadh!
  Chrath an SS Colonel aonta.
  - Deas! Biodh e casruisgte san reothadh, is dòcha gun tig thu gu do mhothachaidhean !
  Bha còta Lara air a reubadh dheth, a bharrachd air a geansaidh. Air fhàgail a-mhàin ann an aon dreasa cotan. Thug iad dheth am brògan garbh agus an stocainnean dubha. Dh'fhuirich an nighean casruisgte ann an aon èideadh aotrom.
  Chroch iad clàr timcheall a h-amhaich leis an sgrìobhadh: "Is e partisan a th' annam." Agus cheangail iad a lamhan air a chùlaobh, agus thug iad a mach e gu ruig an sgàth-thigh. Bha casan rùisgte na h-ìghne a" faireachdainn fuar agus sneachda.
  Rinn Lara gàire. Bha nàire mhòr oirre leis a" bhrù a bh" air a h-aodann, mar a choimhead i. Agus faodaidh tu coiseachd casruisgte san t-sneachda. Bha a buinn air fàs gu math garbh thairis air an t-samhradh, bho iomadh tionndadh casruisgte. Chuir i oirre a brògan o chionn ghoirid, agus chan e seo a" chiad uair a dh" fhuiling i fuachd is acras.
  Chaidh Lara i fhèin agus lean i oirre le gàire. Sheid a' ghaoth, a' sèideadh a falt cop-dearg, agus an sneachd a' cromadh fo a casan casruisgte.
  Choisich an nighean le leithid de shealladh, mar bhana-phrionnsa air an rìgh-chathair. Agus air am fàgail às a dhèidh lorgan-coise eireachdail, beaga, casan cha mhòr leanabachd.
  Thug daoine sùil oirre le co-fhaireachdainn.
  Thuirt aon de na seanmhairean ann an còta bian:
  - Horror! Bidh iad a 'stiùireadh na h-ìghne casruisgte!
  Bha an aimsir grianach, agus cha mhòr gun do dh'fhuiling buinn gharbh Lara leis an fhuachd. Choisich i rithe fèin, agus rùisg i a fiaclan.
  An seo chaidh a losgadh le buille de chuip. Rinn an nighean sgreuchail agus bhìd i a bilean.
  Chaidh a bualadh grunn thursan le feachd. 'S gann a b' urrainn Lara seasamh air a casan, agus le toil-thoil chuir i stad air a glaodh.
  Chaidh an nighean borb a chuir gu bothan sònraichte, far an robh innealan airson cràdh.
  An seo chuir iad air raca i, agus thòisich iad air a shàilean a losgadh le iarann teth dearg ...
  Agus thug dithis luchd-cur gu bàs Lara le cuipean. An toiseach, chùm an nighean air ais i le oidhirp titanic, ach nuair a chaidh stiallan farsaing de iarann, dearg bhon teas, a chuir air buinn rùisgte a "phàiste, rinn i sgreuchail agus chaill i mothachadh. Chaidh a toirt a-steach ...
  Uamhas...
  Dhùisg Gerda.... Damn e, feumaidh tu a bhith a" bruadar mu rudeigin mar seo, nuair a bhios an tanca aca a" losgadh aig an Taigh Gheal air an oidhche ron bhuaidh.
  Agus an uairsin thig rudan dona mar sin dheth ...
  an SuperPersching nuair a dh" fhàg e an taigh , air a tholladh troimhe agus air a chuartachadh:
  - Sìth, saothair agus gràdh !
  An uairsin thug i a-mach a teanga.
  Bhreab Charlotte an neach-dùbhlain aice cuideachd, a "cleachdadh a òrdagan rùisgte agus dh" fhalbh i:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Bhuail Cairistìona cuideachd, a" sàrachadh mar nathair agus a" putadh a nipple scarlet air a" phutan gàirdeachas, a" bualadh an nàmhaid:
  - Tha sinn nar supermen!
  Agus slaodaidh Magda an nàmhaid, pronnaidh e an tanca, bheir e air an t-inneal sabaid spreadhadh, agus cuir a-mach e:
  - Thoir aerobatics!
  An uairsin bidh e a 'bualadh air a chom-pàirtichean. Seo nighean - beachdaich air an gunner clas as àirde.
  Tha na gaisgich boireann a' sgrios nan Yankees agus a' faighinn sgòran... Tha Albina agus Alvina mu thràth air dà mhìle càr sìos gach fear. Airson seo fhuair iad duais ùr: Rionnag Daoimean Crois an Ridire Crois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Sin mar a rinn na caileagan cliù dhaibh fhèin le bhith nan aces den sàr chlas. Agus cha b" urrainn duine stad a chur orra agus a" chùis a dhèanamh orra.
  Fhuair Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya agus Orlova duais ùr: Òrdugh Glòir aig an ìre as àirde le daoimeanan, a bha iad glè thoilichte mu dheidhinn. Sin cuid de nigheanan sgoinneil.
  Agus tha an cogadh a 'tighinn gu crìch ... Na h-Ameireaganaich air 20 Giblean, 1948 capitulate. Agus thionndaidh sgeulachd eile mun Dàrna Cogadh bun-os-cionn.
  An turas seo tha e coltach ri àm de shìth fhada. Fhuair an USSR Alasga air ais agus bha a h-uile duine toilichte. Agus bha dùthchannan na mòr-thìr Ameireaganach air an roinn le Iapan agus an Treas Reich. Mar sin chuir e crìoch air ath-sgaoileadh sealach an t-saoghail.
  Tha na Gearmailtich sgìth dhen chogadh.
  Leig Hitler le polygamy anns an Treas Reich - suas ri ceathrar mhnathan gach fear, agus thug e a-steach cìsean draoidheil air càraidean aig nach eil clann no nas lugha na triùir. B" e gluasad làidir a bha seo gus poileasaidh sluaigh a bhrosnachadh.
  A bharrachd air an sin, bha mòran chloinne aig Hitler fhèin air fhaighinn tro insemination fuadain. Agus nam measg bha e riatanach a thaghadh oighre na rìgh-chathair.
  Cha robh bròn sam bith ann, bha an Treas Reich a 'cladhach an fheadhainn a chaidh a chonnachadh còmhla ri Iapan.
  Ach air 5 Màrt, 1953, bhàsaich Stalin. Agus thàinig Beria gu cumhachd. Carson Beria? Ann an eachdraidh fhìor, bha deagh chothroman aige airson a 'chathair-rìgh, ach chuir tubaist stad air: aimhreit anns an GDR, nuair a chaidh a chuir às a chèile nuair a thàinig co-fheall an aghaidh Beria gu ìre. Agus an seo chan eil an GDR, gu dearbh.
  A bharrachd air an sin, bha Hitler cuideachd ag iarraidh gum biodh am Beria, a bha na Ghearmailteach, a bha ro-innseach agus ainmeil, a" riaghladh às deidh Stalin. Agus rinn Stalin, nuair a chrìon a shlàinte, tiomnadh airson Beria.
  Mar sin chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh airson ceannard an dìomhair agus chan e a-mhàin na poileis dìomhair.
  Uill, thairg Beria do Hitler dèiligeadh ri Iapan gus an d" fhuair e armachd niùclasach.
  Chan eil fios agad dè as urrainn dha samurai smaoineachadh.
  Dh'aontaich Beria agus Hitler co-chogadh ri Iapan, agus roinn a chrìche.
  Air 20 Giblean, 1954, thòisich co-chogadh an aghaidh ìmpireachd mòr coloinidh nan samurai.
  Dè tha duilleag ùr ga tionndadh ann an eachdraidh. Tha saighdearan Sobhietach a" gluasad air adhart gu Iapan.
  Agus na Gearmailtich cuideachd... An seo a-rithist tha Gerda agus Charlotte a' sabaid ann an tanca pioramaideach. Tha an càr aca dà sheata le cuideam leth-cheud tunna agus tha einnsean roth-uidheam gas teann de 2,500 each-chumhachd aige. Faodaidh tu smaoineachadh gur e càr luath Gearmailteach a th" ann. Agus tha an armachd sònraichte, le measgachadh de phlastaig. Agus gu math làidir do-ruigsinneach bho gach ceàrnaidh. Tha ìre bheag de 75 mm aig a" ghunna, ach le luaths tòiseachaidh glè àrd de projectiles ann an gunna le cuideam àrd. Tha i a" tolladh armachd àrdaichte. Agus tha an stoc shligean agus ìre an teine mòr. Tha an giùlan àrd.
  Tha an tanca fhèin dìreach super ... Mar sin tha fios aig Gerda dè a bu chòir a shabaid.
  Tha càraichean Sòbhieteach nas laige. Is e am prìomh tanca fhathast an T-54, chan eil an càr dona, gu ìre mhath saor, ach gu math nas ìsle na na Gearmailtich anns a h-uile dad. Cha robh IS-7 fhathast mòr. Thug an IS-10 an aire dha, a fhuair canan 122-mm, ach le baraille nas fhaide agus deagh armachd aghaidh, le taobhan nas laige. Ach tha seo uile a 'freagairt air cuideam leth-cheud' sa trì tunna, rud nach eil dona.
  Bidh Gerda a" losgadh air na Seapanach bhon tanca Panther-6 aice, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" putadh na putanan gàirdeachas, fhad "s a tha i a" rughadh:
  - Glòir do bheachdan bràithreachas Aryan!
  Bidh Charlotte a" bruthadh na putanan luing gàirdeachais, nipple scarlet, loidhne bho sheachd gunnaichean inneal, agus squeals:
  - Tha ar sonas ann an co-mhaoineas bruadar Aryan!
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn a-rithist ...
  Bidh Cairistìona agus Magda a 'sabaid air pioramaid eile "Panther" -6.
  Bidh Cairistìona a" bruthadh putanan an t-siùil le a òrdagan rùisgte, agus a" bualadh an nàmhaid à Iapan agus a" rughadh:
  - Beannachd leat mo leannan!
  Bidh Magda cuideachd a" fosgladh teine, agus a" gàireachdainn gu bodhar, tha i ag ràdh, a" putadh air a" phutan joystick leis an ruby nipple aice:
  - Glòir d'ar n-òganaich !
  Agus mar a tha iad a 'gàireachdainn aig mullach an sgamhanan. Tha iad sin, gu fìrinneach, nan nigheanan iongantach ann an toileachas cogaidh.
  Tha, airson Iapan, tha e coltach gu bheil latha a" bhreitheanais air tighinn. Ach tha a h-uile càil a" dol a rèir a" phlana.
  Tha Ealasaid agus an sgioba aice a" sabaid air tanca T-54, beagan ùr-nodha. Ach tha an diofar beag. Tha an gunna air fàs beagan nas luaithe, agus tha am projectile a 'toirt barrachd armachd air a tholladh. Seo an diofar.
  Agus 's e an aon einnsean dìosail a th' anns an einnsean le 520 each-chumhachd... Bidh na Seapanach a' cleachdadh tancaichean den dealbhadh aca fhèin agus le cead Gearmailteach. Tha na càraichean math san fharsaingeachd cuideachd. Gu sònraichte an carbad Hirohito-3, le cuideam leth-cheud "s a h-ochd tonna, le gunna 105-mm le fad baraille de 70 EL, nas fheàrr na an T-54 ann an armachd, agus gun a bhith nas ìsle ann an armachd agus coileanadh dràibhidh, ach a-mhàin an tèarmann cumhachd .
  Tha an tanca Iapanach seo na dhuilgheadas don USSR. Ach tha càraichean nas aotroime ann cuideachd bho Land of the Rising Sun.
  Tha e nas fhasa dèiligeadh riutha.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh air na tancaichean samurai. Bidh i ga dhèanamh gu math seòlta, agus a" sgiùrsadh:
  - Glòir do ar n-Athair saor!
  Bidh Ekaterina a" losgadh a-rithist, a" cleachdadh nipple scarlet, agus a" briseadh càr Iapanach, squeals:
  - Do Dhia thug Rus'!
  Bidh Elena cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid, a' briseadh an tanca nàmhaid le cuideachadh bho a sàil rùisgte agus a 'ròin:
  - Air son mòrachd bheachdan a' chomuinn !
  Bidh Efrasia cuideachd a" losgadh agus ga dhèanamh le cuideachadh bho nipple sùbh-làir a broilleach elastagach, agus a" squeals:
  - Glòir dha buadhan co-mhaoineas nas àirde!
  Mar sin bidh iad gu socair a" gluasad an tanca aca agus a" seachnadh call. Faodar an tanca Hirohito-3 a mheas cuideachd mar throm, ach tha e gu math mòr. Tha e duilich inneal mar seo a bhualadh .
  Agus an seo tha e a 'dol gu na nigheanan. Tha an gunna nas motha ann an inbhe agus nas àirde na astar muzzle an projectile. Tha armachd aghaidh tùr Iapanach eadhon nas tiugh na an Sòbhieteach 240 mm, agus tha aghaidh a 'chòmhdaich cuideachd nas doimhne anns a' phàirt àrd de 150 mm agus 120 mm anns a 'ìsle. Agus tha astar nan Iapanach eadhon nas àirde, is e an einnsean roth-uidheam gas 1500 each-chumhachd. Tha, is e an tanca seo am fear as fheàrr ann an Iapan. Na dèan fealla-dhà còmhla ris.
  Ach bidh Ealasaid, le cuideachadh bho nipple scarlet, a 'cur tilgeadh dìreach chun a' phut, agus tha an tanca Iapanach a 'spreadhadh, gun a bhith a' bualadh air a 'chàr Sòbhieteach.
  Rinn Ekaterina gàire agus phòg i a caraid air a sàil rùisgte:
  Tha thu glic Lisa!
  Cha do dh'aontaich Ealasaid.
  - Chan eil annam ach genius!
  Agus mar a nì e gàire air mullach a sgamhan. Seo an nighean.
  Agus bidh iad a 'caoineadh gu mòr ... Ekaterina, mar eisimpleir, a' cuimhneachadh dà fhichead 's a h-aon bliadhna mar a bha i an uair sin a' sruthadh air falbh. Bhris na brògan às deidh latha no dhà, agus bha agam ri stomp casruisgte. Agus a-mach à cleachdadh airson nighean baile-mòr, bidh e a" goirteachadh, thathas a" faireachdainn a h-uile cnap, a h-uile meur, a h-uile cnap. Agus bhuail i a casan ris an fhuil, nuair a spreadh a h-uile ceum ann am pian.
  Cha do smaoinich i a-riamh gum faodadh coiseachd casruisgte a bhith cho goirt. Chan iongnadh gun robh Hugo a" co-fhaireachdainn leis an nighean casruisgte Closet. Mas e eadhon as t-samhradh casan nigheanach mar sin, an uairsin dè an seòrsa geamhradh.
  Ach, dh'fhàs Catriona cleachdte ris gu luath, bidh an corp òg ag atharrachadh gu luath, tha an t-aonar leònte air fàs le calluses agus garbh. Agus dh"fhàs e tlachdmhor coiseachd casruisgte. Cha do chuir Catherine eadhon a brògan oirre gus an do bhuail an reothadh. Ach, an uairsin chruthaich an ceathrar aca agus theagaisg Euphrasinia dhaibh ealain nam bana-bhuidsichean. Agus bidh buidsichean tric a" ruith casruisgte san t-sneachda gus an òige a leudachadh. Agus ann an ùine ghoirid, bha na caileagan air eòlas fhaighinn air eòlas dìomhair, agus bha iad a 'coimhead fichead bliadhna a dh'aois, agus cha robh iad casruisgte agus ann am bikini a' reothadh anns an fhuachd. Seo na bòidhchead. Agus chan eil feadhainn nas fhuaire ann, ach a-mhàin, gu dearbh, Alenka. Bha i a" sabaid air an IS-10 ann am mion-atharrachadh le baraille leudaichte. Nochd an tanca san t-sreath o chionn ghoirid. Agus fhathast annasach. Cha deach an IS-7 a-riamh a-steach do shreath mhòr. A rèir coltais air sgàth cosgais àrd agus duilgheadasan cinneasachaidh.
  Mar sin bidh sgioba Alenka a" sgrios na h-òrain Iapanach is hums seo dha fhèin.
  Bidh na h-oidhcheannan gorm a 'sruthadh le teintean,
  Tha sinn nar clann adhartach den luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean soilleir a' tighinn dlùth,
  Bidh glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Nuair a thig nigheanan sìos gu gnìomhachas, chan urrainn dhut cur an aghaidh. Gu dearbh, faodar a ràdh gur e cruthachadh cogaidh foirfe a tha seo.
  Tha an t-sabaid a" dol air adhart agus Iapan a" call.
  Thug saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air Sakhalin a deas sa Chèitean. Agus rinn iad gnìomh le fìor chùram.
  Ach tha buidhnean-catha de chlann-nighean Sòbhieteach a 'nochdadh clas iongantach de shabaid.
  De na seòrsaichean armachd aca, gu dearbh, thòisich an AK air a chleachdadh. Nas miosa na Gearmailtis, ach sìmplidh agus earbsach. Agus bidh e a" gearradh sìos air luchd-dùbhlain, ged a tha an amas aig astar nas ìsle na an carbine ionnsaigh Gearmailteach.
  Bidh caileagan Sòbhieteach de phrìosanaich Iapanach a' dèanamh an casan rùisgte, duslach a' pògadh, sàilean lom a' reamhrachadh. Is e seo an innleachd aca.
  Sabaid gaisgich den chlas as àirde.
  As t-samhradh 1954, bha na Gearmailtich gu ìre mhòr air saighdearan Iapanach a chuir air falbh bho Ameireagaidh.
  Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte, air an stiùireadh le Mairead, a" sabaid gu h-àraidh àlainn. Chaidh an nighean a sgapadh leis an samurai, agus thàinig air an òganach a chaidh a ghlacadh a shàilean a phògadh agus uchd Venus a reamhrachadh.
  Rinn Gerda agus an sgioba aice air na Panthers-6 obair mhath, agus chuir iad mòran Seapanach gu ifrinn, agus cuid gu neamh.
  Bha ceathrar nigheanan ninja a 'sabaid leis na saighdearan Sòbhieteach a bha a' tighinn air adhart ann am Manchuria.
  Nighean ninja le falt gorm air a slaodadh le claidheamhan agus ruith i muileann-gaoithe, a 'gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach. An uairsin thilg i pea le stuth-spreadhaidh le a òrdagan, a 'tionndadh an tanca Sòbhieteach T-54 agus a' comhartaich:
  - Is e Iapan an dùthaich as fhuaire!
  Bidh nighean ninja le falt buidhe cuideachd a "slaodadh air an nàmhaid le lannan agus a" toirt boomerang le a sàil lom, ag èigheach:
  - Airson ar buaidh air an samurai!
  Bidh nighean ninja le falt ruadh a 'dèanamh clàr-tionndaidh ionnsaigheach le claidheamhan gun duilgheadas sam bith, a' gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach. An uairsin cuiridh a òrdagan rùisgte boma air bhog. Thèid tanca an USSR a reubadh às a chèile agus bidh an gaisgeach a" squeak:
  - Ann an ainm bheachdan co-mhaoineas!
  Ghabh an nighean ninja gruagach agus bhuail i an luchd-dùbhlain, mar gum biodh e a 'ruith neach-leantainn thairis air an raon, a' gearradh dheth na saighdearan Ruiseanach a-rithist, agus le a corragan lom, mar gum biodh i a 'cur air bhog fear marbhtach a bhiodh a' reubadh dà tanca Sòbhieteach slàn gu pìosan.
  Agus roar:
  - Air son mòrachd na dùthcha !
  Is toil le caileagan a bhith a" marbhadh, agus eadhon nas toil leotha prìosanaich a èigneachadh. Seadh, air chor 's gu'n do chaill fir mothachadh le ro-shaothair. Agus sin mar a tha nigheanan ninja dèidheil air. A" leum air fir ceangailte agus aig an aon àm gan cuipeadh le cuip.
  Ach, a dh'aindeoin gaisgeachd nan Iapanach, bidh iad a 'call gu teicneòlas nas fheàrr agus nas adhartaiche.
  Gu h-àraid anns na speuran sàr-mhath, tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya a 'briseadh nan Seapanach mar mhuilnean-gaoithe.
  Bidh Anastasia, le cuideachadh bho a òrdagan lom, a" gearradh sia itealain Iapanach aig an aon àm ann an aon spreadhadh agus a" squeaks:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas ann an Rus '!
  Gheàrr Akulina, le bhith a" putadh a" phutan leis an nipple scarlet aice, seachd itealain Iapanach dheth aig an aon àm agus dh" èigh i:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Bidh gaisgich a" dèanamh dìoghaltas air Iapan airson na gearanan a rinn iad roimhe. Agus gu h-àraidh airson a 'chùis ann an cogadh amannan Tsar Nicholas II. Chan e, cha dì-chuimhnich iad gu bràth, agus cha toir ginealaichean mathanas.
  Thug Anastasia, a 'bruthadh a nipple ruby, spreadhadh eile, a' losgadh sìos plèanaichean Iapanach agus a 'ròstadh:
  - Glòir do àm co-mhaoineas Beria!
  Bhrùth Akulina a casan le a òrdagan rùisgte, bhuail i sìos na plèanaichean samurai agus rinn i coidse:
  - Airson buadhan mòra!
  Agus tha Albina agus Alvina a 'faighinn cunntasan nas àirde. Airson trì mìle itealan sìos, chaidh an t-òrdugh a bhuileachadh orra: Rionnag Daoimean Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thug Albina, le cuideachadh bho nipple scarlet, cas. Gheàrr i dusan itealan Iapanach aig an aon àm agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson mo bhroilleach!
  Agus smaoinich i fhèin ann an gàirdeanan gaisgeach dubh.
  Bhreab Alvina le a òrdagan rùisgte, thug i sìos dusan gu leth itealan Iapanach, agus rinn i squeak:
  - Airson buadhan mòra!
  Tha caileagan Gearmailteach gu math sabaid agus brèagha. Tha daoine dubha gu math dèidheil air, agus tha na teangan aca an-còmhnaidh deiseil gus foirfeachd ebony fireannaich a shoilleireachadh.
  Bhuail Albina, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, an samurai a-rithist agus loisg i sìos na plèanaichean aca.
  Agus dh'èigh i:
  - Is mise Superman!
  Bhrùth Alvina a nipple sùbh-làir, speal i sìos mòran de phlèanaichean Iapanach agus rinn i squeak:
  - 'S e space vixen a th' annam!
  Tha an nighean gu math dùbhlanach agus gnìomhach na hypersexuality .
  Fìor Aryans - dìreach super! Agus san fharsaingeachd a leithid de bhòidhchead den chlas as àirde!
  Tha saighdearan Gearmailteach agus Sòbhieteach, a' dèanamh a' chùis air an nàmhaid, a' gluasad air adhart air feadh Sìona.
  Rè an ionnsaigh air Singapore, rinn luchd-sabaid na roinne adhair agus aonad nigheanan casruisgte Barracuda cliù dhaibh fhèin. Bha na caileagan, a" frasadh an sàilean rùisgte anns na maragan airson uisge tropaigeach a dhòrtadh, a" spreadhadh a-steach do shuidheachadh daingnichte nan Iapanach agus gan toirt air falbh.
  Is iad sin na bòidhchead sabaid.
  Bha Iapan air crathadh bho bhuillean uamhasach sgioba cho ionnsaigheach.
  Ann an tuiteam 1954, chaidh a" mhòr-chuid de Shìona a ghabhail thairis le cumhachdan Axis. Agus dh"fhàs an suidheachadh tòrr na bu toinnte dha Land of the Rising Sun.
  Thuirt Hitler:
  - Chan fhaigh dà eun ann an aon lair air adhart!
  Agus loisg na gaisgich Albina agus Alvina sìos an ceathramh mìle itealan. Bha Iapan a" dèanamh itealain saor ach de chàileachd ìosal ann am meudan mòra, agus mar sin bha e gu math goireasach cunntasan a chruinneachadh.
  Gheàrr Albina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, samurai eile dheth agus rinn i squeak:
  - Is e seo an saoghal brèagha againn!
  Chuir Alvina, le cuideachadh bho nipple scarlet, sìos dusan càr Iapanach agus chuir e tweet:
  - Glòir do àm a 'chomanachais, anns a' chruinne-cè gu lèir!
  Chuir Albina, a bha cuideachd a" cleachdadh nipple sùbh-làir agus a" leagail an samurai, iongnadh agus èigh:
  A bheil thu a" bruidhinn air co-mhaoineas?
  Thuirt Alvina, a" cleachdadh a òrdagan lom, agus a" gearradh dusan itealan Iapanach:
  - Is e co-mhaoineas an òrdugh Aryan ùr!
  Rinn na caileagan gàire ... Airson a 'cheathramh mìle itealan fhuair iad Rionnag Daoimein Crois an Ridire den Chrois Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Tha eadhon duais fìor àrd na chlàr airson bòidhchead.
  Seo na nigheanan airson coimhead suas ri ....
  Ach, chan eil Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya nas ìsle agus chaidh iad thairis air an sgòr de chòig ceud itealan sìos.
  Agus fhuair iad duaisean ùra a bha glè àrd, agus chruinnich iad cruinneachadh slàn de rionnagan dhaibh fhèin.
  Bidh Anastasia ag amas air an armachd aice le a casan rùisgte agus a" leagail an nàmhaid, a" gearradh dheth an nàmhaid agus a" squeaks:
  - Airson co-mhaoineas air a 'phlanaid gu lèir!
  Akulina a" gearradh sìos an nàmhaid le bhith a" putadh air a" nipple scarlet, a" sgreuchail gu làidir:
  Tha eadhon a" chlann eòlach oirnn!
  Anns a 'gheamhradh, Iapan chaill cha mhòr a h-uile coloinidhean, agus an t-sabaid a ghluasad gu dùthaich mhàthaireil.
  Tha a" bhliadhna 1955 air tighinn, nuair a tha na blàran stoirmeil agus gun chrìoch no iomall fhaicinn.
  Tha Iapan a" toirt a-steach, gu slaodach ach gu cinnteach. Agus mean air mhean a 'call a' chogaidh.
  Ach tha na samurai a 'sabaid gu cruaidh agus gu cruaidh.
  Ghluais Alyonka agus an sgioba aice gu tanca deuchainneach IS-11. Tha an inneal seo uidheamaichte le gunna 130 mm agus tha slighean cruaidh air a 'bhonn.
  Bidh Alenka a" losgadh le a òrdagan rùisgte, a" tolladh an nàmhaid, agus a" beucaich:
  - Glòir do cho-mhaoineas le sàilean rùisgte nigheanan!
  Loisg Anyuta cuideachd le cuideachadh bho nipple scarlet, a" putadh naoi dhiubh air innealan-brosnachaidh ghunnaichean-inneal agus ag èigheach:
  - Tha na nigheanan againn gu math fionnar!
  Bhuail Alla cuideachd le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" pronnadh an nàmhaid agus a" reubadh:
  - Uill, bhon sgriubha!
  Maria fucked, le cuideachadh bho shàilean lom. Thruail i an nàmhaid troimhe agus troimhe agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Airson coileanaidhean ùra!
  Bhuail Marusya le cuideachadh bho nipple connlaich, a" crathadh na nàimhdean le grèim marbhtach agus a" crathadh:
  - Air son a' chomuinn mhòir !
  Loisg Alenka a-rithist agus reub e:
  - Gus am bàsaich ceann-suidhe an tuathanais agus an deachdaire gypsy Sashka!
  Agus slap a chas rùisgte air an armachd.
  Sin mar a dhealaich na caileagan, dìreach super. San fharsaingeachd tha iad nan gaisgich iongantach.
  Seo iad a" seinn còmhla:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh" fhosgail e an doras don àite
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  Tha Elizaveta cuideachd a" sabaid leis an tanca T-54 aice, nighean-bhana-bhuidseach a tha a" sabaid.
  Agus tha bòidhchead air a leagail le càraichean Iapanach le an casan rùisgte.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice agus chir i:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas Sòbhieteach!
  Agus mar a nì am bòidhchead seo gàire! Agus a 'deàrrsadh le fiaclan neamhnaid.
  Ghabh Ekaterina e agus loisg i cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Bhuail Elena air an neach-dùbhlain aice le nipple ruby, a 'rùsgadh a fiaclan, a' squealing:
  - Agus bratach dhearg ar n-athar,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  Ephrasia le a sàil rùisgte, agus rinn i sgeig:
  - Glòir do'n Athair, ar saor,
  Càirdeas dhaoine, taic gu bràth!
  Agus sheinn a h-uile nighean, a 'cleachdadh an òrdagan lom, còmhla:
  - Cumhachd an lagha, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd neach sìmplidh!
  Feumaidh gaisgich, feumaidh mi ràdh, a bhith ionnsaigheach sabaid iongantach.
  Agus seo Gerda a' sabaid ...
  Tha an "Panther"-6 aice coltach ri supertank, a 'briseadh suidheachadh samurai.
  Bidh Gerda a" losgadh le nipple scarlet, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais agus ag èigheach:
  - Airson saoghal Aryan!
  Bidh Charlotte cuideachd a" slap, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" reubadh às a chèile tomad de Iapanach agus blather:
  - Airson crìochan mòra!
  Tha Cairistìona agus Magda cuideachd a" sabaid. Tha na caileagan air leth sabaid, agus gu math brèagha, cha mhòr rùisgte ann am bikinis.
  Loisg Cairistìona leis an nipple ruby aice, bhris i an tanca Hirohito-4 Iapanach agus rinn i:
  - Glòir do m' dhùthaich !
  Bhreab Magda cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i an samurai howitzer agus speal:
  - Glòir do choileanaidhean mòra!
  Is e na caileagan seo an clas as àirde!
  Thuit Tokyo aig deireadh a" Mhàirt. Agus air 20 Giblean, 1955, chuir Iapan grèim air agus mar sin chuir e crìoch air a" chogadh mhòr.
  Chaidh an nighean Albina agus Alvina thairis air còig mìle itealan a chaidh a losgadh sìos. Agus airson seo fhuair iad duais shònraichte: Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan daoimein.
  Chan eil an cogadh seachad fhathast. Bha i dìreach a 'falach airson greis. Ach thug Hitler buaidh air cha mhòr an t-saoghal air fad.
  Fhuair Beria air ais ceann a deas Sakhalin, druim Kuril, agus Manchuria, còmhla ri Port Arthur.
  Thàinig an USSR gu bhith na dùthaich làidir a bha a" reamhrachadh a lotan. Airson ùine, thug a" Ghearmailt Nadsaidheach buaidh air dùthchannan eile, a" cuir stad air an aghaidh nach beag.
  Mhair an cogadh airson sgrios agus smachd an t-saoghail. Ach bha còmhstri cruinne eile a" grùdadh.
  Aig an aon àm, bha sgòthan a 'cruinneachadh thairis air an USSR. Agus ann an 1959, air a sheachdad bliadhna deug, Adolf Hitler co-dhùnadh gus ionnsaigh a thoirt air an Ruis Sòbhieteach, far an robh Beria a 'riaghladh. Bha cha mhòr an saoghal air fad aig an Fuhrer air a thaobh.
  Ach thàinig an USSR gu bhith na chumhachd gnìomhachais làidir. Mar sin lorg mi speal air clach.
  Bha armachd niùclasach aig an dà dhùthaich, ach bha e comasach dha Gerda agus Albina gineadair a chruthachadh anns an robh rèididheachd a 'còmhdach a' phlanaid gu lèir air an Talamh, a 'dèanamh feum den t-seòrsa sgrios seo do-dhèanta.
  Agus cho-dhùin Hitler an cumhachd uachdarain mu dheireadh air an t-saoghal a ghlacadh. Bha a" chrìoch san taobh an iar a" ruith ri taobh an Dnieper, agus an uair sin Belarus agus na stàitean Baltach fo na Gearmailtich. B" urrainn dha na Nadsaidhean an Crimea a chumail. Mura faigh an USSR ionad air mhàl airson Cabhlach na Mara Duibhe ann an Sevastopol.
  A bharrachd air a 'chòrr den fhearann, bha an Ruis na phàirt de Shìona - Manchuria. Mar sin tha sluagh an USSR, far an deach poileasaidh fìor ghnìomhach a leantainn gus an ìre breith a bhrosnachadh agus chaidh polygamy a dhèanamh laghail leis an rèim comannach, atheistic, mar-thà nas àirde na figearan ron chogadh ann an 1941, a dh" aindeoin eadhon call tìreil, agus air àrdachadh le trì sa cheud gach bliadhna.
  Chuir Beria casg air an dà chuid casg-gineamhainn agus casg-gineamhainn. Agus thug iad a-steach cìsean fiadhaich air teaghlaichean le nas lugha na ceathrar chloinne.
  A rèir a 'phlana agus a' cleachdadh dhòighean maide, leasaich an USSR gu luath, agus mheudaich a chumhachd armailteach.
  Cho-dhùin Hitler, a 'faireachdainn gu robh e na chunnart, an dèidh dha crìoch a chur air cruinneachadh an t-saoghail ann an aon Treas Reich, a chogadh mu dheireadh a thòiseachadh air a' phlanaid seo.
  Dè an cogadh mu dheireadh a th" ann? Chan eil dad eile ri fhaighinn thairis air an Talamh. O chionn bliadhna, chaidh na Gearmailtich chun na gealaich, agus tha àm leudachadh fànais fosgailte. Ach am bi Hitler beò gus àm Star Wars fhaicinn agus ceannsachadh nan galaxies? A dh 'aindeoin dòigh-beatha fhallain, daithead glasraich, eacarsaich cunbhalach agus gnìomhachd corporra meadhanach, bha e soilleir gu robh am Fuhrer a' fàs nas sine. Tha àite maol a" briseadh troimhe air a" cheann barrachd is barrachd, tha am falt a" tionndadh liath, agus tha an sealladh sgìth. Ged a tha am Fuhrer a 'feuchainn ri togail suas.
  Biodh sin mar a dh" fhaodadh e, bu chòir dhut do mhisean mu dheireadh a choileanadh agus an USSR a cheannsachadh. Agus fiù 's ma gheibh am Fuhrer bàs, bidh timcheall air mìle mac aige air fhaighinn tro bhith a' cleachdadh biadhadh nàdarra. Agus thèid aon dhiubh aithneachadh mar an fheadhainn as fheàrr, as comasaiche agus gabhaidh e rìgh-chathair an deachdaire as motha ann an eachdraidh a" phlanaid Talamh.
  Co-dhiù, tha dàil ro chunnartach, agus ged nach eil armachd niùclasach èifeachdach, thilg Hitler còrr air leth-cheud millean saighdear a-steach don USSR anns a" chiad echelon a-mhàin. Tha cuideachd àireamh mhòr de thancaichean, plèanaichean, agus diosc itealaich . Agus is e cumhachd mòr a tha seo.
  Lean an USSR ag ùrachadh armachd. Nochd an tanca T-64, nas truime agus le gunna cumhachdach 125 mm, comasach air a dhol a-steach le sligean iteach agus carbadan Gearmailteach pioramaideach. Fìor, tha an T-64 dìreach air tòiseachadh a "dol a-steach gu cinneasachadh. B 'e am prìomh tanca fhathast an T-54, gun a bhith làidir gu leòr an aghaidh modalan Gearmailteach. 'S e seo cuideachd aon de na h-adhbharan carson a bha Hitler ann an cabhaig le ionnsaigheachd an aghaidh na Ruis.
  Cha do ghabh an IS-11 air ... Chaidh an IS-12 a chruthachadh le inneal le canan 203 mm, ach thionndaidh e a-mach gu robh e ro dhaor, trom agus mòr. Bha an IS-15 na cho-rèiteachadh anns a" ghunna 152mm, baraille fada. Bha an carbad seo coltach ri T-64 leudaichte agus cuideachd dìreach air tòiseachadh a" dol a-steach gu cinneasachadh.
  Bha am prìomh tanca Gearmailteach "Panther" 6 ann an cumadh pioramaideach, agus chaidh a h-ùrachadh beagan a-steach don "Panther" 7, a 'meudachadh inbhe a' ghunna gu 88 mm gus barrachd sgrios a dhèanamh. Agus chaidh an einnsean a chuir a-steach le 3000 each-chumhachd nas cumhachdaiche, a 'toirt astar mòr agus gluasad fhad' sa tha e a 'cumail cuideam de leth-cheud tunna, agus a' leasachadh càileachd an armachd.
  Bha eadhon an T-64 Sòbhieteach as ùire gu math nas ìsle na na Gearmailtich ann a bhith a 'dràibheadh coileanadh agus dìon nan taobhan agus an aghaidh cuideachd. Ach dh'fhaodadh an T-64 co-dhiù a dhol a-steach don Ghearmailteach, ged a bha e bho astar goirid.
  Anns na speuran, bha na Gearmailtich cuideachd nas làidire agus meud agus càileachd innealan. Agus cha deach aca air na discos aca fhèin a chruthachadh anns an USSR. Agus chuir na Gearmailtich a-steach ghathan teas air na diosgan Belontsi - leithid lasers, agus dh'fhaodadh iad sligean nas èifeachdaiche a dhèanamh.
  Agus am measg nan Nadsaidhean, bha discos ag itealaich aig astar deich fuaim. Agus gu dearbh tha e mòr. Mar sin tha arm an Treas Reich làidir.
  Agus tha tancaichean fon talamh aca. Agus tòrr rudan fionnar eile. Ann an ùine ghoirid, cha mhòr nach eil cothrom aig Beria.
  Ach tha cumhachd dìon mòr aig na saighdearan Sòbhieteach. Agus thòisich an ionnsaigh le ionnsaigh adhair. Tha na feachdan neo-ionann agus tha na Gearmailtich a" pronnadh nam bailtean Sòbhieteach. Deich mìle a 'gluasad air feadh na Ruis agus a' gabhail Smolensk.
   Rinn Natasha co-dhùnadh:
  - Feumaidh sinn toirt air Hitler agus a bhuidheann saighdearan a thoirt a-mach às an USSR agus a" chlann a chaidh a ghlacadh a leigeil ma sgaoil!
  Dh" aontaich Playful Zoya le seo:
  - Gu dearbh feumaidh tu! Agus sàbhail do shinnsirean bho fhaisisteachd!
  Thuirt Augustine, a' stampadh a casan rùisgte:
  Nì sinn e gun teagamh!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Tha dòigh againn uile airson seo!
  Cha bu luaithe a chaidh a ràdh na chaidh a dhèanamh, agus tha na ceathrar ghaisgich bhoireann a" toirt ionnsaigh air na buidhnean faisisteach.
  Bha gaisgich bho linn Ruiseanach Dhè agus buidsichean mutant a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean an fhicheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Gu dearbh, bha ceathrar nighean gu math ainmeil airson sgrios tancaichean agus itealain an Wehrmacht. Bhon fhìor thoiseach, phronnaich iad iad len làmhan agus casan, air an còmhdachadh le raon feachd. Ach...
  Mar gum biodh e fon talamh, nochd an nighean as òige aig Oleg Rybachenko agus Natasha Margarita Korshunova.
  Rug iad air lampaichean-solais agus chuir iad an aghaidh nanobots . Dh'fheuch iad ri na faisisteachan gràin a sgrios. Mar sin thionndaidh na ceithir gu sia.
  Thuirt Natasha Korshunova, a" togail a casan rùisgte, chiselled:
  - Sin mar a tha? Uill, dè an dàn dhuinn, chan urrainn dhuinn a bhualadh air dhòigh eile!
  buidhe ionnsaigheach , a" leantainn air adhart a" pronnadh nan Gearmailtich, fa-near gu loidsigeach:
  - Dèanamaid e nas luaithe! Sàbhailidh sinn an USSR!
  Bha Oleg Rybachenko, balach casruisgte gun a bhith nas sine na dusan, a" beucaich na Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean:
  - Na leig seachad e gu bràth!
  Agus chaidh diosc geur a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich, a gheàrr trì plèanaichean faisisteach aig an aon àm!
  Bha Margarita Korshunova, a" deàrrsadh le a sàilean rùisgte, a" pronnadh luchd-dùbhlain, an dà chuid tancaichean agus saighdearan-coise, a fiaclan lom, grunted:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Chuir Natasha Korshunova a h-òrdagan lom a-mach cuideachd, gu murt, agus rinn i gàire:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a luchd-solais tron mhuileann air na Nadsaidhean. An uairsin bhris na blasters aig na tancaichean, a 'gearradh dheth na basan. Fhuair na plèanaichean e cuideachd.
  An Augustine ruadh, a' sgoltadh tro na nàimhdean, a 'sguabadh às:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra sgapte bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Cool Zoya, a 'gearradh sìos air saighdearan geal, donn agus tancaichean le plèanaichean, a' squeaked:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus tha na tancaichean agus na sabaidean geala a 'tuiteam, agus tha na h-earbaill a' losgadh bho na plèanaichean.
  Bidh Svetlana Snow White a 'gearradh a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le casan rùisgte, a" tilgeil sìos plèanaichean nàmhaid agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia bidh ìmpireachd fànais daonna ann, buannaich!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, bidh iad a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach a" gort:
  - Glòir gu Future Rus'!
  Agus fhad 'sa tha e a' gluasad, bidh e a 'gearradh dheth cinn agus muzzles a h-uile duine, agus aig an aon àm turaidean tanca.
  Bidh an nighean crìochnachaidh Margarita cuideachd a" sgrios luchd-dùbhlain, itealain agus tancaichean.
  Tha a casan rùisgte dìreach a" lasadh. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bidh an nighean ga ghlacadh agus a" slaodadh ...
  Mòr-chorp de shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha Korshunova air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos nan Nadsaidhean còmhla ri tancaichean is plèanaichean agus a" seinn:
  - Tha Rus mòr agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan rùisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. 'S e, is e seo nighean a' leagail tancaichean.
  Zoya Angelskaya air an ionnsaigh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - bidh e a" losgadh tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - Eh, rachamaid air falbh,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustine, a 'gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan laser agus a' cur às do na saighdearan donn, còmhla ris na tancaichean, a 'squeals:
  - A h-uile dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu a-steach don nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh! An dàrna linn air fhichead!
  Svetlana Snow White air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan rùisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  Bidh e a" ruith a" mhuilinn le claidheamhan.
  Bhrùchd iad mòran shaighdearan, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, agus rinn iad sgreuchail:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Rybachenko. Rinn am balach corran. Gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean ann an leum.
  Thilg e snàthadan le òrdagan rùisgte, a" losgadh sìos tancaichean agus plèanaichean, agus bha e a" gorgl:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha nighean chruaidh Margarita Korshunova a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas fhuaire na lannan muilinn. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus bidh e a" leum suas bho àm gu àm agus a" fàs toinnte!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Bidh Margarita a" sreap gu làidir:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha Korshunova cuideachd gu math fionnar air an ionnsaigh.
  Agus a 'tilgeil le casan rùisgte, agus a' sgoltadh bho connlach, a 'leagail tancaichean agus plèanaichean.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e 'm bàs borb ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya Angelskaya a' cur casg air cuirp nan Nadsaidhean. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus tha na gaisgich dhonn a 'tuiteam agus a' tuiteam, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha nighean Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh, àite le tancaichean agus plèanaichean.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan ann an dà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach - bidh plèanaichean agus tancaichean a" tuiteam.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach .
  Tha Augustine, ann an elastais fhiadhaich nan aisling, a" cur pulsar le a shàil rùisgte agus a bheucaich:
  - Bidh diathan cogaidh a" reubadh a h-uile càil!
  Agus tha an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan cas-rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta a bhios a" losgadh sìos plèanaichean agus a" briseadh armachd nan tancaichean.
  Svetlana snow white ann am blàr a. Agus cho brosnachail agus cho brosnachail. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Bidh Svetlana Snow White a 'seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann. Agus tuilleadh tancaichean agus plèanaichean a chaidh às an rathad.
  Oleg Rybachenko anns an ionnsaigh, tha a h-uile dad a 'luathachadh. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean sgoile stoirmeil, agus na crìoch iomlan na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Seo Natasha Korshunova a luathaich na gluasadan. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri Ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuir sinn às do na Nadsaidhean aig astar luath, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha Natasha Korshunova na h-isean Terminator.
  Chan eil e an dùil stad agus slaodadh sìos, agus thèid tancaichean agus plèanaichean a losgadh sìos.
  Tha Zoya Angelskaya air an oilbheum. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan air an lot, nan laighe timcheall ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e inneal-fuadain a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh agus mòran tancaichean le itealain. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  Sheinn Augustina, a 'cluich le fèithean nam meadhanan, agus a' crathadh a broilleach le nipples scarlet:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana Snow White cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus bha mòran de luchd-sabaid donn air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean, còmhla ri tancaichean briste agus plèanaichean.
  Bha an sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha an gille karate Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha am balach crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn de chuirp fhuilteach, dòrlach de chàraichean briste le plèanaichean.
  Bidh am balach innleachdach a 'cuimhneachadh air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Bidh Oleg Rybachenko, neach-marbhadh na cloinne, a" magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh as motha den fheadhainn as motha na sabaidean donn, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha nighean casruisgte Margarita cuideachd ann am blàr. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am slaodadh aig na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth. Agus còmhla riutha tancaichean agus plèanaichean.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, bidh e ag itealaich a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus na tancaichean, agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha Korshunova ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a chaidh a mharbhadh mar-thà còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha Korshunova ag èigheachd:
  - Tha mi craicte! Bidh càin ann dhut! Cha ghabh thu eadhon rubles!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya Angelskaya a 'gluasad agus a' gearradh mòran de ghaisgich donn.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean no a" losgadh sìos plèana le tanca. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus gu litearra thig a h-uile càil a-mach à fearg.
  Svetlana Snow White ann an gluasad. An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach - a' leagail phlèanaichean. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a" bualadh air saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e mu thràth beagan bhliadhnaichean a dh'aois, uile air tachartasan le Natasha agus companaidh, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan rùisgte. An dà chuid plèanaichean agus tancaichean.
  A' deàlradh le sàilean lom, cruinn, sheinn Margarita Korshunova le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean agus na plèanaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus cho luath 's a tha an gaisgeach a' tilgeadh pea le a òrdagan rùisgte, chaidh mìle Nadsaidhean suas dhan adhar sa bhad. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh dìreach fa chomhair ar sùl.
  Natasha Korshunova ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh, agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air a' ghual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, tha e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya Angelskaya ann an gluasad fiadhaich. Air adhart air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. Bidh e a" briseadh tro luchd-dùbhlain, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, mar rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe don h-uile duine.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gun gearradh e e.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi a h-uile claigeann! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha na claidheamhan aice ag obair agus a 'gearradh feòil is meatailt le duralumin itealain.
  Bidh Svetlana Snow White cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an t-uabhas de chuirp air a sgaoileadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus an uairsin bidh pea marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Bidh am balach casruisgte, eireachdail, fèitheach Oleg a-rithist a" ruith tro na ceudan de Nadsaidhean mar meteor agus a" ruith dheth. Agus bheir e boma agus tilgidh e e.
  Tha e beag ann am meud, ach tha e marbhtach ...
  Mar a thèid tomad de phlèanaichean san adhar a reubadh nam pìosan beaga.
  Rinn balach an Terminator gàire:
  - An òigridh stoirmeil innealan eagallach!
  Nì an nighean casruisgte Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearraidh e sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus tha e a 'gearradh raointean mòra am measg tancaichean agus plèanaichean.
  Tha an nighean a" caoineadh:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus buailidh e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha Korshunova eadhon nas feargach air an ionnsaigh. Seo mar a tha e a" bualadh air na Nadsaidhean. Chan eil e gu math furasta dhaibh seasamh an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha Korshunova e agus sheinn i:
  - Tha mo bhreab casruisgte dall!
  Tha ruith na àite mar as trice a" rèiteachadh!
  Agus chaidh an nighean gaisgeach a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan le casan casruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais, agus na tancaichean a" losgadh, bha na plèanaichean na theine.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Tha e ga bhualadh fhèin air armada cho donn.
  Tha Zoya Angelskaya a 'gluasad, a' briseadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach brèagha. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya Angelskaya e, chrath i na cnapan scarlet de a cìochan slàn, agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Dh'èigh Natasha Korshunova le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh' fhalbhas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine casruisgte a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhòidhchead.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn! Còmhla rithe, chaidh i gu cath le solas nàdarrach, gun pheant.
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - 'S e ceann tairbh a bhios ann - cha chaill an luchd-cogaidh an inntinn !
  Agus mar sin bhris i a-rithist mòran de luchd-sabaid.
  Thuirt an gille mu dheireadh, Oleg Rybachenko:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita Korshunova, a" tilgeil biodag le a cas-rùisgte, a" briseadh sìos an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh"aontaich Augustine le seo:
  - Is gaisgeach mi a bhìdeadh duine sam bith gu bàs!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog plèanaichean marbhtach, a 'leagail.
  Chan eil Natasha Korshunova ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain aice. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean. Agus tha ùine chruaidh aig na Nadsaidhean: tha plèanaichean agus tancaichean a" tuiteam.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, dhearbh e:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana Snow White, a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum thu sgian airson amadan a mharbhadh ...
  Rinn Zoya Angelskaya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan rùisgte agus a' leagail tancaichean agus plèanaichean le a casan tana:
  - Bidh thu a 'laighe ris mar crazy!
  Thuirt Natasha Korshunova, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus dèan e leis airson sgillinn!
  Agus bheir na gaisgich e agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. San fharsaingeachd, tha tòrr toileachas annta.
  Tha balach cha mhòr rùisgte, eireachdail, fèitheach le dìreach shorts air, Oleg Rybachenko, a" coimhead gu math eireachdail sa bhlàr.
  Thilg nighean bhòidheach, Margarita, pìos antimatter le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach sàr-mhath air bhog le a chas a bha coltach ri propeller heileacoptair. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Bha am balach crìochnachaidh Oleg, a 'gearradh shaighdearan donn, ag ràdh:
  - 'S bithidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha Korshunova anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya Angelskaya, a 'leantainn air adhart leis a' mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus bha snàthadan ùra ag itealaich bho a casan rùisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus plèanaichean.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Feuch an dèan sinn sgrùdadh air an nàmhaid!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine casruisgte agus teine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oirean biorach, a 'gortachadh:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana Snow White, a 'tilgeil ball de hyperplasma le a sàil lom, gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha na diosgan ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh, agus turaidean tanca agus earbaill itealain air an leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Cha dèan duine a 'chùis oirnn!
  Chaidh Natasha Korshunova a-steach don adhar. Reub i as a chèile an luchd-dùbhlain aice agus na vultures sgiathach, agus chuir i a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, a 'ròstadh an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Thuirt Oleg Rybachenko, balach eireachdail, fèitheach ann an geàrr-chunntasan:
  - O, tràth, a 'toirt dìon dha na h-adhaircean!
  'S dh' eirich air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha Korshunova sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Bha am balach-terminator, le a shàilean lom, cruinn, leanabhach, a 'toirt a-steach don phulsar agus a' sgrios nam faisisteach, a 'gearan:
  - Aig amannan chan eil eadhon sabaid spòrsail!
  Dh" aontaich Natasha Korshunova:
  - Mura h-eil an neart agad, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean le plèanaichean, agus sheinn i:
  - Tha saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson an feat!
  Às deidh sin, gheàrr Svetlana Snow White a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir tancaichean agus earbaill itealain.
  Tha Zoya Angelskaya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean spèigeach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Bi faiceallach, bidh e math
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh sa bhlàr, mar sheacaid sa bhogsa. Agus mar a tha na tancaichean a" losgadh agus na plèanaichean a" lasadh.
  Agus seo mar a tha an nighean casruisgte ann an tunic, Margarita Korshunova, a" sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buail i.
  Bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach às.
  Thuirt Natasha Korshunova gu cruaidh nuair a bha frasan de mheatailt ag itealaich bho a casan rùisgte, a" leaghadh claigeann is turaidean tancaichean:
  - Glòir dhan Ruis, gu mòr glòir!
  Tha tancaichean a' dol air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Mar sin ghabh na caileagan ris na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air briseadh saor bho na slabhraidhean aca.
  Tha balach cruaidh Oleg Rybachenko a' sabaid agus a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Bidh e gam bualadh gun tròcair, a" gearradh tro tancaichean, agus a" sgreuchail:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita Korshunova, a" pronnadh an airm dhonn, agus a" gearradh tro tancaichean agus earbaill itealain:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha Korshunova e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya Angelskaya na Nadsaidhean às a chèile, a" squeaked:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus bheir e cuideachd agus cuiridh e a-mach rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de luchd-faisg.
  Ghabh Natasha Korshunova e agus leig e a-mach e, clisgeadh dealanach bhon nipple sgàrlaid agus squeak:
  - Tha an telebhisean againn na theine!
  Agus bidh cnap marbh de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Zoya Angelskaya, cuideachd a 'sgrios na Nadsaidhean agus na tancaichean aca le plèanaichean, squeaked:
  - Tha ar càirdeas monolithic!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha dean sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine ruadh cuideachd gu loidsigeach:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Aifreann mort !
  Agus an uairsin bhuail e seanailear Hitler le a cheann. brisidh e a chlaigeann, agus bheir e dha :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana Snow White gu math feargach leis an oilbheumach, gu sònraichte a" leagail tancaichean, agus plèanaichean cuideachd, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Leanabh fèitheach, boglach ann an geàrr-chunntasan Oleg Rybachenko, a "leagail feannagan le fìdeag, a" squeaks:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rinn Oleg Rybachenko gàire:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Gorgeous Margarita ann an gluasad. Reubaidh e bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  A" deàlradh a sàilean lom, sheinn Margarita Korshunova a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm do shròn agus earball àrd.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a 'bualadh agus ag èigheach:
  - Bidh an Ceann-suidhe Dragon gu bhith na chorp!
  Tha Natasha Korshunova dìreach na sheòrsa de neach-crìochnachaidh ann am blàr. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta! Agus deireadh an deachdaire!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus bidh e a" bualadh air na Nadsaidhean mar ìnean . Agus sgriosaidh e tomad de mastodons agus innealan sgiathach, infernal.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya Angelskaya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire :
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus bha an ceann-dearg, boillsgeach le sàilean rùisgte agus nipples ruby de bhroilleach Augustine, a" beucaich mar fhreagairt:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an dearg:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean air an reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  Augustine, a' pronnadh an luchd-dùbhlain, a' sgios:
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. Tha, chan e dìreach rudeigin a th" anns a" chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mura h-eil sìth marbhtach!
  Chuir Svetlana Snow White, a 'briseadh nan nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Redhead Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, chiseled, tha làthair an sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Agus an uairsin bidh an nighean, mar gum biodh e bho nipple scarlet, a 'bualadh le dealanach.
  A 'cur thiodhlacan bàis le a shàilean rùisgte, sheinn Oleg Rybachenko mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann !
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Ann goirid! Ann goirid!
  Natasha Korshunova, a 'sgrios na gaisgich dhonn, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, a' squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai !
  Agus leig leinn an luchd-dùbhlain agad a ghearradh sìos le fòirneart fiadhaich.
   Thuirt balach casruisgte , eireachdail ann an geàrr-chunntasan, Oleg Rybachenko, a" gearradh às a chèile an luchd-dùbhlain aige:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus creidibh mi, 's e Thai a' chiad turas!
  Agus a-rithist, bha diosc biorach, gearradh-mheatailt ag itealaich bho chas cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, nighean a bha a" strì ri meatailt, gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean, a" gearradh sìos:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Leig leinn a reubadh às a chèile!
  Leig leinn a reubadh às a chèile!
  Rinn iad obair mhath leis na Nadsaidhean an uairsin ...
  An seo thuit Hitler agus an sgioba aige air an glùinean air beulaibh nan nigheanan agus na cloinne.
  An toiseach thug Natasha Korshunova air àireamh a h-aon Nadsaidheach a casan rùisgte a phògadh.
  An uairsin phòg Hitler agus an luchd-inntinn aige buinn rùisgte agus sàilean nigheanan eile cuideachd. Agus dh'imlich iad an sàiltean le'n teangaibh. Agus bha balach bàn glè bhòidheach Oleg Rybachenko air a phògadh le casan casruisgte na h-ìghne.
  Às deidh dha a bhith air leth toilichte leis an irioslachd de dhìosganaich fireann, dh" òrduich Natashka:
  - A-nis, ged nach eil sinn air do mharbhadh uile, cuir d" ainm ris an òrdugh airson gèilleadh iomlan agus gun chumhachan an Treas Reich don Aonadh Sobhietach!
  Tha a h-uile dad gu math a thig gu crìch gu math. Chaidh an Treas Reich a ghlacadh agus chaidh an Wehrmacht cumhachdach a dhì-armachadh. Chaidh Hitler agus an sgioba aige gu dungeons Beria.
  Bha am breitheanas luath ach ceart. Air 22 Ògmhios, 1959, chaidh Hitler a chrochadh dìreach air a 'Cheàrnag Dhearg!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"