Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Шатлыклы малай пират карьерасы

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Барысы да пират булып киткән Эдуардны беләләр. Ул хөкүмәт флотына каршы көрәшә, корабларны талый, матур, яланаяк кол кызларны азат итә. Ул барысын да гаделрәк итәргә тырыша.

  Шатлыклы малай пират карьерасы
  Аннотация
  Барысы да пират булып киткән Эдуардны беләләр. Ул хөкүмәт флотына каршы көрәшә, корабларны талый, матур, яланаяк кол кызларны азат итә. Ул барысын да гаделрәк итәргә тырыша.
  . 1 бүлек
  Палуба конволюциясе стеналары арасындагы сөлек кебек ябышып, яланаяк малай Эдуард Осетров тыңлауны дәвам итте. Корабның яңа киселгән такталарында имән исе исе китте һәм мәңге яшүсмер булып киткән кешенең, яисә, бәлки, унөч яшьлек малайның тышкы кыяфәтенә кагылды. Терминатор малай бик нык уйлады:
  Ул нинди план сайларга тиеш?
  Зымырыт кабыгы белән балкып торган чит елан-хата, кабина малайының ялан, тупас аяклары буйлап йөрде. Ул егетнең түгәрәк, алсу үкчәләрен тәннәре белән рәхәтләнеп кысты, һәм Эдик елмаеп иреннәрен сузды.
  Мондый яшь, көчле, армый-талмый һәм каты гәүдә булу бик яхшы. Кайсы яралар эзсез дәвалый, һәм тешләре тешләнә, хәтта кайнар тимер булган бренд (малай карьерында шундый коллык эпизоды булган!), Аннары берничә сәгатьтән соң эзсез юкка чыккан.
  Әйе, ул моның өчен үсмичә түли, ләкин аның башка өстенлекләре һәм плюслары бар. Thisәм моны әйтергә кирәк, мәңгелек балачакта булган барлык кимчелекләрдән өстен.
  Диңгез ерткычлары арасыннан дворяннар рәхәтләнеп сөйләшүне дәвам иттеләр. Якут белән бик эленгән кеше зымырыт "руханидан" сорады.
  - Димәк, арфачылар белән сугыш котылгысыз дигәнне аңлатамы? -
  Чиркәү белән бәйле төр расланды:
  - Әйе, һәм олы абый безнең яклы булыр, без киң коалиция төзи алырбыз.
  Якут чылбырлы сәүдәгәр сорады:
  - Ә гроссмейстер винт?
  Хәйләкәр хәйләкәр:
  - Ул башкаларга караганда яхшырак аңлый, Double Bass - дөнья иманының төп баганасы, һәм безгә арфачылар белән көрәшергә булышачак.
  Сәүдәгәр хәйләкәр елмайды:
  - Шулай итеп, без Флейта патшасын гына ышандырырга тиеш. Унөченче Аждаһа үгез бирсен.
  Кыска пауза булды. Эдик, титан кебек көчле тешләре белән, кабельдән таралган кисәкне кисеп алды. Малайның ашказаны, сез бер гасырдан артык яшәгән тәҗрибәле көрәшче дип әйтә алсагыз, буш. Ул разведкага барганчы ашамаган, шуңа күрә нәрсәдер чәйнәргә теләгән.
  Тагын нәрсә эшләргә? Барыбер үтерегез.
  Кол кыз шоколад төсенә күмелгән, аякларына тыныч кына аяк басты. Ул кыска күлмәк кигән, аңа гадел сексның ләззәтләренә сокланырга мөмкинлек биргән. Кара тире булуына карамастан, кол чәчләре җиңел, карның аклыгы диярлек иде, һәм ул фимиам исе иде.
  Эдуард хәтта малай булуына үкенде, ләкин, киресенчә, сез алтыннан ясалган сыннар, тавыклар яки кыйммәтле ташларга соклана аласыз, димәк, моңа лаекмы?
  Рухани-сәүдәгәр, зымырыт чылбырын селкетеп, ышаныч белән игълан итте:
  "Itәм бу безнең заказ булачак," Аждаһа авызы ", кемне дә булса үтерәчәк.
  Чүлмәк белән корылган әңгәмәдәш агуланды:
  "Күптән түгел пиратлар арфадан йөз мылтык крейсер алдылар. - Ботинкаларның үкчәләренә кагылу. - Бу кызык.
  Заказ хезмәтчесе, иезуитларга охшаган, җавап биргән:
  - Аларга дөрес хезмәт итә. Алар безгә төрле төрләр куярга беләләр.
  Монда тагын бер, ялан аяклы колга, нечкә билле һәм мәһабәт итәкләренә соклана башлаган Эдуард, бу очракта кызыл төс, элеккеге начальник биргән эшне тәмамламаганын исенә төшерде. Морган Диш. Икенче яктан булса да, нигә ул аны үтәргә тиеш. Командадан хәзинәне яшергән кансыз пират һәм рухани бу Морган кем ул? Нигә тычкан түгел ? Оятына, ул, пионер, биш минуттан соң, Комсомол Эдуард әгъзасы монда катнашты. Аңарда комсызлык та, маҗараларга сусау да сөйләде. Бу аның Комсомол сайлавы иде!
  Эдуард Осетровның пионер булып китүе - технологик үсеш ягыннан башка планетада. Анда, аеруча, ул өченче Рейх кебек империяне очратты, тагын да киң, күп һәм технологик яктан алга киткән.
  Sheәм аңа СССРның аналогы каршы иде, бары тик чибәр һәм тышкы яшь хатын-кыз җитәкчелегендә.
  Анда, әлбәттә, пионер бар иде. Моннан тыш, бу планетада гаҗәп балалар күп иде, һәм хатын-кызлар ир-атларга караганда биш тапкыр күбрәк. Искиткеч дөнья.
  Малай бөтен балалар батальонына боерык бирде, һәм СБКР герое йолдызын алды - бу кызыл империянең исеме. Эдуард хәтта мең тонна авырлыктагы Кобра-13 танкын кулга алды һәм аны үз бүлекләренә алып китте. Бу чыннан да салкын булып чыкты. Аның командасы, өчтән ике кыз һәм өчтән бер малай бик салкын булдылар. Ләкин бу, әлбәттә, бүтән хикәя.
  Хәзер Эдуард корабта, XVII гасыр дөньясында, җирдәге үсеш чоры белән чагыштырганда.
  Ә малайның үткен колагы барысын да яхшы ишетә.
  - Хәер, Аждаһа кычкырырга һәм бар нәрсәне яндыра торган ялкын чыгарырга тиеш. Grandәм гроссмейстер винт Арфа патшасына үтерүчене җибәрә ала. - Агулы тавыш ишетелде. - Алла нинди хакимнең барлыгын белсә дә, тәхет өчен көрәш империяне ныгытмас.
  Зымырыт белән хезмәттәше чылбыр белән җавап бирде:
  - Киллер җентекләп яшерелгән һәм кадакларга әзер. Галәмдә бер генә Алла бар, һәм бер генә олы патриарх һәм олы абый булырга тиеш. - Чиркәү кенәзе һәм үтерүчеләр патшасы тоны үзенчәлекле булды. "Аларның патшасы чиркәү башлыгы булырга карар иткәне - корбан, һәм аны аяусыз җәза көтә."
  Әңгәмәдәш, рубин чылбырына бармак белән сорады:
  Абалддин кайчан үтереләчәк ?
  Responseавап итеп көлү:
  - theз вакытында.
  Сусау белән тулган тавыш:
  "Алайса, эчик."
  Джесуит көймә хезмәтчеләре арасыннан шаулап торган малайны чакырды, кычкырды.
  - Безгә бер кег кишер китерегез .
  Малай, яланаяк үкчәләрен кабызып, зур контейнерны алды һәм кыенлык белән аны лидерларга алып китте. Ул тактага абынып егылып диярлек, ләкин кол кыз савытны кыйммәтле сыеклык белән тотып алды.
  Кабина егете аңа рәхмәт әйтте, шәрабны түккәндә аны үкчәләре белән кыйнадылар. Aәм бамбук бакчасы малайның аяк астыннан узгач, үпкәләрегезнең өске өлешендә кычкырасыз. Аннары аяклар янып тора, һәм һәр адым яхшы ике атна дәвамында газаплана.
  Эдуард малайга һәм колга күзләрен йомды, алар аны күрмәсәләр дә.
  Әйе, әлбәттә, мондагы тормыш күңелсез, һәм сез уен консолында искиткеч, әкият дөньясына керә алмыйсыз.
  Бер-ике дворян чүлмәккә сикерделәр һәм Сахара чүлен тулыландырмыйча кичкән дөяләр кебек шундый густо белән йота башладылар. Хыянәтчеләр эчкәч, егетне пычрак ләгънәтләр белән куып чыгардылар, аны ишәккә юмарт тибү белән бүләкләделәр һәм ялангач, танылган аякларына камчы белән кыйнадылар. Без кабинага кереп өстәл артына утырдык. Күрәсең, аларның һаман да саташу өчен вакыты җитмәгән. Тыныч кына сөйләшсәләр дә, кыска чалбардагы колаклы скаут, Эдик, һәр сүзне тотты.
  Хәзер сөйләшү тагын да кызыклырак булачак. - Башка галәмнән Джесуит башланды. - Унөченче аждаһа Арф кебек империянең яшәргә хакы юк дип саный. Аны икеләтә бас һәм флейта арасында бүләргә кирәк, һәм явыз геретик гармония республикасына килгәндә, аның чираты тиздән киләчәк.
  Монда рубут белән сәүдәгәр-конспиратор:
  - Гаҗәп, ләкин кайвакыт кешеләр Чиксез кодрәтле Аллага һәм аның хезмәтчеләренә карата күпкә дини. Мәсәлән, республиканнар безгә уннан бер өлешне түлиләр!
  Иезуит, зәңгәрсу муенса белән рухани кычкырды:
  - Ләкин бүтәннәр юк, һәм олы абыйның казнасына башка түләүләр туктатылды.
  Аннары аның иптәше тагын бер татлы һәм тәмле шәраб алды һәм шоколад соусына баткан майлы ит ашады. Хайванның ябыштырылган согы сакалыннан агып төште; махсус күнегүләр ярдәмендә аяксыз малай Эдикның күренеше бик кискенләште, һәм ул детальләрне урта гасырларның болытлы, кәкре пыяла аша күрә алды. Аннары ул әдәпле итеп әйтте:
  - Беркем дә, минемчә, монархияне торгызу өчен иң яхшы вариант. - Бүре кычкыруы һәм вампир кычкыруы. - Бу очракта тәртип күбрәк булыр, һәм чиркәү көче көчәячәк.
  Джесуит ышандырырга ашыкты:
  - Бездә яраклы принц бар. Ул монастырьда тәрбияләнгән, һәм безгә тулысынча бәйле.
  Responseавап итеп көлү:
  "Бу бик яхшы, тагын нәрсә телисез?"
  Елан шыбыры кебек пышылдау:
  - Кемгәдер ришвәт бир, кемнедер үтер.
  Якут белән саташучы допны чүпрәктән сызды һәм шакылдады:
  - Бер үтерү йөз ләгънәттән яхшырак. Без тоткарланырга тиеш түгел.
  - Әйдәгез тагын эчик, шуңа күрә без бары тик конспирацияләр ясарбыз, калганнары аларда катнашыр!
  Исерекләр көмештән ясалган тәэсирле стаканга төштеләр. Шәраб кыйммәт һәм бик көчле иде, тәмле булса да. Утлы кызыл, ул баланың каны диңгез серфына түгелгән кебек күбекләнде.
  - Бәлки без җырларбыз, сәясәт турында сөйләшүдән арыдым.
  Пышылдады:
  - Әйдә, тыныч кына, югыйсә без бөтен корабны уятырбыз. Иртәгә безнең кешеләрнең эше бар.
  Өстәлгә кулы белән сугып, шәраб камисоль өстенә очты, аны пычрак таплар белән каплады:
  - Кешеләр турында нәрсә әйтеп була? Эттән дә начаррак. Без алар турында кайгыртырга тиешме?
  Ifәм сыбызгы белән яман тавыш:
  - Ләкин алардан бер тиен кысу яхшы. Бигрәк тә, алар турында кайгыртуларыгызны сизсәләр һәм белсәләр, хәтта сүзләргә караганда күбрәк.
  Кол кызлары пәйда булды. Бу юлы алар нечкә чалбар киеп, күкрәгенә тар полосалар киеп йөрделәр. Аларның яланаяк, зәйтүн тире аяклары, тыныч, сокландыргыч тавышлар ишетеп, палубага бастылар. Theил озын, якты чәчләр кызыл, алтын, ак, коңгырт.
  Алар дәрәҗәле кешеләрнең теләкләрен канәгатьләндерергә әзер дворяннарга керделәр.
  Ниһаять, моңлы җыр ишетелде;
  Монетадан да дөресрәк нәрсә юк
  Ул чыннан да ялгансыз балкый!
  Чынлыкта, икеләтә дөнья хакиме,
  Аның ярдәме - көчле кылыч һәм калкан!
  
  Анда мәҗүси аллалар яшерелгән,
  Кояш кебек, якты алтын йөз ...
  Бандит-паразитлар булса да,
  Кем җан сәүдәсенә китте!
  
  Монета, бу пот һәм баш фәрештә,
  Ул - барысын да коткаручы, юк итүче.
  Алтынсыз, ялланган дамаск бетә,
  Акча булмаса, уңыш сугышта булмас!
  
  Ләкин син нәрсә телисең, йөрәк кешесе,
  Сезнең өчен үлемсезлек сатып алу өчен ау ...
  Комсызлык белән бәхеткә ишек ачарга,
  Гасырлар тормыш җепләрен туку өчен!
  
  Ләкин икеләтү дә моны ала аламы?
  Алтын түгәрәк хыяллана аламы?
  Скифлы карт сәлам белән килмәсен өчен,
  Ул моргка маңгаена мөһер куймады!
  
  Бер тиен өчен сезгә бик күп бәхет кирәк булса да,
  Шулай итеп без мөмкин булганча гөнаһка керә алабыз!
  Ләкин кешенең дәрт өстендә көче юк,
  Кызлар аңа тары кебек әтәч кебек!
  
  Аның карыныннан күп нәрсә алырга тели,
  Кычыткан, ананас фунты ашагыз.
  Кабергә ашый алмасаң да,
  Акча белән бик салкын булсаң да!
  
  Табут, ул хәтта бик кыйммәткә төшә,
  Чөнки аның патшалар өчен урыны бар!
  Чыннан да, фәрештә формада нуль сызачак,
  Маңгаена сугу һәм баш миенә таяк!
  Сөйләшүчеләрнең телләре тагын да ныграк бәйләнде, һәм тагын бер стаканнан соң озын базар ниһаять тынып калды.
  Соңгы җөмләләр булып чыкты:
  "Сез Джек Лондонда ике, дөресрәге, өч чибәр хатын-кыз җитәкчелегендә фетнә булганын ишеттегез.
  Рухани зымырыт белән кычкырды һәм кычкырды:
  - Алар тотылгач, солдатлар зур шатлык кичерәчәкләр, алар ярылып, тасмаларга киселерләр!
  Якутлы сәүдәгәр кычкырды һәм кочаклады:
  "Мин үзем ауда катнашырга каршы түгел."
  кыенлыклар белән бәрелү , сулап куйдылар:
  - Менә яр буенда чибәр фахишәлек бар, иртәгә без тагын да кайнар һәм температур карчыкларга утырачакбыз.
  - Акылсыз түгел, ләкин нигә хәзер түгел. Минем теләгем бар. Әй, мине фахишәләр дип атарга. Төн кайда, ялтыравыклы әкиятләр? - Исерек дворян, чылбырын ташлап, каты каушап, аягыннан егылды.
  - Чиксез кодрәт Иясе сезгә яхшы хыял җибәрсен. - диде асыл рухани, каты касәдән. Ул берникадәр вакыт торды, аңына килде, аннары калтыранган кул белән узып китте, аннары каушап, кабинасына китте.
  Кол кызлары аны кулларыннан тоттылар. Ләкин, күрәсең, спиртны сортлап, рухани бернәрсәгә дә сәләтле булмаган.
  Hereәм мондагы кызлар бик матур, фимиам һәм нечкә, гадел җенеснең спорт тәннәреннән нинди ис килә.
  Скаут Осетров ишеткән әңгәмә бик күп яшерен мәгълүмат белән тулды, мөгаен, кем өчендер бик кыйммәт, ләкин яшь разведчикның үзе өчен мәгънәсе аз иде. Ахырда, Арфа Кинг агуланганмы, алар өчен аз аерма ясый. Theәм сугыш, киресенчә, филибутер файдасына, күбрәк олы, дошманның сугыш кораблары сезнең белән азрак мәшгуль. Өлкән абыйга килгәндә, корсаирлар, кагыйдә буларак, хорафатлар, ләкин шул ук вакытта ышанмыйлар, һәм кайвакыт алар руханины тулысынча урларга әзер. Эдуард Осетров үзе беркайчан да дога кылмады, һәм әнисенең сөте белән ул барлык диннәрнең дә алдавы, һәм илаһлар юклыгын үз эченә алды. Яки, алар шулай ук әйтәләр, Алла, Троица. Ничек инде, өч илаһ бар һәм бер үк вакытта бер? Бу алай түгел! Әгәр дә әни берәр нәрсәгә ышанса, ул бу турыда балалар алдында сөйләшмәскә өстен иде, һәм Элис күктә ниндидер көч бар, хәтта Библия булмаса да. Фетнә, әлбәттә, кызык, ләкин Эдуард аны космик корал белән гадәттә тыныч һәм яхшы холыклы апа-кардәш оештырган дип уйлаудан ерак иде. Бу уй бик кыргый һәм искиткеч тоелды, гәрчә сигез ел эчендә күп нәрсә үзгәрергә мөмкин. Бигрәк тә сугышта! Пират, һәм Эдуард, һичшиксез, пират, ләкин бу начар нәрсә.
  - Байлар чиккә керделәр! - Имәнгә аякта аяк басу. - Ярлылар ач тора, шуңа күрә тәртипсезлекләр башлана. Бу минем эшем түгел. - дип пышылдады терминатор малай. "Безгә бу бүленү белән нәрсә эшләргә кирәклеге турында уйларга кирәк.
  Аның күзләре бетмәгән кегка төште. Аңа охшаган кара чәчле малай аның янына йөгерде һәм йомшак сөйләште.
  - Абзыйлар бик яхшы. Беркем дә күрми, мин аларның " шәрабын " сынап карыйм. Малай иелеп, татлы эчемлек алды. Аннары ул күбрәк сорады һәм эчте, малайның башы кычкырды, һәм ул галлига таба борылды.
  - Ә без порошок складына кереп, андагы челтәрләрне шартлатсак, нәрсә эшләргә? Бу очракта бу чокыр янып бетәчәк. - мәкерле Эдуард моны аңлады. "Мин.
  Ләкин соңыннан егет корабта матур коллар барлыгын һәм алар үләргә мөмкинлеген исенә төшерде. Ярый, аның индекс бармагында кечкенә, көмеш елан формасында, шундый тыйнак һәм беренче карашка сизелмәгән. Ләкин ул каршы җенестәге кешеләрне кыска араларга күчерә ала . Шуңа күрә кызларның котылу мөмкинлеге бар.
  Факел тотып, йөзен һәм чәчләрен чайыр белән сөртеп, егет көймә тирәнлегенә керде, шул ук вакытта ул үзенең класслы элита кылычын ярыкка салды, үзен хыянәт итәр дип куркып. яктылык. Карар бәхәсле, ләкин сайлау мөмкинлеге юк. Ул савыт эчендә тутырылган иде, бик исле түгел иде. Әлбәттә, диңгезчеләр чисталык белән аерылып тормады, һәм алар үзләрен теләсә кайда җиңеләйттеләр. Ләкин, шахталарны белгән кеше, ялангач, кырылган малайлар чылбырларда бик күп эшләделәр һәм кечкенә буын өчен камчы белән кыйналдылар, яисә эшен бераз акрынайткач, шпион малай булып чыктылар. . Шахтада, мәсәлән, ярыкларда ихтыяҗ җиңеләйтелде, хәтта факеллар да тартылды. Әйе, һәм малайлар чылбырлы, еллар буе тирләнгән, юынмыйлар, шуңа күрә тәмуг бар иде. Менә, урта гасырлар өчен гадәти тишек.
  Wayлда коры мускуллы малай, гимнаст малай чакырылды.
  - Мане, безгә ром бир. исерек моряк мыгырданды.
  Эдик, иелеп, баррельгә сикерде, һәм усал итеп кран өчен егылып, чүлмәккә салды. Кран датлы иде һәм бик тыгыз әйләнде. Диңгез үсемлекләренә тотылган якорь кебек.
  Сез бик озак чуалышасыз, ямьсез малай. - Скаут Осетров башның аркасына каты сукты. - Хәер, җәһәннәмне моннан чыгар, сез әле бирмәгәнсез.
  Ялган кабина егете тулы тизлектә йөгерде. Аны башкалар өчен алулары яхшы. Порошок саклагычлары һәрвакыт шулай итеп тәртипкә китерергә тырышалар, үзәкнең очраклы бәрелү ихтималы минималь. Ягъни, корабның төбендә һәм уртасында, тупас мастер астында, һәм хәтта бу сызыклы корабта, көч һәм ышанычлылык өчен өстенә бронза таблицасы куелды. Менә ул барырга тиеш. Яланаяк малай Эдик төшә башлады, адымнары тайгак иде, ис көчәя. Wayлда ул диңгезчеләрне берничә тапкыр очратты, алар аңа шалтыраттылар, аны теге яки бу кечкенә эшне башкарырга мәҗбүр иттеләр. Яшь сугышчы биремнәрне бик теләп һәм тиз башкарды, караңгыда аны һәм җирле малайны аерып булмый, аеруча чын Мане йоклаганга. Менә шулай кайвакыт шпионлык потенциаль корбаннарга файда китерә. Дөнья, һәрвакыттагыча, парадокслар белән тулы. Бу, тере кешеләр дөньясы. Дулкынланудан, сугышчы-малай Эдуард бик тирләнде һәм факел яктысында балкый башлады.
  - Нерв белән көрәшергә кирәк, югыйсә, мин нинди пират. Ул үзе белән сөйләште.
  Ниһаять, зур йозаклы авыр имән ишеге күренеп тора. Монда Осетров туктады, алга таба нәрсә эшләргә белми. Шул мизгелдә аны кабат чакырдылар.
  Озын пычаклы бик майлы кеше аны чакырды. Extremelyәм бик ямьсез, каты тавыш белән:
  - Син тоткычка эленәсең, итекләремне чистарт.
  Терле Эдуард аның янына йөгерде, ялкын аның усал йөзен кабызды, аннары, уңышка ирешкәнчә, майлы кеше аңа игътибарлырак кыяфәт бирде. Малайның табигате буенча бик матур йөзе, тәне, һәм фәрештәнең матур йөзе, кемнедер бутау бик кыен.
  - Сез түгел! - Эчү аркасында истерик, ләкин тыныч елау. "Ах, ямьсез шпион, әйт әле, син кем?"
  Эдуард җавап бирү урынына дошманны пальма белән тамак белән кыйнады. Ул җавап итеп пычакын селкетте, һәм егет аның кабыргасы аша очраклы гына суккан. Бераз яну, баштан ук күңелсез кычкыру.
  - Менә җанвар. - Сугышчы Штурман, кулыннан тотып, пычакны борды, аннары аны ашказаны эченә алып китте. Симез кеше кычкырды, каты бармаклар аның тамагын тоттылар, елауны бастылар.
  Егет дошманның каршылыгы ничек төшүенә һәм ничек сугылуына канәгать булып, бөтен ачу белән дошманны богады. Симез кеше ниһаять мәеткә әйләнгәч, кыю малай Эдуард аны ташлады. Хәзер, һәм ул моны ачык аңлады, ашыктырырга тиеш, югыйсә алар мөһим диңгезченең, дөресрәге, хәтта диңгез офицерының юкка чыгуын ачыклагач, сигнализацияне күтәрәчәкләр. Ләкин, йозак хәрәкәтләнмәде, һәм малайның урлау осталыгы юк иде, ничек кенә булмасын, мондый примитив йозаклар (электрон кодлар турында әйтеп булмый), бушка пычак кулланып. Ул тоныкланды һәм өзелде.
  Монда минималь киемле, ләкин максималь сөйкемле берничә кыз палуба аша йөгерделәр, аякларын мөһерләделәр.
  Ул ялан аякларын тузанга бик матур итеп калдырды, Леонардо Да Винчи эскизы кебек.
  - Мин хәзер йозакны ничек ача алам. Бәлки ишекне утка тоткандыр? - Эдуард факел кулланды. Каты агач начар янды, өстенә тимер белән ясалды. Озакламый яшь саботер мондый юлның тулысынча файдасызлыгын аңлады һәм залны җылыта башлады. Андагы май утка тотынды һәм исле иде.
  - Янган кык кебек ис китә. - Ачуы чыккан яшь малай Эдуард ватылган пычакны тишеккә кертте, тирәнрәк, бераз әйләндереп алды. Борынгы заманнар турындагы фильмны исенә төшерде - "Рөстәм кылыч", анда карак абзар йозакларын шундый ук ачарга тырышты. Дөрес, хәзер бу ысул эшләми.
  Тавыш ишетелде, ике сакчы якынлашты. Алар исерделәр һәм бер-берсенә каршы булмаган җыр кычкырдылар. Батыр малай Эдуард алардан курыкмады, ләкин куркыныч бик зур, алар сигнализацияне күтәрәчәк. Шуңа күрә ул факелны сүндереп, пальманың тиз хәрәкәте белән караңгылыкка китте.
  "Татлы пар" ишеккә килде. Бу парның иң олысы, бик зур көрәшче, диде.
  - Whyәм ни өчен тәмуг генерал безгә пистолет складының саклануын тикшерергә кушты, монда беркем дә килмәячәк.
  - Әйе, һәм мондагы сарай шундый, шайтан үзе аягын сындырыр иде. - Икенче сугышчы мыгырданды, аннары кычкырды. Аннары ул буталып тикшерде:
  - Кара, кемдер ишекне ачмакчы иде.
  Уйлап карасаң, кем дә булса көчле, яшь сугышчы Эдуард күңелсезләнеп маңгаена сугылды, син андый булмаган булырга тиеш. Шул арада сакчы пычакны тартып алырга тырышты. Калган кычкырган, куркып муенын борып, тирә-якка карый башлады:
  "Корабта шпион бар, сигнализацияне күтәрергә вакыт."
  Инде икеләнеп булмый, сүз яз белән тизләнде, Эдуард подъезддан сикереп торды һәм сикерүдә сукты.
  Ул бөтен көче белән баш артындагы балкышы белән кыйнады, хәтта сынган умыртка сөяге дә ишетелде. Шул мизгелдә, икенче диңгезче пычакны чыгарырга тырышып, бөтерелде, һәм, йозак үзе аерылды.
  Соңгы көндәш ахмаклык белән авызын ачып торыр алдыннан, яхшы әзерләнгән яшь сугышчы Эдуард ике кулы белән дә сугышты. Аны алырга теләгәндә, Осетров аңа иҗек өстенә өстәмә юл бирде, аннары гыйбадәтханәгә өстәде. Сугышчы идәнгә егылды.
  Берничә чибәр кыз, нечкә полосалар белән капланган, шатланып алкышладылар, бер тавыш белән:
  Яхшы, аяксыз кабина егете! Сез герой!
  Яшь терминатор шатланып пышылдады:
  - Хәзер безгә тизрәк эшләргә кирәк!
  Кесәләрен алып, флинт, кирәкле әйбер тапкач, исерекләр алып барган фонарь сүнгәнгә, Балыкчы сугышчысы очкынны кабызды һәм факелны кабызды.
  - Хәзер әйдәгез саботаж ясыйк, борынгы замандагы бер фильмдагы кебек, пионер фашистларны шартлатып җибәрә. "Яшь сугышчы чүпрәкне ертты, чайыр белән сөртте һәм өйдә ясалган бил ясады. Аннары ул иң зур баррельдән кисәк кисеп алды, тутырды һәм утка тотты.
  - Дөньяга каршы фәрештәләр миңа ярдәм итсеннәр! - Элекке партизан җир асты сугышчының күзләре бик тиз ялтырап китте. Качыр өчен вакыт җитәр дип ышанам.
  Аяк бармакларына йомшак кына аяк баскан, мускулланган терминатор малай Эдуард ишекне япты, аны асып куйды һәм, кискен хәрәкәт белән, йозакны урап, өске катка ашыкты. Тирән атмосфера күкрәгемә кысылып, башымны болытлаган кебек иде. Аякларым гаҗәпләнде. Theлда алар аңа берничә тапкыр шалтыраттылар, һәм гади ярым ялангач, яланаяк кабина малайына охшаган бөек сугышчы Эдуард сулап җавап бирде:
  - Генерал миңа ашыгыч рәвештә шалтыратты.
  Бу, әлбәттә, тар тавышлы сугышчыларда, башка тавыш сораганчы, кимчелексез эшләде.
  - whyәм нигә генерал сезгә кирәк?
  Яшь малай Эдуард, ялангач, шакмаклы үкчәләре белән ялтырап, алдан әзерләнгән мөһер белән җавап бирде:
  - Минем ашыгыч миссиям бар, палубага барырга кирәк.
  -, к, сез башта безгә хезмәт итәрсез. - Моряк кычкырды, аны мускулдан тотып алды, кискен сузылган сөяк җилкәсе белән.
  Яшь сугышчы, ике тапкыр уйламыйча, каракны тезгә сукты, аннары сөртеп алды. Ул дустанә көлү тавышына егылды, тиз генә малай Штургон тизләнде.
  Аның йөгерүе көннән-көн өметсезлеккә бирелде. Мәңгелек бала-терминаторның яланаяк үкчәләре кабынды. Менә, ниһаять, саклаучы палуба, ул кылычны тоярга тырышып, таныш ярыкка ашыга. Ул юк!
  Кол кызлары гына, каядыр, үзләренең сандугач триллеры белән, бик матур тавышларда берәр нәрсә сөйлиләр. Whatәм алар нинди кызлар, гадәттә тышкы кыяфәттә ... Чиста һәм шома тире белән.
  Ләкин, Эдуардның моның өчен вакыты юк - аның легендар һәм батыр кылычы юкка чыга.
  Ләкин бу җиңел корал түгел; андый пычак теләсә нинди металлны кисеп алачак. Ачулы аякка мөһерләнеп, Эдуард алсу иреннәр белән пышылдады:
  Мин сине ташламыйм, үләргә туры килсә дә.
  Яшь саботер тимер юлны тизлек белән тоя иде, аннары сакчы аңа абынды.
  Көчле кычкыру иярде:
  - Син монда нишлисең?
  - Генерал югалган кәрәзне бриллиант йөрәк белән табарга кушты! - Тиз акыллы мәңгелек малай Осетров бар иде. Himselfз-үзен тыю кыенлыгы белән, каты каты шунда ук кермәсен өчен, карга очлары кебек, маңгайда яланаяк үкчәләр.
  Ул хәтта шатланып басты:
  - Дөрес, әйдәгез бергә ашыйк.
  Сугышчы палубага ашыкты һәм такталарны тоя башлады, Эдуардның яшь гәүдәсе аның өчен соңгы секундларны тиз үлчәп, очып барган кебек тоелды. Ашыга-ашыга уйлар өзелде.
  - Кара, мин нәрсә таптым. - Әйе, кайвакыт була, кем дә булса бәхетле, ләкин сез түгел. Бәхет чагыштырмача төшенчә булса да. Көрәшче ялтырап торган кылыч чыгарды.
  - Класс! Сезгә хәйлә күрсәтергә рөхсәт итегез. - Мәңгелек терминатор малай, һәм татлы елмаеп, уң кулын бармаклары белән кояш плекусына кисеп, "igerлбарыс тырнак" техникасын кулланып. Аннары, кул кылычның җиңеллеген сизде. Йөгерү белән яшь һәм җиңелмәс сугышчы көймәгә сикерде.
  Кол кызлар, ялангач, киселгән, нәфис, мөһер белән, гадел җенес аяклары, аяк киемен белмәгән, җырлаган;
  Сез безнең бөек кумирыгыз
  Малай сугышчы якты ...
  Бөтен дөньяны җиңегез -
  Мәхәббәт җырлагыз!
  Шунда ук зур шартлау булды, кораб ике өлешкә бүленде, тәмәке тарту бүрәнәләре төрле якка таралдылар. Аларның берсе Эдуард малайны пешкән ялан җилкәсенә бик каты кыйнады, һәм учак ялан аякларын бераз яндырды, фрагмент кабина егетенең тупас төбенә тиде. Ул гаҗәпләнсә дә, алга китеше акрынаймады, ул автопилотта йөзде.
  , Әм, әлбәттә, ул боҗраны сөртергә һәм кыска сихер әйтергә онытмады.
  Тылсымлы буран кол кызларын алды. Themәм ул аларны әкият җиренең шартлаган корабыннан куркынычсыз урынга алып китте. Алар портка килеп җиттеләр. Төрле дәрәҗәдәге ялангач матур кызларның тулы отряды. Аларның берсендә генә энҗе белән бизәлгән сандаллар бар иде. Thatәм бу аның колы булмаганга.
  Кызлар аны хорга алып җырладылар:
  Ләкин йөрәк һәм тамырларның пульсациясе,
  Балаларыбызның, әниләрнең күз яшьләре ...
  Без үзгәрергә телибез, диләр
  Кол чылбыры камытын ташлагыз!
  Сугышчы егет аларга кире җырлады:
  Ofир улы җавап бирер, юк,
  Мин беркайчан да кол булмаячакмын ...
  Азатлык чәчәк атачак дип ышанам,
  Кояш яраны дәвалаячак!
  
  Бөек Ватан өчен сугышта,
  Малай йөрәге сине чакыра ...
  Иртә белән батыр рыцарь тор
  Караңгылык юкка чыгачак, май розалары чәчәк атачак!
  Igerлбарыс акулалары кабат саботаж ясаган малайны куа башладылар.
  Яшь сугышчы Эдуард кылычын данлады, гәрчә аның җилкәсе түзә алмады. Монда ерткычларның берсе бик якын йөзеп, киселде, шуннан соң иптәшләре аңа һөҗүм иттеләр.
  Goodsәм алар товарларын җәберли башладылар һәм сүзгә-сүз бүлделәр. Theәм дулкыннар кояш баеган төс белән буялган.
  - Сез акулаларның бердәмлек хисе юк. Fallenимерелгән иптәшкә ярдәм итү урынына, сез аны тәмамлыйсыз. - Яшь сугышчы гаҗәпләнде. Вөҗданың кая китте?
  Акулалар аңлашылмый торган нәрсәне сызгырдылар, аларның берсе генә куе кызыл полосалар белән, мөгезләре кинәт әйтмәде:
  - Сез, яшь, миллионлаган эволюция турында бәхәсләшергә.
  Гаҗәпләнүдән, мәңгелек малай Эдуард кылычын диярлек төшерде, ләкин, бәхеткә каршы, феноменаль реакция аркасында, ул маймылныкы кебек аяк, аяк бармаклары белән кыйммәтле кубокны тотып алды.
  Яшь сугышчы сорады:
  - Сез сөйләшәсезме?
  Акула ирония белән кычкырды.
  - Сезнеңчә, моңа кешеләр генә сәләтле. Бу сезнең тәкәбберлегегез, бушка түгел, сезнең күбегез эволюцияне кире кага, үзегезне илаһи башлангыч дип атый. - theәм диңгезләрнең төп ерткычлары ачу белән койрыгын су өстенә бастылар.
  Малай логик җавап бирде:
  - Мин күпчелек түгел, һәм аеруча, без кайчандыр акылсыз маймыл булганбыз дип саныйм. Ләкин соңыннан алар тордылар. - Каты сугышчы торды. - Меңьеллык узачак, һәм без шундый биеклекләргә ирешәчәкбез, хәтта иң кыю фәнни фантаст язучылар да хыялланмыйлар!
  Акула, билгеле бер ераклыкта Эдуард артыннан баруны дәвам итеп, шикләнеп әйтте:
  "Син һаман да үз-үзеңә ышанасың, кеше. Сез башкаларның Алла мәрхәмәте хисабына алу өметен кадерләгәннәренә ирешергә уйлыйсыз.
  Малай, хәрәкәт өстәргә тырышып, аеруча шартлау нәтиҗәсендә кисүләр җирәнгеч кычкырганга, кабат гаҗәпләнде:
  - thisәм моны ничек беләсең, чөнки син диңгездән чыкмыйсың.
  Акула белеп әйтте:
  - Кайберләребезнең ашаган кешеләрнең баш миеннән мәгълүмат үзләштерү сәләте бар. Шуңа күрә мин бик яхшы укылган епископны очраттым. Сез дә, яшь булсагыз да, үзегездә бик күп белем саклагыз. Хәзер сез минем иртәнге ашым яки кичке ашым булырсыз.
  - Сынап кара! - Кобра кебек селкенегез, Эдуард, якынлашып килүче хәрәкәтне тотып, кылычын селкетте һәм аңа якынлашкан иң якын акулага сугылды.
  Аның сугу аның күзен, миен һәм мөгезен өзде. Againәм тагын, ерткычлар, рәнҗетүчеләренә бергә очу урынына, тетрәндергеч тәнгә ябыштылар.
  -, к, сез минем миемне беркайчан да татып карамассыз. - Әйтте, көлүне тыю белән, акулалар бик ахмак, кечкенә малай булып күренде. "Ләкин теләсәгез, якынрак йөзегез. - Яшь сугышчы аяк бармаклары белән инҗир охшашлыгын ясады.
  Диңгез талаучысы, үзенә һөҗүм итүдән куркып, агрессив рәвештә пышылдады:
  - Хәзер алар сине үтерергә җыеналар. - Күрәсең, ант итү өчен артык ресурслы түгел, кысылган. - Син ахмак башбаш.
  Ерткыч балык, иптәше белән беткәч, тагын егет артыннан ашыкты. Алар аңа төрле яктан һөҗүм итәргә тырыштылар, ләкин декстер, яшерен сугышта, шул исәптән салкын корал белән, мәңгелек малай Эдуард суга чумды һәм бер карынын ачты, икенчесе койрыгын кисеп алды. Акулалар, начар кешеләр кебек, берникадәр вакыт аның белән кызыксынуларын югалттылар.
  - Сез, күрәм, апаларыгыз белән идарә итмәгез. - җиңелмәс егет Эдуардны шатланып искә алды. Нигә алар шундый примитив? Theyәм алар сорау астында партизаннар кебек тынлыкта үләләрме?
  Төп акула намус белән җавап бирде:
  "Минем кебек кешеләр бик сирәк. Калганнары - инстинктлар белән расланган ахмак мускуллар тавы : яралыларны тәмамлау - минем боерыклардан көчлерәк.
  Тыйнак малай Эдуард кылычны үлчәде һәм уйлады, нигә аны бу кит киткә ташламаска? Дөрес, искиткеч коралны югалту һәм югалту куркынычы бар иде. Аның ниятен чамалаган кебек, акыллы акула тизлеген арттырды һәм яшь көрәшчедән ераклаша башлады.
  - Ә син, күрәсең, курка идең. - Шәфкатьсез сугышчы Эдуард малайга охшап кычкырды. - Сез үз бандагызны кире чакыра аласызмы?
  Тәмамланган виксен агуланып кычкырды:
  Санамагыз, сезнең исән калу мөмкинлеге күп булмас.
  Акулалар кабат аны аерырга тырыштылар, аңа берничә тапкыр кагылдылар, аеруча, тешләре белән аягын кистеләр, кулдагы бармакларын чабып диярлек, мөгезләре белән тәнгә берничә тапкыр кыйнадылар, күрәсең. ике кабыргасын сындыру. Ләкин аларның яхшы дистәсе үзләрен үтерделәр. Иптәшләрен тәмамлагач, кыска паузалар аңа төркемләшергә мөмкинлек бирде. Алар аны корабта көтәләр иде, мылтыкчы, бөдрә чәчле һәм борыны кәкре булган элекке хөкем ителгән кеше. Аның белән бергә, кара хатын-кызга охшаган батыр хатын, алар иң кечкенә туптан аттылар. Моңа гаҗәпләнәсе юк, ул негрның чагыштыргысыз атучы буларак, туп акуланы төгәл бәрде, аны аерды.
  - Бу ! - диде, тешләрен кысып, яшь сугышчы Эдуард. - Кызганыч, аның сызыклы булмавы. Хәзер ул мине искә төшерер, үч алыр. - Ул кулының читен тамак буйлап йөгерде, өстәп. - Хәзер аңардан үч алу гына, читтә генә түгел!
  Яшь сугышчы, куллары белән ябышып, шимпанзе көнләшә алырлык аяк бармаклары белән тиз генә палубага менде, ул шулкадәр дулкынланды ки, арымады. Капитан Каварнава аны каршы алырга беренче булып йөгерде:
  - Ну, балам, разведка ничек үтте?
  Яшь сугышчы дәртләнеп җавап бирде:
  - Яхшы, мин аларның батарейкалары һәм форпостлары урнашкан яфракка эскиз ясый алам. Уңышлы һөҗүм өчен безнең мөмкинлегебез бар дип уйлыйм.
  Каварнава аңа бу эштә булышты:
  - Минемчә, ул бер үк. - Зур пират сакалын хәнҗәр белән сөртте. - attackөҗүм планы элеккечә кала?
  - Әйе! Мин үзем генә төзәттемме? - Эдуард елмаеп горурланып әйтте.
  - Ни? - дип сорады Каварнава.
  Малай шатланып җавап бирде:
  - Портта, башка нәрсәләр белән беррәттән, Контрабассның иң көчле корабларының берсе булган йөз егерме мылтык корабль бар иде.
  - Менә шулай, ләкин мондый көчкә каршы без тартмыйбыз, һөҗүмне кичектерергә туры киләчәк. - Курыккан Каварнава.
  Яшь сугышчы мыскыллап төзәтелде:
  - Мин сиңа әйттем.
  Пират капитаны өметләнеп мыгырданды:
  - Шулай итеп ул китте?
  Терминатор малай хәйлә белән күз кысты:
  - Сез шулай әйтә аласыз, тәмуг төбенә төштем.
  Каварнава гаҗәпләнде:
  - yourselfзең суга баттыңмы?
  Яшь сугышчы Эдуард бернәрсә дә яшерергә кирәк дип санамады:
  -, к, мин аңа бераз булыштым. Мылтык складына ут бирелде, һәм ул ничек шартлады, ишетмәдегезме?
  Каварнава шулай ук көлеп җибәрде:
  - Без күк күкрәү дип уйладык. - Ул шунда ук сәламәтләнде. "Шулай да, кара хатын-кыз герое һәм өске каттагы башкалар утны күрделәр. - Капитан гаҗәпләнде. - Шулай эшләдегезме?
  Малай Эдуард елмайды һәм кулларын кулларына бастырды:
  - Әйе мин! Минем бүтән чарам юк иде. Otherwiseгыйсә, без барыбыз да батырылыр идек, яисә бу маҗараны ташларга тиеш идек.
  Каварнава уйлар һөҗүме белән кычкырды:
  - Әйе, сез герой гына. Без сезне бүләкләргә тиеш, ләкин без, яр буендагы кардәшлек, заказлар һәм крестлар юк. Бәлкем, олыларны бүлгәндә сезнең батырлыгыгыз исәпкә алыначак.
  берничә мускул пират кызлары , нечкә, шома, ләкин шул ук вакытта гадел чәчле, хорда кычкырдылар:
  - Дөрес!
  Терминатор малай Эдуард шатланып әйләнде, вертолет кебек, пропеллер белән, аның якты башына үткен кылыч:
  - Бу гадел булыр, минем өчен байлык тузан булса да, бик кызык түгел.
  Сез монда нәрсә булганын, эчкерсез ышану яки бравадоны аңламыйсыз.
  Каварнава көчле җавап бирде:
  - Чөнки син әле бик яшь. Мин дә сезнең яшьтә булганда, мин акчага караганда күбрәк маҗаралар турында хыялландым. Хәзер, без офицерлар белән соңгы детальләр турында сөйләшәчәкбез.
  
  Коллыкта Гөлливер
  Аннотация
  Хәзер Гөлливер исемле малай Конан тәгәрмәчен әйләндерергә мәҗбүр . Ә матур Вискаунт кыз аны камчы белән камчы белән бәйли. Бу хәзер легендар сәяхәтченең котылгысыз язмышы.
  . 1 бүлек
  Гөлливер егете башка диңгезчеләрдән аерылды. Балалар булып киткәннәрне аерым казармага җибәрделәр, анда алар төрле авыр эшләргә билгеләнергә тиеш иде. Мәңгелек малайлар карьердагы ташлар белән тутырылган кәрзиннәрне ялангач һәм аяксыз тартырга, чана һәм сайлау белән таш кисәргә тиешләр.
  Колларның язмышы шундый. Ләкин Гөлливер бераз бәхетле иде. Висконтес аңа тәгәрмәч белән бәйләнергә кушты һәм аны ашлык онга әйләндергән тегермән ташын әйләндерергә кушты. Эш авыр, ләкин кояшта. Leastичшиксез, алар сезгә йөзү кәүсәләрен калдырдылар. Башка малайлар карьерда һәм экономика өчен бөтенләй ялангач, һәм кайвакыт айлар дәвамында кояшны күрмиләр, таяклар һәм камчылар белән кыйналалар, чылбырлар киеп, ташларда йоклыйлар. Моннан тыш, алар шахталардагы исне төрле зәвыклардан һәм төтенле факеллардан ислиләр.
  Шулай итеп, Гөлливер әле дә кояшта һәм саф һавада эшли. Вискаунт кыз аның янында йөри. Вакыт-вакыт ул малайның яланаяк аркасына камчы белән сугыла һәм елмаеп сорый:
  - Ну, ничек? Бу юлы сез бәхетле!
  Гөлливер фәлсәфи яктан искәртте:
  Кеше тәкъдим итә, ләкин Алла юкка чыгара!
  Кыз яланаяк аякларына мөһер салды һәм әйтте:
  - Демагогия! Яшьлегеңне яңадан алып кайтсаң да, балачакта бик яхшы!
  Уникегә якын малай тәнендә сез үзегезне бик яңа һәм шат хис итәсез.
  Ялан аякларыгыз үткен ташларны кыйнаган булсалар да, алар шулкадәр тупас булып киттеләр, һәм малай шулкадәр каты ки, сез бары тик рәхәтләнеп кычкырасыз.
  Heәм ул арыды.
  Шуңа күрә кыз аның белән аралашырга тели. Ул тагын нәрсә эшләргә тиеш? Телевидение дә, радио да, уеннар да, Интернет та уйлап табылмады, шуңа күрә күңел ачырлык бернәрсә дә юк.
  Вискаунт елмаеп сорады:
  - Сез гигантлар өлкәсендә булганда, кечкенә буйларыгыздан оялмадыгызмы?
  Гөлливер әйтте:
  - Гади кеше өчен мин кечкенә түгел. Хәтта уртача биеклектән дә югары. Ләкин, дөресен әйткәндә, кечкенә кыз сездән күпкә зуррак булса да, бу оят!
  Моңа җавап итеп. Аннары камчы малайны ялан, мускул аркасына бик авыртты.
  Гөлливер күтәрелде. Шулай да, әлбәттә, мәңге яшь булу яхшы, ләкин син кол булганда, бу аеруча матур түгел. Ләкин балалар булып киткән башка диңгезчеләр өчен бу тагын да авыррак. , Әм, әлбәттә, сез дөньядагы иң бәхетсез бала дип уйларга тиеш түгел. Монда кояш балкый, ялангач, мускуллы тән рәхәт, яңа җил искән. Ә исле шахталардагы малайлар турында нәрсә әйтеп була?
  Гөлливер асыл гаилә кызыннан сорады:
  Нигә алар безне аукцион итмәделәр?
  Вискаунт елмаеп җавап бирде:
  - Шахтаны киңәйтүнең яңа планы килде һәм ашыгыч ярдәм кирәк. Шахта беткәч. Бәлки алар аукционга куелыр. Нигә сез пьедесталда ялангач басып, тәнегезне тоячак һәм бармакларын авызга куячак малайлар һәм кызлар кулларын тоярга телисез?
  Гөлливер үзен җирәнгеч хис итте һәм бернәрсә дә әйтмәде. Висконтес аны кабат кыйнады
  камчы. Арткы кызыл полоса бар.
  Кыз ялан аякка мөһер басты. Ул көлке күренде - кол яки гади кеше кебек зиннәтле күлмәк һәм аяклар.
  Ләкин ул твиттерда:
  - Син минем әйберем! Мин сезнең хуҗабикә булуыгызга шатланыгыз! Аннары мин сезне оркларга сата алам! Бу тагын да начаррак булачак!
  Гөлливер егете гаҗәпләнде:
  - Орклар чыннан да бармы?
  Кыз килешеп башын салды.
  - Әлбәттә! Сез нәрсә белмәдегез?
  Элекке капитан балага әйләнеп чын күңелдән җавап бирде:
  - Алар искиткеч җан ияләре дип уйладым!
  Вискаунт көлде һәм җавап бирде:
  - Хәер, безнең барыбызда да бер төрле әкият бар! Аннары алып китү һәм өстәмәү юк!
  Гөлливер җырлады:
  Мин әкият белән ышанам , кешеләр саубуллашмыйлар,
  Тугры дуслар мәңгегә калырлар!
  Кыз аны ундүртенче тапкыр алды һәм көлде. Гәрчә - гел көлергә ярамый.
  Гөлливер хәзерге вакытта эндәшмәде. Ул гигантлар арасында булу куркыныч икәнен исенә төшерде. Мәче дә сезнең өчен куркыныч, ләкин маймыл аны ничек үтерә диярлек. Шуңа күрә ул авырлыкта иде. Аның башы түбәсе тулы булса да, зиннәтле, калын күлмәк булса да.
  Ләкин аеруча гигантлар арасында сезнең янда хатын-кыз булмавы күңелсез. Дөрес, хәзер ул бала тәнендә, һәм махсус теләк юк кебек. Ләкин һаман да күңелсез ...
  Гөлливер үзенең романтикасын җырлый башлады;
  Тәмуг-оҗмах алдыннан упкын өстендә,
  Мин Алладан шәфкать алырга телим!
  Мин аңа таба борылырмын, җаным белән янып,
  Нокта-буш сорау: үлә яки яшә!
  
  Яшен явызлык күрсәтте,
  Кара уйлар токымы!
  Нәфрәт, йөрәгемне сындыру,
  Минем фетнәчел акылымны нәрсә дәртләндерә!
  
  Мин яраткан кешем белән горурлана алам
  Чылбыр элгечтән котыл!
  Изгеләр йөз гыйбадәтханәсендә шатлансыннар,
  Мин аларга куркыныч көннәр догасын багышлыйм!
  
  Миңа башкаларның бөеклеге кирәк түгел,
  Мин сөйгәнемнең бөдрәләрен чәчтем!
  Без Чиксез кодрәт Иясе алдында икесе генә юкка чыгабыз,
  Фәрештә кылычын күтәрде, металл кабынды!
  
  Мин кызга әйттем: без бергә булырбыз,
  Кояш астында бәхетле яшәгез!
  Матурлыкны саклау - хөрмәт,
  Йолдыз мәңгегә чыкмасын өчен!
  
  Шулай итеп, күк стендларының хуш исләрен белегез,
  Мин татлы үбүне алыштыра алмыйм!
  Кәрес кочагында искиткеч искиткеч,
  Мин дөнья бураннары турында уйламыйм!
  Гөлливер яхшы җыр башкарды. Funәм бер үк вакытта күңелле һәм уйный.
  Ул җырлаганда, орклар чыннан да талау белән шөгыльләнгәннәр. Аерым алганда, алар Маркис де Саде кая барганы турында әсирлектәге малайны җәфаладылар.
  Оркларга бер үк вакытта бу сугышчыны һәм сихерчене кулга алу бик кыен иде.
  Малай унике яшькә якын иде, бу дөньядагы һәркем балаларга охшаса да, яшенә карамастан, башта аны кәҗәләргә бәйләп кыйный башладылар.
  Малай йомшак кына сулап, иреннәренә иярде. Ләкин ул бернәрсә дә ачасы килмәде.
  Алар аны озак кыйнадылар, малайның якты башы селкенгәнче, аның ягына.
  Орк аның йөзендәге чиләктән боз-салкын су сипте. Theәм яшь сугышчы аңына килде.
  Орк кычкырды:
  - Сөйлә!
  Егет, җавап итеп, сулышын алуда кыен булды:
  - Мин әйтмим!
  Коткаручы егетне кабат кыйнады. Ул калтыранды.
  Өлкәннәр Орк әйтте:
  - Аның үкчәсен очкын белән кыздырырга кирәк булыр!
  Орклар бик шат!
  Аннары аларның берсе мичкә менде һәм факелга ут кабызды. Малай, ялангач диярлек, камчы белән сугып, аяныч һәм кагылды. Аның яланаяк, түгәрәк үкчәләре тыгылып, бала кебек ярдәмсез һәм алсу булып күренде.
  Ут, ерткыч теле белән, баланың табанын ялады. Ә малай ничек кычкырырга, җәһәннәм газапларыннан. Ут малайның аякларын авыртып яндырды.
  Мәңгелек бала кычкырды һәм селкенде, ләкин арканнар бик көчле иде.
  Ә орклар малайның газапларыннан кырыс көлделәр. Бу шашлык кебек бик тәмле ис иде.
  Гөлливер, бәхеткә каршы, моны күрмәде. Otherwiseгыйсә, мин чыннан да рәнҗү белән кычкырган булыр идем.
  Вискаунт егетне тагын камчы белән кыйнады һәм сорады:
  - Сезнең тормышыгызда ким дигәндә Алла кебек Чиксез кодрәтле булырга теләгәнегез бармы?
  Малай капитаны башын салды.
  - Кайвакыт мин теләдем ... Кайвакыт уйлыйсыз да, кешеләр сезнең белән бәхетле булсын өчен нәрсә эшләп була?
  Кыз әйтте:
  - Мәсәлән, безнең белән мондый кешеләрне балаларга әйләндерегез!
  Гөлливер башын чайкады.
  - Мәсәлән, егерме яшьлек малайлар һәм кызлар булу, минемчә, барлык кешеләр диярлек ризалашырлар. Ләкин балалар исәбенә минем зур шикләрем бар! Чыннан да, бала тәнендә сез мәхәббәт ярата алмыйсыз!
  Вискаунтес кычкырды һәм әйтте:
  - Хәер, ничектер без моны бик рәнҗетмибез. Бездә аждаһа алып килгән балалар бар. Бу барлык проблемаларны чишә! Әлбәттә, үлемнән курку бар . Кешеләр үлемсез җанга ышаналар, ләкин аның барлыгын беркем дә исбатламады! Сез дә кешеләр!
  Гөлливер җилкәләрен кысып әйтте:
  - Христианнар бар, алар үлемсез җанга ышанмыйлар. Алар сүзләрне туры мәгънәдә аңлыйлар: гөнаһ эшләгән җан, үлә. Библиядә әйтелгәнчә, кешеләр Алла каршында инде үлгәннәр!
  Кыз кычкырды һәм җавап бирде:
  - Кәбестә башы! Төгәлрәге, дин турында бик озак һәм мәгънәсез бәхәсләшергә мөмкин.
  Күңелле әйбер җырлау яхшырак!
  Гөлливер аны алып җырлады;
  Wир асты планында бернинди хәйләләр дә юк,
  Иблис өчен теләсә нинди сылтау кальянга охшаган.
  Ходай дөньясында мәрхәмәт булмаса,
  Димәк, бассейн ерак түгел!
  
  Явызлыкны дөнья бик ярата бит,
  Яхшы компассыз утраулар кебек ...
  Батырлык батырлыгы җырланса да -
  Чынлыкта, Галәм патшасы - Шайтан!
  
  Шәфкатьсез кеше бу дөньяда уңышка ирешә,
  Кызгануны белмәгән кеше - патша!
  Хәтта күкнең пальма агачлары астында тозаклар бар,
  Яхшы кайда? Бу нуль!
  
  Теләсә нинди иман җимерелергә мөмкин
  Теләсә нинди дан исе кебек ...
  Сөйрәлүчеләр сандугачта мәкерле тавыш ишетәләр -
  Мин дөньяны хыял белән яктыртасым килә!
  
  Яктылыкка омтылыгыз, ләкин караңгылыкта күтәрегез,
  Бүләк бирергә ау, ләкин буш кесә!
  Бәхетсез тоту кебек яшәргә теләмәсәгез,
  Начарлыкка, хәйләгә һәм алдауга бар!
  
  Былжыр катламы астында яшәү дә җирәнгеч,
  Кайда түбә ярдәме булмаса - адым түгел!
  Ulаннар биеклектә шумкар кебек ашыга,
  Ләкин ит сазлыкта, кылыч дошманны балкый!
  
  Бәхет сүнгән ничек булды?
  Whyәм нигә явызлык бөтен җирдә идарә итә?
  Аллаһның көче җитмиме?
  Барысы да гел яхшы булсын өчен?
  
  Кеше фанатик тарафыннан яратылмаган бит!
  Everyәр йөрәктә мәхәббәт чишмәсе бар бит ..
  Нигә кешеләр үлчәргә белмиләр
  Бәхет канга гына корылган ?!
  
  Кызганычка каршы, сез җавапны үзегез таба алмыйсыз.
  Шуңа күрә бу гасырдан бирле дөньяда коточкыч нәрсә булды ...
  Theеннәр сезгә куркыныч йөз ясыйлар,
  Ходай кешеләрне онытты бугай!
  
  Ләкин мин ышанмыйм - явызлык кодрәтле түгел,
  Сезгә васыятьне кысарга кирәк!
  Аннары тәмугка илтүче этәргеч юкка чыгачак,
  Безнең арада тынычлык һәм гармония булыр!
  Гөлливер бик матур һәм хис белән җырлады. Аның җыры яхшы билгеле булырга тиеш.
  Орклар, малайның үкчәләрен яхшы итеп кыздырдылар, ләкин бернәрсәгә дә ирешмәделәр.
  Кайгы, бу бик зур проблема.
  Аннары алар кызны җәфалый башладылар. Аны башта кәҗәләр белән бәйләгәннәр, әйләндергеч белән яланаяк үкчәләренә сугалар.
  Кыз коточкыч газап белән кычкырды, елады, борылды, ләкин файдалы мәгълүмат бирмәде.
  Газап бераз сузылды ... Таякларның эшләмәвен күреп, орклар ут куллана башладылар һәм тагын янып торган ис килде.
  Әйе, бу начар хайваннар һәм үтерүчеләр.
  Шул арада Гөлливер аны алып җырлады, тагын яхшы җыр;
  Минем уйларым сокланды
  Барысы да октябрьдәге кебек якты булды!
  Theәм без явыз җен ягына куябыз,
  Earthирдә ул бик матур булачак!
  
  Безнең галәмдәге мондый йолдызлар -
  Кайберләре рубут, икенчеләре бриллиант!
  Без явызлардан салым җыябыз -
  Чүкеч кебек сугу, кашта түгел, ә күздә!
  
  Квазар булган тәрәзәләрне кибет
  Якты ипподром ялтырый!
  Минем җанымда яралар -
  Гүя анда зур погром булган кебек!
  
  Комета бөдрәләре кебек бөдрә,
  Сарыклар балкый - сөтле юл балкый!
  Singedлемсез гамәлләр турында,
  Дан мәңгегә данлы булсын!
  
  Кайгылы кеше нәрсә эшли ала?
  Зәңгәр күзләрдән яшь агызсын ...
  Тирә-яктагы бар нәрсә соры булганда, бу җирәнгеч,
  Июньда өмет белән күк күкрәү көткәндә.
  
  Бәхетсез иреннәрне елмаеп сузыгыз -
  Аңлагыз, дөнья урманда җиләк түгел.
  Кыз, берьюлы, тешләрен сиңа,
  Бу сезнең хыялыгызны тормышка ашырачак!
  Монда шундый көлке җырлар малай өчен дә, кыз өчен дә килеп чыкты.
  Висконтес, ләкин ризасызлык белән әйтте:
  -! К! Songsырлар бик яхшы, әлбәттә! Ләкин тормыштагы уйлар өчен дә канатлы сүзләр әйтик!
  Gәм Гөлливер аны алды һәм яраланган тоту кебек сөйли башлады;
  Хатын-кызның ялан аягы вакытында теләсә нинди ботинка салачак!
  Еш кына хатын-кыз аякларына караган ир-ат галошка утыра!
  Яланаяк хатын-кыз аягы, үкчәсе астында яхшы йөри һәм галошта бик яхшы утыра!
  Ир-ат кызның аяк киемен салыр өчен эчкә чыгарга әзер!
  Хатын-кызның яланаяк үкчәсе теләсә нинди итекне читкә борачак!
  Хатын-кызның аяклары, соңгы ботинкасы булса да, ир-атны эчкә чыгарыр!
  Әгәр дә сез ир-атны читкә борырга телисез икән, аяк киемегезне алыгыз, аны галошка саласыгыз килсә, үкчәгезне фаш итегез!
  Нигә балачак аяксыз, чөнки хатын-кызның аяклары ир-атларны малайлар кебек башларын югалта!
  Хатын-кызны ялангач күрү теләге ир-атны эчкә кертә!
  Хатын-кызны киендерер өчен, башта аяк киемен салырга кирәк!
  Rightз вакытында киенеп, бизнесмен хатын-кыздан өч тире алачак!
  Вакытында үзен фаш иткән хатын-кыз трамвайга әйләнмәячәк һәм ир-атка күп аяк киеме салачак!
  Яланаяк хатын-кыз ир-атка итек киеп, аны галошка салыр, эчкә чыгарыр һәм аны соңгы аяксыз итәр!
  Кеше тасмага охшаган, кызганычка каршы, көчкә караганда ешрак интеллектта!
  Кешедә ишәкнең үҗәтлеге, арыслан амбициясе бар, ләкин чынлыкта ул кәҗә!
  Ир-ат хатын-кыз өчен сыер өчен оя кебек, сез ансыз эшли алмассыз, ләкин якынлашу җирәнгеч!
  Хатын-кызлар бәдрәфендәге ир-ат белән бәдрәфнең нинди уртак яклары бар - хатын-кызлар ир-атларда гына куса!
  Хатын-кыз - куян кебек арысланны ашый алган хәйләкәр төлке!
  Хатын-кызга камчы егет кебек ир кирәк, әгәр ул ир-атны кыйнамаса, ул яшәмәячәк!
  Хатын-кызга дуңгыз мөгезе кирәк кебек, ир-атлар биргән мех пальто гына кадерле!
  Ялтыраганнарның барысы да алтын түгел, сукырларның барысы да хәзинә түгел!
  Ләкин мышык сарык күлмәгендәге төлкегә караганда яхшырак!
  Иң көчле арысланны хәйләкәр төлке тотып ала!
  Мәче көче булса да, төлке хәйләсе белән арысланны җиңә аласыз!
  Урман кисүче булмасын өчен, каргаларны санамагыз!
  Сайлау вәгъдәләрен үтәү өчен сәясәтчегә караганда, карга сандугач кебек җырлау җиңелрәк!
  Каргаларны санау һәм соңгы агач кисүче булу турында сәясәтче белән бәхәсләшегез!
  Төлке хайваннар арасында иң зур тәнгә ия түгел, ләкин кешеләр арасында иң корбаннары бар!
  Чакырылмаган кунак дуңгыздан начаррак!
  Әгәр дә сез акылсыз булсагыз, Папа Карло кебек тырышырсыз, һәм алтын ачкычны таба алмассыз!
  Пиноккио кебек өйрәнергә теләмәсәгез, сез гомерегез буе бүрәнә булып калырсыз!
  Әгәр дә сез Пиноккио кебек оста булсагыз, сезнең миегез бик күп!
  Акыл бүрәнәгә охшаган, Пиноккио кебек, мәктәп урынына театрга йөгергән кеше!
  Алтынны җиргә күмеп, сез ахмаклар иленең гражданины буласыз!
  Алтын талантларыгызны күмсәгез, бакыр тиенгә юкка чыгасыз!
  Көмеш чыгышларның алтын таулары бер тиенгә дә ярамый!
  Әгәр дә сәясәтче акылын югалтса, сайлаучы тәрәзәгә чыга!
  Оста һөнәр остасы Пиноккионы бүрәнәдән ясый ала, ләкин акыл белән янган кеше алтын ачкыч белән квагмирга адашачак!
  Халык демократиягә җитсен өчен, аларга ирек кояшы кирәк, һәм деспотизм караңгылыгында алар мәңге сәяси яшел булып калачаклар!
  Кадерле итек, хатын-кыз аяк белән акча эшли!
  Сәясәтче еш кына сайлаучыларга камыт салырга мыскыл итә !
  Әтәч сәясәтчесе сайлаучыларны тавык кебек җимерә!
  Сәясәтче сайлаучыга камыт салу өчен ак атка утырырга хыяллана!
  Төлке тән белән кечкенә, һәм аларны йотарга тели, гадәттә аларны яшерә!
  Кешелек турында күп сөйләгән политик - гадәти каннибаль!
  Аю бал-татлы чыгышлар белән тартылырга мөмкин!
  Алкоголиклар өчен ачы аракы балга караганда тәмлерәк!
  Тегүче ялганлаячак, кызармый, политик "кызарып" ялганлый!
  Хатын-кыз, аяк киемен салып, аяк киемен ир-атка, трамвай дәрәҗәсенә куя!
  Сугыш хатын-кызның йөзе түгел, ә трилл эзләүчеләрне җәлеп итә торган йөз!
  Хатын-кыз - күгәрчен, ир-ат кисәген тешләгән кебек тешли!
  Хатын-кызның атнага җиде җомгасы бар, һәм никах бурычыннан якшәмбе бүләке булмаса, ул һәрвакыт ял итә!
  Алла һәрнәрсәдә кодрәтле түгел, ул хатын-кыз белән бәхәсләшергә көчсез!
  Алла чиксез кодрәтле булса да, ул хатын-кыз авызын я я политикны япа алмый!
  Сәясәтченең вөҗданы юк, хатын-кызның пропорция хисе бар, һәм хатын-кыз сәясәтченең бөтен хисләре бар!
  Хатын-кыз - чәчәк, роза кебек, ләкин аның тәмле хуш исе кәҗәләрне һәм дроннарны җәлеп итә!
  Сайлаучы балачакка төшә, буш имән агачларына буш тавыш бирә!
  Рәсәй солдаты чабылган бүрәнә кебек егылырга мөмкин, ләкин тезләренә китерелми һәм аспан кебек калтыранырга мөмкин!
  Әгәр дә сез хәрби дисциплинаны үтәргә теләмисез икән, сез тоткын кебек аркагызны бөкләрсез!
  Безнең дөньяда пычрак бик күп, анда сирәк кенәзләр генә!
  Сәясәтченең теле озын, ләкин ул ыргытканны башкару өчен - куллары кыска!
  Сәясәтче тиз вәгъдә бирә, үтәргә ашыкмый, хәер сорый һәм алдау өчен кичерелә!
  Хатын-кызның аяк киеме җитмәгәндә, ул ир-атны аяксыз куя!
  Хатын-кыз иң беренче чиратта төлке, ул арысланга керергә тели, ләкин гадәттә ишәкләр аның лассосына эләгә!
  Хатын-кыз - тавык, алтын йомырка ярата, йөртүчегә югалту гына китерә!
  Хатын-кыз тавык, ул иргә алтын йомырка гына китерә ала, ул чын төлке!
  Чын төлке һәм әтәч сезне алтын йомырка салырга этәрәчәк!
  Төлке тырнаклары арысланныкы түгел, ләкин ул хайваннар патшасыннан өч тиресен таркатыр!
  Акылы белән төлке булмаган кеше дә арыслан түгел!
  Төлке хатын-кыз теләсә нинди ир-атны гади ишәк кебек үрчетә торган арыслан икәненә ышандыра ала!
  Төлке акылы һәм бүре кулы белән арыслан хатын!
  Арыслан кычкырган кеше түгел, күп яшеллекне агызучы!
  Сәясәтче төлке булмаса, аннан өч тире өзелә һәм аның ягына киелә!
  Сәясәтченең ике урындыкка утырыр өчен киң ишәге бар, ләкин аның сүздә җан киңлеге бар!
  Танк уран үзәге белән кабыкка үтеп керә, сәясәтче өскә йөрәксез, ләкин алтын капчык белән керә!
  Яланаяк аяклары белән хатын-кыз миллиардерны баткак дәрәҗәсенә китерә ала!
  Сәясәтчеләр аяк киеменә хатын-кызларның һәм сайлаучыларның аякларын яраталар!
  Сәясәтче хатын-кызларны киендерә, ир-ат аяк киемен сала!
  Сәясәтче хатын-кызларның аякларын ялангач, ир-атларны колакка ябарга тели!
  Сәясәтчеләр хатын-кызны караватта киендерергә һәм бюллетень янына ир-ат аяк киемен куярга телиләр!
  Сәясәтче өчен кызның ялан аягы аның абруен күтәрә, ләкин аның рейтингы сайлаучыларга аяк киеме куеп күтәрелә!
  Сәясәтченең башында хатын-кызларның үкчәләре бар, һәм сайлаучы аның өчен тупас итек!
  Сәясәтче бөтенләй киемсез хатын-кызларны һәм тулы киемле сайлаучыларны ярата!
  Хатын-кыз, аяк киемен вакытында ыргытып, тәҗрибәле итек булса да, политикны үкчәсе астына йөртәчәк!
  Хатын-кыз аяк белән үкчәсе астында йөртә алган политик, ахмак итек!
  Яланаяк хатын-кыз аякларын яратыгыз, ләкин ботинка булмагыз!
  Хатын-кызларның ялан аяклары нинди ямьсез, сезне үкчәләр астына куярга рөхсәт итү җирәнгеч!
  Кызларның аякларына сокланыгыз, ләкин сезне ботинка кебек куярга рөхсәт итмәгез!
  Хатын-кызларның аяклары сайлаучыларны аяк киеменә күнеккән политиктан тулы итек ясар!
  Хатын-кыз, аяк киемен ташлап, аяк киемен генә түгел, тезләрен дә куя ала!
  Хатын-кызның аяк киемен алгач, сугу көчлерәк!
  Сәясәтче - хатын-кызларның аяклары белән үкчәсе астында йөртелсә, түгәрәк кием!
  Кызларның ялан аякларында шундый көч бар ки, ул иң тәҗрибәле итекне үкчәсе астына этәрәчәк һәм иң инверватор итекләрен яхшылап куячак!
  Менә шулай Гөлливер үзенең канатлы сүзләрен ясады.
  Кыз кычкырды:
  - Сөйкемле! Сезнең сүзләр супер һәм гипер !
  Аннары ул яланаяк, киселгән аягына мөһер салды.
  Башка урыннардагы орклар тирән уйда иде. Кулга алынган малай һәм кыз мәгълүмат бирмиләр!
  Theәм шул ук вакытта таяклар да көчсез иде. Яланаяк үкчәләрне тостлау аларның телләрен йомшартмады.
  Нәрсә эшләргә? Орклар җәфалауда бик иҗади түгел. Хәер, бәлки шкафта селкенергә тырышырга?
  Шулай итеп, орклар бу даруга мөрәҗәгать иттеләр. Алар малайны алып, кулларын бөгеп, аны биек таякка күтәрделәр. Егет елады һәм сызгырды. Аннары аны азат иттеләр, һәм егет егылды. Theәм өслектә аркан сузылды һәм бала җәһәннәм газапыннан кычкырды.
  Ә орклар дуңгызлар кычкырган кебек көләләр.
  Бу компания ...
  Гөлливер өметсезлектә җырлый башлады;
  Минем ватаным, галәм караңгылыгы,
  Сезнең өстегезгә җәһәннәм көчләре балтасы әйләнде!
  Ул кинәт кодрәтле булды - коточкыч Шайтан,
  Бөтен галәм өстенә кулын сузды!
  
  Бездә Earthир юк, бер генә Тартар -
  Караңгылык янып торган, явыз караңгылык белән янып тора!
  Мин шаяртып кына уйладым - мәгънәсез кычкырды,
  Менә хәзер бөтен дөнья аның үкчәсе астында!
  
  Ләкин Ватан тормышы, сез уза алмыйсыз,
  Әйдәгез, җиңик!
  Ул бит көчле элвес аю,
  Фюрерның башы - әйтә, мин аны төшерермен!
  
  Дошман көчле булса, безнең өчен бу нинди авыр,
  Әгәр дә аның хәрәкәте калса ...
  Вампир болытлардан ай астында кычкыра,
  Ул безне юкка чыгарырга тели!
  
  Элвесларның рухы шундый, чылбырлар табылмый,
  Барысын да бер җанда ярату!
  Сугышмау яхшырак - сез максат булырсыз,
  Яраткан оҗмахыгыз белән хәтта бер чокырда!
  
  Дөньяның киләчәге - һәр демиурж,
  Сез гасырлар дәвамында бәхетне скульптура ясый аласызмы
  Ләкин бандит килде, хәтта бик салкын,
  Менә хәзер хыял тон кебек яна!
  
  Ләкин өмет бар, аның зур мәгънәсе бар,
  Ходай килер - Фухрерны хөкем итәр өчен!
  Сез бик җиңел - кеше уйлары,
  Кайвакыт нечкә булса да, ефәк җеп җепләре!
  
  Барысы да ирекле булган яңа дөнья булачак,
  Кайда безнең тау кешесе!
  Changeзгәреш вакыты вал кебек килә,
  Мине тамырларымнан куып чыгар, син инстинкт - карак!
  . 2 бүлек
  Гөлливер бик кызык җырлады. Бу малай олы булырга тиеш түгел. Ләкин бала булу начар түгеллеген кем күрсәтте. Ялан аякларыгыз үткен ташларга аяк басса да, бу сезгә зыян китерми, киресенчә.
  Кыз кычкырды һәм сайрады:
  - youәм сез яхшы, һәм бик шәп малай! Бала булу нинди яхшы булырга тиеш!
  Гөлливер шат елмаеп җырлады:
  Әйт
  Сезнең хыялларыгыз
  Хыялларыгызны минем белән бүлешегез ...
  Үзең бул
  Ачык
  Балачакка ишек - хатирәләргә ...
  
  Теләгез
  Мин сине бакчаларга алып барырмын
  Кайда чия чәчәк ата
  Сезнең сүзләрегез анда артык булмас,
  Күрәсеңме -
  Без олылар булдык
  Алар булган урыннарны оныттылар
  Вилла безне ботинкалары белән кыйный ...
  Хәтерлисеңме - космоска барырга теләдеңме?
  Барысы да капитан булырга теләделәр ...
  Болар барысы да бездә -
  җәй башында, парклар,
  Туплар, мамык конфеты -
  Абыйның туган көне ...
  Бәхет ишегалдындагы күрше Антон -
  Көне буе күлдә, тугызда - өйдә ...
  Минем вакытымны кем урлады?
  Aroundәм тирә-юньдә кинәт соры төскә керде ...
  Theил кая китте
  Диңгез комы,
  Веранда йөзем белән
  Хисләр дулкыны белән үбегез -
  Мин кайтырга тиеш!
  Минем каласым килә
  Күз яшьләре булмаган җирдә
  Кайда көлдек -
  Summerәйге күк күкрәү астында ...
  
  Әйт
  сезнең хыялларыгыз,
  Хыялларыгызны минем белән бүлешегез ...
  Үзең бул
  Ачык
  Балачакта ишек - хатирәләргә ...
  
  Мин еш кына тынлык турында хыялланам! ..
  Ул бер
  Ишегалдында йөрү
  Theгалтылганнар хәтереннән!
  Аннары
  Нәрсә булды хәтта
  Биш катлы биналарда буялмаган!
  Без олырак ...
  Түбә төбендә югарырак
  Бу хыяллар сарайлары -
  Аларның манаралары ...
  Шулай итеп, якынрак
  Безнең белән бик салкын ...
  Хыяллар
  Төсле булмагыз
  Алар корыч кебек ис килә! ..
  Мин аларны ничек калдырырга белсәм иде ...
  Кайда
  Без керфекләребезгә утырырга тиешме?
  Эрмитажлар кайда ? ..
  Кайда Миша дусты?
  Кем хәзер
  Soой турында сөйләшү
  Hisәм аның эрүе?
  Гайбәт әбиләре
  Капчыклар белән
  Maybeлемсез "Бәлки" безнеке,
  Костя күлмәге алыштырылмый,
  Төркиядән
  понитейл шаяртулар белән бәйләнгән,
  Беренче шакмаклар
  Вагоннар, коймалар ...
  Могҗиза көтүен сизү
  Аның казанышы салкын -
  каядыр
  Билгесез өемнән -
  Балачактан,
  Карарга рөхсәт итегез! ..
  Күкләр куркыныч
  Йолдызларның тузаны чакыра
  Очыгыз
  Хыяллар сере
  .Ичшиксез
  Theткәннең катнаш хисләре ...
  Вакыт үзгәрергә мөмкин түгел
  Бу омтылышлар -
  Зурлыкны кабул итегез
  Тоткын
  Шуңа күрә аннан читтә калмагыз -
  Хыянәтче олылар
  Эгоист ...
  Димәк, мәгънәсе бар -
  Мәгънә эзли ...
  
  Әйт
  сезнең хыялларыгыз,
  Хыялларыгызны минем белән бүлешегез ...
  Үзең бул
  Ачык
  Балачакта ишек - хатирәләргә ...
  
  Әйт
  сезнең хыялларыгыз,
  Хыялларыгызны минем белән бүлешегез ...
  Үзең бул
  Ачык
  Балачакта ишек - хатирәләргә
  Малай рәхәтләнеп җырлады, шул ук вакытта пакет ишәк кебек авыр тәгәрмәчне этәрергә тиеш иде. Бу аның җитди һәм бик уңышлы эше иде.
  Вискаунтес кыз уникенче тапкыр аякка басты һәм сайрады:
  - Искиткеч! Сез бик яхшы җырлыйсыз! Лондонда Эрмитаж матурмы?
  Гөлливер елмаеп җавап бирде, алсу, мәһабәт, балалар яңакларын чыгарып:
  - Лондонда Эрмитаж - дөньяда иң яхшы һәм иң бай!
  Кыз кычкырды һәм камчы белән бик рәхәтләнеп егетне кабат кыйнады. Аның ялан тәнендә кызыл полоса бар иде.
  Вискаунт елмаеп сорады:
  - Сезгә бу ошыймы?
  Малай башын кагып, пышылдады.
  "Бәлки сез баланы кыйнаудан яхшырак җырлар идегез ?!
  Кыз башын салды, һәм тагын ялангач, киенгән, нәфис аягы мөһерләнгән:
  - Бу бик яхшы һәм мин җырлармын!
  Гөлливер твиттер язды:
  - Чәчәк җырлагыз, оялмагыз!
  Ябышып, өскә-аска сикереп бии башлады, җырлады;
  Мин балачакка йөрдем
  Миңа иярмә.
  Мин монда һәркемнең күңелле, сугышлы булуын күрәм.
  аның өчен
  Сезнең өчен генә
  сугыш.
  Монда балалар өчен урын юк
  Олылар өчен - көрәшегез.
  Аның белән калыгыз
  Миңа иярмә.
  аның өчен
  Сезнең өчен генә
  сугыш.
  Анда яхшы
  Анда мин чүлмәк өстендә утырырмын.
  Анда яхшы
  Анда мин чүлмәк өстендә утырырмын.
  
  Акча кирәк түгел:
  Circирк һәм лолипоплар
  Сөтле яр бар
  Галстук белән атлар
  минем өчен
  ат өчен генә
  Куркынычсызлык.
  Пастила, селкенү,
  ак җәяләр,
  татлы печенье,
  Әни хыяллары.
  аның өчен
  Минем өчен генә
  Алар киләләр.
  Мин үземне яхшы хис итәм
  Анда мин чүлмәк өстендә утырырмын.
  Мин үземне яхшы хис итәм
  Анда мин чүлмәк өстендә утырырмын.
  
  Хуҗам, нигә мин монда.
  Тагын
  Йөгер, җиң
  тешләр белән яшь -
  минем өчен
  Сезнең өчен генә
  Хәзер.
  Алла, уйла
  Безнең өчен нәрсә язарга
  эчкерсез юллар,
  Justаныңны ерт
  сезнең өчен авыр
  Минем өчен авыр,
  Ышан миңа.
  Ярар, ярый
  Балалар чүлмәк өстендә утыралар.
  Ярар , ярый,
  Балалар чүлмәк өстендә утыралар.
  Бу кыз җырлаган шундый искиткеч җыр. Бу бик салкын һәм салкын! Мин табутта кашлы Фухрерны күрәсем килә!
  Кыз кычкырды һәм хезмәттәшенә күз кысты.
  Гөлливер аның белән килеште:
  - Сез бик матур һәм супер!
  Тагын нәрсә әйтергә һәм нәрсә турында сөйләшергә? Ник дигәндә син җырлыйсың, ким дигәндә карга.
  Барысы да бик ашыгыч һәм күңелле иде.
  Шул арада орклар, өстәмә пауза ясамыйча, кызны стенага селкетә башладылар. Бу бик салкын булып күренде, һәм үзенчә бик көлке.
  Ничек сез монда җырлый алмыйсыз?
  Гөлливер тагын җырлаячак;
  Мин изге җирдә туган малай
  Кем чиксез Элфия дип атала ...
  Яхшырак урын юк, бөтен җирдә белегез,
  Godәм сез Алладан каты иман белән сорасагыз да!
  
  Ләкин ул бик каты атеист булып туган
  Киникада, бу егерме беренче гасырда ...
  Мин үз кулым белән искиткеч оҗмах төзергә теләдем,
  Кайда илаһлар халык булырлар иде !
  
  Ләкин хәзер мин егерменче буранлы гасырга кердем,
  Миңа анда малай булып сугышырга туры килде ...
  Рыцарь Элфи батырлыгы данлансын,
  Без инглиз сугышчылары ничек көрәшергә белә идек!
  
  Безнең батырлык шул яшь йөрәктә яши,
  Myәм минем каным тамырларымда каты пычрак ...
  Oriesиңүләр чиксез хисап ачты,
  Көне-төне кыргый егетләр белән көрәшәбез!
  
  Безнең батыр Элфи даны өчен,
  Кайсы Лада мәрхәмәт бирәчәк ...
  Без ашкынып Гадәнгә рәтләнә алабыз,
  Чикләнмәгән бүләк алыйк!
  
  Менә безнең иманыбыз, һәм көчле алла Сварог ,
  Перун үзе ташлаган яшен ...
  Мәңгелек гаилә безнең өчен антка кул куячак,
  Mayиңүне май ае көтә!
  
  Без элвес - җирнең бөек улларының нуры,
  Тиздән Марска очырбыз дип ышанам ...
  Мин җиңүләр тудыру өчен туганымны беләм,
  Elабил җиңсен, Кабил түгел!
  
  Ватаныбыз өчен йөрәкләребезне бирербез,
  Элфларга һәм баяннарга хезмәт итәргә уйлагыз ...
  Керуб оҗмахтан канатларын таратыр,
  Без оркларны кулларыбыз белән сугачакбыз!
  
  Дошман бернәрсәгә дә мөмкинлек бирмәячәк,
  Окрмахт безне тезгә китермәячәк ...
  Без оркларны күзгә тибәбез
  Иң мөһим буын даны өчен!
  
  Эльфсиядә , утлыктан һәр сугышчы ,
  Бала пулеметка кул сузды ...
  Сварог ордены - Фухрерны үтерү -
  Лада сезгә юмарт бүләк бирәчәк!
  
  Безнең дөньяда бүтән нәрсә юк
  Кыйммәтрәк - җиңүче флаг, кызыл, кызыл ...
  Көймә ватылды, диңгез ярылды,
  Ватаныбыз белән сугышу куркыныч!
  
  Галәмнең чиге кайда икәнен беркем дә белми,
  Космонавтлар кая оча ...
   Чиксез Кодрәт Иясе Сварог ,
  Рыцарь аннан грантлар алачак!
  
  
  Курыкма, Оркшистлар безне сындырмаслар,
  Бу дөньяда да, алар белән АКШ, арысланнар белән ...
  Lifeәм тормыш өзелмәячәк, мин җепне беләм,
  Алар итек белән ватанны кыйнамаслар!
  
  Бездә хәрби көч бар, ышан
  Танклар, җеннәр самолетлары салкынрак ...
  Оркшизм җанвары җиңеләчәк ,
  Путин һәм Дюсның хезмәттәше асылды!
  
  Флаг кызыл, бу бик көчле флаг,
  Ул галәм өстендә кызыл капчык кебек балкып тора ...
  Элсомолка кабырга орк утыртты ,
  Табаны белән, ялангач, ак түгел!
  
  Орклинда тиздән керербез дип ышанам,
  Кыю элфинизмның җиңүче җыры белән ...
  Weәм без барлык оркистларны юк итәрбез,
  Реванчизмның башбаштаклары булмасын өчен!
  
  Аннары галәмдә оҗмах булыр,
  Көчле керубларның быргылары уйный ...
  Ватаныгыз өчен көрәшегез һәм батырчылык итегез,
  Элфия, Род белән без җиңелмәс!
  Бу шундый җыр һәм бик салкын һәм күңелле.
  Шул арада орклар кызу полосаларны малай һәм кызның аяк очларына алып киттеләр, бу янган ит исен тагын да көчәйтте, балалар кыргый авыртудан кычкырдылар һәм аңын югалттылар. Бу бик көчле шок булып чыкты.
  Orcәм орклар тагын кычкырдылар һәм кычкырдылар, һәм тәмуг белән бии башладылар. Бу чыннан да көчле аюлар, ахмак һәм исле. Аларда күпме дулкынлану һәм көчле туклану бар.
  Гөлливер тегермән ташын әйләндерә, һәм кыз аңа:
  - Әй, әйдә, акыллы егет, кабат канатлы афоризм белән зарядка!
  Малай-капитан көчле башын салды, әйдәгез яңарган көч белән фикер энҗеләрен әйтик;
  Әгәр дә сез тулы ботинка булсагыз, хатын-кызны аякларын ябарга ышандыра алмыйсыз!
  Хатын-кыз мода аяк киемен ярата, ләкин аяк киеме аякка басу сәясәтче белән киенүдән яхшырак!
  Дөньяда ике проблема бар, аларның берсе - акча, тагын нәрсә яши аласыз, икенчесе - акча җитмәү, түзеп булмый!
  Акча - ул үскәч юкка чыга!
  Әтәч политик алтын йомырка сала, ләкин сайлаучылар кесәсендә түгел!
  Акча булмаса тормыш юк, акча белән тынычлык юк!
  Аракы дәүләткә керем китерә, ләкин исереклектән җимерү патшалыкка килә!
  Алтын таулар вәгъдә иткән политикка ышанмагыз, сез бакыр тиенгә чокырга очачаксыз!
  Сәясәтченең вәгъдә өчен озын теле, вәгъдәсен үтәү өчен кыска куллары бар!
  Сарык киемен кигән политикка ышанмагыз, бәлки ул чыннан да сарык!
  Акча бәхет китерә, бер тиен генә түгел!
  Сез бәхетне акча белән үлчәп булмый, ләкин кайгыларны күз яшьләре белән үлчәп булмый!
  Сәясәтче, төпчек кебек телсез булса, имән үҗәтлеге белән, сайлаучыдан кырынуны бетерә!
  Скважинага төкермәгез, бәлки бу сәясәтчеләр биргән вәгъдәләр упкыны гына түгел!
  Кызыл сөйләмнәргә, ямьсез үтерүчеләргә ышанмагыз!
  Сәясәтче сандугач кебек коя, ләкин төлке кебек карга үрчетә!
  Тешсез идарәче теманы тешләргә мөмкин!
  Сәясәтченең бар нәрсәгә дә җаваплары бар, ләкин аның җавапына ышаныч юк!
  Сәясәтченең нәрсә уйлаганын беркем дә белми, аның телендә бер ахмаклык булса да!
  Акча - тормышта иң мөһим нәрсә, ул сезнең гомерегезне мәңгегә боза!
  Ул чүпрәк булмас, ул ябыштырылган агач кебек суырылып, нарат агачы кебек киселер!
  Сәясәтче сайлаучыны чебен кебек алыштырыр өчен, бал балы белән алдата ала!
  Сәясәтче вәгъдә иткән алтын таулар балкып тора, ләкин ялган исе исе китә!
  Сәясәтче үзен ахмак дип саный һәм бер тиенне никельгә әйләндерергә тели икән, уйламагыз!
  Сәясәтче изге түгел, бу һәркемгә аңлашыла, ләкин ни өчен башкалар аңа икона кебек карыйлар?
  Сәясәтче - сарык киемендәге төлке, сарык кыра һәм кесәсенә керә!
  Сарык киемендәге бүре сезгә иртәнге ашка катлетлар бирер дип уйлыйсыз икән, сез гадәти сарык!
  Яхшы шагыйрь тамагын елатучы түгел, ә төп нәрсә турында җырлаучы!
  Бәрән хакимияттә дип уйламыйм, бу бөтенләй ахмак, ул инде сайлаучыны хөрмәтләде!
  Сәясәтче исле кәҗә булса да, ул сарык сайлаучыны сөт бирә ала!
  Йөрәгең белән беркайчан да тавыш бирмә, бу ахмак, һәм кемнең башы булса, ул сайлауга бөтенләй бармый!
  Әгәр дә сез сайлауда өметсезләнергә теләмисез икән, чит кешегә тавыш бирегез, чөнки лидер һәрвакыт ялганлый!
  Халык хакимне тәңре итсә, тормыш тәмугка әйләнә!
  Барысын да сөендерергә тырышмагыз, сез барлык урындыкларны биләп тормассыз, сез барлык табутларда ятмассыз!
  Әгәр дә син аце булмасаң, син покерда гына кыйналырсың!
  Кемнең быргысы иң түбән костюмга төшә!
  Кулыгызда өстәмә быргы картасы булмаса, теләсә нинди костюм картасы кыйналачак!
  Көчле ир зәгыйфь магнит белән түгел, хатын-кызларны җәлеп итә!
  Корыч мускуллары капчыкларны алтын белән тутырырга булыша, корыч нервлары капчыкларның нечкә булуына комачаулый!
  Хәтта герой да буш капчык кебек авыр йөктән арыды!
  Бу малай булган Гөлливер әйткән афоризмнар.
  Шул арада орклар әсирлектәге балалар белән начар эш эшләделәр. Ике: малай һәм кыз үлемгә кадәр диярлек җәфаландылар һәм аңсыз яттылар, җәфаланганнан соң ял иттеләр.
  Калган егетләр бренд ясарга булдылар. Алар ялангач малайлар һәм кызлар чыгардылар, чиратлашып җилкәләренә кайнар тимер куя башладылар.
  Мәңгелек балалар шикелле кычкырдылар һәм коточкыч газапларда селкенделәр. Алар колга әйләнделәр.
  Моннан тыш, алар тиресен яндырдылар, биш очлы йолдыз формасында коточкыч билге калдырдылар.
  Бер малай кычкырды:
  - Без бирешмибез!
  Алар аны чәнечкеле чыбык белән, ягына һәм аркасына кыйнадылар. Мәңгелек малай кыргый газапта кычкырды.
  Орклар үпкәләренең өске өлешеннән көлеп җибәрделәр. Theirәм авызларын томан белән тыгып куйдылар.
  Бу аларның җырлары бик елый һәм бик салкын, һәм алар сезнең колакларыгызны кысалар һәм сезне этәрергә телиләр.
  Менә иң борыңгы орк киселмәгән бәрән тавышында кычкырган:
  Кан елгалары булсын
  Groundирдә агып ...
  Авырту еласын
  Бөтен җирдә ут!
  
  Deathлем йотсын
  Кеше тәнен җыю ...
  Планета газап чигә
  Майхем идарә итә!
  
  Deathлем генә
  Ачулы туп кагыйдәләре,
  Сез барыгыз да үләсез
  Шайтан сезне җавапка чакырды!
  
  Ходай ярдәм итмәячәк
  Син тәмугта мәңге янып торырсың ...
  Без сине кыйныйбыз
  Бу оркларның хыялы!
  
  Шәфкать булмас
  Кызганыч дошманнарга үлем ...
  Яхшырак бүләк юк
  Барысына да бирегез!
  
  Дошман белми
  Бу орклар кодрәтле ...
  Сигнализация сәгате яңгырый -
  Көч көчле булачак!
  
  Эльвесны кыздырырбыз ,
  Без аяксыз кызларның үкчәләре ...
  Weәм без элвесны җимерербез,
  Әйдәгез, чибәрләрнең ботинкаларын кисик!
  
  Әгәр дә кемдер кычкырса,
  Ул авыр булачак ...
  Башында көчле яңгырау бар,
  Күктә болыт белән күк күкрәде!
  
  Ifәм без җиңсәк
  Чүлдәге бүреләр кебек ...
  Балалар йөриячәк
  Чабу блогында аяк киеме!
  Бу чыннан да хайваннар. Theyәм алар тоткыннарны маркировкаладылар, алар еллар буе балалар булмаган, әлбәттә, ләкин тышкы яктан, аларның мускуллары яхшы, һәм сез моны унике елдан артык егетләргә бирмисез. Suchәм андый кешене мыскыллау һәм җәберләү гөнаһ түгел.
  Ләкин орклардан нәрсә алып була: алар хайваннардан начаррак. Шулай итеп алар яшь тоткыннарны куып чыгардылар. Evenәм тагын да авырту китерер өчен, алар яшь әсирләрнең ялангач, балачагы астында янып торган күмер ташлый башладылар.
  Бәхетсез балалар кычкырып елап җибәрделәр. Аннары бер малай, характер көчен һәм үзгәрүчәнлекне күрсәтеп, алып җырлады:
  Victoryиңү көтә, җиңү көтә
  Кулакларны сындырырга теләүчеләр ...
  Victoryиңүне көтү, җиңүне көтү -
  Без явыз оркларны җиңә алырбыз!
  
  Без тышкы кыяфәттә һәм аяксыз балалар булсак та,
  Еш кына без хәтта сугышларга йөрибез ...
  Егетләрнең йөрәкләре алтын,
  Караклар җәзага тартылачак!
  
  Орк аюга охшаган, рәхимсез,
  Яраланган фил кебек кычкыра ...
  Ләкин сугышта без док балалары,
  Иҗат итүчеләр безнең елавыбызны ишетмиләр!
  
  Без беркайчан да тезләнмәячәкбез
  Без горур лагерьны төзәтмәячәкбез ...
  Агым юк, ялкаулыкны бел
  Чүкеч кебек сугып алыйк!
  
  Орк кайвакыт гаҗәп үкчәләрен кыздыра,
  Кызларның аякларын яндыра ...
  Менә алар явыз кешеләр,
  Ләкин мин аны үтерермен!
  
  Бала йөрәгендә ялкын каты кычкыра,
  Theәм ут чыннан да көчле ...
  Баннерны югарырак сугышчы күтәрегез
  Сезнең чикләр юк, бүләкне белегез!
  
  Әйе, малайлар дәрт белән,
  Без хәзер мәңге балалар ...
  Ләкин кайвакыт без талант белән балкыйбыз,
  Дөньяда йолдыз балкый!
  
  Бер дошман да чишмәгә борылмас,
  Без ofирнең горур балалары ...
  Ә малай оркларны кылыч белән кыйный,
  Ул Алла титаннар гаиләсеннән!
  
  Ходай безнең белән мәңге булсын
  Ул гасырлар дәвамында яшьләр санын бирде ...
  Яланаяк аяклар белән балкыйбыз,
  Елга бетмәсен!
  
  Orc яратмый, хакыйкать сүзләренә ышана,
  Аның явыз, явыз костюмы ...
  Без ул аюларны дарулар белән алырбыз
  Мәңгелек яхшы көч булачак!
  
  Орк тәннәре безнең барыбызга да куркыныч тудыра,
  Landир өчен комсыз түгел ...
  Ул - Кабил тәмугының мәкерле карашы,
  Каты нульләр сыза!
  
  Аюлар өчен хөрмәт юк, миңа ышан,
  Алар кычкырып кына газаплыйлар ...
  Ләкин без мәңге сугышчылар, балалар,
  Без тора алмыйбыз, миңа ышаныгыз, ялган!
  
  Шайтан оркларга иҗат итүче буларак күренеп тора,
  Алар елыйлар, ишәкләр кебек кычкыралар ...
  Кызның матур күлмәге бар
  Гүзәллекнең аяклары ялан булса да!
  
  , К, син орк - чәчле, ямьсез бүре,
  Табигате бал булмаган аю ...
  Ләкин миңа ышан, явыз әти кодрәтле түгел,
  Без самолетны беләчәкбез!
  
  Без барысын да матур итеп эшли алабыз,
  Яңа шатлыклы дөнья булдыр ...
  Команданың берләшкән балалары юк ,
  Яңа пот сугышчысы булачак!
  
  Ватан өчен яшь йөрәкләр яна,
  Ул үзенең данлы кешеләрен ярата ...
  Без яңа дөньяларга ишек ачачакбыз,
  Хәер, орк бик аяныч!
  
  Малайларны, кызларны хөрмәт итегез,
  Алар яраталар, миңа ышаналар, ясарга ...
  Балалар тавышы шалтыратуга әйләнәчәк,
  Аяклар хәнҗәр ыргытачак!
  
  Шул вакытта без яңа дөнья төзибез,
  Анда яңа кешеләр өчен бәхет бар ...
  Без бик горур йөриячәкбез, төзибез,
  Виллаин җәза алачак!
  Алла күз яшьләрен яратмый
  Ләкин ул яхшылыкны хөрмәт итә ...
  Ышаныгыз, егет һәм кыз тәкәббер түгел,
  Аның уңыш тәрәзәсенә сайлавы!
  
  Галәмгә тынычлык килгәндә,
  Фән белән төшкәннәрне терелтәчәкбез ...
  Гасырлар дәвамында сезнең иманыгыз белән,
  Канатларында керуб алып тора!
  Балалар моның белән җырлыйлар һәм күрсәтәләр, алар явыз орклардан курыкмыйлар, гәрчә бу җан ияләре яшь әсирләрнең җырларын кыргый кычкырулары белән суга батырырга тырышалар. Шуңа күрә алар озын камчылар кулландылар. Аларны балалар геройларының аякларында кыйнадылар. Ләкин алар спектакльне өзмәделәр, һәм каты кыйнауларга игътибар итмәделәр һәм горурланып башларын күтәрделәр.
  Theseәм алар ярым ялангач һәм маркалы коллар булса да, аларда Олимпия аллалары һәм титаннар токымы сизелде.
  
  КЫЗ һәм Ак Көтүче
  Аннотация
  Кечкенә цирк төркеме - Мишка егете һәм Альонушка кызы Кырымның ташлы юллары буйлап аякларын аякка бастыралар. Themәм алар белән бергә ак көтүче - бу чиксез!
  . 1 бүлек
  Унике яшьлек малай һәм егермегә якын чибәр кыз Кырым таулары аша йөри иде. Аларның ялангач, танылган аяклары тау юлының үткен, кызыл кайнар ташларына сукты. Малай белән кызның бик күп юллар үткәннәре күренде. Аларның аяклары бик көчле, эластик, каты булдылар һәм ташларның үткенлеген һәм җылысын сизмиләр диярлек.
  Evenәм киресенчә, ялан аяклар хәтта бераз ягымлы һәм шундый тупас өслектән тыйнак.
  Circирк парларының чәчләре кар кебек ак иде, йөзләре кояш януыннан һәм тузаннан диярлек кара иде. Алар кулларына келәм һәм гади цирк җайланмалары йөрттеләр. Алар янында әзерләнгән ак немец Көтүче йөгерә иде. Бу бик матур хайван. Everythingәм барысы да бик матур булып күренде - матур, җитез цирк парлары, һәм эт аңа ошый һәм соклана ала.
  Ләкин, Германия Көтүчене эт дип атап булмый.
  Малай шорты киеп, күлмәген салды, чыбыксыз тәнен аракы, күренекле мускуллар белән күрсәтте. Кыз плиталарына карады, люклар кебек үткен һәм шоколад тан белән капланган, һәм сорады:
  - Аю, арымадыгызмы?
  Малай ышаныч белән җавап бирде:
  -, к, Альонушка! Сез һәм мин тәмле!
  Алда диңгез ярындагы дачалар түбәләре пәйда булды. Кыз билгеләп үтте:
  - Әйе, бу бик бай урын. Бәлки без акча җыя алабыз!
  Мишка елмаеп әйтте:
  - Әгәр без диңгездә балык тотсак. Монда яхшы тешләү булырга мөмкин.
  Алар беренче дачага якынлаша башладылар. Альонушка бик матур иде, тукланудан һәм озак йөрүдән бераз арык булса да, чыбыклы, көчле һәм җитез. Аның киеме кыска иде, ул вакытта ул гадәти булмаган. Ләкин шундый көчле аяклар.
  Беренче дачада алар бик теләп кабул иттеләр. Хуҗа кызга һәм аның биюенә рәхәтләнеп сокланырга теләгән. Алар малай белән биеделәр. Алар гимнастика белән шөгыльләнделәр. Шулай ук түгәрәк аша ак көтүче сикерде.
  Аннары малай берничә хәйлә күрсәтте. Хуҗа, аның хатыны һәм ике улы рәхәтләнеп карап тордылар. Аннары, ул бакыр никель ыргытты һәм кызга әйтте:
  - Бу сезнең тышкы кыяфәтегез белән эшләргә тиеш түгел!
  Аның бер улы, унбиш яшьләр тирәсендә яшүсмер:
  - Аякларыгызны сугарга рөхсәт итсәгез, мин сезгә бер тиен бирермен.
  Аленка елмайды, һәм аның елмаюы шундый ак тешле һәм татлы иде, һәм җавап бирде:
  - Ике гривния!
  Мыек үстермәгән егет башын салды:
  - Әлбәттә! Бик яхшы булыр иде!
  Heәм ул кесәсеннән ике көмеш көмеш тәңкә алды. Аны кызга ыргытты. Ул аны ялан бармаклары, танылган һәм аяклары белән тотып алды.
  Малай-мастер сокланып:
  - Бу класс!
  Аленки җиңел башын кагып, бераз алтын ялангач җавап бирде:
  - Шуңа күрә мин профессионал!
  Ул аягын яшүсмергә сузды. Ул аларны йомшак кына кайгырта башлады. Аның куллары кызның шома һәм беткән тире өстендә бик йомшак хәрәкәтләнде, һәм Аленка рәхәтләнеп китте.
  Чынлыкта, сөйкемле малай сезне кыйнаганда, бу чыннан да бик рәхәт, һәм сез монда рәхәтләнеп ләззәтләнә аласыз.
  , Әм, әлбәттә, сез дә аның өчен хезмәт хакы аласыз. Бу супер.
  Малай аның тупас, ләкин эластик аяк очларын үкчәсенең нечкә сызыгы белән сызды. Ул аның аягын кысты.
  Аленка көлде һәм күңелдән. Бу бик күңелле.
  Хуҗаның хатыны шулай ук Мишка малайга тәңкә ыргытты һәм сорады:
  - Миңа да үкчәләрегезне кыстырырга рөхсәт итегез!
  Малай аңа аякларын сузды. Anotherәм тагын бер яшь, чибәр хатын егетнең аяк киемен кыстыра башлады.
  Аю да елмаеп җибәрде.
  Хуҗа хатынына мыскыллап карады. Ләкин ул елмаеп кына әйтте:
  "Син баламнан көнләшмәссең, шулай бит?"
  Барин җавап бирде:
  - Аны теләгәнчә кыстырыгыз, ләкин рөхсәт ителгән әдәптән артмагыз!
  Ханым көлде ... Аның бармаклары малайны ялан, түгәрәк, алсу үкчәсенә рәхәтләнеп тибә.
  Кыз шулай ук елмаеп җибәрде. Аннары ул аякларын алыштырды. Againәм тагын елмайды. Бу чыннан да күңелле иде.
  Ләкин кычкыру һәрвакыт күңелсез. Барин каты кычкырды:
  - Булды! Чык, мин полициягә шалтыратырмын!
  Малай белән кыз шәхси әйберләрен алдылар һәм эт белән бергә - ак көтүче эт бай коттедждан киттеләр.
  Альонка гадәттә ошады. Iәм мин акча алдым, ялан аякларны аеруча чибәр малайлар массаж ясаганда рәхәт.
  Аларга егет белән киләсе дачага бик теләп рөхсәт иттеләр. Әлбәттә, иң элек чибәр кыз аркасында. Кемнең дә шундый кыска юбкасы бар, һәм танылган, көчле, мускуллы, бик нәфис аяклары шулкадәр ачык күренә.
  Кыз борыңгы Греция колына бик охшаган. Аның киеме тунга охшаган. Ничек шундый чибәр һәм мускул кыз яланаяк йөри һәм аның гаҗәеп, искиткеч, гадәттән тыш җәлеп итүче аякларын күрсәтә. Аннан күзләреңне алу кыен.
  Бу дачада бер генә оста бар иде. Гаилә бүтән урында. Ул Аленкага аның матур һәм бик матур, физик яктан үскән тәненең хәрәкәтенә соклану өчен биергә кушты.
  Аннары, тәңкә ыргытып, ул боерды:
  - Гүзәллекне җырлагыз!
  Аленка рәхәтләнеп җырлый башлады;
  Мин гади урыс кызы
  Чит илдә күп тапкырлар ...
  Минем кыска юбка бар
  Соры бөркет яратты!
  Бармен ачуланып әйтте:
  - Сезнең җыр бик яхшы түгел! Әйдә, агрессив һәм сексуаль нәрсә!
  Circирк егете тәкъдим итте:
  - Яисә яхшырак патриотик?
  Барин ризалашты:
  - Ватанпәрвәр булырга мөмкин! Ләкин сез аяксыз һәм җырлыйсыз! Әгәр дә миңа ошамаса, сез үкчәләрегезгә таяклар алырсыз!
  Мишка башын салды:
  - Әгәр дә сез джентельмен телисез икән, димәк, рубль өчен минем таяк белән яланаяк үкчәләремне яхшы итеп суга аласыз!
  Хуҗа көлде һәм җавап бирде:
  - Бу кызны камчы белән кыйнау яхшырак. Бигрәк тә сез аны башта чишсәгез!
  Аленка елмаеп баш иде:
  - Хуҗаң булырмы?
  Бай кеше елмаеп җырлады:
  Акча эшләү,
  Акча эшләү,
  Ялкаулыкның күңелсезлеген оныту
  Акча эшләү,
  Акча эшләү,
  Калганнары барысы да чүп!
  Калганнары барысы да чүп!
  Аленка җавап бирде:
  - Акчасыз бәхетле
  Сез була аласыз ...
  Начар кешеләр -
  Монеталарны санагыз!
  Барин кычкырды:
  - Мең камчы алыгыз!
  Circирк егете:
  - Әгәр дә сез оста телисез икән, мин сезгә җырлар урынына акыллы сүзләр әйтермен!
  Бай чылтыратты һәм җавап бирде:
  - Әйдә, малай, кызыклырак булыр!
  Аю канатлы сүзләр әйтә башлады;
  Ватан алдында бурычы кызыл, кызыксыз тугрылык түләү белән!
  Сугыш - акыллы кешеләр өчен сынау, көчлеләргә холыклы, ахмаклар өчен күңелле! -
  Көлке булу кызык түгел, башкаларны елау күңелсез түгел!
  Яхшы хаким шикәрле балга охшаган, башта аны ялыйлар, аннары төкерәләр !
  Явыз хаким, корт кебек, башта төкереп , аннары тапталырлар!
  Әйе, алтын йомшак, ләкин үтеп булмый торган калкан җиңел ясала!
  Сыйфат һәрвакыт саннан артып китә - хәтта арпа боткасы океаны да балта өчен киртә түгел!
  Яхшылык курку белән зәгыйфьләнгәндә явызлык тулы!
  Шаяру урын өчен яхшы, төшке аш өчен кашык, ләкин ярдәм авырлыкта!
  Сез бер-ике тапкыр бәхетле булырга мөмкин - осталыксыз, уңыш юкка чыга!
  Кем Лев Толстой түгел, ул әдәби трамвай!
  Әдәбияттан трамвай булыр өчен Толстой туарга кирәк түгел!
  Әйдәгез, аерылышу сәбәпләренә караганда күбрәк хатыннары булган эчәрбез!
  Нәфес ир-атларны хатын-кызларның шәфкатьлелегеннән күбрәк җимерде!
  Дөрес күзләрне сузучы куллар, дошман сагыну түгел - кыска күзле!
  Фәлсәфә гомерне озайтмый, ә фрагментларны сузып, бизәкле итә!
  Генерал осталык белән җиңә, сан буенча касапчы, сәнгатьтә гений, алдаучы белән!
  Шуңа күрә әйдәгез, өмет үлмәсен, һәм аны акламаган кешеләр генә үлә!
  Өмет соңгы үлә ... itәм аны акламаганнар беренче!
  Сугышта логика - чагыштырмача төшенчә - шоколад кебек, плиткаларга сокланырга вакытым юк иде, чөнки алар минем авызымда, йотарга вакытым юк иде, чөнки алар инде кырыйда йөриләр!
  Уңыш кайвакыт начар ис килә, казаныш мәетне йөртә, ләкин бәхет исе китә алмый!
  һәрнәрсәнең өстендә , һәм Иблис аның детальләрендә!
  Масохист өчен кыйналу да күңелсез!
  Алла белмәгән нәрсә - ул җавап бирә алмаган сорау гына!
  Маймыл кешегә караганда яхшырак, чөнки ул туры мәгънәдә хайван була ала!
  Яхшылыкка китерми торган вәгаз балтага алып бара торган юл кебек!
  Инҗил текстларында теләсә нинди тәгълиматлар төзү Гримм кардәшләр әкиятләреннән квант механикасын өйрәнүгә охшаган!
  Алла булу кыен, ләкин шайтан булып калу бөтенләй түзеп булмый!
  Дошманнар саны икеләтә булса да, акыл синең көчеңне дүрт тапкыр арттыра!
  Тормыш - кешеләр белән түгел, ә табигать белән тулы компромисс!
  Маңгае кыңгырау рәвешендә , бу буын салкын!
  Законнар ахмаклар өчен язылмаган, табигать законнары генийлар өчен билгеләнмәгән!
  Акыллы кешегә акылсыз һәм мәгънәсез әйберләр турында уйларны яшерү өчен тел бирелә!
  Кайгыларда көлке күргән кеше фаҗигале рәвештә җитди шатлыктан сукыр булачак!
  - Тизрәк - әкрен генә ашык! Дәрестән бишне алыгыз - катлаулы эш чишү!
  Innersиңүчеләр хөкем ителми ... Кайвакыт алар судка бирәләр!
  - Кеше ахмаклыгы - союздаш - кешеләргә дошман илаһлар!
  Абзардагы кеше - кеше, һәм сарайдагы дуңгыз дуңгыз өстеннән күтәрелмәячәк!
  Ике чиксез әйбер бар: галәм һәм кешенең тапкырлыгы - шулай да, беренчесе чагыштырма, икенчесе абсолют!
  Нинди урыс тиз йөрүне яратмый, ә тиз очыш шайтан!
  - Hellәһәннәмдә һәркем теләми, ләкин бик аз кеше генә диаболик мөмкинлек теләген татып карый ала!
  Ләкин күз яшьләре белән сугармыйча, шатлык уңышын урып булмый, һәм аннан соң сугармыйча, уңыш лауреатлары үсми!
  Алла һәр нәрсәдә яки аның өстендә, һәм Иблис әйберләр булмаганда, яисә материаль җитмәү тирәнлегендә!
  Кем сак булырга вакыт тапса, аның җеназасында мәңгелеклек сакланыр!
  Тынычлык алтын, сүз көмеш, ләкин хатын-кыз авызыннан шулкадәр күп агып чыга ки, хәтта бриллиант та караңгы!
  Тынычлык - алтын, сүзле агымнар озын саклагычтан дат булмаячак!
  Goldәм алтын тавышсыз җиргә күмелсә, кыйммәтен югалта!
  Малай бик матур хисләр белән афоризмнарны сөйләде һәм аякларына мөһер басты.
  Хуҗа елмаеп, цирк баласына тәңкә ыргытты. Мишка аны аяк бармаклары белән тотты. Аннары ул аны шорты кесәсенә ыргытты.
  Богач билгеләп үтте:
  - Бу начар түгел! Ләкин җитми!
  Кыз тәкъдим итте:
  - Минем җырлавымны телисезме?
  Хуҗа каршы:
  - Бу кирәк түгел! Миңа аякларыгызны күрсәтү яхшырак!
  Аленка башын салды:
  - Яхшы! Сезнең ихтыярыгыз!
  Бай кеше кулына кызның ялан аякларын алды һәм аңа кагыла башлады. Кыз җавап итеп эндәшмәде. Ул хәтта елмаеп кысып җибәрде.
  Хуҗа тагын бер тәңкә алып, малайга ыргытты һәм кычкырды:
  - Әйдәгез тагын берничә афоризмны әйтик! Мин елармын!
  Mishирк егете Мишка тагын үзен куя башлады. Әйткәндәй, балалар зирәклеге;
  
  Кайвакыт югалдык, кайчак үлә идек, ләкин руслар беркайчан да тезләнмәделәр!
  Осталык санны алыштыра, ләкин сан ялган осталыкны гына ясый ала!
  - Сәламәт тәндә, һәм амбаль рухы - һәм тәннең зәгыйфьлеге - җан сүнде!
  Кан алтын кебек балкый, ләкин металл җаннар аннан дат!
  Йөрәк аннан ташланмаса да, алтын даталар!
  Газаплар күңел ачу түгел, ә клиент өчен кызгану сезнең өчен үлемгә китерүче хезмәт секторыннан алынган авыр эш!
  Бай кешенең җаны патриотик, алтын тәңкә кебек түгел, алар аны алып, аңа ябышалар!
  Алтын хыянәт төсе кебек сары, оппортунист ихтыяры кебек йомшак, хыянәт вөҗданы кебек авыр!
  Авырту каенанага охшаган, обессив, ямьсез, мин аннан котыласым килә, ләкин ... ансыз сез җиңү белән өйләнмәячәксез!
  Дошман бирелмәгәндә, алар аны юк итәләр, һәм ул бирелмәгәндә, тапкырлык җиңү китерә!
  Дошман карчыкларының үлүе мөһим түгел, безнең эт этләре аларның миенә зыян китерсә, бу проблема!
  Тренировкалар газап түгел, ә файдалы күңел ачу вакытында сугышта җиңел!
  Хәтта Мәсих сүзләре белән дә, аның хезмәтчеләре Алладан куркуга хезмәт итә торган әйбер эзлиләр!
  Зур шкаф шау-шу белән егылачак, һәм көчле дан аны җимергән кешегә бара!
  Маска оста булганда, безгә акланырга кирәкми!
  Еш кына кызыл чыгышлар һәм кара хәрәкәтләр аркасында кызыл елгалар ага!
  - Кем пычакланырга тиеш, арканда калтырамаска тиеш!
  Alwaysәрвакыттагыча, килеп чыкты, ләкин алар теләмәделәр!
  Deathлем тормышка караганда яхшырак өлешкә лаек, чөнки аның озынлыгы чагыштыргысыз өлешләрне сайлый! -
  Гарантияләр гарантияләнгән талау бирә!
  Алтыннан ясалган тәңкә йомшак, ләкин пуляга караганда үлемлерәк, ул йөрәккә бәрелә һәм баш миен чыгара!
  Технология - сугыш алласы - һәм аның саботеры - атеист!
  Алла галәмне алты көн эчендә яратты, һәм кеше бер минутлык кеше зәгыйфьлеге өчен мәңгелек өчен түли!
  Алар йонга керделәр, ләкин кабель машинасы белән кайтмады !
  Йөгерегез, ләкин качмагыз, атмагыз, ләкин артка атмагыз, кыйнагыз, ләкин кире сугышмагыз, иң мөһиме - эчегез, ләкин исермәгез!
  Беркемгә дә үлгән ишәкнең колаклары кирәк түгел, ләкин тере төлке ишетү - максатларына ирешү өчен ишәкләргә мохтаҗ булмаганнарга бүләк!
  Акылыгызны аякка бастырыгыз, сез мәңгегә батыр булып калырсыз!
  Сугыш - үпкә өчен һава, ләкин икеләтә газ белән кушылган!
  Әгәр дошман бирешергә теләмәсә һәм ничек оттырырга белмәсә, без аны бирергә мәҗбүр итәрбез һәм аны җиңү өчен имезербез!
  Начар кешеләр кара тылсымны яраталар, яхшы начар кешеләр ак!
  Сугышта үтерү процесста авыр, аңлау җирәнгеч, ләкин ахырда нинди зур! Шуңа күрә сугыш җанга сәламәтлек китерә, тәнгә каты, капчыкны чистарта!
  Кайвакыт сугыш капчыкларны бик тутыра, һәм кан түгүенә, бозылган йөрәкнең бушлыгына турыдан-туры пропорциональ!
  Малай афоризмнарны бик матур һәм белдерү белән әйтте.
  Хуҗа кызның аякларын сизде. Аннары ул аны ялангач, эластик тактан үбеп, тәңкә ыргытты:
  - Бик әйбәт! Аякларыгыз матур! Хәзер малай җырласын! Яки ул җырлый алмаса, мин аның аякларын җиңелрәк ут белән яндыра алам!
  Аю елмаеп җавап бирде:
  - toырлау яхшырак!
  Бай кычкырды:
  - Шулай итеп җырла!
  Theирк егете аны алып, хис һәм белдерү белән җырлады;
  Сез эшләгән эш искиткеч,
  Кешеләргә мәрхәмәт түкте ...
  Изге Алла сезгә бирде,
  Mindан акылы чын күңелдән шәфкать!
  
  Люсифер Содомга борылды,
  Гөнаһ һәм горурлык җимеше ...
  Ул кылычын Аллаһының изге тәхетенә күтәрде,
  Nowәм ул хәзер Чиксез кодрәтле!
  Хуҗа каты кычкырды:
  -! К! Мин дини темалардагы җырларны теләмим! Мин гөнаһлы һәм мин гөнаһны яратам!
  Мишка әйтте:
  - Мин бүтән эшли алам!
  Бай җавап бирде:
  -! К! Кыз яхшырак җырласын! Анда синең исемең ничек?
  Circирк җавап бирде:
  - Аленка!
  Барин кычкырды:
  - Аленка җырла!
  Кыз зур хис һәм дәрт белән җырлады;
  Мин дөньядагы иң көчле кыз
  Кем чисталыкта туган ...
  Планетада миннән матуррак кеше юк -
  Без һәркайда уңышка ирешәчәкбез!
  
  Россия иң искиткечләре белән данлыклы булсын,
  Бөтен дөньяны яулап алган ил ...
  Кешеләр шунда ук кызыклырак булсын
  Теләсә нинди сугышчы - чын пот!
  
  Мин изге илне яклаячакмын
  Кайда безнең ата-бабаларыбыз, иң көчлеләргә ышан ...
  Кызның аяксыз булуын ачыклагыз,
  Ул чыпчык түгел, бөркет!
  
  Мин үткән тормышта Комсомол әгъзасы идем,
  Фашистлар бик танылган сугыштылар ...
  Кызның тавышы шулкадәр яңгырады,
  Якты һавалы җан!
  
  Мин Мәскәү янында бик кыю сугыштым,
  Аязда аяксыз кыз бар иде ...
  Минем басымны бик шаккатыргыч дип саныйлар,
  Мин Фрицның йөзен кулым белән сындырдым!
  
  Гайсәнең данына безнең байрак,
  Иң зур Алла Сварог ...
  Мәңге Лада безнең белән иң изге,
  Дөньядагы иң якты Ак Алла!
  
  Без кояш нурында туган кешеләр,
  Ярило безне батырлыкка рухландырды ...
  Ә кызлар җыры кыргый агыла,
  Монда керуб канатларын тарата!
  
  Мин пулеметтан төгәл аттым,
  Ул аяксыз аяк белән бүләк ыргытты ...
  Мин челтәрне фашистка ыргыттым,
  Ул кечкенә кызга охшаган!
  
  Мин үземне Алладан сугышчы дип саныйм,
  Матурлык булган дөнья булдырды ...
  Иң зур Сварог исеме белән,
  Матурлык җанында матурлык өлгерә!
  
  Без Кремльне нацистлардан якладык,
  Без берьюлы санауны суга батыра алдык ...
  , К, демобилизация кыздан килмәячәк,
  Без Фрицны күзгә тибәбез!
  
  Мәңгелек коммунизм даны өчен,
  Комсомол әгъзасы буларак аяксыз сугыштым ...
  Без фашизм көтүләрен юк итәрбез,
  Корыч Рус дошманнарына бирелмәсен өчен!
  
  Кызлар Сталинградта сугыштылар,
  Аларның күкрәкләре кызыл кебек кызыл ...
  Тиздән без коммунизмны күрербез,
  Кайгы-хәсрәтне белмичә!
  
  Без Ватанның иң яхшы кызлары,
  Мин Комсомол әгъзасы ялангач диярлек ...
  Ләкин ул пулемет белән Рейхны юк итте,
  Немецлар безнең компаниягә кермәделәр!
  
  Иң якты Россия исеме белән ,
  Барысы да бик яхшы булыр дип ышанам ...
  Бөек Гайсә миссиягә ышана,
  Киселгән снарядлар шакыса да!
  
  Бөек Ватаныбыз исеме белән,
  Без явыз фашистлардан качачакбыз ...
  Әйдәгез, кыргый урда көтүләрен туктатыйк,
  Явыз карак ярсу һөҗүмдә булса да!
  
  Гайсәнең исеме кояш нуры кебек балксын,
  Мәрьям ана зур оҗмах бирсен ...
  Чиксез кодрәтле Лада өчен без балалар,
  Youәм сез батырлык белән көрәшәсез!
  
  Бөек Ватаныбыз исеме белән,
  Коммунизмга нәрсә биргән ...
  Иконалардан изгеләр балкый, мин битләрне күрәм,
  Ходайның бер гаиләсендә!
  
  Чиксез кодрәтле Сварог исеме белән,
  Чиксез Коткаручы Христос ...
  Без Гаилә Алласы кебек булырга тиеш,
  Чиксез Барлыкка Китерүчедә!
  
  Әйе, Рус баннерны үзеннән күтәрәчәк,
  Без көчлерәк һәм акыллырак булырбыз ...
  Чыңгызхан текә белән һөҗүм итсә дә,
  Ләкин без кызлар тагын да акыллырак!
  
  Шуңа күрә мин сезгә кыю кешеләр әйтәм
  Безгә тугры рус аллаларына хезмәт итегез ...
  Сугышта русларның җаннарын саклагыз,
  Гәрчә ул тумыштан!
  
  Без җиңәчәкбез, мин төгәл беләм
  Без барлык фашистларны җиңә алырбыз ...
  Кабил Ватан сугышчыларын җимермәячәк,
  Аю коточкыч кычкыру белән яшәячәк!
  
  Без барысын да бик яхшы эшләячәкбез,
  Без бөтен Фрицны һәм Монголларны җиңәчәкбез ....
  Кызлар белән көрәшү куркыныч, бит!
  Россия халкы җиңелмәсне белә!
  
  Без барыбыз да курку күрсәтәчәкбез,
  Чыңгызханның мөгезләрен сындырырбыз ...
  Чиксез дан исеме белән,
  Бик якты язмыш булсын!
  
  Әйе, без кызлар белән матур көрәшәчәкбез,
  Дөньядагы иң югары сыйныфны күрсәт ...
  Мин сугышчы, һәм минем җаным клоун түгел ...
  Godиңү өчен Алла Мәсихне бүләкләячәк!
  
  Чыңгызханның шешләрен сындырырбыз ,
  Калкада сугышта кызлар булыр ...
  Hellәһәннәм сугуына каршы тора алмыйм
  Мин Гайсә белән Сталинны яратам!
  
  Шуңа күрә мин дошманнарны юк итәрмен, миңа ышанырсыз, санамыйча,
  Мин аларны мидж кебек җиңә алам ...
  Ышаныгыз, безнең эш авыр,
  Тормыш ефәк җеп кебек зәгыйфь булса да!
  
  Иң изге Мәрьям Лада исеме белән,
  Яшьлек һәм мәхәббәт нәрсә биргән ...
  Без кызларның аяклары бөтенләй,
  Әйдәгез, дошманны пычракка һәм канга таптыйк!
  
  Мәсих киләчәк һәм үлеләр терелтеләчәк,
  Перун, Ярило, Ак Алла, Сварог ...
  Алар бердәм, кешеләр намус белән беләләр,
  Галәм өстендә Чиксез кодрәтле гаилә!
  
  Кыскасы, безнең бәхет мәңге булачак,
  Гасырлар өчен искиткеч һәм искиткеч ...
  Күк тә, җир дә көчле,
  Immлемсезлек, яшьлек мәңге!
  
  Иң югары Алла
  Аннотация
  Егет белән кыз егерме өченче гасырда Мәскәүдә бетәләр. Барысы да яхшы булып тоела, һәм planetир планетасында чын оҗмах, мәңгелек яшьлек бар, һәм зур космик империя булдырылган. Ләкин кинәт Виталий малай үзенең тәндәге Аллаһы Тәгаләгә бик охшаганын белә.
  . 1 бүлек
  Малай Акулов һәм герой кыз Альбина зур шәһәрдә. Бу Мәскәүгә охшаган, ләкин егерме өченче гасыр башыннан. Бу ике йөз елдан соң киләчәк. Әлбәттә, шәһәр үсә. Биек биналар таулар кебек күренде, бик төсле. Аларның шулай ук экзотик формалары бар, мәсәлән, алтын пыяладагы төсле туңдырма төре. Яки, мәсәлән, платинадагы җиде ташбака бер-берсенең өстендә басып торалар.
  Монда шулай ук музыка коралларына охшаган, матур әйбер белән балкып торган биналар бар иде.
  Theавада төрле формадагы күпсанлы самолетлар ашыга иде. Ләкин күпчелек тамчы рәвешендә, яисә алтын канатлы диңгез балыклары кебек.
  Әйе, һәм фигуралар очып киттеләр. Олылар да, балалар да бар иде. Моннан тыш, барлык олылар тышкы кыяфәттә, уналты яшьтән олы түгел .
  Тротуарда пластик та бар иде. Кечкенә балалар аның өстенә сикерделәр, аякларына мөһер куйдылар, аннары пинг-понг шарлары кебек киттеләр.
  Виталик елмаеп әйтте:
  - Искиткеч дөнья!
  Альбина ризалашты:
  - Әйе, могҗизалар өчен көлке һәм лаеклы!
  Малай белән кыз көзге, чагылдырылган өслектә йөриләр иде. Аларның аяклары балаларныкы кебек яланаяк иде. Theyәм алар тибрәнгән дулкыннар белән селкенгәннәрен сизделәр.
  Алда зур ярым чишмә күренде, ул бер ярым километр биеклектә очкычны бәрде, һәм ул бриллиантлар белән балкып торган һава аша үтте. Theәм сыннар үзләре, фонтан составында, алтыннан күпкә яктырак һәм салават күперенең барлык төсләре белән балкып торган махсус, билгесез металл белән балкып тордылар.
  Theәм сыннар үзләре матур итеп хәрәкәтләнделәр.
  Виталик башын салды.
  - Искиткеч ачыш. Бу чишмә - Питерхофка караганда салкынрак!
  Альбина елмаеп әйтте:
  - Якты, салкын киләчәк дөньясы.
  Малай белән кыз тизлеген бераз тизләттеләр. Альбина Виталиктан шулкадәр биек иде ки, аларны әни һәм улы дип уйларга мөмкин. Моннан тыш, киләчәктә олы кешеләр юк иде. Кешеләр мәңгелек яшьлеккә ирештеләр, һәм ир-атлар файдасыз һәм күңелсез кырыну өчен вакытны әрәм итмәскә шатландылар.
  Футуристик Мәскәүдәге кайбер биналарда алтын һәм платина полосалары булган. Шулай ук, бер километр зурлыктагы якты такталар янып торган иде, аларда салкын мультфильмнар күрсәтелде.
  Airава буйлап очкан самолет матур һәм ачык төсле һәм нәфис формада гына түгел, алар шулай ук кыйммәтле француз парфюмериясе кебек, яисә тагын да ямьлерәк иде.
  Скверларның өслеге көзгегә охшаган, җылы, һәм шул ук вакытта ялтырап торган. Яшүсмерләрнең аяк киеме, малай һәм кыз, аңа аяк баскач, нәфис, балаларча диярлек эзләр барлыкка килде. Төрле төсләрдә ялтырап торган, каләм каләмнәре белән сызылган кебек. Аннары алар юкка чыкты.
  Альбина елмаеп әйтте:
  - Кар патшабикә сараенда кебек!
  Виталик башын чайкады:
  -! К! Монда җылы, дөнья төсләр белән тулы.
  Алар янына бер егет һәм кыз очты. Алар бик матур иде, ләкин йөзләре торттагы рәсемнәр кебек буялды.
  Егет егетләрдән сорады:
  - Син кайдан?
  Виталий җавап бирде:
  - Мәскәүдән!
  - Нигә җәяү барасыз?
  Альбина җавап бирде:
  - Мин самолет алырга телим. Монда сезнең кибетләр кайда?
  Малай янындагы кыз көлде һәм җавап бирде:
  - Кибетләрне беркем дә кулланмый. Гипернет челтәре бар , һәм аның аша барысы да бушлай китерелә.
  Виталик елмаеп твиттер язды:
  - Күпме алгарыш ясалды?
  Хыялланмаган могҗизаларга ...
  Барысы да тулысынча ирекле булды
  Файда белән генә!
  Егет әйтте:
  - Аның безнең Аллага охшаганын беләсез. Бәлки сез аның улы?
  Малай кычкырды һәм җавап бирде:
  -! К! Мин әтиемне белмим. Ләкин ул Алла булса, мин гаҗәпләнмим.
  Кыз елмаеп әйтте:
  - Безнең дөньяда бернинди кыяфәттә дә гаҗәп нәрсә юк! Сез гипернетта махсус программа ярдәмендә тәнегезне үзгәртә аласыз . Моны кешеләр бик сирәк эшли, чөнки Гипернетның уен матрицасында моны, гомумән, акыл көче белән һәм тиз арада эшләп була. Әгәр дә сез үзегезне үзгәртсәгез, алар сезне танудан туктарлар. Әйе, һәм моның өчен сезгә Мәхәббәт министрлыгының рөхсәте кирәк.
  Альбина гаҗәпләнде:
  - Мәхәббәт министрлыклары?
  Кыз күтәрелеп җавап бирде:
  - Сез безнең империядән түгел кебек! Бәлки хәтер проблемаларыгыз бардыр?
  Виталик кычкырды:
  Без вакыт сәяхәтчеләре!
  Егет әйтте:
  Бу шаяру булмаса, ...
  Шул ук мизгелдә, алар тирәсендә кызгылт сары төстәге дистәләгән матур кызлар пәйда булды. Theyәм алар бер-ике салкын пулеметны күрсәттеләр.
  Виталик кычкырды:
  - Без тынычлык белән килдек!
  Альбина твиттер язды:
  - Без әле балигъ булмаганнар, безгә атарга кирәкми!
  Кызыл чәчле һәм формадагы кыз:
  - Без сезгә зыян китермәячәкбез. Сездә наноботлар юк һәм сез каян килгәнегезне ачыкларга тиеш.
  Виталик мыгырданды:
  - Дөядән!
  Шул мизгелдә яшел, киң нурлар парны йомшак һәм авыртмыйча, аңны сүндерәләр.
  Виталикның кабат хәтердә калганын күрергә яки уйларга вакыты калмады.
  Альбина белән бергә алар ачык мәйданда элделәр. Алар тирәсендә зәңгәр томан кебек иде. Theәм шул ук вакытта кечкенә бармагыгызны да кузгатмагыз.
  Алар алдында бик матур кыз пәйда булды, салават күперенең бөтен төсләре астында.
  Ул сайрады:
  - Без анализ ясадык һәм сезнең 2023 елда Мәскәүдән икәнегезне белдек. Сорау - сез безгә ничек килдегез? Алга таба, сез уңайсыз пар кебек. Компьютер әйтә, бәлки сез Чиксез кодрәт Иясе һәм ул вакыттагы Алла Анасы.
  Виталик кычкырды, аның тавышы ишетелде:
  - Менә шулай ... Киләчәктә бу империя Минем белән идарә итә кебек!
  Кыз борылып татлы тавыш белән җавап бирде:
  - Без бернәрсә дә читтә калмыйбыз. Ләкин Чиксез кодрәт Иясе хәзер гиперкапиталда Ультрававилов , һәм бу күрше галактика! Алар сине аның янына алып барырга тиеш, аннары алар синең пар белән нәрсә эшләргә икәнен хәл итәрләр.
  Альбина билгеләп үтте:
  - Ләкин без үткәндә үзебезне үтерә алмыйбызмы?
  Кыз җавап бирде:
  - Алла һәм Алла Анасы карар кабул итә! Хәзерге вакытта сезнең тышкы кыяфәтегез башкалардан зур сер. Сез хәзер Ультрабабилонга зур озату астында җибәреләчәксез , нуль киңлеге капсуласын йөкләп. Очышта күңелсезләнмәс өчен, сезнең аң суперматрикста Гипернет һәр тәм өчен уеннар белән ләззәтләнә алачак. Аңладыгызмы?
  Виталик җавап бирде:
  - Егерме өченче гасырда уйнагыз - нәрсә яхшырак булырга мөмкин!
  Альбина елмаеп әйтте:
  - Миңа да ошый!
  Кыз киң елмаеп, кулын селкетте. Виталик белән Альбинага алсу, йомшак дулкын төште.
  Малай белән кыз шәһәрдә беттеләр. Егерме өченче гасыр Мәскәү кебек якты һәм төсле түгел. Егерменче гасыр ахырында.
  Зур динозавр арткы аякларында урам буйлап чәчелде, койрыгы белән күрше йортларга бәрелде һәм аларны җимерде. Шулай ук, аның тәннәре озынайды, яки киресенчә, кыскартылды, кешеләргә юк итү һәм үлем китерде.
  Алар төрле якка йөгерделәр. Ләкин алар барысы да унике яшьтән олы булмаган балалар иде. Малайлар һәм кызлар кача. Аларның кайберләре полиция формасында иде. Aәм бер генә олы кеше дә, хәтта яшүсмер тә түгел.
  Ягымлы, хатын-кыз тавышы ишетелде:
  - Динозаврны туктатыгыз һәм балаларны саклагыз!
  Альбина сорады:
  - Ничек эшләргә?
  Тавыш җавап бирде:
  - Бу шундый уен. Yourselfзең турында уйла.
  Виталик җилкәләрен кысып җырлады:
  - Әйдә, коткаручы ,
  Тиз сикерү арканына әйләнегез!
  Альбина елмаеп сорады:
  - Нихәл?
  Малай гений ышаныч белән җавап бирде:
  - Иртәме-соңмы уенда куаклардагы күрсәтмәләр һәм пианино пәйда булачак. Монда, мәсәлән, болар!
  Theәм яшь сугышчы, аяк бармаклары белән тротуардан плитка кисәген алып, биек бинага ыргытты. Фрагмент дугада очты һәм нигезгә бәрелде. Зур структура селкенде, һәм бөтен көче белән динозаврга төште. Ул каты селкенде, монстр егыла башлады.
  Альбина гасто белән капланды:
  -Бу чыннан да рыцарь хәрәкәте!
  Виталик кычкырды һәм җавап бирде:
  - Бәлки, атның хәрәкәте!
  Динозавр, бина белән кысылган, аны алып, бик күп сагыз һәм конфетка бәрелгән. Бу шәһәрдә яшәүче балалар шунда ук дәваланырга ашыктылар. Сандаллар кабынды, кроссовкалар, кайберләренең үкчәләре бар иде.
  Тавыш күп иде.
  Виталик елмаеп җырлады:
  Балачак - искиткеч вакыт
  Бу егетләр өчен яхшы, күңелле ...
  Зур уен килә
  Без машинадан яңгыр белән чабабыз!
  Альбина, тагын да киңрәк елмаеп, билгеләп үтте:
  - Әйе, без чабабыз!
  Аннан соң алар тагын ике җинаятьчене күрделәр. Болар хайваннар иде: берсе дуңгыз башы, икенчесе керчек. Кыргый кычкыру белән алар Альбина һәм Виталикка таба ашыктылар.
  Малай сызгырды.
  Светофорның берсе селкенеп, керчек башына егылды. Ул каты кыйнады һәм каракны таң калдырды.
  Виталик тешләрен кысып елады:
  - Сугыш, сугу, бүтән сугу,
  Тагын бер сугу, аннары ...
  Яланаяк супер йолдыз малай
  Upperгары юлны ыргыта!
  Альбина кычкырды һәм кычкырды:
  - Изге сугыш
  Кызлар икеләтә салкын!
  Көрәшче, дуңгыз башы белән, киштәсеннән лазер пулеметын чыгарып, ата башлады.
  Малай һәм кызлар якка сикерделәр. Альбина яланаяк үкчәсе белән банан кабыгын ыргытты. Ул очты һәм дуңгыз башы белән сугышчылар итек астына төште. Ул очты һәм җимерелде, таш стенаны сындырды һәм тынычланды.
  Виталик рәхәтләнеп җырлады:
  - Мин күзгә иеләм, һәм ракеталар максатка ашыга! Тагын алда!
  Альбина үз эчендә бик җимергеч этәргечләр сизде. Әйдәгез, асфальтның тибрәнүенә һәм ярылуына китереп, ялангач, аякларыбызны аякка бастырыйк.
  Ә конфетлар, шоколадлар, туңдырма өлешләре, сагыз, лолипоплар һәм башкалар ярыклардан очып йөри башладылар. Барысы да салкын һәм мавыктыргыч иде.
  Виталик билгеләп үтте:
  - Бу чыннан да тәмле ризыклар !
  Кыз нәрсәдер әйтергә теләде, ләкин бик күп балалар йөгереп килде, әйдәгез бу савытларның барысын да алыйк. Аларны комсыз ашагыз!
  Альбина твиттер язды:
  - ким дигәндә рәхмәт әйтегез!
  Балалар туктап, хорда кычкырдылар:
  - Рәхмәт!
  Виталик елмаеп әйтте:
  - Бу илаһи диярлек!
  Кыз-герой виттикизм бирергә теләгән, ләкин кинәт пейзаж үзгәргән. Алар карлы тауга килеп җиттеләр. Аннан, трамплиннан, малайлар һәм кызлар күчеп барган кебек.
  Алар күңел ачтылар ...
  Виталик белән Альбина, тылсымлы кебек, аякларында чаңгы алдылар. Малай да, кыз да кыргый кычкыру һәм шау-шу белән ашыктылар.
  Виталик елмаеп җырлады:
  Гаҗәп матурлыкның җан импульслары,
  Ватан өчен йолдызлар арасында сугышучы ...
  Чыннан да, кыю хыяллар тормышка ашты,
  Явыз дошманнар армадасы курыкмады!
  Альбина күзләрен кысып, ирония белән әйтте:
  - Йолдызлар арасында!
  Виталик кычкырды һәм җавап бирде:
  - Әйе!
  Ә малай таяк белән кардан китә башлады. Соңгы елларда кышлар күңелле булмады. Мәскәү янында чаңгы шуу куркыныч иде . Сочида кышкы Олимпия уеннары тагын ничек үтте?
  Параллель юлда йөргән малайларның берсе сорады:
  - Сез маҗаралар телисезме?
  Альбина җавап бирде:
  - Әлбәттә! Әлбәттә! Әлбәттә!
  Аннары алар алдында берничә поляр аю пәйда булды. Виталик белән Альбина хәзер кулларында пулемет бар.
  Малай белән кыз сугышырга тәвәккәл. Аннары алар триггерларны тартып алып, шарлавык кебек, бик янып торган һәм үткен, җимергеч очкычлар кебек кәүсәләрдән очып китәләр.
  Виталик пуляның ишәк эчендәге поляр аюга ничек тигәнен күреп, кан чишмәсе җибәрүен искәртте:
  - Болар барысы да искиткеч!
  Альбина башын кагып җырлады:
  Кайдадыр бу дөнья,
  Кайда гел аяз ...
  Аюлар укка сөртәләр,
  Әй җир күчәре!
  Виталик каршы:
  - Без аларны аулыйбыз!
  Anotherәм тагын бер пуля атты. Бу шундый зур һәм салкын сугышчылар.
  Theәм тимер поляр аюлар егылды. Аннары алар бик тәмле һәм ашарлык әйбергә әйләнделәр. Бу тортлар, камыр ризыклары, каймак һәм ис белән бай булган бик күп әйберләр иде.
  Альбина елмаеп әйтте:
  - Бу чыннан да искиткеч ризыклар !
  Виталик әйтте:
  йомшак сүзне яратасыз ! Ләкин алар шулай диләр, гадәттә кечкенә балалар, ләкин без әле бик картайдык, һәм без күп эшләргә өлгердек!
  Альбина башын салды:
  - Килешегез! Ләкин без мәңге балалар булып калабыз, еллар гына үзгәрә!
  Малай белән кыз тагын сикерделәр һәм чаңгылары белән бераз эшләделәр. Алар тагын җырладылар:
  Анда нәрсә булган, артка кара
  Балачагыгыз белән танышыгыз, ялкауланмагыз ...
  Чөнки күп еллар үтеп китте, очты,
  Елмаеп кара, елма, елма!
  Виталик Альбинага күз кысып әйтте:
  - Күңелле вакыйга!
  Кызлар сорады:
  - Нәрсәдә?
  Малай җавап бирде:
  - Мин киләчәккә кердем, анда мин бөтен дөнья өстеннән хакимият алдым, һәм мин ике йөз ел идарә итәм. Аннары минем үткәннән икеләтә килеп чыга һәм сорау туа - аның белән нәрсә эшләргә?
  Альбина җилкәләрен кысып җавап бирде:
  - Беркем дә! Игезәкләрегезгә планета бирегез, һәм ул бәхетле яшәсен!
  Виталик шик белән билгеләп үтте:
  "Әгәр мин аңа тәхеткә каршы торырга уйлыйм икән, нәрсә эшләргә?"
  Кыз җилкәләрен кысып сорады:
  - Сез моның белән бәхәсләшергә җыенасызмы?
  Малай җавап бирде:
  "Космик империя кешеләре бик бәхетле. Барысы да яхшы, һәм мин ни өчен хакимият өчен көрәшергә тиешлеген күрмим. Хакимлек өчен кеше түгел, ә кеше өчен көч!
  Альбина сызгырды:
  - Әй, нинди затлы! Сез рыцарьмы?
  Виталик логик яктан әйтте:
  - Чынлыкта, түгел! Рыцарьлар бер-берсенә карата гына әдәплелек кагыйдәләрен тоттылар, һәм серфлар кешеләр саналмады. Мин һәр кешенең иминлеге турында кайгыртам.
  Герой кыз күз кысып, сайрый:
  Киң туган ягым,
  Анда бик күп урманнар, кырлар, елгалар бар ...
  Мин бүтән ил турында белмим.
  Кеше кайда иркен сулый!
  Малай Гений әйтте:
  - Бөтен йолдыз империясе!
  Яңадан, ундүртенче тапкыр матрицада пейзаж үзгәрде.
  Малай белән кыз хәзер окопта иде. Бу, күрәсең, тарихи ату уеныннан булган уен иде . Икенче бөтендөнья сугышы кебек. Кыр аша хәрәкәт иткән танклар гына бераз аерылып тордылар. Мәсәлән, "Арыслан" күренеп тора, ул реаль тарихта беркайчан да сериягә кермәгән. Дөресен генә әйткәндә, "Арыслан", көчле танк булса да, аның сугыш эффективлыгы шикле. Авырлыгы 90 тонна булганда, ул манараның фронталь коралында Тайгер-2 белән чагыштырганда яхшырак сакланган, һәм 105 миллиметрлы туп бар. Көчле, ләкин юлбарыска караганда тизрәк. Ләкин монда бу танк бар. Itsәм аның зур көче белән ашыга.
  Аңа мылтыклар атыла. Кыска юбка һәм ялан аяклы чибәр кызлар туплар тирәсендә йөгерәләр.
  Алар тупларны йөклиләр, аларның җидесе бар.
  Өч Лев танкы бар. Күп түгел кебек, ләкин маңгайга үтеп керү мөмкинлеге юк.
  Комсомол кызы Виталикка таба борылды һәм сорады:
  - Сез пионермы?
  Малай гений ышаныч белән җавап бирде:
  -! К! Беркайчан да булмаган!
  Кыз гаҗәпләнеп сорады:
  - Нигә?
  Виталик елмаеп җавап бирде:
  - Чөнки мин бүтән вакыттан!
  Тагын бер кыз әйтте:
  - "Арыслан" танкына үтеп керә алмыйбызмы? Безнең 76 мм туп бик көчсез!
  Альбина монда катнашты:
  - Немец танкына атмагыз!
  Комсомол кызы елмаеп сорады:
  - Нигә алай түгел?
  Батыр кыз җавап бирде:
  Чөнки бу уен гына. Youәм үтеп булмый торган танкларны туплардан атудан башка ысул белән җиңәргә кирәк.
  Комсомол сугышчылары бердәм рәвештә сорадылар:
  - Ничек, матурлык!
  Альбина кычкырды:
  - ingырлау!
  Sheәм ул сандугач тавышында җырлый башлады, калганнары шулай эшләделәр:
  Ватан Йолдызын Ходай биргән,
  Ышаныгыз, ул Кояшка караганда яктырак!
  Син минеке, бу туган ил -
  Белегез, минем йөрәгем сезнең өчен кайгы белән тибә!
  
  Сездә без Комсомол әгъзалары, бөркет кебек,
  Без фашистларны юк итәбез, сыныкларны юк итәбез!
  Без хәтта upпитерда идарә иттек,
  Theимешләрне үстерегез - тормышка ашмаслык оҗмах!
  
  Венера - мәхәббәт урыны
  Марста сугышчының хисләре иң югары!
  Сез явызлык, шикләр чылбырын өзәсез,
  Алла иң яхшысын эшләргә тели бит!
  
  Космик басымны юк итегез
  Иңне көчле калькасы белән исегездә тотыгыз!
  Дошман дөнья көче белән җимереләчәк,
  Unkнкерлар гади балалар җәясе белән атылды!
  
  Беренче тигезләү - алыгыз һәм җиңегез,
  Без бүтән юлны белә алмыйбыз!
  Сез Рейх бүре кычкырмагыз,
  Көрәшчедән йөзгә баян алыгыз!
  
  Ә баян сезгә киләчәккә туры килмәячәк,
  Бульдозерга динамит өстәрбез !
  Бик тиз очыш
  Пролетар чүкечне сукканда!
  
  Киләсе хәрәкәт буран кебек узачак
  Ахыргы уен җиңүче булачак!
  Безнең ачу, акылсыз вулкан,
  Сакчы өстендә үтерү, коточкыч мәче!
  
  Без Берлиндагы талларны кыстык,
  Париж Россия байрагы астында бушлай!
  Без Ватан кызлары һәм улларыбыз,
  Бәйрәм иткәндә без бал һәм кофе орлыкларын ашыйбыз!
  
  Томанлы Альбион хәзер абый кебек,
  Нью-Йорк тәлинкәдәге бәлеш кебек чыкты!
  Безнең кызыл, кызыл төсле флаг,
  Аның астында барлык кешеләр дә ирек белән бәхетле!
  Кызлар җырладылар, өч Арыслан танкы роза белән буялган зур, матур тортларга әйләнде. Алар бик көчле һәм аппетитлы хуш ис бирделәр.
  Ләкин соңыннан машина кабат пәйда булды. Бу юлы тагын да көчлерәк һәм авыр тычканнар. Аларның тизлеге түбән, ләкин ут көче һәм кораллар түбә аша.
  Альбина Комсомол әгъзаларыннан сорады:
  - Без тагын җырлыйбызмы?
  Кыз капитаны болай диде:
  - Моны чыннан да эчеп алырга мөмкинме?
  Виталик җырлады:
  Usыр безгә төзергә һәм яшәргә булыша,
  Anыр белән канатлы очышта ...
  Lifeәм тормыш лирасы белән йөргән кеше,
  Ул беркайчан да юкка чыкмаячак!
  Комсомол кызларының берсе билгеләп үтте:
  - Сез моңа каршы бәхәсләшә алмыйсыз!
  Альбина раслады:
  - Дөрес! Яки сез бүтән нәрсә телисезме?
  Комсомол кызлары корабльне машина белән йөрттеләр һәм көч белән аттылар. Ул очып китте, танкка бәрелде һәм борчак кебек сикерде.
  Кыз капитаны:
  - Әйе, кабул итү авыр!
  Виталик башын салды.
  - Шулай итеп бергә җырлагыз!
  Шулай итеп сугышчылар һәм малай зур дәрт белән чыгыш ясый башладылар:
  Совет Ватаны даны зур -
  Без лаек, ышанам, без бу дан булырбыз!
  Без сугышта рәхимсез дошманны җиңәрбез,
  Рәсәй өчен, иң якты Көч!
  
  Ватанда нәрсә җырлый,
  Намуслы, аяксыз пионер йөрәгендә!
  Без кош кебек очабыз,
  Безнең иманыбыз нинди изге булды!
  
  Автомат, миңа ышан, олы абыем,
  Гранаталар бөтенләй артык түгел!
  Әгәр дә сез кыю булсагыз, нәтиҗә
  Сезнең малай булуыгызга карамастан булачак!
  
  Пионер шаян һәм кырыс ...
  Ләкин Алла безне елмаеп яктырта!
  Дөньяда бик күп яман шешләр бар, кайгы,
  Алар күктәге урынны җимерергә телиләр!
  
  Фашист чәкә безгә мөрәҗәгать итә,
  Ул йөрәкне баладан чыгарырга тели!
  Аның дуңгызлары елмайдылар,
  Аның йөзенә каты сугып алсын!
  
  Igerлбарыс танклары - "итек"
  Ябык, коточкыч почмаклы!
  Син алардан кача алмыйсың,
  Гранатаны яхшырак әзерләгез!
  
  Без мондый дөнья булдырырбыз, миңа ышан,
  Кайда миллионнар бәхетле булачак!
  Ерткыч хайван кергә качачак,
  Начар легионнарны куярбыз!
  
  Кызыл баннер балкып торачак
  Анда Гайсәнең изге исеме бар!
  Пионер имтиханын биш кешегә тапшырыгыз -
  Россияне данлау өчен!
  
  Ләкин бу имтихан тактада түгел -
  окоптан бирергә тиеш буласыз !
  Соры чәч вискидагы малайга ашыга,
  Бер дустым үлде - хәзер кабердә кайгыр!
  
  Нәрсә, мыскыллы сугыш,
  Хәтта җанвар, чакырырга лаек түгел!
  Theәм урда ничек тотарга белми
  Адольф көлке булса да, кайвакыт буфон!
  
  Без артка чигенергә тиеш түгел, беләсең,
  Пионерлар башкаларның мәңгелегеннән куркалар!
  Без егетләр тугры дус,
  Ә әхлакый яктан, мин гарипләр түгел!
  
  Данлы маршны Берлинда тәмамлыйбыз,
  Без һәрвакыт, миңа ышан, көрәшергә белә идек!
  Batәм берьюлы бик кыю тоттылар,
  ПКК йөгерүдә!
  Комсомол кызлары җырладылар, һәм зур Maus танклары бөртекле һәм ян савыт белән зур савытларга әйләнде.
  Alsoәм шулай ук бик аппетит.
  Альбина кычкырды һәм җырлады:
  - Нинди савытлар, нинди савытлар,
  Барысын да үзегез белән алыгыз ...
  Кызганыч, без еш сугышмыйбыз
  Алар үтерү өчен генә тукланалар!
  Виталик көлеп әйтте:
  - Әйе, мондый уеннар бар! Бик кечкенә балалар өчен.
  Комсомол кызы логик яктан әйтте:
  - Балачак кеше өчен беркайчан да бөтенләй китми!
  
  Иң мөһим Хайланд Кенниның өстенлекләре
  Аннотация
  Кенни Хэмилтон гына альпинистлар арасында исән калды , унбер яшендә үтерелгән һәм барлык альпинистлар кебек терелтелгән малай, һәм Дункан Мунклуд үлемсезлеген туктатты, ләкин әле дә кала карт түгел, һәм тыныч тормыш алып бара. Мәңгелек малай адашырга мәҗбүр, һәм ахыр чиктә АКШның иң криминаль штаты - Техастагы балалар төрмәсендә утыра.
  . 1 бүлек
  Кенни үлемсез токымнан булган малай тулысынча аның бер төре булып калды. Калган барлык үлемсезләр сугышта һәм Армагеддонның соңгы сугышында үлделәр. Аннан кала бары тик биек Дункан Манклуд калды . Ул исән калган бердәнбер диярлек. Ләкин миссияне тәмамлагач, Дункан үлемсезлеген югалтты һәм гади кеше булды. Шуңа күрә хәзер Кенни бүтән игелекле аучылар белән куркытылмый. Киресенчә, малай үзен ялгыз хис итте. Унбер яшендә ул үлемсез булып китте, һәм бу 1182 елда ук булды. Ул инде сигез йөз илле елдан артык яшәде. Ул һәрвакыт унбер.
  Унбергә якын чибәр, үлемсез малай. Ул бик матур йөзле һәм чәчле фәрештәгә охшаган. Ләкин чынлыкта ул күпме кешене үтерде инде? Альпинистлар да, кешеләр генә.
  Кенни берничә тапкыр үлем алдында иде, ләкин үзен читкә алып китә алды. Дункан Манклуд шулай ук берникадәр вакыт аның дусты иде. Кенни аны үтерергә тырышканчы . Аннары ул моны тагын берәү кулы белән эшләргә тырышты.
  Ул үлә диярлек. Ләкин хәзер Армагеддон үлде. Earthирдә бүтән Хайландлар юк, исән калган ике кеше генә калды, Кенни үзе һәм Дункан Мунклуд . Ләкин соңгысы инде биек кеше түгел, ә кеше үлеме. Шулай итеп, бөтен планетада бер генә Кенни , аның башы киселмәсә беркайчан да үлмәячәк.
  Аның хыялы тормышка ашты. Ләкин Кенни яшәгән сигез йөз илле дүрт ел эчендә ул бала булудан арыды.
  Ул үсми, картаймый, җитлекми. Бер яктан, әлбәттә, биек кеше булу яхшы. Әгәр тешегез бәрелсә, ул берничә минуттан кире үсәчәк. Сез авыруны белмисез. Аеруча Кенни аяксыз йөрергә бик яраткан. Anyава торышында хәтта йөткермәде. Малай хәтта балалар крестында катнашкан.
  Аннары Кенни егетләр төркеменең берсен җитәкләде. Балалар аяксыз, таулар, ташлы юллар аша йөрделәр. Кенни шулай ук уңайсыз аяк киемен ташлады. Hisәм аның аяк киеме итек тиресеннән катырак иде.
  Малай шуннан соң күп нәрсә кичерде, хәтта коллыкка төште. Кенни, үлемсез булса да, гади балага караганда көчлерәк түгел. Alsoәм ул шулай ук пиратларның коллыгына эләгеп, Багдат хәлифәсенә сатылды.
  Гәлиләянең кайнар комлары балаларның аякларын яндырдылар. Хәер, Кенниның аяклары дистә еллар дөя туягы кебек булды. Гади, үлемле балалар өчен бу нинди иде? Бигрәк тә кызлар. Алар балаларының аякларын яндырдылар һәм көч белән йөрделәр. Fallsәм егылганнар камчы белән күтәрелделәр.
  Кенни аяклары янган һәм кан киткән кызларның берсен җилкәсенә күтәрде. Аны чүл аша үткәрделәр. Бу авыр булса да. Дөрес, үлемсез тән зур чыдамлык белән аерылып торды. Ләкин һаман да, көч белән, ул бөтенләй Геркулес түгел иде һәм калган ару кебек тоелды.
  Аннары балаларга Ислам динен кабул итү яки карьерларга бару тәкъдим ителде.
  Кенни, күпчелек балалар кебек, коллыкны сайлады. Миндә булуыгызны күз алдыгызга китерегез. Кем анда? Факелдан исе һәм колларны чыгару, авыр эш. Күпчелек балалар беренче көннәрдә һәм атналарда үлделәр. Кенни , бүтән балалар кебек, ялангач иде . Аны аз гына провокация өчен күзәтүчеләр кыйнаган. Theyәм алар көннең өчтән ике өлешен эшләргә мәҗбүр иттеләр, өчтән берен йокыга калдырдылар. Бу авыр хезмәт иде.
  Балалар кечкенә иде, һәм алар өчен шахталарда эшләү уңайлырак иде. Алар ачлыктан үлмәс өчен генә тукландылар, һәм алар әле дә эшли алалар. Кенни качарга тырышты, ләкин ул читләр ярдәмендә тотылды, алар рәхимсез иде, һәм алар малайга чылбырлар салдылар.
  Heәм ул кояшны күрмичә бик тырышты.
  Кенни тормышының иң начар чоры иде . Ул чын тәмугка эләкте. Theәм ташлардагы кыялар, җилкәләр алып, икмәк һәм су ашадылар, ләгънәтләнгән кебек эшләделәр.
  Хәтта котылу кебек үлем турында хыялланган. Escapeәм качу мөмкин булмады: шерларның көчле сакчы булулары бик авыр иде - аларны немец көтүчеләре белән чагыштырып булмый.
  Еллар үтте. Кенни үлмәде, әкренләп бу тәмугка күнекте. Балаларның барысы да диярлек ис, газ, артык эш, начар ризык һәм даими кыйнаудан үлә. Кем исән кала алган, олыларга күчерелгән.
  Ләкин Кенни яшәде. Алар бүтән балалар алып кайттылар. Тар шахталарда кечкенә эшчеләр кирәк иде.
  Кенни, кулларына да, аякларына да чылбыр кигән кол иде, һәм бу аның бердәнбер киеме иде. Яшь колларга хәтта линклот та бирелмәгән, һәм ни өчен - экономия. Бигрәк тә Якын Көнчыгыш шахталарында, хәтта кыш көне дә бик җылы. Кенни башкаларга караганда начаррак иде, чөнки ул чылбыр кигән иде. Башка балалар күбесенчә җиңел эшләделәр. Барыбер кача алмыйсыз, чылбыр шулай ук акча таләп итә.
  Кенни озак еллар кояшны күрмәгән, һәм кыяларда йоклаган, һәм төшендә генә ул үзен иркен хис итә алган. Heәм ул еш таулар яки сарайлар өстендә очу турында хыялланган. Ул шулай ук кылыч белән сугыша һәм күзәтчеләрне үтерә.
  Кенни гадәти тормышны оныта башлаган иде. Aәм бөтен гасыр төш күрү кебек үтте. Theәм чылбырлар датланган, җимерелгән. Кенни үсмәгәнгә, ул олыларга күчерелмәде һәм балалар белән калды. Шул вакытта хакимияткә бик кырыс хәлифә килде, ул, башларын кисү урынына, аларны баганага куярга өстен иде.
  Моңа кадәр имеш-мимеш күзәтүчеләргә барып җитте. Kenәм Кенни, карьерда йөз елдан артык вакыт үткәргән, һәм акылының үткенлеген, җанлылыгын, сәламәтлеген югалтмыйча, аңа моның мөмкинлеге бар дигән карар кабул иткән.
  Watchingәм ул, күзәтеп, башның аркасына таш белән күзәтчене кыйнады һәм кыйный башлады.
  Моның өчен усал кол йөз ел эчендә беренче тапкыр җиргә тартылды. Кенни аны сукыр иткән кояшны күрде. Шуннан мине баганага алып киттеләр. Кенни курыкканмы ? Ул каты авырту кичерергә җыенганын белә иде. Ләкин ул карьерларда кыйналырга һәм газапланырга күнеккән иде. Хәер, багана төймәгә керәчәк, алайса!
  Инде бүтән таякларда олылар ирләр һәм бер-ике хатын-кызлар ярсып үләләр иде.
  Кенни өчен мин кечерәк багана ясадым. Коткаручылар аны күтәрделәр һәм бишенче балл белән очка кадакладылар.
  Малай бик авырта иде. Аннары аның тәне әкрен генә төшә башлады.
  Кенни авырту кичерде һәм үпкәсенең башында кычкырды. Аннары җиңеләйде һәм малай тынычланды. Коткаручы малайның яланаяк үкчәсен кызыл кайнар тимер белән яндырды һәм янып торган ис исеннән аннан ераклашты.
  Кенни аңына килде һәм берүзе калды. Ул багананы селкетә башлады. Againәм ул тагын каты авырту белән тишелде. Малай кычкырды. Сакчыларның берсе башын күтәрде дә чәйнәде. Аннары кабат йокларга. Deadлгәннәр баганадан сикермәячәкләр.
  Яланаяк аякларына өметләнеп, Кенни торды. Йөз елдан артык ул авыр ташлар күтәреп, чана һәм карга белән карьерларда эшләде. Шулай итеп ул баганадан сикерде. Sandәм ком буйлап йөрделәр.
  Бәхеткә, читләр карьерда тере колларны гына саклыйлар. Беркем дә сирәк токымдагы үлеләргә һәм хайваннарга акча сарыф итә алмады.
  Кенни читкә китте, аннары йөгерде. Йөз елдан артык ул гарәп телен бик яхшы өйрәнде. Аның чәчләре пычрак иде, аның чәчле булуы ачык түгел иде.
  Күпчелек гарәп балалары да ярым ялангач иде. Кенни бик пычрак . Күпме вакыт юмаганын күз алдыгызга китерегез. Ләкин инфекция дә, кортлар да үлемсезлекне кабул итмиләр. Тешләр чистартылмасалар да, чермиләр.
  Кенни берничә көн чүлдә булды. Кара диярлек. Heәм ул гарәп егете өчен уза алыр иде.
  Шулай итеп ул шулай эшләде. Ул үзен ятим адашучы итеп күрсәтте һәм тезләнеп дога кыла башлады.
  Ул Багдат сәүдәгәре тарафыннан эшкә алынган. Ул моның качкан кол булуына шикләнде, ләкин Кенни өчен бернинди бүләк тә вәгъдә ителмәде . Моннан тыш, баганада җәзадан соң исән калу мөмкинлегенә беркем дә ышанмады.
  Малай, ябык һәм аяксыз гына киеп, сәүдәгәр боерыкларын үтәп йөгерде. Аңа бернәрсә дә диярлек түләнмәделәр һәм аз ашаттылар. Ләкин вакыт үтте, сәүдәгәр картайды, ләкин малай үсмәде, һәм бу аңа шикле булып тоела башлады.
  Аннары Кенни кача. Ул тагын адашты. Oneәм бер сугыш малайның бик каты, көчле һәм мускуллы булуын күрде, аны үз сквиры итеп алды.
  Крестиклар белән сугыш вакытында Кенни кача. Heәм ул үзен кача торган христиан егете итеп күрсәтте. Againәм тагын Европада йөри башладылар. Аннары бүтән илләргә.
  Кайда Кенни гына булмаган. Әлбәттә, ул Америка кебек илне оныта алмады.
  Малай, мәңге яшь хәтере булган, бик күп телләрне белгән һәм бик акыллы булган. Аңа шулай ук мәктәптә укырга туры килде. Differentәм төрле. Хәзер 2025 елга чагыштырырлык нәрсә бар иде.
  Яшь тәнегез булганда, бу сезнең аңга тәэсир итә. Аерым алганда, Кенни компьютер уеннарын ачты. Бу нинди зур. Киләчәктә ничә мультфильм пәйда булачак? Моннан тыш, сез аларны Интернетта теләгәнчә карый аласыз.
  Ләкин башта кино кара һәм ак иде, аннары төскә керде. Телевизорларның кечкенә экраннары бар иде. Kenәм Кенни үзе әле дә Европада пистолет булмаган чакларны искә төшерде. Ул яшьтә, Чыңгызханнан бераз яшьрәк. Himselfәм ул үзе аша күп чорлар йөртә алды. Соңгы үлемсезләр 2017-нче елда үлделәр. Дункан Маклеод быел үлемгә әйләнде.
  Шуңа күрә ул әле карт түгел, һәм куркыныч көрәшче булырга мөмкин. Кенни башын кисәргә теләде. Бу аңа өстәмә энергия бирмәс иде. Ләкин Дункан әле бик яшь. Ул утызынчы яшьләр тирәсендә иде. Шуңа күрә хәзер биологик яктан кырык кына, һәм бу көчле кеше.
  Кенни үзе унбер яшьлек малай, чибәр, чибәр, яшьтәшләренә караганда көчлерәк малай булып калды. Heәм ул алгарыш җимешләрен ләззәтләнүне өстен күрде.
  Чынлыкта, сигез ярым гасырда күпме яңа әйберләр барлыкка килде. Smartәм смартфоннар, iPhone , һәм югары тизлекле Интернет, телевизорны кулыгызда тотып карый аласыз. Әлбәттә, машиналар, самолетлар.
  Кешеләр әле башка планеталарга очмасалар, ләкин берничә гасырдан соң бу булачак.
  Кенни елмаеп җибәрде: ул моны күрер өчен яшәр. Моннан тыш, 2017-нче елда соңгы тамашадан соң үлемсезләр калмады. Димәк, Кенниның башына үткен кылычлары куркыныч янамый. Ул бердәнбер калды.
  Искиткеч Питер Пан кебек . Ул хәтта үсәргә дә теләмәгән. Ләкин Питер Пан - кеше фантазиясе уйлап тапкан герой. Ләкин Кенни - чын малай, ул беркайчан да үсәргә тиеш түгел.
  Ofәм, әлбәттә, бездә булганны без кадерләмибез. Кенни үлемсезлеген югалтса да, чыннан да үсәргә теләгән. Мөмкин булса да, кайвакыт шундый идея аның яшь башы аша үтеп керде, картайгач, ул үзенең үлемсез елларын ностальгия белән искә төшерер иде.
  Мәңге аяксыз балачак. Кенни бөтен һава торышында аяксыз йөрергә ярата иде, ләкин моның өчен аны малайлар бик еш мыскыл иттеләр, һәм зур шәһәрләрдә кроссовка яки сандали киеп йөрергә туры килде.
  Иң начары - акча белән даими, хроник проблемалар. Унбер яшьлек баланы сынап карагыз, һәм яшьтәшләреннән зуррак түгел, бәлки, хәтта тизләнү һәм кечерәк чорда туганын исәпкә алып, ким дигәндә нәрсәдер эшләргә.
  Дөрес, Америкада ризык җиңелрәк. Бушлай кием өчен бушлай ашханә дә, капчык та табу кыен түгел . Төрле дини учреждениеләр бик күп. Кенни яланаякны күргәч , аңа бушлай кроссовкалар яки башка аяк киеме һәм кием бирәләр.
  Ләкин Кенни , әлбәттә, моның белән канәгать түгел. Аны смартфоннар да, компьютер уеннары да җәлеп итте. Ул хатын-кыз белән булырга бик кечкенә, һәм бу проблема. Ләкин акча өчен, фахишә аның кебек бала белән барысын да эшләячәк, теләсә нинди фантазияне канәгатьләндерәчәк. Әлбәттә, яхшы уен, ноутбук акчага төшә. Мин тыелган әйбер телим. Мәсәлән, куллар һәм спирт белән сатып алыгыз. Шул ук вакытта, аның бавыры мәңге яшь һәм үлемсез, һәм зарар китермәячәк, хәтта гидрокян кислотасы яки ниндидер көчле агу.
  Cәм Coca-Cola, эчүдән арыды. Моннан тыш, АКШның кайбер кибетләрендә Coco-Cola бала өчен бушлай коелачак.
  Ләкин алкоголь балаларга сатылырга рөхсәт ителми. Underир асты гына сез күп акча түләп чыга аласыз.
  Кенни караклыктан, талаудан һәм башкаларның фатирларына менүдән баш тартмады. Thisәм моны ул урта гасырларда аулаган. Көнчыгышта бер малай урлау өчен яланаяк үкчәләренә таяк белән кыйналалар. Бер тапкыр хәтта кулны кисәләр, ләкин бәхеткә каршы ул тагын үсә. Бу, әлбәттә, авырта.
  Ләкин аякларының ялан аякларына таяк белән сугкач, бу бик куркыныч түгел, чөнки гасырлар дәвамында аяксыз йөргән баланың үкчәләре бик тупас һәм зәвыклы. Бу хәтта күңелле диярлек. Шуңа күрә Кенни көнчыгышны ярата иде. Ләкин алар арканы камчы белән камчылагач, бу авырта. Ну, малай урлау өчен берничә тапкыр маркаланган. Ләкин бренд үлемсезлектә эзсез юкка чыкты.
  Кенни шулай ук инглизчә авыр хезмәттә шикәр камышы плантацияләрен карарга өлгерде.
  Багдаттан читтә карьерлар бар - бу инде куркыныч түгел. Моннан тыш, сез саф һавада эшлисез, якты, тропик кояш сезгә балкый.
  Аннары Кенни һаман кача, һәм пиратлар белән кабина малайына кунакка килде. Аның маҗаралары турында сез күп томлы серия яза аласыз.
  Малай бөтен дөнья буйлап сәяхәт итте. Ул хәтта Стенка Разин күтәрелешендә катнашкан.
  Ул шулай ук әсирлеккә алынган. Бала шкафка эленгән. Алар аның кулларын бөгеп, аркасына һәм ишәгенә камчы белән кыйнадылар. Аннары алар хәтта кызыл тимер белән яланаяк үкчәне яндырдылар. Everythingәм барысы да үтерүчеләр күз алдында торгызылды.
  Алар аны сихерче дип саныйлар һәм куркудан җибәрәләр.
  Кенни сугышларда, сугышларда, талауда кешеләрне үтерде, үлемсезләрнең башларын ешрак мәкердә кисеп алды. Ул әле малай.
  Бигрәк тә урта гасырларда үлемсез күңел ачу һәм зур ләззәт өчен сугыш. Әгәр алар башларын кисмәсәләр, аларны үтерә алмыйлар. Youәм сез үзегез дә уңышлар башкара аласыз.
  Ләкин сез карьера ясамассыз. Мәңгелек малай үсми һәм җитлекми. Theәм тау кешеләре - үлемсезләр үзләренең яшәвенә бүтән кешеләргә хыянәт итмәскә тиеш.
  Хәтта махсус оешма, космик килмешәкләр дә бар, алар бу сернең киң җәмәгатьчелеккә билгеле булмавын тәэмин итәләр. Аларда көчле гипноз бар, һәм хәтерне бетерү өчен махсус җиһазлар бар. Шуңа күрә бу сер мең еллар дәвамында сакланган.
  Кенни беркайчан да иң олы Хайланд түгел. Кайберәүләр биш мең яшькә кадәр яшәмәгән. Ләкин алар Армагеддонга да киттеләр.
  Бер генә калырга тиеш. Кенниның хыялы тормышка ашты, һәм ул калды . Аңа бәхет китергән очракта гына.
  Кенни гасырларда балалар, үлемсез тәндә күпне кичерде. Аны бернәрсә дә гаҗәпләндермәячәк, һәм бернәрсә дә оятка калдырмас. Аңа Икенче бөтендөнья сугышында, һәм Вьетнамда, һәм беренче, әлбәттә, һәм кайда сугышырга туры килде.
  Малайлар кызык. Сездә күп гасырлар хәтере бар, ләкин тән - бала. Adәм маҗараларга, маҗараларга тартыла.
  Кенни катнашкан соңгы сугыш Украинада булды. Малай украиннар ягында чит легионга кушылды, һәм нигездә разведчик иде.
  Фәрештә үзенчәлекләре булган бала шикләнмәячәк бит. Ул мәкердә рус солдатларын үтерде.
  Ләкин сугыш дәвам итте. Аның ак, бераз сары башы таныш булды. Миңа сугыштан чыгарга туры килде. Ул бик танылган. Менә үлемсезләр язмышы, бер урында озак яшәмәгез. Travelәрвакыт сәяхәт итегез. Otherwiseгыйсә, сезнең мәңгелек балалар физиогномиясе шик уятачак. Йөз ел дәвамында бер урында иң озак тору карьерларда булды. Ләкин анда, ялангач, пычрак, беркайчан да юмаган малайлар бер йөздә, дөресрәге тәндә иде.
  Ничектер Кенни ул вакытта шик уятмады. Ләкин заманча төрмәдә, аннары ... Анда, әлбәттә, яктырта аласыз. Ләкин көчле оешма ничектер малайга сер сакларга булышты. Мәсәлән, Кенни яшь чагында тотылган. СССРда да. Ләкин фотосурәтләр, бармак эзләре эзсез юкка чыкты. Ә малай азат ителде, яисә ул кача.
  Яки алар аңа качарга булышты.
  СССРда Кенни танылган Макаренко колониясендә булды. Монда аңа нәрсә ошады, төрмәдәге барлык малайлар һәм кызлар кар яуганчы аяксыз йөрделәр.
  Ләкин бу колониядә миңа өйрәнергә туры килде, бу күңелсез, эшләргә. Althoughырлар шулай ук күңел ачу иде.
  Escapeәм качу чагыштырмача җиңел.
  Кенни төрле төрмәләрдә иде. Ләкин гадәттә озак түгел. Ул тагын кулга алынган.
  Техас штатында Раштуа 2025 якынлаша иде. Кенни тамагыннан виски җибәрде, һәм полициядән күпне яшермәде. Табигый, бала спиртлы эчемлекләр эчәргә тиеш түгел. Әйе, хәтта җәмәгать урынында.
  Ләкин Кенни үзен бик салкын хис итте. Беренчедән, ул инде бик күп кешене үтерде, һәм җәзасыз калды. Икенчедән, полиция аны кулга алачак, шуңа күрә бала барыбер азат ителәчәк. Яисә оешма ярдәм итәчәк.
  Моннан тыш, Кенни озак вакыт балалар төрмәсендә булмаган. Ул анда нәрсә үзгәрде дип уйлады. Ашамлык ягыннан бу бик яхшы. Theәм компания исәбенә көчле һәм тиз малай гасырлар дәвамында бик яхшы сугышырга өйрәнде. Heәм ул олылардан түбән булмаган дәрәҗәдә иде, кара каеш. Яшьләр көчне хөрмәт итәләр.
  Әйе, һәм Кенни теркәлүне бик яхшы белә иде, һәм, әлбәттә, бик акыллы иде, һәм барлык төшенчәләрне һәм караклар законнарын белә иде.
  Төрмә аны куркытмады. Бигрәк тә балалар арасында, ул тиз лидер булды. Шуңа күрә хәзер, ул полициядән машинага утырырга кушкач һәм кулларына киштәләр бәйләгәндә елмаеп җибәрде. Техаста традицион рәвештә балигъ булмаганнарның хокук бозулары бар. Анда хәтта унөч яшьлек балалар өчен үлем җәзасы да булган. Шуңа күрә полициядә бала өчен махсус киштәләр бар иде.
  Ләкин алар үзләренә бик тупас мөгамәлә иттеләр. Кенни җиңде. Ләкин ул кызыксынды - хәзерге Техастагы балалар төрмәләрендәге кебек. Тамашачы ягыннан да, уңайлыклар ягыннан да. АКШта иң матур яшьләр барлыгы дөрес.
  Кенни курыкмады. Америка Кушма Штатларында, балалар төрмәсендә, кайбер яклардан Советка караганда яхшырак, мәсәлән, алар чәчләрен кырмыйлар. Соңгысы бик күңелле түгел. Yourselfзегезне ябыштырылган керпе белән йөрегез. Theәм качудан соң сизелә. Mлемсез чәчләр кырылганда, ул гади кеше чәчләренә караганда бераз тизрәк үсә.
  Аңлашыла, алар шунда ук үссәләр, бу тагын да шик тудырыр иде. Yourselfзегез өчен мода чәч формасы ясамассыз - сез шагалы йөрерсез.
  Кенни станциягә китерелде. Алар баласының кулын махсус сканерга куйдылар һәм бармак эзләрен тикшерә башладылар.
  Тәҗрибәле малай курыкмады. Mлемсез контроль оешмасы барлык шикле мәгълүматны һәм видеоларны бетерә иде.
  Otherwiseгыйсә, бармак эзләре, видеолар һәм башка бик күп мәгълүматлар белән кешеләр үлемсез раса барлыгын күптән һәм чамалыйлар иде. Көчле күзәтүчеләр бәйгесе аркасында гына сер сакланды.
  Дөрес, Кенни уйлады: әгәр ике үлемсез генә исән булса, һәм Дункан үлемгә китерсә, оешма аның эшен туктатыр идеме?
  Бер яктан, Кенни бу очракта бөтенләй контрольсез һәм ирекле булыр иде. Ләкин, киресенчә, ул ышанычлы яклауны югалтты.
  Полициядә Кеннидан бераз олырак күренгән тагын берничә малай бар иде . Алар озынрак булса да, үлемсезләр өчен алар балалар.
  Кенни җайланма белән металл әйберләр барлыгын тикшерделәр. Аннары аңа утызынчы яшьтәге хатын-кыз медицина перчаткаларын киеп кагылды. Малай аңа елмаеп җибәрде. Бу чиста һәм күңелле иде.
  Алар аны әле дә тартып алмаганнар, шуңа күрә аны федераль төрмәгә җибәрү яки аны файдасыз дип ташлау турында карар кабул ителмәгән.
  Ләкин Кенни төрле төрмәләрдә иде, һәм аны озын балачагында күп тапкыр эзләделәр.
  Аерым алганда, НКВД төрмәсендә. Аннары аны ялангач кигәннәр. Ведомство сакчысы, яшь булуына карамастан, зур кул белән ишәккә барып җитте. Бу бик газаплы һәм хурлыклы иде. Аннары ул тупларын ертып җибәрде диярлек. Сталин җитәкчелегендә, хәтта балалар белән дә алар тантанада тормады. Кулаклы куллар ишәккә һәм авызга менделәр. Соңгы вакытта СССРда алар көзге алдында утырырга мәҗбүр булдылар. Ләкин АКШ белән дә полиция, куркыныч дип санаса, ялангач кешене бокска алып китәләр. Thereәм алар өч тапкыр бала булсагыз да, кулларын ишәккә салуны тикшерәләр.
  Бу аксиома. Америкада балалар җинаятьчеләренә начар мөнәсәбәт. Аларны кимсетәләр, кулларына һәм аякларына киштәләр куялар. Дөрес, ризык бик яхшы, еш кына яхшы камералар. Кайвакыт ике малай утыра, яки дүрт. Рәсәйдәге кебек түгел, туксанынчы елларда балалар баррельдә көтү кебек тутырылган. Ләкин шундый кыска вакыт иде.
  Кенни профильдә, тулы йөздә, кырыйда һәм артта фотога төште. Аннары мине башка малайларга телевизорга алып киттеләр. Анда алар дежур судьяны көтәргә тиеш. Heәм ул аларны төрмәгә җибәрергә, рөхсәт белән җибәрергә яки бөтенләй азат итәргә карар итәчәк. Кенни өчен тавыш бирергә беркем дә юк , димәк, алар аны куып чыгарырлар һәм полицейскийлар аны клуб белән ишәккә бәрерләр. Яисә балалар өчен төрмәгә җибәрелә.
  Thatәм бу җентекләп эзләү, душта юу, кызгылт сары күлмәк дигән сүз. Аннары камерада балигъ булмаган җинаятьчеләргә.
  Кенни боларның барысыннан курыкмый. Ир-ат полиция хезмәткәрләре сезне кулга алганда, бу күңелсез булса да. Кайвакыт малайларны хатын-кызлар форма яки ак күлмәктә эзлиләр.
  Кенни күпне күрде һәм аны бернәрсә дә гаҗәпләндермәячәк. Ул һәм сакчылар бозык булганнар һәм аны алдарга тырышканнар. Бу сәер, бу Америкада, хатын-кызлар малайлар белән җенси мөнәсәбәттә булганнары өчен акылсыз җөмләләр ала. Ләкин андый әйбер бар. Кайбер укытучылар аңа ябыштылар. Кенни оялмады - ул шулкадәр карт һәм тәҗрибәле ки, олы кеше көнләшә алыр иде. Theайланма гына бик кечкенә. Ул мәңгелек бала, һәм аның камиллеге зур түгел. Гәрчә ул авыр булырга мөмкин.
  Кенни нәрсәдер эшли алыр иде бит. Ул хатын-кызларга ошады. Мөмкинлекләр бер үк булмаса да.
  Әлбәттә, аның белән башка малайлар һәм олылар да сынадылар. Бигрәк тә узган гасырда, модага әйләнгәч. Кенни, иске мәктәп кешесе буларак, кулыннан килгәнчә көрәште. Хатын-кыз белән әле дә, теле белән, аңа ярарга мөмкин, көнчыгышта бу нормаль. Кенни Азиядә бик күп вакыт үткәрде . Ләкин ирләр җитмәгәнче.
  Бәлки, берничә гасыр эчендә барысы да үзгәрер.
  Кенни әлегә ун яшьтән алып унбиш яшькә кадәр булган дистә малай белән төрле тире төсләре белән утырды. Алар бер-берсе белән нәрсәдер турында сөйләштеләр. Бер яшүсмер чылбыр белән әйтте:
  - Мин тордым!
  Икенчесе елады.
  - Курыкмагыз! Монда видеокамералар бар, полиция карый.
  Моңа җавап итеп, явыз тавышлар. Яшүсмерләрнең берсе кулын джинсысына тыгып куйды. Ул соңга калды.
  Кенни бик теләп кычкырды: гормоннар уйный. Ул инде күп тапкыр сынады. Бу басып торырга сәбәп булды. Ләкин физик яктан ул моны бик тели. Ләкин сизүләр чыннан да рәхәт, сез килгәндә йөрәк барабан кебек тибә. Thisәм бу калтыранудан.
  Aәм чибәр малай белән фахишә, аеруча Европада, законнар йомшак кына йоклый, хәтта ташлама ясый.
  АКШта, олы хатын-кызлар, бер яктан, җәзадан бик курка, ә икенче яктан, алар хәтта малайга нервларын кысу теләге белән тартылырга мөмкин.
  Яшүсмерләрнең берсе Кенниның аякларын күрде . Декабрь иде, хәтта Техаста да тыштагы температура нуль тирәсендә иде. Ә малайлар, әлбәттә, аяксыз йөрмиләр.
  Ул сызгырды һәм кычкырды:
  - Кышын аяксыз бу акылсыз егеткә карагыз!
  Ике иң зур малай торып Кенни янына киттеләр . Алар ямьсез елмаялар. Уң якта әйтелгән:
  - Ул бик матур! Без аны кыз итеп куллана алабызмы!
  Икенчесе билгеләде:
  - Видеокамералар бар!
  Малайларның берсе башын салды.
  - Полиция бозыклар белән тулы! Карасыннар!
  Кенни торды һәм кысылды:
  - Сез хәзер алырсыз!
  Малай сугу өчен кулын селкетте, ләкин тигезлеген югалтты һәм егылды. Кенни башының аркасын яланаяк үкчәсе белән тибә. Икенче бозык яшүсмер баш өстенә очты һәм шулкадәр каты егылды ки, ул үлеп китте. Тау егете нечкә хәрәкәтләр ясады. Гасырлар дәвамында ул бик яхшы көрәшергә өйрәнде, шулай ук көнчыгышта укытучылары бар иде. Аның өчен бу малайлар!
  Калган егетләр кире кайттылар. Алар полициядән ярдәм сорыйлар дип кычкырдылар.
  Берничә полиция хезмәткәре камерага йөгерделәр. Кенни тыныч һәм елмаеп торды. Алар ике аңсыз яшүсмерне күтәреп носилкага куйдылар. Аны медицина үзәгенә алып киттеләр.
  Олы полицейский куркытты:
  - Көрәшләр күбрәк булыр, һәркем мөгез алачак!
  Аннары полиция хезмәткәрләре камерадан киттеләр. Theәм яшүсмерләр Кенны әйләндереп алдылар . Аның кайда сугышырга өйрәнгәнен сорый башладылар.
  Кенни дөресен әйтә алмады, шуңа җавап бирде:
  - Минем абыем яшел берет иде, һәм ул миңа хәйләләр өйрәтте!
  Малайлар күрергә сорый башладылар.
  Биек малай елмаеп җавап бирде:
  - Сез дәресләр өчен түләргә тиеш! Әйдә, доллар алыйк!
  Малайларның берсе йөз күлмәген алды, ул аны күлмәгендә яшерде. Монда да эзләү өстән иде һәм нәрсәдер үткәреп була иде.
  Кенни аңа техниканы күрсәтә башлады. Бу дзюдо һәм Кытай көрәше белән кушылган Айкидо төре иде.
  Аңлашыла, сез моны ярты сәгать эчендә өйрәнә алмыйсыз. Кенни олы һәм озынрак күренсә дә , яшүсмерне җиңел ташлады.
  Кенни, сигез ярым гасыр яшәвенә карамастан, малайлар белән судагы балык кебек тоелды. Алар аны тиз хөрмәт иттеләр, һәм ул ата-бабасы булды.
  Шуңа күрә Кенни төрмәдән курыкмады. Сез монда яши аласыз, бигрәк тә буйсыну җиңел булган яшь егетләр.
  Монда берсе смартфон чыгарды, ул аны кесәсенә аяклары арасында яшерде һәм егетләр карый башлады ... Әлбәттә, секс турында нәрсәдер.
  Кайберәүләр хәтта камерада шуыша башладылар.
  Кенни елмаеп җибәрде. Ул үзе эшләде. Мин моны бик теләмәсәм дә. Ләкин тән яшь, һәм акыл.
  Акыл тәнгә бәйле. Олы булырга теләсәгез дә, мәңгелек балачакта кайбер өстенлекләр бар.
  Бигрәк тә АКШта, яшүсмерләр үз яшьләреннән артып киткәндә, аларның хыяллары бар.
  . 2 бүлек
  Кенни смартфонында эротиканы карады, дулкынланды һәм дулкынланды. Әйе, ул әле тәндә кечкенә, ләкин ул күпне белә һәм башкаларны өйрәтә белә. Кайбер яшүсмерләр кулларын чалбарда хәрәкәт итә башладылар. Бу, әлбәттә, алар өчен табигый.
  Матрон пәйда булды. Бик майлы, кара хатын. Ул малайларга бик теләп карады. Моны да күрергә мөмкин, бу бик кабызылган кебек.
  Ул иреннәрен ялады һәм зуррак, чибәр яшүсмерләрнең берсенә ишарә ясады. Ул аның артыннан китте. Ул малайны чираттагы камерага алып китте һәм аннан бик каты сулышлар һәм моңнар ишетелде. Хәтта яшүсмер малай да моны яхшы күрә алган.
  Кенни авыр сулап куйды. Аның яше - сез әле бөтенләй җитмәгән вакытта. Уйларыгызда сез бөтенләй әзер һәм әзер, ләкин тәнегез сезне боектыра. Әйе, аңа үлем вакытында ким дигәндә ундүрт яшь булыр иде.
  Биек егет егетләр белән күңелсезләнеп китте. Ләкин аның артында сигез ярым гасыр. Бу бик күп. Бик күп һәм хәтта үлемсезләр генә иде. Ләкин алар бер-берсен үтерделәр. Аларның чоры бетте.
  Кенниның яшь гәүдәсе исән калды. Мәңге ләззәтләнү өчен бу дөньяда калды.
  Suddenlyәм ул кинәт үсмәгән, сексуаль мәшәкатьле яшүсмерләр белән җирәнде. Ул, граф Каллиостро белән дә таныш иде . Кеше реаль тормышка караганда фантастик романга күбрәк туры килә.
  Хәтерлим, алар аның белән сөйләштеләр. Каллиостро биек кеше иде. Reallyәм ул чыннан да Грециядә хәзерге Европа культурасы барлыкка килгән көннәрдә туган. Ул инде дүрт мең елдан артык иде. Thisәм бу биек кеше өчен рекорд түгел.
  Каллиостро аңа күп нәрсә сөйләде . Кенни олы тау кешеләре белән аралашты, аның мәдәни дәрәҗәсе югары. Менә кайбер балигъ булмаганнар.
  Тау егете еларга теләде, ләкин күз яшьләрен тыеп торды. Ләкин аның качу яки ким дигәндә компанияне үзгәртү теләге бар иде.
  Кенни ишеккә карый башлады. Аның йөрәк өянәген охшатыр өчен түгел, ә идеясы бар иде. Ул моны эшли алыр иде, тау-тылсымчылар, йөрәк тибмәс өчен. Evenәм хәтта тәнне тынычландырыгыз, аны моргка алып киттеләр. Thereәм аннан чык, хәтта заказларны куркыт.
  Малай зәңгәр йөз белән идәнгә егылырга җыена, берничә маймыл йортына кергәч.
  Кеннига киштәләр салдылар һәм малайны озаттылар.
  Яшь альпинист каршы тормады. Ул хәтта кызыксынды. Озын гомерендә ул бик күп җинаятьләр кылды. Ләкин аны көчле оешма каплады. Immлемсез токымның булуын караган кеше андый бүләктән мәхрүм калган кешелеккә билгеле түгел.
  Барысы да үлемнән курка ... Моннан тыш, үлемсезләрнең җаны бар кебек, ләкин ничек кенә булмасын, күк балкып тормый. Баш киселгәч, ул әсирлеккә керә, анда рух аз шатлана. Шуңа күрә үлемсез булу бүләк булмаска мөмкин. Ләкин, үлем кешеләре өчен дә, үлемнән соң яхшы әйбер алу кыен.
  Кенни инде төрле төрмәләрдә булган, төрмә аны куркытмаган. Хәер, ул бераз ачыр. Америкада алар кечкенә балаларның чәчләрен кырмыйлар кебек? Бу нинди дәүләткә бәйле булса да. Кайберләрендә алар чәчле чәчле чәчләрне кисәләр.
  Малайны махсус эзләү бүлмәсенә алып киттеләр. Тирә-юньдә көзгеләр, яктырткычлар бар. Ак күлмәкле дүрт хатын. Балигъ булмаганнарга еш хатын-кызларны эзләү бурычы куела. Бәлки, алар моны тупас һәм газаплы эшләмәгәнгәдер.
  Малай чишенде, бу гадәти. Сез бөтенләй ялангач торасыз. Хәзер алар сезгә кагылырлар.
  Кенни бераз оялды. Аның яшь гәүдәсе матур булса да, оялырга бернәрсә дә юк.
  Ике хатын-кыз чәчле малайның чәчләрен тоя башладылар. Аларның куллары җитез һәм тәҗрибәле иде. Алар һәр җепне тараттылар. Тагын бер олысы малайга ачлык белән карады. Аның бик матур һәм мускул гәүдәсе бар. Малай бераз кечкенә булса да.
  Кенни моңа кадәр хатын-кызлар белән танышты. Алар малайларны кадакларга һәм сизәргә яраталар. Нәфес җан ияләре. Ләкин алар шулай ук ашата ала.
  Сакчылар малай чәчләренең һәр җепләрен тикшерделәр, бөтен тырышлык белән тараттылар. Аннары алар кистергечне чыгардылар һәм колакларга карый башладылар. Алар анда балкып, тирә-якка төрделәр, бу бик газаплы һәм күңелсез иде.
  Сакчылар шулай ук борынга карадылар. Башта алар борыннарын алдылар, балкып тордылар. Ләкин алар ошамаган кебек.
  Сакчыларның берсе компьютерда кечкенә, нечкә зонаны чыгарды һәм аны челтәргә тоташтырды.
  Кенни моңа кадәр күрмәгән яңа нәрсә иде . Ашказаны тикшерелгән зонд кебек, бу юлы алар насофаринкс аша үпкәгә кадәр балкыйлар.
  Гаҗәп, унбер яшьлек малай, ләкин тышкы кыяфәттә уннан артык бирә алмыйсыз, бик җентекләп тикшерелә. Ул ниндидер шпион кебек. Кенни начар хис итте.
  Мәңгелек баланың уң борынына кечкенә тикшерү керде. Бу вакытта ике сакчы аны җилкәсеннән нык тоттылар. Икенчесе, тикшерүне көйләде. Рәсем монитор экранында күрсәтелде. Иң җиңел малайларга.
  Алар бик яхшы хәлдә. Әлбәттә, Кенни сигез ярым гасыр эчендә күп тапкыр тәмәке тартырга тырышты, ләкин ул аңа ошамады. Ләкин, хәзерге дөньяда, күпчелек илләрдә тәмәке балаларга сатылмый. Моңа кадәр үзгәртмәсәләр дә. Ләкин бу гадәт начар, һәм аңа күп акча әрәм ителә. Уен консолында күңел ачу яхшырак. Төрле машиналар яки мотоцикллар йөртегез, яисә атыгыз.
  Тагын да кызыклырак, һәм монда Кенни алгарышка хөрмәт күрсәтте - бу хәрби-икътисади стратегияләр. Сугышчы гына түгел, танылган командир булганда. Youәм сез гаскәр төзисез.
  Монда малайның уң борыны үпкәләргә бирелде һәм алар лампочка һәм сул як белән нечкә шланг ябыштырып балкый башладылар.
  Кенни, бу күңелсез процедурадан читләшү өчен, хәтта хатын-кыз сакчылары сезнең яшь тәнегезгә карыйлар, күңелле нәрсәне искә төшерергә тырыштылар.
  Монда, мәсәлән, классик компьютер уены: "Казаклар". Бу чыннан да салкын.
  Сез анда бөтен шәһәр төзисез, гаскәрләр һәм казармалар белән сугышасыз. Бу чыннан да мавыктыргыч.
  Кенни, башта казакларда тәҗрибәсе булмаган, экономика белән бик ераклашкан, һәм аңа компьютер гаскәрләре һөҗүм иткән. Әйе, без оборона турында онытырга тиеш түгел. Ямьсез код ярдәмендә уйнау җиңелрәк. Ләкин аның белән җиңү бик җиңел. Сезнең башыгыз эшләгәндә тагын да кызыклырак. Чынлыкта, барысын да акыллы, матур һәм камил итеп башкару өчен, концепция дә, талант та булырга тиеш. Кенни "Казаклар" уенын беренчеләрдән булып яратты.
  Ләкин башкалар бик күп иде. Мәсәлән, "Генерал", "Энтенте", "Historyир тарихы", "Клеопатра", "Икенче бөтендөнья сугышы", "Борынгы Рим", "Наполеон" һ.б. Моннан тыш, "цивилизация" кебек салкын стратегия, гадәттә, бик матур. Әйе, бернәрсә дә юк иде.
  Кенни , гаилә тарихыннан барлык миссияләрне үтте. Бу чыннан да бик яхшы иде.
  Ул әле сынап карамаган. Компьютер уеннары бик дулкынландыргыч. Аларга чыгу бик авыр.
  Сигез ярым гасырлык малай мондый стратегияләргә ошады. Еллар узу белән алар катлаулана башлады. Unitsәм берәмлекләр саны артты, графика яхшырды.
  Кенни хәзер малай булуына бик шат иде. Чөнки бала уен өстәлендә берничә сәгать утыру табигый.
  Узган гасырның туксанынчы елларында, ул үлемсез гаиләдә тәрбияләнгән әнисе белән танышкач, һәм Дункан Маклеод таулар арасында иң көчле сугышчыларның берсе, бәлки хәтта иң көчлесе дә. Аның уйлары бар иде, әгәр ... Чынлап та бер гаиләдә аларның яклавында яшәгез, тотрыклылык белән ләззәтләнегез.
  Ләкин альпинистлар озак яши алмыйлар. Даими сугышлар булды. 2017әм 2017-нче елда үлемсезләрнең соңгы Армагеддон. Малай исән калды һәм хәтта мәңгелек яшьлеген саклап калды. Хәзер аның башын беркем дә ауламый. Planetир планетасында альпинистлар калмады. Шул ук MacLeod инде кырык яшьтән узган. Иртәме-соңмы ул картайыр һәм үләр.
  Аннары Кенни үлемсез малай берүзе булачак. Бүтән кешеләр аның өчен чит булырлар.
  Бу, әлбәттә, бер яктан, яхшы, олы олыларның берсе, җиңел корбан кебек тоелган, сезнең башыгызны кисәр дигән куркыныч түгел. Ләкин, киресенчә, бүтән үлемсезләр булмаганда сез бик ялгыз.
  Даими дуслар калмавы бик күңелсез. Hisәм аны үги әнисе дә бәрелеш нәтиҗәсендә үлде. Әйе, барысы да юкка чыкты. Биш мең яшьлек кешеләр дә ...
  Кенни тикшерүнең башка үпкәсе аша үткәнен сизде. Мәгърифәтләнеп кире кайтты.
  Әйе, моңа кадәр андый җентекле эзләнүләр булмаган . Билгеле, фәнни алгарыш та үсеш алган, һәм монда мондый электроника бар һәм артык кыйммәт түгел.
  Кенни шпион булуда шикләнеләме ? Әгәр дә аның сере - үлемсез - пәйда булса?
  Бәлки Хайландлар оешмасы аңа шефлык итүдән туктагандыр? Заман беткәнгә, бүтәннәрнең мөһимлеге юк дигән карар кабул итү?
  Мәңгелек бала бармы?
  Кенни тынлады. Аны счетчикка алып киттеләр, һәм матрон аның игезәген куллары белән кысып алды. Моңа кадәр ул бармакларын нечкә, медицина, резин перчаткаларда алкогольдә юды. Барысы да стериль булсын өчен, Алла сакласын, малай зарарланмасын.
  Аннары ул авызына керде. Ул яңаклар артында, күктә, тел астында һәм тоннельдә сизелә башлады.
  Бу яңа түгел. Кенни башка төрмәдәге сакчының ялангач, юынмаган бармакларын авызына ничек куйганын исенә төшерде. Аннары малай иреккә чыкты һәм ачуы чыкты. Бу ханым башта кулларын юып, перчаткалар киеп, бармакларын балигъ булмаган баланың авызына ябыштырмасын, ул элек нәрсә белмәгән.
  Аннары сакчылар буталдылар. Аларның перчаткалар белән проблемалары бар диде.
  Аннары аны ун тапкыр утырырга мәҗбүр иттеләр һәм камерага алып киттеләр. Төрмә муниципаль иде. Veryәм бик яхшы оештырылмаган. Телевизор, суыткыч юк, хәтта чиста бәдрәф тә юк. Ләкин күзәнәк балалар белән тулы , күбесе Кеннидан кечерәк . Өч рәт бункларда ялан такталар, почмакта исле чиләк.
  Бу Америкада! Дөрес, мондый төрмә искәрмә, алар гадәттә чистарак һәм уңайлырак.
  Авызда каучук һәм медицина спирты исе бар. Бик күңелле түгел, хәтта авыру. Гәрчә малайлар авызларында нәрсәдер яшергәннәрен тикшерәләр, һәм урта гасырлардан. Әйе, сез авызыгызда күпне йөртә аласыз.
  Кенни ничектер бриллиант алып, аннары аны йотты. Itәм аны саклап кала алды.
  Ләкин монда сез йоту белән барып җитә алмыйсыз.
  Монда ак күлмәкле инспектор зонаны тартып алды. Хәзер алар эчәкне тикшерәчәкләр.
  Ну, шмон ! Россиядә, гомумән алганда, Сталин җитәкчелегендә генә егетләр вөҗданга кушылды . Аннары, ничектер игътибарсыз.
  Аннары алар аны алдылар, авызын ачарга мәҗбүр иттеләр. Туңмыйча, бу бик күңелсез процедура. Дөрес, тешләрендә махсус авыз сакчысы бар, ул тешләмәс өчен.
  Кенни шлангның кызыл эчкә төшүен, аннары ашказанына төшүен сизде. Анда барысы да яктыртылган.
  Наркоманиядә шикләнелгәч, аэропортта ничектер ул рентген нуры белән яктыртылды, ләкин беркайчан да тикшерү белән.
  Кенни , бүтән үлемсезләр кебек, диярлек авырмады, һәм бу мәңгелек тормыш өчен зур плюс. Димәк, аңа медицина тикшерүе кирәк түгел. Чынлыкта ул үлемсез. Ни өчен аңа моның кирәк? Тәндәге бар нәрсә үзеннән-үзе торгызылачак.
  Малай беренче тапкыр зондны йотты, сигез ярым гасыр яшәсә дә. Ул көн саен гидрокян кислотасы, һәм аквапия эчсә дә, аның ашказаны ярасы булмас иде.
  Бу нәрсә өчен?
  Theәм процедура бик күңелсез.
  Кенни ни өчен баланы шулкадәр җентекләп тикшерәләр дип уйлады. Бәлки алар нәрсәдер шикләнгәндер?
  Аннары тагын бер күңелсез уй килде. Әгәр дә ул үлемсезлектән мәхрүм ителгән булса?
  Әйе, ул бик яшь һәм олы кеше була ала. Heәм аның балачак процессы булмаячак, ә чын ир-ат камиллеге. Heәм ул үз балалары була ала.
  Монда үлемсезләр туфрак. Бу бүтән плюслар белән аларның мөһим минусы.
  Ләкин сезнең тормыш иртәме-соңмы бетәчәк. Кенни үләргә теләмәде . Ул элек яшәгән, бөтенләй арымаган.
  Киресенчә, компьютер уеннары бик күп, һәм ел саен күбрәк. Theyәм алар көннән-көн матур схемалар. Soonәм тиздән, мөгаен, алар виртуаль чынбарлыкның чын матрицасын тудырырлар , гаҗәеп һәм уникаль маҗаралар булыр.
  Болар барысы да яшәргә тиеш.
  Кенни психик яктан, шуңа күрә аның авызы чатыр белән мәшгуль:
  Алга китеш
  Хыялланмаган могҗизаларга ...
  Диңгез эчәкләре төште,
  Heavenәм күккә ашык!
  Онытылган эшләр,
  Йөгерү туктады!
  Роботлар этәрә
  Бәхетле кеше!
  Кенни , карьерларда бер гасырны искә төшереп, бик эшләргә яратмады. Моннан тыш, карьерларда иң начары - күзәтченең камчысы түгел, һәм авыр йөкләр йөртмәү.
  Theлемсез гәүдә тиз стресска ияләште һәм җайлашты.
  Иң начары - гадәти һәм әхлакый зәгыйфьлек. Ялангач, пычрак, тирле, еш яраларда һәм яраларда булганда, малайлар авыртып елыйлар, каты исле күзәтүчеләр.
  Сез хәтта еллар дәвамында кояшны күрмисез. Факеллар гына сүнә һәм төтен чыга. Youәм сез кулланган коточкыч ис.
  Бердәнбер яхшысы - Кенни караңгыда мәчеләргә караганда яхшырак күрергә өйрәнде. Heәм ул тулысынча яктылык булмаганда көрәшә алыр иде.
  Моннан тыш, малай хәтта биек кеше өчен дә гаҗәеп чыдамлыкка иреште.
  Ләкин ул психик травма алды. Sometimesәм кайвакыт ул бу карьерлар турында хыялланган.
  Хайландлыларның искиткеч хәтере бар, һәм алар онытырга теләсәләр дә бернәрсә дә онытмыйлар диярлек.
  Бәлки шуңа күрә Кенни бик ачулангандыр. Ул үлемсезләрне үтерде, алар белән үзен дә, кешеләрне дә рәнҗетте. Ул сугышырга ярата иде.
  Аерым алганда, ул Украинада сугышты. Ул бик күп рус солдатларын үтерде, ләкин бик танылган булды һәм балкып китмәсен өчен китүне сорады.
  Сез чыннан да карьера ясый алмыйсыз.
  Перспективалар юк. Бала патша була алмый, ким дигәндә озак түгел.
  Әйткәндәй, Бөек Александр үлемсез иде, шуңа күрә ул бик ярсу һәм курыкмыйча сугышка ашыкты. Ләкин аңа хакимнең мәңгелек яшьләре шик уятмасын өчен юкка чыгарга куштылар. Heәм ул агуланып үлгән шундый ук икеләтә калдырды.
  Himselfәм үзе сәяхәткә китте. Ниһаять, аның башы киселгәнче.
  Бу легендар хаким һәм Македония патшасы хикәясе.
  Ашказаны тикшерелгәч, Кенни авыр сулап куйды. Ярый, тикшерү кире кайтты һәм кычкырды.
  Малай, аның сере ачылса, аңа ирек бирелмәячәк дип уйлады. Алар сезне тычкан кебек тикшерәчәкләр һәм сезне өлешләргә бүләчәкләр. Мәсәлән, алар бер әгъзаны кисәргә тырышачаклар.
  Бу очракта нәрсә булыр?
  Ул тагын үсәчәк.
  Кенни авыр сулады ... Тикшерү алынды һәм эзләү дәвам итте. Монда аны кул бармаклары арасында тоттылар. Аннары алар киндергә басым ясый башладылар. Алар нәрсәдер эзләгән кебек.
  Иң начары ахырда. Ләкин Кенни, анал эзләү тәҗрибәсе булса да, моны көтмәгән. Ак күлмәктәге матрон зур, автоматик дошман китерде. Икенчесе, шулай ук, ак күлмәктә, зур бассейн.
  Herәм аның анемасы анусына ыргытылды. Аннары җылы су кабызылды. Алар зур басым белән юыла башладылар. Бу газаплы да, җирәнгеч тә, кимсетүче дә иде.
  Эчәк юу бик яхшы иде. Кенни кычкырды. Перчатка бармак бишенче пунктка кергәч, кимсетелсә дә, ул инде авыр түгел иде. Ләкин анема аңа беренче тапкыр эшләнде. Ни өчен үлемсез малайга больница кирәк? Барысы да дәваланачак һәм төзәтәчәк.
  Менә үзенчәлекле һәм искиткеч нәрсә. Ул бар нәрсәдән дә чистартылган ...
  Кенниның яхшы авызы хәзер җырларга ирекле иде;
  Кайдадыр ерак, җылы җил кебек -
  Телефоннан яңгырау тавышы мине уятачак.
  Таныш тавыш кояш кебек якты ишетеләчәк.
  Мин беләм, мине беркем дә хәтерләми, мине беркем дә яратмый.
  
  Сәлам әни, әни.
  Салкын ди. Син мине сагындың ди.
  Мин аны бик сагындым, әни, әни.
  Мин беләм, син анда берүзең, ләкин миңа якын булмаска -
  Бу дөнья сезнең аякта.
  
  Хор:
  Ourаныбыз төп нәрсә турында бердәм җырларда җырлый.
  Синсез, бу дөнья юк ителә, әни, әни, әни, әни.
  Ourаныбыз төп нәрсә турында бердәм җырларда җырлый.
  Синсез, бу дөнья юк ителә, әни, әни, әни, әни.
  
  Безнең тормыш бик аңлаешсыз.
  Кешеләр мәхәббәт өчен көрәшмиләр - алар ахмак, әни.
  Soллар бик аз, һәм бик күп кәкре юллар.
  Ләкин бу сезнең өчен түгел. Болар барысы да тузан.
  
  Әйт әле, син ничек әни, әни?
  Кошлар тавышың белән җырлыйлар, синең исемең башкала өстендә оча,
  Stopәм ул туктый алмый, әни, әни.
  Мин беләм, син анда берүзең, ләкин миңа якын булмасын, -
  Бөтен дөнья сезнең аякта.
  
  Хор:
  Ourаныбыз төп нәрсә турында бердәм җырларда җырлый.
  Синсез, бу дөнья юк ителә, әни, әни, әни, әни.
  Ourаныбыз төп нәрсә турында бердәм җырларда җырлый.
  Синсез, бу дөнья юк ителә, әни, әни, әни, әни.
  
  Тиздән мин иң яхшы булырмын. Хыялланган кебек, әни.
  Тиздән мин иң яхшы булырмын. Хыялланган кебек, әни.
  Тиздән мин иң күп булырмын. Хыялланган кебек, әни.
  Ничек хыялланганыңны исеңдә тот, әни.
  Иң олы матрон ачуланып елады:
  - Нинди балигъ булмаган рухани әнисе турында исендә калды! Howәм ул кешеләрне ничек үтерде, башыгыздагы уйлар нәрсә эшләде!
  Кенни кычкырды:
  - Мин беркемне дә үтермәдем!
  Баш матрон зарланды:
  - Ях! Prәм эзләр калдырып, баш сөяген сындырган төсле.
  Кенни башын салды. Әйе, әйе, ул кичә кара егетне карга белән кыйнады. Evenәм хәтта үтерү коралын яшерергә, яки эзләрне бетерергә килде.
  Ничектер, Кенни көчле оешма аның турында барлык мәгълүматны файллар кабинетында юкка чыгара һәм битарафлык күрсәтә. Күрәсең, ул тикшерелгән, һәм хәзер компьютер матч тапты.
  Олы матрон мыгырданды:
  - Балигъ булмаганнар үтерүчесе!
  Кенни логик яктан әйтте:
  - Кулымда карга тотсам да, бу мин үтергән дигән сүз түгел!
  Баш матрон селкетте.
  "Сез моны судта әйтерсез!" Сезгә гомерлек җәза бирелә!
  Кенни елмаеп әйтте:
  - Мин бары тик бала! Күпчелек яшь егет.
  Хатын җавап бирде:
  - Бу егет безнең прокурорның кияве. Шуңа күрә сез уңышсыз. Сез дөрес булмаган кешене талыйсыз һәм үтерәсез. Шуңа күрә прокурор сезгә иң җентекле һәм җентекләп эзләргә кушты. Хәзер сез моннан китә алмыйсыз!
  Кенни кычкырды.
  -Күрербез!
  Indeedәм, чыннан да, көчле оешма аны ничектер алып китәр дип ышанган. Моннан тыш, нинди гомерлек җәза? Федераль төрмәдәге малай бик шикле булыр иде.
  Аңа компьютерда уйнарга рөхсәт ителерме? Бу яшьләр өчен мөмкин булган кебек.
  Шул арада ак пальтодагы инспектор зондны чыгарды. Хәзер Кенни эндоскопия ясап барлык эчәкләрне чистартырга тиеш. Бу күңелсез һәм кимсетүче процедура. Ләкин ул гади клиникаларда эшләнә.
  Арткы күлмәкле хатын аны бишенче ноктага куйды, малайлар шланг куя башладылар, бу бик яхшы.
  Hisәм аның эчәкләре экранда күренә башлады.
  Кенни җиңде. Soәм ул авыртмаслык, җирәнгеч һәм кыен булмас өчен, ул тагын җырлый башлады;
  Ерак, тыныч шәһәрдә
  Darkир уртасында караңгы бүлмәдә генә
  Коткарылуым өчен Аллага дога кылыгыз
  Төн уртасында минем хаҗ .
  
  Ул бер нәрсә өчен дога кыла: Алла сакласын!
  Төне буе балавыз шәмнәре янып тора ,
  Иманны һәм мәхәббәтне югалту,
  Яктылыкны югалткан җаным тапты.
  
  Әни, әни, син генә бирмәссең һәм яратудан туктамассың.
  Бу дөньяда һәм бүтән вакытта сез һәрвакыт минем белән булырсыз.
  Мин сиңа берүзем бар, йөрәк яраланган.
  Әни, әни, син минем таш стенам.
  Әни, әни, син минем таш стенам.
  
  Төн кара, төпсез караңгылык билгеле түгел
  Караңгы көчләр миңа авырлыклар турында пәйгамбәрлек итәләр,
  Ләкин ике йокысызлык мине караңгылыкта саклый:
  Ананың, хәтта Кызның күзләре.
  
  Минем беркайчан да моңсу булмавымны әйтәләр.
  Беләсеңме, син бердәнбер - кадерлем.
  Язмыш ничә тапкыр кызганмыйча кыйналды
  Мин сезнең догаларыгыз белән исән калдым.
  
  Әни, әни, син генә бирмәссең һәм яратудан туктамассың.
  Бу дөньяда һәм бүтән вакытта сез һәрвакыт минем белән булырсыз.
  Мин сиңа берүзем бар, йөрәк яраланган.
  Әни, әни, син минем таш стенам.
  Әни, әни, син минем таш стенам.
  
  Бу проблемалар мине өзә алмады,
  Ерак, җир уртасында
  Коткарылуым өчен Аллага дога кылыгыз
  Төн уртасында минем хаҗ .
  Баш матрон әйтте:
  - Сез яхшы җырлый аласыз! Ләкин сез олы кеше буларак хөкем ителерсез. Youәм сез балигъ булмаган санитария алмассыз. Сезне олылар, рәхимсез, исле җинаятьчеләр чолгап алачак, алар сезнең кебек сөйкемле һәм гадел чәчле малайларны көчләүгә бик яраталар.
  Кенни ышаныч белән җавап бирде:
  - Мин кире кайта алам!
  Матрон көлде һәм әйтте:
  - Син бары тик бала! Ничә яшь сезгә?
  Кенни елмаеп сорады:
  - Сез нәрсә белмисез?
  Баш матрон башын салды.
  - Әйе, сез ниндидер сәер кеше. Бер клан да, кабилә дә юк, һәм сез документлар кабинетында түгел. Без башта кайдан килүегезне һәм ничек безнең башыбызга егылганыгызны ачыкларга тиеш. Аннары без сезнең белән нәрсә эшләргә карар итәрбез!
  Малай әйтте:
  - Рөхсәт итү яхшырак! Арзанрак булачак!
  Шул арада шәфкать туташлары малайның эчәкләрен тикшереп бетерделәр һәм зонаны бишенче пункттан чыгардылар.
  Mлемсез Кенни аның артында иң авыры бар дип уйлады, ләкин Баш Варден әйтте:
  - Суарны да тикшерергә кирәк! Әйе, бу шмон бик сак булырга тиеш!
  Сакчы Кеннига ашказаны өстендә ятарга тәкъдим итте. Медицина перчаткасында аның кулы камиллек башын җыйды. Икенчесе сидек аша үтәргә сәләтле нечкә зонд алып килде.
  Кенни , нечкә, каучук перчаткалар киеп булса да, хатын-кыз кулларына кагылу хисен сизде. Аның магистрале кан һәм дулкынлану белән шеште.
  Баш матрон сорады:
  - Сезнең хатын-кыз булганыгыз бармы?
  Кенни оялып кызарып җавап бирде:
  - Әйе! Берничә тапкыр!
  Баш матрон әйтте:
  - Сез аларны төрмәдә утыртырсыз! Сез бик матур малай!
  Шул арада ак күлмәкле хатын-кыз сидеккә нечкә бау салды һәм кертә башлады. Бу бераз авыртты һәм кыен иде.
  Кенни моны яхшырак тикшерергә кирәк булганда больницаларда эшләгәндер дип уйлады. Моннан тыш, АКШта алар мондый процедура өчен бик күп акча алалар, алар аны тулысынча бушлай эшлиләр. Сезгә шулкадәр кызарырга, кимсетелергә һәм оят белән янырга кирәкми.
  Ак күлмәкле шәфкать туташларына охшаган хатын-кызлар гына үз бурычларын үти. Оялырга бернәрсә дә юк.
  Кенни елмаеп, ул бик затлы кеше булырга тиеш дип уйлады, чөнки аны шулай эзләделәр, һәм тагын сигез ярым гасыр үлемсез малай җырлый башлады;
  Бөтен дөнья буйлап йөрегез -
  Алдан белегез:
  Сез җылы кулларны таба алмассыз
  Ә әниемнекенә караганда назлы.
  Сез дөньяда күз таба алмассыз
  Күбрәк назлы һәм катырак.
  Әни безнең һәрберебезгә
  Барлык кешеләр дә кадерлерәк.
  
  Әни, әни - дөньядагы иң матур сүз.
  Әни, әни балаларга җылылык һәм елмаю бирә.
  Әни, әни, мин сезнең белән шатлык һәм кайгы уртаклашам,
  Әни мин сине яратам!
  
  Күпме генә карасаң да,
  Ләкин кыш һәм җәйдә
  Әни - иң яхшы дус
  Яхшырак ана юк.
  Мин сезгә телим
  Яхшылык һәм яктылык.
  Бу минем әнием турында булсын
  Бөтен планета белә!
  
  Әни, әни - дөньядагы иң матур сүз.
  Әни, әни балаларга җылылык һәм елмаю бирә.
  Әни, әни, мин сезнең белән шатлык һәм кайгы уртаклашам,
  Әни мин сине яратам!
  Кенни егете хәтта елады. Аның әнисе бар иде, ләкин күпме элек, хәтта Чыңгызхан империясе әле барлыкка килмәгән вакытта, Европада мылтык билгесе булмаганда, ул үтерелә.
  Ниһаять, тикшерү алынды. Аннан соң, ак пальтодагы сакчылар шулай ук аяк бармакларының бармакларын тикшерделәр, ялангач, аяклы аякларны тикшерделәр.
  Матрон әйтте:
  - Ул бик кырыс, сүз керчек мөгезе. Бу малай гомере буе аяксыз гына йөгергән кебек!
  Кенни башын салды.
  - Әйе Ул! Мин аяк киемен яратмыйм!
  Хатын-кыз начальнигы боерык бирде:
  - Аны душка алып керегез һәм яхшылап юыгыз. Аннары алар аның чәчләрен кырырлар һәм ялангач фотога төшәрләр!
  Кечкенә малай елады:
  - Нигә мин чәчне кырарга тиеш!
  Баш матрон җавап бирде:
  - Чөнки сез безнең прокурорны артык рәнҗеттегез. Ә сез малайлар чәчләрегез белән аерылырга яратмыйсыз. Theyәм алар сезнең өчен күзәнәк сайларлар, ялгыз һәм салкын. Otherwiseгыйсә, башка яшьләр сезне бик хөрмәт итәләр.
  Кулларыгызны артка һәм душка куегыз.
  Кенни чыгарылды, һәм малай-тоткын һәм шул ук вакытта үлемсез тау башы, башын түбәнәйтеп, юынырга ашыкты. Аның кәефе төште. Компьютер һәм телевизор булмаса, салкын ялгыз бүлмәдә утыру күңелсез булыр. Ялгызга караганда ахмак яшүсмерләр белән аралашу яхшырак.
  Ярар, ярый, ничек кенә булмасын, яшерен оешма аңа үзен ачарга һәм анда бик озак утырырга рөхсәт итмәячәк.
  
  Бүреләр арасында бер СССР
  Сүндерү кояш яктысы аркасында булды, нәтиҗәдә, 1941 елның 22 июнендә АКШ, Британия һәм аның колонияләре сүндерелде. Башта бу сугыш барышына аеруча тәэсир итмәде. Немецлар реаль тарихтагы кебек үк алга киттеләр. Fuhrer шулай ук көньякка борылды, һәм Япония көтеп торды ... againәм тагын, салкын кыш Кызыл Армияне тулысынча җиңелүдән саклап калды, һәм аңа Мәскәү янындагы контр-һөҗүмгә барырга рөхсәт бирде. Шул ук вакытта Япония Тыныч океанда элек Британия һәм АКШныкы булган, һәм хәзер өстәмә көчләр керә алмаган әйберләрне тартып алды.
  Көнчыгыш фронтта яз һәм җәй башында немецлар берничә җиңү яуладылар, һәм тагын Сталинградка каршы һөҗүм башладылар. Ләкин, чынбарлыктан аерма башланды. Икенче фронтның булмавы немецларга Европадан һәм Ливиядән күбрәк гаскәр күчерергә мөмкинлек бирде, анда Италия гарнизоннары гына калды.
  Theәм һөҗүм Сталинградта гына түгел, Тихвинда да башланды. Хәзер аларга Роммель кушылды, Фухрер Ливиядәге Британиялеләрнең җиңелүе һәм Толбукны яулап алу өчен югары бәяләде .
  Беренче юлбарыс танклары да сугышларда катнаштылар. Роммель төнлә һөҗүм башлады һәм Совет гаскәрләрен көтмәгәндә ала алды. Немецларның авиациядә өстенлеге булганга, хәл тагын да кискенләште, шуңа күрә алар союздашларга каршы көрәшү өчен көчләрен әрәм итмәделәр.
  Пилот Марсель тиз арада көнчыгыш фронтта хисап туплый иде. 1942 елның июнендә ул йөз илледә төшкән самолетлар саныннан артып китте һәм көмеш имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән тимер крестның Рыцарь крестын алды.
  Ләкин бу карьера башы гына иде.
  Күктә, Кызыл Армия өчен авыррак иде. Theәм немецлар Тихвинны, аннары тагын берничә шәһәрне алып, Ленинградны икеләтә боҗралар белән кисеп алдылар, бу шәһәрне кабат блокладылар.
  Совет командиры Ленинградка үтеп, үзәктә алга барырга тырышты. Ләкин бу өлкәләрдә уңышка ирешү өчен көч җитмәде.
  Бердәнбер юаныч - фашистлар Сталинградта баттылар, бу аларга яңа резервлар җыярга мөмкинлек бирде.
  Ләкин Ленинград блокадада калды. Төркия һәм Япония әле сугышка кермәгәннәр һәм СССРның сугыш агымын борырга мөмкинлеге бар. 1942 елның ноябрендә Совет гаскәрләре Режевта да, Сталинградта да һөҗүм башладылар.
  Ржев янында уңышка ирешеп булмады. Ләкин Сталинград янында боҗра ябылды. Ләкин вакыт узу белән. Өченче Рейхның резервлары күп иде, һәм Роммель төньякта Сталинградка, ә көньяктан Майнштейнга һөҗүм ясады.
  Япониянең сугышка көтмәгәндә керүе белән хәл тагын да кискенләште. Самурайлар, Кытайдагы сугыш белән чикләнсәләр дә, Владивостокка һөҗүм иттеләр.
  Мөгаен, Хирохито Өченче Рейх оттырыр һәм сугышка керер дип курыккандыр.
  Моннан тыш, Япониядә тулы масштаблы хокук бозулар өчен ресурслар һәм пехота җитәрлек иде.
  Кызыл Армия кысылды, һәм Роммель төньяктан Сталинградка үтеп керә алды. Майнштейн вакытлыча туктатылды, ләкин Паулустан өстәмә көч һәм ярдәм алгач, ул инде блокланган гаскәрләр белән берләште.
  Шулай итеп, совет гаскәрләре үзләрен тапкан тагын бер боҗра барлыкка килде.
  Кыю сугышлардан соң аларның күбесе юк ителде һәм әсир ителде. Аннан соң немецлар Сталинградны яулап алуны тәмамладылар. 194әм 1943 елның мартында Төркия дә сугышка керә. Бу хәл тагын да катлаулана башлады. Немецлар һавада өстенлекне сакладылар. Марсель атылган өч йөз самолеттан артып китте һәм имән яфрак кылычлары һәм бриллиантлары белән тимер крестның икенче рыцарь крестын алган беренче немец булды.
  Май аенда немецлар яңа танк - "igerлбарыс", "Пантер" һәм "Арыслан" кулланып, яңа һөҗүм башладылар. Theyәм алар уңышлы алга киттеләр, гәрчә Кызыл Армия көчле оборона алды. Ләкин көчләр тигез булмаган иде, чөнки Совет гаскәрләре берьюлы өч фронтта сугыштылар - Өченче Рейхка, аның иярченнәре, Япония һәм аның колонияләре, Төркия. Нацистлар игълан иткән гомуми сугыш белән вәзгыять кискенләште, бу союздашлар тарафыннан бомба булмаган очракта берничә тапкыр корал җитештерүне арттыруга китерде. Шулай итеп СССР мөмкинлеге тиз кимеде!
  Дөрес, Фриц әкренләп алга китте, чөнки аларның алдында тирән саклану бар иде. Совет гаскәрләре, тәҗрибә туплап, бик кыю сугыштылар. Ләкин алар һаман оттырдылар.
  Ләкин алар зур батырлык белән сугыштылар, һәм кайбер сугышчылар иң югары сыйныфны күрсәттеләр. Монда, мәсәлән, иң гади T-34-76 буенча Элизабет танк экипажы нацистлар белән көрәшә.
  Theәм немецлар әкренләп совет гаскәрләренә таба баралар, кружка яки дуңгыз ясыйлар. Иң авыр һәм иң яхшы сакланган Арыслан танкы алда. Ул Пантерага охшаган, күпкә зуррак һәм авырлыгы туксан тонна. Корабның фронталь броньы 150 мм һәм Т-34 шикелле, яклары - 82 мм. Туретаның маңгае гадәттә бик нык сакланган: 240 мм тау белән, ә зәгыйфь яклары да подшипник кебек 82 мм. Мылтык көчле, озынлыгы 105 мм, озын баррель 70 EL. Бу ерактан сугырга сәләтле танк.
  Элизабет тизлек тартмасын ялан аяк белән өскә күчерә.
  Theәм утыз дүрт тизлекне күтәрә. "Арысланга" ерактан ату файдасыз, сезгә якынлашырга кирәк. Көчле немец машинасы үлем көчен җибәрә. Ул үткән. Танктагы кызлар рәхәтләнеп көләләр, аякларын хәрәкәт итәләр.
  Май ахырында Кавказның төньягында эссе, һәм бикинидагы матурлыклар бик күңелле.
  Елена сыбызгы белән яза:
  - Хәзер фашист мөгезгә җитди тибәчәк!
  Екатерина, аяксыз, аякларын селкетеп, ризалашты:
  - Без аны, әлбәттә, кыйныйбыз!
  Т-34-76 тизләнүен дәвам итә, ләкин юл читендәге тизлек чикләнгән. "Арыслан" бөтенләй генә йөри, һәм тагын да җитез "Пантер" һәм "igлбарыс" алга китмәс өчен акрынрак бара.
  Ләкин бу машиналар куркыныч, аеруча Пантер, минутына унбиш раунд атарга сәләтле. Моннан сез көтелмәгән хәл көтә аласыз.
  Евфразия , яланаяк үкчәсен газга бастырып, кычкыра:
  - Без оста көрәшәчәкбез!
  "Арыслан" танкының мылтыгында зур кимчелек бар, ул минутына биш раунд кына ата. Гомумән, иң уңышлы модель түгел. Корал тешләү артык, һәм бик ерактан сугарга кирәкми. "Igлбарыс" һәм "Пантерс" ике километрдан узалар, ерак арадан мобиль һәм кечкенә утыз дүрткә кереп булмый диярлек. Шулай итеп, "Арыслан" ны шундый көчле туп белән җиһазларга кирәкме? КВ-1Стан кала, башка совет танклары тагын да җиңелрәк, ләкин бу танкның оборона өстенлекләре юк, һәм машина йөртү эше начаррак.
  Элизабет тәнен әйләндерә һәм кычкыра:
  - Мин күкрәгем белән сулыйм, һава киң дулкын,
  Ул балкып тора, йолдыз келәме чиксез ...
  Хисләр уйный, аяксыз кызлар исән,
  Күктә уйна, мин мәңге кояшка очасым килә!
  Лев танкы аша, хәтта якка да керү җиңел түгел. Туретаның яклары, Пантерныкы кебек, тайгак, подъездның өске өлеше дә. Бу танкларда типик "мәче" формасы кабул ителде, бу битләр аркасында яхшырак саклану. "Igerлбарыс" кебек түгел , квадрат диярлек. Ләкин "igerлбарыс" сугыш алдыннан эшләнгән һәм КВ формасына охшаган. Ләкин "igerлбарыс" -2, соңрак үсеш, шулай ук "мәче" формасында, һәм тиздән бу танк сериягә керәчәк. "Арыслан" тактага керү дә мөмкин түгел диярлек. Корабның аскы өлешендә генә бронь кыры юк, ләкин ул роликлар белән капланган. Ягъни, сез якын арада үтеп, ринкалар арасына керергә тиеш.
  Шуңа күрә кызлар өчен эш авыр. Моннан тыш, утыз дүрт хәрәкәт шулкадәр калтырый ки, төгәл ату мөмкин түгел диярлек.
  Элизабет дусларыннан сорады:
  - Без дошманны кыйный алабызмы?
  Елена ышаныч белән җавап бирде:
  - Кызларның аяк киеме булмаганда, алар аяклары белән шундый сизгерлеккә ирешәләр, алар, әлбәттә, дошманны сугачаклар.
  Элизабет моның белән ризалашты:
  - Әйе, кызларның ябык үкчәләре җиңү ачкычы!
  Nowәм хәзер, җиңелүдән сакланып, утыз дүрт тактага тайпылды. Монда иң мөһиме - Пантер һәм igerлбарыс мылтыгыннан саклану. Алар тиз һәм төгәл. Сез маңгайдагы бу танкларны да сындыра алмыйсыз.
  Елена аяк бармакларын кулланып немецларга ата. Ләкин хәрәкәттә трибунаны узу мөмкин түгел диярлек. Ләкин дошманның боз мәйданчыгы ватылды, һәм "Арыслан" туктый.
  Утыз дүрт кабат аның яныннан уза. Theәм аскы өлешенә үлемгә китерүче проекты җибәрә.
  Екатерина искәртә:
  - Безнең туп искергән - "Арыслан" чыннан да алып булмый!
  Ләкин, ачуланган кебек, Елена дошман ягына бәрелде, һәм "Арыслан" ут алды.
  Кызлар акрын түгел, тагын алга. Хәзер аларның зәгыйфь максаты бар: "Пантер". Аның уң ягына сугу җитә.
  Элизабет искәртә:
  - Практик мәче!
  Екатерина көлеп әйтте:
  - Ләкин "Арыслан" тышлыгыннан чыкмас өчен, ул бик сирәк йөри.
  Елена ерактан Пантерага атты, ул ерак иде һәм ягын ачты. Бу бераз нечкә - 40 миллиметр, һәм аның почмакта булуы мөһим түгел.
  Немец танкы авария белән шартлый. Әйе, гүзәлләр кискенләштеләр.
  Алар матурлык белән көрәшүнең мәрхәмәте белән.
  Ләкин снарядлар сыбызгы гына, ашыга-ашыга, коралга кагылып диярлек.
  Бу утыз дүрт өчен бик куркыныч, һәм ул агымнар арасында сикергән кешегә охшаган.
  Элизабет яланаяк аягы белән кабат атты һәм җырлады:
  - Мин барысын да эшли алам, Вермахтны бирербез!
  Әлбәттә, андый кызлар белән шайтан үзе дә куркыныч түгел. Нацистларның һөҗүме агрессив булса да, аларның танклары күп ....
  Көчләр тигез түгел. Машиналар саны якынча тигез булса да, немецлар авыррак. Күпчелек совет танклары җиңел һәм нацист хайваннарына каршы сугышка әзер түгел.
  Ләкин Элизабет экипажы могҗизалар эшли һәм хәрәкәттә тагын бер "Пантер" ны төшерә.
  Комсомол әгъзалары мылтык белән сугышалар. Алар төгәл аталар. Алар аяксыз, түгәрәк үкчәләрне кабызалар. Дошманны мишеньга сугыгыз.
  Аленка дәрт белән боера:
  - Кызлардан баш тартмагыз!
  Nowәм хәзер туп туп-туры T-4 тә бу танкны тишеп чыга. Ләкин монда, әлбәттә, "Арыслан", аны алу бик җиңел түгел. Менә сез тырышырга тиеш.
  Анюта машинага аяк бармаклары белән күрсәтә һәм ахырга кадәр атып әйтә:
  - Коммунизмга дан!
  Алла шулай ук бик төгәл ата һәм өсти:
  - Батырлыкка дан!
  Сез монда сугышучы кызлар турында бернәрсә дә әйтә алмыйсыз - иң югары класс һәм аэробатика!
  Мария мылтыкка ашатып җырлады:
  - andгары һәм югарырак һәм югарырак
  Кошларыбызның очышын эзләгез ...
  Everyәрбер пропеллерда сулый,
  Безнең чикләрнең тынычлыгы!
  Маруся өстәде, Фрицка атты:
  - Әлбәттә.
  Рәсәйләрнең һәм урыс халкының массакүләм батырлыгы бар нәрсәдә дә күрсәтелде ...
  Кактусның үлчәнгән, моңлы тавышлары, чималар суккандай, окоп өстенә агылды. Windил искән калын яшел таҗлы сирәк агачлар, арыган солдатларны сәламләүдә пионерлар кебек. Кайберәүләр өчен бу хәтта кисәтү кебек тоелырга мөмкин - алар киләсе дөньяга барырсыз диләр!
  Владимир Михайловский җитәкчелегендәге батальон, алдагы сугышларда аяусыз кыйналган, аеруча майда җиңелү белән, хәзерге вакытта иң куркыныч өлкәләрнең берсен капларга әзерләнеп, армиягә чакырылучылар белән тулыландырыла. Көнчыгышка өч километр ераклыкта, Дон утлары су буйлап чәчәләр, сугыш утында.
  Камышларның күбесе утлы бомбадан алынган, су тузаннан кара төскә кергән. Кайгы-хәсрәттә зур матчлар кебек, шартлау дулкыны белән җимерелгән күпер өемнәре берүзе тора, таяныч булып эшли.
  Көймәләрдә җирле пионерлар кырларның бүләкләрен, шулай ук батыр совет солдатлары өчен ярсу тартмаларны йөртәләр, ачуы чыккан нацистлар гаскәрләре белән үлем сугышында катнашырга әзер.
  Шулай итеп, дүртесе озын тартманы бүре җиләге белән капланган куакка алып киттеләр. Анда, камуфляжланган танкка каршы мылтык пистолетта яшеренде. Өч солдат һәм күзле мылтыкчы Алеся мылтык белән идарә итә. Кыз бик нечкә, ләкин куллары арыган эштән тыйнак. Ул шулай ук егетләр белән берлектә, Гитлер пакетындагы танк яки "бронялы кеше" табигый калкулыкны узарга тырышса, тозак әзерләргә тырыша.
  Солдатлар, күбесенчә, әле дә бөтенләй сакалсыз һәм кысылмыйлар, кыскартылган курсны тәмамлаган егетләр - бер ярым ай, һәм, әлбәттә, СССРда яхшы әзерләнгән хәрби хезмәткә әзерлек.
  Кайбер сугышчыларның тәҗрибәсе бар. Алар яшь хайваннардан аерылып торалар, хәрәкәтнең үткенлеге, кайберләре артка әйләнәләр. Аерым алганда, чын пиратка охшаган бер күзле Иван сакалын җибәрде. Төрле сугышларда алынган, дөресрәге, Мәскәү янындагы беренче заказ. Күрәсең, алар мөмкин булмаганны эшләделәр: Фрицны туктаттылар, хәтта дошманнарны эт кыйнаучылар кебек берничә йөз чакрым юл белән йөрттеләр.
  Фрицның күпме ташландык җиһазлары бар? Бәлки алай күп түгел, һәм еш кына танклар булган, ләкин бронялы пистолетлар һәм пулеметлар белән, кырык беренче җәйдә һәм көздә Совет пехотасын шулкадәр газаплаган - ким дигәндә дистә тиен!
  Ләкин аяз утыз градустан арткач, бу Теутоник хайваннарның гади хәрәкәт итү сәләтен югалттылар ... Бензин туңды, май туңды.
  Кызганычка каршы, алар фашистларны ахырга кадәр тәмамлый алмады. Немец отрядлары тупланган шәһәрләргә бәреп керү өчен зур көчләр сораган команданың гаебе аркасында. Әйе, һәм эретү килде - ялгыш булсын ...
  Язда Иван шулай ук икенче заказ алды - ул генералны һәм берничә офицерны подъезд аркасында үтерү бәхетенә иреште. Ләкин сугыш өлешчә уңышлы үтте. Эзләү вакытында Иван Красновның адашкан фрагменты аның күзеннән мәхрүм ителде. Хәсрәт, бу сугыш, һәм балалар киносы түгел, анда төп герой һәркемне җимерә, хәтта йөз пулемет та аңа бәрә алмый.
  Хәзер аларга физик яктан авыр эшләргә туры килә: окоплар, күзәнәкләр һәм чокыр тозаклары.
  Пионерлар аларга булышалар, кырлар тыныч булганда, егетләр һәм кызлар үзләре олы абыйларына булышуны үтенделәр. Алар хәтта бик ашкынып эшлиләр, көчне санамыйча, күбрәк эшләргә тырышалар. Менә шулай веналар шеште һәм пешкән, шалтыратылган кулларга һәм балаларның аяксыз, яраланган аякларына чыктылар. Шул ук вакытта алар әле дә җырлый алалар;
  Без коммунизм балаларының пионерлары -
  Ут, чатыр һәм яңгыраган шакмак!
  Начар фашизмга һөҗүм -
  Кем ярсу маршрут көтә!
  
  Бу сугышларда без нәрсә югалттык?
  Аннары дошман белән сугышларда?
  Элек без дөнья балалары гына идек -
  Ә хәзер Ватан сугышчылары!
  
  Ләкин Гитлер безнең башкалага таба адым ясады,
  Шарлавыкны санамыйча ташланган бомба!
  Минем өчен Ватан күктән дә матуррак -
  Хәзер канлы кояш баеды!
  
  Без агрессиягә каты җавап бирәчәкбез -
  Алар үзләре булса да, кайгы, буйлары кечкенә!
  Ләкин кылыч зәгыйфь яшүсмер кулында -
  Шайтан легионнарыннан көчлерәк!
  
  Танклар кардан соң карга ашыга,
  Мылтыкны өчкә бүлеп куябыз!
  Полиция арттан максатчан булсын,
  Ләкин Изге Алла аларны каты җәзалаячак!
  
  Без нәрсә карар кылдык? тынычлык эшләрен башкар
  Thatәм моның өчен, мин, атарга тиеш идем!
  Тынычлык инде җирәнгеч.
  Золым да бар!
  
  Кыз белән без яланаяк йөгерәбез -
  Кар яуган булса да, кар бөртеге күмер кебек яна!
  Ләкин курыкмагыз, балаларны белегез -
  Фашист пуля белән табутка батырылачак!
  
  Монда алар явыз Фриц компаниясен куялар,
  Калган куркаклар кача!
  Без пехота сугышында скийт кебек җимерәбез -
  Без яшь җәйләргә комачауламыйбыз!
  
  Mayиңү казанышы, майда булачак,
  Хәзер буран бик каты, каты кар!
  Малай аяксыз, сеңлесе аяксыз,
  Чүпрәкләрдә балалар чәчәк атты!
  
  Бу көчләр каян килә?
  Авыртуга һәм салкынга түзегез, бу кирәк!
  Дуст кабер төбен үлчәгәндә,
  Дус еласа - мин үләрмен!
  
  Мәсих безгә пионерларны фатихалады,
  Ул әйтте, Ватан сезгә Алла биргән!
  Бу барлык кешеләрнең беренче иманы,
  Совет, изге ил!
  Танкларга якынлашкан ерак тавыш ишетелә, һәм күктә самолетлар шаулый. Инде көчле камалыш кораллары күк күкрәде. Highгары шартлаткыч снарядлар белән бәрелгәндә, җир һәм эретелгән торф күккә биек ыргытыла. Менә сугыш башлана. Майор Владимир Михайловский кулга алынган бинокульны тотып, якынлашып килүче фашист корыч карын карый. Алар пионерларны тылга этәрергә тырышалар , ләкин китәргә теләмиләр һәм сугышырга мылтык сорыйлар.
  Everyoneәрбер кеше өчен корал җитми, җирле балалар ау мылтыгын, хәтта спорт җәяләрен алып килсәләр дә. Барысы да кыю көрәшергә һәм җиңәргә тели. Ләкин сез Ватаныгыз турында соңгы уй белән үлә алмассыз.
  Майор Михайловский заказ бирә:
  - Командасыз ут ачмагыз!
  Чыннан да, аларда бөтен батальон өчен ике " кырык биш " бар, димәк, Фрицны якынайту мөмкинлеге.
  Алда, нацистлар арасында гадәттәгечә, иң сакланган машиналар; танклар Т-4 һәм үзе йөри торган мылтык "Аучы". Алар җиңелрәк машиналарга һәм бераз артта калган пехотага юл ясарга тиеш.
  Нацистларның машиналары һәм мотоцикллары хәзер алга китүдән куркып акрынайалар ....
  Ләкин пионер Jлий Петров монда бушка калмаганнарын исбатлый. Танкка каршы шахта, өйдә ясалган клей белән капланган, һәм чыбык ярдәмендә күренми торган торф өстендә, T-4 куртиляр астында, чүпрәкләр арасында хәрәкәт итә.
  Куртның корыч тәлинкәләре үлемгә китерә. Шартлау артык көчле булып күренми, ләкин курталар өзелә, һәм нацистлар танкы тәмәке тарта башлый һәм манара тирәсендә әйләнә.
  Башка малайлар да шундый ук җайланмалар кулланалар. Немец пехота куркак булганга, танклар һәм үз-үзе йөри торган мылтыклар сакланмаганлыктан, алар моның өчен җәзага тартылачак.
  Танылган "Аучы", аз силуэт һәм көчле кораллы, яссы ташбакага охшаган. Бу үзе йөри торган мылтык күптән түгел Совет-Германия фронтында пәйда булды. Яхшы машина йөртү күрсәткечләре, лаеклы дистанциягә үтеп керә алырлык туп һәм сугышта исән калу аркасында, Аучы шунда ук телләрдә гыйбрәтле хикәягә әйләнде.
  Ләкин аның куртлары һаман да гади, киң булса да ... Ләкин, машинаның төбен җимереп, запчастьләр белән эчләрен төкереп җибәрү яхшырак.
  Менә җимерелгән "Аучы", ватылган руль белән пират фрегаты кебек, як-якка сикерә һәм аны T-4 белән этәрә. Ә куртилярдагы корыч табутларның икесе дә ялтырый башлый, һәм берничә мизгелдән соң шартлаткыч корал аркасында шартлыйлар.
  Урта авырлыктагы дистә машина туктады, ватылды һәм ярдәмсез калды.
  Ләкин калганнары аларга иярәләр, аеруча күп санлы бронялы сугышчылар. Монда "Охотник" үзе йөри торган мылтык тизлекне күтәрә һәм ... камуфляжланган тишеккә төшә. Куртлар гына өстән чыгып, ярдәмсез хәрәкәт итәләр.
  Пионерлар куаналар. Кайбер урыннарда казылган тишекләрдә өйдә ясалган шартлаткыч матдәләр бар. Ул һөнәрчелек рәвешендә ясалган. Әлбәттә, динамитка караганда көчсезрәк, ләкин вагонны сүндерү өчен җитәрлек.
  Фриц авыр җәрәхәтләр кичерә, бронялы персонал ташучылар уңышсыз була, кайберләре куркыныч зоналар аша уза, ләкин алар граната һәм шартлаткыч матдәләр белән каршы алалар.
  Монда хәтта тиз акыллы яшь сугышчылар да кечкенә катапультлар төзеделәр. Алар пистолет элементлары белән кушылган дистиллланган агач рухының махсус сумкасын ташлыйлар.
  Фашистларның иң нечкә кораллары бәрелгәндә экипажларның зәңгәр ут белән януларына китерә. Авырту белән акылдан язган Фриц йөрәкне селкетә һәм куркуга борылган йөзләре белән тарала.
  Аларның кайберләре хәтта җиһазларын ташлыйлар ...
  Кызганыч, дошманнар күп, кайбер машиналар, барын да пулемет белән су басалар, окопларга якынлашалар.
  кырык бишне күрсәтә . Әлбәттә, сез Т-4 һәм Аучыны башлап җибәрә алмыйсыз, ләкин якларын сынап карарга мөмкин. Брональ персонал йөртүчеләр турында әйтер сүз юк. Алар барысын да куып чыгарырлар һәм кайнар металл идәннәрдә кан йөткерерләр!
  Кечкенә калибрлы мылтыкның зурына караганда күп өстенлекләре бар - ут тизлеге, камуфлаж җиңеллеге. Алар максатларны ничек сайларга икәнен беләләр.
  Фашистлар гиена кебек явызлык белән чабалар. Совет егетләре арасында үле һәм яралылар бар. Бигрәк тә яши башлаган яшь сугышчылар үлгәч, бу аеруча аяныч. Менә бик яшь пионер кыз, шартлаткыч пакетны күтәреп, T-3 урта танк эзләре белән ашыга. Озын, ләкин нечкә кебек тоелган ямьсез тартма сикереп төшә һәм аннан квадрат манараны агыза.
  Theәм сугышчылар кабат граната ыргыталар, һәм пулеметлар йөри торган мотоциклларны кадаклый башладылар. Фашист солдатларының башлары буран белән җимерелгән пешкән чия кебек ярылды.
  Зур мотоциклларның газ резервуарлары шартлый, көчле ут агымнарын ташлый. Бу тумыштан килгән җеннәр тәртипсезлеге дәвам итә кебек. Менә кайбер бронялы персонал да үзләренең бәхетсез хезмәттәшләренә кушыла.
  Алеся "Аучы" га күрсәтеп, корабның аскы өлешенә юнәлтелгән. Анда барып җитү кыен, ләкин бу рәхимсез мылтыктан чыгу өчен бердәнбер мөмкинлек. Бармакның тигез хәрәкәте, аннары борылыгыз.
  Мылтык йомшак тавыш бирә, һәм фашист машинасы яртыга бүленә. Свастика белән флаг канлы сазга төшә.
  Алеся пышылдады:
  - Гаделлек корбан, хәйрия иганәләре һәм корбанның гадел сәбәбен таләп итә!
  Turnир биоритмнарын яхшырак сизү өчен, мылтыклы кыз ялангач ял итә, һәм үлән сулышын аяклары белән кабат атып, мәкерле Т-3не ура.
  Күрергә була, нацист армадасының барлык урта танклары диярлек эштән чыгарылган. Монда соңгысы пионер малай тарафыннан юк ителде, җәрәхәтләнүгә карамастан, ул баррельне этеп җибәрде, шартлаткыч карбид, күмер тузаны, аз күләмдә фосфор белән эремчек катнашмасы белән. Батыр баланың ярадан соң баррельне этәрергә көче җитмәде, һәм иптәше Андрей, йөгереп узып, кырык тонналы Шмель һөҗүмен үзе тәгәрмәч астына этәрде. 150 миллиметр калибрлы туп атылды һәм күтәрелде. Theәм пионерларның җаннары, җимерелгән тәннәреннән чыгып, бәхетле күк патшалыгына ашыктылар, анда беркайчан да көч куллану һәм газаплар юк.
  Исән калган фашист ташучылар, авыр хезмәттәшләренең ярдәмен югалтып, кире борыла башладылар ... Вагнер музыкасының кычкыруы туктады, һәм гомуми очыш башланды.
  Владимир Михайловский маңгаеннан кан сөртеп:
  - Рәсәй сугышчысы басып торырга мөмкин, ләкин ул беркайчан да тезләрендә яшәмәячәк! Россия кан җибәрергә мөмкин, ләкин бер кан да безнең батырлыгыбызны һәм Ватанга тугрылыгыбызны кан җибәрмәячәк!
  Theәм исән калган пионерлар моны раслыйлар ... Гәрчә аларның күбесе янган һәм җәрәхәтләнгән.
  Ә Анастасия Ведмакова һәм Акулина Орлова күктә сугышалар, алар дүрт йөздән артык очкыч туплаган Марсель белән ярышырга әзер, моның өчен ул тимер крест рыцарь крестының алтынчы дәрәҗәсен алган. имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар.
  Ләкин кызлар бик тырышып көрәшергә тәвәккәл. Менә алар бер үк бикини һәм аяксыз сугышалар. Luftwaffe самолетларын тишегез.
  Анастасия, аяк бармаклары ярдәмендә мылтыгын максатка юнәлтә, фашистны җимерә һәм әйтә:
  Безнең иманыбыз бөек
  Мәңге дәвам итәчәк!
  Hisәм иптәшенә күз кысып җибәрә. Акулина шулай ук фашистны җимерә, аны кыйный, аякларын һәм скрипкаларын бик төгәл куллана:
  - Коммунизм идеяларының бөеклеге өчен!
  Энҗе тешләрен тешли. Мондый кыз сугыша һәм белемле.
  Тешләре белән балкып тора.
  Анастасия, Як-9да тагын бер немец самолетын төшереп, агрессив рәвештә кысыла:
  - Планета өстендә урыс бөркете,
  Канатларын таратыр ...
  Дошман җавапка тартылыр
  Defeatedиңеләчәк, өзеләчәк!
  Акулина моны көндәшләрне җимереп бик теләп раслый:
  - Бозылачак!
  Әлбәттә, немецлар арасында матур эйс кызлар да барлыкка килде. Альбина һәм Альвина иң яңа ME-309 белән көрәшәләр. Мондый сугышчылар урлаган.
  Алар Совет самолетларын искиткеч тизлек белән җимерәләр. ME-309 - өч 30 мм һава пушкасы һәм дүрт пулемет белән коралланган бик көчле самолет. Мондый хайванга каршы, Россия машиналары каршы тора алмый.
  Әгәр алар атсалар, кызганмыйча аталар.
  аяк бармаклары ярдәмендә , мишеньга очкыч тупын җырлады. Дошманны кыйна һәм кысылды:
  - Өченче Рейхның җиңүе өчен!
  Ул телен күрсәтте.
  Альвина шулай ук дошманны бәрде. Ул Совет Як-9-ларын кисеп алды:
  - Безнең армиянең зур чикләре өчен!
  Дусларына күз кысты.
  Сугышлар, түләүләр алу һәм Хаффман. Ул әле зур аксесларның берсе түгел, ләкин ул тиз үсә. Сез шулай ук тәмуг монстрын әйтә аласыз.
  Немецлар, әкрен булса да, зур югалтулар белән, Идел яры буйлап Каспий диңгезенә якынлашалар.
  . 2 бүлек
  Көчләр ачык булмаган. Фашист авиациясе аеруча күңелсезләндерә иде. Фок -Вульф фронтка бик күп керде һәм аның көчле кораллары һәм тизлеге Кызыл Армия өчен проблемага әйләнде. Моннан тыш, бу машинаны төшерү бик авыр иде. Ул ныклы һәм авыр бронялы.
  ME-309 шулай ук тизлек һәм корал белән совет очучылары өчен күңелсез сюрприз булып чыкты. Ул совет бүлекчәләрен шактый кисеп алды.
  Яңа Yu-288 бомбардировщик, бик көчле машина, шулай ук Совет позицияләрен бомбага тотты. Гадәттә йөкләнгәндә дүрт тонна бомба, йөкләнгәндә алты тонна. Ул Совет бүлекчәләреннән бик күп котылды.
  Роммель шулай ук Майнштейн кебек командир буларак үз сыйныфын күрсәтте.
  Немецлар Астраханга якынлаштылар. Совет командиры өчен көтмәгәндә, Фриц Идел буенда Камышин юнәлешендә һөҗүмгә китте. Бу кыю, ләкин көчле адым иде. Әлегә аларны туктату кыен булды.
  Ләкин Кызыл Армияне саклау әле дә көчле ... Бер атна эчендә нацистлар илле чакрым үтеп, туктаттылар.
  Аларны каршы һөҗүмнәр, совет бүлекләре белән каршы алдылар ....
  Шул ук вакытта японнар Алма-Атага каршы һөҗүм ясарга тырыштылар. Аннары каты сугышлар дәвам итә.
  Кызлар ирләр белән тигез көрәштеләр, бәлки алардан яхшырак.
  Маргарита Магнитная һәм Татьяна Булатная - пулеметтан атылган чибәр кызлар.
  Алар самурайны аттылар һәм җырладылар:
  - Әйдәгез, хыял белән аерылмыйк
  Тормыштагы беренче адым ...
  Сез тагын aboveир өстендә күрәсез,
  Ачулы һөҗүмнәрнең бураннары!
  Маргарита аяк бармаклары белән киллер гранаты ыргытты, японнарны аерды һәм җырлады:
  - Безне беркем дә туктатмаячак
  Безне беркем дә җиңмәячәк ...
  Вермахтны җиргә күмәрбез ,
  Безнең дуслык - монолит!
  Татьяна, дошманга атып, ризалашты:
  - Чыннан да монолит!
  Японнар Алма-Атада алга бара. Аларда бик күп солдатлар һәм төрле резервлар бар. Бу шундый сугыш егетләре. Ләкин кызлар аларны чабалар. Алар бик тырышалар.
  Татьяна Булатная тагын бер граната ыргытты, самурайларны аерды һәм җырлады:
  - Минем зур казанышым өчен!
  Ул сапфир төсле күзләре белән кысылды. Күңелле кыз, сез бернәрсә дә әйтә алмыйсыз.
  Marәм Маргарита, яланаяк үкчәсе белән, Япон сугышчыларын аерып, үлем бүләкләрен алып ташлар.
  Singырла:
  - Барысы да катнаш, үзара бәйләнгән, газаплар буранында!
  Againәм тагын ялан аякларын, японнарга лимон ыргыта ...
  Билгә яланаяк һәм аяксыз сугышчы Оксана аларга якынлаша һәм граната тартмасы аша этеп, пышылдата:
  - Салкын кызлар булыр!
  Өч сугышчы да җырладылар:
  - Самурайлар корыч һәм ут басымы астында җиргә очтылар!
  Гүзәлләр зур ярсу белән көрәшәләр. Алар уттан, судан, бакыр торбалардан бушка узмады.
  Монда Оксана яланаяк аягы белән граната ыргыта, Япония Чиха җиңел танкына бәрелә. Бу бик яхшы максат.
  Маргарита, дошманга атып, җырлады:
  - Сез ышанмаганга ышанырга мөмкин! Сез эш булмаганда эшли аласыз!
  Татьяна логик яктан әйтте:
  - Сез әйткәннәр парадокс!
  Маргарита аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм логик яктан искәртте:
  "Гений парадоксларның дусты түгелме?"
  Татьяна борылыш бирде, самурайларны чабып ризалашты:
  - Әлбәттә, дус!
  Сугышчылар аны алдылар һәм көлеп җибәрделәр ... Алар кызлар белән сугышалар, һәм тагын нәрсә диләр ... Шуңа күрә Рәсәйдә кызларның ничек сугышканнарын хәтерлиләр!
  Оксана иң югары дәрәҗәдә көрәшә, әлбәттә. Differentәм ул төрле нокталардан ата, кыз әйләнү өсте кебек әйләнә.
  Бу чибәрләр, алар беркемгә дә бернәрсә дә бирмиләр. Алар самурайлар белән бергә хыянәтне чәйниячәкләр.
  Ут белән Анжела. Кыз шулай ук агрессив һәм кызыл чәчле. Сугышчылар аяксыз көрәшергә һәм бик зур пропорцияләрне башкарырга яраталар.
  Анжела чират бирә һәм көлеп әйтә:
  - Без батырлык белән сугышка барырбыз,
  Совет көче өчен!
  Areәм аяк бармаклары белән үтерүче лимон ыргыта.
  Сугышлар дәвам итә һәм хәзер японнарның һөҗүме бетә ....
  Бу инде кырык өч июль ахыры. Нацистлар Идел дельтасына якынлаштылар, һәм аңа сугышлар башланды.
  Элизабет һәм аның экипажы бик тырышалар. Беренче юлбарыс-2 танклары фронтка килә башлады. Алар Пантер белән Арысланга охшаш, ләкин алар арасында. Шулай ук рациональ бронь кыры почмаклары һәм озын баррель 88 мм 71 EL калибрлы мылтык белән. Авырлыгы алтмыш сигез тонна, һәм корал ягыннан Арыслан танкына якын, ләкин зурлыгы бераз кечерәк.
  Зур танклар, сез бернәрсә дә әйтә алмыйсыз.
  Элизабет һәм кызлар немецларны аулыйлар. Алар Т-4 аша үтәләр һәм кычкыралар:
  - Якты еллар идеяларына дан,
  Пионерларның кычкыруы һәрвакыт әзер!
  Сугышчылар, әйтик, беренче сыйныф. Алар данлы көрәшеп кенә калмыйлар, җырлыйлар да;
  Ирекле халыкларның җимерелмәс берлеге,
  Безне берләштергән тупас көч һәм курку түгел иде ...
  Мәгърифәтле кешеләрнең яхшы ихтыяры,
  Ә төшләрдә дуслык, яктылык, акыл һәм батырлык!
  
  Ирекле Ватаныбызга сәлам,
  Иҗат көче мәңгегә таяныч!
  Хокук көче, кешеләрнең ихтыяры,
  Гади кеше бердәмлекне яклый бит!
  
  Давыллар аша безнең өчен прогресс кояшы балкып торды,
  Давыллар һәм бураннар аша без алга ашыктык ...
  Без тауларны күчерәбез, авырлыксыз,
  Коммунизмга яктыртылган бөтен дөнья килә!
  
  Ирекле Ватаныбызга дан,
  Иҗат көче мәңгегә таяныч!
  Хокук көче, халык ихтыяры,
  Бердәмлек өчен - гади кеше бит!
  
  Планета халыклары кардәшләр булып берләшәләр,
  Буддист, мөселман дуслары мәңгегә!
  Акыл даны, зур исем булсын,
  Дөньяның барлык халыклары гаилә кебек!
  
  Ирекле Ватаныбызга сәлам,
  Иҗат көче мәңгегә таяныч!
  Хокук көче, кешеләрнең ихтыяры,
  Гади кеше бердәмлекне яклый бит!
  Кызлар яхшы җырлыйлар, һәм алар тагын да яхшырак көрәшәләр, һәм алар шундый уңышларга ирешәләр. Тарих җиңүчеләр тарафыннан язылган булса да, сугыш җиңелсә, алар хәтердә калырлармы билгесезме?
  Аленка, батареялары һәм кызлар командасы белән, Идел дельтасында дошманнарны тоткарларга тырыша. Sheәм ул нинди матурлыкларга сәләтле икәнен күрсәтә.
  Алар чыннан да күп нәрсә эшли ала.
  Анюта аяклары белән ата һәм кычкыра:
  - Коммунизм чорына дан!
  Шулай итеп, бөтен батарея аны алды һәм бер тавыш белән, тулы тавыш белән җырлады;
  Яхшырак язмыш өчен көрәшәбез
  Кеше тормышын җиңеләйтү өчен ...
  Theәм ләгънәтләнгән урда
  Явыз дошманнар азрак булсын өчен!
  
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб,
  Ана Россия даны өчен ...
  Рус кешеләре җиңелмәс ышаналар,
  Earthирдәге һәркемне матуррак ит!
  
  Без Ватан өчен көрәшергә бирелгән,
  Ватан бөеклеген саклау ...
  Sometimesәм кайвакыт тормыш кино гына
  Бу оҗмахның чагылышы булырга тиеш булса да!
  
  Барлык кешеләргә дә хыялга ирешергә кирәк,
  Акыллы ышану коммунизм ...
  Earthирдә бәхет күбрәк булсын өчен,
  Реванчизм уты килмәде!
  
  Безнең патша, бөек гений Пугачев,
  Ул крестьяннарны изге көрәшкә күтәрде ...
  Теләсә нинди бизнес җилкәдә булачак,
  Яланаяк малайны ярат!
  
  Без шайтаннан да көчлерәк булырбыз
  Фән офыкларын күчергәндә ...
  Виллаин туяклары астында тигезләнгән,
  Aрелгән аортадан кан агып чыкса да!
  
  Әйе, бу безнең дөрес дусларыбыз,
  Без Ватанны бәхетлерәк итә алабыз ...
  Халык бер гаиләгә ышана,
  Зур нурлы Россия!
  
  Кешеләрне офыкка кыю карагыз,
  Явыз болытлар күкне капламасын ...
  Без дошманга җиңүче балл бирербез,
  Youәм сез булачаксыз, сугышта бәхетле рыцарь!
  
  Мин куркак сүзен белмим
  Без руслар бөтенләй түбән түгел ...
  Бездә Сварог, Ак Гайсә,
  Май ае мәңге ләззәтләнәчәк!
  
  Кызлар һәм малайлар түгәрәк биюдә,
  Без аяксыз кызлар керәбез ...
  Чиксез кодрәтле Алла Род безнең өчен,
  Баш мие тотмаган булма, малай!
  
  Ленин безне сугышырга дәртләндерде,
  Акыллы Сталин батырлыкны фатихалады ...
  Көчле керуб канатларын таратыр,
  Ourәм безнең мускуллар корычтан гына ясалган!
  
  Ватан патшасы булачак
  Без Алла өчен шундый сугышчылар ...
  Корыч кылыч белән даныбызны раслыйк,
  Сварогта нинди калкан ясалган!
  
  Кыскасы, Ходайга тугры бул,
  Иң якты Россия данына ...
  Без рыцарь бөркетләрен генә беләбез,
  Ак Алла Мәсих безнең артта!
  Монда, мылтыктан төгәл сугудан, "Арыслан" кабызыла. Әйе, нацистлар аны махсус мөгезгә алалар.
  Сугышлар дәвам иткәндә, балалар вакытны әрәм итмиләр.
  Даша һәм Васка немец гаскәрләренең тылында йөриләр. Алар җиһазларның баганаларда ничек хәрәкәт итүләрен карыйлар. Мотоцикллар ашыга, үз-үзе йөри торган мылтыклар йөри. СС һәм башка бүлекләрне кертеп, бик күп гаскәр бар.
  Васка "Фердинанд" хәрәкәтен күрде, көчле Германия үз-үзе йөри торган мылтык, танкларны җимерә.
  Егет кызга пышылдады:
  - Фриц Сталинградтан төньякта өстәмә көчләр хәрәкәт иткән кебек.
  Даша елмаеп әйтте:
  - Безнекеләр барыбер тартырлар!
  Йөк машинасыннан Немцев егетләргә ачуланып кычкыра. Балалар очып китәләр, ялтырап торалар, соры тузан, ялан, түгәрәк үкчәләр. Алар шулай ук чират бирә ала.
  Малай белән кыз куакларга йөгерделәр дә сикерделәр. Даша дәртләнеп әйтте:
  - Партизаннар барысын да эшли ала!
  Васка моның белән ризалашты:
  - Әлбәттә ... Без җиңәчәкбез!
  Даша дәртләнеп җырлады:
  - victoryиңүне көтәбез! Victoryиңүне көтәбез! Кулакларны сындырырга теләүчеләр! Victoryиңүне көтә, җиңүне көтә! Без фашизмны җиңә алырбыз!
  Васка моның белән бик тиз ризалашты һәм ялангач балалар аяклары бармаклары белән куртны җимерде:
  - Без булдырабыз! Без әкиятне тормышка ашыру өчен тудык!
  Даша күз кысып әйтте:
  - Һәм нәрсә? Без әкиятне тормышка ашырырбыз, Вермахт тузанга әйләнер дип уйлыйм!
  Ә балалар үпкәләренең өстендә хорда җырладылар;
  Тәкъва илебез исеме белән,
  Галәмгә коммунизм нәрсә бирәчәк ...
  Без Ватаныбызга тугры булырбыз,
  Уңышка, иҗатка юл ачак!
  
  Путин Россияне герой кебек идарә итә
  Ләкин бөркет аны очуда калдырды ...
  Зур Фюрер, әлбәттә, геморрой,
  Ләкин Сталин шулай ук исем дигәнне аңлата!
  
  Өченче Рейхта җиңәрбез дип ышанам
  Шуңа күрә Путинның Сталинга күченүе гаҗәп түгел ...
  Дөнья өстендә алтын канатлы керуб,
  Шайтан-Адольф хәзер акылдан язган!
  
  Немецларның бөтен Европасы бармак очында,
  Африка, Азия, һәм дәүләтләр ...
  Адольф үзен салкын дип саный
  Ләкин Fuhrer җәзага тартылачак!
  
  Гитлер өчен Россия абзарга охшаган,
  Аның үзенеке итәсе килә ...
  Ләкин булачак, мин коммунизм оҗмах дип саныйм,
  Awиләк үсеп чыгачак, карават чәчәчәк!
  
  Ышанмагыз, безнең халык бөтенләй зәгыйфь түгел,
  Ләкин бик күп Фриц кулга алынган ...
  Славянны сез бөтенләй белмисез,
  Ана Россия исеме белән!
  
  Ленин безне батырлыкка рухландырды,
  Ул миңа нәрсә эшләргә икәнен күрсәтте ...
  Алла чыннан да бер,
  Ләкин коммунизмда безгә кыю ышанырга кирәк!
  
  Россия дошманына бирелмәгез ,
  Ак Алла безнең белән - Галәмне Барлыкка Китерүче ...
  Мин ул ватанга сугышта булышырмын,
  Lifeзгәрешсез тормыш уңышында булу!
  
  Сез якыннарыгызны никадәр еракта үтерә аласыз?
  Кызганычка каршы, сугышның ахыры юк ...
  Безнең армия сугышларында шулкадәр нечкә,
  Сез оялмаслык эш эшләгез!
  Бу яшь сугышчыларның яхшы җыры. Алар аны җырладылар һәм яңадан хәрәкәтләнделәр, ялангач, шалтыратылган үкчәләре белән юлдагы тузанны селкеттеләр.
  Балалар шат һәм тышкы яктан тормыштан канәгать иде. Нечкә булса да, аның йөзләре шоколад кебек, чәчләре, киресенчә, гадел. Зур егетләр.
  Мотоциклдагы немецларның берсе аларны назлы итеп атады. Шоколад тәкъдим иттеләр. Ач Даша кулларын сузды, ләкин Васка җиңенә кысылды:
  - yourselfз-үзеңне кимсетмә!
  Акыллы кыз табылды
  - Әйдәгез, фашистларны берләштерик!
  Васка, үзе тире һәм сөяк, бу идея ошады. Ул шулай ук шоколад сорады.
  Гитлерит башын кагып, ватылган рус телендә тәкәбберләнде:
  - Singырла, малай!
  Васка башын кагып, зур илһам белән җырлады;
   Партия Россияне берләштерде,
  Чиксез кырларны саклый ...
  Миңа ышан, халык бик көчле,
  Совет җиренә дан!
  
  Сталин - иң югары бүләк,
  Сталин - зирәклек очуы ...
  Сез аның өчен кыю көрәшергә тиеш.
  Барлык кешеләр дә Сталинга иярәләр!
  
  Безгә шат канатлар бирделәр,
  Бездә зур ихтыяр бар ...
  Сталин - муллык шатлыгы,
  Дан, бөек ил!
  
  Сталин - галәмдә иң бөек,
  Сталин алтын канатлы керуб,
  Ourзгәрешсез уңышлары булган безнең халык,
  Ышан, мәңге җиңелмәс!
  
  Сталин халыкка котылу бирде,
  Дөньядагы иң зур бөркет ...
  Ватаныбыз һәм азатлыгыбыз өчен,
  Ул канатларын җир өстенә таратты!
  
  Якты Сталиннан югарырак юк,
  Ул ак Алла кебек бөек ...
  Күпчелек белән көрәшү һәм җиңү,
  Тиздән Фухрерны табутка куярбыз!
  
  Ватаныбызга хөрмәт күрсәтү,
  Белегез, сез аны матуррак таба алмадыгыз ...
  Тиздән без коммунизм астында яшәрбез,
  Бездә бүтән юл юк!
  
  Сталин - бөтен планетаның горурлыгы,
  Сталин чикләнмәгән коммунизм ...
  Аның эшләре җырланыр
  Фашист бөтенләй юк ителде!
  
  Сталин Россиягә дан китерде,
  Сталин аны йолдызлар өстендә күтәрде ...
  Ул көчен читкә күтәрде,
  Сталин идеаль!
  
  Сталин галәмне яулап ала,
  Аның зур йолдыз паркы бар ...
  Сынаулар ныгыту өчен булачак,
  Сталин коммунизмга китерәчәк!
  
  Россия өчен Сталин - кояш,
  Караңгылыкта каты балкый ...
  Кызның тавышы ачык,
  Moreирдә матур лидер юк!
  
  Сталин - Сварогның гәүдәләнеше,
  Сталин Россия көчен булдырды ...
  Ул Родны йөрәктән таба -
  Иң оста!
  
  Бөтен җирдә матуррак лидер юк,
  Сталин - ирләрнең иң бөеге ...
  Әйдәгез, безнең галәмдә бәхет тудырыйк,
  Котырган җинаятьче юк ителде!
  
  Минем улларым һәм Комсомол әгъзалары,
  Ватан өчен, формалашуда бергә торыгыз ...
  Сез бит кызлар юлбарыслардан көчлерәк,
  Хөрмәтле гений Сталин безнең белән!
  
  Мин үз казанышларымны саный алмыйм,
  Ук кебек очыйк ...
  Безнең якты Россия,
  Ватан коммунизмга таба бара!
  Даша Васка белән бергә җырлады һәм балалар барысын да матур һәм матур итеп алдылар.
  Stillәм алар һаман да бииләр, танылган, аяк киеме булмаган балаларны аякка бастыралар, һәм март аенда ялан аяклары белән кар буйлап йөриләр.
  Рус телен аңламаган немец җырны ошатты, һәм ул сумкасыннан консервланган дуңгыз итен алып балаларга бирде.
  Рөхсәт белән башын салды:
  - Зер эчәк!
  Малай белән кыз баш иеп алга киттеләр. Аларга унбер яшь кенә, ләкин алар акыллы һәм хәтере нык. Төгәл мәгълүмат туплагыз. Бер тапкыр, чәчле Дарья хәтта кәрзиндә немецларга шахта алып килде. Ул хәйләкәр кыз һәм аларның телен яхшы белә. Ак чәчле һәм зәңгәр күзле шундый матур бала үлем китерә ала дип уйламаганнар.
  Бу эшләде ...
  Менә алар тагын немец шоколадларын искә төшерәләр, һәм аларның кәефе шат ...
  Дария елмаеп әйтте:
  - Әгәр без фашистларны җиңсәк, мин үзем өчен мәрмәрдән һәм чишмә белән өч катлы йорт төзермен!
  Васка кычкырды.
  - Сез буржуаз булырсызмы?
  Кыз җавап бирде:
  -! К! Минем үземнең коммунизм гына булачак!
  Васка көлде һәм тагын җырлады;
  Буржуаз минем җиргә киткәч,
  Өйләр яндырылды, кызлар киселде ...
  Нульләр саналган кебек иде,
  Малайларның чәчләре нульгә кырылган!
  
  Кибалчыш мылтыгын алды ,
  Халык армиясенә кушылды ...
  Малчиш-Начар бирде ,
  Кем баррель өчен вареньедан баш тартты!
  
  Менә мин рэп малайга эленәм,
  Алар мине камчы һәм энә белән җәберлиләр ...
  Моңа җавап итеп мин йөземнән көләм, мин үтерүче -
  Ватан оҗмахка әйләнер дип ышанам!
  
  Хайваннар минем үкчәләремне ут белән кыздырдылар,
  Бала ток белән каты кыйналды ...
  Ләкин миңа ышан, мин газап турында уйламыйм,
  Кызыл буржуазия аларны җиңсен өчен!
  
  Алар сөякләрне сындыралар, явыз металл казалар,
  Коткаручылар мине тактага этәрәләр ...
  Ләкин миңа ышан, малай бу турыда хыялланды,
  Май аенда Берлин буйлап йөгерергә!
  
  Иптәш Ленин җитәкчелек итәр дип ышанам,
  Варшаваны азат итегез, Прага, Лондон!
  Тиздән җиңүче счет-фактурасын бирәчәкбез,
  Кызыл баннер Берлин өстендә горурланып тора!
  
  Хәзер баланың үкчәләре янып тора,
  Alwaysәрвакыт диярлек ялангач ...
  Камчы мине аркасына каты кыйнады,
  Син, мөгаен, соры чәчле, әни!
  
  Ләкин мин бу үтерүчеләргә бирелмим,
  Мин ышануны сорамыйм, шәфкатьне беләм ...
  Кат җилкәсеннән кискен камчы алсын,
  Мин беләм, Ленин миңа бүләк бирәчәк, миңа ышан!
  
  Кибалчыш җәфа астында көлде ,
  Ул серне бирмәде, горур үлә ...
  егет мәңге тәмугта шулай кычкыра ,
  Demonsеннәр аның тамагына чайыр куялар!
  
  Ленин безнең белән, күрәсең, мәңге,
  Минем йөрәгемдә кайнар ялкын яна ...
  Зур хыял тормышка ашачак,
  Бөтен планетада кызыл баннер булачак!
  Дарья сызгырды һәм аякка басты:
  - Салкын! Сез аны үзегез яздыгызмы?
  Васка башын салды:
  - Әйе! Аның хикәясе миңа бик нык тәэсир итте!
  Дарья башын кагып әйтте:
  - Хәтерлисеңме, полиция хезмәткәрләре сине һәм мине ничек тоттылар һәм безне салкын вакытта кардан аяксыз йөрттеләр, аннары безне кыйнадылар һәм үкчәләребезгә нечкә ботаклар куйдылар.
  Васка бик тиз раслады:
  - Шулай булды .... Капкага эленгәндә үкчәләрегез авырта, җилкәләрегез авырта. Ләкин безгә каршы бернинди дәлил дә юк иде....
  Дарья бер сулыш белән әйтте:
  - Әйе, ләкин полиция безнең туңуыбызны теләде. Ләкин алар мине шешә белән кыйнагач, мин аяк белән фрагмент тоттым. Аннары ул аны кулларына бирде. Аннары мин үзем һәм сезнең өчен арканны кистем.
  Васка башын салды.
  - Әйе, булды ... Ләкин бик куркыныч. Ләкин беләсеңме, салкын вакытта янган аяк очлары зарар китерми! Соңрак чыккач, барысы да этләр кебек савыктылар!
  Дарья бик тиз раслады:
  - Әйе, безне савыктыра! Мин шундый тупас аяк тутырдым, күмер өстендә йөрергә курыкмыйм!
  Васка, тәкәбберләнеп әйтте:
  - Мин шулай ук! Без пионерлар, коммунизм балалары!
  Дарья раслады:
  Weәм без, әлбәттә, җиңәчәкбез!
  Малай белән кыз җырладылар:
  Коммунизмның үлемсез идеяларының җиңүендә
  без илебезнең киләчәген күрәбез ...
  Кызыл байракка, Ватаныбызга,
  Без һәрвакыт фидакарь булачакбыз!
  . 3 бүлек
  1943 елның август башында, немецлар, ниһаять, Совет гаскәрләренең Каспий диңгезенә каршы торуларын җиңеп чыктылар. Бу чыннан да краутлар өчен зур казаныш. Иң зур дивидендларга иреште. Хәзер Кавказ төп континенттан җир белән киселде.
  Төрекләр шулай ук уңышка ирештеләр; каты сугышлардан соң, ниһаять, Батуми алып, Ереван тирәсен тәмамладылар. Шулай итеп, Кавказдагы Совет гаскәрләренә басым ясау.
  СССРдагы хәл бик катлаулы булды. Stәм Сталин коридор аша ач, үле, ләкин Ленинградка бирелмәгән өчен төньякта һөҗүм башларга кушты.
  Тихвинга һөҗүм башланды. Штабның резервлары җитмәсә дә, анда зур көчләр ыргытылды. Шведларның фронтка волонтерлар дивизиясе килүе белән хәл катлауланды, бу аларның позицияләрен ныгытты.
  Әйе, һәм немецлар җитди ныгыдылар ...
  Сугышлар унынчы августта бара, Совет гаскәрләре сугышның беренче өч көнендә ун чакрым үтәләр. Монда, ундүртенче августта, Германия Maus танкы сугышка беренче тапкыр керде. Йөз сиксән сигез тонна авырлыктагы бик уңышлы үсеш түгел. Дөрес, машинаны җитди экипаж, фашист кызлары йөртте.
  Агнес, Адала, Анжелина, Агата, Афродит - Өченче Рейхның биш чибәре "А" хәрефеннән башлана. Ничек алар Мауста сугышалар һәм берьюлы ике мылтыктан аталар.
  Explosгары шартлаткыч фрагмент снарядлары кыска баррель 75 мм туптан, ә авырраклары 128 ммнан атыла, бу көчне күрсәтә.
  Агнес аяк бармаклары һәм киселгән аяклары белән ут ала. Ул Совет машинасына бәрелә, манарасын җимерә һәм кычкыра:
  - Мин космик кыз!
  Адала мина белән ату җибәрә һәм кычкыра:
  - I'mәм мин аэробатика, бөтен экипажны ерт!
  Шулай ук кыз аяк бармакларын куллана. Совет утыз дүрт снаряд тычканга бәрелде, ләкин борчак кебек сикереп торды. Машина яхшы сакланган. Сез аны җиңел генә кыйный алмыйсыз. Ул теннис шарлары кебек очучы проекты җибәрә, һәм хәтта зур калибрлы булса да, сез мондый хайванны бәрә алмыйсыз.
  Theәм кыз дошманга якынлашмас өчен, самолетка каршы мылтыктан атыла.
  Агата шулай ук аяк бармаклары белән атты һәм үкерде:
  - Минем кылычым сугылсын, без дошманнарны камчыбыз!
  Адала агрессив рәвештә раслады, бик төгәл атты:
  Без яктылык һәм җир сугышчылары!
  Анжелина аяк бармаклары белән ыргытты, Совет Т-34-76 танкын сындырды һәм кычкырды:
  - Зур җиңүләр өчен!
  Афродит шулай ук өем кебек авыр булган, Совет Т-60ны җимергән һәм кысылган:
  - Изге сугыш безнең җиңүебез булачак!
  Агнес, ябык үкчәсен кулланып, дошманның фронталь коралын сындырды һәм бирде:
  - Император флагы алга - егылган геройларга дан!
  Мондагы кызлар бик ямьсез һәм үтерүчән. Themәм бушка түгел, сез аларны уза алмыйсыз. Ялан аяклары һәм гәүдәле бикинилары аркасында, алар сагынмыйча аталар. Димәк, аларны бик җиңел кыйнап булмый.
  Куркыныч "тычкан", үлем коралы белән ыргытылды, һәм беркемгә дә мөмкинлек бирмәде.
  КВ сериясен кертеп.
  Ләкин немец хатын-кызлары шундый каты һәм уңышлы көрәшәләр икән, совет дәрәҗәсендәге кызлар - геройлар бар.
  Монда, мәсәлән, Наташа партнерлары белән. Аларда тыйнак, үз-үзе йөри торган мылтык-85 бар, алар әле фронтка килеп җиттеләр. Кызлар инде фашистларны көч белән кыйныйлар.
  Әлбәттә, гүзәлләр аяксыз һәм бикинида. Theyәм алар фашистларны пыяла кисәкләренә сугучы чана кебек яхшылап җимерәләр.
  Мондый кызлар бөркет очышының иң югары дәрәҗәсен күрсәткәндә бик истә калырлык.
  Наташа аяк бармаклары белән атып, Пантераны җимерә, шуннан соң ул кычкыра:
  - Бөек Ватан өчен!
  Heәм ул үз телен күрсәтәчәк!
  Зоя шулай ук көндәшен кыйный. Бу аңа бик төгәл сугылачак. Коралны сындырачаклар:
  - Коммунизм даны өчен!
  Августина шулай ук каты көрәшә, һәм көндәшенә басым ясаса, ул аны бик яхшы эшли. Ул өзелә һәм кычкыра:
  - Коммунистик дөньяга дан!
  Долбанет һәм Светлана. Veryәм бик төгәл. Яланаяк бармаклар ярдәмендә. Ул дошманның коралларын җимерер һәм кысыр:
  - Коммунистик дөньяның бөеклеге өчен!
  Heәм ул телен күрсәтер ...
  Кызлар, илһамланып, җырлый башладылар, урында яздылар;
  Гүзәлләр аяксыз һөҗүм итәләр,
  Мондый матур кызлар йөгерәләр ...
  Әгәр дә сез Фрицны кулыгыз белән сугарга тиеш булсагыз,
  Яки аны пулемет белән сугачаклар!
  
  Кызлар шикләнә алмыйлар
  Алар фашистларны үлгәннәрне күмәрләр ...
  Алар аны аягыннан каты тибәрләр,
  Кайдадыр бүреләр елыйлар!
  
  Россия - солдатлар өчен сүз,
  Кайчан, миңа ышаныгыз, ул салкынрак булмас ...
  Кайвакыт хәл начар булса да,
  Кайда явыз кара Кабил җиңә!
  
  Ышанмагыз, Комсомол әгъзалары кача алмыйлар,
  Әгәр дә алар йөгерсәләр, һөҗүм өчен генә ...
  Allәм барлык фашистлар берьюлы үтереләчәк,
  Theәм Fuhrer кисү блогына күтәреләчәк!
  
  Россия - минем Ватаным,
  Ул нурлы, матур гына ...
  Кем куркак, хәтта бер сумга да лаек түгел,
  Сугышчы белән бәхәсләшү куркыныч!
  
  Ләкин бел, без фашистларны җиңәчәкбез,
  Тәхеттә бернинди явызлык идарә итмәячәк ...
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб,
  Ходай Сварог таҗда бөеклек белән!
  
  Кем куркак, миңа ышан, зәгыйфь кол,
  Аның язмышы бер - мыскылларга түзү ...
  Бүген слесарь, иртәгә сез бригадир,
  Youәм сез үзегез башкаларның аркасын кыйный аласыз!
  
  Кызларның көче бар, вулкан гына,
  Ул кайчак тауларны көчле җимерә ...
  Сугыш явыз буран китерә,
  Humanәм кешелек үлеме, ачыктан-ачык чабалар!
  
  Шуңа күрә мин сезгә намуслы рыцарьлар әйтермен,
  Без, урыслар берләшкәндә, көчле ...
  Челтәр һәм пычак өчен ашарга кирәк
  Без җиңелмәс сугышларда рыцарьлар!
  
  Нинди иманыбыз, Ходай Мәсихкә,
  Лада шулай ук хөрмәт ителсә дә ...
  Иптәш Сталин безнең өчен әти кебек,
  Коммунизм урыны оҗмах булачак!
  
  Ул үлгәч, терелтеләчәк,
  Weәм без тагын да матуррак, акыллырак булырбыз ...
  Әлбәттә, кеше бик горур,
  Кайвакыт ул мәгънәсез сүзләр сөйли!
  
  Мәхәббәттә, Ватаныбыз йолдыз кебек,
  Ышаныгыз, ул беркайчан да чыкмас ...
  Зур хыял тормышка аша
  Бөтен галәмдә тынычлык һәм бәхет булачак!
  
  Мин Марияне яратам, Ладаны хөрмәт итәм,
  Сварог матур һәм Перун бик яхшы ....
  Мин Гайсә белән Сталинны яратам
  Иконаларның изге йөзләре минем өчен кадерле!
  
  Кайчан чын оҗмах
  Бу тормышка ашар, миңа ышан, бөтен өметләр ...
  Син йөрәгеңне Ватанга бирәсең,
  Барысы да яхшы, көчлерәк булачак!
  Кызлар яхшы көрәштеләр, яхшы яздылар. Мондый сугышчылар белән нәрсә, Гитлер Россия өчен куркыныч түгел.
  Шуңа да карамастан, Совет гаскәрләре, ун көн каты сугыштан соң, Тихвинга үтеп керделәр.
  Сугыш шәһәрнең үзе өчен булды. Көчләр, әлбәттә, бик тигез түгел.
  Немецлар һава өстенлеген яулап алдылар һәм туктаусыз бомба ясыйлар. Вермахт ягында сугышучы чит ил дивизияләре белән хәл тагын да көчәя. Бигрәк тә бик күп Италия өлешләре.
  Алар Кызыл Армияне Тихвиннан ераклаштырырга тырышалар. Ләкин Россия бүлекчәләре каты көрәшәләр. Бу - ачлыктан үлеп, Ленинградны саклап калу өчен бердәнбер мөмкинлек. Азыкны анда һава белән генә ташларга мөмкин, ләкин немецларның көчле сугыш самолетлары бар, һәм моны эшләү бик кыен.
  Августның икенче яртысында нацистлар Астраханга бәреп керделәр. Бу шәһәрдә совет кызлары зур батырлык һәм батырлык белән сугыштылар.
  Бу батыр шәһәрне аяксыз кызлар батальоны каплый.
  Аленка ялан аягы белән граната ыргыта, аннары шартлый һәм фашистларны чабып әйтә:
  - Әгәр хатын-кыз мәче кебек нәфес булса, иренең башында тычканнар бар!
  Анюта, Фрицка атты, һәм аяк белән граната ыргытты:
  - Иң якты идеялар, алар тормышка ашырылганда күләгәле сәясәттән караңгы!
  Алла, Фрицка атып, граната ыргытып, ялан бармаклары белән танкны чыгарып, мыгырданды:
  - Хатын-кыз төлке кебек хәйләкәр, хәтта ир-ат әтәч акылына ия булса, арыслан белән идарә итә!
  Мария, мылтыктан атып, Фрицны җимерде, кычкырды:
  - Алла теләсә нәрсә эшли ала, таләпләр буенча хатын-кызны узып китә, ул көчсез!
  Матриона, дошманга атып, аяк бармаклары белән үтерү бүләкен ыргытып, билгеләп үтте:
  - Буа конструкторы кебек ир-ат йотмас өчен, хатын-кыз кобра уты булырга тиеш!
  Аленка, нацистларга каршы утны дәвам итеп, акыл белән билгеләп үтте:
  - Кеше бар нәрсәдә Барлыкка Китерүче кебек була ала, ләкин маймыл кебек охшату аны яхшы күрми!
  Анюта дошманга атты, аннары граната ыргыту белән танкны чыгарды һәм әйтте:
  - Кеше Чиксез кодрәт Иясе Алладан үз-үзен тәкәбберлектә генә узып китә ала, һәм ул интеллектуаль рәвештә Питекантроп тарафыннан тудырылган булса да!
  Алла, Фрицка бик төгәл атуны дәвам итеп, чыгарды:
  - Хатын-кыз тавык булырга теләми, ләкин аның идеаль ире - әтәч!
  Мария, нацистларга атты һәм аякларын төгәл ыргытып, Пантерга бәрде:
  - Төлке хатын-кыз чыннан да бүре тоткан!
  Маруся, шулай ук, фашистларга ут кабызды һәм ялангач үкчәсен кулланып, шартлаткыч пакетны сындырды:
  - Сәясәттә ул урмандагы кебек, имән агачын ашасаң, дуңгыз аны ашар, куянны төлке ашар, ишәк булсаң, өч тире тире булыр!
  Аленка, бик каты утны дәвам итеп, пехотага шрапнель лимоны белән юынуны дәвам итте:
  - Хатын-кыз яктырак булса, ул төлке!
  Анюта шулай ук фашистларга шартлады, аларны чабып, аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм кысты:
  - Соры кешеләрнең миендә соры матдәләр, якты шәхесләр, башында соры күп!
  Алла, дошманга атып, яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет бирде, акыл белән бирде:
  - Соры кеше бүре кебек ялгыз, куян кебек тынычлыгы юк!
  Мария, Фрицны чабып, акыл белән әйтте:
  - Әгәр политик зур төлке булса, аңа арыслан өлеше гарантияләнә!
  граната атучыдан атты һәм аяк бармаклары белән лимон ыргытты:
  - Төлке-политик сайлаучы-каргага майда сыр кебек йөрү мөмкинлегеннән мәхрүм итә!
  Аленка, коралдан утны дәвам итүен, һәм яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет биреп, елады:
  - Күктә Изге Язманы аңлатуга караганда йолдызлар азрак!
  Анута, фашистларга ату, чыгарды:
  - Кызыл күлмәктә җәза, гаделрәк, сүзле сәясәтче!
  Алла, утны дәвам итеп, логик яктан искәртте:
  - җәзаның үткен балтасы бар, политикның үткен сүзе бар, беренчесе башын сугалар, икенчесе баш миенә тама!
  Мария, Фрицны төгәл кыйнауны дәвам итте һәм ялан бармаклары белән үлем бүләген ыргытты:
  - Башны кисү кайвакыт мигә тамганнан да кешелекле!
  Матрена, фашистларны кисеп, яланаяк үкчәсе белән граната ыргытты:
  - Әгәр сез политикларга миегезгә тамырга рөхсәт итсәгез, чәчләрегезне ачуландырырсыз!
  Аленка, немец генералына атып, аны өзеп, куркып әйтте:
  - Сәясәтче чыгышлары ми юу өчен су кебек!
  Анюта, дошманга төгәл атты һәм аяк бармаклары белән лимон җибәрде, диде:
  - Кайда политик иң бөек Алла, ул канунсызлык тудыра!
  Алла, фашистларга атып, яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет ыргытты:
  - Сәясәтче һәрвакыт сайлаучыга сукалау өчен төлкегә охшаган караш белән ишәк кебек карый!
  Мария, дошманга атты, һәм аяк бармаклары белән, үлем көченең гранатасын ыргытып, кычкырды:
  - Хатын-кыз байрак киенү өчен ярлы тәнен фаш итәргә ярата!
  Маруся озын шартлауны атты, Фриц сызыгын кисеп алды:
  - Яланаяк хатын ир-атны тизрәк куя, хәтта ботинка булмаса да!
  Аленка, фашистларга төгәл ут үткәреп, билгеләп үтте:
  - Яланаяк хатын-кыз үкчәсе белән ир-атны мода итекләренә әйләндерү җиңелрәк!
  граната атучыдан атты һәм бирде:
  - Мода аяк киеме алу өчен, хатын-кыз ир-атны тиешенчә "киендерергә" тиеш!
  Алла, фашистларны шартлатып кыйнады, һәм аяк бармакларына граната ыргытты, җавап бирде:
  - Аягын вакытында ялангач белмәгән хатын мәңге "шод" булып калачак!
  Мария, дошманга атып, түгәрәк үкчәсе белән шартлаткыч пакет ыргытты:
  - Бик еш, ялан хатын-кыз аякларына карап, ир-ат үзен "шод" куркынычына батыра!
  Маруся, дошманга төгәл атты һәм ялан тезе белән граната бирде, җавап бирде:
  - Мәңгегә трамвай булып калмас өчен, аяк киемен вакытында алырга тиеш!
  Аленка, фашистларга атуны дәвам итеп, алардан сулышын чыгарып, акыл белән бирде:
  - Кызның ялан аягы басып алучының ботинкасыннан яхшырак!
  Анюта, сүнмәс төгәллек белән атуны дәвам итеп, билгеләп үтте:
  - Иң көчле корал каршы тормас, нечкә тире алдында, сөйкемле кыз аяклары!
  Алла, немец басып алучыларына каршы, чыгарды:
  - Хатын-кызлар бик акыллы ир-ат капчыгына аяклары белән менәләр!
  Мария фашистларга бик төгәллек белән атты һәм аларның башларын кыйнады:
  - Алтын тәңкәләр, ялан аяклар һәм ялан күкрәкләр өчен хатын-кыз тәненең иң ябык өлеше!
  Маруся, нацистларны кызганмыйча, атуны дәвам итә:
  - Хатын-кызга кирәк булганчы тезләнмәс өчен кайчак аяк киемен салырга кирәк!
  Аленка, нацистларга урынлы итеп, аларны өемнәргә тезеп, логик яктан искәртте:
  - Ялан аяклы кешене тезләренә кую җиңелрәк!
  Анюта, дошманга атып, агрессив рәвештә әйтте:
  - Яланаяк вакытында, беркайчан да таптамагыз!
  Алла, дошманнарны куып, оппонентларны кисеп, кычкырды:
  - Яланаяк хатын-кызга алтын биеклеккә менү җиңелрәк!
  Мария шулай ук фашистларны кыйнады:
  - Хатын-кызларның аякларын яратмасаң, син итек кешесе!
  Маруся, нацистларга каршы атты, һәм ялан бармаклары белән өйдә ясалган шартлаткыч матдәләр ыргытты, алардан igerлбарыс борылды, кычкырды:
  - Нечкә аяклы хатын-кыз ир-атны хөрмәт итәр!
  Аленка фашистларны кыйнады, аларны чабып әйтте:
  - Хатын-кыз "шод" ир кесәсеннән тәңкәләр алгач, аяк бармаклары кулларга караганда көчлерәк!
  Анюта Краутларны кисеп алды һәм кысты:
  - Хатын-кызның иң кулай эше - ир-атны аяк астында аякка бастыру!
  Алла, көндәшләренә атып, яланаяк үкчәсе белән лимон ыргытты:
  - Гүзәллеккә ир-ат йөрәгенә аякны аяк басу җиңелрәк!
  Мария граната ыргыту белән немец танкын җимерде һәм кысты:
  - Ир-ат йөрәгенең Эверестына менгәндә кызларның аяклары тагын да катырак!
  Матриона шулай ук үтерә һәм әйтте:
  "Аяк киемен салгач, хатын-кызга ир-ат битарафлыгы чүлен кичү җиңелрәк!"
  Аленка дошманны кулга алынган базока белән кыйнады һәм кычкырды:
  - Сез итек кебек телсез булырсыз, хәтта аяксыз үкчәсенә үкчәчәксез!
  Анюта шулай ук борылып, тешләрен кысып:
  - Яланаяк хатын-кыз аягы ир-атны аяксыз балачакка этәрә!
  Кызыл чәчле Алла, фашистларны чабып, сайрый:
  - Күпчелек еш аяк киеме аяксыз балачакка төшә!
  Мария фашистларга сукты һәм кысты:
  - Әгәр кызның аяклары матур булса, ул тормышта трамплин түгел!
  Матриона, дошманга атып, ашлык бөртеге кебек нацистларны кисеп алды: өрде:
  - Яланаяк кыз чәчле карт хатыннан яхшырак, яшь мәче карт арысланга караганда күңеллерәк!
  Аленка, нацистларга каршы ату, һәм үлемгә китерүче бүләкләр ыргыту:
  - Хатын-кызга ялан күкрәкләре, яланаяк аяклары белән модалы аяк киеме алу иң яхшысы!
  Анюта шулай ук фашистларны кыйнады, аларны чапты, һәм аяклары белән граната ыргытты һәм кысты:
  - Хатын-кызның яланаяк үкчәсе аны ир-ат битарафлыгы чәнечкесеннән иң яхшы саклый!
  Алла, көндәшләренә атып, аларны автоматик шартлау белән кисеп алды:
  - Яланаяк хатын-кыз аяклы ир өчен иң нык үкчәле!
  Мария, оппонентларын кыйнады һәм аларны граната белән атты , диде:
  - Яланаяк хатын-кызның үкчәсе, иң пычрак ботинкасын киеп!
  Матриона, фашистларны җимереп, акыл белән әйтте:
  - Сез аяк киемен вакытында ташлый алмассыз - сез аяксыз калырсыз!
  Аленка, нацистлар турында язып, билгеләп үтте:
  -Әгәр сез кудель акылы булсагыз, сез яхшы гына җылынырга мөмкин!
  Анюта логик яктан билгеләп үтте, дошманны ыргытты, һәм аяк белән шартлаткыч сумка ыргытты:
  - Клуб булу яхшы, клуб булу начар!
  Алла, фашистларны кыйнады, һәм яланаяк үкчәсе белән граната бирде, елады:
  - Чуен тимер куллар сезгә исән калырга булыша ала, ләкин имән башы үлемгә китерәчәк!
  Мария фашистларны чабып, бик логик яктан билгеләп үтте:
  - Хакимнең башында патша булмаганда, илдә анархия идарә итә, һәм алар бушка саталар!
  Матриона, фашистларны рациональ рәвештә кыйнады, билгеләп үтте:
  - Таҗ баш өчен түгел!
  Аленка, Фрицны җимереп, логик яктан билгеләп үтте:
  - Имән башында һәм таҗ төгәл утыра!
  Анюта, фашистларга бик төгәл атып, әйтте:
  - Имән никадәр көчле булса да, аннан ясалган материал өчен иң зәгыйфь!
  Алла, дошманга каты ату, логик яктан:
  - Клуб башлыгы кем, ул клуб белән башына керә!
  Мария оппонентлары, чыгарылган:
  - Сәясәтче кулында сумка һәм эстафета тотып тора, аның акчасы гына агач, эстафета кәгазь!
  Маруся ялан аяк белән лимон ыргытып, логик яктан искәртте:
  - Якты баш, ким дигәндә, соры чәчне аңлата!
  Фашистларны җимереп, Матрона болай диде:
  - Сез блондинка булмаска да мөмкин, ләкин якты җан булу бик матур, кызлар явызларны җиңә алалар, башкалар бәхетле яшәр өчен!
  Аленка, фашистларга атып, кысылды:
  - Сез имән агачларыннан нык саклану булдыра алмыйсыз!
  Анюта, ату, логик яктан билгеләнде:
  - Әгәр дә политик агач кисүче булмаса, ул чипларны сайлаучылар боткасыннан гына алып ташлый!
  Алла агрессив рәвештә игълан итте, немецларны җимерде:
  - Сәясәтче бөркет булмаса да, ул сайлаучыларны карга һәм агач кисүче дип саный!
  Мария, дошманнарны җиңеп, билгеләп үтте:
  - Әгәр дә сез сәясәтчеләргә кырынырга рөхсәт итсәгез, сез, әлбәттә, агач кисүче!
  Матриона, фашистларны чабып, үзен белдерде:
  - Сәясәтче - сайлаучылар белән төлке, ләкин үзе белән, чүкеч - чүкеч!
  Маруся аяк белән граната ыргытты һәм кысылды:
  - Акыллы политик тавыктагы төлкегә охшаган, ахмак кеше кибетендәге үгезгә охшаган!
  Аленка, Фрицны җимереп, әйтте:
  - Заказ тынлыкка куела, политик сөйләшеп тәртипсезлек тудыра!
  Анюта, нацистларны граната белән таратты, кысылды:
  - Сәясәтче бик күп сөйләшә, аеруча авызын ябарга теләгәндә!
  Алла агрессив рәвештә фашистларны кыйнады:
  - Сәясәтче белән бәхәсләшеп, минометка су салу, тел мускулын сындырмасаң, табыш белән ята!
  Мария, дошманнарны җимереп, аяк белән граната ыргытты:
  - Сәясәтче - төлке белән бүре катнашмасы, ләкин ул бик дуңгыз итә!
  Фашистларга аткан Матриона кычкырды:
  - Төлке никадәр политик булса, ул шулкадәр дуңгыз!
  Маруся, Фрицны чабып әйтте:
  - Сәясәттә өзлексез идарә итү, бүре, арба, тавык, әтәч һәм агач кисүчеләр бар, ләкин төлке һәрвакыт патша итеп сайлана!
  Аленка, фашистларны юк итүче, мыгырданды:
  - Арыслан булып күренгән диктатор - чын дуңгыз!
  Анюта агрессив рәвештә билгеләп, дошманнарны ату белән:
  - Сайлаучы тулы ишәк булса, сәясәтче арыслан өчен генә узачак!
  Алла, келәмдәге тузан кебек фашистларны куып чыгарды:
  - Сәясәтче сарык киемен сала, ләкин аның бүре белән уртак яклары - кансызлык, һәм аның тапкырлыгы тулы сарык!
  Мария, аяклары белән граната ыргытып, сайрады:
  - Хаким сарык киемендәге бүре булганда, арыслан кыяфәтендәге сарыкка караганда яхшырак!
  Матриона, Робин Гудның төгәллеге белән дошманга атты:
  - Сәясәтче сарык кебек тынычлык турында кычкыра, ләкин бүре тешләре сугыш турында шаулый!
  Маруся, дошманга атып, кычкырды:
  - Сайлаучылар тавышын алыр өчен политик сандугач кебек агыла, ләкин аларны агач кисүчеләр өчен тота!
  Аленка, нацистларга каршы, чыгарды:
  - Әгәр дә политикның чыгышы сезгә сандугач триллигы кебек тоелса, бу очракта карга булмагыз!
  Анюта нацистларны җимереп, хәйлә белән искәртте:
  - Әгәр дә политик сандугач кебек җырласа, ул сезне яраклы уен дип саный!
  Алла, фашистларны кисеп, билгеләп үтте:
  - Сайлаучылар өчен ау урман ауыннан аерылып тора, чөнки аучы мөмкин кадәр күбрәк тавыш чыгара!
  Мария, дошманга атып, кычкырды:
  - Сәясәтче, кесәдән аермалы буларак, урлаганда күп шау-шу тудыра, талаганда ялагайлана!
  Матриона, дошманга атып, кычкырды:
  - Сәясәтче дә ниндидер мәгънәдә алла, ләкин аңа ышанмау яхшырак!
  Мария раслады:
  - Сәясәтче Айга сайлаучы буларак вәгъдә бирергә ярата, ул комнан башка тормыш юклыгын өстәргә оныта!
  Аленка, көндәшләрен кисеп, ачуланып:
  - Кайгы акылдан түгел, ә практик тапкырлык булмаудан!
  Анюта, дошманга атып, кысылды:
  - Дөньяның барлык проблемалары акчадан түгел, ә тиешле күләмдә булмаганлыктан!
  Алла, дошманга атып, чыгарды:
  - Тел сәясәтчегә үз уйларын яшерү өчен бирелә, ләкин политик үзенең соры сквалорын нинди сүз белән яшерә алмый!
  Мария Фрицка атканда көчле итеп әйтте:
  - Әгәр тимер чылбырда барса, кылычлар калмас; көмеш чыгышларда түгелсә, хезмәт хакы түләргә бернәрсә дә калмас!
  Матриона, дошманга атып, мыгырданды:
  - Сәясәтченең вәгъдәләрне үтәү сәләте бармы? Аңа ия, ләкин бушка түгел!
  Маруся, фашистларга ату, билгеләп үтте:
  - Фил зур өем өеп ята, һәм политик-төлке тагын да зуррак өем куя!
  Аленка нацистларны җимергәндә хәйлә белән билгеләп үтте:
  - Сәясәтче сөйләмнең татлы балын мул итеп куя, сайлаучыларны телдән эчкә батыра!
  Анюта, көндәшләренә атып, әйтте:
  - Сәясәтченең татлы сүзләре бал агымы кебек, сез аны чүп өеменә йөзәсез!
  Алла, фашистларга ату, билгеләп үтте:
  - Сәясәтче сайлаучыны мөмкин булмаганга ышандырыр өчен генә вәгъдәне үти ала!
  Мария, бик төгәл атып, чыгарды:
  - Сайлауларда политиклар бик күп, ләкин сайлау өчен беркем дә юк, кем төп, кем палуба, төлке, дуңгыз, аю - бары тик бер нәрсә генә ачуланудан кала - кычкыр!
  Матриона фашистларга атты һәм әйтте:
  - Бугазын еш рәнҗеткән политик колакларын яхшылап өзәргә тиеш!
  Маруся, фашистларның кисемтәсе:
  - Сәясәтче, сандугачтан аермалы буларак, беркайчан да бушка җырламый, һәм төлке бүләке бар!
  Аленка тешләрен кысып елады:
  - Сәясәтче бөркет булырга тели, ләкин аның сайлаучының һәрвакыт кош хокуклары юк!
  Анюта немецларны снайпер белән атты :
  - Нигә сез кош лицензиясендә, чөнки сезнең агач кисүче акылыгыз бар!
  Алла питон агрессиясе белән кычкырды:
  - Сәясәтченең төрле җырлары бар, ләкин аларның бер мотивы бар: мине сайлагыз!
  Мария, фашистларны кисеп, мыгырданды:
  - Сайлаучы, банка кебек, куянны, бүре, аюны калдыра, ләкин политик төлке аны барыбер йота!
  Матриона фашистларны кисеп билгеләп үтте:
  - Сәясәтче чебен интеллектында, сандугач триллында, агач кисүче каралганда татлы чыгышлар белән санар, ләкин дуңгыз асылы карчыгы күзенә күренер!
  Маруся, нацистлар белән көрәшә, елмаеп өсти:
  - Хатын-кыз шулай ук яхшы сәясәтче, һәм ким дигәндә тугрылык вәгъдәсен үтәргә һәм ләззәт бирергә мөмкинлек бирә!
  Шуңа күрә кызлар шәһәрне батырлык белән саклыйлар, зур өмет бирәләр.
  . 44 бүлек
  Сентябрь ахырында һәм октябрь башында Астрахан өчен сугышлар әле дә дәвам итә, һәм фашистлар көньякка Каспий диңгезе буйлап хәрәкәт итәләр. Фашистларның әйтеп бетергесез алга китүе булды ... Көньякта фашистлар Орджоникидзе шәһәрен яулап алдылар һәм Грозныйга һөҗүм иттеләр.
  Бу шәһәрдә дә совет сугышлары батырлык белән алып барылды.
  Тамара җитәкчелегендәге кызлар батальоны өметсезлек һәм батырлык күрсәтте.
  Тамара пулеметтан шартлады, һәм аяк бармаклары белән граната ыргытты:
  - Ватаныбыз СССРга дан!
  Анна, фашистларга төгәл атты, һәм яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет ыргытты:
  - Батырлыкка дан!
  Акулина, дошманга атып, елады:
  - Ватан һәм хөрмәт өчен!
  Виктория, Фрицка атып, аяк бармаклары белән үлем көче белән граната ыргытты:
  - Вермахтны батырлык белән җимерегез!
  Олимпиада, сәламәт кыз, дошманнарга юл бирде, Фрицны куып чыгарды һәм кичерде:
  - Изге сугышта безнең җиңү булачак!
  Тамара, фашистларга атып, яланаяк аягы белән граната ыргытты:
  - Солдат имән агачының көченә ия булырга тиеш, ләкин имән башы түгел!
  Кызлар аттылар. Хәрабәләр массасы тирәсендә хәрабәләр тәмәке тарталар. Шартлаудан соң шартлау. Күккә төтен күтәрелә. Тирә-яктагы бар нәрсә дә утта.
  Зур масштабта юк итү.
  Матур, яланаяк блондинка Анна, ул граната ыргытканда, нацистларны ертып, блатерлар:
  - everyәр имәндә чокыр бар, һәр имән башында ми агып торган тишек бар!
  Акулина, дошманга атып, нәфис, танылган, ялан аяк белән граната ыргытты: кысылды:
  - Әгәр дә сез имән кебек акыллы булсагыз, аспен кебек иелерсез!
  Виктория, бу кызыл чәчле кыз, ялангач, танылган, киселгән аяклары белән, сайрый:
  - Әгәр сезнең төлке хәйләсе булмаса, сездән өч тире чыга!
  Олимпиада, сәламәт, озын, зур, мускул блондинка, борылыш бирде, аяк белән граната ыргытты һәм кысылды:
  - Имән кебек телсез булсаң, алар сине ябыштырып җибәрерләр!
  Бер малай алар яныннан узып китте. Ул кара үкчәләр белән ялтырап, фашистларга шартлаткыч пакет ыргытты. Аннары ул кысылды:
  - Яшь солдат, генералдан яхшырак!
  Тамара кабат борылды. Ул аяк белән үлем көче белән граната ыргытты һәм елады:
  - Яңа костюмының һәрберсе өчен политик сайлаучылардан өч тире тартып ала!
  Акулина, дошманнарга атып, агрессив рәвештә елмайды:
  - Сез имән агачы кебек акыллы булырсыз, алар аны ябыштыргыч һәм куян кебек ярырлар!
  Анна, дошманга атып, танкларны җимерүче аяк белән граната ыргытты:
  - Хәйләкәр төлке, хәтта акыл белән сарык булса, арысланнан өч тиресен төшерәчәк!
  Виктория, фашистларга каршы ату, һәм яланаяк үкчәсе белән үтерү бүләкләрен ыргыту:
  - Төлке булырга теләмәсәң, ач эт кебек акырсың!
  Олимпия уеннары Фрицны чабып җибәрде. Аннары ул аяк белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - Сәясәтче - төлке, аннары ул көндез сайлаучылар-тавыкларны эчә!
  Каннодның кычкыруы үсә. Куркыныч " Штурмтигерлар " сугышка китәләр . Алар ракета йөртүче бомба аталар. Theyәм алар бөтен биналарны җимерәләр, өйләрне берьюлы җимерәләр. Давылчылар күктә әйләнәләр. Алар совет позицияләренә ракеталар аталар . Алар бомба ташлыйлар. Пантер-2 инде күренеп тора, Пантерга караганда алгарак, көчле 88 мм туп белән.
  Немец машинасында таррак һәм кечерәк туретра, шулай ук скважина бар. Мондый хайван, ул ыргытса, ыргыта. Иң мөһиме, 900 ат көченнән көчлерәк двигатель белән артык авыр түгел.
  Тамара Пантер-2гә граната ыргытты һәм аяк белән каплады:
  - Сез чүпрәк кебек ахмак булырсыз, алар аны ябыштырган кебек таркатырлар, хәйләкәр төлкеләр генә түгел, куркаклар да!
  Анна, фашистларга атты, һәм оппонентларны чабып, аяклары белән лимон ыргытты:
  - Бөркет, хәйләкәр төлке дә дымлы тавыкны фаш итә ала!
  Акулина, дошманнарны кисеп, аларны төгәл ату белән чыгарды:
  - Арыслан ролен хыяллаган кеше еш кына төлке суккан ишәккә әйләнә!
  Виктория, көндәшләрне шартлатып, аяклары белән үлемгә китерүче әйбер ыргытты:
  - Кешедә арысланга охшаган амбицияләр, ишәкнең үзсүзлелеге, аюның ябыклыгы, фил мәрхәмәте бар, ләкин төлке аны һәрвакыт җәлеп итә ала!
  Олимпия уеннары дошманга атылды. Ул аны газон чапкыч кебек чабып җибәрде:
  - Кызыл төлке, канлы сәясәтче!
  Сугышның интенсивлыгы артты. Фашистлар шәһәрне Катюшага караганда өстенрәк булган газ җибәрүчеләр белән кыйнадылар. Фашистларга каршы тору бик авыр иде. Ләкин аяксыз, ярым ялангач кызлар батальоны гаять зур дәрт белән көрәштеләр. Кызлар үлә диярлек, ирләр күбрәк газап чиктеләр.
  Тамара, фашистларга атты, һәм аяк бармаклары белән граната ыргытты:
  - Хатын-кыз көчле ир-атларны җиңә, аларның көчсез якларында уйный, политик зәгыйфь сайлаучыларны ышандыра, күрәсең!
  Анна, дошманнарны кисеп, аларны пуля белән чабып, шул ук вакытта яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет бирде:
  - Хатын-кыз - иң мәкерле сәясәтче, төлке булырга өйрәнергә кирәк түгел, ләкин аяксыз калган вакытта аяк киеме салырга тиеш!
  Акулина, көндәшләрне төгәл шартлау белән кисеп, аяк бармакларын кабызды:
  - Хатын-кыз яшьлекне дә ярата, ләкин долларның яшеллеге аның өчен меценатның яшел яшенә караганда кадерлерәк!
  Виктория, кызыл чәчле канчык, үлемгә китерде, сызыкны чыгарды һәм кысты:
  - Кыз яшьлегенең яшеллеге баклардан май үскән ир-атларның яшел банкнотларын җәлеп итә!
  Олимпиада, дошманнарга ату, һәм аяк белән бүтән бүләк ыргыту:
  - Яшел долларны кумагыз, проблемаларның яшел күзләре дә бар, кабыгы чиста!
  Сугыш көннән-көн кискенләшә бара. Lyлемле проеклар ашыга. Алар батарея мылтыгын аударып, Совет позицияләрен ярдылар. Newәм яңа самолетлар ашыга, һөҗүм мылтыгы шаулый. Тузан болытлары күккә күтәрелә.
  Тамара, фашистларга аяусыз атып, энҗе алып, бирде, моңа кадәр ул аяк белән граната ыргытты:
  - Аллага ышану, хайван дәрәҗәсенә иелмәгез: кеше буйсынучы сарык түгел, исе кәҗә дә түгел!
  Анна, дошман белән сугыша һәм аяклары белән үлем бүләкләрен ыргыта:
  "Кешеләрнең иманы өчен акча эшләү алтынга кык түгүгә охшаган; ышанмау артачак!"
  Акулина, Пантераны җимергәндә, агрессив рәвештә әйтте :
  - Якшәмбегә ышанып, атнада җиде җомгага җитмәгез!
  Виктория, нацистларга бик төгәл атты һәм аларны агрессив рәвештә чабып, билгеләп үтте:
  - Мәңгелек җәһәннәм ялкына ышану хорафат сөтен кайната, аннан күбек алынды, диннән рог!
  Олимпиада, хатын-кыз герое, нацистларны кисеп, аяклары белән зур җимергеч көч гранаталарын ыргыту:
  - Мәңгелек ялкынның утлы утына ботаклар һәм имәннәр генә ышаналар, үзләрен ябыштырылган кебек суырырга рөхсәт итәләр!
  Тамара кулга алынган базокадан атты, яланаяк үкчәләрен селкетте һәм сайрады:
  - Мәңгелек тәмуг уты ничек балкый? Диннән кәкреләр кесәсендәге алтын тәңкәләрнең яктылыгы!
  Анна, дошманга ату, һәм фашистларны бик төгәллек белән кисү:
  - Рогес кесәләрен тутыру өчен Алладан файдалана, буш баш белән генә алданмыйлар!
  Акулина дошманга борылды. Ул аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм кысты:
  - Диннән рогглар сарыклардан өч тиресен ерталар, кәҗәләрнең мөгезләрен сындыралар, табыш алар өчен генә кадерле, һәм иман хакер өчен!
  Виктория яланаяк үкчәсе белән пычрак бомба ыргытты, дошманны шартлатты һәм кысты:
  - Намуслы рухани вегетариан бүрегә охшаган, иман гына һәрвакыт намуслы, һәм аны куллану эгоистик!
  Олимпия уеннары дошманга пулемет белән бәрелде. Ул дошманны чабып, Лев танкын аударган яланаяк үкчәсе белән бер төркем граната бирде. Аннары ул кычкырды:
  - Теләсә нинди дин - әкият, табыш кына бу фантазиядән чыннан да искиткеч пропорцияләрдә ясала!
  Менә шулай кызлар Грозный шәһәрендә батырлык белән сугышалар. Theyәм алар үзләрен иң югары батырлык белән күрсәтәләр.
  Калган кызлар Астраханны бөтен батырлыклары белән яклыйлар. Алар шулай ук иң югары аэробатика һәм ныклыкны күрсәтәләр.
  Кызлар бик яхшы сугышалар.
  Аленка ялан аягы белән граната ыргытты, фашистларны аерды һәм тешләрен тыеп:
  - Кем сезгә колагыгызны асарга рөхсәт итә, мәңге ач булачак!
  Анюта, нацистларны чабып, ризалашты:
  - Сезнең колагыгызда кесәләр тулы булмас!
  Алла фашистларга шартлады, ялан аягы белән үлемгә китерүче граната ыргытты һәм кычкырды:
  - Колактагы кесәләр - соңгы минутларда күңелне күтәрүче ризык!
  Мария тешләрен тыгып, аяк бармаклары белән шартлаткыч пакет ыргытты.
  - Бу Алла булса, беркем дә белми, ләкин алар гел кешене хачка кадаклыйлар, гүя ул Мәсихкә охшаган кебек!
  Маруся, Фрицны төртеп, аны алды һәм елады, агрессив елмаеп:
  - Кеше Алла көчен үзләштерергә омтыла, ләкин әлегә кадәр ул илаһи булмаган хачка кадаклана!
  Матриона борылыш бирде, фашистларны чабып, дусларына агрессив күз кысып әйтте:
  - Кеше йөрәге, файдасы өчен акылы белән, ашказаны белән туйганлык өчен яхшылыкка омтыла, һәм, ахыр чиктә, аяклары бәйләнгән, аны чокырга алып китәләр!
  Astәм Астраханда каты сугышлар яңгырый. Иделдәге шәһәр Совет оборонасының төп ноктасы. Менә шундый аяныч сугышлар ярсу. Бу чәйнек пычрак кебек.
  Авыр, үлем самолетлары ашыга. Yu-288 - бик көчле машина. Heәм ул бомба ташлый.
  Аленка кычкыра, нацистларга шартлый һәм аяк белән граната ыргыта:
  - Әгәр дә кеше горилла акылына ия булса, ул ат кебек сукалап, эт кебек ашар!
  Анюта яланаяк аягы белән үтерүче бүләк җибәрде, нацистларны җимерде һәм кычкырды:
  - Кеше үзен якага куярга рөхсәт итә, ләкин сукалау өчен аны мәҗбүри камчы белән кыйнарга кирәк!
  Алла яланаяк үкчәсе белән лимон җибәрде һәм кычкырды:
  - Сәясәтченең зур кесәсе бар, ләкин ул бик аз кесә!
  Мария, көндәшләргә атып, пышылдады:
  - Сайлаучыларга күктән ай вәгъдә иткән сәясәтче, хакимияткә килгәч, ай пейзажын ташлап, йолдызга ачлыктан аккан!
  Матриона, саңгырау көлеп, әйтте:
  - Иблис һәр сәясәттә Чиксез кодрәтле Алла урынын алырга өнди, сәясәтченең сәләте бик аз!
  Маруся, дошманнарны атып, аларны ышаныч белән чабып, билгеләп үтте:
  - Кеше кодрәтле булырга омтыла, ләкин алгарыш аның әхлагын яхшыртмый!
  Кызлар, күрәсең, иң югары дәрәҗәдә акыллы.
  Сугыш үз үрнәгенә иярә. Джет самолетлары өченче Рейхта сынала. Бу шулай ук СССР белән бәхәстә җитди аргумент.
  Әлбәттә, Гитлер бик ошамый. Сугыш дәвам итә, һәм Россия үзсүзлелек белән каршы тора, гәрчә ул бирсә дә. Сугышлар вулкан авызындагы кебек кайнап тора.
  Октябрь ахыры. Калмыкия тулысынча яулап алына, һәм фашистлар Дагыстан аша алга бара.
  Нацистларның уңышлары, тыйнак булса да, даими. Кара диңгез флоты юк ителү алдында.
  Менә җимергечтә бөтен команда кызлардан тора. Яхшы экипаж. Кыз күлмәк киеп, аяксыз йөгерә, түгәрәк үкчәләр белән ялтырап тора.
  Destroyимерүче командиры Элис ышаныч белән фашист крейсерына һөҗүм итәргә куша. Торпедо һәм искәрмәләр җибәрә:
  - Сугышта, яхшы театрдагы кебек, киләсе чара алдан әйтеп булмый, күз яшьләре төгәлләнәчәк!
  Андриана - аның партнеры, бөтен кызлар токымына боерык бирә. Алар ялангач, түгәрәк үкчәләрен чабып йөгерделәр, кыстылар. Алар шахта җайланмасы куйдылар.
  Андриана кычкырды:
  Бөтен дөнья уяныр дип ышанам
  Фашизм бетәчәк ...
  Theәм кояш балкып торачак
  Коммунизм юлын яктырту!
  Вероника, нацистларны туп белән кыйнады:
  - Сугышта ул кинодагы кебек: акция сокландыргыч, ул беркайчан да күңелсез түгел, ләкин, үкенеч, ул туры мәгънәдә үтерә!
  Ялан аяклы, танылган, нечкә, бик матур кызлар белән җимергеч як-якка сикерә. Ул мамык кебек ташлана.
  Элис, киселгән ялан аякларына мөһер сугты:
  - Әгәр сез җиңел булмасагыз, сез сугышта тыныч ял итәрсез!
  Андриана, туптан төгәл атып, билгеләп үтте:
  - Сугыш итә алган кыз - рыцарь!
  Элис төзәтте, атты:
  -, к, ул герой!
  Сугышчылар көлеп җибәрделәр. Алар үз телләрен күрсәттеләр. Гүзәлләрнең аяклары шундый нәфис, палубада кан эзләре калдыралар. Көчле кызлар.
  Nakedәм ялангач, үкчәләре шундый түгәрәк һәм нәфис.
  Элис аның ничек әсирлеккә алынганын исенә төшерде, һәм нацистлар аякларын нечкә, кызыл кайнар камчы белән кыйнадылар. Менә сез, ялангач диярлек, стенага эленеп торасыз. Сезнең аякларыгыз блокка кысылган. Theyәм алар сине кайнар таяклар белән кысалар. Шулай итеп, кызыл тимер кызыл импульска яндырыла.
  Элис берничә көн җәфаланды һәм җәфаланды. Ләкин кыз кача алды.
  Ул сакчыга диңгездәге урынны белүен әйтте, алар Севастопольдән эвакуацияләнгән алтын контейнер ыргыттылар. Аның өчен фашист егылды.
  Элис, барлык җәфаларга карамастан, кыюлыгын саклап калды. Алар аны бәйләделәр, куллары белән бәйләп, көймәгә утырттылар. Areәм ялан аяклары белән, тактада бераз янган, ул пистолетны алып, ике фашистны ата алган. Аннары ул арканнарны бәйләде дә йөзеп китте. Ул аны акыл белән тикшерде. Theәм кызларның хөрмәтенә лаек булды.
  Махсус бүлектән алар аңа ябышырга тырыштылар , ләкин Элис махсус офицерларга авария оештырырга, шулай ук аны каенга асарга куркытты. Алар курка.
  Элис бик көрәшүче кыз ...
  Ул хәтта хәйлә белән язган:
  - җәза балтаны корал кебек ярата, ләкин сугышта аның осталыгы бар!
  Андриана моның белән ризалашты, киселгән аякларын чәчеп:
  - Сез әле балтадан шорпа пешерә аласыз, ләкин герой каләм белән язылганны җәза балтасы белән кисеп булмый!
  Джулиана бик матур кыз. Ул күкрәгенә һәм чалбарына нечкә полоса гына киеп йөри. Ләкин ул бик матур һәм матур. Destroyимергечтәге барлык кызларның аяклары бар һәм бик кызыктыргыч.
  Немецлар әсирлеккә алынгач, кызларны түгәрәк, яланаяк үкчәләрен үбергә мәҗбүр булалар. Тоткыннар моны тиешенчә эшлиләр. Алар кызларның үкчәләрен ялыйлар, бик рәхәтләнеп үбәләр.
  Джулиана җырлады:
  - Без явыз караклар түгел,
  Без үтерергә теләмибез ...
  Ләкин яланаяк үкчәләр авырта,
  Барысын да кыйныйсым килә!
  Кызлар, әлбәттә, теләсә нинди уңышны күрә ала.
  Андриана, яланаяк үкчәләренә мөһер басты:
  - Әй, яңа чикләр, мине көлдермә!
  Элис ризалашты:
  - themselvesзләре өчен чик куймаган кешеләр өчен чиксез мөмкинлекләр!
  Вероника ялан аякларын кыйнады, яланаяк үкчәләрен кысып, тешләрен тыеп:
  - Иң көчле кеше түзә алмаслык амбицияләрне тартмас!
  Андриана тешләрен тыгып, тупны атты.
  - Кеше Алладан ерак, чөнки ул табигатьтән үрнәк алып макакудан ерак китмәгән!
  Вероника, алга киткән нацистларның агымнарын төгәл кадрлар белән җимереп, кычкырды:
  - Амбицияләрдә сәясәтче - алла, аның йөзе ысулларында, һәм нәтиҗәләрне кулланганда ул ачык дуңгыз!
  Совет кызлары яхшы сугышалар. Ләкин, әлбәттә, немецлар да бар, шулай ук бикинида һәм аяксыз чибәрләр.
  Мәсәлән, Герда сирәк көрәшүче.
  Ул һәм аның партнерлары иң яңа "Пантер" -2 танкына утырдылар.
  Кызлар Совет гаскәрләренә аталар һәм кычкыралар.
  Без явыз бүреләр, артка чигенәбез, яхшы түгел!
  Алар күзләре белән күз кысалар ...
  Герда, аяк бармаклары ярдәмендә, Россия солдатларына ыргытылды һәм рәхәтләнеп кысылды:
  - Кем тормышта бүре түгел, аннан өч тире төшә, акылында төлке түгел, ул тавык кебек ташлана!
  Шарлотт шулай ук төгәл проекты белән сугылды, Совет танкын сындырды, коралны җимерде һәм елады:
  - Бүре һәрвакыт ач, кеше һәрвакыт канәгать түгел, һәм сәясәтче бер сүз дә әйтә алмый!
  Кристина, дошманга бик төгәл атты, һәм рус танкларына үлемгә китерә.
  - Төлке кыйммәтле мехка ия, ләкин сәясәтчеләрнең төлке ышандырулары бернәрсәгә дә ярамый!
  Магда мылтыкны дошманга күрсәтте, аяк бармаклары белән, ыргытты һәм кычкырды:
  - Кәҗәдән сөт акыл белән сарык булган сәясәтчегә караганда күбрәк!
  Герда, Совет машиналарына төгәл атуны дәвам итеп, билгеләп үтте:
  - Сайлауларда политиклар чума белән холера арасында охшаш, гәрчә сәясәтчеләр үз шизофрениясендә күпкә зарарлы булалар!
  Шарлотт утыз дүртне сукты һәм манараны җимерде:
  - Сәясәтченең ерткыч өчен бүре борыны бар, ләкин ул үзе чабу өчен әзер дуңгыз!
  Кристина яланаяк аякларын кулланып, проекцияне башлап җибәрде һәм әйтте:
  - Сәясәтче - арыслан тәхетенә омтылган сарык, һәм ул югарыга җиткәч, тавык сайлаучыларын төлкегә әйләндерә!
  Магда агрессив рәвештә билгеләп үтте, аяк бармаклары белән Совет үзе йөри торган мылтыкка үлем бүләке җибәрде:
  - Алар сәясәтчеләргә ышанмыйлар, ләкин тавыш бирәләр, музыканы аңламыйлар, ләкин теләп тыңлыйлар, кесәләр ашамыйлар, ләкин теләп тыңлыйлар!
  Аларның "Пантер" -2 бик актив. Проект бик төгәл җибәрә.
  Немец машинасы барлык совет танкларын бик ышаныч белән җимерә.
  Герда атып җырлый:
  - Бер, ике, өч - киңәшне боз!
  Шарлотт бик төгәл атты, оппонентларны һәм сыбызгыларны кыйный:
  - Без дөньяда иң көчлеләр!
  Кристина, аяк бармаклары ярдәмендә утыз дүртне өзеп, өстәде:
  - Дошманнар барысы да туалетка чумалар!
  Магда дошманга шартлады һәм кычкырды:
  - Ватан күз яшьләренә ышанмый!
  Герда кысылды:
  - Без баш миендәге явыз олигархларны бирербез!
  Шарлотт, совет хойтцерын кабыгы белән кыйнаганын искәртте:
  - Алтын матур гына күренә, чынлыкта бу металл, кешелек һәрвакыт газап чигә, ул тәкәбберләнде!
  Кристина, дошманга атып, үзен акыл белән белдерде:
  - Күкрәген тыгып, хатын-кызга ирнең өч тиресен ерту җиңелрәк!
  Магда, оппонентларга атып, башта әйтте:
  - Кызларның аяклары, ирләрне галошка салалар!
  Әлбәттә, танктагы кызлар нәфис. Пилотлар - Фриц арасында иң салкын.
  Альбина һәм Альвина - галәмнең иң куркыныч авырулары. Хәзер алар һәрберсе төшерелгән биш йөз самолет санына җиттеләр. Алардан Марсель гына тора. Ул Совет флотының 500-нче самолеты өчен Тимер Хач Зур Хачына лаек булды. Ләкин Альбина белән Альвина күпкә соңрак сугыша башладылар, шуңа күрә алар тиздән Марсельне узып китәрләр.
  Альбина һәм Альвина 500-нче самолет өчен тимер имән рыцарь крестын алтын имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән алдылар.
  Хәзер алар кызыл очучылар белән көрәшәләр.
  Альбина аяк бармаклары белән төймәләрне баса, берьюлы биш совет самолетын төшерә һәм кычкыра:
  - Әгәр дә кеше итек турында акыллы икән, ул һәрвакыт галош киеп йөри!
  Альвина, Россия самолетларына атты, һәм аяк бармаклары белән аларны җимерде:
  - Хатын-кызның ялан аягы вакытында теләсә нинди ботинка салачак!
  Альбина, совет машиналарына бик яхшы максатлы ут ясап, акыл белән җавап бирде, тешләрен тыеп:
  - Яланаяк, хатын-кыз аякларына еш караган кеше, галошта утырыгыз!
  Bothәм икесе дә, тагын бер Якны җимереп, кыстылар:
  - Яланаяк хатын-кыз аягы, үкчәсе астында яхшы йөри һәм галошта бик яхшы утыра!
  Мондагы сугышчыларны зур биеклектә күрергә мөмкин.
  Ләкин искиткеч немец очучылары булса, матур совет кызлары-Комсомол әгъзалары да бар.
  зур көч белән сугышалар. Алар шулай ук өченче Рейх гаскәрләрен уңышлы аталар.
  Анастасия Ведмакова, аны алды һәм аяк бармаклары ярдәмендә немецны җимерде һәм кысты:
  - Ир-ат кызның аяк киемен ерту өчен эчкә чыгарга әзер!
  Акулина Орлова, фашистларга ату, акыл белән әйтте:
  - Сез теләсә нинди ботинканы ялан хатын-кыз үкчәсе белән әйләндерә аласыз!
  Анастасия шулай ук Фрицны кыйнады һәм кысты:
  - Хатын-кызның аяксыз аягы теләсә нинди ир-атны читкә борыр, ул соңгы ботинка булса да!
  Фоке -Вульфны шакыды һәм матур тешләрен тыеп, шакылдады;
  - Әгәр дә сез ир-атны читкә борырга телисез икән - аяк киемегезне алыгыз, аны галошка саласыгыз килсә, үкчәгезне фаш итегез!
  Кызлар бердәм җырладылар:
  Галәмдә сугыш бара,
  юкка чыгара һәм үтерә ...
  Шайтан азат булды
  Deathлем аның белән килде!
  
  Кем агымны туктатыр
  Канлы һәм акылсыз елгалар ...
  Лазер нуры гыйбадәтханәгә керәчәк,
  Флэш юкка чыкты!
  
  Мондый хаос
  Галәмне су басты ...
  Кешелекнең аяныч язмышы
  Авырту, газаплар кичер!
  Кызлар өлешчә дөрес булырга мөмкин. Сугыш бәхет түгел. Ләкин шул ук вакытта күңел ачу.
  Focke -Wulf һөҗүм модификациясе белән көрәшәләр . Алар һава торышыннан Совет җирләренә һөҗүм итәләр.
  Хаува, ракета атып, җибәрә:
  - Нигә балачак аяксыз, чөнки яланаяк хатын-кыз ир-атларны малайлар кебек башларын югалта!
  Гертруд ракета белән шартлады, яланаяк үкчәсе белән педальне басты һәм Совет армиясе бункерын сындырды һәм кысты:
  - Хатын-кызны ялангач күрү теләге ир-атны эчкә чыгарырга этәрә!
  Эва тагын сукты, утыз дүртне сукты, манараларны сындырды һәм акыл белән әйтте:
  - Хатын-кызны киендерер өчен, башта аяк киемен дөрес куярга кирәк!
  Гертруд үзенең нәфис аягының ялан, түгәрәк үкчәсен кулланып көндәшен кыйнады һәм билгеләп үтте:
  - businessз вакытында киенеп, эшлекле хатын-кыз ир-атның өч тиресен ертып алачак!
  Хаува совет бункерларына ракета атты һәм елады:
  - Вакытында үзен фаш иткән хатын-кыз трамвайга әйләнмәячәк һәм ир-атка күп аяк киеме салачак!
  Гертруд, Совет гаскәрләрен үтереп, раслады:
  - Яланаяк хатын-кыз ир-атка итек салыр, һәм аны галошка салыр, эчкә чыгарыр һәм соңгы аяксыз итәр!
  Монда, әлбәттә, кызларның логикасы бар, сез аңа аяк баса алмыйсыз. Ә кызлар яланаяк һәм бикинида сугышалар.
  Алар чибәр егетләрне яраталар, гомумән, алар супер.
  Singingәм җырлый башласалар, йөз кешене үтерәчәкләр!
  Менә кызлар, ике яктан да лаеклы һәм бик матур, чыннан да ирләр эчкә чыга!
  . 5 бүлек.
  Грозный шәһәре нацист гаскәрләре белән әйләндереп алынган, 1943 елның ноябре башында җимерелә. Кызлар белән батальон казаннан кача һәм Шалига чигенә.
  Монда таулар, тупас җирләр бар иде, һәм оборонаны саклау уңайлырак булды. Немец танкларының авырлыгы бик күп иде, аеруча Маус, һәм алар белән тауларда көрәшү бик уңайсыз иде. Т-3 танкы производстводан чыгарылган иде , ләкин Т-4нең модернизацияләнгән версиясе әле дә җитештерелә иде. Әхлакый яктан искергән булса да. Ләкин ул әле Т-34-76 белән көрәшә алыр иде. Яхшы көрәшегез. Аның тупы тагын да көчлерәк иде, утыз дүрткә караганда авыз тизлеге югарырак иде.
  Тамара һәм кызлар Шалида сугыштылар. Кызлар бу бик зур тау авылын - чын шәһәрне тотарга тырыштылар.
  Гүзәлләр бик кыю сугыштылар.
  Тамара ялан аягы белән граната ыргытты, шартлады һәм ябышты:
  - СССР Ватаны өчен!
  Анна фашистларга ут ачты. Т-4 җиңелрәк тау башына менәргә тырышты. Кыз, аяклары белән граната ыргытып, Гитлер машинасын шакыды һәм кысты:
  - Ватаныбыз өчен!
  Акулина, Фрицка һәм яланаяк үкчәсенә атып, фольгага төрелгән үтерүчене тапшырып, кызарды:
  - Ватан һәрвакыт изге!
  Вероника, дошманга атып, аяк бармаклары белән лимон ыргытты:
  - Россия гигантлары өчен!
  Олимпиада, бу гигант хатын, фашистларга аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм кысты:
  - Коммунизм өчен!
  Тамара, фашистларга яхшы максатлы ут алып, аларны агачтан кырылган кебек кисеп бирде:
  - Армиядә имән агачлары никадәр күбрәк булса, безнең оборона көчлерәк!
  Анна, тешләрен кысып, фашистларга бик төгәллек һәм ярсу белән атты:
  - Мин сезнең барыгызны да юк итәрмен.
  Танк "Арыслан", озын мылтык баррельле зур машина. Монда аның соңгы мылтыгы 105 мм, баррель озынлыгы 100 EL. Бу бик озын мылтык булып чыга. Бу магистраль үлем көче белән чыга.
  Акулина фашистларга базокадан ата, һәм кычкыра:
  - Коммунизм чорына дан!
  Виктория шулай ук ут кабыза:
  - Россия Геройларына дан!
  Олимпиада фашистларга ату һәм аяк бармаклары белән граната ыргыту белән раслый:
  - Иң зур дан!
  Әйтергә кирәк, кызлар феноменаль, бик матур. Аларның салкынлыгы бик зур.
  Тамара, дошманга атып, тешләрен тыгып:
  - Россия һәм ахырга кадәр ирек өчен!
  Анна, дошманга атып, агрессив рәвештә, аяк бармаклары белән граната ыргыта:
  Әйдәгез, йөрәкләребезне берләштереп җибәрик!
  Hisәм аның партнерларына күз кыса.
  Акулина да шартлаячак, көндәшләрен чабачак һәм кычкырачак:
  - Түбә аша җиңүләрем өчен!
  Акулина Петровская гади кыз түгел. Аңа күпне кичерергә туры килде. Аерым алганда, ул урлауда кулга алынган һәм кулга алынган. Ул шулай ук балалар колониясе-яшьләрен кичерде. Хәер, бернәрсә дә исән калмады. Яланаяк кар бөртекләре аша үтте, ләкин ул сәламәтләнде һәм көчлерәкләнде.
  Виктория френетик ярсу белән көрәшә. Дошманга борылыш бирде. Фриц егылды. Аннары, аяк бармаклары белән ул граната ыргытты. Мотоцикл аударылды.
  Кыз кычкырды:
  - Көчле чикләр өчен!
  Олимпиада бик кыргый ярсу хисе белән көрәшә. Аның кыйнаулары көчле һәм җимергеч. Ул чыннан да монстр кыз. Шулай итеп ул оппонентларны тар-мар итә. Шуңа күрә фашистлар актив рәвештә юк итәләр. Аларга бераз мөмкинлек бирми.
  Олимпия үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Бу космик коммунизмга дан!
  Тамара, нацистларга ату, кычкыра:
  - Ленин коммунизмына дан!
  Анна көндәшләренә атып җибәрә:
  - СССР өчен!
  Акулина дошманнарын чабып җибәрә, кычкыра һәм кычкыра:
  - Иң югары аэробатика өчен!
  Виктория, фашистларга атып, кычкырды:
  - Иң гаҗәеп җиңүләр өчен!
  Олимпия уеннары, Гитлер танкын җимереп, мыгырданды:
  - СССР коммунизмы өчен!
  Тамара да ата. Ул бик төгәл ата, көндәшләрне төгәл шартлаулар белән каплый. Ул скийт кебек чабып, кысыла:
  - Коммунизм чорына дан!
  Анна, фашистларга атып, аларны скийтның төгәл сугу белән кисеп, кычкыра:
  - Геройларга зур дан!
  Areәм аяк бармаклары белән граната ыргыта. Менә әби.
  Акулина Фрицны кисеп, агрессив рәвештә кычкыра:
  - Коммунизм өчен!
  Musәм мускул гәүдәсе белән бөтерелә.
  Виктория шулай ук фашистларны кыйный. Areәм аяк бармаклары белән ул көндәшләренә үтерү бүләкләрен ыргыта һәм кычкыра:
  - Дөнья бөеклеге өчен!
  Олимпия уеннары дошманнарга да атыла. Аларны эстафета кебек кычкыра һәм кычкыра:
  - Зур коммунизмга дан!
  Areәм аяк бармаклары белән дошманнарын аерып, үлем көче белән граната ыргыта.
  Менә шулай биш кеше дошманнарны алып киттеләр, әйдәгез аларны чабып алыйк, аларны юкка чыгарыйк һәм тарттырыйк.
  Немецлар туктатылды һәм яхшылап баттылар. Монда авыр булды, алар бәхәсләшәләр.
  Менә газ ыргытучылар, алар агрессив эш итәләр. Совет позицияләрен җимерегез.
  Битләр һәм " Стурмтигр " ерактан, дошманга - Кызыл Армиягә.
  Немец кызлары "Аю" мылтыгын күрсәтәләр һәм дошманны аның белән ничек сугалар. Theyәм алар чыннан да бик яхшы. Oneәм бер ярым центнер авырлыктагы кабык совет окопларын һәм бункерларын сындыра.
  Сугышчы Фрида кычкыра:
  - Безнең иң зур өченче Рейх өчен!
  Hisәм аның партнерларына күз кыса. Аннан соң, аяклары булган фашист кызлар кабат ут кабызачаклар.
  Чебеннәр кычкыра һәм җимергеч. Itәм ул шартлагач, җылылыктан кайнап торган бөтен функция барлыкка килә.
  Әйе, немецлар совет гаскәрләрен җентекләп алалар. Беренче TA-152 самолетларының берсе күктә оча. Күп максатлы машина, Focke -Wulf кебек, ләкин алдынгы, тиз, көчле корал һәм бронь белән хәрәкәтчән. Аны сугышчы да, һөҗүм самолеты буларак та кулланырга мөмкин.
  Совет гаскәрләре өчен машина, дөресен әйткәндә, зур проблемага әйләнергә мөмкин.
  Хельга TA-152 өстендә оча һәм Шалига якынлашырга теләгән совет танкларына һөҗүм итә. Кыз яхшы ут ала. Беренче утыз дүрт манара түбәсен җимерә һәм кычкыра:
  - Мин сугыш матурлыгы!
  Аннары ул тизләнергә омтылган икенче машинага һөҗүм итә. Ләкин җиһазларны алыштыру бик җиңел түгел.
  TA-152 бу корбанны 37 мм туп белән тишә.
  Хельга җавап бирде һәм җырлады:
  - Скид, мине каядыр шаяртты, мине шаяртты!
  Sheәм ул үзенә күз кысты ... Менә ул Як-9га һөҗүм итәргә тырыша. Немец кызы аны ялан аягы белән триггерга басып җиңел генә егыла һәм ышаныч белән күз кысып:
  - Мин бик яхшы!
  Хельга зур апломлы кыз булып күренә. Дошманнар белән канлы экспериментлар үткәрә.
  Ifәм ул селкенсә, ул беркемгә дә бераз күренми.
  Хельга совет машиналарына ата һәм кычкыра:
  - Хәер, акыл буенча яшәү мөмкин түгел!
  Яланаяклы үкчәләр белән рульне ничек сугарга. Бу кыз - барлык кызларга, кызларга.
  Әгәр дә ул кычкырса ...
  Альбина һәм Альвина күктә дә бик актив һәм сугышчылар.
  Ә кызлар, Россия самолетлары, тормыш яхшы, тормыш яхшы дип юкка чыгаралар.
  Areәм аяк бармаклары белән самолет мылтыгын мишеньга юнәлтәләр. Совет машиналары исән калмаячак. Кызлар аларны шулай кыйныйлар. Алар сезгә бераз мөмкинлек бирмиләр.
  Әйе, сугышучы кызлар бар иде,
  Әйе, тагын нәрсә әйтәләр ...
  Алар кыюлык белән Рәсәйгә һөҗүм иттеләр,
  Шайтан!
  Альбина - сугыш формасында сугышучы һәм үпкәсенең башында кычкыра:
  - Мин супер булырмын, үзгәрермен ! Супер чемпион!
  Aәм ялангач үкчәләр белән , шулай ук клавиатурага бәреп, оппонентларны кечкенә кисәкләргә бүлде.
  Альвина, көндәшләргә атып, үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Урманда кемне табарбыз,
  Урманда кемне табарбыз ...
  Без моның белән шаярмыйбыз,
  аны аерырбыз!
  Әйдәгез аны аерыйк!
  Aәм ялангач үкчәсе белән, ул ничек дошманны үлем кочагына өстәр. Бу кыз - барлык кызлар да иң матур кыз!
  Иң сугыш hack сугышчысы. Soәм шулай ук пантер кебек сугышчы һәм агрессив.
  Зур немец мәчеләре һөҗүмдә. Астрахан. Совет солдатларының йортларын күпләп җимерегез.
  Алар үләләр, ләкин бирешмиләр. Мондый сугышлар кызу бара.
  Герда, әлбәттә, һөҗүмнең алгы сафында һәм сугышырга әзер. Шуңа күрә ул бикинида Робин Гуд хатын-кызга охшаган. Thisәм болар барысы да салкын хатын.
  Әгәр дә ул егет авызына кызыл импульс куйса.
  Аның "Пантер" -2 эшли. Әйткәндәй, танкның бераз башка модификациясе 75 мм 100 EL туплы кызлар белән тагылган. Бу чиста, һәм тизрәк. Әйе, һәм снарядлар белән тәэмин итү 88 мм мылтыкка караганда зуррак.
  Герда аяк бармаклары белән ата һәм кычкыра:
  - Бер, ике, өч ... Напальм белән яшь!
  Шарлотта да аның артыннан атты һәм елады:
  - Дүрт, сигез, биш - тизрәк уйныйк!
  Кристина сугылды, совет танкын сындырды һәм сайрады:
  - Без кыюлык белән сугышка барырбыз, нацистлар көче өчен ...
  Магда аяклары белән атты һәм агрессив рәвештә сайрады:
  - Без аларның барысын да үтерәчәкбез - барлык коммунистлар!
  Кызлар чиктән тыш агрессив эш итәләр. Theirәм аларның "Пантер" -2 төгәл ату белән Совет хойтцерын җимерә.
  Кызлар кычкыралар һәм җырлыйлар:
  - Безнең дөньяга дан ...
  Елизавета утыз дүрттә, үз чиратында, кыргый һөҗүм ясый. Hisәм аның яланаяк үкчәсе белән триггерга басыгыз. Theәм дошманны җимерә, кычкыра:
  - Коммунизм булсын!
  Екатерина аяк бармаклары белән үлемгә китерә торган дошман җибәрә, дошманны тишә һәм үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Бөек Россия өчен!
  Елена фашистларга атты. Кабыгы Пантерның маңгаена бәрелде һәм баетты.
  Кыз өрде:
  - Коммунизм безнең белән булачак!
  Эфразия шулай ук аяк бармакларын кулланып көндәшен кыйнады. Ул Т-4не тиште һәм елады:
  - Коммунизмга дан!
  Бу сугыш кызлары. Shootәм ничек аталар, снарядлар бик матур оча, утыз дүрт үзе хәрәкәттә. Сынап карагыз, мондый машинадан хәрәкәтләнегез. Бу бик авыр.
  Ләкин кызлар керәләр, һәм алар бикинида сугышалар, аяклар кулланалар. Сугышчылар матур һәм искиткеч.
  Әгәр дә алар сине кулга алсалар, бу беркемгә дә охшамас. Wildәм алар кыргый ярсу белән снарядлар җибәрәләр.
  Элизабет, аяк бармакларын кулланып, дошманга атты һәм дошманнарны җимерде:
  - Коммунизм идеяларына дан! Ватаныбызга дан!
  Екатерина шулай ук аяк бармакларын кулланып, Краутларны кыйнады һәм кычкырды:
  - Ватан һәм ахырга кадәр җиңү өчен!
  Елена, көндәшләренә атып, агрессив җавап бирде, энҗе тешләрен тыеп, сапфир күзләре белән күз кысып:
  - Безнең космик коммунизм данлыклы!
  Евфразия , дошманга ату, аны гаҗәеп, төгәл төгәллек белән кыйнау:
  - Ватан һәм Сталин өчен - шат!
  Кызлар, күрәсең, чабалар, һәм барысы да ...
  1943 елның декабре килеп җитте.
  Аленка һәм аның командасы шулай ук Астраханда сугышалар һәм әле дә анда торалар. Герой сугыша.
  Аленка борылыш бирә, нацистлар сызыгын чабып җибәрә, аннары аяк бармаклары һәм кычкырулары белән үлем бүләк итә:
  - Кеше тасмага охшаган, кызганычка каршы, интеллектта көчкә караганда ешрак!
  Анюта, дошманга атып, дошманнарны кисеп, яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет бирде һәм сайрый:
  - Кешедә ишәкнең үҗәтлеге, арыслан амбицияләре бар, ләкин чынлыкта ул кәҗә!
  Алла, Фрицка төгәл атты, кысылды:
  - Хатын-кыз өчен ир сыер өчен буш урын кебек, сез ансыз эшли алмассыз, ләкин якынлашу җирәнгеч!
  Мария, фашистларга атып, акыл белән җавап бирде:
  - Хатын-кызлар бүлмәсендә ир белән бәдрәф арасында нәрсә уртак - хатын-кызларның ир-атларга гына бәрелүе!
  Маруся, нацистларны кисеп, аяк бармаклары белән граната ыргыту, вякнула:
  - Хатын-кыз - куян кебек теләсә нинди арысланны йотарга мөмкин хәйләкәр төлке!
  Матриона, нацистларны чабып, аяк бармаклары белән, ялчыларны ташлап, мыгырданды:
  - Хатын-кызга камчы малай кебек ир кирәк, ул ир-атны кыйнамый, аннары тормыш булмас!
  Альонка, Фрицка атты, елады:
  - Хатын-кызга дуңгыз мөгезе кебек ирләр кирәк, ирләр бүләк иткән мех пальто гына кыйммәт!
  Girlsәм ялан аяклы кызлар командасы ничек көлергә, тешләрен кысарга, һәм бармаклары белән граната ыргытырга.
  Сугышчы кызлар. Аларның көрәшергә элементлары, көрәшергә элементлары!
  Астрахан, күрәсең, бирешергә җыенмый. Мондагы кызларга килгәндә, чыннан да сугышалар.
  Өченче Рейхның хәрби көчләре бик зур. Монда яңа танк дивизияләре бик көчле. Танклар җитештерү арта. Бомба юк, Африкадагы Италия, Француз, Бельгия һәм Голландия милкеннән эш белән тәэмин итү мөмкин.
  Шулай ук Африкадан нефть, вольфрам, күп элементлар, шул исәптән уран чыгару өчен.
  Ягъни, яңа танкларга мөһер куелган. Аерым алганда, "Пантер" -2 күренеше, яхшырак сакланган һәм авыррак коралланган, көчлерәк двигатель белән, сугыш барышына зур йогынты ясый.
  Танклар һәм самолетлар күбрәк. Yu-488 өстендә эш инде тәмамланган. Дүрт двигательле Өченче Рейхның беренче җитештерү самолеты. Бик көчле һәм тиз. Аның төп өлеше - чагыштырмача кечкенә канат өлкәсе, шуңа күрә бомбардировщик сәгатенә 700 километр тизлектә оча ала. Димәк, совет сугышчылары, әлбәттә, аны кулга алмаслар.
  Шулай итеп, СССРда яңа проблема бар. Кызыл Армиянең көче чыннан да беткән. Мәктәп балалары машиналарга урнаштырыла. Ундүрт яшьтән яшүсмерләр рәсми рәвештә диярлек сугышалар. Малайлар, әлбәттә, тиз, гадәттә яхшы көрәшүчеләр. Яшь вакытта агачны яшерү һәм менү тагын да җиңелрәк. Militaryәм хәрби осталык тизрәк үзләштерелә. Яшүсмерләр олылар кебек үк сугышалар, аларны кыйнау авыррак. Балаларны ату психологик яктан авыррак.
  Немецларда хатын-кыз снайперлары бик күп, һәм хатын-кызларның бик яшь сугышчыларны атуы уңайсыз һәм оят ...
  Әйе, алар ундүрт яшьтән СССРда шалтырата башладылар. Шулай ук корал һәм пенсионерлар астына куегыз. Армиядә хатын-кызлар күбрәк иде. Бигрәк тә танк һәм авиация гаскәрләрендә, снайперларда гадел сексны теләп кабул иттеләр. Хатын-кызлар яхшы снайперлар . Usuallyәм алар гадәттә ир-атлардан кечерәк булганга, аларга танкларда, авиациядә дә сугышу уңайлырак. Еш кына яшүсмерләр танкларда сугыштылар. Әйтергә кирәк, малайлар һәм хатын-кызлар тире белән сизгеррәк, һәм аларның самолетлары һәм танклары олы ир-атларга караганда азрак бәрелү ихтималы. Начар яшүсмерләр түгел һәм снайпер ролендә. Малай таррак арага кереп, үзен яшерә яки агачка менә ала. Еш кына армиядә ундүрт яшькә кадәр сугышчылар очрый башлады.
  Сугыш кеше ресурсларын йота. Theәм СССР контроле астында территория кими бара. Stillәм әле Япониянең күп санлы пехота белән көрәшергә туры килә. Әйе, яхшы самурай танклары, һәм аеруча үз-үзе йөри торган мылтыклар бар. Алар шулай ук урта танк белән сериядә пәйда булдылар, T-34 белән чагыштырырлык, һәм фронталь коралда тагын да көчлерәк.
  Шуңа күрә Японияне бәяләү куркыныч. Аның белән сугыш өчен солдатлар кирәк.
  Сталин борчыла һәм еш кына ярсып китә. 1943 елның 25 декабрендә бирелгән боерык бирелде, бирелгән кешеләрнең гаилә әгъзалары, шул исәптән унике яшьтәге балалар, ә кечерәкләре хезмәт колонияләренә җибәреләчәк.
  Бараж отрядлары ешрак кулланылды. Theyәм алар активрак аттылар, җәфаландылар.
  Сталин түзә алмады. Берия беренче булып нацистлар белән аерым тынычлык турында сөйләшергә тырышты. Ләкин Гитлер тынычлык теләмәгән. Ул СССРны тулысынча яулап алырга теләгән. Моннан тыш, аның союздашлары аның кулыннан чыга алмый.
  Джет самолетлары өченче Рейхта эшләнде. Беренчедән, ME-262, ләкин бу сугышчыга ешрак ватылмас өчен ышанычлы двигательләр кирәк иде.
  Арадо бомбардировщикы да , Yu-287 проекты да өметле булып тоелды .
  Иң яңа TA-152 практикада үзен яхшы күрсәтте, күп максатлы машина һәм бик тиз. Гомумән алганда, Германия армиясе һавада көчлерәк иде. Алай гына да түгел, Совет Яклары һәм Лагги , алюминий җитмәвен исәпкә алып, белешмә машиналарына караганда авыррак һәм хәрәкәтлерәк булып чыкты. Шулай итеп Совет авиациясенең сыйфаты критик дәрәҗәгә төште. ME-309 үзенең көчле кораллары белән, хәтта хәрәкәтчәнлек проблемаларын да исәпкә алып, Совет машиналары белән яхшы көрәште, ME-109ны күчерде. Ә TA-152 Focke -Wulf алыштырырга тиеш иде.
  Шулай итеп, немецлар күбрәк хоккей.... Ләкин техника өстендә эш алып барылды.
  Мәсәлән, Лев-2 яңа схема белән беренче танк булырга вәгъдә бирде. Трансляцияне һәм двигательне танк алдында бер блокка куеп, туретаны артка күчереп, немецлар кадалы валда саклап калдылар һәм транспорт биеклеген төшерделәр. Нәтиҗәдә, "Арыслан" -2 күпкә җиңелрәк булып чыкты, шуңа күрә тизрәк.
  Сугыш чорындагы кыенлыкларны исәпкә алып, СССРда авыр танклар җитештерү диярлек туктады, сериядә барысы да диярлек T-34-76 нигезендә берләштерелде. Шуңа күрә фашистлар, яңа төп танк булдыру проектында, ян коралны артык калын итмәсләр иде. "Әм" Арыслан "илле биш тоннага туры килә, двигателе 1200 ат көче. Ләкин, Лев-2 танкының авырлыгы мылтык калибрын киметеп тагын да киметергә мөмкин иде. Соңгысы ачыктан-ачык кирәксезгә әйләнде. Моннан тыш, утыз дүртнең сыйфатлы кораллары булган, һәм хәтта 37 мм, искергән немец пушкалары аларга үтеп керә башлаган.
  Сталин ачыктан-ачык селкенеп торды ... heәм ул күк күкрәде һәм яшен ыргытты ... Ләкин ул бернәрсә дә эшли алмады ...
  Яңа ел алдыннан немецлар Астраханның Идел дельтасының һаман да эшсез өлешенә һөҗүм ясадылар. Елга киртәләренең күплеге, катлаулы җир, Каспий диңгезенең якынлыгы Кызыл Армиягә Астраханны саклауны көчәйтергә һәм аны Сталинградка караганда яхшырак сакларга мөмкинлек бирде. Моннан тыш, совет кызлары тиңсез батырлык күрсәттеләр.
  Кавказда, аеруча кыш, таулар аша узу бик кыен. Дөрес, немецлар Каспий диңгезенең уңайлырак ярлары буйлап хәрәкәт иттеләр. Махачкала, чик булып китте, анда Совет гаскәрләре, бөтен көчләрен туплап, нацистларны туктатырга тырыштылар.
  Ләкин диңгез аша гына китерелгән сугыш кирәк-яраклары җитмәгән ...
  Тамара аяксыз кызлар батальоны белән бик нык сугышты.
  Хатын-кыз сугышчылар үзсүзле сугыштылар, чагыштыргысыз батырлык һәм зур батырлык күрсәттеләр.
  Яланаяк диярлек кыш һәм аязда сугыштылар.
  Тамара ялан аягы белән граната ыргытты, һәм шартлады, көндәшләрен чабып кысып:
  - СССР өчен!
  Анна шулай ук аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - Коммунизм өчен!
  Акулина яхшы максат белән шартлады, дошманнарны куып җибәрде һәм кычкырды:
  - Россия бөеклеге өчен!
  Виктория дошманга тиде, дошманны кыра башлады, сакалын умарта кебек кисеп алды һәм мыгырданды:
  - СССР торачак!
  Олимпиада, дошманга ату, һәм аяк бармаклары белән шартлаткыч пакет ыргыту, вякнула:
  - Ватан һәм ахырга кадәр җиңү өчен!
  Менә шулай кызлар көрәшәләр. Алар өметсез һәм зур тәвәккәллек белән эш итәләр.
  Тамара, ату, билгеләп үтте:
  - Иблис аларны алмас, аннары без алырбыз!
  Мондагы сугыш аяусыз һәм шул ук вакытта конструктив ....
  Анастасия Ведмакова күктә сугыша ... Аның йөзе хәтта ярсу белән бөтерелә, һәм ул кычкыра:
  - Коммунизм чорына сәлам!
  Areәм аяк бармаклары белән самолет тупын мишеньга күрсәтә һәм дошман самолетларын атып җибәрә, шуннан соң ул кычкыра:
  - Хезмәт уңышлары өчен!
  Акулина Орлова, көндәшләрен җимереп, ышаныч белән кычкыра, тешләрен тыгып:
  - Мондый зур коммунизм өчен, бөтен планетада!
  Пилот кычкыра:
  Хәтта балалар да безне беләләр!
  Areәм аяк бармаклары белән ул самолет тупын мишеньга күрсәтә, һәм дошманны юк итә, кысыла:
  - Коммунизм чоры исеме белән!
  Әйдәгез, кыз - терминатор һәм янып торган ялкын. Бер вулкан да аның белән чагыштыра алмый.
  Акулина Орлова җырлады:
  - Мин инде күптән Аллага ышану турында хыялланам, мин бик ялкау, дога кылырга теләмим!
  Sheәм ул гүзәлләргә агрессив күз кысты.
  Бу сугышлар ...
  Кызларның самолетлары искергән. Бу аларның мөһим җитешсезлеге. Alsoәм шулай ук авыр һәм бик маневрлы түгел ...
  Сугышкан малайларның берсе атылды, һәм парашют белән сикерергә вакыты калмады. Бу, әлбәттә, аның зур батырлыгы.
  Кызлар һавада сугышалар, шат ...
  Альбина һәм Альвина яхшы ME-309 сугышчылары белән көрәшәләр һәм, әлбәттә, алар актив баллар җыялар.
  Кызлар уңышлары белән бик горурланалар ...
  Альбина үзенең нәфис, ялан аякларын кулланып совет самолетын төшерде һәм кысылды:
  - Безнең бөркетләр өчен!
  Альвина бер урлау белән өч Россия машинасын чабып җибәрде дә:
  - Безнең шумкарлар өчен!
  Кызлар кыюлык белән бизнеска төштеләр ... Ләкин алар шулай ук рус солдатларын җәфалыйлар.
  Монда ундүрт чамасы малай очучы кулга алынган. Балаларның түгәрәк үкчәләре аны кыздырдылар. Аннары алар ялангач кешене боз суы белән куллана башладылар ... Аннары кайнап торган су, һәм тагын боз суы.
  Бу сугыш чибәрләре ...
  Альбина җырлады:
  - Безнең тәннәр, тырнаклар, тешләр, куллар өчен!
  Альвина үпкәсенең өстендә кычкырды:
  - Шуңа күрә алар яхшы көрәш телиләр!
  Кызлар аяк бармаклары белән могҗизалар эшләүне дәвам иттеләр һәм Совет самолетларын аттылар.
  Ләкин аларга Россия очучылары да җавап бирделәр. Элис белән Анжела Як-9га күченделәр. Let'sәм әйдәгез немецларны кырыйк һәм бер үк вакытта җырлыйк;
  Сез - батыр илнең гәүдәләнеше,
  Иптәш Ленин һәм иптәш Сталин ...
  СССРда барлык кешеләр чыннан да тигез,
  Кулаклар тимер һәм корычтан эшләнгән!
  
  Ленин өчен Адольф җанвар курыкмый,
  Хәзер Владимир - иптәш Сталин ...
  Фрицны кашка түгел, күзгә сугтык,
  Барлык нацистлар берьюлы таркалдылар!
  
  Россия - минем Ватаным,
  Зур, чиксез Ватан ...
  Барлык халыклар да бер гаилә,
  Тиздән без коммунизм астында яшәячәкбез!
  
  Әйдәгез илебезне ныгытыйк
  Рәсәй тиз яшелләнсен ...
  Без фашистны маңгайга сугачакбыз, киресенчә,
  Миңа ышаныгыз, безнең көчебез ташка әйләнми!
  
  Jesusитәкче буларак Гайсә бик бөек,
  Ул безнең Раббыбыз, һәм Галәмнең Ак Алласы ...
  Фухрер бик каты кыйналырлар,
  Безнең батырлыгыбыз үзгәрмәде бит!
  
  Әйе, Ватаныбыз хакына, изге,
  Без Фриц белән каты көрәшәчәкбез ...
  Бер кыз карда аяксыз йөгерә
  Аның ачуы белән сугышасы килә!
  
  Әйе, Сталин хәзер Совет лидеры булды,
  Мондый бөек, кыю һәм оста ...
  Коммунизм Россиясе, дошманга кагылмагыз ,
  Люсифер көче сезнең белән булса да!
  
  Без Гитлерны ала алабыз, миңа ышан
  Demonен көче белән булса да ...
  Бер Гитлер - ерткыч хайван,
  Фрицны тану мораль түгел!
  
  Кыскасы, без Берлин сугышчыларына керәчәкбез,
  Анда Ленин, Сталин ага, безнең белән булыр ...
  Күчекләр кебек фашистлар җиңел генә өзәләр,
  Ourәм безнең көчебез кимемәячәк!
  . 66 бүлек
  1944 елның яңа елы килде ... Фронтларда бик авыр хәлгә карамастан, СССРда яңа җиһазлар булдыру өстендә эш алып барылды. Аерым алганда, IS-2 танкына һәм аның көчле коралларына зур өметләр багланды. 122 мм туп нацистларга каршы сугышта көчле аргумент булырга мөмкин. Өметләр шулай ук T-34-85 та көчлерәк мылтык, зуррак туретра белән бәйләнгән, ләкин шул ук подшипник һәм шасси.
  Очкыч белән хәл начаррак иде. Як-3 югары сыйфатлы дуралумин булмау аркасында җитештерелә алмый, һәм LAGG-7, яңа двигатель аркасында, җитештерү кимүсез җибәрелә алмый.
  Шуңа күрә Сталин хәзерге вакытта төп совет сугышчысы булып Як-9 һәм LAGG-5 булган, һәм IL-2 һөҗүм самолетларын җитештерү җиңел һәм катлаулы булган. Танкларда, әкренләп T-34-85 һәм IS-2.
  Productionитештерүнең кимүе булмаса да ...
  Theәм фронт ярылып, немецлар Кавказны яулап алдылар. Махачкала егылды, һәм алар инде Азәрбайҗан чикләренә якынлаштылар!
  Монда Тамара хатын-кызлар батальоны белән сугышты. Тагын, туннан һәм аяксыз киемле кызлар өстен дошман көчләренә каршы сугыштылар.
  Тамара фашистларга шартлады, кайбер дошманнарны чабып. Аннары, аяк бармаклары белән, ул үлем көче белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - СССРга дан!
  Анна фашистларга бик төгәл атты. Areәм ялан аяклары белән, ул оппонентларны аерып, үтерүче көч гранаталарын ыргытты.
  Аннары ул кычкырды:
  - Коммунизмга дан!
  Акулина, дошманга атып, фашист пехота кисеп алды. Ул Фрицны кисеп, аяклары белән граната ыргытты һәм кысты:
  - Россия өчен безнең бөек әниебез!
  Виктория, дошманга атып, аяклары белән аңа граната ыргытты:
  - Бөек Ватан өчен!
  Олимпиада, шулай ук пулеметтан ату, төссезләнде:
  - Зур коммунизм чорына дан!
  Кыз көрәшчеләре искиткеч ...
  Алар чибәрләр кебек сугышалар ...
  Тамара, сугыш башланганын исенә төшерде. Ничек аңа немец гаскәрләреннән качарга туры килде. Аннары ул мылтыкның кычкырган тавышын ишетте. Кыз туптан китте. Аның дусты Татьяна немецлар тарафыннан кулга алынган, һәм алар яңа аяк киемен алып, бизәнү әйберләрен һәм сөйгәннәрне ертканнар. Herәм алар аны яланаяк йөрттеләр ... Татьяна төбәк комитеты секретаре кызы иде, һәм аңа еш кына аяксыз йөрергә туры килмәде. Бу горурлык кимсетү, гади кеше кебек аяксыз йөрү, һәм нечкә аяк өчен авырта. Кыз аякларын канга бәрде һәм һәр адымда сулап куйды.
  Тамара аңа бирелгән яңа итекне дә киеп йөрде, һәм озын юлдан үкчәләрен сөртте. Ул аяк киемен салды, аяксыз йөрде. Ул авылдан килгән кыз, Украинада үз бурычын үтәгән. Аның аяклары балачакта тау текәләре буйлап йөргән. Бу, әлбәттә, тигезлек юллары белән чагыштырылмый. Дөрес, аның шалтыратулары аякка басты, йөрергә бик уңайлы түгел. Ләкин аяклар тиз катып киттеләр. Sheәм ул бик азапланды.
  Ләкин Татьяна тиз арада аякларын шулкадәр югалтты ки, ул йөри алмады. Немецлар аны атарлар иде, ләкин алар матурлыкка кызгандылар. Алар мине арбага утырттылар, ә моның өчен мине җырладылар. Татьянаның күңелле тавышы бар иде һәм аларга берничә политик нейтраль җыр җырлады.
  Тамара аның белән нәрсә булганын белми иде. Ул үзе урман буйлап йөрде, аяклары белән бөке, бөке, ботак сизде, хәтта үзен рәхәт хис итте. Таудагы үткен кыяларда йөргәндә, хәтта шалтыраткан аяк очлары, озак йөрсәң, усал һәм газаплы була. Чәнечкәләрдә йөрү тагын да күңелсезрәк. Алар аякка ябышкач, кызның тупас аяклары өчен дә күпкә авырттыра.
  Сәяхәт вакытында Тамара ару һәм ачлык белән җиңелде. Кыз җиләк ашады, һәм бу җитмәде. Theәм немецлар тиз алга бардылар. Тамара, тауларда яшәргә күнеккән, украин урманнары белән бик таныш булмаган. Ул югалды һәм үзен тылда тапты.
  Ә хәзер, урмандагы ау мәче кебек. Аннары кыз немецларны мотоциклда тотты. Алар су алу өчен коляска белән машинаны туктаттылар. Tamәм Тамара пулеметка менде, һәм аны ничек дошманнан кисеп алды. Билгесез, ләкин төгәл кисегез. Фашистлар егылып, газапланалар. Тамара аларны тәмамлый. Ул бер яланаяк үкчәсен ияккә күчерде, ул егылды. Кыз аны алды.
  Аннан соң матурлык мотоциклга менде, һәм аяк белән педальны басты.
  Шуңа күрә әйләнү һәм аяксыз йөрү күпкә кызыклырак.
  Тамара йөргәндә кычкырды:
  - Сөйкемле кардәшләр, яратыгыз, яшәргә абыйларны яратыгыз! Сез безнең начальник белән борчылырга тиеш түгел!
  Менә шулай сугыш патшасы барлыкка килде.
  Хәзер ул комсомол терминаторы кебек фашистлар белән көрәшә. Ләкин көчләр тигез түгел, һәм кызлар батальоны артка чигенергә мәҗбүр. Мондагы сугышлар вулкан өстендәге зур чәйнектә су кебек кайнап торалар.
  Анна, аяк бармаклары белән үтерүче граната атып, билгеләп үтте:
  - Сугышта, үз-үзенә кул салудан кала, барлык чаралар яхшы!
  Акулина, дошманга атып, фашистларны җимерде:
  - Без бар нәрсәдә беренче булырбыз!
  Кызның яланаяк үкчәсе юк итү бүләгеннән баш тартты.
  Виктория, фашистларга атты, һәм дошманнарны автоматик шартлау белән кычкырды:
  - Дошманнарга шәфкать булмас!
  Sheәм ул иптәшләренә күз кысты.
  Олимпиада аның ялангач, киселгән аякларын, авыр граната ыргытты һәм кысылды:
  - Дөньядагы иң кешелекле судның һәм коммунизмның бөеклеге өчен!
  Мондагы сугышчылар чыннан да данлы, һәм космос чорыннан.
  Алар бик каты кырыслык белән көрәшәләр.
  Ләкин фашистлар әле дә Кавказда алга бара. 1944 елның февралендә немецлар һәм төрекләр берләштеләр, совет гаскәрләрен ике тигез булмаган өлешкә бүлделәр.
  Фюрер СССРны тәмамларга кушты. Астрахан һаман да тотынды. Нацистлар, һәрвакыттагыча, сугыш формасында ... Беренче ME-262 самолетлары һавада сугышалар. Әйтергә кирәк, алар сенсация тудырмады. Mmгары тизлектә 30 мм самолет мылтыгыннан бәрү бик уңайлы түгел. Әйе, моңа җитди карарга кирәк. ME-262 шулай ук авыр авырлыгы аркасында кайбер проблемаларга ия. Аерым алганда, маневр белән.
  Куллануда уңышлырак, TA-152 пилотлар яратты һәм эшче булды. Чынлыкта, машина фронтовик бомбардировщик, сугышчы һәм һөҗүм самолеты. Бу самолетка бөтен Германия авиациясен күчерү идеялары да бар иде. Аның өстенлекләре арасында исән калу һәм тизлек, һөҗүм самолетлары өчен дә, сугышчылар өчен дә яраклы кораллар булырга тиеш.
  Модернизацияләнгән ME-309 тагын да активрак кулланыла. ME-109 әле дә хезмәттә, җитештерүне киметмәү аркасында алынмый. Хәтта ME-109 "K" ның яңа модификациясе берьюлы биш һава мылтыгы белән коралланган көчлерәк двигатель белән барлыкка килде. Мондый машинаны җиңел генә җиңеп булмый.
  ME-309 тагын да көчлерәк двигатель алды һәм канатларын сөртте. Бик куркыныч машина. Совет очучылары әле дә иске самолетлар оча, һәм аларның сыйфаты кими бара. Әлегә кадәр, Як-9 бик начар түгел, шактый хәрәкәтчән, һәм аңа артык тизлек кирәк түгел.
  Немец гаскәрләре көчле ... Т-34-85 танкы турында бәхәсләр булды. Турет коралын калынрак ясарга кирәкме? Бу очракта авырлык артачак бит. Шунысын да әйтергә кирәк, совет коралларының сыйфаты төште. Эретү элементлары җитми, эретеп ябыштыру яки кастинг сыйфаты критик дәрәҗәгә төште.
  Ләкин кызлар геройлар кебек сугышалар ...
  Аннары Элизабетнең танкы ватылып, кызлар китәләр. Яланаяк һәм бикини киенгәннәр, матур эзләр калдырып, кардан йөгерәләр.
  Екатерина начар караш белән билгеләп үтте:
  - Безне бөтенләй үтерәләр!
  Елена ачуланып әйтте:
  - Ләкин без җиңәчәкбез!
  Элизабет пистолеттан атты, немец мотоциклистына бәрелде һәм мыгырданды:
  - Мин немецны суктым! Ничек ул миннән алыр!
  Эфразия көчле итеп билгеләде:
  "Алар анда гомерләрен тәмамлыйлар, һәм кире кайта алмыйлар!"
  Екатерина агрессив кыз иде, һәм ул җырлады:
  - Ачуыбызда без империя гимннарын җырлыйбыз!
  Кызлар үзләренә йөгерәләр, ялан түгәрәк үкчәләре ялтырап тора.
  Малай кызларны күреп куркып сорады:
  - Ә сез аяксыз кайдан килдегез?
  Элизабет җавап бирде:
  - Без тактик маневр ясыйбыз!
  Малай кычкырды:
  - Бер, ике - кайгы проблема түгел,
  Сез беркайчан да кире кайтырга тиеш түгел!
  Борыныгызны һәм койрыгыгызны торба белән югарырак саклагыз,
  Белегез, чын дус һәрвакыт сезнең белән!
  Екатерина тешләрен кысып елады:
  - Белегез, чын дус һәрвакыт сезнең белән!
  Елена кычкырды:
  - Курыкма! Без кайтырбыз ....
  Дүрт кызның барысы да хор белән кычкырдылар;
  Бөтен дөнья уяныр дип ышанам
  Фашизм бетәчәк ...
  Theәм кояш балкып торачак
  Wayл, коммунизмны яктырта!
  Сугышчылар теләсә нинди немецны ертырга әзер ... Ә карда аяксыз алар бик сексуаль һәм матур. Бу кызлар чәчәк ата, сүнми торган розалар кебек матур.
  Гитлер шаяртмый, һәм Ватаныбыз тирәсендә ул болыт әйләнә. Ул тешләрен йөрәккә батыра, һәм аның канын эчә!
  Кызлар бик матур эзләр калдыралар. Немецлар бу юллардан баралар, тезләренә тезләнәләр һәм комсызлык белән карыйлар. Бу кыргый сугышчылар. Theәм немецлар кызларның эзләрен үбәләр.
  Ә Анастасия Ведмакова һәм Акулина Орлова күктә сугышалар. Ике искиткеч кыз.
  Анастасия, нацистларны атып, самолетны әйләндереп, аяк бармакларын кулланып җырлады:
  Иртәгә яктырак өчен көрәшәчәкбез!
  Акулина, аяк бармаклары белән фашистларның койрыкларын кисеп, сайрый:
  - Әйдә үбешик!
  Girlsәм кызлар кабат немецларны кызганалар, йолаларсыз. Менә шулай акыллы.
  Анастасия, тагын Як-9ны борды һәм, кысып, вякнула:
  - Бу коммунизм исеме!
  Акулина моның белән ризалашты:
  Бөтен дөнья уяныр дип ышанам ...
  Анастасия, немецларны җимереп, кычкырды:
  - Ватан - безнең кояш!
  Менә шундый сугыш кызлары, иң югары совет сыйныфы.
  Немецлар аны бик авыр ала. Theәм хәрби операцияләр үсә ...
  Март аенда нацистлар Бакуга һөҗүм итә башладылар. Нефть белән тулы зур шәһәргә һөҗүм бар. Сугышлар кискен.
  Немецлар авыр артиллерия кулланып Бакуны аталар.
  Stormәм буранчылар белән бомба. Ләкин бомба шулай ук беренче, иң яңа Yu-488 самолетлары белән ташлана, алар зур көч белән аерылып торалар. Бу машиналар бары тик хайваннар.
  Аларның берсендә Гертруда, Эва һәм Фрида. Матур кызлар, искиткеч күренешкә ия, Совет позициясенә бомба ташлыйлар. Алар Кызыл Армия солдатларын һәм тыныч халыкны үтерәләр.
  Баку утта ... Баганаларда төтен күтәрелә. Нефть скважиналары янып тора, барысы да утта.
  Гертруд елмаеп әйтә:
  - Алла Германияне ярата!
  Эва, рычагына яланаяк үкчәсен бастырып, бомба ташлый, ризалашты:
  - Билгеле! Без сайланган ярыш!
  Фрида агрессив җырлады:
  - Безнең халык - күкнең сайланганнары!
  Hisәм иптәшләренә күз кысты. Бу - мондагы кызлар, сугышалар, агрессивлыкны гәүдәләндерәләр. Сугыш көче.
  Гертруд һава мылтыгын бирде һәм сайрады:
  - Ватаныбыз бөеклеге өчен!
  Хаува, көндәшләргә ату, раслады:
  - Зур бөеклек өчен!
  Кызларны самолетларны тиз үзләштергәннәр. Бу сугыш кызлары.
  Сез аларны карточкаларда гына җиңә алмыйсыз. Enemiesәм алар дошманнарны кыргый усаллык белән сугалар.
  Фрида билгеләп үтте:
  - Мин зур хыяллы, матур хатын-кыз!
  Шуннан ул кабат самолет тупларыннан атты, немец монстрына һөҗүм итәргә теләгән совет сугышчыларын атты.
  Әйе, фашистларга каршы, алар каршы тора алмыйлар дигән хис бар.
  Баку һөҗүм астында.
  Тамара һәм аның батальоны бу шәһәр өчен көрәшәләр. Кызлар бик тырышып көрәшәләр, чагыштыргысыз батырлык күрсәтәләр.
  Тамара борылыш бирде, аяк бармаклары белән граната ыргытты, немецларны һәм аларның ялчыларын таратты, кычкырды:
  - Минем чиксез Ватаным өчен!
  Hisәм иптәшләренә күз кысты. Ул иң югары дәрәҗәдәге сугышчы, аңа тиңнәр юк.
  Әлбәттә, башка кызлар начар түгел. Алар бик яхшы сугышалар дип әйтик.
  Анна, мәсәлән, урак сугу кебек, фашистларны куйды.
  Irәм сайрады:
  - СССР өчен!
  Herәм аның яланаяк үкчәсе белән үлемгә үлем бүләк итте.
  Акулина, дошманга атып, кысылды:
  - Минем Ватаным өчен!
  Areәм аяк бармаклары белән ул юк итү бүләкләрен җибәрәчәк, рәттән бөтен кешене юк итәчәк.
  Виктория дошманнар белән көрәшә, өметсез һәм тәвәккәл эш итә. Көндәшләрне шартлатып җибәрә. Аннары, аяк бармаклары белән, ул үтерүче көч белән граната ыргыта. Ә кычкырулар:
  - Коммунизм идеялары өчен!
  Олимпия уеннары да көрәшә. Thisәм бу батыр кыз ялан, мускул аяклары белән шартлаткычларның тулы тартмасын ыргытачак. "Әм" Арыслан "танкы әйләнеп кайтачак.
  Сугышчы кычкыра:
  - Ләкин пасаран !
  Кызлар белән көрәшү һәм бик матур. Беркайчан да бирешмәгез һәм беркайчан да бирешмәгез. Аларның терминатор көче бар.
  Көчләр бик тигез түгел ... Баку утта. Совет гаскәрләренең сугыш кирәк-яраклары җитми. Бу төп проблема.
  Күпләр өметсезлеккә бирелә.
  Герда һәм аның командасы ир-ат колларын ялан аякларын үбергә мәҗбүр итәләр. Алар моны тиешенчә эшлиләр, үкчәләрен ялыйлар.
  Аннары кызлар тагын Пантер-2гә менәләр һәм аталар. Совет мылтыгын чыгару ...
  Бөтен Кавказ диярлек басып алынган. Ләкин Ереван әле дә тоткарлый. Поти шәһәре, Кара диңгез флотының калдыклары булган соңгы порт, батырлык белән көрәшә.
  Анда төрле милләт кызлары сугышалар. Яланаяк Гөлнази отряды сугыша . Гүзәл грузин хатыны, һәм аның кыз өчен командасы бар.
  Гөлнази аяклары белән шартлаткыч сумка ыргыта, нацистларны аера һәм кычкыра:
  - Дөнья коммунизмының бөеклегенә дан!
  Тамила, аның партнеры, ялан аягы белән үлемгә китерүче граната ыргыта, төрекләрне аера һәм кычкыра:
  - Ватан өчен!
  Маша - Россия кызы, борылыш бирә һәм аяк бармаклары белән шартлаткыч көч ыргыта, һәм фашистларны сындыра, кычкыра:
  - Дөнья коммунизмы чорына дан!
  Маргарита шулай ук яхшы максатлы борылыш бирә. Ул фашистларны чабып, яланаяк үкчәсе белән үтерүчеләргә бүләк җибәрде, оппонентларны җимерде һәм кычкырды:
  - Безнең җиңү өчен!
  Менә шулай кызлар батырлык белән көрәшәләр. Reallyәм аларны чыннан да туктатып булмый, һәм кире борылып булмый. Алар хатын-кыз сугышчылары һәм супер. Ifәм алар сугышсалар, геройлар һәм суперменнар кебек !
  Ләкин, кайгы, фашистларга һәм аларның өстен көчләренә каршы тору кыен. Күктә Альбина һәм Альвина ышанычлы хисап туплыйлар. Soәм бик күп самолетлар җимерелә, аларны туктату мөмкин түгел.
  Альбина, аяк бармаклары белән тагын бер совет самолетын төшереп, җырлады:
  - Без җиңелә алмыйбыз, аучы уенга әйләнә!
  Альвина, көндәшләрен кисеп, көчле муенга башын каты борып, сайрый:
  - Яңа Арян тәртибе чорына дан!
  Alsoәм шулай ук яланаяк үкчә бирә ...
  Кызлар һәрберсе биш йөздән артык самолетны төшерделәр һәм тимер имән рыцарь крестын алтын имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән алдылар.
  Алар шундый искиткеч матурлыклар. Әгәр дә алар өченче Рейх дошманнарын кыйныйлар икән, бу шайтаннарны туктатып булмый. Марсель янында биш йөздән артык самолет атылды. Бу күренеш, әлбәттә, иң яхшысы. Гитлер хәтта тимер крестның рыцарь крестының алтынчы дәрәҗәсен платина имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән расларга булды.
  Ул меңнән артык самолетны үтергән беренче кешегә биреләчәк. Нәтиҗә феноменаль булачак.
  Альбина берьюлы 30 мм калибрлы самолет мылтыгы белән берьюлы биш совет самолетын кисеп алды, һәм аяк бармаклары белән триггерларны бастырып:
  - Безнең көчебезгә дан!
  Альвина, совет машиналарын чабу, аяк бармаклары ярдәмендә дошманнарны кисү, вякнула:
  - Батырлык өчен зур дан!
  Сугышчылар бер-берсенә күз кыстылар!
  Алар һәрвакыттагыча бикини һәм аяксыз сугышалар, һәм бу аларның көче. Кызлар супермен-хатын-кызлар гына. Начар эшкә хезмәт итсәләр дә. Алар кулга алынган пионерларның үкчәләрен очкын белән кыздырырга яраталар. Менә кызлар монда. Шәфкатьсез, ләкин матур.
  Альбина бервакыт әйткән:
  - Дөньяда игелек юк, көчсезлек кенә бар!
  Яланаяк үкчәсе белән ул Совет позициясенә берничә бомба ташлады, өч мылтыкны чыгарды.
  Бу сугышчылар, беркемгә дә шәфкать күрсәтмиләр! Ләкин аларның җәрәхәтләре җимерелә.
  Альвина елмаеп әйтте:
  - Кояш астында зәгыйфьләргә урын юк!
  Sheәм ул иптәшенә күз кысты.
  Көчсезлекне күрсәтмәгән һәм беркайчан да бирешмәгән сугышчылар. Алар чыннан да чемпионнар. Минус билгесе белән булса да, алар явыз көчкә хезмәт итәләр.
  Ләкин шул ук вакытта шат һәм сөйкемле.
  Альбина, тешләрен кысып, көндәшләренә үтерү очкыч снарядларын җибәрде, сайрады:
  - Нацист сүзе изге - без аны мәңгегә юк итәрбез!
  Альвина көндәшләрне җимереп агрессив рәвештә сизде:
  - Без чыннан да пиратлар!
  Альбина, дошманнарны кисеп, раслады:
  - Калганнар барысы да хыял!
  Theәм сугышчылар шулкадәр җимерелделәр, клублар белән шакмаклар туплау кебек, барысын да җимерделәр.
  Альвина Россия самолетларын җимергәндә елады:
  - Без Гитлер бөркетләре белән көрәшәбез!
  Hisәм иптәшләренә күз кысты.
  Мондагы сугышчылар, чынлыкта, дошманнарның эчләрен рөхсәт итәләр. Кызыл Армия алардан капитал ала.
  Кызлар белән бик тырышып Россия гаскәрләрен куып чыгаралар.
  Ләкин TA-152 буенча Хельга Совет җир көчләрен юк итә. SAU-85 һәм кычкыруларны чыгара:
  - Германия һәм аның уллары һәм кызлары бөеклеге өчен!
  Ләкин Астрахан өчен көрәш әле дә дәвам итә.
  Соңгы көче булган кызлар.
  Аленка ялан аягы белән шартлаткыч матдәләр белән бомба ыргыта. Фашистларны сындыра һәм кычкыра:
  - Изге коммунизм өчен!
  Анюта, фашистларга атып, аяк бармаклары белән граната ыргыта, кычкыра:
  - Ил өчен котылу!
  Алла, көндәшләрен җимерә, кирәксез тантанасыз чабып, яланаяк үкчәсе белән граната ыргытып, кысылды:
  - Бу безнең даныбыз кебек!
  Мария, дошманнарын юк итеп, аяк бармаклары белән үлем бүләкләрен ыргыта, кычкыра:
  - Без үзебезнең даныбызда бөек!
  Маруся, алга барган гарәп ялчыларын рәткә чабып, аяклары белән граната ыргытып елый:
  - changesзгәрешләр өчен, бәяләр берьюлы төшсен өчен!
  Матрона, фашистларны пулеметтан сүндереп, аны алды һәм кысты:
  - Ватаныбыз СССР! Ersимереләчәк сэр!
  Мондагы сугышчылар зур агрессивлык белән эш итәләр. Аларның сугыш басымы бик зур.
  Гомумән, алар бик зур аэробатиканы күрсәтәләр. Trulyәм чыннан да туктаусыз басым.
  Сугышчылар аяксыз, ләкин бәхетле ...
  Апрель аенда нацистлар Бакуны яулап алдылар. Сугыш кирәк-яраклары җитмәде. Шул ук вакытта Поти берьюлы диярлек егылды. Ереван гына, тау битләрендә урнашкан. Ләкин ул да җәзага тартылды. Анда сугыш кирәк-яраклары һәм азык-төлек аз иде. Төрекләр әле бу шәһәргә бәреп кермәгәннәр, һәм тузан ачтан үлә.
  Тамара батальоны кызлары җир асты сугышчылары арасында өлешчә юкка чыкты, һәм кайберәүләр, командир белән, тыл буйлап фронтка күчтеләр ... Алар үзләренә үтәргә теләделәр.
  Кавказ инде тулысынча диярлек яулап алынган, ләкин сугыш дәвам итә. Гәрчә СССР ул вакытта иң зур нефть чыганагын югалтты. Ләкин Кызыл Армия рухы бозылмый. Ә Идел төбәгендә, Себердә һәм башка бик күп җирләрдә нефть бар.
  Гитлер 20 апрельгә кадәр Астраханда урысларны тәмамларга кушты. Theәм сугыш бик зур масштабта үтте. Бомба кискенләште.
  СССР көчле басым астында иде. Сугыш японнар тарафыннан һөҗүм ителгән Алма-Ата өчен дәвам итте. Шәһәр тулысынча әйләндереп алынган иде.
  Самурайлар, бераз җылынгач, һөҗүмне үстерергә тырыштылар, һәм Магадан юнәлешендә.
  Вероника Алма-Атада сугышты һәм кызлар батальоны белән самурайларның һөҗүменә каршы көрәште.
  Алар бик күп. Apseимерү ысуллары белән тупланган кытайлар да сугышалар.
  Японнар сары солдатларны сугышка ыргыталар ... Алар алга китәләр һәм мәетләре белән совет позицияләрен ыргыталар.
  Вероника утта. Heәм ул кытайларны һәм самурайларны сафка бастыра. Ул аяк бармаклары белән граната ыргыта һәм кысыла:
  - Рәсәй рухына дан!
  Марфа шулай ук эштән китә, оппонентларны кисә һәм кычкыра:
  - Ватаныбыз өчен!
  Наташа, туп һәм терлек азыгы роленә алынган Япон һәм Кытай солдатларына ату, кычкыру:
  - Бөек Коммунизм өчен!
  Алина, самурайларга һәм Кытай сугышчыларына ату, аларны зур дәрт белән чабу, һәм яланаяк үкчәсе белән үлем бүләк итү, кысылды:
  - Коммунизмның яңа чикләре өчен!
  Вероника дошманга бик төгәллек белән ата, һәм кытай башларын тишә, һәм шул ук вакытта кычкыра:
  - Совет җиренә дан!
  Areәм ялан аягы белән ул барлык дошманнарны агызучы граната көче җибәрә.
  Марта, дошманны җиңеп, ялан бармаклары белән үлем бүләкләрен ыргыта, кычкыра:
  - Коммунизм чорын идарә итегез!
  Наташа, шартлаткыч пакетны яланаяк аягы белән ертып, күпсанлы кытайны аерды, кычкырды:
  - Яңа Совет заказы өчен!
  Алина, дошманга бик төгәл атты, кысылды:
  - Коммунизмның яңа чикләре өчен без көрәшәчәкбез!
  Herәм аның яланаяк үкчәсе җимерү бомбасына юл бирде.
  Кызлар белән көрәшү, аларның күзләреннән очкыннар агып чыккан кебек.
  , К, японнар андый кешеләрне, хәтта Кытай гаскәрләре белән дә җиңә алмыйлар. Samәм самурайлар һөҗүмгә ашыга.
  Againәм алар бөтен карашларны мәетләр белән чүплиләр. Ләкин аларның саны бик күп, һәм аяксыз чибәрләр батальоны артка чигенергә тиеш.
  Монда япон ниндзя кызлары бар. Аларга каршы көрәшү бик кыен.
  Алар шундый ялтыравыклы, сугыш һәм матур. Theyәм аякларын аяк бармаклары белән ыргыталар, зур җимергеч көч бүләкләре.
  Зәңгәр чәчле ниндзя кызы совет солдатларын кылыч һәм кычкырыш белән кисә:
  - Император идарә иткән чор өчен!
  Сары чәчле ниндзя кызы җил тегермәне эшли, Россия армиясен җимерә һәм кысыла:
  - Банзай чорына дан !
  Кызыл чәчле ниндзя кыз вертолет техникасын кулланды, совет офицерын кисеп кычкырды:
  - Без һәрвакыт җиңәбез!
  Ак чәчле ниндзя кыз күбәләк техникасын кулланды, өч рус солдатын кисеп алды һәм аяк бармаклары белән борчак ыргытты. Ул шартлады һәм утыз дүртне очырды.
  Сугышчы кысылды:
  - Яңа Япон заказы өчен!
  Мондагы кызлар искиткеч һәм чыннан да салкын ... Ерак Көнчыгыштагы Кызыл Армия җитди дошман белән очрашты.
  Ләкин үзәктә Совет гаскәрләре кинәт Ржев ягына һөҗүм ясыйлар.
  Монда Элизабет экипажы яңа IS-2 танкында беренче тапкыр көрәшә. Кайбер өметләр салынган машина. Гадәттә биш экипаж әгъзасы бар, ләкин монда сугышчылар дүрт белән көрәшәләр.
  Элизабет 122 мм мылтыктан атты. Destrимергеч көч үтерү көче белән оча. Дуга тасвирлый, һәм ерактан T-4 сугыла.
  Элизабет кычкыра:
  - Бу мин яхшы эшләдем!
  Екатерина, җавап итеп, аяк бармакларын куллана, һәм ачулану сүзләре белән:
  - Мылтык бик тиз атылмый!
  Элизабет моның белән ризалашты:
  - Камил танк юк итүче түгел!
  Коралны аяклары белән йөкләргә булышкан Елена:
  - Ләкин бу үтерүче!
  Аннары Екатерина эштән китте. Theәм кабыгы Пантерга бик ерактан сугылды. Әйе, үтерүче мылтык ...
  Екатерина билгеләп үтте:
  - Бездә энергия һәм дулкынлану күп!
  Елена моның белән ризалашты:
  - Күп! Россиягә дан!
  Евфразия шулай ук билгеләп үтте:
  - Бу машинаның күренүчәнлеге начар. Ничек син аны атасың?
  Елена логик яктан билгеләп үтте:
  - Бу безнең өйрәтелгән күз! Әгәр без кыйныйбыз икән, димәк без кыйныйбыз!
  Сугышчылар хорда җырладылар:
  - Без курыкмыйбыз һәм һәрвакыт көрәшәчәкбез!
  . 7 бүлек
  21 апрельдә Астрахан өлешчә совет контроле астында иде. Немец аны тулысынча алмады.
  Территория монда яхшы якларга мөмкинлек бирде. Theәм немецлар тактиканы үзгәртергә булдылар. Attacksөҗүм урынына алар бомбага һәм атышка күчә.
  Аленка һәм аның командасы бункерда яшеренделәр һәм зур атышны көттеләр.
  Аларның алтысы карточкалар уйнаган. Алар аяк бармаклары белән палубаларны тоттылар, фикер алыштылар.
  Анюта ачуы белән әйтте:
  - Кавказда Ереван гына алынмады. Бу безнең бу төбәктәге соңгы утравыбыз. Алга таба нәрсә?
  Аленка логик яктан тәкъдим итте:
  - Алар, мөгаен, Мәскәүгә барырлар. Бу аларның кредо!
  Алла бер сулыш белән әйтте:
  - Көчләр бик тигез түгел ... Без сугышны чыннан да җиңәбез, һәм безнең солдатлар җитми!
  Мария логик яктан билгеләп үтте:
  - Фашистлар оттыралар! Алар безгә каршы тора алмыйлар!
  Матрена үз фикерен әйтте, аяк бармаклары белән картаны ыргытты:
  - Без җиңү өчен тудык, һәм без җиңәчәкбез, мин моны беләм!
  Маруся ризалашты, көндәшен аяк бармаклары белән кыйнады:
  - Әлбәттә, шик юк!
  Аленка алай ук оптимист булмас, яланаяк, танылган аягы белән карточка ыргыта:
  "Безгә кызлар һөнәр астында яшәргә туры килергә мөмкин, ләкин без җиңәчәкбез дип ышанам!"
  Анюта каты итеп әйтте:
  - Сез партизан ысуллары белән көрәшә аласыз, һәм сез бик салкын сугышканда бик матур булачак!
  Аллаһ агрессив рәвештә билгеләп үтте:
  - Сез тагын да активрак көрәшергә тиеш!
  Кызлар сөйләшүне туктаттылар. Аннары алар бүтән темага күчтеләр.
  Маруся ачуланып әйтте:
  - Иман итүчеләр саны арта. Барлык логикага каршы!
  Анна моңа җавап бирде:
  Алла юклыгын әле беркем дә исбатламады. Ул моны башкача раслый алмый. Шуңа күрә монда сез реклама чиксез бәхәсләшә аласыз.
  Елена раслады:
  - Монда бәхәсләшү - ахмак һәм файдасыз!
  Аллаһ моның белән ризалашты:
  - Әйе, бу сөйләшү файдасыз. Моннан тыш, әгәр дә Алла бар икән, димәк ул шундый, аның булмавы яхшырак!
  Матриона кычкырды һәм әйтте:
  - Мондый Алла булмаганга яхшырак! Шул вакытка кадәр, әйдәгез җырлыйк!
  Кызлар хорда җырладылар;
  Без кызлар, Комсомолга кушылабыз,
  Алар Иман белән Ватан булырга ант иттеләр ...
  Фашистларны ярсу җиңелү көтте,
  Рәсәй, коммунизм астында яшәргә!
  
  Ленин безнең кебек, металл кебек,
  Корычтан көчлерәк бронзадан ...
  Мин дөньяны әйләндерергә хыялландым
  Бөек гений Сталин васыять иткәнчә!
  
  Ватанны салкынрак итәрбез
  Weәм без Ватанны йолдызлар өстендә күтәрәчәкбез ...
  Комсомол әгъзалары белән уңышлар булсын,
  Кечкенә аякларыбыз бөтенләй ялангач булса да!
  
  Фашист минем ватанымга һөҗүм итте,
  Самурай көнчыгыштан усаллык белән килә ...
  Мин Гайсә белән Сталинны яратам
  Iәм мин дошманга ышанам, без аны ярырбыз!
  
  Сварог безнең белән ,
  Кайсысы, шаяртып, коммунизмны төзер ...
  Галәмдә иң көчлесе - данлы Гаилә,
  Аң һәм ихтыяр өстәячәк!
  
  Без беркайчан да бирешмәячәкбез дип ышанам,
  Ватанны тезләренә китереп булмый ...
  Иптәш Сталин - якты йолдыз,
  Ourәм безнең укытучыбыз - акыллы гений Ленин!
  
  Без Ватаныбызны ясарбыз,
  Планетада матуррак һәм нурлы ...
  Itәм булачак, үтерүче мылтыкны бел,
  Олылар һәм балалар күңел ачсын!
  
  Сварогны яндыр , йөрәгеңдә янма,
  Сез Россиянең барлык кылычларын яклаучысыз ...
  Тиздән төзербез, көчле оҗмахка ышанам,
  Гайсә изге миссиягә киләчәк!
  
  Гитлер банда дусларына ышанмагыз
  Ул җиңел һәм куркыныч астында җиңәчәк ...
  Сезгә бер гаилә кирәк -
  Ватанны яратырга соң түгел!
  
  Чиксез кодрәт Иясе безнең барыбызны да саклый,
  Өч төсле флагны җир өстенә күтәрегез ...
  Явыз ерткыч уенга әйләнәчәк,
  Без Шайтан белән көрәшә алырбыз!
  
  Мин Бөек Ватанны яратам
  Бөтен галәмдә сездән башка матур кеше юк
  Без Россияне рубльгә сатмыйбыз,
  Әйдәгез, галәмдә тынычлык һәм бәхет булдырыйк!
  
  Ватаныбыз исеме белән, хыял,
  Бөек Россия күтәреләчәк ...
  Калганнар барысы да буш
  Безнең белән яңа мессия булачак!
  
  Әй, Чиксез кодрәтле Лада,
  Сез урысларга мәхәббәт һәм тынычлык бирерсез ...
  Мин сезгә мөрәҗәгать итәм, шуңа дога кылам,
  Кирәк булса, яшен белән сугу!
  
  Мәрьям Күкләр Анасы,
  Галәм Гайсәгә бирде ...
  Синең өчен, бөек Алла терелде,
  Кешеләр чын тәмен югалтмады!
  
  Комсомол әгъзаларына игътибар итегез
  Россия аллаларын бик хөрмәт итәләр ...
  Без Ватанның олы уллары,
  Урыслар һәрвакыт җиңәләр!
  
  Дусларга Ватанга дога кылырга кирәк,
  Перун, Ярило һәм Сварог көчле ...
  Без бик көчле ирләр булырбыз
  Evenәм без хәтта күктә болытларны бәрербез!
  
  Хәзер дошман Мәскәүдән кире кайтарылды,
  Сез фашистларны бик рәнҗетәсез ...
  Без Гайсәгә һәм Сталинга тугры,
  Мылтыклы танклар җитәрлек!
  
  , К, дошман урысларны тыя алмас,
  Безнең сугышчылар кодрәтле булганга ...
  Имтиханнарны тапшыру, биш кенә,
  Everyәрбер малай бик көчле булсын өчен!
  
  Ышаныгыз, Сталинград данлы булачак,
  Без аны һөҗүмнән сакларбыз ...
  Рыцарьларның җиңүче тигезләнеше киләчәк,
  Кан контрольсез агымда булса да!
  
  Кызлар салкын вакытта аяксыз,
  Алар йөгерәләр, үкчәләре ялтырый ...
  Theyәм алар фашистларны куллары белән сугачаклар,
  Берләшмәгән Кабил тигезләнәчәк!
  
  Барысы да яхшы булыр, кешеләр моны яхшы беләләр,
  Без космоста, йолдызларны табарбыз ...
  Батырлыкка шикләнү гөнаһ бит,
  Алла тәхетендә кеше булачак!
  
  Тиздән без фән белән үлгәннәрне терелтәчәкбез,
  Без яшьрәк, матуррак була алабыз ...
  Безнең өстебездә алтын канатлы керуб,
  Минем матур әнием Россия!
  Кызлар бөтен шигырьне яхшы җырладылар һәм аяклары белән карточкалар уйнауны дәвам иттеләр ...
  Ленинның туган көне 22 апрельдә билгеләп үтелде. Кызлар су һәм кофе белән эретелгән спиртлы эчемлекләр эчтеләр һәм сулышлары астында чистарттылар ...
  үзәктә тагын бер Режев- Сычевск операциясен үткәрде . Немецлар оборона утырдылар һәм кире сугыштылар. Яңа Совет танклары T-34-85 һәм IS-2 сугыштылар. Соңгы машина еш кына сазлыкка батты. Itәм ул юлбарыс-2 һәм авыррак мәчеләрнең коралларын алмады. "Пантер" -2 дә якын гына тишелергә мөмкин иде.
  Иң немец машинасы Совет машинасын ерактан тиште.
  Гитлер, гадәттә, канәгатьләнерлек сакланган "Пантер" -2, машина йөртү эше һәм корал белән канәгать иде. Ләкин ул яхшырак сакланырлык танк ясарга һәм шул ук вакытта толерант йөрергә кушты ...
  "Тычкан" бу очракта үзен эффектив булмаган машина итеп күрсәтте. E-100 E сериясе кысаларында актив эшләнде. Двигательнең урнашуы һәм тапшыруы бергә эшләнергә тиеш иде, һәм манара таркау кебек таррак һәм омтылышлы иде . Коралның калынлыгы, корал кебек, Маус белән чагыштырыла иде, ләкин биеклек аркасында авырлык 130 тоннага кадәр киметелергә тиеш иде. Двигатель, киресенчә, 1500 ат көчендә көчлерәк булырга тиеш иде, һәм танк канәгатьләнерлек хәрәкәтчәнлеккә ия иде.
  Гомумән, "E" сериясе яңа буын танк булырга тиеш иде. Түбән силуэтлар белән, рациональ омтылышның зур почмаклары, көчле мылтыклар һәм двигательләр, тыгыз урнашу.
  Ләкин, немецларның яхшы машиналары бар иде. "Пантер" -2 алдагы модельне алыштырды. Монда тагын да көчлерәк двигатель, тар манара булган яңа "igerлбарыс -2" бар иде. Яхшырак сакланган һәм авырлыкта җиңелрәк.
  Шуңа күрә фашистлар утырмады.
  1944 елның 24 апрелендә беренче Германия Arado реактив бомбардировщик Мәскәүгә үлем бүләке белән бәрде. Ул зур биеклектән бомба ташлады һәм Совет сугышчыларын җиңел генә җиңде.
  Гитлер хәзер СССРның мөмкинлеге юк, һәм Кызыл Армиянең бетүе тиздән булачак, диде.
  25 апрель Астраханга яңа һөҗүм башлады. Earthирне хәрәкәт итүче беренче машина да сугышта катнашкан: җир асты танкы.
  Аның өстендә ике немец кызы сугышты: Мерседес һәм Дора. Сугышчылар җирдә хәрәкәт иткән җир асты моделен сынап карадылар .
  Кыска баррель 75 миллиметрлы туп һәм дүрт пулемет белән шактый җиңел булса да.
  Кызлар машиналарны җиргә тарталар. Бораулар әйләнәләр, кыяны кисәләр. Хәрәкәт сәгатенә җиде километр әкрен бара, машиналар өчен, җир асты бу начар түгел.
  Мерседес немец армиясендә беренче джойстикка аяк бармакларын бастыра. Эшләү һәм игълан итү бик уңайлы:
  - Менә безнең немец фәне уңышка иреште!
  Дора моның белән ризалашты:
  - Әйе, без күпне беләбез инде! Безнең көчебез бик зур!
  Ул шулай ук джойстик белән идарә итә. Кызлар махсус машинаны радар белән сынап карыйлар.
  Менә алда совет батареясы бар, һәм сез аның астына чумырга мөмкин.
  Мерседес, тешләрен кысып, искәрмәләр:
  - Без яңа заказ төзербез!
  Хәзер нацистлар машинасы барлыкка килә. Совет мылтыгына югары шартлаткыч фрагмент проекты. Redәм Кызыл Армия солдатларына бәрелә.
  Дора көлеп әйтә:
  - Сәлам!
  Areәм аяк бармаклары белән ул төгәл кадрлар ясый. Дошманны кыйный һәм кычкыра:
  - Яңа хыялга дан!
  Мерседес пулеметтан яза, һәм елый:
  - Зур хыяллар чоры өчен!
  Кызлар көләләр, алкышлыйлар. Бу агрессив һәм бик җиңел сугышчылар.
  Дона агрессив рәвештә әйтә:
  - Дөньяда бик яхшы әйберләр бар!
  Areәм аяк бармаклары белән ул төймәләргә баса һәм Совет мылтыкчыларына кабат ата.
  Мерседес елмаеп раслый:
  - Бу тагын да матуррак булачак!
  Alsoәм ул аяк бармаклары белән дә ата. Менә шулай сугышучы кызлар ут.
  Сугыш өчен тагын нинди җайланма ...
  Фашистларның Астраханга һөҗүме үсә ...
  Барлык алымнар да өзелде ... Sovietәм Совет гаскәрләре 1944 елның 1 маенда шәһәрнең озын, батыр оборонасын тәмамлап, баш тартырга мәҗбүр булдылар. Бу ныгытма да җимерелде.
  Фашистлар Астраханның җимерелүен фейерверк белән бәйрәм иттеләр. Ләкин оборона бушка булмады. Theәм гаскәрләрне тулыландыру һәм резервлар туплау өчен Фрицка бераз вакыт кирәк булды ...
  Фюрер Саратов ягына, алга таба Идел буйлап Мәскәү аша үтәргә ниятләде.
  Ләкин немецлар үз көчләрен берләштергәндә, запаслар җыйдылар. Сугышлар һавада иде.
  Германия авиациясе аның өстенлеген ныгытырга тырышты. ME-262 белән көрәш сынаулары бу машинаның ышанычлылыгы булмавын, еш очрый торган аварияләрне, шулай ук маневр белән бәйле проблемаларны ачыклады. Шуңа күрә немец берәмлекләрен бу самолет белән тулысынча алыштыру турында идеялар юк иде. TA-152, киресенчә, үз вакыты өчен зур машина булып чыкты һәм көннән-көн кертелә башлады. ME-309 һәм ME-109 хезмәттә калды.
  Ракета йөртүче ME-163 сугыш өчен яхшы көрәшүче булып чыкты, ләкин очыш вакыты бик аз, аны сугышта куллану мөмкин түгел диярлек.
  Арадо реактив бомбардировщик уңышлырак булып чыкты , аның тизлеге аркасында, самолетка каршы мылтык белән ату мөмкин түгел диярлек, һәм Совет сугышчылары аңа ирешә алмады. Реактив скаутлар бик яхшы иде. Немецлар башка машиналар да эшләделәр. Мәсәлән, XE-162, ME-262 белән чагыштырганда җиңелрәк көрәшүче, җитештерү җиңел, арзан һәм хәрәкәтчән агачтан ясалырга мөмкин. Башка сугышчылар. Ә ME-1010 һәм TA-183 ... MEәм ME-262 X-ның тагын да алдынгы һәм ышанычлы модификациясе. Готаның койрыксыз сугышчылары һәм башкалар.
  Ләкин, әлегә кадәр пропеллер йөртүче немец сугышчылары совет машиналарына караганда күпкә көчлерәк иде. Алар сыйфатка төштеләр, двигательләрдә дә, коралларда да зәгыйфь иде. Моннан тыш, Як-9 тагын да гадиләштерелде һәм хәзер пулеметны ташлап, аңа 20 мм авиация тупы гына куелды. Бу бәяне киметте һәм җитештерүне гадиләштерде һәм авырлыкны киметергә мөмкинлек бирде.
  Шул ук вакытта, Германия самолетларына каршы пулемет бик көчсез. Әлегә СССР фашистлар алдында тизлектә һәм коралда автомобильләрнең алдынгы модельләрен җитештерә алмады. Машиналарның югарырак авырлыгы маневр белән проблемалар тудырды.
  Fuelәм ягулык җитмәү канатлы персоналның очыш күнегүләрен киметте.
  Альвина һәм Альбина, ME-309ның көчле коралларын тиешле тизлектә үзләштереп, бик еш егылып төшкән ME-262 очкычына төшәргә теләмәделәр. Speedәм тизлектә алар инде урыслардан көчлерәк.
  Альвина, Совет машинасын кисеп, билгеләп үтте:
  - Күктә сугышу кызык!
  Альбина, ялан аяклар ярдәмендә, көрәшчене мишеньга күрсәтеп, аны җимереп, ризалашты:
  - Әйе, без дөньяда иң көчлеләр!
  Кызлар акылдан язган кебек көлделәр.
  Май чагыштырмача тыныч булырга мөмкин. Кызыл Армия әле дә Ржевны кисәргә тырышты.
  Элизавета IS-2 белән оппонентларга атты ... Совет машинасы корабның маңгай өске өлешендә генә яхшы сакланган. Манараның маңгайлары җитәрлек сакланмаган. Itәм ул хәтта T-4 мылтыгы белән дә якын арада тишелгән. Ләкин, соңгы танк, ниһаять, Пантер һәм гади Арыслан һәм Маус кебек майда туктатылды. Хәзер "Патера" -2 сериясендә һәм "igerлбарыс" -2 максималь рәвештә берләштерелгән һәм охшаш корал белән.
  Бу машиналар маңгайда яхшы сакланган, якларында көчсез, авырлыгы белән аерылып торалар. Аларның яңа двигательләр белән йөртүләре армия өчен яраклы. Ләкин бу танклар да вакытлыча ... E сериясеннән Пантер-3 һәм Тайгер-3 аларны алыштырырга әзерләнә. Двигательнең урнашуы һәм двигательнең урнашуы белән, бер блокта һәм аша, җиңел, гадиләштерелгән, шул ук вакытта үтеп керә торган һәм җиңел төзәтә торган вагон белән.
  Яңа машиналар яхшырак сакланырга тиеш, ләкин авырлыкны арттырмыйча.
  Корал исәбенә монда бердәмлек юк. Совет танкларының кораллары артык калын түгел, һәм сыйфатсыз. Aәм зур калибрлы корал куюның мәгънәсе юк. Армиянең 88 мм тупы яхшы. Ул дүрт километрдан утыз дүрт, ә бераз якынрак IS -2 ала. Шуңа күрә үсеш дәвам итә ...
  СССРда нәрсәдер җавап бирергә кирәк. Ләкин монда нәрсә, әлегә аңлашылмый ... SU-100 булдыру планнары бар. Бу үз-үзе йөри торган мылтык эффектив һәм үтеп керә торган хәрәкәт белән. Аның белән, Өченче Рейхның үсә барган авыр танкларына каршы көрәш өчен кайбер өметләр бәйләнгән. Ләкин моны әле эшләргә кирәк, мондый хайван снарядлары кебек, һәм мылтыкның массакүләм производствосы булдырылырга тиеш, бу сугыш шартларында артык булмаса, ул реаль.
  Ләкин Элизабет танк экипажы T-34-85 белән сугыша. Яланаяк аякта һәм бикинида кызлар кыю сугышалар.
  Элизабет фашистларга аяк бармаклары белән атып, Пантераны як-якка тишә:
  - Зур коммунизм өчен!
  Theirәм аларның утыз дүрт сикереп торалар һәм тиз әйләнәләр, аталар.
  Екатерина да дошманга бик төгәл ата. Искергән Т-4 танкы аны як-якка сындыра, кычкыра:
  - СССР рыцарьларына дан!
  Дусларына тагын күз кысып җибәрә. Мондый сугышчы кыз килеп чыкты.
  Елена шулай ук дошманга ата. Ул аны бик төгәл тишә, бу очракта Тайгер-2 тимераякта шуу һәм үпкәсе өстендә кычкыру:
  - Изге Рус өчен!
  Евфразия дошманга төгәл атыла. Дошман ягына төгәл ату ясый, металлны сындыра һәм кычкыра:
  - Изге коммунизм өчен!
  Ә кызлар танкларын ышаныч белән урнаштыралар һәм кабыклардан тайпылалар. Кызларны кыйнау җиңел түгел.
  Монда аларга каршы иң яңа һәм куркыныч "Арыслан" -2 пәйда булды. Мондый танкны сындырырга тырышыгыз, һәм ул утыз дүртне сугарга тырыша.
  Heәм ул ерактан ук ата.
  Элизабет твитт белән җавап бирде:
  - Сез ялганны кабул итмисез!
  Ерак ераклыктан "Лев" -2 танкына проекция җибәрә. Ул аны маңгаена сугачак.
  Гитлерит.
  Аннары Екатерина кабат атты, аяк бармакларын дошманга кулланып, һәм бу юлы, дугасын тасвирлап, тупның озын баррелендә фашистка бәрелде.
  Екатерина:
  - Кискен күз, куллар сузылган, бу безнең турыда түгел!
  Немец, магистрален югалтып, тиз борылып китә башлады. "Арыслан" -2 - тапшыру һәм двигатель бер блокта урнашкан, һәм тизлек тартмасы двигательнең үзендә урнашкан беренче немец танкы.
  Бу аңа биеклеген киметергә, авырлыгын киметергә мөмкинлек бирде, тизлеген сизелерлек күтәрде. Шулай итеп "Лев" -2 китте, һәм дистанцияне узарга мөмкинлек булды ...
  Елена, аяк бармакларын кулланып, мылтыгын күрсәтте, аны алды һәм дошманга атты. Снаряд Арыслан корабының арткы ягына бәрелде, ләкин баеды ....
  Елена кычкырды:
  - Начар, ераклык бик яхшы. Без аны алай алмаячакбыз!
  Екатерина тешләрен кысып кычкырды :
  - "Арыслан", кызлар, бу "Арыслан", без ничек үпкәләмибез! Озакламый сез дуслар, бик оялырсыз!
  Theirәм аларның танкы Т-3 белән бәрелде, бу танк читкә борылды, һәм аны ерактан ук бәреп була.
  Theәм кыз аяк бармаклары белән атты һәм ябышты:
  - communирдә коммунизм чорына дан!
  Эфразия ачулану, дошманга ату һәм яланаяк үкчәләрен куллану белән билгеләп үтте:
  - Безнең Ватаныбыз көчле, ул дөньяны саклый!
  Элизабет, тешләрен кысып, җырлый башлады, барча шигырь язды:
  Шайтан безне җиңмәячәк,
  Минем Ватаным - дөньяда иң матур,
  Матур ил белән данлыклы бул ...
  Олылар һәм балалар анда бәхетле булачак!
  
  Valleyзәннең лилияләре чәчәк атсын,
  Ә лаеклы гимн керубимнар уйный ...
  Fuhrer капут киләчәк
  Урыслар сугышларда җиңелмәс!
  
  Комсомол әгъзалары аяксыз йөгерәләр,
  Алар яланаяк үкчәләре белән кар өстенә аяк басалар ...
  Гитлер сез салкын гына күренәсез
  Мин сезне танкка күчерермен!
  
  Без фашистларны җиңә алабызмы?
  Alwaysәрвакыттагыча, без аяксыз кызлар ...
  Иң куркыныч рыцарь - безнең аю,
  Ул пулемет белән барысын да үтерәчәк!
  
  , К, без кызлар бик салкын,
  Без барлык дошманнарны аерабыз ...
  Безнең тырнаклар, тешләр, куллар ...
  Без искиткеч оҗмахта урын төзербез!
  
  Салкын коммунизм булыр дип ышанам,
  Ил анда чәчәк ата, киңәшләргә ышан ...
  Ва нацизм юкка чыгачак,
  Алар, минемчә, көчләр җырланырлар!
  
  Ул чәчәк атачак, кыры буранлы дип саныйм,
  Againиңүдән без җиңүгә ...
  Япон Николайын җиңегез
  Самурай мәгънәгә җавап бирәчәк!
  
  Без үзебезне иелергә рөхсәт итмәячәкбез,
  Дошманнарыбызны бер сугу белән җимерегез ...
  Аучы уенга әйләнсен
  Без Вермахтны яхшы сәбәп белән җимердек!
  
  
  Кулдан бирешмәскә ышан,
  Урыслар һәрвакыт сугыша алды ...
  Корычтан баяннарны кискенләштердек,
  Fuhrer буфон образына әйләнәчәк!
  
  Бу минем ватаным нинди,
  Анда рус аккордеоны уйный ...
  Барлык халыклар да дус гаилә,
  Elабил җиңде, Кабил түгел!
  
  Озакламый СССР данлы булачак,
  Дошманыбыз рәхимсез булса да, хыянәтче ...
  Без батырлык өчен үрнәк күрсәтербез,
  Рәсәй рухы сугышларда данланыр!
  . 8 бүлек.
  1944 елның мае тиз үтте ... Альбина һәм Альвина самолетларда түләү җыялар.
  Алар керубалар канатындагы кебек ашыга торган кызлар.
  Альбина ялан аяклары белән Россия самолетын төшерә һәм кычкыра:
  - Өченче Рейх өчен!
  Альвина шулай ук аяксыз һәм бикинида совет самолетын җимерә, аны кисәкләргә бүлеп җибәрә:
  - Арян коммунизмы өчен!
  Аннан соң кызлар, 37 мм тупны кулланып, совет танкларына ата башладылар.
  Алар утыз дүртне чыгаралар һәм кычкыралар:
  - Без бик шәп!
  Альбина педальгә яланаяк, түгәрәк үкчәсе һәм сайраулары белән баса:
  - Коммунизм данлансын!
  Совет машинасы аша бәрелә.
  Альвина шулай ук дошманга төгәл ата, аны шакый һәм тешләрен тыгып кычкыра:
  - Безнең хакыйкать безнең кулда!
  Мондый усал кызлар ... Sovietәм алар совет полкларын юк итәләр ... Мәсәлән, алар IS-2 алды. Шуңа күрә алар аңа һавадан һөҗүм иттеләр, аннары самолет пушкасыннан аңа аттылар . Алар металлны сындырдылар һәм танкны яндырдылар. Theәм сугыш комплектлары шартлаячак.
  Альбина үпкәсенең башында кычкырды:
  - Кыз үтерергә ярата! Нинди кыз!
  Альвина энҗе тешләрен кысып кычкырды:
  - Ватаныбызга дан! Коммунизм өчен!
  Кызлар оппонентларны тоталитар кыруны үз өстенә алдылар.
  Redәм Кызыл Армия ышаныч белән тар-мар ителде.
  Gerәм Герда үзенең "Пантер" -2 экипажында сугышты һәм тулысынча юк ителде.
  Кыз ялан аяклары белән тупны күрсәтте. Ул утыз дүртне җимерде һәм кычкырды:
  - Арян юлында коммунизмның бөеклеге өчен!
  Шарлотт шулай ук аяк бармакларын Совет танкына атты, коралны сындырды һәм кычкырды:
  - Дөньяда зур уңыш өчен!
  Күп тантанасыз һәм Кристина. Әйе, ул моны бик оста эшләде, ялангач үкчәсе белән Совет утыз дүртен шакыды һәм елады:
  - Зур чикләр өчен!
  Магда шулай ук үз чиратында атты һәм каплады:
  - Яңа Арян заказы өчен!
  Аннары кызлар аны алып бердәм җырладылар:
  - Без барыбыз да ирекнең скинхед җанатарлары, без яңа тәртип өчен көрәшәбез! Озакламый халык Арянга әйләнәчәк, без ут һәм кылыч белән сугышабыз!
  Сугышчылар, әйтергә тиеш, бик көрәшүче булып чыкты. Әгәр дә алар дошманны атсалар, ахырга кадәр.
  Советлар Союзы югары көчләр тарафыннан һөҗүм астында. Япония көнчыгыштан этәрә.
  Ике япон очучысы, Тошиба һәм Тойота Совет позициясенә һавадан һөҗүм итәләр.
  Япон хатын-кызлары икесе дә бик матур һәм аяксыз һәм бикинида.
  Тошиба һава алымы ясый, Совет танкы түбәсен җимерә һәм кычкыра:
  - Мин япон тәмугыннан монстр!
  Тойота, аяктагы аяк бармакларын педальгә бастырып, дошманны кисеп, кычкыра:
  - Япония идеяларының бөеклеге өчен!
  Бу кызлар бик матур. Алар дошманнарны бик актив рәвештә юк итәләр.
  Ләкин СССР чыннан да самурайларга оттыра. Ни өчен икәнлеге аңлашыла. Мондый фанатизмга һәм технологиягә кая каршы торырга?
  Япон кызлары монда җиңел, ләкин танклар үтеп керәләр һәм Кызыл Армия махсус бәрелә.
  Танк агрегатлары шаяру түгел.
  Тошиба Совет позициясенә бомба ташлады, һәм берничә мылтык очып сайрады:
  - Зур коммунизм өчен!
  Аннан соң ул чылтырый ...
  Тойота очышта:
  - Рәсәй аллалары сәер. Алар хачка кадакланган кешегә табыналар, һәм аны Алла дип саныйлар. Ничектер көлке була!
  Тошиба җавап итеп кычкырды:
  - weәм без үзебез тиздән аллаларга әйләнәчәкбез һәм Илаһилегебез эволюциясен дәвам итәрбез!
  Кызлар көлергә бик әзер.
  Тойота көлде:
  - Безнең көчебез бердәмлектә!
  Тошиба моны агрессив рәвештә раслады:
  - Безнең көчебез, кулыбыз!
  Againәм тагын күктән дошманга самолет снарядлары агылачаклар, утыз дүртне.
  Бу кызлар белән көрәшәләр һәм тагын нәрсә әйтәләр. Япония барысын да йотар һәм яндырыр.
  Пионер җәфалангач, ул бик агрессив булып чыга.
  Бигрәк тә малайның үкчәләре кыздырылган булса. Бу иң супер акция түгел ...
  Кызлар үпкәләренең өстендә кычкыралар ...
  Совет кызлары да кыю сугышалар, оппонентларны аталар. Theyәм алар графиктан алда эш итәләр.
  Анастасия Ведмакова һәм Акулина Орлова - күктә бик актив чибәрләр.
  Thoseәм алар самолетлар көчлерәк булса да, нацистларны аталар.
  Анастасия триггерны аяк бармаклары белән бастыра һәм җырлый:
  - Көчле булу начар түгел!
  Акулина триггерны яланаяк үкчәсе белән бастыра һәм раслый:
  - Без фашистларны бик каты кыйныйбыз!
  Ике кыз да җырладылар:
  - Көчле, көчле, җиңү бик авыр! Көчле, көчле, җиңү бик авыр!
  Аннан соң, сугышчылар атлар кебек атланган канатлы афоризмнарны укый башладылар, дөресрәге яшь сарайлар;
  Сәясәтче еш кына сайлаучыларга камыт салырга мыскыл итә !
  Әтәч сәясәтчесе сайлаучыларны тавык кебек җимерә!
  Сәясәтче сайлаучыга камыт салу өчен ак атка утырырга хыяллана!
  Төлке тән белән кечкенә, һәм аларны йотарга тели, гадәттә аларны яшерә!
  Кешелек турында күп сөйләгән политик - гадәти каннибаль!
  Аю бал-татлы чыгышлар белән тартылырга мөмкин!
  Алкоголиклар өчен ачы аракы балга караганда тәмлерәк!
  Тегүче ялганлаячак, кызармый, политик "кызарып" ялганлый!
  Хатын-кыз, аяк киемен салып, аяк киемен ир-атка, трамвай дәрәҗәсенә куя!
  Аллага якынлашырга теләсәгез, комсызлыгыгызны кыскартыгыз!
  Чиксез кодрәт Иясенең битарафлыгында да мәхәббәт бар - бит, балалар иң элек ата-аналары кайгыртуыннан качарга телиләр!
  Алла гөнаһ кылучыга мөмкинлек бирер өчен явызлык җәзасын кичектерә!
  Ир белән хатын кебек талант һәм тырышлык парда гына уңыш тудыра!
  Хәтта бал да ачы - анда батсаң!
  Алдау шәраб һәм авыру кебек, татлы һәм аны туктату авыр!
  Мәхәббәт шрапнель кабыгына охшаган - ул йөрәкне елый, баш миен селкетә, кесәләрен чыгара, чит якка чыга!
  Кеше кайбер яклардан Аллага тиң - Чиксез кодрәт Иясе галәмне барлыкка китерде, һәм кеше ахмаклык тудырды: икесе дә чиксез!
  Канга нигезләнгән уңыш - дуңгыз язмышын көтә. Алар иптәшләрен ашарлар - ачу нәтиҗәсе аяныч!
  Кайвакыт абруйны саклап калуның иң яхшы ысулы - муеныңдагы тишек! Барыбер, егылмасын!
  Сез аю астында озак ята алмыйсыз - ул сезне җимерәчәк!
  Кайвакыт хатын одеял урынына мамонт кебек!
  Банкнот урырга омтылган язучы - ул яхшы, мәңге чәчмәс!
  Законсыз ил скелетсыз тәнгә охшаган! Осификацияләнмәс өчен генә - сайлау кирәк!
  Шедевр ясарга теләсәгез - түләү турында онытыгыз!
  Иң оста алдау - сез ялганламаган вакытта, ләкин сезгә беркем дә ышанмый!
  Әлбәттә, җиңелү зур проблемалар вәгъдә итә, ләкин бу киләчәк җиңүнең чагылышы гына!
  Сугышта ул җиңү китерә - батырлык һәм яхшы акыл.
  Кыйнау өчен, башта кайда икәнен күрергә кирәк!
  Скаут - җиңүнең тимерчесе!
  Теләсә нинди ахмак гарип була - һәрбер акыллы кеше дәвалый алмый!
  Күп тупас үтерүчеләр - табиблар аз!
  Кайберләре табиблар, кайберләре үтерүчеләр!
  Авыртмыйча батырлык юк - батырлыксыз җиңү юк!
  Коммунизм идеялары - акылсызлыкның чикләре: әгәр кайнар башлар һәм салкын йөрәкләр аларны тормышка ашырырга уйласа!
  Коммунизм җиңел, ләкин артык майлы кешеләр яналар!
  Сабырлыгыгыз булмаса, җырлау ярдәм итә!
  Халык тимергә охшаган - суынганчы, кирәкле форма бирегез!
  Популяр булырга теләсәгез - көчне еш кулланыгыз!
  Рейтинг җәһәннәм үләненә охшаган - аны күз яшьләре һәм кан белән сугарганда үсә!
  Халык чүп үләненә охшаган - никадәр таптасаң, шулкадәр сузыла!
  Бердәмлек - җиңү ачкычы!
  Тәртип - җиңү коралы! Акыл аның өстендә уйный!
  Бердәмлек, батырлык, фидакарьлек - җиңү, ирек, бәхет ачкычлары! Тәртипсез армия юк, һәм армиясез ирек таба алмый!
  Хезмәт безне ныгытты, акыл белән тапкырлау ирек бирәчәк, уңышлар белән бергә бәхет китерәчәк!
  Командир пирамида башына охшаган - бер генә булырга тиеш, югыйсә хәтта шундый каты структура да җимереләчәк!
  Гаиләнең асыл затлары кыюлык белән бер үк мөнәсәбәттә, чәч озынлыгы акылга кадәр!
  Ата-бабаларның батырлыгы куркакларга булышмас!
  Сөйләүче һәм куркак кулында иң көчле корычтан ясалган пычак!
  Иң куркыныч корал - мыскыллаучы кулында Библия!
  Кешенең төп байлыгы: куәт, ул шулай ук җимерүнең төп сәбәбе!
  Иң яхшы һөнәр - фахишәлек, сез бизнесны рәхәтлек белән берләштерәсез һәм һәрвакыт яңа партнер - тәртип юк!
  Герой токымы - сез бер гасыр мактанырга мөмкин, ләкин сугыш кырына мендегез - куркак тылга ашыга!
  Бер шешә аракы граната кебек - ул сезне җимерә, миегезне шакый, эчләрегезне җимерә!
  Йөрәк шәфкать белән тулгач, нигәдер капчык буш!
  Чын ирекле кеше өч нәрсәгә буйсына - акыл, мәхәббәт, Алла!
  Мәхәббәт розага охшаган - ул озак чәчәк атмый, ләкин бик авырта!
  Soulанындагы кол буйсынучан - нәфесләргә, нәфесләргә, Алла бәндәләренә!
  Бәхет ком кебек тотрыксыз - тырышлык кына аны цемент белән бәйләячәк!
  Бер кружка шәраб океанга охшаган - алып китсәгез, аяк астындагы җирне югалтасыз!
  Хатын-кызлар ир-ат көчен яраталар, ләкин үзләре кичергәндә алай түгел!
  Мәхәббәт көймәгә охшаган, бик тиз тезелсәң, ул батып батыр!
  Theз вакытында ул мәкалә белән таныштыра - олыларны балигъ булмаганнар белән алдау!
  Сез мәхәббәткә киштәләр куя алмыйсыз!
  Табигый нәрсә җинаять түгел!
  Мәхәббәт - назлы хис, ләкин иң калын киштәләр аны тота алмый!
  Әгәр дә барлык законнар эшләсә, ил чит илләрдән куркынычсызлык тупланган төрмәгә әйләнер иде!
  Punishmentәзаның котылгысызлыгы принцибы эшләми, чөнки сез үзегезне кулга ала алмыйсыз!
  Табиблар киртәләр курсын узарга тиеш түгел. Аннан соң куллар калтыраныр, һәм тел селкенер һәм бер стакан аракы, асылынып торганнан аермалы буларак, булышмас!
  Тагын арыган нәрсә юк - озын эшсезлек!
  Фәнни ачыш: әкренләп уйланган - агрессив рәвештә гәүдәләнде!
  Уйлану өчен уй түгел, ә бәхәсләр һәм акылсызлык урыны!
  Кешелекнең барлык авырлыклары эгоизмнан килә, уңышлар уртак тырышлык ярдәмендә генә мөмкин!
  Командасыз кеше күмергә охшаган, утсыз - ул аз яктылык бирә һәм тиз сүнә!
  Ватан җылынды - уттан яхшырак!
  Ә хайван көтүдә яхшырак!
  Логика инстинктларга хезмәт итәргә тиеш түгел - нәфес акылы!
  Сугыш булыр - батырлык булыр!
  Баш мие булмаган мускуллар - бер уч ит - моның өчен кыздырган табак елый!
  Ике дуэльистның берсе - ахмак, икенчесе - усал!
  Кеше никадәр югары очса, ул үз позициясеннән канәгать түгел!
  Берүзе калгач, эт хуҗа таягын сагына!
  Аның канатлары гына бар - аларның акылы йөрергә күнекмәгән!
  Сноб кебек ялгыз булганда начар!
  Сез ялгыз, дошманнар легион!
  Хәтта филне дә хата ашарга мөмкин!
  Хаталар миллион булмаса!
  Ил лидеры кешеләргә түгел, ә кешеләргә кардәш булырга тиеш!
  . Океанда коры ташны табу җиңелрәк, хәрби максатларда кулланылмаган уйлап табуга караганда!
  Aиңү хатын-кыз - яктылык белән җәлеп итә, ләкин бәядән курка!
  Сугыш алласы һәм башка аллалар кебек игътибар һәм корбан кирәк!
  Бер кылыч, тамчы тамчы кебек, егылып таралыр, һәм алар күп булганда җиңү туачак!
  Singырламагыз - тынычлык өчен!
  Йөрәгем моңсу - ашказаным буш!
  Башта касә, аннары уйлар!
  Victиңү хөрмәткә лаек!
  Хөрмәт - чагыштырмача төшенчә һәм беренче чиратта сезнең солдатларга кагылырга тиеш!
  Сугыш алдыннан кем эчә - җир асты дөньясында!
  Торбалар тавышсыз, чөнки пычаклар җырлый - корыч бакырдан көчлерәк һәм көчлерәк!
  Командирсыз армия көтүсез сарык көтүенә охшаган, бер бүре ашамаса, ул куркытыр!
  Очу куркаклыкка караганда акылсызлык! Чөнки сугышчыларның күбесе сугышта түгел, ә эзләү вакытында үлә!
  Сугыш домино уенына охшаган, сынган сөякләрне генә җыеп булмый - җир тотып тора!
  Эзәрлекләүчеләр сугышчыны җәзага, куркак батыр кешегә, басынкы кешене мыскыллаучыга әйләндерәләр!
  Фантазия - абсурдлык һәм абсурдлык конкурсы! Шул ук вакытта фәнни һәм логик жанр юк!
  Сугышта, операдагы кебек - һәркем үзенеке җырлый, шпион гына була ала!
  Хәзерге хатын-кызлар ир-атны барысын да кичерәләр - ярлылыктан кала!
  Шымчылар белән скаутлар арасындагы аерманы беләсезме?
  Беләм! Бездә скаутлар гына бар - чит ил кешеләренең каты шпионнары бар!
  Буш баш яки буш капчык белән нәрсә яхшырак? Әлбәттә, буш баш белән - ул алай ук сизелми!
  Акыл - иң яхшы байлык җыючы!
  Акыл һәм уңыш: гашыйк пар - уңыш, байлык, позиция тудыралар, ләкин тиз таралалар!
  Горур ирләргә хатын-кыз биргән киңәшне тыңлау җиңелрәк - хатын булмаса!
  Акыллы хатын бәхеткә лаек! Aәм эш сөючән хатын аны судка бирә ала!
  Кем шәхесне кадерли, ә акчаны кем кадерли!
  Кешелекне ике нәрсә - компьютерлар һәм компьютер галимнәре юкка чыгарырга мөмкин. Элеккеге акылны атрофияләячәк, соңгысы аннан файдалана алмаячак!
  Сугышта иптәш һәм граната!
  Гомумән алганда, анар шаяртып сөйләгән Фаберге йомыркасына охшаган!
  Талант җанга охшаган: алып китү мөмкин түгел, ләкин аны юкка чыгарырга мөмкин!
  Venч алу хөрмәткә лаек түгел - әдәп җәзасы!
  Көнчелек - җинаять микробы, үз-үзеңне кызыксындыру - сусызлык, эшсезлек туклану!
  Ялкау - барлык җинаятьләрнең иң начары!
  Кылыч белән хөрмәт белән үлү яхшырак - камчы белән йөргән үгезне кибеткә кертү яхшырак!
  Сугышта батырлык мәкерне җиңә ала, ләкин хәйлә беркайчан да батырлыкны җиңә алмый!
  Сугыш тормышны коточкыч итә, үлем лаеклы һәм матур!
  Тыйнаклык - командир өчен сирәк сыйфат, ләкин бу аны тагын да кадерлерәк итә!
  - Шакал кал сүзенә туры килә!
  Арысланның чәкәдән бер генә өстенлеге бар - хөрмәт белән үләргә сәләтле!
  Техника - батырлык!
  - Ләкин бу дөрес түгел! Чынлыкта, технология дәрәҗәсе никадәр югары булса, сугыш кырында акыл һәм осталык кирәк!
  Ватан мәнфәгатьләре кайдан башланса, шәхси иминлек бетә!
  Ирек тәртип белән берләшергә тиеш. Анархия - ирекнең капма-каршысы!
  Көчле хәтер - иң яхшы остаз! Гомумән, ирекне кылыч белән җиңеп була, ләкин акыл ярдәмендә генә аны саклап була!
  - Көчле сугышчы бүтәнне коткарганда, моның өчен махсус хөрмәт кирәк түгел!
  Сезнең йөрәгегездә батырлык янгач, сез колларны яклап калканыгызны күтәрерсез!
  Сарайның мәгънәсе намуслы кеше өчен сылтау түгел, чөнки пычрак булу пычракны акламый!
  Мәхәббәт беркайчан да арзан түгел - бигрәк тә акча янчыгыгыз белән түгел, ә җаныгыз белән түләсәгез!
  Тотылган канны аклый алган бердәнбер нәрсә - нәтиҗәдә күз яшьләре агып китмәсә!
  Акча өчен хезмәт итүчеләр беркайчан да батыр йөрәк һәм ирек теләге белән идарә иткән кешеләр белән сугышта катнаша алмаячаклар!
  Баланың күз яшьләре куркыныч, чөнки ул цивилизацияләрне юа торган ярсу агымга әверелә!
  Командир позициясе өстәмә эретү түгел, ә өстәмә җаваплылык һәм авыр йөк!
  Иң мөһиме нәрсә билгеле түгел - барлык ачларны тукландыру яки бер бала өчен күз яшьләрен сөртү!
  Алтын корычка караганда йомшак, киресенчә, йөрәкне тибә!
  Бу солдатны көчле итә торган корал түгел, ә солдат коралы!
  Кызлар осталарның афоризмнары белән акыллы булып күренә. Әгәр дә алар дошманны юк итә башласа, ул алардан котыла алмый.
  1944 елның май ахырында нацистлар һөҗүме Саратов ягына башланды.
  Штурмлев сугышларда катнашкан , элеккеге Арыслан шассиындагы машина, тагын да көчлерәк бомба җибәрүче, калибрлы 450 мм, ул бар нәрсәне җимерә һәм юкка чыгара, функциянең зур көчен җимерә. .
  Suchәм мондый ракета шунда ук бөтен блокны алып, аны җимерәчәк.
  " Штурмлев " немец кызлары командасы контроле астында, совет позицияләренә аттылар.
  Джейн дусларына күзләрен йома һәм аякларына мөһер сала:
  - Без дошманнарны яхшылап юк итәбез, аларны гадәти табутларга әйләндерәбез!
  Грингета җавап итеп күз кысып җибәрә, ялан аяк белән рычагны баса һәм кычкыра:
  - Без дошманнарны уйныйбыз һәм җиңәчәкбез!
  Маланя билгеләп үтте:
  - Штурмлев машинасына каршы , Совет ныгытмалары көчсез!
  Моника, яланаяк үкчәсенә сугып, раслады:
  - Без чыннан да җиңү өчен тудык!
  Джейн язган:
  - Сугыш хатын-кызның йөзе түгел, ә триллер эзләүчеләрне җәлеп итә торган физиогномия!
  Грингета , пулеметтан Совет бүлекчәләренә ату:
  - Хатын-кыз - күгәрчен, агач кисәгенә охшаган кеше!
  Моника, Россия солдатларына атып, билгеләп үтте:
  - Хатын-кызның атнага җиде җомгасы бар, һәм никах бурычыннан якшәмбе бүләке булмаса, ул һәрвакыт ял итә!
  Маланя кычкырды һәм җавап бирде:
  - Алла һәрнәрсәдә кодрәтле түгел, ул хатын-кыз белән бәхәсләшергә көчсез!
  Джейн моның белән ризалашты, аяк бармаклары белән атты:
  - Алла кодрәтле булса да, ул хатын-кыз авызын ябып, политикны япа алмый!
  Грингета логик яктан сизде, яланаяк үкчәсе белән басты:
  - Сәясәтченең вөҗданы юк, хатын-кызның пропорция хисе бар, һәм хатын-кыз сәясәтченең бөтен хисләре бар!
  Моника, Совет гаскәрләренә атып, аларны үтереп, билгеләп үтте:
  - Хатын-кыз - чәчәк, чәчәк кебек, ләкин аның тәмле хуш исе кәҗәләрне һәм дроннарны җәлеп итә!
  Маланя, совет солдатларын төртеп, бункерларны юк итү, кысылды:
  - Сайлаучы балачакка төшә, буш имән агачларына буш тавыш бирә!
  Кызлар акылларын күрсәттеләр һәм алга киттеләр.
  Aboveгарыдан һөҗүм самолетлары да чумды. Шулай итеп, Совет гаскәрләре бернинди проблемаларсыз аттылар.
  Немецлар бик салкын булып киттеләр. Theirәм аларның оператив батырлыгы артты.
  телетанклар дәвам итте .
  Совет солдатлары өчен бу проблема иде. Фашистлар Кызыл Армияне җиңделәр.
  Ләкин совет кызлары да бик кыю сугыштылар.
  Сугыш Камышин өчен булды. Менә тагын Аленка сугышта.
  Herәм аны кыйнады, ләкин бирелмәгән батальон.
  Аленка елмаеп әйтте:
  - Теләсә нинди сугышта солдат тормышы бик кадерле!
  Ничек ул аяк бармаклары белән граната ыргыта.
  Бу сугышчылар - иң югары сыйныф ...
  Анута, фашистларга ату, билгеләп үтте:
  - Рәсәй солдаты киселгән бүрәнә кебек егылырга мөмкин, ләкин тезләренә кертелми һәм аспан кебек калтыранырга мөмкин!
  Алла, ату, һәм яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет бирү, кысылды:
  - Әгәр дә сез хәрби дисциплинаны үтәргә теләмисез икән, сез тоткын кебек арканы бөкләрсез!
  Мария, оппонентларны атып, аяк бармаклары белән үтерүче бумеранг җибәрде, чыгарды:
  - Безнең дөньяда пычрак бик күп, анда сирәк кенәзләр генә!
  Матриона, оппонентларга атып, аларны ярып, аннары аяк белән граната ыргытып, билгеләп үтте:
  - Сәясәтченең теле озын, ләкин ул ыргытканны башкару өчен - куллары кыска!
  Маруся, дошманга ату, һәм немец һәм чит ил солдатлары сафларын чабу, вякнула:
  - Сәясәтче тиз вәгъдә бирә, үтәргә ашыкмый, хәер сорый һәм алдау өчен кичерүне сорый!
  Кызлар яхшы һәм сугышалар. Ләкин көчләр бик тигез түгел. Күп җимерү.
  "Maus" немец танкы, бик серияле булмаса да, фронтларда очрый. Аның туплары кычкыра һәм ут. Траншеяларда җимерүне искиткеч күтәрегез.
  Ләкин кызлар тычканга каршы туплардан аталар. Снаряд борчак кебек сикерсә дә. Ләкин немецлар этәрүне дәвам итәләр.
  Алар бик төгәл аталар.
  Комсомол кызлары йөгерәләр, яланаяк үкчәләрен кабызалар, кысалар:
  - Изге ватан даны өчен!
  Виола, немец пехотага атып, кысылды:
  - Хатын-кызга аяк киеме җитмәгәндә, ул ир-атны аякка бастыра!
  Кыз көләчәк һәм телен күрсәтәчәк.
  Сугышчыларны көлке дип әйтергә кирәк. Әгәр дә аларны кыйнасалар, аларны үлем белән кыйныйлар.
  Виола һәм Маргарита, чалбарда гына ялангач, сугышалар, проеклар китерәләр һәм төгәл аталар. Аларны туктатып кына булмый.
  Маргарита, кысылып әйтә:
  - Коммунизм чорына дан!
  Виола агрессив рәвештә раслый:
  - changeзгәрешләр чорына зур дан!
  Әйтергә кирәк, сугышчылар бик агрессив кызлар булып чыкты.
  Вероника шулай ук снарядлар алып килә, аның ялан, түгәрәк үкчәләрен һәм кычкыруларын кабыза:
  - Коммунизмга дан!
  Бу аларның сугыш эпифаниясе булган. Howәм ничек алар каты һәм каты сугышалар.
  Areәм ялангач, тезләнгән тезләр ялтырый.
  Тамара да сугыша. Ул фашистлар яулап алган Кавказдан һәм тагын сафка чыкты. Канның карнавор сизүе белән көрәшә. Зур агрессия белән көрәш.
  Тамара аяк бармаклары белән граната ыргыта, нацистларны елый һәм кычкыра:
  - Коммунизм безнең белән булачак!
  Theәм машинадан яхшы максатлы шартлау бирә ...
  Кызларны гаҗәеп могҗизалар эшләгәннәрен күрергә мөмкин. Аларда галәмне яндыру куркынычы бар.
  Вероника, ату, җырлый:
  Барысы да кызык, һичшиксез
  Дөньядагы бар нәрсә дә график белән тәэмин итәчәк!
  Аның сапфир күзләре белән күз кысып җибәрә.
  Тамара, ату, кычкыру:
  - Коловрат ! Евпатий Коловрат ! Рус геройлары сигнализация җыя!
  Пулеметтан борылыш бирде. Ул Фрицны кисеп алды һәм кысты:
  - Хатын-кыз, беренче чиратта, арысланга керергә теләгән төлке, ләкин гадәттә ишәкләр аның лассосына төшәләр!
  Виктория, ату һәм аяк бармаклары белән, үлем бүләген ыргыту:
  - Хатын-кыз - тавык, алтын йомырка ярата, ташучыга югалту гына китерә!
  Кызлар көлделәр. Алар бик зур басым белән бик сокланалар.
  Тамара чит ил дивизияләренә атканда билгеләп үтте:
  - Хатын-кыз тавык, ул иргә алтын йомырка гына китерә ала, ул чын төлке!
  Вероника, ату һәм тешләрен тыеп, өстәде:
  - Чын төлке һәм әтәч сезне алтын йомырка салырга этәрәчәк!
  Маргарита, аяклары белән граната атып, ыргытты:
  - Төлке тырнаклары арысланныкы түгел, ләкин ул хайваннар патшасыннан өч тиресен таркатыр!
  Виола, тешләрен агрессив рәвештә тыгып, әйтте:
  - Акылы белән төлке булмаган кеше дә арыслан түгел!
  Сугышчылар сугышчының зур амбицияләре белән күренә. Ifәм алар башласалар.
  Олимпиада, ату һәм көчле аяклар алу, шартлаткыч матдәләр сандыгын күтәреп җибәрде. Нацистларның массасы ярылып, чибәр кыз кычкыра:
  - СССР белән идарә итегез, һәм Люсиферга җыр җырлагыз! Без барысын да җиңәчәкбез!
  Олимпиада, ләкин онытмады, һәм, эштән киткәч, чыгыш ясады:
  - Төлке хатыны теләсә нинди ир-атны арыслан икәненә ышандыра ала, гади ишәк кебек үрчетә!
  Маргарита, ату, моның белән килеште:
  - Төлке акылы һәм бүре кулы белән хатын-кыз арыслан!
  Серафим билгеләп үтте, оппонентларны чабу:
  - Арыслан кычкыручы түгел, ә күп яшеллекне агызучы!
  Виола, дошманга яхшы максатлы ут алып, аны чабып, игътибар итте:
  - Сәясәтче төлке булмаса, аннан өч тире өзелә һәм аның ягына киелә!
  Виктория, тешләрен кысып, күзләрен кысып, аннары ялан аяк белән үлем көче белән үлем бүләкләрен ыргытты:
  - Сәясәтченең ике урындыкка утырыр өчен киң ишәге бар, ләкин аның сүздә җан киңлеге бар!
  Олимпиада, ялан, мускул аяклары белән баррельгә бирелеп, Арыслан танкын шартлатып, үкерде:
  - Танк уран үзәкле тишек белән тишелгән, политик йөрәксез, ләкин алтын капчык белән!
  . 9 бүлек.
  Камышин ташланган. 194әм 1944 елның июнь башында Саратов өчен сугышлар башланды.
  Монда сугышлар бик актив. Кызлар да һәрвакыттагыча сугышта. Мондый матур сугышчылар.
  Аленка автомат шартлаулар белән көндәшләрне кыра һәм кыра.
  Кыз аяк бармаклары белән граната ыргыта:
  - Минем җиңүем килсен!
  Againәм тагын дошманга аталар.
  Анюта шулай ук дошманга ата. Ул моны төгәл һәм төгәл эшли. Аның машиналары бик матур. Areәм ялан аяк бармаклары шартлаткыч пакетларны ташлыйлар. Фашистлар аерыла һәм кыз үпкәсенең өстендә кысыла.
  - Коммунизм өчен!
  Алла, дошманга бик төгәллек белән ату, һәм дошманнарны чабу, кычкыра:
  - Чиксез Ватан өчен!
  Яланаяк бармаклары белән кыз кабат граната ыргыта. Ул сугышчыларның иң көрәшчесе дип әйтергә кирәк.
  Sheәм ул үзе кызыл башлы һәм шорты гына. Soәм ул шулкадәр төгәл һәм төгәл атты, һәм Краутлар ята.
  Мария шулай ук бик төгәл атты. Ул шундый чибәр кыз, һәм аяк бармаклары белән көндәшләрен аерып, шартлаткыч пакет ыргыта.
  Аннары ул кычкыра:
  - СССР империясе белән идарә итегез!
  Маруся шулай ук төгәл ата, дошманнарны кыйный һәм кычкыра:
  - Тайгадан Британия диңгезләренә кадәр безнең армия - иң көчлесе!
  Alsoәм ул аяк белән дә ата.
  Алга таба, Матриона дошманга үлемгә китерәчәк. Himәм аны йөз процент төгәллек белән кыйнагыз. Табигый ялан.
  Бу совет кызлары, ләкин немецлар артта калмыйлар.
  Кристина, Магда, Маргарет һәм Шелла Пантерада сугышалар. Автомобиль, идеаль булмаса да, тиз атучы, ерак арага мылтык, уртача тиз, яхшы фронталь коралга ия.
  Немец кызлары аяксыз һәм бикинида, җәйге эсселеккә карамастан, дөресрәге моның аркасында ... theyәм алар хәрәкәтчән сугышалар.
  Монда Кристина атты ... Снаряд Т-34-76 туретасына бәрелә һәм аны тишә. Совет танкы туктый, атыла.
  Кызлар үпкәсенең өстендә кычкыралар:
  - Безнеке!
  Аннары Магда ата. Алтын чәчле матурлык та бәрелде.
  Әйе, утыз дүрттә манара җимерелде.
  Igerлбарыс кызлары чиратлашып аталар. Veryәм бик урынлы. Монда алар тагын бер совет танкына бәрделәр.
  Аннары Маргарет килде. SUз-үзе йөри торган SU-76 мылтыгын сугыгыз. Бик яхшы. Ул җырлады:
  - Безнең эчке Германия көчле, ул дөньяны саклый!
  Теле ничек күрсәтәчәк!
  Аннары ул Шелл тупыннан атты. Ул КВ-1С совет танкына бәрелде. Кыз да яхшы эшләде.
  Әйе, бикинидагы дүрт сугышчы сугышалар һәм салкыннан курыкмыйлар. Хатын-кызлар сугыша башлагач, Өченче Рейх өчен эш күпкә яхшырак булды.
  Менә очучылар Альбина һәм Альвина күктә. Бикини да, аяксыз да матурлык. Алар үзләре өчен Focke -Wulfs өчен көрәшәләр. Бу машина бик җитди.
  Альбина, һава тупларыннан атып, болай ди:
  - Актив крокет! Бу сүз өчен үкенмәгез!
  Ничек ул гаҗәеп елмая! Heәм ул берьюлы ике совет самолетын төшерәчәк.
  Альвина шулай ук һава туплары белән өчесен кисеп алды һәм сайрады:
  - Минем керү үлемгә китерәчәк!
  Аннары кыз тешләрен тыгып, тешләрен күрсәтте! Ул үзе сөйкемле, гаҗәеп матурлык белән тулы.
  Альбина тагын бер Як-9 самолетын кисеп ала һәм кысыла:
  - Нигә безгә совет очучылары кирәк?
  Альвина LAGG-5не төшерә һәм ышаныч белән әйтә:
  - Шулай итеп, без немецлар счет ясыйбыз!
  Искиткеч пар. Ничек алар үзләре өчен бүләкләр җыя башладылар. Сез чыннан да андый матурлыкларга каршы бәхәсләшә алмыйсыз. Алар самолетларны аталар һәм тешләрен япалар.
  Theәм төп сер: салкын вакытта кызларга аяксыз һәм бикинида булырга кирәк. Аннары түләүләр үзләре киләчәк.
  Neverәм беркайчан да киенмәгез. Яланаяк күкрәгегезне селкетегез, һәм сез һәрвакыт зур хөрмәткә ия булырсыз!
  Альбина тагын бер Кызыл Армия самолетын кисеп җырлады:
  - Зур биеклектә һәм йолдыз чисталыгында!
  Sheәм ул күз кысты, сикереп торды һәм ялан аякларын бөтерде, кычкырды:
  - Диңгез дулкында һәм ярсу утта! Ачулы һәм ярсу утта!
  Againәм тагын кыз самолетны энергияле караш белән атып җибәрә.
  Аннары Альвина дошманга һөҗүм итә. Ул моны чираттан ясый, тешләрен тешли һәм кыса:
  - Мин дөньяның супер чемпионы булырмын!
  Againәм тагын кыз бәргән машина егыла. Әйе, Кызыл Армия бик начар була.
  Альбина кыргый дулкынлану белән кычкыра:
  - Мин хәзер пилот түгел, җәза бирүче!
  Тагын бер совет самолетын төшерә һәм шыбырдата:
  - Мин күрү өстендә иеләм һәм ракеталар максатка ашыга, алда тагын бер йөгерү бар!
  Сугышчы бик агрессив.
  Менә икесе дә җир максатларына һөҗүм итәләр. Альбина утыз дүртне кыйный һәм кычкыра:
  - Бу ахыр булачак!
  Альвина SU-76 белән бәрелә һәм пышылдады:
  - destructionимерүне тәмамларга!
  Ничек ул аякны селкетә!
  Кызлар монда сугышалар, һәм СССР ягыннан кызлар да сугышалар, Гурьевны сакларга тырышалар, анда нацист гаскәрләре дә этәрәләр, күпчелек чаян кебек.
  Аленка фашистлар тарафыннан һөҗүм ителгән Гурьев өчен көрәште. Өметсез матурлык аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - Рус һәм туган як өчен дан!
  Аннары Наташка аяк бармаклары белән граната атты һәм пышылдады:
  - Без кызны аяксыз саклыйбыз!
  Анютадан соң, ялан аякларының бармаклары белән, үлем бүләк җибәрде һәм шартлады :
  - Бу искиткеч сугу булачак!
  Кызыл чәчле Августин ялан асты кулы белән юк итү бүләген алды һәм җибәрде:
  - Радарны күккә күрсәтеп!
  Аннары алтын чәчле Мария фашистларга ялан аяклары белән үлем китерде.
  Ул җырлады:
  - Мадагаскарда, чүлдә һәм Сахарада! Кайда гына булса да, мин ак яктылык күрдем !
  Менә хәзер Маруся аяк аяклары белән бөтен төркемне ыргытып җырлар:
  - Финляндиядә, Грециядә һәм Австралиядә, Швециядә алар сезгә матур кызлар юк дип әйтерләр!
  Әйе, алты кыз бик яхшы сугыштылар. Ләкин Фриц Курскны барыбер алды ...
  , К, андый өстен көчләргә каршы тормаска. Фашистлар үзләренә һәм таякка ябышалар.
  Ә хайваннар әзерләүгә нәрсә тәэсир итә.
  Адольф Гитлер гади генә иде: чын деспот кебек тоела, аңа һәркем буйсына һәм калтырый. Әйе, әгәр дә сез Сталин уңышларын телисез икән, сез башкаларга һәм үзегезгә кызганмыйча һәм таләп итмичә Сталинга охшарга тиеш (Иосиф Виссарионович бу эзлеклелектә нәкъ шулай уйлаган!). Хәзер шау-шу яхшы, машина хәрәкәтләнә башлый. Гомумән алганда, спутникларны исәпкә алып, Германия СССРдан сәнәгать җиһазлары күләмендә, оста эшче көчендә һәм барлык дәрәҗәдәге инженерлар санында зур өстенлеккә ия. Бу факт, ләкин корал җитештерү һаман да тигез түгел! Германия бөтен сугыш вакытында СССРдан артта калды. Нәрсәдән? Әлбәттә, төрле бүлекләрдә, аеруча хәрби индустриядә идарә иткән билгеле бер тәртипсезлек аркасында. Моннан тыш, тискәре роль чимал җитмәү, шулай ук дошман потенциалын бәяләү белән уйнады. Аерым алганда, 1940-нчы елда Германиядә корал җитештерү 1939-нчы ел белән чагыштырганда түбән иде (без валны санасак, ок-дарыларны исәпкә алсак), һәм бу сугыш инде барганына карамастан, һәм өченче Рейх идарә итә. җитештерү куәтенең зур запаслары булган зур территорияләр. Гитлерның оештыру осталыгы турында нәрсә әйтә алабыз? Артык түгел, аннары ул хәрби индустрия өлкәсендә очты.
  Фюрер озын чыгышында игълан итте:
  - Авиация күзәтчелеге булган очракта, Сауэрга гадәттән тыш көчләр бирелә . Ул җитештерелгән җиһазлар санын, иң мөһиме, сыйфатын игътибар белән күзәтәчәк. Моннан тыш, сезнең дусларыгызның күбесе Goering, кайчандыр яхшы эйсес булса да, эшне алып бара алмыйлар. Goodәрбер яхшы солдат та күренекле генерал түгел, шуңа күрә асылган Эрик урынына техник өлкәне профессиональ эшкуарлар арасыннан алып барачак, алар авиация көчләрен реформалаштыра һәм яңадан җиһазлый ала. Британия йокламый бит, ул кораллы көчләрнең санын да, сыйфатын да арттыра, аеруча авиация. Без дошманнан ике баш, дистә адым белән алда булырга тиеш, югыйсә без дошманнан өстенлекне тулысынча югалтачакбыз. Шуңа күрә сыйфатлы адымнар кирәк.
  Бару куркып җавап бирде:
  - Минем дусларым, сугыш эффективлыгын һәм профессиональлеген исбатлаган кешеләр.
  Диктаторның ачуы чыккан:
  - Яки, бәлки, мин сезнеңчә, Британия сугышында кемне югалттым? Яисә халык икътисадын үстерү өчен дүрт еллык планны кем уңышсыз калдырды. Яисә сез таяк белән сугарга телисезме, хәтта халык алдында. Шуңа күрә авызыңны яп һәм үзеңне кадаклаганчы эндәшмә!
  Бару хәтта куркып утырды. Хәсрәт, Fuhrer белән алданырга ярамый. Аннары тагын тавыш ишетелде, тагын бер ME-262 очкычы күккә күтәрелде. Машина зур иде һәм ике двигательгә ия иде. Канатлары бераз сөртелгән, көрәшче үзе бик куркыныч булып күренә. Аның тизлек характеристикалары, 1941 ел өчен, гадәттә лаеклы, хәтта дөнья стандартлары буенча рекордлы. Дөрес, машинаның үзе әле тулысынча ышанычлы түгел һәм төзәтүне таләп итә. Фашист диктаторы, яңа, алдынгы сугышчыларның характеристикаларын бирде инде ... ME-262 авырлыгы алты тоннадан артык, бу ниндидер авырлык. Сугыш реактивы кечкенә, арзан һәм тиз булырга тиеш. Бу җәһәттән, ME-163 бик яхшы булырга мөмкин, ләкин аның ракета двигателе бик көчле һәм алты минут кына эшли (дөресрәге, ул әле дә эшләячәк!), Димәк, диапазон йөз километр радиуста гына. . Англиягә каршы бригадалы бомбардировщик яки армада сугышчылары өчен, әлбәттә, яхшы түгел.
  Ләкин ME-262 тонналы бомба йөртә ала, ягъни Pe-2 Совет фронтовик самолеты кебек. Ягъни, сугышчылар өчен дә, гаскәрләргә булышу өчен дә бик яхшы чишелеш. Ләкин, нигә ME-163 Комета стилендәге көрәшче ясамыйсыз, ләкин ракета двигателесез, ләкин турбожет двигателе белән? Алар Кометаны яхшыртырга тырыштылар һәм очыш вакытын 15 минутка китергән кебек иде (бу 300 километрга кадәр), бу Британия сугышы өчен гадәттә яраклы. Сез Лондонны Нормандиядән ала аласыз ... Барысы да ачык булмаса да, сезгә бомба ясарга һәм кире кайтырга кирәк, һәм унбиш минут андый мәҗбүри режимда булмаган. Киләчәктә ракета һәм реактив сугышчылар авиациянең ахыры дип танылды. Ләкин "Комета" дизайны бик кызык, аның зурлыгы һәм җиңеллеге өчен, бу арзанлык һәм хәрәкәтчәнлек дигәнне аңлата.
  Моннан тыш, гомуми авырлыгы 800 килограмм булган бик өметле сугышчылар бар, алар һава сугышларында кулланылырга мөмкин. Дөрес, кыска диапазон аркасында алар өстендә очышлар оборона сугышларында гына була, яки Лондонга китерелә ... Транспорт, аннары кире очучыларга бәйләнә. Монда уйларга кирәк. Чын тарихта, сикерүчеләрнең сугышырга вакыты калмады, һәм ни өчендер Совет авиация генераллары бу идеяны Кореяда сынап карарга батырчылык итмәделәр. Гомумән, бу кызганыч түгел, ләкин Корея сугышы вакытында беренче булып Америка очучысы җиңү хисабын ачты. Шуңа күрә Янкиларга бәя бирергә ярамый.
  Очыш беткәч, яшь чәчле яшь кыз кокпиттан сикереп төште һәм тулы тизлектә Фухрер янына йөгерде.
  Беренче фашист хуҗасы аңа үбү өчен кулын сузды. Кызлар сезне яратканда нәрсә яхшы, һәм Фухрер, күрәсең, бөтен немецлар тарафыннан, чынлыкта, берничә концлагерь тоткыннарыннан кала, чын күңелдән потларга табына. Пилот дәртләнеп әйтте:
  - Бу искиткеч яссылык, аның шундый тизлеге һәм көче бар. Әйдәгез, барлык арыслан балаларын суррогаттан кайнар су шешәсе кебек аерыйк!
  Фюрер кызның импульсын хуплады:
  - Әлбәттә, без аны сындырырбыз, ләкин ... Машинаны төзәтү тизрәк темпларда башкарылырга тиеш, һәм бу аеруча двигательләргә кагыла. Монда, әлбәттә, аларны яхшырту өчен радикаль чаралар кирәк булачак, ә лидер-дизайнер ярдәм итсә!
  Барысы да бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Зур Фухерга дан! Провиденс безгә булышсын!
  Өченче Рейх гимны уйный башлады һәм Гитлер яшьләренең яшь сугышчылар баганасы алга китте . Ундүрт яшьтән унҗиде яшькә кадәр булган малайлар барабан астына махсус формада керделәр. Аннары иң кызык нәрсә булды: Германия хатын-кызлар берлегеннән яшүсмер кызлар йөрделәр. Алар кыска юбкада иде, чибәрләрнең ялангач, аяклары ирләрнең күзләрен җәлеп итте. Кызлар аякларын югарырак күтәрергә тырыштылар, ләкин шул ук вакытта бармакны тарттылар, үкчәсен җентекләп куйдылар. Чибәр фигуралар белән матурларның мавыктыргыч тамашасы ... Дөрес, йөзләр төрле иде, һәм кайбер яшь фашист хатын-кызлар бераз тупас, ир-ат диярлек, хәтта аларны бордылар. Бигрәк тә кашларын бергә җыйганда.
  Эстет Адольф билгеләп үтте:
  - Малайлар һәм кызлар зуррак күләмдә физик күнегүләр алырга тиеш. Мин беләм, бу очракта бик күп эш башкарыла, аеруча ungнгволкта , ләкин инклюзивлык һәм Спартан ысулларын куллану кирәк. Әлбәттә, урлашуны дәртләндерүдән тыш ... Безнең егетләр һәм кызлар лаеклы һәм шул ук вакытта рәхимсез кешеләр булып үсәргә тиеш.
  Commгары командир туктады. Генераллар эндәшмәделәр, мөгаен каршы килергә курыктылар, ләкин ачыкны расларга теләмәделәр. Фюрер дәвам итте:
  - Сугыш шаяру түгел, ләкин дошманнарга карата рәхимсезлек үзара ярдәм һәм иптәшләргә кардәшлек хисе белән берләшергә тиеш. Бу без һәркемгә сеңдерергә тиеш ... Яңа супермен башкаларга рәхимсез, ләкин тагын да зуррак дәрәҗәдә ул үзе өчен аяусыз булырга тиеш. Чөнки түбәнчелек башта җаныңда юкка чыгарылырга тиеш, аннары зәгыйфь, кеше тәне күтәреләчәк!
  Тагын бер пауза ... Генераллар һәм дизайнерлар кинәт аңладылар һәм көчле алкышларга керештеләр. Фюрер ошады:
  - Бу инде яхшырак, ләкин хәзер мин һава сугышыннан үрнәк алырга телим. Мондый куркыныч һәм бөтен җимергеч ...
  Хайнкель оялып сорады:
  - Тере ок яки снарядлар белән, минем Фухрер?
  Беренче фашист башын салды.
  - Әлбәттә, сугышчылар белән. Моннан тыш, мин чыгару җайланмасының эшләвен карарга телим. Син бит моның өстендә эшлисең бит ... - Фухер кулларын селкетте. - Ниһаять, ул әзер булачак һәм күпләп җитештереләчәк. Тәҗрибәле пилот - тәҗрибәле пилот, ул киләчәк сугышларда сакланырга тиеш!
  Шулай да Fuhrer-терминатор дизайнерларга чыгару җайланмасының заманча схемасын күрсәтергә булды. Бу система азрак авыррак, гадирәк һәм җиңелрәк булырга тиеш. Бу максат өчен немец индустриясе сквибы белән арзан һәм үзләштерелгән.
  Мин юлда схеманы сызарга тиеш идем, ләкин Гитлер чыннан да яхшы рәссам иде, һәм ул ачык, тиз, схемаларның сызыклары һәм борылышлары бернинди хакимнәр һәм компасларсыз ачык һәм ачык иде. Терминатор-попаданетлар, әлбәттә, немецларның, гомумән алганда, Милли Социализм һәм тоталитар система кебек көчле һәм күпмедер дәрәҗәдә алдынгы идеологиягә ия булулары сәер, дип уйладылар. Бәлки, бу урыс солдатларының немец сугышчыларына караганда көчлерәк һәм чыдамрак булуы һәм тизрәк сугышырга өйрәнүе белән бәйледер.
  Гомумән, сугыш барышына күз салсаң, әйе, урыслар, дөресрәге Совет армиясе сугышырга өйрәнделәр, һәм немецлар, ничек булганнарын оныттылар ... Аларның боерыгы карар кабул итте беренче сыйныф укучылары дәрәҗәсе, һәм беренче класс укучысы реаль вакыт стратегияләрендә хәрби операцияләр үткәрү тәҗрибәсе булса, бәлки хәтта түбәнрәк. Кайвакыт алты яшьлек балалар виртуаль гаскәрләрне шулкадәр әйдәп баралар, димәк, алар өчен һәм Жуков белән Майнштейн өчен гөнаһ юк . Ләкин, кайбер тикшерүчеләр Жуковны да, Майнштейнны да уртачылык дип саныйлар. Шулай ук җиһазлар саны, аеруча кулга алынган, французлар турында каршылыклар бар. Гитлер хәтере (яхшы хәтер, бигрәк тә ул әле сәламәт булганда!), Французлардан 3600 танк алынган, бик тәэсирле фигура ... SiS -35 кебек кайбер модельләр T-тан өстен иде. 34 аларның коралларында, фронталь коралларда гына . Шуңа күрә бу танк Франция заводларында да җитештерелергә мөмкин, 47 миллиметрлы коралны 75 миллиметр озынлыктагы баррель белән алыштырудан кала . Чынлыкта, бу хәтта җитәрлек тә түгел. Британия һәм АКШ, гомумән алганда, танкларда коралны кадерләделәр. Монда, мәсәлән, кырык тонлы Черчиллда 152 - миллиметр 120гә каршы - IS-2 авыр танк өчен резервация бар иде.
  Fuhrer дизайнерларга тагын нәрсәдер әйтте:
  - Бездә җил тоннельләре җитәрлек, шуңа күрә самолетның оптималь моделен эзләгез, кыйммәтле сынауларга китермичә, иң яхшы аксесларыбыз юкка чыга торган тәртипле формалар булдырыгыз. Мәсәлән, очучы канатлы самолет моделе бик эффектив, аеруча калынлык һәм омтылыш почмагы үзгәртелсә. Мин сезгә рәсем бирдем инде, шуңа күрә койрыксыз әзер булырга тиеш. Аның фаразланган тизлеге хәтта umмо двигателе белән сәгатенә 1100 километрга кадәр җитәчәк. Шуңа күрә алга бар, ләкин тәкәббер булма!
  Моннан соң ачык һавада төшке аш, хезмәтче кызлар өстәл һәм урындыклар куйдылар. Матур ... Ләкин Милли Социализмда нинди реформалар ясарга? Дошманнар санын киметү һәм дуслар табу кебек. Монда, мәсәлән, немец расасын һәр борылышта күтәрмәгез, хәтта халыкларны классларга бүлүне туктатырга мөмкин. Ләкин, формаль рәвештә, халыкларны түбән һәм Арянга бүлү әле легальләштерелмәгән. Бу әйберләрне гадиләштерә.
  Хезмәтчеләр арасыннан чибәр кыз Фюрерга утырды һәм кулын ялан тезенә куйды. Cooed:
  - Сез берәр нәрсә турында уйлыйсызмы, Фухрер?
  Нацист диктаторы һәм шул ук вакытта виртуаль плеер эшли башлады. Ул яшелчәләр шорпасын һәм җимеш салатын тәмамламаганын күрде. Фюрер кызның иреннәреннән үбеп, яшьлек, тәмле исен сизеп, игълан итте:
  - Сез минем белән машинада йөрерсез. Youәм сез барыгыз да эшкә урнашасыз, ашарга вакыт бетте.
  Againәм тагын дәүләт җиһазлары, шактый түгел, яхшы майланган механизм борыла башлады. Кайту юлында Фухер матурлыкка мәхәббәт кертте, хәтта кайдан шулкадәр көч һәм көч алганы турында уйлады. Алар, Фухрерның импотентсыз һәм, гомумән алганда, сифилис (ялган) белән авырган һәм кастрацияләнгән (гомумән фантастика!) Инвалид булулары турында әйттеләр.
  Ләкин, 1944 елның 22 июнендә барысы да әйбәт бара алмый, СССР белән сугыш өч ел дәвам итә. Ләкин җиңү күренми, һәм Саратов әле дә көтә. Сталин бу шәһәрне теләсә нинди бәядә якларга кушты.
  Барлык югалтуларга карамастан, хәрби техника җитештерү шактый зур. Яңа IS-2 танклары бик эффектив булдылар. Аерым немец машиналарын маңгайга кертмичә дә, аларны бик ерактан эштән чыгардылар.
  Шуңа күрә фашистларга бик авыр булды. Ләкин аларның зур өстенлеге бар иде. ME-262 реактив самолеты күктә бик күп сугышты. Heәм ул җитди көндәш.
  TA-152, ләкин, гадәттә, искиткеч корал төре булып чыкты.
  Шул ук вакытта Сталин сугыш башлануның өченче еллыгында бәйләнешле очрашу үткәрде һәм хәрби лидерлардан нәрсә турында уйлаганнарын һәм фронттагы хәлне ничек яхшыртырга сорый башлады.
  Жуков лидерга тәкъдим итте:
  - Әгәр дә без үзебезне яклап, куркынычларга каршы көрәшсәк, без, һичшиксез, оттырырбыз. Без алга барырга тиеш!
  Сталин башын катты.
  - Килешегез! Ләкин кайда!
  Маршал Жуков тәкъдим итте:
  - Ленинград бирелгәнче, аны чыгарырга кирәк!
  Маршал Васильевский ризалашты:
  - Әйе, вариантларның иң яхшысы булыр дип уйлыйм!
  Сталин җилкәләрен кысып әйтте:
  - Әгәр без тагын Тихвинны кыйнасак, алар безне анда көтәрләр, һәм без тозакка эләгәчәкбез!
  Маршал Жуков килешү белән башын салды:
  - Дөрес, иптәш Сталин! Ләкин мин Петрозаводсктагы Фин гаскәрләренә бәрелергә тәкъдим итәм. Алар бик көчле түгел һәм без дошманны көтмәгәндә кабул итә алабыз!
  Сталин елмаеп җавап бирде:
  - Логик юлдаш Жуков. Шуңа күрә Петрозаводскка аяк бас. Безгә җиңү китерегез!
  Бу сүзләрдән соң кыска ак юбка һәм аяксыз берничә кыз керде. Алар кызыл шәраб шешәләре, стакан сандугачлар һәм кара икра алып килделәр. Сталин шундый сандвич алып юынды, әйтте:
  - Шуңа күрә, әйдәгез, безнең мөмкинлекләр һәрвакыт безнең ихтыяҗларга туры килсен өчен эчик.
  Вознесенский билгеләп үтте:
  - Безнең танкларның коралларының сыйфаты шактый түбән. Мин коралны киметеп IS-2 һәм T-34-85 җиңелрәк, тизрәк һәм маневрлы булырга тәкъдим итәм. Бу безгә металлда экономия бирәчәк, һәм бу машиналарны практикрак итәчәк.
  Сталин җилкәләрен кысып әйтте:
  - Бәлки ... Ләкин мин фанердан танклар ясаучы түгел!
  Вознесенский җитди караш белән әйтте:
  - Ләкин, бәлки, кайбер танкларны тулысынча диярлек агачтан ясау яхшы идея. Аның практикада ничек булачагын тикшерә аласыз!
  Жуков килешеп башын салды һәм чыгыш ясады:
  - Утыз дүртне җиңелрәк ясарга мөмкин, алар әле бик зәгыйфь, тизлекнең һәм маневрның артуы аларның исән калуына ярдәм итә ала. Моннан тыш, тизлек тартмасы яхшырды һәм бу эргономиканың кимүен каплый. Ләкин корычның түбән сыйфаты, көчле немец мылтыгына каршы 90 миллиметр бернәрсәгә дә әйләнми. Моннан тыш, немецлар гади Пантераны һәм Т-4ны җитештерүдән чыгаралар, һәм өченче Рейхта, разведка танкларына өстәп, 88 мм туплы Пантер-2 гына сериягә әйләнәчәк. Ourәм безнең танклар аңа ерактан тартылмыйлар. Аларның тизлеген арттырырга кирәк!
  Сталин башын салды.
  - Т-34-85 һәм IS-2 өлешен пуля үткәрми торган саклагыч белән җибәрегез, аннары аларның сугыш эффективлыгына ничек тәэсир итәчәген тикшерегез. SU-100 өстендә эш тизләнергә тиеш. Бәлки без утыз дүртне һәм IS-2не үз-үзе йөртә торган мылтык файдасына ташларбыз.
  Маршал Васильевский әйтте:
  - Бу кызык идея. Ләкин SU-100 борттагы дошманнарны тулысынча борылып кына бәрә ала ...
  Сталин кычкырды:
  - Аны кыскартып, тизрәк борылсын өчен ... Яхшырак түбән силуэт. Ләкин безгә һава кебек үзе йөри торган мылтык кирәк!
  Жуков сорады:
  - Хөрмәтле.... Саратов әле дә тотып тора, ләкин тиздән егылачак. Куйбышевтан Мәскәүдән алынган әйберләрне эвакуацияләү планын эшләргә кирәк булыр. Сез нәрсә уйлыйсыз?
  Сталин каты җавап бирде:
  - Свердловскта, күрәсең, эвакуацияләнергә туры киләчәк. Ләкин әле Мәскәүдә эшләргә мөмкин. Бездә бөтен җир асты шәһәре бар. Без аны тотарга җитди сәләтле.
  Васильевский кычкырды:
  - Саратов кебек, Мәскәү теләсә нинди бәядә сакланырга тиеш!
  Сталин заказ бирде:
  - Дон белән Идел арасындагы аермада немецларга каршы һөҗүм. Безгә көчләрне юнәлтергә кирәк. Саратов теләсә нинди бәядә, соңгы тамчы канга кадәр тотарга. Барлык чараларны кулланыгыз, хәтта камиказе.
  Жуков раслады:
  - Шулай бул, бик яхшы!
  Сталин Яковлевка таба борылды:
  - Яхшы, дизайнер, нинди идеялар бар?
  Комиссар урынбасары сулыш белән җавап бирде:
  - Реактив авиация булдырырга кирәк, ләкин бу әле реаль түгел. Як-3 бездә булмаган югары сыйфатлы дуралумин таләп итә!
  Сталин башын салды.
  - Беләм! Як-9 безнең арада булырга тиеш. Itәм ул мөмкин кадәр чыгарылырга тиеш! Fightersәм сугышчылар җитештерүне арттыру.
  Яковлев билгеләп үтте:
  - Германия TA-152 - һөҗүм самолеты, фронтовик бомбардировщик һәм сугышчы. Безгә охшаш күп максатлы дәрәҗәдәге машина ясау яхшы булыр иде!
  Сталин дизайнерга ярдәм итте:
  - Бу яхшы идея Иптәш Яковлев! Мәсәлән, LAGG-7, бераз яхшыртылса, һөҗүм самолеты һәм фронтовик сугышчы катнашмасына әверелергә мөмкин!
  Яковлев бик тиз раслады:
  - Иптәш Сталин мөмкин ... Ләкин вакыт кирәк. Әйе, һәм самолет кыйммәт булырга мөмкин.
  Commгары Командир ачуы белән кулын өстәлгә бәрде һәм кычкырды:
  - Арзанрак ит! Generalәм, гомумән алганда, сез бу тема турында күпме фаразлый аласыз. Безгә аны җитештерү өчен универсаль самолет кирәк. Бу чыгу юлы булырга мөмкин.
  Яковлев әйтте:
  - IL-2 җитештерү бик гади һәм аның схемасы эшләнде. Сез аны алмасагыз. Хәзерге вакытта аның очыш характеристикалары искергән булса да, бу бик катлаулы самолет. Ләкин яхшылыксыз явызлык юк. Без дошман машиналарын бомбага оста.
  Жданов ачуы белән әйтте:
  - Безнең авиация иң көчле булырга тиеш!
  Яковлев башын салды.
  -Күп! Ләкин әлегә безнең пилотлар дөньяда иң яхшысы: Анастасия Ведмакова һәм Акулина Орлова!
  Сталин ризалашты.
  - Бу кызларның тиңнәре юк, һәм киләсе егерме биш дошман самолеты өчен мин аларга СССР геройының тагын бер йолдызын бирәм!
  Жуков бик теләп тәкъдим итте:
  - Моның өчен сез эчәргә тиеш!
  Берия рәхәтләнеп җырлады:
  - Без, барысын да искә төшереп, тарих хөкем итәрбез,
  Аның суд чираты киләчәк ...
  Сукалаудан атом коралына кадәр,
  Ул илне ышаныч белән алга алып барды!
  Хәрби совет әгъзалары киңәш биргәндә, кызлар сугыштылар.
  Areәм аяк бармаклары ярдәмендә алар нацистларны җимерәләр һәм көч куялар, бу аяксыз чибәрләр.
  Алар җырлыйлар:
  Бөтен дөнья уяныр дип ышанабыз
  Фашизм бетәчәк ...
  Theәм кояш балкып торачак
  Wayл, коммунизмны яктырта!
  . 10 бүлек.
  Июнь азагына немецлар Саратовны кисеп алдылар, һәм 1944 елның 1 июлендә куркыныч Штурммаус беренче тапкыр кулланылды . 650 миллиметрлы ракета йөртүче бомба булган бу машина бөтен районнарны бүлгән ракеталарның үлем көчен җибәрде.
  Бу машинаны йөрткән кызлар чалбарларыннан башка бернәрсә дә кимәгәннәр һәм бик җимергеч үлем бүләкләрен җибәргәннәр.
  Ялан аяклы кызларның кызыл, кара һәм ак төстәге чалбарлары бар иде. Алар үлем бүләкләрен китерделәр.
  Аларга боерык биргән Файна күкрәкләренең кызыл күкрәкләрен селкетте һәм җырлады:
  - Хач рыцарьлары чорына дан!
  Без галәмнең ахырына җитәчәкбез!
  Сугышчылар кысылып сикерделәр.
  Аларның берсе, Маргарет:
  - Чиксез кодрәтле Алла безнең белән!
  Файна моның белән ризалашты:
  - Билгеле! Өченче Рейх, әлбәттә, җиңәчәк!
  Кыз ялан аякка мөһер салды һәм җырлады:
  -Берләшкәндә без җиңелмәс! Без берләшкәч, без җиңелмәсбез!
  Шулай итеп, сугышчылар аттылар, бәрделәр һәм аяклары белән аттылар. Иң югары сыйныф сугышчылары.
  Ирма шулай ук монда автомат саклагыч аша кычкыра:
  - Безне зур җиңү көтә!
  Кызлар, әлбәттә, беркайчан да бирешмәүчеләр арасында. Алар Совет позицияләрен бик зур дәрт белән җимерәләр.
  Альбина һәм Альвина, һәрвакыттагыча, өстендә, агрессив кыңгырау һәм сыбызгы күрсәтәләр. Алар кызлар, әйдәгез әйтик: супер!
  Альбина, аяк бармаклары белән совет машинасын бәреп, болай ди:
  - Мин супер кыз!
  Альвина, яланаяк үкчәсе белән чираттагы максатны җимереп, сикереп тора һәм карын мускулларын үзгәртә, кычкыра:
  - Мин шундый сугышчы, мин бөтенесен дә җиңдем!
  Менә шулай сугышчылар аерылды.
  Герда, Шарлотта белән берлектә, тагын бер немец яңалыкын сынап карарга булды.
  Әлегә E-25 үзе йөри торган мылтыклар гына барлыкка килергә мөмкин, шактый күп - җитештерү бик гади һәм арзан. Бу модель беренчеләрдән булса да. Монда ике кыз бикинида ята. Машина бер ярым метрдан да түбәнрәк, шуңа күрә ул бик яхшы сакланган һәм чагыштырмача кечкенә авырлык белән коралланган.
  Ике кыз Шарлотта һәм Герда, ятып, Совет мылтыгына аттылар. Алар алдында радио белән идарә ителгән ватылган машиналар хәрәкәтләнә һәм мина кырларын чистарталар.
  Кызыл Шарлотта тупны атты. Ул Совет мылтыгын җиңде һәм күкрәкне селкетте, нечкә тукымалар белән капланган. Sheәм ул:
  - Котырган ут гиперплазмасы!
  Аннары Герда аны аяк бармаклары белән дә кыйный. Irәм сайраулар:
  - Мин бик салкын кыз, начар түгел ...
  Selfз-үзе йөри торган мылтык үзе хәрәкәт итә. Вакыт-вакыт туктый. Аның фронталь кораллары бик каты, һәм бу яхшы яклау бирә. Совет мылтыгында снарядлар ричошетларга сизгер. Мондый маңгайда үз-үзе йөри торган мылтыкка бернәрсә дә куркыныч тудырмый. Монда алар әле такта аша үтәргә мөмкин. Ләкин кызлар ашыкмыйлар. Корал-тешләү ягыннан эффектив үз-үзе йөри торган мылтык әле дә эшләнә торган, шулай ук яхшырак сакланган, хәрәкәтлерәк һәм шул ук вакытта җиңелрәк булган SU-100-дән артып китә.
  Кызыл Армиянең киптергечләре аз, төгәлрәге, ул әле дизайн этабында. Нигездә, мылтык белән җитәрлек көчле булмаган һәм бронь бик көчсез T-34-85 танкы. Theәм немец үзе йөри торган E-25 мылтыгы, җиңелрәк, аның коралыннан һәм мылтыгыннан күпкә көчлерәк.
  Кызлар сугышалар ... Бик матур һәм яшь. Theirзләре йөртә торган мылтыклар бомба һәм ыргыталар ...
  Июль эссе, кызыл кайнар машинадагы кызларның гәүдәләре тир белән ялтырый. Алар бирешә һәм артка чигенә алмыйлар.
  Герда искәртә:
  - Вермахт тәңреләре, күрәсең, көчле,
  Ләкин алар көчсезләргә булышмыйлар ...
  Адольфның сәбәбе дөрес булса -
  Дөнья державасы булдыр!
  Шарлотт дәртләнеп җырлады:
  - Әйе, тылсымга "Пантер" һәм "igerлбарыс" кирәк,
  Барлык язмышка карамастан күбрәк кан түгегез ...
  Doubtәм шикләр, усал уеннар кирәк түгел,
  Earthирдәге бөтен раса тезләнсен!
  Ләкин бу немец кызлары, һәм совет кызлары икенче якта сугышалар.
  Шуңа күрә көрәш иң җитди булачак. Наташа һәм Анюта көчле кораб мылтыгыннан ут чыгаралар һәм кычкыралар:
  - Берлин өстендә безнең флагыбыз булачак!
  Аларның ак, энҗе тешләрен ялангач. Кызларны миналар белән туктатмагыз.
  Ике снаряд корабның өске өлешенең фронталь коралына бәрелде ... Алар бай. , К, IS-2 - җитди машина, аны алу бик җиңел түгел.
  Ләкин кызларның уң ягына хәрәкәт итүче IS-1, күрәсең, югары басымлы мылтыктан алынган, сугылган һәм туктаган. Матурлыкка зыян китерде.
  Аленка, карын мускуллары белән уйный, җырлый:
  - Безнең дөньяда мөмкин булмаган бар нәрсә дә мөмкин, Ньютон ике тапкыр икесенең дүрт ясавын ачыклады!
  Сугыш әле дә дәвам итә. Совет пушкасы немецларга бәрелә. Зур Марусия снарядка снаряд кертә. Кызларның тормышы һәм язмышы шундый. Алар җырлыйлар:
  Безне беркем дә туктатмаячак, безне беркем дә җиңмәячәк! Рәсәй бүреләре дошманны җимерәләр, Россия бүреләре геройларга сәлам бирәләр!
  Августин пулеметтан сызгыра, болай ди:
  - Изге сугыш! Безнең җиңү булачак! Россия байрагы алга, егылган геройларга дан!
  Againәм тагын үлемгә китерүче туп яңгырый, һәм ул яңгырый:
  Безне беркем дә туктатмаячак, безне беркем дә җиңмәячәк! Рәсәй бүреләре дошманны җимерәләр, беләсең, аларның куллары салкын!
  Алтын чәчле Мария танк белән җитәкчелек итә һәм кысыла:
  - Әйдәгез, фашистларны җимерик!
  Немецларга авыр, сугышлар да күктә бара. Ләкин әлегә кадәр, Як-9 тизлектә һәм немец билгеләренә караганда бик түбән. Сугыш шагыйрь өчен тигез түгел.
  Марсель, бу искиткеч пилот, сугыш елларында яхшы карьера ясады. Төгәлрәге, искиткеч һәм фантастик. Йөз илле самолетка җиткәч, ул тимер крестның Рыцарь крестын көмеш имән яфрагы кылычлары һәм бриллиантлары белән алды. Дүрт йөз очкычка төшкәч, ул тимер имән рыцарь крестын алтын имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән алды. Биш йөз самолет өчен ул Алмаз белән Германия Бөркете орденын алды, һәм җиде йөз илледән соң тимер крестның Рыцарь кресты платина имән белән кылыч һәм бриллиант яфрагы алды. Мең самолетка җиткәч, ул Рыцарь крестының Олы Крестын алды.
  Уникаль пилот күп очкычларда җиңүләр ясый алды. Ул әле исән вакытта. Марсель күптән түгел генерал дәрәҗәсенә күтәрелде. Ләкин ул һаман да гади очучы кебек очты.
  Алар әйтүенчә, ул утта янмый һәм суга батмый. Озак еллар сугыш вакытында Марсель аучы инстинктын алды. Ул супер легендар пилот булды , һәм бик популяр.
  . Ләкин аның шулай ук көчле көндәше бар - Агава, Альбина һәм Альвина, алар да меңләгән машина саныннан артып киттеләр. Агаве Марсель белән бик тиз тотынды. Ләкин ул әле бик яшь, әле бер генә көрәшчене дә югалтмады.
  Кыз яланаяк, киселгән аяклары белән педальләргә басты, мылтыктан атты. Менә дүрт Совет IL-2 машинасы төшерелгән.
  Агаве кычкырып әйтә:
  Күпмедер дәрәҗәдә без барыбыз да карчык! Ләкин минем корыч нервым бар!
  Againәм тагын әйләнеп кайта. Ул бер шартлауда җиде совет самолетын төшерә - алты PE-2 һәм бер TU-3, һәм кысыла:
  - Гомумән, супер булмаса, гипер !
  Агаве, әлбәттә. Люсифердан очучы. Бик матур блондинка.
  Монда ул тагын бер шартлау бирә һәм берьюлы сигез Совет Як-9 самолетын төшерә һәм кысыла:
  - Мин иң иҗади һәм реактив!
  Кыз чыннан да ахмак түгел. Барысы да мөмкин, һәм барысы да мөмкин. Аны шәхси дип атамагыз.
  Theәм аяклар шундый төсле, шундый нәфис ...
  Ләкин Мирабела аңа каршы көрәшә ... Озак вакыт Покрышкин иң яхшы совет асе иде . Ул СССР геройының биш алтын йолдызын җыйды, йөз егерме җиде самолетны төшерде. Ләкин соңыннан ул үлде. Аннары аның рекордын беркем дә җиңә алмады. Анастасия Ведмакова һәм Акулина Орловадан кала . Күптән түгел генә Мирабела шулай ук Як-9 Т-ны узып, Кожедубны узып китте . Йөз сиксәннән артык самолетны төшереп, ул СССРның җиде тапкыр батыры булды.
  Бу терминатор кыз! Ул чабып барган атны туктатыр һәм янып торган чокырга керер.
  Evenәм тагын да катырак.
  Мирабеланың язмышы авыр булды. Мин балалар, хезмәт колониясендә булдым. Яланаяк һәм соры күлмәк киеп, ул агач кисеп, кәүсәләрне күрде. Ул бик көчле һәм сәламәт иде. Каты аязда ул аяксыз йөрде, төрмә пижамасында. Atәм ким дигәндә бер тапкыр чуалыр иде.
  Әлбәттә, бу күренеш фронтларда да билгеләп үтелде. Озак вакыт Мирабела пехотада сугышты, аннары очучы булды. Мирабела беренче тапкыр ут чумдырылуын Мәскәү сугышында алды, һәм ул колониядән соң китте. Анда ул үзен салкын итеп күрсәтте.
  Ул аяксыз сугышты һәм Вермахтны параличланган каты аязда ялангач диярлек сугышты. Ул шундый ләгънәтле, җиңелмәс кыз иде. Sheәм ул яхшы уңышка иреште.
  Мирабела СССРның якынлашып килүче җиңүенә ышанды. Ләкин вакыт уза. Корбаннар саны арта бара, ләкин җиңү килми. Reallyәм ул чыннан да шомлы була .
  Мирабела җиңүләр һәм казанышлар турында хыяллана. Аның СССРның җиде йолдызы бар - бу башкалардан күбрәк! Начар, ул аның бүләкләренә лаек! Armsәм корал крестын һәм аннан соң йөртәчәк. Соңрак Сталин үтерелсә дә, аның сәбәбе дәвам итә!
  Кыз кереп туңды ... Соңгы XE-162 немецын җимерә һәм кысыла:
  - Аэробатика! Яңа экипаж!
  Чыннан да, ул бик яхшы кыз. Чын кобра да күп нәрсәгә сәләтле.
  Мирабела - яңа йолдыз ....
  Сугыш берничә көн дәвам итә, яңа атна килгәнче һәм 1944 елның 8 июлендә ... Совет IS-2 роликларга һәм трассаларга зыян китерде - ул ремонтлана. Әйе, мондый аяусыз һәм аяусыз сугыш. Бу күпме дәвам итәчәк?
  Хәзер Герда юк ителгән танклар саны буенча Книзель белән Виттманны узып китте.
  Ничек алар әйләнеп кайтмаска? Алар аяксыз һәм бикинида гына сугышалар. Кызлар тагын бер пауза ясадылар, совет балаларын бераз азапладылар. Менә хәзер алар өч йөз җимерелгән танк санына якынлаштылар. Алар моңарчы күрелмәгән бүләккә өметләнә алалар: Көмеш имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән Тимер Хач рыцарь кресты йолдызы.
  Бу кызлар!
  Герда Совет машинасына атты. Ул манараны җимерә һәм кычкыра:
  - Мин начар нәрсә!
  Ул тагын атты. Т-34-85. Һәм кычкыра:
  - Ватан Германия!
  Кыз үзен бөтерә. Sheәм ул бик актив ... Әйе, аның шундый стратегик юлы бар. Бу инде 1944 елның июль уртасы ... Сугыш дәвам итә ... Туктарга теләми. Кызыл Армия төрле җирләрдә алга барырга тырыша. Ләкин бик игътибарлы, чөнки кеше ресурслары аз.
  Рәсәй кан җибәрә.
  Мәсәлән, Ганс Фуэр . Тимер крест орденының иң яшь алучысы, беренче класс. Аннары ул тимер крест рыцарь ордены белән Совет генералын кулга алган өчен иң яшь бүләкләнде.
  Әйе, бу чыннан да шәп.
  Малайлар үзләрен бик салкын күрсәтәләр.
  Ганс Фуэр - өметсез көрәшче. Малай гигант кебек сугыша, салкын һәм эссе һавада, җәйдә һәм кышта, шорты гына киеп.
  Бала аяк бармаклары белән граната ыргыта һәм легендар була.
  Бу чыннан да бик шәп!
  Ганс гасырлар дәвамында дан казанган! Анти-герой буларак кына!
  Generalәм, гомумән алганда, мондый искиткеч һәм көчле сугыш бара ... Теләсә нинди ЯИ бетә.
  Агаве кабат күктә һәм совет машиналарын атып җибәрә. Ул аучы һәм ерткыч. Дошманга бәрелә.
  Ул бәргән машиналар егылып төшәләр. Аннары кыз җир көчләренә ата. IS-2 чыгара. Heәм ул тели:
  - Мин иң яхшы! Мин дошманнарны үтерүче кыз!
  Againәм тагын һава максатларына күчерелә. Бу танкларны һәм очучы һәм атучы барлык машиналарны җимерүче .
  Ләкин монда кечкенә E-5 танкы бар. Sevenиде тонна авырлыктагы машина. Сугыш сынауларын узу. Theәм дошманны чабалар.
  Singырларга вакыт җиткәч, безне беркем дә туктатмас һәм җиңмәс!
  E-5 үзенә таба ашыга һәм барган саен ата. Мондый танкны туктатып булмый. Theәм снарядлар.
  Машина эчендә ун яшьлек Фридрих утыра һәм кысыла:
  - Iәм мин чыннан да супер көрәшче булырмын!
  Againәм ул тагын атты ... itәм ул манараның үзәгенә килеп җитә. Itsәм аның җимергеч көче, калибрлы булса да, бик зур.
  Күктә Хельга сугыша. Бикинидагы яланаяк кыз түләүләрне яза. Аның фантастик уңышларына шат.
  Ул аяк бармакларын совет машинасына күрсәтә һәм аны яндыра, снарядлар белән бөтен сугыш комплекты шартлый.
  Бу салкын һәм акылсыз.
  Агаве алга бара ... alsoәм шулай ук сугыша.
  Бу инде 1944 елның августы ... Кызыл Армия беркайда да уңышка ирешә алмады. Ләкин немецлар да сизелерлек алга китә алмыйлар. Зур җир асты танклары сугышка бара. Ләкин алар бары тик тактик.
  Кызлар җир астына сөрделәр, Совет мылтыгының батареясын үтерделәр һәм кире кайттылар.
  Шул ук вакытта алар берничә пионерны кулга алдылар. Малайларны тоткан кызлар чишенделәр һәм җәфаландылар. Алар пионерларны чыбык белән кыйнадылар, аннары ялангач үкчәләрен ут белән кыздырдылар. Аннары аяк бармакларын кызыл кайнар тел белән сындыра башладылар. Малайлар авыртып еладылар. Ахырда, кызлар күкрәгендәге йолдызларны кызыл кайнар тимер белән яндырдылар, һәм итекләре белән ир-ат камиллеген җимерделәр. Соңгы пионерлар беттеләр һәм алар бик каты шоктан иелделәр.
  Кызлар, кыскасы, өстәмә класс күрсәттеләр. Ләкин кабат немецлар мөһим нәрсәгә ирешә алмады.
  Көчле үз-үзе йөри торган мылтыклар: " Стурммаус ", совет позицияләренә атылды. Алар бик күп җимерү һәм җимерү эшләрен башкардылар. Ләкин Совет һөҗүм самолеты машиналарның берсен бәреп төшерде, һәм Краутлар кайтты.
  Саратов әле 1944 елның августында үткәрелә иде. Дөрес, немецлар Казахстандагы Уралск шәһәрен яулап алдылар һәм Оренбургка күченделәр.
  Монда тагын Альбина һәм Альвина һавада, ләкин бер тапкыр эксперименталь очу казында. Алар аяк бармаклары ярдәмендә күрсәтәләр, джойстик төймәләренә басып, аны бик оста эшлиләр.
  Кызлар, әлбәттә, иң югары аэробатиканы күрсәтәләр. Монда алар үз дискларын тарттылар , һәм дистәләгән совет очу машиналары атылды.
  Альбина сайраулары:
  - Ачулы төзелеш коллективы! Йолдыз булыр!
  Heәм ул машинасын тагын әйләндерә. Кызлар Кызыл Армияне юк итәләр. Моннан тыш, җентекләп ...
  Альвина шулай ук дистә совет самолетын төшерә һәм кычкыра:
  - Акыллы кызлар, һәм бөтенләй кызлар түгел!
  Соңгысы дөрес. Ирләр белән пар бик күңелле ял иттеләр. Sheәм ул төрле эшләр эшләде. Кызлар ирләрне яраттылар - бу аларга ошады! Бигрәк тә тел белән эшләсәгез.
  Иң югары дәрәҗәдәге кыз ... Менә алар пионерны җәфаладылар ... Башта алар аны чиштеләр һәм тамагына берничә чиләк су коеп куйдылар. Аннары шешкән ашказанына кайнар тимер китерделәр. Ничек алар яндылар! Пионер кыргый авыртудан кычкырды ... Яну исе.
  Альвина аны кызыл чыбык белән ягына кыйнады. Ничек көлергә телисез ... Бу бик көлке.
  Аннары ул җырлады:
  - Мин тылдан арыдым - минем бәхетемне көлдерәсем килә!
  Ничек ул көләчәк! Ул энҗе тешләрен күтәрәчәк! Кыз үтерергә ярата, бу кыз!
  Кызның аяклары барысы да яланаяк һәм нәфис. Ул күмер өстендә аяксыз йөрергә ярата. Theәм кулга алынган пионерларны куып чыгару. Аларның үкчәләре кыздырылганда бик кычкыралар. Хәтта Альвина да аны бик көлке дип саный. Альбина шулай ук кыз, дөресен әйткәндә - супер! Дошманны терсәк белән ияккә ничек күчерергә. Кысу:
  - Мин иң югары сыйныф кызы!
  Энҗе тешләрен тешли. Кайсысы кыйнагандай ялтырый. Сугышчы бик тәэсирле! Бу әкияттә әйтеп булмый, каләм белән сурәтләнә алмый!
  Ике сугышчы да Совет Яклары, Лагги , Ломбардлар, Или күккә егылалар. Гүзәлләр актив. Аларда бер дә шик юк. Suchәм шундый кыргый һәм френетик матурлык.
  Хатын-кыз сугышчылар аяк бармаклары белән джойстикны контрольдә тоталар һәм Россия машиналарына һөҗүм итәләр. Алар җимерелгәч , кристаллдагы клуб кебек сугышчыларны җимерәчәкләр. Кызлар рәхимсез, рәхимсез. Аларда ачу көче һәм дәрт уты бар. Victoryиңүгә ышаныч. Сугыш СССР белән дүртенче ел гына дәвам итсә дә. Ләкин ул да бетергә теләми. Альбина һәм Альвина популярлыкның иң югары ноктасында. Theyәм алар бер мизгелгә дә артка чигенергә теләмиләр. Theyәм алар үзләренә күчәләр, һәм дошманны котырталар.
  Альбина, совет самолетларын җимерә, кычкыра:
  - Мин елаган кыздан арыдым, төп аяк киемен батырыр идем!
  Howәм ул ничек елый, энҗе тешләре белән балкып тора. Хәзер ул ир тели. Ул ирләрне көчләргә ярата. Бу аның өчен бик күңелле. Монда ул алачак һәм көчли.
  Альбина кычкыра:
  Секс кыз - секс
  Зур җырлау өчен!
  Theәм сугышчы көлеп җибәрәчәк ... Әйдәгез тагын барлык дошманнарыбызны үтерик. Аның энергиясе бик күп. Muscleәм тулы мускул көче.
  Ә Альвина ничек кычкырырга:
  - Әйдәгез, дошманны тауларга ташлыйк!
  Ә сугышчы актив көлә башлый! Sheәм ул егетләренең ничек тыгылганнарын күз алдына китерде. Ләкин аз әйтү яхшы.
  Сентябрь почмакта гына ... Кояш азрак балкый. Көзнең беренче көнендә Россия егетләре Рәсәйнең төньяк төбәкләренә төшкән кар өстендә аяксыз йөгерәләр. Алар үзләреннән көләләр, йөзләрен япалар, немецларга инҗир күрсәтәләр.
  Кызыл галстуклы пионерлар, кыска чәчләр белән, кайберләре хәтта нульгә кадәр. Алар сикерәләр. Аларның аяклары беркайчан да салкын түгел диярлек. Бик тупас. Кызлар шулай ук аяк киемесез йөгерәләр. Алсу, түгәрәк үкчәләрдән кояшта балкып тора. Искиткеч совет кызлары. Нечкә, җиңел атлетика, кечкенә эшләргә күнеккән.
  Everyoneәм барысы да тешләрен кысалар һәм елыйлар ... Көзнең беренче көне - чын шатлык һәм яктылыкка һәм иҗатка сусау!
  Theәм күктә һава сугышы бар. Мирабела, бу тагын бер Германия самолетын төшергән беренче номерлы совет очучысы. Alwaysәм һәрвакыттагыча, кыз бикини гына киеп йөри. Мәңге яшь һәм беркайчан да сүнми. Бу аның эчендә яшерелгән рухи көч.
  Мирабела шулай ук ирләр аңа кагылганда ярата. Ул аңа бик ошый. Шуңа күрә ул пилот ... Кызның ялангач, мускул гәүдәсе ирләр кулы белән бөрелгәндә - бу чын күңелдән ләззәт. Бик күңелле!
  Мирабела тагын бер фашист машинасына бәрелә һәм шакылдады:
  - Мин бронялы канчык!
  Кыз хәтта контроль панельгә яланаяк, түгәрәк үкчәләре белән сугыла. Ул бик матур. Itәм чиксез.
  Мирабелла борылган. Агаве аңа таба оча. Ниһаять, иң уңышлы ике хатын-кыз сугышчы-очучы очрашты. Алар түгәрәк бүлмәдән бер-берсенә аталар. Алар аны ерактан алырга тырышалар. Ләкин бу бик яхшы эшләми. Ике чибәр дә ату сызыгыннан оча. Theyәм алар тешләрен агрессив рәвештә яптылар. Хәер, хатын-кызлар. Алар бер-берсенең күзләренә каты карыйлар. Төгәлрәге, башны яңадан атыгыз. Германия ME-262 X Як-9 Тка караганда яхшырак коралланган, һәм Совет машинасы атылган ...
  Ләкин Мирабела очу карьерасында беренче тапкыр самолетны югалта. Иң начары - ул дошман территориясенә килеп җитте. Бу начар. Әйе, язмышның шундый уникаль борылышлары. 1944 елның 1 сентябрендә, Икенче бөтендөнья сугышының бишенче елы, дөнья үзгәрә, ләкин альтернатив тарихи уенда Фухер идарәсе кала.
  Саратовны ниһаять совет гаскәрләре ташлый, һәм Вермахт армиясе Куйбышевка якынлаша.
  Оренбург өчен дә каты сугышлар бара.
  Яланаяк Тамара анда сугыша, дошманнарга шартлаткыч пакетлар ыргыта, аларны яланаяк үкчәләре белән этеп кычкыра:
  - Коммунизм иленә дан!
  Вероника көндәшләргә ата. Ул аяк бармаклары белән шартлаткыч пакет ыргыта һәм кычкыра:
  - Коммунизм идеялары өчен!
  Виктория, оппонентларга ату, һәм аны Робин Гуд кебек бикинида ясау, сайрау, аяк бармаклары белән дошманга бомба ыргыту һәм елау:
  - Коммунизм чорына дан!
  Оля, дошманга атып, аларны урак белән чабып, аны алды һәм сайрады:
  - Совет дәүләтенең бөеклеге һәм зур даны өчен!
  Areәм аяк бармаклары белән ул тагын да зур, җимергеч көчнең шартлаткыч пакетын ыргытачак.
  Лариса, фашистларга атып, кысылды:
  - Минем ил - Рәсәй, син мәңге зәңгәр күк астында Алла биргән!
  Hisәм аның партнерларына күз кысып ...
  Агафя, нацистларга ату:
  - Оренбург беркайчан да бирешмәячәк! Без Ватан дошманнарына каршы булырбыз!
  Кызлар нык һәм соңгы тамчы канга кадәр чыннан да көрәшергә уйлыйлар.
  Оренбург әле дә тотып тора. Ләкин 1944 елның 3 сентябрендә Куйбышевка һөҗүм башланды. Әлбәттә, СССР яхшы түгел.
  Аленка фашистларга ата һәм кычкыра:
  - Советлар иленең коммунизмы өчен!
  Againәм тагын, аяк белән, ул җимергеч көч гранаты атачак.
  Анюта көндәшләренә һәм кычкыруларына каршы:
  - Әйдәгез, Куйбышевны яклыйк!
  Areәм аяк бармаклары белән ул зур үлем көче белән шартлаткыч пакет ыргытачак.
  Күп дошманнарны аерыгыз.
  Алла, Фрицка атып, күкрәген селкетә:
  - Полисиянең космик биеклекләре өчен!
  Aәм ялангач үкчәсе белән, граната барлык Фриц агрессорларының юк ителүенә һәм тулысынча үлеменә биреләчәк.
  Мария, нацистларга ату, һәм ялан аягы белән Фрицны параличландыручы көч ыргыту: кысылды:
  - Бортта!
  Кыз үпкәсенең өстендә көләчәк!
  Маруся, фашист чылбырларына атты, һәм аяк бармаклары белән җимергеч граната ыргытты:
  - Коммунизмга һәм җиңүгә дан!
  Матрена елмаеп әйтте, тагын бер үлемгә китереп җибәрде һәм Фрицны чабып җибәрде:
  - Ватан изге!
  Кызлар геройлар кебек сугышалар.
  Очучы савытны сынау башта уңышлы булды, аннары уңышсыз калды.
  Шуңа күрә Альбина һәм Альвина тагын бер тапкыр ME-309 сугыштылар, аларның стиле өчен бик уңайлы машина.
  Кызлар совет самолетларына аттылар, кычкырдылар:
  - Күренекле парк, һәм электрон спагетти!
  Альбина дошманга яхшы максат белән шартлады, совет машинасын җимерде, ялан аягы белән күрсәтте һәм кысылды:
  - Минем беренче адым дошман өчен үлемгә китерәчәк!
  Альвина шулай ук дошманга атты. Ул аны яхшылап кисеп алды, һәм тешләрен тыеп:
  - Коммунизм - минем язмышым!
  Areәм аяк бармаклары белән ул тагын бер мишеньга сукты.
  Кызлар әле дә иске машинада сугышалар. Винт сугышчылары җитештерүдән чыгарылмаган. Моннан тыш, сезгә һаман да реактив машиналарга күнегергә һәм алар өчен бөтен инфраструктура урнаштырырга кирәк. Моны эшләү бик җиңел түгел.
  Альбина, совет машиналарына ату, логик яктан:
  - Мин коммунизм чорын барлыкка китерермен һәм империяне йолдызларга алып барырмын!
  Hisәм яланаяк үкчәсе белән ул педальләргә баса.
  Альвина, Россия машиналарына атып, аларны шунда ук кыйнады:
  - Безнең максат - Арян коммунизмы!
  Againәм тагын сугышчы аяк бармакларын кулланды. Ул бик тиз эшләде.
  Ике кыз да кайткач, бөтен сугыш комплектын кулланып, тәннәрен мунчада юарга рөхсәт иттеләр. Матур егетләр аларны кәләпүшләр белән ыргыттылар. Альбина, җылынып әйтте:
  Безгә әле ирләр кирәк!
  Альвина моның белән ризалашты:
  - Әлбәттә! Без хатын-кызлар бик матур булса да!
  Альбина көлеп җибәрде һәм елады:
  - Ни өчен хатын-кызга кыйнау өчен ирләр кирәк!
  Кызлар, әлбәттә, моның белән килешәләр.
  TA-152-дән Хельга Совет танкларына атты һәм аларны тешләде, елмаеп:
  - Кайзер коммунизмына дан!
  Кыз көлде.
  Агаве күктә совет самолетларын аулый. Як-9, җитештерү өчен иң җиңел, күктә көннән-көн күренә. Бу машина алай ук зәгыйфь түгел. T модификациясендә ул 37 мм туп белән коралланган һәм Фрицны авырттыра ала.
  Агаве үзенең ME-262 ерактан сугыла һәм борыныннан җырлый:
  -Мин дөньядагы иң акыллы кеше, мин туалетта дошманнарны үтерәм!
  Күктә аның фәрештәләренә күз кысып.
  Ләкин монда тагын Мирабела һавада. Бу кыз, бөтен югалтуларга карамастан, йөрәген югалтмый.
  Evenәм хәтта җырлый да башлый;
  Мин Комсомолга кушылдым, уйнадым
  матур хыял кыз ...
  Дөнья мәңге май булыр дип уйлаган идем,
  Everyәр көн язның тууы!
  
  Ләкин нигәдер эшләмәде.
  Ничектер гашыйк була алмыйм ...
  Ярый, егетләргә минем шәфкатем белән әйтегез,
  Тормыш бик нык!
  
  Кинәт сугыш кинәт күк күкрәде,
  Aәм давыл үлемгә ашыкты ...
  Минем кызларым көчле тән
  Сез шунда ук бәрелергә мөмкин!
  
  Минем теләмәвем, миңа ышан, мин бирәм,
  Ватан өчен ахырга кадәр көрәш ...
  Без гранатаны көчле киштәдә йөртәбез,
  Сталин әтисен йөрәкләргә алыштырды!
  
  Сугышчылар Россиядә бик яхшы.
  Без дөньяны саклый алабыз ...
  Күк йолдызлары бәрхетне сугардылар,
  Ә аучы уенга әйләнде!
  
  Мин яланаяк кыз сугышам
  Вәсвәсә һәм мәхәббәт белән тулы ...
  Мин, бу оҗмахта урын беләм,
  Сез канда бәхет булдыра алмыйсыз!
  
  Бөек Ватан сугышчылары,
  Без Мәскәү янында нык көрәшәчәкбез ...
  Аннары коммунизм астында хыял
  Шайтан белән тәмугка каршы!
  
  Батыр рус егетләре,
  Алар ахырга кадәр намус белән көрәшәләр ...
  Алар пулеметтан кыйнадылар,
  Кирәк булса, алтын таҗ белән!
  
  Пуля да безне туктата алмый
  Бөек Алла терелде ...
  Йырткыч аждаһа көннәре үтте,
  Ул күктән тагын да яктырак булды!
  
  Мин сине яратам кадерле Лада,
  Сварог данда булыр ...
  Безгә Россия өчен көрәшергә кирәк,
  Иң яхшы Ак Алла безнең белән!
  
  Урысларны тезләренә китермәгез,
  Ышаныгыз, безнең тәнне тыя алмыйлар ...
  Сталин һәм бөек Ленин безнең белән,
  Сез дә бу имтиханны тапшырырга тиеш!
  
  Ватан газаплары безнең йөрәкләрдә дә,
  Без аның бөеклегенә ышанабыз ...
  Без космоска ишекне тиз ачабыз,
  Бу бик татлы тормыш булачак!
  
  Яланаяк без чибәр кызлар,
  Без кар бөртекләре аша бик тиз йөгерәбез ...
  Безгә бу ачы аракы кирәк түгел,
  Керуб канатларын тарата!
  
  Без кызлар Ватан өчен торырбыз,
  Weәм без Краутларга җавап бирербез, явызларга юк,
  Эчке Кабил юк ителәчәк,
  Коткаручы Мәсихкә сәлам!
  
  Заман булыр - яхшырмый,
  Deadлгәннәр мәңге терелтеләчәк ...
  Галәм тере оҗмахка әйләнәчәк,
  Барлык кешеләрнең хыяллары тормышка аша!
  . 11 бүлек
  1944 елның сентябре каты сугышларда үтте ... Фриц Куйбышевны һәм Оренбургны әйләндереп ала алды, шуңа күрә бу шәһәрләр җимерелде, ләкин барлык авырлыкларга карамастан.
  Кызлар гадәттән тыш ныклык күрсәттеләр ... Октябрь башында нацистлар Куйбышевны алмаганнар һәм Пензага һөҗүм иткәннәр. Бу шәһәр өстендә сугышлар кайнады.
  Наташа һәм аның командасы анда сугыштылар.
  Кыз үзенең яланаяк аягы белән граната ыргытты һәм каплады:
  - Рәсәй рухы өчен.
  Аннан соң Зоя базокадан атты. Ул немец Лев-2 танкын чыгарды.
  Немецлар бераз акрынайдылар ... Пантерлар һәм Т-4лар хезмәттән алындылар. Ләкин хәзерге вакытта бу машиналар әле дә хезмәттә. Чыннан да, Пантер яхшы танк җимерүче, һәм маңгайда бик нык сакланган. Ләкин такталар аның проблемасы. Ләкин, "Пантер" -2 аның яклары белән бик яхшы сакланмаган. Ләкин мылтыкларның күбесе тотыла.
  E сериясен эшкәртү дәвам итә ... E-75 танкы камил буыннары белән яңа буын машинасы булырга вәгъдә бирә. Немецлар моны кулланалар. Бурыч - артык авыр булмаган, тиз һәм яхшы сакланган танк алу. Мондый беренче омтылыш Тычкан иде, ләкин практика бу танкның артык авырлыгын күрсәтте. Киресенчә, E-100 инде эшләнгән иде. Бу танк катырак урнашу һәм аскы силуэт иде. Гомумән, аның авырлыгы, тычкан белән чагыштырганда, йөз утызга - йөз кырык тоннага кадәр кимеде. Яклары рациональ почмакларда урнаштырылган. Якларның калынлыгы, экраннар белән бергә, 210 ммга җитте. Корал Маусныкы белән бер, 128 миллиметр һәм кыска баррель белән 75 миллиметрлы мылтык. Немецлар 1500 ат көченнән көчлерәк двигатель урнаштырдылар, һәм танк трассада сәгатенә кырык километр тизлек белән хәрәкәт итте.
  Бу гомуми канәгатьләнерлек. E-100 танк өчен бик авыр. Ләкин искиткеч корал һәм саклау белән.
  Аның сугыш сыйфатлары начар булырга мөмкин түгел, ләкин танкны ташу, ташу проблемалы булып кала. Чын тәҗрибә күрсәткәнчә, танк, юллар һәм күперләр буенча чагыштырмача күчерү өчен, авырлыгы сиксән тоннадан артмаска мөмкин.
  Шуңа күрә Гитлер E-75 өчен бу авырлыкны канәгатьләндерү өчен чик бирде, ләкин саклау ягыннан ышанычлы машина булдыру өчен. Ни өчен 75 миллиметрлы тупны ташларга карар иттеләр. Theәм макетны мөмкин кадәр кысып эшләгез: бер блокта двигатель һәм тапшыру һәм двигательдәге тизлек тартмасы. Аннары, бәлки, ул танк алыр, бөтен яктан сакланган һәм артык авыр түгел.
  Гитлер, гомумән, немец машиналары белән тулысынча канәгать түгел иде. Лев-2, мөгаен, алга киткән булса да, аның 105 мм тупы Совет танкларына каршы көрәшү өчен артык булмаган, һәм коралсыз мишеньларга ату өчен җитәрлек түгел. "Пантер" -2 гадәттә армиягә корал һәм фронталь яклау белән туры килә ала, ләкин ягы әле җитмәгән, ләкин машина йөртү күрсәткече канәгатьләнерлек.
  Fuhrer барлык яктан армиягә яраклы танк ясарга кушты.
  Ләкин моңа ирешү бик җиңел түгел. Таблицаны максимумга кысып, шассиларны махсус сазлыклар һәм чишмәләр ярдәмендә җиңеләйтеп, тәннән нәрсәдер алып буламы? Theәм экипаж чынбарлыктагы тәртипне тәртипкә китерә.
  Мондый үсеш өметле булырга мөмкин. Беренче E-75 танкы, E-50 белән берләшкән, авырлыгы җитмеш тоннадан артмаска мөмкин, һәм бу бик куркыныч машина.
  Элизабет, киресенчә, T-34-85 танкында сугышкан һәм аны саклау белән тулысынча канәгать булмаган. Эретүче элементлар булмау аркасында ватык, бронь танкны артык сакламады.
  Элизабет аяк бармаклары ярдәмендә атты һәм тешләрен тыеп кычкырды:
  - Мин космик виксен.
  Екатерина дошманны ыргытты, дошманны як-якка кыйнады һәм тешләрен тыеп:
  - СССРдагы коммунизм өчен!
  Елена шулай ук бик актив рәвештә дошманга каршы атты, һәм аны үтерүче көч белән кыйнады, һәм аякларының ялангач булуын исәпкә алып, ул кычкырды:
  - victoryиңү конституциясе өчен!
  Евфразия дошманга атты, төгәл аяк бармакларын кулланып һәм кычкырып:
  - Без Сварогка һәм Сталинга илнең бөеклеге өчен тугры!
  Болар монда сугышучы кызлар. Аларның иң күренекле командасы бар.
  Кайбер T-34-85 танклары пулялардан саклану белән барлыкка килде, бу аларның авырлыгын сизелерлек киметте. Машинаның тизлеге һәм маневры артты. Ләкин хәзер аны танкка каршы мылтык, зур калибрлы пулемет һәм күп төрле граната белән алырга мөмкин. Airава мылтыгын тулысынча тишәләр. Дөрес, мондый танк җитештерү тагын да җиңелрәк, арзанрак һәм хәрәкәт тизлегенә өсти.
  Хәзер, кызлар бу машинаны йөртсәләр, аларга бернинди юл белән керергә рөхсәт итмиләр.
  Елизавета, бик зур җимергеч элементның тиз кызы, логик яктан билгеләп үтте:
  - Сез батырлыкны бронь белән алыштыра алмыйсыз!
  Екатерина моның белән ризалашты:
  - Әйе, бу дөрес, шуңа күрә сез яктыртмассыз!
  Ничек көләсең ...
  Зур сөйкемле кызлар. Әгәр дә дошманнар бәрелсә, алар аны агрессив һәм җентекләп эшлиләр.
  Елена, аларның танкы сугыш комплектын кулланганнан соң, кирәк-яракларны тулыландыру өчен читкә китте, дусларыннан сорады:
  - Кызлар шулай уйлый, безнең өченче Рейхны җиңү мөмкинлеге бармы?
  Екатерина ышаныч белән җавап бирде:
  - Василий Теркин әйткәнчә ... Без санарга түгел, кыйнарга килдек!
  Элизабет төзәтте:
  - Суворов шулай диде!
  Кыз, аяк бармаклары белән, газета кисәген алып, тәмәкегә борды. Бу аның өчен көлке.
  Евфрасия тәнен селкетеп җырлады:
  - Мин космик кыз-терминатор,
  Фриц - культиватор өчен бу бик авыр булачак!
  Ничек сугышчы көләчәк!
  Кызлар карточка уйнарга булдылар. Бу кызык. Theиңүчеләр этәргечләр ясыйлар.
  Елена уен барышында болай диде:
  - Thoughитди булса да, безнең җиңү мөмкинлеге юк! Кавказ егылды һәм без оттырабыз!
  Екатерина ялан аяк белән карточка ыргытты, көндәшен кыйнады һәм кысты:
  - Ләкин безнең яшерен корал бар!
  Сугышчы көлде һәм аяк бармаклары белән картаны ыргытты.
  Элизабет бер сулыш белән әйтте:
  - Яңа серле коралга бездә бер генә өмет калды!
  Евфрасия нечкә аякларының ялан бармаклары белән картаны ыргытты:
  - Әйе, без яшерен коралсыз эшли алмыйбыз!
  Кызлар хорда җырладылар:
  - Кылычыбыз ут белән яна, без дошманнарны кисәрбез! Без СССР солдатлары!
  Сугышчылар көйләнгән һәм чыннан да сугышта.
  Ләкин көчләр бик тигез түгел ... Октябрь урталарында Куйбышев шулай ук егылды ...
  Немецлар мөһим оборона объектын яулап алдылар. Ләкин яңгырлар ява башлады ... Көз нәтиҗәсендә паузага өмет бар иде.
  Ләкин сугыш күктә дәвам итте.
  Өч совет очучысы: Мирабела, Анастасия, Акулина кыргый дәрт белән сугыштылар.
  Мирабела, очышта фашистларны җимереп, искергән, ләкин куркыныч Як-9 Т җырлады:
  - Коммунизм чоры, чоры булачак!
  Анастасия, аяк бармакларын триггерга бастырып, тешләрен тыеп, раслады:
  - Мин җырлап күккә очачакмын!
  Дусларына күз кысты.
  Акулина, педальдагы ялан, түгәрәк үкчәсен басып, тагын бер немецны сындырды:
  - СССР даны өчен!
  Кызларга махсус сугышырга кирәк.
  Мирабела фашист ME-262ны 37 миллиметрлы туптан атты, твиттерда:
  - Коммунизмга дан!
  Анастасия, нацистларны яхшы максат белән кисеп, дошманны күреп, кычкырды:
  - Кызыл галәмгә дан!
  Акулинаның кызы, бик көрәшүче, немец машинасын шакыды һәм, сызгырып, кычкырды:
  - Советлар иленең коммунизмы өчен!
  Сугышчылар бик каты булулары белән билгеле булырга тиеш.
  Альбина, Альвина, Агава үз балларын туплыйлар. Кызлар шулай ук аяксыз һәм бикинида сугышалар.
  Кызлар ялангач һәм самолетларда диярлек нинди көлке.
  Альбина аяк бармаклары һәм кычкырулары белән берничә совет машинасын җимерә:
  -Арян кардәшлеге өчен!
  Альвина шулай ук Кызыл Армия белән көрәшә һәм аны кыюлык белән башкара. Areәм аяк бармаклары белән ул һава тупларын юнәлтә, һәм совет машиналарын кыскарта, кычкыра:
  - Якты идеялар өчен!
  Агаве шулай ук совет сугышчыларын атып, самолетларга һөҗүм итә, аларны җимерә һәм кычкыра:
  - Өченче Рейхның җиңүе өчен!
  Кызлар каршы түгел һәм дошманны каты җәфалауга дучар итәләр. Бигрәк тә матур малайлар.
  Альбина, пионерның үкчәләрен баганада кыздырып, бер тапкыр искәртте:
  - Кыздырылган формада һәм борыч белән малайлар бик тәмле!
  Ничек ул көлә. Аның телен күрсәт!
  Альвина моны күрде, тешләрен кысып:
  - Малай мичтә кыздыралар, сарымсак белән бик тәмле!
  Агаве, аяк бармаклары ярдәмендә, берничә совет сугышчысын җимерде һәм елады:
  - Без космик винтовкалар!
  Дусларына күз кысты. Ул бик сирәк, көрәшүче кыз.
  Альбина, ялангач, нәфис киселгән аяклары белән самолетларны атып, билгеләп үтте:
  - Сез Россияне үз акылыгыз белән аңлый алмыйсыз, ничек Сталин кебек хакимнәрне сайлый аласыз!
  Альвина агрессив рәвештә тешләрен тыгып, аяк бармаклары белән атты:
  - Безнең Гитлер яхшырак түгел!
  Агаве кычкырды, аяк бармаклары белән совет машиналарын җимерде һәм искәртте:
  - Адольф, әлбәттә! Ләкин шул ук вакытта күпме җиңү яулаганы үлчәнми!
  Кызлар бик каты һәм агрессив.
  Аннары алар ничектер баганада ике малайны тере итеп кыздырдылар. Нәкъ шулай, алар корыч багана белән тиштеләр, кычкырып язганда, аларны кыздыра башладылар. Аннары, малайлар әле тынычланмаганнан соң, отрядның барлык кызлары кыздырылган пионерлар янына йөгерә башладылар, алардан ит кисәкләрен кисеп ашадылар.
  Veryәм бу бик тәмле иде, бигрәк тә малайлар исән булса һәм кыздырган вакытта борычлы булса.
  Мәсәлән, Агаве малайның бутасын бик рәхәтләнеп ашады. Кызлар ул вакытта бик яхшы эш башкардылар. Bothәм ике малайдан гына калганнары сөякләр һәм ябыклар. Яшь бавыр аеруча тәмле иде. Кызлары аны бик рәхәтләнеп сөйләделәр.
  Ләкин хәзер алар күктә сугышалар ...
  Октябрь ахырында Оренбург егылды ...
  Немецлар Уфага якынлаштылар. Бу инде салкын һәм карлы.
  Уфа читендәге Тамара һәм аның командасы нацистлар белән сугышалар. Француз һәм Бельгия колонияләренә тупланган кара солдатлардан торган немец пехота һөҗүмгә бара.
  Алар туры мәгънәдә мәетләрне ташлыйлар.
  Тамара борылыш бирә, һәм аяк белән граната ыргыта һәм кысыла:
  - Коммунизм чоры гасырлар дәвамында данлыклы булачак, Сталин безнең нык кулыбыз булыр дип ышанам.
  Вероника, ату, әйтә:
  - СССРны бозмагыз!
  Areәм яланаяк үкчәсе белән шартлаткыч пакет ыргыта.
  Анфиса, нацистларга атып, аяк бармаклары белән үлем турында тагын бер хәбәр ыргыта:
  - Коммунизмның бөеклеге безнең белән!
  Виктория, дошманга атып, нацистларны чабып, аяклары белән граната ыргытып, кысыла:
  - Бөек Ватан данлансын!
  Олимпия уеннары. Аннары бу герой кыз фашистларга шартлаткыч матдәләр сала һәм кычкыра:
  - Безнең космик Ватаныбызга дан!
  Кызлар барысы да бер тавыш белән кычкырырлар.
  - СССР өчен! Пионер булачак!
  Кызыл Армиянең хатын-кыз сугышчылары сугыш урлаган. Кар яуганда, алар әле аяксыз һәм бикинида сугыштылар.
  Ноябрь башында нацистлар Ульяновскка һөҗүм итә башладылар. Ленин туган һәм Стенка Разин каты яраланган шәһәр. Бу Россия шәһәрләре өчен мөһим вакыйга.
  Аленка фашистлар белән көрәшә. Heәм ул үзе җырлый, аяклары белән нацистларга граната ыргыта:
  - Россиягә дан, дан ...
  Танклар алга ашыга ...
  Кызыл күлмәкләрдә бүленү,
  Сәлам рус кешеләренә!
  Анюта, дошманнарга атып, аларны чабып, аннары аяк бармаклары белән вякнула белән шартлаткыч пакетлар җибәрә:
  - Сталин коммунизмы өчен!
  Sheәм ул чәчелгән кара сугышчыларның бөтен сызыгына борылды.
  Алла, оппонентларга ату һәм аяк бармакларын куллану, үлемгә китерүче граната ыргыту, кысылды:
  - Туган Россия өчен!
  Мария, нацистларга атты, һәм аяк бармакларын кулланып, дошманга үлем бүләкләрен ыргытканда, селкетте:
  - Космик коммунизм өчен!
  Матриона, фашистларга ату, һәм дошманны чабу:
  - Сугыштагы үзгәрешләр өчен!
  Маруся, Фрицны сугып, аларны кыйнады, аны алды һәм агрессив рәвештә кызарды, порошокка бетерде:
  - Иң югары стандартның җиңүе өчен!
  Яланаяк аягы белән ул үлемгә китерүче граната ыргытты.
  Мондагы кызлар салкын һәм ямьсез.
  Аленка, дошманнарны атып, чабып, аяк бармаклары белән граната ыргытып, кысылды:
  - Коммунизмның бөеклеге безнең белән булсын!
  Кыз аны алып, зур аплом белән немец танкын чыгарды.
  Менә Лев-2 танкының 88 миллиметрлы туп белән тагын бер модификациясе. Манара таррак , һәм танк кечерәк, авырлыгы илле биш тонна, көчәйтелгәндә двигатель 1200 ат көче. Тиз немец машинасы.
  Ләкин ул сугышчыны борчымый.
  Алла ялан аяк белән граната ыргытты һәм кысылды:
  - Коммунизм өчен!
  Анюта үлем бүләкләрен аяк бармаклары белән ыргытты һәм ябыштырды:
  - Яңа чикләргә!
  Кыз сызгырачак. Ә "Арыслан" -2 немец танкы алып, әйләнеп кайтачак, һәм роликлар туры мәгънәдә очтылар.
  Мария, фашистларга атып, җырлады:
  - theәм сугыш тагын дәвам итә,
  Йөрәк күкрәктә борчыла ...
  Ленин бик яшь -
  Яшь октябрь алда!
  Матриона, дошманга атып, сафларны кисеп, аяк белән граната ыргытты һәм сайрый:
  - Тормышта беренче адым мөһим!
  Маруся, нацистларны куып, кысты:
  - Сез тагын aboveир өстендә, ярсу һөҗүмнәрнең бураннарын күрәсез!
  Менә шундый сугышчылар.
  Ләкин көчләр тигез түгел. Пенза егылды. Фашистлар Саранскка һөҗүм итәләр.
  Хәзер Горький шәһәренә бик күп калмады.
  1944 елның 7 ноябрендә Сталин Мәскәүдә тагын бер парад үткәрде. Бу җиңү булмаса да.
  Ләкин Фриц беренче тапкыр V-2 баллистик ракеталары белән Мәскәүгә атты. Theәм шул ук вакытта шәһәр реактив самолетлар, шул исәптән Арадо бомбардировщиклары белән бомбага тотылды . Бу чара һәркемне шаккатырды. V-2 ракеталары биек траектория буйлап очты һәм кинәт егылды, хәтта радарлар да аларны тиешенчә күрмәделәр.
  Күп җимерүләр, бәхетсезлекләр булды. Парад вакытында совет солдатлары үтерелде.
  Сталин җир асты бункерында ашыгыч очрашу үткәрде, ул хәтта атом бомбасына турыдан-туры бәрелә.
  Генераль штаб начальнигы Васильевский борчылу белән билгеләп үтте:
  - Немецларның зур җимергеч көченең яңа коралы бар. Безнең радарлар аны күрмәделәр ...
  Сталин ачуланып, үкчәсенә мөһер салды:
  - Менә сез ахмаклар! Мондый сюрпризны күреп булмады!
  Маршал Васильевский билгеләп үтте:
  - Нәрсәдер иптәш Сталин иде ....
  Берия шунда ук әйтте:
  - Бу А-5 класслы ракеталар. Иптәш Сталин өчен борчылмагыз. Алар сигез йөз килограмм гына аминолон йөртәләр , һәм яхшы реактив бомбардировщик кебек кыйммәт. Немецлар берничә дистә ракета аттылар, ләкин бу дизайн производствога кермәде, чөнки реактив самолет белән бомба арзанрак та, практик та.
  Сталин, тынычлангач, болай диде:
  - Димәк, бу эффектив корал түгел? Бик әйбәт!
  Берия бер сулыш белән әйтте:
  - Ләкин реактив бомбардировщиклар, бу җитди проблема. Иптәш Сталин моның белән көрәшергә тиеш!
  Маршал Жуков тәкъдим итте:
  - Бәлки без алырбыз һәм үзебез ракета ясарбыз. Мин җир-һава дигән сүз. Очкычларны төшерү өчен аларны радио аша контрольдә тоту!
  Вознесенский билгеләп үтте:
  - Мондый ракеталар ясау өчен вакыт кирәк! Агачтан бик арзан самолетлар ясау, аларны шартлаткыч матдәләр белән тутыру һәм дошманны бәрү күпкә җиңелрәк. Бу камиказе стиле булыр!
  Сталин ризалашты.
  - Әйе, камиказе самолеты кулланылырга тиеш. Бу безнең мөмкинлек, чынлыкта бу безнең Кызыл Армия газапларын озайта.
  Сез тагын да эффектив нәрсә табарга тиеш!
  Яковлев сулыш белән җавап бирде:
  - Иптәш Сталин яңа самолет өстендә эшли. Ләкин хәзерге вакытта без машиналарның максималь чыгарылышын саклап калабыз. Барлык резервлар кулланыла һәм без ун яшьтән балаларны машиналарга куябыз. Тулы мобилизация, гомуми һәм супертоталь .
  Сталин кычкырды:
  - Күп нәрсә эшләргә кирәк! Эшләгәнегез бик аз!
  Молотов бер сулыш белән әйтте:
  - Союздашлар белән элемтә мөмкин түгел. Без берүзебез кебек. Японнар белән сөйләшергә тырыштылар ... Алар Уралга кадәр территория таләп итәләр, бу кабул ителмәгән.
  Сталин кычкырды:
  - Кыш көне Япониягә бәреп чыгарга кирәк, ләкин Ленинград турында нәрсә әйтеп була?
  Жуков тешләрен кысып әйтте:
  - Петрозаводскка һөҗүм көтелгәнчә уңышлы булмады. Швеция сугышка өченче Рейх ягында керде һәм безгә зур көчләр белән көрәшергә туры килде. Шуңа күрә һөҗүмне тиз арада үстереп булмады, һәм дошман, Вермахт бүлекчәләрен тәрбияләп, безнең һөҗүмне кире какты. Ленинград шәһәре блокаданың тулы боҗрасында, һәм тулысынча кысылган. Гомуми ачлык аркасында язга кадәр бөтен халык үләчәк дип уйлыйм. Ленинградның егылуы котылгысыз булачак.
  Аны һава белән тәэмин итү мөмкин түгел диярлек. Дошман күктә тулысынча өстенлек итә. Немецлар хәзер хәтта рыцарь крестын бирәләр, бары тик йөз самолет өчен.
  Сталин ачуланып елады:
  - Уңышсыз һөҗүм!
  Жуков башын салды:
  - Күпчелек тимер юллар ватылды, һәм без бик аз көч тупладык. Weәм без финнарга һәм шведларга кредит бирергә тиеш, алар оборонада нык торалар. Ләкин бу алай түгел. Немецлар шулай ук Мурманскны узып киттеләр. Хәзер бу шәһәр әйләндереп алынган. Без нәрсә эшләргә белмибез!
  Сталин кычкырды:
  - Блокны чыгар!
  Жуков җавап бирде:
  - Моның өчен көч юк! Theәм дошман бөтен Карелия ярымутравын яулап ала!
  Сталин заказ бирде:
  - Көчләр җыеп җибәрегез! Кыш көне немецлар алай ук көчле түгел. Аларны капиталь рәвештә бастырырга мөмкин булачак!
  Васильевский билгеләп үтте:
  - Тирән уңышларга юл куймаска кирәк, һәм анда безнең көчебез дошманнарны алачак!
  Сталин кычкырды:
  Без коммунизм өчен көрәшәчәкбез!
  Вознесенский тагын да шатлыклы хәбәр җиткерде:
  - SU-100 инде металлда гәүдәләндерелгән һәм массакүләм җитештерүгә әзер. Т-34 нигезендә шасси. Manufactитештерү бик җиңел. Проект яңа мылтыкка әзер диярлек. Шулай итеп, SU-100 фронтларда пәйда булачак. Иртәгә фронтка баручы беренче машина!
  Сталин хуплады.
  - Ник дигәндә, бу мине бәхетле итте! Ләкин Т-34-85 әле җитештерүдән алынмаган. Алай гына да түгел, коралны нечкә ит, авырлыгын егерме тоннага кадәр кимет. Сугышлар начарлана алмавын күрсәтте!
  Вознесенский билгеләп үтте:
  - Сез агачтан бронь ясый аласыз! Без көнгә йөзләгән шундый танк җитештерәбез, хәтта нацистлардан да күбрәк. Ләкин безнең машиналар җиңел танкка каршы мылтыклар белән дә Фрицны җиңел аталар.
  Жуков билгеләп үтте:
  - Герда бар. Бу шундый матур ханым! Ул безнең күп танкларыбызны һәм мылтыгын чыгарды.
  Сталин башын салды.
  - Без аны кулга алырга, ялангач үкчәләрен кыздырырга тиеш. Кызганыч кыз!
  Жуков ризалашты:
  - Сез аны тотарга тиеш! Без фашистларны юк итәрбез!
  Берия башын кагып, кычкырды:
  - Әйдәгез, шундый ук махсус операция үткәрик!
  Сталин бер сулыш белән әйтте:
  - Бу бик яхшы идея, ләкин ... Тагын берәр нәрсәне тәмамларга кирәк!
  Берия кычкырды:
  - Әйдәгез аларның барысын да тотып алыйк!
  Сталин башын чайкады:
  - ... к ... Геройларны үтерү яхшы түгел! Герданың миңа китерелүен телим! Бу бик актуаль!
  Берия билгеләп үтте:
  - Исәнме?
  Сталин бик тиз раслады:
  - Әлбәттә, мин исән!
  Берия яңакларын кысып кычкырды:
  - Барысы да мөмкин түгел, мин төгәл беләм!
  Берничә кыз кыска юбкада һәм ялан аякларда күренде. Алар стакан шәраб алып, Дәүләт Оборона Комитеты әгъзаларына күз кыстылар.
  Жданов билгеләп үтте:
  - Безгә армиядә күбрәк кызлар кирәк! Алар анда тәртип урнаштырырлар!
  Сталин әйтте:
  Мин Анастасия, Мирабела , Акулинага "Дан ордены" белән бриллиант бүләк итәм! СССРга дан!
  Барысы да бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Геройларга дан!
  Алар кул чаптылар.
  Кызларның берсе баш иеп тезләнде, Сталин итекләрен үбеп.
  Commгары Командир аның өстенә шәраб салды һәм кычкырды:
  - Безнең көчебез - безнең кул!
  Берия кычкырды:
  Гитлер - ахмак!
  Сталин каршы:
  - Акылсыз түгел, ә алдау гәүдәләнеше!
  Барысы да алкышладылар.
  . 12 бүлек
  Ульяновск шәһәре тулысынча әйләндереп алынган иде, ләкин әлегә кадәр .... Ноябрь ахыры, аяз белән кар ява. Немецлар һөҗүм итәргә бик теләмиләр, һәм хәзерге вакытта алар аталар.
  Airавада һава торышы бик очлы түгел. Ләкин кызлар һаман да сугышалар, батырлык могҗизаларын күрсәтәләр.
  Герда экипажы белән Пантер-2. Ләкин Пантер-3 танкы тиздән күренергә тиеш һәм сугышчы аның белән көрәшергә тели.
  Ул арада ул совет позицияләренә атты.
  Яланаяк аягы белән ул тупны мишеньга күрсәтте һәм атты. Ул утыз дүрт советны җимерде һәм сайрады:
  - Изге Пруссия өчен!
  Шарлотт шулай ук туптан атты, Совет хойцерын тиште һәм кысты:
  - Безнең бәхет мәңге!
  Кристина шулай ук атты, дошманны аяклары белән кыйнады һәм кычкырды:
  - Безгә лаек егетләр өчен!
  Магда шулай ук бик төгәл атты, сайрый:
  - Империя бөеклеге өчен!
  Иң яңа SU-100 буенча, Элизабетнең дүртесе сугыша.
  Кызлар яңа йөри торган мылтыкны һәм атуны үзләштерделәр.
  Элизабет аяк бармаклары белән атты һәм җырлады;
  Фашист җәзасы җилкәләрен агыза,
  Менә кулда шкаф, тишек, күнегүләр!
  Ул җан тәнен гарипләндерергә тели,
  Мәгънәсез хайван, ләкин салкын булып күренә!
  
  Ул акча вәгъдә итә, диңгездә кораблар,
  Нинди исем дә бирә ала!
  Сезне чыннан да куя,
  Аның өчен сез мәет һәм уен гына!
  
  Ул безнең бизнес турында белергә тели,
  Ярлыларны чылбырлау өчен нинди яңа әйберләр!
  Шуңа күрә ул юмарт йөриячәк,
  Әтиеңне, хәтта әниеңне дә онытырга!
  
  Ләкин без Ватаныбызга нык хезмәт итәрбез,
  Без җәзаның рәхимсезлеге белән өзелә алмыйбыз!
  Ботак җилдән иелер,
  Nakedәм сез ялангач сабыйларның елаганын ишетә аласыз!
  
  Әйе, мин беренче авыр турны югалттым,
  Ләкин Чиксез кодрәт Иясе сезгә кире кайтырга мөмкинлек бирәчәк!
  Аннары мин дошманны үзем куып чыгарырмын,
  Минем кулым сөйрәлүчеләрне нык кысыр!
  
  Ватан миңа шундый көч бирә
  Барлык җәфалану газапларын җиңеп була!
  Бу төпсез кабердән чык,
  Ачулы аю ашамасын өчен!
  
  Бераз күбрәк һәм котылу якын -
  Без дошман өстендә җиңүгә ирешәчәкбез!
  Коммунизм нуры астында яшәгез,
  Кояш өйне алтын белән тутырсын өчен!
  Ә кызлар җырладылар һәм яңа, үтерүче туптан аттылар. Алар бик куркыныч сугышчылар.
  Елена көлеп әйтте:
  - Коммунизм төзеләчәк, без аңа ышанабыз!
  Екатерина бу сүзләр белән ризалашты:
  - Әйдәгез, коммунизм төзик, һәм җиңү булачак!
  Евфрасия аны алды да, кычкырды , аяк бармаклары ярдәмендә атты һәм Пантерага сукты.
  Аннары сугышчы кычкырды:
  - Әй, коммунизм, коммунизм! Софизм каты җимереләчәк!
  "Әм" Пантер "маңгаена һәм ерактан сугылды.
  Бу кызлар, сез бик җиңел сындыра алмыйсыз.
  Хәзер декабрь килә ... Японнар салкын һава шартларында сугышуны туктаттылар диярлек.
  Ләкин күктә, кышкы һава торышына карамастан, сугышлар бар.
  Менә Тошиба һәм Тойота, ике япон очучысы өметсез урлаучылар кебек сугышалар.
  Тошиба аяк бармаклары белән совет самолетларын җимерә һәм үпкәсенең өске өлешендә кычкыра:
  - Минем супер кызым бар!
  Тойота, рус сугышчысын бәреп, энҗе тешләрен тыгып, ышаныч белән раслый:
  Гипер хатын-кыз бар !
  Япон хатын-кызлары, әлбәттә, бик зур башлангыч көрәшчеләр. Самурайларның хөрмәтенә каршы торып булмый.
  Ләкин ничек кенә булмасын, күкләр әле дә кызу.
  Landирдә дүрт ниндзя кызы совет солдатларын юк иттеләр.
  Зәңгәр ниндзя кызы тегермән кабул итте, берничә Россия сугышчысын кисеп алды, һәм аяк бармаклары белән зур җимергеч көченең шартлаткыч борчакын җибәрде.
  Ул аны ертты һәм твиттер язды:
  - Япониягә сәлам!
  Сары ниндзя кызы шулай ук күбәләк кылыч техникасын җырлады. Ул берничә оппонентны кисеп алды һәм кычкырды:
  - Коммунистик үч алу өчен!
  Hisәм аның аяк бармаклары белән, ул юк итүнең җимергеч бүләкләрен җибәрә.
  Аннары ул:
  - Япония бөеклеге өчен!
  Кызыл ниндзя кызы кылычлары белән вертолет маневры ясады. Яланаяк бармаклары белән ул үлемгә китерүче бүләк бүләк итте һәм кычкырды:
  - Минем мәхәббәтем өчен!
  Аннары ул билгеләп үтте:
  - Коммунистик үч алу аның белән нинди бәйләнештә?
  Сары ниндзя кызы, рус солдатларын чабып, яланаяк үкчәсе белән граната ыргытып:
  - Мәче белән шорпа булачагына карамастан!
  Ак ниндзя кызы, көндәшләрен кисеп, аяк бармаклары белән үлем бүләкләрен ыргытты:
  - Без коммунизм идеялары өчен җиңәчәкбез!
  Fourәм дүрт сугышчының да бердәм көлүләре һәм энҗе тешләрен күрсәтүләре.
  Декабрь тиз үтте ... Камалыштан соң немецлар Уфаны да, Саранскны да алдылар. Ләкин Ульяновск әле дә тулысынча блокадада калды.
  Сталин Яңа елга Ленин туган шәһәрне үткәрергә кушты.
  Ләкин, салкыннарга карамастан, немецлар Казанга якынлаштылар. Шулай итеп СССР тулысынча таркалу алдында иде.
  СССРда нәрсә эшләргә кирәклеге турында әле дә ачыклык, идеялар юк иде.
  Сталин Яңа елны Мәскәүдә һәм бункерда билгеләп үтте. Аның карашы караңгы иде, ләкин сугышырга теләге зәгыйфьләнмәде.
  Гитлер хәзерге вакытта Ливиядә үзе өчен стенд оештырырга булды.
  Анда ул гладиатор кызлар белән көрәшү тамашасына ошады.
  Яңа ел көнендә Мәскәү шартлавыннан башка бернәрсә дә булмады.
  Беренче "Пантер" -3 чыгарылышы. Бу танкның юлбарыс-2 коралының калынлыгы булган, ләкин зуррак тау белән, авырлыгы кырык биш тонна гына булган. Аның биеклеге ике метрдан да ким булмаган. 1200 ат көчендәге көчле двигатель бер блокта һәм тапшыру аша урнашкан. Машина үзе яхшы коралланган, яхшы оптика һәм гидротехник стабилизатор булып чыкты . Тар туретта 88 мм 100 EL тупы бар, бик төгәл һәм бронь-тешләү.
  Герда һәм аның командасы бу машинада киттеләр. Камил һәм җиңелрәк йөгерү җайланмалары, кардан бик яхшы йөгерделәр. Бу танк гомумән камил. Аның зур броньлары машинаның маңгайларын бик яхшы саклый. 150 миллиметр корпусның өске өлеше горизонтальдән 40 градус почмакта аеруча нык сакланган. Бу туксан градус почмакта якынча 330 миллиметр бронь. Пантер-3 корабының башына бер генә совет пушкасы да үтеп кермәячәк. Түбән тәннең маңгай мәйданының өчтән бер өлешен били, 120 мм һәм шул ук почмакта, шулай ук үтеп булмый диярлек.
  Манараның маңгае 185 миллиметр калынлыкта һәм 50 градус почмакта, шулай ук Совет мылтыгына үтеп керә алмый.
  Ләкин монда яклар 82 мм тау белән зәгыйфь, һәм аларны алырга мөмкин. Бигрәк тә SU-100, яңа Совет үзе йөртә торган мылтык тиз арада гаскәрләр арасында популярлык казана, җитештерү җиңеллеге һәм бронь-тишү пушкасы.
  Герда беренче атуны Совет гаскәрләренә атты. Ул IS-2 танкын тиште һәм үзен белдерде:
  - Бу яхшы көрәшче!
  Шарлотт билгеләп үткәнчә, дошманга аткан һәм ялангач үкчәсе белән төймәгә басып Совет машинасын сындырган:
  - Бу техника кимчелексез диярлек!
  Кристина, тиз аякта, аяк бармаклары белән немец пушкасын максат итеп, билгеләп үтте:
  - Борттагы кораллар бик көчсез! Бездә көчлерәк машина булыр иде!
  Магда шулай ук ялан аягын кулланып атты, һәм ачуы белән аны алды һәм кычкырды:
  - Тройка гына булыр иде, ләкин тройка фролик!
  Кызлар бердәм көлделәр ... Танк чыннан да яхшы, аеруча аның йөртү үзенчәлекләре.
  E-100 машинасы шулай ук сугыш сынаулары үткән. Ул авыр булса да. Ләкин яхшы сакланган. Аның мылтыгын бик җиңел алып булмый.
  Анда немец кызлары да утыра. Аязга карамастан, аяксыз һәм бикинида.
  Адала, көндәшләренә атып, дошманны кыйнады, үзен логик яктан күрсәтте:
  - Без коммунизм астында яшәрбез!
  Ничек ул яланаяк үкчәсе белән кысыла ...
  Агата, совет позицияләренә ату, оппонентларны аяк бармаклары белән кыйнау, кысылды:
  - victoryиңүебезнең бөеклеге гасырлар дәвамында булачак!
  Агнес шулай ук ялан аягы белән Совет пехотага шрапнель атты һәм, әлбәттә, кычкырды:
  -, к, без Фухрерга бирелмәячәкбез!
  Танктагы кыз Афина дошманны аяк бармаклары белән ыргытты һәм елады:
  - Fuhrer өчен түгел, Fuhrer өчен!
  Агнес көлде һәм әйтте:
  Без суперменнар кабиләсе!
  Андриана, Совет батареясына атып, дошман позицияләрен җимереп, телен күрсәтте һәм бирде:
  - Немецларның бөеклеге планетаны таный!
  Hisәм дошманга басым ясаган кебек, ялан тезе белән.
  Утны алып барган Агата:
  - Без аждаһаны ярырбыз ...
  E-75 танкы әле әзер булмаган. Führer авырлыгы алтмыш биш тонна һәм югары хәрәкәт өчен двигатель 1500 ат көче булырга тиеш, ян броньлары ким дигәндә 170 мм биек тауларда. Вакыт кирәк булды.
  Ләкин нацистлар барыбер җиңәләр ... Гыйнвар аенда Ульяновск ниһаять егылды. Фриц Горький белән Казанга һөҗүм итә башлады.
  Әлегә алар Мәскәү артыннан менделәр.
  Сталинның ачуы чыккан, ләкин ул эшли алмаган. Чынлыкта, сез монда нәрсә эшлисез, тулысынча уңышсызлык ...
  Ләкин кызлар күктә дә, җирдә дә сугышалар ...
  Шулай итеп, Наташканың SU-100 немец һөҗүм самолетын һава һөҗүме белән җимерде. Бу бик шәп булды. Бик акыллы һәм зирәк булмаса да. Ләкин, Наташа бөтенләй беренче сыйныф укучысы түгел, һәм ул ничек йөриячәк.
  . Хәзер кыз булып чыкты V. инде таныш танк Т -34. Бары тик Бераз дус _ Манара зуррак һәм _ корал калибрлы 85 миллиметрда _ 76 урынына . Шасси Partлеш элеккеге .
  Кызлар борылган өстендә урын . Алар кебек _ _ .Әм элек , эчендә бер бикини . А. Монда машина Совет җитештерү . Аша .Әм кабыклар өстендә урын .
  Супермен Наташа Белән канәгать карау елмайды :
  - А. Кайда фашистлар ?
  Күренде эчендә танк образ яшь контакт . малай твиттта :
  - Менә бу танк _ _ пәйда булды өстендә фронт икенче дөнья сугышлар V. кырык дүртенче ел .Әм элек Болар Шуннан бирле урнашкан өстендә корал Кызыл армия _ Аңа каршы , E -25. Selfз-үзе йөри торган мылтык 88 мм белән туп һәм 120 мм фронталь бронь _ Яхшы сугыш !
  Чыннан да V. ерак Белән зур хезмәт Була карагыз Немец үзе йөри торган мылтык . белән _ _ озын баррель . чит кеше кызлар _ _ Шулай итеп иртә сулда фронт Бик яхшы Ватанпәрвәрлек сугышлар . Ләкин Супермен Наташа шундук шул ук билгеләнде :
  - Ул без Бәлки алу . Ат herәр сүзнең озынлык 71 EL . _
  Зоя Монда шул ук тәкъдим ителде :
  - тиеш бар V. _ га хәрәкәт Notк сук !
  Футурист-Анжелика V. рәнҗү игътибар иттеләр :
  - Менә ләгънәт ! Шундук шул ук тайгак өстен без машина !
  Аларның яшь кураторы ачу белән игълан ителде :
  - А. бу Күбрәк бернәрсә дә ! E-75 булган .әр сүзнең Күбрәк начаррак ! Син .әр сүзнең аның шулай ук астында бер почмак .әр сүзнең Notк тишелгән . А. Шулай итеп батыр !
  Супермен-Наташа үзен кичерде .Әм пышылдады :
  - Ничек дөрес коммунист , мин мин әйтәм сезгә - _ ләгънәт !
  Футурист Анжелика кабык , аяк басу яланаяк аягы :
  - Әйдәгез чыгыш ясыйк !
  Совет машина кайберләре бераз кысылган башланды , һәм .әр сүзнең . .Әр сүзнең Немец V. маңгай реаль булмаган .Әм булырга тиеш Керегез Фриц V. такта . Ләкин тырышып кара бу эшлисезме ? Ул дан аның озын баррель мылтык Ничек төрелгән ... Калган гына санагыз өстендә тизлек .
  Супермен Наташа ачулану . Тигезлек немец ACS Әйе Күбрәк Җиңелрәк утыз дүрт шулай herәр сүзнең узып китә V. характеристикалары . Монда Син теләмичә син акылсыз калырсың .
  Совет машина бара өстендә якынлашу . Яхшы тартма җиһаз яхшырак элеккеге .
  Светлана ял итә ялангач үкчәләр .Әм твиттер :
  - Фюрер тиз Без әйдәгез аны урыйк !
  Футурист Анжелика раслый охшаш :
  - Гитлер Без Destroyимерик !
  Алтын чәчле Зоя кычкырды :
  - Бирегез аңа ашык Byәр сүзнең эрисипела !
  ИН бу мизгел авыр проекты Гитлер мылтык риза турыдан-туры V. нигез манаралар . Кызлар күтәрелде .Әм газап чиккән V. җимерелгән металл .
  .Әм соңрак миңа сек бир Барысы да дүрт диярлек булды бөтенләй чалбарда ялангач һәм асылу өстендә шкаф . Түбәндә яланаяк аяк чибәрләр янды ут . Ут ялан ялангач , нәфис аяк киеме кызлар .
  Супермен Наташа сынап карады бөтерелү , ләкин _ herәр сүзнең аяклар булып чыкты нык кысылды V. яулыклар , һәм Бик авыру сузылган тамырлар . бу булган классик рэп , белән традицион тостлау үкчәләр . А. at кызлар аяклар Бик хәтта сексуаль , һәм ут ялау _ аяк киеме эшли Аларның Күбрәк тагын да җәлеп итүчән .
  Ләкин бераз авырта чибәрләр . Алар тырышу бушлай . Ләкин яулыклар Бик чыдам . А. аны Күбрәк .Әм кызлар - валкирияләр кул селтәү авырлыклар .
  Шул ук сугышчылар V. кыска юбка , белән яланаяк аяклар , ялангач куллар , ләкин тән капланган көмеш чылбырлы почта Алар уяну караклар бонфирлар , һәм ыргыту күмер _ _ үкчәләр кыздырылган көчлерәк .
  Монда .Әм шкаф килеп чыга буыннар , һәм ут суган аста . А. Монда Күбрәк .Әм принц Уильям патша династиясеннән пәйда булды . ИН куллар at август принц-демиюрны алыштырган малай икенче миллион SS позициясе өчен доллар камчы дан .әр сүзнең чыбык _ А. Күбрәк .Әм herәр сүзнең Валкири җылытырга дан ялкын _
  Принц Ходай күз кысып һәм _ Ничек хит Супермен-Наташа Byәр сүзнең мускул кире . Шулай да кыз .Әм кыю , ләкин herәр сүзнең дан үкчәләр элек осипут сукты Мондый авырту _ _ матур кыргый - дип кычкырды .
  Алга хит малай - принц төшерелде өстендә Зоя . Та Гәрчә .Әм кысылган тыгыз тешләр , юк үткәрелде дан кычкыр . А. өстендә кире пәйда булды канлы полосалар .Әм яну _
  Барбаросса мл. Белән елмаю әйтте :
  - Укыт син Күбрәк кирәк !
  Алга хит егылды Byәр сүзнең Футурист Анжелика . .Әм бу яшь хатын Notк үткәрелде дан кычкыр . малай селкетте балаларымның аяксыз аягы V. ут . Чыгарылган нимбл бармаклар эмбер .Әм бәрелү кызыл хайваннар V. йөз . Та - дип кычкырды Күбрәк көчлерәк , авырта !
  Барбаросса мл. Белән канәгать карау әйтте :
  - Ләкин Син шул ук теләгән Белән Немецлар !
  Соңыннан эштән алынган , һәм Светлана . Ничек Бу Notк кысылган иҗек , ләкин _ Шул ук - дип кычкырды . Барысы да шул ук камчы дан кызыл - кайнар чыбык булган Күбрәк Күбрәк газаплы , Ничек ялкын астында яланаяк аякларыгыз белән . Алар моннан күбрәк _ кызлар инде күнеккән еллар дәвамында ясарга ансыз аяк киеме , һәм Аларның аяк киеме аяклар _ _ эластик .Әм чыдам .
  Ләкин ут .Әм Аларның пешерә . Валкирий инде V. куллар тоталар һәм _ камчы дан кызыл чыбык .
  Супермен-Наташа .әр сүзнең Барысы да тамак кычкырды :
  - Әйе Ни бу Бу ?!
  Барбаросса мл.
  - Тыңламаучы ханымнарны сорау! Сез әсирлектә һәм бар нәрсәгә дә җавап бирерсез!
  Наташа билгеләп үтте:
  - Без бик көлке үләргә теләмибез! Әйдәгез, көрәшүне дәвам итәрбез!
  Барбаросса мл.
  - Нигә син җибәрергә?
  Анжелика җавап бирде:
  - Без сихерчеләр, һәм без мөмкин булган иң кыйммәтле бүләкне коткаручы кешегә бирә алабыз!
  Барбаросса Бок гаҗәпләнде:
  - Әйе, һәм сез миңа нәрсә бирерсез?
  Наташа ышаныч белән әйтте:
  - Без сезне мәңге яшьлек итәрбез, һәм сез беркайчан да картаймассыз!
  Кечкенә малай башын салды.
  - Әйе, мин сине җибәрә алам! Ләкин моны ничек расларга!
  Наташа әйтте:
  - Кулыгызны утка салыгыз, ул сезгә зыян китермәс! Сез тылсым эшли алуыгызны күрерсез!
  Барбаросса мл. Кулын утка салды, әйләндерде һәм елмаеп җавап бирде:
  - Әйе, булдыра аласыз! Хәер, минем үлемсезлеккә алмашка синең ирегең турында!
  Кызларның яңа мөмкинлеге бар. Ләкин сугыш әле дә дәвам итә ... Гыйнварда Горький белән Казан алынды.
  Февраль башында немецлар, финнар һәм шведлар Карелияне яулап алдылар һәм Архангельскка һөҗүм башладылар. Бу хәл кискенләште.
  Элизабет SU-100 бу шәһәргә күчерелгән.
  Ул анда сугыша иде. Февраль һәм аяз. Ләкин кызлар һаман да аяксыз сугышалар.
  SU-100 авырлыгы унсигез тонна гына, пуля үткәрми торган саклагыч. Ул зәгыйфь, ләкин мобиль. Sheәм ул подъездда торырга тиеш түгел, ул бәрелмәс өчен хәрәкәтләнергә тиеш.
  Күчкәндә танк җылынып тора, аяксыз һәм бикинидагы кызлар алай салкын түгел.
  Элизабет, нацистларга атып, җырлады:
  - Менә шартлар! Менә ул чәршәмбе! Әйткәндәй, салкын һава сезнең сәламәтлек өчен яхшы! Салкын һава торышы безнең сәламәтлек өчен яхшы!
  Areәм аяк бармаклары белән ул фашистларга һөҗүм итәчәк. Tәм Т-4, бу кечкенә танк, бәрелде.
  Сугышчыларны зур класс сугышчылары дип атарга кирәк.
  Екатерина шулай ук яланаяк аягы белән кычкыра:
  - Коммунизм булачак!
  Елена, шулай ук, дошманга атып, аның белән сугып, саңгырау көлде:
  - Безне акылсыз җиңү көтә!
  Эфразия Вермахт танклары аша сугып, ялан аяклары белән, салкыннан зәңгәр, ышаныч белән җавап бирде:
  - Безгә бернәрсә дә комачауламас!
  Бу сугышчылар супер!
  Ләкин, кайгы, аларның батырлыгы бик кечкенә ... Архангельск та егылды ... Билгеле, сугыш кирәк-яраклары юк ....
  Немецлар тылдан Мәскәүгә таба баралар. Март аенда Рязан өчен сугышлар башланды. Гитлер гаскәрләре көнчыгыштан әйләнәләр ...
  Кайбер ашыгыч адымнар кирәк.
  Мәскәү әле дә үткәрә һәм Сталин куркынычсызлык советы җыйды. Фикер алышу борчылды. Яңа идеялар юк иде.
  Берия генә тәкъдим итте:
  "Бәлки, без өченче Рейхка теләсә нинди шартларда тынычлык тәкъдим итәргә тиеш, алар безгә кагылмасалар!"
  Сталин ачуы белән җавап бирде:
  - Бу юлдаш Берия конструктив алым түгел! Безгә көчле хәрәкәтләр кирәк!
  Маршал Васильевский намус белән җавап бирде:
  - Резервлар юк, Хөрмәтле ханым! Аларның барысы да диярлек тигез булмаган сугышларда катнаштылар. SU-100-дән кала, сериядә башка яңа кораллар юк. Дөрес, IS-3 тиздән әзер булачак, ләкин бу танкны җитештерү авыр , һәм аны хәзерге шартларда сериягә җибәрү кыен булачак.
  Маршал Жуков ачуы белән әйтте:
  - Әгәр сез җиңә алмыйсыз икән, димәк бер нәрсә генә калды - хөрмәт белән үләргә!
  Сталин нәрсәдер әйтергә теләде, ләкин кыска юбкадагы аяксыз кыз пәйда булды. Яланаяк үкчәләрен кабызып, ул диспетчер алып килде.
  Сталин аның өстенә йөгерде һәм ачуланып кычкырды:
  - Ленинград, ачлыкка каршы тора алмый һәм күп айлык блокада егылды! Хәзер безнең икенче шәһәрне Фриц яулап алды!
  Маршал Жуков кулларын сузды һәм билгеләп үтте:
  - Әй, бөек Сталин ... Бу бик куркыныч!
  Берия тәкъдим итте:
  - Бәлки, бу ату хөрмәтенә мең кеше?
  Commгары командир кычкырды:
  - Тукта, кашлы ахмак! Нәрсәдер хәл итәргә кирәк!
  Молотов кызларның ялан тезләрен селкетергә һәм дулкынланырга тәкъдим итте:
  - Әйдәгез, немецларны утны вакытлыча туктатырга чакырыйк, һәм шуннан соң гына теләсә нинди шартларда тынычлык турында сөйләшүләр башлыйбыз.
  Сталин кычкырды:
  - Сынап кара! Ләкин капитуляция булмаячак. Мәскәү егылыр, без партизан сугышы алып барырбыз!
  Берия ялагайланып әйтте:
  - Ләкин бу кешеләрнең газапларының күләмен арттырачак, иптәш Сталин. Бәлки...
  Сталин кулын өстәлгә кысты:
  -! К! Молотов сөйләшүләр тәкъдим итсен! Башка бернәрсә дә юк!
  Март урталарында немецлар Рязанны әйләндереп алдылар. Сугыш кораллары кытлыгын кичереп, Совет гаскәрләре шәһәрдән алга киттеләр.
  Аленка һәм аның командасы йөгерәләр, язда эрегән кар өстендә аяксыз ялтырап торалар.
  Кыз фашистларга атып җырлый:
  - Рухыбызга дан, бөек илгә дан!
  Areәм аяк белән ул үлем бүләкләрен ташлый. Фашистларны бөтен якка таратыгыз.
  Анюта, оппонентларга ату, чыгарды:
  - ourәм безнең сугу, изге бүләк, һәм түләү!
  Алла шулай ук йөгерә, нацистларга ут кабыза, ялан аягы белән шартлаткыч күмер пакетын ыргыта һәм шыбырдата:
  - Без беркайчан да бирешмәячәкбез!
  Менә хәзер ялтырап торган Мәрьям, нацистларга атты, аларны яхшылап чабып, тешләрен кысып, кычкырды:
  - Безне беркем дә туктатмаячак!
  Herәм аның яланаяк үкчәсе үлем һәм җимергеч пакет җибәрде.
  Маруся, фашистларга ату, бик логик яктан искәртә:
  - Коммунизм беркайчан да бетмәс!
  Матриона, дошманга ату һәм сафларны кыскарту, бик логик һәм рациональ искәрмәләр:
  - theәм партиягә ышану гасырлар дәвамында калачак!
  Areәм ялан аяк бармаклары юкка чыгарылачак.
  Кызлар боҗрадан кача. Ләкин хәл әле дә киеренке.
  Аларның кая барасы юк.
  Язгы эрү немецларның алга китүен бераз тоткарлады. Моннан тыш, нацистлар Япония белән берләштеләр һәм Centralзәк Азияне яулап алдылар.
  Бу шулай ук аларны читкә алып китте һәм апрель чагыштырмача тыныч үтте. Май аенда IS-3 беренче совет танкы ниһаять чыгарылды. Аны Май көне парадына китерергә мөмкин.
  Олы һәм зәгыйфь Сталин моңа карады. Аның сүзләре үлемнән арыды.
  IS-3, производстводагы авырлыкны исәпкә алып, әле серияле була алмады.
  Аның икесеннән төп аермасы манараның формасы гына иде. Ул очучы тәлинкәгә охшаган, маңгайлары кран тумышы кебек иде. Әлбәттә, арткан омтылыш почмагы фронталь өлешне яхшы саклады, ләкин катлаулы җитештерү. Моннан тыш, маңгайның аскы өлеше зәгыйфь иде, әгәр дә анда сугылса, ул инде бай булмас иде.
  Сталин кулын селкетте һәм бункерга кереп югалды, чираттагы нацистлар рейды башланды. Airава һөҗүмнәрендә TA-400 һәм Yu-287 кире канатлы канат белән катнаштылар.
  Againәм алар радиода канатлар белән идарә иткән баллистик ракеталарны аттылар.
  Кремль зур зыян күрде.
  Сталин аларның Мәскәү очуы турында җитди уйлады.
  Май урталарында, Centralзәк Азияне таратуны тәмамлап, нацистлар көнчыгыштан һәм көнбатыштан Мәскәүгә каршы һөҗүм башладылар. Тагын бер каты сугыш башланды.
  Совет гаскәрләре батыр сугыштылар. Ләкин көчләр бик тигез түгел. Сугышларда E-75 Tiger-3 танклары да пәйда булды. Massәм массив рәвештә "Пантер" -3. Мондый көрәшләр, әйтик, гадәттән тыш.
  Май азагында һәм июнь башында нацистлар Мәскәүне тулысынча диярлек әйләндереп алдылар.
  Сталин башкалада калачагын һәм анда үлемгә кадәр сугышачагын тантаналы рәвештә игълан итте.
  Мәскәү атылды һәм бомбардировать ителде. Аны бик көчле оборона әйләндереп алды, аларны җиңү җиңел түгел. Башкалада зур запаслар һәм азык-төлек тупланган.
  Theир асты шәһәрендәге Сталин чагыштырмача куркынычсыз иде.
  1945 елның 22 июнендә Гитлер, Бөек Ватан сугышы башланганнан дүрт ел узгач, башкалага һөҗүмне туктатырга, артиллерия һәм самолетлар белән системалы рәвештә юкка чыгарырга кушты. Confidentәм ышаныч белән бомба ясауны дәвам итегез.
  Себергә нигезләнгән һөҗүм күчте. Бу шәһәрләр карны каплаганчы, Свердловск һәм Челябинскны алырга кирәк иде ... Июнь ахырында июль башында ике төп шәһәр дә каты сугышлардан соң алынды ... Немецлар Себер аша үттеләр. Совет авыллары бер-бер артлы җимерелде.
  Монда фашистлар 1945 елның сентябрендә Новосибирскка якынлаштылар. Бу торак пункт өчен сугыш та башланды.
  Кызыл Армия җирле милиция белән берлектә сугышты. Тамара монда герой кебек сугышты.
  Бу инде сентябрь ахыры, кар ява. Girlsәм кызлар батальоны аяксыз көрәшә һәм гаҗәеп батырлык күрсәтә.
  Ә сугышчылар пантер кебек сугышалар.
  Тамара шартлады, ялан аягы белән шартлаткыч күмер пакетын ыргытты һәм кысты:
  - Безне беркем дә туктатмаячак! Безне беркем дә җиңә алмый!
  Калган кызлар өметсезләнеп кычкыралар:
  - Без үләчәкбез, ләкин бирешмибез!
  Theәм сугыш дәвам итә ...
  Новосибирск ноябрь башында гына егылды ... Сугыш дәвам итте. Советлар Союзы әле дә капитуляция ясамады. Мәскәү блокада ителде һәм ут астында калды.
  Groundир асты шәһәрендә азык-төлек һәм кирәк-яраклар белән тәэмин итү сакланган, шуңа күрә күпмедер вакыт тотып була.
  Немецлар гел шәһәрне бомбага тоттылар һәм аттылар.
  Шулай ук яңа "Рат" танкы бар иде. Бу машинаның авырлыгы ике мең тонна иде һәм берничә мылтык белән коралланган иде.
  400 мм броньлы машина алга китү танкы буларак кулланылды ... Сугыш сынавын үтте ....
  Ләкин керпеләргә ябышты, һәм аны камиказе очучысы юк итте.
  Шуңа да карамастан, "Рат" -2 яңа танк тагын да зуррак һәм авыррак күренде ...
  Сталин 1946-нчы елның Яңа елын Мәскәүдә әле кабул ителмәгән бәйрәм итте. СССРның бөек лидеры могҗизага өметләнде. Мәскәү чын ныгытма шәһәренә әйләнде.
  Азык-төлек белән тәэмин итү тагын ике ел дәвам итә ала, һәм бомба һәм атыш аркасында халык саны кимү озаграк. Ләкин сугыш кораллары тизлекнең тизлегенә һәм интенсивлыгына бәйле иде.
  Берия шулай да әйтте:
  - Бәлки иптәш Сталин Гитлер белән безнең ирек турында ризалашыр?
  Баш командующие, каты игълан итеп, кулын өстәлгә кысып:
  - Мин каннибаллар белән сөйләшмим Лавренти! Аңлыйсыңмы!
  Берия бер сулыш белән әйтте:
  Могҗизага өметләник!
  Сталин кычкырды:
  -Сабырлык һәм бераз тырышлык!
  . ЭПИЛОГ
  Яңа 1946 җирле сугышларда булды. Немецлар һәм японнар әкренләп барлык зур шәһәрләрне яулап алдылар. Верхоянск соңгы тапкыр августта төште. Немецларның пирамида формасында яңа танклары AG-50 булган.
  Тамара һәм аның командасы Верхоянскта бик тырыштылар.
  Кызлар, һәрвакыттагыча, аяксыз һәм бикинида иде.
  Алар үлемгә кадәр тордылар. Areәм аяк бармаклары белән шартлаткыч пакетлар ыргыттылар.
  Аннары, сугыш кирәк-яраклары беткәч, алар подвал һәм тоннель аша тайгага керә алдылар.
  Алар партизан сугышы булса да, корал алырга һәм кабат сугышырга әзер иделәр.
  Партизан зоналары СССРда барлыкка килде, һәм җир асты сугышы башланды.
  Башкала әле дә тоткарланган иде, шуңа күрә Гитлер аны ачлыктан һәм бик күп кеше үлгән солдатларын коткарырга теләде.
  Шул ук вакытта кызлар фашистларны һәм японнарны төрле ысуллар һәм ысуллар белән юк иттеләр.
  Бигрәк тә Наташа һәм аның командасы.
  .Әм булып чыкты тагын V. Т -34-85. Әлбәттә машина _ бер үк , юк яңа . .Әм кырык ахырына _ алтынчы Ел искергән .
  А. Монда .Әм AG -50. Искә төшерүләр түбән пирамида Белән Бик озын баррель . Машина бөтен алтмыш биш тонна . Калынлык бронь co Барысы да почмаклары 250 мм астында омтылыш . Өчен кабыклар Т -34 _ үтеп булмый .
  Супермен Наташа V. рәнҗү пышылдады :
  - Бу Ничек бирем ! Сайлап алу тау !
  Футурист-Анжелика тирә-якка карады . Хәзер Алар булган V. аның традицион бикини . .Әм нәрсәдер _ _ матурлык килде өстендә акыл .
  А. Светлана басылды өстендә рычаг яланаяк үкчәләр .Әм йөртте танк . Ул пышылдады :
  - Маневр ! Бары тик маневр !
  AG -50 белән җиһазландырылган көчле 105 мм туп Белән озынлык магистраль 100 EL . _ Ул сәләтле хит өстендә зур аралар . Тем өстендә , y утыз дүрт Белән сыйфат бронь мөһим түгел . Бер хит .Әм ахыр .
  Светлана башлана селкенү Совет танк . Монда дошман аталар . проекты хәтта бераз борчылулары бронь . Ләкин Toәр сүзнең бәхеткә тайпыла . А. ахыр чиктә көче зур - уран үзәк .
  Супермен-Наташа - дип пышылдады Аларның кызыл иреннәр :
  - Яна иконалар Белән кайгы кабат йөзләр _ империя ту !
  Футурист-Анжелика _ кулланып төшерелгән яланаяк бармаклар аяклар . проекты риза V. һаман басып тору пирамидаль танк . .Әм тайпылды Белән бронь V. ricәр сүзнең . Инде Бик ул oblique .Әм цементланган .
  Немец танк , әлбәттә бер үк , үтеп булмый , белән Барысы да почмаклар хәтта Өчен IS -7. А. чыннан да Кайда элек аны Т -34-85.
  Тагын Немец аталар ... Светлана басылды ялангач үкчәсе өстендә тормоз . .Әм булдыра алыр иде качу танк дан җиңелү . Гәрчә үлемгә китерүче бүләк аша үтте бөтенләй янында .
  Супермен Наташа V. ярсу әйтте :
  - Әйе Без .Әм тыгылган !
  Футурист-Анжелика - дип кычкырды . Ул салкын алынды Белән үзем краска . фаш ителгән биек күкрәк Белән каен җиләге импульс . Тешләрен кыстырды Аларның энҗе тешләр . .Әм твиттта :
  - Куркак Notк уйный V. хоккей !
  .Әм басылды кызыл импульс өстендә триггер . Мондый Монда ул калын .Әм ялтырап торган шайтан . А. Бәлки игелекле , рус фәрештә гәүдәләндерү .
  проекты очты дан Notк артык күп озын авыз . Byтеп китте ... һәм риза турыдан-туры V. магистраль Немец машиналар АГ . кире кагылды аның кебек сугу крекерлар .
  .Әм Барысы да дүрт кызлар бер тавыш белән кычкырдылар :
  - Бер , ике - мин алдым ! Фриц Byәр сүзнең мөгезләр Шулай итеп бирде !
  .Әм Ничек селкетү Алар Аларның яланаяк аяклар . Монда бу кызлар ! А. Кайчан at ату куллану ялангач күкрәкләр _ _ V. бер йөз бер тапкыр тагын да эффектив .
  Супермен Наташа Белән елма игътибар иттеләр :
  - Бу танк Хәзер Өчен без куркынычсыз . Ләкин Ничек аның юк итү ?
  Зоя Белән елма тәкъдим ителде :
  - А. V. сугыш сыер савучы стиль , без аның сөртегез !
  Светлана тизләнде хәрәкәт аның танк . Ләкин дошман , кинәт борылды .Әм ашыкты качуда . Ул тизләнде искиткеч тиз : барысы да шул ук газ турбинасы двигатель . .Әм булган ачык _ тизрәк _ Т -34-85.
  гүя фил кача дан Пуглар . Барысы да .әр сүзнең бернәрсә дә . Ләкин фил беләм хәрәкәт хәтта Бик тиз .
  Супермен Наташа ачу белән күчте Byәр сүзнең бронь яланаяк аяк .Әм кычкырды :
  - Менә ! Ярар Ничек барысы да бер үк Без артта калды дан фашистлар !
  Зоя Белән кайгы V. тавыш , җырлады :
  - Барысы да мөмкин түгел , мөмкин V. безнең дөнья !
  .Әм калтырады аның чәч , төс яфрак алтын .
  Футурист Анжелика Белән ләззәт җырлады һәм _ чыгарылды бүтән кабыгы . Бу хит V. броня каты .Әм ватылды .
  - Алар килә буламы төшләр моңарчы күрелмәгән ... туку буламы веноклар билгеле ... Телсез булган Герасим беркөнне ! _ _ Хәзер Ул ант итә ант итү !
  Светлана катгый игътибар иттеләр :
  - Шашка мыскыллау _ _ вулгар !
  Супермен Наташа нәрсәдер теләгән _ _ _ әйтегез усал . Ләкин Монда пәйда булды бүтән фашист танк . Яна бу бер тапкыр E -75. Шул ук Яхшы сакланган V. маңгай , ләкин күп начаррак Белән такталар . Бу дөрес, утыз дүрт аның Барысы да тигез Notк тишү .
  Яна бу Зоя _ _ ыргытты Белән үзем краска . .Әм фаш ителгән кызыл импульс .
  Алды .Әм басылды имезү өстендә триггер . мылтык эшләде ...
  проекты тагын риза турыдан-туры V. магистраль массив мылтык . .Әм бер йөз биш миллиметрик мылтык чыкты дан бина .
  .Әм бу Немец ашыкты качуда . Яхшы юл чыгару дан бина иң күп сакланган машиналар _ _ кабыгы Byәр сүзнең кәүсәләр .
  Супермен Наташа бик шат белдерелгән :
  - Менә кара ! Без без җиңәбез !
  А. Монда .Әм өченче танк . Яна бу вакыт " патша" арыслан . " Ат аны корал , бомбардировщик калибрлы 450 миллиметрда . _ Мондый Әгәр алайса _ _ бик аз бөтенләй Notк күренәчәк .
  Супермен Наташа өстендә бу бер тапкыр карар кабул итте ату үзе _ Мин алып киттем краска _ Кайсы at herәр сүзнең бит _ _ биек , һәм эластик күкрәк _ Яңа _ _ at кызлар . .Әм сугышчы Ничек алачак .Әм басачак рубин импуль _
  проекты очты ... Ә " Король арыслан " алынган турыдан-туры V. магистраль . .Әм бик зур машина Ничек шартлау . Ни .Әм пар басып тору Byәр сүзнең кырлары танклар очты өстендә кайберләре йөзләрчә метр .
   Әйе .Әм утыз дүрт калтырады . Машина аракы Notк борылды һәм _ булып чыкты өзелгән дан җир _
  Футурист Анжелика хәтта хит at төшү маңгай , кычкыру :
  - гүя атлар ишәкләр !
  .Әм куркыттылар Фриц кулак .
  Супермен Наташа булган канәгать , һәм елмайды энҗе , бик зур тешләр :
  - Менә Без бирелгән Byәр сүзнең дошманга ! Ничек булырга тиеш !
  Зоя җырлады , белән ләззәт :
  - Мәхәббәт .Әм үлем ! Яхшы .Әм явызлык ! Ни изге Ни гөнаһлы ... А. миңа бел Барысы да тигез !
  .Әм кыз күчте яланаяк аягы Byәр сүзнең металл .
  Алга дошман E -100. Машина куркыныч . БЕЛӘН бомба ыргытучы һәм 75 мм _ туп Белән Бик озын баррель . Мондый һөҗүм үзгәртү , һәм сәләтле үтәү роль .Әм көрәшче танклар . А. җитмеш биш миллиметр мылтык Өчен Совет танк шактый җитәрлек .
   А. магистраль бомба капланган капка _
  Супермен Наташа үзен кичерде at Ярдәм итегез яланаяк аяклар , һәм твиттта :
  - Ярар _ _ аның кыйнау ?
  Зоя , кыя тешләр , килештеләр _
  - Әлбәттә ! _ _
  Футурист Анжелика кызыл импульс басылды өстендә триггер _ мылтык эшләде . Төкерегез үтерү заряд . .Әм өзелде чагыштырмача нечкә , ләкин _ ләкин озын магистраль Немец мылтык _
  Светлана дәртләнеп твиттта :
  - Яхшы ! А. Хәзер бир Ут мин !
  .Әм сугышчы Шул ук фаш ителгән минеке торсу . Ат Барысы да дүрт күкрәк өстендә биеклек . .Әм Бик хәтта матур , сексуаль , кызыктыргыч . Шулай итеп Белән Мондый кызлар телим эшләргә мәхәббәт . Нәрсә _ _ Бәлки бул яхшырак Алар ? Мөгаен , _ бүтән кызлар !
  .Әм Монда яшь хатын тотылды мизгел _ _ капка башланды ачык . .Әм куллану минеке кызыл импульс _ _ чыгарыр проекты Byәр сүзнең Немец бомбардировщик .
  А. Фриц Notк белән идарә иттеләр хәтта .Әм күз ялтырап ... ничек алачак .Әм шартлаячак ... Керә Барысы да яклары таралдылар тәмәке тарту металл .
  Светлана сөртелгән үзең көчле куллар .Әм кысылды :
  - Мин венч оригиналь аждаһа !
  .Әм Ничек көлә ! .Әм әйе _ _ күрсәтәчәк тел !
  Супермен Наташа алды .Әм дәртләнеп җырлады :
  - Патриот ! Совет патриот ! Күпме Фриц үтерелгән сез !
  Зоя алынган җыр , һәм калтырану ялангач күкрәк , дәвамы :
  - Патриот ! Кызыл патриот ! .Әм өстендә кызлар Барысы да сезнең хыяллар !
  .Әм Шул ук сугышчы Ничек алачак .Әм кычкырып көлә ! .Әм тел күрсәтәчәк ! .Әм тартмалар тешләр ! _ _
  .Әм яланаяк аяклар хәрәкәтләнәчәк рычаг ...
  Мондагы кызлар искергән танк булса да, иң яхшысы. Theyәм алар партияләшүне дәвам итәләр.
  Ләкин 1947 елның 20 апрелендә Мәскәүгә яңа һөҗүм башланды. Анда японнар, төрекләр һәм барлык чит ил армиясе катнашты.
  Ахырда, Гитлер сабырлык бетте һәм ул СССРны туктатырга булды. Personallyәм шәхсән Сталин белән, аның белән бәйләнгән партизан сугышы әле дә Россия территориясендә янып тора.
  Мәскәү егылса, сугыш, һичшиксез, бетәчәк.
  Aәм хәлиткеч, гомуми һөҗүм башланды.
  Супер авыр танклар "Рат" -2, "Монстр", E-200, E-500 һәм башкалар шулай ук һөҗүмгә киттеләр.
  Берсе өчен шәһәр шулай ук баллистик ракеталар белән атылды.
  диск самолетлары да кулланылды . Бу армада.
  Аленка һәм аның командасы немецлар белән кыю очраштылар һәм аларга сугыш бирделәр.
  Аленка аяк бармаклары белән граната ыргытты, шартлады һәм кычкырды:
  - Рәсәй рухы өчен!
  Анюта, оппонентларга ату, һәм дошманнар сафын чабу, яланаяк үкчәсе белән сайрады, үлем пакетына бирелде:
  - Коммунизм бөеклеге өчен!
  Алла, СССР дошманнарына атты һәм аяк бармаклары белән бомба ыргытты, елады:
  - Коммунизмда Рус ана өчен!
  Мария, дошманга яхшы максатлы ут алып, аны ышаныч белән чабып, тешләрен тыеп:
  - Россиягә яңа лидер кирәк!
  Матрена билгеләп үткәнчә, оппонентларны атып һәм ышаныч белән юк итә, һәм аяк бармаклары белән үлем бүләке бирә:
  - Әлбәттә, кирәк!
  Theәм аның ыргытуыннан ике немец танкы бәрелеште.
  Маруся, фашистларга атып, энергия белән билгеләп үтте:
  - Барысы да СССРда иде, ләкин дошман номерны алды!
  Hisәм аның яланаяк үкчәсе белән, ул ничек үтерүче һәм әйтеп бетерә алмас!
  Аленка дусларын дәртләндерде:
  - Русны күмергә ашыкмагыз! Бездә шулай ук эшләргә кирәк!
  Areәм аяк аяк бармаклары белән ул җимергеч бүләк ташлаячак.
  Анюта, нацистларга каршы, моның белән ризалашты:
  - Без дошманнарны каты кыйныйбыз, Ватан елгасы кипмәячәк!
  Aәм ялан, түгәрәк үкчәсе белән, кыз көчле рәвештә дошманга биреләчәк.
  Алла, фашистларга ату, һәм шартлаткыч кисәкне мылтыктан чыгару, аяк бармаклары белән бауны тартып чыгару:
  - Бу супермен гына булачак - Сталинны кем алыштырачак!
  Мария, гаҗәеп төгәллек белән атты, һәм аяк бармаклары белән граната ыргытты:
  - Барысы да үзгәрми, барысы да яхшы якка!
  Матриона, яхшы максатлы кадрлар белән Фрицны җимерә. Аннары, аяк белән танкны җимереп, ул болай дип искәртте:
  - Без үзгәрмәс һәм батыр ихтыярыбыз белән!
  Маруся ялан аяклары белән тулы граната ыргытты. Шулай итеп, фашистларның үзе йөртә торган мылтыгы борылып кысылды:
  - Мин иң көчле булырмын!
  Алла, фашистлардан ташучыны ыргыту белән, ялан үкчәсе белән гранаталар, игътибар итте, төзәтте:
  - Мин түгел, ә без! Барысы да көчлерәк!
  Альонка сугыш кәефен күтәрү өчен җырлады, юлда. Калган кызлар нацистларга аттылар;
  Без СССР ил кызлары,
  Бу бөтен дөнья өчен факел ...
  Әйдәгез, мисалның бөеклеген күрсәтик,
  Менә батырлык эшләре җырланган!
  
  Кызлар кызыл байрак астында туган,
  Theәм аяксыз аякта ашыга ...
  Кызлар һәм уллар Рус өчен көрәшәләр ',
  Кайвакыт кәләш егеткә роза бирә!
  
  Галәм өстендә кызыл байрак булачак,
  Факел ялкыны кебек балкып торыгыз ...
  Бездә герой селкенү бар,
  Ourәм безнең баннер кызыл капчык кебек балкып тора!
  
  Ышанмагыз, ләгънәтләнгән фашист үтмәячәк,
  Рәсәй рухы беркайчан да сүнмәячәк ...
  Victиңү чиксез хисап ачачак,
  Барыгызга да сәлам әйтик !
  
  Россия - искиткеч ил
  Сез халыкларга коммунизм бирдегез ...
  Мәңге Алла тарафыннан юмарт бирелгән,
  Ватан өчен, бәхет һәм ирек өчен!
  
  Дошман Ватанны җиңә алмаячак,
  Howәм нинди генә рәхимсез булса да ...
  Безнең җиңелмәс урыс аюы,
  Рәсәй солдаты үзенең җиңүе белән дан тота!
  
  Матур Совет иле
  Андагы кызлар матур булулары белән горурланалар ...
  Ул безгә тумыштан мәңге бирелә,
  Әйдәгез, Комсомол әгъзалары булыйк!
  
  Без Мәскәү читендә сугышабыз,
  Кар бураннары бураны, кызлар аяксыз ...
  Ватанны Шайтанга бирмик,
  без хәтта скийтлар белән төгәл атабыз!
  
  Шуңа күрә кызлар ярсып сугышырга телиләр,
  Theyәм алар үкчәләре белән ялан шартлау-пакет ыргыталар ...
  Ул фашист кына, чөнки ул салкын булып күренә,
  Чынлыкта, явыз Кабил!
  
  Дошманнар кызларны җиңә алмыйлар,
  Алар шундый йолдыз астында туганнар ...
  .Иңелмәс җанвар - безнең аю,
  Ватанны кем хатын итте!
  
  Без рус кызлары яхшы
  Без җәфаланудан һәм аяздан курыкмыйбыз ...
  Repәм кире как, явыз урда һөҗүменә ышан,
  Дошман дозадан арыныр!
  
  Дошман Мәскәүдән кире чигенә алды,
  Аның көче күп булса да ...
  Без кызлар үзебез белән бик горурланабыз
  Каршылар каберләргә юкка чыга!
  
  Ышанмагыз, Русны дошманнар җиңә алмый,
  Балалардан һәр рыцарь ...
  Аучы уенга әйләнде,
  Дошман әле бала!
  
  Ләкин рус рухы, бөек рухка ышан,
  Анда, беләсең, андый көчләр яшерелгән ...
  Ул дошманга бәреләчәк,
  Рыцарьлар сугышларда җиңелмәс бит!
  
  Шикләрегезне ташлагыз кызлар
  Без дөньяда иң кыю беләбез ...
  Әйдәгез, Шайтан гаскәрләрен тәмугка ташлыйк,
  Әйдәгез, барлык дошманнарны туалетка сеңдерик!
  
  Изге сугыш бетәчәк
  Планетада тынычлык һәм таң булыр ....
  Ул мәңге кояш белән белә,
  Summerәйне мәңге яндырырга!
  
  Дан белән мәңге коммунизм,
  Ленин һәм бөек Сталин безнең белән ...
  Канлы кинода хәзер фашизм гына,
  Ourәм безнең ышануыбыз корычтан көчлерәк!
  
  Минем Россия гасырлар белән идарә итә
  Бөтен галәмгә бәхет бирде ....
  Кулакның нык көче кирәк
  Prowәм батырлык, ләкин акыллы ташлау!
  
  
  
  Могҗизалы корал тудыручы сихерчеләр
  Герда, Шарлотта, Магда һәм Кристина, ул вакытта igerлбарыс тарафыннан сынап каралганнар, өметле модель уйлап табалар: Пантерс -2. Кызлар двигательне һәм тапшыруны бер блокка урнаштырдылар - манараны тар һәм кечерәк иттеләр. Моторның үзенә тизлек тартмасы урнаштырылган. Нәтиҗәдә, "Пантер" -2 ике метрдан түбән силуэт булып чыкты, экипаж әгъзалары саны өч кешегә кадәр кимеде. Мәңге маңгай коралларының калынлыгы зур тау астында 120 ммга, ә кырлары 82 ммга кадәр артты. Ә манаралар 150 мм маңгайга, 82 мм ягына кадәр. Шул ук вакытта бөтен машина 35 тоннага кадәр киметелде, бу 700 ат көче булган двигатель белән үтәргә мөмкинлек бирде һәм танкның тизлеген һәм маневрын арттырды. Шул ук вакытта, машинаның патентлыгы да яхшырды, шасси җиңелрәк һәм ремонтлау һәм саклау җиңелрәк булды. Барлыгы алты ролик бар, бу практик һәм уңайлы. Гитлер "Пантер" -2 ошады һәм кырык өч сентябрьдән сериягә керде. Машина уңышлы, бронь тешләү һәм тиз мылтык белән уңышлы. Ул бик яхшы эргономика белән эшләде һәм тиз хәрәкәтләнде.
  Иң мөһиме, металл җитештерү җиңелрәк иде һәм азрак металл кирәк иде. Theәм шул ук вакытта ул капиталның исән калуы белән аерылып торды. Зур броньлы тау белән андый машинага керү бик җиңел түгел.
  Совет гаскәрләренең җитди проблемасы бар. Моннан тыш, немецлар, Fau программасы урынына , халык көрәшчесе үсешенә инвестицияләр салдылар, һәм XE-162, җитештерү өчен гади һәм арзан, бик җиңел һәм хәрәкәтчән.
  Бу машина уңайлырак шартларда эшләнде, чагыштырмача җиңел. Herәм аңа җиңелү җиңел түгел.
  Ул Совет һәм союздаш гаскәрләргә аяусыз һава сугышлары кертте. Көрәшче буш булганда авырлыгы бер ярым тонна гына иде һәм тулысынча диярлек агачтан торды. Шулай итеп, машина бик эффектив булып чыкты.
  Немец кызларының авиация бүлекләренә актив керә башлаулары белән хәл тагын да кискенләште.
  Альбина һәм Альвина актив рәвештә туплый башладылар, сугыштылар, кагыйдә буларак, аяксыз һәм бер бикинида. Бу кызларны җимереп булмый. Theyәм алар үзләре дә актив рәвештә дошманны кисәләр. Бу блондинкалар нинди матур иде: чын арианнар гына!
  Альбина триггерны нәфис аягы белән бастыра һәм берничә совет самолетын кисә һәм кычкыра:
  - Өченче Рейхка дан!
  Альвина триггерны кызыл импульсы белән бастыра, һәм өч совет машинасына бәрелә һәм кычкыра:
  - Ватаныбызга дан!
  Кызлар белән көрәшү - алар көчсез дип әйтә алмыйсыз. , К, алар бик агрессив һәм һәркемне ярырга мөмкин.
  Тулаем алганда, бу армия. Кыш көне фронт стабилизацияләнде. Майнштейн каршы һөҗүм башлады, һәм Днепер аша совет гаскәрләрен җиңә алды, пар зур казан булдырды. Немецлар шулай ук Ленинград янындагы һөҗүмне кире кага алдылар. Монда алар көчле оборона сызыгына таяндылар. Моннан тыш, Украинадагы җиңелүдән соң, Сталин бу юнәлештән берничә дивизияне бетерде һәм немецларга һөҗүмнәрне туктатырга рөхсәт бирде. Фронт сузылды, һәм немецлар кышка һөҗүмнең бөтен периметры буйлап чыга алдылар.
  Герда кызлар белән бергә "Пантер" -2 да сугышты. Кышка карамастан, гүзәлләр аяксыз һәм бер генә бикинида сугыштылар.
  Герда джойстик төймәләрен аяк бармаклары белән басты, дошманны кыйнады һәм кысты:
  - Безнең империягә дан!
  Шарлотт шулай ук аяк бармаклары белән рычагны басты, утыз дүрт манараны җимерде һәм агрессия белән раслады:
  - Геройларга дан!
  Кристина кызыл күкрәк белән төймәгә басып, Совет машинасына сугып, кысылды:
  - usәм безнең өчен дан!
  Магда дүрт пулеметны атты, аяк бармаклары ярдәмендә совет пехота кисеп алды һәм чыгарды:
  - Мәңгелек, җиңүче дан!
  Шулай итеп кызлар ямьсез һәм ялангач, түгәрәк үкчәләре ялтырап тора.
  "Igerлбарыс -2" якынлашканда, илле биш тонна авырлыктагы бу танк 250 мм маңгайны, якларын 170 мм якларга вәгъдә бирә.
  88 EL мылтыгы белән 71 EL, бик лаеклы машина.
  Ә хәзер язда немецлар Италиядә алга китәләр һәм союздашларны ышаныч белән җимерәләр.
  Алар Неапольне алып, Сицилиягә һөҗүм итәләр.
  Hundredsәм йөзләрчә мең союздаш гаскәрләр бирелә. Алар тулысынча юк ителәләр. Немец пантерлары тукталмый.
  Girlsәм кызлар инглизләрне тезләнеп, ялан, киселгән аякларын үбәләр, һәм матурларның түгәрәк үкчәләрен телләре белән ялыйлар.
  Июнь аенда Союздашлар Нормандиягә гаскәрләр куеп алга барырга тырышалар. Ләкин алар анда җиңелү кичерәләр. Яңадан, йөзләрчә мең тоткыннар, һәм бик күп җиһазлар.
  Рузвельт йөрәк өянәгеннән интегә һәм инвалид була. АКШ мондый авыр сугышны туктатырга тырыша. Британия Краутлар белән тынычлык вариантларын карый. Инглиз шәһәрләрен реактив самолетлар белән бомбалау белән хәл тагын да көчәя. Ләкин Британия сугышчылары мондый самолетларга эләгә алмыйлар.
  Шуңа күрә Черчилл тынычлык сорый башлый. Ләкин Fuhrer туктаусыз. Ул үз көчен белеп шартлый.
  Ләкин Британиялеләр әле дә тынычлыкка ризалашалар. Бу Фухерга тынычлык тәкъдим итүче Сталинны борчый. Гитлер өч ел дәвамында дошманлыкны туктатырга ризалашты, шартлы саботаж булмаса, һәм яклар үз чикләрендә калса, һәм СССР немецларга нефть һәм икмәк сатачак.
  Сталин моңа ризалашты ... Фриц кулларын бәйләде.
  Беренче забастовка, әлбәттә, Гибралтар. Бу крепостьны яулап алгач, сез кыска арада Африкага гаскәр күчерә аласыз. Крепостька бәреп кергәч, немецлар соңгы MP-44 мылтыгын кулландылар, кызлар аларны яхшырттылар: аларны җиңелрәк һәм ышанычлырак иттеләр.
  Ә Альбина белән Альвина күктә сугыштылар, немец самолетларын ясаган кызлар күпкә практик һәм тиз.
  Алар союздашларны уңга-сулга җимерделәр. Гибралтар хәрәкәттә алынган булыр иде. Франко Гитлер ультиматумына ризалашырга мәҗбүр булды. Фашистларга сезнең илне яулап алырга рөхсәт итмәгез.
  Немецлар танкларда тизләнделәр һәм дошман урнашкан урынга керделәр.
  Гибралтар җимерелгәннән соң, Фриц Мароккога керде. Theyәм алар күчтеләр, территорияләрне яулап алдылар. Фриц танклары аеруча Алжирда хәрәкәт итә иде. "Пантер" -2 тиз ком өстендә сикерә. Ул көчлерәк двигатель белән яңартылды, ул узышты. Пантер-2 армияне маңгайдан саклау белән тулысынча канәгатьләндерде, һәм Тайгер-2 гадәттә гаҗәеп танк иде. Союздашлар җимерелгән кебек егылды.
  Немец кызлары чүлдә, гадәттә, аяксыз һәм бикинида сугыштылар. Алар тирене янмас өчен махсус саклагыч крем белән майладылар.
  Аннары кулга алынган инглизләрнең матурлыклары тезләнеп, кызның үкчәләрен ялыйлар. Аларга аеруча Африка кешеләре ошый.
  Кырык бишенче ел немецлар өчен бик уңышлы булды, алар Африканың күпчелек өлешен, Якын Көнчыгышны яулап алдылар. Кырык алтынчы елның беренче яртысында алар Indiaиндстанны, Бирманы һәм Африканың калган өлешен яулап алдылар. Troopsәм гаскәр белән тәэмин итүдә, элемтәләрне киңәйтүдә һәм Британия һәм Америка берәмлекләренең каршылыгына караганда проблемалар күбрәк иде. Моннан тыш, колониаль гаскәрләр сугышырга бик әзер түгел иде. Технологиядә немецларның сыйфат ягыннан зур өстенлеге бар. Мәсәлән, ME-262 X, һәм тизлеге сәгатенә 1200 километрга кадәр, һәм корал - биш самолет. Ә АКШ һәм Британиядә әле реактив сугышчылар юк, сугыш өчен куллану өчен яраклы, хәтта бомбардировщиклар да аз.
  Моннан тыш, немецларның дискотекалары бар иде , үсеш, дүрт тавыш тәртибенең тизлеге. Алар машиналар тирәсендә агып торган ламинар реактив ярдәмендә кечкенә кулларга бөтенләй кагылмыйлар иде. Ләкин шуның аркасында алар үзләре ата алмады. Ләкин, киресенчә, бомба биеклектән ташлап, аны разведкада, һәм иң мөһиме, дошман машиналарын очкычлар белән бәреп төшереп була.
  Очучы тәлинкәләр - ерак арада эффектив корал һәм Европадан АКШка очарга сәләтле. Аларны кайвакыт бик матур кызлар йөртә иде, алар аяксыз һәм бикинида көрәшүне өстен күрделәр.
  Менә Гертруд белән Хаува очышта. Бу ике искиткеч кисәк. Мәсәлән, кара америкалы тотылган. Бүрәнәгә бәйләнгән. Шулай итеп, аның ир-ат камиллегендә алар озак йөрделәр, тоткын аңын югалтты, артык эшләде.
  Менә хәзер Гертруд, аяк бармаклары белән, Америка самолетларын атып, дискетны максатка юнәлтте. Менә сугышчы кыз.
  Хаува да, аяк бармаклары ярдәмендә, дошманга машинаны үлем көче белән юнәлтә.
  Enemyәм дошманны ярсып җибәрә, Англия һәм АКШ машиналары егыла.
  Немецларның төшүе ноябрь азагына планлаштырылган. Беренчедән, бу вакытта беркем дә көтми. Чынлыкта, һава торышы бик яхшы түгел һәм исән калу куркыныч. Ләкин тыныч көннәрдә сез Инглиз каналы аша йөзә аласыз. Моннан тыш, төнге төшүдә өстенлекләр бар, чөнки караңгыда яклау күпкә авыррак.
  Бу вакытта немецлар инглиз һәм Америка флотларын бик күп үтерделәр.
  Шуңа күрә төшү бернинди проблемаларсыз көтелгән иде. Көчле сокландыргыч көч махсус кызлар батальоны булырга тиеш иде, алар хәтта ноябрь ахырында аяз булса да, бикинида гына аяксыз иде.
  Десант 1946 елның 26 ноябрендә башланды. Рейхстаг сайлауларының бер еллыгында, аннан соң Гитлер Рейх канцлеры вазифасын алды.
  Десантны туктатырлык кеше юк иде. Бу һөҗүмдә зур пехота һәм хәтта соңгы пирамида танклары да катнаштылар. Кайсы яктан да үтеп булмый.
  Кызлар, әлбәттә, алар эчендә сугышалар, кыю эш итәләр.
  Кайбер сугышчылар төнлә туңган бассейннарда боз кырын сындыралар. Алар бик каты сугышалар. Алар искиткеч могҗизалар күрсәтәләр. Areәм аяк бармаклары белән граната ыргытып, Британиялеләрне аерганда, ул бик салкын була ...
  Герда, киресенчә, "igerлбарыс" -4 пирамидалы танк белән туп һәм бомба белән сугыша , һәм бик кыю. Проекттан соң проекция җибәрә, һәм дошманнарны аера.
  Кыз юынып, әйләнеп, джойстик төймәләрен аяк бармаклары белән басып, кыз кычкыра:
  - Без тешләребезне актив ясыйбыз, бик көчле юк итәбез!
  Шарлотт атканда кызыл импульс куллана, аны джойстик төймәсенә басып һәм дошманны кыйнаганда, сайрый:
  - Безнең универсаль төзелеш коллективы!
  Лупанула ракета белән Кристина белән аяк бармакларын куллана. Ул бик күп оппонентларны җимерде һәм кычкырды:
  - Өченче Рейхның бөеклеге өчен!
  Магда аның артыннан кычкырды. Бу юлы җиләк имезү белән. Дошманны ертты һәм кычкырды:
  - Арян коммунизмы өчен!
  Менә супер дәрәҗәдәге кызлар! Ничек кызларның пехота аяклары белән йөгерә, юлда граната ыргыта. Бу нинди зур һәм үлемгә китерә.
  Кызлар бик сугышалар, матур.
  Theyәм алар Британиянең сул һәм уңын җимерәләр. Мондый һөҗүм һәм Франциядән дә, Норвегиядән дә төшү белән Англия ун көн дәвам итте. Бу бик яхшы!
  Метрополис егылды. Киләсе этап - Америкага марш. Февраль аенда немецлар, кышка карамастан, Исландиягә төштеләр: Икарус операциясе, һәм бу мөһим территорияне яулап алдылар.
  Againәм тагын сугышларда төрле SS батальоннарыннан аяксыз кызлар катнаштылар.
  Theyәм алар карга ялангач үкчәләрен кабызып, уңышка ирештеләр.
  Сталин Гитлерга 1947 елның мартында АКШка каршы уртак сугыш тәкъдим итә. Фухрер моңа ризалашты, ләкин СССР Аляска гына, киресенчә, юридик территорияне кире кайтару шарты белән. Heәм ул үзен күбрәк итеп күрсәтмәс.
  Сталин моның белән ризалашты ... Аляска аша совет гаскәрләренә һөҗүм башланды. Бик тиз һәм рәхимсез.
  Яңа Совет танклары хәрәкәтләнде.
  Элизабет экипажы беренче, эксперименталь һәм T-54 танкында тулысынча тәмамланмаган. Апрель, 1947. Аляскада әле кар бар, ләкин урыс кызлары аяксыз һәм бикинида сугышалар. Мондый чибәр кызлар.
  Элизабет аяк бармакларын кулланып дошманга ата. Америка Шерман . Тешләрен кысып, сугышчы әйтә:
  - Зур коммунизм идеяларына дан!
  Екатерина шулай ук киселгән аякларның һәм бармакларның ялан бармакларын кулланып ата:
  - Безнең армиянең җиңү нәтиҗәләренә дан!
  Елена шулай ук атты, бу юлы күкрәгенең кызыл импульсын кулланып, дошманны бик яхшы билгеләр белән кыйнады һәм кычкырды:
  - Яңа хәлиткеч җиңүләргә дан!
  Евфразия , җиләк импульсын кулланып, оппонентларны кыйнады, һәм "Першинг" ны кыйнады ::
  - Без җиңәчәкбез!
  Сугышчылар, күрәсең, винт кебек таралдылар. Шулай итеп, америкалылар бәрелә.
  Монда танкның маңгаена бәрелә, ләкин шундук ричошет. Элизабет кычкыра һәм сикерә:
  - Коммунизм идеяларына дан!
  Alsoәм ул шулай ук аяк бармаклары ярдәмендә җавап җибәрә. Бу чын миссиядә булган кыз.
  Менә сугышның матурлыклары.
  Совет гаскәрләре Аляскада. Май аенда металлда урнаштырылган беренче IS-7 килде.
  Аның өстендә Аленка танк экипажы.
  Менә шундый сугышчы кыз. Ул дошманга атканда, ул аны бик төгәл кыйный.
  Мылтык, нинди көчле: 130 мм. Ул дошманны ерактан кыйный. Американнарның төп танклары " Шерман " бар, бу немец һәм совет танклары өчен генә яхшы. Бераз яхшырак Персинг бар, 90 мм калибрга караганда көчлерәк мылтык. Gunәм бик кечкенә " Суперпершинг ", аның мылтыгы 90 мм калибрлы һәм баррель озынлыгы 73 EL, бортта һәм якын Совет IS-7 машинасына куркыныч яра китерә ала. Америка мылтыгы пирамидаль немец танкларын бөтен яктан да алмый. IS-7 ягына бәрелә. Т-54 - " Суперпершинг ", маңгайга якын, һәм бортта ерак. Ләкин хәзерге вакытта СССРда төп T-34-85 танкы бар, ул әле җитештерүдән чыгарылмаган һәм америкалылар белән көрәшә. Бу якынча Шерманга тигез , һәм Першингка караганда көчсезрәк.
  Шуңа күрә Совет солдатларына бик авыр. Алар көнчелек белән бердәнбер, IS-7 беренче эксперименталь танкка карыйлар.
  Бу машина горур һәм салкын.
  IS-2 һәм IS-3 шулай ук сугышалар. Маңгайдагы соңгы машина " Суперпершинг " тан кала үтеп керми. Ярый, IS-3 шулай ук корабның аскы өлешенә тишелергә мөмкин.
  IS-2 туретаның фронталь коралында бераз зәгыйфь.
  Наташка кызлары һәм аның командасы бу танкта сугышалар. Гүзәлләр белән көрәш. Theyәм алар IS-2-дән үлемгә китерүче кораллар белән җимергеч сугалар.
  Наташка аяклары белән аякларын кысып, үтерүчене ташлады, Америка һәм Вякнула аша:
  - Яхшы коммунизм идеяларына дан!
  Зоя кызыл импульсын үтерүче рычагына бастырды һәм елады:
  - Арян тынычлыгы һәм тәртибе өчен!
  Августин шулай ук яланаяк үкчәсе белән юкка чыгарылды, дошманны кыйнады һәм өрде:
  - хәлиткеч җиңүләр өчен!
  Finallyәм, ниһаять, Светлана аяк бармаклары ярдәмендә аякларын ыргыта, дошманны кисә һәм кысыла:
  - Зур көч өчен!
  Кызыл Армия сугышчылары Аляска аша алга киттеләр. Summerәй килде, җылы иде, һәм бикини һәм танкларда аяксыз кызлар өчен бу бик яхшы иде. Немецлар, Гренландияне җиңеп, Канадага төштеләр. Theәм көньяктан алар Аргентинадан күченә башладылар. Бразилиядә немец һәм Америка яклы фракцияләргә бүленү булды. Немецлар, сугышка әзер дивизияләреннән көчле сугу белән, бу эшне алар файдасына хәл иттеләр.
  Нацистларның көчлерәк һәм эффектив һөҗүм карбинасы бар иде, ул ерактан һәм бик тиз атылды. Янки җиңелгәч җиңелде.
  Көньяктан Джейн Армстронг җитәкчелегендәге инглиз кызларының яңа командасы якынлашты ... Сугышчы Бразилиядә җәйдә сугышты ... Америка яклы гаскәрләр әкрен генә каршы тордылар.
  Ләкин Венесуэлада сугышчылар Америка гаскәрләре белән бәрелештеләр. Алар пирамидалы җиһаз модельләре файдасына туктатылган диярлек искергән Пантер-2 белән сугыштылар.
  Ләкин Британиялеләр, хәтта бу танклар белән дә, америкалылардан көчлерәк иде. Алар мылтыктан Шерманнарга аттылар , алар инде өметсез искергән, алар бары тик Совет утыз дүрт белән тигез шартларда көрәшә алалар.
  Джейн аяк бармакларын кулланып ерактан атты. Ул дошманны кыйнады һәм сайрады:
  - Бу Британиянең бөеклеге - бетмәс!
  Грингета киселгән аякларын аяк бармаклары белән дошманга бәрде. Ул Шерманны җимерде һәм кысты:
  - Безнең патшалык салкын булачак!
  Ул үз телен күрсәтте!
  Аннары Моника атты, дошманны аякка бастырды һәм ябышты:
  - soulанны коткару өчен!
  Алардан соң Маланя да кыйнады. Ул куркыныч Першингны төгәл сугты, аның подъездын сындырды.
  Әлбәттә, аяк бармаклары белән ул ябышты:
  - Король көчләренең идеяларына дан!
  Кызлар бик агрессив һәм конструктив сугыштылар.
  Сайланган немец берәмлекләре Канадада күченделәр. Тайгер-4 пирамидалы танкындагы Герда Американы һәм аның хакимлеген җимерде. Theyәм алар дошманның кыйнаулары астында сындылар.
  Герда аяк бармаклары белән атты, дошманны кыйнады һәм кычкырды:
  - Арян коммунизмы өчен!
  Шарлотт та ыргытты, бу юлы күкрәгенең кызыл эмчеге белән Америка машинасын тиште һәм кычкырды:
  - Германия бөеклеге өчен!
  Кристина шулай ук дошманны кыйнады. Ул коралларын сындырды, аяк бармакларын, йомырка кабыгы кебек киселгән аякларын кулланып, кычкырды :
  - Безнең гаҗәеп казанышларыбыз өчен!
  Магда шулай ук дошманны балчык кебек җимерде һәм кычкырды:
  - Мондый ресурслар өчен әкияттә әйтеп булмый, каләм белән сурәтләп булмый!
  Әйтергә кирәк, кызлар бик көчле һәм бик мобиль. Бу алар белән бик күңелле.
  Аннары Канаданың төп шәһәрләре төште: Квебек һәм Торонто. Тормыш яхшырды, Фриц һәм кызыклырак ...
  Гитлер Америка бетәчәк дип игълан итте!
  Атом бомбасы үсеше белән АКШ уңышка ирешә алмады. Күрергә була, бу очракта уңыш Америкадан Вермахт файдасына кире кайтты. Ни Шуннан? Victoryиңү һәм уңыш өчен башка нигезләр бар. Шуңа күрә өметсезлеккә иртәрәк.
  Ләкин Фриц, чит полклары белән, гаскәр ягыннан АКШтан күпкә өстен. Алар дошманны юк итүдә күп нәрсәгә сәләтле.
  Монда Герда, мәсәлән, кара көрәшчене тотты. Алар аны шулкадәр җәберләделәр, яратырга мәҗбүр иттеләр, хәтта туякларын ташлады. Бу чыннан да бик шәп.
  Кырык җиде елның көзендә Фриц АКШ территориясенә тиешенчә керде. Совет гаскәрләре әле дә Канадада сугышалар.
  Шерман һәм Першинглар бригадасы белән сугышты . Мондагы Шерманнар Firefly классында булганнар, озын челтәрле 76 мм туп белән, бу якка атканда IS-7 өчен куркыныч. Шуңа күрә кызлар җитди хәлдә иде. IS-7, барлык казанышлары өчен, чикләнгән оклы һәм бик тиз атылмаган тупка ия.
  Монда Аленка аяк бармаклары белән атты, америкалыларны кыйнады һәм кысты:
  - Минем сугыш юлында!
  Анюта, үз чиратында, кызыл импульс ярдәмендә Шерманны кыйнады һәм кычкырды:
  - СССР җиңүе өчен!
  Алла шулай ук аяк бармаклары белән ыргытты. Ул Америка машинасын тиште һәм елады:
  - Коммунизм идеялары өчен!
  Мария шулай ук җиләк импульсы ярдәмендә типте, көндәшне сындырды һәм пышылдады:
  - Ленинның бөек кулъязмалары өчен!
  Matәм Матриона яланаяк үкчәсе белән баш тартты, Шерманның коралын сындырды һәм үпкәсенең өстенә кысылды:
  - Минем якты рыцарьларым өчен!
  Бу биш, кызлар - сез салкыннарны таба алмыйсыз! Барысы да бик яшь һәм яңа. Кызлар бал кебек ис китәләр. Шуңа күрә солдатлар Венераның күкрәген телләре белән яланга ошыйлар. Алар әле дә иреннәрен ялыйлар.
  Әйе, IS-7 ярылып китмәсен өчен кире кайтты. Шуңа күрә ул танк, барлык танклар - танклар.
  Бәлки пирамидалы немецлардан кала ...
  Шерманнарның күбесе үтерелде, калганнары артка чигенделәр.
  Совет кызлары шулай итеп хакерлар.
  Ә күктә Анастасия Ведмакова һәм Аленка Соколовская Фрицны кыралар. Бу Покришкин бу кызларга туры килми. Ә гүзәлләр аяксыз һәм бикинида сугышалар. Theәм күкрәкнең кызыл күкрәкләре атканда кулланыла, бу атуның сугыш эффективлыгын арттыра.
  Ләкин Альбина һәм Альвина яхшырак аңлыйлар. Кызлар Рыцарь крестының алты дәрәҗәсен алырга өлгерделәр. Платина имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән тимер крестның иң югары алтынчы сыйныфы аларга меңнән артык самолетны төшергәннән соң бүләкләнде.
  Бу кызлар - барлык кызларга кызлар ...
  Ләкин Анастасия Ведмакова да, Аленка Соколовская да ике йөздән артык самолет җыйдылар. Аларда СССР геройының сигез йолдызы бар иде.
  Анастасия самолет мылтыгының ату төймәсенә аяк бармакларын басты һәм кысып Америка машинасын җимерде:
  - Минем супер кызым бар!
  Аленка Соколовская күкрәгенең кызыл импульсы ярдәмендә дошманга сугылды, өч самолетны җимерде һәм өрде:
  - Мин тагын да салкынрак!
  Бу кызлар, андый кызлар!
  Алар Американы юк итәләр.
  Әлбәттә, Альвина һәм Альбина аны тагын да кызыклырак һәм салкынрак итәләр.
  Альвина атканда кызыл импульс куллана ...
  Ә Альбина җиләк ...
  Bothәм ике кыз да тел белән джейд, пульс таяклары белән эшләргә бик яраталар. Аларда шундый дәрт һәм агрессия кредосы бар!
  Альбина аяк бармакларын кысып сайрады:
  - theyәм алар диңгезгә китәләр, чибәр кызлар!
  Альвина, ату, раслады:
  - Салкын элемент, үтерү элементы!
  Хәзер немецлар, советлар һәм японнар Америка территориясенә тирәнрәк керделәр.
  Японнарның үз сугышчылары бар: ниндзя кызлары. Бик кыю һәм сугыш.
  Менә зәңгәр ниндзя кызы, ничек ул аяк бармаклары белән умарта чыгара, америкалыларның башларын кисә:
  - Алар үтмәячәкләр!
  Ул тегермәнне кылыч белән кисә.
  Ә сары ниндзя кызы кылычлары белән чын җанатар тотар. Аннары, аяк бармаклары белән, ул агулы энәләр ыргытачак, һәм Янки гаскәрләрен үтерү, оппонентларны кыйнау белән җибәрәчәк.
  Lпкәсенең башында елагыз:
  - Бөтен Япон данында!
  Redәм кызыл чәчле кыз, тегермән тотып, дошманнарны кисә.
  Аннары ул аны аяк бармаклары белән алып, аларга сугып, Янкиларны төрле якка таратыр. Бу сугыш матурлыгы.
  Rәм кычкыру:
  - Без нинҗалар!
  Аннары ак ниндзя чәчле кыз кылыч белән вертолет кабул итәчәк. Көндәшләрне кисегез, аларны җимерегез . Ә кызыл күкрәктән ул яшен белән бәрелә, кычкыра:
  - Япония җиңүе өчен!
  Мондый каракларга беркем дә каршы тора алмый! Бу кызлар, барлык кызлар өчен кызлар ...
  Алар бик агрессив.
  Ләкин сугышлар бик көчле. Ок көчләре төньяктан һәм көньяктан хәрәкәт итәләр, туры мәгънәдә Американы зур телләр белән кысалар.
  Бу - бервакыт данлы илнең күзаллавы.
  Көз азагына, Краутлар үзләрен АКШ территориясенә керттеләр.
  Монда Герда Тайгер-4 танкында сугыша һәм шул ук вакытта элеккесен хәтерли,
  Шулай ук бик данлы көчләр.
  Герда бераз кан белән капланган иде, ләкин ул ошады. Ләкин кәеф бозылды, гулның киселгән корсагыннан чыккан һәм шул ук җан ияләренең тагын йөзе, булмаса, куркып.
  Шул ук вакытта Шарлотт үзенең көндәшен башыннан алды һәм җан иясенең муенын борып, үлемгә китерүче "икеләтә Нельсон" техникасын эшләде. Мондагы ялкынлы сугышчы Тереза ана ролендә булды - рәхимсез кыйналган гулга шәфкать ягыннан. Күрсәтелгән:
  - Мин игелекле, игелекле, әнием игелекле - акыллы карчык кебек!
  Герда борчылды:
  - Аңламыйсызмы?
  Шарлотт гаҗәпләнде.
  - Мин нәрсә аңларга тиеш?
  "Динозаврлар, тычканнар һәм тараканнар гибридлары ишетмәсме?" Герда иреннәренә иярде.
  Шарлотт кычкырды.
  карчык булыр дип көтмәгән идем !" Әйе, без аларның ким дигәндә меңен үтерәчәкбез!
  - Алар сезне клуб белән башына кыйнадылар!
  - No.к. Миңа ышаныгыз, мегагном безне ишетә ала. - Аннары кыз каушап калды. "Әгәр Дәрвес Солтаны аны алмаса, ягъни хезмәткә чакырмаса, ул бездән бик ерак китә алмас иде.
  Герда бик зәгыйфь ышаныч белән сорады:
  "Ә бүтән курткалар, элвеслар, аннихоббитлар ?"
  Шарлотт ир-ат рәхимсезлеге белән соңгы өметен сүндерде:
  - Башкалар, бәлки, ишетәләр, ләкин алар нәрсә турында уйлыйлар? Ки-Дар мегагномын гына белә .
  Герда канга баткан аягын зур, яфрак яфракка сөртә башлады. Яфрак тышкы яктан гына йомшак тоелды, ләкин чынлыкта ул чиста иде. Яланаяк блондинка әхлакый бирде:
  - Барысы да ялтырап торган алтын түгел, ә исе бар нәрсә - гел бук булып чыга! Дөньяда шулкадәр пычрак бар ки, сез җирдә берничә адым ясаганнан соң да, иҗат итүченең чисталыгына ышанмыйсыз!
  Моңа җавап итеп, Утлы Иблис пластик торбадагы һава белән тагын шакылдады. Аннары кызлар төнне озак тыңладылар. Ләкин Ки-Дар мегагномы ишетмәде, хәтта ишетә дә алмады. Монда башка гном юк иде.
  Герда җырлады:
  - Әгәр дуст кинәт дус та, дошман да түгел, ә гном булып чыкса ... Димәк, без мәҗүсиләр көтәбез!
  Шарлотт дустын бүлде:
  - Хәер, сез безнең легион белән каплануыбызны телисезме? Аякларыгыз белән килегез!
  Тагын бер тапкыр, алар авыр йөгерешләрен дәвам иттеләр, гәрчә ике сугышчы да арыганлыктан авырганнар иде. Кайвакыт Герда юлда йоклый, татлы кыска мизгелләрдә ул ятып, ял иткән кебек тоелды (төштә йоклау - бу искиткеч салкын!). Ләкин күренешләр җиргә егылган балчык сыман җимерелде - җиңел һәм тырышлыксыз, тән генә дулкынланып калтырады. Аннары барысы да яңадан башланды, гүя күренми торган маятник селкенгән кебек. Тирә-юньдә ниндидер ярым чынбарлык һәм ярым чынбарлык бар иде, алар, авыр , ябылмасын өчен, керфекләремне кысарга туры килде . Кызларның аяклары аяусыз тешләнде, ләкин бу коточкыч авырту аларга бөтенләй онытырга һәм чынбарлык хисләрен югалтырга мөмкинлек бирмәде. Ә пейзаж әкренләп үзгәрде .... Биек стеналар караңгылык аша ачык күрсәттеләр, арыган сары чәчле кара кара коридордагы кебек. Тавышлар ишетелде, аның йөгерүенең авыр яңгырашы. Алда тагын бер куркыныч һәм хәрәкәтсез нәрсә бар иде. Тере нәрсәдер, ул, күренмәсә дә, кызларны көтә иде, һәм алар шунда йөгерделәр. Әлбәттә, алар тәмугка төшәргә теләмәделәр, ләкин алар һаман да юлбарыс куган сарыклар кебек йөгерделәр. Моның сәбәбе дә аңлашылмый, алар мондый чүп турында хыяллана башладылар, бәлки, сугышның соңгы атналарының Африка чүлендә һәм Азия тауларында ...
  Герда пышылдады:
  - Хәтта күк тә тәмугка сәләтле, сез озак вакыт тәмугка йөзәргә тиеш түгел!
  Кызның кулыннан нәрсәдер тотты. Аң сугышчыга кире кайтты. Ул кинәт басып торды. Groundир әкрен генә алга китте. Waterәм су зәгыйфьләнде. Яңалык һәм дым кызның арыган йөзенә сулап куйды.
  Герда кычкырды:
  - Вау, сез хәтта күккә йөгерә аласыз!
  - Вири ! Шарлотт сулап куйды. - Бөек Германия сугышчыларының бәхетле урыны. - Аның сугышчан тавышы чын шатлык белән тулды.
  Герда бу оптимизм белән уртаклашмады:
  - Киресенчә, Вириянең алгы өлеше .
  Шарлотт дәртләнеп әйтте:
  - Кайда кыр бар, кыр бар!
  Герда риваятьне исенә төшерде, Рейх-Сарайга барганда кечкенә көмеш-су елгасын ничек кичкәннәрен исенә төшерде. Король ат биеклегеннән кичү җиңел һәм тиз күңелле тоелды. Сары чәчле сугышчы үзен солтан яки солтана кебек хис итә, бу, тагын да яхшырак! Ләкин гигант элита атка утыру бер нәрсә, һәм аллаһның үз аяклары белән сәяхәт итү. Бу елга никадәр тирән һәм хыянәт дип уйлыйм?
  Герда мәкерле, ләкин образлы итеп әйтте:
  - Ә алгы өлеш минеке!
  - Сез йөзә аласызмы? Кызыл чәчле кыз аңа таба борылды.
  Герда кысылды.
  - Нинди ахмак сорау. Кайда йөзә алмаган элита SS батальоны вәкилен күрдегез.
  Шарлотт ялкынлы бөдрәләрен хәлиткеч селкетте.
  - SS элитасын оныт. Бөтенләй башка дөнья, хәтта чиксез галәм бар. Барысы да безнең белән булган кебек түгел!
  "Мин булдыра аламмы?" Герда үзеннән сорады, кабат сугышчы эчендәге бушлыкны карады.
  Шарлотт мыгырданды:
  - Ярый, тиз ту! Вакыт бетә!
  "Әлбәттә, мин йөзә белергә тиеш!" блондинка сугышчысы йомшак һәм шул ук вакытта дустының куркыныч йөзен күреп шатланып әйтте.
  Альбатрос зурлыгында күбәләк, зәңгәрсу-сары төсле канатлары, ялан аяклы блондинка дөресен сөйләгәнен раслау билгесе буларак, антенналарын селкетте.
  "Минемчә, шулай ук, яисә шулай", - диде Шарлотт. - Мәкальне белсәгез дә: күркә уйлады һәм шорпага керде, карга уйламады һәм шау-шу белән тәмамланды! Ничек кенә булмасын, белсәң яхшырак, чөнки мин сине чыгара алмыйм. Бездә бер юл бар - икенче якка.
  Герда кулларын кысып алды.
  - Әлбәттә, салкын йөзде!
  Шарлотт кисәтте:
  "Бездә кылыч белән проблемалар булырга мөмкин!"
  Гламур сугышчылар ярның иң читенә килеп кара төнге суга керделәр. Герда су басымын сизде - ривулетта бераз ток бар иде. Ялан аяклы блондинка тезләнеп, комсызлык белән исерде, аннан соң аны арыган, тузанлы йөзенә сипте. Йокы шунда ук юкка чыкты. Су салкын һәм йомшак иде, мин анда ятып, хатын-кыз тәненең авырткан мускулларын йомшартырга теләдем ...
  Герда дәртләнеп әйтте:
  - Алгы пландагы шахталар күренми!
  - Бер минут көтеп тор! - дип пышылдады Шарлотта.
  Герда гаҗәпләнде:
  - Монда тагын нинди тозаклар бар?
  Утлы сугышчы ышандырды:
  - Noк, ләкин ... Минемчә, бездә әле мөмкинлек бар!
  Янгын сүндерүче аның ак пластмассын губка белән кабат үпте. Ул тыңлады, тирә-якка игътибар итте.
  Герда, үз чиратында, рәхәтләнеп, судан илаһи энергия белән тукланган кебек иде. Шарлотт аңардан сорады:
  - Күрәсеңме, миңа бу урында туплау кыен.
  Ялан аяклы блондинка да артка карады. Тиздән җиңел булыр кебек тоелды. Караңгылык кара-кара булудан туктады, күптән түгел тотрыксыз кимчелекләр аның үтеп керә алмавында күренде - бераз күбрәк булса, төн каплавы төшәр иде. Шулай итеп, куыш бик тиздән башланачак. Яхшы әйбер аны елгага ясадылар. Герда, кашларын кысып, игътибар белән карады: аякларында су ачык күренде, ир-атларны акылдан яздырды, билгеле - ток үзәгендә. Икенче як караңгылыкка батты диярлек.
  Кар-ак сугышчы болай диде:
  - Әгәр хәзер ир-ат куллары арыган тәннәребезне киеренкелектән күрсәткән тамырлар белән эшләсәләр иде. Без аңа ничек ошар идек? Әй, гаепсез кызларның тәне. Венера алласы күкрәгем, шуңа күрә мәхәббәт, бәхет тели, хатын-кыз теләгән нәрсә!
  Шарлотт тагын торбасын алды. Бу юлы Гердка һавада да, җирдә дә нәрсәдер калтыранган кебек тоелды. Theәм блондинка сугышчының яланаяк үкчәсенә нәрсәдер таяк белән сөртелде һәм шул ук вакытта назлы. Ул әйтте:
  - Менә ул - конструкторның ләззәте.
  - Ишеттегезме? Яшь утлы шайтан дулкынланып аның кулыннан тотты. - Мегагном адымнары ! Эх, кар-ак хатын исе? Ки-Дар җавап бирде. Шарлотт дустын колагыннан үпте. - Ышаныгыз, безнең җиңү якын, Ул монда!
  Герда билгеләп үтте:
  - Әйе, ябык ... Бугер өчен Ай кебек!
  элвеслар ясаган тылсымлы пластмассадан ясалган сыбызгысына тагын да катырак бәрелә башлады , аннары колагын җиргә басты. Бу юлы туфракның үзара селкенүе күпкә сизелерлек булды.
  Герда фәлсәфи рәвештә әйтте:
  - Мондый билге бар, сез башта бәхетсезрәк булсагыз, ахыр уңышлырак булыр!
  - Әйе ... - Иң матур кызның зымырыт күзләре шатланып селкенде, - ул шалтыратуга килде! Ачкыч-Дар!
  Герда бармагын иреннәренә куйды:
  - Әйе, сак булыгыз. Бәлки бу бөтенләй мегагном түгел , яки бөтенләй башка тәртиптәге җан иясе түгелдер!
  Алар туңдылар, тыңладылар. Earthирнең калтыравы бертөрле, авыр булды. Якын арада, куакларның "утраулары" арасында зур персонаж юлга чыга. Ул гигант җенгә охшаган, буйсынып хуҗа эзләгән, соңгы сакалсыз яшь булса да ...
  Шарлотта әйтте:
  мегагномнарның бөтен көчен күз алдына да китерә алмыйсыз . Бу шундый көчле җан ияләре, хәтта тәмуг уты да алар алдында кими!
  Герда шунда ук каршы килде:
  -, к, нигә мин күз алдыма китерә алмыйм ... Әгәр гном көчле җан иясе икән, мегагном зурраклык тәртибе булырга тиеш. Мега сүзләре, миллион тапкыр күбрәк!
  Шарлотт, эстрада йолдызы белән танышкан кыз буларак, ризалашты:
  Әйе, сез дөрес әйтәсез дустым! Нәкъ миллионда, бу бөтенләй җиңелмәс армия!
  Герда гаҗәпләнде:
  "Нигә сез аңа алдан шалтыратмадыгыз һәм дусларыбызны үләргә рөхсәт итмәдегез?"
  Answerавап бирү урынына, яшь һәм кызыл чәчле шайтан кабат сыбызгысын үбеп алды, һава кәкре авызыннан бераз шаулап кача. Suddenlyәм кинәт Шарлотт уртасында туңды , зымырыт күзләре ачылды. Утлы бүре суда утырды, кулына Гердага кагылды. Мин аңа бик җавап бирергә теләдем, кинәт ...
  Кызның ялан аяклары кинәт шундый кискен авырту белән янды, алар берьюлы сикерделәр һәм ... ниһаять уяндылар. Мадлен электр чыбыклары белән клуб тоткан. Алсуда электр агымы блистеры барлыкка килде, хәтта кайнар ком һәм үткен тау ташларында йөгерүдән бераз кератинизацияләнгән .
  SS капитаны кычкырды:
  - Тор, кием формасын киеп әзерлән! Сез кыр маршалы алдында бер бикинида мактана алмыйсыз! Кара, балам, син бүләкләнәчәксең, ә син ахмаклыкны ташласаң, мин Конан тәгәрмәчен бер көнгә әйләндерермен , һәм шул ук вакытта электр шокы бирермен. - Монда Мадлен коточкыч йөз ясады. - noк булса да, бер көн түгел, ә бер атна, бер минутлык ял итмичә. Бездә әле вакыт бар.
  Кызлар тиз җыела башладылар .... Башка континентта кызыклы вакыйгалар да булды, һәм шундый ук вакыйгалар.
  Әйе, һәм хәзер сугыш кайтты, һәм сугышчы Герда, аяк бармакларын кулланып, үлем көчен җибәрә. Ватылган Першинг туктады.
  Монда зуррак һәм ябык нәрсә йөри. Американың соңгы үсеше, озынлыгы 155 мм булган калибрлы һәм калынлыгы 305 мм булган үз-үзе йөри торган мылтык. Аның авырлыгы йөз егерме тонна һәм бик әкрен хәрәкәтчән. Аракы гына ...
  Шерманны яхшы максат белән атты һәм билгеләп үтте:
  - soulаныбызга бара!
  Шарлотт аяк бармакларын кулланып атты, дошманны җимерелгән металл кисәкләренә бәрде һәм кысты:
  - Хөрмәт һәм Ватан өчен!
  Кристина аптырап әйтте:
  - Сез аны бомбардировщик белән урнаштыра аласызмы?
  Магда ышаныч белән әйтте:
  - Моны миңа калдыр!
  Girlәм кыз аяк бармаклары белән дошманга тупны күрсәтте һәм ыргытты.
  Ә Америка хайваны туктап шартлады.
  Бу өченче Рейх кызлары - яхшы эшләнгән!
  Кыш килде, һәм IS-7 кар аша хәрәкәт итә. Сугыш Америкада бара. СССР матурлыклары каты көрәшәләр.
  Аленка Першингка аяк бармаклары белән атты һәм дошманны җимерде.
  Sheәм ул:
  - Россия коммунизмына дан!
  Анюта шулай ук проек белән сугылды. Ялан аяк бармакларын кулланып, техниканы кулланды:
  - Мин супермен кыз дип әйтермен!
  Пэттон танкына атты һәм бәрде . Soәм бик шәп.
  Пэттон танкы нинди яшелчә ? Бу " артык авырлык ", көчлерәк 810 ат көче двигателе һәм бронь кырлары белән генә.
  Т-34-85 өчен проблемага әйләнергә мөмкин нинди тәэсирле машина. Ләкин IS-7 аны ерактан ук кыйный. Совет танкы, фронталь коралдан корал алганнан соң, аны байлыкка җибәрә. Менә сугыш машинасы. Responseәм җавап итеп, бер сөртеп, ул американы җимерә.
  Аннары Мария атып, дошманга төгәл сугыла. Ул аны тишә һәм кычкыра:
  - Безнең армия көчле, ул дөньяны саклый!
  Alsoәм ул аяк бармакларын да куллана.
  Аннары Маруся ишәкне тибәчәк. Enemyәм дошманның коралларын чипларга бүлегез. Бу очракта яланаяк үкчәләр ярдәмендә.
  Itәм кычкырыр:
  - Сталинның яңа реформалары өчен!
  Ул шундый көрәш матурлыгы, һәм ул һәркемгә ошарга тели.
  Менә шулай IS-7 командасы тәмугка авырый.
  Ләкин монда кызлар килә.
  Элизавета Т-54 белән сугыша. Өметсезлек белән эш итә. Мондый агрессив канчык.
  Кызларның машинасы бик яхшы. Алар аннан бик төгәл аталар.
  Мәсәлән, алар " Суперпершинг " ны алдылар һәм кыйнадылар, һәм кычкыралар:
  - Безнең изге коммунизм!
  Элизабет мылтыгын аяк бармаклары белән юнәлтте. Лупанула мишеньга кысылып:
  - Минем җиңүем бик яхшы булачак!
  Hisәм иптәшләренә күз кысты.
  Екатерина кызыл импуль ярдәмендә ыргытылды һәм кысылды:
  - Безнең зур җиңүләр өчен!
  Howпкәсенең башыннан ничек көлә.
  Елена, аяк бармаклары ярдәмендә, дошманга бәреләчәк. Ул көчле коралны сындырды, металлны бүлде һәм кысты:
  - Безнең милләт көчле!
  Hisпкәсенең башында кычкыр ...
  - Ура!
  Евфразия шулай ук дошманны ыргыта, бу юлы җиләк имезүе белән . Дошманны җимерегез:
  - Галактиканың барлык планеталарында коммунизм бөеклеге өчен!
  Бу - дөньядагы иң матур кызлар. Аларны туктатырга яки тыярга бернәрсә дә юк.
  Екатерина күкрәген кычкыра һәм селкетә:
  - Мин супер кыз!
  Аның күкрәкләре рубин белән ыргытыла ... Бервакыт ул аларны кара кеше йөзенә селкетте һәм ятарга мәҗбүр итте. Аннары ул теле белән ир-ат камиллеген ялады. Нинди рәхәт тәм.
  Кыз өчен бу нинди рәхәт - дөньядагы зур ләззәтне тасвирламаска.
  Менә шулай кызлар дошманны җимерәләр. Theyәм алар үзләренең данлы җиңүләреннән һәм зур казанышларыннан ләззәтләнәләр.
  Ә Анастасия Ведмакова һәм Аленка Соколовская гадәттә гаҗәп кызлар. Аларда дәрт дулкыны һәм нәфес цунами гына бар.
  Анастасия кызыл импульсын дошманга ата, Янки самолетына бәрелә һәм үпкәсенең өске өлешендә кычкыра:
  - Мин чибәр супермен!
  Аленка Соколовская, җиләк күкрәкләре һәм кычкырышлар ярдәмендә дошманны җимерүне дәвам итә:
  - Ә мин дөньядагы иң биек кыз!
  Менә шундый сугышчылар, һәм мин тагын бераз урлаганнарын әйтергә тиеш! Аларга беркем дә каршы тора алмый.
  Хәтта Америка ... һәм һәрберсе СССР герое буларак ун алтын йолдыз тапты ...
  Мондый гаҗәеп казаныш өчен алар махсус премия алдылар: СССР Геройының Алмаз Йолдызы. Бу үзе бик хөрмәтле һәм салкын.
  Күңелле чибәрләр!
  Иң яхшысы, әлбәттә, әле киләчәк!
  Олег Рыбаченко Согуд Гарәбстанында тагын бер операция ясады.
  Николай II патша армиясе Россия территориясен киңәйтте. Олег белән бергә Маргарита Коршунова кызы хәзер сугыша иде. Шулай ук мутант - үлемсезлекне алган сугышчы.
  Мәңгелек балалар Мужахидиннарның бу бандаларына буйсындылар. Themәм аларны җиңделәр - Россия патшасына ант бирергә мәҗбүр иттеләр.
  Шул ук вакытта, Олег Рыбаченко кызлар маҗараларының матур һәм бераз башкача дәвамын язуга каршы түгел;
  Яңа елдан соң, немецлар һәм коалиция Америка буйлап сизелерлек алга киттеләр. Технологик яктан алга киткән дошман белән эш иткән америкалылар оттырдылар.
  Март азагына Вермахт Вашингтонга якынлашты һәм АКШ башкаласына һөҗүм итә башлады.
  Сугышлар тигез булмаган һәм монда кызларның җиңүе ачык иде ... Бигрәк тә пирамидалы танк, Герда аның композицияләре кебек яхшы.
  Герда, Ак Йортны аткан вакытта, танкы туры ут белән бәрелгәч, йокыга китте һәм ул шулай хыялланды ...
  фашистлар тоткан партияле Лара Михейконы күрде. Ундүрт яшьлек кыз фашистлардан кире атылды. Аның ике иптәше үтерелә. Ул үзе дә чокырда яшеренде.
  Әби аны оныгы итеп бирергә теләгән, ләкин нацистлар аңа ышанмаган. Алар мине алып киттеләр ... Эзләү башланачак.
  Аннары Лара граната тотты, нацистлар егылды. Кыз акыл белән бу яктылык белән хушлашты һәм аны ташлады ... Ләкин граната шартламады.
  Батырлык белән качып булмады.
  Алар Лараны егылдылар, аны берничә тапкыр кыйнадылар һәм аңа кара күз бирделәр. Ләкин алар аны бик каты кыйнамадылар, күрәсең, аны рәнҗетүдән курыкканнар!
  Аны сорау өчен чокырга китергәндә, Лара үзен әдәпсез тотты.
  СС полковнигы күзләренә кыюлык белән карады:
  - Тиздән Фриц сезне юк итәчәк! Мылтык тавышын ишетегез, Кызыл Армиядән юк итү килә!
  Полковник җавап бирде:
  - Кыю кыз, син камчы белән очрашырсың!
  Лара кыю кычкырды:
  - Авырту мине куркытмый!
  Полковник боерды:
  - Бу башбашны плакат белән читкә алып чыгыгыз: партизан һәм бөтен авылны күрсәтегез!
  Полиция хезмәткәре тиз әйтте:
  - Урамда кар яуды, һәм аяз ... Кызны ялан аякка чыгарырга ярамыймы, ул үзен дәртләндерә!
  Полковник килешеп башын салды.
  - Дөрес! Аязда аяксыз кебек булсын, бәлки аңыңа кил !
  Лараның күлмәге дә, свитеры да ертылды. Бер мамык күлмәктә генә калды. Алар тупас аяк киемен һәм кара чулки чыгардылар. Кыз җиңел күлмәктә аяксыз калды.
  Алар аның муенына такта элделәр: "Мин партизан". Кулларын арттан бәйләп, аны подъездга алып киттеләр. Кызның аяклары салкын һәм карлы тоелды.
  Лара елмаеп җибәрде. Аның йөзендәге күкрәк, кыяфәте белән ул бик оялды. Сез карда аяксыз йөри аласыз. Аның аяк киеме җәй дәвамында бик тупас булды, күп аяксыз күчүдән. Күптән түгел ул аяк киемен салды, һәм аңа салкынлыкка һәм ачлыкка беренче тапкыр түзәргә туры килми.
  Лара үзе китте һәм елмаюын дәвам итте. Misил искән, аның бакыр-кызыл чәчләрен искән, һәм аяклары астында кар кысылган.
  Кыз тәхеттәге принцесса кебек шундый кыяфәт белән йөрде. Зәвыклы, кечкенә аяк эзләре, балалар аяклары диярлек калды.
  Кешеләр аңа кызганып карадылар.
  Мех күлмәгендәге әбиләрнең берсе зарланды:
  - Курку! Алар кызны аяксыз алып баралар!
  Theава торышы кояшлы иде, һәм Лараның каты, каты аяклары салкынлыктан азапланды. Ул үзенә таба атлады һәм тешләрен тешләде.
  Монда аны камчы белән яндырдылар. Кыз кычкырды һәм иренен тешләде.
  Аны тагын берничә тапкыр көч белән кыйнадылар. Лара аякка баса алмады, һәм ихтыяр көче белән ул елады.
  Нык кызны махсус чокырга җибәрделәр, анда җәзалау өчен җайланмалар бар иде.
  Менә алар аны стенкага куйдылар, һәм үкчәләрен кызыл кайнар тимер белән яндыра башладылар ...
  Ике җәза Лараны камчы белән кыйнадылар. Башта кыз титаник тырышлык белән кычкыруларын тыеп торды, ләкин эсседән кызыл тимер полосалар баланың ялан аякларына кулланылгач, ул кычкырды һәм аңын югалтты. Аны китерделәр ...
  Курку...
  Герда уянды .... Начар, җиңү турында алар хыялланырга тиеш, алар танклары Ак Йортны аталар.
  Аннары андый ямьсез әйберләр чыга ...
  өйдән чыккан " Суперпершинг " ка атты , аны тиште һәм каплады:
  - Тынычлык, хезмәт һәм мәхәббәт!
  Аннары ул телен тыгып куйды.
  Шарлотт шулай ук аякларын ялан бармакларын кулланып дошманны бәрде һәм елады:
  - Мин супер кыз!
  Кристина шулай ук елан белән шакылдады һәм кызыл күкрәк белән джойстик төймәсенә басып, дошман аша кыйнады:
  - Без суперменнар!
  Magәм Магда дошманны кыйный, танкны җимерәчәк, сугыш комплектын шартлатыр һәм чыгарыр:
  - Аэробатика бирегез!
  Аннары ул партнерларына күз кысып җибәрә. Менә бер кыз - иң югары класслы мылтыкчы дип санарга.
  Хатын-кыз сугышчылары Янкиларны юк итәләр һәм баллар җыялар ... Альбина һәм Альвина һәрберсенә ике мең машина төшерделәр. Моның өчен алар яңа премия алдылар: Көмеш имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән тимер крестның Рыцарь крестының Алмаз йолдызы.
  Менә шулай кызлар супер класс аксесы булып үзләрен аердылар. Аларны беркем дә туктата алмады һәм җиңә алмады.
  Анастасия Ведмакова, Акулина Соколовская һәм Орлова һәрберсе яңа премия алдылар: Алмаз белән иң югары дәрәҗәдәге Дан ордены, алар бик шатландылар. Бу бик матур кызлар.
  Theәм сугыш бетә ... 1948 елның 20 апрелендә америкалылар капитуляция ясыйлар. Икенче бөтендөнья сугышының тагын бер хикәясе кире борылды.
  Бу юлы ул озын тынычлык чорына охшаган. СССР Алясканы кире кайтарды һәм барысы да бәхетле иде. Америка континентының илләрен Япония һәм Өченче Рейх бүлделәр. Шулай итеп дөньяның вакытлыча бүленеше бетте.
  Немецлар сугыштан арыдылар.
  Гитлер өченче Рейхта күпхатынлылыкка рөхсәт бирде - һәрберсе дүрт хатынга кадәр, һәм баласы булмаган яки өчтән дә ким булмаган парларга каты салым кертте. Бу халык сәясәтен стимуллаштыру өчен көчле адым иде.
  Моннан тыш, Гитлер үзе ясалма орлыкландыру аша күп балалары алган. Алар арасында тәхет варисын сайларга кирәк иде.
  Кайгы-хәсрәт юк иде, Өченче Рейх Япония белән бергә яулап алганны үзләштерде.
  Ләкин 1953 елның 5 мартында Сталин үлде. Берия хакимияткә килде. Нигә Берия? Чын тарихта аның тәхет өчен яхшы мөмкинлекләре бар иде, ләкин авария аңа комачаулады: ГДРда тәртипсезлек, аны кысу вакытында Бериягә каршы конспирация өлгерде. Монда, әлбәттә, ГДР юк.
  Моннан тыш, Гитлер шулай ук алдан әйтелгән һәм танылган Бериянең, немецофиле булган, Сталиннан соң идарә итүен теләгән. Сталин, сәламәтлеге начарлангач, Берия файдасына васыять ясады.
  Шуңа күрә барысы да яшерен полиция файдасына гына түгел, ә сер башлыгы файдасына хәл ителде.
  Берия Гитлерга Япония белән атом коралы алганчы эшләргә тәкъдим итте.
  Сез самурайларның нәрсә турында уйлый алуын беркайчан да белмисез.
  Берия белән Гитлер Япония белән уртак сугыш һәм аның территориясен бүлү турында килештеләр.
  1954 елның 20 апрелендә самурайларның киң колониаль империясенә каршы уртак сугыш башланды.
  Тарихта нинди яңа бит борыла. Совет гаскәрләре Япониядә алга бара.
  Немецлар да ... Менә тагын Герда белән Шарлотта пирамидаль танкта сугышалар. Аларның авырлыгы илле тонна булган ике урынлы машина һәм 2500 ат көче булган компакт газ турбина двигателе бар. Нинди тиз Германия машинасын күз алдыгызга китерә аласыз. Theәм бронь махсус, пластмасса кушылган. Allәм төрле яктан үтеп булмый. 75 мм кечкенә калибрлы мылтык, ләкин югары басымлы мылтыкта бик тиз авыз тизлеге белән. Ул бронь-тешләү күтәрелгән. Ә снаряд запасы һәм ут тизлеге бик яхшы. Condткәрүчәнлеге югары.
  Танк үзе супер ... Шуңа күрә Герда нәрсә белән көрәшергә белә.
  Совет машиналары көчсезрәк. Төп танк әле Т-54, машина начар түгел, чагыштырмача арзан, ләкин бар нәрсәдә немецлардан күпкә түбән. IS-7 һаман да зур булмаган. Ул 122 мм тупны алган IS-10 белән сизелде, ләкин озынрак баррель һәм маңгай кораллары, көчсез яклары белән. Ләкин болар барысы да илле өч тонна авырлыкка туры килә, бу начар түгел.
  Герда үзенең Panther-6 танкын японнарга атты, аяк бармакларын кулланып һәм джойстик төймәләренә басып, кычкырганда:
  - Арян кардәшлеге идеяларына дан!
  Шарлотт кызыл күкрәк, җиде пулемет сызыгы һәм кычкырулар белән джойстик төймәләрен баса:
  - Безнең бәхет Арян хыялының коммунизмында!
  Кыз тагын көлә ...
  Кристина һәм Магда тагын бер пирамидалы "Пантер" -6 белән көрәшәләр.
  Кристина джойстик төймәләрен аяк бармаклары белән баса, Япониядән дошманга бәрелә һәм кычкыра:
  - Минем егетем өчен дан!
  Магда шулай ук ут ача, һәм саңгырау көлә, ди, джойстик төймәсенә ябык импульсын басып:
  - Егетләребезгә дан!
  Howпкәләренең башыннан ничек көләләр. Алар, дөресен әйткәндә, сугыш дулкынында искиткеч кызлар.
  Әйе, Япония өчен хөкем көне килеп җитте бугай. Ләкин барысы да план буенча бара.
  Элизабет һәм аның экипажы бераз модернизацияләнгән Т-54 танкында сугышалар. Ләкин аерма кечкенә. Мылтык бераз тизрәк китте, һәм корал тагын да бронь белән тишелде. Бу аерма.
  Двигатель - 520 ат көче булган бер үк дизель двигателе ... Японнар үз дизайннары һәм лицензияләнгән немец танкларын кулланалар. Машиналар гадәттә яхшы. Бигрәк тә Хирохито-3 машинасы, авырлыгы илле сигез тонна, баррель озынлыгы 70 EL булган 105 мм мылтык, кораллы T-54 өстен, корал һәм машина йөртү эшендә түбән түгел, электр резервыннан кала .
  Бу япон танкы СССР өчен проблема. Ләкин шулай ук Кояш чыга торган җирнең җиңелрәк машиналары бар.
  Алар белән эш итү җиңелрәк.
  Элизабет аяк бармакларын атып самурай танкларына бәрелә. Ул моны бик акыллы эшли, кычкыра:
  - Безнең ирекле Ватаныбызга дан!
  Екатерина кызыл эмчәне кулланып, япон машинасын ватты, кычкырды:
  - Алла биргән Рус!
  Елена шулай ук дошманны кыйный, дошман танкны юк итә, яланаяк үкчәсен кулланып кычкыра:
  - Коммунизм идеяларының бөеклеге өчен!
  Эфразия шулай ук ата һәм аны эластик күкрәгенең җиләк импульсы ярдәмендә ясый һәм кычкыра:
  - higherгары коммунизм җиңүләренә дан!
  Шуңа күрә алар танкны хәрәкәт итәләр һәм җиңелүдән саклыйлар. Хирохито-3 танкы шулай ук авыр классификацияләнергә мөмкин, ләкин ул шактый массив. Мондый машинаны кыйнау кыен .
  Шулай итеп ул кызлар артыннан бара. Мылтык калибрда зуррак һәм башлангыч тизлеккә ия. Япон туретасының маңгай кораллары Совет 240 ммнан да калынрак, һәм маңгай маңгае да калынрак - өстендә 150 мм, төбендә 120 мм. Theәм японнарның тизлеге тагын да югарырак, газ турбинасы двигателе 1500 ат көче җитештерә. Әйе, бу танк Япониянең иң яхшысы. Сез аның белән шаярта алмыйсыз.
  Ләкин Элизавета, кызыл импульсын кулланып, кабыгын туры очка җибәрә, һәм Япония танкы Совет машинасына бәрелмәгәнгә шартлый.
  Екатерина дустын яланаяк үкчәсеннән үбеп алды:
  Сез акыллы Лиза!
  Элизабет ризалашмады.
  - Мин гений гына!
  Howпкәсенең башыннан ничек көлә. Менә кыз.
  Theyәм алар бик елыйлар ... Екатерина, мәсәлән, кырык бер елны ничек соң киткәнен хәтерли. Бер-ике көннән соң аяк киеме сынды, һәм миңа аяксыз аяк басарга туры килде. Cityәм шәһәр кызы өчен гадәттән тыш, бу авырта, һәр бәрелү, һәр ботак, һәр бәрелү сизелә. Everyәр адым авыртканда ул аякларын канга бәрде.
  Ул беркайчан да аяксыз йөрү бик авыр булырга мөмкин дип уйламаган. Шуңа күрә Уго яланаяк кыз Шкаф белән кызганды. Әгәр дә җәйдә андый кыз аяклар булса, нинди кыш.
  Екатерина аңа бик тиз ияләште, аның яшь тәне тиз яраклаша, яраланган такта каллуслар белән тулган һәм тупас булып киткән. Яланаяк йөрү рәхәт иде. Екатерина аяз сугылганчы аяк киемен дә салмады. Ләкин, аннары аларның дүртесе формалашты һәм Евфрасиния аларга сихерчелек сәнгатен өйрәтте. Сихерчеләр яшьлекләрен озайту өчен еш кына яланаяк йөгерәләр. Кыскасы, кызлар яшерен белемнәрне үзләштерделәр, егерме яшьләр тирәсендә карадылар, аяксыз һәм бикинида салкыннарда туңмады. Бу гүзәлләр. Аленкадан кала, салкынраклар юк. Ул IS-10 белән киңәйтелгән баррель белән модификациядә сугышты. Танк сериядә күптән түгел пәйда булды. Stillәм бик сирәк. IS-7 беркайчан да зур сериягә кертелмәгән. Күрәсең, бәясе зур, җитештерүдә кыенлыклар булганга.
  Шулай итеп, Аленка экипажы бу японнарны һәм гумс җырларын юкка чыгара.
  Зәңгәр төннәр ут белән шуыша,
  Без пионерлар, эшчеләр балалары ...
  Якты еллар чоры якынлаша,
  Пионерларның кычкыруы һәрвакыт әзер!
  Кызлар бизнеска төшкәч, сез аларга каршы тора алмыйсыз. Чынлыкта, бу сугышның камил иҗаты дип әйтергә мөмкин.
  Сугыш дәвам итә һәм Япония җиңелә.
  Совет гаскәрләре май аенда көньяк Сахалинны алдылар. Алар бик саклык белән эш иттеләр.
  Ләкин совет кызлары батальоннары искиткеч сугыш сыйныфын күрсәтәләр.
  Аларның корал төрләреннән, әлбәттә, АК кулланыла башлады. Немецлардан начаррак, ләкин гади һәм ышанычлы. Oppәм ул оппонентларны җимерә, ерактагы һөҗүм немец һөҗүм карбинасына караганда түбәнрәк булса да.
  Совет кызлары япон тоткыннарын ялан, тузанлы аякларын үбергә һәм яланаяк үкчәләрен яларга мәҗбүр итәләр. Бу аларның тактикасы.
  Иң югары сыйныф сугышчылары белән көрәшү.
  '54 елның җәендә немецлар Американы япон гаскәрләреннән арындырдылар.
  Маргарет җитәкчелегендә аяксыз кызлар батальоны аеруча матур сугышты. Кыз самурайларны таратты, һәм кулга алынган егетләр үкчәләрен үбергә һәм Венераның күкрәген яларга мәҗбүр булдылар.
  Герда һәм аның командасы "Пантерс" 6да яхшы эшләделәр, һәм күп японнарны тәмугка, ә кайберләре күккә җибәрделәр.
  Дүрт ниндзя кызы Совет гаскәрләре белән Манчуриягә киткәндә сугыштылар.
  Зәңгәр чәчле ниндзя кызы кылыч белән сугып, тегермән йөгерде, совет солдатларын кисеп алды. Аннары ул бармаклары белән шартлаткыч борчак ыргытты, Совет Т-54 танкын борып өрде:
  - Иң салкын ил - Япония!
  Сары чәчле ниндзя кызы шулай ук дошманны пычак белән сугачак һәм яланаяк үкчәсе белән бумеранг бирәчәк, кычкыра:
  - Самурайларның җиңүләре өчен!
  Кызыл чәчле ниндзя кызы кылыч белән агрессив әйләндергеч өстәл үткәрәчәк, совет солдатларын кыскарта. Аннары аның аяк бармаклары бомба җибәрәчәк. СССР танкы ярылыр һәм сугышчы кысылыр:
  - Коммунизм идеялары исеме белән!
  Ак чәчле ниндзя кыз оппонентларны алып кырды, кыр буйлап җанатар йөгергәндәй, урыс солдатларын тагын кисеп алды һәм ялан бармаклары белән, бөтен совет танкларын җимерә торган үлемгә китергән кебек.
  Rәм кычкыру:
  - Илнең бөеклеге өчен!
  Кызлар үтерергә яраталар, һәм алар тоткыннарны көчләүдән күбрәк яраталар. Ир-атлар чиктән тыш аңнан югалырлар. Менә ниндзя кызлары ошый. Бәйләнгән ирләргә утырыгыз һәм шул ук вакытта камчыгыз.
  Ләкин, японнарның батырлыгына карамастан, алар яхшырак һәм алдынгы технологияләргә оттыралар.
  Моннан тыш, күктә супер класслы аксеслар Анастасия Ведмакова һәм Акулина Соколовская бар, алар японнарны җил тегермәне кебек җимерәләр.
  Анастасия, аяк бармаклары ярдәмендә берьюлы алты япон самолетын кисеп ала һәм кысыла:
  - Руста коммунизм идеяларына дан!
  Акулина, кызыл импульсы белән төймәгә басып, берьюлы җиде Япония самолетын кисеп кычкырды:
  - Россия Геройларына дан!
  Сугышчылар Япониядән элекке зарланулары өчен үч алалар. Especiallyәм аеруча патша Николай II заманындагы сугышта җиңелү өчен. , К, алар беркайчан да онытмаслар, буыннар кичермәсләр.
  Анастасия ягут импульсын кысып, тагын бер шартлауны атты, Япон самолетларын атты һәм кычкырды:
  - Берия коммунизм чорына дан!
  Акулина аяк бармакларын кысып, самурай самолетларын бәрде һәм каплады:
  - Зур җиңүләр өчен!
  Альбина һәм Альвина рекордлы баллар җыялар. Өч мең самолет өчен алар заказ белән бүләкләнделәр: Тимер крест рыцарь крестының Алмаз йолдызы һәм алтын имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар.
  Альбина, кызыл импульс ярдәмендә борылыш бирде. Ул берьюлы дистә япон самолетын кисеп алды:
  - Минем күкрәгем өчен!
  Sheәм ул үзен кара сугышчы кочагында күз алдына китерде.
  Альвина аяк бармаклары белән тибеп, дистә ярым япон самолетын төшерде һәм кысты:
  - Зур җиңүләр өчен!
  Немец кызлары бик сугышалар, матур. Кара егетләр бик яраталар, һәм аларның телләре һәрвакыт ир-атларның камиллеген чистартырга әзер.
  Альбина, аяк бармаклары ярдәмендә, кабат самурайларга бәрелде һәм самолетларын атты.
  Sheәм ул:
  - Мин Супермен!
  Альвина җиләк импульсын бастырды, күп япон самолетларын чабып кысып:
  - Мин космик виксен!
  Кыз бик гиперсексуализмда бик көрәшүче һәм актив .
  Чын Аряннар - супер гына! Гомумән, югары классның шундый матурлыклары!
  Дошманны җиңеп, Германия һәм Совет гаскәрләре Кытай буйлап алга бара.
  Сингапурга һөҗүм вакытында, һава дивизиясе сугышчылары һәм "Барракуда" аяксыз кызлар берләшмәсе үзләрен аердылар. Кызлар, тропик яңгыр яуган бассейннар аша ялангач үкчәләрен сугып, японнарның ныгытылган урыннарына керделәр һәм аларны баян белән тиштеләр.
  Менә шундый сугыш чибәрләре.
  Япония мондый агрессив коллективның җәрәхәтләреннән калтыранды.
  1954 елның көзендә Кытайның күпчелек өлешен күчәр көче яулап алды. Theәм Кояш чыга торган җир өчен хәл тагын да катлаулана башлады.
  Гитлер әйтте:
  - Бер кердәге ике кош килешә алмый!
  Ә Альбина һәм Альвина сугышчылары дүртенче мең самолетны төшерделәр. Япония бик күп күләмдә арзан, ләкин сыйфатлы самолет җитештерде, шуңа күрә түләү җыю бик уңайлы иде.
  Альбина, аяк бармакларын кулланып, тагын бер самурайны кисеп алды:
  - Бу безнең матур дөнья!
  Альвина, кызыл импульс ярдәмендә дистә япон машинасын җимерде һәм твиттер язды:
  - Бөтен галәмдә коммунизм чорына дан!
  Альбина, шулай ук, җиләк импульсын кулланып, самурайларны җимереп, гаҗәпләнде һәм елады:
  Сез коммунизм турында сөйләшәсезме?
  Альвина, аяк бармакларын кулланып, дистә Япония самолетын кисеп алды:
  - Яңа Арян тәртибе - коммунизм!
  Кызлар көлделәр ... Дүртенче мең самолет өчен алар платина имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән тимер крестның Рыцарь крестының Алмаз йолдызы белән бүләкләнделәр. Бу хәтта бик югары премия дә чибәрләр өчен рекорд.
  Бу карарга кызлар ....
  Ләкин, Анастасия Ведмакова һәм Акулина Соколовская түбән түгел һәм төшкән биш йөз очкыч баллыннан артып китәләр.
  Алар бик югары булган яңа бүләкләр алдылар, һәм алар үзләре өчен бөтен йолдызлар коллекциясен җыйдылар.
  Анастасия коралын ялан аяклары белән максат итә, һәм дошманны җимерә, дошманны кисә һәм кыса:
  - Бөтен планетада коммунизм өчен!
  Акулина кызыл импульсны басып, дошманны кыра, агрессив кычкыра:
  Хәтта балалар да безне беләләр!
  Кыш көне Япония бөтен колонияләрен диярлек югалтты, һәм сугыш мегаполисның үзенә күчте.
  1955 ел килде, сугышлар буранлы, ахыры да, чите дә юк.
  Япония, әкрен генә, әлбәттә. Graduallyәм әкренләп сугышта җиңелә.
  Ләкин самурайлар бик каты һәм каты көрәшәләр.
  Альонка һәм аның экипажы IS-11 эксперименталь танкка күченделәр. Бу машина 130 мм мылтык белән җиһазландырылган, төбендә каты эзләр бар.
  Аленка аяк бармаклары белән ата, дошманны сындыра һәм кычкыра:
  - Кызларның яланаяк үкчәләре белән коммунизмга дан!
  Анюта шулай ук кызыл импульс ярдәмендә атты, аларның тугызын пулемет триггерларына бастырды һәм елады:
  - Без кызлар бик шәп!
  Алла шулай ук аяк бармакларын кулланып, дошманны җимерде һәм кычкырды:
  - Винттан!
  Мария яланаяк үкчәсе ярдәмендә төрде. Ул дошманны тишеп, тешләп, тешләде:
  - Яңа казанышлар өчен!
  Маруся җиләк импульсы белән типте, дошманнарны үлем белән тотып алды һәм сайрый:
  - Зур коммунизм өчен!
  Аленка тагын атты һәм кычкырды:
  - Шулай итеп, ферма президенты һәм цыган диктаторы Сашка үлә!
  Аның аякларын броньга сугып.
  Менә шулай кызлар аерылды, супер гына. Алар, гадәттә, гаҗәп сугышчылар.
  Монда алар бердәм җырлыйлар:
  , К, уяу булмаячак,
  Шумкар, бөркет карашы ...
  Халык тавышы сонор -
  Пышылдау еланны ватыр!
  
  Сталин минем йөрәгемдә яши
  Кайгы-хәсрәтне белмәс өчен ...
  Космоска ишек ачты
  Йолдызлар безнең өстебездә ялтырап тордылар!
  
  Бөтен дөнья уяныр дип ышанам
  Фашизм бетәчәк ...
  Theәм кояш балкып торачак
  Wayл, коммунизмны яктырта!
  Элизавета шулай ук үзенең Т-54 танкы белән сугыша, шундый сугышчы-сихерче.
  Гүзәлләрне япон машиналары аяклары белән җимерәләр.
  Элизабет кызыл импульсы белән джойстик төймәсенә басты һәм сайрады:
  - Совет коммунизмы идеяларына дан!
  Бу матурлык ничек көлер! Энҗе тешләре белән балкып торыгыз.
  Екатерина аны алды да, аяк бармаклары белән атты һәм сайрады:
  - Коммунизмның үлемсез идеялары җиңүендә,
  Без илебезнең киләчәген күрәбез ...
  Елена көндәшен ябык күкрәк белән кыйнады, тешләрен кысып, кычкырды:
  - Ә Ватаныбызның кызыл байрагы,
  Без һәрвакыт фидакарь булачакбыз!
  Эфразия яланаяк үкчәсе белән ыргытылды һәм пышылдады:
  - Ватанга дан, безнең ирекле,
  Халыклар дуслыгы, мәңге булыш!
  Allәм барлык кызлар, аяк бармакларын кулланып, бердәм җырладылар:
  - Закон көче, халык ихтыяры,
  Гади кешенең бердәмлеге өчен бит!
  Сугышчылар, әйтергә тиеш, искиткеч сугыш агрессиясе бар.
  Менә Герда сугыша ...
  Аның "Пантер" -6 супертанкка охшаган, самурай позицияләрен кырган.
  Герда кызыл күкрәк белән ут ала, джойстик төймәсенә басып кычкыра:
  - Арян дөньясы өчен!
  Шарлотт шулай ук аяк бармакларын сугып, күп японнарны һәм блатерны аерачак:
  - Зур чикләр өчен!
  Кристина белән Магда да сугышалар. Кызлар бик сугышалар, бик матур, бикинида ялангач диярлек.
  Кристина ябык күкрәк белән атты, Япония Хирохито-4 танкын сындырды һәм каплады:
  - Минем илгә дан!
  Магда шулай ук тибә, аяк бармакларын кулланып, самурай хойтцерны сындырды һәм кычкырды:
  - Зур казанышларга дан!
  Бу кызлар иң яхшы!
  Март ахырында Токио егылды. 1955 елның 20 апрелендә Япония капитуляция ясады һәм шулай итеп зур сугышны тәмамлады.
  Альбина һәм Альвина төшкән самолет биш меңнән артты. Thisәм моның өчен алар махсус премия алдылар: Көмеш имән яфраклары, бриллиант кылычлары белән тимер крестның Рыцарь крестының Олы Алмаз Йолдызы.
  Сугыш әле бетмәгән. Ул бераз гына яшеренде. Ләкин Гитлер бөтен дөньяны диярлек яулап алды.
  Берия Порт Артур белән бергә Сахалинны, Курил кырын һәм Манчурияне кире кайтарды.
  СССР аның яраларын япкан көчле илгә әйләнде. Берникадәр вакыт фашист Германиясе башка илләрне яулап алды, аларның аз каршылыгын бастырды.
  Сугыш җимерелү һәм дөнья өстенлеге өчен дәвам итте. Ләкин тагын бер глобаль каршылык башланды.
  Шул арада СССР өстендә болытлар җыелды. 1959-нчы елда, җитмешенче яшендә, Адольф Гитлер Берия идарә иткән Совет Россиясенә һөҗүм итәргә булды. Фюрер бөтен дөньяны диярлек аның ягында иде.
  Ләкин СССР көчле, сәнәгать көченә әйләнде. Шуңа күрә мин таш өстендә скийт таптым.
  Ике илдә дә атом коралы булган, ләкин Герда һәм Альбина генератор булдыра алганнар, анда нурланыш бөтен planetир планетасын каплаган, һәм бу юк итү төрен куллану мөмкин булмаган.
  Hitәм Гитлер дөньядагы соңгы суверен хакимиятне тартып алырга булды. Көнбатыштагы чик Днепер, аннары Беларусия һәм немецлар кулындагы Балтыйк буе илләре аша үтте. Фашистлар Кырымны артта калдыра алды. Севастопольдә Кара диңгез флоты өчен СССР арендага бирелмәгән булса.
  Калган территориягә өстәп, Россия Кытайның бер өлешен - Манчурияне кертте. Шулай итеп, туучылар санын күтәрү һәм күпхатынлылыкны коммунист, атеистик режим белән легальләштерү өчен бик актив сәясәт алып барган СССР халкы, хәтта территориаль югалтуларга карамастан, 1941 елгы сугышка кадәрге күрсәткечләрдән артып китте һәм өчкә артты. процент.
  Берия абортны да, контрацепцияне дә тыйды. Ул дүрт баласы булмаган гаиләләргә кыргый салым кертте.
  План һәм таяк ысуллары буенча СССР тиз үсеш алды, һәм аның хәрби көче артты.
  Гитлер, потенциаль куркынычны сизеп, дөньяны өченче Рейхка җыеп бетергәч, бу планетада соңгы сугышын башларга булды.
  Соңгы сугыш нинди? Earthирдә яулап алырлык нәрсә юк. Бер ел элек немецлар айга очтылар, һәм космос киңәю чоры ачык. Ләкин Гитлер Йолдызлы Сугыш чорын һәм галактикаларны яулап алу өчен яшәрме? Сәламәт яшәү рәвешенә, вегетариан диетасына, регуляр күнегүләр һәм физик активлыкка карамастан, Фухрерның картайганы ачык иде. Чәч таплары көннән-көн арта бара, чәчләр соры төскә керә, тышкы кыяфәт арый. Фухер шатланырга тырышса да.
  Мөмкин булганча, сез соңгы миссиягезне тәмамларга һәм СССРны яулап алырга тиеш. Шулай итеп, Фухер үлсә дә, аның табигый орлыкландыру белән алынган меңгә якын улы бар. Аларның берсе иң яхшы, иң сәләтле булып танылыр һәм planetир планетасы тарихында иң зур диктатор тәхетен алыр.
  Anyәрхәлдә, тоткарлык бик куркыныч, һәм атом коралы эшләмәгәндә, Гитлер беренче эшелонда гына СССРга илле миллионнан артык солдат ыргытты. Монда шулай ук бик күп танклар, самолетлар, очу дисклары бар . Бу бик зур көч.
  СССР коралны модернизацияләүне дәвам итте. Т-64 танкы пәйда булды, авыррак һәм 125 мм көчле мылтык белән, пирамида рәвешендәге немец машиналарына мамык кабыгы белән үтеп керә ала. Дөрес, Т-64 производствога керә башлады. Төп танк әле T-54 иде, ул немец модельләренә каршы көчле түгел иде. Бу шулай ук Гитлерның Россиягә каршы агрессия белән ашыга торган сәбәпләренең берсе.
  IS-11 тотылмады ... IS-12 203 мм туплы машина белән ясалган, ләкин бик кыйммәт, авыр һәм зур булып чыкты. IS-15 152 мм озынлыктагы мылтыкта компромисс иде. Бу машина зурайтылган Т-64кә охшаган һәм яңа гына җитештерә башлаган.
  Германиянең төп танкы, Пантер-6, пирамида рәвешендә иде, һәм ул Пантер-7 дәрәҗәсенә күтәрелде, мылтык калибрын 88 ммга кадәр арттырды. Двигатель, тагын да көчлерәк 3000 ат көче куеп, илле тонна авырлыкны саклап калганда, коралның сыйфатын яхшырту өчен, зур тизлек һәм хәрәкәтчәнлек бирә.
  Хәтта иң яңа Совет Т-64 машина йөртүдә һәм якларны саклауда, маңгайда да немецлардан сизелерлек түбән иде. Ләкин Т-64, ким дигәндә, немецларга үтеп керә алыр иде.
  Күктә немецлар машиналарның саны һәм сыйфаты буенча көчлерәк иде. Ләкин СССР беркайчан да үз дискетларын булдыра алмады. Theәм немецлар Белонци дискларына җылылык нурлары куйдылар - лазер кебек, һәм алар нәтиҗәлерәк ату үткәрә алалар.
  Фашистлар ун тавыш тизлегендә дискотекалар очтылар. Бу чыннан да бик зур. Менә өченче Рейх армиясе шундый көчле.
  Аларда җир асты танклары бар. Otherәм бик күп башка әйберләр. Кыскасы, Бериянең мөмкинлеге юк диярлек.
  Ләкин Совет гаскәрләренең гаять зур оборона көче бар. Theәм һөҗүм һава һөҗүме белән башланды. Көчләр тигез түгел һәм немецлар Совет шәһәрләрен җимерәләр. Ун мең Россия аша үтеп, Смоленскны алалар.
   Наташа карар кабул итте:
  - Без Гитлерны һәм аның бандасын СССР гаскәрләрен чыгарырга һәм кулга алынган балаларны азат итәргә мәҗбүр итәргә тиеш!
  Уенлы Зоя моның белән ризалашты:
  - Әлбәттә! Ә ата-бабаларыгызны фашизмнан саклагыз!
  Августин аякларын мөһерләп әйтте:
  Без моны шиксез эшләячәкбез!
  Светлана бик тиз раслады:
  - Моның өчен бөтен мөмкинлекләребез бар!
  Тизрәк әйтелде, һәм дүрт хатын-кыз сугышчылары фашист гаскәрләренә һөҗүм итәләр.
  Алла Рәсәй гасырындагы сугышчылар һәм мутант сихерчеләр тагын егерменче нацистлар белән көрәштеләр.
  Фашист коңгырт империядә солдатлар бик күп. Алар чиксез елга кебек ага.
  Әлбәттә, дүрт кыз Вермахтның танкларын һәм самолетларын юкка чыгардылар. Баштан ук аларны куллары һәм аяклары белән җимерделәр, көч кыры белән капладылар. Ләкин ...
  Groundир астындагы кебек, Олег Рыбаченко һәм Наташаның кече кызы Маргарита Коршунова пәйда булдылар.
  Алар яктырткычларны тотып, наноботлар белән зарядка ясадылар . Алар нәфрәтләнгән фашистларны юк итәргә юл тоттылар. Шулай итеп, дүрт алтыга әйләнде.
  Наташа Коршунова, аякларын чабып, аякларын чабып әйтте:
  - Менә ничек? Хәер, безнең язмыш нинди, без аны бүтән җиңә алмыйбыз!
  Агрессив алтын чәчле Зоя, немецларны җимерүне дәвам итеп, логик яктан билгеләп үтте:
  - Әйдә тизрәк эшләгез! СССРны саклыйк!
  Олег Рыбаченко, унике яшьтән олы булмаган аяксыз фашистларны пехота да, танк та кылыч белән кычкырды:
  - Беркайчан да бирешмәскә!
  Boyәм берьюлы өч фашистик самолетны кисеп алган малайның ялан аягыннан үткен диск очты!
  Ялангач үкчәләре белән ялтырап, Маргарита Коршунова, танкларны да, пехота да көндәшләрен җимерә, тешләрен тыгып, кычкырды:
  - Дөньяда батырлык өчен урын бар!
  Кызның аякларыннан таралган агулы энәләр нацистларга, аларның самолетларына һәм танкларына бәрелә.
  Наташа Коршунова шулай ук ялан аякларын ыргытты, үтерде һәм елады:
  - Без беркайчан да онытмаячакбыз һәм беркайчан да кичермәячәкбез.
  Herәм аның яктырткычлары тегермәндәге фашистлар аша үтте. Аннары бластерлар манараларны кисеп, танкларга бәрелделәр. Очкычлар да алды.
  Кызыл чәчле Августин, дошманнарны аерып, кычкырды:
  - Яңа заказ өчен!
  Аның ялан аякларыннан таралган энәләр. Фашист солдатларының һәм самолетларның күзләрендә дә, тамакларында да.
  Әйе, сугышчыларның дулкынланулары һәм кырыс булулары ачык иде.
  Салкын Зоя, самолет белән ак һәм коңгырт солдатларны һәм танкларны кисеп, кысылды:
  - Безнең тимер ихтыяры!
  Аның аякларыннан яңа, үтерүче бүләк оча. Танклар һәм ак сугышчылар егыла, самолетларның койрыклары яна.
  Светлана Кар Ак тегермәнчене чабып җибәрә, кылычлары яшен кебек.
  Нацистлар кырлар кебек егыла.
  Кыз аяклары белән энә ыргыта, дошман самолетларын атып кычкыра:
  - Россия Анасы өчен кеше космик империясе булачак, җиңегез!
  Олег Рыбаченко нацистларга каршы алга бара. Терминатор малай коңгырт гаскәрләрне кисә.
  Theәм шул ук вакытта малайның аяк аякларының бармаклары агулар белән энәләр ыргыталар, кәүсәләрне ерталар һәм самолетлар аталар.
  Малай кычкыра:
  - Киләчәк Руска дан!
  Motәм хәрәкәттә ул һәркемнең башын һәм авызын кисә, шул ук вакытта танк манараларын.
  Терминатор кыз Маргарита шулай ук оппонентларны, самолетларны һәм танкларны юк итә.
  Аның аяклары ята. Фашистлар бик күп үлә. Сугышчы кычкыра:
  - Яңа чикләргә!
  Аннары кыз алып кисеп алачак ...
  Фашист солдатларының мәетләре.
  Менә Наташа Коршунова һөҗүмдә. Ул танклар, самолетлар белән бергә фашистларны кисә һәм җырлый:
  - Рус - зур һәм якты,
  Мин бик сәер кыз!
  Аның ялан аякларыннан дисклар оча. Фашистларның тамагын кем күрде. Әйе, бу кыз танкларны җимерә.
  Зоя Ангелская һөҗүмдә. Ике кулы белән коңгырт солдатларны кисү. Трубадан төкерү. Heәм ул аяк бармаклары белән үлемгә китерүче энәләр ыргыта - танкларны һәм самолетларны атып җибәрә.
  Theәм шул ук вакытта ул үзенә җырлый:
  - Эх, блюзон әйдәгез,
  Эх, минем яратканнарым барачак!
  Августин, фашистларны лазер кылычлары белән кисеп, коңгырт солдатларны, танклар белән бергә, кычкыра:
  - Барлык шаян һәм хайван тиресендә,
  Ул клуб белән полиция полициясенә ашыкты!
  Areәм аяк бармаклары белән, дошманга ничек керергә, филне үтерәчәк нәрсә, хәтта танк та.
  Аннары кысыгыз:
  - Бүреләр! Егерме икенче гасыр!
  Светлана Кар Ак. Фашистларны кыйнау. Яланаяк аяклары белән ул аларга үлем бүләкләрен җибәрә.
  Кылыч белән тегермән эшли.
  Ул танклар һәм самолетлар белән бик күп сугышчыларны җимерде:
  - Зур җиңү килә!
  Againәм тагын кыз кыргый хәрәкәттә.
  Herәм аның аяклары танкларны һәм самолетларны җимереп, үлемгә китерүче энәләр җибәрә.
  Олег Рыбаченко сикерде. Малай кайнап торды. Сикерүдә фашистларның күбесен кисеп алды.
  Ул ялан бармаклары белән энә ыргытты, танкларны һәм самолетларны җимерде:
  - Минем матур батырлыгым белән дан тот!
  Againәм тагын сугышта.
  Каты кыз Маргарита Коршунова һөҗүмгә китә. Барлык дошманнарны бер-бер артлы таркаталар. Аның кылычлары җил тегермәннәреннән катырак. Areәм ялан аяк бармаклары үлем бүләкләрен ыргыта, танклар һәм самолетлар янып тора.
  Кыз үпкәли. Тантанасыз коңгырт сугышчыларны юк итә.
  Nowәм хәзер сикереп тора, борыла!
  Аннан юк итү бүләкләре оча.
  Фашистлар үзләре үлә. Бөтен мәетләр җыела.
  Маргарита агрессив рәвештә кысыла:
  - Мин Америка ковбойы!
  Againәм тагын аяклары энә ыргытты.
  Аннары тагын дистә энә!
  Наташа Коршунова шулай ук һөҗүмдә бик салкын.
  Яланаяк аяклар белән ыргыта, саламнан төкерә, танкларны һәм самолетларны җимерә.
  Lпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Мин ялкынлы үлем! Син бары тик үләргә тиеш!
  Тагын матурлык хәрәкәттә.
  Зоя Ангелская фашист мәетләрен блокада итә. Alsoәм аның ялан аякларыннан бумеранглар юкка чыга.
  Brownәм коңгырт сугышчылар танклар һәм самолетлар белән бергә егылып төшәләр.
  Кыз Зоя кычкыра:
  - Яланаяк кыз, ул сине җиңәчәк!
  Кызның яланаяк үкчәсеннән дистә энә оча. Алар фашистларның тамагына керәләр.
  Аннары алар үлә.
  Дөресрәге, бөтенләй үле, танклар һәм самолетлар булган урын.
  Августин. Көчле гаскәрләрне җимерә. Аның кылычлары ике кулда. Ул шундый бөек сугышчы.
  Торнадо фашист гаскәрләре аша үтеп китә - самолетлар һәм танклар егыла.
  Кызыл чәчле кыз кычкыра:
  - Киләчәк яшерен! Ләкин ул җиңәчәк!
  Theәм һөҗүмдә, ялкынлы чәчле матурлык.
  Августин, хыялларның кыргый дулкынлануында, яланаяк үкчәсе белән пульсар җибәрә һәм кычкыра:
  - Сугыш аллалары барысын да җимерәчәк!
  Theәм һөҗүмдә сугышчы.
  Herәм аның аяклары самолетларны атып, танк коралларын тишкән бик күп үткен, агулы энәләр ыргыталар.
  Светлана Кар Ак сугышта. Soәм шулай итеп ялкынлы һәм сугыш. Аның ялан аяклары бик күп үлемгә китерә. Кеше түгел, чәчле чәчле үлем.
  Ләкин ул өзелсә, сез аны туктата алмыйсыз.
  Светлана Кар Ак җырлый:
  - Тормыш бал булмаячак,
  Бу түгәрәк биюдә сикерү!
  Хыял тормышка ашсын -
  Матурлык кешене колга әйләндерә!
  Theәм аяксыз кыз хәрәкәтендә ярсу тагын да арта. Moreәм тагын да җимерелгән танклар һәм самолетлар.
  Олег Рыбаченко һөҗүмдә, барысы да тизләнә. Малай фашистларны кыйный.
  Аның аяклары кискен энәләр ыргыта - танклар һәм самолетлар.
  Яшь сугышчы кычкыра:
  - Акыллы империя барысын да таркатыр!
  Againәм тагын егет юлда.
  Маргарита - буранлы мәктәп укучысы, һәм аның эшчәнлегендә гомуми терминатор. Дошманнарны кыйный.
  Монда ул ялан аягы, шартлаткыч матдәләр белән борчак. Ул шартлаячак, һәм шундук йөз фашист һәм ун танк ыргытылачак.
  Кыз кычкыра:
  - usиңү безгә барыбер киләчәк!
  Ул тегермәнне кылыч белән эшләтәчәк - баррель танклары төрле якка оча.
  Монда Наташа Коршунова хәрәкәтләрне тизләтте. Кыз коңгырт сугышчыларны кисә. Ә кычкырганда:
  - Russiaиңү Россия империясен көтә.
  Фашистларны танклар һәм самолетлар белән бергә тизләштерелгән тизлектә юк итик.
  Наташа Коршунова - терминатор кыз.
  Ул туктарга һәм акрынрак уйларга уйламый, танклар һәм самолетлар адашалар.
  Зоя Ангелская һөҗүмдә. Аның кылычлары ит һәм металл салат кисә кебек. Кыз үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Безнең котылуыбыз көчендә!
  Яланаяк бармаклар да шундый энәләр ыргыталар.
  Тамаклары тишелгән, мәетләр тирәсендә яткан, шулай ук ватылган танклар һәм самолетлар.
  Августин - акылсыз кыз. Itәм ул гиперплазмадагы робот кебек бөтен кешене җимерә.
  Ул йөз фашистны да, самолет белән күп танкларны да җимермәгән инде. Ләкин барысы да тизлек белән бара. Ә сугышчы һаман кычкыра.
  - Мин җиңелмәс! Дөньядагы иң матур!
  Againәм тагын, һөҗүмдәге матурлык.
  Herәм аның аяк бармакларыннан борчак очып китә. Өч йөз фашист һәм дистә танк көчле шартлау белән өзелде.
  Августина, матбугат мускуллары белән уйнап, кызыл күкрәкләре белән күкрәген селкетеп җырлады:
  - Сез безнең җирне тартып алырга батырчылык итмәссез!
  Светлана Кар Ак та һөҗүмдә. Aәм бер грамм да вакыт бирми. Кыргый Терминатор Кыз.
  Ул дошманнарны юк итә һәм фашистларны юк итә. Brownәм күпчелек коңгырт сугышчылар чокырга һәм юл буйлап, ватылган танклар һәм самолетлар белән төштеләр.
  Алтысы кыргый булып киттеләр. Бу кыргый сугыш иде.
  Каратэ баласы Олег Рыбаченко кире кайтты. Bothәм ул кылычларын селкетеп алга бара. Терминатор малай тегермән белән идарә итә. Фашистлар үтерелә.
  Мәетләр массасы. Канлы гәүдәләрнең бөтен таулары, җимерелгән машиналар һәм самолетлар.
  Уйлап табучы малай кыргый стратегияне хәтерли. Кайда, атлар һәм кешеләр бергә кушылды.
  Баланы үтерүче Олег Рыбаченко кычкыра:
  - Кайгы!
  Акча күп булыр!
  Яңа хәрәкәттә терминатор малай. Hisәм аның аяклары нәрсәдер алып ташлар.
  Малай гений кычкырды:
  - Мастер-класс һәм "Адидас" фирмасы!
  Чыннан да салкын тамаша салкын булып чыкты. Күпме фашистларны үтерде. Theәм иң зуры танклар һәм самолетлар белән бергә коңгырт сугышчыларны үтерде.
  Яланаяк кыз Маргарита да сугышта. Дарчинны һәм корыч армияне җимерә, кычкыра:
  - Зур шок полкы! Барыбыз да табутка утырабыз!
  Аның кылычлары нацистларга бәрелгән. Көчле сугышчылар массасы җимерелде инде. Алар белән танклар һәм самолетлар.
  Кыз кычкырды:
  - Мин пантерлардан да салкынрак! Барысы да иң яхшы икәнен исбатлагыз!
  Theәм кызның яланаяк үкчәсеннән, көчле шартлаткыч борчак кебек, очып китәчәк.
  Дошманга сугыгыз.
  Heәм ул кайбер оппонентларны, танкларны, хәтта самолетларны алып, җимерәчәк.
  Наташа Коршунова хакимияттә. Sheәм ул көндәшләрне кыйный, һәм ул үзе беркемгә дә нәсел бирмәячәк.
  Танклар һәм самолетлар белән бергә күпме фашист үтерелгән инде.
  Аның тешләре бик үткен. Күзләр сапфир. Бу кыз төп җәза бирүче. Аның барлык партнерлары үтерүчеләр булса да!
  Наташа Коршунова кычкыра:
  - Мин тиле! Сезгә штраф булачак! Хәтта бер сум да алмагыз!
  Againәм тагын кыз фашистларны кылыч белән үтерәчәк.
  Зоя Ангелская хәрәкәттә һәм күп коңгырт сугышчыларны кыскартты.
  Яланаяк аяклар энә ыргыта. Eachәрбер энә берничә фашистны үтерә яки танк белән самолетны төшерә. Бу кызлар чыннан да матур.
  Августин оппонентларны алга җибәрә һәм җимерә. Шул ук вакытта ул кычкырырга да онытмый:
  - Сез табуттан кача алмыйсыз!
  Кыз тешләрен алыр һәм тешләрен ялангач!
  Redәм кызыл төс шулай ... Чәчләр пролетар баннеры кебек җилдә чайкалалар.
  Everythingәм барысы да ачудан чыга.
  Светлана Кар Ак хәрәкәттә. Монда ул бик күп баш сөяген һәм танк манараларын кисеп алды. Тешләрен тешләгән сугышчы.
  Тел күрсәтә. Аннары саламнан төкерәләр - самолетларны җимерәләр. Аннары ул елый:
  - Егетләр үләрсезме?
  Againәм тагын пехотага һәм самолетка бәрелгән аякларыннан үлемгә китерүче энәләр оча.
  Олег Рыбаченко сикерә һәм сикерә.
  Яланаяк малай бер төркем энә чыгара, танкларны җимерә һәм җырлый:
  - Кемпингка барыйк, зур счет ачыйк!
  Яшь сугышчы иң яхшысы.
  Ул инде берничә яшь, барысы да Наташа һәм компания белән маҗараларда, ләкин ул бала кебек. Бик көчле һәм мускуллы гына.
  Олег Рыбаченко җырлады:
  - Уен кагыйдәләр буенча булмасын - без фраера аша үтәрбез!
  Againәм тагын ялан аякларыннан үлемгә китерүче һәм ватылган энәләр очты. Очкычлар да, танклар да.
  Ялан, түгәрәк үкчәләр белән ялтырап, Маргарита Коршунова рәхәтләнеп җырлады:
  - Һичбер мөмкин булмаган нәрсә юк! Азатлык таң атар дип ышанам!
  Кыз кабат нацистларга һәм аларның танкларына һәм самолетларына үтергеч каскад ыргытты, дәвам итте:
  - Караңгылык бетәчәк! Розалар чәчәк атсын!
  Сугышчы аяк бармаклары белән борчак ыргыткач, мең фашист шунда ук һавага очты. Әйе, коңгырт, җәһәннәм империя армиясе безнең күз алдыбызда эри.
  Наташа Коршунова сугышта. Кобра кебек сикерә. Дошманнарны шартлый. Soәм бик күп нацистлар үлә, самолетлар егыла.
  Аларның кызы һәм кылычлары, күмердә бөртекләр, сөңгеләр. Иңнәр.
  Шул ук вакытта ул шулай ук кычкыра:
  - victoryиңү киләчәгенә ышанам!
  Theәм урысларның даны табылачак!
  Яланаяк бармаклар яңа энәләр ыргыталар, оппонентларны кыйныйлар.
  Зоя Ангелская кыргый хәрәкәттә. Нацистларга һөҗүм. Аларны кечкенә кисәкләргә бүлә.
  Сугышчы хатын-кыз ялан бармаклары белән энә ыргыта. Ул танклар һәм самолетлар белән бергә оппонентлар аша үтеп керә:
  Безнең тулы җиңү якын!
  Ул танкларны сөртеп, кылыч белән кыргый тегермән ясый. Бу чыннан да кыз кебек кыз!
  Ләкин Августин кобра һөҗүмгә китте. Бу хатын бөтен төш күрү өчен төш.
  Әгәр дә ул аны киссә, димәк, ул аны кисәр.
  Аннан соң, кызыл баш алыр һәм җырлар:
  - Мин барлык баш сөякләрен ачачакмын! Мин бик зур хыял!
  Хәзер аның кылычлары хәрәкәттә һәм дуралумин самолеты белән ит һәм металл кисәләр.
  Светлана Кар Ак та һөҗүмгә бара. Бу кызның тормозы юк. Алар кисү белән, мәетләр массасы чүпләнә, самолетлар һәм танклар егыла.
  Сары чәчле терминатор кычкыра:
  - Нинди яхшы булачак! Нинди яхшы булыр - мин беләм!
  Хәзер аннан киллер борчак оча.
  Яланаяк чибәр, мускул малай Олег тагын йөз фашист, метеор алып, танылган рәвештә киселде. Heәм ул бомба алып ташлаячак.
  Кечкенә, ләкин үлемгә китерүче ...
  Күктә күпчелек самолетларны кечкенә кисәкләргә ничек бүләргә.
  Терминатор малай елады:
  - Куркыныч машиналарның көчле яшьлеге!
  Яланаяк кыз Маргарита моны тагын сугышта эшләячәк.
  Brownәм бик күп коңгырт сугышчыларны кисегез. Ул танклар һәм самолетлар арасында зур чистарту аша кисә.
  Кыз кычкыра:
  - Ламбада - ком өстендә безнең бию!
  Яңартылган көч белән сугыгыз.
  Наташа Коршунова һөҗүмдә тагын да ярсу. Шулай итеп фашистларны кыру. Алар өчен андый кызларга каршы тору бик яхшы түгел.
  Наташа Коршунова аны алып җырлады:
  - Минем тибү аяксыз сукыр!
  Урында йөгерү - уртак татулашу!
  Warәм сугышчы кыз оппонентларга шундый каскад белән бәрелде.
  Ул дискларны ялан аяк белән ыргытачак.
  Монда ул тегермән белән идарә итә. Көчле армия башлары массасы артка борылды, танклар янып, самолетлар янды.
  Ул көрәшүче матурлык. Ул үзен шундый коңгырт армада кыйный.
  Зоя Ангелская хәрәкәттә, барысын да җимерә. Аның кылычлары үлем кайчы кебек.
  Кыз бик матур. Аның ялан аяклары бик агулы энәләр ыргыталар.
  Көндәшләрне җиңегез. Алар тамакларын тишәләр, табутлар ясыйлар, танклар һәм самолетлар шартлыйлар.
  Зоя Ангелская аны алды, тулы күкрәкләренең кызыл күкрәкләрен селкетте һәм кысты:
  - Кранда су булмаса ...
  Наташа Коршунова рәхәтләнеп кычкырды:
  Бу сезнең гаебегез!
  Areәм аяк бармаклары белән яхшылап үтерә торган әйбер ыргыта. Бу чыннан да кызлар.
  Herәм аның ялан аякларыннан, пычак ничек очачак. Ул танклардан манараларны кисеп, бик күп сугышчыларны кыйный.
  Яланаяклы Августин хәрәкәттә. Тиз һәм матурлыгы белән уникаль.
  Аның нинди якты чәчләре бар. Пролетар баннеры селкенгән кебек. Бу кыз чын виксен.
  Sheәм ул оппонентларны кисә - кулында кылыч белән туган кебек.
  Редхед, ләгънәт! Аның белән ул буяусыз табигый яктылык белән сугышка китте.
  Августин аны алды һәм пышылдады:
  - Бу үгез башы булыр - сугышчылар акылларын югалтмаслар!
  Шулай итеп ул тагын бик күп сугышчыларны җимерде.
  Терминатор малай Олег Рыбаченко мыгырданды:
  - Сезгә нәрсә кирәк! Нинди кыз!
  Маргарита Коршунова, аяк белән хәнҗәр ыргытып, танк туретасын сындырды:
  - Зур һәм салкын кыз!
  Августин моның белән бик тиз ризалашты:
  - Мин сугышчы, кемне дә булса үтерәчәк!
  Againәм тагын, аяк бармаклары белән, ул самолетларны җимереп, киллер җибәрәчәк.
  Наташа Коршунова сугышта көндәшләреннән түбән түгел. Кыз түгел, утта шундый сихерче белән тәмамланырга. Фашистларга авырлыклар туа: самолетлар һәм танклар егыла.
  Ә кычкыра:
  - Нинди зәңгәр күк!
  Августин, ялан аяк белән пычакны чыгарып, танкның туретасын кисеп, раслады:
  - Без талау тарафдарлары түгел!
  Светлана Кар Ак, дошманнарны аерып, самолетларны атып, твиттерда:
  - Акылсызга пычак кирәк түгел ....
  Зоя Ангелская кысылды, аяклары белән энә ыргытты, һәм танкларны һәм самолетларны агартылган аяклары белән җимерде:
  - Сез аңа акылдан язган кебек ялганлыйсыз!
  Наташа Коршунова, нацистларны кисеп, өстәде:
  - Аның белән бер тиенгә эшлә!
  Сугышчылар аны алып сикерерләр. Алар бик канлы һәм салкын. Гомумән, аларда бик дулкынлану бар.
  Олег Рыбаченко, ялангач, чибәр, мускул егет, шортта гына, сугышта бик матур булып күренә.
  Чибәр кыз Маргарита, аяк бармаклары белән, аякларын, антиматер кисәген ыргытты һәм җырлады:
  - Сугыш бик көчле, һәм егетнең кызыксынуы бар ...
  Гений малай аягы белән вертолет пропеллерына охшаган. Ул фашистлардан һәм танклардан берничә йөз башны кисеп алды:
  - Бик спортлы!
  Bothәм икесе дә - тулы ачык эштә малай һәм кыз.
  Терминатор малай Олег, коңгырт солдатларны кисеп алды:
  - usәм безнең өчен зур җиңү булачак!
  Маргарита җавап итеп кычкырды:
  - Без барысын да үтерәбез - аяк белән!
  Кыз чыннан да шундый актив терминатор.
  Наташа Коршунова һөҗүмдә җырлады:
  - Изге сугыш!
  Ә сугышчы кискен диск-бумеранг җибәрде. Ул дугада очты, күп фашистларны һәм танк манараларын кисеп алды.
  Зоя Ангелская юкка чыгаруны дәвам итте:
  - Бу безнең җиңү булачак!
  Аның аякларыннан яңа энәләр очты. Theyәм алар бик күп сугышчыларга һәм самолетларга бәрелделәр.
  Сары чәчле кыз:
  - Көндәшне тикшерегез!
  Ул телен күрсәтте.
  Яланаяк һәм ялкынлы Августин, аякларын селкетеп, үткен кырлы свастикалар ыргытты:
  - Император флагы алга!
  Светлана Кар Ак, яланаяк үкчәсе белән гиперплазма тупын ыргытты, бик тиз раслады:
  - theгалтылган геройларга дан!
  Кызлар нацистларны җәберләп бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Безне беркем дә туктатмаячак!
  Менә хәзер сугышчыларның аякларыннан диск оча. Ит җимерелә, танк манаралары һәм самолет койрыклары сүтелә.
  Againәм тагын ела:
  - Безне беркем дә җиңә алмый!
  Наташа Коршунова һавага очты. Көндәшләрне һәм канатлы вулканнарны аердылар, һәм бирделәр:
  - Без бүреләр, дошманны кыздырабыз!
  Аның ялан бармакларыннан бик үлемле диск очып китәчәк.
  Кыз хәтта бик дулкынлана.
  Аннары ул зарлана:
  - Безнең үкчәләр утны ярата!
  Әйе, кызлар чыннан да сексуаль.
  Олег Рыбаченко, чибәр, мускул егет, шортлы:
  - Әй, иртә, мөгезләрне саклый!
  Theәм сугышчыларга күз кысты. Алар көлеп, тешләрен яптылар.
  Наташа Коршунова фашистларны кисеп алды һәм кычкырды:
  - Безнең дөньяда шатлык юк, көрәшсез!
  Ялангач, түгәрәк, балаларча үкчәсе булган терминатор малай, пульсарга бирелә һәм нацистларны юк итә:
  "Кайвакыт сугышу да күңелле түгел!"
  Наташа Коршунова ризалашты:
  - Әгәр көч булмаса, әйе ...
  Ләкин без сугышчылар һәрвакыт сәламәт!
  Кыз ялан аяклары белән дошманга энә ыргытты, самолетлар белән күпчелек танкларны шартлатты һәм җырлады:
  - Солдат һәрвакыт сәламәт,
  Actionәм эшкә әзер!
  Шуннан Светлана Кар Ак кабат дошманнарга бәрелде, танк манараларын һәм самолет койрыкларын җимерде.
  Зоя Ангелская - бик тиз урлау. Ул фашистларга бөтен баррель җибәрде. Бер шартлау белән берничә меңне аерды.
  Аннары ул кысылды:
  - Туктамагыз, безнең үкчәләр ялтырап тора!
  Кыз сугыш киемендә!
  Августин да сугышта көчсез түгел. Менә шулай ул фашистларны кыйный. Гүя, чылбырлы ботактан бәрелгән кебек.
  Oppәм оппонентларны җиңеп, ул җырлый:
  - Сак булыгыз, яхшы булыр,
  Көздә бәлеш булачак!
  Кызыл чәчле шайтан, чыннан да, шайтан кебек сугышта сукалый. Танклар ничек янып, самолетлар яна.
  Ләкин тундагы яланаяк кыз Маргарита Коршунова, ничек көрәшә. Фашистлар аны аннан алалар.
  Әгәр дә ул сукса, ул сугачак.
  Аннан канлы чәчләр очып чыга.
  Наташа Коршунова аякларның тимер чәчләре очканда, танкларның баш сөяген һәм манараларын эреткәндә каты итеп искәртте:
  - Россиягә дан, хәтта дан!
  Танклар алга ашыга ...
  Кызыл күлмәкләрдәге бүленешләр -
  Сәлам рус кешеләренә!
  Монда кызлар фашистларны алдылар. Шуңа күрә алар кисәләр һәм кисәләр. Сугышчылар түгел, чыннан да чылбырны сындырган пантерлар.
  Көчле малай Олег Рыбаченко сугышта һәм нацистларга һөҗүм итә. Ул аларны шәфкатьсез кыйный, танкларны кисә һәм кычкыра:
  Без үгез кебек!
  Маргарита Коршунова, коңгырт армияне җимереп, танклар һәм самолет койрыкларын кисеп алды:
  Без үгез кебек!
  Наташа Коршунова аны алды һәм елады, танклар белән бергә коңгырт солдатларны кисеп алды:
  - Сез ялганлый алмыйсыз!
  Зоя Ангелская фашистларны таркатты һәм кысты:
  -, к, кул белән түгел!
  Alsoәм ул шулай ук йолдызны аяк белән алып, күп фашистларны бетерәчәк.
  Наташа Коршунова кызыл күкрәктән яшен болытын алды һәм җибәрде:
  - Безнең телевизор кабызылган!
  Аның ялан аягыннан киллер бөртеге оча.
  Зоя Ангелская, нацистларны һәм аларның танкларын самолетлар белән юк итеп, кысылды:
  - Безнең дуслык монолит!
  Againәм тагын шундый ыргыту, түгәрәкләр бөтен якка төссезләнә. Бу кыз - оппонентларны саф юк итү.
  Яланаяк аяклары булган кыз өч бумеранг алып, җибәрәчәк. Моннан мәетләр тагын да артты.
  Аннан соң матурлык бирәчәк:
  - Без дошманга шәфкать күрсәтмибез! Мәет булачак!
  Againәм тагын үтерүче әйбер яланаяк үкчәсеннән очып китә.
  Кызыл Августин шулай ук бик логик яктан искәртте:
  - Бер мәет кенә түгел, күп!
  Аннан соң кыз аны алды һәм канлы бассейннар аша аяксыз йөрде. Ул бик күп фашистларны үтерде.
  Howәм ничек кычкыра:
  - Massтерү!
  Аннары ул Гитлер генералын башы белән кыйный. Ул баш сөяген сындырыр һәм аңа бирер:
  - Банзай! Сез күккә барырсыз!
  Светлана Кар Ак һөҗүмдә бик ярсу, аеруча танкларны, самолетларны җимерә, ул кычкыра:
  - Сез котылмассыз!
  Аның ялан бармакларыннан дистә энә оча. Ул һәркемне узгач, самолетлар җимерелә. Veryәм хәтта сугышчы да кисәргә һәм үтерергә тырыша.
  Олег Рыбаченко шортлы мускуллы, чигелгән бала, сыбызгы белән каргаларны җимерә, кычкыра:
  - Данлы чүкеч!
  Егет шулай ук аяклары белән свастика рәвешендә шундый салкын йолдыз ыргыта. Катлаулы гибрид.
  Фашистларның массасы җимерелде.
  Олег Рыбаченко кычкырды:
  - Банзай!
  Малай кабат кыргый һөҗүмдә. Noк, көч аның эчендә генә, вулканнар шаулап тора!
  Могҗизалы Маргарита. Ул һәркемнең ашказаны ачыр.
  Кыз аягы белән берьюлы илле энә ыргытачак. Enemiesәм бик күп төрле дошманнар үтерелде, танклар һәм самолетлар бәрелде.
  Яланаяк үкчәләре белән ялтырап, Маргарита Коршунова шатлык ягыннан җырлады:
  - Бер ике! Кайгы проблема түгел!
  Сез беркайчан да төшенкелеккә бирелергә тиеш түгел!
  Борынны һәм койрыкны торба белән югарырак саклагыз.
  Белегез, чын дус һәрвакыт сезнең белән!
  Бу шундый агрессив компания. Кыз ыргыта һәм кычкыра:
  "Аждаһа президенты мәеткә әйләнәчәк!"
  Наташа Коршунова сугышта ниндидер терминатор. Rәм кычкырып кычкырдылар :
  - Банзай! Тиз алыгыз! Диктатор бетте!
  Аның аякларыннан граната очты. Itәм ул нацистларга кадак кебек сугыла . Itәм ул массалы мастоннарны һәм канатлы, эчке машиналарны юк итәчәк.
  Нинди сугышчы! Барлык сугышчыларга - сугышчыларга!
  Зоя Ангелская да һөҗүмдә. Мондый ярсу канчык.
  Sheәм ул аны алды да, кычкырды :
  - Безнең Атабыз - Ак Алла үзе!
  Ул фашистларны өч тегермән белән сугачак!
  Августин күкрәгенең ябык үкчәләре һәм ябык күкрәкләре белән ялтырап торган кызыл баш, җавап итеп кычкырды:
  - Минем Аллам кара!
  Чыннан да, кызыл баш - алдауның һәм мәгънәнең гәүдәләнеше. Әлбәттә, дошманнар өчен. Дуслар өчен ул бик кадерле.
  Howәм ничек аяк бармаклары белән ул алып ташлар. Brownәм коңгырт империя сугышчыларының күп өемнәре, шулай ук аларның танклары һәм самолетлары.
  Кызыл кычкырды:
  - Рәсәй һәм кара Алла безнең артта!
  Бик югары сугыш потенциалы булган сугышчы. , К, моның астында катнашмаска яхшырак. Танк манаралары җимерелгәндә һәм фашист самолетларының канатлары.
  Августин, оппонентларны җимереп, пышылдады:
  - Без барлык хыянәтчеләрне порошокка таркатырбыз!
  Hisәм аның партнерларына күз кыс. Әйе, бу ялкынлы кыз тынычлык бирә торган әйбер түгел. Тынычлык үлемгә китермәсә!
  Светлана Кар Ак, дошманнарны җимереп, чыгарды:
  - Без сезне чиратлаячакбыз!
  Редхед Августин раслады:
  - Без барысын да үтерәчәкбез!
  Herәм аның ялангач, киселгән аякларыннан, бөтенләй юк итү бүләге кабат оча! Soәм бик күп танклар һәм самолетлар берьюлы кечкенә кыркуларга шартладылар.
  Аннары кыз яшен белән кызыл күкрәктән сугыла.
  Яланаяк үкчәләре белән үлем бүләкләрен җибәреп, Олег Рыбаченко җавап итеп җырлады:
  банзай булачак !
  Августин, фашистларны ялан куллары белән аерып, кылыч белән кисеп, аяк бармаклары белән энә ыргытып, танкларны һәм самолетларны берьюлы юк итте:
  - Кыскача! Кыскача!
  Наташа Коршунова, танклар һәм самолетлар белән бергә, коңгырт сугышчыларны юк итеп:
  - Кыскасы - банзай !
  Әйдәгез, оппонентларны кыргый ачу белән кисеп алыйк.
   Яланаяк , чибәр, шортлы малай Олег Рыбаченко, оппонентларны чабып, чыгарды:
  - Бу гамбит кытай түгел,
  Дебют, миңа ышан, тай!
  Againәм тагын, үткен, металл кисүче диск малайның ялан аягыннан очты. Ул танкларның туретрларын да, самолет койрыкларын да кисеп алды.
  Маргарита, металлны җимерүче кыз, коңгырт империя сугышчыларын һәм танк коралларын җырлады, кисеп алды:
  - Без сугышта кемне табарбыз,
  Сугышта кемне табарбыз ...
  Әйдәгез шаярмыйк -
  Әйдәгез аны аерыйк!
  Әйдәгез аны аерыйк!
  Алар ул вакытта нацистлар белән яхшы эшләделәр ...
  Монда Гитлер һәм аның командасы кызлар һәм балалар алдында тезләнделәр.
  Наташа Коршунова беренче чиратта нацистларны аякларын үбергә мәҗбүр итте.
  Аннары Гитлер һәм аның әйберләре бүтән кызларның аяк очларын һәм үкчәләрен үбеп алдылар. Алар үкчәләрен телләре белән яладылар. Veryәм бик чибәр чәчле малай Олег Рыбаченко кызның аяклары белән үбелде.
  Ир-ат паразитларының кимсетелүеннән бик канәгать булганнан соң, Наташка боерык бирде:
  - Хәзер, без сезнең барыгызны да үтермәгән булсак, Өченче Рейхны Советлар Союзына тулысынча һәм шартсыз бирү тәртибенә кул куегыз!
  Барысы да яхшы тәмамлана. Өченче Рейх капитуляцияләнде һәм көчле Вермахт коралсызландырылды. Гитлер һәм аның командасы Берия зинданнарына киттеләр.
  Хөкем тиз, ләкин гадел. 1959 елның 22 июнендә Гитлер Кызыл мәйданда асылды!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"