Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Joy Boy Pirate Cariera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Vsi poznajo kabinskega dečka Edwarda, ki je postal pirat. In bori se proti vladni floti, ropa ladje in osvobaja lepe, bose sužnje. Trudi se narediti vse bolj pošteno.

  JOY BOY PIRATE CARIERA
  OPOMBA
  Vsi poznajo kabinskega dečka Edwarda, ki je postal pirat. In bori se proti vladni floti, ropa ladje in osvobaja lepe, bose sužnje. Trudi se narediti vse bolj pošteno.
  . POGLAVJE št. 1
  Skrit, kot da bi se oprijel kot pijavka med policami vijug palube, je bosonogi deček Eduard Osetrov še naprej poslušal. Sveže rezane deske ladje so trpko dišale po grabljastem hrastu in žgečkale gladko lice moža, ki je postal večni najstnik ali morda celo kakih trinajst let star deček. Fant terminator je napeto razmišljal:
  - Kateri načrt naj izbere?
  Po golih, hrapavih podplatih kabinskega dečka se je plazil tujerodni polž, ki se je lesketal v smaragdni lupini. S tačkami je prijetno požgečkala dečkovo okroglo, rožnato peto, Edik pa je ustnice raztegnil v nasmeh.
  Kako čudovito je imeti tako mlado, močno, neumorno in vzdržljivo telo. Na katerem se rane celijo brez sledu, izbiti zobje zrastejo nazaj in celo znamka z vročim železom (takšna epizoda suženjstva v kamnolomih je bila za fanta!) in nato po nekaj urah izginila brez sledu.
  Da, za to plača s tem, da ne odrašča, ima pa številne druge prednosti in koristi. In to, treba je opozoriti, odtehta vse slabosti, ki obstajajo v večnem otroštvu.
  Plemiči izmed morskih plenilcev so se še naprej lagodno pogovarjali. Tisti, ki je bogato obešen z rubini, je vprašal smaragdnega duhovnika.
  - Torej, ali to pomeni, da je vojna s harfisti neizogibna? -
  Potrjena vrsta, povezana s cerkvijo:
  - Ja, in starejši brat bo že na naši strani, možno je, da bomo lahko ustvarili široko koalicijo.
  Trgovec z rubinasto verigo je vprašal:
  - In Grandmaster Screw?
  Zvit zarotnik je pripomnil:
  - Bolje kot drugi razume, da je kontrabas glavni steber vere sveta in nam bo pomagal pri soočanju s harfisti.
  Trgovec se je zvito nasmehnil.
  - Tako moramo prepričati samo kralja piščali. In naj trinajsti zmaj izda bika.
  Sledil je kratek premor. Edik je s svojimi močnimi zobmi kot titan odgriznil s katranom pokrit kos kabla, ga prežvečil. Želodec fanta, če fantu lahko rečete prekaljen borec, ki je živel več kot stoletje, je prazen. Pred odhodom v izvidnico ni jedel, zato je želel nekaj za prežvečiti.
  Kaj drugega narediti? Vseeno jih ubij.
  Mimo, neslišno stopala bosa, zagorela do barve čokoladnih nog, sužnja. Bila je v kratki tuniki, ki vam je omogočila občudovanje čarov nežnejšega spola. Lasje sužnje so bili kljub temni koži blond, skoraj snežne beline, in dišala je po kadilu.
  Edward je celo obžaloval, da je še deček, po drugi strani pa lahko občudujete pozlačene kipe, pa pave ali drage kamne, zato se je vredno vznemirjati.
  Duhovnik-trgovec, ki je stresel smaragdno verigo, je samozavestno izjavil:
  - In to bo naš red, "Zmajeva usta", bodo ugriznili kogarkoli.
  Trebušasti sogovornik se je strupeno zahihital:
  "Pirati so pred kratkim Harperjem vzeli križarko s sto topovi. - Tolkanje po petah škornjev. - To je zabavno.
  Služabnik reda, podoben jezuitom, je odgovoril:
  - To je tisto, kar potrebujejo. Znali nam bodo nagajati najrazličnejše barabe.
  Tu se je Edvard, ki je spet začel občudovati drugega, golonogega sužnja v tuniki, s tankim pasom in veličastnimi boki, v tem primeru rdeče barve, še pravi čas spomnil, da ni opravil naloge, ki mu jo je dal nekdanji poglavar. Morgan Dish. Čeprav po drugi strani, zakaj bi ga nujno izpolnjeval. Kdo je ta Morgan, krvoločni pirat in slepar, ki je pred ekipo skril zaklad? Zakaj ne podgana ? In na njegovo sramoto je on, pionir, pet minut kasneje pri tem sodeloval komsomolski član Eduard. V njem sta spregovorila pohlep in želja po pustolovščinah. No, to je bila njegova komsomolska izbira!
  Kako je Eduard Osetrov postal pionir, je druga zgodba, na planetu z drugačno tehnološko razvitostjo. Predvsem tam je naletel na imperij, podoben tretjemu rajhu, le da je še bolj obsežen, številčen in tehnološko naprednejši.
  In nasprotovala ji je lastna analogija ZSSR, ki jo je vodila le lepa in navzven mlada ženska.
  In tam je bil seveda pionir. Poleg tega je bilo na tem planetu presenetljivo veliko otrok in približno petkrat več žensk kot moških. Čudovit svet.
  Fant je poveljeval celemu otroškemu bataljonu in prejel zvezdo junaka SBKR - tako se je imenoval ta rdeči imperij. Eduard je celo ujel tisoč ton težak tank Cobra-13 in ga odpeljal v svoje enote. Kar se je izkazalo za res kul. In njegova ekipa, dve tretjini deklet in ena tretjina fantov, se je izkazala za zelo kul. A to je seveda druga zgodba.
  In zdaj je Edward na ladji, v svetu približno sedemnajstega stoletja, v primerjavi z zemeljskim obdobjem razvoja.
  In dečkovo ostro uho vse dobro sliši.
  - No, zmaj mora renčati in iz sebe bruhati plamene, ki žgejo vse po vrsti. In velemojster Screw bi lahko poslal morilca h kralju harfe. - Slišalo se je strupeno sikanje. - Čeprav Bog ve, kakšen vladar obstaja, boj za prestol ne bo okrepil imperija.
  Nasprotnik s smaragdi je odgovoril s smehom:
  - Morilec je skrbno skrit in pripravljen pičiti. V vesolju je samo en Bog in moral bi biti samo en veliki patriarh in starejši brat. - Ton kneza cerkve in kralja atentatorjev je postal viskozen. "To, da se je njihov kralj odločil postati glava cerkve, je svetoskrunstvo in čaka ga okrutna kazen."
  Sogovornik je s prstom prstal rubinasto verigo in vprašal:
  Abaldin končno ubit?
  Smeh v odgovor:
  - Ob pravem času.
  Glas poln žeje je predel:
  "Potem pa pijmo za to."
  Jezuit je med ladijskimi služabniki poklical vrtečega se dečka in mu glasno ukazal.
  - Prinesi nam sodček chisherja .
  Fant, ki je migal z bosimi petami, je pobral ogromno posodo in jo s težavo povlekel do voditeljev. Skoraj bi padel in se spotaknil ob desko, a je sužnji uspelo zgrabiti posodo z dragoceno tekočino.
  Kožnar se ji je zahvalil, že so ga tepli po petah s palicami, ko je polil vino. In ko gre bambusov nasad ob golem kozličevem podplatu, zakričiš na vsa grla. In potem so noge v ognju in vsak korak postane agonija za dobrih par tednov.
  Edward je pomežiknil dečku in sužnju, čeprav ga nista videla.
  Ja, tukaj je seveda življenje dolgočasno in na igralni konzoli se ne boste potopili v čudovit, pravljični svet.
  Par plemičev je planil po vrču in začel goltati s takšnim užitkom, kot bi kamele brez vode prečkale Saharo. Ko so zarotniki popili, so fanta odgnali z umazanim zmerjanjem, ga nagradili z velikodušno brco v rit in z bičem bičali njegove gole, zagorele noge. Šla sva v kabino in sedla za mizo. Očitno še vedno niso imeli dovolj časa za zaroto. Čeprav sta govorila tiho, je ostrouhi tabornik v kratkih hlačah Edik ujel vsako besedo.
  Zdaj bo pogovor bolj zabaven. - Začel je jezuit iz drugega vesolja. - Trinajsti zmaj verjame, da takšen imperij, kot je Harp, nima pravice do obstoja. Razdeliti jo je treba med kontrabas in flavto, podla krivoverska Harmonija republika pa bo kmalu prišla na vrsto.
  Tukaj je trgovec-zarotnik z rubini pripomnil:
  - Nenavadno je, da so včasih ljudje veliko bolj verni, s spoštovanjem do Vsemogočnega Boga in njegovih služabnikov. Na primer, republikanci nam redno plačujejo desetino!
  Jezuit, duhovnik s smaragdno ogrlico, je zarenčal:
  - Ampak ne več kot to, in druga plačila v zakladnico starejšega brata so bila ustavljena.
  Nato je njegov partner naredil še en požirek sladkega in začinjenega vina, jedel mastno meso, prepojeno s čokoladno omako. Lepljivi živalski sok mu je tekel po bradi, bosonogemu dečku Ediku je po zaslugi posebnega treninga postal zelo izostren vid in skozi blatno, ukrivljeno steklo poznega srednjega veka videl je podrobnosti. Nato je zamišljeno rekel:
  "Nič, mislim, da je najboljša možnost, da tam obnovimo monarhijo." Volčji nasmeh in vampirski nasmeh. - V tem primeru bo več reda in moč cerkve se bo okrepila.
  Jezuit je hitel zagotavljati:
  - Primernega princa že imamo. Vzgojen je bil v samostanu in je popolnoma odvisen od nas.
  Smej se v odgovor:
  "To je super, kaj še hočeš?"
  Šepet kot sikanje kače:
  - Nekoga podkupiti in nekoga ubiti.
  Zarotnik z rubini je povohal drogo iz tobačne škatle in siknil:
  En umor je boljši od sto kletvic. Ukrepati moramo, ne odlašati.
  - Pijmo še enkrat za to, da se samo mi zarotimo, ostali pa so zapleteni vanje!
  Pijančki so srkali mogočno srebrno čašo. Vino je bilo drago in zelo močno, čeprav dobrega okusa. Ognjeno rdeča, penila se je, kot da bi bila na valovih razlita kri otroka.
  - Mogoče bomo zapeli, smo že siti pogovorov o politiki.
  Slišalo se je sikanje:
  - Daj no, samo bodi tiho, drugače bomo zbudili celotno ladjo. Naši ljudje imajo jutri delo.
  Udarec s pestjo po mizi in vino je odletelo na kamisol in ga prekrilo z umazanimi madeži:
  - Kaj pa ljudje? Hujši kot pes. Ali bi morali skrbeti zanje?
  In zloben smeh s piščalko:
  - Vendar je dobro iz njih iztisniti kovanec. Še posebej, če čutijo in vedo, da vam je mar zanje, še bolj z besedami kot z dejanji.
  Pojavile so se sužnje. Tokrat so bile oblečene v tanke spodnjice, na prsih pa z ozkimi trakovi blaga. Njihove bose, olivno zagorele noge so topotale po palubi in oddajale tihe, očarljive zvoke. In veter je pihal dolge svetle lase rdeče, zlate, bele, rjave barve.
  Vstopili so med plemiče, pripravljeni zadovoljiti vsako poželenje dostojanstvenikov.
  Končno se je zaslišalo žalostno petje;
  Nič ni bolj gotovo kot kovanec
  Resnično sije brez laži!
  Pravzaprav je dvojnik sveta vladar,
  Njegova opora je močan meč in ščit!
  
  V njej so skriti poganski bogovi,
  Kot sonce sijoč zlati obraz ...
  Čeprav še vedno obstajajo parazitski razbojniki,
  Ki so začeli trgovati s svojimi dušami!
  
  Kovanec je idol in nadangel,
  On je rešitelj, uničevalec vsega.
  Brez zlata najeto damaščansko jeklo bledi,
  Brez denarja uspeh v boju ne bo prišel!
  
  Toda kaj hočeš, srčni človek,
  Želim ti kupiti nesmrtnost ...
  Pohlepno odpreti vrata blaženosti,
  Vtkati nit stoletja življenja!
  
  Toda ali lahko dvojnik dobi tudi to?
  Je zlati krog sposoben sanjati?
  Da starec s koso ne pride s pozdravi,
  In v mrtvašnici si ni dal plombe na čelo!
  
  Čeprav kovanec potrebuje veliko sreče,
  Da bi nam dal obilo greha!
  Toda človek nima moči nad strastjo,
  Njega punce, kakor proso petelu!
  
  Želi dobiti veliko iz trebuha,
  Jejte fazane, kilograme ananasa.
  Čeprav ne moreš jesti do groba,
  Tudi če ste izjemno kul z denarjem!
  
  In krsta, celo preveč stane,
  Ker ima mesto za kralje!
  Navsezadnje bo angel na obrazcu narisal ničlo,
  Udarec v čelo in palica v možgane!
  Jeziki zarotnikov so se vse bolj zapletali in po še enem kozarčku je dolgotrajni bazar končno utihnil.
  Zadnji stavki so bili:
  "Slišali ste, da je v Jacku Londonu prišlo do upora, ki sta ga vodili dve ali bolje rečeno tri lepe ženske.
  Duhovnik s smaragdi se je zahihital in zarenčal:
  - Ko jih bodo ujeli, bodo imeli vojaki veliko veselje, raztrgali jih bodo in kožo jim razrezali na trakove!
  Trgovec z rubini je zagodrnjal in kolcal:
  "Ne bi imel nič proti, če bi se tudi sam udeležil lova."
  s težavo kolcala in rigala zadušila:
  - Tukaj na obali je razkošen bordel, jutri bomo na krov vzeli še bolj zagrete in temperamentne psičke.
  - Ni neumno, ampak zakaj ne zdaj. Imel sem željo. Hej, kličite me prostitutke. Kje so noči, sijoče vile? - Pijani plemič, ki je spustil verigo, je glasno zajecljal in padel z nog.
  - Naj vam Vsemogočni pošlje dobre sanje. - je rekel plemeniti duhovnik, ki je povohal iz viale za streznitev. Nekaj časa je stal, prihajal k sebi, nato pa se je s tresočo roko pokrižal in nato z drtečo hojo odšel v svojo kabino.
  Sužnje so ga držale za roke. Toda očitno je duhovnik, potem ko je rešil alkohol, že bil nesposoben ničesar.
  In dekleta tukaj so tako lepa in kako prijetno diši od kadila in vitkih, atletskih teles nežnejšega spola.
  Pogovor, ki ga je slišal izvidnik Sturgeon, je vseboval veliko tajnih podatkov, za nekoga verjetno zelo dragocenih, za mladega izvidnika samega pa malo smisla. Na koncu jim ni pomembno, ali je kralj harfe zastrupljen ali ne. Toda vojna je, nasprotno, v korist filibusterja, več je plena in manj ste zaposleni s sovražnimi vojaškimi ladjami. Kar zadeva starejšega brata, so korzarji praviloma vraževerni, a hkrati niso verniki, občasno pa so pripravljeni popolnoma oropati duhovnika. Sam Eduard Osetrov ni nikoli molil in z materinim mlekom je vsrkal vase, da so vse religije prevara in da ni bogov. Ali, kot pravijo, Bog, ki je Trojica. In kako to, da so trije bogovi in hkrati eden? To se ne zgodi tako! Če je mama v kaj verjela, o tem raje ni govorila pred otroki, Alica pa je verjela, da je v nebesih nekakšna moč, četudi ni svetopisemska. Vstaja je seveda zanimiva, a Edward še zdaleč ni mislil, da jo je organiziral tako običajno miren in dobrodušen sestra-brat v vesoljskem orožju. Ta misel se je zdela preveč divja in neverjetna, čeprav se lahko v osmih letih marsikaj spremeni. Še posebej v vojni! Pirat, in Eduard je nedvomno pirat, vendar je to hudičevo.
  - Bogati so se smejali do konca! - Topotanje bose noge po hrastu. - Revni stradajo, zato izbruhnejo nemiri. To res ni moja stvar. je šepetal fant terminator. "Razmisliti moramo, kaj narediti s tem drobcem.
  Oči so mu padle na nedokončan sod. Črnolasi fant, ki mu je bil zelo podoben, je pritekel do njega in tiho spregovoril.
  - Moji strici so igrali veliko trikov. Nihče ne vidi, poskusil bom njihovo " vinčiko ". " Fant se je sklonil in naredil požirek sladke pijače. Potem, ko ga je posrkal, je naredil še en požirek; dečku je začelo zašumeti v glavi, omahnil je in odšel na kuhinjo.
  - Kaj če prodrete v skladišče smodnika in tam razstrelite sode? V tem primeru bo ta velikan zgorel in potonil. - je spoznal zahrbtni Edward. - Tako bom naredil.
  Potem pa se je fant spomnil, da so na ladji lepi sužnji in da bi lahko umrli. No, prav, na kazalcu ima majhen, v obliki srebrne kače, tako skromen in na prvi pogled neopazen prstan. Vendar pa je sposoben premakniti posameznike nasprotnega spola na kratke razdalje. Torej obstaja možnost, da bodo dekleta rešena.
  Zgrabil je baklo in si za vsak slučaj namazal obraz in lase s smolo, fant je odšel v globino ladje, hkrati pa je v špranjo vtaknil svoj vrhunski elitni meč, v strahu, da ga bo s svojim sijaj. Odločitev je sporna, a izbire ni. V posodi je bilo zatohlo in ni prav dobro dišalo. Seveda se mornarji niso razlikovali po čistoči in so se povsod olajšali. Toda tisti, ki je poznal rudnike, kjer so goli, obriti fantje trdo delali v verigah in prejemali udarce z bičem za najmanjši sklep, ali pa se je, ko je nekoliko upočasnil svoje delo, izkazal za vohuna, ki ni bil izbirčen. . V rudniku so denimo potrebovali kar v razpokah, zakadile so se celo bakle. Ja, in fantje priklenjeni, leta prepoteni, se ne umivajo, tako da je res bil pekel. Tukaj pa čisto običajna luknja za pozni srednji vek.
  Ko je hodil, so poklicali njegovega fanta z vitkimi mišicami, telovadca.
  - Mane, daj nam rum. - je mrmral pijani mornar.
  Edik se je sklonil in skočil do soda, nerodno otipaval pipo in jo natočil v vrč. Pipa je bila zarjavela in zelo tesno zavita. Bilo je, kot bi se sidro ujelo na morsko travo.
  Predolgo se zafrkavaš, ti zlobni fant. - Skavt Osetrov je dobil močno klofuto po glavi. - No, pojdi stran od tod, nisi ga še dal.
  Lažni kabinski deček se je pognal s polno hitrostjo. Še dobro, da ga zamenjajo s kom drugim. Smodnišnice so vedno nameščene tako, da je verjetnost nenamernega zadetka strela minimalna. To je na dnu in na sredini ladje, tik pod velikim jamborom, in tudi v tej linearni ladji so na vrhu postavili bronasto pločevino za trdnost in zanesljivost. Tukaj bi moral plezati. Bosonogi deček Edik se je začel spuščati, stopnice so bile spolzke, smrad pa je postajal vse močnejši. Med potjo je nekajkrat naletel na mornarje, klicali so ga in ga silili, da je opravil to ali ono majhno nalogo. Mladi bojevnik je naloge opravljal rade volje in hitro, v temi ga ni bilo mogoče ločiti od domačega fanta, še posebej, ker je pravi Mane najverjetneje spal. Tako včasih vohunjenje koristi potencialnim žrtvam. Svet je, kot vedno, poln paradoksov. To pa je svet živih ljudi. Od navdušenja se je bojevnik Edward močno potil in začel sijati v luči bakle.
  - Treba se je spopasti z živci, drugače, kakšen pirat sem. Govoril je sam s seboj.
  Končno so vidna težka hrastova vrata z ogromno ključavnico. Tu se je Osetrov ustavil in ni vedel, kaj naj stori. V tistem trenutku so ga ponovno poklicali.
  K sebi ga je poklical zelo debel moški z dolgim nožem. In s skrajno zoprnim, hripavim glasom zakihotal:
  - Ti se motaš okoli lenuha, pojdi mi očistit škornje.
  Prepoteni Edvard je pritekel k njemu, plameni so razsvetlili njegov umazan obraz, nato pa ga je debeluh po sreči bolj pozorno pogledal. Fant je imel po naravi zelo lep obraz, njegovo telo in lep obraz angela pa je zelo težko zamenjati z nekom.
  - Ti nisi Mane! - In histeričen, a tih jok zaradi pitja. "Ah, zlobni vohun, povej mi, kdo si?"
  Namesto odgovora je Eduard sovražnika z dlanjo udaril v grlo. Ta je v odgovor zamahnil z nožem, mladenič pa se je komaj izognil udarcu, ki je zdrsnil skozi rebra. Rahla opeklina in neprijetno srbenje od praske.
  - Tukaj je zver. - Sturgeon Warrior je prestregel njegovo roko, zasukal nož in ga nato zabil v želodec do ročaja. Debeli mož je kričal in vztrajni prsti so se zarili v njegovo grlo in dušili krik.
  Fant je zadavil sovražnika z vso beso, zadovoljen, kako pade sovražnikov odpor in kako popušča. Ko je debeluh končno postal truplo, ga je mogočni deček Edward vrgel proč. Zdaj, in to je jasno razumel, mora pohiteti, sicer bodo sprožili alarm, ko bodo odkrili izginotje pomembnega mornarja, bolje rečeno, celo mornariškega častnika. Vendar se ključavnica ni premaknila in fant še ni imel spretnosti vlomilca, v vsakem primeru tako primitivne ključavnice (česar ne moremo reči o elektronskih kodah), z uporabo noža zaman. Postalo je dolgočasno in se je zlomilo.
  Tukaj je več deklet z najmanj oblačili, a z največ šarma, teklo po palubi in topotalo z bosimi nogami.
  Goli podplati so puščali zelo elegantne sledi v prahu, kot na skici Leonarda Da Vincija.
  - To je grdota, kako naj zdaj odprem ključavnico. Mogoče zažgal vrata? - Edward je prižgal baklo. Masivni les je slabo gorel, poleg tega je bil na vrhu kovan. Mladi saboter je kmalu spoznal popolno nesmiselnost takšne poti in začel ogrevati grad. Olje v njem se je vnelo in močno zaudarjalo.
  - Smrdi kot zgorel gnoj. - Razjarjeni mladenič Eduard je z zlomljenim nožem vtaknil luknjo, jo potisnil globlje in se rahlo pomaknil. Spomnil se je filma o starih časih - "Rusty Sword", kjer je tat poskušal na podoben način odpreti ključavnico hleva. Res je, zdaj ta metoda ne deluje.
  Zaslišal se je hrup, bližala sta se dva stražarja. Bili so pijani in tulili nekoherentno pesem. Pogumni deček Edward se jih ni bal, a tveganje je preveliko, da bodo sprožili alarm. Zato se je pognal v temo, s hitrim gibom dlani ugasnil baklo.
  Na vrata je prišel "sladki parček". Najstarejši v paru, precej masiven borec, je rekel.
  - In zakaj za vraga nam je general naročil, naj preverimo zaščito skladišča smodnika, nihče ne bo prišel sem.
  - Ja, in tukajšnji grad je tak, da si bo sam hudič zlomil nogo. - je zamrmral drugi bojevnik in takoj zagodrnjal. In potem je zbegano zastokal:
  - Poglej, nekdo je poskušal odpreti vrata.
  Za nazaj je vsakdo močan, se je mladi bojevnik Edward jezno udaril po čelu, tako malodušen moraš biti. Medtem je paznik poskušal izvleči nož. Drugi je zakikal, se začel ozirati naokoli in prestrašeno zvijal vrat:
  - Na ladji je izvidnik, čas je, da sprožimo alarm.
  Ni bilo več mogoče oklevati, besedo je pospešila vzmet, Edward je skočil iz zasede in v skoku izvedel udarec.
  Z vso močjo je udarjal z golenico po zatilju, slišalo se je celo škrtanje zlomljenih vretenc. V tistem trenutku je drugi mornar trznil, poskušal izvleči nož, in glej ga zlomka, ključavnica se je sama od sebe odprla.
  Preden je zadnji nasprotnik lahko vstal z neumno odprtimi usti, se je dobro izurjeni mladi bojevnik Edward boril z obema rokama in nogami. Ko so ga poskušali prijeti, mu je Osetrov zadel aperkat v čeljust, nato pa dodal v tempelj. Bojevnik se je zgrudil na tla.
  Več lepih deklet, komaj pokritih s tankimi trakovi blaga, je veselo vzelo in zaploskalo ter v zboru vzkliknilo:
  Bravo, bosonogi kabinski fant! Ti si junak!
  Mladi terminator je veselo zašepetal:
  - Zdaj moramo ukrepati hitro!
  Ko je oskubil žepe in našel kremen, nujno stvar, kajti ko je svetilka, ki so jo nosili pijanci, ugasnila, je jeseterski bojevnik izstrelil iskro in prižgal baklo.
  - Zdaj pa naredimo sabotažo, kot v enem filmu o antiki, pionir razstreli naciste. - Mladi bojevnik je raztrgal krpo, jo namočil s smolo in naredil domač stenj. Potem je pri največjem sodu odrezal kos, ga napolnil in zažgal.
  - Naj mi angeli protisveta priskočijo na pomoč! - Oči nekdanjega partizanskega podtalnika so se grabežljivo iskrile. - Upam, da bo dovolj časa za pobeg.
  Porjavel mišičasti deček Eduard je nežno stopil na prste in zaprl vrata, jih obesil nazaj in z ostrim gibom zaskočil ključavnico ter odhitel navzgor. Zdelo se je, da globoko ozračje pritiska na prsi in zamegli glavo. Noge so postale presenetljivo težke. Na poti so ga nekajkrat poklicali in veliki bojevnik Eduard, ki je bil tako zelo podoben navadnemu napol golemu bosonogemu dečku, je z zadavljenim glasom odgovoril:
  General me je nujno poklical.
  To je seveda brezhibno delovalo na ozkoglede bojevnike, dokler ni vprašal drug glas.
  - In zakaj te general potrebuje?
  Mladi fant Eduard, ki se je iskril z golimi, žuljavimi petami, je odgovoril z vnaprej pripravljenim žigom:
  - Imam nujno nalogo, moram na palubo.
  - Ne, najprej nam postrežite. - je zavpil mornar in ga zgrabil za mišičasto, čeprav z ostro štrlečo ramo.
  Mladi bojevnik je, ne da bi dvakrat premislil, udaril divjaka po kolenu, nato pa izvedel zamah. Zgrudil se je ob prijaznem smehu, spretni malček Osetrov pa je dodal hitrost.
  Njegov tek je postajal vedno bolj obupan in krčevit. Zabliskale so se gole pete večnega otroka terminatorja. Tukaj je končno reševalni špil, on hiti do znane razpoke in poskuša najti svoj meč. Odsoten je!
  Samo sužnje, nekje duhovno nekaj zapojejo s svojimi slavčkovimi triki, zelo lepimi glasovi. In kakšna dekleta so, nasploh sladka na videz... S čisto in gladko kožo.
  Vendar Edward za to nima časa - navsezadnje njegovega legendarnega in pogumnega meča ni več.
  Toda to ni enostavno orožje, takšno rezilo bo prerezalo katero koli kovino. Edward je jezno topotal z boso nogo in z bledimi ustnicami zašepetal:
  "Ne bom te zapustil, tudi če bom moral umreti."
  Mladi saboter je z vrtoglavo hitrostjo tipal ograjo, nato pa je stražar naletel nanj.
  Sledil je glasen krik:
  - Kaj počneš tukaj?
  - General je ukazal najti izgubljeni medaljon z diamantnim srcem! - Najden je bil hitri večni deček Sturgeon. S težavo se zadrži, da ne bi s trdo, kot rob lomaze, takoj brcnil bosih pet v čelo.
  Celo zadušil se je od veselja:
  - Tako je, torej jejmo skupaj.
  Bojevnik je planil na palubo in začel tipati po deskah, Edwardovemu mlademu telesu se je zdelo, da čas beži in hitro mu je odmeril zadnje sekunde. Naval misli je prekinil vzklik.
  - Poglej kaj sem našel. - Ja, včasih se zgodi, kdorkoli ima srečo, ne ti. Čeprav je sreča relativen pojem. Borec je izvlekel slabo bleščeč meč.
  - Razred! Naj vam pokažem trik. - Je rekel večni deček terminator in se s sladkim nasmehom zarezal z desno roko v solarni pleksus s prsti s tehniko "Tiger Claw". Nato je roka začutila znano lahkotnost meča. Mladi in nepremagljivi bojevnik je z zaletom skočil čez krov.
  Sužnjice, ki so topotale z golimi, izklesanimi, gracioznimi, kot bi moralo biti, nogami lepega spola, ki niso poznale čevljev, so pele;
  Ti si naš veliki idol,
  Fant bojevnik luč...
  Osvoji ves svet -
  Naj ljubezen poje!
  Skoraj takoj je odjeknila močna eksplozija, ladja se je razklala na dva dela in kadeča se polena so se razletela na vse strani. Eden od njih je dečka Edwarda zelo boleče zadel po zagorelih golih ramenih, ogenj pa mu je rahlo opekel bosa stopala, drobec je zadel hrapavi podplat dečka. Čeprav je bil omamljen, ni zmanjšal hitrosti, plaval je na avtopilotu.
  In seveda ni pozabil podrgniti prstana in izreči kratek urok.
  Čarobni vihar je pobral sužnje. In jih z razstreljene ladje pravljične dežele prenesel na varno. In končali so v pristanišču. Cela skupina lepih deklet različnih stopenj golote. In le eden od njih je imel sandale, vezene z biseri. In to zato, ker ni bila ravno sužnja.
  Dekleta so to sprejela v zboru in zapela:
  Toda utripanje srca in žil,
  Solze naših otrok, mater...
  Pravijo, da želimo spremembe
  Odvrzi jarem suženjskih verig!
  Fant bojevnik jim je zapel nazaj:
  Sin zemlje bo odgovoril, ne,
  nikoli ne bom suženj...
  Verjamem, da bo svoboda cvetela,
  Sonce bo zacelilo gnojeno rano!
  
  Za veliko domovino v boju,
  Fantovo srce te kliče ...
  Zjutraj vstanite pogumni vitez
  Tema bo odšla, majske vrtnice bodo cvetele!
  Tigrasti morski psi so spet začeli zasledovati fanta, ki je zagrešil sabotažo.
  Mladi bojevnik Eduard je slavno mahal z mečem, čeprav ga je ožuljena rama neznosno bolela. Tu je ena od plenilk priplavala preblizu in bila porezana, nakar so jo napadli njeni tovariši.
  In začeli so mučiti njihovo blago in ga dobesedno trgati na koščke. In valovi so bili pobarvani v barvi rubinastega sončnega zahoda.
  - Morski psi nimate občutka za solidarnost. Namesto da bi podprli padlega tovariša, ga pokončate. - ironično je dodal mladi bojevnik. Kam je izginila tvoja vest?
  Morski psi so v odgovor zacvilili nekaj nerazumljivega, le eden od njih z vijoličnimi črtami in brez rogov je nenadoma rekel:
  - Kdo si ti, mladenič, da oporekaš milijone let evolucije.
  Večni deček Eduard je od presenečenja skoraj izpustil meč, a mu je na srečo zaradi fenomenalne reakcije uspelo prestreči dragoceno trofejo s svojimi okretnimi, kot opičjimi golimi prsti.
  Mladi bojevnik je vprašal:
  - Se pogovarjata?
  Morski pes se je ironično zasmejal.
  - In kaj mislite, tega so sposobni samo ljudje. To je vaša aroganca, ni zaman, da večina od vas zanika evolucijo in si pripisuje božanski izvor. - In glavni plenilec morij je jezno kliknil z repom po vodi.
  Fant je logično odgovoril:
  - Nisem večina, predvsem pa verjamem, da smo bili nekoč brezumne opice. Potem pa jim je uspelo vstati. - Trd bojevnik se je umaknil. - Tisočletja bodo minila in dosegli bomo takšne višine, o katerih ne morejo sanjati niti najbolj drzni pisci znanstvene fantastike!
  Morski pes, ki je še naprej sledil Edwardu na določeni razdalji, je skeptično pripomnil:
  "Še vedno si preveč samozavesten, človek. Pričakujete, da boste s pomočjo razuma dosegli tisto, kar drugi gojijo upanje, da bodo dosegli na račun Božje milosti.
  Fant, ki je poskušal dodati potezo, še posebej, ker so ureznine, ki so nastale ob eksploziji, gnusno srbele, je bil spet presenečen:
  - In kako veš o tem, ker ne prideš iz morja.
  Shark je zavestno rekel:
  - Nekateri od nas imamo prirojeno sposobnost absorbiranja informacij iz možganov tistih, ki so bili pojedeni. Tako sem naletel na izjemno načitanega škofa. Tudi ti, čeprav si mladostnik, hraniš v sebi veliko znanja. Zdaj boš moj zajtrk ali večerja, kar ti je ljubše.
  - Le poskusite! - Spreten kot kobra je Edward, ki je ujel prihajajoče gibanje, zamahnil z mečem in udaril po najbližjem morskem psu, ki je hitel proti njemu.
  Udarec jo je zadel in ji odrezal oko, možgane in rog. In spet so se plenilci, namesto da bi vsi skupaj zleteli na svojega storilca, oprijeli krčevitega telesa.
  - Ne, nikoli ne boš okusil mojih možganov. - Rekel je, da je s težavo zadrževal smeh, morski psi so bili videti zelo neumni, mali fant. "Če pa hočeš, priplavaj bližje. - Mladi bojevnik je z golimi prsti naredil podobo fige.
  Morski ropar, ki se je bal, da bi napadel samega sebe, je agresivno siknil:
  - Zdaj te bodo pokončali. "Očitno ni bila preveč kreativna s preklinjanjem, je iztisnila." - Ti si neumen prasec.
  Plenilske ribe, ko so končale s svojim partnerjem, so spet planile za mladeničem. Poskušali so ga napasti z vseh strani, a spreten, izurjen v skrivnih bojih, tudi z rezalnimi orožji, se je večni deček Edvard potopil in enemu razparal trebuh, drugemu odrezal rep. Morski psi, kot da bi bili slabi, za nekaj časa izgubili zanimanje zanj, se grizli po svoje.
  - Vi, vidim, ne nadzorujete svojih sester. - je veselo pripomnil nepremagljivi deček Edward. Zakaj so tako primitivni? In umirajo tiho, kot partizani med zaslišanjem?
  Glavni morski pes je iskreno odgovoril:
  - Ljudje, kot sem jaz, se redko rodijo. In ostali so gora neumnih mišic, ki jih potrjujejo instinkti: pokončaj ranjene - močneje od mojih ukazov.
  Spreten deček Eduard je stehtal meč in si mislil, zakaj ga ne bi vrgel v tega malega kita. Res je, obstajala je nevarnost, da bi zamudili in izgubili veličastno orožje. Kot da bi uganil njegove namere, je inteligentni morski pes pospešil korak in se začel oddaljevati od mladega borca.
  - In ti, vidim, si bil prestrašen. - Kruti bojevnik se je zahihital, videti je bil kot deček, Edward. - Lahko svojo tolpo pokličete nazaj?
  Lisica s plavutjo je strupeno siknila:
  Ne računaj, ne boš imel veliko možnosti za preživetje.
  Morski psi so ga spet poskušali raztrgati, se ga nekajkrat dotaknili, zlasti so z zobmi prerezali nogo, skoraj odgriznili prste na roki, izvedli nekaj bolečih udarcev z rogovi po telesu, očitno zlomil nekaj reber. A dober ducat so jih pobili sami. Kratki premori, medtem ko so pokončali svoje tovariše, so mu omogočili, da se je ponovno zbral. Na ladji so ga že čakali, strelec, nekdanji kaznjenec s kodrastimi lasmi in krivim nosom. Skupaj z njim, junaško ženo, ki je bila videti kot črna žena, so streljali iz najmanjšega topa. Ni čudno, da je imel črnski sloves neprekosljivega strelca, žoga je natančno zadela morskega psa in ga raztrgala.
  - Boo - boo! - Je rekel, pokazal zobe, mladi bojevnik Edward. - Škoda, da ni črtasto. Zdaj se me bo spomnila, maščevala se bo. - Z robom dlani je šel po grlu in dodal. - Šele zdaj se ji bo maščevanje konkretno izšlo in ne samo vstran!
  Mladi bojevnik se je z rokami in bosimi prsti oprijel gibčnih nog, ki bi mu jih zavidal tudi šimpanz, hitro splezal na palubo, bil je tako navdušen, da ni čutil utrujenosti. Prvi mu je naproti pritekel kapitan Kavarnava:
  - No, moj fant, kako je šlo izvidovanje?
  Mladi bojevnik je z navdušenjem odgovoril:
  - Super, na list papirja lahko skiciram, kje so vse njihove baterije in postojanke. Mislim, da imamo možnosti za uspešen napad.
  Kavarnava ga je pri tem podprl:
  - Mislim, da je isto. - In ogromen pirat si je z bodalom podrgnil brado. - Načrt napada ostaja enak?
  - Da! Sem naredil edino prilagoditev sam? - je ponosno rekel nasmejani Edward.
  - Kateri? - je vprašal Kavarnava.
  Fant je veselo odgovoril:
  - V pristanišču je bila med drugim stodvajsettopoška bojna ladja, ena najmočnejših ladij kontrabasa.
  - Tako je, vendar se takšni sili ne bomo mogli upreti, napad bomo morali odložiti. - prestrašeno je zamrmral Kavarnava.
  Mladi bojevnik je sarkastično popravil:
  - Povedal sem ti, da sem.
  Piratski kapitan je upajoče zamrmral:
  - Torej je odšel?
  Fant terminator je premeteno pomežiknil:
  - Lahko rečeš tako, šel v pekel na dno.
  Kavarnava je bil presenečen:
  - Ste se utopili?
  Mladi bojevnik Edward se ni zdel potrebnim ničesar skriti:
  - Ne, malo sem mu pomagal. Zažgali so skladišče smodnika in kako je počilo, ali niste slišali?
  Tudi Kavarnava je planil v smeh:
  - Mislili smo, da je grom. - Takoj mi je bilo bolje. - Toda črna ženska-junakinja in drugi z zgornje palube so videli ogenj. Kapitan je bil presenečen. - Torej ti je uspelo?
  Deček Edward se je nasmehnil in si podprl boke s pestmi:
  - Ja jaz! Nisem imel druge izbire. V nasprotnem primeru bi vsi potonili ali pa bi morali opustiti to avanturo.
  Kavarnava je vzkliknil z navalom misli:
  - Ja, ti si samo junak. Te moramo nagraditi, a mi, primorska bratovščina, nimamo ukazov in križev. Morda bo vaš podvig upoštevan pri delitvi plena.
  Več mišičastih gusarskih deklet , ki so stala za njim, vitkih, temnopoltih, a hkrati svetlolasih, je v zboru vzkliknilo:
  - Prav!
  Deček terminator Edward je kot helikopter s propelerjem veselo vrtel oster meč nad svojo svetlo glavo:
  - To bo pošteno, čeprav me bogastvo ne zanima preveč.
  Ne boste razumeli, kaj je v tem več, iskreno prepričanje ali bravura.
  Kavarnava je odločno odgovoril:
  - To je zato, ker si še premlad. Tudi jaz, ko sem bil tvojih let, sem bolj sanjal o avanturah kot o denarju. In zdaj se bomo o zadnjih podrobnostih pogovorili z našimi častniki.
  
  GULLIVER V SUŽNJENJU
  OPOMBA
  Zdaj deček je Gulliver prisiljen zavrteti kolo Conana . In lepa vikontesa ga biča z bičem. To je zdaj nezavidljiva usoda legendarnega popotnika.
  . POGLAVJE 1
  Deček Gulliver je bil ločen od ostalih mornarjev. Tiste, ki so postali tudi otroci, so poslali v posebno barako, kjer naj bi bili razporejeni na različna težka dela. In večni fantje so morali goli in bosi po kamnolomih nositi košare, napolnjene s kamenjem, s kladivi in krampi rezati skale.
  Takšna je usoda sužnjev. Toda Gulliver je imel malo sreče. Vikontesa pa ga je ukazala vpreči v kolo in ga prisilila, da je vrtel mlinski kamen, v katerem so žito mleli v moko. Delo je težko, a je na soncu. In vsaj kopalke so vam pustili. Drugi fantje so zaradi ekonomičnosti v kamnolomih in popolnoma goli in včasih več mesecev ne vidijo sonca, jih tepejo s palicami in biči, nosijo verige in spijo na kamnih. Še več, v rudnikih zavohajo smrad po raznih iztrebkih in zadimljenih baklah.
  In tako Gulliver še vedno dela na soncu in svežem zraku. In vikontesa hodi poleg njega. Od časa do časa z bičem udari dečka po golem hrbtu in nasmejano vpraša:
  - No, kako? Tokrat ste srečni!
  Gulliver je filozofsko pripomnil:
  Človek predlaga, Bog razpolaga!
  Deklica je topotala z bosimi nogami in pripomnila:
  - Demagogija! Čeprav ste si povrnili mladost in spet v otroštvu in super je!
  V telesu približno dvanajstletnega dečka se res počutiš zelo svežega in vedrega.
  Čeprav vas bose noge zbadajo v ostre kamne, so ti postali tako grobi, deček pa tako trd, da čutite samo prijetno žgečkanje.
  In skoraj ne čuti utrujenosti.
  Torej dekle želi klepetati z njim. Kaj naj še stori? Niti televizija, niti radio, še manj igre ali internet niso bili izumljeni, zato ni ničesar in nikogar, ki bi lahko zabaval.
  Vikontesa je z nasmehom vprašala:
  - In ko ste bili v kraljestvu velikanov, vam ni bilo nerodno zaradi vaše majhne postave?
  Gulliver je pripomnil:
  - Za preprosto osebo nisem majhen. In celo nadpovprečne višine. Ampak če sem iskren, seveda, če je celo majhna deklica veliko večja od tebe, je to neprijetno!
  V odgovor smeh. Nato je bič fanta precej boleče udaril po njegovem golem, mišičastem hrbtu.
  Gulliver je pospešil korak. Vseeno je seveda dobro postati večno mlad, a ko si suženj, ni posebno prijetno. Še težje pa je drugim jadralcem, ki so postali otroci. In seveda ne bi smeli misliti, da ste najbolj nesrečni človek na svetu. Sonce sije, prijeten, svež vetrič pihlja po golem, mišičastem telesu. Kaj pa fantje v smrdljivih rudnikih, kjer trpijo zaradi napornega dela?
  Gulliver je vprašal dekle iz plemiške družine:
  - Zakaj nismo bili prodani na dražbi?
  Vikontesa je z nasmehom odgovorila:
  - Prišel je nov načrt za širitev rudnika in nujno je potrebna delovna sila. Ko je rudnik izčrpan. Morda jih bodo dali na dražbo. Zakaj bi radi goli stali na stopničkah in čutili roke fantov in deklet, ki bodo tipali vaše telo in vam dajali prste v usta?
  Gulliver se je počutil gnusno in ni rekel ničesar. In vikontesa ga je spet udarila
  bič. Na hrbtu je rdeča črta.
  Deklica je topotala z boso nogo. Izgledala je komično - v razkošni obleki in bosih nogah, kot suženj ali meščan.
  Vendar pa je tvitnila:
  - Ti si samo moja stvar! In veseli se, da sem tvoja ljubica! In potem te lahko prodam orkom! In še veliko huje bo!
  Deček Gulliver je bil presenečen:
  - Ali orki dejansko obstajajo?
  Deklica je pokimala z glavo v znak strinjanja.
  - Vsekakor! Česa nisi vedel?
  Nekdanji kapitan, ki je postal otrok, je iskreno odgovoril:
  - Mislil sem, da so le čudovita bitja!
  Vikontesa se je zasmejala in odgovorila:
  - No, vsi imamo neke vrste pravljico! In potem ni več kaj odvzeti in ne dodati!
  Gulliver je zapel:
  Verjamem, da se s pravljico ljudje ne poslavljajo,
  In zvesti prijatelji bodo ostali za vedno!
  Dekle ga je vzelo že neštetokrat in se zasmejalo. Čeprav - ni spodobno, da se ves čas smejiš.
  Gulliver je za zdaj molčal. Spomnil se je, da je bilo strašljivo biti med velikani. Tudi mačka je za vas nevarna, kako pa ga je opica skoraj ubila. Torej je bil v težavah. Čeprav je bila streha nad glavo polna, in v razkošnih, čeprav debelih haljah.
  A predvsem med velikani je neprijetno, da poleg tebe ni ženske. Res je, zdaj je v telesu otroka in zdi se, da ni posebne želje. Ampak še vedno dolgočasno ...
  Gulliver je pel svojo romanco;
  Nad breznom na predvečer pekla-raja,
  Usmiljenje želim prejeti od Boga!
  Obrnil se bom k njemu, goreč z dušo,
  Prazno vprašanje: Umri ali živi!
  
  Udar strele je pokazal zlo,
  Ta volja zaroda črnih misli!
  In sovraštvo mi para srce,
  Kaj buri moj uporniški um!
  
  Lahko sem ponosen na svojo ljubljeno
  Znebite se krvnika verig!
  Naj se svetniki veselijo v templju obraza,
  Njim bom posvetil molitev strašnih dni!
  
  Ne potrebujem tuje veličine,
  Svojemu dragemu sem spletla kodre!
  Midva sva edina, ki umreva pred vsemogočnim,
  Nadangel je dvignil meč, kovina je zasvetila!
  
  Rekel sem deklici: skupaj bova,
  Živite srečno pod soncem za vedno!
  In varovanje lepote je stvar časti,
  Da zvezda ne ugasne v večnosti!
  
  Spoznajte torej dišave nebeških tabernakljev,
  Ne morem nadomestiti sladkega poljuba!
  V naročju božanj pravljično čudovito,
  In vseeno mi je za svetovne nevihte!
  Gulliver je zapel dobro pesem. In zabavno in igrivo hkrati.
  In medtem ko je pel, so se orki res ukvarjali z ropanjem. Predvsem so mučili ujetega dečka, na temo, kam je odšel markiz de Sade.
  Orkom je bilo izjemno težko ujeti tega bojevnika in čarovnika hkrati.
  Deček je bil videti star okoli dvanajst let, čeprav so vsi na tem svetu videti kot otroci, ne glede na starost, so ga najprej začeli bičati tako, da so ga privezali na koze.
  Fant je tiho zastokal in stisnil ustnice. A ni želel ničesar razkriti.
  Dolgo so ga tepli, dokler se fantova bistra glava ni zamajala in padla na bok.
  Ork mu je v obraz pljusknil ledeno mrzlo vodo iz vedra. In mladi bojevnik je prišel k sebi.
  Ork je zarenčal:
  - Govoriti!
  Deček je v odgovor siknil in s težavo lovil sapo:
  - Ne bom rekel!
  Krvnik je fanta spet udaril. Stresel se je.
  Starejši Ork je pripomnil:
  - Z iskro bi mu bilo treba pete spržiti!
  Orki so lepo zarenčali!
  In tako je eden od njih šel do kamina in zažgal baklo. Fant, skoraj gol in ves razkosan od udarcev biča, je bil videti usmiljen in ganljiv. Njegove gole, okrogle pete so štrlele, videti nemočne in rožnate, kot pri otroku.
  Ogenj je s svojim grabežljivim jezikom mesojedo obliznil otrokov podplat. In fant kako kriči, od peklenske bolečine. In plamen je boleče opekel dečkove noge.
  Večni otrok je rjovel in se mrzlično trzal, a vrvi so bile zelo močne.
  In orki so se divje smejali fantovi agoniji. In dišalo je zelo okusno, kot bi pekli kebab.
  Gulliver tega na srečo ni videl. V nasprotnem primeru bi dejansko rjovel od razočaranja.
  Vikontesa je še enkrat bičala dečka in vprašala:
  - Ste si kdaj želeli vsaj enkrat v življenju postati tako vsemogočni kot Bog?
  Deček kapitan je prikimal.
  - Včasih sem hotel ... Čeprav včasih pomislite, kaj lahko storite, da bi bili ljudje zadovoljni s tabo?
  Deklica je pripomnila:
  - Spremenite na primer vse take ljudi v otroke!
  Gulliver je zmajal z glavo:
  - Da postanejo na primer dvajsetletni fantje in dekleta, mislim, da bi se skoraj vsi ljudje rade volje strinjali. Glede otrok pa imam velike dvome! Navsezadnje v otroškem telesu ne moreš uživati v ljubljenju!
  Vikontesa se je zahihitala in pripomnila:
  - No, nekako nismo zelo razburjeni zaradi tega. Imamo otroke, ki jih pripelje zmaj. In rešuje vse težave! Seveda obstaja nekaj strahu pred smrtjo. Ljudje verjamejo v nesmrtno dušo, a nihče ni dokazal njenega obstoja! In vi ljudje tudi!
  Gulliver je skomignil z rameni in pripomnil:
  - So kristjani, ki ne verjamejo v nesmrtnost duše. Dobesedno razumejo besede: duša, ki greši, naj umre. Čeprav biblija pravi, da so ljudje v božjih očeh že mrtvi!
  Deklica se je zahihitala in odgovorila:
  - In o glavi zelja! Natančneje, polemike o veri se lahko vodijo zelo dolgo in brez pomena.
  Raje zapojte kaj smešnega!
  Gulliver je vzel in zapel;
  V postavitvi podzemlja ni malenkosti,
  Vsak izgovor za hudiča je kot kljuka.
  Če ni milosti na svetu Gospodovem,
  To pomeni, da peklenski bazen ni daleč!
  
  Navsezadnje je zlo tako všeč svetu,
  Kot otoki brez kompasa dobrega...
  Čeprav se poje junaštvo hrabrosti -
  Pravzaprav je kralj vesolja satan!
  
  Kruti na tem svetu uspe,
  Kdor ne pozna usmiljenja, je kralj!
  Tudi v raju so pasti pod palmo,
  Kje je dobro? Njegova nepomembna ničla!
  
  Vsaka vera se lahko pokvari
  Vsaka slava diši, poznajte zanko ...
  Plazilci zahrbtno sikajo v peskovniku -
  In želim osvetliti svet s sanjami!
  
  Prizadevajte si za svetlobo, a lebdite v temi,
  Lov za obdarovanje, a prazen žep!
  Če nočeš živeti kot bedna papiga,
  Pojdi k podlosti, zvijačnosti in prevari!
  
  Zoprno je celo živeti pod plastjo sluzi,
  Kam brez strešne podpore - niti koraka!
  Duše hitijo kot sokol v višino,
  Toda meso je v močvirju, meč sije sovražniku!
  
  Kako se je zgodilo, da je sreča zbledela?
  In zakaj povsod vlada zlo?
  Ali Bogu res primanjkuje moči?
  Torej bo dobro vse vodilo za vedno?
  
  Navsezadnje človek ni bil ustvarjen za fanatike,
  Navsezadnje je v vsakem srcu vodnjak ljubezni ...
  Zakaj ljudje ne poznajo meja?
  In sreča se gradi samo na krvi?!
  
  Odgovora žal ne morete najti sami.
  Torej je bilo grozno na svetu že od stoletja ...
  In demoni ti naredijo grozen obraz,
  In zdi se, da je Gospod pozabil na ljudi!
  
  Ampak ne verjamem, da zlo ni vsemogočno,
  Le svojo voljo je treba stisniti v pest!
  Potem bo impulz, ki vodi v pekel, izginil,
  In med nami bo mir in harmonija!
  Gulliver je pel tako lepo in z občutkom. In njegovo pesem je treba opozoriti na dobro.
  Orki so fantu medtem dodobra spekli pete, a dosegli niso ničesar.
  Žal, to je velik problem.
  Nato so začeli deklico mučiti. Najprej so jo privezali h kozam in jo udarjali s sukalcem po bosih petah.
  Deklica je kričala od strašne bolečine, ječala, se zvijala, a še vedno ni dala koristnih informacij.
  Mučenje se je malo zavleklo... Ko so videli, da palice ne delujejo, so orki začeli uporabljati ogenj in spet je zadišalo po zažganem.
  Da, to so hude pošasti in krvniki.
  In Gulliver je medtem vzel in zapel, spet dobro pesem;
  Moja domišljija je bila vznemirjena
  Vse je postalo svetlo, kot v oktobru!
  In zlobnemu demonu smo zapičili vile v boke,
  In tako čudovito bo na Zemlji!
  
  Takšne zvezde v našem vesolju so
  Nekateri so rubini, drugi so diamanti!
  Zbiramo davek od hudobnih -
  Udarec kot kladivo in ne v obrvi, ampak v oko!
  
  Izložbe kjer kvazarji
  Sijajni hipodrom se iskri!
  V moji duši zevajo rane -
  Kot bi bil v njej velik pogrom!
  
  Curl kot kodri kometa,
  Ovce sijaj - mlečna pot sije!
  O opevanih nesmrtnih dejanjih,
  Naj Dus ostane v slavi večno!
  
  Kaj lahko stori žalosten človek?
  Samo pusti solzo iz modrih oči ...
  Ko je vse okoli sivo, je gnusno,
  Ko junija z upanjem pričakuješ nevihto.
  
  Raztegnite nesrečne ustnice z nasmehom -
  Razumite, da svet ni jagoda v gozdu.
  Dekle naenkrat pokaže zobe nate,
  To bo uresničilo vaše sanje!
  Tu so se izkazale tako smešne pesmi za fanta in dekle.
  Vikontesa pa je nezadovoljno rekla:
  - Ne! Pesmi so super, seveda! Imejmo pa tudi krilate izreke, za misli v življenju!
  In Gulliver ga je vzel in začel govoriti kot ranjena papiga;
  Ženska gola noga bo pravočasno dala vsak škorenj v galošo!
  Moški, ki pogosto gleda gole ženske noge, se usedi v galošo!
  Gola ženska noga, dobro zagnana pod peto in odlično sedi v galoši!
  Moški se je pripravljen obrniti navznoter, da bi dekletu strgal čevlje!
  Vsak škorenj lahko obrnete navzven z golo žensko peto!
  Ženska bosa noga bo vsakega moškega obrnila navzven, tudi če je zadnji škorenj!
  Če hočeš moškega obrniti navzven, sezuj čevlje, če ga hočeš obleči v galošo, izpostavi peto!
  Zakaj je otroštvo boso, ker bosa noga ženske povzroči, da moški izgubijo glavo, kot bi bili fantje!
  Želja, da bi videl žensko golo, moškega obrne navzven!
  Če želite žensko sleči, jo morate najprej obuti!
  Ko se bo poslovna ženska ob pravem času slekla, bo z moškega odtrgala tri kože!
  Ženska, ki se pravočasno razgali, ne bo postala bos in dodobra obut moški!
  Bosa ženska bo obula moškega v škorenj in ga nataknila v galošo ter ga obrnila navznoter in ga naredila zadnjega bosega!
  Človek je podoben gibonu, le žal večkrat po intelektu kot po potenci!
  Človek ima oslovsko trmo, ambicioznost leva, v resnici pa je kozel!
  Moški za žensko je kot smetišče za kravo, brez njega ne morete, a pristopiti je gnusno!
  Kaj je skupnega med moškim in straniščem v ženski sobi - to, da ženske blejajo samo moškim!
  Ženska je zvita lisica, ki lahko požre vsakega leva kot zajca!
  Ženska potrebuje moškega kot fanta za bičanje, če ne tepe moškega, potem ne bo življenja!
  Ženska potrebuje moške kot prašič roge, samo krzneni plašč, ki ga darujejo moški, je drag!
  Ni vse zlato, kar se sveti, ni zaklad vse, kar slepi!
  Ampak mačka v žaklju je vseeno boljša kot lisica v ovčjem kožuhu!
  Najmočnejšega leva lahko drži na povodcu zvita lisica!
  Tudi z močjo mačke lahko premagaš leva z zvitostjo lisice!
  Da ne bi bil žolna, ne štej vran!
  Lažje je narediti vrano, da zapoje kot slavček, kot politika, da izpolni svoje volilne obljube!
  Prepirati se s politikom, da šteti vrano in biti zadnja žolna!
  Lisica nima največjih zobkov med živalmi, ima pa največ žrtev med ljudmi!
  Nepovabljen gost je hujši od prašiča v žaklju!
  Če si neumen v mislih, boš trdo delal kot Papa Carlo in ne boš našel zlatega ključa!
  Če se nočeš učiti kot Ostržek, boš ostal klada vse življenje!
  Če si iznajdljiv kot Ostržek, potem um sploh ni zapisan!
  Pamet je kot klada, ki kot Ostržek teče v gledališče namesto v šolo!
  Če zakoplješ zlato v zemljo, postaneš državljan države norcev!
  Če zakoplješ svoje zlate talente, boš poginil za bakreni denar!
  Zlate gore srebrnih govorov niso vredne groša!
  Če mu politik napiha, potem gre volivec v vodo!
  Spreten mojster lahko naredi Ostržka iz hlodov, kdor pa je opečen z razumom in z zlatim ključem zabredel v močvirje!
  Da bi ljudstvo dozorelo v demokracijo, potrebuje sonce svobode in v temi despotizma bo za vedno ostalo politično zeleno!
  Dragi škornji, žena rudari z boso nogo!
  Politik pogosto šikanira , da bi volivcem nataknil jarem!
  Petelin politik lomi volivce kot kokoši!
  Politik sanja o jahanju belega konja, da bi nataknil jarem volivcu!
  Lisica ima majhne zobe in jih hoče pogoltniti in jih popolnoma skrije!
  Politik, ki veliko govori o humanosti je tipičen kanibal!
  In medveda je mogoče uspavati z medeno sladkimi govori!
  Za alkoholika je grenka vodka slajša od medu!
  Krojač bo lagal in ne bo zardeval, politik bo "zardeval" in lagal!
  Ženska, ki odvrže čevlje, obleče moškega, do ravni potepuha!
  Vojna nima ženskega obraza, ampak fizionomijo, ki pritegne iskalce vznemirjenja!
  Ženska je golob, ki se zagrize v človeka žolno kot zmaj!
  Žena ima vedno sedem petkov v tednu in brez nedeljskega darila iz zakonskega dolga ima vedno prost dan!
  Bog ni vsemogočen v vsem, nemočen je, da bi prepiral žensko!
  Čeprav je Bog vsemogočen, ne more zapreti ust ženi ali politiku!
  Politik nima vesti, ženska ima občutek za mero, politikantka pa ima vse občutke brez mere!
  Ženska je roža, bodičasta kot vrtnica, a njen sladek vonj privablja koze in trote!
  Volivec pade v otroštvo, glasuje za utrujene stare hraste z dupli!
  Ruskega vojaka je mogoče pripraviti, da se zgrudi kot pokošen hlod, a ga ne spraviti na kolena in ga tresti kot trepetliko!
  Če nočete spoštovati vojaške discipline, boste upognili hrbet kot ujetnik!
  V našem svetu je veliko umazanije, le redki princi so v njem!
  Politik ima dolg jezik, roke pa kratke, da naredi, kar mu je naročeno!
  Politik hitro obljublja, počasen izpolnjuje, prosi za miloščino, oproščeno mu je prevare!
  Ko ženska nima dovolj za nakup čevljev, obuje moškega bosa!
  Ženska je predvsem lisica, ki hoče leva z lasom ujeti, v njen laso pa se običajno ujamejo osli!
  Ženska je kokoš, ki obožuje zlata jajca in nosilcu prinaša samo izgubo!
  Ženska je kokoš, samo ona lahko prinese zlata jajca tistemu moškemu, ki je prava lisica!
  Prava lisica in petelin vas bosta pripravila do zlatih jajc!
  Lisičji kremplji niso levji, bo pa s kralja živali odtrgala tri kože!
  Kdor s pametjo ni lisica, tudi lev ni!
  Ženska lisica je sposobna prepričati vsakega moškega, da je lev, ki se razmnožuje kot preprost osel!
  Levinja z le lisičjim umom in volčjim prijemom!
  Ni lev tisti, ki rjovi, ampak tisti, ki raztrga veliko zelenja!
  Ko politik ni lisica, potem mu odtrgajo tri kože in mu nataknejo ovratnik!
  Politik ima široko rit za sedenje na dveh stolih, širino duše pa ima samo v besedah!
  Tank prebije granata z uranovim jedrom, politik se prebija na vrh brez srca, a z zlato denarnico!
  Ženska lahko s svojimi bosimi nogami pripelje milijarderja v slum propada do ravni potepuha!
  Politiki zelo radi obuvajo ženske in volivce na bose noge!
  Politik sleče ženske in "obuje" moške!
  Politik sanja o razgaljanju ženskih nog in obutih moških do ušes!
  Politiki hočejo žensko v postelji sleči in ob volilni skrinjici obuti moške čevlje!
  Političarki bosa noga poveča dostojanstvo, rejting pa dvigne, če volivcem obuje čevlje!
  Politik ima gole pete žensk v glavi, volivec pa mu je dolgočasen škorenj!
  Politik ima rad neoblečene ženske in obute volivce!
  Ženska, ki je pravočasno sezula čevlje, bo politika pognala pod peto, četudi je prekaljen škorenj!
  Politik, ki ga lahko ženska z boso nogo požene pod peto, neumen škorenj!
  Ljubite gole ženske noge, vendar ne bodite škorenj iz klobučevine!
  Ne glede na to, kako lepe so ženske gole noge, dovoliti, da te vozijo pod peto, je odvratno!
  Občudujte bose noge deklet, a ne dovolite, da vas obujejo kot škorenj!
  Ženske gole noge bodo naredile polne škornje politike, ki je vajena podkovati volivce!
  Ženska, ki je odvrgla čevlje, si lahko na kolena natakne ne le škorenj iz klobučevine!
  Udarec ženske je močnejši, ko ga sleče in pri tem brcne čevlje!
  Politik je okrogel škorenj, če ga pod peto poganjajo ženske bose noge!
  V bosih nogah deklet je tolikšna moč, da bo najbolj prekaljen škorenj pognala pod peto in dodobra obula najbolj zakoreninjene škornje!
  Tako je Gulliver ustvaril krilate izreke.
  Deklica je zacvilila:
  - Lepo! Tvoje besede so samo super in hiper !
  Nato je potolkla z boso, izklesano nogo.
  Orki drugod so bili globoko zamišljeni. Ujeta fant in dekle ne dajeta podatkov!
  In ob tem so bile tudi palice nemočne. In nazdravljanje golih pet se jim ni razvezal jezik.
  In kaj narediti? Orke niso zelo kreativne pri mučenju. No, morda poskusite stresati na stojalu?
  Zato so se orki zatekli k temu zdravilu. Vzeli so dečka, mu zvili roke in ga dvignili na stojalo višje. Fant je stokal in sopel. Nato so ga izpustili, deček pa se je zgrudil. In čisto na gladini se je vrv raztegnila in otrok je zakričal od peklenske bolečine.
  In orki se smejijo kot prašiči.
  Tukaj je podjetje ...
  Gulliver je pel v obupu;
  Moja domovina, tema vesolja,
  Sekira peklenskih sil je lebdela nad teboj!
  Nenadoma je postal vsemogočen - strašni Satan,
  Iztegnil roko nad vesolje!
  
  Nimamo Zemlje, samo en Tartar -
  Mrak plamti z gorečo, podlo temo!
  Mislil sem, da je samo norček - kričal neumnosti,
  In zdaj je ves svet pod njegovo peto!
  
  Toda življenja domovine ne morete prečkati,
  Zmagajmo, horde in množice!
  Navsezadnje je mogočen vilinski medved,
  Fuhrerjeva glava - pravi, odnesel jo bom!
  
  Kako težko nam je, če je sovražnik močan,
  Če ima potezo v rezervi...
  Vampir tuli pod luno iz oblakov,
  Hoče nas spraviti pod žago zaradi stroškov!
  
  Duh vilinov je tak, nobenih verig ni najti,
  Togost in ljubezen v eni duši!
  Bolje, da se ne borite - vi boste tarče,
  In s svojim ljubljenim rajem tudi v koči!
  
  Prihodnost sveta je vsak demiurg,
  Lahko klešeš srečo za veke
  Toda prišel je bandit, celo zelo kul,
  In zdaj sanje gorijo kot smola!
  
  Vendar obstaja upanje, ima velik pomen,
  Da bo Gospod prišel - sodit Firerja!
  Ti si zelo lahka - človeška misel,
  Čeprav včasih tanke, pramene svilene niti!
  
  Tam bo nov svet, kjer bodo vsi svobodni
  Kjer je kdo od nas gorski človek!
  In prihaja čas sprememb,
  Poženi iz mojih žil, ti si instinkt tatu!
  . POGLAVJE #2
  Gulliver je tako zanimivo pel. Temu fantu ni usojeno, da postane odrasel. Kdo pa je pokazal, da ni slabo biti otrok. Tudi če z boso nogo stopite na ostre kamenčke, vas to ne boli, ampak celo žgečka.
  Deklica se je zahihitala in zacvrknila:
  - In ti si dober in zelo kul fant! Kako dobro mora biti biti otrok!
  Gulliver je z veselim nasmehom zapel:
  Povej
  tvoje sanje,
  Delite svoje sanje z mano ...
  Bodi to, kar si
  In odprto
  V otroštvu so vrata - v spomine ...
  
  želim
  Peljal te bom v vrtove
  Kjer češnje cvetijo
  In vaše besede tam ne bodo odveč,
  Vidiš -
  Odrasli smo
  In pozabil mesta, kjer
  Vrbe nas božajo s svojimi pletenicami...
  Se spomnite - želeli ste v vesolje?
  In vsi so si želeli postati kapitani ...
  Vse to je v nas -
  zgodnje poletje, parki,
  Kroglice, sladkorna vata -
  bratov rojstni dan...
  Dvorišče sreče sosed Anton -
  Ves dan na jezeru, ob devetih - doma ...
  Kdo mi je ukradel čas?
  In vse okoli je nenadoma postalo sivo ...
  Kam je šel vetrič
  morski pesek,
  Veranda z grozdjem in to
  Poljub s točo čustev -
  Vrniti se moram!
  želim ostati
  Kjer ni solz
  In kje smo se smejali -
  V navalu poletnih neviht ...
  
  Povej
  tvoje sanje,
  Delite svoje sanje z mano ...
  Bodi to, kar si
  In odprto
  V otroštvu so vrata - v spomine ...
  
  Pogosto sanjam o tišini! ..
  Ona je ena
  Potepanje po dvoriščih
  Iz spomina na izgubljene!
  In potem se zdi
  Kaj je sploh narobe
  Ne v nepobarvanih petnadstropnih stavbah!
  Starejši smo ...
  Zgoraj na strehi sežani
  Tisti gradovi iz sanj -
  Njihovi stolpi...
  Tako neprijetno bližje
  Tako hladno pri nas...
  In sanje
  Nehajte biti obarvani
  In dišijo po jeklu!
  Želim si, da bi vedel, kako jih zapustiti ...
  Kje
  Da sedimo na očeh?
  Kje so te puščavnice ?..
  In kje je prijatelj Miša?
  In kdo je zdaj
  Govori o Tsoiju
  In njegova otoplitev?
  Žogice trač babic
  Z vrvicami
  Nesmrtni "Mogoče" je naš,
  Kostjina majica ni zamenljiva,
  Iz Turčije
  čop prepleten s šalami,
  Prvi vdih
  Kombiji, ograje...
  Občutek pričakovanja čudeža
  Njegov dosežek je hladen -
  od nekod
  Iz kupa neznanega -
  Od otroštva,
  Naj pogledam!..
  Nebo je črnilo
  Prah zvezd kliče
  Poleti
  Skrivnost sanj
  Popolne neizogibnosti
  Mešani občutki preteklosti ...
  In čas se verjetno ne bo spremenil
  Tista mesta želja -
  Objemite neizmernost
  zapornik
  Zato ne postanite zunaj tega -
  Zahrbtno odrasli
  Sebično...
  In torej obstaja smisel -
  Iskanje smisla...
  
  Povej
  tvoje sanje,
  Delite svoje sanje z mano ...
  Bodi to, kar si
  In odprto
  V otroštvu so vrata - v spomine ...
  
  Povej
  tvoje sanje,
  Delite svoje sanje z mano ...
  Bodi to, kar si
  In odprto
  V otroštvu vrata - v spomine
  Fant je z užitkom pel, kljub dejstvu, da je moral hkrati potiskati težko kolo, kot tovorni osel. In to je bilo njegovo resno in zelo produktivno delo.
  Vikontesa je že neštetokrat potolkla z boso, majhno nogico in zacvrknila:
  - Čudovito! Odlično ješ! Je Ermitaž lep v Londonu?
  Gulliver je odgovoril z nasmehom in napihnil svoja rožnata, čudovita, otroška lička:
  - V Londonu je Ermitaž najboljši in najbogatejši na svetu!
  Deklica se je zahihitala in dečka z velikim užitkom znova udarila z bičem. Na golem telesu je imel rdečo črto.
  Vikontesa je z nasmehom vprašala:
  - Ti je všeč?
  Fant je prikimal in zacvilil.
  "Morda bi bolje pel kot otroka tepel?!
  Deklica je prikimala in njena gola, zagorela, graciozna noga je znova zatoplala:
  - Super je in pel bom!
  Gulliver je tvitnil:
  - Poj cvet, ne sramuj se!
  Vikontesa je skakala in začela plesati, peti;
  Odpeljal sem se v otroštvo
  Ne sledi mi.
  Vidim, da se tukaj vsi zabavajo, vojna.
  samo zanjo
  Samo zate
  vojna.
  Tukaj ni prostora za otroke
  Za odrasle - boj.
  Ostani z njo
  Ne sledi mi.
  samo zanjo
  Samo zate
  vojna.
  In tam je dobro
  Tam bom sedel na kahlico.
  In tam je dobro
  Tam bom sedel na kahlico.
  
  Ni potrebe po denarju:
  Cirkus in lizike
  Tam je mlečna obala
  Konji pod uzdo
  samo zame
  samo za konja
  Vodijo.
  pastila, gugalnica,
  bele pentlje,
  sladki piškoti,
  Mamine sanje.
  samo zanjo
  Samo zame
  Prihajajo.
  In počutim se dobro
  Tam bom sedel na kahlico.
  In počutim se dobro
  Tam bom sedel na kahlico.
  
  Gospod, zakaj sem tukaj.
  Ponovno
  Beži, zmaguj
  trgati z zobmi -
  Samo zame
  Samo zate
  zdaj.
  Bog, pomisli na to
  Kaj nam napisati,
  Iskrene vrstice,
  Samo raztrgaj svojo dušo
  Težko ti je
  težko zame,
  Verjemi mi.
  OK ok,
  Otroci bodo sedeli na kahlici.
  v redu , v redu,
  Otroci bodo sedeli na kahlici.
  To je tako čudovita pesem, ki jo poje dekle. In to je preprosto zelo kul in kul! Rad bi videl plešastega Fuhrerja v krsti!
  Deklica se je zahihitala in pomežiknila svojemu nasprotniku.
  Gulliver se je strinjal z njo:
  - Lepa si in preprosto super!
  No, kaj je še reči in o čem govoriti? Vsaj ti zapoj, vsaj vrani.
  No, no, vse je bilo zelo naglo in prijetno.
  Medtem so orki brez dodatnega premora začeli stresati dekle na stojalu. Kar je bilo videti zelo kul in na svoj način izjemno smešno.
  Kako lahko ne poješ tukaj?
  In Gulliver bo spet zapel;
  Sem fant, rojen v sveti deželi
  Ki se imenuje brezmejna Elfia ...
  In ni boljšega mesta, vedi na celi zemlji,
  In ne glede na to, kako prosite Boga v hudi veri!
  
  Vendar se je rodil kot goreč ateist, veste
  V ciničnem, v tem enaindvajsetem stoletju ...
  Hotel sem zgraditi čudovit raj z lastnimi rokami,
  Kje bi bogovi postali sami ljudje !
  
  Toda zdaj sem prišel v dvajseto viharno stoletje,
  In tam sem se moral boriti s fantom ...
  Naj bo hvaljen podvig viteza Elfija,
  Angleški borci smo se znali boriti!
  
  Naš pogum živi v mladem srcu,
  In moja kri močno vre v žilah ...
  Victories odprl neomejen račun,
  Divje se borimo fantje dan in noč!
  
  V slavo naših hrabrih Elfijev,
  Katera milost bo dala Ladi ...
  V Edenu lahko vneto veslamo z vesli,
  Prejeli bomo neomejeno nagrado!
  
  Tukaj je naša vera in mogočni bog Svarog ,
  In strela, ki jo vrže sam Perun ...
  Za nas bo večni Rod podpisal prisego,
  In zmaga čaka v sijočem maju!
  
  Vilini smo - luč velikih sinov zemlje,
  Verjamem, da bomo kmalu poleteli na Mars ...
  Vem, da sem rojen za ustvarjanje zmag,
  Naj Abel zmaga, ne Kajn!
  
  Srce bomo dali za našo domovino,
  Um služi vilinom in bajonetom ...
  Kerubin bo iz raja razprl krila,
  Orke bomo udarili s pestmi!
  
  V ničemer sovražnik ne bo dobil priložnosti,
  Okrmaht nas ne bo spravil na kolena...
  Orke smo zadeli naravnost v oči
  V slavo najpomembnejših generacij!
  
  V Elfsiji , vsak bojevnik iz jasli,
  Otrok vleče ročaje k stroju ...
  Red Svaroga - ubiti Fuhrerja -
  Lada bo velikodušno nagradila!
  
  Na našem svetu ni nič drugega
  Dražja je zmagovita zastava, škrlatna, rdeča ...
  Čoln se je zlomil, veslo je počilo,
  Nevarno se je bojevati z našo domovino!
  
  Nihče ne ve, kje je rob vesolja,
  Kam gredo astronavti...
   Svarog Najvišji, vsemogočni kralj,
  In vitez bo od njega prejel donacije!
  
  
  Ne boj se, Orki nas ne bodo zlomili,
  Tudi v tem svetu so ZDA z njimi, z levi...
  In življenje ne bo prekinjeno, poznam nit,
  Ne bodo tepli domovine s škornji!
  
  Imamo vojaško moč, verjemite mi,
  In tanki in letala demonov so bolj kul ...
  orkšizma bo poražena ,
  Obešen Putinov in Ducejev sostorilec!
  
  Zastava je rdeča, je zelo močna zastava,
  Iskri se kot rdeča nad vesoljem ...
  Elsomill je zabodel orka v dimlje,
  S peto, golo in ne belo!
  
  Verjamem, da bomo kmalu vstopili v Orklin,
  Z zmagovito pesmijo pogumnega vilinstva...
  In popolnoma bomo pometli vse orkšiste,
  Da ne bo barab revanšizma!
  
  In potem bodo nebesa v vesolju,
  Trobente mogočnih kerubinov igrajo ...
  Bori se in drzni za svojo domovino,
  Z Elfio, Rod in mi smo nepremagljivi!
  To je taka pesem in je zelo kul in smešna.
  Medtem so orki na gole podplate fantka in deklice prinesli vroče železne trakove, zaradi česar je vonj po zažganem mesu še močnejši, otroci pa so od divjih bolečin kričali in izgubljali zavest. To se je izkazalo za zelo močan šok.
  In orki so spet zarenčali in zarjoveli ter začeli plesati s peklensko hitrostjo. To so res močni medvedi, neumni in smrdljivi. Koliko vznemirjenja in močnega podajanja imajo.
  Gulliver zavrti mlinski kamen in dekle mu reče:
  - No, daj no, pametnjakovič, spet nabijaj s krilatimi aforizmi!
  Deček-kapitan je živahno prikimal in z novo močjo izgovarjajmo bisere misli;
  Ženske ne moreš prepričati, da razgali noge, če si poln škorenj!
  Ženska ima rada modne čevlje, vendar je bolje, da hodi bosa, kot da je obuta v politiki iz klobučevine!
  Na svetu sta dva problema, eden je denar, kaj drugega lahko preživiš, drugi je pomanjkanje denarja, ki je nevzdržno!
  Denar je zlo, ki izgine, ko se poveča!
  Petelinji politik nese zlata jajca, a ne v žep volivcev!
  Brez denarja ni življenja, z denarjem ni miru!
  Vodka državi prinaša dohodek, kraljestvu pa propad od pijančevanja!
  Ne verjemite politikom, ki obljublja zlate gore, za bakreni groš boste zleteli v grapo!
  Politik ima dolg jezik za obljubo in kratke roke za izpolnitev obljube!
  Ne verjemite politiku, ki se obleče v ovčjo kožo, morda je res ovca!
  Denar prinaša srečo, le da ni vreden groša!
  Sreče ne moreš izmeriti z denarjem, a žalosti ne moreš izmeriti s solzami!
  Politik volivcu posname oblance, če je nem kot štor in to s hrastovo trmo!
  Ne pljuvati v vodnjak, morda to ni le brezno obljub politikov!
  Ne verjemite rdečim govorom in mehkim krvnikom!
  Politik izliva besede kot slavček, vrano pa kot lisica!
  Brezzobi vladar bi najraje do smrti oglodal podanika!
  Politik ima odgovor na vse, le zaupanja v njegov odgovor ni!
  Nihče ne ve, kaj ima politik v glavi, čeprav je na njegovem jeziku samo neumnost!
  Denar je najpomembnejša stvar v življenju, vendar ti vedno uniči vse življenje!
  Ne bo štor, olupljen bo kot lepljivo drevo in posekan kot bor!
  Politik lahko zapelje volivca z medom govorov, da bi ga zbil kot muho!
  Zlate gore, ki jih politika obljublja, se svetijo, a smrad laži smrdi!
  Ne mislite, če politik govori neumnosti, da je norec in hoče peni spremeniti v cent!
  Politik ni svetnik, kar je vsakomur jasno, a zakaj drugi nanj gledajo kot na ikono?
  Politik je lisica v ovčji koži, ki striže ovce in se spravlja v žepe!
  Če mislite, da vam bo volk v ovčji koži dal kotlete za zajtrk, potem ste tipična ovca!
  Dober pesnik ni tisti, ki si trga grlo, ampak tisti, ki poje o bistvenem!
  Ne mislim, da je oven na oblasti, to je čista neumnost, on je že zbodel volivca!
  Tudi če je politik smrdljiva koza, lahko molze volivca ovna!
  Nikoli ne volite s srcem, to je neumnost, in kdor ima glavo, sploh ne gre na volitve!
  Če ne želite biti razočarani nad svojo izbiro, glasujte za avtsajderja, saj vodja vedno laže!
  Če ljudstvo pobožanstvuje vladarja, se življenje spremeni v pekel!
  Ne poskušajte ugoditi vsem, ne boste zasedli vseh stolov, ne boste ležali v vseh krstah!
  Če nisi as, te ne bo premagal le poker!
  Kdor nima adutov, pade v najnižjo barvo!
  Brez dodatnega aduta v roki bo premagana karta katere koli barve!
  Močan moški ne privlači žensk kot šibek magnet!
  Jeklene mišice pomagajo napolniti denarnice z zlatom, jekleni živci ne pustijo, da denarnica pušča!
  Tudi junak se izčrpa od tako težkega bremena, kot je prazna denarnica!
  To so aforizmi, ki jih je izrekel Gulliver, ki je postal deček.
  Medtem so orki počeli nekaj slabega z ujetimi otroki. Dva: dečka in deklico so mučili skoraj do smrti in ležala nezavestna ter počivala po mučenju.
  In ostali fantje so se odločili za blagovno znamko. Ven so pripeljali gole fante in dekle in jim začeli na ramena po vrsti nalagati razbeljeno železo.
  Kot večni otroci obupano rjoveli in se trzali v strašni bolečini. Spremenjeni so bili v sužnje.
  In poleg tega so tudi ožgali kožo in pustili zlovešč znak v obliki peterokrake zvezde.
  En fant je zavpil:
  - Ne bomo odnehali!
  In udarjali so ga z bodečo žico, po boku in po hrbtu. Večni deček je zajokal od neznosnih bolečin.
  Orki so se že neštetokrat nasmejali na ves glas. In razgalili usta s zublji.
  To so njihove pesmi, ki so tako tuleče in zelo kul, zaradi katerih se ti povesijo ušesa in si želiš bruhati.
  Najstarejši ork je zarjovel z glasom napol prerezanega ovna:
  Naj tečejo reke krvi
  Teče po tleh ...
  Naj bolečine ječijo
  Povsod požari!
  
  Naj smrt požre
  Žetev človeških teles ...
  Planet trpi
  Zločin vlada!
  
  In pusti samo smrt
  Besna krogla vlada,
  Vsi umrete
  Satan te je poklical na odgovornost!
  
  Gospod ne bo pomagal
  Za vedno boš gorel v peklu...
  Ganili vas bomo v obraz,
  Takšne orkove sanje!
  
  Ne bo milosti
  Smrt usmiljenim sovražnikom ...
  Ni boljše nagrade
  Daj vsem pamet!
  
  Sovražnik ne ve
  Da so orki vsemogočni...
  Budilka zvoni -
  Udarec bo močan!
  
  Pocvremo škratke
  Smo pete dekliških nog bosih nog ...
  In zdrobili bomo viline,
  Sstrižimo lepotice kitke!
  
  In če kdo blebeče
  Težko mu bo...
  V glavi je močno zvonjenje,
  In na nebu je grom z oblakom!
  
  In če osvojimo
  Kot volkovi v puščavi...
  Otroci bodo korakali
  Bosi na kocki!
  To so res živali. In ožigosali so zapornike, ki že leta niso bili otroci, seveda, ampak navzven, le da so imeli dobre mišice, in tega fantom ne boš dal več kot dvanajst let. In ali ni greh takšnega človeka zasmehovati in mučiti.
  Toda kaj lahko vzameš od orkov: hujši od živali. In tako so odgnali mlade ujetnike. In da bi povzročili še večjo bolečino, so začeli mladim ujetnikom metati goreče oglje pod bose, otroške noge.
  Nesrečnika sta kričala in točila solze. Nato je eden od fantov, da bi pokazal svojo moč in neprilagodljivost, začel peti:
  Zmaga čaka, zmaga čaka
  Tisti, ki hočejo zlomiti okove ...
  Čakanje na zmago, čakanje na zmago -
  Lahko bomo premagali zlobne orke!
  
  Čeprav smo videti kot otroci in smo bosi,
  Pogosto gremo celo v bitke ...
  In srca fantov so zlata,
  Izmeki bodo kaznovani!
  
  Ork je kot medved, krut,
  In tuli kot ranjen slon ...
  Toda v boju smo otroci dokov,
  Krvniki ne slišijo našega stoka!
  
  Nikoli ne bomo pokleknili
  Ne bomo poravnali našega ponosnega tabora ...
  Ni navala, pozna se lenoba
  Udarjajmo kot kladivo!
  
  Ork včasih speče pete čudaku,
  Opeče dekleta stopala ...
  Tukaj so zlobni ljudje,
  Ampak fanta ga bom ubil!
  
  V otrokovem srcu plamen silovito buči,
  In ogenj res divja ...
  Dvignite zastavo višje bojevnik
  Nimate meja, spoznajte dar!
  
  Da, fantje so s strastjo,
  Zdaj smo otroci za vedno ...
  Toda včasih blestimo s talentom,
  In zvezda sije nad svetom!
  
  Noben sovražnik se ne bo zvil v vzmet,
  Smo ponosni otroci Zemlje...
  In fant premaga orke z mečem,
  On je iz Božje družine titanov!
  
  Naj bo Gospod z nami vekomaj
  Mladosti je dal štetje stoletja ...
  Sijamo z bosimi nogami,
  In naj reka teče brez konca!
  
  Ork ne ljubi, verjemite besedam resnice,
  Njegova zlobna, podla obleka ...
  Te medvede bomo prijeli za škrge
  Večna bo dobra moč!
  
  Orkovi zublji nam vsem grozijo,
  Ni dovolj požrešen za zemljo ...
  On je zahrbten pristop peklenskega Caina,
  In riše trdne ničle!
  
  Za medvede, verjemite,
  Mučijo le rjovenje ...
  Ampak mi smo večni bojevniki, otroci,
  Ne prenesemo, verjemite mi, laži!
  
  Satan je viden orkom, stvarnik,
  Tulijo, rjovejo kot osli ...
  Dekle ima lepo obleko
  Čeprav so noge lepotice gole!
  
  Ne, ti si ork - zobati, grdi volk,
  In medved, katerega narava ni medena ...
  Toda verjemite, da hudobni oče ni vsemogočen,
  In bomo, poznamo letalo!
  
  Vse lahko naredimo lepo,
  Ustvarite nov vesel svet ...
  Ni več združenih otrok ekipe,
  Tam bo nov idolski bojevnik!
  
  Mlada srca gorijo za domovino,
  Ljubi svoje slavne ljudi ...
  Odprli bomo vrata v nove svetove,
  No, ork je bedni čudak!
  
  Čast fantje, dekleta,
  Radi, verjemite mi, ustvarjajo ...
  Otroški glasovi bodo postali klici,
  Noge bodo metale bodala!
  
  Takrat bomo zgradili nov svet
  V njem je sreča za nove ljudi ...
  In zelo ponosni bomo šli mimo, gradimo,
  In zlobnež bo plačan!
  Bog ne ljubi jokajočega,
  Vsa čast, vendar dobro ...
  Verjemite mi, fant z dekletom ni aroganten,
  Njegova izbira do uspeha je okno!
  
  In ko pride mir v vesolje,
  Obudili bomo tiste, ki so padli zaradi znanosti ...
  S svojo vero v stoletja neminljivo,
  In na krilih nosi keruba!
  Otroci pojejo in s tem pokažejo, da se ne bojijo zlobnih orkov, čeprav ta bitja poskušajo s svojim divjim rjovenjem preglasiti pesmi mladih ujetnikov. Tako so lansirali dolge biče. Tepejo jih po bosih nogah otrok junakov. A nastopa niso prekinili, za hude udarce pa se, kot kaže, niso ozirali in ponosno dvignili glave.
  In čeprav so bili napol goli in ožigosani sužnji, se je v njih čutil rod olimpijskih bogov in titanov.
  
  DEKLICA IN BELI PASTIR
  OPOMBA
  Majhna cirkuška skupina - deček Miška in deklica Aljonuška, potujeta z bosimi nogami po kamnitih cestah Krima. In skupaj z njimi beli pastir - ki je preprosto neponovljiv!
  . POGLAVJE št. 1
  Fant okoli dvanajstih in lepo dekle okoli dvajsetih sta se sprehajala po krimskih gorah. Njihove bose zagorele noge so udarjale po ostrih, razbeljenih kamnih gorske ceste. Videlo se je, da sta fant in deklica prehodila že ogromno poti. Njihovi podplati so postali zelo močni, elastični, trdi in skoraj niso čutili ostrine in toplote kamnov.
  In celo obratno, bose noge so celo malce prijetne in žgečkljive s tako hrapave površine.
  Lasje cirkuškega para so bili beli kot sneg, njuni obrazi pa skoraj črni od strojenja in prahu. V rokah so nosili preprogo in preprosto cirkuško opremo. Ob njih je tekel šolan beli nemški ovčar. To je zelo lepa žival. In vse je bilo videti zelo kul - lep, okreten cirkuški par in pes, ki ga je bilo mogoče zabavati in občudovati.
  Vendar pa nemškega ovčarja težko imenujemo kuža.
  Fant je imel oblečene kratke hlače in je slekel majico, tako da je bilo vidno njegovo žilavo telo z vitkimi, izrazitimi mišicami. Deklica je pogledala njegova rezila, ostra kot sekire in prekrita s čokoladno porjavelo barvo, in vprašala:
  - Miška, ali nisi utrujen?
  Fant je samozavestno odgovoril:
  - Ne, Alyonushka! Ti in jaz sva utrjena!
  Pred nami so se pokazale strehe obmorskih dač. Dekle je opozorilo:
  Da, to je bogato mesto. Mogoče lahko zberemo denar!
  Medved se je nasmehnil in pripomnil:
  - Če lovimo ribe v morju. Tukaj bi lahko bil dober zalogaj.
  Začeli so se približevati prvi dači. Alyonushka je bila lepa, čeprav nekoliko suha zaradi podhranjenosti in dolge hoje, vendar žilava, močna in spretna. Njena obleka je bila kratka, kar v tistih časih ni bilo prav pogosto. Ampak tako močne noge.
  V prvi dači so jih voljno sprejeli. Mojster je želel z užitkom občudovati dekle in njen ples. Plesali so s fantom. In telovadili so. In tudi beli pastir je skočil skozi krog.
  Nato je fant pokazal nekaj trikov. Gospodar je z veseljem gledal z ženo in nekaj sinovi. Nato je vrgel bakreni nikelj in deklici pripomnil:
  - To ni tisto, kar morate storiti s svojim videzom!
  On izmed sinov, približno petnajstletni najstnik, je predlagal:
  - Dam ti cent, če mi dovoliš, da te božam po nogah.
  Alenka se je zarežala in njen nasmeh je bil tako belozob in sladek in odgovorila:
  - Dve grivni!
  Mladenič, ki mu brki še niso prodrli, je prikimal:
  - Vsekakor! Bilo bi super!
  In iz žepa je vzel srebrnik dveh kopejk. In ga vrgel deklici. Spretno jo je ujela z golimi prsti, zagorelimi in gibčnimi nogami.
  Deček-mojster je z občudovanjem vzkliknil:
  - To je razred!
  Alenki je pokimala s svetlo, rahlo zlato golo in odgovorila:
  - Zato sem profesionalec!
  Mladostniku je iztegnila nogo. Začel jih je nežno božati. Njegove roke so se zelo nežno premikale po gladki in zagoreli koži deklice, Alenka pa je od užitka predla.
  Pravzaprav, ko te srčkan fantek poboža, je res izjemno prijetno, tukaj pa lahko uživaš v božanju.
  In za to ste seveda tudi plačani. Preprosto super je.
  Fant je z graciozno krivuljo pete božal njene grobe, a elastične podplate. Požgečkal jo je po nogi.
  In Alenka se je smejala od veselja. In to je zelo prijetno.
  Tudi gospodarjeva žena je dečku Miški vrgla kovanec in vprašala:
  - Naj te tudi jaz požgečkam po peti!
  Deček ji je iztegnil boso nogo. In druga mlada, lepa ženska je začela žgečkati dečkovega golega podplata.
  Tudi medved se je nasmehnil in predel.
  Gospodar je očitajoče pogledal svojo ženo. Ona pa se je le nasmehnila in rekla:
  "Ne boš ljubosumen na mojega otroka, kajne?"
  Barin je odgovoril:
  - Žgečkajte ga, kolikor želite, vendar ne prekoračite dovoljene spodobnosti!
  Gospa se je zasmejala ... In njeni prsti so z užitkom žgečkali fanta po njegovi goli, okrogli, rožnati peti.
  Tudi deklica se je nasmehnila in predla. Potem je zamenjala nogo. In se spet nasmehnil. Bilo je tudi zelo zabavno.
  Žgečkanje pa je vedno dolgočasno. Barin je strogo zavpil:
  - Dovolj! Pojdi ven ali pa pokličem policijo!
  Fant in deklica sta pobrala svoje osebne stvari in skupaj s psom - belim pastirjem, zapustila bogato kočo.
  Alenka je bila na splošno lepa. In denar sem dobila in lepo je, ko bose noge masirajo posebej lepi fantje.
  In v naslednji dači so jih prostovoljno spustili s fantom. Seveda, najprej zaradi lepega dekleta. Kdo ima tudi tako kratko krilo in zagorele, močne, mišičaste, zelo graciozne noge so tako jasno vidne.
  Deklica je res zelo podobna sužnji v stari Grčiji. Njena obleka je videti kot tunika. In kako gre tako lepa in mišičasta deklica bosa in pokaže skoraj vse svoje čudovite, čudovite, nenavadno zapeljive noge. In težko je umakniti pogled z nje.
  V tej dači je bil samo en gospodar. Družina je nekje drugje. Alenki je naročil ples, da bi občudoval gibanje njenega finega in izjemno finega, telesno razvitega telesa.
  Nato je vrgel kovanec in ukazal:
  - Poj lepoto!
  Alenka je z užitkom zapela;
  Sem preprosto rusko dekle
  Velikokrat v tujini...
  Imam kratko krilo
  Všeč mi je bil sivi orel!
  Natakar je jezno zamrmral:
  - Tvoja pesem ni zelo dobra! Daj no, nekaj bolj agresivnega in seksi!
  Cirkuški deček je predlagal:
  - Ali morda bolje domoljubno?
  Barin se je strinjal.
  - Lahko in domoljubno! Ampak že bos poješ ! In če mi ne bo všeč, boš dobil palico po petah!
  Miška je prikimala.
  - Če želite gospoda, potem lahko za rubelj dobro udarite moje gole pete s palico!
  Natakar se je zasmejal in odgovoril:
  - Bolje je to dekle premagati z bičem. Še posebej, če jo pred tem slečete!
  Alenka se je nasmejano priklonila:
  - Bo tvoj gospodar!
  Bogataš je z nasmehom zapel:
  Zaslužiti denar,
  Zaslužiti denar,
  Pozabite na dolgočasje lenobe
  Zaslužiti denar,
  Zaslužiti denar,
  In ostalo je vse smeti!
  In ostalo je vse smeti!
  Alenka je odgovorila:
  - Srečen brez denarja
  Lahko postaneš...
  Slabi moški -
  Štejte kovance!
  Barin je zarjovel:
  - Prejmi tisoč udarcev z bičem!
  Cirkuški deček je pripomnil:
  - Če hočeš gospodarja, ti dam pametne besede namesto pesmi!
  Bogataš se je zasmejal in odgovoril:
  - Daj no fant, bolj zanimivo bo!
  Medved je začel izgovarjati krilate izraze;
  Dolžnost do domovine je rdeča s plačilom nesebične vdanosti!
  Vojna je preizkus za pametne, kaljenje za močne, zabava za bedake! -
  Biti v posmeh ni zabavno, spravljati druge v jok ni dolgočasno!
  Dober vladar je kot sladek med, najprej ga ližejo, potem pa izpljunejo !
  In hudobni vladar bo kot pelin najprej izpljunjen , potem pa poteptan!
  Da, zlato je mehko, a neprebojen ščit je zlahka skovan!
  Kakovost vedno presega kvantiteto - tudi ocean ječmenove kaše ni ovira za sekiro!
  Zlo je polno moči, ko dobro oslabi strah!
  Šala je k mestu, žlica k kosilu, a pomoč je v težavah!
  Morda imaš srečo enkrat ali dvakrat - brez spretnosti sreča mine!
  Kdo ni Lev Tolstoj, ta literarni potepuh!
  Ni treba biti rojen Tolstoj, da bi bil potepuh iz literature!
  Pijmo za več žena kot razlogov za zardevanje ob ločitvi!
  Poželenje je uničilo moške bolj kot sočutje žensk!
  Natančno oko poševne roke, sovražnik ni zamudil - kratkoviden!
  Filozofija ne podaljšuje življenja, ampak ga okraši, raztegne drobce!
  Poveljnik zmaga s spretnostjo, mesar s številkami, genij z umetnostjo, prevarant s prevaro!
  Zato pijmo, da upanje ne umre in umrejo le tisti, ki ga ne upravičijo!
  Upanje umira zadnje... In tisti, ki ga ne upraviči, je prvi!
  V vojni je logika relativen pojem - kot čokolada, preden imaš čas občudovati ploščice, so že v tvojih ustih, preden jih imaš čas pogoltniti, pridejo ven postrani!
  Uspeh včasih smrdi, dosežki smrdijo po mrliču, a sreča ne more smrditi!
  Bog je na površini vsake stvari , hudič pa v njenih podrobnostih!
  Biti pretepen je tudi za mazohista neprijetno!
  Kaj Bog ne ve - samo vprašanje, na katerega ni mogel odgovoriti!
  Opica je boljša od človeka, saj je lahko dobesedno le žival!
  Pridiga, ki ne vodi k dobremu, je kakor pot, ki vodi do sekire!
  Graditi kakršne koli doktrine na besedilih evangelija je kot preučevati kvantno mehaniko iz pravljic bratov Grimm!
  Težko je biti Bog, a ostati hudič je popolnoma nevzdržno!
  Um štirikrat poveča moč, tudi če se število sovražnikov podvoji!
  Življenje je nenehen kompromis, ne z ljudmi, ampak z naravo!
  Čelo je tolokolny , kar pomeni, da je zlog kul!
  za bedake niso pisani zakoni, za genije niso predpisani naravni zakoni!
  Jezik je dan modrim, da skrivajo misli o neumnih in nesmiselnih stvareh!
  Kdor v žalostnem vidi smešno, bo tragično zaslepljen od resnega veselja!
  - Mudi se brez naglice - hiti brez naglice! Pridobite pet iz lekcije - z reševanjem zapletenega dejanja!
  Zmagovalci se ne ocenjujejo ... Čeprav se včasih ocenjujejo!
  - Človeška neumnost je zaveznica bogov, sovražnih ljudem!
  Človek je človek v hlevu, toda prašič se tudi v palači ne dvigne višje od merjasca!
  Obstajata dve neskončni stvari: vesolje in človeška iznajdljivost - vendar je prva relativna, druga pa absolutna!
  Kateri Rus ne mara hitre vožnje in prekleto hitrega leta!
  - V peklu si vsi ne želijo, a le redki lahko okusijo željo po diabolični priložnosti!
  Toda brez zalivanja s solzami ni mogoče požeti žetve veselja in brez naknadnega namakanja lovorike uspeha ne rastejo!
  Bog je v vsaki stvari ali na njeni površini, Hudič pa v odsotnosti stvari ali v globini materialnega pomanjkanja!
  Kdor si vzame čas za previdnost, bo prihranil večnost na svojem pogrebu!
  Molk je zlato, beseda je srebro, a iz ženskih ust se izlije toliko, da zatemnijo še diamanti!
  Tišina je zlata in ne bo zarjavela od dolgega shranjevanja zgovornih tokov!
  In zlato izgubi vrednost, če je tiho zakopano v zemljo!
  Fant je zelo lepo izgovarjal aforizme z velikim občutkom in topotanjem z bosimi nogami.
  Gospodar se je nasmehnil in cirkuškemu otroku vrgel kovanec. In Mishka jo je ujel z golimi prsti. In potem ga je vrgel v žep svojih kratkih hlač.
  Bogataš je pripomnil:
  - Ni slabo! Ampak ne dovolj!
  Dekle je predlagalo:
  - Hočeš, da pojem!
  Barin je odgovoril:
  - To ni potrebno! Bolje, da bosi name!
  Alena je prikimala.
  - Globa! Tvoja volja!
  Bogataš je vzel v roke dekličino boso nogo in jo začel grobo tipati. Dekle je v odgovor molčalo. Celo nasmejala se je.
  Gospodar je vzel nov kovanec, ga vrgel fantu in zarjovel:
  - Še vedno izgovarjajmo aforizme! Jokal bom!
  Cirkuski fant Mishka je spet začel točiti svoje. Čisto mimogrede, ne otročje modrovanje;
  
  Včasih smo izgubili, včasih umrli, a Rusi nikoli niso pokleknili!
  Spretnost nadomesti kvantiteto, a kvantiteta lahko samo lažno ponaredi spretnost!
  - V zdravem telesu in duhu ambala - in šibkosti mesa - duša je zbledela!
  Kri se sveti kot zlato, a kovinske duše iz nje rjavijo!
  Tudi zlato rjavi, če srce ni ulito iz njega!
  Mučenje ni zabava, ampak trdo delo iz storitvenega sektorja, v katerem je usmiljenje do stranke zate usodno!
  Duša bogataša je domoljubna, nič več kot pri zlatniku, kjer ga vzamejo in se držijo!
  Zlato je rumeno kot barva izdaje, mehko kot volja oportunista, težko kot vest izdajalca!
  Bolečina je kot tašča, obsesivna, zoprna, želim se je znebiti, a ... brez nje se ne boš poročil z zmago!
  Ko se sovražnik ne vda, ga uničijo, in ko se ne vda, iznajdljivost prinese zmago!
  Ni važno, če poginejo samice sovražnika, katastrofa, če so si naši samci zvili možgane!
  V boju je lahko, ko učenje ni muka, ampak koristna zabava!
  Tudi po Kristusovih besedah njegovi služabniki iščejo nekaj, kar služi brezbožni samovolji!
  Velika omara bo hrupno padla in glasna slava gre tistemu, ki jo je podrl!
  Ko je maska spretna, ne potrebujemo izgovora!
  Pogosteje rdeče reke tečejo zaradi rdečih govorov in črnih dejanj!
  - Tisti, ki jim je usojeno, da bodo zabodeni, naj ne trepetajo ob vrvi!
  Kot vedno se je izšlo in bolje si ne bi mogli želeti!
  Smrt si zasluži boljši delež kot življenje, saj njeno trajanje pušča na izbiro neprimerljivo več delov! -
  Garancije dajejo garantirani roparji!
  Zlatnik je mehak, a smrtonosnejši od krogle, zadene naravnost v srce in razstreli možgane!
  Tehnologija je bog vojne - njen saboter pa je ateist!
  Bog je ustvaril vesolje v šestih dneh, a človek vso večnost plačuje za trenutek slabosti, ki jo je povzročil človek!
  Vstopili so za zobe, vrnili pa se niso z žičnico !
  Beži, a ne beži, streljaj, a ne streljaj nazaj, zadeni, a se ne upiraj, in kar je najpomembneje, pij, a se ne napij!
  Nihče ne potrebuje ušes mrtvega osla, sluh žive lisice pa je dar za tiste, ki ne potrebujejo oslov za dosego svojih ciljev!
  Ko se enkrat obuješ v čevlje, boš za vedno ostal bos!
  Vojna je zrak za pljuča, vendar le pomešan z binarnim plinom!
  Če sovražnik noče odnehati in ne zna izgubiti, ga bomo prisilili, da odneha in ga naučili zmagovati!
  Slabi ljudje imajo radi črno magijo, dobri neljudje imajo radi belo magijo!
  Ubijanje v vojni je težko v procesu, gnusno v percepciji, a kako čudovito na koncu! To pomeni, da vojna prinaša zdravje duši, krepitev telesa in čiščenje denarnice!
  Včasih vojna močno napolni denarnice in premosorazmerno s polnostjo prelite krvi in praznino pokvarjenega srca!
  Fant je zelo lepo in izrazno izgovarjal aforizme.
  Gospodar je potipal deklicine bose noge. Nato je poljubil njen goli, elastični podplat in pripomnil ter vrgel kovanec:
  - Zelo dobro! Tvoje noge so čudovite! Zdaj pa naj fant zapoje! Če pa ne zna peti, mu lahko z vžigalnikom zažgem boso nogo!
  Medved je z nasmehom odgovoril:
  - Boljši spanec!
  Bogataš je zarenčal:
  - Torej pojte!
  In fant iz cirkusa ga je vzel in zapel z občutkom in izrazom;
  Neverjetno je, kaj si naredil
  Milost je bila razlita na človeški rod ...
  Ti si dal svetega Boga
  Duša um srce usmiljenje!
  
  Lucifer se je obrnil na Sodomo,
  Produkt greha in ponosa...
  Dvignil je meč na sveti, Gospodov prestol,
  In odločil se je, da je zdaj Vsemogočen!
  Barin je močno zavpil:
  - Ne! Nočem pesmi na verske teme! Jaz sem grešnik in ljubim greh!
  Miška je rekla:
  - Lahko naredim drugega!
  Bogataš je odgovoril:
  -Ne! Naj dekle bolje poje! Kako ti je tam ime?
  Cirkus je odgovoril:
  - Alenka!
  Barin je zarenčal:
  - Poj Alenka!
  Deklica je pela z velikim občutkom in navdušenjem;
  Sem najmočnejše dekle na svetu
  Ki se je rodil v čistosti ...
  Ni me lepšega na planetu -
  Povsod nam bo uspelo!
  
  Naj bo Rusija najbolj čudovita od vseh,
  Država, ki je osvojila ves svet ...
  Naj takoj postane bolj zanimivo za ljudi,
  Vsak bojevnik je pravi idol!
  
  Sveto deželo bom branil,
  Kje so naši predniki, verjemite najbolj...
  Poiščite ljudi bosonogo dekle,
  Ona je orel, ne vrabec!
  
  V preteklem življenju sem bil komsomolec,
  Nacisti so se tako slavno borili ...
  In dekličin glas je bil tako zveneč,
  In svetla zračna duša!
  
  V bližini Moskve sem se boril zelo pogumno,
  V zmrzali je bila deklica bosa ...
  In meni, da je moj pritisk tako šokanten,
  Fritzu sem zlomil obraz s pestjo!
  
  V slavo Jezusa našega prapora,
  In tudi največji Bog Svarog ...
  Za vedno Lada najsvetejša z nami,
  In najsvetlejši Beli bog na svetu!
  
  Ljudje smo rojeni v soju sonca,
  Yarilo nas je navdihnil za podvig ...
  In pesem deklet silovito lije,
  Glej, kerubin razpira svoja krila!
  
  Streljal sem iz mitraljeza,
  Metanje daril z boso nogo ...
  Fašistu sem vrgel mrežo,
  Dekle izgleda malo staro!
  
  Bojevnik, menim, od Boga,
  Ustvaril svet, kjer je lepota...
  V imenu največjega Svaroga,
  V duši lepote lepota zori!
  
  Kremelj smo branili pred nacisti,
  Lahko smo prešteli vse naenkrat ...
  Ne, demobilizacija ne bo prišla od dekleta,
  In Fritza smo zadeli naravnost v oko!
  
  Za slavo večnega komunizma,
  Boril sem se bos kot komsomolec ...
  Uničili bomo jate fašizma,
  Da jeklo ne podleže sovražnikom Rusije!
  
  Dekleta so se borila blizu Stalingrada
  Aleli kot rubin imajo bradavice ...
  Kmalu bomo videli komunizem,
  Brez žalosti in hrepenenja!
  
  Smo najboljša dekleta v domovini,
  Komsomolec sem skoraj gol ...
  Toda tako je zdrobil rajh iz mitraljeza,
  Da niso Nemci vstopili v naše podjetje!
  
  V imenu najbolj sijoče Rusije,
  Verjamem, da bo vse zelo dobro ...
  Veliki Jezus verjame poslanstvu,
  Čeprav lupine dleta trkajo!
  
  V imenu naše velike domovine,
  Pobegnili bomo zlobnim fašistom ...
  Ustavimo črede divje horde,
  Tudi če je zlobni tat v besnem napadu!
  
  Naj Jezusovo ime sije kot sonce,
  Naj Mati Marija podari veliki raj...
  Za Lado Vsemogočnega smo otroci,
  In ti se bori pogumno in si drzni!
  
  V imenu naše velike domovine,
  Kaj je dal komunizem povsod ...
  Svetniki z ikon sijejo, vidim obraze,
  V eni sami Gospodovi družini!
  
  V imenu vsemogočnega Svaroga,
  Kristus vsemogočni Odrešenik...
  Moramo biti kot Bog družine,
  Na vse Neskončni Stvarnik!
  
  Da, Rus bo dvignil zastavo nad sabo,
  Postali bomo močnejši in modrejši...
  Čeprav Džingiskan napade strmo,
  Ampak punce smo še vedno pametnejše!
  
  Zato vam povem, da si upate
  Služi nam ruskim bogovom ...
  In rešite duše Rusov v boju,
  Čeprav udari peklenski roj!
  
  Zmagali bomo, zagotovo vem
  Lahko bomo premagali vse naciste ...
  Cain ne bo zdrobil borcev domovine,
  In z mogočnim rjovenjem bo medved živel!
  
  Vse bomo naredili zelo kul,
  Premagali bomo vse Fritze in Mongole ....
  Navsezadnje se je nevarno kregati z dekleti,
  Ljudje v Rusiji vedo, da so nepremagljivi!
  
  Vsi bomo pokazali grozljive nasmehe,
  Džingis-kanu bomo zlomili rogove ...
  V imenu neskončne vrste slave,
  Naj bo zelo svetla usoda!
  
  Da, lepo se bomo borili proti dekletom,
  Pokaži najvišji razred na svetu...
  Jaz sem bojevnik in moja duša ni klovn ...
  In Bog bo Kristusa nagradil za zmage!
  
  Razbili bomo tumene Džingis-kana,
  Na Kalki bodo dekleta v boju ...
  Ne morem se upreti peklenskemu udarcu
  Ljubim Jezusa in Stalina!
  
  Torej bom sekal sovražnike, verjemite mi, brez štetja,
  Lahko jih premagam kot mušice...
  Verjemite mi, naše delo je težko,
  Čeprav je življenje krhko kot svilena nit!
  
  V imenu Lade, blažene Marije,
  Kaj je dalo mladost in ljubezen ...
  Smo dekleta s popolnoma bosimi nogami,
  Poteptimo nasprotnika v blato in kri!
  
  Kristus bo prišel in mrtvi bodo vstali
  Perun, Yarilo, Beli bog, Svarog ...
  So eno, ljudje pošteno vedo
  In nad vesoljem je Vsemogočna palica!
  
  Skratka, naša sreča bo večna,
  Čudovito in čudovito za veke...
  Nebo in zemlja sta v silni moči,
  In nesmrtnost in mladost za vedno!
  
  DVOJNIK NAJVIŠJEGA BOGA
  OPOMBA
  Fant in dekle končata v Moskvi v triindvajsetem stoletju. Zdi se, da je vse v redu in na planetu Zemlja je pravi raj, večna mladost in ustvarjen je ogromen vesoljski imperij. Toda deček Vitalij nenadoma ugotovi, da je v telesu zelo podoben Vsemogočnemu Bogu.
  . POGLAVJE 1
  Fant Akulov in junaško dekle Albina v velikem mestu. Kot Moskva, ampak iz časa triindvajsetega stoletja. To je prihodnost čez dvesto let. Mesto je seveda zraslo. Nebotičniki so izgledali kot gore in zelo pisani. Imajo tudi eksotične oblike, na primer vrsto barvnega sladoleda v zlatem kozarcu. Ali na primer sedem želv v platini, ki stojijo ena na drugi.
  Bile so tudi zgradbe, ki so bile videti kot glasbila, iskrive od nečesa lepega.
  In v zraku so letela številna letala različnih oblik. Večina pa jih je v obliki kapljice ali kot morske ribe z zlatimi plavutmi.
  Poleg tega so številke utripale med letom. Tu so bili tako odrasli kot otroci. Poleg tega so vsi odrasli po videzu mladi, starejši od šestnajst let.
  In po pločniku je tekla tudi plastika. Majhni otroci so skakali po njem, topotali z nogami, nato pa poleteli navzgor kot žogice za namizni tenis.
  Vitalik je z nasmehom opozoril:
  - Čudovit svet!
  Albina se je strinjala:
  - Da, smešno in spodobno za čudeže!
  Deček in deklica sta hodila po zrcalni, odsevni površini. Njihove noge so bile bose, kot pri otrocih. In čutili so, da jih žgečkajo vibrirajoči valovi.
  Pred nami je bil viden veličasten vodnjak, ki je štrlel v potok visoko kilometer in pol in se širil po zraku, lesketajoč se od diamantov. In sami kipi so se v kompoziciji fontane lesketali od neke posebne, neznane kovine, ki je bila veliko svetlejša od zlata in se je lesketala v vseh barvah mavrice.
  In sami kipi so bili lepe oblike in premikajoči se.
  Vitalik je prikimal.
  - Čudovito odkritje. Ta fontana je hladnejša od Peterhofa!
  Albina je z nasmehom pripomnila:
  - Svet svetle, kul prihodnosti.
  Fant in deklica sta nekoliko stopila. Albina je bila toliko višja od Vitalika, da bi lahko pomislili, da sta mati in sin. Poleg tega v tej prihodnosti ni bilo starejših ljudi. Ljudje so pridobili večno mladost, moški pa so se lahko veselili dejstva, da jim ni bilo treba izgubljati časa za nekoristno in neprijetno britje.
  Nekatere stavbe v futuristični Moskvi so imele zlate in platinaste črte. Goreli so tudi svetli panoji, veliki do kilometra, na katerih so predvajali kul risanke.
  Letala, ki so švigala po zraku, niso bila le lepa in živih barv ter ljubkih oblik, ampak so tudi dišala po dragih francoskih parfumih ali morda celo bolj prijetno.
  In površina kvadratov je bila kot ogledalo, topla, hkrati pa se je lesketala. Ko so nanj stopili bosi podplati najstnikov, fanta in dekleta, so nastale graciozne, skoraj otroške sledi. Ki je žarela v različnih barvah, kot narisana s flomastri. In potem so izginili.
  Albina je z nasmehom rekla:
  - Tako kot v gradu snežne kraljice!
  Vitalik je zmajal z glavo.
  - Ne! Tukaj je toplo in svet je poln barv.
  K njima sta priletela mladenič in dekle. Bili so zelo lepi, a njihovi obrazi so bili poslikani, kot risbe na torti.
  Mladenič je vprašal otroke:
  - Od kod prihajaš?
  Vitaly je odgovoril:
  - Iz Moskve!
  - Zakaj hodiš?
  Albina je odgovorila:
  - Rad bi kupil letalo. Kje so vaše trgovine?
  Dekle, ki je bilo poleg mladeniča, se je zasmejalo in odgovorilo:
  - Nihče ne uporablja trgovin. Obstaja omrežje Hypernet in prek njega je vse dostavljeno popolnoma brezplačno.
  Vitalik je z nasmehom tvitnil:
  - Kolikšen napredek je bil dosežen?
  Za nepredstavljive čudeže...
  Vse je postalo popolnoma brezplačno
  Samo s koristjo, previdno!
  Mladenič je pripomnil:
  - In veš, kako izgleda kot naš Bog. Si mogoče njegov sin?
  Fant se je zasmejal in odgovoril:
  - Ne! Ne poznam svojega očeta. Ampak, če je Bog, potem ne bi bil presenečen.
  Deklica je z nasmehom pripomnila:
  - V našem svetu v nobenem videzu ni nič presenetljivega! Svoje telo lahko spremenite s posebnim programom na Hypernetu . Le ljudje to počnejo redko, saj je v igralni matriki Hypernet to mogoče storiti na splošno z miselnim naporom in takoj. In če spremenite sebe v resnici, vas ne bodo več prepoznali. Da, in za to potrebujete dovoljenje Ministrstva za ljubezen.
  Albina je bila presenečena:
  - Ministrstva ljubezni?
  Deklica je dvignila pogled in odgovorila:
  - In zdi se, da nisi iz našega imperija! Imate morda težave s spominom?
  Vitalik je zarenčal:
  Smo popotniki skozi čas!
  Mladenič je pripomnil:
  - Če to ni šala, potem ...
  V istem trenutku se je okrog njih pojavilo ducat lepih deklet v oranžnih kombinezonih. In naperili so nekaj kul prevaranih mitraljezov.
  Vitalik je zamrmral:
  - Prišli smo z mirom!
  Albina je tvitnila:
  - Še vedno smo mladoletni, ne streljajte na nas!
  Deklica z rdečimi lasmi in uniformo je rekla:
  - Ne bomo te poškodovali. Samo nimate nanobotov in morate ugotoviti, od kod ste prišli.
  Vitalik je zarenčal:
  - Od kamele!
  Tisto sekundo so zeleni široki žarki zadeli par nežno in brez bolečin ter izklopili zavest.
  Vitalik ni imel časa videti ničesar in razmišljati, ko se je spet znašel v jasnem spominu.
  Skupaj z Albino sta visela v prozornem prostoru. Okrog njih je bilo kot modra meglica. In pri tem ne premaknite niti malega prsta.
  Pred njimi se je pojavilo zelo lepo dekle z lasmi v vseh barvah mavrice.
  Zažvrknila je:
  - Izvedli smo analizo in ugotovili, da ste leta 2023 iz Moskve. Vprašanje je, kako ste prišli do nas? Poleg tega se zdi, da ste neprijeten par. Računalnik pravi, da si morda ti Vsemogočni in Mati božja tistega časa.
  Vitalik je vzkliknil, slišal se je njen glas:
  "Ali je tako ... Videti je, da bom jaz vladal temu imperiju v prihodnosti!"
  Deklica se je obrnila in s sladkim glasom odgovorila:
  - Ničesar ne izključujemo. Toda Vsemogočni je zdaj v hiperkapitalu Ultravillians , in to je sosednja galaksija! Morajo vas dostaviti k njemu, nato pa se bodo odločili, kaj bodo storili z vašim parom.
  Albina je pripomnila:
  "Ampak ne moremo se ubiti v preteklosti, kajne?"
  Dekle je odgovorilo:
  - Odločita se Bog in Mati božja! Za zdaj je vaš videz velika skrivnost pred ostalimi. Takoj boste poslani v Ultra-Babylon pod velikim spremstvom, naloženo ničelno vesoljsko kapsulo. Da vam med letom ne bo dolgčas, je vaša zavest v supermatriki Hyperneta bo lahko uživala v igrah za vsak okus. Ali ste razumeli?
  Vitalik je odgovoril:
  - Igrajte v triindvajsetem stoletju - kaj bi lahko bilo boljše!
  Albina je z nasmehom rekla:
  - Tudi meni je všeč!
  Deklica se je široko nasmehnila in zamahnila z roko. In roza mehak val je zadel Vitalika in Albino.
  Fant in dekle sta bila v mestu. Ni več tako svetla in barvita kot Moskva triindvajsetega stoletja. In približno konec dvajsetega stoletja.
  Ogromen dinozaver je tlesknil na zadnjih nogah po ulicah, se z repom dotaknil sosednjih hiš in jih uničil. Tudi njegove tace so se podaljšale ali obratno skrajšale, kar je povzročilo uničenje in smrt ljudi.
  In bežali so na vse strani. Vendar so bili vsi otroci, starejši od dvanajst let. Fantje in dekleta so zbežali. Nekateri med njimi so bili v policijskih uniformah. In niti en odrasel, niti najstnik.
  Zaslišal se je prijeten, ženstven glas:
  - Ustavite dinozavra in rešite otroke!
  Albina je vprašala:
  - In kako to narediti?
  Glas je odgovoril:
  - To je taka igra. Pomislite sami.
  Vitalik je skomignil z rameni in zapel:
  - Daj no, reševalec ,
  Hitro se spremeni v skakalnico!
  Albina se je nasmehnila in vprašala:
  - Kako si?
  Deček genij je samozavestno odgovoril:
  - Prej ali slej se bodo v igri pojavili namigi in klavirji v grmovju. Tukaj, na primer, te!
  In mladi bojevnik je z bosimi prsti pobral s pločnika kos ploščice in ga vrgel v visoko stavbo. Drobec je poletel v loku in zadel ob podlago. Ogromna konstrukcija se je zazibala in z vso močjo padla na dinozavra. Močno ga je streslo in pošast je začela padati.
  Albina je z užitkom pogumovala:
  -To je res viteška poteza!
  Vitalik se je zasmejal in odgovoril:
  - Mogoče žrebčeva poteza!
  Dinozaver, ki ga je zmečkala zgradba, ga je vzel in zdrobil v veliko žvečilnih gumijev in bonbonov. Otroci, ki so naseljevali to mesto, so takoj pohiteli po priboljšek. Mimo so švigali sandali, superge, nekateri tudi goli petki.
  Bilo je veliko hrupa.
  Vitalik je z nasmehom zapel:
  Otroštvo je čudovit čas
  Fantom je lepo in zabavno...
  Prihaja odlična igra
  Delamo dež iz mitraljeza!
  Albina je s še širšim nasmehom ugotavljala:
  - Ja, čečkamo!
  Po tem so videli še dva zlikovca. Bile so pošasti: ena z glavo merjasca, druga pa nosorog. Z divjim rjovenjem so planili k Albini in Vitaliku.
  Fant je zažvižgal.
  Eden od semaforjev se je omahnil in padel nosorogu na glavo. Zadal je hud udarec in omamil razbojnika.
  Vitalik je zacvrknil in pokazal zobe:
  - udarec, udarec, še en udarec,
  Še en zadetek in...
  Bosonogi superzvezdnik _
  Vrže aperkat!
  Albina se je zahihitala in zahihitala:
  - V sveti vojni,
  Dekleta so dvojno kul!
  Borec s prašičjo glavo je iz nahrbtnika vzel lasersko mitraljez in začel streljati.
  Fant in dekleta so skočili na stran. Albina je z golo peto vrgla bananin olupek. Preletel je in padel pod škorenj borca s prašičjo glavo. Letelo je in strmoglavilo, prebilo kamnit zid in utihnilo.
  Vitalik je z užitkom zapel:
  - Sklonim se nad merkom in izstrelki hitijo proti cilju! Še en tek naprej!
  Albina je v sebi čutila zelo destruktivne impulze. In teptajmo z bosimi, zagorelimi nogami, da asfalt vibrira in poka.
  In iz razpok so začele leteti sladkarije, čokolade, porcije sladoleda, žvečilni gumiji, lizike in še marsikaj. Kako super in zabavno je vse skupaj izgledalo.
  Vitalik je opozoril:
  - To so res okusni prigrizki !
  Deklica je hotela nekaj povedati, a je pritekla množica otrok in zgrabimo vse te jedi. In nestrpen, da bi jih pojedel!
  Albina je tvitnila:
  - Reci vsaj hvala!
  Otroci so se ustavili in v zboru zarjoveli:
  - Hvala vam!
  Vitalik je z nasmehom rekel:
  - Skoraj božansko!
  Deklica-junakinja je hotela dati duhovitost, a pokrajina se je nenadoma spremenila. In končali so na zasneženi gori. Iz nje so se kot z odskočne deske pomikali fantje in dekleta.
  In zabavali so se...
  Vitalik in Albina sta kot po čarovniji dobila tudi smuči na nogah. Tako deček kot deklica sta z divjim cviljenjem in hrupom planila stran.
  Vitalik je z nasmehom zapel:
  Dušni impulzi čudovite lepote,
  Za domovino se je borec boril med zvezdami ...
  Navsezadnje so se uresničile drzne sanje,
  Armada hudobnih sovražnikov se ni bala!
  Albina je pomežiknila in ironično pripomnila:
  - Konec koncev med zvezdami!
  Vitalik se je zasmejal in odgovoril:
  - Da!
  In fant se je s palicami začel odrivati od snega. Zadnja leta zime niso bile prijetne. In smučanje v bližini Moskve je bilo neumno . In kako so sicer potekale zimske olimpijske igre v Sočiju?
  Eden od fantov na vzporedni progi je vprašal:
  - Si želite avanture?
  Albina je odgovorila:
  - Seveda ja! Seveda ja! Seveda ja!
  In tu se je pred njimi pojavilo več polarnih medvedov. In zdaj imata Vitalik in Albina v rokah strojnice.
  Fant in dekle sta odločno pripravljena na boj. In potem potegnejo sprožilce in iz debel priletijo kot slap zelo pekoči in ostri, uničujoči curki.
  Vitalik je pripomnil, ko je videl, kako je krogla zadela severnega medveda v rit in sprostila vodnjak krvi:
  - Vse to je čudovito in kul!
  Albina je prikimala in zapela:
  Nekje na svetu
  Kjer je vedno hladno...
  Medvedi se drgnejo ob os,
  O zemeljska os!
  Vitalik je odgovoril:
  - Zasledujemo jih!
  In izstrelil še eno serijo nabojev. To so tako veliki in kul borci.
  In preluknjani severni medvedi so padli. In potem so se spremenili v nekaj zelo okusnega in užitnega. In to so bile torte, peciva in veliko vsega bogatega s smetano in dišečega.
  Albina je z nasmehom rekla:
  - To so res kul prigrizki !
  Vitalik je pripomnil:
  - Res obožuješ besedo " slastno" ! Ampak tako pravijo, običajno majhni otroci, mi pa smo še precej stari in nam je že uspelo narediti veliko stvari!
  Albina je prikimala:
  - Se strinjam! A za vedno ostanemo otroci, le leta se menjajo!
  Fant in deklica sta spet poskočila in se skupaj s smučmi zvijala v salte. In spet so zapeli:
  Kaj je bilo zadaj, poglej okoli
  Spoznaj se kot otrok, ne bodi len ...
  Ker je mnoga leta tekla, tekla,
  Nasmeh, nasmeh, nasmeh!
  Vitalik je pomežiknil Albini in pripomnil:
  - Smešen dogodek!
  Dekleta so vprašala:
  - V kakšnem?
  Fant je odgovoril:
  - Prišel sem v prihodnost, kjer sem prevzel oblast nad svetom in vladam že dvesto let. In potem se pojavi moj dvojnik iz preteklosti in postavlja se vprašanje - kaj storiti z njim?
  Albina je skomignila z rameni in odgovorila:
  - Nič! Podarite svojemu dvojčku planet in naj bo živel srečno do konca svojih dni!
  Vitalik je dvomljivo ugotovil:
  - Kaj če misli, da ga bom izzival za prestol?
  Deklica je skomignila z rameni in vprašala:
  -Ga boš izzval?
  Fant je odgovoril:
  - Ljudje v vesoljskem imperiju so zelo zadovoljni. Vsi so v redu in ne vidim razloga, zakaj bi se boril za oblast. Saj ni človek za oblast, ampak oblast za človeka!
  Albina je zažvižgala:
  - Oh, kako plemenito! Ste vitez?
  Vitalik je logično pripomnil:
  - Pravzaprav ne! Vitezi so upoštevali pravila spodobnosti le v odnosu drug do drugega, podložniki pa niso veljali za ljudi. In skrbi me za blaginjo vsakega človeka.
  Junaško dekle je pomežiknilo in začivkalo:
  Široka je moja domovina,
  V njem je veliko gozdov, polj in rek ...
  Ne poznam nobene druge države.
  Kje človek tako svobodno diha!
  Boy Genius je rekel:
  - Cel zvezdniški imperij!
  Spet se je že neštetokrat spremenila pokrajina v matrici.
  Fant in dekle sta bila zdaj v rovu. Očitno je šlo za zgodovinsko strelsko igro . Kot druga svetovna vojna. Le tanki, ki so se premikali po polju, so bili nekoliko drugačni. Na primer, lahko vidite "Lion", ki v resnični zgodovini nikoli ni šel v proizvodnjo. In, odkrito povedano, "Lion", čeprav je močan tank, je dvomljiv v svoji bojni učinkovitosti. S težo 90 ton je le bolje zaščiten v čelnem oklepu kupole kot Tiger-2 in ima 105 mm top. Močan, a manj hiter kot Tiger. Ampak tukaj je ta tank prisoten. In hiti s svojo gromozansko močjo.
  In puške streljajo nanj. Okoli topov tečejo lepa dekleta v kratkih krilih in golih nog.
  Naložijo topove, ki jih je sedem.
  In tam so trije tanki Lev. Zdi se, da ni veliko, vendar jih ni mogoče prodreti v čelo.
  Komsomolka se je obrnila k Vitaliku in vprašala:
  - Ste pionir?
  Deček genij je samozavestno odgovoril:
  - Ne! Nikoli nisem bil!
  Deklica je presenečeno vprašala:
  - In zakaj?
  Vitalik je z nasmehom odgovoril:
  - Ker sem iz drugega časa!
  Drugo dekle je pripomnilo:
  - Ne moremo prodreti v tank "Lion"? Naš 76 mm top je preslab!
  Tukaj je posredovala Albina:
  - Ne streljajte na nemški tank!
  Komsomolka je z nasmehom vprašala:
  - In zakaj ne?
  Junaško dekle je odgovorilo:
  Ker je samo igra. In neprebojne tanke morate premagati na drugačen način kot s streljanjem iz topov.
  Komsomolski bojevniki so v en glas vprašali:
  - In kaj, lepotica!
  Albina je vzkliknila:
  - Petje!
  In začela je peti s slavčevim glasom, drugi pa so ji sledili:
  Zvezdo domovine je dal Gospod,
  Verjemite mi, da je bolj sijoča kot sonce!
  Ti si moja, ta domovina -
  Vedi, da moje srce žalostno bije zate!
  
  V vas smo komsomolci, kot orli,
  Uničimo fašiste in pometemo odpadke!
  Tudi na Jupitru smo zmogli
  Gojite sadje - neuresničljiv raj!
  
  Venera je kraj ljubezni
  Na Marsu je občutek bojevnika najvišji!
  Zlomiš verige zla, dvomov,
  Navsezadnje Bog želi narediti najboljše!
  
  Uniči kozmični pritisk
  Ne pozabite na brado z močnim kavljem!
  Sovražnika bo zdrobila moč sveta,
  In Junkers je bil sestreljen z navadnim otroškim lokom!
  
  Poravnava ena - vzemi in zmagaj,
  Ne moremo vedeti drugače!
  In ti volk rajha ne rjovi,
  Od vojaka boš dobil bajonet v obraz!
  
  Toda bajonet vam ne bo pomagal,
  bomo nekaj dinamita !
  Tako hiter let
  Ko je proletarec udaril s kladivom!
  
  Naslednja poteza bo minila kot orkan,
  In končna igra bo zmagoviti šah-mat!
  Navsezadnje je naš bes, nori vulkan,
  Povračilo nad barabo, strašno mačko!
  
  Berlinu smo vkleščili klešče,
  Pariz je svoboden pod rusko zastavo!
  Smo hčere domovine in sinovi,
  Ko se gostimo - jemo med z makom!
  
  Megleni Albion zdaj, kot brat,
  New York je postal kot pita na pladnju!
  Naša rdeča, škrlatna makova zastava,
  Pod njim so vsi ljudje veseli svobode!
  Dekleta so zapela in trije levi tanki so se spremenili v velike, puhaste torte, poslikane z vrtnicami. In iz njih je prihajala zelo močna in okusna aroma.
  Takrat pa se je za njimi spet pojavil avto. Tokrat še močnejše in težje miške. Njihova hitrost je nizka, a ognjena moč in oklep sta preko strehe.
  Albina je komsomolce vprašala:
  - Bomo spet peli?
  Kapetan je pripomnil:
  - Je to res mogoče vzeti s požirkom?
  Vitalik je zapel:
  Pesem nam pomaga graditi in živeti,
  In skupaj s pesmijo v krilatem letu ...
  In tisti, ki skozi življenje hodi z liro,
  Nikjer ne bo izginil!
  Ena od komsomolskih deklet je zapisala:
  - Temu ne moreš nasprotovati!
  Albina je potrdila:
  - Prav! Ali pa želite kaj drugega?
  Komsomolke so zabile projektil v zaklep in streljale s silo. Preletel je, udaril v tank in se odbil kot zrno graha.
  Kapetan je rekel:
  - Ja, težko je sprejeti!
  Vitalik je prikimal.
  - Torej pojte skupaj!
  In tako so bojevniki in fant začeli nastopati z velikim navdušenjem:
  Slava sovjetske domovine je velika -
  Vredni smo, verjamem, da bomo to slavo!
  V boju bomo premagali krutega sovražnika,
  Zavoljo ruske, presvetle moči!
  
  Kaj v domovini poje,
  V srce poštenega, bosonogega pionirja!
  Kot ptica hitimo v let,
  Kako sveta je postala naša vera!
  
  Samodejno, verjemi mi, moj starejši brat,
  In granate sploh niso odveč!
  Če si pogumen, potem rezultat
  Bo, kljub temu da si fant!
  
  Pioneer je domišljav in oster ...
  Toda Božji nasmeh nas razsvetljuje!
  Žal, na svetu je veliko zlobnih asov,
  Želijo uničiti mesto v raju!
  
  Fašistični šakal vleče šape k nam,
  Otroku hoče iztrgati srce!
  In njegovi prašiči se nasmehnejo,
  Naj dobi glasno klofuto!
  
  Tanki "Tiger" so "škornji",
  Okoren, strašno oglat!
  In ne bežiš od njih,
  No, raje pripravi nekaj granat!
  
  Ustvarili bomo tak svet, verjemite,
  Kjer bodo milijoni srečni!
  Grabežljiva zver bo pobegnila v brlog,
  Potrli bomo podle legije!
  
  Rdeča zastava bo zasijala,
  Vsebuje ime svetega Jezusa!
  Opraviti pionirski izpit za pet -
  Za poveličevanje vaše Rusije!
  
  Ampak ta izpit ni na tabli -
  Izdati ga boste morali iz jarka!
  Sivi lasje hitijo k fantu v viskiju,
  Prijatelj je umrl - zdaj žaluj na grobu!
  
  Kaj, izmečki, prekleta vojna,
  Celo zver, ki ni vredna, da bi jo imenovali!
  In drhal ne zna zadržati
  Čeprav je Adolf bolj zabaven, včasih blesav!
  
  Ne smemo se umakniti, veš,
  Pionirji se za vedno bojijo tujega!
  Fantje smo zvesti prijatelji,
  In moralno, verjamem, ne pohabljeni!
  
  Slavni pohod bomo zaključili v Berlinu,
  Vedno smo se, verjemite, znali boriti!
  In takoj ujel drzen pogum,
  Nošenje RPK v nahrbtniku med tekom!
  Komsomolske dekleta so pele in ogromni mišji rezervoarji so se spremenili v ogromne jedi z jesetri in prilogami.
  In tudi zelo okusno.
  Albina se je zahihitala in zapela:
  - Kakšne jedi, kakšne jedi,
  Želim si, da bi lahko vse vzel s seboj ...
  Škoda, da se ne prepiramo pogosto,
  Preprosto jih hranijo za zakol!
  Vitalik je v smehu opozoril:
  - Ja, obstajajo takšne igre! Kot za zelo majhne otroke.
  Komsomolka je logično pripomnila:
  - Otroštvo nikoli popolnoma ne izgine iz človeka!
  
  PUSTOLOVŠČINE NESMRTNEGA GORŠCA KENNYJA
  OPOMBA
  Zaradi zadnjega harmagedona leta 2017 sta med gorjani še nestara le Kenny Hamilton, deček, ki je bil ubit pri enajstih letih in vstal kot vsi gorjani, ter Duncan Mancloud , ki pa je prenehal biti nesmrten. , in vodi miren življenjski slog, ostal živ. Večni deček je prisiljen na potepanje, na koncu pa pristane v otroškem zaporu v najbolj kriminalni zvezni državi ZDA - Teksasu.
  . POGLAVJE 1
  Višavski deček Kenny iz nesmrtne pasme je ostal povsem svoj. Vsi drugi nesmrtni so umrli v obračunu in zadnji bitki Harmagedon. Poleg njega je ostal le še gorjanec Duncan Mancloud . Je skoraj edini, ki je preživel. Toda po zaključku misije je Duncan izgubil svojo nesmrtnost in postal preprost človek. Zdaj Kennyja ne ogrožajo več drugi lovci na glave. Nasprotno, deček se je počutil osamljenega. Pri enajstih letih je postala nesmrtna, in to se je zgodilo že leta 1182. Živel je že več kot osemsto petdeset let. In vedno ima enajst.
  Čeden, nesmrten fant okoli enajstih. Izgleda kot angel, lep obraz, blond lasje. Toda v resnici, koliko ljudi je že pobil. Tako gorjani kot navadni smrtniki.
  Kenny je bil večkrat na robu smrti, a se je uspel rešiti. Duncan Muncloud je bil nekaj časa celo njegov prijatelj. Dokler ga Kenny ni poskušal ubiti. Potem je spet poskusil to storiti z rokami nekoga drugega.
  In skoraj je umrl. Toda zdaj je Harmagedon že zamrl. Višavcev na Zemlji ni več, ostala sta samo dva preživela, sam Kenny in Duncan Mancloud . A slednji ni več gorjanec, ampak navadni smrtnik. To pomeni, da je na celem planetu samo en Kenny , ki ne bo nikoli umrl, razen če mu odsekajo glavo.
  Njegove sanje so se uresničile. Toda v osemsto štiriinpetdesetih letih, kolikor jih je živel, se je Kenny naveličal biti otrok.
  Ne raste, ne stara se, ne dozoreva. Po eni strani je seveda dobro biti gorjanec. Če vam zob izbije, bo v nekaj minutah ponovno zrasel. In ne poznaš bolezni. Predvsem Kenny je zelo rad hodil bos. In niti kašljal v nobenem vremenu. Fant je celo sodeloval v otroški križarski vojni.
  Nato je Kenny vodil eno od skupin fantov. Otroci so hodili bosi, po gorah, kamnitih cestah. Kenny je opustil tudi neudobne čevlje. In njegovi goli podplati so bili trši od usnja njegovih škornjev.
  Fant je takrat doživel marsikaj, padel je celo v suženjstvo. Kenny, čeprav je nesmrten, ni veliko močnejši od navadnega otroka. In tudi on je padel v suženjstvo piratom in bil prodan bagdadskemu kalifu.
  Vroči galilejski pesek je žgal bose noge otrok. No, Kennyjevi podplati so že več desetletij postali kot kamelja kopita. In kako je bilo navadnim, smrtnim otrokom? Še posebej dekleta. Svojim otrokom so žgali noge in hodili dobesedno, na silo. In tiste, ki so padli, so dvignili z bičami.
  Kenny je eno od deklet, katere noge so bile opečene in okrvavljene, dvignil na svoja ramena. In ga nosil skozi puščavo. Čeprav je težko. Res je, da se je nesmrtno telo odlikovalo z večjo vzdržljivostjo. A vseeno na silo sploh ni bil Herkul in se je počutil skoraj kot preostala utrujenost.
  Potem je bila otrokom ponujena izbira med sprejemom islama ali odhodom v kamnolome.
  Kenny je kot večina otrok izbral suženjstvo. In predstavljajte si, da ste v rudniku. In kdo je tam? Smrad po baklah in iztrebkih sužnjev, težka preobremenjenost. Veliko otrok je umrlo v prvih dneh in tednih. Kenny je bil gol, brez celo ovratnika, kot drugi otroci. Tepli so ga nadzorniki že za najmanjšo provokacijo. In prisiljeni so delati dve tretjini dneva, tretjino pa so pustili za spanje. Bilo je peklensko težko delo.
  Otroci so bili majhni in jim je bilo bolj priročno delati v rudnikih. Hranili so se samo zato, da ne bi pomrli od lakote, pa so lahko še delali. Kenny je poskušal pobegniti, a so ga ujeli s pomočjo gepardov, bili so brutalni in fantu so nadeli verige.
  In tako trdo je delal, ne da bi videl sonce.
  To je bilo najhujše obdobje Kennyjevega življenja . Končal je v pravem peklu. In skale na skalah so prejemale ramena, jedle kruh in vodo, delale kot preklet človek.
  In celo sanjal je o smrti kot odrešitvi. In ni bilo mogoče pobegniti: za geparde je bilo boleče biti močni stražarji - ne morejo se primerjati z nemškimi ovčarji.
  Leta so minevala. Kenny ni umrl, postopoma se je navadil na ta pekel. Skoraj vsi otroci so umrli zaradi smradu, plinov, preobremenjenosti, slabe hrane in nenehnih udarcev. In tisti, ki jim je uspelo preživeti, so bili premeščeni med odrasle.
  Toda Kenny je živel naprej. Pripeljali so in pripeljali druge otroke. V ozkih rudnikih so bili potrebni majhni delavci.
  Kenny pa je bil suženj, ki je nosil verige na rokah in nogah, in to je bila njegova edina obleka. Mladim sužnjem niso dali niti perila in zakaj - prihrankov. Predvsem v rudnikih na Bližnjem vzhodu je tudi pozimi precej toplo. Kenny je bil še slabši od ostalih, ker je nosil verige. Drugi otroci so večinoma delali lažje. Itak ne moreš pobegniti, veriga pa tudi stane.
  Kenny že toliko let ni videl sonca, spal je na skalah in samo v sanjah se je lahko počutil svobodnega. In pogosto je sanjal o letenju nad gorami ali gradovi. Prav tako se bori z meči in ubija nadzornike.
  Kenny je že začel pozabljati na normalno življenje. In že celo stoletje je minilo kot nočna mora. In verige so že zarjavele in se sesule. Ni bil prenesen med odrasle, ker Kenny ni odrasel in je ostal z otroki. In ravno takrat je prišel na oblast zelo divji kalif, ki je namesto rezanja glav, te raje nabil na kol.
  In govorice o tem so prišle do nadzornikov. In Kenny, ki je več kot sto let preživel v kamnolomih in ne da bi izgubil svojo ostrino in budnost uma ter zdravje, se je odločil, da je to njegova priložnost.
  In on, ki je opazoval, je nadzornika udaril s kamnom po glavi in ga začel tepsti.
  Za to so drznega sužnja prvič po sto letih potegnili na površje. In Kenny je videl sonce, ki ga je zaslepilo. Potem so me pripeljali do grmade. Je bil Kenny prestrašen? Vedel je, da bo zdaj čutil hude bolečine. A udarcev in trpljenja v kamnolomih je bil že vajen. No, kol bo prišel v rit, pa kaj bo!
  Že na drugih kolih so se zvijali in umirali odrasli moški in nekaj žensk.
  Naredil sem manjši vložek za Kennyja . Krvniki so ga dvignili in položili na konico zadnjice.
  Deček je čutil hude bolečine. In potem je udarilo in njegovo telo se je počasi spustilo.
  Kenny je čutil trpljenje in je kričal na vsa pljuča. Potem je postalo lažje in fant se je umiril. Krvnik je fantu z razbeljenim železom ožgal golo peto in se oddaljil od njega ter zavohal vonj po zažganem.
  Kenny je prišel k sebi in ostal sam. Začel je vihteti kol. In spet ga je prešinila ostra bolečina. Fant je zavpil. Eden od stražarjev je dvignil glavo in se zarežal. Nato pojdi nazaj spat. Mrtvi ne bodo skočili s kola.
  Kenny je obupno oprl svoje bose noge in vstal. S prenašanjem težkih kamnov in delom v kamnolomih s kladivom in lomom se je krepil za več kot sto let. In tako je skočila s kola. In se plazil po pesku.
  Na srečo so gepardi varovali le žive sužnje v kamnolomih. Nihče se ni trudil porabiti niti redkih živali za mrtve.
  Kenny se je odplazil in nato zbežal. Za več kot sto let se je že kar dobro naučil arabščine. Njegovi lasje so bili umazani in ni bilo jasno, da je blond.
  Veliko arabskih otrok je bilo tudi napol golih. In Kenny je zelo umazan. Predstavljajte si, kako dolgo se ni umil. Toda ne okužba ne črvi ne vzamejo nesmrtnika. In zobje ne gnijejo, tudi če niso očiščeni.
  Kenny je nekaj dni preživel v puščavi. In porjavel je skoraj črno. In že bi lahko šel za arabskega fanta.
  In tako je tudi storil. Pretvarjal se je, da je tavajoča sirota in začel moliti na kolenih.
  V Bagdadu ga je najel trgovec. Sumil je, da gre za pobeglega sužnja, a za Kennyja niso obljubili nagrade . Še več, nihče ni verjel, da je možno preživeti usmrtitev s pribijanjem na kol.
  Deček, oblečen le v ledja in bos, je tekel naokoli po trgovčevih opravkih. In skoraj nič ni bil plačan in slabo nahranjen. Toda čas je minil in trgovec se je postaral, fant pa ni zrasel in to se mu je začelo zdeti sumljivo.
  Nato je Kenny pobegnil. In spet potoval. In ena vojna je videla, da je bil deček zelo vzdržljiv ter močan in mišičast čez svoja leta, in ga vzela za svojega oškodovanca.
  In med bitko s križarji je Kenny pobegnil. In pretvarjal se je, da je pobegli krščanski fant. In spet začel tavati po Evropi. In potem v druge države.
  In kje le Kenny še ni bil. In seveda ni mogel pozabiti takšne države, kot je Amerika.
  Fant, ki je imel večno mlad spomin, je znal veliko jezikov in bil zelo pameten. Moral se je tudi učiti v šoli. In v različnih. In zdaj do leta 2025 je bilo nekaj primerjati.
  Ko imaš mlado telo, to vpliva na um. Še posebej je Kenny odkril računalniške igre. In kako super je. In koliko čudovitih risank se bo pojavilo v prihodnosti? In na internetu jih lahko gledate, kolikor želite.
  Toda sprva je bil kino črno-bel, nato pa je postal barvni. In televizije so imele majhne ekrane. In sam Kenny se je še spominjal tistih časov, ko v Evropi ni bilo niti smodnika. Po starosti je nekoliko mlajši od samega Džingis-kana. In uspelo mu je voziti skozi mnoga obdobja. Zadnji nesmrtni so umrli leta 2017. In Duncan MacLeod je letos postal smrtnik.
  Torej še ni star in zna biti nevaren borec. Kenny mu je hotel odrezati glavo. Čeprav mu to ne bi dalo dodatne energije. Toda Duncan je še premlad. Videti je bil v zgodnjih tridesetih. Torej zdaj biološko šele štirideset, to pa je človek, poln moči.
  Sam Kenny je ostal enajstletni deček, čeden, čeden, močnejši fant od svojih vrstnikov. In raje je užival sadove napredka.
  Pravzaprav, koliko novega se je pojavilo v osmih stoletjih in pol. Pa pametni telefoni, iPhoni in hitri internet, ko lahko gledate film, medtem ko držite televizor na dlani. In seveda avtomobili, letala.
  Razen če ljudje še vedno letijo na druge planete, a čez nekaj stoletij se bo to zgodilo.
  Kenny se je nasmehnil: to bo dočakal. Še več, po zadnjem obračunu leta 2017 ni več nesmrtnih. To pomeni, da Kennyjeva glava ni ogrožena z njihovimi ostrimi meči. On je edini, ki je ostal edinstven.
  Kot pravljični Peter Pan . Sploh ni hotel odrasti. Toda Peter Pan je junak, ki si ga je izmislila človeška fantazija. In Kenny je pravi fant, ki mu nikoli ni usojeno, da postane odrasel.
  In seveda tega, kar imamo, ne cenimo. Kenny si je zelo želel odrasti, tudi če bi izgubil nesmrtnost. Čeprav je možno, in včasih mu je v mladi glavi šinila taka ideja, da bi se, ko bi ostarel, z nostalgijo spominjal svojih mladih nesmrtnih let.
  In za vedno bosonogo otroštvo. Kenny je rad hodil bos v vsakem vremenu, vendar so ga fantje zaradi tega prepogosto zbadali, zato je moral v velikih mestih nositi superge ali sandale.
  Najslabše so stalne, kronične težave z denarjem. Tukaj poskusite z enajstletnim otrokom in ne večjim od svojih vrstnikov, pa morda celo glede na to, da je bil rojen v stoletju pred pospeševanjem in manjšim, vsaj nekaj zaslužiti.
  Res je, v Ameriki je hrana lažja. Ni težko najti tako brezplačne menze kot sackenheada za skoraj brezplačna oblačila. In obstaja veliko različnih verskih ustanov. Ko vidijo Kennyja bosega, dajo superge ali druge čevlje in oblačila brezplačno.
  Toda Kenny se seveda ni zadovoljil samo s tem. Pritegnili so ga tako pametni telefoni kot računalniške igre. Premajhen je, da bi bil z žensko, in to je problem. Toda za denar bo prostitutka naredila vse, tudi z otrokom, kot je on, zadovoljiti vsako fantazijo. In seveda, dobra igra in prenosnik stane denar. In hočem nekaj prepovedanega. Na primer, kupujte z rokami in alkoholom. Kljub vsemu so njegova jetra večno mlada in nesmrtna in ne bodo povzročila škode, niti cianovodikova kislina ali kakšen močan strup.
  In Coca-Cola, utrujena od pitja. Še več, v nekaterih ameriških trgovinah bodo Coco-Colo otroku natočili brezplačno.
  Otrokom pa alkohola ni dovoljeno prodajati. Samo pod zemljo lahko ponudite več, tako da plačate veliko denarja.
  Kenny ni preziral žeparstva, ropa in plezanja v stanovanja drugih ljudi. In tega je lovil v srednjem veku. Dečka na vzhodu so zaradi tatvine pretepli s palicami po bosih petah. In enkrat so celo odrezali roko, a je na srečo spet zrasla. Čeprav zagotovo boli.
  Ko pa s palicami udarijo po bosih podplatih, ni tako strašno, saj so pete otroka, ki je stoletja hodil bos, zelo hrapave in žuljave. Tudi to je skoraj prijetno. Zato je Kenny ljubil vzhod. Ko pa te z bičem bičajo po hrbtu, boli. No, fant je bil nekajkrat ožigosan zaradi kraje. Toda znamka je brez sledu izginila iz nesmrtnega.
  Kennyju je uspelo obiskati tudi nasade sladkornega trsa in angleško kazen.
  Zunaj Bagdada so kamnolomi - ni več strašno. Poleg tega delate na svežem zraku in na vas sije svetlo, tropsko sonce.
  In potem je Kenny vseeno pobegnil in obiskal kabinskega dečka s pirati. O njegovih dogodivščinah lahko napišete celo serijo v več zvezkih.
  Fant je prepotoval ves svet. In celo sodeloval pri uporu Stenke Razin.
  In bil je tudi ujet. Otrok je slučajno obvisel na stojalu. Zvijali so mu roke in ga tepli z bičem po hrbtu in zadnjici. In potem so celo golo peto zažgali z razbeljenim železom. In vse je bilo obnovljeno tik pred očmi krvnikov.
  Imeli so ga za čarovnika in so ga v strahu izpustili.
  Kenny je ubijal ljudi v bitkah, obračunih, ropih in rezal glave nesmrtnikom, pogosto na skrivaj. Še vedno je fant.
  Vojskovanje predvsem v srednjem veku za nesmrtno zabavo in velik užitek. Če jim ne odsekajo glav, jih ne morejo ubiti. In sami lahko izvajate podvige.
  Ampak ne boš naredil kariere. Večni fant, ki ne raste in ne dozoreva, je že po naravi sumničav. In gorjani - nesmrtniki ne bi smeli izdati svojega obstoja drugim ljudem.
  Obstaja celo posebna organizacija, vesoljski vesoljci, ki poskrbi, da ta skrivnost ne pride v poštev širši javnosti. Imajo močno hipnozo in imajo posebno opremo za brisanje spomina. Torej je bila ta skrivnost ohranjena tisočletja.
  Kenny nikakor ni najstarejši Highlander. Nekateri so živeli tudi do pet tisoč let nič več. Šli pa so tudi v harmagedon.
  Moral bi ostati samo eden. In Kennyjeve sanje so se uresničile in ostal je. Le če mu je to prineslo srečo.
  Kenny je v stoletjih v otroškem, nesmrtnem telesu doživel marsikaj. In nič ga ne bo presenetilo in nič ga ne bo osramotilo. Boriti se je moral v drugi svetovni vojni, pa v Vietnamu, pa v prvi, seveda, pa še kje.
  Fantje so radovedni. Imaš spomin dolga stoletja, a telo je otrok. In vleče na dogodivščine in dogodivščine.
  Zadnja vojna, v kateri je sodeloval Kenny, je bila v Ukrajini. Fant se je pridružil tujski legiji, na strani Ukrajincev, in je bil v bistvu tabornik.
  Navsezadnje otrok z angelskimi lastnostmi ne bo osumljen. In na tihem je ubil ruske vojake.
  Toda vojna se je vlekla. Njegova bela, rahlo rumenkasta glava se je poznala. In moral sem zapustiti vojno. Postal je preveč znan. To je usoda nesmrtnih; ne živite dolgo na enem mestu. Potujte in se ves čas premikajte. V nasprotnem primeru bo vaš večno otroški obraz vzbudil sum. Najdlje, sto let, so ostali na enem mestu v kamnolomih. A tam so si bili goli, umazani, nikoli umiti fantje podobni, bolje rečeno njihova telesa.
  In nekako Kenny takrat ni vzbudil suma. Toda v sodobnejšem zaporu, potem ... Tam, seveda, lahko prižgeš. Toda močna organizacija je fantu nekako pomagala ohraniti skrivnost. Kennyja so na primer že ujeli kot mladeniča. In tudi v ZSSR. Toda fotografije, prstni odtisi, so izginili brez sledu. In dečka so izpustili ali pa je pobegnil.
  Ali pa so mu pomagali pobegniti.
  V ZSSR je Kenny obiskal znamenito kolonijo Makarenko. Tu mu je bilo všeč, da so vsi fantje in dekleta v zaporu hodili bosi, dokler ni zapadel sneg.
  Toda v tej koloniji sem moral študirati, kar je dolgočasno, in delati. Čeprav so bile pesmi tudi zabavne.
  In relativno enostavno je pobegniti.
  Kenny je bil v različnih zaporih. Ampak običajno ne za dolgo. In da je imel še eno aretacijo.
  Ravno v zvezni državi Teksas se je bližal božič 2025. Kenny je srkal viski iz grla in pred policijo ni veliko skrival. Seveda otrok ne sme piti alkohola. Da, tudi na javnem mestu.
  Toda Kenny se je počutil zelo kul. Prvič, pobil je že toliko ljudi in nekaznovano. Drugič, no, če ga policija aretira, bo otrok vseeno izpuščen. Ali pa bo organizacija pomagala.
  Poleg tega Kenny že dolgo ni bil v otroškem zaporu. In spraševal se je, kaj se je tam spremenilo. Kar zadeva hrano, tam ni slabo. Kar zadeva družbo, se je močan in hiter fant skozi stoletja zelo dobro naučil bojevati. In bil je na ravni, ki ni nižja od odraslega, s črnim pasom. In mladi spoštujejo moč.
  In Kenny je zelo dobro poznal svojo registracijo in je bil seveda zelo pameten ter je poznal vse koncepte in zakone tatov.
  Zapor ga ni prestrašil. Predvsem med otroki, kjer je hitro postal vodilni. In zdaj se je le nasmehnil, ko so ga policisti povabili v avto in mu na zapestja nadeli lisice. Teksas ima tradicionalno visoko stopnjo mladoletniškega kriminala. Do nedavnega je obstajala celo smrtna kazen za otroke od trinajstega leta. Tako so imeli policisti za otroka posebne lisice.
  Vendar so se obnašali precej nesramno. Kenny se je zdrznil. Vendar je bil radoveden - tako kot zdaj v teksaških otroških zaporih. Tako glede javnosti kot glede udobja. In ali je res, da so to najbolj kul otroci v ZDA?
  Kenny se ni bal. V Združenih državah je v otroškem zaporu na nek način bolje kot v sovjetskem, na primer, ne obrijejo si glave. Slednje ni ravno prijetno. Sprehodite se s štrlečim ježkom. In opazno po begu. Ko se nesmrtniku lasje obrijejo, zrastejo le malo hitreje kot navadnemu človeku.
  Jasno je, da če bi takoj zrasle nazaj, bi to povzročilo več suma. In če si ne naredite modne frizure, boste na koncu videti kosmati.
  Kennyja so odpeljali na postajo. Roko njegovega otroka so položili na poseben skener in začeli preverjati prstne odtise.
  To izkušenega fanta ni prestrašilo. Organizacija Immortal Control je običajno izbrisala vse sumljive podatke in video posnetke.
  Sicer bi po prstnih odtisih, video posnetkih in številnih drugih podatkih ljudje že zdavnaj uganili, da obstaja nesmrtna rasa. Le po zaslugi mogočne opazovalne rase je bila skrivnost ohranjena.
  Res je, je pomislil Kenny : če bi le dva nesmrtna ostala živa in bi bil Duncan smrten, bi potem organizacija omejila svoje delovanje?
  Po eni strani bi Kenny v tem primeru postal popolnoma nenadzorovan in svoboden. Toda po drugi strani je izgubil zanesljivo zaščito.
  Na policiji je bilo še nekaj drugih fantov, ki so bili videti nekoliko starejši od Kennyja . Čeprav so bili višji, so za nesmrtne otroci.
  Kennyja so z napravo preverili na prisotnost kovinskih predmetov. Nato se ga je dotaknila tridesetletna ženska z medicinskimi rokavicami. Fant se ji je nasmehnil. Bilo je žgečkljivo in prijetno.
  Niso ga še slekli, zato še ni bila sprejeta odločitev, da bi ga poslali v zvezni zapor ali vrgli ven kot neuporabnega.
  Toda Kenny je bil v različnih zaporih in v najdaljšem otroštvu so ga večkrat preiskali.
  Zlasti v zaporu NKVD. Nato so ga slekli. In upravnik je kljub svoji mladosti segel z veliko roko naravnost v rit. In bilo je precej boleče in ponižujoče. In potem se mu je skoraj odtrgalo jajce. Pod Stalinom se tudi z otroki niso slovesili. Roke v rokavicah so se povzpele v rit in usta. Kasneje so jih v ZSSR preprosto prisilili, da počepnejo pred ogledalom. A tudi pri ZDA policija, če meni, da je nevarno, golega človeka odpelje na boks. In tam pregledajo dajanje rok v rit, tudi če si trikrat otrok.
  To je aksiom. V Ameriki slab odnos do otrok kriminalcev. Ponižani so in vklenjeni v okove na roke in noge. Res je, hrana je precej spodobna in pogosto dobre kamere. Včasih sedita dva fanta ali štirje. Ne tako kot v Rusiji, kjer so otroke v devetdesetih nabijali kot slanika v sodu. Ampak to je bilo tako kratko obdobje.
  Kenny je bil fotografiran v profilu, v celoten obraz, postrani in od zadaj. Potem so me odpeljali na televizijo k drugim fantom. Tam morajo počakati na dežurnega sodnika. In odločil se bo, ali jih bo poslal v zapor, na varščino ali pa jih bo v celoti izpustil. Za Kennyja nima nikogar, ki bi jamčil , kar pomeni, da ga bodo preprosto dali ven in ga bo policist nazadnje udaril s kijem v rit. Ali poslati v zapor za otroke.
  In to pomeni natančno iskanje, umivanje pod tušem in oranžno haljo. In potem v celico k mladoletnim prestopnikom.
  Kenny se ne boji ničesar od tega. Čeprav je neprijetno, da te moški policisti otipavajo. Včasih ženske v uniformah ali belih plaščih preiščejo fante.
  Kenny je videl veliko in nič ga ne preseneča. On in stražarji so bili perverzneži , poskušali so jih zapeljati. Čudno, to je v Ameriki, kjer ženske dobijo nore kazni za seks s fanti. Ampak obstaja. Nekateri učitelji so se ga oklepali. Kennyju ni bilo nerodno - bil je star in izkušen, vsak odrasel bi mu ga zavidal. Le aparat je premajhen. Navsezadnje je večni otrok in njegova popolnost ni velika. Čeprav morda že postane težko.
  Kenny bi kljub vsemu lahko nekaj naredil. In všeč mu je bilo z ženskami. Čeprav možnosti niso enake.
  In seveda so z njim poskušali tudi drugi fantje in odrasli moški. Še posebej v prejšnjem stoletju, ko je postalo modno. Kenny se je kot človek stare šole temu boril po najboljših močeh. Ženski je še vedno mogoče, tudi z jezikom, ugoditi, na vzhodu je to normalno. In Kenny je veliko časa preživel v Aziji. A še ni dovolj dozorel, da bi postal moški.
  Čeprav se bo morda čez nekaj stoletij vse spremenilo.
  Kenny je sedel z ducatom fantov, starih od deset do petnajst let, različnih barv kože. Nekaj sta se pogovarjala med seboj. En najstnik je v smehu rekel:
  - In že sem vstal!
  Drugi je smrčal.
  - Ne drkaj! Obstajajo video kamere in policija opazuje.
  V odgovor zlobni smeh. Eden od najstnikov je segel z roko v kavbojke. In je odlašal.
  Kenny se je prizanesljivo nasmehnil: igrajo hormoni. Tudi sam je to že večkrat poskusil. In bilo je mogoče povzročiti stoječ občutek. A fizično je še premajhen, da bi si to želel vsak dan. Ampak občutki so res prijetni in srce bije kot boben, ko prideš. In zaradi tega se zgražam.
  In prostitutka s čednim fantom, zlasti v Evropi, kjer so zakoni mehkejši, rado spi in celo popusti.
  V ZDA se odrasle ženske po eni strani zelo bojijo kazni, po drugi strani pa jih morda celo privlačijo fantje zaradi želje po žgečkanju živcev.
  Eden od najstnikov je opozoril na Kennyjeve bose noge . Bil je december in celo v Teksasu je bila zunaj temperatura blizu ničle. In fantje seveda ne hodijo bosi.
  Zažvižgal je in zamrmral:
  - Poglej noro, pozimi bos!
  Dva največja fanta sta vstala in stopila do Kennyja . Zlobno so se nasmehnili. Tisti na desni je opazil:
  - In zelo je čeden! Mogoče ga lahko uporabimo kot dekle!
  Drugi je opozoril:
  - Tukaj so video kamere!
  Eden od fantov je prikimal:
  - Policija je polna perverznežev! Naj pogledajo!
  Kenny je vstal in zacvilil:
  - Zdaj ga boš dobil!
  Fant je zamahnil, da bi udaril, a izgubil ravnotežje in padel. Kenny je premaknil golo peto na zadnji del glave. Drugi pokvarjeni najstnik mu je poletel čez glavo in tako trčil, da je omagal. Gorski fant je delal komaj zaznavne gibe. Skozi stoletja se je naučil zelo dobro bojevati in je imel celo učitelje na vzhodu. Torej potrebuje te fante!
  Ostali fantje so stopili nazaj. Kriči, da prosijo za pomoč policijo.
  V celico je steklo več policistov. Kenny je bil miren in nasmejan. Dva nezavestna najstnika sta dvignila in ju položila na nosila. Odpeljali so ga v zdravstveni dom.
  Višji policist je grozil:
  - Še več bo prepirov, vsi bodo dobili rogove!
  Nato so policisti zapustili celico. In najstniki so obkrožili Kennyja . Začeli so spraševati, kje se je naučil tako boriti.
  Kenny ni mogel povedati resnice, zato je odgovoril:
  - Moj stric je bil zelena baretka in me je naučil trikov!
  Fantje so začeli spraševati, da bi ga videli.
  Gorski deček je z nasmehom odgovoril:
  - Pouk moraš plačati! Daj nam dolarje!
  Eden od fantov je vzel bankovec za sto dolarjev, ki ga je skril v spodnjice. Tukaj je bilo iskanje še površno in se je dalo kaj pretihotapiti.
  Kenny mu je začel pokazati tehniko. Bilo je kot aikido, pomešan z judom in kitajsko rokoborbo.
  Jasno je, da se tega ne moreš naučiti v pol ure. In Kenny je zlahka spustil najstnika, čeprav je bil videti starejši in višji.
  Kenny se je kljub osmim stoletjem in pol življenja ob fantih počutil kot riba v vodi. Hitro so ga spoštovali in postal je boter.
  Zato se Kenny ni bal zapora. Tukaj se da živeti, sploh mladi fantje, ki jih je tako enostavno podrediti.
  Tu je eden vzel pametni telefon, ki ga je prav tako skril v žep med nogami in fantje so začeli gledati ... Seveda nekaj o seksu.
  Nekateri so začeli drkati kar v celici.
  Kenny se je nasmehnil. To je naredil sam. Čeprav si tega nisem tako zelo želel. Toda telo je mlado, um pa.
  In um je odvisen od telesa. Čeprav želim biti odrasel, ima to, da sem večni otrok, nekaj prednosti.
  Še posebej v ZDA, kjer so najstniki prezgodnji in domiselni.
  . POGLAVJE #2
  Kenny je gledal erotiko na svojem pametnem telefonu in čutil navdušenje in vznemirjenost. Ja, po telesu je še malce majhen, a veliko ve in zna učiti druge. Nekateri najstniki so začeli premikati roke v hlačah. In to je zanje seveda naravno.
  Matrona se je pojavila. Precej debela črna ženska. Hrepenenje je pogledala fante. Tudi tako se vidi, da je zelo vklopljen.
  Obliznila si je ustnice in namignila k eni izmed večjih, lepših najstnic. Sledil ji je. Fanta je odpeljala v sosednjo celico in od tam so se slišali pohotni vzdihi in stoki. Najstniku je bilo dobro vidno.
  Kenny je težko zavzdihnil. Njegova starost je takrat, ko sploh še nisi zrel. Tukaj v svojih mislih sem popolnoma pripravljena in hočem, a mi telo odpove. Da, ob smrti bi bil star vsaj štirinajst let.
  Višavcu je bilo v družbi najstnikov dolgčas. Pa vendarle kar osem stoletij in pol za njim. In to je veliko. Toliko in še več jih je bilo le nesmrtnih. Toda pobijali so se. In njihova doba je končana.
  Kennyjevo mlado telo je preživelo. In ostal na tem svetu, da bi užival večnost.
  In nenadoma se je počutil gnusno v družbi nerazvitih, spolno zaskrbljenih najstnikov. On, ki je bil seznanjen tudi z grofom Calliostrom . Človek, ki je bolj primeren za domišljijski roman kot za resnično življenje.
  Spomnim se, da so se pogovarjali z njim. Calliostro je bil gorjanec. In res se je rodil v tistih časih, ko je v Grčiji šele nastajala moderna evropska kultura. In bil je star nekaj več kot štiri tisoč let. In to ni rekord za visokogorca.
  Calliostro mu je povedal marsikaj . Kenny je komuniciral z odraslimi gorjani in njegova kulturna raven je visoka. In tukaj je nekaj mladoletnih barab.
  Gorski fant je hotel jokati, a je zadržal solze. Imel pa je željo pobegniti ali vsaj zamenjati podjetje.
  Kenny je začel gledati na vrata. Imel je idejo, ne pa, ali naj simulira srčni napad. Tako je lahko, so učili gorjani-čarovniki, da srce ne bi utripalo. In telo celo omrtviči, da so ga odpeljali v mrtvašnico. In pojdite od tam in celo prestrašite redarje.
  Deček je bil tik pred tem, da bi z modrim obrazom padel na tla, ko je v opičnjak vstopilo več policistov.
  Kennyja so takoj vklenili v okove in fanta odvlekli s seboj.
  Mlada planinka se ni upirala. Bil je celo radoveden. V svojem dolgem življenju je zagrešil ogromno zločinov različnih vrst. Toda močna organizacija ga je pokrivala. Tisti, ki je pazil, da obstoj pasme nesmrtnikov ni postal znan tistemu delu človeštva, ki je prikrajšan za tak dar.
  Vsi se bojijo smrti ... Poleg tega se zdi, da imajo nesmrtni dušo, a v vsakem primeru nebesa ne sijejo. Ko glavo odsekajo, pade v nekakšno ujetništvo, kjer ima duh malo veselja. Postati nesmrten torej morda ni nagrada. Vendar pa je tudi za navadne smrtnike težko dobiti nekaj dobrega po smrti.
  Kenny že v toliko različnih zaporih, da ga zapor ni prestrašil. No, malo se je sprostil. Zdi se, da si mladi v Ameriki ne brijejo glave na golo? Čeprav odvisno od države. Nekaterim je mogoče čudovite blond lase odrezati pod strojem.
  Fanta so najprej odpeljali v posebno iskalno sobo. Vse naokrog so ogledala in svetijo reflektorji. Štiri ženske v belih plaščih. Mladoletnike pogosto preiščejo ženske. Morda zato, ker tega ne počnejo tako nesramno in boleče.
  Fant se je slekel, to je običajno. Stojiš popolnoma gol. In zdaj se te bodo dotaknili.
  Kennyja nekoliko sram. Čeprav je njegovo mlado telo lepo in se ga ni treba sramovati.
  Ženski sta začeli tipati svetlolase fantkove lase. Njihove roke so bile spretne in izkušene. Prečesali so vsak pramen. Drugi starejši je pohlepno pogledal dečka. Ima zelo lepo in mišičasto telo. Tudi če je otrok majhen.
  Kenny je že hodil s takšnimi ženskami. Zelo radi tacajo fante in jih tipajo. Poželjiva bitja. Lahko pa te tudi nahranijo.
  Stražarji so preverili vsak pramen fantovih las, jih z vso skrbnostjo razčesali. Nato so vzeli pinceto in začeli gledati v ušesa. Tam so se svetile in bockale, kar je bilo precej boleče in neprijetno.
  Tudi stražarji so gledali v nos. Najprej so prejeli nosnice, svetile. A kot kaže, jim ni bilo všeč.
  Eden od paznikov je na računalniku izvlekel majhno, tanko sondo in jo priključil na omrežje.
  To je bilo nekaj novega, česar Kenny še ni videl. Tako kot sonda, s katero se pregleduje želodec, tokrat svetijo skozi nazofarinks in vse do pljuč.
  Nenavadno je, da je deček, star približno enajst let, vendar na videz ne morete dati več kot deset, tako skrbno preverjen. Kot da je nekakšen vohun. Kenny je imel slab občutek.
  Majhna sonda je vstopila v desno nosnico večnega otroka. V tem času sta ga dva stražarja močno držala za ramena. In drugi je reguliral sondo. In slika je bila prikazana na zaslonu monitorja. V večini je prešlo na najlažje dečke.
  So v popolnem stanju. Kenny je osem stoletij in pol seveda večkrat poskusil kaditi, a mu ni bilo všeč. Vendar pa se v sodobnem svetu v večini držav tobak ne prodaja otrokom. Čeprav prej niso delali razlik. Toda navada je slaba in za to se zapravi veliko denarja. Bolje se je zabavati na igralni konzoli. Vozite vse vrste avtomobilov ali motorjev ali streljajte.
  In še bolj zanimivo, in tukaj je Kenny poklonil napredku - to so vojaško-ekonomske strategije. Ko ni le bojevnik, ampak slavni poveljnik. In gradite in poveljujete četam.
  Tukaj je fantkova desna nosnica prešla do samih pljuč in začela svetiti skozenj tako, da je zataknila tanko cev z žarnico in levo.
  Kenny se je poskušal spomniti nečesa prijetnega, da bi se odvrnil od tega neprijetnega postopka in celo stražarke pogledale tvoje mlado telo.
  Tukaj je na primer klasična računalniška igra: "Kozaki". Res je kul.
  Tam gradite celo mesto in se borite proti vojakom in vojašnicam. In res je zabavno.
  Kenny, ki sprva ni imel izkušenj s kozaki, se je preveč zavzel za gospodarstvo in napadle so ga računalniške čete. Da, ne smemo pozabiti na obrambo. Lažje je igrati z lažno kodo. Toda z njim je prelahko zmagati. In veliko bolj zanimivo, ko glava dela. Pravzaprav je treba imeti koncept in talent, da vse narediš razumno, lepo in popolno. Kenny je oboževal igro "Cossacks" kot enega prvih.
  Bilo pa je še veliko drugih. Na primer "General", "Antanta", "Zgodovina Zemlje", "Kleopatra", "Druga svetovna vojna", "Stari Rim", "Napoleon" in drugi. Poleg tega je tako kul strategija, kot je "Civilization", na splošno preprosto čudovita. Ja, nič ni bilo.
  Kenny v "Kleopatri" je šel skozi vse misije iz zgodovine družine. In res je bilo super.
  In samo še ni poskusil. Računalniške igre so tako razburljive. On jih je res zelo težko spraviti.
  Deček, star osem stoletij in pol, je oboževal takšne strategije. Z leti so postajali vse bolj zapleteni. In število enot se je povečalo, grafika pa se je izboljšala.
  Kenny je bil zdaj celo vesel, da je deček. Navsezadnje je naravno, da otrok več ur sedi za igralno mizo.
  V devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je spoznal svojo rejnico iz družine nesmrtnikov, je Duncan Macleod eden najmočnejših borcev med visokogorci in morda celo najmočnejši. Imel je misel, kaj če ... Resnično živijo pod njihovim varstvom v isti družini in uživajo stabilnost.
  A planinci ne morejo dolgo živeti skupaj. Nenehni so bili boji. In leta 2017 zadnji Armagedon nesmrtnih. Fant je preživel in celo ohranil svojo večno mladost. Zdaj se nihče ne lovi za njegovo glavo. In alpinistov ni več na celem planetu Zemlja. In isti MacLeod je star že več kot štirideset let. In prej ali slej se bo postaral in umrl.
  In potem bo nesmrtni deček Kenny čisto sam. Vsi drugi ljudje mu bodo postali tuji.
  To je po eni strani seveda dobro, ne pa grožnja, da ti bo kdo od odraslih, zaveden nad tem, kar se mu zdi lahek plen, odsekal glavo. A po drugi strani si tako sam, ko ni drugih nesmrtnih.
  In zelo dolgočasno je, da ni več stalnih prijateljev. In zaradi razgradnje je umrla tudi njegova posvojiteljica. Da, vsi so izginili. In tudi tisti, ki so stari pet tisoč let ...
  Kenny je začutil, da gre cevka vse do njegovih drugih pljuč. Razsvetljen in vrnjen nazaj.
  Da, še nikoli ni bil tako temeljito preiskan . Jasno je, da se je razvil tudi znanstveni napredek in pri nas takšna elektronika obstaja in ni predraga.
  Kennyja ne sumijo, da je vohun. Kaj pa, če bi vseeno njegova skrivnost - nesmrtnik priplavala na površje?
  Morda mu gorjanska organizacija ni več pokroviteljska? Odločitev, da je vse ostalo nepomembno, ker je obdobja konec?
  Kaj je ena vrsta večnega otroka?
  Kenny je vzdihnil. Pripeljali so ga do pulta in matrona ga je z rokami prijela za brado. Pred tem si je prste v tankih, medicinskih, gumijastih rokavicah splaknila v alkoholu. Da je vse sterilno in da se fantek, bog ne daj, ne okuži.
  Nato ga je dala v usta. Začela je tipati za lici, v nebu, pod jezikom in vse do mandljev.
  No, to ni nič novega. Kenny se je spomnil, kako mu je upravnica v drugem zaporu dala svoje gole, neumite prste v usta. Tedaj je fant izbruhnil in postal ogorčen. Naj si ta gospa najprej umije roke in si nadene rokavice, ne pa da rine prste v usta mladoletne osebe, s katero je prej ne vedela kaj.
  Potem je stražarjem postalo nerodno. In rekla je, da so imeli težave z rokavicami.
  Nato so ga desetkrat prisilili, da je sedel in odpeljali v celico. Zapor je bil občinski. In ne preveč organizirano. Brez televizije, brez hladilnika, niti stranišča na splakovanje. Toda celica je polna otrok, mnogi celo mlajši od Kennyja . In gole deske na treh vrstah pogradov, v kotu pa smradno vedro.
  In to je v Ameriki! Res je, takšen zapor je izjema, običajno so čistejši in udobnejši.
  V ustih je vonj po gumi in medicinskem alkoholu. Ni ravno prijetno in celo bolano. Čeprav fante vedno preverjajo, ali kaj skrivajo v ustih, in to že od srednjega veka. Ja, marsikaj lahko nosiš v ustih.
  Kenny je nekako nosil diamant in ga nato pogoltnil. In ga uspelo obdržati.
  Ampak tukaj ne morete mimo požiranja.
  Tu je upravnik v belem plašču dvignil sondo. In zdaj bodo pregledali črevesje.
  No, šmon ! V Rusiji so na splošno le pod Stalinom fantje shmonadirali do vesti. In potem, že nekako malomarno.
  In potem so ga vzeli, ga prisilili, da je odprl usta in vanje vtaknil sondo. Brez zamrzovanja je to zelo neprijeten postopek. Res je, da ima v zobeh poseben ščitnik za usta, da ne odgrizne.
  Kenny je začutil, kako gre cev po njegovem požiralniku in nato v želodec. Tam je vse osvetljeno.
  Nekako so mu ob sumu mamil svetili z rentgenom, na letališču, nikoli pa s sondo.
  Kenny , tako kot vsak drug nesmrtnik, praktično ni zbolel, in to je velik plus večnega življenja in družine Highlander. To pomeni, da ne potrebuje zdravniškega pregleda. Pravzaprav je nesmrten. In zakaj mu je to treba? Vse v telesu se bo obnovilo samo od sebe.
  Deček je prvič pogoltnil sondo, čeprav je živel osem stoletij in pol. Tudi če bi vsak dan pil cianovodikovo kislino in aqua regia, ne bi imel čira na želodcu.
  Torej čemu je to namenjeno?
  In postopek je zelo neprijeten.
  Kenny se je spraševal, zakaj otroka tako skrbno pregledujejo. Mogoče so kaj posumili?
  In potem je na misel prišla še ena vznemirljiva misel. Kaj pa, če mu je bila odvzeta nesmrtnost?
  Da, zelo je mlad in lahko postane odrasel. In ne bo imel otročjega procesa, ampak pravo moško popolnost. In morda bi lahko imel svoje otroke.
  Nesmrtni so neplodni. In to je njihov pomemben minus z vsemi drugimi plusi.
  Toda tvoje življenje se bo prej ali slej končalo. In Kenny ni želel umreti. Živel je in sploh ni bil utrujen.
  Nasprotno, računalniških iger je veliko in vsako leto jih je vedno več. In vse lepše so lestvice. In kmalu bodo verjetno ustvarili pravo matrico virtualne resničnosti, tam bodo preprosto neverjetne in edinstvene dogodivščine.
  Za vse to je vredno živeti.
  Kenny je mentalno, tako da so njegova usta zaposlena z dežnikom, zapel:
  Kako daleč je napredek
  Za nepredstavljive čudeže...
  Globine morja so potonile,
  In odhitel v nebo!
  Težave pozabljene
  Tek ustavljen!
  Roboti trdo delajo
  Srečen človek!
  Kenny , ki se spominja stoletja v kamnolomih, res ni maral delati. Poleg tega v kamnolomih najslabša stvar ni nadzornikov bič in ne prenašanje težkih bremen.
  Telo nesmrtnika se je hitro navadilo na stres in prilagodilo.
  Najslabša stvar je rutina in moralni dolgčas. Ko so le goli, umazani, prepoteni, pogosto v razjedah in ranah, od bolečin stokajoči fantje in ostri smrdljivi nadzorniki.
  In celo leta ne vidiš sonca. In samo bakle so obledele in kadijo. In grozen smrad, na katerega se vendarle navadiš.
  Edina dobra stvar je, da se je Kenny naučil videti v temi bolje kot katera koli mačka. In lahko se je boril v popolni odsotnosti svetlobe.
  Poleg tega je deček pridobil fenomenalno vzdržljivost celo za visokogorca.
  Toda dobil je psihično travmo. In včasih je v sanjah sanjal te kamnolome.
  Highlanders imajo odličen spomin in praktično ničesar ne pozabijo, tudi če bi radi pozabili.
  Mogoče je bil zato Kenny tako jezen. Ubijal je nesmrtne, s čimer si je pridobil tudi zaupanje smrtnikov. In rad se je boril.
  Zlasti se je boril v Ukrajini. Pobil je veliko ruskih vojakov, vendar je postal preveč slaven in so ga prosili, da odide, da ne bi blestel.
  Kariere res ne moreš narediti.
  In nobene perspektive. Otrok ne more biti kralj, vsaj ne za dolgo.
  Mimogrede, Aleksander Veliki je bil nesmrten, zato se je tako besno in brez strahu pognal v boj. Vendar so ga prosili, naj izgine, da večna mladost vladarja ne bi vzbudila suma. In za seboj je pustil podobnega dvojnika, ki je umrl zaradi strupa.
  In je šel na pot. Dokler mu končno niso odrezali glave.
  To je zgodba o legendarnem vladarju in kralju Makedonije.
  Kenny je zavzdihnil, ko so mu končno pregledali želodec. No, sonda je šla nazaj in je žgečkalo.
  Fant je mislil, da navsezadnje svoboda ne bo dana, če bo njegova skrivnost razkrita. Pregledali bodo kot podgana in razstavili za dele. Poskusite na primer odrezati ud.
  Kaj se bo zgodilo v tem primeru?
  Spet bo zrasla.
  Kenny je vzdihnil... Sondo so odstranili in iskanje nadaljevali. Tu so ga držali med prsti roke. Nato so začeli pritiskati na popek. Videti je, da so nekaj iskali.
  Najhuje je na koncu. Toda Kenny, čeprav je imel izkušnje z analnim iskanjem, tega ni pričakoval. Matrona v belem plašču je prinesla velik avtomatski klistir. In drugi, prav tako v belem plašču, ogromen lavor.
  In njen klistir so mu potisnili v anus. Nato je bila vklopljena topla voda. In začeli so umivati z velikim pritiskom. Bilo je hkrati boleče in gnusno in ponižujoče.
  Izpiranje črevesja je bilo zelo temeljito. Kenny je naredil grimaso. Čeprav je ponižujoče, ko prst v rokavici zaide v peto točko, je bilo že in ni tako boleče. Toda klistir so mu naredili prvič. Zakaj bi nesmrtni deček potreboval bolnišnico? Vse se bo zacelilo in popravilo.
  In tukaj je nekaj posebnega in neverjetnega. Očiščen je vsega slabega ...
  Kennyjeva dobra usta so lahko zdaj svobodno pela;
  Od nekje daleč, kot topel veter -
  Zbudil me bo odmev telefonskega klica.
  Zaslišal se bo znan glas, svetel kot sonce.
  Vem, da se me nihče ne spomni takšne, nihče me ne ljubi tako.
  
  Pozdravljena mama, mama.
  Reci, da je hladno. Reci, da si me pogrešal.
  Zelo sem ga pogrešal, mama, mama.
  Vem, da si tam sam, a naj ne bom blizu -
  Ta svet je pred tvojimi nogami.
  
  Refren:
  Naše duše pojejo pesmi o glavnem v sozvočju.
  Brez tebe je ta svet obsojen na propad, mama, mama, mama, mama.
  Naše duše pojejo pesmi o glavnem v sozvočju.
  Brez tebe je ta svet obsojen na propad, mama, mama, mama, mama.
  
  Naše zelo nejasno življenje je zmedeno.
  Ljudje se ne borijo za ljubezen - neumni so, mati.
  Tako malo poti in toliko krivih cest.
  Ampak to ni zate. Vse to je samo prah.
  
  Povej mi, kako si mama, mama?
  Ptice pojejo s tvojim glasom, tvoje ime leti nad prestolnico,
  In ne more nehati, mama, mama.
  Vem, da si tam sam, a naj ne bom blizu, -
  Ves svet je pred tvojimi nogami.
  
  Refren:
  Naše duše pojejo pesmi o glavnem v sozvočju.
  Brez tebe je ta svet obsojen na propad, mama, mama, mama, mama.
  Naše duše pojejo pesmi o glavnem v sozvočju.
  Brez tebe je ta svet obsojen na propad, mama, mama, mama, mama.
  
  Kmalu bom najboljši. Tako kot si sanjala, mama.
  Kmalu bom postal najboljši. Tako kot si sanjala, mama.
  Zelo kmalu bom postal najbolj. Tako kot si sanjala, mama.
  Se spomniš, kako si sanjala, mama?
  Matrona, ki je bila najstarejša, je jezno zarenčala:
  - Kaj se je mladi prasec spomnil svoje matere! In kako si pobijal ljudi, kaj so delale misli v tvoji glavi!
  Kenny je zaklokotal:
  - Nikogar nisem ubil!
  Starejša matrona je zamrmrala:
  - Ja! In tisti barvni, ki je z lomilko zlomil lobanjo in pustil odtise.
  Kenny je prikimal. No, ja, črnca je včeraj res udaril po glavi s palico. In celo prišel skriti morilsko orožje ali izbrisati odtise.
  Kenny se je nekako navadil, da močna organizacija izbriše vse podatke o njem v kartoteki, in pokazal malomarnost. In očitno je bilo preverjeno in prav zdaj je računalnik našel ujemanje.
  Glavna matrona je zagodrnjala:
  "Mladi morilec, to si ti!"
  Kenny je logično pripomnil:
  - Tudi če sem v rokah držal lomilko, to sploh ne pomeni, da sem jaz ubil!
  Glavna matrona je zarenčala:
  - To boš rekel na sodišču! In dali vam bodo dosmrtno ječo!
  Kenny je z nasmehom pripomnil:
  - Jaz sem samo otrok! Največ nekaj let najstniškega življenja.
  Ženska je odgovorila:
  - Ta tip je zet našega tožilca. Torej nimaš sreče. Oropal in ubil si napačnega. Zato vam je tožilec odredil najbolj natančno in podrobno preiskavo. Zdaj se ne boš obrnil stran!
  Kenny .
  -Pa poglejmo!
  In res je bil prepričan, da ga bo močna organizacija nekako rešila. Še več, kakšna dosmrtna kazen? Preveč sumljiv bi bil večni fant v zveznem zaporu.
  In me zanima, če se bo smel igrati na računalniku? Zdi se, da malčki zmorejo.
  Vmes je upravnik v beli halji iztaknil sondo. In zdaj mora Kenny očistiti vsa črevesja z endoskopijo. Gre za neprijeten in ponižujoč postopek. Vendar se to izvaja v običajnih klinikah.
  Ženska v zadnji halji ga je postavila v peto točko, fantje so začeli vtikati cev, kar je precej.
  In na ekranu so se začela pojavljati njegova čreva.
  Kenny se je zdrznil. In da ne bi bilo tako boleče, gnusno in žgečkljivo, je spet začel peti;
  Daleč, daleč v mirnem mestu
  Sredi zemlje sam v temni sobi
  Moli mojega Boga za rešitev
  Polnoč moje romanje .
  
  Ona moli za eno stvar: Bog blagoslovi!
  voščene sveče gorijo v oknu vso noč ,
  Izgubiti vero in ljubezen,
  Luč je našla moja izgubljena duša.
  
  Mama, mama, ti sama ne boš dala in ne boš nehala ljubiti.
  Na tem in onem svetu boš vedno z menoj.
  Sam grem k tebi, v srcu ranjen.
  Mama, mama, ti si moj kamniti zid.
  Mama, mama, ti si moj kamniti zid.
  
  Noč je črna, brezdna tema je neznana
  In temne sile mi napovedujejo težave,
  Toda dve nespečnosti me držita v temi:
  Oči matere in celo Device.
  
  Pravijo, da nikoli nisem bil žalosten.
  Veš, ti si edina - draga moja.
  Kolikokrat je usoda tepela brez usmiljenja
  Preživel sem s tvojimi molitvami.
  
  Mama, mama, ti sama ne boš dala in ne boš nehala ljubiti.
  Na tem in onem svetu boš vedno z menoj.
  Sam grem k tebi, v srcu ranjen.
  Mama, mama, ti si moj kamniti zid.
  Mama, mama, ti si moj kamniti zid.
  
  Te težave me niso mogle zlomiti,
  Kar je daleč, daleč sredi zemlje
  Moli mojega Boga za rešitev
  Polnoč moje romanje .
  Glavna matrona je pripomnila:
  - Znaš dobro peti! Vendar vas bodo sodili kot odraslega. In ne boš dobil mladinskega sanatorija. Obkroženi boste z odraslimi, brutalnimi, smrdljivimi kriminalci, ki zelo radi posilijo ljubke in svetlolase fante, kot ste vi.
  Kenny je samozavestno odgovoril:
  - Lahko udarim nazaj!
  Matrona se je zasmejala in pripomnila:
  - Ti si samo otrok! koliko si stara
  Kenny je z nasmehom vprašal:
  - Kaj ne veš?
  Glavna matrona je prikimala.
  - Ja, ti si čudna oseba. Ni klana, ni plemena in nisi v omari za dokumente. Najprej moramo ugotoviti, od kod ste in kako ste nam padli na glavo. In potem se bomo odločili, kaj bomo s tabo!
  Fant je pripomnil:
  - Bolje, da izpustiš! Ceneje bo!
  Medtem so sestre končale s pregledom dečkovega črevesja in odstranile sondo iz pete točke.
  Nesmrtni Kenny je mislil, da je najtežje za njim, a je glavni paznik pripomnil:
  - Morate preveriti tudi svoj mehur! Da, ta šmon bi moral biti zelo previden!
  Upravnik je predlagal, naj se Kenny uleže na trebuh. In njena roka v medicinski rokavici je skrbno odkrila glavo popolnosti. In drugi je prinesel tanko sondo, ki je lahko šla skozi sečnico.
  Kenny je občutil vznemirjenje, ko se ga dotaknejo ženske roke, tudi če so imele na sebi tanke gumijaste rokavice. In njegovo deblo je bilo nabreklo od krvi in razburjenja.
  Starejša matrona je vprašala:
  - Si kdaj imel žensko!
  Kenny je zardel od zadrege odgovoril:
  - Da! In to večkrat!
  Višja matrona je pripomnila:
  - In tudi v zaporu jih boste imeli! Zelo si lep fant!
  Medtem je ženska v belem plašču v sečnico vtaknila tanko vrvico in jo začela vtikati. Bilo je malo boleče in žgečkljivo.
  Kenny je menil, da to verjetno počnejo v bolnišnicah, ko morajo natančneje pregledati. In za tak poseg v ZDA verjetno vzamejo veliko denarja, opravijo ga popolnoma brezplačno. In ni vam treba toliko zardevati in se počutiti ponižane in goreti od sramu.
  Samo ženske, ki izgledajo kot medicinske sestre v belih haljah, opravljajo svojo dolžnost. In ni se česa sramovati.
  Kenny se je nasmehnil in pomislil, da mora biti zelo plemenita oseba, saj so ga tako iskali in spet je začel peti nesmrtni deček, star osem stoletij in pol;
  Pojdi okoli celega sveta -
  Vedite vnaprej:
  Toplejših rok ne boste našli
  In bolj nežna kot moja mama.
  Na svetu ne boste našli oči
  Bolj ljubeč in strožji.
  Mati vsakemu od nas
  Vsi ljudje so bolj dragoceni.
  
  Mama, mama je najlepša beseda na svetu.
  Mama, mama daje otrokom toplino in nasmeh.
  Mama, mama, s tabo delim veselje in žalost,
  Mama rad te imam!
  
  Ne glede na to, kako pogledate okoli sebe
  Ampak pozimi in poleti
  Mama je najboljša prijateljica
  Ni boljše matere.
  Želim ti zaželeti
  In dobrota in svetloba.
  Naj o moji mami
  Ves planet ve!
  
  Mama, mama je najlepša beseda na svetu.
  Mama, mama daje otrokom toplino in nasmeh.
  Mama, mama, s tabo delim veselje in žalost,
  Mama rad te imam!
  In deček Kenny je celo jokal. Navsezadnje je imel mamo, a kako dolgo nazaj, v časih, ko še ni bilo rojeno Džingiskanovo cesarstvo, ko v Evropi še niso poznali smodnika, so jo ubili.
  Nazadnje so sondo odstranili. Nato so jim pazniki v belih plaščih pregledali še prste na bosih nogah in otipali goli, žuljavi podplat.
  Matrona je pripomnila:
  - Ona je tako močna, beseda je nosorogov rog. Kot da bi ta fant vse življenje tekel samo bos!
  Kenny je prikimal.
  - Ja, je! Ne maram čevljev!
  Glavna paznica je ukazala:
  - Peljite ga pod tuš in temeljito umijte. Potem ga bodo obrili na plešasto in ga poslikali golega z vseh strani!
  Deček je zastokal:
  - Zakaj bi si moral obriti glavo!
  Glavna matrona je odgovorila:
  "Ker ste preveč razjezili našega tožilca. In vi, fantje, se ne marate ločiti od svojih las. In izbrali vam bodo eno samo in hladno celico. In potem te drugi mladi preveč spoštujejo.
  Roke položite za hrbet in pod tuš.
  Kennyja so odpeljali ven in ujetnik-fant, hkrati pa nesmrtni višavec, je spustil glavo in oddrvel, da bi se umil. Njegovo razpoloženje je padlo. Brez računalnika in televizije bo sedenje v mrzli samici dolgočasno. Bolje v družbi neumnih najstnikov kot sam.
  No, vseeno mu tajna organizacija ne bo dovolila, da bi se razkril in sedel predolgo.
  
  EN ZSSR MED VOLKOVI
  Do izpada je prišlo zaradi sončnega izbruha, zaradi katerega so bile 22. junija 1941 izklopljene ZDA, Britanija in njene kolonije. Sprva to ni posebej vplivalo na potek vojne. Nemci so napredovali podobno kot v resnični zgodovini. Tudi Fuhrer se je obrnil proti jugu in Japonska je zavzela položaj čakanja ... In spet je mrazna zima rešila Rdečo armado pred popolnim porazom in ji omogočila, da je šla v protiofenzivo blizu Moskve. In Japonska je medtem zasegla tiste posesti v Tihem oceanu, ki so prej pripadale Veliki Britaniji in ZDA in v katere dodatne sile zdaj niso mogle priti.
  Na vzhodni fronti so Nemci spomladi in zgodaj poleti dosegli številne zmage in ponovno začeli napad na Stalingrad. Vendar se je tu začelo odhajanje od realnosti. Odsotnost druge fronte je Nemcem omogočila premestitev več vojakov iz Evrope in Libije, tako da so tam ostale le italijanske garnizije.
  In ofenziva se je začela ne le na Stalingrad, ampak tudi na Tikhvin. Zdaj mu je poveljeval Rommel, ki ga je Fuhrer zelo cenil zaradi poraza Britancev v Libiji in zajetja Tolbuka .
  V bojih so sodelovali tudi prvi tanki Tiger. Rommel je ponoči sprožil ofenzivo in uspel presenetiti sovjetske čete. Situacijo je poslabšalo dejstvo, da so imeli Nemci prednost v letalstvu, zato niso zapravljali moči za boj proti zaveznikom.
  Pilot Marseille je hitro pridobival račune na vzhodni fronti. Še junija 1942 je presegel število sestreljenih letal za sto petdeset in prejel viteški križec železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  A to je bil šele začetek kariere.
  Na nebu je bilo Rdeči armadi pravzaprav težje. In Nemci so lahko zavzeli Tikhvin, nato pa še več mest in z dvojnim obročem odrezali Leningrad in to mesto znova blokirali.
  Sovjetsko poveljstvo se je poskušalo prebiti do Leningrada in napredovati v središču. Toda za uspeh na teh področjih ni bilo dovolj moči.
  Edina tolažba je bila, da so nacisti zabredeli v Stalingradu, kar jim je dalo priložnost za zbiranje novih rezerv.
  Toda Leningrad je ostal blokiran. Turčija in Japonska doslej še nista vstopili v vojno, ZSSR pa je imela priložnost obrniti tok bitk. Novembra 1942 so sovjetske čete začele ofenzivo blizu Rževa in Stalingrada.
  Pri Rževu ni bilo mogoče doseči uspeha. Toda blizu Stalingrada je bil obroč sklenjen. A kot se je pravočasno izkazalo. Tretji rajh je imel veliko več rezerv in Rommel je začel ofenzivo proti Stalingradu s severa, Mainstein pa z juga.
  Položaj je še poslabšal nepričakovan vstop Japonske v vojno. Samuraji so kljub omejitvi zaradi bitke na Kitajskem napadli Vladivostok.
  Hirohito se je verjetno bal, da bo tretji rajh izgubil in je vstopil v vojno.
  Poleg tega je imela Japonska dovolj sredstev in pehote za obsežne ofenzive.
  Rdeča armada je bila ukleščena, Rommelu pa se je uspelo prebiti s severa do Stalingrada. Mainstein je bil začasno ustavljen, a se je, ko je prejel dodatne okrepitve in podporo Paulusa, povezal z že deblokiranimi enotami.
  Tako je nastal še en obroč, v katerem so se znašle sovjetske čete.
  Po trdovratnih bojih jih je bila večina uničenih in ujetih. Po tem so Nemci dokončali zavzetje Stalingrada. In marca 1943 je v vojno vstopila tudi Turčija. Situacija se je še bolj zapletla. V zraku so Nemci ohranili premoč. Marseille je presegel številko tristo sestreljenih letal in postal prvi Nemec, ki je prejel drugi viteški križec železnega križca s hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Maja so Nemci začeli novo ofenzivo z množično uporabo novih tankov - "Tiger", "Panther" in "Lion". In uspešno so napredovali, čeprav je Rdeča armada zavzela močno obrambo. Toda sile so bile že neenake, saj so se sovjetske čete borile na treh frontah hkrati - proti Tretjemu rajhu, njegovim satelitom, Japonski in njenim kolonijam ter Turčiji. Razmere je poslabšala popolna vojna, ki so jo napovedali nacisti, zaradi česar se je proizvodnja orožja večkrat povečala, če zavezniki niso bombardirali. Tako so se možnosti ZSSR hitro zmanjšale!
  Resda so Švabe napredovale počasi, saj so se soočile z globinsko obrambo. In sovjetske čete so se z izkušnjami borile zelo pogumno. A vseeno so izgubili.
  Vendar so se borili z velikim pogumom in nekateri bojevniki so pokazali najvišji razred. Na primer, Elizabetina tankovska posadka na najobičajnejšem T-34-76 se bori proti nacistom.
  In Nemci se počasi premikajo proti sovjetskim enotam, postavljenim v klin ali prašiča. Pred nami je najtežji in najbolje zaščiten tank "Lev". Podoben je panterju, le da je veliko večji in tehta devetdeset ton. Čelni oklep trupa je 150 mm in nagnjen kot pri T-34, stranice pa 82 mm z nagibi. Čelo stolpa je na splošno zelo dobro zaščiteno: 240 mm z nagibi, stranice pa so tudi šibkejše od 82 mm, tako kot trup. In močno pištolo 105 mm z veliko dolžino cevi 70 EL. To je tank, ki lahko zadene od daleč.
  Elizabeth z boso nogo prestavi menjalnik na vrh.
  In štiriintrideset pospeši. Neuporabno je streljati na "Lion" od daleč in morate se približati. Močan nemški stroj pošlje izstrelek smrtonosne moči. Hitro mimo. Dekleta v rezervoarju se veselo smejijo in premikajo bose noge.
  Konec maja je na severnem Kavkazu vroče in lepotice v bikinijih se zelo zabavajo.
  Elena z žvižganjem ugotavlja:
  - Zdaj bo fašist dobil velikega v roge!
  Ekaterina, ki stresa svojo golo, strojeno nogo, se strinja:
  - Zagotovo ga bomo udarili!
  T-34-76 še naprej pospešuje, vendar je terenska hitrost omejena. "Lev" se na splošno komaj plazi, bolj okretni "panterji" in "tigri" pa se upočasnijo, da ne bi prišli naprej.
  Toda ta vozila so tudi nevarna, še posebej panter, ki zmore izstreliti petnajst strelov na minuto. Od tega lahko pričakujete presenečenje.
  Euphrasia , ki pritisne z golo peto na plin, zacvili:
  - Borimo se na virtuozne načine!
  Pištola tanka "Lion" ima pomembno pomanjkljivost, izstreli le pet nabojev na minuto. Na splošno ni najuspešnejši model. Prebojnost oklepa je pretirana in ni potrebno zadeti s prevelike razdalje. "Tigri" in "panterji" se prebijajo z dveh kilometrov, z večje razdalje je skoraj nemogoče priti v mobilno in majhno štiriintridesetico. Se je torej splačalo opremiti leva s tako močno pištolo? Drugi sovjetski tanki so še lažji, razen KV-1S, vendar tudi ta tank nima prednosti v obrambi, vozne lastnosti pa so le slabše.
  Elizabeth se zavrti in zacvili:
  - Vdihnem s prsmi, zrak je širok val,
  Svetlo se blešči, neskončna zvezdnata preproga ...
  Čustva igrajo, bosonoge deklice so žive,
  Igraj se v nebo, rad bi poletel k soncu za vedno!
  Ni lahko prebiti tanka Lev, tudi v bok. Boki kupole so, tako kot pri Pantherju, nagnjeni, prav tako zgornji del bokov trupa. Ti rezervoarji imajo že značilno "mačjo" obliko, ki zagotavlja boljšo zaščito zaradi nagibanja. Ni tako kot Tiger, skoraj kvadraten. Toda "Tiger" je bil razvit pred vojno in je po obliki spominjal na KV. Toda "Tiger"-2, poznejši razvoj, je prav tako tank "mačje" oblike in kmalu bo ta tank tudi šel v proizvodnjo. Prav tako je skoraj nemogoče zadeti "Lion" na krovu. Samo spodnji del trupa nima naklona oklepa, ampak je prekrit z valji. To pomeni, da se morate prebiti blizu in priti točno med valje.
  Dekleta imajo torej težko nalogo. Poleg tega se štiriintrideset v gibanju tako trese, da je skoraj nemogoče natančno streljati.
  Elizabeth je vprašala svoje prijatelje:
  Lahko premagamo sovražnika?
  Elena je samozavestno odgovorila:
  - Ko dekleta nimajo čevljev, z bosimi nogami pridobijo tako občutljivost, da bodo zagotovo udarila sovražnika.
  Elizabeta se je s tem strinjala:
  - Ja, gole pete deklet so zagotovilo za zmago!
  In zdaj, ko se izognejo porazu, štiriintrideset zdrsne na ploščo. Glavna stvar tukaj je, da se izognete puškam Panther in Tiger. So hitri in natančni. In tudi teh tankov v čelo ne moreš prebiti.
  Elena strelja na Nemca z golimi prsti. Toda mimo drsališča na poti je skoraj nemogoče. Toda sovražnikovo drsališče je polomljeno in "Lion" se ustavi.
  Štiriintrideset gre spet mimo njega. In pošlje smrtonosni projektil v spodnji del boka.
  Catherine ugotavlja:
  - Naš top je zastarel - "Leva" res ni mogoče vzeti!
  Toda kot v jezi je Elena zadela sovražnikov stranski del in "Lion" je zajel ogenj.
  Dekleta ne upočasnjujejo, spet palica naprej. Zdaj imajo šibkejšo tarčo: "Panther". Dovolj je, da jo udarite desno po boku.
  Elizabeth ugotavlja:
  - Praktična mačka!
  Catherine je v smehu pripomnila:
  - Toda komaj se plazi, da ne bi prišel ven iz naslovnice "Lion".
  In Elena je od daleč streljala na Pantherja, ki je bil daleč vstran in odprl bok. Ima tanko - 40 milimetrov, in ni pomembno, da je nagnjena.
  Nemški tank eksplodira s pokom. Da, lepote so bile ostro zajebane.
  So s svojo očarljivo milino borilnih lepot.
  Toda granate žvižgajo, ko gredo mimo in se skoraj dotikajo oklepa.
  To je za štiriintridesetega zelo nevarno in spominja na človeka, ki skače med potoke.
  Elizabeta je spet streljala z boso nogo in zapela:
  - Vse zmorem, Wehrmacht bomo udarili s predajo!
  Seveda s takšnimi dekleti sam hudič ni grozen. Čeprav je nacistična ofenziva agresivna in imajo veliko tankov ...
  Sile so neenake. Čeprav je število avtomobilov približno enako, so nemški težji. Številni sovjetski tanki so lahki in niso povsem pripravljeni na boj proti nacističnim pošastim.
  Toda posadka Elizabeth dela čudeže in ustreli še enega "Pantherja" na poti.
  Komsomolci se borijo tudi z orožjem. Streljajo natančno. Tečejo, migajo bosi, okrogle pete. In zadeli so sovražnika točno na tarčo.
  Alenka s strastjo poveljuje:
  - Dekleta, ne popustite!
  In zdaj top izpljune granato, točno na T-4, ki prebije ta tank. Seveda pa "Lion" ni mogoče vzeti tako zlahka. In tukaj morate poskusiti.
  Anyuta pokaže na avto z golimi prsti in ustreli v prazno, rekoč:
  - Slava komunizmu!
  Tudi Alla strelja zelo natančno in dodaja:
  - Slava junaštvu!
  Borbena dekleta tukaj niso nič drugega kot vrhunski razred in akrobatika!
  Maria, ki je vstrelila naboj v puško, je zapela:
  - Višje in višje in višje
  Prizadevajte si za polet naših ptic ...
  In vsak propeler diha,
  Mirnost naših meja!
  Marusya je dodala in streljala na Švabe:
  - Vsekakor je ....
  Množično junaštvo Rusov in ne samo Rusov se je pokazalo v vsem ...
  Izmerjeni, pridušeni zvoki kukavice so kot zvonjenje ure preleteli rove. Redka drevesa z gosto zeleno krošnjo v sunkih vetra, kot pionirji v pozdravu, pozdravljajo utrujene vojake. Nekaterim bi se to lahko zdelo celo kot nekakšno opozorilo - pravijo, šli boste na oni svet!
  Bataljon pod poveljstvom Vladimirja Mihajlovskega, brutalno potolčen v prejšnjih bitkah, zlasti v majskem porazu, se zdaj naglo polni z rekruti in se pripravlja na pokrivanje enega najnevarnejših območij. Tri kilometre vzhodneje vode Dona hitijo ob plamenih vojne.
  Večino trstičja so zoglenile zažigalne bombe, voda pa je počrnela od saj. Kot ogromne vžigalice v žalostni sramoti stojijo piloti mostu, ki ga je porušil udarni val, in delujejo kot podpore.
  Lokalni pionirji na čolnih prevažajo darove polj, pa tudi zaboje s strelivom za junaške sovjetske vojake, pripravljene na smrtni boj z razjarjenimi nacističnimi hordami.
  Tako so vsi štirje odvlekli dolgo škatlo do grma, pokritega z volčjimi jagodami. Tam se je v zasedi skrival skrbno zamaskiran protitankovski top. Trije vojaki in strmooka strelka Alesya delujejo na puško. Deklica, zelo vitka, a njene roke so žilave od napornega dela. Prav tako poskuša skupaj s fanti pripraviti past, če bi tank ali "oklepnik" Hitlerjevega tropa poskušal obiti naravni hrib.
  Vojaki so večinoma še vedno popolnoma golobradi in na njih se ne strelja, mladi moški, ki so opravili skrajšani naborniški tečaj - en mesec in pol , plus seveda prednaborniško usposabljanje, ki je dobro uveljavljeno v ZSSR.
  Nekateri bojevniki že imajo izkušnje. Od mladih živali se razlikujejo po ščetinah, ostrini gibov, nekateri pa so previti. Predvsem enooki Ivan, ki je bil videti kot pravi pirat, si je pustil brado. Čin praporščaka in že nekaj prejetih ukazov v različnih bitkah, bolje rečeno v prvi blizu Moskve. Ko so, kot se je zdelo, storili nemogoče: ustavili so Švabe, nasprotnike pa celo pregnali nekaj sto kilometrov daleč, kot pse.
  Koliko zapuščene opreme je imel Fritz? Morda ne toliko in tanki so se pogosto srečevali, toda oklepniki s topovi in mitraljezi, ki so tako boleče mučili sovjetsko pehoto poleti in jeseni leta '41, so bili za cent ducat!
  Ko pa je mraz presegel trideset stopinj, so vse te tevtonske pošasti izgubile sposobnost preprostega premikanja ... Bencin je zmrznil in mazivo je zmrznilo.
  Žal jim nacistov ni uspelo pokončati do konca. Deloma po krivdi poveljstva, ki je zahtevalo velike sile za napad na mesta, kjer so se gnetele nemške enote. Da, in odmrznitev je prišla - naj bo narobe ...
  Spomladi si je Ivan prislužil tudi drugi red - posrečilo se mu je, da je iz zasede ubil generala in več častnikov. Vendar je bila bitka le delno uspešna. Med zasledovanjem je zaleteli drobec zadel Ivana Krasnova v obraz in mu odvzel oko. Aja, to je vojna, ne pa otroški film, kjer glavni junak vse premlati, pa ga ne more zadeti niti sto mitraljezov.
  In zdaj morajo opravljati fizično težko delo: kopati rove, celice in jamske pasti.
  Pomagajo jim pionirji, na njivah je mir in fantje in dekleta sami prosijo za pomoč starejšim bratom. Delajo celo preveč vneto, poskušajo narediti več, ne računajo moči. Tako so se napihnile in izstopile žile na zagorelih, žuljavih rokah in bosih, ožuljanih nogah otrok. Ob tem jim še uspe peti;
  Smo pionirji otrok komunizma -
  Ogenj, šotor in zvonec!
  Invazija prekletega fašizma -
  Koga čaka besen polom!
  
  Kaj smo izgubili v teh bitkah?
  Ali pa ste ga pridobili v bojih s sovražnikom?
  Včasih smo bili samo otroci sveta -
  In zdaj bojevniki domovine!
  
  Toda Hitler je naredil korak proti naši prestolnici,
  Slap je odvrgel nešteto bomb!
  In zame je domovina še lepša od neba -
  Zdaj je prišel krvavi sončni zahod!
  
  Na agresijo bomo odgovorili ostro -
  Čeprav so sami, žal, majhne rasti!
  Toda meč je v rokah krhkega najstnika -
  Močnejši od Satanovih legij!
  
  Naj tanki drvijo plaz za plazom,
  In puško razdelimo na tri!
  Naj policija podlo meri v hrbet,
  Toda sveti Bog jih bo hudo kaznoval!
  
  Kaj smo se odločili? opravljaj delo miru
  In za to sem, žal, moral streljati!
  Mirnost je že zoprna.
  Obstaja tudi nasilje!
  
  Z dekletom skupaj tečemo bosi -
  Čeprav je snežilo, snežni zamet gori kot premog!
  Ampak ne bojte se, vedite otroke -
  Fašista bodo krepko pognali v krsto s kroglo!
  
  Sem so postavili podlo podjetje Fritz,
  In ostali strahopetci so na begu!
  V boju zdrobimo pehoto kot koso -
  Mladim poletjem nismo ovira!
  
  Dosežek zmagoslavja, bo maja,
  Zdaj je snežni metež bodičast, trd sneg!
  Fant je bos, njegova sestra je bosa,
  V cunjah so otroci dočakali razcvet!
  
  Od kod prihajajo te sile?
  Potrpite bolečino in mraz, to je potrebno!
  Ko je prijatelj izmeril dno groba,
  Ko prijatelj zastoka - umrl bom!
  
  Kristus nas je pionirje blagoslovil,
  Rekel je, domovina vam je dana od Boga!
  To je prva vera vseh,
  Sovjetska, sveta država!
  Od daleč se sliši hrumenje bližajočih se tankov in letala brenčijo na nebu. In že grmijo mogočna oblegovalna orožja. Od zadetkov visokoeksplozivnih granat se visoko v nebo vržejo grude zemlje in staljena trava. Tukaj bere bitko. Major Vladimir Mikhailovsky drži trofejni daljnogled v rokah in opazuje približevanje jeklenega fašističnega plazu. Skušajo pionirje pregnati v zadek, a ti nočejo oditi in zahtevajo puške v roke za boj.
  Orožja ni dovolj za vse, čeprav so domači otroci prinesli lovske puške in celo športne loke. Vsi se želijo pogumno boriti in zmagati. In ne bo uspelo umreti z zadnjo mislijo na domovino.
  Major Mihajlovski izda ukaz:
  - Ne odpiraj ognja brez ukaza!
  Dejansko imajo le dva " petinštiridesetka " za celoten bataljon, kar pomeni, da je možnost, da spustijo Fritza bližje.
  Spredaj, kot je običajno med nacisti, najbolj zaščiteni avtomobili; tanki T-4 in samohodne puške "Hunter". Morali bi narediti prostor za lažja vozila in nekoliko zaostalo pehoto.
  Avtomobili in motocikli nacistov tu in tam upočasnijo v strahu pred prelomom ....
  Toda pionir Julius Petrov dokazuje, da niso ostali tukaj zaman. Redka protitankovska mina, namazana z domačim lepilom, na vrhu travnate površine, ki jo naredi nevidna s pomočjo žice, se premika med štori, tik pod gosenico T-4.
  Jeklene plošče gosenic so ležale na smrtonosni sedanjosti. Eksplozija se ne zdi premočna, vendar se gosenica odtrga, Hitlerjev tank pa se začne kaditi in vrteti s kupolo.
  Drugi fantje uporabljajo podobne naprave. Ker je nemška pehota strahopetna, tanki in samohodne puške pa so brez obrambe, bodo za to kaznovani.
  Slavni "Hunter", z nizko silhueto in močnim oklepom, izgleda kot sploščena želva. Ta samovozna puška se je nedavno pojavila na sovjetsko-nemški fronti. Zaradi dobrih voznih lastnosti, topa, ki lahko prebije spodobno razdaljo in preživetja v bitki, je Hunter takoj postal prispodoba v jezikih.
  Toda njegove gosenice so še vedno navadne, čeprav široke ... Vendar je še bolje spodkopati dno avtomobila in ga prisiliti, da izpljune notranjost z rezervnimi deli.
  Tukaj je razbiti "Hunter", kot piratska fregata z zlomljenim krmilom, zdrsne na stran in ga potisne proti T-4. In obe jekleni krsti na gosenicah začneta svetiti in čez nekaj trenutkov eksplodirata zaradi detonacijskega streliva.
  Desetina srednje težkih avtomobilov je že obstala, razbita in nemočna.
  Toda ostali jim sledijo, zlasti številni oklepni bojevniki. Tukaj samohodna puška "Ohotnik" poveča hitrost in ... Pade v kamuflirano luknjo. Samo gosenice štrlijo od zgoraj in se nemočno premikajo.
  Pionirji se veselijo. Nekje v izkopanih jamah domače razstrelivo. Izdelana je na rokodelski način. Seveda šibkejši od dinamita, a za onemogočanje podvozja je dovolj.
  Fritz utrpi velike izgube, oklepniki odpovejo, nekateri gredo skozi nevarna območja, a jih pričakajo z metanjem granat in razstrelivom.
  Tu so si tudi hitroumni mladi borci izdelali majhne katapulte. Zavržejo posebno vrečko destiliranega lesnega žganja, pomešanega s smodniškimi elementi.
  Ob zadetku tanjši oklep nacističnih transportnih vozil popusti, kar povzroči, da posadke zaplamtijo z modrim plamenom. Nori od bolečine, Fritzi vpijejo srce parajoče in se razbežijo z obrazi, izkrivljenimi od groze.
  Nekateri med njimi celo opuščajo tehnologijo ...
  Edina škoda je, da je veliko sovražnikov, nekatera vozila, ki vse zalijejo s strojnico, se približujejo jarkom.
  In naletijo na ježe... Medtem Alesya kaže na petinštiridesetko . Seveda T-4 in Hunterja ne morete vzeti čelno, lahko pa poskusite s strani. O oklepnikih ni kaj reči. Vse bodo nokavtirali in jih prisilili, da izkašljujejo kri na vroča kovinska tla!
  Pištola majhnega kalibra ima veliko prednosti pred veliko - hitrost ognja, enostavnost kamuflaže. In znajo izbrati cilje.
  Nacisti renčijo, divje kot hijene. In med sovjetskimi fanti so mrtvi in ranjeni. Še posebej tragično je, ko umirajo mladi borci, ki so šele zaživeli. Tukaj je zelo mlada pionirka, ki s težavo pobere eksplozivni paket in se vrže pod gosenice srednjega tanka T-3. Grda škatla z dolgim, a na videz tankim deblom skoči in odtrga kvadratni stolp.
  In borci so spet metali granate in mitraljezi so začeli zabijati plazeče motorje. In glave nacističnih vojakov so pokale kot zrele češnje, ki jih je podrla toča.
  In plinski rezervoarji velikih motociklov eksplodirajo in vržejo potoke silovitega ognja. Zdi se, kot da se dogaja upor peklenskih džinov. Tukaj je tudi nekaj oklepnikov, ki se pridružujejo nesrečnim kolegom.
  Alesya, ki kaže na "Hunterja", cilja na spodnji del trupa. Težko je priti tja, toda to je edina priložnost, da se prebijete skozi neusmiljeno samohodno puško. Gladko gibanje prsta in nato obrnite.
  Pištola daje mehak odboj in fašistični stroj se razpolovi. In zastava s svastiko pade v krvavo blato.
  Alesya šepeta:
  - Pravičnost zahteva žrtvovanje, dobrodelne prispevke in uspeh pravičnega žrtvovanja!
  Zavoj, topničarka gola počiva, da bi bolje začutila bioritme Zemlje, s podplati pa dih trave, in ponovno strelja ter zadene zahrbtnega T-3 v sklep.
  Vidi se, da so bili skoraj vsi srednji tanki nacistične armade že izključeni. Zadnjega je kljub poškodbi uničil pionir, ki je potiskal sod z mešanico eksplozivnega karbida, premogovega prahu, žagovine z majhno količino fosforja. Junaški otrok ni imel več dovolj moči, da bi potisnil cev po skoznji rani, in njegov tovariš Andrej, ki se je med tekom prekrižal, ga je potisnil pod kolesa štiridesettonske jurišne samohodne puške "Bumblebee " . Poslušna puška kalibra 150 mm se je vrgla navzgor in ostala dvignjena. In duše pionirjev, ki so plapolale iz svojih raztrganih teles, so hitele v srečno nebeško kraljestvo, kjer nikoli ni nasilja in bolečine.
  Preživeli fašistični transporterji, ki so izgubili podporo svojih težjih kolegov, so se začeli obračati nazaj ... Ropot Wagnerjeve glasbe je ponehal in začel se je splošni beg.
  Vladimir Mihajlovski je obrisal kri s čela in rekel:
  - Ruski bojevnik lahko umre stoje, vendar nikoli ne bo živel na kolenih! Rusija lahko krvavi, vendar nobena količina krvi ne bo izkrvavela našega poguma in zvestobe domovini!
  In preživeli pionirji to potrjujejo ... Čeprav jih je bilo veliko že zgorelih in poškodovanih.
  In Anastazija Vedmakova in Akulina Orlova se borita na nebu, pripravljena sta se kosati s hvaljenim Marseillom, ki ima že več kot štiristo sestreljenih letal, za kar je prejel peto stopnjo viteškega križa železnega križa z zlatim hrastovi listi, meči in diamanti.
  Toda dekleta so očitno odločena, da se bodo resno borila. Tukaj sta v istem bikiniju in se bosi borita. In prebodite letala Luftwaffe.
  Anastazija s pomočjo bosih prstov nameri pištolo v tarčo, zruši fašista in reče:
  Naša vera je velika
  Bo trajalo večno!
  In pomežikne svojemu partnerju. Akulina prav tako podre fašista, ga udari, zelo natančno z golimi nogami in zakriči:
  - Za veličino idej komunizma!
  In razkrije svoje biserne zobe. Tako dekle je borbeno in izobraženo.
  In se iskri z zobmi.
  Anastazija, ki na svojem Jaku-9 sestreli drugo nemško letalo, agresivno zacvili:
  - Ruski orel nad planetom,
  Razprtje kril bo vzletelo ...
  Sovražnik bo poklican na odgovornost
  Bo poražen, zlomljen!
  Akulina to rado potrdi s podiranjem nasprotnikov:
  - Zlomljen bo!
  Čeprav so se seveda med Nemci pojavile tudi lepe asice. Albina in Alvina se borita na najnovejšem ME-309. Takšni borbeni bojevniki so ukradli.
  In z neverjetno okretnostjo podirajo sovjetska letala. ME-309 je zelo zmogljivo letalo, oboroženo s tremi 30 mm zračnimi topovi in štirimi mitraljezi. Proti takšni pošasti se ruski avtomobili ne morejo upreti.
  Če streljajo, streljajo brez milosti.
  Albina je z bosimi prsti zavijala z letalskim topom proti cilju. Udarila je sovražnika in zacvilila:
  - Za zmago tretjega rajha!
  In pokazala je jezik.
  Tudi Alvina je zadela sovražnika. Pokosila je sovjetski Jak-9 in zahripala:
  - Za velike meje naše vojske!
  In pomežiknila je svojim prijateljem.
  Prepiri, pridobivanje računov in Huffman. Ne sodi še med velike ase, a hitro napreduje. In lahko rečete tudi peklenska pošast.
  Nemci se, čeprav počasi in z velikimi izgubami, premikajo vzdolž obale Volge in se približujejo Kaspijskemu morju.
  . POGLAVJE #2
  Sile so bile očitno neenake. Posebno nadležno je bilo fašistično letalstvo. Focke -Wulf je vstopil na fronto v velikem številu in njegovo močno orožje in hitrost sta postala problem za Rdečo armado. Poleg tega je bilo ta avto pretežko sestreliti. Je vztrajna in močno oklepljena.
  ME-309 se je izkazal tudi za neprijetno presenečenje za sovjetske pilote tako s hitrostjo kot z orožjem. In precej je razkosal sovjetske enote.
  Bombardirani sovjetski položaji in novi bombnik Yu-288, zelo močan stroj. Nosil je štiri tone bomb pod normalno obremenitvijo in šest ton v različici za ponovno polnjenje. In sovjetske enote je pošteno dobil.
  Tudi Rommel je pokazal svoj razred kot poveljnik, vendar tako kot Mainstein.
  Vse bližje in bližje so se Nemci približevali Astrahanu. In nepričakovano za sovjetsko poveljstvo je Fritz šel v ofenzivo vzdolž Volge v smeri Kamyshina. To je bila drzna, a močna poteza. In medtem ko jih je bilo težko ustaviti.
  Toda obramba Rdeče armade je še vedno močna ... V enem tednu so nacisti napredovali petdeset kilometrov in bili ustavljeni.
  S protinapadi so jih srečale sovjetske enote ...
  Istočasno so Japonci poskušali razviti ofenzivo proti Alma-Ati. In potem so divjali hudi boji.
  Dekleta so se borila enakovredno z moškimi in morda celo bolje od njih.
  Margarita Magnitnaya in Tatyana Bulatnaya - lepi dekleti, streljani iz strojnic.
  Ustrelili so samuraja in vzklikali:
  - Ne ločimo se od sanj
  Prvi korak v življenju je...
  Vidiš spet nad zemljo,
  Vrtinci besnih napadov!
  Margarita je z golimi prsti vrgla morilsko granato, raztrgala Japonce in zapela:
  - Nihče nas ne bo ustavil
  Nihče nas ne more premagati ...
  Wehrmacht bomo zakopali v zemljo ,
  Najino prijateljstvo je monolit!
  Tatyana, ki je streljala na sovražnika, se je strinjala:
  - Res monolit!
  Japonci napredujejo proti Alma-Ati. Imajo veliko vojakov in različne vrste rezerv. To so borbeni fantje. Toda dekleta jih pokosijo. Obupno se borijo.
  Tatyana Bulatnaya je vrgla še eno granato, raztrgala samuraja in zapela:
  - Za moj velik dosežek!
  In pomežiknjene oči, barve safirja. Veselo dekle, ne reci ničesar.
  In Margarita bo z golo peto vzela in vrgla darilo smrti ter raztrgala japonske vojake.
  In zapojte:
  - Vse je zmešano, prepleteno, v vrtincu trpečih nadlog!
  In spet vrže gole prste, limono v Japonce ...
  Gola do pasu in bosa bojevnica Oksana se priplazi do njih in potisne škatlo z granatami ter šepeta:
  - To bo kul dekleta!
  In vsi trije bojevniki so zapeli:
  - Samuraj je zletel na tla, pod pritiskom jekla in ognja!
  In lepote se borijo z velikim besom. Skozi ogenj in vodo in bakrene cevi niso šli zaman.
  Tukaj Oksana vrže granato z boso nogo in zadene japonski lahki tank Chikha. No, to je odličen cilj.
  Margarita je streljala na sovražnika zapela:
  - Lahko verjameš v odsotnosti vere! Lahko naredite odsotnost primera!
  Tatyana je logično pripomnila:
  - To, kar pravite, je paradoks!
  Margarita je z golimi prsti vrgla granato in logično pripomnila:
  "Ali ni genij prijatelj paradoksov?"
  Tatjana se je obrnila, pokosila samuraja in se strinjala:
  - Seveda, prijatelj!
  In bojevniki so ga vzeli in bruhnili v smeh ... Borijo se dekleta in pravijo, kaj drugega ... Ni zaman, da se Rusija spominja, kako so se dekleta borila!
  Oksana se seveda bori na najvišji ravni. In strelja z različnih točk, in dekle se vrti kot vrh.
  To so lepote, nikomur ne bodo ničesar odstopile. In izločiti izdajo, skupaj s samuraji.
  Vodi ogenj in Angela. Deklica je tudi agresivna in rdečelasa. Bojevniki se raje borijo bosi in prikazujejo ogromne podvige.
  Angela pride na vrsto in reče v smehu:
  - Pogumno bomo šli v boj,
  Za oblast Sovjetov!
  In z golimi nožnimi prsti vrže morilsko limono.
  Bitke se nadaljujejo in zdaj se juriš Japoncev izteka ....
  Konec julija je že triinštiridesetega. Nacisti so se približali sami delti Volge in na njej so se začele bitke.
  Elizabeth in njena ekipa se obupno borijo. Na fronto so začeli prihajati prvi tanki Tiger-2. Podobni so panterju in levu, vendar nekje vmes. Tudi s koti racionalnega naklona oklepa in dolgocevno pištolo kalibra 88 mm 71 EL. Tehta oseminšestdeset ton in je blizu tanku "Lion", glede na oklep, vendar nekoliko manjši.
  Veliki rezervoarji, ne morete reči ničesar.
  Elizabeta in dekleta lovijo Nemce. Prebijejo T-4 in zakričijo:
  - Slava idejam svetlih let,
  Krik pionirjev bodi vedno pripravljen!
  Recimo, da so bojevniki prvorazredni. In ne le slavno se bojevajo, ampak tudi pojejo;
  Zveza je neuničljiva, narodi svobodni,
  Nista bila surova sila in strah, ki sta se zbrala ...
  In dobra volja razsvetljenih ljudi,
  In prijateljstvo, svetloba, razum in pogum v sanjah!
  
  Slava naši svobodni domovini,
  Moč ustvarjanja je opora za vedno!
  Zakonita sila, volja ljudstva,
  Konec koncev, za enotnost - preprost človek!
  
  Skozi nevihte nam je sijalo sonce napredka,
  Skozi viharje in nevihte smo hiteli naprej ...
  Gore premikamo kot brez teže,
  Ves svet, bleščeč, gre proti komunizmu!
  
  Pozdravljena naša svobodna domovina,
  Moč ustvarjanja je opora za vedno!
  Pravna moč, ljudska volja,
  Navsezadnje se preprost človek zavzema za enotnost!
  
  Narodi planeta so združeni kot bratje,
  Budist, musliman sta prijatelja za vedno!
  Naj bo um slavljen, veliko ime,
  Vsi narodi sveta so družina!
  
  Slava naši svobodni domovini,
  Moč ustvarjanja je opora za vedno!
  Zakonita sila, volja ljudstva,
  Konec koncev, za enotnost - preprost človek!
  Dekleta dobro pojejo, še bolje pa se borijo in izvajajo take podvige. Čeprav zgodovino pišejo zmagovalci in se ne ve, ali se jih bodo spominjali, če bo vojna izgubljena?
  Alenka s svojimi baterijami, z ekipo deklet, poskuša zadržati sovražnike na delti Volge. In pokaže, česa so lepote načeloma sposobne.
  In res zmorejo veliko.
  Anyuta strelja z boso nogo in rjovi:
  - Slava časom komunizma!
  In tako je vsa baterija zavzela in začela peti enoglasno, na ves glas;
  Borimo se za boljšo usodo
  Da bi ljudem olajšali življenje...
  In zdrobili bomo prekleto hordo,
  Da bo manj zlih nasprotnikov!
  
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  V slavo naše matere Rusije ...
  Verjemite mi, Rusi so nepremagljivi,
  In naredi vse na Zemlji lepše!
  
  Dano nam je, da se borimo za domovino,
  Varovanje veličine domovine ...
  In včasih je življenje le film
  Čeprav bi moral biti odsev raja!
  
  Vsi ljudje morajo doseči sanje,
  Razumno verjeti komunizmu ...
  Da bo na Zemlji več sreče,
  In do požara revanšizma ni prišlo!
  
  Naš car, veliki genij Pugačov,
  Kmete je dvignil v sveti boj ...
  Vsak posel bo na ramenu,
  In ljubi dekle bosonogi fant!
  
  Postali bomo še močnejši od hudiča
  Ko premaknemo obzorja znanosti ...
  Sploščen pod kopiti zlobneža,
  Čeprav kri vre iz raztrgane aorte!
  
  Da, to so naši pravi prijatelji,
  Lahko osrečimo domovino ...
  Ljudje verjamejo, da so vsi ena družina,
  Velika sijoča Rusija!
  
  Poglejte ljudi pogumno v obzorje,
  Naj zlobni oblaki ne prekrijejo neba...
  Sovražniku bomo dali zmagovalni rezultat,
  In ti boš, srečen vitez v boju!
  
  Ne poznam besede strahopetec
  Rusi nismo nič manjvredni ...
  Imamo Svaroga, Belega Jezusa,
  In za vedno bo užival v maju!
  
  Dekleta in fantje v okroglem plesu,
  Vstopamo bose punce...
  Navsezadnje je vsemogočni Bog Rod za nas,
  Ne bodi papiga brez možganov, fant!
  
  In Lenin nas je navdihnil za boj,
  Modri Stalin je blagoslovil podvig ...
  Močni kerubin bo razprl svoja krila,
  In naše mišice so preprosto iz jekla!
  
  Veličanstvo domovine bo
  Da smo taki bojevniki za Boga...
  Potrdimo svojo slavo z jeklenim mečem,
  Kateri ščit je bil kovan pri Svarogu!
  
  Skratka, bodite zvesti Gospodu,
  V slavo najbolj sijoče Rusije ...
  Samo poznamo viteze orle,
  Beli Bog Kristus Mesija je za nami!
  Natančen zadetek iz pištole povzroči, da "Lion" izbruhne v ogenj. Ja, fašisti dobivajo rogove.
  Medtem ko potekajo bitke, otroci ne izgubljajo časa.
  Daša in Vaska tavata po zaledju nemških čet. Opazujejo, kako se oprema premika v kolonah. Motorna kolesa hitijo, samohodne puške plazijo. Tukaj so številne enote, vključno z SS in drugimi enotami.
  Vaska je opazila premikanje ferdinanda, mogočne nemške samovozke, ki uničuje tanke.
  Fant je deklici zašepetal:
  - Videti je, da Fritz premika dodatne sile severno od Stalingrada.
  Dasha je z nasmehom opozorila:
  - Naši jih bodo itak zmleli!
  Nemcev iz tovornjaka jezno kriči na fante. Otroci se sezuvajo in tečejo, utripajoči, sivi od prahu, golih, okroglih pet. Morda jih celo zamenjajo.
  Deček in deklica sta stekla do grmovja in skočila vanj. Daša je z navdušenjem pripomnila:
  - Gverilci lahko storijo vse!
  Vaska se je s tem strinjala:
  - Seveda ... Zagotovo bomo zmagali!
  Daša je z navdušenjem zapela:
  - Čakam na zmago! Čakanje na zmago! Tisti, ki hrepenijo po zlomu spon! Čakanje na zmago, čakanje na zmago! Zmogli bomo premagati fašizem!
  Vaska se je s tem zlahka strinjal in gosenico zdrobil s prsti svojih bosih otroških nog:
  - Mi lahko! Rojeni smo, da uresničimo pravljico!
  Daša je pomežiknila in pripomnila:
  - In kaj? Mislim, da bomo pravljico uresničili, Wehrmacht pa bo postal prah!
  In otroci so peli v zboru na vsa grla;
  V imenu naše pravične države,
  Kaj bo komunizem dal vesolju...
  Zvesti bomo svoji domovini,
  Utrimo pot do uspeha, ustvarjalnosti!
  
  Putin je Rusiji vladal kot heroj
  Toda orel jo je pustil med letom ...
  Big Fuhrer seveda hemoroide,
  Toda Stalin pomeni tudi ime!
  
  Verjamem, da bomo osvojili tretji rajh
  Ni čudno, da se je Putin preselil v Stalina ...
  Nad svetom je zlatokrili kerubin,
  In Satan-Adolf je zdaj nor!
  
  Nemci imajo vso Evropo na dosegu roke,
  In Afrika, Azija in države ...
  In Adolf misli, da je kul
  Toda Fuhrerja čaka maščevanje!
  
  Za Hitlerja je Rusija kot hlev,
  Želi obnoviti svoj red ...
  Ampak tam bo, verjamem, komunistični raj,
  Jagode bodo vzklile s setvijo gredic!
  
  Ne verjemite, naši ljudje sploh niso šibki,
  Toda Švabe so ujeli preveč ...
  In veš, Slovan sploh ni suženj,
  V imenu naše matere Rusije!
  
  In Lenin nas je navdihnil za podvig,
  Pokazal mi je, kako narediti stvari ...
  Ker je Bog pravzaprav eden,
  Toda v komunizem je treba krepko verjeti!
  
  Ne, ne podležite ruskemu sovražniku,
  Navsezadnje je z nami Beli Bog - Stvarnik vesolja ...
  Pomagal bom tisti domovini v boju,
  Biti v uspehu življenja nespremenjen!
  
  Kako daleč lahko ubijate ljubljene?
  Vojni žal ni konca...
  Tako redčena v bitkah naše vojske,
  Naredi nekaj, česar te ne bo sram!
  To je dobra pesem za mlade bojevnike. Zapeli so jo in se spet premaknili ter z golimi, žuljastimi petami grabili prah po poti.
  Otroci so bili veseli in navzven zadovoljni z življenjem. Čeprav je suha, je njen obraz zagorel kot čokolada, njeni lasje pa so, nasprotno, svetli. Čudoviti fantje.
  Eden od Nemcev na motorju jih je nežno poklical k sebi. In ponudil mi je čokolado. Lačna Daša je iztegnila roke, Vaska pa jo je potegnila za rokav:
  - Ne ponižuj se!
  Najdeno je bilo pametno dekle:
  - Bolje združimo fašiste!
  Vasku, ki je sam koža in kost, je bila ta ideja všeč. In prosil je tudi za čokolado.
  Nacist je prikimal in sopihal v polomljeni ruščini:
  - Poj, fant!
  Vaska je kimala in pela z velikim navdihom;
   Partija je Rusijo združila skupaj,
  Ščiti neskončna polja...
  Konec koncev, verjemite mi, ljudje so tako močni,
  Slava sovjetski deželi!
  
  Stalin je najvišja nagrada
  Stalin je polet modrosti ...
  Zanj se moramo pogumno boriti,
  Vsi ljudje sledijo Stalinu!
  
  Dobili smo vesela krila,
  Imamo veliko volje...
  Stalin je veselje obilja,
  Slava, velika država!
  
  Stalin je največji v vesolju,
  Stalin, zlatokrili kerubin,
  Naši ljudje z nespremenljivo srečo,
  Verjemite, za vedno smo nepremagljivi!
  
  Stalin je ljudem dal odrešitev
  On je največji orel na svetu ...
  Za našo domovino in svobodo,
  Razprl je svoja krila nad zemljo!
  
  Ni višjega od sijočega Stalina,
  Velik je kot beli bog...
  Boj s peno in zmaga,
  Kmalu bomo Fuhrerja zapeljali v krsto!
  
  Dajemo čast naši domovini,
  Vedi, da je ne bi mogel najti lepše ...
  Kmalu bomo živeli v komunizmu,
  In nimamo druge poti!
  
  Stalin je ponos celega planeta,
  Stalin neomejen komunizem...
  Njegova dejanja bodo opevana
  Fašist je popolnoma uničen!
  
  Stalin je slavil Rusijo,
  Stalin jo je dvignil nad zvezde ...
  Cesarstvo je dvignil do vrha,
  Stalin je samo ideal!
  
  Stalin osvaja vesolje
  Ima veliko zvezdniško floto ...
  Preizkušnje bodo v poučevanje
  Stalin bo vodil v komunizem!
  
  Za Rusijo je Stalin sonce,
  Močno sveti v temi ...
  Dekličin glas je glasen
  Ni lepšega voditelja na zemlji!
  
  Stalin je utelešenje Svaroga,
  Stalin je ustvaril moč Rusije...
  V srcu najde Roda -
  Največji Mojster!
  
  Na celi Zemlji ni lepšega voditelja,
  Stalin je največji mož...
  Ustvarimo srečo v našem vesolju,
  Pobesneli zlobnež je bil uničen!
  
  Moji sinovi in komsomolci,
  Za domovino stopite skupaj v formacijo ...
  Navsezadnje ste punce močnejše od tigrov,
  Dragi genij Stalin je z nami!
  
  Ne morem šteti svojih dosežkov,
  Poleteli bomo kot puščica ...
  Naša sijoča Rusija,
  domovina, gre proti komunizmu!
  Daša je pela skupaj z Vasko in otroci so vse naredili tako glasno in lepo.
  In še so plesali, teptali svoje zagorele, obute otroke in že bosi topotali po snegu marca.
  Nemcu, ki ni ravno razumel rusko, je bila pesem všeč, zato je iz torbe vzel svinjsko konzervo in jo dal otrokom.
  In odobravajoče prikimala:
  - Zer gut!
  Fant in dekle sta se priklonila in odšla naprej. Stara sta šele enajst let, a sta pametna in imata močan spomin. Zberite točne podatke. In nekoč je svetlolasa Daria v košari Nemcem celo prinesla mino. Je zvito dekle in precej dobro pozna njihov jezik. Niti pomislili niso, da lahko tako lep otrok z belimi lasmi in modrimi očmi prinese smrt.
  In to je delovalo ...
  Tukaj so spet, uživajo v nemških čokoladah in njihovo razpoloženje je veselo ...
  Daria je z nasmehom pripomnila:
  - Če premagamo naciste, si bom zgradil trinadstropno hišo, iz marmorja in z vodnjakom!
  Vaska se je zasmejala.
  - Boste postali buržuj?
  Dekle je odgovorilo:
  -Ne! Jaz bom pač imel svoj komunizem!
  Vaska se je spet zasmejala in zapela;
  Ko so meščani šli v mojo deželo,
  Hiše so bile požgane, dekleta posekana ...
  Zdelo se je, da so bile preštete ničle,
  Fantje so se obrili v nulo!
  
  Kibalchish je vzel puško ,
  In se pridružil ljudski vojski ...
  Toda izdal je vse načrte Malchish-Bad ,
  Kdo je dal sod za marmelado!
  
  In tukaj visim na stojalu fant,
  Mučijo me z bičem in iglami ...
  V odgovor se smejim v obraz, jaz sem krvnik -
  In verjamem, da bo domovina postala raj!
  
  Živali so mi pekle pete z ognjem,
  Otroka je močno pretepel tok ...
  A verjemite mi, moka ni nič,
  Tako da je zmagal rdeči buržuj!
  
  Lomijo kosti, zlobna kovina se je vkopala,
  Na stojalu me krvniki opotekajo ...
  Ampak verjamem, da je fant sanjal
  Teči po Berlinu maja!
  
  Verjamem, da bo vodil tovariš Lenin
  Brezplačno, Varšava, Praga, London!
  Zmagovalni rezultat bomo objavili kmalu
  In nad Berlinom ponosno rdeči prapor!
  
  Zdaj otrokove pete še pečejo,
  Podplat, ki je skoraj vedno gol...
  In bič me je močno udaril po hrbtu,
  Verjetno si že osivela, mama!
  
  Ampak tem krvnikom se ne bom vdal,
  Ne bom prosil za vero, poznaj usmiljenje ...
  Naj kat ostro švigne z rame,
  Vem, da me bo Lenin nagradil, verjemite!
  
  Kibalchish se je smejal pod mučenjem ,
  Ni izdal skrivnosti, umrl je ponosno ...
  fant tako kriči v peklu za vedno ,
  Demoni mu zlivajo smolo v grlo!
  
  Lenin je z nami, lahko vidite za vedno,
  In v mojem srcu gori plamen ...
  Velike sanje so se uresničile
  Nad celim planetom bo rdeči prapor!
  Daria je zažvižgala in topotala z boso nogo:
  - Kul! Ste jo sestavili sami?
  Vaska je prikimala.
  - Da! Njegova zgodba je name naredila velik vtis!
  Daria je prikimala in pripomnila:
  - Se spomniš, kako so mene in tebe ujeli policisti in naju boso na mrazu vozili po snegu, nato pa so naju bičali in nama na pete pritikali tanke vejice.
  Vaska je takoj potrdila:
  - Bilo je tako .... Bolijo vas pete in ramena, ko visite na stojalu. Vendar ni bilo nobenih dokazov proti nam in ....
  Daria je z vzdihom pripomnila:
  - Ja, ampak policaji so želeli, da zmrznemo do smrti. Ko pa so me udarili s steklenico po glavi, sem z boso nogo ujel drobec. In potem ga je prenesla na roke. Potem sem prerezal vrv zase in zate.
  Vaska je prikimala:
  - Ja, bilo je tako ... Vendar je grozljivo. A veste, v mrazu žulji ožganih podplatov ne bolijo! In ko sva kasneje prišla ven, se nama je vse zaraslo kot na psu!
  Daria je takoj potrdila:
  - Ja, pri nas se dobro zdravi! Imam tako grobe podplate, da me ni strah hoditi po žerjavici!
  Vaska je napihnjena rekla:
  - Jaz tudi! Mi smo pionirji, otroci komunizma!
  Daria je potrdila:
  - In zagotovo bomo zmagali!
  Fant in dekle sta zapela:
  V zmagi nesmrtnih idej komunizma
  Vidimo prihodnost naše države...
  In rdeči prapor, naša domovina,
  Vedno bomo nesebično zvesti!
  . POGLAVJE št. 3.
  V začetku avgusta 1943 so Nemci kljub temu izstopili in premagali trmast odpor sovjetskih čet do Kaspijskega morja. To je res velik dosežek za Švabe. Ki je dosegel največje dividende. Zdaj je bil Kavkaz po kopnem odrezan od glavne celine.
  Uspeh so dosegli tudi Turki, ki so po trdovratnih bojih končno zavzeli Batumi in dokončali obkolitev Erevana. Tako je izvajal pritisk na sovjetske čete v Zakavkazju.
  Razmere v ZSSR so postale zelo težke. In Stalin je ukazal začetek ofenzive na severu, da bi prebil koridor do lačnega, umirajočega, a še ne predanega Leningrada.
  Začel se je napad na Tihvin. Tja so bile vržene znatne sile, čeprav štab ni imel dovolj rezerv. Položaj se je zapletel zaradi prihoda švedskih, domnevno prostovoljnih divizij na fronto, ki so okrepile svoje položaje.
  Da, in Nemci so se resno okrepili ...
  Bitke so se odvijale od desetega avgusta, sovjetske čete so v prvih treh dneh bitke napredovale deset kilometrov. Tu je štirinajstega avgusta prvič stopil v boj nemški tank Maus. Ni zelo uspešen razvoj, ki tehta sto oseminosemdeset ton. Res je, avto je vozila resna posadka, zelo borbena nacistična dekleta.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - pet lepot Tretjega rajha s črko "A". In kako se borijo na Mausu in streljajo iz dveh pušk hkrati.
  Visokoeksplozivne razdrobne granate se izstreljujejo iz kratkocevnega 75-mm topa, težje pa iz 128-mm topa, ki prikazuje udarno moč.
  Agnes strelja z golimi prsti in izklesanimi nogami. Zadene sovjetsko vozilo, mu dobesedno odtrga kupolo in zavpije:
  - Jaz sem vesoljsko dekle!
  Adala pošlje strel z mino in zacvili:
  - In jaz sem akrobatika, raztrgal bom celotno posadko!
  In deklica uporablja tudi svoje gole prste. Granate sovjetskih štiriintridesetih zadenejo Mausa, a se odbijejo kot grah. Avto je kar dobro zaščiten. In ne moreš je udariti tako zlahka. Z nje letijo granate kot teniške žogice in tudi z velikim kalibrom takšne pošasti se ne moreš prebiti.
  In dekle je ustreljeno iz protiletalske pištole, ne da bi se sovražniku približal.
  Tudi Agata je streljala z golimi prsti in zarenčala:
  - Naj udari moj meč, posekali bomo sovražnike!
  Adala je agresivno potrdila in streljala zelo natančno:
  Smo bojevniki svetlobe in zemlje!
  Angelina je mlatila z bosimi prsti, razbila sovjetski tank T-34-76 in vpila:
  - Za velike zmage!
  Tudi Afrodita je zadela z izstrelkom, ki je bil težak kot kup, zdrobil sovjetski T-60 in zacvilil:
  - Sveta vojna bo naša zmaga!
  Agnes je udarila z golo peto, zlomila sovražnikov sprednji oklep in izdala:
  - Cesarska zastava naprej - slava padlim junakom!
  Ta dekleta tukaj so zelo grda in morilska. In ni zaman, da ne morete mimo njih. Zaradi bosih nog in telesnih bikinijev streljajo brez zgrešenega strela. Kar pomeni, da jih ni mogoče tako zlahka premagati.
  Grozna "miška", udarila s smrtonosnim orožjem in nikomur ni dala priložnosti.
  Vključno s serijo KV.
  Če pa obstajajo Nemke, ki se tako trmasto in uspešno borijo, potem obstajajo dekleta sovjetske ravni - junakinje.
  Tukaj je na primer Natasha s svojimi partnerji. Imajo le skromno, samohodno top-85, ki je pravkar prispela na fronto. In dekleta že na vso moč tepejo naciste.
  Seveda so lepotci bosi in v bikinkah. In naciste dodobra zdrobijo, kot bi kladivo udarjalo po kosih stekla.
  In zelo nepozabno je, ko takšna dekleta pokažejo najvišjo raven orlovskega leta.
  Nataša strelja z golimi prsti in razbije panterja, nakar zavpije:
  - Za veliko domovino!
  In pokazal bo jezik!
  Tudi Zoya bije sovražnika. Zelo močno ga udari. Bo zlomil oklep in brbljal:
  - Za slavo komunizma!
  Avguština se tudi močno bori, in če pritisne na sovražnika, to stori zelo temeljito. Zlomi in tuli:
  - Slava komunističnemu svetu!
  Dolbanet in Svetlana. In tudi zelo primerno. Z golimi prsti. Zdrobi sovražnikov oklep in škripaj:
  - Za veličino komunističnega sveta!
  In pokazal jezik ...
  Tu so dekleta, ki so se počutila navdihnjena, pela, komponirala kar na poti;
  Lepotice napadajo bose
  Tako lepa dekleta tečejo ...
  Če je treba Fritza udariti s pestjo,
  Ali pa ga poseči z mitraljezom!
  
  Dekleta nimajo dvomov
  Pokopali bodo mrtve naciste...
  In močno ga bodo udarili z nog,
  In nekje tulijo mesojedi volkovi!
  
  Rusija je beseda za vojake
  Ko verjameš, da ne bo bolje...
  Čeprav včasih mračna poravnava,
  Kjer zmaguje zlobni črni Kajn!
  
  Ne verjemite, komsomolci ne tečejo,
  In če tečejo, potem samo v napadu ...
  In vsi nacisti bodo pobiti naenkrat,
  In Fuhrer bo vse dvignil na kocko!
  
  Rusija je moja domovina
  Sijoča je, preprosto lepa ...
  Kdor je strahopetec, ni vreden niti rublja,
  In nevarno je prepirati se z bojevnikom!
  
  Toda vedite, da bomo premagali naciste,
  Nobeno zlo ne bo vladalo na prestolu ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  In Bog Svarog z veličino v kroni!
  
  Kdo je strahopetec, verjemite mi, šibak suženj,
  Njegova usoda je ena - prenašati žalitve ...
  Danes si ključavničar, jutri si delovodja,
  In sami lahko premagate hrbet drugim ljudem!
  
  Dekleta imajo moč, samo vulkan,
  Včasih in močno ruši gore ...
  Vojna divja zlobni orkan,
  In smrt človeške rase, odkrito povedano!
  
  Zato vam povem iskreno, vitezi,
  Močni smo, ko smo Rusi enotni ...
  Potrebujem prigrizek za vilice in nož
  Vitezi smo v bitkah nepremagljivi!
  
  Kakšna je naša vera v Gospoda Kristusa,
  Čeprav je Lada tudi čaščena ...
  Tovariš Stalin nam je kot oče,
  In mesto komunizma bo raj!
  
  Tisti, ki je bil, ko je umrl, bo vstal,
  In postali bomo lepši in modrejši ...
  In seveda je človek zelo ponosen,
  Čeprav včasih nosi neumnosti!
  
  V ljubezni je naša domovina kot zvezda,
  Verjemite mi, nikoli ne bo šla ven ...
  Velike sanje so se uresničile
  V vsem vesolju bosta mir in sreča!
  
  Marijo ljubim, Lado sveto častim,
  Svarog je lep in Perun je velik ....
  Ljubim Jezusa in Stalina
  Dragi so mi sveti obrazi ikon!
  
  Kdaj bo pravi raj
  Verjemite mi, vsi vaši upi se bodo uresničili ...
  Daj svoje srce svoji domovini,
  Vse bo v redu, močnejši kot prej!
  Dekleta so se dobro borila in dobro sestavila. Kaj s takimi bojevniki, noben Hitler ni grozen za Rusijo.
  Vendar so se sovjetske čete po desetih dneh trdovratnih bojev končno prebile do Tihvina.
  Izbruhnili so boji za samo mesto. Sile so seveda zelo celo neenake.
  Nemci so zavzeli premoč v zraku in bombardirajo brez prestanka. Položaj zaostrujejo tuje divizije, ki se borijo na strani Wehrmachta. Še posebej veliko italijanskih delov.
  Rdečo armado poskušajo potisniti stran od Tihvina. Toda ruske enote se močno borijo. To je njihova edina prava priložnost, da rešijo oblegani Leningrad, ki umira od lakote. Hrano lahko tja spustijo samo po zraku, vendar imajo Nemci močno lovsko letalo in je to zelo težko narediti.
  In v drugi polovici avgusta so nacisti vdrli v Astrahan. In v tem mestu so se sovjetska dekleta borila z velikim junaštvom in pogumom.
  Bataljon bosonogih deklet pokriva to junaško mesto.
  Alenka z boso nogo vrže granato, nato izstreli rafal, pokosi naciste in izreče:
  - Če je ženska poželjiva kot mačka, potem ima njen mož miši v glavi!
  Anyuta, ki je streljala na Fritza in z boso nogo vrgla tudi granato, je zacvrknila:
  - Najsvetlejše ideje so mračne od politike v senci, ko se izvajajo!
  Alla, ki je streljala na Fritza in vrgla granato ter z golimi prsti izbila tank, je zagodrnjala:
  - Ženska je zvita kot lisica in vlada celo levu, če ima moški pamet petelina!
  Maria, ki je streljala iz pištole in podrla Fritza, je zarenčala:
  - Bog zmore vse, le žensko prekaša v prošnjah, nemočen je!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika in z golimi prsti vrgla morilsko darilo smrti, je zapisala:
  - Ženska, da je moški ne pogoltne kot udava, mora imeti kobrin žel!
  Alenka, ki je še naprej streljala na naciste, je duhovito pripomnila:
  - Človek je lahko v vsem podoben Stvarniku, samo posnemanje kot opica ga ne naredi lepega!
  Anyuta je streljala na sovražnika, nato pa z dobro namernim metom granate izstrelila tank in rekla:
  - Človek lahko preseže vsemogočnega boga samo v domišljavosti, pa še to, če ga intelektualno ustvari pitekantrop!
  Alla, ki je še naprej zelo natančno streljala na Fritza, je rekla:
  - Ženska noče biti kokoš, njen idealni moški pa je petelin!
  Maria, ki je streljala na naciste in z natančnim metom bose noge zadela Pantherja, je zapisala:
  - Lisica ima resnično volčji prijem nad moškimi bobri!
  Marusja, ki je prav tako z rafalom obstreljevala naciste in z golo peto dala eksplozivni paket, je izdala:
  - V politiki je tako kot v gozdu, če požreš hrast prašiča, če zajca požre lisico, če osla - tri kože bodo odletele!
  Alenka, ki je nadaljevala z divjim streljanjem in zalila pehoto z razdrobljenimi limonami, je vyaknula:
  - Bolj ko je ženska bistra, bolj je lisica!
  Anjuta je tudi streljala na naciste, jih pokosila in z bosimi prsti vrgla granato in zacvilila:
  - Sivim ljudem primanjkuje sive snovi v možganih, svetle osebnosti, sivine v glavi v velikih količinah!
  Alla, ki je streljala na sovražnika, dala eksplozivni paket z golo peto, je duhovito izdala:
  - Siv človek je osamljen kot volk in kot zajec nima počitka!
  Maria, ki je kosila Fritza, je duhovito pripomnila:
  - Če je politik velika lisica, potem je levji delež zagotovljen njemu!
  Marusya je streljala iz granatnega metalca in vrgla limono z golimi prsti in zacvilila:
  - Lisica-politik volivcu-vrani odvzame možnost, da se vozi kot sir v maslu!
  Alenka je še naprej streljala iz orožja in z golo peto podajala eksplozivni paket, zavpila:
  - Na nebu je manj zvezd kot razlag Svetega pisma!
  Anyuta, ki je streljala na naciste, je izdala:
  - Krvnik v rdeči halji, bolj pravičen, politik z zgovornostjo!
  Alla, ki je še naprej streljala, je logično ugotovila:
  - Krvnik ima ostro sekiro, politik ima ostro besedo, prvi odnese glavo, drugi kaplja v možgane!
  Maria, ki je še naprej natančno nokautirala Švabe in z golimi prsti vrgla še eno darilo smrti, je opozorila:
  - Včasih je rezanje glav bolj humano kot kapljanje po možganih!
  Matryona, ki je odrezala fašiste in vrgla granato z golo peto, je rekla:
  - Če pustiš politikom, da ti vdrejo v možgane, si boš od frustracije trgal lase!
  Alenka, ki je streljala na nemškega generala in ga prebijala, je grozeče rekla:
  - Govori politikov so kot voda za pranje možganov!
  Anyuta, ki je izvajala dobro namerjeno streljanje na sovražnika in z golimi prsti izstrelila limono, je izdala:
  - Kjer je politik največji Bog je v tem, da ustvarja brezpravje!
  Alla, ki je streljala na naciste in z golo peto vrgla eksplozivni paket, je rekla:
  - Politik vedno gleda na volivca kot osel z lisičjim pogledom na plug!
  Maria, ki je streljala na sovražnika in z golimi prsti metala granato smrtonosne moči, je izdahnila:
  - Ženska rada izpostavi svoje ubogo telo, da bi se oblekla bolj bogato!
  Marusya je izstrelila dolgo vrsto, pokosila vrsto Fritzov in zapredela:
  - Bosa ženska bo moškega hitreje obula, tudi če ni ravno škorenj!
  Alenka, ki je natančno streljala na naciste, je zapisala:
  - Z golo žensko peto je moškega lažje prepričati, da obuje modne škornje!
  Anyuta je izstrelila granatomet in rekla:
  - Da bi dobila modne čevlje, mora ženska "obuti" moške čevlje!
  Alla, ki je z rafali premagala naciste in vrgla granato na gole prste, je odgovorila:
  - Ženska, ki ne zna pravočasno izpostaviti svoje noge, bo za vedno ostala "obuta"!
  Maria, ki je streljala na sovražnika in z okroglo peto vrgla eksplozivni paket, je rekla:
  - Prepogosto gledanje ženskih golih nog, moški tvega, da se "poduje" v stanje potepuha!
  Marusja, ki je usmerila natančen ogenj na sovražnika in se predala granati z golim kolenom, je odgovorila:
  - Da ne boste za vedno ostali potepuh, morate znati pravočasno sezuti čevlje!
  Alenka, ki je še naprej streljala na naciste in jim jemala sapo, je duhovito izdala:
  - Dekliška bosa noga je boljša od okupatorjevega ponjave!
  Anyuta, ki je še naprej streljala z neugasljivo natančnostjo, je opozorila:
  - Najmočnejši oklep se ne bo upiral, pred nežno kožo, očarljivimi dekliškimi podplati!
  Alla je streljala na nemške okupatorje in izdala:
  - Ženske zelo spretno z bosimi nogami sežejo v moško denarnico!
  Maria, ki je z veliko natančnostjo streljala na fašiste in jim udarjala po glavah, je zapisala:
  - Najbolj lepljiv del ženskega telesa za zlatnike, bose noge in gole prsi!
  Marusya je še naprej streljala brez usmiljenja na fašiste in rekla:
  - Včasih mora ženska sezuti čevlje, da ne poklekne pred potrebo!
  Alenka je, prikladno čečkala fašiste in jih zlagala v kupe, logično pripomnila:
  - Človeka je lažje spraviti na kolena z boso nogo!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnika, je agresivno pripomnila:
  - Bos v času, nikoli potepuh!
  Alla, ki je premagala sovražnike in odrezala nasprotnike, je zamrmrala:
  - Bosa ženska se lažje povzpne na zlati vrh!
  Tudi Maria je udarila po fašistih in zapredela:
  - Če ne ljubiš ženskih nog, si moški škornjev!
  Marusya, ki je streljala na naciste in z golimi prsti vrgla doma izdelan paket z eksplozivom, iz katerega se je Tiger obrnil, je zarenčala:
  - Ženska z vitkimi nogami bo moškega prepričala v spoštovanje!
  Alenka je udarila fašiste, jih pokosila in rekla:
  - Goli prsti na nogah so spretnejši od rok, ko ženska jemlje kovance iz žepa "podkovanega" moškega!
  Anyuta je odrezala Švabe in zacvilila:
  - Najbolj spretna stvar, ki jo lahko naredi ženska, je, da z boso nogo potisne moškega pod peto!
  Alla, ki je streljala na nasprotnike in z golo peto vrgla limono, je izdala:
  - Pot do srca človeka lepota laže stopi bosa!
  Maria je razbila nemški tank, vrgla granato, zacvilila:
  - Bose noge deklet, vztrajnejše pri vzpenjanju na Everest moškega srca!
  Matryona je prav tako ustrelila in izdala:
  - Ko je ženska sezula čevlje, je lažje prečkati puščavo moške brezbrižnosti!
  Alenka je sovražnika razbila z ujeto bazuko in zacvilila:
  - Neumen boš kot škorenj, udaril boš v peto tudi bosega!
  Tudi Anyuta se je obrnila in zacvilila in pokazala zobe:
  - Gola ženska noga povzroči, da moški pade v bosonogo otroštvo!
  Rdečelasa Alla, ko je pokosila naciste, je žvrknila:
  -Najpogosteje obuti škornji padejo v bosonogo otroštvo!
  Maria je naciste udarila in zacvilila:
  - Če ima dekle lepe noge, potem v življenju ni potepuh!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika in rezala naciste, kot snope žita, je zalajala:
  - Boso dekle je boljše od obute starke, mlada mačka je bolj zabavna kot stari lev!
  Alenka, ki je streljala na naciste in metala morilsko darilo smrti, je rekla:
  - Najboljše od vsega pa je, da ženska dobi nagrado z golimi prsi in modne čevlje z bosimi nogami!
  Anyuta je tudi tepla naciste, jih kosila in z bosimi nogami metala granate in cvilila:
  - Pred trnjem moške brezbrižnosti je najboljši način za zaščito ženske gola peta!
  Alla, ki je streljala na nasprotnike in jih rezala z avtomatskimi rafali, je opazila:
  - Najbolj vzdržljiva peta za moškega iz bose ženske noge!
  Maria, ki je udarila nasprotnike in udarila iz metalca granat , je izdala:
  - Bosa ženska peta, najbolj zažgan škorenj, podkovan z drobovino!
  Matryona, ki je zrušila naciste, je izdala duhovitost:
  - Če se ne boste pravočasno sezuli, boste postali potepuh!
  Alenka je ob pisanju o fašistih zapisala:
  -Če si pametnjakovič, lahko resno premagaš samo samega sebe!
  Anyuta je logično ugotovila, udarila sovražnika in z boso nogo vrgla paket z eksplozivom:
  - Dobro je imeti klub, slabo je biti klub!
  Alla, ki je premagala naciste in dala granato z golo peto, je izdahnila:
  - Litoželezne pesti vam lahko pomagajo preživeti, hrastova glava pa vodi v smrt!
  Maria je povsem logično ugotovila, ko je pokosila naciste:
  - Ko vladar nima kralja v glavi, vlada brezvladje v državi in prodajajo zaman!
  Matryona, ki je racionalno premagala naciste, je opozorila:
  - Krona ni za glavo kot klobuk!
  Alenka, ki je zdrobila Fritza, je logično ugotovila:
  - Na hrastovi glavi in krošnja negotovo sedi!
  Anyuta, ki je zelo natančno streljala na naciste, je izdala:
  - Ne glede na to, kako močan je hrast, vendar je material za glavo iz njega najbolj krhek!
  Alla, ki je živahno streljala na sovražnika, je logično zaključila:
  - Kdor udari s kijem po glavi, dobi s kijem po glavi!
  Maria, prekleta nasprotnica, je izdala:
  - Politik drži v rokah torbico in palico, le da je njegov denar lesen, palica pa papirnata!
  Marusya je logično opazila in vrgla limono z boso nogo:
  - Svetla glava je zadnja stvar s sivimi lasmi!
  Matrjona, lovka fašistov, je pripomnila:
  - Morda nisi blondinka, vendar je lepo biti svetla duša, dekleta lahko premagajo hudobne, da lahko drugi živijo srečno!
  Alenka, ki je streljala na naciste, je zacvilila:
  - Samo na štorih ne moreš zgraditi močne obrambe iz hrastov!
  Anyuta, streljanje, logično zapisano:
  - Če politik ni žolna, potem bo odstranil žetone, ne samo iz volilnega štora!
  Alla je agresivno izjavila in zrušila Nemce:
  - Čeprav politik ni orel, volivce ima za vrane in žolne!
  Maria, ko je sekala sovražnike, je zapisala:
  - Če dovolite, da vam politiki odstranjujejo oblance, potem ste zagotovo žolna!
  Matrena, ki je pokosila naciste, se je izrazila:
  - Politik z volivci je lisica, sam s seboj pa je hrček hrček!
  Marusya je z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Pameten politik je kot lisica v kokošnjaku, neumen pa kot slon v trgovini s porcelanom!
  Alenka, ki je strla Fritza, je izdala:
  - Red je v tišini, politik ustvarja zmešnjavo z govorjenjem!
  Anyuta, ki je naciste raztresla z granato, je zacvilila:
  - Politik veliko govori, sploh ko hoče zapreti usta!
  Alla je agresivno opozorila, pretepajoč naciste:
  - Prepir s politikom, da je tolčenje vode v možnarju, če ne zlomiš mišice jezika, laž z dobičkom!
  Maria, ki je zdrobila sovražnike in vrgla granato z boso nogo, je zapisala:
  - Politik je mešanica lisice in volka, a veliko prašiči!
  Matryona, ki je streljala na naciste, je zarenčala:
  - Bolj ko je lisica politična, bolj je pujs!
  Marusya, ki je kosila Fritza, je izdala:
  - V politiki je neprestana menažerija, volkovi, zajci, kokoši, petelin in žolne, samo lisica je vedno izbrana za kralja!
  Alenka, ki je zatrla naciste, je zagodrnjala:
  - Diktator, ki se pretvarja, da je lev, je pravi prašič!
  Anyuta je agresivno opozorila in podrla sovražnike s streli:
  - Politik bo veljal za leva le, če bo volivec popoln osel!
  Alla, ki je izrinila naciste kot prah s preprog, je izdala:
  - Politik si nadene ovčjo kožo, z volkom pa ga sorodi šele krvoločnost, z iznajdljivostjo pa solidnega ovna!
  Maria, ki je z boso nogo vrgla granato, je zacvrknila:
  - Bolje je, ko je vladar volk v ovčji koži kot oven v preobleki leva!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika, z natančnostjo Robina Hooda, je izdala:
  - Politik bleji o miru kot ovca, volčji zublji pa ratajo z vojno!
  Marusya je streljala na sovražnika in zavpila:
  - Politik, da dobi glasove volivcev, lije kot slavček, drži pa jih za žolne!
  Alenka je ob streljanju na naciste izdala:
  - Če se vam politikov govor zdi kot slavčkov tril, v tem primeru ne bodite vrana!
  Anyuta je duhovito opozorila, da je zrušila naciste:
  - Če politik poje kot slavček, potem te ima za primerno igro!
  Alla, ki je sekala naciste, je opozorila:
  - Lov na volilce se od gozdnega lova razlikuje po tem, da lovec čim več hrupa!
  Marija je streljala na sovražnika in zavpila:
  - Politik, za razliko od žeparja, pri kraji ustvarja veliko hrupa, pri ropu pa se laska!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika, je zaklokotala:
  - Tudi politik je v nekem smislu bog, a bolje je ne verjeti vanj!
  Maria je potrdila:
  - Politik kot volivec rad obljublja Luno, samo pozabi dodati, da razen peska tam ni življenja!
  Alenka je odrezala nasprotnike in zagodrnjala:
  - Gorje ni zaradi uma, ampak zaradi pomanjkanja praktične iznajdljivosti!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnika, je zacvilila:
  - Vse težave sveta niso zaradi denarja, ampak zaradi njegove odsotnosti v pravi količini!
  Alla je streljala na sovražnika in izdala:
  - Jezik je dan politiku, da skriva svoje misli, a ne, s kakšno zgovornostjo lahko politik skrije svojo sivo bedo!
  Maria je energično pripomnila, ko je streljala na Fritza:
  - Če gre železo v verige, ne bo ostalo za meče, če se srebro razlije v govorih, potem ne bo ničesar za plačilo plače!
  Matryona je streljala na sovražnika in zagodrnjala:
  - Ali ima politik dar za držanje obljub? Ima, a ne za nič!
  Marusya, ki je streljala na naciste, je zapisala:
  - Slon naloži velik kup dreka, politik-lisica pa še večjo goro verbalne driske!
  Alenka je duhovito pripomnila, zatrla naciste:
  - Politik preliva obilno sladek med govorov in volivce utaplja v besedni driski!
  Anyuta je streljala na svoje nasprotnike in rekla:
  - Sladka govorica politika je kot tok medu, le da po njej odplavaš v smeti!
  Alla, ki je streljala na fašiste, je opozorila:
  - Politik lahko izpolni obljubo, le da volilec prepriča v nemogoče!
  Maria je streljala zelo natančno in izdala:
  - Veliko je politikov na volitvah, a nikogar ni, ki bi ga izbrali, kdo je štor, kdo je krov, kdo je lisica, kdo je prašič, kdo je medved - samo eno ostane od sitnosti - do rjovenje!
  Matryona je streljala na naciste in pripomnila:
  - Politik, ki si pogosto trga grlo, bi moral pravilno brcniti z ušesi!
  Marusya je rezala naciste in rekla:
  - Politik za razliko od slavčka nikoli ne poje zastonj in ima lisičji dar!
  Alyonka je zacvrknila in pokazala zobe:
  - Politik hoče postati orel, volivec pa vedno nima ptičjih pravic!
  Anyuta je zakukala in streljala na Nemce z ostrostrelcem :
  - Zakaj imaš ptičjo licenco, saj imaš žolnino pamet!
  Alla je siknila z agresijo pitona:
  - Politik ima veliko različnih pesmi, a vse imajo en motiv: izberi me!
  Maria, ki je odrezala fašiste, je zamrmrala:
  - Volivec kot žemljo pusti zajca, volka, medveda, politična lisica pa ga vseeno požre!
  Matryona je opozorila, ko je sekala fašiste:
  - Politik bo računal s sladkimi govori na razum muhe, na tril slavca, na obzirnost žolne, a njegovo prašičje bistvo je vidno sokoljemu očesu!
  Marusya, ki se bori proti nacistom, z nasmeškom doda:
  - Ženska je tudi dober politik in vsaj daje možnost, da bo izpolnila obljubo zvestobe in dala užitek!
  Tako dekleta junaško varujejo mesto in dajejo veliko upanje.
  . POGLAVJE #4
  Konec septembra in v začetku oktobra so bitke za Astrahan še vedno trajale, nacisti pa so se pomikali proti jugu ob obali Kaspijskega morja. Nacisti so nezadržno napredovali... Na jugu so nacisti zavzeli mesto Ordžonikidze in začeli napad na Grozni.
  Tudi v tem mestu so se sovjetske vojne junaško bojevale.
  Bataljon deklet, ki ga je vodila Tamara, je pokazal obupno odločnost in pogum.
  Tamara je iz puškomitraljeza izstrelila rafal in z bosimi prsti metala granate ter rekla:
  - Slava naši domovini ZSSR!
  Anna, ki je natančno streljala na naciste in z golo peto vrgla eksplozivni paket, je zavpila:
  - Slava junaštvu!
  Akulina, ki je streljala na sovražnika, je izdahnila:
  - Za domovino in čast!
  Victoria, ki je streljala na Fritza in z golimi prsti vrgla granato s smrtonosno silo, je zarenčala:
  - Zdrobimo Wehrmacht z junaštvom!
  Olimpijada je zdravo dekle, streljala je na sovražnike, izločila Švabe in odpustila:
  - V sveti vojni bo naša zmaga!
  Tamara, ki je streljala na naciste in znova vrgla granato z boso nogo, je zapisala:
  - Vojak mora imeti moč hrasta, ne pa hrastove glave!
  Dekleta so streljala. Okoli gmote ruševin se kadijo ruševine. Sledijo eksplozije za eksplozijami. Dim se dviga v nebo. Vse naokoli gori.
  Uničenje v velikem obsegu.
  Lepa, bosonoga blondinka Anna, medtem ko meče granato in trga naciste, blebeče takole:
  - V vsakem hrastu je votlina, v vsaki hrastovi glavi je luknja, iz katere tečejo možgani!
  Akulina, ki je streljala na sovražnika in vrgla granato s svojo graciozno, zagorelo, boso nogo, je zacvilila:
  - Če si pameten kot hrast, se boš upognil kot trepetlika!
  Victoria, tale rdečelasa deklica, prav tako z golimi, zagorelimi, izklesanimi nogami, je zacvrknila:
  - Če nimate lisičjega zvita, potem vam bodo slekle tri kože!
  Olimpijada, zdrava, visoka, velika, mišičasta blondinka, se je obrnila, z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Če si neumen ko hrast, te bodo odtrgali kot lepljivega!
  Mimo njih je prilezel deček. Zablestel s črnimi petami, v naciste pa vrgel eksplozivni paket. Nato je zacvilil:
  - Mlad vojak, boljši kot orohli general!
  Tamara je spet prišla na vrsto. Z boso nogo je vrgla granato s smrtonosno močjo in zavpila:
  - Za vsako svojo novo obleko politik volivcem potegne tri kože!
  Akulina je streljala na sovražnike in se agresivno nasmejala, zarenčala:
  - Pametni boste kot hrast, odtrgali ga bodo kot lepljive in zajce!
  Anna, ki je streljala na sovražnika in z boso nogo metala granate, ki so spodkopavale tanke, je žvrgolela:
  - Zvita lisica bo z leva snela celo tri kože, če je oven s pametjo!
  Victoria, ki je streljala na naciste in z golo peto vrgla morilsko darilo, je izdala:
  - Če nočeš postati lisica, boš cvilil kot lačen pes!
  Olimpijske igre so pokosile Fritza. Nato je z boso nogo vrgla granato in zacvrknila:
  - Politik je lisica, potem volivce-kokoši drobi na beli dan!
  Grom kanonade narašča. Možni " Sturmtigri " gredo v boj . Izstreljujejo bombe na raketni pogon. In uničijo celotne zgradbe, hiše naenkrat zdrobijo. In stormtrooperji krožijo na nebu. Izstreljujejo rakete na sovjetske položaje. Odvržejo bombe. Panther-2 je že viden, stroj, naprednejši od Pantherja, z močnim 88-mm topom.
  Nemško vozilo ima ožjo in manjšo kupolo, pa tudi bolj počepast trup. Taka pošast, če mlati, pa mlati. In kar je najpomembneje, ne pretežek, z močnejšim motorjem 900 konjskih moči.
  Tamara je z boso nogo vrgla granato v Panther-2 in zahripala:
  - Neumen boš kot štor, odtrgali te bodo kot palico, ne le premetene lisice, ampak tudi strahopetni zajci!
  Anna, ki je streljala na fašiste in kosila nasprotnike, z bosimi nogami metala limone, je zapisala:
  - Zvita lisica lahko naredi celo, da je orel videti kot mokra kokoš!
  Akulina, ki je odrezal sovražnike in jih prebil z natančnimi streli, je dejal:
  - Oseba, ki sanja o vlogi leva, pogosto postane osel, prekrit z lisicami!
  Victoria, ki je svoje nasprotnike sekala z rafali in z bosimi nogami metala nekaj smrtonosnega, je izdahnila:
  - Človek ima ambicije leva, trmoglavost osla, nerodnost medveda, gracioznost slona, a lisica ga vedno zna stisniti!
  Olimpijske igre so sovražnika preobratile. Pokosila ga je kot s kosilnico in zarenčala:
  - Lisica rdeče barve, politik krvave obleke!
  Intenzivnost bitke je naraščala. Mesto so nacisti razbijali iz plinskih topov, ki so bili po moči boljši od katjuše. In zelo težko se je bilo upreti nacistom. Toda bataljon bosih, napol golih deklet se je boril z ogromnim navdušenjem. In dekleta skoraj niso umrla, moški so dobili več.
  Tamara, ki je z golimi prsti streljala na naciste in metala granate, je izdahnila:
  - Ženska premaga močne moške z igranjem na njihove slabosti, politik prepriča šibke volivce z očitnim pretiravanjem!
  Anna, ki je odrezala sovražnike in jih pokosila s kroglami, hkrati pa je z golo peto dala eksplozivni paket, je rekla:
  - Ženska je najbolj zvit politik, ni se ji treba učiti za lisico, ampak mora biti sposobna obuti in ostati bosa!
  Akulina, ki je svoje nasprotnike rezala z natančnimi rafali in z golimi prsti, je zalajala:
  - Tudi ženska ljubi mladost, vendar ji je zelen dolar dražji od zelene dobe njenega pokrovitelja!
  Victoria, tista rdečelasa psica, je izstrelila smrtonosni rafal, prekinila vrvico in zacvilila:
  - Zelenje dekliške mladosti privablja zelene bankovce moških, debelih od dolarjev!
  Olimpija, ki je streljala na sovražnike in z boso nogo vrgla še eno darilo, je izdahnila:
  - Ne lovite zelenega dolarja, tudi težave imajo zelene oči in lupina je hrustljava!
  Boj postaja vse hujši. Smrtonosni projektili hitijo. Razbijajo in sekajo sovjetske položaje, prevračajo topove baterij. In hitijo nova letala in ropotajo jurišne puške. Oblaki prahu se dvigajo v nebo.
  Tamara, ki je neusmiljeno streljala na naciste, je vzela in izdala biser, pred katerim je z boso nogo vrgla granato:
  - Veruj v Boga, ne potopi se na raven živali: človek ni pokorna ovca in ne smrdljiva koza!
  Anna, ki se je borila s sovražnikom in z bosimi nogami metala darila smrti, je zapisala:
  - Služiti na veri ljudi je enako kot zlivati gnoj na zlato, vzklilo bo nezaupanje!
  Akulina, ki je uničila Panterja, je agresivno pihala :
  - Če verjamete v nedeljo, ne pridete do sedmih petkov v tednu!
  Victoria, ki je zelo natančno streljala na naciste in jih agresivno kosila, je zapisala:
  - Vera v večni peklenski plamen vre mleko vraževerja, iz katerega se sname pena, lopovi iz vere!
  Olimpija, ženska junakinja, ki je sekala naciste in z bosimi nogami metala granate gromozanske uničujoče moči, je zapisala:
  - Samo štori in hrasti verjamejo v peklenski kres večnega ognja, ki se pustijo lupiti kot lepljivi!
  Tamara je streljala iz ujete bazuke, zasvetila z bosimi petami in zacvrknila:
  - Kako sveti plamen večnega peklenskega ognja? Sijaj zlatnikov v žepih prevarantov iz vere!
  Anna, ki je streljala na sovražnika in z ogromno natančnostjo sekala naciste, je izdala:
  - Lopovi uporabljajo Boga, da si napolnijo žepe, in niso prevarani samo s prazno glavo!
  Akulina se je obrnila proti sovražniku. Z golimi prsti je vrgla granato in zacvilila:
  - Lopovi iz vere odtrgajo tri kože z ovc, zlomijo rogove kozam, le dobiček jim je drag, vera pa je za kramp!
  Victoria je z golo peto vrgla bombo iz žagovine, razstrelila sovražnika in zacvilila:
  - Pošten duhovnik je kot vegetarijanski volk, le vera je vedno poštena, njena uporaba pa sebična!
  Olimpija je sovražnika razstrelila iz mitraljeza. Pokosila je sovražnika in z golo peto izstrelila kup granat, ki so prevrnile tank Lev. Potem je zavpila:
  - Vsaka vera je pravljica, le dobiček se iz te fantazije kuje v res bajnih razsežnostih!
  Tako se pogumno borijo dekleta v mestu Grozni. In pokažejo se z najvišjega vidika hrabrosti.
  In druga dekleta branijo Astrakhan z vsem svojim pogumom. In prav tako izkazujejo najvišjo akrobatiko in trdnost.
  Dekleta se zelo dobro borijo.
  Alenka je z boso nogo vrgla granato, raztrgala naciste in zakiknila z zobmi:
  - Kdor ti dovoli, da si na ušesa obešaš rezance, bo večno lačen!
  Anyuta, ki je s tem pokosila naciste, se je strinjala:
  - Ne boš poln rezancev na ušesih!
  Alla je na naciste izstrelila rafal, z boso nogo vrgla smrtonosno granato in zavpila:
  - Rezanci na ušesih so jed, ki v zadnjem trenutku povzroči slabost!
  Maria je duhovito pripomnila, pokazala zobe in z golimi prsti vrgla eksplozivni paket:
  - Če je to Bog, nihče ne ve, vendar nenehno križajo človeka, kot da je podoba Kristusa!
  Marusya, prekleto Fritz, ga je vzela in zavpila, se agresivno nasmejala:
  - Oseba si prizadeva obvladati Božjo moč, vendar prejme le križanje, ne po Bogu!
  Matryona se je obrnila, pokosila naciste in izdala, agresivno pomežiknila svojim prijateljem:
  - Človekovo srce stremi k dobroti, njegov um k dobičku, njegov želodec k požrešnosti in na koncu povleče noge v jamo!
  In v Astrahanu grmijo hudi boji. Mesto ob Volgi je ključna točka sovjetske obrambe. In tukaj takšne bitke divje vrejo. Kot bi brbotal kotliček.
  In težka, smrtonosna letala hitijo. Yu-288 je zelo močan stroj. In spušča bombe z gromozansko vztrajnostjo.
  Alenka zacvili, se obrne proti nacistom in z boso nogo vrže granato:
  - Če ima človek inteligenco gorile, bo oral kot konj in jedel kot pes!
  Anyuta je z boso nogo sprožila morilski dar smrti, razbila naciste in zavpila:
  - Človek si pusti natakniti ovratnico, a da bi oral, ga je treba tepsti s prisilnim bičem!
  Alla je z golo peto sprožila limono in zagodrnjala:
  - Politik ima velik žep, a je le nepomemben žepar!
  Maria je streljala na nasprotnike in siknila:
  - Politik, ki volivcem obljublja luno iz nebes, ko pride na oblast, zapusti lunarno pokrajino in cvili od lakote nad svetilko!
  Matryona je v oglušujočem smehu pripomnila:
  - Hudič v vsaki politiki spodbuja, da zavzame mesto Vsemogočnega Boga, samo politik ima zelo malo talenta!
  Marusya, ki je streljala na sovražnike in jih samozavestno kosila, je zapisala:
  - Človek si prizadeva postati vsemogočen, a njegov moralni napredek ga ne izboljša!
  Dekleta so očitno duhovita do najvišje stopnje.
  In vojna gre po narobenih tirnicah. Reaktivna letala testirajo v tretjem rajhu. In to je tudi precej resen argument v sporu z ZSSR.
  Hitler seveda ni zelo zadovoljen. Vojna se vleče, Rusija pa se trmasto upira, čeprav tudi popušča. Bitke vrejo, kot v ustju vulkana.
  Konec oktobra. Kalmikija je popolnoma zavzeta, nacisti pa napredujejo po Dagestanu.
  Uspehi nacistov, čeprav skromni, a stalni. Črnomorska flota je na robu uničenja.
  Tukaj je celotna ekipa na rušilcu, sestavljena iz deklet. Lepa ekipa, milo rečeno. Deklica je v telovnikih in teče bosa, migajoč z okroglimi petami.
  Alice, poveljnik rušilca, samozavestno ukaže napad na fašistično križarko. Izstreli torpedo in pripomni:
  - V vojni, kot v dobrem gledališču, je naslednja akcija nepredvidljiva, solze bodo zagotovo potočene!
  Andriana je njena partnerica, ki poveljuje celemu rodu deklet. Tekle so utripajoče gole, okrogle pete in škripale. Postavili so minsko napravo.
  Andriana je zavpila:
  - Verjamem, da se bo ves svet prebudil,
  Fašizma bo konec...
  In sonce bo sijalo -
  Osvetlitev poti komunizmu!
  Veronica, ki je na naciste streljala iz topa, je zamrmrala:
  - V vojni, kot v filmu: akcija očara, nikoli ne postane dolgočasna, le, žal, res ubija!
  Uničevalec z golimi, zagorelimi, vitkimi, zelo lepimi dekleti skače z ene strani na drugo. Vržen je kot pero.
  Alice je topotala s svojimi izklesanimi bosimi nogami in zavpila:
  - Če ne boš lahkoten, bo zemlja v vojni počivala v miru!
  Andriana je z natančnim strelom iz topa zapisala:
  - Dekle, ki se zna boriti, je vitez!
  Alice se je popravila, ko je streljala:
  - Ne, ona je heroj!
  In bojevniki so bruhnili v smeh. In pokazal jezike. In noge lepotic, tako graciozne, in sledi krvi so ostale na krovu. Močna dekleta.
  In gole, njihove pete so tako okrogle in graciozne.
  Alice se je spomnila, kako je bila ujetnica, in nacisti so jo božali po podplatih s tankim, razbeljenim bičem. Tukaj ste, skoraj goli, visite na stojalu. Vaše bose noge so vkleščene v blok. In žgečkajo te z vročimi palicami. Tako je rdeče železo žgano do škrlatne bradavice.
  Alice so mučili in mučili več dni. Toda deklici je uspelo pobegniti.
  Stražarju je povedala, da pozna kraj na morju, kamor so vrgli zabojnik zlata, ki so ga evakuirali iz Sevastopola. Fašist je nasedel.
  No, Alice je kljub vsem mukam ohranila pogum. Odvezali so jo in jo z zvezanimi rokami dali v čoln. In z boso nogo, rahlo opečeno na stojalu, je lahko vzela pištolo in ustrelila dva fašista. Potem je odvezala vrvi in odplavala. Pametno je preverila. In si prislužil spoštovanje deklet.
  Iz posebnega oddelka so se je poskušali oprijeti , vendar je Alice zagrozila posebnim policistom , da bodo poskrbeli za nesrečo in jo obesili na psico. Prestrašili so se.
  Alice je zelo borbeno dekle ...
  Še duhovito je sklepala:
  - Krvnik ljubi sekiro od orožja, v bitki pa ima nespretno spretnost!
  S tem se je strinjala Andriana, ki se je šeškala po svojih izklesanih nogah:
  - Iz sekire še lahko skuhaš juho, a kar je napisano z junaškim peresom, se ne da posekati s krvnikovo sekiro!
  Yuliana je zelo lepo dekle. Na prsih ima samo tanko črtasto tkanino in spodnjice. Je pa tako čudovita in lepa. Noge vseh deklet na rušilcu so gole in zelo zapeljive.
  Ko so Nemci ujeti, so prisiljeni poljubljati dekleta okrogle, gole pete. In zaporniki to vestno počnejo. In ližejo pete deklet in se poljubljajo z velikim užitkom.
  Juliana je zapela:
  - Nismo zlobni roparji,
  Nočemo ubijati ...
  Bolijo pa gole pete,
  Vse bi rad udaril v obraz!
  Dekleta seveda lahko uživajo v vsakem uspehu.
  Andriana je topotala z golimi petami in izdala:
  - Oh, nove meje, ne spravljaj me v smeh!
  Alice se je strinjala:
  - Neomejene možnosti za tiste, ki si ne postavljajo meja!
  Veronika je tlesknila po bosih nogah, zaklepetala z bosimi petami in s kazanjem zob pripomnila:
  - Najmočnejša oseba ne bo vlekla neznosnih ambicij!
  Andriana je duhovito pripomnila, pokazala zobe in izstrelila iz topa:
  - Človek je daleč od Boga, ker ni šel daleč od makaka v svojem posnemanju narave!
  Veronica, ki je z natančnimi streli zdrobila tokove napredujočih nacistov, je zagodrnjala:
  - Politik po ambicijah je bog, po metodah svojega obraza, po uporabi rezultatov pa čisti pras!
  Sovjetska dekleta se dobro borijo. So pa seveda tudi nemški, pa tudi lepotci v bikiniju in bosi.
  Na primer, Gerda je redek borec.
  Ona in njeni partnerji so se usedli na najnovejši tank "Panther" -2.
  Dekleta streljajo na sovjetske čete in rjovijo.
  Hudobni volkovi smo, umikamo se, nič dobrega!
  In mežikajo z očmi ...
  Gerda je z bosimi prsti mlatila po ruskih vojakih in od užitka zacvilila:
  - Kdor v življenju ni volk, se tri kože spustijo z njega, kdor ni lisica v mislih, je drobovje kot kura!
  Charlotte je zadela tudi z natančnim projektilom, prebila sovjetski tank, zdrobila oklep in zavpila:
  - Volk je vedno lačen, človek je vedno nezadovoljen, politik pa ne more reči besede resnice!
  Christina, ki je zelo natančno streljala na sovražnika in zadela ruske tanke s smrtonosnim projektilom, je zapisala:
  - Lisica ima dragoceno krzno, a lisičja zagotovila politikov niso vredna nič!
  Magda je vzela in uperila pištolo v sovražnika, z golimi prsti na nogah, mlatila in godrnjala:
  - Več mleka ima koza kot politik, ki je oven s pametjo!
  Gerda, ki je še naprej natančno streljala na sovjetska vozila, je opozorila:
  - Na volitvah so politiki kot med kugo in kolero, čeprav so politiki v svoji shizofreniji veliko bolj kužni!
  Charlotte je zadela štiriintrideset in raztrgala stolp, rekla:
  - Politik ima volčji nos za dobiček, sam pa je pripravljen prašič za črevesje!
  Christina je spretno izstrelila izstrelek s pomočjo golih prstov in izdala:
  - Politik je oven, ki rine na levji prestol, ko pride do vrha, pa se spremeni v lisico, ki čreva volivce kokoši!
  Magda je agresivno opozorila in poslala sovjetskemu samohodnemu orožju darilo smrti z golimi prsti:
  - Politikom ne verjamejo, a volijo, glasbe ne razumejo, a radi poslušajo, rezancev ne jedo, a se radi držijo ušes!
  In njihov "Panther" -2 je zelo aktiven. In projektil pošilja zelo natančno.
  Nemški stroj zelo samozavestno zdrobi vse sovjetske tanke.
  Gerda strelja in poje:
  - En, dva, tri - prekinite nasvet!
  Charlotte sproži zelo natančno, udari nasprotnika in zažvižga:
  - Najmočnejši smo na svetu!
  Christina, ki je streljala s pomočjo golih prstov, prebila štiriintrideset, je dodala:
  - Vse naše sovražnike bomo namočili v stranišču!
  Magda je planila na sovražnika in izdahnila:
  - Domovina solzam ne verjame!
  Gerda je zacvilila:
  - In zlobnim oligarhom bomo dali možgane!
  Charlotte je duhovito opozorila, ko je z granato zadela sovjetsko havbico:
  - Zlato le izgleda lepo, pravzaprav je ta kovina človeštvo vedno trpelo, postalo je arogantno!
  Christina, ki je streljala na sovražnika, se je duhovito izrazila:
  - Ko je ženska razgalila prsi, je lažje odtrgati tri kože z moškega!
  Magda, ki je streljala na nasprotnike, je prvotno pripomnila:
  - Bose noge deklet, dajte moške v galoše!
  Seveda so dekleta na rezervoarju graciozna. In piloti so najbolj kul med Fritzi.
  Albina in Alvina sta najbolj mogočna asa v vesolju. Tu so že prišli do številke po petsto sestreljenih letal. Pred njimi je le Marseille. Prejel je veliki križ železnega križa za 500. letalo sovjetske flote. Toda Albina in Alvina sta se začeli boriti veliko pozneje, zato bosta kmalu prehiteli Marseille.
  Albina in Alvina sta za 500. letalo prejeli viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In zdaj se borijo proti rdečim pilotom.
  Albina z bosimi prsti pritiska na gumbe, sestreli pet sovjetskih letal naenkrat in zacvili:
  - Če je človek pameten glede škornjev, potem vedno nosi galoše!
  Alvina, ki je streljala na ruska letala in jih podrla z golimi prsti, je zapisala:
  - Ženska gola noga bo pravočasno dala vsak škorenj v galošo!
  Albina, ki je zelo dobro streljala na sovjetska vozila, je duhovito odgovorila in pokazala zobe:
  - Moški, ki pogosto gleda gole, ženske noge, se usedi v galošo!
  In obe deklici, ki sta zrušili še nekaj Jakov, zacvilili:
  - Gola ženska noga, dobro poganja pod peto in odlično sedi v galošu!
  Tukajšnje bojevnike je mogoče videti na veliki višini.
  Toda če obstajajo veličastni nemški piloti, potem obstajajo tudi lepa sovjetska dekleta-komsomolke.
  Ki se borijo z veliko intenzivnostjo. In tudi uspešno sestrelijo horde tretjega rajha.
  Anastazija Vedmakova ga je prijela in z golimi prsti podrla Nemca ter zacvilila:
  - Moški se je pripravljen obrniti navznoter, da bi dekletu strgal čevlje!
  Akulina Orlova, ki je streljala na naciste, je duhovito zapisala:
  "Vsak škorenj lahko obrneš navzven z žensko golo peto!"
  Tudi Anastazija je udarila po Fritzu in zacvilila:
  - Bosa noga ženske bo vsakega moškega obrnila navzven, tudi če je zadnji škorenj!
  Akulina Orlova je izbila Focke -Wulf in siknila, razgalila svoje lepe zobe;
  - Če hočeš moškega obrniti navznoter - sezuj čevlje, če ga hočeš obleči v galošo, izpostavi peto!
  In dekleta so zapela v en glas:
  V vesolju divja vojna,
  Zdrobiti, ubiti brez razloga ...
  Satan se je osvobodil
  In smrt je prišla z njim!
  
  In kdo bo ustavil tok
  Krvave in nore reke...
  Laserski žarek bo zapeljal v tempelj,
  In blisk je izginil človek!
  
  In takšen kaos
  Preplavil vesolje...
  Žalostna usoda človeštva
  Potrpite bolečino, trpljenje!
  Dekleta imajo morda delno prav. Vojna ni sreča. A hkrati zabava.
  Dve nemški pilotki začetniki Eva in Gertrude se borita na modifikacijah jurišnih letal Focke -Wulf. Napadajo sovjetske kopenske cilje iz zraka.
  Eva, ki strelja in izpušča raketo, ugotavlja:
  - Zakaj je otroštvo boso, ker bosa ženska noga povzroči, da moški izgubijo glavo, kot bi bili fantje!
  Gertruda se je razstrelila z raketo, pritisnila na pedal z golo peto in razbila bunker sovjetske vojske ter zacvilila:
  - Želja, da bi videl žensko golo, moškega obrne navzven!
  Eva je zadela še enkrat, zadela štiriintrideset, podrla stolpe in duhovito pripomnila:
  - Če želiš žensko sleči, ji moraš najprej nadeti dobre čevlje!
  Gertrude je premagala svojo nasprotnico z golo, okroglo peto svojega elegantnega stopala in pripomnila:
  - Ko se bo poslovna ženska ob pravem času slekla, bo z moškega odtrgala tri kože!
  Eva je izstrelila raketo na sovjetske bunkerje in zavpila:
  - Ženska, ki se pravočasno razgali, ne bo postala bos in dodobra obut moški!
  Gertruda je po poboju sovjetskih vojakov potrdila:
  - Bosa ženska bo obula moškega v škorenj in ga dala v galošo in ga obrnila navznoter in ga naredila zadnjega bosega!
  Tukaj je seveda logika deklet, da ji ne moreš ugovarjati. In dekleta se borijo bosa in v bikinijih.
  In ljubijo lepe mlade moške in na splošno takšne, da so preprosto super.
  In če pojejo, bo sto mož pobitih!
  Tukaj so dekleta, na obeh straneh vredna in zelo lepa, tako da se moški pravzaprav obrnejo navzven!
  . POGLAVJE #5
  Mesto Grozni, ki so ga nacistične enote popolnoma obkolile, je padlo v začetku novembra 1943. Bataljon z dekleti je izstopil iz kotla in se umaknil v Šali.
  Tam so že bile gore, neraven teren in postalo je bolj priročno ohranjati obrambo. Nemški tanki so bili precej težki, še posebej Maus, in z njimi se je bilo v gorah boriti precej neprijetno. Tank T-3 so že umaknili iz proizvodnje, posodobljeno različico T-4 pa so še izdelovali. Čeprav moralno zastarela. Toda še vedno se je lahko boril proti T-34-76. In dobro se boriti. Njegov top je bil še močnejši in je imel večjo ustno hitrost kot štiriintrideset.
  Tamara in dekleta so se borile v Šaliju. Dekleta so poskušala obdržati to zelo veliko gorsko vas - pravo mesto.
  Lepotice so se borile zelo pogumno.
  Tamara je z boso nogo vrgla granato, izstrelila rafal in zakiknila:
  - Za domovino ZSSR!
  Anna je streljala na naciste. Lažji T-4 je poskušal preplezati pobočje. Dekle, ki je z boso nogo vrglo granato, je izstrelilo nacistični stroj in zacvililo:
  - Za našo mater domovino!
  Akulina, ki je streljala na Fritza in z golo peto služila smrtonosnemu, zavitemu v folijo, je vyaknula:
  - Domovina je vedno sveta!
  Veronica, ki je streljala na sovražnika in z golimi prsti metala limone, je izdala:
  - Za ruske velikane!
  Tudi Olimpija, ta velikanka, je z bosimi prsti vrgla granato v naciste in zacvilila:
  - Za komunizem!
  Tamara, ki je vodila dobro namerjen strel na naciste in jih rezala kot oblance z drevesa, je izdala:
  - Več kot je hrastov v vojski, močnejša je naša obramba!
  Anna je opozorila, pokazala zobe in streljala na naciste z ogromno natančnostjo in besom:
  - Vse vas bom uničila.
  Tank "Lion", veliko vozilo z dolgo pištolo. Tukaj ima najnovejšo puško 105 mm, dolžina cevi 100 EL. In izkazalo se je, da je zelo dolga pištola. In to deblo štrli ven s smrtonosno močjo.
  Akulina strelja iz bazuke na naciste in zacvili:
  - Slava času komunizma!
  Victoria tudi strelja in tuli:
  - Slava junakom Rusije!
  Olimpijske igre potrjujejo s streljanjem na naciste in metanjem granate z golimi prsti:
  - Največja slava!
  Treba je opozoriti, da so dekleta fenomenalna in zelo prijazna. In njihova hladnokrvnost je ogromna.
  Tamara, ki strelja na sovražnika in pokaže zobe, pravi:
  - Za Rusijo in svobodo do konca!
  Anna, ki strelja na sovražnika, agresivno reče in vrže granato z golimi prsti:
  Naj nam srca zaigrajo v sozvočje!
  In pomežikne svojim partnerjem.
  Tudi Akulina bo izstrelila rafal, pokosila nasprotnike in zarjovela:
  - Za moje zmage skozi streho!
  Akulina Petrovskaya ni navadno dekle. Morala je skozi marsikaj. Zlasti so jo ujeli pri kraji in je bila aretirana. Šel sem tudi skozi zapor za mladoletnike. Pa nič, preživela je. Skozi snežne zamete je hodila bosa, a postajala le bolj zdrava in močna.
  Victoria se bori z blaznim besom. Obrnil se je na sovražnika. Fritz je padel. Nato je z golimi prsti vrgla granato. Motorno kolo se je prevrnilo.
  Deklica je zahripala:
  - Za mogočne meje!
  Olimpija se bori z zelo divjim občutkom besa. Njeni udarci so močni in uničujoči. Resnično je pošastno dekle. In tako premaga nasprotnike. Torej aktivno iztreblja fašiste. Ne da jim niti najmanjše možnosti.
  Olimpijada tuli na vso moč:
  - Slava kozmičnemu komunizmu!
  Tamara, ki strelja na naciste, tuli:
  - Slava Leninovemu komunizmu!
  Anna strelja na nasprotnike in cvili:
  - Za ZSSR!
  Akulina, kosi sovražnike in renči, cvili:
  - Za najvišje akrobatike!
  Victoria, ki je streljala na naciste, je izdavila:
  - Za najbolj fenomenalne zmage!
  Olympias, ki je zdrobila nacistični tank, je zagodrnjala:
  - Za komunizem ZSSR!
  Tudi Tamara strelja. Strelja zelo natančno, pokriva nasprotnike z natančnimi rafali. Kosi kot kosa in škripa:
  - Slava časom komunizma!
  Anna, ki strelja na fašiste in jih z natančnimi udarci kose poseka, vzklikne:
  - Velika slava junakom!
  In meče granate z golimi prsti. Tukaj je babica.
  Akulina prekine Fritza, agresivno zarjovi:
  - Za komunizem!
  In trza z mišičastim telesom.
  Victoria premaga tudi naciste. In z bosimi prsti na nasprotnike meče morilska darila in cvili:
  - Za veličino sveta!
  Olympias tudi strelja na sovražnike. Izloči jih kot puh s palico in zarjovi:
  - Slava velikemu komunizmu!
  In s svojimi golimi prsti vrže granato s smrtonosno močjo in raztrga sovražnike.
  Tako se je peterica sovražnikov lotila, pa jih pokosimo, in iztrebimo, in zmeljemo.
  Nemci so bili ustavljeni in dodobra obsedeni. Tukaj je postalo težko in se prepirajo.
  Tukaj so metalci plina in delujejo agresivno. In uničiti sovjetske položaje.
  Udari in " Sturmtigr " od daleč, na sovražnika - Rdečo armado.
  Nemška dekleta kažejo in samohodne puške "medved" in kako z njimi zadenejo sovražnika. In so res in temeljito zjebani. In granata, ki tehta cent in pol, razbije sovjetske jarke in bunkerje.
  Bojevnica Frida tuli:
  - Za naš največji tretji rajh!
  In pomežikne svojim partnerjem. Po tem bodo spet streljale bose fašistke.
  In muhe rjoveče in uničujoče. In ko poči, nastane cel lijak z zemljo, ki vre od vročine.
  Da, Nemci so sovjetske enote temeljito dobili. Eno prvih letal TA-152 leti v nebo. Večnamenski stroj, kot je Focke -Wulf, vendar bolj napreden, hiter, manevriran z močnim orožjem in oklepom. Lahko se uporablja kot lovsko in kot jurišno letalo.
  Za sovjetske čete lahko avto, odkrito povedano, postane velik problem.
  Helga upravlja s TA-152 in napade nekaj sovjetskih tankov, ki se skušajo približati Šaliju. Dekle dobro strelja. Razbije streho stolpa prvih štiriintrideset in zarjovi:
  - Jaz sem borilni lepotec!
  In potem napade drugi avto, ki poskuša pospešiti. A menjavanje prestav ni tako preprosto.
  TA-152 to žrtev prebije s 37-mm topom.
  Helga je odgovorila in zapela:
  - Zdrsnil, nekje me je zdrsnil, zdrsnil me je!
  In pomežiknila je sama sebi ... Tukaj poskuša napasti Yak-9. Nemka ga zlahka podre s pritiskom na sprožilec z boso nogo in samozavestno pomežikne z besedami:
  - Res sem super!
  Videti je, da je Helga dekle z velikim samozadovoljstvom. In izvaja krvave poskuse s sovražniki.
  In če piha, potem se nikomur ne bo zdelo malo.
  Helga strelja na sovjetska vozila in cvili:
  - No, zakaj, nemogoče je živeti v skladu z umom!
  In z golimi petami kako udariti po krmilu. To je dekle - vsem dekletom, dekle.
  In če tuli....
  Albina in Alvina na nebu sta tudi zelo aktivni in borbeni bojevniki.
  In dekleta, letala Rusije, mislijo, uničujejo, da je življenje dobro in da je življenje dobro.
  In z golimi prsti usmerjajo letalske topove na tarče. Sovjetski avtomobili ne bodo preživeli. In dekleta so jih tako premagala. Ne dajo ti niti najmanjše možnosti.
  Da, tam so bila borbena dekleta,
  Ja, pravijo, kaj drugega ...
  Pogumno so napadli Rusijo,
  Dobesedno Satan!
  Albina je bojevnica v bojni postavi in sama pri sebi tuli na vsa grla:
  - Super bom, jaz bom jaz ! Super prvak!
  In z golo peto , pa tudi z udarjanjem po tipkovnici in trganjem nasprotnikov na majhne koščke.
  Alvina, ki strelja na nasprotnike, tuli na vso moč:
  - Koga bomo našli v gozdu?
  In koga bomo našli v gozdu ...
  S tem se ne bomo hecali,
  raztrgali ga bomo!
  Raztrgajmo ga!
  In z golo peto, kako bo dodal sovražnika v smrtonosni objem. To je dekle - vsa dekleta so najbolj kul dekleta!
  Bojevnik najbolj borbenega krampa. In tako bojevit in agresiven kot panter.
  In velike nemške mačke so na udaru. Napad na Astrahan. In v velikih količinah uničiti hiše sovjetskih vojakov.
  In umrejo, a ne obupajo. Takšni boji divjajo.
  Gerda je seveda v ospredju napada in pripravljena na boj. Torej strelja, podobno kot ženski Robin Hood v bikiniju. In to je vsa kul ženska.
  In če tipu v usta da tudi škrlatno bradavico.
  Njen "Panther"-2 deluje. Mimogrede, nekoliko drugačno modifikacijo tanka so dekleta osedlala s 75 mm topom 100 EL. Je udaren in bolj hiter. Da, in zaloga granat je večja kot pri 88-mm pištoli.
  Gerda strelja z golimi prsti in zavpije:
  - En, dva, tri... Raztrgajte z napalmom!
  Tudi Charlotte je streljala za njo in zavpila:
  - Štiri, osem, pet - igrajmo hitreje!
  Kristina je udarila, prebila sovjetski tank in zacvrknila:
  - Pogumno bomo šli v boj, za moč nacistov ...
  Magda je streljala z bosimi nogami in agresivno čivkala:
  - In vse jih bomo pobili - vse komuniste!
  Dekleta se obnašajo skrajno in noro agresivno. In njihov "Panther" -2 z natančnim strelom prevrne sovjetsko havbico.
  Dekleta se hihitajo in pojejo:
  - Slava našemu svetu ...
  In Elizabeth na štiriintridesetih po drugi strani izvede divji napad. In z golo peto pritisne na sprožilec. In podrl sovražnika, zakričal:
  - Naj bo komunizem!
  Catherine z golimi prsti pošlje izstrelek smrtonosne moči, prebode sovražnika in zaškripa na vsa pljuča:
  - Za veliko Rusijo!
  Elena je streljala na naciste. Granata je zadela panterjevo čelo in se odbila.
  Deklica je zalajala:
  - Komunizem bo z nami!
  Evfrazija je sovražnika premagala tudi z golimi prsti. Udarila je T-4 in izdahnila:
  - Slava komunizmu!
  To so borbena dekleta. In kako streljajo, granate zelo lepo letijo, sama štiriintridesetka pa je v gibanju. Samo poskusite, da vas ujame v gibanju tak avto. To je izjemno težko.
  Toda dekleta vstopijo in se borijo v bikinijih in uporabljajo bose noge. Bojevniki so lepi in čudoviti.
  In če se bodo zjebali, potem se to nikomur ne bo zdelo malo. In pošiljajo granate z divjim besom.
  Elizabeth je s pomočjo svojih golih prstov streljala na sovražnika in podirala sovražnike, čivkala:
  - Slava idejam komunizma! Slava naši domovini!
  Tudi Ekaterina je streljala z golimi prsti, zadela Fritza in zacvilila:
  - Za domovino in zmago do konca!
  Elena, ki je streljala na nasprotnike, je agresivno odgovorila, pokazala svoje biserne zobe in pomežiknila s safirnimi očmi:
  - Slava našemu kozmičnemu komunizmu!
  Evfrazija je streljala na sovražnika in ga zadela z ogromno, fenomenalno natančnostjo, izdala:
  - Za domovino in Stalina - hura!
  Dekleta so očitno drzna in zmorejo vse ...
  Prišel je že december 1943.
  Alenka in njena ekipa se borita tudi v Astrahanu in tam še vedno vztrajata. Junakinja se bori.
  Alenka se obrne, pokosi vrsto nacistov, nato z bosimi prsti vrže darilo smrti in zarjovi:
  - Človek je podoben gibonu, le na žalost pogosteje po intelektu kot po potenci!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnika in odrezala sovražnike, je z golo peto dala eksplozivni paket in zacvrknila:
  - Človek ima oslovsko trmo, ambicioznost leva, v resnici pa je kozel!
  Alla, ki je natančno streljala na Fritza, je zacvilila:
  - Moški za žensko je kot pomivanje za kravo, brez njega ne morete, a pristopiti je gnusno!
  Maria, ki je streljala na naciste, je duhovito odgovorila:
  - Kaj je skupnega med moškim in straniščem v ženski sobi - to, da ženske blejajo samo moškim!
  Marusya, ki je rezala naciste in metala granate z golimi prsti, je vyaknula:
  - Ženska je zvita lisica, ki lahko požre vsakega leva kot zajca!
  Matryona, ki je pokosila naciste in z golimi prsti odvrgla plačance, je zamrmrala:
  - Ženska potrebuje moškega kot fanta za bičanje, ne tepe moškega, potem ne bo življenja!
  Aljonka, ki je streljala na Fritza, je zavpila:
  - Ženska potrebuje moške kot prašič roge, samo krzneni plašč, ki ga darujejo moški, je drag!
  In golonoga ekipa deklet, kako se smejati, pokazati zobe in metati granate z golimi prsti.
  Bojevnice so drzne. V njihovi naravi je, da se borijo, v njihovi naravi je, da se borijo!
  Zdi se, da se Astrahanu ne bodo odrekli. Dekleta tukaj se res kregajo.
  Vojaške sile tretjega rajha so ogromne. Nove tankovske divizije so tukaj tako močne. Proizvodnja rezervoarjev se povečuje. Ni bombardiranja, mogoče je dobaviti delovno silo iz italijanskih, francoskih, belgijskih in nizozemskih posesti v Afriki.
  In tudi iz Afrike za pridobivanje nafte, volframa, številnih elementov, vključno z uranom.
  To pomeni, da so novi rezervoarji žigosani. Predvsem pojav "panterja" -2, bolje zaščitenega in močneje oboroženega, z močnejšim motorjem, je precej vplival na potek vojne.
  Tankov in letal je vedno več. Delo na Yu-488 se že zaključuje. Prvo serijsko letalo tretjega rajha s štirimi motorji. Zelo močan in hiter. Njegova posebnost je razmeroma majhna površina kril, zaradi česar lahko bombnik leti s hitrostjo 700 kilometrov na uro. To pomeni, da ga sovjetski lovci zagotovo ne bodo dohiteli.
  ZSSR ima torej nov problem. Sile Rdeče armade so dejansko izčrpane. Šolarji so postavljeni za stroje. Skoraj uradno se tepejo že mladostniki od štirinajstega. Fantje so seveda spretni in nasploh dobri borci. V mladosti se je še lažje skriti in splezati na drevo. In vojaške veščine se hitreje osvojijo. Najstniki se borijo enako dobro kot odrasli; težje jih je udariti. In psihološko je težje streljati otroke.
  Nemci imajo kar nekaj ostrostrelk, premladi borci pa so neprijetni za streljanje vsake samice, sram ...
  Da, v ZSSR so začeli klicati od štirinajstega leta. In tudi pod orožje in upokojence. V vojski je bilo vedno več žensk. Predstavnice lepega spola so še posebej rade volje sprejele v tankovske in letalske enote ter v ostrostrelce. Ženske so dobri ostrostrelci . In ker so običajno manjši od moških, je bolj priročno, da se borijo v tankih in tudi v letalstvu. Pogosto so se najstniki borili tudi v tankih. Treba je opozoriti, da so fantje in ženske bolj občutljivi s svojo kožo, njihova letala in tanki pa so manj verjetno zadeti kot odrasli moški. Ni slab najstnik in v vlogi ostrostrelca. Deček se lahko splazi v ožjo špranjo, se zamaskira ali spleza na drevo. Pogosto so se v vojski začeli pojavljati borci, mlajši od štirinajst let.
  Vojna žre človeške vire. In ozemlje postaja vse manj pod nadzorom ZSSR. In še vedno se je treba boriti proti številni japonski pehoti. Da, in obstajajo dobri samurajski tanki, še posebej samohodne puške. Pojavili so se tudi v seriji s srednjim tankom, po moči primerljivim s T-34, po čelnem oklepu pa še močnejšim.
  Japonsko je torej nevarno podcenjevati. In za vojno z njim so potrebni vojaki.
  Stalin postaja nervozen in vse bolj jezen. 25. decembra 1943 je bil izdan ukaz, da bodo družinske člane tistih, ki so se predali, postrelili, tudi otroke od dvanajstega leta dalje, mlajše pa poslali v delovne kolonije.
  Vse pogosteje so se uporabljali baražni odredi. In streljali so bolj aktivno in uporabljali mučenje.
  Stalin je postal preprosto neznosen. Beria je bil prvi, ki se je poskušal z nacisti pogajati o ločenem miru. Toda Hitler ni želel miru. Želel je popolnoma osvojiti ZSSR. Še posebej, ko so zavezniki izven njegovega nadzora in dosega.
  Reaktivna letala so razvili v tretjem rajhu. Najprej ME-262, vendar je ta lovec potreboval bolj zanesljive motorje, da ne bi prepogosto strmoglavil.
  Arado kot projekt Yu-287 sta se zdela obetavna .
  Najnovejši TA-152 se je v praksi dobro izkazal kot večnamenski stroj in zelo hiter. Na splošno je bila nemška vojska doslej močnejša v zraku. Poleg tega so se sovjetski jaki in lagi zaradi pomanjkanja aluminija izkazali za težje in manj okretne od referenčnih strojev. Tako je kakovost sovjetskega letalstva padla na kritično raven. ME-309 s svojo močno oborožitvijo, tudi ob upoštevanju težav z manevriranjem, se je dobro spopadel s sovjetskimi vozili in izpodrinil ME-109. In TA-152 bi moral nadomestiti Focke -Wulfa.
  Nemci so torej bolj ali manj hokejski... Toda delo na tehniki je bilo opravljeno.
  Na primer, Lev-2 je obljubil, da bo prvi tank z novo shemo postavitve. S postavitvijo menjalnika in motorja v en blok pred tankom ter pomikom kupole nazaj so Nemci prihranili na gredi caddyja in znižali višino vozila. Kot rezultat se je izkazalo, da je "Lion" -2 veliko lažji in zato hitrejši.
  Zaradi težav vojnega časa se je proizvodnja težkih tankov v ZSSR skoraj ustavila, v seriji je bilo skoraj vse poenoteno glede na T-34-76. Tako nacisti pri projektu izdelave novega glavnega tanka niso več nameravali narediti predebelega stranskega oklepa. In "Lion" bi se lahko prilegal v petinpetdeset ton, z motorjem 1200 konjskih moči. Vendar bi lahko težo tanka Lev-2 dodatno zmanjšali z zmanjšanjem kalibra pištole. Prvo je očitno postalo odveč. Še več, štiriintrideseterice so imele nekakovosten oklep in celo 37-milimetrski, zastareli nemški top jih je že začel prebijati.
  Stalin je očitno norel ... In metal je grom in strele ... A ni mogel storiti ničesar ...
  Na novega leta dan so Nemci začeli z napadom na še nezasedeni del Astrahana ob delti Volge. Prisotnost številnih rečnih ovir, težaven teren, bližina Kaspijskega morja so Rdeči armadi omogočili, da je poostrila obrambo Astrahana in jo obdržala še bolje kot Stalingrad. Še več, sovjetska dekleta so pokazala neprimerljivo junaštvo.
  In na Kavkazu se je, zlasti pozimi, zelo težko premikati po gorah. Res je, Nemci so se premikali vzdolž bolj priročne obale Kaspijskega morja. Mahačkala je postala meja, kjer so sovjetske čete, ki so zbrale vse svoje sile v pest, poskušale ustaviti naciste.
  Toda strelivo, ki je bilo dostavljeno samo po morju, ni bilo dovolj ...
  Tamara se je obupano borila s svojim bosonogim bataljonom deklet.
  Bojevnice so se borile trmasto in pokazale neprimerljivo junaštvo in velik pogum.
  In skoraj goli so se borili v zimi in zmrzali.
  Tamara je z boso nogo vrgla granato in počila, pokosila nasprotnike in zacvilila:
  - Za ZSSR!
  Tudi Anna je vrgla granato z golimi prsti in zacvrknila:
  - Za komunizem!
  Akulina je dobro namerila rafal, zbila sovražnike in zavpila:
  - Za veličino Rusije!
  Victoria je udarila po sovražniku, začela kositi sovražnika, mu odrezala brado kot britev in zamrmrala:
  - ZSSR bo obstala!
  Olympias, ki je streljala na sovražnika in z golimi prsti vrgla eksplozivni paket, je vyaknula:
  - Za domovino in zmago do konca!
  Tako se dekleta kregajo. Delujejo obupano in z gromozansko odločnostjo.
  Tamara, streljanje, je opozorila:
  - Hudič jih ne bo vzel, potem jih bomo pa mi!
  Boji tukaj so brutalni in hkrati konstruktivni ....
  Anastasia Vedmakova se bori na nebu ... Njen obraz se celo zvije od besa in zacvili:
  - Živela doba komunizma!
  In z bosimi prsti meri z letalskim topom v tarčo in podira sovražna letala, nakar zakriči:
  - Za delovne uspehe!
  Akulina Orlova, ki je zrušila svoje nasprotnice, samozavestno rjovi in pokaže zobe:
  - Za tako velik komunizem, na celem planetu!
  Pilot kriči:
  Tudi otroci nas poznajo!
  In z golimi prsti na nogah usmeri letalsko puško v tarčo in razbije sovražnika in zacvili:
  - V imenu dobe komunizma!
  Priznajmo si, dekle je terminator in goreči plamen. Noben vulkan se ne more primerjati z njim.
  Akulina Orlova je zapela:
  - Jaz že, kakšen dan, vera v Boga sanjam, tako sem len, nočem moliti!
  In agresivno pomežiknil lepotam.
  Tukaj so borbe ...
  In dekliška letala so zastarela. In to je njihov trdni minus. In tudi težka in ne zelo okretna ...
  Eden od fantov, ki so se borili, je bil sestreljen in ni imel časa, da bi skočil s padalom. In to je seveda njegov gromozanski podvig.
  Dekleta se tepejo v zraku in se zabavajo...
  Albina in Alvina se borita na dobrih lovcih ME-309 in seveda aktivno nabirata rezultate.
  Dekleta so zelo ponosna na svoj uspeh ...
  Albina je z elegantno, boso nogo sestrelila sovjetsko letalo in zacvilila:
  - Za naše orle!
  Alvina je v enem naletu pokosila tri ruske avtomobile in zavpila:
  - Za naše sokole!
  Dekleta so se lotila posla slavno ... Vendar tudi radi mučijo ruske vojake.
  Tu je bil ujet štirinajstletni deček-pilot. In ocvrle so se mu lepote otroških okroglih petk. In potem so začeli gole polivati z ledeno vodo .... Nato vrela voda in spet ledena voda.
  Takšne so borbene lepotice ....
  Albina je zapela:
  -Za naše zobe, kremplje, zobe, pesti!
  Alvina je zavpila na vsa grla:
  - Torej hočejo dober boj!
  In dekleta so še naprej delala čudeže z golimi prsti in sestreljevala sovjetska letala.
  Odgovorili pa so jim tudi ruski piloti. Alice in Angela sta pravkar prestopili na Yak-9. In mlatimo Nemce in še zapojmo pri tem;
  Ste utelešenje hrabre države,
  Tovariš Lenin in tovariš Stalin...
  V ZSSR so vsi ljudje resnično enaki,
  In pesti so iz železa in jekla!
  
  Za Lenina se zver Adolf ne boji,
  Zdaj je Vladimir vodja, tovariš Stalin ...
  Fritza smo udarili v oko, ne v obrvi,
  Vse naciste so raztrgali naenkrat!
  
  Rusija je moja domovina
  Velika, neskončna domovina ...
  Vsi narodi so ena družina,
  Kmalu bomo živeli v komunizmu!
  
  Naredimo našo državo močnejšo
  Naj Rusija hitro ozeleni ...
  Fašista bomo udarili v čelo oz.
  In verjemite mi, naša moč se ne spremeni v kamen!
  
  In Jezus kot voditelj je zelo velik,
  On je naš Gospod in Beli Bog vesolja...
  In Fuhrer bo zelo hudo pretepen,
  Navsezadnje je naša hrabrost ostala nespremenjena!
  
  Da, zavoljo naše domovine, svete,
  Hudo se bomo borili s Fritzem...
  Deklica teče bosa po snegu
  V besu se hoče boriti!
  
  Da, Stalin je zdaj postal sovjetski voditelj,
  Tako velik, pogumen in spreten ...
  Rusija komunizma, ne dotikaj se sovražnika ,
  Čeprav je moč Luciferja z vami!
  
  Hitlerja lahko dobimo, verjemite mi
  Čeprav je obdarjen z demonsko močjo ...
  En Hitler je grabežljiva zver,
  Čeprav je treba priznati, da Fritzi niso bedaki!
  
  Skratka, vstopili bomo v berlinske borce,
  Tam bo Lenin, alias Stalin, z nami ...
  Fašisti kot mladički zlahka raztrgajo,
  In verjemite, da se naša moč ne bo zmanjšala!
  . POGLAVJE št. 6.
  Prišlo je novo leto 1944 ... Kljub zelo težkim razmeram na frontah je v ZSSR potekalo delo za ustvarjanje nove tehnologije. Zlasti so bili veliki upi povezani s tankom IS-2 in njegovim močnim orožjem. 122-milimetrski top bi lahko postal močan argument v vojni proti nacistom. Upanje so polagali tudi na T-34-85 z močnejšo pištolo, veliko kupolo, a enakim trupom in podvozjem.
  Slabše je bilo z letali. Yak-3 ni bilo mogoče dati v proizvodnjo zaradi pomanjkanja visokokakovostnega duraluminija, LAGG-7 pa zaradi novega motorja ni bilo mogoče lansirati brez upada proizvodnje.
  Zato se je Stalin odločil, da sta trenutno glavni sovjetski lovec Jak-9 in LAGG-5, jurišno letalo IL-2 pa je enostavno za izdelavo in vzdržljivo. In pri tankih postopen prehod na T-34-85 in IS-2.
  Čeprav tako, da ne pride do upada proizvodnje ...
  In fronta je pokala po šivih, Nemci so zavzeli Kavkaz. Mahačkala je padla in že so se bližali mejam Azerbajdžana!
  Tu se je Tamara borila s svojim ženskim bataljonom. Spet so se dekleta v cunjah iz tunik in bosa borila s premočnimi sovražnimi silami.
  Tamara je na naciste izstrelila rafal in pokosila nekaj sovražnikov. In potem je z bosimi prsti vrgla granato smrtonosne moči in zacvrknila:
  - Slava ZSSR!
  Anna je zelo natančno streljala na naciste. In z golimi nožnimi prsti je metala granate smrtonosne moči in trgala nasprotnike.
  Potem je zavpila:
  - Slava komunizmu!
  Akulina, ki je streljal na sovražnika, je odrezal fašistično pehoto. Pokosila je Fritza, vrgla granato z bosimi nogami in zacvilila:
  - Za Rusijo, našo veliko mater!
  Victoria, ki je streljala na sovražnika in vanj metala granate z boso nogo, je zapisala:
  - Za veliko domovino!
  Olympias, ki je prav tako streljala iz mitraljeza, je zavpila:
  - Slava časom velikega komunizma!
  Dekleta borke so veličastne...
  Borijo se, kot bi moralo biti za lepote ...
  Tamara se je v boju spominjala začetka vojne. Kako je morala pobegniti pred nemškimi enotami. Nato je zaslišala ropotanje orožja. Dekle je zapustilo kanonado. Njeni prijateljici Tatjani so Nemci ujeli in odnesli nove čevlje, strgali nakit in uhane. In boso so jo odpeljali v ujetništvo ... Tatyana je bila hči sekretarja regionalnega odbora in ni ji bilo pogosto treba hoditi brez čevljev. To je ponižanje ponosa, hoditi bos kot navaden človek in boli za nežne podplate. Deklica je tolkla noge v kri in ječala na vsakem koraku.
  Tudi Tamara je bila obuta v nove podarjene škornje in si je od dolge hoje drgnila pete. In sezula je čevlje, šla bosa. Je deklica iz vasi, ki je opravila svojo dolžnost v Ukrajini. Njene noge so v otroštvu hodile po gorskih strminah. In to zagotovo ni primerljivo z ravninskimi cestami. Res je, njeni žulji so se že odlepili s podplata in ni tako udobno hoditi. A noge so hitro spet otrdele. In skoraj ni trpela.
  Toda Tatyana je kmalu tako podrla noge, da ni mogla več hoditi. Nemci bi jo ustrelili, a so se lepotice zasmilili. Postavili so me na voziček, v zameno pa so me prisilili, da pojem. Tatjana je imela prijeten glas in jim je zapela več politično nevtralnih pesmi.
  Kaj se je z njo zgodilo potem, Tamara ni vedela. Sama je hodila po gozdu, tipala z bosimi nogami, gomolji, izboklinami, vejicami in bila celo zadovoljna. Takrat hodiš po ostrih gorskih kamnih, takrat tudi ogoleli podplati, če hodiš dolgo časa, postanejo ostri in boleči. In še bolj neprijetno je hoditi po trnih. Ko se ti zapičijo v podplate, postane veliko bolj boleče, tudi za hrapave deklicine podplate.
  Med pohodom sta Tamaro premagali utrujenost in lakota. Deklica je jedla jagode in to ni bilo dovolj. In Nemci so se hitro premikali naprej. Tamara, vajena življenja v gorah, ni dobro poznala ukrajinskih gozdov. Izgubila se je in znašla globoko v zaledju.
  In zdaj, kot ulovljena mačka v gozdu. Potem je deklica ujela Nemce na motorju. Ustavili so avto z vozičkom, da bi dobili vodo. In Tamara se je prikradla do mitraljeza in kako seka iz njega na sovražnika. In rez negotovo, a natančno. In nacisti padajo in se zvijajo v agoniji. Tamara jih pokonča. Premaknila je eno golo peto do brade, on je padel. In dekle ga je dobilo.
  Zatem je lepotica splezala na motocikel in s pritiskom na pedal z boso nogo speljala.
  Gibanje je torej veliko bolj zabavno kot hoja in bos.
  Tamara je med potjo zapela:
  - Ljubki bratje, ljubezen, ljubezen bratje živeti! Ni se vam treba obremenjevati z našim poglavarjem!
  Tako je nastal bojni kralj.
  In zdaj se bori proti fašistom kot komsomolski terminator. Toda sile so neenake in bataljon deklet se je prisiljen umakniti. Bitke tukaj vrejo kot voda v velikanskem kotlu nad vulkanom.
  Anna je streljala in metala granato s smrtonosno močjo z golimi prsti na nogah, zapisala:
  - V vojni so vsa sredstva dobra, razen samomorilskih!
  Akulina, ki je streljal na sovražnika in zrušil naciste, je opozoril:
  - V vsem bomo prvi!
  In dekličina gola peta se je odrekla daru uničenja.
  Victoria, ki je streljala na fašiste in sekala sovražnike z mitraljeznimi rafali, je zabrusila:
  - Ne bo usmiljenja za sovražnike!
  In pomežiknila svojim partnerjem.
  Olympias je vrgla svoje gole, izklesane noge v težek šop granat in zacvilila:
  - Za veličino najbolj humanega sodišča na svetu in komunizma!
  Tukajšnji bojevniki so resnično veličastni in zdi se, kot da prihajajo iz vesoljske dobe.
  Borijo se z gromozansko ogorčenostjo.
  Toda nacisti še vedno napredujejo na Kavkazu. Februarja 1944 so se Nemci in Turki združili in sovjetske čete razrezali na dva neenaka dela.
  Fuhrer je zahteval uničenje ZSSR. Astrahan je še zdržal. Nacisti so v bojni formi kot vedno ... Prvi ME-262 se borijo v zraku. Treba je opozoriti, da niso ustvarili senzacije. Pri visoki hitrosti ni zelo priročno zadeti iz 30-mm letalskih topov. Da, to je treba resno upoštevati. ME-262 ima nekaj težav tudi zaradi velike teže. Z manevrskimi sposobnostmi predvsem.
  Uspešnejši pri uporabi TA-152, ki se je zaljubil v pilote in postal delovni konj. Pravzaprav je avto hkrati frontni bombnik, lovec in jurišno letalo. Pojavile so se celo ideje, da bi celotno nemško letalstvo prenesli na to letalo. Med njegovimi prednostmi je treba omeniti preživetje in hitrost ter močno orožje, primerno tako za jurišno letalo kot za lovca.
  Vse bolj aktivno se uporablja tudi ME-309, ki se posodablja. ME-109 je še vedno v uporabi, ki ga ne odstranjujejo, ker ne zmanjšuje proizvodnje. Pojavila se je tudi nova modifikacija ME-109 "K" z močnejšim motorjem, oboroženim s petimi zračnimi puškami hkrati. Takega stroja ne moreš premagati tako zlahka.
  ME-309 je dobil tudi močnejši motor in zamašena krila. Zelo nevaren avto. Sovjetski piloti še vedno letijo s starimi letali, njihova kakovost pa le še pada. Zaenkrat pa Yak-9 ni tako slab, je precej manevriran in ne potrebuje pretirane hitrosti.
  Nemške čete so močne ... Bilo je sporov o tanku T-34-85. Ali se splača narediti oklep kupole debelejši? Navsezadnje se bo v tem primeru teža povečala. In treba je opozoriti, da je kakovost sovjetskega oklepa padla. Legirnih elementov primanjkuje, kakovost varjenja ali litja je padla na kritično raven.
  Toda dekleta se borijo kot junakinje ...
  Nato se Elizabeth pokvari rezervoar in dekleta odidejo. Bose in v bikiniju tečejo po snegu in puščajo graciozne sledi.
  Catherine je s zlobnim pogledom opazila:
  - Popolnoma smo zadavljeni!
  Elena je z jezo ugotovila:
  A vseeno bomo zmagali!
  Elizabeth je streljala s pištolo, zadela nemškega motorista in zamrmrala:
  - Zadel sem Nemca! Kako ga bo dobil prav od mene!
  Efrasia je energično opozorila:
  - Tam končajo svoje življenje in ne pobegnejo nazaj!
  Catherine je bila agresivno dekle in je pela:
  - V našem besu pojemo himne imperija!
  Dekleta tečejo k sebi in njihove gole okrogle pete se bliskajo.
  Fant, ko je videl deklici, ju je prestrašeno vprašal:
  - In od kod si prišel bos?
  Elizabeth je odgovorila:
  - Izvedimo taktični manever!
  Deček je zacvrknil:
  - En, dva - žalost ni problem,
  Nikoli se ne smeš umakniti!
  Držite nos in rep višje s cevjo,
  Vedi, da je pravi prijatelj vedno s teboj!
  Catherine je zacvrknila in pokazala zobe:
  - Vedi, da je pravi prijatelj vedno s tabo!
  Elena je zavpila:
  - Ne boj se! Vrnili se bomo....
  In vse štiri deklice so kričale v zboru;
  Verjamem, da se bo ves svet prebudil
  Fašizma bo konec...
  In sonce bo sijalo
  Pot, osvetljevanje komunizma!
  Bojevniki so pripravljeni raztrgati katerega koli Nemca ... In bosi v snegu so tako seksi in lepi. Kako lepa so ta dekleta, kot cvetoče in nevele vrtnice.
  No, Hitler se ne šali in okoli naše domovine sute oblake. Zarije zobe v samo srce in pije njeno kri!
  In dekleta za seboj puščajo zelo lepe sledi. Nemci sledijo tem tirom in tolčejo po kolenih in pohlepno strmijo. To so divji bojevniki. In Nemci poljubljajo odtise deklet.
  In Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova se borita na nebu. Dve čudoviti deklici.
  Anastazija, ki je sestrelila naciste in svoje letalo obračala z golimi prsti, je pela:
  Borili se bomo za svetlejši jutri!
  Akulina, ki je nacistom z golimi prsti rezala repove, je žvrgolela:
  - Poljubiva se!
  In dekleta spet brez usmiljenja in slovesnosti mlatijo Nemce. Tako so pametni.
  Anastasia je spet obrnila svoj Yak-9 in, cvileč, vyaknula:
  - To je ime komunizma!
  Akulina se je s tem strinjala:
  Verjamem, da se bo ves svet zbudil ...
  Anastazija, ki je zrušila Nemce, je zagodrnjala:
  - Domovina je naše sonce!
  In takšna so borbena dekleta tukaj, najvišji sovjetski razred.
  In Nemci to dobijo, zelo težko. In vojaške operacije se razvijajo ...
  Marca so nacisti začeli napadati Baku. Izveden je napad na veliko mesto, polno nafte. Bitke so hude.
  Nemci obstreljujejo Baku s težkim topništvom.
  In bombardirali jurišniki. A bombe odmetavajo tudi prvi, najnovejši Yu-488, ki jih odlikuje ogromna moč. Ti stroji so samo zveri.
  Na eni od njih Gertrude, Eva in Frida. Lepa dekleta, ki imajo odličen razgled, mečejo bombe na sovjetske položaje. In ubijajo vojake Rdeče armade in civiliste.
  Baku gori ... Dim se dviga v stebrih. Gorijo naftne vrtine, vse gori.
  Gertrude reče z nasmehom:
  - Bog ljubi Nemčijo!
  Eva, ki pritisne golo peto na ročico in odvrže bombe, se strinja:
  - Seveda! Mi smo izbrana rasa!
  Frida je agresivno zapela:
  - Naši ljudje so izbranci nebes!
  In pomežiknila svojim tovarišem. To so dekleta tukaj in se borijo, samo utelešenje agresivnosti. In bojna moč.
  Gertruda je rafala z zračnimi puškami in zacvrknila:
  - Za veličino naše domovine!
  Eva, ki je streljala na nasprotnike, je potrdila:
  - Za ogromno veličino!
  Videti je, da so dekleta hitro obvladala letala. To so borbene prijateljice.
  In ne moreš jih osvojiti samo na kartah. In z divjo blaznostjo mlatijo sovražnike.
  Frida je opozorila:
  - Sem ženska velikih sanj in lepote!
  Nato je ponovno streljala iz letalskih topov in sestrelila sovjetske lovce, ki so poskušali napasti nemško pošast.
  Da, proti nacistom obstaja občutek, da se ne morejo upreti.
  Baku je napaden.
  Tamara se s svojim bataljonom bori za to mesto. Dekleta se obupno borijo in kažejo neprimerljivo junaštvo.
  Tamara se je obrnila, z golimi prsti vrgla granato, razkropila Nemce in njihove plačance, zacvilila:
  - Za mojo brezmejno domovino!
  In pomežiknila svojim tovarišem. Je bojevnica najvišje ravni, ki ji ni para.
  Čeprav seveda tudi druga dekleta niso slaba. Recimo, da se zelo dobro borijo.
  Anna je na primer vzela, položila naciste, kot z udarcem srpa.
  In zacvrknila:
  - Za ZSSR!
  In z golo peto dala morilsko darilo smrti.
  Akulina, ki je streljala na sovražnika, je zacvilila:
  - Za mojo domovino!
  In z golimi prsti zagnati uničevalne predstavitve, ki iztrebljajo vse po vrsti.
  Victoria se bori s sovražniki, deluje obupno in odločno. Nokautira nasprotnike v rafalih. Nato z bosimi prsti vrže granate s smrtonosno močjo. In zacvili:
  - Za ideje komunizma!
  Tudi olimpijske igre se borijo. In to junaško dekle bo s svojimi golimi, mišičastimi nogami vrglo celo škatlo eksploziva. In tank "Lion" se bo prevrnil.
  Bojevnik bo vzkliknil:
  - Ampak pasaran !
  Borbena dekleta in zelo lepa. Nikoli ne odnehajo ali popuščajo. Imajo moč terminatorjev.
  In sile so zelo neenake ... Baku je zajet v požarih. Sovjetskim enotam primanjkuje streliva. In to je glavni problem.
  Mnogi se vdajo v obupu.
  Gerda in njena ekipa prisilijo moške sužnje, da jim poljubljajo gole podplate. To počnejo poslušno in si oblizujejo pete.
  Nato se dekleta spet povzpnejo v Panther-2 in streljajo. Izločanje sovjetskih pušk ...
  Skoraj ves Kavkaz je že zajet. Toda Erevan še zdrži. Junaško se bori mesto Poti - zadnje pristanišče, v katerem se še zadržujejo ostanki črnomorske flote.
  In tam se borijo dekleta različnih narodnosti. In oddelek bosonogih Gulnazijev se bori . Lepa Gruzijka in ima ekipo za dekle.
  Gulnazi z boso nogo vrže paket z razstrelivom, raztrga naciste in zacvili:
  - Slava veličini svetovnega komunizma!
  Tudi njen tamilski partner z boso nogo vrže granato s smrtonosno močjo, raztrga Turke in kriči:
  - Za domovino!
  Maša, deklica iz Rusije, poči in z bosimi prsti vrže eksplozivno moč ter razbije fašiste, zavpije:
  - Slava časom svetovnega komunizma!
  Margarita naredi tudi dobro namerjen obrat. Pokosila je fašiste in z golo peto poslala dar morilske smrti, zdrobila svoje nasprotnike in kričala:
  - Za našo zmago!
  Tako se dekleta junaško borijo. In res jih ni mogoče ustaviti in jih ni mogoče obrniti nazaj. So preprosto borke in super. In če se borijo, potem kot junaki in supermani !
  Toda, žal, težko se je upreti nacistom in njihovim superiornim silam. Na nebu Albina in Alvina pridobivata samozavestne račune. In toliko letal je podrtih, da jih je očitno nemogoče ustaviti.
  Albina, ki je z golimi prsti sestrelila drugo sovjetsko letalo, je zapela:
  - Ne moremo biti poraženi, lovec se spremeni v igro!
  Alvina, ki je rezala svoje nasprotnike in močno zasukala glavo na močnem vratu, je zacvrknila:
  - Slava dobi novega arijskega reda!
  In daje tudi golo peto ...
  Dekleta so sestrelila že več kot petsto letal in prejela viteški križec železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  To so samo neverjetne lepote. In če že tepejo sovražnike tretjega rajha, potem teh hudičev ni mogoče ustaviti. Samo pri Marseillu več kot 500 sestreljenih letal. Ta pojav je seveda na vrhu. Hitler se je celo odločil odobriti šesto stopnjo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Prejel ga bo tisti, ki bo prvi presegel tisoč sestreljenih letal. In rezultat bo preprosto fenomenalen.
  Albina je z enim rafalom iz letalskih topov kalibra 30 mm pokosila pet sovjetskih letal naenkrat in z bosimi prsti pritisnila na sprožilce, zahripala:
  - Slava naši moči!
  Alvina, ki je kosila sovjetske avtomobile in kosila sovražnike z golimi prsti, je izdahnila:
  - Velika slava junaštvu!
  In bojevniki so pomežiknili drug drugemu!
  Borijo se kot vedno v bikiniju in bose in to je njihova moč. Dekleta so samo supermoške ženske. Čeprav služijo zlu. In ujetim pionirjem radi z iskrico ocvrejo pete. Tukaj so dekleta. Brutalen, a srčkan.
  Albina je nekoč rekla:
  - Na svetu ni prijaznosti, obstaja samo šibkost!
  In z golo peto je na sovjetske položaje vrgla nekaj bomb in uničila tri puške.
  To so bojevniki, ki nikomur ne dajejo prav nobene milosti! Toda njihovi udarci so preprosto uničujoči.
  Alvina je z nasmehom ugotovila:
  - Za šibke ni prostora pod soncem!
  In pomežiknila partnerju.
  Bojevniki, ki ne kažejo šibkosti in nikoli ne obupajo. Resnično so šampioni šampionov. Čeprav z znakom minus, saj služijo zli sili.
  A hkrati smešno in očarljivo.
  Albina, ki je pokazala zobe in pošiljala smrtonosne zračne granate na svoje nasprotnike, je zacvrknila:
  - Nacistična beseda je sveta - uničili bomo za vedno!
  Alvina je agresivno opazila in zrušila nasprotnike:
  - Res smo pirati!
  Albina, ki je odrezala sovražnike, je potrdila:
  - Vse ostalo so sanje!
  In bojevniki so postali tako drobljivi in podirali vse, kot bi zabijali ploščke s palicami.
  Alvina je žvrgolela, ko je zdrobila ruska letala:
  - Borimo se proti Hitlerjevim orlom!
  In pomežiknila svojim tovarišem.
  Tukajšnji bojevniki res puščajo pogum svojim sovražnikom. Rdeča armada od njih dobi veliko.
  Borbena dekleta si tako močno želijo premagati ruske čete.
  Toda Helga na TA-152 uniči sovjetske kopenske sile. Izloči SAU-85 in zacvili:
  - Za veličino Nemčije in njenih sinov in hčera!
  Toda bitke za Astrahan še vedno trajajo.
  Dekleta se trudijo zdržati.
  Alenka z boso nogo vrže bombo z razstrelivom. Solzi fašiste in kriči:
  - Za sveti komunizem!
  Anyuta, ki strelja na naciste in tudi vrže granato z golimi prsti, zacvili:
  - In odrešitev za državo!
  Alla, ki je podrla svoje nasprotnike, jih pokosila brez nepotrebnih slovesnosti in vrgla granato z golo peto, je zacvilila:
  - Tako zveni naša slava!
  Maria, ki uničuje svoje sovražnike, meče darila smrti z golimi prsti, tuli:
  - Veliki smo v svoji slavi!
  Marusya, kosi napredujoče arabske plačance v vrstah in vrže granato z boso nogo, zavpije:
  - Za spremembe, da cene takoj padejo!
  Matrona, ki je gasila naciste iz mitraljeza, ga je vzela in zacvilila:
  - Naša domovina ZSSR! Zdrobljen bo gospod!
  Bojevniki tukaj delujejo z veliko agresivnostjo. In njihov bojni pritisk je ogromen.
  Na splošno kažejo svoje ogromne akrobatike. In res neustavljiv pritisk.
  Bojevniki bosi, a veseli ...
  Aprila so nacisti kljub vsemu zavzeli Baku. Pomanjkanje streliva je naredilo svoje. Ob tem je skoraj sočasno padla tudi Poti. Zdržal je le Erevan, ki leži na gorskih pobočjih. Vendar je bil tudi usojen. Tam je potekalo tudi strelivo in hrana. Samo Turki še niso vdrli v to mesto in nabirajo prah, da stradajo.
  Dekleta iz Tamarinega bataljona so delno izginila med podzemljem, del pa se je skupaj s poveljnikom pomaknil od zadaj naprej ... Hoteli so se prebiti k svojim.
  Kavkaz je že skoraj v celoti zavzet, a vojna se nadaljuje. Čeprav je ZSSR takrat izgubila največje naftno polje. Toda Rdeča armada ni zlomljena v duhu. In še vedno je nafta v regiji Volga, v Sibiriji in še marsikje.
  Hitler je ukazal pokončati Ruse v Astrahanu do 20. aprila. In boji so se razvili v ogromnem obsegu. In bombardiranje se je močno okrepilo.
  ZSSR je bila pod močnim pritiskom. Boji so se nadaljevali za Alma-Ato, ki so jo Japonci napadli. Mesto je bilo skoraj popolnoma obkoljeno.
  Samuraji so takoj, ko je postalo nekoliko topleje, poskušali razviti ofenzivo in to v smeri Magadana.
  Veronika se je borila v Alma-Ati in se s svojim bataljonom deklet borila proti napadu samurajev.
  In veliko jih je. Borijo se tudi Kitajci, rekrutirani po metodah kolapsa.
  Japonci mečejo rumene vojake v boj ... Napredujejo in s svojimi trupli dobesedno mečejo sovjetske položaje.
  Veronika gori. In kosi Kitajce in samuraje v vrstah. Z bosimi prsti meče granate in cvili:
  - Slava ruskemu duhu!
  Marfa tudi strelja, odreže nasprotnike in cvili:
  - Za našo domovino!
  Natasha, ki strelja na japonske in kitajske vojake, rekrutirane, da delujejo kot topovska hrana, cvili:
  - Za veliki komunizem!
  Alina, ki je streljala na samuraje in kitajske borce, jih z veliko strastjo pokosila in z boso peto podarila smrt, je zacvilila:
  - Za nove meje komunizma!
  Veronica strelja na sovražnika z veliko natančnostjo in se prebije skozi glave Kitajcev in hkrati zacvili:
  - Slava sovjetski deželi!
  In z golo nogo pošlje gromozansko granato, ki raztrga vse sovražnike.
  Marfa, ki seka sovražnika in z golimi prsti vrže darilo smrti, cvili:
  - Vladajte dobo komunizma!
  Natashka se je raztrgala in vrgla eksplozivni paket z boso nogo, množico Kitajcev, vyaknula:
  - Za nov sovjetski red!
  Alina, ki je zelo natančno streljala na sovražnika, je zacvilila:
  - Za nove meje komunizma se bomo borili!
  In njena gola peta se je umaknila bombi uničenja.
  Borbena dekleta, kot da se jim iskrice kar krešejo iz oči.
  Ne, Japonci takih ljudi ne morejo premagati, niti skupaj s kitajskimi silami. In samurajsko palico za napad.
  In spet zasujejo vse pristope z trupli. Toda preveč jih je in bataljon bosonogih lepotcev se mora umakniti.
  In Japonci imajo ninja dekleta. In proti njim se je zelo težko boriti.
  Tako so iskrivi, borbeni in lepi. In mečejo noge z golimi prsti, darila velike uničujoče moči.
  Dekle ninja z modrimi lasmi seka sovjetske vojake z meči in cvili:
  - Za dobo vladavine cesarja!
  Ninja dekle z rumenimi lasmi poganja mlin, zdrobi rusko vojsko in cvili:
  - Slava banzai dobi !
  Ninja deklica z rdečimi lasmi je uporabila helikoptersko tehniko, odrezala sovjetskega častnika in zabrusila:
  - Vedno zmagamo!
  Ninja deklica s belimi lasmi je s tehniko metulja posekala tri ruske vojake in z golimi prsti vrgla grah. Počilo je in štiriintridesetico prevrnilo.
  Bojevnik je zacvilil:
  - Za nov japonski red!
  Takšna dekleta tukaj so čudovita in res kul ... In Rdeča armada na Daljnem vzhodu je srečala resnega sovražnika.
  Toda tukaj v središču sovjetske čete nenadoma udarijo v smeri Rževa.
  Tukaj se posadka Elizabeth prvič bori na novem tanku IS-2. Stroj, s katerim so povezani nekateri upi. Običajno je v njem pet članov posadke, tukaj pa se bojevniki spopadajo s štirimi.
  Elizabeth strelja s 122 mm pištolo. Uničujoči izstrelek leti z morilsko silo. Opisuje lok in zadene T-4 z velike razdalje.
  Elizabeta vzklikne:
  - To mi je dobro uspelo!
  Ekaterina v odgovor napade, uporablja gole prste in jezno pripomni:
  - In pištola ni prehitra!
  Elizabeta se je s tem strinjala:
  - Sploh ni popoln uničevalec tankov!
  Elena, ki je bosa pomagala polniti orožje, je zapisala:
  - Ampak morilec!
  In potem je Catherine streljala. In granata je z velike razdalje zadela Pantherja na krovu. Da, morilska pištola ...
  Catherine je opozorila:
  - Imamo veliko energije in navdušenja!
  Elena se je strinjala s tem:
  - Veliko! Slava Rusiji!
  Euphrasia je tudi opozorila:
  - Vidljivost tega avtomobila je šibka dekleta. Kako ga ustreliš?
  Elena je logično ugotovila:
  - In to je naše izurjeno oko! Če smo premagali, potem smo premagali!
  In bojevniki so zapeli v zboru:
  - Ne bomo se bali in vedno se bomo borili!
  . POGLAVJE št. 7.
  21. aprila je bil Astrahan še vedno delno pod sovjetskim nadzorom. Nemca to ni povsem prevzelo.
  Teren je omogočal dobro obrambo tukaj. In Nemci so se odločili spremeniti taktiko. Namesto napadov so prešli na bombardiranje in granatiranje.
  Alenka in njena ekipa so se skrile v bunkerju in čakale na množično obstreljevanje.
  Deklet je bilo samo šest in so igrale karte. Držali so se za palube z golimi prsti in razpravljali.
  Anyuta je jezno rekla:
  - Na Kavkazu samo Erevan ni bil zavzet. To je šele naš zadnji otok v tej regiji. Kaj je naslednje?
  Alenka je logično predlagala:
  - Najverjetneje bodo šli v Moskvo. To je njihov credo!
  Allah je z vzdihom pripomnil:
  - Sile so zelo neenake ... Res izgubljamo vojno in nimamo dovolj vojakov!
  Maria je logično ugotovila:
  - In nacisti izgubljajo! Ne morejo se nam upreti!
  Matrena je izrazila svoje mnenje in vrgla zemljevid z golimi prsti:
  - Rojeni smo za zmago in zagotovo bomo zmagali, vem!
  Marusya se je strinjala in premagala nasprotnico z golimi prsti:
  - Seveda, ni dvoma!
  Alenka ne bi bila tako optimistična, ko bi vrgla karto z golo, zagorelo nogo:
  "Dekleta bomo morda morale živeti pod okupacijo, a verjamem, da bomo zagotovo zmagale!"
  Anyuta je odločno rekla:
  - Lahko se borite s partizanskimi metodami in zelo lepo bo, ko se boste borili s tako zelo kul!
  Allah je agresivno opozoril:
  - Moral bi se boriti bolj aktivno!
  Dekleta so pogovor utišala. Potem so prešli na drugo temo.
  Marusya je jezno pripomnila:
  - Število vernikov narašča. Proti vsej logiki!
  Anna je na to odgovorila:
  Nihče še ni dokazal, da Boga ni. In drugače ne more dokazati. Tukaj se torej lahko prepirate ad infinitum.
  Elena je potrdila:
  - In prepirati se tukaj je neumno in neuporabno!
  Allah se je s tem strinjal:
  - Ja, ta pogovor je neuporaben. Poleg tega, če Bog obstaja, potem je tak, da je bolje, da ne obstaja!
  Matryona se je zahihitala in opazila:
  - Bolje je, da tak Bog ne obstaja! Do takrat pa zapojmo!
  In dekleta so pela v zboru;
  Smo dekleta, ki se pridružimo Komsomolu,
  Z vero so prisegli, da bodo domovini ...
  Tako da naciste čaka srdit poraz,
  No, pa živimo v Rusiji pod komunizmom!
  
  Navsezadnje je Lenin z nami, kot kovina,
  Bron je močnejši od katerega koli jekla ...
  Sanjal sem, da bom svetove obračal na glavo,
  Kot je zapustil veliki genij Stalin!
  
  Očetovstvo bomo naredili hladnejše
  In dvignili bomo domovino nad zvezde ...
  Naj bo uspeh s člani Komsomola,
  Čeprav imamo noge bose!
  
  Fašisti so napadli mojo domovino,
  Z vzhoda se drzno vzpenjajo samuraji ...
  Ljubim Jezusa in Stalina
  In verjamem, da bomo nasprotnika raztrgali na koščke!
  
  je z nami slavni bog Svarog ,
  Ki bo komunizem, v šali, zgradil ...
  Slavni Rod je močnejši od vsega v vesolju,
  Bo dodal k zavesti in bo!
  
  Verjamemo, da ne bomo nikoli obupali
  Ne postavljajte domovine na kolena ...
  Tovariš Stalin je svetla zvezda,
  In naš učitelj je modri genij Lenin!
  
  Ustvarili bomo svojo domovino,
  Lepši in sijoči na planetu ...
  In to bo, poznajte morilsko pištolo,
  Naj se zabavajo odrasli in otroci!
  
  Zažgi Svarog , ne gori v srcu,
  Ste pokrovitelj vseh mečev Rusije ...
  Kmalu bomo zgradili, verjamem, močan raj,
  Jezus bo prišel sveto poslanstvo!
  
  Ne verjemite prijateljem Hitlerjeve tolpe
  Da bo zmagala zlahka in grozeče ...
  Vse kar potrebujete je ena družina -
  In verjemite, da še ni prepozno ljubiti domovino!
  
  Gospod vsemogočni varuj nas vse,
  Dvignite trobojnico nad zemljo ...
  In zlobni plenilec se bo spremenil v igro,
  Satanu bomo kos!
  
  Ljubim Veliko domovino
  V celem vesolju te ni lepšega
  Rusije ne bomo prodali za rubelj,
  Gradimo mir in srečo v vesolju!
  
  V imenu naše domovine, sanje,
  Velika Rusija bo vstala ...
  Vse ostalo je le nečimrnost
  In nov mesija bo z nami!
  
  O moja vsemogočna Lada,
  Dali boste ljubezen in mir Rusu ...
  Obračam se nate zato molim,
  In če je treba, udarite s strelo!
  
  Marija nebeška mati božja,
  Vesolje je Jezusu dalo ...
  Zavoljo tebe je vstal veliki Bog,
  Ljudje niso izgubili pravega okusa!
  
  Upoštevajte, da so člani Komsomola
  Bogovi Rusije so zelo spoštovani ...
  Smo veliki sinovi domovine,
  Rusi vedno zmagajo!
  
  Prijatelji morajo moliti k domovini,
  Perun, Yarilo in Svarog so mogočni ...
  Zelo močna moža bova
  In celo oblake bomo razpihali na nebu!
  
  Zdaj je bil sovražnik že vržen iz Moskve,
  Fašiste ste zelo prizadeli...
  Zvesti smo Jezusu in Stalinu,
  Dovolj bo tankov z orožjem!
  
  Ne, sovražnik ne bo mogel zajeziti Rusov,
  Ker so naši bojevniki vsemogočni ...
  Izpiti, predaja, samo za pet,
  Tako, da bi bil vsak fant zelo močan!
  
  Verjemite mi, Stalingrad bo veličasten,
  In obdržali ga bomo pred napadom ...
  Prišla bo zmagovita viteška postava,
  Čeprav kri teče neustavljivo!
  
  Bosonoga dekleta v mrazu
  Tečejo, utripajo s petami ...
  In fašiste bodo udarili s pestjo,
  Nedružabni Cain bo sploščen!
  
  Vse bo, ljudje dobro vedo
  Smo v vesolju, odprli bomo ozvezdja ...
  Navsezadnje je greh dvomiti v hrabrost,
  In na božjem prestolu bo človek!
  
  Znanost bo kmalu obudila mrtve,
  Lahko bomo postali mlajši in lepši ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Za mojo lepo mamo Rusijo!
  Dekleta so dobro odpela celo pesem in nadaljevala z igranjem kart z bosimi nogami ...
  22. aprila je bil Leninov rojstni dan. Dekleta so pila alkohol, razredčen z vodo in kavo ter predla pod sapo ...
  v središču izvedla še eno operacijo Ržev- Sičevsk . Nemci so bili v obrambi in so se borili. Borili so se novi sovjetski tanki T-34-85 in IS-2. Zadnji avto je pogosto obstal v blatu. Da, in oklep "Tiger" -2 in težje "mačke" niso prevzeli čela. Tudi "Panther" -2 je bilo mogoče preboditi le blizu.
  Najbolj nemški avto je sovjetskega prebil z večje razdalje.
  Hitler je bil na splošno zadovoljen s "panterjem" -2, ki je zadovoljivo zaščiten, ima dobre vozne lastnosti in oborožitev. Toda zahteval je, da se ustvari tank, ki bi bil bolje zaščiten, hkrati pa znosno vozil ...
  "Miška" se je v tem primeru izkazala za neučinkovit stroj. E-100 je bil aktivno razvit kot del serije "E". Razporeditev motorja in menjalnika naj bi bila narejena skupaj, kupola pa je bila ožja in bolj nagnjena, kot trup. Debelina oklepa je ostala primerljiva z miško, prav tako orožje, a so morali težo zaradi višine znižati na 130 ton. V tem primeru bi moral motor, nasprotno, postati močnejši na 1500 konjskih moči, rezervoar pa bi imel zadovoljivo mobilnost.
  Na splošno naj bi serija "E" postala nova generacija tankov. Z nižjimi silhuetami, z velikimi koti racionalnega naklona, močnimi topovi in motorji, gosto postavitvijo.
  Vendar pa so Nemci že imeli precej dobre avtomobile. "Panther" 2 je nadomestil prejšnji model. Pojavil se je tudi nov Tiger-2 z močnejšim motorjem in ozko kupolo. Bolje zaščiten in lažji.
  Torej nacisti niso mirovali.
  24. aprila 1944 je prvi nemški reaktivni bombnik Arado napadel Moskvo s smrtnim darilom. Z velike višine je odvrgel bombo in zlahka prehitel sovjetske lovce.
  Hitler je rekel, da zdaj ZSSR nima nobene možnosti in da bo kmalu konec Rdeče armade.
  25. aprila se je začel nov napad na Astrahan. V bitki je sodeloval tudi prvi stroj za zemeljska dela: podzemni tank.
  Na njem sta se borili dve Nemki: Mercedes in Dora. Bojevniki so preizkusili podzemni model, ki se je premikal v tleh.
  Čeprav je precej lahka, s kratkocevnim 75-milimetrskim topom in štirimi mitraljezi.
  Dekleta vlečejo avtomobile po tleh. Svedri se vrtijo in režejo skalo. Gibanje je precej počasno sedem kilometrov na uro, za vozila pod zemljo to ni slabo.
  Mercedes pritiska na gole prste na prvi joystick v nemški vojski. Zelo priročno je upravljati in izgovarjati:
  - Tukaj je naša nemška znanost uspela!
  Dora se je strinjala s tem:
  - Ja, veliko že vemo! Naša moč je zelo velika!
  Upravlja se tudi s krmilno palčko. Dekleta preizkušajo posebno napravo z radarjem.
  Tukaj je sovjetska baterija spredaj in lahko se potopite pod njo.
  Mercedes z zobmi pripomni:
  - Zgradili bomo nov red!
  In zdaj se pojavi stroj nacistov. Visoko eksplozivni razdrobni izstrelek zadene sovjetske topove. In udari po vojakih Rdeče armade.
  Dora v smehu pravi:
  - Pozdravljen velik revanšizem!
  In z golimi prsti naredi natančne strele. Udari sovražnika in škripa:
  - Slava novim sanjam!
  Mercedes strelja z mitraljezi in tuli:
  - Za dobo velikih sanj!
  Dekleta se smejijo in si ploskajo. To so tako agresivni in zelo hitri bojevniki.
  Dona agresivno pripomni:
  - Na svetu je veliko dobrega!
  In z bosimi prsti pritiska na gumbe in spet strelja na sovjetske topničarje.
  Mercedes z nasmehom potrdi:
  - In še lepše bo!
  In strelja tudi z golimi prsti. Tako gorijo ta borbena dekleta.
  No, še ena naprava za vojno ...
  Nacistični napad na Astrahan se povečuje ...
  Vsi pristopi so bili odrezani ... In sovjetske čete so bile 1. maja 1944 prisiljene popustiti, s čimer so zaključili dolgo, junaško obrambo mesta. Padla je tudi ta trdnjava.
  Nacisti so proslavljali padec Astrahana z ognjemetom. A vseeno obramba ni bila zaman. In Švabe so potrebovale nekaj časa, da so napolnile svoje čete in pripeljale rezerve ...
  Fuhrer je načrtoval napredovanje v smeri Saratova in naprej vzdolž Volge z globoko obvoznico Moskve.
  Toda medtem ko so Nemci pregrupirali svoje sile, so privabljali rezerve. In bitke so divjale v zraku.
  Nemško letalstvo je poskušalo utrditi svojo premoč. Bojni preizkusi ME-262 so razkrili nezanesljivost tega vozila in njegove pogoste nesreče ter težave z manevriranjem. Tako do zdaj ni bilo idej o popolni zamenjavi nemških enot s tem letalom. Nasprotno, TA-152 se je izkazal kot odličen stroj za svoj čas in je bil vedno bolj uveden. ME-309 in ME-109 sta ostala v uporabi.
  Raketometka ME-163 se je izkazala za dobrega lovca za bojevanje, vendar je bila zaradi prekratkega časa letenja skoraj nemogoča bojna uporaba.
  reaktivni bombnik Arado , ki ga je bilo zaradi velike hitrosti skoraj nemogoče sestreliti s protiletalskimi topovi, sovjetski lovci pa ga niso mogli dohiteti. Izvidniški reaktivci so bili kar dobri. Nemci so razvijali tudi druge stroje. Na primer XE-162, lovec, lažji od ME-262, enostaven za izdelavo, poceni in okreten, zato ga je mogoče izdelati večinoma iz lesa. In drugi borci. Pa ME-1010 in TA-183 ... In naprednejša in zanesljivejša modifikacija ME-262 X. In brezrepi lovci Gotha in še veliko več.
  Vendar so bili za zdaj nemški propelerski lovci veliko močnejši od sovjetskih letal. Ki so padle v kakovosti in so bile precej šibke tako glede motorjev kot orožja. Poleg tega je bil Jak-9 dodatno poenostavljen in je bil zdaj opremljen le z enim 20-mm letalskim topom, opustil pa je mitraljez. To je pocenilo in olajšalo proizvodnjo ter zmanjšalo težo.
  Kljub temu je strojnica precej šibka proti nemškim letalom. Medtem ko si ZSSR ni mogla privoščiti izdelave naprednejših modelov avtomobilov in je bila v hitrosti in orožju pred nacisti. Večja teža vozil je povzročala težave pri manevriranju.
  In pomanjkanje goriva je zmanjšalo usposabljanje za letenje krilatega osebja.
  Alvina in Albina, ki sta obvladali močno oboroženi ME-309 s spodobno hitrostjo, se nista želeli vkrcati na ME-262, ki je prepogosto strmoglavil. In v hitrosti so že močnejši od Rusov.
  Alvina, ki je odrezala sovjetski avto, je opozorila:
  - Zanimivo se je boriti na nebu!
  Albina je z bosimi nogami vodila borca do cilja in ga zdrobila, se je strinjala:
  - Ja, v bistvu smo najmočnejši na svetu!
  In dekleta so se smejala kot nora.
  Maj se je izkazal za relativno mirnega. Rdeča armada je še vedno poskušala odrezati rob Rzhev.
  Elizaveta je streljala iz IS-2 na nasprotnike ... Sovjetski avto je imel dobro zaščito le v zgornjem delu čela trupa. Čelo stolpa ni dovolj zaščiteno. In celo na blizu ga prebijejo topovi T-4. Vendar pa je bil zadnji tank končno ukinjen maja, tako kot Panther ter običajna Lion in Maus. Zdaj v seriji "Patera" -2 in "Tiger" -2 sta maksimalno poenotena in s podobnim orožjem.
  Ti stroji so dobro zaščiteni na čelu, precej šibki na straneh in se razlikujejo bolj po teži. Njihove vozne zmogljivosti z novimi motorji so za vojsko sprejemljive. Ampak tudi ti tanki so začasni... Za zamenjavo se pripravljata Panter-3 in Tiger-3 iz serije E. Z gostejšo postavitvijo, z lokacijo motorja in menjalnika v enem bloku in počez, z lahkim, poenostavljenim in hkrati prehodnim in lahko popravljivim podvozjem.
  Novi stroji bi morali biti bolje zaščiteni, vendar brez bistvenega povečanja teže.
  Glede orožja tukaj ni enotnosti. Sovjetski tanki imajo oklep, ki ni predebel in je slabe kakovosti. In nima smisla nameščati orožja velikega kalibra. Vojska je z 88 mm topom kar zadovoljna. Štiriintrideset vzame s štirih kilometrov, IS -2 pa z malo bližje. Razvoj je torej v teku...
  V ZSSR je treba nekaj odgovoriti. Ampak tukaj je kaj, še ni jasno ... Obstajajo načrti za ustvarjanje SU-100. Ta samohodna puška je preprosto učinkovita in s prodornim delovanjem. Z njo so povezani nekateri upi, za boj proti naraščajočim težkim tankom Tretjega rajha. Toda to je treba še narediti, tako kot granate za takšno pošast, in vzpostaviti množično proizvodnjo pištole, kar v vojnih razmerah ni preveč, resnično je.
  Toda tankovska posadka Elizabeth se bori na T-34-85. In dekleta bosa in v bikiniju se pogumno borijo.
  Elizabeth strelja z golimi prsti na naciste in prebada panterja v bok, rekoč:
  - Za veliki komunizem!
  In njihova štiriintridesetka skoči in se hitro obrne ter strelja.
  Tudi Ekaterina zelo natančno strelja na sovražnika. Zastareli tank T-4 ga zlomi v bok in zaškripa:
  - Slava vitezom ZSSR!
  In spet pomežikne svojim prijateljem. Izkazalo se je tako militantno dekle.
  Elena tudi strelja na sovražnika. Zadene zelo natančno, v tem primeru zlomi valj Tiger-2 in zarjovi na vsa pljuča:
  - Za Sveto Rusijo!
  Efrasia natančno strelja na sovražnika. Naredi natančen strel na sovražnikovo stran, prebije kovino in zacvili:
  - Za sveti komunizem!
  In dekleta samozavestno obračajo svoj tank in se izogibajo zadetkom granat. Ni tako lahko premagati deklet.
  Tu se je proti njim pojavil najnovejši in mogočni "Lion"-2. Poskusite prodreti v tak tank in poskušal bo zadeti štiriintrideset.
  In strelja z razdalje.
  Elizabeth je v odgovor tvitnila:
  - Ne boš vzel!
  In pošlje granato na tank Lev-2 z velike razdalje. Zadene ga v čelo.
  Hitlerjevec zaskoči.
  Nato Catherine znova strelja z golimi prsti na sovražnika in tokrat je projektil, ki je opisal lok, natančno zadel fašista v dolgi cevi topa.
  Catherine je zahripala:
  - Ostro oko, poševne roke, ne gre za nas!
  Nemec, ki je izgubil prtljažnik, se je začel hitro obračati in oditi. "Lion" -2 je prvi nemški tank, v katerem sta menjalnik in motor nameščena spredaj v enem bloku, menjalnik pa je na samem motorju.
  To mu je omogočilo, da je zmanjšal svojo višino in zmanjšal težo, kar je znatno povečalo njegovo hitrost. In tako je "Lev" -2 odšel in imel priložnost prekiniti razdaljo ...
  Elena je z golimi prsti naperila pištolo, jo vzela in streljala na sovražnika. Granata je zadela krmo trupa Lion, a se je odbila ...
  Elena je zarenčala:
  - Prekleto, razdalja je velika. Tako ga ne bomo dobili!
  Catherine je zaklokotala in pokazala zobe:
  - "Leo", dekleta, to je "Leo", ne bodimo užaljeni! Kmalu vas poznam, prijatelji, zelo neprijetno bo!
  In njihov tank je zadel T-3, ta tank se je samo obrnil vstran in ga je mogoče zadeti z velike razdalje.
  In deklica je streljala z golimi prsti in zakukala:
  - Slava dobi komunizma na zemlji!
  Efrasia je jezno opazila, streljala na sovražnika in uporabljala gole pete:
  - Naša domovina je močna, varuje svet!
  Elizabeth je zacvrknila in pokazala zobe ter začela peti in sproti sestavljala celo pesem:
  Satan nas ne bo premagal
  Moja domovina je najlepša na svetu,
  Bodite znani po čudoviti deželi ...
  V njem bodo veseli odrasli in otroci!
  
  Naj v njej cvetijo šmarnice,
  In spodobno himno igrajo kerubi ...
  Fuhrer bo prišel kaput
  Rusi so v bitkah nepremagljivi!
  
  Komsomolci tečejo bosi,
  Z bosimi petami gazijo po snegu...
  Hitler samo izgledaš kul
  Premaknil te bom v rezervoar!
  
  Ali lahko premagamo naciste
  Kot vedno smo bosonoge deklice ...
  Najmočnejši vitez je naš medved,
  Vse bo pobil z mitraljezom!
  
  Ne, punce smo že zelo kul,
  Dobesedno raztrgamo vse sovražnike ...
  Naši kremplji, zobje, pesti ...
  Zgradili bomo mesto v čudovitem raju!
  
  Verjamem, da bo kul komunizem,
  Država cveti v njej, verjemite nasvetu ...
  In žalostni nacizem bo izginil,
  Bodo, verjamem, podvigi so opevani!
  
  Zacvetel bo, verjamem, da je rob nevihten,
  Od zmage spet do zmage...
  Premagati Japonca Nicholasa
  Samuraj bo odgovarjal za podlost!
  
  Ne bomo se pustili nagniti,
  Zdrobimo naše sovražnike z enim udarcem ...
  Naj se lovec spremeni v igro,
  Wehrmachta nismo zaman zdrobili!
  
  
  Ne verjemite nam, da bomo obupali,
  Rusi so se vedno znali boriti ...
  Bajonete smo nabrusili z jeklom,
  Fuhrer bo postal podoba klovna!
  
  To je moja domovina
  V njej igra ruska harmonika...
  Vsi ljudje so prijazna družina,
  Abel zmaga, ne Kajn!
  
  Kmalu bo v slavi ZSSR,
  Čeprav je naš sovražnik krut, zahrbten ...
  Dali bomo zgled za hrabrost,
  Ruski duh bo slavil v bitkah!
  . POGLAVJE #8
  Maj 1944 je hitro minil... Albina in Alvina sta pobirala račune na letalih.
  So dekleta, ki kot na krilih kerubinov hitijo.
  Albina z bosimi prsti sestreli rusko letalo in zacvili:
  - Za tretji rajh!
  Alvina, prav tako bosa in v bikiniju, zruši sovjetsko letalo, ga razkosa na kose in kriči:
  - Za arijski komunizem!
  Nato so dekleta s 37-mm topom začela streljati na sovjetske tanke.
  Iztaknejo štiriintrideset in zacvilijo:
  - Tako smo kul!
  Albina pritiska na pedala z golo okroglo peto in čivka:
  - Naj se slavi komunizem!
  In se zaleti v sovjetski avto.
  Alvina prav tako natančno strelja na sovražnika, ga nokautira in zacvili, razgalivši zobe:
  - Naša resnica je v pesti!
  Tako duhovita dekleta... In uničujejo sovjetske polke... Na primer, dobili so IS-2. Tako so ga napadli iz zraka, nato pa nanj streljali iz letalskega topa. Prebili so kovino in povzročili vžig rezervoarja. In bojni kompleti bodo eksplodirali.
  Albina je na vsa grla zacvrknila:
  - Deklica rada ubija! Tukaj je dekle!
  Alvina je siknila in pokazala svoje biserne zobe:
  - Slava naši domovini! Za komunizem!
  Dekleta so se že lotila totalitarnega iztrebljanja nasprotnikov.
  In Rdeča armada je bila samozavestno razbita.
  In Gerda se je borila v posadki svojega "Pantherja" -2 in se ukvarjala s popolnim uničenjem.
  Deklica je z bosimi prsti uperila top. Podrla je štiriintridesetico in zarjovela:
  - Za veličino komunizma na arijski način!
  Charlotte je prav tako streljala z golimi prsti na sovjetski tank, razbila oklep in zavpila:
  - Za velik uspeh v svetu!
  Tudi Christina se je zajebala brez veliko slovesnosti. Da, naredila je to tako natančno, z golo peto prebila sovjetsko štiriintridesetico in izdahnila:
  - Za velike meje!
  Tudi Magda je po vrsti izstrelila izstrelek in zahripala:
  - Za nov arijski red!
  Potem so ga dekleta vzela in zapela v zboru:
  - Vsi smo skinheadi, ljubitelji svobode, borimo se za nov red! Kmalu bodo ljudstva postala arijska, borimo se z ognjem in mečem!
  Moram reči, da so se bojevniki izkazali za zelo borbene. In če ustrelijo sovražnika, potem do konca.
  Sovjetska zveza je napadena s strani višjih sil. Japonska prodira z vzhoda.
  Dva japonska pilota, Toshiba in Toyota, napadeta sovjetske položaje iz zraka.
  Obe Japonki sta zelo lepi in bosi ter v bikiniju.
  Toshiba naredi zračni prilet, prebije streho sovjetskega tanka in zarjovi:
  - Jaz sem pošast iz japonskega pekla!
  Toyota, ki s prsti svoje bose noge pritiska na pedal in seka sovražnika, cvili:
  - Za veličino idej Japonske!
  Ta dekleta so neverjetna. In zelo aktivno zdrobijo sovražnike.
  In ZSSR res izgubi samuraje. In razumljivo je zakaj. Kam se upreti takšnemu fanatizmu in tehnologiji.
  Japonska dekleta tukaj na svetlobi, a okretni tanki se prebijejo in Rdeča armada je posebej mlaćena.
  Tankovske enote niso hec.
  Toshiba je iz zraka odvrgla bombe na sovjetske položaje in nekaj pušk je poletelo navzgor in začivkalo:
  - Za veliki komunizem!
  Po tem se bo smejalo ...
  Toyota med letom zabeležila:
  - Ruski bogovi so čudni. Častijo človeka, križanega na križu, in ga imajo za Boga. Celo nekako smešno postane!
  Toshiba se je v odgovor zahihitala in pripomnila:
  - In mi sami bomo kmalu postali bogovi in nadaljevali razvoj naše božanskosti!
  In dekleta se bodo zelo rade smejala.
  Toyota se je zasmejala:
  - Naša moč je v enotnosti!
  Toshiba je to agresivno potrdila:
  - Naša moč, naša pest!
  In spet bodo z neba na sovražnika spustili tok letalskih granat, ki bodo prebile štiriintrideset.
  To so borbena dekleta in še kaj rečejo. Japonska bo vse požrla in zažgala.
  In ko pionirja mučijo, se izkaže, da je izjemno agresiven.
  Še posebej, če so fantu ocvrte pete. To je najbolj kot ne super akcija ...
  In dekleta se derejo na vsa grla...
  In tudi sovjetska dekleta se pogumno borijo in ustrelijo nasprotnike. In delujejo pred rokom in zabijanjem.
  Anastasia Vedmakova in Akulina Orlova sta zelo aktivni lepotici na nebu.
  In sestrelijo naciste, čeprav so ti letala močnejša.
  Anastasia pritisne na sprožilec z golimi prsti in poje:
  - Ni slabo biti močan, zagotovo!
  Akulina z golo peto pritisne na sprožilec in potrdi:
  - Fašiste bomo zelo močno premagali!
  In obe deklici sta zapeli:
  - Udari močno, močno, zelo močno! Udari močno, močno, zelo močno!
  Po tem so bojevniki začeli brati krilate aforizme, ki so galopirali kot konji ali bolje rečeno mladi žrebci;
  Politik pogosto šikanira , da bi volivcem nataknil jarem!
  Petelin politik lomi volivce kot kokoši!
  Politik sanja o jahanju belega konja, da bi nataknil jarem volivcu!
  Lisica ima majhne zobe in jih hoče pogoltniti in jih popolnoma skrije!
  Politik, ki veliko govori o humanosti je tipičen kanibal!
  In medveda je mogoče uspavati z medeno sladkimi govori!
  Za alkoholika je grenka vodka slajša od medu!
  Krojač bo lagal in ne bo zardeval, politik bo "zardeval" in lagal!
  Ženska, ki odvrže čevlje, obleče moškega, do ravni potepuha!
  Če se želiš približati Bogu, skrajšaj svoj pohlep!
  Tudi v navidezni brezbrižnosti Vsemogočnega se skriva ljubezen - navsezadnje otroci najprej želijo pobegniti izpod skrbi svojih staršev!
  Bog odlaša s kaznijo zla, da bi dal priložnost grešniku!
  Talent in delavnost moža in žene rodita uspeh le v dvoje!
  Tudi med je grenak - če se v njem utopiš!
  Prevara je kot vino, slaba in sladka in težko jo je ustaviti!
  Ljubezen je kot razdrobljen projektil - zlomi srce, pretrese možgane, izstreli žepe, gre vstran!
  Človek je v nečem enak Bogu - Vsemogočni je ustvaril vesolje, človek pa je rodil neumnost: oboje je neskončno!
  Uspeh, ki gradi na krvi - čaka usoda zabodenega prašiča. Pojedli bodo svoje soborce - rezultat jeze je žalosten!
  Včasih je najboljši način za ohranitev svojega ugleda zanka okoli vratu! V vsakem primeru vas ne bo pustil pasti!
  Ne morete dolgo ležati pod medvedom - zdrobil vas bo!
  Včasih je žena kot mamut namesto odeje!
  Pisatelj, ki si prizadeva za žetev bankovcev, ne bo sejal dobrega, večnega!
  Država brez zakona je kot telo brez okostja! Samo da ne bo okostenel, so potrebne volitve!
  Če želite ustvariti mojstrovino, pozabite na honorar!
  Najbolj spretna prevara je, ko ne lažeš, pa ti nihče ne verjame!
  Seveda poraz obljublja velike težave, vendar je to le odraz prihodnje zmage!
  V bitki zmago prinašata hrabrost in dobra inteligenca.
  Če želite zadeti, morate najprej videti, kam!
  Skavt je kovač zmage!
  Vsak norec lahko pohabi, a vsak pameten ne more ozdraviti!
  Veliko je nesramnih krvnikov - malo zdravnikov zdravilcev!
  Komu so zdravniki in komu krvniki!
  Brez bolečine ni hrabrosti - brez hrabrosti ni zmage!
  Ideje komunizma so meja idiotizma: če se jih vrele glave in hladna srca lotijo uresničevati!
  Komunizem je lahek, pa požge tiste, ki so preveč mastni!
  Če nimaš dovolj potrpljenja, pomaga petje!
  Ljudje so kot železo - preden se ohladi, mu daj želeno obliko!
  Če želite postati priljubljeni, pogosteje uporabljajte silo!
  Ocena je kot peklenska trava - raste, ko jo zalivaš s solzami in krvjo!
  Ljudje so kot plevel - bolj ko gaziš, višje se razteza!
  Enotnost je ključ do zmage!
  Disciplina je orodje za zmago! Um igra na to!
  Enotnost, pogum, nesebičnost - ključi do zmage, svobode, sreče! Brez discipline ni vojske in brez vojske ni svobode!
  Delo nas je naredilo močnejše, pomnoženo z umom bo dalo svobodo in skupaj s srečo bo prineslo srečo!
  Poveljnik je kot vrh piramide - biti mora samo eden, sicer se bo še tako trdna konstrukcija zrušila!
  Plemstvo družine ima enak odnos do poguma, kot dolžina las do uma!
  Nobena hrabrost prednikov ne bo pomagala strahopetcu!
  Rezilo iz najmočnejšega jekla rjavi v rokah govorca in strahopetca!
  Najstrašnejše orožje je Sveto pismo v rokah barabe!
  Glavno bogastvo človeka: potenca, je tudi glavni vzrok propada!
  Najboljši poklic je prostitucija, združiš posel z užitkom in imaš vsakič novega partnerja - brez rutine!
  Že dolgo se lahko hvališ z junakovim pedigrejem, a ko se znajdeš na bojnem polju, strahopetno hitiš v hrbet!
  Steklenica vodke je kot granata - podre te, odbije ti možgane, zdrobi tvojo notranjost!
  Ko je srce polno usmiljenja, je iz nekega razloga denarnica prazna!
  Resnično svoboden človek se podreja trem stvarem - razumu, ljubezni, Bogu!
  Ljubezen je kot vrtnica - ne cveti dolgo, a boli!
  Suženj v duši je pokoren - strastem, poželenju, božjim služabnikom!
  Sreča je nestabilna kot pesek - le pridnost jo bo povezala s cementom!
  Vrček vina je kot ocean - če te zanese, izgubiš tla pod nogami!
  Ženske ljubijo moško moč, vendar ne v primeru, ko jo izkusijo same!
  Ljubezen je kot čoln, če veslaš prehitro, se prevrne in potopi!
  Ob pravem času uvede članek - zapeljevanje odraslih s strani mladih!
  Ljubezni ne moreš natakniti lisic!
  Kar je naravno, ni kaznivo!
  Ljubezen je nežen občutek, a najdebelejše okove ne zdržijo!
  Če bi vsi zakoni delovali, bi se država spremenila v zapor, kjer paznike rekrutirajo iz tujine!
  Načelo neizogibnosti kazni ne deluje, ker samega sebe ne moreš aretirati!
  Zdravniki ne smejo iti skozi progo z ovirami. Po njem se bodo roke tresle, jezik bo zamajal in kozarec vodke, za razliko od mačka, ne bo pomagal!
  Nič ni bolj utrujajočega - dolgo brezdelje!
  Znanstveno odkritje: zasnovano progresivno - utelešeno agresivno!
  Ne mesto za razmislek, ampak mesto prepirov in norosti!
  Vse težave človeštva izvirajo iz sebičnosti, blaginja je mogoča le s skupnimi močmi!
  Človek brez ekipe je kot žerjavica, brez ognja - daje malo svetlobe in hitro ugasne!
  Domovina greje - bolje kot ogenj!
  In žival je boljša v čredi!
  Logika naj ne služi instinktom - umu poželenju!
  Bo vojna - bo podvig!
  Mišice brez možganov, to je pest mesa - na kateri joče ponev!
  Od dveh dvobojevalcev je eden norec, drugi pa baraba!
  Višje ko človek leti, bolj je nezadovoljen s svojim položajem!
  Če pes ostane sam, zgreši lastnikovo palico!
  Samo tisti ima krila - čigar um ni navajen plaziti!
  Hudo je, ko si sam kot snob!
  Sam si, sovražnikov pa je legija!
  Tudi slona lahko poje žuželka!
  Če hroščev ni milijon!
  Vodja države naj bo ljudem brat, ne brat!
  . Lažje je najti suh kamen v oceanu kot izum, ki ni bil uporabljen v vojaške namene!
  Zmaga kot ženska - privlači z briljantnostjo, a prestraši po ceni!
  Ognjeni bog vojne in tako kot drugi bogovi zahteva pozornost in žrtvovanje!
  En meč, kot dežna kaplja, bo padel in se razpršil, in ko jih bo veliko, se bo rodila zmaga!
  Samo ne pojte - za mir!
  Moje srce je žalostno - moj želodec je prazen!
  Najprej skleda, potem pa misli!
  Zmaga je vredna časti!
  Čast je relativen pojem in bi ga morali nanašati predvsem na svoje vojake!
  Tisti, ki pijejo pred prepirom, bodo imeli mačka v peklu!
  Cevi so tihe, ker rezila pojejo - jeklo je močnejše in glasnejše od bakra!
  Vojska brez poveljnikov je kot čreda ovc brez pastirja; en volk, če ga ne poje, te bo prestrašil!
  Bežati je večja neumnost kot strahopetnost! Navsezadnje večina vojakov ne umre v bitki, ampak med zasledovanjem!
  Vojna je kot igra domin, le polomljenih domin ni več mogoče zbrati - zemlja drži!
  Preganjanje spremeni bojevnika v krvnika, strahopetca v pogumnega človeka, skromnega v predrznika!
  Fantazija je tekmovanje absurda in absurda! Hkrati pa ni bolj znanstvenega in logičnega žanra!
  V vojni kot v operi - vsak poje svoje, samo sufler je lahko vohun!
  Sodobne ženske moškim odpustijo vse - razen revščine!
  Ali poznate razliko med vohuni in skavti?
  Vem! Imamo samo skavte - tujci imajo dobre vohune!
  Kaj je bolje s prazno glavo ali s prazno denarnico? Seveda, s prazno glavo - ni tako opazno!
  Um je najboljši zbiralec bogastva!
  Um in sreča: zaljubljeni par - rodi uspeh, bogastvo, položaj, a se hitro razide!
  Ponosnim moškim je lažje prisluhniti nasvetom, ki jih daje ženska - razen če je to žena!
  Modra žena je vredna bogastva! In podjetna žena ga lahko toži!
  Kdo pri človeku ceni osebnost in kdo denar!
  Človeštvo lahko uničita dvoje - računalniki in računalničarji. Prvi bodo atrofirali um, drugi tega ne bodo znali izkoristiti!
  V vojni je granata tovariš!
  Na splošno je granatno jabolko, ki pripoveduje šale, kot Fabergejevo jajce, ki se uporablja za lomljenje orehov!
  Talent je kot duša: ne more se ga vzeti, lahko pa se ga uniči!
  Maščevanje ni vredno časti - povračilo spodobnosti!
  Zavist je zametek zločina, sebičnost namaka, brezdelje hrani!
  Lenoba je najhujša od vseh zločinov!
  Bolje je dostojno umreti z mečem - kot živeti vol, ki ga z bičem požene v hlev!
  V vojni lahko pogum premaga zvitost, zvitost pa nikoli ne premaga poguma!
  Vojna naredi življenje grozno, smrti vredno in lepo!
  Skromnost je redka lastnost poveljnika, a je zaradi tega še bolj dragocena!
  - Šakal je soglasen z besedo iztrebki!
  Lev ima samo eno prednost pred šakalom - sposobnost dostojanstvene smrti!
  Tehnika je krvnik hrabrosti!
  - Ampak to ni res! Pravzaprav, višja kot je raven tehnologije, več inteligence in iznajdljivosti je potrebno na bojišču!
  Kjer se začnejo interesi domovine, se konča osebna blaginja!
  Svoboda mora biti združena z disciplino. Anarhija je nasprotje svobode!
  Močan spomin je najboljši mentor! Sploh pa je svobodo možno osvojiti z mečem, le s pomočjo razuma pa jo obdržati!
  - Ko močan bojevnik reši drugega, za to ni potrebna posebna čast!
  Konec koncev, ko bo hrabrost gorela v vašem srcu, boste dvignili svoj ščit v obrambo sužnjev!
  Podlost barabe ni izgovor za poštenega, saj prisotnost umazanije ne opravičuje umazanega!
  Ljubezen ni nikoli poceni - še posebej, če ne plačate z denarnico, ampak z dušo!
  Edino, kar lahko opraviči prelito kri, je, če zaradi tega nehajo teči solze!
  Tisti, ki služijo za denar, se ne bodo nikoli mogli kosati v boju s tistimi, ki jih vodi pogumno srce in želja po svobodi!
  Otrokova solza je nevarna, ker se spremeni v deroč potok, ki odplavlja civilizacije!
  Položaj poveljnika ni dodatno spajkanje, ampak dodatna odgovornost in težko breme!
  Ne ve se, kaj je bolj pomembno - nahraniti vse lačne ali obrisati solze enega otroka!
  Zlato je mehkejše od jekla, a bolj zadene srce!
  Ne naredi vojaka močnega orožje, ampak vojakovo orožje!
  Zdi se, da se dekleta šalijo z mojstrskimi aforizmi. In če začnejo uničevati sovražnika, jim ne more pobegniti.
  Konec maja 1944 so nacisti začeli ofenzivo v smeri Saratova.
  V bitkah je sodeloval Shturmlev , stroj na šasiji nekdanjega leva, s še močnejšim metalcem bomb kalibra 450 mm, ki dobesedno zdrobi in uniči vse, trga in prebija gromozansko silo lijaka. .
  In takšna raketa bo takoj vzela cel blok in ga podrla.
  " Shturmlev " pod nadzorom skupine nemških deklet strelja na sovjetske položaje.
  Jane pomežikne svojim prijateljem in topota z bosimi nogami, reče:
  - Sovražnike temeljito pometemo in jih spremenimo v tipične krste!
  Gringeta v odgovor pomežikne, z boso nogo pritisne na ročico in zacvili:
  - Igrali bomo in premagali sovražnike!
  Malania je opozorila:
  - Proti stroju Shturmlev so vse sovjetske utrdbe nemočne!
  Monica, ki je udarila po goli peti, je potrdila:
  - Res smo rojeni za zmago!
  Jane je prinesla:
  - Vojna nima ženskega obraza, ampak fizionomijo, ki pritegne iskalce vznemirjenja!
  Gringeta , ki je z mitraljezom streljal na sovjetske enote, je izdal:
  - Ženska je golob, ki ugrizne moškega žolno kot zmaj!
  Monika je med streljanjem na ruske vojake zapisala:
  - Žena ima vedno sedem petkov na teden in brez nedeljskega darila iz zakonske dolžnosti ima vedno prost dan!
  Malanya se je zahihitala in odgovorila:
  - Bog ni vsemogočen v vsem, on je nemočen, da bi prepiral žensko!
  Jane se je strinjala s tem in streljala z golimi prsti:
  - Čeprav je Bog vsemogočen, ne more ženski zapreti ust in ustaviti politike!
  Gringeta je logično pripomnila, streljala z boso peto in pritiskala:
  - Politik nima vesti, ženska ima občutek za mero, politikantka pa ima vsa čustva brez mere!
  Monica, ki je streljala na sovjetske čete in jih zadela do smrti, je zapisala:
  - Ženska je roža, bodičasta kot vrtnica, a njen sladki vonj privablja koze in trote!
  Malanya, ki je premagal sovjetske vojake in uničil bunkerje, je zacvilil:
  - Volivec pade v otroštvo, glasuje za sovražne stare hraste z dupli!
  Dekleta so pokazala svojo duhovitost in odpeljala naprej.
  In od zgoraj so se potopila tudi jurišna letala. In tako so sovjetske čete mlatile brez težav.
  Nemci so postali tako kul. In njihova operativna moč se je izboljšala.
  teletanki , nadzorovani preko radia , nadaljevali .
  In to je bil problem za sovjetske vojake. In nacisti so premagali Rdečo armado.
  Toda tudi sovjetska dekleta so se borila zelo pogumno.
  Boji so se razpletli za Kamišin. Alenka je spet v boju.
  In njen potolčen, a ne vdan bataljon.
  Alenka je z nasmehom rekla:
  - V vsaki vojni je življenje vojaka dragoceno!
  In kako vrže granato z golimi prsti.
  To so bojevniki - najvišji razred ...
  Anyuta, ki je streljala na naciste, je zapisala:
  - Ruskega vojaka je mogoče pripraviti, da se zruši kot poševno hlodvo, ne pa ga postaviti na kolena in narediti, da se trese kot trepetlika!
  Alla, ki je streljala in z boso peto pritiskala na eksplozivni paket, je zacvilila:
  - Če ne želite spoštovati vojaške discipline, boste upognili hrbet kot ujetnik!
  Maria, ki je streljala na nasprotnike in z golimi prsti izstrelila morilski bumerang, je izdala:
  - V našem svetu je veliko umazanije, v njem so le redki princi!
  Matryona, ki je streljala na nasprotnike in jih rezala v rafalih, nato pa z boso nogo vrgla granato, je zapisala:
  - Politik ima dolg jezik, a da bi izvedel, kar je nabil - roke so kratke!
  Marusya, ki je streljala na sovražnika in pokosila vrste nemških in tujih vojakov, je vyaknula:
  - Politik hitro obljublja, počasen izpolnjuje, miloščine prosi, za prevaro pa odpuščanja!
  Dekleta so dobra in borbena. Toda sile so zelo neenake. Veliko uničenja.
  Nemški tank "maus", čeprav ne povsem serijski, se še vedno srečuje na frontah. In njegovi topovi grmijo in streljajo. In povečati uničenje v jarkih neverjetno.
  Toda dekleta streljajo iz topov proti miški. Čeprav lupine poskakujejo kot grah. Toda Nemci kar pritiskajo in pritiskajo.
  In streljajo zelo natančno.
  Komsomolke tekajo naokoli, utripajo z golimi petami in cvilijo:
  - V slavo domovine svetnika!
  Viola, ki je streljala na nemško pehoto, je zacvilila:
  - Ko ženska nima dovolj za čevlje, postavi moškega na bose noge!
  In dekle se bo smejalo in pokazalo jezik.
  Za bojevnike je treba reči, da so smešni. In če so jih premagali, so jih smrtno pretepli.
  Viola in Margarita, skoraj goli v samih spodnjicah, se borita, prinašata izstrelke in natančno streljata. In ni jih mogoče kar tako ustaviti.
  Margarita cvileče pravi:
  - Slava času komunizma!
  Viola agresivno potrdi:
  - Velika slava dobe sprememb!
  Treba je opozoriti, da so se bojevniki izkazali za izjemno agresivna dekleta.
  Tudi Veronika prinese školjke, utripa z golimi okroglimi petami in zacvili:
  - Slava komunizmu!
  To je tisto, kar so imeli bojno epifanijo. In kako se srdito in mrzlično borijo.
  In utripajo gola, zagorela kolena.
  Tudi Tamara se bori. Izstopila je iz Kavkaza, ki so ga zajeli nacisti, in spet v vrstah. Bori se z mesojedim občutkom krvi. Bori se z ogromno agresijo.
  Tamara meče granato z bosimi prsti, trga naciste in cvili:
  - Komunizem bo z nami!
  In daje dobro usmerjen rafal iz stroja ...
  Dekleta je mogoče videti, kako delajo gromozanske čudeže. In imajo ogenj, ki grozi, da bo požgal vesolje.
  Veronika, streljanje, poje:
  Zanimivo bo, brez dvoma
  Vse na svetu bo zagotovilo urnik!
  In mežika s svojimi safirnimi očmi.
  Tamara, streljanje, tuli:
  - Kolovrat ! Evpatij Kolovrat ! Heroji Rusije zbirajo alarm!
  In dal obrat iz mitraljeza. Prekinila je Fritza in zacvilila:
  - Ženska je predvsem lisica, ki hoče leva z lasom ustreliti, a v njen laso običajno padejo osli!
  Victoria, ki je z golimi prsti streljala in odmetavala še eno darilo smrti, je rekla:
  - Ženska je kokoš, ki obožuje zlata jajca in nosilcu prinaša samo izgubo!
  In dekleta so se sinhrono smejala. Borijo se tako neverjetno z ogromnim pritiskom.
  Tamara je opozorila, streljanje na tuje divizije:
  - Ženska je kokoš, možu, ki je pravi lisjak, lahko prinese samo zlata jajca!
  Veronika je streljala in pokazala zobe, dodala:
  - Prava lisica in petelin vas bosta pripravila do zlaganja zlatih jajc!
  Margarita, ki je bosa streljala in metala granate, je zapisala:
  - Kremplji lisice niso levji, vendar bo kralju živali odtrgala tri kože!
  Viola je agresivno pokazala zobe in pripomnila:
  - Kdor s pametjo ni lisica, tudi lev ni!
  Bojevniki so videti z velikimi ambicijami borca. In če začnejo.
  Olimpija je izstrelila in z močnimi nogami odnesla celo škatlo razstreliva in kako ga izstreliti. Množica nacistov je raztrgana, lepo dekle pa tuli:
  - Vladajte ZSSR in pojte Luciferja! Zmagali bomo vse!
  Vendar Olimpija ni pozabila spregovoriti:
  - Ženska lisica je sposobna prepričati vsakega moškega, da je lev, in ga vzredi kot navadnega osla!
  Margarita, streljanje, se je strinjala s tem:
  - Levinja z le lisičjim umom in volčjim prijemom!
  Serafima je opozorila in pokosila nasprotnike:
  - Lev ni tisti, ki rjovi, ampak tisti, ki raztrga veliko zelenja!
  Viola, ki je natančno streljala na sovražnika in ga pokosila, je pripomnila:
  - Ko politik ni lisica, potem mu odtrgajo tri kože in mu nataknejo ovratnik!
  Victoria je pokazala zobe in pomežiknila, nato pa z boso nogo z morilsko močjo vrgla dar smrti in rekla:
  - Politik ima široko rit za sedenje na dveh stolih, a širino duše ima samo v besedah!
  Olympias, ki je podlegla sodu s svojimi golimi, mišičastimi nogami in razstrelila rezervoar Lion, je zarenčala:
  - Tank preboden z izstrelkom z uranovim jedrom, politik prebije brez srca, a z zlatim denarjem!
  . POGLAVJE #9
  Kamišin je bil zapuščen. In v začetku junija 1944 so se boji razpletli za Saratov.
  Tukaj so bitke tako aktivne. In tudi dekleta, kot vedno, v bitkah. In tako ljubki bojevniki.
  Alenka se bori in kosi nasprotnike z mitralješkimi rafali in celimi vrstami.
  Deklica vrže granato z golimi prsti in zacvili:
  - Moja zmaga prihaja!
  In spet strelja na sovražnika.
  Anyuta tudi strelja na sovražnika. To počne natančno in natančno. Njeni stroji so tako privlačni. In goli prsti mečejo eksplozivne pakete ogromne moči. Naciste razdirajo in deklica cvili na vsa pljuča.
  - Za komunizem!
  Alla, ki strelja na sovražnika z ogromno natančnostjo in kosi sovražnike, zacvili:
  - Za brezmejno domovino!
  In z golimi prsti na nogah dekle spet vrže granato. Treba je reči, da je najbolj bojevita med bojevniki.
  In sama je rdečelaska in samo v kratkih hlačah. In strelja tako natančno in natančno, Švabe pa ležijo.
  Tudi Maria strelja zelo natančno. In tako lepo dekle je in z golimi nožnimi prsti meče eksplozivni paket in raztrga svoje nasprotnike.
  Nato zarjovi:
  - Vladajte imperiju ZSSR!
  Marusya tudi strelja natančno, zadene sovražnike in rjovi:
  - Od tajge do britanskih morij je naša vojska najmočnejša!
  In streljal bo tudi z bosimi nogami.
  Nato bo Matryona izstrelila smrtonosni projektil na sovražnika. In zadel ga bo s stoodstotno natančnostjo. Naravno gola peta.
  To so sovjetska dekleta, ki delajo, vendar nemška dekleta ne zaostajajo.
  Christina, Magda, Margaret in Shella se borijo v Panterju. Stroj, čeprav ni idealen, vendar s pištolo za hiter strel, dolgega dosega, zmerno okreten in dobrim prednjim oklepom.
  Nemška dekleta so bosa in v bikiniju, kljub poletni vročini ali bolje rečeno po zaslugi .. In vodijo manevrski boj.
  Tukaj Christina ustreli... Granata zadene kupolo T-34-76 in jo prebije. Sovjetski rezervoarji so izpadli.
  Dekleta kričijo na ves glas:
  - Naši so ga vzeli!
  Nato strelja Magda. Lepotec z zlatimi lasmi je tudi potolkel.
  Ja, torej stolp je bil odtrgan pri štiriintridesetih.
  Tigrice izmenično streljajo. In zelo primerno. Tu so zadeli še en sovjetski tank.
  Naslednja je prišla Margaret. In zadeli samohodne puške SU-76. Spretno zajebano. In zapela je:
  - Naša peklenska Nemčija je močna, varuje svet!
  In kako bo jezik pokazal!
  Nato je streljala iz Shellovega topa. Zadel je sovjetski tank KV-1S. Tudi deklica je dobro opravila svoje delo.
  Da, štirje bojevniki v bikinijih se borijo in se ne bojijo mraza. Ko so se ženske začele bojevati, so se stvari za Tretji rajh izboljšale.
  Tukaj sta pilota Albina in Alvina na nebu. Obe lepotici v bikiniju in bosi. Borijo se zase na Focke -Wulfs. In ta avto je zelo resen.
  Albina, ki strelja iz zračnih topov, pravi:
  - Aktivni kroket! Naj vam ne bo žal za besedo!
  In kako se bleščeče nasmehne! In sestrelil bo dve sovjetski letali hkrati.
  Tri je z zračnimi topovi posekala tudi Alvina in zacvrknila:
  - Moj vstop bo smrtonosen in dolgočasen!
  Potem je deklica razgalila zobe in pokazala zobe! Sama je očarljiva in polna fenomenalnega šarma.
  Albina prekine drugo letalo Yak-9 in zacvili:
  - Zakaj potrebujemo sovjetske pilote?
  Alvina sestreli LAGG-5 in samozavestno reče:
  - Tako da mi Nemci obračunavamo!
  Čudovit par deklet. Kako so se lotili zbiranja nagrad zase. Proti takšnim lepotam res ne moreš ugovarjati. Sestreljujejo letala in pokažejo zobe.
  In glavna skrivnost je v mrazu, dekleta morajo biti bosa in v bikiniju. Potem bodo prišli računi.
  In nikoli se ne oblecite. In stresite svoje gole prsi, in vedno bo v visoki ceni!
  Albina je odrezala drugo letalo Rdeče armade in zapela:
  - V velikih višinah in zvezdni čistosti!
  In pomežiknila je, poskočila in trzala z bosimi nogami ter zarjovela:
  - V morskem valu in besnem ognju! In v besnem in besnem ognju!
  In spet dekle z energičnim pristopom sestreli letalo.
  In potem Alvina napade sovražnika. To naredi iz zavoja, pokaže zobe in zacvili:
  - Jaz bom super prvak sveta!
  In spet avto, ki ga je zadela deklica, pade. Da, Rdeča armada postane precej slaba.
  In Albina zarjovi od divjega zanosa:
  - Zdaj sem krvnik, ne pilot!
  Sestreli drugo sovjetsko letalo in sikne:
  - Sklonim se nad merkom in izstrelki hitijo v cilj, pred nami je še en tek!
  Bojevnik je izjemno agresiven.
  Tukaj sta obe dekleti, ki napadata zemeljske tarče. Albina udari po štiriintrideseti in zacvili:
  - To bo konec!
  Alvina udari po SU-76 in zašepeta:
  - Do popolnega uničenja!
  In kako trese z boso nogo!
  Borci tukaj so dekleta, na strani ZSSR pa se borijo tudi dekleta, ki poskušajo zaščititi Gurjev, kamor kot škorpijon rinejo tudi Hitlerjeve čete.
  Alenka se je borila za Gurjeva, na katerega so napadli nacisti. Obupana lepotica je z bosimi prsti vrgla granato in zacvrknila:
  - Slava Rusiji in domači stranki!
  Nato je Nataška z golimi prsti izstrelila granato in siknila:
  - Dekle zaščitimo bosi!
  Tudi Anyuta je s prsti svojih golih nog poslala darilo smrti in zapihala :
  - To bo čudovit udarec!
  Rdečelasa Avguštinka je z golim spodnjim udom vzela in poslala darilo uničenja in zacvilila:
  - Usmerjanje radarja v nebo!
  In potem je zlatolasa Maria z golimi nogami dala smrt nacistom.
  In zapela je:
  - Na Madagaskarju, v puščavi in Sahari! Povsod sem videl belo svetlobo!
  In zdaj bo Marusya z golimi podplati vrgla cel kup in zapela:
  - Na Finskem, v Grčiji in v Avstraliji, na Švedskem vam bodo rekli, da ni lepših deklet od teh!
  Da, šest deklet se je zelo dobro borilo. Toda Fritz je vseeno zavzel Kursk ...
  Ne, ne zato, da bi se uprli tako višjim silam. Fašisti se držijo zase in palice.
  In kaj vpliva na pripravo pošasti.
  Adolf Hitler je bil preprosto nor: počutil se je kot pravi despot, ki se mu vsi ubogajo in trepetajo. Da, če hočeš stalinistične uspehe, potem moraš biti kot Stalin, brez usmiljenja in zahtevnosti do drugih in sebe (natančno tako je razmišljal Iosif Vissarionovich v tem nizu!). Zdaj je šumenje spodobno in avto se bo začel premikati. Na splošno ima Nemčija, upoštevajoč satelite, veliko prednost pred ZSSR v količini industrijske opreme, v kvalificirani delovni sili in v številu inženirjev na vseh ravneh. To je dejstvo, vendar proizvodnja orožja še vedno ni na nivoju! Nemčija je vso vojno kljub vsemu uničenju v Rusiji zaostajala za ZSSR. In od česa? Seveda zaradi določene zmede, ki je vladala v različnih oddelkih, predvsem pa v vojaški industriji. Poleg tega je negativno vlogo igralo pomanjkanje surovin, pa tudi podcenjevanje sovražnikovega potenciala. Zlasti leta 1940 je bila proizvodnja orožja v Nemčiji manjša kot leta 1939 (če štejemo gred, upoštevajoč strelivo), in to kljub dejstvu, da je vojna že trajala in je tretji rajh prevzel nadzor nad velika ozemlja z ogromnimi rezervami proizvodnih zmogljivosti. No, kaj lahko rečemo o organizacijskih sposobnostih Hitlerja? Ne preveč, potem je zablisnil, na področju vojaške industrije.
  Führer je v dolgem govoru izjavil:
  - V primeru nadzora letalstva so izredna pooblastila podeljena Sauerju . Pozorno bo spremljal količino proizvedene opreme in, kar je nič manj pomembno, kakovost. Poleg tega mnogi vaši prijatelji Goering, čeprav so bili nekoč dobri asi, niso sposobni voditi dela. Vsak dober vojak ni tudi izjemen general, zato bo namesto obešenega Erica tehnično sfero vodil človek iz vrst poklicnih podjetnikov, ki je sposoben reformirati in na novo opremiti letalske sile. Navsezadnje Britanija ne spi, povečuje tako količino kot kakovost svojih oboroženih sil, predvsem pa letalstva. Pred sovražnikom moramo biti za dve glavi, za ducat korakov, sicer bomo popolnoma izgubili premoč nad sovražnikom. In zato so potrebni kakovostni koraki.
  Goering je plaho ugovarjal:
  - Moji prijatelji, preizkušeni ljudje, ki so dokazali svojo bojno učinkovitost in profesionalnost.
  Demonski diktator je postal besen:
  - Ali pa sem morda po vašem mnenju pozabil, kdo je izgubil bitko za Britanijo? Ali kdo je spodletel štiriletnemu načrtu razvoja narodnega gospodarstva. Ali pa tudi vi želite biti bičani, in to celo v javnosti. Zato zapri usta in bodi tiho, dokler te ne nabodo!
  Goering se je v strahu celo usedel. Žal, s Fuhrerjem se ni za hecati. Potem se je spet zaslišal hrup, drugo letalo ME-262 je vzletelo v nebo. Avto je bil masiven in je imel kar dva motorja. Krila so rahlo zamahnjena, sam lovec je videti precej grozeč. Njegove hitrostne lastnosti za leto 1941 so na splošno spodobne in po svetovnih merilih celo rekordne. Res je, da sam stroj še ni popolnoma zanesljiv in zahteva odpravljanje napak. Fašistični diktator pa je že dal lastnosti novim, naprednejšim lovcem ... ME-262 tehta več kot šest ton, kar je nekakšna preobremenitev. Reaktivni lovec mora biti majhen, poceni in okreten. V tem pogledu bi lahko bil ME-163 kar dober, vendar je njegov raketni motor preveč forsiran in deluje le šest minut (oziroma bo še deloval!), kar pomeni, da je doseg le v radiju sto kilometrov. . Kot bliskoviti bombnik ali kot prikriti borec za napade armade na Anglijo seveda ni dober.
  Toda ME-262 lahko nosi tono bomb, torej toliko kot sovjetsko frontovsko letalo Pe-2. To je odlična rešitev tako za bojne napade kot za podporo vojakom. Vendar, zakaj ne bi ustvarili lovca ME-163 Comet, vendar brez raketnega motorja, vendar s turboreaktivnim motorjem? Poskušali so izboljšati Comet in zdelo se je, da so čas letenja pripeljali do 15 minut (to je doseg do 300 kilometrov), kar je na splošno sprejemljivo za bitko za Britanijo. Še vedno lahko dobite London iz Normandije ... Čeprav ni vse tako očitno, morate tudi bombardirati in se vrniti, in petnajst minut ni bilo v tako prisilnem načinu. V prihodnosti so bili raketni in reaktivni lovci prepoznani kot slepa ulica v letalstvu. Toda zasnova "Kometa" je zelo zanimiva zaradi svoje majhnosti in lahkotnosti, kar pomeni poceni in okretnost.
  Poleg tega še vedno obstajajo zelo obetavni lovci s skupno maso 800 kilogramov, takšna jadralna letala, ki jih je mogoče uporabiti v zračnih bojih. Res je, zaradi kratkega dosega se lahko leti na njih izvajajo le v obrambnih bitkah ali pa jih dostavijo v London na ... transportih in jih nato priklopijo nazaj na pilote. Tukaj morate razmišljati. V resnični zgodovini jadralna letala niso imela časa za vojno in iz nekega razloga si sovjetski letalski generali niso upali poskusiti te zamisli v Koreji. Na splošno ni žalostno, toda med korejsko vojno je ameriški pilot prvi odprl račun zmag. Jenkijev torej ne gre podcenjevati.
  Po koncu leta je mlado svetlolaso dekle skočilo iz pilotske kabine in s polno hitrostjo steklo k Fuhrerju.
  Obsedeni nacist številka ena ji je iztegnil roko za poljub. Kaj je lepo, ko te imajo dekleta rada, in Fuhrerja, kot kaže, vsi Nemci ali bolje rečeno skoraj vsi, razen nekaj zapornikov koncentracijskih taborišč, iskreno obožujejo. Pilot je z navdušenjem rekel:
  - To je preprosto veličastno letalo, ima takšno hitrost in moč. Raztrgajmo vse levčke kot termofor od nadomestka!
  Fuhrer je odobraval dekličin impulz:
  - Seveda ga bomo zlomili, toda ... Odpravljanje napak v stroju je treba izvajati hitreje, kar še posebej velja za motorje. Tukaj bodo seveda potrebni radikalni ukrepi za njihovo izboljšanje, vendar če pomaga vodja-oblikovalec!
  Vsi so zalajali v zboru:
  - Slava velikemu Firerju! Naj nam pomaga Previdnost!
  Zaslišala se je himna tretjega rajha in kolona mladih borcev Hitlerjugenta je krenila naprej . Fantje od štirinajst do sedemnajst let so se podali pod boben v posebni postavi. In potem je bilo najbolj zanimivo: marširale so najstnice iz zveze žensk Nemčije. Bile so v kratkih krilih, gole, bose noge lepotic so privabljale poglede moških. Dekleta so poskušala dvigniti noge višje, hkrati pa so potegnili prst, previdno postavili peto. Zabaven spektakel lepotic z brezhibnimi postavami ... Res je, obrazi so bili drugačni, nekatere mlade fašistične ženske pa so bile nekoliko nesramne, skoraj moške, in celo zvijale so jih. Še posebej, ko sta obrvi združili.
  Esteta Adolf je zapisala:
  - Potrebno je, da so fantje in dekleta deležni telesnega usposabljanja v večjem obsegu. In vem, da se ob tej priložnosti veliko naredi, zlasti v Jungvolku , vendar sta potrebna vključevanje in sprejetje špartanskih metod. Seveda, poleg spodbujanja kraj ... Naši mladeniči in mladenke naj odrastejo kot spodobni in hkrati neusmiljeni ljudje.
  Vrhovni poveljnik se je ustavil. Generali so bili tiho, verjetno so se bali ugovarjati, niso pa želeli potrditi očitnega. Fuhrer je nadaljeval:
  - Vojna ni šala, a neusmiljenost do sovražnikov je treba združiti z medsebojno pomočjo in bratskim čutom do tovarišev. To je tisto, kar moramo vcepiti vsem ... Novi nadčlovek je neusmiljen do drugih, še bolj pa mora biti neusmiljen do sebe. Kajti manjvrednost je treba najprej izkoreniniti v svoji duši, potem pa bo vstalo šibko, človeško telo!
  Še en premor ... Generali in oblikovalci so nenadoma spoznali in začeli močno ploskati. Fuhrer je bil videti zadovoljen:
  - Je že bolje, zdaj pa bi rad videl imitacijo zračnega boja. Tako mogočna in vse uničujoča ...
  Heinkel je plaho vprašal:
  - Z živim strelivom ali granatami, moj Fuhrer?
  Nacist številka ena je prikimal.
  - Seveda, z bojnimi. Poleg tega bi rad razmislil o delovanju izmetne naprave. Navsezadnje delate na tem ... - Fuhrer je stresel pesti. - Ko bo končno pripravljen in dan v množično proizvodnjo. Navsezadnje je izkušen pilot izkušen pilot, ki ga je treba zaščititi za prihodnje bitke!
  Fuhrer-terminator se je kljub temu odločil, da bo oblikovalcem pokazal sodobnejšo shemo naprave za izmet. Ta sistem bi moral biti manj okoren, preprostejši in lažji. Da je poceni in že obvladana s strani nemške industrije kljuka za ta namen povsem primerna.
  Diagram sem moral risati sproti, vendar je bil Hitler res dober umetnik in je risal jasno, hitro, črte diagramov in zavoji so bili enakomerni in jasni brez ravnila in šestila. Terminator-popadanec je menil, da je seveda čudno, da so Nemci, ki imajo na splošno tako močno in do neke mere napredno ideologijo, kot sta nacionalsocializem in totalitarni sistem, vojno prepustili Rusom. Morda je to posledica dejstva, da so bili ruski vojaki močnejši in vzdržljivejši od nemških in so se hitreje naučili bojevati.
  Na splošno, če pogledate potek vojne kot celote, potem ja, Rusi, ali bolje rečeno sovjetska vojska, so se naučili boriti, Nemci pa so tako rekoč pozabili, kako ... Njihovo poveljstvo je sprejemalo odločitve ob ravni prvošolčkov in morda še nižje, če ima prvošolček izkušnje z vodenjem vojaških operacij v strategijah v realnem času . In da včasih otroci, stari šest let, že tako spretno vodijo virtualne vojske, potem ni greh, da se oni in Žukov in Mainstein naučijo. Nekateri raziskovalci pa menijo, da sta Žukov in Mainstein povprečnost. Protislovja so tudi glede števila opreme, zlasti ujete, francoske. Hitlerjev spomin (dober spomin, še posebej, ko je bil še zdrav!) je nakazoval, da je bilo 3600 zajetih francoskih tankov, kar je zelo impresivna številka ... Nekateri modeli, kot je SiS -35, so bili boljši od T- 34 v njihovem oklepu, čeprav samo v prednjem oklepu . Ta tank je torej mogoče izdelovati tudi v francoskih tovarnah, razen z zamenjavo 47-milimetrskega orožja s 75-milimetrsko dolgo cevjo . Pravzaprav morda tudi to ne bo dovolj. Britanija in ZDA nasploh so pri svojih tankih vedno najbolj cenile oklep. Tukaj je na primer štiridesettonski Churchill imel rezervacijo 152 milimetrov proti 120 za težki tank IS-2.
  Fuhrer je oblikovalcem rekel še nekaj:
  - Imamo dovolj vetrovnikov, zato poiščite bolj optimalen model letala in ustvarite pretočne oblike, ne da bi ga pripeljali na drage teste, kjer tudi propadajo naši najboljši asi. Na primer, model letala z letečimi krili je zelo učinkovit, še posebej, če se lahko spremeni debelina in kot naklona. Dal sem ti že risbo, tako da bi moral biti brezrepi pripravljen. Njegova ocenjena hitrost bo tudi z motorjem Yumo znašala do 1100 kilometrov na uro . Kar tako naprej, vendar ne bodite predrzni!
  Sledilo je kosilo na prostem, služkinje so postavile mize in stole. Lepo ... Toda kakšne reforme bi bilo treba narediti v nacionalsocializmu? Tako, da čim bolj zmanjšate število sovražnikov in sklepate prijateljstva. Na primer, ne povzdigujte nemške rase na vsakem koraku in morda celo nehate deliti ljudi na razrede. Vendar pa delitev narodov na manjvredne in arijske narode še ni formalno uzakonjena. To poenostavi stvari.
  Lepo dekle izmed služabnikov je sedlo k Fuhrerju in položilo roko na njeno golo koleno. kokodakal:
  - Ali razmišljate o nečem, moj Fuhrer?
  Zagnal se je nacistični diktator in hkrati virtualni igralec. Opazil je, da ni pojedel zelenjavne juhe in sadne solate. Fuhrer je dekle poljubil na ustnice, začutil njen mladosten, sladek vonj, in izjavil:
  - Z mano se boš peljal v avtu. In vsi na delo, čas za jesti je mimo.
  In spet so se zobniki državnega, čeprav ne ravno dobro naoljenega mehanizma, začeli vrteti. Na poti nazaj se je Fuhrer ljubil z lepotico in bil celo presenečen, od kod mu toliko energije in moči. Konec koncev so rekli, da je firer impotenten in na splošno domnevno invalid, da je imel sifilis (laž) in kastriran (popolna izmišljotina!).
  Vendar 22. junija 1944 ne gre vse gladko, vojna z ZSSR traja že tri leta. Toda zmage ni na vidiku, Saratov pa še vedno vztraja. Stalin je ukazal to mesto braniti za vsako ceno.
  Kljub vsem izgubam je proizvodnja vojaške opreme precej visoka. Novi tanki IS-2 so se izkazali za zelo učinkovite. Tudi brez čelnega prebijanja posameznih nemških vozil so jih onesposobili z dokaj velike razdalje.
  Torej so imeli nacisti precej težke čase. Imeli pa so veliko prednost. Na nebu se je borilo že kar nekaj reaktivnih letal ME-262. In je resen nasprotnik.
  TA-152 pa se je izkazal kot na splošno izjemen tip orožja.
  Stalin je medtem imel tudi sestanek za zvezo ob tretji obletnici začetka vojne in začel spraševati vojaške voditelje, kaj mislijo in kako izboljšati razmere na frontah.
  Žukov je vodji predlagal:
  - Če se preprosto branimo in odbijamo grožnje, bomo nedvomno izgubili. Moramo napredovati!
  Stalin je živahno prikimal.
  - Se strinjam! Ampak kje!
  Maršal Žukov je predlagal:
  - Dokler Leningrad ni kapituliral, ga je treba izpustiti!
  Maršal Vasilevski se je strinjal:
  - Ja, mislim, da bo to najboljša možnost!
  Stalin je skomignil z rameni in pripomnil:
  - Če ponovno udarimo v Tikhvin, nas bodo tam čakali in obtičali bomo ali padli v past!
  Maršal Žukov je prikimal v znak strinjanja:
  - Tako je, tovariš Stalin! Vendar predlagam, da se finske čete v Petrozavodsku napadejo. Niso tako močni in sovražnika lahko presenetimo!
  Stalin je z nasmehom odgovoril:
  - Logično, tovariš Žukov. Torej napredujte proti Petrozavodsku. In prinesi nam zmago!
  Po teh besedah je vstopilo več deklet v kratkih belih krilih in bosih nog. Prinesli so steklenice rdečega vina in kozarce sendvičev ter črnega kaviarja. Stalin je vzel tak sendvič in popil, rekel:
  - Zato pijmo, da zagotovimo, da naše zmožnosti vedno sovpadajo z našimi potrebami.
  Voznesenski je pripomnil:
  - Kakovost oklepa naših tankov je precej nizka. In predlagam, da naredimo IS-2 in T-34-85 lažja, hitrejša in bolj manevrirana z zmanjšanjem oklepa. S tem bomo prihranili pri kovini in bodo ti stroji postali bolj praktični.
  Stalin je skomignil z rameni in rekel:
  - Morda ... Ampak nisem zagovornik izdelave tankov iz vezanega lesa!
  Voznesenski je z resnim pogledom pripomnil:
  - Morda pa bi bilo dobro, da bi nekatere rezervoarje naredili skoraj v celoti iz lesa. Lahko preverite, kako bo to izgledalo v praksi!
  Žukov je pokimal v znak strinjanja in planil v govor:
  - Štiriintrideset je mogoče narediti lažja, še vedno so preveč krhka in povečanje hitrosti in manevriranja bi lahko prispevalo k njihovi sposobnosti preživetja. Poleg tega je menjalnik postal boljši in to kompenzira zmanjšanje ergonomije zaradi povečanja teže. Toda nizka kakovost jekla, 90 milimetrov proti močnim nemškim puškam, se spremeni v nič. Poleg tega Nemci iz proizvodnje umikajo enostavne Panther in T-4, v tretjem rajhu pa bo poleg izvidniških tankov postal serijski le Panther-2 z 88-mm topom. In naši tanki ji ne nasprotujejo z velike razdalje. In toliko bolj je potrebno povečati njihovo hitrost!
  Stalin je prikimal.
  - Izpustite del T-34-85 in IS-2 samo z neprebojno zaščito, nato pa preverite in sledite, kako bo to vplivalo na njihovo bojno učinkovitost. In delo na SU-100 je treba pospešiti. Mogoče bomo opustili štiriintrideset in IS-2 v korist izključno te samovozke.
  Maršal Vasilevski je opozoril:
  - To je zanimiva ideja. Toda SU-100 lahko zadene sovražnike na krovu le tako, da obrne celotno telo ...
  Stalin je zarenčal:
  - Naj bo krajša, da se hitreje premika... In po možnosti z nižjo silhueto. Toda to samohodno orožje potrebujemo kot zrak!
  Žukov je vprašal:
  - Vaša ekscelenca ... Saratov se za zdaj drži, a bo kmalu padel. Treba bi bilo razviti načrt za evakuacijo iz Kujbiševa tistega, kar je bilo odvzeto iz Moskve. Kaj menite vi osebno?
  Stalin je ostro odgovoril:
  - Očitno se bomo morali evakuirati v Sverdlovsk. Ampak še vedno lahko delate v Moskvi. Tukaj imamo celo podzemno mesto. Tega smo res sposobni zadržati.
  Vasilevski je zarenčal:
  - Moskvo je treba zadržati za vsako ceno, tako kot Saratov!
  Stalin je ukazal:
  - Protinapad Nemcev v vrzeli med Donom in Volgo. Moramo preusmeriti naše sile. Držite Saratov za vsako ceno, do zadnje kaplje krvi. Uporabite vsa sredstva, tudi kamikaze.
  Žukov je potrdil:
  - Naj bo tako, o veliki!
  Stalin se je obrnil k Jakovljevu:
  - No, oblikovalec, imaš kakšno idejo?
  Namestnik ljudskega komisarja je z vzdihom odgovoril:
  - Treba bi bilo ustvariti reaktivno letalstvo, vendar to še ni realno. In Yak-3 zahteva visokokakovosten duraluminij, ki ga nimamo!
  Stalin je prikimal.
  - Vem! Jak-9 bi moral biti v naših vrstah. In treba ga je sprostiti čim več! In povečati proizvodnjo borcev.
  Yakovlev je opozoril:
  - Nemški TA-152 je hkrati jurišno letalo, frontni bombnik in lovec. Lepo bi bilo, da bi ustvarili podoben večnamenski stroj!
  Stalin je podprl oblikovalca:
  - To je dobra ideja, tovariš Yakovlev! Na primer, LAGG-7, če ga malo izboljšamo, lahko pretvorimo v mešanico tako jurišnega letala kot lovca na fronti!
  Yakovlev je takoj potrdil:
  - Tovariš Stalin je možen... Ampak potreben je čas. Da, in letalo je lahko drago.
  Vrhovni poveljnik je jezno udaril s pestjo po mizi in zarenčal:
  - Naj bo ceneje! In sploh, koliko je mogoče špekulirati na to temo? Za izdelavo le tega potrebujemo univerzalno letalo. In to bi lahko bil izhod.
  Yakovlev je pripomnil:
  - IL-2 je precej preprost za izdelavo in njegova zasnova je bila izdelana. Dokler ga ne slečeš. Gre za dokaj vzdržljivo letalo, čeprav so trenutno njegove letalne lastnosti zastarele. Vendar ni zla brez dobrega. Dobri smo v bombardiranju sovražnikove opreme.
  Ždanov je jezno ugotovil:
  - Naše letalstvo mora biti najmanj najmočnejše!
  Jakovlev je prikimal.
  -Mora! Toda doslej sta naši pilotki najboljši na svetu: Anastazija Vedmakova in Akulina Orlova!
  Stalin je prikimal v znak strinjanja.
  - Tem dekletom ni para in za naslednjih petindvajset sestreljenih sovražnih letal jim dodelim še eno zvezdico heroja ZSSR!
  Žukov je navdušeno predlagal:
  - Za to bi moral piti!
  Beria je z veseljem zapel:
  - Ko se spomnimo vsega, bo zgodovina sodila,
  Prišlo bo na vrsto njeno sodišče ...
  Kot od pluga do atomskega orožja,
  Državo je vodil samozavestno naprej!
  Medtem ko so se člani vojaškega sveta posvetovali, so se dekleta borila.
  In s pomočjo golih prstov zrušijo naciste in izvajajo podvige, te bosonoge lepotice.
  In pojejo:
  Verjamemo, da se bo ves svet prebudil
  Fašizma bo konec...
  In sonce bo sijalo -
  Pot, osvetljevanje komunizma!
  . POGLAVJE #10
  Do konca junija so Nemci odrezali Saratov, 1. julija 1944 pa so prvič uporabili mogočni Sturmmaus . To vozilo, opremljeno s 650-milimetrskim raketometom, je izstrelilo smrtonosne izstrelke, ki so razdelili cele soseske.
  Dekleta, ki so vozila ta stroj, so nosila samo spodnjice in so sproščala darila izjemno uničujoče smrti.
  Spodnjice golih deklet so bile rdeče, črne in bele. In prinesli so morilske darove smrti.
  Faina, ki jim je ukazovala, je stresla škrlatne bradavice svojih prsi in zapela:
  - Slava dobi vitezov križa!
  Prišli bomo do konca vesolja!
  In bojevniki so cvilili in skakali.
  Ena od njih, Margaret, je pripomnila:
  - Vsemogočni Bog je z nami!
  Faina se je strinjala s tem:
  - Seveda! In tretji rajh bo zagotovo zmagal!
  Deklica je topotala z boso nogo in pela:
  -Ko smo združeni, smo nepremagljivi! Ko smo enotni, smo nepremagljivi!
  Tako so bojevniki streljali, teptali in skakali z bosimi nogami. Bojevniki največjega razreda.
  Irma tudi dostavi lupino skozi avtomatski pogon in zarjovi:
  - Čaka nas velika zmaga!
  Dekleta so seveda med tistimi, ki ne bodo nikoli obupale. In z ogromnim navdušenjem uničujejo sovjetske položaje.
  Albina in Alvina sta kot vedno v najboljših močeh in pokažeta svoj agresiven pridih. So punce, priznajmo si: super!
  Albina, ki je z golimi prsti podrla sovjetski avto, pravi:
  - Imam super punco!
  Alvina, ki z golo peto zruši drugo tarčo, skoči in se igra s trebušnimi mišicami, vzklikne:
  - Takšen bojevnik sem, da sem vse na tesno pobil!
  Tako so se bojevniki razšli.
  Gerda se je skupaj s Charlotte odločila preizkusiti še eno nemško novost.
  Zaenkrat se lahko v dokaj velikih količinah pojavi samo samohodna pištola E-25 - je precej preprosta za izdelavo in poceni. Čeprav je ta model eden prvih. Tukaj sta dve dekleti v bikinijih, ki ležita v njem. Vozilo je nižje od metra in pol in je zaradi tega tako dobro zaščiteno in oboroženo z relativno majhno težo.
  Dve deklici, Charlotte in Gerda, sta leže streljali na sovjetske puške. Pred njimi so se premikali majhni avtomobilčki, nadzorovani po radiu, in čistili minska polja.
  Rdeča Charlotte je sprožila svoj top. Preglasila je sovjetsko pištolo in stresla prsi, komaj prekrite s tankim trakom blaga. In je zahripala:
  - Pobesnela ognjena hiperplazma!
  In potem jo bo Gerda udarila tudi z golimi prsti. In žvrgoli:
  - Sem zelo kul dekle in nisem slaba ...
  Samovozna puška se premika sama. In se od časa do časa ustavi. Njen sprednji oklep je močno nagnjen, kar zagotavlja dobro zaščito. V sovjetskih puškah so granate občutljive na odboje. In nič ne ogroža takega samovoza v čelo. Tu še lahko prebijejo stran. A dekletom se ne mudi. Učinkovita samovozka po prebojnosti oklepa presega SU-100, ki je še v razvoju, poleg tega je bolje zaščitena, mobilnejša in hkrati lažja.
  In Rdeča armada ima malo sušilnikov, natančneje, še vedno je le v fazi načrtovanja. V bistvu tank T-34-85, ki ni dovolj močan s pištolo, oklep pa je precej šibek. Mimogrede, nemška samohodna pištola E-25 je lažja, veliko močnejša od njenega oklepa in pištole.
  Dekleta se borijo ... Zelo lepa in mlada. In njihove samohodne puške bombardirajo in mečejo ...
  Julij je vroč, telesa deklet v razbeljenem avtomobilu pa se svetijo od znoja. Ne morejo obupati in se umakniti.
  Gerda ugotavlja:
  - Bogovi Wehrmachta so očitno močni,
  Vendar ne pomagajo šibkim ...
  Če je vzrok Adolfa resničen -
  Ustvarite svetovno silo!
  Charlotte je navdušeno zapela:
  - Da, magija potrebuje "panterja" in "tigra",
  Vsej usodi navkljub preliti več krvi ...
  In ni potrebe po dvomih in norih igrah,
  Naj vsa rasa na Zemlji pade na kolena!
  Toda to so nemška dekleta, na drugi strani pa se borijo sovjetska dekleta.
  Pred nami je torej najresnejši boj. Natasha in Anyuta streljata iz močne ladijske puške in cvilita:
  - Naša zastava bo visela nad Berlinom!
  In razgalijo svoje bele, biserne zobe. In deklet ne moreš ustaviti z minami.
  Dve granati sta zadeli čelni oklep zgornjega dela trupa ... Odskočita. Ne, IS-2 je resen avto in ga ni tako enostavno vzeti.
  Toda IS-1, ki se premika na desno stran deklet, se zdi, da je prejel udarec iz visokotlačnega topa in se ustavil. Poškodoval lepoto.
  Alenka v igri s trebušnimi mišicami poje:
  - V našem svetu je vse nemogoče mogoče, Newton je odkril, da je dvakrat dva štiri!
  Boji še vedno potekajo z nezmanjšano močjo. Sovjetski top zadene Nemce. Velika Marusya vstavi školjke v zadnjico. Takšno je življenje in usoda deklet. In pojejo:
  Nihče nas ne bo ustavil, nihče nas ne bo premagal! Ruski volkovi zdrobijo sovražnika, ruski volkovi pozdravljajo junake!
  Avguštin čečka iz mitraljezov pravi:
  - Sveta vojna! Tam bo naša zmaga! Zastava Rusije naprej, slava padlim junakom!
  In spet grmi smrtonosni top in sliši se:
  Nihče nas ne bo ustavil, nihče nas ne bo premagal! Ruski volkovi drobijo sovražnika, saj veš, da imajo hladno roko!
  Maria, to dekle z zlatimi lasmi usmerja rezervoar in cvili:
  - Zdrobimo fašiste!
  Nemcem je težko, boji divjajo tudi na nebu. Toda do zdaj je Yak-9 v hitrosti in oborožitvi preveč slabši od nemških znamk. Bitka je za pesnika neenaka.
  Marseille, ta čudoviti pilotski as je v vojnih letih naredil dobro kariero. Bolj kot neverjetno in fantastično. Ko je letalo doseglo sto petdeset, je prejelo viteški križ železnega križa z meči iz srebrnih hrastovih listov in diamanti. Ko je dosegel štiristo sestreljenih letal, je prejel viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Za petsto letal je prejel red nemškega orla z diamanti, po sedemsto petdeset pa viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In ko je dosegel tisoč letal, je prejel veliki križ viteškega križa.
  Edinstvenemu pilotu je uspelo doseči številne zračne zmage. In ko je bil še živ. Marseille je bil nedavno povišan v čin generala. A vseeno je letel kot navaden pilot.
  Kot pravijo, ne gori v ognju in ne potone v vodi. Med dolgoletno vojno je Marseille pridobil nagon lovca. Postal je super-legendarni pilot in zelo priljubljen.
  . Imel pa je tudi močno tekmico - Agava in Albina ter Alvina, ki sta prav tako presegli številko tisoč podrtih avtomobilov vsaka. In Agave je zelo hitro dohitela Marseille. Je pa še zelo mlada in še ni izgubila niti enega borca.
  Deklica je z golimi, izklesanimi nogami pritiskala na pedala, izstrelila rafal z zračnimi puškami. In zdaj so bila sestreljena štiri sovjetska vozila IL-2.
  Agava se zahihita in reče:
  Do neke mere smo vsi psice! Ampak jaz imam jeklene živce!
  In dekle se spet obrne stran. V enem rafalu sestreli sedem letal ZSSR - šest PE-2 in enega TU-3, in zaškripa:
  - Na splošno, če nisem super, potem sem hiper !
  Agave je seveda kurba. Pilot iz Luciferja. Zelo lepa medena blondinka.
  Tu izstreli še en rafal in naenkrat sestreli osem sovjetskih letal Jak-9 ter zapiska:
  - Sem najbolj kreativen in reaktiven!
  Dekle res ni neumno. Vse zmore in zmore vse. Ne moreš ji reči zasebnica.
  In njene noge so tako zagorele, tako graciozne ...
  Toda Mirabela se bori proti njej ... Dolgo časa je bil najboljši sovjetski as Pokriškin . Zbral je pet zlatih zvezd junaka ZSSR, saj je sestrelil sto sedemindvajset letal. Toda potem je umrl. Potem nihče ni mogel preseči njegovega rekorda. Poleg Anastazije Witchakove in Akuline Orlove. In šele pred kratkim je Mirabela presegla tudi Kozheduba na raztrganem Yak-9 T. In ko je sestrelila več kot sto osemdeset letal, je postala sedemkratni heroj ZSSR.
  To je dekle iz Terminatorja! Nekdo, kot je ona, bo ustavil konja v galopu in vstopil v gorečo kočo.
  In še bolj kul.
  Mirabela je imela težko usodo. Pristal sem v otroški delovni koloniji. Bosa in oblečena v sivo haljo je sekala gozd in žagala debla. Bila je tako močna in zdrava. V hudih zmrzali je hodila bosa in v zaporniški pižami. In vsaj enkrat bi kihnil.
  Seveda je bil takšen pojav opažen tudi na frontah. Dolgo časa se je Mirabela borila v pehoti, nato pa je postala pilotka. Prvi ognjeni krst je Mirabela prejela v bitki pri Moskvi, kamor je odšla takoj po koloniji. In tam se je pokazal kul.
  Borila se je bosa in skoraj gola v hudem mrazu, ki je dobesedno ohromil Wehrmacht. Tako prekleto in nepremagljivo dekle je bilo. In ji je ogromno uspelo.
  Mirabela je verjela v skorajšnjo zmago ZSSR. A čas teče. Žrtev je vedno več, a zmaga ne pride. In postane res strašljivo .
  Mirabela sanja o zmagah in dosežkih. Ima sedem zvezd ZSSR - to je več kot kdorkoli drug! In prekleto, zasluži si svoje nagrade! In še naprej bo nosil vojaški križ. Tudi če Stalina pozneje ubijejo, njegovo delo živi naprej!
  Pride punca in se druži ... Sestreli najnovejši nemški XE-162 in zacvili:
  - Akrobatika! In prekleto nova posadka!
  Res, super punca je. Tudi prava kobra je sposobna marsikaj.
  Mirabela je nova zvezda....
  Boji trajajo več dni, dokler ne pride nov teden in 8. julija 1944 ... Sovjetski IS-2 je prejel poškodbe na valjih in gosenicah - popravljajo se. Da, tako kruta in neusmiljena vojna. In kako dolgo bo trajalo?
  In zdaj je Gerda po številu uničenih tankov prehitela Kniesel in Wittmanna .
  Kako se lahko izognejo premikanju? Borijo se bose in samo v bikiniju. Dekleta so naredila še en premor in spet malce mučila sovjetske otroke. In zdaj so se bližali številki 300 uničenih tankov. In lahko so računali na nagrado brez primere: zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  To so dekleta!
  Gerda strelja na sovjetski avto. Odtrga stolp in zacvili:
  - Jaz sem prekleta stvar!
  In spet strelja. Prebije T-34-85. In škripa:
  - Domovina Nemčija!
  Deklica se trza. In je zelo aktivna ... Ja, tako strateško žilico ima. Že je sredina julija 1944 ... Vojna traja in traja ... Noče se ustaviti. Rdeča armada poskuša napredovati na različnih mestih. A pozor, človeških virov je ostalo malo.
  In Rusija krvavi.
  Na primer Hans Feuer . Najmlajši prejemnik reda železnega križca I. stopnje. In potem je postal najmlajši prejemnik reda viteškega križa železnega križa za ujetje sovjetskega generala.
  Ja, to je pravzaprav zelo kul.
  In fantje se pokažejo kot izjemno kul.
  Hans Feuer je obupan borec. Fant se bori kot velikan, v mrazu, na vročini, poleti in pozimi, samo v kratkih hlačah.
  Otrok z golimi prsti meče granate in postane legendaren.
  To je res zelo kul!
  Hans je postal znan že stoletja! Tudi kot antijunak!
  In na splošno se tukaj dogaja tako neverjetna in napeta vojna ... Vsak AI zbledi.
  Agave je spet na nebu in sestrelja sovjetske avtomobile. Je lovec in plenilec. Udari sovražnika.
  Avtomobili, ki jih je zadela, padajo. In potem dekle strelja na kopenske sile. Izloči IS-2. In hoče:
  - Jaz sem najboljši! Jaz sem dekle, ki ubija sovražnike!
  In spet se prenese na zračne cilje. To je uničevalec tankov in vsi stroji, ki letijo in streljajo.
  Ampak tukaj je majhen tank E-5. Stroj, težak sedem ton. Opravljanje bojnih preizkusov. In gloda in gloda sovražnika.
  In čas je za petje - nihče nas ne bo ustavil in nihče ne bo zmagal!
  E-5 hiti k sebi in strelja v gibanju. In ne ustavite takšnega tanka. In granate se odbijajo.
  In v stroju sedi desetletni deček Friedrich in cvili:
  - In bom pravi super borec!
  In spet, kako je streljal ... In zadene v samo središče stolpa. In njegova smrtonosna sila, čeprav majhnega kalibra, je ogromna.
  In na nebu se Helga bori. Bosonogo dekle v bikiniju vrti račune. In se veseli njegovih fantastičnih uspehov.
  Z bosimi prsti pokaže na sovjetski avto in ga posebej zažge ter naredi cel bojni komplet z granatami.
  To je kul in noro.
  In Agave potegne naprej ... In se tudi bori.
  Avgust 1944 je že ... Rdeči armadi ni nikjer uspelo doseči uspeha. Toda tudi Nemci ne morejo bistveno napredovati. Grozni podzemni tanki gredo v boj. Vendar so zgolj taktični.
  Dekleta so pometla pod zemljo, ubila baterijo sovjetskih pušk in se vrnila nazaj.
  Hkrati so ujeli par pionirjev. Dekleta, ki so fante ujela, so slekli in mučili. Pionirke so tepli z žico, nato pa jim z ognjem pekli bose pete. Nato so jim z razbeljenimi kleščami začeli lomiti prste na nogah. Fantje so tulili od neznosnih bolečin. Na koncu so si dekleta z razbeljenim železom izžgala zvezde na prsih, moške popolnosti pa zdrobila s škornji. Končali so še zadnji pionirji, ki so bili upognjeni od bolečega šoka.
  Dekleta so skratka pokazala ekstra razred. A spet Nemci niso dosegli nič pomembnega.
  Močne samohodne puške: " Sturmmaus ", streljane na sovjetske položaje. Bilo je veliko razdejanja in razdejanja. Toda sovjetsko jurišno letalo je izstrelilo eno od vozil in Fritz se je vrnil.
  Saratov je avgusta 1944 še zdržal. Res je, da so Nemci uspeli zavzeti mesto Uralsk v Kazahstanu in se preselili v Orenburg.
  Tukaj sta spet Albina in Alvina v zraku, vendar enkrat na eksperimentalnem letečem krožniku. Kažejo s pomočjo golih prstov, pritiskajo na gumbe krmilne palice in to počnejo izjemno spretno.
  Dekleta seveda prikazujejo najvišje akrobatike. Tukaj so potegnili svojo disketo in ducat sovjetskih letečih strojev je bilo sestreljenih.
  Albina čivka:
  - Besna gradbena ekipa! Zvezdopad bo!
  In spet obrne avto. In dekleta zdrobijo Rdečo armado. Poleg tega glavni...
  Alvina tudi zruši ducat sovjetskih letal in zaškripa:
  - Nora dekleta in sploh ne device!
  Popravi glede zadnjega. Njun par se je sprehodil z moškimi. In kaj samo ni vstal. Dekleta so imela rada moške - lepo jim je! In še posebej, če delate z jezikom.
  Dekle najvišjega ranga ... Tukaj so mučili pionirja ... Najprej so ga slekli in mu v grlo vlili nekaj veder vode. Nato so vroče železo prinesli k oteklemu trebuhu. In kako so goreli! Pionir je kričal od divje bolečine ... Dišalo je po zažganem.
  Alvina ga je z razbeljeno žico udarila po boku. In kako se želite smejati ... Zelo je smešno.
  Potem je zapela:
  - Utrujen sem od mučenja zadka - hočem dražiti svojo srečo!
  In kako se smeje! In pokazal svoje biserne zobe! Deklica rada ubija, to je deklica!
  In dekličine noge so gole in graciozne. Zelo rada hodi bosa po oglju. In tudi odgnati ujete pionirje. Tako cvilijo, ko jih ocvrte pete. Tudi Alvini se zdi zelo smešno. In Albina je tudi punčka, priznajmo si - super! Kako s komolcem udariti nasprotnika v brado. In škripa:
  - Jaz sem dekle najvišjega razreda!
  In razkrije svoje biserne zobe. Ki se lesketajo kot zloščene. In bojevnik je impresiven! To je lahko nekaj, kar se ne da povedati v pravljici ali opisati s peresom!
  Oba sovjetska vojščaka, Yaks, Laggies , Pawns in Ili, se podirajo v nebo. Lepotice so aktivne. O njih ni niti najmanjšega dvoma. In tako divja in ekstatična lepota.
  Bojevnice nadzorujejo igralno palico z golimi prsti in napadajo ruske avtomobile. Ko bodo zdrobili , bodo zdrobili borce, kot kij na kristalu. Dekleta so neusmiljena in neusmiljena. Imajo moč jeze in plamen strasti. In samozavest za zmago. Tudi če vojna že četrto leto traja šele z ZSSR. A noče končati. Albina in Alvina sta na vrhuncu priljubljenosti. In ne želijo se umakniti ali ustaviti niti za trenutek. In se premaknejo k sebi in zabijejo sovražnika.
  Albina, ki je zrušila sovjetska letala, cvili:
  - Utrujen sem od dekleta, ki joka, najraje bi utopil čevlje!
  In kako se smehlja in blešči z bisernimi zobmi. In zdaj hoče moškega. Rada posiljuje moške. S tem je zelo zadovoljna. Vzel te bo in posilil.
  Albina tuli:
  Dekliški seks je seks
  Za velik napredek!
  In bojevnik bo bruhnil v smeh ... In spet pobijmo vse naše sovražnike. Ima veliko energije. In poln mišične moči.
  In Alvina bo zarjovela:
  - Razbijmo sovražnika do grmovja!
  In bojevnik se bo začel aktivno smejati! In predstavljala si je, kako njeni fantje tacajo. Je pa milo rečeno lepo.
  September je pred vrati... Sonca sije vedno manj. Na prvi jesenski dan ruski fantje tečejo bosi po snegu, ki je pravkar zapadel v severnih regijah Rusije. Sami sebi se smejijo, odkrivajo obraze in Nemcem kažejo fige.
  Pionirji z rdečimi kravatami, kratko postriženi, nekateri tudi v nulo. Tečejo poskočno. Njihovih bosih nog skoraj nikoli ne zebe. Zelo nevljudno. Tudi dekleta tečejo, prav tako brez čevljev. Iz roza se na soncu lesketajo okrogle pete. Čudovita sovjetska dekleta. Vitek, atletski, vajen delati majhne stvari.
  In vsi se režijo in režijo v zobe ... Prvi jesenski dan je pravo veselje in žeja po svetlobi in ustvarjanju!
  In na nebu zračna bitka. Mirabela, to je prvi sovjetski pilot, ki je sestrelil drugo nemško letalo. In kot vedno v enem bikiniju. Večno mlad in nikoli ne zbledi. Takšna je moč njene duše.
  Mirabela pa obožuje tudi, ko se je moški dotikajo. Res ji je všeč. Zato pa je pilotka ... Ko golo, mišičasto telo dekleta gubajo moške roke - to je pravi užitek. In super zabava!
  Mirabela udari v drug nacistični avto in zasikne:
  - Jaz sem oklepna prasica!
  Deklica celo udarja po nadzorni plošči z golimi, okroglimi petami. Ona je čudovita. In neponovljiv.
  Mirabella je zvita. In Agave leti proti njej. Tu sta se končno srečali dve skoraj najbolj produktivni vojni pilotki. Streljajo drug na drugega od zadaj. Poskušajo ga dobiti na daljavo. Vendar ne deluje preveč dobro. Oba lepotca zletita s strelne črte. In agresivno pokažejo zobe. No, ženske so prasice. Trdo si strmita v oči. Natančneje glava na glavo in še enkrat strel. Nemški ME-262 X je še vedno bolje oborožen kot Jak-9 T, sovjetsko vozilo pa je bilo sestreljeno ...
  Toda Mirabeli se uspe katapultirati in tako prvič v svoji letalski karieri izgubi letalo. Najhuje je, da je končala na sovražnem ozemlju. In to je slabo. Ja, tako edinstveni preobrati usode. In 1. septembra 1944, že peto leto druge svetovne vojne, se svet spremeni, a firerjeva vladavina v alternativni zgodovinski igri ostaja.
  Saratov končno zapustijo sovjetske čete in vojska Wehrmachta se približa Kujbiševu.
  Hudi boji potekajo tudi za Orenburg.
  Tam se bori bosa Tamara, meče eksplozivne pakete v sovražnike, jih potiska z bosimi petami in cvili:
  - Slava državi komunizma!
  Veronica strelja na svoje nasprotnike. Z bosimi prsti vrže eksplozivni paket in zavpije:
  - Za ideje komunizma!
  Victoria strelja na nasprotnike in to počne kot Robin Hood v bikiniju, žvrgoli, meče bombe na sovražnika z golimi prsti in tuli:
  - Slava časom komunizma!
  Olya, ki je streljala na sovražnika in jih kosila s srpom, ga je vzela in zacvrknila:
  - Za veličino sovjetske države in veliko slavo!
  In z golimi prsti bo spet vrgel eksplozivni paket gromozanske, uničujoče moči.
  Larisa, ki je streljala na naciste, je zacvilila:
  - Moja država je Rusija, za vedno si dal Bog pod modrim nebom!
  In pomežikne svojim partnerjem ...
  Agafya, ki je streljala na naciste, je predla:
  - Orenburg ne bo nikoli obupal! Bomo proti sovražnikom domovine!
  Dekleta so trdna in se nameravajo boriti resnično do zadnje kaplje krvi.
  Orenburg se še drži. Toda 3. septembra 1944 se je začel napad na Kuibyshev. In ZSSR seveda ni dobra.
  Alenka strelja na naciste in cvili:
  - Za komunizem države Sovjetov!
  In spet bo bos izstrelil granato uničujoče moči.
  Anyuta strelja na svoje nasprotnike in cvili:
  - Branimo Kujbišev!
  In s svojimi golimi prsti bo vrgel eksplozivni paket z veliko smrtonosno silo.
  In raztrgati veliko sovražnikov.
  Alla, ki strelja na Fritza, žvrgoli in stresa prsi:
  - Za kozmične višine Polisje!
  In z golo peto bo granata podlegla uničenju in popolni smrti vseh Fritzovih agresorjev.
  Maria, ki je streljala na naciste in z boso nogo vrgla moč, ki je paralizirala Fritza, je zacvilila:
  - Na krovu!
  In punčka se bo smejala na polno!
  Marusya, ki je streljala na fašistične verige in z bosimi prsti metala uničujočo granato, je žvrknila:
  - Slava komunizmu in zmagam!
  Matryona je z nasmehom pripomnila, poslala nov smrtonosni rafal in pokosila Fritza:
  - Domovina je sveta!
  Dekleta se borijo kot junaki.
  Preizkus letečega krožnika je bil le sprva uspešen, nato pa je propadel.
  Tako sta se Albina in Alvina zdaj spet borili v ME-309, zelo udobnem vozilu za njun stil.
  Dekleta so streljala na sovjetska letala in cvilila:
  - Izjemen park in elektronski špageti!
  Albina je izstrelila dobro namerni rafal na sovražnika, podrla sovjetski avto, kazala z boso nogo in zacvilila:
  - Moja prva poteza bo usodna za sovražnika!
  Tudi Alvina je streljala na sovražnika. Temeljito ga je ostrigla in pokazala zobe ter rekla:
  - Komunizem je moja usoda!
  In z golimi prsti je zadela drugo tarčo.
  Dekleta se še vedno kregajo v starem avtu. Vijačni lovci še niso bili umaknjeni iz proizvodnje. Poleg tega se morate še vedno navaditi na reaktivne stroje in zanje postaviti celotno infrastrukturo. In to ni tako enostavno narediti.
  Albina, ki je streljala na sovjetska vozila, je logično ugotovila:
  - Ustvaril bom dobo komunizma in popeljal imperij do zvezd!
  In z boso peto pritiska na pedala.
  Alvina je streljala na ruska vozila in jih prebijala skozi, zacvilila:
  - Naš cilj je arijski komunizem!
  In spet je bojevnica uporabila gole prste. In ukrepala je zelo hitro.
  Ko sta se obe deklici vrnili, ko sta porabili celoten bojni komplet, sta dovolili, da so njuni telesi umili v kopeli. Čedni fantje so jih mlatili z metlami. Albina je pri ogrevanju pripomnila:
  Še vedno potrebujemo moške!
  Alvin se je s tem strinjal:
  - Vsekakor potrebno! Čeprav smo tukaj ženske veliko lepše!
  Albina je planila v smeh in zacvrknila:
  - Zakaj ženska potrebuje moškega, da ima koga premagati!
  Dekleta se s tem seveda strinjajo.
  Helga iz TA-152 je streljala na sovjetske tanke in jih preluknjala ter se nasmejala:
  - Slava kajzerskemu komunizmu!
  In dekle se je smejalo.
  Agave je na nebu, da lovi sovjetska letala. Vse pogosteje je na nebu viden Yak-9, ki je najlažji za izdelavo. Vendar ta stroj ni tako šibek. V modifikaciji T je oborožena s 37 mm topom in lahko boleče ubode Fritza.
  Agave strelja od daleč na svojem ME-262 in zapoje skozi nos:
  -Jaz sem najmodrejši na svetu, ubijam sovražnike na stranišču!
  In pomežikne svojim angelom na nebu.
  Ampak tukaj je Mirabela spet v zraku. To dekle kljub vsem izgubam ne izgubi srca.
  In začne celo peti, sproti sklada;
  Med igranjem sem se pridružil Komsomolu,
  Lepo sanjsko dekle...
  Mislil sem, da bo svet večen maj,
  Vsak dan je rojstvo pomladi!
  
  Toda iz neznanega razloga se ni izšlo,
  Nekako se ne morem zaljubiti...
  No, povej fantom iz moje milosti,
  Življenje je zelo vzdržljivo veslo!
  
  Nenadoma je nenadoma zagrmela vojna,
  In orkan je hitel v smrt ...
  In močno telo mojih deklet
  Takoj si lahko zadet!
  
  Nočem, verjemi, odneham,
  Borite se za domovino do konca ...
  Granate nosimo v močni torbi,
  Stalin je v srcih zamenjal očeta!
  
  Bojevniki so v Rusiji odlični.
  Lahko zaščitimo svetovni red ...
  Zvezde neba so namakale žamet,
  In lovec se je spremenil v igro!
  
  Sem bosonogo dekle, ki se bori
  Polna zapeljevanja in ljubezni...
  Will, poznam mesto v tem raju,
  Na krvi ne moreš zgraditi sreče!
  
  Bojevniki velike domovine,
  Trdno se bomo borili blizu Moskve ...
  In potem sanje v komunizmu
  Proti peklu s Satanom!
  
  Pogumni ruski fantje,
  Da se borijo pošteno do konca ...
  Bili so iz mitraljeza,
  Če je treba, z zlato krono!
  
  Niti krogla nas ne more ustaviti
  Jezus veliki Bog je vstal...
  Dnevi zmaja plena so mimo,
  Z neba je postalo še bolj svetlo!
  
  Ljubim te draga Lada,
  Svarog bo v slavi ...
  Za Rusijo se moramo boriti
  Najboljši Beli Bog je z nami!
  
  Ne spravljajte Rusov na kolena
  Verjemite nam, našega mesa ni mogoče obvladati ...
  Z nami sta Stalin in veliki Lenin,
  Tudi ta izpit morate opraviti!
  
  Bolečina domovine je tudi v naših srcih,
  Verjamemo v njeno veličino...
  Hitro odpremo vrata v vesolje,
  To bo zelo sladko življenje!
  
  Bosi smo lepa dekleta,
  Tako hitro tečemo skozi snežne zamete ...
  Ne potrebujemo te grenke vodke,
  Kerubin razpira svoja krila!
  
  Dekleta se bomo zavzeli za domovino,
  In Švabam bomo odgovorili, hudobnim ne,
  Infernal Cain bo uničen,
  In zdravo Kristus Odrešenik!
  
  Prišlo bo obdobje - bolje ne bo,
  Mrtvi bodo vstali za vedno ...
  Vesolje bo postalo živi raj,
  Sanje vseh ljudi so se uresničile!
  . POGLAVJE #11
  September 1944 je minil v hudih bojih ... Fritz je uspel obkoliti Kuibyshev in Orenburg in zato sta bili ti mesti obsojeni na propad, a kljub vsem težavam, s katerimi so se borili.
  Dekleta so pokazala izjemno vzdržljivost ... V začetku oktobra nacisti še niso zavzeli Kujbiševa in napadli Penze. In bitke so začele vreti za to mesto.
  Natasha in njena ekipa so se borili tam.
  Deklica je vrgla granato z golo, graciozno nogo in zakukala:
  - Za ruski duh.
  Po tem je Zoya streljala iz bazuke. In izločil nemški tank "Lion" -2.
  Nemci so nekoliko upočasnili gibanje ... Panthers in T-4 so bili odstranjeni iz službe. Toda medtem ko so ti stroji še vedno v uporabi. Panter je res dober uničevalec tankov in je v čelo kar znosno zaščiten. A deske so njen problem. Vendar pa je "Panther" -2 zaščiten s stranicami, ne zelo dobro. Toda večino orožja ohranijo.
  Razvoj serije E je v teku ... Tank E-75 obljublja, da bo postal vozilo nove generacije s popolnoma pokritimi stranicami. Nemci to izkoriščajo. Naloga je dobiti tank, ki ni pretežak, hiter in dobro zaščiten. Prvi tovrstni poskus je bil Mouse, vendar je praksa pokazala preveliko težo tega tanka. Namesto tega je bil E-100 že izdelan. Ta tank je imel tesnejšo postavitev in nižjo silhueto. Na splošno se je njegova teža v primerjavi z miško zmanjšala na sto trideset do sto štirideset ton. Stranice so bile nameščene pod racionalnimi koti. Debelina stranic skupaj z zasloni je dosegla 210 mm. Oborožitev je enaka kot pri Mausu, 128-milimetrska in 75-milimetrska topova s kratko cevjo. Nemci so vgradili močnejši motor s 1500 konjskimi močmi, tank pa se je po avtocesti premikal s štiridesetimi kilometri na uro.
  Kar je na splošno zadovoljivo. E-100 je tako ali tako še vedno pretežak tank. Vendar z odličnim orožjem in zaščito.
  Njegove bojne lastnosti bi lahko bile slabe, toda prevoz tanka in njegov transport sta ostala problematična. Realne izkušnje so pokazale, da lahko tank pri razmeroma razumnem prevozu po cestah in mostovih tehta največ osemdeset ton.
  Zato je Hitler omejil E-75, da doseže to težo, vendar da ustvari zanesljiv stroj v smislu zaščite. Zaradi tega je bilo odločeno opustiti 75-mm top. In naj bo postavitev čim tesnejša: v enem bloku motor in menjalnik čez ter menjalnik na motorju. Potem bo morda dobil tank, zaščiten z vseh strani in ne pretežak.
  Hitler na splošno ni bil povsem zadovoljen z nemškimi stroji. Čeprav je bil Lev-2 verjetno naprednejši, je bil njegov top kalibra 105 mm odveč za boj proti sovjetskim tankom in premalo za streljanje na neoklepane cilje. "Panther" -2 bi lahko na splošno ustrezal vojski z orožjem in čelno zaščito, vendar ob strani še vedno ni bilo dovolj, vendar so vozne lastnosti zadovoljive.
  Fuhrer je zahteval, da se ustvari tank, ki bi lahko v vseh pogledih ustrezal vojski.
  A tega ni tako enostavno doseči. Ali je mogoče maksimalno zgostiti postavitev in olajšati šasijo s pomočjo posebnih podstavnih vozičkov in vzmeti ter nekaj izvleči iz telesa. In posadka dejansko leži.
  Tak razvoj bi se lahko izkazal za precej obetavnega. Prvi tank E-75, poenoten z E-50, ni mogel tehtati več kot sedemdeset ton, in to je mogočen stroj.
  Elizabeth se je borila na tanku T-34-85 in ni bila povsem zadovoljna z njegovo zaščito. Oklep, krhek zaradi pomanjkanja legirnih elementov, tanka ni dobro zaščitil.
  Elizabeth je streljala z golimi prsti in zarjovela, pokaživši zobe:
  - Jaz sem vesoljska lisica.
  Catherine je udarila sovražnika, udarila sovražnika ob bok in siknila, razkrila zobe:
  - Za komunizem v ZSSR!
  Elena je prav tako zelo aktivno streljala, ciljala na sovražnika in ga zadela s smrtonosno silo, in glede na to, da je imela gole noge, je zakikala:
  - Za ustavo zmage!
  Efrasia je streljala na sovražnika, natančno z golimi prsti in zacvilila:
  Za veličino države smo zvesti Svarogu in Stalinu!
  To so borbena dekleta tukaj. Imajo najbolj izjemno ekipo.
  Nekateri tanki T-34-85 so se pojavili z zaščito pred naboji, kar je znatno zmanjšalo njihovo težo. Hitrost in manevriranje stroja sta se povečali. Toda zdaj bi ga lahko zavzeli s protitankovsko puško, mitraljezom velikega kalibra in številnimi vrstami granat. In zračne puške so popolnoma preluknjane. Res je, da je tak rezervoar še lažji za izdelavo, cenejši in poveča hitrost gibanja.
  Zdaj, če dekleta vozijo ta avto, jim nikakor ne dovolijo, da sedejo vanj.
  Elizabeth, hitro dekle ogromnega uničujočega elementa, je logično ugotovila:
  - Hrabrosti ne moreš nadomestiti z oklepom!
  Catherine se je strinjala s tem:
  - Ja, tako je, torej ne boste prižgali!
  In kako se smejiš...
  Dekleta velikega šarma. In če sovražniki mlatijo, potem to počnejo agresivno in temeljito.
  Ko je njihov tank porabil bojni komplet in se odmaknil, da bi obnovil zaloge, je Elena vprašala svoje prijatelje:
  - Tako mislijo dekleta, ali imamo možnost premagati tretji rajh?
  Catherine je samozavestno odgovorila:
  - Kot je rekel Vasilij Terkin ... Prišli smo premagati, ne šteti!
  Elizabeth je popravila:
  - To je rekel Suvorov!
  In deklica je z golimi prsti vzela in zvila kos časopisa v cigareto. Smešno ji je.
  Evfrazija je pela in zibala njegovo telo:
  - Jaz sem vesoljsko dekle-terminator,
  Za Fritz - kultivator bo zelo boleče!
  In kako se bo bojevnik smejal!
  Dekleta so se odločila igrati karte. Smešno je. In poraženci delajo sklece in počepe.
  Elena je med igro opazila:
  - Ampak resno, nimamo pravih možnosti za zmago! Kavkaz je padel in mi izgubljamo!
  Catherine je vrgla karto z boso nogo, premagala sovražnika in zacvilila:
  - Vendar imamo skrivno orožje!
  Bojevnica je bruhnila v smeh in tudi z golimi prsti vrgla karto.
  Elizabeth je z vzdihom pripomnila:
  - Ostalo nam je samo še upanje za novo skrivno orožje!
  Evfrazija je zacvilila in vrgla karto z golimi prsti gracioznih nog:
  - Ja, ne moremo brez skrivnega orožja!
  In dekleta so zapela v en glas:
  - Naš meč gori z ognjem, posekali bomo sovražnike! Mi smo vojaki ZSSR!
  Bojevniki so uglašeni in res resnično v boju.
  Toda sile so preveč neenake ... Sredi oktobra je Kuibyshev kljub temu padel ...
  Nemci so uspeli zavzeti pomemben obrambni objekt. Pa se je ulilo... Bilo je upanje na premor zaradi jeseni.
  Vendar so se boji nadaljevali na nebu.
  Trije sovjetski piloti: Mirabela, Anastasia, Akulina so se borili z divjim navdušenjem.
  Mirabela, ki je med letom zrušila nacista na svojem zastarelem, a mogočnem Yak-9 T, je zapela:
  - Prišlo bo obdobje, obdobje komunizma!
  Anastazija je z golimi prsti pritisnila na sprožilec in pokazala zobe, potrdila:
  - S pesmijo bom poletel v nebesa!
  In pomežiknila je svojim prijateljem.
  Akulina je z golo, okroglo peto pritisnila na pedal, zdrobila drugo Nemko in rekla:
  - Za slavo ZSSR!
  Dekleta morajo biti posebej borbena.
  Mirabela, ki je s 37-mm topom sestrelila fašistični ME-262, je tvitnila:
  - Slava komunizmu!
  Anastasia, ki je z dobro usmerjenim pristopom odrezala nacista in razžagala sovražnika, je zabrukala:
  - Slava rdečemu vesolju!
  Akulina je zelo borbeno dekle, zrušila je nemški avto in žvižgala, zarenčala:
  - Za komunizem države Sovjetov!
  Bojevnike je treba opozoriti na njihovo gromozansko žilavost.
  Albina, Alvina, Agave pa nabirajo svoje račune. In dekleta se borijo tudi bose in v bikinijih.
  Kako smešno je, ko so dekleta skoraj gola in v letalih.
  Albina z golimi prsti zruši rafal, več sovjetskih avtomobilov hkrati in zaškripa:
  -Za arijsko bratstvo!
  Alvina se bori tudi proti Rdeči armadi in to počne pogumno. In z bosimi prsti na nogah usmerja zračne topove in seka sovjetske avtomobile, cvileče:
  - Za svetle ideje!
  Agave sestreljuje tudi sovjetske lovce in jurišna letala, jih dobesedno zdrobi in tuli:
  - Za zmago tretjega rajha!
  In dekleta ne motijo in sovražnika podvržejo hudemu mučenju. Še posebej lepi fantje.
  Albina, ki je pionirju ocvrla pete na grmadi, je nekoč opozorila:
  - Fantje v ocvrti obliki in s poprom so tako okusni!
  In kako se smeje. In pokaži svoj jezik!
  Alvina je to opazila in pokazala zobe:
  - Fant je ocvrt v pečici, zelo okusen s česnom!
  Agave je s pomočjo golih prstov zrušila nekaj sovjetskih lovcev in zavpila:
  - Vesoljske rovke smo!
  In pomežiknila je svojim prijateljem. Je dekle redke borbene narave.
  Albina, ki je sestrelila letala s svojimi golimi, gracioznimi izklesanimi nogami, je zapisala:
  - Rusije ne morete razumeti s svojim umom, kako lahko izbirate vladarje, kot je Stalin!
  Alvina je agresivno opozorila, pokazala zobe in streljala z golimi prsti:
  - In naš Hitler ni nič boljši!
  Agave se je zahihitala, z bosimi prsti podirala sovjetske avtomobile in pripomnila:
  - Adolf, seveda, obseden! Toda hkrati se ne meri, koliko je že uspelo zmagati!
  Dekleta so izjemno borbena in agresivna.
  In tako so nekako dva fanta naenkrat živa spekli na ognju. Kar tako so jih prebodli z jeklenim kolom in jih začeli cvreti, medtem ko so kričali in se zvijali. Potem, ko se fantje še niso umirili, so vsa dekleta iz eskadrilje začela teči do ocvrtih pionirjev, jim odrezati koščke mesa in jesti.
  In bilo je zelo okusno, sploh če so bili fantje še živi in poprani med cvrtjem.
  Agava je denimo z velikim užitkom pojedla fantkovo stegno. Dekleta so takrat opravila odlično delo. In od obeh fantov so ostale le kosti in drobovina. Posebno okusna so bila mlada jetrca. Njena dekleta so ga z velikim veseljem požrla.
  Zdaj pa se borijo na nebu ...
  Konec oktobra je Orenburg padel ...
  Nemci so se približali Ufi. Je že precej mrzlo in sneži.
  Tamara in njena ekipa se na obrobju Ufe borijo z nacisti. Nemška pehota napada črne vojake, ki so jih rekrutirali v francoskih in belgijskih kolonijah.
  Dobesedno mečejo trupla na vse pristope.
  Tamara se obrne, z boso nogo vrže granato in zacvili:
  - Obdobje komunizma bo slovelo še stoletja, verjamem, da bo Stalin naša trdna roka.
  Veronica, streljanje, pravi:
  - Ne zlomite ZSSR!
  In z golo peto vrže eksplozivni paket.
  Anfisa, ki strelja na naciste in z golimi prsti vrže še eno sporočilo o smrti, ugotavlja:
  - Z nami je veličina komunizma!
  Victoria, ki strelja na sovražnika in kosi naciste, z bosimi nogami vrže granato, zacvili:
  - Naj bo slavljena velika domovina!
  Olimpijske igre gori. In potem bo ta punca-junakinja v naciste vrgla celo škatlo eksploziva in zarjovela:
  - Slava naši vesoljski domovini!
  In dekleta vsa v en glas kričijo.
  - Za ZSSR! Pionir bo!
  Bojevniki Rdeče armade se bojujejo s krajo. In ko sneži, se še vedno borijo bose in v bikiniju.
  V začetku novembra so nacisti začeli napad na Uljanovsk. Mesto, v katerem se je rodil Lenin in v katerem je bil težko ranjen Stenka Razin. To je glavna meja ruskih mest.
  Alenka se bori proti nacistom. In si poje, ko z bosimi nogami meče granate v naciste:
  - Slava Rusiji, slava ...
  Tanki hitijo naprej ...
  Divizija v rdečih majicah,
  Pozdravljeni ruski ljudje!
  Anyuta, ki je streljala na sovražnike in jih pokosila, nato pa z golimi prsti izstrelila eksplozivne pakete žagovine, je izdahnila:
  - Za Stalinov komunizem!
  In dala je na vrsto celo vrsto črnih bojevnikov, pokošenih.
  Alla, ki je streljala na svoje nasprotnike in z golimi prsti metala smrtonosno granato, je zacvilila:
  - Za rodno Rusijo!
  Maria, ki je streljala na naciste in uporabljala svoje gole prste, medtem ko je metala darila smrti na sovražnika, je zabrusila in zapisala:
  - Za vesoljski komunizem!
  Matryona, ki je streljala na naciste in kosila sovražnika, je izdala:
  - Za spremembe v bitki!
  Marusja, ki je vrezala Fritza in jih udarila do smrti, ga je vzela in agresivno brbljala ter ga izbrisala v prah:
  - Za zmago najvišjega standarda!
  In z boso nogo je vrgla smrtonosno granato.
  Ta dekleta tukaj so kul in živahna.
  Alenka, ki je streljala in kosila sovražnike ter z bosimi prsti metala granate, je zacvilila:
  - Z nami bodi veličina komunizma!
  In dekle ga je sprejelo in z velikim samozadovoljstvom izstrelilo nemški tank.
  In tukaj je še ena modifikacija tanka Lev-2 z 88-milimetrskim topom. Stolp je ožji , rezervoar pa manjši in tehta petinpetdeset ton, motor pa ima 1200 konjskih moči, ko je ojačen. Hitri nemški avto.
  Toda on ne moti bojevnika.
  Alla je z boso nogo vrgla granato in zacvilila:
  - Za komunizem!
  Anyuta je z bosimi prsti vrgla morilsko darilo smrti in zakukala:
  - Za nove meje!
  In dekle bo žvižgalo. In nemški tank "Lion" -2 bo vzel in se obrnil, valji pa so dobesedno leteli.
  Maria, ki je streljala na naciste, je pela:
  In boj se spet nadaljuje
  In srce je zaskrbljeno v prsih ...
  In Lenin je tako mlad -
  In mladi oktober je pred nami!
  Matryona, ki je streljala na sovražnika in sekala vrste, je z boso nogo vrgla granato in zacvrknila:
  - Prvi korak v življenju je pomemben!
  Marusya, ki je izločila naciste, je zacvilila:
  - Spet vidiš nad Zemljo, vrtince besnih napadov!
  In takšni so bojevniki neprilagodljivi.
  Vendar so sile še vedno neenake. Penza je že padla. In nacisti napadajo Saransk.
  Zdaj do mesta Gorky ni ostalo več toliko.
  7. novembra 1944 je Stalin priredil še eno parado v Moskvi. Tudi če ni zmaga.
  Fritz pa je z balističnimi raketami V-2 prvič streljal na Moskvo. Hkrati so mesto bombardirala reaktivna letala, vključno z bombniki Arado . To dejanje je šokiralo vse. Rakete V-2 so letele po visoki trajektoriji in nenadoma padle, niti radarji jih niso dobro videli.
  Bilo je veliko uničenja in nesreč. Med parado so bili ubiti sovjetski vojaki.
  Stalin je imel nujen sestanek v podzemnem bunkerju, ki bi lahko prenesel celo neposredni udar atomske bombe.
  Vodja generalštaba Vasilevski je zaskrbljeno ugotovil:
  - Nemci imajo novo orožje velike uničujoče moči. In naši radarji ga niso videli ...
  Stalin je tulil in jezno topotal s petami:
  - Tukaj ste bedaki! Takšnega presenečenja ni bilo videti!
  Maršal Vasilevski je opozoril:
  - Nekaj je bil tovariš Stalin ....
  Beria je takoj rekel:
  - To so rakete razreda A-5. Ne skrbite, tovariš Stalin. Prevažajo samo osemsto kilogramov aminolona in stanejo toliko kot dober reaktivni bombnik. Nemci so izstrelili nekaj ducatov raket, vendar ta zasnova ni šla v proizvodnjo, saj je bombardiranje z reaktivnimi letali cenejše in bolj praktično.
  Stalin, ko se je pomiril, je pripomnil:
  - Torej ni učinkovito orožje? Zelo dobro!
  Beria je z vzdihom ugotovil:
  - Toda reaktivni bombniki, to je resen problem. Tovariš Stalin se mora boriti proti temu!
  Maršal Žukov je predlagal:
  - Mogoče ga bomo vzeli in bomo sami naredili rakete. Mislim zemlja-zrak. Kaj, nadzorovati jih po radiu, da sestrelijo letala!
  Voznesenski je opozoril:
  - Za izdelavo takšnih raket je potreben čas! Veliko lažje je narediti zelo poceni letala iz lesa, jih napolniti z eksplozivom in zabiti sovražnika. To bi bilo kamikaze!
  Stalin je prikimal v znak strinjanja.
  - Da, kamikaze je treba uporabiti. To je naša priložnost, čeprav v resnici le podaljšujemo agonijo naše Rdeče armade.
  Moral bi najti kaj bolj učinkovitega!
  Yakovlev je z vzdihom odgovoril:
  - Tovariš Stalin dela na novih letalih. Toda za zdaj smo osredotočeni na ohranjanje največje proizvodnje avtomobilov. Izkoriščene so vse rezerve in na stroje postavimo otroke od desetega leta dalje. Popolna mobilizacija, popolna in supertotalna .
  Stalin je zarjovel:
  - Veliko več je treba storiti! To, kar počnete, je premalo!
  Molotov je z vzdihom rekel:
  - Stiki z zavezniki niso mogoči. Videti je, da sva sama. Poskušal se je pogajati z Japonci... Zahtevajo ozemlje do Urala, kar je nesprejemljivo.
  Stalin je zarenčal:
  - Na Japonsko je treba udariti pozimi, kaj pa Leningrad?
  Žukov je rekel in pokazal zobe:
  - Napad na Petrozavodsk ni bil tako uspešen, kot je bilo pričakovano. Švedska je vstopila v vojno na strani tretjega rajha in imeli smo opravka z velikimi silami. Tako ni bilo mogoče takoj razviti ofenzive in sovražnik, ki je potegnil dele Wehrmachta, je odvrnil naš napad. Mesto Leningrad je v polnem obroču blokade in je temeljito vpeto. Mislim, da bo do pomladi zaradi popolne lakote vsa populacija izumrla. In padec Leningrada bo neizogiben.
  Po zraku ga je praktično nemogoče dobaviti. Sovražnik popolnoma prevladuje na nebu. Nemci še zdaj dajejo viteški križec, samo za sto sestreljenih letal.
  Stalin je jezno zarenčal:
  - Spodletela nam je ofenziva!
  Žukov je prikimal.
  - Veliko železnic je pokvarjenih in premalo sil smo skoncentrirali. In treba je pokloniti Fincem in Švedom, vztrajni so v obrambi. A to še ni vse. Nemci so obšli tudi Murmansk. Zdaj je to mesto obkoljeno. Ne vemo, kaj naj naredimo!
  Stalin je zarenčal:
  - Odblokiraj!
  Žukov je odgovoril:
  - Za to ni moči! In sovražnik lahko zajame celoten Karelijski polotok!
  Stalin je ukazal:
  - Povečajte sile in sprostite! Pozimi Nemci niso tako močni. Jih bo mogoče kapitalsko pritisniti!
  Vasilevsky je opozoril:
  - Treba je preprečiti globoke preboje in tam bo naša moč prevzela sovražnike!
  Stalin je zarjovel:
  Borili se bomo za komunizem!
  Voznesenski je sporočil bolj vesele novice:
  - SU-100 je že utelešen v kovino in pripravljen za množično proizvodnjo. Šasija na osnovi T-34. Precej enostaven za izdelavo. Tulec je skoraj pripravljen za novo puško. Tako se bo SU-100 že pojavil na sprednjih straneh. Jutri gre prvi avto na fronto!
  Stalin je odobravajoče prikimal:
  - Vsaj to me je razveselilo! Toda T-34-85 še ne bo umaknjen iz proizvodnje. Poleg tega je treba oklep tanjšati in težo zmanjšati na dvajset ton. Bitke so pokazale, da slabše ne more biti!
  Voznesenski je opozoril:
  - Oklep lahko narediš iz lesa! Proizvedemo na stotine takih tankov na dan, celo več kot nacisti. Toda naša vozila zlahka sestrelijo Fritza tudi z lahkimi protitankovskimi topovi.
  Žukov je opozoril:
  - Tukaj je Gerda. To je tako kul ženska! Uničila je veliko naših tankov in pušk.
  Stalin je prikimal.
  - Moramo jo ujeti in ji ocvreti gole pete. Boleče kul dekle!
  Žukov se je strinjal:
  - Moraš ga zgrabiti! In uničili bomo naciste!
  Beria je prikimal in zaklokotal:
  Izvedimo posebno operacijo!
  Stalin je z vzdihom ugotovil:
  - To je odlična ideja, ampak ... Nekaj moramo še dokončati!
  Beria je zarjovel:
  - Ulovimo jih vse!
  Stalin je zmajal z glavo.
  - Ne... Ubijanje junakov ni dobro! Želim, da Gerdo pripeljejo k meni! To je nujno!
  Beria je opozoril:
  - V živo?
  Stalin je takoj potrdil:
  - Seveda, živ sem!
  Beria je zaklokotal in napihnil lica:
  - Vse nemogoče, morda zagotovo vem!
  Pojavilo se je več deklet v kratkih krilih in z golimi nogami. Nosili so kozarce vina in mežikali članom GKO.
  Ždanov je opozoril:
  - Potrebujemo več deklet v vojski! Tam bodo popravili!
  Stalin je izjavil:
  Anastazijo , Mirabelo , Akulino podeljujem z "Zvezdo reda slave" z diamanti! Slava ZSSR!
  Vsi so v en glas vzkliknili:
  - Slava junakom!
  In ploskali so z rokami.
  Ena od deklet se je priklonila in pokleknila ter poljubila Stalinove škornje.
  Vrhovni poveljnik jo je polil z vinom in zarjovel:
  - Naša moč je naša pest!
  Beria je žvrgolel:
  Hitler je norec!
  Stalin je ugovarjal:
  - Ni norec, ampak utelešenje prevare!
  In vsi so spet zaploskali.
  . POGLAVJE #12
  Mesto Uljanovsk je bilo popolnoma obkoljeno, vendar se je doslej držalo .... Konec novembra je in sneži z zmrzaljo. Nemci niso preveč željni napada in zaenkrat streljajo.
  V zraku vreme ni ravno leteče. Toda dekleta se še vedno borijo in kažejo čudeže poguma.
  Gerda s svojo posadko na Panther-2. Toda tank Panther-3 se bo kmalu pojavil in bojevnik se resnično želi boriti z njim.
  Medtem strelja na sovjetske položaje.
  Z boso nogo je usmerila top v tarčo in sprožila. Razbila je sovjetsko štiriintridesetico in zacvrknila:
  - Za sveto Prusijo!
  Tudi Charlotte je streljala iz topa, prebila sovjetsko havbico in zacvilila:
  - Naša sreča za veke!
  Ustrelila je tudi Christina, zadela sovražnika z bosimi nogami in zakričala:
  - Za take fante, ki so nas vredni!
  Zelo natančno je streljala tudi Magda, ki je čivkala:
  - Za veličino imperija!
  In na najnovejšem SU-100 se štiri Elizabeth borijo.
  Dekleta so obvladala novo samohodno puško in streljanje.
  Elizabeth je streljala z golimi prsti in pela;
  Fašistični krvnik mu trga ramena,
  Tukaj je stojalo, klešče, svedri pri roki!
  Telo duše hoče hromiti,
  Nepomembna pošast, a izgleda kul!
  
  Obljublja denar, ladje v morju,
  Kaj lahko da že naziv!
  Res te postavi na kocko,
  Konec koncev si zanj le truplo in divjad!
  
  Želi vedeti o našem poslu,
  Kaj je novega v verigi revežev za vklepanje!
  Zato se bom velikodušno vozil razumel,
  Da bi pozabil očeta in celo mater!
  
  Toda trdno bomo služili domovini,
  Ne more nas zlomiti krutost krvnika!
  Veja se bo upognila od sunka vetra,
  In goli dojenčki jokajo!
  
  Da, izgubil sem prvo težko rundo,
  Toda Vsemogočni bo dal priložnost, da se povrne!
  In potem bom sam poslal sovražnika v nokavt,
  Moja pest bo plazilcu dala čeljust!
  
  Očetovstvo mi daje tako moč,
  To bolečino in mučenje je mogoče premagati!
  In pridi iz tega groba brez dna,
  Da te ne poje jezen medved!
  
  Še malo in odrešitev je blizu -
  Dosegli bomo zmago nad sovražnikom!
  Živeti pod okriljem luči komunizma,
  Tako, da sonce napolni hišo z zlatom!
  Dekleta pa so pela in streljala iz novega, ubijalskega topa. So izjemno mogočni bojevniki.
  Elena je v smehu pripomnila:
  - Komunizem se bo zgradil, verjamemo vanj!
  Catherine se je strinjala s to izjavo:
  - Zgradimo komunizem, pa bo zmaga!
  Evfrazija ga je vzela in zaklokotala , streljala s pomočjo golih prstov in zadela panterja.
  Nato je bojevnik zacvilil:
  - Oh, komunizem, komunizem! Sofizem bo močno zatrt!
  In "Panther", zadet v čelo in od daleč.
  To so dekleta, ki jih ne morete zlomiti tako zlahka.
  December se že bliža ... Japonci so v mrzlem vremenu skorajda omejili sovražnosti.
  A na nebu kljub zimskemu vremenu še vedno potekajo boji.
  Tukaj sta Toshiba in Toyota, dva japonska pilota, ki se borita kot obupana tatovi.
  Toshiba z golimi prsti podira sovjetska letala in na ves glas vzklikne:
  - Sem super dekle!
  Toyota, ki je nokavtirala ruskega lovca in pokazala svoje biserne zobe, samozavestno potrjuje:
  - In tam je ženska hiper !
  Japonke so seveda borce gromozanske startne moči. Časti samuraja se ni mogoče upreti.
  A v vsakem primeru je nebo še vedno v polnem zagonu.
  In na kopnem so se štiri nindže lotile iztrebljanja sovjetskih vojakov.
  Modra deklica ninja je priredila mlinski sprejem, posekala več ruskih borcev in z golimi prsti izstrelila grah eksploziva gromozanske uničujoče moči.
  Raztrgala ga je in tvitnila:
  - Živela Japonska!
  Rumena ninja je zapela tudi tehniko metulja z meči. Odrezala je številne tekmece in zacvilila:
  - Za komunistično maščevanje!
  In z golimi prsti, kako sprožiti uničujočo sedanjost uničenja.
  Nato zamrmra:
  - Za veličino Japonske!
  Rdeča deklica ninja je priredila helikopterski sprejem z meči. Z golimi prsti je vrgla smrtonosno darilo smrti in zacvilila:
  - Za mojo ljubezen!
  In potem je pripomnila:
  - Kaj ima s tem komunistično maščevanje?
  Rumena deklica ninja, ki je sekala ruske vojake in spet vrgla granato z golo peto, je rekla:
  - In kljub temu, da bo juha z mačko!
  Bela deklica ninja, ki je razkosala svoje tekmece in z golimi prsti vrgla darilo smrti, je rekla:
  - Zmagali bomo za ideje komunizma!
  In vsi štirje bojevniki se bodo zborovsko smejali in pokazali svoje biserne zobe.
  December je minil hitro... Po obleganju so Nemci zavzeli tako Ufo kot Saransk. Toda Uljanovsk je še vedno zdržal v popolni blokadi.
  Stalin je ukazal, da se novo leto za vsako ceno obdrži v mestu, kjer se je rodil Lenin.
  Vendar so se Nemci kljub zmrzali že približevali Kazanu. Tako je bila ZSSR na robu popolnega razpada.
  Kaj storiti v ZSSR še ni bilo jasnih in idej.
  Stalin je novo leto praznoval v Moskvi in v bunkerju. Njegov pogled je bil mračen, a želja po boju ni oslabela.
  Hitler se je medtem odločil, da si priredi farso, v Libiji, kjer je toplo.
  In tam je užival v spektaklu borbe gladiatork.
  Na novoletni dan se ni zgodilo nič posebnega, razen bombardiranja Moskve.
  In izdaja prve serije "Panther" -3. Ta tank je imel debelino oklepa "Tiger" -2, vendar z velikimi nagibi in je tehtal le petinštirideset ton. In njegova višina se je zmanjšala za manj kot dva metra. Zmogljiv motor s 1200 konjskimi močmi je nameščen v enem bloku in čez menjalnik. Sam avto se je izkazal za odlično oboroženega in z odlično optiko ter s hidravličnim stabilizatorjem . In v ozki kupoli je bil top 88 mm v 100 EL, zelo natančen in oklepni.
  Gerda in njena ekipa so odšli s tem avtomobilom. Popolna in lažja tekalna oprema, odlično tekla po snegu. Ta rezervoar je na splošno popoln. In njegov oklep z velikimi pobočji odlično ščiti čelo avtomobila. Zgornji del 150-milimetrskega ohišja je posebej močno zaščiten pod kotom 40 stopinj od vodoravnice. In to je približno 330 milimetrov oklepa pod kotom devetdeset stopinj. Noben sovjetski top ne bo prebil vrha trupa Panther-3. Dno zavzema tretjino površine čela telesa na 120 mm in pod enakim kotom ter prav tako skoraj neprebojno.
  Čelo stolpa je debelo 185 milimetrov in pod kotom 50 stopinj neprebojno tudi za sovjetske topove.
  Toda tu so stranice šibkejše pri 82 mm s pobočji in jih je mogoče vzeti. Zlasti SU-100, novo sovjetsko samohodno orožje, ki je zaradi enostavne izdelave in oklepnega topa hitro pridobilo popularnost med vojaki.
  Gerda je izstrelila prvi strel na sovjetske čete. Preluknjala je rezervoar IS-2 in se izrazila:
  - To je dober borec!
  Charlotte je opozorila, streljala na sovražnika in se prebila skozi sovjetski stroj s pritiskom na gumb z golo peto:
  - Ta tehnika je skoraj brezhibna!
  Kristina, ki je z golimi prsti merila na hitrostrelni avtomatski nemški top, je zapisala:
  - Oklep na krovu je precej šibak! Imeli bi močnejši avto!
  Tudi Magda je streljala z golo nogo in jo v besu prijela ter zavpila:
  - Samo trojka bi bila, a trojka norčija!
  In dekleta so se smejala v en glas... Tank je res dober, sploh vozne lastnosti.
  Opravil bojne preizkuse in avto E-100. Je pa težka. Je pa dobro zaščiten. In njenega orožja ni mogoče vzeti tako zlahka.
  In tudi v njej sedijo nemške dekleta. In kljub mrazu bosa in v bikiniju.
  Adala, ki strelja na nasprotnike in zadene sovražnika, se je logično izrazila:
  Živeli bomo v komunizmu!
  In z golo peto, kako pritisniti ....
  Agata, ki je streljala na sovjetske položaje, udarjala nasprotnike z golimi prsti, je zacvilila:
  - In veličina naše zmage bo še stoletja!
  Tudi Agnes je streljala s šrapneli na sovjetsko pehoto, seveda z boso nogo, in zarjovela:
  - Ne, ne bomo se vdali Fuhrerju!
  Deklica na tanku, Athena, je z golimi prsti brcnila sovražnika in izdahnila:
  - Za Fuhrerja, ne za Firerja!
  Agnes se je zasmejala in pripomnila:
  -Mi smo pleme supermanov!
  Andriana je streljala na sovjetsko baterijo in uničevala sovražnikove položaje, pokazala jezik in izdala:
  - Veličino Nemcev priznava planet!
  In z golim kolenom, kot da bi pritisnil na sovražnika.
  Agatha, ki je vodila ogenj, je opazila:
  - Zmaja bomo raztrgali na koščke ...
  Tank E-75 še ni bil pripravljen. Führer je zahteval, da je teža petinšestdeset ton in motor 1500 konjskih moči za visoko mobilnost, s stranskim oklepom najmanj 170 mm pri velikih nagibih. In trajalo je.
  Toda medtem ko nacisti vseeno zmagujejo ... Januarja je Uljanovsk končno padel. Fritz je začel napadati Gorky in Kazan.
  Doslej so se povzpeli onkraj Moskve.
  Stalin je bil besen, a ni mogel storiti ničesar. Pravzaprav, kaj počneš tukaj, popolna polomija ...
  Toda dekleta se borijo na nebu in na tleh ...
  Tako je Nataškin SU-100 z zračnim napadom razbil nemško jurišno letalo. Izkazalo se je zelo kul. Čeprav ne ravno pameten in iznajdljiv. Vendar Natasha sploh ni prvošolka in kako se bo požrla.
  . zdaj dekle izkazalo se je V že znano rezervoar T -34. Samo Malo prijatelj . Stolp večji in _ orodje kaliber v 85 milimetrih namesto 76. Šasija del bivši .
  dekleta zavrtel na mesto . Oni kot je _ in pred , v eno bikini . A tukaj avto sovjetski proizvodnja . Jejte in školjke na mesto .
  Superman-Nataša z zadovoljen pogled se nasmehnil :
  - A Kje fašisti ?
  pojavil znotraj rezervoar slika mladi glasnik . fant tvitnil :
  - Tukaj to rezervoar , ki pojavil na sprednje strani drugo svetu vojne V štirideset četrti leto in prej zdaj od nahaja na oborožen rdeča vojska . Njemu upira , E -25. samovozna puška z 88 mm topovi in 120 mm čelni oklep . Lepo boj !
  res V oddaljena z velik porod Lahko upoštevati nemški samovozna puška . Squat , z dolga sod . tujec dekleta , ki _ torej zgodaj levo sprednje strani Super Domoljubno vojne . Ampak Superman-Nataša takoj enako opozoriti :
  - Ona nas mogoče dobiti . pri njo dolžina v 71 EL .
  Zoja tukaj enako predlagano :
  - Moral bi pojdi V premik do _ ne razumem !
  Futuristka Angelica V sitnost opazil :
  - Tukaj prekleto ! Takoj enako spodrsnilo nadrejeni nas avto !
  Njihov mladi kustos-oficir jezno izjavil :
  - A to več nič ! E-75 je bil bi več slabše ! Ti bi njegov niti Spodaj eno kota bi ne preboden . A torej drzni si !
  Superman Nataša se pokrižala in siknil :
  - Kako prav komunist , i pravim tebi - do hudiča !
  Futurist-Angelica lajal , teptal bosi noga :
  - Nastopimo !
  sovjetski avto nekaj malo tesno zagnati in _ zabrenčalo . Preluknjaj skozi nemški V čelo neresnično in bi moral vstopi Fritz V tabla . Ampak poskusi to narediti ? On od njegov dolgocev puške kako zajebano ... Ostaja samo štetje na hitrost .
  Superman Nataša razjeziti se . Navaden nemški ACS ja več lažje štiriintrideset torej njo presega V značilnosti . Tukaj Ti neprostovoljno znorel boš .
  sovjetski avto gre na zbliževanje . Dobro škatla orodje boljše bivši .
  Svetlana počiva goli pete in tviti :
  - Fuhrer hitro mi zaključimo !
  Futuristka Angelica potrdi podobno :
  - Hitler mi Uničimo !
  Zlatolaska Zoja zarjovel :
  - Daj njemu pohiti Avtor: erizipel !
  IN to trenutek tehten projektil Hitlerjevega puške zadovoljen neposredno V osnova stolpi . dekleta dvignjen in trpel V iztrgano kovina .
  IN pozneje daj mi sekundo Vse štiri se je izkazalo za skoraj absolutno gol v spodnjicah in visi na stojalo . Spodaj bosi noge lepote blaziral ogenj _ Plamen zlizan gola , graciozna podplati dekleta .
  Superman Nataša poskusil trzaj ampak _ njo noge izkazalo se je trdno vpeta V blazinice , in Zelo bolan raztegnjen žile . to je bil klasična stojalo , z tradicionalno nazdravljanje pete . A pri dekleta noge Zelo celo seksi , in lizanje ognja _ podplati počne njihov več privlačnejši .
  Ampak boleče lepote . Oni poskušam dobiti brezplačno . Ampak blazinice Zelo vzdržljiv . A njega več in dekleta so valkire prekiniti uteži .
  Enako ženske bojevniki V kratek krila , z bosi noge , goli roke , ampak telo pokrito srebrnkasta verižna pošta . Oni grablje poker požari , in bruhati žerjavica do _ pete pražen močnejši .
  Tukaj in stojalo se izkaže sklepov , in ogenj krompirček spodaj . A tukaj več in princ iz dinastije kralja Williama pojavil . IN roke pri avgusta deček , ki je zamenjal princa-demiurga drugo milijonov dolarjev za položaj v SS bič od bodeča žica . A več in njo Valkire ogreti se od metalec ognja _
  Princ Božanstvo pomežiknil in _ kako udarec Superman Nataša Avtor: mišičast nazaj _ Čeprav dekle in pogumno ampak _ njo od pete prej zatilnica udaril takega bolečina , ki _ krasen divje zavpil .
  Naslednji udarec fant - princ znižal na Zoja . Ta čeprav in stisnjen tesno zobje , št potekala od od krik _ A na nazaj pojavil krvav proge in opekline .
  Barbarossa Jr. z nasmeh rekel :
  - Učiti ti več treba !
  Naslednji udarec padel Avtor: Futuristka Angelique . IN to mlada ženska ne potekala od od krik _ fant sunil je vaš otrok bos noga V ogenj _ Ekstrahirano agilen prsti žerjavica in vrgel rdečelaska zveri V obraz _ Ta kričal več močneje , boli !
  Barbarossa Jr. z zadovoljen pogled rekel :
  - Ampak Ti enako želel z Nemci !
  Po odpuščen in _ Svetlana . kako to ne stisnjen čeljust ampak _ Enako kričal . Vse enako bič od vroče , bodeče žica je bil več več boleče , kako plamen Spodaj bosi stopala . Tem nad tem _ dekleta že navajen leta upravljati brez čevlje , in njihov podplati noge , zelo elastična in vzdržljiv .
  Ampak ogenj in njihov peče . Valkire že V roke držijo in _ biči od rdeče vroče žica .
  Superman Nataša v vse grlo zavpil :
  - Da Kaj to je to ?!
  Barbarossa Jr. pravi:
  - Zasliševanje neposlušnih dam! Ste v ujetništvu in boste odgovarjali za vse!
  Natasha je opozorila:
  Nočemo takole umreti! Daj no, pusti nas, pa se bomo še naprej borili!
  Barbarossa mlajši je zarenčal:
  - Zakaj so te izpustili?
  Angelica je odgovorila:
  - Čarovnice smo in človeku, ki nas bo rešil, lahko podarimo najdragocenejše darilo od vseh možnih!
  Barbarossa Bock je bil presenečen:
  - Ja, in kaj mi boš dal?
  Natasha je samozavestno izjavila:
  - Naredili vam bomo večno mladost in nikoli se ne boste postarali!
  Deček je prikimal.
  - Ja, lahko te izpustim! Ampak kako lahko to dokažeš!
  Natasha je izjavila:
  "Daj roko v ogenj in ne boš poškodovan!" Boste videli, da znamo pričarati!
  Barbarossa mlajši je previdno položil roko v ogenj, se pomaknil in z nasmehom odgovoril:
  - Ja lahko! No, kaj je tvoja svoboda v zameno za mojo nesmrtnost!
  In dekleta imajo novo priložnost. In vojna še vedno traja ... Januarja sta bila zavzeta Gorky in Kazan.
  V začetku februarja so Nemci, Finci in Švedi zavzeli Karelijo in nadaljevali napad na Arkhangelsk. Stanje se je dramatično poslabšalo.
  Elizabeth je bila premeščena na SU-100 v to mesto.
  Tam se je borila. Februar in mraz. Toda dekleta se še vedno borijo bosa.
  SU-100 tehta le osemnajst ton z neprebojno zaščito. Je ranljiva, a mobilna. In ne sme stati v zasedi, premikati se mora, da je ne zadenejo.
  Ko se premikate, se rezervoar segreje in dekleta v bosih nogah in v bikinijih ne zebejo.
  Elizabeta, ki je streljala na naciste, je pela:
  - In tukaj so pogoji! In tukaj je sreda! Mimogrede, hladno vreme je dobro za vaše zdravje! Hladno vreme je dobro za naše zdravje!
  In z golimi prsti bo napadel naciste. In T-4, ta majhen tank, je bil zadet.
  Bojevnike je treba omeniti kot borce ogromnega razreda.
  Tudi Ekaterina strelja z boso nogo in cvili:
  - Komunizem bo!
  Elena, ki je tudi streljala na sovražnika in ga prebijala, se je oglušujoče zasmejala:
  - Čaka nas nora zmaga!
  Ephrasia , ki je z golimi nogami, modrimi od mraza, prebijala tanke Wehrmachta, je samozavestno odgovorila:
  - Nič nas ne more ustaviti!
  Ti bojevniki so preprosto super!
  Ampak, žal, njihovo junaštvo je izjemno malo... Tudi Arhangelsk je padel... Očitno ni dovolj streliva....
  Nemci se pomikajo proti Moskvi od zadaj. Marca so izbruhnile bitke za Ryazan. Hitlerjeve horde tečejo z vzhoda ...
  Potrebni so nekateri nujni ukrepi.
  Moskva še vztraja, Stalin pa je sestavil varnostni svet. Razprava je bila živčna. Predložena ni bila nobena nova ideja.
  Samo Beria je predlagal:
  - Mogoče bi res morali ponuditi mir tretjemu rajhu pod kakršnimi koli pogoji, samo da se nas ne dotaknejo!
  Stalin je jezno odgovoril:
  - To ni konstruktiven pristop, tovariš Beria! Potrebujemo močne poteze!
  Maršal Vasilevski je iskreno odgovoril:
  - Vaša ekscelenca nima rezerv! Skoraj vsi so bili zmleti v neenakih bojih. Poleg SU-100 v seriji ni drugih vrst novega orožja. Res je, IS-3 bo kmalu pripravljen, vendar je ta tank težko izdelati in ga bo v sedanjih razmerah težko izstreliti v serijo.
  Maršal Žukov je jezno ugotovil:
  - Če ne moreš zmagati, ti preostane le še ena stvar - dostojanstveno umreti!
  Stalin je hotel nekaj reči, a se je pojavilo bosonogo dekle v kratkem krilu. Migajoč z golimi petami je prinesla depešo.
  Stalin ga je preletel z očmi in jezno zarjovel:
  - Leningrad, ki ni zdržal lakote in večmesečne blokade, je padel! Zdaj so naše drugo mesto zavzeli Švabi!
  Maršal Žukov je razširil roke in opazil:
  - Oh, veliki Stalin ... To je grozno!
  Beria je predlagal:
  - Mogoče bi morali ustreliti tisoč ljudi v čast tega?
  Vrhovni poveljnik je zarjovel:
  - Utihni, plešasti idiot! Nekaj se je treba odločiti!
  Molotov je predlagal, jecljaje in živčno božajoč gola kolena deklet:
  - Ponudimo Nemcem začasno premirje in šele nato začnimo mirovna pogajanja pod kakršnimi koli pogoji.
  Stalin je zakikal:
  - Poskusite! A kapitulacije ne bo. Moskva bo padla, vodili bomo gverilsko vojno!
  Beria je z laskavim nasmeškom opozoril:
  - Ampak to bo samo povečalo obseg trpljenja ljudi, tovariš Stalin. Morda ...
  Stalin je odločno udaril s pestjo po mizi:
  - Ne! Naj Molotov predlaga pogajanja! In nič več, borimo se do konca!
  Nemci so Rjazan obkolili sredi marca. Zaradi pomanjkanja streliva so sovjetske čete poskušale pobegniti iz mesta.
  Alenka in njena ekipa tečejo, njihove gole pete se utripajo na stopljenem spomladanskem snegu.
  Deklica strelja na naciste in poje:
  - Slava našemu duhu, slava veliki državi!
  In z boso nogo bo vrgel morilski dar smrti. In naciste bo razkropil na vse strani.
  Anyuta je streljala na svoje nasprotnike in rekla:
  - In naš udarec, sveto darilo in plačilo!
  Tudi Alla teče, strelja na naciste, z boso nogo vrže eksplozivni paket premoga in sikne:
  - Nikoli ne bomo obupali!
  In tako iskriva Marija, ki strelja na fašiste in jih dodobra pokosi ter zareži z zobmi, zacvili:
  - Nihče nas ne bo ustavil!
  In njena gola peta je poslala uničujoč paket smrti in zmečkanosti.
  Marusya, ki strelja na naciste, povsem logično ugotavlja:
  - Komunizem ne bo nikoli zbledel!
  Matryona, ki strelja na sovražnika in seka vrste, povsem logično in racionalno ugotavlja:
  - In vera v stranko bo ostala stoletja!
  In goli prsti bodo vrgli darilo uničenja.
  Dekleta so pobegnila iz ringa. A razmere so še vedno napete.
  In nimajo kam iti.
  Spomladanska otoplitev je nekoliko zadržala napredovanje Nemcev. Poleg tega so se nacisti združili z Japonsko in nadaljevali z okupacijo Srednje Azije.
  Tudi to jih je zmotilo in april je minil razmeroma mirno. In maja je bil končno izdan prvi sovjetski tank IS-3. In lahko bi ga odpeljali na prvomajsko parado.
  Ostareli in oslabljeni Stalin je to gledal zgrbljeno. Njegov izraz je bil smrtno utrujen.
  IS-3 zaradi težavnosti proizvodnje še vedno ni mogel postati serijski.
  Njegova bistvena razlika od obeh je bila le oblika stolpa. Bila je kot leteči krožnik, njeno čelo pa kot žerjavov kljun. Seveda je povečan kot naklona dobro zaščitil prednji del, a zakompliciral izdelavo. Poleg tega je bil spodnji del čela ranljiv, in če je projektil zadel tja, potem ni več odbil.
  Stalin je zamahnil z roko in izginil v bunkerju, začel se je naslednji nacistični napad. V zračnih napadih sta sodelovala TA-400 in Yu-287 z vzvratno strelnim krilom.
  In spet so po radiu izstrelili balistične rakete vodene s krili.
  Kremelj je utrpel znatno škodo.
  Stalin je resno razmišljal o begu njihove Moskve.
  Sredi maja, ko so končali prerazporeditev Srednje Azije, so nacisti začeli ofenzivo proti Moskvi z vzhoda in zahoda. Sledil je še en hud boj.
  Sovjetske čete so se junaško borile. Toda sile so preveč neenake. V bitkah so se pojavili tudi tanki E-75 Tiger-3. In množično "Panther"-3. Bitke so, recimo temu, izjemne.
  Do konca maja v začetku junija so nacisti dokončali skoraj popolno obkolitev Moskve.
  Stalin je slovesno napovedal, da bo ostal v prestolnici in tam stal do smrti.
  Moskva je bila obstreljena in bombardirana. Obkrožale so ga zelo močne obrambne črte, ki jih ni bilo tako lahko premagati. V prestolnici so bile skoncentrirane ogromne zaloge streliva in hrane.
  In Stalin je bil v podzemnem mestu relativno varen .
  Hitler je 22. junija 1945, ko so minila natanko štiri leta od začetka velike domovinske vojne, ukazal ustaviti napad na prestolnico in jo namesto tega sistematično uničiti s topništvom in letali. In še naprej samozavestno bombardirajte.
  Temeljna ofenziva se je preselila v Sibirijo. Sverdlovsk in Čeljabinsk je bilo treba zavzeti, dokler ti mesti ne prekrije sneg ... Konec junija v začetku julija sta bili obe ključni mesti zavzeti po trdovratnih bitkah ... Nemci so se premikali po Sibiriji. Sovjetske vasi so padale ena za drugo.
  Tukaj so se nacisti septembra 1945 približali Novosibirsku. Tudi za to naselje so se vneli boji.
  Rdeča armada se je borila skupaj z lokalnimi milicami. Tamara se je tukaj borila kot junakinja.
  Konec septembra je že, sneži in zmrzuje. In bataljon deklet se bori bos in kaže čudovito junaštvo.
  In bojevniki se borijo kot panterji.
  Tamara se je obrnila, z boso nogo vrgla eksplozivni paket premoga in zacvilila:
  - Nihče nas ne bo ustavil! Nihče nas ne more premagati!
  Ostala dekleta obupano tulijo:
  - Umrli bomo, vendar se ne bomo predali!
  In bitka se nadaljuje ...
  Novosibirsk je padel šele v začetku novembra ... Vojna se je nadaljevala. Sovjetska zveza še vedno ni kapitulirala. Moskva je bila blokirana in pod streli.
  V podzemnem mestu je bila shranjena strateška zaloga hrane in streliva, tako da je bilo mogoče zdržati kar nekaj časa.
  Nemci so mesto nenehno bombardirali in obstreljevali.
  Tam je bil tudi nov težki tank "Rat". Ta stroj je tehtal dva tisoč ton in je bil oborožen z več puškami.
  Vozilo s 400 mm oklepom je bilo uporabljeno kot prebojni tank... Prestal bojni preizkus....
  A se je zataknila na ježke in uničil jo je pilot kamikaze, ki se je zaletel vanjo.
  Kljub temu se je pojavil nov tank "Rat"-2, še večji in težji ...
  Stalin je praznoval novo leto 1946 v Moskvi, ki še vedno ni bila zavzeta. Veliki voditelj ZSSR je računal na čudež. Moskva je postala prava trdnjava.
  Zaloge hrane bi lahko zadostovale še za nekaj let, glede na upad prebivalstva zaradi bombardiranja in granatiranja pa še dlje. Toda strelivo je bilo odvisno od hitrosti in intenzivnosti napadov.
  Beria je kljub temu pripomnil:
  - Morda se bo tovariš Stalin strinjal s Hitlerjem o naši svobodi?
  Vrhovni poveljnik je odločno izjavil in močno udaril s pestjo po mizi:
  - Ne pogovarjam se s kanibali Lavrenty! Ali razumeš!
  Beria je z vzdihom pripomnil:
  - Upajmo na čudež, o super!
  Stalin je krohotaje pripomnil:
  -Potrpljenje in malo truda!
  . EPILOG
  Novo leto 1946 je potekalo v lokalnih bojih. Nemci in Japonci so postopoma zavzeli vsa večja mesta. Zadnji je avgusta padel Verhojansk. Nemci so imeli nove tanke AG-50 v obliki piramide.
  Tamara in njena ekipa so se obupno borili v Verhojansku.
  Dekleta so bila kot vedno bosa in v bikinijih.
  Borili so se do smrti. Z bosimi prsti na nogah so s smrtonosno silo metali eksplozivne pakete.
  In potem, ko je zmanjkalo streliva, so lahko skozi kleti in rove pobegnili v tajgo.
  Pripravljeni so bili poprijeti za orožje in se spet bojevati, tudi če je šlo za gverilsko vojno.
  V ZSSR so nastale partizanske cone in razvila se je podtalna vojna.
  Prestolnica je še zdržala, zato jo je Hitler hotel izstradati in rešiti svoje vojake, ki jih je bilo že preveč pobitih.
  Dekleta pa so medtem iztrebljala naciste in Japonce, na najrazličnejše načine in metode.
  Še posebej Nataša in njena ekipa.
  IN izkazalo se je ponovno V T -34-85. avto seveda _ enako , ne novo . IN za konec štiridesetih šesti leta zastarel .
  A Tukaj in AG -50. Opominja nizka piramida z Zelo dolga sod . avto celota šestdeset pet ton . Debelina oklep co vse kotniki 250 mm Spodaj nagib . Za školjke T -34 absolutno neprebojen .
  Superman Nataša V sitnost siknil :
  - To kako naloga ! Poberi gora !
  Futurist-Angelica pogledal okoli . zdaj Oni bili V njegov tradicionalno bikini . IN nekaj _ _ lepota prišel na um _
  A Svetlana stisnjen na finančni vzvod bosi pete in vozil rezervoar . Ona siknil :
  - Manever ! Samo manever !
  AG -50 je opremljen z močan 105 mm topovi z dolžina prtljažnik v 100 EL . On sposoben udarec na velik razdalje _ Njim več , y štiriintrideset z kakovosti oklep brez veze ena udarec in konec _
  Svetlana se začne gugalnica sovjetski rezervoar . Tukaj sovražnik poganjki . projektil celo malo skrbi oklep . Ampak Za na srečo zdrsne . A konec koncev moč kolosalen - uran jedro .
  Superman Nataša zašepetal njihov škrlat ustnice :
  - Vklopljeno ikone z žalost spet obrazi _ cesarstvo rodi se !
  Futuristka Angelica posneto z _ bosi prsti noge . projektil zadovoljen V še vedno stoji piramidasto rezervoar . IN zdrsnil z oklep V odboj . Že Zelo ona poševno in cementiran .
  nemški rezervoar , seveda isto , nepredirno , z vsi koti celo Za JE -7. A res Kje prej njega T -34-85.
  Ponovno nemški strelja ... Svetlana stisnjen goli peta na zavore . IN lahko izogniti se rezervoar od poraz . čeprav usodna darilo zdrsnil skozi nasploh blizu .
  Superman Nataša V bes rekel :
  - Da mi in obtičal !
  Futuristka Angelica se zasmejal . Ona kul oskubljen z sebe nedrček . izpostavljeni visoka dojke z jagoda bradavice . Pokazala zobe njihov biser zobje . IN tvitnil :
  - Strahopetec ne igra V hokej !
  IN stisnjen škrlat bradavica na sprožilec _ Takšna Tukaj ona krepko in peneče hudičeva . A mogoče prijazen , ruski angel utelešati .
  projektil odletel ven od ne preveč dolga gobec . Mimo ... In zadovoljen neposredno V prtljažnik nemški avtomobili AG . zavrnjen njegov kot udarec krekerji .
  IN Vse štiri dekleta v en glas so zalajali :
  - En , dva - jaz razumem ! Fritz Avtor: rogovi torej dal !
  IN kako pretresite Oni njihov bosi noge . Tukaj to dekleta ! A Kdaj pri streljanje uporaba goli prsi so _ V sto enkrat učinkovitejši .
  Superman Nataša z nasmeh opazil :
  - To rezervoar zdaj Za nas varno _ Ampak kako njegov uničiti ?
  Zoja z nasmeh predlagano :
  - A V boj kavboj stil , mi njegov pomesti stran !
  Svetlana pospešeno premikanje njegov rezervoar . Ampak nasprotnik , nenadoma obrnil in pohitel na begu . On pospešeno čudovito hitro : vse enako plinska turbina motor . IN je bil jasno hitreje kot _ T -34-85.
  Kot da slon pobegnil od mopsi . Vse bi nič _ Ampak sloni vedeti kako premakniti celo Zelo hitro .
  Superman Nataša jezno premaknjen Avtor: oklep bosi noga in zarjovel :
  - Tukaj ! No kako navsezadnje _ _ mi zaostal od fašisti !
  Zoja z žalost V glas , zapel :
  - Vse nemogoče , mogoče V naš svet !
  IN stresel njegov lasje , barve list zlato _
  Futuristka Angelica z veselje zapel , in izpuščen drugo projektil _ to udarec V oklepno krma in zlomil _
  - Pojdi ali sanje brez primere ... Weave ali venci z zamudo ... nemo je bil Gerasim nekoč ! _ _ zdaj On prisega nespodobnosti !
  Svetlana strogo opazil :
  - Šah-mat grajanje je _ vulgarno !
  Superman Nataša hotel nekaj _ _ _ reči duhovit . Ampak Tukaj pojavil drugo fašist rezervoar _ Vklopljeno to enkrat E -75. Enako Globa zaščiten V čelo , ampak veliko slabše z strani _ Ali je res, štiriintrideset njegov Vse enako ne preluknjati _
  Vklopljeno to krat , Zoya ga odvrgel z sebe nedrček . IN izpostavljeni škrlat bradavica _
  Vzel sem ga in stisnjen prsi na sprožilec _ pištolo delovalo je ...
  projektil ponovno zadovoljen neposredno V prtljažnik zelo veliko puške . IN sto pet milimetrski pištola prišel ven od zgradba _
  IN to nemški pohitel na begu . Dobro način izhod od zgradba večina zaščiten stroji so _ olupiti Avtor: debla .
  Superman Nataša presrečna izjavil :
  - Tukaj glej ! mi zmagamo !
  A Tukaj in tretji rezervoar . Vklopljeno to časi " kraljevski" lev ." pri njega orožje , bombnik kaliber v 450 milimetrih . Takšna če jebiga , potem nekaj nasploh ne se bo zdelo .
  Superman Nataša na to enkrat odločila streljati sama . vzletel nedrček . Katera pri njo vse isto _ visoko in _ elastična prsni koš Sveže kot _ pri dekleta . IN bojevnik kako bo in stiskalnice rubin bradavica _
  Projektil odletel ... In " Royal" lev " prejel neposredno V prtljažnik _ IN ogromno avto kako bo eksplodiral . Kaj in par stoji Avtor: robovi cisterne odletel na nekaj na stotine metrov _
   ja in štiriintrideset pretresel . avto komaj ne obrnil in _ izkazalo se je Odtrgano od dežela _
  Futuristka Angelica celo udarec pri pristanek čelo , vpije :
  - kot da konji osli !
  IN ogrožen Fritz pest .
  Superman Nataša je bil zadovoljen , in nasmehnil biserno , zelo velik zobje :
  - Tukaj mi dano Avtor: sovražniku ! kako naj bi bilo !
  Zoja zapel , z veselje :
  - Ljubezen in smrt ! Dobro in zlo ! Kaj sveto Kaj grešno ... A meni vedeti Vse enako !
  IN dekle premaknjen bosi noga Avtor: kovina _
  Naslednji sovražnik E -100. avto nevarno _ Z izstreljevalec bomb in 75 mm _ topovi z Zelo dolga prtljažnik _ to napad sprememba in _ sposoben izpolniti vlogo in borec tanki _ A petinsedemdeset milimetrov puške Za sovjetski rezervoar precej to je dovolj .
   A prtljažnik bombnik pokrito pokrovček _
  Superman Nataša se pokrižala pri pomoč bosi noge , in tvitnil :
  - No , pa dajmo njegov premagati ?
  Zoja , zibanje zobje , dogovorjeno :
  - Seveda bomo ! _
  Futuristka Angelica škrlat bradavica stisnjen na sprožilec _ pištolo uspelo je . Izpljuni ubijalski polnjenje _ IN zmoten relativno tanek ampak _ ampak dolga prtljažnik nemški puške _
  Svetlana navdušeno tvitnil :
  - Odlično ! A zdaj dati Ogenj jaz !
  IN bojevnik Enako izpostavljeni moj trup _ pri vse štirice prsi na višina _ IN Zelo celo lepa , seksi , zapeljiva . torej z takega dekleta hočem narediti ljubezen _ No kaj _ mogoče biti boljše njih ? Verjetno samo _ drugo dekleta !
  IN Tukaj mlada ženska me je ujel trenutek , ko kapa začelo odpri se IN uporabo moj škrlat bradavica kot _ bo izdal projektil Avtor: nemški izstreljevalec bomb .
  A fritz ne uspelo celo in oko miga ... kako bo in eksplodira ... In Vse straneh razpršena kajenje kovina .
  Svetlana podrgnil sebe močan roke in zacvilil :
  - jaz deklica verodostojno zmaj !
  IN kako smej se ! IN vzemi da _ bo pokazal jezik !
  Superman Nataša vzel in navdušeno zapel :
  - Domoljub ! sovjetski domoljub ! Koliko Fritz ubit ti !
  Zoja pobral pesem , in tresenje goli prsi , nadaljevanje :
  - Domoljub ! rdeča domoljub ! IN na dekleta Vse tvoje sanje !
  IN Enako bojevnik kako bo in bo planil v smeh ! IN uvula bo pokazal ! IN se nasmehne zobje - zobje !
  IN bosi noge se bo premaknil vzvod ...
  Dekleta tukaj so očitno v najboljših močeh, čeprav imajo zastarel rezervoar. In partizanijo naprej.
  Toda 20. aprila 1947 se je začel nov napad na Moskvo. Pri tem so sodelovali Japonci, Turki in vse tuje čete.
  Hitlerju je končno zmanjkalo potrpljenja in se je odločil ukiniti ZSSR. In osebno s Stalinom, ki z njim povezuje gverilsko vojno, ki še vedno gori na ozemlju Rusije.
  Kot, če Moskva pade, potem se bo vojna nedvomno končala.
  In začel se je odločilen, splošen juriš.
  V napad so šli tudi super težki tanki "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 in drugi.
  Prvič, mesto je bilo obstreljeno tudi z balističnimi izstrelki.
  Uporabljena so bila tudi bojna, neranljiva diskasta letala Tretjega rajha . Takšna je armada.
  Alenka in njena ekipa so pogumno naletele na Nemce in jim dale boj.
  Alenka je z bosimi prsti vrgla granato, izstrelila rafal in zarjovela:
  - Za ruskega duha!
  Anyuta, ki je streljala na nasprotnike in kosila vrste sovražnikov, je žvrknila z golo peto in podlegla paketu smrti:
  - Za veličino komunizma!
  Alla, ki je streljala na sovražnike ZSSR in vrgla bombo z golimi prsti, je zavpila:
  - Za mater Rus v komunizmu!
  Maria, ki je natančno streljala na sovražnika in ga samozavestno pokosila, je opozorila in pokazala zobe:
  - Rusija potrebuje novega voditelja!
  Matrena je opozorila, strelja in samozavestno uničuje nasprotnike ter z golimi prsti daje še eno darilo smrti:
  - Seveda je potrebno!
  In od njenega meta, ki je padel v drsališče, sta trčila dva nemška tanka.
  Marusya, ki je streljala na naciste, je energično ugotavljala:
  - Vse je bilo v ZSSR, a sovražnik je vzel številko!
  In s svojo golo peto, kako bo izstrelil morilsko in neizprosno!
  Alenka je spodbujala svoje prijatelje:
  - Ne hitite pokopati Rusa! Tudi mi imamo kaj početi!
  In s prsti svoje bose noge bo vrgel uničujoče darilo uničenja.
  Anyuta, ki je streljala na naciste, se je strinjala s tem:
  - Sovražnike bomo močno premagali, reka domovine ne bo usahnila!
  In z golo okroglo peto bo deklica energično vzela in podlegla sovražniku.
  Alla, ki je streljala na naciste in izpustila kos eksploziva iz frače ter z golimi prsti potegnila vrvico, je izdala:
  - To bo samo superman - ki bo nadomestil Stalina!
  Maria, ki je streljala z neverjetno natančnostjo in metala granate z golimi prsti, je spregovorila:
  - Vse, kar se ne spremeni, vse je na bolje!
  Matryona je z dobro namerjenimi streli podrla Fritza. In potem, ko je poškodovala rezervoar z boso nogo, je opozorila:
  - Mi z našo nespremenljivo in junaško voljo!
  Marusya je z bosimi nogami vrgla cel kup granat. Tako se je samovozna puška nacistov obrnila in zacvilila:
  - Jaz bom najmočnejši!
  Alla, ki je z metom izločila transporter iz nacistov, granate z golo peto, je opazila in popravila:
  - Ne jaz, ampak mi! Vse je močnejše!
  Alyonka je pela, da bi dvignila svoje borbeno razpoloženje in skladala na poti. In ostala dekleta, ki so streljala na naciste, so se pobrala;
  Smo dekleta države ZSSR,
  Ki je bakla za ves svet ...
  Pokažimo, spoznajmo veličino zgleda,
  Tukaj so opevana junaštva!
  
  Dekleta so bila rojena pod rdečo zastavo,
  In bosi tek skozi mraz ...
  Hčere in sinovi se borijo za Rusijo,
  Včasih nevesta fantu podari vrtnico!
  
  Nad vesoljem bo rdeča zastava,
  Sijaj tako močno kot plamen bakle ...
  Navsezadnje imamo junaško gugalnico,
  In naš transparent se lesketa kot rdeča vreča!
  
  Ne verjemite, prekleti fašist ne bo minil,
  In ruski duh ne bo nikoli zbledel ...
  Zmaga bo odprla neskončen račun,
  Pozdravimo vse !
  
  Rusija je čudovita država
  Narodom si dal komunizem...
  Za vedno velikodušno darovan od Boga,
  Za domovino, za srečo in svobodo!
  
  Sovražnik ne bo mogel premagati domovine,
  In ne glede na to, kako krut je bil zvit ...
  Naš nepremagljivi ruski medved,
  Ruski vojak je tako znan po svoji zmagi!
  
  Lepa sovjetska država
  Dekleta v njem so ponosna, da so lepa ...
  Za vedno nam je dana z rojstvom,
  In bodimo pošteni komsomolci!
  
  Borimo se na obrobju Moskve,
  Snežni metež je, snežni zameti, dekleta pa bosa...
  Ne dajmo domovine Satanu,
  Tudi s kosami streljajmo natančno!
  
  Tako so dekleta v jezi željna boja,
  In vržejo goli eksplozivni paket s peto ...
  On je samo fašist, ker izgleda kul,
  Pravzaprav samo zlobni Cain!
  
  Sovražniki ne morejo premagati deklet,
  Pod takšno zvezdo so rojeni ...
  Nepremagljiva pošast je naš medved,
  Kdo je domovino naredil za ženo!
  
  Ruska dekleta smo dobra,
  Ne bojimo se mučenja in zmrzali ...
  In odvrni, verjemi, napad hudobne horde,
  Sovražnik bo razjezen zaradi odmerka!
  
  Sovražnik se je uspel vrniti iz Moskve,
  Čeprav ima veliko moč...
  Dekleta smo tako ponosna nase
  Nasprotniki izginejo vsi v grobove!
  
  Ne verjemite, Rusa ne morejo premagati sovražniki,
  Ker vsak vitez iz plenic ...
  Lovec se je spremenil v igro,
  In nasprotnik je še vedno otrok!
  
  Toda ruski duh, verjemite velikemu duhu,
  V njem, veste, so skrite takšne sile ...
  Sovražniku bo zdrobljen v prahu,
  Navsezadnje so vitezi v bitkah nepremagljivi!
  
  Odložite dvome punce
  Smo najpogumnejša znanost na svetu...
  Vrzimo Satanove horde v pekel,
  Namočimo nasprotnike vseh v stranišču!
  
  Sveta vojna se bo končala
  Nad planetom bo mir in jutro...
  Ona je za vedno s soncem ve dano,
  Naj za vedno žari poletje!
  
  In komunizem v večni slavi,
  In z nami sta Lenin in veliki Stalin ...
  V prekleti kinematografiji je šele zdaj fašizem,
  In naša volja verjeti je močnejša od jekla!
  
  Moja Rusija vlada stoletja,
  In dal srečo celotnemu vesolju ...
  Potrebuješ moč jeklene pesti,
  In drzno, a na razumen način!
  
  
  
  ČAROVNICE USTVARJAJO ČUDEŽNA OROŽJA
  Gerda, Charlotte, Magda in Christina, ki so nekoč testirale "Tigra", so vodile tudi razvoj obetavnega modela: "Panther"-2. Dekleta so motor in menjalnik postavila v en blok - počez, stolp pa naredila ozek in manjši. In menjalnik je bil nameščen na samem motorju. Posledično se je izkazalo, da ima "Panther"-2 silhueto manj kot dva metra, število članov posadke pa se je zmanjšalo na tri osebe. Debelina oklepa na sprednjem delu trupa se je pri velikih nagibih povečala na 120 milimetrov, ob straneh pa na 82 milimetrov pri nagibih. In stolpi so do 150 mm spredaj in 82 mm ob straneh, na pobočjih. Hkrati so celotno vozilo zmanjšali na 35 ton, kar je omogočilo preživetje z motorjem s 700 konjskimi močmi in povečalo hitrost in manevriranje tanka. Hkrati se je izboljšala tudi okretnost vozila, podvozje pa je postalo lažje in veliko lažje za popravilo in vzdrževanje. Skupaj je šest valjev, kar je praktično in priročno. Hitlerju je bil "Panther" 2 všeč in septembra 1943 je začel s proizvodnjo. Vozilo je uspešno, z dobrim, oklepnim in brzostrelnim topom. Delala je in se premikala hitro, z odlično ergonomijo.
  In kar je najpomembneje, bilo je lažje izdelati in je zahtevalo manj kovine. In hkrati ga je odlikovala kapitalska sposobnost preživetja. Ni tako enostavno prebiti takšnega avtomobila z velikimi nagibi oklepa.
  Sovjetske čete so imele resen problem. Poleg tega so Nemci namesto v program Fau investirali v razvoj ljudskega lovca in ustvarili XE-162, preprostega in poceni za izdelavo ter zelo lahkega in okretnega.
  Izkazalo se je, da je bil ta stroj razvit v ugodnejših pogojih in je relativno enostaven za uporabo. In to ji ni tako enostavno obvladati.
  Sovjetskim in zavezniškim enotam je naložil brutalne zračne bitke. Borec je prazen tehtal le eno tono in pol in je bil skoraj v celoti sestavljen iz lesa. Stroj se je torej izkazal za izjemno učinkovitega.
  Položaj je poslabšalo dejstvo, da so se nemška dekleta začela aktivno vpisovati v letalske enote.
  Albina in Alvina sta začeli aktivno zabijati, borili sta se praviloma bosi in v enem bikiniju. In teh deklet ni bilo mogoče podreti. In sami so tako aktivno odrezali sovražnika. In kako lepe so bile te blondinke: prave arijke!
  Albina z graciozno nogo pritisne na sprožilec in poseka nekaj sovjetskih letal ter zacvili:
  - Slava tretjemu rajhu!
  Alvina s svojo škrlatno bradavico pritisne na sprožilec, zadene tri sovjetske avtomobile in zarjovi:
  - Slava naši domovini!
  Borbena dekleta - ne morete reči, da so šibka. Ne, zelo so agresivni in lahko vsakogar raztrgajo na koščke.
  Drzna kot celota, ta vojska. In pozimi se je fronta stabilizirala. Mainstein je sprožil protinapad in uspel premagati sovjetske čete čez Dnjeper, pri čemer je ustvaril par velikih kotlov. Nemci so uspeli odbiti tudi ofenzivo pri Leningradu. Tu so se zanašali na močno obrambno linijo. Poleg tega je Stalin po porazu v Ukrajini iz te smeri umaknil več divizij in Nemcem omogočil, da so odbili napade. Fronta je zdržala in Nemci so pozimi zdržali na celotnem obodu napada.
  Gerda se je osebno borila na "Pantherju" -2, skupaj z dekleti. In kljub zimi sta se lepotca spopadla bosa in le v enem bikiniju.
  Gerda je z golimi prsti pritisnila na gumbe igralne palice, udarila po sovražniku in zacvilila:
  - Slava našemu imperiju!
  Tudi Charlotte je z golimi prsti pritisnila na ročico, porušila štiriintrideset stolp in z agresijo potrdila:
  - Slava junakom!
  Kristina je udarila s pritiskom na gumb s svojo škrlatno bradavico in, ko je udarila po sovjetskem stroju, zacvilila:
  - In slava nam!
  Magda je izstrelila rafal iz štirih mitraljezov, z bosimi prsti presekala sovjetsko pehoto in izdala:
  - Večna, zmagovita slava!
  Tako so punce nagajive in nagajive, okrogle pete se lesketajo.
  In ko se približuje "Tiger" -2, ta tank s težo petinpetdeset ton obljublja zaščito čela 250 mm in strani 170 mm.
  To z 88 mm pištolo v 71 EL, zelo spodoben avto.
  In spomladi Nemci že napredujejo v Italiji in samozavestno zdrobijo zaveznike.
  Zavzamejo Neapelj in napadejo Sicilijo.
  In na stotisoče zavezniških vojakov se preda. In jih temeljito zdrobite. Nemški panterji so neustavljivi.
  In zaradi deklet Angleži padajo na kolena in jim poljubljajo gole, izklesane noge ter z jezikom ližejo okrogle pete lepotic.
  Junija poskušajo zavezniki napredovati z izkrcanjem čet v Normandiji. Toda tam so doživeli hud poraz. Spet več sto tisoč ujetnikov in veliko zajete opreme.
  Roosevelt dobi srčni infarkt in postane nesposoben. Združene države poskušajo omejiti tako težko vojno. Velika Britanija razmišlja o možnostih sprave s Fritzem. Razmere se poslabšajo z močnejšim bombardiranjem angleških mest z uporabo reaktivnih letal. In britanski lovci ne morejo dohiteti takih letal.
  Tako Churchill začne prositi za mir. Toda Fuhrer je neizprosen. Poka od zavedanja lastne moči.
  Toda Britanci vseeno pristanejo na mir. In to skrbi Stalina, ki Firerju ponudi premirje. Hitler se strinja s prekinitvijo sovražnosti za tri leta pod pogojem, da ne pride do partizanskih sabotaž in da strani ostanejo na svojih mejah, ZSSR pa Nemcem prodaja nafto in žito.
  Stalin se je s tem strinjal ... In Fritz jim je odvezal roke.
  Prvi udarec je seveda Gibraltar. Ko zavzamete to trdnjavo, lahko čete prenesete v Afriko na najkrajši razdalji. Pri napadu na trdnjavo so Nemci uporabili najnovejše jurišne puške MP-44, dekleta so jih tudi izboljšala: naredila so jih veliko lažje in zanesljivejše.
  In na nebu sta se borili Albina in Alvina, dekleti, zaradi katerih so bila nemška letala veliko bolj praktična in hitra.
  In zdrobili so zaveznike desno in levo. Gibraltar bi bil zavzet na poti. Franco je bil prisiljen pristati na Hitlerjev ultimat. Ne dovolite, da nacisti okupirajo vašo državo.
  Nemci so pospešili tanke in vdrli v sovražnikovo lokacijo.
  Po padcu Gibraltarja so Švabe vstopile v Maroko. In preselili so se, zavzeli ozemlja. Predvsem tanki Fritz so se premikali po Alžiriji. "Panther" 2 hitro drsi po pesku. Posodobili so ga z močnejšim motorjem in vzletel je. "Panther"-2 je popolnoma zadovoljil vojsko s svojo zaščito čela, "Tiger"-2 pa je bil na splošno neverjeten tank. Zavezniki so padli kot zdesetkani.
  Nemška dekleta so se borila v puščavi, običajno bosa in oblečena v bikinije. Kožo so samo namazali s posebno zaščitno kremo, da se ne bi opekla.
  Nato so jih lepote ujetih Angležev postavile na kolena in jih prisilile, da dekletom lizajo pete. In to jim je všeč, predvsem Afričanom, ki to počnejo z navdušenjem.
  Petinštirideseto leto je bilo za Nemce zelo uspešno, zajeli so večino Afrike, Bližnjega vzhoda. In v prvi polovici šestinštiridesetega leta so zavzeli tudi Indijo, Burmo in ostalo Afriko. In več težav je bilo z oskrbo vojakov, raztezanjem komunikacij, terenom kot z odporom britanskih in ameriških enot. Poleg tega kolonialne čete niso bile preveč pripravljene na boj. Pri tehnologiji imajo Nemci izjemno prednost pri kakovosti. Na primer, ME-262 X ima hitrost do 1200 kilometrov na uro in je oborožen s petimi letalskimi topovi. In ZDA in Velika Britanija, čeprav sta bolj ali manj primerni za bojno uporabo, nimata reaktivnih lovcev, še bolj pa bombnikov.
  Poleg tega so imeli Nemci diskoteke , ki so se razvijale s hitrostjo reda štirih zvokov. Za osebno orožje so bili popolnoma neranljivi, zahvaljujoč laminarnemu curku, ki je tekel okoli avtomobilov. Toda zaradi tega sami niso mogli streljati. Toda po drugi strani je bilo mogoče bombo odvrči z višine in jo uporabiti v izvidništvu, in kar je najpomembneje, zabiti sovražna vozila tako, da jih podremo s curki.
  Leteči krožniki so učinkovito orožje z velikim dosegom in lahko letijo od Evrope do ZDA. In včasih so jih vodila zelo lepa dekleta, ki so se raje borila bosa in v bikiniju.
  Tukaj sta Gertruda in Eva med letom. To sta dva čudovita srčka. Na primer, temnopolti Američan je bil ujet. Privezan na hlod. In tako so na njegovi moški popolnosti jahali dolgo časa, da je zapornik izgubil zavest, preobremenjen.
  In zdaj je Gertrude z golimi prsti vzela disk in ga usmerila v tarčo ter sestrelila ameriška letala. To je borbeno dekle.
  In tudi Eva s svojimi golimi prsti nameri stroj smrtonosne sile na sovražnika.
  In z besom udari po sovražniku, avtomobili Anglije in ZDA padejo.
  Izkrcanje Nemcev je bilo načrtovano za konec novembra. Prvič, trenutno nihče ne čaka. Pravzaprav vreme ni ravno dobro in je tvegano preživeti. Toda v mirnih dneh lahko preplavate Rokavski preliv in pristanete. Poleg tega ima nočno pristajanje prednosti, saj ga je ponoči veliko težje braniti.
  Nemci so do takrat močno pobili angleško in ameriško floto.
  Pristanek je bil torej pričakovan brez težav. Posebni bataljoni deklet naj bi bili močna udarna sila, ki je bila tudi v zmrzali konec novembra bosa v samo enem bikiniju.
  Desant se je začel 26. novembra 1946. Na obletnico volitev v Reichstag, po katerih je Hitler prejel mesto kanclerja Reicha.
  Ni bilo nikogar, ki bi zaustavil pristanek. In v ofenzivi so sodelovale velike mase pehote in celo najnovejši piramidni tanki. V katerega ni mogoče prodreti iz nobenega kota.
  Dekleta se seveda borijo v sebi in delujejo pogumno.
  In nekateri bojevniki že bosi lomijo rob ledu na ponoči zamrznjenih lužah. In borijo se zelo pogumno. In delajo čudeže gromozanske moči. In ko mečejo granate z golimi prsti in trgajo Angleže na kose, postane skrajno kul...
  Gerda se bori na piramidalnem tanku "Tiger"-4 s topom in metalcem bomb in precej pogumno. Pošilja granato za granato in raztrga sovražnike.
  Deklica ne deluje z umivanjem, ampak z valjanjem, pritiskanjem gumbov krmilne palice z golimi prsti na nogah:
  - Aktivno pulimo zobe, iztrebljamo zelo močno!
  Charlotte pri streljanju uporablja škrlatno bradavico, jo pritisne na gumb krmilne palice in zadene sovražnika, je zacvrknila:
  - Naša univerzalna gradbena ekipa!
  Lupanula z raketometom in Christina z golimi prsti. Razbila je veliko nasprotnikov in zagodrnjala:
  - Za veličino tretjega rajha!
  Magda je tulila za njo. Tokrat z jagodnim nastavkom. Raztrgal sovražnika in zarjovel:
  - Za arijski komunizem!
  Tukaj so dekleta na super ravni! In kako pehota deklet teče bosa in na poti meče granate. In kako velik in smrtonosen je.
  Dekleta so tako borbena in lepa.
  In drobijo Britance desno in levo. Ni presenetljivo, da je Anglija ob takšni ofenzivi in desantu tako Francije kot Norveške zdržala le deset dni. To je odlično!
  Metropola je padla. In naslednja faza je potovanje v Ameriko. Februarja so Nemci kljub zimi izvedli desant na Islandiji: operacijo Icarus in zavzeli to pomembno ozemlje.
  In spet so v bojih sodelovala bosonoga dekleta iz različnih bataljonov SS.
  In uspelo jim je tako, da so z golimi petami bliskali po snegu.
  Stalin je Hitlerju marca 1947 predlagal skupno vojno proti ZDA. Fuhrer se je s tem strinjal, vendar pod pogojem, da ZSSR dobi nazaj samo Aljasko, na nek način zakonito ozemlje. In ne bo zahteval več.
  Stalin se je s tem strinjal ... In začela se je invazija sovjetskih čet preko Aljaske. Tako hitro in brutalno.
  Novi sovjetski tanki so se premikali.
  Posadka Elizabeth se je borila na prvem, poskusnem in še ne povsem dokončanem tanku T-54. april 1947. Na Aljaski je še vedno sneg, a ruske dekleta se borijo bose in v bikinijih. In tako lepa dekleta.
  Elizabeta strelja z golimi prsti na sovražnika. Udari ameriški " Sherman ". In pokaži zobe, bojevnica reče:
  - Slava idejam velikega komunizma!
  Ekaterina strelja tudi z golimi prsti izklesanih nog in zacvili:
  - Slava zmagovitim rezultatom naše vojske!
  Tudi Elena je streljala, tokrat s škrlatno bradavico na prsih, zadela sovražnika z zelo dobrimi ocenami in zarenčala:
  - Slava novim odločilnim zmagam!
  Euphrasia , udarila po nasprotnikih z jagodno bradavico in udarila "Pershing" je zalajala::
  - In zmagali bomo!
  Bojevniki so se očitno razkropili kot rovke. In tako so Američani potlačeni.
  Tu projektil zadene čelo tanka, a se takoj odbije. Elizabeta tuli in skače:
  - Slava idejam komunizma!
  In v odgovor pošlje tudi izstrelek, s pomočjo golih prstov. To je dekle, ki je na pravi misiji.
  Takšne so lepote bojev.
  Sovjetske čete so se obdržale na Aljaski. In maja je prišel prvi IS-7 v kovinski izvedbi.
  In na njem je Alenkina tankovska posadka.
  Tukaj je tako borbeno dekle. Ko je streljal na sovražnika, ga je zelo natančno zadel.
  In pištola, kako močna: 130 mm. Sovražnika udari z velike razdalje. Američani imajo še vedno glavni tank " Sherman ", ki je dober le za zabijanje nemških in sovjetskih tankovskih asov. Obstaja nekoliko boljši Pershing, z močnejšo pištolo od kalibra 90 mm. In zelo majhen " Superpershing ", katerega pištola je kalibra 90 mm in ima dolžino cevi 73 EL, je sposoben zadati nevarno rano sovjetskemu stroju IS-7 na krovu in v bližini. Ameriško orožje piramidnih nemških tankov sploh ne zavzame iz vseh zornih kotov. IS-7 je zabit v bok. T-54 - " Superpershing ", lahko sprejme blizu čela in na krovu na daljavo. Toda za zdaj ima ZSSR glavni tank T-34-85, ki še ni bil umaknjen iz proizvodnje in se bori proti Američanom. Je približno enak Shermanu in šibkejši od Pershinga.
  Tako imajo sovjetski vojaki težke čase. In z zavistjo gledajo na edini, prvi poskusni tank IS-7.
  Ta avto je ponosen in kul.
  Bojujeta se tudi IS-2 in IS-3. V zadnje vozilo ni mogoče čelno prodreti, razen v Super-Pershing . No, IS-3 se da prebiti tudi v spodnji del trupa.
  IS-2 je nekoliko šibek v prednjem oklepu kupole.
  Dekleta Natashka in njena ekipa se borijo na tem tanku. Borbene lepote. In oni iz IS-2 zadajo uničujoče udarce s smrtonosnimi izstrelki.
  Natasha je stisnila svoje gole prste in vrgla ven morilca, prebila Američana in zabrukala:
  - Slava idejam dobrega komunizma!
  Zoja je svojo škrlatno bradavico pritisnila na ubijalsko ročico in zavpila:
  - Za arijski mir in red!
  Avguština je udarila v uničenje tudi z golo peto, udarila po sovražniku in zalajala:
  - Za odločilne zmage!
  In končno, Svetlana vrže noge s pomočjo golih prstov, poseka sovražnika in zacvili:
  - Za veliko moč!
  Bojevnice Rdeče armade so napredovale skozi Aljasko. Prišlo je poletje in bilo je toplo, dekleta v majicah v bikiniju in bosa pa so bila prijetna. Nemci so po prečkanju Grenlandije pristali v Kanadi. In z juga so se začeli približevati iz Argentine. V Braziliji je prišlo do razkola na pronemško in proameriško frakcijo. Nemci so z močnim udarcem svojih boj bolj pripravljenih divizij rešili zadevo v svojo korist.
  Nacisti so imeli močnejši in učinkovitejši jurišni karabin, ki je streljal z velike razdalje in zelo hitro. Jenkiji so nizali poraz za porazom.
  Nova ekipa angleških deklet, ki jih je vodila Jane Armstrong , je napredovala z juga ... Bojevnik se je poleti boril v Braziliji ... Proameriške sile so se medlo upirale.
  Toda v Venezueli so se bojevniki spopadli z ameriškimi enotami. Borili so se na zastarelem "Pantherju" -2, ki je bil že praktično opuščen v korist piramidalnih modelov opreme.
  A Britanci so bili tudi na tem tanku močnejši od Američanov. Iz puške so streljali na Shermane , ki so bili že brezupno zastareli, enakopravno so se lahko borili le s sovjetskimi štiriintridesetimi.
  Jane je streljala z golimi prsti od daleč. Udaril sovražnika in zacvrknil:
  - To je veličina Britanije - ne bo zbledela!
  Gringeta je svoje izklesane noge z golimi prsti udarila v sovražnika. Razbila je Shermana in zacvilila:
  - Naše kraljestvo bo kul!
  In pokazala jezik!
  Nato je Monica sprožila, z bosimi nogami zadela sovražnika naravnost v tarčo in zahripala:
  - Za odrešenje duše!
  In za njimi je udaril še Malanya. Natančno je zadel nevarnejši Pershing in mu zlomil trup.
  Seveda je z bosimi prsti zahriskala:
  - Slava idejam kraljevih sil!
  Dekleta so se borila zelo agresivno in konstruktivno.
  In v Kanadi so se premikale izbrane nemške enote. Gerda je na tanku "Tiger" -4 piramidalno zdrobila Ameriko in njene dominione. In zlomili so se pod uničujočimi udarci sovražnika.
  Gerda je streljala s pomočjo golih prstov, zadela sovražnika in zavpila:
  - Za arijski komunizem!
  Tudi Charlotte je udarila, tokrat s škrlatno bradavico na prsih, prebodla ameriški avto in zaklokotala:
  - Za veličino Nemčije!
  Christina je zadela tudi sovražnika. Z golimi prsti, izklesanimi nogami, kot jajčne lupine, je zdrobila njegov oklep in zaklokotala :
  - Za naše fenomenalne dosežke!
  Tudi Magda je zagrmela, zdrobila sovražnika kakor glino in zarjovela:
  - Za takšne vire, ki jih ni mogoče povedati v pravljici, niti opisati s peresom!
  Dekleta, velja poudariti, so izjemno borbena in zelo aktivna. Pravzaprav so zelo zabavni.
  In potem sta padli glavni mesti Kanade: Quebec in Toronto. In življenje je postalo boljše, Fritz in bolj zabavno ...
  Hitler je izjavil, da bo Amerika pokončana!
  Z razvojem atomske bombe ZDA niso uspele. Vidi se, da se je sreča v tem primeru obrnila od Amerike v korist Wehrmachta. Pa kaj? Obstajajo drugi temelji za zmago in uspeh. Zato je še prezgodaj za obup.
  Toda Fritzi s svojimi tujimi polki so po številu vojakov veliko boljši od Združenih držav. In pri uničevanju sovražnika so sposobni veliko.
  Tu je Gerda na primer ujela črnega borca. In tako so ga mučili, silili k ljubljenju, da je odvrgel kopita. In pravzaprav je zelo kul.
  Jeseni sedeminštiridesetega leta je Fritz vstopil na ozemlje Združenih držav. Sovjetske čete so se še vedno bojevale v Kanadi.
  Alenka na IS-7 se je borila s celo brigado Shermanov in Pershingov. Tukajšnji Shermani so bili razreda Firefly, z dolgocevnim 76 mm topom, ki je nevaren za IS-7 pri streljanju v bok. Dekleta so bila torej v resni situaciji. IS-7 ima kljub vsem svojim odlikam top z omejeno količino streliva in ne preveč hiter strel.
  Tukaj je Alenka streljala z golimi prsti, udarila Američana in zacvilila:
  - Na moji vojni poti!
  Anyuta je udarila po vrsti, s pomočjo škrlatne bradavice, udarila Shermana in zavpila:
  - Za zmago ZSSR!
  Alla je tolkla tudi s pomočjo golih prstov. Prebil je ameriški avto in zavpil:
  - Za ideje komunizma!
  Maria je prav tako udarila, s pomočjo jagodnega bradavička, razbila nasprotnico na koščke in siknila:
  - Za velike Leninove rokopise!
  In Matryona je podlegla z golo peto, sesula Shermanov oklep in zacvilila na vsa pljuča:
  - Za moje viteze luči!
  To je pet, to so dekleta - bolj kul jih ne najdete! In vsi so tako mladi in sveži. In dekleta dišijo po medu. Ni čudno, da vojaki s takšnim užitkom z jezikom ližejo Venerino naročje. In še vedno si oblizujejo ustnice.
  Da, IS-7 se je umaknil, da ga ne bi raztrgali na koščke. Zato je tank, vsi tanki so tanki.
  Mogoče razen piramidnih nemških...
  Toda večina Shermanov je bila ubitih, ostali pa so se umaknili.
  Tako so vdrla sovjetska dekleta.
  In na nebu Anastasia Vedmakova in Alenka Sokolovskaya mlatita Fritz. Ta Pokryshkin ni kos tem dekletom. In lepote se borijo bose in v bikiniju. In škrlatne bradavice prsi se uporabljajo pri streljanju, kar poveča bojno učinkovitost streljanja.
  Bolje pa razume Albino in Alvina. Dekleta so uspela dobiti šest stopinj viteškega križa. Viteški križec železnega križa najvišjega šestega razreda s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti sta prejela, potem ko sta sestrelila vsak po več kot tisoč letal.
  Tukaj so dekleta - dekleta vsem dekletom ...
  Toda tako Anastasia Vedmakova kot Alenka Sokolovskaya sta sestavili vsaka več kot dvesto letal. In že so imeli osem zvezdic heroja ZSSR.
  Anastazija je z golimi prsti pritisnila na gumb za streljanje letalske pištole in podrla ameriški avto, cvileče:
  - Sem super dekle!
  Alenka Sokolovskaja je s škrlatno bradavico na prsih udarila po sovražniku, podrla tri letala in zalajala:
  - In jaz sem še bolj kul!
  To so dekleta, takšna dekleta!
  In uničiti Ameriko.
  No, seveda Alvina in Albina naredita še bolj zabavno in kul.
  Alvina pri streljanju uporablja škrlatne bradavice ...
  In Albina jagoda ...
  In obe dekleti zelo radi delata z jezikom z žadastimi, utripajočimi palicami. Imajo tako strast in vero agresije!
  Albina je stisnila svoje bose prste in zacvrknila:
  - In gredo na morje, drzna dekleta!
  Alvina, streljanje, je potrdila:
  - Kul element, ubijalski element!
  In zdaj so se Nemci, Sovjeti in Japonci zabili globlje v ameriško ozemlje.
  Japonci imajo svoje borce: dekleta ninja. Zelo pogumen in borben.
  Tukaj je modra deklica ninja, kako z golimi prsti izpusti britvico in reže glave Američanov in blebetavcev:
  - Ne bodo prišli skozi!
  In seka mlin z meči.
  In rumena deklica ninja bo držala pravo pahljačo z meči. In potem bo z golimi prsti vrgel strupene igle in jih sprožil z ubijanjem jenkijevskih vojakov, udarjanjem nasprotnikov.
  In zajokal na ves glas:
  - V vsej japonski slavi!
  In dekle z rdečimi lasmi, kot bo držal poševni mlin, in reže sovražnike.
  In potem ga bo vzel z golimi prsti na nogah in udaril po njih ter Jenkije razkropil v različne smeri. To je lepota bitke.
  In rjove:
  - Mi smo nindže!
  In potem bo dekle z belimi ninja lasmi pripravilo helikopterski sprejem z meči. Sesekljajte nasprotnike, jih zdrobite . In iz škrlatne bradavice bije strela, rjove:
  - Za zmago Japonske!
  No, takim tatovom se nihče ne more upreti! To so dekleta, dekleta vsem dekletom...
  In tako so agresivni.
  Toda bitke ropotajo z gromozansko intenzivnostjo. Sile osi prihajajo s severa in juga in Ameriko dobesedno stiskajo z velikanskimi kleščami.
  To je utrinek nekoč veličastne države, ki buri domišljijo.
  Konec jeseni so se Švabe že pošteno zagozdile v ozemlje ZDA.
  Tukaj se Gerda bori v tanku Tiger-4 in se hkrati spominja svojega nekdanjega,
  Tudi zelo veličastni podvigi.
  Gerda je bila rahlo obarvana s krvjo, a je bila zadovoljna. Toda razpoloženje je pokvaril strašen smrad, ki se je širil iz prerezanega trebuha duha, in strah, da bo priteklo še sto, če ne več, istih bitij.
  Charlotte je medtem svojega vztrajnega nasprotnika prijela za glavo in izvedla smrtonosno tehniko "dvojnega Nelsona", pri čemer je bitju zvila vrat. Ognjeni bojevnik se je tukaj izkazal v vlogi nekakšne matere Tereze - v smislu usmiljenja do brutalno pretepenega duha. Izraženo:
  - Jaz sem prijazen, prijazen in moja mama je prijazna - kot modra sova!
  Gerda je bila zaskrbljena:
  - Ne razumeš?
  Charlotte je bila presenečena.
  - Kaj naj razumem?
  "Ali dinozavri ali hibridi podgan in ščurkov ne bodo slišali?" Gerda je stisnila ustnice.
  Charlotte se je zahihitala.
  "Nisem pričakoval, da boš takšna prasica !" Da, vsaj tisoč jih bomo pobili!
  - S kijem so te udarili po glavi!
  - Ne. Samo verjemite mi, megagnom nas lahko sliši. - Tu je dekle omahnilo. "Če ga sultan škratov ni vzel, torej ga ni poklical v službo, potem ne bi mogel iti predaleč od nas.
  Gerda je zelo šibko samozavestno vprašala:
  - In drugi gnomi, vilini, anihobiti ?
  Charlotte je hitro, z moško neusmiljenostjo, ugasnila zadnje upanje:
  "Drugi to morda slišijo, a kaj jih briga?" Samo megagnom Kiy-Dar ve.
  Gerda je začela brisati svojo s krvjo umazano nogo na ogromen bujen list. List je bil le navzven videti mehak, v resnici pa je bil bodičast. Bosonoga blondinka je dala moralo:
  - Ni vse zlato, kar se sveti, ampak vse, kar smrdi - se vedno izkaže za sranje! Na svetu je toliko umazanije, da je nemogoče verjeti v čistost stvarnika, tudi če narediš nekaj korakov na tleh!
  V odgovor je Ognjeni hudič znova siknil z zrakom v svoji plastični cevi. Nato so dekleta dolgo poslušala noč. Toda megagnom Kiy-Dar ni slišal ali sploh ni mogel slišati. In tu očitno ni bilo nobenega drugega palčka.
  Gerda je zapela:
  - Če se prijatelj nenadoma izkaže, da ni niti prijatelj niti sovražnik, ampak gnome ... To pomeni, da čakamo na norišnico!
  Charlotte je prekinila prijateljico:
  - No, ali želiš, da nas prekrije legija ghoulov? Pridi z nogami in hitro!
  Spet sta nadaljevala z napornim tekom, čeprav sta bila oba vojščaka že utrujena. Včasih je Gerda zaspala na poti, v sladkih kratkih trenutkih se je zdelo, da leži in počiva (nekakšno spanje v sanjah - to je preprosto neverjetno kul!). Toda videnja so se sesula kot kepa ilovice, ki je padla na tla - zlahka in brez napora, le telo je nervozno trepetalo. In potem se je vse začelo znova, kot bi zanihalo nevidno nihalo. Okoli je bila nekakšna polresničnost in polresničnost , moral sem izbočiti veke, da se, težke , niso zaprle. Bose noge deklet so bile divje preluknjane, a prav ta strašna bolečina jim ni dovolila, da bi popolnoma pozabile in izgubile občutek za resničnost. In pokrajina se je postopoma spreminjala ... Skozi temo okoli so se jasno kazale visoke stene, utrujeni svetlolasi bojevnik je bil kot v črnem kamnitem hodniku. Predstavljala sem si zvoke - močan odmev njegovega teka. In še nekaj strašnega in negibnega je bilo - pred nami. Nekaj živega, še nevidnega, je čakalo na dekleta in stekla sta tja. Seveda niso želeli pasti v pekel, a so vseeno bežali kot ovce, ki jih preganja tiger. Sploh ni jasno, zakaj so začeli sanjati o takšnih smeteh, morda zaradi izjemnega fizičnega napora zadnjih tednov vojne v puščavi Afrike in gorah Azije ...
  Gerda je zašepetala:
  - In tudi nebesa so lahko pekel, da vam ni treba dolgo plavati v pekel!
  Deklico je nekaj zgrabilo za roko. Zavest se je sunkovito vrnila k bojevniku. Nenadoma je ugotovila, da stoji na mestu. Tla so se rahlo spuščala naprej. In zaslišal se je rahel pljusk vode. Svežina in vlaga sta dihali v izčrpan obraz deklice.
  Gerda je vzkliknila:
  - Vau, lahko celo tečeš v nebesa!
  - Viry ! - Charlotte je z občutkom izdahnila ob sebi. - Kraj, kjer blaževajo padli vojaki velike Nemčije. - njen zveneči bojevniški glas je bil poln pristnega veselja.
  Gerda ni delila tega optimizma:
  - Namesto tega Virijino prednje polje .
  Charlotte je navdušeno rekla:
  - Kjer je polje, tam je polje!
  Gerda se je spomnila legende, spomnila se je, kako so na poti v Reich Sarai prečkali majhno srebrno reko. Z višine kraljevega konja se je prečkanje zdelo enostavno in hitro zabavno. Svetlolasa bojevnica se je počutila celo kot sultan ali sultanija, kar pa je še bolje! Toda ena stvar je sedeti na ogromnem elitnem konju, druga pa potovati na nogah boginje na lastnih nogah. Zanima me, kako globoka in zahrbtna je ta reka?
  Gerda je zvito, a figurativno pripomnila:
  - In prednje polje je moje!
  - Znaš plavati? Rdečelaska se je obrnila k njej.
  Gerda je skomignila z rameni.
  - Kako neumno vprašanje. Kje ste videli predstavnika elitnega SS bataljona, ki ni znal plavati.
  Charlotte je odločno stresla svoje goreče kodre.
  - Pozabite na elito SS. Obstaja popolnoma drugačen svet ali celo neskončno vesolje z neštetimi svetovi. Ni vse tako kot je bilo pri nas!
  "Ali lahko?" se je vprašala Gerda in spet pogledala v praznino, ki je bila v bojevniku.
  Charlotte je zamrmrala:
  - No, hitro rodi! Čas se izteka!
  "Seveda bi moral znati plavati!" je veselo rekla svetlolasa bojevnica, ko je videla dvom na nežnem in hkrati mogočnem obrazu svoje prijateljice.
  Metulj v velikosti albatrosa z modro-rumeno pegastimi perutmi je prhutal z antenami v znak potrditve, da golonoga plavolaska govori resnico.
  "Tudi jaz predvidevam, ali skoraj tako," je negotovo odgovorila Charlotte. - Čeprav poznate pregovor: puran se je zamislil in se spravil v juho, vrana se ni zamislila in je končala v klopotcu! V vsakem primeru je bolje, če veš kako, ker te ne morem spraviti ven. In imamo samo eno pot - na drugo stran.
  Gerda je močno stisnila pesti.
  - Seveda, kul je plaval!
  Charlotte je opozorila:
  "Lahko bi imeli težave z mečem!"
  Glamurozni bojevniki so se približali samemu robu obale in zakorakali v črno nočno vodo. Gerda je čutila pritisk vode - reka je imela blag tok. Golonoga plavolaska je pokleknila in se pohlepno napila, nato pa jo poškropila po utrujenem, zaprašenem obrazu. Zaspanost je takoj izginila. Voda je bila hladna in nežna, hotel sem leči vanjo in sprostiti boleče mišice ženskega telesa ...
  Gerda je z navdušenjem rekla:
  - In mine so nevidne v ospredju!
  - Počakaj minuto! je zašepetala Charlotte.
  Gerda je bila presenečena:
  - In kakšne so spet pasti?
  Ognjeni bojevnik je pomiril:
  - Ne, ampak ... Mislim, da imamo še vedno priložnost!
  Ognjeni bojevnik je ponovno poljubil njeno belo plastiko z gobicami. Poslušala je in se pozorno ozirala naokoli.
  Gerda pa se je sprostila in zdelo se je, da se hrani z božansko energijo iz vode. Charlotte jo je vprašala:
  - In vidiš, težko se mi je osredotočiti na tem mestu.
  Ozrla se je tudi golonoga plavolaska. Zdelo se je, da bo kmalu svetlo. Tema ni več bila črna, saj so se pred kratkim pojavile nestabilne vrzeli v njeni nepreglednosti - zdelo se je, da bo samo še malo in padel bo pokrov noči. Torej, lov se bo začel zelo kmalu. Še dobro, da so prišli do reke. Gerda, ki je privila obrvi, je pozorno pogledala: na njenih nogah je bila jasno vidna voda, ki je moške obnorela, nejasno - v središču toka. Druga stran je skoraj utonila v temo.
  Snežno beli bojevnik je pripomnil:
  - Ko bi le zdaj moške roke božale naša izčrpana telesa z žilami, ki se kažejo od napetosti. Kakšno veselje bi imeli od tega? O trpeče meso nedolžnih deklet. Moje naročje boginje Venere tako želi ljubezni in sreče, kar si želi vsaka ženska!
  Charlotte je spet zajela sapo. Tokrat se je Gerdu zdelo, da je bodisi v zraku bodisi v tleh nekaj zatrepetalo v odgovor. In na goli peti plavolasega bojevnika je bilo nekaj podrgnjeno s konicami in hkrati tako nežno. Izjavila je:
  - To je udavov užitek.
  - Si slišal? - Mladi ognjeni hudič jo je navdušeno prijel za roko. - Koraki megagnoma ! Oh, a ga je snežno bela samica zavohala? Kiy-Dar se je odzval. - Charlotte je poljubila prijateljicino uho. - Verjemite mi, naša zmaga je blizu, On je tukaj nekje!
  Gerda je opozorila:
  - Ja, blizu je ... Kot luna za booger!
  Charlotte je začela močneje pihati v svojo piščal iz čarobne plastike, ki so jo ustvarili vilini ( vendar tehno-magija !), nato pa je uho pritisnila k tlom. Tokrat je bilo odzivno tresenje tal precej bolj opazno.
  Gerda je filozofsko pripomnila:
  - Obstaja takšen znak, da dlje ko ste na začetku nesrečni, uspešnejši bo konec!
  - Da ... - Smaragdne oči najlepšega dekleta so veselo mežikale, - prišel je na klic! Kiy-Dar!
  Gerda je položila prst na ustnice:
  - Ja, bodi previden. Morda to sploh ni tisti megagnom ali pa bitje povsem drugačnega reda!
  Zamrznili so, poslušali. Tresenje zemlje je postalo bolj enakomerno, težko. Nekje blizu, med "otočki" grmovja, si je utiral pot ogromen lik. Bil je kot velikanski duh, ki ubogljivo išče gospodarja, čeprav je bil zadnji golobradi mladenič ...
  Charlotte je izjavila:
  -Verjetno si sploh ne morete predstavljati vse moči megagnomov . To so tako močna bitja, da se pred njimi umika celo peklenski ogenj!
  Gerda je takoj ugovarjala:
  - Ne, zakaj si ne morem predstavljati ... Če je gnome močno bitje, potem bi moral biti megagnome za red velikosti močnejši. Navsezadnje same besede mega pomenijo milijonkrat več!
  Charlotte je kot deklica voljno pristala na zmenek s pop zvezdo:
  Ja, prav imaš prijatelj! Točno v milijon, to je cela nepremagljiva vojska!
  Gerda je bila presenečena:
  "Zakaj ga nisi prej poklical in pustil najine prijatelje umreti?"
  Namesto odgovora ji je mlada in rdečelasa hudičica spet poljubila piščalko, zrak pa je z rahlim sikanjem ušel iz ukrivljene šobe. In nenadoma je Charlotte obstala na pol vzdihu , njene smaragdne oči so se zaokrožile. Ognjeni volk je sedel v vodo in se dotaknil Gerdine roke. Tako zelo sem ji želel odgovoriti, ko nenadoma ...
  Deklicine bose noge je nenadoma zažgala tako ostra bolečina, da so takoj poskočile in ... se končno prebudile. Madeleine je držala palico, na katero je bila priključena električna žica. Na rožnatem se je pojavil mehurček z električnim praznjenjem , ki je celo rahlo keratiniziran zaradi teka po vročem pesku in ostrih gorskih kamnih .
  Kapitan SS je zarenčal:
  - Vstani in se pripravi, da oblečeš svojo uniformo! Ne moreš se šopiriti v enem bikiniju pred feldmaršalom! Poglej, srček, nagrajen boš, toda če vržeš neumnost, bom poskrbel, da se bo Conanovo kolo zavrtelo en dan , in te hkrati udaril z električnim šokom. - Madeleine je naredila grozen obraz. - Čeprav ne, ne dan, ampak cel teden, brez ene same minute predaha. Imamo še čas.
  Dekleta so se hitro začela zbirati .... In tudi na drugem kontinentu so se dogajali zanimivi in podobni dogodki.
  Da, zdaj se je bitka vrnila in bojevnica Gerda z golimi prsti pošlje izstrelek smrtonosne moči. Razbiti Pershing se je ustavil.
  Tukaj se prikrade nekaj večjega in okornejšega. Najnovejši ameriški razvoj, samovozna pištola s kalibrom pištole dolžine 155 milimetrov in debelino oklepa 305 milimetrov. Tehta sto dvajset ton in je zelo počasen. Komaj se plazi ...
  Gerda je Shermana razbila z dobro namerjenim strelom in zapisala:
  - Gre nam v dušo!
  Charlotte je streljala z golimi prsti, razbila sovražnika na raztrgane kose kovine in zacvilila:
  - Za čast in domovino!
  Christina je zaskrbljeno ugotovila:
  - Morda ga lahko zadenemo z metalcem bomb?
  Magda je samozavestno izjavila:
  - Prepusti to meni!
  In deklica je s svojimi vztrajnimi malimi nožnimi prsti usmerila pištolo v sovražnika in ga udarila.
  In ameriška pošast se je ustavila in eksplodirala.
  To so dekleta iz tretjega rajha - bravo!
  Prišla je zima in IS-7 se premika po snegu. V Ameriki potekajo boji. Lepotice iz ZSSR se ostro borijo.
  Alenka je z golimi prsti streljala na Pershing in razbila nasprotnika.
  In je zahripala:
  - Slava ruskemu komunizmu!
  Tudi Anyuta je zadela z granato. Uporabila je tehniko z golimi prsti na nogah in pogukala:
  - Rekel bom superman dekle!
  Tudi Alla je streljala in zadela še en tank Patton . In tako kul.
  Kakšna zelenjava je ta najnovejši Patton tank ? To je " pretežek ", le z močnejšim motorjem s 810 konjskimi močmi in več naklonov oklepa.
  Kako impresiven stroj, ki lahko postane problem za T-34-85. Toda IS-7 jo premaga kot na daljavo. In sovjetski tank, ki je prejel projektil v čelni oklep, ga pošlje v odboj. Tukaj je bojno vozilo. In kot odgovor, z enim zamahom, uniči Američana.
  Potem Maria strelja, natančno zadene sovražnika. Prebode ga in zacvili:
  - Naša vojska je močna, varuje svet!
  In uporablja tudi gole prste.
  In potem bo Marusya zjebana. In zdrobi sovražnikov oklep v čipe. S pomočjo v tem primeru gole pete.
  In rjove:
  - Za Stalinove nove reforme!
  Je tako borbena lepotica in želi ugoditi vsem.
  Tako deluje ekipa na IS-7, kar je hudičevo slabo.
  Ampak tukaj prihajajo dekleta.
  Elizaveta se bori na T-54. In obnaša se obupno. Tako agresivno plazenje.
  In dekleta imajo zelo lep avto. In iz njega streljajo izjemno natančno.
  Na primer, vzeli so in zadeli " Super Pershing " in zavpili:
  - Naš sveti komunizem!
  Elizabeth je namerila pištolo z golimi prsti. Zadela je tarčo in zacvilila:
  "Moja zmaga bo super!"
  In pomežiknila svojim tovarišem.
  Ekaterina je stisnila s svojo škrlatno bradavico in zacvilila:
  - Za naše velike zmage!
  In kako se bo smejal na vsa grla.
  In Elena bo z golimi prsti udarila sovražnika. Zlomila je močan oklep, razcepila kovino in zacvilila:
  - Mogočni naš narod!
  In tuli na vsa pljuča ...
  - Hura!
  In tudi Evfrazija premaga sovražnika, tokrat z jagodnim bradavičkom. Zdrobite sovražnika in brbljajte:
  - Za veličino komunizma na vseh planetih galaksije!
  To so najbolj kul dekleta na svetu. In nič jih ne ustavi ali zajezi.
  Ekaterina zacvili in strese prsi:
  - Imam super punco!
  In njene bradavičke so ulite z rubini ... Nekoč jih je potisnila v obraz črnca in ga prisilila k lizanju. Nato je z jezikom obliznila njegovo moško popolnost. Kako prijeten okus.
  Kako lepo je za dekle - da ne opišem večjega užitka na svetu.
  Tako dekleta zdrobijo sovražnika. In uživajo v svojih veličastnih zmagah in ogromnih dosežkih.
  In Anastasia Vedmakova in Alenka Sokolovskaya sta na splošno neverjetni dekleti. V njih kar vre valovi strasti in cunami poželenja.
  Anastazija ustreli svojo škrlatno bradavico v sovražnika, zadene jenkijevo letalo in zacvili na vsa pljuča:
  - Jaz sem lep superman!
  Alenka Sokolovskaya, ki še naprej zdrobi sovražnika, s pomočjo jagodnih bradavic in rjovi:
  - In višji sem od dekleta na svetu!
  Takšni so bojeviti bojevniki in moram reči, da so še nekaj ukradli! Nihče se jim ne more upreti.
  Tudi Amerika ... in vsak si je že prislužil deset zlatih zvezd heroja ZSSR ...
  Za tako fenomenalen dosežek so prejeli posebno nagrado: diamantno zvezdo heroja ZSSR. To je samo po sebi zelo častno in kul.
  Lepo se imejte lepotice!
  Najboljše pa seveda šele prihaja!
  Oleg Rybachenko je opravil še eno operacijo v Savdski Arabiji.
  Carska vojska Nikolaja II. je razširila rusko ozemlje. Skupaj z Olegom se je zdaj borila deklica Margarita Korshunova. Tudi mutant - bojevnik, ki je prejel nesmrtnost.
  No, večni otroci so spravili v poslušnost vse te tolpe mudžahedinov. In so jih premagali - prisilili so jih k prisegi ruskemu carju.
  Hkrati pa Oleg Rybachenko ni proti sestavljanju lepega in nekoliko drugačnega nadaljevanja dekliških dogodivščin;
  Po novem letu so Nemci in koalicija močno napredovali po ZDA. Američani, ki so imeli opravka s tehnološko naprednejšim sovražnikom, so izgubljali.
  Konec marca se je Wehrmacht približal Washingtonu in začel napadati ameriško prestolnico.
  Bitke so bile neenake in očitno je bilo, da dekleta zmagujejo tukaj ... Še posebej piramidalni rezervoar, Gerda je dobra, kot njene kompozicije.
  Med obstreljevanjem Bele hiše, ko je njen tank prejel neposredni strel, je Gerda zaspala in sanjala o tem ...
  Videla je partizanko Laro Mikheyko, ki so jo ujeli nacisti. Štirinajstletna deklica je bila ustreljena pred nacisti. Dva njena tovariša sta bila ubita. In sama se je skrila v kočo.
  Babica jo je hotela izdati za svojo vnukinjo, a ji nacisti niso verjeli. In so me vzeli ... Iskanje se bo začelo.
  In potem je Lara zgrabila granato, nacisti so padli. Deklica se je duševno poslovila od te luči in jo vrgla ... Toda granata ni eksplodirala.
  Junaško se ni dalo pobegniti.
  Laro so podrli, jo nekajkrat udarili in ji naredili modrico pod očesom. Ampak niso močno udarili, očitno so se bali pohabiti!
  Ko so jo pripeljali v kočo na zaslišanje, se je Lara obnašala predrzno.
  Ko je pogumno pogledala v oči polkovnika SS, je rekla:
  - Fritz te bo kmalu uničil! Slišite ropot pušk, smrt prihaja iz Rdeče armade!
  Polkovnik je odgovoril:
  - Drzno dekle, spoznala boš bič!
  Lara je pogumno zavpila:
  Bolečina me ne straši!
  Polkovnik je ukazal:
  - Pelji tega barabo ven s plakatom: partizan in pokaži celi vasi!
  Policist je hitro rekel:
  - Na ulici je snežilo in mraz je ... Ali ne bi deklice vzeli bosi, da ohladi svoj žar!
  Polkovnik SS je prikimal v znak strinjanja.
  - Prav! Naj bo kot bos v mrazu, mogoče se spametuj !
  Lari sta strgala ovčji plašč in pulover. Pustili so me samo v eni bombažni obleki. Sezuli so grobe čevlje in črne nogavice. Deklica je ostala bosa v eni svetli obleki.
  Okoli vratu so ji obesili ploščo z napisom: "Partizanka sem". In z zadaj zvezanimi rokami so me odpeljali na verando. Deklicine bose noge so občutile mraz in sneg.
  Lara se je nasmehnila. Bila je v resnici nerodna zaradi modric na obrazu, zaradi videza. In po snegu lahko hodiš bos. Njeni podplati so čez poletje zaradi številnih bosonogih prehodov postali zelo hrapavi. Čevlje je obula pred kratkim in ni prvič, da mora prenašati mraz in lakoto.
  Lara je šla sama in se še naprej smehljala. Zapihal je veter, razpihal ji je bakreno rdeče lase in pod njenimi bosimi nogami je škripal sneg.
  Deklica je hodila s takšnim videzom, kot princesa na prestolu. In pustil za seboj elegantne, majhne odtise, skoraj otroške noge.
  Ljudje so jo gledali s sočutjem.
  Ena od babic v krznenem plašču je zamrmrala:
  - Groza! Deklico vodijo boso!
  Vreme je bilo sončno in Larini otrdeli, žuljavi podplati so komajda trpeli mraz. Stopila je k sebi in pokazala zobe.
  Tu jo je opekel udarec biča. Deklica je kričala in se ugriznila v ustnico.
  Še nekajkrat je bila s silo udarjena. Lara se je komaj držala na nogah in z naporom volje zadrževala jok.
  Trmasto dekle so poslali v posebno kočo, kjer so bile naprave za mučenje.
  Tu so jo postavili na stojalo in ji začeli žgati pete z razbeljenim železom ...
  In dva krvnika sta Laro bičala z biči. Sprva je deklica z ogromnim naporom zadrževala svoje krike, ko pa so na otrokove gole podplate položili široke železne trakove, rdeče od vročine, je zakričala in izgubila zavest. Pripeljali so jo ...
  groza...
  Gerda se je zbudila ... Prekleto, o čem takem moraš sanjati, ko na predvečer zmage njihov tank strelja na Belo hišo.
  In potem pridejo take grde stvari ...
  SuperPersching , ko je ta zapuščal hišo , ga preluknjala naravnost skozenj in zahripala:
  - Mir, delo in ljubezen!
  Nato je iztegnila jezik.
  Charlotte je svojo nasprotnico tudi brcnila z golimi prsti in izdahnila:
  - Sem super punca!
  Christina je prav tako udarila, siknila kot kača in pritisnila svojo škrlatno bradavico na gumb igralne palice ter udarila sovražnika:
  - Mi smo supermani!
  In Magda bo udarila sovražnika, zdrobila tank, povzročila detonacijo bojnega kompleta in izdala:
  - Daj akrobatike!
  Nato pomežikne svojim partnerjem. Tukaj je dekle - pomislite na strelca najvišjega razreda.
  Bojevnice uničujejo Jenkije in nabirajo rezultate ... Albina in Alvina imata vsaka že po dva tisoč podrtih avtomobilov. Za to so prejeli novo priznanje: diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Tako so se dekleta odlikovala in postala asa super razreda. In nihče jih ni mogel ustaviti in premagati.
  Anastasia Vedmakova in Akulina Sokolovskaya ter Orlova so prejele vsaka novo nagrado: red slave najvišje stopnje z diamanti, česar so bile zelo vesele. To so tako kul dekleta.
  In vojna se bliža koncu ... Američani so 20. aprila 1948 kapitulirali. In še ena zgodba o drugi svetovni vojni, obrnjena na glavo.
  Tokrat je videti kot obdobje dolgega miru. ZSSR je dobila nazaj Aljasko in vsi so bili srečni. In države ameriške celine sta si razdelila Japonska in Tretji rajh. Tako se je končala začasna prerazporeditev sveta.
  Nemci so utrujeni od vojne.
  Hitler je v tretjem rajhu dovolil poligamijo - do štiri žene, in uvedel drakonske davke za pare brez otrok ali manj kot tri. To je bila močna poteza za spodbujanje populacijske politike.
  Poleg tega je Hitler sam imel veliko otrok, pridobljenih z umetno oploditvijo. In med njimi je bilo treba izbrati prestolonaslednika.
  Ni bilo žalosti, tretji rajh je skupaj z Japonsko prebavljal osvojeno.
  Toda 5. marca 1953 je Stalin umrl. In Beria je prišel na oblast. Zakaj Beria? Tudi v resnični zgodovini je imel dobre možnosti za prestol, a mu je preprečila nesreča: upor v NDR, med zadušitvijo katerega je dozorela protizarota proti Beriji. In tukaj NDR seveda ni.
  Poleg tega je Hitler želel, da bi po Stalinu vladal dobro napovedani in Nemcem dobro znani Berija, ki je bil germanofil. In Stalin je, ko se je njegovo zdravje poslabšalo, naredil oporoko v korist Berije.
  Vse se je torej odločilo v korist šefa tajne in ne samo tajne policije.
  No, Beria je predlagal, naj Hitler opravi z Japonsko, preden ta pridobi jedrsko orožje.
  Nikoli ne veš, kaj si samuraj lahko zamisli.
  Beria in Hitler sta se dogovorila za skupno vojno z Japonsko in delitev njenega ozemlja.
  20. aprila 1954 se je začela skupna vojna proti ogromnemu kolonialnemu imperiju samurajev.
  Kakšna nova stran se obrača v zgodovini. Sovjetske čete napredujejo proti Japonski.
  In nemški tudi ... Tukaj se spet borita Gerda in Charlotte v piramidnem tanku. Njihov avto je petdeset ton težak dvosed in ima kompakten plinskoturbinski motor z močjo 2500 konjskih moči. Lahko si predstavljate, kako hiter je nemški avto. In oklep je poseben, mešan s plastiko. In zelo vzdržljiv, neprebojen iz vseh zornih kotov. Pištola ima majhen kaliber 75 mm, vendar z zelo visoko začetno hitrostjo izstrelkov v visokotlačni pištoli. Prebojna je povišan. Zaloga granat in hitrost ognja sta visoki. Prevodnost je visoka.
  Sam rezervoar je super ... Torej Gerda ve, s čim se boriti.
  Sovjetski avtomobili so šibkejši. Glavni tank je še vedno T-54, dober avto, razmeroma poceni, a v vsem precej slabši od nemškega. IS-7 nikoli ni postal razširjen. Opazil ga je IS-10, ki je dobil 122 mm top, a daljšo cev in dober čelni oklep, s šibkejšimi stranicami. A vse to je sodilo v težo triinpetdeset ton, kar ni slabo.
  Gerda strelja na Japonce iz svojega tanka Panther-6 z bosimi prsti na nogah in s pritiskom na gumbe igralne palice, medtem ko rjovi:
  - Slava idejam arijske bratovščine!
  Charlotte pritiska na gumbe krmilne palice, škrlatno bradavico, črto iz sedmih mitraljezov in zacvili:
  - Naša sreča je v komunizmu arijskih sanj!
  In dekle se spet smeje ...
  Christina in Magda se borita na drugem piramidalnem Panterju-6.
  Christina z bosimi prsti pritiska na gumbe igralne palice, udari sovražnika z Japonske in zarjovi:
  - Slava mojemu fantu!
  Tudi Magda odpre ogenj in v oglušujočem smehu reče ter pritisne svojo rubinasto bradavico na gumb igralne palice:
  - Slava našim mladeničem!
  In kako se bodo smejali na polno. Priznajmo si, to so dekleta, ki so čudovita v vojnem vznemirjenju.
  Da, zdi se, da je za Japonsko prišel sodni dan. A zaenkrat gre vse po načrtih.
  Elizaveta in njena posadka se borijo v nekoliko posodobljenem tanku T-54. Ampak razlika je majhna. Hitrost ognja pištole je postala nekoliko hitrejša, projektil pa je bolj oklepno prebojen. To je razlika.
  In motor je isti dizelski motor s 520 konjskimi močmi ... Japonci uporabljajo rezervoarje lastne zasnove in licenčne nemške. Tudi avtomobili so na splošno dobri. Še posebej stroj Hirohito-3, težak oseminpetdeset ton, s 105 mm pištolo z dolžino cevi 70 EL, ki je boljši od T-54 v oborožitvi in ni slabši v oklepu in voznih zmogljivostih, razen rezerve moči.
  Ta japonski tank je problem za ZSSR. Obstajajo pa tudi lažji avtomobili dežele vzhajajočega sonca.
  Z njimi se je lažje spopasti.
  Elizabeth strelja z golimi prsti in zadene samurajske tanke. To naredi zelo spretno in zacvili:
  - Slava naši svobodni domovini!
  Catherine spet strelja, uporablja škrlatno bradavico in razbija japonski avto, zacvili:
  - Bogom dana Rusija!
  Elena tudi mlati sovražnika, uniči sovražnikov tank z golo peto in zarjovi:
  - Za veličino idej komunizma!
  Efrasia prav tako strelja in to s pomočjo jagodne bradavice svoje elastične dojke in zacvili:
  - Slava zmagam višjega komunizma!
  Tako spretno premikajo svoj tank in se izognejo porazu. Tank Hirohito-3 lahko uvrstimo med težke, vendar je precej masiven. Precej težko se je prebiti skozi tak stroj .
  In tukaj gre k dekletom. Pištola ima večji kaliber in večja od ustne hitrosti izstrelka. Oklep čela japonskega stolpa je celo debelejši od sovjetskega 240 mm, čelo trupa pa je tudi debelejše v zgornjem delu 150 mm in 120 mm v spodnjem. In hitrost Japoncev je še večja, plinskoturbinski motor je 1500 konjskih moči. Da, ta tank je najboljši na Japonskem. Z njim se ne smeš šaliti.
  Toda Elizabeth s pomočjo škrlatne bradavice pošlje izstrelek naravnost v zadnjico in japonski tank eksplodira, ne da bi zadel sovjetski avto.
  Ekaterina je zacvrknila in prijateljico poljubila na golo peto:
  Ti si pametna Lisa!
  Elizabeth se ni strinjala.
  - Jaz sem samo genij!
  In kako se smeje na vsa grla. Tukaj je dekle.
  In zelo tulijo ... Ekaterina se na primer spominja, kako je bežala takrat enainštiridesetega leta. Čevlji so se po nekaj dneh zlomili in moral sem bos tepsti. In mestno dekle, ki tega ni vajeno, boli, vsaka bulica, vsaka vejica, vsaka kepa se čuti. In do krvi je potolkla noge, ko vsak korak v bolečini poči.
  Nikoli si ni mislila, da je lahko bosa hoja tako boleča. Ni čudno, da je Hugo sočustvoval z bosonogo deklico Closet. Če tudi poleti takšne dekliške noge, potem kakšna zima.
  Ekaterina pa se je hitro navadila, njeno mlado telo se hitro prilagodi, ranjeni podplat je prerasel z otiščanci in je postal hrapav. In lepo je bilo hoditi bos. Ekaterina si ni niti obula čevljev, dokler ni udaril mraz. Toda potem so se oblikovali njihovi štirje in Evfrazinija jih je naučila umetnosti čarovnic. In čarovnice pogosto tečejo bose po snegu, da si podaljšajo mladost. In skratka, dekleta so obvladala skrivno znanje in izgledala stara približno dvajset let, bosa in v bikinijih pa ni zmrznila na mrazu. To so lepote. In bolj kul jih ni, razen seveda Alenke. Borila se je na IS-10 v modifikaciji s podaljšano cevjo. Tank se je v seriji pojavil pred kratkim. In še vedno redko. IS-7 ni bil nikoli vključen v veliko serijo. Očitno zaradi visokih stroškov in težav pri proizvodnji.
  Tako ekipa Alenke uničuje te Japonce in si poje pesmi.
  Letite kot ognji modre noči
  Smo pionirji, otroci delavcev...
  Bliža se doba svetlobnih let,
  Krik pionirjev bodi vedno pripravljen!
  Ko se dekleta lotijo posla, se jim ne moreš upreti. To je pravzaprav popolna kreacija vojne.
  Boji potekajo dobro in Japonska izgublja.
  Tukaj so sovjetske čete maja zavzele južni Sahalin. In ravnali so skrajno previdno.
  Toda bataljoni sovjetskih deklet kažejo čudovit boj.
  Od njihovih vrst orožja so seveda začeli uporabljati AK. Slabši kot nemški, a preprost in zanesljiv. In pokosi nasprotnike, čeprav je ciljanje na daljavo nižje kot pri nemškem jurišnem karabinu.
  Sovjetska dekleta japonskih zapornikov poljubljajo svoje bose, prašne noge, ližejo gole pete. To je njihova taktika.
  Borbeni bojevniki, najvišji razred.
  Poleti leta '54 so Nemci v bistvu očistili Ameriko japonskih čet.
  Posebno lepo se je bojeval bataljon bosonogih deklet, ki jih je vodila Margareta. Deklica je razkropila samuraja, ujeti mladeniči pa so bili prisiljeni poljubiti svoje pete in lizati Venerino naročje.
  Gerda in njena ekipa na "Panthers" 6 so opravili dobro delo in poslali veliko Japoncev v pekel, nekatere pa v nebesa.
  Štiri nindže so se borile proti sovjetskim enotam, ko so napredovale v Mandžurijo.
  Ninja deklica z modrimi lasmi je rezala z meči in poganjala mlin ter sekala sovjetske vojake. Nato je s prsti vrgla grah z eksplozivom, obrnila sovjetski tank T-54 in zalajala:
  - Najbolj kul država je Japonska!
  Dekle ninja z rumenimi lasmi bo prav tako udarilo sovražnika z rezili in dalo bumerang z golo peto, vpila:
  - Za naše samurajske zmage!
  Ninja dekle z rdečimi lasmi bo brez težav izvedlo agresivno vrtenje mečev in posekalo sovjetske vojake. Potem bodo njeni goli prsti izstrelili bombo. Tank ZSSR bo raztrgan in bojevnik bo zacvilil:
  - V imenu idej komunizma!
  Ninja deklica s belimi lasmi je vzela in sekala po nasprotnikih, kot bi s pahljačo pometala po igrišču, spet posekala ruskega vojaka in z golimi prsti sprožila morilsko orožje, ki bi na dele raztrgalo kar dva sovjetska tanka. .
  In rjove:
  - Za veličino države!
  Dekleta rada ubijajo, še raje pa posilijo zapornike. Da, tako da so moški izgubili zavest zaradi preobremenjenosti. In tako je všeč ninja dekletom. Skakanje na zvezane moške in jih hkrati bičati z biči.
  Toda kljub junaštvu Japoncev izgubljajo zaradi boljše in naprednejše tehnologije.
  Še več, na nebu sta superrazredna asa Anastasia Vedmakova in Akulina Sokolovskaya, ki Japonce zdrobita kot mlini na veter.
  Anastazija s pomočjo bosih prstov v enem rafalu odreže šest japonskih letal naenkrat in zacvili:
  - Slava idejam komunizma v Rusiji!
  Akulina je s pritiskom na gumb z škrlatno bradavico odrezala sedem japonskih letal naenkrat in zarjovela:
  - Slava junakom Rusije!
  Bojevniki se maščujejo Japonski za svoje prejšnje zamere. Še posebej za poraz v vojni v času carja Nikolaja II. Ne, nikoli ne bodo pozabili in generacije ne bodo odpustile.
  Anastasia je stisnila svojo rubinasto bradavico in izstrelila še en rafal, sestrelila japonska letala in zarjovela:
  - Slava dobi komunizma Beria!
  Akulina je stisnila svoje bose prste, podrla samurajska letala in zakukala:
  - Za velike zmage!
  In Albina in Alvina pridobivata rekordne račune. Za tri tisoč sestreljenih letal so prejeli red: diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa ter zlate hrastove liste, meče in diamante.
  Albina je s pomočjo škrlatne bradavice zavila. Odrezala je ducat japonskih letal naenkrat in zahripala:
  - Za moje prsi!
  In predstavljala si je sebe v naročju črnega bojevnika.
  Alvina je brcala z golimi prsti, podrla ducat japonskih letal in zacvilila:
  - Za velike zmage!
  Nemke so zelo borbene in lepe. Zelo obožujejo fante s črno kožo, njihovi jeziki pa so vedno pripravljeni brusiti ebenovino popolnost moških.
  Albina je s pomočjo golih prstov ponovno udarila samuraje in sestrelila njihova letala.
  In je zahripala:
  - Jaz sem Superman!
  Alvina je stisnila svoj jagodni sesek, pokosila množico japonskih letal in zacvilila:
  - Jaz sem vesoljska lisica!
  Deklica je zelo borbena in aktivna v svoji hiperseksualnosti .
  Pravi Arijci - samo super! In na splošno takšne lepote najvišjega razreda!
  Nemške in sovjetske čete, ki premagajo sovražnika, napredujejo po Kitajski.
  Med napadom na Singapur so se odlikovali borci letalske divizije in enota bosonogih deklet "Barracuda". Dekleta so z golimi petami udarjala po lužah deževnega tropskega dežja, vdrla v utrjene položaje Japoncev in jih prebodla z bajoneti.
  Takšni so borbeni lepotci.
  Japonska se je tresla pred uničujočimi udarci tako agresivne ekipe.
  Jeseni 1954 so večino Kitajske zavzele sile osi. In situacija je postala veliko bolj zapletena za Deželo vzhajajočega sonca.
  Hitler je pripomnil:
  - Dve ptici v enem brlogu ne moreta skupaj!
  In bojevniki Albina in Alvina sta sestrelili četrt tisoč letal. Japonska je proizvajala poceni, a nizkokakovostna letala v zelo velikih količinah, zato je bilo zelo priročno pobirati račune.
  Albina je z golimi prsti odrezala drugega samuraja in zacvilila:
  - To je naš lep svet!
  Alvina je s pomočjo škrlatne bradavice podrla ducat japonskih avtomobilov in tvitnila:
  - Slava dobi komunizma, v celotnem vesolju!
  Albina, ki je prav tako uporabljala jagodni nastavek in podrla samuraja, je presenečeno zavpila:
  Govoriš o komunizmu?
  Alvina je z golimi prsti na nogah in odrezala ducat japonskih letal, poročala:
  - Novi arijski red je komunizem!
  Dekleta so se smejala ... Za štiri tisoč letal so prejeli diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. Da je tudi zelo visoka nagrada rekord za lepote.
  To so dekleta, v katera se je vredno zgledovati...
  Vendar Anastasia Vedmakova in Akulina Sokolovskaya nista slabši in sta presegli rezultat petsto sestreljenih letal.
  In prejeli so nove nagrade, ki so bile zelo visoke, in zbrali so celo zbirko zvezd.
  Anastazija z bosimi nogami meri z orožjem in podre sovražnika, odreže sovražnika in zacvili:
  - Za komunizem na celem planetu!
  Akulina, ki sovražnika poseka s pritiskom na škrlatno bradavico, agresivno cvili:
  Tudi otroci nas poznajo!
  Pozimi je Japonska izgubila skoraj vse svoje kolonije in boji so se preselili v samo matično državo.
  Prišlo je leto 1955, ko divjajo bitke in jim ni videti ne konca ne roba.
  Japonska počasi, a vztrajno popušča. In postopoma izgublja vojno.
  Toda samuraji se obupno in močno borijo.
  Alyonka in njena posadka so se preselili v eksperimentalni tank IS-11. Ta stroj je opremljen s 130 mm pištolo in ima trdne gosenice na dnu.
  Alenka strelja z golimi prsti, prebada sovražnika in tuli:
  - Slava komunizmu z golimi petami deklet!
  Tudi Anyuta je streljala s svojo škrlatno bradavico, pritisnila na sprožilce devetih mitraljezov in izdahnila:
  - Dekleta smo zelo kul!
  Alla je prav tako udarila z golimi prsti, zdrobila sovražnika in zarjovela:
  - No, od vijaka!
  Maria je fukala s pomočjo gole pete. Preluknjala je sovražnika skozi in skozi in zakukala, razgalila zobe:
  - Za nove dosežke!
  Marusya je udarila s pomočjo jagodnega bradavička, zabijala sovražnike s smrtonosnim prijemom in čivkala:
  - Za veliki komunizem!
  Alenka je spet streljala in zarjovela:
  - Tako, da predsednik kolektivnega kmeta in ciganski diktator Saška umreta!
  In z boso nogo bo udaril po oklepu.
  Tako sta se dekleta razumela, prav super je. Na splošno so neverjetni razredni bojevniki.
  Tukaj pojejo v en glas:
  Ne, budni ne bodo zbledeli,
  Pogled sokola, orla...
  Glas ljudstva je zvočen -
  Šepet bo zdrobil kačo!
  
  Stalin živi v mojem srcu
  Da ne poznamo žalosti ...
  Odprl vrata v vesolje
  Zvezde so sijale nad nami!
  
  Verjamem, da se bo ves svet prebudil
  Fašizma bo konec...
  In sonce bo sijalo
  Pot, osvetljevanje komunizma!
  Tudi Elizaveta se bori s svojim tankom T-54, tako borbeno dekle-čarovnica.
  In lepote z bosimi nogami podirajo japonski avtomobili.
  Elizabeth je s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb igralne palice in zacvrknila:
  - Slava idejam sovjetskega komunizma!
  In kako se bo smejala ta lepotica! In lesketaj z bisernimi zobmi.
  Ekaterina ga je vzela in prav tako streljala z golimi prsti na nogah in zacvrknila:
  - V zmago nesmrtnih idej komunizma,
  Vidimo prihodnost naše države...
  Elena je svojega nasprotnika udarila z rubinasto bradavico, pokazala zobe in cvilila:
  - In rdeči prapor naše domovine,
  Vedno bomo nesebično zvesti!
  Efrazija je tolkla z boso peto in siknila:
  - Živela domovina, naša svobodna,
  Prijateljstvo narodov, podpora za vedno!
  In vsa dekleta so z golimi prsti zapela v zboru:
  - Legitimna oblast, volja ljudstva,
  Navsezadnje se preprost človek zavzema za enotnost!
  Ženske bojevnike, je treba reči, odlikuje neverjetna bojna agresija.
  In tukaj se Gerda bori ...
  Njen "Panther"-6 je kot super tank, ki seka položaje samurajev.
  Gerda bo streljala s svojo škrlatno bradavico, pritisnila gumb krmilne palice in zarjovela:
  - Za arijski svet!
  Tudi Charlotte bo klofutala, s pomočjo golih prstov bo raztrgala gmoto Japoncev in blebetala:
  - Za velike meje!
  Tudi Christina in Magda se prepirata. Dekleta so izjemno borbena in zelo lepa, skoraj gola v bikinijih.
  Christina je streljala s svojo rubinasto bradavico, razbila japonski tank Hirohito-4 in zakukala:
  - Slava moji državi!
  Tudi Magda je brcnila z golimi prsti, razbila samurajsko havbico in zavpila:
  - Slava velikim dosežkom!
  Ta dekleta so vrhunska!
  Tokio je padel konec marca. In 20. aprila 1955 je Japonska kapitulirala in s tem končala veliko vojno.
  Dekle Albina in Alvina sta presegla pet tisoč sestreljenih letal. In za to so prejeli posebno nagrado: Veliko diamantno zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, diamantne meče.
  Vojne še ni konec. Nekaj časa se je samo skrivala. Toda Hitler je osvojil skoraj ves svet.
  Beria je prejel nazaj južni Sahalin, Kurilski greben in Mandžurijo, skupaj s Port Arthurjem.
  ZSSR je postala močna država, ki je lizala svoje rane. Nekaj časa je nacistična Nemčija osvajala druge države in zatirala njihov nepomemben odpor.
  Vojna je trajala za uničenje in svetovno prevlado. Toda pripravljal se je nov svetovni spopad.
  Medtem so se nad ZSSR zgrinjali oblaki. In leta 1959, na dan svojega sedemdesetega rojstnega dne, se je Adolf Hitler odločil napasti Sovjetsko Rusijo, kjer je vladal Beria. Na strani Fuhrerja je bil skoraj ves svet.
  Toda ZSSR je postala močna industrijska sila. Tako sem našel koso na kamnu.
  Obe državi sta imeli jedrsko orožje, vendar sta Gerda in Albina uspeli ustvariti generator, v katerem je sevanje prekrilo ves planet Zemljo, zaradi česar je uporaba tovrstnega uničenja nemogoča.
  In Hitler se je odločil prevzeti zadnjo suvereno oblast na svetu. Meja na zahodu je potekala po Dnepru, nato pa Belorusija in baltske države pod Nemci. Nacistom je uspelo obdržati Krim. Razen če je ZSSR najela bazo za črnomorsko floto v Sevastopolu.
  Poleg ostalega ozemlja je Rusija vključevala del Kitajske - Mandžurijo. Torej je število prebivalcev ZSSR, kjer je bila zelo aktivna politika spodbujanja rodnosti in je bila poligamija legalizirana s strani komunističnega, ateističnega režima, kljub celotnim ozemeljskim izgubam že presegla predvojne številke iz leta 1941 in se povečala za tri odstotkov vsako leto.
  Beria je prepovedal splav in kontracepcijo. In uvedel divje davke za družine z manj kot štirimi otroki.
  ZSSR se je načrtno in s paličastimi metodami hitro razvijala, njena vojaška moč pa naraščala.
  Hitler, ki je čutil potencialno grožnjo, se je po koncu zbiranja sveta v en sam Tretji rajh odločil začeti svojo zadnjo vojno na tem planetu.
  Kaj je zadnja vojna? Na Zemlji ni več ničesar za osvojiti. Pred letom dni so Nemci poleteli na Luno in obdobje širjenja vesolja je odprto. Toda ali bo Hitler dočakal obdobje Vojne zvezd in osvajanja galaksij? Kljub zdravemu življenjskemu slogu, vegetarijanski prehrani, redni vadbi in odmerjeni telesni aktivnosti je bilo jasno, da se Firer stara. Na glavi se čedalje bolj prebija pleša, lasje sivijo, videz je utrujen. Čeprav se Fuhrer trudi razvedriti.
  Kakor koli že, dokončajte svojo zadnjo misijo in osvojite ZSSR. In tako, tudi če Fuhrer umre, ima približno tisoč sinov, pridobljenih z naravno oploditvijo. In eden izmed njih bo prepoznan kot najboljši, najsposobnejši in zasedel prestol največjega diktatorja v zgodovini planeta Zemlje.
  Vsekakor je odlašanje preveč tvegano in čeprav jedrsko orožje ni učinkovito, je Hitler samo v prvem ešalonu v ZSSR vrgel več kot petdeset milijonov vojakov. Obstaja tudi ogromno število tankov, letal in letečih diskotek . In to je ogromna moč.
  ZSSR je nadaljevala s posodabljanjem orožja. Pojavil se je tank T-64, težji in z zmogljivim topom kalibra 125 mm, ki je lahko prodrl s pernatimi granatami in piramidastimi nemškimi vozili. Res je, T-64 je šele začel v proizvodnjo. Glavni tank je bil še vedno T-54, premalo močan proti nemškim modelom. To je tudi eden od razlogov, zakaj je Hitler z agresijo na Rusijo pohitel.
  IS-11 se ni prijel ... IS-12 je ustvaril stroj z 203 mm topom, a se je izkazal za predragega, težkega in velikega. IS-15 je bil kompromis s 152 mm dolgocevno puško. To vozilo je spominjalo na povečan T-64 in se je pravkar začelo proizvajati.
  Nemški glavni tank "Panther"-6 je bil piramidalne oblike in so ga nekoliko posodobili v "Panther"-7, pri čemer so povečali kaliber topa na 88 milimetrov, da bi povzročil več uničenja. In motor je bil nameščen z močnejšimi 3000 konjskimi močmi, kar je omogočilo ogromno hitrost in manevriranje ob ohranjanju teže petdeset ton in izboljšanju kakovosti oklepa.
  Celo najnovejši sovjetski T-64 je bil opazno slabši od nemškega v voznih zmogljivostih ter zaščiti bokov in čela. Toda T-64 bi lahko vsaj prodrl v Nemca, čeprav s kratke razdalje.
  Na nebu so bili Nemci močnejši tudi po količini in kakovosti strojev. In v ZSSR jim ni uspelo ustvariti lastnih diskotek . In Nemci so na diske Belontsi namestili toplotne žarke - na primer laserje, in bi lahko izvajali učinkovitejše granatiranje.
  In med nacisti so diskoteke letele s hitrostjo desetih zvokov. In dejansko je ogromen. Tako močna je vojska tretjega rajha.
  In imajo podzemne rezervoarje. In veliko drugih kul stvari. Skratka, Beria praktično nima možnosti.
  Toda sovjetske čete imajo ogromno obrambno moč. In invazija se je začela z zračno ofenzivo. Sile so neenake in Nemci rušijo sovjetska mesta. Deset tisoč se preseli po Rusiji in zavzame Smolensk.
   Nataša se je odločila:
  - Treba je prisiliti Hitlerja in njegovo tolpo, da odstranijo vojake iz ZSSR in izpustijo zajete otroke!
  S tem se je strinjala igriva Zoya:
  - Seveda moraš! In rešite svoje prednike pred fašizmom!
  Avguštin je pripomnil in topotal z bosimi nogami:
  Brez dvoma bomo to storili!
  Svetlana je takoj potrdila:
  - Imamo vsa sredstva za to!
  Rečeno, storjeno in štiri bojevnice napadejo fašistične horde.
  Bojevniki iz Božjega ruskega stoletja in mutirane čarovnice so se znova spopadle z nacisti dvajsetega.
  V fašističnem rjavem imperiju je preveč vojakov. Tečejo kot neskončna reka.
  Seveda so štiri dekleta zelo slavno sprejela uničenje tankov in letal Wehrmachta. Že od samega začetka so jih stiskali z rokami in nogami, pri čemer jih je pokrivalo polje sile. ampak...
  Kot izpod zemlje sta se pojavila Oleg Rybachenko in Natašina najmlajša hči Margarita Korshunova.
  Zgrabili so svetlobne meče in napadli nanobote . Namenili so se uničiti osovražene fašiste. Tako se je štirica spremenila v šestico.
  Natasha Korshunova, ki je udarjala z bosimi, izklesanimi nogami, je pripomnila:
  - Tako? No, kakšna je naša usoda, drugače je ne moremo premagati!
  Agresivna zlatolasa Zoya, ki je še naprej zdrobila Nemce, je logično ugotovila:
  - Naredimo to hitreje! Rešimo ZSSR!
  Oleg Rybachenko, bosonogi deček, ki ni bil starejši od dvanajst let, je z meči rjovel na naciste, tako pehote kot tanke:
  - Nikoli ne obupaj!
  In iz fantove bose noge je priletel oster disk, ki je naenkrat presekal tri fašistična letala!
  Margarita Koršunova, ki se je iskrila z bosimi petami in zdrobila nasprotnike, tako tanke kot pehoto, je pokazala zobe in zarenčala:
  - Na svetu je prostor za podvig!
  In strupene igle so se raztresle z dekličinih bosih nog in zadele naciste ter njihova letala in tanke.
  Natasha Korshunova je tudi vrgla gole prste, morilsko in tulila:
  - Nikoli ne bomo pozabili in nikoli odpustili.
  In njeni svetlobni meči so šli skozi fašiste v mlinu. Nato so razstreljevalci udarili po tankih in odrezali stolpe. Tudi letala so ga dobila.
  Rdečelasi Avguštin, ki je razrezal sovražnike, je zacvilil:
  - Za novo naročilo!
  In še več igel se je raztreslo z njenih bosih nog. In tako v očeh kot v grlih nacističnih vojakov in letal.
  Da, jasno je bilo, da so se bojevniki navdušili in postali divji.
  Kul Zoja, ko je z letali sekala bele in rjave vojake in tanke, je zacvilila:
  - Naša železna volja!
  In novo, ubijalsko darilo leti od njenih bosih nog. In padajo tanki in beli lovci in gorijo repi letal.
  Svetlana Sneguljčica seka mlinarja, njeni meči so kot strela.
  Nacisti padajo kot snopi.
  Dekle z bosimi nogami meče igle, sestreljuje sovražna letala in cvili:
  - Za mater Rusijo bo človeški vesoljski imperij, zmagajte!
  Oleg Rybachenko napreduje proti nacistom. Fant Terminator, ki seka rjave čete.
  In hkrati prsti fantovih golih nog mečejo igle s strupom, trgajo debla in sestreljajo letala.
  Fant zarjovi:
  - Slava bodoči Rusiji!
  In med premikanjem vsem odreže glave in gobce ter hkrati tankovske kupole.
  Terminatorka Margarita uničuje tudi nasprotnike, letala in tanke.
  Njene bose noge kar bliskajo. Nacisti umirajo v velikem številu. Bojevnik zavpije:
  - Za nove meje!
  In potem ga dekle vzame in zareže ...
  Množica trupel fašističnih vojakov.
  Toda Natasha Korshunova je v ofenzivi. S tanki in letali seka naciste in poje:
  - Rus je velik in sijoč,
  Sem zelo čudno dekle!
  In z njenih bosih nog letijo diski. Ki je videl grla nacistov. Da, to je dekle, ki uničuje tanke.
  Zoya Angelskaya v ofenzivi. Sekanje rjavih vojakov z obema rokama. Pljuvanje iz cevi. In meče smrtonosne igle z golimi prsti - sestreljuje tanke in letala.
  In ob tem si zapoje:
  - Eh, klapa, gremo,
  Oh, moja najljubša bo šla!
  Avguštin, ki seka naciste z laserskimi meči in iztreblja rjave vojake, skupaj s tanki, cvili:
  - Ves kosmat in v živalski koži,
  S kijem se je pognal na policijo!
  In z golimi prsti, kako se izstreliti v sovražnika, nekaj, kar bo ubilo slona, še bolj pa tank.
  In potem zacvili:
  - Volkovi! Dvaindvajseto stoletje!
  Svetlana Sneguljčica v ofenzivi. Rezi, sekajo naciste. Z bosimi nogami nanje izstreljuje darila smrti.
  Poganja mlin z meči.
  Zdrobila je veliko lovcev, skupaj s tanki in letali in cvili:
  - Prihaja velika zmaga!
  In spet je dekle v divjem gibanju.
  In njene bose noge izstreljujejo smrtonosne igle, uničujejo tanke in letala.
  Oleg Rybachenko je poskočil. Fant se je zavrtel v salto. Sesekljal veliko nacistov v skoku.
  Z golimi prsti je metal igle, podiral tanke in letala, klokotal:
  - Bodi slaven zaradi mojega lepega poguma!
  In spet je fant v boju.
  Trdo dekle Margarita Korshunova preide v ofenzivo. Razreže vse sovražnike po vrsti. Njeni meči so močnejši od rezil mlinov na veter. In goli prsti mečejo darila smrti, gorijo tanki in letala.
  Dekle je v ofenzivi. Brez obreda iztrebi rjave bojevnike.
  In vsake toliko poskoči in se zasuka!
  In darila uničenja letijo od nje.
  In nacisti padejo mrtvi. In cele gomile trupel so nakopičene.
  Margarita agresivno zacvili:
  - Jaz sem ameriški kavboj!
  In spet je vrgla iglo pred njene bose noge.
  In potem še en ducat igel!
  Natashka Korshunova je tudi zelo kul v napadu.
  In meče z bosimi nogami, in pljuva iz cevi, podira tanke in letala.
  In zakriči na ves glas:
  - Jaz sem bleščeča smrt! Vse kar moraš narediti je umreti!
  In spet lepota v gibanju.
  Zoya Angelskaya napade blokado nacističnih trupel. In bumerangi uničenja letijo tudi iz njenih bosih nog.
  In rjavi bojevniki padajo in padajo, skupaj s tanki in letali.
  Dekle Zoya kriči:
  - Boso dekle, zmagala boš!
  In ducat igel leti iz dekletove gole pete. Ki direktno v grlo nacistom kopljejo.
  Padejo mrtvi.
  Oziroma popolnoma mrtev, na mestu s tanki in letali.
  Avguštin v ofenzivi. Uniči rjave čete. Njeni meči se nosijo v dveh rokah. In ona je tako čudovita bojevnica.
  Tornado preplavlja fašistične čete - padajo letala in tanki.
  Dekle z rdečimi lasmi tuli:
  - Prihodnost je skrita! Vendar bo zmagovalno!
  In v napadu lepotec z ognjenimi lasmi.
  Avguštin v divji ekstazi sanj pošlje pulzar z boso peto in zarjovi:
  - Bogovi vojne bodo vse raztrgali!
  In bojevnik je v ofenzivi.
  In njene bose noge vržejo veliko ostrih, strupenih igel, ki sestrelijo letala in prebijejo oklep tankov.
  Svetlana Sneguljčica v bitki. In tako iskrivo in borbeno. Njene gole noge vržejo toliko smrtonosnih stvari. Ne moški, ampak smrt s svetlimi lasmi.
  Toda če se zlomi, ga ne morete ustaviti.
  Svetlana Sneguljčica poje:
  - Življenje ne bo medeno,
  Ta skok v okroglem plesu!
  Naj se sanje uresničijo -
  Lepota spremeni človeka v sužnja!
  In v gibanju bosonoge deklice je vse več besa. In vse več razbitih tankov in letal.
  Oleg Rybachenko v ofenzivi, vse se pospešuje. Fant premaga naciste.
  Njegove bose noge mečejo ostre igle - trgajo tanke in letala.
  Mladi bojevnik zacvili:
  - Nori imperij bo vse raztrgal!
  In spet je fant na potezi.
  Margarita je burna šolarka in popolna prekiniteljica v svoji dejavnosti. In bije sovražnike.
  Tukaj je sprožila z golo nogo, grah z razstrelivom. Eksplodirala bo in naenkrat bo gor vrglo sto nacistov in deset tankov.
  Deklica kriči:
  - Zmaga bo vseeno prišla k nam!
  In z meči bo poganjal mlin - sodi tankov letijo v različne smeri.
  Tu je Natasha Korshunova pospešila gibanje. Deklica poseka rjave bojevnike. In med kričanjem:
  - Rusko cesarstvo čaka zmaga.
  In pospešeno iztrebimo naciste skupaj s tanki in letali.
  Natasha Korshunova je terminatorka.
  Ne misli se ustaviti in upočasniti, tanki in letala pa zaidejo.
  Zoya Angelskaya v ofenzivi. Zdi se, da njeni meči režejo meso in kovinsko solato. Deklica zakriči na ves glas:
  - Naše odrešenje je v veljavi!
  In goli prsti mečejo tudi takšne igle.
  In množica ljudi s prebodenimi grli, ki ležijo naokoli v gomilah trupel, pa tudi razbitih tankov in sestreljenih letal.
  Avguštin je noro dekle. In vse zdrobi, kot bi bil robot iz hiperplazme.
  Razbila je že niti sto nacistov in ogromno tankov z letali. Toda vse pospeši tempo. In bojevnik še vedno rjovi.
  - Nepremagljiv sem! Najbolj kul na svetu!
  In spet lepota v napadu.
  In iz njenih golih prstov prileti zrno graha. In tristo nacistov in ducat tankov je raztrgala močna eksplozija.
  Avguštin, ki se je poigraval s svojimi trebušnimi mišicami in stresal prsi z škrlatnimi bradavicami, zapel:
  - Ne upate si polastiti naše zemlje!
  V ofenzivi je tudi Svetlana Sneguljčica. In ne daje vam niti kančka oddiha. Divje Terminatorsko dekle.
  In reže sovražnike in iztreblja naciste. In množica rjavih lovcev je že padla v jarek in ob ceste, skupaj z razbitimi tanki in letali.
  Šesterica je bila besna. Naredil divji boj.
  Karateist Oleg Rybachenko je spet v akciji. In napreduje, maha z obema mečema. In fant terminator poganja mlin. Mrtvi nacisti padajo.
  Masa trupel. Cele gore krvavih trupel, kup razbitih avtomobilov z letali.
  Izumitelj se spominja divje strategije. Kjer so se tudi pomešali konji in ljudje.
  Detomorilec Oleg Rybachenko zacvili:
  - Gorje od pameti!
  In denarja bo na tone!
  In fant terminator v novem gibanju. In njegove bose noge bodo nekaj vzele in vrgle.
  Deček genij je zarjovel:
  - Mojstrski razred in podjetje "Adidas"!
  Res kul predstava je izpadla kul. In koliko ubitih nacistov. In največ največjih je pobilo rjave lovce, skupaj s tanki in letali.
  V boju je tudi bosonoga deklica Margarita. Zdrobi cimet in jeklene vojske ter rjovi:
  - Velik udarni polk! Vsi se vozimo v krsto!
  In njeni meči so vsekani pri nacistih. Množica rjavih lovcev je že propadla. In z njimi tanki in letala.
  Deklica je zarenčala:
  - Še bolj kul sem kot panterji! Dokažite, da so vsi najboljši!
  In iz gole pete deklice bo poletel kot grah z močnim eksplozivom.
  In udarite po sovražniku.
  In vzel bo in razbil nekaj nasprotnikov in tankov ter celo letal.
  In Natasha Korshunova je na oblasti. In premaga nasprotnike, sama pa nikomur ne bo dala spusta.
  Koliko nacistov je bilo že pobitih skupaj s tanki in letali.
  In njeni zobje so tako ostri. In oči so safirne. To je dekle - glavni krvnik. Čeprav ima vse svoje partnerje - krvnike!
  Natasha Korshunova kriči:
  - Nor sem! Imeli boste kazen! Ne vzemite niti rublja!
  In spet bo deklica z meči posekala veliko nacistov.
  Zoya Angelskaya je na potezi in odreže veliko rjavih bojevnikov.
  In bose noge mečejo igle. Vsaka igla ubije več nacistov ali sestreli letalo s tankom. Ta dekleta so res lepa.
  Avguštin napreduje in sesuje nasprotnike. In ob tem ne pozabi zavpiti:
  - Ne moreš pobegniti iz krste!
  In dekle bo vzelo zobe in razkrilo zobe!
  In rdečelaska je tako ... Lasje plapolajo v vetru, kot proletarski transparent.
  In vse pride dobesedno iz jeze.
  Svetlana Sneguljčica v gibanju. Tukaj je izrezala veliko lobanj in tankovskih stolpov. Bojevnica, ki pokaže zobe.
  Pokaže jezik. In potem pljuni iz slamice - podiranje letal. Nato zavpije:
  - Vidva bosta mrtva!
  In spet iz njenih bosih nog letijo smrtonosne igle, ki zadenejo pehoto in letala.
  Oleg Rybachenko skače in skače.
  Bosonogi fant izstreli šop igel, podira tanke in poje:
  - Gremo na pohod, odpre velik račun!
  Mladi bojevnik je najboljši.
  Star je že kar nekaj let, vsi so na avanturah z Natašo in družbo, a izgleda kot otrok. Samo zelo močan in mišičast.
  Oleg Rybachenko je zapel:
  - Tudi če igra ne sledi pravilom, se prebijemo skozi bratovščino!
  In spet so mu z bosih nog letele smrtonosne in udarne igle. Tako za letala kot za tanke.
  Margarita Korshunova je z veseljem pela z golimi okroglimi petami:
  - Nič ni nemogoče! Verjamem, da bo zarja svobode!
  Deklica je ponovno vrgla smrtonosni slap igel v naciste ter njihove tanke in letala, nadaljevala:
  - Tema bo izginila! Majske vrtnice bodo cvetele!
  In takoj, ko bojevnica vrže grah z golimi prsti, je tisoč nacistov takoj poletelo v zrak. Da, vojska rjavega, peklenskega imperija se topi pred našimi očmi.
  Natasha Korshunova v boju. Skače kot kobra. Eksplodira sovražnike. In toliko nacistov umira in letala padajo.
  Njihovo dekle in meči, zrna na premogu in sulice. In igle.
  Ob tem pa še tuli:
  - Verjamem, da bo zmaga prišla!
  In slava Rusov bo našla!
  Goli prsti mečejo nove igle, prebadajo nasprotnike.
  Zoya Angelskaya v divjem gibanju. Napredovanje proti nacistom. Seseklja jih na majhne koščke.
  Bojevnica meče igle z golimi prsti. Prebija se skozi nasprotnike, skupaj s tanki in letali, ko rjovi:
  - Naša popolna zmaga je blizu!
  In poganja divji mlin z meči, ki pometa tanke. To je res dekle kot dekle!
  Toda Avguštinova kobra je prešla v ofenzivo. Ta ženska je nočna mora za vse.
  In če ga reže, pomeni, da ga bo rezal.
  Po tem bo rdečelaska vzela in zapela:
  - Odprl bom vse lobanje! Jaz sem velike sanje!
  In zdaj so njeni meči v akciji in režejo meso in kovino z letalskim duraluminijem.
  Tudi Svetlana Sneguljčica gre v ofenzivo. To dekle nima zavor. Takoj, ko sekajo, tako je gmota trupel posejana, letala in tanki padajo.
  Plavolasi terminator tuli:
  - Kako dobro bo! Kako dobro bo - vem!
  In potem z nje prileti ubijalski grah.
  Bosonogi čedni, mišičasti fant Oleg spet sto nacistov, ki nosi meteor, slavno odrezan. In vzel bo bombo in jo vrgel.
  Je majhen, a smrtonosen...
  Kako bo množica letal na nebu raztrgana na majhne koščke.
  Fant Terminator je zavpil:
  - Nevihtna mladost strašnih strojev!
  Bosonogo dekle Margarita bo to ponovilo v boju.
  In posekal bo veliko rjavih lovcev. In seka velike jase med tanki in letali.
  Deklica zacvili:
  - Lambada je naš ples na pesku!
  In udaril bo z novo močjo.
  Natasha Korshunova je še bolj besna v ofenzivi. Tako tepe naciste. Takim dekletom se jim ni prav lahko upreti.
  Natasha Korshunova jo je vzela in zapela:
  - Moj bosi udarec je osupljiv!
  Tek na mestu je na splošno spravljiv!
  In bojevnica je svojim nasprotnikom zadala tak slap udarcev.
  In metal bo diske z bosimi nogami.
  Tu je vodila mlin. Množica glav rjave vojske se je valila nazaj, tanki pa so goreli, letala so gorela.
  Ona je borbena lepotica. Premaguje se tako rjava armada.
  Zoya Angelskaya je v gibanju in zdrobi vse brez izjeme. In njeni meči so kot škarje smrti.
  Dekle je preprosto čudovito. In njene bose noge mečejo zelo strupene igle.
  Poraz nasprotnikov. Prebadajo jim grla in delajo krste, povzročajo eksplozije tankov in letal.
  Zoya Angelskaya ga je prijela, stresla škrlatne bradavičke svojih polnih prsi in zacvilila:
  - Če v pipi ni vode ...
  Natasha Korshunova je navdušeno vzkliknila:
  Torej si ti kriv!
  In z golimi prsti meče nekaj, kar dodobra ubije. To je resnično dekle izmed deklet.
  In iz njenih golih nog bi letelo rezilo. In zadel bo veliko borcev, ki bodo tankom odrezali kupole.
  Bosonogi Avguštin v gibanju. Hiter in edinstven v svoji lepoti.
  Kako svetle lase ima. Plapolajo kot proletarski prapor. To dekle je prava lisica.
  In seka nasprotnike - kot bi se rodila z meči v rokah.
  Rdečelaska, prekleta zver! Z njo se je podala v boj z naravno svetlobo, brez barve.
  Avguštin ga je vzel in siknil:
  - Bikova glava bo - borci ne bodo znoreli!
  In tu je spet zdrobila veliko borcev.
  Fant terminator Oleg Rybachenko je zagodrnjal:
  - Kaj rabiš! Tukaj je dekle!
  Margarita Korshunova, ki je z golo nogo vrgla bodalo in zlomila kupolo tanka, je potrdila:
  - Velika in kul punca!
  Avguštin se je takoj strinjal s tem:
  - Jaz sem bojevnik, ki bo ugriznil vsakogar!
  In spet bo z golimi prsti lansiral smrtonosna, podirajoča letala.
  Natasha Korshunova v boju ni slabša od svojih nasprotnikov. Ne dekle, ampak da bi končal s tako čarovnico v plamenih. In nacisti imajo težke čase: letala in tanki padajo.
  In kriči:
  - Kakšno modro nebo!
  Avguštin, ki je z boso nogo sprostila rezilo in odrezala kupolo tanka, je potrdila:
  - Nismo podporniki ropa!
  Svetlana Sneguljčica, ko je sekala sovražnike in sestreljala letala, je žvrgolela:
  - Ne potrebuješ noža, da ubiješ norca ...
  Zoya Angelskaya je zacvilila, z bosimi nogami metala igle in s svojimi zagorelimi nogami podirala tanke in letala:
  - Lagala mu boš kot nora!
  Natasha Korshunova, ki je sekala naciste, je dodala:
  - In to stori z njim za peni!
  In bojevniki bodo vzeli in skočili. Tako krvavi in kul so. Na splošno je v njih veliko vznemirjenja.
  Skoraj gol, čeden, mišičast fant, oblečen le v kratke hlače, Oleg Rybachenko, je v bitki videti zelo eleganten.
  Lepo dekle Margarita je z golimi prsti vrglo kos antimaterije in zapelo:
  - Udarec je močan in tip ima zanimanje ...
  Genialni deček je z nogo izstrelil nekaj, kar je bilo videti kot helikopterski propeler. Nacistom in tankom sem odsekal nekaj sto glav in zacvilil:
  - Prav športno!
  In oba - fant in dekle v polnem ažuru.
  Fant terminator Oleg, ki je sekal rjave vojake, je klokotal:
  - In velika zmaga bo za nas!
  Margarita je v odgovor siknila:
  - Vse ubijamo - z bosimi nogami!
  Dekle je res tako aktiven terminator.
  Natasha Korshunova je pela v napadu:
  - Sveta vojna!
  In bojevnik je sprožil oster disk bumeranga. Letel je v loku, posekal je veliko nacistov in tankovskih stolpov.
  Zoya Angelskaya je dodala in nadaljevala z iztrebljanjem:
  - To bo naša zmaga!
  In z njenih bosih nog so letele nove igle. In zadeli so veliko lovcev in letal.
  Blondinka je rekla:
  - Matirajte nasprotnika!
  In pokazala je jezik.
  Bosa in goreča Avguština je mahala z nogami in metala ostrorobe svastike, klokotala:
  - Cesarska zastava naprej!
  Svetlana Sneguljčica, ki je z golo peto vrgla kroglo hiperplazme, je takoj potrdila:
  - Slava padlim junakom!
  In dekleta so v en glas zavpila in zdrobila naciste:
  - Nihče nas ne bo ustavil!
  In zdaj iz bosih nog bojevnikov leti disk. Meso je raztrgano, stolpi tankov in repi letal pa porušeni.
  In spet tuli:
  - Nihče nas ne more premagati!
  Natasha Korshunova je poletela v zrak. Raztrgal nasprotnike in krilate jastrebe ter izdal:
  - Volčiče smo, popržite sovražnika!
  In iz njenih golih prstov bo odletel zelo smrtonosen disk.
  Deklica se celo zvija od ekstaze.
  In potem zamrmra:
  - Naše pete ljubijo ogenj!
  Ja, dekleta so res seksi.
  Oleg Rybachenko, čeden, mišičast fant v kratkih hlačah, je zaklokotal:
  - Oh, zgodaj, daje zaščito rogov!
  In pomežiknil bojevnikoma. V odgovor se smejejo in pokažejo zobe.
  Natasha Korshunova je posekala naciste in zacvilila:
  - V našem svetu ni veselja brez boja!
  Deček terminator z golo, okroglo, otroško peto, ki se je vdal pulsarju in uničil naciste, je ugovarjal:
  "Včasih tudi pretepanje ni zabavno!"
  Natasha Korshunova se je strinjala:
  - Če ni moči, potem ja ...
  Ampak mi bojevniki smo vedno zdravi!
  Deklica je z golimi prsti metala igle v sovražnika, z letali razstrelila množico tankov in pela:
  - Vojak je vedno zdrav,
  In pripravljen na akcijo!
  Po tem je Svetlana Sneguljčica spet posekala sovražnike, porušila stolpe tankov in repove letal.
  Zoya Angelskaya je zelo hitra kraja. V naciste je izstrelila cel sod. In z eno eksplozijo raztrgala nekaj tisoč.
  Nato je zacvilila:
  - Ne ustavljaj se, naše pete se svetijo!
  In dekle je v bojni opremi!
  Avguštin v boju tudi ni šibak. Tako tepe naciste. Kot da iz snopa verig izbije.
  In seka nasprotnike, poje:
  - Bodi previden, dobro bo
  Jeseni bo pita!
  Rdečelasi hudič res orje v boju, kot jack-in-the-box. In kako gorijo tanki in planejo letala.
  In tukaj se bori bosonogo dekle v tuniki Margarita Korshunova. In nacisti to dobijo od nje.
  In če zadene, zadene.
  Iz njega letijo krvavi brizgi.
  Natasha Korshunova je ostro pripomnila, ko so iz njene bose noge leteli kovinski brizgi, ki so stopili lobanje in stolpe tankov:
  - Slava Rusiji, zelo slava!
  Tanki drvijo naprej ...
  Divizije v rdečih majicah -
  Pozdravljeni ruski ljudje!
  Tukaj so dekleta prevzela naciste. Tako so razrezani in razrezani. Ne bojevniki, ampak pravi panterji, ki so pretrgali verigo.
  Cool fant Oleg Rybachenko v bitki in napada naciste. Brez usmiljenja jih tepe, reže tanke in cvili:
  Smo kot biki!
  Margarita Koršunova, ki je zdrobila rjavo vojsko in prerezala tanke in repove letal, je pobrala:
  Smo kot biki!
  Natasha Korshunova ga je vzela in zavpila ter skupaj s tanki posekala rjave lovce:
  - Ne moreš lagati!
  Zoya Angelskaya je raztrgala naciste, zacvilila:
  - Ne, ne ročno!
  In tudi on bo z boso nogo vzel in spustil zvezdico in pokončal veliko fašistov.
  Natasha Korshunova ga je vzela in izpustila, udarila je strela iz škrlatne bradavice in zacvilila:
  - Naš TV gori!
  In z njene gole noge leti ubijalski šop igel.
  Zoya Angelskaya, tudi rušilka nacistov ter njihovih tankov in letal, je zacvilila:
  -Naše prijateljstvo je monolitno!
  In spet se vrže tako močno, da se krogi zameglijo v vse smeri. To dekle je čisto uničevanje nasprotnikov.
  Dekle bo z golimi prsti vzelo in izstrelilo tri bumerange. In to je povzročilo še več trupel.
  Po tem bo lepotica izdala:
  - Sovražniku ne bomo dali usmiljenja! Tam bo truplo!
  In spet smrtonosna stvar odleti z gole pete.
  Tudi rdečelasi Avguštin je povsem logično pripomnil:
  - Samo ne eno truplo, ampak veliko!
  Po tem ga je deklica vzela in hodila bosa po krvavih lužah. In pobila je veliko nacistov.
  In kako tuli:
  - Množični umor!
  In zdaj se bo z glavo udaril po nacističnem generalu. Zlomi mu lobanjo in izda:
  - Banzai! Šla boš v nebesa!
  Svetlana Sneguljčica je zelo besna v ofenzivi, še posebej podira tanke in tudi letala, cvili:
  - Ne bo vam prizaneseno!
  In ducat iglic ji odleti z golih prstov. Ko se prebija skozi vse, se letala zrušijo. In zelo celo bojevnik poskuša razrezati in ubiti.
  Mišičasti, reliefni otrok v kratkih hlačah Oleg Rybachenko, ki s piščalko podira vrane, cvili:
  - Veličastno kladivo!
  In fant tudi vrže tako kul zvezdo v obliki svastike z boso nogo. Zapleten hibrid.
  In množica nacistov je propadla.
  Oleg Rybachenko je zarjovel:
  - Banzai!
  In fant je spet v divjem napadu. Ne, v njem preprosto vre moč in klokotajo vulkani!
  Veličastna Margarita v gibanju. Vsem bo razparal želodec.
  Deklica bo z nogo vrgla petdeset igel naenkrat. In veliko različnih vrst sovražnikov je bilo ubitih, tanki in letala so bili izstreljeni.
  Margarita Korshunova, ki se je iskrila z golimi petami, je veselo pela:
  - En, dva! Žalost ni problem!
  Nikoli ne smete biti malodušni!
  Držite nos in rep višje s cevjo.
  Vedi, da je pravi prijatelj vedno s teboj!
  To je tako agresivno podjetje. Deklica se bije in kriči:
  "Predsednik zmaj bo postal truplo!"
  Natasha Korshunova v bitki je le nekakšen terminator. In rjoveče zaklokotalo :
  - Banzai! Hitro ga dobite! In z diktatorjem je konec!
  In z njene bose noge je odletela granata. In naciste zadene kot pribito . In uničil bo množico mastodontov in krilatih, peklenskih strojev.
  Kakšen bojevnik! Vsem bojevnikom - bojevnik!
  V ofenzivi je tudi Zoya Angelskaya. Tako besna psica.
  In ga je vzela in zaklokotala :
  - Naš Oče je sam Beli Bog!
  In naciste bo udaril s trojnim mlinom!
  In rdečelaska, bleščeča z golimi petami in rubinastimi bradavicami Avguštinovih prsi, je zarjovela v odgovor:
  - In moj Bog je črn!
  Dejansko je rdečelaska utelešenje prevare in zlobnosti. Za sovražnike, seveda. In za prijatelje je draga.
  In kako bo z golimi prsti vzel in vrgel. In veliko kupov bojevnikov rjavega imperija, pa tudi njihovih tankov in letal.
  Rdečelaska je zavpila:
  - Rusija in črnobog sta za nami!
  Bojevnik z zelo visokim bojnim potencialom. Ne, v to se je bolje ne vmešavati. Kot so odtrgani stolpi tankov in krila fašističnih letal.
  Avguštin, ki je strl nasprotnike, je siknil:
  - Vse izdajalce bomo zdrobili v prah!
  In pomežikne svojim partnerjem. Ja, ta ognjevita punca ni ravno nekaj, kar bi dalo mir. Razen če je mir smrtonosen!
  Svetlana Sneguljčica, ki je zdrobila sovražnike, je izdala:
  - Pometli vas bomo v vrsto!
  Rdečelasi Avguštin je potrdil:
  - Vse bomo pobili!
  In z njenih golih, izklesanih nog spet leti sedanjost popolnega uničenja! In toliko tankov in letal je naenkrat eksplodiralo v drobce.
  In potem dekle, kot iz škrlatne bradavice, udari s strelo.
  Oleg Rybachenko je z bosimi petami pošiljal darila smrti in v odgovor zapel:
  - Tam bo popoln banzai !
  Avguštin, ki je z golimi rokami trgala naciste, jih sekala z meči in z golimi prsti metala igle ter takoj uničila tanke in letala, je izdala:
  - V kratkem! V kratkem!
  Natasha Korshunova, ki je uničila rjave bojevnike, skupaj s tanki in letali, je zacvilila:
  - Na kratko - banzai !
  In posekajmo vaše nasprotnike z divjo srditostjo.
   Bosonogi , čedni fant v kratkih hlačah, Oleg Rybachenko, je razrezal svoje nasprotnike in rekel:
  - Ta gambit ni kitajski,
  In verjemite mi, prvenec je tajski!
  In spet je iz dečkove bose noge priletela ostra plošča za rezanje kovine. Odrezal je tako kupole tankov kot tudi repove letal.
  Margarita, borbeno dekle, ki drobi kovino, je zapela bojevnike rjavega imperija in oklepe tankov, ki so sekali:
  - In koga bomo našli v bitki,
  In koga bomo našli v boju ...
  Ne hecajmo se s tem -
  Raztrgajmo ga!
  Raztrgajmo ga!
  Takrat so z nacisti opravili dobro delo ...
  Tu so Hitler in njegova ekipa padli na kolena pred dekleti in otroki.
  Natasha Korshunova je najprej prisilila nacista številka ena, da ji poljubi bose noge.
  Nato so Hitler in vsa njegova spremstvo poljubljali gole podplate in pete tudi drugim dekletom. In z jezikom so si lizali pete. In zelo čednega blond fanta Olega Ribačenka so poljubile deklicine bose noge.
  Potem ko je bila zelo zadovoljna s ponižanjem moških parazitov, je Nataška naročila:
  - Zdaj, ko vas še nismo vseh pobili, podpišite ukaz o popolni in brezpogojni predaji Tretjega rajha Sovjetski zvezi!
  Vse je dobro, kar se dobro konča. Tretji rajh je kapituliral in mogočni Wehrmacht je bil razorožen. Hitler in njegova ekipa so odšli v ječe Berije.
  Sodba je bila hitra, a pravična. 22. junija 1959 so Hitlerja obesili kar na Rdečem trgu!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"