Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

RadosŤ Chlapec PirÁtska KariÉra

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Každý pozná chatára Edwarda, ktorý sa stal pirátom. A bojuje s vládnou flotilou, okráda lode a oslobodzuje krásne, bosé otrokyne. Snaží sa, aby bolo všetko spravodlivejšie.

  RADOSŤ CHLAPEC PIRÁTSKA KARIÉRA
  ANOTÁCIA
  Každý pozná chatára Edwarda, ktorý sa stal pirátom. A bojuje s vládnou flotilou, okráda lode a oslobodzuje krásne, bosé otrokyne. Snaží sa, aby bolo všetko spravodlivejšie.
  . KAPITOLA 1
  Bosý chlapec Eduard Osetrov, ktorý sa skrýval, akoby sa držal ako pijavica medzi regálmi paluby, ďalej počúval. Čerstvo narezané dosky lode štipľavo voňali hrabaným dubom a šteklili hladké líce muža, z ktorého sa stal večný tínedžer, alebo možno aj chlapca s výzorom asi trinásť rokov. Chlapec terminátor intenzívne premýšľal:
  - Aký plán by si mal vybrať?
  Po holých hrubých podrážkach chatára sa plazil cudzí slimák, trblietajúci sa smaragdovou mušličkou. Labkami príjemne pošteklila chlapčekov okrúhly ružový opätok a Edik roztiahol pery do úsmevu.
  Je skvelé mať také mladé, silné, neúnavné a odolné telo. Na ktorých sa rany hoja bez stopy a vyrazené zuby vyrastajú a dokonca aj značka s horúcim železom (taká epizóda otroctva v kameňolomoch pre chlapca!) a potom po niekoľkých hodinách zmizla bez stopy.
  Áno, dopláca na to, že nevyrastá, no má veľa iných výhod a plusov. A to, treba poznamenať, prevažuje nad všetkými nevýhodami, ktoré existujú vo večnom detstve.
  Šľachtici spomedzi morských predátorov pokračovali v pokojnom rozhovore. Opýtal sa smaragdového kňaza ten, ktorý je bohato ovešaný rubínmi.
  "Takže vojna s harpermi je nevyhnutná?" -
  Potvrdil sa typ súvisiaci s kostolom:
  - Áno, a starší brat už bude na našej strane, je možné, že sa nám podarí vytvoriť širokú koalíciu.
  Obchodník s rubínovou reťazou sa pýtal:
  - A Grandmaster Screw?
  Prefíkaný konšpirátor poznamenal:
  - Lepšie ako ostatní chápe, že kontrabas je hlavným pilierom svetovej viery a pomôže nám vyrovnať sa s harfistami.
  Obchodník sa šibalsky usmial.
  - Musíme teda presvedčiť iba kráľa flauty. A nech trinásty drak vydá býka.
  Nastala krátka pauza. Edik so zubami silnými ako titán odhryzol dechtový kus kábla a rozhrýzol ho. Chlapcov žalúdok, ak možno nazvať skúseného bojovníka, ktorý žil stáročia, je prázdny. Predtým, ako išiel na obhliadku, nejedol, tak chcel niečo na žuvanie.
  Čo ešte môžeš urobiť? Aspoň ich zabite.
  Okoloidúca, ticho kráčajúca bosá, opálená do farby čokoládových nôh, otrokyňa. Bola v krátkej tunike, čo vám umožnilo obdivovať kúzlo nežného pohlavia. Napriek tmavej pokožke boli vlasy otrokyne blond, takmer biele ako sneh, a voňala kadidlom.
  Edward dokonca ľutoval, že je ešte chlapec, no na druhej strane môžete obdivovať pozlátené sochy, pávy, či drahé kamene, takže sa oplatí vzrušovať.
  Kňaz-obchodník, potriasajúc smaragdovou reťazou, sebavedomo vyhlásil:
  "A bude to náš rozkaz, "Dračia ústa", ktorý každého uhryzne na smrť.
  Chlapec s bruchom sa jedovato zachichotal:
  "Nedávno piráti vzali harperom krížnik so sto delami. - Klepanie po opätkoch čižiem. - To je zábava.
  Sluha rádu, podobný jezuitom, odpovedal:
  - To je to, čo potrebujú. Budú vedieť, ako na nás nasadiť všetky druhy bastardov.
  Tu Edward, ktorý opäť začal obdivovať iného, bosého otroka v tunike, s tenkým pásom a nádhernými bokmi, v tomto prípade červenej farby, si práve včas spomenul, že nesplnil úlohu zadanú bývalým náčelníkom. Morgan Miska. Aj keď na druhej strane, prečo by to mal nevyhnutne spĺňať. Kto je tento Morgan, krvilačný pirát a darebák, ktorý ukryl poklad pred tímom? Prečo nie potkana ? A na jeho hanbu sa toho zúčastnil on, priekopník, o päť minút neskôr člen Komsomolu Eduard. Hovorila v ňom chamtivosť aj smäd po dobrodružstve. No bola to jeho komsomolská voľba!
  Ako sa Eduard Osetrov stal priekopníkom, je iný príbeh, z hľadiska technologického rozvoja na inej planéte. Najmä tam narazil na impérium ako Tretia ríša, len ešte rozsiahlejšie, početnejšie a technologicky vyspelejšie.
  A proti nej stál jej vlastný analóg ZSSR, ktorý viedla iba krásna a navonok mladá žena.
  A tam bol, samozrejme, priekopník. Navyše na tejto planéte bolo prekvapivo veľa detí a asi päťkrát viac predstaviteľov nežného pohlavia ako mužov. Báječný svet.
  Chlapec velil celému detskému práporu a dostal hviezdu hrdinu SBKR - to bolo meno tejto červenej ríše. Eduard dokonca zajal tisíc ton vážiaci tank Cobra-13 a odviezol ho svojim jednotkám. Čo sa ukázalo ako naozaj skvelé. A jeho tím, z dvoch tretín dievčatá a z jednej tretiny chlapci, sa ukázal ako veľmi cool. Ale to je, samozrejme, iný príbeh.
  A teraz je Edward na lodi, vo svete okolo sedemnásteho storočia, v porovnaní s pozemským obdobím vývoja.
  A bystré ucho chlapca všetko dobre počuje.
  - No, Drak musí vrčať a chrliť zo seba plamene, ktoré spália všetko za sebou. A Grandmaster Screw mohol poslať vraha ku kráľovi harfy. - Bolo počuť jedovaté syčanie. - Hoci Boh vie, aký vládca existuje, boj o trón ríšu neposilní.
  Proťajšok so smaragdmi odpovedal s smiechom:
  - Vrah je starostlivo skrytý a pripravený na bodnutie. Vo vesmíre je len jeden Boh a mal by existovať iba jeden veľký patriarcha a starší brat. - Tón kniežaťa cirkvi a kráľa vrahov sa stal viskóznym. "To, že sa ich kráľ rozhodol stať hlavou cirkvi, je svätokrádež a čaká ho krutý trest."
  Hovorca, prstom po rubínovej reťazi, sa spýtal:
  Abalddin konečne zabitý?
  Smiech v odpovedi:
  - V správnom čase.
  Hlas plný smädu zavrčal:
  "Tak si na to pripijeme."
  Jezuita zavolal krútiaceho sa chlapca spomedzi lodných sluhov a hlasno prikázal.
  - Prineste nám súdok chishera .
  Chlapec, blýskajúc holými pätami, zdvihol obrovský kontajner a s ťažkosťami ho odtiahol k vodcom. Takmer spadol, potkol sa o dosku, no otrokyni sa podarilo chytiť nádobu so vzácnou tekutinou.
  Chatár jej poďakoval, už ho bili po pätách palicami, keď rozlial víno. A keď bambusový háj prejde cez chlapcove holé podrážky, kričíte z plných pľúc. A potom sú nohy v plameňoch a každý krok sa na pár týždňov stane agóniou.
  Edward žmurkol na chlapca a otroka, hoci ho nevideli.
  Áno, samozrejme, život je tu nudný a na hernej konzole sa nemôžete vrhnúť do nádherného, rozprávkového sveta.
  Dvojica šľachticov sa vrhla na džbán a začala s takou chuťou prehĺtať, ako ťavy prechádzajúce saharskou púšťou bez vody. Keď sa sprisahanci napili, chlapca odohnali špinavým nadávkami, odmenili ho veľkorysým kopnutím do zadku a bičom mu bičovali holé, opálené nohy. Vošli sme do kabíny a sadli si za stôl. Zrejme stále nemali dosť času na sprisahanie. Hoci hovorili potichu, ušatý skaut v krátkych nohaviciach Edik zachytil každé slovo.
  Teraz bude rozhovor zábavnejší. - Začal jezuita z iného vesmíru. - Trinásty drak verí, že taká ríša ako Harp nemá právo na existenciu. Treba to rozdeliť medzi kontrabas a flautu, a čo sa týka podlej heretickej Harmony Republic, čoskoro príde rad na ňu.
  Tu obchodník-konšpirátor s rubínmi poznamenal:
  - Napodiv, ale ľudia sú niekedy oveľa nábožnejší, čo sa týka Všemohúceho Boha a jeho služobníkov. Napríklad republikáni nám pravidelne platia desiatky!
  Jezuita, kňaz so smaragdovým náhrdelníkom, zavrčal:
  - Ale nie viac a ďalšie platby do pokladnice staršieho brata boli zastavené.
  Potom si jeho partnerka dala ďalší dúšok sladkého a koreneného vína a zjedla mastné mäso namočené v čokoládovej poleve. Po fúzoch mu stekala lepkavá šťava zo zvieraťa, bosému chlapcovi Edikovi sa vďaka špeciálnemu výcviku veľmi zostril zrak a cez zakalené krivé sklo neskorého stredoveku videl detaily. Potom rozumne povedal:
  "Nič, myslím, že najlepšou možnosťou je obnoviť tamojšiu monarchiu." Vlčí úsmev a upírsky úsmev. - V tomto prípade bude väčší poriadok a moc cirkvi sa posilní.
  Jezuita sa ponáhľal uistiť:
  - Už máme vhodného princa. Bol vychovaný v kláštore a je na nás absolútne závislý.
  Smiech v odpovedi:
  "To je skvelé, čo ešte chceš?"
  Šepot ako syčanie hada:
  - Niekoho podplatiť a niekoho zabiť.
  Sprisahateľ s rubínmi šňupal drogu z tabatierky a zasyčal:
  Jedno zabitie je lepšie ako sto kliatieb. Musíme konať, nie meškať.
  - Pime znova, aby sme iba my robili sprisahania a ostatní sa do nich zaplietli!
  Opilci popíjali pôsobivý pohár vyrobený zo striebra. Víno bolo drahé a veľmi silné, hoci chutilo dobre. Ohnivo červený, penil, ako keby krv dieťaťa vyliala na morský príboj.
  - Možno budeme spievať, už nás nebaví rozprávať o politike.
  Ozvalo sa zasyčanie:
  - No tak, buď ticho, inak zobudíme celú loď. Zajtra majú naši ľudia prácu.
  Úder päsťou do stola a víno vyletelo na košieľku a zakrylo ju špinavými škvrnami:
  - A čo ľudia? Horšie ako pes. Máme sa o nich starať?
  A odporný smiech s píšťalkou:
  - Ale je dobré z nich vyžmýkať mincu. Najmä ak cítia a vedia, že vám na nich záleží, dokonca viac slovami ako skutkami.
  Objavili sa otrokyne. Tentoraz mali na sebe tenké nohavičky a na hrudi úzke pásiky látky. Ich holé, olivové, opálené nohy dupali po palube a vydávali tiché, očarujúce zvuky. A vietor fúkal dlhé, svetlé vlasy červenej, zlatej, bielej a hnedej.
  Vstúpili k šľachticom, pripravení uspokojiť akúkoľvek túžbu hodnostárov.
  Konečne zaznel žalostný spev;
  Nie je nič pravdivejšie ako minca
  Naozaj žiari bez klamstva!
  V skutočnosti je dublón vládcom sveta,
  Jeho oporou je silný meč a štít!
  
  V ňom sú ukrytí pohanskí bohovia,
  Ako slnko, žiarivá zlatá tvár...
  Hoci stále existujú banditi-paraziti,
  Kto sa pustil do vyjednávania duše!
  
  Minca, toto je modla a archanjel,
  On je záchranca, ničiteľ všetkého.
  Bez zlata najatý damask chradne,
  Bez peňazí sa úspech v boji nedostaví!
  
  Ale čo chceš, muž srdca,
  Lov, aby som pre vás kúpil nesmrteľnosť...
  Nenásytne otvárať dvere blaženosti,
  Utkať niť storočí života!
  
  Môže to však dostať aj dublon?
  Je zlatý kruh schopný snívať?
  Aby starý muž s kosou neprišiel s pozdravom,
  A nedal si pečať na čelo v márnici!
  
  Hoci minca potrebuje veľa šťastia,
  Aby nám dal veľa hriechu!
  Ale človek nemá moc nad vášňou,
  Jeho dievčatá, ako proso kohútovi!
  
  Z brucha chce dostať veľa,
  Jedzte bažanty a kilá ananásov.
  Aj keď nemôžete jesť, kým nezomriete,
  Aj keď ste extrémne cool s peniazmi!
  
  A rakva, dokonca stojí príliš veľa,
  Pretože je v ňom miesto pre kráľov!
  Koniec koncov, anjel nakreslí nulu na formulár,
  Úder do čela a palica do mozgu!
  Jazyky sprisahancov sa čoraz viac zamotávali a po ďalšom poháriku zdĺhavý bazár konečne stíchol.
  Ukázalo sa, že posledné frázy sú:
  "Počuli ste, že v Jackovi Londonovi bola vzbura, ktorú viedli dve, alebo skôr tri krásne ženy.
  Kňaz so smaragdmi sa zachichotal a zavrčal:
  - Keď ich chytia, budú mať vojaci veľkú radosť, budú roztrhaní a nastrihaní na stuhy!
  Obchodník s rubínmi zavrčal a škytal:
  "Nevadilo by mi zúčastniť sa lovu sám."
  s ťažkosťami štikútajú a odgrgávajú a zadúšali:
  - Tu na pobreží je šik bordel, zajtra vezmeme na palubu ešte pálčivejšie a temperamentnejšie sučky.
  - Nie hlúpy, ale prečo nie teraz. Mám túžbu. Hej, volajte ma prostitútky. Kde sú noci, lesklé víly? - Opitý šľachtic spustil reťaz, hlasno zakoktal a spadol z nôh.
  - Nech ti Všemohúci pošle dobrý sen. - povedal vznešený kňaz, vyňuchal z fľaše na vytriezvenie. Chvíľu stál, spamätal sa, potom sa s chvejúcou sa rukou prekrížil a potom šouravou chôdzou odišiel do svojej kajuty.
  Otrokyne ho podopierali za ruky. Ale očividne, keď vytriedil alkohol, duchovný už nebol schopný ničoho.
  A dievčatá sú tu také krásne a aké príjemné vonia z kadidla a štíhlych, vyšportovaných tiel nežného pohlavia.
  Rozhovor, ktorý si vypočul skaut Sturgeon, obsahoval množstvo tajných informácií, pre niekoho zrejme veľmi cenných, no pre samotného mladého skauta to malo malý zmysel. Nakoniec, či je kráľ Harfy otrávený alebo nie, pre nich nie je veľký rozdiel. Ale vojna je, naopak, na prospech filibustera, je tam väčšia korisť a vy ste menej zaneprázdnení nepriateľskými vojnovými loďami. Čo sa týka staršieho brata, korzári sú spravidla poverčiví, no zároveň neveriaci a príležitostne sú pripravení kňaza úplne okradnúť. Sám Eduard Osetrov sa nikdy nemodlil a s materským mliekom do seba vstrebal, že všetky náboženstvá sú podvod a bohovia neexistujú. Alebo, ako sa tiež hovorí, Boh, ktorý je Trojica. Ako to, že existujú traja bohovia a zároveň jeden? To sa nestáva! Ak mama v niečo verila, radšej o tom pred deťmi nehovorila a Alice verila, že v nebi je nejaká sila, aj keď to nie je biblické. Povstanie je, samozrejme, zaujímavé, ale Edward si ani zďaleka nemyslel, že to zorganizovala taká obyčajne pokojná a dobromyseľná sestra-brat vo vesmírnych zbraniach. Táto myšlienka sa zdala príliš divoká a neuveriteľná, hoci za osem rokov sa môže veľa zmeniť. Najmä vo vojne! Pirát a Edward je nepochybne pirát, ale je mu to fuk.
  -Bohatí sú chamtiví až do krajnosti! - Dupanie bosými nohami po dube. - Chudobní hladujú, preto vznikajú nepokoje. Nie je to moja starosť. - zašepkal chlapec Terminátor. "Musíme premýšľať o tom, čo robiť s touto trieskou."
  Pohľad mu padol na nedokončený súdok. Čiernovlasý chlapec, jemu veľmi podobný, pribehol k nemu a potichu povedal.
  - Strýci to pekne pokazili. Nikto nevidí, skúsim ich " víno ". Chlapec sa naklonil a napil sa sladkého nápoja. Potom sal a vypil viac, chlapcovi začalo šuchotať v hlave a odpotácal sa na kuchyňu.
  - A čo ak sa dostaneme do skladu prášku a vyhodíme tam sudy. V tomto prípade tento vrak zhorí a potopí sa. - prišiel na to zákerný Edward. "Budem.
  Potom si však chlapec spomenul, že na lodi sú krásni otroci a môžu zomrieť. No dobre, na ukazováku má malý, v podobe striebristého hada, taký skromný a na prvý pohľad nepostrehnuteľný prsteň. Ale je schopný presunúť jedincov opačného pohlavia na krátke vzdialenosti. Je tu teda šanca, že sa dievčatá podarí zachrániť.
  Chlapec schmatol fakľu a pre každý prípad si namazal tvár a vlasy živicou, vošiel do hlbín lode a zároveň do trhliny vložil svoj elegantný elitný meč v obave, že ho prezradí svojím brilantnosť. Rozhodnutie je kontroverzné, ale nie je na výber. V nádobe bolo dusno a veľmi to nevoňalo. Námorníci sa samozrejme v čistote nelíšili a uľavili si kdekoľvek. Avšak ten, kto poznal bane, kde nahí, oholení chlapci tvrdo pracovali v reťaziach a dostávali údery bičom za najmenší kĺb, alebo keď trochu spomalil svoju prácu, ukázal sa ako skaut, ktorý nepatril medzi prieberčivý. V bani sa napríklad uľavilo z núdze priamo v škárach, ba aj fakle dymili. Áno, a chlapci pripútaní, roky spotení, neumývajú, tak tam naozaj bolo Peklo. A tu len obyčajná diera pre neskorý stredovek.
  Ako kráčal, zavolali jeho chlapca s štíhlymi svalmi, chlapca gymnastu.
  - Mane, daj nám trochu rumu. zamrmlal opitý námorník.
  Edik sa zohol, vyskočil k sudu a nemotorne šmátral po kohútiku a nalial do džbánu. Kohútik bol hrdzavý a veľmi tesne sa otáčal. Akoby sa kotva zachytila o chaluhu.
  - Príliš dlho sa motaš, ty odporný chlapec. - Skaut Osetrov dostal poriadnu facku po hlave. - No, vypadni, ešte to nedali.
  Falošný chatár vyrazil na plné obrátky. Je dobré, že si ho mýlia s niekým iným. Prachové sklady sú vždy umiestnené tak, aby pravdepodobnosť náhodného zásahu bola minimálna. Teda na dne a v strede lode, priamo pod sťažňom a aj v tejto lineárnej lodi dali na vrch pre pevnosť a spoľahlivosť plech z bronzu. Tu by mal vyliezť. Bosý chlapec Edik začal zostupovať, kroky boli šmykľavé a zápach bol čoraz silnejší. Po ceste niekoľkokrát natrafil na námorníkov, volali naňho a nútili ho vykonať tú či onú malú úlohu. Mladý bojovník plnil úlohy ochotne a rýchlo, v tme nebolo možné rozlíšiť jeho a miestneho chlapca, najmä preto, že skutočný Mane s najväčšou pravdepodobnosťou spal. Takto niekedy prospieva potenciálnym obetiam špionáž. Svet je ako vždy plný paradoxov. Preto je to však svet živých ľudí. Od vzrušenia sa chlapec-bojovník Edward silno zapotil a začal svietiť vo svetle pochodne.
  - Treba sa vyrovnať s nervami, inak, aký som pirát. Hovoril sám so sebou.
  Konečne vidno ťažké dubové dvere s obrovským zámkom. Tu Osetrov zastal, nevediac, čo ďalej. V tej chvíli ho zavolali znova.
  Privolal ho veľmi tučný muž s dlhým nožom. A mimoriadne škaredým, chrapľavým hlasom sa zachichotal:
  - Motáš sa okolo flákača, choď mi vyčistiť topánky.
  Spotený Edward k nemu pribehol, plamene rozžiarili jeho špinavú tvár a potom, ako šťastie, sa naňho tučný muž pozrel pozornejšie. Chlapec mal od prírody veľmi krásnu tvár a jeho telo a jeho peknú tvár anjela je veľmi ťažké si s niekým pomýliť.
  - Ty nie si Mane! - A hysterický, ale tichý plač kvôli pitiu. "Ach, odporný špión, povedz mi, kto si?"
  Edward namiesto odpovede udrel súpera dlaňou do hrdla. V reakcii zamával nožom a mladík sa ledva vyhol úderu, ktorý mu ležérne prešiel cez rebrá. Mierne pálenie a nepríjemné svrbenie od škrabancov.
  - Tu je zver. - Bojovník Sturgeon, chytil ho za ruku, skrútil nôž a potom ho zapichol do žalúdka až po rukoväť. Tučný muž skríkol a húževnaté prsty ho chytili za hrdlo a potlačili krik.
  Chlapec so všetkou zúrivosťou uškrtil nepriateľa, cítil sa spokojný s tým, ako nepriateľov odpor padá a ako sa prehýba. Keď sa z tučného muža konečne stala mŕtvola, impozantný chlapec Edward ho odhodil. Teraz, a on to jasne pochopil, sa musí ponáhľať, inak vyvolajú poplach, keď zistia zmiznutie dôležitého námorníka, alebo skôr dokonca námorného dôstojníka. Zámok sa však nepohol a chlapec ešte nemal schopnosti vlamača, každopádne také primitívne zámky (čo sa nedá povedať o elektronických kódoch), márne používať nôž. Otupil sa a zlomil sa.
  Tu po palube prebehlo niekoľko dievčat s minimom oblečenia, no s maximálnym šarmom a dupali bosými nohami.
  Nahé chodidlá nechala v prachu veľmi elegantné, ako náčrt Leonarda Da Vinciho.
  - To je škaredé, ako teraz otvorím zámok. Možno podpáliť dvere? Edward zapálil pochodeň. Masívne drevo zle horelo, okrem toho bolo zvrchu kované zo železa. Mladý sabotér si čoskoro uvedomil úplnú zbytočnosť takejto cesty a začal ohrievať hrad. Olej v ňom vzplanul a silno zapáchal.
  - Smrdí to ako spálený hnoj. - Rozzúrený chatár Edward strčil zlomený nôž do diery, strčil ho hlbšie a mierne ním pokrútil. Spomenul si na film o dávnych dobách - "Hrdzavý meč", kde sa zlodej pokúsil podobným spôsobom otvoriť zámok stodoly. Je pravda, že teraz táto metóda nefunguje.
  Ozval sa hluk, blížili sa dvaja strážcovia. Boli opití a zavýjali nesúvislú pesničku. Odvážny chlapec Edward sa ich nebál, no riziko, že vyvolajú poplach, je príliš veľké. Preto sa rýchlym pohybom dlane vrhol do tmy a zhasol pochodeň.
  "Sladký pár" prišiel k dverám. Najstarší z dvojice, pomerne masívny bojovník, povedal.
  - A prečo nám sakra generál prikázal skontrolovať ochranu skladu pušného prachu, sem nikto nepríde.
  - Áno, a hrad je taký, že si sám diabol zlomí nohu. - zamrmlal druhý bojovník a hneď zavrčal. A potom zmätene zastonal:
  - Pozri, niekto sa pokúsil otvoriť dvere.
  S odstupom času, každý je silný, mladý bojovník Edward sa otrávene pleskol po čele, musíš byť taký duchom neprítomný. Strážnik sa medzitým snažil vytiahnuť nôž. Ďalší zakvákal, začal sa obzerať a vystrašene krútil krkom:
  - Na lodi je prieskumník, je čas spustiť poplach.
  Už sa nedalo váhať, slovo zrýchlila pružina, Edward vyskočil zo zálohy a vo výskoku vykonal úder.
  Bil zo všetkých síl holeňou po zátylku, dokonca bolo počuť aj škrípanie zlomených stavcov. Vtom sa druhý námorník trhol, pokúšajúc sa vytiahnuť nôž, a hľa, zámok sa sám od seba oddelil.
  Skôr ako posledný protivník stihol hlúpo vstať s otvorenými ústami, dobre vycvičený mladý bojovník Edward bojoval rukami aj nohami. Keď sa ho pokúsili vziať, Osetrov mu dal hornú časť čeľuste a potom pridal do spánku. Bojovník klesol na podlahu.
  Niekoľko krásnych dievčat, sotva zakrytých tenkými pásikmi látky, šťastne prijalo a tlieskalo a zborovo zvolalo:
  Výborne, chatár naboso! Si hrdina!
  Mladý terminátor šťastne zašepkal:
  - Teraz musíme konať rýchlo!
  Po vyhrabaní vreciek a nájdení kremeňa, čo je nevyhnutná vec, pretože keď zhasla lampa, ktorú opilci niesli, bojovník jeseter vyrazil iskru a zapálil pochodeň.
  - Teraz urobme sabotáž, ako v jednom filme o staroveku priekopník vyhodí do vzduchu nacistov. - Mladý bojovník roztrhol handru, namočil ju živicou a vyrobil si domáci knôt. Potom odrezal kúsok pri najväčšom sude, naplnil ho a zapálil.
  - Nech mi prídu na pomoc anjeli antisveta! - Oči bývalého partizánskeho podzemného bojovníka sa dravo leskli. Dúfam, že bude dosť času na útek.
  Opálený svalnatý terminátor Eduard, potichu šliapal na prsty, zavrel dvere, zavesil ich a prudkým pohybom zacvakol zámok a vyrútil sa hore. Zdalo sa, že hlboká atmosféra tlačí na hruď a zatemňuje hlavu. Nohy prekvapivo oťaželi. Cestou naňho niekoľkokrát zavolali a veľký bojovník Eduard, ktorý sa tak podobal na obyčajného polonahého bosého chlapca, priškrteným hlasom odpovedal:
  Generál mi súrne zavolal.
  To, samozrejme, na úzkoprsých bojovníkov fungovalo bezchybne, až kým sa nespýtal iný hlas.
  - A prečo vás generál potrebuje?
  Mladý chlapec Eduard, trblietajúci sa na holých mozoľnatých podpätkoch, odpovedal vopred pripravenou pečiatkou:
  - Mám naliehavú úlohu, musím ísť na palubu.
  - Nie, najprv nám poslúžiš. - skríkol námorník a chytil ho za svalnaté, aj keď s ostro vyčnievajúcim kosteným ramenom.
  Mladý bojovník bez toho, aby dvakrát premýšľal, udrel toho surovce do kolena a potom pozametal. Za priateľského smiechu skolaboval a šikovné decko Osetrov pridalo na rýchlosti.
  Jeho beh bol čoraz zúfalejší a kŕčovitejší. Odhalené päty večného terminátorského dieťaťa sa mihli. Tu je konečne záchranný balíček, ponáhľa sa do známej medzery a snaží sa nájsť svoj meč. Je neprítomný!
  Len otrokyne niekde duchovne spievajú niečo so svojimi slávikmi, veľmi krásne hlasy. A aké sú to dievčatá, celkovo milo vyzerajúce .. So svojou čistou a hladkou pokožkou.
  Edward na to však nemá - koniec koncov, jeho legendárny a udatný meč je preč.
  Nie je to však ľahká zbraň, takáto čepeľ prereže akýkoľvek kov. Edward nahnevane dupal bosou nohou a bledými perami zašepkal:
  Neopustím ťa, aj keby som mal zomrieť.
  Mladý sabotér cítil zábradlie závratnou rýchlosťou, potom naňho narazil strážca.
  Nasledoval hlasný výkrik:
  - Čo tu robíš?
  - Generál prikázal nájsť stratený medailón s diamantovým srdcom! - Bol tam pohotový večný chlapec Osetrov. S ťažkosťami sa ovládol, aby si hneď nepichol tvrdé, ako hrot páčidla, holé päty do čela.
  Dokonca sa zadúšal od radosti:
  - Presne tak, poďme teda jesť spolu.
  Bojovník sa vyrútil na palubu a začal cítiť dosky; Edwardovmu mladému telu sa zdalo, že čas letí a rýchlo mu odmeral posledné sekundy. Nával myšlienok prerušil výkrik.
  - Pozri čo som našiel. - Áno, niekedy sa stane, že ktokoľvek má šťastie, ale vy nie. Aj keď šťastie je relatívny pojem. Bojovník vytiahol slabo blikajúci meč.
  - Trieda! Ukážem vám trik. - Povedal večný terminátor chlapec a so sladkým úsmevom si zarezal prstami pravú ruku do solar plexu pomocou techniky "Tigrieho pazúra". Potom ruka pocítila známu ľahkosť meča. Rozbehnutým štartom mladý a neporaziteľný bojovník skočil cez palubu.
  Otroky, podupávajúce holé, dlátové, ladné, ako sa patrí, nohy nežného pohlavia, ktoré nepoznali topánky, spievali;
  Si náš veľký idol,
  Svetlo chlapca-bojovníka...
  Dobyť celý svet -
  Nech sa spieva láska!
  Takmer okamžite došlo k silnému výbuchu, loď sa rozdelila na dve časti a dymiace polená sa rozleteli na všetky strany. Jeden z nich veľmi bolestivo zasiahol chlapca Edwarda do jeho opálených holých ramien a ohnivá pálenka mu mierne popálila bosé nohy, úlomok zasiahol hrubú podrážku chatára. Hoci bol omráčený, jeho postup sa nespomalil, vznášal sa na autopilota.
  A, samozrejme, nezabudol pretrieť prsteň a povedať krátke zaklínadlo.
  Čarovný víchor zdvihol otrokyne. A odniesol ich na bezpečné miesto z rozfúkanej lode rozprávkovej krajiny. A skončili v prístave. Celá čata krásnych dievčat rôzneho stupňa nahoty. A len jeden z nich mal sandále vyšívané perlami. A to preto, že nebola presne otrokyňou.
  Dievčatá to zobrali v zbore a zaspievali:
  Ale pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí, matiek...
  Hovoria, že chceme zmenu
  Zhoďte jarmo otrokárskych reťazí!
  Chlapec bojovník im spieval:
  Syn Zeme odpovie, nie,
  Nikdy nebudem otrokom...
  Verím, že sloboda bude prekvitať,
  Slnko zahojí hnisavú ranu!
  
  Za veľkú vlasť v boji,
  Chlapcovo srdce ťa volá...
  Ráno vstaň udatný rytier
  Tma odíde, májové ruže rozkvitnú!
  Žraloky tigrované opäť začali prenasledovať chlapca, ktorý sa dopustil sabotáže.
  Mladý bojovník Eduard švihol mečom, hoci ho pomliaždené rameno neznesiteľne bolelo. Jeden z predátorov priplával príliš blízko a bol podrezaný, načo na ňu zaútočili jej priatelia.
  A začali svoju kamarátku trápiť a doslova ju trhať. A vlny zmenili farbu na rubínový západ slnka.
  -Vy žraloky nemáte zmysel pre solidaritu. Namiesto toho, aby ste podporili padlého súdruha, ukončite ho. - ironicky dodal mladý bojovník. Kam zmizlo tvoje svedomie?
  Žraloky v odpovedi kňučali niečo nezrozumiteľné, iba jeden z nich s fialovými pruhmi a bez rohov zrazu povedal:
  - Kto si, mladík, že spochybňuješ milióny rokov evolúcie?
  Večnému chlapcovi Eduardovi od prekvapenia takmer vypadol meč, no našťastie sa mu vďaka fenomenálnej reakcii podarilo vzácnu trofej zachytiť mrštnými holými prstami ako opice.
  Mladý bojovník sa spýtal:
  - Hovoríš?
  Žralok sa ironicky zachichotal.
  - A čo myslíš, toho sú schopní len ľudia. Toto je vaša arogancia, nie nadarmo väčšina z vás popiera evolúciu a pripisuje si božský pôvod. - A hlavná predátorka morí nahnevane cvakla chvostom o vodu.
  Chlapec logicky odpovedal:
  - Nie som väčšina a najmä si myslím, že sme boli kedysi bezduché opice. Potom sa im však podarilo vstať. - Tvrdý bojovník zaváhal. - Prejdú tisícročia a dosiahneme také výšky, o akých sa ani najodvážnejším autorom sci-fi nemôže snívať!
  Žralok, ktorý naďalej sledoval Edwarda v určitej vzdialenosti, skepticky poznamenal:
  "Stále si príliš sebavedomý, človeče. Očakávate, že s pomocou rozumu dosiahnete to, čo si iní cenia nádeje získať na úkor Božej milosti.
  Chlapec, ktorý sa snažil pridať pohyb, najmä preto, že rezné rany spôsobené výbuchom nechutne svrbeli, bol opäť prekvapený:
  - A ako o tom vieš, veď z mora sa nedostaneš.
  Žralok vedome povedal:
  - Niektorí z nás majú vrodenú schopnosť absorbovať informácie z mozgu tých, ktorí boli zjedení. Tak som natrafil na mimoriadne dobre čitateľného biskupa. Aj ty, síce mláďa, ale veľa vedomostí si v sebe nechaj. Teraz budete moje raňajky alebo večere, podľa toho, čo chcete.
  - Len skús! - Čiperný ako kobra, Edward zachytil prichádzajúci pohyb, zamával mečom a sekol na najbližšieho žraloka, ktorý sa naňho rútil.
  Úder ju zasiahol a odrezal jej oko, mozog a roh. A opäť sa dravci namiesto toho, aby sa všetci spoločne vrhli na svojho páchateľa, prichytili ku kŕčovitému telu.
  - Nie, nikdy neochutnáš môj mozog. - Povedal, s ťažkosťami potláčajúc smiech, žraloky vyzerali veľmi hlúpo, chlapče. "Ale ak chceš, plávaj bližšie. - Mladý bojovník holými prstami na nohách vyzeral ako figa.
  Morský lupič, ktorý sa bál zaútočiť na seba, agresívne zasyčal:
  - Teraz ťa dokončia. - Vraj nie príliš vynaliezavý na nadávky, vyžmýkaný. - Ty hlúpy malý fracek.
  Dravé ryby, ktoré skončili so svojím partnerom, sa opäť vrhli za mladým mužom. Snažili sa naňho zaútočiť zo všetkých strán, ale obratný, trénovaný v tajnom boji, aj s ostrými zbraňami, večný chlapec Edward sa ponoril a jednej rozpáral brucho, druhej odrezal chvost. Žraloky, ako keby boli zlé, oň na chvíľu stratili záujem, obhrýzali sa sami.
  - Ako vidím, neovládate svoje sestry. - radostne poznamenal nepremožiteľný chlapec Edward. Prečo sú takí primitívni? A umierajú v tichosti ako partizáni na výsluchu?
  Hlavný žralok úprimne odpovedal:
  "Ľudia ako ja sú vzácni. A zvyšok je hora hlúpych svalov, ktoré sú potvrdené inštinktom: dobite ranených - silnejšie ako moje rozkazy.
  Šikovný chlapec Eduard poťažkal meč a pomyslel si, prečo ho nehodiť po tejto veľrybe. Je pravda, že hrozilo zmiznutie a strata nádhernej zbrane. Inteligentný žralok akoby uhádol jeho zámery, zvýšil tempo a začal sa vzďaľovať od mladého bojovníka.
  - A ako vidím, bol si vystrašený. - chichotal sa krutý bojovník, vyzeral ako chlapec, Edward. - Môžete zavolať svoj gang späť?
  Plutvá liška jedovato zasyčala:
  Nepočítajte, nebudete mať veľa šancí na prežitie.
  Žraloky sa ho opäť pokúsili roztrhať, niekoľkokrát sa ho dotkli, najmä prerezali nohu zubami, takmer si odhryzli prsty na ruke, urobili pár bolestivých úderov rohmi do tela, zrejme zlomenie pár rebier. Ale dobrý tucet z nich bolo zabitých sami. Krátke prestávky, kým dokončili svojich kamarátov, mu umožnili preskupiť sa. Na lodi ho už čakali pištoľník, bývalý trestanec s kučeravými vlasmi a krivým nosom. Spolu s ním, hrdinskou ženou, ktorá vyzerala ako černoška, strieľali z najmenšieho dela. Niet divu, že mal černošskú povesť neprekonateľného strelca, lopta presne zasiahla žraloka a roztrhla ho na kusy.
  - Bu -bu! - Povedal mladý bojovník Edward a vyceril zuby. - Škoda len, že nie je pruhovaná. Teraz si na mňa spomenie a pomstí sa. - Hranou ruky si prešiel po hrdle a dodal. - Až teraz jej, konkrétne, vyjde pomsta a nielen bokom!
  Mladý bojovník, držiaci sa na palube rukami a holými prstami, ktoré by mu mohol závidieť aj šimpanz, rýchlo vyliezol na palubu, bol taký vzrušený, že necítil únavu. Ako prvý mu vybehol v ústrety kapitán Kavarnava:
  - No, aká bola, chlapče, inteligencia?
  Mladý bojovník s nadšením odpovedal:
  - Skvelé, môžem načrtnúť na list, kde sú umiestnené všetky ich batérie a základne. Myslím si, že máme šancu na úspešný útok.
  Kavarnava ho v tomto úsilí podporila:
  - Hádam to isté. - A obrovský pirát si pošúchal fúzy dýkou. - Plán útoku zostáva rovnaký?
  - Áno! Urobil som jedinú úpravu sám? - hrdo povedal usmievajúci sa Edward.
  - Čo? - spýtal sa Kavarnava.
  Chlapec veselo odpovedal:
  - V prístave sa okrem iného nachádzala stodvadsaťdelová bojová loď, jedna z najsilnejších lodí Kontrabasu.
  - Je to tak, ale takejto sile nedokážeme odolať, musíme útok odložiť. - zamrmlal Kavarnava od strachu.
  Mladý bojovník sarkasticky opravil:
  - Povedal som ti, že áno.
  Pirátsky kapitán s nádejou zamrmlal:
  - Takže odišiel?
  Chlapec Terminátor prefíkane žmurkol:
  - Dá sa to tak povedať, išiel do pekla až na dno.
  Kavarnava bola prekvapená:
  - Utopil si sa?
  Mladý bojovník Edward nepovažoval za potrebné nič skrývať:
  - Nie, trochu som mu pomohol. Podpálili sklad pušného prachu a ako to vybuchlo, nepočuli ste?
  Kavarnava tiež vybuchla smiechom:
  - Mysleli sme si, že je to hrom. - Hneď sa prebral. - Požiar však videli černoška-hrdinka a ďalší z hornej paluby. - Kapitán bol prekvapený. - Takže ste to urobili?
  Chlapec Edward sa uškrnul a oprel si boky o päste:
  - Áno ja! Nemal som inú možnosť. Inak by sme boli všetci potopení, alebo by sme museli toto dobrodružstvo opustiť.
  Kavarnava zvolal s náporom myšlienok:
  - Áno, si len hrdina. Musíme vás odmeniť, ale my, pobrežné bratstvo, nemáme príkazy a kríže. Možno sa váš výkon zohľadní pri delení koristi.
  Niekoľko svalnatých pirátskych dievčat stojacich za ním, štíhlych, snežných, no zároveň svetlovlasých, zborovo zvolalo:
  - Správny!
  Terminátorský chlapec Edward radostne točil ako helikoptéra s vrtuľou, ostrý meč nad svojou jasnou hlavou:
  - Bude to spravodlivé, hoci bohatstvo je pre mňa prach, nie veľmi zaujímavé.
  Nepochopíte, čo je v tom viac, úprimné presvedčenie alebo chvastúnstvo.
  Kavarnava rázne odpovedal:
  - Je to preto, že si ešte príliš mladý. Keď som bol v tvojom veku, tiež som sníval viac o dobrodružstve ako o peniazoch. A teraz preberieme posledné detaily s našimi dôstojníkmi.
  
  GULLIVER V OTROKU
  ANOTÁCIA
  Teraz je Gulliver ako chlapec nútený roztočiť Conanovo koleso . A krásna dievčina vikomtesa ho vyšľahá bičom. To je teraz nezávideniahodný osud legendárneho cestovateľa.
  . KAPITOLA 1
  Chlapec Gulliver bol oddelený od ostatných námorníkov. Tých, ktorí sa stali aj deťmi, poslali do samostatných kasární, kde ich mali prideľovať na rôzne ťažké práce. A veční chlapci museli v kameňolomoch nosiť nahí a bosí koše naplnené kameňmi a rúbaním a krompáčmi rezať skaly.
  Taký je osud otrokov. Gulliver mal ale trochu šťastia. Vikomteska ho však prikázala zapriahnuť do kolesa a prinútila ho otáčať mlynským kameňom, v ktorom sa mlelo obilie na múku. Práca je ťažká, ale na slnku. A nechali ti aspoň plavky. Iní chlapci sú v lomoch a kvôli hospodárnosti úplne nahí a niekedy celé mesiace nevidia slnko, dávajú sa biť palicami a bičmi, nosia reťaze a spia na kameňoch. Navyše v baniach cítia smrad z rôznych výkalov a zadymených fakieľ.
  A tak Gulliver stále pracuje na slnku a čerstvom vzduchu. A dievča vikomtesa kráča vedľa neho. Z času na čas udrie bičom chlapca po holom chrbte a s úškrnom sa pýta:
  - No, ako? Tentoraz ste šťastní!
  Gulliver filozoficky poznamenal:
  Človek navrhuje, ale Boh disponuje!
  Dievča duplo bosými nohami a poznamenalo:
  - Demagógia! Aj keď sa vám vrátila mladosť a znova v detstve a je to skvelé!
  V tele asi dvanásťročného chlapca sa naozaj cítite veľmi sviežo a veselo.
  Hoci vaše bosé nohy pichajú do ostrých kameňov, tie zhrubli a chlapec je taký tvrdý, že cítite len príjemné šteklenie.
  A takmer nikdy sa necíti unavený.
  Dievča sa s ním teda chce porozprávať. Čo iné mohla urobiť? Nebola vynájdená ani televízia, ani rádio, tým menej hry či internet, takže nie je čo a kto zabávať.
  Vikomtesa sa s úsmevom spýtala:
  - A keď si bol v kráľovstve obrov, nebol si zahanbený svojou malou výškou?
  Gulliver poznamenal:
  - Pre bežného človeka nie som malý. A to dokonca nadpriemernú výšku. Ale aby som bol úprimný, samozrejme, aj keď je malé dievča oveľa väčšie ako vy, je to trápne!
  V reakcii na to smiech. Potom bič trafil chlapca dosť bolestivo na jeho holý svalnatý chrbát.
  Gulliver vystúpil. Napriek tomu je, samozrejme, dobré byť večne mladý, ale keď ste otrokom, nie je to obzvlášť pekné. Ale pre ostatných námorníkov, ktorí sa stali deťmi, je to ešte ťažšie. A samozrejme by ste si nemali myslieť, že ste to najnešťastnejšie dieťa na svete. Tu svieti slnko, obnažené, svalnaté telo fúka príjemný svieži vánok. A čo chlapci v zapáchajúcich baniach, kde trpia prepracovanosťou?
  Gulliver sa opýtal dievčaťa zo šľachtickej rodiny:
  Prečo nás nevydražili?
  Vikomtesa odpovedala s úsmevom:
  - Prišiel nový plán rozšírenia bane a súrne sú potrebné pracovné sily. Keď je baňa vyčerpaná. Možno sa dostanú do dražby. Čo by ste chceli stáť nahí na pódiu a cítiť ruky chlapcov a dievčat, ktorí budú cítiť vaše telo a vložiť si prsty do vašich úst?
  Gulliver sa cítil znechutený a zostal ticho. A vikomtesa ho znova zasiahla
  bič. Na chrbte sa nafúkol červený pásik.
  Dievča duplo bosou nohou. Vyzerala komicky - luxusné šaty a bosé nohy, ako otrok alebo obyčajný človek.
  Na Twitteri však napísala:
  - Si len moja vec! A radujte sa, že som vaša pani! A potom ťa môžem predať orkom! A toto bude oveľa horšie!
  Chlapec Gulliver bol prekvapený:
  - Naozaj existujú orkovia?
  Dievča súhlasne prikývlo hlavou.
  - Určite! čo ste nevedeli?
  Bývalý kapitán, ktorý sa stal dieťaťom, úprimne odpovedal:
  - Myslel som, že sú to len báječné stvorenia!
  Vikomtesa sa zasmiala a odpovedala:
  -No, všetci máme nejakú rozprávku! A potom už nie je čo ubrať a nie pridať!
  Gulliver spieval:
  Verím, že s rozprávkou sa ľudia nelúčia,
  A verní priatelia zostanú navždy!
  Dievča si to vzalo po niekoľkýkrát a zasmialo sa. Aj keď - nie je slušné sa stále smiať.
  Gulliver zatiaľ mlčal. Spomenul si, že byť medzi obrami je strašidelné. Aj mačka je pre teba nebezpečná, ale ako ju opica skoro zabila. Takže potom mal problémy. Hoci strechu nad hlavou mal plnú a v luxusných, aj keď hrubých róbach.
  No najmä medzi obrami je nepríjemné, že vedľa vás nie je žiadna žena. Je pravda, že teraz je v tele dieťaťa a zdá sa, že neexistuje žiadna zvláštna túžba. Ale aj tak nuda...
  Gulliver spieval svoju romancu;
  Nad priepasťou v predvečer pekla-raja,
  Chcem prijať milosrdenstvo od Boha!
  Obrátim sa k nemu, horiac svojou dušou,
  Zásadná otázka: zomrieť alebo žiť!
  
  Úder blesku ukázal zlo,
  Tá vôľa potomka čiernych myšlienok!
  A nenávisť, trhajúca moje srdce,
  Čo vzrušuje moju rebelantskú myseľ!
  
  Môžem byť hrdý na svojho milovaného
  Zbavte sa kata z reťazí!
  Nech sa svätí radujú v chráme tváre,
  Venujem im modlitbu strašných dní!
  
  Nepotrebujem veľkosť niekoho iného,
  Zapletal som svojej milej kučery!
  Zahynieme pred Všemohúcim len dvaja,
  Archanjel zdvihol meč, kov zažiaril!
  
  Povedal som dievčaťu: budeme spolu,
  Žite šťastne až do smrti pod slnkom!
  A chrániť krásu je vecou cti,
  Aby hviezda nezhasla vo večnosti!
  
  Takže spoznajte vône nebeských kabín,
  Nemôžem nahradiť sladký bozk!
  V náručí báječného nádherného pohladenia,
  A nestarám sa o búrky života!
  Gulliver zaspieval dobrú pieseň. A veselá a energická zároveň.
  A kým on spieval, orkovia sa skutočne zaoberali lúpežami. Mučili najmä zajatého chlapca, aby zistili, kam sa podel markíz de Sade.
  Orkovia sa zúfalo snažili chytiť tohto bojovníka a zároveň čarodejníka.
  Chlapca, ktorý vyzeral asi na dvanásť rokov, hoci v tomto svete vyzerá každý ako dieťa bez ohľadu na vek, najprv zbičovali tak, že ho priviazali ku koze.
  Chlapec potichu zastonal a našpúlil pery. Nechcel však nič prezradiť.
  Dlho ho bili, až sa chlapcova jasná hlava zakývala a spadla na bok.
  Ork mu špliechal ľadovo studenú vodu z vedra do tváre. A mladý bojovník sa spamätal.
  Orc zavrčal:
  - Hovor!
  Chlapec v odpovedi zasyčal s ťažkosťami po dychu:
  - Nepoviem!
  Kat opäť udrel chlapca. Strhol sa.
  Starší ork poznamenal:
  - Bolo by mu treba iskrou smažiť päty!
  Orkovia sú pekne nagrcaní!
  A potom jeden z nich podišiel ku krbu a zapálil pochodeň. Chlapec, takmer nahý a celý dorezaný údermi biča, vyzeral žalostne a dojímavo. Jeho obnažené okrúhle päty trčali a vyzerali bezmocne a ružovo, ako dieťa.
  Oheň svojím dravým jazykom mäsožrave oblizoval podrážku dieťaťa. A chlapec ako kričať od pekelnej bolesti. A plameň chlapcovi bolestivo popálil nohy.
  Večné dieťa šialene revalo a trhalo, ale laná boli veľmi silné.
  A orkovia sa na chlapcovej agónii divoko smiali. A voňalo to veľmi chutne, ako grilovačka.
  Gulliver to, našťastie, nevidel. Inak by som naozaj revala od mrzutosti.
  Vikomteska opäť švihla chlapca bičom a spýtala sa:
  - Chceli ste sa niekedy stať aspoň niekedy vo svojom živote všemohúcim ako Boh?
  Kapitán chlapca prikývol:
  - Niekedy som chcel... Aj keď si niekedy myslíš, čo môžeš urobiť pre ľudí, aby boli s tebou spokojní?
  Dievča poznamenalo:
  - Premeňte napríklad všetkých takýchto ľudí s nami na deti!
  Gulliver pokrútil hlavou.
  - Stať sa napríklad chlapcami a dievčatami vo veku dvadsať rokov, myslím, že prakticky všetci ľudia by ochotne súhlasili. Ale na úkor detí mám veľké pochybnosti! Veď v detskom tele si milovanie neužijete!
  Vikomtesa sa zachichotala a poznamenala:
  - No, nejako nás to veľmi netrápi. Máme deti, ktoré priniesol drak. A rieši všetky problémy! Samozrejme, existuje určitý strach zo smrti. Ľudia veria v nesmrteľnú dušu, ale nikto nedokázal jej existenciu! A vy ľudia tiež!
  Gulliver pokrčil plecami a poznamenal:
  - Sú kresťania, ktorí neveria v nesmrteľnú dušu. Doslova rozumejú slovám: duša, ktorá hreší, nech zomrie. Hoci Biblia hovorí, že ľudia sú už v Božích očiach mŕtvi!
  Dievča sa zachichotalo a odpovedalo:
  -Hlávka kapusty! Presnejšie, o náboženstve sa dá polemizovať veľmi dlho a bez zmyslu.
  Radšej spievaj niečo vtipné!
  Gulliver vzal a zaspieval;
  V usporiadaní podsvetia nie sú žiadne maličkosti,
  Akékoľvek ospravedlnenie pre diabla je ako hák.
  Ak niet milosti vo svete Pánovom,
  To znamená, že pekelný bazén nie je ďaleko!
  
  Koniec koncov, zlo má tak rád svet,
  Ako ostrovy bez kompasu dobra...
  Hoci sa spieva o hrdinstve odvahy -
  V skutočnosti je kráľom vesmíru Satan!
  
  Krutý v tomto svete uspeje,
  Kto nepozná súcit, je kráľom!
  Aj v raji sú pod palmou pasce,
  Kde je dobro? Jeho bezvýznamná nula!
  
  Každá viera môže byť skazená
  Každá sláva vonia, poznaj slučku ...
  Plazy zákerne syčia na pieskovisku -
  A chcem rozsvietiť svet snom!
  
  Usilujte sa o svetlo, ale vznášajte sa v tme,
  Hunt darovať, ale prázdne vrecko!
  Ak nechceš žiť ako mizerný papagáj,
  Choďte na podlosť, prefíkanosť a podvod!
  
  Je nechutné dokonca žiť pod vrstvou hlienu,
  Kde bez podpory strechy - ani krok!
  Ponáhľaš sa svojou dušou ako sokol na výsosti,
  Ale mäso je v močiari, meč nepriateľa svieti!
  
  Ako sa stalo, že šťastie vyprchalo?
  A prečo všade vládne zlo?
  Nemá Boh dosť moci?
  Aby boli všetci vždy dobrí?
  
  Koniec koncov, človek nebol stvorený ako fanatik,
  Koniec koncov, v každom srdci je prameň lásky.
  Prečo ľudia nevedia merať
  A šťastie je postavené len na krvi?!
  
  Bohužiaľ, odpoveď nenájdete sami.
  Takže to bola strašná vec na svete už od storočia ...
  A démoni sa na teba strašne tvária,
  A zdá sa, že Pán zabudol na ľudí!
  
  Ale neverím - zlo nie je všemocné,
  Treba len zovrieť vôľu v päsť!
  Potom impulz vedúci do pekla zmizne,
  A bude medzi nami mier a harmónia!
  Gulliver spieval tak krásne a precítene. A jeho pieseň treba zaznamenať dobre.
  Medzitým orkovia dali chlapcovi poriadne zabrať, ale nič nedosiahli.
  Bohužiaľ, toto je obrovský problém.
  Potom začali dievča mučiť. Najprv ju priviazali ku koňovi a obručou ju udreli na holé päty.
  Dievča kričalo strašnou bolesťou, nariekalo, krútilo sa, no stále neposkytovalo užitočné informácie.
  Mučenie sa trochu pretiahlo... Vidiac, že palice nefungujú, orkovia podpálili oheň a opäť zapáchali spálením.
  Áno, sú to zlé príšery a kati.
  A Gulliver medzitým vzal a spieval, opäť dobrú pieseň;
  Moja predstavivosť zasiahla
  Všetko sa rozjasnilo, akoby v októbri!
  A vložili sme vidly do strán zlého démona,
  A na Zemi bude tak krásne!
  
  Takéto hviezdy v našom vesmíre -
  Niektoré sú rubíny a iné diamanty!
  Zbierame hold od bezbožných -
  Úder je ako kladivo a nie do obočia, ale do oka!
  
  Výlohy s kvazarmi,
  Žiarivý hipodróm sa leskne!
  V mojej duši sú otvorené rany -
  Akoby v tom bol veľký pogrom!
  
  Kučer ako kučery kométy,
  Ovce sa lesknú - mliečna dráha svieti!
  O nesmrteľných skutkoch spievaných,
  Dus môže byť navždy v sláve!
  
  Čo môže urobiť smutný človek?
  Vypustite slzu z modrých očí...
  Keď je všetko naokolo šedé a nechutné,
  Keď s nádejou čakáš na búrku v júni.
  
  Natiahnite svoje nešťastné pery s úsmevom -
  Pochopte, že svet nie sú bobule v lese.
  Dievča na teba okamžite odhalí zuby,
  V ňom si splníte rozumný sen!
  Toto sú vtipné piesne, ktoré majú chlapci aj dievčatá.
  Vikomtesa však nespokojne povedala:
  - Nie! Pesničky sú skvelé, samozrejme! Ale majme aj okrídlené výroky, na myšlienky v živote!
  A Gulliver to vzal a začal hovoriť ako ranený papagáj;
  Ženská obnažená noha časom dá do galoše akúkoľvek čižmu!
  Muž, ktorý sa často pozerá na obnažené, ženské nohy, sadnite si do galoše!
  Bosá ženská noha, dobre jazdí pod pätou a perfektne sedí v galuske!
  Muž je pripravený obrátiť sa naruby, aby mohol roztrhnúť dievčaťu topánky!
  S holým ženským podpätkom môžete obrátiť akúkoľvek čižmu naruby!
  Bosá noha ženy prevráti každého muža naruby, aj keby to bola posledná čižma!
  Ak chcete muža obrátiť naruby, vyzujte si topánky, ak ho chcete obliecť do galoše, odhaľte pätu!
  Prečo je detstvo bosé, pretože holá ženská noha spôsobuje, že muži strácajú hlavu, ako keby boli chlapci!
  Túžba vidieť nahú ženu prinúti muža obrátiť sa naruby!
  Ak chcete vyzliecť ženu, musíte si ju najprv obuť!
  Keď sa obchodná žena vyzlečie v správnom čase, strhne z muža tri kože!
  Žena, ktorá sa včas vyzlečie, sa nestane bosou a dôkladne obutým mužom!
  Bosá žena dá mužovi čižmu, dá ho do galoše, obráti ho naruby a urobí z neho posledného bosého!
  Človek je podobný gibonovi, len bohužiaľ častejšie intelektom ako potenciou!
  Ten človek má somársku tvrdohlavosť, ambície leva, ale v skutočnosti je to koza!
  Muž pre ženu je pre kravu ako fľak, bez toho sa nezaobídete, ale je hnusné priblížiť sa!
  Čo je bežné medzi mužom a záchodom v ženskej izbe - to, že ženy na mužov iba bľačia!
  Žena je prefíkaná líška, ktorá dokáže zožrať každého leva ako králik!
  Žena potrebuje muža ako bičujúceho chlapca, ak nebije muža, nebude život!
  Žena potrebuje mužov ako prasacie rohy, len kožuch darovaný mužmi je drahý!
  Nie všetko je zlato, čo sa blyští, nie všetko je poklad, ktorý oslepuje!
  Ale mačka v žite je stále lepšia ako líška v barančine!
  Najsilnejšieho leva udrží na reťazi prefíkaná líška!
  Dokonca aj silou mačky porazíte leva s prefíkanosťou líšky!
  Aby ste neboli ďateľ, nepočítajte vrany!
  Je ľahšie prinútiť vranu spievať ako slávika, ako politika plniť predvolebné sľuby!
  Pohádať sa s politikom, že spočítať vranu a byť posledným ďateľom!
  Líška nemá najväčšie tesáky medzi zvieratami, no medzi ľuďmi má najviac obetí!
  Nepozvaný hosť je horší ako prasa v žite!
  Ak ste vo svojej mysli hlúpi, budete tvrdo pracovať ako Papa Carlo a nenájdete zlatý kľúč!
  Ak sa nechceš učiť ako Pinocchio, ostaneš po zvyšok svojho života ako denník!
  Ak ste vynaliezaví ako Pinocchio, potom myseľ vôbec nie je prihlásená!
  Myseľ je ako poleno, ten, kto ako Pinocchio namiesto školy uteká do divadla!
  Zakopaním zlata do zeme sa stávate poddaným krajiny bláznov!
  Ak pochováš svoje zlaté talenty, zmizneš za medený groš!
  Zlaté hory striebristých rečí nestoja ani cent!
  Ak politik stratí rozum, potom ide volič von oknom!
  Zručný remeselník dokáže vyrobiť Pinocchia aj z polena, ale kto je spálený rozumom, zablúdi do bažiny so zlatým kľúčom!
  Aby ľudia dozreli na demokraciu, potrebujú slnko slobody a v temnote despotizmu zostanú navždy politicky zelení!
  Milé čižmy, žena zarába bosou nohou!
  Politici často šikanujú , aby nasadili voličom obojok!
  Namyslený politik drví voličov ako sliepky!
  Politik sníva o jazde na bielom koni, aby nasadil voličovi obojok!
  Líška je malá s tesákmi a keď ich chce prehltnúť, zvyčajne ich skrýva!
  Politik, ktorý veľa hovorí o ľudskosti, je typický kanibal!
  A medvedica sa dá uspávať medovo sladkými rečami!
  Pre alkoholika je horká vodka sladšia ako med!
  Krajčír bude klamať a nebude sa červenať, politik sa bude "červenať" a klamať!
  Žena, ktorá si zhodila topánky, si oblečie muža na úroveň tuláka!
  Vojna nemá ženskú tvár, ale fyziognómiu, ktorá priťahuje milovníkov vzrušenia!
  Žena je holubica, ktorá sa zahryzne do ďatľa ako šarkan!
  Žena má vždy sedem piatkov v týždni a bez nedeľného daru z manželského dlhu má vždy voľný deň!
  Boh nie je všemocný vo všetkom, je bezmocný pohádať sa so ženou!
  Aj keď je Boh všemohúci, nie je schopný zavrieť ústa žene ani zavrieť politikovi!
  Politik nemá svedomie, žena má zmysel pre proporcie a politička má všetky city bez miery!
  Žena je kvetina, pichľavá ako ruža, ale jej sladká vôňa priťahuje kozy a trúdy!
  Volič upadá do detstva, hlasuje za unavené staré duby s dutinami!
  Ruského vojaka možno prinútiť zrútiť sa ako pokosené poleno, no nepoložiť ho na kolená a prinútiť ho triasť sa ako osika!
  Ak nechcete dodržiavať vojenskú disciplínu, budete ohýbať chrbát ako väzeň!
  V našom svete je veľa špiny, v ňom sú len vzácni princovia!
  Politik má dlhý jazyk, ale aby dosiahol to, čo vymlátil, má krátke ruky!
  Politik rýchlo sľubuje, pomaly plní, žiada o almužnu a odpustenie za klamstvo!
  Keď žena nemá dostatok topánok, obuje si muža naboso!
  Žena je v prvom rade líška, ktorá chce lasom lasovať leva, no zvyčajne sa do jej lasa chytia somári!
  Žena je sliepka, ktorá miluje zlaté vajcia a ich nositeľovi prináša iba stratu!
  Žena je sliepka, len ona môže tomu mužovi priniesť zlaté vajcia, čo je skutočná líška!
  Skutočná líška a kohút vás prinútia zniesť zlaté vajcia!
  Pazúry líšky nie sú pazúry leva, ale ona strhne z kráľa zvierat tri kože!
  Kto nie je rozumom líška, nie je ani lev!
  Líška dokáže presvedčiť každého muža, že je lev, ktorý sa chová ako obyčajný somár!
  Ženská levica s iba líščím rozumom a vlčím zovretím!
  Lev nie je ten, kto reve, ale ten, kto trhá veľa zelene!
  Keď politik nie je líška, tak mu strhnú tri kože a dajú mu golier!
  Politik má široký zadok na to, aby sedel na dvoch stoličkách, no šírku duše má len v slovách!
  Nádrž je prerazená projektilom s uránovým jadrom, politik sa prediera na vrchol bez srdca, ale so zlatou kabelkou!
  Žena dokáže bosými nohami doviesť miliardára do slumu skazy na úroveň tuláka!
  Politici sa radi obúvajú na bosé nohy žien a voličov!
  Politik vyzlieka ženy a "obúva" mužov!
  Politik sníva o tom, že odhalí ženské nohy a obutých mužov až po uši!
  Politici chcú v posteli vyzliecť ženu a pri volebnej urne obuť pánske topánky!
  Politikovi bosá noha dievčaťa zvyšuje jej dôstojnosť, no jej hodnotenie stúpa obúvaním voličov!
  Politik má v hlave obnažené opätky žien a volič je pre neho tupou čižmou!
  Politik miluje ženy úplne bez šiat a voličov, ktorí sú úplne obutí!
  Žena, ktorá včas zhodí topánky, zaženie politikovi pod pätu, aj keď je to ostrieľaná čižma!
  Politik, ktorému je žena schopná vraziť pod pätu bosou nohou, hlúpe čižmy!
  Milujte holé ženské nohy, ale nebuďte plstená čižma!
  Aké škaredé sú obnažené nohy žien, je hnusné nechať sa nimi voziť pod pätou!
  Obdivujte holé nohy dievčat, no nedovoľte, aby si vás obuli ako plstené čižmy!
  Odhalené ženské nohy urobia z politika zvyknutého na topánky kompletné plstené čižmy!
  Žena, ktorá si vyzula topánky, si môže dať na kolená nielen plstené čižmy!
  Úder od ženy je silnejší, keď ho zasadí odkopnutím topánok!
  Politik je okrúhla plstená čižma, ak ho vozia pod pätou bosým nohám žien!
  V bosých chodidlách dievčat je taká sila, že pod pätu zatlačí aj tú najskúsenejšiu čižmu a dôkladne si obuje tie najodvážnejšie plstené čižmy!
  Takto Gulliver vytvoril okrídlené výroky.
  Dievča zakričalo:
  - Krásne! Tvoje výroky sú super a super !
  Potom dupla holým, vytesaným chodidlom.
  Orkovia inde boli hlboko v myšlienkach. Zachytený chlapec a dievča neposkytujú informácie!
  A zároveň aj palice boli bezmocné. A opekanie obnažených opätkov im jazyk nerozviazalo.
  A čo robiť? Orkovia nie sú veľmi vynaliezaví, pokiaľ ide o mučenie. No, možno to môžeš skúsiť aj potriasť na stojane?
  Orkovia sa teda uchýlili k tejto metóde. Vzali ho, vykrútili chlapcovi ruky a zdvihli ho vyššie na stojan. Chlapec zastonal a syčal. Potom ho pustili a chlapec spadol. A na samom povrchu sa lano utiahlo a dieťa začalo kričať od pekelnej bolesti.
  A orkovia sa smejú ako chrochtanie prasiat.
  Toto je spoločnosť...
  Gulliver spieval v zúfalstve;
  Moja vlasť, temnota vesmíru,
  Vznáša sa nad vami sekera z pekla!
  Hrozný Satan sa zrazu stal všemohúcim,
  Natiahol celú ruku nad vesmír!
  
  Nemáme Zem, len jeden Tartarus -
  Tma žiari horiacou, odpornou temnotou!
  Myslel som si, že som len blázon a kričal nezmysly,
  A teraz má pod palcom celý svet!
  
  Ale život vlasti, nemôžete prekročiť,
  Poďme vyhrať, hordy a davy!
  Koniec koncov, je to mocný medveď elfov,
  Fuhrerova hlava - hovorí, dám to dole!
  
  Aké ťažké je to pre nás, ak je nepriateľ mocný,
  Ak má v zálohe ťah...
  Upír reve pod mesiacom z oblakov,
  Na náklady nás chce dať pod pílu!
  
  Duch elfov je taký, nemožno nájsť žiadne reťaze,
  Tuhosť a láska všetko v jednej duši!
  Je lepšie nebojovať - budete terčom,
  A so svojou milovanou je raj aj v chatrči!
  
  Budúcnosťou sveta je každý demiurg,
  Môžete vyrezávať šťastie na veky
  Ale prišiel bandita, dokonca veľmi cool,
  A teraz ten sen horí ako smola!
  
  Ale je tu nádej, má veľký význam,
  Že Pán príde súdiť Fuhrera!
  Ste veľmi ľahký - myšlienka človeka,
  Aj keď je to niekedy tenký, hodvábny prameň nite!
  
  Vznikne nový svet, kde budú všetci slobodní
  Kde je ktokoľvek z nás horským mužom!
  A čas zmeny prichádza ako hriadeľ,
  Vyžeň ma zo žíl, ty inštinkt je zlodej!
  . KAPITOLA 2
  Gulliver spieval tak zaujímavo. Tento chlapec, ktorému nie je súdené vyrásť. Ale kto ukázal, že nie je zlé byť dieťaťom. Aj keď vaše bosé nohy stúpia na ostré kamienky, nebolí vás to, skôr vás to šteklí.
  Dievča sa zachichotalo a štebotalo:
  - A ty si dobrý a veľmi cool chlapec! Aké dobré musí byť byť dieťaťom!
  Gulliver spieval s radostným úsmevom:
  Povedz
  tvoje sny,
  Podeľte sa so mnou o svoje sny...
  Buď sám sebou
  A otvorené
  V detstve sú dvere - k spomienkam ...
  
  chcieť
  Vezmem ťa do záhrad
  Kde kvitne čerešňa
  A vaše slová tam nebudú zbytočné,
  Vidíš -
  Stali sme sa dospelými
  A zabudli na miesta, kde
  Vŕby nás hladkajú svojimi vrkočmi...
  Pamätáte si - chceli ste ísť do vesmíru?
  A každý sa chcel stať kapitánom ...
  Všetko je v nás -
  Začiatok leta, parky,
  Gule, cukrová vata -
  Narodeniny brata...
  Šťastie na dvore Antonovho suseda -
  Celý deň pri jazere, o deviatej - doma...
  Kto mi ukradol čas?...
  A všetko naokolo zrazu zošedivelo...
  Kam sa podel vetrík
  Morský piesok,
  Veranda s hroznom a tak
  Bozk s krupobitím emócií -
  Musím sa vrátiť!
  chcem zostať
  Kde nie sú slzy
  A kde sme sa smiali -
  Pod návalom letných búrok...
  
  Povedz
  tvoje sny,
  Podeľte sa so mnou o svoje sny...
  Buď sám sebou
  A otvorené
  V detstve sú dvere - k spomienkam ...
  
  Často snívam o tichu! ..
  Ona je jedna
  Potulky po dvoroch
  Zo spomienky na stratených!
  A potom sa zdá
  Čo sa deje
  Nie v nenatretých päťposchodových budovách!
  Sme starší...
  Hore na streche siaha
  Tie hrady snov -
  Ich veže...
  Tak nepríjemne bližšie
  Taká zima u nás...
  A sny
  Prestaň byť farebný
  A vonia ako oceľ!
  Kiežby som vedel, ako ich opustiť...
  Kde
  Aby sme si vysedeli viečka?
  Kde sú tieto Ermitáže ?...
  A kde je kamarát Misha?
  A kto je teraz
  Poviem vám o Tsoi
  A topí sa?...
  Spleť babských klebiet
  So šnúrkami
  Nesmrteľné "Možno" je naše,
  Kostyova košeľa nie je vymeniteľná,
  Z Turecka
  chvost zapletený vtipmi,
  Prvé ťahy
  Dodávky, ploty...
  Pocit očakávania zázraku,
  Jeho úspech je chladný -
  odniekiaľ
  Z hromady neznámeho -
  Z toho, čo povedalo detstvo,
  Dovoľte mi pozrieť sa!..
  Obloha je atramentová
  Prach hviezd volá
  Letieť
  Tajomstvo snov
  Z úplnej nevyhnutnosti
  Zmiešané pocity z minulosti...
  A čas sa pravdepodobne nezmení
  Tie miesta ašpirácií -
  Prijmite nesmiernosť
  väzeň
  Takže sa z toho nenechajte mimo -
  Zradne dospelí
  sebecký...
  A preto je tu zmysel -
  Hľadá zmysel...
  
  Povedz
  tvoje sny,
  Podeľte sa so mnou o svoje sny...
  Buď sám sebou
  A otvorené
  V detstve sú dvere - k spomienkam ...
  
  Povedz
  tvoje sny,
  Podeľte sa so mnou o svoje sny...
  Buď sám sebou
  A otvorené
  V detstve dvere - k spomienkam
  Chlapec spieval s radosťou, napriek tomu, že zároveň musel tlačiť ťažké koleso ako somár. A bola to jeho vážna a veľmi produktívna práca.
  Vikomteska už po niekoľkýkrát dupla nahou, malou nohou a štebotala:
  - Úžasné! Jete skvele! Je Ermitáž v Londýne krásna?
  Gulliver odpovedal s úsmevom a nafúkol svoje ružové, nádherné, detské líca:
  - V Londýne je Ermitáž najlepšia a najbohatšia na svete!
  Dievča sa zachichotalo a s veľkým potešením opäť udrelo chlapca bičom. Na nahom tele mal červený pruh.
  Vikomtesa sa s úsmevom spýtala:
  - Páči sa ti to?
  Chlapec prikývol a zakňučal:
  - Možno by si radšej spieval, ako bil dieťa?!
  Dievča prikývlo a jej nahá, opálená, elegantná noha znova dupla:
  - To je skvelé a budem spievať!
  Gulliver zaštebotal:
  - Spievajte kvet, nehanbite sa!
  Vikomtesa, skákajúc a skákajúc, začala tancovať, spievať;
  Vrátil som sa do detstva
  Nechoď za mnou.
  Vidím, že všetci sa tu bavia vojnou.
  Len pre ňu
  Len pre teba
  vojna.
  Nie je tu miesto pre deti
  Pre dospelých - bojujte.
  Zostaň s ňou
  Nechoď za mnou.
  Len pre ňu
  Len pre teba
  vojna.
  A je tam dobre
  Tam si sadnem na nočník.
  A je tam dobre
  Tam si sadnem na nočník.
  
  Nie sú potrebné peniaze:
  Cirkus a lízanky
  Je tam mliečne pobrežie
  Kone pri kravate
  len pre mňa
  len pre koňa
  Viesť.
  Pastila, hojdačka,
  biele mašle,
  sladký koláčik,
  Mamkine sny.
  Len pre ňu
  Len pre mňa
  Už prichádzajú.
  A cítim sa dobre
  Tam si sadnem na nočník.
  A cítim sa dobre
  Tam si sadnem na nočník.
  
  Pane, prečo som tu.
  Opäť
  Bežať, dobývať
  trhať zubami -
  len pre mňa
  Len pre teba
  Teraz.
  Bože, zamysli sa nad tým
  Čo nám napísať,
  Úprimné riadky,
  Len si roztrhni dušu
  Je to pre teba ťažké
  Pre mňa ťažké,
  Uver mi.
  Dobre dobre,
  Deti sedia na nočníku.
  Dobre , dobre,
  Deti sedia na nočníku.
  Toto je taká úžasná pieseň, ktorú spieva dievča. A toto je jednoducho veľmi cool a cool! Chcel by som vidieť holohlavého Fuhrera v rakve!
  Dievča sa zachichotalo a žmurklo na svoj náprotivok.
  Gulliver s ňou súhlasil:
  - Si krásna a jednoducho super!
  No, čo ešte povedať a o čom hovoriť? Aspoň spievaj, aspoň vran.
  Nuž, všetko sa stalo veľmi uponáhľaným a príjemným.
  Medzitým orkovia bez akejkoľvek prestávky začali triasť dievčaťom na stojane. Čo vyzeralo veľmi cool a svojim spôsobom mimoriadne vtipné.
  Ako tu nemôžete spievať?
  A Gulliver začne znova spievať;
  Som chlapec narodený vo svätej zemi
  Kto sa nazýva bezhraničná Elfia...
  A niet lepšieho miesta, vedzte na celej zemi,
  A bez ohľadu na to, ako sa pýtate Boha v divokej viere!
  
  Ale on sa narodil ako zapálený ateista
  V cynickom, v tomto dvadsiatom prvom storočí...
  Chcel som vybudovať nádherný raj vlastnou rukou,
  Kde by sa bohovia stali samými ľuďmi !
  
  Ale teraz som sa dostal do dvadsiateho búrlivého storočia,
  A musel som tam bojovať s chlapcom ...
  Nech je pochválený čin rytiera Elfiho,
  My Anglickí bojovníci sme vedeli bojovať!
  
  Naša odvaha žije v mladom srdci,
  A krv mi prudko vrie v žilách...
  Victory otvorili neobmedzený účet,
  Vo dne v noci bojujeme s chlapmi!
  
  Na slávu nášho udatného Elfiho,
  Akú milosť dá Lada ...
  Môžeme horlivo veslovať s veslami v Edene,
  Dostaneme neobmedzenú odmenu!
  
  Tu je naša viera a mocný boh Svarog ,
  A blesk, ktorý vrhá sám Perun ...
  Večný Rod za nás podpíše prísahu,
  A víťazstvo čaká v žiarivom máji!
  
  Sme elfovia - svetlo veľkých synov zeme,
  Verím, že čoskoro poletíme na Mars...
  Viem, že som sa narodil, aby som tvoril víťazstvá,
  Nech zvíťazí Ábel, nie Kain!
  
  Dáme svoje srdcia za našu vlasť,
  Mysli slúžiť elfom a bajonetom...
  Cherubín roztiahne krídla z raja,
  Udrieme na orkov päsťami!
  
  Nepriateľ v ničom nedostane šancu,
  Okrmaht nás nezloží na kolená...
  Zasiahli sme orkov priamo do očí
  Na slávu najdôležitejších generácií!
  
  V Elfsii každý bojovník z jaslí,
  Bábätko ťahá rúčky k stroju...
  Svarogov rád - zabite Fuhrera -
  Lada dá štedrú odmenu!
  
  Nič iné v našom svete neexistuje
  Drahšia je víťazná vlajka, šarlátová, červená...
  Loď sa zlomila, veslo prasklo,
  Je nebezpečné bojovať s našou vlasťou!
  
  Nikto nevie, kde je okraj vesmíru,
  Kam chodia astronauti...
   Všemohúci Svarog , všemohúci kráľ,
  A rytier od neho dostane granty!
  
  
  Neboj sa, orkshisti nás nezlomia,
  Dokonca aj v tomto svete, s nimi Spojené štáty, s levmi ...
  A život nebude prerušený, poznám vlákno,
  Nebijú vlasť čižmami!
  
  Verte, máme vojenskú silu
  A tanky, lietadlá démonov sú chladnejšie ...
  orkšizmu bude porazená ,
  Putina a Duceho komplica obesili!
  
  Vlajka je červená, toto je veľmi silná vlajka,
  Žiari ako červené vrece nad vesmírom...
  Elsomolka zasadila orka do slabín,
  S podpätkom, nahý a nie biely!
  
  Verím, že v Orklin čoskoro vstúpime,
  S víťaznou piesňou statočného elfizmu...
  A zmetieme všetkých orkov,
  Aby tu neboli bastardi revanšizmu!
  
  A potom bude vo vesmíre raj,
  Trúby mocných cherubínov hrajú...
  Bojujte za vlasť a odvážte sa,
  S Elfiyou Rod a sme neporaziteľní!
  Toto je taká pieseň a je veľmi cool a zábavná.
  Medzitým orkovia vzali na holé chodidlá chlapca a dievčaťa aj rozžeravené pásy železa, z ktorých bol zápach horiaceho mäsa ešte silnejší a deti kričali a strácali vedomie od divokej bolesti. Šok bol z toho veľmi silný.
  A orkovia opäť chrapčali a revali a začali tancovať v pekelnom tempe. Sú to naozaj silné medvede, hlúpe a páchnuce. Koľko vzrušenia a silného krmiva majú.
  Gulliver otáča mlynský kameň a dievča mu hovorí:
  -No tak, chytrák, znova nabite okrídlenými aforizmami!
  Chlapec-kapitán energicky prikývol a vyslovme myšlienkové perly s novým elánom;
  Nemôžete presvedčiť ženu, aby odhalila nohy, ak ste plné topánky!
  Žena miluje módne topánky, ale je pre ňu lepšie ísť naboso, ako byť obutá do politika v plstených čižmách!
  Na svete sú dva problémy, jedným z nich sú peniaze, čo všetko sa dá ešte prežiť, druhým je nedostatok peňazí, ktorý sa nedá vydržať!
  Peniaze sú zlo, ktoré zmizne, keď ich množstvo narastie!
  Politik znáša zlaté vajcia, ale nie do vrecka voličov!
  Bez peňazí nie je život, s peniazmi nie je mier!
  Vodka prináša štátu príjmy, ale skaza z opilstva prichádza do kráľovstva!
  Neverte politikovi, ktorý sľubuje hory zlata, poletíte do rokliny za medený groš!
  Politik má dlhý jazyk na sľub a krátke ruky na splnenie sľubu!
  Neverte politikovi, ktorý si oblieka ovčie rúcho, možno je naozaj ovca!
  Peniaze prinášajú šťastie, len nestoja za cent!
  Šťastie nemôžete merať peniazmi, ale nemôžete merať smútok slzami!
  Politik sťahuje z voliča hobliny, ak je tupý ako peň, a s dubovou tvrdohlavosťou!
  Nepľuj do studne, možno to nie je len priepasť sľubov vydaných politikmi!
  Neverte červeným rečiam a sladkým katom!
  Politik chrlí slová ako slávik, ale vranu chová ako líšku!
  Bezzubý vládca by najradšej uhryzol poddaného na smrť!
  Politik má na všetko odpoveď, ale v jeho odpoveď nie je dôvera!
  Nikto nevie, čo má politik na mysli, hoci jednu hlúposť má na jazyku!
  Peniaze sú najdôležitejšia vec v živote, len vám navždy kazia celý život!
  Nebude to peň, bude to olúpané ako lepkavý strom a vyrúbané ako borovica!
  Politik môže zviesť voliča s medom reči, aby ho zrazil ako muchu!
  Zlaté hory, ktoré politik sľubuje, jasne žiaria, ale smrad klamstva páchne!
  Nemyslite si, že ak politik hovorí nezmysly, že je hlupák a chce premeniť cent na nikel!
  Politik nie je svätec, čo je každému jasné, ale prečo sa naňho ostatní pozerajú ako na ikonu?
  Politik je líška v ovčom rúchu, ktorá strihá ovce a dostáva sa do vreciek!
  Ak si myslíte, že vlk v ovčom rúchu vám dá na raňajky rezne, tak ste typická ovca!
  Dobrý básnik nie je ten, kto si vytrhne hrdlo, ale ten, kto spieva o každodennosti!
  Nemyslím si, že ovca je pri moci, on je úplne hlúpy, už zbabral voliča!
  Aj keď je politik smradľavá koza, dokáže podojiť ovcu voliča!
  Nikdy nevolte srdcom, je to hlúposť a tí, čo majú hlavu, nevolia vôbec!
  Ak nechcete byť sklamaní zo svojho výberu, dajte svoj hlas cudzincovi, pretože vodca vždy klame!
  Ak ľudia zbožňujú vládcu, život sa zmení na peklo!
  Nesnažte sa vyhovieť všetkým, neobsadíte všetky stoličky, nebudete ležať vo všetkých rakvách!
  Ak nie ste eso, porazí vás nielen poker!
  Kto nemá žiadne tromfy, spadá do najnižšej farby!
  Bez ďalšieho tromfu v ruke bude porazená karta akejkoľvek farby!
  Silný muž priťahuje ženy nie ako slabý magnet!
  Oceľové svaly pomáhajú naplniť peňaženky zlatom, oceľové nervy nedovolia, aby peňaženka pretiekla!
  Aj hrdina je vyčerpaný z takého ťažkého bremena, akým je prázdna peňaženka!
  Toto sú aforizmy, ktoré vyslovil Gulliver, ktorý sa stal chlapcom.
  Orkovia medzitým robili niečo zlé so zajatými deťmi. Po druhé: chlapec a dievča boli umučení takmer na smrť a ležali v bezvedomí a po mučení odpočívali.
  A zvyšok chalanov sa rozhodol urobiť branding. Vyviedli nahých chlapcov a dievča a začali im dávať na plecia rozžeravené železo.
  Ako večné deti zúfalo revali a trhali sa od strašnej bolesti. Boli premenení na otrokov.
  A okrem toho popálili aj kožu a zanechali po sebe zlovestné znamenie v podobe päťcípej hviezdy.
  Jeden chlapec zvolal:
  - Nevzdávajme sa!
  A udreli ho ostnatým drôtom do boku a zozadu. Večný chlapec vykríkol ukrutnou bolesťou.
  Orkovia sa smiali z plných pľúc už po niekoľkýkrát. A vycerili si ústa tesákmi.
  Sú to ich piesne, ktoré sú také kvílivé a veľmi cool, až sa vám pri nich padajú uši a chce sa vám zvracať.
  Tu je najstarší ork, ktorý zareval hlasom neporezaného barana:
  Nechajte rieky krvi
  Tečie po zemi...
  Nechajte bolesti stonať
  Požiare všade!
  
  Nechajte smrť pohltiť
  Úroda ľudských tiel...
  Planéta trpí
  Vládne chaos!
  
  A nechaj len smrť
  Zúrivá lopta vládne,
  Všetci zomriete
  Satan ťa volá na zodpovednosť!
  
  Pán nepomôže
  Navždy budeš horieť v pekle...
  Pohneme ťa tvárou,
  Taký orkský sen!
  
  Milosť nebude
  Smrť úbohým nepriateľom...
  Niet lepšej odmeny
  Dajte každému rozum!
  
  Nepriateľ nevie
  Že orkovia sú všemohúci...
  Budík zvoní -
  Úder bude silný!
  
  Vypražíme škriatkov
  Sme päty dievčenských nôh naboso ...
  A rozdrvíme elfov,
  Zastrihneme kráskam vrkoče!
  
  A ak niekto bľabotá
  Bude mať ťažké...
  V mojej hlave je hlasné zvonenie,
  A na oblohe je hrom a oblak!
  
  A ak zavýjame,
  Ako vlci na púšti...
  Deti budú pochodovať vo formácii,
  Bosý na sekacom bloku!
  Toto sú skutočne zvieratá. A označili väzňov, ktorí roky neboli deťmi, samozrejme, ale navonok, až na to, že mali dobré svaly, a to chlapom nedáte viac ako dvanásť rokov. A nie je hriech posmievať sa a trápiť takého človeka.
  Ale čo si zobrať od orkov: sú horší ako zvieratá. A tak vozili mladých väzňov. A aby spôsobili ešte väčšiu bolesť, začali hádzať žeravé uhlíky pod holé, detské nohy mladých zajatcov.
  Nešťastné deti kričali a ronili slzy. Potom jeden z chlapcov, aby ukázal silu charakteru a nepružnosť, vzal a zaspieval:
  Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká
  Tí, ktorí túžia zlomiť okovy...
  Čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo -
  Budeme schopní poraziť zlých orkov!
  
  Hoci sme na pohľad deti a bosí,
  Často dokonca chodíme do bitiek ...
  A srdcia chlapcov sú zlaté,
  Špina bude potrestaná!
  
  Orc je ako medveď, krutý,
  A reve ako ranený slon...
  Ale v boji sme deti dokov,
  Kati nepočujú naše stonanie!
  
  Nikdy nebudeme kľačať
  Náš hrdý tábor nenarovnáme ...
  Nie je tam žiadny príliv, vedzte lenivosť
  Udrime ako kladivo!
  
  Ork niekedy vypráža päty čudákovi,
  Dievčatám páli nohy...
  Toto sú zlí ľudia,
  Ale zabijem ho, chlapče!
  
  V srdci dieťaťa prudko hučí plameň,
  A oheň naozaj zúri...
  Zdvihnite zástavu vyššieho bojovníka
  Nemáte žiadne obmedzenia, poznajte darček!
  
  Áno, chlapci sú nadšení,
  Teraz sme navždy deti...
  Ale niekedy žiarime talentom,
  A nad svetom sa blyští hviezda!
  
  Žiadny nepriateľ ťa nemôže skrútiť na prameň,
  Sme hrdé deti Zeme...
  A chlapec bije orkov mečom,
  Je z Božej rodiny titanov!
  
  Nech je Pán navždy s nami
  Po stáročia dával počet mladých ľudí ...
  Žiarime bosými nohami,
  A nechajte rieku tiecť bez konca!
  
  Ork nemiluje, ver slovám pravdy,
  Jeho zlý, odporný oblek...
  Vezmeme tie medvede za žiabre
  Bude večná dobrá sila!
  
  Orkské tesáky nás všetkých ohrozujú,
  Nie je dosť chamtivý po pôde...
  On je zákerný prístup pekla Kaina,
  A kreslí pevné nuly!
  
  Pre medvede nie je česť, ver mi,
  Trápi ich len rev...
  Ale my sme deti veční bojovníci,
  Nemôžeme vydržať, verte mi, klamstvá!
  
  Satan je pre orkov viditeľný ako tvorca,
  Vyjú a brechajú ako somáre...
  Dievčatko má krásne šaty
  Hoci má kráska nohy bosé!
  
  Nie, ty si ork - tesák, škaredý vlk,
  A medveď, ktorého povaha nie je med...
  Ale ver mi, zlý otec nie je všemohúci,
  A budeme mať, poznať lietadlo!
  
  Všetko dokážeme urobiť krásne,
  Vytvorte nový radostný svet...
  V tíme už nie sú žiadne zjednotené deti,
  Bude nový bojovník-idol!
  
  Mladé srdcia horia pre vlasť,
  Miluje svojich slávnych ľudí...
  Otvoríme dvere do nových svetov,
  No, ork je úbohé monštrum!
  
  Česť chlapcom, dievčatám,
  Verte mi, milujú vytvárať...
  Detské hlasy sa stanú volaním,
  Nohy budú hádzať dýky!
  
  Vtedy vybudujeme nový svet
  V ňom je šťastie pre nových ľudí...
  A prejdeme veľmi hrdo, staviame,
  A darebák dostane zaplatené!
  Boh nemiluje toho, kto plače,
  Vyznamenanie však dobré...
  Ver mi, chlapec s dievčaťom nie sú arogantní,
  Jeho voľba k úspechu je oknom!
  
  A keď mier príde do vesmíru,
  Vzkriesime tých, ktorí padli vedou...
  S tvojou vierou v stáročia nehynúce,
  A na krídlach nesie cherubín!
  Deti spievajú a dávajú tým najavo, že sa neboja zlých orkov, hoci sa tieto stvorenia snažia svojim divokým revom prehlušiť piesne mladých zajatcov. Spustili teda dlhé biče. Bili ich na bosých nohách detských hrdinov. Vystúpenie ale neprerušili a zdá sa, že si nedali pozor na kruté výprasky a hrdo hodili hlavou.
  A hoci išlo o polonahých a značkových otrokov, bolo v nich cítiť plemeno olympijských bohov a titanov.
  
  DIEVČA A BIELY PASTIER
  ANOTÁCIA
  Malá cirkusová skupina - chlapec Mishka a dievča Alyonushka - cestujú a šľapú bosými nohami po skalnatých cestách Krymu. A spolu s nimi aj biely ovčiak - ktorý je jednoducho nenapodobiteľný!
  . KAPITOLA 1
  Asi dvanásťročný chlapec a asi dvadsaťročné krásne dievča sa prechádzali po krymských horách. Ich bosé, opálené nohy búchali do ostrých, rozžeravených kameňov horskej cesty. Bolo zrejmé, že chlapec a dievča už prešli veľa ciest. Ich podrážky sa stali veľmi silnými, elastickými, tvrdými a takmer necítili ostrosť a teplo kameňov.
  A dokonca aj naopak, bosé nohy sú z takého drsného povrchu aj trochu príjemné a šteklivé.
  Vlasy cirkusového páru boli biele ako sneh a ich tváre boli takmer čierne od opálenia a prachu. V rukách niesli koberec a jednoduché cirkusové zariadenia. Vedľa nich bežal cvičený biely nemecký ovčiak. Toto je veľmi krásne zviera. A všetko vyzeralo veľmi cool - krásny, agilný cirkusový pár a pes, ktorý vedel zabávať aj obdivovať.
  Nemeckého ovčiaka však možno len ťažko nazvať psom.
  Chlapec mal na sebe šortky a vyzliekol si košeľu, čím bolo vidieť jeho šlachovité telo so štíhlymi výraznými svalmi. Dievča sa pozrelo na jeho čepele, ostré ako sekery a pokryté čokoládovým opálením, a spýtalo sa:
  - Medveď, nie si unavený?
  Chlapec sebavedomo odpovedal:
  - Nie, Alyonushka! Vy a ja sme ostrieľaní!
  Vpredu sa už objavili strechy prímorských chatiek. Dievča poznamenalo:
  - Áno, toto je bohaté miesto. Možno sa nám podarí vyzbierať nejaké peniaze!
  Mishka sa usmiala a poznamenala:
  - Ak chytíme ryby v mori. Tu by mohlo byť dobré sústo.
  Začali sa približovať k prvej dači. Alyonushka bola krásna, aj keď trochu chudá z podvýživy a dlhej chôdze, ale šlachovitá, silná a obratná. Jej šaty boli krátke, čo v tých časoch nebolo veľmi bežné. Ale také silné nohy.
  V prvom dači ich ochotne prijali. Majster chcel s potešením obdivovať dievča a jej tanec. Tancovali s chlapcom. A robili gymnastiku. A cez kruh preskočil aj biely pastier.
  Potom chlapec ukázal pár trikov. Majster s potešením sledovali jeho manželku a pár synov. Potom hodil medený nikel a povedal dievčaťu:
  - To nie je to, čo musíte urobiť so svojím vzhľadom!
  On zo synov, asi pätnásťročný tínedžer, navrhol:
  - Dám ti cent, ak mi dovolíš pohladiť ťa po nohách.
  Alenka sa uškrnula a jej úsmev bol taký biely a sladký a odpovedala:
  - Dve hrivny!
  Mladý muž, ktorému sa ešte neprerazili fúzy, prikývol:
  - Určite! To by bolo skvelé!
  A vytiahol z vrecka striebornú mincu v hodnote dvoch kopejok. A hodil to dievčaťu. Šikovne ju zachytila holými prstami, opálenými a šikovnými nohami.
  Chlapec-majster s obdivom zvolal:
  - Toto je trieda!
  Alenki prikývla svetlom, mierne zlatá nahá, a odpovedala:
  - Preto som profesionál!
  Predĺžila nohu tínedžerke. Začal ich nežne hladiť. Jeho ruky sa veľmi jemne pohybovali po hladkej a opálenej pokožke dievčaťa a Alenka mrnčala rozkošou.
  V skutočnosti, keď vás pohladí roztomilý chlapec, je to naozaj mimoriadne príjemné a tu si môžete užiť maznanie.
  A samozrejme za to dostanete aj zaplatené. Toto je jednoducho skvelé.
  Chlapec ju hladkal po hrubých, no elastických podrážkach s ladným zakrivením päty. Pošteklil ju na nohe.
  A Alenka sa smiala a zo srandy. A je to veľmi príjemné.
  Majstrova žena tiež hodila mincu chlapcovi Mishkovi a spýtala sa:
  - Dovoľ mi poštekliť ťa aj na päte!
  Chlapec k nej natiahol bosú nohu. A ďalšia mladá, pekná žena začala štekliť chlapcovu holú podrážku.
  Medveď sa tiež usmial a mrnčal.
  Majster sa vyčítavo pozrel na svoju ženu. Ale ona sa len usmiala a povedala:
  "Nebudeš žiarliť na moje dieťa, však?"
  Barin odpovedal:
  - šteklite ho, koľko chcete, ale neprekračujte povolenú slušnosť!
  Pani sa zasmiala... A jej prsty s potešením šteklili chlapca na jeho holom, okrúhlom, ružovom opätku.
  Dievča sa tiež usmialo a mrnčalo. Potom zmenila nohy. A znova sa uškrnul. Bola to naozaj zábava.
  Ale šteklenie je vždy nudné. Barin prísne zakričal:
  - Dosť! Vypadni, alebo zavolám políciu!
  Chlapec a dievča si vyzdvihli svoje osobné veci a spolu so psom - bielym pastierskym psom odišli z bohatej chalupy.
  Alyonka sa celkovo potešila. A dostal som peniaze a je fajn, keď bosé nohy masírujú najmä pekní chlapci.
  A ochotne ich pustili s chlapcom do ďalšej dachy. Samozrejme, v prvom rade kvôli krásnemu dievčaťu. Kto má tiež takú krátku sukňu a opálené, silné, svalnaté, veľmi elegantné nohy sú tak jasne viditeľné.
  Dievča je skutočne veľmi podobné otrokyni v starovekom Grécku. Jej šaty vyzerajú ako tunika. A ako také krásne a svalnaté dievča chodí bosé a ukazuje takmer všetky svoje úžasné, nádherné, neobyčajne zvodné nohy. A je ťažké od nej odtrhnúť oči.
  V tejto dači bol len jeden pán. Rodina je niekde inde. Prikázal Alenke tancovať, aby obdivoval pohyb jej jemného a mimoriadne jemného, fyzicky vypracovaného tela.
  Potom hodil mincou a prikázal:
  - Spievaj krásko!
  Alenka spievala s radosťou;
  Som obyčajné ruské dievča
  Bol som mnohokrát v zahraničí...
  Mám krátku sukňu
  Miloval sivého orla!
  Barman nahnevane zamrmlal:
  - Vaša pieseň nie je veľmi dobrá! Poď, niečo agresívnejšie a sexi!
  Chlapec z cirkusu navrhol:
  - Alebo možno radšej vlastenecký?
  Barin súhlasil.
  - Môže byť a vlastenecký! Ale to už spievaš naboso ! A keď sa mi to nebude páčiť, dostaneš palicu na päty!
  Myška prikývla.
  - Ak chceš džentlmena, tak mi za rubeľ môžeš dobre trafiť palicou do obnažených pätiek!
  Barman sa zasmial a odpovedal:
  - Je lepšie zbiť toto dievča bičom. Najmä ak ju pred tým vyzlečiete!
  Alenka sa s úsmevom uklonila:
  - Bude váš pán!
  Bohatý muž s úsmevom spieval:
  Zarábať,
  Zarábať,
  Zabudnite na nudu lenivosti
  Zarábať,
  Zarábať,
  A zvyšok je všetko svinstvo!
  A zvyšok je všetko svinstvo!
  Alenka odpovedala:
  - Šťastný bez peňazí
  Môžete sa stať...
  Zlí muži -
  Počítajte mince!
  Barin zareval:
  - Daj tisíc rán bičom!
  Chlapec z cirkusu poznamenal:
  - Ak chceš majstra, dám ti namiesto piesní múdre výroky!
  Bohatý muž sa zasmial a odpovedal:
  - No tak, chlapče, toto bude zaujímavejšie!
  Medveď začal vydávať frázy;
  Dlh voči vlasti je odmenený nezištnou oddanosťou!
  Vojna skúša múdrych, zoceľuje silných, zabáva bláznov! -
  Byť na smiech nie je zábava, rozplakať ostatných nie je nuda!
  Dobré pravítko je ako sladký med, najprv ho olízneš, potom vypľuješ !
  A zlý vládca, ako palina, bude najskôr vypľutý a potom pošliapaný!
  Áno, zlato je mäkké, ale nepreniknuteľný štít sa dá ľahko sfalšovať!
  Kvalita vždy prevyšuje kvantitu - ani oceán jačmennej kaše nie je prekážkou pre sekeru!
  Zlo je plné sily, keď je dobro oslabené strachom!
  Vtip je dobrý na miesto, lyžica na obed, ale pomoc je v problémoch!
  Môžete mať šťastie raz-dva - bez zručnosti odíde šťastie!
  Kto nie je Lev Tolstoj, ten literárny tulák!
  Na to, aby ste boli tulákom z literatúry, sa nemusíte narodiť ako Tolstoj!
  Pripime si na to, aby sme mali viac manželiek ako dôvodov červenať sa pri rozvode!
  Chtíč zničil mužov viac ako súcit žien!
  Presné oko šikmé ruky, nepriateľ nie je miss - krátkozraký!
  Filozofia nepredlžuje život, ale robí ho ozdobným, naťahuje úlomky!
  Generál víťazí šikovnosťou, mäsiar číslami, génius umením, podvodník klamstvom!
  Pime teda, aby nádej nezomrela a zomreli len tí, ktorí ju neospravedlňujú!
  Nádej zomiera posledná... A prví sú tí, ktorí ju neospravedlňujú!
  Vo vojne je logika relatívny pojem - ako čokoláda, kým stihnete obdivovať tyčinky, už ich máte v ústach, kým ich stihnete prehltnúť, vyjdú bokom!
  Úspech niekedy páchne, úspech páchne ako mŕtvola, ale šťastie nemôže páchnuť!
  Boh je na povrchu každej veci a diabol je v jej detailoch!
  Byť bitý je nepríjemný aj pre masochistu!
  Čo Boh nevie - iba otázka, na ktorú nevedel odpovedať!
  Opica je lepšia ako človek, pretože to môže byť len zviera doslova!
  Kázeň, ktorá nevedie k dobru, je ako cesta, ktorá vedie k sekere!
  Stavať akékoľvek doktríny na textoch evanjelia je ako študovať kvantovú mechaniku z rozprávok bratov Grimmovcov!
  Je ťažké byť Bohom, ale zostať diablom je úplne neznesiteľné!
  Myseľ zoštvornásobí silu, aj keď sa počet nepriateľov zdvojnásobí!
  Život je neustály kompromis, nie s ľuďmi, ale s prírodou!
  Čelo je tolokolny , čo znamená, že slabika je cool!
  žiadne zákony nie sú napísané pre bláznov, žiadne zákony prírody nie sú predpísané pre géniov!
  Jazyk je daný múdrym, aby skrývali myšlienky o hlúpych a nezmyselných veciach!
  Kto vidí vtipné v smutnom, bude tragicky zaslepený vážnou radosťou!
  - Ponáhľaj sa pomaly - ponáhľaj sa pomaly! Získajte päť z lekcie - riešenie zložitých akcií!
  Víťazi nie sú súdení... Aj keď niekedy žalujú!
  - Ľudská hlúposť je spojenec - bohovia nepriateľskí k ľuďom!
  Chlap v chlieve je chlap a prasa v paláci sa nepovýši nad kanca!
  Sú dve nekonečné veci: vesmír a ľudská vynaliezavosť - prvá je však relatívna a druhá absolútna!
  Čo Rus nemá rád rýchlu jazdu, ale diabol rýchleho letu!
  - V pekle každý nechce, ale len málokto môže okúsiť túžbu po diabolskej príležitosti!
  Ale bez polievania slzami sa nedá žať úroda radosti a bez následného zavlažovania vavríny úspechu nerastú!
  Boh je v každej veci alebo na jej povrchu a diabol je v neprítomnosti vecí alebo v hĺbke materiálneho nedostatku!
  Kto si nájde čas a bude opatrný, ušetrí na svojom pohrebe večnosť!
  Mlčanie je zlaté, slovo je striebro, ale z úst ženy sa leje toľko, že aj diamanty sa stmievajú!
  Ticho je zlaté a nezhrdzavie dlhým skladovaním výrečných prúdov!
  A zlato stráca svoju hodnotu, ak je ticho zakopané v zemi!
  Chlapec veľmi krásne s veľkým citom vyslovoval aforizmy a dupal bosými nohami.
  Majster sa usmial a hodil mincu cirkusovému dieťaťu. A Mishka ju zachytil holými prstami. A potom ho hodil do vrecka šortiek.
  Bohatý muž poznamenal:
  - Nie je to zlé! Ale nie dosť!
  Dievča navrhlo:
  - Chceš, aby som spieval!
  Majster namietal:
  - To nie je nutné! Radšej mi ukáž svoje bosé nohy!
  Alenka prikývla:
  - Dobre! Tvoja vôľa!
  Bohatý muž vzal do rúk bosú nohu dievčaťa a začal sa jej hrubo dotýkať. Dievča v odpovedi mlčalo. A dokonca vyžmýkala úsmev.
  Majster vytiahol ďalšiu mincu, hodil ju chlapcovi a zareval:
  - Povedzme ešte nejaké aforizmy! Budem plakať!
  Chlapec z cirkusu Mishka si opäť začal nalievať svoje. Celkom mimochodom, detská múdrosť;
  
  Niekedy sme prehrali, niekedy sme zomreli, ale Rusi nikdy nepokľakli!
  Zručnosť nahrádza kvantitu a kvantita môže len falšovať zručnosť!
  - V zdravom tele a duch je silný - a slabosť tela - duša vybledla!
  Krv žiari ako zlato, no kovové duše hrdzavie!
  Dokonca aj zlato hrdzavie, ak sa z neho neodlieva srdce!
  Mučenie nie je zábava, ale tvrdá práca zo sektora služieb, pri ktorej sa vám súcit s klientom stáva osudným!
  Duša bohatého človeka je vlastenecká, nie viac ako duša zlatej mince, kde ju berú a držia sa!
  Zlato je žlté ako farba zrady, jemné ako vôľa oportunistu, ťažké ako svedomie zradcu!
  Bolesť je ako svokra, posadnutá, odporná, chcem sa jej zbaviť, ale ... bez nej sa s víťazstvom neoženíte!
  Keď sa nepriateľ nevzdá, zničia ho, a keď sa nevzdá, vynaliezavosť prinesie víťazstvo!
  Nezáleží na tom, či sučky nepriateľa zomrú, problém je, ak si naši psi poškodia mozog!
  V boji je to jednoduché, keď tréning nie je trápením, ale užitočnou zábavou!
  Aj podľa slov Kristových hľadajú jeho služobníci niečo, čo slúži bezbožnej svojvôli!
  Veľká skriňa hlučne spadne a veľká sláva patrí tomu, kto ju zrazil!
  Keď je maska šikovná, nepotrebujeme výhovorku!
  Červené rieky tečú častejšie kvôli červeným rečiam a čiernym činom!
  - Komu je súdené bodnúť, nech sa netrasie na povraze!
  Ako vždy to dopadlo, ale nechceli!
  Smrť si zaslúži lepší podiel ako život, pretože jej trvanie necháva na výber neporovnateľne viac častí! -
  Záruky dávajú zaručene okradnuté!
  Zlatá minca je mäkká, ale smrteľnejšia ako guľka, zasiahne priamo srdce a vybije mozog!
  Technológia je bohom vojny - a jej sabotérom je ateista!
  Boh stvoril vesmír za šesť dní a človek celú večnosť platí za nepatrnú slabosť spôsobenú človekom!
  Vstúpili na vlnu, ale nevrátili sa lanovkou !
  Utekaj, ale neutekaj, strieľaj, ale nestrieľaj, traf, ale nebráň sa a hlavne pi, ale neopi sa!
  Nikto nepotrebuje uši mŕtveho somára, ale počutie živej líšky je dar pre tých, ktorí nepotrebujú somáre, aby dosiahli svoj cieľ!
  Obujte svoju myseľ, navždy zostanete tulákom!
  Vojna je vzduch pre pľúca, ale iba zmiešaný s binárnym plynom!
  Ak sa nepriateľ nechce vzdať a nevie prehrať, donútime ho vzdať sa a naučíme ho víťaziť!
  Zlí ľudia milujú čiernu mágiu, dobrí zlí ľudia bielu!
  Zabíjanie vo vojne je ťažké v tomto procese, nechutné vo vnímaní, ale aké úžasné je nakoniec! Vojna teda prináša zdravie duši, otužovanie tela a očistu peňaženky!
  Vojna niekedy veľmi naplní peňaženky a je priamo úmerná plnosti preliatej krvi a prázdnote skazeného srdca!
  Chlapec vyslovoval aforizmy veľmi krásne a s výrazom.
  Majster cítil bosé nohy dievčaťa. Potom ju pobozkal na holú elastickú podrážku a hodil mincou:
  - Veľmi dobre! Vaše nohy sú rozkošné! Teraz nechajte chlapca spievať! Alebo ak nevie spievať, potom mu môžem zapáliť bosú nohu zapaľovačom!
  Medveď odpovedal s úsmevom:
  - Radšej spievaj!
  Bohatý muž zavrčal:
  - Tak spievaj!
  A chlapec z cirkusu sa toho ujal a spieval s citom a výrazom;
  Je úžasné, čo si dokázal
  Milosť bola vyliata na ľudskú rasu...
  Bol si to ty, kto dal svätého Boha
  Duša myseľ srdce milosrdenstvo!
  
  Lucifer pritiahol do Sodomy,
  Produkt hriechu a pýchy...
  Pozdvihol meč na posvätný, Pánov trón,
  A rozhodol sa, že teraz je Všemohúci!
  Barin zúrivo kričal:
  - Nie! Nechcem piesne s náboženskou tematikou! Som hriešnik a milujem hriech!
  Mishka poznamenala:
  - Môžem urobiť ďalšiu!
  Bohatý muž namietal:
  -Nie! Nechajte dievča spievať lepšie! Ako sa tam voláš?
  Dievča z cirkusu odpovedalo:
  - Alenka!
  Majster zamrmlal:
  - Spievaj Alenka!
  Dievča spievalo s veľkým citom a nadšením;
  Som najsilnejšie dievča na svete
  Kto sa narodil v čistote...
  Na planéte nie som krajšia -
  Všade sa nám bude dariť!
  
  Nech je Rusko známe tými najkrajšími,
  Krajina, ktorá dobyla celý svet...
  Nech sa ľudia okamžite stanú zaujímavejšími
  Každý bojovník je skutočný idol!
  
  Budem brániť svätú krajinu
  Kde sú naši predkovia, verte všetkým najsilnejším ...
  Zistite ľudí, že dievča je bosé,
  Je to orol, nie vrabec!
  
  V minulom živote som bol členom Komsomolu,
  Nacisti bojovali slávne tak zdrvujúco...
  A dievčenský hlas bol taký zvonivý,
  A jasná vzdušná duša!
  
  Bojoval som pri Moskve veľmi statočne,
  V mraze bolo dievča bosé ...
  A považujte môj tlak za taký šokujúci,
  Zlomil som Fritzovi tvár päsťou!
  
  Na slávu Ježiša, naša zástava,
  A tiež najväčší Boh Svarog ...
  Lada navždy presvätá s nami,
  A najjasnejší Biely Boh na svete!
  
  Sme ľudia, ktorí sa narodili do svetla slnka,
  Yarilo nás inšpiroval k hrdinstvu...
  A dievčenská pieseň divoko plynie,
  Tu cherubín rozprestiera svoje krídla!
  
  Strieľal som presne zo samopalu,
  Bosou nohou hodila darček...
  Hodil som svoju sieť na fašistu,
  Vyzerá ako malé dievčatko!
  
  Považujem sa za bojovníka od Boha,
  Vytvorili svet, kde krása...
  V mene najväčšieho Svaroga,
  V duši krásy krása dozrieva!
  
  Bránili sme Kremeľ pred nacistami,
  Podarilo sa nám namočiť každého počítať naraz...
  Nie, demobilizácia nepríde od dievčaťa,
  A trafili sme Fritza priamo do očí!
  
  Na slávu večného komunizmu,
  Bojoval som naboso ako člen Komsomolu...
  Zničíme stáda fašizmu,
  Aby oceľ nepodľahla nepriateľom Rusov!
  
  Dievčatá bojovali pri Stalingrade
  Aleli ako rubín majú bradavky ...
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Bez poznania smútku a melanchólie!
  
  Sme najlepšie dievčatá vo vlasti,
  Som členom Komsomolu takmer nahý...
  Ale tak rozdrvil Ríšu guľometom,
  Že do našej firmy nevstúpili Nemci!
  
  V mene najžiarivejšieho Ruska,
  verim ze bude vsetko v poriadku...
  Veľký Ježiš verí misii
  Pri klepaní mušlí dláto!
  
  V mene našej veľkej vlasti,
  Budeme zlí fašisti, aby sme utiekli...
  Áno, zastavme kŕdle divokej hordy,
  Aj v zúrivom útoku zlý zlodej!
  
  Nech meno Ježiš svieti ako slnko
  Nech matka Mária dá veľký raj...
  Pre Ladu Všemohúceho sme deti,
  A ty bojuj statočne a odváž sa!
  
  V mene našej veľkej vlasti,
  Čo dalo komunizmus všade...
  Svätí z ikon žiaria, vidím tváre,
  V jednej jedinej rodine Pána!
  
  V mene všemohúceho Svaroga,
  Kristus Všemohúci Spasiteľ...
  Musíme byť ako Boh rodiny,
  Na všetkom Nekonečnom Stvoriteľovi!
  
  Áno, Rus zdvihne transparent nad sebou,
  Budeme silnejší a múdrejší...
  Hoci Džingischán útočí strmo,
  Ale my dievčatá sme predsa múdrejšie!
  
  Preto vám hovorím, že si trúfate
  Slúžte nám verným ruským bohom...
  A zachráňte duše Rusov v boji,
  Hoci udrie pekelný roj!
  
  Vyhráme, to viem určite
  Budeme schopní poraziť všetkých nacistov ...
  Kain nerozdrví bojovníkov vlasti,
  A s impozantným revom bude medveď žiť!
  
  Urobíme všetko veľmi cool,
  Porazíme všetkých Fritzov a Mongolov ....
  Koniec koncov, je nebezpečné bojovať s dievčatami,
  Obyvatelia Ruska poznajú neporaziteľnosť!
  
  Všetci ukážeme impozantné úsmevy,
  Zlomíme Džingischánovi rohy...
  V mene nekonečného druhu slávy,
  Nech je veľmi jasný osud!
  
  Áno, budeme krásne bojovať s dievčatami,
  Ukážte najvyššiu triedu na svete...
  Som bojovník a duša, ktorá verí, nie je klaun...
  A Boh odmení Krista za víťazstvá!
  
  Zlomíme bruško Džingischána,
  Na Kalke budú v boji dievčatá...
  Nebráni sa pekelnej rane,
  Milujem Ježiša a Stalina!
  
  Takže rozsekám nepriateľov, ver bez počítania,
  Môžem ich poraziť ako midges...
  Ver mi, máme ťažkú prácu,
  Hoci život je krehký ako niť hodvábu!
  
  V mene Lada, Najsvätejšia Mária,
  Čo dala mladosť a láska...
  My dievčatá máme úplne bosé nohy,
  Zašliapujme protivníka do špiny a krvi!
  
  Kristus príde a mŕtvi vstanú,
  Perun, Yarilo, Biely boh, Svarog ...
  Sú jednotní, ľudia úprimne vedia,
  A nad vesmírom je Všemohúca rodina!
  
  Stručne povedané, naše šťastie bude večné,
  Krásne a úžasné po stáročia...
  Nebo aj zem sú vo veľkej moci,
  A nesmrteľnosť a mladosť navždy!
  
  DVOJNÁSOBNÍK NAJVYŠŠIEHO BOHA
  ANOTÁCIA
  Chlapec a dievča skončia v Moskve v dvadsiatom treťom storočí. Zdá sa, že všetko je v poriadku a na planéte Zem je skutočný raj, večná mladosť a vzniklo obrovské vesmírne impérium. Ale zrazu sa chlapec Vitalij dozvie, že je veľmi podobný Najvyššiemu Bohu v tele.
  . KAPITOLA 1
  Chlapec Akulov a hrdinské dievča Albina vo veľkom meste. Je to ako Moskva, ale z čias dvadsiateho tretieho storočia. Toto je budúcnosť o dvesto rokov. Mesto sa samozrejme rozrástlo. Mrakodrapy vyzerali ako hory a boli veľmi farebné. Majú aj exotické podoby, napríklad typ farebnej zmrzliny v zlatom pohári. Alebo napríklad sedem korytnačiek v platine stojacich na sebe.
  Boli tam aj budovy, ktoré vyzerali ako hudobné nástroje, trblietajúce sa niečím krásnym.
  A vo vzduchu lietali početné lietadlá rôznych tvarov. Väčšina z nich je však v tvare kvapky alebo ako morské ryby so zlatými plutvami.
  Navyše postavy blikali počas letu. Boli tu dospelí aj deti. Navyše, všetci dospelí majú mladý vzhľad, nie starší ako šestnásť rokov.
  A po dlažbe tiekol aj plast. Malé deti po nej skákali, dupali nohami a potom vyleteli hore ako pingpongové loptičky.
  Vitalik s úsmevom poznamenal:
  - Báječný svet!
  Albina súhlasila:
  - Áno, vtipné a slušné na zázraky!
  Chlapec a dievča kráčali po zrkadlovom, reflexnom povrchu. Nohy mali bosé ako deti. A cítili, že ich šteklia vibrujúce vlny.
  Vpredu bola viditeľná grandiózna fontána, ktorá zrazila trysku do výšky jeden a pol kilometra a tá sa niesla vzduchom, trblietajúca sa diamantmi. A samotné sochy sa v kompozícii fontány trblietali akýmsi zvláštnym, neznámym kovom, ktorý bol oveľa žiarivejší ako zlato a trblietal sa všetkými farbami dúhy.
  A samotné sochy mali krásny tvar a boli dojaté.
  Vitalik prikývol.
  - Nádherný objav. Toto je fontána - chladnejšia ako Peterhof!
  Albina s úsmevom poznamenala:
  - Svet svetlej, chladnej budúcnosti.
  Chlapec a dievča trochu pristúpili. Albina bola o toľko vyššia ako Vitalik, že by si niekto mohol myslieť, že sú matkou a synom. Navyše v tejto budúcnosti neexistovali žiadni starší ľudia. Ľudia získali večnú mladosť a muži sa mohli tešiť, že nemusia strácať čas zbytočným a nepríjemným holením.
  Niektoré budovy vo futuristickej Moskve mali zlaté a platinové pruhy. Horeli aj svetlé billboardy s veľkosťou až kilometer, na ktorých boli zobrazené cool karikatúry.
  Lietadlá, ktoré sa preháňali vzduchom, boli nielen krásne a pestrofarebné a pôvabne tvarované, ale voňali aj drahým francúzskym parfumom, alebo možno ešte príjemnejšie.
  A povrch štvorcov bol ako zrkadlo, teplý a zároveň trblietavý. Keď po nej kráčali obnažené chodidlá tínedžerov, chlapcov a dievčat, objavili sa ladné, takmer detské stopy. Ktoré žiarili rôznymi farbami, akoby boli nakreslené fixkami. A potom zmizli.
  Albina s úsmevom poznamenala:
  - Presne ako v zámku snehovej kráľovnej!
  Vitalik pokrútil hlavou:
  - Nie! Je tu teplo a svet je plný farieb.
  Priletel k nim mladý muž a dievča. Boli veľmi krásne, ale ich tváre boli pomaľované ako kresby na torte.
  Mladý muž sa spýtal detí:
  - Odkiaľ si?
  Vitaly odpovedal:
  - Z Moskvy!
  - Prečo kráčaš?
  Albina odpovedala:
  - Chcel by som si kúpiť lietadlo. Kde sú vaše obchody?
  Dievča, ktoré bolo vedľa mladého muža, sa zasmialo a odpovedalo:
  - Nikto nepoužíva obchody. Existuje sieť Hypernet a cez ňu je všetko dodávané úplne zadarmo.
  Vitalik tweetoval s úsmevom:
  - Aký pokrok sa dosiahol?
  Na nepredstaviteľné zázraky...
  Všetko sa stalo úplne zadarmo
  Len s úžitkom, opatrne!
  Mladý muž poznamenal:
  - A viete, ako vyzerá ako náš Boh. Možno si jeho syn?
  Chlapec sa zasmial a odpovedal:
  - Nie! Otca nepoznám. Ale ak je Boh, potom by som sa nečudoval.
  Dievča s úsmevom povedalo:
  - V našom svete nie je nič prekvapujúce, nie! Telo môžete zmeniť pomocou špeciálneho programu v Hypernete . Len ľudia to robia zriedka, pretože v matici hier Hypernet sa to dá urobiť vo všeobecnosti s mentálnym úsilím a okamžite. A ak sa zmeníte v realite, už vás nebudú spoznávať. Áno, a potrebujete povolenie od Ministerstva lásky.
  Albina bola prekvapená:
  - Ministerstvo lásky?
  Dievča sa pozrelo a odpovedalo:
  - A zdá sa, že nie si z našej ríše! Možno máte problémy s pamäťou?
  Vitalik zavrčal:
  Sme cestovatelia v čase!
  Mladý muž poznamenal:
  - Ak toto nie je vtip, tak...
  V tom istom momente sa okolo nich objavil tucet krásnych dievčat v oranžových kombinézach. A namierili pár skvelých guľometov.
  Vitalik zavrčal:
  - Prišli sme s mierom!
  Albina tweetovala:
  - Sme ešte maloletí, nestrieľajte na nás!
  Dievča s červenými vlasmi a uniformou povedalo:
  - Neublížime ti. Ide len o to, že nemáte nanobotov a potrebujete zistiť, odkiaľ ste prišli.
  Vitalik zavrčal:
  - Z ťavy!
  Vtom dvojicu jemne a bez bolesti zasiahli zelené široké lúče, ktoré vypli vedomie.
  Vitalik nestihol nič vidieť a premýšľať, keďže sa opäť ocitol v čistej pamäti.
  Spolu s Albínou viseli v priehľadnom priestore. Okolo nich bol ako modrý opar. A zároveň ani nepohnite malíčkom.
  Pred nimi sa objavilo veľmi krásne dievča s vlasmi pod všetkými farbami dúhy.
  Zaštebotala:
  - Vykonali sme analýzu a zistili sme, že ste z Moskvy v roku 2023. Otázka je, ako ste sa k nám dostali? A ďalej sa zdá, že ste nepokojný pár. Počítač hovorí, že ste možno Všemohúci a Matka Božia tej doby.
  Vitalik zvolal, jej hlas bolo počuť:
  "Je to tak... Vyzerá to tak, že v budúcnosti budem vládnuť tejto ríši!"
  Dievča sa otočilo a odpovedalo sladkým hlasom:
  - Nič nevylučujeme. Ale Všemohúci je teraz v hyperkapitále Ultravilliani a toto je susedná galaxia! Musíte mu byť doručená a potom sa rozhodnú, čo urobia s vaším párom.
  Albina poznamenala:
  "Ale nemôžeme sa zabiť v minulosti, však?"
  Dievča odpovedalo:
  - Je na rozhodnutí Boha a Božej Matky! Zatiaľ je váš vzhľad pred ostatnými veľkým tajomstvom. Okamžite vás pošlú do Ultra-Babylonu pod veľkým sprievodom a naložíte kapsulu s nulovým priestorom. Aby ste sa pri lete nenudili, vaše vedomie je v supermatrixe Hyperneta si bude môcť užiť hry pre každý vkus. Rozumel si?
  Vitalik odpovedal:
  - Hrajte v dvadsiatom treťom storočí - čo môže byť lepšie!
  Albina povedala s úsmevom:
  - Tiež sa mi to páči!
  Dievča sa široko usmialo a mávlo rukou. A ružová, jemná vlna zasiahla Vitalika a Albinu.
  Chlapec a dievča boli v meste. Už nie je taká svetlá a farebná ako Moskva dvadsiateho tretieho storočia. A asi koncom dvadsiateho storočia.
  Obrovský dinosaurus plietol po uliciach po zadných nohách, chvostom sa dotýkal susedných domov a ničil ich. Jeho labky sa tiež predĺžili, alebo naopak skrátili, čo spôsobilo ľuďom skazu a smrť.
  A rozbehli sa na všetky strany. Všetko to však boli deti nie staršie ako dvanásť rokov. Chlapci a dievčatá utiekli. Niektorí z nich boli v policajných uniformách. A ani jeden dospelý, dokonca ani tínedžer.
  Ozval sa príjemný ženský hlas:
  - Zastavte dinosaura a zachráňte deti!
  Albina sa spýtala:
  - A ako to urobiť?
  Hlas odpovedal:
  - Toto je taká hra. Mysli za seba.
  Vitalik pokrčil plecami a zaspieval:
  - No, palica je záchranca ,
  Čoskoro sa premeňte na švihadlo!
  Albina sa usmiala a spýtala sa:
  - Ako sa máš?
  Chlapecký génius sebavedomo odpovedal:
  - Skôr či neskôr sa v hre objavia náznaky a klavíry v kríkoch. Tu sú napríklad tieto!
  A mladý bojovník s holými prstami vzal a zdvihol kus dlaždice z chodníka a hodil ho do vysokej budovy. Úlomok letel oblúkom a narazil na základňu. Obrovská konštrukcia sa zakývala a zo všetkých síl sa strhla a zrútila sa na dinosaura. Togo sa prudko otriasol a monštrum sa začalo zrútiť.
  Albína si s chuťou zavarila:
  -To je naozaj rytiersky ťah!
  Vitalik sa zasmial a odpovedal:
  - Možno ťah žrebca!
  Dinosaurus, prikovaný pri budove, ho vzal a rozpadol sa na množstvo žuvačiek a cukríkov. Deti, ktoré obývali toto mesto, sa okamžite vrhli na maškrtu. Sandále sa blýskali, tenisky a niektoré mali odhalené opätky.
  Bol tam veľký hluk.
  Vitalik spieval s úsmevom:
  Detstvo je úžasné obdobie
  Je to pekné, zábava pre chlapcov...
  Prichádza skvelá hra
  Čmárame dažďom zo stroja!
  Albina s ešte širším úsmevom poznamenala:
  - Áno, čmáráme!
  Potom videli ďalších dvoch darebákov. Boli to príšery: jedna s diviacou hlavou a druhá nosorožca. S divokým revom sa vrhli k Albine a Vitalikovi.
  Chlapec zapískal.
  Jeden zo semaforov sa zapotácal a spadol nosorožcovi na hlavu. Zasadil zdrvujúci úder a omráčil násilníka.
  Vitalik cvrlikal a vyceril zuby:
  - Fúkať, fúkať, ďalšia rana,
  Ďalší zásah a...
  Chlapec bosý superstar
  Hodí hornú časť!
  Albina sa zachichotala a zavrčala:
  - Vo svätej vojne,
  Dievčatá sú dvojnásobne skvelé!
  Bojovník s prasacou hlavou vytiahol z tašky laserový guľomet a začal strieľať.
  Chlapec a dievčatá odskočili nabok. Albína holým opätkom hodila banánovú šupku. Vyletela a pristála pod čižmou stíhačiek s prasacou hlavou. Preletelo a zrútilo sa, prerazilo kamennú stenu a upokojilo sa.
  Vitalik s radosťou spieval:
  - Skláňam sa nad zameriavačom a rakety sa ponáhľajú k cieľu! Ešte jeden beh vpred!
  Albina v sebe cítila veľmi deštruktívne impulzy. A dupnime holými, opálenými nohami, čo spôsobí, že asfalt bude vibrovať a praskať.
  A zo špár začali vylietavať cukríky, čokolády, porcie zmrzliny, žuvačky, lízanky a mnoho iného. Ako skvele a zábavne to všetko vyzeralo.
  Vitalik poznamenal:
  - Toto sú naozaj chutné pochúťky !
  Dievča chcelo niečo povedať, ale pribehol dav detí a poďme chytiť všetky tieto jedlá. A dychtivo ich jesť!
  Albina tweetovala:
  - Povedzte aspoň ďakujem!
  Deti sa zastavili a zborovo revali:
  - Ďakujem!
  Vitalik povedal s úsmevom:
  - To je skoro božské!
  Dievča-hrdinka chcela dať vtip, ale krajina sa zrazu zmenila. A skončili na zasneženej hore. Z nej ako z odrazového mostíka sa vysťahovali chlapci a dievčatá.
  A bavili sa...
  Vitalik a Albina akoby zázrakom dostali na nohy aj lyže. Chlapec aj dievča sa rozbehli s divokým piskotom a hlukom.
  Vitalik spieval s úsmevom:
  Duševné impulzy úžasnej krásy,
  Za vlasť bojoval bojovník medzi hviezdami ...
  Koniec koncov, odvážne sny sa splnili,
  Armáda zlých nepriateľov sa nebála!
  Albina žmurkla a ironicky poznamenala:
  - Predsa medzi hviezdami!
  Vitalik sa zasmial a odpovedal:
  - Áno!
  A chlapec sa začal odhŕňať palicami zo snehu. V posledných rokoch zimy nepotešia. A lyžovanie pri Moskve bolo hlúpe . A ako inak prebiehali zimné olympijské hry v Soči?
  Jeden z chlapcov na paralelnej trati sa spýtal:
  - Chceš dobrodružstvo?
  Albina odpovedala:
  - Samozrejme áno! Samozrejme áno! Samozrejme áno!
  A tu sa pred nimi objavilo niekoľko ľadových medveďov. A teraz majú Vitalik a Albina v rukách samopaly.
  Chlapec a dievča sú odhodlaní bojovať. A tak stlačia spúšte a zo sudov vyletia veľmi horiace a štipľavé ničivé prúdy ako z vodopádu.
  Vitalik si všimol, keď videl, ako guľka zasiahla zadok ľadového medveďa a vypustila fontánu krvi:
  - To všetko je úžasné a cool!
  Albina prikývla a zaspievala:
  Niekde v tomto svete,
  Kde je vždy mráz...
  Medvede sa trú o nápravu,
  Ó, zemská os!
  Vitalik namietal:
  - Lovíme ich!
  A vystrelil ďalšiu dávku nábojov. Sú to takí veľkolepí a tvrdí bojovníci.
  A prepichnuté ľadové medvede padli. A potom sa zmenili na niečo veľmi chutné a jedlé. A to boli koláče, pečivo a veľa všetkého bohatého na krém a voňavé.
  Albina s úsmevom poznamenala:
  - Toto sú naozaj skvelé dobroty !
  Vitalik poznamenal:
  - Naozaj milujete slovo mňam ! Ale to sa hovorí, zvyčajne malé deti, ale my sme ešte dosť starí a už sme toho stihli nahromadiť!
  Albina prikývla.
  - Súhlasím! Ale deťmi zostávame navždy, len roky sa menia!
  Chlapec a dievča opäť vyskočili a spolu s lyžami sa skrútili do kotrmelcov. A opäť spievali:
  Čo bolo za sebou, rozhliadnite sa
  Poznaj seba ako dieťa, nebuď lenivý...
  Pretože veľa rokov preletelo, ubehlo,
  Úsmev, úsmev, úsmev!
  Vitalik žmurkol na Albinu a poznamenal:
  - Vtipná príhoda!
  Dievčatá sa pýtali:
  - Čo?
  Chlapec odpovedal:
  - Dostal som sa do budúcnosti, kde som sa zmocnil moci nad svetom, a už dvesto rokov vládnem. A potom sa objaví môj dvojník z minulosti a vyvstáva otázka - čo s tým?
  Albina pokrčila plecami a odpovedala:
  - Nič! Dajte svojmu dvojčaťu planétu a nech žije šťastne až do smrti!
  Vitalik pochybovačne poznamenal:
  - Čo ak si myslí, že ho vyzvem na trón?
  Dievča myklo plecami a spýtalo sa:
  -Vyzveš ho?
  Chlapec odpovedal:
  "Ľudia vo vesmírnom impériu sú celkom šťastní. Všetci sú v poriadku a nevidím dôvod, prečo by som mal bojovať o moc. Veď nie človek pre moc, ale moc pre človeka!
  Albina zapískala:
  - Ach, aké vznešené! si rytier?
  Vitalik logicky poznamenal:
  - Nie naozaj! Rytieri dodržiavali pravidlá slušnosti len vo vzájomnom vzťahu a otrokov nepovažovali za ľudí. A záleží mi na blahu každého človeka.
  Hrdinské dievča žmurklo a štebotalo:
  Moja rodná krajina je široká,
  Je v ňom veľa lesov, polí a riek...
  O žiadnej inej krajine neviem.
  Kde človek tak voľne dýcha!
  Chlapecký génius povedal:
  - Celé hviezdne impérium!
  Opäť, už po niekoľkýkrát sa krajina v matrixe zmenila.
  Chlapec a dievča boli teraz v priekope. Išlo zrejme o hru z historickej strieľačky . Ako druhá svetová vojna. Len tanky, ktoré sa pohybovali po poli, boli v niečom iné. Viditeľný je napríklad "lev", ktorý sa v skutočnej histórii nikdy nedostal do série. A úprimne povedané, "Lev", aj keď je to silný tank, ale jeho bojová účinnosť je pochybná. S hmotnosťou 90 ton je len lepšie chránený v čelnom pancieri veže ako Tiger-2 a má 105-milimetrový kanón. Výkonný, ale menej rýchlopalný ako Tiger. Ale tu je tento tank prítomný. A ponáhľa sa svojou kolosálnou silou.
  A strieľajú po ňom zbrane. Krásne dievčatá v krátkych sukniach a s holými nohami sa ponáhľajú okolo kanónov.
  Nabijú delá, ktorých je sedem.
  A sú tam tri tanky Lev. Zdá sa, že je to málo, ale neexistuje spôsob, ako ich preraziť v čele.
  Komsomolské dievča sa obrátilo k Vitalikovi a spýtalo sa:
  - Si priekopník?
  Chlapecký génius sebavedomo odpovedal:
  - Nie! Nikdy nebol!
  Dievča sa prekvapene spýtalo:
  - A prečo?
  Vitalik odpovedal s úsmevom:
  - Pretože som z inej doby!
  Ďalšie dievča poznamenalo:
  - Nemôžeme preniknúť do nádrže "Lev"? Naše 76mm delo je príliš slabé!
  Albina tu zasiahla:
  - Nestrieľajte na nemecký tank!
  Komsomolka sa s úškrnom spýtala:
  - A prečo nie?
  Hrdinské dievča odpovedalo:
  Pretože je to len hra. A nepreniknuteľné tanky musíte poraziť iným spôsobom ako streľbou z kanónov.
  Komsomolskí bojovníci sa zborovo pýtali:
  -A ako, kráska!
  Albina zvolala:
  - Spievanie!
  A spievala slávičím hlasom a ostatní sa zdvihli za ňou:
  Hviezda vlasti je daná Pánom,
  Verte mi, je žiarivejšia ako Slnko!
  Si môj, táto krajina pochádza z -
  Vedzte, že vaše srdce bije smútkom!
  
  Vo vás sme členmi Komsomolu ako orly,
  Rozdrvíme nacistov a vymetieme šrot!
  Dokonca sa nám podarilo na Jupiteri,
  Pestujte ovocie - nerealizovateľný raj!
  
  Venuša je miesto pre lásku
  Na Marse je pocit bojovníka najvyšší!
  Prelomíš reťaze zla, pochybností,
  Veď Boh chce robiť to najlepšie!
  
  Zničte kozmický tlak
  Pamätajte na bradu so silným háčikom!
  Nepriateľ bude rozdrvený silou sveta,
  A Junkers bol zostrelený obyčajným detským lukom!
  
  Zarovnanie jedna - vezmite a vyhrajte,
  Nemôžeme vedieť inak!
  A ty, vlk ríše, neplač,
  Získajte bajonet do tváre od bojovníka!
  
  A bajonet vám nebude vyhovovať do budúcnosti,
  Dodáme dynamit do buldozéra !
  Tak rýchly let
  Keď proletár udrel kladivom!
  
  Ďalší ťah prebehne ako hurikán
  A koniec hry bude víťazný!
  Koniec koncov, náš hnev, šialená sopka,
  Masaker nad bastardom, strašná mačka!
  
  Kliešte sme chytili v Berlíne,
  Paríž je pod ruskou vlajkou slobodný!
  Sme dcéry vlasti a synovia,
  Keď hodujeme - jeme med s makom!
  
  Hmlový Albion teraz ako brat,
  New York dostal ako koláč na podnose!
  Naša červená vlajka šarlátovej farby maku,
  Pod ním sú všetci ľudia spokojní so slobodou!
  Dievčatá spievali a tri levie tanky sa zmenili na veľké, nadýchané koláče pomaľované ružami. A z nich vychádzala veľmi silná a chutná vôňa.
  Potom sa však za nimi opäť objavilo auto. Tentoraz ešte výkonnejšie a ťažšie myši. Ich rýchlosť je nízka, ale palebná sila a pancier sú cez strechu.
  Albina sa spýtala členov Komsomolu:
  - Zaspievame si ešte raz?
  Kapitán dievčaťa poznamenal:
  - Naozaj sa to dá piť dúškom?
  Vitalik spieval:
  Pieseň nám pomáha budovať a žiť,
  A spolu s piesňou v okrídlenom lete ...
  A ten, kto kráča životom s lýrou,
  Nikdy nikam nezmizne!
  Jedno z komsomolských dievčat poznamenalo:
  - Proti tomu nemôžete namietať!
  Albina potvrdila:
  - Správny! Alebo chceš niečo iné?
  Komsomolky vrazili projektil do záveru a vystrelili silou. Preletelo, narazilo do nádrže a odrazilo sa ako hrach.
  Dievčenská kapitánka povedala:
  - Áno, je to ťažké vziať!
  Vitalik prikývol.
  - Tak spievajte!
  A tak bojovníci a chlapec začali vystupovať s veľkým nadšením:
  Sláva sovietskej vlasti je veľká -
  Sme hodní, verím, budeme tejto slávy!
  Porazme krutého nepriateľa v boji,
  V záujme ruskej, najžiarivejšej Moci!
  
  Čo spieva vo vlasti,
  V srdci čestného, bosého priekopníka!
  Ponáhľame sa ako vták do letu,
  Aká svätá sa stala naša viera!
  
  Automaticky, ver mi, môj starší brat,
  A granáty nie sú vôbec extra náklad!
  Ak ste odvážni, výsledok je taký
  Bude, napriek tomu, že si chlapec!
  
  Priekopník je namyslený a drsný...
  Ale úsmev Boží nás osvecuje!
  Bohužiaľ, na svete je veľa zlých es,
  Chcú zničiť miesto v raji!
  
  Fašistický šakal k nám ťahá svoje labky,
  Chce vytrhnúť srdce dieťaťu!
  A jeho prasatá majú poškriabaný úsmev,
  Nech dostane nahlas facku!
  
  Tanky "Tigre" sú "čižmy",
  Nemotorné, strašne hranaté!
  A neutekaj pred nimi, rytier,
  No, radšej pripravte granáty!
  
  My vytvoríme taký svet, ver mi,
  Kde budú šťastné milióny!
  Dravá šelma utečie do brlohu,
  Položíme odporné légie!
  
  Červený banner bude svietiť
  Je v ňom sväté meno Ježiš!
  Zložte priekopnícku skúšku na päť rokov -
  Aby ste oslávili svoje Rusko!
  
  Ale tá skúška nie je na tabuli -
  Budete ho musieť odovzdať zo zákopu!
  Šedivé vlasy sa ponáhľajú k chlapcovi vo whisky,
  Zomrel priateľ - teraz smútiť pri hrobe!
  
  Čo, prekliata vojna,
  Dokonca aj zviera, ktoré nie je hodné volať!
  A horda nevie, ako sa držať
  Aj keď je Adolf vtipnejší, niekedy je blázon!
  
  Nesmieme ustúpiť, vieš,
  Priekopníci sa navždy boja niekoho iného!
  My chlapci sme verne priateľskí,
  A morálne, verím, nie mrzáci!
  
  Dokončíme slávny pochod v Berlíne,
  Vždy sme, verte mi, vedeli bojovať!
  A hneď som chytila obrovskú odvahu,
  Nosenie RPK v batohu počas behu!
  Komsomolky spievali a obrovské nádrže Maus sa zmenili na obrovské jedlá s jeseterom a prílohou.
  A tiež veľmi chutné.
  Albina sa chichotala a spievala:
  - Aké jedlá, aké jedlá,
  Kiežby som si mohol vziať všetko so sebou...
  Škoda, že sa často nehádame,
  Sú jednoducho kŕmené na zabitie!
  Vitalik so smiechom poznamenal:
  - Áno, existujú také hry! Ako pre veľmi malé deti.
  Komsomolka logicky poznamenala:
  - Detstvo sa z človeka nikdy úplne nevytratí!
  
  DOBRODRUŽSTVÁ NESMRTEĽNÉHO HIGHLANDERA KENNYHO
  ANOTÁCIA
  prežil medzi horolezcami iba Kenny Hamilton , chlapec, ktorý bol zabitý vo veku jedenásť rokov a vzkriesený ako všetci horolezci, a Duncan Mancloud , ktorý však prestal byť nesmrteľný, no stále je mladý a vedie pokojný život. Večný chlapec je nútený túlať sa a nakoniec skončí v detskom väzení v najzločinnejšom štáte USA - Texase.
  . KAPITOLA č.1.
  Horalský chlapec Kenny z nesmrteľného plemena zostal úplne jediným svojho druhu. Všetci ostatní nesmrteľní zomreli pri zúčtovaní a poslednej bitke o Armagedon. Okrem neho zostal iba horal Duncan Mancloud . Je takmer jediný, kto prežil. Ale po dokončení misie Duncan stratil svoju nesmrteľnosť a stal sa z neho jednoduchý človek. Takže teraz Kennyho už neohrozujú ďalší lovci odmien. Naopak, chlapec sa cítil osamelý. Vo veku jedenástich rokov sa stala nesmrteľnou a stalo sa tak už v roku 1182. Dožil sa už viac ako osemstopäťdesiat rokov. A vždy má jedenásť.
  Krásny, asi jedenásťročný nesmrteľný chlapec. Vyzerá ako anjel, pekná tvár, blond vlasy. Ale v skutočnosti, koľko ľudí už zabil. Aj horalov, aj obyčajných smrteľníkov.
  Kenny bol niekoľkokrát na pokraji smrti, no podarilo sa mu vyslobodiť. Duncan Muncloud bol dokonca istý čas jeho priateľom. Až kým sa ho Kenny nepokúsil zabiť. Potom to znova skúsil urobiť cudzími rukami.
  A skoro zomrel. Ale Armagedon už utíchol. Na Zemi už nie sú žiadni Highlanderi, ostali len dvaja preživší, Kenny sám a Duncan Muncloud . Ale ten druhý už nie je horal, ale obyčajný smrteľník. Takže na celej planéte je len jeden Kenny , ktorý nikdy nezomrie, pokiaľ mu neodrežú hlavu.
  Splnil sa mu sen. Ale za tých osemstopäťdesiatštyri rokov, čo Kenny žil , bol unavený z toho, že je dieťaťom.
  Nerastie, nestarne, nedospieva. Na jednej strane je samozrejme dobré byť horalom. Ak vám vyrazí zub, do niekoľkých minút opäť narastie. A nepoznáš chorobu. Najmä Kenny veľmi rád chodil naboso. A ani nekašlal za každého počasia. Chlapec sa dokonca zúčastnil detskej krížovej výpravy.
  Potom Kenny viedol jednu zo skupín chlapcov. Deti chodili bosé, cez hory, kamenisté cesty. Kenny tiež opustil nepohodlné topánky. A jeho holé podrážky boli tvrdšie ako koža jeho topánok.
  Chlapec vtedy zažil veľa vecí, a dokonca upadol do otroctva. Kenny, hoci je nesmrteľný, nie je oveľa silnejší ako obyčajné dieťa. A tiež padol do otroctva pirátov a bol predaný bagdadskému kalifovi.
  Horúci galilejský piesok pálil bosé nohy detí. V priebehu desaťročí sa Kennyho podrážky zmenili na ťavie kopytá. Aké to bolo pre jednoduché, smrteľné deti? Najmä dievčatá. Spálili svojim deťom nohy a kráčali doslova, cez silu. A tí, čo padli, boli zdvihnutí mihalnicami.
  Kenny zdvihol jedno z dievčat, ktoré malo popálené nohy a krvácalo, na plecia. A niesol to cez púšť. Aj keď je to ťažké. Pravda, nesmrteľné telo sa vyznačovalo väčšou výdržou. Ale napriek tomu jeho sila vôbec nebola Herkulesová a cítil sa unavený takmer ako ostatní.
  Potom dostali deti na výber: prijať islam alebo ísť do kameňolomov.
  Kenny si ako väčšina detí vybral otroctvo. A predstavte si, že ste v bani. a kto je tam? Smrad z fakieľ a výkalov otrokov, ťažká prepracovanosť. Mnoho detí zomrelo v prvých dňoch a týždňoch. Kenny bol nahý, dokonca bez bedrovej rúšky, ako ostatné deti. Dozorcovia ho zbili za najmenšiu provokáciu. A prinútili pracovať dve tretiny dňa, pričom tretinu nechali na spánok. Bola to pekelná tvrdá práca.
  Deti boli malé a bolo pre nich pohodlnejšie pracovať v baniach. Kŕmili len preto, aby nezomreli od hladu, a ešte mohli pracovať. Kenny sa pokúsil utiecť, no chytili ho pomocou gepardov, boli brutálni a chlapcovi nasadili reťaze.
  A tak tvrdo pracoval bez toho, aby videl slnko.
  Bolo to najhoršie obdobie Kennyho života . Skončil v skutočnom pekle. A skaly na kameňoch, prijímajúce ramená, jedli chlieb a vodu, fungovali ako zatratené.
  A dokonca sníval o smrti ako o vyslobodení. A nebolo možné uniknúť: pre gepardov bolo bolestivé byť silnými strážcami - nemožno ich porovnávať s nemeckými ovčiakmi.
  Prešli roky. Kenny nezomrel, postupne si na toto peklo zvykol. Takmer všetky deti zomreli na zápach, plyny, prepracovanosť, zlé jedlo a neustále bitie. A komu sa podarilo prežiť, bol prenesený medzi dospelých.
  Ale Kenny žil ďalej. Priviezli a vozili ďalšie deti. V úzkych baniach boli potrební malí robotníci.
  Na druhej strane Kenny bol otrok, ktorý nosil reťaze na rukách aj nohách a toto bolo jeho jediné rúcho. Mladí otroci nedostali ani bedrovú rúšku a prečo - úspory. Najmä v baniach na Blízkom východe je aj v zime dosť teplo. Kenny bol na tom ešte horšie ako ostatní, pretože na sebe nosil reťaze. Ostatné deti väčšinou pracovali naľahko. Aj tak nemôžete uniknúť a reťaz tiež stojí peniaze.
  Kenny toľko rokov nevidel slnko, spal na skalách a iba vo sne sa mohol cítiť slobodný. A často sníval o lietaní ponad hory či hrady. Tiež bojuje s mečmi a zabíja dozorcov.
  Kenny už začal zabúdať na normálny život. A celé storočie už prešlo ako nočná mora. A reťaze už zhrdzaveli a rozpadli sa. Nebol prevedený na dospelých, keďže Kenny nevyrástol a zostal s deťmi. A práve vtedy sa k moci dostal veľmi zúrivý kalif, ktorý namiesto sekania hláv radšej nasadil na kôl.
  A ešte predtým sa zvesť dostala k dozorcom. A Kenny, ktorý strávil viac ako sto rokov v kameňolomoch a bez straty bystrosti a živosti mysle, ako aj zdravia, sa rozhodol, že v tom má šancu.
  A on, číhajúci, udrel dozorcu kameňom do zátylku a začal ho biť.
  Za to bol odvážny otrok vytiahnutý na povrch prvýkrát po sto rokoch. A Kenny videl slnko, ktoré ho oslepilo. Potom ma priviedli ku kolu. Mal Kenny strach? Vedel, že bude cítiť silnú bolesť. Ale na bitie a utrpenie v kameňolomoch už bol zvyknutý. No, stávka pôjde do zadku, tak čo z toho!
  Už na iných kolkoch sa dospelí muži a pár žien zvíjali a umierali.
  Pre Kennyho som urobil menší podiel. Kati ho zdvihli a napichli mu na hrot piatym bodom.
  Chlapec mal veľké bolesti. A potom jeho telo začalo pomaly klesať.
  Kenny cítil bolesť a kričal z plných pľúc. Potom to už bolo jednoduchšie a chlapec sa upokojil. Kat spálil chlapcovu obnaženú pätu rozžeraveným železom a vzdialil sa od neho, pričom zacítil pach spáleniny.
  Kenny sa spamätal a zostal sám. Začal kývať kolíkom. A opäť ho prebodla ostrá bolesť. Chlapec skríkol. Jeden zo strážcov zdvihol hlavu a zasmial sa. Potom sa vráťte spať. Mŕtvi neskočia z kolu.
  Kenny zúfalo spočívajúci na bosých nohách vstal. Silným sa stal na vyše sto rokov nosením ťažkých kameňov a prácou v kameňolomoch s perlíkom a páčidlom. A tak zoskočila z kolíka. A plazil sa po piesku.
  Našťastie gepardy strážili v kameňolomoch len živých otrokov. Nikto nezačal utrácať za mŕtvych a zvieratá vzácneho plemena.
  Kenny sa odplazil a potom utiekol. Za viac ako sto rokov sa už celkom dobre naučil po arabsky. A jeho vlasy boli špinavé a nebolo jasné, že je blond.
  Mnoho arabských detí bolo tiež polonahých. A Kenny je veľmi špinavý. Predstavte si, ako dlho sa neumýval. Ale ani infekcia, ani červy neberú nesmrteľného. A zuby sa nekazia, aj keď nie sú vyčistené.
  Kenny strávil niekoľko dní v púšti. A opálená takmer na čierno. A už by sa mohol pasovať za arabského chlapca.
  A tak aj urobil. Predstieral, že je tulák siroty, a začal sa modliť na kolenách.
  Naverboval ho obchodník v Bagdade. Mal podozrenie, že ide o otroka na úteku, ale pre Kennyho nebola sľúbená žiadna odmena . Navyše nikto neveril, že po poprave na kôl sa dá prežiť.
  Chlapec, oblečený len v bedrovej rúške a bosý, pobehoval a vybavoval kupcove veci. A nedostal takmer nič zaplatené a kŕmené skromne. Ale čas plynul a obchodník zostarol, ale chlapec nevyrástol, a to sa mu začalo zdať podozrivé.
  Potom Kenny utiekol. A opäť cestoval. A jedna vojna videla, že chlapec bol veľmi húževnatý, silný a svalnatý, a preto si ho vzal za svojho panoša.
  A počas bitky s križiakmi Kenny utiekol. A predstieral, že je kresťanský chlapec na úteku. A opäť sa začal túlať po Európe. A potom do iných krajín.
  A kde len Kenny nebol. A samozrejme nemohol zabudnúť na takú krajinu ako je Amerika.
  Chlapec, ktorý mal večne mladú pamäť, vedel veľa jazykov a bol veľmi bystrý. Musel sa tiež učiť v škole. A v rôznych. A teraz v roku 2025 bolo čo porovnávať.
  Keď máte mladé telo, ovplyvňuje to myseľ. Kenny objavil najmä počítačové hry. A aké je to skvelé. A koľko nádherných karikatúr sa objaví v budúcnosti? A na internete ich môžete sledovať koľko chcete.
  Ale spočiatku bolo kino čiernobiele, potom sa stalo farebným. A televízory mali malé obrazovky. A sám Kenny si ešte pamätal tie časy, keď v Európe ešte nebol ani pušný prach. Je vo veku, o niečo mladší ako samotný Džingischán. A podarilo sa mu prejsť mnohými obdobiami. Poslední nesmrteľní zomreli v roku 2017. A Duncan Macleod sa tento rok stal smrteľným.
  Takže ešte nie je starý a môže byť nebezpečným bojovníkom. Kenny mu chcel odrezať hlavu. Aj keď by mu to nedodalo ďalšiu energiu. Ale Duncan je ešte príliš mladý. Vyzeral na niečo po tridsiatke. Takže teraz biologicky len štyridsať, a to je muž plný sily.
  Samotný Kenny zostal jedenásťročným chlapcom, pekným, pekným a silnejším chlapcom ako jeho rovesníci. A radšej si užíval plody pokroku.
  V skutočnosti, koľko nových vecí sa objavilo za osem a pol storočia. A smartfóny a telefóny iPhone a vysokorýchlostný internet, keď môžete sledovať film a držať televízor v dlani. A samozrejme autá, lietadlá.
  Pokiaľ ľudia stále nelietajú na iné planéty, ale o pár storočí sa to stane.
  Kenny sa usmial: toho sa dožije. Navyše po poslednom zúčtovaní v roku 2017 nezostali žiadni nesmrteľní. To znamená, že Kennyho hlava nie je ohrozená ich ostrými mečmi. Ako jediný zostal jedinečný.
  Ako báječný Peter Pan . Nechcel ani vyrásť. Ale Peter Pan je hrdina vynájdený ľudskou fantáziou. A Kenny je skutočný chlapec, ktorému nikdy nie je súdené stať sa dospelým.
  A samozrejme, nevážime si to, čo máme. Kenny veľmi chcel vyrásť, aj keby stratil svoju nesmrteľnosť. Aj keď je možné a niekedy v mladej hlave prebleskla myšlienka, že keď zostarne, bude s nostalgiou spomínať na svoje mladé nesmrteľné roky.
  A navždy bosé detstvo. Kenny rád chodil bosý za každého počasia, no chlapci ho za to príliš často dráždili a vo veľkých mestách musel nosiť tenisky alebo sandále.
  Najhoršie sú neustále, chronické problémy s peniazmi. Tu skúste jedenásťročné dieťa a nie väčšie ako jeho rovesníci a možno aj vzhľadom na to, že sa narodilo v storočí pred zrýchlením a menšie, aspoň niečo zarobte.
  Pravda, v Amerike je jedlo jednoduchšie. Nie je ťažké nájsť voľnú jedáleň aj sackenhead na takmer bezplatné oblečenie. A existuje veľa rôznych náboženských inštitúcií. Keď uvidia Kennyho bosého, dajú mu tenisky, prípadne inú obuv a oblečenie zadarmo.
  Ale Kenny , samozrejme, nebol spokojný iba s týmto. Zlákali ho smartfóny aj počítačové hry. Je príliš malý na to, aby bol so ženou, a to je ten problém. Ale za peniaze urobí prostitútka všetko aj s dieťaťom, ako je on, uspokojí akúkoľvek fantáziu. A samozrejme dobrá hra a notebook stojí peniaze. A chcem niečo zakázané. Napríklad kupujte rukami a alkoholom. Napriek tomu je jeho pečeň večne mladá a nesmrteľná a nespôsobí škodu, dokonca ani kyselina kyanovodíková alebo nejaký silný jed.
  A Coca-Cola, unavená z pitia. Navyše v niektorých obchodoch v USA bude Coco-Cola dieťaťu nalievať zadarmo.
  Alkohol sa ale deťom predávať nesmie. Iba pod zemou môžete preplatiť veľa peňazí.
  Kenny preto nepohrdol vreckovými krádežami, lúpežami a lezením do cudzích bytov. A toto lovil v stredoveku. Chlapca na východe bili palicami na holých pätách za krádež. A raz si dokonca odrezali ruku, no tá našťastie opäť narástla. Aj keď to určite bolí.
  Ale keď bijú holé chodidlá palicami, nie je to také strašidelné, také veľmi hrubé a mozoľnaté päty u dieťaťa, ktoré po stáročia chodí bosé. Aj to je takmer príjemné. Kenny preto miloval východ. Ale keď ťa bičujú po chrbte bičom, bolí to. Chlapec bol niekoľkokrát označený za krádež. Značka ale z nesmrteľného zmizla bez stopy.
  Kennymu sa podarilo navštíviť aj plantáže cukrovej trstiny, po anglicky tvrdá práca.
  Mimo lomov neďaleko Bagdadu to už nie je strašidelné. Navyše pracujete na čerstvom vzduchu a svieti na vás jasné tropické slnko.
  A potom Kenny konečne utiekol a stal sa chatárom pre pirátov. O jeho dobrodružstvách by sa dala napísať celá viaczväzková séria.
  Chlapec cestoval po celom svete. A dokonca sa zúčastnil povstania Stenky Razinovej.
  A tiež sa dostal do zajatia. Dieťa náhodou viselo na stojane. Vykrúcali mu ruky a bili ho bičom po chrbte a zadku. A potom dokonca spálili holú pätu rozžeraveným železom. A všetko bolo obnovené priamo pred očami katov.
  Považovali ho za čarodejníka a v strachu ho pustili.
  Kenny zabíjal ľudí v bitkách, zúčtovaniach a lúpežiach a odrezával hlavy nesmrteľným, častejšie prefíkane. Je to ešte chlapec.
  Vojna najmä v stredoveku o nesmrteľnú zábavu a veľké potešenie. Ak mu neodrežú hlavu, nemôžu ho zabiť. A vy sami môžete predvádzať výkony.
  Kariéru však neurobíte. Večný chlapec, ktorý nerastie a nedospieva, je prirodzene podozrivý. A horolezci, nesmrteľní, by nemali prezrádzať svoju existenciu iným ľuďom.
  Existuje dokonca špeciálna organizácia, vesmírni mimozemšťania, ktorá zabezpečuje, aby sa toto tajomstvo nedostalo do povedomia širokej verejnosti. Majú silnú hypnózu a majú špeciálne zariadenie na vymazanie pamäte. Takže toto tajomstvo bolo uchovávané po tisícročia.
  Kenny má ďaleko od najstaršieho Highlandera. Niektoré žili až päťtisíc rokov. Ale aj oni išli do Armagedonu.
  Mal by zostať len jeden. A Kennyho sen sa splnil a zostal. Prinieslo mu to však šťastie?
  Kenny toho za stáročia vo svojom detskom, nesmrteľnom tele zažil veľa. A nič ho neprekvapí a nič ho nezmätie. Musel bojovať v druhej svetovej vojne, aj vo Vietname a v prvej, samozrejme, a kde inde.
  Chlapci sú predsa zvedaví. Vaša pamäť je stará mnoho storočí, ale telo je dieťa. A lákajú ho dobrodružstvá a eskapády.
  Posledná vojna, v ktorej Kenny bojoval, bola na Ukrajine. Chlapec vstúpil do cudzineckej légie na stranu Ukrajincov a bol v podstate skaut.
  Dieťa s anjelskými črtami predsa nebude podozrievať. A tajne zabil ruských vojakov.
  Ale vojna sa vliekla. Jeho biela, mierne žltkastá hlava sa stala známou. A musel som sa dostať z vojny. Stal sa príliš slávnym. Taký je osud nesmrteľných, nežijte dlho na jednom mieste. Cestujte a neustále sa hýbte. V opačnom prípade bude vaša večne detská fyziognómia vzbudzovať podozrenie. Najdlhší pobyt na jednom mieste za sto rokov bol v kameňolomoch. Ale tam boli nahí, špinaví, nikdy sa neumývajúci chlapci na tej istej tvári, alebo skôr na tele.
  A Kenny vtedy akosi nevzbudil podozrenie. Ale v modernejšom väzení potom ... Tam si, samozrejme, môžete zapáliť. Ale silná organizácia nejako pomohla chlapcovi udržať tajomstvo. Napríklad Kennyho už chytili ako mláďa. A tiež v ZSSR. Ale fotografie, odtlačky prstov zmizli bez stopy. A chlapca buď prepustili, alebo ušiel.
  Alebo mu pomohli utiecť.
  V ZSSR Kenny navštívil slávnu kolóniu Makarenko. Páčilo sa mu tu, že všetci chlapci a dievčatá vo väzení chodili bosí, kým nenapadol sneh.
  Ale v tejto kolónii som musel študovať, čo je nuda, a pracovať. Aj keď piesne boli aj zábavou.
  A utiecť je pomerne jednoduché.
  Kenny bol v rôznych väzniciach. Ale zvyčajne nie na dlho. A že mal ďalšie zatknutie.
  Práve v štáte Texas sa blížili Vianoce 2025. Kenny popíjal whisky z hrdla a pred políciou veľa neskrýval. Prirodzene, dieťa by nemalo piť alkohol. Áno, aj na verejnom mieste.
  Ale Kenny sa cítil veľmi cool. Po prvé, už zabil toľko ľudí a beztrestne. Po druhé, dobre, polícia ho zatkne, takže dieťa aj tak prepustia. Alebo pomôže organizácia.
  Okrem toho Kenny už dávno nebol v detskom väzení. A bol zvedavý, čo sa tam zmenilo. Čo sa týka jedla, je to celkom dobré. A na úkor spoločnosti sa silný a rýchly chlapec v priebehu storočí naučil veľmi dobre bojovať. A bol na úrovni nie nižšej ako dospelý, čierny pás. A mladí ľudia rešpektujú silu.
  Áno, a Kenny dokonale poznal registráciu a bol, samozrejme, veľmi chytrý a poznal všetky pojmy a zlodejské zákony.
  Väzenie ho nevystrašilo. Najmä medzi deťmi, kde sa rýchlo stal vodcom. Takže teraz sa len usmial, keď ho polícia požiadala, aby nastúpil do auta a pricvakol mu putá na zápästia. Texas má tradične vysokú mieru kriminality mladistvých. Tam bol dokonca trest smrti nedávno pre deti od trinástich rokov. Policajti teda mali pre dieťa špeciálne putá.
  K sebe sa však správali dosť hrubo. Kenny trhol. Bol však zvedavý - ako je to teraz v detských väzniciach v Texase. Aj po diváckej stránke, aj po stránke komfortu. A je pravda, že v USA sú najlepší mladí ľudia.
  Kenny sa nebál. V Spojených štátoch, v detskom väzení, je to v niečom lepšie ako v sovietskom, napríklad si neholia hlavy. Ten posledný nie je veľmi príjemný. Prejdite sa s trčiacim ježkom. A znateľné po úteku. Keď sa vlasy nesmrteľného oholia, rastú len o niečo rýchlejšie ako vlasy normálneho človeka.
  Je jasné, že ak by okamžite narástli, vyvolalo by to väčšie podozrenie. A módny účes si neurobíte pre seba - budete chodiť strapatí.
  Kennyho odviezli na stanicu. Ruku jeho dieťaťa položili na špeciálny skener a začali kontrolovať odtlačky prstov.
  Skúsený chlapec sa nebál. Organizácia Immortal Control Organization používala na vymazanie všetkých podozrivých informácií a videí.
  Inak by ľudia podľa odtlačkov prstov, videí a mnohých ďalších údajov už dávno uhádli, že existuje nesmrteľná rasa. Len vďaka mocnej rase pozorovateľov sa tajomstvo podarilo udržať.
  Pravda, pomyslel si Kenny : ak by zostali nažive len dvaja nesmrteľní a Duncan by bol smrteľný, potom by organizácia obmedzila svoju činnosť?
  Na jednej strane by sa Kenny v tomto prípade stal úplne nekontrolovateľným a slobodným. Ale na druhej strane stratil spoľahlivú ochranu.
  V polícii bolo niekoľko ďalších chlapcov, ktorí vyzerali o niečo starší ako Kenny . Hoci boli vyššie, pre nesmrteľných sú to deti.
  Kenny bol skontrolovaný prístrojom na prítomnosť kovových predmetov. Potom sa ho dotkla tridsiatnička v lekárskych rukaviciach. Chlapec sa na ňu usmial. Bolo to šteklivé a príjemné.
  Zatiaľ ho nevyzliekli, takže zatiaľ nepadlo rozhodnutie poslať ho do federálneho väzenia, alebo vyhodiť ako zbytočného.
  Ale Kenny bol v rôznych väzniciach a počas najdlhšieho detského života ho mnohokrát prehľadali.
  Najmä vo väznici NKVD. Potom ho vyzliekli donaha. A dozorca napriek svojmu mladému veku siahol veľkou rukou priamo do zadku. A bolo to dosť bolestivé a ponižujúce. A potom mu skoro odtrhli gule. Za Stalina ani s deťmi nestáli na ceremoniáli. Ruky v rukaviciach liezli do zadku a úst. V neskorších časoch v ZSSR boli jednoducho nútení hrbiť sa pred zrkadlom. Ale aj so Spojenými štátmi polícia, ak to považuje za nebezpečné, vezme nahého muža do boxu. A tam skúmajú vkladanie rúk do zadku, aj keď ste trikrát dieťa.
  To je axióma. V Amerike zlý prístup k detským zločincom. Sú ponižovaní a spútaní na rukách a nohách. Je pravda, že jedlo je celkom slušné a často dobré fotoaparáty. Niekedy sedia dvaja chlapci alebo štyria. Nie ako v Rusku, kde sa deti v deväťdesiatych rokoch pchali ako sleď do suda. Ale bolo to také krátke obdobie.
  Kenny bol odfotený z profilu, celej tváre, zboku a zozadu. Potom ma zobrali do telky k ďalším chlapcom. Tam musia počkať na službukonajúceho sudcu. A rozhodne, či ich pošle do väzenia, na kauciu, alebo dokonca prepustí. Za Kennyho sa nemá kto zaručiť , čiže buď ho jednoducho uhasia a policajt ho napokon udrel palicou do zadku. Alebo ich pošlú do väzenia pre deti.
  A to znamená starostlivé hľadanie, sprchu a oranžovú róbu. A potom do cely s mladistvými delikventmi.
  Kenny sa toho všetkého nebojí. Aj keď je nepríjemné byť mužskými policajtmi ohmatávaný. Chlapcov občas prehľadávajú ženy v uniformách alebo bielych plášťoch.
  Kenny už toho videl veľa a nič ho neprekvapí. On a dozorcovia boli zvrhlíci , snažili sa zviesť. Je to zvláštne, je to v Amerike, kde ženy dostávajú šialené vety za sex s chlapcami. Ale existuje. Niektorí učitelia sa k nemu prilepili. Kenny sa nenechal zahanbiť - bol starý a skúsený, každý dospelý by mu závidel. Iba zariadenie je príliš malé. Je to predsa večné dieťa a jeho dokonalosť nie je veľká. Aj keď to už môže byť ťažké.
  Kenny predsa mohol niečo urobiť. A mal rád ženy. Aj keď možnosti nie sú rovnaké.
  A samozrejme to s ním skúšali aj ďalší chlapci a dospelí muži. Najmä v minulom storočí, keď sa to stalo módou. Kenny ako muž zo starej školy s tým bojoval, ako len mohol. So ženou sa ešte dá, aj jazykom, potešiť, na východe je to normálne. A Kenny strávil veľa času v Ázii. Ale kým muži nedozreli.
  Aj keď možno o pár storočí sa všetko zmení.
  Kenny sedel s tuctom chlapcov od desať do pätnásť rokov s rôznou farbou pleti. O niečom sa medzi sebou rozprávali. Jeden tínedžer so smiechom povedal:
  - A už som vstal!
  Ďalší si odfrkol.
  - Netrhaj sa! Sú tam videokamery a polícia to sleduje.
  V reakcii na to zlomyseľný smiech. Jeden z tínedžerov mu strčil ruku do džínsov. A meškal.
  Kenny sa zhovievavo zachichotal: hormóny hrajú. Už to skúšal veľakrát. A ukázalo sa, že to spôsobilo státie. Ale fyzicky je ešte príliš malý na to, aby to chcel každý deň. Ale pocity sú naozaj príjemné a srdce bije ako bubon, keď prídete. A z tohto chvenia.
  A prostitútka s pekným chlapcom, najmä v Európe, kde sú zákony mäkšie, ochotne spia a dokonca robia zľavu.
  V USA sa dospelé ženy na jednej strane veľmi boja trestu, no na druhej strane ich môžu dokonca priťahovať chlapci kvôli túžbe poštekliť si nervy.
  Jeden z tínedžerov upozornil na Kennyho bosé nohy . Bol december a aj v Texase sa teplota vonku blížila k nule. A chlapci, samozrejme, nechodia bosí.
  Zapískal a zavrčal:
  - Vyzerajte bláznivo, v zime naboso!
  Dvaja najväčší chlapci vstali a podišli ku Kennymu . Zle sa usmievali. Ten napravo poznamenal:
  - A je veľmi pekný! Môžeme to použiť ako dievča!
  Ďalší poznamenal:
  - Existujú videokamery!
  Jeden z chlapcov prikývol.
  - Polícia je plná zvrhlíkov! Nech sa pozerajú!
  Kenny sa postavil a zaškrípal:
  - Teraz to dostaneš!
  Chlapec sa švihol, aby trafil, ale stratil rovnováhu a spadol. Kenny si posunul holú pätu do zadnej časti hlavy. Druhý zhýralý tínedžer mu preletel cez hlavu a zrútil sa tak, že omdlel. Horalský chlapec robil sotva postrehnuteľné pohyby. Počas storočí sa naučil veľmi dobre bojovať a na východe mal dokonca aj učiteľov. Takže jemu títo chlapci!
  Ostatní chalani ustúpili. Kričia, že žiadajú o pomoc políciu.
  Do cely vbehlo niekoľko policajtov. Kenny bol pokojný a usmieval sa. Dvoch tínedžerov v bezvedomí zdvihli a uložili na nosidlá. Odviezli ho do zdravotného strediska.
  Starší policajt sa vyhrážal:
  - Budú ďalšie boje, všetci dostanú rohy!
  Potom policajti celu opustili. A tínedžeri obkľúčili Kennyho . Začali sa pýtať, kde sa naučil takto bojovať.
  Kenny nemohol povedať pravdu, a tak odpovedal:
  - Môj strýko bol zelený baret a naučil ma triky!
  Chlapci sa začali pýtať, aby videli.
  Chlapec z horalov odpovedal s úsmevom:
  - Za lekcie musíte zaplatiť! Poďme získať doláre!
  Jeden z chlapcov vytiahol stodolárovú bankovku, ktorú si schoval do spodkov. Aj tu bolo hľadanie povrchné a dalo sa niečo preniesť.
  Kenny mu začal ukazovať techniku. Bol to druh aikido zmiešaného s džudom a čínskym zápasom.
  Je jasné, že sa to nedá naučiť za pol hodiny. A Kenny ľahko zhodil tínedžera, hoci vyzeral staršie a vyššie.
  Kenny, napriek tomu, že žil osem a pol storočia, sa s chlapcami cítil ako ryba vo vode. Rýchlo si ho vážili a stal sa krstným otcom.
  Kenny sa preto väzenia nebál. Dá sa tu žiť, najmä mladí chalani, ktorých si tak ľahko podmaníte.
  Tu jeden vytiahol smartfón, ktorý si tiež schoval do vrecka medzi nohami a chlapi začali pozerať... Samozrejme, niečo o sexe.
  Niektorí dokonca začali trhať priamo v cele.
  Kenny sa usmial. Urobil to sám. Aj keď som to až tak nechcel. Ale telo je mladé a myseľ.
  A myseľ závisí od tela. Hoci chcete byť dospelí, vo večnom detstve sú určité výhody.
  Najmä v USA, kde sú tínedžeri rozvinutí nad svoje roky, majú fantáziu.
  . KAPITOLA 2
  Kenny sledoval erotiku na svojom smartfóne a cítil sa vzrušený a vzrušený. Áno, je ešte malý telom, ale vie veľa a je schopný naučiť iných. Niektorí tínedžeri začali hýbať rukami v nohaviciach. A to je, samozrejme, pre nich prirodzené.
  Objavila sa predstavená. Pekná tučná černoška. Túžobne hľadela na chlapcov. Vidno to aj takto veľmi zapnuté.
  Oblízla si pery a kývla na jednu z väčších, krajších tínedžeriek. Nasledoval ju. Vzala chlapca do vedľajšej cely a odtiaľ sa ozývali zmyselné vzdychy a stony. Na dospievajúceho chlapca to bolo dobre vidieť.
  Kenny si ťažko vzdychol. Jeho vek je, keď ešte nie si zrelý. Tu v myšlienkach som úplne pripravený a chcem, ale moje telo mi zlyháva. Áno, v čase smrti by mal najmenej štrnásť rokov.
  Chlapec z horalov sa v spoločnosti tínedžerov nudil. Napriek tomu až osem a pol storočia za ním. A to je veľa. Toľko a ešte viac bolo len nesmrteľných. Ale zabili sa navzájom. A ich éra sa skončila.
  A mladé telo Kennyho prežilo. A zostal na tomto svete užívať si večnosť.
  A zrazu sa cítil znechutený v spoločnosti nevyvinutých, sexuálne zaujatých tínedžerov. On, ktorý sa poznal aj s grófom Calliostrom . Muž, ktorý sa viac hodí do fantasy románu ako do skutočného života.
  Pamätám si, že sa s ním rozprávali. Calliostro bol horal. A skutočne sa narodil v tých časoch, keď sa v Grécku práve objavovala moderná európska kultúra. A to už mal niečo vyše štyritisíc rokov. A to ešte nie je pre horalu rekord.
  Calliostro mu povedal veľa vecí . Kenny sa stýkal s dospelými horalmi a jeho kultúrna úroveň je vysoká. A tu sú niektorí mladiství bastardi.
  Chlapcovi z horalov sa chcelo plakať, ale zadržal slzy. Mal však túžbu utiecť alebo aspoň zmeniť firmu.
  Kenny sa začal pozerať na dvere. Mal nápad, nie to, či simulovať infarkt. Mohol tak urobiť, učili horalovia-kúzelníci, aby srdce nebilo. A dokonca znecitlivieť telo tak, že ho vzali do márnice. A vypadnite odtiaľ a ešte vystrašte sanitárov.
  Chlapec chcel s modrou tvárou spadnúť na zem, keď do opičieho domu vošlo niekoľko policajtov.
  Okamžite nasadili Kennymu okovy a chlapca ťahali so sebou.
  Mladý horár neodolal. Bol dokonca zvedavý. Počas svojho dlhého života spáchal veľa zločinov. Ale zastrešila ho mocná organizácia. Ten, kto sledoval, že existencia plemena nesmrteľných sa nedostala do povedomia tej časti ľudstva, ktorá je zbavená takéhoto daru.
  Každý sa bojí smrti... Navyše sa zdá, že nesmrteľní majú dušu, no v každom prípade nebo nesvieti. Keď je hlava odrezaná, upadne do akéhosi zajatia, kde má duch malú radosť. Stať sa nesmrteľným teda nemusí byť odmenou. Avšak aj pre obyčajných smrteľníkov je ťažké po smrti dostať niečo dobré.
  Kenny už bol v toľkých rôznych väzniciach, že ho väznenie nevystrašilo. No trochu sa uvoľňuje. Zdá sa, že v Amerike si mladíci neholia hlavy holohlavo? Aj keď podľa toho v akom štáte. V niektorých sa dajú pod strojčekom odstrihnúť nádherné blond vlasy.
  Chlapca najskôr previezli do špeciálnej pátracej miestnosti. Všade naokolo sú zrkadlá a svietia reflektory. Štyri ženy v bielych plášťoch. Mláďatá sú často prideľované ženám, aby ich hľadali. Možno preto, že to nerobia tak hrubo a bolestivo.
  Chlapec sa vyzliekol, to je bežné. Stojíš úplne nahý. A teraz sa vás dotknú.
  Kenny sa však trochu hanbil. Hoci jeho mladé telo je nádherné a nemá sa za čo hanbiť.
  Dve ženy začali cítiť blond chlapčekove vlasy. Ich ruky boli obratné a skúsené. Rozčesali každý prameň. Ďalší starší sa lačne pozrel na chlapca. Má veľmi krásne a svalnaté telo. Aj keď je chlapec trochu malý.
  Kenny už takto randil so ženami. Milujú labky chlapcov a cítia ich. Žiadostivé stvorenia. Ale môžu sa aj živiť.
  Dozorcovia kontrolovali každý prameň chlapcových vlasov, česali ich so všetkou usilovnosťou. Potom vytiahli pinzetu a začali sa pozerať do uší. Svietili sa tam a štrngali, čo bolo dosť bolestivé a nepríjemné.
  Do nosa sa pozreli aj dozorcovia. Najprv dostali nozdry, svietili. Ale vyzerá to tak, že sa im to nepáčilo.
  Jeden zo strážcov vytiahol malú tenkú sondu na počítači a pripojil ju k sieti.
  Toto bolo niečo nové, čo Kenny nikdy predtým nevidel. Ako sonda, ktorou sa kontroluje žalúdok, tentoraz presvitajú cez nosohltan až do pľúc.
  Je zvláštne, že chlapec, ktorý má asi jedenásť rokov, no na pohľad nemôžete dať viac ako desať, je tak starostlivo kontrolovaný. Akoby to bol nejaký špión. Kenny mal zlý pocit.
  Do pravej nosovej dierky večného dieťaťa vstúpila malá sonda. V tom čase ho dvaja strážcovia pevne držali za ramená. A druhá regulovala sondu. A obraz sa zobrazil na obrazovke monitora. V najviac prešiel k najľahším chlapcom.
  Sú v perfektnom stave. Kenny, po osem a pol storočia, samozrejme, veľakrát skúšal fajčiť, ale nepáčilo sa mu to. V modernom svete sa však vo väčšine krajín tabak deťom nepredáva. Aj keď predtým nerobili rozdiely. Zvyk je to však zlý a vyhodí sa naň veľa peňazí. Je lepšie sa baviť na hernej konzole. Jazdite na najrôznejších autách či motorkách, alebo strieľajte.
  A ešte zaujímavejšie, a tu Kenny vzdal hold pokroku - to sú vojensko-ekonomické stratégie. Keď nie len bojovník, ale slávny veliteľ. A staviate a velíte vojskám.
  Tu sa chlapcova pravá nosová dierka dostala až do samých pľúc a tie začali presvitať prepichnutím tenkej hadičky so žiarovkou a ľavou.
  Kenny, aby sa odvrátil od tejto nepríjemnej procedúry a dokonca aj strážkyne sa pozreli na vaše mladé telo, pokúsil sa spomenúť si na niečo príjemné.
  Tu je napríklad klasická počítačová hra: "Cossacks". Je to fakt super.
  Staviate tam celé mesto a bojové jednotky a kasárne. A je to naozaj zábavné.
  Kenny, ktorý spočiatku nemal žiadne skúsenosti s kozákmi, sa príliš nechal uniesť ekonomikou a napadli ho počítačové jednotky. Áno, nesmieme zabúdať na obranu. Je jednoduchšie hrať pomocou nečestného kódu. Ale vyhrať s ním je príliš ľahké. A oveľa zaujímavejšie, keď vám pracuje hlava. V skutočnosti človek musí mať koncept aj talent, aby všetko robil rozumne, krásne a dokonale. Kenny miloval hru "Cossacks" ako jednu z prvých.
  Ale bolo veľa iných. Napríklad "Generál", "Entente", "História Zeme", "Kleopatra", "Druhá svetová vojna", "Staroveký Rím", "Napoleon" a ďalšie. Navyše, taká skvelá stratégia ako "Civilizácia" je vo všeobecnosti jednoducho krásna. Áno, nebolo nič.
  Kenny v "Kleopatre", prešiel všetkými misiami z histórie rodiny. A bolo to naozaj skvelé.
  A len to ešte neskúsil. Počítačové hry sú také vzrušujúce. On je naozaj veľmi ťažké dostať dole.
  Chlapec, ktorý má osem a pol storočia, takéto stratégie zbožňoval. V priebehu rokov sa stávajú čoraz zložitejšími. A počet jednotiek rástol a grafika sa zlepšovala.
  Kenny bol teraz dokonca rád, že je chlapec. Je predsa prirodzené, že dieťa presedí hodiny pri hracom stole.
  V deväťdesiatych rokoch minulého storočia, keď sa zoznámil so svojou pestúnkou z rodu nesmrteľných, je Duncan Macleod jedným z najsilnejších bojovníkov medzi horalmi a možno aj tým najsilnejším. Napadlo ho , čo keby... Naozaj ži pod ich ochranou v jednej rodine a užívaj si stabilitu.
  Ale horalovia spolu dlho žiť nedokážu. Neustále dochádzalo k poruchám. A v roku 2017 posledný Armagedon nesmrteľných. Chlapec prežil a dokonca si zachoval večnú mladosť. Teraz mu nikto nejde po hlave. A už vôbec nie sú žiadni horalovia na celej planéte Zem. A ten istý Macleod má už vyše štyridsať rokov. A skôr či neskôr zostarne a zomrie.
  A potom bude nesmrteľné dieťa Kenny úplne sám. Všetci ostatní ľudia sa mu stanú cudzími.
  To je, samozrejme, na jednej strane dobré, nie hrozba, že vám jeden z dospelých, zlákaných podľa neho ľahkou korisťou, odsekne hlavu. Ale na druhej strane ste tak sami, keď neexistujú iní nesmrteľní.
  A je mimoriadne nudné, že nezostali žiadni stáli priatelia. A na následky zúčtovania zomrela aj jeho adoptívna matka. Áno, všetci zmizli. A aj tí, ktorí majú päťtisíc rokov...
  Kenny cítil, ako hadička prešla až do jeho druhých pľúc. Osvietený a vrátený späť.
  Áno, nikdy nemal také dôkladné pátranie . Je jasné, že sa vyvinul aj vedecký pokrok a tu takáto elektronika existuje a nie je príliš drahá.
  Kennyho však ako špióna nepodozrievajú . Čo ak predsa len vypláva na povrch jeho tajomstvo - nesmrteľný?
  Možno ho organizácia Highlanders prestala sponzorovať? Rozhodnúť sa, že keďže éra skončila, všetko ostatné je nedôležité?
  Aký je jeden druh večného dieťaťa?
  Kenny si vzdychol. Odviedli ho k pultu a predstavená mu rukami chytila bradu. Predtým si opláchla prsty v tenkých lekárskych gumených rukaviciach v alkohole. Aby bolo všetko sterilné a chlapec sa, nedajbože, nenakazil.
  Potom vošla do úst. Začala sa cítiť za lícami, na oblohe, pod jazykom a až po samotné mandle.
  No, toto nie je novinka. Kenny si spomenul, ako mu dozorkyňa v inom väzení vložila do úst jej holé, neumyté prsty. Potom sa chlapec vytrhol a bol rozhorčený. Táto dáma nech si najskôr umyje ruky a natiahne si rukavice a nestrká prsty do úst neplnoletej osoby, s ktorou nevedela, čo skôr.
  Potom boli strážcovia zmätení. A povedala, že majú problémy s rukavicami.
  Potom ho prinútili sadnúť si desaťkrát a odviedli ho do cely. Väznica bola obecná. A nie veľmi dobre organizované. Žiadny televízor, chladnička, dokonca ani splachovací záchod. Ale cela je plná detí, mnohé dokonca mladšie ako Kenny . A holé dosky na troch radoch postelí a smradľavé vedro v rohu.
  A toto je v Amerike! Pravda, takéto väzenie je výnimkou, bývajú čistejšie a pohodlnejšie.
  V ústach je cítiť gumu a lekársky alkohol. Nie veľmi príjemné a dokonca choré. Aj keď chlapci sú vždy kontrolovaní, či niečo neskrývajú v ústach, a to už od stredoveku. Áno, v ústach toho unesiete veľa.
  Kenny nejako niesol diamant a potom ho prehltol. A podarilo sa to udržať.
  Tu si však nevystačíte s prehĺtaním.
  Tu dozorca v bielom plášti vytiahol sondu. A teraz budú skúmať črevá.
  No, šmon ! V Rusku vo všeobecnosti, iba za Stalina, boli chlapi skľúčení do svedomia. A potom, už akosi bezstarostne.
  A potom ho vzali, prinútili ho otvoriť ústa a vložiť do nich sondu. Bez zmrazenia je to veľmi nepríjemný postup. Je pravda, že v zuboch má špeciálny chránič úst, aby si neodhryzol.
  Kenny cítil, ako mu hadica prechádza do pažeráka a potom do žalúdka. Všetko tam svieti.
  Nejako ho žiarili röntgenom, keď bol podozrivý z drog, na letisku, ale nikdy nie sondou.
  Kenny , ako každý iný nesmrteľný, prakticky neochorel, a to je obrovské plus pre večný život a druh horalov. Nepotrebuje teda lekárske vyšetrenie. V skutočnosti je nesmrteľný. A prečo to potrebuje? Všetko v tele sa vylieči samo.
  Chlapec prvýkrát prehltol sondu, hoci žil osem a pol storočia. Aj keby každý deň pil kyselinu kyanovodíkovú a aqua regia, nemal by žalúdočný vred.
  Tak na čo to je?
  A postup je veľmi nepríjemný.
  Kenny si pomyslel, prečo je dieťa tak starostlivo kontrolované? Možno niečo tušili?
  A potom mi prebleskla ďalšia znepokojivá myšlienka. Čo ak je zbavený nesmrteľnosti?
  Áno, je veľmi mladý a môže sa stať dospelým. A nebude mať detinské prívesky, ale skutočnú mužskú dokonalosť. A možno bude môcť mať vlastné deti.
  Nesmrteľní sú neplodní. A to je ich značná nevýhoda aj napriek všetkým ostatným výhodám.
  Ale váš život sa skôr či neskôr skončí. A Kenny nechcel zomrieť. Kedysi žil a vôbec nebol unavený.
  Naopak, počítačových hier je veľa a každým rokom ich pribúda. A sú to čoraz krajšie rebríčky. A čoskoro pravdepodobne vytvoria skutočnú maticu virtuálnej reality, budú to jednoducho úžasné a jedinečné dobrodružstvá.
  Pre toto všetko sa oplatí žiť.
  Kenny mentálne, takže jeho ústa sú zaneprázdnené dáždnikom spieval:
  Ako ďaleko bol pokrok
  Na nepredstaviteľné zázraky...
  Útroby mora padli,
  A vyrazili do neba!
  Zabudnuté práce,
  Prestal bežať!
  Roboty tlačia
  Šťastný človek!
  Kenny , ktorý si pamätal storočie v lomoch, veľmi nerád pracoval. Navyše v lomoch nie je najhorší bič dozorcu a nenosenie ťažkých bremien.
  Telo nesmrteľného si na stres rýchlo zvyklo a adaptovalo sa.
  Najhoršia je rutina a morálna nuda. Keď sú tam len nahí, špinaví, spotení, často vo vredoch a ranách, chlapci stonajú od bolesti a drsní páchnuci dozorcovia.
  A ani ty roky nevidíš slnko. A len fakle sú vyblednuté a dymia. A ten strašný smrad, na ktorý si človek zvykne, však.
  Jediná dobrá vec je, že Kenny sa naučil vidieť v tme lepšie ako ktorákoľvek mačka. A mohol bojovať aj pri úplnej absencii svetla.
  Chlapec navyše nadobudol fenomenálnu výdrž aj na horalku.
  Ale dostal psychickú traumu. A niekedy sníval o týchto lomoch vo sne.
  Highlanders majú vynikajúcu pamäť a prakticky nič nezabudnú, aj keď chcú zabudnúť.
  Možno preto sa Kenny tak nahneval. Zabíjal nesmrteľných a vtieral sa do dôvery smrteľníkov. A rád bojoval.
  Bojoval najmä na Ukrajine. Zabil veľa ruských vojakov, ale stal sa príliš slávnym a bol požiadaný, aby odišiel, aby nežiaril.
  Kariéru sa naozaj robiť nedá.
  A žiadne vyhliadky. Dieťa nemôže byť kráľom, aspoň nie dlho.
  Mimochodom, Alexander Veľký bol nesmrteľný, a preto sa tak zúrivo a bez strachu vrhol do boja. Ale bol požiadaný, aby zmizol, aby večná mladosť vládcu nevzbudila podozrenie. A zanechal po sebe podobného dvojníka, ktorý zomrel na otravu.
  A vydal sa na cestu. Až kým mu napokon neodrezali hlavu.
  Toto je príbeh legendárneho vládcu a kráľa Macedónska.
  Kenny si vzdychol, keď mu konečne skontrolovali žalúdok. No sonda sa vrátila a šteklilo to.
  Chlapec si myslel, že ak bude jeho tajomstvo odhalené, sloboda nebude daná. Budú skúmať ako potkan a rozoberať na diely. Pokúsia sa napríklad odrezať končatinu.
  Čo sa stane v tomto prípade?
  Opäť vyrastie.
  Kenny si vzdychol... Sonda bola odstránená a pátranie pokračovalo. Tu mu to prešli pomedzi prsty. Potom začali tlačiť na pupok. Vraj tam niečo hľadali.
  To najnepríjemnejšie je na konci. Ale Kenny, hoci mal skúsenosti s análnym vyhľadávaním, toto nečakal. Matróna v bielom plášti priniesla veľký automatický klystír. A ten druhý je tiež v bielom rúchu s obrovským umývadlom.
  A jej klystír mu vrazili do konečníka. Potom bola zapnutá teplá voda. A začali sa umývať veľkým tlakom. Bolo to bolestivé aj nechutné a ponižujúce.
  Výplach čreva bol veľmi dôkladný. Kenny sa uškrnul. Aj keď je ponižujúce, keď sa prst v rukavici dostane do piateho bodu, už to bolo a nebolo to také bolestivé. Ale klystír mu urobili prvýkrát. Prečo by nesmrteľný chlapec potreboval nemocnicu? Všetko sa zahojí a spraví samo.
  A tu je niečo zvláštne a neuveriteľné. Je očistený od všetkého zlého...
  Kennyho dobré ústa teraz mohli spievať;
  Odniekiaľ ďaleko, ako teplý vietor -
  Zobudí ma ozvena telefonátu.
  Ozve sa známy hlas, jasný ako slnko.
  Viem, že si ma nikto tak nepamätá, nikto ma tak nemiluje.
  
  Ahoj mami, mami.
  Povedz, že je zima. Povedz, že som ti chýbal.
  Tak veľmi mi to chýbalo, mami, mami.
  Viem, že si tam sám, ale nech nie som blízko...
  Tento svet vám leží pri nohách.
  
  Refrén:
  Naše duše spievajú piesne o hlavnej veci unisono.
  Bez teba je tento svet odsúdený na zánik, mama, mama, mama, mama.
  Naše duše spievajú piesne o hlavnej veci unisono.
  Bez teba je tento svet odsúdený na zánik, mama, mama, mama, mama.
  
  Náš veľmi nejasný život je zmätený.
  Ľudia nebojujú o lásku - sú hlúpi, matka.
  Tak málo ciest a toľko krivolakých ciest.
  Ale to nie je pre teba. Toto všetko je len prach.
  
  Povedz mi, ako sa máš mami, mami?
  Vtáky spievajú tvojím hlasom, tvoje meno letí nad hlavným mestom,
  A on nemôže prestať, mami, mami.
  Viem, že si tam sám, ale nedovoľ mi, aby som bol blízko, -
  Celý svet ti leží pri nohách.
  
  Refrén:
  Naše duše spievajú piesne o hlavnej veci unisono.
  Bez teba je tento svet odsúdený na zánik, mama, mama, mama, mama.
  Naše duše spievajú piesne o hlavnej veci unisono.
  Bez teba je tento svet odsúdený na zánik, mama, mama, mama, mama.
  
  Čoskoro budem najlepší. Presne ako si snívala, mami.
  Čoskoro sa stanem tým najlepším. Presne ako si snívala, mami.
  Veľmi skoro sa stanem najviac. Presne ako si snívala, mami.
  Pamätáš si, ako sa ti snívalo, mami?
  Matróna, ktorá bola najstaršia, nahnevane zavrčala:
  - Aký mladý bastard si spomenul na svoju matku! A ako si zabíjal ľudí, čo robili myšlienky v tvojej hlave!
  Kenny zachrapčal:
  - Nikoho som nezabil!
  Staršia predstavená zamrmlala:
  - Áno! A ten farebný, ktorý páčidlom rozbil lebku a zanechal odtlačky.
  Kenny prikývol. No áno, včera toho černocha skutočne udrel po hlave páčidlom. A dokonca prišiel schovať vražednú zbraň, či vymazať odtlačky.
  Kenny si nejako zvykol na to, že mocná organizácia o ňom vymaže všetky údaje v kartotéke, a prejavil nedbanlivosť. A zrejme to bolo skontrolované a práve teraz počítač našiel zhodu.
  Staršia predstavená zamrmlala:
  "Mladý zabijak, to si ty!"
  Kenny logicky poznamenal:
  - Aj keby som držal páčidlo v rukách, vôbec to neznamená, že som to bol ja, kto zabíjal!
  Hlavná predstavená zavrčala:
  - To povieš na súde! A dajú ti doživotie!
  Kenny s úsmevom poznamenal:
  - Som len dieťa! Maximálne pár rokov tínedžera.
  V reakcii na to žena poznamenala:
  - Tento chlapík je zať nášho prokurátora. Tak to máš smolu. Okradli ste a zabili nesprávneho človeka. Preto vám prokurátor nariadil čo najdôkladnejšie a najpodrobnejšie pátranie. Teraz sa z toho nedostaneš!
  Kenny zamrmlal:
  -Pozrime sa!
  A skutočne si bol istý, že mocná organizácia sa ho nejako zbaví. Navyše, aký doživotný trest? Príliš podozrivý by bol večný chlapec vo federálnom väzení.
  A som zvedavý, či bude môcť hrať na počítači? Zdá sa, že batoľatá môžu.
  Matróna v bielom plášti medzitým vystrčila sondu. A teraz musí mať Kenny všetky svoje črevá osvetlené vykonaním endoskopie. Je to nepríjemný a ponižujúci postup. Ale robí sa to na bežných klinikách.
  Žena v zadnom župane ho strčila do zadku, chlapci začali strkať hadicu, čo je dosť.
  A na obrazovke mu začali presvitať črevá.
  Kenny trhol. A aby to nebolo také bolestivé, hnusné a šteklivé, začal znova spievať;
  Tam ďaleko, ďaleko v tichom meste
  Uprostred zeme, sám v tmavej miestnosti
  Modlím sa k Bohu za moju spásu
  Moja polnočná modlitba .
  
  Modlí sa za jednu vec: Boh žehnaj!
  A celú noc horia voskové sviečky v okne ,
  Takže keď som stratil vieru a lásku,
  Moja stratená duša našla svetlo.
  
  Mami, mami, ty sám ma nebudeš milovať a neprestaneš ma milovať.
  V tomto aj v ďalšom svete budeš vždy so mnou.
  Idem k tebe sám, zranený v mojom srdci.
  Mami, mami, si moja kamenná stena.
  Mami, mami, si moja kamenná stena.
  
  Noc je čierna, bezodná tma je neznáma
  A temné sily mi prorokujú problémy,
  Ale dve nespavosti ma držia v temnote:
  Oči matky a dokonca aj Panny.
  
  Hovoria, že som nikdy nebol smutný.
  Vieš, ty si jediný - môj drahý.
  Koľkokrát osud porazil bez súcitu
  Prežil som s vašimi modlitbami.
  
  Mami, mami, ty sám ma nebudeš milovať a neprestaneš ma milovať.
  V tomto aj v ďalšom svete budeš vždy so mnou.
  Idem k tebe sám, zranený v mojom srdci.
  Mami, mami, si moja kamenná stena.
  Mami, mami, si moja kamenná stena.
  
  Z toho ma problémy nemohli zlomiť,
  Čo je ďaleko, ďaleko v strede zeme
  Modlite sa k môjmu Bohu za spasenie
  Moja polnočná modlitba .
  Staršia predstavená poznamenala:
  - Vieš dobre spievať! Ale budete súdení ako dospelí. A nedostanete sanatórium pre mladistvých. Budete obklopení dospelými, brutalizovanými, páchnucimi zločincami, ktorí naozaj milujú znásilňovanie roztomilých a svetlovlasých chlapcov, ako ste vy.
  Kenny sebavedomo odpovedal:
  - Môžem sa brániť!
  Matróna sa zasmiala a poznamenala:
  - Si len dieťa! Koľko máš rokov?
  Kenny sa s úsmevom spýtal:
  - Nevieš to sám?
  Hlavná predstavená prikývla.
  - Áno, ste zvláštny človek. Žiadny klan, žiadny kmeň a nie ste v kartotéke. Najprv musíme zistiť, odkiaľ si a ako si nám padol na hlavu. A potom sa rozhodneme, čo s vami!
  Chlapec poznamenal:
  - Je lepšie nechať ísť! Bude to lacnejšie!
  Zdravotné sestry medzitým skončili s obhliadkou chlapcových čriev a vybrali sondu z piateho bodu.
  Nesmrteľný Kenny si myslel, že to najťažšie už má za sebou, ale hlavný strážca poznamenal:
  - Treba si skontrolovať aj močový mechúr! Áno, tento shmon by mal byť maximálne opatrný!
  Dozorca navrhol, aby si Kenny ľahol na brucho. A jej ruka v lekárskej rukavici opatrne odhalila hlavu dokonalosti. A druhý priniesol tenkú sondu schopnú prejsť cez močovú rúru.
  Kenny cítil vzrušenie z dotykov ženských rúk, aj keď mali na rukách tenké gumené rukavice. A jeho chobot bol opuchnutý krvou a vzrušením.
  Staršia predstavená sa spýtala:
  - Mal si niekedy ženu!
  Kenny , začervenaný od rozpakov, odpovedal:
  - Áno! A to viackrát!
  Staršia predstavená poznamenala:
  - A budete ich mať aj vo väzení! Si veľmi pekný chlapec!
  Žena v bielom rúchu medzitým vložila do močovej rúry tenkú šnúrku a začala ju zavádzať. Bolo to trochu bolestivé a šteklivé.
  Kenny si myslel, že to bolo pravdepodobne niečo, čo robili v nemocniciach, keď to potrebovali dôkladnejšie skontrolovať. Navyše v USA si za takýto zákrok zrejme účtujú nemalé peniaze, robia mu to úplne zadarmo. A nemusíte sa toľko červenať, cítiť sa ponížene a horieť hanbou.
  Len ženy, ktoré vyzerajú ako sestričky v bielych plášťoch, si plnia svoju povinnosť. A nie je sa za čo hanbiť.
  Kenny sa usmial a pomyslel si, že to musí byť veľmi šľachetný človek, keďže ho tak hľadali a nesmrteľný osem a pol storočia starý chlapec opäť začal spievať;
  Obísť celý svet okolo -
  Stačí vedieť vopred:
  Teplejšie ruky nenájdete
  A jemnejšia ako moja matka.
  Oči na svete nenájdeš
  Láskavejšie a prísnejšie.
  Matka každému z nás
  Všetci ľudia sú vzácnejší.
  
  Mama, mama je to najkrajšie slovo na svete.
  Mama, mama dáva deťom teplo a úsmev.
  Mami, mami, zdieľam s vami radosť a smútok,
  Mama, ľúbim ťa!
  
  Bez ohľadu na to, ako veľmi sa pozeráš okolo seba,
  Ale v zime aj v lete
  Mama je najlepšia kamarátka
  Niet lepšej matky.
  chcem ti priať
  A dobro a svetlo.
  Nech je to o mojej matke
  Celá planéta vie!
  
  Mama, mama je to najkrajšie slovo na svete.
  Mama, mama dáva deťom teplo a úsmev.
  Mami, mami, zdieľam s vami radosť a smútok,
  Mama, ľúbim ťa!
  A chlapec Kenny sa dokonca rozplakal. Koniec koncov, mal matku, ale ako dávno, dokonca aj v čase, keď ešte nevznikla ríša Džingischána, keď bol strelný prach v Európe neznámy, bola zabitá.
  Nakoniec bola sonda odstránená. Dozorcovia v bielych plášťoch následne kontrolovali aj prsty na bosých nohách a sondovali holé mozoľnaté chodidlá.
  Dozorca poznamenal:
  - Je taká tvrdá, to slovo je roh nosorožca. Ako keby tento chlapec celý život behal iba bosý!
  Kenny prikývol.
  - Áno on je! Nemám rád topánky!
  Hlavná dozorkyňa nariadila:
  - Vezmite ho do sprchy a dôkladne sa umyte. Potom ho oholia do plešiny a fotia ho nahého zo všetkých strán!
  Malý chlapec zastonal:
  - Prečo by som si mal holiť hlavu!
  Hlavná predstavená odpovedala:
  - Pretože ste príliš nahnevali nášho prokurátora. A vy chlapci sa neradi delíte so svojimi vlasmi. A vyzdvihnú vám jedinú a studenú celu. A potom vás iní mladí ľudia príliš rešpektujú.
  Dajte ruky za chrbát a do sprchy.
  Kennyho vyviedli a chlapec-väzeň a zároveň nesmrteľný horal sa so sklonenou hlavou odplazil, aby sa umyl. Jeho nálada klesla. Bez počítača a televízora bude sedenie na chladnej samote nuda. Radšej v spoločnosti hlúpych tínedžerov ako sám.
  No aj tak mu tajná organizácia nedovolí odhaliť sa a sedieť príliš dlho.
  
  JEDEN ZSSR MEDZI VLKAMI
  K výpadku došlo v dôsledku slnečnej erupcie, v dôsledku ktorej boli 22. júna 1941 Spojené štáty, Británia a jej kolónie vypnuté. To spočiatku priebeh vojny nijako zvlášť neovplyvnilo. Nemci postupovali v podstate rovnakým spôsobom ako v skutočných dejinách. Fuhrer sa tiež otočil na juh a Japonsko zaujalo vyčkávaciu pozíciu... A opäť mrazivá zima zachránila Červenú armádu pred úplnou porážkou a umožnila jej prejsť do protiofenzívy neďaleko Moskvy. A Japonsko sa medzitým zmocnilo majetku v Tichom oceáne, ktorý predtým patril Británii a Spojeným štátom, a do ktorého sa teraz ďalšie sily nemohli dostať.
  Na východnom fronte na jar a začiatkom leta Nemci získali množstvo víťazstiev a opäť začali útok na Stalingrad. Tu však začal odklon od reality. Absencia druhého frontu umožnila Nemcom presunúť ďalšie jednotky z Európy a z Líbye, pričom tam zostali len talianske posádky.
  A ofenzíva sa začala nielen na Stalingrad, ale aj na Tikhvin. A teraz jej velil Rommel, ktorého si Fuhrer veľmi vážil za porážku Britov v Líbyi a dobytie Tolbuku .
  Do bojov sa zapojili aj prvé tanky Tiger. Rommel v noci spustil ofenzívu a podarilo sa mu prekvapiť sovietske jednotky. Situáciu sťažoval fakt, že Nemci mali v letectve výhodu, a tak neplytvali silami na boj so spojencami.
  Pilot Marseille rýchlo získaval účty na východnom fronte. Ešte v júni 1942 prekonal počet zostrelených lietadiel o stopäťdesiat a získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Ale to bol len začiatok kariéry.
  Na oblohe to v skutočnosti mala Červená armáda ťažšie. A Nemci boli schopní vziať Tikhvin a potom niekoľko ďalších miest a odrezať Leningrad dvojitým prstencom, čím toto mesto opäť zablokovali.
  Sovietske velenie sa pokúsilo preraziť do Leningradu a postúpiť v strede. Na dosiahnutie úspechu v týchto oblastiach však nebolo dosť síl.
  Jedinou útechou bolo, že nacisti uviazli v Stalingrade, čo im dalo šancu nazbierať nové rezervy.
  Leningrad však zostal zablokovaný. Turecko a Japonsko zatiaľ do vojny nevstúpili a ZSSR mal šancu zvrátiť vývoj bojov. V novembri 1942 začali sovietske vojská ofenzívu pri Rževe a Stalingrade.
  Za Rževa sa úspech nedosiahol. Ale pri Stalingrade bol kruh uzavretý. Ale ako sa časom ukázalo. Tretia ríša mala oveľa viac záloh a Rommel zahájil ofenzívu smerom na Stalingrad zo severu a Mainstein z juhu.
  Situáciu zhoršil nečakaný vstup Japonska do vojny. Samuraj, napriek tomu, že bol obmedzený bitkou v Číne, zaútočil na Vladivostok.
  Pravdepodobne sa Hirohito obával, že Tretia ríša prehrá a vstúpil do vojny.
  Okrem toho malo Japonsko dostatok zdrojov a pechoty na útoky v plnom rozsahu.
  Červená armáda bola uväznená a Rommelovi sa podarilo preraziť zo severu do Stalingradu. Mainstein bol dočasne zastavený, ale keď dostal ďalšie posily a podporu od Paulusa, spojil sa s už odblokovanými jednotkami.
  Tak vznikol ďalší prsteň, v ktorom sa ocitli sovietske vojská.
  Po tvrdohlavých bojoch bola väčšina z nich zničená a zajatá. Potom Nemci dokončili dobytie Stalingradu. A v marci 1943 vstúpilo do vojny aj Türkiye. Situácia sa ešte viac skomplikovala. Nemci si udržali prevahu vo vzduchu. Marcel prekonal tristo zostrelených lietadiel a stal sa prvým Nemcom, ktorý získal druhý Rytiersky kríž Železného kríža s mečmi a diamantmi z dubových listov.
  V máji Nemci spustili novú ofenzívu, pričom masívne používali nové tanky - "Tiger", "Panther" a "Lev". A úspešne postupovali, hoci Červená armáda zaujala silnú obranu. Ale sily už boli nerovnaké, pretože sovietske jednotky bojovali na troch frontoch naraz - proti Tretej ríši, jej satelitom, Japonsku a jeho kolóniám a Turecku. Situáciu zhoršila totálna vojna vyhlásená nacistami, ktorá pri absencii bombardovania spojencami viedla k niekoľkonásobnému zvýšeniu výroby zbraní. Takže šance ZSSR rýchlo klesli!
  Pravda, Krauti postupovali pomaly, keďže čelili hĺbkovej obrane. A sovietske jednotky, ktoré mali skúsenosti, bojovali veľmi statočne. Ale aj tak prehrali.
  Bojovali však s veľkou odvahou a niektorí bojovníci vykazovali najvyššiu triedu. Napríklad Elizabethina tanková posádka na najbežnejšom T-34-76 bojuje proti nacistom.
  A Nemci pomaly postupujú k sovietskym jednotkám, zoradení v kline, alebo prasa. Vpredu je najťažší a najlepšie chránený tank "Lev". Podobá sa na Panthera, len je oveľa väčší a váži deväťdesiat ton. Predný pancier trupu je 150 mm a sklonený ako T-34 a boky sú 82 mm so sklonmi. Čelo veže je vo všeobecnosti veľmi dobre chránené: 240 mm so sklonmi a boky sú tiež slabšie ako 82 mm, ako trup. A výkonná zbraň 105 mm s veľkou dĺžkou hlavne 70 EL. Toto je tank schopný zasiahnuť z diaľky.
  Elizabeth bosou nohou preradí prevodovku na najvyššiu.
  A tridsaťštvorka naberá rýchlosť. Je zbytočné strieľať na "leva" z diaľky a musíte sa priblížiť. Silný nemecký stroj vysiela projektil smrtiacej sily. Ponáhľa sa okolo. Dievčatá v tanku sa veselo smejú a hýbu bosými nohami.
  Na severnom Kaukaze je koncom mája horúco a krásky v bikinách si užijú veľa zábavy.
  Elena poznamenáva píšťalkou:
  - Teraz dostane fašista poriadne kopačky!
  Catherine, ktorá trasie holou, opálenou nohou, súhlasí:
  - Určite ho udrieme!
  T-34-76 naďalej zrýchľuje, ale rýchlosť v teréne je obmedzená. "Lev" sa vo všeobecnosti sotva plazí a agilnejší "panteri" a "tigre" spomaľujú, aby sa nedostali dopredu.
  Ale tieto vozidlá sú tiež nebezpečné, najmä Panther, ktorý je schopný vypáliť pätnásť výstrelov za minútu. Od toho môžete očakávať prekvapenie.
  Euphrasia , stláčajúc holú pätu na plyn, zakričí:
  - Poďme bojovať virtuóznym spôsobom!
  Pištoľ tanku "Lev" má významnú nevýhodu, strieľa iba päť nábojov za minútu. Vo všeobecnosti nie je najúspešnejší model. Prepichovanie brnenia je nadmerné a nie je potrebné zasiahnuť z príliš veľkej vzdialenosti. "Tigre" a "Panteri" sa predierajú z dvoch kilometrov, z väčšej vzdialenosti je takmer nemožné dostať sa do pojazdnej a malej tridsaťštvorky. Stálo teda za to vybaviť Leva takou silnou zbraňou? Ostatné sovietske tanky sú ešte ľahšie, okrem KV-1S, ale tento tank tiež nemá žiadne výhody v obrane a jazdné vlastnosti sú len horšie.
  Elizabeth otáča telo a kričí:
  - Dýcham hruďou, vzduch je široká vlna,
  Jasne sa leskne, hviezdny koberec je nekonečný ...
  Pocity hrajú, bosé dievčatá žijú,
  Hrajte sa na oblohe, navždy chcem letieť k slnku!
  Nie je ľahké preraziť tank Lev ani do boku. Boky veže, podobne ako u Panthera, sú šikmé a horná časť bokov trupu tiež. Tieto nádrže už majú typický "mačací" tvar, ktorý poskytuje lepšiu ochranu vďaka nakláňaniu. Nie ako "Tiger", takmer štvorcový. Ale "Tiger" bol vyvinutý pred vojnou a vyzeral ako uniforma KV. Ale "Tiger"-2, neskorší vývoj, je tiež tank v tvare "mačky" a čoskoro sa tento tank dostane aj do výroby. "Lev" preniknúť do dosky je tiež takmer nemožné. Len spodná časť trupu nemá pancierový sklon, ale je pokrytá valčekmi. To znamená, že musíte preraziť blízko a dostať sa presne medzi klziská.
  Dievčatá majú teda ťažkú úlohu. Navyše, tridsiatka v pohybe sa tak trasie, že strieľať presne je takmer nemožné.
  Elizabeth sa spýtala svojich priateľov:
  Dokážeme poraziť nepriateľa?
  Elena sebavedomo odpovedala:
  - Keď dievčatá nemajú topánky, získajú bosými nohami takú citlivosť, že určite zasiahnu nepriateľa.
  Elizabeth s tým súhlasila:
  - Áno, obnažené opätky dievčat sú zárukou víťazstva!
  A teraz, vyhýbajúc sa porážke, sa tridsaťštyri skĺzne na palubovku. Hlavnou vecou je vyhnúť sa zbraniam "panterov" a "tigrov". Sú rýchle a presné. A cez tieto nádrže nemôžete preraziť ani čelo.
  Elena strieľa na Nemca holými prstami. Ale dostať sa cez klzisko v pohybe je takmer nemožné. Ale nepriateľova ľadová plocha je rozbitá a "lev" sa zastaví.
  Znova okolo neho prejde tridsaťštyri. A vyšle smrtiaci projektil do spodnej časti boku.
  Catherine poznamenáva:
  - Naše delo je zastarané - "Lev" sa naozaj nedá vziať!
  Ale ako v mrzutosti, Elena zasiahla nepriateľovu bočnú časť a "Lev" začal horieť.
  Dievčatá nespomaľujú, opäť tyč vpred. Teraz majú slabší cieľ: "Pantera". Stačí ju udrieť priamo zboku.
  Elizabeth poznamenáva:
  - Praktická mačka!
  Catherine so smiechom poznamenala:
  - Ale sotva sa plazí, aby sa nedostal z krytu "Leva".
  A Elena z diaľky vystrelila na Pantera, ktorý sa ukázal byť ďaleko nabok a otvoril bok. Tá má tenučký - 40 milimetrov a nevadí, že je naklonený.
  Nemecký tank s ranou exploduje. Áno, krásky boli ostro jebnuté.
  Sú so svojou podmanivou milosťou bojových krás.
  Ale náboje pískajú, keď prechádzajú, takmer sa dotýkajú brnenia.
  Tridsaťštyri je veľmi nebezpečná a podobá sa na človeka, ktorý skáče medzi pramienkami.
  Elizabeth opäť vystrelila bosou nohou a zaspievala:
  - Môžem všetko, zasiahneme Wehrmacht s kapituláciou!
  Samozrejme, s takýmito dievčatami nie je samotný diabol strašný. Aj keď nacistická ofenzíva je agresívna a majú veľa tankov ....
  Sily sú nerovnaké. Hoci je počet áut približne rovnaký, nemecké sú ťažšie. Mnohé sovietske tanky sú ľahké a nie sú úplne pripravené na boj proti nacistickým monštrám.
  Posádka Elizabeth však robí zázraky a natáča v pohybe ďalšieho "Pantera".
  Členovia Komsomolu bojujú so zbraňami. Strieľajú presne. Bežia, blikajú naboso, okrúhle opätky. A zasiahnuť nepriateľa priamo na cieľ.
  Alenka s vášňou prikazuje:
  - Nevzdávajte sa dievčatá!
  A teraz delo vypľuje projektil, presne na T-4, prepichujúci tento tank. Ale tu, samozrejme, "Lev", to nie je také ľahké vziať. A tu musíte vyskúšať.
  Anyuta ukazuje na auto pomocou holých prstov a strieľa presne od konca ku koncu a hovorí:
  -Sláva komunizmu!
  Alla tiež strieľa veľmi presne a dodáva:
  - Sláva hrdinstvu!
  Tu nemôžete povedať nič o bojovných dievčatách - najvyššej triede a akrobacii!
  Maria, vkladajúc projektil do pištole, spievala:
  - Vyššie a vyššie a vyššie
  Hľadajte let našich vtákov...
  A dýcha každou vrtuľou,
  Pokoj našich hraníc!
  Marusya dodala a strieľala na Fritza:
  - Určite áno....
  Masové hrdinstvo Rusov a nielen ruských ľudí sa prejavilo vo všetkom ...
  Odmerané, tlmené zvuky kukučky, ako bicie hodiny, sa prehnali cez zákopy. Vzácne stromy, s hustou zelenou korunou v poryvoch vetra, ako pionieri v pozdrave, vítajú unavených vojakov. Niekomu sa to môže zdať dokonca ako varovanie - vraj pôjdeš na druhý svet!
  Prápor pod velením Vladimíra Michajlovského, brutálne zbitý v predchádzajúcich bitkách, najmä v májovej porážke, je teraz narýchlo dopĺňaný regrútmi, ktorí sa pripravujú na pokrytie jednej z najnebezpečnejších oblastí. Tri kilometre na východ sa vody Donu rútia pozdĺž plameňov vojny.
  Väčšina rákosia bola spálená od zápalných bômb, voda sčernela od sadzí. Ako obrovské zápalky v smútočnej hanbe stoja hromady mosta zbúraného tlakovou vlnou osamotene a slúžia ako podpery.
  Miestni priekopníci prevážajú na člnoch dary z polí, ako aj škatule s muníciou pre hrdinských sovietskych vojakov, pripravených pustiť sa do smrteľného boja s rozzúrenými nacistickými hordami.
  Štyria z nich teda odtiahli dlhú škatuľu ku kríku pokrytému vlčími plodmi. Tam číhalo ako mohawk v zálohe starostlivo zamaskované protitankové delo. Traja vojaci a strelec Alesya s ostrými očami operujú pri zbrani. Dievča, veľmi štíhle, no ruky má šľachovité od vyčerpávajúcej práce. Spolu s chlapmi sa tiež snaží pripraviť pascu pre prípad, že by sa tank alebo "obrnené vozidlo" nacistického kŕdľa pokúsilo obísť prírodný pahorok.
  Vojaci sú ešte z väčšej časti úplne bez brady a do nich sa nestrieľalo, mladíci, ktorí absolvovali skrátený náborový kurz na jeden a pol mesiaca , plus samozrejme predregistračný výcvik, ktorý bol dobre zavedený v r. ZSSR.
  Niektorí bojovníci už majú skúsenosti. Od mladých zvierat sa líšia štetinami, ostrosťou pohybov, niektoré sú previnuté. Najmä jednooký Ivan, ktorý vyzeral ako skutočný pirát, pustil fúzy. Titul práporčíka a už niekoľko rozkazov prijatých v rôznych bitkách, alebo skôr prvý pri Moskve. Keď sa zdalo, že urobili nemožné: zastavili Fritza a dokonca odviezli protivníkov niekoľko stoviek kilometrov ako psíčkarov.
  Koľko opustených zariadení mal Fritz. Možno nie až tak veľa a často tam boli tanky, ale obrnené transportéry s kanónmi a guľometmi, ktoré tak bolestne trápili sovietsku pechotu v lete a na jeseň štyridsaťjeden - aspoň desaťcent!
  Ale keď mráz presiahol tridsať stupňov, všetky tieto germánske príšery stratili schopnosť jednoducho sa pohybovať... Benzín zamrzol a tuk zamrzol.
  Žiaľ, nepodarilo sa im úplne skoncovať s nacistami. Čiastočne vinou velenia, ktoré žiadalo, aby veľké sily zaútočili na mestá, kde sa tiesnili nemecké jednotky. A topenie prišlo - sakra...
  Na jar si Ivan vyslúžil aj druhý rozkaz - mal šťastie, že kvôli prepadu zabil generála a niekoľkých dôstojníkov. Bitka však bola úspešná len čiastočne. Počas prenasledovania zatúlaný úlomok zasiahol Ivana Krasnova do tváre a pripravil ho o oko. Bohužiaľ, toto je vojna, nie detský film, kde hlavný hrdina každého mláti a ani sto guľometov ho nezasiahne.
  A teraz musia robiť fyzicky ťažkú prácu: kopať zákopy, cely a pasce.
  Priekopníci im pomáhajú, zatiaľ čo polia sú pokojné a samotní chlapci a dievčatá prosili o pomoc svojim starším bratom. Dokonca pracujú príliš horlivo, snažia sa urobiť viac, nekalkulujú so silou. Takto napuchli a vyskočili žily na opálených, mozoľnatých rukách a holých, pomliaždených nohách detí. Pri tom ešte stíhajú spievať;
  Sme priekopníkmi detí komunizmu -
  Oheň, stan a zvoniaca polnica!
  Invázia prekliateho fašizmu -
  Kto čaká zúrivý útek!
  
  Čo sme v týchto bojoch stratili?
  A potom v bojoch s nepriateľom získané?
  Kedysi sme boli len deti sveta -
  A teraz bojovníci rodnej zeme!
  
  Ale Hitler urobil krok smerom k nášmu hlavnému mestu,
  Zhodili bomby bez počítania vodopádu!
  A pre mňa je vlasť ešte krajšia ako obloha -
  Teraz prišiel krvavý západ slnka!
  
  Na agresiu odpovieme tvrdo -
  Aj keď sú sami vysokí, áno, bohužiaľ, sú malí!
  Ale meč v rukách krehkého tínedžera -
  Silnejší ako légie Satana!
  
  Nech sa tanky rútia lavínou za lavínou,
  A rozdeľujeme pušku na tri!
  Nech polícia mieri do chrbta,
  Ale Svätý Boh ich kruto potrestá!
  
  Čo sme sa rozhodli? robiť dielo pokoja
  A kvôli tomu som, bohužiaľ, musel strieľať!
  Kľud je už hnusný.
  Existuje aj násilie!
  
  S dievčaťom bežíme spolu naboso -
  Aj keď snežilo, závej horí ako uhlie!
  Ale neboj sa, poznaj deti -
  Fašista bude smelo zahnaný guľkou do rakvy!
  
  Sem umiestnili odpornú spoločnosť Fritz,
  A zvyšok zbabelcov je na úteku!
  Rozdrvíme pechotu ako kosa v boji -
  Nie sme prekážkou pre mladé leto!
  
  Víťazný úspech bude v máji,
  Teraz je fujavica pichľavý, tvrdý sneh!
  Chlapec je bosý, jeho sestra je bosá,
  V handrách sa deti stretli s rozkvetom!
  
  Odkiaľ pochádzajú tieto sily?
  Znášať bolesť a chlad, tú potrebu!
  Keď priateľ meral dno hrobu,
  Keď priateľ stoná - zomriem!
  
  Kristus požehnal nás priekopníkov,
  Povedal, že vlasť je vám daná Bohom!
  Toto je prvá viera zo všetkých,
  Sovietska, posvätná krajina!
  Ozýva sa vzdialený rachot približujúcich sa tankov a na oblohe bzučia lietadlá. A mohutné obliehacie zbrane už dunia. Keď zasiahnu vysoko výbušné náboje, hrudy zeme a roztopený trávnik sa vrhnú vysoko do neba. Tu číta bitku. Major Vladimir Michajlovskij drží v rukách zajatý ďalekohľad a sleduje blížiacu sa fašistickú oceľovú lavínu. Snažia sa zahnať pionierov do úzadia, ale nechcú odísť a pýtajú si pušky na boj.
  Zbraní nie je pre každého dosť, hoci miestne deti priniesli poľovnícke pušky a dokonca aj športové luky. Každý chce statočne bojovať a vyhrať. A nebude fungovať zomrieť s poslednou myšlienkou na vlasť.
  Major Michajlovský vydáva rozkaz:
  - Bez príkazu nespúšťajte paľbu!
  Vskutku, pre celý prápor majú len dve " štyridsaťpäťky ", čo znamená, že majú šancu nechať Krautov priblížiť sa.
  Vpredu, ako je medzi nacistami zvykom, najchránenejšie autá; tanky T-4 a samohybné delá "Hunter". Mali by uvoľniť miesto ľahším vozidlám a mierne zaostávajúcej pechote.
  Autá a motocykle nacistov tu a tam spomaľujú zo strachu, že by sa predrali....
  No priekopník Július Petrov dokazuje, že tu nezostali nadarmo. Medzi pňami, priamo pod húsenicou T-4, sa pohybuje vzácna protitanková mína, potretá domácim lepidlom a na povrchu trávnika, ktorý ju robí neviditeľnou pomocou drôtu.
  Oceľové pláty húsenice ležia na smrtiacom darčeku. Výbuch sa nezdá byť príliš silný, ale húsenica sa odtrhne a Hitlerov tank začne dymiť a točiť sa s vežou.
  Iní chlapci používajú podobné zariadenia. Keďže nemecká pechota je zbabelá a tanky a samohybné delá sú vpredu bezbranné, budú za to potrestaní.
  Slávny "Hunter" s nízkou siluetou a silným pancierom vyzerá ako sploštená korytnačka. Tieto samohybné delá sa objavili pomerne nedávno na sovietsko-nemeckom fronte. Vďaka dobrým jazdným výkonom, kanónu, ktoré dokáže preniknúť na slušnú vzdialenosť a schopnosti prežiť v boji, sa Hunter okamžite stal podobenstvom v jazykoch.
  Ale jeho húsenice sú stále obyčajné, aj keď široké ... Ešte lepšie je však podkopať spodok auta a prinútiť ho vypľuť svoje vnútro náhradnými dielmi.
  Tu je stroskotaný "Hunter", ako pirátska fregata so zlomeným kormidlom, skĺzne do strany a tlačí ju proti T-4. A obe oceľové rakvy na húseniciach začnú žiariť a po chvíli explodujú od detonujúcej munície.
  Už tucet stredne ťažkých vozidiel zastavilo rozbité a bezvládne.
  Ale za nimi zvyšok prúta, najmä početné obrnené. Tu samohybné delo "Hunter" pridáva rýchlosť a ... Spadne do maskovanej jamy. Zhora trčia len húsenice a bezmocne sa pohybujú.
  Pionieri sa tešia. Niekde vo vykopaných jamách domáce výbušniny. Je vyrobený remeselným spôsobom. Samozrejme slabší ako dynamit, ale na vyradenie podvozku to stačí.
  Fritz utrpí ťažké straty, obrnené transportéry zlyhávajú, niektoré prechádzajú nebezpečnými zónami, no stretávajú sa s hádzaním granátov a výbušnín.
  Tu si dokonca aj pohotoví mladí bojovníci postavili malé katapulty. Vyhadzujú špeciálne vrecko destilovaného drevného liehu zmiešaného s prvkami pušného prachu.
  Pri zásahu tenší pancier Hitlerových transportérov povolí, čo spôsobí, že posádky horia modrými plameňmi. Šialení bolesťou, Krauti srdcervúco kričia a so zdesenými tvárami utekajú.
  Niektorí sa dokonca vzdávajú technológie...
  Jediná škoda je, že nepriateľov je veľa, niektoré vozidlá do všetkého sypú guľometnú paľbu a približujú sa k zákopom.
  A narazia na ježkov... Alesya medzitým riadi štyridsaťpäť . Samozrejme, že T-4 a "Hunter" nezoberiete zoči-voči, ale môžete vyskúšať strany. O obrnených transportéroch nie je čo povedať. Všetci prerazia a urobia podlahy rozžeraveným kovom, ktorý vypľuje krv!
  Zbraň malého kalibru má mnoho výhod oproti veľkej - rýchlosť streľby, ľahká kamufláž. A vedia si vybrať ciele.
  Nacisti vrčia, zúrivo ako hyeny. A medzi sovietskymi chlapmi sú zabití a zranení. Obzvlášť tragické je, keď zomierajú mladí vojaci, ktorí práve začali žiť. Tu je veľmi mladá priekopníčka, ktorá s problémami zdvihne výbušný balík a vrhne sa pod pásy stredného tanku T-3. Škaredá krabica s dlhým, no zdanlivo tenkým kmeňom vyskočí a odtrhne štvorcovú vežu.
  A vojaci opäť hádzali granáty a guľomety začali strieľať na plaziace sa motocykle. A hlavy Hitlerových vojakov praskali ako zrelé čerešne zvalené krupobitím.
  A plynové nádrže veľkých motocyklov explodujú a vyvrhnú prúdy zúrivého ohňa. Zdá sa, že prebieha vzbura pekelných džinov. Tu je niekoľko obrnených transportérov, ktoré sa tiež pripájajú k ich nešťastným kolegom.
  Alesya ukazujúca na "Hunter" mieri na spodnú časť trupu. Je ťažké sa tam dostať, ale toto je jediná šanca preniknúť cez nemilosrdnú samohybnú zbraň. Plynulým pohybom prsta a potom otočte.
  Pištoľ vydáva jemný spätný ráz a fašistický stroj sa rozdelí na polovicu. A vlajka s hákovým krížom padá do krvavého blata.
  Alesya šepká:
  -Spravodlivosť vyžaduje obetu, dobročinnosť si vyžaduje dary a úspech spravodlivej veci si vyžaduje obetu!
  Otočte sa, delostrelecká dievčina odpočíva nahá, aby lepšie pocítila biorytmy Zeme a dych trávy podrážkami a znova vystrelí, pričom zasiahne zákernú T-3 do kĺbu.
  Je vidieť, že takmer všetky stredné tanky nacistickej armády sú už vyradené z prevádzky. Tu posledný zlikvidoval pioniersky chlapec, napriek zraneniu tlačil sud, so zmesou výbušného karbidu, uhoľného prachu, pilín s malým množstvom fosforu. Hrdinské dieťa po prestrelenej rane už nemalo silu tlačiť hlaveň a jeho súdruh Andrey, ktorý sa skrížil na úteku, vtlačil pod kolesá štyridsaťtonovú samohybnú pištoľ Shmel . Úctivé delo kalibru 150 milimetrov vystrelilo a zostalo zdvihnuté. A duše pionierov, trepotajúce sa zo svojich roztrhaných tiel, sa ponáhľali do šťastného nebeského kráľovstva, kde nikdy nie je násilie a bolesť.
  Fašistické transportéry, ktoré prežili, stratili podporu svojich ťažších kolegov a začali sa vracať... Hukot Wagnerovej hudby utíchol a začal všeobecný let.
  Vladimir Michajlovský, ktorý si utieral krv z čela, povedal:
  -Ruský bojovník môže zomrieť stojaci, ale nikdy nebude žiť na kolenách! Rusko môže krvácať, ale žiadna krv nevykrváca našu odvahu a lojalitu k vlasti!
  A preživší pionieri to potvrdzujú... Hoci mnohí z nich už boli popálení a zranení.
  A Anastasia Witchakova a Akulina Orlová bojujú na oblohe, sú pripravené konkurovať vychvaľovanej Marseille, ktorá už nazhromaždila viac ako štyristo zostrelených lietadiel, za čo dostal piaty stupeň Rytierskeho kríža Železného kríža so zlatým dubové listy, meče a diamanty.
  Dievčatá sú však očividne odhodlané bojovať vážne. Tu sú v rovnakých bikinách a bojujú naboso. A prepichnúť lietadlá Luftwaffe.
  Anastasia holými prstami namieri zbraň na cieľ, zrazí fašistu a hovorí:
  Naša viera je veľká
  Vydrží navždy!
  A žmurká na svoju partnerku. Akulina tiež zrazí fašistu, udrie ho, veľmi presne pomocou holých nôh a kričí:
  - Za veľkosť myšlienok komunizmu!
  A odhalí svoje perleťové zuby. Takéto dievča je bojovné a vzdelané.
  A leskne sa zubami.
  Anastasia, ktorá na svojom Jak-9 zostrelila ďalšie nemecké lietadlo, agresívne zaškrípe:
  - ruský orol nad planétou,
  Roztiahnutie krídel vzlietne...
  Nepriateľ bude braný na zodpovednosť
  Bude porazený, zlomený!
  Akulina to ochotne potvrdzuje zrážaním súperov:
  - Bude to zlomené!
  Aj keď, samozrejme, medzi Nemcami sa objavili aj krásne esá. Albina a Alvina bojujú na najnovšom ME-309. Takíto bojovní bojovníci kradli.
  A s úžasnou obratnosťou zrážajú sovietske lietadlá. ME-309 je veľmi výkonné lietadlo vyzbrojené tromi 30 mm vzduchovými kanónmi a štyrmi guľometmi. Proti takémuto monštru ruské autá nedokážu odolať.
  Ak zostrelia, zostrelia bez zľutovania.
  Albína za pomoci odhalených prstov na nohe zaspievala letecké delo na cieľ. Zasiahnite nepriateľa a zakričal:
  - Za víťazstvá Tretej ríše!
  A ukázala jazyk.
  Alvina tiež zmlátila nepriateľa. Odrezala sovietske Jak-9 a zavrčala:
  - Za veľké hranice našej armády!
  A žmurkla na svojich priateľov.
  Bojuje, získava účty a Huffman. Zatiaľ nepatrí medzi veľké esá, no rýchlo napreduje. A môžete tiež povedať monštrum pekla.
  Nemci, aj keď pomaly a s veľkými stratami, postupujú pozdĺž pobrežia Volhy a blížia sa ku Kaspickému moru.
  . KAPITOLA 2
  Sily boli zjavne nevyrovnané. Nepríjemné bolo najmä fašistické letectvo. Focke -Wulf dorazil na front vo veľkom počte a jeho silné zbrane a rýchlosť sa stali pre Červenú armádu problémom. Navyše, toto auto bolo príliš ťažké dať dole. Je odolná a silne obrnená.
  ME-309 sa ukázal byť nepríjemným prekvapením aj pre sovietskych pilotov, čo sa týka rýchlosti aj výzbroje. A pekne skartoval sovietske jednotky.
  Zbombardovali sovietske pozície a nový bombardér Yu-288, veľmi výkonný stroj. Pri bežnom naložení viezol štyri tony bômb a pri naložení šesť ton. A dostal sovietske jednotky spravodlivo.
  Rommel tiež ukázal svoju triedu ako veliteľ, rovnako ako Mainstein.
  Nemci sa čoraz viac blížili k Astrachanu. A neočakávane pre sovietske velenie Fritz pokračoval v ofenzíve pozdĺž Volhy v smere na Kamyshin. Bol to odvážny, ale silný krok. A doteraz bolo ťažké ich zastaviť.
  Ale obrana Červenej armády je stále silná... Za týždeň nacisti postúpili o päťdesiat kilometrov a boli zastavení.
  Stretli sa s protiútokmi sovietskych jednotiek...
  Japonci sa zároveň snažili rozvinúť ofenzívu proti Alma-Ate. A potom zúrili kruté boje.
  Dievčatá bojovali rovnako ako muži a možno ešte lepšie ako oni.
  Margarita Magnitnaya a Tatyana Bulatnaya, krásne dievčatá, strieľali zo samopalov.
  Zostrelili samurajov a skandovali:
  - Nerozlúčme sa so snom
  Prvým krokom v živote je...
  Znova vidíš nad Zemou,
  Víchrice zúrivých útokov!
  Margarita hodila vražedný granát holými prstami, roztrhala Japoncov a spievala:
  - Nikto nás nezastaví
  Nikto nás neporazí...
  Wehrmacht pochováme do zeme ,
  Naše priateľstvo je monolit!
  Tatyana, ktorá strieľala na nepriateľa, súhlasila:
  - Naozaj monolit!
  Japonci postupujú na Alma-Atu. Majú veľa vojakov a rôzne druhy záloh. Toto sú bojovní chlapci. Dievčatá ich však kosia. Zúfalo bojujú.
  Tatyana Bulatnaya hodila ďalší granát, roztrhala samuraja a spievala:
  - Za môj veľký úspech!
  A žmurknuté oči, farba zafíru. Veselé dievča, nič nehovor.
  A Margarita s holým opätkom vezme a hodí darček smrti a roztrhá japonských vojakov na kusy.
  A spievaj:
  - Všetko je zmätené, prepletené, vo víre utrpenia a problémov!
  A opäť hádže svoje obnažené prsty, citrón po Japoncoch ...
  Do pol pása nahá a bosá bojovníčka Oksana sa k nim priplazí, pretlačí sa cez škatuľu s granátmi a zašepká:
  - Bude to skvelé dievčatá!
  A všetci traja bojovníci spievali:
  - Samuraj letel na zem, pod tlakom ocele a ohňa!
  A krásky bojujú s veľkou zúrivosťou. Nie nadarmo prešli ohňom, vodou a medenými rúrami.
  Tu Oksana hodí granát bosou nohou a zasiahne japonský ľahký tank Chikha. No to je skvelý cieľ.
  Margarita strieľala na nepriateľa a spievala:
  - Môžete veriť v neprítomnosť viery! Môžete urobiť neprítomnosť prípadu!
  Tatyana logicky poznamenala:
  - To, čo hovoríš, je paradox!
  Margarita hodila granát holými prstami a logicky poznamenala:
  "Nie je génius priateľom paradoxov?"
  Tatyana sa otočila, pokosila samuraja a súhlasila:
  - Samozrejme, priateľ!
  A bojovníci to vzali a vybuchli smiechom ... Bojujú dievčatá a hovoria, čo ešte ... Nie nadarmo si Rusko pamätá, ako dievčatá bojovali!
  Oksana samozrejme bojuje na najvyššej úrovni. A strieľa z rôznych bodov a dievča sa točí ako vrchol.
  To sú krásavci, nikomu nič nevydajú. A zožrať zradu spolu so samurajmi.
  Angela tiež strieľa. Dievča je tiež agresívne a ryšavé. Bojovníci radšej bojujú naboso a predvádzajú činy kolosálnych rozmerov.
  Angela ide na rad a so smiechom hovorí:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Za moc Sovietov!
  A holými prstami hádže vražedný citrón.
  Boje pokračujú a teraz končí nápor Japoncov ....
  Už je koniec júla štyridsaťtri. Nacisti sa priblížili k samotnej delte Volhy a rozpútali sa na nej boje.
  Elizabeth a jej posádka zúfalo bojujú. Na front začali prichádzať aj prvé tanky Tiger-2. Sú podobné ako "Panther" a "Lion", ale niečo medzi tým. Aj s uhlami racionálneho sklonu panciera a dlhou hlavňou ráže 88 mm 71 EL. Váži šesťdesiatosem ton a je blízko tanku "Lev", pokiaľ ide o pancierovanie, ale o niečo menšie.
  Veľké tanky, nič nepovieš.
  Alžbeta a dievčatá lovia Nemcov. Predierajú T-4 a škriekajú:
  - Sláva myšlienkam jasných rokov,
  Výkrik priekopníkov buď vždy pripravený!
  Povedzme, že bojovníci sú prvotriedni. A nielen slávne bojujú, ale aj spievajú;
  Únia je nezničiteľná, národy slobodných,
  Nebola to hrubá sila a strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo, svetlo, rozum a odvaha v snoch!
  
  Sláva našej slobodnej vlasti,
  Sila tvorenia je oporou navždy!
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Koniec koncov, pre jednotu - jednoduchý človek!
  
  Cez búrky nám svietilo slnko pokroku,
  Cez búrky a búrky sme sa ponáhľali vpred ...
  Prenášame hory, akoby bez váhy,
  Celý svet, žiariaci smerom ku komunizmu, prichádza!
  
  Sláva našej slobodnej vlasti,
  Sila tvorenia je oporou navždy!
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Koniec koncov, pre jednotu - jednoduchý človek!
  
  Národy planéty sú zjednotené ako bratia,
  Budhisti, moslimskí priatelia navždy!
  Nech sláva rozumu, veľké meno,
  Všetky národy sveta sú rodina!
  
  Sláva našej slobodnej vlasti,
  Sila tvorenia je oporou navždy!
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Koniec koncov, pre jednotu - jednoduchý človek!
  Dievčatá dobre spievajú a ešte lepšie bojujú a predvádzajú také výkony. Hoci dejiny píšu víťazi a nie je známe, či si ich zapamätajú, ak sa vojna prehrá?
  Alenka s batériami a tímom dievčat sa snaží zadržať nepriateľov v delte Volhy. A ukazuje, čoho sú krásky v zásade schopné.
  A dokážu toho naozaj veľa.
  Anyuta strieľa bosými nohami a reve:
  - Sláva časom komunizmu!
  A tak to vzala celá batéria a spievala jednohlasne, plnými hlasmi;
  Bojujeme za lepší osud
  Uľahčiť ľuďom život...
  A rozdrviť tú prekliatu hordu
  Aby bolo zlých protivníkov menej!
  
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Na slávu našej matke Ruska...
  Obyvatelia Ruska veria, že sú neporaziteľní,
  A urobte každého na Zemi krajším!
  
  Je nám dané bojovať za vlasť,
  Ochrana veľkosti vlasti ...
  A niekedy je život len film
  Hoci by to malo byť odrazom raja!
  
  Všetci ľudia potrebujú dosiahnuť sen,
  Rozumne verte komunizmu...
  Aby bolo na Zemi viac šťastia,
  A požiare revanšizmu neprišli!
  
  Náš cár, veľký génius Pugachev,
  Pozdvihol roľníkov k svätému boju ...
  Akékoľvek podnikanie bude na pleciach,
  A milujte dievča bosého chlapca!
  
  Budeme ešte silnejší diabol,
  Keď posunieme obzory vedy...
  Zloduch je rozdrvený pod kopytami,
  Aj keď z roztrhnutej aorty tečie krv!
  
  Áno, naša vec je spravodlivá, priatelia,
  Môžeme urobiť našu vlasť šťastnejšou...
  Verte, že všetky národy sú jedna rodina,
  Skvelé, najžiarivejšie Rusko!
  
  Ľudia sa statočne pozerajú do horizontu,
  Nech zlé oblaky nezakrývajú oblohu...
  Dáme nepriateľovi víťazné skóre,
  A ty budeš šťastný hrdina v boji!
  
  Nepoznám slovo zbabelec
  My Rusi nie sme vôbec menejcenní ...
  My Svarog máme bieleho Ježiša,
  A navždy si bude užívať máj!
  
  Dievčatá a chlapci v okrúhlom tanci,
  My bosé dievčatá vchádzame...
  Koniec koncov, všemohúci Boh Rod,
  Nebuď bezmozgový papagáj!
  
  A Lenin nás inšpiroval k boju,
  Múdry Stalin požehnal výkon ...
  Mocný cherub rozprestrie svoje krídla,
  A naše svaly sú jednoducho vyrobené z ocele!
  
  Majestát vlasti bude in
  Že sme takí bojovníci s Bohom...
  Tu potvrdíme slávu oceľovým mečom,
  Ktorý štít bol ukutý na Svarogovi!
  
  Stručne povedané, buďte verní Pánovi,
  Na slávu najžiarivejšieho Ruska...
  Len poznáme rytierov orlov,
  Za nami je Biely Boh Kristus Mesiáš!
  Tu sa pri presnom zásahu z pištole rozsvieti "lev". Áno, nacisti to majú vyslovene na rohoch.
  Kým prebiehajú bitky, deti nestrácajú čas.
  Dáša a Vaska sa potulujú po tyle nemeckých jednotiek. Sledujú, ako sa technika pohybuje v kolónach. Motorky sa ponáhľajú, samohybné delá sa plazia. Sú tu početné jednotky vrátane SS a iných jednotiek.
  Vaska si všimol pohyb Ferdinanda, silného nemeckého samohybného delo ničiaceho tanky.
  Chlapec zašepkal dievčaťu:
  - Vyzerá to, že Fritz presúvajú ďalšie sily severne od Stalingradu.
  Dáša s úsmevom poznamenala:
  - Naši ich aj tak zomelia!
  Nemcev z kamiónu nahnevane kričí na chlapov. Deti vzlietnu a bežia, blikajúce, sivé od prachu, holé, okrúhle päty. Môžu na ne dať aj rad.
  Chlapec a dievča vybehli do kríkov a skočili dnu. Dáša s nadšením poznamenala:
  - Partizáni môžu všetko!
  Vaska s tym suhlasila:
  - Samozrejme... Určite vyhráme!
  Dáša s nadšením spievala:
  - Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Tí, ktorí chcú zlomiť okovy! Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká! Budeme schopní poraziť fašizmus!
  Vaska s tým ochotne súhlasil a rozdrvil húsenicu prstami bosých detských nôh:
  - Môžeme! Narodili sme sa, aby sme uskutočnili rozprávku!
  Dáša žmurkla a poznamenala:
  - A čo? Myslím, že rozprávku zmeníme na skutočnosť a Wehrmacht na prach!
  A deti zborovo spievali z plných pľúc;
  V mene našej spravodlivej krajiny,
  Čo komunizmus dá vesmíru...
  Budeme verní našej vlasti,
  Vydláždime cestu k úspechu a tvorbe!
  
  Putin vládol Rusku ako hrdina,
  Potom ju však orol nechal na úteku...
  Samozrejme, že Fuhrer má veľké hemoroidy,
  Ale Stalin znamená aj meno!
  
  Verím, že porazíme Tretiu ríšu,
  Niet divu, že sa Putin presťahoval do Stalina...
  Nad svetom je zlatý cherubín,
  A Satan-Adolf je teraz šialený!
  
  Nemci majú celú Európu na dosah ruky,
  A Afrika, Ázia a štáty...
  A Adolf si myslí, že je v pohode
  Ale Fuhrer bude potrestaný!
  
  Pre Hitlera je Rusko ako stodola,
  Chce si vyrobiť vlastný...
  Ale bude, verím, že komunizmus je raj,
  Jahody vyklíčia, siatie záhonov!
  
  Neverte, naši ľudia nie sú vôbec slabí,
  Ale zajali príliš veľa Fritza...
  A Slovan vôbec nepoznáš otroka,
  V mene našej matky Ruska!
  
  A Lenin nás inšpiroval k výkonu,
  Ukázal mi, ako robiť veci...
  Keďže Boh je v skutočnosti jeden,
  Ale v komunizmus musíme smelo veriť!
  
  Nie, nepodľahnite ruskému nepriateľovi,
  Koniec koncov, Biely Boh je s nami - Stvoriteľ vesmíru ...
  Pomôžem tým vlasti v boji,
  Byť konštantný v úspechoch života!
  
  Ako ďaleko môžete zabiť svojich blízkych?
  Bohužiaľ, vojna nekončí...
  Tak preriedená v bitkách našej armády,
  Urobte niečo, za čo sa nebudete hanbiť!
  Toto je dobrá pieseň mladých bojovníkov. Zaspievali si ju a znova sa pohli, holými, mozoľnatými podpätkami hrabali prach po ceste.
  Deti boli veselé a navonok spokojné so životom. Hoci je chudá, jej tváre sú opálené ako čokoláda a vlasy, naopak, svetlé. Skvelí chalani.
  Jeden z Nemcov na motorke im láskavo zavolal. A ponúkol čokoládu. Hladná Dáša natiahla ruky, ale Vaska ju potiahla za rukáv:
  - Neponižujte sa!
  Našlo sa šikovné dievča
  - Poďme radšej zjednotiť nacistov!
  Vaskovi, ktorý je sám kosť a koža, sa tento nápad zapáčil. A tiež si vypýtal čokoládu.
  Hitlerovec prikývol a nafúkol lámanou ruštinou:
  - Spievaj chlapče!
  Vaska s veľkou inšpiráciou prikývla a spievala;
   Strana zhromaždila celé Rusko,
  Chráni nekonečné polia...
  Koniec koncov, ľudia veria takejto sile
  Sláva sovietskej zemi!
  
  Stalin je najvyššie vyznamenanie,
  Stalin je let múdrosti...
  Treba o neho statočne bojovať.
  Všetci ľudia idú za Stalinom!
  
  Dostali sme radostné krídla,
  Dostali sme veľkú vôľu...
  Stalin je radosť z hojnosti,
  Slávna, skvelá krajina!
  
  Stalin je najväčší vo vesmíre,
  Stalin zlatý cherubín,
  Naši ľudia s nemenným šťastím,
  Verte, navždy neporaziteľný!
  
  Stalin dal ľuďom spásu,
  Najväčší orol na svete...
  Za našu vlasť a slobodu,
  Roztiahol svoje krídla nad zemou!
  
  Nie je nič vyššie ako žiarivý Stalin,
  Je veľký ako biely Boh...
  Bojovať a vyhrávať,
  Čoskoro zaženieme Fuhrera do rakvy!
  
  Vzdávame česť našej vlasti,
  Vedzte, že ste ju nemohli nájsť krajšiu...
  Čoskoro budeme žiť v komunizme,
  A nemáme inú cestu!
  
  Stalin je pýchou celej planéty,
  Stalin neobmedzený komunizmus...
  Jeho skutky budú spievané,
  Fašista je úplne zničený!
  
  Stalin preslávil Rusko,
  Stalin ju vyzdvihol nad hviezdy ...
  Pozdvihol ríšu až po okraj,
  Stalin je proste ideál!
  
  Stalin dobyl vesmír
  Má veľkú hviezdnu flotilu...
  Skúšky budú zamerané na vzdelávanie
  Stalin povedie ku komunizmu!
  
  Pre Rusko je Stalin slnko,
  V tme to divoko svieti...
  Dievčenský hlas je hlasný
  Na svete niet krajšieho vodcu!
  
  Stalin je stelesnením Svaroga,
  Stalin vytvoril moc Ruska...
  V srdci nájde Roda -
  Najväčší majster!
  
  Niet krajšieho vodcu na celej Zemi,
  Stalin je najväčší z ľudí...
  Vytvorme šťastie v našom vesmíre,
  Besný darebák bol zničený!
  
  Moji synovia a členovia Komsomolu,
  Za vlasť, buďte spolu vo formácii...
  Koniec koncov, vy dievčatá ste silnejšie ako tigre,
  Drahý génius Stalin je s nami!
  
  Úspechy sa nedajú počítať,
  Letíme ako šíp...
  Naše žiarivé Rusko,
  vlasť smeruje ku komunizmu!
  Dáša spievala spolu s Vaskou a deti dostali všetko také zvučné a krásne.
  A oni stále tancovali, dupali svoje opálené deti bez topánok a už v marci dupali po snehu bosými nohami.
  Nemcovi, ktorý veľmi nerozumel po rusky, sa pesnička páčila, vytiahol z tašky bravčovú konzervu a podal ju deťom.
  A súhlasne prikývol.
  - Zer Gut!
  Chlapec a dievča sa uklonili a išli ďalej. Majú len jedenásť rokov, ale sú bystré a majú silnú pamäť. Zbierajte presné informácie. A raz svetlovlasá Daria aj v košíku priniesla Nemcom mínu. Je to šikovné dievča a dobre pozná ich jazyk. Ani si nemysleli, že také pekné dieťa s bielymi vlasmi a modrými očami môže priniesť smrť.
  A toto fungovalo...
  Opäť sú tu, vychutnávajú si nemecké čokolády a ich nálada je veselá ...
  Daria s úsmevom poznamenala:
  - Ak porazíme nacistov, postavím si trojposchodový dom z mramoru a s fontánou!
  Vaska sa zachichotala.
  - Staneš sa buržoázou?
  Dievča odpovedalo:
  -Nie! Budem mať svoj vlastný komunizmus!
  Vaska sa zasmiala a znova spievala;
  Keď buržoázia prišla do mojej krajiny,
  Domy boli vypálené, dievčatá rozsekané...
  Zdalo sa, že sa počítajú nuly,
  Chlapci si nechali oholiť vlasy na nulu!
  
  Kibalchish vzal pušku ,
  A vstúpil do ľudovej armády...
  Ale rozdal všetky plány Malchish-Bad ,
  Kto sa vzdal suda pre lekvár!
  
  A tu visím na stojane chlapec,
  Mučia ma bičom a ihlami ...
  V odpovedi sa smejem do tváre, som kat -
  A verím, že vlasť sa stane rajom!
  
  Zvieratá mi opekali päty ohňom,
  Dieťa bolo vážne zasiahnuté...
  Ale verte mi, múka nie je nič,
  Aby ich červená buržoázia porazila!
  
  Lámajú kosti, zarýva sa zlý kov,
  Kati ma potácajú na stojane...
  Ale ver mi, chlapec o tom sníval,
  Behať v máji po Berlíne!
  
  Verím, že súdruh Lenin povedie,
  Oslobodte Varšavu, Prahu, Londýn!
  Víťaznú faktúru vystavíme čoskoro,
  A červený transparent hrdo stojí nad Berlínom!
  
  Teraz horia päty dieťaťa,
  Podrážka, ktorá je takmer vždy holá...
  A bič ma tvrdo udrel do chrbta,
  Pravdepodobne si už sivovlasá mama!
  
  Ale týmto katom sa nepoddám,
  Nebudem žiadať o vieru, poznaj milosrdenstvo...
  Nechajte kat prudko bičovať z ramena,
  Viem, že mi Lenin dá odmenu, verte mi!
  
  Kibalchish sa smial pri mučení ,
  Tajomstvo neprezradil, hrdo zomiera...
  V pekle navždy tak kričí Bad Boy ,
  Démoni mu lejú živicu do hrdla!
  
  Lenin je s nami, môžeš vidieť navždy,
  A v mojom srdci horí plameň...
  Splnený veľký sen
  Nad celou planétou bude červený prapor!
  Daria zapískala a dupla bosou nohou:
  - Skvelé! Skladal si ho sám?
  Vaska prikývla.
  - Áno! Jeho príbeh na mňa urobil obrovský dojem!
  Daria prikývla a poznamenala:
  - Pamätáš si, ako nás a teba policajti chytili a vozili nás bosých v mraze cez sneh, a potom nás bičovali a na päty nám priložili tenké vetvičky.
  Vaska ochotne potvrdila:
  - Bolo to tak.... Keď visíte na stojane, bolia vás päty a ramená. Ale neboli proti nám žiadne dôkazy a...
  Daria s povzdychom poznamenala:
  - Áno, ale policajti chceli, aby sme umrzli. Ale keď ma udreli fľašou po hlave, chytil som úlomok bosou nohou. A potom to preniesla do rúk. Potom som prerezal lano pre seba a pre teba.
  Vaska prikývla.
  - Áno, to bolo... Strašne však. Ale viete, v mraze pľuzgiere spálených chodidiel nebolí! A keď sme sa neskôr dostali von, všetko sa na nás zahojilo ako na psoch!
  Daria pohotovo potvrdila:
  - Áno, dobre sa nám lieči! Napchal som také hrubé podrážky, že sa nebojím chodiť po uhlíkoch!
  Vaska sa nafúkla a povedala:
  - Ja tiež! Sme priekopníci, deti komunizmu!
  Daria potvrdila:
  A určite vyhráme!
  Chlapec a dievča spievali:
  Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu
  vidíme budúcnosť našej krajiny...
  A červený prapor, naša vlasť,
  Vždy budeme nezištne verní!
  . KAPITOLA #3
  Začiatkom augusta 1943 Nemci napriek tomu vyšli a prekonali tvrdohlavý odpor sovietskych vojsk ku Kaspickému moru. Pre Fritza je to skutočne veľký úspech. Ktorý dosiahol najväčšie dividendy. Teraz bol Kaukaz odrezaný pevninou od hlavného kontinentu.
  Úspech dosiahli aj Turci, ktorí po tvrdohlavých bojoch napokon obsadili Batumi a dokončili obkľúčenie Jerevanu. Po dôkladnom stlačení sovietskych vojsk v Zakaukazsku.
  Postavenie ZSSR sa stalo veľmi ťažkým. A Stalin nariadil začať ofenzívu na severe s cieľom preraziť koridor k hladnému, umierajúcemu, ale ešte nevzdanému Leningradu.
  Začal sa útok na Tikhvin. Boli tam hodené značné sily, hoci veliteľstvo nemalo dostatok záloh. Situáciu skomplikoval príchod švédskych, údajne dobrovoľníckych oddielov na front, ktoré posilnili svoje pozície.
  Áno, a Nemci vážne posilnili ...
  Boje sa začali 10. augusta, pričom sovietske jednotky počas prvých troch dní bitky postúpili o desať kilometrov. Tu štrnásteho augusta prvýkrát vstúpil do boja nemecký tank Maus. Nie príliš vydarený vývoj vážiaci stoosemdesiatosem ton. Je pravda, že auto riadila seriózna posádka, veľmi militantné nacistické dievčatá.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - päť krás Tretej ríše začínajúcich na písmeno "A". A ako bojujú na Maus a strieľajú z dvoch zbraní naraz.
  Vysoko výbušné fragmentačné granáty sú vystreľované zo 75 mm kanónu s krátkou hlavňou a ťažšie zo 128 mm, čo demonštruje údernú silu.
  Agnes páli holými prstami a vytesanými nohami. Narazí do sovietskeho auta, doslova odtrhne jeho vežu a zakričí:
  - Som vesmírne dievča!
  Adala vystrelí nášľapnou mínou a zaškrípe:
  - A ja som akrobacia, roztrhajte celú posádku!
  A tiež dievča používa holé prsty. Strely sovietskej tridsiatky štvorky zasiahli Maus, ale odrazili sa ako hrach. Auto je celkom dobre chránené. A nemôžete ju tak ľahko trafiť. Mušle z nej lietajú ako tenisové loptičky a ani s veľkým kalibrom takého monštra nemôžete preraziť.
  A dievča je zastrelené z protilietadlovej zbrane a nedovolí nepriateľovi priblížiť sa k nej.
  Agáta tiež vystrelila holými prstami a zavrčala:
  - Nech udrie môj meč, podrežeme našich nepriateľov!
  Adala agresívne potvrdila, strieľala veľmi presne:
  Sme bojovníci svetla a zeme!
  Angelina mlátila holými prstami, rozbila sovietsky tank T-34-76 a kričala:
  - Pre veľké výhry!
  Afrodita tiež zasiahla projektilom, ktorý bol ťažký ako kopa, rozdrvil sovietsky T-60 a zaškrípal:
  - Svätá vojna bude naším víťazstvom!
  Agnes sa vrhla holou pätou, zlomila čelný pancier nepriateľa a vydala:
  - Cisárska vlajka vpred - sláva padlým hrdinom!
  Tieto dievčatá sú dosť škaredé a vražedné. A nie nadarmo ich nemôžete obísť. Vďaka bosým nohám a telovým bikinách strieľajú bez míňania. Čo znamená, že ich nemožno len tak ľahko poraziť.
  Strašná "myška", mlátená smrtiacou zbraňou a nedala nikomu šancu.
  Vrátane série KV.
  Ale ak existujú nemecké ženy, ktoré bojujú tak tvrdohlavo a úspešne, potom existujú dievčatá na sovietskej úrovni - hrdinky.
  Tu napríklad Natasha a jej partneri. Majú len skromný SAU-85, ktorý práve dorazil vpredu. A dievčatá už bijú fašistov mocou a hlavou.
  Samozrejme, krásky sú naboso a v bikinách. A poriadne rozdrvia fašistov, ako perlík rozbíja kusy skla.
  A je veľmi nezabudnuteľné, keď takéto dievčatá predvádzajú najvyššiu úroveň letu orla.
  Natasha strieľa holými prstami a rozbíja Pantera, načo kričí:
  - Za veľkú vlasť!
  A ukáže jazyk!
  Zoya tiež mláti nepriateľa. Udrel ho veľmi tvrdo. Zlomí brnenie a kričí:
  -Na slávu komunizmu!
  Augustína tiež tvrdo bojuje a ak tlačí na nepriateľa, robí to veľmi dôkladne. Prestávky a rev:
  - Sláva komunistickému svetu!
  Dolbanet a Svetlana. A tiež veľmi výstižne. S holými prstami. Rozdrvte brnenie nepriateľa a zaškrípajte:
  - Za veľkosť komunistického sveta!
  A ukáž jazyk...
  Tu dievčatá, cítiac sa inšpirovať, spievali a skladali priamo na cestách;
  Krásky útočia naboso
  Takéto pekné dievčatá behajú...
  Ak je potrebné udrieť Fritza päsťou,
  Alebo ho seknite guľometom!
  
  Dievčatá nepochybujú
  Nacistov pochovajú mŕtvych...
  A silno ho zbijú od nôh,
  A niekde vyjú mäsožravé vlky!
  
  Rusko je slovo pre vojakov
  Keď veríš, že to nebude lepšie...
  Aj keď je situácia niekedy bezútešná,
  Kde víťazí zlý čierny Kain!
  
  Neverte tomu, členovia Komsomolu neutekajú,
  A ak utekajú, tak len aby zaútočili...
  A všetci nacisti budú zabití naraz,
  A Fuhrer zdvihne všetko na kocku na sekanie!
  
  Rusko je moja vlasť,
  Je žiarivá, jednoducho krásna...
  Kto je zbabelec, nestojí ani za rubeľ,
  A je nebezpečné hádať sa s bojovníkom!
  
  Ale vedzte, že porazíme nacistov,
  Na tróne nebude vládnuť žiadne zlo...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A Boh Svarog s veľkosťou v korune!
  
  Kto je zbabelec, ver mi, slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - znášať urážky ...
  Dnes zámočník, zajtra majster,
  A vy sami môžete poraziť iných ľudí po chrbte!
  
  Dievčatá majú silu, len sopka,
  Niekedy a mocne ničí hory ...
  Vojna zúri zlý hurikán,
  A smrť ľudskej rasy, úprimne povedané, kosí!
  
  Tak vám poviem úprimne rytieri,
  Sme silní, keď sme my Rusi jednotní...
  Potrebujete občerstvenie na vidličku a nôž
  Sme rytieri v bitkách neporaziteľní!
  
  Aká je naša viera v Pána Krista,
  Hoci Lada je tiež uctievaná ...
  Súdruh Stalin je pre nás ako otec,
  A miestom komunizmu bude raj!
  
  Ten, ktorý bol, keď zomrel, vstane,
  A budeme krajší a múdrejší ...
  A ten muž je samozrejme veľmi hrdý,
  Hoci niekedy nesie nezmysly!
  
  V láske je naša vlasť ako hviezda,
  Ver mi, nikdy nevyjde von...
  Splnený veľký sen
  V celom vesmíre bude mier a šťastie!
  
  Milujem Máriu, posvätne si vážim Ladu,
  Svarog je krásny a Perun je skvelý ....
  Milujem Ježiša a Stalina,
  Sväté tváre ikon sú mi drahé!
  
  Kedy bude skutočný raj
  Splní sa to, verte mi, všetky nádeje ...
  Svoje srdce dávaš vlasti,
  Všetko bude v poriadku, silnejšie ako predtým!
  Dievčatá dobre bojovali a dobre skladali. Čo s takými bojovníkmi, žiadny Hitler nie je pre Rusko strašný.
  Napriek tomu sovietske jednotky po desiatich dňoch tvrdohlavých bojov predsa len prerazili k Tichvinu.
  Boje sa rozpútali o samotné mesto. Sily sú samozrejme veľmi nerovnomerné.
  Nemci sa zmocnili vzdušnej nadvlády a bez prestania bombardujú. Situáciu sťažujú zahraničné divízie, ktoré bojujú na strane Wehrmachtu. Najmä veľa talianskych častí.
  Snažia sa odtlačiť Červenú armádu od Tikhvinu. Ale ruské jednotky tvrdo bojujú. Toto je ich jediná skutočná šanca zachrániť obliehaný Leningrad, umierajúci od hladu. Jedlo sa tam dá zhadzovať iba letecky, ale Nemci majú silné bojové lietadlá a je to veľmi ťažké.
  A v druhej polovici augusta nacisti zaútočili na Astrachaň. A v tomto meste sovietske dievčatá bojovali s veľkým hrdinstvom a odvahou.
  Toto hrdinské mesto pokrýva prápor bosých dievčat.
  Alenka hodí granát bosou nohou, potom vystrelí dávku, kosí náckov a vyhlási:
  -Ak je žena žiadostivá ako mačka, tak jej manžel má v hlave myši!
  Anyuta, ktorá strieľala na Fritzovcov a tiež hodila granát bosou nohou, zaštebotala:
  - Najjasnejšie nápady sa po realizácii zatemnia tieňovou politikou!
  Alla strieľala na Fritza, hodila granát a holými prstami vyrazila tank a zavrčala:
  -Žena je prefíkaná ako líška a vládne aj levovi, ak má muž rozum kohúta!
  Mária strieľajúca z pištole a zrážajúca Fritza zavrčala:
  - Boh môže všetko, len v nárokoch predčí ženu, je bezmocný!
  Matryona, ktorá strieľala na nepriateľa a vrhala vražedný dar smrti holými prstami na nohách, poznamenala:
  - Aby ju muž nezhltol ako boa constrictor, žena musí mať žihadlo kobry!
  Alenka, ktorá pokračovala v streľbe na nacistov, vtipne poznamenala:
  -Človek môže byť vo všetkom ako Stvoriteľ, ale napodobňovanie ako opica z neho nevyzerá dobre!
  Anyuta vystrelil na nepriateľa, potom vyradil tank dobre miereným hodom granátu a povedal:
  -Človek môže prevýšiť Všemohúceho Boha iba v domýšľavosti, a to aj vtedy, ak je intelektuálne stvorený Pithecantropom!
  Alla, ktorá naďalej veľmi presne strieľala na Fritza, vydala:
  -Žena nechce byť kura, ale jej ideálny muž je kohút!
  Maria, ktorá strieľala na nacistov a presným hodom bosou nohou zasiahla Pantera, poznamenala:
  - Líška má skutočne vlčí zovretie na samcoch bobrov!
  Marusya, ktorá tiež zaútočila na nacistov a holým opätkom podala výbušný balík, vydala:
  -V politike je to ako v lese, ak zožeriete dub prasa, ak zajac zožerie líšku, ak osla, zlejú sa tri kože!
  Alenka, pokračujúc vo zbesilej streľbe a zasypávala pechotu rozbitými citrónmi, vyaknula:
  - Čím je žena jasnejšia, tým viac je líška!
  Anyuta tiež vystrelila na nacistov, pokosila ich, holými prstami na nohách hodila granát a zakričala:
  - Šedým ľuďom chýba sivá hmota v mozgu, svetlé osobnosti, sivá v hlave vo veľkom množstve!
  Alla, ktorá strieľala na nepriateľa, dávala výbušný balík holou pätou, vtipne vydala:
  -Sivý muž je osamelý ako vlk a ako zajac nemá pokoja!
  Mária kosiaca Fritza vtipne poznamenala:
  - Ak je politik veľká líška, potom je mu poskytnutý leví podiel!
  Marusya vystrelila z granátometu a holými prstami hodila citrón a zaškrípala:
  -Líška-politik berie vranému voličovi možnosť jazdiť ako syr na masle!
  Alenka, ktorá pokračovala v streľbe zo zbrane a poddala sa výbušnému balíku holou pätou, vyhŕkla:
  - Na nebi je menej hviezd ako výkladov Svätého písma!
  Anyuta strieľal na fašistov a povedal:
  - Kat v červenom rúchu, spravodlivejší, politika s výrečnosťou!
  Alla, ktorá pokračovala v streľbe, logicky poznamenala:
  - Kat má nabrúsenú sekeru, politik má ostré slovo, prvý fúka hlavou, druhý kvapká na mozog!
  Maria, ktorá pokračovala v presnom porážaní Fritza a holými prstami hodila ďalší dar smrti, poznamenala:
  - Sekanie hláv je niekedy humánnejšie ako kvapkanie na mozgy!
  Matrena, ktorá odrezala nacistov a hodila granát holou pätou, vydala:
  -Keď si necháš politikov kvapkať na mozog, od mrzutosti si budeš trhať vlasy!
  Alenka, ktorá strieľala na nemeckého generála a prelomila ho, hrozivo povedala:
  -Prejavy politikov sú ako voda na vymývanie mozgov!
  Anyuta, ktorá viedla dobre mierenú streľbu na nepriateľa a vystrelila citrón holými prstami, vydala:
  - Aký je najväčší Boh v politike, čo vytvára bezprávie!
  Alla, ktorá strieľala na nacistov a hodila výbušný balík holou pätou, vydala:
  -Politik vždy pozerá na voliča ako somárik s líščím pohľadom orať!
  Mária strieľala na nepriateľa a holými prstami hodila granát smrtiacej sily, vyhŕkla:
  - Žena rada odhaľuje svoje chudé telo, aby sa mohla bohatšie obliecť!
  Marusya vystrelila dlhú dávku, prerušila Fritzovu líniu a mrnčala:
  - Bosá žena si rýchlejšie obuje muža, aj keď nie je tak celkom čižmou!
  Alenka, ktorá vedie presnú paľbu na nacistov, poznamenala:
  - S holým ženským opätkom ľahšie roztočíte muža na módnych čižmách!
  Anyuta vystrelil z granátometu a vydal:
  - Aby žena dostala módne topánky, musí muža poriadne "obuť"!
  Alla, ktorá zasiahla nacistov výbuchmi ohňa a hodila granát na holé prsty, odpovedala:
  - Žena, ktorá nebude vedieť včas obnažiť nohu, zostane navždy "obutá"!
  Mária strieľala na nepriateľa a hádzala výbušný balík okrúhlou pätou a vydala:
  - Príliš často sa muž pri pohľade na obnažené ženské nohy vystavuje riziku, že sa "obuje" do stavu tuláka!
  Marusya, strieľajúc presne na nepriateľa a dávajúc granát holým kolenom, odpovedala:
  - Aby ste nezostali navždy tulákom, treba sa vedieť včas vyzuť!
  Alenka, ktorá pokračovala v streľbe na nacistov a vyháňala z nich vietor, vtipne povedala:
  - Holá dievčenská bosá noha je lepšia ako okupantova plachta!
  Anyuta, ktorý naďalej strieľal s neutíchajúcou presnosťou, poznamenal:
  - Najsilnejšie brnenie neodolá jemnej pokožke a očarujúcim dievčenským podrážkam!
  Alla, strieľajúci na nemeckých útočníkov, vydal:
  - Ženy veľmi šikovne lezú mužovi do peňaženky bosými nohami!
  Maria vystrelila na nacistov s veľkou presnosťou a udierala ich do hláv, poznamenala:
  - Najlepšia časť ženského tela pre zlaté mince, bosé nohy a odhalené prsia!
  Marusya, ktorá pokračovala v streľbe, bez ľútosti nad nacistami, vydala:
  - Žena si občas potrebuje vyzuť topánky, aby si pred potrebou nepokľakla!
  Alenka, ktorá trefne čmárala o náckoch a ukladala ich na kôpky, logicky poznamenala:
  -Ľahšie je položiť muža na kolená s bosou nohou!
  Anyuta strieľal na nepriateľa a agresívne poznamenal:
  - Naboso včas, nikdy nie naboso!
  Alla, dlabajúc nepriateľov a odrezávanie protivníkov, zavrčal:
  - Pre ženu je ľahšie vyliezť na zlatý vrchol bosými nohami!
  Maria tiež mlátila nacistov a prala:
  - Si muž v čižmách, ak sa ti nepáčia ženské nohy!
  Marusya strieľajúca na nacistov a holými prstami hádzajúca podomácky vyrobený balíček s výbušninami, z ktorých sa Tiger prevrátil, zavrčala:
  - Žena so štíhlymi nohami prinúti muža skloniť sa v úcte!
  Alenka mlátila nacistov, kosila ich a vydávala:
  - Holé prsty na nohách sú šikovnejšie ako ruky, keď žena vyberá mince z vrecka "obutého" muža!
  Anyuta prerušila Fritza a zaškrípala:
  -Najšikovnejšia je žena, ktorá tlačí muža pod pätu bosou nohou!
  Alla strieľajúc do súperov a hádzajúc citrón holou pätou vydala:
  - Cestu k srdcu muža si kráska ľahšie vyšliape bosými nohami!
  Maria rozbila nemecký tank, hodila granát, zaškrípala:
  - Bosé nohy dievčat, húževnatejšie pri výstupe na Everest mužského srdca!
  Matryona tiež smrteľne vystrelila a vydala:
  - Po vyzutí topánok je pre ženu ľahšie prejsť púšťou mužskej ľahostajnosti!
  Alenka rozbila nepriateľa ukoristenou bazukou a zaškrípala:
  -Budeš tupý ako čižma, tresneš pätu aj bosému!
  Anyuta sa tiež otočila, zaškrípala a vycenila zuby:
  - Nahá ženská noha prinúti muža upadnúť do bosého detstva!
  Červenovlasá Alla, ktorá pokosila nacistov, zaštebotala:
  -Najčastejšie obuté čižmy spadajú do bosého detstva!
  Mária dala facku nacistom a zakričala:
  -Ak má dievča krásne nohy, potom nie je v živote tulákom!
  Matryona, ktorá strieľala na nepriateľa a odrezávala nacistov ako snopy obilia, štekala:
  - Bosé dievča je lepšie ako obutá starenka, mladá mačka, zábavnejšia ako starý lev!
  Alenka strieľajúca do nacistov a hádzajúca smrtiace dary smrti, vydala:
  - Najlepšie zo všetkého je, že žena dostane ocenenie s odhalenými prsiami a módnymi topánkami s bosými nohami!
  Anyuta tiež bil nacistov, kosil ich a bosými nohami hádzal granáty a škrípal:
  - Pred ostňami mužskej ľahostajnosti je najlepší spôsob, ako ochrániť ženu holá päta!
  Alla, ktorá strieľala na protivníkov a odrezávala ich automatickými dávkami, poznamenala:
  - Najodolnejšia päta pre muža z holej ženskej nohy!
  Maria, zasiahla protivníkov a zasiahla z granátometu , vydala:
  - Bosá ženská päta, najviac spálená topánka obutá drobami!
  Matryona, ktorá zrazila nacistov, vydala vtipne:
  - Nestihneš si včas zhodiť topánky - staneš sa bosom!
  Alenka, píšuca o nacistoch, poznamenala:
  -Ak si rozumom palice, tak sa vieš dobre zohriať, len sám seba!
  Anyuta logicky poznamenala, mlátila nepriateľa a bosou nohou hodila balíček s výbušninami:
  - Je dobré mať klub, je zlé byť klubom!
  Alla, ktorá mlátila nacistov a dávala granát holou pätou, zakričala:
  - Liatinové päste vám môžu pomôcť prežiť, ale dubová hlava povedie k smrti!
  Maria celkom logicky poznamenala, kosiac nacistov:
  - Keď vládca nemá v hlave kráľa, vládne v krajine anarchia a márne sa predávajú!
  Matryona, ktorá racionálne porazila nacistov, poznamenala:
  - Koruna nie je na hlavu, že klobúk!
  Alenka, ktorá drvila Fritza, logicky poznamenala:
  - Na hlave duba a koruna sedí neisto!
  Anyuta, strieľajúci veľmi presne na nacistov, vydal:
  - Bez ohľadu na to, aký silný je dub, ale materiál na hlavu z neho je najkrehkejší!
  Alla, svižne strieľajúca na nepriateľa, logicky usúdila:
  -Kto je hlava klubu, ten sa palicou po hlave dostane!
  Maria posratí oponenti, vydala:
  - Politik drží v rukách kabelku a obušok, len peniaze má drevené a obušok papierový!
  Marusya logicky poznamenala a hodila citrón bosou nohou:
  - Svetlá hlava, prinajmenšom odkazuje na šedivé vlasy!
  Matrona, ktorá rozdrvila nacistov, poznamenala:
  - Možno nie si blondínka, ale je krásne byť jasnou dušou, dievčatá môžu poraziť tie zlé, aby ostatní mohli žiť šťastne!
  Alenka strieľajúca na nacistov zaškrípala:
  - Silnú obranu z dubov na samotných pňoch nevybudujete!
  Anyuta, strieľanie, logicky poznamenal:
  - Ak politik nie je ďateľ, tak odstráni triesky nielen z voličského pňa!
  Alla agresívne vyhlásila a zrazila Nemcov:
  - Politik síce nie je orol, ale voličov považuje za vrany a ďatle!
  Maria, ktorá porazila nepriateľov, poznamenala:
  -Ak dovolíte politikom, aby vám odstraňovali hobliny, tak ste určite ďateľ!
  Matrena, kosiaca nacistov, sa vyjadrila:
  -Politik s voličmi je líška, ale sám so sebou, škrečok je škrečok!
  Marusya hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  -Inteligentný politik je ako líška v kurníku a hlúpy je ako slon v porceláne!
  Alenka, ktorá rozdrvila Fritza, vydala:
  - Poriadok je v tichosti, politik robí neporiadok rozprávaním!
  Anyuta, ktorá rozprášila nacistov granátom, zakričala:
  -Politik veľa rozpráva, najmä keď chce zavrieť ústa!
  Alla agresívne poznamenala a mlátila nacistov:
  - Hádať sa s politikom, že búšenie vody v mažiari, pokiaľ si nezlomíte sval na jazyku, je zisk!
  Maria, ktorá rozdrvila nepriateľov a hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik je zmes líšky a vlka, ale veľa prasí!
  Matrena strieľajúca na nacistov zavrčala:
  -Čím viac politik líška, tým viac sviní!
  Marusya, kosiaca Fritz, vydala:
  -V politike je nepretržitý zverinec, vlci, zajace, sliepky, kohút a ďatle, za kráľa je vždy zvolená len líška!
  Alenka, ktorá drvila nacistov, zavrčala:
  - Diktátor, ktorý sa vydáva za leva, je riadna sviňa!
  Anyuta agresívne poznamenal a zrazil nepriateľov výstrelmi:
  - Politik sa pasuje za leva, len ak je volič dokonalý somár!
  Alla, ktorá vyradila nacistov ako prach z kobercov, vydala:
  - Politik si oblečie ovčiu kožu, ale len krvilačnosť ho spája s vlkom a solídnym baranom s vynaliezavosťou!
  Mária, hodiac granát bosou nohou, štebotala:
  - Je lepšie, keď je vládcom vlk v ovčom rúchu ako baran v maske leva!
  Matryona, strieľajúca na nepriateľa, s presnosťou Robina Hooda, vydala:
  - Politik bľačí o mieri ako ovca, ale vlčie tesáky chrastia vojnou!
  Marusya strieľajúca na nepriateľa zakričala:
  - Politik na získanie hlasov voličov sype ako slávik, ale drží ich za ďatle!
  Alenka strieľajúca do nacistov vydala:
  -Ak sa vám prejav politika zdá ako slávičí trik, nebuďte v tomto prípade vranou!
  Anyuta vtipne poznamenal a zrazil nacistov:
  -Ak politik spieva ako slávik, tak vás považuje za vhodnú hru!
  Alla, znižovanie nacistov, poznamenal:
  - Poľovačka na voličov sa od lesnej poľovačky líši tým, že poľovník robí čo najväčší hluk!
  Mária strieľala na nepriateľa a kričala:
  - Politik, na rozdiel od vreckového zlodeja, robí pri krádeži veľký hluk, pri lúpeži berie lichôtky!
  Matryona strieľala na nepriateľa a zachrapčala:
  - Politik je v istom zmysle aj boh, ale radšej v neho neveriť!
  Mária potvrdila:
  - Politik rád sľubuje Mesiac ako volič, len zabudne dodať, že okrem piesku tam nie je život!
  Alenka, ktorá odsekla súperov, zavrčala:
  - Beda nie z rozumu, ale z nedostatku praktickej vynaliezavosti!
  Anyuta strieľal na nepriateľa a zaškrípal:
  - Všetky problémy sveta nie sú z peňazí, ale z ich absencie v správnom množstve!
  Alla, strieľajúca na nepriateľa, vydala:
  - Jazyk je daný politikovi, aby skryl svoje myšlienky, ale nie s akou výrečnosťou môže politik skryť svoju šedú špinavosť!
  Maria energicky poznamenala, keď vystrelila na Fritza:
  - Ak pôjde železo na reťaze, nezostane na meče, ak sa striebro rozleje v rečiach, nebude z čoho platiť mzda!
  Matryona strieľajúca na nepriateľa zavrčala:
  - Má politik dar plniť sľuby? Má, ale nie nadarmo!
  Marusya, strieľajúca na nacistov, poznamenala:
  -Slon uvalí veľkú kopu sračiek a politik-líška ešte väčšiu horu slovných hnačiek!
  Alenka vtipne poznamenala a rozdrvila nacistov:
  - Politik nalieva výdatne sladký med rečí, utápa voličov v verbálnych hnačkách!
  Anyuta, strieľajúci na súperov, vydal:
  -Sladká reč politika je ako potok medu, len ty po ňom vplávaš do koša!
  Alla, strieľajúca na nacistov, poznamenala:
  - Politik môže splniť sľub, len aby volič uveril v nemožné!
  Mária, vedúca veľmi presnú paľbu, vydala:
  - Vo voľbách je veľa politikov, ale nie je koho voliť, kto je pahýľ, kto paluba, kto je líška, kto prasa, kto je medveď - z mrzutosti zostáva len jedno - do rev!
  Matryona vystrelila na nacistov a poznamenala:
  -Politika, ktorý často trhá hrdlo, by ste si mali poriadne nakopať uši!
  Marusya porezala nacistov, povedala:
  - Politik, na rozdiel od slávika, nikdy nespieva pre nič za nič a má líšku!
  Alyonka štebotala a vyceňovala zuby:
  - Politik sa chce stať orlom, ale volič vždy nemá žiadne vtáčie práva!
  Anyuta zavrčal a strieľal na Nemcov ostreľovačom :
  - Prečo ste na vtáčie práva, pretože myseľ ďatľa!
  Alla zasyčala agresivitou pytóna:
  - Politik má veľa rôznych piesní, ale všetky s jediným motívom: vyberte si ma!
  Mária, ktorá prerušila nacistov, zavrčala:
  -Volič ako žemľa odíde od zajaca, vlka, medveďa, no politická líška ho aj tak zožerie!
  Matrena poznamenala, že zrazila nacistov:
  - Politik bude rátať so sladkými rečami o intelekte muchy, o trilku slávika, o ohľaduplnosti ďatľa, no jeho prasacia esencia je viditeľná jastrabovi!
  Marusya, bojujúca proti nacistom, dodáva s úškrnom:
  - Žena je aj dobrá politička a dáva aspoň šancu, že splní sľub vernosti a poteší!
  Takže dievčatá hrdinsky chránia mesto a dávajú veľkú nádej.
  . KAPITOLA #4
  Koncom septembra a začiatkom októbra stále prebiehali boje o Astrachán a nacisti postupovali na juh pozdĺž pobrežia Kaspického mora. Nastal neúprosný postup nacistov... Na juhu dobyli nacisti mesto Ordzhonikidze a pokračovali v búrke Grozného.
  V tomto meste hrdinsky bojovali aj sovietske vojny.
  Prápor dievčat na čele s Tamarou ukázal zúfalé odhodlanie a odvahu.
  Tamara vystrelila dávku zo samopalu a holými prstami hádzala granáty a hovorila:
  - Sláva našej vlasti ZSSR!
  Anna, ktorá presne strieľala na nacistov a tiež hodila výbušný balík holou pätou, vykríkla:
  - Sláva hrdinstvu!
  Akulina strieľajúca na nepriateľa zakričala:
  - Za vlasť a česť!
  Victoria, ktorá strieľala na Fritza a holými prstami na nohách hodila smrteľnou silou granát, zavrčala:
  - Rozdrvte Wehrmacht hrdinstvom!
  Olympias, zdravá dievčina, zaútočila na nepriateľov, vyradila Fritza a odpustila:
  - Vo svätej vojne bude naše víťazstvo!
  Tamara, ktorá strieľala na nacistov a opäť hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Vojak musí mať silu ako dub, ale nie dubovú hlavu!
  Dievčatá vystrelili. Okolo masy ruín sa z ruín dymí. Nasleduje výbuch za výbuchom. Do neba stúpa dym. Všetko okolo je v plameňoch.
  Ničenie v masívnom meradle.
  Krásna, bosá blondínka Anna, keď hádže granát, trhá náckov, blábolí takto:
  -V každom dube je priehlbina, v každej hlave duba je diera, z ktorej vytekajú mozgy!
  Akulina, strieľajúc na nepriateľa a hodiac granát svojou pôvabnou, opálenou, bosou nohou, zaškrípala:
  - Ak si šikovný ako dub, tak sa zohneš ako osika!
  Viktória, toto ryšavé dievča, tiež s holými, opálenými, vyrezávanými nohami, štebotalo:
  - Ak nemáte líščí prefíkanosť, tak z vás spadnú tri kože!
  Olimpiada, zdravá, vysoká, veľká, svalnatá blondínka, sa otočila, hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Ak si tupý ako dub, odtrhnú ťa ako lepkavú!
  Okolo nich sa plazil chlapec. Blýskal sa čiernymi opätkami a hodil na nacistov výbušný balík. Potom zakričal:
  - Mladý vojak je lepší ako zúbožený generál!
  Tamara sa opäť otočila. Holou nohou hodila smrteľnou silou granát a vyhŕkla:
  -Za každý nový oblek vezme politik od voličov tri kože!
  Akulina strieľala na svojich nepriateľov a agresívne sa uškrnula a zavrčala:
  -Budeš bystrý ako dub a budeš stiahnutý z kože ako králik!
  Anna strieľala na nepriateľa a hádzala granáty bosou nohou a podkopávala tanky, cvrlikala:
  - Prefíkaná líška stiahne z leva aj tri kože, ak je to baran s rozumom!
  Victoria, ktorá strieľala na nacistov a holým opätkom zhodila vražedný darček, vydala:
  -Ak sa nechceš stať líškou, budeš kňučať ako hladný pes!
  Olympiáda pokosila Fritz. Potom hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Politik je líška, potom na dennom svetle vykuchá voličom-kurčatám!
  Hukot kanonády silnie. Impozantní " Sturmtigeri " idú do boja . Odpaľujú bomby s raketovým pohonom. A ničia celé budovy a rozdrvujú domy naraz. A na oblohe krúžia stormtrooperi. Odpaľujú rakety na sovietske pozície. Zhadzujú bomby. Už je viditeľný Panther-2, stroj pokročilejší ako Panther, s výkonným 88 mm kanónom.
  Nemecké auto má užšiu a menšiu vežu, ako aj prehnutý trup. Taká potvora, keď mláti, tak mláti. A hlavne nie príliš ťažký, so silnejším motorom s výkonom 900 koní.
  Tamara hodila granát na Panthera-2 bosou nohou a zavrčala:
  -Budeš hlúpy ako peň, odtrhnú ti ho ako lepkavé, nielen prefíkané líšky, ale aj zbabelé zajace!
  Anna, ktorá strieľala na nacistov a kosila protivníkov a hádzala citróny bosými nohami, usúdila:
  - Aj orol, prefíkaná líška, môže odhaliť mokré kura!
  Akulina odrezala nepriateľov a prerazila ich presnými výstrelmi a vydala:
  - Z muža, ktorý sníva o úlohe leva, sa často stáva somár oraný líškou!
  Victoria, ktorá v dávkach sekala protivníkov a hádzala niečo smrtiace bosými nohami, vykríkla:
  -Človek má ambície ako lev, oslia tvrdohlavosť, nemotornosť medveďa, ladnosť slona, ale jeho líška ho vždy dokáže zlákať!
  Olympiáda priniesla obrat k nepriateľovi. Pokosila to ako kosačka na trávu a zavrčala:
  - Líška červenej farby, politik krvavého obleku!
  Intenzita bitky stále rástla. Mesto bolo vymlátené nacistami z plynových kanónov, ktoré mali moc nad Kaťušou. A odolať nacistom bolo veľmi ťažké. Ale prápor bosých, polonahých dievčat bojoval s kolosálnym nadšením. A dievčatá takmer nezomreli, muži dostali viac.
  Tamara, ktorá strieľala na nacistov a hádzala granáty holými prstami, vykríkla:
  - Žena poráža silných mužov, hrá na ich slabosti, politik presviedča slabých voličov, evidentne sa preháňa!
  Anna, odrezala nepriateľov a pokosila ich guľkami a zároveň vydala výbušný balík s holou pätou, vydala:
  - Žena je najprefíkanejšia politička, na líšku sa nemusí učiť, ale musí sa vedieť obuť a zostať bosá!
  Akulina, odsekávajúc protivníkov presnými dávkami a pomocou holých prstov štekala:
  - Žena tiež miluje mladosť, ale zeleň dolára je jej drahšia ako zelená vek patróna!
  Victoria, tá ryšavá sučka, smrteľne vybuchla, vyrazila šnúru a zaškrípala:
  - Zeleň dievčenskej mladosti priťahuje zelené bankovky mužov, ktorí vyrástli z peňazí!
  Olympias, strieľajúc na nepriateľov a hádzajúc ďalší darček bosou nohou, vykríkla:
  - Nenaháňajte zelený dolár, problémy majú tiež zelené oči a škrupina je chrumkavá!
  Bitka je čoraz brutálnejšia. Mušle lietajú so smrtiacou silou. Rozbili a rozdrvili sovietske pozície a prevrátili batériové delá. A nové lietadlá sa ponáhľajú a útočné zbrane hučia. Na oblohu stúpajú oblaky prachu.
  Tamara, ktorá nemilosrdne strieľala na nacistov, vzala a odovzdala perlu a potom hodila granát bosou nohou:
  - Ver v Boha, nezníž sa na úroveň zvieraťa: človek nie je poddajná ovca, ani smradľavá koza!
  Anna, ktorá bojovala s nepriateľom a hádzala dary smrti bosými nohami, poznamenala:
  "Zarábať na viere ľudí je ako liať hnoj na zlato; nedôvera bude rásť!"
  Akulina, keď ničila Pantera, agresívne povedala :
  - Veriac v nedeľu, nedosiahnite sedem piatkov v týždni!
  Victoria, ktorá veľmi presne strieľala na nacistov a agresívne ich kosila, poznamenala:
  - Viera vo večný pekelný plameň varí mlieko povery, z ktorého sa odstraňuje pena, darebáci z náboženstva!
  Olympias, ženská hrdinka, ktorá rúcala nacistov a hádzala granáty kolosálnej ničivej sily bosými nohami, poznamenala:
  - Len pne a duby veria v pekelný oheň večného plameňa, ktorý sa nechá ošúpať ako lepkavý!
  Tamara vystrelila z ukoristenej bazuky, blýskla holými pätami a štebotala:
  - Ako žiari plameň večného pekelného ohňa? Lesk zlatých mincí vo vreckách podvodníkov z náboženstva!
  Anna, ktorá strieľala na nepriateľa a rúcala nacistov s kolosálnou presnosťou, vydala:
  - Darebáci používajú Boha na naplnenie vreciek a sú oklamaní nielen prázdnou hlavou!
  Akulina sa obrátila na nepriateľa. Holými prstami na nohách hodila granát a zaškrípala:
  - Náboženskí darebáci strhávajú z oviec tri kože, kozám lámu rohy, iba zisk je im drahý a veru je na hackovanie!
  Victoria hodila holou pätou pilinovú bombu, vyhodila do vzduchu nepriateľa a zaškrípala:
  -Poctivý kňaz je ako vlk vegetarián, iba viera je vždy čestná a jej používanie je sebecké!
  Olympias odpálil nepriateľa z guľometu. Nepriateľa pokosila a holou pätou kopla do zväzku granátov, ktoré prevrátili tank Lion. Potom zakričala:
  - Akékoľvek náboženstvo je rozprávka, iba zisky z tejto fantázie sú skutočne rozprávkové!
  Takto statočne bojujú dievčatá v meste Groznyj. A ukazujú sa z najvyššieho hľadiska odvahy.
  A ostatné dievčatá bránia Astrachan so všetkou svojou odvahou. A tiež predvádzajú najvyššiu akrobaciu a statočnosť.
  Dievčatá bojujú veľmi dobre.
  Alenka hodila bosou nohou granát, roztrhala náckov a vycenila zuby:
  - Kto vám dovolí zavesiť rezance na uši, bude navždy hladný!
  Anyuta, ktorá týmto kosila nacistov, súhlasila:
  - Nebudeš mať plný rezancov na ušiach!
  Alla vystrelila na nacistov, hodila smrtiaci granát bosou nohou a zakričala:
  - Rezance na ušiach sú jedlo na poslednú chvíľu, ktoré vyvoláva nevoľnosť!
  Maria vtipne poznamenala, odhalila zuby a holými prstami hodila výbušný balíček:
  - Či je to Boh, nikto nevie, ale neustále ukrižujú človeka, akoby bol Kristovou podobou!
  Marusya, kurva Fritza, to vzala a vykríkla, agresívne sa uškrnula:
  -Človek sa snaží ovládnuť Božiu moc, ale zatiaľ dostáva len ukrižovanie, ktoré nie je božské!
  Matryona sa otočila, pokosila fašistov a agresívne žmurkla na svojich priateľov:
  -Človek sa usiluje o dobro srdcom, mysľou o zisk a žalúdkom o obžerstvo a nakoniec ho so zamotanými nohami vtiahnu do jamy!
  A v Astrachane dunia kruté boje. Mesto na Volge je kľúčovým bodom sovietskej obrany. A tu zúria takéto zbesilé bitky. Je to ako keby kanvica bublala.
  A rútia sa ťažké, smrtiace lietadlá. Yu-288 je veľmi výkonný stroj. A zhadzuje bomby s kolosálnou húževnatosťou.
  Alenka kričí, dáva obrat na nacistov a hodí granát bosou nohou:
  -Ak má človek inteligenciu gorily, bude orať ako kôň a jesť ako pes!
  Anyuta spustila vražedný dar smrti bosou nohou, rozbila nacistov a zakričala:
  -Človek si nechá nasadiť obojok, ale aby mohol orať, treba ho biť donucovacím bičom!
  Alla vypustila citrón holou pätou a zavrčala:
  - Politik má veľké vrecko, ale je to len bezvýznamný vreckový zlodej!
  Maria strieľajúc do súperov zasyčala:
  - Politik, ktorý sľubuje voličom mesiac z neba, keď sa dostane k moci, opustí mesačnú krajinu a kňučí od hladu na hviezdu!
  Matryona sa ohlušujúco zasmiala a poznamenala:
  - Diabol v každej politike nabáda, aby zaujal miesto všemohúceho Boha, len politik má veľmi malý talent!
  Marusya, ktorá strieľala na nepriateľov a s istotou ich kosila, poznamenala:
  -Človek sa usiluje stať sa všemohúcim, ale jeho morálny pokrok to nezlepšuje!
  Dievčatá sú očividne vtipné v najvyššej miere.
  A vojna ide po vrúbkovanej koľaji. Prúdové lietadlá sa testujú v Tretej ríši. A to je tiež dosť vážny argument v spore so ZSSR.
  Hitlera to, samozrejme, veľmi nepoteší. Vojna sa vlečie a Rusko tvrdohlavo odoláva, hoci tiež ustupuje. Boje vrú, akoby v ústach sopky.
  Koniec októbra. Kalmykia je úplne zajatá a nacisti postupujú cez Dagestan.
  Úspechy nacistov síce skromné, ale neustále. Čiernomorská flotila je na pokraji zničenia.
  Tu je celý tím na torpédoborci pozostávajúci z dievčat. Pekná posádka prinajmenšom. Dievča je vo vestách a behá naboso, mihotajúc sa okrúhlymi podpätkami.
  Alice, veliteľka torpédoborca, sebavedomo prikazuje zaútočiť na fašistický krížnik. Vypustí torpédo a poznamená:
  - Vo vojne, ako v dobrom divadle, je najbližšia akcia nepredvídateľná, slzy určite vyhŕknu!
  Andriana je jej partnerkou, ktorá velí celému množstvu dievčat. Behali mihotavo nahí, s okrúhlymi opätkami a škrípali. Nastavili mínové zariadenie.
  Andriana zakričala:
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty ku komunizmu!
  Veronica, ktorá vystrelila na nacistov z dela, prala:
  - Vo vojne je to ako vo filme: akcia je strhujúca, nikdy nenudí, ale, bohužiaľ, doslova zabíja!
  Ničiteľ s holými nohami, opálenými, štíhlymi, veľmi krásnymi dievčatami skáče zo strany na stranu. Je hodený ako pierko.
  Alica dupala vytesanými bosými nohami a vykríkla:
  - Ak nie si ľahkomyseľný, zem bude odpočívať v pokoji vo vojne!
  Andriana, strieľajúca presne z dela, poznamenala:
  - Dievča, ktoré vie bojovať, je rytier!
  Alice sa opravila, keď vystrelila:
  - Nie, ona je hrdinka!
  A bojovníci vybuchli smiechom. A ukázal jazyky. A nohy krások, také pôvabné, a na palube zostali stopy krvi. Silné dievčatá.
  A nahí, ich päty sú také okrúhle a elegantné.
  Alice si spomenula, ako ju zajali, a nacisti ju pohladili podrážkou tenkým rozžeraveným bičom. Tu ste takmer nahý visiaci na stojane. Bosé nohy máte zastrčené v pažbe. A šteklia vás rozžeravenými prútmi. Tu a na šarlátovú bradavku je kauterizované červené železo.
  Alicu niekoľko dní mučili a mučili. Dievčaťu sa však podarilo ujsť.
  Povedala strážnikovi, že pozná miesto na mori, kde hodili kontajner zlata, ktorý bol evakuovaný zo Sevastopolu. Fašista tomu prepadol.
  No Alica si napriek všetkému mučeniu zachovala odvahu. Odpútali ju a so zviazanými rukami ju posadili do člna. A s bosými nohami, mierne popálenými na stojane, dokázala zobrať pištoľ a zastreliť dvoch fašistov. Potom rozviazala laná a odplávala preč. Chytro si to overila. A získal si rešpekt dievčat.
  Zo špeciálneho oddelenia sa k nej snažili priľnúť , ale Alice sa špeciálnym dôstojníkom vyhrážala , že zariadia nehodu a obesia ju na sučku. Dostali strach.
  Alice je veľmi bojovné dievča...
  Dokonca vtipne vydedukovala:
  - Kat miluje sekeru zo zbrane, ale v boji má nemotornú zručnosť!
  Andriana s tým súhlasila a poplácala svoje vytesané nohy:
  - Zo sekery sa ešte dá uvariť polievka, ale čo sa píše hrdinským perom, to sa nedá zoťať katovou sekerou!
  Yuliana je veľmi krásne dievča. Na hrudi má len tenkú pásikavú látku a nohavičky. Ale je taká úžasná a krásna. Nohy všetkých dievčat na torpédoborci sú holé a veľmi zvodné.
  Keď sú Nemci zajatí, sú nútení bozkávať dievčatá na okrúhlych, holých pätách. A väzni to poslušne robia. A olizujú päty dievčat a bozkávajú sa s veľkým potešením.
  Juliana spievala:
  - Nie sme zlí lupiči,
  Nechceme zabíjať...
  Ale holé päty bolia,
  Chcem všetkých udrieť do tváre!
  Dievčatá, samozrejme, môžu vychutnať akýkoľvek úspech.
  Andriana, dujúc na obnažené päty, vydala:
  - Ach, nové hranice, nerozosmievaj ma!
  Alice súhlasila:
  - Neobmedzené možnosti pre tých, ktorí si nekladú hranice!
  Veronika sa pleskla bosými nohami, cinkala holými opätkami a s vyceňovaním zubov poznamenala:
  - Najsilnejší človek nezvládne neznesiteľné ambície!
  Andriana vtipne poznamenala, odhalila zuby a vystrelila z dela:
  -Človek je ďaleko od Boha, pretože v napodobňovaní prírody nemá ďaleko od makaka!
  Veronika, ktorá presnými strelami rozdrvila prúdy postupujúcich nacistov, zamrmlala:
  - Politik v ambíciách je boh, v metódach svojej tváre a vo využívaní výsledkov je vyslovená sviňa!
  Sovietske dievčatá dobre bojujú. Ale sú tu, samozrejme, nemecké a tiež krásky v bikinách a naboso.
  Napríklad Gerda je vzácna bojovníčka.
  So svojimi parťákmi si sadli na najnovší tank "Panther" -2.
  Dievčatá strieľajú na sovietske jednotky a revú.
  Sme zlí vlci, ustupujeme, žiadne dobro!
  A žmurkajú očami...
  Gerda holými prstami kopala do ruských vojakov a od rozkoše škrípala:
  - Kto v živote nie je vlkom, stiahne sa z kože, kto nie je v mysli líškou, je vypitvaný ako kura!
  Charlotte tiež zasiahla presným projektilom, prenikla do sovietskeho tanku, rozdrvila pancier a kričala:
  -Vlk je vždy hladný, človek je vždy nespokojný a politik nevie povedať ani slovo!
  Christina, ktorá veľmi presne strieľala na nepriateľa a zasiahla ruské tanky smrtiacou strelou, poznamenala:
  - Líška má cennú kožušinu, ale ubezpečenia líšky od politikov nestoja za nič!
  Magda ju vzala a namierila pištoľ na nepriateľa holými prstami, udrela a zamrmlala:
  - Od kozy je viac mlieka ako od politika, ktorého myseľ je ovca!
  Gerda, ktorá pokračovala v presnej streľbe na sovietske vozidlá, poznamenala:
  -Vo voľbách sú politici ako medzi morom a cholerou, hoci politici sú vo svojej schizofrénii oveľa nákazlivejší!
  Charlotte zasiahla tridsaťštyri a strhla vežu so slovami:
  -Politik má na zisk vlčí nos, ale sám je hotová sviňa na vypitvanie!
  Christina šikovne vystrelila projektil pomocou holých prstov a vydala:
  -Politik je baran, ktorý sa ponáhľa k trónu leva, a keď sa dostane na vrchol, zmení sa na líšku, ktorá vypitvá kura voličov!
  Magda agresívne poznamenala a poslala sovietskej samohybnej pištoli dar smrti s holými prstami:
  - Politikom neveria, ale volia, hudbe nerozumejú, ale ochotne počúvajú, nejedia rezance, ale ochotne sa lepia na uši!
  A ich "Panther" -2 je veľmi aktívny. A projektil posiela veľmi presne.
  Nemecký stroj veľmi suverénne rozdrví všetky sovietske tanky.
  Gerda strieľa a spieva:
  - Raz, dva, tri - porušte radu!
  Charlotte strieľa veľmi presne, zasiahne protivníkov a zapíska:
  - Sme najsilnejší na svete!
  Christina, ktorá strieľala pomocou holých prstov, prerazila tridsaťštyri, dodala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Magda zasiahla nepriateľa a vyhŕkla:
  - Vlasť neverí v slzy!
  Gerda zakričala:
  - A zlým oligarchom dáme ich mozgy!
  Charlotte vtipne poznamenala a zasiahla granátom sovietsku húfnicu:
  - Zlato je krásne len na pohľad, v skutočnosti tento kov, ľudstvo vždy trpelo, stalo sa arogantným!
  Christina, ktorá strieľala na nepriateľov, sa vtipne vyjadrila:
  - Odhalením pŕs je pre ženu jednoduchšie strhnúť z muža tri kože!
  Magda, ktorá strieľala do súperov, pôvodne poznamenala:
  - Bosé nohy dievčat, chlapov navliekli do galusiek!
  Samozrejme, dievčatá na nádrži sú elegantné. A pilotky sú najlepšie spomedzi Fritzov.
  Albina a Alvina sú najimpozantnejšie esá vo vesmíre. Teraz už dosiahli počet päťsto zostrelených lietadiel. Pred nimi je už len Marseille. Bol vyznamenaný Veľkým krížom Železného kríža za 500. lietadlo sovietskej flotily. Ale Albina a Alvina začali bojovať oveľa neskôr, a preto čoskoro predbehnú Marseille.
  Albína a Alvina za 500. lietadlo dostali Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A teraz bojujú s červenými pilotmi.
  Albina stlačí gombíky holými prstami, zostrelí päť sovietskych lietadiel naraz a zakričí:
  - Ak má muž šikovné čižmy, tak si vždy sadnite do galoše!
  Alvina, ktorá strieľala na ruské lietadlá a zrážala ich holými prstami na nohách, poznamenala:
  - Obnažená ženská noha časom dá do galoše akúkoľvek čižmu!
  Albina, ktorá viedla veľmi dobre mierenú paľbu na sovietske vozidlá, vtipne odpovedala a vycenila zuby:
  -Človek, ktorý často pozerá na holé, ženské nohy, sadni si do galoše!
  A obe dievčatá, ktoré zrazili ďalších pár Jakov, zaškrípali:
  - Holá ženská noha, dobre jazdí pod pätou a perfektne sedí v galuske!
  Bojovníkov tu možno vidieť vo veľkej výške.
  Ale ak existujú veľkolepí nemeckí piloti, potom sú tu aj krásne sovietske dievčatá-členky Komsomolu.
  Ktorí bojujú s veľkou intenzitou. A úspešne zostreľujú aj hordy Tretej ríše.
  Anastasia Vedmakova, vzala to a pomocou svojich holých prstov zrazila Nemca a zakričala:
  -Muž je pripravený obrátiť sa naruby, aby mohol roztrhnúť dievčaťu topánky!
  Akulina Orlová, strieľajúca na nacistov, vtipne poznamenala:
  "S holým ženským opätkom môžete obrátiť akúkoľvek čižmu naruby!"
  Anastasia tiež udrela do Fritza a zaškrípala:
  - Bosá noha ženy prevráti každého muža naruby, aj keby to bola posledná čižma!
  Akulina Orlová, vyrazila Focke -Wulfa a zasyčala, odhalila svoje krásne zuby;
  - Ak chcete muža obrátiť naruby - vyzujte si topánky, ak ho chcete obliecť do galoše, odhaľte pätu!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  Vo vesmíre zúri vojna,
  rozdrviť a zabiť bez dôvodu ...
  Satan sa uvoľnil
  A smrť prišla s ním!
  
  A kto zastaví tok,
  Krvavé a šialené rieky...
  Laserový lúč zasiahne váš chrám,
  A muž v okamihu zmizol!
  
  A taký chaos
  Zaplavila vesmír...
  Ľudstvo je smutné
  Vydržte bolesť a utrpenie!
  Dievčatá môžu mať čiastočne pravdu. Vojna nie je šťastie. Ale zároveň je to aj zábava.
  Dve nemecké začínajúce pilotky Eva a Gertrude bojujú na útočných modifikáciách Focke -Wulf. Útočia na pozemné sovietske ciele zo vzduchu.
  Eva, strieľajúca a vystreľujúca raketu, poznamenáva:
  -Načo je detstvo bosé, veď holá ženská noha spôsobuje, že muži strácajú hlavu, ako keby boli chlapci!
  Gertrúda vystrelila raketou, stlačila pedál holou pätou a rozbila bunker sovietskej armády a zaškrípala:
  - Túžba vidieť ženu nahú núti muža obrátiť sa naruby!
  Eva zasiahla znova, zasiahla tridsaťštyri, rozbila veže a vtipne poznamenala:
  - Aby ste mohli vyzliecť ženu, musíte si jej najprv obuť dobré topánky!
  Gertrúda mlátila svojho protivníka holou, okrúhlou pätou svojej elegantnej nohy a poznamenala:
  - Keď sa obchodná žena vyzlečie v správnom čase, strhne z muža tri kože!
  Eva vystrelila raketu na sovietske bunkre a vykríkla:
  - Žena, ktorá sa včas vyzlečie, sa nestane bosou a dôkladne obutím muža!
  Gertrúda po zabití sovietskych vojsk potvrdila:
  - Bosá žena dá mužovi čižmu, dá ho do galoše, obráti ho naruby a urobí z neho posledného bosého!
  Tu, samozrejme, logika dievčat je taká, že proti nej nemôžete argumentovať. A dievčatá bojujú bosé a v bikinách.
  A milujú krásnych mladých mužov a vôbec takých, že sú proste super.
  A ak budú spievať, potom bude zabitých sto mužov!
  Tu sú dievčatá, na oboch stranách hodné a veľmi krásne, takže v skutočnosti sa muži obracajú naruby!
  . KAPITOLA #5
  Mesto Groznyj, úplne obkľúčené nacistickými jednotkami, padlo začiatkom novembra 1943. Prápor s dievčatami sa vytrhol z kotla a stiahol sa do Šali.
  Už tam boli hory, nerovný terén a bolo pohodlnejšie udržať obranu. Nemecké tanky vážili pomerne veľa, najmä Maus, a bojovať s nimi v horách bolo dosť nepohodlné. Tank T-3 bol už vyradený z výroby, no modernizovaná verzia T-4 sa stále vyrábala. Aj keď je morálne zastaraný. Ale stále mohol bojovať proti T-34-76. A je to dobrý boj. Jeho delo bolo ešte výkonnejšie a malo vyššiu úsťovú rýchlosť ako tridsaťštyri.
  Tamara a dievčatá bojovali v Šali. Dievčatá sa snažili zachovať túto veľmi veľkú horskú dedinu - skutočné mesto.
  Krásky bojovali veľmi odvážne.
  Tamara hodila granát bosou nohou, vystrelila dávku a zavrčala:
  - Za vlasť ZSSR!
  Anna spustila paľbu na nacistov. Ľahší T-4 sa pokúsil vyliezť na svah. Dievča hodilo granát bosou nohou, vyrazilo nacistický stroj a zaškrípalo:
  - Za našu materskú vlasť!
  Akulina strieľajúca na Fritza a s holou pätou podávajúc smrtiacim zabaleným vo fólii, vyaknula:
  - Vlasť je vždy svätá!
  Veronika strieľala na nepriateľa a hádzala citróny holými prstami a vydala:
  - Pre ruských gigantov!
  Olympias, táto obria žena, tiež hodila granát na nacistov holými prstami a zaškrípala:
  - Za komunizmu!
  Tamara, ktorá viedla dobre mierenú paľbu na nacistov a odrezala ich ako hobliny zo stromu, vydala:
  - Čím viac dubov v armáde, tým silnejšia je naša obrana!
  Anna vycenila zuby a s kolosálnou presnosťou a zúrivosťou strieľala na nacistov:
  - Všetkých vás zničím.
  Tank "Lev", veľké vozidlo s dlhou hlavňou. Tu má najnovšie kanón 105 mm, dĺžka hlavne 100 EL. A ukázalo sa, že je to veľmi dlhá zbraň. A tento kmeň vyčnieva smrteľnou silou.
  Akulina strieľa z bazuky na nacistov a kričí:
  - Sláva ére komunizmu!
  Victoria tiež páli a reve:
  - Sláva hrdinom Ruska!
  Olimpiada streľbou na nacistov a hádzaním granátu holými prstami potvrdzuje:
  - Najväčšia sláva!
  Treba poznamenať, že dievčatá sú fenomenálne a veľmi milé. A ich chlad je kolosálny.
  Tamara strieľajúca na nepriateľa a vyceňujúca zuby hovorí:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  Anna, ktorá strieľa na nepriateľa, hovorí agresívne a hodí granát holými prstami:
  Poďme, aby naše srdcia bili jednotne!
  A žmurkne na svoje partnerky.
  Aj Akulina sa otočí, ako bude kosiť protivníkov a bude revať:
  - Za moje víťazstvá cez strechu!
  Akulina Petrovskaya nie je jednoduché dievča. Musela toho veľa prežiť. Najmä bola prichytená pri krádeži a bola zatknutá. Prešla aj detskou kolóniou-mládež. No nevadí, prežil som. Prechádzala sa bosá cez záveje, no stala sa len zdravšou a silnejšou.
  Victoria bojuje s frenetickou zúrivosťou. Vystrelil na nepriateľa. Krauti sú zostrelení a padnú. Potom holými prstami na nohách hodila granát. Motorka sa prevrátila.
  Dievča zavrčalo:
  - Za mocnými hranicami!
  Olympiáda bojuje s veľmi divokým pocitom zúrivosti. Jej údery sú silné a zdrvujúce. Je to skutočne monštrum dievča. A tak mláti svojich protivníkov. Takže nacisti aktívne vyhladzujú. Nedáva im najmenšiu šancu.
  Olympiáda reve z plných pľúc:
  - Sláva kozmickému komunizmu!
  Tamara strieľajúca na nacistov reve:
  -Sláva Leninovmu komunizmu!
  Anna strieľa do protivníkov a škrípe:
  - Za ZSSR!
  Akulina kosí nepriateľov, vrčí a kričí:
  - Pre najvyššiu akrobaciu!
  Victoria, ktorá strieľala na nacistov, vyhŕkla:
  - Pre najúžasnejšie víťazstvá!
  Olympias, ktorá drvila nacistický tank, zavrčala:
  -Za komunizmus ZSSR!
  Tamara tiež strieľa. Strieľa veľmi presne, pokrýva súperov presnými dávkami. Kosí ako kosa a piští:
  - Sláva časom komunizmu!
  Anna, strieľajúca na fašistov a odrezávajúca ich presnými švihmi kosy, zvolá:
  - Veľká sláva hrdinom!
  A hádže granáty holými prstami na nohách. Toto je žena.
  Akulina odreže Krauts a agresívne reve:
  - Za komunizmu!
  A jeho svalnaté telo sa trhne.
  Victoria bije aj nacistov. A holými prstami na nohách hádže vražedné darčeky na svojich protivníkov a piští:
  - Pre veľkosť sveta!
  Olympias strieľa aj do nepriateľov. Vyrazí ich ako obušok a zareve:
  - Sláva veľkému komunizmu!
  A holými prstami na nohe hodí granát so smrtiacou silou a roztrhá nepriateľov na kusy.
  Takto sa tí piati chopili nepriateľov, pokosme ich, vyhubme ich a pomelime.
  Nemcov zastavili a dôkladne uviazli. Tu to bolo ťažké a oni sa hádali.
  Tu sú vrhače plynu a konajú agresívne. A zničiť sovietske pozície.
  Beats a " Sturmtigr " z diaľky, na nepriateľa - Červenú armádu.
  Nemecké dievčatá mieria a samohybné delá "Medveď" a ako s nimi zasiahnu nepriateľa. A sú poriadne a poriadne posratí. A náboj vážiaci jeden a pol centa rozbíja sovietske zákopy a bunkre.
  Bojovníčka Frida reve:
  - Pre našu najväčšiu Tretiu ríšu!
  A žmurkne na svoje partnerky. Potom budú fašistické dievčatá s bosými nohami opäť strieľať.
  A muchy revúce a ničivé. A ako to fúka, potom sa vytvorí celý lievik so zemou vriacou z tepla.
  Áno, Nemci dôkladne získavajú sovietske jednotky. Jedno z prvých lietadiel TA-152 lieta na oblohe. Viacúčelový stroj ako Focke -Wulf, ale pokročilejší, rýchly, ovládateľný s výkonnými zbraňami a brnením. Dá sa použiť ako stíhačka aj ako útočné lietadlo.
  Pre sovietskych vojakov sa auto, úprimne povedané, môže stať veľkým problémom.
  Helga lieta na TA-152 a zaútočí na pár sovietskych tankov, ktoré sa snažia dostať blízko k Shali. Dievča dobre strieľa. Rozbije strechu veže prvej tridsiatky a zareve:
  - Som bojovná kráska!
  A potom zaútočí na druhé auto, ktoré sa snaží zrýchliť. Radenie prevodových stupňov však nie je také jednoduché.
  TA-152 prepichne túto obeť 37 mm kanónom.
  Helga odpovedala a spievala:
  - Šmyk, šmýkal ma niekde, šmýkal ma!
  A žmurkla na seba... Tu sa pokúša zaútočiť na Jak-9. Nemecké dievča ho ľahko zrazí na zem stlačením spúšte bosou nohou a sebavedomo žmurká a hovorí:
  - Som naozaj skvelý!
  Zdá sa, že Helga je dievča s veľkou sebadôverou. A vykonáva krvavé experimenty s nepriateľmi.
  A ak fúka, nikomu sa to nebude zdať málo.
  Helga strieľa na sovietske vozidlá a škrípe:
  -Nuž, veď podľa rozumu sa žiť nedá!
  A s holými podpätkami ako udrieť kormidlo. Toto je dievča - všetkým dievčatám, dievča.
  A ak to reve....
  Albina a Alvina na oblohe sú tiež veľmi aktívne a bojujúce bojovníčky.
  A dievčatá, lietadlá Ruska, myslia a ničia, že život je dobrý a že život je dobrý.
  A holými prstami nasmerujú letecké delá na ciele. Sovietske autá neprežijú. A dievčatá ich takto bili. Nedávajú vám ani najmenšiu šancu.
  Áno, boli tam bojujúce dievčatá,
  Áno, hovoria, čo ešte...
  Odvážne zaútočili na Rusko,
  Doslova Satan!
  Albina je bojovníčka v bojovej formácii a reve pre seba z plných pľúc:
  - Budem skvelý, budem to ja ! Super šampión!
  A to s holou pätou , ako aj udieraním do klávesnice a trhaním protivníkov na malé kúsky.
  Alvina strieľajúca na svojich protivníkov reve z plných pľúc:
  - Koho nájdeme v lese?
  A koho nájdeme v lese...
  Nebudeme s tým žartovať,
  roztrháme to na kúsky!
  Poďme to roztrhať!
  A s holou pätou, ako pridá nepriateľa do smrteľného objatia. Toto je dievča - všetky dievčatá sú to najlepšie dievča!
  Bojovník najbojovnejšieho hacku. A tak militantný a agresívny ako panter.
  A veľké nemecké mačky sú v útoku. Útok na Astrachaň. A ničiť vo veľkých množstvách domy sovietskych vojakov.
  A zomierajú, ale nevzdávajú sa. Takéto boje zúria.
  Gerda je samozrejme na hrote útoku a pripravená bojovať. Takže strieľa, veľmi podobne ako Robin Hood v bikinách. A toto všetko je skvelá žena.
  A ak chlapovi vloží do úst aj šarlátovú bradavku.
  Jej "Panther"-2 diela. Mimochodom, trochu inú úpravu tanku osedlali dievčatá s kanónom 75 mm 100 EL. Je úderný a rýchlejší. Áno, a zásoba nábojov je väčšia ako v 88 mm kanóne.
  Gerda strieľa holými prstami a kričí:
  - Raz, dva, tri... Roztrhaj napalmom!
  Aj Charlotte za ňou vystrelila a skríkla:
  - Štyri, osem, päť - poďme hrať rýchlo!
  Kristina mlátila, prerazila sovietsky tank a štebotala:
  - Odvážne pôjdeme do boja za moc nacistov ...
  Magda vystrelila bosými nohami a agresívne štebotala:
  - A všetkých ich zabijeme - všetkých komunistov!
  Dievčatá sa správajú agresívne a extrémne. A ich "Panther"-2 presnou strelou prevráti sovietsku húfnicu.
  Dievčatá sa smejú a spievajú:
  - Sláva nášmu svetu...
  A Alžbeta zasa podniká divoký útok na tridsiatku štvorku. A holou pätou stláča spúšť. A zrazí nepriateľa, kričiac:
  - Nech je komunizmus!
  Catherine vyšle smrtiaci projektil holými prstami, prebodne nepriateľa a z plných pľúc zakričí:
  - Za veľké Rusko!
  Elena strieľala do fašistov. Strela zasiahla Pantherovo čelo a odrazila sa.
  Dievča šteklo:
  - Komunizmus bude s nami!
  Euphrasia tiež mlátila nepriateľa holými prstami na nohách. Prepichla T-4 a zakričala:
  -Sláva komunizmu!
  Toto sú bojovníčky. A ako strieľajú, škrupiny lietajú veľmi krásne a samotná tridsiatka je v pohybe. A skúste, dostať sa z takého auta do pohybu. To je mimoriadne ťažké.
  Ale dievčatá sa dostanú dovnútra a bojujú v bikinách a používajú bosé nohy. Bojovníci sú úžasní a úžasní.
  A ak sa poserú, nikomu sa to nebude zdať málo. A posielajú mušle s divokou zúrivosťou.
  Elizabeth, ktorá použila holé prsty na nohách, strieľala na nepriateľa a zrážala nepriateľov, štebotala:
  - Sláva myšlienkam komunizmu! Sláva našej vlasti!
  Catherine tiež vystrelila, pričom použila holé prsty, zasiahla krautov a kričala:
  - Za vlasť a víťazstvo až do konca!
  Elena, ktorá strieľala na svojich protivníkov, odpovedala agresívne, odhalila perleťové zuby a žmurkla zafírovými očami:
  - Sláva nášmu kozmickému komunizmu!
  Efrasia strieľala na nepriateľa, zasiahla ho s kolosálnou, fenomenálnou presnosťou, vydala:
  - Za vlasť a Stalina - hurá!
  Dievčatá sú očividne temperamentné a dokážu všetko...
  December 1943 už prišiel.
  Alenka a jej tím bojujú aj v Astrachane a stále tam vydržia. Hrdinka bojuje.
  Alenka vybuchne, pokosí rad nacistov, potom hodí dar smrti holými prstami na nohách a zareve:
  -Človek je podobný gibonovi, len, žiaľ, častejšie intelektom ako potenciou!
  Anyuta strieľala na nepriateľa a odrezala nepriateľov, dala výbušný balíček holou pätou a zaštebotala:
  -Ten človek má tvrdohlavosť somára, ambície leva, ale v skutočnosti je to koza!
  Alla, ktorá presne strieľala na Fritza, zaškrípala:
  -Muž pre ženu je ako sliznica pre kravu, bez nej sa nezaobídete, ale približovať sa je nechutné!
  Mária, strieľajúca do fašistov, vtipne odpovedala:
  - Čo je bežné medzi mužom a záchodom v ženskej izbe - to, že ženy na mužov iba bľačia!
  Marusya, odrezala nacistov a hádzala granáty holými prstami, vyaknula:
  -Žena je prefíkaná líška, ktorá dokáže zožrať každého leva ako králik!
  Matryona, ktorá kosila nacistov a holými prstami vyhadzovala žoldnierov, zamrmlala:
  - Žena potrebuje muža ako bičujúceho chlapca, on muža nebije, potom nebude život!
  Alyonka strieľajúca na Fritza skríkla:
  - Žena potrebuje mužov ako prasacie rohy, len kožuch darovaný mužmi je drahý!
  A bosý tím dievčat, ako sa smiať, vyceňovať zuby a hádzať granáty holými prstami.
  Bojovníčky šmrncovné. Ich živel na boj, ich živel na boj!
  Zdá sa, že Astracháni sa nevzdajú. Čo sa týka dievčat tu, naozaj bojujú.
  Vojenské sily Tretej ríše sú kolosálne. Nové tankové divízie sú tu také silné. Výroba tankov sa zvyšuje. Neexistujú žiadne bombové útoky, je možné dodať pracovnú silu z talianskych, francúzskych, belgických a holandských majetkov v Afrike.
  A tiež z Afriky ťažiť ropu, volfrám, veľa prvkov vrátane uránu.
  To znamená, že nové tanky sú vyrazené. Najmä vzhľad "Panthera" -2, lepšie chráneného a silnejšie vyzbrojeného, s výkonnejším motorom, má značný vplyv na priebeh vojny.
  Tankov a lietadiel je stále viac. Práce na Yu-488 sa už dokončujú. Prvé sériové lietadlo Tretej ríše so štyrmi motormi. Veľmi výkonný a rýchly. Jeho vrcholom je relatívne malá plocha krídel, a preto môže bombardér letieť rýchlosťou 700 kilometrov za hodinu. To znamená, že sovietske stíhačky ho určite nedobehnú.
  ZSSR má teda nový problém. Sila Červenej armády je skutočne vyčerpaná. Školáci sú umiestnení pri automatoch. Tínedžeri od štrnástich rokov bojovali takmer oficiálne. Chlapci sú, samozrejme, šikovní a celkovo dobrí bojovníci. V mladom veku je ešte jednoduchšie schovať sa a vyliezť na strom. A vojenské zručnosti sa zvládajú rýchlejšie. Tínedžeri bojujú rovnako dobre ako dospelí, je ťažšie ich zasiahnuť. A je psychologicky ťažšie strieľať deti.
  Nemci majú dosť ostreľovačiek a príliš mladé bojovníčky sú pre každú ženu nepohodlné strieľať, hanbia sa ...
  Áno, v ZSSR začali volať od štrnástich rokov. A tiež dať do podpazušia a dôchodcov. V armáde bolo stále viac žien. Obzvlášť ochotne prijalo nežné pohlavie v tankových a leteckých jednotkách a v ostreľovačoch. Ženy sú dobré ostreľovačky . A keďže sú zvyčajne menšie ako muži, je pre nich pohodlnejšie bojovať v tankoch a tiež letectvo. Často v tankoch bojovali aj tínedžeri. Treba poznamenať, že chlapci a ženy sú citlivejší na svoju pokožku a ich lietadlá a tanky sú menej pravdepodobné, že budú zasiahnuté ako dospelí muži. Nie zlí tínedžeri a v úlohe ostreľovača. Chlapec môže vliezť do užšej medzery, prezliecť sa alebo vyliezť na strom. V armáde sa často začali stretávať bojovníci mladší ako štrnásť rokov.
  Vojna požiera ľudské zdroje. A územie je čoraz menej pod kontrolou ZSSR. A ešte musí bojovať proti početnej pechote Japonska. Áno, a existujú dobré samurajské tanky a najmä samohybné delá. Objavili sa aj v sérii so stredným tankom, silou porovnateľnou s T-34 a ešte silnejším v čelnom pancierovaní.
  Japonsko je teda nebezpečné podceňovať. A na vojnu s tým sú potrební vojaci.
  Stalin je nervózny a čoraz častejšie prepadá zúrivosti. 25. decembra 1943 bol vydaný rozkaz, že rodinní príslušníci tých, ktorí sa vzdali, budú zastrelení, vrátane detí od dvanástich rokov, a mladší budú poslaní do pracovných kolónií.
  Čoraz častejšie sa využívali barážové oddiely. A strieľali aktívnejšie a používali mučenie.
  Stalin sa stal jednoducho neznesiteľným. Berija sa ako prvý pokúsil vyjednať s nacistami separátny mier. Hitler však mier nechcel. Chcel úplne dobyť ZSSR. Najmä keď sú spojenci mimo jeho kontroly a dosahu.
  Prúdové lietadlá boli vyvinuté v Tretej ríši. V prvom rade ME-262, ale táto stíhačka potrebovala spoľahlivejšie motory, aby príliš často nepadala.
  Arado aj projekt Yu-287 vyzerali sľubne .
  Najnovšia TA-152 sa v praxi ukázala ako celkom dobrá, ako viacúčelové vozidlo a veľmi rýchle. Vo všeobecnosti bola nemecká armáda zatiaľ vo vzduchu silnejšia. Navyše, sovietske Jaky a Laggies sa kvôli nedostatku hliníka ukázali ako ťažšie a horšie manévrovateľné štandardné vozidlá. Kvalita sovietskeho letectva tak klesla na kritickú úroveň. ME-309 so svojimi výkonnými zbraňami, a to aj pri zohľadnení problémov s manévrovateľnosťou, sa dobre vyrovnal so sovietskymi vozidlami a vytlačil ME-109. A TA-152 mal nahradiť Focke -Wulf.
  Takže Nemci sú viac-menej hokej... Ale práca na technike bola vykonaná.
  Napríklad Lev-2 sľúbil, že bude prvým tankom s novou schémou usporiadania. Umiestnením prevodovky a motora do jedného bloku pred nádrž a posunutím veže dozadu Nemci ušetrili na podvozku a znížili výšku vozidla. Výsledkom bolo, že "Lev" -2 sa ukázal byť oveľa ľahší, a preto rýchlejší.
  Kvôli vojnovým ťažkostiam sa výroba ťažkých tankov v ZSSR takmer zastavila, takmer všetko v sérii bolo zjednotené podľa T-34-76. Takže nacisti v projekte vytvorenia nového hlavného tanku už nemali v úmysle urobiť bočný pancier príliš hrubý. A do "leva" sa zmestilo päťdesiatpäť ton s motorom s výkonom 1200 koní. Hmotnosť tanku Lev-2 však mohla byť ďalej znížená znížením kalibru dela. Ten predchádzajúci sa stal jednoznačne nadbytočným. Tridsaťštyri mali navyše nekvalitné pancierovanie a dokonca do nich už začalo prenikať aj 37 mm zastarané nemecké delo.
  Stalin sa očividne zbláznil... A hádzal hromy a blesky... Ale nezmohol sa na nič...
  Na Nový rok začali Nemci útok na zatiaľ neokupovanú časť Astrachanu v delte Volhy. Prítomnosť mnohých riečnych bariér, ťažký terén, blízkosť Kaspického mora umožnili Červenej armáde sprísniť obranu Astrachanu a udržať ju ešte lepšie ako Stalingrad. Sovietske dievčatá navyše preukázali bezkonkurenčné hrdinstvo.
  A na Kaukaze, najmä v zime, je pohyb cez hory veľmi ťažký. Je pravda, že Nemci sa pohybovali pozdĺž pohodlnejšieho pobrežia Kaspického mora. Machačkala sa stala hranicou, kde sa sovietske jednotky po zhromaždení všetkých síl do päste pokúsili zastaviť nacistov.
  Ale munícia, ktorá sa dodávala iba po mori, nestačila ...
  Tamara zúfalo bojovala so svojím bosým práporom dievčat.
  Bojovníčky tvrdohlavo bojovali a preukázali neporovnateľné hrdinstvo a veľkú odvahu.
  A takmer nahí bojovali v zime a mraze.
  Tamara hodila granát bosou nohou a vybuchla, pokosila protivníkov a zaškrípala:
  - Za ZSSR!
  Anna tiež hodila granát holými prstami a kričala:
  - Za komunizmu!
  Akulina vystrelila dobre mierenú dávku, zneškodnila nepriateľov a zakričala:
  - Za veľkosť Ruska!
  Victoria búchala do nepriateľa, začala kosiť nepriateľa, odrezala mu fúzy ako žiletka a zamrmlala:
  - ZSSR bude stáť!
  Olympias, strieľajúc na nepriateľa a hádzajúc výbušný balík holými prstami, vyaknula:
  - Za vlasť a víťazstvo až do konca!
  Takto bojujú dievčatá. Konajú zúfalo a s kolosálnym odhodlaním.
  Tamara, strieľajúca, poznamenala:
  - Čert ich nevezme, a potom si ich vezmeme my!
  Boje sú tu brutálne a zároveň konštruktívne ....
  Anastasia Vedmakova bojuje na oblohe ... Jej tvár sa dokonca krúti od zúrivosti a kričí:
  - Pozdravte éru komunizmu!
  A holými prstami nasmeruje lietadlo na cieľ a zostrelí nepriateľské lietadlá, načo zakričí:
  - Za pracovné úspechy!
  Akulina Orlová, ktorá zráža svojich súperov, sebavedomo reve a vyceňuje zuby:
  - Za taký veľký komunizmus na celej planéte!
  Pilot kričí:
  Poznajú nás aj deti!
  A holými prstami namieri letecké delo na cieľ, zničí nepriateľa a zaškrípe:
  - V mene éry komunizmu!
  Priznajme si to, dievča je terminátor a horiaci plameň. Žiadna sopka sa s tým nemôže porovnávať.
  Akulina Orlová spievala:
  - Už sa mi, aký deň, viera v Boha sníva, ja som taký lenivý, nechce sa mi modliť!
  A agresívne žmurkané krásky.
  Tu sú súboje...
  A lietadlá dievčat sú zastarané. A to je ich solídne mínus. A tiež ťažké a málo manévrovateľné ...
  Jeden z chlapcov, ktorí bojovali, bol zostrelený a nestihol vyskočiť s padákom. A to je, samozrejme, jeho kolosálny výkon.
  Dievčatá bojujú vo vzduchu a bavia sa...
  Albina a Alvina bojujú na dobrých stíhačkách ME-309 a samozrejme aktívne získavajú skóre.
  Dievčatá sú veľmi hrdé na svoj úspech...
  Albina zostrelila sovietske lietadlo pomocou elegantnej bosej nohy a zaškrípala:
  - Pre naše orly!
  Alvina naraz pokosila tri ruské autá a zakričala:
  - Pre našich sokolov!
  Dievčatá sa dostali k veci famózne ... Ale radi mučia aj ruských vojakov.
  Tu bol zajatý štrnásťročný chlapec-pilot. A smažili sa mu krásy detských guľatých opätkov. A potom začali nahých oblievať ľadovou vodou .... Potom vriaca voda a opäť ľadová voda.
  Také sú bojovné krásky....
  Albina spievala:
  -Na naše tesáky, pazúry, zuby, päste!
  Alvina z plných pľúc zakričala:
  - Chcú dobrý boj!
  A dievčatá naďalej robili zázraky s holými prstami a zostreľovali sovietske lietadlá.
  Odpovedali im však aj ruskí piloti. Alice a Angela práve prestúpili na Yak-9. A mláťme Nemcov a stále pri tom spievajme;
  Ste stelesnením statočnej krajiny,
  Súdruh Lenin a súdruh Stalin...
  V ZSSR sú si všetci ľudia skutočne rovní,
  A päste sú vyrobené z liatiny a ocele!
  
  Pre Lenina sa zviera Adolf nebojí,
  Teraz je vodcom Vladimír súdruh Stalin...
  Udreli sme Fritza do očí, nie do obočia,
  Všetci nacisti boli roztrhaní naraz!
  
  Rusko je moja vlasť
  Veľká, bezhraničná vlasť...
  Všetky národy sú jedna rodina,
  Čoskoro budeme žiť v komunizme!
  
  Urobme našu krajinu silnejšou
  Nechajte Rusko rýchlo zozelenať ...
  Udrieme fašistu do čela, skôr,
  A verte mi, naša sila sa nekamení!
  
  A Ježiš ako vodca je dosť veľký,
  On je náš Pán a Biely Boh vesmíru...
  A Fuhrer bude bitý veľmi tvrdo,
  Koniec koncov, naša zdatnosť sa nezmenila!
  
  Áno, v záujme našej vlasti, svätý,
  Budeme tvrdo bojovať s Fritzom ...
  Dievča behá bosé v snehu
  Chce bojovať v zúrivosti!
  
  Áno, Stalin sa stal sovietskym vodcom,
  Taký skvelý, odvážny a šikovný...
  Rusko komunizmu, nedotýkajte sa nepriateľa ,
  Hoci sila Lucifera je s vami!
  
  Môžeme dostať Hitlera, verte mi
  Hoci je obdarený démonickou silou...
  Jeden Hitler je dravé zviera,
  Hoci treba priznať, že Fritz nie sú hlupáci!
  
  Stručne povedané, vstúpime do berlínskych bojovníkov,
  Tam bude s nami Lenin, známy ako Stalin...
  Fašisti ako šteniatka sa ľahko trhajú,
  A verte, že naše sily neubúdajú!
  . KAPITOLA č.6.
  Prišiel nový rok 1944 ... Napriek veľmi ťažkej situácii na frontoch sa v ZSSR pracovalo na vytvorení novej techniky. Veľké nádeje sa spájali najmä s tankom IS-2 a jeho silnými zbraňami. 122-milimetrový kanón by sa mohol stať silným argumentom vo vojne proti nacistom. Nádeje sa vkladali aj do T-34-85 s výkonnejším kanónom, veľkou vežou, ale rovnakým trupom a podvozkom.
  Horšia situácia bola s lietadlami. Yak-3 nemohol byť uvedený do výroby pre nedostatok kvalitného duralu a LAGG-7 kvôli novému motoru nemohol byť uvedený na trh bez poklesu výroby.
  Stalin sa teda rozhodol, že v súčasnosti sú hlavnými sovietskymi stíhačmi Jak-9 a LAGG-5 a útočné lietadlo IL-2 sa ľahko vyrába a je húževnaté. A v tankoch postupný prechod na T-34-85 a IS-2.
  Aj keď, aby nedošlo k poklesu výroby ...
  A front praskal vo švíkoch, Nemci zajali Kaukaz. Machačkala padla a už sa blížili k hraniciam Azerbajdžanu!
  Tu Tamara bojovala so svojím ženským práporom. Dievčatá v handrách z tuník a bosé opäť bojovali s prevahou nepriateľských síl.
  Tamara vystrelila líniu na nacistov, čím porazila niektorých nepriateľov. A potom holými prstami hodila granát smrtiacej sily a štebotala:
  - Sláva ZSSR!
  Anna strieľala na nacistov veľmi presne. A holými prstami na nohách hádzala granáty smrtiacej sily a trhala protivníkov na kusy.
  Potom zakričala:
  -Sláva komunizmu!
  Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa, odrezala fašistickú pechotu. Porezala Fritza, hodila granát bosými nohami a zaškrípala:
  - Pre Rusko, našu veľkú matku!
  Victoria, ktorá strieľala na nepriateľa a hádzala na neho granáty bosou nohou, poznamenala:
  - Za veľkú vlasť!
  Olympias, ktorá tiež strieľala zo samopalu, zakričala:
  - Sláva časom veľkého komunizmu!
  Dievčenské bojovníčky sú úžasné...
  Bojujú tak, ako by sa krásky mali...
  Tamara si počas boja spomenula na začiatok vojny. Ako musela utiecť pred nemeckými jednotkami. Potom počula hromové údery zbraní. Dievča odchádzalo z kanonády. Jej kamarátku Tatianu Nemci chytili a odniesli jej nové topánky, strhli šperky a náušnice. A odviezli ju bosú do zajatia ... Tatyana bola dcérou tajomníka regionálneho výboru a nemusela často chodiť bez topánok. To je poníženie pýchy, chodiť naboso ako obyčajný človek a bolí to pre jemné podrážky. Dievčatku pri každom kroku krvácali nohy a stonalo.
  Aj Tamara mala obuté nové čižmy, ktoré dostala, a odrela si päty z dlhej prechádzky. A vyzula si topánky, išla bosá. Je to dievča z dediny, ktoré si splnilo svoju povinnosť na Ukrajine. Jej nohy v detstve kráčali po horských strminách. A to sa rozhodne nedá porovnávať s cestami na rovine. Je pravda, že jej mozoly sa už stiahli z podrážky a nie je také pohodlné chodiť. Nohy však opäť rýchlo stvrdli. A takmer netrpela.
  Ale Tatyana si čoskoro tak zrazila nohy, že už nemohla chodiť. Nemci by ju zastrelili, no nad krásou sa zľutovali. Posadili ma na káru, no na oplátku ma prinútili spievať. Tatyana mala príjemný hlas a zaspievala im niekoľko politicky neutrálnych piesní.
  Čo sa s ňou stalo ďalej, Tamara nevedela. Sama sa prechádzala lesom, bosými nohami ohmatávala hrbolčeky, hrbolčeky, vetvičky a dokonca ju to potešilo. Vtedy idete po ostrých kameňoch hôr, potom aj mozoľnatých podrážkach, ak idete dlho, stáva sa to ostré a bolestivé. A ešte nepríjemnejšie chodiť po tŕňoch. Keď sa tieto lepia do chodidiel, stáva sa to oveľa bolestivejšie, dokonca aj pre hrubé chodidlá dievčaťa.
  Tamaru na kampani premohla únava a hlad. Dievča zjedlo bobule, a to nestačilo. A Nemci rýchlo napredovali. V ukrajinských lesoch sa Tamara, zvyknutá na život v horách, veľmi nevedela. Stratil som sa a skončil som vzadu.
  A teraz, ako lovená mačka v lese. Potom dievča chytilo Nemcov na motorke. Zastavili auto s kočíkom, aby nabrali vodu. A Tamara sa prikradla ku guľometu a ako z neho seká na nepriateľa. A rezať neisto, ale presne. A nacisti padajú a zvíjajú sa v agónii. Tamara ich dokončí. Posunula jeden holý podpätok k brade, on spadol. A dievča ho dostalo.
  Potom kráska vyliezla na motorku a stlačila pedál bosou nohou a odtiahla sa.
  Pohyb je teda oveľa zábavnejší ako chôdza a naboso.
  Tamara po ceste spievala:
  - Je to pekné, bratia, je to pekné, je to pekné, bratia žiť! S naším atamanom nemusíte smútiť!
  Takto vzniklo bojisko.
  A teraz bojuje s nacistami ako komsomolský terminátor. Ale sily sú nerovnaké a prápor dievčat je nútený ustúpiť. Boje tu vrú ako voda v gigantickej kanvici nad sopkou.
  Anna, ktorá strieľala a hádzala granát smrteľnou silou holými prstami, poznamenala:
  - Vo vojne sú všetky prostriedky dobré, okrem samovražedných!
  Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa, zrazila nacistov, poznamenala:
  - Vo všetkom budeme prví!
  A holá päta dievčaťa dala dar skazy.
  Victoria, ktorá strieľala na nacistov a rúcala nepriateľov automatickými dávkami, vykríkla:
  - Pre nepriateľov nebude žiadne zľutovanie!
  A žmurkla na svojich partnerov.
  Olympias hodila nahé, vytesané nohy, ťažký zväzok granátov a zaškrípala:
  - Za veľkosť najhumánnejšieho súdu na svete a komunizmu!
  Bojovníci sú tu naozaj slávni a majú radi vesmírny vek.
  Bojujú s veľkou dravosťou.
  Ale nacisti na Kaukaze stále postupujú. Vo februári 1944 sa Nemci a Turci spojili a rozdelili sovietske jednotky na dve nerovnaké časti.
  Fuhrer požadoval ukončiť ZSSR. Astrachan stále vydržal. Nacisti sú ako vždy v bojovej forme... Vo vzduchu bojujú prvé ME-262. Treba podotknúť, že senzáciu nevytvorili. Pri vysokej rýchlosti nie je veľmi vhodné zasiahnuť z 30 mm leteckých kanónov. Áno, toto treba vážne poznamenať. ME-262 má tiež určité problémy kvôli vysokej hmotnosti. Najmä s manévrovateľnosťou.
  TA-152, ktorý bol úspešnejší pri používaní, bol milovaný pilotmi a stal sa ťažným koňom. V skutočnosti je auto frontový bombardér, stíhačka aj útočné lietadlo. Objavili sa dokonca nápady preniesť do tohto lietadla celé nemecké letectvo. Medzi jeho výhody patrí schopnosť prežiť a rýchlosť a výkonné zbrane, vhodné pre útočné lietadlá aj stíhačky.
  Čoraz aktívnejšie sa využíva aj modernizovaný ME-309. Stále je v prevádzke ME-109, ktorý sa neodstraňuje z dôvodu neznižovania výroby. Objavila sa dokonca aj nová modifikácia ME-109 "K" s výkonnejším motorom, vyzbrojeným piatimi vzduchovými zbraňami naraz. Takýto stroj len tak ľahko neporazíte.
  ME-309 tiež dostal výkonnejší motor a zametané krídla. Veľmi nebezpečné auto. Sovietski piloti stále lietajú na starých lietadlách a ich kvalita už len klesá. Zatiaľ však Yak-9 nie je taký zlý, je celkom dobre manévrovateľný a nepotrebuje prehnanú rýchlosť.
  Nemecké jednotky sú silné ... O tanku T-34-85 boli spory. Oplatí sa urobiť pancier veže hrubší? Koniec koncov, v tomto prípade sa hmotnosť zvýši. A treba poznamenať, že kvalita sovietskeho brnenia klesla. Legujúcich prvkov je nedostatok a kvalita zvárania alebo odlievania klesla na kritickú úroveň.
  Ale dievčatá bojujú ako hrdinky...
  Potom je Elizabethin tank rozbitý a dievčatá odchádzajú. Bosí a v bikinách bežia po snehu a zanechávajú pôvabné stopy.
  Catherine poznamenala zlým pohľadom:
  - Úplne nás škrtia!
  Elena nahnevane poznamenala:
  - Ale aj tak vyhráme!
  Elizabeth vystrelila z pištole, zasiahla nemeckého motocyklistu a zamrmlala:
  - Zasiahol som Nemca! Ako to odo mňa dostane!
  Efrasia energicky poznamenala:
  "Tam končia svoj život a nemôžu uniknúť späť!"
  Catherine bola agresívne dievča a spievala:
  - Vo svojom hneve spievame hymny impéria!
  Dievčatá bežia k sebe a ich obnažené okrúhle opätky sa mihnú.
  Keď chlapec videl dievčatá, vystrašene sa ich opýtal:
  - A odkiaľ si prišiel bosý?
  Elizabeth odpovedala:
  - Urobme taktický manéver!
  Chlapec zaštebotal:
  - Raz, dva - smútok nie je problém,
  Nikdy by ste nemali ustupovať!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky,
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Catherine cvrlikala a vycenila zuby:
  - Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Elena kričala:
  - Neboj sa! Budeme späť....
  A všetky štyri dievčatá zborovo kričali;
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  Bojovníci sú pripravení roztrhať každého Nemca ... A bosí v snehu sú tak sexi a krásni. Aké krásne sú tieto dievčatá, ako kvitnúce a nevädnúce ruže.
  No Hitler nežartuje a okolo našej vlasti sa točia mraky. Zatína zuby do samotného srdca a pije jej krv!
  A dievčatá za sebou zanechávajú veľmi krásne stopy. Nemci idú po týchto stopách, búchajú na kolená a hltavo hľadia. Toto sú divokí bojovníci. A Nemci bozkávajú stopy dievčat.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojujú na oblohe. Dve úžasné dievčatá.
  Anastasia, ktorá zostrelila nacistov a otočila svoje lietadlo pomocou holých prstov na nohách, spievala:
  Budeme bojovať za svetlejšie zajtrajšky!
  Akulina, ktorá odrezala nacistom chvosty holými prstami, zaštebotala:
  - Dajme si pusu!
  A dievčatá opäť mlátia Nemcov bez akejkoľvek ľútosti a obradu. Sú tak šikovní.
  Anastasia opäť otočila svoj Jak-9 a so škrípaním vyaknula:
  - Tak sa volá komunizmus!
  Akulina s tým súhlasila:
  Verím, že sa celý svet zobudí...
  Anastasia, ktorá zrazila Nemcov, zavrčala:
  - Naša vlasť je naše slnko!
  A také sú tu bojujúce dievčatá, najvyššia sovietska trieda.
  A Nemci to chápu, veľmi ťažko. A vojenské operácie sa rozvíjajú ...
  V marci začali nacisti zaútočiť na Baku. Dochádza k útoku na veľké mesto plné ropy. Boje sú kruté.
  Nemci ostreľujú Baku pomocou ťažkého delostrelectva.
  A zbombardované stormtroopermi. Bomby však zhadzujú aj prvé, najnovšie Yu-488, ktoré sa vyznačujú kolosálnou silou. Tieto stroje sú len zvery.
  Na jednej z nich Gertrúda, Eva a Frida. Krásne dievčatá s vynikajúcim výhľadom zhadzujú bomby na sovietske pozície. A zabíjajú vojakov Červenej armády a civilistov.
  Baku horí... V stĺpoch stúpa dym. Horia ropné vrty, všetko horí.
  Gertrúda hovorí s úškrnom:
  - Boh miluje Nemecko!
  Eva, stláčajúc páku holou pätou a zhadzujúca bomby, súhlasí:
  - Samozrejme! My sme vyvolená rasa!
  Frida spievala agresívne:
  - Naši ľudia sú vyvolení neba!
  A žmurkla na svojich partnerov. Toto sú dievčatá tu a bojujúce, len stelesnenie agresivity. A bojovú silu.
  Gertrúda vystrelila zo vzduchových zbraní a zaštebotala:
  - Pre veľkosť našej vlasti!
  Eva, ktorá strieľala do súperov, potvrdila:
  - Pre kolosálnu veľkosť!
  Je vidieť, že dievčatá rýchlo zvládli lietadlá. Toto sú bojujúce priateľky.
  A nemôžete ich vyhrať len v kartách. A mlátia nepriateľov divokým šialenstvom.
  Frida poznamenala:
  - Som žena veľkých snov a krásy!
  Potom opäť vystrelila z kanónov lietadiel a zostrelila sovietske stíhačky, ktoré sa pokúšali zaútočiť na nemecké monštrum.
  Áno, zdá sa, že nemôžete odolať nacistom.
  Baku je pod útokom.
  Tamara a jej prápor bojujú o toto mesto. Dievčatá zúfalo bojujú a ukazujú hrdinstvo, ktoré nemá obdoby.
  Tamara sa otočila, hodila granát holými prstami, rozprášila Nemcov a ich žoldnierov a zaškrípala:
  - Za moju bezhraničnú vlasť!
  A žmurkla na svojich spoločníkov. Je to bojovníčka najvyššej úrovne, ktorá nemá páru.
  Aj keď, samozrejme, iné dievčatá nie sú zlé. Povedzme, že bojujú veľmi dobre.
  Anna napríklad vzala, položila nacistov, akoby ranou kosáka.
  A štebotal:
  - Za ZSSR!
  A svojou holou pätou dala vražedný darček smrti.
  Akulina strieľajúca na nepriateľa zaškrípala:
  - Za moju vlasť!
  A svojimi holými prstami spustí dary ničenia, pričom vyhladí každého v rade.
  Victoria bojuje so svojimi nepriateľmi, konajúc zúfalo a rozhodne. Knokautuje protivníkov dávkami. Potom holými prstami na nohách hádže smrtiace granáty. A on kričí:
  - Za myšlienky komunizmu!
  Bojuje sa aj olympiáda. A toto hrdinské dievča hodí holými, svalnatými nohami celú krabicu výbušnín. A tank Lev sa prevráti.
  Bojovník zvolá:
  - Ale pasaran !
  Bojovné dievčatá a veľmi krásne. Nikdy sa nevzdávajte a nikdy sa nevzdávajte. Majú silu terminátorov.
  A sily sú veľmi nerovnaké... Baku je zachvátené požiarmi. Sovietske jednotky nemajú dostatok munície. A toto je hlavný problém.
  Mnohí sa v zúfalstve vzdávajú.
  Gerda a jej tím nútia mužských otrokov, aby im bozkávali holé chodidlá. Tí to poslušne robia a olizujú si päty.
  Potom dievčatá opäť vlezú do Pantera 2 a strieľajú. Vyraďovanie sovietskych zbraní...
  Zachytený je už takmer celý Kaukaz. Jerevan sa však stále drží. Mesto Poti, posledný prístav, v ktorom sa ešte držia zvyšky Čiernomorskej flotily, hrdinsky bojuje.
  A tam bojujú dievčatá rôznych národností. A oddiel bosých Gulnazi bojuje . Krásna Gruzínka a má tím pre dievča.
  Gulnazi hádže bosou nohou vrece s výbušninami, trhá nacistov a škrípe:
  - Sláva veľkosti svetového komunizmu!
  Tamila, jej partnerka, tiež hádže bosou nohou smrtiaci granát, trhá Turkov a kričí:
  - Za vlasť!
  Máša je dievča z Ruska, otočí sa a vrhá výbušnú silu holými prstami na nohách, láme nacistov a kričí:
  - Sláva časom svetového komunizmu!
  Margarita tiež dáva dobre mierený obrat. Kosila nacistov a poslala dar vražednej smrti holou pätou, drvila protivníkov a kričala:
  - Za naše víťazstvo!
  Takto hrdinsky bojujú dievčatá. A naozaj ich nemožno zastaviť a nemožno ich vrátiť späť. Sú to jednoducho bojovníčky a super. A ak bojujú, potom ako hrdinovia a supermani !
  Ale, bohužiaľ, je ťažké obstáť proti fašistom a ich presile. Na oblohe Albina a Alvina získavajú sebavedomé skóre. A toľko lietadiel je zostrelených, že sa zjavne nedajú zastaviť.
  Albina, ktorá zostrelila ďalšie sovietske lietadlo holými prstami, spievala:
  - Nemôžeme byť porazení, lovec sa zmení na hru!
  Alvina odrezala svojich protivníkov a energicky krútila hlavou na mocnom krku a zaštebotala:
  - Sláva dobe nového árijského poriadku!
  A tiež dáva holú pätu ...
  Dievčatá už zostrelili viac ako päťsto lietadiel a získali Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Sú to proste neskutočné krásky. A ak sú už nepriatelia Tretej ríše bití, tak týchto diablov nemožno zastaviť. Viac ako 500 zostrelených lietadiel len pri Marseilles. Tento jav má, samozrejme, navrch. Hitler sa dokonca rozhodol schváliť šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Dostane ho ten, kto ako prvý prekročí tisícku zostrelených lietadiel. A bude to fenomenálny výsledok.
  Albina naraz odrezala päť sovietskych lietadiel jednou dávkou 30 mm kanónov z lietadiel a stlačila spúšť holými prstami a zajačala:
  - Sláva našej sile!
  Alvina, ktorá kosí sovietske autá a rúbe nepriateľov pomocou holých prstov na nohách, vyaknula:
  - Veľká sláva hrdinstvu!
  A bojovníci na seba žmurkli!
  Bojujú ako vždy v bikinách a naboso a v tom je ich sila. Dievčatá sú proste supermanky. Aj keď slúžia zlej veci. A radi si opekajú päty zajatých priekopníkov ohňom. Toto sú dievčatá tu. Kruté, ale milé.
  Albina raz povedala:
  - Na svete nie je láskavosť, je len slabosť!
  A s holým opätkom zhodila niekoľko bômb na sovietske pozície a vyrazila tri delá.
  Sú to bojovníci, ktorí nikomu nedávajú absolútne žiadne zľutovanie! Ale ich údery sú jednoducho zdrvujúce.
  Alvina s úsmevom poznamenala:
  - Nie je miesto pre slabých, pod slnkom!
  A žmurkla na svojho partnera.
  Bojovníci, ktorí neprejavujú žiadnu slabosť a nikdy sa nevzdávajú. Sú skutočnými šampiónmi šampiónov. Aj keď so znamienkom mínus, keďže slúžia zlej sile.
  Ale zároveň vtipné a očarujúce.
  Albina vycenila zuby a vyslala na svojich protivníkov smrtonosné vzduchové granáty, štebotala:
  - Nacistické slovo je sväté - navždy zničíme!
  Alvina agresívne poznamenala a zrazila súperov:
  - Sme naozaj piráti!
  Albina, ktorá odrezala nepriateľov, potvrdila:
  - Všetko ostatné je sen!
  A bojovníci začali byť takí drviví a zrážali všetkých, ako keby strieľali puky palicami.
  Alvina štebotala, keď drvila ruské lietadlá:
  - Sme Hitlerove bojové orly!
  A žmurkla na svojich partnerov.
  Bojovníci tu v skutočnosti púšťajú útroby nepriateľov. Červená armáda od nich dostáva kapitál.
  Bojové dievčatá tak horlivo vyraďujú ruské jednotky.
  Ale Helga na TA-152 ničí sovietske pozemné sily. Vyradí SAU-85 a zakričí:
  - Za veľkosť Nemecka a jej synov a dcér!
  Ale boje o Astrachaň stále pokračujú.
  Dievčatá z posledných síl vydržať.
  Alenka bosou nohou hodí bombu s výbušninami. Láme nacistov a kričí:
  - Za posvätný komunizmus!
  Anyuta, strieľajúca na nacistov a tiež hádzajúca granát holými prstami, kričí:
  - A spása pre krajinu!
  Alla, ktorá zrážala protivníkov a kosila ich bez zbytočných obradov a hodila granát holou pätou, zaškrípala:
  - Tak znie naša sláva!
  Mária, ktorá ničí nepriateľov, hádže darčeky smrti holými prstami, reve:
  - Sme veľkí v našej sláve!
  Marusya, ktorá kosí postupujúcich arabských žoldnierov v radoch a hádže granát bosou nohou, zavýja:
  - Na zmeny, aby ceny naraz klesli!
  Matrona, ktorá uhasila nacistov zo samopalu, vzala ho a zaškrípala:
  - Naša vlasť ZSSR! Bude zdrvený pane!
  Bojovníci tu konajú s veľkou agresivitou. A ich bojový tlak je kolosálny.
  Vo všeobecnosti ukazujú svoju kolosálnu akrobaciu. A skutočne nezastaviteľný tlak.
  Bojovníci bosí, ale šťastní...
  V apríli predsa nacisti zajali Baku. Nedostatok munície si vyžiadal svoju daň. V rovnakom čase takmer súčasne padol aj Poti. Obstál iba Jerevan, ktorý sa nachádza na horských svahoch. Ale bol tiež odsúdený na zánik. Tam končila aj munícia a potraviny. Ide len o to, že Turci ešte nezaútočili na toto mesto a zbierajú prach, aby vyhladovali.
  Dievčatá z Tamariho práporu čiastočne zmizli v podzemí a časť sa spolu s veliteľom presunula po tyle dopredu... Chceli preraziť do svojich.
  Kaukaz je už takmer celý dobytý, ale vojna pokračuje. Aj keď ZSSR v tom čase stratil svoje najväčšie ropné pole. Ale Červená armáda nie je zlomená v duchu. A stále je ropa v regióne Volga, na Sibíri a na mnohých ďalších miestach.
  Hitler nariadil skoncovať s Rusmi v Astrachane do 20. apríla. A boje sa rozvinuli v kolosálnych rozmeroch. A bombardovanie prudko zosilnelo.
  ZSSR bol pod silným tlakom. Boje pokračovali o Alma-Atu, ktorú prepadli Japonci. Mesto bolo takmer celé obkľúčené.
  Samuraj, len čo sa trochu oteplilo, sa pokúsil rozvinúť ofenzívu a to smerom na Magadan.
  Veronika bojovala v Alma-Ate a so svojím práporom dievčat odbila nápor samurajov.
  A je ich veľa. Bojujú aj Číňania naverbovaní metódami kolapsu.
  Japonci vrhajú žltých vojakov do boja ... Postupujú a svojimi mŕtvolami doslova hádžu sovietske pozície.
  Veronika horí. A kosí Číňanov a samurajov v radoch. Hádže granáty holými prstami a škrípe:
  - Sláva ruskému duchu!
  Marfa tiež strieľa, odsekáva protivníkov a škrípe:
  - Za našu vlasť!
  Natasha, strieľajúca na japonských a čínskych vojakov naverbovaných do úlohy potravného pre delá, kričí:
  - Za veľký komunizmus!
  Alina, strieľajúc na samurajov a čínskych bojovníkov, kosila ich s veľkou vášňou a dávala dar smrti holou pätou, zaškrípala:
  - Za nové hranice komunizmu!
  Veronica strieľa na nepriateľa s veľkou presnosťou a preráža hlavy Číňanov a zároveň kričí:
  - Sláva sovietskej zemi!
  A s holou nohou vyšle kolosálnu silu granátov, ktorá roztrhá všetkých nepriateľov.
  Marfa, ktorá seká nepriateľa a hádže dar smrti holými prstami, kričí:
  - Ovládnite éru komunizmu!
  Natashka roztrhla, hodila výbušný balík bosou nohou, masa Číňanov, vyaknula:
  - Za nový sovietsky poriadok!
  Alina, strieľajúca veľmi presne na nepriateľa, zaškrípala:
  - Za nové hranice komunizmu budeme bojovať!
  A jej odhalená päta podľahla bombe skazy.
  Bojovné dievčatá, akoby im z očí sršali iskry.
  Nie, Japonci si takých ľudí nedokážu podmaniť ani spolu s čínskymi silami. A samurajský prút do útoku.
  A opäť hádžu mŕtvoly na všetky prístupy. Ale je ich priveľa a prápor bosých krások musí ustúpiť.
  A tam sú japonské ninja dievčatá. A bojovať proti nim je veľmi ťažké.
  Sú také trblietavé, bojovné a krásne. A hádžu nohy holými prstami, dary veľkej ničivej sily.
  Ninja dievča s modrými vlasmi kosí sovietskych vojakov mečmi a kričí:
  - Za éru vlády cisára!
  Ninja dievča so žltými vlasmi riadi veterný mlyn, drví ruskú armádu a škrípe:
  - Sláva banzai ére !
  Ninja dievča s ryšavými vlasmi použilo techniku helikoptér, odrezalo sovietskeho dôstojníka a zakričalo:
  - Vždy vyhráme!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi použilo motýľovú techniku, zoťalo troch ruských vojakov a holými prstami hodilo hrášok. Vybuchlo a prevrátilo tridsaťštyri.
  Bojovník zakričal:
  - Pre novú japonskú objednávku!
  Takéto dievčatá sú tu úžasné a naozaj skvelé... A Červená armáda na Ďalekom východe sa stretla s vážnym nepriateľom.
  Ale tu v strede sovietske jednotky zasadili náhly úder v smere na Ržev.
  Tu posádka Elizabeth prvýkrát bojuje na novom tanku IS-2. Stroj, s ktorým sa spájajú nejaké nádeje. Zvyčajne je v nej päť členov posádky, ale tu si bojovníci poradia so štyrmi.
  Elizabeth strieľa zo 122 mm pištole. Ničivý projektil letí s vražednou silou. Opisuje oblúk a zásahy z veľkej vzdialenosti T-4.
  Elizabeth zvolá:
  - Toto som urobil dobre!
  Ekaterina v odpovedi obviňuje, používa obnažené prsty na nohách a otrávene poznamená:
  - A pištoľ nie je príliš rýchla!
  Elizabeth s tým súhlasila:
  - Vôbec to nie je dokonalý stíhač tankov!
  Elena, ktorá pomáhala bosými nohami nabiť zbraň, poznamenala:
  - Ale vrah!
  A potom Catherine vystrelila. A náboj zasiahol Panthera na palube z veľkej vzdialenosti. Áno, vražedná zbraň...
  Catherine poznamenala:
  - Máme veľa energie a vzrušenia!
  Elena súhlasila s týmto:
  - Veľa! Sláva Rusku!
  Euphrasia tiež poznamenala:
  - Viditeľnosť tohto auta sú slabé dievčatá. Ako to strieľate?
  Elena logicky poznamenala:
  - A toto je naše vycvičené oko! Ak porazíme, potom porazíme!
  A bojovníci spievali v zbore:
  - Nebudeme sa báť a vždy budeme bojovať!
  . KAPITOLA 7
  21. apríla zostal Astrachaň stále čiastočne pod sovietskou kontrolou. Nemec tým nebol úplne zajatý.
  Terén tu umožňoval dobre sa brániť. A Nemci sa rozhodli zmeniť taktiku. Namiesto útokov prešli na bombardovanie a ostreľovanie.
  Alenka a jej tím sa ukryli v bunkri a čakali na masívne ostreľovanie.
  Bolo tam šesť dievčat, ktoré hrali karty. Paluby držali holými prstami a diskutovali.
  Anyuta nahnevane povedala:
  - Na Kaukaze zostal nedotknutý iba Jerevan. Toto je len náš posledný ostrov v tomto regióne. Čo bude ďalej?
  Alenka logicky navrhla:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou pôjdu do Moskvy. Toto je ich krédo!
  Alah s povzdychom poznamenal:
  - Sily sú veľmi nerovnaké... Naozaj prehrávame vojnu a nemáme dosť vojakov!
  Mária logicky poznamenala:
  - A nacisti prehrávajú! Nemôžu nám odolať!
  Matrena vyjadrila svoj názor a hodila mapu holými prstami:
  - Narodili sme sa, aby sme víťazili, a určite vyhráme, viem to!
  Marusya súhlasila a porazila svojho súpera holými prstami:
  - Samozrejme, niet pochýb!
  Alenka by nebola taká optimistická a hodila pohľadnicu holou, opálenou nohou:
  "My dievčatá možno budeme musieť žiť pod okupáciou, ale verím, že určite vyhráme!"
  Anyuta dôrazne povedala:
  - Môžete bojovať partizánskymi metódami a bude to veľmi krásne, keď budete bojovať s takými skvelými!
  Alah agresívne poznamenal:
  - Mali by ste bojovať aktívnejšie!
  Dievčatá umlčali rozhovor. Potom prešli na inú tému.
  Marusya naštvane poznamenala:
  - Počet veriacich rastie. Proti všetkej logike!
  Anna na to odpovedala:
  Nikto ešte nedokázal, že Boh neexistuje. A nemôže dokázať opak. Takže tu môžete argumentovať donekonečna.
  Elena potvrdila:
  - A hádať sa tu je hlúpe a zbytočné!
  Alah s tým súhlasil:
  - Áno, tento rozhovor je zbytočný. Navyše, ak existuje Boh, potom je taký, že je pre neho lepšie nebyť!
  Matryona sa zachichotala a poznamenala:
  - Pre takého Boha je lepšie nejestvovať! Dovtedy si spievajme!
  A dievčatá spievali zborovo;
  Sme dievčatá, pripájame sa ku Komsomolu,
  Zložili prísahu vierou, že budú vlasťou ...
  Aby nacistov čakala zúrivá porážka,
  Nuž a Rusko žiť za komunizmu!
  
  Koniec koncov, Lenin je s nami ako kov,
  Z bronzu, ktorý je silnejší ako akákoľvek oceľ...
  Sníval som o tom, že zmením svety
  Ako odkázal veľký génius Stalin!
  
  Otčenáš urobíme chladnejším
  A pozdvihneme vlasť nad hviezdy ...
  Nech je úspech s členmi Komsomolu,
  Aj keď máme bosé nohy!
  
  Fašista zaútočil na moju vlasť,
  Z východu drzo stúpať na samurajov ...
  Milujem Ježiša a Stalina,
  A verím, že protivníka roztrháme na kusy!
  
  Svarog je s nami ,
  Ktorý komunizmus, vtipne, vybuduje...
  Slávny Rod je silnejší ako všetko vo vesmíre,
  Pridá na vedomí a vôli!
  
  Veríme, že sa nikdy nevzdáme
  Neklaď vlasť na kolená...
  Súdruh Stalin je jasná hviezda,
  A naším učiteľom je múdry génius Lenin!
  
  Urobíme našu vlasť,
  Krajšie a žiarivejšie na planéte...
  A bude to, poznaj smrtiacu zbraň,
  Nechajte dospelých a deti baviť sa!
  
  Spáľ Svaroga , nehoľ vo svojom srdci,
  Ste patrónom všetkých mečov Ruska ...
  Čoskoro postavíme, verím, silný raj,
  Ježiš príde svätá misia!
  
  Neverte priateľom Hitlerovho gangu
  Že vyhrá ľahko a hrozivo ...
  Všetko, čo potrebujete, je jedna rodina -
  A verte, že ešte nie je neskoro milovať vlasť!
  
  Všemohúci Pane ochraňuj nás všetkých,
  Zdvihnite trojfarebnú vlajku nad zemou...
  A zlý predátor sa zmení na hru,
  So Satanom si poradíme!
  
  Milujem Veľkú vlasť
  V celom vesmíre nie si krajšia ty
  Rusko nepredáme za rubeľ,
  Budujme mier a šťastie vo vesmíre!
  
  V mene našej vlasti, sna,
  Veľké Rusko povstane...
  Všetko ostatné je len márnosť
  A nový mesiáš bude s nami!
  
  Ó, moja všemohúca Lada,
  Dáš lásku a mier Rusom ...
  Obraciam sa na teba a modlím sa,
  A ak treba, zasiahnite bleskom!
  
  Mária Matka Božia neba,
  Vesmír dal Ježišovi...
  Pre vás veľký Boh vstal,
  Ľudia nestratili pravú chuť!
  
  Všimnite si členov Komsomolu
  Bohovia Ruska sú vysoko rešpektovaní ...
  Sme veľkí synovia vlasti,
  Rusi vždy vyhrajú!
  
  Priatelia, musíme sa modliť k vlasti,
  Perun, Yarilo a Svarog sú mocní...
  Budeme veľmi silní manželia,
  A odfúkneme aj oblaky na oblohe!
  
  Teraz už bol nepriateľ vyhnaný z Moskvy,
  Veľmi si ublížil nacistom...
  Sme verní Ježišovi a Stalinovi,
  Bude veľa tankov so zbraňami!
  
  Nie, nepriateľ nebude môcť obmedziť Rusov,
  Keďže naši bojovníci sú všemocní...
  Skúšky, odovzdávanie, len za päť,
  Aby bol každý chlapec veľmi silný!
  
  Verte mi, Stalingrad bude slávny,
  A my ho ochránime pred útokom ...
  Príde víťazné usporiadanie rytierov,
  Aj keď krv tečie nekontrolovateľným prúdom!
  
  Dievčatá bosé v mraze,
  Bežia, päty im blikajú...
  A budú biť fašistov päsťami,
  Nespoločenský Kain bude sploštený!
  
  Všetko bude v poriadku, ľudia to dobre vedia,
  Sme vo vesmíre, otvoríme súhvezdia ...
  Koniec koncov, je hriechom pochybovať o odvahe,
  A na Božom tróne bude muž!
  
  Veda čoskoro vzkriesi mŕtvych,
  Budeme sa môcť stať mladšími a krajšími ...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Mojej krásnej matke Rusku!
  Dievčatá dobre zaspievali celú báseň a naďalej hrali karty s bosými nohami ...
  22. apríla boli Leninove narodeniny. Dievčatá pili alkohol zriedený vodou a kávou a mrnčali si popod nos...
  Červená armáda uskutočnila v centre ďalšiu operáciu Ržev- Sychevsk . Nemci boli v defenzíve a bránili sa. Bojovali nové sovietske tanky T-34-85 a IS-2. Posledné auto často uviazlo v blate. Áno, a brnenie "Tiger" -2 a ťažšie "mačky" nevzali na čelo. Aj "Panther" -2 sa dal prepichnúť len tesne.
  Najviac nemecké auto prerazilo to sovietske z väčšej diaľky.
  Hitler bol celkovo spokojný s "Pantherom" -2, ktorý je uspokojivo chránený a dobrými jazdnými vlastnosťami a zbraňami. Požadoval však vytvoriť nádrž, ktorá by bola lepšie chránená a zároveň by jazdila prijateľne ...
  "Myš" sa v tomto prípade ukázala ako neefektívny stroj. E-100 bol aktívne vyvinutý ako súčasť série "E". Usporiadanie motora a prevodovky malo byť vyrobené spoločne a veža bola užšia a viac naklonená, ako trup. Hrúbka pancierovania zostala porovnateľná s Myšou, rovnako ako zbrane, no hmotnosť musela byť kvôli výške znížená na 130 ton. V tomto prípade by naopak motor musel zosilnieť na 1500 koní a tank by mal uspokojivú pohyblivosť.
  Vo všeobecnosti mala byť séria "E" novou generáciou tankov. S nižšími siluetami, s veľkými uhlami racionálneho sklonu, výkonnými zbraňami a motormi, hustým rozložením.
  Kým však Nemci už mali dobré autá. "Panther" -2 nahradil predchádzajúci model. Nechýbal ani nový "Tiger" -2 s výkonnejším motorom, úzkou vežou. Lepšie chránené a ľahšie.
  Takže nacisti nesedeli.
  24. apríla 1944 prvý nemecký prúdový bombardér Arado zasiahol Moskvu darom smrti. Z veľkej výšky zhodil bombu a ľahko predbehol sovietske stíhačky.
  Hitler povedal, že ZSSR teraz nemá šancu a čoskoro bude koniec Červenej armády.
  25. apríla začal nový útok na Astrachán. Bitky sa zúčastnil aj prvý zemný stroj: podzemný tank.
  Bojovali na ňom dve nemecké dievčatá: Mercedes a Dora. Bojovníci si vyskúšali podzemný model, ktorý sa pohyboval v zemi.
  Kým celkom ľahký, tak s krátkohlavňovým 75-milimetrovým kanónom a štyrmi guľometmi.
  Dievčatá ťahajú autá po zemi. Vrtáky sa točia a prerezávajú skalu. Pohyb je pomerne pomalý sedem kilometrov za hodinu, pre vozidlá, v podzemí to nie je zlé.
  Mercedes stlačí obnažené prsty na prvom joysticku v nemeckej armáde. Je veľmi pohodlné ovládať a vyslovovať:
  - Tu je naša nemecká veda ako úspešná!
  Dora s tým súhlasila:
  - Áno, už vieme veľa! Naša sila je veľmi veľká!
  Ovláda sa aj pomocou joysticku. Dievčatá testujú špeciálny stroj s radarom.
  Tu je pred vami sovietska batéria a môžete sa pod ňu ponoriť.
  Mercedes, vyceňujúci zuby, poznamenáva:
  - Vytvoríme nový poriadok!
  A teraz sa objavuje stroj nacistov. Vysoko výbušný fragmentačný projektil zasiahne sovietske delá. A zasiahne vojakov Červenej armády.
  Dora hovorí so smiechom:
  - Sláva veľkému revanšizmu!
  A s holými prstami robí presné strely. Udrie na nepriateľa a zaškrípe:
  - Sláva novému snu!
  Mercedes čmárá zo samopalov a zavýjanie hovorí:
  - Za éru veľkých snov!
  Dievčatá sa smejú a tlieskajú si. Sú to takí agresívni a veľmi rýchli bojovníci.
  Dona agresívne poznamenáva:
  -Na svete je veľa dobrého!
  A holými prstami stláča gombíky a znova strieľa na sovietskych strelcov.
  Mercedes s úsmevom potvrdzuje:
  - A bude to ešte krajšie!
  A strieľa aj holými prstami na nohách. Takto tieto bojujúce dievčatá strieľajú.
  No, ďalšie zariadenie na vojnu...
  Útok nacistov na Astrachán rastie ...
  Všetky prístupy boli prerušené... A sovietske jednotky boli nútené 1. mája 1944 ustúpiť, keď dokončili dlhú, hrdinskú obranu mesta. Aj táto pevnosť padla.
  Nacisti oslávili pád Astrachanu ohňostrojom. Obrana však nebola márna. A Fritzovi nejaký čas trvalo, kým doplnil jednotky a vytiahol zálohy...
  Fuhrer plánoval postupovať v smere na Saratov a ďalej pozdĺž Volhy s hlbokým obchvatom Moskvy.
  Kým však Nemci preskupovali svoje sily, vychovávali zálohy. A bitky boli vo vzduchu.
  Nemecké letectvo sa snažilo upevniť svoju prevahu. Bojové testy ME-262 odhalili nedostatočnú spoľahlivosť tohto vozidla a jeho časté nehody, ako aj problémy s manévrovateľnosťou. Takže doteraz neexistovali žiadne nápady na úplné nahradenie nemeckých jednotiek týmto lietadlom. Naopak, TA-152 sa ukázal na svoju dobu ako výborný stroj a bol čoraz viac predstavovaný. ME-309 a ME-109 zostali v prevádzke.
  Raketový pohon ME-163 sa ukázal ako dobrá stíhačka pre boj, no jeho príliš krátka doba letu takmer znemožňovala jeho bojové využitie.
  prúdový bombardér Arado , ktorý bolo pre jeho vysokú rýchlosť takmer nemožné zostreliť protilietadlovými delami a sovietske stíhačky ho nedokázali dobehnúť. Prieskumné lietadlá boli celkom dobré. Nemci vyvíjali aj ďalšie stroje. Napríklad XE-162, stíhačka ľahšia ako ME-262, jednoduchá na výrobu, lacná a ovládateľná, takže môže byť vyrobená prevažne z dreva. A ďalší bojovníci. A ME-1010 a TA-183... A pokročilejšia a spoľahlivejšia modifikácia ME-262 X. A bezchvostové stíhačky Gotha a oveľa viac.
  Zatiaľ však boli nemecké stíhačky poháňané vrtuľou oveľa silnejšie ako sovietske lietadlá. Ktoré klesli v kvalite a boli dosť slabé v motoroch aj zbraniach. Okrem toho bol Jak-9 ďalej zjednodušený a teraz bol vybavený iba jedným 20 mm leteckým kanónom, ktorý opustil guľomet. To zlacnilo a zjednodušilo výrobu a znížilo hmotnosť.
  Napriek tomu je guľomet proti nemeckým lietadlám dosť slabý. ZSSR si doteraz nemohol dovoliť vyrábať vyspelejšie modely áut a prihrávok v rýchlosti a zbraní pred nacistami. Vyššia hmotnosť strojov robila aj problémy s manévrovateľnosťou.
  A nedostatok paliva znížil letecký výcvik okrídleného personálu.
  Alvina a Albina, ktorí zvládli silné zbrane ME-309 slušnou rýchlosťou, nechceli pristáť na ME-262, ktorá sa príliš často zrútila. A v rýchlosti sú už silnejší ako Rusi.
  Alvina, ktorá prerušila sovietske auto, poznamenala:
  - Boj na oblohe je zaujímavý!
  Albina s pomocou bosých nôh, nasmerovala bojovníka na cieľ a rozdrvila ho, súhlasila:
  - Áno, sme v podstate najsilnejší na svete!
  A dievčatá sa smiali ako šialené.
  Máj dopadol relatívne pokojne. Červená armáda sa stále pokúšala odrezať výbežok Ržev.
  Elizaveta strieľala z IS-2 na protivníkov... Sovietske auto malo dobrú ochranu len v hornej časti čela korby. Čelo veže nie je dostatočne chránené. A je prerazený aj z blízka delami T-4. Posledný tank bol však nakoniec v máji prerušený, rovnako ako Panther a bežný Lion a Maus. Teraz v sérii "Patera" -2 a "Tiger" -2 sú maximálne jednotné a s podobnými zbraňami.
  Tieto vozidlá sú vpredu dobre chránené, v bokoch skôr slabo a líšia sa skôr hmotnosťou. Ich jazdné vlastnosti s novými motormi sú pre armádu prijateľné. Ale tieto tanky sú tiež dočasné... Pripravujú sa na ich výmenu za "Panther"-3 a "Tiger"-3 zo série "E". S hustejším usporiadaním, s motorom a prevodovkou umiestnenými v jednom bloku a naprieč, s odľahčeným, zjednodušeným a zároveň priechodným a ľahko opraviteľným podvozkom.
  Nové autá by mali byť lepšie chránené, no bez toho, aby sa v každom prípade zvýšila citeľná hmotnosť.
  Pokiaľ ide o zbrane, nie je tu jednota. Sovietske tanky majú pancier, ktorý nie je príliš hrubý a nekvalitný. A nemá zmysel inštalovať zbrane veľkého kalibru. Armáda je s 88mm kanónom celkom spokojná. Zo štyroch kilometrov trvá tridsaťštyri a IS -2 o niečo bližšie. Takže vývoj prebieha...
  V ZSSR treba na niečo odpovedať. Ale tu je to, čo ešte nie je jasné... Existujú plány na vytvorenie SU-100. Táto samohybná pištoľ je jednoducho účinná a má prenikavú akciu. S ňou sú spojené nejaké nádeje na boj proti rastúcim ťažkým tankom Tretej ríše. Stále je to však potrebné urobiť, ako napríklad náboje pre takéto monštrum, a mala by sa zaviesť hromadná výroba zbrane, čo vo vojnových podmienkach nie je príliš veľa, je to skutočné.
  Ale posádka tanku Elizabeth bojuje na T-34-85. A dievčatá v bosých nohách a v bikinách bojujú statočne.
  Elizabeth strieľa holými prstami na nacistov a prepichne Pantera do boku a hovorí:
  -Za veľký komunizmus!
  A ich tridsaťštyri vyskočí a rýchlo sa otočí a vystrelí.
  Aj Ekaterina strieľa na nepriateľa veľmi presne. Zastaraný tank T-4 ho rozbije do boku a zakričí:
  - Sláva rytierom ZSSR!
  A znova žmurká na svojich priateľov. Ukázalo sa také militantné dievča.
  Elena strieľa aj na nepriateľa. Trafí ho veľmi presne, v tomto prípade rozbije valec Tiger-2 a zareve z plných pľúc:
  - Za svätú Rus!
  Euphrasia presne strieľa na nepriateľa. Urobí presnú strelu do boku nepriateľa, prerazí kov a zakričí:
  -Za svätý komunizmus!
  A dievčatá s istotou otáčajú svoj tank a vyhýbajú sa zásahom granátov. Nie je ľahké poraziť dievčatá.
  Tu sa proti nim objavil najnovší a impozantný "Lev" -2. Skúste preraziť taký tank a on sa pokúsi trafiť tridsaťštyri.
  A strieľa z diaľky.
  Elizabeth odpovedala tweetom:
  - Nevezmeš to!
  A posiela projektil do tanku "Lev" -2 z veľkej vzdialenosti. Udrie ho do čela.
  Hitlerovec praskne.
  Potom Catherine znova strieľa holými prstami na nepriateľa a tentoraz projektil, ktorý opísal oblúk, presne zasiahol fašistu do dlhej hlavne dela.
  Catherine vravela:
  - Bystrý zrak, šikmé ruky, tu nejde o nás!
  Nemec, ktorý stratil svoju zbraň, sa začal rýchlo otáčať a odísť. "Lion"-2 je prvý nemecký tank, v ktorom sú prevodovka a motor umiestnené vpredu v jednej jednotke a prevodovka je na samotnom motore.
  To umožnilo znížiť jeho výšku a znížiť jeho hmotnosť, čím sa výrazne zvýšila jeho rýchlosť. A tak "Lev"-2 odišiel a mal šancu prekonať vzdialenosť...
  Elena holými prstami namierila zbraň, vzala ju a vystrelila na nepriateľa. Strela zasiahla kormu trupu leva, ale odrazila sa....
  Elena zavrčala:
  - Sakra, tá vzdialenosť je veľká. Nedostaneme ho!
  Catherine zachrapčala a vycenila zuby:
  - "Lev", dievčatá, toto je "lev", ako sa neurážame! Čoskoro budete vedieť, priatelia, budete sa veľmi hanbiť!
  A ich tank zasiahol T-3, tento tank sa práve otočil nabok a môže byť zasiahnutý z veľkej vzdialenosti.
  A dievča vystrelilo holými prstami a zavrčalo:
  - Sláva ére komunizmu na zemi!
  Euphrasia s mrzutosťou poznamenala, že strieľala na nepriateľa a používala holé päty:
  - Naša vlasť je silná, chráni svet!
  Elizabeth štebotala, vyceňovala zuby a spievala, pričom za pochodu zložila celú báseň:
  Satan nás nepremôže
  Moja vlasť je najkrajšia na svete,
  Sláva krásnej krajine....
  Potešia sa v ňom dospelí aj deti!
  
  Nech v ňom kvitnú konvalinky,
  A cherubíni hrajú slušnú hymnu...
  Fuhrer príde kaput
  Rusi sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Členovia Komsomolu bežia bosí,
  Nahými opätkami dupali po snehu...
  Hitler, vyzeráš dobre
  Presťahujem ťa v tanku!
  
  Dokážeme poraziť nacistov
  Ako vždy sme bosé dievčatá...
  Najimpozantnejším rytierom je náš medveď,
  Každého zabije samopalom!
  
  Nie, my dievčatá sme už veľmi cool,
  Doslova roztrháme všetkých nepriateľov ...
  Naše pazúry, zuby, päste...
  Postavíme miesto v nádhernom raji!
  
  Verím, že bude cool komunizmus,
  Krajina v nej kvitne, verte radám ...
  A žalostný nacizmus zmizne,
  Veru, budú sa spievať!
  
  Bude kvitnúť, verím, že okraj je búrlivý,
  Od víťazstva opäť ideme k víťazstvu...
  Porazte japonského Nicholasa
  Samuraj sa bude zodpovedať za podlosť!
  
  Nenecháme sa nakloniť,
  Rozdrvte našich nepriateľov jednou ranou...
  Nech sa lovec premení na zver
  Wehrmacht sme rozdrvili z dobrého dôvodu!
  
  
  Ver nám, že sa nevzdávame z ruky,
  Rusi vždy vedeli bojovať...
  Nabrúsili sme naše bajonety z ocele,
  Fuhrer sa stane obrazom bifľoša!
  
  Toto je moja vlasť
  Hrá v ňom ruský akordeón...
  Všetky národy sú priateľská rodina,
  Ábel triumfuje, nie Kain!
  
  Čoskoro to bude v sláve ZSSR,
  Aj keď je náš nepriateľ krutý, zradný ...
  Dáme príklad odvahy,
  Ruský duch bude oslávený v bitkách!
  . KAPITOLA #8
  Máj 1944 prešiel rýchlo... Albina a Alvina zbierali účty v lietadlách.
  Sú to dievčatá, ktoré sa ako na krídlach cherubínov ponáhľajú.
  Albina zostrelí ruské lietadlo holými prstami na nohách a zakričí:
  - Za Tretiu ríšu!
  Alvina je tiež bosá a v bikinách zrazí sovietske lietadlo, rozdelí ho na kúsky a zakričí:
  -Za árijský komunizmus!
  Potom dievčatá pomocou 37 mm kanónu začali strieľať na sovietske tanky.
  Vyradia tridsaťštyri a zakričia:
  - Sme tak cool!
  Albina stlačí pedál holou, okrúhlou pätou a zacvrliká:
  - Nech je komunizmus slávny!
  A prerazí sovietske auto.
  Alvina tiež presne strieľa na nepriateľa, zráža ho a kričí a vyceňuje zuby:
  - Naša pravda je v našej päste!
  Také vtipné dievčatá... A ničia sovietske pluky... Napríklad dostali IS-2. Zaútočili naňho teda zo vzduchu a potom naňho vystrelili z leteckého dela. Prerazili kov a spôsobili horenie nádrže. A bojové súpravy vybuchnú.
  Albina štebotala z plných pľúc:
  - Dievča miluje zabíjanie! Aké dievča!
  Alvina zasyčala a odhalila perleťové zuby:
  - Sláva našej vlasti! Za komunizmu!
  Dievčatá sa už chopili totalitného vyhladzovania odporcov.
  A Červená armáda bola s istotou rozbitá.
  A Gerda bojovala s posádkou svojho "Pantera" -2 a bola zapojená do úplného zničenia.
  Dievča namierilo delo holými prstami. Zrazila tridsiatku a zarevala:
  - Za veľkosť komunizmu na árijský spôsob!
  Charlotte tiež vystrelila holými prstami na sovietsky tank, rozbila pancier a zakričala:
  - Pre veľký úspech vo svete!
  Fucked bez veľkého obradu a Christina. Áno, urobila to tak trefne, prerazila sovietsku tridsiatku štvorku holou pätou a zakričala:
  - Za veľké hranice!
  Magda tiež vystrelila projektil a zavrčala:
  - Pre nový árijský poriadok!
  Potom to dievčatá vzali a spievali jednohlasne:
  - Všetci sme skinheadskými fanúšikmi slobody, bojujeme za nový poriadok! Čoskoro sa národy stanú Árijcami, budeme bojovať ohňom a mečom!
  Bojovníci, treba povedať, sa ukázali ako veľmi bojovní. A ak zostrelia nepriateľa, tak až do konca.
  Sovietsky zväz je pod útokom nadriadených síl. Japonsko sa tlačí z východu.
  Dvaja japonskí piloti, Toshiba a Toyota, útočia zo vzduchu na sovietske pozície.
  Obe Japonky sú veľmi krásne bosé aj v bikinách.
  Toshiba priletí vzduchom, prerazí strechu sovietskeho tanku a zareve:
  - Som monštrum z japonského pekla!
  Toyota stláčajúc prsty bosej nohy na pedál a rúcajúc nepriateľa, kričí:
  - Pre veľkosť myšlienok Japonska!
  Tieto dievčatá sú úžasné. A veľmi aktívne drvia nepriateľov.
  A ZSSR so samurajmi skutočne prehráva. A je pochopiteľné prečo. Kde odolať takému fanatizmu a technike.
  Japonské dievčatá tu na ľahkých, ale svižných tankoch prerazia a Červená armáda je špeciálne mlátená.
  Tankové jednotky nie sú vtip.
  Toshiba zhodila bomby na sovietske pozície zo vzduchu a pár zbraní vyletelo a zacvrlikalo:
  -Za veľký komunizmus!
  Potom sa to bude smiať...
  Toyota za letu poznamenala:
  - Ruskí bohovia sú zvláštni. Uctievajú človeka ukrižovaného na kríži a považujú ho za Boha. Dokonca sa to nejako stáva vtipným!
  Toshiba sa v reakcii zachichotala a poznamenala:
  - A my sami sa čoskoro staneme bohmi a budeme pokračovať vo vývoji nášho Božstva!
  A dievčatá sa veľmi ochotne smejú.
  Toyota sa zasmiala:
  - Naša sila je v jednote!
  Toshiba agresívne potvrdila toto:
  - Naša sila, naša päsť!
  A opäť, z neba, zvrhnú na nepriateľa prúd leteckých granátov a prelomia tridsaťštyri.
  Toto sú bojovné dievčatá a hovoria, čo ešte. Japonsko zožerie a spáli každého.
  A keď je priekopník mučený, ukáže sa, že je mimoriadne agresívny.
  Najmä ak má chlapec vyprážané päty. Toto je najviac, že ani jedno nie je super akcia ...
  A dievčatá kričia z plných pľúc...
  A sovietske dievčatá tiež odvážne bojujú a zostreľujú protivníkov. A konajú v predstihu a v predstihu.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sú veľmi aktívne krásky na oblohe.
  A zostrelujú nacistov, aj keď tie lietadlá sú silnejšie.
  Anastasia stlačí spúšť holými prstami a spieva:
  - Nie je zlé byť silný, určite!
  Akulina stlačí spúšť holou pätou a potvrdí:
  - Fašistov porazíme veľmi tvrdo!
  A obe dievčatá spievali:
  - Udri silno, tvrdo, veľmi tvrdo! Udri tvrdo, tvrdo, veľmi tvrdo!
  Potom začali bojovníci čítať okrídlené aforizmy, ktoré cválali ako kone, alebo skôr mladé žrebce;
  Politici často šikanujú , aby nasadili voličom obojok!
  Namyslený politik drví voličov ako sliepky!
  Politik sníva o jazde na bielom koni, aby nasadil voličovi obojok!
  Líška je malá s tesákmi a keď ich chce prehltnúť, zvyčajne ich skrýva!
  Politik, ktorý veľa hovorí o ľudskosti, je typický kanibal!
  A medvedica sa dá uspávať medovo sladkými rečami!
  Pre alkoholika je horká vodka sladšia ako med!
  Krajčír bude klamať a nebude sa červenať, politik sa bude "červenať" a klamať!
  Žena, ktorá si zhodila topánky, si oblečie muža na úroveň tuláka!
  Ak sa chceš priblížiť k Bohu, skráťte svoju chamtivosť!
  Aj v zdanlivej ľahostajnosti Všemohúceho sa skrýva láska - veď deti sa chcú predovšetkým vymaniť spod starostlivosti svojich rodičov!
  Boh odkladá trest zla, aby dal šancu hriešnikovi!
  Talent a pracovitosť ako manželia rodia úspech len vo dvojici!
  Aj med je horký - ak sa v ňom utopíte!
  Klamanie je ako víno a odporné a sladké a je ťažké ho zastaviť!
  Láska je ako roztrieštený projektil - láme srdce, otriasa mozgom, vyvracia vrecká, ide bokom!
  Človek je istým spôsobom rovný Bohu - Všemohúci stvoril vesmír a človek zrodil hlúposť: oboje je nekonečné!
  Úspech, ktorý stavia na krvi - čaká na osud bodnutého prasaťa. Zožerú svojich spolubojovníkov - výsledok hnevu je smutný!
  Niekedy je najlepší spôsob, ako si udržať povesť, slučka na krku! Každopádne, nenechajte to spadnúť!
  Nemôžete dlho ležať pod medveďom - rozdrví vás!
  Niekedy je manželka ako mamut namiesto deky!
  Spisovateľ, ktorý sa snaží žať bankovky - nebude zasievať dobré, večné!
  Krajina bez zákona je ako telo bez kostry! Len aby neskostnateli - treba voľby!
  Ak chcete vytvoriť majstrovské dielo - zabudnite na poplatok!
  Najšikovnejší podvod je, keď neklameš, ale nikto ti neverí!
  Samozrejme, porážka sľubuje veľké problémy, ale to je len odraz budúceho víťazstva!
  V boji prináša víťazstvo - odvahu a dobrú inteligenciu.
  Ak chcete poraziť, musíte najprv vidieť, kde!
  Skaut je kováč víťazstva!
  Každý blázon môže ochromiť - nie každý inteligentný dokáže liečiť!
  Veľa hrubých katov - málo lekárov!
  Komu sú lekári a komu kati!
  Bez bolesti nie je odvaha - bez odvahy nie je víťazstvo!
  Myšlienky komunizmu sú hranicou idiocie: ak sa horúce hlavy a studené srdcia ujmú ich realizácie!
  Komunizmus je ľahký, ale príliš mastný je spálený!
  Ak nemáte trpezlivosť, spev pomáha!
  Ľudia sú ako železo - kým nevychladne, dajte mu požadovaný tvar!
  Ak sa chcete stať populárnym - používajte silu častejšie!
  Hodnotenie je ako pekelná tráva - rastie, keď ju zalievate slzami a krvou!
  Ľudia sú ako burina - čím viac šliapete, tým vyššie sa to tiahne!
  Jednota je kľúčom k víťazstvu!
  Disciplína je nástroj na víťazstvo! Myseľ na to hrá!
  Jednota, odvaha, nezištnosť - kľúče k víťazstvu, slobode, šťastiu! Bez disciplíny niet armády a bez armády nemožno nájsť slobodu!
  Práca nás posilnila, znásobená inteligenciou nám dá slobodu a spolu so šťastím prinesie šťastie!
  Veliteľ je ako vrchol pyramídy - musí byť len jeden, inak sa aj taká pevná konštrukcia zrúti!
  Šľachta rodu má rovnaký vzťah k odvahe ako dĺžka vlasov k inteligencii!
  Žiadna udatnosť našich predkov nepomôže zbabelcovi!
  Čepeľ z najpevnejšej ocele hrdzavie v rukách klebetníka a zbabelca!
  Najstrašnejšou zbraňou je Biblia v rukách darebáka!
  Hlavné bohatstvo muža: potencia, ktorá je tiež hlavným dôvodom skazy!
  Najlepšou profesiou je prostitúcia, spojíte podnikanie s potešením a zakaždým nový partner - žiadna rutina!
  Rodokmeň hrdinu - môžete sa pochváliť storočím, ale dostal sa na bojisko - zbabele sa ponáhľa do úzadia!
  Fľaša vodky je ako granát - zrazí ťa, odbije mozog, rozdrví vnútro!
  Keď je srdce naplnené milosrdenstvom, z nejakého dôvodu je peňaženka prázdna!
  Skutočne slobodný človek sa podriaďuje trom veciam - rozumu, láske, Bohu!
  Láska je ako ruža - nekvitne dlho, ale bolí!
  Otrok vo svojej duši je poddaný - vášňam, žiadostivosti, Božím služobníkom!
  Šťastie je nestále ako piesok - len usilovnosť ho spojí cementom!
  Hrnček vína je ako oceán - ak sa necháte uniesť, strácate pôdu pod nohami!
  Ženy milujú mužskú silu, ale nie v prípade, keď ju zažijú na vlastnej koži!
  Láska je ako loď, ak veslováte príliš rýchlo, prevráti sa a potopí sa!
  V pravý čas uvádza článok - zvádzanie dospelých mladíkmi!
  Láske nemôžete nasadiť putá!
  Čo je prirodzené, nie je trestné!
  Láska je nežný cit, ale tie najhrubšie putá nedržia!
  Keby fungovali všetky zákony, krajina by sa zmenila na väzenie, kde sa dozorcovia verbujú zo zahraničia!
  Princíp nevyhnutnosti trestu nefunguje, pretože sa nemôžete zatknúť!
  Lekári by nemali absolvovať prekážkovú dráhu. Po ňom sa vám budú triasť ruky, jazyk sa vám bude šklbať a pohár vodky, na rozdiel od kocoviny, nepomôže!
  Nie je nič únavnejšie ako dlhotrvajúca nečinnosť!
  Vedecký objav: koncipovaný progresívne - implementovaný agresívne!
  Nie je to miesto na premýšľanie, ale miesto pre hádky a šialenstvo!
  Všetky ťažkosti ľudstva pochádzajú zo sebectva, prosperita je možná len spoločným úsilím!
  Človek bez tímu je ako žeravý uhlík, bez ohňa - dáva málo svetla a rýchlo zhasne!
  Vlasť hreje - lepšie ako oheň!
  A zviera je lepšie v stáde!
  Logika by nemala slúžiť inštinktom - mysli žiadostivosti!
  Bude vojna - bude výkon!
  Svaly bez mozgu, to je hrsť mäsa - na ktorej plače panvica!
  Z dvoch duelantov je jeden hlupák, druhý eštebák!
  Čím vyššie človek lieta, tým viac je nespokojný so svojím postavením!
  Keď zostane pes sám, minie palicu majiteľa!
  Iba on má krídla - ktorého myseľ nie je zvyknutá plaziť sa!
  Je zlé, keď si sám ako snob!
  Si sám a nepriateľov je légia!
  Aj slona môže ploštica zožrať!
  Ak chrobákov nie je milión!
  Vodca krajiny by mal byť ľuďom bratom, nie bratom!
  . Je ľahšie nájsť suchú skalu v oceáne ako vynález, ktorý nebol použitý na vojenské účely!
  Víťazstvo ako žena - priťahuje brilantnosťou, ale odstrašuje cenou!
  Ohnivý boh vojny a rovnako ako ostatní bohovia vyžaduje pozornosť a obete!
  Jeden meč ako kvapka dažďa padne a rozsype sa, a keď ich bude veľa, zrodí sa víťazstvo!
  Len nespievaj - pre mier!
  Moje srdce je smutné - môj žalúdok je prázdny!
  Najprv misa, potom myšlienky!
  Víťazstvo stojí za česť!
  Česť je relatívny pojem a mal by byť aplikovaný predovšetkým na vašich vojakov!
  Kto pije pred bojom - kocovina v podsvetí!
  Rúry sú tiché, pretože čepele spievajú - oceľ je silnejšia a hlasnejšia ako meď!
  Armáda bez veliteľov je ako stádo oviec bez pastiera, ak jeden vlk neje, bude strašiť!
  Útek je väčšia hlúposť ako zbabelosť! Koniec koncov, väčšina vojakov nezomrie v boji, ale počas prenasledovania!
  Vojna je ako hra domino, už sa nedajú zbierať len zlomené kosti - zem drží!
  Prenasledovanie mení bojovníka na kata, zbabelca na statočného muža, skromného na drzého!
  Sci-fi je súťaž absurdít a absurdít! Zároveň neexistuje vedeckejší a logickejší žáner!
  Vo vojne je to ako v opere - každý si spieva po svojom, len hlásateľ môže byť špión!
  Moderné ženy odpustia mužovi všetko - okrem chudoby!
  Viete, ako sa líšia špióni od spravodajských dôstojníkov?
  Viem! Máme len spravodajských dôstojníkov - všetci cudzinci sú špióni!
  Čo je lepšie s prázdnou hlavou alebo prázdnou peňaženkou? Samozrejme s prázdnou hlavou - nie tak nápadnou!
  Myseľ je najlepší zberateľ bohatstva!
  Inteligencia a šťastie: zamilovaný pár - rodia úspech, bohatstvo, postavenie, ale rýchlo sa rozchádzajú!
  Hrdí muži ľahšie počúvajú rady, keď ich dáva žena - pokiaľ to nie je jeho manželka!
  Múdra žena stojí za majetok! A podnikavá manželka ho môže zažalovať!
  Kto oceňuje osobnosť človeka a kto oceňuje hotovosť!
  Ľudstvo môžu zničiť dve veci - počítače a informatici. Prvý z nich atrofuje myseľ, druhý to nebude môcť využiť!
  Súdruh vo vojne a granát!
  Všeobecne platí, že rozprávanie vtipov z granátového jablka je ako vajce Faberge používané na lámanie orechov!
  Talent je ako duša: nemožno ho vziať, ale možno ho zničiť!
  Pomsta nestojí za česť - odplata za slušnosť!
  Závisť je zárodkom zločinu, vlastný záujem je zalievanie, nečinnosť je kŕmenie!
  Lenivosť je najhorší zo všetkých zločinov!
  Je lepšie zomrieť s mečom dôstojne - ako žiť vôl zahnaný bičom do maštale!
  Vo vojne môže odvaha poraziť prefíkanosť, ale prefíkanosť nikdy neporazí odvahu!
  Vojna robí život hrozným a smrť hodnou a krásnou!
  Skromnosť je pre veliteľa vzácnou vlastnosťou, ale o to je cennejšia!
  - Šakal je v súlade so slovom výkaly!
  Lev má oproti šakalovi len jednu výhodu - schopnosť dôstojne zomrieť!
  Technika je katom odvahy!
  - Ale to nie je pravda! V skutočnosti, čím vyššia úroveň technológie, tým viac inteligencie a vynaliezavosti sa vyžaduje na bojisku!
  Tam, kde začínajú záujmy vlasti, končí osobné blaho!
  Sloboda musí byť spojená s disciplínou. Anarchia je opakom slobody!
  Silná pamäť je najlepší mentor! Vo všeobecnosti platí, že sloboda sa dá vyhrať mečom, ale len s pomocou rozumu sa dá udržať!
  - Keď silný bojovník zachráni iného, nie je na to potrebná žiadna zvláštna česť!
  Koniec koncov, keď vo vašom srdci horí odvaha, zdvihnete svoj štít na obranu otrokov!
  Podlosť bastarda nie je ospravedlnením pre čestného človeka, pretože prítomnosť špiny neospravedlňuje špinu!
  Láska nie je nikdy lacná - najmä ak neplatíte peňaženkou, ale dušou!
  Jediná vec, ktorá môže ospravedlniť rozliatu krv, je, ak v dôsledku toho prestanú tiecť slzy!
  Tí, ktorí slúžia pre peniaze, sa v boji nikdy nevyrovnajú tým, ktorých poháňa statočné srdce a túžba po slobode!
  Slza dieťaťa je nebezpečná, pretože sa mení na rozbúrený prúd, ktorý obmýva civilizácie!
  Pozícia veliteľa nie je extra spájkovanie, ale dodatočná zodpovednosť a ťažké bremeno!
  Nevie sa, čo je dôležitejšie - nakŕmiť všetkých hladných alebo utrieť slzu jednému dieťaťu!
  Zlato je mäkšie ako oceľ, no skôr zasiahne srdce!
  Nie je to zbraň, ktorá robí vojaka silným, ale zbraň vojaka!
  Dievčatá sa zdajú byť vtipné s aforizmami majstrov. A ak začnú ničiť nepriateľa, potom pred nimi nemôže uniknúť.
  Koncom mája 1944 začali nacisti ofenzívu v smere na Saratov.
  Bitiek sa zúčastnil Shturmlev , stroj na podvozku bývalého leva, s ešte výkonnejším odpaľovačom bômb s kalibrom 450 mm, ktorý doslova drví a ničí všetko, trhá a preráža kolosálnu silu lievika. .
  A taká raketa okamžite zoberie celý blok a zrazí ho.
  " Shturmlev " pod kontrolou tímu nemeckých dievčat, strieľajúcich na sovietske pozície.
  Jane žmurká na svojich priateľov, dupe bosými nohami a hovorí:
  - Dôkladne pozametáme nepriateľov a premeníme ich na typické rakvy!
  Gringeta ako odpoveď žmurká, stlačí páku bosou nohou a zakričí:
  - Budeme hrať a poraziť nepriateľov!
  Malania poznamenala:
  - Proti stroju Shturmlev sú akékoľvek sovietske opevnenia bezmocné!
  Monica, ktorá si narazila na holú pätu, potvrdila:
  - Naozaj sme sa narodili, aby sme vyhrávali!
  Jane priniesla:
  - Vojna nemá ženskú tvár, ale fyziognómiu, ktorá priťahuje milovníkov vzrušenia!
  Gringeta , strieľajúci na sovietske jednotky zo samopalu, vydal:
  -Žena je holubica, ktorá sa zahryzne do ďatľa ako šarkan!
  Monica, ktorá strieľala na ruských vojakov, poznamenala:
  -Žena má vždy sedem piatkov v týždni a bez nedeľného daru z manželského dlhu má vždy voľný deň!
  Malanya s chichotom odpovedala:
  - Boh nie je všemocný vo všetkom, je bezmocný hádať sa so ženou!
  Jane s tým súhlasila a strieľala holými prstami:
  - Aj keď je Boh všemohúci, nie je schopný zavrieť ústa žene a zavrieť politikovi!
  Gringeta si logicky všimla a tlačila holou pätou:
  - Politik nemá svedomie, žena má zmysel pre proporcie a žena politička má všetky city bez miery!
  Monika, ktorá strieľala na sovietske jednotky a zabíjala ich, poznamenala:
  - Žena je kvet, pichľavý ako ruža, ale jej sladká vôňa priťahuje kozy a trúdy!
  Malanya, posratý sovietsky vojaci a ničiaci bunkre, zaškrípal:
  - Volič upadá do detstva, hlasuje za unavené staré duby s dutinami!
  Dievčatá ukázali svoj dôvtip a išli ďalej.
  A útočné lietadlá sa tiež ponárali zhora. A tak sovietske vojská mlátili bez problémov.
  Nemci sa stali tak cool. A zlepšila sa ich operačná zdatnosť.
  teletanky ovládané rádiom , pokračovali ďalej .
  A to bol pre sovietskych vojakov problém. A nacisti porazili Červenú armádu.
  Ale sovietske dievčatá tiež bojovali veľmi odvážne.
  Boje sa rozvinuli o Kamyshin. Alenka je tu opäť v boji.
  A jej zbitý, no neodovzdaný prápor.
  Alenka s úsmevom povedala:
  -V každej vojne je život vojaka cenný!
  A ako hádže granát holými prstami na nohách.
  Toto sú bojovníci - najvyššia trieda ...
  Anyuta, strieľajúci na nacistov, poznamenal:
  -Ruského vojaka možno prinútiť zrútiť sa ako skosené poleno, ale nepoložiť ho na kolená a prinútiť ho triasť sa ako osika!
  Alla, ktorá strieľala a holým opätkom podávala výbušný balík, zaškrípala:
  - Ak nechcete dodržiavať vojenskú disciplínu, budete ohýbať chrbát ako väzeň!
  Mária, strieľajúca protivníkov, vypúšťajúca vražedný bumerang holými prstami na nohách, vydala:
  - V našom svete je veľa špiny, v ňom sú len vzácni princovia!
  Matryona, ktorá strieľala na protivníkov, odsekávala ich v dávkach a potom hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik má dlhý jazyk, ale vykonať to, čo vymlátil - má krátke ruky!
  Marusya, strieľajúca na nepriateľa a kosenie radov nemeckých a zahraničných vojakov, vyaknula:
  - Politik rýchlo sľubuje, pomaly plní, žiada o almužnu a odpustenie za klamstvo!
  Dievčatá sú dobré a bojujú. Ale sily sú veľmi nerovnomerné. Veľa ničenia.
  Nemecký tank "Maus", aj keď nie celkom sériový, stále naráža na frontoch. A jeho delá hučia a strieľajú. A zvýšiť ničenie v zákopoch neuveriteľné.
  Dievčatá však strieľajú z kanónov proti myšiam. Hoci škrupiny poskakujú ako hrach. Ale Nemci stále tlačia a tlačia.
  A strieľajú veľmi presne.
  Komsomolky pobehujú, blýskajú holými opätkami a pisknú:
  - Na slávu vlasti svätej!
  Viola, strieľajúca na nemeckú pechotu, zaškrípala:
  -Keď žena nemá dosť na topánky, postaví muža na bosé nohy!
  A dievča sa bude smiať a ukáže jazyk.
  O bojovníkoch treba povedať, že sú vtipní. A ak ich zbijú, zbijú ich smrteľne.
  Viola a Margarita, takmer nahé len v nohavičkách, sa bijú, prinášajú projektily a presne strieľajú. A nedajú sa len tak zastaviť.
  Margarita, pískajúca, hovorí:
  - Sláva ére komunizmu!
  Viola agresívne potvrdzuje:
  - Veľká sláva ére zmien!
  Je potrebné poznamenať, že bojovníci sa ukázali ako mimoriadne agresívne dievčatá.
  Veronika tiež prináša mušle, blýska sa holými, okrúhlymi podpätkami a kričí:
  - Sláva komunizmu!
  Toto je ich bojový pohľad. A ako urputne a zúrivo bojujú.
  A holé, opálené kolená sa mihajú.
  Tamara tiež bojuje. Dostala sa z Kaukazu zajatého nacistami a opäť v radoch. Bojuje s mäsožravým pocitom krvi. Bojuje s kolosálnou agresivitou.
  Tamara hodí granát holými prstami, trhá náckov a škrípe:
  - Komunizmus bude s nami!
  A vydáva dobre mierenú dávku zo stroja ...
  Dievčatá možno vidieť robiť kolosálne zázraky. A majú oheň, ktorý hrozí, že spáli vesmír.
  Veronica, streľba, spieva:
  Bude to zaujímavé, nepochybne
  Všetko na svete poskytne rozvrh!
  A žmurká svojimi zafírovými očami.
  Tamara, streľba, rev:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes of Rus' zbiera poplach!
  A otočil sa od guľometu. Prerušila Fritza a zaškrípala:
  - Žena je predovšetkým líška, ktorá chce lasom lasovať leva, ale zvyčajne jej do lasa padnú somáre!
  Victoria strieľala a holými prstami hodila ďalší darček smrti a vydala:
  - Žena je sliepka, ktorá miluje zlaté vajcia a prináša svojmu nositeľovi iba stratu!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Bojujú tak obdivuhodne s kolosálnym tlakom.
  Tamara pri streľbe na zahraničné divízie poznamenala:
  -Žena je sliepka, len ona môže tomu mužovi priniesť zlaté vajcia, čo je skutočná líška!
  Veronica, strieľajúca a vyceňujúca zuby, dodala:
  - Skutočná líška a kohút vás prinútia zniesť zlaté vajcia!
  Margarita, ktorá strieľala a hádzala granáty bosými nohami, poznamenala:
  - Pazúry líšky nie sú levie, ale ona strhne z kráľa zvierat tri kože!
  Viola agresívne vycenila zuby a poznamenala:
  - Kto nie je rozumom líška, nie je ani lev!
  Bojovníci sú videní s veľkými ambíciami bojovníka. A ak začnú.
  Olympias vystrelil a vzal silné nohy, zdvihol celú krabicu výbušnín a spustil ju. Masa nacistov je roztrhaná na kusy a krásne dievča reve:
  - Vládnite ZSSR a spievajte pieseň Luciferovi! Porazíme všetkých!
  Olympias však nezabudla a po výstrele prehovorila:
  - Líška dokáže presvedčiť každého muža, že je lev, ktorý sa chová ako obyčajný somár!
  Margarita, ktorá strieľala, súhlasila s týmto:
  -Levica, ktorá má len líščí rozum a vlčí zovretie!
  Seraphim poznamenal, že kosí protivníkov:
  -Lev nie je ten, kto reve, ale ten, kto trhá veľa zelene!
  Viola, ktorá viedla dobre mierenú paľbu na nepriateľa a kosila ho, si všimla:
  -Keď politik nie je líška, tak z neho strhnú tri kože a dajú mu golier!
  Viktória vycenila zuby, žmurkla a potom bosou nohou hodila smrtiaci darček a vydala:
  - Politik má široký zadok na to, aby sedel na dvoch stoličkách, ale má šírku duše len v slovách!
  Olympias, ktorá podľahla sudu s holými, svalnatými nohami a explodovala nádrž Lion, zavrčala:
  - Nádrž je prerazená projektilom s uránovým jadrom, politik prerazí bez srdca, ale so zlatou kabelkou!
  . KAPITOLA #9
  Kamyshin bol opustený. A začiatkom júna 1944 sa začali boje o Saratov.
  Tu sú bitky také aktívne. A tiež dievčatá, ako vždy, v bitkách. A takí roztomilí bojovníci.
  Alenka bojuje a kosí protivníkov automatickými dávkami, aj celé rady.
  Dievča hádže holými prstami na nohách granát a kričí:
  - Nech príde moje víťazstvo!
  A opäť strieľa na nepriateľa.
  Anyuta tiež strieľa na nepriateľa. Robí to presne a presne. Jej guľomety sú také úžasné. A holé prsty vrhajú výbušné balíčky kolosálnej sily. Roztrhajú náckov a dievča škrípe z plných pľúc.
  - Za komunizmu!
  Alla, ktorá strieľa na nepriateľa s kolosálnou presnosťou a kosí nepriateľov, škrípe:
  - Za bezhraničnú vlasť!
  A s holými prstami dievča opäť hodí granát. Treba povedať bojový boj.
  A samotná ryšavka a v rovnakých šortkách. A strieľa tak presne a presne a Fritz si ľahne.
  Mária tiež strieľa veľmi presne. A je to také krásne dievča a holými prstami na nohách hádže výbušný balík a trhá svojich protivníkov na kusy.
  Potom reve:
  - Vládnite ríši ZSSR!
  Marusya tiež strieľa presne, zasiahne nepriateľov a reve:
  - Od tajgy po britské moria je naša armáda najsilnejšia zo všetkých!
  A strieľa aj bosou nohou.
  Ďalej Matryona vystrelí smrtiaci projektil na nepriateľa. A trafiť ho s presnosťou na sto percent. Prirodzene odhalená päta.
  Sú to sovietske dievčatá, ktoré pracujú, no ani tie nemecké nezaostávajú.
  Christina, Magda, Margaret a Schella bojujú v Pantherovi. Stroj, aj keď nie ideálny, ale s rýchlopalným, ďalekonosným kanónom, stredne obratným a dobrým čelným pancierom.
  Nemecké dievčatá sú aj napriek letným horúčavám, či skôr vďaka nim bosé a v bikinách... A zvádzajú manévrovateľný boj.
  Tu Christina vystrelí... Guľa zasiahne vežu T-34-76 a prerazí ju. Sovietske tankové zastávky vyradené.
  Dievčatá kričia z plných pľúc:
  - Náš odber!
  Potom Magda strieľa. Kráska so zlatými vlasmi tiež mlátila.
  Áno, takže veža bola odtrhnutá na tridsiatich štyroch.
  Tigrované dievčatá sa striedajú v streľbe. A veľmi presne. Tu zasiahli ďalší sovietsky tank.
  Margaret udrela ako ďalšia. A zasiahla samohybné delo SU-76. Šikovne búchaný. A spievala:
  - Naše pekelné Nemecko je silné, chráni svet!
  A ako sa ukáže jazyk!
  Potom zasiahla Shell kanónom. Zasiahol sovietsky tank KV-1S. Dievča tiež odviedlo dobrú prácu.
  Áno, štyri bojovníčky v bikinách sa bijú a zimy sa neboja. Keď sa ženy začali biť, pre Tretiu ríšu to išlo oveľa lepšie.
  Tu sú piloti Albina a Alvina na oblohe. Obe krásky v bikinách aj naboso. Bojujú sami za seba na Focke -Wulfs. A toto auto je veľmi vážne.
  Albina, strieľajúca zo vzduchových kanónov, hovorí:
  - Aktívny kroket! Neľutujte to slovo!
  A ako sa blýska oslnivým úsmevom! A zostrelí dve sovietske lietadlá naraz.
  Alvina tiež zoťala troch vzduchovými delami a zachichotala:
  - Môj záznam bude smrteľný a nudný!
  Potom dievča odhalilo zuby a ukázalo svoje zuby! Je šarmom sama o sebe a je plná fenomenálneho šarmu.
  Albina odreže ďalšie lietadlo Jak-9 a zaškrípe:
  - Prečo potrebujeme sovietskych pilotov?
  Alvina zostrelí LAGG-5 a sebavedomo hovorí:
  - Aby sme my Nemci spísali účty!
  Nádherný pár dievčat. Ako sa pustili do zbierania ocenení pre seba. Proti takým kráskam sa naozaj nedá namietať. Zostreľujú lietadlá a vyceňujú zuby.
  A hlavné tajomstvo je v chlade, dievčatá musia byť bosé a v bikinách. Potom prídu účty.
  A nikdy sa neobliekaj. A potraste si nahou hruďou, a vždy bude vo veľkej úcte!
  Albina odrezala ďalšie lietadlo Červenej armády a spievala:
  - Vo veľkých výškach a hviezdnej čistote!
  A žmurkla, vyskočila, trhla bosými nohami a revala:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni! A v zúrivom a zúrivom ohni!
  A opäť dievča zostrelí lietadlo energickým prístupom.
  A potom Alvina zaútočí na nepriateľa. Robí to zo zákruty, vycerí zuby a zaškrípe:
  - Budem super majster sveta!
  A auto, ktoré zrazilo dievča, opäť spadne. Áno, Červená armáda je na tom dosť zle.
  A Albina reve divokou extázou:
  - Teraz som kat, nie pilot!
  Zostrelí ďalšie sovietske lietadlo a zasyčí:
  - Skláňam sa nad zameriavačom a rakety sa rútia k cieľu, pred nami je ešte jeden prístup!
  Bojovník pôsobí mimoriadne agresívne.
  Tu obe dievčatá útočia na pozemné ciele. Albina udrie tridsaťštyri a zakričí:
  - Toto bude koniec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašepká:
  - Až do úplného zničenia!
  A ako trasie bosou nohou!
  Bojujú tu dievčatá a zo strany ZSSR bojujú aj dievčatá a snažia sa ochrániť Guryeva, kam sa tlačia aj nacistické jednotky, ako veľký škorpión.
  Alenka bojovala za Guryeva, ktorý prepadli nacisti. Zúfalá kráska hodila holými prstami na nohe granát a štebotala:
  - Sláva Rusovi a našej drahej partii!
  Potom Natasha vystrelila holými prstami na nohách granát a zasyčala:
  - Chránime dievča bosé!
  Potom, čo Anyuta tiež prstami na holých nohách poslala dar smrti a zatrúbila :
  - Bude to úžasná rana!
  Červenovlasá Augustína vzala a poslala dar anihilácie nahou dolnou končatinou a zaškrípala:
  - Nasmerujte radar na oblohu!
  A potom zlatovlasá Mária holými nohami dala smrť nacistom.
  A spievala:
  - Na Madagaskare, v púšti a na Sahare! Všade som bol, videl som svet!
  A teraz Marusya s holými chodidlami hodí celú partiu a spieva:
  - Vo Fínsku, Grécku a v Austrálii vo Švédsku vám povedia, že niet krajších dievčat!
  Áno, šesť dievčat bojovalo veľmi dobre. Ale Fritz aj tak vzal Kursk ...
  Nie, nevzdorovať takým presile. Fašisti sa držia seba a prútu.
  A čo ovplyvňuje prípravu monštier.
  Adolf Hitler bol jednoducho blázon: cítil sa ako skutočný despota, ktorého všetci poslúchajú a trasú sa. Áno, ak chcete stalinistické úspechy, potom musíte byť ako Stalin, bez zľutovania a náročných na druhých aj na seba (presne takto v tejto sekvencii uvažoval Iosif Vissarionovič!). Teraz je šelest decentný a auto sa dá do pohybu. Vo všeobecnosti má Nemecko s prihliadnutím na satelity obrovskú výhodu oproti ZSSR v množstve priemyselných zariadení, v kvalifikovanej pracovnej sile a v počte inžinierov na všetkých úrovniach. To je fakt, ale výroba zbraní stále nie je na úrovni! Nemecko zaostávalo za ZSSR počas celej vojny, napriek všetkému ničeniu v Rusku. a z čoho? Samozrejme, kvôli určitému neporiadku, ktorý vládol v rôznych rezortoch a najmä vo vojenskom priemysle. Negatívnu úlohu navyše zohral nedostatok surovín, ako aj podcenenie potenciálu nepriateľa. Najmä v roku 1940 bola výroba zbraní v Nemecku nižšia ako v roku 1939 (ak počítame šachtu, berúc do úvahy muníciu), a to aj napriek tomu, že vojna už prebiehala a Tretia ríša ovládla veľké územia s obrovskými rezervami výrobnej kapacity. Čo môžeme povedať o organizačných schopnostiach Hitlera? Nie príliš, potom sa blysol v oblasti vojenského priemyslu.
  Führer v dlhom prejave vyhlásil:
  - Vo veci dozoru nad letectvom sú Sauerovi udelené núdzové právomoci . Bude pozorne sledovať množstvo vyrobených zariadení a nemenej dôležité aj kvalitu. Navyše mnohí z vašich priateľov Goering, hoci boli kedysi dobrými esami, nie sú schopní viesť prácu. Nie každý dobrý vojak je aj vynikajúci generál, a tak namiesto obeseného Erica povedie technickú sféru človek z radov profesionálnych podnikateľov, ktorý dokáže zreformovať a prezbrojiť letectvo. Británia predsa nespí, zvyšuje kvantitu aj kvalitu svojich ozbrojených síl a najmä letectva. Potrebujeme byť dve hlavy pred nepriateľom, tucet krokov, inak úplne stratíme nadradenosť nad nepriateľom. Preto sú potrebné kvalitatívne kroky.
  Goering nesmelo namietal:
  - Moji priatelia, osvedčení ľudia, ktorí preukázali svoju bojovú účinnosť a profesionalitu.
  Posadnutý diktátor sa rozzúril:
  - Alebo som možno podľa vás zabudol, kto prehral bitku o Britániu? Alebo kto nezvládol štvorročný plán rozvoja národného hospodárstva. Alebo tiež chcete byť udieraní prútmi a dokonca verejne. Tak zavri ústa a mlč, kým sa napichneš na kôl!
  Goering sa dokonca v strachu posadil. Žiaľ, s Fuhrerom si netreba zahrávať. Potom bolo počuť hluk znova, k oblohe vzlietlo ďalšie prúdové lietadlo ME-262. Auto bolo masívne a malo až dva motory. Krídla sú mierne pozametané, samotná stíhačka vyzerá dosť hrozivo. Jeho rýchlostné charakteristiky pre rok 1941 sú vo všeobecnosti slušné a podľa svetových štandardov dokonca rekordné. Je pravda, že samotný stroj ešte nie je úplne spoľahlivý a vyžaduje ladenie. Fašistický diktátor však už dal vlastnosti nových, vyspelejších stíhačiek... ME-262 váži viac ako šesť ton, čo je nejaké preťaženie. Stíhačka by mala byť malá, lacná a svižná. V tomto ohľade by ME-163 mohol byť celkom dobrý, ale jeho raketový motor je príliš nútený a funguje len šesť minút (alebo skôr bude fungovať!), čo znamená, že dolet je len v okruhu sto kilometrov. . Ako bleskový bombardér alebo krycí bojovník pre útoky armády proti Anglicku to, samozrejme, nie je dobré.
  Ale ME-262 môže niesť tonu bômb, teda toľko ako sovietske frontové lietadlá Pe-2. To znamená, že je to vynikajúce riešenie ako pre stíhačky, tak aj pre podporu jednotiek. Prečo však nevytvoriť stíhačku v štýle ME-163 Comet, ale bez raketového motora, ale s prúdovým motorom? Snažili sa vylepšiť Kométu a zdalo sa, že čas letu stiahli na 15 minút (to je dolet až 300 kilometrov), čo je pre bitku o Britániu všeobecne prijateľné. Z Normandie sa ešte dá dostať do Londýna... Hoci nie je všetko také samozrejmé, treba aj bombardovať a vrátiť sa späť a pätnásť minút nebolo v takom nútenom režime. V budúcnosti boli raketové a prúdové stíhačky uznané ako slepá ulička v letectve. Ale dizajn "Comet" je veľmi zaujímavý pre jeho malé rozmery a ľahkosť, čo znamená lacnosť a manévrovateľnosť.
  Okrem toho stále existujú veľmi perspektívne stíhačky s celkovou hmotnosťou 800 kilogramov, také vetrone, ktoré sa dajú použiť vo vzdušných súbojoch. Je pravda, že kvôli krátkemu doletu sa na nich dá bojovať iba v obranných bitkách alebo sa dopraví do Londýna na ... Transportuje sa a potom sa zavesí späť k pilotom. Toto je miesto, kde musíte premýšľať. V reálnej histórii vetrone nemali čas viesť vojnu a z nejakého dôvodu sa sovietski generáli letectva neodvážili vyskúšať tento nápad v Kórei. Vo všeobecnosti to nie je smutné, ale počas kórejskej vojny bol americký pilot prvým, kto otvoril účet víťazstiev. Yankees teda netreba podceňovať.
  Po skončení letu vyskočilo z kokpitu mladé svetlovlasé dievča a rozbehlo sa plnou rýchlosťou k Fuhrerovi.
  Posadnutý nacista číslo jeden jej podal ruku na bozk. Čo je pekné, keď vás dievčatá milujú a zdá sa, že Fuhrera celkom úprimne zbožňujú všetci Nemci, alebo skôr takmer všetci okrem niekoľkých väzňov koncentračných táborov. Pilot s nadšením povedal:
  - Je to nádherné lietadlo, má takú rýchlosť a silu. Roztrhnime všetky mláďatá ako vyhrievaciu podložku od náhrady!
  Fuhrer súhlasil s impulzom dievčaťa:
  - Samozrejme, že to roztrháme, ale... Ladenie stroja by sa malo vykonávať rýchlejším tempom, a to platí najmä pre motory. Tu budú, samozrejme, potrebné radikálne opatrenia na ich zlepšenie, ale ak niečo, vodca-dizajnér pomôže!
  Všetci jednohlasne štekali:
  - Sláva veľkému Fuhrerovi! Nech nám Prozreteľnosť pomáha!
  Začala hrať hymna Tretej ríše a kolóna mladých bojovníkov z Hitlerjugend sa pohla ďalej . Chlapci od štrnásť do sedemnásť rokov išli pod bubon v špeciálnej zostave. A potom tu bola najzaujímavejšia vec: pochodovali dospievajúce dievčatá zo zväzu žien Nemecka. Boli v krátkych sukniach, obnažené bosé nohy krások priťahovali pohľady mužov. Dievčatá sa pokúsili zdvihnúť nohy vyššie, ale zároveň potiahli palec, opatrne položili pätu. Zábavná podívaná na krásky s dokonalými postavami ... Pravda, tváre boli rôzne a niektoré mladé fašistické ženy boli trochu drzé, takmer mužské a dokonca ich prekrúcali. Najmä, keď spojili svoje obočie.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je potrebné, aby chlapci a dievčatá dostávali telesnú prípravu vo väčšom rozsahu. A viem, že pri tejto príležitosti sa robí veľa, najmä v Jungvolku , ale čo je potrebné, je inkluzívnosť a prijatie sparťanských metód. Samozrejme okrem povzbudzovania ku krádežiam... Naši mladí muži a ženy by mali vyrastať ako slušní a zároveň bezohľadní ľudia.
  Najvyšší veliteľ sa odmlčal. Generáli mlčali, pravdepodobne sa báli namietať, ale nechceli potvrdiť zjavné. Fuhrer pokračoval:
  - Vojna nie je vtip, ale bezohľadnosť voči nepriateľom musí byť spojená so vzájomnou pomocou a zmyslom pre bratstvo voči súdruhom. Toto musíme vštepovať každému... Nový nadčlovek je nemilosrdný k ostatným, no v ešte väčšej miere musí byť nemilosrdný k sebe. Lebo menejcennosť musí byť najprv vykorenená vo vašej duši a potom povstane slabé, ľudské telo!
  Ďalšia pauza ... Generáli a konštruktéri si zrazu uvedomili a začali energicky tlieskať. Zdalo sa, že Fuhrer bol spokojný:
  - Už je to lepšie, ale teraz by som rád videl imitáciu vzdušného boja. Taká impozantná a všetko ničiaca...
  Heinkel sa nesmelo opýtal:
  - S ostrou muníciou alebo nábojmi, môj Fuhrer?
  Nacistický číslo jeden prikývol.
  - Samozrejme s bojom. Okrem toho by som rád zvážil fungovanie vyhadzovacieho zariadenia. Koniec koncov, pracujete na tom... - Fuhrer potriasol päsťami. - Keď to konečne bude hotové a uvedené do sériovej výroby. Skúsený pilot je predsa skúsený pilot, ktorého treba chrániť pre budúce boje!
  Fuhrer-terminátor sa napriek tomu rozhodol ukázať konštruktérom modernejšiu schému vyhadzovacieho zariadenia. Tento systém by mal byť menej ťažkopádny, jednoduchší a ľahší. To, že lacná a už ovládaná nemeckou lahôdkou je na tento účel celkom vhodná.
  Musel som kresliť diagram za pochodu, ale Hitler bol naozaj dobrý umelec a kreslil jasne, rýchlo, čiary diagramov a zákruty boli rovnomerné a jasné bez akýchkoľvek pravítok a kružidla. Nešťastný Terminátor si myslel, že je, samozrejme, zvláštne, že Nemci, ktorí majú vo všeobecnosti takú silnú a do istej miery vyspelú ideológiu ako národný socializmus a totalitný systém, prezrádzali vojnu Rusom. Možno je to spôsobené tým, že ruskí vojaci boli silnejší a odolnejší ako nemeckí a naučili sa bojovať rýchlejšie.
  Vo všeobecnosti, ak sa pozriete na priebeh vojny ako celok, tak Rusi, či skôr sovietska armáda sa naučili bojovať, ale Nemci akoby zabudli, ako... Ich velenie rozhodovalo na úrovni prvého -ročník a možno ešte nižšie, ak má prvák skúsenosti s vedením vojenských operácií v stratégiách v reálnom čase . A skutočnosť, že niekedy deti vo veku šiestich rokov už tak obratne vedú virtuálne armády, je niečo, z čoho sa môžu oni, Žukov a Mainstein poučiť. Niektorí vedci však považujú Žukova aj Mainsteina za priemernosť. Existujú tiež rozpory týkajúce sa počtu zariadení, najmä ukoristených francúzskych zariadení. Hitlerova pamäť (dobrá pamäť, najmä keď bol ešte zdravý!) naznačovala, že bolo 3 600 ukoristených tankov zajatých Francúzmi, čo je veľmi pôsobivé číslo... Niektoré modely, ako napríklad SiS -35, boli vo svojom pancierovaní lepšie . T-34 len v čelnom pancierovaní. Takže tento tank sa dá ľahko vyrábať vo francúzskych továrňach, snáď s výnimkou výmeny 47 mm zbrane za 75 mm kanón s dlhou hlavňou . V skutočnosti ani toto nemusí stačiť. Británia a USA vo všeobecnosti vždy najviac oceňovali pancier na svojich tankoch. Napríklad štyridsaťtonový Churchill mal pancierovanie 152 milimetrov oproti 120 pre ťažký tank IS-2.
  Fuhrer povedal dizajnérom niečo iné:
  - Máme pomerne dosť aerodynamických tunelov, takže hľadajte optimálnejší model lietadla a vytvorte efektívne formy bez toho, aby ste ho museli priviesť na drahé testy, kde zahynú aj naše najlepšie esá. Napríklad model lietadla s lietajúcim krídlom je veľmi efektívny, najmä ak by sa dala meniť hrúbka a uhol sklonu. Nákres som vám už dal, takže bezchvost by mal byť hotový. Jeho odhadovaná rýchlosť bude aj s motorom Yumo až 1100 kilometrov za hodinu. Tak do toho, ale nechoď!
  Nasledoval obed pod holým nebom, slúžky rozložili stoly a stoličky. Krásne... Ale aké reformy v národnom socializme urobiť? Ako minimalizovať počet nepriateľov a získať priateľov. Tu napríklad nevyvyšujte nemeckú rasu na každom kroku a možno dokonca prestaňte rozdeľovať národy do tried. Formálne však delenie národov na menejcenné a árijské ešte nebolo uzákonené. Tým sa veci zjednodušujú.
  Krásne dievča zo služobníctva sa posadilo k Fuhrerovi a položilo mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Myslíš na niečo, môj Fuhrer?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuálny hráč sa rozbehol. Všimol si, že nedojedol zeleninovú polievku a ovocný šalát. Fuhrer pobozkal dievča na pery, cítil jej mladistvú, sladkú vôňu a vyhlásil:
  - Budeš so mnou jazdiť v aute. A všetci sa pustite do práce, čas na jedenie sa skončil.
  A opäť sa začali točiť ozubené kolesá štátu, nie celkom, však dobre naolejovaný mechanizmus. Na spiatočnej ceste sa Fuhrer s kráskou miloval a dokonca sa čudoval, odkiaľ berie toľko energie a sily. Koniec koncov, povedali, že Fuhrer bol impotentný a vo všeobecnosti údajne invalidný, ktorý bol chorý na syfilis (lož) a kastrovaný (vo všeobecnosti fikcia!).
  Nie všetko však ide hladko už 22. júna 1944, vojna so ZSSR trvá už tri roky. Víťazstvo však nie je vidieť a Saratov sa stále drží. Stalin nariadil brániť toto mesto za každú cenu.
  Napriek všetkým stratám je výroba vojenskej techniky pomerne vysoká. Nové tanky IS-2 sa ukázali ako celkom účinné. Aj bez toho, aby prerazili jednotlivé nemecké vozidlá v čele, vyradili ich z činnosti na dosť veľkú vzdialenosť.
  Nacisti to teda mali dosť ťažké. Mali však veľkú výhodu. Prúdové lietadlá ME-262 už bojovali na oblohe veľa. A je to vážny súper.
  TA-152 sa však vo všeobecnosti ukázal ako skvelý typ zbrane.
  Stalin medzitým usporiadal aj komunikačné stretnutie na tretie výročie začiatku vojny a začal sa pýtať vojenských vodcov, o čom premýšľajú a ako zlepšiť situáciu na frontoch.
  Žukov navrhol vodcovi:
  - Ak sa budeme len brániť a brániť sa hrozbám, tak nepochybne prehráme. Musíme napredovať!
  Stalin energicky prikývol.
  - Súhlasím! Ale kde!
  Maršál Žukov navrhol:
  - Kým sa Leningrad nevzdá, mal by byť prepustený!
  Maršál Vasilevskij súhlasil:
  - Áno, myslím, že to bude najlepšia z možností!
  Stalin pokrčil plecami a povedal:
  - Ak znova zasiahneme Tikhvina, počkajú tam na nás a my uviazneme alebo padneme do pasce!
  Maršal Žukov súhlasne prikývol:
  - Presne tak súdruh Stalin! Navrhujem však, aby boli zasiahnuté fínske jednotky v Petrozavodsku. Nie sú také silné a nepriateľa môžeme zaskočiť!
  Stalin odpovedal s úsmevom:
  - Logicky súdruh Žukov. Tak vykročte na Petrozavodsk. A prines nám víťazstvo!
  Po týchto slovách vošlo niekoľko dievčat v krátkych bielych sukniach a bosých nohách. Priniesli fľaše červeného vína a poháre sendvičov a čierny kaviár. Stalin vzal taký sendvič a umyl sa, povedal:
  - Poďme teda piť, aby sme sa uistili, že naše schopnosti sa vždy zhodujú s našimi potrebami.
  Voznesensky poznamenal:
  - Kvalita pancierovania našich tankov je dosť nízka. A navrhujem urobiť IS-2 a T-34-85 ľahšími, rýchlejšími a lepšie ovládateľnými znížením pancierovania. To nám ušetrí kovy a tieto stroje budú praktickejšie.
  Stalin pokrčil plecami a povedal:
  - Možno... Ale nie som zástancom výroby tankov z preglejky!
  Voznesensky poznamenal s vážnym pohľadom:
  - Ale možno je dobrý nápad vyrobiť niektoré nádrže takmer celé z dreva. Môžete si overiť, ako to bude vyzerať v praxi!
  Žukov súhlasne prikývol a dal sa do reči:
  - Tridsaťštyri sa dá urobiť ľahšími, sú stále príliš krehké a zvyšujúca sa rýchlosť a manévrovateľnosť by mohli zvýšiť ich schopnosť prežiť. Okrem toho sa zlepšila prevodovka a to kompenzuje pokles ergonómie z nárastu hmotnosti. Ale nízka kvalita ocele robí z 90 milimetrov nič proti silným nemeckým zbraniam. Nemci navyše sťahujú z výroby jednoduchý "Panther" a T-4 a v Tretej ríši sa okrem prieskumných tankov stane sériovým iba "Panther"-2 s 88 mm kanónom. A naše tanky proti nej neťahajú z veľkej vzdialenosti. A o to viac je potrebné zvýšiť ich rýchlosť!
  Stalin prikývol:
  - Uvoľnite časť T-34-85 a IS-2 len s nepriestrelnou ochranou a potom skontrolujte a sledujte, ako to ovplyvní ich bojovú účinnosť. A práce na SU-100 by sa mali urýchliť. Možno opustíme tridsiatku a IS-2 v prospech výlučne tohto samohybného dela.
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Zaujímavý nápad. Ale SU-100 môže zasiahnuť nepriateľov na palube iba úplným otočením ...
  Stalin zavrčal:
  - Skrátiť, aby sa mohol rýchlejšie hádzať a otáčať ... A najlepšie nižšiu siluetu. Ale potrebujeme túto samohybnú zbraň ako vzduch!
  Žukov sa spýtal:
  - Vaša excelencia.... Saratov sa stále drží, ale čoskoro padne. Bolo by potrebné vypracovať plán na evakuáciu z Kuibysheva toho, čo bolo odvezené z Moskvy. čo si ty osobne myslíš?
  Stalin tvrdo odpovedal:
  - Vo Sverdlovsku sa zrejme budete musieť evakuovať. Ale stále je možné pracovať v Moskve. Máme tu celé podzemné mesto. Sme vážne schopní to udržať.
  Vasilevskij zavrčal:
  - Moskvu treba udržať za každú cenu, rovnako ako Saratov!
  Stalin nariadil:
  - Protiútok na Nemcov v medzere medzi Donom a Volgou. Musíme odviesť sily. Saratov držať za každú cenu, do poslednej kvapky krvi. Použite všetky prostriedky, dokonca aj kamikadze.
  Žukov potvrdil:
  - Nech sa tak stane, ó veľký!
  Stalin sa obrátil na Jakovleva:
  - Návrhár, nejaké nápady?
  Zástupca komisára s povzdychom odpovedal:
  - Bolo by potrebné vytvoriť prúdové letectvo, ale to zatiaľ nie je možné. A Yak-3 vyžaduje kvalitný dural, ktorý my nemáme!
  Stalin prikývol:
  - Viem! Yak-9 by mal byť v našich službách. A malo by sa toho uvoľniť čo najviac! A zvýšiť produkciu stíhačiek.
  Jakovlev poznamenal:
  - Nemecký TA-152 je súčasne útočné lietadlo, frontový bombardér a stíhačka. Bolo by pekné, keby sme dokázali vytvoriť takýto viacúčelový stroj!
  Stalin podporil dizajnéra:
  - To je dobrý nápad, súdruh Jakovlev! Napríklad LAGG-7, ak sa trochu zlepší, môže byť premenený na zmes útočného lietadla a frontového stíhača!
  Jakovlev pohotovo potvrdil:
  - Súdruh Stalin je možný... Ale chce to čas. Áno, a lietadlo môže byť drahé.
  Najvyšší veliteľ nahnevane udrel päsťou do stola a zavrčal:
  - Urobte to lacnejšie! A vo všeobecnosti, koľko môžete na túto tému špekulovať. Potrebujeme univerzálne lietadlo na jeho výrobu. A to by mohla byť cesta von.
  Jakovlev poznamenal:
  - IL-2 je pomerne jednoduchý na výrobu a jeho schéma bola vypracovaná. Pokiaľ ho nezoberiete. Je to dosť húževnaté lietadlo, aj keď momentálne sú jeho letové vlastnosti zastarané. Ale niet zla bez dobra. Sme dobrí v bombardovaní nepriateľských vozidiel.
  Ždanov nahnevane poznamenal:
  - Naše letectvo by malo byť prinajmenšom najsilnejšie!
  Jakovlev prikývol.
  -Musieť! Ale zatiaľ sú naše pilotky najlepšie na svete: Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová!
  Stalin súhlasne prikývol.
  - Tieto dievčatá nemajú páru a za ďalších dvadsaťpäť zostrelených nepriateľských lietadiel im prideľujem ďalšiu hviezdu hrdinu ZSSR!
  Žukov nadšene navrhol:
  - Na toto by ste mali piť!
  Beria s radosťou spieval:
  - My, keď si pamätáme všetko, história posúdi,
  Na jej súd príde rad...
  Ako od pluhu po atómové zbrane,
  Viedol krajinu sebavedomo vpred!
  Kým sa členovia vojenskej rady radili, dievčatá bojovali.
  A pomocou holých prstov zrážajú nacistov a tieto bosé krásky predvádzajú výkony.
  A spievajú:
  Veríme, že sa celý svet prebudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  . KAPITOLA #10
  Do konca júna Nemci odrezali Saratov a 1. júla 1944 bol prvýkrát použitý impozantný Sturmmaus . Tento stroj so 650-milimetrovou raketou poháňanou bombou odpálil smrtiacu silu rakiet, ktoré rozdelili celé štvrte.
  Dievčatá, ktoré riadili toto auto, nemali na sebe nič iné ako nohavičky a vypúšťali dary mimoriadne deštruktívnej smrti.
  Holonohé dievčatá mali nohavičky v červenej, čiernej a bielej farbe. A priniesli smrtiace dary smrti.
  Faina, ktorá im prikázala, potriasla šarlátovými bradavkami na svojich prsiach a spievala:
  - Sláva dobe krížových rytierov!
  Dostaneme sa na koniec vesmíru!
  A bojovníci kričali a skákali.
  Jedna z nich, Margaret, poznamenala:
  - Všemohúci Boh je s nami!
  Faina s tým súhlasila:
  - Samozrejme! A Tretia ríša určite vyhrá!
  Dievča duplo bosou nohou a spievalo:
  -Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  Takže bojovníci strieľali, dupali a cválali bosými nohami. Bojovníci najvyššej triedy.
  Irma sem cez automatický pohon vystrelí aj projektil a zareve:
  - Čaká nás veľké víťazstvo!
  Dievčatá, samozrejme, patria medzi tie, ktoré sa nikdy nevzdajú. A drvia sovietske pozície s obrovským nadšením.
  Albina a Alvina sú ako vždy na vrchole a predvádzajú svoje agresívne zvončeky a píšťalky. Sú to dievčatá, povedzme: super!
  Albina, ktorá zrazila sovietske auto holými prstami, hovorí:
  - Som super dievča!
  Alvina, ktorá holým opätkom zrazí ďalší terč, vyskočí, napne brušné svaly a zvolá:
  - Som taký bojovník, že som všetko pevne zabil!
  Tak sa cesty bojovníkov rozišli.
  Gerda sa spolu s Charlotte rozhodla otestovať ďalšiu nemeckú novinku.
  Zatiaľ sa v pomerne veľkom množstve môže objaviť iba samohybná pištoľ E-25 - je pomerne jednoduchá na výrobu a lacná. Aj keď tento model je jedným z prvých. Tu v ňom ležia dve dievčatá v bikinách. Auto je o necelého jeden a pol metra nižšie a vďaka tomu je tak dobre chránené a vyzbrojené relatívne malou hmotnosťou.
  Dve ležiace dievčatá Charlotte a Gerda strieľali zo sovietskych zbraní. Pred nimi sa pohybovali rozpadnuté autá, riadené rádiom, a čistili mínové polia.
  Červená Charlotte vystrelila z dela. Premohla sovietsku zbraň a potriasla hrudníkom, sotva pokrytým tenkým pásikom látky. A zakričala:
  - Hyperplazma besného ohňa!
  A potom jej Gerda dá facku pomocou holých prstov na nohách. A cvrliká:
  - Som veľmi cool dievča a nie zlé...
  Samohybná zbraň sa pohybuje sama. A z času na čas sa zastaví. Jej predný pancier je silne naklonený a to poskytuje dobrú ochranu. V sovietskych zbraniach sú náboje citlivé na odrazy. A takejto samohybnej pištoli v čele nič nehrozí. Tu môžu ešte preraziť dosku. Dievčatá sa však nikam neponáhľajú. Účinné samohybné delo z hľadiska prierazu panciera predčí stále vyvíjaný SU-100, je tiež lepšie chránené, mobilnejšie a zároveň ľahšie.
  A to má Červená armáda málo sušičiek, presnejšie, stále je len v štádiu projektovania. Hlavne tank T-34-85, ktorý nie je dostatočne výkonný s kanónom a má slabé pancierovanie. A nemecká samohybná zbraň E-25 je mimochodom ľahšia, oveľa silnejšia ako jej pancier a zbraň.
  Dievčatá bojujú... Veľmi krásne a mladé. A ich samohybné delá bombardujú a hádžu...
  Júl je horúci a telá dievčat v rozpálenom aute sa lesknú od potu. Nevedia sa vzdať a ustúpiť.
  Gerda poznamenáva:
  - Bohovia Wehrmachtu sú zjavne silní,
  Ale nepomáhajú slabším...
  Ak je Adolfova príčina pravdivá -
  Vytvorte svetovú veľmoc!
  Charlotte nadšene spievala:
  - Áno, mágia potrebuje "Pantera" a "Tigra",
  Preliať viac krvi napriek všetkému osudu...
  A nie sú potrebné pochybnosti a šialené hry,
  Nechajte celú rasu na Zemi padnúť na kolená!
  Ale toto sú nemecké dievčatá a na druhej strane bojujú sovietske dievčatá.
  Boj bude teda najvážnejší. Natasha a Anyuta strieľajú zo silnej lodnej pištole a škrípu:
  - Nad Berlínom bude naša vlajka!
  A odhalili svoje biele perleťové zuby. A nezastavujte dievčatá mínami.
  Dve strely zasiahli predný pancier hornej časti trupu... Odrazia sa. Nie, IS-2 je vážne auto a nie je také ľahké ho vziať.
  Zdá sa však, že IS-1, ktorý sa pohybuje po pravej ruke dievčat, dostal zásah z vysokotlakového dela a zastavil sa. Poškodil krásu.
  Alenka hrajúca sa s brušnými svalmi spieva:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné, Newton zistil, že dvakrát dva sú štyri!
  Boje stále pokračujú v nezmenšenej miere. Sovietsky kanón zasiahne Nemcov. Veľká Marusya vkladá mušle do záveru. Taký je život a osud dievčat. A spievajú:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci rozdrvia nepriateľa, ruskí vlci pozdravujú hrdinov!
  Augustín čmárajúci zo samopalov hovorí:
  - Svätá vojna! Tam bude naše víťazstvo! Vlajka Ruska vpred, sláva padlým hrdinom!
  A smrtiace delo opäť zarachotí a znie:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci drvia nepriateľa, viete, že majú chladnú ruku!
  Mária, toto dievča so zlatými vlasmi riadi tank a škrípe:
  - Rozdrvme fašistov!
  Nemci to majú ťažké, boje sú v plnom prúde aj na oblohe. Zatiaľ je však Yak-9 v rýchlosti a výzbroji príliš horší ako nemecké značky. Bitka je pre básnika nerovná.
  Marseille, toto úžasné pilotné eso urobilo počas vojnových rokov dobrú kariéru. Skôr úžasné a fantastické. Po dosiahnutí stopäťdesiatich lietadiel dostal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listovými mečmi a diamantmi. Po dosiahnutí štyroch stoviek zostrelených lietadiel dostal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za päťsto lietadiel dostal Rád nemeckého orla s diamantmi a po sedemstopäťdesiatich Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A keď dosiahol tisíc lietadiel, dostal Veľký kríž Rytierskeho kríža.
  Jedinečný pilot dokázal dosiahnuť veľa vzdušných víťazstiev. A kým ešte žil. Marseille bol nedávno povýšený do hodnosti generála. Ale stále lietal ako obyčajný pilot.
  Ako sa hovorí, nehorí v ohni a nepotápa sa vo vode. Počas mnohých rokov vojny Marseille získalo inštinkt lovca. Stal sa super-legendárnym pilotom a veľmi populárnym.
  . Mal však ďalšieho silného konkurenta - Agáve a Albina a Alvina, ktorí tiež každý prekročili číslo tisíc zrazených áut. A Agáve veľmi rýchlo dobehla Marseille. Ale je ešte veľmi mladá a ešte nestratila ani jedného bojovníka.
  Dievča stlačilo pedály holými, dlátovými nohami a vystrelilo zo vzduchových kanónov. A tu sú zostrelené štyri sovietske vozidlá IL-2.
  Agáve sa smeje a hovorí:
  Do istej miery sme všetci mrchy! Ale ja mám nervy z ocele!
  A dievča sa znova otočí. Zostrelí sedem sovietskych lietadiel naraz - šesť PE-2 a jeden TU-3 a zaškrípe:
  - Vo všeobecnosti, ak nie super, tak hyper !
  Agáve je samozrejme sviňa. Pilot od Lucifera. Veľmi krásna medová blond.
  Tu dal ďalšiu dávku a zostrelil osem sovietskych lietadiel Jak-9 naraz a zaškrípal:
  - Som najkreatívnejší a najreaktívnejší!
  Dievča naozaj nie je hlúpe. Všetko je možné a všetko je možné. Nenazývaj ju súkromnou.
  A nohy sú tak opálené, také elegantné ...
  Mirabela však proti nej bojuje... Dlho bol najlepším sovietskym esom Pokryškin . Zozbieral päť zlatých hviezd hrdinu ZSSR a zostrelil sto dvadsaťsedem lietadiel. Potom však zomrel. Potom už nikto nedokázal prekonať jeho rekord. Okrem Anastasie Vedmakovej a Akuliny Orlovej. A len nedávno Mirabela prekonala aj Yak-9 T na ošúchanom, prekonala Kozheduba . A po zostrelení viac ako sto osemdesiatich lietadiel sa stala sedemnásobnou hrdinkou ZSSR.
  Toto je terminátorka! Ako napríklad zastaví cválajúceho koňa a vojde do horiacej chatrče.
  A ešte tvrdšie.
  Mirabela mala ťažký osud. Skončil som v detskej, pracovnej kolónii. Bosá a v sivom rúchu rúbala drevo a pílila kmene. Bola taká silná a zdravá. Vo veľkých mrazoch chodila bosá a vo väzenskom pyžame. A aspoň raz by kýchol.
  Samozrejme, takýto jav bol zaznamenaný aj na frontoch. Mirabela dlho bojovala v pechote a potom sa stala pilotkou. Mirabela dostala svoj prvý krst ohňom v bitke pri Moskve, kam išla hneď po kolónii. A tam sa ukázal v pohode.
  Bojovala bosá a takmer nahá v treskúcom mraze, ktorý doslova paralyzoval Wehrmacht. Bolo to také prekliate a neporaziteľné dievča. A podarilo sa jej to masívne.
  Mirabela verila v skoré víťazstvo ZSSR. Ale čas plynie. Obetí je stále viac, no víťazstvo neprichádza. A začína to byť naozaj strašidelné .
  Mirabela sníva o víťazstvách a úspechoch. Má sedem hviezd ZSSR - to je viac ako ktokoľvek iný! A sakra, zaslúži si svoje ocenenia! A ponesie zbrojný kríž a ešte ďalej. Aj keby bol Stalin neskôr zabitý, jeho vec žije ďalej!
  Dievča vojde a zamrzne... Zrazí najnovšiu nemeckú XE-162 a zaškrípe:
  - Letecká akrobacia! A prekliato nová posádka!
  Naozaj, je to skvelé dievča. Skutočná kobra je tiež schopná veľa.
  Mirabela je nová hviezda....
  Boje pokračujú niekoľko dní, kým príde nový týždeň a 8. júla 1944 ... Sovietsky IS-2 dostal poškodenie valcov a pásov - opravuje sa. Áno, taká krutá a nemilosrdná vojna. A ako dlho to vydrží?
  A teraz Gerda obišla Kniesela a Wittmanna v počte zničených tankov.
  Ako sa môžu vyhnúť obchádzaniu? Bojujú naboso a len v bikinách. Dievčatá si dali ďalšiu pauzu a sovietske deti opäť trochu potrápili. A teraz sa blížili k počtu tristo zničených tankov. A mohli rátať s nevídanou odmenou: hviezdou Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Toto sú dievčatá!
  Gerda strieľa na sovietske auto. Odtrhne vežu a kričí:
  - Som prekliata vec!
  A znova strieľa. Preniká T-34-85. A škrípe:
  - Vlasť Nemecko!
  Dievča sebou trhne. A je veľmi aktívna... Áno, má takú strategickú sériu. Už je polovica júla 1944... Vojna pokračuje a pokračuje... Nechce sa zastaviť. Červená armáda sa snaží postupovať na rôznych miestach. Ale pozor, ľudských zdrojov zostáva málo.
  A Rusko krváca.
  Napríklad Hans Feuer . Najmladší nositeľ Rádu Železného kríža I. triedy. A potom sa stal najmladším oceneným za zajatie sovietskeho generála Rádom rytierskeho kríža Železného kríža.
  Áno, toto je vlastne celkom fajn.
  A chlapci sa ukazujú mimoriadne cool.
  Hans Feuer je zúfalý bojovník. Chlapec bojuje ako obr, v chladnom aj horúcom počasí, v lete aj v zime, len v šortkách.
  S holými prstami dieťa hádže granáty a stalo sa legendárnym.
  Toto je naozaj skvelé!
  Hans sa stal slávnym po stáročia! Aj ako antihrdina!
  A vo všeobecnosti tu prebieha taká neuveriteľná a napätá vojna ... Akákoľvek AI sa vytratí.
  Agáve je späť na oblohe a zostreľuje sovietske autá. Je to lovec a dravec. Udrie na nepriateľa.
  Autá, do ktorých narazila, padajú. A potom dievča strieľa na pozemné sily. Zničí IS-2. A on chce:
  - Som najlepší! Som dievča, ktoré zabíja nepriateľov!
  A opäť sa prenáša na vzdušné ciele. Toto je stíhač tankov a všetky stroje, ktoré lietajú a strieľajú.
  Ale tu je malý tank E-5. Stroj vážiaci sedem ton. Absolvovanie bojových testov. A hlodá a hlodá nepriateľa.
  A je čas spievať - nikto nás nezastaví a nikto nevyhrá!
  E-5 sa ponáhľa k sebe a strieľa v pohybe. A nezastavujte taký tank. A mušle sa odrážajú.
  A vo vnútri auta sedí desaťročný chlapec Friedrich a škrípe:
  - A naozaj budem super bojovník!
  A opäť vystrelil... A zasiahne samý stred veže. A jeho deštruktívna sila, aj keď má malý kaliber, je kolosálna.
  A na oblohe bojuje Helga. Bosé dievča v bikinách píše účty. A raduje sa zo svojich fantastických úspechov.
  Namieri holými prstami na sovietske vozidlo a zapáli ho, čím exploduje celá bojová súprava s nábojmi.
  Toto je cool a šialené.
  A Agáve sa dostáva dopredu... A tiež bojuje.
  Už je august 1944... Červená armáda nedokázala nikde dosiahnuť úspech. Nemci však tiež nemôžu dosiahnuť výrazný pokrok. Impozantné podzemné tanky idú do boja. Ale sú čisto taktické.
  Dievčatá sa ponáhľali do podzemia, zničili batériu sovietskych zbraní a vrátili sa späť.
  Zároveň zajali pár priekopníkov. Dievčatá, ktoré chlapcov chytili, boli vyzlečené a mučené. Pionierov mlátili drôtom a potom im opiekli holé päty na ohni. Potom si začali lámať prsty na nohách rozžeravenými kliešťami. Chlapci zavýjali v ukrutnej bolesti. Dievčatá si nakoniec rozžeraveným železom vypálili hviezdy na hrudi a čižmami rozdrvili mužské dokonalosti. Poslední priekopníci skončili a boli zohnutí od bolestivého šoku.
  Dievčatá skrátka ukázali extratriedu. Nemci však opäť nič výrazné nedosiahli.
  Výkonné samohybné delá: " Sturmmaus ", strieľali na sovietske pozície. Bolo tam veľa ničenia a ničenia. Sovietske útočné lietadlo však vyradilo jedno z vozidiel a Fritz sa vrátil.
  Saratov sa ešte v auguste 1944 držal. Je pravda, že Nemci dokázali dobyť mesto Uralsk v Kazachstane a presťahovali sa do Orenburgu.
  Albina a Alvina sú opäť vo vzduchu, ale raz na experimentálnom lietajúcom tanieri. Ukazujú pomocou holých prstov, stláčaním tlačidiel joysticku a robia to mimoriadne obratne.
  Dievčatá, samozrejme, predvádzajú najvyššiu akrobaciu. Tu vytiahli svoju disketu a zostrelili tucet sovietskych lietajúcich strojov.
  Albina cvrliká:
  - Zúrivý stavebný tím! Bude hviezdopád!
  A znova otočí svoje auto. A dievčatá drvia Červenú armádu. Navyše, hlavný...
  Alvina tiež zrazila tucet sovietskych lietadiel a zaškrípala:
  - Šialené dievčatá a už vôbec nie panny!
  Správne o tom poslednom. Ich pár sa vybral s mužmi na prechádzku. A čo práve nevstal. Dievčatá milovali mužov - je to pre nich pekné! A hlavne ak pracujete s jazykom.
  Dievča najvyššieho postavenia... Mučili priekopníka... Najprv ho vyzliekli a naliali mu do hrdla pár vedier vody. Potom priniesli horúce železo na opuchnuté brucho. A ako horeli! Priekopník kričal divokou bolesťou... Bolo cítiť pálivý zápach.
  Alvina ho trafila do boku horúcim drôtom. A ako sa chce smiať... Je to veľmi zábavné.
  Potom spievala:
  - Už ma nebaví drásať zadok - chcem si dráždiť šťastie!
  A ako sa smeje! A odhalil svoje perleťové zuby! Dievča miluje zabíjanie, to je dievča!
  A dievčenské nohy sú celé holé a elegantné. Veľmi rada chodí bosá po uhlíkoch. A voziť zajatých pionierov. Toľko piští, keď sa im smažia päty. Dokonca aj Alvina je veľmi vtipná. A Albina je tiež dievča, úprimne povedané - super! Ako presunúť nepriateľa lakťom k brade. A škrípať:
  - Som dievča z najvyššej triedy!
  A odhalil svoje perleťové zuby. Ktoré sa lesknú ako ubité. Bojovník je úžasný! Môže to byť niečo, čo sa nedá povedať v rozprávke, ani opísať perom!
  Obaja bojovníci Sovieti Jakovia, Laggi , Pešiaci, Ily zrazili na oblohu. Krásky sú aktívne. Niet v nich najmenších pochýb. A taká divoká a frenetická krása.
  Bojovníčky ovládajú joystick holými prstami a útočia na ruské autá. Keď rozdrvia , rozdrvia aj bojovníkov, ako palica na krištáli. Dievčatá sú nemilosrdné a nemilosrdné. Majú silu hnevu a plameň vášne. A sebavedomie vyhrať. Aj keď vojna už štvrtý rok trvá len so ZSSR. Ale nechce skončiť. Albina a Alvina sú na vrchole svojej popularity. A nechcú sa ani na chvíľu stiahnuť alebo zastaviť. A presunú sa k sebe a nabijú nepriateľa.
  Albina, ktorá zráža sovietske lietadlá, kričí:
  - Dievča je unavené z plaču, radšej by som utopil lykovú topánku!
  A ako sa škerí a blýska perleťovými zubami. A ako teraz chce muža. Miluje znásilňovanie mužov. Toto je pre ňu veľmi príjemné. Tu bude brať a znásilňovať.
  Albina reve:
  Sexuálne dievča je sex
  Pre veľký spevácky pokrok!
  A bojovník vybuchne smiechom... A poďme znova zabiť všetkých našich nepriateľov. Má veľa energie. A plná svalová sila.
  A Alvina ako revať:
  - Rozdrvme nepriateľa na kúsky!
  A bojovník sa začne aktívne smiať! A predstavovala si, ako jej chlapi labkujú. Ale je to prinajmenšom pekné.
  September je za rohom... Slnko svieti čoraz menej. V prvý jesenný deň behajú ruskí chlapci bosí po snehu, ktorý práve napadol v severných oblastiach Ruska. Smejú sa sami sebe, odhaľujú tváre a ukazujú Nemcom figy.
  Priekopníci s červenými kravatami, s krátkymi účesmi, niektorí dokonca až na nulu. Bežia skákať. Ich bosým nohám nie je takmer nikdy zima. Veľmi drzý. Dievčatá tiež behajú, tiež bez topánok. Z ružových sa na slnku lesknú okrúhle podpätky. Úžasné sovietske dievčatá. Štíhly, vyšportovaný, zvyknutý robiť malé veci.
  A všetci sa škeria a ceria zubami ... Prvý jesenný deň je skutočná radosť a smäd po svetle a stvorení!
  A na oblohe letecká bitka. Mirabela, toto je sovietsky pilot číslo jeden, ktorý zostrelil ďalšie nemecké lietadlo. A ako vždy v jedných bikinách. Navždy mladý a nikdy neblednúci. Taká je sila jej duše.
  Mirabela však miluje aj dotyky mužov. Toto sa jej naozaj páči. Preto je pilotkou... Keď mužské ruky zvrásnia obnažené, svalnaté telo dievčaťa - to je skutočný pôžitok. A skvelá zábava!
  Mirabela zrazí ďalšie nacistické auto a zasyčí:
  - Som obrnená sviňa!
  Dievča dokonca udrie do ovládacieho panela holými, okrúhlymi podpätkami. Je nádherná. A nenapodobiteľné.
  Mirabella je skrútená. A Agáve letí smerom k nej. Nakoniec sa stretli dve takmer najúspešnejšie bojovníčky-pilotky. Strieľajú po sebe z kruhového domu. Snažia sa to získať na diaľku. Ale veľmi to nevychádza. Obe krásky odlietajú zo streleckej čiary. A agresívne odhaľujú zuby. Nuž, ženy sú mrchy. Tvrdo si pozerajú do očí. Presnejšie, hlava-nehlava a opäť strieľajú. Nemecký ME-262 X je stále lepšie vyzbrojený ako Jak-9 T a sovietske vozidlo bolo zostrelené...
  Mirabele sa však podarí katapultovať a po prvý raz vo svojej leteckej kariére lietadlo stratí. Najnepriaznivejšie na tom je, že skončila na nepriateľskom území. A to je zle. Áno, také sú jedinečné zvraty osudu. A 1. septembra 1944, už piaty rok druhej svetovej vojny, sa svet mení, ale vláda Fuhrera v alternatívnej historickej hre zostáva.
  Saratov napokon sovietske vojská opúšťajú a armáda Wehrmachtu sa blíži ku Kujbyševovi.
  Urputné boje prebiehajú aj o Orenburg.
  Bosá Tamara tam bojuje, hádže výbušné balíčky na nepriateľov, tlačí ich holými pätami a kričí:
  - Sláva krajine komunizmu!
  Veronika strieľa do súperov. Holými prstami na nohách hodí výbušný balík a kričí:
  - Za myšlienky komunizmu!
  Victoria strieľa do protivníkov a robí to ako Robin Hood v bikinách, cvrliká, hádže bomby na nepriateľa holými prstami a zavýja:
  - Sláva časom komunizmu!
  Olya strieľala na nepriateľa a kosila ho kosákom, vzala ho a zaštebotala:
  - Za veľkosť sovietskeho štátu a obrovskú slávu!
  A holými prstami na nohách opäť hodí výbušný balík kolosálnej, ničivej sily.
  Larisa strieľajúca na nacistov zaškrípala:
  - Moja krajina Rusko, si navždy daný Bohom pod modrou oblohou!
  A žmurkne na svojich partnerov...
  Agafya, strieľajúci na nacistov, pradol:
  - Orenburg sa nikdy nevzdá! Budeme proti nepriateľom vlasti!
  Dievčatá sú pevné a majú v úmysle bojovať naozaj do poslednej kvapky krvi.
  Orenburg sa stále drží. Ale 3. septembra 1944 sa začal útok na Kuibyshev. A ZSSR, samozrejme, nie je dobrý.
  Alenka strieľa do náckov a kričí:
  - Za komunizmu, krajina Sovietov!
  A opäť bosou nohou spustí granát ničivej sily.
  Anyuta strieľa na svojich protivníkov a kričí:
  - Obráňme Kujbyševa!
  A holými prstami na nohách hodí výbušný balík s veľkou smrtiacou silou.
  A roztrhať veľa nepriateľov.
  Alla strieľa na Fritza, cvrliká a trasie sa hruďou:
  - Pre kozmické výšiny Polissya!
  A s obnaženou pätou podľahne granát skaze a totálnej smrti všetkých Fritzových agresorov.
  Maria strieľajúc na nacistov a vrhajúc silu, paralyzujúc Fritza bosou nohou, zaškrípala:
  - Na palubu!
  A dievča sa bude smiať z plných pľúc!
  Marusya, strieľajúc na fašistické reťaze a hodiac ničivý granát holými prstami, štebotala:
  - Sláva komunizmu a víťazstvám!
  Matryona s úsmevom poznamenala, vyslala ďalší smrteľný výbuch a pokosila Fritza:
  - Vlasť je posvätná!
  Dievčatá bojujú ako hrdinovia.
  Test lietajúceho taniera bol úspešný len na začiatku a potom zlyhal.
  Takže Albina a Alvina teraz opäť bojovali v ME-309, veľmi pohodlnom vozidle pre ich štýl.
  Dievčatá strieľali na sovietske lietadlá a kričali:
  - Vynikajúci park a elektronické špagety!
  Albina vystrelila na nepriateľa dobre mierenú dávku, zrazila sovietske auto, ukázala bosou nohou a zaškrípala:
  - Môj prvý krok bude pre nepriateľa osudný!
  Alvina strieľal aj na nepriateľa. Dôkladne ho porezala a vycenenie zubov prezrádzalo:
  - Komunizmus je môj osud!
  A holými prstami zasiahla ďalší cieľ.
  Dievčatá sa ešte bijú na starom aute. Stíhačky s vrtuľovým pohonom ešte neboli vyradené z výroby. Navyše si stále musíte zvyknúť na prúdové stroje a nasadiť pre ne celú infraštruktúru. A to nie je také jednoduché.
  Albina, strieľajúca na sovietske vozidlá, logicky poznamenala:
  - Vytvorím éru komunizmu a povediem ríšu ku hviezdam!
  A holou pätou tlačí do pedálov.
  Alvina strieľala na ruské vozidlá, predierala ich päsťami a zaškrípala:
  - Naším cieľom je árijský komunizmus!
  A bojovníčka opäť použila holé prsty na nohách. A konala veľmi rýchlo.
  Keď sa obe dievčatá vrátili, keď spotrebovali celú bojovú súpravu, nechali svoje telá umyť vo vani. Fešáci ich mlátili metlami. Albina, ktorá sa zahrievala, poznamenala:
  Stále potrebujeme mužov!
  Alvina súhlasila s týmto:
  - Určite treba! Hoci my ženy sme oveľa krajšie!
  Albina vybuchla do smiechu a štebotala:
  - Prečo žena potrebuje muža, aby mala koho biť!
  Dievčatá s tým, samozrejme, súhlasia.
  Helga z TA-152 vystrelila na sovietske tanky a prerazila ich s úsmevom:
  - Sláva cisárskemu komunizmu!
  A dievča sa zasmialo.
  Agáve je na oblohe, aby hľadala sovietske lietadlá. Čoraz častejšie je na oblohe vidieť Yak-9, ktorý je najjednoduchší na výrobu. Tento stroj však nie je taký slabý. V modifikácii T je vyzbrojená 37 mm kanónom a môže Fritza bolestivo bodnúť.
  Agáve strieľa z diaľky na svojom ME-262 a spieva cez nos:
  -Som najmúdrejší na svete, nepriateľov zabíjam na záchode!
  A žmurká na oblohu svojim anjelom.
  Ale tu je opäť Mirabela vo vzduchu. Toto dievča napriek všetkým stratám nestráca odvahu.
  A dokonca začne spievať, skladať na cestách;
  Vstúpil som do Komsomolu a hral
  krásne dievča snov...
  Myslel som, že svet bude večný máj,
  Každý deň je zrodenie jari!
  
  Ale z nejakého dôvodu to nevyšlo.
  Nejako sa neviem zamilovať...
  No povedzte mi chlapci, prosím,
  Život je veľmi silné veslo!
  
  Zrazu vojna náhle zahrmela,
  A prihnal sa hurikán smrti...
  A moje dievčatá majú silné telo,
  Môžete sa okamžite dostať pod útok!
  
  Ver mi, nechcem sa vzdať,
  Bojujte za vlasť až do konca...
  Nosíme granáty v silnom batohu,
  Stalin nahradil svojho otca v srdciach!
  
  Bojovníci sú v Rusku skvelí.
  Môžeme chrániť svet...
  Hviezdy na oblohe zavlažovali zamat,
  A lovec sa zmenil na hru!
  
  Som bojujúce bosé dievča
  Plné zvádzania a lásky...
  Will, poznám miesto v tomto raji,
  Na krvi sa šťastie stavať nedá!
  
  Bojovníci veľkej vlasti,
  Budeme pevne bojovať pri Moskve ...
  A potom sen za komunizmu
  Proti peklu so Satanom!
  
  Odvážni ruskí chlapci,
  Že bojujú čestne až do konca...
  Bili zo samopalu,
  V prípade potreby aj so zlatou korunou!
  
  Ani guľka nás nezastaví
  Ježiš veľký Boh vstal z mŕtvych...
  Dni dravého draka pominuli,
  Z neba bolo ešte jasnejšie!
  
  Ľúbim ťa drahá Lada,
  Svarog bude v sláve ...
  Musíme bojovať za Rusko
  Najlepší Biely Boh je s nami!
  
  Neklaďte Rusov na kolená
  Verte nám, naše telo sa nedá obmedziť...
  Stalin a veľký Lenin sú s nami,
  Musíte prejsť aj touto skúškou!
  
  Bolesť vlasti je aj v našich srdciach,
  Veríme v jej veľkosť...
  Rýchlo otvárame dvere do vesmíru,
  Bude to veľmi sladký život!
  
  Sme bosé krásne dievčatá,
  Bežíme tak svižne cez záveje...
  Nepotrebujeme túto horkú vodku,
  Cherubín rozprestiera krídla!
  
  My dievčatá sa postavíme za vlasť,
  A krautom odpovieme, zlým nie,
  Pekelný Kain bude zničený,
  A pozdravujte Krista Spasiteľa!
  
  Bude éra - nezlepší sa to,
  Mŕtvi vstanú navždy...
  Vesmír sa stane živým rajom,
  Splnený sen všetkých ľudí!
  . KAPITOLA #11
  September 1944 prešiel krutými bojmi... Fritzovi sa podarilo obkľúčiť Kuibyshev a Orenburg a preto boli tieto mestá odsúdené na zánik, no napriek všetkým ťažkostiam s nimi bojovali.
  Dievčatá preukázali mimoriadnu húževnatosť... Začiatkom októbra nacisti Kujbyševa ešte nevzali a zaútočili na Penzu. A o toto mesto začali vrieť boje.
  Bojovala tam Natasha a jej tím.
  Dievča hodilo granát holou, elegantnou nohou a zavrčalo:
  - Pre ruského ducha.
  Potom Zoya vystrelila z bazuky. A vyradil nemecký tank "Lev" -2.
  Nemci trochu spomalili pohyb... Panthery a T-4 boli vyradené zo služby. Ale kým sú tieto stroje stále v prevádzke. Panther je skutočne dobrý stíhač tankov a je celkom znesiteľne chránený na čele. Jej problémom sú však strany. "Panther" -2 je však chránený bokmi, nie veľmi dobre. Ale väčšina zbraní je zachovaná.
  Vývoj série E prebieha ... Tank E-75 sľubuje, že sa stane vozidlom novej generácie s dokonale krytými bokmi. Nemci na tom zarábajú. Úlohou je získať tank, ktorý nie je príliš ťažký, rýchly a dobre chránený. Prvým pokusom tohto druhu bola myš, ale prax ukázala nadmernú hmotnosť tohto tanku. Namiesto toho sa už pracovalo na E-100. Tento tank mal užšie usporiadanie a nižšiu siluetu. Vo všeobecnosti sa jeho hmotnosť v porovnaní s myšou znížila na sto tridsať - sto štyridsať ton. Strany boli inštalované v racionálnych uhloch. Hrúbka bokov spolu so zástenami dosiahla 210 mm. Výzbroj je rovnaká ako u Mausa, 128-milimetrové a 75-milimetrové delo s krátkou hlavňou. Nemci nainštalovali silnejší motor s výkonom 1 500 koní a tank sa po diaľnici pohyboval rýchlosťou štyridsať kilometrov za hodinu.
  Čo je vo všeobecnosti uspokojivé. E-100 je aj tak stále príliš ťažký tank. Ale s vynikajúcimi zbraňami a ochranou.
  Jeho bojové vlastnosti nemohli byť zlé, ale preprava tanku a jeho preprava zostali problematické. Reálne skúsenosti ukázali, že tank mohol pri relatívne rozumnom presune po cestách a mostoch vážiť najviac osemdesiat ton.
  Hitler teda dal E-75 limit na splnenie tejto hmotnosti, ale na vytvorenie spoľahlivého stroja z hľadiska ochrany. Prečo sa rozhodlo opustiť 75-milimetrový kanón. A urobte rozloženie čo najtesnejšie: v jednom bloku, motor a prevodovka naprieč a prevodovka na motore. Potom možno dostane tank, chránený zo všetkých strán a nie príliš ťažký.
  Hitler vo všeobecnosti nebol úplne spokojný s nemeckými strojmi. Aj keď bol Lev-2 pravdepodobne pokročilejší, jeho 105 mm kanón bol pre boj so sovietskymi tankami nadbytočný a nepostačoval na streľbu na neozbrojené ciele. "Panther" -2 by vo všeobecnosti mohol vyhovovať armáde so zbraňami a čelnou ochranou, ale bočné stále nestačilo, ale jazdné výkony sú uspokojivé.
  Fuhrer požadoval vytvoriť tank, ktorý by vyhovoval armáde vo všetkých ohľadoch.
  Ale to nie je také ľahké dosiahnuť. Či je možné dispozíciu zhutniť na maximum a odľahčiť podvozok pomocou špeciálnych podvozkov a pružín a niečo vyviesť z karosérie. A posádka skutočne leží.
  Takýto vývoj by sa mohol ukázať ako celkom sľubný. Prvý tank E-75, zjednotený s E-50, nemohol vážiť viac ako sedemdesiat ton, a to je impozantný stroj.
  Elizabeth na druhej strane bojovala na tanku T-34-85 a nebola celkom spokojná s jeho ochranou. Krehký kvôli nedostatku legujúcich prvkov, pancier tank príliš nechránil.
  Elizabeth vystrelila pomocou holých prstov na nohách a zarevala, vycenila zuby:
  - Som vesmírna liška.
  Ekaterina mlátila nepriateľa, udrela nepriateľa nabok a zasyčala, pričom vycenila zuby:
  -Za komunizmus v ZSSR!
  Elena tiež veľmi aktívne strieľala a mierila na nepriateľa a zasiahla ho smrteľnou silou a vzhľadom na skutočnosť, že jej nohy boli holé, zakričala:
  - Za ústavu víťazstva!
  Euphrasia vystrelila na nepriateľa, pričom presne použila holé prsty na nohách a kričala:
  - Sme lojálni k Svarogovi a Stalinovi za veľkosť krajiny!
  Takéto sú tu bojovné dievčatá. Majú najúžasnejší tím.
  Niektoré tanky T-34-85 sa objavili s ochranou proti guľkám, čo výrazne znížilo ich hmotnosť. Zvýšila sa rýchlosť a manévrovateľnosť stroja. Teraz to však mohla zaujať protitanková puška, veľkokalibrový guľomet a mnoho druhov granátov. A vzduchovky sú úplne prepichnuté. Je pravda, že takáto nádrž je ešte jednoduchšia na výrobu, lacnejšia a pridáva na rýchlosti pohybu.
  Teraz, ak dievčatá riadia toto auto, žiadnym spôsobom im nedovolia nastúpiť.
  Elizabeth, rýchle dievča kolosálneho deštruktívneho živlu, logicky poznamenala:
  - Udatnosť nemôžeš nahradiť brnením!
  Catherine súhlasila s týmto:
  - Áno, je to tak, takže si nezapálite!
  A ako sa smeješ...
  Dievčatá s veľkým šarmom. A ak sú nepriatelia mlátení, potom to robia agresívne a dôkladne.
  Elena, keď ich tank spotreboval bojovú súpravu a odišla, aby doplnila zásoby, spýtala sa svojich priateľov:
  - To si myslia dievčatá, máme šancu poraziť Tretiu ríšu?
  Catherine sebavedomo odpovedala:
  - Ako povedal Vasilij Terkin ... Prišli sme biť, nie počítať!
  Elizabeth opravila:
  - To povedal Suvorov!
  A dievča s holými prstami vzalo a skrútilo kus novín do cigarety. Je jej to smiešne.
  Euphrasia spievala a kolísala telom:
  - Som vesmírne dievča-terminátor,
  Pre Fritza - kultivujúceho to bude veľmi bolestivé!
  A ako sa bude smiať bojovník!
  Dievčatá sa rozhodli hrať karty. Je to zábavné. A porazení robia kliky a drepy.
  Elena si počas hry všimla:
  - Ale vážne, nemáme žiadnu reálnu šancu vyhrať! Kaukaz padol a my prehrávame!
  Catherine hodila kartu bosou nohou, porazila nepriateľa a zakričala:
  - Ale máme tajnú zbraň!
  Bojovníčka vybuchla smiechom a hodila kartu aj holými prstami.
  Elizabeth s povzdychom poznamenala:
  - Na novú tajnú zbraň nám zostáva naozaj len jedna nádej!
  Euphrasia kňučala a hodila kartu holými prstami na pôvabných nohách:
  - Áno, bez tajnej zbrane sa nezaobídeme!
  A dievčatá spievali zborovo:
  - Náš meč horí ohňom, nepriateľov podrežeme! Sme vojaci ZSSR!
  Bojovníci sú vyladení a naozaj naozaj bojujú.
  Ale sily sú príliš nerovnaké ... V polovici októbra Kuibyshev napriek tomu padol ...
  Nemcom sa podarilo dobyť dôležitý obranný objekt. Ale pršalo... Nádej na prestávku v dôsledku jesene.
  Boje však na oblohe pokračovali.
  Traja sovietski piloti: Mirabela, Anastasia, Akulina bojovali s divokým nadšením.
  Mirabela, ktorá zrazila nacistu počas letu na svojom zastaralom, ale impozantnom Jak-9 T, spievala:
  - Bude éra, éra komunizmu!
  Anastasia stlačila bosé prsty na spúšti a potvrdila a odhalila zuby:
  - Poletím do neba s piesňou!
  A žmurkla na svojich priateľov.
  Akulina, ktorá rozdrvila ďalšieho Nemca stlačením holou, okrúhlou pätou na pedál, vydala:
  - Na slávu ZSSR!
  O dievčatách treba povedať, že konkrétne bojujú.
  Mirabela zostrelila fašistický ME-262 z 37-milimetrového dela, napísal na Twitteri:
  -Sláva komunizmu!
  Anastasia, ktorá odrezala nacistu dobre miereným prístupom a videla nepriateľa, vyhŕkla:
  - Sláva červenému vesmíru!
  Akulinino dievča, ktoré bolo poriadnou bojovníčkou, vyrazilo nemecké auto a zapískalo zarevalo:
  - Za komunizmu, krajina Sovietov!
  Treba poznamenať, že bojovníci majú obrovskú húževnatosť.
  Na druhej strane Albina, Alvina, Agava zbierajú skóre. A dievčatá bojujú aj naboso a v bikinách.
  Aké je to zábavné, keď sú dievčatá v lietadlách takmer nahé.
  Albina zrazila niekoľko sovietskych áut holými prstami a zakričala:
  -Za árijské bratstvo!
  Alvina tiež bojuje proti Červenej armáde a robí to odvážne. A holými prstami na nohe mieri vzduchovými delami a rúbe sovietske vozidlá a kričí:
  - Pre bystré nápady!
  Agáve tiež zostreľuje sovietske stíhačky a útočné lietadlá, doslova ich ničí a reve:
  - Za víťazstvá Tretej ríše!
  A dievčatá nie sú proti tomu, aby svojho protivníka vystavili krutému mučeniu. Najmä krásni chlapci.
  Albina, opekajúca päty priekopníka na hranici, raz poznamenala:
  - Chlapci vyprážané a s korením sú také chutné!
  A ako sa bude smiať. A ukáže jazyk!
  Alvina si to všimla a odhalila zuby:
  - Chlapec je vyprážaný v rúre, veľmi chutný s cesnakom!
  Agáve s pomocou holých prstov na nohách zrazila dvojica sovietskych bojovníkov a kričala:
  - Sme vesmírni škriatkovia!
  A žmurkla na svojich priateľov. Je to dievča vzácnych, bojovných kvalít.
  Albina, ktorá zostrelila lietadlá svojimi holými, pôvabnými, vyrezávanými nohami, poznamenala:
  - Rusko rozumom nepochopíš, ako si môžeš vybrať vládcov ako Stalin!
  Alvina agresívne poznamenala, odhalila zuby a strieľala holými prstami:
  - A náš Hitler nie je o nič lepší!
  Agáve sa zachichotala, zrazila sovietske autá holými prstami a poznamenala:
  - Adolf, samozrejme, posadnutý! Ale zároveň sa nemeria, koľko sa už podarilo vyhrať!
  Dievčatá sú mimoriadne bojovné a agresívne.
  A tak nejako zaživa opekali dvoch chlapcov naraz na ohni. Len tak ich prebodli oceľovým kolíkom a začali ich vyprážať, pričom kričali a zvíjali sa. Potom, keď sa chlapci ešte neutíchli, všetky dievčatá z letky začali pribiehať k vyprážaným pionierom, odkrajovali z nich kusy mäsa a jedli.
  A bolo to veľmi chutné, najmä ak boli chlapci počas vyprážania ešte nažive a paprikovaní.
  Agáve napríklad s veľkým potešením zjedla chlapcovo stehno. Dievčatá vtedy odviedli skvelú prácu. A z oboch chlapcov zostali len kosti a droby. Chutná bola najmä mladá pečeň. Jej dievčatá to s veľkou radosťou zhltli.
  Ale teraz bojujú na oblohe...
  Koncom októbra padol Orenburg...
  Nemci sa priblížili k Ufe. Už je dosť chladno a sneží.
  Tamara a jej tím bojujú proti nacistom na okraji Ufy. Nemecká pechota útočí z čiernych vojakov, ktorých naverbovali vo francúzskych a belgických kolóniách.
  Všetky prístupy doslova zasypávajú mŕtvolami.
  Tamara vybuchne, hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Éra komunizmu bude velebená na stáročia, verím, že Stalin bude našou pevnou rukou.
  Veronika strieľajúca hovorí:
  - Nerozbíjajte ZSSR!
  A holým opätkom hodí výbušný balík.
  Anfisa, strieľajúca na nacistov a hádzanie ďalšieho posolstva smrti holými prstami na nohách, poznamenáva:
  - Veľkosť komunizmu je s nami!
  Victoria, ktorá strieľa na nepriateľa a kosí nacistov, hádže granát bosými nohami, škrípe:
  - Nech je oslávená veľká vlasť!
  Olympiáda je v plameňoch. A potom toto dievča-hrdinka hodí na nacistov celú krabicu výbušnín a zareve:
  - Sláva našej vesmírnej vlasti!
  A všetky dievčatá budú jednohlasne kričať.
  - Za ZSSR! Bude priekopník!
  Bojovníci Červenej armády bojujúci kradnú. A keď nasnežilo, stále bojujú naboso a v bikinách.
  Začiatkom novembra spustili nacisti útok na Uljanovsk. Mesto, v ktorom sa narodil Lenin a v ktorom bola ťažko zranená Stenka Razin. Toto je hlavná hranica ruských miest.
  Alenka bojuje proti nacistom. A spieva si a hádže granáty na nacistov bosými nohami:
  - Sláva Rusku, sláva ...
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  divízia v červených košeliach,
  Zdravím ruský ľud!
  Anyuta, strieľajúc na nepriateľov, kosí ich a potom holými prstami spúšťa výbušné balíky pilín, vyaknula:
  -Za stalinského komunizmu!
  A obrátila sa na celý rad čiernych bojovníkov, ktorí ich kosili.
  Alla strieľala na protivníkov a používala holé prsty na nohách, hodila smrtiaci granát, zaškrípala:
  - Za rodné Rusko!
  Maria, ktorá strieľala na nacistov a používala holé prsty na nohách, pričom hádzala dary smrti na nepriateľa, odsekla a poznamenala:
  -Za vesmírny komunizmus!
  Matryona, ktorá strieľala na nacistov a kosila nepriateľa, vydala:
  - Pre zmeny v bitke!
  Marusya vydlabala Fritza a ubila ich na smrť, vzala ho a agresívne vyriekla, vymazala ho na prášok:
  - Za víťazstvo na najvyššej úrovni!
  A bosou nohou hodila smrtiaci granát.
  Tieto dievčatá sú tu cool a veselé.
  Alenka, ktorá strieľala a kosila nepriateľov a hádzala granáty holými prstami, zaškrípala:
  - Veľkosť komunizmu s nami!
  A dievča to vzalo a s veľkou sebadôverou vyradilo nemecký tank.
  A je tu ďalšia úprava tanku Lev-2 s 88-milimetrovým kanónom. Veža je užšia a nádrž je menšia a váži päťdesiatpäť ton a motor má po zosilnení výkon 1200 koní. Rýchle nemecké auto.
  Ten však bojovníka neobťažuje.
  Alla hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Za komunizmu!
  Anyuta hodila vražedný dar smrti holými prstami na nohách a zavrčala:
  - Za nové hranice!
  A dievča bude pískať. A nemecký tank "Lev"-2 by sa prevrátil a valce by doslova odleteli.
  Mária strieľajúca na nacistov spievala:
  - A boj pokračuje znova,
  A srdce je nervózne v hrudi ...
  A Lenin je taký mladý -
  A mladý október je pred nami!
  Matryona, ktorá strieľala na nepriateľov a kosila rady, hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Prvý krok v živote je dôležitý!
  Marusya, ktorá vyradila nacistov, zakričala:
  - Opäť vidíte nad Zemou víry zúrivých útokov!
  A takí sú bojovníci nepružní.
  Ale stále sú sily nerovnaké. Penza už padla. A nacisti zaútočili na Saransk.
  Teraz už toho mestu Gorkij toľko nezostáva.
  7. novembra 1944 usporiadal Stalin v Moskve ďalšiu prehliadku. Aj keď to nie je víťazstvo.
  Fritz však prvýkrát vystrelil na Moskvu balistickými raketami V-2. A v tom istom čase bolo mesto bombardované prúdovými lietadlami vrátane bombardérov Arado . Táto akcia všetkých šokovala. Rakety V-2 leteli po vysokej dráhe a náhle spadli, dokonca ani radary ich poriadne nevideli.
  Bolo tam veľa deštrukcií a problémov. Počas prehliadky zahynuli sovietski vojaci.
  Naliehavú schôdzu mal Stalin v podzemnom bunkri, ktorý odolal aj priamemu zásahu atómovou bombou.
  Náčelník generálneho štábu Vasilevskij so znepokojením poznamenal:
  - Nemci majú novú zbraň s veľkou ničivou silou. A naše radary ho nevideli ...
  Stalin zareval a nahnevane dupol pätami:
  - Tu ste blázni! Také prekvapenie sa len tak nevidí!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Niečo bol súdruh Stalin ....
  Beria okamžite povedal:
  - Toto sú rakety triedy A-5. Neboj sa súdruh Stalin. Nesú len osemsto kilogramov aminolónu a stoja ako dobrý prúdový bombardér. Nemci vypálili niekoľko desiatok rakiet, ale tento dizajn nevstúpil do série, pretože bombardovanie prúdovými lietadlami je lacnejšie a praktickejšie.
  Stalin sa upokojil a poznamenal:
  - Takže to nie je účinná zbraň? Veľmi dobre!
  Beria s povzdychom poznamenal:
  - Ale prúdové bombardéry, to je vážny problém. S tým musí bojovať súdruh Stalin!
  Maršál Žukov navrhol:
  - Možno to vezmeme a rakety si vyrobíme sami. Myslím zem-vzduch. Čo, ovládať ich rádiom, aby zostrelili lietadlá!
  Voznesensky poznamenal:
  - Vytvorenie takýchto rakiet si vyžaduje čas! Je oveľa jednoduchšie vyrobiť veľmi lacné lietadlá z dreva, naplniť ich výbušninami a naraziť do nepriateľa. To by bol štýl kamikadze!
  Stalin súhlasne prikývol.
  - Áno, mali by sa použiť lietadlá kamikadze. Toto je naša šanca, hoci v skutočnosti to len predlžuje agóniu našej Červenej armády.
  Mali by ste nájsť niečo efektívnejšie!
  Jakovlev odpovedal s povzdychom:
  - Súdruh Stalin pracuje na novom lietadle. Zatiaľ sa ale sústredíme na dodržanie maximálneho výkonu áut. Využívajú sa všetky rezervy a k strojom dávame deti od desiatich rokov. Úplná mobilizácia, totálna aj supertotálna .
  Stalin zareval:
  - Je potrebné urobiť oveľa viac! To, čo robíte, je príliš málo!
  Molotov s povzdychom povedal:
  - Kontakt so spojencami nie je možný. Zdá sa, že sme sami. Snažil som sa dohodnúť s Japoncami... Požadujú územie až po Ural, čo je neprijateľné.
  Stalin zavrčal:
  - V zime treba zaútočiť na Japonsko, ale čo Leningrad?
  Žukov vycenil zuby:
  - Útok na Petrozavodsk nebol taký úspešný, ako sa očakávalo. Švédsko vstúpilo do vojny na strane Tretej ríše a my sme sa museli vysporiadať s veľkými silami. Nebolo teda možné okamžite rozvinúť ofenzívu a nepriateľ, ktorý vychoval jednotky Wehrmachtu, odrazil náš nápor. Mesto Leningrad je v úplnom kruhu blokády a je dôkladne uväznené. Myslím, že až do jari kvôli totálnemu hladomoru vymrie celá populácia. A pád Leningradu bude nevyhnutný.
  Dodávať ho vzduchom je prakticky nemožné. Nepriateľ úplne ovláda oblohu. Nemci aj teraz dávajú rytiersky kríž, len za sto zostrelených lietadiel.
  Stalin nahnevane zavrčal:
  - Neúspešný útok!
  Žukov prikývol.
  - Veľa železníc je rozbitých a sústredili sme príliš málo síl. A musíme vzdať hold Fínom a Švédom, v obrane sú vytrvalí. To však nie je všetko. Nemci obišli aj Murmansk. Teraz je toto mesto obklopené. Nevieme, čo máme robiť!
  Stalin zavrčal:
  - Odblokovať!
  Žukov odpovedal:
  - Na to nie je sila! A nepriateľ môže dobyť celý Karelský polostrov!
  Stalin nariadil:
  - Vytiahnite sily a uvoľnite! V zime nie sú Nemci takí silní. Bude možné ich kapitálne stlačiť!
  Vasilevskij poznamenal:
  - Je potrebné zabrániť hlbokým prielomom a tam naša sila vezme nepriateľov!
  Stalin zareval:
  Budeme bojovať za komunizmus!
  Voznesensky priniesol veselšie správy:
  - SU-100 už bol stelesnený do kovu a je pripravený na sériovú výrobu. Podvozok založený na T-34. Celkom jednoduché na výrobu. Náboj je takmer pripravený na novú zbraň. Na frontoch sa teda už objaví SU-100. Zajtra pôjde prvé auto dopredu!
  Stalin súhlasne prikývol:
  - Aspoň toto ma potešilo! Ale T-34-85 sa zatiaľ z výroby nestiahne. Okrem toho by mal byť pancier tenší a hmotnosť znížená na dvadsať ton. Bitky ukázali, že veci nemôžu byť horšie!
  Voznesensky poznamenal:
  - Môžete si vyrobiť brnenie z dreva! Denne vyrábame stovky takýchto tankov, dokonca viac ako nacisti. Naše vozidlá však Fritza ľahko zostrelia aj s ľahkými protitankovými delami.
  Žukov poznamenal:
  - Tu je Gerda. Toto je skvelá dáma! Vyradila veľa našich tankov a zbraní.
  Stalin prikývol:
  - Musíme ju chytiť a usmažiť jej obnažené päty. Bolestne cool dievča!
  Žukov súhlasil:
  - Musíš to chytiť! A zničíme nacistov!
  Beria prikývol a zachrapčal:
  - Urobme podobnú špeciálnu operáciu!
  Stalin s povzdychom poznamenal:
  - To je skvelý nápad, ale... Treba dokončiť niečo iné!
  Beria zareval:
  - Poďme ich všetkých chytiť!
  Stalin pokrútil hlavou:
  - Nie... Zabíjanie hrdinov nie je dobré! Chcem, aby mi priviedli Gerdu! Toto je naliehavé!
  Beria poznamenal:
  - Nažive?
  Stalin pohotovo potvrdil:
  - Samozrejme, žijem!
  Beria zavrčal a nafúkol líca:
  - Všetko nemožné, možno to viem s istotou!
  Niekoľko dievčat sa objavilo v krátkych sukniach a s odhalenými nohami. Nosili poháre vína a žmurkali na členov GKO.
  Ždanov poznamenal:
  - Potrebujeme viac dievčat v armáde! Tam to opravia!
  Stalin uviedol:
  Oceňujem Anastasiu, Mirabela , Akulinu "Hviezdou Rádu slávy" s diamantmi! Sláva ZSSR!
  Všetci jednohlasne kričali:
  - Sláva hrdinom!
  A tlieskali rukami.
  Jedno z dievčat sa uklonilo, pokľaklo a pobozkalo Stalinove čižmy.
  Najvyšší veliteľ nalial víno a zareval:
  - Našou silou je naša päsť!
  Beria tweetoval:
  - Hitler je blázon!
  Stalin namietal:
  - Nie hlupák, ale stelesnenie klamstva!
  A opäť všetci tlieskali.
  . 12. KAPITOLA
  Mesto Ulyanovsk bolo úplne obkľúčené, ale doteraz sa držalo .... Je koniec novembra a sneží s mrazom. Nemci nemajú veľkú chuť útočiť a zatiaľ strieľajú.
  Vo vzduchu počasie nie je veľmi uletené. Dievčatá však stále bojujú a ukazujú zázraky odvahy.
  Gerda so svojou posádkou na Panther-2. Čoskoro by sa ale mal objaviť tank Panther-3 a bojovník na ňom chce naozaj bojovať.
  Tá medzitým strieľa na sovietske pozície.
  Bosou nohou namierila delo na cieľ a vystrelila. Rozbila sovietsku tridsiatku a zaštebotala:
  - Za sväté Prusko!
  Charlotte tiež vystrelila z dela, prebodla sovietsku húfnicu a zaškrípala:
  - Naše šťastie na veky!
  Christina tiež vystrelila, zasiahla nepriateľa bosými nohami a zakričala:
  - Pre takých chlapov, ktorí sú nás hodní!
  Magda tiež vystrelila veľmi presne a štebotala:
  - Za veľkosť impéria!
  A na najnovšom SU-100 bojujú štyria Elizabeth.
  Dievčatá zvládli novú samohybnú zbraň a strieľajú.
  Alžbeta vystrelila holými prstami a začala spievať;
  Fašistický kat vytiahne ramená,
  Tu je po ruke stojan, kliešte, vŕtačky!
  Chce ochromiť svoje telo a dušu,
  Bezvýznamné monštrum, ale vyzerá cool!
  
  Sľubuje peniaze, parníky na mori,
  Čo môže dať aj titul!
  V skutočnosti vás to bude stáť peniaze
  Koniec koncov, pre neho ste len mŕtvola a hra!
  
  Chce vedieť o našom podnikaní,
  Aké nové veci pripútať chudobných!
  Preto bude jazdiť veľkoryso,
  Zabudnúť na otca a dokonca aj na matku!
  
  Ale budeme pevne slúžiť našej vlasti,
  Nedá nás zlomiť krutosť kata!
  Vetva sa ohne od poryvu vetra,
  A môžete počuť plač nahých detí!
  
  Áno, prehral som prvé ťažké kolo,
  Ale Všemohúci vám dá šancu vyhrať späť!
  A potom vyradím nepriateľa sám,
  Moja päsť pevne zahryzne do plaza!
  
  Vlasť mi dáva takú silu
  Že je možné prekonať bolesť všetkého mučenia!
  A vypadni z tohto bezodného hrobu,
  Aby ho nezožrali, nahnevaný medveď!
  
  Ešte trochu a spása je blízko -
  Dosiahneme víťazstvo nad nepriateľom!
  Žiť pod rúškom svetla komunizmu,
  Aby slnko zalialo dom zlatom!
  A dievčatá spievali a strieľali z nového, smrteľného dela. Sú to mimoriadne impozantní bojovníci.
  Elena so smiechom poznamenala:
  - Komunizmus bude vybudovaný, veríme mu!
  Catherine súhlasila s týmto tvrdením:
  - Vybudujme komunizmus a bude triumf!
  Euphrasia to vzala a zachrapčala , vystrelila pomocou holých prstov na nohách a zasiahla Panthera.
  Potom bojovník zakričal:
  - Ach, komunizmus, komunizmus! Sofizmus bude silne rozdrvený!
  A "Panther", udrel do čela a z diaľky.
  Toto sú dievčatá, ktoré len tak ľahko nezlomíte.
  Teraz prichádza december... Japonci v podmienkach chladného počasia takmer prestali bojovať.
  No na oblohe sa napriek zimnému počasiu stále odohrávajú bitky.
  Tu sa Toshiba a Toyota, dvaja japonskí piloti, bijú ako zúfalí zlodeji.
  Toshiba zráža sovietske lietadlá holými prstami na nohách a z plných pľúc zvolá:
  - Som super dievča!
  Toyota, ktorá vyradila ruskú stíhačku a odhalila svoje perleťové zuby, sebaisto potvrdzuje:
  - A je tam jedna hyperaktívna žena !
  Japonky sú, samozrejme, bojovníčky s kolosálnou štartovacou silou. Cti samuraja sa nedá odolať.
  Ale v každom prípade je obloha stále v plnom prúde.
  A na súši sa štyri ninja dievčatá pustili do vyhladzovania sovietskych vojakov.
  Modré ninja dievča predviedlo manéver s veterným mlynom, odrezalo niekoľko ruských bojovníkov a holými prstami na nohách spustilo výbušninu o veľkosti hrášku s kolosálnou ničivou silou.
  Roztrhla ho a napísala na Twitter:
  - Ahoj Japonsko!
  Žltá nindža zaspievala aj motýliu techniku s mečmi. Prerušila množstvo súperov a zakričala:
  -Na komunistickú pomstu!
  A s holými prstami na nohách, ako spustiť ničivú súčasnosť anihilácie.
  Potom zamrmle:
  - Pre veľkosť Japonska!
  Červené ninja dievča usporiadalo recepciu vrtuľníkom s mečmi. S holými prstami hodila smrtiaci dar smrti a zakričala:
  - Pre moju lásku!
  A potom poznamenala:
  - A kde sa mstí komunista?
  Žltá ninja dievča, ktorá sekala ruských vojakov a opäť hodila granát holou pätou, vydala:
  - A napriek tomu, že bude polievka s mačkou!
  Biele ninja dievča, ktoré sekalo svojich súperov a hádzalo dar smrti holými prstami, vydalo:
  - Vyhráme pre myšlienky komunizmu!
  A všetci štyria bojovníci sa zborovo zasmejú a ukážu svoje perlové zuby.
  December ubehol rýchlo... Po obkľúčení Nemci zabrali Ufu aj Saransk. Ale Uljanovsk stále vydržal v úplnej blokáde.
  Stalin nariadil Nový rok držať za každú cenu mesto, kde sa narodil Lenin.
  Nemci sa však napriek mrazom už blížili ku Kazani. Takže ZSSR bol na pokraji úplného kolapsu.
  Čo robiť v ZSSR ešte nebolo jasné a nápady.
  Stalin oslavoval Nový rok v Moskve a v bunkri. Jeho pohľad bol zachmúrený, ale chuť bojovať neochabovala.
  Hitler sa medzitým rozhodol usporiadať si frašku v Líbyi, kde je teplo.
  A tam si užil predstavenie bojujúcich gladiátoriek.
  Na Nový rok sa nič moc nestalo, okrem bombardovania Moskvy.
  A vydanie prvej série "Panther" -3. Tento tank mal hrúbku pancierovania Tiger-2, ale s väčšími sklonmi a vážil iba štyridsaťpäť ton. A jeho výška sa znížila o necelé dva metre. Výkonný motor s výkonom 1200 koní je umiestnený v jednom bloku a naprieč prevodovkou. Samotné vozidlo sa ukázalo byť dobre vyzbrojené, s vynikajúcou optikou a hydraulickým stabilizátorom . A v úzkej veži bol kanón 88 mm v 100 EL, veľmi presný a priebojný.
  Gerda a jej tím odišli na tomto aute. Perfektná a ľahšia bežecká výbava, perfektne bežala po snehu. Táto nádrž je celkovo perfektná. A jeho pancier s veľkými sklonmi dokonale chráni čelo auta. Horná časť 150-milimetrového puzdra je obzvlášť silne chránená pod uhlom 40 stupňov od horizontály. A to je asi 330 milimetrov panciera pod uhlom deväťdesiatich stupňov. Vrchom trupu Panther-3 neprenikne ani jeden sovietsky kanón. Spodok zaberá tretinu plochy čela tela v 120 mm a pod rovnakým uhlom a tiež takmer nepreniknuteľný.
  Čelo veže je hrubé 185 milimetrov a pod uhlom 50 stupňov je tiež nepriechodné pre sovietske delá.
  Boky su ale slabsie na 82 mm so sklonmi a daju sa zabrat. Najmä SU-100, nové sovietske samohybné delo, si rýchlo získalo obľubu medzi vojakmi vďaka ľahkej výrobe a priebojnému kanónu.
  Gerda vystrelila prvý výstrel na sovietske jednotky. Prerazila tank IS-2 a povedala:
  - Toto je dobrý bojovník!
  Charlotte poznamenala, vystrelila na nepriateľa a prerazila sovietsky stroj stlačením tlačidla na holou pätou:
  - Táto technika je takmer bezchybná!
  Christina namierila rýchlo strieľajúci automatický nemecký kanón holými prstami na nohách a poznamenala:
  - Palubné pancierovanie je dosť slabé! Mali by sme výkonnejšie auto!
  Magda tiež vystrelila pomocou holej nohy, v zúrivosti ju vzala a zakričala:
  - Bola by len trojka, ale trojka šantila!
  A dievčatá sa svorne smiali... Nádrž je fakt dobrá, hlavne jazdné vlastnosti.
  Prešiel bojovými skúškami aj auto E-100. Je však ťažká. Ale dobre chránená. A jej zbrane sa nedajú tak ľahko vziať.
  A v ňom sedia aj nemecké dievčatá. A to aj napriek chladu naboso a v bikinách.
  Adala, ktorá strieľala na protivníkov a zasiahla nepriateľa, sa logicky vyjadrila:
  Budeme žiť v komunizme!
  A s holou pätou, ako stlačiť ....
  Agáta, strieľajúca na sovietske pozície, udierajúca protivníkov holými prstami na nohách, zaškrípala:
  - A veľkosť nášho víťazstva bude po stáročia!
  Agnes vystrelila črepiny aj na sovietsku pechotu, samozrejme bosou nohou, a zakričala:
  - Nie, nepoddáme sa Fuhrerovi!
  Dievča na tanku, Athena, udrela nepriateľa holými prstami a zakričala:
  - Pre Fuhrera, nie pre Fuhrera!
  Agnes sa zasmiala a poznamenala:
  Sme kmeň supermanov!
  Andriana, ktorá strieľala na sovietsku batériu a ničila nepriateľské pozície, ukázala jazyk a vydala:
  - Veľkosť Nemcov pozná planétu!
  A s holým kolenom, ako keby vyvíjal tlak na nepriateľa.
  Agáta, ktorá viedla oheň, poznamenala:
  - Roztrháme draka na kusy ...
  Tank E-75 ešte nebol pripravený. Führer požadoval, aby hmotnosť bola šesťdesiatpäť ton a motor 1500 konských síl pre vysokú mobilitu, s bočným pancierom aspoň 170 mm na vysokých svahoch. A chcelo to čas.
  Ale kým nacisti aj tak vyhrávajú... V januári Uljanovsk konečne padol. Fritz začal zaútočiť na Gorky a Kazaň.
  Zatiaľ vyliezli za Moskvu.
  Stalin zúril, ale nedalo sa nič robiť. V skutočnosti, čo tu robíte, úplné zlyhanie ...
  Ale dievčatá bojujú na oblohe a na zemi ...
  Nataškino SU-100 teda leteckým úderom rozbilo nemecké útočné lietadlo. Dopadlo to celkom v pohode. Aj keď nie celkom chytrý a vynaliezavý. Natasha však vôbec nie je prváčka a ako sa bude gýčovať.
  . Teraz dievča Ukázalo sa, že V už známy nádrž T -34. Iba Málo priateľ . veža väčšie a _ nástroj kalibru v 85 milimetroch namiesto 76. Podvozok Časť bývalý .
  dievčatá krútil sa na miesto . Oni ako napríklad _ A pred , v jeden bikiny . A tu auto sovietsky výroba . Jedzte A škrupiny na miesto .
  Superman Natasha s spokojný vyhliadka uškrnul sa :
  - A Kde fašisti ?
  Objavil sa vnútri nádrž obrázok mladý kontakt . chlapec tweetoval :
  - Tu Toto nádrž , ktorá objavil na frontoch druhý sveta vojny V štyridsať štvrtý rok A predtým teraz odkedy Nachádza na ozbrojený Červená armáda . Jemu oponuje , E -25. samohybná zbraň s 88 mm kanón a 120 mm čelný brnenie . Pekný bojovať !
  Naozaj V vo vzdialenosti s veľký pôrod Môcť zvážiť nemecký samohybná zbraň Drep , s dlhý sud . Neznámy dievčatá , ktoré _ Takže skoro vľavo frontoch Skvelé Vlastenecký vojny . ale Superman Natasha hneď rovnaký poznamenal :
  - Ona nás Možno dostať . O jej dĺžka v 71 EL .
  Zoya tu rovnaký navrhol :
  - Mal by som ísť V pohyb na _ nie hit !
  Futuristická-Angelica V mrzutosť všimol si :
  - Tu sakra ! Hneď rovnaký pošmykol nadriadený nás auto !
  Ich mladý kurátor-dôstojník nahnevane vyhlásil :
  - A Toto viac nič ! E-75 bol by viac horšie ! vy by jeho ani jedno pod jeden uhol by nie prepichnutý . A Takže opováž sa !
  Superman Natasha prekrížila sa A zasyčal :
  - Ako pravda komunista , t.j ja hovorím k vám - k do pekla !
  Futuristická-Angelica štekal , dupal bosý noha :
  - Poďme hrať !
  sovietsky auto niektoré tesný naštartoval a _ bzučalo . prepichnúť nemecký V čelo neskutočné A by mal Vstúpte fritz V doska . ale skúste Toto robiť ? On od jeho dlhohlavňový zbrane Ako kurva ... Zostáva iba počítať na rýchlosť .
  Superman Natasha hnevať sa . Prostý nemecky ACS Áno viac jednoduchšie tridsať štyri tak jej prevyšuje V vlastnosti . Tu vy nedobrovoľne zblázniš sa .
  sovietsky auto ide na zblíženie . Dobre box výbava lepšie bývalý .
  Svetlana odpočíva nahý podpätky A tweety :
  - Fuhrer rýchlo my otoč sa !
  Futuristická-Angelica potvrdzuje ako :
  - Hitler my zničme !
  zlatovlasý Zoya zakričal :
  - Daj jemu ponáhľaj sa Autor: erysipel !
  IN toto moment závažná projektil Hitlerovu zbrane potešilo priamo V základňu veže _ Dievčatá zdvihnutý A trpel V vytrhnutý kov _
  A neskôr daj mi chvíľku Všetky štyri sa ukázalo byť takmer absolútne nahý v nohavičkách a visiace na stojan . Pod bosý kopne krásky zapálený oheň _ Plameň olízal nahý , pôvabný podošvy dievčatá .
  Superman Natasha vyskúšal škubnúť ale _ jej nohy Ukázalo sa, že pevne upnutý V podložky a _ Veľmi chorý pretiahol žily . Toto bol klasický stojan , s tradičné opekanie podpätky . A pri dievčatá nohy Veľmi dokonca sexi a _ lízanie ohňa _ podošvy robí ich viac atraktívnejšie .
  ale bolestivo krásky . Oni snaží oslobodiť sa . ale podložky Veľmi odolný _ A ho viac A dievčatá sú valkýry zložiť závažia .
  To isté ženské bojovníčky V krátky sukne , s bosý nohy , nahé ruky , ale telo zakryté striebristý reťazová pošta . Oni hrabať pokerov požiare a _ vracať žeravé uhlíky na _ podpätky pražené silnejší .
  Tu A stojan ukazuje sa kĺby a _ oheň hranolky dno . A tu viac A princ z dynastie kráľa Viliama objavil sa . IN ruky pri august chlapci , princ-demiurg, ktorý sa vymenil druhý miliónov dolárov za pozíciu v SS bič od pichľavý drôt _ A viac A jej Valkýry zahriať sa od plameňomet .
  Božstvo princa žmurkol a _ Ako zasiahnuť Superman Natasha Autor: svalnatý späť . Predsa dievča A odvážny ale _ jej od podpätky predtým tylový hrbolček udrel taký bolesť, ktorá _ nádherné divoko vykríkol .
  Ďalšie zasiahnuť chlapec - princ zvrhnutý na Zoja . Ta Hoci A stlačený pevne zuby , nie vydržal od kričať . A na späť objavil krvavý pruhy A popáleniny _
  Barbarossa ml. s úsmev povedal :
  - Učiť vy viac treba !
  Ďalšie zasiahnuť spadol Autor: Futuristická Angelica . A toto mladá žena nie vydržal od kričať . chlapec strčil moje deti sú bosé nohu V oheň . Extrahované svižný prsty žeravý uhlík A hodil ryšavka šelmy V tvár . Ta zakričal viac silnejšie , bolí to !
  Barbarossa ml. s spokojný vyhliadka povedal :
  - Ale vy rovnaký chcel s Nemci !
  Po dostal výbuch , a Svetlana . Ako že nie stlačený čeľusť , ale To isté zakričal . Všetky rovnaký bič od rozžeravený , pichľavý drôt bol viac viac bolestivý , ako plameň pod bosý nohy . Tem nad tým _ dievčatá už zvyknutý roky urobiť bez topánky a _ ich podošvy nohy , veľmi elastické A odolný _
  ale oheň A ich pečie . Valkýry už V ruky držať a _ biče od pálivý drôt _
  Superman Natasha v všetky hrdla kričal :
  - Áno Čo Toto to je ?!
  Barbarossa Jr. hovorí:
  - Výsluch nepoddajných dám! Ste v zajatí a budete zodpovedať za všetko!
  Natasha poznamenala:
  Nechceme takto zomrieť! Poď, nechaj nás ísť a budeme pokračovať v boji!
  Barbarossa Jr zavrčal:
  - Prečo ťa nechať ísť?
  Angelica odpovedala:
  - Sme čarodejnice a mužovi, ktorý nás zachráni, môžeme dať ten najcennejší dar zo všetkých možných!
  Barbarossa Bock bol prekvapený:
  - A čo mi dáš?
  Natasha sebavedomo vyhlásila:
  - Urobíme z teba večnú mladosť a nikdy nezostarneš!
  Chlapec prikývol:
  - Áno, môžem ťa nechať ísť! Ale ako to môžeš dokázať?
  Natasha uviedla:
  "Daj ruku do ohňa a nezraníš sa!" Uvidíte, že dokážeme čarovať!
  Barbarossa Jr. opatrne vložil ruku do ohňa, roloval a s úsmevom odpovedal:
  - Áno môžeš! No, aká je vaša sloboda výmenou za moju nesmrteľnosť!
  A dievčatá majú novú šancu. A vojna stále pokračuje ... V januári boli zajatí Gorkij a Kazaň.
  Začiatkom februára Nemci, Fíni a Švédi dobyli Karéliu a postupovali do útoku na Archangeľsk. Situácia sa dramaticky zhoršila.
  Alžbety bol prevelený na SU-100 do tohto mesta.
  Teraz tam bojovala. Február a mrazy. Dievčatá však stále bojujú bosé.
  SU-100 s nepriestrelnou ochranou váži len osemnásť ton. Je zraniteľná, ale mobilná. A vraj nemá stáť v zálohe, musí sa pohybovať, aby nedostala zásah.
  Pri pohybe sa nádrž zahrieva a dievčatám v bosých nohách a v bikinách nie je taká zima.
  Alžbeta, strieľajúca na nacistov, spievala:
  - A tu sú podmienky! A je tu streda! Ale mimochodom, chladné počasie je dobré pre vaše zdravie! Chladné počasie je dobré pre naše zdravie!
  A holými prstami zaútočí na nacistov. A T-4, tento malý tank, bol zasiahnutý.
  Bojovníci by sa mali považovať za bojovníkov kolosálnej triedy.
  Ekaterina tiež strieľa bosou nohou a kričí:
  - Bude komunizmus!
  Elena, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a prebíjala ho päsťou, sa ohlušujúco zasmiala:
  - Čaká nás šialené víťazstvo!
  Efrasia , predierajúca sa holými nohami, modrými od zimy, cez tanky Wehrmachtu, sebavedomo odpovedala:
  - Nič nás nemôže zastaviť!
  Títo bojovníci sú jednoducho super!
  Ale, žiaľ, ich hrdinstva je veľmi málo... Padol aj Archangelsk... Munície je zjavne málo...
  Nemci postupujú smerom k Moskve zozadu. V marci vypukli boje o Riazan. Hitlerove hordy prúdia z východu...
  Sú potrebné niektoré núdzové kroky.
  Moskva sa stále drží a Stalin zostavil bezpečnostnú radu. Diskusia bola nervózna. Neboli žiadne nové nápady.
  Iba Beria navrhol:
  "Možno by sme naozaj mali ponúknuť mier Tretej ríši za akýchkoľvek podmienok, pokiaľ sa nás nedotknú!"
  Stalin nahnevane odpovedal:
  - To nie je konštruktívny prístup súdruh Berija! Potrebujeme silné ťahy!
  Maršál Vasilevskij úprimne odpovedal:
  - Vaša Excelencia nemá žiadne rezervy! Takmer všetky zomleli v nerovných bojoch. Okrem SU-100 nie sú v sérii žiadne ďalšie typy nových zbraní. Je pravda, že IS-3 bude čoskoro hotový, ale tento tank je náročný na výrobu a v súčasných podmienkach bude ťažké ho uviesť do série.
  Maršal Žukov nahnevane poznamenal:
  - Ak nemôžete vyhrať, potom zostáva len jedna vec - zomrieť dôstojne!
  Stalin chcel niečo povedať, ale objavilo sa bosé dievča v krátkej sukni. Blýskajúc holými opätkami priniesla správu.
  Stalin po ňom prešiel očami a nahnevane zareval:
  - Leningrad, neschopný odolať hladu a niekoľkomesačnej blokáde, padol! Teraz naše druhé mesto dobyli Krautovci!
  Maršal Žukov roztiahol ruky a poznamenal:
  - Oh, skvelý Stalin... To je hrozné!
  Beria navrhol:
  - Možno by sme mali zastreliť tisíc ľudí na počesť tohto?
  Najvyšší veliteľ zakričal:
  -Drž hubu ty holohlavý idiot! Je potrebné niečo urobiť!
  Molotov navrhol, koktal a nervózne hladkal dievčatá po odhalených kolenách:
  - Ponúknime Nemcom dočasné prímerie a až potom začnime mierové rokovania o akýchkoľvek podmienkach.
  Stalin zakričal:
  - Skúste! Ale nebude tam žiadna kapitulácia. Moskva padne, povedieme partizánsku vojnu!
  Beria poznamenal s lichotivým úškrnom:
  - Ale to len zvýši rozsah utrpenia ľudí, súdruh Stalin. Možno...
  Stalin rozhodne udrel päsťou do stola:
  - Nie! Nech Molotov navrhne rokovania! A nič viac, bojujeme až do konca!
  Nemci obkľúčili Rjazaň v polovici marca. Sovietske jednotky, ktoré mali nedostatok munície, sa pokúsili dostať z mesta.
  Alenka a jej tím bežia, obnažené päty sa blýskajú na roztopenom jarnom snehu.
  Dievča strieľa na nacistov a spieva:
  - Sláva nášmu duchu, sláva veľkej krajine!
  A bosou nohou hodí vražedný darček smrti. A rozprášiť nacistov na všetky strany.
  Anyuta, strieľajúci na súperov, vydal:
  - A naša rana, posvätný dar a honorár!
  Alla tiež beží, strieľa na nacistov, bosou nohou hodí výbušný balík uhlia a syčí:
  - Nikdy sa nevzdáme!
  A teraz trblietavá Mary, strieľajúca na nacistov a dôkladne ich kosiaca a vrčiaca so škrípaním zubov, kričí:
  - Nikto nás nezastaví!
  A jej odhalená päta poslala ničivý balík smrti a skazy.
  Marusya, strieľajúca na nacistov, celkom logicky poznamenáva:
  - Komunizmus nikdy nezmizne!
  Matryona, ktorá strieľa na nepriateľa a kosí rady, celkom logicky a racionálne poznamenáva:
  - A viera v stranu zostane po stáročia!
  A odhalené prsty prinesú dar zničenia.
  Dievčatá vypadli z ringu. Ale situácia je stále napätá.
  A nemajú kam ísť.
  Jarné topenie trochu oddialilo postup Nemcov. Okrem toho sa nacisti spojili s Japonskom a pristúpili k okupácii Strednej Ázie.
  Aj to ich rozptýlilo a apríl prebehol relatívne pokojne. A v máji bol konečne prepustený prvý sovietsky tank IS-3. A mohol byť doručený do prvomájového sprievodu.
  Zostarnutý a zoslabnutý Stalin sa na to pozrel zhrbený. Jeho výraz bol smrteľne unavený.
  IS-3 sa vzhľadom na pracnosť výroby stále nemohol stať sériovým.
  Jeho podstatným rozdielom od týchto dvoch bol iba tvar veže. Bola ako lietajúci tanier a jej čelo bolo ako zobák žeriava. Samozrejme, zvýšený uhol sklonu chránil prednú časť dobre, no skomplikoval výrobu. Navyše spodná časť čela bola zraniteľná a ak tam zasiahol projektil, tak sa už neodrazil.
  Stalin mávol rukou a zmizol v bunkri, začala ďalšia nacistická razia. Leteckých úderov sa zúčastnili TA-400 a Yu-287 s reverzne zameteným krídlom.
  A opäť vysielali balistické strely navádzané krídlami.
  Kremeľ utrpel značné škody.
  Stalin vážne premýšľal o úteku ich Moskvy.
  V polovici mája, po dokončení prerozdelenia Strednej Ázie, nacisti začali ofenzívu proti Moskve z východu a západu. Nasledoval ďalší tvrdý boj.
  Sovietske jednotky bojovali hrdinsky. Ale sily sú príliš nerovnaké. V bojoch sa objavili aj tanky E-75 Tiger-3. A masívne "Panther" -3. Takéto súboje sú, povedzme, mimoriadne.
  Koncom mája a začiatkom júna dokončili nacisti prakticky úplné obkľúčenie Moskvy.
  Stalin slávnostne oznámil, že zostane v hlavnom meste a bude tam bojovať na život a na smrť.
  Moskva bola ostreľovaná a bombardovaná. Bola obklopená veľmi silnými obrannými líniami, ktoré nie je také ľahké prekonať. V hlavnom meste boli sústredené obrovské zásoby munície a potravín.
  A Stalin v podzemnom meste bol relatívne bezpečný.
  Hitler 22. júna 1945, keď uplynuli presne štyri roky od začiatku Veľkej vlasteneckej vojny, nariadil zastaviť útok na hlavné mesto a namiesto toho ho systematicky ničiť delostrelectvom a lietadlami. A pokračujte v sebavedomom bombardovaní.
  Založená ofenzíva sa presunula na Sibír. Bolo treba zabrať Sverdlovsk a Čeľabinsk, kým tieto mestá nezasypali snehom... Koncom júna začiatkom júla obe kľúčové mestá dobyli po tvrdohlavých bojoch... Nemci sa presúvali cez Sibír. Sovietske dediny padali jedna po druhej.
  Tu sa nacisti v septembri 1945 priblížili k Novosibirsku. Aj o túto osadu sa rozpútali boje.
  Červená armáda bojovala po boku miestnych milícií. Tamara tu bojovala ako hrdinka.
  Je koniec septembra, sneží a mrzne. A prápor dievčat bojuje bosý a ukazuje úžasné hrdinstvo.
  A bojovníci bojujú ako panteri.
  Tamara sa otočila, bosou nohou hodila výbušný balík uhlia a zaškrípala:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás nemôže poraziť!
  Ostatné dievčatá zúfalo reve:
  - Zomrieme, ale nevzdáme sa!
  A boj pokračuje...
  Novosibirsk padol až začiatkom novembra... Vojna pokračovala. Sovietsky zväz stále nekapituloval. Moskva bola zablokovaná a pod paľbou.
  V podzemnom meste bola uskladnená strategická zásoba potravín a munície, takže sa tam dalo vydržať dosť dlho.
  Nemci mesto neustále bombardovali a ostreľovali.
  Nechýbal ani nový ťažký tank "Rat". Tento stroj vážil dvetisíc ton a bol vyzbrojený niekoľkými delami.
  Ako prielomový tank bolo použité vozidlo so 400 mm pancierovaním... Prešlo bojovou skúškou....
  Ale uviazla na ježkoch a zničil ju pilot kamikadze, ktorý do nej vrazil.
  Napriek tomu sa nový tank "Rat" -2 objavil ešte väčší a ťažší ...
  Stalin oslavoval Nový rok 1946 v Moskve, ktorý ešte nebol vzatý. Veľký vodca ZSSR počítal so zázrakom. Moskva sa stala skutočným pevnostným mestom.
  Zásoby potravín by mohli vydržať ešte niekoľko rokov a vzhľadom na pokles populácie v dôsledku bombardovania a ostreľovania aj dlhšie. Munícia však závisela od rýchlosti a intenzity útokov.
  Beria však poznamenal:
  - Možno sa súdruh Stalin dohodne s Hitlerom na našej slobode?
  Najvyšší vrchný veliteľ rozhodne povedal a udrel päsťou do stola:
  - Nerozprávam sa s kanibalmi Lavrenty! Rozumieš!
  Beria s povzdychom poznamenal:
  Dúfajme v zázrak!
  Stalin s kvákaním poznamenal:
  -Trpezlivosť a trochu snahy!
  . EPILOG
  Nový rok 1946 sa odohral v miestnych bojoch. Nemci a Japonci postupne dobyli všetky väčšie mestá. Ako posledný padol v auguste Verchojansk. Nemci mali nové tanky AG-50 vo forme pyramídy.
  Tamara a jej tím zúfalo bojovali vo Verchojansku.
  Dievčatá boli ako vždy bosé a v bikinách.
  Stáli na smrť. A holými prstami hádzali výbušné balíčky smrtiacej sily.
  A potom, keď sa minula munícia, mohli prejsť cez pivnice a tunely do tajgy.
  Boli pripravení vziať zbrane a opäť viesť vojnu, aj keby išlo o partizánsku vojnu.
  V ZSSR vznikli partizánske zóny a rozpútala sa podzemná vojna.
  Hlavné mesto sa stále zdržiavalo, takže Hitler ho chcel vyhladovať a zachrániť svojich vojakov, ktorých už zomrelo príliš veľa.
  Medzitým dievčatá vyhladili nacistov a Japoncov rôznymi spôsobmi a metódami.
  Najmä Natasha a jej tím.
  A Ukázalo sa, že znova V T -34-85. auto samozrejme _ to isté , nie nový . A do konca štyridsiatky šiesty roku zastaraný .
  A Tu A AG -50. Pripomína nízka pyramída s Veľmi dlhý sud . Auto celá šesťdesiat päť ton . Hrúbka brnenie spol všetky uhly 250 mm pod nakloniť . Pre škrupiny T -34 absolútne nepreniknuteľný .
  Superman Natasha V mrzutosť zasyčal :
  - Toto je Ako úloha ! Zdvihnúť hora !
  Futuristická-Angelica poobzeral sa okolo . Teraz Oni boli V jeho tradičné bikiny . A niečo __ _ krása už to prišlo na myseľ _
  A Svetlana stlačené na páky bosý podpätky A Poďme nádrž . Ona zasyčal :
  - Manéver ! Iba manéver !
  AG -50 je vybavený výkonný 105 mm kanón s dĺžka kmeň v 100 EL . On schopný zasiahnuť na veľký vzdialenostiach . Tem cez , y tridsať štyri s kvalitu brnenie nevadí . Jeden zasiahnuť A koniec .
  Svetlana začína hojdačka sovietsky nádrž . Tu nepriateľa strieľa . projektil dokonca málo obavy brnenie . ale Komu našťastie skĺzne . A po všetkom moc kolosálny - urán jadro .
  Superman Natasha zašepkal ich šarlátový pery :
  - Zapnuté ikony s smútok znova tváre _ impéria narodiť sa !
  Futuristická-Angelica strieľal pomocou _ bosý prsty nohy . projektil potešilo V stále stojace pyramídový nádrž . A skĺzol s brnenie V ricochet . Už Veľmi ona šikmé A stmelené .
  nemecký nádrž samozrejme _ ten istý , nepreniknuteľný , s všetky uhly dokonca Pre IS -7. A naozaj Kde predtým ho T -34-85.
  Opäť nemecký strieľa ... Svetlana stlačené nahý päta na brzdy _ A mohol som vyhýbať sa nádrž od porážky . Hoci smrteľné darček prekĺzol vôbec blízko .
  Superman Natasha V zlosť povedal :
  - Áno my A zaseknutý !
  Futuristická-Angelica zasmial sa . Ona chladné ošklbaný s ja podprsenka . vystavený vysoká prsník s jahodový bradavky . Vycenila zuby ich perla zuby . A tweetoval :
  - Zbabelec nie hrá V hokej !
  A stlačené šarlátový bradavku na spustiť _ Takéto Tu ona tučný A šumivé ona-diabol . A Možno láskavý , ruský anjel stelesniť .
  projektil vyletel od nie príliš veľa dlhý náhubok . Prešiel okolo ... A potešilo priamo V kmeň nemecký autá AG . odmietnutý jeho Páči sa mi to fúkať krekry .
  A Všetky štyri dievčatá refrén , štekal :
  - Jeden , dva - ja hit ! Fritz Autor: rohy Takže dal !
  A Ako triasť Oni ich bosý nohy . Tu Toto dievčatá ! A Kedy pri Streľba použitie nahý hrudník je _ V sto raz efektívnejšie .
  Superman Natasha s úsmev všimol si :
  - Toto nádrž Teraz Pre nás bezpečný . ale Ako jeho zničiť ?
  Zoya s úsmev navrhol :
  - A V boj kovboj štýl , my jeho Poďme pozametať !
  Svetlana zrýchlené pohyb jeho nádrž . ale protivník , náhle otočil A ponáhľal sa na úteku . On zrýchlené Podivuhodný rýchlo : všetko rovnaký plynová turbína motor . A bol jasne rýchlejšie ako _ T -34-85.
  ako keby slon utiekol od Mopslíci . Všetky by nič . ale slony vedieť ako pohybovať sa dokonca Veľmi rýchlo .
  Superman Natasha nahnevane presunutý Autor: brnenie bosý chodidlo A zakričal :
  - Tu ! Dobre Ako všetky rovnaké _ my zaostával od fašisti !
  Zoya s smútok V hlas , spieval :
  - Všetky nemožné , možné V náš svet !
  A šokovať jeho vlasy , farby list zlato .
  Futuristická-Angelica s potešenie spieval a _ prepustený ďalší projektil _ To zasiahnuť V obrnený prísny A zlomil .
  - Choď či sny bezprecedentné ... Tkať či vence oneskorený ... nemý bol Gerasim niekedy ! __ _ Teraz On prisahá sprostosti !
  Svetlana prísne všimol si :
  - Mat karhanie je _ vulgárne !
  Superman Natasha chcel niečo ___ _ _ povedať duchaplný . ale Tu objavil ďalší fašista nádrž . Zapnuté toto raz E -75. To isté Dobre chránené V čelo , ale veľa horšie s dosky . Je to pravda, tridsať štyri jeho Všetky rovná sa nie prepichnúť .
  Zapnuté toto krát , Zoya odhodil s ja podprsenka . A vystavený šarlátový vsuvka .
  zobral som to A stlačené prsia na spustiť _ pištoľ fungovalo to ...
  projektil znova potešilo priamo V kmeň masívne zbrane _ A sto päť milimetrový zbraň vyšiel od budovanie .
  A toto nemecký ponáhľal sa na úteku . Dobre spôsobom výkon od budova najviac chránené stroje sú _ ošúpať Autor: kufre .
  Superman Natasha prešťastný uviedol :
  - Tu pozri ! my vyhrávame !
  A Tu A tretí nádrž . Zapnuté toto časy " kráľovské" lev ." O ho zbraň , bombardér kalibru v 450 milimetroch . Takéto Ak kurva teda _ málo vôbec nie bude sa zdať .
  Superman Natasha na toto raz rozhodol strieľať sama . vzlietla podprsenka . Ktoré pri jej všetky rovnaké _ vysoká a _ elastické hrudník . Čerstvé ako _ pri dievčatá . A bojovník Ako bude trvať A lisy rubín vsuvka .
  projektil vyletel ... A " Royal lev " prijal priamo V kmeň . A obrovský auto Ako vybuchnúť . Čo A pár stojace Autor: hrany tankov odletel na niektoré stovky metre .
   Áno A tridsať štyri triasol sa . Auto sotva nie prevalil sa a sa ukázalo odtrhnutý od zem .
  Futuristická-Angelica dokonca zasiahnuť pri pristátie čelo , kričí :
  - ako keby kone somáre !
  A hrozilo Fritz päsť .
  Superman Natasha bol spokojný a _ uškrnul sa perla , veľmi veľký zuby :
  - Tu my daný Autor: k nepriateľovi ! Ako to má byť !
  Zoya spieval , s potešenie :
  - Láska A smrť ! Dobre A zlý ! Čo svätý Čo hriešny ... A mne vedieť Všetky rovná sa !
  A dievča presunutý bosý nohu Autor: kov .
  Ďalšie nepriateľa E -100. Auto nebezpečný _ S odpaľovač bômb a 75 mm _ kanón s Veľmi dlhý sud . Toto napadnutie modifikácia a _ schopný splniť úlohu A bojovník tanky _ A sedemdesiatpäť milimetrov zbrane Pre sovietsky nádrž celkom to stačí .
   A kmeň odpaľovač bômb zakryté čiapka _
  Superman Natasha prekrížila sa pri Pomoc bosý nohy a _ tweetoval :
  - No , budeme jeho poraziť ?
  Zoya , rock zuby , súhlas _
  - Samozrejme, že budeme !
  Futuristická-Angelica šarlátový bradavku stlačené na spustiť _ pištoľ pracoval . vypľul vražedný poplatok . A prerušené pomerne tenký ale _ ale dlhý kmeň nemecký pištole .
  Svetlana nadšene tweetoval :
  - Skvelé ! A Teraz dať Oheň ja !
  A bojovník To isté vystavený môj trup _ O všetky štvorky prsia na výška _ A Veľmi dokonca krásna , sexi , zvodná . Takže s Páči sa ti to dievčatá chcem robiť láska . no čo _ Možno byť lepšie ich ? Pravdepodobne len _ iné dievčatá !
  A Tu mladá žena chytený moment , kedy čiapka začala otvorené . A použitím môj šarlátový bradavka ako _ uvoľní projektil Autor: nemecký bombardér .
  A fritz nie organizovaný dokonca A oko blikať ... ako bude trvať A vybuchne ... V Všetky strany rozptýlené fajčenie kov .
  Svetlana trela seba silný ruky A zaškrípal :
  - ja dievča autentické drak !
  A Ako smej sa ! A ber áno _ ukáže jazyk !
  Superman Natasha vzal A nadšene spieval :
  - Patriot ! sovietsky patriot ! Koľko Fritz zabitý ty !
  Zoya zdvihol pieseň a _ trasenie nahý hrudník , pokračovanie :
  - Patriot ! Červená patriot ! A na dievčatá Všetky tvoj sny !
  A To isté bojovník Ako bude trvať A smej sa nahlas ! A uvula ukáže sa ! A úsmev zuby - tesáky !
  A bosý nohy sa bude pohybovať páka ...
  Dievčatá sú tu jednoznačne najlepšie, aj keď majú zastaranú nádrž. A pokračujú v partizánstve.
  Ale 20. apríla 1947 sa začal nový útok na Moskvu. Zúčastnili sa ho Japonci, Turci a celá zahraničná armáda.
  Hitlerovi nakoniec došla trpezlivosť a rozhodol sa ukončiť ZSSR. A osobne so Stalinom, spájajúc s ním partizánsku vojnu, ktorá stále horí na území Ruska.
  Ak padne Moskva, vojna sa nepochybne skončí.
  A začal sa rozhodný, všeobecný útok.
  Do útoku prešli aj superťažké tanky "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 a ďalšie.
  Po prvé, mesto bolo odpálené aj balistickými raketami.
  boli použité aj bojové, nezraniteľné diskové lietadlá Tretej ríše . Taká je armáda.
  Alenka a jej tím sa statočne stretli s Nemcami a dali im bitku.
  Alenka hodila granát holými prstami, vystrelila dávku a zarevala:
  - Pre ruského ducha!
  Anyuta strieľala na protivníkov a kosila rady nepriateľov, štebotala holou pätou a podľahla balíku smrti:
  - Za veľkosť komunizmu!
  Alla, ktorá strieľala na nepriateľov ZSSR a hádzala bombu holými prstami, vykríkla:
  - Za Matku Rus v komunizme!
  Maria, ktorá vedie dobre mierenú paľbu na nepriateľa a s istotou ho kosí, poznamenala a odhalila zuby:
  - Rusko potrebuje nového vodcu!
  Matrena poznamenala, strieľala a s istotou ničila protivníkov a holými prstami na nohách dala ďalší dar smrti:
  - Samozrejme, je to potrebné!
  A z jej hodu, ktorý spadol do klziska, sa zrazili dva nemecké tanky.
  Marusya, strieľajúca na nacistov, energicky poznamenala:
  - Všetko bolo v ZSSR, ale nepriateľ vzal číslo!
  A s holou pätou, ako spustí vražedné a neúprosné!
  Alenka povzbudila svojich priateľov:
  - Neponáhľajte sa pochovať Rusa! Aj my máme čo robiť!
  A prstami na bosej nohe hodí ničivý dar záhuby.
  Anyuta, strieľajúci na nacistov, súhlasil s týmto:
  - Urputne porazíme nepriateľov, rieka vlasti nevyschne!
  A s holým, okrúhlym podpätkom dievča energicky vezme a podľahne nepriateľovi.
  Alla, strieľajúc na nacistov, vypúšťajúc kus výbušniny z praku, ťahajúc strunu holými prstami, vydala:
  - Bude to len nadčlovek - kto nahradí Stalina!
  Maria strieľala s úžasnou presnosťou a hádzala granáty holými prstami na nohách, prehovorila:
  - Všetko, čo sa nemení, všetko je k lepšiemu!
  Matryona, zrazila Fritza dobre mierenými strelami. A potom, keď poškodila nádrž bosou nohou, poznamenala:
  - My svojou nemennou a hrdinskou vôľou!
  Marusya hodila bosými nohami celú kopu granátov. Takže samohybná zbraň nacistov sa otočila a zaškrípala:
  -Budem najsilnejší!
  Alla, ktorá vyradila transportér od nacistov hodom, granáty s holou pätou, si všimla a opravila:
  - Nie ja, ale my! Všetko je silnejšie!
  Alenka začala spievať, aby pozdvihla bojovného ducha, skladala za pochodu. A ostatné dievčatá, ktoré strieľali do nacistov, to zdvihli;
  Sme dievčatá z krajiny ZSSR,
  Čo je pochodňou pre celý svet...
  Ukážeme vám príklad veľkosti,
  Tu sú spievané hrdinské činy!
  
  Dievčatá sa narodili pod červenou vlajkou,
  A bosí sa ponáhľajú cez mráz...
  Dcéry a synovia bojujú za Rus,
  Niekedy nevesta dáva chlapovi ružu!
  
  Nad vesmírom bude červená vlajka,
  Žiari tak jasne ako plameň fakle...
  Koniec koncov, máme hrdinský švih,
  A náš banner sa leskne ako červená taška!
  
  Neverte, ten prekliaty fašista neprejde,
  A ruský duch nikdy nezmizne...
  Víťazstvo otvorí nekonečný účet,
  Pozdravme všetkých !
  
  Rusko je úžasná krajina
  Dali ste komunizmus národom...
  Navždy štedro darované Bohom,
  Za vlasť, za šťastie a slobodu!
  
  Nepriateľ nebude môcť poraziť vlasť,
  A bez ohľadu na to, aký krutý bol prefíkaný ...
  Náš neporaziteľný ruský medveď,
  Ruský vojak je tak známy svojím víťazstvom!
  
  Krásna sovietska krajina
  Dievčatá v ňom sú hrdé na to, že sú krásne...
  Je nám daná navždy narodením,
  A buďme féroví komsomolci!
  
  Bojujeme na okraji Moskvy,
  Víchrica snehových závejov a dievčatá sú bosé ...
  Nedajme vlasť Satanovi,
  dokonca strieľame presne kosami!
  
  Takže v zúrivosti dievčatá túžia bojovať,
  A vrhajú holý výbuchový balík s pätou ...
  Je to len fašista, pretože vyzerá cool,
  V skutočnosti len zlý Kain!
  
  Nepriatelia nemôžu poraziť dievčatá,
  Narodili sa pod takou hviezdou...
  Nepremožiteľné monštrum je náš medveď,
  Kto urobil z vlasti manželku!
  
  My ruské dievčatá sme dobré
  Nebojíme sa mučenia a mrazu ...
  A odraziť, veriť útoku zlej hordy,
  Nepriateľ sa z dávky naštve!
  
  Nepriateľ sa dokázal odtlačiť od Moskvy,
  Aj keď má veľkú moc...
  My dievčatá sme na seba také hrdé
  Súperi miznú všetci do hrobov!
  
  Neverte, Rus nemôže byť porazený nepriateľmi,
  Keďže každý rytier z plienok ...
  Lovec sa zmenil na hru,
  A protivník je ešte dieťa!
  
  Ale ruský duch, verte veľkému duchu,
  Viete, v ňom sú skryté také sily ...
  Bude rozdrvený na nepriateľa v páperí,
  Veď rytieri sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Dievčatá zahoďte pochybnosti
  Sme najodvážnejší na svete...
  Zvrhnime hordy Satana do pekla,
  Namočme protivníkov všetkých do záchoda!
  
  Svätá vojna sa skončí
  Na planéte bude pokoj a ráno...
  Ona je navždy so slnkom, ktoré je známe,
  Aby navždy žiarilo leto!
  
  A komunizmus večný v sláve,
  A Lenin a veľký Stalin sú s nami ...
  V krvavom filme je len teraz fašizmus,
  A naša vôľa je silnejšia ako oceľ!
  
  Moje Rusko vládne stáročia
  A dal šťastie celému vesmíru ....
  Potrebujete oceľovú silu päste
  A udatnosť, ale rozumný výsyp!
  
  
  
  ČAROdejnice VYTVÁRAJÚCE DIVOČNÉ ZBRANE
  Gerda, Charlotte, Magda a Christina, ktoré v tom čase testovali Tiger, tiež vyvíjali sľubný model: Panthers -2. Dievčatá umiestnili motor a prevodovku do jedného bloku - naprieč a vežu urobili úzku a menšiu. A prevodovka bola nainštalovaná na samotnom motore. V dôsledku toho sa "Panther" -2 ukázal ako silueta pod dva metre a počet členov posádky sa znížil na tri osoby. Hrúbka pancierovania čela trupu sa pri veľkých sklonoch zvýšila na 120 mm a pod svahmi na 82 mm. A veže majú až 150 mm čelo a 82 mm boky, pod svahmi. Zároveň sa celé vozidlo znížilo na 35 ton, čo umožnilo vystačiť si s motorom s výkonom 700 koní a zvýšila rýchlosť a manévrovateľnosť tanku. Zároveň sa zlepšila aj priechodnosť auta a podvozok sa odľahčil a oveľa ľahšie sa opravuje a udržiava. Celkovo je tu šesť valčekov, čo je praktické a pohodlné. Hitler mal rád "Panther" -2 a vstúpil do série od 43. septembra. Auto je vydarené, s dobrou, priebojnou a rýchlopalnou zbraňou. Pracovala a pohybovala sa rýchlo, s vynikajúcou ergonómiou.
  A čo je najdôležitejšie, bolo to jednoduchšie na výrobu a vyžadovalo menej kovu. A zároveň sa vyznačovala schopnosťou prežiť kapitál. Nie je také ľahké preraziť takéto auto s veľkými sklonmi pancierovania.
  Sovietske jednotky mali vážny problém. Okrem toho Nemci namiesto programu Fau investovali do vývoja ľudovej stíhačky a vytvorili XE-162, jednoduchý a lacný na výrobu, veľmi ľahký a ovládateľný.
  Ukázalo sa, že tento stroj bol vyvinutý v priaznivejších podmienkach a relatívne ľahko ovládateľný. A nie je pre ňu také ľahké to zvládnuť.
  Uvalil som na sovietske a spojenecké jednotky kruté letecké bitky. Stíhačka vážila v prázdnom stave iba jeden a pol tony a pozostávala takmer výlučne z dreva. Stroj sa teda ukázal ako mimoriadne efektívny.
  Situáciu zhoršila skutočnosť, že nemecké dievčatá začali aktívne vstupovať do leteckých jednotiek.
  Albina a Alvina začali aktívne skórovať, bojovali spravidla naboso a v jedných bikinách. A tieto dievčatá sa nedali zraziť. A oni sami tak aktívne odrezali nepriateľa. A aké krásne boli tieto blondínky: len pravé Árijky!
  Albina pôvabnou nohou stlačí spúšť, zostrelí pár sovietskych lietadiel a zakričí:
  - Sláva Tretej ríši!
  Alvina stlačí spúšť šarlátovou bradavkou, zasiahne tri sovietske autá a zareve:
  - Sláva našej vlasti!
  Bojové dievčatá - nemôžete povedať, že sú slabé. Nie, sú veľmi agresívne a dokážu každého roztrhať na kusy.
  Skvelá ako celok, táto armáda. A v zime sa frontová línia stabilizovala. Mainstein podnikol protiútok a podarilo sa mu poraziť sovietske jednotky cez Dneper, čím vytvoril pár veľkých kotlov. Nemcom sa podarilo odraziť aj ofenzívu pri Leningrade. Tu sa spoliehali na silnú líniu obrany. Plus po porážke na Ukrajine Stalin z tohto smeru odstránil niekoľko divízií a umožnil Nemcom odrážať útoky. Front vydržal a Nemci dokázali vydržať v zime po celom obvode útoku.
  Gerda osobne bojovala na "Panther" -2 spolu s dievčatami. A napriek zime bojovali krásky bosé a len v jedných bikinách.
  Gerda stlačila tlačidlá joysticku holými prstami, zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Sláva našej ríši!
  Charlotte tiež stlačila páku holými prstami, zbúrala tridsaťštyri vežu a s agresivitou potvrdila:
  - Sláva hrdinom!
  Kristina sa zmlátila stlačením tlačidla šarlátovou bradavkou a narazila do sovietskeho stroja a zaškrípala:
  - A sláva nám!
  Magda vypálila dávku štyroch guľometov, odrezala sovietsku pechotu pomocou holých prstov a vydala:
  - Večná, víťazná sláva!
  Takže dievčatá sú nezbedné a nahé, ich okrúhle podpätky sa lesknú.
  A pri priblížení sa k "Tigerovi" -2 tento tank s hmotnosťou päťdesiatpäť ton sľubuje ochranu čela 250 mm a bokov 170 mm.
  To s 88 mm kanónom v 71 EL, veľmi slušné auto.
  A na jar Nemci už postupujú v Taliansku a suverénne drvia spojencov.
  Obsadia Neapol a vtrhnú na Sicíliu.
  A státisíce spojeneckých vojakov sa vzdávajú. A poriadne ich rozdrviť. Nemeckí Panthers sú nezastaviteľní.
  A dievčatá nútia Angličanov padnúť na kolená a bozkávať ich obnažené, vyryté nohy a jazykom olizovať krásky okrúhle päty.
  V júni sa spojenci pokúsia postúpiť vylodením jednotiek v Normandii. Tam však utrpia zdrvujúcu porážku. Opäť státisíce väzňov a množstvo ukoristenej techniky.
  Roosevelt dostane infarkt a stane sa neschopným. Spojené štáty sa snažia obmedziť takúto náročnú vojnu. Británia zvažuje možnosti zmierenia s Fritzom. Situáciu zhoršuje silnejšie bombardovanie anglických miest pomocou prúdových lietadiel. A britské stíhačky takéto lietadlá nedokážu dobehnúť.
  Churchill teda začína prosiť o mier. Ale Fuhrer je neoblomný. Prekypuje vedomím vlastnej sily.
  Briti však stále súhlasia s mierom. A to znepokojuje Stalina, ktorý ponúka Fuhrerovi prímerie. Hitler súhlasí so zastavením nepriateľských akcií na tri roky za predpokladu, že nedôjde k partizánskej sabotáži a strany zostanú na svojich hraniciach a ZSSR bude predávať ropu a chlieb Nemcom.
  Stalin s tým súhlasil... A Fritz im rozviazal ruky.
  Prvým úderom je, samozrejme, Gibraltár. Po zajatí tejto pevnosti môžete presunúť jednotky do Afriky na najkratšiu vzdialenosť. Pri útoku na pevnosť Nemci použili najnovšie útočné pušky MP-44, dievčatá ich tiež vylepšili: urobili ich oveľa jednoduchšími a spoľahlivejšími.
  A Albina a Alvina bojovali na oblohe, dievčatá, vďaka ktorým boli nemecké lietadlá oveľa praktickejšie a rýchlejšie.
  A rozdrvili spojencov sprava aj zľava. Gibraltár by bol v pohybe. Franco bol nútený súhlasiť s Hitlerovým ultimátom. Nenechajte nacistov okupovať vašu krajinu.
  Nemci zrýchlili na tankoch a prenikli do polohy nepriateľa.
  Po páde Gibraltáru Fritz vstúpil do Maroka. A pohybovali sa, zaberali územia. Tanky Fritz sa pohybovali najmä v Alžírsku. "Panther" -2 rýchlo kĺže po piesku. Bol vylepšený o výkonnejší motor a pretekal. Panther-2 úplne uspokojil armádu svojou ochranou čela a Tiger-2 bol vo všeobecnosti úžasný tank. Spojenci padli ako zrazení.
  Nemecké dievčatá bojovali v púšti, zvyčajne bosé a v bikinách. Kožu len namazali špeciálnym ochranným krémom, aby sa nespálila.
  Potom si krásky zajatých Angličanov pokľaknú na kolená a dievčine sa ligotajú podpätky. A páči sa im to, najmä Afričania, ktorí to robia s nadšením.
  Štyridsiaty piaty rok bol pre Nemcov veľmi úspešný, dobyli väčšinu Afriky, Blízky východ. A v prvej polovici štyridsiateho šiesteho roku dobyli aj Indiu, Barmu a zvyšok Afriky. A bolo viac problémov so zásobovaním vojsk, naťahovaním komunikácií, terénom ako s odporom britských a amerických jednotiek. Navyše, koloniálne jednotky neboli veľmi ochotné bojovať. V technike majú Nemci drvivú výhodu v kvalite. Napríklad ME-262 X má rýchlosť až 1200 kilometrov za hodinu a je vyzbrojený piatimi kanónmi. A Spojené štáty a Británia, hoci sú viac-menej vhodné na bojové použitie, nemajú prúdové stíhačky a ešte viac bombardéry.
  Navyše Nemci mali diskotéky , rozvíjali sa rýchlosťou rádovo štyri zvuky. Boli úplne nezraniteľní pre ručné zbrane, vďaka laminárnemu prúdu, ktorý prúdil okolo áut. Ale kvôli tomu sami nemohli strieľať. Ale na druhej strane bolo možné zhodiť bombu z výšky a použiť ju na prieskum, a čo je najdôležitejšie, naraziť do nepriateľských vozidiel tak, že ich zrazíte tryskami.
  Lietajúce taniere sú účinné zbrane s dlhým dosahom a sú schopné lietať z Európy do Spojených štátov. A tie občas viedli veľmi krásne dievčatá, ktoré radšej bojovali naboso a v bikinách.
  Tu sú Gertrúda a Eva v lete. Toto sú dve úžasné zlatíčka. Chytili sa napríklad čierneho Američana. Priviazaný k polene. A tak na jeho mužskej dokonalosti jazdili dlho, až väzeň stratil vedomie, prepracoval sa.
  A teraz Gertrúda s holými prstami vzala disk a namierila ho na cieľ, pričom zostrelila americké lietadlá. Toto je bojovné dievča.
  A aj Eva holými prstami nasmeruje na nepriateľa stroj smrtiacej sily.
  A zúrivo naráža na nepriateľa a autá Anglicka a USA padajú.
  Nemci plánovali vylodenie na koniec novembra. Po prvé, nikto v tomto čase nečaká. V skutočnosti počasie nie je veľmi rizikové na prežitie. Ale v pokojných dňoch môžete preplávať Lamanšský prieliv a pristáť. Okrem toho existujú výhody pri nočnom pristávaní, pretože je oveľa ťažšie brániť sa v tme.
  Do tejto doby Nemci značne zničili anglickú a americkú flotilu.
  Pristátie sa teda očakávalo bez problémov. Silnou údernou silou mali byť špeciálne prápory dievčat, ktoré aj v mrazoch konca novembra chodili bosé len v bikinách.
  Vylodenie sa začalo 26. novembra 1946. Na výročie volieb do Reichstagu, po ktorých Hitler dostal post ríšskeho kancelára.
  Pristátiu nemal kto zabrániť. A ofenzívy sa zúčastnili veľké masy pechoty a dokonca aj najnovšie pyramídové tanky. Do ktorej sa nedá preniknúť zo žiadneho uhla.
  Dievčatá v nich samozrejme bojujú a konajú statočne.
  A niektorí bojovníci už bosí lámu ľadovú hranu na kalužiach zamrznutých v noci. A bojujú veľmi tvrdo. A robia úžasné zázraky. A keď hádžu granáty holými prstami a roztrhajú Britov na kusy, stane sa to mimoriadne cool...
  Gerda, naopak, bojuje na tanku "Tiger" -4 pyramídový s kanónom a odpaľovačom bômb , a to veľmi statočne. Posiela projektil za projektilom a trhá nepriateľov na kusy.
  Nie umývaním, ale gúľaním, stláčaním tlačidiel joysticku holými prstami na nohách, dievča reve:
  - Aktívne obnažujeme zuby, vyhladzujeme veľmi silno!
  Charlotte používa pri streľbe šarlátovú bradavku, stláča ju na pákovom ovládači a zasiahne nepriateľa, zacvrliká:
  - Náš univerzálny stavebný tím!
  Lupanula s raketometom a Christina pomocou holých prstov. Rozbila veľa protivníkov a zavrčala:
  - Za veľkosť Tretej ríše!
  zahučala za ňou Magda. Tentoraz s jahodovou bradavkou. Roztrhol nepriateľa a zareval:
  -Za árijský komunizmus!
  Tu sú dievčatá na super úrovni! A ako pechota dievčat behá s bosými nohami a hádže granáty za pochodu. A aké je to skvelé a smrtiace.
  Dievčatá sú také bojovné a krásne.
  A drvia britskú pravicu a ľavicu. Nie je prekvapujúce, že s takouto ofenzívou a vylodením Francúzska a Nórska Anglicko vydržalo iba desať dní. Toto je skvelé!
  Metropola padla. A ďalšou etapou je cesta do Ameriky. Vo februári Nemci napriek zime vykonali vylodenie na Islande: operáciu Icarus a zajali toto dôležité územie.
  A opäť sa bojov zúčastnili bosé dievčatá z rôznych práporov SS.
  A dosiahli úspech, blýskajúc sa holými pätami v snehu.
  Stalin navrhol Hitlerovi v marci 1947 spoločnú vojnu proti USA. Fuhrer s tým súhlasil, ale pod podmienkou, že ZSSR dostane späť iba Aljašku, nejakým spôsobom zákonné územie. A nebude predstierať, že je viac.
  Stalin s tým súhlasil... A invázia sovietskych vojsk cez Aljašku sa začala. Tak rýchlo a kruto.
  Nové sovietske tanky sa pohybovali.
  Posádka Elizabeth bojovala na úplne prvom, experimentálnom a nie celkom dokončenom tanku T-54. apríla 1947. Na Aljaške je stále sneh, no ruské dievčatá bojujú bosé a v bikinách. A také pekné dievčatá.
  Elizabeth strieľa holými prstami na nepriateľa. Udrie americký " Sherman ". A bojovníčka vycenila zuby:
  - Sláva myšlienkam veľkého komunizmu!
  Ekaterina strieľa aj holými prstami vytesaných nôh a kričí:
  - Sláva víťazným výsledkom našej armády!
  Elena tiež vystrelila, tentoraz použila šarlátovú bradavku na hrudi, zasiahla nepriateľa veľmi dobrými známkami a zavrčala:
  - Sláva novým rozhodujúcim víťazstvám!
  Euphrasia , búchala do protivníkov jahodovou bradavkou a udierala "Pershing" štekal::
  - A vyhráme!
  Bojovníci sa zrejme rozpŕchli ako škriatkovia. A tak sú Američania mlátení.
  Strela zasiahne čelo tanku, ale okamžite sa odrazí. Elizabeth reve a skáče:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  A tiež posiela projektil späť pomocou holých prstov na nohách. Toto dievča je na skutočnej misii.
  Toto sú bojovné krásky.
  Sovietske jednotky sa zdržiavali na Aljaške. A v máji prišiel úplne prvý IS-7 stelesnený v kovu.
  A na ňom je posádka tanku Alenka.
  Tu je taká bojovná dievčina. Keď strieľal na nepriateľa, zasiahol ho mimoriadne presne.
  A aká výkonná zbraň: 130 mm. Preniká nepriateľom z veľkej vzdialenosti. Američania majú stále hlavný tank " Sherman ", ktorý je dobrý len na bodovanie nemeckých a sovietskych tankových es. Existuje o niečo lepší Pershing s výkonnejšou zbraňou ako 90 mm kaliber. A veľmi malý " Superpershing ", ktorého kanón je ráže 90 mm a má dĺžku hlavne 73 EL, je schopný spôsobiť nebezpečnú ranu sovietskemu stroju IS-7 na palube a blízko. Americké delá vôbec neberú pyramídové nemecké tanky zo všetkých uhlov. IS-7 je zasiahnutý na palube. T-54 - " Super Pershing ", vás môže dostať blízko čelne a na bok na diaľku. Ale zatiaľ má ZSSR hlavný tank T-34-85, ktorý ešte nebol vyradený z výroby a bojuje s Američanmi. Je približne rovnaký ako Sherman a slabší ako Pershing.
  Sovietski vojaci to teda majú ťažké. A so závisťou sa pozerajú na jediný, úplne prvý experimentálny tank IS-7.
  Toto auto je hrdé a cool.
  Bojujú aj IS-2 a IS-3. Do posledného vozidla sa nedá preniknúť čelne, okrem Super-Pershingu . No a IS-3 sa dá preniknúť aj do spodnej časti trupu.
  IS-2 je trochu slabý v prednom pancieri veže.
  Dievčatá Natashka a jej tím bojujú na tomto tanku. Bojové krásky. A oni z IS-2 dodávajú zdrvujúce údery so smrtiacimi projektilmi.
  Natashka stlačila nohy holými prstami a vyhodila vraha, prerazila Američana a vyaknula:
  - Sláva myšlienkam dobrého komunizmu!
  Zoya pritlačila svoju šarlátovú bradavku k páke zabijaka a skríkla:
  - Za árijský pokoj a poriadok!
  Augustína tiež vystrelila nahou pätou, zasiahla nepriateľa a zaštekala:
  - Za rozhodujúce víťazstvá!
  A nakoniec Svetlana vyhodí nohy pomocou holých prstov, podreže nepriateľa a zaškrípe:
  - Pre veľkú silu!
  Bojovníčky Červenej armády postupovali cez Aljašku. Prišlo leto a bolo teplo a dievčatá v tielkach v bikinách a naboso boli príjemné. Nemci, ktorí prekročili Grónsko, pristáli v Kanade. A z juhu sa začali približovať od Argentíny. V Brazílii došlo k rozdeleniu na pronemecké a proamerické frakcie. Nemci silným úderom svojich bojaschopnejších divízií rozhodli vec vo svoj prospech.
  Nacisti mali výkonnejšiu a účinnejšiu útočnú karabínu, ktorá strieľala z veľkej vzdialenosti a veľmi rýchlo. Yankees trpeli porážkou za porážkou.
  nový tím anglických dievčat pod vedením Jane Armstrongovej ... Bojovník bojoval v lete v Brazílii... Proamerické sily len ťažko vzdorovali.
  Ale vo Venezuele sa bojovníci zrazili s americkými jednotkami. Bojovali na zastaranom "Pantherovi" -2, ktorý už bol prakticky ukončený v prospech pyramídových modelov vybavenia.
  Ale Briti aj s týmito tankami boli silnejší ako Američania. Strieľali zo svojich zbraní na Shermany , ktoré už boli beznádejne zastarané a mohli bojovať len za rovnakých podmienok ako sovietske tridsiatky.
  Jane vystrelila z diaľky pomocou holých prstov na nohách. Zasiahla nepriateľa a zaštebotala:
  - Toto je veľkosť Británie - nezmizne!
  Gringeta holými prstami narazila do nepriateľa svojimi dlátovými nohami. Havarovala so Shermanom a zaškrípala:
  - Naše kráľovstvo bude cool!
  A ukázala jazyk!
  Potom Monica vystrelila, zasiahla nepriateľa priamo na cieľ bosými nohami a zavrčala:
  - Za spásu duše!
  A po nich lupanula a Malanya. Presne zasiahli nebezpečnejšieho Pershinga a rozbili jeho trup.
  Samozrejme, s holými prstami na nohách zavrčala:
  - Sláva myšlienkam kráľovských síl!
  Dievčatá bojovali veľmi agresívne a konštruktívne.
  A v Kanade sa pohybovali vybrané nemecké jednotky. Gerda na tanku "Tiger" -4 pyramidálne rozdrvila Ameriku a jej panstvá. A zlomili sa pod drvivými údermi nepriateľa.
  Gerda vystrelila holými prstami, zasiahla nepriateľa a kričala:
  -Za árijský komunizmus!
  Charlotte tiež udrela, tentoraz šarlátovou bradavkou, udrela do amerického auta a zachrapčala:
  - Za veľkosť Nemecka!
  Christina zasiahla aj nepriateľa. Rozdrvila jeho brnenie holými prstami, vytesanými nohami ako vaječné škrupiny a zachrapčala :
  - Za naše fenomenálne úspechy!
  Magda tiež hromžila, drvila nepriateľa ako hlinu a revala:
  - Za také prostriedky, ktoré sa v rozprávke nedajú povedať, perom neopísať!
  Treba poznamenať, že dievčatá sú mimoriadne bojovné a veľmi mobilné. V skutočnosti sú veľmi zábavné.
  A potom padli hlavné mestá Kanady: Quebec a Toronto. A život sa stal lepším, Fritz a zábavnejším ...
  Hitler vyhlásil, že Amerika skončí!
  S vývojom atómovej bomby sa to USA nepodarilo. Je vidieť, že šťastie sa v tomto prípade odklonilo od Ameriky v prospech Wehrmachtu. No a čo? Existujú aj iné základy víťazstva a úspechu. Takže je priskoro na zúfalstvo.
  Ale Krauts so svojimi zahraničnými plukmi sú oveľa lepšie ako Spojené štáty, čo sa týka jednotiek. A sú schopní veľa pri ničení nepriateľa.
  Tu Gerda napríklad chytila čierneho bojovníka. A tak ho trápili, nútili ho milovať, až spustil z kopýtka. A vlastne je to celkom fajn.
  Na jeseň štyridsiateho siedmeho vstúpil Fritz na územie samotných Spojených štátov. Sovietske jednotky stále bojovali v Kanade.
  Alenka na IS-7 bojovala s celou brigádou Shermanov a Pershingov. Shermany tu boli triedy Firefly so 76 mm kanónom s dlhou hlavňou, ktorý je pri bočnej streľbe pre IS-7 nebezpečný. Dievčatá sa teda ocitli vo vážnej situácii. IS-7 má pre všetky svoje prednosti kanón s obmedzenou muníciou a nie príliš rýchlou streľbou.
  Tu Alenka vystrelila pomocou holých prstov, udrela Američana a zaškrípala:
  - Na mojej ceste do vojny!
  Anyuta sa striedavo s pomocou šarlátovej bradavky udrel do Shermana a zakričal:
  - Za víťazstvo ZSSR!
  Alla tiež búchala s pomocou holých prstov. Prerazilo to americké auto a zakričalo:
  - Za myšlienky komunizmu!
  Maria tiež udrela päsťou pomocou jahodovej bradavky, rozbila súpera na kusy a zasyčala:
  - Za veľké Leninove rukopisy!
  A Matryona podľahla s holým opätkom, rozpadla Shermanovo brnenie a zaškrípala z plných pľúc:
  - Pre mojich rytierov svetla!
  Toto je päť, toto sú dievčatá - nemôžete nájsť chladnejšie! A všetky sú také mladé a svieže. A dievčatá voňajú ako med. Niet divu, že vojaci s takým potešením olizujú loná Venuše jazykom. A stále sa oblizujú.
  Áno, IS-7 podľahol späť, aby ho neroztrhali na kusy. Preto je toto tank, všetky tanky sú tank.
  Možno okrem pyramídovej nemčiny...
  Ale väčšina Shermanov bola zabitá a zvyšok ustupuje.
  Tak striehli sovietske dievčatá.
  A na nebi Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya mlátia krautov. Že tieto Pokryshkin dievčatá nie sú rovnaké. A krásky bojujú naboso a v bikinách. A pri streľbe sa používajú šarlátové bradavky prsníkov, čo zvyšuje bojovú účinnosť streľby.
  Ale lepšie si rozumie s Albinou a Alvinom. Dievčatám sa podarilo získať šesť stupňov Rytierskeho kríža. Najvyššiu šiestu triedu rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi dostali po tom, čo zostrelili viac ako tisíc lietadiel.
  Tu sú dievčatá - dievčatá všetkým dievčatám ...
  Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya však zhromaždili viac ako dvesto lietadiel. A už mali osem hviezd hrdinu ZSSR.
  Anastasia stlačila holými prstami spúšť leteckej pištole a so škrípaním zrazila americké auto:
  - Som super dievča!
  Alenka Sokolovskaya sekla na nepriateľa pomocou šarlátovej bradavky na hrudi, zrazila tri lietadlá a štekala:
  - A som ešte chladnejší!
  Toto sú dievčatá, také dievčatá!
  A zničiť Ameriku.
  No, samozrejme, Alvina a Albina to robia ešte zábavnejšími a cool.
  Alvina používa pri streľbe šarlátové bradavky ...
  A Albina jahoda...
  A obe dievčatá veľmi radi pracujú s jazykom s nefritovými, pulzujúcimi tyčami. Majú takú vášeň a krédo agresivity!
  Albina stlačila holé prsty na nohách a zaštebotala:
  - A idú na more, šmrncovné dievčatá!
  Alvina, streľba, potvrdil:
  - Cool element, zabíjajúci element!
  A teraz sa Nemci a Sovieti a Japonci vklinili hlbšie do amerického územia.
  Japonci majú svojich bojovníkov: ninja dievčatá. Veľmi odvážny a bojovný.
  Tu je modré ninja dievča, ako holými prstami uvoľňuje žiletku a odsekáva hlavy Američanom a blábolom:
  - Neprejdú!
  A seká do mlyna mečmi.
  A žlté ninja dievča bude držať skutočného ventilátora s mečmi. A potom, s holými prstami, bude hádzať jedovaté ihly a spúšťať ich so zabíjaním yankeeských jednotiek a udierať oponentov.
  A zavýja z plných pľúc:
  - Na všetku japonskú slávu!
  A dievča s ryšavými vlasmi, ako šikmý mlyn udrží, a podreže nepriateľov.
  A potom to vezme holými prstami a buchne po nich a rozhádže Yankees rôznymi smermi. Toto je krása boja.
  A rev:
  - Sme ninjovia!
  A potom dievča s bielymi vlasmi ninja usporiada recepciu helikoptérou s mečmi. Rozsekajte protivníkov, rozdrvte ich. A zo šarlátovej bradavky šľahá bleskami a hučí:
  - Za víťazstvo Japonska!
  No takýmto zlodejom nikto neodolá! Tu sú dievčatá, všetky dievčatá...
  A sú takí agresívni.
  Ale tu bitky dunia s kolosálnou intenzitou. Sily osi sa presúvajú zo severu a juhu a doslova stláčajú Ameriku gigantickými kliešťami.
  Tu je klip z kedysi slávnej krajiny, ktorý ohromuje fantáziu.
  Na konci jesene sa Fritz už takmer vklínil na územie Spojených štátov.
  Tu Gerda bojuje v tanku Tiger-4 a cestou si spomína na svojho bývalého,
  Tiež veľmi slávne výkony.
  Gerda bola mierne od krvi, ale potešilo ju to. Náladu však pokazil strašný smrad vychádzajúci z rozrezaného brucha ghúla a strach, že pribehne ďalších sto, ak nie viac, tých istých tvorov.
  Charlotte medzitým chytila svojho húževnatého protivníka za hlavu a predviedla smrtiacu techniku "dvojitého Nelsona", keď stvoreniu vykrútila krk. Ohnivý bojovník sa tu ukázal byť v úlohe akejsi matky Terezy - v zmysle milosrdenstva k brutálne zbitému ghúlovi. Vyjadrený:
  - Som láskavý, láskavý a moja matka je láskavá - ako múdra sova!
  Gerda sa obávala:
  - Nerozumieš?
  Charlotte bola prekvapená:
  - Čomu mám rozumieť?
  "Nepočujú dinosaury alebo kríženci potkanov a švábov?" - Gerda natiahla pery.
  Charlotte sa zachichotala:
  "Nečakal som, že budeš taká sviňa !" Áno, zabijeme ich najmenej tisíc!
  - Udreli ťa palicou po hlave!
  - Nie. Ver mi, megagnóm nás počuje. - Potom dievča koktalo. "Ak ho sultán trpaslíkov nevzal, to znamená, nezavolal ho do služby, potom nemohol ísť príliš ďaleko od nás.
  Gerda sa s veľmi slabou dôverou spýtala:
  "A ostatní trpaslíci, elfovia, anihobiti ?"
  Charlotte rýchlo s mužskou bezohľadnosťou uhasila svoju poslednú nádej:
  - Iní možno počujú, ale čo ich to zaujíma? Pozná iba megagnóma Kiy-Dar.
  Gerda si začala utierať zakrvavenú nohu o obrovský bujný list. List len navonok vyzeral mäkký, ale v skutočnosti bol pichľavý. Bosá blondínka povedala morálku:
  -Nie všetko je zlato, čo sa blyští, ale všetko, čo páchne, sa vždy ukáže ako hovno! Na svete je toľko špiny, že v čistotu tvorcu nemožno uveriť ani po pár krokoch na zemi!
  V reakcii na to Ohnivý diabol opäť zasyčal vzduchom vo svojej plastovej rúrke. Potom dievčatá dlho počúvali noc. Ale megagnóm Kiy-Dar nepočul, ba ani nemohol počuť. A očividne tu nebol žiadny iný trpaslík.
  Gerda spievala:
  - Ak sa zrazu ukázalo, že priateľ nie je ani priateľ, ani nepriateľ, ale škriatok ... To znamená, že čakáme na blázinec!
  Charlotte prerušila svojho priateľa:
  - No, chceš, aby nás prekryla légia ghúlov? Poď nohami a rýchlo!
  Opäť pokračovali vo svojom vyčerpávajúcom behu, hoci obaja bojovníci už boli chorí únavou. Niekedy Gerda zaspávala za pochodu, v sladkých krátkych chvíľach sa zdalo, že leží, odpočíva (akýsi druh spánku vo sne - to je jednoducho neuveriteľná pohoda!). No vízie sa rozpadli ako hruda hliny, ktorá spadla na zem - ľahko a bez námahy, len telo sa nervózne triaslo. A potom sa všetko začalo odznova, akoby sa kývalo neviditeľné kyvadlo. Okolo bola akási polorealita a polorealita , musel som vypúliť viečka, aby sa mi, ťažké , nezavreli. Bosé nohy dievčat boli surovo prepichnuté, no práve táto strašná bolesť im nedovolila úplne zabudnúť a stratiť zmysel pre realitu. A krajina sa postupne menila.... Cez tmu sa zreteľne ukazovali vysoké steny, unavená blonďatá bojovníčka bola ako v čiernej kamennej chodbe. Boli tam zvuky, ťažká ozvena jeho behu. A pred nami bolo ešte niečo hrozné a nehybné. Na dievčatá čakalo niečo živé, hoci neviditeľné, a rozbehli sa tam. Samozrejme, nechceli spadnúť do pekla, no aj tak bežali ako ovce prenasledované tigrom. Nie je ani jasné, prečo začali snívať o takom odpade, možno kvôli extrémnej fyzickej námahe posledných týždňov vojny v púšti Afriky a v horách Ázie ...
  Gerda zašepkala:
  - A dokonca aj nebo môže byť peklom, že do pekla nemusíte dlho plávať!
  Niečo chytilo dievča za ruku. Vedomie sa vrátilo späť k bojovníkovi. Zrazu zistila, že stojí na mieste. Zem sa vpredu jemne zvažovala. A ozvalo sa slabé špliechanie vody. Do vyčerpanej tváre dievčaťa dýchala sviežosť a vlhkosť.
  Gerda zvolala:
  - Wow, môžeš dokonca utiecť do neba!
  - Viry ! Charlotte si precítene povzdychla. - Miesto, kde blahajú padlí vojaci Veľkej Nemecka. - Jej zvučný bojovnícky hlas bol plný skutočnej radosti.
  Gerda nezdieľala tento optimizmus:
  - Skôr predpolie Virie .
  Charlotte nadšene povedala:
  - Kde je pole, tam je pole!
  Gerda si spomenula na legendu, spomenula si, ako na ceste do Reich-Saray prekročili malú striebornú rieku. Z výšky kráľovského koňa sa prechod zdal ľahký a rýchly zábavný. Blonďatá bojovníčka sa dokonca cítila ako sultán, alebo sultánka, čo je mimochodom ešte lepšie! Ale jedna vec je sedieť na obrovskom elitnom koni a druhá vec je cestovať na vlastných nohách bohyne. Zaujímalo by ma, aká hlboká a zradná je táto rieka?
  Gerda prefíkane, ale obrazne poznamenala:
  - A predpolie je moje!
  - Vieš plávať? - otočilo sa k nej ryšavé dievča.
  Gerda pokrčila plecami:
  - Aká hlúpa otázka. Kde ste videli predstaviteľa elitného práporu SS, ktorý nevedel plávať?
  Charlotte rozhodne potriasla svojimi horiacimi kaderami:
  - Zabudnite na elitu SS. Tu je úplne iný svet alebo dokonca nekonečný vesmír s nespočetnými svetmi. Nie je všetko ako u nás!
  "Môžem?" opýtala sa sama seba Gerda a znova sa pozrela do prázdna, ktoré bolo vo vnútri bojovníka.
  Charlotte zamrmlala:
  -No, porodte rýchlo! Čas beží!
  "Samozrejme, že by som mal vedieť plávať!" povedala veselo plavovlasá bojovníčka, keď videla pochybnosti v nežnej a zároveň impozantnej tvári svojho priateľa.
  Motýľ veľký ako albatros s modrými a žltými škvrnitými krídlami mával tykadlami na znak potvrdenia, že blondínka s odhalenými nohami hovorí pravdu.
  "To je to, čo predpokladám tiež, alebo takmer áno," odpovedala Charlotte neisto. - Hoci poznáte príslovie: morka sa zamyslela a vliezla do polievky, vrana nerozmýšľala a skončila v hrkálke! V každom prípade je lepšie, keď vieš ako, pretože ťa nemôžem dostať von. A máme len jednu cestu - na druhú stranu.
  Gerda pevne zaťala päste.
  -Samozrejme, ten v pohode plával!
  Charlotte varovala:
  "Mohli by sme mať problémy s mečom!"
  Očarujúci bojovníci sa priblížili k samotnému okraju pobrežia a vstúpili do čiernej nočnej vody. Gerda cítila tlak vody - riava mala mierny prúd. Bosá blondínka si kľakla a chtivo sa napila, načo si ním posypala unavenú zaprášenú tvár. Ospalosť okamžite zmizla. Voda bola chladná a jemná, chcel som si do nej ľahnúť a uvoľniť boľavé svaly ženského tela ...
  Gerda s nadšením povedala:
  - A míny v popredí sú neviditeľné!
  - Počkaj minútu! zašepkala Charlotte.
  Gerda bola prekvapená:
  - A aké sú tu zase pasce?
  Ohnivý bojovník ubezpečil:
  - Nie, ale... myslím, že ešte máme šancu!
  Ohnivá bojovníčka opäť priložila pery na biely plast. Počúvala a pozorne sa obzerala okolo seba.
  Gerda sa zase uvoľnila a zdalo sa, že ju živí božská energia z vody. Charlotte sa jej spýtala:
  - A pozri, je pre mňa ťažké sústrediť sa na tomto mieste.
  Obzrela sa aj odhalená blondínka. Zdalo sa mi, že čoskoro bude svitať. Tma už nebola taká čiernočierna, ako ešte nedávno, v jej nepreniknuteľnosti sa objavili nestabilné medzery - zdalo sa, že ešte trochu viac a rúška noci padne. To znamená, že prenasledovanie začne veľmi skoro. Je dobré, že sa dostali k rieke. Gerda prižmúrila obočie a pozrela sa bližšie: pri jej nohách bola jasne viditeľná voda, ktorá privádzala mužov do šialenstva a bola nejasne v strede prúdu. Druhý breh sa takmer topil v tme.
  Snehobiely bojovník poznamenal:
  "Keby len teraz mužské ruky hladili naše vyčerpané telá s žilami vystupujúcimi z napätia." Akú radosť by sme z toho mali? Ó trpiace telo nevinných dievčat. Moje lono bohyne Venuše, tak chce lásku a šťastie, po čom túži každá žena!
  Charlotte sa znova nadýchla. Tentoraz sa Gerde zdalo, že sa niečo, či už vo vzduchu alebo na zemi, zachvelo ako odpoveď. A niečo s ostňami a zároveň také nežné sa obtieralo o holú pätu blonďavej bojovníčky. Uviedla:
  - Tu je potešením hroznýše.
  - Počul si? Mladý ohnivý diabol ju vzrušene chytil za ruku. - Kroky megagnóma ! Voňala snehobiela žena? odpovedal Kiy-Dar. Charlotte pobozkala svojho priateľa na ucho. - Ver mi, naše víťazstvo je blízko, On je niekde tu!
  Gerda poznamenala:
  - Áno, blízko... Ako Mesiac pre bubáka!
  Charlotte začala silnejšie fúkať do píšťalky vyrobenej z magického plastu, ktorú vytvorili elfovia ( no mágia techno !), potom pritlačila ucho k zemi. Tentoraz bola odozva otrasov pôdy oveľa výraznejšia.
  Gerda filozoficky poznamenala:
  - Existuje také znamenie, že čím dlhšie budete mať smolu na začiatku, tým úspešnejší bude koniec!
  "Áno..." Smaragdové oči krásneho dievčaťa sa radostne zúžili, "prišiel na zavolanie!" Key-Dar!
  Gerda si priložila prst na pery:
  - Buď opatrný. Možno to nie je ten istý megagnóm alebo stvorenie úplne iného poriadku!
  Zamrzli, počúvali. Otrasy zeme sa stali rovnomernejšími a silnejšími. Niekde neďaleko, medzi "ostrovmi" kríkov, si razil cestu obrovský druh. Bol ako obrovský džin, ktorý poslušne hľadal svojho majiteľa, aj keď posledný bol ešte bezbradý mladík...
  Charlotte uviedla:
  -Pravdepodobne si ani neviete predstaviť všetku silu megagnómov . Sú to také mocné stvorenia, že pred nimi ustupuje aj pekelný oheň!
  Gerda okamžite namietala:
  - Nie, prečo si to predstavujem... Ak je škriatok silný tvor, potom by mal byť megagnóm rádovo silnejší. Veď samotné slová mega znamenajú miliónkrát viac!
  Charlotte ochotne súhlasila ako dievča na rande s popovou hviezdou:
  - Áno, myslíš správne, priateľu! Presne v milióne je to celá neporaziteľná armáda!
  Gerda bola prekvapená:
  - Prečo si mu nezavolal skôr a nenechal našich priateľov zomrieť?
  Namiesto odpovede ju mladá a ryšavá diabolka opäť pobozkala na píšťalku a vzduch ušiel s jemným syčaním zo zakrivenej trysky. A zrazu Charlotte napoly povzdychla a jej malé smaragdové oči sa zaguľatili. Ohnivý vlk si sadol do vody a dotkol sa Gerdinej ruky. Chcel som tak veľa, mal som jej odpovedať, keď zrazu...
  Bosé nohy dievčaťa zrazu zapálili takou ostrou bolesťou, že odrazu vyskočili a... konečne sa prebudili. Madeleine držala palicu s pripojeným elektrickým drôtom. Na mojej ružovej podrážke sa objavil pľuzgier s elektrickým výbojom , dokonca mierne zrohovatený od behu po horúcom piesku a ostrých horských skalách .
  Kapitán SS zavrčal:
  - Áno, vstaň, rýchlo sa priprav, obleč si uniformu! Pred poľným maršalom sa nemôžete predvádzať len v bikinách! Pozri, zlatko, dostaneš odmenu, ale ak urobíš nejakú hlúposť, prinútim ťa jeden deň točiť Conanovým kolesom a zároveň ti dám elektrický šok. - Madeleine tu urobila horšiu tvár. - Aj keď nie, nie deň, ale celý týždeň, bez jedinej minúty oddychu. Ešte máme čas.
  Dievčatá sa rýchlo začali pripravovať... A na inom kontinente sa tiež konali zaujímavé akcie a podobne.
  Áno, a teraz je opäť bitka a bojovníčka Gerda pomocou holých prstov na nohách vyšle smrtiaci projektil. Zlomený Pershing sa zastavil.
  Tu sa plazí niečo väčšie a nemotornejšie. Najnovší americký vývoj, samohybné delo s dlhou hlavňou kalibru 155 mm a hrúbkou panciera 305 mm. Váži stodvadsať ton a je veľmi pomalý. Sotva sa plazí...
  Gerda zničila Shermana dobre mierenou strelou a poznamenala:
  - Ide nám to cez dušu!
  Charlotte vystrelila holými prstami, rozbila nepriateľa na roztrhané kusy kovu a zaškrípala:
  - Za česť a vlasť!
  Christina s poplachom poznamenala:
  - Možno to zasiahneme bombometom?
  Magda sebavedomo vyhlásila:
  - Nechajte túto záležitosť na mňa!
  A dievča namierilo delo na nepriateľa svojimi húževnatými prstami a mlátilo.
  A americké monštrum sa zastavilo a vybuchlo.
  Toto sú dievčatá z Tretej ríše - výborne!
  Prišla zima a IS-7 sa pohybuje po snehu. V Amerike prebiehajú boje. Krásky zo ZSSR zúrivo bojujú.
  Alenka vystrelila na Pershing holými prstami a rozbila protivníka.
  A zakričala:
  - Sláva ruskému komunizmu!
  Anyuta tiež zasiahla granátom. Techniku aplikovala s pomocou holých prstov na nohách a vravela:
  - Poviem Superman dievča!
  Alla tiež vzala a vystrelila a zasiahla ďalší tank Patton . A tak v pohode.
  Aký druh zeleniny je tento najnovší tank Patton ? Je to " nadváha ", len so silnejším motorom s výkonom 810 koní a väčším sklonom pancierovania.
  Aký pôsobivý stroj, ktorý sa môže stať problémom pre T-34-85. Ale IS-7 ju bije ako z diaľky. A sovietsky tank, ktorý dostal projektil do čelného panciera, ho poslal do odrazu. Toto je bojový stroj. A v reakcii na to jedným ťahom zdemoluje Američana.
  Potom Maria vystrelí, presne zasiahne nepriateľa. Prebodne ho a zakričí:
  - Naša armáda je silná, chráni svet!
  A používa aj odhalené prsty na nohách.
  A potom Marusya nakopne zadok. A rozdrvte nepriateľské brnenie na žetóny. S pomocou v tomto prípade holou pätou.
  A rev:
  - Za nové Stalinove reformy!
  Je to taká bojovná kráska a chce sa páčiť každému.
  Takto funguje tím na IS-7, ktorý je na čert.
  Ale tu prichádzajú dievčatá.
  Elizaveta bojuje na T-54. A koná zúfalo. Taká agresívna sviňa.
  A dievčatá majú veľmi dobré auto. A strieľajú z nej mimoriadne presne.
  Napríklad vzali a udreli " Superpershing " a kričali:
  - Náš svätý komunizmus!
  Elizabeth namierila pištoľ holými prstami na nohách. Lupanula pri cieli a zaškrípala:
  - Moje víťazstvo bude skvelé!
  A žmurkla na svojich partnerov.
  Ekaterina mlátila pomocou šarlátovej bradavky a kričala:
  - Za naše veľké víťazstvá!
  A ako sa bude z plných pľúc smiať.
  A Elena pomocou holých prstov zasiahne nepriateľa. Zlomila silné brnenie, rozštiepila kov a zaškrípala:
  - Náš mocný národ!
  A bude revať z plných pľúc...
  - Hurá!
  A Efrasia zasiahne aj svojho protivníka, tentoraz jahodovou bradavkou. Rozdrví nepriateľa a bude kričať:
  - Za veľkosť komunizmu na všetkých planétach galaxie!
  Toto sú najlepšie dievčatá na svete. A nič ich nemôže zastaviť ani obmedziť.
  Ekaterina kričí a trasie hruďou:
  - Som super dievča!
  A jej bradavky sú posiate rubínmi ... Raz nimi strčila do tváre černocha a prinútila ich olizovať. Potom jazykom olizovala jeho mužskú dokonalosť. Aká príjemná chuť.
  Aké je to pre dievča pekné - neopísať väčšiu rozkoš na svete.
  Dievčatá takto drvia nepriateľa. A tešia sa zo svojich slávnych víťazstiev a kolosálnych úspechov.
  A Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya sú vo všeobecnosti úžasné dievčatá. Vlny vášne a tsunami žiadostivosti v nich len kypí.
  Anastasia vystrelí svoju šarlátovú bradavku na nepriateľa, zasiahne lietadlo Yankee a zakričí z plných pľúc:
  - Som krásny superman!
  Alenka Sokolovskaya, ktorá pokračuje v rozdrvení nepriateľa pomocou jahodových bradaviek a revu:
  - A ja som vyšší ako dievča všetkých na svete!
  Takí sú bojovní bojovníci a musím povedať, že ukradli ďalších! Nikto im nemôže odolať.
  Dokonca aj Amerika ... a každá už získala desať zlatých hviezd hrdinu ZSSR ...
  Za taký fenomenálny úspech dostali špeciálne ocenenie: diamantovú hviezdu hrdinu ZSSR. To je samo o sebe veľmi čestné a cool.
  Bavte sa krásky!
  To najlepšie, samozrejme, ešte len príde!
  Oleg Rybačenko vykonal ďalší zákrok v Saudskej Arábii.
  Cárska armáda Mikuláša II rozšírila ruské územie. Spolu s Olegom teraz bojovalo dievča Margarita Korshunova. Tiež mutant - bojovník, ktorý dostal nesmrteľnosť.
  No, večné deti priviedli k poslušnosti všetky tieto gangy mudžahedínov. A porazili ich - prinútili ich zložiť prísahu ruskému cárovi.
  Oleg Rybachenko sa zároveň nebráni napísať krásne a trochu iné pokračovanie dobrodružstiev dievčat;
  Po novom roku Nemci a koalícia výrazne postúpili naprieč USA. Američania, ktorí sa vysporiadali s technologicky vyspelejším nepriateľom, prehrávali.
  Koncom marca sa Wehrmacht priblížil k Washingtonu a začal zaútočiť na hlavné mesto USA.
  Súboje boli nerovné a bolo vidno, že dievčatá tu vyhrávajú... Najmä pyramídový tank, Gerda je dobrá, ako jej kompozície.
  Gerda počas ostreľovania Bieleho domu, keď bol jej tank zasiahnutý priamou paľbou, zaspala a snívala takto ...
  Videla partizánku Laru Mikheyko , ktorú chytili nacisti. Štrnásťročné dievča zastrelili pred nacistami. Dvaja z jej spoločníkov boli zabití. A ona sama sa ukryla v chatrči.
  Babička ju chcela vydať za svoju vnučku, no nacisti jej neverili. A zobrali ma... Pátranie sa čoskoro začne.
  A potom Lara schmatla granát, nacisti padli. Dievča sa v duchu rozlúčilo s týmto svetlom a odhodilo ho ... Granát však nevybuchol.
  Hrdinsky uniknúť nebolo možné.
  Laru zrazili, párkrát ju udreli a pod oko jej urobili modrinu. Ale neudreli tvrdo, zrejme sa báli ochromiť!
  Keď ju priviedli do chatrče na výsluch, Lara sa správala drzo.
  Odvážne sa pozrela do očí plukovníka SS a povedala:
  - Fritz ťa čoskoro zničí! Počuť rinčanie zbraní, smrť prichádza z Červenej armády!
  Plukovník odpovedal:
  - Odvážne dievča, zoznámiš sa s bičom!
  Lara odvážne vykríkla:
  Bolesť ma nedesí!
  Plukovník nariadil:
  - Vyveďte tohto spratka na ulicu s plagátom: partizán a ukážte ho celej dedine!
  Policajt pohotovo navrhol:
  - Na ulici snežilo a je mráz... Nemalo by sa dievča vytiahnuť bosé, aby si ochladilo zápal!
  Plukovník SS súhlasne prikývol:
  - Správny! Nechajte ho chodiť bosé v mraze, možno sa spamätá !
  Lara mala roztrhaný kabát, aj sveter. Zostali len v jedných bavlnených šatách. Vyzuli si hrubé topánky a čierne pančuchy. Dievča zostalo bosé v jedných, ľahkých šatách.
  Na krk jej zavesili plaketu s nápisom: "Som partizán." A keď mu zozadu zviazali ruky, vyviedli ho na verandu. Bosé nohy dievčaťa boli chladné a zasnežené.
  Lara sa usmiala. Bola naozaj v rozpakoch z tej modriny na tvári, z toho, ako vyzerala. A v snehu môžete chodiť naboso. Jej chodidlá sa počas leta veľmi zdrsnili po mnohých prechodoch naboso. Nedávno si obula topánky a nie je to prvýkrát, čo musí znášať zimu a hlad.
  Lara odišla a ďalej sa usmievala. Fúkal vietor, rozfúkal jej medenočervené vlasy a pod bosými nohami vŕzgal sneh.
  Dievča kráčalo s takým pohľadom, ako princezná na tróne. A zanechal po sebe elegantné, malé stopy, takmer detské chodidlá.
  Ľudia na ňu hľadeli so súcitom.
  Jedna zo žien v kožuchu začala bľabotať:
  - Hrôza! Dievča vodia bosé!
  Počasie bolo slnečné a Larine stvrdnuté, mozoľnaté podrážky ledva trpeli chladom. Prešla k sebe a vycenila zuby.
  Tu ju popálila rana biča. Dievča skríklo a zahryzlo si do pery.
  Ešte párkrát ju zasiahli silou. Lara sotva stála na nohách a s námahou svoj plač obmedzila.
  Tvrdohlavé dievča poslali do špeciálnej chatrče, kde boli zariadenia na mučenie.
  Vytiahli ju teda na stojan a začali jej páliť päty horúcou žehličkou...
  A dvaja kati bičovali Laru bičmi. Dievčatko najprv s obrovským úsilím zadržiavalo svoje výkriky, ale keď sa na holé chodidlá dieťaťa priložili široké pásy železa, červené od tepla, vykríklo a stratilo vedomie. Bola privezená...
  horor...
  Gerda sa zobudila.... Sakra, o niečom takom sa vám musí snívať, keď v predvečer víťazstva vystrelí ich tank na Biely dom.
  A potom sa dejú také hnusné veci...
  Superpershinga " , ktorý odchádzal z domu , prepichol ho a zavrčal:
  - Mier, práca a láska!
  Potom vyplazila jazyk.
  Charlotte tiež udrela nepriateľa holými prstami na nohách a vykríkla:
  - Som super dievča!
  Christina tiež zasiahla, zasyčala hadom a stlačila tlačidlo joysticku šarlátovou bradavkou, čím prerazila nepriateľa:
  - Sme supermani!
  A Magda dá nepriateľovi facku, rozdrví tank, vybuchne bojovú súpravu a vydá:
  - Daj akrobaciu!
  Potom žmurkne na svoje partnerky. Tu je dievča - považujte za strelca najvyššej triedy.
  Bojovníčky ničia Yankees a získavajú skóre... Albina a Alvina už získali po dvetisíc zostrelených áut. Za to dostali nové ocenenie: Diamantovú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Takto sa dievčatá vyznamenali tým, že sa stali esami supertriedy. A nikto ich nedokázal zastaviť a poraziť.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya a Orlova dostali každá nové ocenenie: Rád slávy najvyššieho stupňa s diamantmi, z čoho mali veľkú radosť. Sú to skvelé dievčatá.
  A vojna sa blíži ku koncu... Američania 20. apríla 1948 kapitulujú. A ďalší príbeh druhej svetovej vojny sa obrátil hore nohami.
  Tentokrát to vyzerá na obdobie dlhého pokoja. ZSSR získal späť Aljašku a všetci boli spokojní. A krajiny amerického kontinentu si rozdelilo Japonsko a Tretia ríša. Tak skončilo dočasné prerozdelenie sveta.
  Nemci sú unavení z vojny.
  Hitler povolil v Tretej ríši polygamiu - každá až štyri manželky a zaviedol drakonické dane pre páry bez detí alebo menej ako tri. Bol to silný krok na podporu populačnej politiky.
  Navyše, sám Hitler nechal veľa detí získať umelým oplodnením. A medzi nimi bolo potrebné vybrať následníka trónu.
  Žiaden smútok nebol, Tretia ríša trávila dobyté spolu s Japonskom.
  Ale 5. marca 1953 Stalin zomrel. A Berija sa dostal k moci. Prečo práve Beria? V reálnej histórii mal tiež dobré šance na trón, ale zabránila mu v tom nehoda: vzbura v NDR, pri potlačení ktorej dozrela protizápletka proti Berijovi. A tu NDR, samozrejme, nie je.
  Navyše Hitler chcel, aby po Stalinovi vládol aj dobre predvídateľný a známy Berija, ktorý bol germanofil. A Stalin, keď sa jeho zdravotný stav zhoršil, urobil závet v prospech Beriju.
  Všetko sa teda rozhodlo v prospech šéfa tajnej a nielen tajnej polície.
  Berija ponúkol Hitlerovi, že sa bude zaoberať Japonskom, kým nezíska jadrové zbrane.
  Nikdy neviete, čo si samuraj môže vymyslieť.
  Berija a Hitler sa dohodli na spoločnej vojne s Japonskom a rozdelení jeho územia.
  20. apríla 1954 sa začala spoločná vojna proti obrovskej koloniálnej ríši samurajov.
  Aká nová stránka sa obracia v histórii. Sovietske jednotky postupujú na Japonsko.
  A Nemci tiež... Tu opäť bojujú Gerda a Charlotte v pyramídovom tanku. Majú dvojmiestne auto s hmotnosťou päťdesiat ton a kompaktný motor s plynovou turbínou s výkonom 2500 koní. Viete si predstaviť, aké rýchle nemecké auto. A brnenie je špeciálne, s prímesou plastu. A veľmi silný nepreniknuteľný zo všetkých uhlov. Zbraň malého kalibru 75 mm, ale s veľmi vysokou úsťovou rýchlosťou projektilov vo vysokotlakovej pištoli. Je priebojná zvýšené. A zásoby nábojov a rýchlosť streľby sú skvelé. Vodivosť je vysoká.
  Samotný tank je proste super... Gerda teda vie, s čím bojovať.
  Sovietske autá sú slabšie. Hlavný tank je stále T-54, auto nie je zlé, relatívne lacné, ale vo všetkom oveľa horšie ako Nemec. IS-7 sa nikdy nerozšíril. Všimol si ho IS-10, ktorý dostal 122 mm kanón, ale s dlhšou hlavňou a dobrým pancierom čela, so slabšími stranami. To všetko sa ale zmestilo do hmotnosti päťdesiattri ton, čo nie je zlé.
  Gerda strieľa zo svojho tanku Panther-6 na Japoncov pomocou holých prstov na nohách a stláčania tlačidiel joysticku, pričom reve:
  - Sláva myšlienkam árijského bratstva!
  Charlotte stlačí tlačidlá joysticku šarlátovou bradavkou, radom siedmich guľometov a zakričí:
  - Naše šťastie je v komunizme árijského sna!
  A dievča sa opäť smeje...
  Christina a Magda bojujú na ďalšom pyramídovom "Pantherovi"-6.
  Christina holými prstami stlačí tlačidlá joysticku, zasiahne nepriateľa z Japonska a zareve:
  - Sláva môjmu priateľovi!
  Magda tiež spustí paľbu a ohlušujúco sa zasmeje a stlačí rubínovou bradavkou tlačidlo joysticku:
  - Sláva našim mladým mužom!
  A ako sa smejú z plných pľúc. Také sú, úprimne povedané, úžasné dievčatá v vzrušení z vojny.
  Áno, pre Japonsko sa zdá, že prišiel súdny deň. Všetko však ide podľa plánu.
  Elizaveta a jej posádka bojujú v mierne modernizovanom tanku T-54. Rozdiel je však malý. Rýchlosť streľby pištole sa trochu zrýchlila a projektil je priebojnejší. Toto je rozdiel.
  A motor je ten istý naftový motor s výkonom 520 koní... Japonci používajú tanky vlastnej konštrukcie a licenčné nemecké. Autá sú tiež vo všeobecnosti dobré. Najmä vozidlo Hirohito-3 s hmotnosťou päťdesiatosem ton so 105 mm kanónom s dĺžkou hlavne 70 EL, lepšie ako T-54 vo výzbroji a nie horšie v pancierovaní a jazdných výkonoch, s výnimkou rezervy výkonu . .
  Tento japonský tank je problémom ZSSR. Existujú však aj ľahšie autá z Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Je ľahšie sa s nimi vysporiadať.
  Elizabeth strieľa holými prstami a zasiahne samurajské tanky. Robí to veľmi šikovne a kričí:
  - Sláva našej slobodnej vlasti!
  Ekaterina opäť vystrelí, použije šarlátovú bradavku, rozbije japonské auto a zakričí:
  - Za to, že Boh dal Rusa!
  Elena tiež mláti nepriateľa, rozbíja nepriateľský tank pomocou holej päty a reve:
  - Za veľkosť myšlienok komunizmu!
  Euphrasia tiež strieľa a robí to pomocou jahodovej bradavky svojho elastického hrudníka a kričí:
  - Sláva víťazstvám vyššieho komunizmu!
  Šikovne teda presúvajú svoj tank a vyhýbajú sa porážke. Tank Hirohito-3 možno tiež klasifikovať ako ťažký, ale je dosť masívny. Je ťažké poraziť takýto stroj .
  A tu ide k dievčatám. Pištoľ je väčšieho kalibru a je vyššia ako úsťová rýchlosť strely. Pancier čela japonskej veže je dokonca hrubší ako sovietskych 240 mm a čelo trupu je tiež hrubšie v hornej časti 150 mm a 120 mm v spodnej časti. A rýchlosť Japoncov je ešte vyššia, motor s plynovou turbínou má výkon 1500 koní. Áno, tento tank je najlepší v Japonsku. Nedá sa s ním žartovať.
  Ale Elizabeth pomocou šarlátovej bradavky vyšle projektil priamo na zadok a japonský tank exploduje, pričom nezasiahne sovietske auto.
  Catherine zaštebotala a pobozkala priateľa na holú pätu:
  Si šikovná Lisa!
  Alžbeta nesúhlasila.
  - Som len génius!
  A ako sa bude z plných pľúc smiať. Tu je dievča.
  A veľa kvília... Ekaterina si napríklad pamätá štyridsaťjeden rokov, ako potom odtiekla. Topánky sa po pár dňoch zlomili a ja som musel dupať naboso. A zo zvyku pre mestskú dievčinu to bolí, každý hrbolček, každá vetvička, každý hrbolček je cítiť. A zrazila si nohy do krvi, keď každý krok exploduje od bolesti.
  Nikdy si nemyslela, že chôdza naboso môže byť taká bolestivá. Niet divu, že Hugo sympatizoval s bosým dievčaťom Closet. Keď aj v lete také dievčenské nohy, tak aká zima.
  Catherine si však rýchlo zvykla, mladé telo sa rýchlo adaptuje, ranená podrážka je obrastená mozoľmi a zhrubnutá. A bolo príjemné chodiť naboso. Jekaterina sa ani neobula, kým neudreli mrazy. Potom sa však ich štvorica vytvorila a Euphrasinia ich naučila čarodejníckemu umeniu. A čarodejnice často behajú bosé po snehu, aby si predĺžili mladosť. A skrátka, dievčatá ovládali tajné vedomosti a vyzerali na dvadsať rokov a bosé a v bikinách nemrzli v mraze. Tu sú krásky. A nie sú tam žiadni chladnejší, samozrejme okrem Alenky. Bojovala na IS-10 v modifikácii s predĺženou hlavňou. Tank sa objavil v sérii pomerne nedávno. A stále vzácne. IS-7 nikdy nebol zaradený do veľkej série. Zrejme kvôli vysokým nákladom a ťažkostiam pri výrobe.
  Posádka Alenky teda ničí týchto Japoncov a spieva si piesne.
  Lietajte ako plamene modré noci
  Sme priekopnícke deti robotníkov...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov buď vždy pripravený!
  Keď sa dievčatá pustia do práce, nemôžete im odolať. Toto je vlastne dokonalé stvorenie vojny.
  Súboje idú dobre a Japonsko prehráva.
  Tu sovietske jednotky v máji dobyli južný Sachalin. A konali mimoriadne opatrne.
  Ale prápory sovietskych dievčat ukazujú úžasnú triedu boja.
  Z ich typov zbraní sa samozrejme začali používať AK. Horšie ako nemčina, ale jednoduché a spoľahlivé. A kosí protivníkov, hoci mierenie na diaľku je nižšie ako u nemeckej útočnej karabíny.
  Sovietske dievčatá japonských väzňov bozkávajú ich bosé, zaprášené nohy, oblizujú holé päty. Toto je ich taktika.
  Bojovníci, najvyššia trieda.
  V lete 1954 Nemci z veľkej časti vyčistili Ameriku od japonských jednotiek.
  Obzvlášť krásne bojoval prápor bosých dievčat pod vedením Margaret. Dievča rozprášili samuraji a zajatého mladíka prinútili pobozkať mu päty a olizovať lono Venuše.
  Gerda a jej tím na Panthers-6 odviedli dobrú prácu a poslali veľa Japoncov do pekla a niektorých do neba.
  Štyri ninja dievčatá bojovali so sovietskymi jednotkami, ktoré postupovali v Mandžusku.
  Ninja dievča s modrými vlasmi sekalo mečmi a riadilo mlyn a rúcalo sovietskych vojakov. Potom prstami na nohách hodila hrach s výbušninami, otočila sovietsky tank T-54 a zaštekala:
  - Najúžasnejšia krajina je Japonsko!
  Ninja dievča so žltými vlasmi tiež zasiahne nepriateľa čepeľami a dá bumerang holou pätou a kričí:
  - Za naše víťazstvá samurajov!
  Červenovlasé ninja dievča bez problémov prevedie agresívnu točňu s mečmi a poseká sovietskych vojakov. Potom jej odhalené prsty vypustia bombu. Tank ZSSR sa roztrhne a bojovník zakričí:
  - V mene myšlienok komunizmu!
  Bielovlasá nindža vzala a rozsekala protivníkov, akoby bežala s ventilátorom po poli, znovu odrezala ruských vojakov a holými prstami, akoby spustila smrtiaci, ktorý by roztrhal dva celé sovietske tanky na kusy.
  A rev:
  - Pre veľkosť krajiny!
  Dievčatá milujú zabíjanie a ešte viac milujú znásilňovanie väzňov. Až tak, že muži by prepätím stratili vedomie. A takto sa to ninja dievčatám páči. Jazdite na zviazaných mužoch a zároveň ich bičujte.
  Ale napriek hrdinstvu Japoncov prehrávajú s lepšou a vyspelejšou technológiou.
  Najmä na supertriednom nebi esá Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya, ktoré drvia Japoncov ako veterné mlyny.
  Anastasia s pomocou svojich holých prstov naraz odreže šesť japonských lietadiel naraz a zaškrípe:
  - Sláva myšlienkam komunizmu v Rusku!
  Akulina stlačením tlačidla šarlátovou bradavkou prerušila naraz sedem japonských lietadiel a zarevala:
  - Sláva hrdinom Ruska!
  Bojovníci sa pomstia Japonsku za svoje predchádzajúce krivdy. A najmä za porážku vo vojne za čias cára Mikuláša II. Nie, toto sa nikdy nezabudne a generácie neodpustia.
  Anastasia stlačila rubínovú bradavku a vystrelila ďalšiu dávku, zostrelila japonské lietadlá a zarevala:
  - Sláva ére komunizmu Berija!
  Akulina stlačila holé prsty na nohách, zrazila samurajské lietadlá a zavrčala:
  - Za veľké víťazstvá!
  A Albina a Alvina získavajú rekordné skóre. Za tri tisícky zostrelených lietadiel im udelili rád: Diamantovú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Albina sa s pomocou šarlátovej bradavky otočila. Odrezala tucet japonských lietadiel naraz a zavrčala:
  - Pre moju hruď!
  A predstavila si samu seba v náručí čierneho bojovníka.
  Alvina kopala pomocou holých prstov, zrazila tucet japonských lietadiel a zaškrípala:
  - Za veľké víťazstvá!
  Nemecké dievčatá sú veľmi bojovné a krásne. Čierni muži majú veľmi radi a ich jazyky sú vždy pripravené leštiť ebenovú dokonalosť mužov.
  Albina pomocou holých prstov opäť zasiahla samurajov a zostrelila ich lietadlá.
  A zakričala:
  - Ja som Superman!
  Alvina si stlačila bradavku, pokosila množstvo japonských lietadiel a zaškrípala:
  - Som vesmírna liška!
  Dievča je veľmi bojovné a aktívne vo svojej hypersexualite .
  Praví Árijci - jednoducho super! A vo všeobecnosti také krásy najvyššej triedy!
  Nemecké a sovietske jednotky porážajúce nepriateľa postupujú cez Čínu.
  Počas útoku na Singapur sa vyznamenali bojovníci výsadkovej divízie a bosá dievčenská jednotka "Barracuda". Dievčatá, plieskajúc obnaženými pätami cez mláky liajúceho sa tropického dažďa, vtrhli do opevnených pozícií Japoncov a prepichli ich bajonetmi.
  Také sú bojovné krásky.
  Japonsko sa otriaslo z drvivých úderov takého agresívneho tímu.
  Na jeseň roku 1954 väčšinu Číny dobyli mocnosti Osi. A situácia sa pre Krajinu vychádzajúceho slnka výrazne skomplikovala.
  Hitler poznamenal:
  - Dva vtáky sa nemôžu zladiť v jednom brlohu!
  A bojovníci Albina a Alvina zostrelili štyri tisícky lietadiel. Japonsko vyrábalo lacné, ale nekvalitné lietadlá vo veľmi veľkých množstvách, takže bolo veľmi výhodné vyberať účty.
  Albina holými prstami odrezala ďalšieho samuraja a zaškrípala:
  - Toto je náš krásny svet!
  Alvina pomocou šarlátovej bradavky zrazila tucet japonských áut a tweetovala:
  - Sláva ére komunizmu v celom vesmíre!
  Albina, ktorá tiež použila jahodovú bradavku a zrazila samuraja, bola prekvapená a vykríkla:
  Hovoríš o komunizme?
  Alvina, ktorá použila holé prsty na nohách a odrezala tucet japonských lietadiel, hlásila:
  - Novým árijským poriadkom je komunizmus!
  Dievčatá sa smiali... Za štvrtú tisícku lietadiel dostali Diamantovú hviezdu Rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Že aj veľmi vysoké ocenenie je pre krásky rekord.
  Toto sú dievčatá, na ktoré sa treba pozerať....
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya však nie sú horšie a prekonali skóre päťsto zostrelených lietadiel.
  A dostali nové ocenenia, ktoré boli veľmi vysoké, a nazbierali pre seba celú zbierku hviezd.
  Anastasia mieri zbraňou bosými nohami a zrazí nepriateľa, sekne nepriateľa a zaškrípe:
  - Za komunizmus na celej planéte!
  Akulina, ktorá zráža nepriateľa stlačením šarlátovej bradavky, agresívne kričí:
  Poznajú nás aj deti!
  Japonsko v zime stratilo takmer všetky kolónie a boje sa presunuli do samotnej metropoly.
  Prišiel rok 1955, kedy zúria boje a koniec ani hrana v nedohľadne.
  Japonsko sa pomaly, ale isto vzdáva. A vojnu postupne prehráva.
  Ale samuraji bojujú zúfalo a tvrdo.
  Alenka a jej posádka nastúpili do experimentálneho tanku IS-11. Toto vozidlo je vybavené 130 mm kanónom a má pevné pásy na dne.
  Alenka strieľa holými prstami, preráža nepriateľa a reve:
  - Sláva komunizmu s holými opätkami dievčat!
  Anyuta vystrelil aj pomocou šarlátovej bradavky, stlačil deväť z nich na spúšte guľometov a zakričal:
  - My dievčatá sme veľmi cool!
  Alla tiež udrela holými prstami, rozdrvila nepriateľa a zarevala:
  - No predsa od skrutky!
  Mária súložila s pomocou holej päty. Prebodla nepriateľa skrz naskrz a vykríkla, vycenila zuby:
  - Pre nové úspechy!
  Marusya udierala pomocou jahodovej bradavky, ubíjala nepriateľov smrtiacim zovretím a cvrlikala:
  - Za veľkého komunizmu!
  Alenka opäť vystrelila a zarevala:
  - Aby prezident JZD a cigánsky diktátor Sashka zomrel!
  A búchať bosou nohou o brnenie.
  Takto sa dievčatá rozišli, proste super. Vo všeobecnosti sú to úžasní bojovníci.
  Tu spievajú jednohlasne:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok...
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  Elizabeth bojuje aj so svojím tankom T-54, taká bojovná čarodejnica.
  A krásne japonské autá zrážajú bosé nohy.
  Elizabeth stlačila šarlátovou bradavkou tlačidlo joysticku a zaštebotala:
  - Sláva myšlienkam sovietskeho komunizmu!
  A ako sa táto kráska bude smiať! A bude sa trblietať perleťovými zubami.
  Ekaterina to vzala a tiež ukázala holými prstami na nohách a zakričala:
  - Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  Elena udrela svojho protivníka rubínovou bradavkou, vycenila zuby a zakričala:
  - A červený prapor našej vlasti,
  Vždy budeme nezištne verní!
  Ephrasia prirazila holou pätou a zasyčala:
  - Sláva vlasti, našej slobodnej,
  Priateľstvo národov, podpora navždy!
  A všetky dievčatá, používajúc svoje holé prsty na nohách, spievali jednotne:
  - sila zákona, vôľa ľudu,
  No predsa za jednotu jednoduchého človeka!
  Musím povedať, že bojovníci majú neuveriteľnú bojovú agresivitu.
  A tu bojuje Gerda...
  Jej "Panther"-6 je ako supertank, ktorý ničí pozície samurajov.
  Gerda vystrelí šarlátovou bradavkou, stlačí tlačidlo joysticku a zareve:
  - Pre árijský svet!
  Šarlota dá aj facku, pomocou holých prstov roztrhá masu Japoncov a blábolí:
  - Za veľké hranice!
  Christina a Magda tiež bojujú. Dievčatá sú mimoriadne bojovné a veľmi krásne, takmer nahé v bikinách.
  Christina vystrelila rubínovou bradavkou, rozbila japonský tank Hirohito-4 a zakňučala:
  - Sláva mojej krajine!
  Magda tiež kopla holými prstami, rozbila samurajskú húfnicu a zakričala:
  - Sláva veľkým úspechom!
  Tieto dievčatá sú najvyššia trieda!
  Tokio padlo na konci marca. A 20. apríla 1955 Japonsko kapitulovalo a tak ukončilo veľkú vojnu.
  Dievčatko Albina a Alvina prekročili päťtisíc zostrelených lietadiel. A za to dostali špeciálne ocenenie: Veľká diamantová hviezda rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, diamantové meče.
  Vojna sa ešte neskončila. Chvíľu sa len skrývala. Ale Hitler dobyl takmer celý svet.
  Beria dostal späť južný Sachalin, hrebeň Kuril a Mandžusko spolu s Port Arthurom.
  ZSSR sa stal silnou krajinou, ktorá si lízala rany. Nacistické Nemecko si istý čas podmanilo iné krajiny a potlačilo ich bezvýznamný odpor.
  Vojna trvala na zničenie a ovládnutie sveta. Ale schyľovalo sa k ďalšej globálnej konfrontácii.
  Medzitým sa nad ZSSR sťahovali mraky. A v roku 1959, v deň svojich sedemdesiatych narodenín, sa Adolf Hitler rozhodol zaútočiť na Sovietske Rusko, kde vládol Berija. Na strane Fuhrera bol takmer celý svet.
  ZSSR sa však stal silnou priemyselnou veľmocou. Tak som našiel kosu na kameni.
  Obe krajiny vlastnili jadrové zbrane, ale Gerda a Albina dokázali vytvoriť generátor, v ktorom žiarenie pokrývalo celú planétu Zem, čo znemožňovalo použitie tohto typu ničenia.
  A Hitler sa rozhodol zmocniť sa poslednej suverénnej moci na svete. Hranica na západe viedla pozdĺž Dnepra a potom Bielorusko a pobaltské štáty pod Nemcami. Nacisti dokázali udržať Krym. Pokiaľ si ZSSR neprenajal základňu pre Čiernomorskú flotilu v Sevastopole.
  Okrem zvyšku územia bolo Rusko súčasťou Číny - Mandžuska. Obyvateľstvo ZSSR, kde sa uskutočňovala veľmi aktívna politika podpory pôrodnosti a komunistickým ateistickým režimom bola legalizovaná polygamia, už prekročila predvojnové čísla z roku 1941 napriek územným stratám a každý rok pridali o tri percentá.
  Berija zakázal potraty aj antikoncepciu. A zaviedol divoké dane pre rodiny s menej ako štyrmi deťmi.
  Podľa plánu a pomocou palicových metód sa ZSSR rýchlo rozvíjal a jeho vojenská sila sa zvýšila.
  Hitler, ktorý sa cítil ako potenciálna hrozba, sa po zhromaždení sveta do jedinej Tretej ríše rozhodol začať svoju poslednú vojnu na tejto planéte.
  Aká je posledná vojna? Na Zemi už nie je čo dobyť. Pred rokom Nemci leteli na Mesiac a éra expanzie vesmíru je otvorená. Dožije sa však Hitler obdobia Hviezdnych vojen a dobývania galaxií? Napriek zdravému životnému štýlu, vegetariánskej strave, pravidelnému cvičeniu a meranej fyzickej aktivite bolo jasné, že Fuhrer starne. Na hlave čoraz viac preráža plešina, vlasy šedivejú, pohľad je unavený. Aj keď sa Fuhrer snaží rozveseliť.
  Nech je to akokoľvek, mali by ste dokončiť svoju poslednú misiu a dobyť ZSSR. A aj keď Fuhrer zomrie, bude mať asi tisíc synov získaných prirodzenou insemináciou. A jeden z nich bude uznaný ako najlepší, najschopnejší a zasadne na trón najväčšieho diktátora v histórii planéty Zem.
  V každom prípade je meškanie príliš riskantné a pokiaľ nefungujú jadrové zbrane, Hitler len v prvom slede hodil na ZSSR viac ako päťdesiat miliónov vojakov. Existuje tiež obrovské množstvo tankov, lietadiel a lietajúcich diskov . A toto je kolosálna sila.
  ZSSR pokračoval v modernizácii zbraní. Objavil sa tank T-64, ťažší a so silným 125 mm kanónom, schopným preniknúť perovými granátmi a pyramídovými nemeckými vozidlami. Je pravda, že T-64 sa práve začal vyrábať. Hlavným tankom bol stále T-54, ktorý nebol dostatočne silný proti nemeckým modelom. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa Hitler ponáhľal s agresiou proti Rusku.
  IS-11 sa neujal... IS-12 bol vytvorený strojom s 203 mm kanónom, ale ukázal sa byť príliš drahý, ťažký a veľký. IS-15 bol kompromisom v 152 mm kanóne s dlhou hlavňou. Tento stroj pripomínal zväčšený T-64 a tiež sa práve začal vyrábať.
  Nemecký hlavný tank, Panther-6, mal pyramídový tvar a bol mierne vylepšený na Panther-7, čím sa zväčšil kaliber dela na 88 mm, aby spôsobil väčšie ničenie. A motor, ktorý má nainštalovaný výkonnejší 3000 konských síl, poskytuje obrovskú rýchlosť a manévrovateľnosť pri zachovaní hmotnosti päťdesiat ton a zlepšuje kvalitu pancierovania.
  Dokonca aj najnovší sovietsky T-64 bol v jazdnom výkone a ochrane bokov a čela výrazne horší ako nemecký. Ale T-64 mohol aspoň preniknúť do Nemca, aj keď z malej vzdialenosti.
  Na oblohe boli Nemci tiež silnejší a kvantita a kvalita strojov. A v ZSSR sa im nepodarilo vytvoriť si vlastné diskotéky . A Nemci nainštalovali tepelné lúče na disky Belontsi - napríklad lasery, a mohli vykonávať efektívnejšie ostreľovanie.
  A medzi nacistami lietali diskotéky rýchlosťou desať zvukov. A vlastne je obrovský. Taká je armáda Tretej ríše silná.
  A majú podzemné nádrže. A veľa iných skvelých vecí. Berija skrátka prakticky nemá šancu.
  Ale sovietske jednotky majú kolosálnu obrannú silu. A invázia začala leteckou ofenzívou. Sily sú nerovnaké a Nemci drvia sovietske mestá. Desaťtisíc sa presúva cez Rusko a berie Smolensk.
   Natasha sa rozhodla:
  - Musíme prinútiť Hitlera a jeho gang, aby odstránili jednotky zo ZSSR a prepustili zajaté deti!
  Hravá Zoya s tým súhlasila:
  - Samozrejme, že musíte! A zachráňte svojich predkov pred fašizmom!
  Augustín poznamenal a dupol bosými nohami:
  Urobíme to bez akýchkoľvek pochybností!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Máme na to všetky prostriedky!
  Len čo sa povie, tak urobí, a štyri bojovníčky útočia na fašistické hordy.
  Bojovníci z božieho ruského storočia a zmutované čarodejnice sa opäť potýkali s nacistami dvadsiateho.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Samozrejme, že štyri dievčatá znášali ničenie tankov a lietadiel Wehrmachtu veľmi ťažko. Od samého začiatku ich drvili rukami a nohami, pričom ich pokrývalo silové pole. Ale...
  Ako zo zeme sa objavili Oleg Rybachenko a Natašina najmladšia dcéra Margarita Korshunova.
  Chytili svetelné meče a zaútočili na nanoboty . Vydali sa zničiť nenávidených fašistov. Štvorka sa teda zmenila na šestku.
  Natasha Korshunova luskla nahými, vytesanými nohami a poznamenala:
  - To je ako? Aký je náš osud, nemôžeme ho poraziť inak!
  Agresívna zlatovlasá Zoya, ktorá naďalej drví Nemcov, logicky poznamenala:
  - Poďme na to rýchlejšie! Zachráňme ZSSR!
  Bosý chlapec nie starší ako dvanásť rokov, ktorý vyzeral ako Oleg Rybačenko, sekal nacistov mečmi, pechotu aj tanky, zareval:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč, ktorý odrezal tri fašistické lietadlá naraz!
  Margarita Korshunova, ktorá žiarila holými pätami, ničila protivníkov, tanky aj pechotu, vycenila zuby a zamrmlala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozptýlili z bosých nôh dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha Korshunova tiež vražedne vyhodila obnažené prsty na nohách a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej svetelné meče prešli mlynom na nacistov. Potom blastery sekli na tanky a odrezali údery. Dostali to aj lietadlá.
  Červenovlasý Augustín, ktorý prerezával nepriateľov, zakričal:
  - Na novú objednávku!
  A z jej bosých nôh sa rozsypali nové ihličie. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Cool Zoya, ktorá sťala bielych, hnedých vojakov a tanky lietadlami, zaškrípala:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A tanky a biele stíhačky padajú a z lietadiel horia chvosty.
  Svetlana Snehulienka seká mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami, zostreľuje nepriateľské lietadlá a škrípe:
  - Pre matku Rusko bude ľudské vesmírne impérium, vyhrajte!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A zároveň prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcej Rusi!
  A v pohybe každému seká hlavy a náhubky a zároveň tankové veže.
  Terminátorka Margarita ničí aj protivníkov, lietadlá a tanky.
  Jej bosé nohy len blikajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom to dievča vezme a seká...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  Ale Natasha Korshunova je v ofenzíve. Rozseká nacistov spolu s tankami a lietadlami a spieva:
  - Rus je skvelý a žiarivý,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú kotúče. Kto podrezal hrdlá fašistom. Áno, toto je dievča, ktoré demoluje tanky.
  Zoya Angelskaya je v ofenzíve. Oboma rukami seká hnedých vojakov. Pľuvanie z trubice. A holými prstami hádže smrtiace ihly - zostreľuje tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Eh, palica poďme,
  Oh, môj obľúbený pôjde!
  Augustín, ktorý rúca nacistov laserovými mečmi a vyhladzuje hnedých vojakov spolu s tankami, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A s holými prstami, ako sa pustiť do nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci! Dvadsiate druhé storočie!
  Svetlana Snehulienka v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Riadi mlyn mečmi.
  Rozdrvila veľa stíhačiek spolu s tankami a lietadlami a kričala:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy spúšťajú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami, zhadzoval tanky a lietadlá, hrkal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Cool dievča Margarita Korshunova ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A obnažené prsty hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A nacisti padnú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita agresívne zaškrípe:
  - Som americký kovboj!
  A opäť bola ihla hodená na jej bosé nohy.
  A potom ďalší tucet ihiel!
  Natashka Korshunova je tiež veľmi cool v útoku.
  A hádže bosými nohami a pľuje z trubice, zráža tanky a lietadlá.
  A kričí z plných pľúc:
  - Žiarim smrťou! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya Angelskaya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci padajú a padajú spolu s tankami a lietadlami.
  Dievča Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré priamo do hrdla kopú nacistom.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtve, miesto s tankami a lietadlami.
  Augustín v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa preháňa tornádo - padajú lietadlá a tanky.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín v divokej extáze snov posiela pulzar s holou pätou a reve:
  - Bohovia vojny všetko roztrhajú!
  A bojovník je v ofenzíve.
  A jej bosé nohy vrhajú množstvo ostrých, jedovatých ihiel, ktoré zostreľujú lietadlá a prepichujú pancier tankov.
  Svetlana Snehulienka v boji. A taká iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie osoba, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa rozpadne, nebudete to môcť zastaviť.
  Svetlana Snehulienka spieva:
  - Život nebude med,
  Tak skočte do okrúhleho tanca!
  Nech sa ti splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu. A ďalšie a ďalšie zničené tanky a lietadlá.
  Ofenzíva Olega Rybačenka sa zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je búrlivá školáčka a vo svojej činnosti totálne zastavuje. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz sa vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha Korshunova zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zároveň kričí:
  - Ruské impérium čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom spolu s tankami a lietadlami.
  Natasha Korshunova je Terminátorka.
  Nemyslí na to, že zastaví a spomalí, a tanky a lietadlá sú zostrelené.
  Zoya Angelskaya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Lietadlámi už rozbilo nie jednu stovku nacistov a množstvo tankov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustína, hrajúca sa so svalmi tlače a chvejúca si hruď šarlátovými bradavkami, spievala:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana Snehulienka. A nedáva ani gram oddychu. Divoké Terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A do priekopy a pozdĺž ciest už spadla masa hnedých stíhačiek spolu s rozbitými tankami a lietadlami.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Karate chlapec Oleg Rybachenko je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel, kopa rozbitých áut s lietadlami.
  Chlapec vynálezca si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Vrah detí Oleg Rybachenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Ukázalo sa, že je to naozaj skvelá show. A koľko nacistov bolo zabitých? A najväčší počet z najväčších zabil hnedých bojovníkov spolu s tankami a lietadlami.
  V boji je aj bosé dievča Margarita. Ničí škoricové a oceľové armády a hučí:
  - Veľký šokový pluk! Všetkých ženieme do rakvy!
  A jej meče sekali na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila. A s nimi tanky a lietadlá.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panter! Dokážte, že ste najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí hrášok so silnou výbušninou.
  A zasiahne nepriateľa.
  A vezme a zničí niektorých nepriateľov, tanky a dokonca aj lietadlá.
  A autoritou je Natasha Korshunova. A zasiahne svojich protivníkov a nikoho nesklame.
  Koľko nacistov už bolo zabitých spolu s tankami a lietadlami.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha Korshunova kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu! Neberte si ani rubeľ!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya Angelskaya je v pohybe a strihá veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov alebo zostrelí lietadlo tankom. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana Snehulienka v pohybe. Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky - zráža lietadlá. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Má už pekných pár rokov, všetci zažívajú dobrodružstvá s Natašou a spoločnosťou, no vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť mu z bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly. Aj lietadlá, aj tanky.
  Margarita Korshunova s holými okrúhlymi podpätkami spievala s potešením:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky a lietadlá, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech ruže kvitnú!
  A len čo bojovníčka holými prstami hádže hrach, do vzduchu okamžite vyletelo tisíc náckov. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha Korshunova v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak veľa nacistov umiera a lietadlá padajú.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a prepichujú protivníkov.
  Zoya Angelskaya v divokom pohybe. Postup proti nacistom. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov spolu s tankami a lietadlami ako rev:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Augustínova kobra ale prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a sekajú mäso a kovy pomocou leteckého duralu.
  Do ofenzívy ide aj Svetlana Snehulienka. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí hrach zabijak.
  Bosého fešáka, svalnatého chlapca Olega zase stovku nacistov, nesúcich meteor, famózne odrezali. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky masu lietadiel na oblohe.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Bosé dievča Margarita to v boji urobí znova.
  A zničí veľa hnedých bojovníkov. A rúbe veľké čistinky medzi tankami a lietadlami.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrie s novým elánom.
  Natasha Korshunova zúri v ofenzíve ešte viac. Takto mláti nacistov. Nie je pre nich ľahké odolať takýmto dievčatám.
  Natasha Korshunova to vzala a zaspievala:
  - Môj kop naboso je oslepujúci!
  Beh na mieste je vo všeobecnosti zmierujúci!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu som viedol mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odkotúľala a tanky horeli, lietadlá horeli.
  Je to bojovná kráska. Bitie sa s takou hnedou armadou.
  Zoya Angelskaya je v pohybe a všetkých drví. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Zasiahnite protivníkov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya Angelskaya to vzala, potriasla šarlátovými bradavkami svojich plných pŕs a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha Korshunova s potešením vykríkla:
  - Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh by vyletela čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Bosý Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Vlajú ako proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná kurva.
  A striehne na svojich protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliata beštia! Išiel som do boja s mojimi pomocou prirodzeného svetla, bez farby.
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Terminátor Oleg Rybachenko zavrčal:
  - Čo potrebuješ! Aké dievča!
  Margarita Korshunova, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť holými prstami spustí zabijaka, ktorý zrazí lietadlá.
  Natasha Korshunova nie je v boji nižšia ako jej súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou bosorkou v plameňoch. A nacisti to majú ťažké: padajú lietadlá a tanky.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, pustiac čepeľ bosou nohou, odrezávajúc vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeže!
  Svetlana Snehulienka, ktorá rozdeľuje nepriateľov a zostreľuje lietadlá, napísala na Twitter:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya Angelskaya škrípala, hádzala ihly bosými nohami a zrážala tanky a lietadlá opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha Korshunova, ktorá rozseká nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci to vezmú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Rybachenko, takmer nahý, pekný, svalnatý chlapec sám v šortkách, vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Pekné dievča Margarita s holými prstami hodila nohami, kus antihmoty a spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Terminátor Oleg, ktorý sekal hnedých vojakov, zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha Korshunova spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya Angelskaya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Bosá a ohnivá Augustína, mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami, hrklo:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana Snehulienka s holým opätkom odhodila guľu hyperplazmy, ochotne potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Mäso je roztrhané a veže tankov a chvosty lietadiel sú zdemolované.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha Korshunova vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Rybačenko, pekný, svalnatý chlapec v šortkách, zachrapčal:
  - Ach, je skoro, stráže ma plieskajú po rohoch!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha Korshunova porazila nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Terminátor chlapec s nahým, okrúhlym, detským opätkom, ktorý sa vzdal pulzaru a ničil nacistov, namietal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha Korshunova súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov lietadlami a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Svetlana Snehulienka opäť sekla na nepriateľov a zničila veže tankov a chvosty lietadiel.
  Zoya Angelskaya je veľmi rýchla krádež. Na nacistov spustila celý sud. A roztrhal ich pár tisíc jedným výbuchom.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča je v bojovej výstroji!
  Augustín tiež nie je slabý v boji. Takto mláti nacistov. Akoby ho reťazami vyklepali zo snopu.
  A pri sekaní protivníkov spieva:
  - Pozor, bude to dobré.
  Na jeseň bude koláč!
  Ryšavý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke. A ako horia tanky a horia lietadlá.
  Ale bosé dievča v tunike, Margarita Korshunova, ako bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Natasha Korshunova stroho poznamenala, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľká sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Dievčatá sa teda ujali nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí sa utrhli z reťazí.
  Tvrdý chlapec Oleg Rybačenko je v boji a útočí na nacistov. Bez milosti ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  - Sme ako býci!
  Margarita Korshunova, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala tanky a chvosty lietadiel, zachytila:
  - Sme ako býci!
  Natasha Korshunova to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedých vojakov spolu s tankami:
  - Nemôžeš klamať!
  Zoya Angelskaya trhala nacistov a škrípala:
  - Nie, nie ručne!
  A tiež vezme a pustí hviezdu bosou nohou a skoncuje s množstvom fašistov.
  Natasha Korshunova vzala, uvoľnila blesk zo šarlátovej bradavky a zakričala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya Angelskaya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky lietadlami, zakričala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Aj ryšavý Augustín celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a bosé kráčalo cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana Snehulienka je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky, ale aj lietadlá, píska:
  - Pre teba nebude zľutovania!
  A tucet ihiel odletelo z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A bojovník sa naozaj snaží rozdrviť a zabiť.
  Svalnatý, vyrysovaný chlapec v šortkách Oleg Rybačenko, ktorý píšťalkou zráža vrany, škrípe:
  - Pekné kladivo!
  A chlapček hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Oleg Rybačenko zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, jednoducho v ňom kypí sila a sopky bučia!
  Veľkolepá Margarita v pohybe. Všetkým roztrhne žalúdok.
  Dievča nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A bolo zabitých veľa rôznych druhov nepriateľov, boli vyradené tanky a lietadlá.
  Margarita Korshunova žiariaca s holými podpätkami spievala veselo:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha Korshunova v boji je len nejaký terminátor. A hučalo buchot :
  - Banzai! Získajte to rýchlo! A koniec diktátora!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití . A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja Angelskaja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala :
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A ryšavka, trblietajúca sa na holých podpätkoch a rubínových bradavkách na Augustínových prsiach, v odpovedi zarevala:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre svojich priateľov je miláčikom.
  A ako to bude brať a hádzať holými prstami. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi veľkým bojovým potenciálom. Nie, je lepšie nezasahovať do jedného z nich. Rovnako ako veže tankov, aj krídla fašistických lietadiel sú odtrhnuté.
  Augustín, ktorý rozdrvil svojich protivníkov, zasyčal:
  - Všetkých zradcov rozdrvíme na prach!
  A žmurká na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Okrem pokoja smrti!
  Svetlana Snehulienka, drvič nepriateľov, vydala:
  - Zabijeme ťa v rade!
  Červený Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej obnažených, vytesaných nôh opäť letí súčasnosť totálneho zničenia! A tak veľa tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé triesky.
  A potom dievča, ako zo šarlátovej bradavky, udrie bleskom.
  Oleg Rybachenko posielal dary smrti holými opätkami a ako odpoveď zaspieval:
  - Bude kompletný banzai !
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - V skratke! V skratke!
  Natasha Korshunova, ktorá zničila hnedých bojovníkov spolu s tankami a lietadlami, zakričala:
  - Stručne povedané - banzai !
  A poďme rozsekať vašich protivníkov s divokou dravosťou.
   Bosý , pekný chlapec v šortkách Oleg Rybachenko, ktorý rozsekal svojich protivníkov, povedal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A verte mi, debut je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na rezanie kovu. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, bojová dievčina drviaca kov, spievala bojovníkov hnedej ríše a brnenia tankov a rúbala:
  - A koho nájdeme v boji,
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  Potom odviedli dobrú prácu s nacistami ...
  Tu Hitler a jeho tím padli na kolená pred dievčatami a deťmi.
  Natasha Korshunova v prvom rade prinútila nacistickú jedničku pobozkať jej bosé nohy.
  Potom Hitler a celý jeho sprievod pobozkal holé chodidlá a päty aj iných dievčat. A jazykom si oblizovali päty. A veľmi pekného blonďavého chlapca Olega Rybačenka bozkávali bosé nohy dievčaťa.
  Potom, čo bola Natashka veľmi spokojná s ponižovaním mužských parazitov, nariadila:
  - Teraz, keď sme vás všetkých nezabili, podpíšte príkaz na úplné a bezpodmienečné odovzdanie Tretej ríše Sovietskemu zväzu!
  Všetko je v poriadku a končí dobre. Tretia ríša kapitulovala a mocný Wehrmacht bol odzbrojený. Hitler a jeho tím išli do žalárov Beria.
  Súd bol rýchly, ale spravodlivý. 22. júna 1959 Hitlera obesili priamo na Červenom námestí!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"