Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ڇوڪرو جنگا قزاق ڪيريئر

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    ايڊورڊ، واقف ڇوڪرو-ڪيبن ڇوڪرو، هڪ قزاق بڻجي ويو. ۽ حڪومتي جهازن سان وڙهندو، ٻيڙيون ڦري ٿو، ۽ خوبصورت، ننگي پير غلام ڇوڪرين کي آزاد ڪري ٿو. انصاف ڪرڻ جي ڪوشش ڪري ٿو.

  ڇوڪرو جنگا قزاق ڪيريئر
  تشريح
  ايڊورڊ، واقف ڇوڪرو-ڪيبن ڇوڪرو، هڪ قزاق بڻجي ويو. ۽ حڪومتي جهازن سان وڙهندو، ٻيڙيون ڦري ٿو، ۽ خوبصورت، ننگي پير غلام ڇوڪرين کي آزاد ڪري ٿو. انصاف ڪرڻ جي ڪوشش ڪري ٿو.
  . باب نمبر 1
  لِڪندي، ڄڻ ته ڊڪ جي ڪنوولوشنز جي ريڪن جي وچ ۾ ڪنهن جونک وانگر چمڪي رهيو آهي، ننگي پيرن وارو ڇوڪرو ايڊوارڊ اوسٽروف ٻڌندو رهيو. ٻيڙيءَ جي تازا ڪٽيل تختن مان ٿلهي بلوط جي خوشبوءِ اچي رهي هئي ۽ ان ماڻهوءَ جي هموار گال کي چتائي رهي هئي، جيڪو ابدي جوان ٿي چڪو هو، يا شايد، ڏيڍ تيرهن سالن جو ڇوڪرو به هو. ٽرمينيٽر ڇوڪرو سخت سوچيو:
  - ڪهڙو منصوبو هن کي چونڊڻ گهرجي؟
  هڪ اجنبي snail-beetle ٻرندڙ، ننگي، ڳاڙهي اڪيلي ڪئبن ڇوڪر سان گڏ، هڪ زمرد جي خول سان چمڪي رهيو آهي. هوءَ خوشيءَ سان ڇوڪر جي گول، گلابي هيل کي پنھنجن پنن سان چمڪندي رھي، ۽ ايڊڪ مسڪرائيندي پنھنجا چپ ڊگھا ڪري ڇڏيا.
  اهڙو جوان، مضبوط، بي انتها ۽ لچڪدار جسم ڪيترو نه عجيب آهي. جنهن تي زخم بغير ڪنهن نشان جي ڀرجي وڃن ٿا، نڪتل ڏند به اڀرن ٿا، ۽ ڳاڙهي لوهه جو داغ به آهي (ڇوڪريءَ جي ڪواريءَ ۾ غلاميءَ جو اهڙو واقعو هو!) ۽ پوءِ ڪجهه ڪلاڪن کان پوءِ ڪنهن نشان جي غائب ٿي ويو. .
  ها، هو ان لاءِ ادا نه ٿو ڪري، پر هن جا ٻيا به ڪيترائي فائدا ۽ فائدا آهن. ۽ اهو، اهو ياد رکڻ گهرجي ته، ابدي ننڍپڻ ۾ موجود سڀني نقصانن کي ختم ڪري ٿو.
  سمنڊ جي شڪارين مان وڏيرا آرام سان گفتگو ڪندا رهيا. جنهن کي ياقوت سان مالا مال لٽڪايو ويو هو، هن زمرد کان پڇيو "پادري".
  - پوءِ ڇا ان جو مطلب آهي هارپرز سان جنگ ناگزير آهي؟ -
  چرچ سان لاڳاپيل قسم جي تصديق ڪئي وئي آهي:
  - ها، ۽ وڏو ڀاءُ اڳ ۾ ئي اسان جي پاسي هوندو، اهو ممڪن آهي ته اسان هڪ وسيع اتحاد ٺاهي سگهنداسين.
  ياقوت جي زنجير واري سوداگر پڇيو:
  - ۽ گرانڊ ماسٽر اسڪرو؟
  چالاڪ سازشي چيو:
  - هو ٻين کان بهتر سمجهي ٿو ته ڊبل باس دنيا جي ايمان جو بنيادي ستون آهي، ۽ اسان کي هارپسٽن کي منهن ڏيڻ ۾ مدد ڏيندو.
  سوداگر بيزاريءَ سان مرڪيو.
  - اهڙيءَ طرح، اسان کي صرف بانسري جي بادشاهه کي قائل ڪرڻو پوندو. ۽ تيرھين ڊريگن کي ھڪڙو بيل جاري ڪرڻ ڏيو.
  ٿورو وقفو هو. ايڊڪ، ٽائيٽن وانگر پنهنجي مضبوط ڏندن سان، ڪيبل مان هڪ ٽاريل ٽڪرو ڪٽي، ان کي چيڀايو. هڪ ڇوڪر جو پيٽ، جيڪڏهن توهان هڪ ڇوڪرو کي هڪ تجربيڪار جنگجو چئي سگهو ٿا، جيڪو هڪ صدي کان وڌيڪ عرصي تائين جيئرو آهي، خالي آهي. تحقيق تي وڃڻ کان اڳ هن نه کاڌو هو، تنهنڪري هن کي چبائڻ لاءِ ڪجهه چاهيو.
  ٻيو ڇا ڪجي؟ انهن کي هر حال ۾ ماريو.
  هڪ ٻانهي، چاڪليٽ جي رنگ ۾ ٽنگيل، خاموشيءَ سان پنهنجي ننگي پيرن تي قدم رکندي، ماضيءَ مان گذري رهي هئي. هوءَ هڪ مختصر ٽوڪ پائي رهي هئي، جيڪا هن کي منصفانه جنس جي خوشين کي ساراهڻ جي اجازت ڏئي ٿي. هن جي ڳاڙهي چمڙي جي باوجود، غلام جا وار هلڪا هئا، لڳ ڀڳ برف جي اڇا، ۽ هن کي بخور جي بوء هئي.
  ايڊورڊ کي اڃا به افسوس ٿيو ته هو اڃا ڇوڪرو هو، پر ٻئي طرف، توهان گلن جي مجسمن، مورن، يا قيمتي پٿرن جي تعريف ڪري سگهو ٿا، پوء ڇا اهو ان جي لائق آهي؟
  پادري- سوداگر، زمرد جي زنجير کي ڇڪيندي، اعتماد سان اعلان ڪيو:
  - ۽ اھو اسان جو حڪم ھوندو، "ڊريگن جو وات"، ڪنھن کي به ڇڪيندو.
  ٿلهي جي پيٽ واري ڳالهائيندڙ زهريلي آواز ۾ چيو:
  "قزاق تازو ئي هارپرز کان هڪ سو بندوق وارو ڪرزر ورتو. - بوٽن جي هيل کي ڇڪڻ. - اهو مزو آهي.
  حڪم جي نوڪر، Jesuits جي مشابهت، جواب ڏنو:
  - اھو اھو آھي جيڪو انھن جي ضرورت آھي. انهن کي خبر پوندي ته ڪيئن اسان تي هر قسم جا بدمعاش مقرر ڪيا وڃن.
  هتي ايڊورڊ، جنهن وري هڪ ٻئي، ننگي پيرن واري ٻانهيءَ جي تعريف ڪرڻ شروع ڪئي، جنهن ۾ هڪ ٿلهي ڪمر ۽ سرسبز ڪُلهن سان، ان صورت ۾ هڪ ڳاڙهي رنگ هو، جنهن کي ان وقت ياد آيو ته هن اڳوڻي سردار مورگن پاران ڏنل ڪم پورو نه ڪيو هو. ڊش. جيتوڻيڪ ٻئي طرف، ڇو ته هن کي لازمي طور تي پورو ڪرڻ گهرجي؟ هي مورگن ڪير آهي، هڪ خونخوار قزاق ۽ بدمعاش جنهن عملدار کان خزانو لڪائي ڇڏيو هو؟ چوٿون ڇو نه ؟ ۽ هن جي شرم لاء، هو، هڪ اڳوڻو، پنجن منٽن کان پوء Komsomol ميمبر Eduard هن ۾ حصو ورتو. لالچ ۽ جرئت جي اڃ، ٻئي هن ۾ ڳالهائي رهيا هئا. خير، اها سندس ڪمسومول پسند هئي!
  ڪيئن Eduard Osetrov هڪ علمبردار بڻجي ويو هڪ ٻي ڪهاڻي آهي، ٽيڪنالاجي ترقي جي لحاظ کان هڪ مختلف ڌرتي تي. اتي، خاص طور تي، هن کي ٽيون ريخ وانگر هڪ سلطنت جو سامنا ٿيو، صرف ان کان به وڌيڪ وسيع، ڪيترن ئي ۽ ٽيڪنالاجي طور تي ترقي يافته.
  ۽ هوء يو ايس ايس آر جي پنهنجي اينالاگ جي مخالفت ڪئي هئي، صرف هڪ خوبصورت ۽ ٻاهرئين نوجوان عورت جي اڳواڻي ۾.
  ۽ اتي، يقينا، اتي هڪ پائيدار هو. ان کان سواء، هن ڌرتيء تي ٻارن جو هڪ حيرت انگيز تعداد هئا، ۽ مردن جي ڀيٽ ۾ منصفانه جنس جا پنج ڀيرا وڌيڪ نمائندا هئا. عجيب دنيا.
  ڇوڪرو سڄي ٻارن جي بٽالين کي حڪم ڏنو، ۽ SBKR جي هيرو جو اسٽار حاصل ڪيو - اهو هن لال سلطنت جو نالو هو. ايڊورڊ هڪ هزار ٽن وزني Cobra-13 ٽينڪ تي قبضو ڪيو ۽ ان کي پنهنجي يونٽن ڏانهن پهچايو. جيڪو واقعي ٿڌو ثابت ٿيو. ۽ سندس ٽيم، ٻه ٽيون ڇوڪريون ۽ هڪ ٽيون ڇوڪرو، تمام سٺو ثابت ٿيو. پر اهو، يقينا، هڪ مختلف ڪهاڻي آهي.
  ۽ ھاڻي ايڊورڊ ھڪڙي ٻيڙيءَ تي آھي، اٽڪل سترھين صديءَ جي دنيا ۾، جيڪڏھن دنيا جي ترقيءَ واري دور سان ڀيٽيو وڃي.
  ۽ ڇوڪرو جو ڌيان ڪن سڀني کي چڱي طرح ٻڌي ٿو.
  - چڱو، ڊريگن کي گوڙ ڪرڻ گهرجي ۽ شعلا ٻاهر ڪڍڻ گهرجي جيڪي هر شيء کي ساڙي ڇڏيندا آهن. ۽ گرانڊ ماسٽر اسڪرو هڪ قاتل کي هارپ جي بادشاهه ڏانهن موڪلي سگهي ٿو. - هڪ زهريلو آواز ٻڌڻ ۾ آيو. - جيتوڻيڪ خدا ڄاڻي ٿو اتي ڪهڙي قسم جو حڪمران آهي، تخت لاء جدوجهد سلطنت کي مضبوط نه ڪندي.
  زمرد واري هم منصب مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - قاتل کي احتياط سان لڪايو ويو آهي ۽ ڇڪڻ لاء تيار آهي. ڪائنات ۾ صرف هڪ خدا آهي، ۽ صرف هڪ عظيم سرپرست ۽ وڏو ڀاء هجڻ گهرجي. - چرچ جي شهزادي ۽ قاتلن جي بادشاهه جو ڍنگ ويسڪ ٿي ويو. "حقيقت اها آهي ته انهن جي بادشاهه چرچ جي سربراه ٿيڻ جو فيصلو ڪيو آهي، ۽ ظالمانه سزا هن جي انتظار ۾ آهي.
  گفتگو ڪندڙ، روبي زنجير ڏانهن آڱر وڌائيندي پڇيو:
  آخر ابالدين کي ڪڏهن قتل ڪيو ويندو؟
  جواب ۾ کلڻ لڳو:
  - صحيح وقت تي.
  اڃ سان ڀريل آواز:
  "پوءِ اچو ته اهو پيئون.
  جيسوئيٽ ٻيڙيءَ جي نوڪرن مان هڪ گھمندڙ ڇوڪرو کي سڏيو، زور سان حڪم ڏنو.
  شيشير جو هڪ پيالو آڻيو .
  ڇوڪرو، پنهنجي ننگي هيل کي چمڪائيندو، هڪ وڏو ڪنٽينر کنيو ۽ وڏي مشڪل سان ان کي اڳواڻن ڏانهن ڇڪيو. هو تقريباً ڪري پيو، تختي تي ٺڪاءُ ڪندي، پر ٻانهي ان قيمتي مائع سان ڪنٽينر کي پڪڙڻ ۾ ڪامياب ٿي وئي.
  ڪيبن جي ڇوڪرو هن جو شڪريو ادا ڪيو، جڏهن هن شراب ڦوڪيو هو ته اڳ ۾ ئي لٺن سان هن جي ڳچيءَ تي ماريو ويو هو. ۽ جڏهن هڪ بانس جو باغ هڪ ٻار جي ننگي تلو سان گذري ٿو، توهان پنهنجي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙيون ڪندا آهيو. ۽ پوءِ پيرن کي باهه لڳندي آهي، ۽ هر قدم ڪجهه هفتن لاءِ اذيت بڻجي ويندو آهي.
  ايڊورڊ ڇوڪرو ۽ غلام ڏانهن نهاريو، جيتوڻيڪ هنن کيس نه ڏٺو.
  ها، هتي، يقينا، زندگي بورنگ آهي، ۽ توهان راند ڪنسول تي هڪ شاندار، افسانوي دنيا ۾ نه پوندا.
  وڏيرن جو هڪ جوڙو جهوپڙيءَ تي ٽنگيو ۽ اهڙي لذت سان نگلڻ لڳو، جيئن اُٺ صحارا ريگستان کي پاڻي کان سواءِ پار ڪري رهيا آهن. جڏهن سازشين شراب پيئندا هئا، تڏهن هن ڇوڪر کي گندي گاريون ڏئي، کيس گدا ۾ هڪ سخي لات سان انعام ڏنو، ۽ هن جي ننگن، ٽنگيل ٽنگن کي چابڪ سان ماريندا هئا. اسان ڪيبن ۾ وياسين ۽ ٽيبل تي ويٺاسين. ظاهر آهي، انهن وٽ اڃا تائين هڪ سازش لاء ڪافي وقت نه هو. جيتوڻيڪ اهي خاموشيءَ سان ڳالهائي رهيا هئا، پر ننڍي پتلون ۾ تيز ڪن واري اسڪائوٽ، ايڊڪ، هر لفظ کي پڪڙي ورتو.
  هاڻي ڳالهه ٻولهه وڌيڪ مزيدار ٿي ويندي. - هڪ ٻي ڪائنات مان جيسوٽ شروع ڪيو. - تيرهين ڊريگن جو يقين آهي ته اهڙي سلطنت هارپ جي وجود جو ڪو حق ناهي. اهو لازمي طور تي ڊبل باس ۽ بانسري جي وچ ۾ ورهايو وڃي ٿو، ۽ جيئن ته خراب هيريٽيڪل هارموني ريپبلڪ لاء، ان جو موڙ جلد ئي ايندو.
  هتي ياقوت سان گڏ سوداگر-سازشي چيو:
  - عجيب ڳالهه آهي، پر ڪڏهن ڪڏهن ماڻهو الله تعاليٰ ۽ سندس ٻانهن جي حوالي سان تمام گهڻو مذهبي هوندا آهن. مثال طور، ريپبلڪن اسان کي باقاعدگي سان ڏهين حصو ادا ڪندا آهن!
  جيسوٽ، زمرد جي هار سان پادري، رڙ ڪري چيو:
  - پر ان کان وڌيڪ نه، ۽ وڏي ڀاء جي خزاني جي ٻين ادائيگي کي روڪيو ويو.
  پوءِ سندس ساٿي مٺي ۽ مصالحي واري شراب جو هڪ ٻيو چُپ کڻي، چاڪليٽ ساس ۾ ڀاڄي ڀريل گوشت کائي. هن جي ڏاڙهيءَ مان جانور جو چپچپا رس وهي رهيو هو، خاص تربيت جي مهرباني، ننگي پير ڇوڪرو ايڊڪ جي نظر تمام تيز ٿي وئي، ۽ هو وچين دور جي مٽيءَ، ٽڙيل شيشي مان تفصيل ڏسي سگهيو ٿي. پوءِ هن سوچيو:
  - ڪجھ به نه، مان سمجهان ٿو ته اتي جي بادشاهت کي بحال ڪرڻ لاء بهترين اختيار آهي - هڪ بگھڙ گرين ۽ ويمپائر گرين. - هن معاملي ۾، اتي وڌيڪ حڪم ٿيندو، ۽ چرچ جي طاقت کي مضبوط ڪيو ويندو.
  جيسوٽ جلدي جلدي يقين ڏياريو:
  - اسان وٽ اڳ ۾ ئي هڪ مناسب شهزادي آهي. هن خانقاه ۾ پرورش ڪئي هئي، ۽ بلڪل اسان تي منحصر آهي.
  جواب ۾ کلڻ لڳو:
  "اها وڏي ڳالهه آهي، توکي ٻيو ڇا گهرجي؟
  نانگ جي سُسڻ وانگر سرگوشي:
  - ڪنهن کي رشوت ڏيو، ۽ ڪنهن کي ماريو.
  ياقوت سان گڏ سازش ڪندڙ سنف باڪس مان ڊوپ کي سونگھيو ۽ چيو:
  هڪ قتل سؤ لعنتن کان بهتر آهي. اسان کي عمل ڪرڻ گهرجي، دير نه ڪرڻ گهرجي.
  - اچو ته وري پيئون ته رڳو سازشون ڪنداسين، باقي انهن ۾ پئجي وينداسين!
  شرابي چانديءَ جي ٺهيل هڪ شاندار شيشي تي چڙهائي ڪئي. شراب مهانگو ۽ تمام مضبوط هو، جيتوڻيڪ اهو سٺو ذائقو هو. ٻرندڙ ڳاڙھو، جھاگ ٿي ويو، ڄڻ ڪنھن ٻار جو رت سمنڊ جي ڪناري تي ڦھلجي ويو ھو.
  - ٿي سگهي ٿو ڳائينداسين، مان سياست بابت ڳالهائڻ کان ٿڪجي پيو آهيان.
  اتي هڪ سِڪ هئي:
  - اچو، چپ ڪر، نه ته سڄي ٻيڙي کي جاڳائي ڇڏينداسين. سڀاڻي اسان جي ماڻهن کي ڪم ڪرڻو آهي.
  ميز تي هن جي مُٺ سان هڪ ڌڪ لڳو، ۽ شراب ڪيميسول تي اڏامي ويو، ان کي گندي دڳن سان ڍڪي ڇڏيو:
  - ماڻهن بابت ڇا؟ ڪتي کان به بدتر. ڇا اسان کي انھن جو خيال رکڻ گھرجي؟
  ۽ هڪ بيچيني چيس هڪ سيٽي سان:
  - پر اهو سٺو آهي ته انهن مان هڪ سڪو نچوض ڪريو. خاص طور تي جيڪڏهن اهي محسوس ڪن ٿا ۽ ڄاڻن ٿا ته توهان انهن جي پرواهه ڪندا آهيو، انهن کان به وڌيڪ لفظن ۾ عملن ۾.
  غلام ڇوڪريون ظاهر ٿيو. هن ڀيري اهي پتلي پينٽيون پائي رهيا هئا ۽ انهن جي سينن تي ڪپڙي جون تنگ پٽيون هيون. هنن جا ننگي، زيتون وارا پير، خاموش، دلڪش آواز، ڊيڪ تي بيٺا هئا. ۽ هوا ڳاڙهي، سون، اڇي، ناسي رنگ جا ڊگها، چمڪندڙ وار وهائي رهي هئي.
  اهي اميرن وٽ داخل ٿيا، ڪنهن به معزز جي خواهش کي پورو ڪرڻ لاء تيار هئا.
  آخر ۾ ماتمي گيت ٻڌا ويا.
  هڪ سڪي کان وڌيڪ ڪجهه به نه آهي
  هوءَ سچ پچ ڪوڙ کان سواءِ چمڪندي آهي!
  حقيقت ۾، ڊبلون دنيا جو حڪمران آهي،
  هن جو سهارو هڪ مضبوط تلوار ۽ ڍال آهي!
  
  اُن ۾ ڪافر ديوتا لڪيل آھن،
  سج وانگر، هڪ چمڪندڙ سونهري منهن ...
  جيتوڻيڪ اتي اڃا تائين bandits-parasites آهن،
  روح جي سوداگريءَ ۾ ڪير لٿو!
  
  سڪو، هي هڪ بت آهي ۽ هڪ آرڪٽيڪل،
  اھو ئي ڇوٽڪارو ڏيندڙ، سڀني جو ناس ڪندڙ آھي.
  سونهن کان سواءِ، ڀرتي ٿيل دماسڪ لنگهي ٿو،
  پئسي کانسواءِ، جنگ ۾ ڪاميابي نه ايندي!
  
  پر تون ڇا ٿو چاهين، دل جو ماڻهو،
  توهان جي لاء امرتا خريد ڪرڻ جو شڪار ...
  لالچ سان خوشيءَ جا دروازا کولڻ لاءِ،
  صدين جي زندگيءَ جو ڌاڳو وڄائڻ لاءِ!
  
  پر ڇا هڪ ڊبلون اهو پڻ حاصل ڪري سگهي ٿو؟
  ڇا سونهن جو دائرو خواب ڏسڻ جي قابل آهي؟
  ته جيئن ڏاڙهيءَ وارو پوڙهو ماڻهو سلام سان نه اچي،
  ۽ هن مرده خاني ۾ پنهنجي پيشاني تي مهر نه لڳائي!
  
  جيتوڻيڪ هڪ سڪو تمام گهڻي خوشي جي ضرورت آهي،
  اسان کي گهڻو گناهه ڏيڻ لاء!
  پر انسان کي جوش تي ڪو به اختيار ناهي،
  هن جون ڇوڪريون، جيئن جوار کان ڪڪڙ!
  
  هو پيٽ مان گهڻو ڪجهه وٺڻ چاهي ٿو،
  ڍڳيون کائو، انناس جو پاڇو.
  جيتوڻيڪ توهان قبر ڏانهن نه کائي سگهو ٿا،
  جيتوڻيڪ توهان پئسا سان انتهائي سٺا آهيو!
  
  ۽ تابوت، اهو به تمام گهڻو خرچ،
  ڇو ته ان ۾ بادشاهن جي جاءِ آهي!
  آخرڪار، هڪ فرشتو شڪل ۾ هڪ صفر ٺاهيندو،
  پيشاني تي ڌڪ ۽ دماغ تي لٺ!
  سازشين جون زبانون وڌيڪ ڳنڀير ٿي ويون ۽ هڪ ٻئي شيشي کان پوءِ، ڊگهي بازار آخرڪار خاموش ٿي وئي.
  آخري جملا هي هئا:
  "تو ٻڌو ته جئڪ لنڊن ۾ بغاوت ٿي، جنهن جي اڳواڻي ٻه يا ٽي، سهڻيون عورتون ڪري رهيون هيون.
  زمرد سان گڏ پادريءَ ٽهڪ ڏيندي چيو:
  - جڏھن اھي پڪڙيا ويندا، سپاھين کي ڏاڍي خوشي ٿيندي، اھي ٽڪرا ٽڪرا ڪيا ويندا ۽ انھن جي چمڙي کي ربن ۾ ڪٽيو ويندو!
  ياقوت وارو سوداگر مُٺو ۽ هٻڪيو:
  "مان پاڻ کي شڪار ۾ حصو وٺڻ تي اعتراض نه ڪندس."
  ڏکيائيءَ سان ٽهڪ ڏيڻ ۽ دٻائيندي ، ٻاهر نڪري ويو:
  - هتي سامونڊي ڪناري تي هڪ شاندار ڪوٺي آهي، سڀاڻي اسان بورڊ تي به وڌيڪ گرم ۽ وڌيڪ مزاج ڪتن کي کڻنداسين.
  - اهو بيوقوف ناهي، هاڻي ڇو نه. منهنجي خواهش هئي. اي، مون کي ڪجهه طوائف سڏيو. ڪٿي آهن رات، چمڪندڙ پريان؟ - شرابي امير، زنجير ڇڏائي، وڏو آواز ڪيو ۽ پيرن تان ڪري پيو.
  - الله تعالي توهان کي هڪ سٺو خواب موڪلي. - هڪ عظيم پادريءَ چيو، هڪ ٿلهي شيشي مان چُنڍي. هو ڪجهه دير بيٺو رهيو، هوش ۾ آيو، پوءِ ٿڙڪندڙ هٿ سان پاڻ کي ڪراس ڪيو، ۽ پوءِ ٿلهي چپن سان پنهنجي ڪيبن ڏانهن ويو.
  نوڪر ڇوڪرين کيس هٿن ۾ جهلي ورتو. پر ظاهري طور تي، شراب کي ترتيب ڏيڻ کان پوء، پادري اڳ ۾ ئي ڪنهن به شيء جي قابل نه هو.
  ۽ هتي ڇوڪريون تمام خوبصورت آهن، ۽ خوشبو ۽ پتلي، منصفانه جنس جي ايٿليڪ جسم مان ڪهڙي خوشگوار بوء آهي.
  اسڪائوٽ اسٽرجن جي ٻڌايل گفتگو ۾ ڪافي ڳجهي معلومات موجود هئي، جيڪا شايد ڪنهن جي لاءِ تمام گهڻي قيمتي هئي، پر خود نوجوان اسڪائوٽ لاءِ ان ڳالهه جو ڪو احساس نه هو. آخر ۾، هارپ بادشاهه کي زهر ڏنو وڃي يا نه، انهن کي ٿورو فرق پوي ٿو. پر جنگ، ان جي برعڪس، فلبسٽر جي فائدي ۾ آهي، اتي وڌيڪ مال غنيمت آهي، ۽ توهان دشمن جي جنگي جهازن سان گهٽ مصروف آهيو. جيئن ته وڏي ڀاء لاء، corsairs، ضابطي جي طور تي، وهم پرست آهن، پر ساڳئي وقت ايمان وارا نه آهن، ۽ موقعي تي اهي مڪمل طور تي پادريء کي ڦرڻ لاء تيار آهن. Eduard Osetrov پاڻ ڪڏهن به دعا نه ڪئي، ۽ هن پنهنجي ماء جي کير سان پاڻ ۾ جذب ڪيو ته سڀئي مذهب ڪوڙ آهن، پر ڪو به معبود ناهي. يا، جيئن اهي پڻ چون ٿا، خدا، جيڪو تثليث آهي. ۽ اهو ڪيئن آهي، اتي ٽي ديوتا آهن ۽، ساڳئي وقت، هڪ؟ ائين نه ٿئي! جيڪڏهن ماء ڪنهن به شيء تي ايمان آڻيندي، پوء هن کي ترجيح ڏني ته پاڻ کي ٻارن سان پکڙيل نه هجي، ۽ ايلس يقين ڪيو ته آسمان ۾ ڪجهه قسم جي طاقت هئي، جيتوڻيڪ بائبل نه آهي. بغاوت، يقينا، دلچسپ آهي، پر ايڊورڊ اهو سوچڻ کان پري هو ته هو عام طور تي خلائي هٿيارن ۾ اهڙي پرسڪون ۽ سٺي طبيعت واري ڀيڻ جي طرفان ترتيب ڏني وئي هئي. اها سوچ تمام جهنگلي ۽ ناقابل اعتبار لڳي ٿي، جيتوڻيڪ اٺن سالن ۾ گهڻو ڪجهه تبديل ٿي سگهي ٿو. خاص ڪري جنگ ۾! هڪ قزاق، ۽ ايڊورڊ بلاشڪ هڪ قزاق آهي، پر هن کي ڪو به نقصان نه ٿو ڏئي.
  - مالدار حد تائين مسڪرايو! - بلوط تي پنهنجا ننگي پير هڻڻ. - غريب بک مرن ٿا، ان ڪري فساد ٿين ٿا. اهو واقعي منهنجو ڪاروبار ناهي. ٽرمينيٽر ڇوڪرو چيو. "اسان کي سوچڻ جي ضرورت آهي ته هن ٽڪريءَ سان ڇا ڪجي.
  هن جي نظر اڻڄاتل پيج تي پئي. هڪ ڪارا وار ڇوڪرو جيڪو هن جهڙو نظر اچي رهيو هو، ڊوڙي هن ڏانهن وڌيو ۽ نرميءَ سان ڳالهايو.
  - چاچا ڏاڍا خراب ٿي ويا. ڪو به نه ڏسندو، مان انهن جي " شراب " جي ڪوشش ڪندس . ڇوڪرو ڪنڌ لوڏيو ۽ مٺي مشروب جو چسڪي ورتو. پوءِ هن وڌيڪ چوسيو ۽ پيتو، ڇوڪر جو مٿو گوڙ ٿيو، ۽ هُو گِلي ڏانهن هليو ويو.
  - ۽ جيڪڏهن اسان پائوڊر جي گودام ۾ وڃون ٿا ۽ اتي بيرل کي اڏايو. انهي صورت ۾، هي هول سڙي ۽ سڪي ويندو. - بدمعاش ايڊورڊ اهو سمجهي ورتو. "مان ڪندس.
  پر پوءِ ڇوڪر کي ياد آيو ته ٻيڙيءَ ۾ سهڻيون غلام ڇوڪريون هيون، ۽ اهي مري سگهن ٿيون. چڱو، ٺيڪ آهي، هن جي آڱر تي هڪ ننڍڙو انگو آهي، هڪ چانديء جي سانپ جي شڪل ۾، ايتري قدر معمولي ۽ پهرين نظر ۾ پوشيده. پر هو مخالف جنس جي ماڻهن کي مختصر فاصلي تي منتقل ڪرڻ جي قابل آهي. تنهنڪري اتي هڪ موقعو آهي ته ڇوڪرين کي بچايو ويندو.
  هڪ مشعل هٿ ڪري، سندس منهن ۽ وارن کي رال سان ڌوئيندي، ڇوڪرو ٻيڙيءَ جي اونهائي ۾ هليو ويو، ساڳئي وقت، هن پنهنجي اعليٰ درجي جي اشرافيه تلوار کي ٽوڙيءَ ۾ وجهي ڇڏيو، انهيءَ ڊپ ۾ ته هو ساڻس خيانت ڪندو. شاندار. فيصلو تڪراري آهي، پر ڪو به اختيار ناهي. اهو برتن اندر ڀريل هو، ۽ ان ۾ تمام سٺي بو نه هئي. يقينا، ملاح صفائي ۾ اختلاف نه ڪيو، ۽ اهي پاڻ کي ڪٿي به رليف ڪيو. تنهن هوندي به، جنهن کي بارودي سرن جي خبر هئي، جتي ننگا، منڊا ٿيل ڇوڪرا زنجيرن ۾ سخت محنت ڪندا هئا ۽ ٿورڙي گڏيل لاءِ چابڪ سان ڌڪ لڳندا هئا، يا پنهنجي ڪم ۾ ٿوري دير ڪري، جاسوسي ڇوڪرو نڪرندو هو، پر انهن مان ڪو به بدمعاش نه هو. . مثال طور، کاڻ ۾، ضرورت کي صحيح طور تي درار ۾ آرام ڪيو ويو، ۽ مشعل پڻ تماڪ ڪيو. ها، ۽ ڇوڪرا زنجيرن ۾ جڙيل، سالن کان پسي رهيا آهن، نه ڌوئي، تنهنڪري اتي واقعي دوزخ هو. ۽ هتي، صرف هڪ عام سوراخ مرحوم وچين دور لاء.
  رستي ۾، سندس ڇوڪرو خشڪ عضلات سان گڏ، هڪ جمناسٽ ڇوڪرو، سڏيو ويو.
  - ماني، اسان کي رم ڏي. شرابي ملاح رڙ ڪئي.
  موڙيندي، ايڊڪ بيرل تائين ٽپو ڏنو، ۽ نل لاءِ بيزاريءَ سان ڀڄڻ لڳو، هڪ جگ ۾ وجهي ڇڏيو. نل زنگ آلود هو ۽ ڏاڍا تنگ ٿيل هو. سمنڊ جي ڪناري تي پڪڙيل لنگر وانگر.
  تون تمام گهڻي وقت کان گسائي رهيو آهين، اي گندو ڇوڪرو. - اسڪائوٽ Osetrov سر جي پٺيء تي هڪ ڳري چماٽ ملي. - چڱو، ھتان ھتان ھليو وڃ، توھان اڃا تائين نه ڏنو آھي.
  ڪوڙو ڪيبن ڇوڪرو پوري رفتار سان ڊوڙندو رهيو. اهو سٺو آهي ته اهي هن کي ڪنهن ٻئي لاء وٺي وڃن. پائوڊر ڊپو هميشه اهڙي طرح رکيا ويندا آهن ته هڪ حادثاتي شاٽ مارڻ جو امڪان گهٽ ۾ گهٽ آهي. اھو آھي، ٻيڙيء جي ھيٺان ۽ وچ ۾، ساڄي گرانڊماسٽ جي ھيٺان، ۽ جيتوڻيڪ ھن لڪير واري ٻيڙيء ۾ انھن کي طاقت ۽ ڀروسي لاء مٿي تي برونز جي چادر وجھي. هي آهي جتي هن کي چڙهڻ گهرجي. ننگي پيرن وارو ڇوڪرو ايڊڪ هيٺ لهڻ لڳو، قدم ڦاٽي پيا هئا ۽ بوءَ تيز ٿي رهي هئي. رستي ۾، هو هڪ ٻه ڀيرا ملاحن سان مليو، انهن هن کي سڏي، هن کي مجبور ڪيو ته هو هن يا اهو ننڍڙو ڪم انجام ڏئي. نوجوان جنگجو ڪم خوشيءَ سان ۽ جلدي سرانجام ڏنو؛ اونداهيءَ ۾ کيس ۽ مقامي ڇوڪر ۾ فرق ڪرڻ ناممڪن هو، خاص ڪري جڏهن ته حقيقي ماني گهڻو ڪري سمهي رهيو هو. اهو ڪيئن جاسوسي ڪڏهن ڪڏهن امڪاني متاثرين کي فائدو ڏئي ٿو. دنيا، هميشه وانگر، پاراڊڪس سان ڀريل آهي. ان ڪري، بهرحال، اها زنده ماڻهن جي دنيا آهي. جوش مان، جنگجو ڇوڪرو ايڊورڊ تمام گهڻو پسيو ۽ مشعل جي روشنيءَ ۾ چمڪائڻ لڳو.
  - اهو ضروري آهي ته اعصاب کي منهن ڏيڻ، ٻي صورت ۾، مان ڪهڙو قزاق آهيان. هن پاڻ سان ڳالهايو.
  آخر ۾، هڪ وڏو بلوط دروازو هڪ وڏي تالا سان نظر اچي ٿو. هتي Osetrov روانو ٿيو، نه ڄاڻندو ته اڳتي ڇا ڪجي. ان مهل، هن کي ٻيهر سڏيو ويو.
  هڪ تمام ٿلهو ماڻهو جنهن کي هڪ ڊگهو چاقو هو، هن کي سڏيو. ۽ نهايت ئي نراسائيءَ واري آواز ۾ چيم:
  - تون هولڊ سليڪر جي چوڌاري لٽڪي رهيو آهين، وڃ منهنجا بوٽ صاف ڪر.
  پسائيندڙ ايڊورڊ هن ڏانهن ڊوڙيو، شعلا هن جي ٻرندڙ چهري کي روشن ڪري ڇڏيو، پوءِ، جيئن قسمت ائين هجي، ٿلهي ماڻهوءَ وڌيڪ ڌيان سان هن ڏانهن ڏٺو. ڇوڪرو فطرت جي لحاظ کان تمام خوبصورت چهرو ۽ جسم هو، ۽ هن جو خوبصورت فرشتي چهرو ڪنهن ٻئي سان الجھائڻ ڏاڍو ڏکيو هو.
  - تون مان نه آهين! - ۽ پيئڻ جي ڪري هڪ پراسرار، پر خاموش روئڻ. "ها، گندو جاسوس، ٻڌاءِ تون ڪير آهين؟
  جواب ڏيڻ بدران، ايڊورڊ پنهنجي کجيءَ سان دشمن کي ڳلي ۾ ڌڪ هنيو. هن جواب ۾ چاقو هلايو، ۽ نوجوان مشڪل سان هڪ ڌڪ کان بچيو، جيڪو رٻڙ مان ڦٽي پيو. ٿورڙي جلن، ۽ شروع کان اڻ وڻندڙ خارش.
  - هي جانور آهي. - اسٽرجن ويڙهاڪ، پنهنجي هٿ کي روڪيندي، چاقو کي مروڙي ڇڏيو، پوء ان کي پيٽ ۾ هٽائي ڇڏيو. ٿلهو ماڻهو رڙيون ڪري رهيو هو، ۽ سخت آڱريون هن جي ڳلي ۾ پيون، هڪ رڙ کي دٻائيندي.
  ڏاڙهيءَ ڏاڍي ڪاوڙ سان دشمن جو گلا گھوٽي ڇڏيو، ان ڳالهه تي اطمينان محسوس ڪيو ته دشمن جي مزاحمت ڪيئن ٿيندي آهي ۽ ڪيئن سڙي ويندي آهي. جڏهن ٿلهو ماڻهو آخرڪار هڪ لاش بڻجي ويو، ته مضبوط ڇوڪرو ايڊورڊ کيس اڇلائي ڇڏيو. هاڻي، ۽ هو اهو واضح طور تي سمجهي چڪو آهي، هن کي جلدي ڪرڻ گهرجي، ٻي صورت ۾ اهي الارم بلند ڪندا جڏهن اهي هڪ اهم ملاح جي گمشدگي کي دريافت ڪندا، يا بلڪه، هڪ بحري آفيسر پڻ. تنهن هوندي به، تالا منتقل نه ڪيو ويو، ۽ ڇوڪرو اڃا تائين چوري جي صلاحيتن کي نه ڏني هئي، ڪنهن به صورت ۾، اهڙي ابتدائي تالا (جنهن کي اليڪٽرانڪ ڪوڊ جي باري ۾ نه ٿو چئي سگهجي)، بيڪار ۾ چاقو استعمال ڪندي. اهو بيڪار ۽ ڀڄي ويو.
  هتي ڪيتريون ئي ڇوڪريون گهٽ ۾ گهٽ ڪپڙن سان، پر تمام گهڻي دلڪشيءَ سان، پنهنجي ننگي پيرن کي ڇڪي، ڊيڪ پار ڪري ڊوڙنديون هيون.
  هن مٽيءَ ۾ پنهنجا ننگا تلاءَ تمام سهڻي نموني ڇڏيا، جيئن ليونارڊو ڊو ونسي جي خاڪي جا نشان.
  - اها بدصورت آهي، مان هاڻي تالا ڪيئن کولي سگهان ٿو. ٿي سگهي ٿو دروازي کي باهه ڏئي؟ - ايڊورڊ هڪ مشعل لاڳو ڪئي. سڪل ڪاٺ بُري طرح سڙي ويو، ان کان سواءِ، اُن جي مٿان لوهه جڙيل هو. نوجوان تخريبڪار جلد ئي اهڙي رستي جي مڪمل بيڪار محسوس ڪئي، ۽ قلعي کي گرم ڪرڻ شروع ڪيو. ان ۾ موجود تيل کي باهه لڳي وئي ۽ سخت بوءِ اچي رهي هئي.
  - اهو سڙيل ٻوٽي وانگر بدبودار آهي. - ڪاوڙيل نوجوان ڇوڪرو ايڊوارڊ هڪ ٽوٽل چاقو سوراخ ۾ وڌو، اونڌو ڌڪيو، ٿورڙو طومار ڪيو. هن کي قديم زماني جي هڪ فلم ياد اچي وئي - "زنگ آلود تلوار"، جنهن ۾ هڪ چور اهڙيءَ طرح گودام جو تالا کولڻ جي ڪوشش ڪئي هئي. سچ، هاڻي اهو طريقو ڪم نٿو ڪري.
  شور ٿيو، ٻه محافظ اچي رهيا هئا. هو شرابي هئا ۽ هڪ بيحد گيت ڳائي رهيا هئا. بهادر ڇوڪرو ايڊورڊ انهن کان خوفزده نه هو، پر خطرو تمام وڏو آهي ته اهي الارم بلند ڪندا. تنهن ڪري، هو اوندهه ۾ هليو ويو، پنهنجي هٿ جي تيز حرڪت سان، مشعل کي وسايو.
  "مٺي جوڙو" دروازي تي آيو. جوڙي ۾ سڀ کان وڏو، بلڪه وڏي جنگجو، چيو.
  - ۽ الائي ڇو جنرل اسان کي بارود جي گودام جي حفاظت جي جانچ ڪرڻ جو حڪم ڏنو، هتي ڪو به نه ايندو.
  - ها، ۽ هتي جو قلعو اهڙو آهي جو شيطان پاڻ پنهنجي ٽنگ ڀڃي ڇڏيندو. - ٻيو ويڙهاڪ گوڙ ڪيو ۽ فوري طور تي ڪاوڙجي ويو. ۽ پوءِ هو مونجهاري ۾ رڙ ڪري چيو:
  - ڏس، ڪنهن دروازو کولڻ جي ڪوشش ڪئي.
  هڪ نظر سان، ڪو به مضبوط آهي، نوجوان جنگجو ايڊورڊ ناراضگي ۾ هن جي پيشاني کي چمڪيو، توهان کي ايترو غير حاضر ذهن هجڻ گهرجي. ان دوران، محافظ چاقو ڪڍڻ جي ڪوشش ڪئي. ٻيو ڪنڌ جهڪائي، چوڌاري ڏسڻ لڳو، خوف ۾ پنهنجي ڳچيءَ کي مروڙيندي:
  - اتي ٻيڙيء تي هڪ اسڪائوٽ آهي، اهو الارم بلند ڪرڻ جو وقت آهي.
  ھاڻي ھٻڪائڻ ممڪن نه رھيو، لفظ تيزيءَ سان ٻُڌڻ لڳا، ايڊورڊ ٽپو ڏئي گھيرو مان ٻاھر نڪري ويو ۽ ٽپو ڏيئي ھڪ ڌڪ ھنيو.
  هُن پوري طاقت سان مٿي جي پٺيءَ تي پٺيءَ سان ڌڪ هنيو، ايتري قدر جو ٽٽل vertebrae جو آواز به ٻڌڻ ۾ آيو. ان وقت، ٻئي ملاح چاقو ڪڍڻ جي ڪوشش ڪئي، ۽ ڏسندي ئي ڏسندي، تالا پاڻ ئي جدا ٿي ويو.
  ان کان اڳ جو آخري مخالف بيوقوفيءَ سان پنهنجو وات کولي، اُٿي سگهي، چڱي تربيت يافته نوجوان جنگجو ايڊورڊ ٻنهي هٿن ۽ پيرن سان وڙهندو رهيو. جڏهن هنن کيس وٺي وڃڻ جي ڪوشش ڪئي، اوسٽروف هن کي جبل تي هڪ مٿي ڪٽ ڏنو، پوءِ مندر ۾ شامل ڪيو. جنگجو فرش تي ڪري پيو.
  ڪيتريون ئي سهڻيون ڇوڪريون، جن کي رڳو ڪپڙي جي پتلي پٽين سان ڍڪيو ويو هو، خوشيءَ سان ورتو ۽ تاڙيون وڄائي، هڪ آواز ٿي چيو:
  چڱو ٿيو، ننگي پير ڪيبن ڇوڪرو! تون هيرو آهين!
  نوجوان ٽرمينيٽر خوشيءَ سان چيو:
  - هاڻي، اسان کي جلدي ڪم ڪرڻ گهرجي!
  هن جي کيسي ڪڍڻ کان پوءِ هن کي هڪ چقمقي شيءِ ملي، جيڪا هڪ ضروري شيءِ هئي، ڇاڪاڻ ته جيئن ئي اها لالٽين جيڪا شرابي کڻي رهيا هئا، ٻاهر نڪري وئي، اسٽرجن واريئر هڪ چمڪ ڪڍي هڪ مشعل روشن ڪئي.
  - ھاڻي اچو ته تخريبڪاري ڪريون، جيئن قديم آثارن بابت ھڪڙي فلم ۾، پاينجر نازين کي اڏائي ٿو. - نوجوان ويڙهاڪ رڳ کي ڦاڙي، ان کي رال سان لڪايو، گهر جي ويڪري ٺاهي. ان کان پوء هن وڏي بيرل تي هڪ ٽڪرو ڪٽي، ان کي ڀريو ۽ ان کي باهه ڏني.
  - اچو ته مخالف دنيا جا ملائڪ منهنجي مدد لاءِ اچن! - اڳوڻي پارٽيءَ جي زير زمين فائٽر جون اکيون تيزيءَ سان چمڪيون. مون کي اميد آهي ته ڀڄڻ لاء ڪافي وقت آهي.
  نرميءَ سان پيرن جي آڱرين تي قدم رکي، ٽنگيل عضلاتي ٽرمينيٽر ڇوڪرو ايڊوارڊ دروازو بند ڪري، ان کي پوئتي ٽنگيو ۽، زور سان تالو کوٽيندي، تيزيءَ سان مٿي چڙهي ويو. ائين محسوس ٿي رهيو هو ته اونهي فضا سينه تي دٻائي رهي آهي ۽ ڪڪرن کي مٿي ڪري رهي آهي. ٽنگون حيرت انگيز ٿي ويون. رستي ۾، هنن هن کي ٻه ڀيرا سڏيو، ۽ عظيم جنگجو ايڊورڊ، جيڪو هڪ عام اڌ ننگي ننگي پير ڇوڪرو ڇوڪرو وانگر ڏسڻ ۾ اچي رهيو هو، هڪ گلي واري آواز ۾ جواب ڏنو:
  جنرل مون کي فوري طور سڏيو.
  اهو، يقينا، تنگ ذهن وارن تي بي عيب ڪم ڪيو، جيستائين ٻيو آواز پڇيو.
  - ۽ ڇو جنرل توهان جي ضرورت آهي؟
  ڪيبن جو ڇوڪرو ايڊورڊ، پنهنجي ننگي، پيلي هيلس کي چمڪندي، اڳي ئي تيار ڪيل ڪلچي سان جواب ڏنو:
  - مون کي تڪڙو ڪم آهي، مون کي ڊيڪ تي وڃڻو پوندو.
  - نه، توهان پهرين اسان جي خدمت ڪنداسين. " ملاح رڙ ڪري، هن کي عضلاتي ڪلهي کان پڪڙيو، جيتوڻيڪ تيزيءَ سان پکڙيل هڏن سان.
  نوجوان ويڙهاڪ، ٻه ڀيرا سوچڻ کان سواء، هن وحشي کي گوڏن تي مارايو، پوء هڪ صاف ڪيو. هو دوستانه کلڻ جي هيٺان ڪري پيو، ۽ نفيس ٻار Osetrov تيز رفتار وڌايو.
  هن جي ڊوڙ وڌيڪ کان وڌيڪ بيچيني ۽ ڪاوڙجي وئي. ابدي ختم ڪرڻ واري ٻار جي ننگي هيل جيان چمڪي رهي هئي. هتي، آخرڪار، بچاء واري ڊيڪ آهي، هو پنهنجي تلوار کي ڳولڻ جي ڪوشش ڪري، واقف شگاف ڏانهن ڊوڙندو آهي. هو غير حاضر آهي!
  رڳو ٻانھيون ڇوڪريون، ڪٿي ڪٿي روحاني طور ڪجھ ڳائينديون آھن پنھنجي رات جي تارن سان، تمام خوبصورت آوازن سان. ۽ اهي ڪهڙي قسم جون ڇوڪريون آهن، عام طور تي مٺي ڏسڻ واريون .. انهن جي صاف ۽ نرم چمڙي سان.
  تنهن هوندي به، ايڊورڊ ان تي نه آهي - سڀ کان پوء، سندس افسانوي ۽ بهادر تلوار ٿي چڪو آهي.
  پر اهو هڪ آسان هٿيار نه آهي، اهڙي بلڊ ڪنهن به ڌاتو کي ڪٽي ڇڏيندو. غصي ۾ پنهنجي ننگي پيرن کي ڇڪيندي، ايڊورڊ پيلي چپن سان سرگوشي ڪئي:
  مان توکي نه ڇڏيندس، جيتوڻيڪ مون کي مرڻو پوي.
  نوجوان تخريبڪار تيز رفتاريءَ سان ريلنگ کي محسوس ڪري رهيو هو، تڏهن هڪ سنٽري مٿس ٺڪاءُ ڪيو.
  پٺيان هڪ بلند آواز آيو:
  - تون هتي ڇا ڪري رهيو آهين؟
  - جنرل حڪم ڏنو ته گم ٿيل ميڊلن کي هيرن جي دل سان ڳولڻ لاء! - تيز عقل وارو دائمي ڇوڪرو اسٽرجن مليو. مشڪل سان پاڻ کي روڪيو، ته جيئن فوري طور تي هن جي سختي کي ڇڪي نه سگهي، ڪانگ جي ٿلهي وانگر، پيشاني ۾ ننگي هيل.
  هو خوشيءَ سان چيم ته:
  - اھو اھو آھي، اچو ته گڏجي ڏسو.
  ويڙهاڪ ڊيڪ تي چڙهي ويو ۽ بورڊن کي محسوس ڪرڻ لڳو، ايڊورڊ جي جوان جسم کي ائين لڳي رهيو هو ته وقت اڏامندو رهيو هو، جلدي ماپ ڪري هن لاءِ آخري سيڪنڊن کي ماپي رهيو هو. سوچن جي رش ۾ وقفي وقفي سان هڪ عجيب آواز آيو.
  - ڏسو مون کي ڇا مليو. - ها، ڪڏهن ڪڏهن ائين ٿئي ٿو ته ڪو به خوش قسمت آهي، پر توهان نه. جيتوڻيڪ قسمت هڪ لاڳاپو تصور آهي. ويڙهاڪ هڪ ٿلهي چمڪندڙ تلوار ڪڍي.
  - ڪلاس! اچو ته توهان کي هڪ چال ڏيکاري. - ابدي ختم ڪندڙ ڇوڪرو چيو، ۽ مٺي مسڪراهٽ سان، "ٽائيگر ڪلو" ٽيڪنڪ استعمال ڪندي، پنهنجي ساڄي هٿ کي پنهنجي آڱرين سان شمسي پلڪسس ۾ ڪٽيندي. پوءِ، هٿ تلوار جي سڃاتي روشني محسوس ڪئي. ڊوڙڻ جي شروعات سان، نوجوان ۽ ناقابل شڪست جنگجو ٽپو ڏئي تخت تي چڙهي ويو.
  ٻانهي ڇوڪريون، پنهنجي ننگن کي ڇڪيندي، ڇڪيل، خوبصورت، جيئن ٿيڻ گهرجي، منصفانه جنس جا پير، جن کي بوٽن جي خبر نه هئي، ڳائيندي هئي.
  تون اسان جو عظيم بت آهين،
  ڇوڪرو جنگجو نور...
  سڄي دنيا کي فتح ڪرڻ -
  پيار کي ڳائڻ ڏيو!
  لڳ ڀڳ فوري طور تي هڪ زوردار ڌماڪو ٿيو، ٻيڙيءَ کي ٻن حصن ۾ ورهايو ويو، ۽ تماڪ جا نشان هر طرف پکڙجي ويا. انهن مان هڪ ڇوڪرو ايڊورڊ کي ڏاڍي تڪليف سان هن جي ٽنگيل ننگن ڪلهن تي ڌڪ هنيو، ۽ باهه جي نشان هن جي ننگي پيرن کي ٿورو ساڙي ڇڏيو؛ هڪ ٽڪرو ڪئبن ڇوڪر جي ٿلهي تلي تي اچي ويو. جيتوڻيڪ هو حيران ٿي ويو، هن جي ترقي سست نه ٿي، هو آٽو پائلٽ تي تیرندو رهيو.
  ۽، يقينا، هن انگوزي کي رگڻ ۽ هڪ مختصر اسپيل چوڻ نه وساريو.
  هڪ جادوئي واءُ کڻي ٻانهن کي کنيو. ۽ هن انهن کي هڪ پراڻي ملڪ جي اڏامندڙ ٻيڙيءَ مان محفوظ جاءِ تي منتقل ڪيو. ۽ اهي بندرگاهن ۾ ختم ٿي ويا. عريانيت جي مختلف درجي جي خوبصورت ڇوڪرين جو هڪ مڪمل لاتعلقي. ۽ انهن مان صرف هڪ سينڊل موتي سان ٺهڪندڙ هئي. ۽ اهو ان ڪري جو هوءَ ڪافي غلام نه هئي.
  ڇوڪرين ان کي ڪورس ۾ ورتو ۽ ڳائڻ لڳا:
  پر دل ۽ رڳن جي ڌڙڪڻ،
  اسان جي ٻارن، مائرن جا ڳوڙها...
  چون ٿا ته اسان تبديلي چاهيون ٿا
  ٻانهن جي زنجيرن جو جوڙو لاهي ڇڏ!
  ويڙهاڪ ڇوڪرو انهن ڏانهن واپس ڳايو:
  ڌرتيءَ جو پٽ جواب ڏيندو، نه،
  مان ڪڏهن به غلام نه ٿيندس...
  مون کي يقين آهي ته آزاديءَ جي اوسر ٿيندي،
  سج هڪ ٻرندڙ زخم کي شفا ڏيندو!
  
  جنگ ۾ عظيم وطن لاء،
  ڇوڪر جي دل توکي سڏي رهي آهي...
  صبح جو بهادر نائيٽ اٿي
  اونداهون دور ٿي وينديون، مئي جا گل ٽڙي پوندا!
  ٽائيگر شارڪ وري ان ڇوڪر جو تعاقب ڪرڻ شروع ڪيو جنهن تخريبڪاري ڪئي هئي.
  نوجوان ويڙهاڪ ايڊورڊ مشهور طور تي پنهنجي تلوار لڙڪائي، جيتوڻيڪ هن جي زخم ٿيل ڪلهي کي ناقابل برداشت طور تي زخمي ڪيو. هتي شڪارين مان هڪ تمام ويجهو ترڻ لڳو، ۽ کٽيو ويو، جنهن کان پوء، هن جي پنهنجن ساٿين تي حملو ڪيو.
  ۽ انھن پنھنجي سامان کي عذاب ڪرڻ شروع ڪيو ۽ لفظي طور تي انھن کي ٽڪر ٽڪر ڪيو. ۽ لهرون سج جي روبي رنگ ۾ رنگجي ويون.
  - توهان شارک کي هڪجهڙائي جو احساس ناهي. توهان هڪ گرل ڪامريڊ جي حمايت ڪرڻ بدران، هن کي ختم ڪيو. - نوجوان جنگجو عجيب طور تي شامل ڪيو. توهان جو ضمير ڪيڏانهن ويو آهي؟
  شارڪن جواب ۾ اڻ سمجھ ۾ آيل شيءِ کي رڙيون ڪيون، انهن مان فقط هڪ جامني رنگ جي پٽين ۽ سڱن سان اوچتو چيو:
  - توهان ڪير آهيو، نوجوان، لکين سالن جي ارتقاء کي تڪرار ڪرڻ لاء.
  حيرت انگيز طور تي، ابدي ڇوڪرو ايڊورڊ تقريبا پنهنجي تلوار کي هٽائي ڇڏيو، پر خوش قسمت، هڪ غير معمولي ردعمل جي مهرباني، هن قيمتي ٽرافي کي پنهنجي چست، ننگي آڱرين سان، هڪ بندر وانگر بند ڪرڻ ۾ ڪامياب ٿي ويو.
  نوجوان جنگجو پڇيو:
  - تون ڳالهائين پيو؟
  شارڪ طنزيه انداز ۾ مسڪرايو.
  - توهان ڇا ٿا سوچيو، صرف ماڻهو هن جي قابل آهن؟ ھتي اھو آھي توھان جو اڙدو، بغير ڪنھن سبب جي توھان مان گھڻا ارتقاء کان انڪار ڪن ٿا، پنھنجي پاڻ کي خدائي اصل سان منسوب ڪن ٿا. - ۽ سمنڊ جي مکيه شڪاري ڪاوڙ ۾ پاڻي تي پنهنجي دم کي ڇڪايو.
  ڇوڪرو منطقي جواب ڏنو:
  - مان اڪثريت نه آهيان، ۽ خاص طور تي، مان سمجهان ٿو ته اسان هڪ ڀيرو بي عقل بندر هئاسين. پر پوءِ اُٿڻ ۾ ڪامياب ٿي ويا. - سخت جنگجو اٿيو. - هزارين سال گذري ويندا، ۽ اسين اهڙي بلندين تي پهچي وينداسين، جو سڀ کان وڌيڪ جرئتمند سائنس فڪشن ليکڪ به خواب نه ڏسي سگهندا!
  شارڪ، هڪ خاص فاصلي تي ايڊورڊ جي پيروي جاري رکندي، شڪي انداز ۾ چيو:
  - سڀ ڪجهه، تون، انسان، تمام گهڻو خود اعتمادي آهين. توهان ان سبب جي مدد سان حاصل ڪرڻ جي اميد رکو ٿا جيڪي ٻيا ماڻهو خدائي فضل جي خرچ تي حاصل ڪرڻ جي اميد رکن ٿا.
  ڇوڪرو، هڪ حرڪت شامل ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهيو آهي، خاص طور تي جڏهن ته ڌماڪي جي نتيجي ۾ ڪٽ ناپسنديده خارش هئي، ٻيهر حيران ٿي ويو:
  - توهان کي ان بابت ڪيئن خبر آهي، ڇو ته توهان سمنڊ مان نه نڪرندا آهيو.
  شارڪ ڄاڻيندي چيو:
  - اسان مان ڪجهه ماڻهن جي دماغ مان معلومات جذب ڪرڻ جي فطري صلاحيت آهي جيڪي کائي ويا آهن. تنهنڪري مون کي هڪ تمام گهڻو پڙهيل بشپ مليو. تون به، جيتوڻيڪ نوجوان آهين، پر پاڻ ۾ گهڻو علم رکي. ھاڻي توھان منھنجي ناشتي يا رات جي ماني ھوندؤ، جيڪو توھان چاھيو.
  - بس ڪوشش ڪريو! - هڪ ڪوبرا وانگر هلڪو، ايڊورڊ، ايندڙ حرڪت کي پڪڙيندي، پنهنجي تلوار لڙڪائي ۽ ويجھي شارڪ تي اڇلائي، جيڪا هن ڏانهن وڌي وئي.
  ڌڪ هن کي ماريو، هن جي اک، دماغ، ۽ سينو ڀڄي ويو. ۽ وري شڪاري، بجاءِ سڀ گڏجي پنهنجي ڏوھاري تي جھيڙو ڪن، اُٿندڙ جسم سان چمڪندا رھيا.
  - نه، توهان ڪڏهن به منهنجي دماغ کي نه چکندا. - چيو، کلڻ کي روڪڻ ۾ مشڪل سان، شارک تمام بيوقوف، ننڍڙو ڇوڪرو نظر آيو. "پر جيڪڏھن توھان چاھيو، ته ويجھو ترڻ. - نوجوان جنگجو پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ انجير جي شڪل ٺاهي.
  سامونڊي ڦرلٽ، پاڻ تي حملي ڪرڻ کان ڊڄي، جارحاڻي انداز ۾ چيو:
  - هاڻي اهي توهان کي ختم ڪري ڇڏيندا. "ظاهر آهي، هوء قسم کڻڻ سان تمام تخليقي نه هئي، هوء ٻاهر نڪري وئي." - تون بيوقوف بيوقوف آهين.
  شڪاري مڇي، پنهنجي ساٿيءَ سان گڏ، ٻيهر نوجوان جي پٺيان ڊوڙڻ لڳي. انهن سڀني طرفن کان مٿس حملو ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي، پر هوشيار، ڳجهي جنگ جي تربيت، جنهن ۾ ٿڌي هٿيارن سان گڏ، ابدي ڇوڪرو ايڊورڊ ٻوڙي ڇڏيو ۽ هڪ پيٽ کولي ڇڏيو، ٻئي سندس دم ڪٽي ڇڏيو. شارڪون، ڄڻ ته خراب هيون، ٿوري دير لاءِ هن ۾ دلچسپي وڃائي ويٺيون، پاڻ ئي کائينديون رهيون.
  - توهان، مان ڏسان ٿو، توهان جي ڀينرن کي ڪنٽرول نه ڪريو. - ناقابل تسخير ڇوڪرو ايڊورڊ خوشيءَ سان چيو. اهي ايترا ابتدائي ڇو آهن؟ ۽ اهي خاموشيءَ سان مرن ٿا، پڇا ڳاڇا دوران ڌرين وانگر؟
  مکيه شارڪ ايمانداري سان جواب ڏنو:
  - مون جهڙا ماڻهو تمام گهٽ پيدا ٿيندا آهن. ۽ باقي بيوقوف عضلتون جو هڪ جبل آهن، جن جي جبلن جي تصديق ڪئي وئي آهي : زخمي کي ختم ڪريو - منهنجي حڪم کان وڌيڪ مضبوط.
  هلڪي هلڪي ڇوڪر ايڊورڊ تلوار جو وزن ڪيو ۽ سوچيو ته ڇو نه هن منڪ وهيل تي اڇلائي ڇڏيان. سچ پچ، اتي گم ٿيڻ ۽ هڪ شاندار هٿيارن کي وڃائڻ جو خطرو هو. ڄڻ ته سندس ارادن جو اندازو لڳائي، ذهين شارڪ پنهنجي رفتار وڌائي ۽ نوجوان ويڙهاڪ کان پري ٿيڻ لڳو.
  - ۽ تون، مان ڏسان ٿو، ڊڄي ويو. - ظالم جنگجو ٽهڪ ڏنو، هڪ ڇوڪرو، ايڊورڊ وانگر. - ڇا توهان پنهنجي گروهه کي واپس سڏي سگهو ٿا؟
  پنن واري ويڪسن زهريلي آواز ۾ چيو:
  ڳڻڻ نه ڏيو، توهان کي بقا جا ڪيترائي موقعا نه هوندا.
  شارڪن وري ان کي ٽوڙڻ جي ڪوشش ڪئي، ٻه ڀيرا ان کي ڇڪيو، خاص طور تي، ٽنگ کي پنهنجي ڏندن سان ڪٽيو، لڳ ڀڳ هٿ جي آڱرين کي ڪٽي ڇڏيو، جسم تي پنهنجن سڱن سان ٻه دردناڪ ڌڪ هنيا، ظاهر آهي. ٻه رڍون ٽوڙڻ. پر انهن مان هڪ سٺو درجن پاڻ کي قتل ڪيو ويو. مختصر وقفو جڏهن اهي ختم ٿي ويا پنهنجن ڪامريڊن هن کي ٻيهر منظم ڪرڻ جي اجازت ڏني. هڪ گنر، هڪ گهڙيل وار ۽ ٽڙيل نڪ وارو اڳوڻو مجرم، ٻيڙيءَ تي اڳ ۾ ئي هن جو انتظار ڪري رهيو هو. هن سان گڏ، هڪ بهادر عورت، جيڪا ڪاري عورت وانگر نظر اچي رهي هئي، انهن ننڍڙي توپ مان فائر ڪيا. تعجب جي ڳالهه ناهي ته هن وٽ هڪ نيگرو شهرت هئي هڪ بي مثال شوٽر جي حيثيت سان، بال بلڪل شارک کي ماريو، ان کي ٽوڙي ڇڏيو.
  - بو - بو! - چيو، سندس ڏند baring، نوجوان جنگجو ايڊورڊ. - اهو هڪ افسوس آهي ته ان کي پٽي نه آهي. هاڻ هوءَ مونکي ياد ڪندي، بدلو وٺندي. - هن پنهنجي هٿ جي ڪنڊ کي پنهنجي ڳلي سان گڏ ڪيو، شامل ڪيو. - صرف هاڻي هن تي انتقام، خاص طور تي، ٻاهر نڪرندو ۽ نه رڳو پاسي تي!
  نوجوان ويڙهاڪ، پنهنجن هٿن ۽ ننڍڙن پيرن جي ننگن آڱرين سان جڪڙيل، جنهن تي هڪ چمپانزي به حسد ڪندو، جلدي جلدي ڊيڪ تي چڙهڻ لڳو، هو ايترو ته پرجوش هو جو هن کي ٿڪ محسوس نه ٿيو. ڪئپٽن ڪوارناوا پهريون هو جيڪو هن سان ملڻ لاءِ ڊوڙندو هو:
  - چڱو، منهنجا ڇوڪرو، جاسوسي ڪيئن ٿي وئي؟
  نوجوان جنگجو جوش سان جواب ڏنو:
  - عظيم، مان هڪ پتي تي خاڪو ٺاهي سگهان ٿو جتي انهن جون سڀئي بيٽريون ۽ چوڪيون واقع آهن. مان سمجهان ٿو ته اسان وٽ هڪ ڪامياب حملي جو موقعو آهي.
  ڪارناوا هن ڪوشش ۾ هن جي حمايت ڪئي:
  - مون کي ساڳيو اندازو. - ۽ وڏي قزاق پنهنجي ڏاڙهي کي خنجر سان مس ڪيو. حملي جو منصوبو ساڳيو ئي رهي ٿو؟
  - ها! ڇا مون صرف پاڻ کي ترتيب ڏنو؟ " ايڊورڊ مسڪرائيندي فخر سان چيو.
  - ڇا؟ ڪنوار پڇيو.
  ڇوڪر خوشيءَ سان جواب ڏنو:
  - بندرگاهه ۾، ٻين شين جي وچ ۾، اتي هڪ سو ويهه بندوقون ويڙهاڪن، ڪنٽراباس جي سڀ کان وڌيڪ طاقتور جهازن مان هڪ آهي.
  - ائين ته آهي، پر اهڙي طاقت جي خلاف اسان نه ڪڍنداسين، اسان کي حملو ملتوي ڪرڻو پوندو. - خوفزده گوڙ ڪيو ڪاروناوا.
  نوجوان جنگجو طنزيه انداز ۾ درست ڪيو:
  - مون توهان کي ٻڌايو ته مان آهيان.
  قزاق جي ڪپتان اميد سان چيو:
  - پوء هن ڇڏي ڏنو؟
  ٽرمينيٽر ڇوڪرو چِٽيءَ سان مُرڪندي چيو:
  - تون ائين چئي سگهين ٿو، هيٺ جهنم ڏانهن ويو.
  ڪنوار حيران ٿي ويو:
  - پاڻ کي غرق ڪيو؟
  نوجوان جنگجو ايڊورڊ ضروري نه سمجهيو ته ڪنهن به شيءِ کي لڪايو:
  - نه، مون کيس ٿوري مدد ڪئي. بارود جي گودام کي باهه ڏني وئي، ۽ اهو ڪيئن ڌماڪو ٿيو، توهان نه ٻڌو؟
  ڪنوارو به کلڻ لڳو:
  - اسان سوچيو ته اهو گوڙ هو. - مان فوري طور تي بهتر ٿي چڪو آهيان. - بهرحال، ڪاري عورت-هيرو ۽ ٻين مٿين ڊيڪ مان باهه ڏٺو. - ڪپتان حيران ٿي ويو. - پوء توهان اهو ڪيو؟
  ڇوڪرو ايڊورڊ مسڪرايو ۽ پنهنجي مُٺ هن جي ڪنارن تي رکي:
  - ها مان! مون وٽ ٻيو ڪو به رستو نه هو. ٻي صورت ۾، اسان سڀ غرق ٿي وڃون ها، يا اسان کي هن جرئت کي ڇڏڻو پوندو.
  ڪنوارو سوچ جي حملي سان چيو:
  - ها، توهان صرف هڪ هيرو آهيو. اسان کي توهان کي انعام ڏيڻ گهرجي، پر اسان، ساحلي برادري، حڪم ۽ پار نه آهن. ٿي سگهي ٿو ته مال ورهائڻ وقت توهان جي ڪارڪردگيءَ جو خيال رکيو وڃي.
  ڪيتريون ئي پٺيون قزاقون ڇوڪريون بيٺيون، ٿلهي، ٿلهي، پر ساڳئي وقت صاف سٿرا، وڏي آواز ۾ چوڻ لڳي:
  - ساڄو!
  ٽرمينيٽر ڇوڪرو ايڊورڊ خوشيءَ سان ائين گھميو، جيئن ڪو هيلي ڪاپٽر پروپيلر سان، هڪ تيز تلوار پنهنجي روشن مٿي تي:
  - اهو صحيح ٿيندو، جيتوڻيڪ دولت مون لاء تمام دلچسپ ناهي.
  توهان سمجهي نه سگهندا ته ان ۾ وڌيڪ ڇا آهي، مخلص يقين يا بهادري.
  ڪنوارو زور سان جواب ڏنو:
  - اهو ان ڪري جو تون اڃا ننڍو آهين. جڏهن مان توهان جي عمر جو هو، مون پڻ پئسن جي ڀيٽ ۾ جرئت بابت وڌيڪ خواب ڏٺو. هاڻي، اسان پنهنجي آفيسرن سان حتمي تفصيل تي بحث ڪنداسين.
  
  گليور غلاميءَ ۾
  تشريح
  ڪنن جي ڦيٿي کي ڦيرايو . ۽ سهڻي Viscountess ڇوڪري هن کي هڪ ٿلهو سان مٿي ڪيو. هي هاڻي افسانوي مسافر جي ناقابل اعتبار قسمت آهي.
  . باب نمبر 1
  ڇوڪرو گليور ٻين ملاحن کان جدا ٿي ويو. جيڪي به ٻار ٿي ويا، تن کي الڳ بيرڪن ۾ موڪليو ويو، جتي کين مختلف سخت نوڪرين تي لڳايو ويندو هو. ۽ ابدي ڇوڪرن کي پٿرن سان ڀريل ٽوڪريون کوارن ۾ ننگي ۽ ننگي پيرن سان کڻڻيون پونديون هيون، ۽ پٿرن کي ٿلهن ۽ چنبن سان ڪٽيندا هئا.
  اها آهي غلامن جي قسمت. پر گليور ٿورڙو خوش قسمت هو. تنهن هوندي به، ويسڪائونٽيس، حڪم ڏنو ته هن کي هڪ ڦيٿي تي ڌڪيو وڃي ۽ هن کي هڪ چکی جي پٿر کي ڦيرايو، جنهن ۾ اناج کي اٽو ٺاهيو ويو. ڪم ڏکيو آهي، پر سج ۾. ۽ گهٽ ۾ گهٽ اهي توهان کي ترڻ جي ٽرڪن کي ڇڏي ڏنو. ڪواريءَ ۾ ٻيا ڇوڪرا پئسا بچائڻ لاءِ بلڪل ننگا هوندا آهن، ۽ ڪڏهن ڪڏهن مهينن تائين سج نه ڏسندا آهن، لٺن ۽ چابڪن سان ڌڪ لڳندا آهن، زنجيرون پائي پٿر تي سمهندا آهن. ان کان علاوه، اهي مختلف مٽي ۽ دونھون مشعلن مان بوندن ۾ بدبو آڻيندا آهن.
  ۽ تنهنڪري گليور اڃا تائين سج ۽ تازي هوا ۾ ڪم ڪري ٿو. ۽ ويسڪاؤنٽيس ڇوڪري ويجھي گھمندي. هو وقت بوقت ڇوڪر جي ننگي پٺيءَ تي چابڪ هڻي ٿو، ۽ مسڪرائيندي پڇي ٿو:
  - خير، ڪيئن؟ هن ڀيري تون خوش آهين!
  گليور فلسفياڻي انداز ۾ چيو:
  - انسان تجويز ڪري ٿو، پر خدا تصرف ڪري ٿو!
  ڇوڪريءَ پنهنجا ننگي پيرن تي مهر لڳائيندي چيو:
  - ڊيموگوري! جيتوڻيڪ توهان پنهنجي جوانيءَ کي ٻيهر حاصل ڪيو آهي ۽ ننڍپڻ ۾ واپس آيا آهيو ۽ اهو عظيم آهي!
  ٻارهن سالن جي ڇوڪر جي جسم ۾، تون واقعي تازو ۽ خوش مزاج محسوس ڪرين ٿو.
  جيتوڻيڪ توهان جا ننگي پير تيز پٿرن کي ڇڪيندا آهن، اهي ايترا سخت آهن، ۽ ڇوڪرو ايترو سخت آهي ته توهان کي صرف هڪ خوشگوار گدگدي محسوس ٿئي ٿي.
  ۽ هو لڳ ڀڳ ڪڏهن به ٿڪل محسوس نه ڪندو آهي.
  تنهنڪري ڇوڪري هن سان ڳالهائڻ چاهي ٿي. هوءَ ٻيو ڇا ڪري سگهي ٿي؟ نه ٽي وي، نه ريڊيو، اڪيلو رانديون ۽ انٽرنيٽ، ايجاد ڪيا ويا آهن، تنهنڪري تفريح لاء ڪجهه به ناهي ۽ ڪو به ناهي.
  ويسڪائونٽيس مسڪرائيندي پڇيو:
  - ۽ جڏهن تون جنات جي دائري ۾ هئين، ڇا توکي پنهنجي ننڍڙي قد کان شرم نه آيو؟
  گليور چيو:
  - هڪ سادي ماڻهو لاء، مان ننڍڙو نه آهيان. ۽ ان کان به مٿي سراسري اوچائي. پر ايمانداري سان، يقينا، جيڪڏهن هڪ ننڍڙي ڇوڪري به توهان کان تمام وڏي آهي، اها شرمندگي آهي!
  جواب ۾، هڪ کلڻ. پوءِ چابڪ ڇوڪر کي ڏاڍي دردناڪ انداز ۾ سندس ننگي، پٺيءَ تي ڌڪ هنيو.
  گليور اڳتي وڌيو. اڃا، يقينا، اهو هميشه لاء جوان هجڻ سٺو آهي، پر جڏهن توهان غلام آهيو، اهو خاص طور تي سٺو ناهي. پر ٻين ملاحن لاءِ جيڪي ٻار بڻجي ويا آهن، اهو اڃا به ڏکيو آهي. ۽، يقينا، توهان کي اهو نه سمجهڻ گهرجي ته توهان دنيا ۾ سڀ کان وڌيڪ بدقسمتي ٻار آهيو. هتي سج چمڪي رهيو آهي، هڪ ننگا، عضلاتي جسم هڪ خوشگوار، تازي هوا وهائي رهيو آهي. ۽ ڇوڪرن جي باري ۾ ڇا بدبودار مادن ۾، جتي اهي وڌيڪ ڪم کان متاثر ٿين ٿا؟
  گليور هڪ معزز خاندان جي ڇوڪري کان پڇيو:
  هنن اسان کي نيلام ڇو نه ڪيو؟
  ويسڪائونٽيس مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - هڪ نئين مائن توسيع جو منصوبو اچي چڪو آهي ۽ مزدورن جي فوري ضرورت آهي. جڏهن مائن ختم ٿي وئي آهي. ٿي سگهي ٿو اهي نيلام لاءِ رکيا ويندا. توهان ڇا پسند ڪندا ته پوڊيم تي ننگا بيٺو ۽ ڇوڪرن ۽ ڇوڪرين جا هٿ محسوس ڪندا جيڪي توهان جي جسم کي محسوس ڪندا ۽ پنهنجون آڱريون توهان جي وات ۾ وجهندا؟
  گليور بيزار محسوس ڪيو ۽ خاموش رهيو. ۽ ويسڪاؤنٽيس کيس ٻيهر ماريو
  چابڪ پٺيءَ تي ڳاڙهي پٽي پيل آهي.
  ڇوڪريءَ هن جي ننگي پيرن کي پڪڙيو. هوءَ مزاحيه لڳي رهي هئي - هڪ عاليشان لباس ۽ ننگي پير، هڪ غلام يا عام ماڻهو وانگر.
  بهرحال، هوء ٽوئيٽ ڪيو:
  - تون رڳو منهنجي شيء آهين! ۽ خوش ٿيو ته مان تنهنجي مالڪ آهيان! ۽ پوء آئون توهان کي orcs ڏانهن وڪرو ڪري سگهان ٿو! ۽ اهو تمام گهڻو خراب ٿيندو!
  ڇوڪرو گليور حيران ٿي ويو:
  - ڇا orcs اصل ۾ موجود آهي؟
  ڇوڪريءَ اتفاق ۾ ڪنڌ لوڏيو.
  - يقينا! ڇا توهان کي خبر نه هئي؟
  اڳوڻو ڪپتان ٻار بڻجي دلداري سان جواب ڏنو:
  - مون سوچيو ته اهي صرف شاندار مخلوق هئا!
  ويسڪائونٽيس کلندي جواب ڏنو:
  - خير، اسان سڀني کي هڪ قسم جي پرين ڪهاڻي آهي! ۽ پوءِ وٺڻ لاءِ ۽ شامل ڪرڻ لاءِ وڌيڪ ناهي!
  گليور ڳايو:
  مان سمجهان ٿو افساني سان ، ماڻهو الوداع نه چوندا آهن،
  ۽ وفادار دوست هميشه رهندا!
  ڇوڪري اُن کي اڍائي دفعا ورتو ۽ کلڻ لڳو. جيتوڻيڪ - اهو هر وقت کلڻ مهذب ناهي.
  گليور هن وقت خاموش رهيو. هن کي ياد آيو ته ديوين جي وچ ۾ هجڻ خوفناڪ هو. هڪ ٻلي به توهان لاءِ خطرناڪ آهي، پر ڪيئن هڪ بندر هن کي ماري ڇڏيو. پوءِ هو مصيبت ۾ پئجي ويو. جيتوڻيڪ هن جي مٿي تي ڇت ڀريل هئي، ۽ شاندار، جيتوڻيڪ ٿلهي پوشاڪ ۾.
  پر خاص طور تي جنات جي وچ ۾، اهو ناپسند آهي ته توهان جي اڳيان ڪا به عورت ناهي. سچ، هاڻي هو هڪ ٻار جي جسم ۾ آهي، ۽ اتي ڪا خاص خواهش نه لڳي. پر اڃان بورنگ...
  گليور پنهنجو رومانس ڳايو؛
  جهنم-جنت جي شام تي پاتال جي مٿان،
  مان خدا کان رحم حاصل ڪرڻ چاهيان ٿو!
  مان هن ڏانهن رخ ڪندس، منهنجو روح ٻرندڙ،
  سوال اڀري ٿو: مرو يا جيئرو!
  
  بڇڙيءَ کي ظاهر ڪيو ويو بجليءَ سان،
  اها به ڪاري سوچ جي پيداوار آهي!
  ۽ نفرت، منهنجي دل ٽوڙي،
  منهنجي باغي ذهن کي ڇا ٿو ڇڪي!
  
  مان پنهنجي محبوب تي فخر ڪري سگهان ٿو
  زنجيرن جي جلاد کان نجات حاصل ڪريو!
  اوليائن کي منهن جي مندر ۾ خوش ٿيڻ ڏيو،
  مان انهن لاءِ خوفناڪ ڏينهن جي دعا وقف ڪندس!
  
  مون کي ڪنهن ٻئي جي عظمت جي ضرورت ناهي،
  مون پنهنجي پياري جي ڪنول کي braided!
  اسان الله تعاليٰ جي اڳيان فقط ٻه ئي فنا ٿي ويا آهيون،
  آرگنائيل پنهنجي تلوار بلند ڪئي، ڌاتو چمڪيو!
  
  مون ڇوڪريءَ کي چيو: اسين گڏ ٿينداسين،
  سج جي هيٺان ڪڏهن به خوشيءَ سان رهو!
  ۽ حسن جي حفاظت ڪرڻ عزت جي ڳالهه آهي،
  ته جيئن ستارو ابد تائين نه نڪري!
  
  تنهن ڪري ڄاڻو آسماني بوٽن جي خوشبو،
  مان هڪ مٺي چمي کي تبديل نٿو ڪري سگهان!
  پيارن جي هٿن ۾ شاندار شاندار،
  ۽ مون کي دنيا جي طوفانن جي پرواهه ناهي!
  گليور هڪ سٺو گيت ڳايو. ۽ هڪ ئي وقت ۾ مزو ۽ چنچل.
  ۽ جڏهن هو ڳائي رهيو هو، آرڪس واقعي ڦرلٽ ۾ مصروف هئا. خاص طور تي، انهن هڪ قيدي ڇوڪرو تي تشدد ڪيو، ان موضوع تي جتي مارڪوس ڊي سيڊ ويو هو.
  هن جنگجو ۽ جادوگر کي هڪ ئي وقت پڪڙڻ orcs لاءِ انتهائي مشڪل هو.
  ڇوڪرو لڳ ڀڳ ٻارهن سالن جو نظر اچي رهيو هو، جيتوڻيڪ هن دنيا ۾ هر ڪو ٻار جهڙو نظر اچي ٿو، عمر جي پرواهه ڪرڻ کان سواءِ، شروع کان وٺي هن کي ٻڪرين سان ڳنڍي مارڻ شروع ڪيو.
  ڇوڪرو خاموشيءَ سان روئڻ لڳو ۽ پنهنجا چپ چپ ڪري ويو. پر مون ڪجهه به ڏيڻ نه پئي چاهيو.
  هنن هن کي گهڻي دير تائين ماريو، تان جو ڇوڪر جو روشن مٿو لڪي، ان جي پاسي ۾ ڪري پيو.
  آرڪ هڪ بالٽي مان برفاني ٿڌو پاڻي هن جي منهن تي اڇلايو. ۽ نوجوان جنگجو هوش ۾ آيو.
  آرڪ گوڙ ڪيو:
  - ڳالهاءِ!
  ڇوڪرو جواب ۾ رڙ ڪئي، بمشڪل سندس سانس پڪڙيندي:
  - مان نه چوندس!
  جلاد وري ڇوڪر کي ماريو. هو ڇرڪي ويو.
  بزرگ آرڪ چيو:
  - اسان کي هن جي هيل کي باهه سان ڀڃڻ گهرجي!
  orcs خوبصورت grunted آهن!
  ۽ پوءِ انھن مان ھڪڙو چمني ڏانھن ويو ۽ مشعل کي باھہ ڏني. اهو ڇوڪرو، لڳ ڀڳ ننگا ۽ چابڪ جي ڌمڪي سان سڄيءَ پاسي کان ڪٽجي ويو، افسوسناڪ ۽ لمس ڪندڙ نظر اچي رهيو هو. هن جون ننگيون، گول هيلائون نڪرنديون رهيون ۽ بيوس ۽ گلابي نظر اچي رهيون هيون، جيئن ڪنهن ٻار جي.
  باهه، پنهنجي شڪاري زبان سان، گوشت خوريءَ سان ٻار جي اڪيلي کي چاڙهي رهي هئي. ۽ ڇوڪرو ڪيئن رڙ ڪري، دوزخي درد کان. ۽ شعلا ڇوڪر جي پيرن کي دردناڪ طور تي ساڙي ڇڏيو.
  ابدي ٻار رڙ ڪري خوفناڪ ٿي ويو، پر رسا ڏاڍا مضبوط هئا.
  ۽ آرڪس ڇوڪر جي اذيت تي بيحد کلڻ لڳا. ۽ اها ڏاڍي خوشبودار بوءِ هئي، هڪ باربي ڪيو وانگر.
  گليور، خوش قسمتي سان، اهو نه ڏٺو. ٻي صورت ۾، هو اصل ۾ مايوسي سان گوڙ ڪندو.
  ويسڪائونٽيس هڪ دفعو ٻيهر ڇوڪر کي ٿڦڪي ڏني ۽ پڇيو:
  - ڇا توھان پنھنجي زندگيءَ ۾ گھٽ ۾ گھٽ ڪنھن وقت خدا وانگر غالب ٿيڻ چاھيو آھيو؟
  ڪپتان ڪنڌ جهڪائي ڇڏيو.
  - ڪڏهن ڪڏهن مان چاهيان ٿي... جيتوڻيڪ ڪڏهن ڪڏهن توهان سوچيو ٿا، توهان ماڻهن لاءِ ڇا ڪري سگهو ٿا ته جيئن انهن کي توهان سان خوش ڪري؟
  ڇوڪريءَ چيو:
  - موڙ، مثال طور، سڀئي ماڻهو اسان سان گڏ ٻارن ۾ هن وانگر!
  گليور پنهنجو ڪنڌ ڌوڻيو:
  - ٿيڻ لاء، مثال طور، ويهن سالن جي ڇوڪرن ۽ ڇوڪرين، مان سمجهان ٿو ته لڳ ڀڳ سڀئي ماڻهو رضامندي سان متفق هوندا. پر ٻارن جي خرچ تي، مون کي وڏو شڪ آهي! آخرڪار، هڪ ٻار جي جسم ۾ توهان کي پيار ڪرڻ جو مزو نه ٿو اچي!
  ويسڪائونٽيس مسڪرائيندي چيو:
  - خير، ڪنهن به طرح اسان هن بابت تمام پريشان ناهيون. اسان وٽ ٻارن کي ڊريگن طرفان آندو ويو آهي. ۽ اهو سڀ مسئلا حل ڪري ٿو! يقينن، موت جو ڪجهه خوف آهي. ماڻهو هڪ لافاني روح کي مڃيندا آهن، پر ڪنهن به ان جي وجود کي ثابت نه ڪيو آهي! ۽ توهان ماڻهو پڻ!
  گليور پنهنجي ڪلهن کي ڇڪيندي چيو:
  - اهڙا عيسائي آهن جيڪي هڪ امر روح ۾ نه مڃيندا آهن. اهي لفظي معنيٰ سمجهن ٿا: روح جيڪو گناهه ڪري ٿو، ان کي مرڻ ڏيو. جيتوڻيڪ بائبل چوي ٿو ته ماڻهو اڳ ۾ ئي خدا جي نظر ۾ مري ويا آهن!
  ڇوڪري مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - گوبي جو هڪ سر! وڌيڪ واضح طور تي، هڪ تمام ڊگهو وقت تائين مذهب بابت بحث ڪري سگهي ٿو ۽ بغير ڪنهن معني جي.
  بهتر آهي ته توهان ڪجهه مزاحيه ڳايو!
  گليور ورتو ۽ ڳايو؛
  انڊرورلڊ جي ترتيب ۾ ڪو به ٽڪر نه آهي،
  شيطان لاءِ ڪو به عذر هڪ ٿلهو وانگر آهي.
  جيڪڏھن دنيا ۾ رب جو فضل نه آھي،
  مطلب ته دوزخ پري ناهي!
  
  آخرڪار، برائي دنيا سان پيار ڪيو آهي،
  جزائر وانگر، سٺي جي قطب نما کان سواء ...
  جيتوڻيڪ بهادريءَ جا گيت ڳايا وڃن ٿا-
  حقيقت ۾، ڪائنات جو بادشاهه شيطان آهي!
  
  ظالم هن دنيا ۾ خوشحال،
  جنهن کي رحم نه اچي سو بادشاهه آهي!
  کجيءَ جي وڻن جي هيٺان به آسمان جا ڦڙا آهن،
  خير ڪٿي آهي؟ اهو هڪ ننڍڙو صفر آهي!
  
  ڪو به ايمان خراب ٿي سگهي ٿو
  ڪنهن به شان جي بوءِ هڪ ڦڙي وانگر آهي ...
  بدمعاش سينڊ باڪس ۾ بيچينيءَ سان ڪن ٿا-
  ۽ مان هڪ خواب سان دنيا کي روشن ڪرڻ چاهيان ٿو!
  
  تون روشنيءَ لاءِ ڪوشش ڪندين، پر تون اوندهه ۾ آهين،
  مان ڏيڻ چاهيان ٿو، پر منهنجي کيسي خالي آهي!
  جيڪڏهن توهان نه ٿا چاهيو ته هڪ اداس طوطي وانگر جيئڻ،
  بي عقليءَ، مڪر ۽ فريب ڏانھن وڃو!
  
  بلغم جي هڪ پرت هيٺ رهڻ به نفرت جوڳو آهي،
  جتي ڇت جي حمايت کان سواء - هڪ قدم نه!
  تون پنهنجي روح سان ڊوڙندي آهين بلندين تي،
  پر گوشت دلدل ۾ آهي، دشمن جي تلوار چمڪندي آهي!
  
  اهو ڪيئن ٿيو ته خوشيءَ جو خاتمو ٿيو.
  ۽ ڇو برائي هر جڳهه تي حڪمراني ڪري ٿي؟
  ڇا خدا واقعي طاقت کان محروم آهي؟
  پوءِ اها چڱائي هميشه لاءِ سڀني جي رهنمائي ڪندي؟
  
  آخر انسان کي ان لاءِ پيدا ئي نه ڪيو ويو آهي،
  آخرڪار، هر دل ۾ پيار جو چشمو آهي ...
  ماڻهن کي حدن جي خبر ڇو نه آهي؟
  ڇا خوشيون رڳو رت تي ٺهنديون آهن؟!
  
  بدقسمتي سان، توهان پاڻ کي جواب نه ڳولي سگهو ٿا،
  اهو صدين کان دنيا ۾ هڪ خوفناڪ شيء آهي ...
  ۽ شيطان توهان تي خوفناڪ منهن ٺاهيندا آهن،
  ۽ ائين ٿو لڳي ته رب ماڻهن کان وسري ويو آهي!
  
  پر مان نه ٿو سمجهان ته برائي قادر مطلق نه آهي،
  توهان کي صرف پنهنجي مرضيءَ کي مُٺ ۾ بند ڪرڻ جي ضرورت آهي!
  پوءِ جهنم ڏانهن وڃڻ وارو جذبو غائب ٿي ويندو،
  ۽ اسان جي وچ ۾ امن ۽ هم آهنگي هوندي!
  گليور تمام خوبصورت ۽ احساس سان ڳايو. ۽ سندس گيت سٺو نوٽ ڪيو وڃي.
  ان دوران، orcs ڇوڪرو کي سٺو ڏکيو وقت ڏنو، پر ڪجھ به حاصل نه ڪيو.
  افسوس، اهو هڪ وڏو مسئلو ٿي ويو.
  جنهن بعد هنن ڇوڪري تي تشدد ڪرڻ شروع ڪيو. هن کي پهريون ڀيرو آري جي گھوڙي سان ڳنڍيو ويو ۽ هن جي ننگي هيل تي هن کي ڇڪ سان مارايو ويو.
  ڇوڪري خوفناڪ درد ۾ رڙ ڪئي، رڙيون ڪيون، مروڙي، پر اڃا تائين مفيد معلومات نه ڏني.
  ٿورڙيءَ تي اذيتون وڌيون... ڏٺائين ته لٺيون ڪم نه ڪري رهيون آهن، آرڪس فائر ڪرڻ شروع ڪيا ۽ وري سڙڻ جي بوءِ اچڻ لڳي.
  ها، اهي خراب راکشس ۽ جلاد آهن.
  ان دوران، گليور ان کي ورتو ۽ ڳايو، ٻيهر هڪ سٺو گيت؛
  منهنجو تصور ٽٽي پيو
  سڀ ڪجهه روشن ٿي ويو، ڄڻ ته آڪٽوبر ۾!
  ۽ اسان بڇڙي شيطان جي پاسن ۾ پنچفورڪ وجهي،
  ۽ اهو ڌرتيء تي ايترو شاندار ٿيندو!
  
  اسان جي ڪائنات ۾ اهڙا تارا آهن
  ڪي ياقوت آهن ۽ ٻيا هيرا!
  اسان بدڪارن کان خراج تحسين جمع ڪريون ٿا -
  ڌڪ ھتوڙي وانگر آھي ۽ ابرو ڏانھن نه، پر اک ڏانھن!
  
  quasars سان دڪان ونڊوز،
  چمڪندڙ هپوڊروم چمڪندو آهي!
  منهنجي روح ۾ زخم آهن،
  ڄڻ ته ان ۾ ڪو وڏو فساد ٿيو هجي!
  
  اُھي ڪامريڊ جي ڪنارن وانگر ڪرندا،
  Lamb چمڪ - کير جو رستو چمڪيو!
  اي لافاني ڪارناما ڳايا وڃن ٿا،
  دُوس سدائين شانت ۾ رهي!
  
  اداس ماڻهو ڇا ٿو ڪري سگهي؟
  بس نيري اکين مان ڳوڙها وهڻ ڏيو ...
  جڏهن چوڌاري سڀ ڪجهه سرمائي آهي، اها نفرت آهي،
  جڏهن توهان اميد سان جون ۾ هڪ طوفان جي اميد رکون ٿا.
  
  بدقسمت چپن کي مسڪراهٽ سان وڌايو -
  سمجھو ته دنيا ٻيلي ۾ بيري ناهي.
  ڇوڪري هڪ ڀيرو، هن جا ڏند توهان تي ننگي،
  اهو توهان جو خواب سچو ٿيندو!
  هتي اهڙي عجيب گيت ٻنهي ڇوڪرو ۽ ڇوڪري لاء ٻاهر نڪري ويو.
  تنهن هوندي به، ويسڪاؤنٽيس، ناراضگي سان چيو:
  - نه! گيت، يقينا، سٺا آهن! پر اسان کي زندگي ۾ خيالن لاء ڪجهه مشهور چوڻ ڏيو!
  ۽ گليور ان کي کنيو ۽ زخمي طوطي وانگر ڳالهائڻ لڳو.
  وقت گذرڻ تي عورت جي ننگي ٽنگ کيس ڪنهن بوٽ جي گلشن ۾ وجهي ڇڏيندي!
  هڪ مرد جيڪو اڪثر ننگي عورتن جي پيرن کي ڏسندو آهي، ان کي پنهنجي گلوشز تي رکڻ گهرجي!
  ننگي پيرن واري عورت جو پير ايڏيءَ هيٺان چڱيءَ طرح فٽ ٿئي ٿو ۽ مڪمل طور تي گلش ۾ بيٺو آهي!
  ھڪڙو ماڻھو تيار آھي پاڻ کي اندران ٻاھر ڪڍڻ لاءِ ڇوڪريءَ جي بوٽن کي ڀڃڻ لاءِ!
  توهان ننگي عورت جي هيل سان ڪنهن به بوٽ کي اندر اندر ڦيرائي سگهو ٿا!
  عورت جو ننگا پير ڪنهن به مرد کي اندران ٻاهر ڦيرائي ڇڏيندو، چاهي اهو آخري بوٽ ئي هجي!
  جيڪڏھن توھان چاھيو ٿا ڪنھن ماڻھوءَ کي اندر کان ٻاھر، پنھنجا بوٽ لاھي ڇڏيو، جيڪڏھن چاھيو ٿا ان کي گلشيءَ ۾ وجھو، ته پنھنجي ھيل کي بي نقاب ڪريو!
  ڇو ته ٻار ننگي پيرن ۾ هوندو آهي، ڇو ته عورت جي ننگي ٽنگ مردن کي ڄڻ ته ڇوڪرا ڪري ڇڏيندي آهي!
  عورت کي ننگا ڏسڻ جي خواهش، مرد کي اندران ئي اندر ڦيرائي ڇڏيندي آهي!
  هڪ عورت کي ڪپڙا لاهڻ لاء، توهان کي پهريان ان جي بوٽن تي رکڻ گهرجي!
  صحيح وقت تي ڪپڙا لاهڻ سان، هڪ ڪاروباري عورت هڪ مرد جي ٽن اسڪن کي ڪڍي ڇڏيندو!
  جيڪا عورت وقت تي ننگي ٿي ويندي آهي، اها ننگي پير نه ٿيندي آهي ۽ مرد کي چڱيءَ طرح ڇنڊيندي آهي!
  هڪ ننگي پير عورت هڪ مرد کي بوٽ پائي، کيس گلي ۾ وجهي، ۽ ان کي اندر کان ٻاهر ڦيرايو ۽ کيس آخري ننگي پير بڻائي ڇڏيو!
  ھڪڙو ماڻھو گبن وانگر آھي، رڳو بدقسمتي سان اڪثر طاقت جي ڀيٽ ۾ ذھني ۾ وڌيڪ آھي!
  ماڻهوءَ ۾ گڏهه جي ضد آهي، شينهن جي تمنا آهي، پر حقيقت ۾ هو بکري آهي!
  هڪ عورت لاء هڪ مرد هڪ ڳئون لاء هڪ ڍنگ جي جاء وانگر آهي، توهان ان کان سواء نٿا ڪري سگهو، پر اهو ڏسڻ ۾ نفرت آهي!
  عورتن جي ڪمري ۾ هڪ مرد ۽ ٽوائلٽ جي وچ ۾ ڇا عام آهي - حقيقت اها آهي ته عورتون صرف مردن تي ڌمڪيون ڏين ٿيون!
  عورت هڪ چالاڪ لومڙ آهي، جيڪا ڪنهن به شينهن کي خرگوش وانگر کائي سگهي ٿي!
  عورت کي هڪ مرد جي ضرورت آهي، جيئن هڪ ڇوڪرو ڇوڪرو، جيڪڏهن هو ڪنهن مرد کي نه ماريندو ته پوء زندگي نه هوندي!
  هڪ عورت کي سور جي سڱن وانگر مردن جي ضرورت آهي، صرف هڪ فر ڪوٽ جو عطيو آهي قيمتي آهي!
  هر شيءِ سونا ناهي جيڪا چمڪندڙ هجي، هر شيءِ اهڙو خزانو ناهي جيڪو انڌو ٿي وڃي!
  پر ٻليءَ ۾ ٻلي اڃا به بهتر آهي ته رڍن جي چمڙيءَ واري لومڙي کان!
  طاقتور شينهن کي هڪ چالاڪ لومڙي جي پٺي تي رکي سگهجي ٿو!
  جيتوڻيڪ ٻلي جي طاقت سان، توهان لومڙي جي چال سان شينهن کي شڪست ڏئي سگهو ٿا!
  لٺيون نه هئڻ لاءِ، ڪانءَ کي نه ڳڻيو!
  اليڪشني واعدا پورا ڪرڻ لاءِ سياستدان کان ڪانوءَ کي رات جي تاري وانگر ڳائڻ آسان آهي!
  ڪنهن سياستدان سان بحث ڪرڻ ته ڪانءَ کي ڳڻڻ ۽ آخري لٺ ڪٺو ٿيڻ وارو!
  لومڙي کي جانورن ۾ سڀ کان وڏي ڀنگ نه هوندي آهي، پر ماڻهن ۾ سڀ کان وڌيڪ متاثر ٿيندي آهي!
  اڻڄاتل مهمان ٿلهي ۾ سور کان به بدتر آهي!
  جيڪڏهن توهان لاگ سان هوشيار آهيو، ته پوءِ توهان پاپا ڪارلو وانگر محنت ڪندا، ۽ توهان کي سون جي چاٻي نه ملندي!
  جيڪڏهن توهان پنوچيو وانگر سکڻ نٿا چاهيو، ته توهان پنهنجي باقي زندگي لاء لاگ ان رهندا!
  جيڪڏهن توهان Pinocchio وانگر وسيلا آهيو، ته توهان وٽ تمام گهڻو دماغ آهي!
  لاگ جهڙو ذهن، ڪو ماڻهو، جيڪو پنوچيو وانگر، اسڪول بدران ٿيٽر ڏانهن ڊوڙندو!
  سون کي زمين ۾ دفن ڪرڻ سان، تون بيوقوفن جي ملڪ جو تابع ٿي ويو آهين!
  جيڪڏهن توهان پنهنجي سون جي قابليت کي دفن ڪري ڇڏيو، توهان ٽامي جي هڪ قلمي لاء تباهه ٿي ويندا!
  چانديءَ جي تقريرن جا سونهري جبل هڪ پئسو به نه هوندا آهن!
  جيڪڏهن ڪو سياستدان پنهنجي دماغ کي ڦوڪيو، ته ووٽر پاڻي هيٺ اچي ٿو!
  هڪ ماهر ڪاريگر پنوچيو کي لاگن مان ٺاهي سگهي ٿو، پر جيڪو دماغ سان سڙيل آهي، ۽ سون جي چاٻي سان دلدل ۾ ڀڄندو!
  عوام کي جمهوريت ڏانهن پختو ٿيڻ لاءِ، کين آزادي جو سج گهرجي، ۽ آمريت جي اونداهيءَ ۾، اهي سدائين سياسي طور سبز ئي رهندا!
  پيارا بوٽ، هڪ عورت ننگي پيرن سان کائي رهي آهي!
  هڪ سياستدان اڪثر ووٽرن تي جويو رکڻ لاءِ ڌمڪيون ڏيندو آهي !
  ڪڪڙ سياستدان ووٽرن کي ڪڪڙن وانگر لتاڙي ٿو!
  هڪ سياستدان ووٽر کي ڪالر لڳائڻ لاءِ اڇي گهوڙي تي سوار ٿيڻ جا خواب ڏسندو آهي!
  لومڙ ننڍڙن پنن سان گڏ هوندو آهي، ۽ انهن کي نگلڻ چاهيندو آهي، اهو عام طور تي انهن کي لڪائيندو آهي!
  هڪ سياستدان جيڪو انسان دوستي جي باري ۾ تمام گهڻو ڳالهائيندو آهي هڪ عام ڀنگ آهي!
  ۽ ڀوڳ کي ننڊ جي ننڊ سمهاري سگهجي ٿي، جيئن ماکيءَ وانگر مٺي!
  هڪ شرابي لاء، تلخ ووڊڪا ماکي کان وڌيڪ مٺي آهي!
  درزي ڪوڙ ڳالهائيندو ۽ شرمندو نه، هڪ سياستدان "بلش" ڪندو ۽ ڪوڙ!
  هڪ عورت، پنهنجا بوٽ لاهي، هڪ ماڻهوءَ تي رکي، ٽريمپ جي سطح تي!
  جنگ هڪ عورت جو چهرو نه آهي، پر هڪ فزيوگنامي آهي جيڪو حوصلا ڳولڻ وارن کي راغب ڪري ٿو!
  عورت هڪ ڪبوتر آهي، جيڪا ڪتي وانگر لٺين واري ماڻهوءَ کي چٻاڙيندي آهي!
  هڪ عورت هميشه هفتي ۾ ست جمعا آهن، ۽ ازدواجي قرض کان آچر جي تحفي کان سواء، هوء هميشه هڪ ڏينهن جي موڪل آهي!
  خدا هر شيءِ تي قادر ناهي، هو عورت تي بحث ڪرڻ کان بي اختيار آهي!
  جيتوڻيڪ خدا قادر مطلق آهي، هو عورت جو وات بند ڪرڻ ۽ سياست بند ڪرڻ جي قابل ناهي!
  سياستدان وٽ ضمير ناهي، عورت کي تناسب جو احساس هوندو آهي، ۽ عورت سياستدان وٽ سڀ احساس هوندا آهن، جن جو اندازو نه هوندو آهي!
  عورت هڪ گل آهي، گلاب وانگر ڪانٽو، پر هن جي مٺي خوشبوءَ ٻڪرين ۽ ڊرون کي ڪشش ڏيندي آهي!
  ووٽر بچپن ۾ پوي ٿو، ووٽ ڏئي نفرتن واري پراڻن ٻڪرين کي ڇنڊڇاڻ سان!
  هڪ روسي سپاهيءَ کي مٽيءَ جي ڪاٺيءَ وانگر ٽٽڻ لاءِ ته بڻائي سگهجي ٿو، پر گوڏن ڀر نه لاٿو وڃي، ۽ ٿلهي وانگر ڌوڏي سگهجي ٿو!
  جيڪڏهن توهان فوجي نظم و ضبط تي عمل ڪرڻ نٿا چاهيو، ته توهان پنهنجي پٺي کي قيدي وانگر موڙيندا!
  اسان جي دنيا ۾ گندگي تمام گهڻي آهي، ان ۾ رڳو نادر شهزادا!
  سياستدان جي زبان ته ڊگھي آهي، پر ان کي پورو ڪرڻ لاءِ هن جا هٿ ننڍا آهن!
  سياستدان وعدو ڪرڻ ۾ جلدي، پورو ڪرڻ ۾ سست، خيرات گهري ۽ فريب جي معافي!
  جڏهن هڪ عورت وٽ ڪافي بوٽ نه هوندا آهن، هوء هڪ مرد کي ننگي پيرن تي رکندو آهي!
  عورت سڀ کان پهرين لومڙي آهي، جيڪا شينهن کي لمس ڪرڻ چاهي ٿي، پر عام طور تي گدا هن جي لسو ۾ پڪڙي ويندا آهن!
  هڪ عورت هڪ ڪڪڙ آهي جيڪو سون جي انڊن سان پيار ڪندو آهي، صرف پنهنجي ڪيريئر کي نقصان پهچائيندو آهي!
  عورت هڪ ڪڪڙ آهي، رڳو هوءَ ان مرد کي سون جا انڊا ڏئي سگهي ٿي، جيڪو حقيقي لومڙ آهي!
  هڪ حقيقي لومڙ ۽ ڪڪڙ توهان کي سونهري انڊا ڏيڻ لاءِ ٺاهيندو!
  لومڙيءَ جا پن شينهن جا نه هوندا آهن، پر هوءَ جانورن جي بادشاهه جون ٽي کُليون ڦاڙيندي!
  جيڪو پنهنجي عقل سان لومڙ نه هجي اهو شينهن به ناهي!
  هڪ لومڙي عورت ڪنهن به مرد کي قائل ڪرڻ جي قابل آهي ته هو هڪ شينهن آهي، هڪ سادي گدائي وانگر نسل!
  لومڙيءَ جي دماغ ۽ بگھڙ جي گرفت سان هڪ عورت شينهن!
  شينهن اُهو ناهي جيڪو رڙيون ڪري، پر اُهو آهي جيڪو ڳوڙها ڳاڙيندو ساوڪ!
  جڏهن ڪو سياستدان لومڙ نه هوندو آهي ته پوءِ ان جون ٽي خاڪا ڦاڙي سندس ڪلهن تي رکيا ويندا آهن!
  سياستدان وٽ ٻن ڪرسين تي ويهڻ لاءِ ويڪرو گدا هوندو آهي، پر هن وٽ صرف لفظن ۾ روح جي وسعت هوندي آهي!
  هڪ ٽينڪ کي يورينيم-ڪور پروجيڪٽائل سان سوراخ ڪيو ويو آهي، هڪ سياستدان دل جي بغير چوٽي تي پنهنجو رستو ٺاهيندو آهي، پر سون جي پرس سان!
  پنهنجي ننگي پيرن سان، هڪ عورت هڪ ارب پتي کي تباهيءَ جي ڪُونڊيءَ ۾ ٽريمپ جي سطح تائين پهچائي سگهي ٿي!
  سياستدانن کي پوڄيو، ۽ ننگي پير عورتن ۽ ووٽرن کي بوٽ پائڻ لاء!
  سياستدان عورتن جا ڪپڙا لاهي، مردن جا بوٽ پائيندو!
  سياستدان عورتن جون ٽنگون ننگا ڪرڻ چاهي ٿو ۽ مردن جي ڪنن تي چماٽ هڻڻ چاهي ٿو!
  سياستدان بستري تي عورت کي ڪپڙا لاهڻ ۽ بيلٽ باڪس جي ويجهو مردن جا بوٽ پائڻ چاهين ٿا!
  هڪ سياستدان لاءِ ڇوڪريءَ جي ننگي پيرن سان سندس وقار وڌي ٿو، پر ووٽرن تي جوتا هڻڻ سان سندس ريٽنگ وڌي ٿي!
  سياستدان جي مٿي ۾ عورتن جون ننگيون هيلون آهن، ۽ ووٽر هن لاءِ ڪدو بوٽ آهي!
  سياستدان عورتن سان پيار ڪندو آهي بغير ڪپڙن جي ۽ ووٽرن سان جيڪي مڪمل طور تي ڦاٽل آهن!
  هڪ عورت، وقت تي پنهنجا بوٽ اُڇلائي، ڪنهن سياستدان کي ايڙيءَ هيٺان ڊوڙائي، پوءِ به هو هڪ تجربيڪار بوٽ هجي!
  هڪ سياستدان جنهن کي عورت پنهنجي ننگي پيرن، بيوقوف بوٽن سان ايڏي هيٺان گاڏي هلائي سگهي ٿي!
  ننگي عورتن جي پيرن سان پيار ڪريو، پر محسوس ٿيل بوٽ نه ٿيو!
  عورتن جون ننگيون ٽنگون ڪيڏيون بدصورت آهن، انهن کي توهان کي پيرن جي هيٺان هلڻ ڏيڻ به نفرت جي ڳالهه آهي!
  ڇوڪرين جي ننگي پيرن کي ساراهيو، پر انهن کي توهان کي محسوس ٿيل بوٽ وانگر نه رکڻ ڏيو!
  عورتن جون ننگيون ٽنگون، ووٽرن کي جوتا مارڻ جي عادت رکندڙ سياستدان کي پورو بوٽ ٺاهي ڇڏيندو!
  هڪ عورت، پنهنجي بوٽن کي اڇلائي، پنهنجي گوڏن تي رکڻ جي قابل آهي نه رڳو هڪ محسوس ٿيل بوٽ!
  عورت جو ڌڪ وڌيڪ مضبوط هوندو آهي جڏهن هوءَ ان کي لاهيندي، پنهنجي بوٽن کي لتاڙيندي!
  سياستدان جيڪڏهن عورتن جي ننگي پيرن جي پيرن هيٺان هليو وڃي ته گول فيلٽ بوٽ آهي!
  ڇوڪرين جي ننگي پيرن ۾ ايتري طاقت هوندي آهي جو هوءَ تمام سياري وارو بوٽ ايڏي هيٺان ڊوڙائيندي ۽ تمام گهڻي نفيس محسوس ٿيندڙ بوٽن کي چڱيءَ طرح سان پائيندي!
  اهڙيءَ طرح گليور ونگڊ چوڻيون ڪيون.
  ڇوڪري رڙ ڪري چيو:
  - پيارا! توهان جون ڳالهيون صرف سپر ۽ هائپر آهن !
  پوءِ هوءَ هن جي ننگي، ڇليل پير تي مهر لڳائي.
  ٻي جاءِ تي آرڪز تمام گهڻي سوچ ۾ هئا. گرفتار ڇوڪرو ۽ ڇوڪري ڄاڻ نه ٿا ڏين!
  ۽ ساڳئي وقت، لٺ به بي طاقت هئي. ۽ ننگي هيلس کي ٽوسٽ ڪرڻ سان سندن زبانون خالي نه ٿيون.
  ۽ ڇا ڪجي؟ Orcs تشدد ۾ تمام تخليقي نه آهن. خير، شايد ريڪ تي ڇڪڻ جي ڪوشش ڪريو؟
  تنهن ڪري orcs هن علاج ڏانهن رجوع ڪيو. هنن ڇوڪر کي کنيو ۽ هن جا هٿ مروڙي کيس ريڪ تي مٿي کنيا. ڇوڪرو رڙيون ڪري رڙيون ڪيون. پوءِ کيس آزاد ڪيو ويو، ۽ ڇوڪرو ڪري پيو. ۽ بلڪل مٿاڇري تي، رسي کي وڌايو ويو ۽ ٻار دوزخي درد کان رڙ ڪيو.
  ۽ orcs کلندا آھن سور وانگر.
  هتي ڪمپني آهي ...
  گليور نااميدي ۾ ڳايو؛
  منهنجو وطن، ڪائنات جي اونداهي،
  جهنم جي قوتن جو هڪ ڪهاڙو توهان جي مٿان هوري رهيو آهي!
  هو اوچتو ئي قادر مطلق بڻجي ويو - خوفناڪ شيطان،
  سڄي ڪائنات تي هٿ وڌائين!
  
  اسان وٽ ڪا ڌرتي ناهي، رڳو هڪ ٽارٽيرس -
  اوندهه ٻرندڙ جلن سان، اوندهه اوندهه!
  مون کي صرف هڪ مذاق سمجهيو - بيڪار رڙ،
  ۽ هاڻي سڄي دنيا هن جي پيرن هيٺ آهي!
  
  پر وطن جي زندگي، توهان پار نه ٿا ڪري سگهو،
  اچو ته فتح ڪريون، لشڪر ۽ ميڙ!
  سڀ کان پوء، هو هڪ طاقتور ايلز بيئر آهي،
  Fuhrer جي سر - هو چوي ٿو، مان ان کي هيٺ آڻيندس!
  
  اسان لاءِ ڪيترو ڏکيو آهي جيڪڏهن دشمن طاقتور آهي،
  جيڪڏهن هن وٽ رزرو ۾ ڪا حرڪت آهي ...
  ڪڪرن مان چنڊ جي هيٺان ويمپائر گوڙ ڪري ٿو،
  هو اسان کي خرچ تي آري هيٺ رکڻ چاهي ٿو!
  
  روحن جو روح اهڙو آهي، جنهن ۾ ڪو به زنجير ناهي،
  سختي ۽ پيار سڀ هڪ روح ۾!
  بهتر نه وڙهڻ - توهان جا مقصد هوندا،
  ۽ پنهنجي پياري جنت سان گڏ هڪ هٽ ۾ به!
  
  دنيا جو مستقبل هر تباهي آهي،
  ڇا تون عمر جي خوشيءَ جو مجسمو ٺاهي سگھين ٿو
  پر هڪ ڌاڙيل آيو، ڏاڍو ٿڌو،
  ۽ هاڻي خواب ساڙي ٿو پچ وانگر!
  
  پر اميد آهي، ان جي وڏي معنيٰ آهي،
  اهو رب ايندو - فوهر جو فيصلو ڪرڻ لاءِ!
  توهان تمام هلڪو آهيو - هڪ انساني سوچ،
  جيتوڻيڪ ڪڏهن ڪڏهن پتلي، ريشمي ڌاڳو جا تارا!
  
  اتي هڪ نئين دنيا هوندي جتي هرڪو آزاد آهي
  ڪٿي اسان مان ڪو جبل وارو ماڻهو آهي!
  ۽ تبديلي جو وقت اچي رهيو آهي،
  منهنجي رڳن مان ڊوڙ، تون چور جي جبلت آهين!
  . باب نمبر 2
  گليور ڏاڍو دلچسپ ڳايو. هي ڇوڪرو بالغ ٿيڻ جي قسمت نه آهي. پر ڪنهن ڏيکاريو ته ٻار ٿيڻ خراب ناهي. جيتوڻيڪ توهان جا ننگي پير تيز پٿرن تي قدم کڻندا آهن، اهو توهان کي نقصان نه پهچائيندو آهي، بلڪه اڃا تائين گدگدائي.
  ڇوڪري ٽهڪ ڏيندي چيو:
  - ۽ تون سٺو آهين، ۽ تمام سٺو ڇوڪرو! اهو ڪيترو سٺو هوندو ته هڪ ٻار هجڻ گهرجي!
  گليور خوشيءَ واري مسڪراهٽ سان ڳايو:
  ٻڌاءِ
  تنهنجا خواب،
  مون سان پنهنجا خواب شيئر ڪريو...
  توهان پاڻ
  ۽ کليل
  ننڍپڻ جا دروازا ياداشتن ڏانهن...
  
  چاھيو
  مان توکي باغن ۾ وٺي ويندس
  جتي چيري ڦلجي
  ۽ توهان جا لفظ اتي بيڪار نه هوندا،
  تون ڏس -
  اسان بالغ ٿي چڪا آهيون
  ۽ اھي جڳھون وساري ويٺا آھن جتي
  ٻڪريون اسان کي پنهنجن چوٽين سان ڇڪينديون آهن ...
  ڇا توهان کي ياد آهي - توهان خلا ۾ وڃڻ چاهيو ٿا؟
  ۽ هر ڪنهن جي خواهش هئي ته ڪپتان بڻجي...
  هي سڀ اسان ۾ آهي -
  اونهاري جي شروعات، پارڪ،
  گوليون، ڪپهه مٺائي -
  ڀاءُ جو جنم ڏينهن...
  خوشي يارڊ پاڙيسري Anton -
  سڄو ڏينهن ڍنڍ تي، نو تي - گهر ۾ ...
  منهنجو وقت ڪنهن چورايو؟
  ۽ چوڌاري - سڀ ڪجهه اوچتو سرمائي ٿي ويو ...
  ڪيڏانهن ويو هوا
  سمنڊ جي رڻ،
  انگور سان ورندا ۽ اهو
  جذبن جي گلن سان چمي -
  مون کي واپس ڪرڻ جي ضرورت آهي!
  مان رهڻ چاهيان ٿو
  جتي ڳوڙها نه آهن
  ۽ اسان ڪٿي کلندا هئاسين -
  اونهاري جي گجگوڙ جي طوفان هيٺ ...
  
  ٻڌاءِ
  تنهنجا خواب،
  مون سان پنهنجا خواب شيئر ڪريو...
  توهان پاڻ
  ۽ کليل
  ننڍپڻ ۾، دروازا - ياداشتن ڏانهن ...
  
  مان اڪثر خاموشيءَ جا خواب ڏسندو آهيان..!
  هوءَ هڪ آهي
  صحن ۾ گهمڻ ڦرڻ
  وڃايل يادن کان!
  ۽ پوء اهو لڳي ٿو
  اها به ڪهڙي ڳالهه آهي
  نه رنگين پنج ماڙ عمارتن ۾!
  اسان وڏا آهيون...
  ڇت جي ڀت تي مٿاهون
  اهي خوابن جا محل-
  سندن ٽاور...
  ايترو بيحد ويجهو
  اسان سان تمام ٿڌو ...
  ۽ خواب
  رنگين ٿيڻ بند ڪريو
  ۽ اهي فولاد وانگر بوء آهن! ..
  ڪاش مان سمجهان ها ته انهن کي ڪيئن ڇڏيان...
  ڪٿي
  ڇا اسان پنھنجن پلڪن کي ويھاريون؟
  ڪٿي آهن هي حرمتائون ..؟
  ۽ دوست Misha ڪٿي آهي؟
  ۽ هاڻي ڪير
  Tsoi بابت توهان کي ٻڌائيندو
  ۽ ان جو ٿلهو؟..
  نياڻين جي گپ شپ جا ٽنگيل
  تارن جي بيگ سان،
  لافاني "شايد" اسان جي آهي،
  Kostya جي قميص غير مٽائي سگهجي ٿي،
  ترڪي کان
  مزاقن سان جڙيل پوني ٽيل،
  پهريون پفس
  وين، باڙ...
  هڪ معجزو جي اميد محسوس ڪرڻ
  هن جي حاصلات سرد آهي -
  ڪنهن هنڌ کان
  اڻڄاڻن جي انبار مان-
  ننڍپڻ کان ئي ٻڌايو ويو هو،
  مون کي ڏسڻ ڏيو..!
  آسمان ڳاڙهو آهي
  تارن جي مٽي سڏي ٿي
  اڏام وٺو
  خوابن جو راز
  بلڪل ناگزير
  ماضيءَ جا مخلوط احساس...
  ۽ وقت تبديل ٿيڻ ممڪن ناهي
  اُهي اُميدن جا ماڳ-
  وسعت کي قبول ڪريو
  هڪ قيدي
  تنهنڪري ان کان ٻاهر نه ٿيو -
  خيانت سان وڏا وڏا
  خود غرض...
  ۽ تنهن ڪري، هڪ معني آهي -
  معنيٰ ڳولهڻ...
  
  ٻڌاءِ
  تنهنجا خواب،
  مون سان پنهنجا خواب شيئر ڪريو...
  توهان پاڻ
  ۽ کليل
  ننڍپڻ ۾، دروازا - ياداشتن ڏانهن ...
  
  ٻڌاءِ
  تنهنجا خواب،
  مون سان پنهنجا خواب شيئر ڪريو...
  توهان پاڻ
  ۽ کليل
  ننڍپڻ ۾، دروازو - ياداشتن ڏانهن
  ڇوڪرو خوشي سان ڳائي رهيو هو، ان حقيقت جي باوجود ته ساڳئي وقت هن کي هڪ ڳري ڦيٿي کي ڌڪ ڏيڻو پيو، جهڙوڪ گدائي گدائي. ۽ اهو سندس سنجيده ۽ تمام ڪارائتو ڪم هو.
  ويسڪاؤنٽيس ڇوڪري پنهنجي ننگي، ننڍڙن پيرن تي ٽيون ڀيرو مهر لڳائيندي چيو:
  - شاندار! تون وڏو کائو! ڇا لنڊن ۾ هرميٽيج خوبصورت آهي؟
  گليور مسڪراهٽ سان جواب ڏنو، پنهنجي گلابي، شاندار، ننڍڙن گال کي ڦوڪيندي:
  - لنڊن ۾، Hermitage دنيا ۾ بهترين ۽ امير ترين آهي!
  ڇوڪريءَ ٽهڪ ڏنو ۽ ڇوڪريءَ کي وري ڏاڍي خوشيءَ سان چابڪ سان ماريو. هن جي ننگي جسم تي ڳاڙهي پٽي هئي.
  ويسڪائونٽيس مسڪرائيندي پڇيو:
  - ڇا توهان کي پسند آهي؟
  ڇوڪرو ڪنڌ ڌوڻيو.
  "شايد تون ٻار کي مارڻ کان بهتر ڳائيندين؟!
  ڇوڪريءَ ڪنڌ لوڏيو، ۽ وري سندس ننگي، ڳاڙهي، خوبصورت پيرن تي مهر لڳل:
  - اهو عظيم آهي ۽ مان ڳائيندس!
  گليور ٽوئيٽ ڪيو:
  - گل ڳائي، شرم نه ڪر!
  ويسڪونٽيس، ٽپو ڏيئي مٿي ۽ هيٺ، ناچ ڪرڻ لڳو، ڳائڻ لڳو؛
  مان ننڍپڻ ۾ هليو ويس
  منهنجي پيروي نه ڪريو.
  مون ڏٺو ته هتي هرڪو مزو ڪري رهيو آهي، جنگ.
  صرف هن لاء
  صرف تو لاءِ
  جنگ.
  هي ٻارن لاء ڪا جاء ناهي
  بالغن لاء - جنگ.
  هن سان گڏ رهو
  منهنجي پيروي نه ڪريو.
  صرف هن لاء
  صرف تو لاءِ
  جنگ.
  ۽ اتي سٺو آهي
  اتي مان پاٽ تي ويھي رھيس.
  ۽ اتي سٺو آهي
  اتي مان پاٽ تي ويھي رھيس.
  
  پئسن جي ڪا ضرورت ناهي:
  سرڪس ۽ لوليپپس
  اتي هڪ کير وارو ساحل آهي
  پلنگ هيٺان گهوڙا
  صرف منهنجي لاء
  صرف گھوڙي لاء
  ليڊ.
  پسٽيلا، جھولڻ،
  سفيد ڪمان،
  مٺي ڪوڪي،
  ماءُ جا خواب.
  صرف هن لاء
  صرف منهنجي لاء
  اهي اچي رهيا آهن.
  ۽ مون کي سٺو محسوس ٿيو
  اتي مان پاٽ تي ويھي رھيس.
  ۽ مون کي سٺو محسوس ٿيو
  اتي مان پاٽ تي ويھي رھيس.
  
  رب، مان هتي ڇو آهيان.
  ٻيهر
  ڊوڙڻ ، فتح ڪرڻ
  ڏندن سان ڀڃڻ -
  صرف منهنجي لاء
  صرف تو لاءِ
  هاڻي.
  خدا، سوچيو
  اسان لاءِ ڇا لکجي
  مخلص لائنون،
  بس پنهنجي روح کي ٽوڙيو
  توهان لاء سخت
  مون لاءِ مشڪل،
  مون کي يقين ڪر.
  ٺيڪ آهي، ٺيڪ آهي
  ٻار پٽي تي ويٺا.
  چڱو ، ٺيڪ،
  ٻار پٽي تي ويٺا.
  هتي هڪ اهڙي شاندار گيت آهي جيڪو هڪ ڇوڪري پاران ڳايو ويو آهي. ۽ اهو صرف واقعي ٿڌو آهي، ۽ ٿڌو! تابوت ۾ هڪ ئي وقت گنجي Fuhrer ڏسڻ لاء!
  ڇوڪري مسڪرائي ۽ پنهنجي هم منصب ڏانهن نهاريو.
  گليور هن سان اتفاق ڪيو:
  - توهان پيارا آهيو ۽ صرف سپر!
  خير، ٻيو ڇا چوڻو آهي ۽ ڪهڙي ڳالهه جي؟ گهٽ ۾ گهٽ تون ڳائي، گهٽ ۾ گهٽ ڪنگ.
  خير، خير، هر شيء تمام جلدي ۽ خوشگوار هئي.
  ان دوران، آرڪس، بغير ڪنهن اضافي وقفي، ڇوڪري کي ريڪ تي ڌڪڻ شروع ڪيو. جيڪا ڏاڍي ٿلهي ۽ پنهنجي انداز ۾ ڏاڍي مزاحيه لڳي رهي هئي.
  توهان هتي ڪيئن نه ڳائي سگهو ٿا؟
  ۽ گليور وري ڳائيندو؛
  مان هڪ ڇوڪرو آهيان، جيڪو پاڪ سرزمين ۾ پيدا ٿيو آهي
  جنهن کي لامحدود ايلفيا چئبو آهي...
  ۽ ٻيو ڪو به بهتر جڳهه ناهي، سڄي زمين تي ڄاڻو،
  ۽ ڪا به ڳالهه نه آهي ته توهان خدا کان سخت ايمان ۾ ڪيئن پڇو!
  
  پر هو هڪ پرجوش ملحد پيدا ٿيو هو، ڄاڻو
  هن ايڪويهين صديءَ ۾ هڪ بيوقوفيءَ سان...
  مون پنهنجي هٿ سان هڪ عجيب جنت ٺاهڻ چاهيو،
  ڪيڏانهن ويندا خدا پاڻ ماڻهو !
  
  پر هاڻي مان ويهين صديءَ جي طوفاني صديءَ ۾ داخل ٿي چڪو آهيان،
  ۽ مون کي اتي هڪ ڇوڪرو وانگر وڙهڻو پيو ...
  نائيٽ ايلفي جي ڪارنامي کي ساراهيو وڃي،
  اسان انگريز ويڙهاڪن کي ڄاڻ هئي ته ڪيئن وڙهڻو آهي!
  
  اسان جي جرئت ان جوان دل ۾ رهندي آهي،
  ۽ منهنجو رت منهنجي رڳن ۾ زور سان وهي رهيو آهي...
  فتوحات هڪ لامحدود کاتو کوليو،
  اسان جهنگلي ماڻهو ڏينهن رات وڙهندا آهيون!
  
  اسان جي بهادر ايلفي جي شان لاء،
  ڪھڙيءَ لڙيءَ کي فضل ڏيندو...
  اسان جوش سان عدن ۾ پنهنجا ٻڪريون قطار ڪري سگهون ٿا،
  اسان کي لامحدود انعام ملندو!
  
  هتي اسان جو ايمان آهي، ۽ طاقتور ديوتا Svarog ،
  ۽ اها روشني جيڪا پيرن پاڻ اڇلائي ۔۔۔
  اسان لاءِ، ابدي راڊ حلف تي دستخط ڪندو،
  ۽ فتح روشن مئي ۾ انتظار ڪري رهيو آهي!
  
  اسان ايلز آهيون - زمين جي عظيم پٽن جي روشني،
  مون کي يقين آهي ته اسان جلد ئي مريخ ڏانهن پرواز ڪنداسين ...
  مان ڄاڻان ٿو ته مان فتح پيدا ڪرڻ لاءِ پيدا ٿيو آهيان،
  ايبل کي فتح ڏيو، نه قائن!
  
  پنهنجي مادر وطن لاءِ دل ڏئي ڇڏينداسين،
  پنهنجي دماغ ۽ بيونٽس سان ايلف جي خدمت ڪريو ...
  ڪروب آسمان مان پنھنجا پر پکيڙيندو،
  اسان orcs کي پنهنجي مٿن سان هڙتال ڪنداسين!
  
  دشمن کي موقعو نه ملندو،
  اوڪرامت اسان کي گوڏن ڀر نه آڻيندي ...
  اسان orcs کي ساڄي اک ۾ ماريو
  سڀ کان اهم نسلن جي شان لاء!
  
  ايلفسيا ۾ ، هر ويڙهاڪ مانگر کان،
  ٻار ھٿن کي مشين ڏانھن ڇڪي ٿو...
  سواروگ جو حڪم - فوهر کي مارڻ -
  لادا هڪ سخي انعام ڏيندو!
  
  اسان جي دنيا ۾ ٻيو ڪجهه به ناهي
  وڌيڪ قيمتي آهي فاتح پرچم، ڳاڙهو، ڳاڙهو ...
  ٻيڙي ڀڄي وئي، ٻڪري ٽٽي،
  اسان جي ڌرتي سان وڙهڻ خطرناڪ آهي!
  
  ڪنهن کي به خبر ناهي ته ڪائنات جي ڪنڊ ڪٿي آهي،
  خلاباز ڪيڏانهن وڃن...
   Svarog تمام اعلي، غالب بادشاهه،
  ۽ نائيٽ هن کان گرانٽ وصول ڪندو!
  
  
  ڊڄو نه، آرڪشسٽ اسان کي ٽوڙي نه سگھندا،
  هن دنيا ۾ به ساڻن گڏ آمريڪا، لٺين سان ۔۔۔
  ۽ زندگي ۾ رڪاوٽ نه ٿيندي، مون کي خبر آهي موضوع،
  هو مادر وطن کي بوٽن سان نه هارائيندا!
  
  اسان وٽ فوجي طاقت آهي، يقين رکو
  ۽ ٽينڪ، ڊيمن جا جهاز ٿڌو آهن ...
  Orkshism جي جانور کي شڪست ڏني ويندي ،
  پوتن ۽ ڊيوس جي ساٿي کي ڦاهي ڏني وئي!
  
  پرچم ڳاڙھو آھي، اھو ھڪڙو مضبوط جھنڊو آھي،
  اهو چمڪندو آهي ڳاڙهي جهڙو ڪائنات مٿان...
  ايلسومل يارڪ کي ڳچيءَ ۾ وار ڪيو ،
  توهان جي هيل سان، ننگي ۽ اڇو نه!
  
  مون کي يقين آهي ته اسان جلد ئي Orklin ۾ داخل ڪنداسين،
  بهادر ايلفنزم جي فاتح گيت سان ...
  ۽ اسان سڀني آرڪيسٽن کي مڪمل طور تي ختم ڪري ڇڏينداسين،
  ته جيئن بغاوت جا بزدل نه ٿين!
  
  ۽ پوءِ ڪائنات ۾ جنت هوندي،
  طاقتور ڪروبن جا صور وڄي رهيا آهن ...
  مادر وطن لاءِ وڙهڻ ۽ جرئت ڪرڻ،
  ايلفيا روڊ سان ۽ اسان ناقابل تسخير آهيون!
  هي هڪ اهڙو گيت آهي ۽ اهو تمام ٿڌو ۽ مزاحيه آهي.
  انهيءَ وچ ۾ آرڪس به لوهه جون ڳاڙهي گرم پٽيون کڻي ڇوڪر ۽ ڇوڪريءَ جي ننگي تلون تي پهتي، جن مان سڙيل گوشت جي بوءِ به وڌيڪ تيز هئي، ۽ ٻار رڙيون ڪري جهنگ جي درد کان هوش وڃائي ويٺا. جھٽڪو ان مان ڏاڍو زوردار ھو.
  ۽ آرڪس وري گوڙ ڪيو ۽ گوڙ ڪيو، ۽ ناچ ڪرڻ لڳو. اهي واقعي طاقتور ڀور آهن، ۽ بيوقوف ۽ بدبودار. انهن وٽ ڪيترو جوش ۽ طاقتور کاڌو آهي.
  گليور چکی جو پٿر ڦيرائي ٿو، ۽ ڇوڪري کيس چوي ٿي:
  - چڱو، اچو، هوشيار ماڻهو، ٻيهر ونگڊ افورزم سان چارج ڪريو!
  ڇوڪرو ڪپتان زور سان ڪنڌ لوڏيو ۽ اچو ته نئين جوش سان خيالن جا موتي بيان ڪريون؛
  توهان هڪ عورت کي قائل نه ٿا ڪري سگهو ته هن جون ٽنگون ننگا ڪري جيڪڏهن توهان مڪمل بوٽ آهيو!
  هڪ عورت فيشنيبل بوٽن سان پيار ڪندي آهي، پر هن لاء اهو بهتر آهي ته هو ننگي پيرن ۾ وڃڻ کان بهتر آهي ته هڪ محسوس ٿيل بوٽن واري سياستدان سان بوٽ پائڻ کان!
  دنيا ۾ ٻه مسئلا آهن، انهن مان هڪ آهي پئسو، ٻيو ڇا بچي سگهندو، ٻيو آهي پئسي جي کوٽ، جيڪا ناقابل برداشت آهي!
  پئسو هڪ برائي آهي، جيڪو ختم ٿي ويندو آهي جڏهن اهو مقدار ۾ وڌندو آهي!
  بيوقوف سياستدان سونهري انڊا ڏئي ٿو، پر ووٽرن جي کيسي ۾ نه!
  پئسي کان سواءِ زندگي ناهي، پئسي سان امن ناهي!
  ووڊڪا رياست کي آمدني آڻي ٿو، پر شراب جي تباهي بادشاهي ۾ اچي ٿي!
  ان سياستدان کي نه مڃيو جيڪو سون جي جبلن جو واعدو ڪري ٿو، تون ٽامي جي پني لاءِ درياهه ۾ اڏامي ويندين!
  سياستدان جي واعدي لاءِ زبان ڊگھي ۽ واعدي پوري ڪرڻ لاءِ ننڍا هٿ!
  جنهن سياستدان کي رڍن جا ڪپڙا پهريل آهن، تنهن تي يقين نه ٿو اچي، شايد هو واقعي به رڍ آهي!
  پئسا خوشي آڻيندو آهي، پر اهو هڪ پئسو خرچ نٿو ڪري!
  خوشيءَ کي پئسي ۾ ماپي نٿو سگهجي، پر غم کي ڳوڙهن ۾ ماپي نٿو سگهجي!
  هڪ سياستدان ووٽر جي ڇنڊڇاڻ هٽائي ٿو جيڪڏهن هو اسٽمپ وانگر گونگا آهي، ۽ اوڪ ضد سان!
  کوهه ۾ نه اُڇليو، ٿي سگهي ٿو اهو صرف سياستدانن جي ڪيل واعدن جو خاتمو نه هجي!
  لال تقريرون ۽ بدمعاش قاتلن تي اعتبار نه ڪريو!
  سياستدان پنهنجا لفظ رات جي تاري وانگر وڄائيندو آهي، پر هو ڪانءَ کي لومڙي وانگر پاليندو آهي!
  هڪ بي دانت حڪمران ڪنهن رعيت کي موت جي منهن ۾ ڌڪيندو!
  سياستدان وٽ هر ڳالهه جو جواب هوندو آهي، پر سندس جواب تي ڪو به ڀروسو نه هوندو آهي!
  ڪنهن کي به خبر ناهي ته ڪنهن سياستدان جي دماغ ۾ ڇا آهي، حالانڪ سندس زبان تي رڳو بيوقوفي آهي!
  پئسا زندگي ۾ سڀ کان اهم شيء آهي، پر اهو هميشه توهان جي سڄي زندگي برباد ڪري ٿو!
  اُهو ٽُڪر نه هوندو، اُن کي چُپڪي وانگر پٽي ڇڏيندو ۽ صنوبر جي وڻ وانگر ڪٽي ڇڏيندو!
  ڪو سياستدان ووٽر کي ماٺ جي تقريرن سان مکڻ وانگر سوڙهو ڪري سگهي ٿو!
  سونهري جبل، جن جا سياستدان وعدا ڪن ٿا، اهي چمڪندا رهن ٿا، پر ڪوڙ جي بدبوءَ بدبودار آهي!
  اهو نه سوچيو ته جيڪڏهن ڪو سياستدان بيوقوف ڳالهائي رهيو آهي، ته هو بيوقوف آهي، ته هو هڪ پني کي پني ۾ تبديل ڪرڻ چاهي ٿو!
  سياستدان ڪو اهڙو بزرگ نه هوندو آهي، جيڪو هر ڪنهن تي پڌرو هجي، پر ٻيا کيس هڪ آئڪن وانگر ڇو ٿا ڏسن؟
  سياستدان رڍن جي لباس ۾ لومڙ هوندو آهي، جيڪو رڍن کي ڪٽائي پنهنجي کيسي ۾ وجهندو آهي!
  جيڪڏهن توهان سوچيو ته رڍن جي لباس ۾ هڪ بگھڙ توهان کي ناشتي لاء ڪٽيل ڏيندو، پوء توهان هڪ عام رڍ آهيو!
  سٺو شاعر اهو نه آهي جيڪو پنهنجي ڳل کي ڳائي، پر اهو آهي جيڪو ضروري ڳائي!
  مان سمجهان ٿو ته رام اقتدار ۾ آهي، بلڪل بيوقوف آهي، هن اڳ ۾ ئي ووٽر کي گول ڪيو آهي!
  جيتوڻيڪ سياستدان بدبودار ٻڪري آهي، هو رام ووٽر کي کير ڏئي سگهي ٿو!
  ڪڏهن به دل سان ووٽ نه ڏيو، اها بيوقوفي آهي، ۽ جنهن کي سر آهي اهو ڪڏهن به اليڪشن ۾ نه وڃي!
  جيڪڏهن توهان پنهنجي پسند ۾ مايوس ٿيڻ نٿا چاهيو ته، ڪنهن ٻاهرئين کي ووٽ ڏيو، ڇاڪاڻ ته اڳواڻ هميشه ڪوڙ ڳالهائيندو آهي!
  جيڪڏهن عوام حڪمران کي ديوتا ڪري ته زندگي جهنم بڻجي ويندي!
  سڀني کي خوش ڪرڻ جي ڪوشش نه ڪريو، توهان سڀني ڪرسي تي قبضو نه ڪندا، توهان سڀني تابوت ۾ ڪوڙ نه ڪندا!
  جيڪڏهن توهان هڪ ايڪو نه آهيو، اهو صرف پوکر ناهي جيڪو توهان کي مات ڏيندو!
  جنهن وٽ ڪو به ٽرمپ ڪارڊ نه آهي اهو گهٽ ۾ گهٽ سوٽ ۾ پوي ٿو!
  هٿ ۾ اضافي ٽرمپ ڪارڊ کانسواءِ، ڪنهن به سوٽ جو ڪارڊ کٽيو ويندو!
  هڪ مضبوط مرد عورتن کي متوجه ڪري ٿو نه هڪ ڪمزور مقناطيس وانگر!
  فولاد جا عضوا پرس کي سون سان ڀرڻ ۾ مدد ڪن ٿا، فولاد جا اعصاب پرس کي لڪڻ نٿا ڏين!
  ايستائين جو هڪ هيرو به اهڙي ڳري بار کان بيزار ٿي ويو آهي جيئن خالي پرس!
  اهي اهي لفظ آهن جيڪي گليور چيو هو جڏهن هو ڇوڪرو بڻجي ويو.
  ان دوران، orcs قيدي ٻارن سان ڪجهه خراب ڪري رهيا هئا. ٻه: هڪ ڇوڪرو ۽ ڇوڪريءَ کي تشدد جو نشانو بڻائي ماريو ويو ۽ بي هوش ڪري، تشدد کان پوءِ آرام ڪيو ويو.
  ۽ باقي ساٿين برانڊ حاصل ڪرڻ جو فيصلو ڪيو. هنن ننگا ڇوڪرا ۽ ڇوڪريون ڪڍيون، ۽ انهن جي ڪلهن تي ڳاڙهي گرم لوهه رکڻ لڳا.
  ابدي ٻارن وانگر، اهي بيحد روئي رهيا هئا ۽ خوفناڪ درد ۾ ٽڙي پيا. انهن کي غلام بڻائي ڇڏيو.
  ۽ ان کان علاوه، انهن چمڙي کي به ساڙي ڇڏيو، هڪ پنج نقطي تارن جي صورت ۾ هڪ بدبودار نشاني ڇڏي.
  هڪ ڇوڪرو سڏ ڪيو:
  - اسان نه ڇڏينداسين!
  ۽ هن کي پنهنجي پاسي ۽ پوئتي تي خاردار تار سان ماريو ويو. ابدي ڇوڪرو جهنگلي درد ۾ رڙيون ڪيائين.
  آرڪز هڪ ڀيرو ٻيهر پنهنجن ڦڦڙن جي چوٽي تي کلڻ لڳو. ۽ انهن پنهنجن وات کي ڪنگڻ سان مسڪرايو.
  هي انهن جا گيت آهن جيڪي ڏاڍا رڙيون ڪندڙ ۽ تمام سٺا آهن، ۽ اهي توهان جي ڪنن کي ڇڪيندا آهن ۽ توهان کي پڪڙڻ چاهيندا آهن.
  هي آهي سڀ کان پراڻو آرڪ هڪ اڻ کٽ رام جي آواز ۾ گونجندو آهي:
  رت جا درياءَ وهڻ ڏيو
  زمين تي وهندڙ ...
  دردن کي روئڻ ڏيو
  هر طرف باهه!
  
  موت کي کائي وڃڻ ڏيو
  انساني جسمن جو فصل...
  ڌرتي ڏکويل آهي
  تباهي جو راڄ آهي!
  
  ۽ رڳو موت ڏي
  هڪ غضب وارو بال ضابطو،
  توهان سڀ مرندا
  شيطان توهان کي حساب ڏيڻ لاء سڏيو آهي!
  
  رب مدد نه ڪندو
  تون هميشه لاءِ جهنم ۾ سڙي ويندين...
  اسان توهان کي منهن ۾ آڻينداسين،
  اهڙو آرڪ جو خواب!
  
  ڪو به رحم نه ٿيندو
  مرڻ گھڙيءَ دشمنن کي...
  ان کان بهتر ڪو انعام نه آهي
  هر ڪنهن کي دماغ ڏيو!
  
  دشمن کي خبر ناهي
  اهو orcs omnipotent آهي ...
  الارم ڪلاڪ وڄي رهيو آهي -
  ڌڪ مضبوط ٿيندو!
  
  اچو ته ڀاڄيون ٻوٽيون
  اسان ننگي پيرن جي ڇوڪرين جا هيل آهيون...
  ۽ اسان ايلز کي ٽوڙي ڇڏينداسين،
  اچو ته خوبصورتي جي چوٽي کي ڪٽيون!
  
  ۽ جيڪڏهن ڪو ماڻهو ٻوڙي ٿو
  هن کي سختي ٿيندي...
  مٿس زور زور آهي،
  ۽ آسمان ۾ ڪڪر سان گڏ گجگوڙ آهي!
  
  ۽ جيڪڏھن اسان فتح ڪريون
  ريگستان ۾ بگھڙن وانگر...
  ٻار مارچ ڪندا
  ننگي پيرن ڇنڻ واري بلاڪ تي!
  هي واقعي جانور آهن. ۽ انهن قيدين کي نشانو بڻايو، جيڪي سالن کان ٻار نه هئا، يقيناً، پر ظاهري طور تي، سواءِ ان جي ته انهن جا عضوا سٺا هئا، ۽ توهان ٻارهن سالن کان وڌيڪ ماڻهن کي اهو نه ڏيندا. ۽ ڇا اهڙي ماڻهوءَ سان ٺٺوليون ڪرڻ گناهه نه آهي؟
  پر توهان orcs مان ڇا وٺي سگهو ٿا: جانورن کان به بدتر. ۽ پوءِ انهن نوجوان قيدين کي ڀڄائي ڇڏيو. ۽ اڃا به وڌيڪ درد پيدا ڪرڻ لاء، انهن نوجوان قيدين جي ننگي، ننڍڙن پيرن هيٺان ٻرندڙ ڪوئلي کي اڇلائڻ شروع ڪيو.
  بدقسمت ماڻهو روئڻ لڳا ۽ ڳوڙها وهي رهيا هئا. پوءِ هڪ ڇوڪرو، پنهنجي ڪردار جي طاقت ۽ لچڪ ڏيکارڻ لاءِ، ڳائڻ شروع ڪيو:
  فتح انتظار ۾، فتح انتظار ۾،
  جيڪي زنجيرن کي ٽوڙڻ چاهن ٿا...
  فتح انتظار ۾، فتح انتظار ۾-
  اسان برائي orcs کي مات ڏئي سگهنداسين!
  
  جيتوڻيڪ اسين ننگي پيرن وانگر ٻارن وانگر نظر اچن ٿا،
  گهڻو ڪري اسان جنگين ۾ به وڃون ٿا ...
  ۽ ماڻھن جون دليون سونهري آھن،
  ڌاڙيل کي سزا ڏني ويندي!
  
  آرڪ هڪ ٻرندڙ وانگر آهي، ظالم،
  ۽ زخمي هاٿيءَ وانگر رڙيون ڪري ٿو...
  پر جنگ ۾ اسين گوڏن جا ٻار آهيون،
  قاتل اسان جي دانهن نه ٻڌندا!
  
  ڪڏھن به گوڏا نه ويھارينداسين،
  اسان پنهنجي قابل فخر شخصيت کي سڌو نه ڪنداسين ...
  ڪا به آمد نه آهي، ڄاڻو سستي
  اچو ته ھٿن وانگر ھٿون!
  
  هڪ آرڪ ڪڏهن ڪڏهن هڪ فريڪ جي هيل کي ڀڃي ٿو،
  ڇوڪرين جي پيرن کي ساڙي ٿو ...
  ھي آھن بڇڙا ماڻھو،
  پر مان هن کي ماري ڇڏيندس، ڇوڪرو!
  
  ٻار جي دل ۾ هڪ شعلا جهنگ ۾ گوڙ ڪري ٿو،
  ۽ باهه واقعي تيز آهي ...
  پنهنجو بينر بلند ڪريو، جنگجو،
  توهان وٽ هڪ تحفو آهي بغير ڪنهن حد جي!
  
  ها، ڇوڪرا پرجوش ٿي سگهن ٿا،
  اسان ھاڻي ھميشه لاءِ ٻار آھيون...
  پر ڪڏهن ڪڏهن اسان ڏات سان چمڪيون ٿا،
  ۽ هڪ ستارو دنيا جي مٿان چمڪي ٿو!
  
  ڪو به دشمن توهان کي بهار ۾ موڙي نه سگهندو،
  اسان ڌرتيءَ جا فخر ڪندڙ ٻار آهيون...
  ۽ ڇوڪرو تلوار سان orcs کي ماريندو،
  هو خدا جي ٽائيٽن جي خاندان مان آهي!
  
  رب اسان سان سدائين گڏ رهي
  هن صدين تائين نوجوانن کي ڳڻپ ڏنو۔۔۔
  ننگي پيرن سان چمڪيون ٿا،
  ۽ سنڌوءَ کي وهڻ ڏيو بي انتها!
  
  آرڪ پيار نه ڪندو آهي، سچ جي لفظن کي مڃيندا آهن،
  هن جو بڇڙو، خراب سوٽ ...
  اسان انهن ٻڪرين کي گلن مان کڻنداسين
  اتي دائمي سٺي طاقت هوندي!
  
  آرڪ فينگ اسان سڀني کي خطرو آهي،
  زمين جي لالچ نه آهي...
  هو جهنم ڪائن جو ڪوڙو طريقو آهي،
  ۽ مضبوط صفر ٺاهي ٿو!
  
  ٻڪرين لاء، مون تي يقين ڪر،
  اهي رڳو عذاب ڏين ٿا روڄ راڙو ۔۔۔
  پر اسين دائمي ويڙهاڪ آهيون، ٻار،
  اسان برداشت نه ٿا ڪري سگهون، مون کي مڃي، ڪوڙ!
  
  شيطان نظر اچي ٿو orcs، خالق،
  اهي رڙيون ڪن ٿا، گدڙن وانگر گوڙ ڪن ٿا...
  ڇوڪري کي هڪ خوبصورت لباس آهي
  جيتوڻيڪ حسن جا پير ننگے آهن!
  
  نه، تون هڪ آرڪ آهين - هڪ ڀيانڪ، گندو بگھڙ،
  ۽ هڪ رڇ جنهن جي طبيعت ماکي نه آهي...
  پر مڃيو ته بڇڙو پيءُ قادر مطلق نه آهي،
  ۽ اسان ڪنداسين، جهاز کي ڄاڻو!
  
  اسان هر شي کي خوبصورت ڪرڻ جي قابل آهيون،
  هڪ نئين خوشين واري دنيا ٺاهيو ...
  ٽيم جا وڌيڪ گڏيل ٻار نه آهن ،
  اتي به هڪ نئون بت وار وار!
  
  وطن لاءِ جوان دليون ساڙي،
  اهو پنهنجي شاندار ماڻهن سان پيار ڪندو آهي ...
  اسان نئين دنيا جا دروازا کولينداسين،
  خير، orc هڪ بدقسمت فريڪ آهي!
  
  ڇوڪرن، ڇوڪرين کي عزت ڏيو،
  اهي پيار، مون تي يقين رکو، ٺاهڻ لاء ...
  ٻارن جا آواز بڻجي ويندا،
  پيرن ۾ خنجر اڇليندا!
  
  اهو آهي جڏهن اسان هڪ نئين دنيا ٺاهينداسين
  ان ۾ نئين ماڻهن لاء خوشي آهي ...
  ۽ اسان وڏي فخر سان گذري وينداسين، اسان تعمير ڪري رهيا آهيون،
  ۽ ولن ادا ڪيو ويندو!
  خدا روئيندڙ کي پسند نٿو ڪري،
  اعزاز، بهرحال، سٺو ...
  مون کي يقين ڪر، هڪ ڇوڪرو ڇوڪري سان گڏ غرور ناهي،
  ڪاميابي لاء سندس پسند هڪ ونڊو آهي!
  
  ۽ جڏهن ڪائنات ۾ امن اچي ٿو،
  اسان انهن کي جيئرو ڪنداسين جيڪي سائنس جي ڪري گر ٿيا.
  صدين جي لافاني ايمان سان،
  ۽ پرن تي هڪ ڪروب کڻندو آهي!
  ٻار ڳائيندا آهن ۽ ڏيکاريندا آهن ته اهي برائي orcs کان نه ڊڄندا آهن، جيتوڻيڪ اهي مخلوق پنهنجن جهنگلي راڳن سان نوجوان قيدين جي گيتن کي ٻوڙڻ جي ڪوشش ڪندا آهن. تنهن ڪري هنن ڊگها چاڙها شروع ڪيا. انهن کي ٻار هيرو جي ننگي پيرن تي ماريو. پر انهن ڪارڪردگي ۾ مداخلت نه ڪئي، ۽ اهو لڳي ٿو ته انهن سخت مارن تي ڌيان نه ڏنو ۽ فخر سان پنهنجو ڪنڌ مٿي ڪيو.
  ۽ جيتوڻيڪ اهي اڌ ننگا ۽ برانڊيڊ غلام هئا، انهن ۾ اولمپڪ ديوتا ۽ ٽائيٽن جو نسل محسوس ڪيو ويو.
  
  ڇوڪري ۽ اڇو ريڍار
  تشريح
  هڪ ننڍڙو سرڪس گروپ - ڇوڪرو مشڪا ۽ ڇوڪري اليونوشڪا، سفر ڪري رهيا آهن، پنهنجن ننگي پيرن کي ڪريميا جي پٿريلي رستن سان گڏ. ۽ انھن سان گڏ ھڪڙو اڇو ريڍار - جيڪو بلڪل ناقابل آھي!
  . باب نمبر 1
  اٽڪل ٻارهن سالن جو هڪ ڇوڪرو ۽ ويهن سالن جي هڪ سهڻي ڇوڪري ڪريميا جي جبلن مان گذري رهيا هئا. هنن جا ننگا، ٿلها پير جبل جي رستي جي تيز، ڳاڙهي گرم پٿرن کي ڇڪيندا هئا. ظاهر آهي ته ڇوڪرو ۽ ڇوڪري اڳي ئي ڪيترائي رستا هليا هئا. سندن تلاءُ ڏاڍا مضبوط، لچڪدار، سخت ٿي ويا ۽ لڳ ڀڳ پٿر جي تيزيءَ ۽ گرميءَ کي محسوس نه ڪندا هئا.
  ۽ ان جي برعڪس، ننگي پير به ٿورڙا خوشگوار آهن ۽ اهڙي سخت مٿاڇري کان ٿڪل آهن.
  سرڪس جي جوڙي جا وار برف وانگر اڇا هئا ۽ انهن جا منهن سج جي تپش ۽ مٽيءَ کان لڳ ڀڳ ڪارا هئا. انهن هٿن ۾ هڪ قالين ۽ سادو سرڪس جا اوزار کنيا. انهن جي ڀرسان هڪ تربيت يافته سفيد جرمن شيفرڊ ڊوڙي رهيو هو. هي هڪ تمام خوبصورت جانور آهي. ۽ هر شيء ڏاڍي سٺي نظر آئي - هڪ خوبصورت، چست سرڪس جوڙو، ۽ هڪ ڪتو جيڪو ٻنهي کي تفريح ۽ تعريف ڪري سگهي ٿو.
  تنهن هوندي به، هڪ جرمن شيفرڊ مشڪل سان هڪ ڪتو سڏيو ڪري سگهجي ٿو.
  ڇوڪرو شارٽس پهريل هو، ۽ هن پنهنجي قميص لاهي ڇڏي هئي، جنهن ڪري هن جو سڪل جسم، سڪل، آرامده عضون سان، ظاهر ٿيڻ لڳو. ڇوڪري چاڪليٽ جي ٿلهي سان ڍڪيل هن جي بليڊن ڏانهن ڏٺو، هيچ وانگر تيز، ۽ پڇيو:
  - مشڪا، تون ٿڪل نه آهين؟
  ڇوڪرو اعتماد سان جواب ڏنو:
  - نه، اليونوشڪا! تون ۽ مان سخت ٿي ويا آهيون!
  اڳيان، سامونڊي ڪناري جي ڇت اڳ ۾ ئي ظاهر ٿيو. ڇوڪري نوٽ ڪيو:
  ها، اهو هڪ امير مقام آهي. شايد اسان پئسا گڏ ڪري سگهون ٿا!
  رڇ مسڪرائيندي چيو:
  - جيڪڏهن ڪجھ به، اسان سمنڊ ۾ مڇي پڪڙينداسين. ٿي سگهي ٿو هتي هڪ سٺو ڪتو.
  اهي پهرين dacha ڏانهن وڃڻ شروع ڪيو. اليونوشڪا سهڻي هئي، جيتوڻيڪ غذائي کوٽ ۽ ڊگھي پنڌ جي ٿوري گهڻي هئي، پر سخت، مضبوط ۽ نفيس. هن جو لباس ننڍو هو، جيڪو انهن ڏينهن ۾ ايترو عام نه هو. پر اهڙيون مضبوط ٽنگون.
  پهرين ڊچ تي اهي آسانيء سان قبول ڪيا ويا. ماسٽر ڇوڪريءَ ۽ سندس ناچ کي خوشيءَ سان ڏسڻ چاهيندو هو. هنن ڇوڪر سان گڏ ناچ ڪيو. ۽ انهن جمناسٽڪ مشق ڪيو. اتي هڪ سفيد ريڍار به گول دائري ۾ ٽپو ڏئي رهيو هو.
  پوءِ ڇوڪرو ٻه چالون ڏيکاريون. ماسٽر خوشيءَ سان ۽ سندس زال ۽ ٻه پٽ ڏسي رهيا هئا. پوءِ، هن ٽامي جو نڪ اڇلائي ڇوڪريءَ کي چيو:
  - اهو نه آهي ته توهان کي پنهنجي ظاهر سان ڇا ڪرڻ جي ضرورت آهي!
  هن پٽن مان، اٽڪل پندرهن سالن جو نوجوان، تجويز ڪيو:
  - جيڪڏھن توھان مون کي پنھنجيون ٽنگون ھٽائڻ ڏيو ته مان توھان کي ھڪڙو پئسا ڏيندس.
  الينڪا مسڪرائي، ۽ هن جي مسڪراهٽ ڏاڍي سفيد ڏند ۽ مٺي هئي، ۽ جواب ڏنو:
  - ٻه hryvnias!
  نوجوان، جنهن جي مُڇن اڃا ڇُٽي نه هئي، ڪنڌ لوڏي چيو:
  - يقينا! اهو عظيم هوندو!
  ۽ هن پنهنجي کيسي مان هڪ چانديءَ جو سڪو ٻه ڪوپ ڪڍي ڇڏيو. ۽ ان کي ڇوڪري ڏانهن اڇلائي ڇڏيو. هُن ڏاڍي چالاڪي سان هن کي پنهنجي ننگين آڱرين، هن جي ٽنگيل، ۽ لڪل ٽنگن سان پڪڙي ورتو.
  ڇوڪرو ماستر تعريف سان چيو:
  - هي ڪلاس آهي!
  الئنڪي پنهنجي روشنيءَ کي ڪنڌ جهڪائي، ٿورڙو سونهري ننگا جواب ڏنو:
  - اهو ئي سبب آهي ته مان هڪ پروفيشنل آهيان!
  هن نوجوان ڏانهن پير وڌايو. هو انهن کي نرميءَ سان چمڻ لڳو. هن جا هٿ ڇوڪريءَ جي سڪل ۽ ڳاڙهي چمڙيءَ تي ڏاڍي نرميءَ سان هليا ويا، ۽ الئنڪا خوشيءَ سان ڇرڪ ڀري پئي.
  حقيقت ۾، جڏهن هڪ پيارو ڇوڪرو توهان کي ڇڪيندو آهي، اهو واقعي تمام خوشگوار آهي، ۽ هتي توهان ڪيئرس مان لطف اندوز ڪري سگھو ٿا.
  ۽، يقينا، توهان پڻ ان لاء ادا ڪيو. اهو صرف سپر آهي.
  ڇوڪرو هن جي ٿلهي، پر لچڪدار تلون کي هيل جي خوبصورت وکر سان ڌڪيو. هن هن جي پيرن کي ڇڪيو.
  ۽ Alenka کلڻ ۽ مذاق مان. ۽ اهو تمام خوشگوار آهي.
  آقا جي زال به هڪ سڪو ڇوڪر مڪي ڏانهن اڇلائي پڇيو ته:
  - مون کي توهان جي هيل کي به گدگدائي ڏيو!
  ڇوڪرو پنھنجا ننگا پير ھن ڏانھن وڌيا. ۽ هڪ ٻي جوان، سهڻي عورت ڇوڪر جي ننگي اڪيلي کي گدگدائڻ لڳي.
  رڇ به مرڪيو ۽ پگهرجي ويو.
  ماستر پنهنجي زال ڏانهن نفرت سان ڏٺو. پر هوءَ صرف مسڪرائيندي چيو:
  "تون منهنجي ٻار تي حسد نه ڪندين، ڇا؟
  بارين جواب ڏنو:
  - جيترو توهان چاهيو ته هن کي ڇڪيو، پر شرافت جي حدن کان ٻاهر نه وڃو!
  عورت کلندي هئي... ۽ هن جون آڱريون ڇوڪريءَ جي ننگي، گول، گلابي هيل کي خوشي سان گونجي رهيون هيون.
  ڇوڪري به مسڪرائي ۽ صاف ڪئي. پوءِ هوءَ پير مٽائي. ۽ وري مسڪرايو. اهو به واقعي مزو هو.
  پر گدگدائي هميشه بور ٿي ويندي آهي. بارين سخت آواز ۾ چيو:
  - ڪافي! وڃ، يا مان پوليس کي سڏيندس!
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري پنهنجو سامان کنيو ۽ پنهنجي ڪتي سان گڏ هڪ سفيد ريڍار، امير ڊچا کي ڇڏي ويا.
  Alyonka عام طور تي خوش ٿيو. ۽ مون کي پئسا مليا ۽ اهو سٺو آهي جڏهن خاص طور تي پيارا ڇوڪرا منهنجي ننگي پيرن جي مالش ڪندا آهن.
  ۽ کين خوشيءَ سان ڇوڪر سان گڏ ايندڙ ڊچا ۾ وڃڻ جي اجازت ڏني وئي. يقينا، سڀ کان پهرين خوبصورت ڇوڪري جي ڪري. جنهن جو اسڪرٽ به تمام ننڍو آهي ۽ هن جون ٽنگون مضبوط، پٺيون، ڏاڍا سهڻي شڪل واريون ٽنگون صاف نظر اچن ٿيون.
  ڇوڪرو حقيقت ۾ قديم يونان ۾ هڪ غلام سان ملندڙ جلندڙ آهي. هن جو لباس هڪ ٽنگ وانگر نظر اچي ٿو. ۽ اهڙي سهڻي ۽ عضلاتي ڇوڪري ڪيئن ننگي پيرن ۾ وڃي ٿي ۽ هن جي لڳ ڀڳ سڀني شاندار، شاندار، غير معمولي موهيندڙ پيرن کي ڏيکاري ٿو. ۽ هن کان اکيون بند ڪرڻ مشڪل آهي.
  هن ڊچ ۾ صرف هڪ ماسٽر هو. خاندان ڪنهن ٻئي هنڌ آهي. هن الينڪا کي رقص ڪرڻ جو حڪم ڏنو ته جيئن هن جي سٺي ۽ انتهائي نفيس، جسماني طور تي ترقي يافته جسم جي حرڪت کي ساراهجي.
  پوءِ، سڪو اڇلائي، حڪم ڪيائين:
  - خوبصورتي ڳايو!
  الئنڪا خوشيءَ سان ڳائڻ شروع ڪيو؛
  مان هڪ سادي روسي ڇوڪري آهيان
  مان ڪيترائي ڀيرا پرڏيهه ويو آهيان ...
  مون وٽ هڪ مختصر سکرٽ آهي
  گرين عقاب سان پيار ڪيو!
  بارٽينڈر ڪاوڙ مان چيو:
  - تنهنجو گيت تمام سٺو ناهي! اچو، ڪجهه وڌيڪ جارحتي ۽ جنسي!
  سرڪس جي ڇوڪرو صلاح ڏني:
  - يا شايد محب وطن بهتر آهي؟
  بارين اتفاق ڪيو:
  - اهو محب وطن ٿي سگهي ٿو! پر اهو تون ئي آهين جو ننگي پير ۽ ڳائيندين! ۽ جيڪڏهن مون کي اهو پسند نه آهي، توهان کي پنهنجي هيل تي لٺيون ملنديون!
  مشڪ ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  - جيڪڏهن توهان هڪ ماسٽر چاهيو ٿا، ته هڪ روبل لاء توهان مون کي هڪ لٺ سان منهنجي ننگي هيل تي سٺو ڌڪ ڏئي سگهو ٿا!
  ماسٽر کلندي جواب ڏنو:
  - اھو بھتر آھي ته ھن ڇوڪريءَ کي چاڙھي مارو. خاص طور تي جيڪڏهن توهان هن کي پهريون ڀيرو لاٿو!
  الينڪا مسڪرائيندي چيو:
  - توهان جي مرضي، ماسٽر!
  امير ماڻهو مسڪرائيندي ڳايو:
  پئسو ڪماءِ،
  پئسو ڪماءِ،
  بوريت ۽ سستي کي وساري،
  پئسو ڪماءِ،
  پئسو ڪماءِ،
  ۽ باقي سڀ گندو آهي!
  ۽ باقي سڀ گندو آهي!
  الئنڪا اعتراض ڪيو:
  - پئسا کان سواء خوش
  توهان بڻجي سگهو ٿا ...
  خراب ماڻهو -
  سڪا ڳڻيو!
  ماسٽر رڙ ڪري چيو:
  - توهان کي هڪ هزار پلڙا ملندا!
  سرڪس جي ڇوڪرو نوٽ ڪيو:
  - جيڪڏھن توھان چاھيو، ماسٽر، گيت جي بدران، مان توھان کي عقلمند ڳالھيون ڏيندس!
  امير ماڻهو مسڪرائي جواب ڏنو:
  - اچو ڇوڪرو، اهو وڌيڪ دلچسپ ٿيندو!
  رڇ پنن وارا لفظ چوڻ لڳو؛
  وطن لاءِ فرض بي غرض عقيدت جي ادائگي سان سرخ آهي!
  جنگ هوشيار لاءِ هڪ امتحان آهي، مضبوط لاءِ مزاج، بيوقوفن لاءِ مزو! -
  کلڻ جو مزو نه آهي، ٻين کي روئڻ بورنگ ناهي!
  سٺو حڪمران ماکيءَ جي مٺي ماکيءَ وانگر هوندو آهي، پهرين ان کي چتائي پوءِ اُڇليو !
  ۽ برائي حڪمران، wormwood وانگر، پهرين ٻاهر ڪڍيو ويندو ۽ پوء ان کي لتاڙيو ويندو!
  ها، سون نرم آهي، پر هڪ ناقابل برداشت ڍال آساني سان جڙيل آهي!
  معيار هميشه مقدار کان وڌي ٿو - حتي جَوَ دال جو سمنڊ به ڪهاڙيءَ ۾ رڪاوٽ نه آهي!
  برائي طاقت سان ڀريل آهي جڏهن نيڪي کي خوف کان ڪمزور ڪيو وڃي ٿو!
  جڳ لاءِ مذاق سٺو آهي، لنچ لاءِ چمچو، پر مدد مصيبت ۾ آهي!
  توهان هڪ ڀيرو يا ٻه ڀيرا خوش قسمت ٿي سگهو ٿا - مهارت کان سواء، قسمت ڀڄي ويندي آهي!
  ليو ٽالسٽاءِ ڪير نه آهي، اهو ادبي ٽراپ!
  توهان کي ٽالسٽاءِ پيدا ٿيڻ جي ضرورت ناهي ته توهان هڪ ادب دوست بڻجو!
  اچو ته طلاق تي شرمسار ٿيڻ جي سببن کان وڌيڪ زالون هجڻ لاءِ پيئون!
  عورتن جي شفقت کان وڌيڪ مردن کي حوس تباهه ڪيو آهي!
  صحيح اکيون، ٿلها هٿ، دشمن ڪو مس ناهي - مختصر نظر وارو!
  فلسفو زندگيءَ کي ڊگھو نه ٿو ڪري، پر ان کي زينت بنائي ٿو، ٽڪرن کي ڊگھو ڪري!
  هڪ ڪمانڊر مهارت سان، هڪ قصاب انگن سان، هڪ فن سان هڪ ذهين، هڪ ٺڳيء سان ٺڳي!
  پوءِ اچو ته پيئو ته اميد مري نه وڃي، ۽ رڳو اُهي ئي مرن، جيڪي اُن جو جواز نٿا رکن!
  اُميد آخري دم مرندي آهي... ۽ پهريان اهي آهن جيڪي اُن جو جواز نٿا رکن!
  جنگ ۾، منطق هڪ لاڳاپو تصور آهي - چاکليٽ وانگر، ان کان اڳ جو توهان وٽ بارن جي تعريف ڪرڻ جو وقت آهي اهي اڳ ۾ ئي توهان جي وات ۾ آهن، ان کان اڳ جو توهان وٽ انهن کي نگلڻ جو وقت آهي اهي ٻاهر نڪرندا آهن!
  ڪاميابي ڪڏهن ڪڏهن بدبودار ٿيندي آهي، ڪاميابيءَ مان بدبوءِ ايندي آهي، پر خوشي بدبوءِ نه ٿي سگهندي آهي!
  شيء جي مٿاڇري تي آهي ، ۽ شيطان ان جي تفصيل ۾ آهي!
  مار کائڻ به هڪ مسڪين لاءِ اڻ وڻندڙ آهي!
  ڇا خدا نه ٿو ڄاڻي - صرف هڪ سوال جنهن جو هو جواب نه ڏئي سگهيو!
  هڪ بندر هڪ انسان کان بهتر آهي، ڇاڪاڻ ته اهو صرف لفظي طور تي هڪ جانور ٿي سگهي ٿو!
  اهڙو واعظ جيڪو چڱائيءَ ڏانهن نه ٿو وڃي، اهو رستو آهي جيڪو ڪهاڙي ڏانهن وٺي وڃي ٿو!
  انجيل جي نصوص تي ڪنهن به نظريي جي تعمير ڪرڻ برادرز گريم جي افسانن مان ڪوانٽم ميڪنڪس جو مطالعو ڪرڻ وانگر آهي!
  خدا هجڻ ته ڏکيو آهي، پر شيطان رهڻ بلڪل ناقابل برداشت آهي!
  دشمنن جو تعداد ٻيڻو ٿيڻ جي باوجود دماغ طاقت کي چار ڀيرا وڌائي ٿو!
  زندگي هڪ مسلسل سمجهوتو آهي، ماڻهن سان نه، پر فطرت سان!
  پيشانيءَ جو مطلب ٽولوڪولني آهي ، جنهن جو مطلب آهي اکر ٿڌو آهي!
  بيوقوفن لاءِ ڪو به قانون نه لکيو ويو آهي، نه ئي فطرت جا ڪي قانون ذهينن لاءِ لکيل آهن!
  بيوقوف ۽ بي معنيٰ ڳالهين کي لڪائڻ لاءِ عقلمند کي ٻولي ڏني ويندي آهي!
  جيڪو به اداسيءَ ۾ مسخريءَ کي ڏسندو، سخت خوشين کان انڌو ٿي ويندو!
  - جلدي جلدي - جلدي جلدي! سبق مان پنج حاصل ڪريو - ڏکيو عمل حل ڪرڻ!
  فاتحن جو فيصلو نه ڪيو ويندو آهي ... جيتوڻيڪ ڪڏهن ڪڏهن اهي ڪيس ڪندا آهن!
  - انساني بيوقوفي هڪ اتحادي آهي - خدا ماڻهن سان دشمني!
  گوڏن ۾ هڪ ماڻهو آهي، ۽ هڪ محلات ۾ سور، سوئر کان مٿي نه ٿيندو!
  اتي ٻه لامحدود شيون آهن: ڪائنات ۽ انساني شعور - جڏهن ته، پهرين نسباتي آهي، ۽ ٻيو مطلق آهي!
  ڇا روسي تيز ڊرائيونگ پسند نه ڪندو آهي، پر هڪ تيز پرواز جو شيطان!
  - هرڪو دوزخ ۾ نه ٿو چاهي، پر صرف ٿورا ماڻهو شيطان جي موقعي جي خواهش کي چکي سگهن ٿا!
  پر ڳوڙهن سان پاڻي ڀرڻ کان سواءِ، توهان خوشيءَ جو فصل لَٽي نٿا سگهو، ۽ پگهر سان پاڻي ڀرڻ کان سواءِ، ڪاميابيءَ جو نالو نه وڌندو!
  خدا هر شيءِ يا ان جي مٿاڇري تي آهي، ۽ شيطان شين جي غير موجودگي ۾، يا مادي جي کوٽ جي کوٽائي ۾ آهي!
  جيڪو احتياط سان وقت وٺندو ان جي جنازي تي ابديت بچائيندو!
  خاموشي سونهن آهي، لفظ چانديءَ جو آهي، پر عورت جي وات مان ايترو ته وات نڪتل آهي جو هيرا به سُڪي ٿي وڃن ٿا!
  خاموشي سونهري آهي ۽ فصاحت واري وهڪري جي ڊگهي ذخيري مان زنگ نه لڳندي!
  ۽ سون جيڪڏهن خاموشيءَ سان زمين ۾ دفن ٿي وڃي ته پنهنجو قدر وڃائي ويهندو!
  ڇوڪرو ڏاڍي سهڻي انداز ۾ وڏي احساس سان ۽ پنھنجن ننگي پيرن کي ڇڪيندي لفظن کي ڏاڍي خوبصورتيءَ سان چيو.
  ماسٽر مسڪرايو ۽ هڪ سڪو سرڪس جي ٻار ڏانهن اڇلايو. ۽ مشڪا هن کي پنهنجي ننگي آڱرين سان پڪڙيو. ۽ پوءِ هن ان کي پنهنجي شارٽس جي کيسي ۾ اڇلائي ڇڏيو.
  بوگچ نوٽ ڪيو:
  - اهو خراب ناهي! پر ڪافي نه!
  ڇوڪري صلاح ڏني:
  - ڇا توھان چاھيو ٿا ته مان ڳائيان؟
  بارين جواب ڏنو:
  - اهو ضروري ناهي! بهتر آهي ته پنهنجا ننگي پير مون تي رک!
  الينا ڪنڌ لوڏيندي چيو.
  - چڱو! تنهنجي مرضي!
  امير ماڻھوءَ ڇوڪريءَ جو ننگي پير ھٿن ۾ کنيو ۽ ان کي بيحد محسوس ڪرڻ لڳو. ڇوڪري جواب ۾ خاموش رهي. هوءَ به مسڪرائيندي رهي.
  ماسٽر هڪ ٻيو سڪو ڪڍي، ڇوڪر ڏانهن اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - اچو ته اڃا به افورزم بيان ڪريون! مان روئندس!
  سرڪس جو ڇوڪرو مِشڪا وري پِرڻ لڳو. بلڪل واٽ، نه ٻاراڻي حڪمت؛
  
  اسان ڪڏهن وڃائي ويٺا آهيون، ڪڏهن مري ويا آهيون، پر روسين ڪڏهن به گوڏن ڀر نه کنيو!
  مهارت مقدار کي تبديل ڪري ٿي، پر مقدار صرف جعلي مهارت کي جعلي ڪري سگهي ٿو!
  امبل جو روح - ۽ جسم جي ڪمزوري - روح ڀڄي ويو!
  رت سون وانگر چمڪي ٿو، پر ڌاتو روح ان مان زنگ وهي ٿو!
  سونهن کي به زنگ لڳندو آهي جيڪڏهن دل ان مان نه اڇلي وڃي!
  اذيت تفريح ناهي، پر خدمت جي شعبي جي محنت آهي، جنهن ۾ گراهڪ لاءِ رحم توهان لاءِ موتمار آهي!
  هڪ امير ماڻهوءَ جو روح وطن پرست هوندو آهي، سو سون جي سِڪي کان وڌيڪ نه هوندو آهي، جتان اُن کي کڻندا آهن ۽ اُن سان جڙيل هوندا آهن!
  سونا غداري جي رنگ وانگر پيلو، موقعي پرست جي مرضي وانگر نرم، غدار جي ضمير وانگر ڳرو!
  درد ساس وانگر آهي، جنوني، گندو، مان ان مان نجات حاصل ڪرڻ چاهيان ٿو، پر... ان کان سواءِ توهان جي شادي فتح سان نه ٿيندي!
  جڏهن دشمن هٿيار ڦٽا نه ڪندو آهي ته ان کي تباهه ڪري ڇڏيندو آهي ۽ جڏهن هو هٿيار ڦٽا نه ڪندو آهي ته هوشياريءَ سان فتح ٿيندي آهي!
  دشمن جون ڌيئرون مرڻ سان ڪو فرق نٿو پوي، اسان جي مردن جو دماغ مروڙي ته وڏي آفت آهي!
  اهو جنگ ۾ آسان آهي جڏهن سکيا عذاب نه آهي، پر مفيد تفريح!
  ايستائين جو مسيح جي لفظن ۾، سندس ٻانهن ڪنهن اهڙي شيءِ جي ڳولا ۾ آهن، جيڪا بي دينيءَ جي خدمت ڪري ٿي!
  هڪ وڏو الماري شور سان ڪري پيو، ۽ وڏي شان ان کي وڃي ٿي جنهن ان کي ڪٽي ڇڏيو!
  جڏهن ماسڪ مهارت رکندڙ آهي، اسان کي عذر جي ضرورت ناهي!
  گهڻو ڪري ڳاڙها نديون وهن ٿيون ڳاڙهن تقريرن ۽ ڪارن ڪارنامن جي ڪري!
  - جنهن جي تقدير ۾ ڇرڪي هجي، تنهن کي رسيءَ تي نه ٿڙڪڻ گهرجي!
  هميشه وانگر، اهو نڪتو، پر اهي نه چاهيندا هئا!
  موت زندگيءَ جي ڀيٽ ۾ بهتر حصيداريءَ جو حقدار آهي، ڇاڪاڻ ته ان جو عرصو لاتعداد طور تي وڌيڪ حصن مان چونڊڻ لاءِ ڇڏي ٿو! -
  گارنٽي ڏيو ضمانتي ڦرلٽ!
  سون جو ٺهيل سڪو نرم هوندو آهي، پر گوليءَ کان به وڌيڪ خطرناڪ، دل ۾ لڳندو آهي ۽ دماغ کي ٻاهر ڪڍي ڇڏيندو آهي!
  ٽيڪنالاجي جنگ جو ديوتا آهي - ۽ ان جو تخريبڪار هڪ ملحد آهي!
  خدا ڪائنات کي ڇهن ڏينهن ۾ پيدا ڪيو، ۽ انسان هڪ منٽ جي ڪمزوري لاءِ سموري ابديت کي ادا ڪري ٿو!
  اهي اون تي داخل ٿيا، پر ڪيبل ڪار سان واپس نه آيا !
  ڀڄو، پر ڀڄو نه، گولي مارو، پر پوئتي نه ماريو، مارو، پر پوئتي نه وڙھو، ۽ سڀ کان وڌيڪ ضروري آھي، پيئو، پر شراب نه ڪريو!
  ڪنهن کي به مئل گڏهه جي ڪنن جي ضرورت ناهي، پر زنده لومڙي جو ٻڌڻ انهن لاءِ تحفو آهي، جن کي پنهنجي مقصد حاصل ڪرڻ لاءِ گڏهه جي ضرورت ناهي!
  توهان جي ذهن کي جوتا، توهان هميشه لاء هڪ ٽراپ رهندا!
  جنگ ڦڦڙن لاءِ هوا آهي، پر رڳو بائنري گيس سان مليل آهي!
  جيڪڏهن دشمن هارائڻ نه ٿو چاهي ۽ نه ڄاڻي ٿو ته ڪيئن هارجي، اسان کيس مجبور ڪنداسين ته هو هار ڏي ۽ کيس سيکاري ته ڪيئن فتح ڪجي!
  خراب ماڻهو ڪارو جادو پسند ڪن ٿا، سٺو غير انسان اڇو جادو پسند ڪن ٿا!
  جنگ ۾ مارڻ عمل ۾ ڏکيو، خيال ۾ نفرت، پر آخر ۾ ڪيترو وڏو! مطلب ته جنگ روح کي صحت بخشي ٿي، جسم کي مضبوط ڪري ٿي ۽ وات کي صاف ڪري ٿي!
  ڪڏهن ڪڏهن جنگ وڏي پئماني تي ڀريندي آهي، ۽ سڌو سنئون تناسب ۾ وهيل رت جي مڪمل، ۽ خراب دل جي خاليگي!
  ڇوڪرو لفظ تمام سهڻي انداز ۽ اظهار سان چيو.
  ماستر ڇوڪريءَ جي ننگي پيرن کي محسوس ڪيو. پوءِ هن هن جي ننگي، لچڪدار اڪيلي کي چمي، هڪ سڪو اڇليندي نوٽ ڪيو:
  - تمام سٺو! توهان جا پير پيارا آهن! هاڻي ڇوڪر کي ڳائڻ ڏيو! يا جيڪڏهن هو ڳائي نٿو سگهي، ته پوءِ مان هن جي ننگي پير کي لائٽر سان باهه ڏئي سگهان ٿو!
  ٻڪريءَ مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - بهتر ننڊ!
  امير ماڻهو رڙ ڪري چيو:
  - پوءِ ڳايو!
  ۽ سرڪس جي ڇوڪرو ان کي ورتو ۽ احساس ۽ اظهار سان ڳايو؛
  اھو شاندار آھي جيڪو توھان ڪيو آھي،
  انسان ذات تي فضل ڪيو ويو آهي ...
  خدا پاڪ توهان کي ڏنو آهي،
  روح دماغ دل جي رحمت!
  
  لوسيفر سدوم ڏانهن رخ ڪيو،
  گناهه ۽ غرور جي پيداوار...
  هن پنهنجي تلوار کي خدا جي مقدس تخت ڏانهن وڌايو،
  ۽ هن فيصلو ڪيو ته هاڻي هو قادر مطلق آهي!
  ماسٽر سخت رڙ ڪري چيو:
  - نه! مون کي مذهبي موضوعن تي گيت نه گهرجن! مان هڪ گنهگار آهيان ۽ مون کي گناهه سان پيار آهي!
  مشڪ چيو:
  - مان ٻيو ڪري سگهان ٿو!
  امير شخص جواب ڏنو:
  -نه! ڇوڪري کي ڀلي ڳائڻ ڏيو! اتي تنهنجو نالو ڇا آهي؟
  سرڪس جواب ڏنو:
  - الئنڪا!
  بارين رڙ ڪئي:
  - ڳايو Alenka!
  ڇوڪريءَ وڏي جذبي ۽ جوش سان ڳايو؛
  مان دنيا جي مضبوط ترين ڇوڪري آهيان
  جيڪو پاڪائي ۾ پيدا ٿيو...
  ڌرتيءَ تي مون کان وڌيڪ خوبصورت ٻيو ڪو به ناهي.
  اسان هر جڳهه خوشحالي ڪنداسين!
  
  ٿي سگھي ٿو روس سڀ کان وڌيڪ شاندار لاء مشهور آهي،
  اهو ملڪ جنهن سڄي دنيا فتح ڪئي۔۔۔
  ماڻهن کي فوري طور تي وڌيڪ دلچسپ ٿيڻ ڏيو
  ڪو به جنگجو هڪ سچو بت آهي!
  
  پاڪ وطن جو دفاع ڪندس
  ڪٿي آهن اسان جا ابا ڏاڏا، مڃيو سڀ مضبوط ۔۔۔
  ماڻهن کي ڳوليو ڇوڪري ننگي پير آهي،
  هوءَ هڪ عقاب آهي، نه چرٻي!
  
  مان گذريل زندگيءَ ۾ Komsomol ميمبر هوس،
  نازي مشهور طور تي وڙهندا هئا تمام گهڻو ڪري رهيا آهن ...
  ۽ ڇوڪريءَ جو آواز ڏاڍو گونجي رهيو هو،
  ۽ هڪ روشن هوا روح!
  
  مون ماسڪو جي ويجهو ڏاڍي بهادري سان وڙهندي،
  ٿڌ ۾ هڪ ڇوڪري ننگي پير هئي...
  ۽ منهنجي دٻاءُ کي ايترو صدمو سمجهيو،
  مون پنهنجي مُٺي سان فريٽز جو منهن ٽوڙي ڇڏيو!
  
  اسان جي بينر عيسى جي جلال لاء،
  ۽ پڻ تمام وڏو خدا Svarog ...
  اسان سان گڏ هميشه لدا سڀ کان وڌيڪ مقدس،
  ۽ دنيا ۾ روشن ترين اڇو خدا!
  
  اسين اُھي ماڻھو آھيون جيڪي سج جي روشنيءَ ۾ پيدا ٿيا آھن،
  ياريلو اسان کي هڪ ڪارنامو ڏانهن متاثر ڪيو ...
  ۽ ڇوڪرين جا گيت زور زور سان وڄي رهيا آهن،
  ڏسو، ڪروب پنهنجا پر پکيڙي ٿو!
  
  مون چڱيءَ طرح مشين گن مان گوليون هنيون،
  ننگي پيرن سان تحفو اڇلائڻ ...
  مون پنهنجو ڄار فاشسٽ ڏانهن اڇلايو،
  ڇوڪري ٿوري پراڻي لڳي ٿي!
  
  وير، مان سمجهان ٿو خدا کان،
  هن هڪ دنيا ٺاهي جنهن ۾ خوبصورتي ...
  سڀ کان وڏي Svarog جي نالي تي،
  خوبصورتي هڪ خوبصورتي جي روح ۾ ڦٽي ٿو!
  
  اسان نازين کان ڪرملين جو دفاع ڪيو،
  اسان هڪ ئي وقت سڀني کي مارڻ جي قابل هئاسين ...
  نه، ڇوڪري کي خارج نه ڪيو ويندو،
  ۽ اسان Krauts کي ساڄي اک ۾ ماريو!
  
  ڪميونزم جي ابدي شان جي نالي تي،
  مان ڪامسومول جو ميمبر هوس جيڪو ننگي پيرن سان وڙهندو هو...
  فاشزم جي ٻڪرين کي ناس ڪنداسين،
  ته جيئن فولاد روس جي دشمنن جي آڏو نه اچي!
  
  ڇوڪرين اسٽالن گراڊ جي ويجهو جنگ ڪئي
  سندن نپل ياقوت وانگر ڳاڙها آهن...
  جلد ڏسنداسين ڪميونزم،
  اداسي ۽ اداسي جي خبر کان سواء!
  
  اسان فادرلينڊ ۾ بهترين ڇوڪريون آهيون،
  مان ڪومسمول ميمبر آهيان لڳ ڀڳ ننگا...
  پر هن ريخ کي مشين گن سان تباهه ڪري ڇڏيو،
  ته جرمن اسان جي ڪمپني ۾ نه مليا!
  
  سڀ کان وڌيڪ چمڪندڙ روس جي نالي تي ،
  مان سمجهان ٿو ته سڀ ڪجهه ٺيڪ ٿي ويندو ...
  عظيم عيسى ايمان جو مشن
  جڏهن ته گولن کي ڇنڊڇاڻ!
  
  اسان جي عظيم مادر وطن جي نالي تي،
  اسان کي هلائڻ لاءِ بڇڙا فاشسٽ ٿي ويندا...
  ها، اچو ته جهنگلي لشڪر جي رڍن کي روڪيون،
  ايستائين جو سخت حملي ۾، هڪ بڇڙو چور!
  
  يسوع جو نالو سج وانگر چمڪيو
  ماءُ مريم کي جنت الفردوس عطا فرمائي...
  لادا لاءِ خدا تعاليٰ، اسين ٻار آهيون،
  ۽ تون بهادريءَ سان وڙهندينءَ!
  
  اسان جي عظيم مادر وطن جي نالي تي،
  جنهن ڪميونزم کي هر جڳهه ڏني؟
  شبنم مان سنت چمڪندا آهن، مون کي منهن ڏسڻ ۾ اچي ٿو،
  رب جي هڪ واحد خاندان ۾!
  
  جي نالي تي قادر مطلق Svarog،
  مسيح سڀ کان وڌيڪ نجات ڏيندڙ ...
  اسان کي خاندان جي خدا وانگر هجڻ گهرجي،
  تمام لامحدود خالق تي!
  
  ها، روس پاڻ مٿان بينر بلند ڪندو،
  اسان وڌيڪ مضبوط ۽ سمجھدار ٿينداسين ...
  جيتوڻيڪ چنگيز خان سخت حملو ڪيو.
  پر اسان ڇوڪريون اڃا به هوشيار آهيون!
  
  تنهن ڪري مان توهان کي ٻڌايان ٿو ته توهان جي همت آهي
  اسان جي وفادار روسي ديوتا جي خدمت ڪريو ...
  ۽ جنگ ۾ روسين جي روح کي بچايو،
  جيتوڻيڪ اهو هڪ جهنگلي ٻڪري کي ماريندو آهي!
  
  اسان فتح ڪنداسين، مون کي پڪ ڄاڻان ٿو
  اسان سڀني نازين کي شڪست ڏئي سگهنداسين۔۔۔
  ڪائن وطن جي ويڙهاڪن کي نه ڪڇيندو،
  ۽ هڪ خوفناڪ دانهون سان رڇ جيئرو رهندو!
  
  اسان سڀ ڪجھ تمام سٺو ڪنداسين،
  اسان سڀني فريٽز ۽ منگولن کي شڪست ڏينداسين ....
  آخرڪار، ڇوڪرين سان وڙهڻ خطرناڪ آهي،
  روس جا ماڻهو ناقابل تسخير ڄاڻن ٿا!
  
  اسان سڀ ڏيکارينداسين زبردست کلون،
  چنگيز خان جا سڱ ڀڃي ڇڏينداسين...
  لامحدود شان جي نالي تي،
  اچو ته هڪ تمام روشن قسمت هجي!
  
  ها، اسان خوبصورت ڇوڪرين سان وڙهنداسين،
  دنيا ۾ سڀ کان اعلي درجي ڏيکاريو ...
  مان هڪ ويڙهاڪ آهيان، ۽ روح کي يقين آهي ته ڪو مسخرو ناهي ...
  ۽ خدا مسيح کي فتحن جو بدلو ڏيندو!
  
  چنگيز خان جي تاڙين کي ٽوڙينداسين .
  ڪالڪا تي جنگ ۾ ڇوڪريون هونديون...
  جهنم جي ڌڪ جي مزاحمت نه ڪريو،
  مون کي يسوع ۽ اسٽالن سان پيار آهي!
  
  تنهن ڪري مان دشمنن کي ڪٽي ڇڏيندس، بغير ڳڻڻ کان سواء،
  مان انهن کي ميڊج وانگر شڪست ڏئي سگهان ٿو ...
  مون کي يقين ڪر، اسان وٽ ھڪڙو سخت ڪم آھي،
  جيتوڻيڪ زندگي ريشم جي ڌاڳي وانگر نازڪ آهي!
  
  لادا جي نالي تي، برڪت مريم،
  ڇا ڏنو جواني ۽ پيار ۔۔۔
  اسان ڇوڪريون آهيون بلڪل ننگي پيرن سان،
  اچو ته دشمن کي مٽيءَ ۽ رت ۾ لتاڙي ڇڏيون!
  
  مسيح ايندو ۽ مئل جيئرو ٿيندو
  پيرون، ياريلو، اڇو خدا، سواروگ ...
  اهي هڪ آهن، ماڻهو ايمانداري سان ڄاڻن ٿا
  ۽ ڪائنات جي مٿان رب العالمين آهي!
  
  مختصر ۾، اسان جي خوشي دائمي هوندي،
  حيرت انگيز ۽ شاندار عمر لاء ...
  آسمان ۽ زمين ٻئي وڏي طاقت ۾ آهن،
  ۽ امر، ۽ جوانيءَ لاءِ!
  
  سڀ کان وڏي خدا جو ٻيڻو
  تشريح
  هڪ ڇوڪرو ۽ هڪ ڇوڪري ماسڪو ۾ ويهين صديء ۾ ختم ٿي. سڀ ڪجھ ٺيڪ لڳي ٿو، ۽ ڌرتي ڌرتيء تي ھڪڙو حقيقي بھشت آھي، دائمي جوان آھي، ۽ ھڪڙي وڏي خلائي سلطنت ٺاھي وئي آھي. پر اوچتو ڇوڪرو Vitaly سکي ٿو ته هو جسم ۾ تمام اعلي خدا سان ملندڙ جلندڙ آهي.
  . باب نمبر 1
  ڇوڪرو Akulov ۽ وڏي شهر ۾ شاندار ڇوڪري Albina. اهو ماسڪو وانگر آهي، پر ويهين صديء جي وقت کان. اهو مستقبل ٻن سؤ سالن ۾ آهي. شهر، يقينا، وڌي چڪو آهي. آسماني عمارتون جبلن وانگر نظر آيون، ۽ ڏاڍا رنگين. انهن وٽ پڻ غير معمولي شڪلون آهن، مثال طور، سون جي شيشي ۾ رنگين آئس ڪريم جو قسم. يا، مثال طور، پلاٽينم ۾ ست ڪڇ هڪ ٻئي جي مٿان بيٺا آهن.
  اتي عمارتون پڻ هيون جيڪي موسيقي جي اوزارن وانگر نظر اچن ٿيون، ڪنهن خوبصورت شيء سان چمڪندڙ.
  ۽ هوا ۾، مختلف شڪلين جا ڪيترائي جهاز ڊوڙي رهيا هئا. جيتوڻيڪ، اڪثر، ڦاٽن جي شڪل وارا آهن، يا جهڙوڪ سون جي پنن سان سامونڊي مڇي.
  ها، ۽ انگ اکر پرواز ۾ چمڪيا. اتي بالغ ۽ ٻار ٻئي هئا. ان کان علاوه، سڀئي بالغ ظاهر ۾ نوجوان آهن، سورهن سالن کان وڌيڪ نه آهن .
  ۽ فرش تي، پلاسٽڪ پڻ هئي. ننڍڙا ٻار ان تي ٽپو ڏيئي، پيرن کي ڇڪيندا، ۽ پوءِ پنگ پانگ بالن وانگر اُڏامڻ لڳا.
  ويٽلڪ مسڪراهٽ سان نوٽ ڪيو:
  - عجيب دنيا!
  البينا اتفاق ڪيو:
  - ها، عجيب ۽ معجزن لاء مهذب!
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري عڪسي، عڪاسي ڪندڙ مٿاڇري تي هلي رهيا هئا. سندن پير ننگا هئا، جيئن ٻارن جا. ۽ انهن محسوس ڪيو ته اهي ٽمندڙ لهرن جي ڪري ٽڪيا پيا آهن.
  اڳتي هلي، هڪ عظيم الشان چشمو نظر اچي رهيو هو، جيڪو هڪ اڌ ڪلوميٽر اوچائي هڪ جيٽ کي ڇڪيندو هو، ۽ اهو هوا ذريعي، هيرن سان چمڪندو هو. ۽ مجسما پاڻ، چشمي جي جوڙجڪ ۾، ڪجهه خاص، اڻڄاتل ڌاتو سان چمڪندڙ هئا، جيڪي سون کان وڌيڪ روشن هئا ۽ قوس قزح جي سڀني رنگن سان چمڪندڙ هئا.
  ۽ مجسما پاڻ شڪل ۾ خوبصورت هئا ۽ منتقل ٿي ويا.
  ويٽالڪ ڪنڌ لوڏيو.
  - هڪ شاندار دريافت. هي هڪ چشمو آهي - پيٽر هوف کان ٿڌو!
  البينا مسڪرائيندي چيو:
  - هڪ روشن، ٿڌي مستقبل جي دنيا.
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري ٿورو اڳتي وڌيا. البينا ويٽالڪ کان ايتري ڊگھي هئي جو ڪو سمجهي سگهي ٿو ته اهي ماءُ ۽ پٽ هئا. ان کان سواء، هن مستقبل ۾، ڪو به بزرگ ماڻهو نه هئا. ماڻهو ابدي جوانيءَ حاصل ڪري ويا، ۽ ماڻهو خوش ٿي سگهن ٿا ته انهن کي بيڪار ۽ اڻ وڻندڙ شيوءَ تي وقت ضايع ڪرڻ نه گهرجي.
  مستقبل جي ماسڪو ۾ ڪجهه عمارتون سون ۽ پلاٽينم پٽيون هيون. ان سان گڏ هڪ ڪلوميٽر تائين روشن بل بورڊ سڙي رهيا هئا، جن تي سٺا ڪارٽون ڏيکاريل هئا.
  هوائي جهاز جيڪي هوا ۾ اڏامندا هئا، اهي نه رڳو خوبصورت ۽ چمڪندڙ رنگ ۽ خوبصورت شڪل وارا هئا، پر انهن مان پڻ قيمتي فرانسيسي خوشبو وانگر، يا شايد ان کان به وڌيڪ خوشگوار.
  ۽ چوڪن جي مٿاڇري آئيني وانگر هئي، گرم، ۽ ساڳئي وقت اها چمڪندڙ هئي. جڏهن نوجوانن جا ننگي تلو، هڪ ڇوڪرو ۽ هڪ ڇوڪري، ان تي قدم رکيا، ته خوبصورت، لڳ ڀڳ ٻار جي پيرن جا نشان پيدا ٿيا. جيڪو مختلف رنگن ۾ چمڪيو هو، ڄڻ ته محسوس ٿيل ٽِپ قلمن سان ٺهيل هجي. ۽ پوء اهي غائب ٿي ويا.
  البينا مسڪرائيندي چيو:
  - جيئن برف جي راڻي جي محل ۾!
  ويٽلڪ پنهنجو ڪنڌ ڌوڻيو.
  - نه! هتي گرم آهي ۽ دنيا رنگن سان ڀريل آهي.
  هڪ نوجوان ۽ هڪ ڇوڪري انهن ڏانهن ڀڄي ويا. اهي ڏاڍا سهڻا هئا، پر انهن جا منهن ائين رنگيل هئا، جيئن ڪيڪ تي نقش نگاري.
  نوجوان ٻارن کان پڇيو:
  - توهان ڪٿان جا آهيو؟
  Vitaly جواب ڏنو:
  - ماسڪو کان!
  - ڇو پيا هلن؟
  البينا جواب ڏنو:
  - مان هڪ جهاز خريد ڪرڻ چاهيان ٿو. توهان جا دڪان ڪٿي آهن؟
  نوجوان جي ڀرسان ويٺل ڇوڪري کلندي جواب ڏنو:
  - ڪو به دڪان استعمال نٿو ڪري. هتي هڪ Hypernet نيٽ ورڪ آهي ، ۽ ان جي ذريعي هر شيء بلڪل مفت پهچايو ويندو آهي.
  Vitalik مسڪراهٽ سان ٽوئيٽ ڪيو:
  - ڪيتري ترقي ڪئي وئي آهي؟
  ناقابل تصور عجائبات ڏانهن ...
  سڀ ڪجهه مڪمل طور تي آزاد ٿي ويو
  صرف فائدي سان، احتياط سان!
  نوجوان چيو:
  - ۽ توهان کي خبر آهي ته هو اسان جي خدا وانگر ڪيئن ڏسڻ ۾ اچي ٿو. ٿي سگهي ٿو ته تون سندس پٽ آهين؟
  ڇوڪرو مسڪرائي جواب ڏنو:
  - نه! مان پنهنجي پيءُ کي نٿو سڃاڻان. پر جيڪڏھن اھو خدا آھي، ته پوء مون کي حيرت نه ٿيندي.
  ڇوڪري مسڪرائيندي چيو:
  - اسان جي دنيا ۾، ڪنهن به ظاهر ۾ ڪا به تعجب ناهي، نه! توهان Hypernet ۾ هڪ خاص پروگرام استعمال ڪندي جسم کي تبديل ڪري سگهو ٿا . صرف ماڻهو گهٽ ۾ گهٽ اهو ڪن ٿا، ڇاڪاڻ ته Hypernet گيم ميٽرڪس ۾ ، اهو ٿي سگهي ٿو، عام طور تي، ذهني ڪوشش سان ۽ فوري طور تي. ۽ جيڪڏھن توھان پاڻ کي حقيقت ۾ تبديل ڪندا، اھي توھان کي وڌيڪ سڃاڻندا. ها، ۽ توهان کي محبت جي وزارت کان اجازت جي ضرورت آهي.
  البينا حيران ٿي وئي:
  - محبت جي وزارت؟
  ڇوڪري مٿي ڏٺو ۽ جواب ڏنو:
  - ۽ تون اسان جي سلطنت مان نه ٿو لڳي! ٿي سگهي ٿو توهان وٽ ياداشت جا مسئلا آهن؟
  ويٽالڪ چيو:
  اسين وقت جا مسافر آهيون!
  نوجوان چيو:
  - جيڪڏھن اھو ھڪڙو مذاق نه آھي، پوء ...
  ان ئي سيڪنڊ ۾، نارنجي رنگ جي اوورن ۾ هڪ درجن خوبصورت ڇوڪريون سندن چوڌاري نظر آيون. ۽ انهن ڪجهه ٿڌي مشين گنن جي نشاندهي ڪئي.
  ويٽالڪ چيو:
  - اسان امن سان آيا آهيون!
  البينا ٽوئيٽ ڪيو:
  - اسان اڃا ننڍڙا آهيون، اسان تي گوليون نه هلايو!
  ڳاڙهي وارن ۽ وردي واري ڇوڪري چيو:
  - اسان توکي نقصان نه پهچائينداسين. اهو صرف اهو آهي ته توهان وٽ نانوبوٽس نه آهن ۽ توهان کي اهو ڳولڻ جي ضرورت آهي ته توهان ڪٿان آيا آهيو.
  ويٽالڪ چيو:
  - اُٺ کان!
  انهي سيڪنڊ ۾، سائي، وسيع شعاعن جوڙو کي ماريو، نرمي ۽ درد کان سواء، شعور کي بند ڪري ڇڏيو.
  ويٽلڪ کي ڪجهه به ڏسڻ ۽ سوچڻ جو وقت نه هو، جيئن هن ٻيهر پاڻ کي هڪ واضح ياداشت ۾ مليو.
  البينا سان گڏ، اهي هڪ شفاف خلا ۾ لٽڪيا. انهن جي چوڌاري نيري ڪڪر وانگر هئي. ۽ ساڳئي وقت، توهان جي ننڍڙي آڱر کي به منتقل نه ڪريو.
  انهن جي سامهون هڪ تمام سهڻي ڇوڪري نظر آئي، جنهن جا وار قوس قزح جي سڀني رنگن هيٺان هئا.
  هوءَ رڙ ڪئي:
  - اسان هڪ تجزيو ڪيو ۽ معلوم ٿيو ته توهان 2023 ۾ ماسڪو کان آهيو. سوال اهو آهي ته توهان اسان وٽ ڪيئن آيا؟ ۽ وڌيڪ، اهو لڳي ٿو ته توهان هڪ غير معمولي جوڙو آهيو. ڪمپيوٽر چوي ٿو ته شايد تون ان وقت جي خدائي ۽ ماءُ آهين.
  ويٽلڪ چيو، هن جو آواز ٻڌي سگهجي ٿو:
  "ڇا ائين آهي... لڳي ٿو مان مستقبل ۾ هن سلطنت تي حڪومت ڪندس!
  ڇوڪريءَ منهن موڙي مٺي آواز ۾ جواب ڏنو:
  - اسان ڪجھ به خارج نه ڪندا آهيون. پر الله تعاليٰ هاڻي هائپر ڪيپيٽل ۾ آهي الٽراويلينس ، ۽ هي هڪ پاڙيسري ڪهڪشان آهي! توهان کي ضرور هن ڏانهن پهچايو وڃي، ۽ پوء اهي فيصلو ڪندا ته توهان جي جوڙي سان ڇا ڪجي.
  البينا چيو:
  "پر اسان ماضي ۾ پاڻ کي ماري نٿا سگهون، ڇا اسان؟"
  ڇوڪريءَ جواب ڏنو:
  - اهو فيصلو ڪرڻ خدا ۽ خدا جي ماءُ تي آهي! هينئر تائين، توهان جي ظاهري باقي کان هڪ وڏو راز آهي. توھان کي ھاڻي موڪليو ويندو الٽرا بابل ڏانھن ھڪڙي وڏي اسڪرٽ ھيٺ، ھڪ صفر اسپيس ڪيپسول لوڊ ڪندي. انهي ڪري ته توهان پرواز ۾ بور نه ٿيو، توهان جو شعور سپر ميٽرڪس ۾ آهي Hyperneta هر ذائقي لاء راندين مان لطف اندوز ڪرڻ جي قابل ٿي ويندي. توهان سمجهي ورتو؟
  Vitalik جواب ڏنو:
  - ويهين صدي ۾ راند - ڇا بهتر ٿي سگهي ٿو!
  البينا مسڪرائيندي چيو:
  - مون کي اهو پڻ پسند آهي!
  ڇوڪري وڏي مسڪرائي ۽ هٿ جهليائين. ۽ هڪ گلابي، نرم لهر Vitalik ۽ Albina کي ماريو.
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري شهر ۾ هئا. اهو هاڻي ٽيهين صدي جي ماسڪو وانگر روشن ۽ رنگين ناهي. ۽ ويهين صديء جي آخر جي باري ۾.
  وڏو ڊائناسور پنهنجي پوئين پيرن تي گهٽين ۾ ڦاٿل، پاڙيسري گهرن کي پنهنجي دم سان ماريندو ۽ انهن کي تباهه ڪري ڇڏيندو. ان سان گڏ، ان جا پن يا ته ڊگھا يا، ان جي ابتڙ، ننڍا ٿي ويا، ماڻهن جي تباهي ۽ موت جو سبب بڻيا.
  ۽ اھي سڀ طرفن ۾ ڀڄي ويا. بهرحال، اهي سڀئي ٻار هئا جيڪي ٻارهن سالن کان گهٽ نه هئا. ڇوڪرا ۽ ڇوڪريون ڀڄي ويا. انهن مان ڪجهه پوليس يونيفارم ۾ هئا. ۽ نه هڪ بالغ، نه هڪ نوجوان به.
  هڪ خوشگوار، نسائي آواز ٻڌڻ ۾ آيو:
  - ڊاهناسور کي روڪيو ۽ ٻارن کي بچايو!
  البينا پڇيو:
  - ۽ اهو ڪيئن ڪجي؟
  آواز جواب ڏنو:
  - هي هڪ اهڙي راند آهي. پاڻ لاءِ سوچيو.
  ويٽالڪ ڪنڌ لوڏيو ۽ ڳايو:
  - خير، لٺ هڪ زندگي بچائيندڙ آهي ،
  جلد ئي لڪائڻ واري رسي ۾ ڦيرايو!
  البينا مسڪرائيندي پڇيو:
  - تون ڪيئن آهين؟
  جينيئس ڇوڪرو اعتماد سان جواب ڏنو:
  - جلدي يا بعد ۾، راند ۾ ٻڪرين ۾ اشارو ۽ پيانو هوندا. هتي، مثال طور، اهڙي!
  ۽ نوجوان ويڙهاڪ پنھنجن ننگن پيرن سان گڏ پٿرن مان ٽائل جو ھڪڙو ٽڪرو ڪڍيو ۽ ان کي ھڪڙي ڊگھي عمارت ۾ اڇلائي ڇڏيو. ٽڪرو هڪ قوس ۾ اڏامي ويو ۽ بنياد تي اچي ويو. وڏي اڏاوت لڏي وئي، ۽ پنهنجي پوري طاقت سان اهو ڊاهنوسار تي قبضو ڪري ورتو. ٽوگو زوردار ڌڙڪڻ لڳو، ۽ راکشس ٽٽڻ لڳو.
  البينا خوشيءَ سان چيو:
  - اهو واقعي هڪ نائيٽ جي حرڪت آهي!
  ويٽلڪ مسڪرائي جواب ڏنو:
  - ٿي سگهي ٿو هڪ اسٽالن جي هلڻ!
  ڊائناسور، عمارت جي هيٺان پڪڙيو، ان کي ورتو ۽ ڪافي چيونگم ۽ مٺائي ۾ ڀڄي ويو. هن شهر ۾ رهندڙ ٻارن کي فوري طور تي هڪ علاج حاصل ڪرڻ لاء روانو ٿيو. سينڊل چمڪيون، سنيڪرز، ۽ ڪن ۾ ننگي هيل هئي.
  ڪافي گوڙ هو.
  ويٽلڪ مسڪراهٽ سان ڳايو:
  ننڍپڻ هڪ شاندار وقت آهي
  اھو سٺو آھي، ماڻھن لاء مزو ...
  وڏي راند اچي رهي آهي
  اسان مشين مان مينهن سان لکندا آهيون!
  البينا، اڃا به وسيع مسڪراهٽ سان، نوٽ ڪيو:
  - ها، اسان لکندا آهيون!
  ان کان پوء، اهي ٻه وڌيڪ ولن ڏٺو. اهي راکشس هئا: هڪ سؤر جي مٿي سان، ۽ ٻيو هڪ گينڊو. هڪ جهنگلي گوڙ سان اهي البينا ۽ ويٽالڪ ڏانهن ويا.
  ڇوڪرو سيٽي ڏني.
  ٽريفڪ بتين مان هڪ ٽٽڻ لڳي ۽ گينڊو جي مٿي تي ڪري پيو. هڪ زبردست ڌڪ هنيو ۽ ٺڳ کي حيران ڪري ڇڏيو.
  ويٽالڪ ڏند ڪرٽيندي چيو:
  - ڌڪ، ڌڪ، ٻيو ڌڪ،
  هڪ ٻيو ڌڪ ۽ ...
  ننگي پير سپر اسٽار ڇوڪرو
  اُڇلائي اُڇلي!
  البينا مسڪرائيندي چيو:
  - مقدس جنگ
  ڇوڪريون ٻه ڀيرا سٺا آهن!
  ويڙهاڪ، سور جي مٿي سان، پنهنجي ٿلهي مان هڪ ليزر مشين گن ڪڍي ۽ گوليون هڻڻ لڳو.
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪريون ٽپو ڏيئي پاسي ۾ ويا. البينا پنهنجي ننگي هيل سان ڪيلي جي ڇل کي اڇلائي ڇڏيو. هوءَ اڏامي وئي ۽ سور جي مٿي سان ويڙهاڪن جي بوٽن هيٺ لهي وئي. اهو اڏامي ويو ۽ تباهه ٿي ويو، هڪ پٿر جي ڀت کي ٽوڙي، ۽ آرام ڪيو.
  Vitalik خوشيء سان ڳائيندي:
  - مون کي نظر مٿان جھڪيو، ۽ ميزائل ٽارگيٽ ڏانهن ڊوڙندا! ٻيو ڊوڙو اڳتي!
  البينا پاڻ ۾ انتهائي تباهيءَ جو جذبو محسوس ڪيو. ۽ اچو ته ننگي، ٿلهي پيرن سان اسٽمپ ڪريون، اسفالٽ کي وائبريٽ ۽ ٽوڙيو.
  ۽ مٺايون، چاڪليٽ، آئس ڪريم جا حصا، چيونگم، لوليپپس ۽ ٻيو گهڻو ڪجهه ٽڪرن مان اڏامڻ لڳو. اهو سڀ ڪجهه ڪيترو شاندار ۽ مزيدار نظر آيو.
  Vitalik چيو:
  - اهي واقعي سوادج ناشتو آهن !
  ڇوڪريءَ ڪجهه چوڻ پئي چاهيو، پر ٻارن جو هڪ ميڙ ڊوڙندو آيو، ۽ اچو ته اهي سڀ ڀاڄيون هٿ ڪريون. ۽ ان کي کائڻ جو شوقين!
  البينا ٽوئيٽ ڪيو:
  - گهٽ ۾ گهٽ چئو ته توهان جي مهرباني!
  ٻار رڪجي ويا ۽ آواز ۾ گونجڻ لڳا:
  - تنهنجي مهرباني!
  ويٽلڪ مسڪرائيندي چيو:
  - هي تقريبا خدائي آهي!
  هيرو ڇوڪري هڪ مذاق ڪرڻ چاهيو، پر منظر اوچتو تبديل ٿي ويو. ۽ اهي هڪ برفاني جبل تي ختم ٿي ويا. ڇوڪرا ۽ ڇوڪريون اُن کان ائين لڪي رهيا هئا، ڄڻ ڪنهن اسپرنگ بورڊ تان.
  ۽ انهن کي مزو آيو ...
  Vitalik ۽ Albina، ڄڻ ته جادوءَ جي ڪري، انهن جي پيرن تي اسڪي پڻ مليا. ڇوڪرو ۽ ڇوڪري ٻئي ڊوڙي ويا، جهنگلي گوڙ ۽ شور سان.
  ويٽلڪ مسڪراهٽ سان ڳايو:
  عجيب حسن جا روح جا جذبا،
  مادر وطن لاء، هڪ ويڙهاڪ ستارن جي وچ ۾ وڙهندي ...
  آخرڪار، دلير خواب سچا آهن،
  برائي دشمنن جي آرمڊا خوفزده نه هئي!
  البينا مُرڪندي ۽ طنزيه انداز ۾ چيو:
  - تارن جي وچ ۾، سڀ کان پوء!
  ويٽلڪ مسڪرائي جواب ڏنو:
  - ها!
  ۽ ڇوڪرو برف جي لٺن سان ڌڪ هڻڻ لڳو. تازن سالن ۾، سياري خوش نه ڪيو آهي. ۽ ماسڪو جي ويجهو اسڪائي گونگي هئي . ۽ ڪيئن سياري جي اولمپڪ سوچي ۾ منعقد ڪيو ويو؟
  متوازي رستي تي هڪ ڇوڪرو پڇيو:
  - ڇا توهان جرئت چاهيو ٿا؟
  البينا جواب ڏنو:
  - يقيناً ها! يقيناً ها! يقيناً ها!
  ۽ هتي انهن جي سامهون ڪيترائي قطبي رڻ ظاهر ٿيا. ۽ هاڻي Vitalik ۽ Albina سندن هٿن ۾ مشين گن آهن.
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري تيار ٿي، پڪ سان، وڙهڻ لاءِ. ۽ پوءِ اهي محرڪن کي ڇڪيندا آهن، ۽ ٽڪرن مان اڏامندا آهن، آبشار وانگر، تمام ٻرندڙ ۽ تيز، تباهه ڪندڙ جهاز.
  ويٽالڪ اهو ڏسڻ تي تبصرو ڪيو ته ڪيئن گولي هڪ قطبي رڇ کي گدائي ۾ ماريو، رت جو هڪ چشمو جاري ڪيو:
  - هي سڀ عجيب ۽ ٿڌو آهي!
  البينا ڪنڌ لوڏيو ۽ ڳايو:
  دنيا ۾ ڪٿي ڪٿي
  جتي هميشه سردي هوندي آهي...
  رڇ محور جي خلاف رڱڻ،
  اي ڌرتيءَ جا محور!
  Vitalik جواب ڏنو:
  - اسان انهن جي پٺيان آهيون!
  ۽ گوليون جو هڪ ٻيو بيچ فائر ڪيو. اهي اهڙا عظيم ۽ سٺا ويڙهاڪ آهن.
  ۽ ڇڪيل پولر بيئر ڪري پيا. ۽ پوء اهي تمام سوادج ۽ کاڌي ۾ تبديل ٿي ويا. ۽ اهي ڪيڪ، پيسٽري، ۽ هر شيءِ جو تمام گهڻو مالدار ڪريم ۽ بدبودار هو.
  البينا مسڪرائيندي چيو:
  - اهي واقعي سٺا ناشتو آهن !
  Vitalik چيو:
  - توھان واقعي لفظ سوادج سان پيار ڪندا آھيو ! پر اھو اھو آھي جيڪو اھي چوندا آھن، عام طور تي ننڍڙا ٻار، پر اسان اڃا تائين پراڻا آھيون، ۽ اڳ ۾ ئي ڪيترائي شيون ڪرڻ جو انتظام ڪيو آھي!
  البينا ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  - متفق! پر اسين سدائين ٻار رهون ٿا، رڳو سال بدلجي وڃن ٿا!
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪريءَ وري ٽپو ڏنو ۽ پنهنجي اسڪيءَ سان گڏ ڪهاڙين ۾ ڦاٿل. ۽ وري ڳائڻ لڳا:
  پٺيان ڇا هو، چوڌاري ڏسو
  پاڻ کي ٻار جي حيثيت ۾ ڄاڻو، سست نه ٿيو ...
  ڇاڪاڻ ته ڪيترائي سال گذري ويا آهن،
  مسڪرايو، مسڪرايو، مسڪرايو!
  ويٽالڪ البينا ڏانهن نهاريو ۽ نوٽ ڪيو:
  - عجيب واقعو!
  ڇوڪرين پڇيو:
  - ڇا ۾؟
  ڇوڪرو جواب ڏنو:
  - مان مستقبل ۾ پهتس، جتي مون سڄي دنيا جي اقتدار تي قبضو ڪيو، ۽ مان ٻه سؤ سالن تائين حڪومت ڪندو رهيو آهيان. ۽ پوءِ ماضيءَ کان منهنجو ٻيڻو ظاهر ٿئي ٿو ۽ سوال پيدا ٿئي ٿو - ان سان ڇا ڪجي؟
  البينا ڪنڌ لوڏيندي جواب ڏنو:
  - ڪجھ به نه! پنهنجي جڙيل کي هڪ سيارو ڏيو، ۽ هو خوشيء سان زندگي گذاريندو!
  Vitalik شڪ سان نوٽ ڪيو:
  "جيڪڏهن هن سوچيو ته مان هن کي تخت لاءِ چيلينج ڪندس؟
  ڇوڪري ڪنڌ لوڏيندي پڇيو:
  - ڇا توهان ان کي تڪرار ڪرڻ وارا آهيو؟
  ڇوڪرو جواب ڏنو:
  "خلائي سلطنت جا ماڻهو ڏاڍا خوش آهن. سڀ ٺيڪ آهي، ۽ مون کي ڪو به سبب نظر نٿو اچي ته مون کي اقتدار لاءِ وڙهڻ گهرجي. آخرڪار، اقتدار لاءِ ماڻهو نه، پر انسان لاءِ طاقت!
  البينا سيٽي ڏني:
  - او، ڪيڏو نه عظيم! ڇا توهان نائيٽ آهيو؟
  Vitalik منطقي طور تي چيو:
  - سچي نه! شرير رڳو هڪ ٻئي سان واسطو رکي شرافت جي اصولن تي عمل ڪندا هئا، ۽ غلامن کي ماڻهو نه سمجهندا هئا. ۽ مون کي هر ماڻهو جي ڀلائي جو خيال آهي.
  هيرو ڇوڪري مُرڪندي چيو:
  منهنجو وطن وسيع آهي،
  ان ۾ ڪيترائي ٻيلا، ميدان ۽ نديون آهن۔۔۔
  مون کي ڪنهن ٻئي ملڪ جي خبر ناهي.
  انسان ڪٿي ٿو آزاديءَ سان ساهه کڻي!
  ذهين ڇوڪرو چيو:
  - هڪ سڄو اسٽار سلطنت!
  ٻيهر، اڻڄاتل وقت لاء، نظارن کي ميٽرڪس ۾ تبديل ڪيو ويو آهي.
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪرو هاڻي هڪ خندق ۾ هئا. اها بظاهر هڪ تاريخي شوٽر راند هئي . ٻي عالمي جنگ وانگر. صرف ٽينڪ جيڪي ميدان جي چوڌاري منتقل ڪيا ويا آهن ڪجهه مختلف هئا. مثال طور، توهان ڏسي سگهو ٿا "شعر"، جيڪو حقيقي تاريخ ۾ ڪڏهن به پيداوار ۾ نه ويو. ۽، صاف طور تي ڳالهائڻ، "شير"، جيتوڻيڪ هڪ طاقتور ٽينڪ، ان جي جنگي اثرائتي ۾ قابل اعتراض آهي. 90 ٽن وزني، اهو صرف ٽائيگر-2 جي ڀيٽ ۾ برج جي اڳيان واري آرمر ۾ بهتر محفوظ آهي، ۽ هڪ 105-mm توپ آهي. ٽائيگر جي ڀيٽ ۾ طاقتور، پر گهٽ تيز باهه. پر هتي هي ٽانڪي موجود آهي. ۽ اهو پنهنجي وڏي طاقت سان ڊوڙندو آهي.
  ۽ بندوقون هن تي فائرنگ ڪري رهيا آهن. خوبصورت ڇوڪريون ننڍڙن اسڪرٽ ۽ ننگي پيرن ۾، توپن جي چوڌاري ڊوڙي رهيون آهن.
  اهي توپون ڀريندا آهن، جن مان ست آهن.
  ۽ ٽي Lev ٽينڪ آهن. لڳي ٿو گهڻو نه، پر انهن جي پيشانيءَ ۾ گهڙڻ جو ڪو طريقو ڪونهي.
  ڪمسومول ڇوڪري ويٽلڪ ڏانهن رخ ڪيو ۽ پڇيو:
  - ڇا توهان هڪ پائيدار آهيو؟
  جينيئس ڇوڪرو اعتماد سان جواب ڏنو:
  - نه! ڪڏهن به نه ٿيو!
  ڇوڪري حيرت مان پڇيو:
  - ۽ ڇو؟
  ويٽلڪ مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - ڇاڪاڻ ته مان ڪنهن ٻئي وقت کان آهيان!
  ٻي ڇوڪري نوٽ ڪيو:
  - اسان شعر جي ٽانڪي ۾ داخل نٿا ڪري سگهون؟ اسان جي 76mm بندوق تمام ڪمزور آهي!
  البينا چيو:
  - جرمن ٽينڪ تي فائرنگ نه ڪريو!
  ڪامسومل ڇوڪريءَ مسڪرائيندي پڇيو:
  - ۽ ڇو نه؟
  هيرو ڇوڪري جواب ڏنو:
  - ڇاڪاڻ ته اهو صرف هڪ راند آهي. ۽ توهان کي توپن جي فائرنگ کان مختلف طريقي سان ناقابل تسخير ٽينڪن کي شڪست ڏيڻ جي ضرورت آهي.
  ڪمسومول ويڙهاڪن راڳ ۾ پڇيو:
  - ۽ ڪيئن، خوبصورتي!
  البينا چيو:
  - ڳائڻ!
  ۽ هوءَ هڪ رات جي آواز ۾ ڳائي رهي هئي، ۽ ٻيا هن جي پٺيان لڳا:
  ڌرتي جو ستارو رب ڏنو آهي،
  هوءَ، مون تي يقين ڪر، سج کان به وڌيڪ روشن آهي!
  تون منهنجو آهين، هي ملڪ ڪٿان آيو آهي -
  ڄاڻو ته تنهنجي دل اداسي سان ڌڙڪي ٿي!
  
  توهان ۾، اسان عقاب وانگر Komsomol ميمبر آهيون،
  اسان نازين کي چيڀاٽي ڇڏيو ۽ اسڪريپ کي صاف ڪري ڇڏيو!
  اسان جپان تي به انتظام ڪيو،
  ميوو وڌو - ناقابل اعتبار جنت!
  
  وينس محبت جي جڳهه آهي
  مريخ تي، هڪ جنگجو جو احساس سڀ کان وڌيڪ آهي!
  تون برائي جي زنجير کي ٽوڙي، شڪ،
  سڀ کان پوء، خدا چاهي ٿو ته چڱو!
  
  ڪائنات جي دٻاء کي تباهه ڪريو
  هڪ مضبوط ٿلهو سان chin ياد!
  دشمن دنيا جي طاقت سان ڪچليو ويندو،
  ۽ جنڪرز کي عام ٻارن جي ڪمان سان ماريو ويو!
  
  ھڪڙي ترتيب - وٺو ۽ کٽيو،
  اسان کي ٻيو ڪو به طريقو معلوم نه آهي!
  ۽ اي ريخ جا بگھڙ نه گرج،
  هڪ ويڙهاڪ کان منهن ۾ هڪ سنگين حاصل ڪريو!
  
  ۽ بيونٽ توهان کي مستقبل لاء مناسب نه ڪندو،
  بلڊوزر ۾ بارود شامل ڪنداسين !
  ايتري تيز پرواز
  جڏهن پرولتاريه هٿرادو ماريو!
  
  ايندڙ حرڪت طوفان وانگر گذري ويندي
  ۽ آخري راند هڪ کٽڻ وارو ساٿي هوندو!
  آخرڪار، اسان جو غضب، هڪ چريو آتش فشان،
  بيزار تي قتل عام، هڪ خوفناڪ ٻلي!
  
  اسان برلن ۾ ٽڪ ٽڪ ڪيو،
  پئرس روسي پرچم هيٺ آزاد آهي!
  اسين وطن جا ڌيئر ۽ پٽ آهيون،
  جڏهن اسان دعوت ڏيون ٿا - اسان پوکي جي ٻج سان ماکي کائيندا آهيون!
  
  ڪوهيڙي البين هاڻي، ڀاءُ وانگر،
  نيويارڪ هڪ پليٽ تي پائي وانگر ملي ويو!
  اسان جو ڳاڙهي، ڳاڙهي رنگ جو جهنڊو،
  ان جي تحت، سڀ ماڻهو آزاديء سان خوش آهن!
  ڇوڪريون ڳائينديون رهيون، ۽ ٽن شعرن جي ٽينڪن گلابن سان رنگيل وڏن، سرسبز ڪيڪ ۾ تبديل ٿي ويا. ۽ انهن مان هڪ تمام مضبوط ۽ خوشبودار خوشبو آيو.
  پر پوءِ ڪار وري انهن جي پويان ظاهر ٿي. هن ڀيري، اڃا به وڌيڪ طاقتور ۽ ڳري مائوس. انهن جي رفتار گهٽ آهي، پر فائر پاور ۽ هٿيار ڇت ذريعي آهن.
  البينا ڪمسومول جي ميمبرن کان پڇيو:
  - ڇا اسان وري ڳائينداسين؟
  ڪپتان ڇوڪريءَ چيو:
  - ڇا اهو واقعي ممڪن آهي ته اهو هڪ sip سان وٺي وڃي؟
  Vitalik ڳائيندي:
  گيت اسان کي تعمير ڪرڻ ۽ رهڻ ۾ مدد ڪري ٿو،
  ۽ گڏو گڏ هڪ winged پرواز ۾ گيت سان گڏ ...
  ۽ جيڪو زندگيءَ ۾ لنگھي ٿو،
  هو ڪٿي به غائب نه ٿيندو!
  Komsomol ڇوڪرين مان هڪ نوٽ ڪيو:
  - توهان ان جي خلاف بحث نٿا ڪري سگهو!
  البينا تصديق ڪئي:
  - ساڄو! يا توهان کي ٻيو ڪجهه چاهيو ٿا؟
  ڪمسومول ڇوڪرين هڪ پروجيڪٽ بريچ ۾ اڇلايو، ۽ زور سان فائر ڪيو. اُڏامي ويو، ٽانڪي سان ٽڪرائجي ۽ مٽر وانگر اُڇليو.
  ڇوڪري ڪپتان چيو:
  - ها، اهو وٺڻ ڏکيو آهي!
  ويٽالڪ ڪنڌ لوڏيو.
  - پوءِ گڏ ڳايو!
  ۽ پوءِ ويڙهاڪن ۽ ڇوڪرو وڏي جوش سان ڪم ڪرڻ شروع ڪيو:
  سوويت مادر وطن جو شان عظيم آهي -
  اسان لائق آهيون، مون کي يقين آهي، اسان هي شان هونداسين!
  اسان جنگ ۾ ظالم دشمن کي شڪست ڏينداسين،
  روس جي خاطر، سڀ کان وڌيڪ چمڪندڙ طاقت!
  
  مادر وطن ۾ ڇا ٿو ڳائي،
  هڪ ايماندار، ننگي پير پيرن جي دل ۾!
  اسان پکيءَ وانگر ڊوڙون ٿا،
  اسان جو ايمان ڪيترو مقدس ٿي ويو آهي!
  
  خودڪار، مون تي يقين رکو، منهنجو وڏو ڀاء،
  ۽ گرينڊ تمام ضروري نه آهن!
  جيڪڏهن توهان بهادر آهيو، ته نتيجو
  اهو ٿيندو، ان حقيقت جي باوجود ته تون ڇوڪرو آهين!
  
  اڳرائي ڪندڙ سخت ۽ سخت آهي ...
  پر خدا جي مسڪراهٽ اسان کي روشن ڪري ٿي!
  افسوس، دنيا ۾ ڪيترائي بڇڙا اڪابر آهن،
  اهي جنت ۾ هڪ جڳهه برباد ڪرڻ چاهيندا آهن!
  
  فاشسٽ گيدڙ پنهنجا پن اسان ڏانهن ڇڪي رهيو آهي،
  هو ڪنهن ٻار جي دل کي چيڀاٽڻ چاهي ٿو!
  ۽ هن جي سورن ۾ هڪ پوک مارڪ مسڪين آهي،
  هن کي زور سان منهن تي چماٽ هڻڻ ڏيو!
  
  ٽينڪس "ٽائيگرز" آهن "بوٽ"،
  بيڪار، خوفناڪ ڪوئلي!
  ۽ انھن کان نه ڀڄ، نائٹ،
  چڱو، بهتر گرنيڊ تيار ڪريو!
  
  اسان اهڙي دنيا ٺاهينداسين، مون تي يقين رکو،
  جتي لکين خوش ٿيندا!
  هڪ شڪاري جانور کيڏي ۾ ڊوڙندو،
  اسان بدمعاش لشڪر کي هيٺ آڻينداسين!
  
  لال بينر چمڪندو،
  اهو سينٽ يسوع جو نالو تي مشتمل آهي!
  جيڪڏهن توهان پائينيئر امتحان پاس ڪيو A سان -
  توهان جي روس کي ساراهيو وڃي!
  
  پر امتحان بليڪ بورڊ تي نه آهي.
  هن کي خندق مان هٿيار ڦٽا ڪرڻا پوندا !
  ڳاڙهو وار ڇوڪر جي ويسڪي ڏانهن ڊوڙندو آهي،
  هڪ دوست مري ويو - غم هاڻي قبر تي آهي!
  
  ڇا، لعن طعن جي جنگ،
  جانور سڏائڻ جي به لائق نه آهي!
  ۽ لشڪر کي خبر ناهي ته ڪيئن پوئتي رکجي،
  جيتوڻيڪ ايڊولف مزيدار آهي، ڪڏهن ڪڏهن هڪ مسخري!
  
  توهان کي خبر آهي، اسان کي پوئتي نه هٽڻ گهرجي،
  اڳين لاء، خوف هميشه لاء اجنبي آهي!
  اسان دوست آهيون وفادار دوست،
  ۽ اخلاقي طور تي، مان سمجهان ٿو، اهي معذور نه آهن!
  
  اچو ته برلن ۾ شاندار مارچ ختم ڪريون،
  مون کي يقين ڪر، اسان هميشه ڄاڻون ٿا ته ڪيئن وڙهندا!
  ۽ اوچتو اسان کي هڪ خوفناڪ روح پڪڙيو،
  PKK رنن ۾ کڻندي napsack ۾!
  ڪمسومول ڇوڪريون ڳائڻ لڳيون ۽ وڏيون وڏيون وڏيون وڏيون وڏيون ٽينڪ اسٽرجن ۽ سائڊ ڊش ۾ تبديل ٿي ويون.
  ۽ پڻ تمام لذيذ.
  البينا ٽهڪ ڏئي ڳايو:
  - ڪهڙي قسم جا کاڌا، ڪهڙي قسم جا ڀاڄيون،
  اهو سڀ ڪجهه پاڻ سان گڏ کڻي وڃو...
  اها افسوس جي ڳالهه آهي ته اسان اڪثر نه وڙهندا آهيون
  اهي صرف مارڻ لاء کارائيندا آهن!
  ويٽلڪ کلڻ سان نوٽ ڪيو:
  - ها، اهڙا رانديون آهن! تمام ننڍي ٻارن لاء پسند.
  ڪمسومول ڇوڪري منطقي طور تي چيو:
  - ننڍپڻ ڪڏهن به هڪ شخص کان مڪمل طور تي غائب ناهي!
  
  دي ايڊونچرز آف دي ايمرٽل هاءِلينڊر ڪيني
  تشريح
  ڪيني هيملٽن جبلن جي وچ ۾ بچي ويو ، هڪ ڇوڪرو جيڪو يارنهن سالن جي عمر ۾ مارجي ويو ۽ سڀني جبلن وانگر جيئرو ٿي ويو، ۽ ڊنڪن منڪلوڊ ، جيڪو جيتوڻيڪ، امر ٿيڻ بند ٿي ويو، پر اڃا تائين آهي. پراڻي نه آهي، ۽ هڪ پرامن زندگي گذاريندو آهي. ابدي ڇوڪرو ڀڄڻ تي مجبور ڪيو ويو آهي، ۽ آخرڪار آمريڪا جي سڀ کان وڌيڪ مجرم رياست ٽيڪساس ۾ ٻارن جي جيل ۾ ختم ٿئي ٿو.
  . باب نمبر 1
  هالينڊر ڇوڪرو ڪيني امروٽ نسل مان مڪمل طور تي پنهنجي قسم جو اڪيلو رهيو. ٻيا سڀئي امر شوڊون ۽ آرماگڊون جي آخري جنگ ۾ مري ويا. ان کان سواءِ فقط ڊنڪن منڪائوڊ (Duncan Mancloud) باقي رهيو . هو لڳ ڀڳ اڪيلو ئي بچيو آهي. پر مشن مڪمل ڪرڻ کان پوء، ڊنڪن پنهنجي امر کي وڃائي ڇڏيو ۽ هڪ سادي انسان بڻجي ويو. تنهن ڪري هاڻي ڪيني کي ٻين فضل جي شڪارين کان خطرو ناهي. ان جي برعڪس، ڇوڪرو اڪيلو محسوس ڪيو. يارنهن سالن جي عمر ۾ هوءَ لافاني ٿي وئي، ۽ اهو 1182ع ۾ ٿيو. هو اڳي ئي اٺ سؤ پنجاهه سالن کان وڌيڪ جيئرو هو. ۽ هو هر وقت يارهن آهي.
  اٽڪل يارهن سالن جو هڪ خوبصورت، امر ڇوڪرو. هڪ فرشتي وانگر ڏسڻ ۾، خوبصورت منهن، سونهري وار. پر حقيقت ۾، هن اڳ ۾ ئي ڪيترا ماڻهو ماريا آهن. ٻئي هاءِلينڊر ۽ صرف مرڻ وارا.
  ڪيني ڪيترائي ڀيرا موت جي ڪناري تي هو، پر پاڻ کي ختم ڪرڻ ۾ ڪامياب ٿي ويو. ڊنڪن منڪلوڊ به ڪجهه وقت لاءِ سندس دوست هو. جيستائين ڪيني کيس مارڻ جي ڪوشش ڪئي. ان کان پوء هن ٻيهر ڪوشش ڪئي ته ڪنهن ٻئي جي هٿن سان.
  ۽ هو لڳ ڀڳ مري ويو. پر ھاڻي آرميگڊون اڳ ئي مري چڪو آھي. ڌرتيءَ تي ڪو به وڌيڪ هاءِ لينڊرز نه آهن، جن ۾ فقط ٻه بچيل بچيا آهن، ڪيني پاڻ ۽ ڊنڪن منڪلوڊ . پر پوءِ وارو هاڻي ڪو اعليٰ زميندار نه رهيو آهي، پر صرف هڪ فاني آهي. تنهنڪري سڄي ڌرتيءَ تي فقط هڪ ڪيني آهي ، جيڪو ڪڏهن به نه مرندو جيستائين سندس مٿو نه ڪٽيو وڃي.
  سندس خواب سچو ٿيو. پر ڪيني اٺ سؤ چوويهه سال جيئرو هو ، هو ٻار ٿيڻ کان بيزار هو.
  نه وڌندو آهي، نه ڄمندو آهي، نه پختو ٿيندو آهي. هڪ پاسي، يقينا، هڪ اعلي زميندار هجڻ سٺو آهي. جيڪڏهن توهان جو ڏند ڪٽيل آهي، اهو ڪجهه منٽن ۾ واپس وڌي ويندو. ۽ توهان کي بيماري جي خبر ناهي. ڪيني کي خاص ڪري ننگي پيرن تي هلڻ جو ڏاڍو شوق هو. ۽ ڪنهن به موسم ۾ کنگهه به نه ڪئي. ڇوڪرو به ٻارن جي صليبي جنگ ۾ شرڪت ڪئي.
  پوءِ ڪيني ماڻھن جي ھڪڙي گروپ جي اڳواڻي ڪئي. ٻار ننگي پير هلندا هئا، جبلن، پٿرن جي رستن تان. ڪيني به غير آرامده بوٽن کي ڇڏي ڏنو. ۽ هن جا ننگا تلوا هن جي بوٽن جي چمڙي کان وڌيڪ سخت هئا.
  ڇوڪرو پوءِ تمام گھڻين شين جو تجربو ڪيو، ۽ جيتوڻيڪ غلاميءَ ۾ پئجي ويو. ڪيني، جيتوڻيڪ امر، هڪ عام ٻار کان وڌيڪ مضبوط نه آهي. ۽ هو به قزاقن جي غلاميءَ ۾ اچي ويو، ۽ بغداد جي خليفي وٽ وڪڻي ويو.
  گليلي جي گرم سانت ٻارن جا ننگي پير ساڙي ڇڏيا. خير، ڪيني جا تلاءَ ڪيترن ئي ڏهاڪن کان اُٺ جي ڇرن وانگر ٿي ويا آهن. ۽ عام، فاني ٻارن لاء اهو ڇا هو؟ خاص ڪري ڇوڪريون. انهن پنهنجن ٻارن جي پيرن کي ساڙي ڇڏيو ۽ لفظي طور تي، طاقت ذريعي هلندا هئا. ۽ جيڪي گر ٿيا تن کي لڙڪن سان اٿاريو ويو.
  انهن ڇوڪرين مان هڪ کي کنيو ، جن جون ٽنگون سڙي رهيون هيون ۽ رت وهي رهيو هو، پنهنجي ڪلهن تي کنيو. ۽ ريگستان جي ذريعي کڻي ويا. جيتوڻيڪ اهو مشڪل آهي. سچ پچ، امر جسم کي وڌيڪ برداشت سان ممتاز ڪيو ويو. پر ان جي باوجود، هن جي طاقت هرڪيولس نه هئي ۽ هن کي لڳ ڀڳ ٻين وانگر ٿڪل محسوس ڪيو.
  ان کان پوء ٻارن کي هڪ اختيار پيش ڪيو ويو: اسلام قبول ڪريو يا ڪوريا ڏانهن وڃو.
  ڪيني، اڪثر ٻارن وانگر، غلامي کي چونڊيو. ۽ تصور ڪريو مون ۾ هجڻ. ۽ اتي ڪير آهي؟ مشعلن مان بدبوءِ ۽ ٻانهن مان نڪرندڙ گڙٻڙ، تمام گهڻو ڪم. ڪيترائي ٻار پهرين ڏينهن ۽ هفتن ۾ مري ويا. ڪيني ننگي هئي، بغير ڪنهن لنگهه جي، ٻين ٻارن وانگر. هن کي معمولي اشتعال لاءِ نگران طرفان ماريو ويو. ۽ اهي ڏينهن جو ٻه ٽيون ڪم ڪرڻ تي مجبور ٿيا، ٽيون ننڊ لاءِ ڇڏي. اها جهنم جي سخت محنت هئي.
  ٻار سائيز ۾ ننڍا هئا، ۽ اهو انهن لاء وڌيڪ آسان هو ته اهي ماين ۾ ڪم ڪن. هنن صرف ان ڪري کاڌو ته جيئن هو بک نه مرن، ۽ اڃا به ڪم ڪري سگهن. ڪيني ڀڄڻ جي ڪوشش ڪئي، پر هن کي چيتا جي مدد سان پڪڙيو ويو، اهي وحشي هئا، ۽ انهن ڇوڪر کي زنجيرن ۾ وجهي ڇڏيو.
  ۽ سج کي ڏسڻ کان سواءِ هن ڏاڍي محنت ڪئي.
  ڪيني جي زندگيءَ جو بدترين دور هو . هو هڪ حقيقي دوزخ ۾ ختم ٿي ويو. ۽ پٿر تي پٿر، ڪلهن کي حاصل ڪري، ماني ۽ پاڻي کائي، هڪ لعنت وانگر ڪم ڪيو.
  ۽ موت جو خواب به ڏٺو، جيئن نجات. ۽ فرار ٿيڻ ممڪن نه هو: چيتا لاءِ سخت گارڊ هجڻ ڏکوئيندڙ هو - انهن جو مقابلو جرمن ريڍارن سان نٿو ڪري سگهجي.
  سال گذري ويا. ڪيني مري نه ويو، آهستي آهستي هن دوزخ جي عادت ٿي وئي. لڳ ڀڳ سڀئي ٻار بدبو، گيس، اوور ڪم، ناقص کاڌو ۽ مسلسل مارڻ سبب مري ويا. ۽ جيڪو زنده رهڻ جو انتظام ڪيو ويو بالغن ڏانهن منتقل ڪيو ويو.
  پر ڪيني رهي. اهي ٻين ٻارن کي کڻي آيا ۽ هليا ويا. تنگ خانن ۾ ٿورن مزدورن جي ضرورت هئي.
  ڪيني هڪ غلام هو جنهن کي ٻنهي هٿن ۽ پيرن ۾ زنجير هئي ۽ اهو ئي هن جو لباس هو. نوجوان غلامن کي هڪ لنگهه به نه ڏنو ويو، پر اهي پئسا ڇو بچائيندا؟ ان کان علاوه، وچ اوڀر ۾ کانن ۾، سياري ۾ به ڪافي گرم آهي. ڪيني ٻين کان به وڌيڪ خراب هو، ڇاڪاڻ ته هن پاڻ کي زنجير ڍڪي ڇڏيو هو. ٻيا ٻار گهڻو ڪري هلڪو ڪم ڪندا هئا. توهان ڪنهن به صورت ۾ ڀڄي نه ٿا سگهو، ۽ زنجير پڻ پئسا خرچ ڪري ٿو.
  ڪيني ڪيترن سالن کان سج نه ڏٺو هو، ۽ پٿرن تي سمهي رهيو هو، ۽ صرف پنهنجي ننڊ ۾ هو آزاد محسوس ڪري سگهيو. ۽ هو اڪثر جبلن يا قلعن مٿان اڏامڻ جو خواب ڏسندو هو. هو تلوارن سان به وڙهندو آهي ۽ نگرانن کي ماريندو آهي.
  ڪيني اڳ ۾ ئي عام زندگي کي وسارڻ شروع ڪيو آهي. ۽ هڪ صدي اڳ ئي هڪ خواب وانگر گذري وئي آهي. ۽ زنجير اڳ ۾ ئي زنگ ۽ ڪٽجي ويا آهن. هن کي بالغن ڏانهن منتقل نه ڪيو ويو ڇاڪاڻ ته ڪيني نه وڌو، ۽ ٻارن سان گڏ رهيو. ۽ پوءِ ئي هڪ انتهائي بزدل خليفي اقتدار ۾ آيو، جنهن سر ڪٽڻ بجاءِ انهن کي ڦاسائڻ کي ترجيح ڏني.
  ۽ ان جون افواهون نگرانن تائين پهتيون. ۽ ڪيني، هڪ سؤ سال کان به وڌيڪ عرصي تائين کوٽائي ۾ گذاريو، ۽ پنهنجي تندرستيءَ ۽ دماغ جي هوشياريءَ ۽ صحت کي وڃائڻ کان سواءِ، فيصلو ڪيو ته اهو ئي سندس موقعو آهي.
  ۽ هو، انتظار ۾ بيٺو، اوورسر کي مٿي جي پٺيءَ تي پٿر هڻي هن کي مارڻ لڳو.
  ان لاءِ هڪ سؤ سالن ۾ پهريون ڀيرو دلير غلام کي مٿاڇري تي کنيو ويو. ۽ ڪيني سج کي ڏٺو جنهن کيس انڌو ڪري ڇڏيو. پوءِ اهي مون کي داغ ڏانهن وٺي ويا. ڇا ڪيني ڊڄي ويو؟ هن کي خبر هئي ته هاڻي هن کي سخت درد محسوس ٿيندو. پر هو اڳ ۾ ئي کوهن ۾ مارڻ ۽ اذيتن جو عادي هو. خير، داغ گدا ۾ داخل ٿيندو، پوء ان جو ڇا!
  اڳي ئي ٻين داغ تي، بالغ مرد ۽ ٻه عورتون رڙيون ڪري مري رهيا هئا.
  ڪيني لاءِ مون هڪ ننڍڙو حصو ٺاهيو. جلاد هن کي مٿي کنيو ۽ پنجين نقطي سان هن کي چوٽي تي بيٺو.
  ڇوڪرو وڏي تڪليف ۾ هو. ۽ پوءِ هن جو جسم آهستي آهستي هيٺ لهڻ لڳو.
  ڪيني درد محسوس ڪيو ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙ ڪئي. پوءِ اهو آسان ٿي ويو ۽ ڇوڪرو خاموش ٿي ويو. جلاد ڳاڙهي گرم لوهه سان ڇوڪريءَ جي ننگي هيل کي ساڙي ڇڏيو ۽ ان سڙيءَ جي بوءِ ڪندي کانئس پري هليو ويو.
  ڪيني هوش ۾ آيو ۽ اڪيلو رهجي ويو. هو داغ کي جهلڻ لڳو. ۽ هن کي ٻيهر هڪ تيز درد سان ڇڪيو ويو. ڇوڪرو رڙ ڪئي. چوڪيدارن مان هڪ پنهنجو مٿو مٿي ڪيو ۽ کلڻ لڳو. پوءِ واپس سمهي وڃو. مئل داغ تان نه ٽپندو.
  بيتابيءَ سان پنهنجي ننگي پيرن تي آرام ڪري، ڪيني اٿي بيٺو. هو سؤ سالن کان وڌيڪ مضبوط ٿي ويو پٿر کڻڻ سان ۽ کوهن ۾ ڪم ڪرڻ جي ڪري، ٿلهي ۽ ڪنگڻ سان. ۽ پوءِ هوءَ داغ تان ٽپي وئي. ۽ سانت جي پار هليو ويو.
  خوشقسمتيءَ سان، چيتا صرف ڍورن ۾ رهندڙ غلامن جي حفاظت ڪندا هئا. ڪنهن به نادر نسل جي مئل ۽ جانورن تي خرچ ڪرڻ شروع نه ڪيو.
  ڪيني ڀڄي ويو ۽ پوءِ ڀڄي ويو. هڪ سؤ سالن کان به وڌيڪ عرصي تائين هو عربي چڱيءَ طرح سکي چڪو آهي. ۽ هن جا وار گندا هئا، ۽ اهو واضح نه هو ته هو سونهري هئي.
  ڪيترائي عرب ٻار به اڌ ننگا هئا. ۽ ڪيني تمام گندو آهي. تصور ڪريو ته هن ڪيترو وقت نه ڌويو آهي. پر نه ته انفڪشن ۽ نه ئي ڪيڙا امرت وٺن ٿا. ۽ ڏند نه سڙي ويندا آهن، جيتوڻيڪ اهي صاف نه ڪيا ويا آهن.
  ڪيني ڪيترائي ڏينهن صحرا ۾ گذاريا. ۽ هو لڳ ڀڳ ڪارو ٿي ويو. ۽ هو اڳ ۾ ئي هڪ عرب ڇوڪرو لاء پاس ڪري سگهي ٿو.
  ۽ ائين هن ڪيو. هُن پاڻ کي يتيم ڀوڳيو، ۽ گوڏن ڀر دعا ڪرڻ لڳو.
  بغداد ۾ هڪ سوداگر کيس نوڪري تي رکيو. هن شڪ ڪيو ته اهو هڪ ڀڄڻ وارو غلام هو، پر انهن ڪيني لاء انعام جو واعدو نه ڪيو . ان کان سواء، ڪو به يقين نه هو ته اهو ممڪن آهي ته هڪ داغ تي موت جي موت کان پوء زندهه رهي.
  اهو ڇوڪرو، رڳو لنگهه پائڻ ۽ ننگي پيرن ۾، سوداگر جي حڪم جي تعميل ڪندي، چوڌاري ڊوڙڻ لڳو. ۽ هن کي تقريبن ڪجھ به ادا نه ڪيو ويو، ۽ گهٽ ۾ گهٽ کاڌو. پر وقت گذرندو ويو، ۽ سوداگر پوڙهو ٿي ويو، پر ڇوڪرو نه وڌيو، ۽ اها ڳالهه کيس شڪي ٿيڻ لڳي.
  پوءِ ڪيني ڀڄي ويو. ۽ وري سفر ڪيو. ۽ هڪڙي جنگ ڏٺائين ته ڇوڪرو ڏاڍو سخت هو، ۽ پنهنجي سالن کان وڌيڪ مضبوط ۽ عضلاتي هو، هن کي پنهنجي اسڪوائر وانگر ورتو.
  ۽ صليبي جنگين سان جنگ دوران، ڪيني ڀڄي ويو. ۽ هن هڪ ڀڄڻ وارو عيسائي ڇوڪرو هجڻ جو مظاهرو ڪيو. ۽ وري يورپ جي چوڌاري گهمڻ لڳو. ۽ پوء ٻين ملڪن ڏانهن.
  ۽ جتي صرف ڪيني نه ويو آهي. ۽ يقيناً هو آمريڪا جهڙو ملڪ وساري نه سگهندو هو.
  هي ڇوڪرو، جنهن جي يادگيري هميشه جوان هئي، گهڻين ٻولين جي ڄاڻ هئي، ۽ تمام هوشيار هو. هن کي به اسڪول ۾ پڙهڻو هو. ۽ مختلف ۾. ۽ هاڻي 2025 تائين مقابلو ڪرڻ لاء ڪجهه هو.
  جڏهن توهان وٽ هڪ جوان جسم آهي، اهو دماغ تي اثر انداز ڪري ٿو. خاص طور تي، ڪيني ڪمپيوٽر گيمز دريافت ڪيو. ۽ اهو ڪيترو عظيم آهي. ۽ مستقبل ۾ ڪيترا شاندار ڪارٽون ظاهر ٿيندا؟ ۽ توھان انھن کي انٽرنيٽ تي ڏسي سگھوٿا جيترو توھان چاھيو.
  پر شروع ۾ سئنيما بليڪ اينڊ وائيٽ هئي، پوءِ رنگ ٿي وئي. ۽ ٽيليويزن جون ننڍيون اسڪرينون هيون. ۽ ڪيني پاڻ کي اڃا تائين اهي وقت ياد آهن جڏهن يورپ ۾ بارود نه هو. عمر ۾ پاڻ چنگيز خان کان ٿورو ننڍو آهي. ۽ هو ڪيترن ئي دورن ذريعي ڊرائيو ڪرڻ ۾ ڪامياب ٿي ويو. آخري امر 2017 ۾ وفات ڪري ويو. ۽ ڊنڪن ميڪلوڊ هن سال مري ويو.
  هن جو مطلب آهي ته هو اڃا پراڻي نه آهي، ۽ هڪ خطرناڪ ويڙهاڪ ٿي سگهي ٿو. ڪيني پنهنجي مٿي کي ڪٽڻ جو خواب ڏٺو. جيتوڻيڪ اهو کيس ڪا به اضافي توانائي نه ڏيندو. پر ڊنڪن اڃا ننڍو آهي. هو پنهنجي عمر جي اوائلي ڏهاڪن ۾ لڳي رهيو هو. هن جو مطلب اهو آهي ته هو حياتياتي طور تي صرف چاليهه آهي، ۽ اهو هڪ شخص آهي جيڪو طاقت سان ڀريل آهي.
  ڪيني پاڻ هڪ يارهن سالن جو ڇوڪرو رهيو، هڪ سهڻو، سهڻو، پنهنجي همعصرن کان وڌيڪ مضبوط ڇوڪرو. ۽ هن ترقيءَ جي ميون مان لطف اندوز ٿيڻ کي ترجيح ڏني.
  ڇوته اٺن صدين ۾ ڪيتريون ئي نيون شيون ظاهر ٿيون آهن. ۽ اسمارٽ فونز، ۽ آئي فونز ، ۽ تيز رفتار انٽرنيٽ، جڏهن توهان هڪ فلم ڏسي سگهو ٿا جڏهن توهان جي هٿ جي کجيء ۾ ٽي وي کي پڪڙي. ۽ يقينا، ڪارون، جهاز.
  ايستائين جو ماڻهو اڃا تائين ٻين سيارن ڏانهن پرواز ڪندا، پر ڪجهه صدين ۾ اهو ٿيندو.
  ڪيني مسڪرايو: هو اهو ڏسڻ لاءِ زنده رهندو. ان کان علاوه، 2017 ۾ آخري شوڊڊ کان پوء ڪو به امر نه ڇڏي ويو. هن جو مطلب آهي ته ڪيني جي سر کي انهن جي تيز تلوارن کان خطرو ناهي. هو اڪيلو اڪيلو ڇڏي ويو آهي.
  شاندار پيٽر پين وانگر . هن اڃا وڏو ٿيڻ نه چاهيو. پر پيٽر پين هڪ هيرو آهي جيڪو انساني تصور جي ايجاد آهي. ۽ ڪيني هڪ حقيقي ڇوڪرو آهي جيڪو ڪڏهن به بالغ ٿيڻ جي قسمت ناهي.
  ۽ يقينا، جيڪو اسان وٽ آهي، اسان کي ساراهيو نه آهي. ڪيني واقعي وڏي ٿيڻ چاهيندو هو، جيتوڻيڪ هن پنهنجي امر کي وڃائي ڇڏيو. جيتوڻيڪ اهو ممڪن آهي، ۽ ڪڏهن ڪڏهن اهڙو خيال هن جي نوجوان سر ۾ ڦهليل آهي، جيڪو پوڙهو ٿي ويو آهي، هو پنهنجي نوجوان لافاني سالن کي ياد ڪري ڇڏيندو.
  ۽ هميشه لاءِ ننگي پيرن جو ننڍپڻ. ڪيني هر موسم ۾ ننگي پيرن ۾ وڃڻ پسند ڪندو هو، پر ڇوڪرن پاران هن کي گهڻو ڪري تنگ ڪيو ويندو هو ۽ وڏن شهرن ۾ هن کي سنيڪرز يا سينڊل پائڻا پوندا هئا.
  بدترين شيء مسلسل آهي، پئسن سان دائمي مسئلا. هتي يارهن سالن جي ٻار کي آزمايو، ۽ نه ته سندس همعصرن کان وڏو، ۽ شايد ان ڳالهه تي به غور ڪجي ته هو هڪ صدي اڳ تيزيءَ سان پيدا ٿيو ۽ ننڍو، گهٽ ۾ گهٽ ڪجهه ته ڪمايو.
  سچ، آمريڪا ۾، کاڌو آسان آهي. تقريبن مفت ڪپڙن لاءِ هڪ مفت ڪينٽين ۽ هڪ ساکن هيڊ ٻنهي کي ڳولڻ ڏکيو ناهي . ۽ اتي ڪافي مختلف مذهبي ادارا آهن. جڏهن اهي ڪني کي ننگي پيرن ۾ ڏسندا آهن، اهي سنوڪر، يا ٻيا بوٽ ۽ ڪپڙا مفت ۾ ڏيندا آهن.
  پر ڪيني ، يقيناً، ان اڪيلائي مان مطمئن نه هو. هو ٻنهي اسمارٽ فونز ۽ ڪمپيوٽر گيمز ڏانهن متوجه هو. هو هڪ عورت سان گڏ هجڻ لاء تمام ننڍو آهي، ۽ اهو هڪ مسئلو آهي. پر پئسي لاء، هڪ طوائف به هن وانگر هڪ ٻار سان گڏ سڀڪنھن شيء کي ڪندو، ڪنهن به fantasy راضي. ۽ يقينا، هڪ سٺي راند ۽ هڪ ليپ ٽاپ قيمت پئسا. ۽ مان ڪجهه حرام ڪرڻ چاهيان ٿو. مثال طور، توهان جي هٿن مان شراب خريد ڪريو. ساڳيء طرح، سڀ کان پوء، هن جو جگر هميشه لاء جوان ۽ امر آهي، ۽ نقصان نه ٿيندو، حتي هائڊروڪانڪ اسيد، يا ڪنهن قسم جو مضبوط زهر.
  ۽ ڪوڪا ڪولا، پيئڻ کان ٿڪجي پيو. ان کان علاوه، ڪجهه آمريڪي اسٽورن ۾، ڪوڪو ڪولا ٻار لاءِ ڪجهه به نه وجهي ويندي.
  پر شراب ٻارن کي وڪڻڻ جي اجازت ناهي. صرف زير زمين توهان تمام گهڻو پئسو ادا ڪندي ٻاهر نڪري سگهو ٿا.
  ڪيني کي بيهڻ، چوري، ۽ ٻين ماڻهن جي اپارٽمنٽ تي چڙهڻ کان نفرت نه هئي. ۽ اهو هن وچين دور ۾ شڪار ڪيو. اوڀر ۾ هڪ ڇوڪرو چوري جي الزام ۾ هن جي ننگي پيرن تي لٺن سان ماريو ويو. ۽ هڪ دفعو انهن هڪ هٿ به ڪٽي ڇڏيو، پر خوش قسمت اهو ٻيهر وڌي ويو. جيتوڻيڪ اهو ضرور دردناڪ آهي.
  پر جڏهن اهي ننگي تلون کي لٺن سان ماريندا آهن، اهو ايترو خوفناڪ نه هوندو آهي، ايتري قدر ٿلهي ۽ بيڪار هيل هڪ ٻار جي لاءِ جيڪو صدين کان ننگي پيرن سان هلندو رهيو آهي. جيتوڻيڪ اهو تقريبا خوشگوار آهي. ان ڪري ڪيني کي اوڀر سان پيار هو. پر جڏھن ھو تنھنجي پٺيءَ کي چابڪ سان ماريندا آھن، تڏھن ڏک ٿيندو آھي. خير، ڇوڪرو چوري لاء ٻه ڀيرا نشانو بڻايو ويو. پر برانڊ بغير ڪنهن نشان جي امر کان غائب ٿي ويو.
  ڪيني به ڪمند جي پوکيءَ جو دورو ڪرڻ جو انتظام ڪيو، انگريز سخت محنت ۾.
  بغداد جي ٻاهران ڪوريا آهن - اهو هاڻي خوفناڪ ناهي. ان کان علاوه، توهان تازي هوا ۾ ڪم ڪريو ٿا، ۽ روشن، اڀرندڙ اڀرندڙ سج توهان تي چمڪي ٿو.
  ۽ پوءِ ڪيني اڃا ڀڄي ويو، ۽ قزاقن سان گڏ ڪيبن ڇوڪرو جو دورو ڪيو. هن جي مهمات جي باري ۾، توهان هڪ پوري گھڻ-حجم سيريز لکي سگهو ٿا.
  ڇوڪرو سڄي دنيا جو سفر ڪيو آهي. ۽ هن به Stenka Razin جي بغاوت ۾ حصو ورتو.
  ۽ کيس به قيد ڪيو ويو. هڪ ٻار کي ريڪ تي لٽڪڻ جو موقعو مليو. ھنن ھن جا ھٿ مروڙي ھن کي پٺيءَ ۽ گدا تي چابڪ سان ماريو. ۽ پوءِ هنن منهنجي ننگي هيل کي به گرم لوهه سان ساڙي ڇڏيو. ۽ سڀڪنھن شيء کي جلاد جي اکين اڳيان صحيح بحال ڪيو ويو.
  هنن کيس جادوگر سمجهيو ۽ خوف ۾ آزاد ڪيو.
  ڪيني ماڻهن کي جنگين ۾ ماريو، شوڊائون ۽ ڦرلٽ ۾، ۽ امرتا جا مٿا ڪٽي ڇڏيا، گهڻو ڪري چوريءَ تي. هو اڃا ڇوڪرو آهي.
  جنگ خاص طور تي وچين دور ۾ امر تفريح ۽ وڏي خوشي لاء. جيڪڏهن اهي سر نه ڪٽيندا، اهي هن کي ماري نه سگهندا. ۽ توهان پنهنجو پاڻ کي feats انجام ڪري سگهو ٿا.
  پر توهان ڪيريئر نه ٺاهيندا. دائمي ڇوڪرو جيڪو نه وڌندو آهي ۽ پختو نه ٿيندو آهي قدرتي طور تي مشڪوڪ آهي. ۽ جبل تي چڙهندڙ، امر، ٻين ماڻهن کي پنهنجو وجود ظاهر نه ڪرڻ گهرجي.
  اتي پڻ هڪ خاص تنظيم آهي، خلائي اجنبي، جنهن کي يقيني بڻائي ٿو ته هي راز عام ماڻهن کي معلوم نه ٿئي. انهن وٽ مضبوط hypnosis آهي، ۽ خاص ياداشت کي ختم ڪرڻ جو سامان آهي. تنهن ڪري اهو راز هزارين سالن تائين رکيو ويو آهي.
  ڪيني سڀ کان پراڻو Highlander کان پري آهي. ڪي پنج هزار سالن تائين جيئرا هئا. پر اهي به آرميگڊن ڏانهن ويا.
  اتي فقط هڪ رهڻ گهرجي. ۽ ڪيني جو خواب سچو آيو، ۽ هو رهيو. پر ڇا اھو کيس خوشي آڻيندو؟
  ڪيني صدين کان تمام گهڻو تجربو ڪيو آهي پنهنجي ٻاراڻي، لافاني جسم ۾. ۽ ڪجھ به کيس حيران نه ڪندو، ۽ ڪجھ به کيس پريشان نه ڪندو. هن کي ٻي عالمي جنگ ۾ وڙهڻو پيو، ۽ ويٽنام ۾، ۽ پهرين ۾، يقينا، ۽ ٻيو ڪٿي.
  ڇوڪرا سڀ کان پوء تجسس آهن. تنهنجي ياد ته صديون پراڻيون آهن، پر جسم ٻار آهي. ۽ هو جرئت ۽ فرار ڏانهن متوجه ٿيو آهي.
  آخري جنگ ڪيني يوڪرين ۾ وڙهندي هئي. ڇوڪرو غير ملڪي لشڪر ۾ شامل ٿيو، يوڪرين جي پاسي تي، ۽ بنيادي طور تي هڪ اسڪائوٽ هو.
  سڀ کان پوء، هڪ ٻار فرشتي خاصيتن سان شڪ نه ڪيو ويندو. ۽ هن روسي سپاهين کي چال تي قتل ڪيو.
  پر جنگ اڳتي وڌي وئي. هن جو اڇو، ٿورو پيلو مٿو ڄاتل سڃاتل ٿي ويو. ۽ مون کي جنگ مان نڪرڻو پيو. هو تمام گهڻو مشهور ٿي چڪو آهي. امرت جي قسمت اهڙي آهي، هڪ جاءِ تي گهڻو وقت نه رهي. سفر ۽ هر وقت منتقل. ٻي صورت ۾، توهان جي ابدي ٻاراڻي فزيوگنامي شڪ پيدا ڪندي. هڪ سؤ سالن تائين هڪ جاءِ تي سڀ کان وڌيڪ ڊگهو وقت ڪواريءَ ۾ رهيو. پر اُتي، ننگا، گندا، ڪڏھن به نه ڌوئيندڙ ڇوڪرا ساڳيا منھن، بلڪ بدن تي ھئا.
  ۽ ڪنهن به طرح ڪيني کي شڪ پيدا نه ڪيو. پر هڪ وڌيڪ جديد جيل ۾، پوء ... اتي، يقينا، توهان روشني ڪري سگهو ٿا. پر هڪ طاقتور تنظيم ڪنهن به طرح ڇوڪرو کي راز رکڻ ۾ مدد ڪئي. مثال طور، ڪيني اڳ ۾ ئي هڪ نوجوان وانگر پڪڙيو ويو آهي. ۽ يو ايس ايس آر ۾ پڻ. پر تصويرون، آڱرين جا نشان، بغير ڪنهن نشان جي غائب ٿي ويا. ۽ ڇوڪرو يا ته آزاد ٿي ويو يا هو ڀڄي ويو.
  يا انهن کيس فرار ٿيڻ ۾ مدد ڪئي.
  يو ايس ايس آر ۾ ، ڪيني مشهور Makarenko ڪالوني جو دورو ڪيو. هن کي هتي اها ڳالهه پسند هئي ته جيل ۾ سڀئي ڇوڪرا ۽ ڇوڪريون ننگي پيرن ۾ هلن ٿيون جيستائين برف نه پوي.
  پر هن ڪالوني ۾ مون کي پڙهڻو هو، جيڪو بورنگ آهي، ۽ ڪم. جيتوڻيڪ گيت به تفريحي هئا.
  ۽ اهو فرار ٿيڻ نسبتا آسان آهي.
  ڪيني مختلف جيلن ۾ هو. پر عام طور تي ڊگهي نه. ۽ ته هن کي هڪ ٻي گرفتاري هئي.
  بس ٽيڪساس جي رياست ۾، ڪرسمس 2025 اچي رهيو هو. ڪيني پنهنجي ڳلي مان ويسڪي پيئي، ۽ پوليس کان گهڻو ڪجهه نه لڪايو. قدرتي طور، ٻار کي شراب نه پيئڻ گهرجي. ها، جيتوڻيڪ هڪ عوامي جڳهه ۾.
  پر ڪيني کي ڏاڍو ٿڌو محسوس ٿيو. پهرين ڳالهه ته، هو اڳ ۾ ئي ڪيترن ئي ماڻهن کي ماري چڪو آهي، ۽ معافي سان. ٻيو ته خير، پوليس کيس گرفتار ڪندي، پوءِ ٻار کي هر صورت ۾ آزاد ڪيو ويندو. يا تنظيم مدد ڪندي.
  ان کان سواء، ڪيني گهڻو وقت تائين ٻارن جي جيل ۾ نه هو. ۽ هو حيران ٿي ويو ته اتي ڇا بدلجي ويو آهي. کاڌي جي لحاظ کان، اهو تمام سٺو آهي. ۽ ڪمپني جي خرچ تي، مضبوط ۽ تيز ڇوڪرو صدين کان تمام سٺو وڙهڻ سکيو. ۽ هو هڪ سطح تي هو هڪ بالغ کان گهٽ نه، هڪ ڪارو پٽي. ۽ نوجوان ماڻهو طاقت جو احترام ڪن ٿا.
  ها، ۽ ڪيني کي رجسٽريشن جي مڪمل ڄاڻ هئي، ۽ يقينا، تمام هوشيار هو، ۽ سڀني تصورن ۽ چورن جي قانونن کان واقف هو.
  جيل کيس نه ڊڄي. خاص طور تي ٻارن جي وچ ۾، جتي هو جلدي اڳواڻ بڻجي ويو. سو هاڻي، هو تڏهن ئي مسڪرايو، جڏهن پوليس کيس ڪار ۾ ويهڻ لاءِ چيو ۽ سندس کلائي تي هٿڪڙيون هنيون. ٽيڪساس ۾ روايتي طور تي اعليٰ نوجوانن جي ڏوهن جي شرح آهي. اڃا تائين تيرهن سالن جي ٻارن لاء موت جي سزا هئي. تنهنڪري پوليس ٻارن لاءِ خاص هٿڪڙيون هيون.
  تنهن هوندي به، اهي پاڻ سان بلڪه بدمعاشي ڪئي. ڪيني حيران ٿي ويو. هو، بهرحال، تجسس هو - جيئن اهو هاڻي ٽيڪساس ۾ ٻارن جي جيلن ۾ آهي. ٻئي سامعين جي لحاظ کان ۽ آرام جي لحاظ کان. ۽ ڇا اهو سچ آهي ته آمريڪا ۾ تمام سٺا نوجوان آهن.
  ڪيني نه ڊڄي ويو. آمريڪا ۾، ٻارن جي جيل ۾، ڪجهه طريقن سان اهو سوويت يونين جي ڀيٽ ۾ بهتر آهي، مثال طور، اهي پنهنجو سر نه ڇڪيندا آهن. آخري هڪ تمام خوشگوار نه آهي. پنهنجو پاڻ کي هڪ چپڙي هيج هاگ سان هلو. ۽ فرار ٿيڻ کان پوء قابل ذڪر. جڏهن هڪ امر جا وار ڪٽيا ويندا آهن، اهو صرف هڪ عام انسان جي ڀيٽ ۾ ٿورڙي تيزيء سان وڌندو آهي.
  اهو واضح آهي ته جيڪڏهن اهي فوري طور تي وڌندا آهن، ته پوء اهو وڌيڪ شڪ پيدا ڪندو. ۽ توهان پنهنجي لاء هڪ فيشن واري وار اسٽائل نه ٺاهيندا آهيو - توهان سڪل هلندا.
  ڪيني کي اسٽيشن تي وٺي ويو. هنن سندس ٻار جو هٿ هڪ خاص اسڪينر تي رکيو ۽ آڱرين جا نشان چيڪ ڪرڻ شروع ڪيا.
  هڪ تجربيڪار ڇوڪرو نه ڊڄندو هو. امروٽي ڪنٽرول آرگنائيزيشن تمام مشڪوڪ معلومات ۽ وڊيوز کي ختم ڪرڻ لاء استعمال ڪيو.
  ٻي صورت ۾، آڱرين جي نشانن، وڊيوز، ۽ ٻين ڪيترن ئي ڊيٽا جي ذريعي، ماڻهو گهڻو وقت اڳ اندازو لڳائي ها ته هڪ امر نسل موجود آهي. اهو صرف طاقتور نگران نسل جي مهرباني جو راز رکيو ويو.
  سچ، ڪيني سوچيو: جيڪڏهن صرف ٻه امر زنده رهجي ويا، ۽ ڊنڪن فاني هو، ته پوء تنظيم پنهنجي عمل کي گهٽائي ڇڏيندو؟
  هڪ پاسي، ڪيني هن معاملي ۾ مڪمل طور تي بي قابو ۽ آزاد ٿي ويندو. پر ٻئي طرف، هن کي قابل اعتماد تحفظ وڃائي ڇڏيو.
  ڪيني کان ٿورو پرڀرو نظر اچي رهيا هئا . جيتوڻيڪ اھي ڊگھا ھئا، پر امرت لاءِ اھي ٻار آھن.
  ڪيني کي دھات جي شين جي موجودگي لاء هڪ ڊوائيس سان چيڪ ڪيو ويو. پوءِ هن کي ٽيهن سالن جي هڪ عورت هٿ ڪيو جنهن کي طبي دستانا پائڻ لڳا. ڇوڪرو هن ڏانهن نهاريو. اها لذيذ ۽ وڻندڙ هئي.
  انهن اڃا تائين هن کي نه ڪڍيو آهي، تنهنڪري اڃا تائين ڪو به فيصلو نه ڪيو ويو آهي ته هن کي وفاقي جيل ۾ موڪليو وڃي، يا کيس بيڪار سمجهي ٻاهر اڇلايو وڃي.
  پر ڪيني مختلف جيلن ۾ هو، ۽ هن کي ننڍپڻ جي ڊگهي زندگي دوران ڪيترائي ڀيرا ڳولهيو ويو.
  خاص طور تي، NKVD جيل ۾. ان کان پوءِ کيس ننگا ڪيو ويو. ۽ وارڊن، پنھنجي ننڍي عمر جي باوجود، وڏي ھٿ سان، گدا ۾ ساڄي پاسي پھتو. ۽ اهو ڪافي دردناڪ ۽ ذلت آميز هو. ۽ پوءِ هن لڳ ڀڳ هن جون بالون ڦاڙي ڇڏيون هيون. اسٽالن جي ماتحت، اهي ٻارن سان گڏ تقريب ۾ به نه بيٺا هئا. گدڙ ۽ وات ۾ چڙهندڙ هٿ. سوويت يونين جي پوئين دور ۾، ماڻهن کي صرف آئيني جي سامهون بيهڻ تي مجبور ڪيو ويو. پر آمريڪا ۾ به، پوليس جيڪڏهن ان کي خطرناڪ سمجهي، ننگي ماڻهو کي باڪسنگ تي وٺي وڃي ٿي. ۽ اتي اھي توھان کي جانچيندا آھن، پنھنجي ھٿن کي پنھنجي گدا کي ڇڪيندا آھن جيتوڻيڪ توھان ٻار آھيو ٽي ڀيرا.
  هي هڪ محور آهي. آمريڪا جو ٻارن جي ڏوهن بابت خراب رويو آهي. انهن کي ذليل ڪيو وڃي ٿو ۽ انهن جي هٿن ۽ پيرن ۾ زنجيرن ۾ جڙيل آهي. سچ پچ، کاڌو ڪافي مهذب آهي، ۽ ڪئميرا اڪثر ڪافي سٺا آهن. ڪڏهن ٻه ڇوڪرا ويهندا، يا چار. اهو روس وانگر ناهي، جتي ٻارن کي 90 جي ڏهاڪي ۾ سارڊين وانگر بيرل ۾ ڀريو ويو. پر اها اهڙي مختصر مدت هئي.
  ڪيني پروفائيل، مڪمل چهرو، پاسي کان ، ۽ پوئتي ۾ فوٽو ڪڍيو ويو. پوءِ اهي مون کي ٽي وي تي ٻين ڇوڪرن وٽ وٺي ويا. اتي کين ڊيوٽي تي جج جو انتظار ڪرڻو پوندو. ۽ هو فيصلو ڪندو ته انهن کي جيل موڪليو وڃي، ضمانت تي يا انهن کي مڪمل طور تي آزاد ڪيو وڃي. ڪيني لاءِ واعدو ڪرڻ وارو ڪو به ناهي ، جنهن جو مطلب آهي ته يا ته هو صرف هن کي ٻاهر ڪڍندا ۽ پوليس وارو آخرڪار هن کي گدا ۾ ڪلب سان ماريندو. يا ٻارن لاء جيل موڪليو.
  ۽ انهي جو مطلب آهي هڪ محتاط ڳولا، شاور ۾ ڌوئڻ، ۽ نارنگي لباس. ۽ پوءِ سيل ۾ نوجوان ڏوهارين ڏانهن.
  ڪيني هن سڀني کان ڊپ نه آهي. جيتوڻيڪ اهو ناپسنديده آهي جڏهن توهان مرد پوليس آفيسرن طرفان گرايو ويندو آهي. ڪڏهن ڪڏهن ڇوڪرن کي عورتن پاران يونيفارم يا سفيد ڪوٽ ۾ ڳولي رهيا آهن.
  ڪيني تمام گهڻو ڏٺو آهي ۽ ڪجھ به کيس حيران نه ٿيندو. هو ۽ محافظ بدڪار هئا ۽ کيس لالچائڻ جي ڪوشش ڪندا هئا. اها عجيب ڳالهه آهي، آمريڪا ۾ آهي، جتي عورتن کي ڇوڪرن سان جنسي تعلق ڪرڻ تي پاگل سزا ملي ٿي. پر اتي هڪ اهڙي شيء آهي. ڪجهه استاد هن کي چمڪي رهيا هئا. ڪيني شرمسار نه هو - هو ايترو پراڻو ۽ تجربيڪار هو ته ڪو به بالغ کيس حسد ڪندو. صرف ڊوائيس تمام ننڍو آهي. هو هڪ ابدي ٻار آهي، ۽ هن جو ڪمال عظيم نه آهي. جيتوڻيڪ اهو اڳ ۾ ئي سخت ٿي سگهي ٿو.
  ڪيني ڪجهه ڪري سگهي ٿو، آخرڪار. ۽ هن عورتن کي پسند ڪيو. جيتوڻيڪ امکانات ساڳيا نه آهن.
  ۽ يقينا، ٻين ڇوڪرن ۽ بالغ مردن پڻ ساڻس گڏ ڪوشش ڪئي. خاص طور تي گذريل صديء ۾، جڏهن اهو فيشن بڻجي ويو. ڪيني، پراڻي اسڪول جي هڪ ماڻهوءَ جي حيثيت ۾، هن سان جيترو ٿي سگهي مقابلو ڪيو. هڪ عورت سان اهو اڃا تائين ممڪن آهي، جيتوڻيڪ هن جي زبان سان، هن کي خوش ڪرڻ، اوڀر ۾ اهو عام آهي. ۽ ڪيني ايشيا ۾ گهڻو وقت گذاريو. پر جيستائين مرد بالغ نه ٿيا آهن.
  جيتوڻيڪ شايد ڪجهه صدين ۾، سڀ ڪجهه تبديل ٿي ويندو.
  ڪيني ڏهن کان پندرهن سالن جي هڪ درجن ڇوڪرن سان گڏ ويٺو هو، مختلف چمڙي جا رنگ. هو پاڻ ۾ ڪنهن ڳالهه تي ڳالهائي رهيا هئا. هڪڙي نوجوان کلندي چيو:
  - ۽ مان اڳ ۾ ئي اٿيو!
  ٻيءَ رڙ ڪئي.
  - ٿڪ نه ڪريو! وڊيو ڪيمرا آهن ۽ پوليس ڏسي رهي آهي.
  جواب ۾، بدمعاشي chuckles. هڪ نوجوان پنهنجو هٿ پنهنجي جينس ۾ وجهي ڇڏيو. ۽ هن دير ڪئي.
  ڪيني خوشيءَ سان چيس: هارمونز کيڏي رهيا آهن. هن اڳ ۾ ئي ڪيترائي ڀيرا ڪوشش ڪئي آهي. ۽ اهو بيهڻ جو سبب بڻيو. پر جسماني طور تي هو اڃا ننڍو آهي ته هر روز اهو چاهي ٿو. پر احساسات واقعي خوشگوار آهن، ۽ توهان جي اچڻ وقت دل ڊرم وانگر ڌڙڪي ٿي. ۽ هن ڇڪتاڻ کان.
  ۽ هڪ طوائف هڪ خوبصورت ڇوڪرو سان، خاص طور تي يورپ ۾، جتي قانون نرم آهن، خوشيء سان سمهڻ، ۽ اڃا به رعايت ڏيو.
  آمريڪا ۾ بالغ عورتون هڪ طرف ته سزا کان تمام گهڻي خوفزده هونديون آهن، پر ٻئي طرف انهن جي اعصابن کي ڇڪڻ جي خواهش سبب ڇوڪرن ڏانهن به متوجه ٿينديون آهن.
  هڪ نوجوان ڪيني جي ننگي پيرن ڏانهن ڌيان ڇڪايو . اهو ڊسمبر هو ۽ ٽيڪساس ۾ به ٻاهر جو گرمي پد صفر جي ويجهو هو. ۽ ڇوڪرا، يقينا، ننگي پير نه وڃو.
  هُن رڙ ڪئي ۽ رڙ ڪئي:
  - ڏسو چريو، سياري ۾ ننگي پير!
  ٻه وڏا ڇوڪرا اٿيا ۽ ڪيني ڏانهن ويا . اهي بدڪاريءَ سان مرڪي رهيا هئا. ساڄي پاسي واري چيو:
  - ۽ اھو ڏاڍو خوبصورت آھي! ڇا اسان ان کي ڇوڪري وانگر استعمال ڪري سگهون ٿا!
  ٻيو نوٽ ڪيو:
  - اتي وڊيو ڪئميرا آهن!
  هڪ ڇوڪرو ڪنڌ لوڏيو.
  - پوليس بدڪارن سان ڀريل آهي! انهن کي ڏسڻ ڏيو!
  ڪيني اٿي بيٺو ۽ چوڻ لڳو:
  - تون ان کي هاڻي حاصل ڪندو!
  ڇوڪرو ڌڪ هڻڻ لڳو، پر پنهنجو توازن وڃائي ويٺو ۽ ڪري پيو. ڪيني هن جي ننگي هيل کي پنهنجي مٿي جي پوئتي ڏانهن منتقل ڪيو. ٻيو بدحواس نوجوان هن جي مٿي تان اڏامي ويو ۽ ايترو زور سان ٽڪرائجي ويو جو هو ٻاهر نڪري ويو. اوچتو ڇوڪرو مشڪل سان محسوس ٿيڻ واري حرڪت ڪئي. هن صدين کان چڱيءَ طرح وڙهڻ سکيو، ۽ اوڀر ۾ استاد به هئا. تنهنڪري هن کي انهن ماڻهن جي ضرورت آهي!
  باقي ماڻهو پوئتي هٽي ويا. هنن پوليس کان مدد جي اپيل ڪئي.
  ڪيترائي پوليس آفيسر سيل ۾ ڀڄي ويا. ڪيني پرسڪون ۽ مسڪرائيندڙ هو. هنن ٻن بي هوش نوجوانن کي مٿي کڻي اسٽريچر تي ويهاريو. اهي کيس طبي مرڪز ڏانهن وٺي ويا.
  وڏي پوليس واري ڌمڪي ڏني:
  - اتي وڌيڪ وڙھندا، سڀني کي سڱ ملندا!
  پوءِ پوليس وارا سيل مان نڪري ويا. ۽ نوجوانن ڪيني کي گھيرو ڪيو . پڇڻ لڳا ته هن اهڙو وڙهڻ ڪٿان سکيو.
  ڪيني سچ نه ٻڌائي سگهيو، تنهنڪري هن جواب ڏنو:
  - منهنجو چاچو سائو سائو هو، ۽ هن مون کي چالون سيکاريو!
  ڇوڪرا ڏسڻ لاءِ پڇڻ لڳا.
  اوچتو ڇوڪرو مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - توهان کي سبق لاء ادا ڪرڻو پوندو! اچو ته ڊالر وٺو!
  هڪ ڇوڪرو سؤ ڊالرن جو بل ڪڍيو، جيڪو هن پنهنجي هيٺان لڪائي ڇڏيو. هتي، پڻ، ڳولا سطحي هئي ۽ اهو ممڪن هو ته ڪنهن به شيء ذريعي.
  ڪيني کيس ٽيڪنڪ ڏيکارڻ لڳو. اهو هڪ قسم جو ايڪيڊو هو، جنهن ۾ جوڊو ۽ چيني ڪشتي ملائي ويندي هئي.
  اهو واضح آهي ته توهان اهو اڌ ڪلاڪ ۾ نه سيکاري سگهو. ۽ ڪيني آساني سان نوجوان کي ڇڏي ڏنو، جيتوڻيڪ هو پراڻو ۽ ڊگهو نظر آيو.
  ڪيني، ساڍا اٺ صديون زندهه رهڻ جي باوجود، ڇوڪرن سان پاڻيءَ لاءِ بتھ وانگر محسوس ڪندو هو. انهن جلدي کيس عزت ڏني، ۽ هو هڪ ديوتا بڻجي ويو.
  تنهن ڪري، ڪيني جيل کان ڊپ نه هو. توھان ھتي رھي سگھوٿا، خاص ڪري نوجوان ماڻھن سان، جن کي تابع ڪرڻ بلڪل آسان آھي.
  هتي هڪ هڪ اسمارٽ فون ڪڍيو، جنهن کي هن پنهنجي ٽنگن جي وچ ۾ کيسي ۾ پڻ لڪائي ڇڏيو ۽ ماڻهو ڏسڻ لڳا ... يقينا، جنسي بابت ڪجهه.
  ڪي ته سيل ۾ ساڄي ڌڪ هڻڻ لڳا.
  ڪيني مرڪيو. هن پاڻ ڪيو. جيتوڻيڪ مون کي ايترو گهڻو نه چاهيو. پر جسم جوان آهي، ۽ دماغ.
  ۽ ذهن جو دارومدار جسم تي آهي. جيتوڻيڪ توهان هڪ بالغ ٿيڻ چاهيو ٿا، اتي ڪي فائدا آهن ابدي ننڍپڻ ۾.
  خاص طور تي آمريڪا ۾، جتي نوجوان پنهنجي سالن کان اڳتي وڌيا آهن، انهن وٽ تخيل آهي.
  . باب نمبر 2
  ڪيني پنهنجي اسمارٽ فون تي erotica ڏٺو، ۽ پرجوش ۽ پرجوش محسوس ڪيو. ها، هو اڃا جسم ۾ ننڍو آهي، پر هو گهڻو ڪجهه ڄاڻي ٿو ۽ ٻين کي سيکارڻ جي قابل آهي. ڪجهه نوجوانن پنھنجا ھٿ پنھنجن پتلونن ۾ ھلائڻ شروع ڪيا. ۽ اهو، يقينا، انهن لاء قدرتي آهي.
  ميٽرون ظاهر ٿيو. سهڻي ٿلهي، ڪاري عورت. هوءَ غور سان ڇوڪرن ڏانهن ڏسندي رهي. اهو ڏسي سگهجي ٿو، پڻ، هن وانگر تمام گهڻو ڦيرايو.
  هن پنهنجا چپ چاڙهيا ۽ هڪ وڏي، خوبصورت نوجوان ڏانهن اشارو ڪيو. هن جي پٺيان لڳو. هوءَ ڇوڪريءَ کي کڻي ايندڙ سيل ۾ وئي ۽ اُتان به زوردار آهون ۽ رڙيون ٻڌڻ ۾ آيون. اهو نوجوان ڇوڪرو چڱي طرح نظر اچي رهيو هو.
  ڪيني سخت ساهه کنيو. هن جي عمر اها آهي جڏهن توهان اڃا تائين بالغ نه آهيو. هتي منهنجي خيالن ۾ آئون مڪمل طور تي تيار آهيان ۽ مان چاهيان ٿو، پر منهنجو جسم مون کي ناڪام ڪري ٿو. ها، وفات وقت هن جي عمر گهٽ ۾ گهٽ چوڏهن سالن جي هوندي.
  اوچتو ڇوڪرو نوجوانن جي صحبت ۾ بيزار محسوس ڪيو. اڃا به هن جي پويان اٺ ۽ اڌ صديون آهن. ۽ اهو تمام گهڻو آهي. اتي صرف تمام گهڻا ۽ اڃا به وڌيڪ امر هئا. پر انهن هڪ ٻئي کي قتل ڪيو. ۽ سندن دور ختم ٿي چڪو آهي.
  ڪيني جو جوان جسم بچي ويو. ۽ ھن دنيا ۾ رھي سدائين رھڻ لاءِ.
  ۽ اوچتو هن کي اڻ وڻندڙ، جنسي طور تي مشغول نوجوانن جي صحبت ۾ نفرت محسوس ڪئي. هو، جيڪو ڳڻپ ڪيليوسٽرو سان پڻ واقف هو . هڪ شخص جيڪو حقيقي زندگي جي ڀيٽ ۾ هڪ تصوراتي ناول لاء وڌيڪ مناسب آهي.
  مون کي ياد آهي ته اهي هن سان ڳالهايو. ڪيليوسٽرو هڪ اعليٰ زميندار هو. ۽ هو واقعي انهن ڏينهن ۾ پيدا ٿيو هو جڏهن جديد يورپي ڪلچر صرف يونان ۾ اڀري رهيو هو. ۽ هو اڳ ۾ ئي چار هزار سالن کان ٿورو مٿي هو. ۽ اهو هڪ بلند ترين شخص لاء رڪارڊ نه آهي.
  ڪيليوسٽرو کيس ڪيتريون ئي ڳالهيون ٻڌايون . ڪيني پراڻن جبلن جي ماڻهن سان رابطو ڪيو آهي ۽ سندس ثقافتي سطح بلند آهي. ۽ هتي ڪجهه نوجوان بيزار آهن.
  جبل واري ڇوڪرو روئڻ چاهيو، پر پنهنجا ڳوڙها روڪي رکيا. پر هن کي فرار ٿيڻ يا گهٽ ۾ گهٽ ڪمپني تبديل ڪرڻ جي خواهش هئي.
  ڪيني دروازي ڏانهن ڏسڻ لڳو. هن کي هڪ خيال هو، نه ته دل جي دوري کي سمجهه ۾ اچي. هو ائين ڪري سگهي ٿو، ته اعليٰ زميندارن-جادوگرن سيکاريو، ته جيئن دل نه ڌڙڪي. ۽ لاش کي به بيهوش ڪري ڇڏيو ته ان کي اسپتال منتقل ڪيو ويو. ۽ اتان نڪري وڃو، ۽ حڪمن کي به ڊڄي.
  ڇوڪرو نيري منهن سان فرش تي ڪرڻ وارو هو ته ڪيترائي پوليس وارا بندر جي گودام ۾ داخل ٿيا.
  ڪيني کي ٽنگون ڏنيون ۽ ڇوڪر کي پاڻ سان ڇڪي وٺي ويا.
  نوجوان جبل جي مزاحمت نه ڪئي. هن کي به تجسس هو. هن پنهنجي ڊگهي ڄمار ۾ وڏا وڏا ڏوڪڙ ڪيا. پر هڪ طاقتور تنظيم کيس ڍڪي ڇڏيو. جنهن ڏٺو ته امر نسل جي وجود جي خبر ئي نه پئي ته انسانيت جو اهو حصو جيڪو اهڙي تحفي کان محروم آهي.
  هر ڪو موت کان ڊڄندو آهي ... ان کان علاوه، امر ته هڪ روح آهي، پر ڪنهن به صورت ۾ آسمان نه چمڪندو آهي. جڏهن هڪ سر ڪٽيو ويندو آهي، اهو هڪ قسم جي قيد ۾ اچي ٿو، جتي روح کي ٿوري خوشي آهي. تنهن ڪري امر ٿيڻ هڪ انعام نه ٿي سگهي. تنهن هوندي به، صرف فاني ماڻهن لاء، اهو ڏکيو آهي ته مرڻ کان پوء ڪجهه سٺو.
  ڪيني اڳ ۾ ئي ڪيترن ئي مختلف جيلن ۾ هو ته هن جي قيد کيس خوفزده نه ڪيو. خير، هو ٿورو ٿڪجي پيو آهي. اهو لڳي ٿو ته آمريڪا ۾، نوجوان پنهنجن سرن کي گنجي نه ڪندؤ؟ جيتوڻيڪ رياست تي منحصر آهي. ڪجھ ۾، خوبصورت سونهري وار مشين جي ھيٺان ڪٽي سگھجي ٿو.
  ڇوڪرو پهريون ڀيرو هڪ خاص ڳولا واري ڪمري ڏانهن ويو. چوڌاري آئينا آهن، ۽ روشنيون چمڪي رهيون آهن. سفيد ڪوٽ ۾ چار عورتون. نوجوانن کي اڪثر عورتن جي ڳولا لاءِ مقرر ڪيو ويندو آهي. شايد ان ڪري جو اهي ايترو بي رحم ۽ دردناڪ نه ڪندا آهن.
  ڇوڪرو ڪپڙا لاھي، اھو رواج آھي. تون بلڪل ننگا بيٺو آهين. ۽ هاڻي توهان کي پڪڙيو ويندو.
  ڪيني کي ٿورو شرم محسوس ٿيو، جيتوڻيڪ. جيتوڻيڪ هن جو جوان جسم خوبصورت آهي ۽ شرمسار ٿيڻ جي ڪا به شيء ناهي.
  ٻئي عورتون سونهري ڇوڪريءَ جي وارن کي ڇهڻ لڳيون. سندن هٿ نرالا ۽ تجربيڪار هئا. انهن هر ڪنڊ کي کنيو. هڪ ٻئي وڏيءَ ڇوڪريءَ ڏانهن لالچ سان ڏٺو. هن جو هڪ تمام خوبصورت ۽ عضلاتي جسم آهي. جيتوڻيڪ ٻار ننڍڙو آهي.
  ڪيني هن کان اڳ اهڙين عورتن سان ملاقات ڪئي هئي. اهي ڇوڪرن کي پنڻ ۽ ڇڪڻ پسند ڪن ٿا. شوقين مخلوق. پر اهي پڻ کاڌو ڪري سگهن ٿا.
  نگهبان ڇوڪريءَ جي وارن جي هر ڇيڙي کي جانچيندا هئا ۽ ان کي پوري محنت سان ڪنگھيندا هئا. پوءِ چماٽ ڪڍي ڪنن ۾ ڏسڻ لڳا. هنن اتي هڪ روشني چمڪي ۽ چوڌاري پکڙجي وئي، جيڪا ڪافي ڏکوئيندڙ ۽ اڻ وڻندڙ هئي.
  محافظن به نڙيءَ ۾ ڏٺو. پهرين هنن نڙيءَ کي کنيو ۽ چمڪايو. پر ظاهر آهي ته اهي ان سان خوش نه هئا.
  هڪ گارڊ ڪمپيوٽر تي هڪ ننڍڙو، پتلي پروب ڪڍيو ۽ ان کي نيٽ ورڪ سان ڳنڍيو.
  اها ڪا نئين ڳالهه هئي جيڪا ڪيني اڳ ڪڏهن به نه ڏٺي هئي. پروب وانگر، جنهن سان معدي جي چڪاس ڪئي ويندي آهي، هن ڀيري اهي ناسوفرينڪس ۽ ڦڦڙن جي سڄي طريقي سان چمڪيندا آهن.
  اها عجيب ڳالهه آهي ته اٽڪل يارنهن سالن جو ڇوڪرو، پر توهان ڏهن کان وڌيڪ ظاهر نه ٿا ڪري سگهو، ايتري احتياط سان جانچيو ويو آهي. ڄڻ هو ڪنهن قسم جو جاسوس هجي. ڪيني کي خراب احساس هو.
  هڪ ننڍڙو پردو ابدي ٻار جي ساڄي نڪ ۾ داخل ٿيو. ان وقت ٻن محافظن کيس ڪلهن کان مضبوطيءَ سان جهليو. ۽ ٻيو، تحقيق کي منظم ڪيو. ۽ تصوير مانيٽر اسڪرين تي ڏيکاريل هئي. سڀ کان وڌيڪ روشنيءَ وارن ڇوڪرن وٽ.
  اهي مڪمل حالت ۾ آهن. ڪيني، اٺن ۽ اڌ صدين تائين، يقينا، ڪيترائي ڀيرا سگريٽ نوشي جي ڪوشش ڪئي، پر هن کي پسند نه ڪيو. بهرحال، جديد دنيا ۾، اڪثر ملڪن ۾، تمباکو ٻارن کي وڪرو نه ڪيو ويو آهي. جيتوڻيڪ اهي اڳ ۾ فرق نه ڪيو. پر اها عادت خراب آهي، ۽ ان تي گهڻو پئسو ضايع ٿي ويندو آهي. اهو بهتر آهي ته راند ڪنسول تي مزو ڪريو. هر قسم جون ڪارون يا موٽرسائيڪلون هلايو يا گوليون هلايو.
  ۽ اڃا به وڌيڪ دلچسپ، ۽ هتي ڪيني پيش رفت کي خراج تحسين پيش ڪيو - اهي فوجي-اقتصادي حڪمت عمليون آهن. جڏهن نه رڳو هڪ جنگجو، پر هڪ مشهور ڪمانڊر. ۽ توهان فوج ٺاهي ۽ حڪم ڪريو.
  هتي ڇوڪريءَ جي ساڄي نڪ کي ڦڦڙن تائين پهچايو ويو ۽ اهي هڪ ٿلهي نلي کي روشنيءَ جي بلب سان ۽ کاٻي پاسي کي چمڪائڻ لڳا.
  ڪيني، هن ناپسنديده عمل کان پاڻ کي پريشان ڪرڻ لاء، ۽ جيتوڻيڪ عورت محافظ توهان جي نوجوان جسم کي ڏسندي، ڪجهه خوشگوار ياد ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي.
  هتي، مثال طور، هڪ کلاسک ڪمپيوٽر جي راند آهي: "Cossacks". اهو واقعي ٿڌو آهي.
  توهان اتي هڪ سڄو شهر ٺاهي رهيا آهيو، ۽ لشڪر ۽ بيرڪ سان وڙهندا آهيو. ۽ اهو واقعي تفريح آهي.
  ڪيني، پهرين ۾ ڪوسڪس ۾ ڪو تجربو نه هو، معيشت سان تمام گهڻو پري ٿي ويو، ۽ هن تي ڪمپيوٽر جي سپاهين طرفان حملو ڪيو ويو. ها، اسان کي دفاع جي باري ۾ نه وسارڻ گهرجي. اهو روگ ڪوڊ استعمال ڪندي راند ڪرڻ آسان آهي. پر هن سان گڏ کٽڻ تمام آسان آهي. ۽ گهڻو وڌيڪ دلچسپ جڏهن توهان جو سر ڪم ڪري رهيو آهي. حقيقت ۾، هر شيء کي معقول، خوبصورت ۽ مڪمل طور تي ڪرڻ لاء هڪ تصور ۽ قابليت ٻنهي جو هجڻ گهرجي. ڪيني راند کي پسند ڪيو "Cossacks" پهرين مان هڪ.
  پر ٻيا به ڪيترائي هئا. مثال طور، "جنرل"، "Entente"، "زمين جي تاريخ"، "Cleopatra"، "World War II"، "Ancient Rome"، "Napoleon" ۽ ٻيا. ان سان گڏ هڪ بهترين حڪمت عملي جيئن "تمدن" - اهو صرف پيارو آهي. ها، ڪجهه به نه هو.
  Kenny "Cleopatra" ۾، خاندان جي تاريخ کان سڀني مشن جي ذريعي نڪري ويو. ۽ اهو واقعي عظيم هو.
  ۽ هن اڃا تائين ڪوشش نه ڪئي آهي. ڪمپيوٽر رانديون تمام دلچسپ آهن. هن کي واقعي ڏاڍو ڏکيو آهي انهن کي ختم ڪرڻ.
  اهو ڇوڪرو، جيڪو ساڍا اٺ صديون پراڻو آهي، اهڙي حڪمت عملي کي پسند ڪندو هو. سالن کان وٺي اهي وڌيڪ ۽ وڌيڪ پيچيده بڻجي ويا آهن. ۽ يونٽن جو تعداد وڌايو، ۽ گرافڪس بهتر ٿي.
  ڪيني هاڻي به خوش هو ته هو ڇوڪرو هو. آخرڪار، هڪ ٻار لاء راندين جي ميز تي ڪلاڪن لاء ويهڻ لاء قدرتي آهي.
  گذريل صديءَ جي ننهن جي ڏهاڪي ۾، جڏهن هن پنهنجي پالڻهار ماءُ سان لافاني خاندان مان ملاقات ڪئي هئي، ۽ ڊنڪن ميڪلوڊ هڪ مضبوط ويڙهاڪ هو، ۽ شايد اهو به مضبوط هو. هن کي هڪ خيال هو، ڇا جيڪڏهن ... واقعي هڪ ئي خاندان ۾ انهن جي حفاظت هيٺ رهن، ۽ استحڪام حاصل ڪريو.
  پر اوائلي زميندار گهڻو وقت گڏ رهي نٿا سگهن. مسلسل ڀڃڪڙيون هيون. ۽ 2017 ۾ امرگڊن جي آخري آرماگڊون. ڇوڪرو بچيو ۽ اڃا به پنهنجي ابدي جوانيءَ کي برقرار رکيو. هاڻي ڪو به سندس سر جي پٺيان نه آهي. ۽ سڄي ڌرتي ڌرتيءَ تي ڪو به وڌيڪ اونچو ناهي. ۽ ساڳيو Macleod اڳ ۾ ئي چاليهن سالن کان مٿي آهي. ۽ جلد يا بعد ۾ هو پوڙهو ٿيندو ۽ مري ويندو.
  ۽ پوءِ ڪيني جو امر ٻار اڪيلو ٿي ويندو. ٻيا سڀ ماڻهو هن لاءِ اجنبي ٿي ويندا.
  اهو، يقينا، هڪ طرف، سٺو آهي، اهو خطرو ناهي ته بالغن مان هڪ، جيڪو هن کي آسان شڪار سمجهي ٿو، تنهن جي لالچ ۾، توهان جو سر ڪٽي ڇڏيندو. پر ٻئي طرف، تون ايترو اڪيلو آهين جڏهن ڪو ٻيو امر ناهي.
  ۽ اهو انتهائي بورنگ آهي ته اتي ڪي به مستقل دوست نه ڇڏيا آهن. ۽ هن جي گود وٺندڙ ماءُ به ڊاهڻ جي نتيجي ۾ فوت ٿي وئي. ها، اهي سڀ مري ويا. ۽ جيڪي به پنج هزار سال پراڻا آهن ۔۔۔
  ڪيني محسوس ڪيو ته ٽيوب هن جي ٻئي ڦڦڙن ڏانهن وڃي ٿي. روشني وڌي ۽ واپس موٽي آيو.
  ها، هن ڪڏهن به اهڙي ڀرپور ڳولا نه ڪئي هئي . واضح رهي ته سائنسي ترقي به ٿي آهي، ۽ هتي اهڙيون اليڪٽرانڪ شيون موجود آهن ۽ نه ئي قيمتي آهن.
  ڪيني کي جاسوس طور تي شڪ نٿا ڪن . ڇا جيڪڏهن سڀ ڪجهه ساڳيو، هن جو راز - امر مٿاڇري تي مٿاهون؟
  شايد Highlanders جي تنظيم هن جي سرپرستي ڪرڻ بند ڪري ڇڏيو آهي؟ فيصلو ڪيو ته جڏهن کان اهو دور ختم ٿي چڪو آهي، ته پوءِ سڀ ڪجهه غير اهم آهي؟
  ڇا ھڪڙو دائمي ٻار آھي؟
  ڪيني ساهه کنيو. هن کي ڪائونٽر ڏانهن وٺي ويو، ۽ ميٽرن پنهنجي هٿن سان هن جي ٿلهي کي پڪڙيو. ان کان اڳ، هوء پنهنجي آڱرين کي شراب ۾ پتلي، طبي، ربر جي دستانن ۾ ڌوئي ڇڏيو. ته جيئن سڀ ڪجهه جراثيم کان پاڪ آهي، ۽ ڇوڪرو، خدا نه ڪري، متاثر نه ٿئي.
  پوءِ هوءَ وات ۾ هلي وئي. هوءَ ڳلن جي پويان، آسمان ۾، زبان جي هيٺان، ۽ تمام گهڻو ٽانسل محسوس ڪرڻ لڳي.
  خير، هي نئون ناهي. ڪيني کي ياد آيو ته ڪيئن هڪ ٻي جيل ۾ هڪ وارڊن هن جون خالي، اڻ ڌوتل آڱريون پنهنجي وات ۾ وجهي ڇڏيون. پوءِ ڇوڪرو آزاد ٿي ويو ۽ ناراض ٿي ويو. اچو ته هن عورت کي پهريان پنهنجا هٿ ڌوئي ۽ دستانا پائڻ ڏيو ۽ پنهنجي آڱرين کي ڪنهن نابالغ جي وات ۾ نه وجهي، جنهن سان هن کي اڳ ۾ خبر نه هئي.
  پوءِ محافظ شرمسار ٿي ويا. ۽ هن چيو ته انهن کي دستانو سان مسئلا هئا.
  پوءِ هن کي ڏهه ڀيرا ويهڻ تي مجبور ڪيو ويو ۽ هڪ سيل ۾ وٺي ويو. جيل ميونسپل هو. ۽ بلڪل منظم ناهي. نه ٽي وي، نه فرج، نه ئي فلش ٽوائلٽ. پر سيل ٻارن سان ڀريل آهي، ڪيترائي ڪيني کان به ننڍا آهن . ۽ بنڪ جي ٽن قطارن تي ننگي بورڊ، ۽ ڪنڊ ۾ هڪ بدبودار بالٽ.
  ۽ هي آمريڪا ۾ آهي! سچ، اهڙي جيل هڪ استثنا آهي، اهي عام طور تي صاف ۽ وڌيڪ آرام سان آهن.
  وات ۾ ربر ۽ طبي شراب جي بوء آهي. تمام خوشگوار نه، ۽ اڃا به بيمار. جيتوڻيڪ ڇوڪرن کي هميشه جانچيو وڃي ٿو ته اهي انهن جي وات ۾ ڪجهه لڪائي رهيا آهن، ۽ وچين دور کان وٺي. ها، توهان پنهنجي وات ۾ گهڻو ڪري سگهو ٿا.
  ڪيني ڪنهن نه ڪنهن طرح هڪ هيرو کڻي ويو، ۽ پوءِ ان کي نگلڻ لڳو. ۽ ان کي رکڻ لاء منظم.
  پر هتي توهان نگلڻ سان حاصل نٿا ڪري سگهو.
  هتي هڪ سفيد ڪوٽ ۾ وارڊن جاچ کي مٿي کنيو. ۽ ھاڻي اھي اندرين جو معائنو ڪندا.
  ڪهڙو فساد ! روس ۾، عام طور تي، اهو صرف اسٽالن جي تحت هو، جن کي مڪمل طور تي سزا ڏني وئي هئي . ۽ پوء، ڪنهن به طرح بي پرواهه.
  ۽ پوءِ اهي مون کي وٺي ويا، مون کي مجبور ڪيو ته منهنجو وات کوليو ۽ ان ۾ هڪ تحقيق پڪڙي. منجمد ڪرڻ کان سواء، هي هڪ تمام ناپسنديده عمل آهي. اهو سچ آهي ته ڏندن ۾ هڪ خاص مائيگ گارڊ هوندو آهي ته جيئن هو کائي نه سگهي.
  ڪيني محسوس ڪيو ته نلي هن جي غذا جي نلي هيٺان ٿي وڃي ٿي ۽ پوءِ هن جي پيٽ ۾. اتي سڀ ڪجهه روشن آهي.
  ڪنهن به طرح هن کي ايڪس ري سان چمڪيو ويو جڏهن هو منشيات جو شڪ هو، ايئرپورٽ تي، پر ڪڏهن به تحقيق سان نه.
  ڪيني ، ڪنهن ٻئي امر وانگر، عملي طور تي بيمار نه ٿيو، ۽ اهو دائمي زندگي لاء هڪ وڏو پلس آهي ۽ هڪ قسم جي اعلي زميندار آهي. تنهنڪري هن کي طبي معائني جي ضرورت ناهي. حقيقت ۾ هو لافاني آهي. ۽ هن کي ڇو گهرجي. جسم ۾ هر شيء پاڻ کي شفا ڏيندو.
  ڇوڪرو پهريون ڀيرو پروب نگليو، جيتوڻيڪ هو اٺن ۽ اڌ صدين تائين جيئرو رهيو. جيتوڻيڪ هو هر روز هائيڊروڪائنڪ ايسڊ پيئندو، ۽ ايوا ريگيا، هن کي پيٽ جو السر نه ٿيندو.
  پوء اهو ڇا لاء آهي؟
  ۽ عمل تمام ناپسنديده آهي.
  ڪيني سوچيو، ڇو ٻار کي ايترو احتياط سان جانچيو پيو وڃي؟ ٿي سگهي ٿو انهن کي ڪجهه شڪ آهي؟
  ۽ پوءِ هڪ ٻيو پريشان ڪندڙ خيال سامهون آيو. ڇا جيڪڏهن هو امرت کان محروم آهي؟
  ها، هو تمام ننڍڙو آهي ۽ هڪ بالغ بڻجي سگهي ٿو. ۽ هن کي ٻاراڻي ضميريت نه هوندي، پر حقيقي مذڪر ڪمال. ۽ ٿي سگهي ٿو ته هو پنهنجو اولاد پيدا ڪري سگهي.
  هتي امرتا بيزار آهن. ۽ ٻين سڀني فائدن جي باوجود هي انهن جو اهم نقصان آهي.
  پر توهان جي زندگي جلد يا بعد ۾ ختم ٿي ويندي. ۽ ڪيني مرڻ نه چاهيو. هو جيئرو رهندو هو، ۽ بلڪل نه ٿڪبو هو.
  ان جي برعڪس، اتي ڪيترائي ڪمپيوٽر رانديون آهن، ۽ هر سال اتي وڌيڪ ۽ وڌيڪ آهن. ۽ اهي وڌندڙ خوبصورت چارٽ آهن. ۽ جلد ئي، شايد، اهي مجازي حقيقت جو هڪ حقيقي ميٽرڪس ٺاهي سگهندا ، اتي صرف حيرت انگيز ۽ منفرد جرئت هوندي.
  اهو سڀ ڪجهه رهڻ جي لائق آهي.
  ڪيني ذهني طور تي، تنهنڪري هن جو وات هڪ ڇت سان مصروف آهي:
  ڪيتري ترقي ٿي چڪي آهي
  ناقابل تصور عجائبات ڏانهن ...
  سمنڊ جا ڪنارا ڪري پيا،
  ۽ آسمان ڏانهن روانو ٿيو!
  وساريل ڪم،
  هلڻ بند ڪيو!
  روبوٽ زور ڏئي رهيا آهن
  خوش ماڻهو!
  ڪيني ، کوٽائي ۾ صديون ياد ڪندي، گهڻو ڪم ڪرڻ پسند نه ڪيو. ان کان علاوه، کوٽائي ۾، سڀ کان وڌيڪ خراب شيء نگران جو ڪوب نه آهي، ۽ ڳري بار کڻڻ نه آهي.
  امر جو جسم جلدي دٻاء جي عادت ۽ موافقت حاصل ڪيو.
  بدترين شيء معمولي ۽ اخلاقي بوريت آهي. جڏهن رڳو ننگا، گندا، پسي، اڪثر السر ۽ زخمن ۾، ڇوڪرا درد ۾ رڙيون ڪري رهيا آهن، ۽ سخت بدبودار نگران.
  ۽ ايستائين جو تون سالن تائين سج نه ڏسندين. ۽ رڳو مشعلون ٻرندڙ ۽ ٻرندڙ آهن. ۽ هڪ خوفناڪ بدبو جنهن کي توهان استعمال ڪيو ٿا.
  رڳو سٺي ڳالهه اها آهي ته ڪيني ڪنهن ٻلي کان بهتر اونداهي ۾ ڏسڻ سکيو. ۽ هو روشني جي مڪمل غير موجودگي ۾ جنگ ڪري سگهي ٿو.
  ان کان سواء، ڇوڪرو غير معمولي برداشت حاصل ڪئي جيتوڻيڪ هڪ اعلي زميندار لاء.
  پر هو ذهني دٻاءُ جو شڪار ٿي ويو. ۽ ڪڏهن ڪڏهن هو خوابن ۾ انهن ڪتن جا خواب ڏسندو هو.
  Highlanders هڪ بهترين يادگار آهي، ۽ اهي عملي طور تي ڪجھ به نه وساريندا آهن، جيتوڻيڪ اهي وسارڻ چاهيندا آهن.
  شايد ان ڪري ڪيني ڏاڍو ناراض ٿيو. هن امرت کي ماري ڇڏيو، پاڻ کي به انسانن جي امانت ۾ وجهي ڇڏيو. ۽ هو وڙهڻ پسند ڪندو هو.
  خاص طور تي، هن يوڪرين ۾ جنگ ڪئي. هن ڪيترن ئي روسي سپاهين کي قتل ڪيو، پر تمام گهڻو مشهور ٿيو ۽ ان کي ڇڏڻ لاء چيو ويو ته جيئن چمڪ نه ٿئي.
  توهان واقعي ڪيريئر نٿا ڪري سگهو.
  ۽ ڪوبه امڪان ناهي. هڪ ٻار بادشاهه نٿو ٿي سگهي، گهٽ ۾ گهٽ ڊگهي نه.
  رستي ۾، اليگزينڊر عظيم امر هو، ۽ تنهن ڪري هن جنگ ۾ ايترو بيحد ۽ خوف کان بغير ڀڄي ويو. پر کيس غائب ٿيڻ لاءِ چيو ويو ته جيئن حڪمران جي ابدي جوانيءَ ۾ شڪ پيدا نه ٿئي. ۽ هن پنهنجي پويان هڪ اهڙو ٻچو ڇڏيو جيڪو زهر جي ڪري مري ويو.
  ۽ پاڻ به سفر تي روانو ٿيو. تان جو سندس مٿو ئي کٽي ويو.
  هي مقدونيه جي افسانوي حڪمران ۽ بادشاهه جي ڪهاڻي آهي.
  ڪيني ساهه کنيو جيئن هن جو پيٽ آخرڪار چيڪ ڪيو ويو. خير، تحقيق واپس هلي وئي ۽ اهو ٽچڪندو هو.
  ڇوڪرو سوچيو ته جيڪڏهن سندس راز پڌرو ٿي ويو ته کيس آزادي نه ڏني ويندي. اهي توهان کي چوٿون وانگر جانچيندا ۽ توهان کي حصن لاءِ جدا ڪندا. مثال طور، اهي هڪ انگ ڪٽڻ جي ڪوشش ڪندا.
  هن معاملي ۾ ڇا ٿيندو؟
  هوءَ وري وڏي ٿيندي.
  ڪيني رڙ ڪئي... جاچ هٽائي وئي ۽ ڳولا جاري رهي. هتي اهي هن جي آڱرين جي وچ ۾ گذري ويا. پوءِ ناني تي دٻائڻ لڳا. ظاهر آهي ته اهي اتي ڪجهه ڳولي رهيا هئا.
  سڀ کان وڌيڪ ناپسنديده شيء آخر ۾ آهي. پر ڪيني، جيتوڻيڪ هن کي مقعد جي ڳولا ۾ تجربو هو، هن جي اميد نه هئي. هڪ سفيد ڪوٽ ۾ هڪ ميٽرون هڪ وڏو، خودڪار اينيما کڻي آيو. ۽ ٻيو به هڪ سفيد چادر ۾ هڪ وڏي بيسن سان.
  ۽ هن جي اينيما هن جي مقعد ۾ اڇلائي وئي. پوءِ گرم پاڻي چالو ڪيو ويو. ۽ اھي وڏي دٻاء سان ڌوئڻ شروع ڪيو. اهو ٻئي دردناڪ ۽ نفرت ۽ ذلت آميز هو.
  آنڊن جي lavage ڏاڍي چڱي هئي. ڪيني مسڪرايو. جيتوڻيڪ اهو ذلت آميز آهي جڏهن هڪ دستانو ۾ آڱر پنجين پوائنٽ ۾ اچي ٿي، اهو اڳ ۾ ئي هو ۽ ايترو دردناڪ نه هو. پر انيما کيس پهريون ڀيرو ڪيو ويو. هڪ امر ڇوڪرو اسپتال جي ضرورت ڇو؟ هر شيء پاڻ کي شفا ڏيندو ۽ پاڻ کي سڌاريندو.
  ۽ هتي ڪجهه خاص ۽ ناقابل اعتماد آهي. هو هر خرابيءَ کان پاڪ آهي ۔۔۔
  ڪيني جو سٺو وات هاڻي ڳائڻ لاءِ آزاد هو.
  پري پري کان، گرم هوا وانگر -
  فون ڪال جي گونج مون کي جاڳائي ڇڏيندي.
  هڪ واقف آواز ٻڌو ويندو، سج وانگر روشن.
  مون کي خبر آهي ته ڪو مون کي اهڙو ياد نه ڪندو آهي، ڪو به مون وانگر پيار نه ڪندو آهي.
  
  هيلو ماء، ماء.
  چؤ ته ٿڌو آهي. چئو ته مون کي ياد ڪيو.
  مون کي تمام گهڻو ياد ڪيو، ماء، مام.
  مون کي خبر آهي ته تون اتي اڪيلو آهين، پر مون کي ويجھو نه ٿيڻ ڏي.
  هي دنيا تنهنجي پيرن تي آهي.
  
  راڳ:
  اسان جا روح اتحاد ۾ بنيادي شيء بابت گيت ڳائيندا آهن.
  توکان سواءِ، هيءَ دنيا برباد آهي، ماءُ، ماءُ، ماءُ، ماءُ.
  اسان جا روح اتحاد ۾ بنيادي شيء بابت گيت ڳائيندا آهن.
  توکان سواءِ، هيءَ دنيا برباد آهي، ماءُ، ماءُ، ماءُ، ماءُ.
  
  اسان جي بلڪل اڻڄاڻ زندگي مونجهارو آهي.
  ماڻهو پيار لاء نه وڙهندا آهن - اهي بيوقوف آهن، ماء.
  تمام ٿورا رستا ۽ تمام گھڻا ٽڪرا ٽڪرا رستا.
  پر اهو توهان لاء ناهي. هي سڀ رڳو مٽي آهي.
  
  مون کي ٻڌاءِ، تون ڪيئن آهين ماءُ؟
  پکي تنهنجي آواز سان گونجندا آهن، تنهنجو نالو راڄ مٿان اڏامي ٿو،
  ۽ هو روڪي نٿو سگهي، ماء، ماء.
  مون کي خبر آهي ته تون اتي اڪيلو آهين، پر مون کي ويجهو نه اچڻ ڏي،
  سڄي دنيا تنهنجي پيرن تي آهي.
  
  راڳ:
  اسان جا روح اتحاد ۾ بنيادي شيء بابت گيت ڳائيندا آهن.
  توکان سواءِ، هيءَ دنيا برباد آهي، ماءُ، ماءُ، ماءُ، ماءُ.
  اسان جا روح اتحاد ۾ بنيادي شيء بابت گيت ڳائيندا آهن.
  توکان سواءِ، هيءَ دنيا برباد آهي، ماءُ، ماءُ، ماءُ، ماءُ.
  
  جلد ئي مان بهترين ٿيندس. جيئن تو خواب ڏٺو، ماء.
  جلد ئي مان بهترين ٿيندس. جيئن تو خواب ڏٺو، ماء.
  تمام جلد مان تمام گهڻو ٿيندس. جيئن تو خواب ڏٺو، ماء.
  ياد رکو ته توهان ڪيئن خواب ڏٺو، ماء.
  ميٽرن جيڪو سڀ کان وڏو هو، ڪاوڙ مان چيو:
  - هڪ نوجوان بيزار کي پنهنجي ماء جي ڪهڙي ياد آئي! ۽ هن ماڻهن کي ڪيئن ماريو، توهان جي ذهن ۾ ڪهڙا خيال هئا!
  ڪيني چيو:
  - مون ڪنهن کي نه ماريو آهي!
  هيڊ ميٽرن رڙ ڪئي:
  - ها! ۽ اُهو رنگ جيڪو کوپڙيءَ کي ڪڪڙ سان ٽوڙي، پرنٽ ڇڏي ويو.
  ڪيني ڪنڌ جهڪائي ڇڏيو. خير، ها، هن اصل ۾ ڪاري ماڻهوءَ کي مٿي تي ڪُنبار سان ماريو هو. ۽ جيتوڻيڪ قتل جي هٿيارن کي لڪائڻ، يا پرنٽ کي ختم ڪرڻ لاء آيا.
  ڪنهن به صورت ۾، ڪيني حقيقت ۾ استعمال ڪيو ويو ته هڪ طاقتور تنظيم هن جي باري ۾ سڀني ڊيٽا کي فائيل ڪابينا ۾ ختم ڪري، ۽ غفلت ڏيکاري. ۽ ظاهري طور تي اهو چيڪ ڪيو ويو، ۽ هاڻي ڪمپيوٽر کي هڪ ميچ مليو.
  هيڊ ميٽرن رڙ ڪئي:
  "نوجوان قاتل، اھو آھين جيڪو تون آھين!"
  ڪيني منطقي طور تي چيو:
  "جيڪڏهن مون پنهنجي هٿن ۾ ڪانءُ به کنيو آهي، ته ان جو هرگز اهو مطلب ناهي ته اهو مون ئي قتل ڪيو هو!
  هيڊ مئٽرڪ رڙ ڪئي.
  "توهان اهو چوڻ وارا آهيو ته ڪورٽ ۾!" ۽ توهان کي عمر جي سزا ملي ٿي!
  ڪيني مسڪرائيندي چيو:
  - مان صرف هڪ ٻار آهيان! وڌ ۾ وڌ ڪجهه سالن جو نوجوان.
  عورت جواب ڏنو:
  - هي ماڻهو اسان جي پراسيڪيوٽر جو پٽ آهي. تنهنڪري توهان قسمت کان ٻاهر آهيو. توهان چوري ڪئي ۽ غلط ماڻهو کي قتل ڪيو. اهو ئي سبب آهي ته پراسيڪيوٽر توهان کي حڪم ڏنو ته سڀ کان وڌيڪ محتاط ۽ تفصيلي ڳولا ڪريو. هاڻي توهان ان سان پري نه ٿا سگهو!
  ڪيني رڙ ڪري چيو:
  - اچو ته ڏسون!
  ۽ يقينن کيس يقين هو ته طاقتور تنظيم ڪنهن نه ڪنهن طرح هن کان نجات حاصل ڪندي. ان کان سواء، ڪهڙي قسم جي زندگي جي سزا؟ وفاقي جيل ۾ هڪ ڇوڪرو ڏاڍو مشڪوڪ هوندو.
  مان حيران آهيان ته ڇا هن کي ڪمپيوٽر تي راند ڪرڻ جي اجازت ڏني ويندي؟ اهو لڳي ٿو ته اهو نوجوانن لاء ممڪن آهي.
  ايتري ۾، سفيد ڪوٽ ۾ وارڊن هڪ پروب ٻاهر ڪڍيو. ۽ هاڻي ڪيني کي انڊو اسڪوپي ذريعي سڀني آنڊن کي صاف ڪرڻو پوندو. اهو هڪ ناپسنديده ۽ ذلت وارو عمل آهي. پر اهو عام ڪلينڪ ۾ ڪيو ويندو آهي.
  پٺيءَ واري چادر ۾ هڪ عورت ان کي پنجين نقطي ۾ وجھي، ڇوڪرن نلي ۾ وجھڻ شروع ڪيو، جيڪو ڪافي آهي.
  ۽ سندس اندريون اسڪرين تي ظاهر ٿيڻ لڳيون.
  ڪيني حيران ٿي ويو. ۽ ته جيئن اهو ايترو ڏکوئيندڙ، ناگوار ۽ ٿلهو نه ٿئي، هن وري ڳائڻ شروع ڪيو؛
  پري، پري هڪ خاموش شهر ۾
  ڌرتيءَ جي وچ ۾ اڪيلو اونداهي ڪمري ۾
  منهنجي خدا کان نجات لاء دعا ڪريو
  اڌ رات منهنجي زيارت .
  
  هوءَ هڪ شيءِ لاءِ دعا ڪري ٿي: خدا بخش!
  موم جون بتيون سڄي رات دريءَ ۾ جلن ٿيون ،
  ايمان ۽ پيار وڃائڻ،
  منهنجي گم ٿيل روح کي روشني ملي وئي.
  
  ماءُ، ماءُ، تون اڪيلو نه ڏيندين ۽ پيار ڪرڻ بند نه ڪندين.
  هن دنيا ۽ ٻئي ۾، تون هميشه مون سان گڏ هوندو.
  مان اڪيلو وڃان تو وٽ، زخمي دل ۾.
  ماءُ، ماءُ، تون منهنجي پٿر جي ديوار آهين.
  ماءُ، ماءُ، تون منهنجي پٿر جي ديوار آهين.
  
  رات ڪارو آهي، اونداهي اڻڄاتل آهي
  ۽ اونداهي قوتون مون لاءِ مصيبتن جي اڳڪٿي ڪن ٿيون،
  پر ٻه بي خوابي مون کي اوندهه ۾ رکي ٿي:
  ماءُ جون اکيون ۽ ڪنواريون به.
  
  چوندا آهن ته مون کي ڪڏهن به ڏک نه ٿيو آهي.
  تون ڄاڻين ٿو، تون ئي آهين - منهنجا پيارا.
  ڪيترا ڀيرا قسمت توهان کي رحم کان بغير ماريو آهي؟
  مان توهان جي دعائن سان بچي ويس.
  
  ماءُ، ماءُ، تون اڪيلو مون سان پيار نه ڪندين ۽ تون مون سان پيار ڪرڻ بند نه ڪندين.
  هن دنيا ۽ ٻئي ۾، تون هميشه مون سان گڏ هوندو.
  مان اڪيلو وڃان تو وٽ، زخمي دل ۾.
  ماءُ، ماءُ، تون منهنجي پٿر جي ديوار آهين.
  ماءُ، ماءُ، تون منهنجي پٿر جي ديوار آهين.
  
  اُن مصيبتن کان مون کي ٽوڙي نه سگھيو،
  ڇا پري آهي، پري زمين جي وچ ۾
  منهنجي خدا کان نجات لاء دعا ڪريو
  اڌ رات منهنجي زيارت .
  هيڊ ميٽرن چيو:
  - توهان سٺو ڳائي سگهو ٿا! پر توهان کي بالغ طور تي آزمايو ويندو. ۽ توهان کي هڪ نوجوان سينٽر نه ملندو. توهان جي چوڌاري بالغن، وحشي، بدبودار ڏوهارين سان ڀريل هوندا، جيڪي توهان وانگر پيارا ۽ صاف وارن ڇوڪرن سان جنسي زيادتي ڪرڻ جا شوقين آهن.
  ڪيني اعتماد سان جواب ڏنو:
  - مان واپس ماري سگهان ٿو!
  ميٽرن کلندي چيو:
  - تون صرف هڪ ٻار آهين! تون گهڻن سالن جو آهين؟
  ڪيني مسڪرائيندي پڇيو:
  - توهان کي خبر ناهي ڇا؟
  هيڊ ميٽرن ڪنڌ لوڏيو.
  - ها، توهان هڪ عجيب ماڻهو آهيو. نه قبيلو، نه قبيلو، ۽ توهان فائلنگ ڪابينا ۾ نه آهيو. اسان کي پهريان اهو معلوم ڪرڻ گهرجي ته توهان ڪٿان جا آهيو ۽ توهان اسان جي سر تي ڪيئن پيا. ۽ پوءِ اسان فيصلو ڪنداسين ته توهان سان ڇا ڪجي!
  ڇوڪرو چيو:
  - ڀلي تون ڇڏي ڏي! اهو سستو ٿيندو!
  ان دوران، نرسن ڇوڪرو جي آنڊن جو معائنو مڪمل ڪيو ۽ پنجين نقطي کان تحقيق کي هٽايو.
  امر ڪيني سوچيو ته سڀ کان ڏکيو حصو هن جي پويان هو، پر چيف وارڊن چيو ته:
  -توهان کي پڻ پنهنجي مثاني جي جانچ ڪرڻ جي ضرورت آهي! ها، هي ڳولها تمام گهڻي جامع هجڻ گهرجي!
  ڪيني پنهنجي پيٽ تي ڪوڙ . ۽ هن جو هٿ طبي دستانو ۾ احتياط سان ڪمال جي سر کي بي نقاب ڪيو. ۽ ٻيو هڪ پتلي تحقيق کڻي آيو جيڪو پيشاب جي نالن مان گذري سگهي ٿو.
  ڪيني عورتن جي هٿن جي لمس جي جوش کي محسوس ڪيو، جيتوڻيڪ اهي پتلي ربر جا دستانا پائي رهيا هئا. ۽ سندس ٽنگ رت ۽ جوش سان ٻڏي وئي.
  سينيئر ميٽرن پڇيو:
  - ڇا توهان ڪڏهن عورت ڪئي آهي!
  ڪيني ، شرمساريءَ سان لال ٿي، جواب ڏنو:
  - ها! ۽ هڪ دفعو کان وڌيڪ!
  سينيئر ميٽرن چيو ته:
  - ۽ تون به انهن کي جيل ۾! تون ڏاڍو سهڻو ڇوڪرو آهين!
  ان دوران هڪ سفيد ڪوٽ پاتل عورت يوريٿرا ۾ هڪ پتلي تار وجھي ان کي اندر ٽنگڻ شروع ڪيو. اهو ٿورو دردناڪ ۽ ٿڪل هو.
  ڪيني سوچيو ته اهي شايد اسپتالن ۾ ائين ڪندا آهن جڏهن انهن کي وڌيڪ احتياط سان چيڪ ڪرڻ جي ضرورت آهي. ۽ آمريڪا ۾ اهڙي طريقيڪار لاء، اهي شايد تمام گهڻو پئسا وٺندا آهن، اهي مڪمل طور تي مفت ۾ ڪندا آهن. ۽ شرمسار ٿيڻ ۽ ذلت محسوس ڪرڻ ۽ شرمسار ٿيڻ جي ڪا ضرورت ناهي.
  سفيد ڪوٽ ۾ نرس وانگر نظر اچي رهي آهي، عورتون پنهنجو فرض ادا ڪري رهيون آهن. ۽ شرمسار ٿيڻ جي ڪا به شيء ناهي.
  ڪيني مسڪرايو ۽ سوچيو ته هو ضرور ڪو وڏو شريف ماڻهو آهي، ڇو ته هن کي اهڙيءَ طرح ڳولهيو ويو ۽ وري اٺن صدين جو امر ڇوڪرو ڳائڻ لڳو.
  سڄي دنيا جي چوڌاري وڃو -
  بس اڳ ۾ ڄاڻو:
  توهان کي گرم هٿ نه ملندا
  ۽ منهنجي ماءُ کان وڌيڪ نازڪ.
  دنيا ۾ اکيون نه ملنديون
  وڌيڪ پيار ڪندڙ ۽ سخت.
  اسان مان هر هڪ لاء ماء
  سڀ ماڻهو وڌيڪ قيمتي آهن.
  
  ماء، ماء دنيا ۾ سڀ کان وڌيڪ خوبصورت لفظ آهي.
  ماءُ، ماءُ ٻارن کي گرمي ۽ مسڪراهٽ ڏئي ٿي.
  ماءُ، ماءُ، مان توسان خوشي ۽ غم شيئر ڪريان ٿو،
  ماء مون کي توسان پيار آهي!
  
  ڪابه ڳالهه ناهي ته توهان ڪيئن چوڌاري ڏسو
  پر سياري ۽ اونهاري
  ماء بهترين دوست آهي
  ڪا به بهتر ماءُ ناهي.
  مان توهان جي خواهش ڪرڻ چاهيان ٿو
  ۽ خير ۽ روشني.
  اچو ته منهنجي ماء جي باري ۾
  سڄي ڌرتي ڄاڻي ٿي!
  
  ماء، ماء دنيا ۾ سڀ کان وڌيڪ خوبصورت لفظ آهي.
  ماءُ، ماءُ ٻارن کي گرمي ۽ مسڪراهٽ ڏئي ٿي.
  ماءُ، ماءُ، مان توسان خوشي ۽ غم شيئر ڪريان ٿو،
  ماء مون کي توسان پيار آهي!
  ۽ ڇوڪرو ڪيني به روئي. آخر هن کي هڪ ماءُ هئي، پر ڪيترو عرصو اڳ، جن ڏينهن ۾ چنگيز خان جي سلطنت اڃا پيدا نه ٿي هئي، جڏهن يورپ ۾ بارود جي خبر نه هئي، ته هوءَ قتل ٿي وئي.
  آخرڪار، تحقيق کي هٽايو ويو. سفيد ڪوٽ ۾ گارڊن کان پوءِ، هنن پنھنجن ننگي پيرن جي آڱرين کي به چيڪ ڪيو، ۽ ننگا، اڪيلي کي محسوس ڪيو.
  مئٽرڪ تبصرو ڪيو:
  - اھو ڏاڍو سخت آھي، لفظ ھڪڙو گينڊو سينگ آھي. ڄڻ ته هي ڇوڪرو سڄي عمر ننگي پيرن سان ڊوڙندو رهيو هجي!
  ڪيني ڪنڌ جهڪائي ڇڏيو.
  - ها هي آهي! مون کي بوٽ پسند نه آهن!
  عورت سينئر ميٽرن حڪم ڏنو:
  - کيس شاور ڏانھن وٺي وڃو ۽ چڱي طرح ڌوء. پوءِ اهي هن جو مٿو ڇنڊيندا ۽ هر طرف کان ننگا تصوير ڪڍندا!
  ننڍڙو ڇوڪرو رڙ ڪري چيو:
  - مان پنهنجو مٿو ڇو ڇنڊيان!
  سينيئر ميٽرن جواب ڏنو:
  "ڇاڪاڻ ته تو اسان جي پراسيڪيوٽر کي تمام گهڻو ناراض ڪيو آهي. ۽ توهان ڇوڪرا توهان جي وارن سان حصو وٺڻ پسند نٿا ڪن. ۽ اهي توهان لاء هڪ اڪيلو ۽ ٿڌو سيل کڻندا. ۽ پوءِ ٻيا نوجوان توهان جي تمام گهڻي عزت ڪن ٿا.
  پنھنجا ھٿ پنھنجي پٺي پٺيان ۽ شاور ۾ رکو.
  ڪيني کي ٻاهر ڪڍيو ويو، ۽ قيدي ڇوڪرو، ۽ ساڳئي وقت هڪ لافاني جبل وارو، پنهنجو مٿو هيٺ ڪري، ڌوئڻ لاءِ روانو ٿيو. هن جو مزاج خراب ٿي ويو. ڪمپيوٽر ۽ ٽي وي کانسواءِ، ٿڌي اڪيلائي واري ڪمري ۾ ويهڻ بورنگ هوندو. بيوقوف نوجوانن جي صحبت ۾ اڪيلو کان بهتر.
  خير، سڀ ڪجهه، ڳجهي تنظيم هن کي پاڻ کي ظاهر ڪرڻ جي اجازت نه ڏيندو ۽ تمام گهڻي دير تائين ويٺي.
  
  هڪ يو ايس ايس آر بگھڙن جي وچ ۾
  اهو بندش شمسي جي شعاعن جي ڪري ٿي، جنهن جي نتيجي ۾ 22 جون 1941ع تي آمريڪا، برطانيه ۽ ان جون ڪالونيون بند ٿي ويون. شروعات ۾، اهو خاص طور تي جنگ جي دوران متاثر نه ڪيو. جرمنن گهڻو اڳتي وڌو جيئن حقيقي تاريخ ۾. فوهرر به ڏکڻ طرف مڙيو، ۽ جاپان انتظار ۽ ڏس جي پوزيشن اختيار ڪري ورتي... ۽ ٻيهر، ٿڌي سياري لال فوج کي مڪمل شڪست کان بچائي ورتو، ۽ ان کي ماسڪو جي ويجهو جوابي حملي تي وڃڻ جي اجازت ڏني. ۽ جاپان، ساڳئي وقت، پئسفڪ سمنڊ ۾ انهن ملڪيتن تي قبضو ڪيو جيڪي اڳ ۾ برطانيه ۽ آمريڪا جا هئا، ۽ جيڪي اضافي فوجون هاڻي داخل نه ٿي سگهيا آهن.
  بهار ۽ اونهاري جي شروعات ۾ اڀرندي محاذ تي، جرمن فتوحات جو هڪ سلسلو حاصل ڪيو، ۽ ٻيهر اسٽالن گراڊ جي خلاف هڪ جارحيت شروع ڪيو. بهرحال، اهو آهي جتي حقيقت کان تڪرار شروع ٿيو. ٻئي محاذ جي غير موجودگي جرمنن کي يورپ ۽ لبيا کان وڌيڪ فوجن کي منتقل ڪرڻ جي اجازت ڏني، اتي صرف اطالوي فوجن کي ڇڏي ڏنو.
  ۽ جارحيت شروع نه رڳو اسٽالن گراڊ تي، پر پڻ Tikhvin تي. ۽ ھاڻي انھن جو حڪم روميل ھو، جنھن کي فوھرر لبيا ۾ انگريزن جي شڪست ۽ ٽولبڪ جي قبضي لاءِ تمام گھڻو ساراھيو .
  پهرين ٽائيگر ٽينڪن به جنگين ۾ حصو ورتو. روميل رات جو هڪ جارحيت شروع ڪيو ۽ سوويت فوجن کي حيران ڪرڻ ۾ ڪامياب ٿي ويو. صورتحال ان حقيقت جي ڪري بگڙي وئي هئي ته جرمنن کي هوائي جهازن ۾ فائدو حاصل هو، تنهنڪري انهن اتحادين سان وڙهڻ ۾ پنهنجي طاقت ضايع نه ڪئي.
  پائلٽ مارسيل تيزي سان اڀرندي محاذ تي اڪائونٽ حاصل ڪري رهيو هو. واپس جون 1942 ۾، هن هڪ سئو پنجاهه جهازن جو تعداد وڌائي ڇڏيو ۽ چانديء جي بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان گڏ آئرن ڪراس جو نائٽ ڪراس حاصل ڪيو.
  پر اهو صرف هڪ ڪيريئر جي شروعات هئي.
  آسمان ۾ اهو واقعي لال فوج لاء وڌيڪ ڏکيو هو. ۽ جرمنن Tikhvin، ۽ پوء ڪيترن ئي شهرن تي قبضو ڪرڻ جي قابل ٿي ويا ۽ لينن گراڊ کي ڊبل انگوزي سان ڪٽي ڇڏيو، هن شهر کي ٻيهر بند ڪيو.
  سوويت ڪمانڊ لينن گراڊ کي ٽوڙڻ جي ڪوشش ڪئي، ۽ مرڪز ۾ اڳتي وڌو. پر انهن علائقن ۾ ڪاميابي حاصل ڪرڻ لاء ڪافي طاقت نه هئي.
  رڳو تسلي اها هئي ته نازي اسٽالن گراڊ ۾ ڦاسي ويا، جنهن کين نوان ذخيرا گڏ ڪرڻ جو موقعو ڏنو.
  پر لينن گراڊ بند رهيو. هينئر تائين، ترڪي ۽ جاپان جنگ ۾ داخل نه ٿيا آهن، ۽ سوويت يونين کي جنگين جي موڙ کي ڦيرائڻ جو موقعو مليو. نومبر 1942 ع ۾، سوويت فوجن Rzhev ۽ Stalingrad جي ويجهو هڪ جارحيت شروع ڪيو.
  Rzhev تحت، ڪاميابي حاصل نه ڪيو ويو. پر اسٽالن گراڊ جي ويجهو، انگوزي بند ٿي وئي. پر جيئن اهو وقت ۾ نڪتو. ٽين ريخ وٽ تمام گهڻا ذخيرا هئا، ۽ روميل اتر کان اسٽالن گراڊ ۽ ڏکڻ کان مينسٽن تي حملو ڪيو.
  جنگ ۾ جاپان جي غير متوقع داخلا جي ڪري صورتحال وڌيڪ خراب ٿي وئي. ساموري، چين ۾ جنگ کان تنگ ٿيڻ جي باوجود، ولاديوستوڪ تي حملو ڪيو.
  هيروهيٽو شايد ڊڄي ويو ته ٽيون ريچ وڃائي ڇڏيندو ۽ جنگ ۾ داخل ٿيو.
  ان کان علاوه، جاپان وٽ ڪافي وسيلا ۽ پيادا هئا، مڪمل پيماني تي حملن لاء.
  ڳاڙهي فوج کي ختم ڪيو ويو، ۽ روميل اتر کان اسٽالن گراڊ تائين پهچڻ ۾ ڪامياب ٿي ويو. مينسٽن کي عارضي طور تي روڪيو ويو، پر پولس کان اضافي قوت ۽ مدد حاصل ڪرڻ بعد، هن اڳ ۾ ئي بند ٿيل فوجن سان ڳنڍيو.
  اهڙيء طرح، هڪ ٻيو انگ اڀري، جنهن ۾ سوويت فوج پاڻ کي مليو.
  سخت جنگين کان پوء، انهن مان گهڻا تباهه ۽ قبضو ڪيا ويا. ان کان پوء، جرمن اسٽالن گراڊ تي قبضو مڪمل ڪيو. ۽ مارچ 1943ع ۾ ترڪي به جنگ ۾ داخل ٿيو. صورتحال اڃا به وڌيڪ پيچيده ٿي وئي. هوا ۾، جرمنن جي برتري برقرار رکي. مارسيل ٽي سو ڊاءِ ٿيل جهازن جي تعداد کان وڌي ويو ۽ پهريون جرمن بڻجي ويو جنهن کي ٻيو نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس آف دي آئرن ڪراس سان گڏ اوڪ ليف، تلوارن ۽ هيرن سان ملي.
  مئي ۾، جرمن هڪ نئين جارحيت شروع ڪيو، وڏي پيماني تي نئين ٽينڪ استعمال ڪندي - "ٽائيگر"، "پينٿر" ۽ "شير". ۽ اهي ڪاميابي سان ترقي ڪئي، جيتوڻيڪ ڳاڙهي فوج هڪ طاقتور دفاع ورتو. پر فوجون اڳ ۾ ئي غير برابر هيون، ڇاڪاڻ ته سوويت فوجون هڪ ئي وقت ٽن محاذن تي وڙهنديون هيون - ٽين ريخ، ان جي سيٽلائيٽس، جاپان ۽ ان جي نوآبادين ۽ ترڪي جي خلاف. صورتحال نازي پاران اعلان ڪيل مجموعي جنگ جي ڪري بگڙيل هئي، جنهن جي نتيجي ۾ اتحادين طرفان بمباري جي غير موجودگي ۾ هٿيارن جي پيداوار ۾ ڪيترائي ڀيرا اضافو ٿيو. تنهن ڪري يو ايس ايس آر جو امڪان جلدي گهٽجي ويو!
  سچ پچ، فرتز آهستي آهستي اڳتي وڌيو، جيئن انهن جي سامهون هڪ دفاع هو. ۽ سوويت لشڪر، تجربو هجڻ ڪري، ڏاڍي بهادري سان وڙهندا هئا. پر اهي اڃا تائين گم ٿي ويا.
  تنهن هوندي به، اهي وڏي جرئت سان وڙهيا، ۽ ڪجهه جنگجو تمام اعلي درجي ڏيکاري. هتي، مثال طور، سڀ کان عام T-34-76 تي Elizabeth جي ٽانڪي عملو نازين سان وڙهندي آهي.
  ۽ جرمن سست رفتاريءَ سان سوويت فوجن جي طرف وڌي رهيا آهن، هڪ پچر يا سور ۾ قطار ۾ بيٺا آهن. اڳيان آھي بھاري ۽ بھترين محفوظ ٽينڪ "Lev". اهو پينٿر وانگر آهي، صرف تمام وڏو ۽ نون ٽن وزن آهي. ڇت جو اڳيون آرمر 150 ملي ميٽر آهي ۽ ٽي-34 وانگر سلپ ٿيل آهي، ۽ پاسا 82 ملي ميٽر آهن. ٽاور جي پيشاني عام طور تي تمام چڱي طرح محفوظ آهي: 240 ملي ميٽر سان گڏ، ۽ پاسا پڻ 82 ملي ميٽر کان ڪمزور آهن، جهڙوڪ هول. ۽ 105 ايم ايم جي هڪ طاقتور بندوق 70 ايل جي وڏي بيرل جي ڊيگهه سان. هي هڪ ٽينڪ آهي جيڪو پري کان مارڻ جي قابل آهي.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي پيرن سان گيئر باڪس کي مٿي تي منتقل ڪري ٿي.
  ۽ ٽيٽيهه چوويهه اسپيڊ وٺي ٿو. اهو هڪ فاصلي کان "شعر" تي فائرنگ ڪرڻ بيڪار آهي ۽ توهان کي ويجهو وڃڻ جي ضرورت آهي. هڪ طاقتور جرمن مشين مئل قوت جو هڪ پروجيڪٽ موڪلي ٿو. هو تڪڙو تڪڙو گذري ٿو. ٽانڪي ۾ ڇوڪريون خوشيءَ سان کلنديون آهن ۽ پنهنجا ننگي پير هلنديون آهن.
  اهو مئي جي آخر ۾ اتر قفقاز ۾ گرم آهي، ۽ بڪني ۾ خوبصورتي تمام گهڻو مزو آهي.
  ايلينا هڪ سيٽي سان نوٽ ڪيو:
  - هاڻي فاشسٽ سختي سان سڱن ۾ لتاڙي ويندا!
  Ekaterina، پنهنجي ننگي، ٽنگ ٿيل ٽنگ کي ڇڪيندي، متفق آهي:
  - اسان ضرور کيس مارينداسين!
  T-34-76 تيزي سان جاري آهي، پر بند روڊ جي رفتار محدود آهي. "شير" مشڪل سان ڊوڙي ٿو، ۽ وڌيڪ چست "پينٿرز" ۽ "ٽائگرز" سست ٿين ٿا ته جيئن اڳتي نه کڄن.
  پر اهي مشينون خطرناڪ آهن، خاص ڪري پينٿر، هڪ منٽ ۾ پندرهن گولا فائر ڪرڻ جي قابل آهن. هن کان توهان هڪ تعجب جي اميد ڪري سگهو ٿا.
  يوفراسيا ، پنهنجي ننگي هيل کي گيس تي دٻائي، رڙ ڪري ٿو:
  - اسان ماهر طريقن سان وڙهنداسين!
  بندوق جي ٽانڪي "شعر" هڪ اهم نقصان آهي، ان کي في منٽ ۾ رڳو پنج رائونڊ فائر ڪري ٿو. عام طور تي، نه سڀ کان ڪامياب ماڊل. هٿيارن جي ڇنڊڇاڻ تمام گهڻي آهي، ۽ تمام گهڻي فاصلي کان مارڻ جي ڪا ضرورت ناهي. "ٽائيگرز" ۽ "پينٿرز" ٻن ڪلوميٽرن جي فاصلي کان شوٽنگ ڪن ٿا؛ ان کان وڏي فاصلي کان موبائيل ۽ ننڍي چوويهه ڪلوميٽرن کي مارڻ لڳ ڀڳ ناممڪن آهي. پوء ان کي اهڙي طاقتور تپ سان "شعر" ليس ڪرڻ جي قابل هو؟ ٻيا سوويت ٽينڪ اڃا به روشن آهن، سواء KV-1S کان سواء، پر هن ٽانڪي کي تحفظ ۾ ڪو به فائدو نه آهي، ۽ ان جي ڊرائيونگ خاصيتون صرف خراب آهن.
  ايلزبيٿ پنهنجي جسم کي گھمائي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - مان پنهنجي سيني سان سانس وٺان ٿو، هوا هڪ وسيع موج آهي،
  چمڪندڙ چمڪندڙ، تارن جي قالين لامحدود آهي ...
  احساس راند، ننگي پير ڇوڪريون زندهه آهن،
  مان آسمان ۾ کيڏڻ چاهيان ٿو ۽ هميشه لاءِ سج ڏانهن اڏامڻ چاهيان ٿو!
  اهو آسان ناهي ته Lev ٽينڪ ذريعي ڀڃڻ، جيتوڻيڪ پاسي ۾. برج جا پاسا، پينٿر جي ڪنارن وانگر، ٿلها هوندا آهن، ۽ هول جي پاسن جو مٿيون حصو پڻ. انهن ٽينڪن ۾، عام "ڪئٽ" جي شڪل اڳ ۾ ئي اختيار ڪئي وئي آهي، جيڪا سلپ جي ڪري بهتر تحفظ فراهم ڪري ٿي. "ٽائيگر" وانگر نه ، لڳ ڀڳ چورس. پر "ٽائيگر" جنگ کان اڳ ترقي ڪئي وئي، ۽ هڪ KV يونيفارم وانگر نظر آئي. پر "ٽائيگر" -2، هڪ بعد ۾ ترقي، پڻ "ٻلي" جي صورت ۾ آهي، ۽ جلد ئي هي ٽانڪ سيريز ۾ داخل ٿيندو. بورڊ ۾ ڀڃڻ لاء "شعر" پڻ تقريبا ناممڪن آهي. رڳو ھل جي ھيٺئين حصي ۾ ھٿيار جو ڍلو ڪونھي، پر اھو رولر سان ڍڪيل آھي. اهو آهي، توهان کي ويجهي ذريعي ٽوڙڻ جي ضرورت آهي ۽ بلڪل رين جي وچ ۾ حاصل ڪرڻ جي ضرورت آهي.
  تنهنڪري ڇوڪرين لاء ڪم ڏکيو آهي. ان کان علاوه، چوٿون حرڪت ۾ ايترو ته ٿڌائي ٿو ته اهو صحيح طور تي گول ڪرڻ تقريبا ناممڪن آهي.
  ايلزبيٿ پنهنجي دوستن کان پڇيو:
  - ڇا اسان دشمن کي ماري سگھون ٿا؟
  الينا اعتماد سان جواب ڏنو:
  - جڏهن ڇوڪرين وٽ بوٽ نه هوندا آهن، انهن جا ننگي پير ايترو حساس ٿي ويندا آهن ته اهي ضرور دشمن کي ماريندا آهن.
  ايلزبيٿ هن سان اتفاق ڪيو:
  - ها، ڇوڪرين جي ننگي هيل فتح جي ڪنجي آهي!
  ۽ هاڻي، شڪست کان بچڻ لاء، 34 سلپس بورڊ ڏانهن. هتي بنيادي شيء آهي Panther ۽ Tiger بندوقن کان بچڻ لاء. اهي تيز ۽ صحيح آهن. ۽ توهان پيشاني ۾ انهن ٽينڪن ذريعي نه ٽوڙي سگهو ٿا.
  ايلينا پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي جرمن تي فائرنگ ڪري ٿي. پر اڳتي وڌڻ تي رينک حاصل ڪرڻ لڳ ڀڳ ناممڪن آهي. پر دشمن جي برفاني رند ڀڄي وئي آهي، ۽ "شير" روڪي ٿو.
  چوويهه کن پنڌ وري هن جي اڳيان هليا. ۽ پاسي جي هيٺين حصي ۾ هڪ خطرناڪ پروجيڪٽ موڪلي ٿو.
  ڪيٿرائن نوٽس:
  - اسان جي توپ پراڻي آهي - "شير" واقعي نه ٿو وٺي سگهجي!
  پر جيئن ناراضگي ۾، ايلينا دشمن جي پاسي واري حصي کي ماريو، ۽ "شير" کي باهه لڳي.
  ڇوڪريون سست نه ٿي رهيون آهن، ٻيهر اڳتي وڌو. هاڻي انهن وٽ هڪ ڪمزور هدف آهي: "پينٿر". هن جي ساڄي پاسي کي مارڻ ڪافي آهي.
  ايلزبيٿ نوٽ:
  - عملي ٻلي!
  ڪيٿرائن کلندي چيو:
  - پر اهو مشڪل سان گھمندو آهي ته جيئن "شعر" جي ڍڪ مان ٻاهر نه نڪري.
  ۽ ايلينا پينٿر تي هڪ فاصلي کان فائر ڪيو، جيڪو پري کان پري ٿي ويو ۽ ان جي پاسي کي کوليو. هوء هڪ پتلي هڪ آهي - 40 ملي ميٽر، ۽ اهو مسئلو ناهي ته اهو ٿلهو آهي.
  جرمن ٽينڪ ڌماڪي سان ڌماڪو ٿيو. ها، سهڻيون تيزيءَ سان ڀريل هيون.
  اهي مارشل خوبصورتي جي پنهنجي دلگير فضل سان آهن.
  پر گولا جيئن لنگھندا آھن سيسي وڄندا آھن، لڳ ڀڳ ھٿيار کي ڇھندا آھن.
  چوٽيهه تمام خطرناڪ آهي، ۽ هوء هڪ شخص وانگر آهي جيڪو ٽڪرين جي وچ ۾ ٽپو ڏئي ٿو.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي پيرن سان ٻيهر فائرنگ ڪئي ۽ ڳايو:
  - مان سڀ ڪجهه ڪري سگهان ٿو، اسان هٿياربندن سان Wehrmacht کي مارينداسين!
  يقينا، اهڙي ڇوڪرين سان، شيطان پاڻ کي خوفناڪ نه آهي. جيتوڻيڪ نازي جارحيت پسند آهي، ۽ انهن وٽ ڪيترائي ٽينڪ آهن ....
  قوتون غير برابر آهن. جيتوڻيڪ ڪارن جو تعداد لڳ ڀڳ برابر آهي، جرمن وارا وڏا آهن. ڪيترائي سوويت ٽينڪ روشن آهن ۽ نازي راکشس جي خلاف جنگ لاءِ تيار ناهن.
  پر ايلزبيٿ جو عملو حيرت انگيز ڪم ڪري ٿو ۽ وڃڻ تي هڪ ٻيو "پينٿر" کي شوٽ ڪري ٿو.
  ڪمسومول جا ميمبر به بندوقن تي وڙهندا آهن. اهي صحيح طور تي فائرنگ ڪن ٿا. اهي هلندا آهن، چمڪندڙ ننگي پير، گول هيلس. ۽ اهي دشمن کي صحيح نشانو تي ماريندا آهن.
  Alenka جوش سان حڪم:
  - ڇوڪرين کي نه ڏيو!
  ۽ هاڻي تپ هڪ شيل ڪڍي ٿو، بلڪل T-4 تي، هن ٽانڪي کي سوراخ ڪري ٿو. پر، يقينا، "شعر" ايترو آسانيء سان نه ٿو ڪري سگهجي. ۽ هتي توهان کي ڪوشش ڪرڻ گهرجي.
  Anyuta پنهنجي ننگي پيرن سان ڪار ڏانهن اشارو ڪري ٿو ۽ پوائنٽ خالي گوليون هڻي ٿو، چوي ٿو:
  - ڪميونزم جو شان!
  آلا پڻ بلڪل صحيح طور تي شوٽ ڪري ٿو ۽ شامل ڪري ٿو:
  - هيروزم جي شان!
  هتي وڙهندڙ ڇوڪريون ڪنهن به اعليٰ درجي ۽ ايروبيٽڪ کان گهٽ نه آهن!
  ماريا، بندوق ۾ گولي کائيندي، ڳائيندي:
  - مٿاهون ۽ اعلي ۽ اعلي
  اسان جي پکين جي اڏام لاءِ ڪوشش...
  ۽ هر پروپيلر سانس وٺي ٿو،
  اسان جي سرحدن جو سڪون!
  مارويا شامل ڪيو، ڪروٽس تي شوٽنگ:
  - يقينا اهو آهي ....
  روسين جي اجتماعي بهادري جو مظاهرو نه رڳو روسي ماڻهن جي هر شيء ۾ ڪيو ويو ...
  ڪوئلن جا ماپيل، ڳوڙها ڳاڙيندڙ آواز، ڄڻ ته ڇنڊڇاڻ ڪري رهيا هئا، خندقن تي پکڙجي ويا. واءَ جي جھونڪن ۾ ٿلهي سائي تاج سان ٻرندڙ وڻ، جيئن پيرن جي سلامي ۾ سلامي پيش ڪندڙ ٿڪل سپاهين کي. ڪجهه لاء، اهو شايد هڪ قسم جي ڊيڄاريندڙ وانگر لڳي سگهي ٿو - اهي چون ٿا، توهان ايندڙ دنيا ڏانهن ويندا!
  ولاديمير ميخائيلوفسڪي جي ڪمانڊ هيٺ بٽالين، گذريل ويڙهاڪن ۾، خاص طور تي مئي جي شڪست ۾، بي رحمي سان بيٺو، هاڻي جلدي طور تي نوڪررن سان ڀريل آهي، هڪ انتهائي خطرناڪ علائقن کي ڍڪڻ جي تياري ڪري رهيو آهي. ٽي ڪلوميٽر اوڀر طرف، ڊان جو پاڻي جنگ جي شعلن سان گڏ ڊوڙندو آهي.
  گھڻا ڳاڙها ٻرندڙ ڌماڪن سان سڙي ويا، پاڻيءَ جي ڪَن مان ڪارا ٿي ويا. ماتم واري بي عزتي ۾ وڏين ميچن وانگر، ڌماڪي جي موج جي ڪري تباهه ٿيل پل جا ڍير اڪيلو بيٺا آهن، سپورٽ طور ڪم ڪري رهيا آهن.
  ٻيڙين تي، مقامي علمبردار ميدانن جا تحفا کڻندا آهن، ۽ گڏوگڏ سوويت سپاهين لاء گولا بارود جا دٻا، ناراض نازي لشڪر سان موت جي جنگ ۾ مشغول ڪرڻ لاء تيار آهن.
  پوءِ انهن مان چئن ڄڻن هڪ ڊگھي دٻي کي ڇڪي هڪ ٻوٽي ڏانهن وڌو، جنهن ۾ ولفبري هئا. اتي، هڪ احتياط سان ڇڪيل اينٽي ٽينڪ بندوق هڪ موهڪ وانگر گهيرو ڪيو. ٽي سپاهي ۽ ڊشنگ اکين واري گنر اليسيا بندوق تي ڪم ڪري رهيا آهن. ڇوڪري، تمام ٿلهي، پر هن جا هٿ ٿڪائيندڙ ڪم کان سڪي ويا آهن. هو ڪوشش ڪري ٿو، ساٿين سان گڏ، هڪ جال تيار ڪرڻ جي صورت ۾ جڏهن نازي رڍ جي هڪ ٽينڪ يا "بقدار گاڏي" قدرتي ٽڪريء کي نظرانداز ڪرڻ جي ڪوشش ڪري ٿي.
  سپاهي، گهڻو ڪري، اڃا تائين مڪمل طور تي داڑھي کان سواء آهن ۽ انهن کي گولي نه ڏني وئي آهي، نوجوان مرد جن کي هڪ اڌ مهينن جو مختصر بھرتي ڪورس مڪمل ڪيو ويو آهي، ان سان گڏ، يقينا، اڳڀرائي جي تربيت جيڪا چڱي طرح قائم ڪئي وئي هئي. يو ايس ايس آر.
  ڪجهه ويڙهاڪن کي اڳ ۾ ئي تجربو آهي. اهي نوجوان جانورن کان مختلف آهن انهن جي bristles ۾، تحريڪن جي تيز، ۽ ڪجهه rewound آهن. خاص طور تي، هڪ اکين وارو ايوان، جيڪو هڪ حقيقي قزاق وانگر نظر آيو، هڪ ڏاڙهي وڌو. نشان جو درجو، ۽ اڳ ۾ ئي ڪجهه حڪم مختلف جنگين ۾ مليا آهن، يا بلڪه پهرين ماسڪو جي ويجهو. جڏهن، اهو محسوس ٿيو، انهن ناممڪن ڪيو: انهن ڪراوٽس کي روڪيو، ۽ حتي دشمنن کي ڪتن کي مارڻ وارن وانگر ٻه سئو ڪلوميٽرن تائين پهچايو.
  فريٽز وٽ ڪيترو سامان ڇڏي ويو هو. ٿي سگهي ٿو ايترو گهڻو نه، ۽ ٽينڪن کي اڪثر منهن ڏيڻو پيو، پر بندوقن ۽ مشين گنن سان هٿياربند اهلڪار گاڏيون جيڪي 1941 جي اونهاري ۽ سرءِ ۾ سوويت پيادل فوج کي ايڏي دردناڪ عذاب ۾ مبتلا ڪري ڇڏيون- گهٽ ۾ گهٽ هڪ درجن ڊالر!
  پر جڏهن ٿڌ ٽيٽيهه ڊگرين کان وڌي وئي ته اهي سڀئي ٽيوٽونڪ راکشس رڳو هلڻ جي سگهه وڃائي ويٺا... گيسولين منجمد ٿي ويو ۽ گريس منجمد ٿي وئي.
  بدقسمتي سان، اهي نازين کي ختم ڪرڻ ۾ ناڪام ٿي ويا. جزوي طور تي ڪمانڊ جي غلطي جي ڪري، جنهن وڏي فوجن کي انهن شهرن تي حملو ڪرڻ لاء چيو جتي جرمن يونٽن کي ڇڪايو ويو. ها، ۽ ٿڪ آيو آهي - اهو غلط هجي ...
  بهار ۾، آئيون پڻ هڪ ٻيو آرڊر حاصل ڪيو - هو هڪ حملي جي ڪري هڪ جنرل ۽ ڪيترن ئي آفيسرن کي مارڻ لاء خوش قسمت هو. تنهن هوندي به، جنگ صرف جزوي طور ڪامياب ٿي ويو. تعاقب دوران، هڪ گمراهه ٽڪرو ايوان ڪراسنوف کي منهن ۾ ماريو، هن کي هڪ اک کان محروم ڪيو. افسوس، هي جنگ آهي، ٻارن جي فلم ناهي، جتي مکيه ڪردار هر ڪنهن کي ماريندو آهي، پر هڪ سؤ مشين گن به هن کي ماري نه سگهندا آهن.
  ۽ هاڻي انهن کي جسماني طور تي ڏکيو ڪم ڪرڻو پوندو: خندق، سيل ۽ سوراخ سوراخ.
  پونيئر انهن جي مدد ڪن ٿا، جڏهن ته ميدانن ۾ سڪون آهي ۽ ڇوڪرا ۽ ڇوڪريون پاڻ پنهنجن وڏن ڀائرن جي مدد لاءِ التجا ڪن ٿا. اهي اڃا به تمام گهڻي جوش سان ڪم ڪن ٿا، انهن جي طاقت جي حساب کان سواء وڌيڪ ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهيا آهن. اهڙيءَ طرح ٻارن جي سڙيل، سڙيل هٿن ۽ ننگن، سڙيل پيرن جون رڳون سُڪي ويون ۽ نڪرنديون رهيون. ساڳئي وقت، اهي اڃا تائين ڳائڻ جو انتظام ڪن ٿا؛
  اسين اڳرائي ڪندڙ آهيون، ڪميونزم جا ٻار-
  هڪ باهه، هڪ خيمو ۽ هڪ ٻرندڙ سينگ!
  لعنتي فاشزم جي حملي -
  جيڪو هڪ بيحد شڪست جو انتظار ڪري رهيو آهي!
  
  انهن جنگين ۾ اسان ڇا وڃايو آهي؟
  ۽ پوء دشمن سان جنگين ۾ حاصل ڪيو؟
  اسان فقط دنيا جا ٻار هئاسين.
  ۽ هاڻ وطن جا ويڙها!
  
  پر هٽلر اسان جي راڄڌاني ڏانهن هڪ قدم کنيو،
  آبشار کي ڳڻڻ کان سواءِ بم ڪيرايو ويو!
  ۽ منهنجي لاءِ وطن آسمان کان به وڌيڪ خوبصورت آهي.
  هاڻي خوني سج لٿو آهي!
  
  جارحيت جو سخت جواب ڏينداسين.
  جيتوڻيڪ اهي پاڻ ڊگها آهن، ها، افسوس، اهي ننڍا آهن!
  پر هڪ نازڪ نوجوان جي هٿ ۾ تلوار -
  شيطان جي لشڪر کان وڌيڪ مضبوط!
  
  اچو ته ٽينڪن کي برفاني طوفان کان پوء برفاني طوفان،
  ۽ اسان رائفل کي ٽن حصن ۾ ورهايو!
  پوليس کي مطلب ته پٺتي ڌڪيو،
  پر خدا پاڪ کين سخت سزا ڏيندو!
  
  اسان ڇا فيصلو ڪيو؟ امن جو ڪم ڪريو-
  ۽ انهي لاء، افسوس، مون کي گول ڪرڻو پيو!
  سڪون اڳ ۾ ئي ناگوار آهي.
  تشدد به آهي!
  
  ڇوڪريءَ سان گڏ ننگي پيرن سان ڊوڙون ٿا-
  جيتوڻيڪ برفباري ٿئي ٿي، برفاني ٻرندڙ ڪوئلي وانگر سڙي ٿو!
  پر ڊپ نه ٿيو، ٻارن کي ڄاڻو.
  فاشسٽ کي بهادريءَ سان گولي سان تابوت ۾ اڇلايو ويندو!
  
  هتي اهي وائل Fritz ڪمپني رکي،
  ۽ باقي بزدل ڀڄي رهيا آهن!
  اسان پيادل فوج کي جنگ ۾ ڪڪڙ وانگر لڪايو-
  نوجوان گرما اسان لاءِ رڪاوٽ نه آهن!
  
  فتح حاصل ڪرڻ، مئي ۾ ٿيندو،
  ھاڻي برفاني طوفان، سخت برفاني آھي!
  ڇوڪرو ننگي پير آهي، سندس ڀيڻ ننگي پير آهي،
  رڳن ۾، ٻارن کي اوچتو ملاقات!
  
  اهي قوتون ڪٿان اچن ٿيون؟
  درد ۽ سرديءَ کي برداشت ڪريو، اها ضرورت!
  جڏهن هڪ دوست قبر جي هيٺان ماپي،
  جڏهن ڪو دوست رڙيون ڪندو - مان مري ويندس!
  
  مسيح اسان کي برڪت ڏني،
  هن چيو ته وطن تو کي خدا ڏنو آهي!
  هي آهي پهريون ايمان سڀني جو،
  سوويت، مقدس ملڪ!
  پري پري تائين ٽينڪن جو گوڙ آهي، ۽ جهاز آسمان ۾ گونجي رهيا آهن. ۽ طاقتور محاصرو هٿيار اڳ ۾ ئي گوڙ ڪري رهيا آهن. تيز ڌماڪيدار گولن جي ڌماڪي مان، زمين جا ٽڪرا ۽ پگھليل ٽارف آسمان ڏانهن بلند ڪيا ويا آهن. هتي هوء جنگ پڙهي رهي آهي. ميجر ولاديمير ميخائيلوفسڪي پنهنجي هٿن ۾ ٽرافي دوربين رکي ٿو، هڪ فولاد فاشسٽ برفاني توسيع جي نظر کي ڏسي رهيو آهي. هو ڪوشش ڪن ٿا ته پنڊيءَ وارن کي پٺيءَ ڏانهن ڊوڙائين، پر هو ڇڏڻ نٿا چاهين ۽ وڙهڻ لاءِ هٿن ۾ رائفلون وٺي گهرن ٿا.
  هر ڪنهن لاءِ ڪافي هٿيار نه آهن، جيتوڻيڪ مقامي ٻار شڪار ڪرڻ واريون رائفلون ۽ حتي اسپورٽس بونز کڻي آيا. هر ڪو بهادريءَ سان وڙهڻ ۽ کٽڻ چاهي ٿو. ۽ مادر وطن جي آخري سوچ سان مرڻ سان ڪم نه ٿيندو.
  ميجر ميخائيلوفسڪي حڪم ڏئي ٿو:
  - حڪم کان سواءِ فائر نه ڪريو!
  سڄي بٽالين لاء صرف ٻه " پنتاليهه " آهن، جنهن جو مطلب آهي ته اهو موقعو آهي ته فريٽز کي ويجھو.
  اڳتي، جيئن نازين ۾ رواج آهي، سڀ کان وڌيڪ محفوظ ڪارون؛ ٽينڪ T-4 ۽ خودڪار بندوقون "هنر". انهن کي هلڪي گاڏين ۽ ٿورو پوئتي پيل پيادلن لاءِ رستو ٺاهڻ گهرجي.
  نازين جون ڪارون ۽ موٽرسائيڪلون هاڻي ۽ پوءِ اڳتي وڌڻ جي خوف کان سست ٿين ٿيون۔۔۔۔
  پر جوليس پيٽروو جو علمبردار ثابت ڪري ٿو ته اهي هتي ڪنهن به شيءِ لاءِ نه رهيا هئا. هڪ ناياب اينٽي ٽينڪ مائن، گھر جي ٺهيل گلو سان ڀريل، ۽ ٽرف جي چوٽي تي، جيڪا تار جي مدد سان ان کي پوشيده بڻائي ٿي، اسٽمپ جي وچ ۾، صحيح T-4 ڪيٽرپلر جي هيٺان.
  ڪيٽرپلر جون اسٽيل پليٽون هڪ مئل موجود تي لڳل آهن. ڌماڪو ايترو مضبوط نه ٿو لڳي، پر ڪيٽرپلر ڀڄي ويو آهي، ۽ نازي ٽينڪ دونھون شروع ٿئي ٿو ۽ ٽاور جي چوڌاري حلقن ۾.
  ٻيا ڇوڪرا ساڳيا ڊوائيس استعمال ڪن ٿا. جيئن ته جرمن پيادل فوج بزدل آهي، ۽ ٽينڪ ۽ خود هلندڙ بندوقون سامهون بي دفاع آهن، تنهنڪري انهن کي ان جي سزا ڏني ويندي.
  مشهور "هينٽر"، هڪ گهٽ سلائيٽ ۽ مضبوط هٿيارن سان، هڪ ڀريل ڪنگڻ وانگر ڏسڻ ۾ اچي ٿو. هي خودڪار بندوقون تازو سوويت-جرمن محاذ تي ظاهر ٿيو. ان جي سٺي ڊرائيونگ خاصيتن جي ڪري، ان جي توپ، جيڪا هڪ مهذب مفاصلي تي داخل ٿي سگهي ٿي، ۽ جنگ ۾ ان جي بقا، "هنٽر" فوري طور تي شهر جي ڳالهه بڻجي وئي.
  پر ان جا رستا اڃا به عام آهن، جيتوڻيڪ وسيع آهن... بهرحال، اهو اڃا به بهتر ٿيندو ته ڪار جي هيٺان کي ڦوڪيو وڃي ۽ ان کي اسپيئر پارٽس سان ان جي اندران ٻاهر ڪڍيو وڃي.
  هتي خراب ٿيل "هنٽر"، هڪ قزاق جي فريگيٽ وانگر، هڪ ڀريل رڊر سان، پاسي ڏانهن سلائي ٿو ۽ T-4 سان ٽڪرائي ٿو. ۽ ٻنهي اسٽيل تابوت رستن تي چمڪائڻ شروع ڪن ٿا، ۽ ڪجهه لمحن بعد ڌماڪيدار گولا بارود جي ڪري ڌماڪو ٿيو.
  اڳي ئي هڪ درجن وچولي وزن واريون گاڏيون ٽٽل ۽ بي سهارا ٿي بيٺيون هيون.
  پر انهن جي پويان باقي لٺيون، خاص طور تي ڪيترائي هٿياربند. هتي خود هلائيندڙ بندوق "هنٽر" رفتار وڌائي ٿي ۽ ... هڪ لڪل کڏ ۾ ڪري ٿو. رڳو ڪيٽرپلر مٿي کان لڪي نڪرندا آهن ۽ لاچار ٿي هلندا آهن.
  پائيدار خوش ٿيا. ڪڏھن ڪڏھن ڪڏھن گھرن ۾ ڌماڪيدار مادو. اهو هڪ دستي طريقي سان ٺهيل آهي. يقينا، بارود کان ڪمزور، پر هيٺيون گاڏين کي بند ڪرڻ لاء ڪافي آهي.
  Fritz وڏي جاني نقصان جو شڪار ٿيو، هٿياربند اهلڪار گاڏيون ناڪام ٿي، ڪجهه خطرناڪ علائقن مان گذري ٿو، پر اهي دستي بم ۽ ڌماڪيدار مادو اڇلائي رهيا آهن.
  هتي، جيتوڻيڪ تيز ذهانت، نوجوان ويڙهاڪن ننڍيون ٻڪريون ٺاهي. اهي بارود جي عناصر سان مليل ڪاٺ جي روح جو هڪ خاص ٿلهو اڇلائي ڇڏيندا آهن.
  جڏهن ماريو وڃي ٿو، نازي ٽرانسپورٽ جو ٿلهو هٿيار رستو ڏئي ٿو، جنهن جي ڪري عملو نيري شعلن سان ٻرندو آهي. درد سان چريو، فريٽز دل کي رنجائي ٿو ۽ خوفناڪ منهن سان ٽڪرائجي ٿو.
  انهن مان ڪجهه به پنهنجو سامان ڇڏي رهيا آهن ...
  رڳو افسوس جي ڳالهه اها آهي ته اتي ڪيترائي دشمن آهن، ڪجهه گاڏيون، هر شيءِ کي مشين گن جي فائر سان ڀريندي، خندقن جي ويجهو پهچي ويا آهن.
  ۽ اهي هيج هاگس ڏانهن ڇڪيندا آهن ... اليسيا، ساڳئي وقت، 45 کي هدايت ڪري ٿو . يقينا، توهان نه کڻندا T-4 ۽ "هينٽر" سر تي، پر توهان ڪوشش ڪري سگهو ٿا طرفن کي. هٿياربند اهلڪارن جي گاڏين بابت چوڻ لاء ڪجهه به ناهي. هر ڪو ڀڃندو ۽ ڳاڙهي گرم ڌاتو جي رت سان فرش ٺاهيندو!
  هڪ ننڍڙي ڪليبر بندوق هڪ وڏي بندوق تي ڪيترائي فائدا آهن - باهه جي شرح، ڇنڊڇاڻ جي آسان. ۽ اهي ڄاڻن ٿا ته مقصد ڪيئن چونڊيو.
  نازي گھٻرائجي، سختيءَ سان hyenas وانگر. ۽ سوويت ماڻهن جي وچ ۾ مارجي ويا ۽ زخمي آهن. اهو خاص طور تي افسوسناڪ آهي جڏهن نوجوان سپاهين جو مرڻ شروع ڪيو آهي. هتي هڪ تمام نوجوان پاينجر ڇوڪري آهي، جيڪا مشڪل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج کڻي، ان سان گڏ T-3 وچولي ٽانڪي جي هيٺان ڊوڙي ٿي. هڪ بدصورت دٻو جنهن ۾ هڪ ڊگهو، پر بظاهر ٿلهو ٽڪنڊو ٽپو ڏئي ان مان هڪ چورس ٽاور کي ڇهي ٿو.
  ۽ ويڙهاڪن ٻيهر گرينيڊ اڇلائي رهيا آهن، ۽ مشين گنن کي هلندڙ موٽر سائيڪلن کي ناخن ڪرڻ شروع ڪيو. ۽ نازي سپاهين جا مٿا ائين ڦاٽي پيا، جيئن پڪل چيري، ڳلن سان ٽڪرائجي وئي.
  ۽ وڏين موٽرسائيڪلن جا گيس ٽينڪ ڦاٽي پيا، پرتشدد باهه جا وهڪرا اڇلائي رهيا آهن. ائين محسوس ٿئي ٿو ڄڻ جهنگلي جنن جو فساد هلي رهيو آهي. هتي ڪجهه هٿياربند اهلڪار گاڏيون پڻ آهن جيڪي پنهنجن بي رحم ساٿين سان شامل آهن.
  Alesya "Hunter" ڏانهن اشارو ڪندي هول جي هيٺين حصي تي مقصد آهي. اهو اتي حاصل ڪرڻ ڏکيو آهي، پر اهو ئي موقعو آهي ته بي رحم خود هلندڙ بندوق ذريعي ڀڃڻ جو. آڱر جي هموار تحريڪ، ۽ پوء ڦري.
  بندوق هڪ نرم موٽ ڏئي ٿي، ۽ فاشسٽ مشين اڌ ۾ ورهائي ٿي. ۽ سوسٽڪ سان گڏ پرچم خوني مٽيء ۾ پوي ٿو.
  الياس چيو:
  - انصاف قرباني جي ضرورت آهي، خيرات عطيا جي ضرورت آهي، ۽ انصاف جي ڪاميابي قرباني جي ضرورت آهي!
  هڪ موڙ تي، گنر ڇوڪري ننگي آرام ڪري ٿي ته جيئن ڌرتيءَ جي بايوريٿمز کي بهتر محسوس ڪري سگهي، ۽ گھاس جي ساهه کي پنهنجي تلون ۽ شوٽنگن سان ٻيهر، جوائنٽ تي بدمعاش T-3 کي ماريندي.
  اهو ڏسي سگھجي ٿو ته نازي آرميڊا جي لڳ ڀڳ سڀني وچولي ٽينڪ اڳ ۾ ئي عمل کان ٻاهر رکيا ويا آهن. هتي بعد ۾ هڪ پائيدار ڇوڪرو طرفان تباهه ڪيو ويو، زخمي ٿيڻ جي باوجود، هن هڪ بيرل کي ڌڪايو، جنهن ۾ ڌماڪيدار ڪاربائيڊ، ڪوئلي جي مٽي، فاسفورس جي ٿوري مقدار سان چورا شامل هئا. هن بهادر ٻار ۾ هاڻي اها طاقت نه رهي ته هو بيرل کي زخم کان پوءِ دٻائي سگهي، ۽ هن جو ڪامريڊ اينڊريو، ڊوڙندي پاڻ کي پار ڪندي، چاليهه ٽن وزني شمل حملي آور پاڻمرادو بندوق کي ڦيٿي هيٺان دٻائي ڇڏيو . 150 ملي ميٽر ڪليبر جي هڪ اڻڄاتل توپ گول ٿي، ۽ مٿي رهي. ۽ پيرن جا روح، پنهنجن ٽٽل جسمن مان نڪرندا، هڪ خوشحال آسماني بادشاهي ڏانهن ڀڄي ويا، جتي ڪڏهن به تشدد ۽ درد نه آهي.
  بچيل فاشسٽ ٽرانسپورٽر، پنھنجن بھاري ساٿين جي حمايت کان محروم ٿي، پوئتي موٽڻ لڳا... ويگنر جي موسيقيءَ جو گوڙ بند ٿي ويو، ۽ عام اڏام شروع ٿي وئي.
  ولاديمير ميخائيلوفسڪي، پنهنجي پيشانيءَ مان رت ڌوئيندي چيو:
  - روسي ويڙهاڪ بيٺو مري سگهي ٿو، پر هو ڪڏهن به گوڏن ڀر جيئرو نه رهندو! روس خون ڪري سگهي ٿو، پر رت جو ڪو به مقدار اسان جي همت ۽ وطن جي وفاداري کي خون نه ڪندو!
  ۽ بچيل پڳدار ان جي تصديق ڪن ٿا... جيتوڻيڪ انھن مان گھڻا ئي سڙي ويا ۽ زخمي ٿي پيا.
  ۽ Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Orlova آسمان ۾ وڙھي رھيا آھن، اھي ويڙھيل مارسيل سان مقابلو ڪرڻ لاءِ تيار آھن، جنھن اڳ ۾ ئي چار سؤ کان وڌيڪ ڊاءِ ڪرافٽ اسڪور ڪيا آھن، جنھن لاءِ ھن کي نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس جو پنجون درجو سون سان مليو. بلوط جا پن، تلوارون ۽ هيرا.
  پر ڇوڪرين واضح طور تي عزم سان وڙهڻ جو عزم ڪيو آهي. هتي اهي ساڳيا بيڪني ۽ ننگي پيرن ۾ وڙهندا آهن. ۽ Luftwaffe جهازن کي ڇڪيو.
  Anastasia، پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان، بندوق کي نشانو بڻائيندي، فاشسٽ کي ڇڪيندي، ۽ چوي ٿي:
  اسان جو ايمان وڏو آهي
  ھميشه رھندو!
  ۽ پنهنجي ساٿيءَ ڏانهن نهاري ٿو. اڪولينا پڻ فاشسٽ کي ڇڪيندي، هن کي ماريندي، بلڪل صحيح طور تي هن جي ننگي پيرن ۽ چيچن کي استعمال ڪندي:
  - ڪميونزم جي نظرين جي عظمت لاءِ!
  ۽ هن جا موتي وارا ڏند ڪڍي ٿو. هيءَ اهڙي وڙهندڙ ۽ پڙهيل لکيل ڇوڪري آهي.
  ۽ پنهنجي ڏندن سان چمڪي ٿو.
  Anastasia، پنهنجي ياڪ-9 ۾ هڪ ٻئي جرمن جهاز کي فائرنگ ڪري، جارحيت سان squeaks:
  - سيارو تي روسي عقاب،
  پنھنجن پرن کي پکيڙيندي، اُھا لڏي ويندي...
  دشمن کان حساب ورتو ويندو
  شڪست کائي ويندي، ٽٽندي!
  اکولينا هن جي تصديق ڪري ٿي، هن جي مخالفين کي ڇڪيندي:
  - ڀڄي ويندو!
  جيتوڻيڪ، يقينا، خوبصورت ايڪو ڇوڪرين پڻ جرمنن مان ظاهر ٿيو. البينا ۽ الوينا جديد ترين ME-309 تي وڙهندا. اهڙيون وڙهندڙ جنگيون چوريون.
  ۽ اهي سوويت جهازن کي شاندار چپلائي سان ماريندا آهن. ME-309 هڪ تمام طاقتور جهاز آهي جيڪو ٽن 30mm هوائي توپن ۽ چار مشين گنن سان هٿياربند آهي. روسي ڪارون اهڙي ديوتا جي مزاحمت نه ٿا ڪري سگهو.
  جيڪڏهن اهي گوليون هڻي، اهي بغير ڪنهن رحم جي گولي هيٺ.
  ننگي آڱرين جي مدد سان ، هڪ هوائي جهاز جي توپ کي نشانو بڻايو. دشمن کي ماريو ۽ چيس:
  - ٽئين ريخ جي فتح لاء!
  ۽ هن پنهنجي زبان ڏيکاري.
  الوينا به دشمن کي ماريو. هن سوويت ياڪ-9 کي ڪٽي ڇڏيو ۽ چيو:
  - اسان جي فوج جي عظيم سرحدن لاء!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن منهن ڪيو.
  وڙهڻ، بل حاصل ڪرڻ ۽ هفمن. هو اڃا تائين وڏن اکرن مان نه آهي، پر هو تيزيء سان ترقي ڪري رهيو آهي. ۽ تون دوزخ جو دانو به چئي سگھين ٿو.
  جرمن، جيتوڻيڪ آهستي آهستي ۽ وڏي نقصان سان، وولگا جي سامونڊي ڪناري سان، ڪئسپين سمنڊ جي ويجهو اچي رهيا آهن.
  . باب نمبر 2
  قوتون واضح طور تي غير برابر هيون. فاشسٽ هوائي جهاز خاص طور تي پريشان ڪندڙ هو. Focke -Wulf وڏي تعداد ۾ محاذ ۾ داخل ٿيو ۽ سندس طاقتور هٿيار ۽ رفتار لال فوج لاءِ مسئلو بڻجي وئي. ان کان سواء، هن ڪار کي هيٺ آڻڻ ڏاڍو ڏکيو هو. هوء پائيدار ۽ ڳري هٿياربند آهي.
  ME-309 به سوويت پائلٽس جي رفتار ۽ هٿيارن سان ٻنهي لاء هڪ اڻ وڻندڙ تعجب ٿيڻ لڳو. ۽ هن گهڻو ڪري سوويت يونين کي ٽوڙي ڇڏيو.
  بمباري سوويت پوزيشن ۽ نئين يو-288 بمبار، هڪ تمام طاقتور مشين. چار ٽين بم عام لوڊ هيٺ، ۽ ڇهه ٽين ٻيهر لوڊ ڪرڻ واري ورزن ۾. ۽ هن سوويت يونٽن کي منصفانه حاصل ڪيو.
  روميل پڻ پنهنجي ڪلاس کي ڪمانڊر طور ڏيکاريو، جيتوڻيڪ، مينسٽن وانگر.
  ويجھو ۽ ويجھو جرمن Astrakhan جي ويجهو. ۽ اوچتو سوويت حڪم لاء، Fritz Kamyshin جي هدايت ۾ وولگا سان گڏ جارحيت تي ويا. اهو هڪ جرئتمند پر طاقتور قدم هو. ۽ جڏهن ته ان کي روڪڻ ڏکيو هو.
  پر لال فوج جو دفاع اڃا مضبوط آهي... هڪ هفتي اندر نازي پنجاهه ڪلوميٽر اڳتي وڌيا ۽ روڪيا ويا.
  انهن کي سوويت يونٽن پاران جوابي حملن سان مليا هئا ...
  ساڳئي وقت، جاپاني Alma-Ata جي خلاف هڪ جارحيت پيدا ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي. ۽ پوءِ سخت جنگيون ٿيون.
  ڇوڪريون مردن سان برابريءَ سان وڙهنديون هيون، ۽ شايد انهن کان به بهتر.
  Margarita Magnitnaya ۽ Tatyana Bulatnaya، خوبصورت ڇوڪريون، مشين گنن مان فائرنگ ڪري رهيا هئا.
  انهن سمورين کي گولي هڻي ماري ڇڏيو ۽ نعرا هنيا:
  - اچو ته خواب سان حصو نه وٺون
  زندگي ۾ پهريون قدم آهي...
  تون وري ڏسندين ڌرتيءَ مٿان،
  بزدل حملن جا واءُ!
  مارگريتا پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ قاتل گرنيڊ اڇلايو، جاپانين کي ڦاڙيو ۽ ڳايو:
  - اسان کي ڪو به روڪي نه سگهندو
  اسان کي ڪو به شڪست نه ڏيندو...
  Wehrmacht کي زمين ۾ دفن ڪنداسين ،
  اسان جي دوستي هڪ واحد آهي!
  Tatyana، دشمن تي فائرنگ، اتفاق ڪيو:
  - واقعي هڪ monolith!
  جاپاني Alma-Ata تي اڳتي وڌي رهيا آهن. انهن وٽ ڪيترائي سپاهي ۽ مختلف قسم جا ذخيرا آهن. هي وڙهندڙ ماڻهو آهن. پر ڇوڪريون انهن کي هيٺ ڪري ڇڏيندا آهن. اهي سخت وڙهندا آهن.
  تاتيانا بلاتنايا ٻيو گرنيڊ اڇلايو، سموري کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ ڳايو:
  - منهنجي عظيم ڪاميابي لاءِ!
  ۽ اکيون ٻوٽي، نيلم جو رنگ. هوشيار ڇوڪري، ڪجهه نه چئو.
  ۽ مارگريتا، پنهنجي ننگي هيل سان، موت جو تحفو وٺي ويندي، جاپاني سپاهين کي ٽوڙيندي.
  ۽ ڳايو:
  - هر شيءِ منجهيل آهي، جڙيل آهي، مصيبتن ۽ مصيبتن جي طوفان ۾!
  ۽ وري هو پنهنجي ننگي آڱرين سان جاپاني ڏانهن ليمون اڇلائي ٿو...
  ننگي پير ۽ ننگي پير ويڙهاڪ اوڪسانا انهن ڏانهن ڊوڙي ٿو ۽ دستي بمن جي هڪ دٻي کي ڌڪيندي، سرگوشي ڪري ٿو:
  - اها سٺي ڇوڪرين هوندي!
  ۽ سڀئي ٽي ويڙهاڪن ڳايا:
  - ساموري زمين تي اڏامي ويو، فولاد ۽ باهه جي دٻاء هيٺ!
  ۽ خوبصورتيون وڏي ڪاوڙ سان وڙهنديون آهن. اهي باهه، پاڻي ۽ ٽامي جي پائپن مان گذريا، بيڪار نه ٿيا.
  هتي اوڪسانا، پنهنجي ننگي پيرن سان، هڪ گرنيڊ اڇلائي ٿو جيڪو جاپاني لائيٽ ٽينڪ چيڪا کي ماريندو آهي. خير، هي هڪ عظيم مقصد آهي.
  مارگريتا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، ڳايو:
  - توهان ايمان جي غير موجودگي ۾ به ايمان آڻي سگهو ٿا! توهان ڪو ڪاروبار نٿا ڪري سگهو!
  تاتيانا منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - توهان ڇا ٿا چئو هڪ پاراڊڪس آهي!
  مارگريتا گرنيڊ کي پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلايو ۽ منطقي طور تي چيو:
  - ڇا جينيئس پاراڊڪس جو دوست ناهي؟
  تاتيانا هڪ موڙ ڏنو، ساموري کي هيٺ ڪيو ۽ اتفاق ڪيو:
  - يقينا، دوست!
  ۽ ويڙهاڪن ان کي ورتو ۽ کلڻ لڳا ... اهي ڇوڪريون وڙهندا آهن، ۽ اهي چون ٿا ته ٻيو ڇا آهي ... روس ۾ هر ڪنهن کي ياد آهي ته ڇوڪريون ڪيئن وڙهندا هئا!
  اوڪسانا اعلي سطح تي وڙهندي، يقينا. ۽ هوءَ مختلف نقطن کان گوليون هڻي ٿي، ۽ ڇوڪري گھمڻ واري چوٽي وانگر گھمائي ٿي.
  اهي خوبصورت آهن، اهي ڪنهن کي به ڪجهه به نه ڏيندا. ۽ اھي سامراي سان گڏ غداري کي چيڀاٽندا.
  باهه ۽ اينجلا جي اڳواڻي ڪري ٿي. ڇوڪري به جارحاڻي ۽ ڳاڙهي وار آهي. ويڙهاڪ ننگي پيرن سان وڙهڻ ۽ زبردست تناسب جا ڪارناما انجام ڏيڻ پسند ڪن ٿا.
  اينجلا موڙ ڏئي ٿو ۽ کلڻ سان چوي ٿو:
  - اسان بهادريءَ سان جنگ ۾ وينداسين،
  سوويت يونين جي طاقت لاء!
  ۽ هن پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ قاتل ليمون اڇلايو.
  جنگيون هلي رهيون آهن ۽ هاڻ جاپانين جو حملو ختم ٿي رهيو آهي....
  اهو اڳ ۾ ئي جولاء 30 جي آخر ۾ آهي. نازين پاڻ وولگا ڊيلٽا جي ويجهو پهتا، ۽ ان تي جنگيون شروع ڪيون ويون.
  ايلزبيٿ ۽ سندس عملدار سختيءَ سان وڙهندا. پهرين ٽائيگر-2 ٽينڪ به سامهون اچڻ شروع ٿي ويا. اهي "پينٿر" ۽ "شير" سان ملندڙ جلندڙ آهن، پر انهن جي وچ ۾ ڪجهه. ان سان گڏ هٿيارن جي منطقي مائل جي زاوين سان ۽ 88 ملي ميٽر 71 EL جي ڊگهي بيرل بندوق. وزن اڍائي ٽن، ۽ ٽانڪي جي ويجهو "شعر"، هٿيارن جي لحاظ کان، پر سائيز ۾ ٿورڙو ننڍڙو.
  وڏي ٽانڪي، توهان ڪجهه به نه چوندا.
  ايلزبيٿ ۽ ڇوڪريون جرمنن جو شڪار آهن. اهي T-4 ذريعي ڀڃندا آهن ۽ گونگا:
  - روشن سالن جي خيالن جي پاڪائي،
  پيرن جو روئڻ هميشه تيار آهي!
  ويڙهاڪن وارا آهن، اچو ته چوندا آهن، فرسٽ ڪلاس. ۽ اھي نه رڳو شاندار طور تي وڙھندا آھن، پر اھي ڳائيندا آھن.
  آزاد ماڻهن جو اڻ کٽ اتحاد،
  اها وحشي طاقت ۽ خوف نه هئي جنهن اسان کي گڏ ڪيو ...
  ۽ روشن خيال ماڻهن جي سٺي خواهش،
  ۽ خوابن ۾ دوستي، روشني، عقل ۽ جرئت!
  
  اسان جي آزاد وطن کي سلام،
  تخليق جي طاقت هميشه لاء هڪ سهارو آهي!
  قانوني طاقت، عوام جي مرضي،
  سڀ کان پوء، هڪ سادي ماڻهو اتحاد لاء بيٺو آهي!
  
  طوفانن ذريعي اسان لاءِ ترقيءَ جو سج چمڪيو،
  طوفانن ۽ طوفانن جي ڪري اسان اڳتي وڌياسين ۔۔۔
  اسان جبلن کي هلون ٿا، ڄڻ ته وزن کان سواء،
  سڄي دنيا، ڪميونزم ڏانهن ڌڪيندي، اچي رهي آهي!
  
  اسان جي آزاد وطن جي شان،
  تخليق جي طاقت هميشه لاء هڪ سهارو آهي!
  قانوني قوت، عوام جي مرضي،
  سڀ کان پوء، اتحاد لاء - هڪ سادي انسان!
  
  ڌرتيءَ جا ماڻهو ڀائرن وانگر متحد آهن،
  ٻڌ ڌرم، مسلمان دوست سدائين!
  اچو ته دليل جي شان، هڪ وڏو نالو،
  دنيا جون سڀ قومون هڪ خاندان وانگر آهن!
  
  اسان جي آزاد وطن کي سلام،
  تخليق جي طاقت هميشه لاء هڪ سهارو آهي!
  قانوني طاقت، عوام جي مرضي،
  سڀ کان پوء، هڪ سادي ماڻهو اتحاد لاء بيٺو آهي!
  ڇوڪريون چڱا ڳائينديون آهن، ۽ اڃا به چڱيءَ طرح وڙهنديون آهن، ۽ اهڙا ڪارناما سرانجام ڏينديون آهن. جيتوڻيڪ تاريخ فاتحن جي لکيل آهي ۽ اهو معلوم ناهي ته جيڪڏهن جنگ هارجي وئي ته انهن کي ياد ڪيو ويندو؟
  الينڪا، پنهنجي بيٽرين ۽ ڇوڪرين جي هڪ ٽيم سان، وولگا ڊيلٽا تي دشمنن کي پوئتي رکڻ جي ڪوشش ڪري رهي آهي. ۽ هوء ڏيکاري ٿي ته ڪهڙا خوبصورتي اصول ۾ قابل آهن.
  ۽ اهي واقعي تمام گهڻو ڪري سگهن ٿا.
  Anyuta پنهنجي ننگي پيرن سان گوليون هڻي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - ڪميونزم جي دور جي شان!
  ۽ اهڙيءَ ريت سڄي بيٽري ورتي ۽ هڪجهڙائي ۾، ڀرپور آواز ۾ ڳائڻ شروع ڪيو؛
  اسان هڪ بهتر تقدير لاء وڙهندا آهيون
  ماڻهن جي زندگي آسان ڪرڻ لاءِ...
  ۽ لعنتي لشڪر کي ٽوڙي ڇڏيو
  ته جيئن گهٽ بڇڙا مخالف هجن!
  
  اسان جي مٿان هڪ سونهري پنن وارو ڪروب آهي،
  اسان جي ماء روس جي شان لاء ...
  مون کي يقين ڪر، روس جا ماڻهو ناقابل تسخير آهن.
  ۽ ڌرتيءَ تي هر ڪنهن کي وڌيڪ خوبصورت بڻائي ڇڏيندو!
  
  اسان کي مادر وطن لاءِ وڙهڻ جو موقعو ڏنو ويو آهي.
  وطن جي عظمت جو دفاع ڪندي...
  ۽ ڪڏهن ڪڏهن زندگي صرف هڪ فلم آهي،
  جيتوڻيڪ اهو جنت جو عڪس هجڻ گهرجي!
  
  هر ڪنهن کي پنهنجي خوابن کي حاصل ڪرڻ جي ضرورت آهي،
  مون کي عقلمندي سان يقين ڪر، ڪميونزم ...
  ته جيئن ڌرتيءَ تي وڌيڪ خوشيون هجن،
  ۽ بغاوت جي باهه نه آئي!
  
  اسان جو بادشاهه عظيم باصلاحيت Pugachev آهي،
  هن هارين کي مقدس جدوجهد ڏانهن اُٿاريو.
  ڪو به ڪاروبار ڪلهي تائين هوندو،
  ۽ ڇوڪري سان پيار ڪريو ننگي پير ڇوڪرو!
  
  اسان شيطان کان به وڌيڪ مضبوط ٿينداسين،
  جڏهن اسان سائنس جي افق کي ڦيرايو ...
  ڏوھاري ڍڳن ھيٺان دٻجي،
  جيتوڻيڪ رت ڦاٽل شہ رگ مان وهي رهيو آهي!
  
  ها، اسان جو مقصد صرف دوستو آهي،
  اسان پنهنجي وطن کي خوشحال بڻائي سگهون ٿا...
  يقين رکو سڀ قومون هڪ خاندان آهن،
  عظيم، سڀ کان وڌيڪ چمڪندڙ روس!
  
  ماڻهو بهادريءَ سان ڏسن ٿا افق ۾،
  برائي ڪڪرن کي آسمان کي ڍڪڻ نه ڏيو ...
  اسان دشمن کي فتح جو نشانو بڻائينداسين،
  ۽ تون ٿيندو، جنگ ۾ خوش قسمت هيرو!
  
  مون کي بزدل لفظ جي خبر ناهي
  اسان روسي بلڪل به گهٽ نه آهيون۔۔۔
  اسان وٽ ھڪڙو اڇو عيسي آھي،
  ۽ هميشه لاء مئي جو لطف اندوز ٿيندو!
  
  ڇوڪريون ۽ ڇوڪرا گول ڊانس ۾،
  اسان ننگي پير ڇوڪريون داخل ٿيون ...
  اسان لاءِ، سڀ کان پوءِ، غالب خدا راڊ،
  بي عقل طوطا ڇوڪرو نه ٿيو!
  
  ۽ لينن اسان کي وڙهڻ لاءِ متاثر ڪيو،
  حڪمت وارو اسٽالن هن ڪارنامي کي برڪت ڏني ...
  هڪ طاقتور ڪروب پنهنجا پر پکيڙيندو،
  ۽ اسان جا عضوا صرف فولاد مان ٺهيل آهن!
  
  وطن جي شان ۾ هوندي
  ته اسين خدا وٽ اهڙا ويڙهاڪ آهيون...
  هتي اسان هڪ فولاد جي تلوار سان جلال جي تصديق ڪنداسين،
  سواروگ ۾ ڪهڙي شيلڊ ٺاهي وئي هئي!
  
  مختصر ۾، رب سان وفادار ٿي،
  سڀ کان وڌيڪ چمڪندڙ روس جي شان ۾ ...
  اسان صرف ڄاڻون ٿا نائيٽ عقاب،
  اسان جي پويان اڇو خدا مسيح مسيح آهي!
  هتي، هڪ بندوق جي صحيح مار کان، "شير" روشني ڪري ٿو. ها، نازين ان کي خاص طور تي سڱن تي حاصل ڪن ٿا.
  جڏهن ته ويڙهه هلي رهي آهي، پوءِ ٻار وقت ضايع نٿا ڪن.
  Dasha ۽ Vaska جرمن فوجن جي پوئين پاسي گھمندا آھن. اهي ڏسندا آهن ته سامان ڪالمن ۾ ڪيئن هلندو آهي. موٽر سائيڪلون ڊوڙي رهيون آهن، خود هلندڙ بندوقون ڊوڙي رهيون آهن. اتي ڪيترائي لشڪر آھن، جن ۾ ايس ايس ۽ ٻيا يونٽ شامل آھن.
  Vaska "Ferdinand" جي تحريڪ کي محسوس ڪيو، هڪ طاقتور جرمن خودڪار بندوق، ٽينڪ کي تباهه ڪري ڇڏيو.
  ڇوڪرو ڇوڪريءَ کي چيو:
  - اهو ڏسڻ ۾ اچي ٿو ته فريٽز اسٽالن گراڊ جي اتر ۾ اضافي قوتن کي منتقل ڪري رهيا آهن.
  دشا مسڪراهٽ سان نوٽ ڪيو:
  - اسان جي انهن کي هر حال ۾ پيس ڪندو!
  ٽرڪ مان نمتسيف ڪاوڙ مان ماڻهن تي رڙ ڪري ٿو. ٻار کڻي ڊوڙندا، ٽمٽار، مٽيءَ سان ڳاڙهو، ننگي، گول هيل. انهن لاءِ هڪ قطار به ڏئي سگهي ٿي.
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري ٻڪرين ڏانهن ڀڄي ويا ۽ ٽپو ڏنو. دشا جوش سان چيو:
  - پارٽيون سڀ ڪجهه ڪري سگهن ٿيون!
  Vaska هن سان اتفاق ڪيو:
  - يقينا... اسان ضرور کٽينداسين!
  دشا جوش سان ڳايو:
  - فتح جو انتظار آهي! فتح جو انتظار آهي! جيڪي زنجيرن کي ٽوڙڻ چاهين ٿا! فتح جو انتظار آهي، فتح جو انتظار آهي! اسان فاشزم کي شڪست ڏئي سگهنداسين!
  واسڪا آسانيءَ سان ان ڳالهه تي راضي ٿي ويو ۽ پنهنجي ننگي ٻارن جي پيرن جي آڱرين سان ڪيٽرپلر کي چيڀاٽي ڇڏيو:
  - اسان ڪري سگهون ٿا! اسان هڪ پرين ڪهاڻي سچ ڪرڻ لاء پيدا ٿيا آهيون!
  دشا مُرڪندي چيو:
  - ۽ ڇا؟ مان سمجهان ٿو ته اسان پرين جي داستان کي حقيقت ۾ ۽ ويرماچ کي مٽي ۾ تبديل ڪنداسين!
  ۽ ٻارڙا ڳائي رهيا هئا ته پنهنجي ٿڦڙن جي چوٽيءَ تي؛
  اسان جي نيڪ ملڪ جي نالي تي،
  ڪميونزم ڪائنات کي ڇا ڏيندو؟
  اسان پنهنجي مادر وطن جا وفادار رهنداسين،
  اچو ته ڪاميابيءَ جي راهه هموار ڪريون، تخليقيت!
  
  پوتن روس تي هڪ هيرو وانگر حڪومت ڪئي
  پر عقاب کيس پرواز ۾ ئي ڇڏي ڏنو۔۔۔
  وڏي فوهر يقيناً بواسير،
  پر اسٽالن جو مطلب به هڪ نالو آهي!
  
  مون کي يقين آهي ته اسان ٽئين ريچ کي فتح ڪنداسين
  تعجب ناهي ته پوتن اسٽالن ۾ منتقل ٿي ويو ...
  دنيا جي مٿان هڪ سوني پنن وارو ڪروب آهي،
  ۽ شيطان-اڊولف هاڻي چريو آهي!
  
  جرمنن وٽ سڄو يورپ سندن آڱرين تي آهي،
  ۽ آفريڪا، ۽ ايشيا، ۽ رياستون ...
  ۽ ايڊولف سوچي ٿو ته هو ٿڌو آهي
  پر فريئر کي سزا ڏني ويندي!
  
  هٽلر لاء، روس هڪ گودام وانگر آهي،
  هو پنهنجو ٺاهڻ چاهي ٿو ...
  پر ائين ٿيندو، مان سمجهان ٿو ته ڪميونزم هڪ جنت آهي،
  اسٽرابري به ڦٽي نڪرندي، ٻج ڇٽيندي!
  
  يقين نه ڪر اسان جا ماڻهو ڪمزور ناهن،
  پر تمام گھڻا Fritz قبضو ڪيو ...
  ۽ غلام جيڪو توهان کي خبر ناهي ته غلام،
  اسان جي ماء روس جي نالي تي!
  
  ۽ لينن اسان کي بهادريءَ ڏانهن متاثر ڪيو،
  هن ڏيکاريو ته شيون ڪيئن ڪجي ...
  جيئن ته خدا اصل ۾ هڪ آهي،
  پر اسان کي ڪميونزم تي بيحد يقين رکڻو پوندو!
  
  روسي دشمن جي آڏو نه وجھو ،
  آخرڪار، اڇو خدا اسان سان گڏ آهي - ڪائنات جو خالق ...
  مان جنگ ۾ تنهنجي مدد ڪندس،
  زندگيءَ جي ڪاميابيءَ ۾ ڪا به تبديلي نه آئي!
  
  توهان ڪيتري حد تائين پنهنجي پيارن کي ماري سگهو ٿا؟
  بدقسمتي سان، جنگ جو ڪو خاتمو ناهي ...
  اسان جي لشڪر جي جنگين ۾ ايترو پتلي،
  ڪجهه ڪريو ته توهان کي شرم نه ايندي!
  هي نوجوان ويڙهاڪن جو هڪ سٺو گيت آهي. هنن اهو ڳايو، ۽ وري هليا ويا، رستي جي مٽيءَ کي پنهنجي ننگي، سڪل هيل سان.
  ٻار خوش هئا ۽ ظاهري طرح زندگيءَ مان مطمئن هئا. جيتوڻيڪ پتلي، هن جا منهن چاکليٽ وانگر رنگا آهن، ۽ هن جا وار، ان جي ابتڙ، منصفانه آهن. عظيم ماڻهو.
  موٽرسائيڪل تي ويٺل هڪ جرمن کين پيار سان سڏيو. ۽ چاڪليٽ جي آڇ ڪئي. بکايل دشا پنهنجا هٿ ڊگها ڪيا، پر واسڪا پنهنجي آستين کي ڇڪيندي چيو:
  - پاڻ کي ذليل نه ڪريو!
  هوشيار ڇوڪري ملي
  - اچو ته ڀلي نازين کي متحد ڪريون!
  واسکا، جيڪو پاڻ چمڙي ۽ هڏن جو آهي، هن خيال کي پسند ڪيو. ۽ هن چاڪليٽ لاءِ به پڇيو.
  هٽلر ٽٽل روسي ٻوليءَ ۾ ڪنڌ لوڏيو ۽ چيو:
  - ڳايو ڇوڪرو!
  واسڪا ڪنڌ لوڏيو ۽ وڏي حوصلي سان ڳايو؛
   پارٽي سڄي روس ۾ ريلي ڪئي،
  لامحدود شعبن جي حفاظت ڪري ٿو ...
  آخرڪار، ماڻهو اهڙي طاقت کي مڃيندا آهن
  سوويت سرزمين جي شان!
  
  اسٽالن سڀ کان وڏو انعام آهي،
  اسٽالن عقل جي اڏام آهي...
  اسان کي هن لاءِ بهادريءَ سان وڙهڻو پوندو،
  سڀ ماڻهو اسٽالن جي پيروي ڪري رهيا آهن!
  
  اسان کي خوشيءَ جون پريون ڏنيون ويون آهن،
  اسان کي هڪ عظيم وصيت ڏني وئي آهي ...
  اسٽالن، خوشحالي جي خوشي آهي،
  شاندار، عظيم ملڪ!
  
  اسٽالن ڪائنات ۾ سڀ کان وڏو آهي،
  اسٽالن، سونهري پنن وارو ڪرب،
  اسان جا ماڻهو نه بدلجندڙ قسمت سان،
  يقين رکو، اسان هميشه لاء ناقابل تسخير آهيون!
  
  اسٽالن ماڻهن کي نجات ڏني
  هو دنيا جو سڀ کان وڏو عقاب آهي...
  اسان جي وطن ۽ آزاديءَ لاءِ،
  هن پنهنجي پرن کي زمين تي پکيڙي ڇڏيو!
  
  روشن اسٽالن کان مٿاهون ڪو به ناهي،
  هو هڪ سفيد خدا وانگر عظيم آهي ...
  وڙهڻ ۽ فتح ڪرڻ،
  اسان جلد ئي Fuhrer کي تابوت ۾ آڻينداسين!
  
  پنهنجي وطن کي عزت ڏيو،
  ڄاڻو ته توهان هن کي وڌيڪ خوبصورت نه ڳولي سگهو ٿا ...
  اسان جلد ئي ڪميونزم جي ماتحت رهنداسين،
  ۽ اسان وٽ ٻيو ڪو رستو ناهي!
  
  اسٽالن سڄي ڌرتيءَ جو فخر آهي،
  اسٽالن لامحدود ڪميونزم...
  سندس ڪارناما ڳايا ويندا،
  فاشسٽ مڪمل طور تي تباهه ٿي چڪو آهي!
  
  اسٽالن روس کي ساراهيو،
  اسٽالن هن کي ستارن جي مٿان بلند ڪيو ...
  هن سلطنت کي حد تائين وڌايو،
  اسٽالن صرف هڪ مثالي آهي!
  
  اسٽالن ڪائنات کي فتح ڪيو
  هن وٽ هڪ عظيم اسٽار فليٽ آهي ...
  تدوين لاءِ آزمائشون ٿينديون
  اسٽالن ڪميونزم ڏانهن وٺي ويندو!
  
  روس لاء، اسٽالن سج آهي،
  اهو اونداهي ۾ تمام گهڻو چمڪندڙ آهي ...
  ڇوڪريءَ جو آواز بلند آهي
  ڌرتيءَ تي ان کان وڌيڪ خوبصورت ليڊر ڪونهي!
  
  اسٽالن Svarog جو مجسمو آهي،
  اسٽالن روس جي طاقت پيدا ڪئي.
  هن پنهنجي دل ۾ راڊ ڳولي ٿو -
  سڀ کان وڏو استاد!
  
  سڄي ڌرتيءَ تي ان کان وڌيڪ سهڻو ليڊر ڪونهي،
  اسٽالن سڀني کان وڏو انسان آهي...
  اچو ته پنهنجي ڪائنات ۾ خوشيون پيدا ڪريون،
  بدمعاش ولن تباهه ٿي ويو آهي!
  
  منهنجا پٽ ۽ ڪمسومول ميمبر،
  مادر وطن لاءِ، ٺهڻ ۾ گڏ بيٺو...
  سڀ کان پوء، توهان ڇوڪريون ٽائگر کان وڌيڪ طاقتور آهيو،
  پيارا باصلاحيت اسٽالن اسان سان گڏ آهي!
  
  حاصلات جو شمار نٿو ڪري سگهجي،
  اچو ته تير وانگر اڏامون...
  اسان جو روشن روس،
  مادر وطن ڪميونزم ڏانهن وڌي رهيو آهي!
  دشا واسڪا سان گڏ ڳائيندي هئي ۽ ٻارن کي هر شيء تمام سهڻي ۽ خوبصورت ملي هئي.
  ۽ اھي اڃا تائين ناچ ڪري رھيا ھئا، پنھنجن ننگن پيرن سان، پنھنجي ٽنگيل، بوٽن کان گھٽ ٻارن کي، ۽ اڳي ئي مارچ ۾ برف مان ٿڌڪار ڪري رھيا ھئا.
  جرمن، جيڪو اصل ۾ روسي سمجهي نه سگهيو، اهو گيت پسند ڪيو، ۽ هن پنهنجي ٿلهي مان کنڊ جو سور ڪڍي ڇڏيو ۽ ٻارن کي ڏنو.
  ۽ اقرار ڪندي چيو:
  - زير گٽ!
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري سجدو ڪري اڳتي وڌيا. اهي صرف يارهن سالن جي عمر ۾ آهن، پر هو هوشيار آهن ۽ هڪ مضبوط ياداشت آهي. صحيح معلومات گڏ ڪريو. ۽ هڪ دفعي صاف وارن واري ڊاريا، هڪ ٽوڪري ۾ به، جرمنن وٽ هڪ ماين کڻي آئي. هو هڪ ذهين ڇوڪري آهي ۽ انهن جي ٻولي چڱي طرح ڄاڻي ٿي. هنن اهو به نه سوچيو هو ته سفيد وار ۽ نيري اکين وارو اهڙو پيارو ٻار موت جو سبب بڻجي سگهي ٿو.
  ۽ اهو ڪم ڪيو ...
  هتي اهي وري هلن ٿا، جرمن چاکليٽ جو مزو وٺي رهيا آهن، ۽ انهن جو مزاج خوشگوار آهي ...
  ڊاريا مسڪرائيندي چيو:
  - جيڪڏهن اسان نازين کي شڪست ڏني، مان پاڻ کي هڪ ٽي ماڙ گهر ٺاهيندس، سنگ مرمر جو ٺهيل ۽ چشمي سان!
  واسڪا کلندي چيو.
  - تون بورجوا ٿي ويندين؟
  ڇوڪريءَ جواب ڏنو:
  -نه! مون کي صرف پنهنجو ڪميونزم هوندو!
  واسڪا کليو ۽ وري ڳايو؛
  جڏهن بورجوا منهنجي زمين تي ويا،
  گھر ساڙيا ويا، ڇوڪريون کٽيون ويون...
  لڳي پيو ته صفر ڳڻيا ويا،
  ڇوڪرن پنهنجا وار صفر ڪري ڇڏيا هئا!
  
  ڪبلچش رائيفل ورتي ،
  ۽ عوامي فوج ۾ شامل ٿيو.
  پر هُن سڀ منصوبا رد ڪري ڇڏيا ،
  جام لاءِ بيرل ڪير ڏنو!
  
  ۽ هتي مان ريڪ ڇوڪرو تي لٽڪي رهيو آهيان،
  اهي مون کي ٿلهي ۽ سوئي سان عذاب ڪن ٿا ...
  جواب ۾ چيم، منهن ۾ کلڻ لڳس، مان ئي جلاد آهيان-
  ۽ مون کي يقين آهي ته ڌرتي هڪ جنت بڻجي ويندي!
  
  جانورن منهنجي ڳچيءَ کي باهه ۾ ساڙي ڇڏيو،
  ٻارڙي کي ڪرنٽ لڳڻ سبب سخت ڌڪ لڳي ويو...
  پر مون کي يقين ڪر، اٽو ڪجھ به ناهي،
  ته جيئن لال بورجوا کٽي!
  
  اهي هڏا ڀڃي، بڇڙي ڌاتو کوٽي ڇڏيو آهي،
  ريڪ تي، جلاد مون کي ڇڪيندا آهن ...
  پر مان سمجهان ٿو، ڇوڪرو خواب ڏٺو
  مئي ۾ برلن جي چوڌاري هلڻ لاء!
  
  مون کي يقين آهي ته ڪامريڊ لينن قيادت ڪندو
  مفت، وارسا، پراگ، لنڊن!
  اسان جلد ئي کٽيندڙ سکور پوسٽ ڪنداسين
  ۽ برلن مٿان لال بينر فخر سان!
  
  ھاڻي ٻار جي ڳچيءَ ۾ سڙيل،
  اڪيلو، جيڪو لڳ ڀڳ هميشه ننگي پير آهي ...
  ۽ پٺيءَ تي زور زور سان مارو،
  ممڪن آهي ته ماء توهان اڳ ۾ ئي سرمائي وار آهيو!
  
  پر مان انهن جلادن جي آڏو نه ويندس،
  مان نه پڇندس عقيدت، ڄاڻو رحم...
  ڪُٽيءَ کي ڪنڌ تان اُڏامڻ ڏي،
  مان ڄاڻان ٿو لينن ڏيندو، مڃو انعام!
  
  ڪبلچش تشدد هيٺ کلندي ،
  راز نه پڌرو ڪيو، فخر سان مري ويو ...
  جهنم ۾ هميشه لاءِ رڙيون ڪري ٿو خراب ڇوڪرو ،
  شيطان هن جي ڳلي ۾ رال وجھي رهيا آهن!
  
  لينن اسان سان گڏ آهي، بظاهر هميشه لاءِ،
  ۽ منهنجي دل ۾ هڪ گرم شعلو ٻرندو آهي ...
  وڏو خواب پورو ٿيندو،
  سڄي ڌرتي تي ڳاڙهي بينر هوندي!
  ڊاريا سيٽي وڄائي ۽ پنهنجي ننگي پيرن کي ڇڪيندي چيو:
  - عمده! ڇا توھان پاڻ ٺاھيو آھي؟
  واسڪا ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  - ها! هن جي ڪهاڻي مون تي وڏو اثر ڪيو!
  دارا ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  "توکي ياد آهي ته ڪيئن پوليس وارن توکي ۽ مون کي پڪڙيو هو ۽ اسان کي ننگي پيرن سرديءَ ۾ برف مان جهليو هو، پوءِ اسان کي ڪوڙا هڻندا هئا ۽ اسان جي کڙين تي ٿلهي ٽنگون لڳائيندا هئا.
  واسڪا فوري طور تي تصديق ڪئي:
  - ائين ئي هو.... جڏهن توهان ريڪ تي پھان ٿا ته توهان جي هيل کي ڏک ۽ توهان جي ڪلهن کي نقصان پهچايو. پر اسان جي خلاف ڪو به ثبوت نه هو.
  ڊاريا هڪ ٿلهي سان چيو:
  - ها، پر پوليس وارا اسان کي موت تائين منجمد ڪرڻ چاهيندا هئا. پر جڏهن هنن مون کي مٿي تي بوتل سان ماريو، ته مون پنهنجي پيرن سان هڪ ٽڪرو پڪڙي ورتو. ۽ پوءِ هوءَ ان کي پنهنجي هٿن تائين پهچايو. پوءِ مون پنهنجي لاءِ ۽ تنهنجي لاءِ رسي ڪٽي.
  واسڪا ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  - ها، اهو هو ... خوفناڪ، بهرحال. پر توهان کي خبر آهي ته، سردي ۾ سڙيل تلون جا ڦڙا ڏک نه ٿا ڪن! ۽ جڏهن اسان بعد ۾ ٻاهر نڪتاسين، هر شيء اسان تي ڪتن وانگر شفا ڏني هئي!
  ڊاريا فوري طور تي تصديق ڪئي:
  - ها، اهو اسان لاء سٺو شفا ڏيندو آهي! مون کي اهڙا ٿلها تلا مليا آهن جو مان ڪوئلن تي هلڻ کان نه ڊڄان!
  واسڪا، ٽهڪ ڏيندي چيو:
  - مان به! اسين اڳواٽ آهيون، ڪميونزم جا ٻار!
  ڊاريا تصديق ڪئي:
  - ۽ اسان ضرور فتح ڪنداسين!
  ڇوڪرو ۽ ڇوڪري ڳايو:
  ڪميونزم جي لافاني خيالن جي فتح ۾،
  اسان پنهنجي ملڪ جو مستقبل ڏسون ٿا.
  ۽ لال بينر، اسان جي ڌرتي،
  اسان هميشه بي لوث وفادار رهنداسين!
  . باب نمبر 3
  آگسٽ 1943 جي شروعات ۾، جرمن ان جي باوجود، ڪئسپين سمنڊ ڏانهن سوويت فوجن جي ضد مزاحمت کي ختم ڪري ٻاهر آيا. اها حقيقت ۾ Fritz لاء هڪ وڏي ڪاميابي آهي. جنهن سڀ کان وڏو منافعو حاصل ڪيو آهي. هاڻي قفقاز جي مکيه براعظم کان زمين جي ذريعي ڪٽي وئي هئي.
  ترڪن به ڪاميابي حاصل ڪئي، جن سخت لڙائي کان پوءِ آخر ۾ بطوميءَ تي قبضو ڪيو ۽ يروان جو گهيرو مڪمل ڪيو. اهڙيء طرح، Transcaucasus ۾ سوويت فوجن کي چڱي طرح دٻايو.
  سوويت يونين جي پوزيشن تمام ڏکيو ٿي ويو. ۽ اسٽالن اتر ۾ حملو ڪرڻ جو حڪم ڏنو ته جيئن بکايل، مرڻ، پر اڃا تائين لينن گراڊ کي تسليم نه ڪيو ويو آهي، ڪوريڊور ذريعي ڀڃڻ لاء.
  Tikhvin تي حملو شروع ڪيو. اهم لشڪر اتي اڇلايو ويو، جيتوڻيڪ هيڊ ڪوارٽر ڪافي ذخيرا نه هئا. صورتحال سويڊن جي اچڻ سان پيچيده ٿي وئي، مبينا طور تي رضاڪار ڊويزنون محاذ تي، جن پنهنجي پوزيشن کي مضبوط ڪيو.
  ها، ۽ جرمنن کي سنجيده مضبوط ڪيو ...
  ڏهين آگسٽ کان جنگيون شروع ٿيون، سوويت فوجون جنگ جي پهرين ٽن ڏينهن ۾ ڏهه ڪلوميٽر اڳتي وڌيون. هتي، 14 آگسٽ تي، جرمن Maus ٽينڪ پهريون ڀيرو جنگ ۾ داخل ٿيو. نه هڪ تمام ڪامياب ترقي جو وزن هڪ سئو اٺاسي ٽن. سچ پچ، ڪار هڪ سنگين عملدار، تمام نازي ڇوڪرين جي جنگجو طرفان هلائي وئي هئي.
  Agnes، Adala، Angelina، Agatha، Aphrodite - ٽين ريخ جي پنج خوبصورتي خط "اي" سان. ۽ ڪيئن اهي موس تي وڙهندا آهن ۽ هڪ ئي وقت ٻن بندوقن مان فائرنگ ڪندا آهن.
  وڏا ڌماڪيدار ٽڪرا ٽڪرا گولا شارٽ بيرل واري 75-mm توپ مان فائر ڪيا ويندا آهن، ۽ 128-mm جي هڪ کان تمام وڏا، زبردست طاقت جو مظاهرو ڪندا آهن.
  اگنيس پنهنجي ننگي آڱرين ۽ ڇني ٿيل ٽنگن سان فائر ڪري ٿي. اهو سوويت ڪار کي ماريندو آهي، لفظي طور تي ان جي ٽاور کي ڀڃي ۽ گونگا:
  - مان هڪ خلائي ڇوڪري آهيان!
  ايڊالا هڪ لينڊ مين سان شاٽ موڪلي ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - ۽ مان ايروبيٽڪ آهيان، سڄي عملدار کي ڇڪيو!
  ۽ ڇوڪري پڻ ننگي آڱريون استعمال ڪري ٿي. سوويت جا چوويهه گولا موس تي لڳا، پر مٽر وانگر اُڇليا. ڪار چڱي طرح محفوظ آهي. ۽ توهان آساني سان هن کي ماري نه ٿا سگهو. گولا هن کان ٽينس بالن وانگر اڏامي رهيا آهن، ۽ ايستائين جو هڪ اهڙي راکشس جي وڏي پيماني تي توهان کي ٽوڙي نه سگهندا.
  ۽ ڇوڪري کي هڪ هوائي جهاز جي بندوق مان گول ڪيو ويو آهي، دشمن کي ويجھو وڃڻ نه ڏيو.
  اگاٿا به پنهنجن ننگي پيرن جي آڱرين جي مدد سان فائر ڪيا ۽ رڙ ڪئي:
  - منھنجي تلوار ھلڻ ڏيو، اسان دشمنن کي چابڪ ڪنداسين!
  Adala جارحيت سان تصديق ڪئي وئي، بلڪل صحيح طور تي شوٽنگ:
  اسان نور ۽ زمين جا جنگجو آهيون!
  اينجلينا پنهنجي ننگي آڱرين سان ڌڪ هنيو، سوويت T-34-76 ٽينڪ کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - وڏي فتح لاء!
  Aphrodite هڪ پروجيڪٽ سان پڻ ماريو، جيڪو هڪ ڍير جيترو ڳري هو، سوويت T-60 کي چيري ڇڏيو، ۽ دٻايو:
  - پاڪ جنگ اسان جي فتح ٿيندي!
  اگنيس، پنهنجي ننگي هيل کي استعمال ڪندي، دشمن جي اڳيان واري هٿيار کي ٽوڙي، ۽ جاري ڪيو:
  - سامراجي پرچم اڳتي وڌو - گرين هيروز کي جلال!
  هي ڇوڪريون هتي تمام بدصورت ۽ قاتل آهن. ۽ اهو ڪجهه به ناهي ته توهان انهن کي پاس نه ٿا ڪري سگهو. انهن جي ننگي پيرن ۽ جسم جي بيڪنين جي مهرباني، اهي بغير ڪنهن مس جي شوٽ ڪن ٿا. جنهن جو مطلب آهي ته اهي ايترو آساني سان نه کٽي سگهندا آهن.
  خوفناڪ "ماؤس"، هڪ خطرناڪ هٿيارن سان اڇلائي، ۽ ڪنهن کي به موقعو نه ڏنو.
  KV سيريز سميت.
  پر جيڪڏهن اهڙا جرمن عورتون آهن جيڪي ڏاڍي ضد ۽ ڪاميابي سان وڙهندا آهن، پوء اتي ئي سوويت سطح جون ڇوڪريون آهن - هيرو.
  هتي، مثال طور، نتاشا سندس ساٿين سان. انهن وٽ صرف هڪ معمولي، خود هلندڙ بندوق-85 آهي جيڪا صرف سامهون آئي آهي. ۽ ڇوڪريون اڳ ۾ ئي نازين کي ان تي طاقت ۽ مکيه سان مارينديون آهن.
  يقينا، خوبصورتيون ننگي پير ۽ بيڪين ۾ آهن. ۽ اھي نازين کي چڱيءَ طرح ڪڙڪيندا آھن، جھڙيءَ طرح شيشي جا ٽڪرا ٽڪرا ٽڪرا ڪري.
  ۽ اهو تمام يادگار آهي جڏهن اهڙيون ڇوڪريون عقاب جي پرواز جي بلند ترين سطح جو مظاهرو ڪن ٿا.
  نتاشا پنهنجي ننگي آڱرين سان گوليون هڻي پينٿر کي ٽوڙي، جنهن کان پوءِ هوءَ رڙ ڪري ٿي:
  - عظيم وطن لاء!
  ۽ هو پنهنجي زبان ڏيکاريندو!
  زويا به دشمن کي ماريو. هن کي ڏاڍي زور سان مارايو. هٿيار ڦٽا ڪري ڇڏيندو:
  - ڪميونزم جي شان لاء!
  آگسٽينا به سخت وڙهندي آهي، ۽ جيڪڏهن هوءَ دشمن کي دٻائي ٿي، ته هوءَ ان کي چڱيءَ طرح سان ڪري ٿي. ڀڃ ڊاهه:
  - ڪميونسٽ دنيا جي شان ۾!
  Dolbanet ۽ Svetlana. ۽ بلڪل مناسب پڻ. پنهنجي ننگي آڱرين سان. دشمن جي لشڪر کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ چيڀاٽڻ:
  - ڪميونسٽ دنيا جي عظمت لاءِ!
  ۽ هن جي زبان ڏيکاريو ...
  ڇوڪرين، متاثر محسوس ڪندي، گانا شروع ڪيو، جڳهه تي ڳائڻ؛
  خوبصورتيون ننگي پيرن تي حملو ڪن ٿيون
  اهڙيون سٺيون ڇوڪريون ڊوڙنديون آهن ...
  جيڪڏهن توهان کي پنهنجي مٺي سان فريٽز کي مارڻ جي ضرورت آهي،
  يا اهي هن کي مشين گن سان ڪٽيندا!
  
  ڇوڪريون شڪ ڪرڻ جي متحمل نه ٿي سگهي
  اهي نازين جي مئل کي دفن ڪندا ...
  ۽ اُھي کيس سندس پيرن تان سخت لات مارندا،
  ۽ ڪٿي ڪٿي بگھڙ گوشت خور روئي ٿو!
  
  روس سپاهين لاء هڪ لفظ آهي،
  جڏهن، مون تي يقين رکو، اهو ڪو به ٿڌو نه ٿيندو ...
  جيتوڻيڪ ڪڏهن ڪڏهن صورتحال خراب ٿي ويندي آهي،
  جتي برائي ڪارو ڪائن فتح ڪري ٿو!
  
  ان تي يقين نه ڪريو، Komsomol ميمبر ڀڄي نه وڃن،
  ۽ جيڪڏھن اھي ڊوڙندا، پوء صرف حملو ڪرڻ لاء ...
  ۽ سڀئي نازي هڪ ڀيرو ماريا ويندا،
  ۽ Fuhrer chopping block ڏانهن وڌيو ويندو!
  
  روس منهنجي مادر وطن آهي
  هوء چمڪندڙ آهي، صرف خوبصورت آهي ...
  اهڙو بزدل ڪير آهي جيڪو هڪ روبل جي به قيمت نه هجي؟
  ۽ توهان کي خبر آهي، هڪ جنگجو سان بحث خطرناڪ آهي!
  
  پر ڄاڻو ته فاشسٽن کي شڪست ڏينداسين،
  برائي تخت تي راڄ نه ڪندي...
  اسان جي مٿان هڪ سونهري پنن وارو ڪروب آهي،
  ۽ تاج ۾ عظمت سان خدا Svarog !
  
  بزدل ڪير آهي، مڃيو، ڪمزور غلام،
  هن جي قسمت هڪ آهي - بي عزتي برداشت ڪرڻ ...
  اڄ هڪ تالو، سڀاڻي تون آهين اڳوڻو،
  ۽ توهان پاڻ کي ٻين ماڻهن جي پٺي کي مات ڪري سگهو ٿا!
  
  ڇوڪرين وٽ طاقت آهي، بس هڪ آتش فشان،
  هوء ڪڏهن ڪڏهن، ۽ طاقتور طور تي جبلن کي ختم ڪري ٿي ...
  جنگ هڪ بڇڙو طوفان،
  ۽ انساني نسل جو موت، صاف طور تي ماتم ڪري ٿو!
  
  تنهن ڪري مان توهان کي ايمانداري سان ٻڌايان ٿو،
  اسان مضبوط آهيون جڏهن اسان روسي متحد آهيون ...
  هڪ ڪانٽو ۽ چاقو لاء هڪ ناشتو جي ضرورت آهي
  اسان جنگين ۾ نايٽر آهيون ناقابل تسخير!
  
  اسان جو ايمان ڇا آھي، خداوند مسيح ۾،
  جيتوڻيڪ لادا پڻ قابل احترام آهي ...
  ڪامريڊ اسٽالن اسان لاءِ پيءُ وانگر آهي.
  ۽ ڪميونزم جي جاءِ جنت هوندي!
  
  جيڪو مري ويو هو سو جيئرو ٿيندو،
  ۽ اسان وڌيڪ خوبصورت ۽ سمجھدار ٿينداسين ...
  ۽ يقيناً انسان کي تمام گهڻو فخر آهي،
  جيتوڻيڪ ڪڏھن ڪڏھن نانءُ به کڻندو آھي!
  
  پيار ۾، اسان جي ڌرتي هڪ ستاري وانگر آهي،
  مون کي يقين ڪر، هوء ڪڏهن به ٻاهر نه ويندي ...
  وڏو خواب پورو ٿيو
  سڄي ڪائنات ۾ امن ۽ خوشيون هونديون!
  
  مون کي ماريا سان پيار آهي، مان لادا کي مقدس طور تي احترام ڪريان ٿو،
  Svarog خوبصورت آهي ۽ Perun عظيم آهي ....
  مون کي يسوع ۽ اسٽالن سان پيار آهي
  شبيب جا مقدس منهن مون کي پيارا آهن!
  
  حقيقي جنت ڪڏهن ٿيندي
  اهو سچ اچي ويندو، مون تي يقين رکو، سڀ اميدون ...
  تون دل ڏئي وطن کي،
  سڀ ڪجھ ٺيڪ ٿي ويندو، اڳي کان وڌيڪ مضبوط!
  ڇوڪرين کي سٺي جنگ هئي ۽ سٺو ڪم ڪيو. خير، اهڙن ويڙهاڪن سان، ڪو به هٽلر روس کان نه ڊڄندو آهي.
  تنهن هوندي به، ڏهن ڏينهن جي ضد جنگ کان پوء، سوويت سپاهين آخرڪار ٽوڪيوين ڏانهن ڀڄي ويا.
  شهر ۾ ئي جنگ وڙهي وئي. قوتون، يقينا، بلڪل غير برابر آهن.
  جرمنن فضائي بالادستي حاصل ڪئي آهي ۽ بمباري ڪري رهيا آهن نان اسٽاپ. صورتحال غير ملڪي ڊويزن طرفان بگڙيل آهي جيڪي ويرمچٽ جي پاسي تي وڙهندا آهن. خاص طور تي ڪيترائي اطالوي حصا.
  اهي لال فوج کي Tikhvin کان پري ڌڪڻ جي ڪوشش ڪري رهيا آهن. پر روسي يونٽ سخت جنگ ڪري رهيا آهن. اهو ئي سندن حقيقي موقعو آهي، جيڪو محصور لينن گراڊ کي بچائڻ جو، بک کان مرڻ. اتي کاڌو رڳو هوائي جهاز ذريعي اڇلائي سگهجي ٿو، پر جرمنن وٽ مضبوط جنگي جهاز آهن، ۽ اهو ڪرڻ تمام ڏکيو آهي.
  ۽ آگسٽ جي ٻئي اڌ ۾، نازين Astrakhan تي حملو ڪيو. ۽ هن شهر ۾ سوويت ڇوڪرين وڏي همت ۽ جرئت سان وڙهيا.
  ننگي پير ڇوڪرين جي هڪ بٽالين هن شاندار شهر کي ڍڪي ڇڏيو آهي.
  الينڪا پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ گرنيڊ اڇلائي، پوءِ برسٽ فائر ڪري، نازين کي هيٺ ڪري ٿي ۽ چوي ٿي:
  - جيڪڏهن ڪا عورت ٻلي وانگر شوقين آهي، ته هن جي مڙس جي مٿي ۾ چوٿون آهن!
  Anyuta، فريٽز تي فائرنگ ڪري، ۽ پڻ گرنيڊ اڇلائي، پنهنجي ننگي پيرن سان، چيري:
  - روشن خيال سوچ، پاڇي جي سياست کان اوندهه ٿيندي آهي، جڏهن انهن تي عمل ٿيندو آهي!
  آلا، فريٽز تي فائرنگ ڪندي، ۽ گرنيڊ اڇلائي، پنهنجي ننگين آڱرين سان هڪ ٽينڪ کي ڇڪيندي، ڪاوڙ ۾ چيو:
  - عورت لومڙي وانگر چالاڪ آهي، ۽ هوءَ به شينهن تي حڪومت ڪري ٿي، جيڪڏهن مرد وٽ ڪڪڙ جو ذهن آهي!
  ماريا، بندوق مان فائرنگ ڪري، ۽ فريٽز کي ڇڪيندي، رڙ ڪئي:
  - خدا ڪجهه به ڪري سگهي ٿو، صرف درخواستن ۾ هڪ عورت کي وڌايو، هو بي اختيار آهي!
  ميٽريونا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، ۽ موت جو هڪ قاتل تحفو پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - هڪ عورت، ان لاءِ ته جيئن بوا ڪنسٽرڪٽر وانگر مرد کي نگلجي نه وڃي، ان لاءِ لازمي آهي ته ڪوبرا اسٽنگ!
  الئنڪا، نازين تي فائر ڪرڻ جاري رکندي، حيرت انگيز طور تي نوٽ ڪيو:
  - انسان هر شيءِ ۾ خالق جهڙو ٿي سگهي ٿو، رڳو بندر جهڙي تقليد کيس خوبصورت نٿي بڻائي!
  Anyuta دشمن تي فائرنگ ڪئي، پوء هڪ گرينيڊ جي چڱي مقصد سان هڪ ٽينڪ کي ڌڪايو، ۽ چيو:
  - انسان فقط خود غرور ۾ ئي خدا تعاليٰ کان اڳتي نڪري سگهي ٿو، ۽ پوءِ به جيڪڏهن هو عقلي طور تي ڪنهن Pithecanthropus جو پيدا ڪيل هجي!
  آلا، فريٽز تي بلڪل صحيح طور تي شوٽنگ جاري رکندي چيو:
  - هڪ عورت ڪڪڙ ٿيڻ نٿي چاهي، پر هن جو مثالي مرد ڪڪڙ آهي!
  ماريا، نازين تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي پير جي صحيح اڇلائي، پينٿر کي مارندي، نوٽ ڪيو:
  - لومڙي عورت کي واقعي بيور مردن تي بگھڙن جي گرفت آهي!
  ماروشيا، نازين کي به ڌماڪي سان اڏائيندي، ۽ پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج ڏيندي، جاري ڪيو:
  - سياست ۾ ائين آهي جيئن ٻيلي ۾، جيڪڏهن هڪ ٻُوڙي کي کائي هڪ سور، جيڪڏهن ڪو خرو هڪ لومڙي کي کائي ته، جيڪڏهن گدو کي کائي ته- ٽي کِلا وڍي وينديون!
  الينڪا، مسلسل شوٽنگ جاري رکندي، ۽ پيادل فوج کي ٽڪرا ٽڪرا ٿيل ليمن، vyaknula:
  - عورت جيتري روشن آهي، اوتري وڌيڪ هوءَ لومڙي آهي!
  Anyuta پڻ نازين تي فائرنگ ڪئي، انهن کي هيٺ ڪري ڇڏيو، ۽ هڪ گرينيڊ پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي ڇڏيو ۽ چيو:
  - سرمائي ماڻهن جي دماغ ۾ سرمائي مادو نه هوندو آهي، روشن شخصيتون، وڏي مقدار ۾ مٿي ۾ سرمائي!
  الا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج ڏئي، خوشيء سان جاري ڪيو:
  - اڇو ماڻهو بگھڙ وانگر اڪيلو آهي، ۽ هڪ خرگوش وانگر هن کي آرام ناهي!
  ماريا فريٽز کي ڇڪيندي، حيرت سان چيو:
  - جيڪڏهن سياستدان وڏو لومڙ آهي ته پوءِ کيس شينهن جو حصو ڏنو وڃي ٿو!
  ماروشيا گرنيڊ لانچر مان فائر ڪيو ، ۽ پنھنجن ننگن آڱرين سان ليمون اڇلائي، رڙ ڪري چيو:
  - لومڙي سياستدان ووٽر ڪاوءَ کي مکڻ ۾ پنير وانگر سواري ڪرڻ جي موقعي کان محروم ڪري ٿو!
  الئنڪا، هٿيارن مان فائر ڪرڻ جاري رکندي، ۽ پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج ۾ ڏئي، رڙ ڪئي:
  - آسمان ۾ گهٽ تارا آهن مقدس صحيفن جي تشريح کان!
  Anyuta، نازين تي فائرنگ، جاري ڪيو:
  - ڳاڙهي پوشاڪ ۾ هڪ جلاد، وڌيڪ انصاف پسند، فصاحت سان سياستدان!
  آلا، باهه جاري رکندي، منطقي طور تي نوٽ ڪيو ويو:
  - جلاد کي تيز ڪهاڙو هوندو آهي، سياستدان وٽ تيز لفظ هوندو آهي، پهريون مٿو ڦاڙيندو آهي، ٻيو دماغ تي ٽڙڪندو آهي!
  ماريا، فريٽز کي صحيح طور تي مارڻ جاري رکندي، ۽ موت جو ٻيو تحفو پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - ڪڏهن ڪڏهن مٿو ڪٽڻ دماغ تي ٽپڻ کان وڌيڪ انسانيت آهي!
  ميٽريونا، فاشسٽن کي ڪٽيندي ۽ پنهنجي ننگي هيل سان گرنيڊ اڇلائيندي چيو:
  - جيڪڏهن توهان سياستدانن کي پنهنجي دماغ ۾ داخل ٿيڻ ڏيو، توهان مايوسي ۾ پنهنجا وار ڦاڙي ڇڏيندا!
  الينڪا، جرمن جنرل تي گوليون هلائيندي ۽ مٿس ڇنڊڇاڻ ڪندي، خوفناڪ انداز ۾ چيو:
  - سياستدانن جون تقريرون دماغ ڌوئڻ لاءِ پاڻي وانگر آهن!
  Anyuta، دشمن تي چڱيءَ ريت فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان ليمون لانچ ڪندي، جاري ڪيو:
  - جتي هڪ سياستدان سڀ کان وڏو خدا آهي ان حقيقت ۾ آهي ته هو لاقانونيت پيدا ڪري!
  آلا، نازين تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار سامان اڇلائيندي چيو:
  - سياستدان هميشه ووٽر کي گدائيءَ وانگر ڏسندو آهي، جيئن لومڙيءَ جي نگاهه سان هلت هلندي!
  ماريا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان، موتمار طاقت جو دستي بم اڇلائي، ٻاهر نڪري وئي:
  - هڪ عورت پنهنجي غريب جسم کي بي نقاب ڪرڻ سان پيار ڪندي آهي ته جيئن وڌيڪ اميرن کي لباس ڏيڻ لاء!
  ماروشيا هڪ ڊگھو فائر ڪيو، فريٽز جي قطار کي ڪٽيندي ۽ چيو:
  - هڪ ننگي پير عورت هڪ مرد تي تيزيء سان رکي ٿو، جيتوڻيڪ هو ڪافي بوٽ نه آهي!
  الينڪا، نازين تي صحيح فائر ڪندي، نوٽ ڪيو:
  - هڪ ننگي عورت جي هيل سان، هڪ مرد کي فيشن جي بوٽن تي گھمائڻ آسان آهي!
  Anyuta هڪ گرينيڊ لانچر مان فائر ڪيو ۽ جاري ڪيو:
  - فيشني بوٽن حاصل ڪرڻ لاء، هڪ عورت کي صحيح طور تي مرد کي "شوڊ" ڪرڻ گهرجي!
  آلا، نازين کي دفنائڻ سان ماريندي، ۽ سندس ننگي آڱرين ڏانهن گرنيڊ اڇلائي، جواب ڏنو:
  - هڪ عورت جنهن کي خبر ناهي ته پنهنجي ٽنگ کي وقت ۾ ڪيئن ننگا ڪري، هميشه لاء "شڊ" رهندو!
  ماريا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي گول هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي، جاري ڪيو:
  - گهڻو ڪري هڪ عورت جي ننگي پيرن کي ڏسڻ ۾، هڪ مرد پاڻ کي "جوتا هڻڻ" جو خطرو آهي ٽريمپ جي حالت ۾!
  ماروشيا، دشمن تي صحيح فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي گوڏن سان گرنيڊ ڏئي، جواب ڏنو:
  - هميشه لاءِ ننگي پير نه رهڻ لاءِ، توهان کي وقت ۾ پنهنجا بوٽ اُڇلائڻ جي ضرورت پوندي!
  الئنڪا، نازين تي گوليون هلائڻ جاري رکندي، ۽ انهن مان ساهه ڪڍي، خوشيءَ سان جاري ڪندي:
  - ڇوڪريءَ جو ننگا پير حملو ڪندڙ جي ترپالن جي بوٽ کان بهتر آهي!
  Anyuta، اڻڄاتل درستگي سان شوٽ ڪرڻ جاري رکندي، نوٽ ڪيو ويو:
  - مضبوط هٿيار مزاحمت نه ڪندو، نازڪ چمڙي جي سامهون، دلڪش ڇوڪرين جي تلاء!
  الا، جرمن حملي آورن تي فائرنگ، جاري ڪيو:
  - عورتون ڏاڍي چالاڪي سان ننگي پيرن سان مرد جي پرس ۾ چڙهنديون آهن!
  ماريا نازين تي فائرنگ ڪئي، وڏي درستگي سان، ۽ انهن جي مٿو ڇڪيندي، نوٽ ڪيو:
  - سون جي سڪن لاءِ عورتن جي جسم جو چپچپا حصو، ننگي پير ۽ ننگي سينو!
  مارويا، شوٽنگ جاري رکندي، نازين تي رحم ڪرڻ کان سواء، جاري ڪيو:
  - هڪ عورت کي ڪڏهن ڪڏهن پنهنجا بوٽ لاهڻ گهرجن، ته جيئن ضرورت کان اڳ گوڏن ڀر نه ٿئي!
  الينڪا، نازين تي چڱيءَ طرح لکندي، ۽ انهن کي ڍڳن ۾ اسٽيڪ ڪندي، منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - اهو آسان آهي ته هڪ انسان کي گوڏن تي ويهاري پيرن سان!
  Anyuta، دشمن تي فائرنگ، جارحيت سان چيو:
  - وقت ۾ ننگي پير، ڪڏهن به ننگي پير!
  الا، دشمنن کي گونگي ڪرڻ، ۽ مخالفن کي ختم ڪرڻ، گرنٽنگ:
  - هڪ عورت لاءِ ننگي پيرن سان سون جي چوٽي تي چڙهڻ آسان آهي!
  ماريا پڻ نازين کي ڌڪايو، ۽ صاف ڪيو:
  - تون بوٽن جو مڙس آهين، جيڪڏهن توهان عورتن جي پيرن کي پسند نٿا ڪن!
  ماروشيا، نازين تي فائرنگ ڪري، ۽ گھر ۾ ٺاهيل پيڪٽ کي ڌماڪيدار مادو پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي، جتان ٽائيگر ڦري ويو، رڙ ڪري چيو:
  - پتلي پيرن واري عورت مرد کي عزت ۾ جھليندي!
  الينڪا نازين کي ڌڪ هنيو، انهن کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ ڏنو:
  - ننگي آڱريون هٿن کان وڌيڪ ڪارائتيون هونديون آهن جڏهن ڪا عورت "شڊ" مرد جي کيسي مان سڪا ڪڍي ٿي!
  Anyuta فرٽز کي ڪٽي ڇڏيو ۽ دٻايو:
  - سڀ کان وڌيڪ مهارت واري شيء اها آهي ته هڪ عورت هڪ مرد کي پيرن جي هيٺان ڌڪيندي، پنهنجي ننگي پيرن سان!
  آلا، مخالفن تي گوليون هڻي، ۽ ليمن کي پنهنجي ننگي هيل سان اڇلائي، جاري ڪيو:
  - انسان جي دل جو رستو آسان آهي خوبصورتيءَ لاءِ ننگي پيرن سان لڪائڻ!
  ماريا هڪ جرمن ٽينڪ کي ٽوڙي ڇڏيو، گرينيڊ اڇلائي، دٻايو:
  - ڇوڪرين جا ننگي پير، وڌيڪ مضبوط جڏهن انسان جي دل جي ايورسٽ تي چڙهڻ!
  ماتريونا به گوليون هڻي ماري وڌو ۽ چيائين ته:
  "پنهنجا بوٽ لاهي، عورت لاءِ مرد جي بي حسيءَ جو صحرا پار ڪرڻ آسان آهي!
  الينڪا هڪ قبضو ڪيل بازوڪا سان دشمن کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ چيو:
  - تون بوٽن وانگر گونگا ٿي ويندين، تون ننگي پيرن جي ايڏي به ماريندو!
  انيوتا به هڪ موڙ ڏنو ۽ ڪنڌ لوڏيندي، ڏند ڪٿائيندي چيو:
  - هڪ ننگي عورت جي ٽنگ هڪ انسان کي ننگي پيرن ۾ ڪري ٿو ننڍپڻ ۾!
  ڳاڙهي وارن واري آلا، نازين کي هيٺ ڪري، چيري:
  -اڪثر ڪري شوڊ جا بوٽ ننگي پيرن ۾ بچي پوندا آهن!
  ماريا نازين تي هڪ چماٽ هنئي ۽ رڙ ڪئي:
  - جيڪڏهن هڪ ڇوڪري خوبصورت ٽنگون آهن، ته پوء هوء زندگي ۾ ٽرام نه آهي!
  ماتريونا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، نازين کي ڪٽيندي، اناج جي ٻڪرين وانگر، ڀڙڪي اٿيو:
  - هڪ ننگي پير ڇوڪري هڪ پراڻي عورت کان بهتر آهي، هڪ نوجوان ٻلي، هڪ پراڻي شينهن کان وڌيڪ مزو آهي!
  الينڪا، نازين تي فائرنگ، ۽ موت جي موتمار تحفا اڇلائي، جاري ڪيو:
  - سڀ کان وڌيڪ، هڪ عورت هڪ انعام حاصل ڪري ٿو ننگي سينن سان، ۽ فيشني بوٽن سان ننگي پيرن سان!
  Anyuta پڻ نازين کي ماريو، انهن کي هيٺ ڪري ڇڏيو، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان گرينيڊ اڇلائي ۽ دٻايو:
  - هڪ عورت جي ننگي هيل هن کي مرد جي بي حسي جي ڪنڊن کان بهترين طور تي بچائيندو آهي!
  آلا، مخالفين تي فائرنگ ۽ انهن کي خودڪار دفن سان ڪٽي ڇڏيو، نوٽ ڪيو:
  - هڪ ننگي عورت جي پيرن مان هڪ مرد لاء سڀ کان وڌيڪ پائيدار هيل!
  ماريا، مخالفين کي مارڻ، ۽ گرينيڊ لانچر کان مارڻ ، جاري ڪيو ويو:
  - هڪ ننگي پير عورت جي هيل، سڀ کان وڌيڪ سڙيل بوٽ پائڻ ان جي گبلٽس سان!
  ميٽريونا، فاشسٽن کي ٽوڙيندي، عقل سان چيو:
  - توهان وقت ۾ پنهنجا بوٽ اڇلائڻ جي قابل نه هوندا - توهان ننگي پير بڻجي ويندا!
  الينڪا، نازين تي لکندي، نوٽ ڪيو:
  -جيڪڏهن توهان هڪ دلدار ذهن آهيو، ته پوء توهان چڱي طرح گرم ڪري سگهو ٿا، صرف پنهنجو پاڻ کي!
  Anyuta منطقي طور تي نوٽ ڪيو، دشمن کي ڌڪڻ، ۽ هڪ پيڪيج کي پنهنجي ننگي پيرن سان بارود سان اڇلائي:
  - اهو سٺو آهي هڪ ڪلب آهي، اهو خراب آهي هڪ ڪلب هجڻ!
  آلا، نازين کي ماريندي، ۽ پنهنجي ننگي هيل سان گرنيڊ ڏئي، رڙ ڪئي:
  - اڇلائي لوھ جي مٺي توھان کي جيئرو رھڻ ۾ مدد ڪري سگھي ٿي، پر ھڪڙو بلوط سر موت جو سبب بڻجندو!
  ماريا ڪافي منطقي طور تي نوٽ ڪيو، نازين کي ڇڪيندي:
  -جڏهن حاڪم جي سر ۾ بادشاهه نه هوندو آهي ته ملڪ ۾ انتشار جو راڄ هوندو آهي، ۽ اُهي وڪالت ڪندا آهن!
  ميٽريونا، نازين کي عقلي طور تي ماريندي، نوٽ ڪيو:
  - تاج سر لاءِ ناهي ته ٽوپي!
  الينڪا، فريٽز کي ڪچلندي، منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - بلوط جي سر تي ۽ تاج بيچيني سان ويھي ٿو!
  Anyuta، نازين تي بلڪل صحيح طور تي شوٽنگ، جاري ڪيو:
  - بلوط ڪيترو به مضبوط هجي، پر ان مان سر لاءِ مواد تمام نازڪ آهي!
  الا، دشمن تي تيز فائرنگ، منطقي طور تي ڪٽايو ويو:
  - جيڪو ڪلب جو سربراهه آهي، هو ڪلب سان سر تي اچي ٿو!
  ماريا fucking مخالفين، جاري:
  - سياستدان جي هٿن ۾ پرس ۽ ڊٺو آهي، صرف پئسا ڪاٺ جا آهن، ۽ لٺ ڪاغذ آهي!
  مارويا منطقي طور تي نوٽ ڪيو، پنهنجي ننگي پيرن سان ليمون اڇلائي:
  - هڪ روشن سر، گهٽ ۾ گهٽ سرمائي وار ڏانهن اشارو ڪري ٿو!
  ماترونا، نازين کي ڪچلندي، تبصرو ڪيو:
  - توهان شايد هڪ سونهري نه آهيو، پر اهو هڪ روشن روح هجڻ خوبصورت آهي، ڇوڪريون برائي کي شڪست ڏئي سگهن ٿيون ته جيئن ٻيا خوشيء سان زندگي گذاري سگهن!
  الينڪا، نازين تي فائرنگ ڪندي، رڙ ڪئي:
  - توهان اڪيلو اسٽمپ تي بلوط جي وڻن کان مضبوط دفاع ٺاهي نٿا سگهو!
  Anyuta، شوٽنگ، منطقي طور تي نوٽ ڪيو ويو آهي:
  -جيڪڏھن سياستدان ڪاٺي نه ھجي ته پوءِ نه رڳو ووٽر اسٽمپ مان پر چپس به ڪڍندو!
  آلا جارحيت سان اعلان ڪيو، جرمنن کي ڇڪيندي:
  -جيتوڻيڪ سياستدان عقاب نه آهي، پر ووٽرن کي ڪانو ۽ ڪاٺير سمجهي ٿو!
  ماريا، دشمنن کي ڪٽيندي، نوٽ ڪيو:
  - جيڪڏهن توهان سياستدانن کي اجازت ڏيو ته هو توهان کان ڇنڊ ڇاڻ ڪن، ته پوءِ توهان يقيناً هڪ woodpecker آهيو!
  مترينا، نازين کي هيٺ ڪري، پاڻ کي ظاهر ڪيو:
  - ووٽرن وٽ سياستدان لومڙ آهي، پر پاڻ وٽ، هيمسٽر به هيمسٽر آهي!
  ماروسيا پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - هوشيار سياستدان مرغي جي کوپڙي ۾ لومڙي وانگر آهي ۽ بيوقوف چين جي دڪان ۾ هاٿي وانگر آهي!
  Alenka، Fritz کي ڪچلندي، جاري ڪيو:
  - حڪم خاموشيءَ سان لڳايو وڃي ٿو، سياستدان ڳالهائڻ سان گند پيدا ڪري ٿو!
  Anyuta، نازين کي گرنيڊ سان ٽڪرائيندي، دٻايو:
  - هڪ سياستدان تمام گهڻو ڳالهائيندو آهي، خاص طور تي جڏهن هو پنهنجو وات بند ڪرڻ چاهيندو آهي!
  آلا جارحيت سان نوٽ ڪيو، نازين کي ڌڪايو:
  - هڪ سياستدان سان بحث ڪرڻ ته مارٽر ۾ پاڻي وجهي، جيستائين توهان زبان جي عضون کي نه ٽوڙيو، منافع ۾ ڪوڙ آهي!
  ماريا، دشمنن کي چيڀاٽڻ، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان گرينيڊ اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - سياستدان ته لومڙي ۽ بگھڙ جو ميلاپ آهي، پر سور به گهڻو ڪري ٿو!
  ماترينا، نازين تي فائرنگ ڪندي، رڙ ڪئي:
  - جيترو سياستدان لومڙ، اوترو سور!
  مارويا، فريٽز کي ڇڪيندي، جاري ڪيو:
  "سياست ۾ مسلسل چرپر، بگھڙ، ڍڳي، ڪڪڙ، ڪڪڙ ۽ لٺ ڪٺا ٿيندا آهن، رڳو لومڙي کي ئي بادشاهه چونڊيو ويندو آهي!
  الينڪا، نازين کي ڪچلندي، رڙ ڪئي:
  - هڪ ڊڪٽيٽر جيڪو شينهن کي ظاهر ڪري ٿو حقيقي سور آهي!
  Anyuta جارحيت سان نوٽ ڪيو، شاٽ سان دشمنن کي ڇڪايو:
  - هڪ سياستدان شينهن لاءِ تڏهن ئي پاسو ڪندو جڏهن ووٽر مڪمل گدو هوندو!
  علامه، نازين کي قالين مان مٽيءَ وانگر ڌڪيندي، ٻاهر ڪڍيائين:
  - هڪ سياستدان رڍ جي چمڙي تي رکي ٿو، پر صرف خونخوار کيس هڪ بگھڙ سان تعلق رکي ٿو، ۽ هوشيار رڍ سان!
  ماريا، پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلائي، چيري:
  - اھو بھتر آھي جڏھن حاڪم رڍن جي پوشاڪ ۾ بگھڙ ھجي، انھيءَ کان بھتر آھي جو شينھن جي روپ ۾ رڍ آھي!
  Matryona، دشمن تي فائرنگ، رابن هود جي درستگي سان، جاري ڪيو ويو:
  - هڪ سياستدان رڍن وانگر امن جي ڳالهه ڪري ٿو، پر بگھڙ جنگ کي ڀڙڪائي ٿو!
  مارويا، دشمن تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - هڪ سياستدان ووٽرن جو ووٽ حاصل ڪرڻ لاءِ رات جي تاري وانگر وڄائيندو آهي، پر انهن کي ڪاٺين لاءِ رکي ٿو!
  الينڪا، نازين تي فائرنگ، جاري ڪيو:
  - جيڪڏهن سياستدان جي تقرير توهان کي هڪ رات جي ٽريلر وانگر لڳي، ته هن معاملي ۾ ڪانء نه ٿيو!
  Anyuta ذلت سان نوٽ ڪيو، نازين کي ڇڪيندي:
  - جيڪڏهن ڪو سياستدان رات جو ڳائي ٿو، ته هو توهان کي هڪ مناسب راند سمجهي ٿو!
  آلا، نازين کي ڪٽيندي، نوٽ ڪيو:
  - ووٽرن لاءِ شڪار ڪرڻ ٻيلي جي شڪار کان مختلف آهي ته شڪاري جيترو ٿي سگهي شور ڪري!
  ماريا، دشمن تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - هڪ سياستدان، هڪ جيبڪار جي برعڪس، چوري ڪرڻ وقت تمام گهڻو شور پيدا ڪري ٿو، ۽ ڦرلٽ ڪرڻ وقت خوشامد وٺندو آهي!
  متريونا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، گوڙ ڪيو:
  - هڪ سياستدان به هڪ معنى ۾ هڪ ديوتا آهي، پر ان کي نه مڃڻ بهتر آهي!
  ماريا تصديق ڪئي:
  - سياستدان چنڊ کي ووٽ ڏيڻ جو واعدو ڪرڻ پسند ڪندو آهي، رڳو اهو شامل ڪرڻ وساريندو آهي ته اتي سانت کانسواءِ زندگي ناهي!
  الينڪا، مخالفن کي ڪٽيندي، ڪاوڙجي وئي:
  - افسوس دماغ کان نه، پر عملي شعور جي کوٽ جو!
  Anyuta، دشمن تي فائرنگ، squeaked:
  - دنيا جون سڀ مشڪلاتون پئسن سان نه اينديون آهن، پر ان جي گهربل مقدار جي کوٽ سبب!
  علامه، دشمن تي فائرنگ ڪندي چيو:
  سياستدان کي ٻولي ته پنهنجي خيالن کي لڪائڻ لاءِ ڏني ويندي آهي، پر هڪ سياستدان کي ڪهڙي فصاحت ۽ بلاغت سان لڪايو ويندو آهي!
  ماريا زور ڀريو، Krauts تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - لوهه زنجيرن ۾ جڪڙجي وڃي ته تلوارن لاءِ به نه بچندو، تقريرن ۾ چانديءَ جو ڦڙو ته پوءِ اجورو ڏيڻ لاءِ ڪجهه به نه هوندو!
  متريونا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، رڙ ڪئي:
  - ڇا سياستدان وٽ واعدو پورو ڪرڻ لاءِ ڪو تحفو آهي؟ مال آهي، پر ڪجهه به نه!
  مارويا، نازين تي فائرنگ، نوٽ ڪيو:
  - هاٿي گندگي جو هڪ وڏو انبار لڳائي ٿو، ۽ سياستدان لومڙي، زباني اسهال جو هڪ وڏو جبل!
  الئنڪا نازياڻين کي ڪچلندي، ذلت سان نوٽ ڪيو:
  - سياستدان تقريرن جو مٺو ماک ڀريو، ووٽرن کي زباني دانهن ۾ ٻوڙي!
  Anyuta، پنهنجي مخالفن تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - سياستدان جي مٺي تقرير ماکي جي وهڪري وانگر آهي، رڳو توهان ان کي ڪچري جي ڍير ۾ اڇلائي ڇڏيو!
  آلا، فاشسٽن تي فائرنگ ڪندي، نوٽ ڪيو:
  - هڪ سياستدان جيڪو واعدو ڪري ٿو اهو پورو ڪري سگهي ٿو، رڳو ووٽر کي ناممڪن تي يقين ڏيارڻ لاءِ!
  ماريا، فائرنگ بلڪل صحيح، جاري ڪئي:
  - اليڪشن ۾ ڪيترائي سياستدان آهن، پر چونڊڻ وارو ڪو به ناهي، ڪير اسٽمپ، ڪير ڊڪ، ڪير لومڙ، ڪير سور، ڪير ريو- ناراضگي کان فقط هڪ ڳالهه رهي ٿي. رڙ!
  ماتريونا نازين تي فائرنگ ڪئي ۽ چيو:
  - هڪ سياستدان جيڪو اڪثر پنهنجي ڳچيء ۾ ڳوڙها آڻيندو آهي، توهان کي پنهنجي ڪنن کي صحيح طور تي لت ڏيڻ گهرجي!
  مارويا نازين کي ڪٽيندي چيو:
  - هڪ سياستدان، هڪ رات جي رات جي برعڪس، ڪڏهن به ڪجهه نه ڳائي، ۽ هڪ لومڙي جو تحفو آهي!
  اليونڪا ڏند ڪرٽيندي چيو:
  - سياستدان عقاب بڻجڻ چاهي ٿو، پر ووٽر کي هميشه پکين جو حق ناهي!
  Anyuta cooed، جرمنن کي هڪ سپنر سان شوٽنگ :
  - تون پکين جي حقن تي ڇو آهين، ڇو ته ڪاٺيءَ جو ذهن!
  اَلا پٿرن جي جارحيت سان چيو:
  - سياستدان وٽ ڪيترائي مختلف گيت آهن، پر سڀ صرف هڪ مقصد سان: مون کي چونڊيو!
  ماريا، نازين کي ڪٽيندي، رڙ ڪئي:
  - ووٽر، ٻڪريءَ وانگر، هير، بگھڙ، رڇ ته ڇڏي ٿو، پر سياسي لومڙ کيس هر حال ۾ کائي ٿو!
  ماترينا نوٽ ڪيو، نازين کي ڪٽيندي:
  - ڪو سياستدان مکڻ جي عقل، بلبل جي ٽريلر، ڪاٺيءَ جي ذهانت سان ملائڻ لاءِ مٺيون ڳالهيون استعمال ڪندو، پر هن جو سور جو جوهر ڀاڪر جي اک کي نظر ايندو!
  مارويا، فاشسٽن سان وڙهندي، مسڪرائيندي چوي ٿو:
  - عورت به سٺي سياستدان آهي، ۽ گهٽ ۾ گهٽ هڪ موقعو ته ڏئي ٿي ته هوءَ پنهنجي وفاداريءَ جو واعدو پورو ڪري ۽ خوشيون ڏئي!
  تنهنڪري ڇوڪرين کي بهادريء سان شهر جو دفاع ڪيو ۽ وڏي اميد ڏي.
  . باب نمبر 4.
  سيپٽمبر جي آخر ۾ ۽ آڪٽوبر جي شروعات ۾، آسترخان لاءِ جنگيون اڃا جاري هيون، ۽ نازي ڪئسپين سمنڊ جي ڪناري سان ڏکڻ طرف وڌي رهيا هئا. نازي غيرمعمولي طور تي اڳتي وڌيا... ڏکڻ ۾، نازين Ordzhonikidze شهر تي قبضو ڪري ورتو ۽ گروزني تي حملو شروع ڪيو.
  هن شهر ۾، سوويت جنگيون بهادريءَ سان وڙهيون ويون.
  ڇوڪرين جي بٽالين، Tamara جي اڳواڻي ۾، خطرناڪ عزم ۽ جرئت ڏيکاري.
  تمارا پنهنجي مشين گن مان هڪ برسٽ فائر ڪيو ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائيندي چيو:
  - اسان جي مادر وطن يو ايس ايس آر کي پاڪائي!
  انا، نازين تي صحيح طور تي فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج پڻ اڇلائي، رڙ ڪئي:
  - هيروزم جي شان!
  اکولينا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، چيائون:
  - مادر وطن ۽ عزت لاءِ!
  وڪٽوريا، فرٽز تي فائرنگ ڪري، ۽ پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان خطرناڪ طاقت سان گرنيڊ اڇلائي، رڙ ڪري چيو:
  - ويرماچٽ کي بهادريءَ سان ڪرش ڪريو!
  اولمپيا، هڪ صحتمند ڇوڪري، دشمنن کي هڪ قطار ڏني، فريٽز کي ڇڪايو ۽ معاف ڪيو:
  - مقدس جنگ ۾، اسان جي فتح ٿيندي!
  تمارا، نازين تي فائرنگ ڪئي، ۽ ٻيهر پنهنجي ننگي پيرن سان گرينيڊ اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - هڪ سپاهي کي بلوط جي طاقت هجڻ گهرجي، پر بلوط جي سر نه!
  ڇوڪرين فائرنگ ڪئي. چوڌاري ٿر جا ماس، تماڪ جا ڍير ٿي پيا آهن. ڌماڪي کانپوءِ ڌماڪو ٿيو. دونھون آسمان ۾ اڀري ٿو. چوڌاري سڀ ڪجهه باهه ۾ آهي.
  وڏي پيماني تي تباهي.
  سهڻي، ننگي پير سونهري انا، جيئن هوءَ گرنيڊ اڇلائي، نازين کي ڀڄائيندي، هن طرح ڌمڪيون ڏيندي:
  - هر بلوط ۾ هڪ سوراخ آهي، هر بلوط جي سر ۾ هڪ سوراخ آهي جنهن مان دماغ وهندو آهي!
  اڪولينا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، ۽ گرنيڊ اڇلائي پنهنجي سهڻي، ٽنگيل، ننگي پيرن سان، رڙ ڪري چيو:
  - جيڪڏهن توهان هڪ بلوط وانگر هوشيار آهيو، ته پوء توهان اسپن وانگر موڙيندا!
  وڪٽوريا، هيءَ ڳاڙهي وارن واري ڇوڪري، جيڪا پڻ ننگي، ٽنگيل، ڇنڊيل ٽنگن سان، چيريندي:
  - جيڪڏهن توهان وٽ لومڙي جي چالبازي نه آهي، ته پوءِ ٽي اسڪالر توهان کان ٻاهر نڪرندا!
  اولمپياڊا، هڪ صحتمند، ڊگھي، وڏي، عضلاتي سونهري، هڪ موڙ ڏنو، پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - جيڪڏهن توهان بلوط وانگر گونگا آهيو، اهي توهان کي چپچپا وانگر ڦري ڇڏيندا!
  ھڪڙو ڇوڪرو انھن جي ڀرسان ھليو ويو. هو ڪاري هيلس سان چمڪندو رهيو، ۽ نازين ڏانهن هڪ ڌماڪيدار سامان اڇلايو. پوءِ هن رڙ ڪئي:
  - هڪ جوان سپاهي، هڪ خراب جنرل کان بهتر!
  تمارا وري موڙ ڏنو. هن پنهنجي ننگي پيرن سان موتمار طاقت سان گرنيڊ اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - پنهنجي هر نئين سوٽ لاءِ، سياستدان ووٽرن کان ٽي اسڪالر ڪڍندو آهي!
  اکولينا، دشمنن تي گوليون هڻي، ۽ جارحاڻي انداز ۾ کلندي، رڙ ڪندي چيو:
  - تون هڪ بلوط جي وڻ وانگر هوشيار ٿي ويندين، اهي ان کي چپچپا ۽ خرگوش وانگر ڪٽي ڇڏيندا!
  انا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلائي، ٽينڪن کي گهٽائيندي، چيڀاٽيندي:
  - هڪ چالاڪ لومڙ به شينهن جون ٽي کُليون ڪڍندو، جيڪڏهن هو عقل وارو رام هجي!
  وڪٽوريا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ۽ هڪ قاتل موجود کي پنهنجي ننگي هيل سان اڇلائي، جاري ڪيو:
  - جيڪڏهن توهان لومڙ نه ٿيڻ چاهيو، ته توهان بکايل ڪتي وانگر رڙيون ڪندا!
  اولمپڪس فريٽز کي ختم ڪري ڇڏيو. پوءِ هن پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلايو ۽ چيس:
  - سياستدان ته لومڙ آهي، پوءِ ڏينهن جي روشنيءَ ۾ ووٽرن- ڪڪڙن کي ڀڄائي ٿو!
  ڪينيڊيءَ جو گوڙ اڀري ٿو. زبردست " اسٽرمٽيگرز " جنگ ۾ وڃو . اهي راڪيٽ سان ڀريل بم فائر ڪن ٿا. ۽ اهي سموريون عمارتون تباهه ڪري ڇڏيندا آهن، گهرن کي هڪ ئي وقت تباهه ڪري ڇڏيندا آهن. ۽ طوفاني سپاهي آسمان ۾ گردش ڪري رهيا آهن. اهي سوويت پوزيشن تي راڪيٽ فائر ڪن ٿا . اهي بم اڇلائيندا آهن. Panther-2 اڳ ۾ ئي نظر اچي رهيو آهي، هڪ مشين Panther کان وڌيڪ ترقي يافته آهي، هڪ طاقتور 88-mm توپ سان.
  جرمن ڪار ۾ هڪ تنگ ۽ ننڍو برج آهي، انهي سان گڏ هڪ اسڪواٽ هول. اهڙو ديوانو، جيڪڏهن اُڇلي ٿو ته اُڇلي ٿو. ۽ سڀ کان اهم، تمام ڳري نه، 900 هارس پاور جي وڌيڪ طاقتور انجڻ سان.
  تمارا پنهنجي ننگي پيرن سان Panther-2 تي گرينيڊ اڇلايو ۽ چيو:
  - تون بيوقوف ٿي بيوقوف ٿي ويندين، اُھي اُن کي چُپڪي وانگر ڦاڙي ڇڏيندا، نه رڳو چالاڪ لومڙا، پر بزدل خرگوش به!
  انا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ۽ مخالفن کي لٽيندي، پنهنجي ننگي پيرن سان ليمون اڇلائيندي، نتيجو ڪڍيو:
  - ايستائين جو هڪ چيل، هڪ چالاڪ لومڙ، هڪ گلي ڪڪڙ کي بي نقاب ڪري سگهي ٿو!
  اڪولينا، دشمنن کي ڪٽڻ، ۽ انهن کي ڇڪڻ، صحيح شاٽ سان، جاري ڪيو:
  - هڪ ماڻهو جيڪو شينهن جي ڪردار جو خواب ڏسي رهيو آهي، اڪثر ڪري لومڙي جي هٿ سان گڏ گڏي بڻجي ويندو آهي!
  وڪٽوريا، مخالفن کي دفن ۾ ڪٽيندي، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان ڪا خطرناڪ شيءِ اڇلائي، رڙ ڪئي:
  - ماڻھوءَ ۾ شينھن جھڙا تمنا ھوندا آھن، گڏھ جي ضد ھوندي آھي، رڻ جھڙي بيھودي ھوندي آھي، ھٿيءَ جي ٻاجھ هوندي آھي، پر سندس لومڙ ھميشه کيس لالچ ڏيندو آھي!
  اولمپڪس دشمن کي هڪ موڙ ڏنو. هوءَ لان جي ڪٽڻ جي مشين وانگر ان کي هيٺ ڪري ڇڏي ۽ رڙ ڪري چوڻ لڳي:
  - ڳاڙهي رنگ جو لومڙ، خوني سوٽ وارو سياستدان!
  جنگ جي شدت وڌندي رهي. هن شهر کي نازين گيس جي توپن مان ماريو هو، جيڪي ڪيٽيوشا کان وڌيڪ طاقت ۾ هئا. ۽ نازين جي مزاحمت ڪرڻ تمام ڏکيو هو. پر ننگي پيرن، اڌ ننگي ڇوڪرين جي بٽالين وڏي جوش سان وڙهندي هئي. ۽ ڇوڪريون تقريبا مري نه ويا، مردن کي وڌيڪ مليو.
  تمارا، نازين تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجن ننگي پيرن سان دستي بم اڇلائي، ٻاهر نڪري وئي:
  - عورت مضبوط مردن کي سندن ڪمزورين تي کيڏندي شڪست ڏئي ٿي، ڪو سياستدان ڪمزور ووٽرن کي واضح اوور ايڪٽ ڪري قائل ڪري ٿو!
  انا، دشمنن کي ڪٽيندي ۽ انهن کي گولين سان ڪٽيندي، ساڳئي وقت پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج ڏيندي چيو:
  - هڪ عورت سڀ کان وڌيڪ چالاڪ سياستدان آهي، هن کي لومڙ ٿيڻ لاءِ پڙهڻ جي ضرورت ناهي، پر هن کي ننگي پيرن ۾ بوٽ پائڻ جي قابل ٿيڻ جي ضرورت آهي!
  اڪولينا، مخالفن کي درست دفن سان ڪٽيندي، ۽ هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي:
  عورت به جوانيءَ سان پيار ڪندي آهي، پر ڊالر جي سائي هن کي سرپرست جي سائي عمر کان به وڌيڪ پياري آهي!
  وڪٽوريا، اُن ڳاڙهي وارن واري ڪچي، هڪ موتمار ڌماڪو ڏئي، لڪير کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - ڇوڪريءَ جي جوانيءَ جي سائي سائي رنگ جي نوٽن کي متوجه ڪري ٿي مردن جي، جن کي پئسن مان ٿلهو وڌو آهي!
  اولمپيا، دشمنن تي گوليون هڻي، پنهنجي ننگي پيرن سان ٻيو تحفو اڇلائي، رڙ ڪئي:
  - سائي ڊالر جو تعاقب نه ڪريو، مصيبت به سائي اکيون آهن، ۽ شيل خراب آهي!
  جنگ وڌيڪ کان وڌيڪ سخت ٿيندي پئي وڃي. موتمار پروجيڪٽ تيز ٿي رهيا آهن. انهن سوويت پوزيشن کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ بيٽرين جي بندوقن کي ختم ڪري ڇڏيو. ۽ نوان جهاز ڊوڙن ٿا، ۽ حملو ڪندڙ بندوقون گوڙ ڪن ٿيون. مٽيءَ جا ڪڪر آسمان ۾ اڀرن ٿا.
  تامارا، نازين تي بي رحميءَ سان فائرنگ ڪندي، هڪ موتي ڪڍيو، جنهن کان اڳ هن پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلايو:
  - خدا تي ايمان آڻيندي، جانور جي سطح تي نه ٻوڙيو: انسان نه هڪ فرمانبردار رڍ آهي ۽ نه هڪ بدبودار بکري!
  انا، دشمن سان وڙهندي، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان موت جا تحفا اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  "ماڻهن جي ايمان تي پئسو ڪمائڻ سونهن تي ٻوٽو وجهڻ برابر آهي، بي اعتمادي اُڀري ايندي!
  اکولينا، پينٿر کي تباهه ڪندي، جارحيت سان ڌماڪو ڪيو :
  - آچر تي ايمان آڻيو، هفتي ۾ ست جمعه تائين نه وڃو!
  وڪٽوريا، نازين تي بلڪل صحيح فائرنگ ڪندي، ۽ جارحاڻي انداز ۾ انهن کي هيٺ ڪري ڇڏيو، نوٽ ڪيو:
  - جهنم جي ابدي باھ ۾ عقيدت، وهم جو کير اُڇلائي ٿو، جنهن مان مذهب جا بدمعاش جھاگ ٽٽي پون ٿا!
  اولمپيا، هڪ عورت هيرو، نازين کي ڪٽيندي ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان زبردست تباهي واري طاقت جا گرنيڊ اڇلائيندي، نوٽ ڪيو:
  - رڳو اسٽمپ ۽ بلوط ابدي شعلي جي دوزخي باهه تي يقين رکندا آهن، پاڻ کي چپچپا وانگر ڇڪڻ جي اجازت ڏين ٿا!
  تمارا هڪ پڪڙيل بازوڪا مان فائر ڪيو، هن جي ننگي هيل کي چمڪيو ۽ چيريائين:
  - ابدي جهنم جي باهه جو شعلو ڪيئن چمڪي ٿو؟ دين کان بدمعاشن جي کيسي ۾ سون جي سِڪن جا چمڪاٽ!
  انا، دشمن تي شوٽنگ، ۽ نازين کي وڏي درستي سان ڪٽڻ، جاري ڪيو:
  - بدمعاش خدا کي استعمال ڪري پنهنجي کيسي ڀرڻ لاءِ، ۽ ٺڳيو وڃن نه رڳو خالي سر سان!
  Akulina دشمن کي هڪ رخ ڏنو. هن پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  مذهب جا بدمعاش رڍن جون ٽي کُليون ڦاڙي ڇڏيندا آهن، ٻڪرين جا سڱ ڀڃي ڇڏيندا آهن، انهن کي رڳو نفعو پيارو هوندو آهي، ۽ ايمان ته هيڪ جو ڪم!
  وڪٽوريا پنهنجي ننگي هيل سان ڪراڙ وارو بم اڇلايو، دشمن کي اُڇليو ۽ رڙ ڪئي:
  - هڪ ايماندار پادريء هڪ سبزي وڇوڙي وانگر آهي، صرف ايمان هميشه ايماندار آهي، ۽ ان جو استعمال خود غرض آهي!
  اولمپيا هڪ مشين گن مان دشمن کي اڏايو. هوءَ دشمن کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ پنهنجي ننگي هيل سان دستي بمن جو هڪ گروپ لاٿو، جنهن شعر جي ٽانڪي کي اونڌو ڪري ڇڏيو. پوءِ هوءَ رڙ ڪئي:
  - ڪو به مذهب هڪ افسانوي ڪهاڻي آهي، صرف منافعو هن تصور مان حقيقي شاندار تناسب ۾ ٺاهيو ويندو آهي!
  هي ڪيئن ڇوڪريون بهادري سان Grozny جي شهر ۾ وڙهندا. ۽ اھي پاڻ کي بھادريءَ جي بلند ترين نقطي نظر کان ڏيکاريندا آھن.
  ۽ ٻيون ڇوڪريون پنهنجي پوري جرئت سان Astrakhan جو دفاع ڪن ٿيون. ۽ اهي پڻ اعلي ترين ايروبيٽيڪس ۽ طاقت جو مظاهرو ڪن ٿا.
  ڇوڪريون تمام سٺو وڙهندا آهن.
  الينڪا پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ گرنيڊ اڇلايو، نازين کي ڌار ڪري ڇڏيو، ۽ پنهنجي ڏندن کي ڇڪيندي چيو:
  - ڪير توهان کي توهان جي ڪنن تي نوڊلز ٽنگڻ جي اجازت ڏئي ٿو، هميشه لاء بکيو رهندو!
  Anyuta، نازين کي هن سان گڏ ڇڪيندي، اتفاق ڪيو:
  - توهان جي ڪنن تي نوڊلن جو پورو نه هوندو!
  علاءَ نازين تي فائرنگ ڪئي، پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ خطرناڪ گرنيڊ اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - ڪنن تي نوڊلز هڪ آخري منٽ جي ناسي پيدا ڪندڙ ڊش آهي!
  ماريا حيرت انگيز طور تي نوٽ ڪيو، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي، ۽ هڪ ڌماڪيدار پيڪيج پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي:
  - جيڪڏهن هي خدا آهي، ڪو به نه ڄاڻي، پر اهي مسلسل هڪ شخص کي صليب تي چاڙهيندا آهن، ڄڻ ته هو مسيح جي مثال آهي!
  ماروشيا، فريٽز کي چوندي، ان کي کنيو ۽ رڙ ڪري، جارحاڻي انداز ۾ کلندي چيو:
  - انسان خدا جي قدرت کي حاصل ڪرڻ جي ڪوشش ڪري ٿو، پر هن وقت تائين هن کي صرف هڪ صليب ملي ٿو جيڪو خدا نه آهي!
  ميٽريونا هڪ موڙ ڏنو، فاشسٽن کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ پنهنجي دوستن ڏانهن جارحاڻي انداز ۾ اکيون ٻوٽي چيو:
  - انسان دل سان چڱائيءَ لاءِ ڪوشش ڪري ٿو، دماغ سان نفعي لاءِ، ۽ پيٽ سان پيٽ سان، ۽ آخر ۾، پيرن ۾ ڦاٿل، هن کي کڏ ۾ اڇلايو وڃي ٿو!
  ۽ آسترخان ۾ سخت جنگيون ٿيون. وولگا تي شهر سوويت دفاع جو هڪ اهم نقطو آهي. ۽ هتي اهڙيون خوفناڪ جنگيون غضب ۾ آهن. ڄڻ ته ڪيٽلي ٻري رهي آهي.
  ۽ ڳري، موتمار جهاز ڊوڙي رهيا آهن. Yu-288 هڪ تمام طاقتور مشين آهي. ۽ وڏي طاقت سان بم اڇلائي ٿو.
  الينڪا رڙيون ڪندي، نازين ڏانهن رخ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلائي:
  - جيڪڏھن ڪنھن ماڻھوءَ ۾ گوريلا جي عقل آھي ته اھو گھوڙي وانگر ھلندو ۽ ڪتي وانگر کائيندو!
  Anyuta پنهنجي ننگي پيرن سان موت جو هڪ قاتل تحفو شروع ڪيو، نازين کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ چيائون:
  - هڪ ماڻهو پاڻ کي ڪلر تي رکڻ جي اجازت ڏئي ٿو، پر هن کي هلڪو ڪرڻ لاء، هن کي زبردستي چابور سان مارڻ گهرجي!
  علاءَ پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ليمون ڪڍيو ۽ رڙ ڪئي:
  - سياستدان وٽ وڏو کيسي آهي، پر هو صرف هڪ اهم کيسي آهي!
  ماريا، مخالفن تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - هڪ سياستدان جيڪو ووٽرن کي آسمان مان چنڊ جو واعدو ڪري ٿو، اقتدار ۾ اچڻ سان، چنڊ جي نظارن کي ڇڏي ٿو، ۽ روشنيء تي بک کان روئي ٿو!
  ميٽريونا، کلندي کلندي چيو:
  - هر پاليسيءَ ۾ شيطان الله تعاليٰ جي جاءِ وٺڻ جي ترغيب ڏئي ٿو، رڳو سياستدان وٽ تمام گهٽ صلاحيتون آهن!
  مارويا، دشمنن تي فائرنگ، ۽ اعتماد سان انھن کي ڇڪيندي، نوٽ ڪيو:
  - انسان ڪوشش ته ڪري ٿو قادرِمطلق ٿيڻ جي، پر ان جي اخلاقي ترقي ان کي بهتر نه بڻائي!
  ڇوڪريون ظاهري طور تي اعليٰ درجي تائين جاکوڙيندڙ آهن.
  ۽ جنگ هڪ نرالي رستي تي هلي رهي آهي. جيٽ جهازن کي ٽين ريخ ۾ آزمايو پيو وڃي. ۽ اهو پڻ يو ايس ايس آر سان تڪرار ۾ هڪ بلڪه سنجيده دليل آهي.
  هٽلر، يقينا، بلڪل راضي نه آهي. جنگ ڇڪي ٿي، ۽ روس ضد سان مزاحمت ڪري ٿو، جيتوڻيڪ اهو پڻ ڏئي ٿو. جنگيون ٽڙي پيون آهن، ڄڻ آتش فشان جي وات ۾.
  آڪٽوبر جي آخر. ڪلميڪيا مڪمل طور تي قبضو ڪيو ويو آهي، ۽ نازي داغستان ۾ اڳتي وڌندا آهن.
  نازين جون ڪاميابيون، جيتوڻيڪ معمولي، پر مسلسل. اسود سمنڊ جي ٻيڙي تباهي جي ڪناري تي آهي.
  هتي تباهه ڪندڙ تي هڪ مڪمل ٽيم ڇوڪرين تي مشتمل آهي. گهٽ ۾ گهٽ چوڻ لاء سٺو عملو. ڇوڪري ويڪرين ۾ آهي ۽ ننگي پير ڊوڙندي آهي، گول هيلس سان چمڪندڙ.
  ايلس، تباهي جو ڪمانڊر، اعتماد سان فاشسٽ ڪروزر تي حملو ڪرڻ جو حڪم ڏئي ٿو. هڪ torpedo لانچ ۽ تبصرا:
  - جنگ ۾، جيئن هڪ سٺي ٿيٽر ۾، ايندڙ عمل غير متوقع آهي، ڳوڙها ضرور وهايا ويندا!
  اينڊريانا هن جو ساٿي آهي، ڇوڪرين جي هڪ مڪمل نسل کي حڪم ڏئي ٿو. اهي ٽمٽار ننگا، گول هيل، ۽ ٿلهو ڊوڙندا هئا. انهن هڪ مائن ڊيوائس قائم ڪئي.
  اندريانا چيو:
  مون کي يقين آهي ته سڄي دنيا جاڳندي
  فاشزم جو خاتمو ٿيندو...
  ۽ سج چمڪندو
  ڪميونزم لاءِ رستو روشن ڪرڻ!
  ويرونيڪا، نازين تي توپ مان فائر ڪندي، صاف چيو:
  - جنگ ۾، فلم وانگر: ايڪشن موهي ٿو، اهو ڪڏهن به بور نه ٿيندو آهي، صرف، افسوس، اهو واقعي ماريندو آهي!
  هڪ تباهي ڪندڙ ننگي پيرن سان، ٿلهي، ٿلهي، تمام خوبصورت ڇوڪرين کي هڪ پاسي کان ٻئي طرف ٽپو ڏئي ٿو. هن کي پنن وانگر اڇلايو ويو آهي.
  ايلس، سندس ڇني، ننگي پيرن کي ڇڪيندي، رڙ ڪئي:
  - جيڪڏهن توهان آسان نه آهيو، زمين جنگ ۾ امن سان آرام ڪندي!
  اندريانا، هڪ توپ مان صحيح طور تي شوٽنگ ڪندي، نوٽ ڪيو:
  - هڪ ڇوڪري جيڪا جنگ ڪري سگهي ٿي هڪ نائيٽ آهي!
  ايلس پاڻ کي درست ڪيو جيئن هوء فائرنگ ڪئي:
  - نه، هوء هڪ هيرو آهي!
  ۽ جنگجو کلڻ لڳا. ۽ زبانون ڏيکاريائين. ۽ خوبصورتين جون ٽنگون، تمام خوبصورت، ۽ رت جا نشان ڊيڪ تي ڇڏي ويا آهن. طاقتور ڇوڪريون.
  ۽ ننگا، انهن جي هيل تمام گول ۽ خوبصورت آهن.
  ايلس کي ياد آيو ته ڪيئن هن کي قيد ڪيو ويو هو، ۽ نازي هن جي تلون کي هڪ ٿلهي، ڳاڙهي گرم چابڪ سان ماريو هو. هتي توهان ريڪ تي لڳ ڀڳ ننگي لٽڪيل آهيو. توهان جا ننگي پير هڪ اسٽاڪ ۾ ٽڪي ويا آهن. ۽ اهي توهان کي ڳاڙهي گرم رنڊن سان گدگدائيندا آهن. هتي ۽ ڳاڙهي رنگ جي نپل ڏانهن، ڳاڙهي لوهه کي ڍڪيل آهي.
  ايلس کي ڪيترن ئي ڏينهن تائين تشدد ۽ تشدد ڪيو ويو. پر ڇوڪري فرار ٿيڻ ۾ ڪامياب ٿي وئي.
  هن گارڊ آفيسر کي ٻڌايو ته هوءَ سمنڊ جي ڪناري واري هنڌ کي سڃاڻي ٿي، جتي هنن سون جو هڪ ڪنٽينر اڇلايو جيڪو سيواسٽوپول مان ڪڍيو ويو هو. فاشسٽ ان لاءِ ڪري پيو.
  خير، ايلس، سڀني تشدد جي باوجود، هن جي جرئت کي برقرار رکيو. هنن هن کي زنجيرن کان ڌار ڪيو ۽ هٿ ٻڌي ٻيڙيءَ ۾ ويهاريو. ۽ هن جي ننگي پيرن سان، ريڪ تي ٿورڙي سڙي، هوء هڪ پستول کڻڻ ۽ ٻن فاشسٽن کي فائرنگ ڪرڻ جي قابل هئي. پوءِ هوءَ رسي کي کولي ۽ ترڻ لڳي. هوءَ هوشياريءَ سان جاچي رهي هئي. ۽ ڇوڪرين جي عزت حاصل ڪئي.
  اسپيشل ڊپارٽمينٽ کان هنن هن کي چمڻ جي ڪوشش ڪئي ، پر ايلس خاص آفيسرن کي ڌمڪيون ڏنيون ته هو هڪ حادثي جو بندوبست ڪن ۽ هن کي ڪچيءَ تي لٽڪائي ڇڏين. اهي ڊڄي ويا.
  ايلس هڪ تمام وڙهندڙ ڇوڪري آهي ...
  هوءَ به حيرت انگيز انداز ۾ چيو:
  - جلاد ڪهاڙي کي هٿيار طور پيار ڪندو آهي، پر جنگ ۾ هن وٽ بيڪار مهارت آهي!
  اينڊريانا ان ڳالهه سان متفق ٿي، هن جون ٽنگيل ٽنگون ڦاڙيندي:
  - تون اڃا به ڪهاڙي مان سوپ کائي سگهين ٿو، پر هيروڪ قلم سان جيڪو لکيو ويو آهي، ان کي جلاد جي ڪهاڙي سان ڪٽي نٿو سگهجي!
  جوليانا هڪ تمام خوبصورت ڇوڪري آهي. هوءَ پنهنجي سيني ۽ پينٽيءَ تي فقط ٿلهي پٽي واري ڪپڙي جي پٽي پائي رهي آهي. پر هوء ڏاڍي شاندار ۽ خوبصورت آهي. تباهي تي سڀئي ڇوڪريون ننگي پير آهن ۽ ڏاڍا دلڪش آهن.
  جڏهن جرمنن کي قيد ڪيو وڃي ٿو، اهي ڇوڪرين کي گول، ننگي هيلس چمي ڏيڻ تي مجبور ڪن ٿا. ۽ قيدي اهو فرض نڀائي رهيا آهن. ۽ اھي ڇوڪرين جي ڳچيء کي چاھيندا آھن، ۽ وڏي خوشي سان چميندا آھن.
  جوليانا ڳايو:
  - اسان بڇڙا ڌاڙيل نه آهيون،
  اسان مارڻ نٿا چاهيون...
  پر ننگي پيرن جو درد،
  مان هر ڪنهن کي منهن تي ڌڪ ڏيڻ چاهيان ٿو!
  ڇوڪريون، يقينا، ڪنهن به ڪاميابي جو مزو وٺڻ جي قابل.
  اينڊريانا، هن جي ننگي هيل کي ڇڪيندي، جاري ڪيو:
  - او، نئين سرحدون، مون کي کلڻ نه ڏيو!
  ايلس اتفاق ڪيو:
  - انهن لاءِ لامحدود موقعا جيڪي پاڻ لاءِ حدون مقرر نٿا ڪن!
  ويرونيڪا پنهنجي ننگي پيرن کي ڌڪ هنيو، هن جي ننگي هيل کي ڪلهي ڇڏيو، ۽ نوٽ ڪيو، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي:
  - مضبوط ترين شخص ناقابل برداشت عزائم کي نه ڇڪيندو!
  اينڊريانا پنهنجي ڏندن کي ڇڪيندي ۽ پنهنجي تپ کي فائر ڪندي حيرت سان چيو:
  - هڪ انسان خدا کان پري آهي، ڇاڪاڻ ته هو پنهنجي فطرت جي تقليد ۾ مڪي کان پري نه ويو آهي!
  ويرونيڪا، صحيح شاٽ سان اڳتي وڌيندڙ نازين جي وهڪرن کي چيڀاٽيندي، ڪاوڙ ۾ چيو:
  - هڪ سياستدان عزائم ۾ هڪ ديوتا آهي، پنهنجي منهن جي طريقن ۾، ۽ نتيجن کي استعمال ڪرڻ ۾ هو سراسر سور آهي!
  سوويت ڇوڪرين چڱي طرح وڙهندا. پر اتي، يقينا، جرمن آهن، ۽ پڻ خوبصورتي بڪني ۽ ننگي پيرن ۾.
  مثال طور، Gerda هڪ نادر جنگجو آهي.
  هوءَ ۽ سندس ساٿي نئين ٽانڪي "پينٿر" -2 تي ويٺا.
  ڇوڪريون سوويت فوجن تي گوليون ۽ دانهون ڪن ٿيون.
  اسان بڇڙا بگھڙا آهيون، پوئتي رهون ٿا، نه چڱا!
  ۽ اهي اکيون ٻوٽي رهيا آهن ...
  گرڊا، پنهنجن ننگي پيرن جي آڱرين جي مدد سان، روسي سپاهين کي ڌڪ هنيو، ۽ خوشيء سان چيو:
  - جنهن جي زندگيءَ ۾ وڇوڙو نه هجي، ان کان ٽي خاڪا هيٺ لهيا وڃن، جنهن جي ذهن ۾ لومڙ نه هجي، اهو مرغي وانگر ڪٽجي وڃي!
  چارليٽ پڻ هڪ صحيح پروجيڪٽ سان ماريو، هڪ سوويت ٽينڪ کي ٽوڙي، هٿيارن کي چيڀاٽيو ۽ چيو:
  - بگھڙ هميشه بکيو آهي، ماڻهو هميشه غير مطمئن آهي، ۽ سياستدان هڪ لفظ به سچ نه ٿو چئي سگهي!
  ڪرسٽينا، بلڪل صحيح طور تي دشمن تي شوٽنگ ڪندي، ۽ روسي ٽينڪن کي مارڻ واري خطرناڪ پروجيڪٽ سان، نوٽ ڪيو:
  - لومڙي کي قيمتي ڀور آهي، پر سياستدانن جي لومڙي جي يقينن ڪا به قيمت ناهي!
  مگڊا بندوق کڻي دشمن ڏانهن اشارو ڪيو، پنهنجي ننگين آڱرين سان، ڪٺو ڪيو ۽ رڙ ڪئي:
  - ان سياستدان کان وڌيڪ بکري جو کير آهي، جيڪو دماغ سان رام هجي!
  گرڊا، صحيح طور تي سوويت گاڏين تي گول ڪرڻ جاري رکي، نوٽ ڪيو:
  - چونڊن ۾، سياستدان طاعون ۽ ڪالرا جي وچ ۾ هوندا آهن، جيتوڻيڪ سياستدان پنهنجي schizophrenia ۾ تمام گهڻو متعدي آهن!
  شارلٽ چوٽيهه کي ڌڪ هڻي، ٽاور کي ٽوڙيندي چيو:
  - سياستدان کي شڪار لاءِ بگھڙ جي نڪ ته ھوندي آھي، پر ھو پاڻ ته ڳچيءَ لاءِ تيار ٿيل سور آھي!
  ڪرسٽينا پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي وڏي مهارت سان پروجيڪٽ کي لانچ ڪيو ۽ چيو:
  - سياستدان هڪ رام آهي، جيڪو شينهن جي تخت تي چڙهي ٿو، ۽ جڏهن هو چوٽي تي پهچندو آهي، هو لومڙ بڻجي ويندو آهي مرغي ووٽرن کي!
  مگڊا جارحيت سان نوٽ ڪيو، سوويت کي موت جو تحفو هن جي ننگي آڱرين سان خود هلائيندڙ بندوق موڪلي:
  - اھي سياستدانن تي ڀروسو نه ڪندا آھن، پر اھي ووٽ ڏيندا آھن، اھي موسيقي نه سمجھندا آھن، پر اھي خوشيء سان ٻڌندا آھن، اھي نوڊلز نه کائيندا آھن، پر اھي خوشيء سان ٻڌندا آھن!
  ۽ سندن Panther-2 تمام سرگرم ڪم ڪري رهيو آهي. ۽ اهو پروجيڪٽ کي بلڪل صحيح طور تي موڪلي ٿو.
  جرمن مشين تمام سوويت ٽينڪن کي تمام اعتماد سان چيڀاٽيندو آهي.
  Gerda شوٽ ۽ ڳائي ٿو:
  - هڪ، ٻه، ٽي - صلاح کي ٽوڙيو!
  چارليٽ بلڪل صحيح طور تي فائر ڪري ٿو، دشمنن کي ماريندو آهي ۽ سيٽيون ڏئي ٿو:
  - اسان دنيا ۾ سڀ کان مضبوط آهيون!
  ڪرسٽينا، پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي چوٽيهه جي ذريعي شوٽ ڪرڻ لاء، شامل ڪيو:
  - اسان پنهنجي سڀني دشمنن کي ٽوائلٽ ۾ ويهندا سين!
  مگدا دشمن تي حملو ڪيو ۽ ٻاهر نڪري ويو:
  - فادر ملڪ ڳوڙها نه مڃيندو آهي!
  گردا رڙ ڪري چيو:
  - ۽ اسان دماغ ۾ برائي oligarchs ڏينداسين!
  شارلٽ حيرت سان نوٽ ڪيو، هڪ شيل سان سوويت هاوٽزر کي مارڻ:
  - سون رڳو سهڻو نظر اچي ٿو، حقيقت ۾، هي وات، انسانيت هميشه ڏکيا آهن، هيبتناڪ ٿي ويا آهن!
  ڪرسٽينا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، پاڻ کي ذلت سان بيان ڪيو:
  - پنهنجي سيني کي ڍڪڻ کان پوء، اهو آسان آهي ته هڪ عورت لاء هڪ مرد کان ٽي چمڙن کي ڀڃڻ!
  مگدا، مخالفين تي فائرنگ، اصل ۾ تبصرو ڪيو:
  - ڇوڪرين جا ننگا پير، مردن کي گلشن ۾ وجهي!
  يقينا، ٽينڪ تي ڇوڪريون خوبصورت آهن. ۽ پائلٽ Fritz جي وچ ۾ بهترين آهن.
  البينا ۽ الوينا ڪائنات ۾ سڀ کان وڌيڪ طاقتور ايز آهن. هتي اهي پهريان ئي پنج سئو جهازن جو تعداد پهچي چڪا آهن جن مان هر هڪ کي ماريو ويو. صرف مارسيل انهن جي اڳيان آهي. هن کي سوويت بحري فوج جي 500 هين جهاز لاءِ لوهه جي صليب جو گرانڊ ڪراس ڏنو ويو. پر البينا ۽ الوينا بعد ۾ وڙهڻ شروع ڪيو، ۽ تنهن ڪري اهي جلد ئي مارسيل کي ختم ڪري ڇڏيندا.
  500 هين جهاز لاءِ البينا ۽ الوينا کي سونهري بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان گڏ نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس مليو.
  ۽ هاڻي اهي لال پائلٽس سان وڙهندا آهن.
  البينا پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان بٽڻ دٻائي ٿي، هڪ ئي وقت پنج سوويت جهازن کي ڪيرائي ٿي ۽ رڙيون ڪري ٿي:
  - جيڪڏهن ڪو ماڻهو سمارٽ بوٽن آهي، ته هميشه هڪ گلش ۾ ويهندا!
  الوينا، روسي جهازن تي فائرنگ ڪندي، ۽ انهن کي پنهنجي ننگي آڱرين سان هيٺ ڌڪيندي، نوٽ ڪيو:
  - وقت ۾ هڪ عورت جي ننگي ٽنگ هن کي ڪنهن بوٽ جي گلشن ۾ وجهي ڇڏيندو!
  البينا، بلڪل صحيح طور تي سوويت گاڏين تي فائرنگ ڪندي، پنهنجي ڏند ڪٿائيندي، جواب ڏنو:
  - ھڪڙو ماڻھو جيڪو اڪثر ننگي عورتن جي پيرن کي ڏسندو آھي، پنھنجي گلوش ۾ ويھڻ گھرجي!
  ۽ ٻئي ڇوڪريون، هڪ ٻه وڌيڪ يڪس کي دٻائيندي، رڙ ڪري چيو:
  - هڪ ننگي پير عورت جو پير، اهو چڱيءَ ريت کڙيءَ جي هيٺان بيهي ٿو ۽ گلشيءَ ۾ بلڪل بيٺو آهي!
  ويڙهاڪن کي هتي وڏي اونچائي تي ڏسي سگهجي ٿو.
  پر جيڪڏهن شاندار جرمن پائلٽ آهن، ته پوء اتي به خوبصورت سوويت Komsomol ڇوڪريون آهن.
  جيڪي وڏي شدت سان وڙهندا آهن. ۽ اھي ڪاميابيءَ سان ٽين ريخ جي لشڪر کي ماريندا آھن.
  Anastasia Vedmakova اهو ورتو ۽، هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، جرمن کي ڌڪيو ۽ دٻائيندي چيو:
  - ھڪڙو ماڻھو ھڪڙي ڇوڪريءَ جي بوٽن کي ڀڃڻ لاءِ اندران نڪرڻ لاءِ تيار آھي!
  اڪولينا اورلووا، نازين تي فائرنگ ڪندي، حيرت انگيز طور تي نوٽ ڪيو:
  - توهان ننگي عورت جي هيل سان ڪنهن به بوٽ کي اندر اندر ڦيرائي سگهو ٿا!
  Anastasia پڻ فريٽز کي ڇڪايو ۽ دٻايو:
  - عورت جو ننگي پير ڪنهن به مرد کي اندران ٻاهر ڦيرائي ڇڏيندو، چاهي اهو آخري بوٽ ئي هجي!
  اڪولينا اورلووا، فوڪ -ولف کي ڇڪي ٻاهر ڪڍيو ۽ سندس خوبصورت ڏندن کي ڇڪيندي؛
  - جيڪڏھن توھان چاھيو ٿا ڪنھن ماڻھوءَ کي اندران ٻاھر ڪڍو - پنھنجا بوٽ لاھي، جيڪڏھن توھان چاھيو ٿا ھن کي گلوش ۾، پنھنجي ھيل کي بي نقاب ڪريو!
  ۽ ڇوڪرين گڏجي ڳايو:
  ڪائنات ۾ جنگ وڙهي رهي آهي،
  بغير ڪنهن سبب جي مارڻ لاءِ ڪچلڻ لاءِ ...
  شيطان ڀڄي ويو
  ۽ موت هن سان گڏ آيو!
  
  ۽ ان وهڪري کي ڪير روڪيندو
  خوني ۽ چريو نديون...
  ليزر شعاع مندر ۾ ڊوڙندو،
  ۽ فليش غائب ٿي ويو انسان!
  
  ۽ اهڙي افراتفري
  ڪائنات کي ٻوڏايو ...
  انسانيت جي ڏکوئيندڙ قسمت
  درد، تڪليف برداشت ڪريو!
  ڇوڪريون جزوي طور تي صحيح ٿي سگهن ٿيون. جنگ خوشي نه آهي. پر ساڳئي وقت، تفريح.
  ٻه جرمن شوقين پائلٽ، ايوا ۽ گرٽروڊ، وڙهندا رهيا آهن Focke -Wulf حملي جي تبديلين ۾. اهي سوويت زميني مقصدن تي هوا کان حملو ڪن ٿا.
  حوا، فائرنگ ۽ راڪيٽ ڇڏڻ، نوٽس:
  - ڇو ته ننڍپڻ ننگي پير آهي، ڇو ته عورت جي ننگي پيرن مردن کي پنهنجو ڪنڌ وڃائي ڇڏيو آهي، ڄڻ ته اهي ڇوڪرا آهن!
  گرٽروڊ راڪيٽ کي مارايو، پيڊل تي پنهنجي ننگي هيل کي دٻايو ۽ سوويت فوج جي بنڪر کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - عورت کي ننگا ڏسڻ جي خواهش، انسان کي اندران ئي ٻاهر ڦيرائي ٿي!
  ايوا وري مارو، چوٽيهه مارو، ٽاورز کي ٽوڙي، ۽ حيرت سان چيو:
  - هڪ عورت کي ڪپڙا لاهڻ لاء، توهان کي پهريان هن جي سٺي بوٽن تي رکڻ گهرجي!
  گرٽروڊ پنهنجي مخالف کي پنهنجي شاندار پير جي ننگي، گول هيل استعمال ڪندي ڌڪ هنيو ۽ چيو:
  - صحيح وقت تي ڪپڙا لاهڻ سان، هڪ ڪاروباري عورت هڪ مرد کان ٽي کلون ڪٽي ڇڏيندي!
  حوا سوويت بنڪرز تي راڪيٽ فائر ڪيو ۽ رڙ ڪئي:
  - هڪ عورت جيڪا وقت تي پنهنجو پاڻ کي ظاهر ڪري ٿي، اهو ٽرام نه ٿيندو ۽ هڪ مرد تي تمام گهڻو بوٽ پائيندو!
  گرٽروڊ، سوويت فوجن کي قتل ڪرڻ جي تصديق ڪئي:
  - هڪ ننگي پير عورت هڪ مرد کي بوٽ پائيندو، ۽ کيس گلشن ۾ وجهي، ۽ کيس اندر کان ٻاهر ڦيرايو، ۽ کيس آخري ننگي پير بڻائيندو!
  هتي، يقينا، ڇوڪرين جو منطق اهو آهي ته توهان هن جي خلاف بحث نٿا ڪري سگهو. ۽ ڇوڪريون ننگي پيرن ۽ بيڪين ۾ وڙهنديون آهن.
  ۽ اهي خوبصورت نوجوان مردن سان پيار ڪن ٿا، ۽ عام طور تي اهي صرف سپر آهن.
  ۽ جيڪڏھن اھي ڳائيندا ته پوءِ سؤ ماڻھو ماريا ويندا!
  هتي ڇوڪريون آهن، ٻنهي پاسن کان قابل ۽ تمام خوبصورت، تنهنڪري حقيقت ۾ مرد اندران ٻاهر ڦرندا آهن!
  . باب نمبر 5
  Grozny جو شهر، مڪمل طور تي نازي فوجن جي چوڌاري، نومبر 1943 جي شروعات ۾ ڪري پيو. ڇوڪرين سان گڏ بٽالين ڪهاڙيءَ مان نڪري شالي ڏانهن پوئتي هٽي وئي.
  اتي اڳي ئي جبل هئا، اوچتو علائقو، ۽ اهو دفاعي رکڻ لاء وڌيڪ آسان ٿي ويو. جرمن ٽينڪن جو وزن تمام گهڻو هو، خاص طور تي Maus، ۽ جبلن ۾ انهن سان وڙهڻ بلڪل ناگزير هو. T-3 ٽينڪ اڳ ۾ ئي بند ٿي چڪو هو ، پر جديد نسخي ۾ T-4 اڃا تائين پيدا ڪيو ويو آهي. جيتوڻيڪ اهو اخلاقي طور تي پراڻو آهي. پر هو اڃا تائين T-34-76 جي خلاف جنگ ڪري سگهي ٿو. ۽ اهو هڪ سٺو جنگ آهي. ان جي توپ اڃا به وڌيڪ طاقتور هئي ۽ چوٽيهه توپن کان به وڌيڪ هئي.
  تمارا ۽ ڇوڪريون شالي ۾ وڙهندا هئا. ڇوڪرين کي هن تمام وڏي جبل ڳوٺ رکڻ جي ڪوشش ڪئي - هڪ حقيقي شهر.
  سهڻا ڏاڍا بهادريءَ سان وڙهيا.
  تمارا پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ گرنيڊ اڇلايو، هڪ ڌماڪو فائر ڪيو ۽ چيو:
  - USSR جي مادر وطن لاء!
  انا نازين تي فائرنگ ڪئي. لائٽر T-4 سلپ تي چڙهڻ جي ڪوشش ڪئي. ڇوڪري، پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلائي، نازي مشين کي ٻاهر ڪڍيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي ماء پيء لاء!
  اڪولينا، فرٽز تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي هيل سان، ورق ۾ ويڙهيل هڪ مرڻ واري جي خدمت ڪندي، vyaknula:
  - مادر وطن هميشه پاڪ آهي!
  ويرونيڪا، دشمن تي گوليون هڻي، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان ليمون اڇلائي، ٻاهر ڪڍيائين:
  - روس جي ديوين لاء!
  اولمپياس، هن ديوتا عورت، نازي کي پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ گرينيڊ پڻ اڇلايو ۽ رڙ ڪري چيو:
  - ڪميونزم لاءِ!
  تامارا، نازين کي چڱيءَ طرح فائر ڪندي، ۽ کين وڻ مان ڇنڊي وانگر ڪٽيندي، جاري ڪيو:
  - فوج ۾ وڌيڪ بلوط جا وڻ، اسان جو دفاع مضبوط!
  انا نوٽ ڪيو، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي، ۽ نازين تي وڏي درستگي ۽ ڪاوڙ سان فائرنگ ڪندي:
  - مان توهان سڀني کي تباهه ڪري ڇڏيندس.
  ٽانڪي "شعر"، هڪ ڊگهي بندوق بيرل سان هڪ وڏي گاڏي. هتي هن وٽ جديد بندوق 105 ملي ايم، بيرل جي ڊيگهه 100 EL آهي. ۽ اهو هڪ تمام ڊگهو بندوق آهي. ۽ هي ٽڪنڊو موتمار قوت سان ٻاهر نڪرندو آهي.
  اڪولينا بازوڪا مان نازين تي گوليون هڻي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - ڪميونزم جي دور جي شان!
  وڪٽوريا پڻ باهه ڏئي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - روس جي هيروز کي پاڪائي!
  اولمپڪس نازين تي فائرنگ ڪندي ۽ انهن جي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائڻ جي تصديق ڪري ٿو:
  - عظيم شان!
  ڇوڪريون، اهو نوٽ ڪيو وڃي، غير معمولي ۽ تمام سٺا آهن. ۽ انهن جي ڏاڪڻ تمام وڏي مقدار جي آهي.
  تمارا، دشمن تي شوٽنگ ۽ سندس ڏند ڇڪيندي، چوي ٿو:
  - روس ۽ آخر تائين آزادي لاء!
  انا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، جارحيت سان چوي ٿي، پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي:
  - اچو ته دلين کي متحد ڪريون!
  ۽ پنهنجي ساٿين ڏانهن ڇڪي ٿو.
  اڪولينا، پڻ، هڪ فٽ فائر ڪندي، پنهنجي مخالفين کي ختم ڪندي، ۽ گوڙ ڪندي:
  - ڇت ذريعي منهنجي فتوحات لاء!
  Akulina Petrovskaya هڪ عام ڇوڪري نه آهي. هن کي تمام گهڻو گذرڻو پيو. خاص طور تي، هوء چوري ڪئي وئي هئي ۽ گرفتاري هيٺ هئي. مان پڻ نوجوانن جي حراستي مرڪز مان گذريو. خير، ڪا ڳالهه ناهي، مان بچي ويس. ننگي پير برفاني طوفانن مان گذري، پر هوءَ صرف صحتمند ۽ مضبوط ٿي وئي.
  وڪٽوريا جنوني غصي سان وڙهندي آهي. دشمن تي ٽهڪ ڏنو. ڪراٽس کي گوليون هڻي ڪري گر ٿي ويا آهن. ان کان پوء، هن جي ننگي آڱرين سان، هن هڪ گرينيڊ اڇلايو. موٽرسائيڪل ڪلٽي ٿي وئي.
  ڇوڪري چيو:
  - طاقتور سرحدن کان ٻاهر!
  اولمپيا سخت جهنگلي غضب سان وڙهندا آهن. هن جا ڦڙا مضبوط ۽ ٻرندڙ آهن. هوءَ سچ پچ هڪ ديوتا ڇوڪري آهي. ۽ اهڙيءَ طرح هو پنهنجي مخالفن کي ماريندو آهي. تنهنڪري نازي فعال طور تي ختم ڪري رهيا آهن. کين ٿورو به موقعو نه ٿو ڏئي.
  اولمپيا پنهنجي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙ ڪري ٿو:
  - هن خلائي ڪميونزم کي پاڪائي!
  تمارا، نازين تي فائرنگ، گوڙ:
  - لينن جي ڪميونزم جو شان!
  انا مخالفن تي فائر ڪري ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - يو ايس ايس آر لاءِ!
  اڪولينا، دشمنن کي ڪٽڻ، ۽ گوڙ ڪندي، رڙيون ڪندي:
  - اعلي ترين ايروبيٽڪ لاء!
  وڪٽوريا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ٻاهر ڪڍيو ويو:
  - سڀ کان وڌيڪ غير معمولي فتوحات لاء!
  اولمپيا، نازي ٽينڪ کي چيڀاٽيندي، رڙ ڪئي:
  - سوويت يونين جي ڪميونزم لاء!
  تمارا پڻ فائرنگ ڪري رهيو آهي. بلڪل صحيح طور تي شوٽ، مخالفين کي صحيح دفن سان ڍڪيندا آهن. ڪنڌيءَ وانگر هيٺ لهي ٿو ۽ رڙ ڪري ٿو:
  - ڪميونزم جي دور جي شان!
  انا، فاشسٽن تي گوليون هلائيندي ۽ انهن کي ڪٽڻ بجاءِ پنهنجي ٿلهي جي صحيح جھولين سان، چوندي آهي:
  - هيروز کي عظيم شان!
  ۽ هو پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي ٿو. هتي هڪ ناني آهي.
  اڪولينا ڪراٽس کي ڪٽي ٿو ۽ جارحاڻي طور تي گوڙ ڪري ٿو:
  - ڪميونزم لاءِ!
  ۽ هن جو عضوو جسم ڦاٽي پيو.
  وڪٽوريا نازين کي به مات ڏئي ٿي. ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هو پنهنجي مخالفن تي قاتل تحفا اڇلائي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - دنيا جي عظمت لاء!
  اولمپيا پڻ دشمنن تي گوليون هڻي ٿو. انهن کي لٺ جي ڦڙي وانگر ٻاهر ڪڍي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - عظيم ڪميونزم جي پاڪائي!
  ۽ هن جي ننگي آڱرين سان، هو خطرناڪ طاقت سان هڪ گرينيڊ اڇلائي، دشمنن کي ٽوڙي ڇڏيو.
  اهڙيءَ طرح پنجن دشمنن کي کنيو، ۽ اچو ته انهن کي ڪٽيون، ۽ اچو ته انهن کي ختم ڪريون، ۽ انهن کي پيس.
  جرمنن کي روڪيو ويو ۽ چڱيءَ طرح ڌڪجي ويو. هتي اهو ڏکيو ٿي ويو، ۽ اهي تڪرار.
  هتي گئس اڇلائڻ وارا آهن، ۽ اهي جارحيت سان ڪم ڪن ٿا. ۽ سوويت پوزيشن کي تباهه ڪيو.
  بيٽس ۽ " Sturmtigr " پري کان، دشمن تي - لال فوج.
  جرمن ڇوڪرين جو اشارو ۽ خودڪار بندوقون "بيئر" ۽ ڪيئن انهن سان دشمن کي ماريو. ۽ اهي واقعي ۽ مڪمل طور تي ڀريل آهن. ۽ هڪ شيل جنهن جو وزن اڌ سينٽيرس آهي سوويت خندق ۽ بنڪرز کي ٽوڙي ٿو.
  جنگجو فريدا روئي ٿو:
  - اسان جي عظيم ترين ٽئين ريخ لاءِ!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن ڇڪيو. جنهن کان پوءِ ننگي پيرن سان فاشسٽ ڇوڪريون وري گوليون لڳنديون.
  ۽ اڏامندڙ ۽ تباهه ڪندڙ. ۽ جيئن ئي اُهو ڌماڪو ٿئي ٿو، تڏھن گرميءَ مان اُبلندڙ زمين سان گڏ ھڪڙو سڄو ڪفن ٺھي ٿو.
  ها، جرمنن کي سوويت فوجن کي چڱيءَ طرح ملي ٿو. سڀ کان پهرين TA-152 جهازن مان هڪ آسمان ۾ اڏامي. ملٽي-مقصد واري مشين، جهڙوڪ فوڪ -ولف، پر وڌيڪ ترقي يافته، تيز، طاقتور هٿيارن ۽ هٿيارن سان. اهو ٻنهي هڪ فائٽر ۽ حملي جهاز طور استعمال ڪري سگهجي ٿو.
  سوويت فوجن لاء، ڪار، واضح طور تي، هڪ وڏو مسئلو بڻجي سگهي ٿو.
  هيلگا TA-152 تي اڏامي ٿو ۽ سوويت ٽينڪن جي هڪ جوڙي تي حملو ڪري ٿو جيڪي شالي ڏانهن وڃڻ جي ڪوشش ڪري رهيا آهن. ڇوڪري چڱي طرح فائر ڪري ٿي. پهرين چوٿين ٽاور جي ڇت کي ٽوڙي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - مان هڪ وڙهندڙ خوبصورتي آهيان!
  ۽ پوءِ اهو ٻئي ڪار تي حملو ڪري ٿو، جيڪو تيز ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهيو آهي. پر گيئر کي تبديل ڪرڻ ايترو آسان ناهي.
  TA-152 هن قرباني کي 37-mm تپ سان سوراخ ڪري ٿو.
  هيلگا جواب ڏنو ۽ ڳايو:
  - skidded، مون کي ڪٿي skidded، مون کي skidded!
  ۽ هوءَ پاڻ ڏانهن نهاريندي هئي ... هتي هوءَ يڪ-9 تي حملو ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهي آهي. جرمن ڇوڪريءَ آسانيءَ سان هن کي هيٺ ڪري ڇڏيو، پنهنجي ننگي پيرن سان ٽريگر کي دٻائي ۽ اعتماد سان اکيون ڦاڙيندي چيو:
  - مان واقعي عظيم آهيان!
  هيلگا هڪ ڇوڪريءَ وانگر ظاهر ٿئي ٿي جيڪا وڏي همت سان آهي. ۽ دشمنن سان خوني تجربا ڪري ٿو.
  ۽ جيڪڏهن هو ڀڄندو، اهو ڪنهن کي به گهڻو ڪجهه نٿو لڳي.
  هيلگا سوويت گاڏين تي فائرنگ ڪري ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - ڇو، اهو ناممڪن آهي ته توهان جي ذهن مطابق جيئڻ!
  ۽ ننگي هيل سان ڪيئن هيلم کي مارڻ. هي هڪ ڇوڪري آهي - سڀني ڇوڪرين لاء، ڇوڪري.
  ۽ جيڪڏهن اهو روئي ٿو ....
  آسمان ۾ البينا ۽ الوينا به ڏاڍا سرگرم ۽ وڙهندڙ جنگجو آهن.
  ۽ ڇوڪريون، روس جا جهاز، سوچين ٿا، تباهه ڪن ته زندگي سٺي آهي ۽ اها زندگي سٺي آهي.
  ۽ ننگي آڱرين سان اهي هدفن تي هوائي جهاز بندوقون سڌو ڪن ٿا. سوويت ڪارون نه بچندا. ۽ ڇوڪريون انهن کي اهڙي طرح ماريو. اهي توهان کي معمولي موقعو نه ڏيندا آهن.
  ها، وڙهندڙ ڇوڪريون هيون،
  ها، اهي چون ٿا ته ٻيو ڇا آهي ...
  هنن بهادريءَ سان روس تي حملو ڪيو،
  لفظي طور تي شيطان!
  البينا جنگ جي ٺهڻ ۾ هڪ ويڙهاڪ آهي ۽ پنهنجي ڦڦڙن جي چوٽي تي پاڻ ڏانهن رڙ ڪري ٿي:
  - مان عظيم ٿيندس، مان ٿيندس ! سپر چيمپيئن!
  ۽ هن جي ننگي هيل سان هو ڪيبورڊ کي ماريندو هو ۽ پنهنجي مخالفن کي ننڍڙن ٽڪرن ۾ ڦاڙي ڇڏيندو هو.
  الوينا، پنهنجي مخالفن تي فائرنگ ڪندي، هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي گوڙ ڪندي:
  - اسان کي جنگل ۾ ڪير ملندو؟
  ۽ ٻيلي ۾ ڪير ڳوليندا؟
  اسان ان سان مذاق نه ڪنداسين،
  اسان ان کي ٽڪر ۾ ڦاڙي ڇڏينداسين!
  اچو ته ان کي ڌار ڪريون!
  ۽ ننگي هيل سان، هو ڪيئن دشمن کي موتمار گلي ۾ شامل ڪندو. هي هڪ ڇوڪري آهي - سڀ ڇوڪريون بهترين ڇوڪريون آهن!
  سڀ کان وڌيڪ جنگي هيڪ جو جنگجو. ۽ ايترو ويڙهاڪ ۽ جارحاڻي پينٿر وانگر.
  ۽ وڏي جرمن ٻڪريون حملي تي آهن. Astrakhan طوفان. ۽ سوويت سپاهين جي گهرن کي وڏي مقدار ۾ تباهه ڪيو.
  ۽ اهي مرندا آهن، پر نه ڇڏيندا آهن. اهڙا جهيڙا جهيڙا ٿيندا آهن.
  Gerda، يقينا، حملي جي اڳيان آهي ۽ جنگ ڪرڻ لاء تيار آهي. تنهن ڪري هوءَ شوٽنگ ڪري ٿي، تمام گهڻو هڪ عورت رابن هوڊ وانگر هڪ بيڪني ۾. ۽ هي سڀ هڪ ٿڌو عورت آهي.
  ۽ جيڪڏھن اھو ماڻھوءَ جي وات ۾ ھڪڙو ڳاڙھو نپل پڻ وجھي.
  سندس "Panther" -2 ڪم. رستي جي ذريعي، ٽينڪ جي ٿوري مختلف تبديلين کي ڇوڪرين پاران 75 ملي ايم 100 EL تپ سان گڏ ڪيو ويو. اهو punchy آهي، ۽ وڌيڪ تيز-آگ. ها، ۽ گولن جي فراهمي 88-mm بندوق جي ڀيٽ ۾ وڌيڪ آهي.
  گرڊا پنهنجي ننگي آڱرين سان گوليون هڻي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - هڪ، ٻه، ٽي... نيپلم سان ڳوڙها!
  شارلٽ، پڻ، هن جي پٺيان فائرنگ ڪئي ۽ چيو:
  - چار، اٺ، پنج - اچو ته جلدي کيڏيون!
  ڪرسٽينا کي ڌڪ لڳو، سوويت ٽينڪ کي ٽوڙيندي ۽ چيڀاٽيندي:
  - نازين جي طاقت لاءِ اسان بهادريءَ سان جنگ ۾ وينداسين...
  مگدا پنهنجي ننگي پيرن سان فائرنگ ڪئي ۽ جارحاڻي انداز ۾ چيو:
  - ۽ اسان انهن سڀني کي ماري ڇڏينداسين - سڀ ڪميونسٽ!
  ڇوڪريون انتهائي ۽ انتهائي جارحانه عمل ڪن ٿيون. ۽ انهن جو "پينٿر" -2 هڪ صحيح شاٽ سان سوويت هاوٽزر کي ختم ڪري ٿو.
  ڇوڪريون رڙيون ڪن ٿيون ۽ ڳائين ٿيون:
  - اسان جي دنيا لاء شان ...
  ۽ ايلزبيٿ چوٿين چوٿين تي، موڙ ۾، هڪ جهنگلي حملو ڪيو. ۽ هن جي ننگي هيل سان ٽرگر تي دٻايو. ۽ دشمن کي ڌڪ هڻي، رڙ ڪري:
  - ڪميونزم کي رهڻ ڏيو!
  ڪيٿرائن پنهنجي ننگين آڱرين سان موتمار قوت جو هڪ پروجيڪٽ موڪلي ٿي، دشمن کي ڇهي ٿي، ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽيءَ تي نچندي آهي:
  - عظيم روس لاء!
  الينا نازين تي فائرنگ ڪئي. گولو پينٿر جي پيشانيءَ تي لڳيو ۽ رڪجي ويو.
  ڇوڪري رڙ ڪئي:
  - ڪميونزم اسان سان گڏ هوندو!
  Efrasia پڻ هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي پنهنجي مخالف کي ماريو. هن T-4 کي ڇڪيو ۽ ٻاهر ڪڍي ڇڏيو:
  - ڪميونزم جو شان!
  هي وڙهندڙ ڇوڪريون آهن. ۽ جنهن طريقي سان اهي گوليون هلن ٿا، گوليون تمام سهڻي انداز ۾ اڏامي وڃن ٿيون، ۽ چوٽيهه پاڻ حرڪت ۾ آهي. بس ڪوشش ڪريو، اهڙي ڪار مان حرڪت ۾ پڪڙيو. اهو انتهائي ڏکيو آهي.
  پر ڇوڪريون اندر اچن ٿيون، ۽ اهي بيڪيني ۾ وڙهندا آهن ۽ ننگي پير استعمال ڪندا آهن. جنگجو خوبصورت ۽ شاندار آهن.
  ۽ جيڪڏهن اهي ڀڄن ٿا، پوء اهو ڪنهن کي ٿورو نه لڳي. ۽ اهي جهنگلي غضب سان گولا موڪليندا آهن.
  ايلزبيٿ، پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين جي مدد سان، دشمن تي گوليون هلائي، ۽ دشمنن کي ڌڪيندي، چيري:
  - ڪميونزم جي نظرين جي پاڪائي! اسان جي مادر وطن جي شان!
  Ekaterina پڻ فائرنگ ڪئي، هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، فرٽز کي مارڻ ۽ رڙيون ڪندي:
  - وطن لاءِ ۽ آخر تائين فتح!
  الينا، مخالفن تي فائرنگ ڪندي، جارحاڻي انداز ۾ جواب ڏنو، سندس موتي جي ڏندن کي ڇڪيندي ۽ اکيون ٻوٽي، نيلم جي اکين سان:
  - اسان جي ڪائناتي ڪميونزم کي پاڪائي!
  Efrasia ، دشمن تي فائرنگ، کيس زبردست، غير معمولي درستگي سان مارڻ، جاري ڪيو ويو:
  - مادر وطن ۽ اسٽالن لاءِ - جلدي!
  ڇوڪريون واضح طور تي ڊشنگ آهن، ۽ اهي ڪجهه به ڪري سگهن ٿيون ...
  ڊسمبر 1943ع اچي چڪو آهي.
  Alenka ۽ سندس ٽيم پڻ Astrakhan ۾ وڙهندا آهن ۽ اڃا تائين اتي پھانسي رهيا آهن. هيروئن وڙهندي آهي.
  الينڪا هڪ ڦٽ ڏئي ٿي، نازين جي قطار کي هيٺ ڪري ٿي، پوءِ موت جي تحفي کي پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي ٿي ۽ گوڙ ڪري ٿي:
  - ھڪڙو ماڻھو ھڪڙو گبن وانگر آھي، رڳو، بدقسمتي سان، طاقت جي ڀيٽ ۾ ذھني ۾ گھڻو ڪري!
  Anyuta، دشمن تي فائرنگ ۽ دشمنن کي ڪٽيندي، ڌماڪيدار سامان کي پنهنجي ننگي هيل سان ڏنو ۽ رڙ ڪري چيو:
  - ماڻهوءَ کي گڏهه جي ضد آهي، شينهن جي خواهش آهي، پر حقيقت ۾ هو بکري آهي!
  آلا، فريٽز تي صحيح طور تي فائرنگ ڪندي، چيس:
  - هڪ مرد عورت لاءِ ائين آهي جيئن ڳئون لاءِ ٿلهو، توهان ان کان سواءِ نٿا ڪري سگهو، پر ويجهڙائيءَ ۾ اها نفرت آهي!
  ماريا، فاشسٽن تي فائرنگ ڪندي، جواب ڏنو:
  - عورتن جي ڪمري ۾ مرد ۽ ٽوائلٽ جي وچ ۾ ڇا عام آهي - حقيقت اها آهي ته عورتون صرف مردن تي ڌمڪيون ڏين ٿيون!
  ماروشيا، نازين کي ڪٽيندي ۽ پنهنجن ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائيندي، vyaknula:
  - عورت هڪ چالاڪ لومڙ آهي، جيڪا ڪنهن به شينهن کي خرگوش وانگر کائي سگهي ٿي!
  ماتريونا، نازين کي ڪٽائيندي، ۽ پنھنجن ننگين آڱرين سان، ڀاڙيلن کي ڊاھيندي، رڙ ڪندي چيو:
  - هڪ عورت کي هڪ مرد جي ضرورت آهي هڪ ڇوڪرو ڇوڪرو وانگر، هو مرد کي نه ماريندو، پوء زندگي نه هوندي!
  اليونڪا، فريٽز تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - هڪ عورت کي سور جي سڱن وانگر مردن جي ضرورت آهي، صرف هڪ فر ڪوٽ جو عطيو ڏنو ويو آهي قيمتي آهي!
  ۽ ڇوڪرين جي ننگي پيرن واري ٽيم ڪيئن کلندي، پنهنجا ڏند ڇڪيندي، ۽ پنهنجين آڱرين سان دستي بم اڇلائيندي.
  جنگي ڇوڪريون ڊشنگ. وڙهڻ لاءِ سندن عنصر، وڙهڻ لاءِ سندن عنصر!
  Astrakhan، اهو لڳي ٿو، ڇڏڻ وارا نه آهن. جيتري قدر هتي ڇوڪريون، واقعي وڙهندي.
  ٽين ريخ جي فوجي قوتون زبردست آهن. نئين ٽانڪي ڊويزن هتي تمام طاقتور آهن. ٽينڪن جي پيداوار وڌي رهي آهي. ڪو به بم ڌماڪو نه آهي، اهو ممڪن آهي ته اطالوي، فرينچ، بيلجيم ۽ ڊچ مالن کان آفريڪا ۾ مزدورن جي فراهمي.
  ۽ پڻ آفريڪا مان تيل ڪڍڻ لاءِ، ٽنگسٽن، يورينيم سميت ڪيترائي عنصر.
  اهو آهي، نئين ٽانڪن کي ڇڪايو ويو آهي. خاص طور تي، "پينٿر" -2 جو ظاهر، بهتر محفوظ ۽ وڌيڪ هٿياربند، هڪ وڌيڪ طاقتور انجڻ سان، جنگ جي دوران تي ڪافي اثر آهي.
  اتي وڌيڪ ۽ وڌيڪ ٽينڪ ۽ جهاز آهن. ڪم اڳ ۾ ئي Yu-488 تي مڪمل ڪيو پيو وڃي. ٽيون ريخ جو پهريون پيداوار جهاز چار انجڻين سان. تمام طاقتور ۽ تيز. ان جي خاص ڳالهه نسبتاً ننڍو ونگ وارو علائقو آهي، جنهن ڪري بمبار 700 ڪلوميٽر في ڪلاڪ جي رفتار سان اڏامي سگهي ٿو. هن جو مطلب اهو آهي ته سوويت ويڙهاڪن کي ضرور پڪڙي نه سگهندي.
  تنهن ڪري يو ايس ايس آر کي هڪ نئون مسئلو پيدا ڪيو آهي. ريڊ آرمي جون قوتون اصل ۾ ختم ٿي ويون آهن. اسڪول جي ٻارن کي مشين تي لڳايو ويو آهي. چوڏهن سالن جي عمر کان نوجوان اڳ ۾ ئي وڙهندا آهن، تقريبن سرڪاري طور تي. ڇوڪرا، يقينا، هوشيار آهن، ۽ عام طور تي، سٺا ويڙهاڪن. ننڍي عمر ۾، وڻ کي لڪائڻ ۽ چڙهڻ به آسان آهي. ۽ فوجي صلاحيتن کي تيزيء سان ماهر ڪيو ويو آهي. نوجوانن سان گڏوگڏ بالغن سان وڙهندا آهن، انهن کي مارڻ ڏکيو آهي. ها، ۽ نفسياتي طور تي ٻارن کي گول ڪرڻ کان وڌيڪ ڏکيو آهي.
  جرمنن وٽ تمام گھڻيون عورتون سپنر آھن، ۽ ڪنھن به عورت لاءِ ويڙھين کي گوليون ھڻڻ عجيب ۽ شرمناڪ آھي، جيڪي ننڍيون ننڍيون ھونديون...
  ها، اهي چوڏهن سالن جي ڄمار کان سوويت يونين ۾ سڏڻ شروع ڪيو. ۽ پڻ هٿيارن ۽ پينشنرن جي هيٺان. فوج ۾ عورتون وڌيڪ هيون. منصفانه جنس خاص طور تي رضامندي سان ٽينڪ ۽ هوائي جهازن جي فوجن ۾، ۽ سپنر جي طور تي قبول ڪيو ويو. عورتون سٺا سپنر آهن . ۽ ڇاڪاڻ ته اهي عام طور تي مردن کان ننڍا هوندا آهن، اهي ٽينڪن ۽ هوائي جهازن ۾ پڻ وڌيڪ آرام سان وڙهندا آهن. اڪثر نوجوان ٽينڪن ۾ به وڙهندا هئا. اهو ياد رکڻ گهرجي ته ڇوڪرن ۽ عورتن جي جلد وڌيڪ حساس آهي، ۽ انهن جي جهازن ۽ ٽينڪن کي گهٽ ۾ گهٽ ممڪن آهي ته بالغ مردن جي ڀيٽ ۾. نه خراب نوجوانن ۽ هڪ سپنر جي ڪردار ۾. هڪ ڇوڪرو هڪ تنگ خال ۾ ڪري سگهي ٿو، پاڻ کي لڪايو، يا وڻ تي چڙهڻ. گهڻو ڪري فوج ۾ چوڏهن سالن کان گهٽ عمر جي ويڙهاڪن کي ڀرڻ لڳو.
  جنگ انساني وسيلن کي کائي ٿي. ۽ علائقو سوويت يونين جي ڪنٽرول هيٺ گهٽ ۽ گهٽ ٿيندو پيو وڃي. ۽ اڃا تائين جاپان جي ڪيترن ئي پيادل فوج کي منهن ڏيڻو پوندو. ها، ۽ اتي سٺا سامونڊي ٽينڪ آهن، ۽ خاص طور تي خودڪار بندوقون. اهي به سيريز ۾ هڪ وچولي ٽانڪي سان، طاقت ۾ T-34 جي مقابلي ۾، ۽ ان کان به وڌيڪ اڳواٽ هٿيار ۾ ظاهر ٿيو.
  تنهنڪري جاپان کي گهٽ ڪرڻ خطرناڪ آهي. ۽ ان سان جنگ لاء، سپاهين جي ضرورت آهي.
  اسٽالن نروس آهي ۽ گهڻو ڪري هڪ غضب ۾ اچي ٿو. 25 ڊسمبر 1943ع تي هڪ حڪم جاري ڪيو ويو ته هٿيار ڦٽا ڪرڻ وارن جي گهروارن کي گوليون هڻي قتل ڪيو ويندو، جن ۾ ٻارهن سالن جا ٻار به شامل هئا ۽ ننڍن کي مزدورن جي ڪالونين ۾ موڪليو ويندو.
  بئراج جا حصا گهڻو ڪري استعمال ڪيا ويا. ۽ اهي وڌيڪ فعال طور تي گوليون، ۽ تشدد جو استعمال ڪيو.
  اسٽالن بلڪل ناقابل برداشت ٿي ويو. بيريا پهريون هو جنهن نازين سان الڳ امن ڳالهين جي ڪوشش ڪئي. پر هٽلر امن نه چاهيندو هو. هن سوويت يونين کي مڪمل طور تي فتح ڪرڻ چاهيو. خاص طور تي جڏهن اتحادي سندس ڪنٽرول ۽ پهچ کان ٻاهر آهن.
  جيٽ جهاز ٽين ريخ ۾ ٺاهيا ويا. سڀ کان پهريان، ME-262، پر هن فائٽر کي وڌيڪ قابل اعتماد انجڻ جي ضرورت آهي ته جيئن گهڻو ڪري حادثو نه ٿئي.
  Arado بمبار ۽ Yu-287 پروجيڪٽ جو واعدو ڪيو .
  جديد ترين TA-152 پاڻ کي عملي طور تي تمام سٺو ڏيکاريو آهي، هڪ گهڻ مقصدي گاڏي ۽ تمام تيز. عام طور تي، جرمن فوج اڃا تائين هوا ۾ مضبوط هئي. ان کان سواء، سوويت يڪ ۽ Laggies ، المونيم جي کوٽ جي ڪري، ڳري ۽ گهٽ maneuverable معياري گاڏيون ٿي گذريو آهي. سوويت هوائي جهازن جي معيار کي نازڪ سطح تي ڪري پيو. ME-309 ان جي طاقتور هٿيارن سان، ان جي حساب سان مشڪلاتن سان گڏ، سوويت گاڏين سان گڏ، ايم-109 کي هٽائي ڇڏيو. ۽ TA-152 کي Focke -Wulf کي تبديل ڪرڻ گهرجي.
  تنهنڪري جرمنن لاءِ هر شيءِ گهٽ يا گهٽ هاڪي آهي ... پر ٽيڪنالاجي تي ڪم جاري هو.
  مثال طور، پهرين ٽانڪي نئين ترتيب سان Lev-2 ٿيڻ جو واعدو ڪيو ويو. ٽينڪ جي سامهون هڪ يونٽ ۾ ٽرانسميشن ۽ انجڻ کي رکڻ سان، ۽ برج کي پوئين طرف منتقل ڪري، جرمن ڪئمشافٽ تي بچايو ۽ گاڏي جي اونچائي کي گهٽايو. نتيجي طور، "شعر"-2 تمام گهڻو روشن ٿي ويو، ۽ تنهنڪري تيز.
  جنگ جي وقت جي مشڪلاتن جي ڪري، يو ايس ايس آر ۾ ڳري ٽينڪ جي پيداوار لڳ ڀڳ بند ٿي وئي؛ سيريز ۾ تقريبن هر شي کي T-34-76 جي مطابق متحد ڪيو ويو. تنهن ڪري، نازي، هڪ نئين مکيه ٽانڪي ٺاهڻ جي منصوبي ۾، هاڻي ڪو به ارادو نه هو ته پاسي واري هٿيارن کي تمام گهڻو موڙي. ۽ "شير" 1200 هارس پاور جي انجڻ سان، پنجاهه ٽن ۾ فٽ ٿي سگهي ٿو. تنهن هوندي به، Lev-2 ٽانڪي جو وزن وڌيڪ بندوق جي caliber کي گهٽائڻ سان گهٽائي سگهجي ٿو. اڳوڻو واضح طور تي بيڪار ٿي چڪو آهي. ان کان علاوه، 34-4 گهٽ معيار وارا هٿيار هئا، ۽ جيتوڻيڪ 37-mm، جرمن بندوق اڳ ۾ ئي ان ۾ داخل ٿيڻ شروع ڪيو هو.
  اسٽالن واضح طور تي خوفزده ٿي رهيو هو... ۽ هو گجگوڙ ڪري رهيو هو... پر هو ڪجهه به نه ڪري سگهيو...
  نئين سال جي ڏينهن تي، جرمنن وولگا ڊيلٽا تي Astrakhan جي اڃا تائين اڻڄاتل حصي تي حملو ڪيو. ڪيترين ئي دريائن جي رڪاوٽن جي موجودگي، ڏکيو علائقو، ۽ ڪئسپين سمنڊ جي ويجهڙائي، ريڊ آرمي کي اجازت ڏني ته هو Astrakhan جي دفاع کي مضبوط ڪري، ۽ ان کي اسٽالن گراڊ کان به وڌيڪ بهتر بڻائي. ان کان سواء، سوويت ڇوڪرين کي بي مثال هيروزم ڏيکاريو.
  ۽ قفقاز ۾، خاص طور تي سياري ۾، جبلن ذريعي منتقل ڪرڻ تمام ڏکيو آهي. سچ، جرمن ڪئسپين سمنڊ جي وڌيڪ آسان سامونڊي ڪناري سان گڏ هليا ويا. Makhachkala، سرحد بڻجي ويو، جتي سوويت فوجن، پنھنجي مڙني فوجن کي گڏ ڪري، نازين کي روڪڻ جي ڪوشش ڪئي.
  پر گولا بارود، جيڪو صرف سمنڊ ذريعي پهچايو ويو هو، ڪافي نه هو ...
  تمارا پنهنجي ننگي پيرن ڇوڪرين جي بٽالين سان سختيءَ سان وڙهندي هئي.
  عورتون بهادريءَ سان وڙهنديون رهيون ۽ بي مثال بهادري ۽ وڏي همت ڏيکاري.
  ۽ سياري ۽ ٿڌ ۾ تقريبن ننگا وڙهندا هئا.
  تمارا پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ گرنيڊ اڇلايو، ۽ ڌماڪو ڪيو، مخالفين کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ دٻايو:
  - يو ايس ايس آر لاءِ!
  انا پڻ پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان هڪ گرينيڊ اڇلايو ۽ چيو:
  - ڪميونزم لاءِ!
  اڪولينا هڪ چڱيءَ طرح سان دفن ڪيو، دشمنن کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ چيائون:
  - روس جي عظمت لاء!
  وڪٽوريا دشمن تي گوليون کائي، دشمن کي ڪٽڻ لڳو، پنهنجي ڏاڙهيءَ کي ريزر وانگر ڪٽڻ لڳو ۽ چوڻ لڳي:
  - يو ايس ايس آر بيٺو!
  اولمپيا، دشمن تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي، ٻاهر نڪري ويو:
  - وطن لاءِ ۽ آخر تائين فتح!
  اهڙيءَ طرح ڇوڪريون وڙهنديون آهن. اهي سخت ۽ وڏي عزم سان ڪم ڪن ٿا.
  تمارا، شوٽنگ، نوٽ ڪيو:
  - شيطان انهن کي نه کڻندو ۽ پوء اسان انهن کي وٺي وينداسين!
  هتي ويڙهه وحشي آهي ۽ ساڳئي وقت تعميري ...
  Anastasia Witchakova آسمان ۾ وڙهندي رهي آهي... هن جو چهرو به غصي سان موڙي ٿو، ۽ هوءَ رڙ ڪري ٿي:
  - ڪميونزم جي دور جي شان!
  ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هو هڪ هوائي جهاز جي توپ کي نشانو بڻائيندو آهي، ۽ دشمن جي جهازن کي ڇڪيندو آهي، جنهن کان پوء هو رڙ ڪري ٿو:
  - مزدورن جي ڪاميابين لاءِ!
  اڪولينا اورلووا، مخالفن کي ڇڪيندي، اعتماد سان گوڙ ڪندي، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي:
  - اهڙي عظيم ڪميونزم لاءِ، سڄي ڌرتيءَ تي!
  پائلٽ رڙ ڪري ٿو:
  جيتوڻيڪ ٻار اسان کي ڄاڻن ٿا!
  ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هو هوائي جهاز جي بندوق کي نشانو بڻائي ٿو، ۽ دشمن کي ٽوڙي ٿو، ۽ دانهون ڪري ٿو:
  - ڪميونزم جي دور جي نالي تي!
  اچو ته ان کي منهن ڏيو، ڇوڪري هڪ ختم ڪندڙ ۽ ٻرندڙ شعلو آهي. ڪو به آتش فشان ان سان مقابلو نٿو ڪري سگهي.
  اکولينا اورلووا ڳايو:
  - مان اڳ ۾ ئي، ڪهڙي ڏينهن، خدا تي ايمان خواب ۾، مان ڏاڍو سست آهيان، مان دعا ڪرڻ نٿو چاهيان!
  ۽ aggressively winked beauties.
  اهي جنگيون هتي آهن ...
  ۽ ڇوڪرين جا جهاز پراڻا آهن. ۽ هي سندن اهم نقصان آهي. ۽ پڻ ڳري ۽ نه تمام گهڻي مشڪل ...
  وڙهندڙ ڇوڪرن مان هڪ کي گولي هڻي ماريو ويو، ۽ هن وٽ پيراشوٽ سان ٽپو ڏيڻ جو وقت نه هو. ۽ اهو، يقينا، هن جو وڏو ڪارنامو آهي.
  ڇوڪريون هوا ۾ وڙهنديون آهن ۽ خوش ٿينديون آهن...
  البينا ۽ الوينا سٺا ME-309 ويڙهاڪن تي وڙهندا آهن ۽ يقينا، اهي فعال طور تي سکور حاصل ڪري رهيا آهن.
  ڇوڪرين کي پنهنجي ڪاميابي تي تمام گهڻو فخر آهي ...
  البينا پنهنجي سهڻي، ننگي پيرن جي استعمال سان سوويت جهاز کي ماريو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي عقاب لاء!
  الوينا ٽن روسي ڪارن کي هڪ ئي ڌماڪي ۾ اڇلائي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي falcons لاء!
  ڇوڪرين کي مشهوري سان ڪاروبار ڪرڻ لڳو ... پر اهي پڻ روسي سپاهين کي تشدد ڪرڻ پسند ڪن ٿا.
  هتي، چوڏهن سالن جي هڪ ڇوڪرو پائلٽ تي قبضو ڪيو ويو. ۽ ٻارن جي گول هيلس جون خوبصورتيون هن جي لاءِ سڙيل هيون. ۽ پوءِ انهن ننگن کي برف جي پاڻيءَ سان ٻوڙڻ شروع ڪيو.... پوءِ ٽهڪندڙ پاڻي، ۽ وري برف جو پاڻي.
  اهڙيون وڙهندڙ خوبصورتيون ۔۔۔۔
  البينا ڳايو:
  -اسان جي پنن، پنجن، ڏندن، مٿن لاءِ!
  الوينا هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙ ڪئي:
  - پوء اهي هڪ سٺي جنگ چاهيون ٿا!
  ۽ ڇوڪريون پنهنجن ننگي آڱرين سان معجزا ڪم ڪرڻ ۽ سوويت جهازن کي مارڻ جاري رکي.
  تنهن هوندي به، روسي پائلٽس به کين جواب ڏنو. ايلس ۽ اينجلا صرف يڪ-9 ڏانهن منتقل ڪيا ويا آهن. ۽ اچو ته جرمنن کي ڇڪيون ۽ اڃا به ساڳئي وقت ڳئون؛
  تون هڪ بهادر ملڪ جو مجسمو آهين،
  ڪامريڊ لينن ۽ ڪامريڊ اسٽالن...
  يو ايس ايس آر ۾، سڀ ماڻهو حقيقت ۾ برابر آهن،
  ۽ مُٺيون لوھ ۽ فولاد جون ٺهيل آھن!
  
  لينن لاءِ، اڊولف جانور نه ڊڄندو آهي،
  هاڻي ولاديمير اڳواڻ آهي ڪامريڊ اسٽالن...
  اسان فريٽز کي اک ۾ ماريو نه ابرو ۾،
  سڀ نازنين هڪ ئي وقت ڀڄي ويا!
  
  روس منهنجي مادر وطن آهي
  عظيم، لامحدود مادر وطن...
  سڀ قومون هڪ خاندان آهن،
  اسان جلد ئي ڪميونزم جي ماتحت رهنداسين!
  
  اچو ته پنهنجي ملڪ کي مضبوط ڪيون
  اچو ته روس کي جلدي سبز ٿي وڃي ...
  اسان فاشسٽ کي پيشاني ۾ مارينداسين، بلڪه،
  ۽ مون کي يقين ڪر، اسان جي طاقت پٿر ڏانهن نه ايندي آهي!
  
  ۽ عيسى هڪ اڳواڻ جي حيثيت ۾ تمام وڏو آهي،
  اھو اسان جو پالڻھار آھي، ۽ ڪائنات جو اڇو خدا آھي ...
  ۽ فھرر کي ڏاڍي سخت مار ڏني ويندي،
  سڀ کان پوء، اسان جي صلاحيت غير تبديل ٿي وئي آهي!
  
  ها، پنهنجي مادر وطن جي خاطر، سائين،
  اسان Fritz سان سختي سان وڙهنداسين ...
  ڇوڪري برف ۾ ننگي پير ڊوڙي ٿي
  هوءَ غضب ۾ وڙهڻ چاهي ٿي!
  
  ها، اسٽالن هاڻي سوويت اڳواڻ بڻجي چڪو آهي،
  اهڙو عظيم، بهادر ۽ ماهر...
  هٿ نه ڏي ،
  جيتوڻيڪ لوسيفر جي طاقت توهان سان گڏ آهي!
  
  اسان هٽلر حاصل ڪري سگهون ٿا، مون تي يقين رکو
  جيتوڻيڪ شيطاني طاقت سان نوازيو ويو آهي ...
  هڪ هٽلر هڪ شڪاري جانور آهي،
  جيتوڻيڪ Fritz کي تسليم ڪرڻ لاء بيوقوف نه آهن!
  
  مختصر ۾، اسان برلن ويڙهاڪن ۾ داخل ڪنداسين،
  اتي لينن عرف اسٽالن به اسان سان گڏ هوندو...
  فاشسٽ ڪتن وانگر آسانيءَ سان ٽٽي پون ٿا،
  ۽ يقين رکو ته اسان جي طاقت گهٽ نه ٿيندي!
  . باب نمبر 6
  نئون سال 1944 اچي ويو آهي ... محاذن تي تمام ڏکيو صورتحال جي باوجود، يو ايس ايس آر ۾ نئين ٽيڪنالاجي ٺاهڻ لاء ڪم جاري هو. خاص طور تي، اعلي اميدون IS-2 ٽانڪي ۽ ان جي طاقتور هٿيارن سان لاڳاپيل هئا. نازين جي خلاف جنگ ۾ 122 ملي ميٽر جي توپ هڪ طاقتور دليل بڻجي سگهي ٿي. اميدون پڻ T-34-85 تي هڪ وڌيڪ طاقتور بندوق، هڪ وڏو برج، پر ساڳئي سوراخ ۽ هيٺيون گاڏين سان گڏ هئا.
  هوائي جهازن سان صورتحال خراب هئي. يڪ-3 اعليٰ معيار جي ڊورالومين جي کوٽ جي ڪري پيداوار ۾ نه ٿي سگھيو، ۽ LAGG-7، نئين انجڻ جي ڪري، پيداوار ۾ گهٽتائي کان سواءِ لانچ نه ٿي سگھيو.
  تنهن ڪري اسٽالن فيصلو ڪيو ته هن وقت مکيه سوويت ويڙهاڪ ياڪ-9 ۽ LAGG-5 هئا، ۽ IL-2 حملي وارا جهاز ٺاهڻ ۾ آسان ۽ مضبوط هئا. ۽ ٽينڪن ۾، تدريجي منتقلي T-34-85 ۽ IS-2 ڏانهن.
  جيتوڻيڪ انهي ڪري پيداوار ۾ ڪا به گهٽتائي ناهي ...
  ۽ سامھون سامھون ڦاٽي پيو، جرمنن قفقاز تي قبضو ڪري ورتو. ماخچڪلا گر ٿي ويا، ۽ اهي اڳ ۾ ئي آذربائيجان جي سرحدن جي ويجهو هئا!
  هتي تمارا پنهنجي عورتن جي بٽالين سان وڙهندي هئي. وري ڇوڪريون ٽنگن ۽ ننگي پيرن ۾ ڪپڙا پائي دشمن جي اعليٰ فوجن سان وڙهيون.
  تمارا نازين تي هڪ لڪير فائرنگ ڪئي، ڪجهه دشمنن کي ڪٽي ڇڏيو. ۽ پوءِ، هن جي ننگي آڱرين سان، هن خطرناڪ طاقت جو هڪ گرينيڊ اڇلايو، ۽ چيڀاٽيو:
  - يو ايس ايس آر جي شان!
  انا بلڪل صحيح طور تي نازين کي گول ڪيو. ۽ هن جي ننگي آڱرين سان، هن خطرناڪ طاقت جا گرينيڊ اڇلايا، مخالفين کي ٽوڙي ڇڏيو.
  پوءِ هوءَ رڙ ڪئي:
  - ڪميونزم جو شان!
  اکولينا، دشمن تي فائرنگ ڪري، فاشسٽ پيادل فوج کي ڪٽي ڇڏيو. هن فرٽز کي ڪٽي ڇڏيو، پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلائي ۽ رڙ ڪئي:
  - روس لاء، اسان جي عظيم ماء!
  وڪٽوريا، دشمن تي فائرنگ ڪري، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان مٿس گرنيڊ اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - عظيم مادر وطن لاء!
  اولمپيا، پڻ هڪ مشين گن مان فائرنگ ڪئي، چيائون:
  - عظيم ڪميونزم جي زماني کي پاڪائي!
  عورت ويڙهاڪن کي حيرت انگيز آهي ...
  اهي وڙهندا آهن، جيئن اهو خوبصورتي لاء هجڻ گهرجي ...
  تمارا، وڙهندي، جنگ جي شروعات کي ياد ڪيو. ڪيئن هن کي جرمن فوجن کان فرار ٿيڻو پيو. هوءَ پوءِ بندوقن جا زوردار اثر ٻڌندي هئي. ڇوڪريءَ ڪيننڊ ڇڏي ڏنو. هن جي دوست Tatiana، جرمنن کي پڪڙيو ۽ نوان بوٽ کڻي ويا، زيور ۽ ڪنن کي ڦاڙي ڇڏيو. ۽ انهن هن کي ننگي پيرن کي قيد ڪري ڇڏيو ... تاتيانا علائقائي ڪميٽي جي سيڪريٽري جي ڌيء هئي، ۽ هوء اڪثر ڪري بوٽن کان سواء هلڻ نه هئي. عام ماڻهوءَ وانگر ننگي پيرن ۾ وڃڻ، هي فخر جي ذلت آهي، ۽ نازڪ تلوارن لاءِ ڏکوئيندڙ آهي. ڇوڪريءَ جا پير رت سان وهڻ لڳا ۽ هر قدم سان روئڻ لڳا.
  تمارا به نوان بوٽ پهريل هئا، جيڪي هن کي ڏنا ويا هئا، ۽ ڊگھي هلندي هلندي هن پنهنجي پيرن کي چيڀاٽي ڇڏيو هو. ۽ هوءَ پنهنجا بوٽ لاهي ننگي پير هلندي رهي. هوءَ ڳوٺ جي ڇوڪري آهي، جنهن يوڪرين ۾ پنهنجو فرض ادا ڪيو. هڪ ٻار جي حيثيت ۾، هن جون ٽنگون جبلن جي ٽڪرن سان گڏ هلندا هئا . ۽ اهو، يقينا، ميدان جي رستن سان مقابلو نٿو ڪري سگهجي. اهو سچ آهي ته هن جي تلون تي ڪالون اڳ ئي ختم ٿي چڪيون آهن، ۽ اهو هلڻ ايترو آرام سان نه آهي. پر پير جلد ئي وري سخت ٿي ويا. ۽ هوء مشڪل سان برداشت ڪئي.
  پر تاتيانا جلد ئي سندس ٽنگون ايترو ته هيٺ ڪري ڇڏيون، جو هوءَ اڳتي هلي نٿي سگهي. جرمن کيس گوليون هڻي ها، پر انهن حسن تي رحم ڪيو. هنن مون کي گاڏيءَ تي ويهاريو، پر موٽ ۾ هنن مون کي ڳائڻ تي مجبور ڪيو. تاتيانا هڪ خوشگوار آواز هو، ۽ ڪيترن ئي سياسي طور تي غير جانبدار گيت ڳايا.
  سندس اڳيان ڇا ٿيو، تمارا کي خبر نه هئي. هوءَ پاڻ جهنگ ۾ گهمندي، پنهنجي ننگي پيرن، نلڪن، ٿنڀن، ٽنگن سان محسوس ڪندي هئي، ۽ هوءَ به خوش ٿي وئي هئي. يعني جڏهن اوهين جبلن جي تيز پٿرن سان گڏ هلندا آهيو ته پوءِ ٿلهو تلاءُ به، جيڪڏهن اوهين گهڻو وقت هلندا آهيو ته اهو تيز ۽ دردناڪ ٿي پوندو آهي. ۽ اڃا به وڌيڪ ناپسنديده ڪنڊن تي هلڻ. جڏهن اهي لٺ تلون ۾ لڳن ٿا، اهو تمام گهڻو دردناڪ ٿي وڃي ٿو، جيتوڻيڪ ڇوڪريء جي ٿلهي تلون لاء.
  مهم تي تمارا ٿڪ ۽ بک کان غالب ٿي ويو. ڇوڪري ٻير کائي، ۽ اهو ڪافي نه هو. ۽ جرمن تيزيءَ سان اڳتي وڌي رهيا هئا. يوڪرين جي ٻيلن ۾، تمارا، جبلن ۾ رهڻ جي عادي هئي، هن جي رستي کي چڱي طرح ڄاڻ نه هئي. مان گم ٿي ويس، ۽ پٺيءَ ۾ ختم ٿي ويس.
  ۽ اها ٻيلي ۾ شڪار ڪيل ٻلي وانگر آهي. پوء ڇوڪري هڪ موٽر سائيڪل تي جرمنن کي پڪڙيو. هنن پاڻي وٺڻ لاءِ ڪار کي اسٽولر سان روڪيو. ۽ تمارا مشين گن جي ويجهو اچي ويو ۽ ان سان دشمن تي وار ڪرڻ لڳو. ۽ اهو لڪندو، پر صحيح طور تي. ۽ فاشسٽ زوال پذير ۽ اذيت ۾ لڙي پيا. تمارا ان کي ختم ڪري ٿو. هن هڪ ننگي هيل ٿلهي ڏانهن وڌي، هو ڪري پيو. ۽ ڇوڪري کيس ختم ڪيو.
  ان کان پوء، خوبصورتي موٽر سائيڪل تي چڙهائي، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان پيڊل کي دٻايو، بند ڪيو.
  تنهنڪري گھمڻ گھمڻ ۽ ننگي پيرن کان وڌيڪ مزو آهي.
  تمارا رستي ۾ ڳائيندي:
  - اهو سٺو آهي، ڀائر، اهو سٺو آهي، اهو سٺو آهي، ڀائرو رهڻ لاء! توهان کي اسان جي اتمن سان غمگين ٿيڻ جي ضرورت ناهي!
  اهڙيءَ ريت جنگ جو ميدان پيدا ٿيو.
  ۽ هاڻي هوءَ نازين سان وڙهندي رهي آهي ڪامسومول ٽرمينيٽر وانگر. پر لشڪر غير برابر آهي، ۽ ڇوڪرين جي بٽالين کي واپس وٺڻ تي مجبور ڪيو ويو آهي. هتي جنگيون ٽُٽي رهيون آهن، جيئن آتش فشان جي مٿان وڏي ڪيٽلي ۾ پاڻي.
  انا، شوٽنگ، ۽ پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان موتمار طاقت سان گرنيڊ اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - جنگ ۾، سڀ وسيلا سٺا آهن، سواء خودڪشي جي!
  اکولينا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، نازين کي ڇڪيندي، نوٽ ڪيو:
  - اسان هر شيء ۾ پهرين ٿينداسين!
  ۽ ڇوڪري جي ننگي هيل تباهي جو تحفو ڏنو.
  وڪٽوريا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ۽ دشمنن کي خودڪار دفن سان ڪٽيندي، رڙ ڪئي:
  - دشمنن لاءِ ڪوبه رحم نه ٿيندو!
  ۽ هن پنهنجي ساٿين ڏانهن نهاريو.
  اولمپيا هن جون ننگيون، ڇليل ٽنگون، دستي بمن جو هڪ وزني گچو اڇلايو ۽ دانهون ڪندي چيو:
  - دنيا جي سڀ کان وڌيڪ انساني عدالت ۽ ڪميونزم جي عظمت لاء!
  جنگجو هتي واقعي شاندار آهن، ۽ خلائي عمر وانگر.
  وڏي بي رحميءَ سان وڙهندا آهن.
  پر نازي اڃا تائين قفقاز ۾ ترقي ڪري رهيا آهن. فيبروري 1944 ۾، جرمن ۽ ترڪ متحد، سوويت فوجن کي ٻن غير برابر حصن ۾ ورهايو.
  Fuhrer سوويت يونين کي ختم ڪرڻ جو مطالبو ڪيو. Astrakhan اڃا تائين منعقد ڪيو. نازي، هميشه وانگر، جنگي يونيفارم ۾ ... پهرين ME-262s هوا ۾ وڙهندا آهن. اها ڳالهه نوٽ ڪرڻ گهرجي ته اهي sensations پيدا نه ڪيو. تيز رفتار تي، ان کي 30 ايم ايم جهاز بندوقن کان مارڻ لاء تمام آسان نه آهي. ها، هن کي سنجيده وٺڻ گهرجي. ME-262 پڻ ان جي ڳري وزن جي ڪري ڪجهه مسئلا آهن. خاص طور تي maneuverability سان.
  TA-152 جي استعمال ۾ وڌيڪ ڪامياب، جيڪو پائلٽ سان پيار ۾ پئجي ويو، ۽ هڪ هارس بڻجي ويو. حقيقت ۾، هڪ ڪار ۽ هڪ فرنٽ لائين بمبار، ۽ هڪ جنگجو ۽ حملو جهاز. اتي به خيال هئا مڪمل طور تي هن جهاز کي جرمن هوائي اڏي کي منتقل ڪرڻ لاء. ان جي فائدن مان، ان کي ياد رکڻ گهرجي ته بقا ۽ رفتار، ۽ طاقتور هٿيار، ٻنهي حملي جهاز ۽ هڪ فائٽر لاء مناسب.
  ME-309، جيڪو جديد ٿي رهيو آهي، پڻ وڌيڪ ۽ وڌيڪ فعال طور تي استعمال ڪيو پيو وڃي. ايم اي 109 اڃا تائين سروس ۾ آهي، جنهن جي پيداوار ۾ گهٽتائي نه ٿيڻ سبب نه هٽايو پيو وڃي. جيتوڻيڪ ME-109 "K" جي هڪ نئين تبديلي هڪ وڌيڪ طاقتور انجڻ سان ظاهر ٿيو، هڪ ئي وقت ۾ پنج هوائي بندوقون سان هٿياربند. توهان اهڙي مشين کي ايترو آساني سان مات نه ٿا ڪري سگهو.
  ME-309 پڻ هڪ وڌيڪ طاقتور انجڻ حاصل ڪيو ۽ پنن کي ڇڪايو. هڪ تمام خطرناڪ ڪار. سوويت پائلٽ اڃا تائين پراڻا جهاز اڏامي رهيا آهن، ۽ انهن جي معيار کي صرف گهٽتائي آهي. تنهن هوندي به، Yak-9 ايترو خراب نه آهي، ان کي ڪافي maneuverable آهي، ۽ ان کي وڌيڪ رفتار جي ضرورت نه رکندو آھي.
  جرمن فوجون مضبوط آهن ... T-34-85 ٽينڪ بابت تڪرار هئا. ڇا اهو برج آرمر کي ٿلهو بنائڻ جي لائق آهي؟ سڀ کان پوء، هن معاملي ۾، وزن وڌي ويندي. ۽ اها ڳالهه نوٽ ڪرڻ گهرجي ته سوويت هٿيارن جي معيار کي زوال آهي. ملائيندڙ عناصر مختصر سپلائي ۾ آهن، ۽ ويلڊنگ يا ڪاسٽنگ جو معيار نازڪ سطح تي اچي ويو آهي.
  پر ڇوڪريون هيروئن وانگر وڙهنديون آهن ...
  پوءِ ايلزبيٿ جي ٽانڪي ڀڄي وئي ۽ ڇوڪريون هليون ويون. ننگي پير ۽ بکني پهريل، اهي برف مان ڊوڙندا آهن، خوبصورت پيرن جا نشان ڇڏي ويندا آهن.
  ڪيٿرائن بڇڙي نظر سان چيو:
  - اسان مڪمل طور تي گلا ٿي ويا آهيون!
  ايلينا ڪاوڙ ۾ چيو:
  پر اسان اڃا به فتح ڪنداسين!
  ايلزبيٿ پنهنجي پستول کي فائر ڪيو، هڪ جرمن موٽر سائيڪل سوار کي مارايو ۽ چيو:
  - مون کي هڪ جرمن ماريو! هُو مون کان ڪهڙيءَ طرح آجو ٿيندو!
  Euphrasia جوش سان نوٽ ڪيو:
  - اتي اهي پنهنجون زندگيون ختم ڪن ٿا، ۽ واپس نه ڀڄي وڃن!
  ڪيٿرائن هڪ جارحاڻي ڇوڪري هئي، ۽ ڳائيندي هئي:
  - اسان جي غضب ۾، اسان سلطنت جا گيت ڳائي رهيا آهيون!
  ڇوڪريون پاڻ لاءِ ڊوڙنديون آهن، ۽ سندن ننگي گول هيلس چمڪيندي آهي.
  ڇوڪرو، ڇوڪرين کي ڏسي، ڊڄي هنن کان پڇيو:
  - ۽ تون ننگي پير ڪٿان آيو آهين؟
  ايلزبيٿ جواب ڏنو:
  - اچو ته هڪ تاکتياتي چال انجام ڏيو!
  ڇوڪرو چيو:
  - هڪ، ٻه - غم ڪو مسئلو ناهي،
  توهان کي ڪڏهن به پوئتي نه هٽڻ گهرجي!
  پنهنجي نڪ ۽ دم کي پائپ سان مٿي رکو،
  ڄاڻو ته هڪ سچو دوست هميشه توهان سان گڏ آهي!
  ڪيٿرائن کلندي، ڏند ڪٿائيندي چيو:
  - ڄاڻو ته هڪ سچو دوست هميشه توهان سان گڏ آهي!
  الينا رڙ ڪئي:
  - ڊڄ نه! اسان واپس وينداسين....
  ۽ چارئي ڇوڪريون گڏجي رڙيون ڪيون؛
  مون کي يقين آهي ته سڄي دنيا جاڳندي،
  فاشزم جو خاتمو ٿيندو...
  ۽ سج چمڪندو -
  ڪميونزم کي روشن ڪندڙ رستو!
  ويڙهاڪن ڪنهن به جرمن کي ڇڪڻ لاء تيار آهن ... ۽ برف ۾ ننگي پير اهي تمام سيڪسي ۽ خوبصورت آهن. هي ڇوڪريون ڪيڏيون سهڻيون آهن، جهڙيون ٽُلندڙ ۽ بيڪار گلاب.
  چڱو، هٽلر مذاق نه ڪري رهيو آهي، ۽ هو ڪڪرن ۾ اسان جي مادر وطن جي چوڌاري ڦري رهيو آهي. هوءَ پنهنجا ڏند هن جي دل ۾ وهائي ٿي ۽ پنهنجو رت وهائي ٿي!
  ۽ ڇوڪريون انھن جي پويان تمام خوبصورت نشان ڇڏي. جرمن انهن رستن جي پيروي ڪندا آهن ۽ پنهنجن گوڏن تي ڌڪيندا آهن ۽ لالچ سان ڏسندا آهن. هي آهن جهنگلي جنگجو. ۽ جرمن ڇوڪرين جي پيرن جا نشان چمي.
  ۽ Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Orlova آسمان ۾ وڙهندا آهن. ٻه عجيب ڇوڪريون.
  ايناستاسيا، نازين کي گولي هڻي ماريندي ۽ پنهنجي جهاز کي پنهنجي ننگي آڱرين سان ڦيرائيندي، ڳائيندي:
  اسان سڀاڻي روشن لاءِ وڙهنداسين!
  اڪولينا، نازين جون پُٺيون ڪٽيندي، پنھنجن ننگين آڱرين کي استعمال ڪندي، چيڀاٽيندي:
  - اچو ته چميون!
  ۽ ڇوڪريون وري جرمنن کي ڪنهن به قسم جي رحم يا تقريب کان بغير اڇلائي ڇڏيندا آهن. ائين ئي هوشيار آهن.
  Anastasia، ٻيهر پنهنجي Yak-9 کي ڦيرايو ۽، دٻائيندي، وائيڪنولا:
  - ان جو نالو ڪميونزم!
  Akulina هن سان اتفاق ڪيو:
  مون کي يقين آهي ته سڄي دنيا جاڳندي...
  ايناستاسيا، جرمنن کي ڇڪيندي، رڙ ڪئي:
  - مادر وطن اسان جو سج آهي!
  ۽ اهڙيون وڙهندڙ ڇوڪريون هتي آهن، سڀ کان اعليٰ سوويت طبقو.
  ۽ جرمن ان کي حاصل ڪيو، تمام ڏکيو. ۽ فوجي آپريشن ترقي ڪري رهيا آهن ...
  مارچ ۾، نازين باڪو تي طوفان شروع ڪيو. تيل سان ڀريل هڪ وڏي شهر تي حملو ٿيو آهي. جنگيون سخت آهن.
  جرمن گولا بارو باڪو کي ڳري توپخاني ذريعي استعمال ڪيو.
  ۽ طوفاني فوجن طرفان بمباري ڪئي وئي. پر بم پڻ پهرين، جديد ترين Yu-488s پاران اڇلايا ويا آهن، جيڪي وڏي طاقت سان ممتاز آهن. اهي مشينون صرف جانور آهن.
  انهن مان هڪ ڏيکاري ٿو Gertrude, Eva, ۽ Frida. خوبصورت ڇوڪريون، هڪ شاندار نظارو، سوويت پوزيشن تي بم ڦٽو ڪيو. ۽ اهي لال فوج جي سپاهين ۽ شهرين کي ماريندا آهن.
  باڪو سڙي رهيو آهي... دونھون ٿنڀن ۾ اڀري ٿو. تيل جا کوهه به سڙي رهيا آهن، هر شيءِ کي باهه لڳي آهي.
  گرٽروڊ مسڪرائيندي چوي ٿو:
  - خدا جرمني سان پيار ڪندو آهي!
  ايوا، پنهنجي ننگي هيل سان ليور کي دٻائيندي ۽ بم اڇلائيندي، اتفاق ڪري ٿي:
  - بالڪل! اسان چونڊيل نسل آهيون!
  فريدا جارحاڻي انداز ۾ ڳايو:
  - اسان جا ماڻهو جنت جا چونڊيل آهن!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن ڏٺو. اهي ڇوڪريون هتي آهن ۽ وڙهندي، صرف جارحيت جو مجسمو. ۽ جنگي طاقت.
  گرٽروڊ ايئر گنن جو هڪ ڦڙو ڏنو، ۽ چيئر ڪيو:
  - اسان جي ڌرتي جي عظمت لاء!
  حوا، مخالفين تي فائرنگ، تصديق ڪئي وئي:
  - وڏي عظمت لاءِ!
  ڇوڪرين کي ڏسي سگھجي ٿو جلدي جهازن ۾ ماهر. هي وڙهندڙ گرل فرينڊز آهن.
  ۽ توهان صرف انهن کي ڪارڊ تي کٽي نٿا سگهو. ۽ اهي دشمنن کي هڪ جهنگلي جنون سان ڇڪيندا آهن.
  فريدا نوٽ ڪيو:
  - مان عظيم خوابن ۽ حسن جي عورت آهيان!
  ان کان پوء، هوء ٻيهر هوائي جهازن جي بندوقن مان فائرنگ ڪئي، سوويت ويڙهاڪن کي فائرنگ ڪري، جيڪي جرمن راکشس تي حملو ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهيا هئا.
  ها، نازين جي خلاف هڪ احساس آهي ته اهي مزاحمت نٿا ڪري سگهن.
  باڪو حملي هيٺ آهي.
  تمارا ۽ سندس بٽالين هن شهر لاءِ وڙهندا رهيا. ڇوڪريون شدت سان وڙهنديون آهن ۽ بي مثال بهادري ڏيکارينديون آهن.
  تمارا موڙ ڏنو، پنهنجي ننگي آڱرين سان گرنيڊ اڇلائي، جرمنن ۽ سندن ڀاڙين کي ڇڙوڇڙ ڪري، رڙ ڪري چيو:
  "منهنجي لامحدود وطن لاءِ!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن ڏٺو. هوءَ اعليٰ درجي جي ويڙهاڪ آهي، جنهن جو ڪو به برابر نه آهي.
  جيتوڻيڪ، يقينا، ٻيون ڇوڪريون خراب نه آهن. اچو ته چوندا آهن ته اهي تمام سٺو وڙهندا آهن.
  انا، مثال طور، نازي کي لتاڙي ڇڏيو، ڄڻ ته ڏاٽي جي ڌڪ سان.
  ۽ چيم:
  - يو ايس ايس آر لاءِ!
  ۽ هن جي ننگي هيل سان موت جو هڪ قاتل تحفو ڏنو.
  اڪولينا، دشمن تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - منهنجي مادر وطن لاءِ!
  ۽ هن جي ننگي آڱرين سان، هو تباهي جا تحفا شروع ڪندو، هڪ قطار ۾ سڀني کي ختم ڪري ڇڏيندو.
  وڪٽوريا پنهنجي دشمنن سان وڙهندي، سخت ۽ فيصلي سان ڪم ڪندي. دفن سان مخالفن کي ختم ڪري ٿو. ان کان پوء، هن جي ننگي آڱرين سان، هو خطرناڪ دستي بم اڇلائي ٿو. ۽ هو رڙ ڪري ٿو:
  - ڪميونزم جي خيالن لاء!
  اولمپڪس به وڙهندا رهيا آهن. ۽ هي بهادر ڇوڪري پنهنجي ننگي، پٺين ٽنگن سان بارود جو سڄو دٻو اڇلائي ڇڏيندو. ۽ ليو ٽينڪ ڦري ويندي.
  جنگجو چوندو:
  - پر پساران !
  وڙهندڙ ڇوڪريون ۽ تمام خوبصورت. اهي ڪڏهن به نه ڇڏيندا آهن يا نه ڏيندا آهن. انهن وٽ ٽرمينيٽر جي طاقت آهي.
  ۽ لشڪر ڏاڍا غير برابر آهن... باڪو باهه ۾ پکڙيل آهي. سوويت فوجن وٽ گولا بارود جي کوٽ هئي. ۽ اهو بنيادي مسئلو آهي.
  ڪيترائي نااميدي ۾ تسليم ڪن ٿا.
  گرڊا ۽ هن جي ٽيم مرد غلامن کي مجبور ڪن ٿا ته اهي پنهنجن ننگي تلون کي چمي. جيڪي فرض شناسيءَ سان ڪن ٿا، ۽ پنھنجا پير چاڙھين ٿا.
  پوءِ ڇوڪريون وري پينٿر-2 ۾ چڙهيون ۽ گوليون هلايون. سوويت بندوقن جو خاتمو...
  لڳ ڀڳ سڄي قفقاز اڳ ۾ ئي قبضو ڪيو ويو آهي. پر يريوان اڃا تائين روڪي رهيو آهي. پوٽي جو شهر بهادري سان وڙهندو آهي - آخري بندرگاهه جنهن ۾ اسود سمنڊ جي فليٽ جا باقيات اڃا تائين آهن.
  ۽ اتي مختلف قوميتن جون ڇوڪريون وڙهنديون آهن. ۽ ننگي پير گلنازي جي هڪ ٽولي وڙهندي رهي آهي . هڪ خوبصورت جارجيا عورت، ۽ هوء هڪ ڇوڪري لاء ٽيم آهي.
  گلنازي پنهنجي ننگي پيرن سان بارود سان ڀريل پيڪٽ اڇلائي، نازين جي اکين ۾ ڳوڙها ڳاڙيندي چيو:
  - عالمي ڪميونزم جي عظمت کي پاڪائي!
  تاميلا، سندس ساٿي، پڻ پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ خطرناڪ گرنيڊ اڇلائي، ترڪن کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ رڙيون ڪري ٿي:
  - مادر وطن لاءِ!
  ماشا روس جي ڇوڪري آهي، هڪ موڙ ڏئي ٿو ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان ڌماڪيدار طاقت اڇلائي، ۽ نازين کي ٽوڙي، رڙ ڪري ٿو:
  - دنيا جي ڪميونزم جي زماني کي پاڪائي!
  مارگريتا پڻ هڪ سٺو مقصد موڙ ڏئي ٿو. هن نازين کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ پنهنجي ننگي هيل سان قاتل موت جو تحفو موڪليو، مخالفين کي ڪچلڻ، ۽ رڙيون ڪندي:
  - اسان جي فتح لاء!
  اهڙيءَ طرح ڇوڪريون بهادريءَ سان وڙهنديون آهن. ۽ انهن کي واقعي روڪي نه ٿو سگهجي، ۽ انهن کي واپس نه ٿو ڪري سگهجي. اهي صرف عورتون ويڙهاڪن ۽ سپر آهن. ۽ جيڪڏهن اهي وڙهندا، پوء هيرو ۽ سپرمين وانگر !
  پر افسوس، نازين ۽ سندن اعليٰ قوتن جي مزاحمت ڪرڻ مشڪل آهي. آسمان ۾، البينا ۽ الوينا اعتماد وارا اڪائونٽ حاصل ڪري رهيا آهن. ۽ ايترا جهاز ڊهي پيا آهن جو انهن کي روڪڻ واضح طور تي ناممڪن آهي.
  البينا، پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ٻيو سوويت جهاز ڪيرائيندي، ڳائيندي:
  - اسان کي شڪست نه ٿي سگهي، شڪاري راند ۾ بدلجي ٿو!
  الوينا، پنهنجي مخالفن کي ڪٽيندي، ۽ زوردار ڳچيءَ تي پنهنجو ڪنڌ موڙيندي، چپ چاپ چوڻ لڳي:
  - نئين آرين آرڊر جي دور کي پاڪائي!
  ۽ هو پنهنجي ننگي هيل سان پڻ ڏئي ٿو ...
  ڇوڪرين اڳ ۾ ئي پنج سئو کان وڌيڪ جهازن کي ماريو آهي ۽ هر هڪ کي آئرن ڪراس جو نائيٽ ڪراس سون جي بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان مليو آهي.
  اهي صرف ناقابل اعتبار خوبصورتيون آهن. ۽ جيڪڏهن ٽئين ريخ جي دشمنن کي اڳ ۾ ئي ماريو پيو وڃي، پوء انهن شيطانن کي روڪي نه ٿو سگهجي. 500 کان وڌيڪ جهاز صرف مارسيلس جي ويجهو. اهو رجحان، يقينا، مٿي تي آهي. هٽلر اهو به فيصلو ڪيو ته نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس جي ڇهين درجي کي پلاٽينم بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان منظور ڪيو وڃي.
  اهو وصول ڪيو ويندو جيڪو پهريون ڀيرو هڪ هزار جهازن کان وڌي ويو. ۽ نتيجو صرف غير معمولي ٿيندو.
  البينا 30 ايم ايم ڪيليبر ايئر ڪرافٽ گنز جي هڪ برسٽ سان گڏ پنج سوويت جهاز هڪ ئي وقت ڪٽي ڇڏيا ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان ٽريگرز کي دٻائيندي چيو:
  - اسان جي طاقت جي پاڪائي!
  الوينا، سوويت گاڏين کي ڪٽڻ، ۽ دشمنن کي پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان ڪٽيندي، vyaknula:
  - هيروزم لاء عظيم شان!
  ۽ ويڙهاڪن هڪ ٻئي ڏانهن منهن ڪيو!
  اهي هميشه وانگر هڪ بيڪني ۽ ننگي پيرن ۾ وڙهندا آهن، ۽ اهو ئي سندن طاقت آهي. ڇوڪريون صرف سپرمين-عورتون آهن. جيتوڻيڪ اهي هڪ برائي سبب جي خدمت ڪن ٿا. ۽ اهي پڪڙيل پونئرن جي هيلس کي چمڪ سان گڏ ڪرڻ پسند ڪن ٿا. هتي ڇوڪريون صحيح آهن. ظالم پر پيارو.
  البينا هڪ دفعو چيو:
  - دنيا ۾ ڪو به احسان ناهي، صرف ڪمزوري آهي!
  ۽ هن پنهنجي ننگي هيل سان سوويت پوزيشن تي ٻه بم اڇلايا، ٽن بندوقن کي ڇڪي ڇڏيو.
  هي اهي ويڙها آهن جيڪي ڪنهن تي به رحم نه ٿا ڪن! پر انهن جا ڌڪ صرف ڪرش ڪرڻ وارا آهن.
  الوينا مسڪرائيندي چيو:
  - سج جي هيٺان، ڪمزور لاءِ ڪابه جاءِ ناهي!
  ۽ پنهنجي ساٿيءَ ڏانهن نهاريو.
  ويڙهاڪ جيڪي ڪمزوري نه ڏيکاريندا آهن ۽ ڪڏهن به هار نه ڏيندا آهن. اهي واقعي چيمپين جا چيمپيئن آهن. جيتوڻيڪ هڪ منٽ جي نشاني سان، جيئن اهي هڪ برائي قوت جي خدمت ڪن ٿا.
  پر ساڳئي وقت مذاق ۽ دلگير.
  البينا، پنهنجن ڏندن کي ڇڪيندي، ۽ پنهنجي مخالفن تي موتمار هوائي گولا موڪليندي، چيري:
  - نازي لفظ مقدس آهي - اسان هميشه لاء تباهه ڪنداسين!
  الوينا جارحيت سان ڏٺو، مخالفن کي ڇڪيندي:
  - اسان واقعي قزاق آهيون!
  البينا، دشمنن کي ختم ڪندي، تصديق ڪئي:
  - باقي سڀ ڪجهه خواب آهي!
  ۽ ويڙهاڪن ايترا ته ڪٺا ٿي ويا ۽ سڀني کي هيٺ ڌڪيو، جيئن ڪلبن سان پڪن کي گول ڪرڻ.
  الوينا چيري وئي ته جيئن هن روسي جهازن کي ڪڙي ڇڏيو:
  - اسان هٽلر جي عقاب سان وڙهندا آهيون!
  ۽ هن پنهنجي ساٿين ڏانهن نهاريو.
  هتي جي ويڙهاڪن، حقيقت ۾، دشمنن جي همت کي ڇڏي ڏيو. لال فوج انهن کان سرمايو وصول ڪري ٿي.
  وڙهندڙ ڇوڪرين ايتري جوش سان روسي فوجن کي ڌڪ هڻي ڪڍيو.
  پر هيلگا TA-152 تي سوويت زميني فوجن کي تباهه ڪري ٿو. SAU-85 کي ڇڪي ٿو ۽ squeals:
  - جرمني ۽ سندس پٽن ۽ ڌيئرن جي عظمت لاء!
  پر آسترخان لاءِ جنگ اڃا به جاري آهي.
  ڇوڪريون جن کي پڪڙڻ جي آخري طاقت آهي.
  الينڪا پنهنجي ننگي پيرن سان ڌماڪيدار مادو سان بم اڇلايو. نازين کي ٽوڙي ٿو ۽ squeals:
  - مقدس ڪميونزم لاءِ!
  Anyuta، نازين تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ گرنيڊ پڻ اڇلائي، رڙيون ڪندي:
  - ۽ ملڪ لاء نجات!
  آلا، پنهنجي مخالفن کي ڌڪ هڻي، انهن کي غير ضروري تقريب کان سواءِ هيٺ ڪري ڇڏيو، ۽ پنهنجي ننگي هيل سان گرنيڊ اڇلائي، رڙ ڪري چيو:
  - اھو اھو آھي جيڪو اسان جي شان جو آواز آھي!
  ماريا، پنهنجي دشمنن کي تباهه ڪندي، پنهنجي ننگي آڱرين سان موت جا تحفا اڇلائي، رڙ ڪري:
  - اسان پنهنجي شان ۾ عظيم آهيون!
  ماروشيا، اڳتي وڌيل عرب فوجين کي صفن ۾ ھيٺ لھي، ۽ پنھنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلائي، رڙ ڪري:
  - تبديلين لاء، انهي ڪري ته قيمتون هڪ ڀيرو تي گر!
  ميٽريونا، نازين کي مشين گن سان وسائيندي، ان کي کنيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي مادر وطن سوويت يونين! ڪڙڪي ويندي صاحب!
  هتي جا ويڙهاڪ وڏي جارحيت سان ڪم ڪن ٿا. ۽ انهن جي ويڙهه جو دٻاء تمام وڏو آهي.
  اهي عام طور تي انهن جي زبردست ايروبيٽڪ جو مظاهرو ڪندا آهن. ۽ واقعي بي ترتيب دٻاءُ.
  ويڙهاڪ ننگي پير آهن، پر خوش آهن ...
  اپريل ۾، سڀ کان پوء، نازين باڪو تي قبضو ڪيو. گولا بارود جي کوٽ ان جو اثر ورتو. ساڳئي وقت، پوٽي لڳ ڀڳ هڪ ئي وقت ۾ ڪري پيو. صرف Yerevan، جبلن جي slopes تي واقع، تي منعقد. پر هو پڻ تباهه ٿي ويو. اتي گولا بارود ۽ کاڌي پيتي جو سامان به گهٽ هو. بس اهو آهي ته ترڪن اڃا تائين هن شهر تي ڪاهه نه ڪئي آهي، ۽ مٽي بک مري رهي آهي.
  تمارا جي بٽالين جون ڇوڪريون جزوي طور تي زير زمين ۾ غائب ٿي ويون، ۽ ڪجهه حصو، ڪمانڊر سان گڏ، پٺيءَ سان گڏ اڳئين طرف هليو ويو... هنن چاهيو ٿي ته پاڻ کي ٽوڙڻ لاءِ.
  قفقاز اڳ ۾ ئي مڪمل طور تي قبضو ڪيو ويو آهي، پر جنگ جاري آهي. جيتوڻيڪ يو ايس ايس آر ان وقت ان جي سڀ کان وڏي تيل جي ميدان کي وڃائي ڇڏيو. پر لال فوج روح ۾ ڀڄي نه آهي. ۽ اڃا به تيل آهي وولگا علائقي ۾، سائبيريا ۾ ۽ ٻين ڪيترن ئي هنڌن تي.
  هٽلر حڪم ڏنو ته 20 اپريل تائين روسين کي آسترخان ۾ ختم ڪري. ۽ ويڙهه وڏي پيماني تي ظاهر ٿي. ۽ بمباري تيزي سان تيز ٿي وئي.
  يو ايس ايس آر سخت دٻاءُ هيٺ هو. جنگ الما-آتا لاءِ ٿي، جنهن تي جاپانين حملو ڪيو. شهر تقريبن مڪمل طور تي گهيرو ڪيو ويو.
  ساموري، جيئن ئي ٿورو گرم ٿيو، تيئن ئي جارحيت کي وڌائڻ جي ڪوشش ڪئي، ۽ مگدان جي طرف.
  ويرونيڪا الما-اتا ۾ وڙهندي هئي ۽ پنهنجي ڇوڪرين جي بٽالين سان ساموري جي حملي کي منهن ڏئي رهي هئي.
  ۽ انھن مان گھڻا آھن. ٽٽڻ جي طريقن سان ڀرتي ٿيل چيني به وڙهندا رهيا آهن.
  جاپاني پيلي سپاهين کي جنگ ۾ اڇلائي رهيا آهن ... اهي اڳتي وڌي رهيا آهن ۽ لفظي طور تي سوويت پوزيشن کي پنهنجن لاشن سان اڇلائي رهيا آهن.
  ويرونيڪا باهه تي آهي. ۽ هو چيني ۽ سمورين کي صفن ۾ لتاڙي ٿو. هن پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي ۽ چيز:
  - روسي روح جي پاڪائي!
  مارفا پڻ فائر ڪري ٿو، مخالفن کي ڪٽي ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - اسان جي ڌرتي لاء!
  نتاشا، توپ جي چاري جي ڪردار لاءِ ڀرتي ڪيل جاپاني ۽ چيني سپاهين تي فائرنگ ڪندي، رڙيون ڪندي:
  - عظيم ڪميونزم لاءِ!
  الينا، سامورائي ۽ چيني ويڙهاڪن تي گوليون هلائيندي، وڏي شوق سان کين وڍيندي ۽ پنهنجي ننگي هيل سان موت جو تحفو ڏيندي، رڙ ڪندي چيو:
  - ڪميونزم جي نئين سرحدن لاء!
  ويرونيڪا وڏي درستي سان دشمن تي فائرنگ ڪري ٿي، ۽ چينين جي سرن کي ٽوڙيندي، ۽ ساڳئي وقت رڙيون ڪري ٿي:
  - سوويت سرزمين جي شان!
  ۽ هن جي ننگي ٽنگ سان، هوء هڪ زبردست گرينڊ فورس موڪلي ٿي، جيڪا سڀني دشمنن کي ڳوڙها آڻيندي.
  مارٿا، دشمن کي ڪٽيندي ۽ موت جي تحفي کي پنهنجي ننگين آڱرين سان اڇلائيندي، رڙيون ڪندي چيو:
  - ڪميونزم جو دور راڄ!
  نتاشڪا ڦاٽي پئي، پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ ڌماڪيدار پيڪٽ اڇلائي، چيني جو هڪ ميڙ، ويڪنولا:
  - نئين سوويت آرڊر لاء!
  الينا، دشمن تي بلڪل صحيح فائرنگ ڪندي، رڙ ڪئي:
  - ڪميونزم جي نئين سرحدن لاءِ، وڙهنداسين!
  ۽ هن جي ننگي هيل تباهي جي بم کي ماريو ويو.
  وڙهندڙ ڇوڪريون، ڄڻ سندن اکين مان چمڪ ٽمڪي رهي آهي.
  نه، جاپاني اهڙن ماڻهن کي فتح نه ٿا ڪري سگهن، جيتوڻيڪ چيني فوجن سان گڏ. ۽ ساموري راڊ حملو ڪرڻ لاءِ.
  ۽ وري اهي لاش هر طرف اڇلائي ڇڏيندا آهن. پر انهن مان تمام گهڻا آهن، ۽ ننگي پيرن جي خوبصورتين جي بٽالين کي پوئتي موٽڻو پوندو.
  ۽ جپانين وٽ ننجا ڇوڪريون آهن. ۽ انهن جي خلاف جنگ ڪرڻ تمام ڏکيو آهي.
  اهي ڏاڍا چمڪندڙ، وڙهندڙ ۽ خوبصورت آهن. ۽ اهي پنهنجن ننگي آڱرين سان اڇلائي، عظيم تباهي واري طاقت جا تحفا.
  نيري وارن واري ننجا ڇوڪري سوويت سپاهين کي تلوارن ۽ گولين سان ڪٽيندي:
  - شهنشاهه جي راڄ جي دور لاء!
  پيلي وارن سان هڪ ننجا ڇوڪري هڪ مل هلائيندي، روسي فوجين کي چيڀاٽيندي، رڙيون ڪندي:
  بنزئي جي دور جي شان !
  ڳاڙهي وارن سان هڪ ننجا ڇوڪري هڪ هيلي ڪاپٽر ٽيڪنڪ استعمال ڪئي، هڪ سوويت آفيسر کي ڪٽي ڇڏيو ۽ چيو:
  - اسان هميشه کٽيو!
  سفيد وارن سان هڪ ننجا ڇوڪري تتلي جي ٽيڪنڪ استعمال ڪندي، ٽن روسي سپاهين کي ڪٽيو، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ مٽر اڇلائي ڇڏيو. اهو ڌماڪو ٿيو ۽ چوٽيهه فٽ ٿي ويو.
  سپاهي رڙ ڪري چيو:
  - نئين جاپاني آرڊر لاءِ!
  هتي اهڙيون ڇوڪريون شاندار ۽ واقعي ٿڌيون آهن... ۽ ڏور اوڀر ۾ لال فوج هڪ سنگين دشمن سان ملاقات ڪئي.
  پر هتي مرڪز ۾، سوويت فوجن Rzhev جي طرف ۾ هڪ اوچتو ڌڪ پهچائي.
  هتي ايلزبيٿ جو عملو پهريون ڀيرو نئين IS-2 ٽانڪي تي وڙهندو. هڪ مشين جنهن سان ڪجهه اميدون جڙيل آهن. عام طور تي ان ۾ پنج عملدار هوندا آهن، پر هتي ويڙهاڪن کي چار سان منهن ڏيڻو پوي ٿو.
  ايلزبيٿ هڪ 122mm بندوق فائر ڪري ٿي. هڪ تباهي وارو منصوبو قاتل قوت سان اڏامي ٿو. هڪ آرڪ کي بيان ڪري ٿو، ۽ هڪ ڊگهي فاصلي کان هٽايو T-4.
  ايلزبيٿ چوي ٿو:
  - مون هن کي چڱي طرح مارايو!
  Ekaterina چارج ڪندي، هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، ۽ ناراضگي سان تبصرو ڪندي جواب ڏئي ٿو:
  - پر بندوق تمام تيز فائرنگ نه آهي!
  ايلزبيٿ هن سان اتفاق ڪيو:
  - هڪ مثالي ٽينڪ تباهه ڪندڙ ناهي!
  الينا، جنهن هٿيار کڻڻ لاءِ ننگي پيرن سان مدد ڪئي، نوٽ ڪيو:
  - پر قاتل!
  ۽ پوءِ ڪيٿرائن فائرنگ ڪئي. ۽ گولي ڊگھي فاصلي کان بورڊ تي پينٿر کي ماريو. ها، قاتل بندوق ...
  ڪيٿرائن نوٽ ڪيو:
  - اسان وٽ تمام گهڻي توانائي ۽ جوش آهي!
  ايلينا هن سان اتفاق ڪيو:
  - تمام گهڻو! روس جي شان!
  Euphrasia پڻ نوٽ ڪيو:
  - هن ڪار جي visibility ڪمزور ڇوڪرين آهي. توهان ان کي ڪيئن گولي ڪندا؟
  ايلينا منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - ۽ هي اسان جي تربيتي اک آهي! جيڪڏهن اسان کٽيو ته پوءِ اسان کٽيو!
  ۽ ويڙهاڪن راڳ ۾ ڳايو:
  - اسان نه ڊڄنداسين ۽ هميشه وڙهنداسين!
  . باب 7
  21 اپريل تي Astrakhan اڃا به جزوي طور سوويت جي قبضي هيٺ هو. جرمن ان کي مڪمل طور تي نه ورتو ويو.
  زمينن ان کي ممڪن بڻايو ته هتي چڱي طرح دفاع ڪرڻ. ۽ جرمنن حڪمت عملي کي تبديل ڪرڻ جو فيصلو ڪيو. حملن جي بدران، اهي بمباري ۽ شيلنگ ڏانهن تبديل ٿي ويا.
  الينڪا ۽ هن جي ٽيم هڪ بنڪر ۾ لڪائي رهي هئي ۽ وڏي شيلنگ جو انتظار ڪيو.
  ڇوڪريون فقط ڇهه هيون، تاش کيڏي رهيون هيون. انهن ڊيڪ کي پنهنجن ننگي آڱرين سان پڪڙيو ۽ بحث ڪيو.
  انيتا ڪاوڙ مان چيو:
  - قفقاز ۾، رڳو Yerevan نه ورتو ويو. هي هن علائقي ۾ صرف اسان جو آخري ٻيٽ آهي. اڳتي ڇا آهي؟
  Alenka منطقي طور تي صلاح ڏني:
  - گهڻو ڪري اهي ماسڪو ڏانهن ويندا. هي آهي انهن جو عهدو!
  الله تعاليٰ هڪ ٿلهي آواز سان چيو:
  - لشڪر بلڪل غير برابر آهي... اسان واقعي جنگ هارائي رهيا آهيون، ۽ اسان وٽ ڪافي سپاهي نه آهن!
  ماريا منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - ۽ نازي نقصان برداشت ڪن ٿا! اهي اسان جي مزاحمت نٿا ڪري سگهن!
  ميٽريونا پنهنجي راءِ جو اظهار ڪيو، پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ڪارڊ اڇلائي:
  - اسان کي فتح ڪرڻ لاء پيدا ڪيو ويو، ۽ اسان کي ضرور فتح ڪنداسين، مون کي خبر آهي!
  مارويا اتفاق ڪيو، هن جي مخالف کي هن جي ننگي آڱرين سان ماريو:
  - يقينا، ڪو شڪ ناهي!
  الئنڪا ايترو پراميد نه هوندو، ڪارڊ اڇلائي پنهنجي ننگي، ٽنگ ٿيل ٽنگ سان:
  "اسان ڇوڪرين کي ڪاروبار هيٺ رهڻو پوندو، پر مون کي يقين آهي ته اسان ضرور کٽينداسين!"
  انيوتا زور ڀريندي چيو:
  - توهان پارٽي جي طريقن سان وڙهندا سگهو ٿا، ۽ اهو تمام خوبصورت ٿيندو جڏهن توهان اهڙي تمام ٿڌي سان وڙهندا آهيو!
  الله تعاليٰ زور سان فرمايو:
  - توهان کي وڌيڪ فعال طور تي وڙهڻ گهرجي!
  ڇوڪرين ڳالهين کي بند ڪيو. پوءِ اهي ٻئي موضوع ڏانهن هليا ويا.
  مارويا ناراضگي سان چيو:
  - مومنن جو تعداد وڌي رهيو آهي. سڀني منطق جي خلاف!
  Anyuta ان تي اعتراض ڪيو:
  - ڪو به اڃا تائين ثابت نه ڪيو آهي ته خدا ناهي. ۽ هو ٻي صورت ۾ ثابت نٿو ڪري سگهي. تنهنڪري هتي اسان لامحدود بحث ڪري سگهون ٿا.
  Alenka تصديق ڪئي:
  - ۽ هتي بحث ڪرڻ بيوقوف ۽ بيڪار آهي!
  علامه ان سان اتفاق ڪيو:
  - ها، هي گفتگو بيڪار آهي. ان کان سواء، جيڪڏهن خدا موجود آهي، ته پوء هو اهڙو آهي ته ان لاء بهتر آهي ته هن جو وجود نه هجي!
  ميٽريونا مسڪرائيندي چيو:
  - اهو بهتر آهي ته اهڙي خدا جو وجود نه هجي! ان وچ ۾، اچو ته ڳئون!
  ۽ ڇوڪريون راڳ ۾ ڳائينديون هيون؛
  اسان ڇوڪريون آهيون، ڪمسومول ۾ شامل ٿيڻ،
  انهن ايمان سان حلف کنيو ته هو فادرلينڊ آهي ...
  تنهن ڪري نازين کي هڪ بيحد شڪست جو انتظار هو،
  خير، ۽ روس ڪميونزم هيٺ رهڻ لاء!
  
  آخرڪار، لينن اسان سان گڏ آهي، ڄڻ ته ڌاتو وانگر،
  برونز مان جيڪو ڪنهن به فولاد کان وڌيڪ مضبوط آهي ...
  مون دنيا جي چوڌاري ڦرڻ جو خواب ڏٺو
  جيئن عظيم ذهين اسٽالن وصيت ڪئي!
  
  اسان فادر لينڊ کي ٿڌو ڪنداسين
  ۽ اسان ڌرتي کي ستارن جي مٿان بلند ڪنداسين ...
  ڪومسمول جي ميمبرن سان ڪاميابي ٿي سگهي ٿي،
  جيتوڻيڪ اسان جا پير ننگا آهن!
  
  فاشسٽ منهنجي وطن تي حملو ڪيو،
  اوڀر کان بيزاري سان سامونڊي چڙهڻ ...
  مون کي يسوع ۽ اسٽالن سان پيار آهي
  ۽ مون کي يقين آهي ته مخالف، اسان ٽڪر ٽڪر ڪري ڇڏينداسين!
  
  Svarog اسان سان گڏ آهي ،
  ڪھڙي ڪميونزم، ٺٺوليون، ٺاھيندو ...
  شاندار راڊ ڪائنات ۾ سڀني کان وڌيڪ مضبوط آهي،
  شعور ۾ اضافو ٿيندو ۽ ڪندو!
  
  اسان کي يقين آهي ته اسان ڪڏهن به نه ڇڏينداسين
  مادر وطن کي گوڏن ڀر نه رکجو...
  ڪامريڊ اسٽالن هڪ روشن ستارو آهي،
  ۽ اسان جو استاد آهي دانشور لينن!
  
  پنهنجو وطن بڻائينداسين،
  سيارو تي وڌيڪ خوبصورت ۽ چمڪندڙ ...
  ۽ اهو ٿيندو، قاتل بندوق کي ڄاڻو،
  بالغن ۽ ٻارن کي مزو ڏيو!
  
  ساڙيو ساڙ ، دل ۾ نه ساڙي،
  توهان سڀني روسي تلوارن جا سرپرست آهيو ...
  اسان جلد ئي هڪ مضبوط جنت ٺاهينداسين، مون کي يقين آهي،
  يسوع اچي ويندو مقدس مشن!
  
  هٽلر جي ٽولي تي اعتبار نه ڪريو دوستو،
  ته هوءَ آساني سان ۽ خطرناڪ طور تي کٽي ويندي ...
  اسان سڀني کي هڪ خاندان جي ضرورت آهي -
  ۽ مون تي يقين رکو، پنهنجي مادر وطن سان پيار ڪرڻ ۾ دير نه ڪئي آهي!
  
  رب العالمين اسان سڀني جي حفاظت ڪري،
  ترنگا جھنڊو زمين تي بلند ڪندو...
  ۽ برائي شڪاري راند ۾ بدلجي،
  اسان به شيطان سان مقابلو ڪري سگهون ٿا!
  
  مون کي پيار آهي عظيم وطن،
  سڄي ڪائنات ۾ تو کان وڌيڪ خوبصورت ناهي،
  اسان روس کي هڪ روبل لاء وڪرو نه ڪنداسين،
  اچو ته ڪائنات ۾ امن ۽ خوشيون پيدا ڪريون!
  
  اسان جي مادر وطن جي نالي تي، هڪ خواب،
  عظيم روس اڀرندو ...
  باقي سڀ ڪجهه صرف بيوقوفي آهي
  ۽ هڪ نئون مسيحا اسان سان گڏ هوندو!
  
  اي منهنجا قادر بخش لدا،
  توهان روسي پيار ۽ امن ڏيندو ...
  مان تو ڏانهن اهڙيءَ طرح موٽان ٿو، توکان دعا گهران ٿو،
  ۽ جيڪڏهن ضروري هجي ته، روشني سان هڙتال ڪريو!
  
  مريم آسمان جي خدا جي ماء،
  ڪائنات يسوع کي ڏنو ...
  تنھنجي خاطر وڏو خدا اٿيو آھي،
  ماڻهو واقعي پنهنجو ذائقو نه وڃائي چڪا آهن!
  
  ياد رهي ته Komsomol ميمبر هن طرح آهن،
  روس جي ديوتا انتهائي عزت وارا آهن ...
  اسين مادر وطن جا عظيم فرزند آهيون،
  روسي هميشه جيت!
  
  دوستو مادر وطن کي دعائون گھرون
  پيرون، ياريلو، ۽ سواروگ طاقتور آهن ...
  اسان ڏاڍا مضبوط مڙس ٿينداسين
  ۽ اسان آسمان ۾ ڪڪرن کي به ڦوڪينداسين!
  
  هاڻي دشمن کي ماسڪو مان پوئتي ڌڪيو ويو آهي،
  توهان فاشسٽن کي تمام گهڻو نقصان پهچايو آهي ...
  اسان يسوع ۽ اسٽالن جا وفادار آهيون،
  بندوقن سان گڏ ڪافي ٽينڪ هوندا!
  
  نه، دشمن روسين کي روڪي نه سگھندا،
  ڇاڪاڻ ته اسان جا ويڙها تمام طاقتور آهن ...
  امتحان، حوالي ڪرڻ، صرف پنجن لاء،
  ته جيئن هر ڇوڪرو ڏاڍو مضبوط ٿئي!
  
  مون کي يقين ڪر، اسٽالن گراڊ شاندار ٿيندو،
  ۽ اسان هن کي حملن کان بچائينداسين ...
  هڪ فاتح نائيٽ جي ترتيب اچي ويندي،
  جيتوڻيڪ رت وهي ٿو بي ترتيب!
  
  ٿڌي ۾ ننگي پير ڇوڪريون
  اهي ڊوڙندا آهن، پنهنجن پيرن سان چمڪندڙ ...
  ۽ اهي فاشسٽن کي مُٺ سان ماريندا،
  اڻ سڌريل ڪِينَ به ڦُٽي پوندي!
  
  سڀ ڪجهه ٿيندو، ماڻهو چڱي طرح ڄاڻن ٿا
  اسان خلا ۾ آهيون، اسان برج کولينداسين ...
  آخر بهادريءَ تي شڪ ڪرڻ گناهه آهي،
  ۽ خدا جي تخت تي ھڪڙو ماڻھو ھوندو!
  
  سائنس جلد ئي مئلن کي جيئرو ڪندي،
  اسان جوان ۽ وڌيڪ خوبصورت ٿيڻ جي قابل ٿينداسين ...
  اسان جي مٿان هڪ سونهري پنن وارو ڪروب آهي،
  منهنجي سهڻي ماء روس ڏانهن!
  ڇوڪريون سڄو نظم سٺي نموني ڳائينديون رهيون ۽ ننگي پيرن سان تاش کيڏنديون رهيون۔۔۔
  22 اپريل لينن جو جنم ڏينهن هو. ڇوڪرين پاڻيءَ ۽ ڪافي سان ملائي شراب پيئي ۽ سندن ساهه هيٺان ڌوئي ڇڏيو.
  مرڪز ۾ هڪ ٻيو Rzhev- Sychevsk آپريشن ڪيو . جرمن دفاعي طور تي هئا ۽ واپس وڙهندا هئا. نئين سوويت ٽئنڪن T-34-85 ۽ IS-2 جنگ ڪئي. آخري ڪار اڪثر مٽيءَ ۾ ڦاسي پوندي هئي. ها، ۽ "ٽائيگر" -2 ۽ ڳري "ٻلي" جو هٿيار پيشاني تي نه ورتو. "پينٿر" -2، پڻ، صرف ويجھي سوراخ ڪري سگھجي ٿو.
  سڀ کان وڌيڪ جرمن ڪار هڪ وڏي فاصلي کان سوويت هڪ سوراخ ڪيو.
  هٽلر عام طور تي "پينٿر" -2 سان خوش ٿيو، جيڪو اطمينان سان محفوظ آهي، ۽ سٺي ڊرائيونگ ڪارڪردگي ۽ هٿيار. پر هن مطالبو ڪيو ته هڪ ٽينڪ ٺاهيو جيڪو بهتر طور تي محفوظ هوندو، ۽ ساڳئي وقت برداشت سان ڊرائيو ...
  هن معاملي ۾ "ماؤس" پاڻ کي هڪ غير موثر مشين ٿي ڏيکاري. E-100 فعال طور تي اي سيريز جي حصي طور ترقي ڪئي وئي. انجڻ ۽ ٽرانسميشن جو هنڌ گڏ ٿيڻو هو، ۽ ٽاور به هول وانگر تنگ ۽ وڌيڪ مائل هو . هٿيارن جي ٿلهي مائوس جي مقابلي ۾ رهي، جيئن هٿيارن جي، پر اوچائي سبب وزن 130 ٽين تائين گهٽجي ويو. انجڻ، ان جي ابتڙ، 1500 هارس پاور تي مضبوط ٿيڻ گهرجي، ۽ ٽينڪ کي اطمينان بخش متحرڪ هئي.
  عام طور تي، "اي" سيريز ٽينڪن جي نئين نسل هجڻ گهرجي. لوئر سلائيٽس سان، عقلي مائل جا وڏا زاويه، طاقتور بندوقون ۽ انجڻيون، گھڻا ترتيب.
  تنهن هوندي به، جڏهن ته جرمن اڳ ۾ ئي سٺيون ڪارون هيون. "Panther" -2 اڳوڻي ماڊل کي تبديل ڪيو. اتي پڻ هڪ نئون "ٽائيگر" -2 هڪ وڌيڪ طاقتور انجڻ سان، هڪ تنگ ٽاور هو. بهتر محفوظ ۽ وزن ۾ هلڪو.
  تنهن ڪري نازي اڃا به نه ويٺا.
  24 اپريل، 1944 تي، پهريون جرمن Arado جيٽ بمبار ماسڪو کي موت جي تحفي سان ماريو. هن هڪ وڏي اونچائي کان هڪ بم اڇلايو ۽ آساني سان سوويت ويڙهاڪن کي ختم ڪري ڇڏيو.
  هٽلر چيو ته هاڻي سوويت يونين جو ڪو به موقعو ناهي، ۽ جلد ئي لال فوج جو خاتمو ٿيندو.
  25 اپريل Astrakhan تي هڪ نئون حملو شروع ڪيو. پهرين زمين تي هلندڙ مشين پڻ جنگ ۾ حصو ورتو: هڪ زير زمين ٽينڪ.
  ٻه جرمن ڇوڪريون ان تي وڙهندي: مرسڊيز ۽ ڊورا. جنگين هڪ زير زمين ماڊل جي ڪوشش ڪئي جيڪا زمين ۾ منتقل ٿي وئي.
  جڏهن ته ڪافي هلڪو، هڪ مختصر بيرل 75 ملي ميٽر توپ ۽ چار مشين گنن سان.
  ڇوڪريون زمين تي ڪارون ڇڪينديون آهن. مشق گھمندي، پٿر جي ذريعي ڪٽڻ. حرڪت بدران سست آهي ست ڪلوميٽر في ڪلاڪ، گاڏين لاء، زير زمين اهو خراب ناهي.
  مرسڊيز جرمن فوج ۾ پهرين جوائس اسٽڪ تي پنهنجي ننگي آڱرين کي دٻائي ٿي. اهو هلائڻ ۽ تلفظ ڪرڻ لاء تمام آسان آهي:
  - هتي اسان جي جرمن سائنس ڪامياب آهي!
  ڊورا هن سان اتفاق ڪيو:
  - ها، اسان اڳ ۾ ئي تمام گهڻو ڄاڻون ٿا! اسان جي طاقت تمام وڏي آهي!
  اهو پڻ جوائس اسٽڪ سان ڪنٽرول ڪري ٿو. ڇوڪريون هڪ خاص مشين کي ريڊار سان آزمائي رهيا آهن.
  هتي هڪ سوويت بيٽري اڳيان آهي ۽ توهان ان جي هيٺان ڊيو ڪري سگهو ٿا.
  مرسڊيز، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي، تبصرو:
  - اسان هڪ نئين آرڊر تعمير ڪنداسين!
  ۽ هاڻي نازين جي مشين اڀري. هڪ تيز ڌماڪي وارو ٽڪرا ٽڪرا سوويت بندوقن کي ماريندو آهي. ۽ لال فوج جي سپاهين تي حملو ڪيو.
  ڊورا کلندي چيو:
  - سلام عظيم بغاوت!
  ۽ ننگي آڱرين سان، هو صحيح شاٽ ٺاهيندو آهي. دشمن تي ڌڪ هڻي ٿو ۽ دانهون ڪري ٿو:
  - نئين خواب کي پاڪائي!
  مرسڊيز مشين گنن مان لکندي آهي، ۽ رڙيون ڪندي چوي ٿي:
  - عظيم خوابن جي دور لاءِ!
  ڇوڪريون کلنديون آهن ۽ پاڻ کي ساراهينديون آهن. اهي جارحيت وارا ۽ ڏاڍا نفيس جنگجو آهن اهي آهن.
  ڊونا جارحاڻي انداز ۾ چيو:
  - دنيا ۾ ڪيتريون ئي سٺيون شيون آهن!
  ۽ پنھنجن ننگين آڱرين سان ھو بٽڻ دٻائي ٿو ۽ وري شوٽ ڪري ٿو، سوويت توپخانن تي.
  مرسڊيز مسڪراهٽ سان تصديق ڪري ٿي:
  - ۽ اهو به وڌيڪ خوبصورت ٿيندو!
  ۽ هو پنهنجي ننگي آڱرين سان پڻ گوليون هڻي ٿو. اهڙيءَ طرح اهي وڙهندڙ ڇوڪريون فائر ڪن ٿيون.
  خير، جنگ لاء ٻيو ڇا آهي ...
  Astrakhan تي نازي حملو وڌي رهيو آهي ...
  سڀ رستا بند ڪيا ويا... ۽ سوويت فوجن کي مجبور ڪيو ويو ته 1 مئي 1944ع تي، شهر جي ڊگھي، بهادري واري دفاع کي پورو ڪندي. اهو قلعو پڻ گريو.
  نازين آتش بازي سان آسترخان جي زوال جو جشن ملهايو. پر پوءِ به دفاع بيڪار نه ٿيو. ۽ ڪراوٽس کي ڪجهه وقت جي ضرورت هئي ته هو پنهنجي فوجن کي ڀرڻ لاءِ ۽ ذخيرا گڏ ڪن...
  فوهر سراتوف جي طرف اڳتي وڌڻ جو ارادو ڪيو ۽ وولگا سان گڏ ماسڪو جي اونهي پاسن سان اڳتي وڌو.
  پر جڏهن جرمن پنهنجي فوجن کي ٻيهر منظم ڪري رهيا هئا، اهي ذخيرو آڻي رهيا هئا. ۽ جنگيون هوا ۾ هيون.
  جرمن هوائي جهاز ان جي برتري کي مضبوط ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي. ME-262 جي جنگي تجربن هن گاڏي جي اعتبار جي کوٽ، ۽ ان جي اڪثر حادثن، گڏو گڏ maneuverability سان مسئلا ظاهر ڪيو. تنهن ڪري، هن وقت تائين هن جهاز سان جرمن يونٽن کي مڪمل طور تي تبديل ڪرڻ بابت ڪو به خيال نه ڪيو ويو آهي. ان جي برعڪس، TA-152 پنهنجي وقت جي هڪ بهترين مشين ثابت ٿي ۽ تيزي سان متعارف ڪرايو پيو وڃي. ME-309 ۽ ME-109 سروس ۾ رهي.
  راڪيٽ سان هلندڙ ME-163 جنگ جي لاءِ سٺو فائٽر ثابت ٿيو، پر پرواز جي تمام ٿوري وقت ان کي جنگ ۾ استعمال ڪرڻ لڳ ڀڳ ناممڪن بڻائي ڇڏيو.
  Arado جيٽ بمبار وڌيڪ ڪامياب ٿي ويو ، جيڪو، ان جي تيز رفتار جي ڪري، هوائي جهازن جي بندوقن سان مارڻ لڳ ڀڳ ناممڪن هو، ۽ سوويت ويڙهاڪن ان کي پڪڙي نه سگهيو. رد عمل واري اسڪائوٽس تمام سٺا هئا. جرمن پڻ ٻيون مشينون ٺاهي رهيا هئا. مثال طور، XE-162، ME-262 جي ڀيٽ ۾ هڪ لائٽر فائٽر، ٺاهڻ ۾ آسان، سستو ۽ استعمال ڪرڻ جي قابل آهي گهڻو ڪري ڪاٺ مان ٺاهيو وڃي ٿو. ۽ ٻيا ويڙهاڪن. ۽ ME-1010 ۽ TA-183 ... ۽ ME-262 X جي وڌيڪ ترقي يافته ۽ قابل اعتماد ترميم. ۽ گوٿا tailless ويڙهاڪن، ۽ گهڻو ڪجهه.
  بهرحال، هينئر تائين پروپيلر تي هلندڙ جرمن ويڙهاڪن سوويت مشينن کان گهڻو مضبوط هئا. جيڪي معيار ۾ گر ٿي ويا، ۽ بلڪه انجڻ ۽ هٿيارن ۾ ڪمزور هئا. ان کان علاوه، ياڪ-9 کي وڌيڪ آسان ڪيو ويو ۽ هاڻي صرف هڪ 20-mm هوائي جهاز ان تي رکيل هئي، مشين گن کي ڇڏي ڏنو. هن قيمت گھٽائي ۽ پيداوار کي آسان بڻائي ڇڏيو ۽ وزن گھٽائڻ جي اجازت ڏني وئي.
  ساڳيء طرح، جرمن جهاز جي خلاف مشين گن بلڪه ڪمزور آهي. هينئر تائين، سوويت يونين ڪارن جي وڌيڪ جديد ماڊل پيدا ڪرڻ جي متحمل نه ٿي سگهي ۽ نازي جي سامهون تيز رفتار ۽ هٿيارن ۾ گذري ٿو. مشينن جي اعلي وزن به maneuverability سان مسئلا پيدا ڪيو.
  ۽ ايندھن جي کوٽ پنن واري عملي جي پرواز جي تربيت کي گھٽائي ڇڏيو.
  Alvina ۽ Albina، هڪ مهذب رفتار تي ME-309 جي طاقتور هٿيارن جي مهارت حاصل ڪري، ME-262 تي لينڊ ڪرڻ نه چاهيو، جيڪو پاڻ کي اڪثر ڪري تباهه ڪيو. ۽ رفتار ۾ اهي اڳ ۾ ئي روسين کان وڌيڪ مضبوط آهن.
  الوينا، سوويت ڪار کي ڪٽيندي، نوٽ ڪيو:
  - آسمان ۾ وڙهڻ دلچسپ آهي!
  البينا، ننگي پيرن جي مدد سان، ويڙهاڪ کي نشانو بڻائيندي، ۽ ان کي چيڀاٽيندي، اتفاق ڪيو:
  - ها، اسان بنيادي طور تي دنيا ۾ مضبوط آهيون!
  ۽ ڇوڪريون چرين وانگر کلڻ لڳيون.
  ٿي سگهي ٿو نسبتا پرسڪون. لال فوج اڃا تائين Rzhev نمايان کي ختم ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهي هئي.
  Elizaveta پنهنجي مخالفن تي IS-2 کان فائرنگ ڪئي ... سوويت ڪار کي صرف پيشاني جي مٿي واري حصي ۾ سٺي حفاظت هئي. ٽاور جي پيشاني ڪافي محفوظ نه آهي. ۽ ان کي T-4 بندوقن جي ويجهو رينج ۾ به سوراخ ڪيو ويندو آهي. بهرحال، آخري ٽينڪ آخرڪار مئي ۾ بند ڪيو ويو، جيئن پينٿر ۽ باقاعده شعر ۽ موس هئا. هاڻي سيريز ۾ "پيٽرا" -2 ۽ "ٽائيگر" -2 سڀ کان وڌيڪ متحد آهن ۽ ساڳئي هٿيارن سان.
  اهي مشينون پيشاني تي چڱي طرح محفوظ آهن، بلڪه ڪمزور ڪنارن تي، ۽ وزن ۾ وڌيڪ مختلف آهن. انهن جي ڊرائيونگ ڪارڪردگي نئين انجڻ سان فوجي لاء قابل قبول آهي. پر اهي ٽينڪ به عارضي آهن... انهن کي مٽائڻ لاءِ اي سيريز مان پينٿر-3 ۽ ٽائيگر-3 تيار ڪيا پيا وڃن. ھڪڙي گھڻائي واري ترتيب سان، انجڻ جي جڳھ سان ۽ ھڪڙي بلاڪ ۽ پار ۾ ٽرانسميشن سان، ھڪڙي روشني سان، آسان، ۽ ساڳئي وقت گذرڻ لائق ۽ آساني سان مرمت جي قابل ھيٺيون گاڏيون.
  نئين مشينن کي بهتر طور تي محفوظ ڪيو وڃي، پر وزن ۾ ڪنهن به اهم اضافو کان سواء.
  هٿيارن جي قيمت تي، هتي ڪو به اتحاد ناهي. سوويت ٽينڪن جو هٿيار تمام ٿلهو نه آهي، ۽ خراب معيار جو. ۽ هٿيارن جي وڏي پيماني تي رکڻ جو ڪو احساس ناهي. فوج جي 88mm توپ ٺيڪ آهي. هوءَ چئن ڪلوميٽرن کان ٽيٽيهه کن وٺي ٿي، ۽ ٿوري ويجهو کان IS-2. تنهنڪري ترقي جاري آهي ...
  يو ايس ايس آر ۾، ڪجهه جواب ڏيڻ جي ضرورت آهي. پر هتي ڇا آهي، اهو اڃا تائين واضح ناهي ... اتي SU-100 ٺاهڻ جو منصوبو آهي. هي خودڪار بندوق صرف اثرائتو آهي، ۽ هڪ دخول عمل سان. هن سان گڏ، ڪجهه اميدون ڳنڍيل آهن، ٽين ريچ جي وڌندڙ ڳري ٽينڪن جي خلاف جنگ لاء. پر اهو اڃا تائين ڪرڻ جي ضرورت آهي، جهڙوڪ هڪ راکشس جي گولن وانگر، ۽ بندوق جي وڏي پيداوار قائم ڪئي وڃي، جيڪا جنگ جي حالتن ۾ تمام گهڻو نه آهي، اهو حقيقي آهي.
  پر Elizabeth جي ٽانڪي عملو T-34-85 تي وڙهندي آهي. ۽ ڇوڪريون ننگي پيرن ۾ ۽ بيڪن ۾ بهادريءَ سان وڙهنديون آهن.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي آڱرين سان نازين ڏانهن گولي هنئي ۽ پينٿر کي پاسي ۾ ڇڪيندي چوي ٿي:
  - عظيم ڪميونزم لاءِ!
  ۽ سندن چوويهه ڄڻا مٿي ٽپو ڏين ٿا ۽ تيزيءَ سان چوڌاري ڦري، فائرنگ ڪن ٿا.
  Ekaterina، پڻ، دشمن تي بلڪل صحيح طور تي فائرنگ ڪري ٿو. متروڪ T-4 ٽينڪ ان کي پاسي ۾ ٽوڙي ٿو، ۽ رڙ ڪري ٿو:
  - يو ايس ايس آر جي شورن کي شان!
  ۽ وري پنهنجي دوستن ڏانهن ڇڪي ٿو. اهڙي جنگجو ڇوڪري نڪتي.
  الينا پڻ دشمن تي فائرنگ ڪري ٿي. هو ان کي بلڪل صحيح طور تي ماريندو آهي، هن حالت ۾ ٽائيگر-2 رولر کي ٽوڙي ٿو ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي گوڙ ڪري ٿو:
  - پاڪ Rus لاء!
  Euphrasia صحيح طور تي دشمن تي فائر ڪيو. دشمن جي پاسي تي صحيح شاٽ ٺاهي ٿو، ڌاتو جي ذريعي ڀڃي ٿو ۽ squeals:
  - پاڪ ڪميونزم لاءِ!
  ۽ ڇوڪريون اعتماد سان پنهنجي ٽانڪي کي ڦيرايو ۽ شيل هٽن کان بچڻ. ڇوڪرين کي مارڻ آسان ناهي.
  هتي جديد ۽ مضبوط "شعر" -2 انهن جي خلاف ظاهر ٿيو. اهڙي ٽانڪي کي گھڙڻ جي ڪوشش ڪريو، ۽ اهو چوٿون مارڻ جي ڪوشش ڪندو.
  ۽ هو پري کان گوليون هڻي ٿو.
  ايلزبيٿ جواب ۾ ٽوئيٽ ڪيو:
  - توهان ڪوڙ قبول نه ڪندا!
  ۽ ڊگهي فاصلي کان Lev-2 ٽينڪ ڏانهن هڪ شيل موڪلي ٿو. هن کي پيشاني ۾ ڌڪ ڏيندو.
  هٽلر ڦٽي ٿو.
  پوءِ ڪيٿرائن ٻيهر فائرنگ ڪري، پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، دشمن تي، ۽ هن ڀيري، پروجيڪٽ، هڪ قوس بيان ڪري، صحيح طور تي فاشسٽ کي توپ جي ڊگهي بيرل ۾ ماريو.
  ڪيٿرائن چيو:
  - هڪ تيز نظر، slanting هٿ، هي اسان جي باري ۾ نه آهي!
  جرمن، پنھنجي ٽرڪن کي وڃائي ڇڏيو، جلدي ڦرڻ شروع ڪيو ۽ ڇڏي ويو. "شعر" -2 پهريون جرمن ٽينڪ آهي جنهن ۾ ٽرانسميشن ۽ انجڻ سامهون هڪ بلاڪ ۾ واقع آهي، ۽ گيرو بوڪس انجڻ تي آهي.
  اهو هن کي اجازت ڏني ته هن جي اونچائي کي گهٽائڻ، ۽ وزن گھٽائڻ، هن جي رفتار کي خاص طور تي وڌايو. ۽ پوءِ "ليو" -2 ڇڏي ويو، ۽ فاصلو ٽوڙڻ جو موقعو مليو۔۔۔
  الينا، پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، بندوق کي اشارو ڪيو، ان کي ورتو ۽ دشمن تي فائرنگ ڪئي. گولو شينهن جي ڳچيءَ جي ڏاڙهيءَ تي پيو، پر رڪجي ويو....
  الينا رڙ ڪئي:
  - لعنت، فاصلو وڏو آهي. اسان هن کي حاصل نه ڪنداسين!
  ڪيٿرائن ڏند ڪٿائيندي چيو :
  - "شير"، ڇوڪريون، هي آهي "شير"، اسان ڪيئن ناراض نه آهيون! جلد ڄاڻندؤ دوستو، ڏاڍو شرمندو ٿيندو!
  ۽ انهن جي ٽانڪي T-3 کي ماريو، هي ٽينڪ صرف هڪ طرف ڦيرايو، ۽ اهو ڊگهي فاصلي کان ماريو وڃي ٿو.
  ۽ ڇوڪري پنهنجي ننگي آڱرين سان گولي هنئي ۽ چيو:
  - ڌرتيءَ تي ڪميونزم جي دور جي شان!
  يوفراسيا ناراضگي سان نوٽ ڪيو، دشمن تي فائرنگ، ۽ هن جي ننگي هيل استعمال ڪندي:
  - اسان جي مادر وطن مضبوط آهي، اها دنيا جي حفاظت ڪري ٿي!
  ايلزبيٿ چيريندي، پنهنجي ڏندن کي ڇڪيندي، ۽ ڳائيندي، هڪ مڪمل نظم ٺاهي، جيئن هوءَ هلي وئي:
  اسان کي شيطان کان غالب نه ڪيو ويندو
  منهنجو وطن دنيا ۾ سڀ کان خوبصورت آهي،
  هڪ خوبصورت ملڪ جي شان....
  بالغ ۽ ٻار ان ۾ خوش ٿيندا!
  
  اُن ۾ واديءَ جا گل ڦُلجن،
  ۽ هڪ مهذب حمد ڪروبيم طرفان ادا ڪيو ويو آهي ...
  Fuhrer ايندي کپت
  روسي جنگين ۾ ناقابل تسخير آهن!
  
  Komsomol ميمبر ننگي پيرن ۾ ڊوڙندا آهن،
  اهي برف تي پنهنجي ننگي هيل سان ٽڪرائيندا آهن ...
  هٽلر تون رڳو ٿڌو نظر اچين ٿو
  مان توهان کي ٽينڪ ۾ منتقل ڪندس!
  
  ڇا اسان نازين کي شڪست ڏئي سگهون ٿا
  هميشه وانگر، اسان ننگي پير ڇوڪريون آهيون ...
  سڀ کان وڌيڪ طاقتور نائٹ اسان جو رڇ آهي،
  هو سڀني کي مشين گن سان ماريندو!
  
  نه، اسان ڇوڪريون اڳ ۾ ئي تمام سٺا آهيون،
  اسان لفظي طور تي سڀني دشمنن کي ٽوڙي ڇڏيو ...
  اسان جا پن، ڏند، مُٺيون...
  اسان هڪ شاندار جنت ۾ هڪ جڳهه ٺاهينداسين!
  
  مون کي يقين آهي ته اتي ٿڌو ڪميونزم هوندو،
  ملڪ ان ۾ ڦاٿل آهي، نصيحت تي يقين ڪر...
  ۽ افسوس ناک نازيزم ختم ٿي ويندو،
  اهي به، مون کي يقين آهي، feats ڳائي رهيا آهن!
  
  زمين جهنگ ۾ ڦٽي ويندي، مون کي يقين آهي،
  اسان فتح کان فتح ڏانهن واپس آيا آهيون ...
  جاپاني نڪولس کي شڪست ڏيو
  ساموري جواب ڏيندو مطلبي لاءِ!
  
  پاڻ کي جھڪائڻ نه ڏينداسين،
  اچو ته پنهنجي دشمنن کي هڪ ڌڪ سان ڪُٽيون...
  شڪاري کي راند ۾ تبديل ڪرڻ ڏيو،
  اهو ڪنهن لاءِ نه هو ته اسان ويرماچٽ کي چيڀاٽي ڇڏيو!
  
  
  اسان تي اعتبار نه ڪر،
  روسي هميشه ڄاڻن ٿا ته ڪيئن وڙهڻ ...
  اسان اسٽيل سان اسان جي بيونٽس کي تيز ڪيو،
  Fuhrer هڪ بون جي تصوير بڻجي ويندو!
  
  هي منهنجو وطن آهي
  روسي accordion ان ۾ ادا ڪري ٿو ...
  سڀئي ماڻهو هڪ دوستانه خاندان آهن،
  ايبل فتح ڪري ٿو، نه قائن!
  
  جلد ئي يو ايس ايس آر جي شان ۾ ٿيندو،
  جيتوڻيڪ اسان جو دشمن ظالم، غدار آهي ۔۔۔
  اسان بهادريءَ جو مثال قائم ڪنداسين،
  روسي روح جنگين ۾ تسبيح ڪئي ويندي!
  . باب نمبر 8
  مئي 1944 تيزي سان گذري ويو... البينا ۽ الوينا هوائي جهازن جا بل گڏ ڪري رهيا هئا.
  اهي ڇوڪريون آهن، جيئن ڪروب جي پرن تي، جلدي.
  البينا پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ روسي جهاز کي ماريندي، ۽ رڙيون ڪندي:
  - ٽئين ريخ لاءِ!
  الوينا پڻ ننگي پير آهي ۽ بڪيني ۾ سوويت جهاز کي ڇڪيندي، ان کي ٽڪرن ۾ ورهائي ٿي ۽ رڙيون ڪري ٿي:
  - آريائي ڪميونزم لاءِ!
  ان کان پوء، ڇوڪرين، هڪ 37-mm تپ استعمال ڪندي، سوويت ٽينڪن تي فائرنگ ڪرڻ لڳو.
  اهي چوٽيهه کي ڌڪ هڻي ڇڏيندا آهن ۽ رڙيون ڪندا آهن:
  - اسان تمام سٺا آهيون!
  البينا پنهنجي ننگي، گول هيل ۽ چپن سان پيڊل کي دٻائيندي آهي :
  - ڪميونزم کي مشهور ٿيڻ ڏيو!
  ۽ سوويت ڪار ذريعي ڀڃي ٿو.
  الوينا پڻ دشمن تي صحيح فائرنگ ڪري ٿي، کيس ڇڪي ٻاهر ڪڍي ٿي ۽ نچندي، سندس ڏندن کي ڇڪيندي:
  - اسان جي سچائي اسان جي مٺ ۾ آهي!
  اهڙيون ذهين ڇوڪريون... ۽ اهي سوويت رجمينٽن کي تباهه ڪن ٿيون... مثال طور، انهن کي آئي ايس-2 ملي. تنهن ڪري هنن مٿس هوا مان حملو ڪيو، ۽ ڪيئن هنن ان کي هوائي جهاز جي بندوق مان نيل ڪيو. انهن ڌاتو کي ٽوڙي ڇڏيو، ۽ ٽانڪي کي ساڙي ڇڏيو. ۽ ڌماڪيدار جنگي کٽ.
  البينا پنهنجي ڦڦڙن جي چوٽيءَ تي چيڀاٽيو:
  - ڇوڪري کي مارڻ پسند آهي! ڪهڙي ڇوڪري!
  الوينا پنهنجي موتي نما ڏندن کي ڇڪيندي چيو:
  - اسان جي مادر وطن جي شان! ڪميونزم لاءِ!
  ڇوڪرين اڳ ۾ ئي مخالفن جي مطلق العنان تباهي کي هٿي ڏني آهي.
  ۽ لال فوج اعتماد سان ڀڄي ويو.
  ۽ Gerda سندس "Panther" -2 جي عملدار تي وڙهندي ۽ مڪمل تباهي ۾ مصروف هو.
  ڇوڪريءَ پنهنجي ننگي آڱرين سان توپ ڏانهن اشارو ڪيو. هوءَ ٿلهي چوٽيءَ کي ڌڪ هنيو ۽ رڙ ڪئي:
  - آريائي طريقي سان ڪميونزم جي عظمت لاءِ!
  شارلٽ پڻ سوويت ٽينڪ تي پنهنجا ننگي آڱريون فائر ڪيا، هٿيار ڦٽا ڪري ڇڏيا ۽ چيائون:
  - دنيا ۾ وڏي ڪاميابي لاء!
  تمام گهڻو تقريب ۽ ڪرسٽا کان سواء Fucked. ها، هُن ائين ئي سهيڙيو، سوويت جي چوويهين صديءَ کي پنهنجي ننگي هيل سان کڙڪايو ۽ رڙ ڪئي:
  - وڏين سرحدن لاءِ!
  مگدا به بدلي ۾ هڪ پروجيڪٽ فائر ڪيو ۽ چيو:
  - نئين آرين آرڊر لاءِ!
  پوءِ ڇوڪرين ان کي ورتو ۽ گڏجي ڳائڻ لڳا:
  - اسان آزاديءَ جا سڀ اسڪين سر پرستار آهيون، اسان هڪ نئين آرڊر لاءِ وڙهندا رهيا آهيون! جلد ئي قومون آرين ٿي وينديون، اسان باهه ۽ تلوار سان وڙهنداسين!
  ويڙهاڪن، اهو چوڻ گهرجي، تمام گهڻو جنگجو نڪتو. ۽ جيڪڏھن اھي دشمن کي ماريندا آھن، پوء آخر تائين.
  سوويت يونين اعليٰ قوتن جي حملي هيٺ آهي. جاپان اوڀر کان زور ڏئي رهيو آهي.
  ٻه جاپاني پائلٽ، توشيبا ۽ ٽويوٽا، هوا کان سوويت پوزيشن تي حملو ڪيو.
  ٻئي جاپاني ڇوڪريون ڏاڍا خوبصورت آهن ٻنهي ننگي پيرن ۾ ۽ بيڪيني ۾.
  توشيبا هڪ هوائي رستو ٺاهي ٿو، سوويت ٽينڪ جي ڇت کي ٽوڙي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - مان جاپاني دوزخ مان هڪ راکشس آهيان!
  ٽويوٽا، پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين کي پيادل تي دٻائي، دشمن کي ڪٽيندي، رڙ ڪري ٿو:
  - جاپان جي خيالن جي عظمت لاء!
  اهي ڇوڪريون عجيب آهن. ۽ اھي دشمنن کي ڏاڍي چالو ڪري ڇڏيندا آھن.
  ۽ يو ايس ايس آر واقعي ساموري ڏانهن وڃائي ٿو. ۽ اهو سمجھڻ وارو آهي ڇو. اهڙي جنونيت ۽ ٽيڪنالاجيءَ جي ڪٿي مزاحمت ڪجي.
  جاپاني ڇوڪريون هتي روشني تي آهن، پر نفيس ٽينڪ ٽوڙي ٿو ۽ ريڊ آرمي خاص طور تي ٺهرايو ويو آهي.
  ٽينڪ يونٽ ڪو مذاق نه آهي.
  توشيبا سوويت پوزيشنن تي هوا مان بم ڪيرايا، ۽ توپن جو هڪ جوڙو اڏامڻ لڳو ۽ گوڙ ڪيو:
  - عظيم ڪميونزم لاءِ!
  جنهن کان پوءِ هو کلڻ لڳو...
  ٽويوٽا پرواز ۾ نوٽ ڪيو:
  - روسي ديوتا عجيب آهن. اھي صليب تي چاڙھيل ماڻھوءَ جي پوڄا ڪندا آھن، ۽ کيس خدا سمجھندا آھن. جيتوڻيڪ ڪنهن نه ڪنهن طرح اهو مذاق بڻجي ويندو آهي!
  توشيبا جواب ۾ مسڪرائيندي چيو:
  - ۽ اسان پاڻ جلد ئي ديوتا بڻجي وينداسين ۽ اسان جي ديوتا جي ارتقاء کي جاري رکندي!
  ۽ ڇوڪريون کلڻ لاءِ ڏاڍا راضي آهن.
  ٽويوٽا کلندي چيو:
  - اسان جي طاقت اتحاد ۾ آهي!
  توشيبا جارحيت سان هن جي تصديق ڪئي:
  - اسان جي طاقت، اسان جي مٽي!
  ۽ وري آسمان مان هو دشمن تي جهازن جي گولن جو هڪ وهڪرو برساتي، چوٽيهه چوٽيءَ کي ٽوڙيندا.
  هي وڙهندڙ ڇوڪريون آهن ٻيو ڇا چوندا. جاپان سڀني کي کائيندو ۽ ساڙيندو.
  ۽ جڏهن اهي هڪ پاينجر کي تشدد ڪن ٿا، اهو انتهائي جارحيت وارو آهي.
  خاص طور تي جيڪڏهن ڇوڪرو جي هيلس ڀريل آهي. اهو سڀ کان وڌيڪ آهي ته نه ته هڪ سپر ايڪشن آهي ...
  ۽ ڇوڪريون پنهنجن ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙيون ڪري رهيون آهن ...
  ۽ سوويت ڇوڪرين کي به جرئت سان وڙهڻ ۽ مخالفن کي مارڻ. ۽ اهي شيڊول ۽ ريمنگ کان اڳ ڪم ڪن ٿا.
  Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Orlova آسمان ۾ تمام سرگرم خوبصورتيون آهن.
  ۽ اهي نازين کي ماريندا آهن، جيتوڻيڪ اهي جهاز مضبوط آهن.
  Anastasia پنهنجي ننگي آڱرين سان ٽرگر کي دٻائي ٿي ۽ ڳائي ٿي:
  - اهو مضبوط ٿيڻ خراب ناهي، پڪ ڪرڻ لاء!
  اکولينا پنهنجي ننگي هيل سان ٽريگر کي دٻائيندي ۽ تصديق ڪري ٿي:
  - اسان نازين کي ڏاڍي سخت شڪست ڏينداسين!
  ۽ ٻنهي ڇوڪرين ڳايو:
  - مضبوط، مضبوط، مات ڪرڻ ڏاڍو ڏکيو! مضبوط، مضبوط، مات ڪرڻ ڏاڍو ڏکيو!
  ان کان پوءِ، ويڙهاڪن، پرن وارا لفظ پڙهڻ شروع ڪيا، جيڪي گهوڙن يا نوجوان اسٽالن وانگر ڊوڙندا هئا؛
  هڪ سياستدان اڪثر ووٽرن تي جويو رکڻ لاءِ ڌمڪيون ڏيندو آهي !
  ڪڪڙ سياستدان ووٽرن کي ڪڪڙن وانگر لتاڙي ٿو!
  هڪ سياستدان ووٽر کي ڪالر لڳائڻ لاءِ اڇي گهوڙي تي سوار ٿيڻ جا خواب ڏسندو آهي!
  لومڙ ننڍڙن پنن سان گڏ هوندو آهي، ۽ انهن کي نگلڻ چاهيندو آهي، اهو عام طور تي انهن کي لڪائيندو آهي!
  هڪ سياستدان جيڪو انسان دوستي جي باري ۾ تمام گهڻو ڳالهائيندو آهي هڪ عام ڀنگ آهي!
  ۽ ڀوڳ کي ننڊ جي ننڊ سمهاري سگهجي ٿي، جيئن ماکيءَ وانگر مٺي!
  هڪ شرابي لاء، تلخ ووڊڪا ماکي کان وڌيڪ مٺي آهي!
  درزي ڪوڙ ڳالهائيندو ۽ شرمندو نه، هڪ سياستدان "بلش" ڪندو ۽ ڪوڙ!
  هڪ عورت، پنهنجا بوٽ لاهي، هڪ ماڻهوءَ تي رکي، ٽريمپ جي سطح تي!
  جيڪڏھن توھان چاھيو ٿا ته خدا جي ويجھو، پنھنجي لالچ کي گھٽ ڪريو!
  جيتوڻيڪ الله تعاليٰ جي ظاهري لاتعلقي ۾ به محبت آهي - سڀ کان پوء، ٻار سڀ کان پهرين پنهنجي والدين جي سنڀال کان ٻاهر نڪرڻ چاهيندا آهن!
  خدا گناهگار کي موقعو ڏيڻ لاءِ برائي جي سزا کي دير ڪري ٿو!
  مڙس ۽ زال جي طور تي قابليت ۽ محنت صرف جوڑوں ۾ ڪاميابي کي جنم ڏئي ٿو!
  حتي ماکي به تلخ آهي - جيڪڏهن توهان ان ۾ غرق ٿي وڃو!
  فريب شراب وانگر آهي ۽ بيمار ۽ مٺو ۽ روڪڻ ڏکيو آهي!
  محبت هڪ ٽڪرا ٽڪرا ٿيڻ واري منصوبي وانگر آهي - اهو دل کي ٽوڙي ٿو، دماغ کي ڇڪيندو آهي، کيسي ڪڍي ٿو، پاسي ڏانهن هلي ٿو!
  انسان ڪنهن نه ڪنهن طرح خدا جي برابر آهي- الله تعاليٰ ڪائنات پيدا ڪئي، ۽ انسان بيوقوفيءَ کي جنم ڏنو: ٻئي لامحدود آهن!
  ڪاميابي جيڪو رت تي تعمير ڪري ٿو - هڪ سور جي قسمت جو انتظار ڪري ٿو. اهي پنهنجي ڪامريڊن جي هٿن ۾ کائي ويندا - ڪاوڙ جو نتيجو افسوسناڪ آهي!
  ڪڏهن ڪڏهن شهرت کي برقرار رکڻ جو بهترين طريقو توهان جي ڳچيء جي چوڌاري نڪ آهي! بهرحال، ان کي گرڻ نه ڏيو!
  توهان هڪ ڊگهي وقت لاء هڪ کڻ هيٺ ڪوڙ نه ٿا ڪري سگهو - اهو توهان کي چيريندو!
  ڪڏھن ڪڏھن ڪڏھن ڪڏھن ڪڏھن ڪڏھن ڪڏھين زال ڪَمبل بدران ممٿ وانگر ھوندي آھي!
  هڪ ليکڪ جيڪو بينڪنن کي ڪڍڻ جي ڪوشش ڪري ٿو - هو سٺو نه پوکيندو، دائمي!
  جنهن ملڪ ۾ قانون کان سواءِ آهي، اهو اهڙو آهي جهڙو جسم کان سواءِ کنڊر! صرف ترتيب ڏيڻ لاءِ نه - چونڊون گهربل آهن!
  جيڪڏهن توهان هڪ شاندار نمونو ٺاهڻ چاهيو ٿا - فيس جي باري ۾ وساريو!
  سڀ کان وڌيڪ مهارت وارو ٺڳي اهو آهي جڏهن توهان ڪوڙ نه ٿا ڳالهايو، پر ڪو به توهان کي يقين نه ٿو ڏئي!
  يقينا، شڪست وڏي مصيبت جو واعدو ڪيو، پر اهو صرف مستقبل جي فتح جو عڪس آهي!
  جنگ ۾، بهادري ۽ سٺي ذهانت فتح آڻيندي.
  مارڻ لاءِ، توهان کي پهرين ڏسڻ گهرجي ته ڪٿي!
  اسڪائوٽ فتح جو لوهار آهي!
  ڪو به بيوقوف معذور ٿي سگهي ٿو، پر هر هوشيار ماڻهو شفا نه ٿو ڪري سگهي!
  اتي ڪيترائي بدتميز جلاد آھن - ڪجھ شفا ڏيڻ وارا ڊاڪٽر!
  ڪي ڊاڪٽر آهن، ڪي قاتل آهن!
  درد کان سواءِ ڪا بهادري ناهي - بهادري کان سواءِ ڪا فتح ناهي!
  ڪميونزم جا نظريا بيوقوفي جي حد آهن: جيڪڏهن گرم سر ۽ سرد دليون انهن تي عمل ڪن!
  ڪميونزم روشن آهي، پر ساڙي ٿو انهن کي، جيڪي اوائلي آهن!
  جيڪڏهن توهان وٽ ڪافي صبر نه آهي، ڳائڻ ۾ مدد ڪري ٿي!
  ماڻهو لوهه وانگر آهن - ان کان اڳ جو ٿڌو ٿئي، ان کي گهربل شڪل ڏيو!
  جيڪڏھن توھان مقبول ٿيڻ چاھيو ٿا، طاقت کي وڌيڪ استعمال ڪريو!
  درجه بندي دوزخي گھاس وانگر آھي - اھو اڀري ٿو جڏھن توھان ان کي ڳوڙھا ۽ رت سان پاڻي ڏيو!
  ماڻهو ٻوٽن وانگر آهن - توهان جيتري وڌيڪ لتاڙندا، اوترو وڌيڪ ڊگهو ٿيندو!
  اتحاد فتح جي ڪنجي آهي!
  نظم و ضبط فتح لاء هڪ اوزار آهي! ذهن ان تي راند ڪندو آهي!
  اتحاد، جرئت، بي غرضي - فتح جي ڪنجيون، آزادي، خوشي! نظم و ضبط کان سواءِ فوج ناهي ۽ فوج کان سواءِ آزادي نٿي ملي سگهي!
  محنت اسان کي مضبوط ڪيو آهي، دماغ سان ضرب ڪندي آزادي ڏيندو، ۽ سٺي قسمت سان گڏ خوشي آڻيندو!
  ڪمانڊر هڪ پرامڊ جي چوٽي وانگر آهي - اتي صرف هڪ هجڻ گهرجي، ٻي صورت ۾ اهڙي مضبوط جوڙجڪ به ختم ٿي ويندي!
  خاندان جي شرافت جو به جرئت سان اهڙو ئي تعلق هوندو آهي، جيترو ذهن جي وارن جي ڊگھي!
  ابن ڏاڏن جي ڪابه بهادري بزدل جي مدد نه ڪندي!
  ڳالهائيندڙ ۽ بزدل جي هٿن ۾ مضبوط اسٽيل جي ٺهيل هڪ بليڊ!
  سڀ کان وڌيڪ خوفناڪ هٿيار هڪ بدمعاش جي هٿن ۾ بائبل آهي!
  انسان جي مکيه دولت: طاقت، اهو پڻ تباهي جو بنيادي سبب آهي!
  بهترين پيشو فحاشي آهي، توهان ڪاروبار کي خوشي سان گڏ ڪيو ۽ هر وقت هڪ نئون پارٽنر - ڪو به معمول!
  هيرو جو نسل - توهان هڪ صدي تائين فخر ڪري سگهو ٿا، پر جنگ جي ميدان ۾ اچي ويو آهي - بزدل پوئتي ڏانهن ڊوڙندو آهي!
  ووڊڪا جي بوتل هڪ گرنيڊ وانگر آهي - اها توهان کي ڇڪي ٿي، توهان جي دماغ کي ڇڪي ٿي، توهان جي اندرين کي ڪٽي ٿي!
  جڏهن دل رحم سان ڀرجي ويندي آهي، ڪنهن سبب جي ڪري پرس خالي هوندو آهي!
  سچ پچ آزاد ماڻهو ٽن شين کي تسليم ڪري ٿو - دليل، پيار، خدا!
  پيار هڪ گلاب وانگر آهي - اهو گهڻو وقت تائين گل نٿو ڪري، پر اهو درد ڏئي ٿو!
  غلام پنهنجي روح ۾ تابعدار آهي - جذبن، خواهش، خدا جي ٻانهن جي!
  قسمت ريل وانگر بيٺو آهي - صرف محنت ان کي سيمينٽ سان ڳنڍيندي!
  شراب جو هڪ پيالو سمنڊ وانگر آهي - جڏهن توهان لڏي ويندا آهيو ته توهان جي پيرن هيٺان زمين وڃائي ويندي آهي!
  عورتون مرد جي طاقت سان پيار ڪندا آهن، پر نه جڏهن اهي پاڻ تي تجربو ڪندا آهن!
  محبت هڪ ٻيڙيءَ جيان آهي، جيڪڏهن اوهين ان کي تيزيءَ سان لڪايو ته اها ٻڏي ويندي!
  صحيح وقت تي، هن هڪ مضمون متعارف ڪرايو آهي - نوجوانن پاران بالغن جي لالچ!
  تون پيار تي هٿڪڙيون نه وجهي سگهين!
  جيڪو قدرتي آهي اهو مجرم ناهي!
  پيار هڪ نرم جذبو آهي، پر ٿلهي بندن کي نه رکندو آهي!
  جيڪڏهن سمورا قانون ڪم ڪن ته ملڪ هڪ جيل ۾ تبديل ٿي ويندو، جتي ٻاهرين ملڪن مان گارڊ ڀرتي ڪيا وڃن!
  سزا جي ناگزيريت جو اصول ڪم نٿو ڪري ڇو ته توهان پاڻ کي گرفتار نٿا ڪري سگهو!
  ڊاڪٽرن کي رڪاوٽ جي ڪورس ذريعي وڃڻ نه گهرجي. ان کان پوء، توهان جا هٿ لڪي ويندا، ۽ توهان جي زبان گندي ٿي ويندي، ۽ ووڊڪا جو هڪ گلاس، هينگ اوور جي برعڪس، مدد نه ڪندو!
  ڊگھي بيڪاريءَ کان وڌيڪ ٿڪائيندڙ ٻي ڪا به شيءِ ناهي!
  سائنسي دريافت: ترقي يافته طور تي تصور ڪيو ويو - جارحتي طور تي لاڳو ڪيو ويو!
  سوچڻ جي جاءِ ناهي، پر جهيڙن ۽ جنون جي جاءِ!
  انسانيت جون سڀ مشڪلاتون خود غرضيءَ مان ئي اچن ٿيون، خوشحالي گڏيل ڪوششن سان ئي ممڪن آهي!
  ٽيم کان سواء هڪ شخص هڪ انبار وانگر آهي، باهه کان سواء - اهو ٿورڙي روشني ڏئي ٿو ۽ جلدي ٻاهر نڪري ٿو!
  وطن گرم آهي - باهه کان بهتر!
  ۽ رڍ ۾ جانور ڀلو آھي!
  منطق کي جبلت جي خدمت نه ڪرڻ گهرجي - هوس جو ذهن!
  اتي هڪ جنگ ٿيندي - اتي هڪ ڪارنامو ٿيندو!
  دماغ کان سواءِ عضوا، هي آهي هٿرادو گوشت- جنهن تي فرائينگ پين روئي رهي آهي!
  ٻن ڊولسٽن مان، ھڪڙو بيوقوف آھي، ٻيو ھڪڙو بدمعاش آھي!
  هڪ شخص جيترو اونڌو اڏامي ٿو، اوترو ئي هو پنهنجي پوزيشن کان مطمئن آهي!
  اڪيلو ڇڏي، ڪتو مالڪ جي لٺ کي ڇڏي!
  صرف هن کي پرن آهن- جنهن جو دماغ چرڻ جي عادت ناهي!
  اهو خراب آهي جڏهن توهان هڪ سنوب وانگر اڪيلو آهيو!
  تون اڪيلو آهين، ۽ دشمن لشڪر آهن!
  هاٿي کي به ڪيڏو کائي سگهجي ٿو!
  جيڪڏهن ڪيڏا نه هڪ لک!
  ملڪ جي اڳواڻ کي عوام جو ڀاءُ نه پر ڀاءُ هجڻ گهرجي!
  . سمنڊ ۾ سڪل پٿر ڳولڻ آسان آهي ان ايجاد جي ڀيٽ ۾ جيڪا فوجي مقصدن لاءِ استعمال نه ڪئي وئي هجي!
  هڪ عورت جي حيثيت ۾ فتح - شاندار جذبي سان، پر قيمت تي خوفزده ٿي!
  جنگ جو باهه ديوتا ۽ ٻين ديوتا وانگر ڌيان ۽ قرباني جي ضرورت آهي!
  هڪڙي تلوار، مينهن جي بوند وانگر، ڪري پوندي ۽ ٽڙي پکڙي ويندي، ۽ جڏهن انهن مان گهڻا هوندا، فتح پيدا ٿيندي!
  بس نه ڳايو - امن لاءِ!
  منهنجي دل اداس آهي - منهنجو پيٽ خالي آهي!
  پهرين پيالو، پوءِ سوچون!
  فتح عزت جي لائق آهي!
  عزت هڪ تعلقي تصور آهي ۽ بنيادي طور تي توهان جي سپاهين تي لاڳو ٿيڻ گهرجي!
  جنگ کان اڳ ڪير پيئندو - انڊرورلڊ ۾ hangover!
  پائپ خاموش آهن، ڇاڪاڻ ته بليڊ ڳائي رهيا آهن - فولاد ٽامي کان وڌيڪ مضبوط ۽ بلند آهي!
  ڪمانڊرن کان سواءِ لشڪر، رڍن جي رڍ وانگر آھي، جنھن کي رڍن کان سواءِ، بگھڙ نه کائي ته ڊڄندو!
  پرواز بزدلي کان وڌيڪ بيوقوفي آهي! آخرڪار، اڪثر سپاهين جنگ ۾ نه مرندا آهن، پر تعاقب دوران!
  جنگ ڊومينو جي راند وانگر آهي، صرف ڀڃي هڏا هاڻي گڏ نه ٿي سگهيا آهن - زمين رکي ٿي!
  ظلم جنگي کي جلاد، بزدل کي بهادر ۽ عاجز کي بيوقوف بڻائي ٿو!
  تصور بيوقوفي ۽ بيوقوفي جو مقابلو آهي! ساڳئي وقت، ڪو به وڌيڪ سائنسي ۽ منطقي صنف ناهي!
  جنگ ۾، هڪ اوپيرا وانگر - هرڪو پنهنجو ڳائي ٿو، صرف هڪ پروموٽر هڪ جاسوس ٿي سگهي ٿو!
  جديد عورتون هڪ انسان کي سڀڪنھن شيء کي بخشي - غربت کان سواء!
  ڇا توهان ڄاڻو ٿا جاسوس ۽ اسڪائوٽس ۾ فرق؟
  مان ڄاڻان ٿو! اسان وٽ صرف اسڪائوٽس آهن - پرڏيهين وٽ مضبوط جاسوس آهن!
  ڇا بهتر آهي هڪ خالي سر يا هڪ خالي والٽ سان؟ يقينا هڪ خالي سر سان - ايترو قابل ذڪر ناهي!
  ذهن دولت جو بهترين جمع ڪندڙ آهي!
  دماغ ۽ قسمت: پيار ۾ هڪ جوڙو - ڪاميابي، دولت، پوزيشن کي جنم ڏيو، پر جلدي منتشر!
  مغرور مردن لاءِ اها صلاح ٻڌڻ آسان آهي جڏهن اها عورت ڏني وڃي - جيستائين اها زال هجي!
  هڪ عقلمند زال هڪ نصيب جي قيمت آهي! ۽ هڪ ڪاروباري زال کيس ڪيس ڪري سگهي ٿي!
  ماڻهوءَ ۾ شخصيت جو ڪير قدر ڪري، ۽ ڪير نقد جو قدر ڪري!
  انسانيت ٻن شين سان تباهه ٿي سگهي ٿي - ڪمپيوٽر ۽ ڪمپيوٽر سائنسدان. اڳيون ذهن کي خراب ڪري ڇڏيندو، پوءِ وارو ان مان فائدو نه وٺي سگهندو!
  جنگ ۾ ڪامريڊ ۽ گرنيڊ!
  عام طور تي، هڪ انار جو مذاق ٻڌائيندو آهي هڪ Faberge انڊا وانگر آهي جيڪو ميون کي ٽوڙڻ لاء استعمال ڪيو ويندو آهي!
  ڏات هڪ روح وانگر آهي: اهو ڪڍڻ ناممڪن آهي، پر اهو تباهه ٿي سگهي ٿو!
  بدلو عزت جي لائق ناهي - شرافت جو بدلو!
  حسد ڏوهن جو جراثيم آهي، خود غرضي پاڻي آهي، سستي کارائڻ آهي!
  سستي سڀني ڏوهن کان بدترين آهي!
  تلوار سان عزت ۽ وقار سان مرڻ بهتر آهي - ان کان بهتر آهي ته جيئڻ، جنهن کي چابڪ جي زور تي هلايو وڃي،
  جنگ ۾ بهادري چالبازيءَ کي مات ڏئي سگهي ٿي، پر چالاڪ ڪڏهن به همت کي مات نٿو ڏئي سگهي!
  جنگ زندگي کي خوفناڪ بڻائي ٿي، ۽ موت لائق ۽ خوبصورت!
  تواضع هڪ ڪمانڊر لاء هڪ نادر معيار آهي، پر اهو ان کي اڃا به وڌيڪ قيمتي بڻائي ٿو!
  - جيڪل لفظ فِيس سان ٺھيل آھي!
  شينهن کي گيدڙ تي فقط هڪ فائدو آهي - عزت سان مرڻ جي صلاحيت!
  ٽيڪنڪ بهادريءَ جو ڪارڻ آهي!
  - پر اهو سچ ناهي! حقيقت ۾، ٽيڪنالاجي جي اعلي سطح، جنگ جي ميدان تي وڌيڪ ڄاڻ ۽ وسيلن جي ضرورت آهي!
  جتي مادر وطن جا مفاد شروع ٿين ٿا، اتي ذاتي ڀلائي به ختم ٿي وڃي ٿي!
  آزادي کي نظم و ضبط سان گڏ هجڻ گهرجي. انارڪي آزادي جي ابتڙ آهي!
  مضبوط ياداشت بهترين مرشد آهي! عام طور تي، آزادي تلوار سان حاصل ڪري سگهجي ٿي، پر اها صرف دليل جي مدد سان رکي سگهجي ٿي!
  - جڏهن هڪ مضبوط ويڙهاڪ ٻئي کي بچائيندو آهي، ان لاء ڪنهن خاص اعزاز جي ضرورت ناهي!
  آخرڪار، جڏهن توهان جي دل ۾ بهادري جلندي، توهان غلامن جي حفاظت ۾ پنهنجي ڍال بلند ڪندا!
  بدمعاش جي بيوقوفي هڪ ايماندار لاء عذر ناهي، ڇاڪاڻ ته گندگي جي موجودگي هڪ گندي کي جواز نه ڏئي ٿي!
  پيار ڪڏهن به سستو ناهي - خاص طور تي جيڪڏهن توهان ادا نه ڪريو پنهنجي پرس سان، پر پنهنجي روح سان!
  رڳو اها ئي شيءِ آهي جيڪا وهيل رت کي جائز ثابت ڪري سگهي ٿي جيڪڏهن ان جي نتيجي ۾ ڳوڙها وهڻ بند ٿي وڃن!
  جيڪي پئسي لاءِ خدمت ڪن ٿا، اُهي ڪڏهن به جنگ ۾ نه ٿا ملن، جيڪي بهادر دل ۽ آزاديءَ جي تمنا سان هلن ٿا!
  ٻار جو ڳوڙها خطرناڪ آهي ڇو ته اهو هڪ وهندڙ وهڪري ۾ بدلجي ٿو جيڪو تهذيب کي ڌوئي ٿو!
  ڪمانڊر جي حيثيت هڪ اضافي سولڊرنگ نه آهي، پر هڪ اضافي ذميواري ۽ ڳري بار آهي!
  اهو معلوم ناهي ته ڇا وڌيڪ ضروري آهي - سڀني بکيو کي کارائڻ يا هڪ ٻار لاء ڳوڙها مسح ڪرڻ لاء!
  سون فولاد کان وڌيڪ نرم آهي، پر دل کي ڌڪ ڏئي ٿو!
  اهو هٿيار نه آهي جيڪو سپاهي کي مضبوط ڪري ٿو، پر سپاهي جو هٿيار آهي!
  ڇوڪريون ماسترن جي چوڻين سان عجيب لڳنديون آهن. ۽ جيڪڏھن اھي دشمن کي ناس ڪرڻ شروع ڪن، پوء اھو انھن کان بچائي نٿو سگھي.
  مئي 1944 جي آخر ۾، نازي جارحيت Saratov جي هدايت ۾ شروع ٿي.
  Shturmlev جنگين ۾ حصو ورتو ، اڳوڻي شعر جي چيسس تي هڪ مشين، 450 ملي ميٽر جي هڪ کان به وڌيڪ طاقتور بم لانچر سان، جيڪو لفظي طور تي هر شيء کي چيري ۽ تباهه ڪري ٿو، فنل جي زبردست قوت کي ٽوڙي ۽ ٽوڙي ٿو. .
  ۽ اهڙي راڪيٽ فوري طور تي هڪ سڄو بلاڪ وٺي ۽ ان کي دٻايو.
  " Sturmlev " جرمن ڇوڪرين جي هڪ ٽيم جي قبضي هيٺ، سوويت پوزيشن تي فائرنگ.
  جين پنهنجي دوستن ڏانهن منهن موڙيندي، ۽ پنهنجي ننگي پيرن کي ڇڪيندي، هوء چوي ٿي:
  - اسان دشمنن کي چڱي طرح صاف ڪري ڇڏيو، ۽ انھن کي عام تابوت ۾ ڦيرايو!
  گرينگيتا جواب ۾ اکيون کولي ٿو، پنهنجي ننگي پيرن سان ليور کي دٻائي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - اسان کيڏنداسين ۽ دشمنن کي شڪست ڏينداسين!
  مالايا نوٽ ڪيو:
  - Shturmlev مشين جي خلاف ، ڪنهن به سوويت قلعي بي طاقت آهن!
  مونيڪا، هن جي ننگي هيل کي مارڻ، تصديق ڪئي:
  - اسان واقعي جيت لاء پيدا ٿيا آهيون!
  جين لکيو آهي:
  - جنگ ۾ عورت جو چهرو نه هوندو آهي، پر هڪ فزيوگنامي هوندي آهي جيڪا حوصلي جي طلبگارن کي راغب ڪندي آهي!
  Gringeta ، هڪ مشين گن مان سوويت يونٽن تي فائرنگ، جاري:
  - عورت هڪ ڪبوتر آهي، جيڪا ڪاٺيءَ جي ٻڪريءَ کي ڪتي وانگر چٻاڙيندي آهي!
  مونيڪا، روسي سپاهين تي فائرنگ ڪندي، نوٽ ڪيو:
  - هڪ عورت هميشه هفتي ۾ ست جمعا آهن، ۽ ازدواجي قرض کان آچر جي تحفي کان سواء، هوء هميشه هڪ ڏينهن جي موڪل آهي!
  ملانيا، مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - خدا هر شيء ۾ قادر نه آهي، هو هڪ عورت کي بحث ڪرڻ جي طاقت نه آهي!
  جين هن سان اتفاق ڪيو، پنهنجي ننگي آڱرين سان شوٽنگ:
  - جيتوڻيڪ خدا قادر مطلق آهي، هو عورت جو وات بند ڪرڻ ۽ سياست بند ڪرڻ جي قابل ناهي!
  گرينگيتا منطقي طور تي بيان ڪيو، پنهنجي ننگي هيل سان فائرنگ ڪندي، دٻائيندي:
  - سياستدان وٽ ضمير ناهي، عورت کي تناسب جو احساس هوندو آهي، ۽ عورت سياستدان وٽ سڀ احساس هوندا آهن، جن کي اندازو ناهي!
  مونيڪا، سوويت فوجن تي فائرنگ ڪندي، کين ماريندي، نوٽ ڪيو:
  - عورت هڪ گل آهي، گلاب وانگر ڪانٽو، پر هن جي مٺي خوشبو بکري ۽ ڊرون کي ڪشش ڏيندي آهي!
  ملانيا، سوويت سپاهين کي ماريندي ۽ بنڪرز کي تباهه ڪندي، رڙ ڪئي:
  - ووٽر بچپن ۾ پوي ٿو، ٿلهي پراڻن بلوط جي وڻن کي ڇنڊڇاڻ سان ووٽ ڏئي ٿو!
  ڇوڪرين پنهنجي عقل ڏيکاري ۽ اڳتي وڌيو.
  ۽ حملي آور جهاز به مٿئين پاسي کان ڊائيونگ ڪري رهيا هئا. ۽ پوءِ سوويت فوجون بغير ڪنهن پريشاني جي پکڙجي ويون.
  جرمن تمام ٿڌو ٿي ويا آهن. ۽ سندن آپريشنل صلاحيت وڌي وئي.
  ٽيلي ٽينڪ جيڪي ريڊيو جي ڪنٽرول ۾ هئا ، هليا ويا .
  ۽ اهو سوويت سپاهين لاء هڪ مسئلو هو. ۽ نازين لال فوج کي شڪست ڏني.
  پر سوويت ڇوڪرين به ڏاڍي جرئت سان وڙهيو.
  ڪميشين لاءِ ويڙهه شروع ٿي وئي. هتي وري Alenka جنگ ۾ آهي.
  ۽ هن جي بيٽنگ ڪئي، پر هٿيار ڦٽا نه ڪئي.
  الئنڪا مسڪرائيندي چيو:
  - ڪنهن به جنگ ۾، هڪ سپاهي جي زندگي قيمتي آهي!
  ۽ ڪيئن هن پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلايو.
  اهي جنگجو آهن - اعليٰ ترين طبقو ...
  Anyuta، نازين تي فائرنگ، نوٽ ڪيو:
  - هڪ روسي سپاهيءَ کي ٿلهي ٽٽڻ وانگر ڪري سگهجي ٿو، پر گوڏن تي نه رکي، اسپن وانگر ٿڙڪڻ لاءِ ٺاهيو وڃي ٿو!
  آلا، فائرنگ ڪري، ۽ هڪ ڌماڪيدار پيڪيج پنهنجي ننگي هيل سان ڏئي، چيس:
  - جيڪڏهن توهان فوجي نظم و ضبط تي عمل ڪرڻ نٿا چاهيو، ته توهان پنهنجي پٺي کي قيدي وانگر موڙيندا!
  ماريا، مخالفين کي فائرنگ ڪندي، پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ قاتل بومرانگ شروع ڪندي، جاري ڪيو:
  - اسان جي دنيا ۾ گندگي تمام گهڻي آهي، ان ۾ صرف نادر شهزادا!
  ميٽريونا، پنهنجي مخالفن تي فائرنگ ڪندي ۽ انهن کي باهه جي دفن سان ڪٽيندي، ۽ پوءِ پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - سياستدان جي زبان ڊگھي آھي، پر ھٿ ننڍا آھن جيڪي ڪرڻ لاءِ کيس چيو ويو آھي!
  مارويا، دشمن تي فائرنگ ڪندي ۽ جرمن ۽ غير ملڪي سپاهين جي صفن کي ٽوڙيندي، ٻاهر ڪڍيو ويو:
  - سياستدان وعدو ڪرڻ ۾ جلدي، پورو ڪرڻ ۾ سست، خيرات گهري ۽ ٺڳيءَ جي معافي وٺي!
  ڇوڪريون سٺيون ۽ وڙهنديون آهن. پر قوتون تمام اڻ برابري آهن. گهڻي تباهي.
  جرمن ٽينڪ "Maus"، جيتوڻيڪ ڪافي سيريل نه آهي، اڃا تائين محاذن تي اچي ٿو. ۽ هن جون توپون گوڙ ۽ باهه. ۽ خندق ۾ تباهي کي ناقابل يقين حد تائين وڌايو.
  پر ڇوڪريون مائوس جي خلاف توپن مان گوليون هلن ٿيون. جيتوڻيڪ گولا مٽر وانگر اُڇلندا آهن. پر جرمن زور ۽ زور جاري رکو.
  ۽ اهي بلڪل صحيح طور تي فائرنگ ڪن ٿا.
  ڪمسومول ڇوڪريون چوڌاري ڊوڙن ٿيون، پنھنجن ننگي ايڏا چمڪيون، ۽ رڙيون ڪن:
  - سنڌ جي مادر وطن جي شان لاء!
  وائلا، جرمن پيادل فوج تي فائرنگ ڪري، چيس:
  - جڏهن عورت وٽ بوٽن لاءِ ڪافي نه آهي، هوء هڪ مرد کي ننگي پيرن تي رکي ٿو!
  ۽ ڇوڪري کلندي ۽ پنهنجي زبان ڏيکاريندي.
  ويڙهاڪن کي مزاحيه چئبو. ۽ جيڪڏھن اھي انھن کي ماريندا آھن، اھي انھن کي موتمار ماريندا آھن.
  وائلا ۽ مارگريتا، لڳ ڀڳ ننگي رڳو پينٽيز ۾، وڙهندا، پروجيڪٽ آڻيندا ۽ صحيح طور تي شوٽنگ. ۽ ان کي صرف روڪي نه ٿو سگهجي.
  مارگريتا، رڙ ڪندي چوي ٿو:
  - ڪميونزم جي دور جي شان!
  Viola جارحيت سان تصديق ڪري ٿو:
  - تبديلي جي دور ۾ عظيم شان!
  ويڙهاڪن، اهو نوٽ ڪيو وڃي، انتهائي جارحتي ڇوڪرين کي ظاهر ڪيو ويو آهي.
  ويرونيڪا به شيل آڻيندي آهي، هن جي ننگي چمڪائڻ، گول هيلس ۽ اسڪوئلز:
  - ڪميونزم جو شان!
  هي آهي سندن جنگي بصيرت. ۽ ڪيڏي نه بي رحميءَ سان وڙهندا آهن.
  ۽ ننگا، ٽنگيل گوڏن کي چمڪندڙ.
  تمارا به وڙهندي آهي. هوءَ قفقاز کان ٻاهر نڪتي جيڪا نازين جي قبضي ۾ هئي ۽ واپس خدمت ۾ آئي آهي. وڙهندي هڪ گوشت خور جذبي سان رت جي وهڪري. زبردست جارحيت سان وڙهندي.
  تمارا پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي، فاشسٽن کي ڳوڙها ڳاڙيندي ۽ ڳوڙها ڳاڙيندي:
  - ڪميونزم اسان سان گڏ هوندو!
  ۽ مشين گن مان چڱيءَ ريت فائر ڪري ٿو...
  ڇوڪرين کي زبردست معجزا ڪندي ڏسي سگھجي ٿو. ۽ انهن جي اندر هڪ باهه آهي جيڪا ڪائنات کي ساڙڻ جو خطرو آهي.
  ويرونيڪا، شوٽنگ، ڳائيندي:
  هر شي دلچسپ ٿي ويندي، ڪو شڪ ناهي
  دنيا ۾ هر شي مقرر ٿيل آهي!
  ۽ پنهنجي نيلم اکين سان چمڪي ٿو.
  تمارا، شوٽنگ، گوڙ:
  - ڪولوورات ! Evpatiy ڪولوورٽ ! روس جا هيرو الارم وڄائي رهيا آهن!
  ۽ هوءَ هڪ مشين گن مان فائرنگ ڪئي. هن ڪراٽس کي ڪٽي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - هڪ عورت بنيادي طور تي لومڙ آهي، جيڪا شينهن کي لت ڏيڻ چاهي ٿي، پر عام طور تي گدا هن جي لسو ۾ پڪڙي ويندا آهن!
  وڪٽوريا، فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان، موت جو هڪ ٻيو تحفو اڇلائي، جاري ڪيو:
  - هڪ عورت هڪ ڪڪڙ آهي جيڪو سون جي انڊن سان پيار ڪندو آهي، انهن جي ڪيريئر کي صرف نقصان پهچائيندو آهي!
  ۽ ڇوڪريون کلڻ لڳيون. اهي زبردست دٻاءُ سان وڙهندا آهن.
  تمارا نوٽ ڪيو جڏهن پرڏيهي ڊويزن تي فائرنگ ڪئي:
  - عورت هڪ ڪڪڙ آهي، صرف هوء ان مرد کي سوني انڊا آڻي سگهي ٿي، جيڪو حقيقي لومڙ آهي!
  ويرونيڪا، فائرنگ، ۽ هن جي ڏند کي ڇڪيندي، شامل ڪيو:
  - هڪ حقيقي لومڙ ۽ هڪ ڪڪڙ توهان کي سونهري انڊس ڏيڻ ۾ مدد ڏيندو!
  مارگريتا، پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلائي، نوٽ ڪيو:
  - لومڙيءَ جا پن شينهن جا نه آهن، پر هوءَ جانورن جي بادشاهه جون ٽي کُليون ڦاڙيندي!
  وائلا، جارحاڻي انداز ۾ پنهنجي ڏندن کي ڇڪيندي چيو:
  - جيڪو پنهنجي دماغ سان لومڙ نه آهي، اهو شعر به ناهي!
  ويڙهاڪن کي ويڙهاڪن جي وڏي عزائم سان ڏٺو ويندو آهي. ۽ جيڪڏھن اھي شروع ڪندا.
  اولمپڪس فائرنگ ڪئي ۽ طاقتور پيرن سان گڏ ڌماڪي جو هڪ سڄو دٻو ۽ ان کي ڪيئن لانچ ڪيو. نازين جو ماس ڦاٽي پيو، ۽ سهڻي ڇوڪري روئي ٿي:
  - يو ايس ايس آر جي حڪمراني ڪريو، ۽ لوسيفر کي گيت ڳايو! اسان سڀني کي شڪست ڏينداسين!
  اولمپيا، بهرحال، نه وساريو، ۽، فائرنگ ڪري، ڳالهايو:
  - هڪ لومڙي عورت ڪنهن به مرد کي قائل ڪرڻ جي قابل آهي ته هو هڪ شينهن آهي، هن کي هڪ سادي گڏي وانگر پاليندو آهي!
  مارگريتا، شوٽنگ، هن سان اتفاق ڪيو:
  - صرف لومڙي جي دماغ ۽ هڪ بگھڙ جي گرفت سان هڪ عورت شينهن!
  سيرفيم نوٽ ڪيو، مخالفن کي ڇڪيندي:
  - شينهن اهو نه آهي، جيڪو گاريون ڏئي، پر اهو آهي جيڪو ڳوڙها ڳاڙيندڙ سبزيون!
  وائلا، دشمن تي چڱيءَ طرح فائر ڪندي، ۽ کيس ڪٽائيندي، ڏٺو:
  -جڏهن ڪو سياستدان لومڙ نه هوندو آهي، ته ان کان ٽي کلون ڦاڙي سندس ڪلهي تي رکيا ويندا آهن!
  وڪٽوريا، پنهنجا ڏند ڇڪيندي ۽ اکيون ٻوٽي، ۽ پوءِ موت جو تحفو پنهنجي ننگي پيرن سان موتمار طاقت سان اڇلائي، جاري ڪيو:
  - هڪ سياستدان وٽ ٻن ڪرسي تي ويهڻ لاءِ وسيع گدا هوندا آهن، پر هن وٽ صرف لفظن ۾ روح جي وسعت هوندي آهي!
  اولمپياس، پنهنجي ننگي، عضلاتي ٽنگن سان بيرل جي اڳيان بيهي ۽ شعر جي ٽانڪي کي ڦاٽيندي، رڙ ڪري چيو:
  - هڪ ٽينڪ کي يورينيم-ڪور پروجيڪٽ سان سوراخ ڪيو ويو آهي، هڪ سياستدان بغير دل جي ڀڃڪڙي ڪري ٿو، پر سون جي پرس سان!
  . باب نمبر 9.
  ڪمشين کي ڇڏي ڏنو ويو. ۽ جون 1944 ع جي شروعات ۾، جنگ Saratov لاء نازل ٿيو.
  هتي جنگيون تمام سرگرم آهن. ۽ ڇوڪريون، هميشه وانگر، جنگين ۾. ۽ اهڙا پيارا جنگجو.
  الئنڪا وڙهندي آهي ۽ مخالفن کي پاڻمرادو دفن سان ، ۽ پوري صفن سان ختم ڪري ٿي.
  ڇوڪري پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي ۽ رڙيون ڪندي:
  - منهنجي فتح اچي رهي آهي!
  ۽ وري دشمن تي گوليون هلايون.
  Anyuta به دشمن تي گوليون. اهو صحيح ۽ صحيح طور تي ڪري ٿو. هن جون مشين گنون تمام تيز آهن. ۽ ننگي آڱريون وڏي طاقت جا ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي ڇڏيندا آهن. اهي نازي کي ٽوڙي ڇڏيندا آهن ۽ ڇوڪري هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي نچندي آهي.
  - ڪميونزم لاءِ!
  اَلا، وڏي درستي سان دشمن تي فائرنگ ڪري، ۽ دشمنن کي لٽيندي، چيس:
  - لامحدود وطن لاء!
  ۽ ننگي آڱرين سان، ڇوڪري وري هڪ گرينيڊ اڇلائي. ان کي جنگ جي جنگ چئبو.
  ۽ ڳاڙهو ڳاڙهو پاڻ ۽ ساڳئي شارٽس ۾. ۽ هو ايترو صحيح ۽ صحيح طور تي فائر ڪري ٿو، ۽ فريٽز ليٽيو.
  ماريا پڻ بلڪل صحيح طور تي فائر ڪري ٿي. ۽ هوءَ هڪ خوبصورت ڇوڪري آهي، ۽ هن جي ننگي آڱرين سان هن هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي، پنهنجي مخالفن کي ڌار ڪري ڇڏيو.
  پوءِ هو رڙ ڪري ٿو:
  - يو ايس ايس آر جي سلطنت تي راڄ ڪريو!
  مارويا پڻ صحيح طور تي گوليون، دشمنن کي ماريندو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - تائيگا کان برطانوي سمنڊن تائين، اسان جي فوج سڀني کان مضبوط آهي!
  ۽ هو به پنهنجي ننگي پيرن سان گوليون هڻي ٿو.
  اڳيون، Matryona دشمن تي هڪ مئل پروجيڪٽ فائر ڪندو. ۽ هن کي هڪ سئو سيڪڙو جي درستگي سان ماريو. قدرتي طور تي ننگي هيل.
  اهي سوويت ڇوڪريون آهن جيڪي ڪم ڪن ٿيون، پر جرمن ڇوڪريون گهڻو پوئتي نه آهن.
  ڪرسٽا، مگدا، مارگريٽ ۽ شيلا پينٿر ۾ وڙهندا آهن. مشين، جيتوڻيڪ مثالي نه آهي، پر هڪ تيز باهه، ڊگهي رينج بندوق، وچولي طور تي چست، ۽ سٺو اڳيون هٿيار.
  جرمن ڇوڪريون ننگي پير ۽ بيڪني ۾ آهن، اونهاري جي گرمي جي باوجود، يا بلڪه ان جي مهرباني .. ۽ اهي هڪ متحرڪ جنگ ڪري رهيا آهن.
  هتي ڪرسٽينا هڪ شاٽ فائر ڪري ٿو... شيل T-34-76 برج کي ماريندو آهي ۽ ان کي سوراخ ڪري ٿو. هڪ سوويت ٽينڪ روڪي ٿو، گولي هيٺ.
  ڇوڪريون پنهنجن ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙيون ڪري رهيون آهن:
  - اسان جي ورتي!
  پوءِ مگدا گوليون هڻي ٿو. سونهري وارن سان خوبصورتي به ڇرڪي وئي.
  ها، تنهنڪري ٽاور کي ٽيهه چوويهه تي بند ڪيو ويو.
  ٽائگر ڇوڪريون گوليون ڦري وٺنديون آهن. ۽ بلڪل مناسب. هتي اهي هڪ ٻيو سوويت ٽينڪ کي ماريو.
  اڳتي هلي مارگريٽ آئي. ۽ خود هلائيندڙ بندوقون SU-76 کي ماريو. چستيءَ سان ڀڄڻ. ۽ هن ڳايو:
  - اسان جي وحشي جرمني مضبوط آهي، اهو دنيا جي حفاظت ڪري ٿو!
  ۽ زبان ڪيئن ڏيکاريندي!
  پوءِ هوءَ شيل جي تپ مان فائر ڪيائين. اهو سوويت ٽئنڪ KV-1S کي ماريو. ڇوڪري پڻ سٺو ڪم ڪيو.
  ها، بيڪيني ۾ چار جنگجو وڙهندا آهن ۽ سردي کان ڊپ نه آهن. عورتن جي جنگ شروع ٿيڻ کان پوء، ٽئين ريخ لاء شيون گهڻو بهتر ٿي ويا.
  هتي آسمان ۾ پائلٽ البينا ۽ الوينا آهن. ٻئي خوبصورت بڪني ۽ ننگي پيرن ۾. اهي Focke -Wulfs تي پاڻ لاء وڙهندا آهن. ۽ هي ڪار تمام سنجيده آهي.
  البينا، هوائي توپن مان فائرنگ ڪندي چوي ٿو:
  - فعال croquet! لفظ تي افسوس نه ٿيو!
  ۽ هوءَ ڪيئن چمڪندڙ مسڪراهٽ چمڪي رهي آهي! ۽ هو هڪ ئي وقت ٻه سوويت جهاز ڪيرائي ڇڏيندو.
  الوينا به هوائي توپن سان ٽن ڄڻن کي وڍي ڇڏيو ۽ چيڀاٽيو:
  - منهنجي داخلا مري ويندي ۽ مٽي!
  جنهن کان پوءِ ڇوڪريءَ پنهنجا ڏند ڪڍيا ۽ ڏند ڏيکاريا! هوء تمام دلڪش آهي، ۽ غير معمولي دلگير سان ڀريل آهي.
  البينا هڪ ٻئي Yak-9 جهاز کي ڪٽي ڇڏيو ۽ چوڪي ٿو:
  - ڇو سوويت پائلٽس جي ضرورت آهي؟
  الوينا LAGG-5 کي گول ڪري ڇڏيو ۽ اعتماد سان چوي ٿو:
  - ته جيئن اسان جرمن سکور اڪائونٽس!
  ڇوڪرين جو عجيب جوڙو. انهن پاڻ لاءِ انعام گڏ ڪرڻ بابت ڪيئن طئي ڪيو. توهان واقعي اهڙي خوبصورتي جي خلاف بحث نٿا ڪري سگهو. اهي جهازن کي ماريندا آهن ۽ پنهنجن ڏندن کي ننگا ڪندا آهن.
  ۽ بنيادي راز سردي ۾ آهي، ڇوڪرين کي ننگي پير ۽ بيڪني ۾ هجڻ گهرجي. پوءِ بل ايندا.
  ۽ ڪڏهن به لباس نه پائڻ. ۽ پنهنجي ننگي سينه کي ڇڪيو، ۽ اهو هميشه اعلي عزت ۾ رکيو ويندو!
  البينا لال فوج جو هڪ ٻيو جهاز ڪٽيو ۽ ڳايو:
  - وڏي اونچائي ۽ شاندار پاڪائي ۾!
  ۽ هوءَ اکيون ٻوٽي، ٽپو ڏيندي ۽ پنهنجي ننگي پيرن کي ڇڪيندي، گوڙ ڪندي:
  - سمنڊ جي موج ۽ بيحد باهه ۾! ۽ غضب ۽ غضب جي باهه ۾!
  ۽ ٻيهر ڇوڪري هڪ توانائي واري انداز سان جهاز کي ماريو.
  ۽ پوءِ الوينا دشمن تي حملو ڪري ٿو. هو هڪ موڙ کان اهو ڪري ٿو، پنهنجي ڏندن کي ننگا ڪري ٿو ۽ سڪي ٿو:
  - مان دنيا جو سپر چيمپيئن ٿيندس!
  ۽ وري ڪار ڇوڪريءَ سان ٽڪرائجي ٿي. ها، ريڊ آرمي تمام خراب ٿئي ٿي.
  ۽ البينا جهنگلي خوشي سان گوڙ ڪري ٿي:
  - مان هاڻي هڪ جلاد آهيان، پائلٽ نه!
  هڪ ٻيو سوويت جهاز ڪيرايو، ۽ هيس:
  - مون نظر کي موڙي ڇڏيو ۽ ميزائل ٽارگيٽ ڏانهن ڀڄي ويا، اتي هڪ ٻيو ڊوڙ آهي!
  جنگجو انتهائي جارحاڻي آهي.
  هتي ٻئي ڇوڪريون زميني هدفن تي حملو ڪري رهيون آهن. البينا چوٽيهه کي ڌڪ هڻي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - هي آخر ٿيندو!
  الوينا SU-76 سان ٽڪرائيندي چيو:
  - تباهي مڪمل ڪرڻ لاء!
  ۽ ڪيئن هن جا ننگي پير لڙڪي!
  ڇوڪريون هتي وڙهنديون رهيون آهن، ۽ يو ايس ايس آر جي پاسي کان ڇوڪريون به وڙهنديون رهيون آهن، گوريف کي بچائڻ جي ڪوشش ڪري رهيون آهن، جتي نازي فوجون به وڙهنديون رهيون آهن، ڄڻ ته وڇونءَ جي گولي وانگر.
  الئنڪا گريوف جي لاءِ وڙهندي هئي، جنهن تي نازين حملو ڪيو هو. مايوس خوبصورتيءَ پنهنجي ننگي پيرن آڱرين سان دستي بم اڇلايو ۽ ٿڙڪڻ لڳو:
  - روس ۽ اصلي پارٽي لاءِ شان!
  پوءِ نتاشڪا پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان دستي بم اڇلائي چيو:
  - اسان ڇوڪري کي ننگي پيرن جي حفاظت ڪريون ٿا!
  انيوتا کان پوءِ، پڻ، پنھنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان، موت جو تحفو موڪليو، ۽ ڦوڪيو :
  - اهو هڪ شاندار لڳندو!
  ڳاڙهي وارن واري آگسٽين پنهنجي ننگي هيٺئين عضون سان تباهي جو تحفو ورتو ۽ موڪليائين:
  - رادار کي آسمان ڏانهن اشارو ڪندي!
  ۽ پوءِ سونهري وارن واري ماريا نازين کي پنهنجي ننگي پيرن سان موت جو نشانو بڻايو.
  ۽ هن ڳايو:
  - مڊگاسڪر ۾، ريگستان ۽ صحارا ۾! هر طرف هو، مون ڏٺو اڇو روشني!
  ۽ ھاڻي ماروشيا پنھنجن پيرن جي ننگي تلون سان گڏ ھڪڙو سڄو جھنڊو اڇلائيندي ۽ ڳائيندي:
  - فنلينڊ، يونان ۾، ۽ آسٽريليا، سويڊن ۾، اهي توهان کي ٻڌائي سگهندا ته وڌيڪ خوبصورت ڇوڪريون نه آهن!
  ها، ڇهن ڇوڪرين ڏاڍي سٺي نموني وڙهندي هئي. پر Fritz ڪنهن به صورت ۾ Kursk ورتو ...
  نه، اهڙين اعليٰ قوتن جي مزاحمت نه ڪرڻ. فاشسٽ پاڻ کي ۽ لٺ سان لٺ.
  ۽ ڇا راکشس جي تياري کي متاثر ڪري ٿو.
  ايڊولف هٽلر صرف چريو هو: هڪ حقيقي ڊڪٽيٽ وانگر محسوس ڪيو، جنهن کي هرڪو فرمانبرداري ڪري ٿو ۽ ڊڄي ٿو. ها، جيڪڏهن توهان چاهيو ٿا ته اسٽالنسٽ ڪاميابيون، ته پوءِ توهان کي اسٽالن جهڙو ٿيڻو پوندو، بغير ڪنهن ترس ۽ ٻين جي ۽ پنهنجو پاڻ تي (اها ڳالهه هن تسلسل ۾ Iosif Vissarionovich سوچيو!). ھاڻي رڙ سٺي آھي ۽ ڪار ھلڻ لڳندي. عام طور تي، جرمني، سيٽلائيٽ جي حساب سان، يو ايس ايس آر تي صنعتي سامان جي مقدار ۾، ماهر افرادي قوت ۾ ۽ سڀني سطحن تي انجنيئرن جي تعداد ۾ هڪ وڏو فائدو آهي. اها هڪ حقيقت آهي، پر هٿيارن جي پيداوار اڃا تائين برابر نه آهي! جرمني روس ۾ تمام تباهي جي باوجود، سڄي جنگ ۾ يو ايس ايس آر کان پوئتي رهي. ۽ ڇا مان؟ يقينا، هڪ خاص گندگي جي ڪري، جيڪو مختلف شعبن ۾، ۽ خاص طور تي فوجي صنعت ۾ راڄ ڪيو. ان کان سواء، هڪ ناڪاري ڪردار خام مال جي کوٽ، گڏو گڏ دشمن جي امڪاني جي گهٽتائي جي ڪري ادا ڪيو ويو. خاص طور تي، 1940 ۾، جرمني ۾ هٿيارن جي پيداوار 1939 جي ڀيٽ ۾ گهٽ هئي (جيڪڏهن اسان شافٽ کي ڳڻيو، گولا بارود جي حساب سان)، ۽ هن حقيقت جي باوجود ته جنگ اڳ ۾ ئي هلي رهي هئي، ۽ ٽيون ريچ پنهنجي قبضي ۾ ورتو. پيداواري صلاحيت جا وڏا ذخيرا رکندڙ وڏا علائقا. خير، اسان کي هٽلر جي تنظيمي صلاحيتن جي باري ۾ ڇا چوندا ڪري سگهو ٿا؟ تمام گهڻو نه، پوء هن کي چمڪيو، فوجي صنعت جي ميدان ۾.
  فوهر هڪ ڊگهي تقرير ۾ اعلان ڪيو:
  - هوائي جهازن جي نگراني جي معاملي ۾، ايمرجنسي اختيار Sauer کي ڏني وئي آهي . هو تيار ڪيل سامان جي مقدار کي ويجهي نگراني ڪندو، ۽، گهٽ اهم نه، معيار. ان کان علاوه، توهان جا ڪيترائي دوست Goering، جيتوڻيڪ اهي هڪ ڀيرو سٺا Aces هئا، اهي ڪم جي اڳواڻي ڪرڻ جي قابل نه آهن. هر سٺو سپاهي پڻ هڪ شاندار جنرل نه آهي، تنهنڪري ايريڪ کي ڦاهيء جي بدران، ٽيڪنيڪل شعبي جي اڳواڻي هڪ شخص جي اڳواڻي ۾ پيش ڪيو ويندو، جيڪو پيشه ورانه ادارن مان آهي، جيڪو هوائي جهازن کي سڌارڻ ۽ ٻيهر تيار ڪرڻ جي قابل هوندو. آخرڪار، برطانيه ننڊ نه ڪندو آهي، اهو پنهنجي هٿياربند فوجن ۽ خاص طور تي هوائي جهازن جي مقدار ۽ معيار کي وڌائي رهيو آهي. اسان کي دشمن کان ٻه مٿا، درجن کن قدم اڳتي وڌڻو پوندو، ٻي صورت ۾ اسان دشمن تي برتري وڃائي ويهنداسين. تنهن ڪري، معيار جي قدمن جي ضرورت آهي.
  گوئرنگ ڊڄندي جواب ڏنو:
  - منهنجا دوست، ثابت ٿيل ماڻهو جيڪي ثابت ڪيا آهن انهن جي جنگي اثرائتي ۽ پيشه ورانه.
  قبضو ڪيل ڊڪٽيٽر ڪاوڙجي پيو:
  - يا ٿي سگهي ٿو، مان، توهان جي راء ۾، وساري چڪو آهيان جيڪو برطانيه جي جنگ هارايو؟ يا جنهن قومي معيشت جي ترقيءَ لاءِ چئن سالن جي پلان کي ناڪام بڻايو. يا ڇا توهان پڻ چاهيو ٿا ته رنڊن سان ماريو وڃي، ۽ پڻ عوامي طور تي. تنھنڪري پنھنجو وات بند ڪر ۽ خاموش رھو ان کان اڳ جو تون پاڻ کي ڦاسائيندين!
  گوئرنگ به ڊپ ۾ ويهي رهيو. افسوس، Fuhrer سان trifed نه ڪيو وڃي. پوءِ شور وري ٻڌو ويو، ٻيو ME-262 جيٽ آسمان ڏانهن روانو ٿيو. ڪار تمام وڏي هئي ۽ ان ۾ ٻه موٽرون هيون. پرن کي ٿورڙو ڇڪايو ويو آهي، فائٽر پاڻ کي ڪافي خطرناڪ ڏسڻ ۾ اچي ٿو. ان جي رفتار جون خاصيتون، 1941 تائين، عام طور تي مهذب آهن، ۽ عالمي معيارن کان به رڪارڊ ٽوڙيندڙ آهن. سچ پچ، مشين پاڻ اڃا تائين مڪمل طور تي قابل اعتماد نه آهي ۽ ڊيبنگ جي ضرورت آهي. فاشسٽ ڊڪٽيٽر، جيتوڻيڪ، اڳ ۾ ئي نئين، وڌيڪ ترقي يافته ويڙهاڪن جون خاصيتون ڏنيون آهن ... ME-262 ڇهه ٽن کان وڌيڪ وزن آهي، جيڪو ڪجهه قسم جي اوورلوڊ آهي. جيٽ فائٽر کي ننڍو، سستو ۽ نفيس هجڻ گهرجي. ان سلسلي ۾، ME-163 تمام سٺو ٿي سگهي ٿو، پر ان جي راڪيٽ انجڻ تمام مجبور آهي ۽ صرف ڇهن منٽن لاء ڪم ڪري ٿو (يا بلڪه، اهو اڃا تائين ڪم ڪندو!)، جنهن جو مطلب آهي ته حد صرف هڪ سو ڪلوميٽر جي ريڊيس ۾ آهي. . انگلينڊ جي خلاف آرمڊا حملن لاءِ بلٽز طرز جي بمبار يا ڪور فائٽر جي طور تي، اهو، يقينا، سٺو ناهي.
  پر ME-262 هڪ ٽين بم کڻي سگهي ٿو، يعني Pe-2 سوويت فرنٽ لائن جهاز جيترو. اهو آهي، هڪ بهترين حل ٻنهي ويڙهاڪن جي صفائي لاء ۽ سپاهين جي حمايت لاء. تنهن هوندي، ڇو نه هڪ ME-163 Comet طرز جي فائٽر ٺاهيو، پر هڪ راڪيٽ انجڻ کان سواء، پر ٽربوجٽ انجڻ سان؟ هنن ڪاميٽ کي بهتر ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي ۽ لڳي ٿو ته پرواز جو وقت 15 منٽن تائين پهچايو (اهو 300 ڪلوميٽرن جي حد تائين آهي)، جيڪو عام طور تي برطانيه جي جنگ لاءِ قابل قبول آهي. توهان اڃا به نارمنڊي کان لنڊن پهچي سگهو ٿا... جيتوڻيڪ سڀ ڪجهه ايترو واضح ناهي، توهان کي بمباري ڪرڻ ۽ واپس وڃڻ جي ضرورت آهي، ۽ پندرهن منٽ اهڙي زبردستي موڊ ۾ نه هئا. مستقبل ۾، راڪيٽ ۽ جيٽ ويڙهاڪن کي هوائي جهازن ۾ مئل آخر طور تسليم ڪيو ويو. پر "ڪميٽ" جي ڊزائن تمام دلچسپ آهي، ان جي ننڍڙي سائيز ۽ روشني جي ڪري، جنهن جو مطلب آهي سستي ۽ متحرڪ.
  ان کان علاوه، عام طور تي 800 ڪلوگرام وزن وارا ويڙهاڪ ويڙهاڪن پڻ آهن، اهڙا گلائڊر جيڪي هوائي جنگين ۾ استعمال ڪري سگھجن ٿيون. سچ پچ، انهن جي مختصر رينج جي ڪري، انهن تي اڏامون صرف دفاعي جنگين ۾ ٿي سگهن ٿيون، يا لنڊن تائين پهچائي سگهجن ٿيون ... ٽرانسپورٽ، ۽ پوءِ پائلٽس کي پڪڙيو. توهان کي هتي ان بابت سوچڻو پوندو. حقيقي تاريخ ۾، چمڪندڙن کي ڪڏهن به جنگ ڪرڻ جو وقت نه هو، ۽ ڪوريا ۾ ڪجهه سببن لاء، سوويت هوائي جهازن جي جنرلن کي هن خيال جي ڪوشش ڪرڻ جي جرئت نه هئي. عام طور تي، اهو اداس نه آهي، پر ڪورين جنگ دوران، آمريڪي پائلٽ پهريون ڀيرو فتح حاصل ڪيو. تنهنڪري يڪين کي گهٽ نه سمجهيو وڃي.
  اڏام ختم ٿيڻ کان پوءِ، هڪ نوجوان صاف سٿري ڇوڪري ڪاڪ پٽ مان ٽپو ڏئي، پوري رفتار سان فوهر ڏانهن ڊوڙڻ لڳي.
  نازي نمبر ون تي قبضو ڪندي سندس هٿ چمي ڏيڻ لاءِ وڌايو. ڇا سٺو لڳندو آهي جڏهن ڇوڪريون توهان سان پيار ڪن ٿيون، ۽ فوهرر، اهو لڳي ٿو، تمام جرمن، يا بلڪه، تقريبا هرڪو، ڪنسنٽريشن ڪيمپن جي چند قيدين کان سواء. پائلٽ جوش سان چيو:
  - اهو صرف هڪ عظيم جهاز آهي، ان ۾ اهڙي رفتار ۽ طاقت آهي. اچو ته سڀني ٻچن کي ڇڪي ڇڏيون جيئن ڪنهن سروگيٽ کان حرارتي پيڊ!
  Fuhrer ڇوڪريء جي تسلسل جي منظوري ڏني:
  - يقينا، اسان ان کي ٽوڙينداسين، پر ... مشين کي ڊيبگنگ کي تيز رفتار سان ڪيو وڃي، ۽ اهو خاص طور تي موٽر تي لاڳو ٿئي ٿو. هتي، يقينا، انهن کي بهتر ڪرڻ لاء بنيادي قدمن جي ضرورت پوندي، پر جيڪڏهن اڳواڻ-ڊزائنر مدد ڪري!
  سڀني هڪ آواز ٿي چيو:
  - عظيم Fuhrer جي شان! Providence اسان جي مدد ڪري سگهي ٿو!
  ٽين ريخ جو ترانو وڄڻ لڳو ۽ هٽلر جوگينٽ جي نوجوان ويڙهاڪن جو هڪ ڪالم اڳتي وڌيو . چوڏهن کان ستر سالن جي عمر جا ڇوڪرا ڊرم جي هيٺان هڪ خاص ٺهڻ ۾ ويا. ۽ پوء اتي سڀ کان وڌيڪ دلچسپ شيء هئي: جرمني جي عورتن جي يونين کان نوجوان ڇوڪريون مارچ ڪري رهيا هئا. اُهي شارٽ اسڪرٽ ۾ هئا، سهڻين جا ننگا، ننگا پير مردن جي اکين کي ڇڪيندا هئا. ڇوڪرين پنهنجن پيرن کي بلند ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي، پر ساڳئي وقت انهن پيرن کي ڇڪيو، احتياط سان هيل رکي. بي عيب شڪلين سان خوبصورتين جو هڪ دلڪش تماشو... سچ ته منهن مختلف هئا، ۽ ڪجهه نوجوان فاشسٽ عورتون ته ڪجهه بيوقوف، لڳ ڀڳ مرداڻيون هيون، ايتري قدر جو هنن انهن کي ٽوڙي ڇڏيو. خاص طور تي جڏهن اهي پنهنجو ابرو گڏ کڻي آيا.
  Esthete Adolf نوٽ ڪيو:
  - اهو ضروري آهي ته ڇوڪرن ۽ ڇوڪرين کي وڏي پيماني تي جسماني تربيت حاصل ڪئي وڃي. ۽ مان ڄاڻان ٿو ته ان موقعي تي گهڻو ڪجهه ڪيو پيو وڃي، خاص طور تي جنگ وولڪ ۾ ، پر جنهن جي ضرورت آهي اها آهي شموليت ۽ اسپارٽن جي طريقن کي اپنائڻ جي. يقينا، چوري جي حوصلا افزائي ڪرڻ کان علاوه ... اسان جي نوجوان مردن ۽ عورتن کي مهذب ۽ ساڳئي وقت بي رحم ماڻهن وانگر وڌڻ گهرجي.
  سپريم ڪمانڊر رڪجي ويو. جنرل خاموش هئا، شايد اعتراض ڪرڻ کان ڊڄن، پر واضح طور تي تصديق ڪرڻ نه چاهيو. فوهر جاري رکيو:
  - جنگ ڪو مذاق نه آهي، پر دشمنن سان بي رحميءَ کي گڏيل مدد ۽ ڪامريڊن لاءِ ڀائيچاري جي جذبي سان گڏ ڪرڻ گهرجي. اھو اھو آھي جيڪو اسان کي سڀني ۾ پيدا ڪرڻ گھرجي ... نئون سپرمين ٻين لاءِ بي رحم آھي، پر ان کان به وڏي حد تائين اھو پاڻ لاءِ بي رحم آھي. ان لاءِ ضروري آهي ته پهريان پنهنجي روح مان بيوسيءَ کي ختم ڪيو وڃي، ۽ پوءِ ڪمزور، انساني جسم اڀرندو!
  هڪ ٻيو وقفو ... جنرلن ۽ ڊزائنر اوچتو محسوس ڪيو ۽ زور سان تاڙيون وڄائڻ شروع ڪيو. فريئر خوش ٿيڻ لڳو:
  - اھو اڳي ئي بھتر آھي، پر ھاڻي آءٌ چاھيان ٿو ته ھوائي جنگ جي تقليد. اهڙو زبردست ۽ تمام تباهه ڪندڙ ...
  هيئنڪل ڊڄندي پڇيو:
  - زنده گولا بارود يا گولن سان، منهنجي Fuhrer؟
  نازي نمبر ون ڪنڌ لوڏيو.
  - يقينا، جنگين سان. ان کان سواء، مان انجڻ جي ڊوائيس جي آپريشن تي غور ڪرڻ چاهيندس. آخرڪار، توهان ان تي ڪم ڪري رهيا آهيو ... - فوهر پنهنجي مٽيء کي ڇڪايو. - جڏهن، آخرڪار، اهو تيار ٿي ويندو ۽ وڏي پئماني تي پيداوار ۾ رکيو ويندو. آخرڪار، هڪ تجربيڪار پائلٽ هڪ تجربيڪار پائلٽ آهي جنهن کي مستقبل جي جنگين لاءِ محفوظ رکڻ جي ضرورت آهي!
  Fuhrer-terminator تنهن هوندي به ڊزائنر کي ظاهر ڪرڻ جو فيصلو ڪيو ته انجڻ جي ڊوائيس جي هڪ وڌيڪ جديد اسڪيم. اهو نظام گهٽ پيچيده، سادو ۽ روشن هجڻ گهرجي. اهو سستو ۽ اڳ ۾ ئي جرمن انڊسٽري اسڪوب طرفان ماهر آهي، هن مقصد لاء ڪافي مناسب آهي.
  مون کي رستي ۾ ڊرائگرام ٺاهڻو هو، پر هٽلر واقعي سٺو آرٽسٽ هو، ۽ هو صاف، تيزيءَ سان، ڊرائگرام جون لائينون ۽ موڙ ڪنهن به حڪمران ۽ کمپاس کان سواءِ هڪجهڙا ۽ واضح هئا. ٽرمينيٽر-پاپاڊينٽس جو خيال هو ته يقيناً اها عجيب ڳالهه آهي ته جرمنن، عام طور تي، اهڙي مضبوط ۽ ڪنهن حد تائين ترقي يافته نظريي جهڙو قومي سوشلزم ۽ مطلق العنان نظام، جنگ کي روسين جي حوالي ڪري ڇڏيو. شايد اهو ئي سبب آهي ته روسي سپاهين جرمن سپاهين کان وڌيڪ مضبوط ۽ وڌيڪ برداشت ڪندڙ هئا ۽ تيزيءَ سان وڙهڻ سکي ورتو.
  عام طور تي، جيڪڏهن توهان مجموعي طور تي جنگ جي دور کي ڏسو، ته پوء، ها، روسين، يا بلڪه سوويت فوج، وڙهڻ سکيو، ۽ جرمن، اهو وساري ڇڏيو ته ڪيئن ... انهن جي حڪم تي فيصلا ڪيا ويا. پهرين درجي جي شاگردن جي سطح، ۽ شايد ان کان به گهٽ هجي جيڪڏهن پهرين درجي جي شاگردن کي حقيقي وقت جي حڪمت عملين ۾ فوجي آپريشن ڪرڻ جو تجربو آهي. ۽ اهو ته ڪڏهن ڪڏهن ڇهن سالن جا ٻار اڳ ۾ ئي وڏي مهارت سان مجازي فوجن جي اڳواڻي ڪري رهيا آهن، پوء اهو انهن لاء ڪو گناهه نه آهي ۽ Zhukov ۽ مينسٽين کي سکڻ. تنهن هوندي به، ڪجهه محقق ٻنهي Zhukov ۽ Mainstein وچولي سمجهي ٿو. سامان جي تعداد جي حوالي سان پڻ تضاد آهن، خاص طور تي قبضو ڪيل، فرانسيسي. هٽلر جي يادگيري (هڪ سٺي يادگيري، خاص طور تي جڏهن هو اڃا صحتمند هو!)، تجويز ڪيو ته فرانس مان 3600 قبضو ڪيل ٽينڪ هئا، هڪ تمام متاثر ڪندڙ شڪل ... ڪجهه ماڊل، جهڙوڪ SiS-35، T- کان بهتر هئا. 34 انهن جي هٿيارن ۾، جيتوڻيڪ صرف سامهون واري هٿيار ۾ . تنهن ڪري هي ٽينڪ فرانسيسي ڪارخانن ۾ پڻ پيدا ڪري سگهجي ٿو، سواء 47 ملي ميٽر هٿيارن کي 75 ملي ميٽر ڊگهي بيرل سان تبديل ڪرڻ جي . حقيقت ۾، اهو شايد ڪافي نه آهي. برطانيه ۽ آمريڪا عام طور تي هميشه پنهنجي ٽينڪن ۾ سڀ کان وڌيڪ هٿيارن جو قدر ڪيو آهي. هتي، مثال طور، چاليهه ٽين وارو چرچل 152 - ملي ميٽرن جي مقابلي ۾ 120 - ڳري ٽينڪ IS-2 لاءِ رزرويشن رکي ٿو.
  فيورر ڊزائنرز کي ٻيو ڪجهه چيو:
  - اسان وٽ ڪافي ونڊ سرنگون آھن، تنھنڪري جهاز جو وڌيڪ بھترين ماڊل ڳولھيو ۽ ان کي قيمتي ٽيسٽن ۾ آڻڻ کان سواءِ سنواريل فارم ٺاھيو، جتي اسان جا بھترين ايز پڻ فنا ٿي ويندا آھن. مثال طور، فلائنگ ونگ جهاز جو ماڊل تمام اثرائتو آهي، خاص طور تي جيڪڏهن موڙ جي ٿلهي ۽ زاويه تبديل ٿي سگهي ٿي. مون توهان کي اڳ ۾ ئي ڊرائنگ ڏني آهي، تنهنڪري بي ترتيب تيار ٿيڻ گهرجي. ان جي اندازي مطابق رفتار به يومو انجڻ سان 1100 ڪلوميٽر في ڪلاڪ تائين هوندي . سو اڳتي وڌو، پر نه وڃ!
  ان کان پوءِ کليل هوا ۾ ماني کائي، نوڪر ڇوڪرين ٽيبل ۽ ڪرسيون لڳايون. خوبصورت... پر نيشنل سوشلزم ۾ ڪهڙي قسم جا سڌارا آڻڻ گهرجن؟ جيئن دشمنن جي تعداد کي گھٽائڻ ۽ دوست بڻائڻ. هتي، مثال طور، هر موڙ تي جرمن نسل کي بلند نه ڪريو ۽ شايد ماڻهن کي طبقن ۾ ورهائڻ کان به روڪيو. جيتوڻيڪ، رسمي طور تي، قومن جي ورهاست کي هيٺين ۽ آرين ۾ اڃا تائين قانوني قرار نه ڏنو ويو آهي. هي شين کي آسان بڻائي ٿو.
  نوڪرن مان هڪ سهڻي ڇوڪري فريئر وٽ ويٺي ۽ هن جي ننگي گوڏن تي هٿ رکيائين. ڪوٺايل:
  - ڇا تون ڪجهه سوچي رهيو آهين، منهنجي Fuhrer؟
  نازي ڊڪٽيٽر ۽ ساڳئي وقت هڪ مجازي رانديگر شروع ٿيو. هن ڏٺو ته هن پنهنجي سبزي جو سوپ ۽ ميوو سلاد ختم نه ڪيو هو. فريئر ڇوڪريءَ جي چپن تي چمي ڏني، سندس جوانيءَ جي خوشبوءِ کي محسوس ڪندي چيو:
  - تون مون سان گڏ ڪار ۾ وڃ. ۽ توهان سڀ ڪم تي وڃو، کائڻ جو وقت ختم ٿي چڪو آهي.
  ۽ ٻيهر رياست جا گيئر، بلڪل نه، جيتوڻيڪ، چڱي طرح تيل وارو ميڪانيزم گھمڻ شروع ڪيو. واپسيءَ تي، فوهر حسن کي پيار ڪيو، ۽ اهو به حيران ٿي ويو ته هن کي ايتري توانائي ۽ طاقت ڪٿان آئي. آخرڪار، هنن چيو ته Fuhrer نامرد هو ۽، عام طور تي، مبينا طور تي معذور هو، جيڪو سيفيلس (ڪوڙ) سان بيمار هو ۽ castrated (عام طور تي افسانه!).
  تنهن هوندي به، سڀڪنھن شيء کي 22 جون، 1944 ع تي اڳ ۾ ئي آساني سان وڃي رهيو آهي، سوويت يونين سان جنگ ٽن سالن تائين جاري آهي. پر فتح نظر نه ايندي آهي، ۽ Saratov اڃا به ٻاهر آهي. اسٽالن حڪم ڏنو ته هن شهر جو هر قيمت تي دفاع ڪيو وڃي.
  سڀني نقصانن جي باوجود، فوجي سامان جي پيداوار ڪافي بلند آهي. نئين IS-2 ٽينڪ ڪافي اثرائتو ثابت ٿيا. جيتوڻيڪ پيشاني ۾ انفرادي جرمن گاڏين کي ٽوڙڻ کان سواء، انهن کي ڪافي ڊگهي فاصلي کان عمل کان ٻاهر رکيو.
  تنهن ڪري نازين کي ڪافي ڏکيو وقت هو. پر انهن جو هڪ وڏو فائدو هو. جيٽ جهاز ME-262 اڳ ۾ ئي آسمان ۾ گهڻو جنگ ڪئي. ۽ اھو ھڪڙو سخت مخالف آھي.
  TA-152، بهرحال، عام طور تي هٿيارن جو هڪ شاندار قسم ثابت ٿيو.
  ان دوران اسٽالن جنگ شروع ٿيڻ جي ٽين سالگرهه جي موقعي تي هڪ مواصلاتي اجلاس پڻ منعقد ڪيو ۽ فوجي اڳواڻن کان پڇڻ شروع ڪيو ته هو ڇا سوچي رهيا آهن ۽ محاذن تي صورتحال کي ڪيئن بهتر بڻائين.
  Zhukov اڳواڻ کي صلاح ڏني:
  - جيڪڏهن اسان صرف پنهنجو دفاع ڪريون ۽ خطرن کي رد ڪريون، اسان بلاشبہ وڃائي وينداسين. اسان کي حملو ڪرڻو پوندو!
  اسٽالن زور سان ڪنڌ لوڏيو:
  - متفق! پر ڪٿي!
  مارشل Zhukov تجويز ڪيو:
  - جڏهن ته لينن گراڊ تسليم نه ڪيو آهي، ان کي آزاد ڪيو وڃي!
  مارشل Vasilevsky اتفاق ڪيو:
  - ها، مان سمجهان ٿو ته هي بهترين اختيار هوندو!
  اسٽالن پنهنجا ڪنڌ جهڪائيندي چيو:
  - جيڪڏهن اسان ٽخون کي ٻيهر ماريو، ته اهي اتي اسان جو انتظار ڪندا، ۽ اسان ڦاسي ويندا يا ڦاسي پوندا!
  مارشل زوڪوف اتفاق ۾ ڪنڌ لوڏيو:
  - اهو صحيح آهي، ڪامريڊ اسٽالن! پر مون کي تجويز آهي ته Petrozavodsk ۾ فني فوجن تي حملو ڪيو وڃي. اهي ايترو مضبوط نه آهن ۽ اسان دشمن کي حيران ڪري سگهون ٿا!
  اسٽالن مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - اهو منطقي آهي، ڪامريڊ زوڪوف. تنهن ڪري پيٽروزاوودسڪ تي اڳتي وڌو. ۽ اسان کي فتح آڻيو!
  انهن لفظن کان پوء، ڪيتريون ڇوڪريون ننڍڙي سفيد سکرٽ ۽ ننگي پيرن ۾ داخل ٿيون. اهي لال شراب جون بوتلون ۽ سينڊوچز جا گلاس ۽ بليڪ ڪويار کڻي آيا. اسٽالن اهڙو سينڊوچ ورتو ۽ ڌوئيندي چيو:
  - پوءِ اچو ته پيئون ته يقيني بڻايون ته اسان جون صلاحيتون هميشه اسان جي ضرورتن سان ٺهڪندڙ آهن.
  Voznesensky چيو:
  - اسان جي ٽينڪن جي هٿيارن جي معيار تمام گهٽ آهي. ۽ مان تجويز ڪريان ٿو ته IS-2 ۽ T-34-85 کي ھلڪو، تيز ۽ وڌيڪ ھلائڻ وارو ھٿيار گھٽائي سگھجي ٿو. هي اسان کي ڌاتو ۾ بچت ڏيندو، ۽ انهن مشينن کي وڌيڪ عملي بڻائيندو.
  اسٽالن ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  - شايد... پر مان پلائي ووڊ مان ٽينڪ ٺاهڻ جو حامي نه آهيان!
  Voznesensky هڪ سنجيده نظر سان چيو:
  - پر ٿي سگهي ٿو اهو سٺو خيال آهي ته ڪجهه ٽينڪن کي مڪمل طور تي ڪاٺ مان ٺاهيو وڃي. توهان چيڪ ڪري سگهو ٿا ته اهو عمل ۾ ڪيئن نظر ايندو!
  زوڪوف اقرار ۾ ڪنڌ لوڏيو ۽ چوڻ لڳو:
  - 34-4 کي هلڪو ڪري سگهجي ٿو، اهي اڃا تائين تمام نازڪ آهن ۽ رفتار ۽ چالبازي ۾ اضافو انهن جي بقا ۾ اضافو ڪري سگهي ٿو. ان کان سواء، گيرو باڪس بهتر ٿي چڪو آهي ۽ اهو وزن ۾ اضافو کان ergonomics ۾ گهٽتائي لاء معاوضو ڏئي ٿو. پر فولاد جي گهٽ معيار، طاقتور جرمن بندوقن جي خلاف 90 ملي ميٽر، ڪجھ به نه ٿي. ان کان علاوه، جرمن پيداوار کان سادي Panther ۽ T-4 کي هٽائي رهيا آهن، ۽ ٽئين ريخ ۾، جاسوسي ٽينڪن جي اضافي ۾، صرف 88-mm توپ سان Panther-2 سيريل بڻجي ويندو. ۽ اسان جي ٽينڪ ان جي خلاف ڊگهي فاصلي کان نه ڇڪيندا آهن. ۽ سڀ کان وڌيڪ ضروري آهي ته انهن جي رفتار کي وڌائڻ لاء!
  اسٽالن ڪنڌ لوڏيو.
  - T-34-85 ۽ IS-2 جو حصو صرف بلٽ پروف تحفظ سان جاري ڪريو، ۽ پوءِ چيڪ ڪريو ۽ ٽريڪ ڪريو ته اھو انھن جي جنگي اثرائتي کي ڪيئن متاثر ڪندو. ۽ SU-100 تي ڪم تيز ڪيو وڃي. ٿي سگهي ٿو ته اسان 34 ۽ IS-2 کي ڇڏي ڏينداسين خاص طور تي هن خود هلائيندڙ بندوق جي حق ۾.
  مارشل Vasilevsky نوٽ ڪيو:
  - اهو هڪ دلچسپ خيال آهي. پر SU-100 صرف پنهنجي سڄي جسم کي ڦيرائڻ سان بورڊ تي دشمنن کي ماري سگهي ٿو ...
  اسٽالن رڙ ڪري چيو:
  - ان کي ننڍو ڪريو ته جيئن اهو ٽاس ڪري ۽ تيزيءَ سان ڦري سگهي... ۽ ترجيحي طور تي هيٺيون سلائيٽ. پر اسان کي گهرجي ته هوا وانگر خود هلندڙ بندوق!
  زوڪوف پڇيو:
  - توهان جي عظمت .... Saratov اڃا تائين منعقد آهي، پر جلد ئي گر ٿي ويندو. اهو ضروري آهي ته ماسڪو کان ورتو ويو جي Kuibyshev مان نڪرڻ لاء هڪ منصوبي کي ترقي ڪرڻ جي ضرورت آهي. توهان ذاتي طور تي ڇا ٿا سوچيو؟
  اسٽالن سختيءَ سان جواب ڏنو:
  - Sverdlovsk ۾، ظاهر آهي، توهان کي خالي ڪرڻو پوندو. پر اهو اڃا تائين ماسڪو ۾ ڪم ڪرڻ ممڪن آهي. اسان وٽ هتي سڄو زير زمين شهر آهي. اسان سنجيدگي سان ان کي پڪڙڻ جي قابل آهيون.
  واسيليفسڪي چيو:
  - ماسڪو کي ڪنهن به قيمت تي رکڻو پوندو، بس ساراتوف وانگر!
  اسٽالن حڪم ڏنو:
  - ڊان ۽ وولگا جي وچ ۾ فرق ۾ جرمنن جو مقابلو ڪريو. اسان کي قوتن کي ڦيرائڻ جي ضرورت آهي. سراتوف کي رت جي آخري قطري تائين هر قيمت تي رکڻو پوندو. سڀ وسيلا استعمال ڪريو، حتي ڪيميڪيز.
  Zhukov تصديق ڪئي:
  - پوءِ ٿيو، عظيم!
  اسٽالن Yakovlev ڏانهن رخ ڪيو:
  - خير، ڊزائنر، ڪو خيال؟
  ڊپٽي ڪمشنر ٿڌو ساهه کڻي جواب ڏنو:
  - اهو جيٽ هوائي جهاز ٺاهڻ ضروري هوندو، پر اهو اڃا تائين حقيقي ناهي. ۽ ياڪ-3 کي اعليٰ معيار جي ڊورالومين جي ضرورت آهي، جيڪا اسان وٽ ناهي!
  اسٽالن ڪنڌ لوڏيو.
  - مان ڄاڻان ٿو! Yak-9 اسان جي صفن ۾ هجڻ گهرجي. ۽ ان کي جيترو ٿي سگهي آزاد ڪيو وڃي! ۽ ويڙهاڪن جي پيداوار کي وڌايو.
  Yakovlev نوٽ ڪيو:
  - جرمن TA-152 ٻئي حملي آور جهاز، فرنٽ لائين بمبار ۽ فائٽر آهن. اهو اسان لاءِ سٺو هوندو ته هڪ اهڙي ملٽي-مقصد ليول مشين ٺاهي سگهون!
  اسٽالن ڊزائنر جي حمايت ڪئي:
  - هي هڪ سٺو خيال آهي ڪامريڊ ياڪوف! مثال طور، LAGG-7، جيڪڏهن ٿورڙو بهتر ڪيو وڃي ته، هڪ حملي واري جهاز ۽ هڪ فرنٽ لائن فائٽر ٻنهي جي ميلاپ ۾ تبديل ٿي سگهي ٿو!
  Yakovlev جلدي تصديق ڪئي:
  - ڪامريڊ اسٽالن ممڪن آهي... پر اهو وقت وٺندو آهي. ها، ۽ جهاز مهانگو ٿي سگهي ٿو.
  سپريم ڪمانڊر غصي ۾ پنهنجي مُٺي ميز تي رکي ۽ رڙ ڪئي:
  - ان کي سستو ڪر! ۽ عام طور تي، توهان هن موضوع تي ڪيترو اندازو لڳائي سگهو ٿا. اسان کي صرف ان کي پيدا ڪرڻ لاء هڪ عالمگير جهاز جي ضرورت آهي. ۽ اهو رستو ٿي سگهي ٿو.
  Yakovlev بيان ڪيو:
  - IL-2 ٺاهڻ بلڪل سادو آهي ۽ ان جي اسڪيم تي ڪم ڪيو ويو آهي. جيستائين توهان ان کي نه ڪڍو. اهو هڪ انتهائي سخت جهاز آهي، جيتوڻيڪ هن وقت ان جي پرواز جون خاصيتون پراڻيون آهن. پر چڱائي کان سواءِ ڪا به بڇڙائي ناهي. اسان دشمن جي گاڏين کي بمباري ڪرڻ ۾ سٺو آهيون.
  Zhdanov ناراضگي سان نوٽ ڪيو:
  - اسان جي هوائي جهاز گهٽ ۾ گهٽ مضبوط هجڻ گهرجي!
  يڪوفليف ڪنڌ لوڏيو.
  -ضرور! پر ھاڻي، اسان جا پائلٽ دنيا ۾ بھترين آھن: Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Orlova!
  اسٽالن اتفاق ۾ ڪنڌ لوڏيو.
  - انهن ڇوڪرين جي ڪا به برابري نه آهي ۽، دشمن جي ايندڙ ويهه پنجين جهازن لاءِ، مان انهن کي يو ايس ايس آر جي هيرو جو هڪ ٻيو اسٽار مقرر ڪريان ٿو!
  زوڪوف جوش سان صلاح ڏني:
  - هن لاء توهان کي پيئڻ گهرجي!
  بيريا خوشيءَ سان ڳايو:
  - اسان، سڀ ڪجهه ياد ڪري، تاريخ فيصلو ڪندي،
  هن جي عدالت جي باري ايندي ...
  جيئن ائٽمي هٿيارن تائين،
  هن ملڪ کي اعتماد سان اڳتي وڌايو!
  جڏهن ته فوجي ڪائونسل جي ميمبرن ڌرڻو هنيو، ڇوڪريون وڙهنديون رهيون.
  ۽ ننگي پيرن جي مدد سان، اهي نازين کي ڇڪيندا آهن ۽ ڪارناما انجام ڏيندا آهن، اهي ننگي پيرن جون خوبصورتيون.
  ۽ اھي ڳائيندا آھن:
  اسان کي يقين آهي ته سڄي دنيا جاڳندي
  فاشزم جو خاتمو ٿيندو...
  ۽ سج چمڪندو
  ڪميونزم کي روشن ڪندڙ رستو!
  . باب نمبر 10
  جون جي آخر تائين، جرمنن ساراتوف کي ختم ڪري ڇڏيو، ۽ 1 جولاء، 1944 تي، پهريون ڀيرو زبردست اسٽرماوس استعمال ڪيو ويو . هي مشين 650 ملي ميٽر راڪيٽ سان هلندڙ بم سان راڪيٽ جي هڪ خطرناڪ قوت شروع ڪئي جيڪا سڄي پاڙي کي ورهائي ڇڏي.
  جن ڇوڪرين هي ڪار هلائي هئي انهن جي پينٽيءَ کانسواءِ ٻيو ڪجهه به نه هو ۽ انتهائي تباهي واري موت جا تحفا ڏئي رهيا هئا.
  ننگي پيرن وارن ڇوڪرين وٽ ڳاڙهي، ڪاري ۽ اڇي رنگن جون پينٽيون هيون. ۽ اھي موت جا موتمار تحفا کڻي آيا.
  فينا، جنهن انهن کي حڪم ڏنو، پنهنجي سينن جي لال رنگ جي نپلن کي ڇڪيندي چيو:
  - صليب جي شورن جي دور کي پاڪائي!
  اسان ڪائنات جي آخر تائين پهچي وينداسين!
  ۽ ويڙهاڪن کي ڌڪ لڳو ۽ ٽپو ڏنو.
  انهن مان هڪ، مارگريٽ، تبصرو ڪيو:
  - غالب خدا اسان سان گڏ آهي!
  فينا هن سان اتفاق ڪيو:
  - بالڪل! ۽ ٽيون ريچ ضرور کٽندو!
  ڇوڪري پنهنجي ننگي پيرن تي مهر لڳائيندي ڳائيندي:
  -جڏهن اسان متحد آهيون، اسان ناقابل تسخير آهيون! جڏهن اسان متحد آهيون، اسان ناقابل تسخير آهيون!
  تنهن ڪري ويڙهاڪن گوليون هنيون ۽ ڌڪ هنيا ۽ پنهنجن ننگي پيرن سان گوليون هلايون. اعليٰ درجي جا جنگجو.
  ارما پڻ هتي هڪ خودڪار ڊرائيو ذريعي هڪ پروجيڪٽ فراهم ڪري ٿو ۽ رڙ ڪري ٿو:
  - هڪ وڏي فتح اسان جي انتظار ۾ آهي!
  ڇوڪريون، يقينا، انهن مان آهن جيڪي ڪڏهن به نه ڇڏيندا آهن. ۽ اهي سوويت پوزيشن کي زبردست جوش سان چيڀاٽيندا آهن.
  البينا ۽ الوينا، هميشه وانگر، مٿي تي آهن، ۽ پنهنجون جارحتي گھنٽيون ۽ سيٽيون ڏيکاريون. اهي ڇوڪريون آهن، اچو ته صرف چوندا آهن: سپر!
  البينا، پنهنجي ننگي پيرن سان سوويت ڪار کي هيٺ ڪري، چوي ٿو:
  - مان هڪ سپر ڇوڪري آهيان!
  الوينا، پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ٻئي هدف کي دٻائيندي، ٽپو ڏئي، پنهنجي پيٽ جي عضون سان کيڏندي، چوڻ لڳي:
  - مان اهڙو ويڙهاڪ آهيان جو هر شيءِ کي مڪمل شڪست ڏئي چڪو آهيان!
  اهڙيءَ طرح ويڙهاڪن جا رستا جدا ٿي ويا.
  گرڊا فيصلو ڪيو، چارليٽ سان گڏ، هڪ ٻي جرمن ناول جي ڪوشش ڪرڻ لاء.
  ايترو پري، صرف E-25 خودڪار بندوقون ظاهر ڪري سگھن ٿيون، ڪافي وڏي تعداد ۾ - ان جي پيداوار ۽ سستي لاء بلڪل سادو آهي. جيتوڻيڪ هي ماڊل پهرين مان هڪ آهي. هتي ان ۾ ٻه ڇوڪريون بيڪن ۾ بيٺيون آهن. ڪار هڪ اڌ ميٽر کان به گهٽ آهي ۽ ان جي مهرباني، اهو تمام سٺو محفوظ آهي ۽ نسبتا ننڍڙي وزن سان هٿياربند آهي.
  ٻه ڇوڪريون چارليٽ ۽ گرڊا، هيٺ ويٺي، سوويت بندوقن تي فائرنگ ڪئي. انهن جي اڳيان، ٽٽل ڪارون، ريڊيو تي ڪنٽرول، هلي رهيون هيون ۽ بارودي سرنگون صاف ڪري رهيون هيون.
  ريڊ شارلٽ توپ کي فائر ڪيو. هن سوويت بندوق کي ڌڪ هنيو ۽ پنهنجي سينه کي ڌڪيو، بمشڪل ڪپڙي جي پتلي پٽي سان ڍڪيل. ۽ هوءَ چيو:
  - هائپرپلازما جي ٻرندڙ باهه!
  ۽ پوءِ گرڊا هن کي چماٽ وهائيندي، هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي. ۽ هو چوي ٿو:
  - مان هڪ تمام سٺي ڇوڪري آهيان ۽ خراب ناهي ...
  خودڪار بندوق پاڻ کي هلائي ٿو. ۽ وقت بوقت روڪي ٿو. هن جو اڳيان وارو هٿيار تمام گهڻو ڌڪيل آهي، ۽ اهو سٺو تحفظ ڏئي ٿو. سوويت بندوقن ۾، گولا ricochets لاء حساس آهن. ۽ پيشاني ۾ اهڙي خود بخود بندوق کي خطرو ناهي. هتي اهي اڃا تائين بورڊ ذريعي ڀڃي سگهن ٿا. پر ڇوڪريون جلدي ۾ نه آهن. هٿيارن جي ڇنڊڇاڻ جي لحاظ کان هڪ مؤثر خودڪار بندوق SU-100 کان وڌيڪ آهي، جيڪا اڃا تائين ترقي ڪئي وئي آهي، ۽ پڻ بهتر محفوظ، وڌيڪ موبائل ۽ ساڳئي وقت هلڪو آهي.
  ۽ ڳاڙهي فوج ۾ ڪجھ خشڪ آهن، يا بلڪه، اهو اڃا تائين صرف ڊزائن جي مرحلي ۾ آهي. خاص طور تي T-34-85 ٽينڪ، جيڪو پنهنجي بندوق سان ڪافي طاقتور نه آهي ۽ ڪمزور هٿيار آهي. ۽ جرمن خود هلائيندڙ بندوق E-25، رستي ۾، هلڪو آهي، هٿيار ۽ بندوقن ۾ گهڻو مضبوط.
  ڇوڪريون وڙهنديون آهن... ڏاڍا خوبصورت ۽ جوان. ۽ انهن جي خود هلائيندڙ بندوقون بم ۽ اڇلائي ڇڏيو ...
  جولاءِ جي گرمي آهي، ۽ گرم ڪار ۾ ڇوڪرين جا جسم پگهر سان چمڪي رهيا آهن. اهي ڇڏي نه ٿا سگهن ۽ پوئتي هٽي.
  Gerda نوٽس:
  - Wehrmacht جا ديوتا ظاهري طور تي مضبوط آهن،
  پر اهي ڪمزورن جي مدد نه ڪندا آهن ...
  جيڪڏهن ايڊولف جو سبب سچو آهي -
  هڪ عالمي طاقت ٺاهيو!
  شارلٽ جوش سان ڳايو:
  - ها، جادو کي "پينٿر" ۽ "ٽائيگر" جي ضرورت آهي،
  سڀني قسمت جي باوجود وڌيڪ رت وهايو ...
  ۽ شڪ ۽ جنون جي راندين جي ڪا ضرورت ناهي،
  ڌرتيءَ تي سموري نسل کي گوڏن ڀر ڪري ڇڏڻ ڏيو!
  پر اهي جرمن ڇوڪريون آهن، ۽ ٻئي طرف سوويت ڇوڪريون وڙهنديون آهن.
  تنهنڪري جنگ سڀ کان وڌيڪ سنگين ٿي ويندي. نتاشا ۽ انيوتا هڪ طاقتور ٻيڙيءَ جي بندوق مان فائر ڪيا ۽ چيز:
  - برلن مٿان اسان جو پرچم هوندو!
  ۽ انهن جا اڇا، موتي وانگر ڏند. ۽ ڇوڪرين کي مائنز سان نه روڪيو.
  ٻه گولا تهه جي مٿئين حصي جي اڳيان واري آرمر تي لڳي ويا... اُهي رڙيون ڪن ٿا. نه، IS-2 هڪ سنگين ڪار آهي ۽ ان کي کڻڻ ايترو آسان ناهي.
  پر IS-1 جيڪو ڇوڪرين جي ساڄي طرف هلندو آهي، اهو لڳي ٿو، هڪ هاء پريشر بندوق مان حاصل ڪيو ويو، مارو ۽ روڪيو. خوبصورت ماڻهو کي نقصان پهچايو.
  الئنڪا، پنهنجي پيٽ جي عضون سان کيڏندي، ڳائيندي:
  - اسان جي دنيا ۾ هر ناممڪن ممڪن آهي، نيوٽن دريافت ڪيو ته ٻه ڀيرا ٻه چار ٺاهيندا آهن!
  ويڙهه اڃا تائين جاري آهي. سوويت توپ جرمنن کي ماريو. وڏي مارويا بريچ ۾ گولا داخل ڪري ٿو. ڇوڪرين جي زندگي ۽ قسمت اهڙي آهي. ۽ اھي ڳائيندا آھن:
  اسان کي ڪو نه روڪيندو، نه اسان کي شڪست ڏيندو! روسي بگھڙ دشمن کي چيڀاٽيندا آهن، روسي بگھڙ هيروز کي سلام پيش ڪن ٿا!
  آگسٽين مشين گنن مان لکندي چوي ٿو:
  - پاڪ جنگ! اتي اسان جي فتح ٿيندي! روس جو جھنڊو اڳتي، زوال وارين هيروز جي شان!
  ۽ ٻيهر موتمار توپ گوڙ ڪري ٿي، ۽ اهو آواز آهي:
  اسان کي ڪو نه روڪيندو، نه اسان کي شڪست ڏيندو! روسي بگھڙ دشمن کي چيڀاٽي رهيا آهن، توهان کي خبر آهي ته انهن وٽ ٿڌو هٿ آهي!
  ماريا هي ڇوڪري سونهري وار سان ٽينڪ کي سڌو ڪري ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - اچو ته فاشسٽن کي ٽوڙي ڇڏيون!
  جرمنن کي ڏکيو وقت آهي، جنگيون به آسمان ۾ زور تي آهن. پر هينئر تائين، Yak-9 جرمن نشانن جي رفتار ۽ هٿيارن ۾ تمام گهڻو گهٽ آهي. جنگ هڪ شاعر لاءِ اڻ برابري آهي.
  مارسل، هي شاندار ايس پائلٽ، جنگ جي سالن دوران هڪ سٺو ڪيريئر ٺاهيو. وڌيڪ صحيح، شاندار ۽ شاندار. هڪ سو پنجاهه جهازن تي پهچڻ کان پوءِ هن کي نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس مليو، جنهن ۾ چانديءَ جي اوڪ پتي جي تلوارن ۽ هيرن سان جڙيل هو. چار سؤ ڊاهيل جهاز تي پهچڻ تي، هن کي نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس مليو، جنهن ۾ سونهري بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان گڏ هو. پنج سئو جهازن لاءِ هن کي هيرن سان آرڊر آف دي جرمن ايگل مليو ۽ ست سئو پنجاهه کان پوءِ پلاٽينم اوڪ جي پتن تلوارن ۽ هيرن سان گڏ آئرن ڪراس جو نائٽ ڪراس. ۽ هڪ هزار جهاز تي پهچي، هن کي نائيٽ ڪراس جو گرانڊ ڪراس مليو.
  منفرد پائلٽ ڪيترن ئي فضائي فتوحات حاصل ڪرڻ جي قابل ٿي ويو. ۽ هو اڃا جيئرو هو. مارسل کي تازو جنرل جي عهدي تي ترقي ڏني وئي. پر هن اڃا تائين هڪ خانگي پائلٽ طور پرواز ڪيو.
  جيئن چون ٿا ته نه باهه ۾ سڙي ٿو ۽ نه پاڻيءَ ۾ ٻڏي ٿو. جنگ جي ڪيترن ئي سالن کان، مارسل هڪ شڪار جي جبلت حاصل ڪئي. هو هڪ سپر افسانوي پائلٽ ۽ تمام مشهور ٿيو.
  . پر هن وٽ پڻ هڪ مضبوط مقابلو هو - اگوا ۽ البينا ۽ الوينا، جن کي هر هڪ هزار گاڏين جي انگن اکرن کي وڌايو. ۽ Agave تمام جلدي مارسيل سان پڪڙيو. پر هوءَ اڃا تمام ننڍي آهي، ۽ اڃا تائين هڪ به ويڙهاڪ نه وڃايو آهي.
  ڇوڪريءَ پنهنجي ننگي، ڇنيل ٽنگن سان پيڊلن تي دٻائي، ايئر گن جو فائر ڪيو. ۽ هتي چار سوويت IL-2 گاڏين کي ماريو ويو آهي.
  اوچتو ٽهڪ ڏئي چوي ٿو:
  ڪنهن حد تائين، اسان سڀ ڪچي آهيون! پر مون وٽ فولاد جا اعصاب آهن!
  ۽ ڇوڪري وري ڦري ٿي. اهو يو ايس ايس آر جي ست جهازن کي هڪ دفعي ۾ ماريندو آهي - ڇهه PE-2 ۽ هڪ TU-3، ۽ چوڪيون:
  - عام طور تي، جيڪڏهن مان سپر نه آهيان، ته مان هائپر آهيان !
  Agave، يقينا، هڪ ڪچي آهي. لوسيفر کان پائلٽ. تمام خوبصورت ماکي سنهري.
  هتي هو هڪ ٻيو برسٽ فائر ڪري ٿو ۽ اٺ سوويت ياڪ-9 جهاز کي هڪ ئي وقت ماري ٿو ۽ بيپ ٿو:
  - مان سڀ کان وڌيڪ تخليقي ۽ رد عمل وارو آهيان!
  ڇوڪري واقعي بيوقوف ناهي. هو سڀ ڪجهه ڪري سگهي ٿو ۽ سڀ ڪجهه ڪري سگهي ٿو. توهان هن کي ذاتي نه سڏي سگهو ٿا.
  ۽ هن جون ٽنگون تمام گهڻيون آهن، تمام خوبصورت ...
  پر ميرابيلا هن جي خلاف وڙهندي رهي آهي ... هڪ ڊگهي وقت تائين، بهترين سوويت ايڪو Pokryshkin هو . هن يو ايس ايس آر جي هيرو جا پنج سون تارا گڏ ڪيا، هڪ سئو 27 جهازن کي ماريو. پر پوءِ هو مري ويو. پوءِ ڪو به سندس رڪارڊ ٽوڙي نه سگهيو. ان کان علاوه Anastasia Witchakova ، ۽ Akulina Orlova. ۽ تازو ئي ميرابيلا به ٽٽل يڪ-9 ٽي تي ڪوزڊب کي اڳتي وڌايو. ۽ هڪ سو اٺين جهازن کي مارڻ بعد، هوء يو ايس ايس آر جي ست ڀيرا هيرو بڻجي وئي.
  هي هڪ ٽرمينيٽر ڇوڪري آهي! هن جهڙو ڪو ماڻهو ڊوڙندڙ گهوڙي کي روڪيندو ۽ ٻرندڙ جھوپڙي ۾ داخل ٿيندو.
  ۽ اڃا به ٿڌو.
  ميرابيل کي هڪ مشڪل قسمت هئي. مان هڪ ٻارن جي، ليبر ڪالوني ۾ ختم ٿيس. ننگي پيرن ۽ گرين چادر پاتل، هوءَ ڪاٺيون ڪٽيندي هئي ۽ آري جا ٽانڊا هڻي. هوء ڏاڍي مضبوط ۽ صحتمند هئي. سخت ٿڌ ۾ هوءَ ننگي پيرن ۾، ۽ جيل جي پاجاما ۾ وئي. ۽ گهٽ ۾ گهٽ هڪ ڀيرو مون کي ڇڪي ها.
  يقينن، اهو رجحان پڻ محاذن تي نوٽ ڪيو ويو. هڪ ڊگهي وقت تائين، Mirabela پيادل فوج ۾ وڙهندي، ۽ پوء هڪ پائلٽ ٿيو. ميرابيلا ماسڪو جي جنگ ۾ باهه جي پهرين بپتسما حاصل ڪئي، جتي هوء ڪالوني کان پوء فوري طور تي ويو. ۽ اتي هن پنهنجو پاڻ کي ٿڌو ٿي ڏيکاريو.
  هوءَ ننگي پيرن سان وڙهندي هئي ۽ سخت ٿڌ ۾ لڳ ڀڳ ننگي هئي جنهن لفظي طور تي ويرماچٽ کي مفلوج ڪري ڇڏيو هو. هوءَ هڪ اهڙي لاتعداد، ناقابل شڪست ڇوڪري هئي. ۽ هوء مڪمل طور تي ڪامياب ٿي.
  ميرابيلا سوويت يونين جي جلد فتح تي يقين رکندي هئي. پر وقت گذري ٿو. اتي وڌيڪ ۽ وڌيڪ شڪار آهن، پر فتح نه ايندي آهي. ۽ اهو واقعي خوفناڪ ٿي وڃي ٿو .
  ميرابيلا فتحن ۽ ڪاميابين جا خواب ڏسي ٿو. هوء يو ايس ايس آر جا ست تارا آهن - هي ڪنهن ٻئي کان وڌيڪ آهي! ۽ لعنت آهي، هوء هن جي انعام جي لائق آهي! ۽ هٿن جي صليب ۽ ان کان ٻاهر کڻندو. جيتوڻيڪ اسٽالن کي بعد ۾ قتل ڪيو ويو آهي، هن جو مقصد زنده آهي!
  ڇوڪري اندر اچي ٿي ۽ منجهيل ٿي وڃي ٿي... هوءَ جديد جرمن XE-162 کي ڇڪي ٿي ۽ رڙ ڪري ٿي:
  - ايروبيٽڪ! ۽ هڪ تمام نئون عملو!
  واقعي، هوء هڪ عظيم ڇوڪري آهي. هڪ حقيقي ڪوبرا پڻ تمام گهڻو ڪرڻ جي قابل آهي.
  ميرابيل هڪ نئون اسٽار آهي ....
  جنگ ڪيترن ئي ڏينهن تائين هلندي رهي، جيستائين هڪ نئون هفتو اچي ۽ 8 جولاءِ 1944ع تي... سوويت IS-2 جي رولر ۽ رستن کي نقصان پهتو - ان جي مرمت ٿي رهي آهي. ها، اهڙي ظالم ۽ بي رحم جنگ. ۽ اهو ڪيترو ڊگهو ٿيندو؟
  ۽ ھاڻي گرڊا ٽينڪن جي تعداد جي لحاظ کان ڪنيزل ۽ ويٽمن کي ختم ڪري ڇڏيو.
  انهن جي چوڌاري وڃڻ کان ڪيئن بچي سگهندا؟ اهي ننگي پيرن ۽ بيڪني ۾ وڙهندا آهن. ڇوڪرين هڪ ٻيو وقفو ڪيو، سوويت ٻارن کي ٻيهر عذاب ڪيو. ۽ هاڻي اهي 300 تباهه ٿيل ٽينڪن جي تعداد جي ويجهو هئا. ۽ اهي هڪ بي مثال انعام تي ڳڻپ ڪري سگهن ٿا: چانديء جي بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان لوهه جي صليب جي نائيٽ جو تارو.
  هي ڇوڪريون آهن!
  Gerda سوويت ڪار تي فائرنگ. هو ٽاور تان ڳوڙها ڳاڙي ٿو ۽ رڙ ڪري ٿو:
  - مان هڪ لعنتي شيء آهيان!
  ۽ هو ٻيهر گوليون هڻي ٿو. داخل ٿئي ٿو T-34-85. ۽ چيس:
  - وطن جرمني!
  ڇوڪري ٽهڪ ڏئي رهي آهي. ۽ هوءَ ڏاڍي سرگرم آهي... ها، هن وٽ اهڙي حڪمت عملي آهي. جولاءِ 1944ع جو وچ ڌاري آهي... جنگ هلندي رهي... بند ٿيڻ نه ٿي چاهيو. لال فوج مختلف هنڌن تي اڳتي وڌڻ جي ڪوشش ڪري رهي آهي. پر هوشيار رهو، ڪجھ انساني وسيلا رهجي ويا آهن.
  ۽ روس خونريزي آهي.
  مثال طور، Hans Feuer . آرڊر آف دي آئرن ڪراس جو سڀ کان ننڍو وصول ڪندڙ، فرسٽ ڪلاس. ۽ پوءِ هو هڪ سوويت جنرل جي گرفتاري لاءِ آرڊر آف دي نائيٽس ڪراس آف دي آئرن ڪراس جو سڀ کان ننڍي عمر حاصل ڪندڙ بڻجي ويو.
  ها، اهو اصل ۾ تمام سٺو آهي.
  ۽ ڇوڪرو پاڻ کي تمام سٺو ڏيکاري ٿو.
  Hans Feuer هڪ خطرناڪ جنگجو آهي. ڇوڪرو ديو وانگر وڙهندو آهي، سرديءَ ۾، گرميءَ ۾، اونهاري ۽ سياري ۾، رڳو شارٽ پائڻ.
  ننگي آڱرين سان، ٻار گرينيڊ اڇلائي ۽ افسانوي بڻجي ويو.
  هي واقعي واقعي ٿڌو آهي!
  هينس صدين کان مشهور ٿي ويو! جيتوڻيڪ هڪ اينٽي هيرو وانگر!
  ۽ عام طور تي، اهڙي ناقابل اعتماد ۽ سخت جنگ هتي هلي رهي آهي ... ڪو به AI ڀڄي ٿو.
  اگوي واپس آسمان ۾ آهي ۽ سوويت ڪارن کي گوليون هڻي رهيو آهي. هوء هڪ شڪاري ۽ شڪاري آهي. دشمن تي حملو ڪري ٿو.
  ڪارون جيڪي هن کي ماريون آهن اهي ڪري رهيا آهن. ۽ پوءِ ڇوڪري زميني فوجن تي فائر ڪري ٿي. IS-2 کي ڇڪي ٿو. ۽ هو چاهي ٿو:
  - مان بهترين آهيان! مان دشمنن کي ماريندڙ ڇوڪري آهيان!
  ۽ ٻيهر ان کي هوائي مقصدن ڏانهن منتقل ڪيو ويو آهي. هي ٽينڪن ۽ سڀني گاڏين جو تباهه ڪندڙ آهي جيڪو اڏامي ٿو ۽ شوٽ ڪري ٿو.
  پر هتي هڪ ننڍڙو E-5 ٽينڪ آهي. ست ٽن وزني مشين. جنگي امتحان پاس ڪرڻ. ۽ دشمن کي چُپ ڪري ٿو.
  ۽ جڏهن اهو ڳائڻ جو وقت آهي، ڪو به اسان کي روڪيو يا اسان کي شڪست نه ڏيندو!
  E-5 پاڻ ڏانهن ڊوڙي ٿو ۽ گوليون هڻي ٿو جيئن وڃي ٿو. ۽ اهڙي ٽانڪي کي روڪي نه ٿو سگهجي. ۽ گولا ricochet.
  ۽ ڪار جي اندر هڪ ڏهن سالن جو ڇوڪرو فريڊريچ بيٺو آهي ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - ۽ مان واقعي هڪ سپر فائٽر ٿيندس!
  ۽ وري فائر ڪيو... ۽ اهو ٽاور جي بلڪل مرڪز سان ٽڪرائجي ٿو. ۽ ان جي تباهي واري طاقت، جيتوڻيڪ اهو قد ۾ ننڍو آهي، وڏي آهي.
  ۽ آسمان ۾، هيلگا وڙهندي. هڪ ننگي پير ڇوڪري بيڪني ۾ بل ٽائيپ ڪري رهي آهي. ۽ سندس شاندار ڪاميابين تي خوش ٿيو.
  هو پنهنجي ننگي آڱرين کي هڪ سوويت گاڏي ڏانهن اشارو ڪري ٿو ۽ ان کي باهه ڏئي ٿو، جنهن جي ڪري هڪ مڪمل جنگي کٽ گولن سان گڏ ڌماڪو ٿي ويو.
  هي ٿڌو ۽ چريو آهي.
  ۽ اگوي اڳتي وڌي ٿو ... ۽ پڻ وڙهندو آهي.
  آگسٽ 1944ع جي ڳالهه آهي... ريڊ آرمي ڪٿي به ڪاميابي حاصل نه ڪري سگهي آهي. پر جرمن، پڻ، خاص طور تي اڳتي نه ٿا ڪري سگھن. زبردست زير زمين ٽينڪ جنگ ۾ وڃي رهيا آهن. پر اهي خالص حڪمت عملي آهن.
  ڇوڪرين کي زير زمين ڌوء، سوويت بندوقن جي بيٽري کي ماري ڇڏيو ۽ واپس موٽيو.
  ساڳئي وقت، پونيئرن جي هڪ جوڙو تي قبضو ڪيو ويو. ڇوڪرين گرفتار ٿيل ڇوڪرن کي ڪٽايو ۽ انهن تي تشدد ڪرڻ شروع ڪيو. هنن پيرن کي تار سان ماريو، پوءِ انهن جي ننگي هيل کي باهه سان ساڙي ڇڏيو. پوءِ هنن منهنجي آڱرين کي گرم چمڙن سان ٽوڙڻ شروع ڪيو. ڇوڪرا سخت درد ۾ رڙيون ڪري رهيا هئا. آخر ۾، ڇوڪرين پنهنجي سينن تي تارن کي ڳاڙهي گرم لوهه سان ساڙي ڇڏيو، ۽ انهن جي بوٽن سان مردن جي ڪمال کي چيري ڇڏيو. آخري شيء اڳين کي ختم ڪيو ۽ اهي دردناڪ صدمي کان ڀڄي ويا.
  ڇوڪرين، مختصر ۾، اعلي درجي جي ڪارڪردگي ڏيکاري. پر وري جرمنن ڪجھ به اهم حاصل نه ڪيو.
  طاقتور خودڪار بندوقون: " Sturmmaus "، سوويت پوزيشن تي فائرنگ ڪئي. تمام گهڻي تباهي ۽ بربادي هئي. پر سوويت حملي آور جهازن مان هڪ گاڏي کي ڇڪي ڇڏيو، ۽ فريٽز واپس آيو.
  Saratov اڃا آگسٽ 1944 ع ۾ منعقد ڪيو ويو. سچ، جرمن قزاقستان ۾ Uralsk جي شهر تي قبضو ڪرڻ جي قابل هئا ۽ Orenburg ڏانهن منتقل ڪيو ويو.
  هتي وري البينا ۽ الوينا هوا ۾ آهن، پر هڪ ڀيرو تجرباتي اڏامندڙ طشتري تي. اهي ننگي آڱرين جي مدد سان اشارو ڪن ٿا، جوائس اسٽڪ جي بٽڻ کي دٻايو ۽ ان کي انتهائي مهارت سان ڪن ٿا.
  ڇوڪرين، يقينا، سڀ کان وڌيڪ aerobatics جو مظاهرو ڪيو. هنن پنهنجو ڊسڪو ڪڍيو ، ۽ هڪ درجن سوويت فلائنگ مشينن کي ماريو ويو.
  البينا جي چيز:
  - بيحد تعميراتي اسڪواڊ! اتي هڪ ستارو ٿيندو!
  ۽ پنهنجي ڪار کي ٻيهر ڦيرايو. ۽ ڇوڪريون ريڊ آرمي کي چيڀاٽي رهيون آهن. ان کان علاوه، اهم ...
  الوينا پڻ هڪ درجن سوويت جهازن کي ڇڪي ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - چريو ڇوڪريون، ۽ ڪنواريون نه!
  آخري بابت صحيح. سندن ٻچن مردن سان گڏ سير ڪيو. ۽ ڇا بس نه اٿيو. ڇوڪرين مردن سان پيار ڪيو - اهو انهن لاء سٺو آهي! ۽ خاص طور تي جيڪڏهن توهان زبان سان ڪم ڪيو.
  هڪ اعليٰ درجي جي ڇوڪري... هتي هنن هڪ پيرسن کي تشدد جو نشانو بڻايو... پهرين، هنن هن کي ڪپڙا لاهي، ۽ پاڻيءَ جا ٻه بالٽ هن جي ڳلي ۾ وڇايا. پوءِ هڪ گرم لوهه کي ٻرندڙ پيٽ ۾ آندو ويو. ۽ ڪيئن سڙي ويا! جهنگلي درد مان پڳدار رڙ ڪئي... سڙڻ جي بو اچي رهي هئي.
  الوينا کيس پاسي تي ڳاڙهي گرم تار سان ماريو. ۽ توهان ڪيئن کلڻ چاهيو ٿا ... اهو تمام مذاق آهي.
  پوءِ هن ڳايو:
  - مون کي harrowing کان ٿڪل آهيان - مون کي منهنجي خوشي tease ڪرڻ چاهيو ٿا!
  ۽ هو ڪيئن کلندو! ۽ هو پنهنجا موتي وارا ڏند ننگا ڪندو! ڇوڪري کي مارڻ جو شوق آهي، اها ڇوڪري آهي!
  ۽ ڇوڪريءَ جون ٽنگون تمام ننگي ۽ خوبصورت آهن. هن کي ڪوئلن تي ننگي پير هلڻ پسند آهي. ۽ پڪڙيل پڳدارن کي ڊاهڻ لاءِ. اهي ايترو ته رڙيون ڪندا آهن جڏهن انهن جون هيلون سڪي وينديون آهن. جيتوڻيڪ الوينا ان کي تمام مضحکہ خیز ڳولي ٿو. ۽ البينا پڻ هڪ ڇوڪري آهي، واضح طور تي - سپر! دشمن کي ڪُنيءَ سان ڪُنيءَ تائين ڪيئن منتقل ڪجي. ۽ هو رڙ ڪري ٿو:
  - مان اعليٰ درجي جي ڇوڪري آهيان!
  ۽ هن جا موتي وارا ڏند ڪڍي ٿو. جنهن ۾ چمڪ ڄڻ کٽي. ۽ جنگجو متاثر ڪندڙ آهي! اهو ڪجهه به ٿي سگهي ٿو، جنهن کي نه پريان ڪهاڻي ۾ چئي سگهجي ٿو، نه ئي قلم سان بيان ڪيو وڃي!
  ٻئي ويڙهاڪ سوويت يڪس، لاگي ، پيون، ايلي آسمان ۾ هيٺ ڪري رهيا آهن. خوبصورتيون سرگرم آهن. ان ۾ ذري برابر به شڪ نه آهي. ۽ اهڙي جهنگلي ۽ جنوني خوبصورتي.
  عورت ويڙهاڪن جوائس اسٽڪ کي پنهنجن ننگي آڱرين سان ڪنٽرول ڪن ٿا ۽ روسي ڪارن تي حملو ڪن ٿا. جيئن اهي ڪَريندا ، اهي ويڙهاڪن کي چيڀاٽيندا، ڪرسٽل تي ڪلب وانگر. ڇوڪريون بي رحم ۽ بي رحم آهن. انهن ۾ غضب جي طاقت ۽ جوش جو شعلو آهي. ۽ فتح ۾ اعتماد. جيتوڻيڪ جنگ صرف سوويت يونين سان چوٿين سال هلي رهي آهي. پر اهو به ختم ٿيڻ نٿو چاهي. البينا ۽ الوينا پنهنجي مقبوليت جي چوٽي تي آهن. ۽ اهي هڪ لمحي لاءِ به پوئتي هٽڻ يا روڪڻ نٿا چاهين. ۽ اھي پاڻ ڏانھن ھلندا آھن، ۽ دشمن کي ڀڄندا آھن.
  البينا، سوويت جهازن کي ٽوڙيندي، دانهون ڪندي:
  - مان ٿڪجي پيو آهيان ڇوڪريءَ جي روئڻ کان، مون کي بيسٽ بوٽن کي ٻوڙي ڇڏيو!
  ۽ هو ڪيئن مسڪرائي ٿو، ۽ موتي جي ڏندن سان چمڪي ٿو. ۽ هاڻي هوء هڪ مرد چاهي ٿي. هوءَ مردن سان زيادتي ڪرڻ پسند ڪندي آهي. هوءَ ان ڳالهه تي ڏاڍي خوش ٿي. هو توهان کي وٺي ويندو ۽ توهان سان زيادتي ڪندو.
  البينا روئي ٿو:
  ڇوڪرين جي جنس جنس آهي
  هتي وڏي ترقي آهي!
  ۽ ويڙهاڪ کلندو کلندو ... ۽ اچو ته اسان جي سڀني دشمنن کي ٻيهر ماريون. هن وٽ تمام گهڻي توانائي آهي. ۽ عضلات جي طاقت سان ڀريل.
  ۽ الوينا گوڙ ڪندي:
  - اچو ته دشمن کي دڙي تي ٽوڙي ڇڏيون!
  ۽ جنگجو فعال طور تي کلڻ شروع ڪندو! ۽ هن تصور ڪيو ته هن جا ماڻهو ڪيئن پيا آهن. پر گهٽ ۾ گهٽ چوڻ تمام سٺو آهي.
  سيپٽمبر رڳو ڪنڊ جي چوڌاري آهي ... سج گهٽ ۽ گهٽ چمڪي رهيو آهي. سرءُ جي پهرئين ڏينهن تي، روسي ڇوڪرا ننگي پيرن تي هلن ٿا برف تي، جيڪا روس جي اترين علائقن ۾ ڪري پئي آهي. هو پاڻ ۾ کلندا آهن، پنهنجا منهن ننگا ڪن ٿا، ۽ جرمنن کي انجير ڏيکارين ٿا.
  ڳاڙهي لاڳاپن سان پائنئرز، ننڍا وار ڪٽڻ سان، ڪي ته صفر کان به هيٺ. ڊوڙندا ڊوڙندا آهن. انهن جا ننگي پير لڳ ڀڳ ڪڏهن به ٿڌو نه هوندا آهن. تمام بي رحم. ڇوڪريون به ڊوڙنديون آهن، بوٽن کان سواءِ به. گلابي کان، گول هيلس سج ۾ چمڪندڙ. عجيب سوويت ڇوڪريون. ٿلهو ، ٿلهو ، ننڍڙا ڪم ڪرڻ جو عادي.
  ۽ هرڪو پنهنجي ڏندن تي مسڪرائي ٿو ۽ مسڪرائي ٿو ... سرء جو پهريون ڏينهن هڪ حقيقي خوشي ۽ روشني ۽ تخليق لاء اڃ آهي!
  ۽ آسمان ۾ هڪ هوائي جنگ. ميرابيلا، هي نمبر هڪ سوويت پائلٽ آهي جيڪو هڪ ٻئي جرمن جهاز کي ماريو. ۽ هميشه وانگر هڪ بيڪني ڇوڪري ۾. ھميشه جوان ۽ ڪڏھن ڪڏھن نه ويجھو. اهڙي ئي سندس روح جي طاقت آهي.
  ميربيلا، جيتوڻيڪ، مردن کي ڇڪڻ پڻ پسند ڪندو آهي. هوء واقعي هن کي پسند ڪري ٿي. ان ڪري هوءَ هڪ پائلٽ آهي... جڏهن ڇوڪريءَ جو ننگا، پٺيرو جسم مردن جي هٿن کان جهڪي وڃي ٿو - اهو هڪ حقيقي مزو آهي. ۽ وڏو مزو!
  ميرابيلا هڪ ٻي نازي ڪار کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ هيس:
  - مان هڪ هٿياربند ڪچي آهيان!
  ڇوڪري به ڪنٽرول پينل کي پنهنجي ننگي، گول هيلس سان ماريندو آهي. هوءَ خوبصورت آهي. ۽ لاتعداد.
  ميرابيل مروڙيل آهي. ۽ Agave هن ڏانهن اڏامي ٿو. هتي، آخر ۾، ٻه لڳ ڀڳ سڀ کان وڌيڪ پيداوار عورت ويڙهاڪن-پائلٽس ملاقات ڪئي. اهي هڪ ٻئي کي پوئتي کان گوليون هڻي رهيا آهن. اهي ان کي پري کان حاصل ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهيا آهن. پر اهو تمام سٺو ڪم نٿو ڪري. ٻئي خوبصورتيون فائرنگ جي لڪير کان پرواز ڪن ٿيون. ۽ اھي جارحيت سان پنھنجا ڏند ڪڍندا آھن. خير، عورتون ڪچيون آهن. اهي هڪ ٻئي جي اکين ۾ سختي سان ڏسندا آهن. وڌيڪ صحيح طور تي سر کان سر ۽ ٻيهر گولي. جرمن ME-262 X اڃا تائين ياڪ-9 ٽي کان بهتر هٿياربند آهي، ۽ سوويت گاڏي کي ماريو ويو ...
  پر ميرابيلا پنهنجي اڏام واري ڪيريئر ۾ پهريون ڀيرو جهاز کي وڃائڻ کان ٻاهر نڪرڻ جو انتظام ڪري ٿو. سڀ کان وڌيڪ خراب شيء اها آهي ته هوء دشمن جي علائقي ۾ ختم ٿي وئي. ۽ اهو خراب آهي. ها، قسمت جا اهڙا منفرد موڙ آهن. ۽ سيپٽمبر 1، 1944 تي، پهرين عالمي جنگ جي پنجين سال، دنيا تبديل ٿي، پر متبادل تاريخي راند ۾ Fuhrer جي حڪمراني رهي ٿي.
  سراتوف آخرڪار سوويت فوجن کي ڇڏي ڏنو، ۽ ويرماچٽ فوج ڪوبيشيف جي ويجهو پهچي.
  اورينبرگ لاءِ به سخت جنگيون هلي رهيون آهن.
  ننگي پير تمارا اتي وڙهندي آهي، دشمنن تي ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائيندي، انهن کي پنهنجي ننگي هيل سان دٻائيندي ۽ رڙيون ڪندي:
  - ڪميونزم جي ملڪ کي پاڪائي!
  ويرونيڪا مخالفن تي گوليون هڻي رهيون آهن. هو پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي ٿو ۽ رڙ ڪري ٿو:
  - ڪميونزم جي خيالن لاء!
  وڪٽوريا، مخالفن تي شوٽنگ ڪندي، ۽ ائين ڪندي جيئن رابن هوڊ بڪيني ۾، چپ چاپ، دشمن تي بم اڇلائي پنهنجي ننگي آڱرين سان ۽ رڙيون ڪندي:
  - ڪميونزم جي دور جي شان!
  اوليا، دشمن تي گوليون ھڻي ۽ دستي سان انھن کي ڇڪي، ان کي کنيو ۽ چيس:
  - سوويت رياست جي عظمت ۽ عظيم شان لاء!
  ۽ هن جي ننگي آڱرين سان، هو ٻيهر وڏي، تباهي واري طاقت جو هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي ڇڏيندو.
  لاريسا، نازين تي فائرنگ ڪندي چيو:
  - منهنجو ملڪ روس آهي، توهان هميشه لاء نيري آسمان هيٺ خدا جي طرفان ڏنو آهي!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن ڇڪيو ...
  اگفيا، نازين تي فائرنگ ڪندي، صاف ڪيو:
  - اورينبرگ ڪڏهن به نه ڇڏيندو! اسان وطن جي دشمنن جي خلاف ٿينداسين!
  ڇوڪريون مضبوط آهن ۽ رت جي آخري قطري تائين سچ پچ وڙهڻ جو ارادو رکن ٿيون.
  اورينبرگ اڃا تائين جاري آهي. پر سيپٽمبر 3، 1944 تي Kuibyshev تي حملو شروع ڪيو. ۽ يو ايس ايس آر، يقينا، سٺو ناهي.
  الينڪا نازين تي گوليون هڻي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - سوويت جي ملڪ جي ڪميونزم لاء!
  ۽ ٻيهر، ننگي پيرن سان، هو تباهي واري طاقت جو گرينيڊ شروع ڪندو.
  Anyuta پنهنجي مخالفن تي فائر ڪري ٿو ۽ squeals:
  - اچو ته Kuibyshev جو دفاع ڪريون!
  ۽ هن جي ننگي آڱرين سان، هو هڪ وڏي موتمار قوت سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي ڇڏيندو.
  ۽ گھڻن دشمنن کي ٽوڙي ڇڏيو.
  اَلا، فرِٽز تي گوليون هڻي، ڀاڪر پائي ٿو ۽ پنهنجي سيني کي ڌوڏي ٿو:
  - Polissya جي cosmic بلندين لاء!
  ۽ هڪ ننگي هيل سان، هڪ گرينيڊ تباهي ۽ سڀني فريٽز جارحيت ڪندڙن جي مڪمل موت جو شڪار ٿي ويندو.
  ماريا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ۽ طاقت اڇلائي فرتز کي پنهنجي ننگي پيرن سان مفلوج ڪندي، رڙ ڪري چيو:
  - سوار!
  ۽ ڇوڪريءَ پنهنجي لڱن جي چوٽيءَ تي کلندي!
  مارويا، فاشسٽ زنجيرن تي فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ تباهي ڪندڙ گرنيڊ اڇلائي، چيڀاٽيندي:
  - ڪميونزم ۽ فتوحات جي شان!
  مترينا مسڪرائيندي چيو، ٻيو موتمار ڦاٽ موڪليندي ۽ فرٽز کي هيٺ ڪري ڇڏيو:
  - مادر وطن مقدس آهي!
  ڇوڪريون هيرو وانگر وڙهنديون آهن.
  اُڏامندڙ طشتري جو امتحان شروع ۾ ئي ڪامياب ٿيو، پوءِ ناڪام ٿيو.
  تنهن ڪري البينا ۽ الوينا هاڻي ٻيهر ME-309 ۾ وڙهندا رهيا، جيڪا سندن انداز لاءِ هڪ تمام آرامده گاڏي هئي.
  ڇوڪرين سوويت جهازن تي فائرنگ ڪئي ۽ دانهون ڪيون:
  - شاندار پارڪ، ۽ اليڪٽرانڪ سپتيٽي!
  البينا دشمن تي چڱيءَ طرح فائرنگ ڪئي، هڪ سوويت ڪار کي هيٺ ڪري ڇڏيو، پنهنجي ننگي پيرن سان اشارو ڪندي چيو:
  - منهنجو پهريون قدم دشمن لاءِ موتمار ٿيندو!
  الوينا به دشمن تي فائرنگ ڪئي. هوءَ ان کي چڱيءَ طرح تراشيندي ۽ پنهنجا ڏند لاهيندي چيائين:
  - ڪميونزم منهنجي قسمت آهي!
  ۽ هن پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ٻيو نشانو ماريو.
  ڇوڪريون اڃا تائين پراڻي ڪار ۾ وڙهندا آهن. پروپيلر سان هلندڙ ويڙهاڪن اڃا تائين پيداوار کان ٻاهر نه ورتو ويو آهي. ان کان علاوه، توهان کي اڃا تائين جيٽ مشينن کي استعمال ڪرڻ جي ضرورت آهي ۽ انهن لاء مڪمل انفراسٽرڪچر کي ترتيب ڏيڻ جي ضرورت آهي. ۽ اهو ڪم ڪرڻ ايترو آسان ناهي.
  البينا، سوويت گاڏين تي فائرنگ، منطقي طور تي نوٽ ڪيو ويو:
  - مان ڪميونزم جو دور ٺاهيندس ۽ سلطنت کي ستارن ڏانهن وٺي ويندس!
  ۽ هن جي ننگي هيل سان هو پيڊلن تي دٻائي ٿو.
  الوينا، روسي گاڏين تي فائرنگ ڪندي، انهن کي سڌو سنئون ڌڪ هڻي، رڙ ڪري چيو:
  - اسان جو مقصد آريائي ڪميونزم آهي!
  ۽ ٻيهر، ويڙهاڪ هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪيو. ۽ هوء تمام جلدي ڪم ڪيو.
  جڏهن ٻئي ڇوڪريون واپس آيون، سڄي جنگي کٽ استعمال ڪري، انهن جي لاشن کي غسل ۾ ڌوئڻ جي اجازت ڏني. سهڻا ماڻهو انهن کي بروم سان ماريندا هئا. البينا، گرم ٿي، تبصرو ڪيو:
  - اڃا تائين، مردن جي ضرورت آهي!
  Alvina هن سان اتفاق ڪيو:
  - ضرور گهربل! جيتوڻيڪ اسان عورتون وڌيڪ خوبصورت آهن!
  البينا کلڻ لڳي ۽ چوڻ لڳي:
  - ڇو ته عورت کي مرد جي ضرورت آهي ته ڪنهن کي مارڻ لاء!
  ڇوڪرين، يقينا، هن سان متفق آهن.
  هيلگا TA-152 کان سوويت ٽينڪن تي فائر ڪيا، ۽ انهن کي ڇڪيندي، مسڪرائيندي:
  - قيصر ڪميونزم جو شان!
  ۽ ڇوڪري کلندي هئي.
  Agave سوويت جهاز جو شڪار ڪرڻ لاء آسمان ۾ آهي. وڌ ۾ وڌ، ياڪ-9 آسمان ۾ ڏٺو ويو آهي، جيڪو ٺاهڻ ۾ آسان آهي. هن مشين، تنهن هوندي به، ايترو ڪمزور نه آهي. ٽي ترميم ۾، هوء هڪ 37mm تپ سان هٿياربند آهي ۽ فريٽز کي دردناڪ طور تي ڇڪي سگهي ٿي.
  اگوي پنهنجي ME-262 تي پري کان هٽي ٿو ۽ هن جي نڪ ذريعي ڳائي ٿو:
  - مان دنيا ۾ سڀ کان وڌيڪ عقلمند آهيان، مان ٽوائلٽ ۾ دشمنن کي ماريندو آهيان!
  ۽ آسمان ڏانھن پنھنجي ملائڪن ڏانھن نھاري ٿو.
  پر هتي وري ميربيلا هوا ۾ آهي. هي ڇوڪري، سڀني نقصانن جي باوجود، دل نه هاري.
  ۽ ڳائڻ به شروع ٿئي ٿو، هلندي هلندي ساز؛
  مون کي Komsomol ۾ شامل ٿي، راند
  خوبصورت خواب ڇوڪري...
  مون سوچيو دنيا ابدي مئي هوندي،
  هر ڏينهن بهار جو جنم آهي!
  
  پر ڪجهه سببن جي ڪري اهو ڪم نه ٿيو،
  ڪنهن به صورت ۾ مان پيار ۾ نه ٿي سگهان ...
  چڱو، منهنجي رحم تي ماڻهن کي ٻڌايو،
  زندگي ڏاڍي پائيدار پيڊل آهي!
  
  اوچتو جنگ اوچتو گجگوڙ ٿي،
  ۽ هڪ طوفان موت ڏانهن روانو ٿيو ...
  ۽ منهنجي ڇوڪرين جو مضبوط جسم
  توهان فوري طور تي مارا حاصل ڪري سگهو ٿا!
  
  نه ٿو چاهيان، مون تي يقين ڪر، مان ڇڏي ڏيان،
  مادر وطن لاءِ آخري دم تائين وڙهندا رهو...
  اسان گرنيڊ کڻندا آهيون مضبوط ٿلهي ۾،
  اسٽالن پنهنجي پيءُ کي دلين ۾ تبديل ڪري ڇڏيو!
  
  ويڙهاڪن روس ۾ عظيم آهن.
  اسان عالمي حڪم جي حفاظت ڪري سگهون ٿا ...
  آسمان جي تارن مخمل کي سيراب ڪيو،
  ۽ شڪاري راند ۾ بدلجي ويو!
  
  مان هڪ ننگي پير ڇوڪري وڙهندي آهيان
  پيار ۽ محبت سان ڀرپور...
  ڇا، مان ڄاڻان ٿو ھن بھشت ۾ ھڪڙو جڳھ،
  توهان رت تي خوشيء جي تعمير نٿا ڪري سگهو!
  
  عظيم وطن جا وارث،
  ماسڪو جي ويجهو مضبوطيءَ سان وڙهنداسين۔۔۔
  ۽ پوءِ ڪميونزم هيٺ خواب
  شيطان سان دوزخ جي خلاف!
  
  بهادر روسي ماڻهو،
  ته اهي آخر تائين ايمانداري سان وڙهندا ۔۔۔
  اهي مشين گن سان فائرنگ ڪري رهيا آهن،
  جيڪڏهن توهان کي سون جي تاج جي ضرورت آهي!
  
  هڪ گولي به اسان کي روڪي نه سگهندي
  يسوع عظيم خدا جيئرو ٿي چڪو آهي ...
  شڪاري ڊريگن جا ڏينهن ختم ٿي ويا آهن،
  اهو آسمان کان به وڌيڪ روشن ٿي ويو!
  
  مون کي توسان پيار آهي، پيارا لادا،
  Svarog جلال ۾ ٿيندو ...
  اسان کي روس لاء وڙهڻ جي ضرورت آهي،
  بهترين وائٹ خدا اسان سان گڏ آهي!
  
  روسين کي گوڏن ڀر نه آڻيو،
  مون کي يقين ڪر، اسان جو گوشت روڪي نه ٿو سگهجي ...
  اسٽالن ۽ عظيم لينن اسان سان گڏ آهن،
  هي امتحان به پاس ٿيڻ گهرجي!
  
  وطن جو درد اسان جي دل ۾ به آهي،
  اسان هن جي عظمت تي يقين رکون ٿا ...
  اسان خلاءَ جا دروازا تيزيءَ سان کوليون،
  اها ڏاڍي مٺي زندگي هوندي!
  
  ننگي پير اسان خوبصورت ڇوڪريون،
  اسان تيزيءَ سان برفاني طوفانن مان ڊوڙون ٿا...
  اسان کي هن تلخ ووڊڪا جي ضرورت ناهي،
  ڪروب پنهنجا پر پکيڙي ٿو!
  
  مادر وطن لاءِ، اسان ڇوڪريون بيٺيون،
  ۽ اسان فريٽز کي جواب ڏينداسين، نه برائي،
  دوزخي ڪِينَ ناس ٿي ويندو،
  ۽ نجات ڏيندڙ مسيح کي سلام!
  
  اتي هڪ دور هوندو - اهو بهتر نه ٿيندو،
  مئل هميشه لاءِ جيئرا ٿي ويندا...
  ڪائنات هڪ زندهه جنت بڻجي ويندي،
  سڀني ماڻھن جا خواب سچا آھن!
  . باب نمبر 11
  سيپٽمبر 1944 سخت جنگين ۾ گذريو ... فرتز ڪوبيشيف ۽ اورينبرگ کي گھيرو ڪرڻ جي قابل ٿي ويا ۽ ان ڪري اهي شهر تباهه ٿي ويا، پر سڀني مشڪلاتن جي باوجود وڙهندا رهيا.
  ڇوڪرين غير معمولي لچڪ ڏيکاري... آڪٽوبر جي شروعات ۾، نازي اڃا ڪوئبيشيف کي نه ورتو هو ۽ پينزا تي حملو ڪيو. ۽ هن شهر لاءِ ويڙهه شروع ٿي وئي.
  نتاشا ۽ سندس ٽيم اتي وڙهندي هئي.
  ڇوڪريءَ پنهنجي ننگي، سهڻي پيرن سان دستي بم اڇلايو ۽ چيو:
  - روسي روح لاء.
  ان کان پوءِ زويا بازوءَ مان فائرنگ ڪئي. ۽ جرمن ٽينڪ "شير" -2 کي ڌڪايو.
  جرمنن تحريڪ کي ٿورو سست ڪيو... پينٿرز ۽ ٽي-4 کي سروس تان هٽايو ويو. پر جڏهن اهي مشينون اڃا تائين خدمت ۾ آهن. درحقيقت، پينٿر هڪ سٺو ٽينڪ تباهه ڪندڙ آهي، ۽ پيشاني ۾ ڪافي برداشت سان محفوظ آهي. پر بورڊ هن جو مسئلو آهي. بهرحال، "پينٿر" -2 پاسن کان محفوظ آهي، تمام سٺو ناهي. پر اڪثر بندوقون رکيل آهن.
  اي سيريز جي ترقي جاري آهي ... E-75 ٽينڪ مڪمل طور تي ڍڪيل پاسن سان نئين نسل جي گاڏي ٿيڻ جو واعدو ڪيو. جرمن هن تي تمام گهڻي ڳڻتي ڪري رهيا آهن. مقصد هڪ ٽينڪ حاصل ڪرڻ آهي جيڪو تمام ڳري، تيز ۽ چڱي طرح محفوظ نه آهي. هن قسم جي پهرين ڪوشش ماؤس هئي، پر عملي طور هن ٽانڪي جو گهڻو وزن ڏيکاريو. ان جي بدران، E-100 اڳ ۾ ئي ترقي ڪئي پئي وڃي. هن ٽانڪي ۾ هڪ denser ترتيب ۽ هڪ هيٺين silhouette هئي. عام طور تي، ان جو وزن، ماؤس جي مقابلي ۾، گهٽجي ويو آهي هڪ سئو ٽيهه - هڪ سئو چاليهه ٽين. پاسن کي منطقي زاوين تي نصب ڪيو ويو. اسڪرين سان گڏ پاسن جي ٿولهه 210 ملي ميٽر تائين پهچي وئي. هٿيار موس جي برابر آهي، هڪ 128-ملي ميٽر ۽ 75-ملي ميٽر بندوق هڪ مختصر بيرل سان. جرمنن 1500 هارس پاور جي هڪ وڌيڪ طاقتور انجڻ نصب ڪئي، ۽ ٽانڪي هاء وي تي چاليهه ڪلوميٽر في ڪلاڪ جي رفتار سان هليو ويو.
  جيڪا عام طور تي اطمينان بخش آهي. E-100 اڃا به تمام ڳري آهي هڪ ٽينڪ بهرحال. پر بهترين هٿيارن ۽ تحفظ سان.
  ان جي جنگي خوبيون خراب نه ٿي سگهيون، پر ٽينڪ جي نقل و حمل، ۽ ان جي نقل و حمل جو مسئلو رهيو. حقيقي تجربو ڏيکاري ٿو ته هڪ ٽينڪ، رستن ۽ پلن سان نسبتا مناسب منتقلي لاء، اٺن ٽنن کان وڌيڪ نه هوندي.
  تنهن ڪري هٽلر E-75 تي حد ڏني ته ڏنل وزن کي پورو ڪرڻ لاء، پر تحفظ جي لحاظ کان هڪ قابل اعتماد مشين ٺاهڻ لاء. ڇو ته اهو 75-millimeter توپ کي ڇڏي ڏيڻ جو فيصلو ڪيو ويو. ۽ ترتيب کي ممڪن طور گھڻو ٺاهيو: ھڪڙي بلاڪ ۾، انجڻ ۽ ٽرانسميشن پار ۽ انجڻ تي گيرو باڪس. پوءِ ٿي سگهي ٿو ته هو هڪ ٽينڪ حاصل ڪندو جيڪو سڀني پاسن کان محفوظ آهي ۽ تمام ڳرو نه آهي.
  هٽلر، عام طور تي، جرمن مشينن سان مڪمل طور تي مطمئن نه هو. جيتوڻيڪ Lev-2 شايد وڌيڪ ترقي يافته هئي، ان جي 105 ملي ايم توپ سوويت ٽينڪن سان وڙهڻ لاءِ تمام گهڻي هئي، ۽ غير هٿياربند هدفن تي فائرنگ ڪرڻ لاءِ ڪافي نه هئي. "Panther"-2 عام طور تي هٿيارن ۽ فرنٽل تحفظ سان فوج کي مطمئن ڪري سگهي ٿو، پر پاسي جي حفاظت اڃا تائين ڪافي نه هئي، پر ڊرائيونگ خاصيتون اطمينان بخش هئا.
  Fuhrer هڪ ٽينڪ ٺاهڻ جو مطالبو ڪيو ته فوج کي هر لحاظ کان مناسب هجي.
  پر اهو حاصل ڪرڻ ايترو آسان ناهي. ڇا اهو ممڪن آهي ته ترتيب کي وڌ ۾ وڌ ترتيب ڏيو ۽ خاص بوگين ۽ اسپرنگس جي مدد سان چيسس کي روشن ڪيو وڃي، ۽ جسم مان ڪجهه ڪڍيو وڃي. ۽ عملو اصل ۾ بيٺو آهي.
  اهڙي ترقي ٿي سگهي ٿي ڪافي اميد رکندڙ. پهرين E-75 ٽانڪي، E-50 سان متحد ٿي سگهي ٿي، وزن ستر ٽين کان وڌيڪ نه ٿي سگهي، ۽ هي هڪ مضبوط مشين آهي.
  ايلزبيٿ، ٻئي طرف، ٽئنڪ 34-85 تي وڙهندي هئي ۽ ان جي حفاظت سان مڪمل طور تي مطمئن نه هئي. ملاوٽ جي عناصرن جي کوٽ جي ڪري نازڪ، هٿيار ٽينڪ جي حفاظت نه ڪئي.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان فائر ڪيو ۽ رڙ ڪري، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي:
  - مان هڪ خلائي ويڪسين آهيان.
  Ekaterina دشمن کي ڌڪ هنيو، دشمن کي پاسي تي مارايو ۽ سندس ڏندن کي ڇڪيندي:
  - سوويت يونين ۾ ڪميونزم لاءِ!
  الينا به ڏاڍي چالاڪي سان دشمن کي نشانو بڻائيندي گوليون هنيون، ۽ هن کي موتمار طاقت سان ماريو، ۽ حقيقت اها آهي ته هن جون ٽنگون خالي هيون، هن چيو:
  - فتح جي آئين لاء!
  يوفراسيا دشمن تي فائرنگ ڪئي، جڏهن ته صحيح طور تي هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي ۽ ڳوڙها:
  - اسان ملڪ جي عظمت لاء Svarog ۽ اسٽالن جا وفادار آهيون!
  هتي وڙهندڙ ڇوڪريون اهڙيون آهن. انهن وٽ سڀ کان وڌيڪ شاندار ٽيم آهي.
  ڪجھ T-34-85 ٽينڪ گولين جي خلاف تحفظ سان ظاهر ٿيا، جن جو وزن گھٽجي ويو. گاڏيءَ جي رفتار ۽ رفتار وڌي وئي آهي. پر هاڻي اهو هڪ اينٽي ٽينڪ رائفل، هڪ وڏي-ڪيليبر مشين گن، ۽ ڪيترن ئي قسمن جي گرينيڊن ذريعي وٺي سگهجي ٿو. ۽ هوائي توپون به صحيح ذريعي سوراخ ڪن ٿيون. سچ، اهڙي ٽانڪي جي پيداوار به آسان آهي، سستي ۽ حرڪت جي رفتار ۾ اضافو آهي.
  هاڻي، جيڪڏهن ڇوڪريون هن ڪار کي هلائي، اهي مون کي ان ۾ وڃڻ نه ڏيندا.
  ايلزبيٿ، وڏي تباهي واري عنصر جي هڪ تيز ڇوڪري، منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - توهان بهادري کي هٿيارن سان تبديل نٿا ڪري سگهو!
  ڪيٿرائن هن سان اتفاق ڪيو:
  - ها، اهو صحيح آهي، تنهنڪري توهان روشني نه ڪندا!
  ۽ توهان ڪيئن کلندا آهيو ...
  وڏي دلڪش ڇوڪريون. ۽ جيڪڏهن دشمنن کي ڇڪايو وڃي ته پوءِ اهي ان کي جارحيت ۽ چڱيءَ طرح سان ڪندا آهن.
  ايلينا، جڏهن سندن ٽينڪ جنگي کٽ استعمال ڪري چڪو هو، ۽ سامان ڀرڻ لاءِ هليو ويو، هن پنهنجي دوستن کان پڇيو:
  - توهان ڇوڪرين کي ڇا سوچيو، ڇا اسان وٽ ٽيون ريچ کي شڪست ڏيڻ جو موقعو آهي؟
  ڪيٿرائن اعتماد سان جواب ڏنو:
  - جيئن واسيلي ٽرڪن چيو... اسان مارڻ آيا آهيون، ڳڻڻ لاءِ نه!
  ايلزبيٿ درست ڪيو:
  - اهو آهي جيڪو Suvorov چيو!
  ۽ ڇوڪري، پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان، اخبار جو هڪ ٽڪرو کڻي سگريٽ ۾ ڦوڪيو. هن کي مذاق آهي.
  افراسيا ڳائيندي، هن جي جسم کي ڇڪيندي:
  - مان هڪ خلائي ڇوڪري آهيان، ٽرمينيٽر،
  اهو Fritz - cultivator لاء تمام ڏکوئيندڙ ٿيندو!
  ۽ جنگجو ڪيئن کلندو!
  ڇوڪرين تاش کيڏڻ جو فيصلو ڪيو. اهو عجيب آهي. ۽ هاري پش اپ ۽ اسڪواٽس ڪندا آهن.
  الينا راند دوران، محسوس ڪيو:
  - پر سنجيدگيءَ سان، اسان وٽ جيت جا حقيقي موقعا نه آهن! قفقاز گر ٿي ويو آهي ۽ اسان وڃائي رهيا آهيون!
  ڪيٿرائن پنهنجي ننگي پيرن سان هڪ ڪارڊ اڇلائي، دشمن کي ڌڪ هنيو ۽ چيو:
  - پر اسان وٽ هڪ ڳجهو هٿيار آهي!
  ويڙهاڪ کلڻ لڳو ۽ هن جي ننگي آڱرين سان هڪ ڪارڊ پڻ اڇلائي ڇڏيو.
  ايلزبيٿ رڙ ڪندي چيو:
  - اسان وٽ حقيقت ۾ صرف هڪ اميد آهي ته نئين ڳجهي هٿيارن لاءِ!
  يوفراسيا رڙيون ڪندي، پنھنجن سھڻي پيرن جي ننگين آڱرين سان ڪارڊ اڇلائي:
  - ها، اسان هڪ ڳجهي هٿيارن کان سواء نٿا ڪري سگهون!
  ۽ ڇوڪرين گڏجي ڳايو:
  - اسان جي تلوار باھ سان ساڙيو، اسان دشمنن کي ڪٽي ڇڏينداسين! اسان سوويت يونين جا سپاهي آهيون!
  ويڙهاڪن کي ترتيب ڏنو ويو آهي ۽ واقعي واقعي جنگ ۾.
  پر لشڪر تمام غير برابر آهي ... آڪٽوبر جي وچ ۾، Kuibyshev تنهن هوندي به گر ٿي ويو ...
  جرمن هڪ اهم دفاعي اعتراض تي قبضو ڪرڻ جي قابل هئا. پر مينهن وسڻ لڳا... اونهاري جي نتيجي ۾ هڪ وقفي جي اميد هئي.
  بهرحال، جنگ آسمان ۾ جاري رهي.
  ٽي سوويت پائلٽ: ميرابيل، اناستاسيا، اکولينا جهنگلي جوش سان وڙهندا هئا.
  ميرابيلا، پرواز ۾ هڪ نازي کي ڌڪ هڻي، پنهنجي پراڻي، پر زبردست ياڪ-9 ٽي تي، ڳايو:
  - ڪو دور هوندو، ڪميونزم جو دور!
  Anastasia، پنھنجي ننگي آڱرين کي ٽرگر تي دٻائيندي، تصديق ڪئي، پنھنجي ڏند کي ڇڪيندي:
  - مان هڪ گيت سان آسمان ڏانهن پرواز ڪندس!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن منهن ڪيو.
  اڪولينا، هڪ ٻئي جرمن کي پيڊل تي پنهنجي ننگي، گول هيل کي دٻائيندي، ٻاهر ڪڍيو:
  - يو ايس ايس آر جي شان لاء!
  ڇوڪرين کي خاص طور تي وڙهڻ گهرجي.
  ميرابيلا فاشسٽ ME-262 کي 37 ملي ميٽر جي توپ مان ماريو، ٽوئيٽ ڪيو:
  - ڪميونزم جو شان!
  ايناستاسيا، نازي کي چڱيءَ طرح سان ڪٽڻ، ۽ دشمن کي ڏسندي، ٻاهر نڪري وئي:
  - لال ڪائنات کي جلال!
  اڪولينا هڪ تمام گهڻي جنگجو ڇوڪري آهي، جرمن ڪار کي ڌڪي ڇڏيو ۽، سيٽي وڄائي، گوڙ ڪيو:
  - سوويت جي ملڪ جي ڪميونزم لاء!
  اهو ياد رکڻ گهرجي ته ويڙهاڪن کي زبردست سختي آهي.
  البينا، الوينا، اگوا ٻئي طرف پنهنجا اسڪور ٺاهي رهيا آهن. ۽ ڇوڪريون به ننگي پيرن ۾ وڙهنديون آهن ۽ بيڪيني ۾.
  اهو ڪيترو مذاق آهي جڏهن ڇوڪريون هوائي جهازن تي لڳ ڀڳ ننگي آهن.
  البينا پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ڀڃي هيٺ ڪري ٿي، ڪيترن ئي سوويت ڪارن کي هڪ ئي وقت ۾ ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - آريائي برادري لاءِ!
  الوينا پڻ لال فوج سان وڙهندي آهي ۽ اها جرئت سان ڪري ٿي. ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان هو هوائي توپن کي هدايت ڪري ٿو، ۽ سوويت گاڏين کي ڪٽي ٿو، رڙيون ڪندي:
  - روشن خيالن لاء!
  Agave پڻ سوويت ويڙهاڪن کي ماريندو آهي ۽ جهازن تي حملو ڪري ٿو، لفظي طور تي انهن کي ٽوڙي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - ٽئين ريخ جي فتح لاء!
  ۽ ڇوڪريون ڌيان نه ڏين ۽ دشمن کي سخت تشدد جو شڪار ڪن. خاص ڪري خوبصورت ڇوڪرا.
  البينا، پائنيئر جي هيل کي داءَ تي ڌوئيندي، هڪ دفعو نوٽ ڪيو:
  - ڇوڪرا تريل فارم ۾ ۽ مرچ سان تمام لذيذ آهن!
  ۽ ڪيئن کلندو هو. ۽ سندس زبان ڏيکاريو!
  الوينا اهو نوٽ ڪيو، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي:
  - ڇوڪرو تندور ۾ ڀريل آهي، لوسن سان تمام سوادج!
  اگوي، پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان، ڪجهه سوويت ويڙهاڪن کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان خلاباز آهيون!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن منهن ڪيو. هوءَ هڪ نادر، وڙهندڙ طبيعت جي ڇوڪري آهي.
  البينا، جهازن کي گولي هڻي پنهنجي ننگي، سهڻي ڇليل ٽنگن سان، نوٽ ڪيو:
  - توهان پنهنجي دماغ سان روس کي سمجهي نٿا سگهو، توهان اسٽالن وانگر حڪمران ڪيئن چونڊيندا آهيو!
  الوينا جارحيت سان نوٽ ڪيو، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان شوٽنگ:
  - ۽ اسان جو هٽلر بهتر ناهي!
  اگوئي ٽهڪ ڏئي، سوويت گاڏين کي پنهنجي ننگي آڱرين سان هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ نوٽ ڪيو:
  - اڊولف، يقينا، قبضو ڪيو! پر ساڳئي وقت، ڪيترو اڳ ۾ ئي ڪاميابي حاصل ڪري چڪو آهي ماپ نه آهي!
  ڇوڪريون انتهائي جنگجو ۽ جارحاڻيون آهن.
  ۽ پوءِ ڪنهن نه ڪنهن طرح ٻن ڇوڪرن کي جيئرو داغ تي چاڙهي ڇڏيو. ائين ئي، انهن کي فولاد جي داغ تي لٽڪايو ويو، ۽ اهي پکڻ لڳا، ۽ اهي رڙيون ۽ رڙيون ڪرڻ لڳا. پوءِ جڏهن ڇوڪرا اڃا ٿڌا نه ٿيا هئا، تڏهن اسڪواڊرن جون سڀئي ڇوڪريون ڊوڙڻ لڳيون، تريل پينئرن ڏانهن، انهن مان گوشت جا ٽڪر ڪٽي کائين.
  ۽ اھو ڏاڍو سوادج ھو، خاص طور تي جيڪڏھن اڃا تائين رھندڙ ڇوڪرن کي پچائڻ دوران مرچ پئجي ويو.
  Agave، مثال طور، وڏي خوشي سان ڇوڪرو جي ران کائي. پوءِ ڇوڪرين وڏو ڪم ڪيو. ۽ ٻنهي ڇوڪرن وٽان فقط هڏا ۽ گپڙا رهجي ويا. نوجوان جگر خاص طور تي مزيدار هو. هن جون ڇوڪريون ڏاڍي خوشي سان کائيندا هئا.
  ۽ هاڻي اهي آسمان ۾ وڙهندا آهن ...
  اورينبرگ آڪٽوبر جي آخر ۾ ڪري پيو ...
  جرمن اوفا جي ويجهو آيا. اڳي ئي ڪافي ٿڌي آهي ۽ برفباري ٿي رهي آهي.
  تمارا ۽ سندس ٽيم اوفا جي ڀرپاسي تي نازين سان وڙهندا آهن. جرمن پيادل فوج ڪارو سپاهين کان حملو ڪري رهي آهي جيڪي انهن فرانسيسي ۽ بيلجيم ڪالونين ۾ ڀرتي ڪيا آهن.
  اهي لفظي طور تي لاشن کي هر طرف اڇلائي ڇڏيندا آهن.
  تمارا هڪ موڙ ڏئي ٿو، ۽ پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلائي ٿو ۽ چوڪي ٿو:
  - ڪميونزم جو دور صدين تائين مشهور رهندو، مون کي يقين آهي ته اسٽالن جو اسان جو مضبوط هٿ هوندو.
  ويرونيڪا، شوٽنگ، چوي ٿو:
  - سوويت يونين کي ٽوڙڻ نه ڏيو!
  ۽ هن پنهنجي ننگي هيل سان هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي ٿو.
  انفيسا، نازين تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان موت جو ٻيو پيغام اڇلائيندي، نوٽس:
  - ڪميونزم جي عظمت اسان وٽ آهي!
  وڪٽوريا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، نازين کي لٽيندي، پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلائي، رڙ ڪندي:
  - عظيم مادر وطن جو شان هجي!
  اولمپڪس کي باهه لڳل آهي. ۽ پوءِ هي ڇوڪرو هيرو بارودي مواد جو سڄو دٻو نازين ڏانهن اڇلائيندو ۽ گوڙ ڪندو:
  - اسان جي خلائي مادر لينڊ جي پاڪائي!
  ۽ ڇوڪريون سڀ گڏجي رڙيون ڪن ٿيون.
  - يو ايس ايس آر لاءِ! ڪو پڳدار هوندو!
  وڙهندڙ لال فوج جا ويڙها چوري. ۽ جڏهن برفباري ٿي، اهي اڃا تائين ننگي پيرن ۽ بيڪني ۾ وڙهندا آهن.
  نومبر جي شروعات ۾، نازين Ulyanovsk تي حملو ڪيو. اهو شهر جنهن ۾ لينن ڄائو هو ۽ جنهن ۾ اسٽينڪا رزين سخت زخمي ٿي پيو. هي روسي شهرن جي گاديءَ جو هنڌ آهي.
  الئنڪا نازين سان وڙهندي آهي. ۽ هو پنهنجي ننگي پيرن سان نازين تي گرنيڊ اڇلائي، پاڻ کي ڳائي ٿو:
  - روس جي شان، شان ...
  ٽينڪ اڳتي وڌي رهيا آهن ...
  ڳاڙهي قميص ۾ تقسيم،
  روسي ماڻهن کي سلام!
  Anyuta، دشمنن تي فائرنگ، ۽ انھن کي ڪٽڻ، ۽ پوء ان جي ننگي آڱرين سان چورا جي ڌماڪيدار پيڪيجز کي لانچ ڪندي، vyaknula:
  - اسٽالن جي ڪميونزم لاءِ!
  ۽ هوءَ ڪارو ويڙهاڪن جي هڪ پوري قطار کي موڙ ڏني، هيٺ لهي وئي.
  اَلا، مخالفن تي فائرنگ ڪندي ۽ سندس ننگي آڱريون استعمال ڪندي، هڪ خطرناڪ گرنيڊ اڇلائي، چيس:
  - اصلي روس لاء!
  ماريا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، دشمن تي موت جا تحفا اڇلائيندي، snapped، نوٽ ڪيو:
  - خلائي ڪميونزم لاءِ!
  Matryona، نازين تي فائرنگ، ۽ دشمن کي ختم ڪرڻ، جاري ڪيو:
  - جنگ ۾ تبديلين لاء!
  ماروشيا، فريٽز کي ڌڪ هڻي، انهن کي مارائي ماريو، ان کي ورتو ۽ جارحاڻي انداز ۾، ان کي پاؤڊر ۾ ختم ڪري ڇڏيو:
  - اعلي معيار جي فتح لاء!
  ۽ هن جي ننگي پيرن سان هن هڪ خطرناڪ دستي بم اڇلايو.
  هتي جون ڇوڪريون ٿڌيون ۽ ڳاڙهيون آهن.
  الينڪا، دشمنن کي گولي هڻي ۽ هيٺ ڪري ڇڏيو، ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي، رڙ ڪري چيو:
  - ڪميونزم جي عظمت اسان وٽ هجي!
  ۽ ڇوڪري ان کي ورتو، ۽ هڪ جرمن ٽينڪ کي وڏي شوق سان ڪڍي ڇڏيو.
  ۽ هتي هڪ 88-millimeter تپ سان Lev-2 ٽانڪي جي هڪ ٻي ترميمي آهي. ٽاور تنگ آهي ، ۽ ٽينڪ ننڍو آهي، ۽ پنجاهه ٽن وزني آهي، ۽ انجڻ 1200 هارس پاور آهي جڏهن وڌايو ويو آهي. تيز جرمن ڪار.
  پر هو ويڙهاڪن کي تنگ نه ڪندو آهي.
  علاءَ پنهنجي ننگي پيرن سان گرنيڊ اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - ڪميونزم لاءِ!
  Anyuta موت جي قاتل تحفي کي پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائي ڇڏيو ۽ چيو:
  - نئين سرحدن لاء!
  ۽ ڇوڪري سيٽي وڄندي. ۽ جرمن ٽينڪ "شعر" -2 وٺي ويندي ۽ ڦري ويندي، ۽ رولر لفظي طور تي اڏامي ويا.
  ماريا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ڳايو:
  ۽ جنگ ٻيهر جاري آهي
  ۽ دل سينه ۾ بيزار آهي ۔۔۔
  ۽ لينن ڏاڍو جوان آهي.
  ۽ نوجوان آڪٽوبر اڳتي آهي!
  ماتريونا، دشمن تي فائرنگ ڪندي، صفن کي ڪٽيندي، پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بم اڇلايو ۽ چيس:
  - زندگي ۾ پهريون قدم اهم آهي!
  مارويا، نازين کي ڇڪي ٻاهر ڪڍي، رڙ ڪئي:
  - تون وري ڏسندين ڌرتيءَ مٿان، ويران حملن جا واءُ!
  ۽ اهڙا ويڙهاڪ لاتعداد آهن.
  پر اڃا تائين قوتون غير برابر آهن. پينزا اڳ ۾ ئي گر ٿي چڪو آهي. ۽ نازي سارانسک تي طوفان ڪري رهيا آهن.
  هاڻي گورک جي شهر ڏانهن گهڻو ڪجهه نه بچيو آهي.
  7 نومبر 1944ع تي اسٽالن ماسڪو ۾ هڪ ٻي پريڊ منعقد ڪئي. جيتوڻيڪ اها فتح نه آهي.
  جڏهن ته، Fritz، پهريون ڀيرو ماسڪو تي V-2 بيلسٽڪ ميزائل سان فائرنگ ڪئي. ۽ ساڳئي وقت شهر تي جيٽ جهازن طرفان بمباري ڪئي وئي، بشمول Arado بمبار . ان عمل سڀني کي حيران ڪري ڇڏيو. V-2 ميزائل اوچتو اڏامڻ لڳا ۽ اوچتو ڪري پيا، ايستائين جو ريڊارن به انهن کي صحيح طرح نه ڏٺو.
  ڪيتريون ئي تباهيون ۽ بدحاليون هيون. پريڊ دوران سوويت سپاهي مارجي ويا.
  اسٽالن هڪ زير زمين بنڪر ۾ هڪ تڪڙي ملاقات ڪئي جيڪا ايٽم بم جي سڌي حملي کي به برداشت ڪري سگهي ٿي.
  جنرل اسٽاف جو سربراهه، Vasilevsky، ڳڻتي سان نوٽ ڪيو:
  - جرمنن وٽ وڏي تباهي واري طاقت جو نئون هٿيار آهي. ۽ اسان جي رادارن کيس نه ڏٺو ...
  اسٽالن ڪاوڙ مان پنهنجي پيرن تي چڙهائي ڪندي چيو:
  - هتي توهان بيوقوف آهيو! اهڙو عجب ته نه ڏٺو!
  مارشل Vasilevsky نوٽ ڪيو:
  - ڪامريڊ اسٽالن ڪجهه هو....
  بيريا فوري طور چيو:
  - هي A-5 ڪلاس ميزائل آهن. ڪامريڊ اسٽالن پريشان نه ٿيو. اهي صرف اٺ سؤ ڪلوگرام امينوولون کڻندا آهن ، ۽ ان جي قيمت هڪ سٺي جيٽ بمبار جيترو آهي. جرمنن ٻه درجن ميزائل فائر ڪيا، پر هي ڊزائن پيداوار ۾ نه آيو، ڇاڪاڻ ته جيٽ جهاز سان بمباري سستي ۽ وڌيڪ عملي آهي.
  اسٽالن، آرام سان، تبصرو ڪيو:
  - پوء اهو هڪ مؤثر هٿيار نه آهي؟ تمام سٺو!
  بيريا هڪ ساهه کڻي چيو:
  - پر جيٽ بمبار، هي هڪ سنگين مسئلو آهي. ڪامريڊ اسٽالن کي ان سان وڙهڻو پوندو!
  مارشل Zhukov تجويز ڪيو:
  - ٿي سگهي ٿو اسان ان کي وٺي وينداسين ۽ پاڻ راکٽ ٺاهينداسين. منهنجو مطلب آهي زميني هوا. ڇا، انهن کي ريڊيو ذريعي ڪنٽرول ڪرڻ لاء جهازن کي مارڻ لاء!
  Voznesensky نوٽ ڪيو:
  - اهڙا راڪيٽ ٺاهڻ ۾ وقت لڳندو آهي! ڪاٺ مان تمام سستا جهاز ٺاهڻ، انهن کي ڌماڪيدار مادو سان ڀرڻ ۽ دشمن کي رام ڪرڻ تمام آسان آهي. اهو ڪميڪزي انداز هوندو!
  اسٽالن اتفاق ۾ ڪنڌ لوڏيو.
  - ها، ڪميڪاز جهاز استعمال ٿيڻ گهرجي. هي اسان جو موقعو آهي، جيتوڻيڪ حقيقت ۾ اهو صرف اسان جي لال فوج جي اذيت کي وڌائي ٿو.
  توهان کي ڪجهه وڌيڪ اثرائتو ڳولڻ گهرجي!
  يعقوب هڪ ساهه کڻندي جواب ڏنو:
  - ڪامريڊ اسٽالن نئين جهاز تي ڪم ڪري رهيو آهي. پر هينئر تائين، اسان ڪارن جي وڌ کان وڌ پيداوار رکڻ تي ڌيان ڏنو آهي. سڀ ذخيرا استعمال ڪيا ويا آهن ۽ اسان ٻارن کي ڏهن سالن جي عمر کان وٺي مشينن ۾ وجهي ڇڏيو. مڪمل متحرڪ، مجموعي ۽ سپر ٽوٽل .
  اسٽالن رڙ ڪري چيو:
  - گهڻو ڪجهه ڪرڻ جي ضرورت آهي! توهان جيڪي ڪري رهيا آهيو تمام ٿورڙو آهي!
  مولوٽوف هڪ ساهه کڻي چيو:
  - اتحادين سان رابطو ممڪن ناهي. اهو لڳي ٿو ته اسان اڪيلو آهيون. جاپانين سان ڳالهين ڪرڻ جي ڪوشش ڪئي ... اهي يورال تائين علائقي جو مطالبو ڪن ٿا، جيڪو ناقابل قبول آهي.
  اسٽالن رڙ ڪري چيو:
  - سياري ۾ جاپان تي هڙتال ڪرڻ ضروري آهي، پر لينن گراڊ بابت ڇا؟
  زوڪوف ڏند ڪٿائيندي چيو:
  - Petrozavodsk تي حملو ڪامياب نه هو جيئن اميد هئي. سويڊن ٽين ريخ جي پاسي کان جنگ ۾ داخل ٿيو ۽ اسان کي وڏي فوجن سان معاملو ڪرڻو پيو. تنهن ڪري اهو ممڪن نه هو ته فوري طور تي جارحيت کي وڌايو وڃي، ۽ دشمن، ويرماچٽ جي حصن کي ڇڪي، اسان جي حملي کي رد ڪري ڇڏيو. لينن گراڊ جو شهر مڪمل بندش ۾ آهي، ۽ مڪمل طور تي بند ٿيل آهي. مان سمجهان ٿو ته بهار تائين مڪمل ڏڪار جي ڪري، سڄي آبادي مري ويندي. ۽ لينن گراڊ جو زوال ناگزير ٿيندو.
  اهو عملي طور تي هوائي ذريعي ان کي فراهم ڪرڻ ناممڪن آهي. دشمن مڪمل طور تي آسمان تي غالب آهي. جرمن اڃا تائين هڪ نائيٽ ڪراس ڏيندا آهن، صرف هڪ سو جهازن لاء.
  اسٽالن ڪاوڙ مان چيو:
  - ناڪام حملو!
  زوڪوف ڪنڌ لوڏيو.
  - ڪيترائي ريل گاڏيون ڀڄي ويا آهن، ۽ اسان تمام ٿورڙي قوتن کي مرڪوز ڪيو آهي. ۽ اسان کي فنن ۽ سويڊن کي خراج تحسين ڏيڻ گهرجي، اهي دفاع ۾ مسلسل آهن. پر اهو سڀ ڪجهه ناهي. جرمنن پڻ مرمنسڪ کي نظرانداز ڪيو. هاڻي هن شهر کي گهيرو ڪيو ويو آهي. اسان کي خبر ناهي ته ڇا ڪجي!
  اسٽالن رڙ ڪري چيو:
  - بلاڪ ڪريو!
  زوڪوف جواب ڏنو:
  - هن لاء ڪا به طاقت ناهي! ۽ دشمن پوري ڪريلين اپٻيٽ تي قبضو ڪري سگهي ٿو!
  اسٽالن حڪم ڏنو:
  - قوتن کي ڇڪيو ۽ ڇڏڻ! سياري ۾، جرمن ايترو مضبوط نه آهن. اهو ممڪن ٿيندو ته انهن کي سرمائي سان دٻايو وڃي!
  Vasilevsky نوٽ ڪيو:
  - اهو ضروري آهي ته گہرے ڪاميابين کي روڪڻ لاء، ۽ اتي اسان جي طاقت دشمنن کي وٺي ويندي!
  اسٽالن رڙ ڪري چيو:
  ڪميونزم لاءِ وڙهنداسين!
  Voznesensky وڌيڪ خوشگوار خبر ڏني:
  - SU-100 اڳ ۾ ئي ٺهيل آهي، ڌاتو ۾ ۽ وڏي پيداوار لاء تيار آهي. T-34 تي ٻڌل چيسس. ٺاهڻ لاء ڪافي آسان. پروجيڪٽ تقريبا نئين بندوق لاء تيار آهي. تنهنڪري SU-100 اڳ ۾ ئي محاذن تي ظاهر ٿيندو. سڀاڻي پهرين مشين اڳيان وڃڻ لاءِ!
  اسٽالن اقرار ۾ ڪنڌ لوڏيو.
  - گهٽ ۾ گهٽ اهو مون کي خوش ڪيو! پر T-34-85 اڃا تائين پيداوار مان نه هٽايو ويو آهي. نه رڳو ايترو، هٿيارن کي ٿلهو ٺاهيو ۽ ويهه ٽن وزن گھٽايو. ويڙهاڪن ڏيکاريا ته اهو خراب نه ٿي سگهي!
  Voznesensky نوٽ ڪيو:
  - توهان ڪاٺ مان هٿيار ٺاهي سگهو ٿا! اسان روزانو سوين اهڙيون ٽينڪون پيدا ڪريون ٿا، جيڪي نازين کان به وڌيڪ آهن. پر اسان جون گاڏيون آساني سان Fritz کي گولي هڻي ڇڏين ٿيون جيتوڻيڪ هلڪي اينٽي ٽينڪ گنن سان.
  Zhukov نوٽ ڪيو:
  - اتي Gerda آهي. هي اهڙي ٿڌي عورت آهي! هن اسان جي ڪيترن ئي ٽينڪن ۽ بندوقن کي ٻاهر ڪڍي ڇڏيو.
  اسٽالن ڪنڌ لوڏيو.
  - اسان کي هن کي پڪڙڻ جي ضرورت آهي، ۽ هن جي ننگي هيل کي ڦيرايو. دردناڪ ٿڌي ڇوڪري!
  Zhukov اتفاق ڪيو:
  - توهان کي پڪڙڻ گهرجي! ۽ اسان نازين کي تباهه ڪنداسين!
  بيريا ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  اچو ته هڪ خاص آپريشن ڪريون!
  اسٽالن هڪ آهستگي سان نوٽ ڪيو:
  - هي هڪ عظيم خيال آهي، پر ... اسان کي اڃا تائين ڪجهه ختم ڪرڻ جي ضرورت آهي!
  بيريا رڙ ڪئي:
  - اچو ته انهن سڀني کي پڪڙيو!
  اسٽالن پنهنجو ڪنڌ ڌوڻيو.
  - نه... هيروز کي مارڻ سٺو ناهي! مان چاهيان ٿو ته گرڊا کي مون وٽ آندو وڃي! هي تڪڙو آهي!
  بيريا نوٽ ڪيو:
  - جيئرو؟
  اسٽالن آسانيءَ سان تصديق ڪئي:
  - يقينا، مان زنده آهيان!
  بيريا ڳوڙها ڳاڙيندي، پنهنجي ڳلن کي لوڏيندي چيو:
  - سڀ ناممڪن، شايد مان پڪ ڄاڻان ٿو!
  ڪيتريون ڇوڪريون شارٽ اسڪرٽ ۽ ننگي پيرن ۾ نظر آيون. هنن شراب جا گلاس کنيا ۽ جي جي او جي ميمبرن ڏانهن منهن ڪيو.
  Zhdanov نوٽ ڪيو:
  - اسان کي فوج ۾ وڌيڪ ڇوڪرين جي ضرورت آهي! اهي اتي ئي ٺيڪ ڪندا!
  اسٽالن چيو:
  انسٽاسيا، ميرابيلا ، اڪولينا کي "اسٽار آف دي آرڊر آف گلوري" سان گڏ هيرن سان نوازيو ! يو ايس ايس آر جي شان!
  سڀني هڪ آواز ۾ چيو:
  - هيروز جي شان!
  ۽ انهن پنهنجا هٿ تاڙيون وڄايون.
  ڇوڪرين مان هڪڙي گوڏن ڀر جهڪي، اسٽالن جي بوٽن کي چمي.
  سپريم ڪمانڊر مٿس شراب اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي طاقت اسان جي مٽي آهي!
  بيريا چيو:
  هٽلر بيوقوف آهي!
  اسٽالن اعتراض ڪيو:
  - بيوقوف نه، پر فريب جو مجسمو!
  ۽ سڀني وري تاڙيون وڄايون.
  . باب نمبر 12
  Ulyanovsk جو شهر مڪمل طور تي گهيرو ڪيو ويو، پر اڃا تائين منعقد ڪيو ويو .... اهو اڳ ۾ ئي نومبر جي آخر ۾ آهي ۽ برفاني برفباري آهي. جرمن حملي ڪرڻ لاءِ ڏاڍا شوقين نه آهن، ۽ هينئر تائين اهي فائرنگ ڪري رهيا آهن.
  هوا ۾، موسم تمام پرواز نه آهي. پر ڇوڪريون اڃا تائين وڙهندا آهن ۽ جرئت جا معجزا ڏيکاريندا آهن.
  گرڊا پنهنجي عملدار سان گڏ پينٿر-2 تي. پر Panther-3 ٽينڪ جلد ئي ظاهر ٿيڻ گهرجي ۽ ويڙهاڪ واقعي ان تي وڙهڻ چاهي ٿو.
  ساڳئي وقت ۾، هوء سوويت پوزيشن تي فائرنگ ڪري ٿي.
  هن پنهنجي ننگي پيرن سان بندوق کي نشانو بڻائي ڇڏيو ۽ فائرنگ ڪئي. هن سوويت 34 کي تباهه ڪيو ۽ ٽوئيٽ ڪيو:
  - پاڪ پروشيا لاءِ!
  شارلٽ هڪ تپ پڻ فائر ڪئي، سوويت هاوٽزر ۾ داخل ٿيو ۽ دٻايو:
  - عمر لاء اسان جي خوشي!
  ڪرسٽينا پڻ فائرنگ ڪئي، دشمن کي پنهنجي ننگي پيرن سان مارڻ ۽ ڪاوڙيل:
  - اهڙن ماڻهن لاءِ جيڪي اسان جا مستحق آهن!
  مگدا به بلڪل صحيح فائرنگ ڪئي، چيريندي:
  - سلطنت جي عظمت لاء!
  ۽ ايلزبيٿ جا چار جديد ترين SU-100 تي وڙهندا آهن.
  ڇوڪرين کي نئين خود هلندڙ بندوق ۽ شوٽ ۾ مهارت حاصل آهي.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي آڱرين سان فائر ڪيو ۽ ڳايو؛
  فاشسٽ جلاد پنهنجي ڪلهن کي ڳوڙها آڻيندي،
  هتي هڪ ريڪ آهي، پنسر، هٿ ۾ مشق!
  هو پنهنجي جسم ۽ روح کي پگهرائڻ چاهي ٿو،
  هڪ غير معمولي راکشس، پر ٿڌو ڏسڻ ۾ اچي ٿو!
  
  هو واعدو ڪري ٿو پئسو، سمنڊ ۾ ٻاڦ ٻيڙيون،
  ڇا هڪ لقب به ڏئي سگهي ٿو!
  حقيقت ۾، اهو توهان کي پئسا خرچ ڪندو
  آخرڪار، هن لاء توهان صرف هڪ لاش ۽ راند آهيو!
  
  هو اسان جي ڪاروبار بابت ڄاڻڻ چاهي ٿو،
  غريبن کي زنجيرن لاءِ ڪهڙيون نيون ڳالهيون!
  تنهن ڪري، هو سخاوت سان ڊرائيو ڪندو،
  پنهنجي پيءُ ۽ ماءُ کي به وسارڻ لاءِ!
  
  پر اسان پنهنجي مادر وطن جي مضبوطيءَ سان خدمت ڪنداسين.
  اسان جلاد جي ظلم کان ڀڄي نه ٿا سگهون!
  واءَ جي جھونپڙيءَ مان ڪا شاخ ٽڙي ويندي،
  ۽ توهان ننگي ٻارن کي روئڻ ٻڌي سگهو ٿا!
  
  ها، مون پهريون ڏکيو دور وڃائي ڇڏيو،
  پر الله تعاليٰ هڪ موقعو ضرور ڏيندو!
  ۽ پوءِ مان پاڻ دشمن کي ناڪ آئوٽ تي موڪليندس،
  منهنجي مُٺ مضبوطيءَ سان رينگڻ واري جانور کي جهليندي!
  
  مادر وطن مون کي اهڙي طاقت ڏئي ٿو
  اهو ممڪن آهي ته سڀني اذيتن جي درد تي غالب ٿي!
  ۽ هن بي انتها قبر مان نڪري،
  ته جيئن کائي نه وڃي، ڪاوڙيل ڀاڪر!
  
  ٿورڙو وڌيڪ ۽ نجات ويجهو آهي -
  اسان دشمن تي فتح حاصل ڪنداسين!
  ڪميونزم جي روشنيءَ جي آڙ ۾ جيئڻ،
  ته جيئن سج گهرن کي سون سان ڀري ڇڏي!
  ۽ ڇوڪريون ڳائينديون هيون ۽ هڪ نئين، موتمار تپ مان فائر ڪنديون هيون. اهي انتهائي طاقتور جنگجو آهن.
  ايلينا کلندي چيو:
  - ڪميونزم قائم ٿيندو، اسان ان تي يقين رکون ٿا!
  ڪيٿرائن هن بيان سان اتفاق ڪيو:
  - اچو ته ڪميونزم ٺاهي، ۽ اتي هڪ فتح ٿيندي!
  يوفراسيا ان کي کنيو ۽ گجگوڙ ڪندي ، پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين جي مدد سان فائرنگ ڪئي، ۽ پينٿر کي مارڻ لڳو.
  پوءِ سپاهي رڙ ڪري چيو:
  - اوه، ڪميونزم، ڪميونزم! صوفيزم کي سختيءَ سان چيڀاٽيو ويندو!
  ۽ "پينٿر"، پيشاني ۾ ماريو ۽ پري کان.
  اهي ڇوڪريون آهن جن کي توهان آساني سان ٽوڙي نٿا سگهو.
  ھاڻي ڊسمبر اچي رھيو آھي... سرد موسم جي حالتن ۾ جاپانين تقريبن وڙھڻ بند ڪري ڇڏيا.
  پر آسمان ۾، سياري جي موسم جي باوجود، اڃا تائين جنگيون آهن.
  هتي توشيبا ۽ ٽويوٽا آهن، ٻه جاپاني پائلٽ خطرناڪ چورن وانگر وڙهندا آهن.
  توشيبا سوويت جهازن کي پنهنجي ننگي آڱرين سان ٽڪرائجي ٿو، ۽ پنهنجي ڦڦڙن جي چوٽي تي چوي ٿو:
  - مون کي هڪ سپر ڇوڪري آهي!
  ٽويوٽا، هڪ روسي فائٽر کي ڇڪيندي، ۽ ان جي موتي ڏند کي ڇڪيندي، اعتماد سان تصديق ڪري ٿو:
  - ۽ اتي هڪ اعلي عورت آهي !
  جاپاني عورتون، يقينا، زبردست شروعاتي طاقت جي ويڙهاڪن آهن. ساموري جي عزت کي روڪي نٿو سگهجي.
  پر ڪنهن به صورت ۾، آسمان اڃا تائين مڪمل جھولي ۾ آهن.
  ۽ زمين تي، چار ننجا ڇوڪرين سوويت سپاهين کي ختم ڪري ڇڏيو.
  نيري ننجا ڇوڪري هڪ مل استقباليه منعقد ڪئي، ڪيترن ئي روسي ويڙهاڪن کي ڪٽي ڇڏيو، ۽ هن جي ننگي آڱرين سان وڏي تباهي واري طاقت جي ڌماڪي جو هڪ مٽر شروع ڪيو.
  هوء ان کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ ٽوئيٽ ڪيو:
  - هيلو جاپان!
  پيلي ننجا ڇوڪري به تلوارن سان بٽر فلائي ٽيڪنڪ ڳائي. هن ڪيترن ئي حريفن کي ڪٽي ڇڏيو ۽ squealed:
  - ڪميونسٽ انتقام لاءِ!
  ۽ ننگي آڱرين سان، ڪيئن تباهي جي تباهي واري موجود کي شروع ڪرڻ.
  پوءِ هو رڙ ڪري ٿو:
  - جاپان جي عظمت لاء!
  لال ننجا ڇوڪري تلوارن سان گڏ هيلي ڪاپٽر استقبال ڪيو. ننگي آڱرين سان، هن موت جو موتمار تحفو اڇلايو، ۽ رڙ ڪئي:
  - منهنجي پيار لاء!
  ۽ پوء هوء نوٽ ڪيو:
  - ۽ ڪٿي ڪميونسٽ انتقام؟
  زرد ننجا ڇوڪري، روسي سپاهين کي ڪٽيندي، ۽ ٻيهر پنهنجي ننگي هيل سان گرنيڊ اڇلائي، جاري ڪيو:
  - ۽ حقيقت جي باوجود ته اتي هڪ ٻلي سان سوپ ٿيندو!
  سفيد ننجا ڇوڪري، پنهنجي حريف کي ڪٽيندي، ۽ موت جو تحفو پنهنجي ننگي آڱرين سان اڇلائيندي، جاري ڪيو:
  - اسان ڪميونزم جي خيالن لاء فتح ڪنداسين!
  ۽ چارئي جنگجو کلندا کلندا ۽ پنهنجا موتي ڏند ڏيکاريندا.
  ڊسمبر تيزيءَ سان هليو ويو... گهيري کان پوءِ، جرمنن اوفا ۽ سارنسڪ ٻنهي کي ورتو. پر Ulyanovsk اڃا تائين هڪ مڪمل بندش ۾ منعقد.
  اسٽالن حڪم ڏنو ته نئون سال هر قيمت تي ان شهر ۾ منعقد ڪيو وڃي جتي لينن پيدا ٿيو هو.
  تنهن هوندي به، جرمن، frosts جي باوجود، اڳ ۾ ئي قازان جي ويجهو هئا. تنهنڪري سوويت يونين مڪمل تباهي جي ڪناري تي هئي.
  يو ايس ايس آر ۾ ڇا ڪجي، اڃا تائين واضح ۽ خيال نه ڪيو ويو آهي.
  اسٽالن ماسڪو ۽ بنڪر ۾ نئون سال ملهايو. هن جي نظر اداس هئي، پر وڙهڻ جي خواهش ڪمزور نه هئي.
  ساڳئي وقت، هٽلر، لبيا ۾، جتي اهو گرم آهي، پنهنجي لاء هڪ فريب جو بندوبست ڪرڻ جو فيصلو ڪيو.
  ۽ اتي هن گليڊيئيٽر ڇوڪرين سان وڙهڻ جو تماشو مزو ورتو.
  ماسڪو جي بمباري کان سواء، نئين سال جي شام تي گهڻو ڪجهه نه ٿيو.
  ۽ پهرين "Panther" -3 سيريز جي ڇڏڻ. هن ٽانڪي جي ٿلهي "ٽائيگر" جي هٿيارن جي -2 هئي، پر وڏي سلپ سان، ۽ ان جو وزن صرف پنجاهه ٽن هو. ۽ ان جي اوچائي ٻن ميٽرن کان به گهٽجي وئي آهي. 1200 هارس پاور جي هڪ طاقتور انجڻ هڪ بلاڪ ۾ واقع آهي ۽ ٽرانسميشن سان گڏ. ڪار پاڻ کي مڪمل طور تي هٿياربند ۽ شاندار آپٽڪس سان گڏ ۽ هڪ هائيڊولڪ اسٽيبلائزر سان گڏ نڪتو . ۽ تنگ برج ۾ 100 EL ۾ 88 ملي ايم جي توپ هئي، بلڪل صحيح ۽ هٿيار ڇڪڻ.
  Gerda ۽ سندس ٽيم هن ڪار ۾ ٻاهر ڪڍيو. هڪ سڌريل ۽ لائٽر چيسس جيڪو برف ۾ وڏي ڊوڙي. هي ٽانڪي مجموعي طور تي ڀرپور آهي. ۽ ان جي تمام گهڻي سلپ ٿيل آرمر مڪمل طور تي گاڏي جي پيشاني کي بچائيندو آهي. 150-mm ڪيس جو مٿو حصو خاص طور تي افقي کان 40 درجا جي زاويه تي محفوظ آهي. ۽ اهو لڳ ڀڳ 330 ملي ميٽرن جو هٿيار آهي جيڪو نون درجن جي زاويه تي آهي. هڪ به سوويت توپ پينٿر-3 هول جي چوٽيءَ ۾ داخل نه ٿيندي. هيٺيون 120-mm ڪيس جي پيشاني واري علائقي جو ٽيون حصو تي قبضو ڪري ٿو ۽ ساڳئي زاوي تي آهي، ۽ عملي طور تي ناقابل برداشت آهي.
  ٽاور جي پيشاني 185 ملي ميٽر ٿلهي آهي ۽ 50 درجا جي زاوي تي، سوويت بندوقن لاء پڻ ناقابل برداشت آهي.
  پر هتي ته پاسا ڪمزور آهن 82 ملي ميٽر سان سلپ، ۽ اهي کڻي سگهجن ٿا. خاص طور تي SU-100، هڪ نئين سوويت خود بخود بندوق جلدي جلدي فوجين جي وچ ۾ مقبوليت حاصل ڪري ٿي، ڇاڪاڻ ته ان جي پيداوار جي آسانيء ۽ هٿيارن کي سوراخ ڪرڻ واري توپ جي ڪري.
  Gerda سوويت فوجن تي پهريون شاٽ فائر ڪيو. هوء IS-2 ٽينڪ کي ڇڪيو ۽ پاڻ کي ظاهر ڪيو:
  - هي هڪ سٺو جنگجو آهي!
  چارليٽ نوٽ ڪيو، دشمن تي فائرنگ، ۽ سوويت مشين کي ٽوڙڻ سان بٽڻ کي دٻائيندي هن جي ننگي هيل سان:
  - هي ٽيڪنڪ لڳ ڀڳ بي عيب آهي!
  ڪرسٽينا، پنهنجي ننگي آڱرين سان جلدي فائرنگ، خودڪار جرمن توپ جو مقصد، نوٽ ڪيو:
  - آن بورڊ آرمر بلڪل ڪمزور آهي! اسان وٽ هڪ وڌيڪ طاقتور ڪار هجي ها!
  مگدا پڻ فائرنگ ڪئي، پنهنجي ننگي ٽنگ استعمال ڪندي، ۽ ڪاوڙ ۾ ان کي ورتو ۽ رڙ ڪئي:
  - اتي رڳو هڪ ٽرائيڪا هوندو، پر هڪ ٽرائيڪا فريولڪ!
  ۽ ڇوڪريون هڪجهڙائي ۾ کلڻ لڳيون... ٽينڪ واقعي سٺي آهي، خاص ڪري ان جي ڊرائيونگ ڪارڪردگي.
  پاس ٿيل جنگي ٽيسٽ ۽ ڪار E-100. جيتوڻيڪ هوءَ ڳري آهي. پر چڱي طرح محفوظ. ۽ هن جون بندوقون ايتري آسانيءَ سان نه ٿيون کڻي سگهجن.
  ۽ ان ۾ پڻ جرمن ڇوڪريون ويٺيون آهن. ۽ ٿڌي ننگي پيرن جي باوجود ۽ بيڪني ۾.
  Adala، مخالفين تي فائرنگ، ۽ دشمن کي مارڻ، منطقي طور تي پاڻ کي ظاهر ڪيو:
  اسان ڪميونزم جي ماتحت رهنداسين!
  ۽ ننگي هيل سان، ڪيئن دٻايو ....
  اگاٿا، سوويت پوزيشن تي فائرنگ ڪندي، مخالفن کي پنهنجي ننگي آڱرين سان ماريندي، چيس:
  - ۽ اسان جي فتح جي عظمت صدين تائين ٿيندي!
  ايگنس پڻ سوويت پيادل فوج تي گوليون هلائي، پنهنجي ننگي پيرن سان، يقيناً، ۽ بيٺو هو:
  - نه، اسان فرور جي حوالي نه ڪنداسين!
  ٽينڪ تي سوار ڇوڪري، ايٿينا، پنهنجي ننگي آڱرين سان دشمن کي ڌڪ هنيو ۽ رڙ ڪئي:
  - فيورر لاءِ، نه فرور!
  اگنيس کلندي چيو:
  اسان سپرمين جو قبيلو آهيون!
  اندريانا، سوويت بيٽري تي فائرنگ ڪندي، دشمن جي پوزيشن کي تباهه ڪندي، پنهنجي زبان ڏيکاري ۽ جاري ڪيو:
  - جرمنن جي عظمت ڌرتيءَ کي سڃاڻي ٿي!
  ۽ پنهنجي ننگي گوڏن سان، ڄڻ ته دشمن تي دٻاء وجهي.
  آگٿا، باهه جي اڳواڻي ڪندي، نوٽ ڪيو:
  - اسان ڊريگن کي ٽڪر ٽڪر ڪري ڇڏينداسين ...
  E-75 ٽينڪ اڃا تيار نه ٿيو هو. Führer مطالبو ڪيو ته وزن 65 ٽين هو ۽ انجڻ 1500 هارس پاور تيز رفتار لاء، گهٽ ۾ گهٽ 170 ملي ميٽر جي پاسي واري هٿيارن سان اونچائي سلپ تي. ۽ اهو وقت ورتو.
  پر هينئر تائين نازي هر صورت ۾ کٽي رهيا آهن... جنوري ۾، اليانوفسک آخرڪار گر ٿي ويو. فرتز گورک ۽ قازان تي طوفان ڪرڻ شروع ڪيو.
  اهي ماسڪو کان تمام گهڻو پري آهن.
  اسٽالن سخت ڪاوڙيل هو، پر ڪجهه ڪري نه سگهيو. واقعي، توهان هتي ڇا ڪري رهيا آهيو، هڪ مڪمل ناڪامي ...
  پر ڇوڪريون وڙهنديون آهن آسمان ۽ زمين تي...
  پوء Natasha جي SU-100 هڪ هوائي حملي سان هڪ جرمن حملي جهاز کي تباهه ڪيو ويو. اهو تمام ٿڌو نڪتو. جيتوڻيڪ مڪمل طور تي هوشيار ۽ وسيلا نه آهي. بهرحال، نتاشا پهرين درجي جي نه آهي ۽ هوءَ چريو آهي.
  . هاڻي ڇوڪري ثابت ٿيو وي اڳ ۾ ئي واقف ٽانڪي ٽي -34. صرف ٿورڙو دوست _ ٽاور وڏو ۽ _ اوزار قابليت 85 ملي ميٽر ۾ بدران 76. چيسس حصو اڳوڻو _
  ڇوڪريون ڦريل تي جڳھ _ اهي جيئن _ _ ۽ اڳ ، ۾ هڪ بيڪني _ اي هتي ڪار سوويت پيداوار . کائو ۽ گولا تي جڳھ _
  سپرمين نتاشا سان مطمئن ڏيک مسڪرايو :
  - اي ڪٿي فاشسٽ ؟
  ظاهر ٿيو اندر ٽانڪي تصوير نوجوان رابطو . ڇوڪرو ٽوئيٽ ڪيو :
  - هتي هي ٽانڪي ، جيڪو ظاهر ٿيو تي محاذ ٻيون دنيا جنگيون وي چاليهه چوٿون سال ۽ اڳ هاڻي کان وٺي واقع تي هٿياربند ڳاڙهو فوج _ هن ڏانهن مخالفت ڪري ٿو ، E -25. خودڪار بندوق 88 ملي ميٽر سان تپ ۽ 120 ملي ميٽر سامهون هٿيار _ ڀلو وڙهڻ !
  واقعي وي فاصلي ۾ سان وڏو محنت ڪري غور ڪرڻ جرمني خودڪار بندوق squat ، سان ڊگهو ٽرڪن _ اڻ واقف ڇوڪريون جيڪي _ سو جلد کاٻو محاذ زبردست وطن پرست جنگيون _ پر سپرمين - نتاشا سڌو يا نوٽ ڪيو :
  - هوء اسان ٿي سگهي ٿو حاصل ڪرڻ . يو هن ڊگھائي 71 EL تي .
  زويا هتي ساڳيو تجويز ڪيل :
  - گهرجي وڃ وي تحريڪ ڏانهن _ نه مار !
  مستقبل پسند- اينجليڪا وي ناراضگي نوٽ ڪيو :
  - هتي لعنت _ سڌو ساڳيو ڦٽي ويو اعليٰ اسان ڪار !
  سندن نوجوان ڪوريٽر آفيسر ناراضگي سان اعلان ڪيو :
  - اي هي وڌيڪ ڪجھ به نه ! E-75 هو ڪندو وڌيڪ بدتر ! توهان ڪندو سندس نه هيٺ هڪ ڪنڊ ڪندو نه ماريو _ اي سو ان لاءِ وڃ !
  سپرمين نتاشا پاڻ کي پار ڪيو ۽ ڇرڪ ڀريو :
  - ڪيئن سچو ڪميونسٽ ، اي مان چوان ٿو توهان ڏانهن - ڏانهن جهنم !
  مستقبل پسند- اينجليڪا ڀڙڪائڻ ، ڀڙڪائڻ ننگي پير پير :
  - اچو ته انجام ڏيون !
  سوويت ڪار ڪجهه ٿورو تنگ شروع ڪيو ۽ گونجي ويو سوراخ ڪرڻ جرمني وي پيشاني غير حقيقي ۽ گهرجي اندر اچو fritz وي بورڊ _ پر ڪوشش ڪر هي ڪرڻ ؟ هن کان سندس ڊگهو بيرل بندوقون ڪيئن fuck ... رهي ٿو صرف شمار تي رفتار _
  سپرمين نتاشا ناراض ٿيڻ . سادو جرمني ACS ها وڌيڪ آسان چوويهه تنهن ڪري هن وڌي ٿو وي خاصيتون _ هتي توهان غير ارادي طور تون چريو ٿي ويندين .
  سوويت ڪار وڃي ٿو تي ميلاپ _ سٺو دٻو سامان بهتر اڳوڻو _
  سويتلانا آرام ڪري ٿو ننگا هيلس ۽ tweets :
  - Fuhrer تيز اسان ڦرڻ !
  مستقبل پسند- اينجليڪا تصديق ڪري ٿو ملندڙ :
  - هٽلر اسان اچو ته تباهه ڪريون !
  سونهري وار زويا رڙ :
  - ڏيو هن ڏانهن جلدي ڪريو پاران منهن !
  IN هي لمحو وزني پروجيڪٽ هٽلر جي بندوقون خوش ٿيو سڌو وي بنياد ٽاور _ ڇوڪريون اٿيو ۽ برداشت ڪيو وي ڦاٽل ڌاتو _
  ۽ بعد ۾ مون کي هڪ سيڪنڊ ڏيو سڀ چار لڳ ڀڳ ٿي ويو بلڪل panties ۾ ننگي ۽ لٽڪڻ تي ريڪ _ هيٺ ننگي پير لات مارڻ خوبصورتيون ٻرندڙ باهه _ شعله چاڙهيو ننگا ، خوبصورت تلو ڇوڪريون _
  سپرمين نتاشا ڪوشش ڪئي مرڪي پر _ هن ٽنگون ثابت ٿيو مضبوطيءَ سان بند ٿيل وي pads ، ۽ تمام گهڻو بيمار وڌايل رگون _ هي هو ڪلاسيڪل ريڪ ، سان روايتي ٽوسٽ ڪرڻ هيلس _ اي تي ڇوڪريون ٽنگون تمام گهڻو پڻ جنسي ، ۽ باهه چاٽڻ _ تلو ڪندو آهي سندن وڌيڪ وڌيڪ پرڪشش .
  پر ٿورڙو دردناڪ خوبصورتيون _ اهي ڪوشش ڪري رهيا آهن مفت . پر پيڊ تمام گهڻو پائيدار _ اي هن کي وڌيڪ ۽ ڇوڪريون والڪيري آهن لٽڪائڻ وزن _
  ساڳيو ويڙهاڪن وي مختصر سکرٽ ، سان ننگي پير ٽنگون ، ننگا هٿ ، پر جسم ڍڪيل چاندي زنجير ميل اهي ڇڪڻ پوکر bonfires ، ۽ اڇلائڻ ڪوئلي ڏانهن _ هيلس تريل وڌيڪ مضبوط
  هتي ۽ ريڪ نڪرندو آهي جوڑوں ، ۽ باهه فرائيز هيٺيون _ اي هتي وڌيڪ ۽ شهزادو بادشاهه وليم جي خاندان مان ظاهر ٿيو . IN هٿ تي آگسٽ ڇوڪرو ، شهزادي-ڊيميورج جيڪو مٽايو ٻيون ملين ايس ايس ۾ پوزيشن لاء ڊالر چابڪ کان ڪانٽو تار _ اي وڌيڪ ۽ هن والڪيريس گرم ٿيو کان شعله اُڇلائيندڙ
  پرنس ديوتا اکيون کوليون ۽ _ ڪيئن مارڻ سپرمين نتاشا پاران عضلاتي واپس _ جيتوڻيڪ ڇوڪري ۽ دلير پر _ هن کان هيلس اڳ قبضو ڪرڻ مارڻ اهڙو درد جو _ خوبصورت جهنگلي طور رڙ ڪئي .
  اڳيان مارڻ ڇوڪرو- شهزادو _ هيٺ لاٿو تي زويا _ تا جيتوڻيڪ ۽ دٻجي ويو مضبوطيءَ سان ڏند ، نه تي منعقد کان رڙ . اي تي واپس ظاهر ٿيو خوني پٽيون ۽ سڙي ٿو
  بارباروسا جونيئر سان مسڪرائي چيو :
  - سيکاريو توهان وڌيڪ جي ضرورت آهي !
  اڳيان مارڻ ڪري پيو پاران مستقبل پسند اينجليڪا . ۽ هي جوان عورت نه منعقد کان رڙ . ڇوڪرو ڌڪيو منهنجي ٻارن جا ننگي پير ٽنگ وي باهه _ ڪڍيل نفيس آڱريون امبر ۽ ڦوڪيو ڳاڙهو جانور وي چهرو _ تا رڙ ڪئي وڌيڪ وڌيڪ مضبوط ، اهو درد آهي !
  بارباروسا جونيئر سان مطمئن ڏيک چيو :
  - پر توهان ساڳيو چاهيو سان جرمنن !
  کان پوء برطرف ، ۽ سويتلانا _ ڪيئن اهو نه دٻجي ويو جبرو پر _ ساڳيو رڙ ڪئي سڀ ساڳيو چابڪ کان ڳاڙھو گرم ، ڳاڙھو تار هو وڌيڪ وڌيڪ دردناڪ ، ڪيئن شعلا هيٺ ننگي پير توهان جي پيرن سان . انهن ان کان وڌيڪ ڇوڪريون اڳ ۾ ئي عادت ٿي وئي سالن تائين ڪرڻ بغير بوٽ ، ۽ سندن تلو پير ، تمام لچڪدار ۽ پائيدار _
  پر باهه ۽ سندن پچائڻ . والڪيريس اڳ ۾ ئي وي هٿ رکيل آهن ۽ چابڪ کان ڳاڙهو گرم تار _
  سپرمين - نتاشا ۾ سڀ گلا رڙ ڪئي :
  - ها ڇا هي اهو آهي ؟!
  بارباروسا جونيئر جواب ڏئي ٿو:
  - نافرمان عورتن کان پڇا ڳاڇا! توهان قيد ۾ آهيو ۽ هر شيء لاء جواب ڏيندو!
  نتاشا نوٽ ڪيو:
  - اسان نه ٿا چاهيون ته ايترو مضحکہ خیز مرڻ! اچو ته هلون ۽ جنگ جاري رکنداسين!
  بارباروسا جونيئر چيو:
  - ڇو ڇڏي ڏيو؟
  انجليڪا جواب ڏنو:
  - اسان جادوگر آهيون، ۽ اسان انسان کي ڏئي سگهون ٿا جيڪو اسان کي هر ممڪن قيمتي تحفا بچائيندو!
  بارباروسا بوڪ حيران ٿي ويو:
  - ها، ۽ تون مون کي ڇا ڏيندو؟
  نتاشا اعتماد سان چيو:
  - اسان توکي ابدي جوان بڻائينداسين، ۽ تون ڪڏھن به پوڙھي نه ٿيندين!
  ننڍڙو ڇوڪرو ڪنڌ لوڏيو.
  - ها، مان توهان کي هن لاء وڃڻ ڏي سگهان ٿو! پر تون ڪيئن ثابت ڪري سگهندين!
  نتاشا چيو:
  "پنهنجو هٿ باھ ۾ وجھو ته توهان کي نقصان نه ٿيندو!" توهان ڏسندا ته اسان conjure ڪري سگهو ٿا!
  بارباروسا جونيئر احتياط سان پنھنجو ھٿ باھ ۾ وجھي، اسڪرول ڪيو ۽ مسڪرائيندي جواب ڏنو:
  - ها، توهان ڪري سگهو ٿا! خير، منهنجي لافاني جي بدلي ۾ تنهنجي آزادي ڪهڙي آهي!
  ۽ ڇوڪرين کي هڪ نئون موقعو آهي. ۽ جنگ اڃا جاري آهي ... جنوري ۾، گورڪي ۽ قازان ورتو ويو.
  فيبروري جي شروعات ۾، جرمنن ۽ فنن ۽ سويڊن ڪيريليا تي قبضو ڪيو ۽ ارخنگلسڪ کي طوفان ڪرڻ لاء اڳتي وڌو. صورتحال انتهائي خراب ٿي چڪي آهي.
  ايلزبيٿ SU-100 کي هن شهر ڏانهن منتقل ڪيو ويو.
  هوءَ اتي وڙهندي هئي. فيبروري ۽ ٿڌ. پر ڇوڪريون اڃا تائين ننگي پيرن سان وڙهندا آهن.
  SU-100 جو وزن صرف ارڙهن ٽين بلٽ پروف حفاظت سان آهي. هوءَ ڪمزور آهي، پر موبائل. ۽ هن کي گهيري ۾ بيهڻ نه گهرجي، هن کي هلڻ گهرجي ته جيئن هوء مارا نه وڃي.
  جڏهن توهان هلندا آهيو، ٽينڪ گرم ٿي ويندي آهي ۽ ڇوڪريون ننگي پيرن ۾ ۽ بيڪيني ۾ ايتري ٿڌي نه آهن.
  ايلزبيٿ، نازين تي فائرنگ ڪندي، ڳايو:
  - پر اهي شرط آهن! ۽ هتي اهو اربع آهي! بهرحال، ٿڌو توهان جي صحت لاء سٺو آهي! ٿڌي موسم اسان جي صحت لاء سٺو آهي!
  ۽ ننگي آڱرين سان، نازن کي ڪيئن چارج ڪجي. ۽ T-4 هي ننڍڙو ٽينڪ ڀڄي ويو آهي.
  ويڙهاڪن کي وڏي طبقي جي ويڙهاڪن کي ياد رکڻ گهرجي.
  Ekaterina پڻ هن جي ننگي پيرن سان گوليون ۽ squeals:
  - ڪميونزم ٿيڻ!
  الينا، دشمن تي گوليون پڻ ھڻي، ۽ مٿس ڇنڊڇاڻ ڪندي، کلندي کلندي چيو:
  - هڪ چريو فتح اسان جي انتظار ۾ آهي!
  Ephrasia ، Wehrmacht جي ٽينڪن کي ڇڪيندي، پنهنجي ننگي پيرن سان، ٿڌي کان نيري، اعتماد سان جواب ڏنو:
  - اسان کي ڪجھ به نه روڪيندو!
  اهي جنگجو صرف سپر آهن!
  پر افسوس، سندن هيروزم تمام ننڍو آهي... ارخنگلسڪ به گر ٿي ويو... واضح طور تي ڪافي گولا بارود نه آهي....
  جرمن پوئين پاسي کان ماسڪو ڏانهن وڌي رهيا آهن. مارچ ۾، جنگين Ryazan لاء نازل ٿيو. هٽلر جا لشڪر اوڀر کان چوڌاري ڦري رهيا آهن ...
  ڪجهه تڪڙي قدمن جي ضرورت آهي.
  ماسڪو اڃا تائين جاري آهي ۽ اسٽالن هڪ سيڪيورٽي ڪائونسل کي گڏ ڪيو آهي. بحث نازڪ هو. ڪي به نوان خيال نه هئا.
  صرف بيريا تجويز ڪيو:
  "شايد اسان کي ڪنهن به شرط تي ٽئين ريخ کي واقعي امن جي آڇ ڪرڻ گهرجي، جيستائين اهي اسان کي هٿ نه ڪن!"
  اسٽالن ڪاوڙ ۾ جواب ڏنو:
  - هي ڪا تعميري انداز ناهي ڪامريڊ بريا! اسان کي مضبوط حرڪت جي ضرورت آهي!
  مارشل Vasilevsky ايمانداري سان جواب ڏنو:
  - توهان جي عظمت جو ڪو به ذخيرو ناهي! تقريبن سڀئي غير برابري جنگين ۾ ميدان ۾ هئا. SU-100 کان علاوه، سيريز ۾ نوان هٿيارن جا ٻيا قسم نه آهن. اهو سچ آهي ته IS-3 جلد تيار ٿي ويندو، پر هن ٽانڪي کي تيار ڪرڻ ڏکيو آهي ، ۽ موجوده حالتن ۾ ان کي سيريز ۾ لانچ ڪرڻ ڏکيو ٿيندو.
  مارشل زوڪوف ڪاوڙ ۾ چيو:
  - جيڪڏهن توهان فتح نه ٿا ڪري سگهو، ته پوء اتي صرف هڪ شيء آهي - وقار سان مرڻ لاء!
  اسٽالن ڪجهه چوڻ پئي چاهيو، پر هڪ ننگي پير ڇوڪري هڪ ننڍڙي سکرٽ ۾ نظر آئي. هن جي ننگي هيل چمڪيندي، هوء هڪ موڪل وٺي آئي.
  اسٽالن ان تي اکيون ٻوٽي ڪاوڙ ۾ رڙ ڪئي:
  - لينن گراڊ، بک کي برداشت ڪرڻ جي قابل نه ۽ ڪيترن ئي مهينن جي بندش ٿي وئي! هاڻي اسان جو ٻيو شهر فريٽز طرفان قبضو ڪيو ويو آهي!
  مارشل زوڪوف پنهنجا هٿ وڇايا ۽ نوٽ ڪيو:
  - او، عظيم اسٽالن ... اهو خوفناڪ آهي!
  بيريا تجويز ڪيو:
  - ٿي سگهي ٿو هن شوٽ جي عزت ۾ هڪ هزار ماڻهو؟
  سپريم ڪمانڊر چيو:
  - چپ ڪر اي گنجا بيوقوف! ڪجهه ڪرڻ جي ضرورت آهي!
  مولوٽوف صلاح ڏني، ٿڪل ۽ اعصابي طور تي ڇوڪرين جي ننگي گوڏن کي ڇڪيندي:
  - اچو ته جرمنن کي عارضي جنگبندي جي آڇ ڪريون، ۽ صرف ان کان پوء ڪنهن به شرطن تي امن ڳالهين شروع ڪريو.
  اسٽالن ڪاوڙيو:
  - ڪوشش ڪر! پر ڪو به تسليم نه ٿيندو. ماسڪو گر ٿيندو، گوريلا جنگ وڙهينداسين!
  بيريا خوش مزاج مسڪراهٽ سان نوٽ ڪيو:
  - پر اهو صرف ماڻهن جي تڪليفن کي وڌائيندو، ڪامريڊ اسٽالن. ٿي سگهي ٿو...
  اسٽالن فيصلي سان پنهنجي مُٺي ميز تي رکي:
  - نه! مولوٽوف کي ڳالهين جي تجويز ڏيو! ۽ وڌيڪ ڪجھ به نه، اسان آخر تائين وڙهندا آهيون!
  مارچ جي وچ ڌاري جرمنن ريازان کي گھيرو ڪيو. گولا بارود جي کوٽ محسوس ڪندي، سوويت فوجن شهر مان نڪرڻ جي ڪوشش ڪئي.
  الئنڪا ۽ سندس ٽيم ڊوڙي رهي آهي، سندن ننگي هيل بهار جي پگھريل برف تي چمڪي رهي آهي.
  هڪ ڇوڪري نازين تي گوليون هڻي ڳائيندي:
  - اسان جي روح جي شان، عظيم ملڪ لاء جلال!
  ۽ هو پنهنجي ننگي پيرن سان موت جو هڪ قاتل تحفو اڇلائي ڇڏيندو. ۽ نازين کي سڀني طرفن ۾ پکيڙيو.
  Anyuta، مخالفين تي فائرنگ، جاري ڪيو:
  - ۽ اسان جو ڌڪ، هڪ مقدس تحفو، ۽ هڪ فيس!
  آلا پڻ ڊوڙي ٿي، نازين تي فائر ڪري ٿي، پنهنجي ننگي پيرن سان ڪوئلي جو هڪ ڌماڪيدار پيڪيج اڇلائي ٿو، ۽ هٻڪي ٿو:
  - اسان ڪڏهن به نه ڇڏينداسين!
  ۽ ھاڻي چمڪندڙ مريم، نازين تي فائرنگ ڪندي، انھن کي چڱيءَ طرح ڪٽائيندي، ۽ پنھنجي ڏندن جي مسڪرائيندي، رڙ ڪندي، رڙ ڪندي:
  - ڪو به اسان کي روڪي نه سگهندو!
  ۽ هن جي ننگي هيل موت ۽ ڪٽڻ جو هڪ تباهيءَ وارو پيٽ موڪليو.
  مارويا، نازين تي فائرنگ، ڪافي منطقي نوٽس:
  - ڪميونزم ڪڏهن به ختم نه ٿيندو!
  Matryona، دشمن تي فائرنگ ۽ صفن کي ڪٽڻ، ڪافي منطقي ۽ منطقي طور تي نوٽس:
  - ۽ پارٽيءَ تي ايمان صدين تائين قائم رهندو!
  ۽ ننگي آڱريون تباهي جو تحفو اڇلائي ڇڏيندو.
  ڇوڪريون انگن کان ڀڄي ويا. پر صورتحال اڃا به ڇڪتاڻ واري آهي.
  ۽ انهن وٽ وڃڻ جي ڪا به جاءِ ناهي.
  بهار جي ٿڌڪار جرمنن جي اڳڀرائي ۾ ٿوري دير ڪئي. ان کان سواء، نازي جاپان سان متحد ٿي، ۽ وچ ايشيا تي قبضو ڪرڻ لاء اڳتي وڌو.
  اهو پڻ انهن کي پريشان ڪيو ۽ اپريل نسبتا آرام سان گذري ويو. ۽ مئي ۾، پهرين سوويت ٽينڪ IS-3 آخر ۾ آزاد ڪيو ويو. ۽ هن کي مئي جي ڏينهن جي پريڊ تائين پهچائي سگهجي ٿو.
  پوڙهو ۽ ضعيف اسٽالن اهو ڏسندو رهيو، ڪنڌ جهڪائي ويٺو. هن جو اظهار بيحد ٿڪل هو.
  IS-3، پيداوار ۾ محنت جي نظر ۾، اڃا تائين سيريل نه ٿي سگهيو.
  ٻنھي کان ان جو بنيادي فرق رڳو ٽاور جي شڪل ھو. هوءَ اڏامندڙ طشتري وانگر هئي، ۽ هن جي پيشانيءَ ۾ ڪنن جي چونچ وانگر هئي. يقينن، مائل جي وڌندڙ زاوي اڳئين حصي کي چڱي طرح محفوظ ڪيو، پر پيچيده پيداوار. ان کان سواء، پيشاني جو هيٺيون حصو خطرناڪ هو، ۽ جيڪڏهن هڪ پروجيڪٽ اتي اچي ويو، ته پوء اهو وڌيڪ نه ٿيندو.
  اسٽالن پنهنجو هٿ لوڏيو ۽ بنڪر ۾ غائب ٿي ويو، ايندڙ نازي حملو شروع ٿي ويو. TA-400 ۽ يو-287 ريورس سوپ ونگ سان هوائي حملن ۾ حصو ورتو.
  ۽ ٻيهر انهن بيلسٽڪ ميزائل فائر ڪيا جيڪي ريڊيو تي پرن جي رهنمائي ڪن ٿا.
  ڪريملن کي وڏو نقصان ٿيو.
  اسٽالن پنهنجي ماسڪو جي اڏام بابت سنجيدگيءَ سان سوچيو.
  مئي جي وچ ڌاري، وچ ايشيا جي ورهاڱي کي مڪمل ڪرڻ بعد، نازين ماسڪو جي خلاف اوڀر ۽ اولهه کان حملو شروع ڪيو. ٻي مهاڀاري لڙائي شروع ٿي.
  سوويت فوجون بهادريءَ سان وڙهيون. پر قوتون تمام ناياب آهن. اي-75 ٽائيگر-3 ٽينڪ پڻ جنگين ۾ ظاهر ٿيا. ۽ وڏي پيماني تي "پينٿر" -3. اهڙيون وڙهڻ، اچو ته چوندا آهن، غير معمولي آهن.
  مئي جي آخر تائين جون جي شروعات ۾، نازين ماسڪو جي تقريبن مڪمل طور تي مڪمل طور تي مڪمل ڪيو.
  اسٽالن سنجيدگيءَ سان اعلان ڪيو ته هو راڄڌاني ۾ ئي رهندو ۽ مرڻ گهڙي تائين اتي ئي بيٺو رهندو.
  ماسڪو گولا ۽ بمباري ڪئي وئي. هوءَ دفاعي جي تمام طاقتور لائينن سان گهيريل هئي، جن تي قابو پائڻ ايترو آسان ناهي. گولا بارود ۽ کاڌ خوراڪ جو وڏو ذخيرو راڄڌاني ۾ مرڪوز هو.
  ۽ اسٽالن زير زمين شهر ۾ نسبتا محفوظ هو.
  22 جون، 1945 تي هٽلر، جڏهن عظيم محب وطن جنگ جي شروعات کان چار سال گذري چڪا هئا، حڪم ڏنو ته راڄڌاني تي حملو بند ڪيو وڃي، ۽ ان جي بدران منظم طريقي سان ان کي توپخاني ۽ هوائي جهازن سان تباهه ڪيو. ۽ اعتماد سان بمباري جاري رکو.
  ۽ جاري جارحيت سائبيريا ڏانهن منتقل ڪيو ويو. انهن شهرن کي برف سان ڍڪڻ کان اڳ Sverdlovsk ۽ Chelyabinsk کي وٺڻ ضروري هو... جون جي آخر ۾ جولاءِ جي شروعات ۾، ٻنهي اهم شهرن کي سخت لڙائي کان پوءِ ورتو ويو... جرمن سائبيريا جي پار هليا ويا. هڪ ٻئي کان پوء، سوويت ڳوٺن جو زوال ٿيو.
  سيپٽمبر 1945 ع ۾، نازين Novosibirsk سان رابطو ڪيو. هن آباديءَ لاءِ جنگ به شروع ٿي.
  لال فوج مقامي مليشيا سان گڏ وڙهندي هئي. تمارا هتي به هيروئن وانگر وڙهندي هئي.
  اهو اڳ ۾ ئي سيپٽمبر جي آخر ۾ آهي، اهو برفاني ۽ ٿڌو آهي. ۽ ڇوڪرين جي بٽالين ننگي پيرن سان وڙهندي ۽ شاندار هيروزم ڏيکاري ٿي.
  ۽ ويڙهاڪ پينٿرز وانگر وڙهندا آهن.
  تمارا موڙ ڏنو، ڪوئلي جو هڪ ڌماڪيدار پيڪيج پنهنجي ننگي پيرن سان اڇلايو ۽ رڙ ڪئي:
  - ڪو به اسان کي روڪي نه سگهندو! اسان کي ڪو به شڪست نه ٿو ڏئي سگهي!
  ٻيون ڇوڪريون شدت سان رڙ ڪن ٿيون:
  - اسان مري وينداسين، پر تسليم نه ڪنداسين!
  ۽ جنگ جاري آهي ...
  Novosibirsk رڳو نومبر جي شروعات ۾ ڪري پيو ... جنگ جاري رهي. سوويت يونين اڃا تسليم نه ڪيو هو. ماسڪو بند ڪيو ويو ۽ باهه هيٺ.
  زير زمين شهر ۾، کاڌي ۽ گولا بارود جي هڪ اسٽريٽجڪ فراهمي کي ذخيرو ڪيو ويو، ته جيئن ان کي ڪجهه وقت لاء ٻاهر رکڻ ممڪن هو.
  جرمن شهر تي مسلسل بمباري ۽ گوليون وسايون.
  اتي به هڪ نئين ڳري ٽانڪي "Rat" هو. هن مشين جو وزن ٻه هزار ٽن هو ۽ ڪيترن ئي بندوقن سان هٿياربند هئي.
  400 ايم ايم آرمر سان گڏ هڪ گاڏي بريڪ تھرو ٽينڪ طور استعمال ڪئي وئي... جنگي امتحان پاس ڪيو....
  پر هوءَ هيج هاگس تي پڪڙي وئي ۽ هڪ ڪمڪيزي پائلٽ طرفان تباهه ٿي وئي جنهن هن کي رام ڪيو.
  تنهن هوندي به، هڪ نئين ٽانڪي "Rat" -2 ظاهر ٿيو، اڃا به وڏو ۽ ڳري ...
  اسٽالن 1946ع جو نئون سال ماسڪو ۾ ملهايو، جيڪو اڃا نه ورتو ويو هو. يو ايس ايس آر جي عظيم اڳواڻ هڪ معجزو تي ڳڻڻ هو. ماسڪو هڪ حقيقي قلعو شهر بڻجي چڪو آهي.
  کاڌي جي فراهمي ٻين ٻن سالن تائين رهي سگهي ٿي، ۽ بمباري ۽ شيلنگ جي ڪري آبادي ۾ گهٽتائي، گهڻي عرصي تائين. پر گولا بارود حملن جي رفتار ۽ شدت تي دارومدار رکي ٿو.
  بيريا ان جي باوجود نوٽ ڪيو:
  - ٿي سگهي ٿو ڪامريڊ اسٽالن اسان جي آزادي تي هٽلر سان اتفاق ڪري؟
  سپريم ڪمانڊر ان چيف، مضبوطيءَ سان اعلان ڪيو، پنهنجي مُٺ مضبوطيءَ سان ميز تي رکي:
  - مان ڀنگين لاورنٽي سان نه ڳالهائيندو آهيان! ڇا توهان سمجهو ٿا!
  بيريا هڪ ساهه کڻي چيو:
  اچو ته هڪ معجزو جي اميد رکون!
  اسٽالن تبصرو ڪندي چيو:
  - صبر ۽ ٿوري ڪوشش!
  . EPILOGUE
  نئون 1946 مقامي ويڙهاڪن ۾ جاء ورتي. جرمن ۽ جاپاني آهستي آهستي سڀني وڏن شهرن تي قبضو ڪري ورتو. Verkhoyansk آگسٽ ۾ زوال جي آخري هئي. جرمن هڪ اہرام جي صورت ۾ نئين ٽئنڪن AG-50 هئا.
  Tamara ۽ سندس ٽيم Verkhoyansk ۾ سخت جنگ ڪئي.
  ڇوڪريون، هميشه وانگر، ننگي پير ۽ بيڪين ۾ هئا.
  اهي موت جي منهن ۾ بيٺا هئا. ۽ پنھنجن ننگي آڱرين سان ھنن موتمار طاقت جا ڌماڪيدار پيڪيج اڇلايا.
  ۽ پوءِ، جڏهن گولا بارود ختم ٿي ويو، ته اهي بيسمينٽ ۽ سرنگهن مان گذر ڪري تائيگا ۾ داخل ٿي ويا.
  اهي هٿيار کڻڻ ۽ ٻيهر جنگ ڪرڻ لاءِ تيار هئا، چاهي اها گوريلا جنگ هجي.
  يو ايس ايس آر ۾ پارٽنر زون پيدا ٿيا، ۽ زير زمين جنگ شروع ٿي.
  گاديءَ جو هنڌ اڃا بچيل هو، تنهنڪري هٽلر ان کي بک مرڻ ۽ پنهنجي سپاهين کي بچائڻ چاهي ٿو، جن مان ڪيترائي مري ويا هئا.
  ۽ ڇوڪرين، ساڳئي وقت، نازي ۽ جاپاني کي ختم ڪيو، مختلف طريقن ۽ طريقن سان.
  خاص ڪري نتاشا ۽ سندس ٽيم.
  ۽ ثابت ٿيو ٻيهر وي ٽي -34-85. ڪار ضرور _ ساڳيو ، نه نئون _ ۽ چاليهه جي آخر تائين ڇهون سال جو پراڻو _
  اي هتي ۽ AG -50. مون کي ياد ڏياريندو آهي گھٽ پرامڊ سان تمام گهڻو ڊگهو ٽرڪن _ ڪار سڀ سٺ پنج ٽين _ ٿلهو هٿيار سان هرڪو زاويه 250mm _ هيٺ جھڪ _ لاءِ گولا T -34 بلڪل ناقابل تسخير
  سپرمين نتاشا وي ناراضگي ڇرڪ ڀريو :
  - هي ڪيئن ڪم ! کڻو جبل !
  مستقبل پسند- اينجليڪا چوڌاري ڏٺو . هاڻي اهي هئا وي سندس روايتي بيڪني _ ۽ ڪجهه __ _ خوبصورتي اهو پهچي ويو آهي تي ذهن _
  اي سويتلانا دٻايو تي فائدو وٺڻ ننگي پير هيلس ۽ ڊوڙايو ٽانڪي _ هوءَ ڇرڪ ڀريو :
  - چالبازي ! صرف چالبازي _
  AG -50 سان ليس آهي طاقتور 105mm _ تپ سان ڊگھائي ٽنگ 100 EL ۾ . هن قابل مارڻ تي وڏو فاصلو _ ٽيم مٿان ، يو چوويهه سان معيار هٿيار فرق نٿو پوي . هڪ مارڻ ۽ پڄاڻي _
  سويتلانا شروع ٿئي ٿو جھولڻ سوويت ٽانڪي _ هتي دشمن گوليون _ پروجيڪٽ پڻ ٿورڙو خدشا هٿيار _ پر جي طرف خوش قسمتي سان ڦٽي ٿو . اي سپني کان پوءِ طاقت وڏو - يورينيم بنيادي _
  سپرمين نتاشا سرڪش سندن ڳاڙهو لب :
  - تي آئڪن سان اداسي ٻيهر منهن _ سلطنت پيدا ٿيڻ !
  مستقبل پسند اينجليڪا استعمال ڪندي فائرنگ ڪئي _ ننگي پير آڱريون ٽنگون _ پروجيڪٽ خوش ٿيو وي اڃا بيٺو pyramidal ٽانڪي _ ۽ ڦٽي ويو سان هٿيار وي ريڪوشيٽ _ اڳي ئي تمام گهڻو هوءَ مائل ۽ سيمينٽ ٿيل
  جرمني يقيناً ٽانڪي _ ساڳيءَ طرح ، ناقابل تسخير ، ساڻ سڀ زاويه پڻ لاءِ IS -7. اي اڳ ۾ ئي ڪٿي اڳ هن کي ٽي -34-85.
  ٻيهر جرمني گوليون ... سويتلانا دٻايو ننگا هيل تي بريڪ _ ۽ سگهي ڀڄڻ ٽانڪي کان شڪست . جيتوڻيڪ موتمار تحفو ذريعي ڦٽي ويو بلڪل ويجهو _
  سپرمين - نتاشا وي ڪاوڙ چيو :
  - ها اسان ۽ پڪڙيو !
  مستقبل پسند- اينجليڪا مسڪرايو _ هوءَ ٿڌو ڪٽيل سان مان چولي _ بي نقاب اعليٰ سينو سان اسٽرابيري نپل _ هن پنهنجا ڏند ڪڍيا سندن موتي ڏند _ ۽ ٽوئيٽ ڪيو :
  - بزدل نه راند ڪري ٿو وي هاڪي _
  ۽ دٻايو ڳاڙهو نپل تي محرڪ _ اهڙو هتي هوءَ بولڊ ۽ چمڪندڙ هوءَ شيطان اي ٿي سگهي ٿو قسم ، روسي فرشتو مجسم ڪرڻ .
  پروجيڪٽ ٻاهر ڀڄي ويو کان نه تمام گهڻو ڊگهو منهن _ گذري ويو ... ۽ خوش ٿيو سڌو وي ٽنگ جرمني گاڏيون اي جي انڪار ڪيو سندس ڄڻ ته ڌڪ آتشبازي _
  ۽ سڀ چار ڇوڪريون ڳوڙها ڳاڙيندڙ : _
  - هڪ ، ٻه - آء سمجهي ويو ! فرتز پاران سڱ سو ڏنو !
  ۽ ڪيئن ڇڪڻ اهي سندن ننگي پير ٽنگون _ هتي هي ڇوڪريون ! اي جڏهن تي شوٽنگ استعمال ڪرڻ ننگا سينه آهي _ وي هڪ سئو هڪ دفعو وڌيڪ موثر .
  سپرمين نتاشا سان مرڪ نوٽ ڪيو :
  - هي ٽانڪي هاڻي لاءِ اسان محفوظ _ پر ڪيئن سندس تباهه ڪرڻ ؟
  زويا سان مرڪ تجويز ڪيل :
  - اي وي جنگ چرواه انداز ، اسان سندس صاف ڪريو !
  سويتلانا تيز حرڪت سندس ٽانڪي _ پر مخالف ، اوچتو ڦري ويو ۽ جلدي ڊوڙڻ تي هن تيز شاندار تيز : سڀ ساڳيو گئس ٽربائن انجڻ _ ۽ هو واضح طور تي کان تيز _ ٽي -34-85.
  ڄڻ ته هاٿي ڀڄي ويو کان ٻڪريون . سڀ ڪندو ڪجھ به نه . پر هاٿي عملي معلومات ھلڻ پڻ تمام گهڻو جلدي .
  سپرمين نتاشا ناراضگي سان منتقل پاران هٿيار ننگي پير پير ۽ بيٺو :
  - هتي ! خير ڪيئن سڀ ساڳيو _ اسان پوئتي رهجي ويو کان فاشسٽ !
  زويا سان اداسي وي آواز ، ڳايو :
  - سڀ ناممڪن ، ممڪن وي اسان جو دنيا !
  ۽ ڌڪيو سندس وار ، رنگ پتي سون .
  مستقبل پسند- اينجليڪا سان لذت ڳايو ۽ _ جاري ڪيو ويو ٻيو خول _ اهو مارڻ وي هٿياربند سخت ۽ ٽوڙيو .
  - وڃ ڇا خواب بي مثال ... weave ڇا چادر دير ٿيل ... خاموش هو گيراسيم ڪڏهن ڪڏهن ! _ _ هاڻي هن قسم کڻندو آهي فحش !
  سويتلانا سختي سان نوٽ ڪيو :
  - چيڪ ميٽ ملامت آهي _ فحش !
  سپرمين نتاشا ڪجهه چاهيو __ _ _ چوڻ مزيدار _ پر هتي ظاهر ٿيو ٻيو فاشسٽ ٽانڪي _ تي هي هڪ دفعو E -75. ساڳيو ٺيڪ محفوظ ٿيل وي پيشاني ، پر گهڻو بدتر سان پاسا _ ڇا اهو سچ آهي، چوويهه سندس سڀ برابر نه ذريعي ڇڪڻ
  تي هي بار ، زويا اڇلائي ڇڏيو سان مان چولي _ ۽ بي نقاب ڳاڙهو نپل _
  ورتو ۽ دٻايو کير پيارڻ تي محرڪ _ بندوق ڪم ڪيو ...
  پروجيڪٽ ٻيهر خوش ٿيو سڌو وي ٽنگ وڏو بندوقون _ ۽ هڪ سئو پنج ملي ميٽرڪ هڪ بندوق ٻاهر آيو کان عمارت _
  ۽ هي جرمني جلدي ڊوڙڻ تي سٺو طريقو پيداوار کان عمارت گهڻو محفوظ ڪيل مشينون آهن _ ڇلڻ پاران ٽنگون _
  سپرمين نتاشا تمام گهڻو خوش چيو ويو آهي :
  - هتي ڏسو ! اسان اسان کٽيو !
  اي هتي ۽ ٽيون ٽانڪي _ تي هي ڀيرا " شاهي" شعر ." يو هن کي هٿيار ، بمبار قابليت 450 ملي ميٽر ۾ . اهڙو جيڪڏهن ڀڄڻ ، پوء ٿورا بلڪل نه نظر ايندو .
  سپرمين نتاشا تي هي هڪ دفعو فيصلو ڪيو شوٽ ڪرڻ پاڻ _ مون ان کي ڪڍي ڇڏيو چولي _ ڪھڙي تي هن آخرڪار _ _ اعلي ، ۽ لچڪدار سينو _ تازو جيئن _ تي ڇوڪريون _ ۽ جنگجو ڪيئن وٺندو ۽ پريس ڪندو روبي نپل _
  پروجيڪٽ ٻاهر ڀڄي ويو ... ۽ " رائل شعر " حاصل ڪيو سڌو وي ٽرڪن _ ۽ وڏو ڪار ڪيئن ڌماڪو ڪرڻ . ڇا ۽ جوڙو بيٺو پاران ڪنارا ٽينڪ اڏامي ويو تي ڪجهه سوين ميٽر _
   ها ۽ چوويهه ڌڪيو _ ڪار مشڪل سان نه ڦري ويو ۽ ثابت ٿيو ڪٽيل کان زمين _
  مستقبل پسند- اينجليڪا پڻ مارڻ تي لينڊنگ پيشاني ، رڙ :
  - ڄڻڪ گھوڙا گدا !
  ۽ ڌمڪي ڏني Krauts ڏانهن مُٺ _
  سپرمين نتاشا هو مطمئن ۽ _ مسڪرايو موتي ، تمام گهڻو وڏو ڏند :
  - هتي اسان ڏنو پاران دشمن ! ڪيئن ڪرڻ گهرجي !
  زويا ڳايو ، سان خوشي سان :
  - پيار ۽ موت ! سٺو ۽ بڇڙو ! ڇا مقدس ڇا گنهگار ... الف مون ڏانهن ڄاڻ سڀ برابر !
  ۽ ڇوڪري منتقل ڪيو ويو ننگي پير ٽنگ پاران ڌاتو _
  اڳيان دشمن E -100. ڪار خطرناڪ _ سان بم اڇلائيندڙ ۽ 75 ملي ميٽر _ تپ سان تمام گهڻو ڊگهو بيرل _ اهڙو حملو ترميم ، ۽ قابل پورو ڪرڻ ڪردار ۽ ويڙهاڪ ٽينڪ _ اي پندرهن ملي ميٽر بندوقون لاءِ سوويت ٽانڪي ڪافي ڪافي .
   اي ٽنگ بمبار ڍڪيل ٽوپي _
  سپرمين نتاشا پاڻ کي پار ڪيو تي مدد ننگي پير پير ، ۽ ٽوئيٽ ڪيو :
  - چڱو ، اچو سندس مارڻ ؟
  زويا ، پٿر ڏند ، متفق _
  - يقيناً ڪنداسين ! _
  مستقبل پسند- اينجليڪا ڳاڙهو نپل دٻايو تي محرڪ _ بندوق ڪم ڪيو ٻاهر ڪڍڻ قاتل چارج _ ۽ مداخلت ڪئي نسبتا پتلي پر _ پر ڊگهو ٽنگ جرمني بندوقون _
  سويتلانا جوش سان ٽوئيٽ ڪيو :
  - عالي ! اي هاڻي ڏيڻ باهه مان !
  ۽ جنگجو ساڳيو بي نقاب منهنجو ڌڙ _ يو سڀ چار سينو تي اوچائي _ ۽ تمام گهڻو پڻ خوبصورت ، سيڪسي ، دلڪش . سو سان اهڙو ڇوڪريون مان چاهيان ٿو ڪرڻ پيار _ خير ڇا _ ٿي سگهي ٿو ٿيڻ بهتر اهي ؟ شايد صرف _ ٻيو ڇوڪريون !
  ۽ هتي جوان عورت پڪڙيل لمحو جڏهن _ ٽوپي شروع ڪيو کليل . ۽ استعمال ڪندي منهنجو ڳاڙهو نپل جهڙو _ جاري ڪندو پروجيڪٽ پاران جرمني بمبار _
  اي فرتز نه منظم پڻ ۽ اک چمڪ ... ڪيئن وٺندو ۽ ڌماڪو ٿيندو ... ۾ سڀ طرف پکڙيل سگريٽ نوشي ڌاتو _
  سويتلانا رڱيل پاڻ کي مضبوط هٿ ۽ ڇڪيل :
  - آء وينچ مستند ڊريگن _
  ۽ ڪيئن کلڻ ! ۽ ها وٺو _ ڏيکاريندو زبان _
  سپرمين نتاشا ورتو ۽ جوش سان ڳايو :
  - محب وطن ! سوويت محب وطن ! ڪيترا فرتز قتل تون !
  زويا کنيو هڪ گيت ، ۽ ڇڪڻ ننگا سينو ، جاري :
  - محب وطن ! ڳاڙهو محب وطن ! ۽ تي ڇوڪريون سڀ تنهنجو خواب !
  ۽ ساڳيو جنگجو ڪيئن وٺندو ۽ زور سان کلڻ ! ۽ uvula ڏيکاريندو ! ۽ مسڪرائي ڏند - ڪنگڻ !
  ۽ ننگي پير ٽنگون منتقل ڪندو ليور ...
  هتي ڇوڪريون واضح طور تي پنهنجي بهترين تي آهن، جيتوڻيڪ انهن وٽ هڪ پراڻي ٽانڪ آهي. ۽ اھي پارٽيون جاري رکندا آھن.
  پر 20 اپريل، 1947 تي، ماسڪو تي هڪ نئين حملي شروع ٿي. ان ۾ جاپاني، ترڪ ۽ سڀني پرڏيهي فوج شرڪت ڪئي.
  هٽلر، آخر ۾، صبر مان ڀڄي ويو ۽ هن سوويت يونين کي ختم ڪرڻ جو فيصلو ڪيو. ۽ ذاتي طور تي اسٽالن سان، هن سان ڳنڍي گوريلا جنگ، جيڪا اڃا تائين روس جي سرزمين تي ٻرندڙ آهي.
  جهڙوڪ، جيڪڏهن ماسڪو پوي ٿو، ته جنگ بغير ڪنهن شڪ ۾ ختم ٿي ويندي.
  ۽ هڪ فيصلو ڪندڙ، عام حملو شروع ڪيو.
  سپر ڳري ٽينڪ "Rat" -2، "مونسٹر"، E-200، E-500 ۽ ٻيا پڻ حملي تي ويا.
  هڪ لاء، شهر تي بيلسٽڪ ميزائل سان فائر ڪيو ويو.
  ڊسڪ پڻ استعمال ڪيا ويا . آرمڊا اهڙي آهي.
  Alenka ۽ سندس ٽيم بهادريء سان جرمنن سان ملاقات ڪئي ۽ کين جنگ ڏني.
  اليونڪا پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان دستي بم اڇلايو، فائر ڪيو ۽ رڙ ڪئي:
  - روسي روح لاء!
  Anyuta، پنهنجي مخالفن تي گوليون هڻي ۽ دشمنن جي صفن کي هيٺ ڪري، پنهنجي ننگي هيل سان چيڀاٽيندي، موت جو پيڪيج ڏنو:
  - ڪميونزم جي عظمت لاءِ!
  آلا، يو ايس ايس آر جي دشمنن تي فائرنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان بم اڇلائي، ٻاهر نڪري ويو:
  - ڪميونزم ۾ مادر روس لاءِ!
  ماريا، دشمن تي چڱيءَ طرح فائر ڪندي، ۽ اعتماد سان کيس هيٺ لهيندي، پنهنجي ڏندن کي ڇڪيندي چيو:
  - روس کي نئين اڳواڻ جي ضرورت آهي!
  مترينا نوٽ ڪيو، شوٽنگ ۽ اعتماد سان مخالفن کي تباهه ڪيو، ۽ هن جي ننگي آڱرين سان، موت جو هڪ ٻيو تحفو ڏنو:
  - يقينا، اهو ضروري آهي!
  ۽ هن جي اڇلڻ کان، جيڪو رينک ۾ ڪري پيو، ٻه جرمن ٽينڪ ٽڪر ٿي ويا.
  مارويا، نازين تي فائرنگ ڪندي، زور ڀريو نوٽ ڪيو:
  - سڀ ڪجهه يو ايس ايس آر ۾ هو، پر دشمن نمبر ورتو!
  ۽ هن جي ننگي هيل سان، هو ڪيئن قاتل ۽ ناقابل برداشت شروع ڪندو!
  Alenka پنهنجي دوستن کي همٿايو:
  - Rus کي دفن ڪرڻ لاء جلدي نه ڪريو '! اسان وٽ به شيون آهن!
  ۽ پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان هو تباهي جو هڪ تباهي وارو تحفو اڇلائي ڇڏيندو.
  Anyuta، نازين تي فائرنگ، هن سان اتفاق ڪيو:
  - دشمنن کي سخت شڪست ڏينداسين، وطن جو درياءُ سڪي نه سگهندو!
  ۽ هڪ ننگي، گول هيل سان، ڇوڪري کي طاقت سان وٺي ويندي ۽ دشمن ڏانهن ڌڪيندو.
  آلا، نازين تي فائرنگ ڪندي، ۽ گولي مان ڌماڪيدار مادو جو ٽڪرو ڇڏائي، پنهنجي ننگي آڱرين سان تار کي ڇڪيندي، جاري ڪيو:
  - اهو صرف هڪ سپرمين هوندو - جيڪو اسٽالن جي جاء وٺندو!
  ماريا، حيرت انگيز درستگي سان شوٽنگ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي آڱرين سان دستي بم اڇلائي، ڳالهايو:
  - هر شيء جيڪا تبديل نه ٿيندي آهي بهتر لاء آهي!
  ماتريونا، فرٽز کي چڱيءَ طرح گولين سان ڌڪ هڻي. ۽ پوءِ، پنهنجي ننگي پيرن سان ٽانڪي کي نقصان پهچائيندي، هن نوٽ ڪيو:
  - اسان اسان جي غير تبديل ٿيندڙ ۽ بهادري سان گڏ آهيون!
  ماروشيا پنهنجي ننگي پيرن سان دستي بمن جو سڄو ڍير اڇلائي ڇڏيو. تنهن ڪري نازين جي خود هلائيندڙ بندوق ڦري وئي ۽ دٻايو:
  - مان سڀني کان وڌيڪ مضبوط ٿيندس!
  اَلا، نازين کان ٽرانسپورٽر کي اڇلائي، ننگي هيل سان دستي بم، نوٽ ڪيو، درست ڪندي:
  - مان نه، پر اسان! سڀ ڪجهه مضبوط آهي!
  اليونڪا پنهنجي وڙهندڙ مزاج کي وڌائڻ لاءِ ڳايو، هلندي هلندي ڪمپوز ڪندي. ۽ باقي ڇوڪريون، نازين تي فائرنگ ڪري، چنبڙي پيون.
  اسان يو ايس ايس آر جي ملڪ جون ڇوڪريون آهيون،
  جيڪا سڄي دنيا لاءِ مشعل راهه آهي۔۔۔
  اچو ته ڏيکاريون هڪ مثال جي عظمت کي،
  هتي هيراڪ ڪارناما ڳايا ويا آهن!
  
  ڇوڪريون ڳاڙهي پرچم هيٺ پيدا ٿيا،
  ۽ ننگي پير ٿڌ جي ذريعي ڊوڙندا ...
  ڌيئرون ۽ پٽ روس لاءِ وڙهندا آهن،
  ڪڏهن ڪڏهن ڪنوار ڇوڪري کي گلاب ڏيندو آهي!
  
  ڪائنات تي ڳاڙهي جھنڊو ھوندو،
  ائين چمڪيو، جيئن مشعل جي شعله...
  آخرڪار، اسان وٽ هڪ هيرو جھول آهي،
  ۽ اسان جو بينر ڳاڙهي وانگر چمڪي ٿو!
  
  ان تي يقين نه ڪريو، لعنت فاشسٽ گذري نه سگهندو،
  ۽ روسي روح ڪڏهن به ختم نه ٿيندو ...
  فتوحات لامحدود کاتو کولينديون،
  اچو ته ڪنهن کي هيلو ۽ هيلو چئو !
  
  روس هڪ عجيب ملڪ آهي،
  توهان قوم کي ڪميونزم ڏنو...
  هميشه لاءِ خدا طرفان فراخدليءَ سان ڏنو ويو،
  مادر وطن لاء، خوشي ۽ آزادي لاء!
  
  دشمن وطن کي شڪست نه ڏئي سگهندو،
  ۽ هو ڪيترو به ظالم ۽ چالاڪ هو...
  اسان جي ناقابل تسخير روسي رڇ،
  روسي سپاهي پنهنجي فتح لاء تمام شاندار آهي!
  
  خوبصورت سوويت ملڪ،
  ان ۾ ڇوڪرين کي فخر آهي ته اهي خوبصورت آهن ...
  هوءَ اسان کي جنم ڏيندي هئي هميشه لاءِ،
  ۽ اسان کي Komsomol ميمبرن کي انصاف ڏيو!
  
  اسان ماسڪو جي ڀرپاسي تي وڙهندا آهيون،
  برفاني طوفان جي برفاني طوفان، ۽ ڇوڪريون ننگي پير آهن ...
  اچو ته وطن کي شيطان جي حوالي نه ڪريون،
  اسان به صحيح نموني سان گوليون هلايون!
  
  تنهنڪري ڪاوڙ ۾ ڇوڪريون وڙهڻ لاءِ بيچين آهن،
  ۽ اهي هيل سان هڪ ننگي ڌماڪي وارو پيڪيج اڇليندا آهن ...
  هو صرف هڪ فاشسٽ آهي ڇاڪاڻ ته هو ٿڌو نظر اچي ٿو،
  حقيقت ۾، صرف هڪ برائي ڪائن!
  
  دشمن ڇوڪرين کي شڪست نٿا ڏئي سگهن،
  اهي هڪ اهڙي ستاري هيٺ پيدا ٿيا هئا ...
  ناقابل تسخير راکشس اسان جو رڇ آهي،
  جنهن مادر وطن کي زال بڻايو!
  
  اسان روسي ڇوڪريون سٺيون آهيون
  اسان عذاب ۽ ٿڌ کان نه ٿا ڊڄون...
  ۽ اسين رد ڪنداسين، ايمان آڻينداسين برائي لشڪر جي حملي کي،
  دشمن دوز کان چريو ٿي ويندو!
  
  اهي دشمن کي ماسڪو کان پري ڌڪڻ جي قابل هئا،
  جيتوڻيڪ هو وڏي طاقت سان ڀريل آهي ...
  اسان ڇوڪرين کي پاڻ تي فخر آهي،
  مخالف سڀ پنهنجي قبرن ۾ گم ٿي ويندا!
  
  يقين نه ڪر، دشمن روس کي شڪست نه ٿا ڏئي سگهن،
  جتان هر نائيٽ ڊائپرن مان ايندي آهي...
  شڪاري بظاهر راند بڻجي ويو آهي،
  ۽ مخالف اڃا تائين صرف هڪ ٻار آهي!
  
  پر روسي روح، عظيم روح کي مڃيو،
  ان ۾، توهان کي خبر آهي، اهڙيون قوتون لڪيل آهن ...
  اهو دشمن کي ڦاسائي ڦاڙيو ويندو،
  سڀ کان پوء، شوروي جنگين ۾ ناقابل تسخير آهن!
  
  پنهنجا شڪ ڇوڪرين کي ڇڏي ڏيو
  اسان دنيا ۾ سڀ کان وڌيڪ بهادر ڄاڻون ٿا...
  اچو ته شيطان جي لشڪر کي جهنم ۾ اڇلون،
  اچو ته سڀني جي مخالفن کي ٽوائلٽ ۾ لڪايو!
  
  مقدس جنگ ختم ٿي ويندي
  ڌرتيءَ تي امن ۽ صبح ٿيندو....
  هوءَ هميشه لاءِ سج سان گڏ آهي ڄاڻ ڏني،
  هميشه لاءِ اونهاري جي روشني لاءِ!
  
  ۽ ڪميونزم ابدي شان ۾،
  ۽ لينن ۽ عظيم اسٽالن اسان سان گڏ آهن.
  هڪ خوني فلم ۾، صرف هاڻي فاشزم آهي،
  ۽ اسان جو يقين آهي ته فولاد کان وڌيڪ مضبوط آهي!
  
  منهنجو روس صدين تائين حڪمراني ڪري ٿو
  ۽ سڄي ڪائنات کي خوشيون ڏنيون۔۔۔۔
  هڪ مُٺي جي مضبوط طاقت جي ضرورت آهي
  ۽ صلاحيت، پر هڪ معقول اسپيل!
  
  
  
  جادوگريون عجيب هٿيار ٺاهي رهيون آهن
  گرڊا، شارلٽ، مگدا ۽ ڪرسٽينا، جيڪي ان وقت ٽائيگر پاران آزمايا ويا هئا، پڻ ترقي يافته ماڊل ٺاهي رهيا هئا: Panthers -2. ڇوڪرين انجڻ ۽ ٽرانسميشن کي ھڪڙي بلاڪ ۾ رکي - پار، ۽ ٽاور کي تنگ ۽ ننڍو ڪيو. ۽ gearbox پاڻ موٽر تي نصب ڪيو ويو. نتيجي طور، "Panther" -2 ٻه ميٽر هيٺ هڪ silhouette بڻجي ويو، ۽ عملدار ميمبرن جو تعداد ٽن ماڻهن کي گهٽجي ويو. ٿلهي جي پيشاني جي ٿلهي ٿلهي 120 ملي ميٽر تائين وڌي وئي آهي وڏي سلپ جي هيٺان، ۽ پاسن کان 82 ملي ميٽر تائين. ۽ ٽاور 150 ملي ميٽر اڳئين ۽ 82 ملي ميٽرن تائين آهن، سلپ هيٺان. ساڳئي وقت، سڄي گاڏي 35 ٽين تائين گهٽجي وئي، جنهن کي 700 هارس پاور جي انجڻ سان گڏ حاصل ڪرڻ ۽ ٽانڪي جي رفتار ۽ رفتار کي وڌايو. ساڳئي وقت، ڪار جي patency به بهتر ٿي چڪو آهي، ۽ chassis نور ۽ مرمت ۽ برقرار رکڻ لاء تمام آسان ٿي چڪو آهي. مجموعي طور تي ڇهه رولر آهن، جيڪي عملي ۽ آسان آهن. هٽلر "پينٿر" -2 کي پسند ڪيو ۽ ٽيٽيهه سيپٽمبر کان سيريز ۾ داخل ٿيو. ڪار ڪامياب آهي، هڪ سٺي، آرمر-پيئرنگ ۽ تيز فائر بندوق سان. هوء ڪم ڪيو ۽ جلدي منتقل ڪيو، شاندار ergonomics سان.
  ۽ سڀ کان اهم، اهو پيدا ڪرڻ آسان هو ۽ گهٽ دھات جي ضرورت هئي. ۽ ساڳئي وقت ان جي سرمائي جي بقا جي لحاظ کان ممتاز هو. اهو ايترو آسان ناهي ته اهڙي گاڏي کي وڏي هٿيارن واري سلپ سان داخل ڪيو وڃي.
  سوويت فوجن کي هڪ سنگين مسئلو هو. ان کان علاوه، جرمنن، فاؤ پروگرام جي بدران ، ماڻهن جي فائٽر جي ترقي ۾ سيڙپڪاري ڪئي، ۽ XE-162 ٺاهي، سادو ۽ سستو تيار ڪرڻ ۽ تمام ہلڪو ۽ متحرڪ.
  هن مشين کي وڌيڪ سازگار حالتن ۾ ترقي يافته آهي، ۽ نسبتا آسان هلائڻ لاء. ۽ ان کي منهن ڏيڻ لاء ايترو آسان نه آهي.
  مون سوويت ۽ اتحادي فوجن تي زبردستي، هوائي جنگيون مسلط ڪيون. ويڙهاڪن جو وزن صرف ساڍا ٽي ٽن هو جڏهن ته خالي هوندو هو ۽ لڳ ڀڳ مڪمل ڪاٺ تي مشتمل هوندو هو. تنهن ڪري، مشين تمام ڪارائتو ٿي چڪو آهي.
  صورتحال حقيقت اها آهي ته جرمن ڇوڪرين کي فعال طور تي هوائي جهازن ۾ داخل ٿيڻ شروع ڪيو ويو.
  البينا ۽ الوينا فعال طور تي گول ڪرڻ شروع ڪيو، وڙهندي، ضابطي جي طور تي، ننگي پير ۽ هڪ بيڪني ۾. ۽ انهن ڇوڪرين کي گولي نه هڻي سگهي. ۽ اهي پاڻ دشمن کي تمام گهڻو سرگرم ڪري رهيا هئا. ۽ اهي گورا ڪيترا خوبصورت هئا: صرف سچا آريا!
  البينا هڪ خوبصورت ٽنگ سان ٽرگر کي دٻائي ٿو ۽ ڪجهه سوويت جهازن کي ڪٽي ٿو ۽ اسڪوئلز:
  - ٽين ريخ جي شان!
  الوينا پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي نپل سان ٽريگر کي دٻائي ٿي، ۽ ٽن سوويت ڪارن سان ٽڪرائجي ٿي ۽ گوڙ ڪري ٿي:
  - اسان جي مادر وطن جي شان!
  وڙهندڙ ڇوڪريون - توهان نٿا چئي سگهو ته اهي ڪمزور آهن. نه، اهي ڏاڍا جارح آهن ۽ هر ڪنهن کي ٽڪر ٽڪر ڪرڻ جي قابل آهن.
  ڊشنگ مجموعي طور تي، هي فوج. ۽ سياري ۾ فرنٽ لائين مستحڪم ٿي. مينسٽن هڪ جوابي حملو شروع ڪيو، ۽ ڊنيپر جي پار سوويت فوجن کي شڪست ڏيڻ ۾ ڪامياب ٿي ويو، هڪ وڏو بوائلر ٺاهي. جرمن پڻ لينن گراڊ جي ويجهو جارحيت کي رد ڪرڻ جي قابل هئا. هتي اهي دفاع جي هڪ طاقتور لائين تي ڀروسو ڪندا هئا. ان کان علاوه، يوڪرين ۾ شڪست کان پوء، اسٽالن هن طرف کان ڪيترن ئي حصن کي هٽايو ۽ جرمنن کي حملن کي رد ڪرڻ جي اجازت ڏني. اڳيون بند ٿي ويو، ۽ جرمن سياري ۾ حملي جي سڄي علائقي ۾ ٻاهر رکڻ جي قابل هئا.
  Gerda ذاتي طور تي ڇوڪرين سان گڏ "Panther" -2 تي وڙهندي. ۽ سياري جي باوجود، خوبصورتي ننگي پيرن سان وڙهندي ۽ صرف هڪ بيڪني ۾.
  گرڊا پنهنجي ننگي آڱرين سان جوائس اسٽڪ جا بٽڻ دٻائي، دشمن کي ڌڪ هنيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي سلطنت جي شان!
  شارلٽ به پنهنجي ننگي آڱرين سان ليور کي دٻايو، چوٽيهه ٽاور کي ڊاهي ڇڏيو ۽ جارحيت سان تصديق ڪئي:
  - هيروز جي شان!
  ڪرسٽينا پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي نپل سان بٽڻ دٻائي، سوويت مشين کي ڌڪ هڻي، رڙ ڪري چيو:
  - ۽ اسان کي شان!
  مگدا چار مشين گنن جو فائر ڪيو، سوويت پيادل فوج کي پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان ڪٽي ڇڏيو، ۽ جاري ڪيو:
  - ابدي، فتح جي شان!
  تنهنڪري ڇوڪريون شرارتي ۽ ننگي آهن، انهن جي گول هيلس چمڪندڙ آهن.
  ۽ "ٽائيگر" -2 جي نقطه نظر تي، هي ٽانڪي، پنجاهه ٽن وزن سان، 250 ملي ميٽر پيشاني، ۽ 170 ملي ميٽر جي پاسن جي حفاظت جو واعدو ڪيو.
  اهو هڪ 88-mm بندوق سان 71 EL ۾، هڪ تمام مهذب ڪار.
  ۽ هاڻي بهار ۾ جرمن اڳ ۾ ئي اٽلي ۾ ترقي ڪري رهيا آهن ۽ اعتماد سان اتحادين کي چيڀاٽڻ.
  اهي نيپلز وٺي ويا ۽ سسلي تي حملو ڪيو.
  ۽ سوين هزارين اتحادي فوجن هٿيار ڦٽا ڪيا. ۽ اهي مڪمل طور تي تباهه ٿي ويا آهن. جرمن پينٿرن کي نه روڪيو وڃي ٿو.
  ۽ ڇوڪريون انگريزن کي گوڏن ڀر ڪري، سندن ننگين، ڇريل ٽنگن کي چمينديون آهن، ۽ پنهنجي زبانن سان سهڻين جي گول هيلن کي چاڙهينديون آهن.
  جون ۾، اتحادين نارمنڊي ۾ لشڪر لينڊ ڪندي اڳتي وڌڻ جي ڪوشش ڪئي. پر اُتي کين زبردست شڪست ملي. ٻيهر، سوين هزارين قيدي، ۽ تمام گهڻو قبضو ڪيل سامان.
  روزويلٽ کي دل جو دورو پيو ۽ معذور ٿي ويو. آمريڪا اهڙي مشڪل جنگ کي روڪڻ جي ڪوشش ڪري رهيو آهي. برطانيه فريٽز سان مصالحت لاءِ اختيارن تي غور ڪري رهيو آهي. جيٽ جهازن جي استعمال سان انگريزي شهرن تي وڌيڪ طاقتور بمباري جي ڪري صورتحال خراب ٿي وئي آهي. ۽ برطانوي ويڙهاڪن اهڙي جهاز سان پڪڙي نٿا سگهن.
  تنهنڪري چرچل امن لاء پڇڻ شروع ڪيو. پر فريئر بي رحم آهي. هو پنهنجي طاقت جي شعور سان ڀڙڪي رهيو آهي.
  پر انگريز اڃا تائين صلح تي راضي ٿيا. ۽ اهو اسٽالن کي پريشان ڪري ٿو، جيڪو فوهرر کي جنگ جي آڇ ڪري ٿو. هٽلر ٽن سالن لاءِ دشمني بند ڪرڻ تي راضي ٿي ويو، بشرطيڪ ڪو به فرقيوار تخريبڪار نه هجي، ۽ پارٽيون پنهنجي سرحدن تي رهنديون، ۽ يو ايس ايس آر جرمنن کي تيل ۽ ماني وڪڻندو.
  اسٽالن ان ڳالهه تي راضي ٿي ويو... ۽ فريٽز پنهنجا هٿ کليل ڇڏيا.
  پهرين هڙتال، يقينا، جبرالٽر آهي. هن قلعي تي قبضو ڪرڻ کان پوء، توهان ننڍي فاصلي تي آفريڪا ڏانهن فوجن کي منتقل ڪري سگهو ٿا. جڏهن قلعي تي حملو ڪيو، جرمن جديد ايم پي-44 حملي رائفلز استعمال ڪيو، ڇوڪرين پڻ انهن کي بهتر ڪيو: انهن کي وڌيڪ آسان ۽ وڌيڪ قابل اعتماد بنايو.
  ۽ البينا ۽ الوينا آسمان ۾ وڙهندا هئا، ڇوڪرين جن جرمن جهازن کي تمام گهڻو عملي ۽ تيز ڪيو.
  ۽ ساڄي ۽ کاٻي اتحادين کي چيڀاٽي ڇڏيو. هلندي هلندي جبرالٽر هليو ويندو هو. فرانڪو کي هٽلر جي الٽيميٽم تي راضي ٿيڻ تي مجبور ڪيو ويو. نازين کي پنهنجي ملڪ تي قبضو ڪرڻ نه ڏيو.
  جرمن ٽينڪن تي تيز ٿي ويا ۽ دشمن جي جاء تي ڀڄي ويا.
  جبرالٽر جي زوال کان پوء، فرتز مراکش ۾ داخل ٿيو. ۽ اھي ھليا ويا، علائقن تي قبضو ڪيو. فرتز ٽينڪ خاص ڪري الجزائر ۾ هلي رهيا هئا. "پينٿر" -2 تيزيءَ سان واريءَ تي چمڪي ٿو. اهو هڪ وڌيڪ طاقتور انجڻ سان اپڊيٽ ڪيو ويو، ۽ اهو ڊوڙندو. Panther-2 مڪمل طور تي فوج کي پنهنجي پيشاني جي حفاظت سان مطمئن ڪيو، ۽ ٽائيگر-2 عام طور تي هڪ شاندار ٽينڪ هو. اتحادين کي ڄڻ ته ڌڪ لڳو.
  جرمن ڇوڪريون ريگستان ۾ وڙهنديون هيون، اڪثر ننگي پيرن ۾ ۽ بيڪيني ۾. اهي صرف هڪ خاص حفاظتي ڪريم سان چمڙي کي لوڻ ڏين ٿا ته جيئن اهو ساڙي نه وڃي.
  پوءِ پڪڙيل انگريزن جون خوبيون گوڏن ڀر ڪري ڇوڪريءَ جي ڳچيءَ کي چاڙهيو. ۽ اهي ان کي پسند ڪن ٿا، خاص طور تي افريقا، جيڪي ان کي جوش سان ڪندا آهن.
  چاليهه پنجويهه سال جرمنن لاءِ تمام گهڻو ڪامياب رهيو، هنن آفريڪا، وچ اوڀر جي اڪثر ملڪن تي قبضو ڪري ورتو. ۽ چاليهه ڇهين سال جي پهرئين اڌ ۾ هنن هندستان، برما ۽ باقي آفريڪا تي به قبضو ڪري ورتو. ۽ انگريزن ۽ آمريڪي يونٽن جي مزاحمت جي ڀيٽ ۾ فوجن جي فراهمي، رابطي جي ڦهلاءَ، خطي ۾ وڌيڪ مسئلا هئا. ان کان علاوه، نوآبادياتي فوجون وڙهڻ لاء بلڪل تيار نه هئا. ٽيڪنالاجي ۾، جرمنن کي معيار ۾ هڪ وڏو فائدو آهي. مثال طور، ME-262 X، ۽ 1200 ڪلوميٽر في ڪلاڪ جي رفتار آهي، ۽ پنج جهاز بندوقن سان هٿياربند آهي. ۽ آمريڪا ۽ برطانيه، جڏهن ته جنگي استعمال لاءِ گهٽ يا گهٽ مناسب آهن، انهن وٽ جيٽ ويڙهاڪن ۽ بمبار اڃا به وڌيڪ نه آهن.
  ان کان علاوه، جرمنن کي ڊسڪو ، ترقي يافته، چار آواز جي ترتيب جي رفتار هئي. اهي مڪمل طور تي ننڍڙن هٿيارن لاءِ غير محفوظ هئا، لامينار جيٽ جي مهرباني جيڪا ڪارن جي چوڌاري وهندي هئي. پر ان جي ڪري، اهي پاڻ کي گولي نه ڪري سگهيا. پر ٻئي طرف، اهو ممڪن هو ته هڪ اونچائي کان هڪ بم اڇلائي، ۽ ان کي جاسوسي ۾ استعمال ڪيو وڃي، ۽ سڀ کان اهم، دشمن جي گاڏين کي جيٽ سان ڌڪڻ سان.
  اڏامندڙ طشتريون ڊگھي رينج سان اثرائتي هٿيار آهن ۽ يورپ کان آمريڪا تائين اڏامڻ جي قابل آهن. ۽ اهي ڪڏهن ڪڏهن تمام خوبصورت ڇوڪرين پاران هلائي رهيا هئا جيڪي ننگي پيرن ۽ بيڪني ۾ وڙهڻ کي ترجيح ڏيندا هئا.
  هتي Gertrude ۽ حوا پرواز ۾ آهي. اهي ٻه شاندار پيارا آهن. مثال طور، هڪ ڪارو آمريڪي پڪڙيو ويو. لٺ سان جڙيل. ۽ اهڙيءَ طرح هن جي مرد جي ڪمال تي اهي ڊگھي عرصي تائين سوار ٿي ويا ته قيدي هوش وڃائي ويٺو، اوور ڪم ڪرڻ لڳو.
  ڊسڪٽ کي نشانو بڻائيندي ، آمريڪي جهازن کي نشانو بڻايو. هتي هڪ وڙهندڙ ڇوڪري آهي.
  ۽ حوا، پڻ، پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان، دشمن تي هڪ ڪار کي سڌو سنئون طاقت سان.
  ۽ دشمن کي سختيءَ سان ڀڄائي ٿو، ۽ انگلينڊ ۽ آمريڪا جون گاڏيون ڪري پيون.
  جرمنن جي لينڊنگ نومبر جي آخر ۾ رٿابندي ڪئي. سڀ کان پهرين، هن وقت ڪو به انتظار نٿو ڪري. حقيقت ۾، موسم زنده رهڻ لاء تمام خطرناڪ نه آهي. پر پرامن ڏينهن تي توهان انگريزي چينل ۽ زمين تي ترڻ ڪري سگهو ٿا. ان کان سواء، رات جي لينڊنگ ۾ فائدا آهن، ڇاڪاڻ ته اونداهي ۾ دفاع ڪرڻ تمام گهڻو ڏکيو آهي.
  ان وقت تائين جرمنن انگريزن ۽ آمريڪي جهازن کي تمام گهڻو تباهه ڪري ڇڏيو هو.
  تنهنڪري لينڊنگ بغير ڪنهن پريشاني جي توقع ڪئي وئي هئي. ڇوڪرين جي اسپيشل بٽالين کي هڪ طاقتور اسٽرائڪنگ فورس سمجهيو ويندو هو، جيڪي نومبر جي آخر ۾ ٿڌ ۾ به ننگي پيرن ۾ صرف هڪ بيڪني ۾ هيون.
  لينڊنگ 26 نومبر، 1946 تي شروع ٿي. Reichstag جي چونڊن جي سالگره تي، جنهن کان پوء هٽلر ريچ چانسلر جو عهدو حاصل ڪيو.
  لينڊنگ کي روڪڻ وارو ڪو به نه هو. ۽ جارحيت ۾، پيادل فوج جي وڏي عوام ۽ جيتوڻيڪ جديد پرامڊل ٽينڪ حصو ورتو. جنهن کي ڪنهن به زاويي کان داخل نٿو ڪري سگهجي.
  ڇوڪريون يقيناً انهن ۾ وڙهنديون آهن، ۽ بهادريءَ سان ڪم ڪنديون آهن.
  ۽ ڪجهه ويڙهاڪ اڳ ۾ ئي ننگي پيرن تي برف جي ڪناري کي ٽوڙي رهيا آهن رات جو منجمد ٿيل puddles تي. ۽ ڏاڍي بهادريءَ سان وڙهندا آهن. ۽ اھي عجيب معجزا ڪندا آھن. ۽ جڏهن اهي گرنيڊ پنهنجن ننگي آڱرين سان اڇلائي ڇڏيندا آهن ۽ انگريزن کي ٽوڙي ڇڏيندا آهن، اهو انتهائي ٿڌو ٿي ويندو آهي ...
  ٻئي طرف، گرڊا، هڪ ٽينڪ تي وڙهندي آهي "ٽائيگر" -4 پرامڊل هڪ توپ ۽ هڪ بم لانچر سان ، ۽ ڏاڍي بهادري سان. پروجيڪٽيل کان پوءِ پروجيڪٽ موڪلي ٿو، ۽ دشمنن کي ڌار ڪري ٿو.
  ڌوٻيءَ جي ڪم نه ڪندي، رولنگ ذريعي، جوائس اسٽڪ جا بٽڻ دٻائي، پنھنجن ننگين آڱرين سان، ڇوڪري رڙ ڪري:
  - اسان پنهنجي ڏند کي فعال طور تي ننگا ڪريون ٿا، اسان ڏاڍي مضبوطيء سان ختم ڪريون ٿا!
  شارلٽ هڪ لال رنگ جي نپل استعمال ڪندي آهي جڏهن شوٽنگ ڪندي، ان کي جوائس اسٽڪ جي بٽڻ تي دٻائيندي ۽ دشمن کي مارندي، چيڀاٽيندي:
  - اسان جي آفاقي تعميراتي ٽيم!
  ڪرسٽينا پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي هڪ راڪيٽ لانچر سان پڻ ماريو. هن ڪيترن ئي دشمنن کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ چيو:
  - ٽئين ريخ جي عظمت لاءِ!
  مگدا هن جي پٺيان رڙ ڪئي. هڪ strawberry nipple سان هن ڀيري. دشمن کي ٽوڙيو ۽ رڙ ڪئي:
  - آريائي ڪميونزم لاءِ!
  هتي سپر ليول جون ڇوڪريون آهن! ۽ ڪيئن ڇوڪرين جي پيادل فوج ننگي پيرن سان ڊوڙي، دستي بم اڇلائي. ۽ اهو ڪيترو عظيم ۽ موتمار آهي.
  ڇوڪريون تمام وڙهندڙ ۽ خوبصورت آهن.
  ۽ اهي کاٻي ۽ ساڄي انگريزن کي چيڀاٽي رهيا آهن. اها تعجب جي ڳالهه ناهي ته فرانس ۽ ناروي ٻنهي طرفان اهڙي جارحيت ۽ لينڊنگ سان، انگلينڊ صرف ڏهن ڏينهن تائين جاري رهي. هي عظيم آهي!
  شهر گريو. ۽ ايندڙ اسٽيج آمريڪا تي مارچ آهي. فيبروري ۾، جرمن، سياري جي باوجود، آئس لينڊ ۾ لينڊنگ ڪئي: آپريشن Icarus، ۽ هن اهم علائقي تي قبضو ڪيو.
  ۽ ٻيهر، مختلف ايس ايس بٽالين مان ننگي پير ڇوڪرين جنگين ۾ حصو ورتو.
  ۽ اهي برف جي ذريعي پنهنجون ننگي هيل چمڪائڻ ۾ ڪامياب ٿي ويا.
  اسٽالن مارچ 1947ع ۾ هٽلر کي آمريڪا خلاف گڏيل جنگ جي تجويز ڏني. فوهر ان ڳالهه تي راضي ٿيو، پر ان شرط تي ته سوويت يونين کي رڳو الاسڪا واپس ملي، ڪنهن نه ڪنهن طريقي سان قانوني علائقو. ۽ وڌيڪ نه پڇندو.
  اسٽالن هن سان اتفاق ڪيو ... ۽ الاسڪا ذريعي سوويت فوجن جي حملي شروع ٿي. ايترو تيز ۽ وحشي.
  نوان سوويت ٽينڪ هلي رهيا هئا.
  ايلزبيٿ جي عملدار پهرين، تجرباتي ۽ مڪمل طور تي مڪمل نه T-54 ٽانڪي تي وڙهندي. اپريل 1947ع. الاسڪا ۾ اڃا تائين برف آهي، پر روسي ڇوڪريون ننگي پيرن ۽ بيڪينن ۾ وڙهندا آهن. ۽ اهڙيون خوبصورت ڇوڪريون.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي آڱرين سان دشمن تي گوليون هڻي ٿي. آمريڪي " شرمن " تي حملو ڪيو. ۽ پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي، جنگجو چوي ٿو:
  - عظيم ڪميونزم جي خيالن جي پاڪائي!
  Ekaterina پڻ پنهنجي ننگي آڱرين ۽ چپن کي استعمال ڪندي شوٽنگ ڪري ٿو:
  - اسان جي فوج جي فتح جي نتيجن کي پاڪائي!
  ايلينا پڻ فائرنگ ڪئي، هن ڀيري پنهنجي سينه جي لال رنگ جي نپل کي استعمال ڪندي، دشمن کي تمام سٺو نشانن سان ماريو ۽ چيو:
  - نئين فيصلي واري فتوحات لاء جلال!
  Euphrasia , مخالفن تي ڌڪ هنٽرابري نپل استعمال ڪندي، ۽ ڇڪڻ "پرشنگ" کي ڇڪيو::
  - ۽ اسان فتح ڪنداسين!
  ويڙهاڪ ظاهري طور تي ويڪسن وانگر منتشر ٿي ويا. ۽ پوءِ آمريڪن کي ڌڪيو ويو.
  هڪ شيل ٽانڪي جي پيشاني تي اچي ٿو، پر فوري طور تي ريڪوچٽس. ايلزبيٿ رڙ ڪندي ۽ ٽپو ڏيندي:
  - ڪميونزم جي نظرين جي پاڪائي!
  ۽ هو پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، هڪ پروجيڪٽ واپس موڪلي ٿو. هي ڇوڪري هڪ حقيقي مشن تي آهي.
  اهي وڙهندڙ خوبصورت آهن.
  سوويت فوجون الاسڪا ۾ موجود هيون. ۽ مئي ۾، پهريون ڀيرو IS-7، ڌاتو ۾ ٺهيل، پهتو.
  ۽ ان تي Alenka جي ٽانڪي عملو آهي.
  هتي هڪ اهڙي وڙهندڙ ڇوڪري آهي. جيئن هو دشمن تي گوليون هڻي، هن کي بلڪل صحيح طور تي ماريو.
  ۽ بندوق، ڪيترو طاقتور: 130 ملي ايم. هوءَ دشمن کي ڊگھي فاصلي کان ڇڪي ٿي. آمريڪن وٽ اڃا تائين مکيه ٽينڪ آهي " شرمن "، جيڪو صرف جرمن ۽ سوويت ٽينڪ ايز کي گول ڪرڻ لاء سٺو آهي. اتي ھڪڙو ٿورڙو بھتر آھي Pershing، 90mm ڪليبر کان وڌيڪ طاقتور بندوق سان. ۽ تمام ننڍڙو " Superpershing "، جنهن جي بندوق 90 ملي ميٽر آهي ۽ بيرل جي ڊيگهه 73 EL آهي، سوويت IS-7 مشين تي بورڊ ۽ ويجھو خطرناڪ زخم ڪرڻ جي قابل آهي. آمريڪي بندوقون سڀني زاوين کان پرامڊل جرمن ٽينڪ نه وٺندا آهن. IS-7 پاسي ۾ ڇڪيو ويو آهي. T-54 - " Superpershing "، پيشاني جي ويجهو وٺي سگهي ٿو، ۽ هڪ فاصلي تي بورڊ تي. پر هن وقت، يو ايس ايس آر وٽ مکيه ٽانڪ T-34-85 آهي، جيڪو اڃا تائين پيداوار کان ٻاهر نه ورتو ويو آهي ۽ آمريڪن سان وڙهندي آهي. اهو تقريباً شرمين جي برابر آهي ، ۽ پرشنگ کان ڪمزور آهي.
  تنهنڪري سوويت سپاهين کي ڏکيو وقت آهي. ۽ اهي حسد سان نظر اچن ٿا صرف، پهرين تجرباتي ٽينڪ IS-7.
  هي ڪار فخر ۽ ٿڌو آهي.
  IS-2 ۽ IS-3 پڻ جنگ ڪري رهيا آهن. پيشاني ۾ آخري ڪار " Superpershing " کان سواء داخل نه ڪيو ويو آهي. خير، IS-3 به سوراخ جي هيٺين حصي ۾ سوراخ ڪري سگهجي ٿو.
  IS-2 برج جي فرنٽل آرمر ۾ ڪجهه ڪمزور آهي.
  ڇوڪريون نتاشا ۽ سندس ٽيم هن ٽينڪ تي وڙهندا آهن. وڙهندڙ خوبصورتيون. ۽ IS-2 کان اهي موتمار گولن سان ٽڪرائيندڙ ڌڪ پهچائيندا آهن.
  نتاشڪا پنھنجن پيرن کي پنھنجن ننگي آڱرين سان دٻايو، ۽ قاتل کي ٻاھر اڇلائي، آمريڪي ۽ وائڪنولا کي ٽوڙيندي:
  - سٺي ڪميونزم جي خيالن جي پاڪائي!
  زويا پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي نپل کي قاتل ليور تي دٻائيندي چيو:
  - آريائي امن ۽ امان لاءِ!
  آگسٽن به پنهنجي ننگي هيل سان گڏ ڌماڪو ڪري، دشمن کي ڌڪ هنيو ۽ ڀڄڻ لڳو:
  - فيصلي واري فتح لاء!
  ۽ آخر ۾، سويتلانا پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان سندس ٽنگون ٻاهر اڇلائي، دشمن کي ڪٽيندي ۽ چيس:
  - وڏي طاقت لاء!
  لال فوج جي ويڙهاڪن الاسڪا ۾ ترقي ڪئي. اونهاري آئي ۽ اها گرم هئي، ۽ اها ڇوڪرين لاءِ بڪيني ۾ ۽ ٽينڪن تي ننگي پيرن لاءِ سٺي هئي. جرمن، گرينلينڊ تي غالب ٿي، ڪئناڊا ۾ اچي ويا. ۽ ڏکڻ کان اهي ارجنٽائن کان منتقل ٿيڻ لڳو. برازيل ۾، پرو-جرمن ۽ پرو-آمريڪي گروهن ۾ ورهايل هئي. جرمنن، پنهنجي وڌيڪ جنگي تيار ڊويزنن مان هڪ طاقتور ڌڪ سان، معاملي جو فيصلو سندن حق ۾ ڪيو.
  نازين وٽ هڪ وڌيڪ طاقتور ۽ ڪارآمد حملي آور ڪاربائن هئي، جنهن کي ڊگھي فاصلي ۽ تمام تيزيءَ سان گول ڪيو ويو. يانڪيز کي شڪست کان پوءِ شڪست ملي.
  آرم اسٽرانگ جي اڳواڻي ۾ ڏکڻ طرف اچي رهي هئي... ويڙهاڪ برازيل ۾ اونهاري ۾ وڙهندا هئا... پرو آمريڪن فوجن سست مزاحمت ڪئي.
  پر وينزويلا ۾، ويڙهاڪن آمريڪي فوجين سان ٽڪرائجي ويا. اهي پراڻي پينٿر-2 تي وڙهندا هئا، جيڪي تقريبا بند ٿي چڪا هئا سامان جي پيرامڊل ماڊل جي حق ۾.
  پر انگريز، هن ٽينڪ تي به، آمريڪن کان وڌيڪ مضبوط هئا. انهن بندوق مان فائرنگ ڪئي شيرمنز تي ، جيڪي اڳ ۾ ئي نااميد ٿي چڪيون هيون، اهي رڳو سوويت چوويهه فوجين سان برابري جي شرط تي وڙهندا هئا.
  جين پنهنجي ننگي آڱرين سان پري کان فائرنگ ڪئي. دشمن کي مارو ۽ چيس:
  - هي آهي برطانيه جي عظمت - اهو نه ٿيندو!
  گرينگيتا پنهنجن ننگن آڱرين سان دشمن جي ٽنگن کي ٽوڙي ڇڏيو. هن شرمين کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان جي بادشاهي ٿڌي ٿي ويندي!
  ۽ هن پنهنجي زبان ڏيکاري!
  پوءِ مونيڪا فائرنگ ڪئي، دشمن کي پنهنجي ننگي پيرن سان نشانو بڻائيندي چيو:
  - روح جي نجات لاء!
  ۽ انهن کان پوءِ ملاڪا به ماريا. اهو صحيح طور تي وڌيڪ خطرناڪ پرشنگ کي ماريو، ان جي سوراخ کي ٽوڙي ڇڏيو.
  يقينا، هن جي ننگي آڱرين سان، هن چيو:
  - شاهي قوتن جي خيالن جي پاڪائي!
  ڇوڪرين ڏاڍي جارحيت ۽ تعميري طور تي جنگ ڪئي.
  ۽ ڪئناڊا ۾، چونڊيل جرمن يونٽ هلي رهيا هئا. ٽينڪ تي Gerda "ٽائيگر" -4 pyramidal آمريڪا ۽ ان جي راڄ کي چيڀاٽي ڇڏيو. ۽ اهي دشمن جي سخت ڌڪ هيٺ ڀڄي ويا.
  گرڊا پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان فائرنگ ڪئي، دشمن کي ماريو ۽ رڙ ڪئي:
  - آريائي ڪميونزم لاءِ!
  شارلٽ به ڌڪ هنيو، هن ڀيري پنهنجي سينه جي ڳاڙهي رنگ جي نپل سان، آمريڪي ڪار کي ڇڪيو ۽ چيو:
  - جرمني جي عظمت لاء!
  ڪرسٽينا به دشمن کي ماريو. هُن هُن جي سِرَ کي، آنڊن جي ڇليءَ وانگر ڇُلِيل پيرن جي ننگي آڱرين جي مدد سان چيڀاٽيو ۽ چيو :
  - اسان جي غير معمولي ڪاميابين لاء!
  مگدا به گوڙ ڪيو، دشمن کي مٽيءَ وانگر ڪُچليو ۽ رڙ ڪئي:
  - اهڙن وسيلن لاءِ جنهن کي افساني ۾ چوڻ ناممڪن آهي، قلم سان بيان ڪرڻ نه!
  اها ڳالهه نوٽ ڪرڻ گهرجي ته ڇوڪريون انتهائي جنگجو ۽ تمام موبائل آهن. اهو انهن سان گڏ ڏاڍو مزو آهي.
  ۽ پوء ڪئناڊا جي مکيه شهرن ڪري پيو: ڪيوبيڪ ۽ ٽورانٽو. ۽ زندگي بهتر ٿي وئي، Fritz ۽ وڌيڪ مزو ...
  هٽلر اعلان ڪيو ته آمريڪا ختم ٿي ويندو!
  ائٽم بم جي ترقيءَ سان آمريڪا ڪامياب نه ٿيو. اهو ڏسي سگهجي ٿو ته قسمت هن معاملي ۾ آمريڪا کان Wehrmacht جي حق ۾ ڦري ويو. پوءِ ڇا؟ فتح ۽ ڪاميابي جا ٻيا به بنياد آهن. تنهنڪري نااميد ٿيڻ جي تمام جلدي آهي.
  پر فرتز، پنهنجن پرڏيهي رجمينٽن سان، فوجن جي لحاظ کان آمريڪا کان تمام گهڻو بهتر آهن. ۽ اهي دشمن کي تباهه ڪرڻ ۾ تمام گهڻو قابل آهن.
  هتي Gerda، مثال طور، هڪ ڪارو ويڙهاڪن کي پڪڙيو. ۽ انھن کيس ايترو ته ايذايو، جو کيس پيار ڪرڻ لاءِ مجبور ڪيو، جو ھن پنھنجا پَرَ لاھي ڇڏيا. ۽ اهو اصل ۾ تمام سٺو آهي.
  ستين چاليهه جي سرءِ ۾، فرتز آمريڪا جي علائقي ۾ صحيح نموني داخل ٿيو. سوويت فوجون اڃا ڪئناڊا ۾ وڙهي رهيون هيون.
  IS-7 تي الينڪا شيرمنس ۽ پرشنگس جي سڄي برگيڊ سان وڙهندي هئي. هتي جا شيرمين فائر فلائي ڪلاس جا هئا، جن وٽ هڪ ڊگهي بيرل 76 ايم ايم توپ هئي، جيڪا پاسي ۾ فائرنگ ڪرڻ وقت IS-7 لاءِ خطرناڪ هوندي آهي. پوء ڇوڪرين پاڻ کي هڪ سنگين صورتحال ۾ مليو. IS-7، ان جي سڀني خوبين لاء، محدود گولا بارود سان گڏ هڪ توپ آهي ۽ نه تمام تيز فائرنگ.
  هتي الينڪا پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان فائرنگ ڪئي، آمريڪن کي ماريو ۽ رڙ ڪئي:
  - منهنجي جنگ جي رستي تي!
  انيوتا، بدلي ۾، لال رنگ جي نپل جي مدد سان، شرمن کي مارايو ۽ رڙ ڪري چيو:
  - سوويت يونين جي فتح لاء!
  علاءَ به پنھنجن ننگين آڱرين سان چڙھائي ڪئي. هن هڪ آمريڪي ڪار کي ڇڪيو ۽ ٻاهر ڪڍيو:
  - ڪميونزم جي خيالن لاء!
  ماريا پڻ ڇنڊڇاڻ ڪئي، اسٽرابيري نپل جي مدد سان، مخالف کي ٽڪرا ٽڪرا ڪري ڇڏيو ۽ چيو:
  - لينن جي عظيم نسخن لاءِ!
  ۽ ميٽريونا پنهنجي ننگي هيل سان، شرمن جي هٿيار کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي زور ڀريو:
  - منهنجي نور جي شورن لاء!
  اهي پنج آهن، اهي ڇوڪريون آهن - توهان کي ٿڌو نه ڳولي سگهو ٿا! ۽ هرڪو ايترو نوجوان ۽ تازو آهي. ۽ ڇوڪرين کي ماکي وانگر بوء آهي. تعجب جي ڳالهه ناهي ته سپاهي پنهنجي زبانن سان زهره جي سيني کي چاٽڻ ۾ ايترو مزو وٺندا آهن. ۽ اھي اڃا تائين پنھنجن چپن کي چاھيندا آھن.
  ها، IS-7 رستو واپس ڏنو ته جيئن ٽڪرا ٽڪرا نه ڪيو وڃي. ان ڪري اهو هڪ ٽينڪ آهي، سڀ ٽينڪ ٽينڪ آهن.
  ٿي سگهي ٿو سواءِ اهرام جي جرمنن جي...
  پر اڪثر شرمين مارجي ويا، ۽ باقي پوئتي موٽي ويا.
  اهڙي طرح سوويت ڇوڪرين کي هيڪ ڪيو ويو.
  ۽ آسمان ۾، Anastasia Vedmakova ۽ Alenka Sokolovskaya Fritz کي ڇڪي رهيا آهن. اهو Pokryshkin انهن ڇوڪرين لاء ڪو به مقابلو ناهي. ۽ خوبصورتيون ننگي پيرن ۽ بيڪني ۾ وڙهندا آهن. ۽ سينن جا ڳاڙهو نپل استعمال ڪيا ويندا آهن جڏهن فائرنگ ڪئي ويندي آهي، جيڪا فائرنگ جي جنگي اثرائتي وڌائي ٿي.
  پر البينا ۽ الوينا بهتر سمجھن ٿا. ڇوڪرين کي نائيٽ ڪراس جا ڇهه درجا حاصل ڪرڻ ۾ ڪامياب ٿي ويا. پلاٽينم اوڪ جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان گڏ آئرن ڪراس جو اعليٰ ترين ڇهين ڪلاس نائٽ ڪراس کين عطا ڪيو ويو جڏهن انهن هر هڪ هزار کان وڌيڪ جهاز ڪيرايا.
  اهي ڇوڪريون آهن - ڇوڪريون سڀني ڇوڪرين لاءِ ...
  پر ٻئي Anastasia Vedmakova ۽ Alenka Sokolovskaya هر هڪ کان وڌيڪ ٻه سو جهاز گڏ ڪيو. ۽ انهن وٽ اڳ ۾ ئي يو ايس ايس آر جي هيرو جا اٺ تارا هئا.
  ايناستاسيا پنهنجي ننگي آڱرين کي هوائي جهاز جي توپ جي فائرنگ واري بٽڻ تي دٻايو ۽ آمريڪي ڪار کي گولي هڻي، دٻائيندي چيو:
  - مون کي هڪ سپر ڇوڪري آهي!
  Alenka Sokolovskaya پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي سيني جي نپل سان دشمن تي ڌڪ هنيو، ٽي جهاز ڪيرائي ڇڏيا ۽ ڏڪندي چيو:
  - ۽ مان اڃا به ٿڌو آهيان!
  هي ڇوڪريون آهن، اهڙيون ڇوڪريون!
  ۽ آمريڪا کي تباهه ڪيو.
  يقينن، الوينا ۽ البينا ان کي اڃا به وڌيڪ مزيدار ۽ ٿڌو ٺاهيندا آهن.
  شوٽنگ دوران الوينا ڳاڙهي رنگ جا نپل استعمال ڪندي آهي ...
  ۽ البينا اسٽرابيري ...
  ۽ ٻنهي ڇوڪرين کي جيڊ، pulsating rods سان زبان سان ڪم ڪرڻ جو ڏاڍو شوق آهي. انهن وٽ اهڙو جذبو ۽ جارحيت جو عقيدو آهي!
  البينا پنهنجي ننگي آڱرين کي دٻائيندي چيو:
  - ۽ اھي سمنڊ ڏانھن وڃن ٿا، ڊشنگ ڇوڪريون!
  الوينا، فائرنگ، تصديق ڪئي وئي:
  - ٿڌو عنصر، قتل جو عنصر!
  ۽ ھاڻي جرمنن ۽ سوويت يونين ۽ جپانين آمريڪي سرزمين ۾ گھيرو ڪيو.
  جاپانين جا پنهنجا ويڙها آهن: ننجا ڇوڪريون. ڏاڍو بهادر ۽ وڙهندڙ.
  هتي هڪ نيري ننجا ڇوڪري آهي، ڪيئن هوء پنهنجي ننگي آڱرين سان هڪ ريزر بليڊ جاري ڪري ٿي، آمريڪن ۽ بلڊرز جا مٿو ڪٽيندي:
  - اهي حاصل نه ڪندا!
  ۽ هو تلوارن سان مل کي ڪٽي ٿو.
  ۽ پيلي ننجا ڇوڪري تلوارن سان هڪ حقيقي پرستار رکندي. ۽ پوءِ، ننگي آڱرين سان، هو زهر جون سُوئيون اڇلائي ڇڏيندو، ۽ يانڪي فوجن کي مارڻ سان، مخالفن کي مُک هڻي ماريندو.
  ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙ:
  - سڀ جاپاني شان ۾!
  ۽ ڇوڪري ڳاڙهي وارن سان، جيئن slanting مل کي پڪڙيندو، ۽ دشمنن کي ڪٽيندو.
  ۽ پوءِ هو ان کي پنهنجي ننگي آڱرين سان کڻندو ۽ انهن تي چتائي ڇڏيندو ۽ يڪنيز کي مختلف طرفن ۾ پکيڙي ڇڏيندو. هي جنگ جي خوبصورتي آهي.
  ۽ رڙ:
  - اسان ننجا آهيون!
  ۽ پوء هڪ ڇوڪري سفيد ننجا وارن سان گڏ تلوارن سان گڏ هيلي ڪاپٽر استقبال ڪندو. مخالفن کي ٽوڙي، انهن کي ٽوڙيو . ۽ ڳاڙهي رنگ جي نپل مان اها بجليءَ سان ڪڙڪندي، گوڙ ڪندي:
  - جاپان جي فتح لاء!
  خير، اهڙن چورن کي ڪير به روڪي نٿو سگهي! هتي ڇوڪريون آهن، سڀ ڇوڪريون ڇوڪريون آهن ...
  ۽ اهي ڏاڍا جارح آهن.
  پر هتي جنگيون وڏي شدت سان هلن ٿيون. محور قوتون اتر ۽ ڏکڻ کان اندر داخل ٿي رهيون آهن، لفظي طور تي آمريڪا کي وڏي انگن سان نچوض ڪري رهيا آهن.
  هتي هڪ ڀيرو شاندار ملڪ جو هڪ ڪلپ آهي جيڪو تخيل کي ڇڪي ٿو.
  سرء جي آخر تائين، فرتز اڳ ۾ ئي پاڻ کي آمريڪا جي علائقي ۾ گهڻو ڪري ڇڏيو هو.
  هتي Gerda ٽائيگر-4 ٽينڪ ۾ وڙهندي آهي ۽ رستي ۾ هن جي اڳوڻي ياد اچي ٿي،
  پڻ تمام شاندار ڪارناما.
  Gerda ٿورڙي رت ۾ ڍڪيل هئي، پر هوء خوش هئي. پر جيل جي ڪٽيل پيٽ مان نڪرندڙ خوفناڪ بدبوءَ ۽ ان خوف جي ڪري موڊ خراب ٿي ويو هو ته وڌيڪ نه ته سوين وڌيڪ، ساڳين مخلوقن مان ڊوڙندا اچن.
  ساڳئي وقت، چارليٽ، پنهنجي سخت مخالف کي سر کان وٺي ورتو ۽ هڪ خطرناڪ "ڊبل نيلسن" حرڪت ڪئي، مخلوق جي ڳچيء کي موڙيندي. هتي جي ٻرندڙ ويڙهاڪ پنهنجو پاڻ کي مدر ٽريسا جي هڪ قسم جي ڪردار ۾ مليو - رحم جي لحاظ کان بي رحمي سان ماريل غول لاءِ. اظهار ڪيو:
  - مان مهربان، مهربان آهيان، ۽ منهنجي ماء مهربان آهي - هڪ عقلمند الهه وانگر!
  گرڊا پريشان ٿي وئي:
  - تون سمجهين ٿو نه؟
  شارلٽ حيران ٿي ويو.
  - مون کي ڇا سمجهڻ گهرجي؟
  "ڇا ڊائناسور يا چوهڙن ۽ ڪاڪروچ جا هائبرڊ نه ٻڌندا؟ گرڊا هن جي چپن کي ڇڪايو.
  شارلٽ کلندي چيو.
  ڪچي ٿيندين !" ها، اسان انهن مان گهٽ ۾ گهٽ هڪ هزار کي مارينداسين!
  - اهي توهان کي هڪ ڪلب سان سر تي ماريو!
  - نه. مون کي يقين ڪر، ميگاگنوم اسان کي ٻڌي سگهي ٿو. - هتي ڇوڪرو ڀڄي ويو. "جيڪڏهن درويش جو سلطان کيس نه وٺي ها، يعني کيس خدمت ۾ نه گهرائي ها ته هو اسان کان گهڻو پري نه وڃي ها.
  گرڊا ڏاڍي ڪمزور اعتماد سان پڇيو:
  "۽ ٻيا ٻانها، ايلز، ايني هوبٽس ؟
  چارليٽ جلدي مردانگي بي رحميءَ سان هن جي آخري اميد کي ختم ڪري ڇڏيو:
  - ٻيا، شايد اهي ٻڌن، پر انهن کي ان جي ڪهڙي پرواهه آهي؟ صرف Megagnome Kiy-Dar ڄاڻي ٿو.
  گرڊا هڪ وڏي، سرسبز پنن تي پنهنجي رت سان ڀريل ٽنگ کي ڌوءڻ لڳو. پتي رڳو ٻاهران نرم لڳي رهيو هو، پر حقيقت ۾ اهو ٿلهو هو. ننگي پير سونهري هڪ اخلاقي ڏني:
  - هر شيءِ سونا نه آهي جيڪا چمڪندڙ هجي، پر هر شيء جيڪا بدبودار آهي - هميشه گندي ٿي ويندي آهي! دنيا ۾ ايتري ته گندگي آهي جو زمين تي چند قدم کڻڻ کان پوءِ به توهان خالق جي پاڪيزگي تي يقين نه ٿا ڪري سگهو!
  جواب ۾، فائر شيطان ٻيهر پنهنجي پلاسٽڪ جي پائپ ۾ هوا سان ڇڪيو. پوءِ ڇوڪريون رات جو دير تائين ٻڌنديون رهيون. پر ميگاگنوم ڪيئي ڊار نه ٻڌو، يا ٻڌي به نه سگهيو. ۽ واضح طور تي هتي ڪو ٻيو گنووم نه هو.
  Gerda ڳايو:
  - جيڪڏهن ڪو دوست اوچتو نڪرندو ته نڪو دوست ۽ نه دشمن، پر هڪ gnome ... ان جو مطلب آهي ته اسان هڪ چريو هائوس جي انتظار ۾ آهيون!
  چارليٽ پنهنجي دوست کي روڪيو:
  - چڱو، ڇا تون چاھين ٿو ته اسان کي غدارن جي لشڪر سان ڍڪي ڇڏيو وڃي؟ اچو ته توهان جي پيرن سان گڏ، ۽ جلدي!
  هڪ دفعو ٻيهر، انهن پنهنجي سخت ڊوڙ جاري رکي، جيتوڻيڪ ٻئي جنگجو اڳ ۾ ئي ٿڪل بيمار هئا. ڪڏهن ڪڏهن گرڊا هلندي ننڊ ۾ پئجي ويو، مٺي مختصر لمحن ۾ اهو محسوس ٿيو ته هو ليٽي پيو، آرام ڪري رهيو آهي (هڪ قسم جو خواب ۾ سمهڻ - اهو صرف ناقابل اعتماد حد تائين ٿڌو آهي!). پر اهي نظارا مٽيءَ جي ٿلهي وانگر ٽٽي پيا، جيڪي زمين تي ڪري پيا- آسانيءَ سان ۽ بغير ڪنهن ڪوشش جي، رڳو جسم ئي ٿڙڪڻ لڳو. ۽ پوءِ سڀ ڪجهه وري شروع ٿي ويو، ڄڻ ته ڪو اڻ ڏٺل پينڊولم جھولڻ لڳو. چوڌاري اڌ حقيقت ۽ اڌ حقيقت هئي ، مون کي پنھنجن پلڪن کي ڦاسائڻو پيو ته جيئن اهي، ڳري ، بند نه ٿين. ڇوڪرين جا ننگي پير بي درديءَ سان پڪڙيا ويا هئا، پر اهو ئي خوفناڪ درد هو، جنهن کين مڪمل طور وسارڻ نه ڏنو ۽ حقيقت جي احساس کان محروم ٿي ويا. ۽ منظر آهستي آهستي تبديل ٿي ويو .... اونداهيءَ ۾ اونداهيءَ مان ڊگھيون ديوارون صاف ظاهر ٿي رهيون هيون، ٿڪل سونهري جنگجو ڄڻ ته ڪاري پٿر جي لنگهه ۾ هو. آواز هئا، هن جي ڊوڙڻ جي سخت گونج. ۽ اڳيان ڪجهه ٻيو خوفناڪ ۽ بي حرکت هو. ڪجھ جيئرو، اهو، پوشيده، ڇوڪرين جو انتظار ڪري رهيو هو، ۽ اهي اتي ڀڄي ويا. يقينا، اهي دوزخ ۾ وڃڻ نه چاهيندا هئا، پر اهي اڃا تائين رڍن وانگر ڊوڙندا هئا جيئن شير جي پٺيان لڳل هجي. اهو به واضح ناهي ته ڇو، انهن اهڙي گندگي جا خواب ڏسڻ شروع ڪيا، شايد آفريڪا جي ريگستان ۽ ايشيا جي جبلن ۾ جنگ جي آخري هفتن جي انتهائي جسماني محنت جي ڪري ...
  گرڊا چيو:
  - ۽ جيتوڻيڪ جنت به دوزخ ٿي سگهي ٿي، تنهنڪري توهان کي ٻيهر دوزخ ڏانهن گهڻو وقت ترڻ جي ضرورت ناهي!
  ڇوڪريءَ جي هٿ ۾ ڪا شيءِ لڳل هئي. هوش جهڪي واپس ويڙهاڪ ڏانهن وڌيو. هوءَ اوچتو پاڻ کي بيٺي بيٺي ڏٺي. اڳيان زمين آهستي آهستي هيٺ لهي وئي. ۽ پاڻيءَ جي هڪ هلڪي ڦلڪي ڦڙي هئي. تازگي ۽ نمي جو ساهه ڇوڪريءَ جي ٿڪل چهري ۾ ڦاسي پيو.
  گرڊا چيو:
  - واهه، اهو ظاهر ٿيو ته توهان جنت ڏانهن ڊوڙي سگهو ٿا!
  - ويري ! شارلٽ احساس سان سسڪي. - اها جاءِ جتي عظيم جرمنيءَ جا گرا سپاهي خوش ٿيا. - هن جو سهڻو جنگجو آواز حقيقي خوشي سان ڀريل هو.
  Gerda هن اميد کي حصيداري نه ڪيو:
  - گهڻو ڪري ويريا جو اڳيون ميدان .
  شارلٽ جوش سان چيو:
  - جتي هڪ ميدان آهي، اتي هڪ ميدان آهي!
  گرڊا کي ڏند ڪٿا ياد آئي، ياد رهي ته ڪيئن، ريچ سرائي جي رستي تي، اهي هڪ ننڍڙي چانديء جي درياء کي پار ڪيو. شاهي گهوڙي جي اوچائي کان، پار ڪرڻ آسان ۽ تيز مزو لڳي رهيو هو. سونهري ويڙهاڪ پڻ سلطان، يا سلطانه وانگر محسوس ڪيو، جيڪو، بهرحال، اڃا به بهتر آهي! پر وڏي اشرافيه گهوڙي تي ويهڻ هڪ ڳالهه آهي، ۽ ديوي جي ٽنگن تي پنهنجي ٻن پيرن تي سفر ڪرڻ ٻي ڳالهه آهي. مان حيران ٿي ويس ته هي درياهه ڪيترو اونهو ۽ غدار آهي؟
  گرڊا بيوقوفيءَ سان پر علامتي طور چيو:
  - ۽ اڳيون ميدان منهنجو آهي!
  - تون ترڻ ڪري سگهين ٿو؟ ڳاڙهي وارن واري ڇوڪري هن ڏانهن نهاريو.
  گرڊا ڪنڌ لوڏيو.
  - ڇا هڪ بيوقوف سوال. توهان ڪٿي ڏٺو ته اشرافيه ايس ايس بٽالين جو نمائندو جيڪو ترڻ نه ٿو ڪري سگهي.
  شارلٽ پنهنجي ٻرندڙ ڪنول کي فيصلي سان ڇڪايو.
  - ايس ايس اشراف کي وساريو. هتي هڪ مڪمل طور تي مختلف دنيا آهي يا ان کان سواءِ لامحدود ڪائنات آهي جنهن ۾ بيشمار دنياون آهن. سڀ ڪجهه ائين ناهي جيئن اسان وٽ هو!
  "ڇا مان؟" گرڊا پاڻ کان پڇيو، هڪ ڀيرو ٻيهر ويڙهاڪ جي اندر اندر موجود خال کي ڏسندي.
  شارلٽ رڙ ڪئي:
  - چڱو، جلدي جنم ڏيو! وقت هٿن مان وڃي رهيو آهي!
  "يقينا مون کي ترڻ جي قابل هجڻ گهرجي!" سونهري ويڙهاڪ خوشيءَ سان چيو، پنهنجي دوست جي نرم ۽ ساڳئي وقت مضبوط چهري تي شڪ ڏسي.
  هڪ الباٽراس جي ماپ جو تتل، نيري ۽ پيلي پنن سان گڏ، پنهنجي اينٽينا کي ان ڳالهه جي تصديق جي نشاني طور ڦوڪيو ته ننگي پيرن وارو سونهري رنگ سچ ڳالهائي رهيو هو.
  "اهو ئي آهي جيڪو مان سمجهان ٿو، پڻ، يا لڳ ڀڳ ائين ئي آهي،" شارلٽ بي ترتيبيءَ سان جواب ڏنو. - جيتوڻيڪ توھان کي اھو چوڻي خبر آھي: ترڪي سوچيو ۽ سوپ ۾ اچي ويو، ڪانو نه سوچيو ۽ ختم ٿي ويو. ڪنهن به صورت ۾، اهو بهتر آهي ته توهان کي خبر آهي ته ڪيئن، ڇو ته مان توهان کي ٻاهر نه ٿو آڻي سگهان. ۽ اسان وٽ صرف ھڪڙو رستو آھي - ٻئي طرف.
  گرڊا پنهنجي مٿن کي مضبوطيءَ سان پڪڙيو.
  - يقينا، ٿڌو هڪ swam!
  چارليٽ خبردار ڪيو:
  "اسان کي تلوار سان مسئلو ٿي سگهي ٿو!"
  خوشنما جنگجو ساحل جي بلڪل ڪناري تي پهتا ۽ ڪاري رات جي پاڻيءَ ۾ قدم رکيو. گرڊا پاڻيءَ جو دٻاءُ محسوس ڪيو - نديءَ ۾ ٿورو وهڪرو هو. ننگي پيرن واري سونهري ڇوڪريءَ گوڏن ڀر ڪري، لالچ ۾ شرابي ٿي ويو، جنهن کان پوءِ هن پنهنجي ٿڪل، مٽيءَ سان ڀريل منهن تي اُڇليو. اوندهه فوري طور غائب ٿي وئي. پاڻي ٿڌو ۽ نرم هو، مون چاهيو ٿي ته ان ۾ ليٽان ۽ عورت جي جسم جي دردناڪ عضون کي آرام ڏيان۔۔۔
  گرڊا جوش سان چيو:
  - ۽ اڳئين ميدان ۾ ماينون پوشيده آهن!
  - هڪ منٽ ترسو! شارلٽ چيو.
  گرڊا حيران ٿي وئي:
  - ۽ هتي وري ڇا جال آهن؟
  ٻرندڙ جنگجو يقين ڏياريو:
  - نه، پر ... مان سمجهان ٿو ته اسان وٽ اڃا به هڪ موقعو آهي!
  فائر ويرر هن جي سفيد پلاسٽڪ کي ٻيهر پنهنجي اسپنج سان چمي. هوءَ غور سان ٻڌي، چوڌاري ڏسندي رهي.
  گرڊا، موڙ ۾، آرام سان، ۽ پاڻيء مان خدائي توانائي کي کارائڻ لڳي. شارلٽ هن کان پڇيو:
  - ۽ توهان ڏسو، مون لاء هن جڳهه تي ڌيان ڏيڻ ڏکيو آهي.
  ننگي پيرن واري سونهري به پوئتي ڏٺو. ائين محسوس ٿيو ته جلد ئي صبح ٿيندي. اوندهه هاڻي اونداهي نه رهي هئي، جيئن تازو ٿي چڪي هئي؛ غير مستحڪم خال هن جي ناقابل تسخيريت ۾ ظاهر ٿي رهيا هئا - ائين لڳي رهيو هو ته اڃا ٿورو وڌيڪ، ۽ رات جو ڍڪ اچي ويندو. ان جو مطلب اهو آهي ته چيس تمام جلد شروع ٿي ويندي. چڱو ٿيو جو اهي درياهه تي پهچي ويا. گرڊا، پنهنجي ابرو کي ڇڪيندي، هڪ ويجھو نظر ڦيرائي: پاڻي هن جي پيرن تي صاف نظر اچي رهيو هو، ماڻهن کي چريو ڪري رهيو هو، ۽ مبہم طور تي وهڪري جي وچ ۾. ٻيو ڪنارو لڳ ڀڳ اونداهي ۾ غرق هو.
  برفاني سفيد ويڙهاڪ چيو:
  - جيڪڏھن ھاڻي ھاڻي مردن جا ھٿ اسان جي ٿلھي جسم کي رگون سان ڇڪيندا آھن جيڪي ٽينشن مان نڪرندا آھن. اسان ان کي ڪيئن مزو ڪنداسين؟ اي معصوم نياڻين جو گوشت. ديوي وينس جو منهنجو سينو ايترو چاهي ٿو ته پيار ۽ خوشي، ڪنهن به عورت جي خواهش!
  شارلٽ وري سندس پائپ ورتو. هن ڀيري گيرڊ کي ائين محسوس ٿيو ته، هوا ۾ يا زمين ۾، جواب ۾ ڪا شيءِ لرزندي هئي. ۽ سونهري ويڙهاڪ جي ننگي هيل تي، ڪا شيء اسپائڪس سان ملائي وئي هئي ۽ ساڳئي وقت تمام نرم. هن چيو ته:
  - هتي هوء هڪ بوا constrictor جي خوشي آهي.
  - توهان ٻڌو؟ - نوجوان فائر شيطان جوش سان هن جو هٿ پڪڙيو. - ميگاگنوم جا قدم ! اوه برف-اڇي عورت بوءِ؟ ڪيئي ڊار جواب ڏنو. - چارليٽ پنهنجي دوست جي ڪن کي چمي. - مون کي يقين ڪر، اسان جي فتح ويجهو آهي، هو هتي ئي آهي!
  Gerda چيو:
  - ها، اهو ويجهو آهي ... هڪ بوگر لاءِ چنڊ وانگر!
  شارلٽ زور زور سان اڏامڻ شروع ڪيو، جادوگري پلاسٽڪ مان ٺهيل پنهنجي سيٽي ۾ ايلز ( ٽيڪنو-جادو، بهرحال!)، پوءِ پنهنجي ڪن کي زمين تي دٻائيندي. هن ڀيري مٽيءَ جي ٿڌڪار جو ردعمل وڌيڪ نمايان هو.
  گرڊا فلسفيانه انداز ۾ چيو:
  - اتي هڪ اهڙي نشاني آهي ته توهان جي شروعات ۾ وڌيڪ بدقسمتي آهي، وڌيڪ ڪامياب آخر ٿيندو!
  "ها..." سهڻي ڇوڪريءَ جون زمرد جون اکيون خوشيءَ سان تنگ ٿي ويون، "هو فون تي آيو آهي! ڪيئي ڊار!
  گرڊا پنهنجي آڱر پنهنجي چپن تي رکي:
  - ها، محتاط ڪر. ٿي سگهي ٿو اهو سڀ ڪجهه ميگاگنوم نه آهي ، يا مڪمل طور تي مختلف ترتيب جي مخلوق!
  اهي منجهيل، ٻڌي رهيا آهن. ڌرتيءَ جو ڌڙڪڻ وڌيڪ هڪجهڙو، ڳرو ٿي ويو. ويجھي ڪٿي، جھازن جي "ٻيٽ" جي وچ ۾، ھڪڙو وڏو ڪردار پنھنجو رستو ٺاھي رھيو ھو. هو هڪ وڏي جين وانگر هو، فرمانبرداري سان هڪ ماسٽر جي ڳولا ۾ هو، جيتوڻيڪ هو آخري ڏاڙهي وارو نوجوان هو ...
  Charlotte چيو:
  ميگاگنوم جي سڀني طاقتن جو تصور به نٿا ڪري سگهو . اهي اهڙيون طاقتور مخلوق آهن جو انهن جي اڳيان جهنم جي باهه به گهٽجي ويندي آهي!
  گرڊا فوري طور تي اعتراض ڪيو:
  - نه، مان ڇو نه ٿو تصور ڪري سگهان ... جيڪڏهن هڪ گنووم هڪ مضبوط مخلوق آهي، ته پوء هڪ ميگاگنوم مضبوط هجڻ گهرجي. آخرڪار، تمام گهڻا لفظ ميگا، اهو هڪ ملين ڀيرا وڌيڪ آهي!
  چارليٽ رضامندي سان، هڪ ڇوڪري جي حيثيت ۾ هڪ پاپ اسٽار سان تاريخ تي، اتفاق ڪيو:
  ها، تون صحيح آهين منهنجا دوست! بلڪل هڪ لک ۾، هي هڪ مڪمل ناقابل تسخير فوج آهي!
  گرڊا حيران ٿي وئي:
  "تو هن کي پهريان ڇو نه سڏيو ۽ اسان جي دوستن کي مرڻ ڏنو؟
  جواب ڏيڻ بدران، نوجوان ۽ ڳاڙهي وارن واري شيطان وري هن جي سيٽي کي چمي ڏني، هوا جي ٿڌڙي ٿڌڪار سان وڄندڙ نوزل مان نڪرندي هئي. ۽ اوچتو شارلٽ اڌ ساهه تي ڄمي وئي ، سندس زمرد جون ننڍيون اکيون گول ٿي ويون. ٻرندڙ بگھڙ پاڻيءَ ۾ ويھي رھيو، گرڊا جي ھٿ کي ڇھي. مون تمام گهڻو چاهيو، مان هن کي جواب ڏيان ها، جڏهن اوچتو ...
  ڇوڪريءَ جا ننگي پير اوچتو ايڏي تيز درد سان سڙي ويا جو هو هڪدم ٽپو ڏئي هليا ويا ۽ آخر جاڳي پيا. ميڊيلين هڪ ڪلب کي پڪڙي رهي هئي جنهن سان برقي تار ڳنڍيل هئي. هڪ اليڪٽرڪ ڊسچارج ڦورو گلابي تي ظاهر ٿيو، جيتوڻيڪ گرم ريل ۽ تيز جبلن جي پٿرن تي هلڻ کان به ٿورڙو keratinized .
  ايس ايس ڪپتان رڙ ڪري چيو:
  - اٿو ۽ تيار ٿي پنهنجي لباس يونيفارم پائڻ لاءِ! توهان فيلڊ مارشل جي سامهون هڪ بيڪني ۾ فليٽ نٿا ڪري سگهو! ڏس، ٻار، تو کي انعام ملندو، پر جيڪڏهن تون ڪا بيوقوفي ڪندين، ته مان توکي هڪ ڏينهن لاءِ ڪنن جو ڦيٿو گھمائيندس ۽ ساڳئي وقت توکي برقي جھٽڪو ڏيندس. - ميڊيلين هتي هڪ خوفناڪ منهن ڪيو. - جيتوڻيڪ نه، هڪ ڏينهن نه، پر سڄو هفتو، هڪ منٽ جي مهلت کان سواءِ. اسان وٽ اڃا وقت آهي.
  ڇوڪريون جلدي گڏ ٿيڻ لڳيون.... ۽ ٻئي براعظم تي، دلچسپ واقعا پڻ ٿي ويا، ۽ ساڳيا.
  ها، ۽ هاڻي جنگ واپس آئي آهي، ۽ ويڙهاڪ گرڊا، هن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، هڪ خطرناڪ طاقت جو هڪ پروجيڪٽ موڪلي ٿو. تباهه ٿيل پرسنگ روڪي ڇڏيو.
  هتي ڪجهه وڏو ۽ غير معمولي creeps. جديد آمريڪي ترقي، 155 ملي ميٽر ڊگھي ۽ 305 ملي ميٽرن جي هٿيار جي ٿلهي واري بندوق سان هڪ خود هلائيندڙ بندوق. ان جو وزن هڪ سئو ويهه ٽن آهي ۽ تمام سست رفتاري سان هلندڙ آهي. مشڪل سان رينگڻ ...
  گرڊا شرمن کي چڱيءَ طرح سان گول ڪيو ۽ نوٽ ڪيو:
  - اسان جي روح ڏانهن وڃي ٿو!
  شارلٽ پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي فائرنگ ڪئي، دشمن کي ٽوڙي ڌاتو جي ٽڪر ۾ ٽڪرايو ۽ دٻايو:
  - عزت ۽ مادر وطن لاءِ!
  ڪرسٽينا مايوسيءَ سان چيو:
  - ڇا توهان هن کي بمبار سان گڏ ڪري سگهو ٿا؟
  مگڊا اعتماد سان چيو:
  - اهو مون تي ڇڏي ڏيو!
  ۽ ڇوڪريءَ دشمن ڏانهن توپ جو اشارو ڪيو، پنهنجي مضبوط آڱرين سان، ۽ ڌڪ هنيو.
  ۽ آمريڪي دانو روڪيو ۽ ڌماڪو ڪيو.
  اهي ٽيون ريخ جون ڇوڪريون آهن - چڱو ڪيو!
  سيارو اچي چڪو آهي، ۽ IS-7 برف ذريعي منتقل ٿي رهيو آهي. آمريڪا ۾ ويڙهه هلي رهي آهي. يو ايس ايس آر جون خوبصورتيون سختيءَ سان وڙهنديون آهن.
  الينڪا پنهنجي ننگي آڱرين سان پرشنگ تي فائرنگ ڪئي ۽ مخالف کي ٽوڙي ڇڏيو.
  ۽ هوءَ چيو:
  - روسي ڪميونزم جو شان!
  Anyuta به هڪ شيل سان ماريو. هن ٽيڪنڪ کي ننگي آڱرين جي مدد سان لاڳو ڪيو ۽ چيو:
  - مان چوندس سپرمين ڇوڪري!
  علاءُ پڻ ورتو ۽ فائرنگ ڪئي ۽ ٻيو پيٽن ٽينڪ کي مارايو . ۽ ايترو ٿڌو.
  پيٽن ٽانڪ ڪهڙي قسم جي سبزي آهي ؟ اهو هڪ " اوور وائيٽ " آهي، صرف هڪ وڌيڪ طاقتور 810 هارس پاور انجڻ ۽ وڌيڪ آرمر سلپ سان.
  ڇا هڪ شاندار مشين T-34-85 لاء هڪ مسئلو بڻجي سگهي ٿو. پر IS-7 هن کي هڪ فاصلي کان ڌڪ هڻي ٿو. ۽ سوويت ٽينڪ، فرنٽل آرمر ۾ هڪ پروجيڪٽ حاصل ڪري، ان کي ريڪوچٽ ۾ موڪلي ٿو. هتي هڪ جنگي گاڏي آهي. ۽ جواب ۾، هڪ ڇڪڻ سان، اهو آمريڪن کي ختم ڪري ٿو.
  پوء ماريا فائر ڪري، دشمن کي صحيح طور تي ماريو. اهو هن کي ڇهي ٿو ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  - اسان جي فوج مضبوط آهي، اها دنيا جي حفاظت ڪري ٿي!
  ۽ هو ننگي آڱريون به استعمال ڪري ٿو.
  ۽ پوء مارويا کي ڀڄايو ويندو. ۽ دشمن جي هٿيارن کي چپس ۾ ڪٽيو. هڪ ننگي هيل جي هن معاملي ۾ مدد سان.
  ۽ رڙ:
  - اسٽالن جي نئين سڌارن لاءِ!
  هوء اهڙي وڙهندڙ خوبصورتي آهي، ۽ هوء هر ڪنهن کي خوش ڪرڻ چاهي ٿي.
  اهو ڪيئن آهي ٽيم IS-7 تي ڪم ڪري ٿو، جيڪو دوزخ ڏانهن بيمار آهي.
  پر هتي ڇوڪريون اچن ٿيون.
  Elizaveta هڪ T-54 تي وڙهندي آهي. ۽ سختيءَ سان عمل ڪري ٿو. اهڙي هڪ جارحتي چرپر.
  ۽ ڇوڪرين وٽ تمام سٺي ڪار آهي. ۽ اهي ان کان بلڪل صحيح طور تي فائرنگ ڪن ٿا.
  مثال طور، انهن ورتو ۽ مارايو " سپر پرشنگ " ۽ چيائون:
  - اسان جو مقدس ڪميونزم!
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي آڱرين سان بندوق جو نشانو بڻايو. هوءَ نشانو بڻي ۽ رڙ ڪئي:
  "منهنجي فتح عظيم هوندي!
  ۽ هن پنهنجي ساٿين ڏانهن نهاريو.
  Ekaterina پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي نپل سان دٻائيندي چيو:
  - اسان جي عظيم فتوحات لاء!
  ۽ هُن جي لڙڪن جي چوٽيءَ تي ڪيئن کلندا.
  ۽ ايلينا، پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان، دشمن کي ڌڪ ڏيندو. هن طاقتور هٿيار ڀڃي، ڌاتو کي ورهايو ۽ چيس:
  - غالب اسان جي قوم!
  ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي گوڙ ...
  - هوري!
  ۽ Euphrasia به دشمن کي thrashes، هن ڀيري هڪ strawberry نپل سان. دشمن کي ٽوڙي ۽ ڦاسائڻ:
  - ڪهڪشان جي سڀني سيٽن تي ڪميونزم جي عظمت لاء!
  هي دنيا جون بهترين ڇوڪريون آهن. ۽ انھن کي روڪڻ يا روڪڻ لاء ڪجھ به نه آھي.
  Ekaterina رڙ ڪري ٿو ۽ پنهنجي سينه کي ڇڪي ٿو:
  - مان هڪ سپر ڇوڪري آهيان!
  ۽ هن جا نپل ياقوت سان ڀريا ويا آهن ... هن هڪ دفعو انهن کي ڪاري ماڻهو جي منهن ۾ ڌڪيو ۽ انهن کي چاهڻ تي مجبور ڪيو. پوءِ هوءَ هن جي مرداڻي ڪمال کي پنهنجي زبان سان چاڙهي رهي هئي. ڇا هڪ خوشگوار ذائقو.
  هڪ ڇوڪري لاء ڪيترو سٺو آهي - دنيا ۾ وڏي خوشي بيان ڪرڻ لاء نه.
  اهڙيءَ طرح ڇوڪريون دشمن کي چيڀاٽينديون آهن. ۽ اھي پنھنجي شاندار فتوحات ۽ زبردست ڪاميابين جو مزو وٺندا آھن.
  ۽ Anastasia Vedmakova ۽ Alenka Sokolovskaya عام طور تي عجيب ڇوڪريون آهن. جذبن جي لهرن ۽ هوس جي سونامي انهن جي اندر ئي ٻرندي رهي آهي.
  Anastasia دشمن تي ڳاڙهي رنگ جي نپل مان گوليون هڻي، يانڪي جهاز کي ماريندي ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙيون ڪندي:
  - مان هڪ خوبصورت سپرمين آهيان!
  Alenka Sokolovskaya، دشمن کي ڪچلڻ جاري رکندي، اسٽرابيري نپلس ۽ رڙ استعمال ڪندي:
  - ۽ مان دنيا جي سڀني ڇوڪرين کان ڊگهو آهيان!
  اهڙيون وڙهندڙ عورتون آهن، ۽ مون کي ضرور چوڻ گهرجي ته انهن ڪجهه وڌيڪ چوري ڪيو! ڪو به انهن جي مزاحمت نٿو ڪري سگهي.
  جيتوڻيڪ آمريڪا ... ۽ هر هڪ اڳ ۾ ئي يو ايس ايس آر جي هيرو جا ڏهه سون ستارا حاصل ڪري چڪو آهي ...
  اهڙي غير معمولي ڪاميابي لاء، انهن کي هڪ خاص انعام مليو: يو ايس ايس آر جي هيرو جو هيرن اسٽار. اها ڳالهه پاڻ ۾ تمام گهڻي عزت واري ۽ سٺي آهي.
  مزو ڪريو خوبصورتي!
  بهترين، يقينا، اڃا تائين اچڻو آهي!
  Oleg Rybachenko سعودي عرب ۾ هڪ ٻيو آپريشن ڪيو.
  نڪولس II جي زار جي فوج روسي علائقي کي وڌايو. Oleg سان گڏ، ڇوڪري مارگريتا Korshunova هاڻي وڙهندي هئي. پڻ هڪ ميوٽيٽ - هڪ ويڙهاڪ جيڪو امر حاصل ڪيو.
  خير، ابدي اولاد مجاهدن جي انهن سڀني گروهن کي پنهنجي اطاعت ۾ آڻي ڇڏيو. ۽ انهن کي شڪست ڏني - انهن کي روسي زار ڏانهن حلف کڻڻ تي مجبور ڪيو.
  ساڳئي وقت، Oleg Rybachenko ڇوڪرين جي مهمات جي هڪ خوبصورت ۽ ٿورو مختلف تسلسل لکڻ جي مخالفت نه آهي؛
  نئين سال کان پوء، جرمن ۽ اتحاد آمريڪا ۾ خاص طور تي ترقي ڪئي. آمريڪن، هڪ وڌيڪ ٽيڪنالاجي ترقي يافته دشمن سان معاملو ڪندي، وڃائي رهيا هئا.
  مارچ جي آخر تائين، ويرماچٽ واشنگٽن جي ويجهو پهتو ۽ آمريڪي گاديءَ تي حملو ڪرڻ شروع ڪيو.
  جنگيون اڻ برابريون هيون ۽ ظاهر آهي ته هتي ڇوڪريون ئي کٽي رهيون هيون... خاص ڪري پرامڊل ٽانڪ، گرڊا سندس ڪمپوزيشن وانگر سٺي آهي.
  گرڊا، وائيٽ هائوس جي شيلنگ دوران، جڏهن هن جي ٽينڪ سڌي فائر سان ماريو ويو، سمهڻ لڳو، ۽ هن خواب ڏٺو ...
  هن پارٽيءَ واري لارا ميهيڪو کي نازين جي هٿان پڪڙي ڏٺو. اٽڪل چوڏهن سالن جي ڇوڪري نازين تي گوليون هڻي رهي هئي. سندس ٻه ساٿي مارجي ويا. ۽ هوءَ پاڻ به جھوپڙيءَ ۾ لڪندي رهي.
  ڏاڏي هن کي پنهنجي پوٽي وانگر شادي ڪرڻ چاهي ٿي، پر نازن هن کي نه مڃيو. ۽ اھي مون کي وٺي ويا... اھي مون کي ڳولڻ شروع ڪرڻ وارا ھئا.
  ۽ پوء لارا گرينڊ کي پڪڙيو، نازين کي ماريو ويو. ڇوڪري ذهني طور هن روشنيءَ کي الوداع چيو ۽ ان کي اڇلائي ڇڏيو... پر گرنيڊ نه ڦاٽو.
  بهادريءَ سان فرار ٿيڻ ممڪن نه هو.
  هنن لارا کي هيٺ ڌڪيو، هن کي ٻه ڀيرا ماريو، ۽ هن جي اک هيٺان زخم رکيا. پر اهي سخت نه ماريا ويا، ظاهر آهي ته اهي ڊپ کان ڊڄندا هئا!
  جڏهن کيس پڇا ڳاڇا لاءِ جھوپڙيءَ ۾ آندو ويو ته لارا بي رحميءَ سان پيش آئي.
  هن بهادريءَ سان ايس ايس ڪرنل جي اکين ۾ ڏسندي چيو:
  - Fritz توهان کي جلد تباهه ڪندو! بندوقن جو گوڙ ٻڌو، موت اچي رهيو آهي لال فوج مان!
  ڪرنل جواب ڏنو:
  - دلير ڇوڪري، توهان کي چابڪ سان واقف ٿي ويندي!
  لارا همت سان رڙ ڪئي:
  درد مون کي نه ڊڄندو آهي!
  ڪرنل حڪم ڏنو:
  - هن ٻچڙي کي پوسٽر سان گهٽيءَ ۾ وٺي وڃو: پارٽيءَ وارو ۽ سڄي ڳوٺ کي ڏيکاريو!
  پوليس وارو تڪڙو تڪڙو چوڻ لڳو:
  - گهٽيءَ تي برفباري آهي، ۽ ٿڌي آهي... ڇوڪريءَ کي ننگي پير ٻاهر نه ڪڍيو وڃي ته جيئن هو پنهنجي جوش کي ٿڌو ڪري!
  ايس ايس ڪرنل اتفاق ۾ ڪنڌ لوڏيندي چيو:
  - ساڄو! هن کي سردي ۾ ننگي پير هلڻ ڏيو، شايد هوش ۾ اچي !
  لارا جو ڪوٽ ڦاڙيو ويو، ان سان گڏ سندس سوٽر به. صرف هڪ ڪپهه جي لباس ۾ ڇڏي. هنن پنهنجا ڳاڙها بوٽ ۽ ڪاري جرابون لاهي ڇڏيون. ڇوڪري هڪ، هلڪي لباس ۾ ننگي پير رهي.
  انهن هن جي ڳچيءَ ۾ تختي لٽڪائي جنهن ۾ لکيل هو: "مان هڪ طرفدار آهيان. ۽ ھن جا ھٿ پٺيءَ کان بند ڪري، کيس ٻاھر ٻاھران در وٽ وٺي ويا. ڇوڪريءَ جا ننگي پير ٿڌا ۽ برفاني محسوس ٿيا.
  لارا مسڪرائي. هوءَ واقعي شرمسار ٿي وئي هن جي چهري تي زخم، جنهن انداز ۾ هن کي ڏٺو. ۽ توهان برف ۾ ننگي پيرن تي هلي سگهو ٿا. اونهاري جي موسم ۾ هن جا تلاءَ ڏاڍا اونڌا ٿي ويا هئا، ڪيترن ئي ننگي پيرن جي منتقلي کان. هن تازو ئي پنهنجا بوٽ پائڻا آهن، ۽ اهو پهريون ڀيرو ناهي ته هن کي ٿڌ ۽ بک برداشت ڪرڻي آهي.
  لارا پاڻ هلي وئي ۽ مسڪرائيندي رهي. واءُ وهي رهيو هو، هن جا ٽامي ڳاڙها وار اُڏامي رهيا هئا، ۽ برف هن جي ننگي پيرن هيٺان پکڙجي وئي.
  ڇوڪري اهڙي نظر سان هلندي رهي، جيئن تخت تي ڪا شهزادي. ۽ ڇڏي ويو خوبصورت، ننڍڙا پيرن جا نشان، لڳ ڀڳ ٻارڙا پير.
  ماڻهو کيس همدرديءَ سان ڏسندا هئا.
  فر ڪوٽ ۾ ڏاڙهيءَ مان هڪڙي رڙ ڪئي:
  - وحشتيني! اهي ڇوڪري کي ننگي پيرن جي اڳواڻي ڪن ٿا!
  موسم ٿڌڙي هئي، ۽ لارا جا سخت، ٿلها تلا سخت سردي ۾ مبتلا هئا. هوءَ پاڻ ڏانهن هلي وئي، ۽ پنهنجا ڏند ڪَرڻ لڳا.
  هتي هوءَ هڪ ڌڪ سان سڙي وئي. ڇوڪري رڙ ڪئي ۽ هن جي چپن کي ڪٽيو.
  هوء ٻه ڀيرا وڌيڪ زور سان ماريو ويو. لارا مشڪل سان پنهنجي پيرن تي بيهي سگهي، ۽ ڪوشش سان هن پنهنجي روئڻ کي روڪيو.
  ضدي ڇوڪريءَ کي خاص جھوپڙيءَ ۾ موڪليو ويو، جتي تشدد جا اوزار رکيل هئا.
  هتي هنن هن کي ريڪ تي رکيو، ۽ هن جي ڳلن کي ڳاڙهي گرم لوهه سان ساڙڻ شروع ڪيو ...
  ۽ ٻن جلاد لارا کي چابڪن سان ماريو. پهرين ته ڇوڪريءَ ٽائيٽينڪ ڪوشش سان پنهنجي رڙ کي روڪيو، پر جڏهن لوهه جون وڏيون پٽيون، گرميءَ کان لال، ٻار جي ننگي تلون تي لڳايون ويون ته هوءَ رڙيون ڪري بيهي رهي. هوء اندر آندو ويو ...
  وحشتيني...
  گرڊا جاڳائي وئي.... ان تي لعنت، توهان کي ان بابت خواب ڏسڻو پوندو جڏهن اهي فتح جي موقعي تي آهن، انهن جي ٽينڪ وائيٽ هائوس کي گولا هڻي رهيا آهن.
  ۽ پوءِ اهڙيون خراب شيون سامهون اچن ٿيون ...
  گهر مان نڪرندڙ " سپرپرشنگ " تي فائرنگ ڪئي ، ان کي ڇهي ڇڏيو ۽ چيو:
  - امن، ڪم ۽ پيار!
  پوءِ هن پنهنجي زبان ڏيکاري.
  شارلٽ به دشمن کي ڌڪ هنيو، هن جي پيرن جي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي چيو:
  - مان هڪ سپر ڪلاس ڇوڪري آهيان!
  ڪرسٽينا پڻ اندر گھڙي، سانپ سان سسڪيندي ۽ جوائس اسٽڪ جو بٽڻ دٻائي پنھنجي لال رنگ جي نپل سان دشمن کي ڇھڪ ڏيندي:
  - اسان سپرمين آهيون!
  ۽ مگدا دشمن کي چماٽون ڏيندو، ٽانڪي کي ٽوڙي ڇڏيندو، جنگي کٽ کي ڌماڪو ڪندو، ۽ جاري ڪندو:
  - مون کي aerobatics ڏي!
  پوءِ هو پنهنجن ساٿين ڏانهن نهاري ٿو. هيءَ ڇوڪري اعليٰ درجي جي گنر آهي.
  عورت ويڙهاڪن يانڪيز کي تباهه ڪري رهيا آهن ۽ سکور حاصل ڪري رهيا آهن... البينا ۽ الوينا اڳ ۾ ئي ٻه هزار ڊاؤن ٿيل ڪارون ٺاهي چڪا آهن. ان لاءِ کين نئون انعام مليو: چانديءَ جي بلوط جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان گڏ لوهه جي صليب جو هيرن جو ستارو.
  اهڙيءَ طرح ڇوڪرين پنهنجو پاڻ کي سپر ڪلاس جو درجو بڻائي ڇڏيو. ۽ ڪو به کين روڪي نه سگهيو ۽ کين شڪست ڏئي سگهيو.
  Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Sokolovskaya ۽ Orlova هر هڪ نئون انعام حاصل ڪيو: هيرن سان گڏ اعلي درجي جو آرڊر، جنهن بابت اهي ڏاڍا خوش ٿيا. اهي ڪجهه سٺا ڇوڪريون آهن.
  ۽ جنگ پڄاڻيءَ تي پهتي آهي... 20 اپريل 1948ع تي آمريڪن تسليم ڪيو. ۽ ٻي مهاڀاري لڙائيءَ جي هڪ ٻي ڪهاڻي سامهون اچي وئي.
  هن وقت لڳي ٿو ته هڪ ڊگهي امن جو دور آهي. يو ايس ايس آر الاسڪا واپس ورتو ۽ هرڪو خوش هو. ۽ آمريڪي براعظم جا ملڪ جاپان ۽ ٽيون ريخ طرفان ورهايل هئا. اهڙيءَ طرح دنيا جي عارضي ورهاڱي جو خاتمو ٿيو.
  جرمن جنگ کان ٿڪل آهن.
  هٽلر ٽين ريخ ۾ ڪثرت ازدواج جي اجازت ڏني - هر هڪ تائين چار زالون، ۽ انهن جوڙن تي سخت ٽيڪس متعارف ڪرايو جن جو اولاد نه هو يا ٽن کان گهٽ. اها آبادي جي پاليسي کي حوصلا افزائي ڪرڻ لاء هڪ مضبوط قدم هو.
  ان کان سواء، هٽلر پاڻ ڪيترن ئي ٻارن کي مصنوعي حمل جي ذريعي حاصل ڪيو هو. ۽ انھن مان ان کي تخت لاء وارث چونڊڻ ضروري هو.
  ڪو به غم نه هو، ٽيون ريخ هضم ڪيو جيڪو هن جاپان سان گڏ فتح ڪيو هو.
  پر 5 مارچ 1953ع تي اسٽالن وفات ڪري ويو. ۽ بيريا اقتدار ۾ آيو. ڇو بيريا؟ حقيقي تاريخ ۾، هن وٽ تخت لاء سٺو موقعا پڻ هئا، پر هڪ حادثي کيس روڪيو: جي ڊي آر ۾ بغاوت، جنهن جي دٻائڻ دوران، بيريا جي خلاف هڪ سازش پختو ٿي ويو. ۽ هتي، يقينا، ڪو به GDR ناهي.
  ان کان علاوه، هٽلر پڻ چاهيندو هو ته چڱي طرح پيش گوئي ۽ معروف بيريا، جيڪو هڪ جرمنوفائل هو، اسٽالن کان پوء حڪومت ڪرڻ. ۽ اسٽالن، جڏهن هن جي صحت خراب ٿي، بيريا جي حق ۾ هڪ وصيت ڪئي.
  تنهن ڪري سڀ ڪجهه راز جي سربراهن جي حق ۾ فيصلو ڪيو ويو ۽ نه رڳو ڳجهي پوليس جي.
  خير، بيريا هٽلر کي جاپان سان ڊيل ڪرڻ جي آڇ ڪئي جيستائين اهو ايٽمي هٿيارن حاصل ڪري.
  توهان ڪڏهن به نه ٿا ڄاڻو ته ساموري ڇا سوچي سگهي ٿو.
  بيريا ۽ هٽلر جاپان سان گڏيل جنگ ۽ ان جي علائقي جي ورهاڱي تي اتفاق ڪيو.
  20 اپريل 1954ع تي سامورائي جي وسيع نوآبادياتي سلطنت خلاف گڏيل جنگ شروع ٿي.
  تاريخ جو ڪهڙو نئون صفحو ڦري رهيو آهي. سوويت فوجون جاپان ڏانهن وڌي رهيون آهن.
  ۽ جرمن به... هتي وري گرڊا ۽ شارلٽ هڪ پرامڊل ٽينڪ ۾ وڙهندا رهيا آهن. انهن وٽ پنجاهه ٽن وزني ٻه سيٽن واري ڪار ۽ 2500 هارس پاور جي ڪامپيڪٽ گيس ٽربائن انجڻ آهي. توهان تصور ڪري سگهو ٿا ته هڪ جرمن ڪار ڪيترو تيز آهي. ۽ هٿيار خاص آهي، پلاسٽڪ سان ملايو. ۽ تمام پائيدار، سڀني زاوين کان ناقابل برداشت. 75 ملي ميٽر جي هڪ ننڍڙي ڪليبر واري بندوق، پر هڪ تمام گهڻي تيز رفتار سان پروجيڪٽائل جي تيز دٻاء واري بندوق ۾. هوءَ آرمر-پيئرنگ آهي بلند ٿيل. ۽ گولن جو اسٽاڪ ۽ باهه جي شرح بلند آهي. Conductivity اعلي آهي.
  ٽينڪ پاڻ صرف سپر آهي ... تنهنڪري گرڊا ڄاڻي ٿو ته ڇا تي وڙهڻو آهي.
  سوويت ڪارون ڪمزور آهن. مکيه ٽينڪ اڃا تائين T-54 آهي، هڪ سٺي ڪار، نسبتا سستا، پر هر شيء ۾ جرمن کان تمام گهٽ آهي. IS-7 اڃا وڏو نه ٿيو. اهو IS-10 پاران نوٽ ڪيو ويو، جنهن کي 122-mm توپ ملي، پر هڪ ڊگهو بيرل ۽ سٺو پيشاني هٿيار، ڪمزور پاسن سان. پر اهو سڀ ڪجهه پنجن ٽن ٽن وزن ۾ اچي ٿو، جيڪو خراب ناهي.
  گرڊا پنهنجي پينٿر-6 ٽينڪ مان جاپاني تي گوليون هڻي، پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي ۽ جوائس اسٽڪ جا بٽڻ دٻائيندي، گوڙ ڪندي:
  - آريائي برادريءَ جي خيالن جي شان ۾!
  شارلٽ جوائس اسٽڪ جا بٽڻ دٻائي ٿو، ڳاڙهي رنگ جي نپل، ستن مشين گنن مان ليڪ، ۽ اسڪوئلز:
  - آرين جي خواب جي ڪميونزم ۾ اسان جي خوشي آهي!
  ۽ ڇوڪري وري کلندي...
  ڪرسٽا ۽ مگدا هڪ ٻئي پرامڊل "پينٿر"-6 تي وڙهندا آهن.
  ڪرسٽينا پنهنجي ننگي آڱرين سان جوائس اسٽڪ جي بٽڻن کي دٻائي ٿي، جاپان کان دشمن کي مارائي ٿي ۽ گوڙ ڪري ٿي:
  - منهنجي پريم کي پاڪائي!
  مگدا به فائرنگ ڪري ٿي، ۽ ٻوڙي کلندي، پنهنجي روبي نپل کي جوائس اسٽڪ جي بٽڻ تي دٻائيندي چوي ٿي:
  - اسان جي جوانن کي پاڪائي!
  ۽ اُهي ڪيئن کلندا آهن انهن جي ٿڦڙن جي چوٽيءَ تي. اهڙيون، حقيقت ۾، جنگ جي جوش ۾ عجيب ڇوڪريون آهن.
  ها، جاپان لاء، اهو لڳي ٿو ته فيصلي جو ڏينهن اچي چڪو آهي. پر هينئر تائين سڀ ڪجهه رٿابنديءَ مطابق ٿي رهيو آهي.
  ايلزبيٿ ۽ سندس عملدار هڪ T-54 ٽينڪ تي وڙهندا آهن، ڪجهه حد تائين جديد. پر فرق ننڍڙو آهي. بندوق جي باهه جي رفتار ٿوري تيز ٿي وئي آهي، ۽ پروجيڪٽ وڌيڪ هٿيارن کي ڇڪيندڙ آهي. هي فرق آهي.
  ۽ انجڻ ساڳي ڊيزل انجڻ آهي 520 هارس پاور سان... جاپاني استعمال ڪن ٿا ٽينڪن جي پنهنجي ڊيزائن ۽ لائسنس يافته جرمن. ڪارون عام طور تي سٺيون آهن. خاص ڪري Hirohito-3 مشين، جنهن جو وزن اڍائي ٽن آهي، 105 ايم ايم گن سان گڏ هڪ بيرل ڊگھائي 70 EL، هٿيارن ۾ T-54 کان بهتر، ۽ هٿيارن ۽ ڊرائيونگ ڪارڪردگيءَ ۾ گهٽ نه آهي، سواءِ پاور رزرو جي.
  هي جاپاني ٽينڪ يو ايس ايس آر لاء هڪ مسئلو آهي. پر لينڊ آف دي رائزنگ سج جون هلڪيون ڪارون به آهن.
  ان سان ڊيل ڪرڻ آسان آهي.
  ايلزبيٿ پنهنجي ننگي آڱرين سان فائر ڪري ٿي ۽ ساموري ٽينڪن کي ماريندي آهي. هوءَ ڏاڍي چالاڪي سان ڪري ٿي، ۽ رڙ ڪري ٿي:
  - اسان جي آزاد وطن جي پاڪائي!
  Ekaterina وري فائر ڪري، هڪ ڳاڙهي رنگ جي نپل کي استعمال ڪندي، ۽ هڪ جاپاني ڪار کي ٽوڙيندي، رڙيون ڪندي:
  - لاء خدا ڏنو Rus '!
  ايلينا پڻ دشمن کي ماريندي، دشمن جي ٽانڪي کي پنهنجي ننگي هيل جي مدد سان ٽوڙيندي ۽ گوڙ ڪندي:
  - ڪميونزم جي نظرين جي عظمت لاءِ!
  Euphrasia پنهنجي لچڪدار سيني جي اسٽرابري نپل جي مدد سان گوليون پڻ هڻي ٿي ۽ ڪنڌ هيٺ ڪري ٿي:
  - اعلي ڪميونزم جي فتوحات جي پاڪائي!
  تنهن ڪري اهي پنهنجي ٽينڪ کي چڱي طرح منتقل ڪن ٿا ۽ شڪست کان بچڻ. Hirohito-3 ٽينڪ پڻ ڳري طور درجه بندي ڪري سگهجي ٿو، پر اهو ڪافي وڏي آهي. اهڙي مشين کي مات ڏيڻ ڏکيو آهي .
  ۽ هتي هو ڇوڪرين ڏانهن وڃي ٿو. بندوق ڪليبر ۾ وڏي آهي ۽ پروجيڪٽ جي توتن جي رفتار کان وڌيڪ آهي. جاپاني ٽاور جي پيشانيءَ جو هٿيار سوويت يونين جي 240 ملي ميٽر کان به وڌيڪ ٿلهو آهي، ۽ هول جي پيشانيءَ جو مٿيون حصو 150 ملي ميٽر ۽ هيٺئين حصي ۾ 120 ملي ميٽر آهي. ۽ جاپاني جي رفتار به وڌيڪ آهي، گئس ٽربائن انجڻ 1500 هارس پاور آهي. ها، هي ٽينڪ جاپان ۾ بهترين آهي. هن سان مذاق نه ڪريو.
  پر ايلزبيٿ، ڳاڙهي رنگ جي نپل جي مدد سان، هڪ پروجيڪٽ سڌو بٽ ڏانهن موڪلي ٿو، ۽ جاپاني ٽينڪ ڌماڪو ڪري ٿو، سوويت ڪار کي مارڻ ۾ ناڪام ٿي.
  ايڪاترينا پنهنجي دوست کي پنهنجي ننگي هيل تي چمي ڏني:
  تون هوشيار آهين ليزا!
  ايلزبيٿ اختلاف ڪيو.
  - مان صرف هڪ جينس آهيان!
  ۽ هُو ڪيئن ٿو کلندو هُنن جي لڙڪن جي چوٽيءَ تي. هتي ڇوڪري آهي.
  ۽ اهي ڏاڍا رڙيون ڪن ٿا... مثال طور، ايڪٽرينا، ياد اچي ٿي ته هوءَ ڪيئن ڀڄي وئي ته پوءِ چاليهه سالن ۾. جوتا ڪجهه ڏينهن کان پوءِ ڦاٽي پيا، ۽ مون کي ننگي پيرن ۾ ڦاسڻو پيو. ۽ هڪ شهري ڇوڪريءَ لاءِ، جيڪا ان جي عادي نه هجي، ڏک ٿئي ٿو، هر ٽڪر، هر ٽهڪ، هر ڍير محسوس ٿئي ٿو. ۽ هن جون ٽنگون هيٺ لهي ويون جيستائين اهي رت وهڻ لڳا، جڏهن هر قدم درد سان ڦاٽي پيو.
  ڇوڪريءَ ڪڏهن به اهو نه سوچيو ته ننگي پير هلڻ ايترو دردناڪ ٿي سگهي ٿو. اها ڪا به شيءِ نه هئي ته هوگو کي ننگي پيرن واري ڇوڪري الماري سان همدردي هئي. جيڪڏهن اونهاري ۾ به اهڙيون ڇوڪريون ٽنگون اهڙيون آهن، ته پوء سياري ۾ ڇا؟
  Ekaterina، تنهن هوندي به، جلدي جلدي ان جي عادت ٿي وئي، هن جو نوجوان جسم جلدي ترتيب ڏئي ٿو، زخمي اڪيلي ڪالون سان ڀريل آهي ۽ خراب ٿي وئي آهي. ۽ ننگي پير هلڻ سٺو لڳندو هو. Ekaterina اڃا تائين پنهنجي بوٽن تي نه پائيندو هو جيستائين ٿڌ نه اچي. تنهن هوندي به، پوءِ انهن مان چار ٺهي ويا ۽ Euphrasinya کين جادوگريءَ جو فن سيکاريو. ۽ جادوگريون اڪثر برف ۾ ننگي پير ڊوڙنديون آهن پنهنجي جوانيءَ کي ڊگھي ڪرڻ لاءِ. ۽ مختصر ۾، ڇوڪرين کي ڳجهي ڄاڻ حاصل ڪئي، ۽ اٽڪل ويهن سالن جي عمر ۾، ۽ ننگي پيرن ۽ بيڪينن ۾، سردي ۾ منجمد نه ٿيا. هتي خوبصورتيون آهن. ۽ انهن کان وڌيڪ ڪو به ٿڌو نه آهي، سواء، يقينا، الينڪا. هوء IS-10 تي وڙهندي، وڌايل بيرل سان تبديل ٿي وئي. ٽينڪ ڪافي تازو سيريز ۾ ظاهر ٿيو. ۽ اڃا به نادر. IS-7 ڪڏهن به وڏي پيداوار ۾ داخل نه ٿيو. ظاهري طور تي اعلي قيمت ۽ پيداوار ۾ مشڪلاتن جي ڪري.
  تنهنڪري الينڪا جو عملو انهن جاپانين کي تباهه ڪري ٿو ۽ پاڻ لاء گيت ڳائي ٿو.
  نيري راتين جي باهه وانگر پرواز ڪريو
  اسان مزدورن جا پوڙها ٻار آهيون...
  نوري سالن جو دور اچي رهيو آهي،
  پيرن جو روئڻ هميشه تيار آهي!
  جڏهن ڇوڪرين کي ڪاروبار ڪرڻ لاء هيٺ اچي، توهان انهن جي مزاحمت نه ٿا ڪري سگهو. هي اصل ۾ جنگ جي هڪ مڪمل تخليق آهي.
  ويڙهه چڱي ريت ٿي رهي آهي ۽ جاپان هارائي رهيو آهي.
  هتي سوويت فوجن مئي ۾ ڏکڻ Sakhalin ورتو. ۽ انهن انتهائي احتياط سان ڪم ڪيو.
  پر سوويت ڇوڪرين جي بٽالين جنگ جو هڪ قابل ذڪر طبقو ڏيکاري ٿو.
  هٿيارن جي انهن قسمن مان، يقينا، AK استعمال ٿيڻ لڳو. جرمن کان وڌيڪ خراب، پر سادو ۽ قابل اعتماد. ۽ اهو مخالفين کي ختم ڪري ٿو، جيتوڻيڪ فاصلي تي ٽارگيٽ هڪ جرمن حملي ڪاربائن کان گهٽ آهي.
  سوويت ڇوڪريون جاپاني قيدين کي مجبور ڪن ٿيون ته هو پنهنجا ننگي، مٽيءَ وارا پير چمن ۽ سندن ننگي هيل چاڙهين. اها سندن حڪمت عملي آهي.
  وڙهندڙ جنگجو اعليٰ درجي جا.
  1954 جي اونهاري ۾، جرمنن گهڻو ڪري آمريڪا کي جاپاني فوجن کان صاف ڪري ڇڏيو هو.
  ننگي پير ڇوڪرين جي بٽالين، مارگريٽ جي اڳواڻي ۾، خاص طور تي خوبصورت طور تي جنگ ڪئي. ڇوڪريءَ کي سموريءَ ڀاڪر پاتو ۽ پڪڙيل نوجوان کي مجبور ڪيو ويو ته هو پنهنجي پيرن کي چمي ۽ زهره جي سيني کي چاڙهي.
  Gerda ۽ سندس ٽيم Panthers-6 تي سٺو ڪم ڪيو، ۽ ڪيترن ئي جاپانين کي دوزخ ڏانهن موڪليو، ۽ ڪجهه جنت ڏانهن.
  چار ننجا ڇوڪريون سوويت فوجن سان وڙهيون جيڪي منچوريا ۾ اڳتي وڌي رهيون هيون.
  نيري وارن سان هڪ ننجا ڇوڪري تلوارن سان هيڪ ڪئي ۽ پن چڪي هلائي، سوويت سپاهين کي ڪٽيندي. پوءِ هن پنهنجي پيرن جي آڱرين سان ڌماڪيدار مادو اڇلائي، سوويت T-54 ٽينڪ کي اونڌو ڪندي چيو:
  - بهترين ملڪ جاپان آهي!
  پيلي وارن سان هڪ ننجا ڇوڪري به دشمن تي بليڊن سان ڪٽ ڪندي ۽ پنهنجي ننگي هيل سان بومرانگ ڏيندي، رڙ ڪندي:
  - ساموري جي اسان جي فتوحات لاء!
  هڪ ڳاڙهي وارن واري ننجا ڇوڪري تلوارن سان بغير ڪنهن پريشاني جي، سوويت سپاهين کي ڪٽيندي، هڪ جارحانه ٽرنٽيبل کڻندي. پوءِ هن جون ننگيون آڱريون بم ڌماڪو ڪنديون. يو ايس ايس آر جي ٽانڪي ڦاٽي ويندي ۽ ويڙهاڪ گوڙ ڪندا:
  - ڪميونزم جي خيالن جي نالي تي!
  سفيد وارن واري ننجا ڇوڪريءَ مخالفن کي کنيو ۽ ڦاسايو، ڄڻ ته فين کي ميدان ۾ ڊوڙائي، روسي سپاهين کي ٻيهر ڪٽيندي، ۽ پنهنجين ننگين آڱرين سان، ڄڻ ته ڪو اهڙو خطرناڪ گولو لانچ ڪري رهيو هو، جيڪو سوويت يونين جي ٻن ٽينڪن کي ٽڪرا ٽڪرا ڪري ڇڏيندو.
  ۽ رڙ:
  - ملڪ جي عظمت لاء!
  ڇوڪريون مارڻ پسند ڪن ٿيون، ۽ اڃا به وڌيڪ پسند ڪن ٿيون ته قيدين سان زيادتي ڪرڻ. ها، تنهن ڪري مردن کي حد کان وڌيڪ هوش وڃائي ڇڏيو. ۽ اهو ڪيئن ننجا ڇوڪرين کي پسند آهي. ٽنگيل مردن تي ٽپو ڏيڻ ۽ ساڳئي وقت انهن کي چابڪن سان.
  پر، جاپاني جي بهادري جي باوجود، اهي بهتر ۽ وڌيڪ جديد ٽيڪنالاجي کي وڃائي رهيا آهن.
  خاص طور تي سپر ڪلاس آسمان ۾، ايسس Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Sokolovskaya، جيڪي پن چڪين وانگر جاپانين کي چيري ڇڏيندا آهن.
  Anastasia، پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان، ڇهن جاپاني جهازن کي هڪ ئي وقت ۾ هڪ ڀڃي ۽ دٻائيندي:
  - روس ۾ ڪميونزم جي نظرين جي پاڪائي!
  اڪولينا، پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي نپل سان بٽڻ کي دٻائيندي، ست جاپاني جهازن کي هڪ ئي وقت ڪٽي ڇڏيو ۽ گوڙ ڪيو:
  - روس جي هيروز کي پاڪائي!
  ويڙهاڪن پنهنجي پوئين شڪايتن جو بدلو جاپان کان ورتو. ۽ خاص طور تي زار Nicholas II جي زماني جي جنگ ۾ شڪست لاء. نه، اهي ڪڏهن به نه وساريندا، ۽ نسلن کي معاف نه ڪندا.
  Anastasia، پنهنجي روبي نپل کي دٻائي، هڪ ٻيو ڦوٽو ڏنو، جاپاني جهازن کي ماريو ۽ گوڙ ڪيو:
  - ڪميونزم جي دور جي پاڪائي بيريا!
  اڪولينا پنھنجن پيرن کي پنھنجن ننگي آڱرين سان دٻائي، سامورائي جهازن کي ماريو ۽ چيو:
  - عظيم فتوحات لاء!
  ۽ البينا ۽ الوينا رڪارڊ اڪائونٽ حاصل ڪري رهيا آهن. ٽن هزار جهازن لاءِ، انهن کي آرڊر ڏنو ويو: هيرو اسٽار آف دي نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس ۽ سونهري بلوط جا پن، تلوارون ۽ هيرا.
  البينا، ڳاڙهي رنگ جي نپل جي مدد سان، هڪ موڙ ڏنو. هن هڪ ئي وقت هڪ درجن جاپاني جهازن کي ڪٽيو ۽ چيو:
  - منهنجي سينه لاء!
  ۽ هن پاڻ کي هڪ ڪاري ويڙهاڪ جي هٿن ۾ تصور ڪيو.
  الوينا پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين سان لات مارائي، اڌ درجن جاپاني جهازن کي هيٺ لاٿو، ۽ رڙ ڪئي:
  - عظيم فتوحات لاء!
  جرمن ڇوڪريون ڏاڍا وڙهندڙ ۽ خوبصورت آهن. ڪارا ماڻهو ڏاڍا شوقين آهن، ۽ انهن جون زبانون هميشه مردن جي آبنوس ڪمال کي پالش ڪرڻ لاءِ تيار آهن.
  البينا، پنهنجي ننگي آڱرين جي مدد سان، هڪ ڀيرو ٻيهر سمورين کي مارايو ۽ انهن جي جهازن کي ماريو.
  ۽ هوءَ چيو:
  - مان سپرمين آهيان!
  الوينا پنهنجي اسٽرابيري نپل کي دٻايو، جاپاني جهازن جي هڪ وڏي تعداد کي هيٺ ڪيو ۽ دٻائيندي چيو:
  - مان هڪ خلائي ويڪسين آهيان!
  ڇوڪري ڏاڍي جنگجو آهي ۽ هن جي جنسيات ۾ سرگرم آهي .
  سچا آريا - صرف سپر! ۽ عام طور تي اعلي درجي جي اهڙي خوبصورتي!
  جرمن ۽ سوويت فوجون، دشمن کي شڪست ڏئي، سڄي چين ۾ اڳتي وڌي رهيون آهن.
  سنگاپور تي حملي دوران، هوائي جهازن جي ويڙهاڪن ۽ بارڪوڊا ننگي پير ڇوڪرين جي يونٽ پاڻ کي ڌار ڪيو. ڇوڪريون، ٿڌڙي برسات جي ڍڳن ۾ پنھنجا ننگي ايڏا ٻوڙيندي، جپانين جي قلعي واري جاءِ تي ڦاٿل ۽ انھن کي بيونٽ ڪري ڇڏيون.
  اهي وڙهندڙ خوبصورت آهن.
  جاپان اهڙي جارحاڻي ٽيم جي ڪريل ڌڪن کان لڪي ويو.
  1954 جي زوال ۾، چين جي اڪثريت محوري طاقتن جي قبضي ۾ هئي. ۽ صورتحال اڀرندڙ سج جي زمين لاءِ وڌيڪ پيچيده ٿي وئي.
  هٽلر چيو:
  - ٻه پکي هڪ کوهه ۾ گڏ نٿا ٿي سگهن!
  ۽ ويڙهاڪن البينا ۽ الوينا چوٿين هزار جهاز کي ماريو. جاپان سستا پر گهٽ معيار وارا جهاز تمام وڏي مقدار ۾ پيدا ڪيا، تنهنڪري بل گڏ ڪرڻ تمام آسان هو.
  البينا، پنھنجن ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، ھڪ ٻئي ساموري کي ڪٽيو ۽ رڙ ڪري چيو:
  - هي اسان جي عجيب دنيا آهي!
  الوينا، هڪ ڳاڙهي رنگ جي نپل جي مدد سان، هڪ درجن جاپاني ڪارن کي هيٺ ڪري ڇڏيو ۽ ٽوئيٽ ڪيو:
  - سڄي ڪائنات ۾ ڪميونزم جي دور جي شان!
  البينا، پڻ اسٽرابيري جي نپل کي استعمال ڪندي ۽ سامورائي کي ڇڪيندي، حيران ٿي وئي ۽ رڙ ڪئي:
  -ڇا توهان ڪميونزم جي ڳالهه ڪري رهيا آهيو؟
  الوينا، پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، ۽ هڪ درجن جاپاني جهاز کي ڪٽيندي، ٻڌايو:
  - نئون آريائي حڪم ڪميونزم آهي!
  ڇوڪريون کلڻ لڳيون... چوٿين هزار جهاز لاءِ هنن کي ڊائمنڊ اسٽار آف دي نائيٽ ڪراس آف دي آئرن ڪراس سان نوازيو ويو جنهن ۾ پلاٽينم اوڪ جي پنن، تلوارن ۽ هيرن سان گڏ. اهو به هڪ تمام اعلي انعام خوبصورتي لاء هڪ رڪارڊ آهي.
  هي اهي ڇوڪريون آهن جن کي ڏسڻ لاءِ ۔۔۔
  تنهن هوندي به، Anastasia Vedmakova ۽ Akulina Sokolovskaya گهٽ ۾ گهٽ نه آهن ۽ پنج سئو جهازن جي اسڪور کان وڌي ويا.
  ۽ انهن نوان انعام حاصل ڪيا جيڪي تمام وڏا هئا، ۽ انهن پنهنجي لاءِ ستارن جو هڪ پورو مجموعو گڏ ڪيو.
  Anastasia هن جي هٿيارن کي پنهنجي ننگي پيرن سان مقصد ڏئي ٿو ۽ دشمن کي ڇڪيندو آهي، دشمن کي ڪٽيندو آهي ۽ چيز:
  - سڄي ڌرتيءَ تي ڪميونزم لاءِ!
  اڪولينا، لال رنگ جي نپل کي دٻائي دشمن کي ڪٽيندي، جارحاڻي انداز ۾ چيس:
  جيتوڻيڪ ٻار اسان کي ڄاڻن ٿا!
  سياري ۾، جاپان پنهنجي تقريبن سڀني نوآبادين کي وڃائي ڇڏيو، ۽ جنگ پاڻ کي ماء ملڪ ڏانهن منتقل ڪيو ويو.
  1955ع جو سال اچي پهتو آهي، جڏهن جنگيون زور شور سان جاري آهن ۽ ان جي ڪا به پڄاڻي يا برتري نظر نٿي اچي.
  جاپان ڏئي رهيو آهي، آهستي آهستي پر ضرور. ۽ آهستي آهستي جنگ هارائي ٿو.
  پر ساموري سخت ۽ سختيءَ سان وڙهندا آهن.
  Alyonka ۽ سندس عملو IS-11 تجرباتي ٽينڪ ڏانهن منتقل ڪيو ويو. هي مشين هڪ 130 ملي ايم بندوق سان ليس آهي ۽ هيٺان تي مضبوط ٽريڪ آهي.
  الينڪا پنهنجي ننگي آڱرين سان گوليون هڻي، دشمن کي ڇهي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - ڇوڪرين جي ننگي هيل سان ڪميونزم جو شان!
  Anyuta پڻ هڪ ڳاڙهي رنگ جي نپل جي مدد سان فائرنگ ڪئي، انهن مان 9 مشين گنن جي ٽريگرن تي دٻايو ۽ رڙ ڪئي:
  - اسان ڇوڪريون ڏاڍا سٺا آهيون!
  علاءَ به پنھنجن ننگي آڱرين سان مُک ھڻي، دشمن کي چيڀاٽي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - اچو، پيچ کان پري!
  ماريا، هن جي ننگي هيل استعمال ڪندي، ڀڄڻ لڳو. هُن دشمن کي ڇُهي ڇڏيو ۽ ڪنڌ جهڪائي، پنهنجي ڏندن کي ڇڪيندي چيو:
  - نئين ڪاميابين لاء!
  ماروشيا اسٽرابيري جي نپل جي مدد سان ڌڪ هنيو، دشمنن کي موتمار گرفت سان ڇڪيندي ۽ گاريون ڏيندي:
  - عظيم ڪميونزم لاءِ!
  الئنڪا وري فائرنگ ڪئي ۽ رڙ ڪئي:
  - تنهنڪري اجتماعي فارم جو صدر ۽ جپسي ڊڪٽيٽر ساشڪا مري ويو!
  ۽ هن جي ننگي پير کي هٿيارن تي چمڪيو.
  اهڙيءَ طرح ڇوڪريون جدا ٿي ويون، بس سپر. اهي عام طور تي حيرت انگيز جنگجو آهن.
  هتي اهي هڪجهڙائي ۾ ڳائيندا آهن:
  نه، هوشيار نه ٿيندو،
  هڪ باز جي نظر، عقاب ...
  عوام جو آواز مٺو آهي-
  وڇوڙو نانگ کي چيڀاٽيندو!
  
  اسٽالن منهنجي دل ۾ رهندو آهي
  ته جيئن غم جي خبر نه پوي۔۔۔
  خلا جو دروازو کوليو
  تارا اسان جي مٿان چمڪي رهيا هئا!
  
  مون کي يقين آهي ته سڄي دنيا جاڳندي،
  فاشزم جو خاتمو ٿيندو...
  ۽ سج چمڪندو -
  ڪميونزم کي روشن ڪندڙ رستو!
  ايلزاويتا به پنهنجي T-54 ٽينڪ سان وڙهندي آهي، اهڙي وڙهندڙ ڇوڪري-وچ.
  ۽ خوبصورتيون جاپاني ڪارن پاران انهن جي ننگي پيرن سان دٻايو وڃي ٿو.
  ايلزبيٿ پنهنجي ڳاڙهي رنگ جي نپل سان جوائس اسٽڪ جو بٽڻ دٻايو ۽ چيڀاٽيو:
  - سوويت ڪميونزم جي خيالن جي پاڪائي!
  ۽ هي حسن ڪيئن کلندو! ۽ موتي جي ڏندن سان چمڪندو.
  Ekaterina اهو ورتو ۽ پڻ پنهنجي ننگي آڱرين سان اشارو ڪندي چيو:
  - ڪميونزم جي لافاني خيالن جي فتح ۾،
  اسان پنهنجي ملڪ جو مستقبل ڏسون ٿا...
  ايلينا پنهنجي مخالف کي روبي نپل سان چماٽ هنئي، پنهنجي ڏند کي ڇڪيندي، رڙ ڪندي:
  - ۽ اسان جي ڌرتي جي لال بينر ڏانهن،
  اسان هميشه بي لوث وفادار رهنداسين!
  افراسيا هن جي ننگي هيل تي لات مارندي چيو:
  - وطن جي شان، اسان جي آزاد،
  عوام جي دوستي، سدائين حمايت!
  ۽ سڀئي ڇوڪريون، پنھنجن ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، گڏيل آواز ۾ ڳائينديون آھن:
  - قانون جي طاقت، عوام جي مرضي،
  آخرڪار، هڪ سادي شخص جي اتحاد لاء!
  ويڙهاڪن، مون کي ضرور چوڻ گهرجي، ناقابل اعتماد جنگي جارحيت آهي.
  ۽ هتي Gerda جنگ آهي ...
  هن جو "پينٿر"-6 هڪ سپر ٽينڪ وانگر آهي، سموري جي پوزيشن کي ڇڪيندو آهي.
  گرڊا ڳاڙهي رنگ جي نپل سان فائر ڪري، جوائس اسٽڪ جو بٽڻ دٻائي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - آريائي دنيا لاءِ!
  شارلٽ به چماٽ وهائيندي، پنهنجي ننگي پيرن جي آڱرين جي مدد سان، هوءَ جاپانين جي هڪ ميڙ کي ٽوڙي ڇڏيندي ۽ ڌاڙهو:
  - وڏين سرحدن لاءِ!
  ڪرسٽا ۽ مگدا پڻ وڙهندا آهن. ڇوڪريون ڏاڍيون وڙهنديون آهن، ۽ تمام سهڻيون، لڳ ڀڳ ننگي بيڪن ۾.
  ڪرسٽينا پنهنجي روبي نپل سان فائر ڪري، جاپاني هيروهيٽو-4 ٽينڪ کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ چيو:
  - منهنجي ملڪ جي شان!
  مگڊا به لات مارائي، پنهنجي ننگي آڱرين کي استعمال ڪندي، سامورائي هاوٽزر کي ٽوڙي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - عظيم ڪاميابين لاء جلال!
  اهي ڇوڪريون اعليٰ درجي جون آهن!
  ٽوڪيو مارچ جي آخر ۾ ڪري پيو. ۽ 20 اپريل، 1955 تي، جاپان تسليم ڪيو ۽ اهڙي طرح عظيم جنگ ختم ٿي وئي.
  ڇوڪري البينا ۽ الوينا پنج هزار جهازن کان مٿي ٿي ويا. ۽ هن لاء، انهن کي هڪ خاص انعام حاصل ڪيو ويو: چانديء جي بلوط جي پنن، هيرن جي تلوارن سان لوهه جي صليب جو گرانڊ هيرن اسٽار.
  جنگ اڃا ختم نه ٿي آهي. هوءَ ٿوري دير لاءِ لڪي رهي هئي. پر هٽلر لڳ ڀڳ سڄي دنيا کي فتح ڪيو.
  بيريا کي واپس ڏکڻ سخالين، ڪورل ريج، ۽ منچوريا، پورٽ آرٿر سان گڏ مليا.
  يو ايس ايس آر هڪ مضبوط ملڪ بڻجي ويو جنهن پنهنجي زخمن کي چٽيو. ڪجهه وقت لاء، نازي جرمني ٻين ملڪن کي فتح ڪيو، انهن جي غير معمولي مزاحمت کي دٻايو.
  جنگ تباهي ۽ دنيا جي تسلط لاء جاري رهي. پر هڪ ٻيو عالمي مقابلو پيدا ٿي رهيو هو.
  ان دوران يو ايس ايس آر مٿان ڪڪر گڏ ٿي ويا. ۽ 1959 ع ۾، سندس سترهين سالگره جي ڏينهن تي، ايڊولف هٽلر سوويت روس تي حملو ڪرڻ جو فيصلو ڪيو، جتي بيريا حڪومت ڪئي. Fuhrer جي پاسي ۾ لڳ ڀڳ سڄي دنيا هئي.
  پر يو ايس ايس آر هڪ مضبوط، صنعتي طاقت بڻجي ويو. تنهنڪري مون کي هڪ پٿر تي هڪ ڪتو مليو.
  ٻنهي ملڪن وٽ ايٽمي هٿيار هئا، پر گرڊا ۽ البينا هڪ اهڙو جنريٽر ٺاهي سگهيا، جنهن ۾ تابڪاري پوري ڌرتيءَ کي ڍڪي ڇڏي، جنهن ڪري هن قسم جي تباهيءَ جو استعمال ناممڪن ٿي پيو.
  ۽ هٽلر دنيا جي آخري خود مختيار طاقت کي پڪڙڻ جو فيصلو ڪيو. اولهه ۾ سرحد ڊنيپر، ۽ پوءِ بيلاروس، ۽ بالٽڪ رياستن سان گڏ جرمنن جي ماتحت هئي. نازي انهن جي پويان ڪريميا کي رکڻ جي قابل هئا. جيستائين يو ايس ايس آر سيواسٽوپول ۾ اسود سمنڊ جي فليٽ لاءِ بنياد ڪرائي.
  علائقي جي باقي کان علاوه، روس چين جو حصو هو - منچوريا. سو يو ايس ايس آر جي آبادي، جتي پيدائش جي شرح کي حوصلا افزائي ڪرڻ جي هڪ تمام سرگرم پاليسي ڪئي وئي هئي ۽ ڪميونسٽ، الحاد واري حڪومت طرفان هڪجهڙائي کي قانوني قرار ڏنو ويو هو، علائقائي نقصان جي باوجود، 1941 جي جنگ کان اڳ جي انگن اکرن کان وڌي چڪي هئي، ۽ هر سال. ٽي سيڪڙو شامل ڪيو ويو.
  بيريا ٻنهي حملن ۽ حملن تي پابندي لڳائي ڇڏي. ۽ چئن ٻارن کان گهٽ خاندانن تي وائلڊ ٽيڪس متعارف ڪرايو.
  منصوبي ۽ لٺ طريقن جي مطابق، يو ايس ايس آر تيزيء سان ترقي ڪئي، ۽ ان جي فوجي طاقت وڌائي.
  هٽلر، هڪ امڪاني خطري کي محسوس ڪندي، دنيا کي هڪ واحد ٽين ريخ ۾ گڏ ڪرڻ کان پوء، هن ڌرتيء تي پنهنجي آخري جنگ شروع ڪرڻ جو فيصلو ڪيو.
  آخري جنگ بابت ڇا؟ ڌرتيءَ تي فتح ڪرڻ لاءِ ڪجهه به نه بچيو آهي. هڪ سال اڳ، جرمن چنڊ ڏانهن پرواز ڪيو، ۽ خلائي توسيع جو دور شروع ٿي چڪو آهي. پر ڇا هٽلر اسٽار وار ۽ ڪهڪشائن جي فتح جو دور ڏسڻ لاءِ زندهه رهندو؟ هڪ صحتمند زندگي گذارڻ جي باوجود، هڪ سبزي غذا، باقاعده ورزش ۽ ميٽر ٿيل جسماني سرگرمي، اهو واضح هو ته فوهرر عمر ۾ هئي. توهان جي مٿي تي گنجي جا نشان مضبوط ٿي رهيا آهن، توهان جا وار ڳاڙهو ٿي رهيا آهن، ۽ توهان ٿڪل نظر اچي رهيا آهيو. جيتوڻيڪ Fuhrer خوش ڪرڻ جي ڪوشش ڪري رهيو آهي.
  جيئن ته ٿي سگهي، توهان کي پنهنجو آخري مشن مڪمل ڪرڻ گهرجي ۽ يو ايس ايس آر کي فتح ڪرڻ گهرجي. ۽ اهڙيءَ طرح، جيڪڏهن فوهر مري وڃي، تڏهن به هن کي اٽڪل هڪ هزار پٽ آهن، جيڪي قدرتي ڄمڻ سان حاصل ڪيا ويا آهن. ۽ انهن مان هڪ کي تسليم ڪيو ويندو بهترين، سڀ کان وڌيڪ قابل ۽ سيارو ڌرتيء جي تاريخ ۾ سڀ کان وڏي آمر جو تخت.
  ڪنهن به صورت ۾، دير تمام خطرناڪ آهي، ۽ جيستائين ايٽمي هٿيارن ڪم نه ڪندا، هٽلر اڪيلو پهرين ايچلون ۾ سوويت يونين تي پنجاهه ملين کان وڌيڪ سپاهين کي اڇلائي ڇڏيو. اتي پڻ وڏي تعداد ۾ ٽينڪ، جهاز، ۽ فلائنگ ڊسڪ موجود آهن . ۽ هي هڪ وڏي طاقت آهي.
  يو ايس ايس آر هٿيارن کي جديد ڪرڻ جاري رکي. T-64 ٽينڪ ظاهر ٿيو، ڳري ۽ 125 ملي ايم جي هڪ طاقتور بندوق سان، پنن جي گولن ۽ پرامڊل جرمن گاڏين سان داخل ٿيڻ جي قابل. سچ، ٽي-64 صرف پيداوار ۾ داخل ٿيڻ شروع ڪيو آهي. مکيه ٽينڪ اڃا تائين T-54 هو، جرمن ماڊل جي خلاف ڪافي مضبوط نه هو. اهو به هڪ سبب آهي ته هٽلر روس جي خلاف جارحيت جي تڪڙ ۾ هو.
  IS-11 پڪڙي نه سگهيو... IS-12 هڪ مشين ذريعي 203 ايم ايم توپ سان ٺاهيو ويو، پر اهو تمام مهانگو، ڳرو ۽ وڏو نڪتو. IS-15 152mm، ڊگھي بيرل بندوق سان سمجھوتو ھو. هن مشين هڪ وڌايل T-64 وانگر آهي ۽ پڻ صرف پيداوار ۾ وڃڻ شروع ڪيو.
  جرمن مکيه ٽينڪ، Panther-6، pyramid جي شڪل وارو هو، ۽ ان کي ٿورو وڌايو ويو Panther-7 ۾، وڌيڪ تباهي پيدا ڪرڻ لاءِ بندوق جي ڪليبر کي 88mm تائين وڌايو ويو. ۽ انجڻ، هڪ وڌيڪ طاقتور 3000 هارس پاور نصب ڪيو، زبردست رفتار ۽ چالبازي ڏئي ٿي، جڏهن ته پنجاهه ٽن وزن برقرار رکندي، ۽ هٿيارن جي معيار کي بهتر بڻائي.
  جيتوڻيڪ جديد ترين سوويت T-64 خاص طور تي جرمن کان گهٽ آهي ڊرائيونگ ڪارڪردگي ۽ پاسن جي حفاظت ۾، ۽ پيشاني پڻ. پر T-64 گهٽ ۾ گهٽ هڪ جرمن ۾ داخل ٿي سگهي ٿو، جيتوڻيڪ ٿوري فاصلي کان.
  آسمان ۾، جرمن مشينن جي مقدار ۽ معيار ۾ پڻ مضبوط هئا. پر يو ايس ايس آر ڪڏهن به پنهنجون ڊسڪيون ٺاهي نه سگهيو. ۽ جرمنن بيلونسي ڊسڪ تي گرمي جي شعاعن کي نصب ڪيو - جهڙوڪ ليزر، ۽ وڌيڪ موثر شيلنگ کي منظم ڪري سگھن ٿا.
  ۽ نازي ڏهه آواز جي رفتار جي رفتار تي ڊسڪوز کي اڏايو. ۽ اهو اصل ۾ وڏو آهي. ٽين ريخ جي فوج ڪيتري مضبوط آهي.
  ۽ انهن وٽ زير زمين ٽينڪ آهن. ۽ ٻيون ڪيتريون ئي سٺيون شيون. مختصر ۾، بيريا عملي طور تي ڪو موقعو ناهي.
  پر سوويت فوجن وٽ وڏي دفاعي طاقت آهي. ۽ حملي هڪ هوائي حملي سان شروع ٿي. فوجون غير برابر آهن ۽ جرمن سوويت شهرن کي چيڀاٽي رهيا آهن. ڏهه هزار روس ۾ هليا ويا ۽ سمولينسڪ وٺي ويا.
   نتاشا فيصلو ڪيو:
  - اهو ضروري آهي ته هٽلر ۽ سندس گروهه کي سوويت يونين مان فوجن کي هٽائڻ، ۽ قيدي ٻارن کي آزاد ڪرڻ تي مجبور ڪيو وڃي!
  چنچل زويا هن سان اتفاق ڪيو:
  - يقينا توهان کي گهرجي! ۽ پنهنجي ابن ڏاڏن کي فاشزم کان بچايو!
  آگسٽين هن جي ننگي پيرن کي ڇڪيندي چيو:
  اسان ان کي بغير ڪنهن شڪ جي ڪنداسين!
  سويتلانا فوري طور تي تصديق ڪئي:
  - اسان وٽ ان لاءِ سڀ وسيلا آهن!
  جلد ئي نه چيو ويو، ۽ چار عورت جنگجو فاشسٽ لشڪر تي حملو ڪري رهيا آهن.
  خدا جي روسي صديءَ کان ويڙهاڪن ۽ ميوٽيٽ جادوگرن وري ويهين صديءَ جي نازين سان مقابلو ڪيو.
  فاشسٽ براؤن سلطنت وٽ ڪيترائي سپاهي آهن. اهي هڪ نه ختم ٿيندڙ درياهه وانگر وهندا آهن.
  يقينن، چار ڇوڪرين ان کي ڏاڍي سختي سان Wehrmacht ٽينڪ ۽ جهازن کي تباهه ڪيو. شروعات کان وٺي، انهن کي پنهنجن هٿن ۽ پيرن سان ٽڪرايو، هڪ طاقت جي ميدان سان ڍڪيل آهي. پر...
  ڄڻ ته زمين کان ٻاهر، Oleg Rybachenko ۽ نتاشا جي ننڍي ڌيء Margarita Korshunova ظاهر ٿيو.
  انهن لائيٽسبرز کي پڪڙيو ۽ نانوبوٽس سان چارج ڪيو . اهي نفرت ڪندڙ فاشسٽن کي تباهه ڪرڻ لاءِ نڪتا. پوءِ چار هڪ ڇهه ۾ بدلجي ويا.
  نتاشا ڪرشنووا، پنهنجا ننگي، ڇنيل پير ڇڪيندي، تبصرو ڪيو:
  - اهو ڪيئن آهي؟ خير، اسان جي قسمت ڇا آهي، اسان ان کي ٻي صورت ۾ مات نه ٿا ڪري سگهون!
  جارحاڻي سونهري وار واري زويا، جرمنن کي ڪچلڻ جاري رکندي، منطقي طور تي نوٽ ڪيو:
  - اچو ته ان کي تيز ڪريون! اچو ته يو ايس ايس آر کي بچايو!
  اوليگ ريباچنڪو، ننگي پيرن ۾ ٻارهن سالن کان وڏو ڇوڪرو، نازين کي تلوارن، پيادل فوج ۽ ٽينڪن سان گوڙ ڪيو:
  - اسان ڪڏهن به نه ڏينداسين!
  ۽ ڇوڪر جي ننگي پيرن مان هڪ تيز ڊِڪ اُڏامي وئي، جنهن هڪ ئي وقت ٽي فاشسٽ جهاز ڪٽي ڇڏيا!
  پنهنجي ننگي هيل سان چمڪندي، مارگاريتا ڪورشوونووا، مخالفن کي ڪُچلندي، ٻنهي ٽينڪن ۽ پيادل فوجن کي، ڏندن کي ڇڪيندي، رڙ ڪندي چيو:
  - دنيا ۾ ھڪڙو جڳھ آھي بھترين ڪمن لاءِ!
  ۽ ڇوڪريءَ جي ننگي پيرن مان پکڙيل زهريلي سُوئيون نازين ۽ سندن جهازن ۽ ٽينڪن کي مارڻ لڳيون.
  نتاشا ڪورشونوفا به پنهنجا ننگا پير اڇلايا، قتل ڪيو ۽ رڙ ڪئي:
  اسان ڪڏهن به نه وسارينداسين ۽ ڪڏهن به معاف نه ڪنداسين.
  ۽ هن جون روشنيون نازين تي مل جي ذريعي گذري ويون. پوءِ ڌماڪا ڪندڙ ٽينڪن تي ڪٽجي ويا، ڀتين کي ڪٽي ڇڏيندا هئا. جهاز به مليا.
  ڳاڙهي وار واري آگسٽين، دشمنن جي وچ ۾ ڪٽيندي، چيس:
  - نئين حڪم لاء!
  ۽ سندس ننگي پيرن مان نيون سُوئيون پکڙجي ويون. ۽ اکين ۾ ڇا آهي، نازي سپاهين ۽ جهازن جي ڳلي ۾ ڇا آهي.
  ها، اها ڳالهه واضح هئي ته جنگين جوش ۽ غضب ٿي رهيا هئا.
  ٿڌي زويا، سفيد، ناسي سپاهين ۽ ٽينڪن کي جهازن سان ڪٽيندي، رڙ ڪري چيو:
  - اسان جو لوهه ٿيندو!
  ۽ هڪ نئون، مئل تحفو هن جي ننگي پيرن مان اڏامي ٿو. ۽ ٽينڪ ۽ اڇا ويڙهاڪ ڪري رهيا آهن، ۽ دم جهازن مان جلي رهيا آهن.
  سويتلانا سنو وائيٽ ملر کي ڪٽي ٿو، هن جون تلوارون روشني وانگر آهن.
  نازي ڪُٽي ڍڳن وانگر ڪري رهيا آهن.
  ڇوڪري پنهنجي ننگي پيرن سان سوئي اڇلائي، دشمن جي جهازن کي ماريو ۽ چيس:
  - انساني خلائي سلطنت مادر روس لاءِ فتح ٿيندي!
  Oleg Rybachenko نازين جي خلاف ترقي. ٽرمينيٽر ڇوڪرو ناسي سپاهين کي ڪٽيندو آهي.
  ۽ ساڳئي وقت، ڇوڪرو جي ننگي پيرن جي آڱرين زهر سان سوئي ڪڍي ڇڏيا آهن، اهي ٽنگون ڦاڙي ڇڏيندا آهن ۽ جهازن کي ماريندا آهن.
  ڇوڪرو رڙ ڪري:
  - مستقبل جي روس ڏانهن پاڪائي!
  ۽ حرڪت ۾، اهو هر ڪنهن جي ڪنڌ ۽ موز کي ڪٽيندو آهي، ۽ ساڳئي وقت ٽانڪن جي ٽاور.
  ٽرمينيٽر ڇوڪري مارگريتا پڻ مخالفن ۽ جهازن ۽ ٽينڪن کي تباهه ڪري ٿو.
  هن جا ننگي پير سڙي رهيا آهن. نازي وڏي تعداد ۾ مري رهيا آهن. ويڙهاڪ چوي ٿو:
  - نئين سرحدن لاء!
  ۽ پوءِ ڇوڪري کڻندي ۽ ڪٽيندي۔۔۔
  فاشسٽ سپاهين جي لاشن جو ميڙ.
  ۽ هتي جارحيت تي Natasha Korshunova آهي. هو ٽينڪن، جهازن سان گڏ پنهنجي لاءِ نازين کي ڪٽي ٿو ۽ ڳائي ٿو:
  - روس عظيم ۽ چمڪندڙ آهي،
  مان ڏاڍي عجيب ڇوڪري آهيان!
  ۽ ڊسڪ هن جي ننگي پيرن مان اڏامي ٿو. جن نازنين جا گلا ڏٺا. ها، هي هڪ ڇوڪري آهي ٽينڪن کي تباهه ڪندي.
  Zoya Angelskaya جارحيت تي. ناسي سپاهين کي ٻنهي هٿن سان ڇڪڻ. ٽيوب مان ٿڪايو. ۽ هو پنهنجي ننگي آڱرين سان موتمار سوئي اڇلائي ٿو - هو ٽينڪن ۽ جهازن کي ماري ٿو.
  ۽ ساڳئي وقت هو پاڻ کي ڳائي ٿو:
  - اي، ننڍڙو ڪلب، اچو ته هلون!
  ها، منهنجو پسنديده ڪم ڪندو!
  آگسٽين، نازين کي ليزر تلوارن سان وڍي ڇڏيو ۽ ناسي سپاهين کي ٽينڪن سان گڏ ختم ڪري، چيس:
  - تمام ڳرندڙ ۽ جانور جي چمڙي ۾،
  هو هڪ ڪلب سان گڏ فسادي پوليس ڏانهن روانو ٿيو!
  ۽ ننگي آڱرين سان، دشمن ۾ ڪيئن لانچ ڪيو وڃي، جيڪو هڪ هاٿي کي ماريندو، ۽ ان کان به وڌيڪ هڪ ٽينڪ.
  ۽ پوءِ چيم:
  - بگھڙ! ويهين صدي!
  Svetlana برف سفيد جارحيت تي. ڪٽڻ ، نازن کي ڪٽڻ. ننگي پيرن سان، هو انهن تي موت جا تحفا شروع ڪري ٿو.
  تلوارن سان مل هلائي ٿو.
  هن ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ ڪيترن ئي ويڙهاڪن کي چيڀاٽي ڇڏيو، ۽ گونگا:
  - هڪ وڏي فتح اچي رهي آهي!
  ۽ وري ڇوڪري هڪ جهنگلي تحريڪ ۾ آهي.
  ۽ هن جا ننگي پير موتمار سوئي شروع ڪن ٿا، ٽينڪن ۽ جهازن کي تباهه ڪن ٿا.
  Oleg Rybachenko ٽپو ڏنو. ڇوڪرو ڪنڌ جهڪايو. جمپ ۾ نازنين جو تمام گهڻو ڇڪيو.
  هن پنهنجين ننگين آڱرين سان سُوئيون اڇلائي، ٽينڪن ۽ جهازن کي ڊاهي پٽ ڪري چيو:
  - منهنجي خوبصورت جرئت لاء مشهور ٿيو!
  ۽ ٻيهر ڇوڪرو جنگ ۾ آهي.
  سخت ڇوڪري Margarita Korshunova جارحيت تي وڃي ٿو. هڪ قطار ۾ سڀني دشمنن کي ڇڪيو. هن جون تلوارون پن چڪين جي بليڊن کان به وڌيڪ سخت آهن. ۽ ننگا پير موت جا تحفا اڇلائي رهيا آهن، ٽينڪ ۽ جهاز سڙي رهيا آهن.
  ڇوڪري جارحيت تي آهي. تقريب کان سواءِ برائون وارن کي ختم ڪري ٿو.
  ۽ هر وقت ٽپو ڏئي ٿو، ۽ موڙ!
  ۽ تباهي جا تحفا هن کان پرواز ڪن ٿا.
  ۽ نازي مري ويا. ۽ لاشن جا سمورا ڍير لڳل آهن.
  مارگريتا جارحاڻي انداز ۾ چيس:
  - مان هڪ آمريڪي چرواه آهيان!
  ۽ وري سُئي هن جي ننگي پيرن تي اڇلائي وئي.
  ۽ پوءِ ٻيون درجن سُوئيون!
  Natashka Korshunova حملي ۾ پڻ تمام ٿڌو آهي.
  ۽ هو پنهنجي ننگي پيرن سان اڇلائي ٿو، ۽ ٽيوب مان ٿڪائي ٿو، ٽينڪن ۽ جهازن کي ڇڪي ٿو.
  ۽ هن جي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙيون:
  - مان چمڪندڙ موت آهيان! توهان سڀني کي ڪرڻو آهي مرڻو آهي!
  ۽ ٻيهر خوبصورتي هلڻ تي آهي.
  زويا اينجلسڪيا نازي لاشن جي هڪ بلاڪ کي طوفان ڪري ٿو. ۽ هن جي ننگي پيرن مان تباهي جا بومرانگ به نڪرندا آهن.
  ۽ برائون ويڙهاڪن ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ گرندا ۽ گرندا رهندا آهن.
  ڇوڪري زويا رڙ ڪندي چيو:
  - ننگي پير ڇوڪري، هوء توهان کي شڪست ڏيندو!
  ۽ ڇوڪريءَ جي ننگي هيل مان هڪ درجن سُوئيون اڏامي رهيون آهن. جيڪو سڌو سنئون نازن جي ڳچيءَ ۾ وڃي ٿو.
  پوءِ مري وڃن ٿا.
  يا بلڪه، مڪمل طور تي مئل، ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ هڪ جڳهه.
  آگسٽين جارحيت تي. ناسي فوجن کي ناس ڪري ٿو. هن جون تلوارون ٻن هٿن ۾ آهن. ۽ هوء اهڙي عظيم جنگجو آهي.
  هڪ طوفان فاشسٽ فوجن جي ذريعي ڇڪي ٿو - جهاز ۽ ٽينڪ گر ٿي ويا.
  ڳاڙهي وارن سان ڇوڪري روئي ٿي:
  - مستقبل لڪيل آهي! پر اها فتح ٿيندي!
  ۽ جارحيت تي، ٻرندڙ وار سان هڪ خوبصورتي.
  آگسٽين، خوابن جي جهنگلي خوشي ۾، پنهنجي ننگي هيل ۽ گوڙ سان هڪ پلسر موڪلي ٿو:
  - جنگ جا ديوتا سڀ ڪجهه ڀڃندا!
  ۽ جارحيت تي جنگجو.
  ۽ هن جا ننگي پير تمام تيز، زهريلي سُوئيون اڇليندا آهن جيڪي جهازن کي ماريندا آهن ۽ ٽينڪن جي هٿيارن کي ڇڪيندا آهن.
  جنگ ۾ Svetlana برف وائٹ. ۽ ايترو چمڪندڙ ۽ وڙهڻ. هن جون ننگيون ٽنگون ڪيتريون ئي موتمار شيون ٻاهر اڇلائينديون آهن. انسان نه، پر سونهري وارن سان موت.
  پر جيڪڏهن اهو ڀڃي، پوء توهان ان کي روڪي نه ٿا سگهو.
  سويتلانا سنو وائيٽ ڳائي ٿو:
  - زندگي پياري نه ٿيندي،
  اهو هڪ گول رقص ۾ ٽپو!
  خواب کي سچو ٿيڻ ڏيو -
  خوبصورتي انسان کي غلام بڻائي ٿي!
  ۽ ننگي پير ڇوڪري جي تحريڪ ۾ وڌيڪ ۽ وڌيڪ غضب آهي. ۽ سڀ کان وڌيڪ تباهه ٿيل ٽينڪ ۽ جهاز.
  Oleg Rybachenko جارحيت ۾، هر شيء تيز ٿي رهي آهي. ڇوڪرو نازين کي ماري ٿو.
  هن جا ننگي پير تيز سُوئيون اُڇليندا آهن - ٽئنڪن ۽ جهازن کي ڇڪيندا آهن.
  نوجوان جنگجو رڙ ڪري ٿو:
  - چريو سلطنت سڀني کي ڌار ڪري ڇڏيندو!
  ۽ ٻيهر ڇوڪرو هلڻ تي آهي.
  مارگريتا هڪ طوفاني اسڪول جي ڇوڪري آهي، ۽ هن جي سرگرمي ۾ مڪمل ختم ڪندڙ. ۽ دشمنن کي ٽوڙي ٿو.
  هتي هن پنهنجي ننگي ٽنگ سان لانچ ڪيو، هڪ مٽر ڌماڪيدار مواد سان. هوءَ ڌماڪو ڪندي، ۽ هڪ ئي وقت هڪ سئو نازي ۽ ڏهه ٽينڪ اڇلايا ويندا.
  ڇوڪري رڙ ڪري:
  - فتح اسان وٽ هر حال ۾ ايندي!
  ۽ هو تلوارن سان مل کي هلائيندو - ٽينڪن جا بيرل مختلف طرفن ۾ اڏامي رهيا آهن.
  هتي Natasha Korshunova تحريڪن کي تيز ڪيو. ڇوڪريءَ کي ڪٽجي ٿو ڀوري وارن کي. ۽ رڙ ڪندي:
  - فتح روس جي سلطنت جي انتظار ۾ آهي.
  ۽ اچو ته نازين کي تيزيءَ سان ختم ڪريون، ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ.
  Natasha Korshunova هڪ ٽرمينيٽر ڇوڪري آهي.
  هو روڪڻ ۽ سست ٿيڻ جو نه سوچيندو آهي، ۽ ٽينڪ ۽ جهاز گمراهه ٿي ويندا آهن.
  Zoya Angelskaya جارحيت تي. هن جون تلوارون گوشت ۽ ڌاتو سلاد کي ڪٽڻ لڳي. ڇوڪري پنهنجي ڦڦڙن جي چوٽي تي رڙيون ڪري ٿي:
  - اسان جي نجات قوت ۾ آهي!
  ۽ ننگي آڱريون به اهڙيون سُوئيون اڇلائينديون آهن.
  ۽ ماڻهن جو هڪ ميڙ جن جي ڳلي ۾ سوراخ ٿيل آهن، چوڌاري لاشن جي دڙي ۾، گڏوگڏ ٽٽل ٽئنڪن ۽ جهازن سان ڀريل جهاز.
  آگسٽين هڪ چريو ڇوڪري آهي. ۽ اهو هر ڪنهن کي چيڀاٽيندو آهي جهڙوڪ اهو هائپرپلازما مان هڪ روبوٽ آهي.
  اهو اڳ ۾ ئي هڪ سئو نازي ۽ جهازن سان ڪيتريون ئي ٽينڪن کي تباهه ڪري چڪو آهي. پر سڀ ڪجهه تيزيءَ سان هلي رهيو آهي. ۽ جنگجو پڻ روئي ٿو.
  - مان ڏاڍو ناقابل تسخير آهيان! دنيا ۾ سڀ کان سٺي شيء!
  ۽ ٻيهر خوبصورتي حملي تي آهي.
  ۽ هن جي ننگي آڱرين مان، هڪ مٽر نڪرندو آهي. ۽ ٽي سئو نازي ۽ هڪ درجن ٽينڪ هڪ طاقتور ڌماڪي سان ڀڄي ويا.
  آگسٽينا، پريس جي عضون سان کيڏندي، ۽ پنهنجي سيني کي لال رنگ جي نپلن سان ڇڪيندي، ڳائيندي:
  - تون اسان جي زمين تي قبضو ڪرڻ جي جرئت نه ڪندين!
  Svetlana Snow White پڻ جارحيت تي آهي. ۽ مهلت جو هڪ گرام به نه ٿو ڏئي. وائلڊ ٽرمينيٽر ڇوڪري.
  ۽ هو دشمنن کي ختم ڪري ٿو ۽ نازين کي ختم ڪري ٿو. ۽ ڀوري ويڙهاڪن جو ميڙ اڳي ئي کڏ ۾ ۽ روڊن تي، ٽٽل ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ ڪري چڪو آهي.
  ڇهه جهنگلي ٿي ويا. اها هڪ جهنگلي جنگ هئي.
  ڪراٽي ٻار Oleg Rybachenko واپس عمل ۾ آهي. ۽ ھو اڳتي وڌي ٿو، ٻئي تلوارون ھلائي. ۽ ٽرمينيٽر ڇوڪرو مل هلائي ٿو. مئل نازي گر ٿي رهيا آهن.
  لاشن جو ميڙ. خوني لاشن جا سمورا جبل، تباهه ٿيل گاڏين ۽ جهازن جو هڪ مجموعو.
  ڇوڪرو موجد هڪ جهنگلي حڪمت عملي کي ياد ڪري ٿو. جتي گهوڙا ۽ ماڻهو به گڏ هوندا هئا.
  ٻار جو قاتل Oleg Rybachenko squeaks:
  - عقل کان آهه!
  ۽ اتي ڪافي پئسا هوندا!
  ۽ ٽرمينيٽر ڇوڪرو نئين تحريڪ ۾. ۽ هن جا ننگي پير ڪجهه کڻندا ۽ اڇلائيندا.
  جينيئس ڇوڪرو رڙ ڪري چيو:
  - ماسٽر ڪلاس ۽ ايڊڊاس!
  هڪ واقعي ٿڌو شو ٿڌو ٿي ويو. ۽ ڪيترا ئي نازين کي قتل ڪيو. ۽ وڏي ۾ وڏو تعداد ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ ڀوري ويڙهاڪن کي قتل ڪيو.
  ننگي پير ڇوڪري مارگريتا به جنگ ۾ آهي. دارچيني ۽ فولادي لشڪر کي ٽوڙي ٿو ۽ گوڙ ڪري ٿو:
  - وڏي جھٽڪو رجمينٽ! اسان سڀ تابوت ۾ ڊوڙون ٿا!
  ۽ هن جون تلوارون نازين تي هيڪ ڪيون ويون آهن. ڀوري ويڙهاڪن جو ماس اڳ ۾ ئي ختم ٿي چڪو آهي. ۽ انهن سان گڏ ٽينڪ ۽ جهاز.
  ڇوڪري رڙ ڪري چيو:
  - مان پينٿرن کان به ٿڌو آهيان! ثابت ڪيو ته هرڪو بهترين آهي!
  ۽ ڇوڪريءَ جي ننگي هيل مان، طاقتور ڌماڪن سان گڏ مٽر وانگر، ٻاهر نڪري ويندي.
  ۽ دشمن تي حملو ڪيو.
  ۽ هو ڪجهه مخالفن ۽ ٽينڪن ۽ حتي جهازن کي وٺي ۽ ٽوڙي ڇڏيندو.
  ۽ Natasha Korshunova اختيار ۾ آهي. ۽ هوءَ مخالفن کي مات ڏئي ٿي، ۽ هوءَ پاڻ ڪنهن کي به نزول نه ڏيندي.
  ڪيترا نازي اڳ ۾ ئي ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ مارجي ويا آهن.
  ۽ هن جا ڏند ڏاڍا تيز آهن. ۽ اکيون نيلم آهن. هي ڇوڪري آهي - مکيه جلاد. جيتوڻيڪ هن جا سڀئي ساٿي آهن - جلاد!
  نتاشا ڪورشونووا رڙ ڪري:
  - مان چريو آهيان! توکي سزا ملندي! هڪ روبل به نه وٺو!
  ۽ ٻيهر، ڇوڪري تلوارن سان نازين کي ڪٽي ڇڏيندو.
  زويا اينجلسڪيا هلڻ تي آهي ۽ ڪيترن ئي براون ويڙهاڪن کي ڪٽيو.
  ۽ ننگي پير سُوئيون اُڇليو. هر سوئي ڪيترن ئي نازين کي ماريندو آهي يا جهاز کي ٽينڪ سان ماريندو آهي. اهي ڇوڪريون واقعي خوبصورت آهن.
  آگسٽين ترقي ڪري ٿو ۽ مخالفن کي چيڀاٽي ٿو. ۽ ساڳئي وقت، هن کي چيل ڪرڻ نه وساريو:
  - توهان تابوت کان ڀڄي نه ٿا سگهو!
  ۽ ڇوڪري پنهنجا ڏند وٺي ويندي ۽ پنهنجي ڏند کي ننگا ڪندي!
  ۽ ڳاڙهي ڳوڙها ائين آهي ... وار هوا ۾ ڦٿڪي رهيا آهن، جهڙوڪ پرولتاري بينر.
  ۽ هر شيء لفظي ڪاوڙ مان نڪرندي آهي.
  Svetlana برف اڇو حرڪت ۾. هتي هن ڪيترائي کوپڙا ۽ ٽينڪ ٽاور ڪٽيا. هڪ ويڙهاڪ جيڪو پنهنجي ڏند کي ڇڪيندو آهي.
  زبان ڏيکاري ٿو. ۽ پوءِ ٿلهي مان اُڇلي ٿو - جهازن کي ڇڪي ٿو. پوءِ هو چوي ٿو:
  - توهان ماڻهو مري ويندا!
  ۽ ٻيهر، موتمار سوئي هن جي ننگي پيرن مان اڏامي، پيادل ۽ جهاز کي مارڻ.
  Oleg Rybachenko ٽپو ۽ ٽپو ڏئي ٿو.
  هڪ ننگي پير ڇوڪرو سئيءَ جو هڪ گُچو نڪرندو آهي، ٽينڪن کي ٽوڙيندو آهي ۽ ڳائيندو آهي:
  - هلو هلون هاڪ تي، هڪ وڏو کاتو کوليندو آهي!
  نوجوان جنگجو پنهنجي بهترين تي آهي.
  هو اڳ ۾ ئي ڪجهه سالن جي عمر ۾ آهي، سڀ ڪجهه نتاشا ۽ ڪمپني سان گڏ سفر تي، پر هو هڪ ٻار وانگر ڏسڻ ۾ اچي ٿو. صرف تمام مضبوط ۽ عضلات.
  Oleg Rybachenko ڳائيندي:
  - جيتوڻيڪ راند قاعدن جي پيروي نه ڪري، اچو ته برادريء جي ذريعي ٽوڙيو!
  ۽ وري، هن جي ننگي پيرن مان موتمار ۽ ٻرندڙ سوئي ڀڄي ويا. ٻئي جهاز ۽ ٽينڪ لاء.
  هن جي ننگي، گول هيلس چمڪندي، مارگاريتا ڪورشوونووا خوشيءَ سان ڳائيندي:
  - ڪجھ به ناممڪن ناهي! مون کي يقين آهي ته اتي آزاديء جو صبح ٿيندو!
  ڇوڪري وري نازي ۽ سندن ٽينڪن ۽ جهازن تي سئيءَ جو هڪ خطرناڪ ڦڙو اڇلائي، اڳتي وڌندي چيو:
  - اونداهي دور ٿي ويندي! گل ٽڙي پون!
  ۽ جيئن ئي ويڙهاڪ پنهنجي ننگي پيرن سان مٽر اڇلايو، هڪ هزار نازي فوري طور تي هوا ۾ اڏامي ويا. ها، ناسي، جهنمي سلطنت جي فوج اسان جي اکين اڳيان ڳري رهي آهي.
  جنگ ۾ Natasha Korshunova. ڪوبرا وانگر ٽپو ڏئي ٿو. دشمنن کي ڦٽو ڪري ٿو. ۽ ڪيترائي نازي مري ويا ۽ جهاز حادثا.
  ڇوڪري انهن کي تلوارن، ڪوئلي جي اناج ۽ ڀيلن سان استعمال ڪيو. ۽ سوئي.
  ساڳئي وقت، اهو پڻ روئي ٿو:
  - مون کي يقين آهي ته فتح ايندي!
  ۽ روسين جو جلال لھندين!
  ننگي آڱريون نيون سُوئيون اُڇلائي، مخالفن کي ڇُهڻ.
  Zoya Angelskaya جهنگلي تحريڪ ۾. نازين تي حملو ڪري ٿو. ان کي ننڍن ٽڪرن ۾ ٽوڙيو.
  جنگجو عورت پنهنجي ننگين آڱرين سان سُوئيون اڇلائي ٿي. اهو ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ مخالفن کي ٽوڙي ٿو، هڪ گوڙ وانگر:
  اسان جي مڪمل فتح هٿ ۾ آهي!
  ۽ هو تلوارن سان هڪ جهنگلي چُلهه کڻي ٿو، ٽينڪن کي صاف ڪري ٿو. هي واقعي هڪ ڇوڪري وانگر آهي!
  پر آگسٽين جي ڪوبرا جارحيت تي ويا. هي عورت سڀني خوابن لاء هڪ خواب آهي.
  ۽ جيڪڏھن اھو ان کي ڪٽيندو، ان جو مطلب آھي اھو ان کي ڪٽيندو.
  ان کان پوء، لال هيڊ کڻندو ۽ ڳائيندو:
  - مان سڀ کوپڙا کولي ڇڏيندس! مان هڪ عظيم خواب آهيان!
  ۽ هاڻي هن جون تلوارون عمل ۾ آهن ۽ جهاز ڊرالومين سان گوشت ۽ ڌاتو ڪٽي.
  Svetlana Snow White پڻ جارحيت تي وڃي ٿو. هن ڇوڪريءَ کي بريڪ ناهي. جيئن ئي اهي ڪٽيندا آهن، تيئن ئي لاشن جو ميڙ اجڙي ويندو آهي، ۽ جهاز ۽ ٽينڪ گر ٿيندا آهن.
  گولڊ ٽرمينيٽر گوڙ ڪري ٿو:
  - اهو ڪيترو سٺو ٿيندو! اهو ڪيترو سٺو ٿيندو - مون کي خبر آهي!
  ۽ پوءِ هڪ قاتل مٽر هن کان اڏامي ٿو.
  ننگي پيرن جو خوبصورت، عضلاتي ڇوڪرو اوليگ وري نازين جو هڪ سو، هڪ ميٽيور کڻي، مشهور طور تي ڪٽيل هو. ۽ هو بم کڻندو ۽ اڇلائي ڇڏيندو.
  اهو سائيز ۾ ننڍو آهي، پر اهو خطرناڪ آهي ...
  آسمان ۾ جهازن جو ميڙ ڪيئن ٽڪر ٽڪر ڪيو ويندو.
  ٽرمينيٽر ڇوڪر چيو:
  - خوفناڪ مشينن جو طوفان نوجوان!
  ننگي پير ڇوڪري مارگريتا وري جنگ ۾ ائين ڪندي.
  ۽ گھڻا ڀورا ويڙهاڪن کي ڪٽي ڇڏيو. ۽ هو ٽينڪن ۽ جهازن جي وچ ۾ وڏي صفائي ذريعي ڪٽي ٿو.
  ڇوڪري رڙ ڪري:
  - لامباڊا اسان جو رقص آهي سانت تي!
  ۽ نئين طاقت سان مارو.
  Natasha Korshunova جارحيت ۾ اڃا به وڌيڪ غضب آهي. تنهن ڪري نازين کي ڇڪڻ. اهڙين ڇوڪرين جي مزاحمت ڪرڻ هنن لاءِ سٺو ناهي.
  Natasha Korshunova ان کي ورتو ۽ ڳايو:
  - منهنجي لات ننگي پير انڌائي آهي!
  جڳهه تي هلڻ هڪ عام مصالحت آهي!
  ۽ ويڙهاڪ پنهنجي مخالفن تي اهڙيون گوليون هلايون.
  ۽ هو پنهنجي ننگي پيرن سان ڊسڪ اڇلائي ٿو.
  هتي هوءَ مل هلائيندي هئي. ڀوري فوج جي سرن جو ميڙ ڦري ويو، ۽ ٽينڪ سڙي رهيا هئا، جهاز سڙي رهيا هئا.
  هوء هڪ وڙهندڙ خوبصورتي آهي. پاڻ کي اهڙي ناسي آرماڊا سان مارڻ.
  زويا اينجلسڪيا هلڻ تي آهي، هر ڪنهن کي ڇڪيندي. ۽ هن جون تلوارون موت جي قينچي وانگر آهن.
  ڇوڪري صرف پياري آهي. ۽ هن جا ننگي پير ڏاڍا زهريلي سُئي اڇليندا آهن.
  مخالفن کي شڪست ڏيو. اُهي پنهنجا گلا ڇنڊيندا آهن ۽ تابوت ٺاهيندا آهن، ٽينڪ ۽ جهاز ڦاٽندا آهن.
  زويا اينجلسڪيا اهو کڻي ورتو، پنهنجي مڪمل سينن جي لال رنگ جي نپل کي ڇڪيندي چيو:
  - جيڪڏهن نل ۾ پاڻي نه آهي ...
  نتاشا ڪورشونووا خوشيءَ سان رڙ ڪئي:
  تنهنڪري اهو توهان جي غلطي آهي!
  ۽ پنھنجن ننگين آڱرين سان ھو ڪا شيءِ اُڇلي ٿو، جيڪا چڱيءَ طرح ماري ٿي. هي واقعي ڇوڪرين جي ڇوڪري آهي.
  ۽ هن جي ننگي پيرن مان، ٻلي ڪيئن اڏامي ويندي. ۽ هو ڪيترن ئي ويڙهاڪن کي ماريندو، ٽينڪن مان ٽاور ڪٽيندو.
  ننگي پير آگسٽين حرڪت ۾. پنهنجي خوبصورتي ۾ تيز ۽ منفرد.
  هن جا وار ڪهڙا روشن آهن. پرولتاريه جھنڊو ڦڙڪي رهيو آهي. هي ڇوڪري هڪ حقيقي ويڪسين آهي.
  ۽ هوءَ مخالفن کي ڪٽيندي آهي - ڄڻ ته هوءَ پنهنجي هٿن ۾ تلوارن سان پيدا ٿي هئي.
  ڳاڙھو، لعنتي بيزار! هن سان گڏ، هوء قدرتي روشني سان جنگ ۾ وئي، بغير رنگ جي.
  آگسٽين اهو ورتو ۽ چيو:
  - اتي هڪ ٻلي جو سر هوندو - ويڙهاڪن کي چريو نه ٿيندو!
  ۽ هتي هوء ٻيهر ڪيترن ئي ويڙهاڪن کي ڪٽي ڇڏيو.
  ٽرمينيٽر ڇوڪرو اوليگ ريباچينڪو رڙ ڪئي:
  - توهان کي ڇا گهرجي! ڪهڙي ڇوڪري!
  مارگريتا ڪورشونووا، پنهنجي ننگي پير سان خنجر اڇلائي، ٽانڪي برج کي ٽوڙي، تصديق ڪئي:
  - وڏي ۽ ٿڌي ڇوڪري!
  آگسٽين هن سان گڏ اتفاق ڪيو:
  - مان هڪ ويڙهاڪ آهيان، جيڪو ڪنهن کي ڇڪيندو!
  ۽ ٻيهر، ننگي آڱرين سان، هو هڪ خطرناڪ، جهازن کي ڇڪي ڇڏيندو.
  جنگ ۾ Natasha Korshunova سندس مخالفن کان گهٽ نه آهي. هڪ ڇوڪري نه، پر شعلن ۾ اهڙي witch سان ختم ڪرڻ لاء. ۽ نازين کي ڏکيو وقت آهي: جهاز ۽ ٽينڪ گر رهيا آهن.
  ۽ رڙ ڪري:
  - ڇا هڪ نيرو آسمان!
  آگسٽين، پنهنجي ننگي پير سان هڪ بليڊ جاري ڪندي، ٽانڪ برج کي ڪٽيندي، تصديق ڪئي:
  - اسان ڦرلٽ جا حامي نه آهيون!
  سويتلانا سنو وائيٽ، دشمنن کي ڪٽڻ ۽ جهازن کي گولي هڻي، چيڀاٽيندي:
  - هڪ بيوقوف کي چاقو جي ضرورت ناهي ....
  زويا اينجلسڪيا رڙ ڪري، پنهنجي ننگي پيرن سان سُوئيون اڇلائي، ۽ ٽينڪن ۽ جهازن کي پنهنجي ٽنگيل ٽنگن سان هيٺ ڪري ڇڏيو:
  - تون کيس ٽن خانن مان ڪوڙ ڳالهائيندو!
  Natasha Korshunova، نازين کي ختم ڪندي، شامل ڪيو:
  - ۽ هن سان گڏ هڪ پئسو لاء ڪر!
  ۽ جنگجو کڻندا ۽ ٽپو ڏيندا. اهي تمام خوني ۽ ٿڌو آهن. عام طور تي، انهن ۾ تمام گهڻو جوش آهي.
  Oleg Rybachenko، هڪ لڳ ڀڳ ننگا، خوبصورت، شارٽس ۾ عضلاتي ڇوڪرو اڪيلو، جنگ ۾ تمام سجيل نظر اچي ٿو.
  سهڻي ڇوڪري مارگريتا، پنھنجن ننگن آڱرين سان، پنھنجن ٽنگن کي اڇلائي، انٽيميٽر جو ھڪڙو ٽڪرو ۽ ڳايو:
  - ڌڪ مضبوط آهي، ۽ ڇوڪرو دلچسپي رکي ٿو ...
  باصلاحيت ڇوڪرو پنهنجي پيرن سان لانچ ڪيو جيڪو هيلي ڪاپٽر پروپيلر وانگر نظر آيو. هن نازين ۽ ٽينڪن مان ٻه سؤ مٿو ڪٽي، رڙ ڪري چيو:
  - ڪافي راندين!
  ۽ ٻئي - هڪ ڇوڪرو ۽ هڪ ڇوڪري مڪمل کليل ڪم ۾.
  ٽرمينيٽر ڇوڪرو اوليگ، ناسي سپاهين کي ڪٽيندي، گوڙ ڪندي چيو:
  - ۽ اتي اسان لاء هڪ وڏو فتح ٿيندو!
  مارگريتا جواب ۾ چيو:
  - اسان سڀني کي ماريندا آهيون - ننگي پيرن سان!
  ڇوڪرو واقعي اهڙي هڪ سرگرم ٽرمينيٽر آهي.
  Natasha Korshunova جارحيت ۾ ڳايو:
  - پاڪ جنگ!
  ۽ جنگجو هڪ تيز ڊسڪ بومرنگ شروع ڪيو. هن هڪ قوس ۾ پرواز ڪيو، ڪيترن ئي نازين ۽ ٽينڪ ٽاورز کي ڪٽي ڇڏيو.
  زويا اينجلسڪيا شامل ڪيو، تباهي جاري رکندي:
  - اها اسان جي فتح ٿيندي!
  ۽ سندس ننگي پيرن مان نيون سُوئيون اڏامي ويون. ۽ انهن ڪيترن ئي ويڙهاڪن ۽ جهازن کي ماريو.
  سونهري ڇوڪري چيو:
  - اچو ته دشمن کي چيڪ ڪريو!
  ۽ هن پنهنجي زبان ڏيکاري.
  ننگي پير ۽ ٻرندڙ، آگسٽين، پنھنجن ٽنگن کي ھلائيندي ۽ تيز ڌاڙيل سوستيڪاس اڇلائي، گوڙ ڪندي چيو:
  - سامراجي پرچم اڳتي!
  سويتلانا سنو وائيٽ، هن جي ننگي هيل سان هائپرپلاسم جي هڪ بال کي اڇلائي، فوري طور تي تصديق ڪئي وئي:
  - زوال جي هيروز کي شان!
  ۽ ڇوڪريون اتحاد ۾ رڙيون ڪندي، نازين کي چيڀاٽينديون رهيون:
  - ڪو به اسان کي روڪي نه سگهندو!
  ۽ هاڻي ويڙهاڪن جي ننگي پيرن مان هڪ ڊسڪ پرواز ڪري رهيو آهي. گوشت ڦاڙيو ويو آهي، ۽ ٽينڪن جا ٽاور ۽ جهازن جي پڇن کي ڊاهي ٿو.
  ۽ وري چيم:
  - ڪو به اسان کي شڪست نه ڏيندو!
  Natasha Korshunova هوا ۾ اڏامي. مخالفن ۽ پرن وارن گدھن کي ڌار ڪيو، ۽ جاري ڪيو:
  - اسين هوءَ بهڙيا آهيون، دشمن کي ڀڄايو!
  ۽ هن جي ننگي آڱرين مان، هڪ تمام خطرناڪ ڊسڪ ٻاهر نڪرندو.
  ڇوڪري به خوشيءَ ۾ ڦاٿل آهي.
  ۽ پوءِ هو چوي ٿو:
  - اسان جي هيلس کي باهه پياري!
  ها، ڇوڪريون واقعي جنسي آهن.
  اوليگ ريباچينڪو، هڪ خوبصورت، شارٽس ۾ عضلاتي ڇوڪرو، گوڙ ڪيو:
  - اوه، اهو جلدي آهي، محافظ مون کي سڱن تي ڌڪ هڻي رهيا آهن!
  ۽ هن ويڙهاڪن ڏانهن ڏٺو. اهي کلندا آهن ۽ جواب ۾ پنهنجا ڏند ننگا ڪن ٿا.
  نتاشا ڪورشونووا نازين کي ڪٽي ڇڏيو ۽ رڙ ڪئي:
  - جدوجهد کان سواءِ اسان جي دنيا ۾ ڪا خوشي ناهي!
  ٽرمينيٽر ڇوڪرو هڪ ننگي، گول، ننڍڙن هيل سان، پلسر ۾ ڏئي ۽ نازي کي تباهه ڪري، اعتراض ڪيو:
  "ڪڏهن ڪڏهن وڙهڻ به مزو نه هوندو آهي!"
  Natasha Korshunova اتفاق ڪيو:
  - جيڪڏهن توهان وٽ طاقت نه آهي، ته ها ...
  پر اسان ويڙهاڪن هميشه صحتمند آهيون!
  ڇوڪريءَ پنهنجي ننگي آڱرين سان دشمن تي سُوئيون اڇلايون، جهازن سان وڏي تعداد ۾ ٽينڪن کي اڏايو ۽ ڳايو:
  - هڪ سپاهي هميشه صحتمند آهي،
  ۽ ڪم لاء تيار!
  جنهن کان پوءِ سويتلانا سنو وائيٽ ٻيهر دشمنن تي حملو ڪيو، ٽينڪن جا ٽاور ۽ جهازن جي پڇن کي ڊاهي ڇڏيو.
  Zoya Angelskaya هڪ تمام تيز چوري آهي. هن نازين تي هڪ مڪمل بيرل شروع ڪيو. ۽ هڪ ڌماڪي سان ٻه هزار ڀڄي ويا.
  پوءِ هن رڙ ڪئي:
  - نه روڪيو، اسان جي هيلس چمڪندڙ آهن!
  ۽ ڇوڪري جنگي گيئر ۾ آهي!
  آگسٽين به جنگ ۾ ڪمزور نه آهي. اهڙيءَ طرح هو نازين کي ماريندو آهي. ڄڻ ته زنجيرن سان ڍير مان ڪٽيو پيو وڃي.
  ۽ مخالفن کي ڪٽيندي، هو ڳائي ٿو:
  - محتاط رھ، اھو سٺو ٿيندو
  زوال ۾ هڪ پائي هوندي!
  ڳاڙهي وارن وارو شيطان واقعي جنگ ۾ ائين هلندو آهي جيئن ڪنهن شيطان کي سنف باڪس ۾. ۽ ڪيئن ٽينڪ ۽ جهاز ساڙيو.
  پر ننگي پير ڇوڪري، هڪ ٽنگ ۾، مارگريتا ڪورشونووا، هوء ڪيئن وڙهندي. ۽ نازي ان کان حاصل ڪيو.
  ۽ جيڪڏهن هوءَ ماري ٿي ته هوءَ ماري ٿي.
  ان مان رت جا ڦڙا نڪرندا آهن.
  نتاشا ڪورشنووا سختي سان تبصرو ڪيو جڏهن هن جي ننگي پيرن مان ڌاتو جا ڦڙا اڏامي ويا، جن ٽڪن جي کوپڙي ۽ ٽاور کي ڳري ڇڏيو:
  - روس جي شان ۾، تمام گهڻو به شان!
  ٽينڪ اڳتي وڌي رهيا آهن ...
  ڳاڙهي قميصن ۾ ڊويزنون -
  روسي ماڻهن کي سلام!
  هتي ڇوڪرين نازين کي ورتو. تنهنڪري اهي ڪٽيل ۽ ڪٽيل آهن. ويڙهاڪن نه، پر واقعي پينٿرز جيڪي پنهنجي زنجيرن کان آزاد ٿي ويا آهن.
  سخت ڇوڪرو Oleg Rybachenko جنگ ۾ آهي ۽ نازين تي حملو ڪيو. هو انهن کي بي رحم ماري ٿو، ٽينڪن ذريعي ڪٽي ٿو، ۽ رڙيون ڪري ٿو:
  اسان ٻلي وانگر آهيون!
  مارگريتا ڪورشونووا، ڀوري فوج کي ڪُچلندي، ۽ ٽينڪن ۽ جهازن جي پڇن کي ڪٽيندي، مٿي کنيو:
  اسان ٻلي وانگر آهيون!
  نتاشا ڪورشونووا ان کي کنيو ۽ رڙ ڪري، ٽينڪن سان گڏ ڀوري سپاهين کي ڪٽيندي:
  - توهان ڪوڙ نه ٿا ڪري سگهو!
  زويا اينجلسڪيا نازين کي ٽوڙيندي رڙ ڪري چيو:
  - نه، هٿ سان نه!
  ۽ هو پنهنجي ننگي پيرن سان اسٽار کي به کڻندو ۽ آزاد ڪندو ۽ ڪيترن ئي فاشسٽن کي ختم ڪري ڇڏيندو.
  نتاشا ڪورشنووا لال رنگ جي نپل مان روشنيءَ جو هڪ چمڪ ڪڍي، آزاد ڪري چيو:
  - اسان جي ٽي وي تي آهي!
  ۽ سوئي جو هڪ قاتل بنڊل هن جي ننگي ٽنگ مان اڏامي ٿو.
  زويا اينجلسڪايا، نازين ۽ انهن جي ٽينڪن کي جهازن سان پڻ تباهه ڪندي، چيس:
  - اسان جي دوستي هڪ monolith آهي!
  ۽ وري اهڙو اڇو جيڪو دائرو سڀني طرفن ۾ ڦهلجي ٿو. هي هڪ ڇوڪري آهي - مخالفن جي خالص تباهي.
  ڇوڪري پنهنجي ننگي پيرن سان گڏ ٽي بومرنگ وٺي ويندي ۽ لانچ ڪندي. ۽ ان مان لاش اڃا به وڌيڪ ٿي ويا.
  ان کان پوء، حسن ڏيندو:
  - اسان دشمن کي رحم نه ڏينداسين! ڪو لاش هوندو!
  ۽ وري موتمار شيءِ ننگي هيل مان اڏامي ٿي.
  ڳاڙهي وار واري آگسٽين پڻ ڪافي منطقي طور تي چيو:
  - رڳو ھڪڙو لاش نه، پر ڪيترائي!
  ان کان پوء، ڇوڪري ان کي ورتو ۽ خوني puddles جي ذريعي ننگي پيرن ۾ هلندو هو. ۽ هن ڪيترن ئي نازين کي ماري ڇڏيو.
  ۽ اهو ڪيئن گوڙ ٿئي ٿو:
  - اجتماعي قتل!
  ۽ هاڻي هو نازي جنرل تي پنهنجو مٿو ڌڪيندو. هن جي کوپڙي ٽوڙيو ۽ ٻاهر ڏيو:
  - بنزئي! تون جنت ۾ ويندين!
  سويتلانا سنو وائيٽ جارحيت ۾ ڏاڍي ڪاوڙيل آهي، خاص طور تي ٽينڪن، ۽ جهازن کي پڻ، هوء رڙ ڪري ٿي:
  - توهان کي نه بخشيو ويندو!
  ۽ هڪ درجن سوئي هن جي ننگي آڱرين مان اڏامي ٿي. جيئن هوءَ هر ڪنهن جي ذريعي ڀڃي ٿي، جهاز ٽٽي پيا. ۽ گهڻو ڪري ويڙهاڪن کي ٽوڙڻ ۽ مارڻ جي ڪوشش ڪري ٿو.
  عضلتون، شارٽز ۾ ابريل ٻار Oleg Rybachenko، سيٽي وڄائي، ڪانءَ کي هيٺ ڪري، رڙ ڪري ٿو:
  - شاندار هامر!
  ۽ ڇوڪرو به اهڙو ٿڌو تارو سوستڪ جي صورت ۾ پنهنجي ننگي پيرن سان اڇلائي ٿو. پيچيده هائبرڊ.
  ۽ نازين جو ميڙ ختم ٿي ويو.
  Oleg Rybachenko رڙ ڪئي:
  - بنزئي!
  ۽ ڇوڪرو ٻيهر هڪ جهنگلي حملي ۾ آهي. نه، اهو صرف طاقت سان ڏسندو آهي، ۽ ٻرندڙ ٻرندڙ جبل!
  خوبصورت مارگريتا حرڪت ۾. اهو سڀني جو پيٽ ڦاڙي ڇڏيندو.
  هڪ ڇوڪري پنهنجي پيرن سان هڪ ئي وقت پنجاهه سُوئيون اڇلائيندي. ۽ عوام کي هر قسم جي دشمنن پاران قتل ڪيو ويو، ٻنهي ٽينڪن ۽ جهازن کي ڌڪايو ويو.
  پنهنجي ننگي هيلس سان چمڪندي، مارگريتا ڪورشوونووا خوشيءَ جي لحاظ کان ڳائيندي:
  - هڪ ٻه! ڏک ڪو مسئلو ناهي!
  توهان کي ڪڏهن به مايوس نه ٿيڻ گهرجي!
  پائپ سان نڪ ۽ دم کي مٿي رکو.
  ڄاڻو ته هڪ سچو دوست هميشه توهان سان گڏ آهي!
  هي هڪ اهڙي جارحتي ڪمپني آهي. ڇوڪري رڙ ڪري ۽ رڙ ڪري:
  "ڊريگن صدر هڪ لاش بڻجي ويندو!"
  جنگ ۾ Natasha Korshunova صرف ٽرمينيٽر جي هڪ قسم آهي. ۽ رڙ ڪري چيو :
  - بنزئي! جلدي حاصل ڪريو! ۽ آمر جي پڄاڻي!
  ۽ هڪ گرنيڊ هن جي ننگي پيرن مان اڏامي ويو. ۽ نازي ناخن وانگر آهن . ۽ اهو ڪيترن ئي ماسٽوڊن ۽ پنن واري، غير معمولي مشين کي ٽوڙي ڇڏيندو.
  هتي جنگجو آهي! سڀني ويڙهاڪن ڏانهن - هڪ جنگجو!
  Zoya Angelskaya به جارحيت تي آهي. اهڙي ڪاوڙيل ڪتي.
  ۽ هوءَ کڻي وئي ۽ رڙ ڪئي :
  - اسان جو پيء پاڻ اڇو خدا آهي!
  ۽ هو نازين تي هڪ ٽرپل مل ڪٽي ٿو!
  ۽ اگسٽين جي سينن جي ننگي هيلس ۽ روبي نپلن سان چمڪندڙ ڳاڙهو ڳاڙهو، جواب ۾ گوڙ ڪيو:
  - ۽ منهنجو خدا ڪارو آهي!
  درحقيقت، ڳاڙهسرو، فريب ۽ بيوقوفي جو بلڪل مجسمو آهي. دشمنن لاء، يقينا. ۽ دوستن لاء، هوء هڪ پياري آهي.
  ۽ ڪيئن ننگي آڱرين سان کڻندو ۽ اڇلائيندو. ۽ براؤن سلطنت جي ويڙهاڪن جا ڪيترائي ڍير، گڏوگڏ انهن جي ٽينڪ ۽ جهاز.
  لال رڙ ڪري چيو:
  - روس ۽ ڪارو خدا اسان جي پويان آهن!
  هڪ جنگجو هڪ تمام اعلي جنگي صلاحيت سان. نه، ان جي تحت اهو بهتر آهي ته مداخلت نه ڪريو. جيئن ٽينڪن جا ٽاور ٽٽي پيا آهن ۽ فاشسٽ جهازن جا پن.
  آگسٽين، مخالفن کي ڪچلڻ، چيس:
  - اسان سڀني غدارن کي پائوڊر ۾ ڪٽي ڇڏينداسين!
  ۽ هن جي ساٿين ڏانهن ڇڪيو. ها، هي ٻرندڙ ڇوڪري بلڪل اهڙي ناهي جيڪا امن ڏئي سگهي. جيستائين امن موتمار آهي!
  Svetlana Snow White، دشمنن کي ڪچلڻ، جاري ڪيو:
  - اسان توهان کي قطار ۾ صاف ڪنداسين!
  ريڊ هيڊ آگسٽين تصديق ڪئي:
  - اسان سڀني کي ماري ڇڏينداسين!
  ۽ هن جي ننگين، ڇنڊيل ٽنگن مان، مڪمل تباهيءَ جو حال وري اڏامي ٿو! ۽ ڪيترائي ٽينڪ ۽ جهاز هڪ ئي وقت ننڍڙن چپس ۾ ڦاٽي پيا.
  ۽ پوء ڇوڪري، ڄڻ ته هڪ ڳاڙهي نپل مان، روشني سان حملو ڪيو.
  موت جا تحفا پنهنجي ننگي هيل سان موڪليندي، اوليگ ريباچنڪو جواب ۾ ڳايو:
  banzai ٿيندو !
  آگسٽين، نازين کي پنهنجن ننگن هٿن سان ٽڪرا ٽڪرا ڪري، تلوارن سان ڪٽيندي، ۽ پنهنجن ننگي آڱرين سان سوئي اڇلائي، ٽينڪن ۽ جهازن کي هڪ ئي وقت تباهه ڪندي، جاري ڪيو:
  - مختصر ۾! مختصر ۾!
  نتاشا ڪورشونووا، ٽينڪن ۽ جهازن سان گڏ، ڀوري ويڙهاڪن کي تباهه ڪندي، چيس:
  - مختصر ۾ - banzai !
  ۽ اچو ته مخالفن کي جهنگلي تلخيءَ سان ڪٽيون.
   ننگي پير ، خوبصورت، شارٽس ۾ هڪ ڇوڪرو Oleg Rybachenko، مخالفين کي ڪٽي، جاري ڪيو:
  - هي محفل چيني ناهي،
  ۽ پهرين، مون تي يقين رکو، ٿائي آهي!
  ۽ ٻيهر، هڪ تيز، ڌاتو ڪٽڻ واري ڊسڪ ڇوڪر جي ننگي پيرن مان اڏامي وئي. هن ٻنهي ٽينڪن جا برج ۽ جهاز جي پڇن کي ڪٽي ڇڏيو.
  مارگريتا، هڪ وڙهندڙ ڌاتوءَ کي چيڀاٽڻ واري ڇوڪري، برائون سلطنت جي ويڙهاڪن ۽ ٽينڪن جي هٿيارن کي ٽوڙيندي ڳايو:
  - ۽ اسان جنگ ۾ ڪير ڳولينداسين،
  ۽ اسان جنگ ۾ ڪير ڳولينداسين؟
  اچو ته ان سان مذاق نه ڪريون-
  اچو ته ان کي ڌار ڪريون!
  اچو ته ان کي ڌار ڪريون!
  انهن نازين سان گڏ سٺو ڪم ڪيو ...
  هتي هٽلر ۽ سندس ٽيم ڇوڪرين ۽ ٻارن جي اڳيان گوڏن ڀر ڪري پيا.
  نتاشا ڪورشونووا سڀ کان پهرين نازي نمبر ون کي مجبور ڪيو ته هن جا ننگي پير چمي.
  پوءِ هٽلر ۽ ان جي چوڌاري سڀني ڇوڪرين جي ننگي تلون ۽ ايڏين کي چمي ڏني. ۽ پنھنجين زبانن سان پنھنجا ڳوڙھا چاڙھيائون. ۽ هڪ تمام سهڻو سنهري ڇوڪرو، اوليگ ريباچينڪو، ڇوڪريءَ جي ننگي پيرن سان چمي ويو.
  نر پارسائٽس جي ذلت مان ڏاڍي خوش ٿيڻ کان پوء، نتاشڪا حڪم ڏنو:
  - ھاڻي، توھان سڀني کي مارڻ کان اڳ، سوويت يونين آڏو ٽئين ريخ جي مڪمل ۽ غير مشروط ھٿيارن جي حڪم تي دستخط ڪريو!
  تمام سٺو آهي جيڪو ختم ٿئي ٿو. ٽيون ريخ قبضو ڪيو ۽ طاقتور ويرماچٽ کي هٿياربند ڪيو ويو. هٽلر ۽ سندس ٽولي بيريا جي ڊنجن ڏانهن ويا.
  فيصلو تيز هو پر انصاف وارو. 22 جون 1959ع تي هٽلر کي ريڊ اسڪوائر تي پھانسي ڏني وئي.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"