Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

حرفه دزدان دریایی پسر جونگا

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    ادوارد، پسر آشنای کابین، دزد دریایی شد. و با ناوگان دولتی می جنگد، کشتی ها را غارت می کند و کنیزهای زیبا و پابرهنه را آزاد می کند. سعی می کند منصف باشد.

  حرفه دزدان دریایی پسر جونگا
  حاشیه نویسی
  ادوارد، پسر آشنای کابین، دزد دریایی شد. و با ناوگان دولتی می جنگد، کشتی ها را غارت می کند و کنیزهای زیبا و پابرهنه را آزاد می کند. سعی می کند منصف باشد.
  . فصل 1
  پسر پابرهنه ادوارد اوستروف که گویی مثل زالو بین قفسه های پیچش عرشه چسبیده بود، به گوش دادن ادامه داد. تخته های تازه بریده کشتی بوی تندی بلوط چنگک زده می داد و گونه صاف مردی را که به یک نوجوان ابدی یا شاید حتی در ظاهر پسری حدودا سیزده ساله تبدیل شده بود قلقلک می داد. پسر نابودگر به شدت فکر کرد:
  چه طرحی را باید انتخاب کند؟
  یک سوسک حلزون بیگانه در امتداد کف لخت و خشن پسرک کابین می خزید و با صدفی زمرد می درخشید. با پنجه هایش پاشنه گرد و صورتی پسر را قلقلک داد و ادیک با لبخند لب هایش را دراز کرد.
  داشتن چنین بدنی جوان، قوی، خستگی ناپذیر و سرسخت بسیار خوب است. که روی آن زخمها بدون اثری خوب میشوند و دندانهای کندهشده رویش میکنند و حتی ننگ آهن داغ (در معادن پسرک چنین قسمتی از بردگی وجود داشت!) و بعد از چند ساعت بدون هیچ اثری ناپدید شد. .
  بله، او این هزینه را با بزرگ نشدن می پردازد، اما او مزایا و مزایای بسیار دیگری دارد. و این، باید توجه داشت، بر تمام معایبی که در کودکی ابدی وجود دارد، میتراشد.
  اشراف از میان شکارچیان دریا به گفتگوی آرام ادامه دادند. کسی که با یاقوت های فراوان آویزان شده بود از زمرد "کشیش" پرسید.
  - خب، آیا این بدان معناست که جنگ با هارپرها اجتناب ناپذیر است؟ -
  یک نوع مرتبط با کلیسا تأیید کرد:
  - بله، و برادر بزرگتر از قبل در کنار ما خواهد بود، ممکن است بتوانیم یک ائتلاف گسترده ایجاد کنیم.
  تاجر زنجیر یاقوتی پرسید:
  - و استاد بزرگ اسکرو؟
  توطئه گر حیله گر گفت:
  - او بهتر از دیگران می فهمد که کنترباس ستون اصلی ایمان جهانیان است و به ما کمک می کند تا با نوازندگان چنگ کنار بیاییم.
  تاجر لبخندی حیله گرانه زد.
  - بنابراین، ما باید فقط پادشاه فلوت را متقاعد کنیم. و بگذارید سیزدهمین اژدها یک گاو نر صادر کند.
  مکث کوتاهی شد. ادیک با دندانهای قویاش مثل تیتان، تکهای قیر شده را از کابل جدا کرد و آن را جوید. شکم یک پسر، اگر بتوان پسری را مبارز کارکشته نامید که بیش از یک قرن زندگی کرده است، خالی است. او قبل از رفتن به شناسایی چیزی نخورده بود، بنابراین می خواست چیزی بجود.
  دیگر چه باید کرد؟ به هر حال آنها را بکش.
  کنیز از کنارش رد شد، بی صدا روی پاهای برهنه اش که به رنگ شکلاتی برنزه شده بود قدم گذاشت. او تونیک کوتاهی پوشیده بود که به او اجازه می داد لذت های جنس عادلانه را تحسین کند. موی غلام با وجود پوست تیره اش روشن بود، تقریباً سفیدی برف بود و بوی عود می داد.
  ادوارد حتی از اینکه هنوز پسر بود پشیمان بود، اما از طرف دیگر، می توانید مجسمه های طلاکاری شده، طاووس یا سنگ های قیمتی را تحسین کنید، پس آیا ارزشش را دارد؟
  تاجر کشیش در حالی که زنجیر زمرد خود را تکان می داد با اطمینان گفت:
  "و این دستور ما، "دهان اژدها" خواهد بود که هر کسی را تا حد مرگ گاز خواهد گرفت.
  همکار با شکم قابلمه ای با زهر قهقهه زد:
  "اخیراً دزدان دریایی یک رزمناو صد تفنگی را از هارپرها گرفتند. - ضربه زدن به پاشنه چکمه ها. - اینجا کمی سرگرم کننده است.
  خادم فرمان، مانند یسوعیان، پاسخ داد:
  - درست به آنها خدمت می کند. آنها خواهند دانست که چگونه انواع حرامزاده ها را بر سر ما بگذارند.
  در اینجا ادوارد، که دوباره شروع به تحسین یک برده پابرهنه دیگر با تونیک، با کمری نازک و باسنی باشکوه، در این مورد، رنگ قرمز کرد، به موقع به یاد آورد که او وظیفه ای را که رئیس سابق داده بود انجام نداده است. دیش مورگان. اگر چه از طرف دیگر چرا باید آن را ادا کند. این مورگان کیست، یک دزد دریایی تشنه به خون و سرکش که گنج را از تیم پنهان کرده است؟ چرا موش نه ؟ و با شرمساری او ، یک پیشگام ، پنج دقیقه بعد ، یکی از اعضای کومسومول ادوارد در این کار شرکت کرد. هم طمع و هم عطش ماجراجویی در او حرف می زد. خب، این انتخاب کومسومول او بود!
  اینکه چگونه ادوارد اوستروف به یک پیشگام تبدیل شد، داستان دیگری است، در سیاره ای متفاوت از نظر توسعه فناوری. در آنجا، به ویژه، او با امپراتوری مانند رایش سوم روبرو شد که حتی از آن بسیار وسیع تر، متعددتر و از نظر تکنولوژی پیشرفته تر بود.
  و او با آنالوگ خود از اتحاد جماهیر شوروی مخالفت کرد که تنها توسط یک زن زیبا و ظاهرا جوان رهبری می شد.
  و در آنجا، البته، یک پیشگام بود. علاوه بر این، به طور شگفت انگیزی تعداد زیادی از کودکان در این سیاره وجود داشت، و زنان حدود پنج برابر بیشتر از مردان بودند. دنیای شگفت انگیز.
  پسر کل یک گردان کودکان را فرماندهی کرد و ستاره قهرمان SBKR را دریافت کرد - این نام این امپراتوری سرخ بود. ادوارد حتی تانک کبرا-13 را به وزن هزار تن گرفت و به سمت واحدهای خود برد. که معلوم شد واقعا عالیه و تیم او، دو سوم دختران و یک سوم پسران، بسیار باحال بودند. اما این، البته، یک داستان متفاوت است.
  و اکنون ادوارد در یک کشتی است، در دنیایی در حدود قرن هفدهم، اگر با دوره زمینی توسعه مقایسه شود.
  و گوش تیزبین پسر همه چیز را خوب می شنود.
  - خب، اژدها باید غرغر کند و شعله هایی از خودش بپرد که همه چیز را پشت سر هم بسوزاند. و استاد بزرگ Screwup می تواند یک قاتل را به پادشاه هارپ بفرستد. صدای خش خش سمی شنیده شد. - اگرچه خدا می داند که چه نوع حاکمی وجود دارد، اما مبارزه برای تاج و تخت، امپراتوری را تقویت نمی کند.
  همتای زمرد با خنده جواب داد:
  - قاتل به دقت پنهان شده و آماده نیش زدن است. تنها یک خدا در جهان وجود دارد و تنها یک پدرسالار و برادر بزرگتر باید وجود داشته باشد. - لحن شاهزاده کلیسا و پادشاه قاتل ها چسبناک شد. "این واقعیت که پادشاه آنها تصمیم گرفت رئیس کلیسا شود، توهین آمیز است و مجازات بی رحمانه ای در انتظار او است.
  گفتوگو با انگشت زنجیر یاقوتی پرسید:
  بالاخره ابالالدین کی کشته می شود؟
  خنده در پاسخ:
  - در زمان مناسب
  صدایی پر از تشنگی خروشید:
  "پس بیایید به آن بنوشیم."
  یسوعی پسری در حال چرخش را از میان خادمان کشتی صدا زد و با صدای بلند دستور داد.
  - برامون یه بشکه قیچی بیار .
  پسر در حالی که پاشنه های برهنه خود را به هم می زد، ظرف وسیعی را برداشت و به سختی آن را به سمت رهبران کشاند. او تقریباً سقوط کرد و از روی تخته تلو تلو خورد، اما کنیز موفق شد ظرف حاوی مایع گرانبها را بگیرد.
  پسر کابین از او تشکر کرد؛ وقتی شراب را ریخت، قبلاً با چوب به پاشنه هایش می زدند. و وقتی یک بیشه بامبو از روی کف پای برهنه پسرک می گذرد، در بالای ریه های خود فریاد می زنید. و سپس پاهایم می سوزند و هر قدم برای چند هفته خوب عذاب می کشد.
  ادوارد به پسر و برده چشمکی زد، اگرچه آنها او را ندیدند.
  بله، البته، زندگی در اینجا خسته کننده است و نمی توانید با یک کنسول بازی وارد دنیایی شگفت انگیز و افسانه ای شوید.
  یک جفت اشراف روی کوزه هجوم آوردند و با ذوق و ذوق شروع به قورت دادن کردند، مثل شترهایی که بدون آب از صحرای صحرا می گذرند. وقتی توطئه گران نوشیدند، پسر را با آزار کثیف بیرون کردند، با یک لگد سخاوتمندانه به الاغ به او پاداش دادند و با شلاق به پاهای برنزه و برنزه او شلاق زدند. وارد کابین شدیم و پشت میز نشستیم. ظاهراً آنها هنوز وقت کافی برای یک توطئه نداشتند. اگرچه آنها به آرامی صحبت می کردند، پیشاهنگ گوش تیز با شلوار کوتاه، ادیک، هر کلمه را می گرفت.
  اکنون مکالمه سرگرم کننده تر خواهد بود. - یک یسوعی از جهان دیگری آغاز شد. - اژدهای سیزدهم معتقد است که امپراطوری مانند هارپ حق وجود ندارد. باید بین دوبل بیس و فلوت تقسیم شود و در مورد هارمونی ریپابلیک فاسد بدعتگذار، به زودی نوبت آن خواهد رسید.
  در اینجا تاجر توطئه کننده با یاقوت سرخ گفت:
  - عجیب است، اما گاهی مردم با احترام به خدای متعال و بندگانش بسیار مذهبی ترند. مثلا جمهوری خواهان به طور منظم به ما یک دهم می دهند!
  یسوعی، کشیش با گردنبند زمرد، غرغر کرد:
  - اما نه بیشتر از آن و سایر پرداخت ها به خزانه برادر بزرگتر متوقف شد.
  سپس شریک او یک جرعه دیگر شراب شیرین و تند خورد و گوشت چرب آغشته به سس شکلات خورد. آب چسبناک حیوان روی ریشش جاری شد؛ به لطف آموزش های ویژه، بینایی پسر پابرهنه ادیک بسیار تیز شد و او می توانست جزئیات را از شیشه گل آلود و کج اواخر قرون وسطی ببیند. سپس متفکرانه گفت:
  - هیچی، به نظر من بهترین گزینه بازگرداندن سلطنت اونجاست - پوزخند گرگ و پوزخند خون آشام. - در این صورت نظم بیشتری برقرار می شود و قدرت کلیسا تقویت می شود.
  یسوعی عجله کرد و اطمینان داد:
  - ما قبلاً یک شاهزاده مناسب داریم. او در صومعه بزرگ شد و کاملاً به ما وابسته است.
  خنده در پاسخ:
  "عالیه، دیگه چی میخوای؟"
  زمزمه ای مثل خش خش مار:
  - به کسی رشوه بده و کسی را بکش.
  توطئهگر با یاقوتهای سرخ دوپ را از جعبه انفیه بو کشید و خش خش کرد:
  یک کشتن بهتر از صد نفرین است. ما باید عمل کنیم نه اینکه معطل کنیم.
  - باز هم بنوشیم برای اینکه فقط ما توطئه می کنیم و بقیه درگیر آنها هستند!
  مستها یک جام نقره ای با شکوه می نوشیدند. شراب گران و بسیار قوی بود، اگرچه طعم خوبی داشت. قرمز آتشین، کف می کرد، گویی خون نوزادی روی موج سواری ریخته شده بود.
  - شاید بخوانیم، خسته شدیم از سیاست حرف زدن.
  صدای خش خش آمد:
  - بیا، فقط ساکت باش، وگرنه کل کشتی را بیدار می کنیم. مردم ما فردا کار دارند.
  ضربه ای با مشتش روی میز، و شراب روی جلیقه رفت و آن را با لکه های کثیف پوشاند:
  - مردم چطور؟ بدتر از سگ آیا باید از آنها مراقبت کنیم؟
  و قهقهه زشت با سوت:
  - اما خوب است یک سکه از آنها فشار دهید. به خصوص اگر احساس کنند و بدانند که شما به آنها اهمیت می دهید، حتی بیشتر در گفتار تا عمل.
  کنیزان ظاهر شدند. این بار آنها شورت نازک پوشیده بودند و نوارهای پارچه ای باریک روی سینه خود داشتند. پاهای برهنه و پوست زیتونی آنها که صداهای آرام و مسحورکننده ای به گوش می رسید، روی عرشه پا می زدند. و باد موهای بلند و روشن از رنگ های قرمز، طلایی، سفید، قهوه ای می وزید.
  آنها آماده ارضای هر شهوت بزرگواران نزد بزرگان شدند.
  سرانجام آواز سوگ به گوش رسید.
  هیچ چیز قطعی تر از یک سکه نیست
  او واقعاً بدون دروغ می درخشد!
  در واقع دوبلون فرمانروای جهان است،
  تکیه گاه او شمشیر و سپر محکمی است!
  
  خدایان بت پرست در آن پنهان شده اند،
  مثل خورشید، چهره ای طلایی و درخشان...
  اگرچه هنوز راهزنان انگلی وجود دارند،
  چه کسانی شروع به معامله با روح خود کردند!
  
  سکه یک بت و یک فرشته است،
  او نجات دهنده، ویرانگر همه است.
  بدون طلا، فولاد دمشقی اجیر شده از بین می رود،
  بدون پول، موفقیت در نبرد به دست نمی آید!
  
  اما تو چه می خواهی ای مرد دل،
  شکار برای خرید جاودانگی برای شما ...
  تا با حرص درِ سعادت را بگشای،
  تا نخ قرن ها زندگی را ببافم!
  
  اما آیا یک دوبلون هم می تواند آن را دریافت کند؟
  آیا دایره طلایی قادر به رویاپردازی است؟
  تا پیرمرد داس با سلام نیاید،
  و در سردخانه مهر بر پیشانی خود نگذاشت!
  
  اگرچه یک سکه به شادی زیادی نیاز دارد،
  تا به ما گناه فراوان بدهد!
  اما انسان قدرتی بر اشتیاق ندارد،
  او دختران، مانند ارزن به خروس!
  
  او می خواهد چیزهای زیادی از شکم بگیرد،
  قرقاول بخورید، پوند آناناس.
  اگرچه نمی توانی تا گور غذا بخوری،
  حتی اگر با پول فوق العاده باحال باشید!
  
  و تابوت، حتی هزینه زیادی دارد،
  چون جایی برای پادشاهان دارد!
  پس از همه، یک فرشته یک صفر را به شکل ترسیم می کند،
  ضربه ای به پیشانی و چوبی به مغز!
  زبان توطئه گران بیشتر و بیشتر در هم می پیچید و پس از یک لیوان دیگر، بازار طویل بالاخره ساکت شد.
  جملات آخر این بود:
  شنیدید که شورشی در جک لندن به رهبری دو یا بهتر است بگوییم سه زن زیبا روی داد.
  کشیش با زمردها نیشخندی زد و غرغر کرد:
  - وقتی گرفتار می شوند، سربازها شادی زیادی خواهند داشت، آنها را پاره می کنند و روبان می کنند!
  تاجر با یاقوتها نیشخندی زد و سکسکه کرد:
  من بدم نمیآید که خودم در شکار شرکت کنم."
  کشیش یسوعی و کاتولیک، در حالی که سکسکه می کرد و به سختی آروغش را نگه می داشت ، به بیرون فشار داد:
  - اینجا در ساحل، یک فاحشه خانه شیک وجود دارد، فردا ما حتی عوضی های گرمتر و خوش خلق تر را سوار خواهیم کرد.
  - احمق نیست، اما چرا الان نه. من یک آرزو دارم. هی منو فاحشه صدا کن شب کجایی پری براق؟ - اشراف مست در حالی که زنجیر خود را رها کرد، با صدای بلند لکنت زد و از پا افتاد.
  - خداوند متعال برای شما خواب نیکی بفرستد. - گفت: کشیش نجیب، از بطری هشیار بو کشید. مدتی ایستاد و به خود آمد، سپس با دستی لرزان به ضربدری روی خود کشید و سپس با حرکتی درهم و برهم به سمت کابین خود رفت.
  کنیزان دست او را گرفته بودند. اما ظاهراً با مرتب کردن الکل ، روحانی قبلاً از هیچ کاری ناتوان بود.
  و دختران اینجا بسیار زیبا هستند و چه بوی مطبوعی از عود و بدنهای باریک و ورزشی جنس منصف وجود دارد.
  مکالمه ای که توسط پیشاهنگ اوستروف شنیده شد، مملو از اطلاعات محرمانه زیادی بود که احتمالاً برای کسی بسیار ارزشمند بود، اما برای خود پیشاهنگ جوان معنای کمی وجود داشت. در نهایت، مسموم شدن یا نشدن شاه چنگ ، برایشان فرقی نمی کند. و جنگ، برعکس، به نفع فیلیباستر است، غنیمت بیشتر، کشتی های جنگی دشمن کمتر با شما مشغول هستند. در مورد برادر بزرگتر ، کورسی ها ، به عنوان یک قاعده ، خرافاتی هستند ، اما در عین حال آنها معتقد نیستند و در مواردی آماده هستند تا از استخوان کشیش را غارت کنند. خود ادوارد اوستروف هرگز نماز نمی خواند و با شیر مادرش در خود جذب می کرد که همه ادیان دروغ هستند اما خدایی وجود ندارد. یا به قول خودشان خدایی که تثلیث است. و چگونه است که سه خدا و در عین حال یک خدا وجود دارد؟ این اتفاق نمی افتد! اگر مادر به چیزی اعتقاد داشت، پس ترجیح می داد خود را با بچه ها پخش نکند و آلیس معتقد بود که نوعی قدرت در بهشت وجود دارد، البته نه از کتاب مقدس. قیام البته جالب است، اما ادوارد دور از ذهن بود که او را معمولاً خواهر-خواهر آرام و خوش اخلاق در سلاح های فضایی ترتیب می دهد. این فکر بیش از حد وحشیانه و غیرقابل باور به نظر می رسید، اگرچه در هشت سال خیلی چیزها می توانست تغییر کند. به خصوص در جنگ! یک دزد دریایی، و ادوارد بدون شک یک دزد دریایی است، با این حال، این یک چیز لعنتی است.
  - پولدارها تا سر حد پوزخند زدند! - کوبیدن پای برهنه به بلوط. - فقرا از گرسنگی می میرند، به همین دلیل شورش در می آید. واقعا کار من نیست پسر نابودگر زمزمه کرد. ما باید به این فکر کنیم که با این شکاف چه کنیم.
  چشمش به ظرف ناتمام افتاد. پسری مو مشکی که خیلی شبیه او بود به سمتش دوید و به آرامی صحبت کرد.
  - عموهایم خیلی حقه بازی کردند. هیچ کس نمی بیند، من " شراب " آنها را امتحان خواهم کرد. پسر خم شد و جرعه ای از نوشیدنی شیرین نوشید. سپس بعد از مکیدن آن، جرعه دیگری نوشید؛ سر پسرک شروع به سروصدا کرد و تلو تلو تلو خورد و به طرف غذاخوری رفت.
  - و اگر وارد انبار پودر شویم و بشکه های آنجا را منفجر کنیم چه می شود. در این صورت این هالک می سوزد و فرو می رود. - ادوارد موذی متوجه شد. "من خواهم.
  اما پسر به یاد آورد که بردگان زیبایی در کشتی هستند و آنها می توانند بمیرند. خوب، بسیار خوب، او در انگشت اشاره خود یک حلقه کوچک به شکل یک مار نقره ای دارد که در نگاه اول چنین انگشتری ساده و نامحسوس است. اما او قادر است افراد جنس مخالف را در فواصل کوتاه جابجا کند. بنابراین این احتمال وجود دارد که دختران نجات پیدا کنند.
  پسر با گرفتن مشعل و در هر صورت، صورت و موهایش را با رزین آغشته کرد، به اعماق کشتی رفت و در همان حال شمشیر نخبه خود را در شکاف فرو برد، از ترس اینکه مبادا با درخشش خود او را از بین ببرد. . این تصمیم بحث برانگیز است، اما چاره ای نیست. داخل ظرف گرفتگی داشت و بوی خوبی نمی داد. البته ملوان ها به پاک بودن معروف نبودند و هر جا خیالشان راحت بود. با این حال، با تجربه معادن، جایی که پسران برهنه و سر تراشیده در زنجیر زحمت می کشیدند و برای کوچکترین اشتباهی شلاق دریافت می کردند، یا با کاهش سرعت کار، معلوم شد که یک پیشاهنگ سختگیر نیستند. مثلاً در معدن، درست در شکاف ها رفع نیاز می شد و حتی مشعل ها دود می کردند. و پسرها، زنجیر شده و عرق کرده، سالهاست که شسته نشده بودند، پس واقعاً آنجا جهنم بود. و اینجا، فقط یک سوراخ معمولی برای اواخر قرون وسطی.
  در راه، پسرش با ماهیچه های خشک، پسر ژیمناستیک، فراخوانده شد.
  - مانه به ما رام بده. ملوان مست زمزمه کرد.
  ادیک که خم شد به سمت بشکه پرید و به طرز ناخوشایندی دنبال شیر آب رفت و داخل کوزه ریخت. شیر آب زنگ زده بود و بسیار سفت پیچید. مثل لنگری که روی جلبک دریایی گرفتار شده است.
  خیلی وقته داری قاطی میکنی پسر بدجنس. - پیشاهنگ اوستروف سیلی سنگینی به پشت سر خورد. - خب، جهنم از اینجا برو، هنوز ندادی.
  پسر کابین کاذب با تمام سرعت دوید. چه خوب که او را به جای دیگری می گیرند. محل انبارهای پودر همیشه به گونه ای است که احتمال برخورد تصادفی گلوله به حداقل می رسد. یعنی در پایین و وسط کشتی، درست زیر دکل بزرگ، و حتی در این کشتی خطی برای استحکام و قابلیت اطمینان یک ورقه برنز در بالا قرار می دهند. آنجاست که باید برود. ادیک پسر پابرهنه شروع به پایین آمدن کرد، پله ها لغزنده بود و بوی بدتر می شد. در طول راه، چند بار به ملوانان برخورد کرد، آنها او را صدا کردند و او را مجبور کردند که این یا آن وظیفه کوچک را انجام دهد. جنگجوی جوان تکالیف را با کمال میل و به سرعت انجام داد؛ در تاریکی تشخیص او و پسر محلی غیرممکن بود، به خصوص که مانه واقعی به احتمال زیاد در خواب بود. اینگونه است که گاهی جاسوسی به نفع قربانیان احتمالی است. دنیا مثل همیشه پر از پارادوکس است. با این حال، این دنیای انسان های زنده است. از هیجان، ادوارد پسر جنگجو به شدت عرق کرد و در نور مشعل شروع به درخشیدن کرد.
  - باید با اعصاب کنار آمد وگرنه من چه دزد دریایی هستم. با خودش حرف زد.
  در نهایت یک درب بلوط سنگین با یک قفل بزرگ نمایان می شود. در اینجا اوستروف متوقف شد و نمی دانست چه کاری باید انجام دهد. در همان لحظه دوباره به او زنگ زدند.
  مرد بسیار چاق با چاقوی بلند او را صدا زد. و با صدای بسیار بد و خشن قهقهه زد:
  - تو داری دور هولد آویزون میشی، برو چکمه های منو تمیز کن.
  ادوارد عرقخورده به سمت او دوید، شعلههای آتش چهره کثیف او را روشن کرد، سپس، به بخت و اقبال، مرد چاق نگاه دقیقتری به او انداخت. پسر ذاتاً چهره بسیار زیبایی داشت و بدن او و چهره زیبای فرشته ای او بسیار دشوار است که با کسی اشتباه گرفته شود.
  - تو مانه نیستی! - و یک گریه هیستریک، اما آرام به دلیل نوشیدن. "آه، جاسوس بد، بگو تو کی هستی؟"
  ادوارد به جای جواب دادن با کف دستش به گلوی حریف ضربه زد. او در پاسخ چاقوی خود را تکان داد و مرد جوان به سختی از ضربهای که از دندهها سر خورد، طفره رفت. سوختگی خفیف و خارش ناخوشایند از خراش.
  - اینجا یک جانور است. - جنگجوی ماهیان خاویاری، دست او را قطع کرد، چاقو را پیچاند، سپس آن را تا دسته به شکم برد. مرد چاق فریاد زد و انگشتان سرسخت گلویش را گرفتند و فریاد را سرکوب کردند.
  پسر با خشم تمام دشمن را خفه کرد و احساس رضایت کرد که چگونه مقاومت دشمن سقوط می کند و چگونه او فرو می ریزد. وقتی مرد چاق بالاخره تبدیل به جسد شد، پسر هولناک ادوارد او را دور انداخت. حالا، و او به وضوح این را فهمید، باید عجله کند، در غیر این صورت وقتی ناپدید شدن یک ملوان مهم، یا بهتر است بگوییم، یک افسر نیروی دریایی را کشف کنند، زنگ خطر را به صدا در خواهند آورد. با این حال، قفل تکان نمی خورد و پسر هنوز مهارت یک سارق را نداشت، در هر صورت، چنین قفل های بدوی (که در مورد کدهای الکترونیکی نمی توان گفت)، با استفاده از چاقو بیهوده. کدر شد و شکست.
  در اینجا، چند دختر با حداقل لباس، اما با حداکثر جذابیت، روی عرشه دویدند و پاهای برهنه خود را کوبیدند.
  او کف پای برهنهاش را در غبار بسیار زیبا، مانند طرحی از لئوناردو داوینچی، رها کرد.
  - این زشتی است، حالا چطور قفل را باز کنم. شاید در را آتش زد؟ ادوارد مشعل را روشن کرد. چوب جامد به شدت سوخت، علاوه بر این، در بالای آن آهن آهنگری بود. خرابکار جوان به زودی به بیهودگی کامل چنین مسیری پی برد و شروع به گرم کردن قلعه کرد. روغن موجود در آن آتش گرفت و بوی شدیدی گرفت.
  - مثل کود سوخته بو می دهد. - ادوارد پسر جوان خشمگین چاقوی شکستهای را در سوراخ فرو کرد، عمیقتر فرو رفت و کمی پیمایش کرد. او فیلمی را در مورد دوران باستان به یاد آورد - "شمشیر زنگ زده"، جایی که یک دزد سعی کرد قفل انبار را به روشی مشابه باز کند. درست است، اکنون این روش کار نمی کند.
  سر و صدا آمد، دو نگهبان نزدیک می شدند. مست بودند و آوازی نامنسجم زوزه می کشیدند. ادوارد پسر شجاع از آنها نمی ترسید، اما این خطر بسیار زیاد است که آنها زنگ خطر را به صدا در آورند. بنابراین، او با حرکت سریع کف دست خود به سمت تاریکی رفت و مشعل را خاموش کرد.
  "زوج شیرین" به در آمد. بزرگ‌ترین این جفت، یک جنگجوی نسبتاً بزرگ، گفت.
  - و چرا ژنرال به ما دستور داد حفاظت انبار باروت را بررسی کنیم، هیچکس به اینجا نمی آید.
  - بله و قلعه اینجا طوری است که خود شیطان پایش را می شکند. - جنگجوی دوم زمزمه کرد و بلافاصله غرغر کرد. و سپس با گیجی ناله کرد:
  - ببین، یکی سعی کرد در رو باز کنه.
  با نگاهی به گذشته، هرکسی قوی است، ادوارد جنگجوی جوان از عصبانیت به پیشانی خود سیلی زد، شما باید اینقدر غافل باشید. در همین حین نگهبان سعی کرد چاقو را بیرون بکشد. دیگری غرغور کرد و شروع به نگاه کردن به اطراف کرد و از ترس گردنش را چرخاند:
  - یک پیشاهنگ در کشتی است، وقت آن است که زنگ خطر را به صدا در آوریم.
  دیگر نمی شد درنگ کرد، کلمه با فنر شتاب گرفت، ادوارد از کمین بیرون پرید و در یک پرش ضربه ای وارد کرد.
  با تمام وجودش با ساق پا به پشت سر می زد، حتی صدای خش خش مهره های شکسته به گوش می رسید. در آن لحظه، ملوان دوم تکان خورد و سعی کرد چاقو را بیرون بیاورد، و ببین، قفل به خودی خود باز شد.
  قبل از اینکه آخرین حریف بتواند با دهان باز احمقانه بلند شود، ادوارد جنگجوی جوان و آموزش دیده با هر دو دست و پا می جنگید. هنگامی که آنها سعی کردند او را ببرند، اوستروف یک آپرکات به فک او داد و سپس به معبد اضافه کرد. رزمنده روی زمین افتاد.
  چند دختر زیبا که به سختی با نوارهای پارچه ای پوشانده شده بودند، با خوشحالی برداشتند و کف زدند و یکصدا فریاد زدند:
  آفرین پسر کابین پابرهنه! تو قهرمانی!
  نابودگر جوان با خوشحالی زمزمه کرد:
  - حالا باید سریعتر عمل کنیم!
  جنگجوی ماهیان خاویاری که جیبهایش را برداشت و یک سنگ چخماق پیدا کرد، چیزی ضروری بود، زیرا فانوسهایی که مستها حمل میکردند خاموش شده بود، جنگجوی خاویاری جرقهای را زد و مشعل را روشن کرد.
  - حالا بیایید خرابکاری کنیم، مثل یک فیلم درباره دوران باستان، یک پیشگام فاشیست ها را منفجر می کند. "جنگجوی جوان پارچه ای را پاره کرد، آن را با رزین آغشته کرد و یک فتیله دست ساز ساخت. سپس از بزرگترین بشکه تکه ای جدا کرد و آن را پر کرد و آتش زد.
  - بگذار فرشتگان ضد جهان به کمک من بیایند! - چشمان مبارز سابق پارتیزان زیرزمینی به شدت برق زد. امیدوارم زمان کافی برای فرار وجود داشته باشد.
  ادوارد، پسر برنزه و عضلانی ترمیناتور، به آرامی روی انگشتان پاهایش قدم گذاشت، در را بست، آویزان کرد و با حرکتی تند، قفل را در جای خود بست و با عجله به طبقه بالا رفت. انگار جو عمیق به سینه ام فشار می آورد و سرم را تیره می کرد. پاهایم به طرز شگفت انگیزی سنگین شد. در طول راه، چند بار او را صدا زدند، و ادوارد جنگجوی بزرگ، که بسیار شبیه یک پسر کابین نیمه برهنه و پابرهنه معمولی بود، با صدایی خفه پاسخ داد:
  - ژنرال فوری با من تماس گرفت.
  این البته روی جنگجویان کوته فکر بی عیب و نقص کار کرد تا اینکه صدای دیگری پرسید.
  - و چرا ژنرال به نت نیاز دارد؟
  پسر جوان ادوارد که با پاشنه های برهنه و پینه بسته اش برق می زد، با مهری از پیش آماده شده پاسخ داد:
  - من یک ماموریت فوری دارم، باید به عرشه بروم.
  -نه، شما اول به ما خدمت می کنید. - ملوان فریاد زد و او را با یک شانه استخوانی به شدت بیرون زده گرفت.
  جنگجوی جوان، بدون اینکه دو بار فکر کند، ضربه ای به زانو زد، سپس یک جارو انجام داد. او زیر خنده های دوستانه فرو ریخت و اوستروف بچه زیرک به سرعت اضافه کرد.
  دویدن او هر روز ناامیدتر و تشنج کننده تر می شد. پاشنه های برهنه کودک نابودگر ابدی چشمک زد. بالاخره اینجا عرشه نجات است، او به سمت شکاف آشنا می شتابد و سعی می کند شمشیر خود را پیدا کند. او غایب است!
  فقط کنیزها، یه جایی معنوی با تریل های بلبلشون یه چیزی میخونن، صدای خیلی قشنگ. و چه جور دخترایی هستن عموما خوش قیافه.. با پوست تمیز و صافشون.
  با این حال، ادوارد به آن نمی رسد - بالاخره شمشیر افسانه ای و شجاع او از بین رفته است.
  اما این یک سلاح آسان نیست، چنین تیغه ای هر فلزی را برش می دهد. ادوارد با عصبانیت پای برهنهاش را کوبید و با لبهای رنگپریده زمزمه کرد:
  من تو را ترک نمی کنم، حتی اگر مجبور باشم بمیرم.
  خرابکار جوان با سرعتی سرسام آور نرده را احساس می کرد که نگهبانی با او برخورد کرد.
  فریاد بلندی دنبال شد:
  - اینجا چه میکنی؟
  - ژنرال دستور داد مدال گمشده را با قلب الماس پیدا کنند! - یک پسر ابدی زودباور اوستروف وجود داشت. به سختی خود را مهار می‌کرد تا فوراً با لگد لگدی مانند لبه ی لگ پاشنههای برهنهاش را به پیشانی نزند.
  او حتی از خوشحالی خفه شد:
  - درسته پس بیا با هم بخوریم.
  جنگجو با عجله روی عرشه رفت و تخته ها را حس کرد؛ به نظر بدن جوان ادوارد زمان در حال پرواز است و به سرعت آخرین ثانیه ها را برای او اندازه می گیرد. هجوم افکار با یک تعجب قطع شد.
  - ببین چی پیدا کردم. - بله، گاهی اوقات این اتفاق می افتد، هر کسی خوش شانس است، اما شما نه. اگرچه شانس یک مفهوم نسبی است. جنگنده شمشیر درخشانی کشید.
  - کلاس! بذار یه ترفند بهت نشون بدم پسر نابودگر ابدی گفت و با لبخندی شیرین دست راستش را با انگشتانش به شبکه خورشیدی با تکنیک "پنجه ببر" برید. سپس، دست سبکی آشنای یک شمشیر را احساس کرد. با شروع دویدن، جنگجوی جوان و شکست ناپذیر از دریا پرید.
  کنیزان، پاهای برهنه، اسکنه، برازنده، چنان که باید باشد، می کوبند، آواز می خواندند.
  تو بت بزرگ ما هستی،
  چراغ پسر جنگجو...
  تمام جهان را تسخیر کنید -
  آهنگ عشق باش!
  تقریباً بلافاصله، یک انفجار مهیب رخ داد، کشتی به دو قسمت تقسیم شد و کنده های دود در همه جهات پراکنده شدند. یکی از آنها به طرز بسیار دردناکی روی شانه های برنزه شده ادوارد پسر اصابت کرد و آتش سوزی پاهای برهنه او را کمی سوزاند، ترکشی به کف خشن پسرک کابین اصابت کرد. اگرچه او مبهوت بود، اما پیشرفتش کند نشد، او با خلبان خودکار شناور شد.
  و البته فراموش نکرد که انگشتر را بمالد و یک طلسم کوتاه بگوید.
  گردبادی جادویی کنیزان را گرفت و برد. و آنها را از کشتی منفجر شده یک کشور افسانه ای به مکانی امن منتقل کرد. و به بندر ختم شدند. گروهی از دختران زیبا با درجات مختلف برهنگی. و فقط یکی از آنها صندل های مروارید دوزی شده داشت. و این به این دلیل است که او کاملاً برده نبود.
  دختران آن را در گروه کر گرفتند و آواز خواندند:
  اما تپش قلب و رگ
  اشک بچه های ما مادران...
  می گویند ما تغییر می خواهیم
  یوغ زنجیر برده را دور بریز!
  پسر جنگجو به آنها آواز خواند:
  پسر زمین جواب می دهد، نه،
  من هرگز برده نخواهم شد...
  من معتقدم که آزادی شکوفا خواهد شد،
  آفتاب زخم چرکین را التیام می بخشد!
  
  برای میهن بزرگ در نبرد،
  قلب پسر تو را می خواند...
  شوالیه شجاع در صبح برخیز
  تاریکی از بین می رود، گل های رز می شکوفه می دهند!
  کوسه های ببری دوباره شروع به تعقیب پسری کردند که خرابکاری کرده بود.
  ادوارد جنگجوی جوان شمشیر خود را شکست، اگرچه شانه کبود شده اش به طور غیرقابل تحملی درد می کرد. یکی از شکارچیان خیلی نزدیک شنا کرد و قطع شد و پس از آن دوستانش به او حمله کردند.
  و آنها شروع به عذاب دادن کالاهای خود کردند و به معنای واقعی کلمه آنها را تکه تکه کردند. و امواج به رنگ غروب یاقوتی رنگ آمیزی شدند.
  - شما کوسه ها حس همبستگی ندارید. به جای حمایت از یک رفیق سقوط کرده، او را تمام می کنید. - رزمنده جوان با کنایه اضافه کرد. -وجدانت کجا رفته؟
  کوسه ها در جواب چیزی نامفهوم ناله کردند، فقط یکی از آنها، با راه راه های بنفش و بدون شاخ، ناگهان گفت:
  - تو کی هستی، جوان، که میلیون ها سال تکامل را به چالش می کشی.
  از تعجب، ادوارد پسر ابدی تقریباً شمشیر خود را رها کرد، اما خوشبختانه، به لطف واکنش خارقالعادهاش، موفق شد با انگشتان برهنه زیرک و میمون مانند خود، جام گرانبها را رهگیری کند.
  جوان جنگجو پرسید:
  - آیا شما صحبت می کنید؟
  کوسه به طنز خندید:
  - و شما چه فکر می کنید، فقط مردم قادر به این کار هستند. در اینجا این فحش دهنده شماست، نه بی دلیل اکثر شما تکامل را انکار می کنید و منشأ الهی را به خود نسبت می دهید. - و شکارچی اصلی دریاها با عصبانیت دم خود را روی آب زد.
  پسر منطقی جواب داد:
  - من اکثریت نیستم و به طور خاص معتقدم که ما زمانی میمون های بی فکر بودیم. اما بعد موفق شدند بلند شوند. - یک جنگجوی سرسخت رد شد. - هزاره ها می گذرد و ما به چنان ارتفاعاتی می رسیم که جسورترین نویسندگان علمی تخیلی هم خوابشان را نمی بینند!
  کوسه که به دنبال ادوارد در فاصله مشخصی ادامه داد، با شک و تردید اشاره کرد:
  "تو هنوز بیش از حد اعتماد به نفس داری، مرد. شما امیدوارید که با کمک عقل به آنچه که دیگران امید به دست آوردن آن از طریق فیض الهی را دارند، برسید.
  پسر در تلاش برای افزایش سرعت، به خصوص از آنجایی که بریدگی های حاصل از انفجار به طرز مشمئز کننده ای خارش داشت، دوباره متعجب شد:
  - از کجا می دانی، چون از دریا بیرون نمی آیی.
  کوسه با دانش گفت:
  - برخی از ما توانایی ذاتی برای جذب اطلاعات از مغز کسانی که خورده شده اند داریم. بنابراین من با یک اسقف بسیار خوش مطالعه روبرو شدم. شما نیز با وجود اینکه جوان هستید، دانش زیادی را در خود ذخیره می کنید. حالا شما صبحانه یا شام من خواهید بود، بسته به اینکه چه چیزی را بیشتر دوست دارید.
  - فقط امتحان کن! ادوارد، چابک مانند مار کبری، حرکت روبهرو را گرفت، شمشیر خود را تکان داد و نزدیکترین کوسه را که به سمت او هجوم آورد، کوبید.
  ضربه به او اصابت کرد و چشم، مغز و شاخ او را برید. و باز هم شکارچیان به جای اینکه همه با هم بر روی مجرم خود پرواز کنند، به بدن متشنج چسبیده بودند.
  - نه، هرگز مزه مغز من را نخواهی گرفت. - گفت، با سختی مهار خنده، کوسه ها خیلی احمق به نظر می رسیدند، پسر کوچولو. اما اگر می خواهید، نزدیکتر شنا کنید. - جنگجوی جوان با انگشتان پا برهنه شبیه انجیر شد.
  دزد دریایی از ترس حمله به خود، به شدت خش خش کرد:
  - حالا کارت را تمام می کنند. "ظاهراً او در فحش دادن خلاقیت چندانی نداشت، او خود را فشرد." - ای کوچولوی احمق.
  ماهی درنده پس از پایان کار با شریک زندگی خود، دوباره به دنبال مرد جوان شتافت. آنها سعی کردند از همه طرف به او حمله کنند، اما ادوارد پسر ابدی که در جنگ های مخفی، از جمله با سلاح های لبه دار، آموزش دیده بود، شیرجه زد و شکم یکی را پاره کرد و دم دیگری را برید. کوسه ها که گویی بد هستند، برای مدتی علاقه خود را به او از دست دادند و خودشان را می جویدند.
  - می بینم، شما خواهران خود را کنترل نکنید. - ادوارد پسر شکست ناپذیر با خوشحالی گفت. چرا اینقدر ابتدایی هستند؟ و در سکوت می میرند، مثل پارتیزان های زیر بازجویی؟
  کوسه اصلی صادقانه پاسخ داد:
  "افراد مثل من نادر هستند. و بقیه کوهی از ماهیچه های احمقانه است که غرایز آنها را تأیید می کند : زخمی ها را تمام کن - قوی تر از دستورات من.
  ادوارد پسر زیرک شمشیر را وزن کرد و فکر کرد که چرا آن را به سمت این نهنگ مینک پرتاب نکنیم. درست است، خطر گم شدن و از دست دادن یک سلاح باشکوه وجود داشت. کوسه باهوش انگار قصد خود را حدس زد، سرعت خود را افزایش داد و شروع به دور شدن از جنگنده جوان کرد.
  - و تو، می بینم، ترسیده بودی. - ادوارد، جنگجوی ظالم قهقهه زد، شبیه پسر بچه ها. - می تونی با گروهت تماس بگیری؟
  زهکش باله دار به طرز زهرآمیزی زمزمه کرد:
  حساب نکنید، شانس زیادی برای زنده ماندن نخواهید داشت.
  کوسه ها دوباره سعی کردند او را از هم جدا کنند، چند بار او را لمس کردند، به ویژه پای او را با دندان های خود باز کردند، تقریباً انگشتان دستش را جویدند و چند ضربه دردناک با شاخ به بدن وارد کردند. ، ظاهراً چند دنده شکسته است. اما خود دهها نفر از آنها کشته شدند. مکث های کوتاه زمانی که رفقای خود را تمام کردند به او اجازه داد تا سازماندهی مجدد کند. یک توپچی، یک محکوم سابق با موهای مجعد و بینی کج، از قبل در کشتی منتظر او بود. به همراه او، یک زن جنگجو که شبیه یک زن سیاهپوست بود، از کوچکترین توپ شلیک کردند. بیخود نبود که مرد سیاهپوست به عنوان یک تیرانداز بی نظیر شهرت داشت؛ گلوله توپ به کوسه برخورد کرد و آن را پاره کرد.
  - بو - بو! - گفت: ادوارد جنگجوی جوان، دندان هایش را در آورد. - حیف که راه راه نیست. حالا او مرا به یاد خواهد آورد، انتقام خواهد گرفت. - لبه دستش را از گلویش کشید و اضافه کرد. - فقط در حال حاضر انتقام از او، به طور خاص، بیرون خواهد آمد و نه تنها به پهلو!
  جنگجوی جوان که با دستان و انگشتان برهنه پاهای زیرک خود چسبیده بود، که حتی یک شامپانزه هم به آن حسادت می کرد، به سرعت از روی عرشه بالا رفت، او چنان هیجان زده بود که احساس خستگی نمی کرد. کاپیتان کاوارناوا اولین کسی بود که برای ملاقات با او دوید:
  -خب پسرم هوش چطور بود؟
  جوان رزمنده با شوق پاسخ داد:
  - عالی، من می توانم روی یک تکه کاغذ ترسیم کنم که در آن تمام باتری ها و پاسگاه های آنها قرار دارد. فکر میکنم ما شانس حمله موفقی داریم.
  کاوارناوا از او در این تلاش حمایت کرد:
  - فکر کنم همینطور باشه. - و دزد دریایی بزرگ ریش خود را با خنجر مالید. -طرح حمله ثابت می ماند؟
  - آره! آیا تنها تنظیم را خودم انجام دادم؟ ادوارد خندان با افتخار گفت.
  - چی؟ کاوارناوا پرسید.
  پسر با خوشحالی جواب داد:
  - در بندر، از جمله، یک کشتی جنگی صد و بیست تفنگ، یکی از قوی ترین کشتی های Contrabass وجود داشت.
  - اینطور است، اما در برابر چنین نیرویی ما نمی کشیم، باید حمله را به تعویق بیندازیم. کاوارناوا با ترس زمزمه کرد.
  رزمنده جوان با کنایه تصحیح کرد:
  - گفتم من هستم.
  کاپیتان دزدان دریایی با امید زمزمه کرد:
  - پس رفت؟
  پسر ترمیناتور زیرکانه چشمکی زد:
  - می توانی بگوئی، تا ته جهنم رفت.
  کاوارناوا متعجب شد:
  - خودت غرق شدی؟
  ادوارد جنگجوی جوان لازم نمی دانست چیزی را پنهان کند:
  - نه، من کمی به او کمک کردم. انبار باروت به آتش کشیده شد و چگونه منفجر شد، نشنیدی؟
  کاوارناوا هم خندید:
  - فکر کردیم رعد و برق است. - من فورا بهتر شدم. - با این حال، قهرمان زن سیاه پوست و دیگران از عرشه بالا آتش را دیدند. - کاپیتان تعجب کرد. - پس تو این کارو کردی؟
  ادوارد پسر پوزخندی زد و پهلوهایش را روی مشتش تکیه داد:
  - بله من! چاره دیگری نداشتم. در غیر این صورت، همه ما غرق می شدیم، وگرنه باید این ماجراجویی را رها می کردیم.
  کاوارناوا با هجوم فکری فریاد زد:
  - بله، تو فقط یک قهرمان هستی. ما باید به شما پاداش دهیم، اما ما برادران ساحلی دستور و صلیب نداریم. شاید شاهکار شما در هنگام تقسیم غنیمت مورد توجه قرار گیرد.
  دزد دریایی عضلانی که پشت سر او ایستاده بودند، لاغر اندام، چروکیده، اما در عین حال با موهای روشن، در گروه کر فریاد زدند:
  - درست!
  پسر نابودگر، ادوارد، با خوشحالی مانند هلیکوپتری با ملخ، شمشیری تیز بالای سر درخشانش چرخید:
  - این عادلانه خواهد بود، اگرچه ثروت برای من خیلی جالب نیست.
  شما نمی توانید درک کنید که چه چیزی بیشتر از این است، اعتقاد صادقانه یا جسارت.
  کاوارناوا با قاطعیت جواب داد:
  - این به این دلیل است که شما هنوز خیلی جوان هستید. وقتی هم سن شما بودم، بیشتر در مورد ماجراجویی می دیدم تا پول. اکنون، جزئیات نهایی را با افسران خود در میان خواهیم گذاشت.
  
  گالیور در برده داری
  حاشیه نویسی
  حالا گالیور پسری است که مجبور می شود چرخ کانن را بچرخاند . و دختر زیبای ویسکونتس او را با شلاق شلاق می زند. این اکنون سرنوشت غیرقابل رشک برای مسافر افسانه ای است.
  . فصل 1
  پسر گالیور از دیگر ملوانان جدا شد. آنهایی که بچه هم شدند به پادگانی جداگانه فرستاده شدند و قرار بود در آنجا به کارهای سخت مختلف گمارده شوند. و پسران ابدی باید سبدهای پر از سنگ را در معادن برهنه و پابرهنه حمل می کردند و با پتک و کلنگ سنگ ها را می بریدند.
  سرنوشت بردگان چنین است. اما گالیور کمی خوش شانس بود. با این حال، ویسکونتس دستور داد که او را به چرخ مهار کنند و او را وادار کرد که سنگ آسیاب را که در آن غلات به آرد آسیاب شده بود تبدیل کند. کار سخت است، اما در آفتاب. و حداقل تنه شنا را برای شما جا گذاشتند. پسران دیگر به خاطر اقتصاد در معدن هستند و کاملاً برهنه هستند و گاهی ماه ها آفتاب را نمی بینند، با چوب و تازیانه کتک می خورند، زنجیر می بندند و روی سنگ می خوابند. علاوه بر این، آنها بوی تعفن معادن را از مدفوع مختلف و مشعل های دودی استشمام می کنند.
  و بنابراین گالیور هنوز در آفتاب و هوای تازه کار می کند. و دختر ویسکونتس در کنار او راه می رود. هر از گاهی با شلاق به پشت پسر بچه می زند و با پوزخند می پرسد:
  -خب چطور؟ این بار شما خوشحال هستید!
  گالیور از نظر فلسفی اظهار داشت:
  انسان پیشنهاد می دهد، اما خدا خلع می کند!
  دختر پاهای برهنه اش را کوبید و گفت:
  - عوام فریبی! گرچه جوانی و دوباره در کودکی به دست آوردی و عالی است!
  در بدن یک پسر دوازده ساله واقعاً احساس شادابی و شادابی می کنید.
  اگرچه پاهای برهنه شما سنگ های تیز را سوراخ می کند، اما آنقدر سفت شده اند و پسر آنقدر سخت است که فقط قلقلک دلپذیری را احساس می کنید.
  و تقریباً هرگز احساس خستگی نمی کند.
  بنابراین دختر می خواهد با او چت کند. او چه کار دیگری می توانست بکند؟ نه تلویزیون، نه رادیو، چه رسد به بازی و اینترنت، اختراع نشده است، بنابراین هیچ چیز و هیچ کس برای سرگرمی وجود ندارد.
  ویکنتس با لبخند پرسید:
  - و وقتی در قلمرو غول ها بودی، از جثه کوچکت خجالت نمی کشید؟
  گالیور خاطرنشان کرد:
  - برای یک آدم ساده من کوچک نیستم. و حتی قد بالاتر از حد متوسط. اما راستش را بخواهید، البته اگر حتی یک دختر کوچک از شما بزرگتر باشد، خجالت آور است!
  در پاسخ، خنده. سپس شلاق نسبتاً دردناکی به کمر عضلانی و برهنه پسر اصابت کرد.
  گالیور سرعتش را تندتر کرد. البته، هنوز هم خوب است که برای همیشه جوان باشی، اما وقتی برده باشی، خیلی خوب نیست. اما برای سایر ملوانانی که کودک شده اند حتی سخت تر است. و البته، نباید فکر کنید که بدشانس ترین مرد دنیا هستید. خورشید می درخشد، نسیم دلپذیر و تازه ای بر بدنی عضلانی و برهنه می وزد. پسرهای معادن متعفن که از کار کمرشکن رنج می برند چطور؟
  گالیور از دختری از خانواده اصیل پرسید:
  چرا ما را حراج نکردند؟
  ویکنتس با لبخند پاسخ داد:
  - طرح جدید توسعه معدن رسیده و نیاز فوری به نیروی انسانی است. وقتی معدن خالی می شود. شاید به حراج گذاشته شوند. دوست دارید برهنه روی سکو بایستید و دستان دختر و پسرهایی را حس کنید که بدن شما را احساس کنند و انگشتان خود را در دهان شما بگذارند؟
  گالیور احساس انزجار کرد و ساکت ماند. و ویکنتس دوباره به او ضربه زد
  با شلاق یک نوار قرمز در پشت وجود دارد.
  دختر پای برهنه اش را کوبید. او خنده دار به نظر می رسید - یک لباس مجلل و پاهای برهنه، مانند یک برده یا یک فرد عادی.
  با این حال، او توییت کرد:
  - تو فقط چیز منی! و خوشحال باش که من معشوقه تو هستم! و بعد می توانم تو را به اورک ها بفروشم! و خیلی بدتر خواهد شد!
  گالیور پسر تعجب کرد:
  - آیا اورک ها واقعا وجود دارند؟
  دختر سرش را به علامت تایید تکان داد.
  - قطعا! چه چیزی را نمی دانستی؟
  کاپیتان سابق که بچه شده بود صادقانه پاسخ داد:
  - من فکر می کردم آنها فقط موجودات افسانه ای هستند!
  ویکنتس خندید و پاسخ داد:
  -خب همه ما یه جور افسانه داریم! و بعد دیگر چیزی برای برداشتن و اضافه نکردن وجود ندارد!
  گالیور خواند:
  من معتقدم با یک افسانه ، مردم خداحافظی نمی کنند،
  و دوستان وفادار برای همیشه باقی خواهند ماند!
  دختر برای چندمین بار آن را گرفت و خندید. اگرچه - خندیدن همیشه مناسب نیست.
  گالیور فعلا ساکت بود. یادش آمد که بودن در میان غول ها ترسناک است. حتی یک گربه برای شما خطرناک است، اما چگونه یک میمون نزدیک بود او را بکشد. پس پس از آن دچار مشکل شد. با اینکه سقفی بالای سر داشت و سیراب بود و لباس های فاخر و البته ضخیم داشت.
  اما به خصوص در میان غول ها، نداشتن یک زن در کنار شما ناخوشایند است. درست است، اکنون او در بدن یک کودک است و به نظر می رسد هیچ تمایل خاصی وجود ندارد. اما هنوز کسل کننده...
  گالیور شروع به خواندن عاشقانه خود کرد.
  بر فراز پرتگاه در آستانه جهنم بهشت،
  من می خواهم از خدا رحمت کنم!
  به سوی او خواهم رفت، در حالی که جانم می سوزد،
  سوال خالی: بمیر یا زندگی کن!
  
  شیطان با یک صاعقه ظاهر شد،
  آن اراده محصول افکار سیاه است!
  و نفرت قلبم را می شکند
  چه چیزی ذهن سرکش من را به هیجان می آورد!
  
  می توانم به معشوقم افتخار کنم
  از شر آویز زنجیری خلاص شوید!
  بگذار چهره های مقدسین در معبد شادی کنند،
  من در این روزهای وحشتناک دعایی را به آنها تقدیم خواهم کرد!
  
  من به بزرگی دیگران نیازی ندارم،
  فرهای عزیزم را بافته ام!
  ما تنها دو نفری هستیم که در پیشگاه خداوند متعال هلاک می شویم
  فرشته شمشیر خود را بلند کرد، فلز برق زد!
  
  به دختر گفتم: با هم خواهیم بود
  برای همیشه در زیر آفتاب شاد زندگی کنید!
  و حفظ زیبایی یک امر افتخار است،
  تا ستاره در ابدیت خاموش نشود!
  
  پس بوی خوش خیمه های بهشتی را بشناسید،
  من نمی توانم یک بوسه شیرین را جایگزین کنم!
  در آغوش نوازش شگفت انگیز،
  و من به طوفان های زندگی اهمیت نمی دهم!
  گالیور آهنگ خوبی خواند. و در عین حال شاد و سرزنده.
  و در حالی که او آواز می خواند، اورک ها در واقع مشغول سرقت بودند. به ویژه، آنها یک پسر اسیر را شکنجه کردند تا بفهمند مارکی دو ساد کجا رفته است.
  اورک ها به شدت در تلاش بودند که این جنگجو و جادوگر را همزمان دستگیر کنند.
  پسری که حدودا دوازده ساله به نظر می رسید، اگرچه در این دنیا همه بدون توجه به سن و سال به نظر کودک می رسند، ابتدا با بستن او به بز شلاق خورد.
  پسر به آرامی ناله کرد و لب هایش را به هم فشار داد. اما من نمی خواستم چیزی بدهم.
  او را برای مدت طولانی کتک زدند تا اینکه سر روشن پسر تکان خورد و به پهلو افتاد.
  اورک آب یخ از یک سطل به صورتش پاشید. و جوان رزمنده به خود آمد.
  اورک غرغر کرد:
  - صحبت!
  پسر در پاسخ به سختی نفسش را زمزمه کرد:
  - نخواهم گفت!
  جلاد دوباره پسر را زد. لرزید.
  ارک بزرگ خاطرنشان کرد:
  -باید پاشنه پاش رو با جرقه سرخ کرد!
  اورک ها خیلی غرغر می کنند!
  و سپس یکی از آنها به سمت شومینه رفت و مشعل را آتش زد. پسر که تقریباً برهنه بود و با ضربات شلاق همه جا را بریده بود، رقت انگیز و تأثیرگذار به نظر می رسید. پاشنه های برهنه و گرد او بیرون زده بود و مثل بچه ها ناتوان و صورتی به نظر می رسید.
  آتش با زبان درنده اش به شکل گوشتخواری کف کودک را می لیسید. و پسر چگونه فریاد بزند، از درد جهنمی. و شعله به طرز دردناکی پاهای پسر را سوزاند.
  کودک ابدی غرش می کرد و دیوانه وار تکان می خورد، اما طناب ها بسیار قوی بودند.
  و اورک ها به شدت به عذاب پسر می خندیدند. و بوی خیلی اشتها آور می داد، مثل کباب.
  گالیور، خوشبختانه، این را ندید. وگرنه واقعا از ناراحتی غر می زدم.
  خانم ویکنتس دوباره با شلاق به پسر بچه زد و پرسید:
  - آیا تا به حال خواسته اید که حداقل زمانی در زندگی خود مانند خداوند قادر باشید؟
  کاپیتان پسر سری تکان داد.
  - گاهی دلم می خواست ... هر چند گاهی فکر می کنی برای مردم چه کار می توان کرد تا با تو خوشحال شوند؟
  دختر متذکر شد:
  - مثلا همه اینجور آدما رو بچه کن!
  گالیور سرش را تکان داد:
  - برای تبدیل شدن به مثلاً یک دختر و پسر بیست ساله، فکر می کنم تقریباً همه مردم با کمال میل موافق باشند. اما در مورد بچه ها شک دارم! به هر حال، در بدن کودک نمی توان از عشق ورزیدن لذت برد!
  ویکنتس پوزخندی زد و گفت:
  -خب یه جورایی ما خیلی از این موضوع ناراحت نیستیم. ما بچه هایی داریم که اژدها آورده است. و همه مشکلات را حل می کند! البته ترس از مرگ هم وجود دارد. مردم به روح جاودانه اعتقاد دارند اما هیچکس وجودش را ثابت نکرده است! و شما مردم نیز!
  گالیور شانه هایش را بالا انداخت و گفت:
  - مسیحیانی هستند که به روح جاودانه اعتقاد ندارند. آنها به معنای واقعی کلمه می فهمند: روحی که گناه می کند، بگذار بمیرد. اگر چه کتاب مقدس می گوید که مردم از قبل در چشم خدا مرده اند!
  دخترک خندید و جواب داد:
  - و در مورد کلم کلم! به عبارت دقیق تر، می توان در مورد دین برای مدت بسیار طولانی و بی معنا بحث کرد.
  بهتره یه چیز خنده دار بخونی!
  گالیور آن را گرفت و خواند.
  هیچ چیز کوچکی در چیدمان دنیای اموات وجود ندارد،
  هر بهانه ای برای شیطان مانند قلاب است.
  اگر لطفی از جانب خداوند در دنیا نباشد،
  یعنی جهنم دور نیست!
  
  از این گذشته ، جهان آنقدر دوست دارد شر ،
  مثل جزایر بدون قطب نمای خوب...
  اگرچه قهرمانی دلاوری خوانده می شود -
  در واقع پادشاه عالم شیطان است!
  
  ظالم در این دنیا موفق می شود،
  کسی که ترحم نمی داند پادشاه است!
  زیر درخت خرما تله هایی هست حتی بهشت
  خوبی کجاست؟ صفر ناچیز او!
  
  هر ایمانی ممکن است فاسد شود
  هر شکوهی بو می دهد، طناب را بشناس...
  خزندگان به طرز موذیانه ای در جعبه شنی خش خش می کنند -
  و من می خواهم جهان را با یک رویا روشن کنم!
  
  برای روشنایی تلاش کن، اما در تاریکی اوج بگیر،
  شکار هدیه دادن، اما جیب خالی!
  اگر نمی خواهی مثل یک طوطی بدبخت زندگی کنی،
  برو به پستی، حیله گری و نیرنگ!
  
  حتی زندگی کردن زیر لایه ای از مخاط هم منزجر کننده است،
  جایی که بدون پشتیبانی سقف - نه یک قدم!
  ارواح مانند شاهین به اوج می شتابند،
  اما گوشت در باتلاق است، شمشیر به دشمن می درخشد!
  
  چطور شد که شادی محو شد؟
  و چرا شیطان در همه جا حاکم است؟
  آیا خداوند قدرت کافی ندارد؟
  تا همه همیشه خوب باشند؟
  
  از این گذشته ، انسان توسط یک متعصب خلق نشده است ،
  از این گذشته ، در هر قلبی چشمه ای از عشق وجود دارد..
  چرا مردم نمی دانند چگونه اندازه گیری کنند
  و خوشبختی فقط بر خون بنا می شود؟!
  
  متأسفانه، شما نمی توانید پاسخ خود را پیدا کنید.
  بنابراین از قرن گذشته این یک چیز وحشتناک در جهان بوده است ...
  و شیاطین با تو چهره ای وحشتناک می سازند،
  و گویا خداوند مردم را فراموش کرده است!
  
  اما من باور ندارم - شر قادر مطلق نیست،
  شما فقط باید اراده را در یک مشت فشار دهید!
  سپس انگیزه منتهی به جهنم ناپدید می شود،
  و صلح و هماهنگی بین ما برقرار خواهد شد!
  گالیور خیلی زیبا و با احساس خواند. و آهنگ او را باید خوب ذکر کرد.
  در این میان اورک ها پاشنه های پسر را به خوبی برشته کرده بودند، اما چیزی به دست نیاورده بودند.
  افسوس، این یک مشکل بزرگ است.
  سپس آنها شروع به شکنجه دختر کردند. او را ابتدا به بز بستند و با نخ ریسی به پاشنه های برهنه اش زدند.
  دختر از درد وحشتناکی فریاد زد، ناله کرد، پیچ خورد، اما هنوز اطلاعات مفیدی نداد.
  شکنجه کمی طول کشید... اورک ها که دیدند چوب ها کار نمی کنند آتش را آتش زدند و دوباره بوی سوختن به مشام رسید.
  بله، اینها هیولاها و جلادهای بدی هستند.
  و گالیور، در همین حال، گرفت و خواند، دوباره یک آهنگ خوب.
  تخیلم بهم زد
  همه چیز روشن شد، انگار در اکتبر!
  و چنگال را در دو طرف دیو شیطان قرار دادیم،
  و روی زمین بسیار زیبا خواهد بود!
  
  چنین ستاره هایی در جهان ما -
  برخی از آنها یاقوت هستند و برخی دیگر الماس!
  ما از شریر ادای احترام می کنیم -
  ضربه مثل چکش است و نه به ابرو، بلکه به چشم!
  
  ویترین مغازه با کوازار،
  هیپودروم تابناک می درخشد!
  در روح من زخم های شکافی وجود دارد -
  انگار یک قتل عام بزرگ در آن رخ داده است!
  
  آنها مانند حلقه های دنباله دار پیچ می خورند،
  درخشش گوسفند - راه شیری می درخشد!
  درباره اعمال جاودانه خوانده شده،
  در شکوه همیشه دوس باشد!
  
  آدم غمگین چه می تواند بکند؟
  فقط یک قطره اشک از چشمان آبی بیرون بیاید...
  وقتی همه چیز در اطراف خاکستری و نفرت انگیز است،
  وقتی با امید برای رعد و برق در ماه ژوئن منتظر می مانید.
  
  لب های بدبختت را با لبخند دراز کن -
  درک کنید که دنیا توت در جنگل نیست.
  دختر بلافاصله دندان های خود را برای شما دراز می کند،
  در آن شما یک رویای معقول را محقق خواهید کرد!
  اینها آهنگ های خنده داری هستند که هم دختران و هم پسرها دارند.
  اما ویکنتس با ناراحتی گفت:
  - نه! آهنگ ها عالی هستند البته! اما بیایید جملات بالدار نیز داشته باشیم، برای افکار در زندگی!
  و گالیور آن را گرفت و مانند یک طوطی زخمی شروع به صحبت کرد.
  پای برهنه زن به موقع هر چکمه ای را در گالوش می گذارد!
  مردی که اغلب به پاهای برهنه و زنانه نگاه می کند، با گالوش بنشیند!
  پای زن پابرهنه، به خوبی زیر پاشنه می‌راند و کاملاً در گالوش مینشیند!
  مردی حاضر است برای پاره کردن کفش های یک دختر از درون خود بچرخد!
  پاشنه برهنه یک زن هر چکمه ای را به بیرون تبدیل می کند!
  پای برهنه یک زن، هر مردی را به بیرون می چرخاند، حتی اگر آخرین چکمه باشد!
  اگر می خواهی مردی را از درون برگردانی، کفش هایت را در بیاور، اگر می خواهی او را در گالوش بگذاری، پاشنه ات را آشکار کن!
  چرا کودکی پابرهنه است، چرا که پای برهنه زن باعث می شود مردها سرشان را از دست بدهند، انگار که پسر هستند!
  میل به برهنه دیدن یک مرد باعث می شود مرد از درون برگردد!
  برای در آوردن لباس یک زن، ابتدا باید کفش های او را بپوشید!
  یک زن تاجر با درآوردن لباس در زمان مناسب، سه پوست را از یک مرد جدا می کند!
  زنی که به موقع برهنه شود، پابرهنه نمی شود و مرد را کاملاً نعلین می کند!
  یک زن پابرهنه چکمه ای به مرد می اندازد و او را در گالش می گذارد و او را به بیرون می چرخاند و او را آخرین پابرهنه می کند!
  یک مرد شبیه گیبون است، فقط متأسفانه از نظر عقل بیشتر از قدرت!
  مرد لجبازی الاغی دارد، جاه طلبی یک شیر، اما در واقع بز است!
  مرد برای یک زن مانند شیب برای گاو است، بدون آن نمی توانی انجام داد، اما نزدیک شدن منزجر کننده است!
  آنچه بین یک مرد و یک توالت در اتاق زنان مشترک است - این واقعیت است که زنان فقط به مردان نق می زنند!
  زن روباه حیله گری است که می تواند هر شیری را مانند خرگوش ببلعد!
  زن به مردی به عنوان پسر شلاق نیاز دارد، اگر مردی را کتک نزند، زنده نمی ماند!
  یک زن مثل شاخ خوک به مردان نیاز دارد، فقط یک کت خز اهدایی توسط مردان گران است!
  نه همه چیز طلاست که می درخشد، نه همه چیز گنجی است که کور می کند!
  اما گربه با پوک باز هم بهتر از روباه پوشیده از پوست گوسفند است!
  قوی ترین شیر را روباه حیله گر می تواند در بند نگه دارد!
  حتی با قدرت یک گربه، می توانید یک شیر را با حیله گری روباه شکست دهید!
  برای اینکه دارکوب نباشید، کلاغ ها را نشمارید!
  برای عمل به وعده های انتخاباتی آسان تر است که یک کلاغ مثل بلبل بخواند تا یک سیاستمدار!
  با یک سیاستمدار در مورد شمردن کلاغ ها و آخرین دارکوب بودن بحث کنید!
  روباه بزرگترین دندان نیش را در بین حیوانات ندارد، اما بیشترین قربانی را در بین مردم دارد!
  مهمان ناخوانده بدتر از خوک در چنگال است!
  اگر در ذهن خود احمق باشید، مانند پاپا کارلو سخت کار می کنید و کلید طلایی را پیدا نمی کنید!
  اگر نمی خواهی مثل پینوکیو درس بخوانی، برای زندگی یک چوب می مانی!
  اگر مثل پینوکیو باتدبیر هستید، پس مغز زیادی دارید!
  ذهنی مثل کنده، کسی که مثل پینوکیو به جای مدرسه به تئاتر می دود!
  با دفن طلا در خاک سوژه کشور احمق ها می شوید!
  اگر استعدادهای طلایی خود را دفن کنید، برای یک سکه مس هلاک خواهید شد!
  کوه های طلایی از سخنرانی های نقره ای ارزش یک پنی را ندارند!
  اگر یک سیاستمدار ذهن خود را به باد دهد، پس رای دهنده به زهکشی می رود!
  یک صنعتگر ماهر می تواند پینوکیو را از کنده ها بسازد، اما که ذهنش سوخته و با یک کلید طلایی در باتلاق سرگردان شود!
  برای اینکه مردم به دموکراسی بالغ شوند به خورشید آزادی نیاز دارند و در تاریکی استبداد تا ابد از نظر سیاسی سبز خواهند ماند!
  چکمه های عزیز، زنی با پای برهنه ماین می کند!
  سیاستمداران اغلب برای بستن یقه رای دهندگان قلدری می کنند !
  یک سیاستمدار مغرور رای دهندگان را مثل مرغ له می کند!
  یک سیاستمدار رویای سوار شدن بر اسب سفید را در سر می پروراند تا قلاده را به یک رای دهنده بزند!
  روباه نیش‌های کوچکی دارد و می‌خواهد آن‌ها را ببلعد و کلاً آنها را پنهان کند!
  سیاستمداری که زیاد در مورد بشردوستی صحبت می کند یک آدمخوار معمولی است!
  و خرس را می توان با سخنانی به شیرینی عسل به خواب برد!
  برای یک مست، ودکای تلخ شیرین تر از عسل است!
  یک خیاط دروغ می گوید و سرخ نمی شود، یک سیاستمدار "سرخ" می شود و دروغ می گوید!
  زنی که کفش هایش را انداخته، مردی را در حد یک ولگرد می پوشد!
  جنگ چهره زنانه ندارد، بلکه قیافه ای دارد که افراد هیجان انگیز را به خود جذب می کند!
  زن کبوتری است که مانند بادبادک به مرد دارکوب گاز می زند!
  یک زن همیشه هفت جمعه در هفته دارد و بدون هدیه یکشنبه از بدهی زناشویی، همیشه یک روز تعطیل دارد!
  خداوند در همه چیز قادر مطلق نیست، او قادر به بحث کردن با یک زن نیست!
  با اینکه خداوند متعال است، نمی تواند دهان زن را ببندد، و جلوی سیاست را بگیرد!
  یک سیاستمدار وجدان ندارد، یک زن حس تناسب دارد، و یک زن سیاستمدار همه احساسات بی اندازه دارد!
  زن گلی است خاردار مثل گل رز، اما عطر شیرین او بزها و پهپادها را جذب می کند!
  رای دهنده به دوران کودکی می افتد، به بلوط های قدیمی منفور با گود رای می دهد!
  یک سرباز روسی را می توان مانند یک کنده اریب به زمین انداخت، اما نمی توان آن را به زانو درآورد، و مانند آسفن تکان داد!
  اگر نمی خواهی نظم نظامی را رعایت کنی، مثل یک زندانی کمرت را خم می کنی!
  در دنیای ما خاک زیادی وجود دارد، فقط شاهزاده های کمیاب در آن هستند!
  زبان سیاستمدار دراز است، اما برای به انجام رساندن آنچه کوبیده است - دستانش کوتاه است!
  سیاستمدار زود وعده می دهد، دیر عمل می کند، التماس می کند و از فریب بخشیده می شود!
  وقتی زنی کفش کافی نداشته باشد، مردی را پابرهنه به پا می کند!
  یک زن در درجه اول روباهی است که می خواهد یک شیر را کمند کند، اما معمولاً خرها در کمند او گرفتار می شوند!
  زن مرغی است که عاشق تخم مرغ طلایی است و فقط ضرری برای حامل آنها به همراه دارد!
  زن مرغ است، فقط او می تواند برای آن مرد که یک روباه واقعی است، تخم های طلا بیاورد!
  یک روباه واقعی و یک خروس شما را وادار می کنند تخم های طلایی بگذارید!
  چنگال های روباه از شیر نیست، اما او سه پوست را از پادشاه جانوران خواهد جدا کرد!
  هر که با عقلش روباه نباشد شیر هم نیست!
  یک زن روباه قادر است هر مردی را متقاعد کند که او یک شیر است و مانند یک الاغ ساده پرورش می یابد!
  یک شیر زن تنها با ذهن روباه و چنگال گرگ!
  شیر آن نیست که غرش می کند، بلکه آن است که سبزه های زیادی را پاره می کند!
  وقتی یک سیاستمدار روباه نیست، سه پوست از او کنده می شود و یقه اش را می بندند!
  یک سیاستمدار الاغ گشادی برای نشستن روی دو صندلی دارد، اما وسعت روحش فقط در کلام است!
  یک تانک با یک پرتابه هسته اورانیوم سوراخ می شود، یک سیاستمدار بدون قلب، اما با یک کیف طلایی به قله راه می یابد!
  یک زن با پاهای برهنه می تواند یک میلیاردر را به زاغه ویرانه تا سطح یک ولگرد هدایت کند!
  سیاستمداران زنان و رای دهندگان را می پرستند و پاهای برهنه برای پوشیدن کفش!
  سیاستمدار لباس زنان را در می آورد و کفش های مردانه را می پوشد!
  سیاستمدار می خواهد پاهای زنان را برهنه کند و مردان را تا گوش بپوشاند!
  سیاستمداران می خواهند لباس زن را در رختخواب دربیاورند و مردان را در نزدیکی صندوق های رای بپوشانند!
  برای یک سیاستمدار، پای برهنه یک دختر برای بالا بردن آبرو است، اما رتبه بالا می رود، کفش کردن رای دهندگان!
  سیاستمدار در سرش پاشنه های زنانه دارد و رای دهنده برای او چکمه ای بی رنگ است!
  سیاستمدار عاشق زنان بدون لباس و رای دهندگانی است که کاملاً نعلین هستند!
  زنی که به موقع کفش هایش را در بیاورد، یک سیاستمدار را زیر پاشنه می کشد، حتی اگر یک چکمه کارکشته باشد!
  سیاستمداری که یک زن قادر است با پای برهنه، چکمه های احمقانه، زیر پاشنه او رانده شود!
  پاهای زن برهنه را دوست داشته باشید، اما یک چکمه نمدی نباشید!
  پاهای برهنه زن ها چقدر زشت است، زشت است که بگذارند تو را زیر پاشنه ببرند!
  پاهای برهنه دختران را تحسین کنید، اما اجازه ندهید آنها شما را مانند چکمه نمدی بپوشند!
  پاهای برهنه زنان از سیاستمداری که به کفش زدن رای دهندگان عادت دارد، چکمه های پر می سازد!
  یک زن با انداختن کفش های خود می تواند نه تنها یک چکمه نمدی روی زانوهای خود بگذارد!
  ضربه زن زمانی قوی تر است که آن را در می آورد و کفش هایش را پا می کند!
  یک سیاستمدار چکمه نمدی گرد است اگر پاهای برهنه زنان او را زیر پاشنه می برند!
  چنان قدرتی در پاهای برهنه دختران وجود دارد که او چاشنی‌ترین چکمه‌ها را زیر پاشنه می‌راند و بی‌نقص‌ترین چکمه‌های نمدی را کاملاً به پا میکند!
  گالیور اینگونه سخنان بالدار می گفت.
  دختر جیغی کشید:
  - دوست داشتني! گفته های شما فقط فوق العاده و فوق العاده است !
  سپس پای برهنه و تراشیده اش را کوبید.
  اورک ها در جاهای دیگر در فکر فرو رفته بودند. دختر و پسر اسیر اطلاعات نمی دهند!
  و در عین حال، حتی چوب ها نیز ناتوان بودند. و کباب کردن پاشنه های برهنه آنها زبانشان را شل نکرد.
  پس من باید چه کار کنم؟ اورک ها در مورد شکنجه خیلی مبتکر نیستند. خوب، شاید سعی کنید روی قفسه تکان دهید؟
  بنابراین اورک ها به این روش متوسل شدند. آنها او را گرفتند و بازوهای پسر را پیچاندند و او را روی قفسه بلند کردند. پسر ناله کرد و خس خس سینه کرد. سپس او را آزاد کردند و پسر به زمین افتاد. و در همان سطح، طناب کشیده شد و کودک از درد جهنمی فریاد زد.
  و اورک ها مثل خوک ها می خندند.
  اینجا شرکت ...
  گالیور با ناامیدی آواز خواند.
  وطن من، تاریکی جهان،
  یک تبر از نیروهای جهنمی بالای سر شما معلق بود!
  او ناگهان قادر مطلق شد - شیطان وحشتناک،
  تمام دستش را روی کائنات دراز کرد!
  
  ما زمین نداریم، فقط یک تارتاروس داریم -
  تاریکی با تاریکی سوزان و شرور شعله ور است!
  فکر می کردم فقط یک شوخی است - فریاد مزخرف داد،
  و حالا تمام دنیا زیر پاشنه اوست!
  
  اما شما نمی توانید از زندگی میهن عبور کنید،
  ما انبوهی از مردم و جمعیت را فتح خواهیم کرد!
  از این گذشته ، قدرتمند الف ها ، خرس را هلاک کن ،
  او می گوید من سر پیشور را باد می کنم!
  
  چقدر برای ما سخت است اگر دشمن قدرتمند باشد
  اگر حرکتی برایش باقی مانده باشد...
  یک خون آشام زیر ماه از ابرها غرش می کند،
  او می خواهد ما را تباه کند!
  
  روح الف ها چنان است که هیچ زنجیری پیدا نمی شود
  صلابت و عشق همه در یک روح!
  بهتر است نجنگید - شما هدف خواهید بود،
  و با بهشت محبوبت حتی در یک کلبه!
  
  آینده جهان هر دمیورگی است،
  آیا می توانید شادی را برای قرن ها مجسمه سازی کنید
  اما یک راهزن آمد، حتی خیلی باحال،
  و حالا رویا مثل قیر می سوزد!
  
  اما امید وجود دارد، معنای بزرگی دارد،
  که خداوند برای داوری پیشور خواهد آمد!
  شما بسیار سبک هستید - فکر یک شخص،
  حتی اگر گاهی اوقات یک رشته نخ نازک و ابریشمی است!
  
  دنیای جدیدی وجود خواهد داشت که در آن همه آزادند
  جایی که هر کدام از ما مرد کوهستانی است!
  و زمان تغییر فرا می رسد،
  از رگهای من بیرون کن تو غریزه دزدی!
  . فصل شماره 2
  گالیور خیلی جالب خواند. این پسر قرار نیست بالغ شود. اما چه کسی نشان داد که بچه بودن بد نیست. حتی اگر پاهای برهنه شما روی سنگریزه های تیز قدم بگذارد، به شما آسیبی نمی رساند، بلکه حتی قلقلک می دهد.
  دختر قهقهه ای زد و جیغ زد:
  - و تو خوب هستی و پسر خیلی باحالی! چقدر بچه بودن باید خوب باشد!
  گالیور با لبخندی شاد خواند:
  بگو
  آرزو هایت
  رویاهایتان را با من در میان بگذارید...
  خودت باش
  و باز کنید
  در کودکی، دری به خاطرات ...
  
  خواستن
  من تو را به باغ ها می برم
  جایی که گیلاس شکوفه می دهد
  و کلمات شما در آنجا اضافی نخواهد بود،
  می بینی -
  ما بالغ شده ایم
  و جاهایی را که در آن جا را فراموش کردند
  بیدها با قیطان هایشان ما را نوازش می کنند...
  یادت هست - می خواستی به فضا بروی؟
  و همه آرزو داشتند کاپیتان شوند ...
  همه اینها در ماست -
  اوایل تابستان، پارک ها،
  توپ، آب نبات پنبه -
  تولد برادر...
  همسایه حیاط شادی آنتون -
  تمام روز در دریاچه، ساعت نه - در خانه ...
  چه کسی وقت مرا دزدید؟
  و اطراف - همه چیز ناگهان خاکستری شد ...
  نسیم کجا رفت
  ماسه دریا،
  ایوان با انگور و اینها
  یک بوسه با تگرگ از احساسات -
  من باید برگردم!
  من می خواهم بمانم -
  جایی که اشکی نیست
  و جایی که ما خندیدیم -
  زیر طوفان رعد و برق تابستانی...
  
  بگو
  آرزو هایت،
  رویاهایتان را با من در میان بگذارید...
  خودت باش
  و باز کنید
  در کودکی، دری به خاطرات ...
  
  اغلب خواب سکوت می بینم!..
  او یکی است
  پرسه در حیاط ها،
  از یاد مفقودین!
  و سپس به نظر می رسد
  اصلا قضیه چیه
  نه در ساختمان های پنج طبقه بدون رنگ!
  ما بزرگتر شدیم...
  بالاتر در عمق سقف
  آن قلعه های رویاها -
  برج های آنها ...
  خیلی ناخوشایند نزدیک تر
  با ما خیلی سرده...
  و رویاها
  دست از رنگی بودن بردار
  و بوی فولاد می دهند!..
  کاش میدونستم چطوری ترکشون کنم...
  جایی که
  پلک هایمان را بنشینیم؟
  این ارمیتاژها کجا هستند ؟..
  و دوست میشا کجاست؟
  و الان کیست
  در مورد تسوی صحبت کنید
  و ذوب او؟
  توپ های مادربزرگ های شایعه پراکنی
  با کیف های رشته ای
  "شاید" جاودانه مال ماست،
  پیراهن Kostya غیر قابل تعویض است،
  از ترکیه
  دم اسبی درهم با شوخی،
  اولین پفک ها
  وانت، نرده...
  احساس انتظار یک معجزه
  موفقیت او سرد است -
  از یک جایی
  از انبوه ناشناخته ها -
  از کودکی،
  بگذار اطراف را نگاه کنم!..
  آسمان های جوهری
  غبار ستارگان نامیده می شود
  فرار کن
  رمز و راز رویاها
  اجتناب ناپذیری مطلق
  احساسات مختلط گذشته...
  و بعید است زمان تغییر کند
  آن نقاط آرزوها -
  بی نهایت را در آغوش بگیرید
  یک زندانی
  پس هرگز خارج از آن نباش -
  بزرگسالان خائنانه
  خود خواه...
  و این بدان معنی است که یک معنی وجود دارد -
  در جستجوی معنا...
  
  بگو
  آرزو هایت،
  رویاهایتان را با من در میان بگذارید...
  خودت باش
  و باز کنید
  در کودکی، دری به خاطرات ...
  
  بگو
  آرزو هایت،
  رویاهایتان را با من در میان بگذارید...
  خودت باش
  و باز کنید
  در دوران کودکی، در - به خاطرات
  پسر با لذت آواز خواند، علیرغم این واقعیت که در همان زمان مجبور بود چرخ سنگینی را مانند یک الاغ فشار دهد. و این کار جدی و بسیار سازنده او بود.
  دختر ویسکونتس برای چندمین بار پای برهنه و کوچک خود را کوبید و جیغ زد:
  - شگفت آور! شما عالی می خورید! آیا ارمیتاژ در لندن زیباست؟
  گالیور با لبخندی پاسخ داد و گونه های صورتی، باشکوه و کودکانه اش را پف کرد:
  - در لندن، هرمیتاژ بهترین و ثروتمندترین در جهان است!
  دختر قهقهه ای زد و با لذت دوباره با شلاق به پسر بچه زد. روی بدن برهنه اش یک نوار قرمز رنگ داشت.
  ویکنتس با لبخند پرسید:
  - دوست داری؟
  پسر سر تکان داد و زمزمه کرد.
  "شاید بهتر از کتک زدن بچه بخوانی؟!
  دختر سرش را تکان داد و دوباره پای برهنه، برنزه و برازنده اش کوبید:
  - این عالی است و من می خوانم!
  گالیور جیغ زد:
  - یک گل بخوان، خجالت نکش!
  ویکنتس با پریدن و پریدن شروع به رقصیدن و آواز خواندن کرد.
  به دوران کودکی برگشتم
  دنبال من نرو
  من می بینم که اینجا همه دارند سرگرم می شوند، جنگ.
  فقط برای اون
  فقط برای شما
  جنگ
  اینجا جای بچه ها نیست
  برای بزرگسالان - مبارزه کنید.
  با او بمان
  دنبال من نرو
  فقط برای اون
  فقط برای شما
  جنگ
  و آنجا خوب است
  آنجا روی گلدان خواهم نشست.
  و آنجا خوب است
  آنجا روی گلدان خواهم نشست.
  
  نیازی به پول نیست:
  سیرک و آبنبات چوبی
  یک ساحل شیری وجود دارد
  اسب زیر افسار
  فقط برای من
  فقط برای اسب
  رهبری.
  پاستیل، تاب،
  کمان های سفید،
  شیرینی شیرین،
  رویاهای مامان
  فقط برای او
  فقط برای من
  دارند می آیند
  و من احساس خوبی دارم
  آنجا روی گلدان خواهم نشست.
  و من احساس خوبی دارم
  آنجا روی گلدان خواهم نشست.
  
  خدایا چرا من اینجام
  از نو
  بدو، فتح کن
  پاره کردن با دندان -
  فقط برای من
  فقط برای شما
  اکنون.
  خدایا فکر کن
  برای ما چه بنویسیم
  خطوط صمیمانه،
  فقط روحت را پاره کن
  برات سخته
  برای من سخت است،
  باور کن
  خوب خوب
  بچه ها روی گلدان می نشینند.
  باشه ، باشه،
  بچه ها روی گلدان می نشینند.
  اینم یه آهنگ فوق العاده که یه دختر خونده و این واقعاً عالی است و جالب است! در تابوت برای دیدن در همان زمان طاس پیشور!
  دختر خندید و به همتای خود چشمکی زد.
  گالیور با او موافق بود:
  - تو دوست داشتنی و فقط فوق العاده ای!
  خوب، چه چیز دیگری برای گفتن و صحبت کردن وجود دارد؟ لااقل بخوان، لااقل کلاغ.
  خوب، خوب، همه چیز بسیار عجولانه و دلپذیر بود.
  در همین حین اورک ها بدون مکث اضافی شروع به تکان دادن دختر روی قفسه کردند. که بسیار جالب به نظر می رسید و در نوع خود بسیار خنده دار بود.
  چگونه می توانی اینجا آواز نخوانی؟
  و گالیور دوباره آواز خواهد خواند.
  من پسری هستم که در سرزمین مقدس متولد شده ام
  به کی میگن الفیای بی کران...
  و هیچ جای بهتری وجود ندارد، بدانید در تمام زمین،
  و مهم نیست که چگونه با ایمان شدید از خدا بخواهید!
  
  اما او یک آتئیست سرسخت به دنیا آمد، بدانید
  در یک بدبینانه، در این قرن بیست و یکم ...
  می خواستم با دست خودم یک بهشت شگفت انگیز بسازم،
  خدایان کجا خود مردم می شوند !
  
  اما اکنون وارد قرن طوفانی بیستم شدم،
  و من مجبور شدم به عنوان یک پسر آنجا بجنگم ...
  بگذارید شاهکار شوالیه الفی تجلیل شود،
  ما جنگجویان انگلیسی جنگیدن را بلد بودیم!
  
  شجاعت ما در آن قلب جوان زندگی می کند،
  و خونم به شدت در رگهایم می جوشد...
  پیروزی ها یک حساب بی حد و حصر باز کردند،
  ما شبانه روز وحشیانه با بچه ها می جنگیم!
  
  برای جلال الفی شجاع ما،
  کدام لادا لطف خواهد کرد...
  ما میتوانیم با غیرت پاروهایمان را به عدن بکوبیم،
  ما یک پاداش نامحدود دریافت خواهیم کرد!
  
  اینجا ایمان ماست، و خدای قدرتمند سواروگ ،
  و رعد و برقی که خود پرون پرتاب می کند ...
  راد ابدی سوگند را برای ما امضا خواهد کرد،
  و پیروزی در ماه مه درخشان در انتظار است!
  
  ما جن هستیم - نور فرزندان بزرگ زمین،
  من معتقدم به زودی به مریخ پرواز خواهیم کرد ...
  می دانم که برای خلق پیروزی به دنیا آمده ام،
  بگذار هابیل پیروز شود نه قابیل!
  
  ما قلب خود را برای میهن خود خواهیم داد،
  به فکر خدمت به جن ها و سرنیزه ها باشید...
  کروبی بالهای خود را از بهشت باز خواهد کرد،
  با مشت به ارکشیست ها می زنیم!
  
  در هیچ چیز دشمن فرصتی نخواهد داشت،
  اوکرمهت ما را به زانو در نمی آورد ...
  ما اورک ها را درست به چشم می زنیم
  برای جلال مهم ترین نسل ها!
  
  در الفسیا هر جنگجو از آخور است،
  نوزاد دستگیره ها را به سمت دستگاه می کشد...
  دستور Svarog - کشتن پیشور -
  لادا پاداش سخاوتمندانه ای خواهد داد!
  
  هیچ چیز دیگری در دنیای ما وجود ندارد
  گران تر است پرچم پیروز، قرمز، قرمز ...
  قایق شکست، پارو ترک خورد،
  جنگیدن با وطن خطرناک است!
  
  هیچ کس نمی داند لبه جهان کجاست،
  فضانوردان کجا می روند...
   سواروگ اعلی، پادشاه مقتدر،
  و شوالیه از او کمک هزینه دریافت خواهد کرد!
  
  
  نترس، اورک ها ما را نمی شکنند،
  حتی در این دنیا آمریکا با آنهاست با شیرها...
  و زندگی قطع نخواهد شد، من موضوع را می دانم،
  آنها با چکمه های خود وطن را نمی زنند!
  
  ما قدرت نظامی داریم باور کنید
  و تانک ها و هواپیماهای شیاطین خنک ترند...
  اورکشیسم شکست خواهد خورد ،
  پوتین و همدست دوسه به دار آویخته شدند!
  
  پرچم قرمز است، این یک پرچم بسیار قوی است،
  مثل قرمز بر کائنات می درخشد...
  السومیل اورک را در کشاله ران خنجر زد ،
  با پاشنه ات، برهنه و نه سفید!
  
  من معتقدم به زودی وارد اورکلین خواهیم شد،
  با نوای پیروز الفینیست شجاع...
  و ما تمام ارکشیست ها را کاملاً از بین خواهیم برد،
  به طوری که حرامزاده های روانشیسم وجود نداشته باشند!
  
  و سپس بهشت در جهان وجود خواهد داشت،
  شیپورهای کروبیان قدرتمند می نوازند...
  برای وطن بجنگ و جرات کن
  با الفیا راد و ما شکست ناپذیریم!
  این یک آهنگ است و بسیار باحال و خنده دار است.
  در همین حال، اورکها نوارهای داغ آهن را نیز به کف پای برهنه دختر و پسر بردند که بوی گوشت سوخته از آنها بیشتر میشد و بچهها جیغ میکشیدند و از درد وحشی بیهوش میشدند. شوک از این بسیار قوی بود.
  و اورک ها دوباره غرغر کردند و غرش کردند و با سرعتی جهنمی شروع به رقصیدن کردند. اینها واقعاً خرس های قدرتمند و احمق و بدبو هستند. هیجان و ارائه قدرتمند در آنها وجود دارد.
  گالیور سنگ آسیاب را می چرخاند و دختر به او می گوید:
  - خوب، بیا، پسر باهوش، بارگذاری مجدد با کلمات قصار بالدار!
  کاپیتان پسر با قدرت سر تکان داد و بیایید مرواریدهای فکری را با قدرتی تازه بیان کنیم.
  اگر چکمه های نمدی کامل بپوشید، نمی توانید یک زن را متقاعد کنید که پاهایش را برهنه کند!
  یک زن عاشق کفش های شیک است، اما بهتر است پابرهنه برود تا با یک سیاستمدار نمدی نمد!
  در دنیا دو مشکل وجود دارد، یکی پول است، دیگر چه می توانی زنده بمانی، دیگری بی پولی است که قابل تحمل نیست!
  پول شری است که با افزایش کمیت از بین می رود!
  سیاستمدار مغرور تخم های طلایی می گذارد، اما نه در جیب رای دهندگان!
  بدون پول زندگی نیست، با پول آرامش وجود ندارد!
  ودکا برای ایالت درآمد می آورد، اما خرابی ناشی از مستی به پادشاهی می رسد!
  به سیاستمداری که قول کوه های طلا را می دهد باور نکنید، با یک سکه مس به دره ای پرواز خواهید کرد!
  سیاستمدار برای وعده زبان دراز و برای وفای به عهد دست کوتاه دارد!
  سیاستمداری که لباس گوسفندی می پوشد را باور نکنید، شاید واقعاً گوسفند است!
  پول خوشبختی می آورد، اما یک پنی هم هزینه ندارد!
  شما نمی توانید شادی را با پول اندازه گیری کنید، اما نمی توانید غم را با اشک بسنجید!
  یک سیاستمدار تراشه های رای دهنده ای را برمی دارد که مثل یک بیخ گنگ باشد و با لجاجت بلوط!
  در چاه تف نکنید، شاید اینجا فقط ورطه وعده های سیاستمداران نباشد!
  سخنان سرخ و جلادان بدبخت را باور نکنید!
  سیاستمدار مثل بلبل بیرون می ریزد، اما مثل روباه کلاغ می آورد!
  یک خط کش بی دندان بیشتر احتمال دارد موضوعی را گاز بگیرد!
  سیاستمدار برای هر چیزی جواب دارد اما به جوابش اعتمادی نیست!
  هیچ کس نمی داند سیاستمدار چه چیزی در سر دارد، هرچند یک حماقت بر زبانش جاری است!
  پول مهمترین چیز در زندگی است، فقط تمام زندگی شما را برای همیشه خراب می کند!
  کنده نخواهد بود، مثل درخت چسبناک کنده می شود و مثل درخت کاج قطع می شود!
  یک سیاستمدار می تواند یک رای دهنده را با عسل سخنرانی ها اغوا کند تا مثل مگس او را بکوبد!
  کوه های طلایی که سیاستمدار وعده می دهد می درخشد، اما بوی تعفن دروغ بوی تعفن می دهد!
  فکر نکنید اگر یک سیاستمدار مزخرف میگوید، احمق است، میخواهد یک سکه را به یک سکه تبدیل کند!
  سیاستمدار قدیس نیست که برای همه روشن است، اما چرا دیگران به او به چشم یک شمایل نگاه می کنند؟
  سیاستمدار روباهی در لباس میش است که گوسفندان را می قیچی و وارد جیبش می شود!
  اگر فکر می کنید که یک گرگ در لباس گوسفند برای صبحانه به شما کتلت می دهد، پس یک گوسفند معمولی هستید!
  شاعر خوب کسی نیست که گلویش را پاره کند، بلکه آن است که از ضروریات بخواند!
  من فکر نمی کنم که قوچ در قدرت باشد، این کاملا احمقانه است، او قبلاً رای دهنده را گول زده است!
  حتی اگر سیاستمدار یک بز متعفن باشد، می تواند قوچ رای دهنده را شیر دهد!
  هرگز با دل رای ندهید، احمقانه است و هر که سر دارد اصلا پای صندوق نمی رود!
  اگر نمی خواهید از انتخاب خود ناامید شوید، به یک خارجی رای دهید، زیرا رهبر همیشه دروغ می گوید!
  اگر مردم حاکم را خدایی کنند، زندگی به جهنم تبدیل می شود!
  سعی نکنید همه را راضی کنید، همه صندلی ها را اشغال نخواهید کرد، در همه تابوت ها دراز نخواهید کشید!
  اگر آس نیستید، نه تنها در پوکر شکست می خورید!
  کسی که برنده ندارد به پایین ترین لباس می افتد!
  بدون یک برگ برنده اضافی در دست شما، یک کارت از هر کت و شلواری کتک می خورد!
  یک مرد قوی زنان را جذب می کند نه با آهنربای ضعیف!
  ماهیچه های فولادی به پر شدن کیف پول از طلا کمک می کنند، اعصاب فولادی اجازه نمی دهد کیف پول نشت کند!
  حتی یک قهرمان از بار سنگینی مانند یک کیف پول خالی خسته شده است!
  اینها کلمات قصاری است که گالیور وقتی پسر شد به زبان آورد.
  در همین حین اورک ها با بچه های اسیر بدی می کردند. دو: یک پسر و یک دختر تقریباً تا حد مرگ شکنجه شدند و بیهوش دراز کشیدند و پس از شکنجه استراحت کردند.
  و بقیه بچه ها تصمیم گرفتند مارک شوند. آنها پسران و یک دختر برهنه را بیرون آوردند و به نوبت شروع به گذاشتن آهن داغ روی شانه هایشان کردند.
  مثل بچه های ابدی که ناامیدانه غرش می کردند و از درد وحشتناکی تکان می خوردند. تبدیل به برده شدند.
  و علاوه بر این، آنها همچنین پوست را سوزاندند و نشانه ای شوم به شکل یک ستاره پنج پر بر جای گذاشتند.
  یک پسر صدا زد:
  - تسلیم نشویم!
  و با سیم خاردار به پهلو و پشت او زدند. پسر ابدی از درد جانکاهی فریاد زد.
  اورک ها برای چندمین بار در بالای ریه های خود خندیدند. و دهانشان را با نیش برهنه کردند.
  اینها آهنگهای آنهاست که زوزه می کشد و بسیار باحال و گوش ها از آنها پژمرده می شود و می خواهی پوک بزنی.
  قدیمی ترین اورک با صدای قوچ نیمه بریده غرش کرد:
  بگذار رودخانه های خون
  روان بر زمین...
  بگذار درد ناله کند
  همه جا آتش گرفته!
  
  بگذار مرگ ببلعد
  برداشت بدن انسان...
  سیاره در حال رنج است
  ضرب وشتم حکومت می کند!
  
  و بگذار فقط مرگ
  یک توپ خشمگین حکومت می کند،
  همه شما بمیرید
  شیطان شما را به حساب آورده است!
  
  خداوند کمک نخواهد کرد
  تو برای همیشه در جهنم می سوزی...
  ما چهره شما را حرکت می دهیم،
  رویای چنین اورکی!
  
  رحمتی وجود نخواهد داشت
  مرگ بر دشمنان رقت انگیز...
  پاداش بهتری وجود ندارد
  به همه مغز بدهید!
  
  دشمن نمی داند
  اورک ها قادر مطلق هستند...
  زنگ ساعت زنگ می زند -
  ضربه قوی خواهد بود!
  
  بیایید جن ها را سرخ کنیم
  ما پاشنه پای دخترک پابرهنه هستیم...
  و ما جن ها را خرد خواهیم کرد،
  بیایید قیطان های زیبایی را کوتاه کنیم!
  
  و اگر کسی ناسزا گفت
  سخت خواهد شد...
  صدای زنگ قوی در سر وجود دارد،
  و در آسمان رعد و برق با ابر است!
  
  و اگر فتح کنیم
  مثل گرگ های بیابان...
  بچه ها راهپیمایی خواهند کرد
  پابرهنه روی قطعه قطعه!
  اینها واقعاً حیوانات هستند. و زندانیان را که سالها البته بچه نبودند، اما از نظر ظاهری، علامت زدند، جز اینکه ماهیچههای خوبی داشتند و بیش از دوازده سال آن را به بچهها نمیدهید. و آیا تمسخر و عذاب چنین شخصی گناه نیست؟
  اما چه چیزی می توانید از اورک ها بگیرید: بدتر از حیوانات. و به این ترتیب جوانان اسیر را راندند. و برای ایجاد درد بیشتر، شروع به پرتاب زغال های سوزان زیر پای برهنه و کودکانه اسیران جوان کردند.
  بچه های بدبخت جیغ می زدند و اشک می ریختند. سپس یکی از پسرها برای نشان دادن قدرت شخصیت و انعطاف ناپذیری، برداشت و خواند:
  پیروزی در انتظار است، پیروزی در انتظار است
  آنهایی که می خواهند غل و زنجیر را بشکنند...
  در انتظار پیروزی، در انتظار پیروزی -
  ما قادر خواهیم بود اورک های شیطانی را شکست دهیم!
  
  با اینکه شبیه بچه ها هستیم و پابرهنه هستیم،
  اغلب ما حتی به جنگ می رویم ...
  و قلب بچه ها طلایی است،
  تفاله جریمه خواهد شد!
  
  اورک مانند یک خرس، بی رحم است،
  و مثل فیل زخمی غرش می کند...
  اما در جنگ ما فرزندان اسکله هستیم،
  جلادان ناله ما را نمی شنوند!
  
  ما هرگز زانو نخواهیم زد
  اردوگاه غرور مان را صاف نمی کنیم...
  هیچ هجومی وجود ندارد، تنبلی را بدانید
  بیا مثل چکش بزنیم!
  
  یک اورک گاهی اوقات پاشنه یک آدم عجیب را سرخ می کند،
  پاهای دختران را می سوزاند...
  اینجا آنها افراد شرور هستند،
  اما من او را می کشم پسر!
  
  در قلب کودکی شعله ای به شدت می غرید،
  و آتش واقعا شعله ور است...
  پرچمت را بالاتر ببر، جنگجو،
  شما یک هدیه بدون مرز دارید!
  
  بله، پسرها می توانند هیجان زده باشند،
  ما الان برای همیشه بچه ایم...
  اما گاهی اوقات ما با استعداد می درخشیم،
  و ستاره ای بر فراز جهان می درخشد!
  
  هیچ دشمنی نمی تواند تو را به فنر بپیچاند،
  ما فرزندان سرافراز زمینیم...
  و پسر با شمشیر اورک ها را می زند،
  او از خانواده تایتان های خداست!
  
  خداوند همیشه با ما باشد
  او برای قرن ها به جوانان شمارش کرد ...
  ما با پاهای برهنه می درخشیم،
  و بگذار رودخانه بی پایان جاری شود!
  
  اورک عاشق نیست، سخنان حقیقت را باور کنید،
  کت و شلوار شیطانی و پست او ...
  ما آن خرس ها را کنار آبشش خواهیم برد
  قدرت خوب ابدی وجود خواهد داشت!
  
  نیش اورک همه ما را تهدید می کند،
  به اندازه کافی برای زمین حریص نیست...
  او رویکرد موذیانه جهنم قابیل است،
  و صفرهای جامد را رسم می کند!
  
  برای خرس ها هیچ افتخاری وجود ندارد، باور کنید،
  آنها فقط با غرش عذاب می کشند ...
  اما ما بچه های جنگجوی ابدی هستیم
  ما نمی توانیم تحمل کنیم، باور کنید، دروغ!
  
  شیطان برای اورک ها به عنوان خالق قابل مشاهده است،
  مثل الاغ زوزه می کشند و خروش می کنند...
  دختره لباس قشنگی داره
  اگرچه پاهای زیبایی برهنه است!
  
  نه، تو یک اورک هستی - یک گرگ نیش دار و زننده،
  و خرسی که طبیعتش عسل نیست...
  اما باور کنید، پدر شرور قادر مطلق نیست،
  و ما هواپیما را می شناسیم!
  
  ما قادریم همه چیز را به زیبایی انجام دهیم،
  دنیای شادی جدیدی بسازید...
  دیگر هیچ بچه متحد تیم وجود ندارد ،
  یک بت جنگجوی جدید وجود خواهد داشت!
  
  دل های جوان برای میهن می سوزد،
  مردم با شکوهش را دوست دارد...
  ما در را به روی جهان های جدید باز خواهیم کرد،
  خب، اورک یک عجایب بدبخت است!
  
  افتخار پسران، دختران،
  آنها عاشق خلق کردن هستند، باور کن...
  صدای کودکان به تماس تبدیل می شود،
  پاها خنجر پرتاب خواهند کرد!
  
  آن وقت است که دنیای جدیدی را خواهیم ساخت
  در آن شادی برای افراد جدید است...
  و ما بسیار سرافراز خواهیم گذشت، در حال ساختن هستیم،
  و شرور حقوق خواهد گرفت!
  خداوند گریه کننده را دوست ندارد
  با این حال افتخارات خوبه...
  باور کن پسر با دختر مغرور نیست
  انتخاب او برای موفقیت یک پنجره است!
  
  و هنگامی که صلح به جهان هستی می رسد،
  ما کسانی را که به دست علم افتادند زنده خواهیم کرد...
  با ایمان شما به قرن ها فنا ناپذیر،
  و کروبی را بر بالهای خود حمل می کند!
  کودکان آواز می خوانند و با این کار نشان می دهند که از اورک های شیطانی نمی ترسند، اگرچه این موجودات سعی می کنند با غرش وحشی خود آوازهای اسیران جوان را خفه کنند. بنابراین از شلاق های بلند استفاده می کردند. آنها را به پای برهنه قهرمانان کودک کتک زدند. اما اجرا را قطع نکردند و گویا توجهی به ضربات شدید نداشتند و با افتخار سرشان را بالا انداختند.
  و گرچه آنها نیمه برهنه و برده های مارک بودند، نژاد خدایان و تایتان های المپیک در آنها احساس می شد.
  
  دختر و چوپان سفید
  حاشیه نویسی
  یک گروه سیرک کوچک - پسر میشکا و دختر آلیونوشکا، سفر می کنند و پاهای برهنه خود را در امتداد جاده های سنگی کریمه می کوبند. و همراه با آنها یک چوپان سفید - که به سادگی تکرار نشدنی است!
  . فصل 1
  یک پسر حدودا دوازده ساله و یک دختر زیبا حدودا بیست ساله در کوه های کریمه قدم می زدند. پاهای برهنه و برنزه آنها روی سنگهای تیز و داغ جاده کوهستانی می پاشید. معلوم بود که دختر و پسر قبلاً راههای زیادی را طی کرده بودند. کف آنها بسیار محکم، الاستیک، سخت شد و تقریباً تیزی و حرارت سنگ ها را احساس نمی کردند.
  و حتی بالعکس، پاهای برهنه از چنین سطح ناهمواری حتی کمی خوشایند و قلقلک میشوند.
  موهای این زوج سیرک مانند برف سفید بود و صورتشان از آفتاب سوختگی و گرد و غبار تقریبا سیاه شده بود. یک قالیچه و وسایل ساده سیرک در دست داشتند. یک ژرمن شپرد سفید آموزش دیده در کنار آنها می دوید. این حیوان بسیار زیبایی است. و همه چیز بسیار جالب به نظر می رسید - یک زوج سیرک زیبا و چابک و یک سگ که هم می تواند او را سرگرم کند و هم او را تحسین کند.
  با این حال، ژرمن شپرد را به سختی می توان سگ نامید.
  پسرک شلوارک پوشیده بود و پیراهنش را درآورد که بدنش را با ماهیچه های خشک و تسکین دهنده مشخص می کرد. دختر نگاهی به تیغه های او که تیز مثل هش بود و با برنزه ای شکلاتی پوشانده شده بود، کرد و پرسید:
  -میشکا خسته نشدی؟
  پسر با اطمینان جواب داد:
  - نه، آلیونوشکا! من و تو سخت شده ایم!
  جلوتر، سقف خانه های ساحلی ظاهر شد. دختر خاطرنشان کرد:
  بله، مکان غنی است. شاید بتوانیم پول جمع کنیم!
  خرس لبخندی زد و گفت:
  - اگر چیزی باشد، در دریا ماهی می گیریم. ممکن است یک نیش خوب در اینجا وجود داشته باشد.
  آنها شروع به نزدیک شدن به اولین ویلا کردند. آلیونوشکا زیبا بود، اگرچه به دلیل سوءتغذیه و پیاده روی طولانی تا حدودی لاغر بود، اما متین، قوی و زبردست بود. لباسش کوتاه بود که آن روزها زیاد رایج نبود. اما چنین پاهای قوی.
  در اولین ویلا به راحتی پذیرفته شدند. استاد می خواست دختر و رقصش را با لذت تحسین کند. با پسرک رقصیدند. و تمرینات ژیمناستیک را انجام دادند. همچنین یک چوپان سفید رنگ در آن دایره می پرید.
  سپس پسر چند ترفند نشان داد. استاد و همسرش و چند پسر با لذت تماشا کردند. سپس نیکل مسی انداخت و به دختر گفت:
  - این چیزی نیست که شما باید با ظاهر خود انجام دهید!
  یکی از پسرانش، نوجوانی حدود پانزده ساله، پیشنهاد کرد:
  - اگر اجازه دهی پاهایت را نوازش کنم، یک سکه به تو می دهم.
  آلنکا پوزخندی زد و لبخندش بسیار سفید دندان و شیرین بود و پاسخ داد:
  - دو کوپک!
  مرد جوان که هنوز سبیل در نیاورده بود سر تکان داد:
  - قطعا! عالی خواهد بود!
  و از جیبش یک سکه نقره دو قپیکی بیرون آورد. و آن را به طرف دختر پرتاب کرد. او ماهرانه آن را با انگشتان برهنه و پاهای برنزه و چابکش گرفت.
  استاد پسر با تحسین فریاد زد:
  - اینجا کلاس است!
  آلنکا با موهای برهنه روشن و کمی طلایی سرش را تکان داد و پاسخ داد:
  - به همین دلیل من یک حرفه ای هستم!
  و پایش را به سمت نوجوان دراز کرد. با احتیاط شروع به نوازش آنها کرد. دستان او به آرامی روی پوست صاف و برنزه دختر حرکت کرد و آلنکا با لذت خرخر کرد.
  در واقع وقتی یک پسر ناز شما را نوازش می کند واقعاً فوق العاده لذت بخش است و اینجا می توانید از نوازش ها لذت ببرید.
  و البته بابت آن پول هم می گیرید. این به سادگی فوق العاده است.
  پسرک کف پاهای درشت اما کشسان با انحنای برازنده پاشنه او را نوازش کرد. پایش را قلقلک داد.
  و آلنکا خندید و از خوشحالی. و بسیار دلنشین است.
  همسر استاد نیز سکه ای به پسر میشکا پرتاب کرد و پرسید:
  - بذار پاشنه ات رو هم قلقلک بدم!
  پسرک پای برهنه اش را به سمت او دراز کرد. و زن جوان و زیبای دیگری شروع به قلقلک دادن کف پای برهنه پسر کرد.
  خرس هم لبخند زد و خرخر کرد.
  استاد با سرزنش به همسرش نگاه کرد. اما اون فقط لبخند زد و گفت:
  "تو به فرزند من حسادت نمی کنی، نه؟"
  بارین پاسخ داد:
  - هر چقدر می خواهی او را قلقلک بده، اما از نجابت مباح فراتر نرو!
  خانم خندید... و انگشتانش پسر را با لذت روی پاشنه لخت، گرد و صورتی اش قلقلک داد.
  دختر هم لبخند زد و خرخر کرد. سپس پاهایش را عوض کرد. و دوباره پوزخند زد واقعا هم جالب بود
  اما قلقلک دادن همیشه کسل کننده است. بارین به شدت فریاد زد:
  - کافی! برو بیرون وگرنه به پلیس زنگ میزنم!
  پسر و دختر وسایل شخصی خود را برداشتند و همراه با سگ - یک سگ چوپان سفید، کلبه ثروتمند را ترک کردند.
  آلیونکا به طور کلی راضی بود. و من پول را دریافت کردم و وقتی پسرهای ناز مخصوصاً پاهای برهنه ام را ماساژ می دهند بسیار خوب است.
  و آنها با کمال میل به ویلا بعدی با پسر اجازه داده شدند. البته اول از همه به خاطر دختر زیبا. دامن او هم خیلی کوتاه است و پاهای برنزه، قوی، عضلانی و بسیار شیک او به وضوح قابل مشاهده است.
  این دختر در واقع بسیار شبیه به یک برده در یونان باستان است. لباسش شبیه تونیک است. و چگونه چنین دختر زیبا و عضلانی پابرهنه می رود و تقریباً تمام پاهای شگفت انگیز، شگفت انگیز و فوق العاده اغواگر خود را نشان می دهد. و گرفتن چشم از او سخت است.
  فقط یک استاد در این ویلا وجود داشت. خانواده جای دیگری است. او به آلنکا دستور داد تا برقصد تا حرکت بدن خوب و بسیار خوب و از نظر فیزیکی رشد یافته او را تحسین کند.
  سپس با پرتاب یک سکه دستور داد:
  - زیبایی بخوان!
  آلنکا با لذت آواز خواند.
  من یک دختر ساده روسی هستم
  بارها خارج از کشور بوده...
  من دامن کوتاه دارم
  عاشق عقاب خاکستری!
  ساقی با عصبانیت زمزمه کرد:
  - آهنگت زیاد خوب نیست! بیا، چیزی تهاجمی تر و سکسی تر!
  پسر سیرک پیشنهاد کرد:
  - یا شاید بهتر است میهن پرستان؟
  بارین موافقت کرد.
  - می تواند و میهن پرست! اما از قبل شما پابرهنه آواز می خوانید! و اگر من آن را دوست ندارم، شما یک چوب بر روی پاشنه های خود می گیرید!
  موش سر تکان داد.
  - اگر آقا می خواهی، با یک روبل می توانی با چوب به پاشنه های برهنه من ضربه بزنی!
  ساقی خندید و جواب داد:
  - بهتر است این دختر را با شلاق بزنی. به خصوص اگر قبل از آن لباس او را درآورید!
  آلنکا با لبخند تعظیم کرد:
  - آیا ارباب شما!
  مرد ثروتمند با لبخند خواند:
  پول درآوردن،
  پول درآوردن،
  فراموش کردن کسالت و تنبلی،
  پول درآوردن،
  پول درآوردن،
  و بقیه همه آشغال است!
  و بقیه همه آشغال است!
  آلنکا اعتراض کرد:
  - خوشحال بدون پول
  شما می توانید تبدیل به ...
  مردان بد -
  سکه ها را بشمار!
  استاد نعره زد:
  - هزار ضربه شلاق می خوری!
  پسر سیرک خاطرنشان کرد:
  - اگر می خواهی استاد، به جای ترانه، سخنان حکیمانه ای به تو می گویم!
  مرد ثروتمند نیشخندی زد و پاسخ داد:
  - بیا پسر، جالب تر می شود!
  خرس شروع به بیان عبارات بالدار کرد.
  وظیفه میهن با پرداخت فداکاری بی غرض قرمز است!
  جنگ آزمونی است برای باهوش ها، خوی ها برای قوی ها، سرگرم کننده برای احمق ها! -
  خنده دار بودن سرگرم کننده نیست، گریه کردن دیگران کسل کننده نیست!
  خط کش خوب مثل عسل قندی است، اول آن را می لیسند، بعد تف می کنند !
  و فرمانروای خبیث مانند افسنطین ابتدا تف می شود و سپس پایمال می شود!
  بله، طلا نرم است، اما یک سپر غیر قابل نفوذ به راحتی جعل می شود!
  کیفیت همیشه از کمیت پیشی می گیرد - حتی یک اقیانوس فرنی جو هم مانعی برای تبر نیست!
  شر وقتی پر از قدرت است که خیر با ترس ضعیف شود!
  یک شوخی برای مکان خوب است، یک قاشق برای ناهار، اما کمک دردسر دارد!
  ممکن است یک یا دو بار خوش شانس باشید - بدون مهارت، شانس از بین می رود!
  چه کسی لئو تولستوی نیست، آن ولگرد ادبی!
  لازم نیست تولستوی به دنیا بیای تا ولگرد ادبیات شوی!
  بیایید برای داشتن همسر بیشتر بنوشیم تا دلیلی برای سرخ شدن از طلاق!
  شهوت مردها را بیشتر از شفقت زن ها تباه کرده است!
  دقیق چشم مایل دست ها، دشمن یک خانم نیست - کوته بین!
  فلسفه عمر را طولانی نمی کند، بلکه آن را آراسته می کند و تکه ها را دراز می کند!
  ژنرال با مهارت، قصاب با اعداد، نابغه با هنر، وانمود کننده با فریب برنده می شود!
  پس بیایید بنوشیم تا امید از بین نرود و فقط کسانی بمیرند که آن را توجیه نمی کنند!
  امید آخرین بار می میرد... و کسانی که آن را توجیه نمی کنند اولین هستند!
  در جنگ، منطق یک مفهوم نسبی است - مثل شکلات، قبل از اینکه وقت داشته باشید میلههایی را که در دهانتان هستند تحسین کنید، قبل از اینکه فرصت کنید آنها را ببلعید، از یک طرف بیرون میآیند!
  موفقیت گاهی بوی بد می دهد، موفقیت یک جسد را حمل می کند، اما خوشبختی نمی تواند بوی بد بدهد!
  خداوند در ظاهر هر چیزی است و شیطان در جزئیات آن!
  کتک خوردن حتی برای یک مازوخیست هم ناخوشایند است!
  چیزی که خدا نمی داند - فقط یک سوال که او نتوانست به آن پاسخ دهد!
  یک میمون بهتر از یک انسان است، زیرا فقط می تواند یک حیوان باشد!
  خطبه ای که به خیر منتهی نمی شود مانند راهی است که به تبر می رسد!
  ساختن هر دکترینی بر روی متون انجیل مانند مطالعه مکانیک کوانتومی از افسانه های برادران گریم است!
  خدا بودن سخت است اما شیطان ماندن کاملا غیر قابل تحمل است!
  ذهن قدرت شما را چهار برابر می کند حتی اگر تعداد دشمنان دو برابر شود!
  زندگی یک سازش کامل است، نه با مردم، بلکه با طبیعت!
  پیشانی به شکل زنگ است ، یعنی هجا سرد است!
  قوانین برای احمق ها نوشته نمی شوند، قوانین طبیعت برای نابغه ها تجویز نمی شوند!
  زبان به عاقل داده می شود تا افکار احمقانه و بی معنی را پنهان کند!
  کسی که خنده دار را در غم می بیند، به طرز غم انگیزی از شادی جدی کور می شود!
  - آهسته عجله کن - آهسته عجله کن! پنج را از درس دریافت کنید - حل عمل دشوار!
  برنده ها قضاوت نمی شوند... هر چند گاهی شکایت می کنند!
  - حماقت انسان متحد است - خدایان دشمن مردم!
  مردی در انباری مرد است و خوک در قصر از گراز بالاتر نمی رود!
  دو چیز نامتناهی وجود دارد: کائنات و نبوغ انسان - اما اولی نسبی است و دومی مطلق!
  چیزی که روسی رانندگی سریع را دوست ندارد، اما شیطان یک پرواز سریع!
  - همه در جهنم نمی خواهند، اما فقط عده کمی می توانند طعم فرصت شیطان را بچشند!
  اما بدون آبیاری با اشک، نمی توان خرمن شادی را درو کرد و بدون آبیاری با عرق، گل های موفقیت رشد نمی کند!
  خداوند در هر چیز یا در سطح آن است و شیطان در غیاب اشیاء یا در اعماق کمبود مادی!
  کسی که وقت بگذارد و مراقب باشد، در تشییع جنازه اش جاودانه خواهد ماند!
  سکوت طلایی است، کلمه نقره است، اما آنقدر از دهان زن بیرون می ریزد که حتی الماس هم کسل کننده می شود!
  سکوت طلایی است و از ذخیره طولانی نهرهای فصیح زنگ نخواهد زد!
  و طلا اگر بی صدا در زمین دفن شود ارزش خود را از دست می دهد!
  پسرک با احساسی عالی و با پاهای برهنه اش کلمات قصار را به زیبایی بیان کرد.
  استاد لبخندی زد و سکه ای به طرف کودک سیرک پرتاب کرد. و میشکا او را با انگشتان برهنه اش گرفت. و سپس آن را در جیب شورتش انداخت.
  مرد ثروتمند خاطرنشان کرد:
  - بد نیست! اما کافی نیست!
  دختر پیشنهاد داد:
  - می خوای من بخونم!
  بارین پاسخ داد:
  - این لازم نیست! بهتر است پاهای برهنه خود را روی من بگذار!
  آلنا سری تکان داد.
  - خوب! اراده تو!
  مرد ثروتمند پای برهنه دختر را در دستانش گرفت و شروع به احساس کردن آن کرد. دختر در پاسخ سکوت کرد. حتی لبخندی زد.
  استاد یک سکه دیگر بیرون آورد، آن را به طرف پسر انداخت و غرش کرد:
  - بیایید همچنان کلمات قصار را به زبان بیاوریم! من گریه خواهم کرد!
  میشکا پسر سیرک دوباره شروع به ریختن خود کرد. به هر حال، نه خرد کودکانه.
  
  ما گاهی باختیم، گاهی مردیم، اما روس ها هرگز زانو نزدند!
  مهارت جایگزین کمیت می شود و کمیت فقط می تواند مهارت را تقلبی کند!
  - در تن سالم، و روح امبال - و ضعف گوشت - روح پژمرده شد!
  خون مانند طلا می درخشد، اما روح های فلزی از آن زنگ می زند!
  حتی طلا زنگ می زند اگر دلی از آن ریخته نشود!
  شکنجه یک سرگرمی نیست، بلکه کار سخت بخش خدمات است که در آن ترحم برای مشتری برای شما مخرب است!
  روح یک پولدار وطن پرست است، بیشتر از یک سکه طلا نیست، آنجا را می برند و می چسبانند!
  طلا زرد است به رنگ خیانت، نرم است مانند اراده یک فرصت طلب، سنگین است مانند وجدان یک خائن!
  درد مثل یک مادرشوهر است، وسواسی، زننده، می خواهم از شرش خلاص شوم، اما... بدون آن نمی توانی با پیروزی ازدواج کنی!
  وقتی دشمن تسلیم نمی شود نابود می شود و وقتی تسلیم نمی شود زیرکی پیروزی می آورد!
  مهم نیست ماده های دشمن بمیرند، فاجعه است اگر نرهای ما مغزشان را پیچانده باشند!
  وقتی یادگیری عذاب نیست، بلکه سرگرمی مفید است، در جنگ آسان است!
  حتی به قول مسیح، بندگان او به دنبال چیزی هستند که در خدمت خودسری های بی خدا باشد!
  یک کمد بزرگ با سروصدا سقوط می کند و شکوه با صدای بلند نصیب کسی می شود که آن را زمین زد!
  وقتی ماسک ماهرانه است، نیازی به بهانه نداریم!
  بیشتر اوقات رودخانه های قرمز به دلیل سخنرانی های قرمز و اعمال سیاه سرازیر می شوند!
  - که مقدر شده چاقو بخورد، بر طناب نلرزد!
  مثل همیشه معلوم شد، اما آنها نخواستند!
  مرگ سزاوار سهمی بهتر از زندگی است، زیرا طول مدت آن بخش های بی نظیری را برای انتخاب باقی می گذارد! -
  تضمین می دهد سرقت تضمین شده!
  سکه ای که از طلا ساخته شده نرم است، اما مرگبارتر از گلوله، درست به قلب می خورد و مغز را بیرون می آورد!
  فناوری خدای جنگ است - و خرابکار آن یک ملحد!
  خداوند جهان را در شش روز آفرید، اما انسان تاوان تمام ابدیت را برای یک لحظه ضعف انسان ساخته است!
  تله کابین برنگشتند !
  فرار کن، اما فرار نکن، شلیک کن، اما شلیک نکن، بزن، اما مقابله نکن، و مهمتر از همه، بنوش، اما مست نشو!
  هیچ کس به گوش الاغ مرده نیاز ندارد، اما شنیدن یک روباه زنده هدیه ای است برای کسانی که برای رسیدن به اهداف خود نیازی به الاغ ندارند!
  هنگامی که کفش را در ذهن خود بپوشید، برای همیشه پابرهنه خواهید ماند!
  جنگ برای ریه ها هواست، اما فقط با گاز دوتایی مخلوط شده است!
  اگر دشمن نمیخواهد تسلیم شود و شکست را بلد نیست، او را مجبور میکنیم تسلیم شود و او را از شیر بگیریم تا پیروز شود!
  آدمهای بد عاشق جادوی سیاه هستند، آدمهای بد خوب سفید!
  کشتن در جنگ در این فرآیند سخت است، از نظر درک منزجر کننده است، اما در نهایت چقدر عالی است! پس جنگ سلامتی روح و سختی بدن و پاکسازی کیف پول می آورد!
  گاهی جنگ کیف ها را به خوبی پر می کند و به تناسب پری خون های ریخته شده و پوچی دل فاسد!
  پسر کلمات قصار را بسیار زیبا و با بیان بیان کرد.
  استاد پاهای برهنه دختر را احساس کرد. سپس کف لخت و کشسان او را بوسید و با پرتاب یک سکه گفت:
  - خیلی خوب! پاهایت شایان ستایش است! حالا بگذار پسر بخواند! یا اگر نمی تواند آواز بخواند، می توانم پای برهنه اش را با فندک آتش بزنم!
  خرس با لبخند جواب داد:
  - بهتر بخواب!
  مرد ثروتمند غر زد:
  - پس بخوان!
  و پسر سیرک آن را گرفت و با احساس و بیان خواند.
  کاری که شما انجام داده اید شگفت انگیز است
  فیض بر نسل بشر ریخته شده است...
  این تو بودی که خدای مقدس را دادی
  روح روح رحمت قلبی!
  
  لوسیفر رو به سدوم کرد،
  محصول گناه و غرور...
  او شمشیر خود را به عرش مقدس خدا برافراشت،
  و او تصمیم گرفت که اکنون او قادر مطلق است!
  بارین به شدت فریاد زد:
  - نه! من آهنگ هایی با موضوعات مذهبی نمی خواهم! من گناهکارم و گناه را دوست دارم!
  میشکا گفت:
  - من می توانم کار دیگری انجام دهم!
  مرد ثروتمند پاسخ داد:
  -نه! بگذار دختر بهتر بخواند! اسمت اونجا چیه؟
  سیرک پاسخ داد:
  - آلنکا!
  بارین غرغر کرد:
  - آلنکا بخوان!
  دختر با احساس و اشتیاق فراوان آواز خواند.
  من قوی ترین دختر دنیا هستم
  که در پاکی متولد شد...
  من در این سیاره زیباتر نیستم -
  ما در همه جا موفق خواهیم بود!
  
  باشد که روسیه از همه شگفت انگیزتر باشد،
  کشوری که تمام دنیا را فتح کرد...
  بگذارید بلافاصله برای مردم جالب تر شود،
  هر جنگجویی یک بت واقعی است!
  
  من از کشور مقدس دفاع خواهم کرد
  اجداد ما کجا هستند بیشتر باور کن...
  افراد دختر پابرهنه را دریابید،
  او عقاب است نه گنجشک!
  
  در زندگی گذشته من عضو کومسومول بودم،
  نازی ها به طرز معروفی جنگیدند که بسیار کوبنده بود ...
  و صدای دختر خیلی طنین انداز بود
  و یک روح هوای روشن!
  
  من در نزدیکی مسکو بسیار شجاعانه جنگیدم،
  در یخبندان دختری پابرهنه بود ...
  و فشار من را بسیار تکان دهنده در نظر بگیرید،
  صورت فریتز را با مشت شکستم!
  
  به جلال پرچم ما عیسی،
  و همچنین بزرگترین خدای سواروگ ...
  برای همیشه لادا مقدس ترین با ما،
  و درخشان ترین خدای سفید جهان!
  
  ما مردمی هستیم که در نور خورشید به دنیا آمده ایم،
  یاریلو به ما الهام بخش قهرمانی شد...
  و آواز دختران به طرز وحشیانه ای جاری می شود،
  اینجا کروبی بال هایش را باز می کند!
  
  من دقیق از مسلسل شلیک کردم،
  او با پای برهنه اش هدیه ای انداخت...
  تورم را به طرف فاشیست پرتاب کردم،
  او شبیه یک دختر بچه است!
  
  من خود را یک جنگجو از جانب خدا می دانم
  دنیایی را خلق کرد که در آن زیبایی...
  به نام بزرگترین سواروگ،
  در روح زیبایی، زیبایی می رسد!
  
  ما از کرملین در برابر نازی ها دفاع کردیم،
  ما قادر بودیم همه را در یک زمان به حساب بیاوریم ...
  نه، از یک دختر اعزام نمی شود،
  و ما فریتز را درست به چشم زدیم!
  
  برای شکوه کمونیسم ابدی،
  من به عنوان یک عضو کومسومول پابرهنه جنگیدم ...
  ما گله های فاشیسم را نابود خواهیم کرد،
  تا فولاد تسلیم دشمنان روس نشود!
  
  دختران در استالینگراد جنگیدند،
  نوک سینه هاشون مثل یاقوت قرمزه...
  ما به زودی کمونیسم را خواهیم دید،
  بدون غم و حسرت دانستن!
  
  ما بهترین دختران سرزمین پدری هستیم،
  من تقریبا برهنه عضو کومسومول هستم...
  اما او رایش را با مسلسل ویران کرد،
  اینکه آلمانی ها وارد شرکت ما نشدند!
  
  به نام درخشان ترین روسیه،
  من معتقدم همه چیز خیلی خوب خواهد شد...
  عیسی بزرگ به این رسالت ایمان دارد،
  هر چند صدف های اسکنه در می زنند!
  
  به نام میهن بزرگمان
  ما فاشیست های خبیث را فراری خواهیم داد...
  اجازه دهید گله های گروه وحشی را متوقف کنیم،
  حتی اگر دزد بد در حمله خشمگین باشد!
  
  بگذار نام عیسی مانند آفتاب بدرخشد،
  باشد که مادر مریم بهشت بزرگ را به شما بدهد...
  برای لادا متعال ما بچه هستیم،
  و شما شجاعانه می جنگید و جرات می کنید!
  
  به نام میهن بزرگمان
  آنچه کمونیسم همه جا داد...
  من چهره های مقدسین را می بینم که از نمادها می درخشد،
  در یک خانواده لرد متحد!
  
  به نام سواروگ قادر متعال،
  نجات دهنده مسیح اعلی...
  ما باید مثل خدای خانواده باشیم،
  بر تمام خالق بی نهایت!
  
  باشد که روسیه پرچم خود را بر فراز خود بلند کند،
  ما قوی تر و عاقل تر خواهیم شد...
  حتی اگر چنگیز خان به شدت حمله کند،
  اما ما دخترها هنوز باهوش تریم!
  
  بنابراین من به شما مردم می گویم، دنبال آن بروید،
  به خدایان روسیه وفادار به ما خدمت کنید...
  و روح روس ها را در نبرد نجات دهید،
  هر چند به هجوم جهنمی می زند!
  
  ما برنده خواهیم شد، مطمئناً می دانم
  ما قادر خواهیم بود تمام نازی ها را شکست دهیم ...
  قابیل جنگجویان وطن را درهم نخواهد شکست،
  و با غرش مهیب خرس زنده خواهد ماند!
  
  ما همه چیز را بسیار عالی انجام خواهیم داد،
  ما همه فریتز و مغول ها را شکست خواهیم داد ....
  بالاخره دعوا با دخترا خطرناکه
  مردم روسیه شکست ناپذیر می دانند!
  
  همه ما پوزخندهای مهیبی نشان خواهیم داد،
  شاخ چنگیزخان را خواهیم شکست...
  به نام نوع بی پایان شکوه،
  بگذار سرنوشت بسیار روشنی رقم بخورد!
  
  بله، ما به زیبایی با دختران مبارزه خواهیم کرد،
  نمایش بالاترین کلاس در جهان ...
  من یک جنگجو هستم و روح من یک دلقک نیست ...
  و خدا به مسیح برای پیروزی ها پاداش خواهد داد!
  
  طومن های چنگیزخان را خواهیم شکست ،
  دخترانی در نبرد در کالکا خواهند بود...
  نمی توان در برابر ضربه جهنمی مقاومت کرد
  من عاشق عیسی و استالین هستم!
  
  بنابراین من بدون شمارش دشمنان را باور کنید،
  من می توانم آنها را مانند مگس شکست دهم ...
  باور کنید کار ما سخت است،
  با اینکه زندگی مثل نخ ابریشم شکننده است!
  
  به نام لادا، مریم مقدس،
  جوانی و عشق چه داد...
  ما دخترها پاهای کاملا برهنه داریم،
  دشمن را به خاک و خون لگدمال کنیم!
  
  مسیح خواهد آمد و مردگان زنده خواهند شد،
  پروون، یاریلو، خدای سفید، سواروگ ...
  آنها متحد هستند، مردم صادقانه می دانند،
  و بر فراز کائنات خانواده ی متعال است!
  
  خلاصه شادی ما ابدی خواهد بود
  زیبا و شگفت انگیز برای قرن ها ...
  هم آسمان و هم زمین در قدرتی عظیم هستند،
  و جاودانگی و جوانی برای همیشه!
  
  مضاعف از برترین خدا
  حاشیه نویسی
  یک پسر و یک دختر در قرن بیست و سوم در مسکو زندگی می کنند. به نظر می رسد همه چیز خوب است و در سیاره زمین یک بهشت واقعی، جوانی ابدی وجود دارد و یک امپراتوری فضایی عظیم ایجاد شده است. اما ناگهان پسر ویتالی متوجه می شود که او در جسم بسیار شبیه خدای متعال است.
  . فصل 1
  پسر آکولوف و دختر قهرمان آلبینا در شهر بزرگ. این مانند مسکو است، اما از قرن بیست و سوم. این آینده دویست سال آینده است. شهر البته رشد کرده است. آسمان خراش ها مانند کوه ها و بسیار رنگارنگ به نظر می رسیدند. آنها همچنین دارای اشکال عجیب و غریب هستند، به عنوان مثال، مانند بستنی رنگی در یک لیوان طلایی. یا مثلاً هفت لاک پشت در پلاتین روی هم ایستاده اند.
  همچنین ساختمان هایی وجود داشتند که شبیه آلات موسیقی بودند و با چیزی زیبا می درخشیدند.
  و در هوا، هواپیماهای متعدد از اشکال مختلف با عجله در حال حرکت بودند. با این حال، بیشتر آنها به شکل قطره یا مانند ماهی های دریایی با باله های طلایی هستند.
  بله، و ارقام در پرواز چشمک زدند. هم بزرگسالان بودند و هم بچه ها. علاوه بر این، همه افراد بالغ از نظر ظاهری جوان هستند، نه بیشتر از شانزده سال.
  و روی سنگفرش هم پلاستیک بود. بچه های کوچک روی آن می پریدند و پاهای خود را می کوبند و سپس مانند توپ های پینگ پنگ بلند می شدند.
  ویتالیک با لبخند خاطرنشان کرد:
  - دنیای شگفت انگیز!
  آلبینا موافقت کرد:
  - بله، خنده دار و مناسب برای معجزه!
  پسر و دختر روی یک سطح آینه ای و منعکس کننده راه می رفتند. پاهایشان مثل پاهای بچه ها برهنه بود. و احساس کردند که امواج ارتعاشی آنها را قلقلک می دهند.
  جلوتر، یک فواره بزرگ نمایان بود که یک جت به ارتفاع یک و نیم کیلومتر را به هم زد و در هوا حرکت می کرد و الماس می درخشید. و خود مجسمه ها، در ترکیب فواره، با فلزی خاص و ناشناخته می درخشیدند که بسیار درخشان تر از طلا بود و با تمام رنگ های رنگین کمان می درخشید.
  و خود مجسمه ها شکل زیبا و متحرک داشتند.
  ویتالیک سری تکان داد.
  - یک کشف شگفت انگیز این یک فواره است - خنک تر از پیترهوف!
  آلبینا با لبخند گفت:
  - دنیای آینده ای روشن و باحال.
  دختر و پسر کمی جلو آمدند. آلبینا آنقدر بلندتر از ویتالیک بود که شاید بتوان فکر کرد آنها مادر و پسر بودند. علاوه بر این، در این آینده، هیچ سالمندی وجود نداشت. مردم جوانی ابدی به دست آوردند و مردان می توانستند از این که مجبور نیستند وقت خود را با یک اصلاح بی فایده و ناخوشایند تلف کنند خوشحال شوند.
  برخی از ساختمان ها در مسکو آینده نگر دارای نوارهای طلایی و پلاتین بودند. همچنین بیلبوردهای روشن به اندازه یک کیلومتر می سوختند که روی آن ها کارتون های باحالی نشان داده می شد.
  هواپیماهایی که در هوا می چرخیدند نه تنها زیبا و رنگ های روشن و شکلی زیبا بودند، بلکه بوی عطر گران قیمت فرانسوی یا شاید حتی خوشایندتر نیز داشتند.
  و سطح مربع ها مانند آینه گرم بود و در عین حال برق می زد. وقتی پاهای برهنه نوجوانان، پسر و دختری، روی آن پا گذاشتند، ردپایی برازنده و تقریباً کودکانه پدید آمد. که در رنگ های مختلف می درخشید، گویی با قلم های نمدی کشیده شده بود. و سپس ناپدید شدند.
  آلبینا با لبخند گفت:
  - درست مثل قلعه ملکه برفی!
  ویتالیک سرش را تکان داد.
  - نه! اینجا گرم است و دنیا پر از رنگ است.
  یک مرد جوان و یک دختر به سمت آنها پرواز کردند. آنها بسیار زیبا بودند، اما چهره آنها مانند نقاشی روی کیک نقاشی شده بود.
  مرد جوان از بچه ها پرسید:
  - شما اهل کجا هستید؟
  ویتالی پاسخ داد:
  - از مسکو!
  - چرا راه میری؟
  آلبینا پاسخ داد:
  - من می خواهم یک هواپیما بخرم. مغازه های شما کجا هستند؟
  دختری که کنار مرد جوان بود خندید و پاسخ داد:
  - هیچ کس از مغازه ها استفاده نمی کند. یک شبکه Hypernet وجود دارد و همه چیز از طریق آن کاملا رایگان تحویل داده می شود.
  ویتالیک با لبخند توییت کرد:
  - چقدر پیشرفت داشته است؟
  به شگفتی های غیر قابل تصور ...
  همه چیز کاملا رایگان شد،
  فقط با سود، با دقت!
  مرد جوان متذکر شد:
  -میدونی چقدر شبیه خدای ماست؟ شاید تو پسرش باشی؟
  پسرک خندید و جواب داد:
  - نه! من پدرم را نمی شناسم. اما اگر او خدا باشد، تعجب نمی کنم.
  دختر با لبخند گفت:
  - در دنیای ما در هیچ ظاهری هیچ چیز تعجب آور نیست، نه! با استفاده از یک برنامه خاص در Hypernet می توانید بدنه را تغییر دهید . فقط افراد به ندرت این کار را انجام می دهند، زیرا در ماتریس بازی هایپرنت ، این کار را می توان به طور کلی با تلاش ذهنی و آنی انجام داد. و اگر در واقعیت خود را تغییر دهید، دیگر شما را نمی شناسند. بله، و شما نیاز به مجوز از وزارت عشق دارید.
  آلبینا تعجب کرد:
  - وزارتخانه های عشق؟
  دختر نگاه کرد و جواب داد:
  - و به نظر می رسد شما از امپراتوری ما نیستید! شاید مشکل حافظه دارید؟
  ویتالیک غرغر کرد:
  ما مسافر زمان هستیم!
  مرد جوان متذکر شد:
  اگر این یک شوخی نیست، پس ...
  در همان لحظه، ده ها دختر زیبا با لباس های سرپوش نارنجی در اطراف آنها ظاهر شدند. و آنها به چند مسلسل فریب خورده اشاره کردند.
  ویتالیک غرغر کرد:
  - با آرامش اومدیم!
  آلبینا توییت کرد:
  - ما هنوز خردسالیم، نیازی به تیراندازی به ما نیست!
  دختری با موهای قرمز و لباس فرم گفت:
  - ما به شما صدمه نمی زنیم. شما فقط نانوربات در خود ندارید و باید بدانید از کجا آمده اید.
  ویتالیک غرغر کرد:
  - از شتر!
  در آن ثانیه، پرتوهای سبز و گسترده، به آرامی و بدون درد به زوج برخورد کرد و هوشیاری را خاموش کرد.
  ویتالیک وقتی دوباره خود را در یک خاطره روشن یافت، وقت دیدن یا فکر کردن چیزی را نداشت.
  آنها به همراه آلبینا در یک فضای شفاف آویزان شدند. اطرافشان مثل مه آبی بود. و در عین حال حتی انگشت کوچک خود را تکان ندهید.
  یک دختر بسیار زیبا جلوی آنها ظاهر شد که موهای زیر همه رنگ های رنگین کمان داشت.
  او جیغ زد:
  - ما تحلیلی انجام دادیم و متوجه شدیم که شما در سال 2023 اهل مسکو هستید. سوال این است که چگونه به ما رسیدید؟ و علاوه بر این، به نظر می رسد که شما یک زوج ناآرام هستید. کامپیوتر می گوید شاید تو خدای متعال و مادر خدای آن زمان باشی.
  ویتالیک فریاد زد، صدایش شنیده شد:
  - اینطوری... انگار این امپراتوری در آینده توسط من اداره میشه!
  دختر برگشت و با صدایی شیرین جواب داد:
  - ما چیزی را حذف نمی کنیم. اما خدای متعال اکنون در ابرپایتخت است Ultravavilov ، و این یک کهکشان همسایه است! آنها باید شما را پیش او ببرند و سپس تصمیم می گیرند که با زوج شما چه کنند.
  آلبینا خاطرنشان کرد:
  - اما ما نمی توانیم در گذشته خودمان را بکشیم؟
  دختر جواب داد:
  - تصمیم با خدا و مادر خداست! در حال حاضر، ظاهر شما یک راز بزرگ از بقیه است. شما در حال حاضر تحت یک اسکورت بزرگ به Ultra-Babylon فرستاده خواهید شد و یک کپسول فضایی صفر را بارگیری می کنید. برای اینکه در پرواز خسته نشوید، آگاهی شما در سوپرماتریکس است Hyperneta قادر به لذت بردن از بازی برای هر سلیقه خواهد بود. فهمیدی؟
  ویتالیک پاسخ داد:
  - بازی در قرن بیست و سوم - چه بهتر!
  آلبینا با لبخند گفت:
  - من هم این را دوست دارم!
  دختر لبخند بزرگی زد و دستش را تکان داد. و یک موج صورتی و نرم روی ویتالیک و آلبینا فرود آمد.
  دختر و پسر به شهر ختم شدند. دیگر به روشنی و رنگارنگ مسکو قرن بیست و سوم نیست. و در حدود پایان قرن بیستم.
  دایناسور عظیم الجثه روی پاهای عقب خود در خیابان ها پاشید و با دم خود به خانه های همسایه برخورد کرد و آنها را از بین برد. همچنین پنجه های آن یا بلند شده و یا برعکس کوتاه شده و باعث ویرانی و مرگ مردم می شود.
  و از هر طرف فرار کردند. با این حال، همه آنها دوازده سال بیشتر نداشتند. دختر و پسر فرار کردند. برخی از آنها لباس پلیس بودند. و نه یک بزرگسال، حتی یک نوجوان.
  صدای دلنشین و زنانه ای شنیده شد:
  - دایناسور را متوقف کنید و بچه ها را نجات دهید!
  آلبینا پرسید:
  - و چگونه این کار را انجام دهیم؟
  صدا جواب داد:
  - این یک بازی است. خودت فکر کن
  ویتالیک شانه بالا انداخت و خواند:
  - خوب، چوب نجات دهنده است ،
  به زودی به طناب پرش تبدیل شوید!
  آلبینا لبخندی زد و پرسید:
  - چطور هستید؟
  پسر نابغه با اطمینان پاسخ داد:
  - دیر یا زود، نکات و پیانوها در بوته های بازی وجود خواهد داشت. در اینجا، برای مثال، چنین!
  و جنگجوی جوان با انگشتان پا برهنه تکه ای از کاشی را از سنگفرش برداشت و داخل ساختمان بلندی انداخت. ترکش در یک قوس به پرواز درآمد و به پایه برخورد کرد. سازه عظیم تکان می خورد و با تمام توانش بر دایناسور افتاد و افتاد. او به شدت تکان خورد و هیولا شروع به سقوط کرد.
  آلبینا با ذوق صدا زد:
  -این واقعا یک حرکت شوالیه است!
  ویتالیک نیشخندی زد و پاسخ داد:
  - شاید حرکت نریان!
  دایناسور که توسط ساختمان له شده بود، آن را گرفت و به مقدار زیادی آدامس و آب نبات خرد شد. بچه‌هایی که در این شهر زندگی می‌کردند فوراً برای گرفتن غذا شتافتند. صندلها، کفشهای کتانی، و حتی برخی از کفشهای پاشنهبرهنه به چشم میخورد.
  سر و صدا زیاد بود.
  ویتالیک با لبخند خواند:
  دوران کودکی دوران فوق العاده ای است
  برای بچه ها خوب و سرگرم کننده است ...
  بازی عالی در راه است
  باران را از مسلسل درست می کنیم!
  آلبینا با لبخندی گسترده تر گفت:
  - آره داریم خط خطی می کنیم!
  پس از آن دو شرور دیگر را دیدند. اینها هیولا بودند: یکی با سر گراز و دیگری کرگدن. با غرش وحشیانه به سمت آلبینا و ویتالیک هجوم بردند.
  پسر سوت زد.
  یکی از چراغ های راهنمایی تکان خورد و روی سر یک کرگدن افتاد. او ضربه کوبنده ای زد و اراذل را مات و مبهوت کرد.
  ویتالیک در حالی که دندانهایش را بیرون میآورد، جیغ زد:
  - ضربه، ضربه، ضربه دیگر،
  ضربه ای دیگر و ...
  پسر سوپراستار پابرهنه
  آپرکات می اندازد!
  آلبینا نیشخندی زد و داد زد:
  - جنگ مقدس
  دخترا دو برابر باحالن!
  جنگنده با سر خوک یک مسلسل لیزری را از کوله پشتی خود برداشت و شروع به تیراندازی کرد.
  دختر و پسر به کناری پریدند. آلبینا با پاشنه برهنه پوست موز را پرت کرد. پرواز کرد و زیر چکمه جنگنده ای با سر خوک افتاد. پرواز کرد و سقوط کرد، دیوار سنگی را شکست و ساکت شد.
  ویتالیک با لذت خواند:
  - روی دید خم میشوم و موشکها به سمت هدف میروند! یک دویدن دیگر در پیش است!
  آلبینا انگیزه های بسیار مخربی را در خود احساس می کرد. و بیایید با پاهای برهنه و برنزه پاکوبی کنیم و آسفالت را به لرزش درآوریم و ترک بخوریم.
  و شیرینی ها، شکلات ها، بخش هایی از بستنی، آدامس، آب نبات چوبی و خیلی چیزهای دیگر از شکاف ها شروع به پرواز کردند. چقدر عالی و سرگرم کننده به نظر می رسید.
  ویتالیک خاطرنشان کرد:
  - اینها تنقلات واقعاً خوشمزه هستند !
  دخترک می خواست چیزی بگوید، انبوهی از بچه ها دوان دوان آمدند و بیا این همه ظرف را برداریم. و مشتاق خوردن آنها!
  آلبینا توییت کرد:
  - بگو حداقل ممنون!
  بچه ها ایستادند و یکصدا فریاد زدند:
  - متشکرم!
  ویتالیک با لبخند گفت:
  - تقریباً الهی است!
  دختر قهرمان می خواست شوخی کند، اما چشم انداز ناگهان تغییر کرد. و آنها به یک کوه برفی رسیدند. دخترها و پسرها انگار از روی تخته پرشی از آن سر می خوردند.
  و بهشون خوش گذشت...
  ویتالیک و آلبینا هم مثل جادو روی پاهایشان اسکی داشتند. دختر و پسر هر دو با صدای جیغ و صدای وحشیانه فرار کردند.
  ویتالیک با لبخند خواند:
  تکانه های روح زیبایی شگفت انگیز،
  برای سرزمین مادری ، یک مبارز بین ستاره ها جنگید ...
  از این گذشته ، رویاهای جسورانه محقق شده اند ،
  ناوگان دشمنان شیطانی نترسید!
  آلبینا چشمکی زد و با کنایه گفت:
  - بالاخره بین ستاره ها!
  ویتالیک نیشخندی زد و پاسخ داد:
  - آره!
  و پسر شروع به هل دادن با چوب از برف کرد. در سال های اخیر، زمستان ها خوشایند نبوده است. و اسکی در نزدیکی مسکو احمقانه بود . و چگونه بازی های المپیک زمستانی در سوچی برگزار شد؟
  یکی از پسرها در مسیر موازی پرسید:
  - ماجراجویی می خواهی؟
  آلبینا پاسخ داد:
  - البته که بله! البته که بله! البته که بله!
  و اینجا در مقابل آنها چندین خرس قطبی ظاهر شدند. و اکنون ویتالیک و آلبینا مسلسل در دست دارند.
  دختر و پسر مصمم به مبارزه با یکدیگر می پردازند. و بنابراین آنها ماشه ها را می کشند و جت های بسیار سوزان و سوزاننده و مخرب مانند یک آبشار از بشکه ها خارج می شوند.
  ویتالیک وقتی دید که چگونه گلوله به الاغ خرس قطبی اصابت کرد و چشمهای از خون آزاد شد، خاطرنشان کرد:
  - همه اینها فوق العاده و جالب است!
  آلبینا سری تکان داد و آواز خواند:
  جایی در دنیا
  جایی که همیشه سرد است...
  خرس ها به محور می مالند،
  ای محور زمین!
  ویتالیک پاسخ داد:
  - ما دنبالشون هستیم!
  و یک دسته گلوله دیگر شلیک کرد. اینها جنگجویان عالی و باحالی هستند.
  و خرس های قطبی مشت شده سقوط کردند. و سپس آنها به چیزی بسیار خوشمزه و خوراکی تبدیل شدند. و اینها کیک و شیرینی و بسیاری از چیزهای سرشار از خامه و خوشبو بودند.
  آلبینا با لبخند گفت:
  - اینها واقعا تنقلات باحالی هستند !
  ویتالیک خاطرنشان کرد:
  - شما واقعا کلمه خوشمزه را دوست دارید ! اما آنها این را می گویند، معمولاً بچه های کوچک، اما ما هنوز کاملاً پیر هستیم و قبلاً موفق شده ایم چیزهای زیادی را جمع آوری کنیم!
  آلبینا سری تکان داد.
  - موافق! اما ما برای همیشه کودک می مانیم، فقط سال ها تغییر می کنند!
  دختر و پسر دوباره پریدند و همراه با اسکیهایشان به سمت توپهای سالتو پیچیدند. و دوباره سرودند:
  آنچه پشت سر بود، به اطراف نگاه کنید
  خودت را از بچگی بشناس، تنبل نباش...
  از آنجا که سالهای زیادی گذشت، اجرا شد،
  لبخند بزن، لبخند بزن!
  ویتالیک به آلبینا چشمکی زد و خاطرنشان کرد:
  - حادثه خنده دار!
  دخترها پرسیدند:
  - چی؟
  پسر جواب داد:
  - من وارد آینده شدم، جایی که قدرت را بر جهان به دست گرفتم و دویست سال است که حکومت می کنم. و سپس دوگانه من از گذشته ظاهر می شود و این سوال پیش می آید - با آن چه باید کرد؟
  آلبینا شانه هایش را بالا انداخت و پاسخ داد:
  - هیچ چی! به دوقلو خود یک سیاره بدهید، و باشد که او همیشه با خوشحالی زندگی کند!
  ویتالیک با تردید خاطرنشان کرد:
  "اگر او فکر کند که من او را برای تاج و تخت به چالش خواهم کشید، چه؟"
  دختر شانه هایش را بالا انداخت و پرسید:
  - میخوای باهاش مخالفت کنی؟
  پسر جواب داد:
  "مردم در امپراتوری فضایی کاملاً خوشحال هستند. همه خوب هستند و من دلیلی نمی بینم که برای قدرت بجنگم. بالاخره نه یک مرد برای قدرت، بلکه قدرت برای یک مرد!
  آلبینا سوت زد:
  - اوه، چقدر بزرگوار! آیا شما یک شوالیه هستید؟
  ویتالیک به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - نه واقعا! شوالیه ها قوانین نجابت را فقط در رابطه با یکدیگر رعایت می کردند و رعیت ها مردم محسوب نمی شدند. و من به فکر رفاه هر فرد هستم.
  دختر قهرمان چشمکی زد و جیغ زد:
  سرزمین مادری من گسترده است،
  جنگل ها، مزارع و رودخانه های زیادی در آن وجود دارد...
  من کشور دیگری را نمی شناسم.
  کجا انسان اینقدر آزاد نفس می کشد!
  پسر نابغه گفت:
  - یک امپراتوری ستاره ای کامل!
  دوباره، برای چندمین بار، چشم انداز در ماتریس تغییر کرده است.
  دختر و پسر حالا در سنگر بودند. ظاهراً این یک بازی از یک بازی تیراندازی تاریخی بود . مثل جنگ جهانی دوم. فقط تانک هایی که در سراسر میدان حرکت می کردند تا حدودی متفاوت بودند. مثلا "شیر" قابل مشاهده است که در تاریخ واقعی هرگز وارد سریال نشد. و صادقانه بگویم، "شیر"، اگرچه یک تانک قدرتمند است، اما اثربخشی رزمی آن مشکوک است. با وزن 90 تن، فقط در زره جلویی برج بهتر از تایگر-2 محافظت می شود و دارای یک توپ 105 میلی متری است. قدرتمند، اما با سرعت کمتر از ببر. اما اینجا این تانک حضور دارد. و با قدرت عظیم خود می شتابد.
  و اسلحه ها به سمت او شلیک می کنند. دختران زیبا با دامن های کوتاه و با پاهای برهنه دور توپ ها می چرخند.
  توپ ها را بار می کنند که هفت عدد است.
  و سه تانک لو وجود دارد. به نظر کمی است، اما راهی برای شکستن آنها در پیشانی وجود ندارد.
  دختر کومسومول رو به ویتالیک کرد و پرسید:
  -آیا شما پیشگام هستید؟
  پسر نابغه با اطمینان پاسخ داد:
  - نه! هرگز نبوده!
  دختر با تعجب پرسید:
  - و چرا؟
  ویتالیک با لبخند پاسخ داد:
  - چون من از زمان دیگری هستم!
  دختر دیگری گفت:
  - ما نمی توانیم به تانک "شیر" نفوذ کنیم؟ توپ 76 میلی متری ما خیلی ضعیف است!
  آلبینا در اینجا مداخله کرد:
  - به تانک آلمانی شلیک نکنید!
  دختر کومسومول با پوزخند پرسید:
  - چرا که نه؟
  دختر قهرمان جواب داد:
  چون این فقط یک بازی است. و شما باید تانک های غیر قابل نفوذ را به روشی متفاوت از شلیک از توپ ها شکست دهید.
  جنگجویان کومسومول در گروه کر پرسیدند:
  - و چگونه، زیبایی!
  آلبینا فریاد زد:
  - آواز خواندن!
  و او با صدای بلبل خواند و دیگران به دنبال او بلند شدند:
  ستاره میهن را خداوند داده است،
  او، باور کنید، درخشان تر از خورشید است!
  تو مال منی، این کشور از آن می آید -
  بدان که قلبت از غم می تپد!
  
  در تو، ما اعضای کومسومول هستیم، مانند عقاب،
  ما نازی ها را خرد می کنیم و قراضه ها را جارو می کنیم!
  ما حتی در مشتری موفق شدیم،
  میوه ها را رشد دهید - بهشت غیرقابل تحقق!
  
  زهره محل عشق است
  در مریخ، احساس یک جنگجو بالاترین است!
  زنجیرهای بدی، شک و تردید را میشکنی،
  بالاخره خدا می خواهد بهترین کار را انجام دهد!
  
  فشار کیهانی را از بین ببرید
  چانه را با یک قلاب قوی به خاطر بسپار!
  دشمن توسط قدرت جهان درهم شکسته خواهد شد،
  و یونکرها با یک کمان معمولی کودکانه سرنگون شدند!
  
  تراز اول - بگیرید و برنده شوید،
  راه دیگری بلد نیستیم!
  و ای گرگ رایش غرش نکن،
  یک سرنیزه در صورت از یک جنگنده بگیرید!
  
  و سرنیزه برای آینده شما مناسب نیست،
  ما دینامیت را به بولدوزر اضافه خواهیم کرد !
  خیلی سریع پرواز
  وقتی پرولتاریا چکش را زد!
  
  حرکت بعدی مانند یک طوفان خواهد گذشت
  و آخر بازی یک رفیق برنده خواهد بود!
  پس از همه، خشم ما، یک آتشفشان دیوانه،
  قتل عام حرامزاده، یک گربه وحشتناک!
  
  ما کنه ها را در برلین گرفتیم،
  پاریس تحت پرچم روسیه آزاد است!
  ما دختران وطن و پسران هستیم،
  وقتی جشن می گیریم - عسل را با دانه های خشخاش می خوریم!
  
  آلبیون مه آلود اکنون، مانند یک برادر،
  نیویورک مانند یک پای در یک بشقاب شد!
  پرچم قرمز و مایل به قرمز ما خشخاش،
  در زیر آن، همه مردم از آزادی خوشحال هستند!
  دخترها آواز خواندند و سه تانک شیر تبدیل به کیک های بزرگ و شادابی شدند که با گل رز نقاشی شده بودند. و از آنها عطر بسیار قوی و اشتها آور می آمد.
  اما دوباره ماشین پشت سرشان ظاهر شد. این بار ماوس های قدرتمندتر و سنگین تر. سرعت آنها کم است، اما قدرت آتش و زره از پشت بام است.
  آلبینا از اعضای کومسومول پرسید:
  - دوباره بخونیم؟
  کاپیتان دختر گفت:
  - آیا واقعاً می توان این را با یک جرعه خورد؟
  ویتالیک خواند:
  آهنگ به ما کمک می کند تا بسازیم و زندگی کنیم،
  و همراه با آهنگ در پرواز بالدار ...
  و کسی که با غنایی در زندگی قدم می زند،
  او هرگز در هیچ کجا ناپدید نمی شود!
  یکی از دختران کومسومول خاطرنشان کرد:
  - شما نمی توانید در مقابل آن استدلال کنید!
  آلبینا تایید کرد:
  - درست! یا چیز دیگری می خواهید؟
  دختران کومسومول یک گلوله را به داخل بند انداختند و با قدرت شلیک کردند. پرواز کرد، به تانک برخورد کرد و مانند یک نخود به بیرون پرید.
  کاپیتان دختر گفت:
  - بله، سخت است!
  ویتالیک سری تکان داد.
  - پس با هم آواز بخوانید!
  و به این ترتیب رزمندگان و پسر با اشتیاق زیاد شروع به اجرا کردند:
  شکوه میهن شوروی عالی است -
  ما لایق هستیم، من معتقدم، ما از این افتخار خواهیم بود!
  بیایید دشمن ظالم را در نبرد شکست دهیم،
  به خاطر تابناک ترین قدرت روسی!
  
  چه چیزی در سرزمین مادری وجود دارد که آواز می خواند،
  در قلب یک پیشگام صادق و پابرهنه!
  ما مانند پرنده ای به سوی پرواز می شتابیم،
  چقدر ایمان ما مقدس شده است!
  
  اتومات باور کن برادر بزرگترم
  و نارنجک ها اصلاً بار اضافی نیستند!
  اگر شجاع هستید، نتیجه این است
  علیرغم اینکه شما یک پسر هستید، این اتفاق خواهد افتاد!
  
  پایونیر مغرور و خشن است...
  اما لبخند خدا ما را روشن می کند!
  افسوس، بسیاری از آس های شیطانی در جهان وجود دارد،
  می خواهند جایی در بهشت را خراب کنند!
  
  شغال فاشیست پنجه هایش را به سمت ما می کشد،
  او می خواهد دل یک بچه را کند!
  و خوکهایش پوزخندی میزنند،
  بگذار با صدای بلند سیلی بزند!
  
  تانک های "ببر" "چکمه" هستند،
  دست و پا چلفتی، وحشتناک زاویه دار!
  و تو از آنها فرار نمی کنی،
  خوب، بهتر است نارنجک را آماده کنید!
  
  ما چنین دنیایی خواهیم ساخت، باور کن،
  جایی که میلیون ها نفر خوشحال خواهند شد!
  یک جانور درنده به داخل لانه فرار خواهد کرد،
  ما لژیون های پست را زمین خواهیم گذاشت!
  
  بنر قرمز خواهد درخشید
  نام مقدس عیسی در آن است!
  قبولی در آزمون پیشگام برای پنج -
  برای تجلیل روسیه خود!
  
  اما آن امتحان در تخته سیاه نیست -
  شما باید او را از سنگر تحویل دهید !
  موهای خاکستری به سمت پسر ویسکی میآیند،
  دوستی درگذشت - حالا بر سر مزار عزاداری کنید!
  
  چه، جنگ لعنتی،
  حتی یک جانور که شایسته نامیده شدن نیست!
  و گروه ترکان نمی داند چگونه خود را نگه دارد،
  اگرچه آدولف خنده دارتر است، اما گاهی اوقات یک دلقک!
  
  ما نباید عقب نشینی کنیم، می دانید،
  پیشگامان برای همیشه از دیگران می ترسند!
  ما بچه ها دوستان وفاداری هستیم،
  و از نظر اخلاقی، معتقدم، نه فلج!
  
  بیایید راهپیمایی باشکوه را در برلین به پایان برسانیم،
  ما همیشه، باور کنید، جنگیدن را بلد بودیم!
  و یکباره گرفتار شجاعت و شجاعت شدید،
  حمل پ.ک.ک در حال فرار در کوله پشتی!
  دختران کومسومول آواز خواندند و مخازن عظیم موش به ظروف بزرگ با ماهیان خاویاری و مخلفات تبدیل شدند.
  و همچنین بسیار اشتها آور.
  آلبینا قهقهه ای زد و آواز خواند:
  - چه نوع ظروفی، چه نوع ظروفی،
  همه رو با خودت ببر...
  حیف که زیاد دعوا نمی کنیم
  آنها فقط برای کشتن غذا می خورند!
  ویتالیک با خنده خاطرنشان کرد:
  - بله، چنین بازی هایی وجود دارد! مثل بچه های خیلی کوچک.
  دختر کومسومول منطقی گفت:
  - کودکی هرگز به طور کامل از یک شخص ناپدید نمی شود!
  
  ماجراهای کوهستانی جاودانه کنی
  حاشیه نویسی
  کنی همیلتون در میان کوهنوردان زنده ماند ، پسری که در یازده سالگی کشته شد و مانند همه کوهنوردان زنده شد، و دانکن منکلود ، که با این حال، جاودانه نبود، اما هنوز باقی مانده است. جوان است و زندگی آرامی دارد. پسر ابدی مجبور به سرگردانی می شود و در نهایت به زندانی کودکان در جنایتکارترین ایالت آمریکا - تگزاس - می رسد.
  . فصل 1
  پسر Highlander کنی از نژاد Immortal در نوع خود کاملاً تنها ماند. همه جاودانه های دیگر در رویارویی و نبرد نهایی آرماگدون جان باختند. در کنار او، تنها کوهنورد دانکن منکلود باقی ماند . او تقریباً تنها کسی است که زنده مانده است. اما پس از انجام ماموریت، دانکن جاودانگی خود را از دست داد و به یک مرد ساده تبدیل شد. بنابراین اکنون کنی دیگر توسط سایر شکارچیان جایزه تهدید نمی شود. برعکس، پسر احساس تنهایی می کرد. در سن یازده سالگی او جاودانه شد و این در سال 1182 اتفاق افتاد. او قبلاً بیش از هشتصد و پنجاه سال زندگی کرده بود. و او همیشه یازده ساله است.
  پسری زیبا و جاودانه حدودا یازده ساله. شبیه فرشته است، چهره ای زیبا، موهای بلوند. اما در واقع، او قبلاً چند نفر را کشته است. هم کوهستانی ها و هم فانی های محض.
  کنی چندین بار در آستانه مرگ قرار گرفت، اما موفق شد خود را رها کند. دانکن مانکلود حتی برای مدتی دوست او بود. تا اینکه کنی سعی کرد او را بکشد. سپس دوباره سعی کرد این کار را با دستان دیگری انجام دهد.
  و نزدیک بود بمیرد. اما آرماگدون قبلاً از بین رفته است. دیگر هیچ هایلندر روی زمین وجود ندارد، تنها دو بازمانده باقی مانده اند، خود کنی و دانکن منکلود . اما دومی دیگر یک کوهنورد نیست، بلکه یک فانی صرف است. بنابراین در کل سیاره تنها یک کنی که هرگز نمی میرد مگر اینکه سرش را بریده باشند.
  رویای او به حقیقت پیوست. اما در هشتصد و پنجاه و چهار سالی که کنی زندگی کرده بود ، از کودکی خسته شده بود.
  رشد نمی کند، پیر نمی شود، بالغ نمی شود. البته از یک طرف کوهنورد بودن خوب است. اگر دندان شما کنده شود، ظرف چند دقیقه دوباره رشد می کند. و شما بیماری را نمی شناسید. به خصوص کنی به راه رفتن پابرهنه علاقه زیادی داشت. و حتی در هیچ آب و هوایی سرفه نکرد. این پسر حتی در جنگ صلیبی کودکان شرکت کرد.
  سپس کنی یکی از گروه های بچه ها را رهبری کرد. بچه ها با پای برهنه راه می رفتند، از میان کوه ها، جاده های سنگی. کنی همچنین کفش های ناراحت کننده را رها کرد. و کف لختش سخت تر از چرم چکمه هایش بود.
  پس از آن پسر چیزهای زیادی را تجربه کرد و حتی به بردگی گرفت. کنی، اگرچه جاودانه است، اما خیلی قوی تر از یک کودک معمولی نیست. و نیز به بردگی دزدان دریایی افتاد و به خلیفه بغداد فروخته شد.
  شن های داغ جلیل پای برهنه بچه ها را سوزاند. خوب، در طول دهه ها، کف های کنی شبیه سم شتر شده است. برای کودکان ساده و فانی چگونه بود؟ مخصوصا دخترا آنها پاهای فرزندان خود را سوزاندند و به معنای واقعی کلمه از طریق زور راه رفتند. و کسانی که افتادند با شلاق برانگیختند.
  کنی یکی از دخترها را که پاهایش سوخته و خونریزی کرده بود به شانه انداخت. و از صحرا عبور کرد. اگرچه سخت است. درست است که بدن جاودانه با استقامت بیشتر متمایز شد. اما با این حال، به زور، او اصلاً هرکول نبود و تقریباً مانند بقیه احساس خستگی می کرد.
  سپس به بچه ها پیشنهاد شد که اسلام را قبول کنند یا به معادن بروند.
  کنی، مانند اکثر کودکان، برده داری را انتخاب کرد. و تصور کنید که در یک معدن هستید. و چه کسی آنجاست؟ بوی تعفن مشعل ها و فضولات غلامان، کار سنگین. بسیاری از کودکان در روزها و هفته های اول مردند. کنی مثل بقیه بچه ها برهنه بود، بدون حتی کمربند . او برای کوچکترین تحریکی توسط ناظران مورد ضرب و شتم قرار گرفت. و دو سوم روز را مجبور به کار کردند و یک سوم را برای خواب گذاشتند. این کار سخت جهنمی بود.
  بچه ها جثه کوچکی داشتند و کار در معدن برایشان راحت تر بود. آنها فقط برای اینکه از گرسنگی نمردند غذا می دادند و هنوز هم می توانستند کار کنند. کنی سعی کرد فرار کند، اما با کمک یوزپلنگ ها گرفتار شد، آنها وحشیانه رفتار کردند و زنجیر به پسر بستند.
  و او خیلی سخت کار کرد بدون اینکه خورشید را ببیند.
  این وحشتناک ترین دوره زندگی کنی بود . او خود را در یک جهنم بسیار واقعی یافت. و صخرههای روی سنگها که شانهها را میگرفتند، نان و آب میخوردند، مثل لعنتی کار میکردند.
  و حتی مرگ را به عنوان رهایی در خواب دید. و امکان فرار وجود نداشت: برای یوزپلنگ ها نگهبانان قوی دردناک بود - آنها را نمی توان با چوپان های آلمانی مقایسه کرد.
  سالها گذشت. کنی نمرد، کم کم به این جهنم عادت کرد. تقریباً همه بچه ها از بوی تعفن، گازها، کار زیاد، غذای بد و ضرب و شتم مداوم جان خود را از دست دادند. و کسی که توانست زنده بماند به بزرگسالان منتقل شد.
  اما کنی هنوز زنده بود. بچه های دیگر را آوردند و سوار کردند. کارگران کمی در معادن باریک مورد نیاز بودند.
  از طرف دیگر کنی برده ای بود که هم به دست و هم پاهایش زنجیر می زد و این تنها ردای او بود. به بردگان جوان حتی یک پارچه کمری داده نمی شد، و چرا - پس انداز. به خصوص در معادن خاورمیانه، حتی در زمستان هوا کاملاً گرم است. کنی حتی بدتر از بقیه بود چون زنجیر میبست. بقیه بچه ها بیشتر سبک کار می کردند. شما به هر حال نمی توانید فرار کنید و زنجیره نیز هزینه دارد.
  کنی سال ها بود که خورشید را ندیده بود و روی صخره ها خوابیده بود و فقط در رویا می توانست احساس آزادی کند. و او اغلب رویای پرواز بر فراز کوه ها یا قلعه ها را در سر می پروراند. او همچنین با شمشیر می جنگد و ناظران را می کشد.
  کنی قبلاً شروع به فراموش کردن یک زندگی عادی کرده بود. و یک قرن کامل مانند یک کابوس گذشته است. و زنجیر از قبل زنگ زده و خرد شده است. او از زمانی که کنی بزرگ نشد به بزرگسالان منتقل نشد و در کنار بچه ها ماند. و درست در آن هنگام خلیفه ای بسیار وحشی به قدرت رسید که به جای سر بریدن، ترجیح داد آنها را روی چوب بنشاند.
  و پیش از آن شایعه به گوش ناظران رسید. و کنی، پس از گذراندن بیش از صد سال در معادن، و بدون از دست دادن تیزبینی و سرزندگی ذهن خود، و همچنین سلامتی خود، تصمیم گرفت که در این زمینه شانس داشته باشد.
  و او در حال تماشا، با سنگی به پشت سر ناظر زد و شروع به زدن او کرد.
  برای این، غلام گستاخ برای اولین بار در صد سال به سطح کشیده شد. و کنی خورشید را دید که او را کور کرد. سپس مرا به سمت چوب هدایت کردند. آیا کنی ترسیده بود؟ او می دانست که اکنون درد شدیدی را احساس خواهد کرد. اما از قبل به کتک زدن و رنج کشیدن در معادن عادت کرده بود. خوب، سهام وارد الاغ می شود، پس چه چیزی!
  از قبل روی چوبهای دیگر، مردان بالغ و چند زن در حال پیچیدن و مرگ بودند.
  برای کنی من سهام کوچکتری ساختم. جلادان او را بلند کردند و با نقطه پنجم به نوک چوب زدند.
  پسر درد شدیدی داشت. و سپس بدن او به آرامی شروع به پایین آمدن کرد.
  کنی احساس درد کرد و در بالای ریه هایش فریاد زد. بعد راحت تر شد و پسر آرام شد. جلاد پاشنه برهنه پسر را با اتوی سرخ شده سوزاند و با استشمام بوی سوزش از او دور شد.
  کنی به خود آمد و تنها ماند. او شروع به تاب دادن چوب کرد. و دوباره درد شدیدی او را سوراخ کرد. پسر جیغ زد. یکی از نگهبانان سرش را بلند کرد و قهقهه زد. سپس دوباره به خواب بروید. مرده از روی چوب نمی پرد.
  کنی که ناامیدانه روی پاهای برهنه اش تکیه داده بود، بلند شد. او برای بیش از صد سال با حمل سنگ های سنگین و کار در معادن با پتک و لنگ قوی شد. و بنابراین او از روی چوب پرید. و روی شن ها خزیدم.
  خوشبختانه یوزپلنگ ها فقط از برده های زنده در معادن نگهبانی می کردند. هیچ کس شروع به خرج مردگان و حیوانات یک نژاد کمیاب نکرد.
  کنی خزید و بعد دوید. بیش از صد سال است که عربی را به خوبی یاد گرفته است. و موهایش کثیف بود و معلوم نبود که بلوند باشد.
  بسیاری از کودکان عرب نیز نیمه برهنه بودند. و کنی بسیار کثیف است. تصور کنید چند وقت است که شسته نشده است. اما نه عفونت و نه کرم جاودانه را نمی گیرند. و دندان ها پوسیده نمی شوند، حتی اگر تمیز نشده باشند.
  کنی چندین روز را در بیابان گذراند. و تقریباً سیاه برنزه شده است. و او قبلاً می توانست برای یک پسر عرب پاس کند.
  بنابراین او انجام داد. وانمود کرد که یک یتیم سرگردان است و روی زانو شروع به دعا کرد.
  او توسط یک تاجر در بغداد استخدام شد. او مشکوک بود که این یک برده فراری است، اما هیچ جایزه ای برای کنی وعده داده نشد . علاوه بر این، هیچ کس باور نمی کرد که زنده ماندن پس از اعدام روی چوب ممکن است.
  پسرک که فقط یک کمربند و پابرهنه به تن داشت، در حال دویدن بود و کارهای تاجر را انجام می داد. و او تقریباً هیچ دستمزدی دریافت نمیکرد و به میزان ناچیزی تغذیه میشد. اما زمان گذشت و بازرگان پیر شد، اما پسر بزرگ نشد و این برای او مشکوک به نظر می رسید.
  سپس کنی فرار کرد. و دوباره سفر کرد. و در یک جنگ دید که پسر بسیار سرسخت و قوی و عضلانی فراتر از سنش بود، او را به عنوان سرباز خود گرفت.
  و در طول نبرد با صلیبیون، کنی فرار کرد. و او خود را به عنوان یک پسر مسیحی فراری از دست داد. و دوباره شروع به سرگردانی در اروپا کرد. و سپس به کشورهای دیگر.
  و کنی کجا رفت؟ و البته او نمی توانست کشوری مانند آمریکا را فراموش کند.
  پسری که حافظه ای جاودانه جوان داشت، زبان های زیادی می دانست و بسیار باهوش بود. او مجبور شد در مدرسه هم درس بخواند. و در انواع مختلف. و اکنون تا سال 2025 چیزی برای مقایسه وجود داشت.
  وقتی بدن جوانی دارید، بر هوشیاری شما تأثیر می گذارد. به ویژه، کنی بازی های رایانه ای را کشف کرد. و چقدر عالیه چند کارتون فوق العاده در آینده ظاهر خواهد شد؟ علاوه بر این، شما می توانید آنها را در اینترنت تا آنجا که می خواهید تماشا کنید.
  اما ابتدا سینما سیاه و سفید بود، سپس رنگی شد. و تلویزیون ها دارای صفحه نمایش کوچک بودند. و خود کنی هنوز آن زمان هایی را به یاد می آورد که حتی باروت در اروپا وجود نداشت. او در سن و سال کمی کوچکتر از خود چنگیز خان است. و او موفق شد دوران های زیادی را از خود عبور دهد. آخرین جاودانه ها در سال 2017 درگذشتند. و دانکن مکلود امسال فانی شد.
  این بدان معنی است که او هنوز پیر نشده است و می تواند یک مبارز خطرناک باشد. کنی خواب بریدن سرش را دید. هر چند انرژی اضافی به او نمی داد. اما دانکن هنوز خیلی جوان است. به نظر می رسید او در اوایل سی سالگی باشد. این بدان معنی است که او اکنون از نظر بیولوژیکی فقط چهل سال دارد و این مردی پر از قدرت است.
  خود کنی یک پسر یازده ساله باقی ماند، پسری خوش تیپ، خوش تیپ و قوی تر از همسالانش. و لذت بردن از ثمره پیشرفت را ترجیح داد.
  در واقع، بسیاری از چیزهای جدید در هشت قرن و نیم ظاهر شده است. و گوشی های هوشمند، و آیفون ها ، و اینترنت پرسرعت، زمانی که می توانید در حالی که تلویزیون را در کف دست خود گرفته اید، فیلم تماشا کنید. و البته ماشین، هواپیما.
  مگر اینکه مردم هنوز به سیارات دیگر پرواز کنند، اما در یکی دو قرن این اتفاق خواهد افتاد.
  کنی لبخند زد: او زنده خواهد ماند تا آن را ببیند. علاوه بر این، پس از آخرین رویارویی در سال 2017 هیچ جاودانه ای باقی نمانده بود. این بدان معناست که سر کنی توسط شمشیرهای تیز آنها تهدید نمی شود. او تنها کسی است که منحصر به فرد باقی مانده است.
  مثل پیتر پن افسانه ای . او حتی نمی خواست بزرگ شود. اما پیتر پن قهرمانی است که توسط فانتزی بشر اختراع شده است. اما کنی یک پسر واقعی است که هرگز قرار نیست بزرگ شود.
  و البته، ما برای چیزی که داریم ارزش قائل نیستیم. کنی واقعاً می خواست بزرگ شود، حتی اگر جاودانگی خود را از دست بدهد. گرچه ممکن است و گاهی چنان فکری در سر جوانش می گذشت که با پیر شدن، سال های جاودانه جوانی را با دلتنگی به یاد می آورد.
  و برای همیشه کودکی پابرهنه. کنی دوست داشت در هر آب و هوای پابرهنه برود، اما به خاطر این موضوع اغلب توسط پسرها مسخره می شد و مجبور بود در شهرهای بزرگ کفش های کتانی یا صندل بپوشد.
  بدترین چیز مشکلات دائمی و مزمن با پول است. فقط سعی کنید یک بچه یازده ساله و بزرگتر از همسالانش نباشد و شاید حتی با توجه به اینکه در سن قبل از شتاب و کوچکتر به دنیا آمده است، حداقل چیزی به دست آورید.
  درست است، غذا در آمریکا راحت تر است. پیدا کردن یک غذاخوری رایگان یا لباس تقریباً رایگان در Sekenhead دشوار نیست . و تعداد زیادی نهاد مذهبی مختلف وجود دارد. وقتی کنی را پابرهنه می بینند ، کفش های کتانی یا کفش و لباس های دیگر را رایگان به او می دهند.
  اما کنی ، البته، تنها به این راضی نبود. او هم جذب گوشی های هوشمند و هم بازی های کامپیوتری شده بود. او خیلی جوان است که نمی تواند با یک زن باشد و این یک مشکل است. اما برای پول، یک فاحشه هر کاری می کند، حتی با بچه ای مثل او، و هر خیالی را برآورده می کند. و البته یک بازی خوب و یک لپ تاپ هزینه دارد. و من چیزی حرام می خواهم. به عنوان مثال، از دست خود الکل بخرید. با این حال، جگر او برای همیشه جوان و جاودانه است و حتی اسید هیدروسیانیک یا سم قوی نیز آسیبی نخواهد داشت.
  و کوکاکولا، خسته از نوشیدن. علاوه بر این، در برخی از فروشگاه های ایالات متحده، کوکوکولا برای یک کودک بیهوده ریخته می شود.
  اما فروش الکل به کودکان ممنوع است. فقط زیرزمینی است که می توانید با پرداخت بیش از حد پول زیاد، پیشی بگیرید.
  کنی از جیب بری و دزدی و بالا رفتن از آپارتمان دیگران بیزار نبود. و این را در قرون وسطی شکار کرد. پسری در شرق به جرم دزدی با چوب بر روی پاشنه برهنه اش کتک خورد. و یک بار حتی یک دست را قطع کردند، اما خوشبختانه دوباره رشد کرد. اگرچه مطمئناً به درد شما می خورد.
  اما وقتی کف پاهای برهنه را با چوب می زنند، در کودکی که قرن ها پابرهنه راه رفته است، آنقدرها هم ترسناک نیست، پاشنه های خشن و پینه بسته. حتی این تقریباً خوشایند است. به همین دلیل کنی عاشق شرق بود. اما وقتی با شلاق به پشتت می زنند، درد دارد. خوب، پسر را چند بار به جرم دزدی مارک کردند. اما این برند بدون هیچ ردی از نامیرا ناپدید شد.
  کنی همچنین موفق شد از مزارع نیشکر به زبان انگلیسی دیدن کند.
  معادن معادن خارج از بغداد وجود دارد - این دیگر ترسناک نیست. علاوه بر این، شما در هوای تازه کار می کنید و آفتاب درخشان و گرمسیری به شما می تابد.
  و سپس کنی همچنان فرار کرد و با دزدان دریایی از پسر کابین دیدن کرد. در مورد ماجراهای او می توانید یک مجموعه کامل چند جلدی بنویسید.
  پسر به تمام دنیا سفر کرده است. و حتی در قیام استنکا رازین شرکت کرد.
  و او نیز به اسارت درآمد. بچه به طور اتفاقی روی قفسه آویزان شد. دستانش را پیچانده و با شلاق به پشت و الاغش زدند. و سپس حتی پاشنه برهنه را با آهنی داغ سوزاندند. و همه چیز درست در مقابل چشمان جلادان بازسازی شد.
  او را جادوگر دانستند و با ترس او را رها کردند.
  کنی مردم را در نبردها و در مسابقهها و دزدیها میکشت، و سر جاودانهها را میبرد، اغلب با حیلهگر. او هنوز پسر است.
  جنگ، به ویژه در قرون وسطی، سرگرمی جاودانه و لذت بزرگی بود. اگر سر را نبرند، نمی توانند او را بکشند. و شما خودتان می توانید شاهکارها را انجام دهید.
  اما شما شغلی نخواهید داشت. پسر ابدی که رشد نمی کند و بالغ نمی شود طبیعتاً مشکوک است. و کوهنوردان، جاودانه ها، وجود خود را برای دیگران آشکار نکنند.
  حتی یک سازمان خاص، بیگانگان فضایی، وجود دارد که اطمینان حاصل می کند که این راز برای عموم مردم شناخته نمی شود. آنها هیپنوتیزم قوی دارند و تجهیزات ویژه پاک کردن حافظه دارند. بنابراین این راز برای هزاران سال حفظ شده است.
  کنی از قدیمی ترین هایلندر فاصله زیادی دارد. برخی از آنها تا پنج هزار سال عمر کردند. اما آنها نیز به آرماگدون رفتند.
  فقط باید یکی باقی بماند. و رویای کنی محقق شد و او ماند. اما آیا برای او شادی به ارمغان آورد؟
  کنی در طول قرن ها در بدن کودکانه و جاودانه اش چیزهای زیادی را تجربه کرده است. و هیچ چیز او را شگفت زده نمی کند و هیچ چیز او را گیج نمی کند. او مجبور شد در جنگ جهانی دوم بجنگد و در ویتنام و البته در جنگ اول و در کجای دیگر.
  بالاخره پسرها کنجکاو هستند. یاد تو قرن هاست اما تن کودک است. و او به ماجراجویی ها و فرارها کشیده می شود.
  آخرین جنگی که کنی در آن شرکت کرد در اوکراین بود. این پسر به لژیون خارجی ها در کنار اوکراینی ها پیوست و اساساً پیشاهنگ بود.
  از این گذشته ، کودکی با ویژگی های فرشته ای مشکوک نخواهد شد. و او سربازان روسی را با حیله گری کشت.
  اما جنگ به درازا کشید. سر سفید و کمی زرد او آشنا شد. و من باید از جنگ خارج می شدم. او بیش از حد مشهور شده است. سرنوشت جاودانه ها چنین است، در یک مکان طولانی زندگی نکنید. همیشه سفر کنید و حرکت کنید. در غیر این صورت، قیافه ی ابدی کودکانه ی شما شبهه را برمی انگیزد. طولانی ترین اقامت در یک مکان برای صد سال در معادن بود. اما در آنجا، پسرهای برهنه، کثیف و هرگز شسته نمیشدند روی یک صورت، یا بهتر است بگوییم بدنشان.
  و به نوعی کنی در آن زمان سوء ظن را برانگیخت. اما در یک زندان مدرن تر، پس... در آنجا، البته، می توانید بدرخشید. اما سازمان قدرتمند به نوعی به پسر کمک کرد تا راز را حفظ کند. به عنوان مثال، کنی قبلاً به عنوان یک نوجوان دستگیر شده است. و همچنین در اتحاد جماهیر شوروی. اما عکس ها و اثر انگشت ها بدون هیچ ردی ناپدید شدند. و پسر یا آزاد شد یا فرار کرد.
  یا به او کمک کردند تا فرار کند.
  در اتحاد جماهیر شوروی ، کنی از مستعمره معروف ماکارنکو بازدید کرد. چیزی که او اینجا دوست داشت این بود که همه دختر و پسرهای زندان با پای برهنه رفتند تا برف بارید.
  اما در این کلنی مجبور شدم درس بخوانم که خسته کننده است و کار کنم. اگرچه آهنگ ها سرگرمی هم بودند.
  و فرار از آن نسبتا آسان است.
  کنی در زندان های مختلف بود. اما معمولا برای مدت طولانی نیست. و اینکه او دستگیری دیگری داشته است.
  درست در ایالت تگزاس، کریسمس 2025 نزدیک بود. کنی جرعه جرعه ویسکی از گلویش می نوشید و چیز زیادی از پلیس پنهان نمی کرد. طبیعتاً کودک نباید الکل مصرف کند. بله، حتی در یک مکان عمومی.
  اما کنی خیلی باحال بود. اولاً، او قبلاً تعداد زیادی از مردم را به قتل رسانده است. ثانیا خب پلیس دستگیرش میکنه پس بچه به هر حال آزاد میشه. یا سازمان کمک خواهد کرد.
  علاوه بر این، کنی مدت زیادی بود که در زندان کودکان نبود. و فکر کرد که چه چیزی در آنجا تغییر کرده است. از نظر غذا هم خیلی خوبه و با هزینه شرکت، پسر قوی و سریع جنگیدن را در طول قرن ها بسیار خوب آموخت. و او در سطحی نه کمتر از یک بزرگسال، یک کمربند سیاه بود. و جوانان به قدرت احترام می گذارند.
  بله، و کنی ثبت نام را کاملا بلد بود و البته بسیار باهوش بود و تمام مفاهیم و قوانین دزدی را می دانست.
  زندان او را نمی ترساند. به خصوص در میان کودکان که به سرعت رهبر شد. بنابراین اکنون، تنها زمانی لبخند زد که پلیس از او خواست سوار ماشین شود و دستبندهایش را روی مچ دستش بست. تگزاس به طور سنتی نرخ بالایی از بزهکاری نوجوانان را دارد. در آنجا حتی اخیراً مجازات اعدام برای کودکان از سیزده سالگی در نظر گرفته شده است. بنابراین پلیس برای این کودک دستبندهای مخصوص در نظر گرفته بود.
  با این حال، آنها نسبتاً بی ادبانه با خود رفتار کردند. کنی خم شد. با این حال، او کنجکاو بود - همانطور که اکنون در زندان های کودکان در تگزاس است. هم از نظر مخاطب و هم از نظر راحتی. و آیا این درست است که جالبترین جوانان در ایالات متحده وجود دارد؟
  کنی نمی ترسید. در آمریکا در زندان کودکان از جهاتی بهتر از شوروی است، مثلاً سرشان را نمیتراشند. مورد آخر زیاد خوشایند نیست. با یک جوجه تیغی چسبیده راه بروید. و بعد از فرار قابل توجه است. وقتی موهای یک جاودانه تراشیده می شود، فقط کمی سریعتر از موهای یک انسان معمولی رشد می کند.
  واضح است که اگر آنها فوراً رشد کنند، این امر باعث ایجاد شک بیشتری می شود. و شما یک مدل موی شیک برای خود نمی سازید - پشمالو راه می روید.
  کنی را به ایستگاه بردند. آنها دست فرزندش را روی یک اسکنر مخصوص گذاشتند و شروع به بررسی اثر انگشت کردند.
  یک پسر با تجربه نمی ترسید. سازمان کنترل جاویدان تمام اطلاعات و فیلم های مشکوک را پاک می کرد.
  در غیر این صورت، با اثر انگشت، فیلم ها و بسیاری از داده های دیگر، مردم مدت ها پیش حدس می زدند که یک نژاد جاودانه وجود دارد. تنها به لطف نژاد ناظران قدرتمند بود که این راز حفظ شد.
  درست است، کنی فکر کرد: اگر فقط دو جاودانه زنده می ماندند و دانکن فانی بود، آیا سازمان اقدامات خود را محدود می کرد؟
  از یک طرف، کنی در این مورد کاملاً کنترل نشده و آزاد می شد. اما از سوی دیگر، او حفاظت قابل اعتماد را از دست داد.
  چند پسر دیگر در پلیس بودند که کمی بزرگتر از کنی به نظر می رسیدند . اگرچه آنها بلندتر بودند، اما برای جاودانه ها بچه هستند.
  کنی با دستگاهی از نظر وجود اجسام فلزی بررسی شد. سپس زنی سی و چند ساله ای که دستکش پزشکی به تن داشت، او را لمس کرد. پسر به او لبخند زد. غلغلک و دلنشین بود.
  آنها هنوز او را برهنه نکرده اند، بنابراین هنوز تصمیمی برای فرستادن او به زندان فدرال، یا بیرون انداختن او به عنوان بی فایده گرفته نشده است.
  اما کنی در زندان های مختلف بود و در طولانی ترین دوران کودکی بارها مورد بازرسی قرار گرفت.
  به ویژه در زندان NKVD. سپس او را برهنه کردند. و نگهبان، با وجود سن کمش، با دستی درشت، درست در الاغ دستش را دراز کرد. و بسیار دردناک و تحقیرآمیز بود. و بعد تقریباً توپ هایش را پاره کردند. در زمان استالین، حتی با بچه ها، آنها در مراسم نمی ایستادند. دست های دستکش به الاغ و دهان بالا رفتند. در زمان های بعدی در اتحاد جماهیر شوروی، آنها به سادگی مجبور می شدند جلوی آینه چمباتمه بزنند. اما در مورد آمریکا هم پلیس اگر خطرناک بداند مرد برهنه را به بوکس می برد. و در آنجا بررسی می کنند که دستشان را در الاغ بگذارند، حتی اگر سه برابر بچه باشی.
  اصل موضوع همین است. در آمریکا نگرش بد نسبت به جنایتکاران کودک. تحقیر می شوند و به دست و پای خود غل و زنجیر می زنند. درست است، غذا کاملا مناسب است، و اغلب دوربین های خوب است. گاهی دو پسر یا چهار پسر می نشینند. نه مثل روسیه که در دهه نود بچه ها را مثل شاه ماهی در بشکه پر می کردند. اما این مدت کوتاه بود.
  از کنی به صورت نیم رخ، تمام صورت، پهلو و از پشت عکس گرفته شد. سپس مرا به تلویزیون نزد پسرهای دیگر بردند. در آنجا باید منتظر قاضی کشیک باشند. و او تصمیم خواهد گرفت که آیا آنها را به زندان بفرستد، به قید وثیقه یا به طور کلی آزادشان کند. کسی نیست که کنی را تضمین کند، به این معنی که یا آنها به سادگی او را بیرون می کنند و پلیس در نهایت با قمه به الاغ او می زند. یا به زندان کودکان فرستاده می شود.
  و این به معنای جستجوی دقیق، شستشوی زیر دوش و لباس نارنجی است. و سپس در سلول به نوجوانان بزهکار.
  کنی از همه اینها نمی ترسد. اگر چه زمانی که افسران مرد پلیس به شما دست می زنند، ناخوشایند است. گاهی اوقات پسران توسط زنان یونیفرم یا کت سفید بازرسی می شوند.
  کنی چیزهای زیادی دیده است و هیچ چیز او را شگفت زده نمی کند. او و نگهبانان منحرف بودند ، آنها سعی کردند اغوا کنند. عجیب است، این در آمریکاست، جایی که زنان برای داشتن رابطه جنسی با پسرها احکام دیوانه وار دریافت می کنند. ولی اینجا هست. برخی از معلمان به او چسبیده بودند. کنی خجالت نمی کشید - او پیر و با تجربه بود، هر بزرگسالی حسادت می کرد. فقط دستگاه خیلی کوچک است. بالاخره او فرزند ابدی است و کمالش زیاد نیست. اگرچه ممکن است از قبل سخت شود.
  کنی می توانست کاری انجام دهد. و او زنان را دوست داشت. اگرچه امکانات یکسان نیست.
  و البته پسران و مردان بالغ دیگر نیز با او تلاش کردند. به خصوص در قرن گذشته که مد شد. کنی، به عنوان یک مرد از مدرسه قدیمی، به بهترین شکل ممکن با این موضوع مبارزه کرد. هنوز هم ممکن است با یک زن، حتی با زبانش، او را راضی کرد، در شرق این طبیعی است. و کنی زمان زیادی را در آسیا گذراند. اما تا زمانی که مردان بالغ نشده اند.
  اگرچه شاید در چند قرن دیگر، همه چیز تغییر کند.
  کنی با دوجین پسر ده تا پانزده ساله با رنگ پوست متفاوت نشسته بود. آنها در مورد چیزی با یکدیگر صحبت می کردند. یک نوجوان با خنده گفت:
  - و من قبلاً بلند شدم!
  دیگری خرخر کرد.
  - تند نزن! دوربین های فیلمبرداری وجود دارد و پلیس در حال مشاهده است.
  در پاسخ، خنده های بدخواهانه. یکی از نوجوانان دستش را داخل شلوار جینش کرد. و او تأخیر کرد.
  کنی با کمال میل خندید: هورمون ها بازی می کنند. او قبلاً بارها تلاش کرده است. و معلوم شد که باعث ایستادن شد. اما از نظر جسمی هنوز آنقدر کوچک است که هر روز این را بخواهد. اما احساسات واقعاً دلنشین هستند و وقتی می آیی قلب مثل طبل می تپد. و از این لرزش
  و یک فاحشه با یک پسر خوش تیپ، به خصوص در اروپا، که در آن قوانین نرم تر با میل به خواب، و حتی یک تخفیف.
  در ایالات متحده، زنان بالغ از یک سو از مجازات بسیار می ترسند، اما از سوی دیگر، به دلیل تمایل به غلغلک دادن اعصاب خود، ممکن است حتی جذب پسران شوند.
  یکی از نوجوانان توجه را به پاهای برهنه کنی جلب کرد . دسامبر بود و حتی در تگزاس دمای بیرون نزدیک به صفر بود. و پسرها البته پابرهنه نروند.
  سوت زد و غرغر کرد:
  - در زمستان دیوانه به نظر بیایید، پابرهنه!
  دو پسر بزرگ بلند شدند و به سمت کنی رفتند . لبخندی شیطانی زدند. سمت راست اشاره کرد:
  - و او خیلی خوش تیپ است! آیا می توانیم به عنوان یک دختر از آن استفاده کنیم!
  دیگری خاطرنشان کرد:
  - دوربین فیلمبرداری وجود دارد!
  یکی از پسرها سری تکان داد.
  - پلیس پر از منحرف است! بگذار نگاه کنند!
  کنی بلند شد و جیغ کشید:
  - حالا می گیری!
  پسر برای ضربه زدن تاب خورد، اما تعادل خود را از دست داد و افتاد. کنی پاشنه برهنه اش را به پشت سرش برد. دومین نوجوان فاسد بالای سرش پرواز کرد و چنان سقوط کرد که از حال رفت. پسر کوهستانی حرکاتی به سختی قابل درک انجام داد. او جنگیدن را در طول قرن ها بسیار خوب آموخت و حتی معلمانی در شرق داشت. پس به او این پسرها!
  بقیه بچه ها عقب رفتند. فریاد می زنند که از پلیس کمک می خواهند.
  چند افسر پلیس به داخل سلول دویدند. کنی آرام و خندان بود. آنها دو نوجوان بیهوش را بلند کردند و روی برانکارد گذاشتند. او را به مرکز درمانی بردند.
  افسر ارشد پلیس تهدید کرد:
  - دعوا بیشتر می شود، همه شاخ می زنند!
  سپس پلیس از سلول خارج شد. و نوجوانان کنی را محاصره کردند . آنها شروع به پرسیدن کردند که او از کجا یاد گرفته است که چنین مبارزه کند.
  کنی نمی توانست حقیقت را بگوید، بنابراین او پاسخ داد:
  - دایی من کلاه سبز بود و به من کلک یاد داد!
  پسرها شروع به درخواست برای دیدن کردند.
  پسر کوهستانی با لبخند جواب داد:
  - شما باید هزینه دروس را بپردازید! بیایید دلار بگیریم!
  یکی از پسرها اسکناس صد دلاری را بیرون آورد و آن را در زیر شلواری خود پنهان کرد. اینجا هم جست و جو سطحی بود و می شد کاری را انجام داد.
  کنی شروع به نشان دادن این تکنیک به او کرد. این یک نوع آیکیدو آمیخته با جودو و کشتی چینی بود.
  واضح است که شما نمی توانید این را در نیم ساعت یاد بگیرید. و کنی به راحتی نوجوان را رها کرد، اگرچه او پیرتر و بلندتر به نظر می رسید.
  کنی، علیرغم اینکه هشت قرن و نیم زندگی کرد، احساس می کرد مثل یک اردک با پسرها آب می خورد. سریع به او احترام گذاشتند و پدرخوانده شد.
  بنابراین کنی از زندان نمی ترسید. شما می توانید در اینجا زندگی کنید، به خصوص پسران جوانی که به راحتی می توان آنها را تحت کنترل درآورد.
  بنابراین یکی گوشی هوشمندی را بیرون آورد که آن را هم در جیبش بین پاهایش پنهان کرده بود و بچه ها شروع به تماشا کردند... البته چیزی در مورد سکس.
  برخی حتی در سلول شروع به تکان دادن کردند.
  کنی لبخند زد. خودش این کار را کرد. با اینکه زیاد نمیخواستمش اما بدن جوان است و ذهن.
  و ذهن به بدن بستگی دارد. اگرچه می خواهید بزرگسال شوید، اما در کودکی ابدی مزایایی وجود دارد.
  به خصوص در ایالات متحده، که در آن نوجوانان زودرس و تخیلی هستند.
  . فصل شماره 2
  کنی در گوشی هوشمند خود به تماشای شهوانی پرداخت و احساس هیجان و هیجان کرد. بله، او هنوز از نظر جثه کوچک است، اما چیزهای زیادی می داند و می تواند به دیگران آموزش دهد. برخی از نوجوانان شروع به حرکت دادن دستان خود در شلوار خود کردند. و این البته برای آنها طبیعی است.
  ماترون ظاهر شد. زن بسیار چاق و سیاه پوست. با حسرت به پسرها نگاه کرد. می توان آن را نیز مشاهده کرد، مانند این بسیار روشن است.
  لب هایش را لیسید و به یکی از نوجوانان بزرگتر و زیباتر اشاره کرد. او را دنبال کرد. پسر را به سلول بعدی برد و از آنجا آه و ناله های هوس انگیز شنیده شد. حتی پسر نوجوان هم می توانست آن را به خوبی ببیند.
  کنی آه سنگینی کشید. سن او زمانی است که شما اصلاً بالغ نشده اید. در ذهن خود کاملاً آماده و مایل هستید، اما بدن شما را ناامید می کند. بله، او در زمان مرگ حداقل چهارده سال داشت.
  پسر کوهستانی در جمع نوجوانان احساس بی حوصلگی می کرد. با این حال، او هشت قرن و نیم پشت سر دارد. و این خیلی است. جاودانه های بسیار و حتی بیشتر وجود داشت. اما آنها یکدیگر را کشتند. و دوران آنها به پایان رسیده است.
  جسد جوان کنی زنده ماند. و در این دنیا ماند تا از ابدیت لذت ببرد.
  و او ناگهان در جمع نوجوانان توسعه نیافته و مشغله جنسی احساس انزجار کرد. او که با کنت کالیوسترو نیز آشنا بود . مردی که بیشتر برای یک رمان فانتزی مناسب است تا زندگی واقعی.
  یادم هست با او صحبت کردند. کالیوسترو یک کوهنورد بود. و او واقعاً در همان روزهایی که فرهنگ مدرن اروپایی در یونان در حال ظهور بود، متولد شد. و او قبلاً کمی بیش از چهار هزار سال سن داشت. و این یک رکورد برای یک کوهنورد نیست.
  کالیوسترو چیزهای زیادی به او گفت . کنی با کوهنوردان بالغ تعامل داشت و سطح فرهنگی او بالاست. و در اینجا چند حرامزاده نوجوان وجود دارد.
  پسر کوهستانی می خواست گریه کند، اما جلوی اشک هایش را گرفت. اما او تمایل داشت فرار کند یا حداقل شرکت را تغییر دهد.
  کنی شروع به نگاه کردن به در کرد. او ایده ای داشت، نه شبیه سازی حمله قلبی. او می توانست این کار را انجام دهد، کوهنوردان-جادوگران آموزش می دادند، تا قلب نزند. و حتی جسد را بی حس کنند تا به سردخانه منتقل شود. و از آنجا خارج شوید و حتی دستور دهندگان را بترسانید.
  پسر با صورت آبی می خواست روی زمین بیفتد که چند پلیس وارد انبار میمون ها شدند.
  کنی را بستند و پسر را با خود کشاندند.
  کوهنورد جوان مقاومت نکرد. او حتی کنجکاو بود. او در طول عمر طولانی خود جنایات زیادی مرتکب شد. اما یک سازمان قدرتمند او را تحت پوشش قرار داد. کسی که مطمئن شد وجود نسلی از جاودانه ها برای آن بخش از بشریت که از چنین موهبتی محروم است شناخته نمی شود.
  همه از مرگ می ترسند... علاوه بر این، جاودانه ها انگار روح دارند، اما به هر حال بهشت نمی درخشد. وقتی سر بریده می شود به نوعی اسارت می افتد که روح شادی کمی دارد. بنابراین جاودانه شدن ممکن است پاداشی نباشد. با این حال، حتی برای افراد فانی صرف، بدست آوردن چیزی خوب پس از مرگ دشوار است.
  کنی قبلاً آنقدر در زندان های مختلف بوده است که حبس او را نمی ترساند. خوب، او کمی شل می شود. به نظر می رسد در آمریکا، جوانان سر خود را کچل نمی تراشند؟ هر چند بسته به کدام ایالت. در برخی، موهای زرق و برق دار بلوند را می توان در زیر دستگاه کوتاه کرد.
  پسر ابتدا به یک اتاق جستجوی ویژه منتقل شد. دور تا دور آینه است و نورافکن ها می درخشند. چهار زن با کت سفید. نوجوانان اغلب توسط زنان برای بازرسی تعیین می شوند. شاید به این دلیل که آنها این کار را خیلی بی ادبانه و دردناک انجام نمی دهند.
  پسر لباسش را درآورد، رسم است. شما کاملا برهنه ایستاده اید. و در حال حاضر شما را به دست خواهد گرفت.
  کنی کمی احساس شرمندگی کرد. هر چند اندام جوانش زیباست و جای خجالت ندارد.
  دو زن شروع کردند به دست زدن به موهای پسر بلوند. دستانشان زیرک و با تجربه بود. هر رشته ای را شانه کردند. یکی دیگر بزرگتر با حرص به پسر نگاه کرد. او بدن بسیار زیبا و عضلانی دارد. حتی اگر بچه کوچک باشد.
  کنی قبلا با زنانی از این دست قرار ملاقات داشته است. آنها عاشق پنجه زدن پسرها و احساس آنها هستند. موجودات شهوت انگیز اما آنها همچنین می توانند تغذیه کنند.
  نگهبانان تک تک تارهای موی پسر را چک کردند، با دقت تمام آنها را شانه کردند. سپس موچین ها را بیرون آوردند و شروع به نگاه کردن به گوش ها کردند. آنها در آنجا می درخشیدند و به اطراف می چرخیدند که بسیار دردناک و ناخوشایند بود.
  نگهبان ها هم به بینی نگاه کردند. اول، آنها سوراخ بینی دریافت کردند، درخشیدند. اما به نظر می رسد که آنها آن را دوست نداشتند.
  یکی از نگهبانان یک کاوشگر کوچک و نازک روی کامپیوتر بیرون آورد و آن را به شبکه وصل کرد.
  این چیز جدیدی بود که کنی تا به حال ندیده بود. مانند پروبی که معده را با آن چک میکنند، این بار از نازوفارنکس و تا ریه میدرخشند.
  عجیب است که پسری حدوداً یازده ساله، اما از نظر ظاهری نمی توانی بیش از ده بدهی، اینقدر با دقت بررسی می شود. انگار یه جوری جاسوسه کنی حس بدی داشت .
  کاوشگر کوچکی وارد سوراخ راست بینی کودک ابدی شد. در این هنگام دو نگهبان او را محکم با شانه هایش گرفته بودند. و دیگری، پروب را تنظیم کرد. و تصویر روی صفحه نمایشگر نمایش داده شد. در بیشتر به سبک ترین پسرها منتقل شد.
  آنها در شرایط ایده آل می باشد. کنی، البته به مدت هشت قرن و نیم، بارها سیگار کشیدن را امتحان کرد، اما آن را دوست نداشت. با این حال، در دنیای مدرن، در اکثر کشورها، تنباکو به کودکان فروخته نمی شود. با اینکه قبلاً فرقی نمی کردند. اما این عادت بد است و پول زیادی صرف آن می شود. بهتر است در کنسول بازی سرگرم شوید. انواع ماشین ها یا موتورسیکلت ها را رانندگی کنید یا تیراندازی کنید.
  و حتی جالب تر، و در اینجا کنی به پیشرفت ادای احترام کرد - اینها استراتژی های نظامی-اقتصادی هستند. زمانی که نه فقط یک جنگجو، بلکه یک فرمانده مشهور. و شما نیروها را می سازید و فرماندهی می کنید.
  در اینجا سوراخ راست بینی پسر به ریه ها منتقل شد و با چسباندن یک شلنگ نازک با یک لامپ و شلنگ چپ شروع به درخشش کردند.
  کنی، برای اینکه حواس خود را از این رویه ناخوشایند منحرف کند و حتی نگهبانان زن به بدن جوان شما نگاه کنند، سعی کرد چیز خوشایندی را به خاطر بیاورد.
  برای مثال، در اینجا یک بازی رایانه ای کلاسیک وجود دارد: "قزاق ها". واقعا عالیه
  شما در آنجا یک شهر کامل می سازید و با نیروها و پادگان ها می جنگید. و واقعا سرگرم کننده است.
  کنی که در ابتدا هیچ تجربه ای با قزاق ها نداشت، بیش از حد به اقتصاد علاقه مند شد و مورد حمله نیروهای کامپیوتری قرار گرفت. بله، ما نباید دفاع را فراموش کنیم. بازی با استفاده از کد تقلب آسان تر است. اما بردن با او خیلی آسان است. و خیلی جالب تر وقتی سر شما کار می کند. در واقع، شما باید هم مفهوم و هم استعداد داشته باشید تا همه چیز را هوشمندانه، زیبا و بی نقص انجام دهید. کنی بازی "قزاق ها" را به عنوان یکی از اولین ها دوست داشت.
  اما خیلی های دیگر بودند. به عنوان مثال، "ژنرال"، "آنتانت"، "تاریخ زمین"، "کلئوپاترا"، "جنگ جهانی دوم"، "رم باستان"، "ناپلئون" و دیگران. به علاوه چنین استراتژی جالبی مانند "تمدن" - فقط دوست داشتنی است. بله چه اتفاقی افتاد.
  کنی در "کلئوپاترا" تمام ماموریت های تاریخ خانواده را پشت سر گذاشت. و واقعا عالی بود
  و او هنوز آن را امتحان نکرده است. بازی های رایانه ای بسیار سرگرم کننده هستند. او آنها را واقعا بسیار سخت به بیرون آمدن.
  پسری که هشت قرن و نیم سن دارد، عاشق چنین استراتژی هایی بود. با گذشت سالها آنها پیچیده تر و پیچیده تر شدند. و تعداد واحدها افزایش یافت و گرافیک بهبود یافت.
  کنی حتی حالا از اینکه پسر بود خوشحال بود. به هر حال، طبیعی است که کودک ساعت ها پشت میز بازی بنشیند.
  در دهه نود قرن گذشته، زمانی که او با مادر خواندهاش از خانواده جاودانهها و دانکن مکلئود ، یکی از قدرتمندترین مبارزان در میان کوهنوردان، و شاید حتی قویترین، آشنا شد. این فکر در ذهنش جرقه زد، چه می شد اگر... او در واقع تحت حمایت آنها در یک خانواده زندگی می کرد و از ثبات برخوردار بود.
  اما کوهنوردان نمی توانند برای مدت طولانی با هم زندگی کنند. خرابی های دائمی وجود داشت. و در سال 2017 آخرین آرماگدون جاودانه ها. پسر زنده ماند و حتی جوانی ابدی خود را حفظ کرد. الان هیچکس دنبال سرش نیست. و دیگر هیچ کوهنوردی در کل سیاره زمین وجود ندارد. و همان مکلئود در حال حاضر بیش از چهل سال سن دارد. و دیر یا زود پیر می شود و می میرد.
  و سپس کنی بچه جاودانه تنها خواهد بود. همه افراد دیگر با او بیگانه خواهند شد.
  این البته از یک طرف خوب است، نه تهدیدی برای اینکه یکی از بزرگسالان، اغوا شده توسط چیزی که به نظر او طعمه ای آسان است، سر شما را ببرد. اما از سوی دیگر، وقتی جاودانه دیگری وجود ندارد، آنقدر تنها هستید.
  و این بسیار کسل کننده است که هیچ دوست دائمی باقی نمانده است. و مادر خوانده او نیز در نتیجه برچیدن جان خود را از دست داد. بله، همه آنها مردند. و آنهایی که پنج هزار سال سن دارند...
  کنی احساس کرد که لوله تا ریه دیگرش می رود. روشن شد و برگشت.
  بله، او هرگز چنین جستجوی دقیقی نداشته است . واضح است که پیشرفت علمی نیز پیشرفت کرده است و در اینجا چنین الکترونیکی وجود دارد و خیلی گران نیست.
  به کنی به عنوان جاسوس مشکوک نیستند . چه می شود اگر همه همان، راز او - جاودانه به سطح ظاهر شد؟
  شاید سازمان Highlanders حمایت از او را متوقف کرده باشد؟ تصمیم می گیرید که از آنجایی که دوران تمام شده است، همه چیز دیگر بی اهمیت است؟
  یک نوع کودک ابدی چیست؟
  کنی آهی کشید. او را به پیشخوان بردند و زن با دستانش چانه اش را گرفت. قبل از آن، او انگشتان خود را با دستکش های نازک، طبی و لاستیکی در الکل شستشو داد. تا همه چیز استریل شود و پسر خدای ناکرده مبتلا نشود.
  بعد رفت توی دهانش. او شروع به احساس پشت گونه ها، در آسمان، زیر زبان و به سمت لوزه ها کرد.
  خب این چیز جدیدی نیست کنی به یاد آورد که چگونه نگهبان یک زندان دیگر انگشتان برهنه و شسته نشده را در دهان او گذاشت. پس از آن پسر عصبانی شد و عصبانی شد. اجازه دهید این خانم ابتدا دستان خود را بشوید و دستکش بپوشد و انگشتان خود را به دهان کودک خردسال که قبلاً نمی دانست با آن چه می کند نچسباند.
  سپس نگهبانان شرمنده شدند. و او گفت که آنها با دستکش مشکل داشتند.
  سپس ده بار مجبور شد بنشیند و به سلول بردند. زندان شهرداری بود. و خیلی منظم نیست. بدون تلویزیون، بدون یخچال، حتی یک توالت سیفون. اما سلول پر از کودکان است که بسیاری از آنها حتی از کنی کوچکتر هستند . و تخته های برهنه روی سه ردیف تختخواب، و یک سطل متعفن در گوشه.
  و این در آمریکاست! درست است، چنین زندانی یک استثنا است، آنها معمولا تمیزتر و راحت تر هستند.
  بوی لاستیک و الکل طبی در دهان است. خیلی خوشایند نیست و حتی بیمار است. اگرچه پسرها همیشه بررسی می شوند تا ببینند آیا چیزی را در دهان خود پنهان می کنند و از قرون وسطی. بله، شما می توانید مقدار زیادی را در دهان خود حمل کنید.
  کنی به نحوی یک الماس را حمل کرد و سپس آن را قورت داد. و توانست آن را حفظ کند.
  اما در اینجا شما نمی توانید با قورت دادن کنار بیایید.
  در اینجا نگهبان با کت سفید کاوشگر را بالا کشید. و حالا روده ها را معاینه خواهند کرد.
  خب، شمون ! در روسیه ، به طور کلی ، فقط در زمان استالین بود که بچه ها کاملاً مجازات شدند . و سپس، به نوعی بی دقت.
  و سپس او را گرفتند، مجبور کردند دهانش را باز کند و یک کاوشگر در آن بگذارد. بدون انجماد، این یک روش بسیار ناخوشایند است. درست است، یک محافظ دهان مخصوص در دندان وجود دارد تا او گاز نگیرد.
  کنی احساس کرد که شلنگ از مری او پایین می رود و سپس وارد معده اش می شود. همه چیز در آنجا برجسته شده است.
  یک بار وقتی به مواد مخدر در فرودگاه مشکوک شدند از او عکسبرداری کردند، اما هرگز با کاوشگر.
  کنی ، مانند هر جاودانه دیگری، عملاً بیمار نشد و این یک امتیاز بزرگ برای زندگی ابدی و نوع کوهستانی است. بنابراین نیازی به معاینه پزشکی ندارد. در واقع او جاودانه است. و چرا او باید. همه چیز در بدن خود به خود بهبود می یابد.
  پسر برای اولین بار کاوشگر را بلعید، اگرچه هشت قرن و نیم زندگی کرد. حتی اگر هر روز اسید هیدروسیانیک و آکوا رژیا بنوشد، زخم معده نخواهد داشت.
  پس برای چیست؟
  و این روش بسیار ناخوشایند است.
  کنی تعجب کرد که چرا کودک اینقدر با دقت بررسی می شود. شاید به چیزی مشکوک بودند؟
  و سپس فکر ناراحت کننده دیگری به ذهنم خطور کرد. اگر از جاودانگی محروم می شد چه؟
  بله، او خیلی جوان است و می تواند بالغ شود. و او یک روند کودکانه نخواهد داشت، بلکه یک کمال واقعی مرد خواهد بود. و شاید بتونه خودش بچه دار بشه.
  اینجا جاودانه ها عقیم هستند. و این منهای قابل توجه آنها با تمام مزایای دیگر است.
  اما زندگی شما دیر یا زود به پایان می رسد. و کنی نمی خواست بمیرد. او قبلاً زندگی می کرد و اصلاً خسته نبود.
  برعکس، بازی های رایانه ای زیادی وجود دارد و هر سال تعداد آنها بیشتر و بیشتر می شود. و نمودارهای زیبایی فزاینده ای دارند. و به زودی، احتمالا، آنها یک ماتریس واقعی از واقعیت مجازی ایجاد خواهند کرد، به سادگی ماجراهای شگفت انگیز و منحصر به فرد وجود خواهد داشت.
  همه اینها ارزش زندگی کردن را دارد.
  کنی از نظر ذهنی، پس دهانش با چتر مشغول است، خواند:
  چقدر پیشرفت داشته است
  به شگفتی های غیر قابل تصور ...
  اعماق دریا غرق شد،
  و به سوی آسمان ها شتافت!
  مشکلات فراموش شده
  دویدن متوقف شد!
  ربات ها سخت کار می کنند
  مرد خوشبخت!
  کنی ، با به یاد آوردن یک قرن در معادن، خیلی دوست نداشت کار کند. به علاوه، بدترین چیز در معادن، شلاق ناظر یا حمل بارهای سنگین نیست.
  بدن جاودانه به سرعت به استرس عادت کرد و سازگار شد.
  بدترین چیز کسالت روتین و اخلاقی است. وقتی فقط برهنه، کثیف، عرق کرده، اغلب زخمها و زخمها، پسرانی که از درد ناله میکنند، و ناظران بدبو هستند.
  و حتی شما سالها خورشید را نمی بینید. و فقط مشعل ها محو و دود می شوند. و بوی بدی که با این حال به آن عادت می کنید.
  تنها چیز خوب این است که کنی یاد گرفت در تاریکی بهتر از هر گربه ای ببیند. و او می توانست در غیاب کامل نور بجنگد.
  علاوه بر این، این پسر حتی برای یک کوهنورد استقامت خارق العاده ای به دست آورد.
  اما او دچار آسیب روحی شد. و گاه در خواب این معادن را می دید.
  کوهستانی ها حافظه عالی دارند و عملا هیچ چیز را فراموش نمی کنند، حتی اگر بخواهند فراموش کنند.
  شاید به همین دلیل بود که کنی اینقدر عصبانی شد. او جاودانه ها را می کشت و خود را به امانت فانی ها نیز می مالید. و عاشق مبارزه بود.
  به ویژه، او در اوکراین جنگید. او بسیاری از سربازان روسی را کشت، اما بیش از حد مشهور شد و از او خواستند که آنجا را ترک کند تا درخشش نکند.
  شما واقعا نمی توانید حرفه ای بسازید.
  و بدون چشم انداز یک کودک نمی تواند پادشاه باشد، حداقل برای مدت طولانی.
  به هر حال ، اسکندر مقدونی جاودانه بود ، و بنابراین او با خشم و بدون ترس به نبرد شتافت. اما از او خواستند ناپدید شود تا جوانی ابدی حاکم شبهه ایجاد نکند. و او دوگانه مشابهی را از خود به جای گذاشت که در اثر زهر مرد.
  و به سفر رفت. تا اینکه بالاخره سرش را بریدند.
  این داستان حاکم و پادشاه افسانه ای مقدونیه است.
  کنی در حالی که بالاخره معده اش را چک کرد آهی کشید. خوب، کاوشگر برگشت و قلقلک داد.
  پسر فکر می کرد که اگر راز او فاش شود به او آزادی نمی دهند. آنها مانند یک موش صحرایی را بررسی می کنند و قطعات را جدا می کنند. به عنوان مثال، آنها سعی می کنند یک عضو را قطع کنند.
  در این صورت چه اتفاقی خواهد افتاد؟
  او دوباره رشد خواهد کرد.
  کنی آهی کشید... کاوشگر برداشته شد و جستجو ادامه یافت. اینجا او را بین انگشتان دستش نگه داشتند. سپس شروع به فشار دادن به ناف کردند. انگار دنبال چیزی می گشتند.
  بدترین قسمت در پایان است. اما کنی، اگرچه تجربه جستجوی مقعدی را داشت، انتظار این را نداشت. یک ماترون با کت سفید یک تنقیه بزرگ و خودکار آورد. و دیگری، همچنین در یک کت سفید، یک حوض بزرگ.
  و تنقیه او را در مقعدش فرو کردند. سپس آب گرم را روشن کردند. و با فشار زیاد شروع به شستشو کردند. دردناک و نفرت انگیز و تحقیر کننده بود.
  شستشوی روده بسیار کامل بود. کنی غمگین شد. اگر چه زمانی که انگشت دستکش دار به باسن فرو می رود تحقیر کننده است، اما دیگر آنقدرها دردناک نبود. اما این اولین باری بود که تنقیه می کرد. چرا یک پسر جاودانه به بیمارستان نیاز دارد؟ همه چیز خود به خود بهبود می یابد و بهتر می شود.
  و اینجا چیزی خاص و باورنکردنی است. او از همه چیز بد پاک می شود ...
  کنی اکنون برای آواز خواندن آزاد بود.
  از جایی دور، مثل باد گرم -
  طنین یک تماس تلفنی مرا بیدار می کند.
  صدای آشنا شنیده خواهد شد، به روشنی خورشید.
  می دانم که هیچکس مرا آنطور به یاد نمی آورد، هیچکس مرا آنطور دوست ندارد.
  
  سلام مامان، مامان.
  بگو سرده بگو دلت برام تنگ شده بود
  خیلی دلم براش تنگ شده بود مامان مامان
  میدونم تو اونجا تنها هستی، اما بذار نزدیک نباشم -
  این دنیا زیر پای توست
  
  گروه کر:
  روح ما در مورد چیز اصلی آهنگ های هماهنگ می خواند.
  بدون تو این دنیا محکوم به فناست، مامان، مامان، مامان، مامان.
  روح ما در مورد چیز اصلی آهنگ های هماهنگ می خواند.
  بدون تو این دنیا محکوم به فناست، مامان، مامان، مامان، مامان.
  
  زندگی ما خیلی نامشخص است.
  مردم برای عشق نمی جنگند - آنها احمق هستند، مادر.
  اینقدر راه کم، و اینهمه جاده های کج.
  اما این برای شما نیست. همه اینها فقط گرد و غبار است.
  
  بگو مامان چطوری؟
  پرندگان با صدای تو آواز می خوانند، نام تو بر فراز پایتخت پرواز می کند،
  و او نمی تواند متوقف شود، مادر، مادر.
  میدونم تو اونجا تنها هستی، اما نذار نزدیکم نباشم،
  تمام دنیا زیر پای شماست.
  
  گروه کر:
  روح ما آهنگ هایی را درباره چیز اصلی به طور هماهنگ می خواند.
  بدون تو این دنیا محکوم به فناست، مامان، مامان، مامان، مامان.
  روح ما آهنگ هایی را درباره چیز اصلی به طور هماهنگ می خواند.
  بدون تو این دنیا محکوم به فناست، مامان، مامان، مامان، مامان.
  
  به زودی بهترین خواهم شد. همونطور که خواب دیدی مامان
  به زودی بهترین خواهم شد. همونطور که خواب دیدی مامان
  خیلی زود من از همه بیشتر خواهم شد. همونطور که خواب دیدی مامان
  به یاد بیاور که چگونه خواب دیدی، مادر.
  مادری که بزرگتر بود با عصبانیت غرید:
  - چه حرامزاده جوانی یاد مادرش افتاد! و چگونه مردم را کشت، افکاری که در سر شما بود چه می کرد!
  کنی غرغر کرد:
  - من کسی را نکشتم!
  سرپرست زن غرغر کرد:
  -آه! و رنگی که جمجمه را با میله شکست و آثاری از خود به جای گذاشت.
  کنی سری تکان داد. خوب، بله، او در واقع دیروز با یک لنگ به سر سیاهپوست زد. و حتی برای مخفی کردن سلاح قتل، یا پاک کردن چاپ آمده است.
  به نوعی، کنی به این واقعیت عادت کرد که یک سازمان قدرتمند تمام داده های مربوط به او را در کابینه پرونده حذف می کند و سهل انگاری کرد. و ظاهراً بررسی شد و همین الان رایانه مطابقت پیدا کرد.
  سرپرست زن غرغر کرد:
  "قاتل جوان، این که هستی!"
  کنی منطقی گفت:
  - حتی اگر یک کلاغ در دستانم گرفته باشم، این اصلاً به این معنی نیست که این من بودم که کشتم!
  سرمهرو خرخر کرد.
  "اینو تو دادگاه میگی!" و حبس ابد میگیری!
  کنی با لبخند گفت:
  - من بچه ام! حداکثر چند سال یک جوان.
  زن پاسخ داد:
  - این پسر داماد دادستان ماست. بنابراین شما از شانس. اشتباهی را دزدید و کشت. به همین دلیل دادستان دستور داد که دقیق ترین و دقیق ترین جستجو را انجام دهید. حالا شما دور نمی شوید!
  کنی غر زد.
  -اجازه بدید ببینم!
  و در واقع، او این اطمینان را داشت که یک سازمان قدرتمند به نحوی او را از بین خواهد برد. علاوه بر این، چه نوع حبس ابد؟ خیلی مشکوک است که پسری ابدی در یک زندان فدرال باشد.
  و من تعجب می کنم که آیا او اجازه بازی در رایانه را خواهد داشت؟ به نظر می رسد کودکان نوپا می توانند.
  در این بین، نگهبان با کت سفید، یک کاوشگر را بیرون آورد. و اکنون کنی باید با انجام آندوسکوپی تمام روده ها را پاک کند. این یک رویه ناخوشایند و تحقیرآمیز است. اما در کلینیک های معمولی انجام می شود.
  زنی با روپوش پشتی آن را در نقطه پنجم قرار داد، پسرها شروع به گذاشتن شلنگ کردند که کاملاً خوب است.
  و روده هایش روی صفحه ظاهر شد.
  کنی خم شد. و برای اینکه آنقدر دردناک، نفرت انگیز و قلقلک نباشد، دوباره شروع به خواندن کرد.
  دور، دور در یک شهر آرام
  در میانه زمین تنها در یک اتاق تاریک
  برای نجات از خدای من دعا کنید
  زیارت من .
  
  او برای یک چیز دعا می کند: خدا رحمت کند!
  مومی تمام شب در پنجره می سوزند ،
  از دست دادن ایمان و عشق،
  نور را روح گمشده ام پیدا کرد.
  
  مامان، مامان، تو به تنهایی نمی دهی و از دوست داشتن دست نمی کشی.
  در این دنیا و آن دنیا همیشه با من خواهی بود.
  من تنها، زخمی در دل به سوی تو می روم.
  مامان، مامان، تو دیوار سنگی منی.
  مامان، مامان، تو دیوار سنگی منی.
  
  شب سیاه است، راه نامعلوم، تاریکی بی انتها
  و نیروهای تاریک برای من مشکلات پیشگویی می کنند،
  اما دو بی خوابی مرا در تاریکی نگه می دارد:
  چشمان مادر و حتی باکره.
  
  آنها می گویند که من هرگز غمگین نبوده ام.
  میدونی، تو تنها کسی هستی - عزیزم.
  چند بار سرنوشت بدون ترحم کتک خورد
  با دعای شما زنده ماندم
  
  مامان، مامان، تو به تنهایی نمی دهی و از دوست داشتن دست نمی کشی.
  در این دنیا و آن دنیا همیشه با من خواهی بود.
  من تنها، زخمی در دل به سوی تو می روم.
  مامان، مامان، تو دیوار سنگی منی.
  مامان، مامان، تو دیوار سنگی منی.
  
  از آنجا که مشکلات نتوانست مرا بشکند،
  چه دور، دور وسط زمین
  برای نجات از خدای من دعا کنید
  زیارت من .
  سرپرست متذکر شد:
  - تو می تونی خوب بخونی! اما شما به عنوان یک بزرگسال مورد قضاوت قرار خواهید گرفت. و آسایشگاه نوجوانان نخواهید گرفت. شما توسط بزرگسالان، جنایتکاران وحشی و بدبو احاطه خواهید شد که علاقه زیادی به تجاوز به پسران بامزه و مو روشن مانند شما دارند.
  کنی با اطمینان پاسخ داد:
  - من میتونم جواب بدم!
  زن خندید و گفت:
  - تو بچه ای! شما چند سال دارید؟
  کنی با لبخند پرسید:
  - چی رو نمیدونی؟
  زن ارشد سری تکان داد:
  - بله، شما یک جور آدم عجیبی هستید. بدون قبیله، بدون قبیله، و شما در کابینه پرونده نیستید. اول باید بفهمیم اهل کجایی و چطور روی سر ما افتادی. و سپس ما تصمیم خواهیم گرفت که با شما چه کنیم!
  پسرک متذکر شد:
  - بهتره رها کنی! ارزان تر خواهد بود!
  در همین حین، پرستاران معاینه روده پسر را به پایان رساندند و پروب را از نقطه پنجم خارج کردند.
  کنی جاویدان فکر کرد که سخت ترین قسمت پشت سر اوست، اما رئیس نگهبان خاطرنشان کرد:
  - باید مثانه خود را هم چک کنید! بله، این شمون باید نهایت دقت را داشته باشد!
  سرپرست پیشنهاد کرد که کنی روی شکمش دراز بکشد. و دست او در یک دستکش پزشکی با احتیاط سر کمال را برهنه کرد. و دیگری یک کاوشگر نازک آورد که قادر به عبور از مجرای ادرار بود.
  کنی هیجان لمس شدن توسط دست های زنی را احساس می کرد، حتی اگر دستکش های لاستیکی نازک به تن داشتند. و تنه اش از خون و هیجان متورم شده بود.
  سرپرست خانوم پرسید:
  - آیا تا به حال یک زن داشته اید!
  کنی که از خجالت سرخ شده بود، پاسخ داد:
  - آره! و بیش از یک بار!
  سرپرست متذکر شد:
  - و آنها را در زندان خواهید داشت! تو خیلی پسر خوشتیپی!
  در همین حین، زنی با کت سفید، نخ نازکی را در مجرای ادرار گذاشت و شروع به فرو کردن آن کرد. کمی دردناک و گزگز بود.
  کنی فکر می کرد که آنها احتمالاً این کار را در بیمارستان ها انجام می دهند که نیاز به بررسی دقیق تری دارند. و برای چنین رویه ای در ایالات متحده، احتمالاً پول زیادی می گیرند، آن را کاملاً رایگان انجام می دهند. و نیازی به سرخ شدن و احساس حقارت و سوزاندن از شرم نیست.
  زنها که مثل یک پرستار با کتهای سفید به نظر میرسند، دارند وظیفهشان را انجام میدهند. و هیچ چیز برای خجالت وجود ندارد.
  کنی لبخندی زد و فکر کرد که او باید یک شخص بسیار نجیب باشد، زیرا او را چنین جستجو کردند و دوباره پسر جاودانه هشت قرن و نیم شروع به خواندن کرد.
  دور تمام دنیا بگرد -
  فقط از قبل بدانید:
  دست های گرم تری پیدا نخواهید کرد
  و لطیف تر از مادرم
  در دنیا چشم پیدا نخواهید کرد
  مهربون تر و سختگیرتر.
  مادر برای هر یک از ما
  همه مردم با ارزش ترند.
  
  مامان، مامان زیباترین کلمه دنیاست.
  مامان، مامان به بچه ها گرما و لبخند می بخشد.
  مامان، مامان، من شادی و غم را با شما تقسیم می کنم،
  مادر من تو را دوست دارم!
  
  مهم نیست که چگونه به اطراف نگاه می کنید
  اما زمستان و تابستان
  مامان بهترین دوسته
  مادر بهتری وجود ندارد.
  من می خواهم برای شما آرزو کنم
  و خوبی و نور.
  اجازه دهید در مورد مادر من
  تمام سیاره می داند!
  
  مامان، مامان زیباترین کلمه دنیاست.
  مامان، مامان به بچه ها گرما و لبخند می بخشد.
  مامان، مامان، من شادی و غم را با شما تقسیم می کنم،
  مادر من تو را دوست دارم!
  و پسر کنی حتی گریه کرد. بالاخره او یک مادر داشت، اما چند وقت پیش، در روزهایی که امپراتوری چنگیزخان هنوز متولد نشده بود، زمانی که باروت در اروپا شناخته شده نبود، او کشته شد.
  در نهایت کاوشگر برداشته شد. پس از نگهبانان با کتهای سفید، انگشتان پای برهنهشان را نیز بررسی کردند و کف پای برهنه و پینهدار را حس کردند.
  سرپرست متذکر شد:
  - او خیلی سخت است، کلمه شاخ کرگدن است. انگار این پسر تمام عمرش فقط پابرهنه دویده!
  کنی سری تکان داد.
  - بله، او است! من کفش دوست ندارم!
  رئیس زن دستور داد:
  - او را زیر دوش ببرید و کاملا بشویید. بعد هم کچلش می کنند و از هر طرف برهنه از او عکس می گیرند!
  پسر کوچولو ناله کرد:
  - چرا سرم را بتراشم!
  سردار پاسخ داد:
  چون دادستان ما را خیلی اذیت کردی. و شما پسرها دوست ندارید موهایتان را جدا کنید. و آنها یک سلول مجرد و سرد برای شما برمی دارند. و سپس سایر جوانان بیش از حد به شما احترام می گذارند.
  دست هایتان را پشت سر بگذارید و داخل دوش بگیرید.
  کنی را به بیرون هدایت کردند و پسر زندانی و در عین حال یک کوهستانی جاودانه، سرش را پایین انداخت و برای شستن به راه افتاد. روحیه اش به شدت پایین آمد. بدون کامپیوتر و تلویزیون، نشستن در یک انفرادی سرد کسل کننده خواهد بود. در جمع نوجوانان احمق بهتر از تنهایی است.
  خوب، با این حال، سازمان مخفی به او اجازه نمی دهد خودش را نشان دهد و مدت زیادی بنشیند.
  
  یک اتحاد جماهیر شوروی در میان گرگ ها
  این قطعی به دلیل یک شعله خورشیدی رخ داد که در نتیجه آن، در 22 ژوئن 1941، ایالات متحده، بریتانیا و مستعمرات آن خاموش شدند. در ابتدا، این امر تأثیر خاصی بر روند جنگ نداشت. آلمانی ها تقریباً مانند تاریخ واقعی پیشرفت کردند. فورر نیز به سمت جنوب چرخید، و ژاپن در موقعیت انتظار و دید قرار گرفت... و دوباره، یک زمستان سرد، ارتش سرخ را از شکست کامل نجات داد و به آن اجازه داد تا در نزدیکی مسکو به یک ضد حمله برود. در همین حال، ژاپن آن اموال را در اقیانوس آرام تصرف کرد که قبلاً به بریتانیا و ایالات متحده تعلق داشت و نیروهای اضافی اکنون نمی توانند وارد آنها شوند.
  در جبهه شرقی در بهار و اوایل تابستان، آلمانی ها پیروزهای پیاپی به دست آوردند و دوباره حمله ای را علیه استالینگراد آغاز کردند. با این حال، اینجاست که انحراف از واقعیت آغاز شد. عدم وجود جبهه دوم به آلمانی ها اجازه داد تا نیروهای بیشتری را از اروپا و لیبی منتقل کنند و فقط پادگان های ایتالیایی را در آنجا باقی بگذارند.
  و حمله نه تنها به استالینگراد، بلکه در تیخوین نیز آغاز شد. و اکنون آنها توسط رومل فرماندهی میشدند، که پیشوا برای شکست انگلیسیها در لیبی و تصرف تولبوک بسیار قدردانی کرد .
  اولین تانک های ببر نیز در نبردها شرکت کردند. رومل شبانه دست به حمله زد و توانست نیروهای شوروی را غافلگیر کند. وضعیت با این واقعیت تشدید شد که آلمانی ها در هوانوردی مزیت داشتند، بنابراین آنها قدرت خود را در جنگ با متحدان هدر ندادند.
  خلبان مارسی به سرعت در جبهه شرقی حساب باز می کرد. در ژوئن 1942، او از تعداد هواپیماهای سرنگون شده در یکصد و پنجاه فروند فراتر رفت و صلیب شوالیه صلیب آهنین را با برگ های بلوط نقره ای، شمشیر و الماس دریافت کرد.
  اما این تازه شروع یک حرفه بود.
  در آسمان واقعاً برای ارتش سرخ دشوارتر بود. و آلمانی ها توانستند تیخوین و سپس چندین شهر دیگر را بگیرند و لنینگراد را با یک حلقه دوتایی قطع کنند و دوباره این شهر را مسدود کنند.
  فرماندهی شوروی سعی کرد به لنینگراد نفوذ کند و در مرکز حمله کند. اما قدرت کافی برای رسیدن به موفقیت در این زمینه ها وجود نداشت.
  تنها دلداری این بود که نازی ها در استالینگراد گیر افتاده بودند و این به آنها فرصتی برای جمع آوری ذخایر جدید داد.
  اما لنینگراد در محاصره باقی ماند. ترکیه و ژاپن هنوز وارد جنگ نشده بودند و اتحاد جماهیر شوروی این فرصت را داشت که جریان جنگ را تغییر دهد. در نوامبر سال 1942، نیروهای شوروی حمله ای را به رژف و استالینگراد آغاز کردند.
  دستیابی به موفقیت در نزدیکی Rzhev امکان پذیر نبود. اما در استالینگراد حلقه بسته شد. اما همانطور که برای مدتی مشخص شد. رایش سوم ذخایر بسیار بیشتری داشت و رومل از شمال به استالینگراد و از جنوب به مینشتاین حمله کرد.
  این وضعیت با ورود غیرمنتظره ژاپن به جنگ تشدید شد. سامورایی ها، علیرغم محدودیت در نبرد در چین، به ولادی وستوک حمله کردند.
  هیروهیتو احتمالاً می ترسید که رایش سوم شکست بخورد و وارد جنگ شد.
  علاوه بر این، ژاپن منابع و پیاده نظام کافی برای حملات تمام عیار داشت.
  ارتش سرخ سرنگون شد و رومل موفق شد از شمال به استالینگراد نفوذ کند. مینشتاین به طور موقت متوقف شد، اما با دریافت کمکها و حمایتهای اضافی از پائولوس، با نیروهایی که قبلاً مسدود شده بودند ارتباط برقرار کرد.
  بنابراین، حلقه دیگری به وجود آمد که در آن نیروهای شوروی خود را پیدا کردند.
  پس از نبردهای سرسختانه، بیشتر آنها منهدم و اسیر شدند. پس از آن، آلمان ها تصرف استالینگراد را به پایان رساندند. و در مارس 1943 ترکیه نیز وارد جنگ شد. وضعیت حتی پیچیده تر شد. در هوا، آلمانی ها برتری خود را حفظ کردند. مارسی از تعداد سیصد هواپیمای سرنگون شده فراتر رفت و اولین آلمانی شد که دومین صلیب شوالیه صلیب آهنین را با برگ های بلوط، شمشیر و الماس دریافت کرد.
  در ماه مه ، آلمانی ها با استفاده گسترده از تانک های جدید - "ببر" ، "پلنگ" و "شیر" حمله جدیدی را آغاز کردند. و آنها با موفقیت پیشروی کردند ، اگرچه ارتش سرخ دفاع قدرتمندی را در پیش گرفت. اما نیروها قبلاً نابرابر بودند، زیرا نیروهای شوروی در سه جبهه به طور همزمان می جنگیدند - علیه رایش سوم، ماهواره های آن، ژاپن و مستعمرات آن، و ترکیه. این وضعیت با جنگ کامل اعلام شده توسط نازی ها تشدید شد که منجر به افزایش چندین برابری تولید سلاح در غیاب بمباران توسط متحدان شد. بنابراین شانس اتحاد جماهیر شوروی به سرعت کاهش یافت!
  درست است، کرات ها به آرامی پیشروی کردند، زیرا با دفاعی عمیق روبرو شدند. و نیروهای شوروی با داشتن تجربه بسیار شجاعانه جنگیدند. اما باز هم باختند.
  با این حال، آنها با شجاعت زیادی جنگیدند و برخی از رزمندگان بالاترین کلاس را از خود نشان دادند. به عنوان مثال، خدمه تانک الیزابت در معمولی ترین T-34-76 با نازی ها می جنگند.
  و آلمانی ها به آرامی به سمت نیروهای شوروی حرکت می کنند و یک گوه یا خوک تشکیل می دهند. پیش رو سنگین ترین و بهترین تانک محافظت شده "Lev" است. این شبیه پلنگ است، فقط بسیار بزرگتر و نود تن وزن دارد. زره جلویی بدنه 150 میلی متر و شیب مانند T-34 است و طرفین آن 82 میلی متر با شیب است. پیشانی برجک به طور کلی بسیار قوی محافظت می شود: 240 میلی متر با شیب، و طرف های ضعیف تر نیز مانند بدنه 82 میلی متر هستند. و یک اسلحه قدرتمند 105 میلی متری با طول لوله بزرگ 70 EL. این یک تانک است که می تواند از راه دور ضربه بزند.
  الیزابت با پای برهنه گیربکس را به سمت بالا جابجا می کند.
  و سی و چهار سرعت می گیرد. شلیک به "شیر" از راه دور بی فایده است و باید نزدیکتر شوید. یک ماشین قدرتمند آلمانی پرتابه ای با نیروی مرگبار می فرستد. با عجله از کنارش می گذرد. دختران داخل تانک با خوشحالی می خندند و پاهای برهنه خود را حرکت می دهند.
  در اواخر ماه می در شمال قفقاز هوا گرم است و زیبایی های بیکینی بسیار سرگرم کننده هستند.
  النا با سوت یادداشت می کند:
  - حالا فاشیست در شاخ عالی می شود!
  اکاترینا با تکان دادن پای برهنه و برنزه خود موافقت می کند:
  - حتما می زنیمش!
  T-34-76 به شتاب خود ادامه می دهد، اما سرعت خارج از جاده محدود است. "شیر" معمولاً به سختی میخزد، و "پلنگها" و "ببرها" چابکتر سرعت خود را کاهش میدهند تا جلوتر نگیرند.
  اما این وسایل نقلیه خطرناک هم هستند، به خصوص پلنگ که قادر است در هر دقیقه پانزده تیر شلیک کند. از این می توان انتظار شگفتی داشت.
  افرازیا ، در حالی که پاشنه برهنه خود را روی گاز فشار می دهد، جیغ می کشد:
  - بیایید به روش های فضولی مبارزه کنیم!
  اسلحه تانک "شیر" یک نقص قابل توجه دارد، فقط پنج گلوله در دقیقه شلیک می کند. به طور کلی، موفق ترین مدل نیست. سوراخ کردن زره بیش از حد است و لازم نیست از فاصله خیلی دور ضربه بزنید. "ببرها" و "پلنگ ها" از دو کیلومتری عبور می کنند ، از فاصله دورتر تقریباً غیرممکن است که وارد یک سی و چهار سیار کوچک شوید. پس آیا ارزشش را داشت که شیر را به چنین تفنگ قدرتمندی مجهز کنیم؟ سایر تانک های شوروی حتی سبک تر هستند، به جز KV-1S، اما این تانک در دفاع نیز هیچ مزیتی ندارد و عملکرد رانندگی فقط بدتر است.
  الیزابت بدنش را می چرخاند و جیغ می کشد:
  - با سینه نفس می کشم، هوا موج گسترده ای است،
  می درخشد، فرش ستاره بی پایان است...
  احساسات بازی می کنند، دختران پابرهنه زنده هستند،
  در آسمان بازی کن، می خواهم برای همیشه به سوی خورشید پرواز کنم!
  شکستن مخزن Lev، حتی در کنار، آسان نیست. کنارههای برجک، مانند پلنگ، شیبدار است و قسمت بالایی دو طرف بدنه نیز شیبدار است. در این مخازن، شکل معمولی "گربه" قبلاً اتخاذ شده است که به دلیل شیب ها محافظت بهتری می دهد. نه مثل "ببر"، تقریباً مربعی. اما "تایگر" قبل از جنگ ساخته شد و شبیه یک لباس KV بود. اما "تایگر" -2، توسعه بعدی، نیز به شکل "گربه" است و به زودی این تانک وارد سری می شود. "شیر" برای نفوذ به هیئت مدیره نیز تقریبا غیر ممکن است. فقط قسمت پایین بدنه شیب زرهی ندارد اما توسط غلتک پوشانده شده است. یعنی باید از نزدیک بشین و دقیقاً بین سکوها قرار بگیری.
  بنابراین دختران کار دشواری دارند. علاوه بر این، سی و چهار در حرکت آنقدر تکان می خورد که تیراندازی دقیق تقریباً غیرممکن است.
  الیزابت از دوستانش پرسید:
  آیا می توانیم دشمن را شکست دهیم؟
  النا با اطمینان جواب داد:
  - دخترها وقتی کفش ندارند، پاهای برهنهشان آنقدر حساس میشود که حتماً به دشمن ضربه میزنند.
  الیزابت با این موضوع موافق بود:
  - بله، پاشنه برهنه دختران تضمین پیروزی است!
  و حالا، با اجتناب از شکست، سی و چهار به تخته می لغزند. نکته اصلی در اینجا این است که از تفنگ های پلنگ و ببر نیز اجتناب کنید. آنها سریع شلیک و دقیق هستند. و شما نمی توانید به این تانک ها ضربه ای سر به سر بزنید.
  النا با انگشتان برهنه به آلمانی شلیک می کند. اما عبور از پیست اسکیت در حین حرکت تقریبا غیرممکن است. اما پیست اسکیت دشمن شکسته و "شیر" متوقف می شود.
  سی و چهار دوباره از کنار او می گذرند. و یک گلوله مرگبار را به قسمت پایین پهلو می فرستد.
  کاترینا یادداشت می کند:
  - توپ ما قدیمی است - "شیر" را واقعا نمی توان گرفت!
  اما النا در حالت دلخوری به قسمت کناری دشمن برخورد کرد و "شیر" آتش گرفت.
  دخترها کم نمیکنند، دوباره به جلو میروند. حالا آنها هدف ضعیف تری دارند: "پلنگ". کافی است به پهلوی او ضربه بزنید.
  الیزابت خاطرنشان می کند:
  - گربه عملی!
  کاترین با خنده گفت:
  - اما به سختی می خزد تا از جلد "شیر" خارج نشود.
  و النا از فاصله دور به سمت پلنگ شلیک کرد که معلوم شد خیلی از کناره است و طرف خود را باز کرد. او یک نازک دارد - 40 میلی متر، و مهم نیست که کج شده باشد.
  تانک آلمانی با یک انفجار منفجر می شود. بله، زیبایی ها به شدت مورد لعنت قرار گرفتند.
  آنها با لطف گیرا از زیبایی های رزمی هستند.
  اما گلوله ها هنگام عبور سوت می زنند و تقریباً زره را لمس می کنند.
  سی و چهار بسیار خطرناک است و شبیه کسی است که بین قطره ها می پرد.
  الیزابت دوباره با پای برهنه اش شلیک کرد و آواز خواند:
  - من می توانم همه کار کنم، با تسلیم به ورماخت می زنیم!
  البته با چنین دخترانی، خود شیطان هم وحشتناک نیست. اگرچه حمله نازی ها تهاجمی است و آنها تانک های زیادی دارند ....
  نیروها نابرابر هستند. اگرچه تعداد خودروها تقریباً برابر است، اما خودروهای آلمانی سنگینتر هستند. بسیاری از تانک های شوروی سبک هستند و کاملاً آماده نبرد علیه هیولاهای نازی نیستند.
  اما خدمه الیزابت معجزه می کنند و در حال حرکت به یک "پلنگ" دیگر شلیک می کنند.
  اعضای کومسومول با اسلحه می جنگند. آنها با دقت شلیک می کنند. آنها با پاهای برهنه و پاشنه های گرد می دوند. و دشمن را دقیقاً به هدف بزنید.
  آلنکا با اشتیاق دستور می دهد:
  - دخترا تسلیم نشو!
  و اکنون توپ یک پرتابه را به سمت T-4 پرتاب می کند و این تانک را سوراخ می کند. اما در اینجا، البته، "شیر"، گرفتن آن چندان آسان نیست. و در اینجا شما باید تلاش کنید.
  آنیوتا با کمک انگشتان پا برهنه به سمت ماشین اشاره می کند و دقیقاً از انتها به انتها شلیک می کند و می گوید:
  - افتخار کمونیسم!
  آلا نیز بسیار دقیق شوت می کند و می افزاید:
  - افتخار قهرمانی!
  شما نمی توانید در مورد دختران مبارز اینجا چیزی بگویید - بالاترین کلاس و ایروباتیک!
  ماریا در حالی که پرتابه را به تفنگ می خورد، آواز خواند:
  - بالاتر و بالاتر و بالاتر
  به دنبال پرواز پرندگان ما باشید...
  و در هر ملخ نفس می کشد،
  آرامش مرزهای ما!
  ماروسیا با شلیک به فریتز اضافه کرد:
  - حتما همینطوره....
  قهرمانی توده ای روس ها و نه تنها مردم روسیه در همه چیز آشکار شد ...
  صداهای سنجیده و خفهشده فاخته، مانند ساعتی که به صدا در میآید، روی سنگرها میپیچید. درختان کمیاب، با تاجی سبز متراکم در وزش باد، مانند پیشگامان در سلام، به سربازان خسته سلام می کنند. برای برخی، این حتی می تواند یک نوع هشدار به نظر برسد - آنها می گویند، شما به دنیای بعدی خواهید رفت!
  گردان تحت فرماندهی ولادیمیر میخائیلوفسکی، که در نبردهای قبلی، به ویژه در شکست ماه مه، به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، اکنون با عجله با سربازگیری تکمیل می شود و آماده می شود تا یکی از خطرناک ترین مناطق را پوشش دهد. در سه کیلومتری شرق، آبها در امتداد دون میپاشند و در شعلههای جنگ فرو میروند.
  بیشتر نی ها توسط بمب های آتش زا زغال شده بودند و آب توسط دوده سیاه شده بود. مثل کبریتهای بزرگ در این رسوایی غمانگیز، تودههای پل تخریب شده توسط موج انفجار به تنهایی ایستادهاند و به عنوان تکیهگاه عمل میکنند.
  پیشگامان محلی در قایق ها هدایای مزارع و همچنین جعبه های مهمات را برای سربازان قهرمان شوروی حمل می کنند و آماده ورود به نبرد مرگبار با گروه های خشمگین نازی هستند.
  بنابراین هر چهار نفر جعبهای بلند را به سمت بوتهای پوشانده از ولفبری کشاندند. در آنجا، یک اسلحه ضد تانک با دقت استتار شده در کمین نشسته بود. سه سرباز و آلسیا تفنگچی چشم دوخته اسلحه را هدایت می کنند. دختر خیلی لاغر است، اما بازوانش از کار طاقت فرسا سیخ شده است. او همچنین به همراه بچه ها تلاش می کند تا در صورتی که یک تانک یا "مرد زرهی" از دسته هیتلر سعی کند تپه طبیعی را دور بزند، تله ای آماده کند.
  سربازان، در بیشتر موارد، هنوز کاملاً بی ریش هستند و به آنها شلیک نمی شود، مردان جوانی که دوره کوتاه شده استخدام را گذرانده اند - یک ماه و نیم، به علاوه، البته، آموزش های پیش از اجباری که در اتحاد جماهیر شوروی به خوبی تثبیت شده است.
  برخی از رزمندگان قبلاً تجربه دارند. آنها از حیوانات جوان در موهای زائد، تیز بودن حرکات متفاوت هستند، برخی از آنها پیچ می شوند. به ویژه، ایوان یک چشم، که شبیه یک دزد دریایی واقعی بود، ریش خود را رها کرد. عنوان پرچمدار، و در حال حاضر چند سفارش دریافت شده در نبردهای مختلف، یا بهتر است بگوییم اولین مورد در نزدیکی مسکو. هنگامی که به نظر می رسید، آنها غیرممکن را انجام دادند: آنها فریتز را متوقف کردند، و حتی دشمنان را چند صد کیلومتر، مانند سگ کوبان، راندند.
  فریتز چقدر تجهیزات رها شده داشت؟ شاید نه چندان، و بارها با تانک ها برخورد می شد، اما نفربرهای زرهی با توپ و مسلسل، که پیاده نظام شوروی را در تابستان و پاییز 41 به طرز دردناکی عذاب می داد، یک دوجین بود!
  اما وقتی یخبندان از سی درجه فراتر رفت، همه این هیولاهای توتونی توانایی خود را برای حرکت ساده از دست دادند... بنزین یخ زد و روان کننده یخ زد.
  متأسفانه، آنها نتوانستند نازی ها را به طور کامل به پایان برسانند. تا حدودی به دلیل تقصیر فرماندهی، که از نیروهای زیادی برای هجوم به شهرهایی که واحدهای آلمانی در آن تجمع کرده بودند، خواست. و ذوب آمد - لعنتی...
  در بهار ، ایوان نیز دستور دوم را به دست آورد - او خوش شانس بود که یک ژنرال و چندین افسر را به دلیل کمین بکشد. با این حال، نبرد تنها تا حدی موفقیت آمیز بود. در حین تعقیب و گریز، یک ترکش سرگردان به صورت ایوان کراسنوف اصابت کرد و او را از یک چشم محروم کرد. افسوس، این جنگ است، نه یک فیلم کودکانه، که در آن شخصیت اصلی همه را کتک می زند، اما حتی صد مسلسل هم نمی تواند او را بزند.
  و اکنون آنها باید کارهای سخت فیزیکی انجام دهند: حفر سنگرها، سلول ها و سوراخ های تله.
  پیشگامان به آنها کمک می کنند، در حالی که مزارع آرام است و خود دخترها و پسرها برای کمک به برادران بزرگترشان التماس می کنند. آنها حتی بیش از حد غیرت کار می کنند، سعی می کنند بیشتر انجام دهند، نه محاسبه قدرت. اینگونه بود که رگ ها روی دست های برنزه و پینه بسته و پاهای برهنه و کبود شده بچه ها متورم و بیرون زدند. در همان زمان، آنها هنوز هم موفق به آواز خواندن می شوند.
  ما پیشگامان فرزندان کمونیسم هستیم -
  یک آتش، یک چادر و یک بوق زنگی!
  تهاجم فاشیسم لعنتی -
  چه کسی در انتظار یک شکست خشمگین است!
  
  ما در این جنگ ها چه چیزهایی را از دست داده ایم؟
  و سپس در نبرد با دشمن به دست آورد؟
  ما قبلا فقط بچه های دنیا بودیم -
  و اکنون رزمندگان سرزمین مادری!
  
  اما هیتلر قدمی به سمت پایتخت ما برداشت،
  بمب ها را بدون شمردن آبشار انداختند!
  و برای من میهن زیباتر از آسمان است -
  حالا غروب خونین آمده است!
  
  ما به تجاوز به شدت پاسخ خواهیم داد -
  با اینکه خودشون قد بلندی دارن آره افسوس کوچولون!
  اما شمشیر در دستان یک نوجوان شکننده -
  قوی تر از سپاه شیطان!
  
  بگذار تانک ها بهمن پشت بهمن بشتابند،
  و تفنگ را به سه قسمت تقسیم می کنیم!
  اجازه دهید پلیس بدخواهانه به سمت عقب هدف قرار دهد،
  اما خدای مقدس آنها را به شدت مجازات خواهد کرد!
  
  چه تصمیمی گرفتیم؟ کار صلح را انجام دهید -
  و برای این، افسوس، مجبور شدم شلیک کنم!
  آرامش از قبل منزجر کننده است.
  خشونت هم هست!
  
  با دختری که با هم پابرهنه می دویم -
  با اینکه برف بارید، برف مثل زغال می سوزد!
  اما نترسید، بچه ها را بشناسید -
  فاشیست جسورانه با گلوله به تابوت رانده خواهد شد!
  
  در اینجا آنها شرکت پست فریتز را قرار دادند،
  و بقیه نامردها در حال فرار هستند!
  ما پیاده نظام را مانند داس در نبرد خرد می کنیم -
  تابستان های جوان مانعی برای ما نیست!
  
  پیروزی یک دستاورد است، در ماه مه خواهد بود،
  حالا کولاک خاردار است، برف سخت!
  پسر پابرهنه است، خواهرش پابرهنه است،
  بچهها دوران اوج خود را در لباسهای ژنده پوش جشن گرفتند!
  
  این نیروها از کجا در ما می آیند؟
  تحمل درد و سرما، آن نیاز!
  وقتی دوستی کف قبر را اندازه گرفت،
  وقتی یک دوست ناله می کند - من می میرم!
  
  مسیح به ما پیشگامان برکت داد،
  گفت، وطن را خدا به تو داده است!
  این اولین ایمان همه است،
  شوروی، کشور مقدس!
  غوغایی از تانک های نزدیک به گوش می رسد و هواپیماها در آسمان وزوز می کنند. و سلاح های قدرتمند محاصره در حال حاضر غرش می کنند. از اصابت گلوله های انفجاری قوی، توده های خاک و چمن مذاب به بلندای آسمان پرتاب می شوند. در اینجا او در حال خواندن نبرد است. سرگرد ولادیمیر میخائیلوفسکی دوربین دوچشمی جام را در دستان خود دارد و نزدیک شدن بهمن فاشیست فولادی را تماشا می کند. آنها سعی می کنند پیشگامان را به عقب برانند، اما نمی خواهند آنجا را ترک کنند و برای جنگیدن تفنگ در دستشان می خواهند.
  سلاح های کافی برای همه وجود ندارد، اگرچه بچه های محلی تفنگ های شکاری و حتی کمان های ورزشی به همراه داشتند. همه می خواهند شجاعانه بجنگند و پیروز شوند. اما شما نمی توانید با آخرین فکر خود در مورد سرزمین مادری خود بمیرید.
  سرگرد میخائیلوفسکی دستور می دهد:
  - بدون فرمان آتش باز نکنید!
  در واقع، آنها فقط دو " چهل و پنج " برای کل گردان دارند، که به این معنی است که شانس آنها این است که به کرات ها اجازه دهند نزدیکتر شوند.
  در جلو، همانطور که در بین نازی ها مرسوم است، محافظت شده ترین اتومبیل ها. تانک های T-4 و اسلحه های خودکششی "شکارچی". آنها باید راه را برای وسایل نقلیه سبک تر و پیاده نظام کمی عقب مانده باز کنند.
  ماشینها و موتورسیکلتهای نازیها گاهی از ترس شکستن سرعتشان کم میشود...
  اما پیشگام جولیوس پتروف ثابت می کند که آنها بیهوده اینجا نمانده اند. یک مین کمیاب ضد تانک که با چسب خانگی آغشته شده و روی چمنی که با کمک سیم آن را نامرئی می کند، بین کنده ها، درست زیر کاترپیلار T-4 حرکت می کند.
  صفحات فولادی کاترپیلار بر روی موجود مرگبار دراز کشیده بودند. انفجار خیلی قوی به نظر نمی رسد، اما کاترپیلار کنده می شود و تانک نازی شروع به دود می کند و دور برج می چرخد.
  پسران دیگر از وسایل مشابه استفاده می کنند. از آنجایی که پیاده نظام آلمانی ترسو هستند و تانک ها و اسلحه های خودکششی در جلو بی دفاع هستند، پس آنها برای این کار مجازات خواهند شد.
  "شکارچی" معروف، با شبح کم و زره قوی، شبیه یک لاک پشت پهن به نظر می رسد. این اسلحه خودکششی اخیراً در جبهه اتحاد جماهیر شوروی و آلمان ظاهر شد. با توجه به ویژگی های رانندگی خوب، توپ آن که می تواند در مسافت مناسب نفوذ کند، و قابلیت بقای آن در نبرد، "شکارچی" بلافاصله به بحث شهر تبدیل شد.
  اما مسیرهای آن هنوز معمولی است، البته عریض... با این حال، حتی بهتر است ته ماشین را منفجر کنید و با قطعات یدکی داخلش را تف کند.
  در اینجا یک "شکارچی" شکسته است، مانند یک ناوچه دزدان دریایی با سکان شکسته، به طرفین می لغزد و آن را به T-4 هل می دهد. و هر دو تابوت فولادی روی کاترپیلارها شروع به درخشش می کنند و پس از چند لحظه به دلیل انفجار مهمات منفجر می شوند.
  ده ها خودروی متوسط وزن قبلاً متوقف شده اند، شکسته و درمانده شده اند.
  اما بقیه آنها را دنبال می کنند، مخصوصاً جنگجویان زرهی متعدد. در اینجا اسلحه خودکششی "Okhotnik" سرعت می گیرد و ... در یک سوراخ استتار شده می افتد. فقط کرم ها از بالا بیرون می آیند و بی اختیار حرکت می کنند.
  پیشگامان خوشحال می شوند. در بعضی جاها مواد منفجره دست ساز در چاله های حفر شده وجود دارد. به صورت دستی ساخته می شود. البته ضعیفتر از دینامیت، اما برای از کار انداختن زیرانداز کافی است.
  فریتز متحمل تلفات سنگین می شود، نفربرهای زرهی از کار می افتند، برخی از مناطق خطرناک عبور می کنند، اما با پرتاب نارنجک و مواد منفجره مواجه می شوند.
  در اینجا حتی جنگجویان جوان تیز هوش نیز منجنیق های کوچکی ساخته اند. کیسه مخصوصی از الکل چوب مقطر مخلوط شده با عناصر باروتی را دور می اندازند.
  هنگام ضربه زدن، زره نازک تر ترابری نازی جای خود را می دهد و باعث می شود خدمه با شعله های آبی شعله ور شوند. فریتز دیوانه از درد، فریاد دلخراشی میزند و با چهرههایی که از وحشت پیچ خوردهاند، پراکنده میشوند.
  برخی از آنها حتی تجهیزات خود را رها می کنند ...
  تنها حیف این است که دشمنان زیادی وجود دارند، برخی از وسایل نقلیه که همه چیز را با آتش مسلسل آب می کنند، به سنگرها نزدیک می شوند.
  و آنها به جوجه تیغی برخورد می کنند ... Alesya ، در عین حال ، چهل و پنج را کارگردانی می کند . البته، شما T-4 و "Hunter" را رودررو نخواهید کرد، اما می توانید طرفین را امتحان کنید. در مورد نفربرهای زرهی چیزی برای گفتن وجود ندارد. همه از بین خواهند رفت و با خون تف فلزی داغ و سرخ شده، کف خواهند ساخت!
  یک اسلحه کالیبر کوچک مزایای زیادی نسبت به یک تفنگ بزرگ دارد - سرعت شلیک، سهولت استتار. و آنها می دانند که چگونه اهداف را انتخاب کنند.
  نازی ها به شدت شبیه کفتارها غر می زنند. و در میان بچه های شوروی کشته و زخمی وجود دارد. زمانی که مبارزان جوانی که تازه شروع به زندگی کرده اند می میرند بسیار غم انگیز است. در اینجا یک دختر پیشگام بسیار جوان است که به سختی یک بسته انفجاری را بلند کرده است و با آن به زیر آهنگ های یک تانک متوسط T-3 می رود. جعبهای زشت با تنهای بلند، اما به ظاهر نازک از آن بالا میپرد و یک برج مربع را از آن جدا میکند.
  و مبارزان دوباره نارنجک پرتاب می کنند و مسلسل ها شروع به میخ زدن موتورسیکلت های خزنده کردند. و سر سربازان نازی مانند گیلاس های رسیده ای که در اثر تگرگ فرو ریخته می ترکد.
  و مخازن بنزین موتورسیکلت های بزرگ منفجر می شود و جریان های آتش شدید را به بیرون پرتاب می کند. انگار شورش جن های جهنمی در جریان است. در اینجا تعدادی نفربر زرهی نیز به همکاران بدبخت خود می پیوندند.
  آلسیا با اشاره به "شکارچی" قسمت پایین بدنه را هدف قرار می دهد. رسیدن به آنجا سخت است، اما این تنها شانس شکستن تفنگ خودکششی بی رحم است. حرکت نرم انگشت، و سپس چرخش.
  اسلحه یک پس زدن نرم می دهد و ماشین فاشیست به دو نیم می شود. و پرچم با سواستیکا در گل و لای خونین می افتد.
  آلسیا زمزمه می کند:
  - عدالت ایثار می خواهد، صدقه مستلزم اعانه است و موفقیت در امر عادلانه ایثار می خواهد!
  در یک چرخش، دختر توپچی برهنه استراحت میکند تا بیوریتمهای زمین را بهتر احساس کند و نفس علفها را با کف پاهایش احساس کند و دوباره شلیک میکند و T-3 موذی را به مفصل اصابت میکند.
  مشاهده می شود که تقریباً تمام تانک های متوسط نازی ها قبلاً از کار افتاده اند. در اینجا دومی توسط یک پسر پیشگام نابود شد، با وجود جراحت، او بشکه ای را با مخلوطی از کاربید انفجاری، گرد و غبار زغال سنگ، خاک اره با مقدار کمی فسفر هل داد. کودک قهرمان دیگر قدرت فشار دادن لوله را پس از یک زخم نداشت و رفیقش آندری که در حال فرار از روی خود عبور کرده بود، یک تفنگ خودکششی چهل تنی Shmel را زیر چرخ ها هل داد. یک توپ 150 میلیمتری متحرک شلیک کرد و بالا رفت. و ارواح پیشگامان که از بدن های پاره پاره خود به پرواز درآمدند، به سوی ملکوتی شاد بهشتی شتافتند، جایی که هرگز خشونت و درد وجود ندارد.
  ناقلان فاشیست بازمانده، که حمایت همکاران سنگین تر خود را از دست داده بودند، شروع به بازگشت کردند... غرش موسیقی واگنر متوقف شد و یک پرواز عمومی آغاز شد.
  ولادیمیر میخائیلوفسکی با پاک کردن خون از پیشانی خود گفت:
  - یک جنگجوی روسی می تواند ایستاده بمیرد، اما هرگز روی زانو زندگی نخواهد کرد! روسیه ممکن است خونریزی کند، اما هیچ خونی باعث نمی شود که شجاعت و وفاداری ما به میهن خون شود!
  و پیشگامان بازمانده این را تأیید می کنند ... اگرچه بسیاری از آنها قبلاً سوخته و مجروح شده بودند.
  و آناستازیا ودماکووا و آکولینا اورلووا در آسمان می جنگند، آنها آماده رقابت با مارسی افتخاری هستند که قبلاً بیش از چهارصد هواپیمای سرنگون شده را به ثمر رسانده است که برای آن درجه پنجم صلیب شوالیه صلیب آهنین را با طلا دریافت کرد. برگ بلوط، شمشیر و الماس.
  اما دختران به وضوح مصمم به مبارزه جدی هستند. اینجا آنها با همان بیکینی و پابرهنه مبارزه می کنند. و هواپیماهای لوفت وافه را سوراخ کنید.
  آناستازیا با کمک انگشتان پا برهنه اسلحه را به سمت هدف می گیرد و فاشیست را زمین می زند و می گوید:
  ایمان ما بزرگ است
  تا ابد باقی خواهد ماند!
  و به همسرش چشمک می زند. آکولینا همچنین فاشیست را زمین می زند، او را با دقت بسیار دقیق با استفاده از پاهای برهنه و جیغ هایش می زند:
  - برای عظمت اندیشه های کمونیسم!
  و دندان های مرواریدی اش را بیرون می آورد. چنین دختری جنگنده و تحصیل کرده است.
  و با دندان هایش برق می زند.
  آناستازیا در حال سرنگونی یک هواپیمای آلمانی دیگر با Yak-9 خود، به شدت جیغ میکشد:
  - عقاب روسی بر فراز سیاره،
  بال هایش را باز می کند...
  دشمن پاسخگو خواهد بود
  او شکست خواهد خورد، شکست خورده است!
  آکولینا با کمال میل این را با کوبیدن مخالفان تأیید می کند:
  - خراب میشه!
  گرچه، البته، دختران آس های زیبا نیز در بین آلمانی ها ظاهر شدند. آلبینا و آلوینا در جدیدترین ME-309 با هم می جنگند. چنین جنگجویانی دزدیدند.
  و آنها با چابکی شگفت انگیز هواپیماهای شوروی را سرنگون می کنند. ME-309 یک هواپیمای بسیار قدرتمند است که مجهز به سه توپ بادی 30 میلی متری و چهار مسلسل است. در برابر چنین هیولایی، اتومبیل های روسی نمی توانند مقاومت کنند.
  اگر تیراندازی کنند، بی رحمانه شلیک می کنند.
  آلبینا با استفاده از انگشتان پا برهنه توپ هواپیما را به سمت هدف خواند. او به دشمن ضربه زد و جیغ زد:
  - برای پیروزی های رایش سوم!
  و زبانش را نشان داد.
  آلوینا هم به دشمن ضربه زد. او یاک-9 شوروی را قطع کرد و نعره زد:
  - برای مرزهای بزرگ ارتش ما!
  و به دوستانش چشمکی زد.
  دعوا، به دست آوردن صورت حساب و هافمن. او هنوز یکی از آس های بزرگ نیست، اما به سرعت در حال پیشرفت است. و همچنین می توان گفت هیولای جهنم.
  آلمانی ها هر چند آهسته و با تلفات سنگین در امتداد سواحل ولگا حرکت می کنند و به دریای خزر نزدیک می شوند.
  . فصل شماره 2
  نیروها به وضوح نابرابر بودند. هوانوردی فاشیست به ویژه آزار دهنده بود. Focke -Wulf به تعداد زیادی وارد جبهه شد و سلاح های قدرتمند و سرعت آن برای ارتش سرخ مشکل ساز شد. علاوه بر این، شلیک این خودرو بسیار دشوار بود. او سرسخت و به شدت زره پوش است.
  ME-309 هم از نظر سرعت و هم از نظر تسلیحات برای خلبانان شوروی شگفتی ناخوشایندی بود. و او تقریباً واحدهای شوروی را خرد کرد.
  بمب افکن جدید یو-288 که یک ماشین بسیار قدرتمند بود، مواضع شوروی را نیز بمباران کرد. زمانی که به طور معمول بارگیری می شد، چهار تن بمب و در هنگام بارگیری شش تن بمب حمل می کرد. و او تا حدودی از شر واحدهای شوروی خلاص شد.
  رومل همچنین کلاس خود را به عنوان یک فرمانده نشان داد، همانطور که مینشتاین.
  آلمانی ها روز به روز به آستاراخان نزدیک تر می شدند. و به طور غیر منتظره برای فرماندهی شوروی، فریتز در امتداد ولگا در جهت کامیشین به حمله پرداخت. این یک حرکت جسورانه اما قدرتمند بود. و در حالی که متوقف کردن آنها دشوار بود.
  اما دفاع ارتش سرخ همچنان قوی است... در عرض یک هفته، نازی ها پنجاه کیلومتر پیشروی کردند و متوقف شدند.
  آنها با ضد حملات مواجه شدند، واحدهای شوروی ....
  در همان زمان، ژاپنی ها تلاش کردند تا حمله ای را علیه آلما آتا توسعه دهند. و سپس نبردهای شدیدی در گرفت.
  دختران همتراز با مردان جنگیدند، و شاید حتی بهتر از آنها.
  مارگاریتا مگنیتنایا و تاتیانا بولاتنایا، دختران زیبا، از مسلسل تیراندازی می کردند.
  آنها سامورایی ها را شلیک کردند و آواز خواندند:
  - از رویا جدا نشویم
  اولین قدم در زندگی این است که ...
  دوباره بالای زمین می بینی،
  گردباد حملات خشمگین!
  مارگاریتا با انگشتان پا برهنه یک نارنجک قاتل پرتاب کرد، ژاپنی ها را پاره کرد و آواز خواند:
  - هیچ کس جلوی ما را نخواهد گرفت
  هیچکس ما را شکست نخواهد داد...
  ورماخت را در خاک دفن خواهیم کرد ،
  دوستی ما یکپارچه است!
  تاتیانا با شلیک به دشمن موافقت کرد:
  - واقعاً یکپارچه!
  ژاپنی ها در آلما آتا پیشروی می کنند. آنها سربازان زیادی و انواع مختلف ذخیره دارند. اینها بچه های جنگنده هستند. اما دخترها آنها را می چینند. ناامیدانه می جنگند.
  تاتیانا بولاتنایا یک نارنجک دیگر پرتاب کرد، سامورایی را پاره کرد و آواز خواند:
  - برای موفقیت بزرگ من!
  و چشمک به رنگ یاقوت کبود. دختر شاد، چیزی نگو.
  و مارگاریتا با پاشنه برهنهاش هدیه مرگ را میگیرد و سربازان ژاپنی را از هم میپاشد.
  و او خواهد خواند:
  - همه چیز در هم آمیخته، در هم تنیده، در گردابی از دردسرهای رنج!
  و دوباره انگشتان پاهای برهنهاش، لیمویی را به سوی ژاپنیها پرتاب میکند...
  اوکسانا یک جنگجوی برهنه تا کمر و پابرهنه به سمت آنها می خزد و جعبه نارنجک را از بین می برد و زمزمه می کند:
  - دخترای باحالی میشن!
  و هر سه رزمنده سرودند:
  - سامورایی با فشار فولاد و آتش به زمین پرواز کرد!
  و زیبایی ها با خشم فراوان می جنگند. بیهوده از آتش و آب و لوله های مسی گذشتند.
  در اینجا اوکسانا با پای برهنه خود یک نارنجک پرتاب می کند و به تانک سبک ژاپنی چیخا برخورد می کند. خوب، این یک هدف عالی است.
  مارگاریتا، تیراندازی به دشمن، آواز خواند:
  - می توانی به نبود ایمان ایمان بیاوری! شما می توانید عدم وجود مورد را انجام دهید!
  تاتیانا منطقی گفت:
  - این که شما می گویید یک پارادوکس است!
  مارگاریتا با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد و منطقی گفت:
  "آیا نابغه دوست پارادوکس نیست؟"
  تاتیانا یک نوبت داد، سامورایی را درید و موافقت کرد:
  - البته دوست!
  و رزمندگان آن را گرفتند و از خنده منفجر شدند ... آنها با دختران می جنگند و می گویند چه چیز دیگری ... بیهوده نیست که روسیه به یاد می آورد که دختران چگونه جنگیدند!
  البته اوکسانا در بالاترین سطح مبارزه می کند. و از نقاط مختلف شلیک می کند و دختر مانند یک تاپ می چرخد.
  اینها زیبایی ها هستند، آنها چیزی را به کسی تحویل نمی دهند. و همراه با سامورایی ها خیانت را از بین ببرید.
  آنجلا هم شلیک می کند. دختر نیز پرخاشگر و مو قرمز است. جنگجویان ترجیح می دهند با پای برهنه بجنگند و شاهکارهایی با ابعاد عظیم انجام دهند.
  آنجلا نوبت می دهد و با خنده می گوید:
  - ما جسورانه وارد نبرد خواهیم شد،
  برای قدرت شوروی!
  و با انگشتان برهنه لیموی قاتل پرتاب می کند.
  نبرد ادامه دارد و اکنون یورش ژاپن در حال پایان است.
  در حال حاضر پایان چهل و سه ژوئیه است. نازی ها به دلتای ولگا نزدیک شدند و نبردها در آنجا آغاز شد.
  الیزابت و خدمه اش به شدت دعوا می کنند. اولین تانک های Tiger-2 نیز شروع به ورود به جبهه کردند. آنها شبیه "پلنگ" و "شیر" هستند، اما چیزی در این بین. همچنین با زوایای شیب منطقی زره و یک تفنگ لوله بلند 88 میلی متری کالیبر 71 EL. وزن شصت و هشت تن و از نظر زره نزدیک به تانک "شیر" است، اما از نظر اندازه کمی کوچکتر است.
  تانک های بزرگ، شما چیزی نخواهید گفت.
  الیزابت و دختران در حال شکار آلمانی ها هستند. آنها از T-4 عبور می کنند و جیغ می زنند:
  - جلال به ایده های سال های روشن،
  فریاد پیشگامان همیشه آماده باش!
  فرض کنید رزمندگان درجه یک هستند. و آنها نه تنها با شکوه مبارزه می کنند، بلکه آواز می خوانند.
  اتحادیه فنا ناپذیر است، مردم آزادگان،
  این زور و ترس وحشیانه نبود که تجمع کرد ...
  و حسن نیت مردم روشنفکر،
  و دوستی، نور، عقل و شجاعت در رویاها!
  
  درود بر میهن آزاد ما،
  قدرت آفرینش یک تکیه گاه برای همیشه است!
  نیروی قانونی، اراده مردم،
  پس از همه، برای اتحاد - یک مرد ساده!
  
  از میان طوفان ها خورشید پیشرفت برای ما درخشید،
  در میان طوفان ها و طوفان ها به جلو شتافتیم ...
  کوه ها را حرکت می دهیم، گویی بدون وزن،
  تمام جهان که به سمت کمونیسم می درخشد، می آید!
  
  درود بر میهن آزاد ما،
  قدرت آفرینش یک تکیه گاه برای همیشه است!
  نیروی قانونی، اراده مردم،
  بالاخره یک آدم ساده طرفدار وحدت است!
  
  مردمان سیاره به عنوان برادر متحد هستند،
  بودایی و مسلمان برای همیشه دوست هستند!
  بگذار ذهن جلال یابد، نام بزرگ،
  همه ملت های دنیا یک خانواده هستند!
  
  درود بر میهن آزاد ما،
  قدرت آفرینش یک تکیه گاه برای همیشه است!
  نیروی قانونی، اراده مردم،
  پس از همه، برای اتحاد - یک مرد ساده!
  دختران خوب می خوانند و حتی بهتر می جنگند و چنین شاهکاری را انجام می دهند. اگرچه تاریخ را فاتحان می نویسند و معلوم نیست در صورت شکست در جنگ از آنها یاد می شود؟
  آلنکا با باتری های خود، با تیمی از دختران، در تلاش است تا دشمنان را در دلتای ولگا مهار کند. و او نشان می دهد که زیبایی ها در اصل قادر به انجام چه کارهایی هستند.
  و آنها واقعاً می توانند کارهای زیادی انجام دهند.
  آنیوتا با پاهای برهنه شلیک می کند و غرش می کند:
  - افتخار به دوران کمونیسم!
  و به این ترتیب تمام باتری آن را برداشتند و یکصدا و با صدایی کامل آواز خواندند.
  ما برای یک سرنوشت بهتر می جنگیم
  برای آسان کردن زندگی مردم ...
  و گروه لعنتی را درهم بشکنید
  تا دشمنان شرور کمتری داشته باشند!
  
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است،
  برای جلال مادرمان روسیه ...
  مردم روسیه شکست ناپذیر را باور دارند،
  و همه روی زمین را زیباتر خواهد کرد!
  
  به ما این فرصت داده می شود که برای میهن خود بجنگیم،
  دفاع از عظمت وطن...
  و گاهی زندگی فقط یک فیلم است،
  اگرچه باید انعکاسی از بهشت باشد!
  
  همه باید به آرزوهایشان برسند،
  عاقلانه باور کن کمونیسم...
  به طوری که شادی بیشتری روی زمین وجود دارد،
  و آتش رانشیسم نیامد!
  
  پادشاه ما نابغه بزرگ پوگاچف است،
  او دهقانان را به مبارزه ای مقدس برانگیخت...
  هر تجارتی بر دوش خواهد بود،
  و عاشق دختر پسر پابرهنه!
  
  ما حتی شیطان قوی تر خواهیم شد،
  وقتی افق علم را تغییر می دهیم...
  شرور زیر سم له می شود،
  با اینکه از آئورت پاره شده خون فوران می کند!
  
  بله، هدف ما فقط است، دوستان،
  ما می توانیم وطنمان را شادتر کنیم...
  باور کن مردم همه یک خانواده هستند،
  بزرگ، درخشان ترین روسیه!
  
  مردم شجاعانه به افق نگاه می کنند،
  بگذار ابرهای شیطانی آسمان را نپوشانند...
  ما به دشمن امتیاز پیروزی می دهیم،
  و شما قهرمان خوش شانس در جنگ خواهید بود!
  
  من کلمه ترسو را نمی دانم
  ما روس ها اصلاً حقیر نیستیم ...
  ما سواروگ یک عیسی سفید داریم،
  و برای همیشه از ماه مه لذت خواهید برد!
  
  دختران و پسران در یک رقص گرد،
  ما دختران پابرهنه وارد می شویم ...
  برای ما، پس از همه، خدای متعال راد،
  پسر طوطی بی مغز نباش!
  
  و لنین به ما الهام داد که بجنگیم،
  استالین حکیم این شاهکار را برکت داد ...
  کروبی قدرتمند بالهای خود را خواهد گشود،
  و ماهیچه های ما به سادگی از فولاد ساخته شده اند!
  
  عظمت وطن در خواهد بود
  که ما با خدا چنین رزمنده ای هستیم...
  در اینجا ما با شمشیر فولادی شکوه را تأیید خواهیم کرد
  کدام سپر در Svarog جعل شد!
  
  خلاصه به خداوند وفادار باش
  به افتخار درخشان ترین روسیه ...
  ما فقط شوالیه های عقاب را می شناسیم،
  پشت سر ما خدای سفید مسیح مسیح است!
  در اینجا، از یک ضربه دقیق از یک تفنگ، "شیر" روشن می شود. بله، نازی ها آن را به طور خاص روی شاخ می گیرند.
  در حالی که نبردها ادامه دارد، بچه ها زمان را تلف نمی کنند.
  داشا و واسکا در پشت سربازان آلمانی پرسه می زنند. آنها نحوه حرکت تجهیزات در ستون ها را تماشا می کنند. موتورسیکلت ها عجله دارند، اسلحه های خودکششی در حال خزیدن هستند. نیروهای متعددی از جمله اس اس و واحدهای دیگر وجود دارد.
  واسکا متوجه حرکت فردیناند، اسلحه خودکششی قدرتمند آلمانی شد که تانک ها را نابود می کند.
  پسر با دختر زمزمه کرد:
  - به نظر می رسد که کرات ها نیروهای اضافی را به شمال استالینگراد منتقل می کنند.
  داشا با لبخند خاطرنشان کرد:
  - مردم ما به هر حال آنها را آسیاب می کنند!
  نمتسف از کامیون با عصبانیت بر سر بچه ها فریاد می زند. بچه ها بلند می شوند و می دوند، چشمک می زنند، خاکستری با گرد و غبار، پاشنه های برهنه و گرد. حتی ممکن است به آنها نوبت بدهند.
  دختر و پسر به طرف بوته ها دویدند و پریدند داخل. داشا با اشتیاق گفت:
  - پارتیزان ها می توانند همه کار کنند!
  واسکا با این موافق بود:
  - البته... حتما برنده میشیم!
  داشا با شور و شوق خواند:
  - پیروزی در انتظار است! پیروزی در انتظار است! کسانی که مشتاق شکستن قید و بند هستند! در انتظار پیروزی، در انتظار پیروزی! ما قادر خواهیم بود فاشیسم را شکست دهیم!
  واسکا به راحتی با این موضوع موافقت کرد و کاترپیلار را با انگشتان پای بچه های برهنه اش له کرد:
  - ما می توانیم آن را انجام دهیم! ما به دنیا آمدیم تا یک افسانه را به واقعیت تبدیل کنیم!
  داشا چشمکی زد و گفت:
  - و چی؟ من فکر می کنم ما افسانه را به واقعیت تبدیل خواهیم کرد و ورماخت تبدیل به خاک می شود!
  و بچه ها در بالای ریه های خود آواز خواندند.
  به نام کشور صالح ما
  آنچه کمونیسم به جهان هستی خواهد داد...
  ما به میهن خود وفادار خواهیم بود،
  بیایید راه موفقیت، خلاقیت را هموار کنیم!
  
  پوتین مانند یک قهرمان روسیه را اداره کرد
  اما عقاب او را در حال پرواز رها کرد ...
  پیشور بزرگ البته هموروئید،
  اما استالین به معنای اسم هم هست!
  
  من معتقدم که ما رایش سوم را به دست خواهیم آورد
  جای تعجب نیست که پوتین به سمت استالین رفت ...
  بر فراز جهان کروبی بال طلایی است،
  و شیطان آدولف اکنون دیوانه است!
  
  آلمانی ها تمام اروپا را در دست دارند،
  و آفریقا، و آسیا، و دولت ها...
  و آدولف فکر می کند باحال است
  اما فورر مجازات خواهد شد!
  
  برای هیتلر، روسیه مانند یک انبار است،
  میخواد خودشو بسازه...
  اما این خواهد بود، به اعتقاد من کمونیسم یک بهشت است،
  توت فرنگی جوانه می زند، بستر کاشت!
  
  باور نکنید مردم ما اصلا ضعیف نیستند
  اما تعداد زیادی از فریتز دستگیر شدند ...
  و اصلاً اسلاو را برده نمی شناسید،
  به نام مادر ما روسیه!
  
  و لنین ما را به یک شاهکار الهام بخشید،
  او به من نشان داد که چگونه کارها را انجام دهم ...
  از آنجایی که خدا در واقع یکی است،
  اما در کمونیسم باید جسورانه باور کنیم!
  
  روسیه نشوید ،
  از این گذشته ، خدای سفید با ما است - خالق جهان ...
  من به آن وطن در جنگ کمک خواهم کرد،
  ثابت ماندن در موفقیت های زندگی!
  
  تا کجا می توانید عزیزان را بکشید؟
  متأسفانه جنگ پایانی ندارد...
  بنابراین ارتش ما در نبردها رقیق شد،
  کاری کن که ازش خجالت نکشی!
  این آهنگ خوب از رزمندگان جوان است. آنها آن را خواندند و دوباره حرکت کردند و با پاشنههای برهنه و پینهدار خود گرد و غبار را در طول مسیر جمع کردند.
  بچه ها شاد و از نظر ظاهری از زندگی راضی بودند. با اینکه لاغر است اما صورتش مثل شکلات برنزه است و برعکس موهایش صاف است. بچه های بزرگ
  یکی از آلمانی های موتورسیکلت با محبت آنها را صدا زد. و شکلات تعارف کرد. داشا گرسنه دستانش را دراز کرد، اما واسکا آستین او را کشید:
  - خودت را تحقیر نکن!
  دختر باهوش پیدا شد
  - بهتر است نازی ها را متحد کنیم!
  واسکا که خود پوست و استخوان است، این ایده را پسندید. و او همچنین درخواست شکلات کرد.
  هیتلری سری تکان داد و به زبان روسی شکسته پف کرد:
  - بخون پسر!
  واسکا سر تکان داد و با الهام بسیار آواز خواند.
   حزب تمام روسیه را گرد هم آورد،
  از زمین های بی پایان محافظت می کند ...
  بالاخره مردم چنین نیرویی را باور دارند
  افتخار به سرزمین شوروی!
  
  استالین بالاترین جایزه است،
  استالین پرواز خرد است...
  ما باید شجاعانه برای او بجنگیم،
  همه مردم دنبال استالین هستند!
  
  به ما بال های شادی داده اند،
  اراده بزرگی داریم...
  استالین لذت فراوانی است،
  شکوه، کشور بزرگ!
  
  استالین بزرگترین در جهان است،
  استالین، کروبی بال طلایی،
  مردم ما با شانس تغییرناپذیر،
  باور کن ما برای همیشه شکست ناپذیریم!
  
  استالین به مردم نجات داد
  او بزرگترین عقاب دنیاست...
  برای میهن و آزادی ما،
  بالهایش را روی زمین گشود!
  
  بالاتر از استالین درخشان وجود ندارد،
  او به بزرگی خدای سفید است...
  مبارزه با فوم و پیروزی،
  ما به زودی فورر را به داخل تابوت خواهیم برد!
  
  افتخار دادن به میهنمان،
  بدانید که او را زیباتر از این پیدا نکردید...
  ما به زودی تحت کمونیسم زندگی خواهیم کرد،
  و ما راه دیگری نداریم!
  
  استالین افتخار کل سیاره است،
  کمونیسم نامحدود استالین...
  اعمال او خوانده خواهد شد
  فاشیست کاملاً نابود شده است!
  
  استالین به روسیه شکوه آورد،
  استالین او را بالاتر از ستاره ها بلند کرد...
  او قدرت را تا مرز بالا برد،
  استالین به سادگی یک ایده آل است!
  
  استالین جهان را تسخیر می کند،
  او ناوگان ستاره ای بزرگ دارد ...
  آزمایشات برای تعلیم خواهد بود،
  استالین به کمونیسم می انجامد!
  
  برای روسیه، استالین خورشید است،
  در تاریکی به شدت می درخشد...
  صدای دختر واضح است
  هیچ رهبر زیباتری روی زمین وجود ندارد!
  
  استالین تجسم سواروگ است،
  استالین قدرت روسیه را خلق کرد...
  او راد را در قلب پیدا می کند -
  بزرگترین استاد!
  
  هیچ رهبر روی زمین زیباتر نیست،
  استالین بزرگترین انسان است...
  بیایید شادی را در جهان خود ایجاد کنیم،
  شرور هار نابود شده است!
  
  پسران من و اعضای کومسومول،
  برای میهن، در کنار هم در شکل گیری بایستید ...
  پس از همه، شما دختران قوی تر از ببر هستید،
  استالین نابغه عزیز با ماست!
  
  من نمی توانم دستاوردهایم را بشمارم،
  مثل یک تیر پرواز خواهیم کرد...
  روسیه تابناک ما،
  سرزمین مادری به سمت کمونیسم در حال حرکت است!
  داشا با واسکا آواز خواند و بچه ها همه چیز را با صدای بلند و زیبا انجام دادند.
  و آنها در کنار هم می رقصیدند، کودکان برنزه خود را که از سرما کفش ندیده بودند، پایکوبی می کردند، و در ماه مارس با پاهای برهنه در برف پا می زدند.
  آلمانی که واقعاً روسی را نمی فهمید، از آهنگ خوشش آمد و گوشت خوک کنسرو شده را از کیفش بیرون آورد و به بچه ها داد.
  و به نشانه تایید سر تکان داد.
  - زیر روده!
  دختر و پسر تعظیم کردند و حرکت کردند. آنها فقط یازده سال دارند، اما باهوش هستند و حافظه قوی دارند. اطلاعات دقیق را جمع آوری کنید. و یک بار داریا مو روشن، حتی در یک سبد، یک معدن برای آلمانی ها آورد. او دختر باهوشی است و زبان آنها را خوب می داند. آنها حتی فکر نمی کردند که چنین کودک زیبایی با موهای سفید و چشمان آبی می تواند مرگ را به همراه داشته باشد.
  و این کار کرد...
  اینجا دوباره میروند، شکلاتهای آلمانی میچشند، و حال و هوای شادی دارند...
  داریا با لبخندی اشاره کرد:
  - وقتی نازی ها را شکست دادیم، برای خودم خانه ای سه طبقه می سازم، از سنگ مرمر و با یک فواره!
  واسکا پوزخند زد:
  - میخوای بورژوا بشی؟
  دختر اعتراض کرد:
  -نه! من فقط کمونیسم خودم را خواهم داشت!
  واسکا خندید و دوباره شروع به خواندن کرد.
  وقتی بورژوازی به سرزمین من آمد،
  خانه ها سوختند، دختران خرد شدند...
  به نظر می رسید که صفرها شمرده شده اند،
  پسرها موهایشان را به صفر تراشیدند!
  
  کیبالچیش شجاع تفنگ را گرفت
  و به ارتش خلق پیوست...
  به مالچیش بد داد ،
  چه کسی یک بشکه را برای مربا واگذار کرد!
  
  و اینجا من به پسر قفسه آویزان هستم،
  با شلاق و سوزن عذابم می دهند...
  در جواب می خندم، من جلاد هستم -
  و من باور دارم که میهن به بهشت تبدیل خواهد شد!
  
  حیوانات پاشنه پایم را با آتش کباب کردند،
  کودک توسط جریان ...
  اما باور کن آرد چیزی نیست
  به طوری که بورژوای سرخ پیروز شد!
  
  آنها استخوان ها را می شکنند، فلز شیطانی در آن فرو رفته است،
  روی قفسه، جلادها من را به لرزه در می آورند ...
  اما من باور دارم که پسر خواب دید
  برای دویدن در اطراف برلین در ماه مه!
  
  من معتقدم رفیق لنین رهبری خواهد کرد
  رایگان، ورشو، پراگ، لندن!
  به زودی امتیاز برنده را منتشر خواهیم کرد
  و بر فراز برلین بنر قرمز با افتخار!
  
  حالا پاشنه های کودک هنوز می سوزد،
  کفی که تقریبا همیشه برهنه است...
  و ضربه محکمی به پشتش زد
  احتمالاً شما قبلاً موهای خاکستری دارید، مادر!
  
  اما من تسلیم این جلادان نمی شوم
  من تقاضای ایمان نمی کنم، رحمت را بشناس...
  اجازه دهید گربه از شانه شیب دار شلاق بزند،
  می دانم که لنین خواهد داد، پاداش را باور کن!
  
  کیبالچیش زیر شکنجه خندید _
  اسرار را فاش نکرد، با افتخار می میرد...
  در جهنم برای همیشه پسر بد فریاد می زند ،
  شیاطین در گلویش رزین می ریزند!
  
  لنین با ماست، میتوانی برای همیشه ببینی،
  و شعله ای در دلم می سوزد...
  رویای بزرگ به حقیقت پیوست
  یک بنر قرمز در سراسر سیاره وجود خواهد داشت!
  داریا سوت زد و پای برهنه اش را کوبید:
  - سرد! خودت ساختیش؟
  واسکا سری تکان داد.
  - آره! داستان او بر من تأثیر زیادی گذاشت!
  داریا سری تکان داد و گفت:
  - یادت هست چطور پلیس ها من و تو را گرفتند و با پای برهنه در سرما از میان برف ها راندند و بعد شلاق زدند و شاخه های نازکی به پاشنه هایمان زدند.
  واسکا به راحتی تایید کرد:
  - همینطور بود.... وقتی روی قفسه آویزان میشوید، پاشنههایتان و شانههایتان درد میکند. اما هیچ مدرکی علیه ما وجود نداشت و....
  داریا با آهی گفت:
  - بله، اما پلیس ها می خواستند ما یخ بزنیم تا بمیریم. اما وقتی با بطری به سرم زدند با پای برهنه ترکش گرفتم. و سپس آن را به دستان خود منتقل کرد. بعد طناب را برای خودم و تو بریدم.
  واسکا سری تکان داد.
  - بله، این بود ... وحشتناک، اما. اما می دانید در سرما، تاول های سوختگی کف پا درد ندارد! و وقتی بعداً بیرون آمدیم، همه چیز مثل سگها روی ما خوب شد!
  داریا به راحتی تایید کرد:
  - بله خوب ما را شفا می دهد! آنقدر کف پاهای خشن را پر کرده ام که از راه رفتن روی زغال نمی ترسم!
  واسکا با پف کردن گفت:
  - من هم همینطور! ما پیشگام هستیم، فرزندان کمونیسم!
  داریا تایید کرد:
  و ما قطعا پیروز خواهیم شد!
  دختر و پسر خواندند:
  در پیروزی ایده های جاودانه کمونیسم،
  آینده کشورمان را می بینیم...
  و پرچم قرمز، وطن ما،
  ما همیشه فداکارانه وفادار خواهیم بود!
  . فصل شماره 3.
  در آغاز اوت 1943، سرانجام آلمانی ها بیرون آمدند و بر مقاومت سرسختانه نیروهای شوروی در دریای خزر غلبه کردند. این واقعاً یک دستاورد بزرگ برای کرات ها است. که بیشترین سود سهام را به دست آورد. اکنون قفقاز از طریق خشکی با قاره اصلی قطع شده بود.
  ترکها نیز به موفقیت دست یافتند که پس از نبردهای سرسختانه سرانجام باتومی را تصرف کردند و محاصره ایروان را کامل کردند. بنابراین، با تحت فشار قرار دادن کامل نیروهای شوروی در ماوراء قفقاز.
  موقعیت اتحاد جماهیر شوروی بسیار دشوار شد. و استالین دستور داد تا حمله ای را در شمال انجام دهد تا از راهرو به گرسنگان در حال مرگ عبور کند، اما هنوز لنینگراد را تسلیم نکرده است.
  حمله به تیخوین آغاز شد. نیروهای قابل توجهی به آنجا پرتاب شدند، اگرچه ستاد ذخیره کافی نداشت. وضعیت با ورود لشکرهای سوئدی، ظاهراً داوطلبانه به جبهه، پیچیده شد که موقعیت را تقویت کرد.
  بله، و آلمانی ها به طور جدی تقویت کردند ...
  نبردها از دهم اوت آغاز شد ، نیروهای شوروی در سه روز اول نبرد ده کیلومتر پیشروی کردند. در اینجا در روز چهاردهم آگوست، تانک ماوس آلمان برای اولین بار وارد نبرد شد. توسعه چندان موفقی با وزن صد و هشتاد و هشت تن نیست. درست است، ماشین توسط یک خدمه جدی، دختران نازی بسیار مبارز هدایت می شد.
  اگنس، آدالا، آنجلینا، آگاتا، آفرودیت - پنج زیبایی از رایش سوم با حرف "A". و چگونه آنها در Maus می جنگند و از دو اسلحه در یک بار شلیک می کنند.
  گلوله های تکه تکه شدن قوی از یک توپ 75 میلی متری لوله کوتاه شلیک می شود و گلوله های سنگین تر از یک توپ 128 میلی متری شلیک می شود که قدرت ضربه ای را نشان می دهد.
  اگنس با انگشتان برهنه و پاهای اسکنه شده اش شلیک می کند. به ماشین شوروی برخورد می کند و به معنای واقعی کلمه برجش را در می آورد و جیغ می کشد:
  - من یک دختر فضایی هستم!
  آدالا با مین زمینی شلیک می کند و جیغ می کشد:
  - و من ایروباتیک هستم، تمام خدمه را پاره کنید!
  و همچنین دختر از انگشتان پا برهنه استفاده می کند. سی و چهار گلوله شوروی به ماوس اصابت کرد، اما مانند نخود می پرید. ماشین به خوبی محافظت می شود. و شما نمی توانید به راحتی او را بزنید. صدفها مانند توپهای تنیس از او پرواز میکنند، و حتی با کالیبر بزرگی از چنین هیولایی نمیتوانید از آن عبور کنید.
  و دختر از یک تفنگ ضد هوایی شلیک می شود و اجازه نمی دهد دشمن نزدیکتر شود.
  آگاتا نیز با کمک انگشتان برهنه اش شلیک کرد و غرغر کرد:
  - شمشیر من بزند، تازیانه به دشمنان می زنیم!
  آدالا به طور تهاجمی تایید کرد، تیراندازی بسیار دقیق:
  ما جنگجویان نور و زمین هستیم!
  آنجلینا با انگشتان پا برهنه کوبید، تانک T-34-76 شوروی را شکست و فریاد زد:
  - برای بردهای بزرگ!
  آفرودیت نیز با یک پرتابه که به سنگینی یک شمع بود، T-60 شوروی را له کرد و جیغ زد:
  - دفاع مقدس پیروزی ما خواهد بود!
  اگنس با استفاده از پاشنه برهنه، زره جلویی دشمن را شکست و گفت:
  - پرچم امپراتوری به جلو - جلال به قهرمانان سقوط کرده!
  این دختران اینجا کاملاً زننده و قاتل هستند. و بی جهت نیست که نمی توانید از کنار آنها بگذرید. به لطف پاهای برهنه و بیکینی روی بدنشان، آنها بدون از دست دادن یک ضربه شلیک می کنند. این بدان معناست که آنها را نمی توان به این راحتی شکست داد.
  "موش" مهیب با یک سلاح مرگبار برخورد کرد و به کسی فرصت نداد.
  از جمله سری KV.
  اما اگر دختران آلمانی وجود داشته باشند که اینقدر سخت و موفق می جنگند، دخترانی از سطح شوروی نیز وجود خواهند داشت - قهرمانان.
  در اینجا، به عنوان مثال، ناتاشا با شرکای خود. آنها فقط یک اسلحه ساده و خودکششی 85 دارند که به تازگی وارد جبهه شده است. و دختران در حال حاضر با قدرت و اصلی نازی ها را می زنند.
  البته زیبایی ها پابرهنه و بیکینی هستند. و آنها نازی ها را کاملاً خرد می کنند، مانند پتکی که به تکه های شیشه برخورد می کند.
  و زمانی که چنین دخترانی بالاترین سطح پرواز عقاب را نشان می دهند بسیار به یاد ماندنی است.
  ناتاشا با انگشتان پا برهنه شلیک می کند و پلنگ را در هم می زند و پس از آن فریاد می زند:
  - برای میهن بزرگ!
  و زبانش را نشان خواهد داد!
  زویا نیز دشمن را درهم می زند. خیلی دقیق به او ضربه خواهد زد. زره را می شکند و ناله می کند:
  - برای جلال کمونیسم!
  آگوستینا هم سخت مبارزه می کند و اگر به حریفش فشار بیاورد این کار را خیلی کامل انجام می دهد. می شکند و غرش می کند:
  - درود بر جهان کمونیستی!
  دولبنت و سوتلانا و خیلی دقیق با انگشتان برهنه ات زره دشمن را بشکنید و جیر جیر کنید:
  - برای عظمت دنیای کمونیستی!
  و زبانش را نشان خواهد داد...
  دختران با احساس الهام، شروع به آواز خواندن کردند و در همانجا آهنگسازی کردند.
  زیباها با پای برهنه حمله می کنند،
  دخترای خوب می دوند...
  اگر می خواهید با مشت خود به فریتز ضربه بزنید،
  یا با مسلسل برش می زنند!
  
  دخترا هیچ شکی ندارن
  مرده های نازی ها را دفن خواهند کرد...
  و او را از پاهایش سخت خواهند زد،
  و در جایی گرگ های گوشتخوار زوزه می کشند!
  
  روسیه کلمه ای برای سربازان است
  وقتی باور کنی بهتر نمیشه...
  اگرچه گاهی اوقات یک هم ترازی تیره است،
  جایی که قابیل سیاه شیطانی پیروز می شود!
  
  باور نکنید، اعضای کومسومول کاندید نمی شوند،
  و اگر آنها فرار کنند ، فقط در حمله ...
  و همه نازی ها به یکباره کشته خواهند شد
  و فورر همه چیز را به بلوک برش می دهد!
  
  روسیه سرزمین مادری من است
  او درخشان است ، به سادگی زیبا ...
  کسی که ترسو است حتی یک روبل هم ارزش ندارد،
  و بحث کردن با یک جنگجو خطرناک است!
  
  اما بدانید که ما نازی ها را شکست خواهیم داد،
  هیچ بدی بر تاج و تخت سلطنت نخواهد کرد...
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است،
  و خدا سواروگ با عظمت در تاج!
  
  چه کسی ترسو است، من را باور کن، یک برده ضعیف،
  سرنوشت او یکی است - تحمل توهین ...
  امروز قفل ساز، فردا سرکارگر،
  و خودت میتوانی پشت دیگران را بزنی!
  
  دخترها قدرت دارند، فقط یک آتشفشان،
  او گاهی و با قدرت کوه ها را خراب می کند ...
  جنگ یک طوفان شیطانی را به پا می کند،
  و مرگ نسل بشر، رک و پوست کنده می کند!
  
  پس صادقانه به شما می گویم شوالیه ها،
  وقتی ما روس ها متحد باشیم قوی هستیم...
  به یک میان وعده برای چنگال و چاقو نیاز دارید
  ما در نبردهای شکست ناپذیر شوالیه هستیم!
  
  ایمان ما به خداوند مسیح چیست؟
  اگرچه لادا نیز مورد احترام است ...
  رفیق استالین برای ما مثل یک پدر است،
  و جای کمونیسم بهشت خواهد بود!
  
  آن که در هنگام مرگ بود، برمی خیزد،
  و ما زیباتر و عاقل تر خواهیم شد ...
  و البته آن مرد بسیار مغرور است،
  اگرچه گاهی اوقات مزخرف را به همراه دارد!
  
  در عشق، وطن ما مانند یک ستاره است،
  باور کن هیچوقت بیرون نمیره...
  رویای بزرگ به حقیقت پیوست
  صلح و شادی در سراسر جهان وجود خواهد داشت!
  
  من عاشق ماریا هستم، من به لادا احترام می گذارم،
  Svarog زیباست و Perun عالی است ....
  من عاشق عیسی و استالین هستم،
  چهره های مقدس شمایل ها برای من عزیز هستند!
  
  چه زمانی بهشت واقعی خواهد شد
  به حقیقت می پیوندد، باور کنید، همه امیدها ...
  تو دلت را به وطن می دهی
  همه چیز خوب خواهد بود، قوی تر از قبل!
  دخترها دعوای خوبی داشتند و عالی کار کردند. خوب، با وجود چنین جنگجویان، هیچ هیتلر از روسیه نمی ترسد.
  با این وجود، نیروهای شوروی پس از ده روز نبرد سرسختانه، با این وجود به تیخوین نفوذ کردند.
  جنگ برای خود شهر درگرفت. نیروها البته بسیار حتی نابرابر.
  آلمانی ها برتری هوایی را به دست آورده اند و بی وقفه بمباران می کنند. این وضعیت توسط لشکرهای خارجی که در کنار ورماخت می جنگند، تشدید می شود. مخصوصا قطعات ایتالیایی زیاد.
  آنها سعی دارند ارتش سرخ را از تیخوین دور کنند. اما یگانهای روسی سخت میجنگند. این تنها شانس واقعی آنها برای نجات لنینگراد محاصره شده است که از گرسنگی می میرد. غذا را فقط می توان از طریق هوا به آنجا انداخت، اما آلمانی ها هواپیماهای جنگنده قوی دارند و انجام این کار بسیار دشوار است.
  و در نیمه دوم اوت، نازی ها به آستاراخان یورش بردند. و در این شهر دختران شوروی با قهرمانی و شجاعت فراوان جنگیدند.
  گردانی از دختران پابرهنه این شهر قهرمان را پوشانده است.
  آلنکا با پای برهنهاش نارنجکی پرتاب میکند، سپس یک انفجار شلیک میکند و نازیها را دره میزند و میگوید:
  - اگر زن مثل گربه شهوتران است، پس شوهرش در سرش موش دارد!
  آنیوتا در حالی که به فریتز شلیک میکرد و با پای برهنهاش یک نارنجک پرتاب میکرد، جیغ زد:
  - درخشان ترین ایده ها از سیاست سایه غم انگیز است، وقتی اجرا می شود!
  آلا با شلیک به فریتز و پرتاب نارنجک و ضربه زدن به تانک با انگشتانش غرغر کرد:
  - زن مثل روباه حیله گر است و اگر مرد عقل خروس داشته باشد، حتی بر شیر فرمانروایی می کند!
  ماریا از اسلحه شلیک کرد و فریتز را به زمین زد، غرغر کرد:
  - خدا می تواند هر کاری بکند، فقط در خواسته ها از زن پیشی بگیرد، او ناتوان است!
  ماتریونا، با شلیک به دشمن و پرتاب یک هدیه مرگبار با انگشتان پا برهنه، خاطرنشان کرد:
  - زن برای اینکه مرد مثل بوآ بلعیده نشود باید نیش کبری داشته باشد!
  آلنکا با ادامه شلیک به نازی ها، هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  - آدم در همه چیز می تواند مثل خالق باشد، فقط تقلید مثل میمون او را زیبا نمی کند!
  آنیوتا به سمت دشمن شلیک کرد، سپس با پرتاب نارنجک یک تانک را منهدم کرد و گفت:
  - انسان فقط در خودبزرگ بینی می تواند از خدای متعال پیشی بگیرد و حتی در آن صورت اگر از نظر فکری توسط یک پیتکانتروپوس خلق شده باشد!
  آلا، در ادامه تیراندازی بسیار دقیق به فریتز، صادر کرد:
  - زن نمی خواهد مرغ باشد، اما مرد ایده آل او خروس است!
  ماریا، با شلیک به نازی ها و با پرتاب دقیق پای برهنه خود، با برخورد به پلنگ، خاطرنشان کرد:
  - یک زن روباه واقعاً چنگال گرگ در سگ های نر دارد!
  ماروسیا، همچنین با انفجاری به نازیها منفجر میکرد و با پاشنه برهنهاش بستهای مواد منفجره میداد، اعلام کرد:
  - در سیاست مثل جنگل است، اگر بلوط خوک را ببلع، اگر خرگوش روباه را ببلعد، اگر الاغ را - سه پوست می ریزد!
  آلنکا، به تیراندازی دیوانه وار ادامه داد و پیاده نظام را با لیموهای تکه تکه شده دوش داد، ویاکنولا:
  - زن هر چه روشن تر، روباه تر است!
  آنیوتا نیز به سمت نازیها شلیک کرد، آنها را درو کرد و با انگشتان پا برهنهاش نارنجکی پرتاب کرد و جیغ زد:
  - افراد خاکستری فاقد ماده خاکستری در مغز، شخصیت های روشن، خاکستری در سر در مقادیر زیاد!
  آلا با شلیک به دشمن و دادن یک بسته انفجاری با پاشنه برهنه خود، زیرکانه صادر کرد:
  - مرد خاکستری مثل گرگ تنهاست و مثل خرگوش استراحتی ندارد!
  ماریا در حال دریدن فریتز، هوشمندانه گفت:
  - اگر سیاستمدار یک روباه بزرگ است، پس سهم شیر در اختیار او قرار می گیرد!
  ماروسیا از یک نارنجک انداز شلیک کرد و با انگشتان پا برهنه لیمویی را پرتاب کرد و جیرجیر کرد:
  - روباه-سیاستمدار این فرصت را از کلاغ رای دهنده می گیرد تا مانند پنیر در کره سوار شود!
  آلنکا در حالی که به شلیک از یک اسلحه ادامه می داد و در حالی که پاشنه برهنه خود را در بسته ای منفجره فرو می برد، فریاد زد:
  - ستاره های کمتری در آسمان نسبت به تفسیر کتاب مقدس وجود دارد!
  Anyuta، تیراندازی به نازی ها، صادر کرد:
  - جلاد در ردای سرخ، عادل تر، سیاستمدار خوش بیان!
  آلا در ادامه آتش به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - جلاد تبر تیز دارد، سیاستمدار حرف تند، اولی سرش را می زند، دومی می چکد روی مغز!
  ماریا، در ادامه شکست دادن دقیق فریتز، و پرتاب یک هدیه دیگر از مرگ با انگشتان برهنه، خاطرنشان کرد:
  - گاهی سر بریدن انسانی تر از چکه کردن سر است!
  ماتریونا با قطع کردن فاشیست ها و پرتاب نارنجک با پاشنه برهنه خود گفت:
  - اگر اجازه دهید سیاستمداران وارد مغز شما شوند، از ناامیدی موهایتان را در می آورید!
  آلنکا در حالی که به ژنرال آلمانی شلیک میکرد و او را مشت میکرد، با تهدید گفت:
  - سخنان سیاستمداران مانند آب شستشوی مغزی است!
  آنیوتا با تیراندازی مناسب به سمت دشمن و پرتاب یک لیمو با انگشتان پا برهنه، صادر کرد:
  - جایی که سیاستمدار بزرگ ترین خداست در این است که بی قانونی می آفریند!
  آلا با شلیک به نازی ها و پرتاب یک بسته انفجاری با پاشنه برهنه خود گفت:
  - یک سیاستمدار همیشه مثل الاغ با نگاه روباه به رای دهنده نگاه می کند تا شخم بزند!
  ماریا در حالی که به سمت دشمن شلیک میکرد و با انگشتان برهنهاش، نارنجکی با قدرت مرگبار پرتاب میکرد، بیرون زد:
  - یک زن دوست دارد بدن فقیر خود را آشکار کند تا پولدارتر بپوشد!
  ماروسیا یک صف طولانی شلیک کرد و خط فریتز را دره کرد و خرخر کرد:
  - یک زن پابرهنه کفش را سریعتر روی مرد می گذارد، حتی اگر دقیقاً چکمه نباشد!
  آلنکا، با شلیک دقیق به نازی ها، خاطرنشان کرد:
  - با یک پاشنه زنانه برهنه، راحت تر می توان مرد را متقاعد کرد که چکمه های مد روز بپوشد!
  آنیوتا یک نارنجک انداز شلیک کرد و گفت:
  - برای به دست آوردن کفش های مد روز، یک زن باید کفش های مردانه را "بپوشد"!
  آلا در حالی که نازی ها را با انفجار کتک می زد و یک نارنجک را به انگشتان پاهای برهنه اش پرتاب می کرد، پاسخ داد:
  - زنی که نمی داند چگونه پای خود را به موقع برهنه کند، برای همیشه "کفش" می ماند!
  ماریا با تیراندازی به دشمن و پرتاب یک بسته انفجاری با پاشنه گرد خود، صادر کرد:
  - خیلی وقت ها، مردی که به پاهای برهنه زن نگاه می کند، این خطر را دارد که خود را به حالت ولگرد "کفن" کند!
  ماروسیا با شلیک دقیق به سمت دشمن و زدن نارنجک با زانوی برهنه پاسخ داد:
  - برای اینکه برای همیشه پابرهنه نمانید، باید بتوانید به موقع کفش های خود را در بیاورید!
  آلنکا که به تیراندازی به نازی ها ادامه می دهد و نفس آنها را بیرون می زند، زیرکانه گفت:
  - پای برهنه دختر بهتر از چکمه برزنتی مهاجم است!
  آنیوتا، در ادامه تیراندازی با دقت خاموش نشدنی، خاطرنشان کرد:
  - قوی ترین زره در مقابل پوست ظریف، کف های جذاب دخترانه مقاومت نمی کند!
  آلا، با شلیک به مهاجمان آلمانی، صادر کرد:
  - زنان بسیار هوشمندانه با پاهای برهنه به کیف پول یک مرد می روند!
  ماریا با دقت زیادی به سمت نازی ها شلیک کرد و با مشت به سر آنها زد و خاطرنشان کرد:
  - چسبناک ترین قسمت بدن زن برای سکه های طلا، پاهای برهنه و سینه های برهنه!
  ماروسیا، بدون ترحم برای نازی ها، به تیراندازی ادامه داد:
  - زن گاهی لازم است کفش هایش را در بیاورد تا در مقابل نیاز زانو نزند!
  آلنکا که به درستی روی نازیها خط خطی میکرد و آنها را در انبوهی میچسباند، به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - با پای برهنه مرد را به زانو درآوردن راحت تر!
  آنیوتا، با شلیک به دشمن، به شدت خاطرنشان کرد:
  - پابرهنه به موقع، هرگز پابرهنه!
  آلا، دشمنان را به جان هم انداخت و مخالفان را قطع کرد، غرغر کرد:
  - صعود یک قله طلایی با پاهای برهنه برای زن آسانتر است!
  ماریا همچنین نازی ها را کوبید و خرخر کرد:
  - اگر عاشق پاهای زنانه نباشی، مرد چکمه ای هستی!
  ماروسیا در حالی که به سمت نازی ها شلیک می کند و با انگشتانش یک بسته دست ساز حاوی مواد منفجره را پرتاب می کند که ببر از آن جا برمی گردد، غرغر کرد:
  - زنی با پاهای باریک مرد را به احترام خم می کند!
  آلنکا نازی ها را کوبید، آنها را دره کرد و بیرون داد:
  - وقتی زنی از جیب مرد "کفش" سکه می گیرد، انگشتان برهنه از دست ها زبردست ترند!
  آنیوتا فریتز را قطع کرد و جیغ کشید:
  - ماهرانه ترین کار این است که زن با پای برهنه مرد را زیر پاشنه هل می دهد!
  آلا با شلیک به طرف مقابل و پرتاب یک لیمو با پاشنه برهنه خود، صادر کرد:
  - راه رسیدن به قلب مرد برای زیباتر با پاهای برهنه آسان تر است!
  ماریا یک تانک آلمانی را شکست، یک نارنجک پرتاب کرد، جیرجیر کرد:
  - پاهای برهنه دختران، هنگام صعود به اورست قلب یک مرد سرسخت تر!
  ماتریونا نیز تیراندازی مرگبار کرد و بیرون داد:
  - با درآوردن کفش هایش، عبور از صحرای بی تفاوتی مردان برای زن آسان تر است!
  آلنکا با بازوکا اسیر شده دشمن را در هم کوبید و جیرجیر کرد:
  - مثل چکمه خنگ می شوی، حتی پاشنه ولگردها را هم می زنی!
  آنیوتا نیز چرخشی داد و جیغ جیغی کشید و دندان هایش را در آورد:
  - پای برهنه زن باعث می شود مرد به کودکی پابرهنه بیفتد!
  آلا مو قرمز، فاشیست ها را درهم می کشید، توییت کرد:
  -بیشتر چکمهها در کودکی پابرهنه میافتند!
  ماریا به نازی ها ضربه زد و جیغ کشید:
  - اگر دختری پاهای زیبایی دارد، پس او در زندگی ولگرد نیست!
  ماتریونا، با شلیک به دشمن، و قطع کردن نازی ها، مانند باله های غلات، پارس کرد:
  - یک دختر پابرهنه بهتر از یک پیرزن نعلین، یک گربه جوان، از یک شیر پیر لذت بخش تر است!
  آلنکا، با شلیک به نازی ها و پرتاب یک هدیه مرگبار، گفت:
  - از همه بهتر، یک زن با سینه برهنه جایزه می گیرد و کفش های مد روز با پاهای برهنه!
  آنیوتا نیز نازی ها را کتک زد، آنها را درید و با پاهای برهنه خود نارنجک پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - پاشنه برهنه زن به بهترین وجه او را از خارهای بی تفاوتی مردانه محافظت می کند!
  آلا با شلیک به طرف مقابل خود و قطع کردن آنها با انفجار خودکار خاطرنشان کرد:
  - بادوام ترین پاشنه برای یک مرد از پای زن برهنه!
  ماریا در حالی که حریفان خود را می زد و با نارنجک انداز آنها را می زد ، گفت:
  - پاشنه زن پابرهنه که سوخته ترین چکمه را با قلوهایش پوشیده است!
  ماتریونا با سرنگونی فاشیست ها با شوخ طبعی گفت:
  - شما نمی توانید کفش های خود را به موقع در بیاورید - پابرهنه خواهید شد!
  آلنکا با نوشتن در مورد نازی ها خاطرنشان کرد:
  -اگه تو ذهن ادم هستی پس می تونی خوب گرم کنی فقط خودت!
  آنیوتا به طور منطقی خاطرنشان کرد، دشمن را کوبید و بسته ای حاوی مواد منفجره را با پای برهنه پرتاب کرد:
  - باشگاه داشتن خوب است، باشگاه بودن بد است!
  آلا در حالی که نازی ها را کتک می زد و با پاشنه برهنه اش یک نارنجک می داد، فریاد زد:
  - مشت های چدنی می توانند به زنده ماندن شما کمک کنند، اما سر بلوط منجر به مرگ می شود!
  ماریا کاملاً منطقی و با درهم زدن نازی ها خاطرنشان کرد:
  - وقتی حاکم در سرش شاه نباشد، هرج و مرج در کشور حاکم می شود و بیهوده می فروشند!
  ماتریونا با کتک زدن منطقی نازی ها خاطرنشان کرد:
  - تاج برای سر نیست که کلاه!
  آلنکا، با خرد کردن فریتز، به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - روی سر بلوط و تاج ناپایدار می نشیند!
  آنیوتا، با شلیک بسیار دقیق به نازی ها، صادر کرد:
  - مهم نیست که چقدر بلوط قوی است، اما مواد برای سر از آن شکننده ترین است!
  آلا، با تیراندازی سریع به دشمن، به طور منطقی استنباط کرد:
  - کی کلوپ هست با چماق سرش می شه!
  مخالفان لعنتی ماریا، صادر شد:
  - سیاستمدار کیف و باتوم در دست دارد، فقط پولش چوبی است و باتوم کاغذی!
  ماروسیا با پرتاب یک لیمو با پای برهنه به طور منطقی اشاره کرد:
  - سر روشن، حداقل به موهای خاکستری اشاره دارد!
  ماترونا، نازی ها را درهم می شکند، خاطرنشان کرد:
  - شما ممکن است بلوند نباشید، اما زیباست که روح روشنی داشته باشید، دخترها می توانند بدها را شکست دهند تا دیگران بتوانند شاد زندگی کنند!
  آلنکا که به سمت نازی ها شلیک می کرد، جیغ کشید:
  - شما نمی توانید یک دفاع قوی از درختان بلوط به تنهایی روی کنده ها بسازید!
  Anyuta، تیراندازی، منطقی اشاره کرد:
  - اگر سیاستمدار دارکوب نیست، تراشه ها را از بین می برد، نه فقط از خروار رای دهندگان!
  آلا با تهاجمی اعلام کرد و آلمانی ها را به زمین زد:
  - سیاستمدار گرچه عقاب نیست، رای دهندگان را کلاغ و دارکوب می داند!
  ماریا با شکستن دشمنان خاطرنشان کرد:
  - اگر به سیاستمداران اجازه می دهید تراشه ها را از روی شما بردارند، قطعاً شما یک دارکوب هستید!
  ماترنا، در حالی که نازی ها را از بین می برد، خود را بیان کرد:
  - سیاستمداری با رای دهندگان روباه است اما با خودش همستر همستر است!
  ماروسیا با پای برهنه نارنجکی پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - سیاستمدار باهوش مانند روباه در مرغداری است و احمق مانند فیل در مغازه چینی فروشی!
  آلنکا، در حال خرد کردن فریتز، صادر کرد:
  - نظم در سکوت برقرار می شود، سیاستمداران با حرف زدن آشوب ایجاد می کنند!
  آنیوتا با پرتاب نارنجک فاشیست ها را پراکنده کرد و جیغ زد:
  - سیاستمداران زیاد حرف می زنند مخصوصاً وقتی می خواهند دهانشان را ببندند!
  آلا با کوبیدن نازی ها به شدت خاطرنشان کرد:
  - دعوا با سیاستمدار که آب در هاون کوبیدن مگر اینکه عضله زبان را بشکنی، سود دارد!
  ماریا با له کردن دشمنان و پرتاب نارنجک با پای برهنه خود خاطرنشان کرد:
  - سیاستمدار مخلوطی از روباه و گرگ است اما زیاد حرف می زند!
  ماترنا که به نازی ها شلیک می کرد غرغر کرد:
  - روباه هر چه سیاستمدارتر باشد، بیشتر خوک می کند!
  ماروسیا، در حال دریدن فریتز، صادر کرد:
  - در سیاست، دامداری مستمر، گرگ، خرگوش، مرغ، خروس و دارکوب وجود دارد، همیشه فقط روباه به عنوان پادشاه انتخاب می شود!
  آلنکا در حالی که نازی ها را درهم می کوبید غرغر کرد:
  - دیکتاتوری که تظاهر به شیر می کند یک خوک واقعی است!
  Anyuta با تهاجمی خاطرنشان کرد و دشمنان را با شلیک به زمین زد:
  - سیاستمدار فقط در صورتی به شیر می رسد که رای دهنده یک الاغ کامل باشد!
  آلا، فاشیست ها را مانند خاک از فرش بیرون زد، گفت:
  - سیاستمدار لباس گوسفندی می پوشد اما تنها چیزی که با گرگ دارد تشنه خون است و زیرکی او یک گوسفند کامل!
  ماریا در حالی که با پای برهنهاش نارنجکی پرتاب میکرد، جیغ زد:
  - وقتی حاکم یک گرگ در لباس میش باشد بهتر از قوچ در کسوت شیر است!
  ماتریونا با تیراندازی به دشمن با دقت رابین هود گفت:
  - سیاستمدار مثل گوسفند از صلح می نالد اما دندان گرگ از جنگ جغجغه می کند!
  ماروسیا، با شلیک به دشمن، با صدای بلند گفت:
  - سیاستمدار برای گرفتن رای رای دهندگان مثل بلبل می ریزد اما آنها را برای دارکوب نگه می دارد!
  آلنکا، با شلیک به نازی ها، صادر کرد:
  - اگر صحبت سیاستمدار به نظر شما شبیه تریل بلبل است، در این مورد کلاغ نباشید!
  آنیوتا با زیرکانه، نازی ها را به زمین زد:
  - اگر سیاستمدار مثل بلبل بخواند، شما را بازی مناسبی می داند!
  آلا، با شکستن نازی ها، خاطرنشان کرد:
  - شکار رای دهندگان با شکار جنگلی تفاوت دارد که شکارچی تا حد امکان سر و صدا می کند!
  ماریا با شلیک به دشمن فریاد زد:
  - سیاستمدار بر خلاف جیب برها هنگام دزدی سر و صدای زیادی ایجاد می کند و هنگام دزدی چاپلوسی می کند!
  ماتریونا با شلیک به دشمن، غرغر کرد:
  - سیاستمدار هم به یک معنا خداست، اما بهتر است به او اعتقاد نداشته باشیم!
  ماریا تایید کرد:
  - سیاستمدار دوست دارد به عنوان یک رای دهنده به ماه قول دهد، فقط فراموش می کند اضافه کند که در آنجا زندگی جز شن وجود ندارد!
  آلنکا در حالی که حریفان را قطع می کرد غرغر کرد:
  - وای از عقل نیست، بلکه از نبود نبوغ عملی!
  آنیوتا که به سمت دشمن شلیک می کرد، جیغ زد:
  - تمام گرفتاری های دنیا از پول نیست، از نبودن آنها به مقدار مناسب است!
  الله با تیراندازی به دشمن، صادر کرد:
  - زبان به یک سیاستمدار داده می شود تا افکارش را پنهان کند، اما نه یک سیاستمدار با چه فصاحتی می تواند خواری خاکستری خود را پنهان کند!
  ماریا با شلیک به فریتز با انرژی گفت:
  - اگر آهن به زنجیر برود، برای شمشیرها باقی نمی ماند، اگر در سخنرانی ها نقره ریخته شود، دیگر چیزی برای پرداخت مزد نیست!
  ماتریونا با شلیک به سمت دشمن غرغر کرد:
  - آیا سیاستمدار موهبتی برای وفای به عهد دارد؟ دارد، اما نه بیهوده!
  ماروسیا با شلیک به نازی ها خاطرنشان کرد:
  - فیل انبوهی از گندها را تحمیل می کند و سیاستمدار روباه کوهی حتی بزرگتر از اسهال لفظی!
  آلنکا با درهم شکستن نازی ها به طرز زیرکانه ای خاطرنشان کرد:
  - سیاستمدار عسل شیرین سخنرانی ها را به وفور می ریزد و رای دهندگان را در اسهال لفظی غرق می کند!
  آنیوتا با شلیک به طرف مقابلش گفت:
  - سخنان شیرین یک سیاستمدار مانند نهر عسل است، فقط شما آن را در سطل زباله شنا کنید!
  آلا با شلیک به فاشیست ها خاطرنشان کرد:
  - یک سیاستمدار می تواند به آنچه وعده می دهد عمل کند، فقط برای اینکه رای دهنده به غیرممکن باور کند!
  ماریا، با شلیک بسیار دقیق، صادر کرد:
  - سیاستمداران زیادی در انتخابات حضور دارند، اما کسی نیست که انتخاب کند، کی کنده درخت، کی عرشه، کی روباه، کی خوک، کی خرس - از ناامیدی، فقط وجود دارد. یک چیز باقی مانده است - غرش!
  ماتریونا به سمت نازی ها شلیک کرد و گفت:
  - سیاستمداری که اغلب گلویش را درد می کند باید گوش هایش را کاملا پاره کنند!
  ماروسیا، بخش متقاطع فاشیست ها، خاطرنشان کرد:
  - یک سیاستمدار، بر خلاف بلبل، هرگز بیهوده نمی خواند، و عطای روباه را دارد!
  آلنکا در حالی که دندانهایش را بیرون میآورد، جیغ زد:
  - یک سیاستمدار می خواهد عقاب شود، اما رای دهنده اش همیشه حق پرنده ای ندارد!
  آنیوتا داد زد و با تک تیرانداز به آلمانی ها شلیک کرد :
  - چرا جواز پرنده داری، چون عقل دارکوب داری!
  آلا با تجاوز یک مار پیتون هیس کرد:
  - سیاستمدار آهنگ های مختلفی دارد، اما همه آنها یک انگیزه دارند: من را انتخاب کن!
  ماریا در حالی که فاشیست ها را قطع می کرد، زمزمه کرد:
  - رای دهنده مثل نان است، از خرگوش، گرگ، خرس دور می شود، اما روباه سیاسی هنوز او را می بلعد!
  ماتریونا با قطع کردن فاشیست ها خاطرنشان کرد:
  - سیاستمدار با نطق شیرین بر عقل مگس، روی تریل بلبل، در نظر دارکوب حساب می کند، اما جوهر خوکی او به چشم شاهین قابل مشاهده است!
  ماروسیا، در حال مبارزه با نازی ها، با پوزخند اضافه می کند:
  - زن سیاستمدار خوبی هم هست و لااقل این فرصت را می دهد که به عهد وفاداری وفا کند و لذت بدهد!
  بنابراین دختران قهرمانانه از شهر محافظت می کنند و امید زیادی می دهند.
  . فصل شماره 4
  در اواخر سپتامبر و اوایل اکتبر، نبردهای آستاراخان همچنان ادامه داشت و نازی ها در امتداد سواحل دریای خزر به سمت جنوب حرکت می کردند. پیشروی غیرقابل اجتناب نازی ها وجود داشت ... در جنوب، نازی ها شهر Ordzhonikidze را تصرف کردند و به سمت گروزنی طوفان کردند.
  جنگ های شوروی نیز قهرمانانه در این شهر درگرفت.
  گردان دختران به رهبری تامارا عزم و شجاعت ناامیدانه ای از خود نشان داد.
  تامارا از یک مسلسل شلیک کرد و با انگشتان برهنه نارنجک پرتاب کرد و گفت:
  - افتخار به سرزمین مادری ما اتحاد جماهیر شوروی!
  آنا با شلیک دقیق به نازی ها و همچنین پرتاب یک بسته انفجاری با پاشنه برهنه خود، فریاد زد:
  - افتخار قهرمانی!
  آکولینا با شلیک به دشمن فریاد زد:
  - برای وطن و افتخار!
  ویکتوریا در حالی که به فریتز شلیک میکرد و با انگشتان برهنهاش نارنجکی را با نیروی مرگبار پرتاب میکرد، غرغر کرد:
  - ورماخت را با قهرمانی درهم شکست!
  المپیاس، دختری سالم، به دشمنان خط زد، فریتز را ناک اوت کرد و بخشید:
  - در دفاع مقدس، پیروزی ما خواهد بود!
  تامارا با شلیک به نازی ها و پرتاب نارنجک با پای برهنه خود خاطرنشان کرد:
  - سرباز باید قوت درخت بلوط را داشته باشد، اما سر بلوط نه!
  دخترها شلیک کردند. در اطراف خرابه های زیادی است، خرابه ها دود می شود. انفجار پس از انفجار به دنبال دارد. توده های دود به آسمان بلند می شوند. همه چیز در اطراف می سوزد.
  تخریب در مقادیر زیاد.
  آنا بلوند زیبا و پابرهنه، به محض پرتاب نارنجک و پاره پاره کردن فاشیست ها، ناله می کند:
  - هر درخت بلوط گودی دارد، هر سر بلوط سوراخی دارد که مغزها از آن بیرون می ریزند!
  آکولینا در حالی که به سمت دشمن شلیک می کند و با پای برهنه و برنزه خود نارنجکی پرتاب می کند جیرجیر می کند:
  - اگر مثل بلوط باهوش باشی، آنوقت مثل صخره خم می شوی!
  ویکتوریا، این دختر مو قرمز، با پاهای برهنه، برنزه و برنزه، چهچهه میزند:
  - اگر حیله گری روباه ندارید، سه پوست از شما جدا می شود!
  المپیادا، یک بلوند سالم، قدبلند، درشت هیکل و عضلانی، چرخشی داد، با پای برهنهاش نارنجکی پرت کرد و جیغ کشید:
  - اگر مثل بلوط خنگ باشی، مثل چسبنده تو را در می آورند!
  پسری از کنارشان خزیده بود. او کفشهای پاشنهدار مشکیاش را برق زد و یک بسته انفجاری به سمت نازیها پرتاب کرد. سپس جیغی کشید:
  - یک سرباز جوان بهتر از یک ژنرال فرسوده است!
  تامارا دوباره نوبت داد. او با پای برهنه خود نارنجکی را با نیروی مرگبار پرتاب کرد و گفت:
  - برای هر کت و شلوار جدید، یک سیاستمدار سه پوست از رای دهندگان می گیرد!
  آکولینا در حالی که به دشمنانش شلیک می کرد و پوزخندی پرخاشگرانه می زد، غرغر کرد:
  - مثل بلوط باهوش می شوی و مثل خرگوش پوست می کنی!
  آنا با شلیک به دشمن و پرتاب نارنجک با پای برهنهاش که تانکها را تضعیف میکرد، جیغ زد:
  - روباه حیله گر حتی سه پوست از شیر هم می کشد، اگر قوچ عقل باشد!
  ویکتوریا با شلیک به نازیها و پرتاب کردن هدیهای قاتل با پاشنه برهنهاش، اعلام کرد:
  - اگه نمیخوای روباه بشی مثل سگ گرسنه ناله میکنی!
  المپیک فریتز را شکست. سپس با پای برهنهاش نارنجکی پرتاب کرد و جیغ زد:
  - سیاستمدار روباه است، آن وقت در روز رای دهندگان-جوجه ها را روده می کند!
  صدای غرش توپ ها بیشتر می شود. " Sturmtigers " مهیب وارد نبرد می شوند . آنها بمب های راکتی شلیک می کنند. و کل ساختمان ها را ویران می کنند و خانه ها را به یکباره خرد می کنند. و طوفانبازها در آسمان میچرخند. آنها مواضع شوروی را موشک می زنند . بمب می اندازند. پلنگ-2 در حال حاضر قابل مشاهده است، ماشینی پیشرفته تر از پلنگ، با یک توپ قدرتمند 88 میلی متری.
  خودروی آلمانی دارای برجک باریکتر و کوچکتر و همچنین بدنه اسکات بیشتر است. چنین هیولایی، اگر تو را بزند، تو را می زند. و مهمتر از همه، خیلی سنگین نیست، با موتور قدرتمندتر 900 اسب بخار.
  تامارا با پای برهنه نارنجکی به پلنگ 2 پرتاب کرد و نعره زد:
  - مثل یک بیخ احمق می شوی، نه تنها توسط روباه های حیله گر، بلکه توسط خرگوش های ترسو نیز مانند یک چوب از تو دریده می شوند!
  آنا با شلیک به فاشیست ها و دره زدن مخالفان و پرتاب لیمو با پاهای برهنه خود نوشت:
  - حتی یک عقاب، یک روباه حیله گر، می تواند مرغ خیس را آشکار کند!
  آکولینا با بریدن دشمنان و مشت زدن آنها با شلیک های دقیق، صادر کرد:
  - مردی که رویای نقش شیر را در سر می پروراند اغلب تبدیل به الاغی می شود که توسط روباه شخم زده می شود!
  ویکتوریا در حالی که حریفان را به صورت ناگهانی از بین می برد و با پاهای برهنه اش چیزی مرگبار پرتاب می کرد، فریاد زد:
  - مرد جاه طلبی های شیر مانند، لجبازی الاغ، دست و پا چلفتی خرس، لطف فیل دارد، اما روباه او همیشه می تواند او را فریب دهد!
  المپیک به سمت دشمن شلیک کرد. مثل ماشین چمن زنی او را درید و غرید:
  - روباه قرمز، سیاستمدار خونین!
  شدت نبرد بیشتر شد. نازی ها با پرتابگرهای گازی که از نظر قدرت برتر از کاتیوشا بودند به شهر ضربه می زدند. و مقاومت در برابر نازی ها بسیار دشوار بود. اما گردان دختران پابرهنه و نیمه برهنه با شور و شوقی عظیم می جنگیدند. و دختران به سختی می مردند؛ مردان بیشتر رنج می بردند.
  تامارا با شلیک به نازیها و پرتاب نارنجک با انگشتان پا برهنه گفت:
  - یک زن با بازی بر روی نقاط ضعف مردان قوی را شکست می دهد، یک سیاستمدار رای دهندگان ضعیف را با اعمال بیش از حد آشکار قانع می کند!
  آنا در حالی که دست دشمنان را قطع می کرد و با گلوله آنها را دره می کرد و در عین حال با پاشنه برهنه بسته ای منفجره می داد، گفت:
  - یک زن حیله گرترین سیاستمدار است، او برای روباه شدن نیازی به مطالعه ندارد، اما باید بتواند در حالی که پابرهنه می ماند کفش بپوشد!
  آکولینا، با بریدن حریفان با انفجارهای دقیق، و با استفاده از انگشتان پا برهنه پارس کرد:
  - زن هم جوانی را دوست دارد اما سبزه دلار برایش عزیزتر از عصر سبز حامی است!
  ویکتوریا، آن عوضی مو قرمز، یک انفجار مرگبار داد، خط را از بین برد و جیغ کشید:
  - سبزه جوانی دختر، اسکناس سبز مردانی را که از دلار چاق شده اند به خود جذب می کند!
  المپیاس در حالی که به سوی دشمنان تیراندازی می کرد و با پای برهنه خود هدیه دیگری را پرتاب می کرد، فریاد زد:
  - دنبال دلار سبز نروید، مشکل هم چشمان سبز دارد و پوسته ترد است!
  نبرد بیشتر و بی رحمانه تر می شود. پوسته ها با نیروی مرگبار در حال پرواز هستند. آنها مواضع شوروی را متلاشی کردند و اسلحه های باتری را واژگون کردند. و هواپیماهای جدید عجله می کنند و اسلحه های تهاجمی غرش می کنند. ابرهایی از غبار به آسمان بلند می شوند.
  تامارا با شلیک بیرحمانه به سمت نازیها، مروارید را گرفت و تحویل داد، قبل از پرتاب نارنجک با پای برهنهاش:
  - با ایمان به خدا، در حد حیوان خم نشوید: انسان نه گوسفند مطیع است و نه بز متعفن!
  آنا در نبرد با دشمن و پرتاب هدایای مرگ با پاهای برهنه خاطرنشان کرد:
  پول درآوردن از روی ایمان مردم مانند ریختن کود روی طلا است، بی اعتمادی بیشتر خواهد شد!
  آکولینا در حالی که پلنگ را از بین می برد با پرخاشگری گفت :
  -با اعتقاد به یکشنبه، به هفت جمعه هفته نرسید!
  ویکتوریا، با شلیک بسیار دقیق به سمت نازیها و تهاجمی آنها، خاطرنشان کرد:
  - ایمان به شعله جاودانه جهنم شیر خرافه را می جوشاند که کف از آن می رود، رذل از دین!
  المپیاس، قهرمان زن که نازی ها را نابود می کند و با پاهای برهنه خود نارنجک هایی با قدرت مخرب عظیم پرتاب می کند، خاطرنشان کرد:
  - فقط کنده ها و بلوط ها به آتش جهنمی شعله ابدی اعتقاد دارند و اجازه می دهند مانند چسبنده پوست کنده شوند!
  تامارا از بازوکا که اسیر شده بود شلیک کرد، پاشنه های برهنه اش را تکان داد و جیغ زد:
  - شعله آتش ابدی جهنم چگونه می درخشد؟ درخشش سکه های طلا در جیب شیادان از دین!
  آنا، با شلیک به دشمن، و شکستن نازی ها با دقت عظیم، صادر کرد:
  - سرکش ها از خدا برای پر کردن جیب خود استفاده می کنند و نه تنها با سر خالی فریب می خورند!
  آکولینا یک نوبت به دشمن داد. با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - سرکشان از دین سه پوست از گوسفند میدرند، شاخ بزها را میشکنند، فقط سود برایشان است و ایمان برای هک کردن!
  ویکتوریا با پاشنه برهنه خود بمب خاک اره پرتاب کرد، دشمن را منفجر کرد و جیرجیر کرد:
  - یک کشیش صادق مانند یک گرگ گیاهخوار است، فقط ایمان همیشه صادق است و استفاده از آن خودخواهانه است!
  المپیک با مسلسل به دشمن ضربه زد. او دشمن را دره کرد و با پاشنه برهنه خود به یک دسته نارنجک لگد زد که تانک شیر را واژگون کرد. سپس او فریاد زد:
  - هر دینی یک افسانه است، فقط از این فانتزی به نسبت واقعاً شگفت انگیز سود حاصل می شود!
  اینگونه است که دختران در شهر گروزنی شجاعانه می جنگند. و خود را از بالاترین نقطه نظر شجاعت نشان می دهند.
  و دختران دیگر با تمام شجاعت از آستاراخان دفاع می کنند. و آنها همچنین بالاترین ایروباتیک و استحکام را نشان می دهند.
  دخترا خیلی خوب دعوا میکنن
  آلنکا با پای برهنهاش نارنجکی پرتاب کرد، نازیها را پاره کرد، و دندانهایش را بیرون زد:
  - کسی که به شما اجازه می دهد رشته فرنگی را به گوش خود آویزان کنید، برای همیشه گرسنه خواهد بود!
  آنیوتا که نازیها را با این کار سرنگون کرد، موافقت کرد:
  - تو گوش پر از رشته نخواهی بود!
  آلا یک انفجار به سمت نازی ها شلیک کرد، با پای برهنه خود یک نارنجک مرگبار پرتاب کرد و فریاد زد:
  - نودل در گوش غذای لحظه آخری است که باعث تهوع می شود!
  ماریا در حالی که دندانهایش را بیرون میکشید و با انگشتان پا برهنهاش بستهای مواد منفجره را پرتاب میکرد، هوشمندانه اشاره کرد:
  - اگر این خداست، هیچکس نمی داند، اما دائماً یک نفر را مصلوب می کنند، گویی شبیه مسیح است!
  ماروسیا که فریتز را لعنتی می کرد، آن را گرفت و با پوزخندی پرخاشگرانه فریاد زد:
  - انسان برای تسلط بر قدرت خداوند تلاش می کند، اما تا کنون فقط مصلوبی دریافت می کند که الهی نیست!
  ماتریونا به نوبت رسید، فاشیست ها را زیر و رو کرد و با چشمکی به دوستانش گفت:
  - انسان با دل، با عقل برای سود و با شکم برای پرخوری تلاش می کند و در نهایت با پاهای درهم، به گودال کشیده می شود!
  و نبردهای سخت در آستاراخان غوغا می کند. شهر روی ولگا نقطه کلیدی دفاع شوروی است. و در اینجا چنین نبردهای دیوانه وار خشمگین است. انگار کتری حباب می کند.
  و هواپیماهای سنگین و مرگبار با عجله می آیند. Yu-288 یک ماشین بسیار قدرتمند است. و او با سرسختی عظیم بمب ها را پرتاب می کند.
  آلنکا فریاد می زند، یک انفجار به سمت نازی ها شلیک می کند و با پای برهنه خود یک نارنجک پرتاب می کند:
  - اگر انسان هوش گوریل داشته باشد، مثل اسب شخم می زند و مثل سگ غذا می خورد!
  آنیوتا با پای برهنه خود هدیه مرگباری به راه انداخت، نازی ها را شکست و فریاد زد:
  - مرد به خودش اجازه می دهد یقه بگذارند، اما برای شخم زدن باید با تازیانه قهری او را زد!
  آلا با پاشنه لختش به لیمو لگد زد و زمزمه کرد:
  - سیاستمدار جیب بزرگی دارد، اما فقط یک جیب بر بی ارزش است!
  ماریا در حالی که به طرف مخالفانش شلیک می کند، هیس کرد:
  - سیاستمداری که به رای دهندگان وعده ماه را از بهشت می دهد، پس از به قدرت رسیدن، منظره ماه را ترک می کند و از گرسنگی بر چراغ ناله می کند!
  ماتریونا با خنده ای کر کننده گفت:
  - شیطان در هر سیاستمداری او را تشویق می کند که جای خدای متعال را بگیرد، اما سیاستمدار استعداد بسیار کمی دارد!
  ماروسیا، با شلیک به دشمنان و با اطمینان آنها را پایین می آورد، خاطرنشان کرد:
  - انسان برای همه کاره شدن تلاش می کند، اما پیشرفت اخلاقش را بهتر نمی کند!
  ظاهراً دخترها در بالاترین درجه شوخ هستند.
  و جنگ از الگوی خودش پیروی می کند. هواپیماهای جت در رایش سوم در حال آزمایش هستند. و این نیز یک استدلال نسبتاً جدی در اختلاف با اتحاد جماهیر شوروی است.
  البته هیتلر چندان راضی نیست. جنگ ادامه می یابد و روسیه سرسختانه مقاومت می کند، هرچند تسلیم می شود. نبردها در حال جوشیدن هستند، گویی در دهانه آتشفشان.
  پایان ماه اکتبر. کالمیکیا به طور کامل تصرف شده است و نازی ها در حال پیشروی در سراسر داغستان هستند.
  موفقیت های نازی ها، هرچند کم، اما ثابت است. ناوگان دریای سیاه در آستانه نابودی است.
  در اینجا یک تیم کامل در ناوشکن متشکل از دختران است. حداقل می توان گفت خدمه خوب. دختر جلیقه پوشیده است و با پاهای برهنه می دود و با پاشنه های گرد سوسو می زند.
  آلیس، فرمانده ناوشکن، با اطمینان دستور حمله به رزمناو فاشیست را می دهد. اژدری را پرتاب می کند و می گوید:
  - در جنگ، مثل یک تئاتر خوب، عمل بعدی غیر قابل پیش بینی است، حتماً اشک می ریزد!
  آندریانا شریک زندگی اوست که بر تعداد زیادی دختر فرماندهی می کند. آنها برهنه و با پاشنه های گرد سوسو می زدند و جیرجیر می کردند. یک دستگاه معدن راه اندازی کردند.
  آندریانا فریاد زد:
  من معتقدم تمام دنیا بیدار خواهند شد
  فاشیسم پایان خواهد یافت...
  و خورشید خواهد درخشید
  روشن کردن راه کمونیسم!
  ورونیکا که با توپ به نازی ها می زند، خرخر کرد:
  - در جنگ، مثل یک فیلم: اکشن مجذوب کننده است، هرگز خسته کننده نمی شود، فقط، افسوس، واقعاً می کشد!
  یک ناوشکن با دختران پا برهنه، برنزه، باریک و بسیار زیبا از این طرف به آن طرف می پرد. او را مانند پر پرتاب می کنند.
  آلیس در حالی که پاهای برهنه تراش خورده اش را کوبید، تار گفت:
  - اگر راحت نباشی در جنگ آرام می گیری!
  آندریانا با شلیک دقیق از یک توپ، خاطرنشان کرد:
  - دختری که می تواند بجنگد یک شوالیه است!
  آلیس تصحیح کرد و شلیک کرد:
  - نه، او یک قهرمان است!
  و رزمندگان از خنده منفجر شدند. و زبانشان را نشان دادند. و پاهای زیباروها بسیار برازنده هستند و آثار خون روی عرشه به جا می گذارند. دختران قدرتمند
  و برهنه، پاشنه های آنها بسیار گرد و برازنده است.
  آلیس به یاد آورد که چگونه به اسارت درآمده بود، و نازی ها با شلاق نازک و قرمزی کف پای او را نوازش کردند. در اینجا شما تقریباً برهنه روی قفسه آویزان هستید. پاهای برهنه شما در یک استوک فرو رفته است. و آنها شما را با میله های قرمز داغ قلقلک می دهند. در اینجا و به نوک مایل به قرمز، آهن قرمز سوزانده می شود.
  آلیس چندین روز شکنجه و شکنجه شد. اما دختر توانست فرار کند.
  او به افسر نگهبان گفت که آنجا را در دریا میدانست، جایی که آنها ظرف طلا را که از سواستوپل تخلیه شده بود پرتاب کردند. فاشیست گرفتار آن شد.
  خوب، آلیس، با وجود تمام شکنجه ها، شجاعت خود را حفظ کرد. زنجیر او را باز کردند و در حالی که دستانش بسته بود، او را در قایق انداختند. و با پاهای برهنه اش که کمی روی قفسه سوخته بود، توانست یک تپانچه را بردارید و به دو فاشیست شلیک کند. سپس طناب ها را باز کرد و شنا کرد. او هوشمندانه آن را بررسی کرد. و مورد احترام دختران قرار گرفت.
  از بخش ویژه سعی کردند به او بچسبند ، اما آلیس افسران ویژه را تهدید کرد که تصادفی را ترتیب دهند، و همچنین او را به یک عوضی حلق آویز کردند. آنها ترسیدند.
  آلیس یک دختر بسیار مبارز است ...
  او حتی زیرکانه استنباط کرد:
  - جلاد تبر از سلاح را دوست دارد، اما در جنگ مهارت ناشیانه ای دارد!
  آندریانا با این موضوع موافقت کرد و پاهای اسکنه شده اش را زد:
  - هنوز از تبر می توان سوپ درست کرد، اما آنچه با قلم قهرمانانه نوشته شده با تبر جلاد قطع نمی شود!
  یولیانا دختر بسیار زیبایی است. او فقط یک پارچه راه راه نازک روی سینه و شلوارش دارد. اما او بسیار عالی و زیبا است. پاهای همه دختران روی ناوشکن برهنه و بسیار فریبنده است.
  هنگامی که آلمانی ها اسیر می شوند، مجبور می شوند دختران را با پاشنه های برهنه ببوسند. و زندانیان این کار را با وظیفه انجام می دهند. و پاشنه های دختران را می لیسند و با لذت زیاد می بوسند.
  جولیانا آواز خواند:
  - ما دزد بدی نیستیم،
  ما نمیخواهیم بکشیم...
  اما پاشنه برهنه درد می کند،
  من می خواهم مشت به صورت همه بزنم!
  البته دختران می توانند هر موفقیتی را بچشند.
  آندریانا در حالی که پاشنه های برهنه خود را کوبید، چنین گفت:
  - آخه مرزهای جدید، منو نخندید!
  آلیس موافقت کرد:
  - فرصت های نامحدود برای کسانی که برای خود حد و مرز تعیین نمی کنند!
  ورونیکا به پای برهنهاش سیلی زد، پاشنههای برهنهاش را به هم زد و در حالی که دندانهایش را بیرون میکشید، خاطرنشان کرد:
  - قوی ترین فرد جاه طلبی های غیرقابل تحمل نخواهد کرد!
  آندریانا با شوخ طبعی، دندانهایش را درآورد و توپش را شلیک کرد:
  - انسان از خدا دور است، چون در تقلید از طبیعت از ماکاک دور نرفته است!
  ورونیکا، در حالی که جریان های نازی های در حال پیشروی را با شلیک های دقیق له می کرد، غرغر کرد:
  - سیاستمدار در جاه طلبی، در روش های صورتش خداست و در استفاده از نتایج، خوک آشکاری است!
  دختران شوروی خوب می جنگند. اما، البته، آلمانی ها، و همچنین زیبایی های بیکینی و پابرهنه نیز وجود دارند.
  به عنوان مثال، گردا یک مبارز نادر است.
  او و شرکایش روی جدیدترین تانک "Panther" -2 نشستند.
  دختران به سربازان شوروی شلیک می کنند و غرش می کنند.
  ما گرگ های بدی هستیم، عقب نشینی می کنیم، خیر!
  و چشمک می زنند...
  گردا با کمک انگشتان پا برهنه به سربازان روسی کوبید و با خوشحالی جیغ کشید:
  - که در زندگی گرگ نیست، سه پوست از او پایین می آید، که در ذهنش روباه نیست، مثل مرغ روده می شود!
  شارلوت همچنین با یک پرتابه دقیق، یک تانک شوروی را شکست، زره را خرد کرد و فریاد زد:
  - گرگ همیشه گرسنه است، مرد همیشه ناراضی است و سیاستمدار نمی تواند یک کلمه راست بگوید!
  کریستینا با شلیک بسیار دقیق به سمت دشمن و اصابت گلوله مرگبار به تانک های روسی، خاطرنشان کرد:
  - روباه خز ارزشمندی دارد، اما اطمینان روباه سیاستمداران هیچ ارزشی ندارد!
  مگدا گرفت و اسلحه ای را به سمت دشمن گرفت، با انگشتان برهنه، کوبیده و غرغر کرد:
  - شیر بز بیشتر از سیاستمداری که قوچ عقل است!
  گردا، در ادامه شلیک دقیق به وسایل نقلیه شوروی، خاطرنشان کرد:
  - در انتخابات، سیاستمداران مانند طاعون و وبا هستند، اگرچه سیاستمداران در اسکیزوفرنی خود بسیار مسری هستند!
  شارلوت سی و چهار را زد و برج را پاره کرد و گفت:
  - سیاستمدار برای سود طلبی دماغ گرگی دارد، اما خودش خوک آماده ای برای روده کردن است!
  کریستینا ماهرانه پرتابه را با کمک انگشتان برهنه اش پرتاب کرد و بیرون داد:
  - سیاستمدار قوچی است که به سمت تخت شیر می شتابد و وقتی به اوج می رسد تبدیل به روباهی می شود که رای دهندگان مرغ را روده می کند!
  ماگدا با فرستادن اسلحه خودکششی شوروی با انگشتان پا برهنه به شدت متذکر شد:
  - سیاستمداران را باور ندارند، اما رای می دهند، موسیقی را نمی فهمند، اما با میل گوش می دهند، رشته ای نمی خورند، اما با میل به گوش خود می چسبند!
  و "Panther" -2 آنها بسیار فعال است. و پرتابه بسیار دقیق ارسال می کند.
  ماشین آلمانی تمام تانک های شوروی را بسیار مطمئن خرد می کند.
  گردا تیراندازی می کند و می خواند:
  - یک، دو، سه - نصیحت را بشکنید!
  شارلوت بسیار دقیق شلیک می کند، به حریف ضربه می زند و سوت می زند:
  - ما قوی ترینیم تو دنیا!
  کریستینا که با کمک انگشتان برهنه اش شلیک می کند و سی و چهار را می شکند، افزود:
  - دشمنان همه در توالت خیس می شوند!
  مگدا به دشمن حمله کرد و با صدای بلند گفت:
  - وطن اشک را باور ندارد!
  گردا جیغی کشید:
  - و ما به الیگارشی بد در مغز می دهیم!
  شارلوت با اصابت گلوله به هویتزر شوروی به طرز زیرکانه ای اشاره کرد:
  - طلا فقط زیبا به نظر می رسد، در واقع این فلز، بشریت همیشه زجر کشیده، مغرور شده است!
  کریستینا که به سمت دشمن شلیک میکرد، به طرز زیرکانهای اظهار داشت:
  - با برهنه کردن سینه، برای زن راحت تر است که از مرد سه پوست کنده شود!
  مگدا که به طرف مخالفانش شلیک می کرد، در ابتدا گفت:
  - پاهای برهنه دخترا، مردها رو گالوش گذاشتن!
  البته دخترهای روی تانک برازنده هستند. و خلبانان زن باحال ترین در میان فریتز هستند.
  آلبینا و آلوینا مهیب ترین آس های جهان هستند. اکنون آنها به تعداد پانصد هواپیمای سرنگون شده هر کدام رسیده اند. فقط مارسی از آنها جلوتر است. او صلیب بزرگ صلیب آهنین را برای پانصدمین هواپیمای ناوگان شوروی دریافت کرد. اما آلبینا و آلوینا خیلی دیرتر شروع به مبارزه کردند و بنابراین به زودی از مارسی پیشی خواهند گرفت.
  آلبینا و آلوینا برای پانصدمین هواپیما صلیب شوالیه صلیب آهنین را با برگ های بلوط طلایی، شمشیر و الماس دریافت کردند.
  و حالا با خلبانان قرمز می جنگند.
  آلبینا با انگشتان پا برهنه دکمه ها را فشار می دهد، پنج هواپیمای شوروی را به طور همزمان ساقط می کند و جیغ می کشد:
  - اگر یک مرد چکمه های هوشمند است، پس همیشه در یک گالوش بنشینید!
  آلوینا با شلیک به هواپیماهای روسی و با انگشتان برهنه آنها را به زمین زد، خاطرنشان کرد:
  - پای برهنه زن به موقع او را در گلوش هر چکمه ای قرار می دهد!
  آلبینا با شلیک بسیار دقیق به سمت وسایل نقلیه شوروی، با شوخ طبعی پاسخ داد و دندان هایش را در آورد:
  - مردی که اغلب به پاهای برهنه زن نگاه می کند باید در گالوش بنشیند!
  و هر دو دختر که چند یاک دیگر را به زمین زدند، جیغ زدند:
  - پای زنانه پابرهنه، به خوبی زیر پاشنه قرار می گیرد و کاملاً به گالوش می خورد!
  رزمندگان را می توان در اینجا در ارتفاع زیادی دید.
  اما اگر خلبانان باشکوه آلمانی وجود داشته باشند، دختران زیبای کومسومول شوروی نیز وجود خواهند داشت.
  که با شدت زیاد مبارزه می کنند. و آنها همچنین انبوهی از رایش سوم را با موفقیت سرنگون کردند.
  آناستازیا ودماکووا آن را گرفت و با استفاده از انگشتان پا برهنه آلمانی را زمین زد و جیغ کشید:
  - مردی حاضر است خودش را به بیرون بچرخاند تا کفش های یک دختر را پاره کند!
  آکولینا اورلووا که به سمت نازی ها تیراندازی می کند، هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  "شما می توانید هر چکمه ای را با پاشنه برهنه زنانه بچرخانید!"
  آناستازیا هم به فریتز زد و جیغ کشید:
  - پای برهنه یک زن، هر مردی را به بیرون برمی گرداند، حتی اگر آخرین چکمه باشد!
  آکولینا اورلووا، فوک ولف را ناک اوت کرد و خش خش کرد و دندان های زیبایش را بیرون آورد.
  -اگه میخوای یه مرد رو به بیرون برگردونی کفشاتو در بیار، اگه میخوای گالوش کنی پاشنه ات رو لو بده!
  و دختران در گروه کر آواز خواندند:
  جنگی در کائنات بیداد می کند
  و بی دلیل ویران می کند و می کشد...
  شیطان آزاد شد -
  و مرگ با او آمد!
  
  و چه کسی جریان را متوقف خواهد کرد
  رودخانه های خونین و دیوانه...
  پرتو لیزر به معبد هدایت می شود،
  و فلش ناپدید شد مرد!
  
  و چنین هرج و مرج
  کائنات را غرق کرد...
  سرنوشت غم انگیز بشر
  تحمل درد، رنج!
  شاید تا حدی حق با دخترها باشد. جنگ شادی نیست. اما در عین حال سرگرمی.
  دو خلبان تازه کار آلمانی Eva و Gertrude در حال مبارزه با تغییرات حمله Focke -Wulf هستند. آنها از هوا به اهداف زمینی شوروی حمله می کنند.
  اوا، با شلیک و شلیک موشک، اظهار می کند:
  - چرا کودکی پابرهنه است، چون پای زن برهنه باعث می شود مردها سرشان را از دست بدهند، انگار که پسر هستند!
  گرترود با راکتی منفجر شد، پدال را با پاشنه برهنه فشار داد و سنگر ارتش شوروی را شکست و جیرجیر کرد:
  - میل به برهنه دیدن یک مرد باعث می شود مرد از درون بچرخد!
  اوا دوباره زد، سی و چهار را زد، برج ها را شکست و زیرکانه گفت:
  - برای درآوردن یک زن ابتدا باید کفش های خوب او را بپوشید!
  گرترود با استفاده از پاشنه برهنه و گرد پای برازنده اش حریف خود را کوبید و گفت:
  - زن کاسب با درآوردن در زمان مناسب، سه پوست از مرد می کند!
  حوا موشکی به سوی پناهگاه های شوروی پرتاب کرد و فریاد زد:
  - زنی که به موقع خود را در معرض دید قرار دهد، ولگرد نمی شود و کفش های زیادی به پای مرد می گذارد!
  گرترود با سلاخی نیروهای شوروی تأیید کرد:
  - زن پابرهنه چکمه ای به مرد می اندازد و او را در گالوش می گذارد و او را به بیرون می چرخاند و او را آخرین پابرهنه می کند!
  در اینجا، البته، دختران منطقی دارند که شما نمی توانید او را زیر پا بگذارید. و دختران با پای برهنه و بیکینی با هم مبارزه می کنند.
  و آنها عاشق مردان جوان خوش تیپ هستند و به طور کلی آنها فوق العاده هستند.
  و اگر شروع به آواز خواندن کنند، صد مرد را خواهند کشت!
  در اینجا دخترانی هستند که از هر دو طرف شایسته و بسیار زیبا هستند، به طوری که در واقع مردان از درون به بیرون برمی گردند!
  . فصل شماره 5
  شهر گروزنی که به طور کامل توسط نیروهای نازی محاصره شده بود، در اوایل نوامبر 1943 سقوط کرد. گردان با دختران از دیگ بیرون آمدند و به سمت شالی عقب نشینی کردند.
  از قبل کوه ها، زمین های ناهموار وجود داشت و حفظ دفاع راحت تر شد. تانک های آلمانی به خصوص مائوس وزن بسیار زیادی داشتند و مبارزه با آنها در کوهستان بسیار ناخوشایند بود. تانک T-3 قبلاً از تولید خارج شده بود ، اما نسخه مدرن T-4 هنوز در حال تولید بود. هر چند از نظر اخلاقی منسوخ شده است. اما او هنوز هم می توانست با T-34-76 مبارزه کند. و خوب مبارزه کن توپ آن حتی قدرتمندتر بود و سرعت پوزه بالاتری نسبت به توپ سی و چهار داشت.
  تامارا و دختران در شالی دعوا کردند. دختران سعی کردند این دهکده کوهستانی بسیار بزرگ را - یک شهر واقعی - نگه دارند.
  زیبایی ها بسیار شجاعانه جنگیدند.
  تامارا با پای برهنه خود نارنجکی پرتاب کرد، شلیک کرد و نعره زد:
  - برای سرزمین مادری اتحاد جماهیر شوروی!
  آنا به سمت نازی ها آتش گشود. T-4 سبک تر سعی کرد از شیب بالا برود. دختر در حالی که با پای برهنه خود نارنجکی پرتاب کرد، ماشین هیتلر را از پا درآورد و جیغ کشید:
  - برای وطن مادرمان!
  آکولینا، با شلیک به فریتز و با پاشنه برهنهاش، در خدمت کشندهای پیچیده شده در فویل، ویاکنولا:
  - وطن همیشه مقدس است!
  ورونیکا در حالی که به دشمن تیراندازی می کرد و با انگشتان پا برهنه لیمو پرتاب می کرد، بیرون داد:
  - برای غول های روسیه!
  المپیاس، این زن غول پیکر، نیز با انگشتان پا برهنه به سمت نازی ها نارنجکی پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - برای کمونیسم!
  تامارا، با شلیک به نازی ها و قطع کردن آنها مانند براده های یک درخت، صادر کرد:
  - هر چه تعداد درختان بلوط در ارتش بیشتر باشد، دفاع ما قوی تر است!
  آنا در حالی که دندان هایش را بیرون می آورد و با دقت و خشم عظیمی به نازی ها شلیک می کرد، خاطرنشان کرد:
  "من همه شما را نابود خواهم کرد."
  تانک "شیر"، یک وسیله نقلیه بزرگ با لوله بلند توپ. در اینجا او آخرین اسلحه 105 میلی متری را دارد که طول لوله آن 100 EL است. و معلوم می شود که یک تفنگ بسیار بلند است. و این تنه با نیروی کشنده بیرون می آید.
  آکولینا یک بازوکا به سمت نازی ها شلیک می کند و فریاد می زند:
  - شکوه به دوران کمونیسم!
  ویکتوریا نیز آتش می زند و غرش می کند:
  - افتخار قهرمانان روسیه!
  المپیک با تیراندازی به نازی ها و پرتاب نارنجک با انگشتان برهنه آنها را تأیید می کند:
  - بزرگترین شکوه!
  لازم به ذکر است که دختران فوق العاده و بسیار خوب هستند. و شیب آنها به نسبت عظیمی است.
  تامارا در حالی که به دشمن تیراندازی می کند و دندان هایش را در می آورد می گوید:
  - برای روسیه و آزادی تا آخر!
  آنا که به سمت دشمن شلیک می کند، با پرتاب نارنجک با انگشتان پا برهنه می گوید:
  - بیایید قلب ها را هماهنگ کنیم!
  و به شرکای خود چشمک می زند.
  آکولینا نیز یک انفجار شلیک میکند، حریفان خود را زیر پا میکند و غرش میکند:
  - برای پیروزی های من از طریق پشت بام!
  آکولینا پتروفسکایا یک دختر معمولی نیست. باید خیلی چیزها را پشت سر می گذاشت. به ویژه، او در حال سرقت دستگیر شد و دستگیر شد. از بازداشتگاه نوجوانان هم گذشتم. خوب، هیچ چیز، او زنده ماند. او با پای برهنه در میان برف ها راه رفت، اما فقط سالم تر و قوی تر شد.
  ویکتوریا با خشم دیوانه وار می جنگد. به دشمن نوبت داد. فریتز سقوط کرد. سپس با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب کرد. موتور سیکلت واژگون شد.
  دختر نعره زد:
  - برای مرزهای قدرتمند!
  المپیاس با یک حس خشم بسیار وحشی مبارزه می کند. ضربات او قوی و کوبنده است. او واقعا یک دختر هیولا است. و بنابراین حریفان را درهم می زند. بنابراین نازی ها به طور فعال در حال نابودی هستند. کوچکترین فرصتی به آنها نمی دهد.
  المپیاس در بالای ریه هایش غرش می کند:
  - افتخار این کمونیسم فضایی!
  تامارا که به سمت نازی ها تیراندازی می کند غرش می کند:
  - درود بر کمونیسم لنین!
  آنا به طرف مخالفان شلیک می کند و جیغ می کشد:
  - برای اتحاد جماهیر شوروی!
  آکولینا در حالی که دشمنان را دره می کند و غرغر می کند جیغ می کشد:
  - برای بالاترین ایروباتیک!
  ویکتوریا که به سمت نازی ها تیراندازی می کرد، با صدای بلند گفت:
  - برای فوق العاده ترین پیروزی ها!
  المپیاس در حالی که تانک نازی ها را درهم می کوبید غرغر کرد:
  - برای کمونیسم اتحاد جماهیر شوروی!
  تامارا هم شلیک می کند. بسیار دقیق شوت می کند و حریفان را با انفجارهای دقیق می پوشاند. مثل داس می کند و جیرجیر می کند:
  - افتخار به دوران کمونیسم!
  آنا که به سمت فاشیست ها شلیک می کند و با ضربات دقیق داس خود آنها را قطع می کند، فریاد می زند:
  - افتخار بزرگ برای قهرمانان!
  و با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب می کند. اینجا یک مادربزرگ است.
  آکولینا فریتز را قطع می کند و به شدت غرش می کند:
  - برای کمونیسم!
  و با بدنی عضلانی منقبض می شود.
  ویکتوریا نازی ها را هم شکست می دهد. و با انگشتان برهنه هدایای قاتلانه به طرف مخالفانش پرتاب می کند و جیغ می کشد:
  - برای عظمت دنیا!
  المپیاس نیز به سمت دشمنان شلیک می کند. آنها را مانند کرک باتوم می زند و غرش می کند:
  - درود بر کمونیسم بزرگ!
  و با انگشتان برهنه نارنجک را با نیروی مرگبار پرتاب می کند و دشمنان را از هم می درید.
  این گونه است که آن پنج نفر دشمنان را گرفتند و بیایید آنها را بکوبیم و نابودشان کنیم و آنها را آسیاب کنیم.
  آلمانی ها متوقف شدند و کاملاً گرفتار شدند. اینجا بود که کار سخت شد و با هم دعوا کردند.
  در اینجا پرتابگرهای گاز شلیک می کنند و به صورت تهاجمی عمل می کنند. و مواضع شوروی را نابود می کنند.
  شلیک و " Sturmtiger " از راه دور، به دشمن - ارتش سرخ.
  دختران آلمانی تفنگ خودکششی "خرس" را نشانه گرفته و با آن به دشمن ضربه می زنند. و آنها واقعاً و کاملاً شما را لعنت خواهند کرد. و پرتابه ای به وزن یک و نیم سانتی متر سنگرها و سنگرهای شوروی را پاره می کند.
  فریدا جنگجو غرش می کند:
  - برای بزرگترین رایش سوم ما!
  و به شرکای خود چشمک بزند. پس از آن، دختران فاشیست با پای برهنه دوباره شلیک می کنند.
  و مگس های خروشان و ویرانگر. و همانطور که منفجر می شود، یک قیف کامل با خاکی که از گرما می جوشد تشکیل می شود.
  بله، آلمانی ها به طور کامل بر نیروهای شوروی تسلط دارند. یکی از اولین هواپیماهای TA-152 در حال پرواز در آسمان است. ماشین چند منظوره، مانند Focke -Wulf، اما پیشرفته تر، سریع تر، قابل مانور با سلاح ها و زره های قدرتمند. هم به عنوان جنگنده و هم به عنوان هواپیمای تهاجمی قابل استفاده است.
  برای سربازان شوروی، ماشین، فرض کنید، می تواند به یک مشکل بزرگ تبدیل شود.
  هلگا با یک TA-152 پرواز می کند و به چند تانک شوروی که می خواهند به شالی نزدیک شوند حمله می کند. دختر خوب شلیک می کند. سقف برج سی و چهار اول را می شکند و غرش می کند:
  - من یک زیبایی رزمی هستم!
  و سپس به ماشین دوم که قصد سرعت گرفتن دارد حمله می کند. اما تعویض دنده چندان آسان نیست.
  TA-152 این قربانی را با یک توپ 37 میلی متری سوراخ می کند.
  هلگا پاسخ داد و آواز خواند:
  - لغزید، من را به جایی رساند، من را لغزید!
  و او به خودش چشمکی زد ... در اینجا او سعی دارد به Yak-9 حمله کند. دختر آلمانی با فشار دادن ماشه با پای برهنه او را به راحتی زمین می زند و با اطمینان چشمکی می زند و می گوید:
  - من واقعا عالی هستم!
  به نظر می رسد که هلگا دختری با استعداد عالی است. و آزمایشات خونین را با دشمنان انجام می دهد.
  و اگر او لعنت کند، برای هیچ کس زیاد به نظر نمی رسد.
  هلگا به خودروهای شوروی شلیک می کند و جیرجیر می کند:
  - چرا، غیرممکن است که مطابق ذهن خود زندگی کنید!
  و با پاشنه های برهنه به فرمان ضربه می زند. این یک دختر است - به همه دختران، دختر.
  و اگر شروع به غرش کرد ...
  آلبینا و آلوینا در آسمان نیز جنگجویان بسیار فعال و مبارزی هستند.
  و دختران، هواپیماهای روسی، در حال سقوط، فکر می کنند که زندگی خوب است و زندگی خوب است.
  و با انگشتان برهنه خود با تفنگ هواپیما به سمت اهداف نشانه می روند. اتومبیل های شوروی زنده نمی مانند. و دخترها آنها را اینطور کتک زدند. کوچکترین فرصتی نمی دهند.
  بله، دختران دعوا بودند،
  آره میگن دیگه چی...
  آنها جسورانه به روسیه حمله کردند،
  به معنای واقعی کلمه شیطان!
  آلبینا یک جنگجو در ترکیب نبرد است و در بالای ریه هایش با خود غرش می کند:
  - من عالی خواهم شد، من خواهم بود ! سوپر قهرمان!
  و با پاشنه برهنه ، و همچنین ضربه زدن به صفحه کلید، و پاره کردن حریفان به قطعات کوچک.
  آلوینا در حالی که به طرف حریفانش شلیک می کند، در بالای ریه های خود غرش می کند:
  - چه کسی را در جنگل پیدا خواهیم کرد؟
  و چه کسی را در جنگل پیدا خواهیم کرد ...
  ما با آن شوخی نمی کنیم،
  آن را تکه تکه می کنیم!
  پاره اش کنیم!
  و با پاشنه برهنه چگونه دشمن را به آغوشی مرگبار اضافه خواهد کرد. این یک دختر است - همه دخترها باحال ترین دختر هستند!
  جنگجوی مبارز ترین هک. و مثل یک پلنگ ستیزه جو و تهاجمی.
  و گربه های بزرگ آلمانی در حال حمله هستند. طوفان آستاراخان و خانه های سربازان شوروی را به مقدار زیاد ویران کنید.
  و می میرند، اما تسلیم نمی شوند. چنین دعواهایی بیداد می کنند.
  گردا البته در خط مقدم حمله و آماده مبارزه است. بنابراین او بسیار شبیه یک زن رابین هود در بیکینی شلیک می کند. و این همه یک زن باحال است.
  و اگر او همچنین یک پستانک قرمز رنگ در دهان آن پسر بگذارد.
  آثار "پلنگ"-2 او. به هر حال، یک اصلاح کمی متفاوت از تانک توسط دختران با یک توپ 75 میلی متری 100 EL زین شد. منگنه است و سریعتر شلیک می کند. بله، و عرضه گلوله ها بیشتر از تفنگ 88 میلی متری است.
  گردا با انگشتان پا برهنه شلیک می کند و فریاد می زند:
  - یک، دو، سه... اشک با ناپالم!
  شارلوت هم به دنبالش شلیک کرد و داد زد:
  - چهار، هشت، پنج - سریع بازی کنیم!
  کریستینا کوبید، تانک شوروی را شکست و جیغ زد:
  - ما شجاعانه به نبرد خواهیم رفت، برای قدرت نازی ها ...
  مگدا با پاهای برهنه شلیک کرد و با صدایی تهاجمی جیغ زد:
  - و ما همه آنها را خواهیم کشت - همه کمونیستها!
  دختران تا حد افراطی و دیوانه وار پرخاشگر عمل می کنند. و "پلنگ" -2 آنها با شلیک دقیق هویتزر شوروی را واژگون می کند.
  دخترها می خندند و می خوانند:
  - درود بر دنیای ما...
  و الیزابت نیز به نوبه خود حمله ای وحشیانه به سی و چهار نفر انجام می دهد. و با پاشنه برهنه اش روی ماشه فشار می آورد. و دشمن را زمین می زند و جیغ می کشد:
  - بگذار کمونیسم باشد!
  کاترین با انگشتان پا برهنه پرتابه ای مرگبار می فرستد، دشمن را سوراخ می کند و بالای ریه هایش جیغ می کشد:
  - برای روسیه بزرگ!
  النا به سمت فاشیست ها شلیک کرد. گلوله به پیشانی پلنگ اصابت کرد و کمانه کرد.
  دختر پارس کرد:
  - کمونیسم خواهیم داشت!
  افراسیا نیز با انگشتان برهنه حریف خود را زد. او با مشت به T-4 زد و گفت:
  - افتخار کمونیسم!
  اینها دختران مبارز هستند. و جوری که شلیک می کنن، پوسته ها خیلی قشنگ پرواز می کنن و خود سی و چهار در حرکته. فقط سعی کنید از ماشینی مثل این در حرکت شوید. فوق العاده سخت است.
  اما دخترها وارد می شوند و با بیکینی دعوا می کنند و از پاهای برهنه استفاده می کنند. رزمندگان زیبا و فوق العاده هستند.
  و اگر آنها شما را به لعنت بفرستند، برای هیچ کس زیاد به نظر نمی رسد. و آنها با خشم وحشی پوسته می فرستند.
  الیزابت، با استفاده از انگشتان پا برهنه، تیراندازی به سمت دشمن و زمین زدن دشمنان، جیغ زد:
  - افتخار به ایده های کمونیسم! افتخار به میهن ما!
  کاترین همچنین با انگشتان برهنه شلیک کرد و به کرات ها ضربه زد و جیغ زد:
  - برای وطن و پیروزی تا آخر!
  الینا در حالی که به طرف مخالفانش شلیک می کرد، با تهاجمی پاسخ داد، دندان های مرواریدی اش را بیرون آورد و با چشمان یاقوت کبودش چشمک زد:
  - افتخار بر کمونیسم کیهانی ما!
  افراسیا ، تیراندازی به دشمن، ضربه زدن به او با دقتی عظیم و خارق العاده، صادر کرد:
  - برای وطن و استالین - هورا!
  دخترها به وضوح جسور هستند و می توانند هر کاری انجام دهند ...
  دسامبر 1943 از راه رسیده است.
  آلنکا و تیمش نیز در آستاراخان می جنگند و هنوز در آنجا معلق هستند. قهرمان در حال مبارزه است.
  آلنکا تند تند میزند، صف نازیها را میچرخاند، سپس با انگشتان پا برهنه هدیه مرگ را پرتاب میکند و غرش میکند:
  - مرد شبیه گیبون است، فقط، متأسفانه، بیشتر از نظر هوش تا قدرت!
  آنیوتا در حالی که به سمت دشمن شلیک می کند و دشمنان را قطع می کند بسته مواد منفجره را با پاشنه برهنه خود به دست می دهد و جیغ می کشد:
  - مرد لجبازی الاغی دارد، جاه طلبی شیر، اما در حقیقت بز است!
  آلا در حالی که با دقت به سمت فریتز شلیک می کند، جیرجیر کرد:
  - مرد برای زن مانند شیب برای گاو است، بدون آن نمی توانی، اما نزدیک شدن منزجر کننده است!
  ماریا با شلیک به سمت فاشیست ها با زیرکی پاسخ داد:
  - آنچه بین مرد و توالت در اتاق زنانه مشترک است - این که زن ها فقط به مردان نق می زنند!
  ماروسیا با قطع نازی ها و پرتاب نارنجک با انگشتان پا برهنه، ویاکنولا:
  - زن روباه حیله گری است که می تواند هر شیری را مانند خرگوش ببلعد!
  ماتریونا، در حالی که نازی ها را دره می کرد و با انگشتان برهنه اش، مزدوران را رها می کرد، زمزمه کرد:
  - زن مثل پسر شلاق به مرد نیاز دارد، مرد را کتک نمی زند، آن وقت زندگی نمی شود!
  آلیونکا در حالی که به فریتز شلیک می کرد، فریاد زد:
  - یک زن مثل شاخ خوک به مردان نیاز دارد، فقط یک پالتوی خز که توسط مردان داده می شود ارزشمند است!
  و گروه دخترانی که پا برهنه بودند می خندیدند، دندان هایشان را خالی می کردند و با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب می کردند.
  دختران جنگجوی شجاع عنصر آنها برای مبارزه، عنصر آنها برای مبارزه!
  به نظر می رسد آستاراخان تسلیم نمی شود. تا آنجا که دختران اینجا واقعا دعوا می کنند.
  نیروهای نظامی رایش سوم بسیار عظیم هستند. لشکرهای جدید تانک در اینجا بسیار قدرتمند هستند. تولید تانک در حال افزایش است. هیچ بمب گذاری وجود ندارد، امکان تامین نیروی کار از متصرفات ایتالیا، فرانسه، بلژیک و هلند در آفریقا وجود دارد.
  و همچنین از آفریقا برای استخراج نفت، تنگستن و بسیاری از عناصر از جمله اورانیوم.
  یعنی تانک های جدید تولید می شود. به ویژه، ظاهر "پلنگ" -2، محافظت بهتر و مسلح تر، با موتور قوی تر، تأثیر قابل توجهی در روند جنگ دارد.
  تعداد تانک ها و هواپیماها بیشتر و بیشتر می شود. کار بر روی یو-488 در حال تکمیل است. اولین هواپیمای تولیدی رایش سوم با چهار موتور. بسیار قدرتمند و سریع. نقطه برجسته آن منطقه نسبتاً کوچک بال است، به همین دلیل است که بمب افکن می تواند با سرعت 700 کیلومتر در ساعت پرواز کند. این بدان معنی است که جنگنده های شوروی قطعاً به او نمی رسند.
  بنابراین اتحاد جماهیر شوروی با مشکل جدیدی روبرو است. نیروهای ارتش سرخ در واقع تخلیه شده اند. دانشآموزان به ماشینها سپرده میشوند. نوجوانان از سن چهارده سالگی تقریباً به طور رسمی در حال دعوا هستند. پسرها البته باهوش هستند و در کل جنگنده خوبی هستند. در سنین پایین، پنهان شدن و بالا رفتن از درخت حتی آسان تر است. و مهارت های نظامی سریعتر تسلط پیدا می کنند. نوجوانان نیز مانند بزرگسالان دعوا می کنند، ضربه زدن به آنها سخت تر است. بله، و از نظر روانی تیراندازی به کودکان دشوارتر است.
  آلمانی ها تعداد زیادی تک تیرانداز زن دارند و برای هر زنی بد و شرم آور است که به جنگجویان خیلی جوان شلیک کند...
  بله، آنها از چهارده سالگی شروع به تماس در اتحاد جماهیر شوروی کردند. و همچنین زیر اسلحه و مستمری بگیران. تعداد زنان در ارتش بیشتر و بیشتر می شد. جنس منصف به ویژه با کمال میل در نیروهای تانک و هوانوردی و به عنوان تک تیرانداز پذیرفته شد. زنان تک تیراندازهای خوبی هستند . و از آنجایی که آنها معمولاً کوتاهتر از مردان هستند، در جنگیدن در تانک ها و همچنین در هوانوردی راحت تر هستند. اغلب نوجوانان نیز در تانک می جنگیدند. لازم به ذکر است که پسران و زنان پوست حساس تری دارند و هواپیماها و تانک های آنها نسبت به مردان بالغ کمتر مورد اصابت گلوله قرار می گیرند. نوجوانان در نقش تک تیرانداز بد نیستند. یک پسر می تواند در شکاف باریک تری بخزد، خود را مبدل کند یا از درختی بالا برود. اغلب ارتش شروع به برخورد با مبارزان زیر چهارده سال کرد.
  جنگ منابع انسانی را می بلعد و قلمرو کمتر و کمتر تحت کنترل اتحاد جماهیر شوروی قرار می گیرد. و هنوز باید با پیاده نظام های متعدد ژاپن مبارزه کنید. بله، و تانک های سامورایی خوب و مخصوصاً اسلحه های خودکششی وجود دارد. آنها همچنین در این سری با یک تانک متوسط ظاهر شدند که از نظر قدرت قابل مقایسه با T-34 و حتی در زره جلویی قوی تر بود.
  بنابراین دست کم گرفتن ژاپن خطرناک است. و برای جنگ با آن به سرباز نیاز است.
  استالین عصبی است و بیشتر و بیشتر در خشم فرو می رود. در 25 دسامبر 1943، دستوری صادر شد که اعضای خانواده تسلیم شدگان از جمله کودکان دوازده ساله تیرباران شوند و کوچکترها به مستعمرات کارگری فرستاده شوند.
  گروه های رگبار بیشتر و بیشتر مورد استفاده قرار می گرفتند. و آنها فعال تر تیراندازی کردند و از شکنجه استفاده کردند.
  استالین به سادگی غیرقابل تحمل می شد. بریا اولین کسی بود که سعی کرد برای صلح جداگانه با نازی ها مذاکره کند. اما هیتلر صلح نمی خواست. او می خواست اتحاد جماهیر شوروی را به طور کامل فتح کند. علاوه بر این، در حالی که متحدان او خارج از کنترل و دسترس او هستند.
  هواپیماهای جت در رایش سوم توسعه یافتند. در درجه اول ME-262 بود، اما این جنگنده به موتورهای قابل اطمینان تری نیاز داشت تا اغلب تصادف نکند.
  افکن آرادو و هم پروژه یو-287 امیدوارکننده به نظر می رسیدند .
  جدیدترین TA-152 در عمل به خوبی خود را به عنوان یک ماشین چند منظوره و بسیار سریع نشان داد. به طور کلی، ارتش آلمان هنوز در هوا قوی تر بود. علاوه بر این، Yaks و Laggies شوروی ، با توجه به کمبود آلومینیوم، سنگین تر و کمتر از ماشین های مرجع بودند. بنابراین کیفیت هوانوردی شوروی به سطح بحرانی سقوط کرد. ME-309 با تسلیحات قدرتمند خود، حتی با در نظر گرفتن مشکلات مانور پذیری، به خوبی با وسایل نقلیه شوروی کنار آمد و ME-109 را جابجا کرد. و TA-152 باید جایگزین Focke -Wulf می شد.
  بنابراین آلمانی ها کم و بیش هاکی هستند.... اما کار روی تکنیک انجام شد.
  به عنوان مثال، Lev-2 قول داده بود که اولین تانک با طرح جدید باشد. آلمانی ها با قرار دادن گیربکس و موتور در یک بلوک در جلوی تانک و جابجایی برجک به عقب، روی شفت کادوی صرفه جویی کردند و ارتفاع خودرو را پایین آوردند. در نتیجه، "شیر" -2 بسیار سبکتر و در نتیجه سریعتر بود.
  به دلیل مشکلات زمان جنگ، تولید تانک های سنگین تقریباً در اتحاد جماهیر شوروی متوقف شد؛ تقریباً همه چیز در این سری طبق T-34-76 متحد شد. بنابراین نازی ها در پروژه ایجاد یک تانک اصلی جدید، دیگر قصد نداشتند زره جانبی را خیلی ضخیم کنند. و "شیر" می توانست پنجاه و پنج تن را با موتوری 1200 اسب بخاری جا دهد. با این حال، وزن تانک Lev-2 را می توان با کاهش کالیبر تفنگ کاهش داد. قبلی به وضوح زائد شده است. علاوه بر این، سی و چهار زره با کیفیت پایین داشتند و حتی اسلحه 37 میلی متری منسوخ آلمانی قبلاً شروع به نفوذ به آنها کرده بود.
  استالین آشکارا داشت هول شده بود ... و رعد و برق می زد ... اما کاری از دستش بر نمی آمد ...
  در شب سال نو، آلمانی ها حمله ای را به بخش هنوز اشغال نشده آستاراخان، دلتای ولگا آغاز کردند. وجود بسیاری از موانع رودخانه، زمین دشوار، نزدیکی دریای خزر به ارتش سرخ اجازه داد تا دفاع آستاراخان را سخت تر کند و آن را حتی بهتر از استالینگراد حفظ کند. علاوه بر این، دختران شوروی قهرمانی بی نظیری از خود نشان دادند.
  و در قفقاز، به ویژه در زمستان، حرکت از طریق کوه ها بسیار دشوار است. درست است، آلمانی ها در امتداد ساحل راحت تر دریای خزر قدم زدند. ماخاچکالا به مرز تبدیل شد، جایی که نیروهای شوروی، با جمع آوری تمام نیروهای خود در یک مشت، سعی کردند نازی ها را متوقف کنند.
  اما مهمات کافی نبود که فقط از طریق دریا تحویل داده می شد...
  تامارا ناامیدانه با گردان پابرهنه دخترانش جنگید.
  رزمندگان زن سرسختانه جنگیدند و قهرمانی کم نظیر و شجاعت زیادی از خود نشان دادند.
  و تقریباً برهنه در زمستان و یخبندان جنگید.
  تامارا با پای برهنه خود یک نارنجک پرتاب کرد و با انفجار حریفان را زیر گرفت و جیغ کشید:
  - برای اتحاد جماهیر شوروی!
  آنا نیز با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد و جیغ زد:
  - برای کمونیسم!
  آکولینا یک انفجار خوب انجام داد، دشمنان را ناک اوت کرد و فریاد زد:
  - برای عظمت روسیه!
  ویکتوریا به دشمن کوبید، شروع به کندن دشمن کرد و ریش خود را مانند تیغ برید و زمزمه کرد:
  - اتحاد جماهیر شوروی خواهد ایستاد!
  المپیاس، تیراندازی به سمت دشمن، و پرتاب یک بسته انفجاری با انگشتان پا برهنه، ویاکنولا:
  - برای وطن و پیروزی تا آخر!
  دخترا اینجوری دعوا میکنن آنها ناامیدانه و با عزمی عظیم عمل می کنند.
  تامارا، تیراندازی، خاطرنشان کرد:
  -شیطان آنها را نمی گیرد و بعد ما آنها را می گیریم!
  درگیری در اینجا بی رحمانه و در عین حال سازنده است ....
  آناستازیا ودماکووا در آسمان دعوا می کند ... صورتش حتی از خشم می پیچد و جیغ می کشد:
  - درود بر دوران کمونیسم!
  و با انگشتان برهنه توپ هواپیما را به سمت هدف نشانه می گیرد و هواپیماهای دشمن را ساقط می کند و پس از آن جیغ می کشد:
  - برای موفقیت های کارگری!
  آکولینا اورلووا، مخالفان را به زمین می اندازد، با اطمینان غرش می کند و دندان هایش را بیرون می آورد:
  - برای چنین کمونیسم بزرگی، در کل سیاره!
  خلبان فریاد می زند:
  حتی بچه ها هم ما را می شناسند!
  و با انگشتان برهنه هواپیما را به سمت هدف هدایت می کند و دشمن را در هم می زند و جیرجیر می کند:
  - به نام دوران کمونیسم!
  بیایید با آن روبرو شویم، دختر یک نابودگر و شعله سوزان است. هیچ آتشفشانی با آن قابل مقایسه نیست.
  آکولینا اورلووا خواند:
  - من قبلا چه روزی، ایمان به خدا خواب می بینم، خیلی تنبلم، نمی خواهم نماز بخوانم!
  و زیبایی های تهاجمی چشمک می زد.
  اینم دعوا...
  و هواپیماهای دختران قدیمی شده اند. و این منهای جامد آنهاست. و همچنین سنگین و نه چندان قابل مانور ...
  یکی از پسرانی که دعوا کرده بود سرنگون شد و او وقت نداشت با چتر به بیرون بپرد. و این، البته، شاهکار عظیم اوست.
  دخترا تو هوا دعوا میکنن و خوش میگذرونن...
  آلبینا و آلوینا روی جنگنده های خوب ME-309 می جنگند و البته فعالانه در حال کسب امتیاز هستند.
  دختران به موفقیت خود بسیار افتخار می کنند ...
  آلبینا یک هواپیمای شوروی را با کمک پایی ظریف و برهنه سرنگون کرد و جیغ کشید:
  - برای عقاب ما!
  آلوینا سه خودروی روسی را در یک انفجار سرنگون کرد و فریاد زد:
  - برای شاهین ما!
  دختران به طرز معروفی دست به کار شدند ... اما آنها همچنین دوست دارند سربازان روسی را شکنجه کنند.
  در اینجا یک پسر خلبان چهارده ساله اسیر شد. و زیبایی های پاشنه گرد کودکانه برایش سرخ شد. و سپس آنها شروع به پاك كردن برهنه ها با آب یخ كردند .... سپس آب جوش، و دوباره آب یخ.
  زیبایی های مبارز چنین هستند ....
  آلبینا آواز خواند:
  -برای نیش، پنجه، دندان، مشت ما!
  آلوینا در بالای ریه هایش فریاد زد:
  - پس دعوای خوب می خواهند!
  و دختران همچنان با انگشتان پا برهنه معجزه می کردند و هواپیماهای شوروی را سرنگون می کردند.
  با این حال، خلبانان روسی نیز به آنها پاسخ دادند. آلیس و آنجلا به تازگی به Yak-9 منتقل شده اند. و بیایید آلمانی ها را بکوبیم و همچنان در همان زمان آواز بخوانیم.
  شما مظهر یک کشور شجاع هستید،
  رفیق لنین و رفیق استالین...
  در اتحاد جماهیر شوروی، همه مردم واقعاً برابر هستند،
  و مشت ها از آهن و فولاد ساخته شده اند!
  
  برای لنین، جانور آدولف نمی ترسد،
  حالا ولادیمیر رهبر رفیق استالین است...
  ما فریتز را به چشم می زنیم نه به ابرو،
  همه نازی ها به یکباره پاره شدند!
  
  روسیه سرزمین مادری من است
  میهن بزرگ و بی کران...
  همه ملت ها یک خانواده هستند،
  ما به زودی تحت کمونیسم زندگی خواهیم کرد!
  
  بیایید کشورمان را قوی تر کنیم
  بگذار روسیه به سرعت سبز شود ...
  ما به پیشانی فاشیست خواهیم زد، بلکه
  و باور کنید قدرت ما به سنگ تبدیل نمی شود!
  
  و عیسی به عنوان یک رهبر بسیار عالی است،
  او پروردگار ما و خدای سفید جهان است...
  و فورر به شدت مورد ضرب و شتم قرار خواهد گرفت،
  از این گذشته ، قدرت ما تغییری نکرده است!
  
  بله، به خاطر میهن ما، مقدس،
  ما به شدت با فریتز می جنگیم...
  دختری با پای برهنه در برف می دود،
  او می خواهد با عصبانیت خشمگین مبارزه کند!
  
  بله، استالین اکنون رهبر شوروی شده است.
  بسیار عالی، شجاع و ماهر...
  روسیه را لمس نمی کند ،
  اگرچه قدرت لوسیفر با شماست!
  
  ما می توانیم هیتلر را بگیریم، باور کن،
  اگرچه دارای قدرت اهریمنی است...
  یک هیتلر یک جانور درنده است،
  اگر چه به اعتراف فریتز احمق نیست!
  
  خلاصه وارد جنگنده های برلین می شویم
  آنجا لنین، مستعار استالین، با ما خواهد بود...
  فاشیست ها مثل توله سگ ها به راحتی پاره می شوند،
  و باور کنید که قدرت ما کم نمی شود!
  . فصل شماره 6
  سال جدید 1944 فرا رسیده است ... با وجود شرایط بسیار دشوار در جبهه ها، کار در اتحاد جماهیر شوروی برای ایجاد فناوری جدید در جریان بود. به ویژه، امیدهای زیادی به تانک IS-2 و سلاح های قدرتمند آن بسته شد. یک توپ 122 میلی متری می تواند به یک استدلال قدرتمند در جنگ علیه نازی ها تبدیل شود. همچنین امیدها به T-34-85 با یک تفنگ قوی تر، یک برجک بزرگتر، اما همان بدنه و شاسی بسته شد.
  اوضاع با هواپیما بدتر بود. Yak-3 به دلیل کمبود دورالومین با کیفیت بالا نمی تواند وارد تولید شود و LAGG-7 به دلیل موتور جدید نمی تواند بدون کاهش تولید به بازار عرضه شود.
  بنابراین استالین تصمیم گرفت که در حال حاضر جنگنده اصلی شوروی Yak-9 و LAGG-5 باشد و هواپیمای تهاجمی IL-2 ساخت آسان و سرسخت باشد. و در تانک ها، انتقال تدریجی به T-34-85 و IS-2.
  هر چند برای اینکه کاهشی در تولید رخ ندهد ...
  و جبهه در حال ترکیدن بود، آلمانی ها قفقاز را تصرف کردند. ماخاچ کالا سقوط کرد و آنها از قبل به مرزهای آذربایجان نزدیک می شدند!
  در اینجا تامارا با گردان زنان خود جنگید. دوباره دخترانی که لباس پوشیده و پابرهنه پوشیده بودند با نیروهای برتر دشمن جنگیدند.
  تامارا به سمت نازی ها شلیک کرد و برخی از دشمنان را از بین برد. و سپس با انگشتان برهنهاش نارنجکی را با نیروی مرگبار پرتاب کرد و جیغ زد:
  - افتخار به اتحاد جماهیر شوروی!
  آنا خیلی دقیق به نازی ها شلیک کرد. و با انگشتان برهنهاش نارنجکهایی را با نیروی کشنده پرتاب کرد و حریفان را تکه تکه کرد.
  سپس او فریاد زد:
  - افتخار کمونیسم!
  آکولینا، با شلیک به دشمن، پیاده نظام فاشیست را قطع کرد. او کرات ها را قطع کرد و با پاهای برهنه اش نارنجکی پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - برای روسیه، مادر بزرگ ما!
  ویکتوریا با شلیک به دشمن و پرتاب نارنجک به سمت او با پای برهنه خود خاطرنشان کرد:
  - برای میهن بزرگ!
  المپیاس که از مسلسل شلیک می کرد، فریاد زد:
  - درود بر دوران کمونیسم بزرگ!
  مبارزان زن شگفت انگیز هستند ...
  آنها همانطور که باید برای زیبایی ها می جنگند ...
  تامارا، جنگیدن، آغاز جنگ را به یاد آورد. چگونه مجبور شد از دست نیروهای آلمانی فرار کند. سپس صدای خروشان اسلحه ها را شنید. دختر توپ را ترک کرد. دوست او تاتیانا، آلمانی ها کفش های جدید را گرفتند و برداشتند، جواهرات و گوشواره ها را پاره کردند. و آنها او را با پای برهنه به اسارت بردند ... تاتیانا دختر دبیر کمیته منطقه ای بود و او اغلب مجبور نبود بدون کفش راه برود. این تحقیر غرور است، پابرهنه رفتن مثل یک مردم عادی، و برای کف های ظریف درد دارد. دختر پاهایش را به خون میکوبید و در هر قدمی ناله میکرد.
  تامارا هم چکمه های جدیدی پوشیده بود که به او داده بودند و از راه طولانی پاشنه هایش را چروک کرده بود. و کفش هایش را در آورد، پابرهنه رفت. او یک دختر روستایی است که وظیفه خود را در اوکراین انجام داد. در کودکی پاهای او حتی در دامنه کوه راه می رفت. و این البته با جاده های دشت قابل مقایسه نیست. درست است که پینه های کف پای او از قبل جدا شده اند و راه رفتن چندان راحت نیست. اما پاها به سرعت دوباره خشن شدند. و او به سختی رنج می برد.
  اما تاتیانا به زودی پاهای خود را به قدری کوبید که دیگر قادر به راه رفتن نبود. آلمانیها به او شلیک میکردند، اما به زیبایی رحم کردند. آنها مرا سوار گاری کردند، اما در عوض مرا وادار کردند که آواز بخوانم. تاتیانا صدای دلنشینی داشت و چندین آهنگ از نظر سیاسی خنثی برای آنها خواند.
  تامارا نمی دانست که بعداً چه اتفاقی برای او افتاد. او خودش در جنگل قدم زد، با پاهای برهنه، غده ها، برآمدگی ها، شاخه هایش احساس کرد و حتی خوشحال شد. آن وقت است که بر روی سنگ های تیز کوه قدم می زنید، حتی کف پای پینه بسته، اگر طولانی راه بروید، تیز و دردناک می شود. و حتی ناخوشایندتر راه رفتن روی خار. وقتی اینها به کف پا میچسبند، حتی برای کف پاهای خشن دختر هم دردناکتر میشود.
  تامارا در کمپین با خستگی و گرسنگی غلبه کرد. دختر توت خورد و این کافی نبود. و آلمانی ها به سرعت در حال پیشروی بودند. در جنگل های اوکراین، تامارا که به زندگی در کوهستان عادت کرده بود، راه خود را به خوبی نمی دانست. گم شدم و به عقب افتادم.
  و اکنون، مانند یک گربه شکار شده در جنگل. سپس دختر آلمانی ها را سوار موتور سیکلت کرد. ماشین را با کالسکه متوقف کردند تا آب بیاورند. و تامارا به سمت مسلسل رفت و چگونه از آن به سمت دشمن برید. و به طور نامطمئن، اما دقیق برش دهید. و نازی ها سقوط می کنند و در عذاب می پیچند. تامارا آنها را تمام می کند. او یک پاشنه برهنه را به سمت چانه حرکت داد، او افتاد. و دختر او را گرفت.
  پس از آن، زیباروی سوار بر موتور سیکلت شد و با فشار دادن پدال با پای برهنه خود، از آن خارج شد.
  بنابراین حرکت در اطراف بسیار سرگرم کننده تر از راه رفتن و پابرهنه است.
  تامارا در طول راه آواز خواند:
  - خوب است برادران، خوب است، خوب است، برادران زندگی کنید! لازم نیست با آتامان ما غصه بخوری!
  اینگونه بود که میدان جنگ پدید آمد.
  و اکنون او مانند یک نابودگر کومسومول با نازی ها می جنگد. اما نیروها نابرابر هستند و گردان دختران مجبور به عقب نشینی می شوند. نبردها در اینجا می جوشند، مانند آب در یک کتری غول پیکر بر فراز آتشفشان.
  آنا با شلیک و پرتاب نارنجک با نیروی مرگبار با انگشتان پا برهنه خاطرنشان کرد:
  - در جنگ همه وسایل خوب است به جز انتحاری!
  آکولینا، با شلیک به دشمن، نازی ها را سرنگون کرد، خاطرنشان کرد:
  - در همه چیز ما اولین خواهیم بود!
  و پاشنه برهنه دخترک هدیه نابودی داد.
  ویکتوریا که به سمت نازی ها شلیک کرد و دشمنان را با انفجارهای خودکار از بین برد، فریاد زد:
  - برای دشمنان رحم نخواهد شد!
  و به همراهانش چشمکی زد.
  المپیاس پاهای برهنه و اسکنه شده اش، دسته ای سنگین نارنجک را پرتاب کرد و جیرجیر کرد:
  - برای عظمت انسانی ترین دادگاه دنیا و کمونیسم!
  جنگجویان اینجا واقعا باشکوه هستند و به نظر می رسد از عصر فضا هستند.
  آنها با وحشیگری عظیم می جنگند.
  اما نازی ها همچنان در قفقاز در حال پیشروی هستند. در فوریه 1944 آلمان ها و ترک ها متحد شدند و نیروهای شوروی را به دو قسمت نابرابر تقسیم کردند.
  فورر خواستار پایان دادن به اتحاد جماهیر شوروی شد. آستاراخان همچنان مقاومت کرد. نازی ها مثل همیشه حالت جنگی دارند... اولین ME-262 در هوا می جنگند. لازم به ذکر است که آنها هیچ حسی ایجاد نکردند. در سرعت بالا ضربه زدن از توپ های هواپیمای 30 میلی متری چندان راحت نیست. بله، این را باید جدی گرفت. ME-262 نیز به دلیل وزن زیاد دارای مشکلاتی است. به ویژه با قابلیت مانور.
  در استفاده از TA-152 موفق تر شد که عاشق خلبانان شد و تبدیل به یک اسب کار شد. در واقع یک ماشین و یک بمب افکن خط مقدم و یک هواپیمای جنگنده و تهاجمی. حتی ایده هایی برای انتقال کامل هوانوردی آلمان به این هواپیما وجود داشت. از مزایای آن می توان به بقا و سرعت و سلاح های قدرتمند مناسب برای هواپیماهای تهاجمی و جنگنده اشاره کرد.
  ME-309 که در حال مدرنیزه شدن است نیز به طور روزافزون مورد استفاده قرار می گیرد. ME-109 هنوز در خدمت است که به دلیل کاهش نیافتن تولید حذف نمی شود. حتی یک اصلاح جدید از ME-109 "K" با یک موتور قوی تر ظاهر شد که به طور همزمان به پنج اسلحه بادی مجهز بود. شما نمی توانید چنین ماشینی را به این راحتی شکست دهید.
  ME-309 همچنین موتور قدرتمندتر و بالهای جارویی دریافت کرد. یه ماشین خیلی خطرناک خلبانان شوروی هنوز با هواپیماهای قدیمی پرواز می کنند و کیفیت آنها فقط در حال کاهش است. اما تا اینجای کار، Yak-9 چندان بد نیست، کاملاً قابل مانور است و نیازی به سرعت بیش از حد ندارد.
  نیروهای آلمانی قوی هستند... در مورد تانک T-34-85 اختلافاتی به وجود آمد. آیا زره برجک باید ضخیم تر شود؟ پس از همه، در این مورد وزن افزایش می یابد. لازم به ذکر است که کیفیت زره شوروی کاهش یافته است. عناصر آلیاژی کمبود دارند و کیفیت جوشکاری یا ریخته گری به سطح بحرانی رسیده است.
  اما دخترها مثل قهرمانان می جنگند...
  سپس تانک الیزابت نابود می شود و دختران می روند. با پای برهنه و بیکینی در میان برف می دوند و ردپایی برازنده از خود به جای می گذارند.
  کاترین با نگاهی عصبانی اشاره کرد:
  - ما کاملاً خفه شدیم!
  النا با عصبانیت خاطرنشان کرد:
  اما ما همچنان پیروز خواهیم شد!
  الیزابت با شلیک تپانچه به یک موتورسوار آلمانی برخورد کرد و زمزمه کرد:
  - یه آلمانی زدم! چگونه او از من مستعد خواهد شد!
  افرازیا با انرژی اشاره کرد:
  - آنجا به زندگی خود پایان می دهند و دیگر فرار نمی کنند!
  کاترین دختری پرخاشگر بود و می خواند:
  - در خشم خود، سرودهای امپراتوری را می خوانیم!
  دخترها برای خودشان می دوند و پاشنه های گرد برهنه شان برق می زند.
  پسر با دیدن دخترها با ترس از آنها پرسید:
  - و پابرهنه از کجا آمدی؟
  الیزابت پاسخ داد:
  - بیایید یک مانور تاکتیکی انجام دهیم!
  پسر جیغ زد:
  - یک، دو - غم و اندوه مشکلی نیست،
  شما هرگز نباید عقب نشینی کنید!
  بینی و دم خود را با لوله بالاتر نگه دارید،
  بدانید که یک دوست واقعی همیشه با شماست!
  کاترین جیغ زد و دندان هایش را دراز کرد:
  - بدانید که یک دوست واقعی همیشه با شماست!
  الینا فریاد زد:
  - نترس! ما برمیگردیم....
  و هر چهار دختر در گروه کر فریاد زدند.
  من معتقدم تمام دنیا بیدار خواهند شد
  فاشیسم پایان خواهد یافت...
  و خورشید خواهد درخشید
  راه، روشنگر کمونیسم!
  جنگجویان آماده اند تا هر آلمانی را پاره کنند ... و پابرهنه در برف بسیار جذاب و زیبا هستند. چقدر این دختران زیبا هستند، مثل رزهای شکفته و محو نشده.
  خوب، هیتلر شوخی نمی کند، و در اطراف سرزمین مادری ما، او ابرها را می چرخاند. دندان هایش را در دل فرو می برد و خون او را می نوشد!
  و دختران آثار بسیار زیبایی از خود به جای می گذارند. آلمانیها این مسیرها را دنبال میکنند و زانو میزنند و با حرص خیره میشوند. اینها جنگجویان وحشی هستند. و آلمانی ها رد پای دختران را می بوسند.
  و آناستازیا ودماکووا و آکولینا اورلووا در آسمان می جنگند. دو دختر فوق العاده
  آناستازیا با شلیک به نازی ها و چرخاندن هواپیمای خود با انگشتان پا برهنه، آواز خواند:
  ما برای فردای روشن تر خواهیم جنگید!
  آکولینا در حالی که دم نازی ها را برید و با انگشتان پا برهنه اش را برید، جیغ زد:
  - بذار ببوسمت!
  و دختران دوباره بدون هیچ ترحم و تشریفاتی آلمانی ها را می کوبند. آنها خیلی باهوش هستند.
  آناستازیا دوباره Yak-9 خود را برگرداند و با صدای جیر جیر واکنولا:
  - اسم کمونیسم همینه!
  آکولینا با این موافق بود:
  من معتقدم تمام دنیا بیدار خواهند شد...
  آناستازیا، در حالی که آلمانی ها را به زمین می زند، غرغر کرد:
  - وطن ما خورشید ماست!
  و چنین هستند دختران مبارز اینجا، بالاترین طبقه شوروی.
  و آلمانی ها آن را بسیار سخت می گیرند. و عملیات نظامی در حال توسعه است ...
  در ماه مارس، نازی ها شروع به یورش به باکو کردند. حمله به یک شهر بزرگ پر از نفت وجود دارد. نبردها شدید است.
  آلمانی ها با استفاده از توپخانه سنگین باکو را گلوله باران کردند.
  و با طوفانها بمباران میکنند. اما بمبها توسط اولین و جدیدترین یو-488 نیز پرتاب میشوند که از نظر قدرت عظیم متمایز میشوند. این ماشین ها فقط حیوانات هستند.
  در یکی از آنها، گرترود، اوا و فریدا. دختران زیبا با داشتن منظره عالی، بمب ها را روی مواضع شوروی می اندازند. و سربازان ارتش سرخ و غیرنظامیان را می کشند.
  باکو می سوزد... دود در ستون ها بلند می شود. چاه های نفت هم می سوزند، همه چیز در آتش است.
  گرترود با پوزخند می گوید:
  - خدا آلمان را دوست دارد!
  اوا با فشار دادن اهرم با پاشنه برهنه و انداختن بمب، موافقت می کند:
  - البته! ما نژاد منتخب هستیم!
  فریدا پرخاشگرانه خواند:
  - مردم ما برگزیدگان بهشت هستند!
  و به شرکای خود چشمکی زد. اینها دخترانی هستند که در اینجا می جنگند، صرفاً تجسم پرخاشگری. و مبارزه با فشار
  گرترود یک توپ بادی شلیک کرد و جیغ زد:
  - برای عظمت میهن ما!
  حوا با شلیک به طرف مقابل خود تأیید کرد:
  - برای عظمت عظیم!
  ظاهراً دختران به سرعت بر هواپیما تسلط یافتند. اینها دوستان مبارزی هستند.
  و شما نمی توانید آنها را به این راحتی در کارت ها برنده شوید. و دشمنان خود را با دیوانگی وحشیانه می کوبند.
  فریدا خاطرنشان کرد:
  - من یک زن رویاهای بزرگ و زیبایی هستم!
  پس از آن، او دوباره از اسلحه های هواپیما شلیک کرد و جنگنده های شوروی را که سعی در حمله به هیولای آلمانی داشتند، ساقط کرد.
  بله، در برابر نازی ها این احساس وجود دارد که آنها نمی توانند مقاومت کنند.
  باکو مورد حمله قرار گرفته است.
  تامارا و گردانش برای این شهر می جنگند. دختران ناامیدانه می جنگند و قهرمانی بی نظیری از خود نشان می دهند.
  تامارا نوبت داد، با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد، آلمانی ها و مزدورانشان را پراکنده کرد، جیغ زد:
  - برای وطن بی کران من!
  و به شرکای خود چشمکی زد. او یک جنگجو در بالاترین سطح است که هیچ برابری ندارد.
  هرچند که البته بقیه دخترا هم بد نیستن. حتی بیایید بگوییم که آنها خیلی خوب می جنگند.
  به عنوان مثال، آنا، نازی ها را گرفت و کشت، گویی با ضربه ای از داسی.
  و او جیغ زد:
  - برای اتحاد جماهیر شوروی!
  و با پاشنه برهنه اش هدیه مرگبار مرگ را تقدیم کرد.
  آکولینا، با شلیک به دشمن، جیغ کشید:
  - برای وطنم!
  و با انگشتان پا برهنه، چگونه می توان ارائه های نابودی را راه اندازی کرد که همه را پشت سر هم نابود می کند.
  ویکتوریا با دشمنان مبارزه می کند و ناامیدانه و قاطعانه عمل می کند. حریفان را به صورت انفجاری ناک اوت می کند. سپس با انگشتان برهنه نارنجک را با نیروی کشنده پرتاب می کند. و جیغ می کشد:
  - برای ایده های کمونیسم!
  المپیک هم می جنگد. و این دختر قهرمان یک جعبه کامل مواد منفجره را با پاهای برهنه و عضلانی خود پرتاب خواهد کرد. و تانک "شیر" غلت خواهد زد.
  جنگجو فریاد خواهد زد:
  - اما پاساران !
  دختران مبارز و بسیار زیبا. هرگز تسلیم نشو و هرگز تسلیم نشو. آنها قدرت پایان دهنده را دارند.
  و نیروها بسیار نابرابر هستند... باکو در آتش سوخته است. نیروهای شوروی مهمات کافی ندارند. و این مشکل اصلی است.
  بسیاری با ناامیدی تسلیم می شوند.
  گردا و تیمش بردههای مرد را مجبور میکنند تا کف پای برهنهشان را ببوسند. آنهایی که وظیفه شناسانه این کار را انجام می دهند و پاشنه های خود را می لیسند.
  سپس دختران دوباره به پلنگ 2 می روند و شلیک می کنند. اسلحه های شوروی در حال کوبیدن هستند ...
  تقریباً کل قفقاز قبلاً تصرف شده است. اما ایروان همچنان مقاومت می کند. شهر پوتی قهرمانانه می جنگد - آخرین بندری که بقایای ناوگان دریای سیاه هنوز در آن نگهداری می شود.
  و دخترانی از ملیت های مختلف در آنجا دعوا می کنند. و یک دسته گلنازی پابرهنه میجنگند . یک زن زیبای گرجی، و او برای دختر دستور دارد.
  گلنازی بسته ای حاوی مواد منفجره را با پای برهنه پرتاب می کند، نازی ها را پاره می کند و جیغ می کشد:
  - افتخار به عظمت کمونیسم جهانی!
  تامیلا، شریک زندگی او نیز با پای برهنه خود نارنجک مرگباری پرتاب می کند و ترک ها را پاره می کند و جیغ می کشد:
  - برای وطن!
  ماشا دختری از روسیه است، نوبت می دهد و با انگشتان پا برهنه قدرت انفجاری می اندازد و نازی ها را می شکند، فریاد می زند:
  - افتخار به زمان کمونیسم جهانی!
  مارگاریتا نیز یک چرخش هدفمند می دهد. او نازیها را دره کرد و با پاشنه برهنه، هدایایی مرگ مرگبار فرستاد، مخالفان را درهم شکست و جیغ میکشید:
  - برای پیروزی ما!
  دختران اینگونه قهرمانانه می جنگند. و واقعاً نمی توان آنها را متوقف کرد و نمی توان آنها را به عقب برگرداند. آنها فقط مبارزان زن و فوق العاده هستند. و اگر بجنگند، مثل قهرمانان و ابرمردها میجنگند !
  اما افسوس که مقاومت در برابر فاشیست ها و نیروهای برتر آنها دشوار است. در آسمان، آلبینا و آلوینا در حال کسب امتیازهای مطمئن هستند. و هواپیماهای زیادی سرنگون می شوند که به وضوح نمی توان آنها را متوقف کرد.
  آلبینا در حالی که هواپیمای شوروی دیگر را با انگشتان برهنه سرنگون می کرد، آواز خواند:
  - ما را نمی توان شکست داد، شکارچی تبدیل به یک بازی!
  آلوینا در حالی که حریفانش را قطع کرد و سرش را به شدت روی گردن قدرتمندی چرخاند و جیغ زد:
  - شکوه به دوران نظم نوین آریایی!
  و همچنین یک پاشنه لخت می دهد ...
  این دختران تاکنون بیش از پانصد هواپیما را سرنگون کرده اند و صلیب شوالیه صلیب آهنین را با برگ های بلوط طلایی، شمشیر و الماس دریافت کرده اند.
  آنها چنین زیبایی های باورنکردنی هستند. و اگر آنها قبلاً دشمنان رایش سوم را شکست می دهند، پس نمی توان جلوی این شیاطین را گرفت. بیش از پانصد هواپیما تنها در نزدیکی مارسی سرنگون شدند. این پدیده البته در بهترین حالت خود است. هیتلر حتی تصمیم گرفت تا درجه ششم صلیب شوالیه صلیب آهنی را با برگ های بلوط پلاتین، شمشیر و الماس تایید کند.
  این جایزه به اولین کسی تعلق می گیرد که بیش از هزار هواپیما را بکشد. و نتیجه به سادگی خارق العاده خواهد بود.
  آلبینا پنج هواپیمای شوروی را به یکباره با یک انفجار از توپ های هواپیمای کالیبر 30 میلی متری ساقط کرد و با فشار دادن ماشه ها با انگشتان برهنه، نعره زد:
  - افتخار به قدرت ما!
  آلوینا در حالی که ماشینهای شوروی را دره میکرد و با انگشتان پا برهنه دشمنان را از بین میبرد، گفت:
  - جلال بزرگ به قهرمانی!
  و رزمندگان به هم چشمکی زدند!
  آنها مثل همیشه با بیکینی و پابرهنه مبارزه می کنند و این نقطه قوت آنهاست. دخترها فقط سوپرمرد-زن هستند. حتی اگر آنها به یک هدف شیطانی خدمت کنند. و دوست دارند پاشنه پیشگامان اسیر شده را با جرقه سرخ کنند. اینم دخترا همینجا بی رحمانه اما ناز
  آلبینا یک بار گفت:
  - در دنیا مهربانی نیست، فقط ضعف است!
  و با پاشنه برهنه خود یک جفت بمب را روی مواضع شوروی پرتاب کرد و سه اسلحه را کوبید.
  اینها رزمندگانی هستند که مطلقاً به کسی رحم نمی کنند! اما ضربات آنها به سادگی خرد کننده است.
  آلوینا با پوزخند خاطرنشان کرد:
  - جای ضعیف نیست، زیر آفتاب!
  و به همسرش چشمکی زد.
  رزمندگانی که هیچ نقطه ضعفی از خود نشان نمی دهند و هرگز تسلیم نمی شوند. آنها واقعاً قهرمانان قهرمان هستند. اگر چه با علامت منفی، زیرا آنها به یک نیروی شیطانی خدمت می کنند.
  اما در عین حال خنده دار و جذاب.
  آلبینا در حالی که دندان هایش را بیرون می آورد و گلوله های هوایی مرگبار را به طرف مخالفانش می فرستاد، چهچهک گفت:
  - کلمه نازی مقدس است - ما برای همیشه نابود خواهیم کرد!
  آلوینا با تهاجمی متوجه شد و حریفان را کوبید:
  - ما واقعاً دزدان دریایی هستیم!
  آلبینا با قطع کردن دشمنان تأیید کرد:
  - بقیه چیزها یک رویا است!
  و جنگجویان چنان در هم شکستند و همه را به زمین زدند، مانند گلزنی با چماق.
  آلوینا در حالی که هواپیماهای روسی را له می کرد، جیغ زد:
  - ما داریم با عقاب های هیتلر می جنگیم!
  و به همراهانش چشمکی زد.
  رزمندگان اینجا، در واقع، جرات دشمنان را رها می کنند. ارتش سرخ از آنها سرمایه دریافت می کند.
  دختران مبارز با غیرت نیروهای روسی را ناک اوت می کنند.
  اما هلگا در TA-152 نیروهای زمینی شوروی را نابود می کند. SAU-85 را ناک اوت می کند و جیغ می کشد:
  - برای عظمت آلمان و پسران و دخترانش!
  اما جنگ برای آستاراخان همچنان ادامه دارد.
  دخترانی با آخرین قدرت برای نگه داشتن.
  آلنکا با پای برهنه بمبی با مواد منفجره پرتاب می کند. نازی ها را می شکند و جیغ می کشد:
  - برای کمونیسم مقدس!
  آنیوتا با شلیک به نازی ها و همچنین پرتاب نارنجک با انگشتان پا برهنه، جیغ می کشد:
  - و نجات برای کشور!
  اللا در حالی که حریفان را زمین می زند و بدون تشریفات غیر ضروری آنها را درو می کند و با پاشنه برهنه خود نارنجکی پرتاب می کند، جیرجیر می کند:
  - این چیزی است که شکوه ما به نظر می رسد!
  ماریا، دشمنان را نابود می کند، هدایای مرگ را با انگشتان پا برهنه پرتاب می کند، غرش می کند:
  - ما در شکوه خود بزرگ هستیم!
  مروسیا در حالی که مزدوران عرب در حال پیشروی را به صف می برد و با پای برهنه خود یک نارنجک پرتاب می کند، زوزه می کشد:
  - برای تغییرات، به طوری که قیمت ها یکباره کاهش یابد!
  ماترونا که نازی ها را از یک مسلسل خاموش کرد، آن را گرفت و جیغ کشید:
  - وطن ما اتحاد جماهیر شوروی! له میشه آقا!
  رزمندگان در اینجا با تهاجمی بسیار عمل می کنند. و فشار رزمی آنها عظیم است.
  به طور کلی، آنها آکروباتیک عظیم خود را نشان می دهند. و فشار واقعاً غیرقابل توقف.
  رزمندگان پابرهنه اما شاد...
  بالاخره در آوریل، نازی ها باکو را تصرف کردند. فقدان مهمات تاثیر خود را گذاشت. در همین زمان پوتی نیز تقریباً همزمان سقوط کرد. فقط ایروان که در دامنه کوه قرار داشت، جلوتر بود. اما او نیز محکوم به فنا بود. مهمات و آذوقه هم آنجا رو به پایان بود. فقط ترک ها هنوز به این شهر هجوم نیاورده اند و گرد و خاک جمع می کنند تا از گرسنگی بمیرند.
  دختران گردان تامارا تا حدی در میان زیرزمینی ناپدید شدند و بخشی به همراه فرمانده در امتداد عقب به سمت جلو حرکت کردند ... آنها می خواستند به خودشان نفوذ کنند.
  قفقاز در حال حاضر تقریباً به طور کامل تصرف شده است، اما جنگ ادامه دارد. اگرچه اتحاد جماهیر شوروی بزرگترین میدان نفتی خود را در آن زمان از دست داد. اما ارتش سرخ از نظر روحی شکسته نشده است. و هنوز نفت در منطقه ولگا، در سیبری و در بسیاری از نقاط دیگر وجود دارد.
  هیتلر دستور داد تا 20 آوریل روس ها را در آستاراخان به پایان برسانند. و جنگ در مقیاسی عظیم گسترش یافت. و بمباران به شدت تشدید شد.
  اتحاد جماهیر شوروی تحت فشار شدید بود. نبرد برای آلما آتا که توسط ژاپنی ها هجوم آورد ادامه یافت. شهر تقریباً کاملاً محاصره شده بود.
  سامورایی ها به محض اینکه کمی گرم شد سعی کردند تهاجمی را توسعه دهند و در جهت ماگادان باشند.
  ورونیکا در آلما آتا جنگید و با گردان دخترانش با هجوم سامورایی ها مبارزه کرد.
  و تعداد زیادی از آنها وجود دارد. چینی هایی که با روش های فروپاشی استخدام شده اند نیز در حال مبارزه هستند.
  ژاپنی ها سربازان زرد را به جنگ می اندازند ... آنها در حال پیشروی هستند و به معنای واقعی کلمه مواضع شوروی را با اجساد خود پرتاب می کنند.
  ورونیکا در آتش است. و چینیها و ساموراییها را در رتبهبندی میکند. با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب می کند و جیرجیر می کند:
  - شکوه به روح روسی!
  مارفا همچنین شلیک می کند، حریفان را قطع می کند و جیغ می کشد:
  - برای میهن ما!
  ناتاشا با شلیک به سربازان ژاپنی و چینی که به عنوان خوراک توپ استخدام شده بودند، جیغ می کشد:
  - برای کمونیسم بزرگ!
  آلینا در حالی که به سامورایی ها و مبارزان چینی شلیک می کرد، آنها را با شور و اشتیاق به زمین می زد و با پاشنه برهنه خود مرگ را هدیه می داد، جیغ زد:
  - برای مرزهای جدید کمونیسم!
  ورونیکا با دقت زیادی به سمت دشمن شلیک می کند و سر چینی ها را می شکند و در همان حال جیغ می کشد:
  - افتخار به سرزمین شوروی!
  و با پای برهنه خود، نیروی نارنجک عظیمی را می فرستد که همه دشمنان را پاره می کند.
  مرفا در حالی که دشمن را در هم می زند و با انگشتانش هدیه مرگ را پرتاب می کند، جیغ می کشد:
  - بر دوران کمونیسم حکومت کن!
  ناتاشکا پاره کرد، با پای برهنه یک بسته انفجاری پرتاب کرد، یک توده چینی، ویاکنولا:
  - برای نظم جدید شوروی!
  آلینا، با شلیک بسیار دقیق به سمت دشمن، جیغ زد:
  - برای مرزهای جدید کمونیسم می جنگیم!
  و پاشنه برهنهاش تسلیم بمب تخریب شد.
  دخترای دعوا که انگار جرقه از چشمشون می ریزه.
  نه، ژاپنی ها نمی توانند چنین افرادی را حتی همراه با نیروهای چینی تسخیر کنند. و سامورایی میله به حمله.
  و دوباره جنازه ها را در همه راه ها پرتاب می کنند. اما تعداد آنها بسیار زیاد است و گردان زیباروهای پابرهنه باید عقب نشینی کنند.
  و دختران نینجا ژاپنی هستند. و مبارزه با آنها بسیار دشوار است.
  آنها بسیار درخشان، جنگنده و زیبا هستند. و پاهای خود را با انگشتان برهنه پرتاب می کنند، هدیه هایی با قدرت مخرب بزرگ.
  یک دختر نینجا با موهای آبی سربازان شوروی را با شمشیر کوتاه می کند و جیغ می کشد:
  - برای دوران سلطنت امپراطور!
  یک دختر نینجا با موهای زرد آسیاب بادی را میچرخاند، ارتش روسیه را درهم میکوبد و جیغ میکشد:
  - شکوه به دوران بانزایی !
  یک دختر نینجا با موهای قرمز از تکنیک هلیکوپتر استفاده کرد، حرف یک افسر شوروی را قطع کرد و فریاد زد:
  - ما همیشه برنده ایم!
  یک دختر نینجا با موهای سفید از تکنیک پروانه استفاده کرد، سه سرباز روسی را قطع کرد و با انگشتان پا برهنه یک نخود پرتاب کرد. منفجر شد و سی و چهار را ورق زد.
  رزمنده جیغی کشید:
  - برای سفارش جدید ژاپنی!
  چنین دخترانی در اینجا فوق العاده هستند و واقعاً باحالند... و ارتش سرخ در خاور دور با یک دشمن جدی روبرو شد.
  اما در مرکز، نیروهای شوروی حمله ناگهانی را به سمت Rzhev آغاز کردند.
  در اینجا خدمه الیزابت برای اولین بار با تانک جدید IS-2 می جنگند. خودرویی که امیدهایی به آن دوخته شده است. معمولاً پنج خدمه وجود دارد، اما در اینجا جنگجویان با چهار نفر کنار می آیند.
  الیزاوتا یک تفنگ 122 میلی متری شلیک می کند. یک پرتابه مخرب با نیروی مرگبار پرواز می کند. یک قوس را توصیف می کند و از فاصله دور به T-4 برخورد می کند.
  الیزابت فریاد می زند:
  - این یکی رو خوب زدم!
  اکاترینا در پاسخ اتهام می زند، از انگشتان پا برهنه استفاده می کند و با ناراحتی می گوید:
  - اما تفنگ خیلی سریع شلیک نمی کند!
  الیزابت با این موضوع موافق بود:
  - اصلاً یک ناوشکن تانک ایده آل نیست!
  النا که با پاهای برهنه خود به بارگیری اسلحه کمک کرد، خاطرنشان کرد:
  - اما قاتل است!
  و سپس کاترین شلیک کرد. و گلوله از فاصله دور به پلنگ اصابت کرد. بله اسلحه قاتل...
  اکاترینا خاطرنشان کرد:
  - ما انرژی و هیجان زیادی داریم!
  النا با این موافق بود:
  - خیلی زیاد! افتخار بر روسیه!
  افراسیا همچنین خاطرنشان کرد:
  - دید این خودرو ضعیف است. چگونه به آن شلیک می کنید؟
  النا به طور منطقی اشاره کرد:
  - و ما چنین چشم ورزیده ای داریم! اگر قرار است بزنیم، می زنیم!
  و رزمندگان با هم آواز خواندند:
  - ما نمی ترسیم و همیشه می جنگیم!
  . فصل شماره 7.
  در 21 آوریل، آستاراخان هنوز تا حدی تحت کنترل شوروی باقی ماند. آلمانی به طور کامل توسط آن اسیر نشد.
  زمین امکان دفاع خوب را در اینجا فراهم کرد. و آلمانی ها تصمیم گرفتند تاکتیک را تغییر دهند. آنها به جای حمله به بمباران و گلوله باران روی آوردند.
  آلنکا و تیمش در یک پناهگاه پنهان شدند و منتظر گلوله باران عظیم بودند.
  شش نفر از آنها دختر بودند که ورق بازی می کردند. آنها عرشه ها را با انگشتان پا برهنه نگه داشتند و بحث کردند.
  آنیوتا با عصبانیت خاطرنشان کرد:
  - در قفقاز فقط ایروان دست نخورده باقی ماند. این تنها آخرین جزیره ما در این منطقه است. بعدش چی؟
  آلنکا به طور منطقی پیشنهاد کرد:
  - به احتمال زیاد آنها به مسکو خواهند رفت. این عقیده آنهاست!
  آلا با آهی گفت:
  - نیروها بسیار نابرابر هستند ... ما واقعاً در جنگ باختیم و سرباز کافی نداریم!
  ماریا به طور منطقی اشاره کرد:
  - و نازی ها ضرر می کنند! آنها نمی توانند در برابر ما مقاومت کنند!
  ماتریونا نظر خود را بیان کرد و با انگشتان پا برهنه کارتی را پرتاب کرد:
  - ما برای بردن به دنیا آمده ایم و مطمئناً پیروز خواهیم شد، من این را می دانم!
  ماروسیا موافقت کرد و با انگشتان پا برهنه با حریفش مبارزه کرد:
  - البته شکی نیست!
  آلنکا چندان خوشبین نیست و با پای برهنه و برنزه اش کارت را پرتاب می کند:
  ما دخترها ممکن است مجبور باشیم تحت اشغال زندگی کنیم، اما من معتقدم که قطعا پیروز خواهیم شد!
  آنیوتا قاطعانه گفت:
  - می تونی با روش های پارتیزانی بجنگی و وقتی با همچین باحالی مبارزه کنی خیلی قشنگ میشه!
  آلا با پرخاشگری خاطرنشان کرد:
  - باید فعال تر بجنگیم!
  دخترها از حرف زدن دست کشیدند. سپس به موضوع دیگری رفتند.
  ماروسیا با ناراحتی گفت:
  - تعداد مؤمنان در حال افزایش است. بر خلاف هر منطقی!
  آنیوتا به این موضوع اعتراض کرد:
  هیچ کس هنوز ثابت نکرده است که خدا وجود ندارد. و او نمی تواند خلاف آن را ثابت کند. بنابراین در اینجا می توانید تا بی نهایت استدلال کنید.
  آلنکا تایید کرد:
  - و بحث در اینجا احمقانه و بی فایده است!
  اللا با این موضوع موافق بود:
  - بله، این گفتگو فایده ای ندارد. علاوه بر این، اگر خدایی هست، پس او طوری است که نباشد، برای او بهتر است!
  ماتریونا خندید و گفت:
  - بهتر است چنین خدایی وجود نداشته باشد! در ضمن بیایید آواز بخوانیم!
  و دختران در گروه کر آواز خواندند.
  ما دختر هستیم که به کومسومول میپیوندیم
  آنها با ایمان سوگند یاد کردند که میهن باشند ...
  به طوری که شکستی خشمگین در انتظار نازی ها بود،
  خوب، و روسیه برای زندگی در کمونیسم!
  
  از این گذشته ، لنین با ما است ، انگار مانند فلز ،
  از برنزی که از هر فولادی قوی تر است...
  من آرزو داشتم دنیا را بچرخانم
  همانطور که استالین نابغه بزرگ وصیت کرد!
  
  ما سرزمین پدری را خنک تر خواهیم کرد
  و ما میهن را بالاتر از ستاره ها خواهیم برد ...
  باشد که با اعضای کومسومول موفقیت حاصل شود،
  با اینکه پاهای کوچک ما کاملا برهنه است!
  
  فاشیست به میهن من حمله کرد،
  سامورایی ها با وقاحت از شرق می آیند...
  من عاشق عیسی و استالین هستم
  و من به دشمن ایمان دارم، او را تکه پاره خواهیم کرد!
  
  سواروگ با ما است ،
  که به شوخی، کمونیسم را می سازد...
  میله شکوهمندتر از همه در جهان است،
  به آگاهی و اراده می افزاید!
  
  من معتقدم هرگز تسلیم نخواهیم شد،
  وطن را به زانو نگذارید...
  رفیق استالین یک ستاره درخشان است،
  و معلم ما نابغه دانا لنین است!
  
  ما میهن خود را خواهیم ساخت،
  زیباتر و درخشان تر در این سیاره ...
  و این خواهد شد، تفنگ کشنده را بشناسید،
  اجازه دهید بزرگسالان و کودکان از آن لذت ببرند!
  
  سوروگ را بسوزان ، در دلت نسوزی،
  شما حامی تمام شمشیرهای روسیه هستید ...
  من معتقدم به زودی بهشتی قوی خواهیم ساخت
  عیسی خواهد آمد ماموریت مقدس!
  
  به باند هیتلر اعتماد نکنید، دوستان،
  که او به راحتی و تهدید آمیز پیروز خواهد شد...
  همه ما به یک خانواده نیاز داریم -
  و باور کنید، برای دوست داشتن وطن دیر نیست!
  
  خداوند متعال از همه ما محافظت می کند،
  پرچم سه رنگ را بر روی زمین برافراشته خواهد کرد...
  و شکارچی بد به بازی تبدیل می شود،
  ما هم می توانیم با شیطان کنار بیاییم!
  
  من عاشق میهن بزرگ هستم
  در تمام کائنات زیباتر از تو وجود ندارد،
  ما روسیه را برای یک روبل نمی فروشیم،
  بیایید صلح و شادی را در جهان ایجاد کنیم!
  
  به نام میهن ما، یک رویا،
  روسیه بزرگ بلند خواهد شد ...
  بقیه چیزها فقط غرور است
  و یک مسیح جدید با ما خواهد بود!
  
  ای لادای قادر من،
  شما به روس ها عشق و آرامش خواهید داد ...
  من به تو رو می کنم پس دعا می کنم
  و در صورت لزوم با رعد و برق ضربه بزنید!
  
  مریم مادر خدای آسمان،
  کائنات به عیسی...
  به خاطر تو خدای بزرگ قیام کرد
  مردم ذائقه واقعی را از دست نداده اند!
  
  توجه کنید که اعضای Komsomol هستند
  خدایان روسیه بسیار مورد احترام هستند ...
  ما فرزندان بزرگ وطن هستیم،
  روس ها همیشه برنده می شوند!
  
  دوستان باید به میهن دعا کنند،
  پرون، یاریلو و سواروگ قدرتمند هستند...
  ما شوهران بسیار قوی خواهیم بود
  و ما حتی ابرها را در آسمان خواهیم دمید!
  
  اکنون دشمن قبلاً از مسکو به عقب پرتاب شده است.
  خیلی به فاشیست ها صدمه زدی...
  ما به عیسی و استالین وفادار هستیم،
  به اندازه کافی تانک با اسلحه وجود خواهد داشت!
  
  نه، دشمن نمی تواند روس ها را مهار کند،
  از آنجایی که رزمندگان ما همه چیز قدرتمند هستند ...
  امتحانات، واگذاری، فقط برای پنج نفر،
  به طوری که هر پسری بسیار قوی خواهد بود!
  
  باور کنید، استالینگراد با شکوه خواهد بود،
  و ما او را از هجوم حفظ خواهیم کرد ...
  یک صف شوالیه پیروز خواهد آمد،
  با اینکه خون در جریانی غیرقابل کنترل جریان دارد!
  
  دختران پابرهنه در سرما
  می دوند و با پاشنه هایشان سوسو می زنند...
  و با مشت به فاشیست ها خواهند زد،
  قابیل غیر معاشرتی پهن خواهد شد!
  
  همه چیز خوب خواهد شد، مردم آن را خوب می دانند،
  ما در فضا هستیم، صور فلکی را باز خواهیم کرد...
  از این گذشته ، شک کردن در شجاعت گناه است ،
  و مردی بر عرش خدا خواهد بود!
  
  علم به زودی مردگان را زنده خواهد کرد،
  ما می توانیم جوان تر و زیباتر شویم ...
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است،
  به مادر زیبای من روسیه!
  دخترها یک شعر کامل را به خوبی خواندند و با پاهای برهنه خود به ورق بازی ادامه دادند ...
  22 آوریل تولد لنین بود. دخترها الکل رقیق شده با آب و قهوه مینوشیدند و زیر لب خرخر میکردند...
  ارتش سرخ یکی دیگر از عملیات Rzhev- Sychevsk را در مرکز انجام داد. آلمانی ها در حالت تدافعی بودند و به مقابله پرداختند. تانک های جدید شوروی T-34-85 و IS-2 جنگیدند. آخرین ماشین اغلب در گل و لای گیر می کرد. بله، و زره "ببر" -2 و "گربه" سنگین تر روی پیشانی نگرفت. "Panther" -2 نیز فقط از نزدیک می تواند سوراخ شود.
  آلمانی ترین خودروی شوروی را از فاصله دورتر سوراخ کرد.
  هیتلر به طور کلی از "پلنگ" -2 که به طور رضایت بخشی محافظت می شود و عملکرد خوب رانندگی و سلاح ها راضی بود. اما او خواستار ساخت تانکی شد که محافظت بهتری داشته باشد و در عین حال به طور قابل تحملی رانندگی کند ...
  "موس" در این مورد ثابت شد که یک ماشین ناکارآمد است. E-100 به طور فعال به عنوان بخشی از سری "E" توسعه یافت. قرار بود چیدمان موتور و گیربکس با هم ساخته شود و برجک مانند بدنه باریکتر و شیب بیشتری داشت. ضخامت زره نیز مانند ماوس قابل مقایسه بود، اما وزن آن به دلیل ارتفاع به 130 تن کاهش یافت. در این حالت ، برعکس ، موتور باید با قدرت 1500 اسب بخار قوی تر شود و تانک تحرک رضایت بخشی داشته باشد.
  به طور کلی قرار بود سری "E" نسل جدیدی از تانک ها باشد. با سیلوئت های پایین تر، با زوایای بزرگ از تمایل منطقی، اسلحه ها و موتورهای قدرتمند، طرح متراکم.
  با این حال، در حالی که آلمانی ها قبلاً اتومبیل های خوبی داشتند. "Panther" -2 جایگزین مدل قبلی شد. همچنین یک "تایگر" -2 جدید با موتور قوی تر، یک برج باریک وجود داشت. محافظت بهتر و وزن سبک تر.
  بنابراین نازی ها ساکت ننشستند.
  در 24 آوریل 1944، اولین جت بمب افکن آرادو آلمان با هدیه مرگ به مسکو حمله کرد. او بمب را از ارتفاع زیاد پرتاب کرد و به راحتی از جنگنده های شوروی پیشی گرفت.
  هیتلر گفت که اکنون اتحاد جماهیر شوروی شانسی ندارد و به زودی پایان ارتش سرخ فرا خواهد رسید.
  در 25 آوریل، حمله جدیدی به آستاراخان آغاز شد. اولین ماشین حرکتی زمین نیز در این نبرد شرکت کرد: یک تانک زیرزمینی.
  دو دختر آلمانی روی آن دعوا کردند: مرسدس و دورا. رزمندگان یک مدل زیرزمینی را آزمایش کردند که در زمین حرکت می کرد.
  هنوز هم با یک توپ 75 میلی متری لوله کوتاه و چهار مسلسل کاملاً سبک است.
  دختران ماشین ها را روی زمین می کشند. مته ها می چرخند و سنگ را برش می دهند. حرکت کاملا کند است، هفت کیلومتر در ساعت، که برای تجهیزات زیرزمینی بد نیست.
  مرسدس انگشتان پا برهنه را روی اولین جوی استیک در ارتش آلمان فشار می دهد. کار کردن با آن بسیار راحت است و تلفظ می کند:
  - در اینجا علم آلمانی ما موفق شد!
  دورا با این موضوع موافقت کرد:
  - بله، ما قبلاً خیلی چیزها را می دانیم! قدرت ما خیلی زیاد است!
  همچنین با جوی استیک کنترل می کند. دختران در حال آزمایش یک دستگاه خاص با رادار هستند.
  اینجا یک باتری شوروی پیش رو است و می توانید زیر آن شیرجه بزنید.
  مرسدس در حالی که دندان هایش را در می آورد می گوید:
  - ما یک نظم جدید خواهیم ساخت!
  و اکنون ماشین نازی ها ظهور می کند. یک پرتابه تکه تکه شدن با انفجار قوی به تفنگ های شوروی اصابت می کند. و به سربازان ارتش سرخ ضربه می زند.
  دورا با خنده گفت:
  - درود بر بدخواهی بزرگ!
  و با انگشتان برهنه شوت های دقیقی می زند. به دشمن ضربه می زند و جیغ می کشد:
  - جلال به رویای جدید!
  مرسدس از مسلسل ها خط می زند و زوزه می کشد:
  - برای دوران رویاهای بزرگ!
  دخترها می خندند و خودشان را تشویق می کنند. اینها چنین جنگجویان تهاجمی و بسیار سریعی هستند.
  دونا با پرخاشگری می گوید:
  - در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد!
  و با انگشتان برهنه دکمه ها را فشار می دهد و دوباره به سمت توپخانه شوروی شلیک می کند.
  مرسدس با لبخند تایید می کند:
  - و حتی زیباتر خواهد شد!
  و همچنین با انگشتان برهنه اش تیراندازی می کند. اینجوری این دخترای جنگنده شلیک میکنن
  خب یه وسیله دیگه برای جنگ...
  یورش نازی ها به آستاراخان در حال افزایش است ...
  همه رویکردها قطع شد... و نیروهای شوروی مجبور شدند در 1 مه 1944 تسلیم شوند و دفاع طولانی و قهرمانانه از شهر را تکمیل کردند. این سنگر نیز سقوط کرد.
  نازی ها سقوط آستاراخان را با آتش بازی جشن گرفتند. اما باز هم دفاع بیهوده نبود. و کرات ها برای تکمیل نیروهای خود و جمع آوری ذخایر به زمان نیاز داشتند...
  فورر قصد داشت در جهت ساراتوف و بیشتر در امتداد ولگا با دورگذر عمیق مسکو پیشروی کند.
  اما در حالی که آلمانی ها در حال جمع آوری مجدد نیروهای خود بودند، در حال جمع آوری ذخایر بودند. و نبردها در هوا بود.
  هوانوردی آلمان سعی کرد برتری خود را تثبیت کند. آزمایشات رزمی ME-262 عدم اطمینان این دستگاه و تصادفات مکرر آن و همچنین مشکلات مانورپذیری را نشان داد. بنابراین در حالی که هیچ ایده ای در مورد جایگزینی کامل واحدهای آلمانی با این هواپیما وجود نداشت. TA-152، برعکس، ثابت کرد که یک ماشین عالی برای زمان خود است و به طور فزاینده ای معرفی می شد. ME-309 و ME-109 در خدمت باقی ماندند.
  موشک ME-163 جنگنده خوبی برای جنگ بود، اما زمان پرواز بسیار کم استفاده از آن را در نبرد تقریبا غیرممکن کرد.
  هواپیمای بمب افکن جت آرادو بود که به دلیل سرعت بالا، سرنگونی آن با توپ های ضد هوایی تقریبا غیرممکن بود و جنگنده های شوروی قادر به رسیدن به آن نبودند. جت های شناسایی بسیار خوب بودند. آلمانی ها ماشین های دیگری را نیز توسعه می دادند. به عنوان مثال، XE-162، جنگنده ای سبک تر از ME-262، ساخت آسان، ارزان و قابل مانور، بنابراین می توان آن را بیشتر از چوب ساخت. و سایر مبارزان و ME-1010 و TA-183... و یک اصلاح پیشرفته تر و قابل اعتمادتر از ME-262 X. و جنگنده های بدون دم گوتا، و خیلی چیزهای دیگر.
  با این حال، تاکنون جنگندههای آلمانی ملخدار بسیار قویتر از ماشینهای شوروی بودند. که از نظر کیفیت پایین آمدند و هم در موتورها و هم در سلاح ها نسبتاً ضعیف بودند. علاوه بر این ، Yak-9 ساده تر شد و اکنون فقط یک توپ 20 میلی متری هوانوردی روی آن قرار گرفت و مسلسل را رها کرد. این امر هزینه را کاهش داد و تولید را ساده کرد و باعث کاهش وزن شد.
  با این حال، مسلسل در برابر هواپیماهای آلمانی نسبتاً ضعیف است. تا کنون، اتحاد جماهیر شوروی توان تولید مدل های پیشرفته تر از ماشین ها و پاس های سرعت و سلاح در مقابل نازی ها را نداشت. وزن بیشتر ماشین ها نیز مشکلاتی را در مانورپذیری ایجاد می کرد.
  و کمبود سوخت آموزش پروازی پرسنل بالدار را کاهش داد.
  آلوینا و آلبینا، با تسلط بر سلاح های قدرتمند ME-309 با سرعت مناسب، نمی خواستند روی ME-262 فرود بیایند، که اغلب خود را سقوط می کرد. و از نظر سرعت آنها در حال حاضر قوی تر از روس ها هستند.
  آلوینا، با قطع یک ماشین شوروی، خاطرنشان کرد:
  - دعوا در آسمان جالب است!
  آلبینا با استفاده از پاهای برهنه خود، جنگنده را به سمت هدف هدایت کرد و آن را له کرد، موافقت کرد:
  - بله، ما در اصل قوی ترین در جهان هستیم!
  و دخترها دیوانه وار خندیدند.
  می معلوم شد نسبتا آرام است. ارتش سرخ همچنان در تلاش بود تا لبه Rzhev را قطع کند.
  الیزاوتا از IS-2 به طرف مخالفانش شلیک کرد... ماشین شوروی فقط در قسمت بالایی جلوی بدنه از محافظت خوبی برخوردار بود. پیشانی برج به اندازه کافی محافظت نشده است. و حتی از فاصله نزدیک نیز می توان توسط توپ های T-4 نفوذ کرد. با این حال، آخرین تانک در نهایت در ماه می متوقف شد، مانند پلنگ و شیر و موش معمولی. اکنون در سری "Patera"-2 و "Tiger"-2 حداکثر یکپارچه و با سلاح های مشابه هستند.
  این خودروها در جلو به خوبی محافظت میشوند، در کنارهها نسبتاً ضعیف هستند و از نظر وزن تفاوت بیشتری دارند. مشخصات رانندگی آنها با موتورهای جدید برای ارتش قابل قبول است. اما این تانک ها هم موقتی هستند... آنها در حال آماده شدن برای جایگزینی آنها با "Panther"-3 و "Tiger"-3 از سری "E" هستند. با چیدمان متراکم تر، موتور و گیربکس در یک بلوک و عرض، با شاسی سبک، ساده و در عین حال قابل عبور و تعمیر آسان.
  خودروهای جدید باید بهتر محافظت شوند، اما در هر صورت بدون افزایش وزن قابل توجه.
  به قیمت اسلحه، اینجا وحدت وجود ندارد. زره تانک های شوروی خیلی ضخیم نیست و کیفیت پایینی دارد. و قرار دادن یک کالیبر بزرگ از سلاح ها منطقی نیست. توپ 88 میلی متری ارتش خوب است. او از چهار کیلومتری سی و چهار حرکت می کند و کمی نزدیکتر به -2 می رسد. بنابراین توسعه در حال انجام است ...
  در اتحاد جماهیر شوروی، چیزی باید پاسخ داده شود. اما این چیزی است که هنوز مشخص نیست... برنامه هایی برای ایجاد SU-100 وجود دارد. این اسلحه خودکششی به سادگی موثر و با عملکرد نافذ است. با او، امیدهایی برای مبارزه با تانک های سنگین رو به رشد رایش سوم وجود دارد. اما هنوز باید انجام شود، مانند پوسته های چنین هیولایی، و تولید انبوه اسلحه باید ایجاد شود، که در شرایط زمان جنگ زیاد نیست، واقعی است.
  اما خدمه تانک الیزابت در T-34-85 می جنگند. و دخترانی با پاهای برهنه و بیکینی شجاعانه مبارزه می کنند.
  الیزابت با انگشتان برهنه به سمت نازی ها شلیک می کند و پلنگ را به پهلو سوراخ می کند و می گوید:
  - برای کمونیسم بزرگ!
  و سی و چهار آنها می پرند و سریع می چرخند و شلیک می کنند.
  اکاترینا نیز بسیار دقیق به سمت دشمن شلیک می کند. مخزن منسوخ T-4 آن را به پهلو می شکند و جیغ می کشد:
  - افتخار شوالیه های اتحاد جماهیر شوروی!
  و دوباره به دوستانش چشمک می زند. چنین دختر مبارزی معلوم شد.
  النا نیز به سمت دشمن شلیک می کند. بسیار دقیق آن را سوراخ می کند، در این مورد پیست اسکیت ببر-2 را می شکند و در بالای ریه هایش غرش می کند:
  - برای روسیه مقدس!
  Euphrasia با دقت به سمت دشمن شلیک می کند. یک شلیک دقیق به سمت دشمن انجام می دهد، فلز را می شکند و جیغ می کشد:
  - برای کمونیسم مقدس!
  و دختران با اطمینان تانک خود را مستقر می کنند و از پوسته ها منحرف می شوند. کتک زدن دخترا کار راحتی نیست
  در اینجا، جدیدترین و مهیب "شیر" -2 در برابر آنها ظاهر شد. سعی کنید از طریق چنین تانکی بشکنید، و او سعی می کند به سی و چهار ضربه بزند.
  و از فاصله دور شوت می کند.
  الیزابت با ارسال توییتی پاسخ داد:
  - شما آن را نمی گیرید!
  و یک پرتابه را از فاصله دور به تانک "Lev" -2 می فرستد. به پیشانی او می زند.
  هیتلری می زند.
  سپس کاترین دوباره با استفاده از انگشتان برهنه خود به سمت دشمن شلیک می کند و این بار پرتابه با توصیف قوس، فقط به فاشیست در لوله بلند توپ برخورد کرد.
  کاترین فریاد زد:
  - چشم تیزبین، دست های کج، این به ما مربوط نیست!
  آلمانی که تنه خود را گم کرده بود، به سرعت شروع به چرخیدن کرد و رفت. "شیر" -2 اولین تانک آلمانی است که گیربکس و موتور در جلو در یک بلوک قرار گرفته اند و گیربکس روی خود موتور است.
  این به او اجازه داد تا قد خود را کاهش دهد و وزن خود را کاهش دهد و سرعت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. و بنابراین "Lev" -2 رفت و فرصتی برای شکستن فاصله داشت ...
  النا با استفاده از انگشتان پا برهنه اسلحه را نشانه گرفت و آن را گرفت و به سمت دشمن شلیک کرد. گلوله به پشت بدنه شیر برخورد کرد، اما کمانه کرد...
  النا غر زد:
  - لعنتی، فاصله زیاد است. ما او را اینطور نمی گیریم!
  کاترین غرغر کرد و دندان هایش را بیرون آورد:
  - "لئو"، دخترا این "لئو" است، ناراحت نشویم! به زودی شما دوستان را می شناسم، بسیار شرم آور خواهد بود!
  و تانکشون به تی 3 برخورد کرد، این تانک تازه از کنارش چرخیده بود و از فاصله دور قابل اصابت بود.
  و دختر با انگشتان پا برهنه شلیک کرد و نعره زد:
  - افتخار به دوران کمونیسم روی زمین!
  افراسیا با عصبانیت، تیراندازی به سمت دشمن و با استفاده از پاشنه های برهنه خاطرنشان کرد:
  - وطن ما قوی است، از جهان محافظت می کند!
  الیزابت در حالی که دندان هایش را بیرون می آورد، چهچهه می زد و آواز می خواند و در حالی که می رفت یک شعر کامل می سرود:
  ما مغلوب شیطان نخواهیم شد
  وطن من زیباترین دنیاست
  درود بر کشور زیبا ....
  بزرگسالان و کودکان در آن خوشحال خواهند شد!
  
  بگذار نیلوفرهای دره در آن شکوفا شوند،
  و سرود شایسته ای توسط کروبیان نواخته می شود ...
  فورر کاپوت خواهد آمد
  روس ها در جنگ شکست ناپذیرند!
  
  اعضای کومسومول با پای برهنه می دوند،
  با پاشنه های برهنه بر برف می کوبند...
  هیتلر تو فقط باحال به نظر میرسی
  من شما را در یک تانک حرکت می دهم!
  
  آیا می توانیم نازی ها را شکست دهیم؟
  مثل همیشه ما دخترانی پابرهنه هستیم...
  مهیب ترین شوالیه خرس ماست،
  همه را با مسلسل خواهد کشت!
  
  نه، ما دخترها در حال حاضر خیلی باحالیم،
  ما به معنای واقعی کلمه همه دشمنان را پاره می کنیم ...
  چنگال ها، دندان ها، مشت های ما...
  ما مکانی را در بهشت شگفت انگیز خواهیم ساخت!
  
  من معتقدم که کمونیسم سرد وجود خواهد داشت،
  کشور در آن شکوفا می شود، توصیه را باور کنید ...
  و نازیسم غم انگیز ناپدید خواهد شد،
  آنها، من معتقدم، شاهکارها خوانده می شوند!
  
  شکوفا خواهد شد، من معتقدم لبه طوفانی است،
  از پیروزی دوباره به پیروزی می رسیم...
  نیکلاس ژاپنی را شکست دهید
  سامورایی برای پست جواب می دهد!
  
  به خودمان اجازه نمی دهیم کج شویم،
  دشمنانمان را با یک ضربه له کن...
  بگذار شکارچی تبدیل به شکار شود
  ما ورماخت را به دلایل خوبی له کردیم!
  
  
  باور کن تسلیم نشویم،
  روس ها همیشه قادر به مبارزه با ...
  ما سرنیزه هایمان را از فولاد تیز کردیم،
  فورر تبدیل به تصویر یک بوفون می شود!
  
  وطن من همین است
  آکاردئون روسی در آن می نوازد ...
  همه مردم یک خانواده دوستانه هستند،
  هابیل پیروز می شود نه قابیل!
  
  به زودی در شکوه اتحاد جماهیر شوروی خواهد بود،
  گرچه دشمن ما ظالم و خائن است...
  ما نمونه ای برای شجاعت خواهیم بود،
  روح روسی در نبردها تجلیل خواهد شد!
  . فصل شماره 8
  مه 1944 به سرعت گذشت... آلبینا و آلوینا در حال جمعآوری قبوض در هواپیما بودند.
  آنها دخترانی هستند که گویی بر بال های کروبیان می شتابند.
  آلبینا با انگشتان پا برهنه هواپیمای روسی را ساقط می کند و جیغ می کشد:
  - برای رایش سوم!
  آلوینا نیز پابرهنه است و با بیکینی هواپیمای شوروی را سرنگون می کند، آن را تکه تکه می کند و جیغ می کشد:
  - برای کمونیسم آریایی!
  پس از آن، دختران با استفاده از یک توپ 37 میلی متری شروع به تیراندازی به سمت تانک های شوروی کردند.
  آنها سی و چهار را ناک اوت می کنند و جیغ می کشند:
  - ما خیلی باحالیم!
  آلبینا با پاشنه برهنه و گرد خود پدال را فشار می دهد و جیک می کند:
  - بگذار کمونیسم معروف شود!
  و ماشین شوروی را می شکند.
  آلوینا نیز با دقت به دشمن شلیک می کند، او را ناک اوت می کند و جیغ می کشد و دندان هایش را در می آورد:
  - حقیقت ما در مشت است!
  چنین دختران شوخ... و هنگ های شوروی را نابود می کنند... مثلاً IS-2 را گرفتند. بنابراین آنها از هوا به او حمله کردند و چگونه آن را از یک تفنگ هواپیما میخ کردند . آنها فلز را شکستند و باعث سوختن مخزن شدند. و کیت های جنگی را منفجر کنید.
  آلبینا در بالای ریه هایش جیک جیک کرد:
  - دختر عاشق کشتن است! اینجا دختره!
  آلوینا در حالی که دندان های مرواریدی اش را بیرون می آورد خش خش کرد:
  - افتخار به میهن ما! برای کمونیسم!
  دختران قبلاً به نابودی تمامیتخواهانه مخالفان دست زدهاند.
  و ارتش سرخ با اطمینان شکست خورد.
  و گردا با خدمه "پلنگ" -2 خود جنگید و درگیر نابودی کامل بود.
  دختر با انگشتان پا برهنه توپ را نشانه رفت. سی و چهار را زمین زد و نعره زد:
  - برای عظمت کمونیسم به روش آریایی!
  شارلوت همچنین با انگشتان پا برهنه خود به سمت تانک شوروی شلیک کرد، زره را شکست و فریاد زد:
  - برای موفقیت بزرگ در جهان!
  لعنتی بدون مراسم زیاد و کریستینا. بله، او این کار را به درستی انجام داد، با پاشنه برهنه خود سی و چهار شوروی را در هم کوبید و فریاد زد:
  - برای مرزهای بزرگ!
  ماگدا نیز به نوبه خود یک پرتابه شلیک کرد و نعره زد:
  - برای نظم جدید آریایی!
  سپس دختران آن را گرفتند و یکصدا خواندند:
  - ما همه طرفدار آزادی هستیم، برای نظم جدید می جنگیم! به زودی مردمان آریایی خواهند شد، ما با آتش و شمشیر می جنگیم!
  رزمندگان، باید بگویم، معلوم شد که بسیار جنگنده بودند. و اگر دشمن را ساقط کنند، تا آخر.
  اتحاد جماهیر شوروی مورد حمله نیروهای برتر قرار گرفته است. ژاپن از شرق به داخل فشار می آورد.
  دو خلبان ژاپنی توشیبا و تویوتا از هوا به مواضع شوروی حمله می کنند.
  هر دو زن ژاپنی بسیار زیبا و پابرهنه و بیکینی هستند.
  توشیبا به هوا نزدیک می شود، سقف یک تانک شوروی را می شکند و غرش می کند:
  - من هیولایی از جهنم ژاپنی هستم!
  تویوتا در حالی که انگشتان پای برهنهاش را روی پدال فشار میدهد و دشمن را قطع میکند، جیغ میزند:
  - برای عظمت ایده های ژاپن!
  این دختران شگفت انگیز هستند. و دشمنان را بسیار فعالانه درهم می شکند.
  و اتحاد جماهیر شوروی واقعاً به سامورایی ها می بازد. و قابل درک است که چرا. کجا باید در برابر چنین تعصب و تکنولوژی مقاومت کرد.
  دختران ژاپنی اینجا در نور هستند، اما تانکهای زیرک از بین میروند و ارتش سرخ بهطور خاص کوبیده میشود.
  واحدهای تانک شوخی ندارند.
  توشیبا از هوا بر مواضع اتحاد جماهیر شوروی بمبها پرتاب کرد و چند اسلحه به پرواز درآمدند و جیک جیک کردند:
  - برای کمونیسم بزرگ!
  بعدش میخنده...
  تویوتا در حال پرواز خاطرنشان کرد:
  - خدایان روسی عجیب هستند. آنها مرد مصلوب شده بر صلیب را می پرستند و او را خدا می دانند. حتی یه جورایی خنده دار میشه!
  توشیبا در پاسخ قهقهه ای زد و گفت:
  - و ما خودمان به زودی خدا خواهیم شد و تکامل الوهیت خود را ادامه خواهیم داد!
  و دختران بسیار مایل به خندیدن هستند.
  تویوتا خندید:
  - قدرت ما در وحدت است!
  توشیبا به شدت این موضوع را تایید کرد:
  - قدرت ما، مشت ما!
  و دوباره از آسمان، جریانی از گلوله های هواپیما را بر روی دشمن فرو می ریزند و سی و چهار را می شکند.
  اینا دخترای دعوا هستن و دیگه چی میگن. ژاپن همه را خواهد بلعید و خواهد سوزاند.
  و هنگامی که یک پیشگام شکنجه می شود، معلوم می شود که بسیار پرخاشگر است.
  به خصوص اگر پاشنه پسر بچه سرخ شده باشد. این کاملاً فوق العاده ترین اقدام است ...
  و دخترها با صدای بلند فریاد می زنند...
  و دختران شوروی نیز شجاعانه می جنگند و مخالفان خود را ساقط می کنند. و با چشم انتظاری و رم زدن عمل می کنند.
  آناستازیا ودماکووا و آکولینا اورلووا زیبایی های بسیار فعال در آسمان هستند.
  و نازی ها را با وجود اینکه هواپیماهای قوی تری دارند سرنگون می کنند.
  آناستازیا ماشه ها را با انگشتان برهنه فشار می دهد و آواز می خواند:
  -قوی بودن بد نیست حتما!
  آکولینا ماشه را با پاشنه برهنه فشار می دهد و تایید می کند:
  - ما نازی ها را خیلی سخت شکست خواهیم داد!
  و هر دو دختر آواز خواندند:
  - قوی، قوی، شکست دادن بسیار سخت! قوی، قوی، شکست دادن بسیار سخت!
  پس از آن، جنگجویان شروع به خواندن کلمات قصار بالدار کردند که مانند اسب ها، یا بهتر است بگوییم نریان های جوان تاختند.
  سیاستمداران اغلب برای بستن یقه رای دهندگان قلدری می کنند !
  یک سیاستمدار مغرور رای دهندگان را مثل مرغ له می کند!
  یک سیاستمدار رویای سوار شدن بر اسب سفید را در سر می پروراند تا قلاده را به یک رای دهنده بزند!
  روباه نیشهای کوچکی دارد و میخواهد آنها را ببلعد و کلاً آنها را پنهان کند!
  سیاستمداری که زیاد در مورد بشردوستی صحبت می کند یک آدمخوار معمولی است!
  و خرس را می توان با سخنانی به شیرینی عسل به خواب برد!
  برای یک مست، ودکای تلخ شیرین تر از عسل است!
  یک خیاط دروغ می گوید و سرخ نمی شود، یک سیاستمدار "سرخ" می شود و دروغ می گوید!
  زنی که کفش هایش را انداخته، مردی را در حد یک ولگرد می پوشد!
  اگر می خواهی به خدا نزدیک شوی، حرصت را کوتاه کن!
  حتی در بی تفاوتی ظاهری خداوند متعال عشق نهفته است - از این گذشته ، فرزندان اول از همه می خواهند از زیر مراقبت والدین خود بیرون بیایند!
  خداوند عذاب شر را به تأخیر می اندازد تا به گناهکار فرصت بدهد!
  استعداد و کوشش به عنوان زن و شوهر موفقیت را فقط جفت به دنیا می آورد!
  حتی عسل تلخ است - اگر در آن غرق شوید!
  فریب مانند شراب و بیمار است و شیرین و به سختی می توان آن را متوقف کرد!
  عشق مانند یک پرتابه تکه تکه است - قلب را می شکند، مغز را تکان می دهد، جیب ها را می چرخاند، به پهلو می رود!
  انسان از جهاتی با خدا برابر است - خداوند متعال جهان را آفرید و انسان حماقت را به دنیا آورد: هر دو بی نهایت هستند!
  موفقیتی که بر روی خون بنا می کند - در انتظار سرنوشت خوک چاقو است. آنها رفقای خود را خواهند خورد - نتیجه عصبانیت غم انگیز است!
  گاهی اوقات بهترین راه برای حفظ آبروی خود یک طناب دور گردنتان است! در هر صورت نمی گذارد زمین بخورید!
  شما نمی توانید برای مدت طولانی زیر یک خرس دراز بکشید - شما را خرد می کند!
  گاهی زن به جای پتو مانند ماموت است!
  نویسندهای که برای درو کردن اسکناس تلاش میکند، چیزهای خوب و ابدی نمی کارد!
  کشور بدون قانون مانند بدن بدون اسکلت است! فقط برای اینکه استخوان بندی نشود، انتخابات لازم است!
  اگر می خواهید یک شاهکار خلق کنید، هزینه را فراموش کنید!
  ماهرانه ترین فریب زمانی است که دروغ نمی گویی، اما هیچکس حرفت را باور نمی کند!
  البته شکست نوید مشکلات بزرگی می دهد، اما این تنها بازتابی از یک پیروزی آینده است!
  در نبرد، پیروزی - شجاعت و هوش خوب را به ارمغان می آورد.
  برای ضرب و شتم، ابتدا باید ببینید کجاست!
  پیشاهنگ آهنگر پیروزی است!
  هر احمقی می تواند فلج کند - هر باهوشی نمی تواند درمان کند!
  بسیاری از جلادهای بی ادب - چند پزشک!
  پزشکان به کی و جلاد به کی!
  بدون درد، شجاعت وجود ندارد - بدون شجاعت، پیروزی وجود ندارد!
  عقاید کمونیسم حد حماقت است: اگر سرهای داغ و دلهای سرد متعهد به اجرای آنها شوند!
  کمونیسم سبک است، اما آنهایی که بیش از حد چرب هستند، می سوزند!
  اگر حوصله ندارید، آواز خواندن کمک می کند!
  مردم مثل آهن هستند - تا سرد شود به آن شکل دلخواه بدهید!
  اگر می خواهید محبوب شوید - بیشتر از زور استفاده کنید!
  رتبه بندی مانند علف های جهنمی است - وقتی آن را با اشک و خون آبیاری کنید رشد می کند!
  مردم مانند علف های هرز هستند - هر چه بیشتر آنها را زیر پا بگذاری بالاتر رشد می کنند!
  اتحاد رمز پیروزی است!
  انضباط ابزاری برای پیروزی است! ذهن با آن بازی می کند!
  اتحاد، شجاعت، ایثار کلید پیروزی، آزادی، خوشبختی است! بدون نظم و انضباط ارتش وجود ندارد و بدون ارتش نمی توان به آزادی دست یافت!
  کار ما را قوی تر کرده است، ضرب در ذهن آزادی خواهد داد و همراه با خوش شانسی باعث شادی خواهد شد!
  فرمانده مانند بالای یک هرم است - فقط باید یکی باشد، در غیر این صورت حتی چنین ساختار محکمی فرو خواهد ریخت!
  اشراف خانواده همان نسبتی با شجاعت دارند، مثل بلندی مو به ذهن!
  هیچ شجاعتی از اجداد به ترسو کمک نمی کند!
  تیغه ای از محکم ترین فولاد در دستان سخنگو و ترسو زنگ می زند!
  وحشتناک ترین اسلحه کتاب مقدس در دست یک رذل است!
  ثروت اصلی مرد: قدرت، عامل اصلی تباهی هم هست!
  بهترین حرفه تن فروشی است، شما تجارت را با لذت و هر بار شریک جدید ترکیب می کنید - بدون روال!
  شجره نامه قهرمان - شما می توانید برای یک قرن به خود ببالید، اما در میدان جنگ قرار گرفتید - بزدلانه به سمت عقب می شتابد!
  یک بطری ودکا مانند یک نارنجک است - شما را از پا می اندازد، مغزتان را می کوبد، درونتان را خرد می کند!
  وقتی دل از رحمت پر می شود، به دلایلی کیف پول خالی می شود!
  یک انسان واقعاً آزاد تسلیم سه چیز است - عقل، عشق، خدا!
  عشق مانند گل رز است - برای مدت طولانی شکوفا نمی شود، اما دردناک است!
  عبد در جانش تسلیم است - به شهوات، شهوات، بندگان خدا!
  شانس مانند شن ناپایدار است - فقط تلاش آن را با سیمان می بندد!
  یک فنجان شراب مانند یک اقیانوس است - اگر شما را از دست بدهید، زمین زیر پای خود را گم می کنید!
  زنان قدرت مردانه را دوست دارند، اما نه در صورتی که خودشان آن را تجربه کنند!
  عشق مثل یک قایق است، اگر خیلی سریع پارو بزنید واژگون می شود و غرق می شود!
  در فرصت مناسب مقاله اغوای بزرگسالان توسط جوانان را معرفی می کند!
  نمی توانی دستبند به عشق بزنی!
  آنچه طبیعی است مجرمانه نیست!
  عشق یک احساس لطیف است، اما ضخیم ترین قیدها نگه نمی دارند!
  اگر همه قوانین عمل می کرد، کشور تبدیل به زندانی می شد که در آن از خارج از کشور نگهبان جذب می کردند!
  اصل اجتناب ناپذیر بودن مجازات کار نمی کند زیرا نمی توانید خود را دستگیر کنید!
  پزشکان نباید از مسیر موانع عبور کنند. پس از آن، دست ها می لرزند، و زبان می لرزد و یک لیوان ودکا، بر خلاف خماری، کمکی نمی کند!
  هیچ چیز خسته کننده تر نیست - بیکاری طولانی!
  اکتشاف علمی: تصور تدریجی - تجسم تهاجمی!
  نه جای تفکر، بلکه محل دعوا و جنون!
  تمام مشکلات بشر از خودخواهی سرچشمه می گیرد، سعادت فقط با تلاش مشترک امکان پذیر است!
  یک فرد بدون تیم مانند اخگر است، بدون آتش - نور کمی می دهد و به سرعت خاموش می شود!
  وطن گرم می شود - بهتر از آتش!
  و حیوان در گله بهتر است!
  منطق نباید در خدمت غرایز باشد - ذهن شهوت!
  یک جنگ رخ خواهد داد - یک شاهکار وجود خواهد داشت!
  ماهیچه های بدون مغز، این یک مشت گوشت است - که ماهیتابه روی آن گریه می کند!
  از بین دو دوئل، یکی احمق است، دیگری رذل!
  انسان هر چه بالاتر پرواز کند بیشتر از موقعیت خود ناراضی است!
  سگ تنها مانده، دلتنگ چوب صاحبش می شود!
  فقط او بال دارد - که عقلش به خزیدن عادت ندارد!
  بد است وقتی که مثل یک اسنوب تنها باشی!
  شما تنها هستید و دشمنان لشکر هستند!
  حتی یک فیل را یک حشره می خورد!
  اگر اشکالات یک میلیون نیست!
  رهبر کشور باید با مردم برادر باشد نه برادر!
  . یافتن یک سنگ خشک در اقیانوس آسانتر از اختراعی است که برای اهداف نظامی استفاده نشده باشد!
  پیروزی به عنوان یک زن - با درخشش جذب می شود، اما با قیمتی ترسناک است!
  آتش خدای جنگ و مانند دیگر خدایان نیازمند توجه و فداکاری است!
  یک شمشیر مثل قطره باران می ریزد و پراکنده می شود و وقتی تعدادشان زیاد باشد پیروزی متولد می شود!
  فقط آواز نخوان - برای صلح!
  دلم غمگین است - شکمم خالی است!
  اول کاسه بعد افکار!
  پیروزی ارزش این افتخار را دارد!
  افتخار یک مفهوم نسبی است و باید در درجه اول به سربازان شما اعمال شود!
  چه کسی قبل از مبارزه می نوشد - خماری در عالم اموات!
  لوله ها بی صدا هستند، زیرا تیغه ها آواز می خوانند - فولاد قوی تر و بلندتر از مس است!
  ارتش بدون فرمانده مثل گله گوسفندان بدون چوپان است، اگر یک گرگ نخورد، می ترسد!
  پرواز حماقت بیشتر از ترسو است! از این گذشته ، بیشتر سربازان نه در جنگ ، بلکه در حین تعقیب می میرند!
  جنگ مانند بازی دومینو است، فقط استخوان های شکسته دیگر قابل جمع آوری نیست - زمین نگه می دارد!
  آزار و اذیت، جنگجو را به جلاد، ترسو را به مردی شجاع، انسان فروتن را به گستاخ تبدیل می کند!
  فانتزی مسابقه پوچی و پوچی است! در عین حال دیگر ژانر علمی و منطقی وجود ندارد!
  در جنگ، مانند یک اپرا - هرکس آهنگ خود را می خواند، فقط یک سوژه می تواند جاسوس باشد!
  زنان مدرن همه چیز را به مرد می بخشند - به جز فقر!
  آیا می دانید تفاوت بین جاسوس و پیشاهنگ چیست؟
  میدانم! ما فقط پیشاهنگ داریم - خارجی ها جاسوسان محکمی دارند!
  با یک سر خالی بهتر است یا یک کیف پول خالی؟ البته با سر خالی - نه چندان قابل توجه!
  ذهن بهترین گردآورنده ثروت است!
  ذهن و شانس: یک زوج عاشق - موفقیت، ثروت، موقعیت را به دنیا بیاورید، اما به سرعت پراکنده شوید!
  گوش دادن به نصیحت برای مردان مغرور زمانی که یک زن داده می شود آسانتر است - مگر اینکه همسر باشد!
  یک همسر عاقل ارزش یک ثروت را دارد! و یک همسر مبتکر می تواند از او شکایت کند!
  چه کسی قدر شخصیت یک فرد را می داند و چه کسی قدردان پول نقد است!
  بشریت را می توان با دو چیز نابود کرد - کامپیوتر و دانشمندان کامپیوتر. اولی ذهن را تحلیل میبرد، دومی نمیتواند از آن سوء استفاده کند!
  رفیق جنگ و نارنجک!
  به طور کلی، جوک گفتن انار مانند تخم مرغ فابرژ است که برای شکستن آجیل استفاده می شود!
  استعداد مانند روح است: گرفتن آن غیرممکن است، اما می توان آن را از بین برد!
  انتقام ارزش افتخار ندارد - قصاص نجابت!
  حسادت نطفه جنایت است، منفعت شخصی سیراب است، بطالت تغذیه است!
  تنبلی بدترین جنایت است!
  بهتر است با شمشیر با عزت بمیری - تا اینکه گاو را که با شلاق رانده شده به دکه ای زنده کنی!
  در جنگ، شجاعت می تواند حیله گری را شکست دهد، اما حیله گری هرگز نمی تواند شجاعت را شکست دهد!
  جنگ زندگی را وحشتناک می کند و مرگ ارزشمند و زیبا!
  تواضع برای یک فرمانده ویژگی کمیاب است، اما این ارزش آن را بیشتر می کند!
  - شغال با کلمه کال همخوان است!
  شیر فقط یک مزیت نسبت به شغال دارد - توانایی مردن با عزت!
  تکنیک جلاد شجاعت است!
  - اما این درست نیست! در واقع هر چه سطح فناوری بالاتر باشد، در میدان جنگ به هوش و تدبیر بیشتری نیاز است!
  جایی که منافع وطن آغاز می شود، رفاه شخصی به پایان می رسد!
  آزادی باید با نظم و انضباط ترکیب شود. آنارشی نقطه مقابل آزادی است!
  حافظه سرسخت بهترین مربی است! به طور کلی آزادی را با شمشیر می توان به دست آورد اما فقط با کمک عقل می توان آن را حفظ کرد!
  - وقتی یک جنگجوی قوی دیگری را نجات می دهد، هیچ افتخار خاصی برای این کار لازم نیست!
  بالاخره وقتی شجاعت در دلت می سوزد، سپر خود را در دفاع از بردگانت برافراشته ای!
  پست حرامزاده بهانه ای برای صادق نیست زیرا وجود کثیفی کثیف را توجیه نمی کند!
  عشق هرگز ارزان نیست - به خصوص اگر نه با کیف پول خود، بلکه با روح خود پرداخت کنید!
  تنها چیزی که می تواند خون ریخته شده را توجیه کند این است که در نتیجه اشک ها از جریان بیفتند!
  کسانی که برای پول خدمت می کنند، هرگز نمی توانند در نبرد با کسانی که قلب شجاع و میل به آزادی آنها را هدایت می کند، رقابت کنند!
  قطره اشک کودک خطرناک است زیرا تبدیل به نهر خروشان می شود که تمدن ها را می شست!
  سمت فرماندهی یک لحیم کاری اضافی نیست، بلکه یک مسئولیت اضافی و یک بار سنگین است!
  معلوم نیست چه چیزی مهمتر است - غذا دادن به همه گرسنگان یا پاک کردن اشک برای یک کودک!
  طلا نرم تر از فولاد است، اما به قلب ضربه می زند!
  این سلاح نیست که سرباز را قوی می کند، بلکه سلاح سرباز است!
  به نظر می رسد دختران با کلمات قصار استادان شوخ هستند. و اگر آنها شروع به از بین بردن دشمن کنند، نمی توان او را از دست آنها نجات داد.
  در پایان ماه مه 1944، حمله نازی ها به سمت ساراتوف آغاز شد.
  Shturmlev در نبردها شرکت کرد ، ماشینی روی شاسی شیر سابق ، با یک بمب پرتاب حتی قدرتمندتر با کالیبر 450 میلی متر که به معنای واقعی کلمه همه چیز را خرد و نابود می کند ، نیروی عظیم قیف را پاره می کند و می شکند. .
  و چنین موشکی بلافاصله یک بلوک کامل را می گیرد و آن را فرو می ریزد.
  " اشتورملف " تحت کنترل تیمی از دختران آلمانی که به سمت مواضع شوروی شلیک می کنند.
  جین به دوستانش چشمکی می زند و با پاهای برهنه اش می کوبد و می گوید:
  - ما به طور کامل دشمنان را جارو می کنیم و آنها را به تابوت های معمولی تبدیل می کنیم!
  گرینگتا در پاسخ چشمکی می زند، اهرم را با پای برهنه فشار می دهد و جیغ می کشد:
  - ما بازی خواهیم کرد و دشمنان را شکست خواهیم داد!
  مالانیا خاطرنشان کرد:
  - در برابر ماشین اشتورملف ، هرگونه استحکامات شوروی ناتوان است!
  مونیکا در حالی که به پاشنه برهنه اش برخورد کرد، تایید کرد:
  - ما واقعاً برای برنده شدن به دنیا آمده ایم!
  جین بیرون آورد:
  - جنگ چهره زنانه ندارد، بلکه قیافه ای دارد که هیجان جویان را به خود جذب می کند!
  گرینگتا ، با شلیک به واحدهای شوروی با مسلسل، صادر کرد:
  - زن کبوتری است که مثل بادبادک به مرد دارکوب گاز می زند!
  مونیکا با شلیک به سربازان روسی خاطرنشان کرد:
  - زن همیشه هفت جمعه در هفته دارد و بدون هدیه یکشنبه از بدهی زناشویی، همیشه یک روز تعطیل دارد!
  مالانیا در حالی که میخندید، پاسخ داد:
  - خدا در همه چیز قادر مطلق نیست؛ او در بحث با زن ناتوان است!
  جین با این موضوع موافقت کرد و با انگشتان برهنه شلیک کرد:
  - با اینکه خداوند قادر مطلق است، نمی تواند دهان یک زن را ببندد و یک سیاستمدار را ببندد!
  گرینگتا به طور منطقی متوجه شد که با پاشنه برهنه فشار می آورد:
  - سیاستمدار وجدان ندارد، زن حس تناسب دارد و زن سیاستمدار همه احساسات بی اندازه دارد!
  مونیکا با شلیک به سربازان شوروی و کشتن آنها، خاطرنشان کرد:
  - زن گلی است مانند گل رز خاردار، اما عطر شیرینش بزها و پهپادها را به خود جذب می کند!
  مالانیا، سربازان شوروی لعنتی و سنگرها را ویران می کند، جیغ زد:
  - رای دهنده به کودکی می افتد، به درختان بلوط کهنسال خسته با گودال رای می دهد!
  دخترها شوخ طبعی خود را نشان دادند و ادامه دادند.
  و هواپیماهای تهاجمی نیز از بالا در حال غواصی بودند. و بنابراین نیروهای شوروی بدون هیچ مشکلی خرمن کوبی کردند.
  آلمانی ها خیلی باحال شده اند. و توان عملیاتی آنها افزایش یافت.
  تله تانک های کنترل شده توسط رادیو ، ادامه یافتند .
  و این یک مشکل برای سربازان شوروی بود. و نازی ها ارتش سرخ را شکست دادند.
  اما دختران شوروی نیز بسیار شجاعانه جنگیدند.
  درگیری برای کامیشین آغاز شد. اینجا دوباره آلنکا در نبرد است.
  و گردان کتک خورده، اما تسلیم نشده او.
  آلنکا با لبخند گفت:
  - در هر جنگی جان یک سرباز ارزش دارد!
  و چگونه با انگشتان برهنه نارنجک پرتاب می کند.
  این رزمندگان بالاترین کلاس هستند ...
  آنیوتا با شلیک به فاشیست ها خاطرنشان کرد:
  - یک سرباز روسی را می توان مانند یک کنده اریب به زمین انداخت، اما نمی توان آن را به زانو درآورد و آن را مانند یک صخره به لرزه درآورد!
  آلا در حالی که بسته مواد منفجره را با پاشنه برهنه شلیک می کرد و فشار می داد، جیرجیر کرد:
  - اگر نمی خواهی انضباط نظامی را رعایت کنی، مثل یک زندانی کمرت را خم می کنی!
  ماریا، با شلیک به مخالفان، با شلیک یک بومرنگ قاتل با انگشتان پا برهنه، صادر کرد:
  - در دنیای ما خاک زیاد است، فقط شاهزاده های کمیاب در آن هستند!
  ماتریونا با شلیک به مخالفان و قطع کردن آنها به صورت انفجاری و سپس پرتاب نارنجک با پای برهنه خود خاطرنشان کرد:
  - سیاستمدار زبانش دراز است، اما برای اجرای آنچه کوبیده است - دستش کوتاه است!
  ماروسیا، به سمت دشمن شلیک می کند، و صفوف سربازان آلمانی و خارجی را پایین می آورد، ویاکنولا:
  - سیاستمدار زود وعده می دهد، دیر وفا می کند، صدقه می خواهد و برای نیرنگ استغفار!
  دخترها خوب هستند و می جنگند. اما نیروها بسیار نابرابر هستند. تخریب زیاد.
  تانک آلمانی Maus، اگرچه کاملاً در حال تولید نیست، هنوز در جبهه ها دیده می شود. و اسلحه هایش غرش می کنند و شلیک می کنند. و باعث تخریب باورنکردنی در سنگرها می شوند.
  اما دختران در حال شلیک توپ به سمت موش هستند. حتی اگر پوستهها مانند نخودها از بین بروند. اما آلمانی ها به فشار و فشار ادامه می دهند.
  و خیلی دقیق به آنها شلیک می کنند.
  دختران کومسومول می دوند و پاشنه های برهنه خود را تکان می دهند و جیرجیر می کنند:
  - برای جلال میهن مقدس!
  ویولا که به سمت پیاده نظام آلمان شلیک کرد، جیغ کشید:
  - وقتی زنی برای خرید کفش کافی نباشد، کفش های مرد را پابرهنه می گذارد!
  و دختر از خنده منفجر می شود و زبانش را بیرون می آورد.
  رزمندگان باید بگویم سرحال هستند. و اگر شما را بزنند، ضربه مهلکی به شما وارد می کنند.
  ویولا و مارگاریتا، تقریباً برهنه با شلوار، دعوا می کنند، صدف می آورند و با دقت تیراندازی می کنند. و نمی توان آنها را همینطور متوقف کرد.
  مارگاریتا جیغی می کشد و می گوید:
  - شکوه به دوران کمونیسم!
  ویولا به شدت تأیید می کند:
  - شکوه بزرگ به دوران تغییر!
  لازم به ذکر است که رزمندگان، دخترانی بسیار تهاجمی بودند.
  ورونیکا همچنین صدف هایی به همراه دارد که با پاشنه های برهنه و گرد و جیغ سوسو می زنند:
  - افتخار کمونیسم!
  این بینش رزمی آنهاست. و چقدر سخت و خشن می جنگند.
  و زانوهای برنزه و برنزه سوسو می زنند.
  تامارا هم دعوا می کند. او از قفقاز که توسط نازی ها اسیر شده بود خارج شد و دوباره در صفوف قرار گرفت. با احساس گوشتخواری خون مبارزه می کند. با تهاجم عظیم مبارزه می کند.
  تامارا با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب می کند، نازی ها را پاره می کند و جیغ می کشد:
  - کمونیسم با ما خواهد بود!
  و یک انفجار خوب از دستگاه می دهد ...
  دختران را می توان در حال انجام معجزات عظیم دید. و آتشی دارند که جهان را می سوزاند.
  ورونیکا، تیراندازی، می خواند:
  جالب خواهد بود، بدون شک
  همه چیز در جهان برنامه ریزی شده است!
  و با چشمان یاقوت کبودش چشمک می زند.
  تامارا، تیراندازی، غرش:
  - کولورات ! اوپاتی کولورات ! قهرمانان روسیه زنگ خطر را به صدا در می آورند!
  و او از یک مسلسل یک انفجار شلیک کرد. فریتز را قطع کرد و جیغ کشید:
  - زن در درجه اول روباهی است که می خواهد شیر را کمند کند، اما معمولاً خرها در کمند او می افتند!
  ویکتوریا در حالی که شلیک میکرد و با انگشتان پا برهنه، هدیه مرگ دیگری را پرتاب میکرد، گفت:
  - زن مرغی است که عاشق تخم مرغ طلایی است و برای حامل آنها فقط ضرر می آورد!
  و دخترها از خنده منفجر شدند. آنها با فشار عظیمی بسیار تحسین برانگیز می جنگند.
  تامارا هنگام شلیک به لشکرهای خارجی خاطرنشان کرد:
  - زن مرغ است، فقط او می تواند برای آن مرد که یک روباه واقعی است، تخم های طلا بیاورد!
  ورونیکا در حالی که شلیک میکرد و دندانهایش را بیرون میزد، اضافه کرد:
  - یک روباه و خروس واقعی شما را وادار می کند تخم های طلایی بگذارید!
  مارگاریتا با شلیک و پرتاب نارنجک با پاهای برهنه خود خاطرنشان کرد:
  "روباه چنگال شیر ندارد، اما می تواند سه پوست را از پادشاه جانوران جدا کند!"
  ویولا در حالی که دندان هایش را به شدت بیرون می آورد، گفت:
  - کسی که در ذهن روباه نیست، شیر نیست!
  به نظر می رسد که جنگجویان جاه طلبی های بزرگی دارند. و اگر شروع کنند.
  المپیاس، با شلیک و گرفتن پاهای قدرتمند، یک جعبه کامل مواد منفجره را بلند کرد و آن را پرتاب کرد. توده نازی ها پاره می شود و دختر زیبا غرش می کند:
  - بر اتحاد جماهیر شوروی حکومت کنید و برای لوسیفر آهنگ بخوانید! ما همه را پیروز خواهیم کرد!
  المپیاس، اما، فراموش نکرد، و با شلیک، سخن گفت:
  - یک زن روباه قادر است هر مردی را متقاعد کند که او یک شیر است و مانند یک الاغ ساده پرورش می یابد!
  مارگاریتا، تیراندازی، با این موافق بود:
  - یک شیر زن تنها با ذهن روباه و چنگال گرگ!
  سرافیم با چنگ زدن به مخالفان خاطرنشان کرد:
  - شیر آن نیست که غرش می کند، بلکه آن است که سبزه زیادی را پاره می کند!
  ویولا در حالی که به سمت دشمن شلیک میکرد و او را درو میکرد، متوجه شد:
  - وقتی سیاستمدار روباه نباشد، سه پوست از او کنده می شود و یقه اش را می بندند!
  ویکتوریا در حالی که دندانهایش را بیرون میکشید و چشمک میزد و سپس با پای برهنهاش با نیرویی مرگبار هدیه مرگ را پرتاب میکرد، گفت:
  - سیاستمدار الاغ گشاد برای نشستن روی دو صندلی دارد، اما وسعت روحش فقط در کلام است!
  المپیاس که با پاهای برهنه و عضلانی خود تسلیم بشکه شد و مخزن شیر را منفجر کرد، غرغر کرد:
  - تانک را با یک پرتابه هسته اورانیوم سوراخ می کنند، یک سیاستمدار بدون قلب، اما با یک کیف طلایی نفوذ می کند!
  . فصل شماره 9
  کامیشین رها شد. و در اوایل ژوئن 1944، جنگ برای ساراتوف آغاز شد.
  در اینجا نبردها بسیار فعال هستند. و همچنین دختران، مانند همیشه، در نبردها. و چنین جنگجویان بامزه ای
  آلنکا با انفجارهای خودکار و کل رده ها با حریفان مبارزه می کند و از بین می برد.
  دختر با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب می کند و جیغ می کشد:
  - پیروزی من در راه است!
  و دوباره به سمت دشمن شلیک می کند.
  آنیوتا نیز به سمت دشمن شلیک می کند. این کار را دقیق و دقیق انجام می دهد. ماشین های او بسیار جذاب هستند. و انگشتان پا برهنه بسته های انفجاری با نیروی عظیم پرتاب می کنند. نازی ها در حال پاره شدن هستند و دختر در بالای ریه هایش جیغ می کشد.
  - برای کمونیسم!
  آلا با دقتی عظیم به سوی دشمن شلیک می کند و دشمنان را به خاک و خون می کشد، جیرجیر می کند:
  - برای میهن بی کران!
  و با انگشتان برهنه، دختر دوباره یک نارنجک پرتاب می کند. باید گفت نبرد جنگ.
  و خود مو قرمز و در همان شورت. و او بسیار دقیق و دقیق شلیک می کند و فریتز دراز می کشد.
  ماریا نیز بسیار دقیق شلیک می کند. و او چنین دختر زیبایی است و با انگشتان برهنه خود بسته ای انفجاری پرتاب می کند و مخالفان خود را از هم می پاشد.
  سپس غرش می کند:
  - بر امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی حکومت کنید!
  Marusya همچنین با دقت شلیک می کند، به دشمنان ضربه می زند و غرش می کند:
  - از تایگا گرفته تا دریاهای بریتانیا، ارتش ما از همه قوی تر است!
  و همچنین با پای برهنه شلیک می کند.
  در مرحله بعد، ماتریونا یک پرتابه مرگبار به سمت دشمن شلیک می کند. و با دقت صد در صد به او ضربه بزنید. به طور طبیعی پاشنه برهنه.
  اینها دختران شوروی هستند که کار می کنند، اما آلمانی ها خیلی عقب نیستند.
  کریستینا، ماگدا، مارگارت و شلا در پلنگ می جنگند. این ماشین، اگرچه ایده آل نیست، اما دارای یک تفنگ سریع، دوربرد، نسبتا چابک و زره جلویی خوب است.
  دختران آلمانی با وجود گرمای تابستان، یا بهتر است بگوییم به لطف آن، پابرهنه و با بیکینی هستند و نبردی قابل مانور را انجام می دهند.
  در اینجا کریستینا شلیک می کند... گلوله به برجک T-34-76 برخورد می کند و آن را سوراخ می کند. تانک شوروی متوقف شد.
  دخترها در بالای ریه خود فریاد می زنند:
  - ما گرفتیم!
  سپس مگدا شلیک می کند. زیبایی با موهای طلایی نیز کوبید.
  بله، بنابراین برج در ساعت سی و چهار کنده شد.
  دختران ببر به نوبت تیراندازی می کنند. و بسیار بجا. در اینجا آنها یک تانک دیگر شوروی را زدند.
  بعد مارگارت آمد. و به اسلحه های خودکششی SU-76 ضربه بزنید. ماهرانه لعنتی و آواز خواند:
  - آلمان جهنمی ما قوی است، از جهان محافظت می کند!
  و زبان چگونه نشان خواهد داد!
  سپس از توپ شل شلیک کرد. تانک KV-1S شوروی را مورد اصابت قرار داد. دختر هم کار خوبی کرد.
  بله، چهار رزمنده بیکینی با هم می جنگند و از سرما نمی ترسند. پس از شروع مبارزه زنان، اوضاع برای رایش سوم بسیار بهتر شد.
  در اینجا خلبانان آلبینا و آلوینا در آسمان هستند. هر دو زیبایی با بیکینی و پابرهنه. آنها برای خود در Focke -Wulfs می جنگند. و این ماشین بسیار جدی است.
  آلبینا با شلیک از توپ های هوایی می گوید:
  - کروکت فعال! برای کلمه متاسف نباش!
  و چگونه او یک لبخند خیره کننده می زند! و او دو هواپیمای شوروی را به یکباره ساقط خواهد کرد.
  آلوینا نیز با توپ های بادی سه نفر را قطع کرد و جیغ زد:
  - ورود من کشنده و کسل کننده خواهد بود!
  سپس دختر دندان هایش را در آورد و دندان هایش را نشان داد! او خود جذابیت دارد و پر از جذابیت خارق العاده است.
  آلبینا هواپیمای دیگر یاک-9 را قطع می کند و جیرجیر می کند:
  - چرا به خلبانان شوروی نیاز داریم؟
  آلوینا LAGG-5 را ساقط می کند و با اطمینان می گوید:
  - تا ما آلمانی ها حساب کنیم!
  زوج دختر فوق العاده چگونه به جمع آوری جوایز برای خود دست زدند. شما واقعا نمی توانید در برابر چنین زیبایی ها بحث کنید. آنها هواپیماها را ساقط می کنند و دندان های خود را برهنه می کنند.
  و راز اصلی در سرما است، دختران باید پابرهنه و بیکینی باشند. سپس قبض ها می آیند.
  و هرگز لباس نپوش و سینه برهنه خود را تکان دهید، و همیشه مورد احترام قرار خواهد گرفت!
  آلبینا هواپیمای دیگر ارتش سرخ را قطع کرد و خواند:
  - در ارتفاعات زیاد و خلوص ستاره ای!
  و چشمکی زد، از جا پرید و پاهای برهنهاش را تکان داد و غرش کرد:
  - در موج دریا و آتش خشمگین! و در آتشی خشمگین و خشمگین!
  و دوباره دختر با رویکردی پرانرژی هواپیما را ساقط می کند.
  و سپس آلوینا به دشمن حمله می کند. او این کار را از یک دور انجام می دهد، دندان هایش را در می آورد و جیرجیر می کند:
  - من سوپر قهرمان جهان خواهم شد!
  و دوباره ماشینی که دختر زده بود می افتد. بله، ارتش سرخ خیلی بد می شود.
  و آلبینا با وجد وحشی غرش می کند:
  - من الان جلاد هستم نه خلبان!
  یک هواپیمای شوروی دیگر را ساقط می کند و هیس می کند:
  - روی دید خم میشوم و موشکها به سمت هدف میروند، یک دویدن دیگر در پیش است!
  جنگجو به شدت تهاجمی است.
  در اینجا هر دو دختر به اهداف زمینی حمله می کنند. آلبینا سی و چهار را مشت می کند و جیغ می کشد:
  - این پایان خواهد بود!
  آلوینا به SU-76 برخورد می کند و زمزمه می کند:
  - برای نابودی کامل!
  و چقدر پای برهنه اش را تکان می دهد!
  دختران در اینجا می جنگند و از طرف اتحاد جماهیر شوروی ، دختران نیز می جنگند و سعی می کنند از گوریف محافظت کنند ، جایی که نیروهای نازی نیز مانند یک قسمت عمده عقرب هل می دهند.
  آلنکا برای گوریف که توسط نازی ها هجوم آورده بود جنگید. زیبایی ناامید با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد و جیغ زد:
  - جلال بر روسیه و حزب عزیز ما!
  سپس ناتاشا با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد و خش خش کرد:
  - ما از دختر پابرهنه محافظت می کنیم!
  پس از آن که آنیوتا نیز با انگشتان پاهای برهنه اش هدیه مرگ فرستاد و دمید :
  - ضربه فوق العاده ای خواهد بود!
  آگوستین مو قرمز با اندام تحتانی برهنه هدیه نابودی را گرفت و فرستاد و جیرجیر کرد:
  - اشاره رادار به آسمان!
  و سپس ماریا مو طلایی با پاهای برهنه خود به نازی ها مرگ داد.
  و آواز خواند:
  - در ماداگاسکار، در صحرا و صحرا! همه جا بود، نور سفید را دیدم !
  و اکنون ماروسیا با کف پاهای برهنه خود یک دسته کامل پرتاب می کند و می خواند:
  - در فنلاند، یونان، و در استرالیا، سوئد، آنها به شما می گویند که دیگر دختر زیبایی وجود ندارد!
  بله، شش دختر خیلی خوب جنگیدند. اما فریتز به هر حال کورسک را گرفت ...
  نه، برای مقاومت در برابر چنین نیروهای برتر. فاشیست ها به خود و میله می چسبند.
  و چه چیزی بر آماده سازی هیولاها تأثیر می گذارد.
  آدولف هیتلر به سادگی دیوانه بود: احساس می کرد یک مستبد واقعی است که همه از او اطاعت می کنند و می لرزند. بله، اگر موفقیت های استالینیستی را می خواهید، پس باید مانند استالین باشید، بدون ترحم و مطالبه از دیگران و خودتان (دقیقاً در این سکانس ایوسف ویساریونویچ چنین فکر می کرد!). اکنون خش خش مناسب است و ماشین شروع به حرکت می کند. به طور کلی، آلمان، با در نظر گرفتن ماهواره ها، از نظر میزان تجهیزات صنعتی، نیروی کار ماهر و تعداد مهندسان در همه سطوح، برتری زیادی نسبت به اتحاد جماهیر شوروی دارد. این یک واقعیت است، اما تولید سلاح هنوز در حد و اندازه نیست! آلمان با وجود تمام ویرانی ها در روسیه در تمام طول جنگ از اتحاد جماهیر شوروی عقب ماند. و از چه چیزی؟ البته به دلیل آشفتگی خاصی که در ادارات مختلف و به خصوص در صنایع نظامی حاکم بود. علاوه بر این، کمبود مواد اولیه و نیز دست کم گرفتن توان دشمن نقش منفی داشت. به ویژه، در سال 1940، تولید تسلیحات در آلمان کمتر از سال 1939 بود (اگر میل را با در نظر گرفتن مهمات در نظر بگیریم)، و این با وجود این واقعیت است که جنگ از قبل در جریان بود و رایش سوم کنترل آن را به دست گرفت. مناطق بزرگ با ذخایر عظیم ظرفیت تولید. خوب، در مورد توانایی های سازمانی هیتلر چه می توانیم بگوییم؟ نه زیاد، در صنایع نظامی خوش درخشید.
  پیشوا در یک سخنرانی طولانی اعلام کرد:
  - در امر نظارت بر هوانوردی، اختیارات اضطراری به ساور اعطا می شود . او از نزدیک بر کمیت تجهیزات تولید شده و کیفیت آن نظارت خواهد کرد. علاوه بر این، بسیاری از دوستان شما، گورینگ، با وجود اینکه زمانی آس های خوبی بودند، توانایی رهبری کار را ندارند. هر سرباز خوبی نیز یک ژنرال برجسته نیست، بنابراین به جای اریک به دار آویخته شده، حوزه فنی توسط فردی از میان کارآفرینان حرفه ای هدایت می شود که قادر به اصلاح و تجهیز مجدد نیروهای هوانوردی است. بالاخره انگلیس نمی خوابد، هم کمیت و هم کیفیت نیروهای مسلح خود را افزایش می دهد و به خصوص هوانوردی. ما باید با دو سر، یک دوجین قدم از دشمن جلوتر باشیم، در غیر این صورت برتری خود را نسبت به دشمن کاملاً از دست خواهیم داد. بنابراین مراحل کیفی لازم است.
  گورینگ با ترس مخالفت کرد:
  - دوستان من، افراد اثبات شده ای که کارایی رزمی و حرفه ای بودن خود را ثابت کرده اند.
  دیکتاتور اهریمنی عصبانی شد:
  - یا شاید من، به نظر شما، فراموش کردم که چه کسی در نبرد برای بریتانیا شکست خورد؟ یا چه کسانی برنامه چهار ساله توسعه اقتصاد ملی را شکست دادند. یا می خواهید شلاق بخورید و حتی در ملاء عام. پس دهانت را ببند و ساکت باش تا زمانی که شما را به چوب بردارند!
  گورینگ حتی با ترس نشست. افسوس که پیشور نباید دست کم گرفته شود. سپس صدا دوباره شنیده شد، یک جت ME-262 دیگر به آسمان بلند شد. ماشین حجیم بود و دو موتور داشت. بال ها کمی جارو شده اند، خود جنگنده کاملاً تهدید کننده به نظر می رسد. مشخصات سرعت آن، برای سال 1941، به طور کلی مناسب و حتی با استانداردهای جهانی رکوردشکنی است. درست است که خود دستگاه هنوز کاملاً قابل اعتماد نیست و نیاز به اشکال زدایی دارد. با این حال، دیکتاتور فاشیست قبلاً ویژگی های جنگنده های جدید و پیشرفته تر را داده است ... ME-262 بیش از شش تن وزن دارد که نوعی اضافه بار است. یک جت جنگنده باید کوچک، ارزان و زیرک باشد. از این نظر، ME-163 می تواند بسیار خوب باشد، اما موتور موشک آن بیش از حد اجباری است و فقط برای شش دقیقه کار می کند (یا بهتر است بگوییم، همچنان کار می کند!)، یعنی برد فقط در شعاع صد کیلومتری است. . به عنوان یک بمب افکن سبک رعد اسا یا به عنوان یک جنگنده پوششی برای حملات آرمادا به انگلیس، البته، خوب نیست.
  اما ME-262 می تواند یک تن بمب حمل کند، یعنی به اندازه هواپیمای خط مقدم اتحاد جماهیر شوروی Pe-2. یعنی یک راه حل عالی هم برای جاروهای جنگنده و هم برای پشتیبانی از نیروها. با این حال، چرا یک جنگنده به سبک ME-163، اما بدون موتور موشک، اما با موتور توربوجت ایجاد نکنید؟ آنها سعی کردند دنباله دار را بهبود بخشند و به نظر می رسید زمان پرواز را به 15 دقیقه رساندند (این برد تا 300 کیلومتر است) که به طور کلی برای نبرد بریتانیا قابل قبول است. شما هنوز هم می توانید لندن را از نرماندی دریافت کنید... اگرچه همه چیز آنقدر واضح نیست، شما همچنین باید بمباران کنید و به عقب برگردید، و پانزده دقیقه در چنین حالت اجباری نبود. در آینده جنگنده های موشکی و جت به عنوان بن بست در هوانوردی شناخته شدند. اما طراحی "دنباله دار" به دلیل اندازه کوچک و سبکی که به معنای ارزانی و مانورپذیری است، بسیار جالب است.
  علاوه بر این، هنوز جنگنده های بسیار امیدوار کننده ای با وزن کلی 800 کیلوگرم وجود دارند، چنین گلایدرهایی که می توان از آنها در نبردهای هوایی استفاده کرد. درست است، به دلیل برد کوتاه، پروازهای روی آنها فقط می تواند در نبردهای دفاعی انجام شود یا در ... حمل و نقل به لندن تحویل داده شود و سپس به خلبانان متصل شود. اینجا جایی است که باید فکر کنید. در تاریخ واقعی، گلایدرها زمان جنگ را نداشتند و به دلایلی، ژنرال های هوانوردی شوروی جرات نداشتند این ایده را در کره امتحان کنند. به طور کلی، غم انگیز نیست، اما در طول جنگ کره، یک خلبان آمریکایی اولین کسی بود که حساب پیروزی ها را باز کرد. بنابراین یانکی ها را نباید دست کم گرفت.
  پس از پایان پرواز، یک دختر جوان با موهای روشن از کابین بیرون پرید و با سرعت تمام به سمت فوهر دوید.
  نازی شماره یک دستش را برای بوسیدن به سمت او دراز کرد. چه خوب است که دختران شما را دوست دارند، و به نظر می رسد که پیشور توسط همه آلمانی ها، یا بهتر است بگوییم، تقریباً همه به جز چند زندانی اردوگاه های کار اجباری، صمیمانه مورد بت است. خلبان با اشتیاق گفت:
  - این فقط یک هواپیمای عالی است، چنین سرعت و قدرتی دارد. بیایید همه توله ها را مانند یک پد حرارتی از یک جانشین پاره کنیم!
  فورر انگیزه دختر را تأیید کرد:
  - البته، ما آن را می شکنیم، اما ... اشکال زدایی دستگاه باید با سرعت بیشتری انجام شود و این به ویژه در مورد موتورها صدق می کند. البته در اینجا اقدامات اساسی برای بهبود آنها لازم است، اما اگر رهبر طراح کمک کند!
  همه در گروه کر پارس کردند:
  - جلال بر پیشوای بزرگ! باشد که Providence به ما کمک کند!
  سرود رایش سوم شروع به پخش کرد و ستونی از مبارزان جوان هیتلری یوگنت به جلو حرکت کردند . پسران چهارده تا هفده ساله با آرایش ویژه زیر طبل رفتند. و سپس جالب ترین چیز وجود داشت: دختران نوجوان اتحادیه زنان آلمان راهپیمایی می کردند. آنها دامن کوتاهی داشتند، پاهای برهنه و برهنه زیبایی ها چشم مردان را به خود جلب می کرد. دختران سعی کردند پاهای خود را بالاتر ببرند، اما در همان زمان انگشت پا را کشیدند، پاشنه پا را با دقت گذاشتند. منظره ای سرگرم کننده از زیبایی ها با چهره های بی عیب و نقص ... درست است، چهره ها متفاوت بود، و برخی از زنان جوان فاشیست تا حدودی بی ادب، تقریباً مردانه بودند، و حتی آنها را پیچ و تاب می دادند. مخصوصاً وقتی ابروهایشان را به هم نزدیک کردند.
  استیت آدولف خاطرنشان کرد:
  - لازم است دختران و پسران در سطح وسیع تری تربیت بدنی ببینند. و میدانم که در این مناسبت کارهای زیادی انجام میشود، بهویژه در یونگولک ، اما آنچه لازم است فراگیری و اتخاذ روشهای اسپارتی است. البته علاوه بر تشویق به دزدی... مردان و زنان جوان ما باید به عنوان افراد شایسته و در عین حال بی رحم بزرگ شوند.
  فرمانده معظم کل قوا مکث کردند. ژنرال ها ساکت بودند، احتمالاً از اعتراض می ترسیدند، اما نمی خواستند چیزهای واضح را تأیید کنند. پیشور ادامه داد:
  - جنگ شوخی نیست، اما بی رحمی نسبت به دشمنان باید با کمک متقابل و احساس برادری نسبت به رفقا همراه باشد. این چیزی است که ما باید به همه القا کنیم... ابرمرد جدید نسبت به دیگران بی رحم است، اما تا حد زیادی باید نسبت به خودش بی رحم باشد. زیرا اول باید حقارت را در روحت ریشه کن کرد و آنگاه جسم ضعیف و انسان قیام کرد!
  مکثی دیگر... ژنرال ها و طراحان ناگهان متوجه شدند و با شدت شروع به تشویق کردند. پیشور خوشحال به نظر می رسید:
  - این بهتر است، اما حالا دوست دارم تقلیدی از نبرد هوایی ببینم. چنین مهیب و ویرانگر...
  هاینکل با ترس پرسید:
  - با گلوله یا گلوله، پیشوای من؟
  نازی شماره یک سری تکان داد.
  - البته با مبارزه. علاوه بر این، من می خواهم عملکرد دستگاه جهش را در نظر بگیرم. پس از همه، شما روی آن کار می کنید ... - پیشور مشت های خود را تکان داد. - بالاخره کی آماده می شود و به تولید انبوه می رسد. از این گذشته، یک خلبان با تجربه، یک خلبان با تجربه است که برای نبردهای آینده باید محافظت شود!
  با این وجود، فورر-ترمیناتور تصمیم گرفت طرح مدرن تری از دستگاه پرتاب را به طراحان نشان دهد. این سیستم باید کمتر دست و پا گیر، ساده تر و سبک تر باشد. که اسکویب ارزان و در حال حاضر توسط صنعت آلمانی تسلط یافته است برای این منظور کاملاً مناسب است.
  من مجبور بودم این نمودار را در حال حرکت بکشم، اما هیتلر واقعا هنرمند خوبی بود، و او به وضوح، سریع، خطوط نمودارها و پیچ ها را بدون هیچ خط کش و قطب نما، یکنواخت و واضح می کشید. نابودگرها فکر می کردند که البته عجیب است که آلمانی ها به طور کلی با داشتن ایدئولوژی قوی و تا حدی پیشرفته ای مانند ناسیونال سوسیالیسم و یک سیستم توتالیتر، جنگ را به روس ها درز کردند. شاید این به این دلیل است که سربازان روسی قوی تر و ماندگارتر از آلمانی ها بودند و جنگیدن را سریعتر آموختند.
  به طور کلی، اگر به روند جنگ به عنوان یک کل نگاه کنید، بله، روس ها، یا بهتر است بگوییم ارتش شوروی، جنگیدن را آموختند، و آلمانی ها، به طور معمول، فراموش کردند که چگونه ... فرماندهی آنها تصمیماتی را در سطح دانش آموزان کلاس اول، و شاید حتی پایین تر اگر دانش آموز کلاس اولی تجربه انجام عملیات نظامی در استراتژی های بلادرنگ را داشته باشد. و اینکه گاهی بچه های شش ساله در حال حاضر چنان ماهرانه ارتش های مجازی را رهبری می کنند، پس برای آنها و ژوکوف و مینشتاین هیچ گناهی نیست که یاد بگیرند. با این حال، برخی از محققان هر دو ژوکوف و مینشتاین را متوسط می دانند. همچنین در مورد تعداد تجهیزات، به ویژه ضبط شده فرانسوی، تناقضاتی وجود دارد. حافظه هیتلر (یک خاطره خوب، مخصوصاً زمانی که هنوز سالم بود!)، نشان می دهد که 3600 تانک دستگیر شده از فرانسوی ها وجود دارد که رقم بسیار چشمگیری است ... برخی از مدل ها مانند SiS -35 نسبت به T- برتری داشتند. 34 در زره خود، هر چند فقط در زره جلو . بنابراین این تانک را می توان در کارخانه های فرانسوی نیز تولید کرد مگر با جایگزینی سلاح 47 میلی متری با لوله 75 میلی متری . در واقع، حتی این ممکن است کافی نباشد. بریتانیا و به طور کلی ایالات متحده آمریکا همیشه بیش از همه در تانک های خود به زره ارزش داده اند. به عنوان مثال، در اینجا، چرچیل چهل تنی یک رزرو 152 میلی متری - در مقابل 120 - برای تانک سنگین IS-2 داشت.
  فورر چیز دیگری به طراحان گفت:
  - ما تونلهای باد کاملاً کافی داریم، بنابراین به دنبال مدل بهینهتری از هواپیما باشید و بدون اینکه آن را به آزمایشهای گران قیمت بیاورید، به دنبال مدل بهینهتری از هواپیما باشید. به عنوان مثال، یک مدل هواپیمای بال پرنده بسیار موثر است، به خصوص اگر بتوان ضخامت و زاویه شیب آن را تغییر داد. من قبلا نقاشی را به شما دادم، بنابراین بدون دم باید آماده باشد. سرعت تخمینی آن حتی با موتور یومو تا 1100 کیلومتر در ساعت خواهد بود . پس برو جلو، اما نرو!
  بعد از ناهار در هوای آزاد، خدمتکارها میز و صندلی گذاشتند. زیبا... اما چه نوع اصلاحاتی در ناسیونال سوسیالیسم انجام شود؟ مانند به حداقل رساندن تعداد دشمنان و دوستیابی. به عنوان مثال، در اینجا، نژاد آلمانی را در هر مرحله تعالی ندهید و حتی ممکن است از تقسیم مردم به طبقات دست بکشید. با این حال، به طور رسمی، تقسیم ملل به فرودست و آریایی هنوز قانونی نشده است. این کارها را ساده می کند.
  دختری زیبا از میان خدمتکاران نزد پیشور نشست و دست او را روی زانوی برهنه او گذاشت. کوک کرد:
  - به چیزی فکر می کنی، پیشوای من؟
  دیکتاتور نازی و در عین حال یک بازیکن مجازی شروع به کار کرد. متوجه شد که سوپ سبزیجات و سالاد میوه اش را تمام نکرده است. فورر لب های دختر را بوسید و بوی شیرین و جوانی او را حس کرد و گفت:
  - تو با من سوار ماشین خواهی شد. و همه شما به سر کار می روید، زمان غذا خوردن تمام شده است.
  و دوباره چرخ دنده های دولت ، نه کاملاً ، اما مکانیزم روغن کاری شده شروع به چرخش کرد. در راه بازگشت، پیشور با این زیبایی عشق ورزی کرد و حتی متعجب شد که این همه انرژی و قدرت را از کجا آورده است. از این گذشته، آنها گفتند که پیشور ناتوان و به طور کلی، ظاهراً ناتوان بود، که به سیفلیس (دروغ) بیمار و اخته شده بود (عموماً تخیلی!).
  با این حال ، در 22 ژوئن 1944 همه چیز به آرامی پیش نمی رود ، جنگ با اتحاد جماهیر شوروی سه سال است که ادامه دارد. اما پیروزی قابل مشاهده نیست و ساراتوف هنوز هم مقاومت می کند. استالین دستور داد به هر قیمتی از این شهر دفاع کنند.
  با وجود تمام تلفات، خروجی تجهیزات نظامی بسیار بالا است. تانک های جدید IS-2 کاملاً مؤثر بودند. آنها حتی بدون شکستن خودروهای آلمانی در پیشانی، آنها را از فاصله نسبتاً طولانی خارج کردند.
  بنابراین نازی ها زمان بسیار سختی داشتند. اما آنها یک مزیت بزرگ داشتند. هواپیمای جت ME-262 قبلاً در آسمان بسیار جنگیده است. و او یک حریف جدی است.
  با این حال، TA-152 یک نوع سلاح به طور کلی قابل توجه است.
  در همین حال استالین نیز در سومین سالگرد آغاز جنگ، جلسه ای ارتباطی برگزار کرد و شروع به پرسیدن از رهبران نظامی کرد که در مورد چه فکر می کنند و چگونه می توان وضعیت جبهه ها را بهبود بخشید.
  ژوکوف به رهبر پیشنهاد کرد:
  - اگر فقط از خود دفاع کنیم و با تهدیدات مبارزه کنیم، بدون شک شکست خواهیم خورد. ما باید پیشرفت کنیم!
  استالین به شدت سری تکان داد.
  - موافق! اما کجا!
  مارشال ژوکوف پیشنهاد کرد:
  - تا لنینگراد تسلیم شد، باید آزاد شود!
  مارشال واسیلوسکی موافقت کرد:
  - بله، فکر می کنم بهترین گزینه خواهد بود!
  استالین شانه هایش را بالا انداخت و گفت:
  - اگه دوباره تیخوین بزنیم اونجا منتظرمون میمونن یا گیر میدیم یا توی تله میفتیم!
  مارشال ژوکوف سری به تایید تکان داد:
  - درسته رفیق استالین! اما من پیشنهاد می کنم که نیروهای فنلاند در پتروزاوودسک ضربه بخورند. آنها آنقدر قوی نیستند و ما می توانیم دشمن را غافلگیر کنیم!
  استالین با لبخند پاسخ داد:
  - منطقاً رفیق ژوکوف. پس قدم در پتروزاوودسک بگذارید. و برای ما پیروزی بیاور!
  بعد از این حرف ها چند دختر با دامن های سفید کوتاه و پاهای برهنه وارد شدند. آنها بطری های شراب قرمز و لیوان های ساندویچ و خاویار سیاه آوردند. استالین چنین ساندویچی را گرفت و شست و گفت:
  - پس بیایید بنوشیم تا اطمینان حاصل کنیم که توانایی های ما همیشه با نیازهای ما مطابقت دارد.
  ووزنسنسکی خاطرنشان کرد:
  - کیفیت زره تانک های ما بسیار پایین است. و من پیشنهاد می کنم IS-2 و T-34-85 را با کاهش زره سبک تر، سریع تر و مانورپذیرتر کنیم. این باعث صرفه جویی در فلز می شود و این ماشین ها را کاربردی تر می کند.
  استالین شانه هایش را بالا انداخت و گفت:
  - شاید ... اما من طرفدار ساخت تانک از تخته سه لا نیستم!
  ووزنسنسکی با نگاهی جدی گفت:
  - اما شاید ایده خوبی باشد که برخی از مخازن را تقریباً به طور کامل از چوب بسازید. می توانید بررسی کنید که در عمل چگونه به نظر می رسد!
  ژوکوف به نشانه موافقت سری تکان داد و شروع به سخنرانی کرد:
  - سی و چهار را می توان سبک تر کرد، آنها هنوز خیلی شکننده هستند و افزایش سرعت و قدرت مانور می تواند به بقای آنها بیافزاید. به علاوه گیربکس بهتر شده و این کاهش ارگونومی را از افزایش وزن جبران می کند. اما کیفیت پایین فولاد 90 میلی متر را در برابر تفنگ های قدرتمند آلمانی به هیچ تبدیل می کند. علاوه بر این ، آلمانی ها "پلنگ" ساده و T-4 را از تولید خارج می کنند و در رایش سوم علاوه بر تانک های شناسایی ، فقط "Panther"-2 با یک توپ 88 میلی متری تبدیل به سریال می شود. و تانک های ما از فاصله دور در مقابل آن نمی کشند. و هر چه بیشتر لازم است سرعت آنها افزایش یابد!
  استالین سری تکان داد.
  - بخشی از T-34-85 و IS-2 را تنها با محافظ ضد گلوله رها کنید، و سپس بررسی و پیگیری کنید که چگونه این کار بر اثربخشی رزمی آنها تأثیر می گذارد. و کار بر روی SU-100 باید تسریع شود. شاید ما سی و چهار و IS-2 را صرفاً به نفع این اسلحه خودکششی رها کنیم.
  مارشال واسیلوسکی خاطرنشان کرد:
  - ایده جالبی است. اما SU-100 تنها با چرخش کامل می تواند به دشمنان روی هواپیما ضربه بزند.
  استالین غر زد:
  - آن را کوتاهتر کنید تا بتواند سریعتر بچرخد ... و ترجیحاً یک سیلوئت پایین تر. اما ما به این تفنگ خودکشش مانند هوا نیاز داریم!
  ژوکوف پرسید:
  - عالیجناب... ساراتوف در حال حاضر مقاومت می کند، اما به زودی سقوط خواهد کرد. لازم است طرحی برای تخلیه آنچه از مسکو گرفته شده از کویبیشف تهیه شود. شما شخصاً چه فکری می کنید؟
  استالین با تندی پاسخ داد:
  - ظاهراً باید به Sverdlovsk تخلیه شویم. اما هنوز هم می توانید در مسکو کار کنید. ما اینجا یک شهر زیرزمینی کامل داریم. ما به طور جدی قادر به حفظ آن هستیم.
  واسیلوسکی غرغر کرد:
  - مسکو را باید به هر قیمتی نگه داشت، درست مثل ساراتوف!
  استالین دستور داد:
  - ضد حمله به آلمانی ها در شکاف بین دون و ولگا. باید نیروها را منحرف کنیم. ساراتوف را به هر قیمتی نگه دارید تا آخرین قطره خون. از همه وسایل، حتی کامیکازه استفاده کنید.
  ژوکوف تایید کرد:
  - پس باشه، عالی!
  استالین رو به یاکولف کرد:
  - خوب، طراح، ایده ای دارید؟
  معاون کمیسر با آهی پاسخ داد:
  - ایجاد هواپیمای جت ضروری است، اما این هنوز واقع بینانه نیست. و Yak-3 به دورالومین با کیفیت بالا نیاز دارد که ما نداریم!
  استالین سری تکان داد.
  - میدانم! Yak-9 باید در ردیف ما باشد. و باید تا حد امکان آزاد شود! و تولید جنگنده ها را افزایش دهید.
  یاکولف خاطرنشان کرد:
  - TA-152 آلمانی هم هواپیمای تهاجمی است، هم بمب افکن خط مقدم و هم جنگنده. برای ما خوب است که یک دستگاه سطح چند منظوره مشابه ایجاد کنیم!
  استالین از طراح حمایت کرد:
  - این ایده خوبی است رفیق یاکولف! به عنوان مثال، اگر LAGG-7 را کمی بهبود بخشید، می توان آن را به مخلوطی از یک هواپیمای تهاجمی و یک جنگنده خط مقدم تبدیل کرد!
  یاکولف به راحتی تایید کرد:
  - رفیق استالین ممکن است... اما زمان می برد. بله، و هواپیما می تواند گران باشد.
  فرمانده با عصبانیت مشتش را روی میز کوبید و غرید:
  - ارزان ترش کن! و به طور کلی چقدر می توان در مورد این موضوع حدس زد؟ ما به یک هواپیمای جهانی برای تولید فقط این هواپیما نیاز داریم. و این می تواند راه خروج باشد.
  یاکولف خاطرنشان کرد:
  - تولید IL-2 بسیار ساده است و طراحی آن به خوبی انجام شده است. تا زمانی که آن را در نیاورید. این یک هواپیمای نسبتا بادوام است، اگرچه در حال حاضر ویژگی های پرواز آن قدیمی است. اما هیچ بدی بدون خیر وجود ندارد. ما در بمباران تجهیزات دشمن خوب هستیم.
  ژدانوف با عصبانیت خاطرنشان کرد:
  - هوانوردی ما حداقل باید قوی ترین باشد!
  یاکولف سر تکان داد.
  -باید! اما تاکنون خلبانان ما بهترین های جهان هستند: آناستازیا ودماکووا و آکولینا اورلووا!
  استالین سری به تایید تکان داد.
  - این دختران برابری ندارند و برای بیست و پنج هواپیمای سرنگون شده بعدی دشمن، ستاره دیگری از قهرمان اتحاد جماهیر شوروی را به آنها اختصاص می دهم!
  ژوکوف با اشتیاق پیشنهاد کرد:
  - برای این باید بنوشید!
  بریا با لذت آواز خواند:
  - ما با یادآوری همه چیز، تاریخ قضاوت خواهد کرد.
  نوبت دادگاهش می رسد...
  از گاوآهن تا سلاح اتمی،
  او کشور را با اطمینان به جلو هدایت کرد!
  در حالی که اعضای شورای نظامی با هم مشورت می کردند، دختران با هم جنگیدند.
  و با کمک انگشتان پا برهنه، نازی ها را به زمین می اندازند و شاهکارهایی انجام می دهند، این زیبایی های پابرهنه.
  و آواز می خوانند:
  ما معتقدیم که تمام دنیا بیدار خواهند شد
  فاشیسم پایان خواهد یافت...
  و خورشید خواهد درخشید
  راه، روشنگر کمونیسم!
  . فصل شماره 10
  در پایان ژوئن، آلمانی ها ساراتوف را قطع کردند و در 1 ژوئیه 1944، آنها برای اولین بار از استورمائوس مهیب استفاده کردند . این خودرو مجهز به راکت انداز 650 میلی متری، موشک های مرگباری را پرتاب می کرد که کل محله ها را از هم جدا می کرد.
  دخترانی که این دستگاه را میراندند فقط شورت به تن داشتند و هدایایی مرگ بسیار ویرانگر را آزاد میکردند.
  شورت دخترانه پا برهنه قرمز و سیاه و سفید بود. و هدایای مرگباری را آوردند.
  فاینا که به آنها فرمان می داد، نوک سینه های قرمز رنگ سینه اش را تکان داد و خواند:
  - شکوه به دوران شوالیه های صلیب!
  ما به پایان جهان خواهیم رسید!
  و رزمندگان جیغ می کشیدند و می پریدند.
  یکی از آنها، مارگارت، گفت:
  - خدای متعال با ماست!
  فاینا با این نظر موافق است:
  - البته! و رایش سوم قطعا پیروز خواهد شد!
  دختر پای برهنه اش را کوبید و آواز خواند:
  -وقتی متحد باشیم شکست ناپذیریم! وقتی متحد باشیم شکست ناپذیریم!
  بنابراین رزمندگان با پاهای برهنه خود تیراندازی کردند و پا گذاشتند و پریدند. رزمندگان از بزرگترین کلاس.
  ایرما همچنین یک پوسته را از طریق درایو اتوماتیک تحویل می دهد و غرش می کند:
  - یک پیروزی بزرگ در انتظار ما است!
  البته دختران از جمله کسانی هستند که هرگز تسلیم نمی شوند. و مواضع شوروی را با شور و شوق عظیم ویران می کنند.
  آلبینا و آلوینا مثل همیشه در بهترین حالت خود هستند و استعداد تهاجمی خود را نشان می دهند. آنها دختر هستند، اجازه دهید با آن روبرو شویم: فوق العاده!
  آلبینا در حالی که با انگشتان پا برهنه یک ماشین شوروی را به زمین می زند، می گوید:
  - من یک دختر فوق العاده دارم!
  آلوینا در حالی که با پاشنه برهنه هدف بعدی را به زمین می زند، می پرد و عضلات شکمش را خم می کند و فریاد می زند:
  - من آنقدر جنگجو هستم که همه چیز را محکم کشتم!
  این گونه بود که راه رزمندگان از هم جدا شد.
  گردا به همراه شارلوت تصمیم گرفتند تا یک محصول جدید آلمانی دیگر را آزمایش کنند.
  تاکنون فقط اسلحه های خودکششی E-25 می توانند در تعداد نسبتاً زیادی ظاهر شوند - ساخت آن بسیار ساده و ارزان است. اگرچه این مدل جزو اولین هاست. در اینجا دو دختر بیکینی دراز کشیده اند. این خودرو کمتر از یک و نیم متر پایین تر است و به همین دلیل به خوبی محافظت می شود و با وزن نسبتاً کمی مسلح می شود.
  دو دختر شارلوت و گردا که دراز کشیده بودند به سمت اسلحه های شوروی شلیک کردند. در مقابل آنها ماشین های متلاشی شده با رادیو کنترل در حال حرکت بودند و میادین مین را پاکسازی می کردند.
  شارلوت قرمز توپش را شلیک کرد. او اسلحه شوروی را غرق کرد و سینه اش را تکان داد که به سختی با یک نوار پارچه نازک پوشانده شده بود. و او نغمه زد:
  - هیپرپلاسما آتش هار!
  و سپس گردا با استفاده از انگشتان پا برهنه به او سیلی خواهد زد. و جیک جیک:
  - من دختر خیلی باحالی هستم و بد نیست ...
  اسلحه خودکششی خودش حرکت می کند. و هر از چند گاهی متوقف می شود. زره جلویی او بسیار شیبدار است و این محافظت خوبی می دهد. در اسلحه های شوروی، پوسته ها به کمانه حساس هستند. و هیچ چیز چنین اسلحه خودکششی را در پیشانی تهدید نمی کند. در اینجا آنها هنوز هم می توانند از کناره عبور کنند. اما دخترها عجله ندارند. یک اسلحه خودکششی موثر از نظر سوراخ کردن زره از SU-100 که هنوز در حال توسعه است پیشی می گیرد و همچنین محافظت بهتری دارد ، متحرک تر و در عین حال سبک تر است.
  و ارتش سرخ خشک کن های کمی دارد، به عبارت دقیق تر، هنوز در مرحله طراحی است. اساساً تانک T-34-85 که به اندازه کافی با تفنگ قدرتمند نیست و زره آن نسبتاً ضعیف است. و اسلحه خودکششی آلمانی E-25، به هر حال، سبک تر، بسیار قوی تر از زره و تفنگ آن است.
  دخترا دارن دعوا میکنن... خیلی زیبا و جوان. و اسلحه های خودکششی آنها بمباران و پرتاب می کنند ...
  جولای داغ است و بدن دخترانی که در ماشین داغ داغ هستند از عرق براق است. آنها نمی توانند تسلیم شوند و عقب نشینی کنند.
  گردا خاطرنشان می کند:
  - خدایان ورماخت ظاهراً قوی هستند،
  اما آنها به ضعیفان کمک نمی کنند ...
  اگر علت آدولف درست باشد -
  یک قدرت جهانی بسازید!
  شارلوت با شور و شوق خواند:
  - بله، جادو به "پلنگ" و "ببر" نیاز دارد،
  علیرغم همه سرنوشت، خون بیشتری بریزید...
  و نیازی به شک و تردید و دیوانه بازی نیست
  بگذار کل نژاد روی زمین به زانو درآید!
  اما اینها دختران آلمانی هستند و از طرف دیگر دختران شوروی دعوا می کنند.
  بنابراین مبارزه پیش رو جدی ترین است. ناتاشا و آنیوتا از تفنگ کشتی قدرتمند شلیک می کنند و جیغ می زنند:
  - پرچم ما بالای برلین خواهد بود!
  و آنها دندانهای سفید و مرواریدی خود را برهنه کردند. و شما نمی توانید دختران را با مین متوقف کنید.
  دو گلوله به زره جلوی قسمت بالای بدنه اصابت می کند... کمانه می کنند. نه، IS-2 یک ماشین جدی است و شما نمی توانید به این راحتی آن را بگیرید.
  اما به نظر می رسد IS-1 که به سمت راست دختران حرکت می کند، از یک توپ فشار قوی برخورد کرده و متوقف شده است. به زیبایی آسیب زد.
  آلنکا در حالی که با عضلات شکم خود بازی می کند می خواند:
  - هر چیزی غیرممکن در دنیای ما امکان پذیر است، نیوتن کشف کرد که دو بار دو می شود چهار!
  درگیری ها همچنان بی وقفه ادامه دارد. توپ شوروی به آلمانی ها اصابت می کند. Marusya بزرگ پوسته ها را در بریچ فرو می کند. زندگی و سرنوشت دختران چنین است. و آواز می خوانند:
  هیچ کس ما را متوقف نخواهد کرد، هیچ کس ما را شکست نخواهد داد! گرگ های روسی دشمن را درهم می شکند، گرگ های روسی به قهرمانان سلام می کنند!
  آگوستین در حال نوشتن از مسلسل ها می گوید:
  - جنگ مقدس! پیروزی ما خواهد بود! پرچم روسیه به جلو، جلال بر قهرمانان کشته شده!
  و دوباره توپ مرگبار غرش می کند و به صدا در می آید:
  هیچ کس ما را متوقف نخواهد کرد، هیچ کس ما را شکست نخواهد داد! گرگ های روسی دارند دشمن را در هم می کوبند، می دانید که دستشان باحال است!
  ماریا این دختر با موهای طلایی تانک را هدایت می کند و جیرجیر می کند:
  - بیایید فاشیست ها را له کنیم!
  آلمانی ها روزگار سختی دارند، نبردها نیز در آسمان جریان دارد. اما تا اینجای کار، Yak-9 از نظر سرعت و تسلیحات نسبت به برندهای آلمانی بسیار پایین تر است. نبرد برای یک شاعر نابرابر است.
  مارسی، این خلبان خارقالعاده در طول سالهای جنگ حرفهای خوبی به دست آورد. بیشتر شبیه شگفت انگیز و خارق العاده است. پس از رسیدن به صد و پنجاه هواپیما صلیب شوالیه صلیب آهنین را با شمشیرهای برگی بلوط نقره ای و الماس دریافت کردند. پس از رسیدن به چهارصد هواپیمای سرنگون شده، صلیب شوالیه صلیب آهنین را با برگ های بلوط طلایی، شمشیر و الماس دریافت کرد. او برای پانصد هواپیما نشان عقاب آلمانی با الماس و پس از هفتصد و پنجاه صلیب شوالیه صلیب آهنی با برگهای بلوط پلاتین، شمشیر و الماس دریافت کرد. و با رسیدن به هزار هواپیما، صلیب بزرگ صلیب شوالیه را دریافت کرد.
  خلبان بی نظیر توانست پیروزی های هوایی زیادی به دست آورد. و در حالی که هنوز زنده بود. مارسی اخیراً به درجه ژنرال ارتقا یافته است. اما او همچنان مانند یک خلبان معمولی پرواز می کرد.
  همانطور که می گویند در آتش نمی سوزد و در آب فرو نمی رود. مارسی در طول سالهای طولانی جنگ، غریزه شکارچی را به دست آورد. او به یک خلبان فوق العاده افسانه ای تبدیل شد و بسیار محبوب شد.
  . اما او همچنین یک رقیب قوی داشت - آگاوا و آلبینا و آلوینا که هر کدام از هزار ماشین سقوط کرده نیز فراتر رفتند. و آگاو خیلی سریع به مارسی رسید. اما او هنوز خیلی جوان است و هنوز یک مبارز را از دست نداده است.
  دختر با پاهای برهنه و اسکنه بر روی پدالها فشار داد و یک تفنگ بادی شلیک کرد. و در اینجا چهار خودروی IL-2 شوروی سرنگون شده است.
  آگاو می خندد و می گوید:
  تا حدودی همه ما عوضی هستیم! اما من اعصاب فولادی دارم!
  و دوباره دختر روی برمی گرداند. هفت فروند هواپیمای اتحاد جماهیر شوروی را در یک انفجار ساقط می کند - شش PE-2 و یک TU-3، و جیرجیر می کند:
  - به طور کلی، اگر من فوق العاده نیستم، پس من فوق العاده هستم !
  آگاو، البته، یک عوضی است. خلبان از لوسیفر. بلوند عسلی بسیار زیبا.
  در اینجا او یک انفجار دیگر شلیک می کند و هشت فروند یاک-9 شوروی را به یکباره ساقط می کند و بوق می دهد:
  - من خلاق ترین و واکنش پذیرترینم!
  دختر واقعا احمق نیست. همه چیز ممکن است و همه چیز ممکن است. او را خصوصی صدا نکن
  و پاها آنقدر برنزه و زیبا هستند ...
  اما میرابلا با او می جنگد ... برای مدت طولانی ، پوکریشکین بهترین تک خال شوروی بود . او پنج ستاره طلای قهرمان اتحاد جماهیر شوروی را جمع آوری کرد و صد و بیست و هفت هواپیما را ساقط کرد. اما بعد مرد. آن وقت هیچ کس نتوانست رکورد او را شکست دهد. علاوه بر آناستازیا ودماکووا و آکولینا اورلووا. و تنها اخیراً، میرابلا از Yak-9 T نیز در یک نمونه پاره پاره پیشی گرفته و از Kozhedub پیشی گرفته است . و با سرنگونی بیش از یکصد و هشتاد هواپیما ، او هفت بار قهرمان اتحاد جماهیر شوروی شد.
  این دختر ترمیناتور است! مانند اسبی که در حال تاختن است را متوقف می کند و وارد کلبه ای می شود که در حال سوختن است.
  و حتی سخت تر.
  میرابلا سرنوشت سختی داشت. در نهایت به یک مستعمره کودکان و کارگری رفتم. او با پای برهنه و ردایی خاکستری، چوب را خرد کرد و خرطوم را اره کرد. او بسیار قوی و سالم بود. در سرماهای شدید با پای برهنه و با لباس خواب زندان می رفت. و حداقل یک بار عطسه کند.
  البته این پدیده در جبهه ها نیز مورد توجه قرار گرفت. میرابلا برای مدت طولانی در پیاده نظام جنگید و سپس خلبان شد. میرابلا اولین غسل تعمید آتش خود را در نبرد نزدیک مسکو دریافت کرد، جایی که بلافاصله پس از مستعمره به آنجا رفت. و آنجا خودش را خونسرد نشان داد.
  او با پای برهنه و تقریباً برهنه در یخبندان شدید جنگید که به معنای واقعی کلمه ورماخت را فلج کرد. خیلی دختر لعنتی و شکست ناپذیری بود. و او به طور گسترده موفق شد.
  میرابلا به پیروزی قریب الوقوع اتحاد جماهیر شوروی اعتقاد داشت. اما زمان می گذرد. قربانیان بیشتر و بیشتر می شوند، اما پیروزی حاصل نمی شود. و واقعاً وحشتناک می شود .
  میرابلا رویای پیروزی ها و دستاوردها را در سر می پروراند. او هفت ستاره اتحاد جماهیر شوروی دارد - این بیشتر از هر کس دیگری است! و لعنتی، او شایسته جوایزش است! و صلیب بازوها و فراتر از آن را حمل خواهد کرد. حتی اگر استالین بعدا کشته شود، آرمان او پابرجاست!
  دختره میاد داخل و یخ میزنه... جدیدترین XE-162 آلمانی رو زمین میزنه و جیغ میکشه:
  - ایروباتیک! و یک خدمه لعنتی جدید!
  واقعاً او دختر بزرگی است. یک کبرای واقعی نیز توانایی زیادی دارد.
  میرابلا یک ستاره جدید است ....
  نبرد چندین روز ادامه دارد، تا اینکه یک هفته جدید فرا می رسد و در 8 ژوئیه 1944 ... شوروی IS-2 به غلتک ها و مسیرها آسیب دید - در حال تعمیر است. بله، چنین جنگ بی رحمانه و بی رحمانه ای. و چه مدت ادامه خواهد داشت؟
  و حالا گردا از نظر تعداد تانک های منهدم شده ، کنیزل و ویتمن را دور زد.
  چگونه می توانند از آن اجتناب کنند؟ آنها با پای برهنه و با بیکینی می جنگند. دختران مکث دیگری کردند و دوباره بچه های شوروی را عذاب دادند. و حالا به تعداد 300 تانک منهدم شده نزدیک می شدند. و آنها می توانستند روی یک پاداش بی سابقه حساب کنند: ستاره صلیب شوالیه صلیب آهنی با برگ های بلوط نقره ای، شمشیر و الماس.
  اینم دخترا!
  گردا به ماشین شوروی شلیک می کند. برج را پاره می کند و جیغ می کشد:
  - من آدم لعنتی هستم!
  و دوباره شلیک می کند. به T-34-85 نفوذ می کند. و جیغ می کشد:
  - سرزمین مادری آلمان!
  دختر خودش را تکان می دهد. و او بسیار فعال است... بله، او چنین خط استراتژیک دارد. الان اواسط ژوئیه 1944 است... جنگ ادامه دارد و ادامه دارد... نمیخواهم متوقف شود. ارتش سرخ در حال تلاش برای پیشروی در نقاط مختلف است. اما با دقت، زیرا منابع انسانی کمی باقی مانده است.
  و روسیه خونریزی می کند.
  به عنوان مثال، هانس فوئر . جوانترین دریافت کننده نشان صلیب آهنین درجه یک. و سپس او جوانترین جایزه برای دستگیری یک ژنرال شوروی با نشان صلیب شوالیه صلیب آهن شد.
  بله، این در واقع بسیار جالب است.
  و پسرها خود را بسیار باحال نشان می دهند.
  هانس فویر یک مبارز ناامید است. پسرک مانند یک غول در هوای سرد و گرم، در تابستان و زمستان فقط شلوارک می جنگد.
  کودک با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب کرد و افسانه ای شد.
  این واقعا خیلی باحاله!
  هانس قرن ها معروف شد! حتی اگر فقط به عنوان یک ضد قهرمان!
  و به طور کلی، چنین جنگ باورنکردنی و شدیدی در اینجا در جریان است... هر هوش مصنوعی محو می شود.
  آگاو دوباره در آسمان است و وسایل نقلیه شوروی را ساقط می کند. او یک شکارچی و شکارچی است. به دشمن ضربه می زند.
  ماشین هایی که او زد در حال سقوط هستند. و سپس دختر به سمت نیروهای زمینی شلیک می کند. IS-2 را ناک اوت می کند. و او می خواهد:
  - من بهترینم! من دختری هستم که دشمنان را می کشم!
  و دوباره به اهداف هوایی منتقل می شود. این یک ناوشکن تانک و تمام ماشین هایی است که پرواز می کنند و شلیک می کنند.
  اما اینجا یک تانک کوچک E-5 است. دستگاه به وزن هفت تن. قبولی در آزمون های رزمی و دشمن را می خورد و می خورد.
  و زمان آواز خواندن است - هیچ کس ما را متوقف نخواهد کرد و هیچ کس برنده نخواهد شد!
  E-5 به سمت خود می شتابد و در حال حرکت شلیک می کند. و چنین تانکی را متوقف نکنید. و پوسته ها کمانه می کنند.
  و داخل دستگاه یک پسر ده ساله به نام فردریش نشسته و جیغ می کشد:
  - و من یک سوپر مبارز واقعی خواهم بود!
  و دوباره، چگونه او شلیک کرد ... و او به مرکز برج برخورد کرد. و نیروی کشنده او، اگرچه کالیبر کوچکی است، اما عظیم است.
  و در آسمان هلگا می جنگد. دختری پابرهنه با بیکینی در حال شماره گیری صورت حساب هاست. و از موفقیت های خارق العاده اش خوشحال می شود.
  او با انگشتان پا برهنه به ماشین شوروی اشاره می کند و به طور خاص آن را آتش می زند و باعث می شود یک کیت جنگی کامل با گلوله ها منفجر شود.
  این باحال و دیوانه کننده است.
  و آگاو پیش می رود... و همچنین می جنگد.
  الان اوت 1944 است... ارتش سرخ در هیچ جایی نتوانست به موفقیت دست یابد. اما آلمانی ها نیز نمی توانند پیشرفت چشمگیری داشته باشند. تانک های زیرزمینی مهیب وارد نبرد می شوند. اما آنها کاملا تاکتیکی هستند.
  دختران زیر زمین رفتند، باتری اسلحه های شوروی را کشتند و به عقب بازگشتند.
  در همان زمان، آنها یک زن و شوهر از پیشگامان را اسیر کردند. دخترانی که پسران را دستگیر کردند لباسهایشان را درآوردند و شکنجه کردند. آنها پیشگامان را با سیم می زدند، سپس پاشنه برهنه خود را با آتش برشته می کردند. سپس با انبر داغ شروع به شکستن انگشتان پا کردند. پسرها از شدت درد زوزه کشیدند. در پایان، دختران ستاره های روی سینه خود را با آهن داغ سوزانیدند و کمالات مردانه را با چکمه های خود خرد کردند. آخرین پیشگامان کار را تمام کردند و از یک شوک دردناک خم شدند.
  دخترها خلاصه کلاس اضافی نشان دادند. اما باز هم آلمانی ها به هیچ چیز قابل توجهی دست پیدا نکردند.
  اسلحه های خودکششی قدرتمند: " Sturmaus " به سمت مواضع شوروی شلیک کرد. ویرانی و ویرانی زیادی انجام دادند. اما یک هواپیمای تهاجمی شوروی یکی از وسایل نقلیه را ناک اوت کرد و کرات ها برگشتند.
  ساراتوف هنوز در اوت 1944 مقاومت می کرد. درست است ، آلمانی ها توانستند شهر اورالسک در قزاقستان را تصرف کنند و به اورنبورگ نقل مکان کنند.
  در اینجا دوباره آلبینا و آلوینا در هوا هستند، اما یک بار در یک بشقاب پرنده آزمایشی. آنها با کمک انگشتان پا برهنه، دکمه های جوی استیک را فشار می دهند و این کار را بسیار ماهرانه انجام می دهند.
  البته دختران بالاترین ایروباتیک را نشان می دهند. در اینجا آنها دیسکت خود را کشیدند و ده ها ماشین پرنده شوروی سرنگون شدند.
  آلبینا چهچه می زند:
  - تیم ساخت و ساز خشمگین! سقوط ستارگان خواهد بود!
  و دوباره ماشینش را می چرخاند. و دختران ارتش سرخ را نابود می کنند. علاوه بر این، عمده ...
  آلوینا همچنین یک دوجین هواپیمای شوروی را ساقط می کند و جیغ می کشد:
  - دخترای دیوونه و نه باکره!
  در مورد آخری درست کن زوج آنها با مردها قدم زدند. و چه چیزی فقط بلند نشد. دختران مردان را دوست داشتند - برای آنها خوب است! و به خصوص اگر با زبان کار می کنید.
  دختری از بالاترین درجه ... اینجا یک پیشگام را شکنجه کردند ... اول لباس او را درآوردند و چند سطل آب در گلویش ریختند. سپس آهن داغ را به معده متورم آوردند. و چگونه سوختند! پیشگام از درد وحشی فریاد زد... بوی سوختن می داد.
  آلوینا با سیم داغ به پهلویش زد. و چگونه می خواهید بخندید ... خیلی خنده دار است.
  سپس آواز خواند:
  -خسته شدم از دلتنگی عقب - می خوام شادیمو مسخره کنم!
  و چقدر می خندد! و دندان های مرواریدی اش را برهنه کرد! دختر عاشق کشتن است، آن دختر است!
  و پاهای دختر همه برهنه و برازنده است. او عاشق راه رفتن با پای برهنه روی زغال است. و پیشگامان اسیر را راند. وقتی پاشنه هایشان سرخ می شود خیلی جیغ می زنند. حتی آلوینا هم خیلی بامزه است. و آلبینا نیز یک دختر است، رک و پوست کنده - فوق العاده! چگونه دشمن را با آرنج به سمت چانه حرکت دهیم. و جیغ جیغ زدن:
  - من یک دختر از بالاترین کلاس هستم!
  و دندان های مرواریدی اش را برهنه کرد. که مثل کتک خوردن برق می زنند. جنگجو شگفت انگیز است! می تواند چیزی باشد که نه در افسانه می توان گفت و نه با قلم توصیف کرد!
  هر دو جنگجوی شوروی Yaks، Laggi ، Pawns، Ily در آسمان به زمین می زنند. زیبایی ها فعال هستند. کوچکترین شکی در آنها نیست. و چنین زیبایی وحشی و دیوانه کننده.
  رزمندگان زن با انگشتان پا برهنه جوی استیک را کنترل می کنند و به ماشین های روسی حمله می کنند. همانطور که آنها را خرد می کنند ، مبارزان را مانند یک چماق روی کریستال خرد خواهند کرد. دختران بی رحم و بی رحم هستند. آنها قدرت خشم و شعله شور را دارند. و اعتماد به نفس برای پیروزی حتی اگر جنگ فقط با اتحاد جماهیر شوروی برای چهارمین سال در جریان باشد. اما او نمی خواهد تمام شود. آلبینا و آلوینا در اوج محبوبیت خود هستند. و نمی خواهند لحظه ای عقب نشینی کنند یا توقف کنند. و به سوی خود حرکت میکنند و دشمن را میکوبند.
  آلبینا که هواپیماهای شوروی را سرنگون می کند، جیغ می کشد:
  - از گریه دختر خسته شدم، ترجیح میدم کفش های باست رو غرق کنم!
  و چگونه او پوزخند می زند و با دندان های مروارید می درخشد. و حالا او یک مرد می خواهد. او عاشق تجاوز به مردان است. این برای او بسیار خوشایند است. اینجا او را می گیرد و تجاوز می کند.
  آلبینا غرش می کند:
  دختر جنسی سکس است
  برای یک پیشرفت بزرگ بخوان!
  و جنگجو از خنده منفجر خواهد شد... و بیایید دوباره همه دشمنان خود را بکشیم. او انرژی زیادی دارد. و قدرت کامل عضلانی.
  و آلوینا چگونه غرش کند:
  - بیایید دشمن را به تپه ها بکوبیم!
  و جنگجو فعالانه شروع به خندیدن می کند! و من تصور کردم که بچه های او چگونه پنجه می زنند. اما حداقل گفتن خوب است.
  سپتامبر در حال حاضر در راه است... خورشید کمتر و کمتر می تابد. در اولین روز پاییز، پسران روسی با پای برهنه بر روی برفی که به تازگی در مناطق شمالی روسیه باریده است می دوند. به خودشان می خندند، به خودشان پوزخند می زنند و انجیرشان را به آلمانی ها نشان می دهند.
  پیشگامان با کراوات های قرمز، با مدل های کوتاه مو، برخی حتی تا صفر. آنها با پریدن می دوند. پاهای برهنه آنها تقریباً هرگز سرد نیست. بسیار گستاخ. دخترها هم بدون کفش می دوند. از صورتی، کفش های پاشنه گرد در آفتاب می درخشند. دختران شگفت انگیز شوروی. باریک، ورزشکار، عادت به انجام کارهای کوچک.
  و همه پوزخند می زنند و به دندان می خندند ... اولین روز پاییز یک شادی و عطش واقعی برای نور و خلقت است!
  و در آسمان نبرد هوایی. میرابلا، این خلبان شماره یک شوروی است که یک هواپیمای آلمانی دیگر را ساقط می کند. و مثل همیشه دختر فقط بیکینی پوشیده است. برای همیشه جوان و هرگز محو نمی شود. چنین قدرت معنوی در او نهفته است.
  با این حال، میرابلا از زمانی که مردها او را لمس می کنند نیز دوست دارد. او واقعا آن را دوست دارد. به همین دلیل است که او یک خلبان است ... وقتی بدن برهنه و عضلانی یک دختر توسط دستان مردان چروک می شود - این یک لذت واقعی است. و سرگرم کننده عالی!
  میرابالا به ماشین نازی دیگری برخورد می کند و هیس می کند:
  - من یه عوضی زرهی هستم!
  این دختر حتی با پاشنه های برهنه و گرد خود به صفحه کنترل ضربه می زند. او زرق و برق دار است. و تکرار نشدنی
  میرابلا پیچ خورده است. و آگاو به سمت او پرواز می کند. سرانجام، دو تقریباً موفق ترین خلبان زن جنگجو با هم ملاقات کردند. آنها از یک خانه گرد به یکدیگر شلیک می کنند. آنها سعی می کنند آن را از راه دور بدست آورند. اما خیلی خوب نمی شود. هر دو زیبایی از خط تیراندازی پرواز می کنند. و آنها دندان های خود را به شدت بیرون می آورند. خب زنها عوضی هستند آنها به شدت به چشمان یکدیگر نگاه می کنند. دقیق تر، سر به سر و دوباره شلیک می کنند. ME-262 X آلمان هنوز بهتر از Yak-9 T مسلح است و خودروی شوروی سرنگون شد ...
  اما میرابلا موفق می شود از هواپیما خارج شود و برای اولین بار در دوران حرفه ای خود هواپیما را از دست می دهد. بدترین چیز این است که او در خاک دشمن قرار گرفت. و این بد است. بله، این پیچش های منحصر به فرد سرنوشت است. و در 1 سپتامبر 1944، در پنجمین سال جنگ جهانی دوم، جهان تغییر می کند، اما حاکمیت فوهر در بازی تاریخی جایگزین باقی می ماند.
  ساراتوف سرانجام توسط نیروهای شوروی رها شد و ارتش ورماخت به کویبیشف نزدیک شد.
  نبردهای سختی نیز برای اورنبورگ در جریان است.
  تامارا پابرهنه در آنجا می جنگد، بسته های انفجاری را به سمت دشمنان پرتاب می کند، آنها را با پاشنه های برهنه هل می دهد و جیغ می کشد:
  - افتخار بر کشور کمونیسم!
  ورونیکا به طرف حریف شوت می کند. او با انگشتان پا برهنه یک بسته انفجاری پرتاب می کند و فریاد می زند:
  - برای ایده های کمونیسم!
  ویکتوریا، به طرف مخالفانش تیراندازی میکند، و این کار را مانند رابین هود با بیکینی انجام میدهد، جیک میزند، با انگشتان پا برهنه به سمت دشمن بمب میاندازد و زوزه میکشد:
  - افتخار به دوران کمونیسم!
  علیا در حالی که به سمت دشمن تیراندازی می کند و با داس آنها را درو می کند، آن را گرفت و جیغ زد:
  - برای عظمت دولت شوروی و شکوه بزرگ!
  و با انگشتان برهنهاش، او دوباره بستهای انفجاری از قدرت عظیم و ویرانگر را پرتاب خواهد کرد.
  لاریسا در حالی که به سمت نازی ها شلیک می کرد، جیغ کشید:
  - کشور من روسیه است، تو را برای همیشه خدا در زیر آسمان آبی داده است!
  و به شرکای خود چشمکی بزند...
  آگافیا در حال شلیک به نازی ها خرخر کرد:
  - اورنبورگ هرگز تسلیم نمی شود! ما در برابر دشمنان میهن خواهیم بود!
  دختران محکم هستند و قصد دارند تا آخرین قطره خون واقعاً بجنگند.
  اورنبورگ همچنان ادامه دارد. اما در 3 سپتامبر 1944، حمله به کویبیشف آغاز شد. و اتحاد جماهیر شوروی، البته، خوب نیست.
  آلنکا به نازی ها شلیک می کند و جیغ می کشد:
  - برای کمونیسم کشور شوروی!
  و باز با پای برهنه نارنجک قدرت ویرانگر را پرتاب خواهد کرد.
  آنیوتا به طرف مخالفان خود شلیک می کند و جیغ می کشد:
  - از کویبیشف دفاع کنیم!
  و با انگشتان برهنه یک بسته انفجاری با نیروی کشنده زیادی پرتاب می شود.
  و بسیاری از دشمنان را پاره کنید.
  آلا در حالی که به فریتز شلیک می کند، جیغ می کشد و سینه اش را تکان می دهد:
  - برای ارتفاعات کیهانی Polissya!
  و با پاشنه برهنهاش تسلیم نارنجک برای نابودی و مرگ کامل همه متجاوزان فریتز خواهد شد.
  ماریا در حالی که به سمت نازی ها تیراندازی می کرد و با پای برهنه اش نیرویی را که فریتز را فلج می کرد پرتاب می کرد، جیغ زد:
  - سوار!
  و دختر از ته ریه هایش خواهد خندید!
  ماروسیا در حالی که به زنجیر فاشیست شلیک می کرد و با انگشتان پا برهنه یک نارنجک ویرانگر پرتاب می کرد، جیغ زد:
  - افتخار کمونیسم و پیروزی ها!
  ماتریونا با لبخندی گفت و یک انفجار مرگبار دیگر فرستاد و فریتز را درید:
  - وطن مقدس است!
  دختران مانند قهرمانان می جنگند.
  آزمایش بشقاب پرنده فقط در ابتدا موفقیت آمیز بود و سپس شکست خورد.
  بنابراین آلبینا و آلوینا اکنون دوباره در ME-309 می جنگیدند، وسیله نقلیه ای بسیار راحت برای سبک آنها.
  دختران به هواپیماهای شوروی شلیک کردند و فریاد زدند:
  - پارک برجسته و اسپاگتی الکترونیکی!
  آلبینا یک انفجار خوب به سمت دشمن شلیک کرد، یک ماشین شوروی را ساقط کرد، با پای برهنه اش اشاره کرد و جیغ کشید:
  - اولین حرکت من برای دشمن کشنده خواهد بود!
  آلوینا هم به سمت دشمن شلیک کرد. او را کاملا برید و دندان هایش را بیرون آورد:
  - سرنوشت من کمونیسم است!
  و با انگشتان برهنه به هدف دیگری برخورد کرد.
  دخترها هنوز در ماشین قدیمی دعوا می کنند. جنگنده های پیچ هنوز از تولید خارج نشده اند. علاوه بر این، شما هنوز باید به ماشین های جت عادت کنید و زیرساخت کاملی را برای آنها مستقر کنید. و انجام این کار چندان آسان نیست.
  آلبینا با شلیک به وسایل نقلیه شوروی به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - من دوران کمونیسم را خلق خواهم کرد و امپراتوری را به سوی ستاره ها هدایت خواهم کرد!
  و با پاشنه برهنه اش روی پدال ها فشار می آورد.
  آلوینا در حالی که به سمت خودروهای روسی شلیک میکرد و با مشت به آنها میکوبید، جیرجیر کرد:
  - هدف ما کمونیسم آریایی است!
  و دوباره، جنگجو از انگشتان پا برهنه اش استفاده کرد. و او خیلی سریع عمل کرد.
  هنگامی که هر دو دختر بازگشتند، با استفاده از کل کیت جنگی، اجازه دادند بدن خود را در حمام بشویند. بچه های خوش تیپ آنها را با جارو کوبیدند. آلبینا در حال گرم شدن گفت:
  ما هنوز به مرد نیاز داریم!
  آلوین با این موضوع موافق بود:
  - حتما لازمه! اگر چه اینجا ما زنان بسیار زیباتر هستیم!
  آلبینا قهقهه زد و جیغ زد:
  - چرا زن به مردی نیاز دارد که کسی را داشته باشد که کتک بزند!
  البته دخترها هم با این موضوع موافق هستند.
  هلگا از TA-152 به سمت تانک های شوروی شلیک کرد و آنها را سوراخ کرد و پوزخند زد:
  - درود بر کمونیسم قیصر!
  و دختر خندید.
  آگاو برای شکار هواپیماهای شوروی در آسمان است. Yak-9 به طور فزاینده ای در آسمان دیده می شود که ساخت آن ساده ترین است. اما این دستگاه چندان ضعیف نیست. در اصلاح T، او به یک توپ 37 میلی متری مسلح است و می تواند یک فریتز را به طور دردناکی نیش بزند.
  آگاو از فاصله دور به ME-262 خود ضربه می زند و از بینی خود آواز می خواند:
  -من عاقل ترین دنیا هستم، دشمنان را در توالت می کشم!
  و به آسمان به فرشتگانش چشمک می زند.
  اما اینجا دوباره Mirabela در هوا است. این دختر با وجود همه ضایعات، دلش را از دست نمی دهد.
  و حتی شروع به آواز خواندن، آهنگسازی در حال حرکت می کند.
  من به کومسومول پیوستم و بازی می کردم
  دختر رویایی زیبا...
  فکر می کردم دنیا می ابدی باشد،
  هر روز تولد بهار است!
  
  اما بنا به دلایلی نتیجه نداد.
  یه جورایی نمیتونم عاشق بشم...
  خوب، به بچه هایی که در رحمت من هستند، بگویید،
  زندگی دست و پا زدن بسیار بادوام است!
  
  ناگهان جنگ ناگهان رعد و برق بلند شد،
  و طوفانی به سوی مرگ شتافت...
  و دختران من بدن قوی
  شما می توانید بلافاصله ضربه بخورید!
  
  نمی خواهم، باور کن من تسلیم می شوم،
  برای وطن تا آخر بجنگ...
  ما نارنجک ها را در یک کیف محکم حمل می کنیم،
  استالین جای پدرش را در دل ها گرفت!
  
  رزمندگان در روسیه عالی هستند.
  ما می توانیم از جهان محافظت کنیم ...
  ستارگان آسمان مخمل را آبیاری کردند،
  و شکارچی تبدیل به یک بازی شد!
  
  من یک دختر پابرهنه هستم که می جنگم
  پر از اغوا و عشق...
  ویل، من جایی در این بهشت می شناسم،
  شما نمی توانید شادی را روی خون بسازید!
  
  رزمندگان میهن بزرگ،
  ما محکم در نزدیکی مسکو خواهیم جنگید ...
  و سپس رویا در دوران کمونیسم
  در برابر جهنم با شیطان!
  
  بچه های شجاع روسی،
  که تا آخر صادقانه بجنگند...
  از مسلسل زدند،
  در صورت لزوم با تاج طلا!
  
  حتی یک گلوله هم نمی تواند جلوی ما را بگیرد
  عیسی خدای بزرگ برخاست...
  روزهای اژدهای شکار گذشته است،
  از آسمان هم روشن تر شد!
  
  لادای عزیز دوستت دارم
  سواروگ در جلال خواهد بود ...
  ما باید برای روسیه بجنگیم
  بهترین خدای سفید با ماست!
  
  روس ها را به زانو نگذارید
  باور کنید گوشت ما قابل کنترل نیست...
  استالین و لنین بزرگ با ما هستند
  شما هم باید در این امتحان قبول شوید!
  
  درد وطن هم در دل ماست
  ما به عظمت او ایمان داریم...
  ما به سرعت در را به فضا باز می کنیم،
  زندگی بسیار شیرینی خواهد بود!
  
  پابرهنه ما دخترای زیبایی هستیم
  خیلی سریع از میان برف ها می دویم...
  ما به این ودکای تلخ نیاز نداریم،
  کروبی بال هایش را باز می کند!
  
  ما دختران برای وطن خواهیم ایستاد،
  و ما به کرات ها پاسخ خواهیم داد، نه به شروران،
  قابیل جهنمی نابود خواهد شد،
  و سلام به مسیح نجات دهنده!
  
  دوره ای خواهد بود - بهتر نمی شود،
  مردگان برای همیشه زنده خواهند شد...
  کائنات تبدیل به بهشت زنده خواهد شد،
  رویای همه مردم به حقیقت پیوست!
  . فصل شماره 11
  سپتامبر 1944 در نبردهای سخت گذشت ... فریتز توانستند کویبیشف و اورنبورگ را محاصره کنند و به همین دلیل این شهرها محکوم به فنا بودند، اما با وجود تمام مشکلات آنها جنگیدند.
  دختران مقاومت فوق العاده ای از خود نشان دادند... در اوایل اکتبر، نازی ها هنوز کویبیشف را نگرفته بودند و به پنزا حمله کردند. و نبردها برای این شهر شروع به جوشیدن کرد.
  ناتاشا و تیمش در آنجا جنگیدند.
  دختر با پای برهنه و برازنده اش نارنجکی پرتاب کرد و نعره زد:
  - برای روح روسی.
  پس از آن زویا از بازوکا شلیک کرد. و تانک آلمانی "شیر" -2 را ناک اوت کرد.
  آلمانی ها سرعت حرکت را کمی کاهش دادند ... پانترها و T-4 ها از خدمت خارج شدند. اما در حالی که این ماشین ها هنوز در خدمت هستند. در واقع، پلنگ یک ناوشکن خوب تانک است و کاملاً قابل تحمل در پیشانی محافظت می شود. اما تابلوها مشکل اوست. با این حال، "Panther" -2 توسط طرفین محافظت می شود، نه چندان خوب. اما بیشتر اسلحه ها نگهداری می شوند.
  توسعه سری E در حال انجام است... تانک E-75 نوید یک خودروی نسل جدید با کناره های کاملا پوشیده شده را می دهد. آلمانی ها روی این موضوع حساب باز کرده اند. هدف بدست آوردن تانکی است که خیلی سنگین، سریع و به خوبی محافظت نشده باشد. اولین تلاش از این نوع ماوس بود، اما تمرین وزن بیش از حد این تانک را نشان داد. در عوض، E-100 قبلاً در حال توسعه بود. این مخزن دارای طرح متراکم تر و شبح پایین تر بود. به طور کلی وزن آن نسبت به ماوس به صد و سی تا صد و چهل تن کاهش یافت. کناره ها در زوایای منطقی نصب شده بودند. ضخامت کناره ها همراه با صفحه نمایش ها به 210 میلی متر می رسید. تسلیحات آن مانند ماوس است: یک توپ 128 میلی متری و یک توپ 75 میلی متری با لوله کوتاه. آلمانی ها موتور قدرتمندتری با قدرت 1500 اسب بخار نصب کردند و تانک با سرعت چهل کیلومتر در ساعت در بزرگراه حرکت می کرد.
  که در کل رضایت بخش است. E-100 هنوز یک تانک بسیار سنگین است. اما با سلاح و حفاظت عالی.
  ویژگیهای جنگی آن میتوانست بد نباشد، اما حمل و نقل تانک و حمل و نقل آن همچنان مشکل ساز بود. تجربه واقعی نشان داد که یک تانک برای انتقال نسبتا معقول در کنار جاده ها و پل ها نمی تواند بیش از هشتاد تن وزن داشته باشد.
  بنابراین هیتلر محدودیتی برای E-75 قائل شد تا این وزن را برآورده کند، اما برای ایجاد یک ماشین قابل اعتماد از نظر حفاظت. به همین دلیل تصمیم گرفته شد که توپ 75 میلی متری را کنار بگذارند. و طرح را تا حد امکان محکم کنید: در یک بلوک، موتور و گیربکس در عرض و گیربکس روی موتور. سپس شاید او یک تانک بگیرد، از همه طرف محافظت شده و نه خیلی سنگین.
  هیتلر، به طور کلی، کاملاً از ماشین های آلمانی راضی نبود. اگرچه Lev-2 احتمالاً پیشرفته تر بود، اما توپ 105 میلی متری آن برای مبارزه با تانک های شوروی اضافی و برای شلیک به اهداف غیر زرهی کافی نبود. "Panther" -2 به طور کلی می تواند با سلاح و محافظت از جلو برای ارتش مناسب باشد، اما کناره هنوز کافی نبود، اما عملکرد رانندگی رضایت بخش است.
  فورر خواستار ساخت تانکی شد که از هر نظر برای ارتش مناسب باشد.
  اما دستیابی به این امر چندان آسان نیست. آیا می توان با کمک بوژی ها و فنرهای مخصوص چیدمان را حداکثر فشرده کرد و شاسی را سبک کرد و چیزی از بدنه بیرون آورد. و خدمه مستعد واقعی را ترتیب می دهند.
  چنین توسعه ای می تواند کاملا امیدوار کننده باشد. اولین تانک E-75، که با E-50 متحد شده بود، نمی توانست بیش از هفتاد تن وزن داشته باشد، و این یک ماشین مهیب است.
  الیزابت روی تانک T-34-85 جنگید و کاملاً از محافظت از آن راضی نبود. زره که به دلیل کمبود عناصر آلیاژی شکننده بود، از تانک محافظت چندانی نکرد.
  الیزابت با کمک انگشتان پا برهنه شلیک کرد و در حالی که دندان هایش را خالی می کرد غرش کرد:
  - من یک دزد فضایی هستم.
  اکاترینا دشمن را کوبید، به پهلوی دشمن زد و خش خش کرد و دندان هایش را بیرون زد:
  - برای کمونیسم در اتحاد جماهیر شوروی!
  الینا نیز با هدف شلیک بسیار فعال به سمت دشمن شلیک کرد و با نیروی مرگبار او را مورد اصابت قرار داد و با توجه به برهنه بودن پاهایش قار کرد:
  - برای قانون اساسی پیروزی!
  افراسیا با استفاده از انگشتان پا برهنه به سمت دشمن شلیک کرد و جیغ زد:
  - ما برای عظمت کشور به سواروگ و استالین وفادار هستیم!
  اینها دختران جنگنده اینجا هستند. آنها برجسته ترین تیم را دارند.
  برخی از تانک های T-34-85 با محافظت در برابر گلوله ظاهر شدند که وزن آنها را به میزان قابل توجهی کاهش داد. سرعت و قدرت مانور خودرو افزایش یافته است. اما اکنون می توان آن را با یک تفنگ ضد تانک، یک مسلسل کالیبر بزرگ و بسیاری از انواع نارنجک گرفت. و توپ های بادی حتی درست از آن سوراخ می شوند. درست است، ساخت چنین مخزنی حتی ساده تر، ارزان تر است و به سرعت حرکت می افزاید.
  حالا اگر دخترها این ماشین را برانند، نمیگذارند من سوار آن شوم.
  الیزابت، دختری سریع از یک عنصر مخرب عظیم، منطقی اشاره کرد:
  - شما نمی توانید شجاعت را با زره جایگزین کنید!
  کاترین با این موافق بود:
  - بله درسته پس روشن نمیشی!
  و چقدر می خندی...
  دختران جذاب و اگر دشمنان کوبیده شوند، آن را به شدت و به طور کامل انجام می دهند.
  النا، پس از اینکه تانک آنها کیت جنگی را تمام کرد و برای تکمیل تجهیزات حرکت کرد، از دوستانش پرسید:
  - شما دخترا چه فکر می کنید، آیا ما شانس شکست دادن رایش سوم را داریم؟
  کاترین با اطمینان پاسخ داد:
  - به قول واسیلی ترکین... اومدیم که بزنیم نه حساب کردن!
  الیزابت تصحیح کرد:
  - این چیزی است که سووروف گفت!
  و دختر، با انگشتان پا برهنه، یک تکه روزنامه را گرفت و در سیگاری پیچانده کرد. برای او خنده دار است.
  افراسیا با تکان دادن بدنش آواز خواند:
  - من یک دختر نابودگر فضایی هستم،
  برای Krauts - کولتیواتور بسیار دردناک خواهد بود!
  و جنگجو چگونه خواهد خندید!
  دخترها تصمیم گرفتند ورق بازی کنند. جالبه. و بازنده ها فشار و اسکات انجام می دهند.
  النا در حین بازی گفت:
  - به طور جدی هر چند، ما هیچ شانس واقعی برای برنده شدن نداریم! قفقاز سقوط کرده و ما در حال باختیم!
  کاترین با پای برهنه کارتی پرتاب کرد و حریفش را زد و جیغ کشید:
  - اما ما یک سلاح مخفی داریم!
  رزمنده خندید و همچنین با انگشتان پا برهنه کارت را پرتاب کرد.
  الیزابت با آهی گفت:
  - ما واقعا فقط یک امید به یک سلاح مخفی جدید داریم!
  افرازیا ناله کرد و کارت را با انگشتان برهنه پاهای برازنده اش پرت کرد:
  - بله، ما بدون سلاح مخفی نمی توانیم!
  و دختران با هم آواز خواندند:
  - شمشیر ما آتش می سوزد، دشمنان را می بریم! ما سربازان اتحاد جماهیر شوروی هستیم!
  رزمندگان تنظیم شده اند و واقعاً در نبرد هستند.
  اما نیروها بسیار نابرابر هستند ... در اواسط اکتبر ، کویبیشف با این وجود سقوط کرد ...
  آلمانی ها توانستند یک مرکز دفاعی مهم را تصرف کنند. اما باران شروع به باریدن کرد... امید به توقف در نتیجه سقوط بود.
  با این حال، درگیری در آسمان ادامه یافت.
  سه خلبان شوروی: میرابلا، آناستازیا، آکولینا با اشتیاق وحشیانه جنگیدند.
  میرابلا، با شلیک یک نازی در حال پرواز، با Yak-9 T قدیمی اما مهیب خود، آواز خواند:
  - دوره ای خواهد آمد، دوران کمونیسم!
  آناستازیا، در حالی که ماشه را با انگشتان برهنه فشار می داد، در حالی که دندان هایش را خالی می کرد، تایید کرد:
  - با آواز خواندن به بهشت پرواز خواهم کرد!
  و به دوستانش چشمکی زد.
  آکولینا یک آلمانی دیگر را با فشار دادن پاشنه برهنه و گرد خود روی پدال له کرد و گفت:
  - برای جلال اتحاد جماهیر شوروی!
  دختران باید به طور خاص مبارز باشند.
  میرابلا، با شلیک یک ME-262 فاشیست با یک توپ 37 میلی متری، در توییتی نوشت:
  - افتخار کمونیسم!
  آناستازیا که نازی را با رویکردی هدفمند قطع کرد و دشمن را اره کرد، فریاد زد:
  - جلال بر جهان سرخ!
  آکولینا یک دختر بسیار جنگنده است، یک ماشین آلمانی را ناک اوت کرد و در حالی که سوت می زد، غر زد:
  - برای کمونیسم کشور شوروی!
  رزمندگان را باید به دلیل صلابت عظیمشان مورد توجه قرار داد.
  از طرف دیگر آلبینا، آلوینا، آگاو در حال به دست آوردن حساب های خود هستند. و دختران نیز با پای برهنه و بیکینی می جنگند.
  چقدر خنده دار است وقتی دخترها تقریباً برهنه و در هواپیما هستند.
  آلبینا با انگشتان برهنهاش یک انفجار، چند ماشین شوروی را به یکباره خراب میکند و جیرجیر میکشد:
  -برای برادری آریایی!
  آلوینا همچنین با ارتش سرخ می جنگد و این کار را شجاعانه انجام می دهد. و با انگشتان برهنه اش توپ های بادی را نشانه می گیرد و وسایل نقلیه شوروی را قطع می کند و جیغ می کشد:
  - برای ایده های روشن!
  آگاو همچنین جنگنده های شوروی و هواپیماهای حمله را سرنگون می کند، به معنای واقعی کلمه آنها را نابود می کند و غرش می کند:
  - برای پیروزی های رایش سوم!
  و دختران مخالف این نیستند که حریف خود را تحت شکنجه بی رحمانه قرار دهند. مخصوصا پسرای خوشگل
  آلبینا، در حالی که پاشنه های یک پیشگام را روی چوب برشته می کرد، یک بار خاطرنشان کرد:
  - پسران سرخ شده و با فلفل خیلی خوشمزه هستند!
  و چگونه خواهد خندید. و زبانش را نشان خواهد داد!
  آلوینا در حالی که دندان هایش را بیرون می آورد متوجه این موضوع شد:
  - پسره تو فر سرخ شده با سیر خیلی خوشمزه!
  آگاو با کمک انگشتان پا برهنه اش توسط یک جفت جنگجوی شوروی سرنگون شد و ناسزا گفت:
  - ما دزدهای فضایی هستیم!
  و به دوستانش چشمکی زد. او دختری نادر و مبارز است.
  آلبینا که هواپیماها را با پاهای برهنه، برازنده و تراشیده اش ساقط می کرد، خاطرنشان کرد:
  "شما نمی توانید روسیه را با ذهن خود درک کنید، چگونه می توانید افرادی مانند استالین را به عنوان حاکم انتخاب کنید!"
  آلوینا با تهاجمی، دندانهایش را خالی کرد و با انگشتان پاهای برهنهاش تیراندازی کرد:
  - اما هیتلر ما بهتر نیست!
  آگاو قهقهه ای زد و ماشین های شوروی را با انگشتان برهنه به زمین زد و خاطرنشان کرد:
  - البته آدولف تسخیر شده است! اما در عین حال چقدر او قبلاً فتح کرده است سنجیده نمی شود!
  دختران به شدت جنگجو و تهاجمی هستند.
  و سپس به نحوی دو پسر را زنده زنده در چوب کباب کردند. همان طور که آنها را با چوب فولادی سوراخ کردند و در حالی که جیغ می کشیدند و می پیچیدند شروع به سرخ کردنشان کردند. سپس، هنگامی که پسرها هنوز آرام نشده بودند، همه دختران اسکادران شروع به دویدن به سمت پیشگامان سرخ شده کردند، تکه های گوشت را از آنها جدا کردند و غذا خوردند.
  و بسیار خوشمزه بود، مخصوصا اگر پسرها هنوز زنده بودند و در هنگام سرخ کردن فلفل زدند.
  مثلاً آگاو با لذت زیاد ران پسر را خورد. آن موقع دخترها کار بزرگی انجام دادند. و از هر دو پسر فقط استخوان و قلوه باقی ماند. جگر جوان به خصوص خوشمزه بود. دخترانش با لذت زیاد غذا می خوردند.
  و حالا در آسمان می جنگند...
  اورنبورگ در پایان اکتبر سقوط کرد ...
  آلمانی ها به اوفا نزدیک شدند. هوا خیلی سرد است و برف می بارد.
  تامارا و تیمش در حومه اوفا با نازی ها می جنگند. پیاده نظام آلمان از سربازان سیاه پوستی که در مستعمرات فرانسه و بلژیک استخدام کرده بودند حمله می کند.
  آنها به معنای واقعی کلمه اجساد را در هر نزدیکی پرتاب می کنند.
  تامارا نوبت می دهد و با پای برهنه نارنجکی پرتاب می کند و جیغ می کشد:
  - دوران کمونیسم قرن ها معروف خواهد بود، من معتقدم استالین دست محکم ما خواهد بود.
  ورونیکا در حال تیراندازی می گوید:
  - اتحاد جماهیر شوروی را نشکنید!
  و با پاشنه برهنه یک بسته مواد منفجره را پرتاب می کند.
  انفیسا با شلیک به نازی ها و پرتاب پیام مرگ دیگری با انگشتان پا برهنه، خاطرنشان می کند:
  - عظمت کمونیسم با ماست!
  ویکتوریا که به سمت دشمن شلیک میکند و نازیها را زیر پا میکند و با پاهای برهنهاش نارنجکی پرتاب میکند، جیرجیر میزند:
  - باشد که میهن بزرگ جلال یابد!
  المپیک در حال شلیک است. و سپس این دختر قهرمان یک جعبه کامل مواد منفجره را به سمت نازی ها پرتاب می کند و غرش می کند:
  - جلال بر میهن کیهانی ما!
  و دختران همگی فریاد خواهند زد.
  - برای اتحاد جماهیر شوروی! یک پیشگام وجود خواهد داشت!
  جنگجویان ارتش سرخ دزدی می کنند. و وقتی برف میبارید، هنوز با پای برهنه و با بیکینی میجنگند.
  در اوایل نوامبر، نازی ها به اولیانوفسک حمله کردند. شهری که لنین در آن متولد شد و استنکا رازین در آن به شدت مجروح شد. این مرز پایتخت شهرهای روسیه است.
  آلنکا با نازی ها می جنگد. و برای خودش آواز می خواند و با پاهای برهنه به سمت نازی ها نارنجک پرتاب می کند:
  - شکوه بر روسیه، شکوه ...
  تانک ها به سمت جلو حرکت می کنند ...
  تقسیم بندی در پیراهن های قرمز،
  درود بر مردم روسیه!
  آنیوتا، در حالی که به سمت دشمنان شلیک میکرد و آنها را درو میکرد، و سپس بستههای انفجاری خاک اره را با انگشتان پا برهنهاش پرتاب کرد، گفت:
  - برای کمونیسم استالین!
  و او به یک صف کامل از جنگجویان سیاه پوست که درو شده بودند، چرخید.
  آلا در حالی که به طرف حریف شلیک می کرد و با انگشتان برهنه اش استفاده می کرد و یک نارنجک مرگبار پرتاب می کرد، جیرجیر کرد:
  - برای مادر روسیه!
  ماریا با شلیک به سمت فاشیست ها و با استفاده از انگشتان پا برهنه در حالی که هدایای مرگ را به سوی دشمن پرتاب می کرد، کوبید و خاطرنشان کرد:
  - برای کمونیسم فضایی!
  ماتریونا در حالی که به نازی ها شلیک می کند و دشمن را زیر پا می کند، گفت:
  - برای تغییرات در نبرد!
  ماروسیا در حالی که کرات ها را لعنت می کرد و آنها را تا سر حد مرگ می کوبید، آن را گرفت و با تهاجمی فریاد زد و پودر کرد:
  - برای پیروزی بالاترین استاندارد!
  و با پای برهنه خود نارنجک مرگباری پرتاب کرد.
  دخترهای اینجا خیلی باحال و سرزنده هستند.
  آلنکا، در حالی که دشمنان را تیراندازی میکرد و درو میکرد، و با انگشتان پا برهنهاش نارنجکها را پرتاب میکرد، جیرجیر کرد:
  - عظمت کمونیسم با ما باد!
  و دختر آن را گرفت و یک تانک آلمانی را با هیبت بسیار ناک اوت کرد.
  و در اینجا یک اصلاح دیگر از تانک Lev-2 با یک توپ 88 میلی متری است. برجک باریکتر و مخزن کوچکتر و وزن آن پنجاه و پنج تن است و موتور در هنگام تقویت 1200 اسب بخار قدرت دارد. ماشین آلمانی سریع
  اما او رزمنده را آزار نمی دهد.
  آلا با پای برهنه خود نارنجکی پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - برای کمونیسم!
  آنیوتا هدیه مرگبار مرگ را با انگشتان پا برهنه پرتاب کرد و نعره زد:
  - برای مرزهای جدید!
  و دختر سوت خواهد زد. و تانک آلمانی "شیر" -2 می گیرد و می چرخد و غلتک ها به معنای واقعی کلمه پرواز می کنند.
  ماریا با تیراندازی به نازی ها آواز خواند:
  و مبارزه دوباره ادامه دارد
  و دل در سینه مضطرب است...
  و لنین خیلی جوان است -
  و اکتبر جوان در پیش است!
  ماتریونا، با شلیک به دشمن، و بریدن صفوف، نارنجکی را با پای برهنه خود پرتاب کرد و جیغ زد:
  - اولین قدم در زندگی مهم است!
  ماروسیا در حالی که نازی ها را از پای در می آورد، جیغ کشید:
  - دوباره بر فراز زمین، گردبادهای حملات خشمگین را می بینید!
  و چنین هستند جنگجویان انعطاف ناپذیر.
  اما همچنان نیروها نابرابر هستند. پنزا قبلاً سقوط کرده است. و نازی ها در حال یورش به سارانسک هستند.
  حالا دیگر چیز زیادی به شهر گورکی باقی نمانده است.
  در 7 نوامبر 1944 استالین رژه دیگری را در مسکو برگزار کرد. حتی اگر یک پیروزی نباشد.
  فریتز اما برای اولین بار با موشک های بالستیک V-2 به سمت مسکو شلیک کرد. و در همان زمان شهر توسط هواپیماهای جت از جمله بمب افکن های آرادو بمباران شد . این اقدام همه را شوکه کرد. موشک های V-2 در مسیری بلند پرواز کردند و به طور ناگهانی سقوط کردند، حتی رادارها نیز آنها را به درستی ندیدند.
  ویرانی ها و بدبختی ها زیاد بود. سربازان شوروی در جریان رژه کشته شدند.
  استالین یک جلسه فوری در یک پناهگاه زیرزمینی برگزار کرد که می توانست حتی در برابر ضربه مستقیم بمب اتمی مقاومت کند.
  رئیس ستاد کل، واسیلوسکی، با نگرانی خاطرنشان کرد:
  - آلمانی ها یک سلاح جدید با قدرت مخرب بزرگ دارند. و رادارهای ما او را ندیدند ...
  استالین فریاد زد و با عصبانیت پاشنه هایش را کوبید:
  - اینجا شما احمقی هستید! چنین شگفتی دیده نمی شد!
  مارشال واسیلوسکی خاطرنشان کرد:
  - چیزی بود رفیق استالین ....
  بریا بلافاصله گفت:
  - اینها موشک های کلاس A-5 هستند. نگران نباش رفیق استالین. آنها فقط هشتصد کیلوگرم آمینولون حمل می کنند و مانند یک جت بمب افکن خوب ایستاده اند. آلمانی ها چند موشک شلیک کردند، اما این طرح وارد این سری نشد، زیرا بمباران با هواپیماهای جت هم ارزان تر و هم کاربردی تر است.
  استالین که آرام شد، گفت:
  - پس سلاح موثری نیست؟ خیلی خوب!
  بریا با آهی اشاره کرد:
  - اما بمب افکن های جت، این یک مشکل جدی است. رفیق استالین باید با آن مبارزه کند!
  مارشال ژوکوف پیشنهاد کرد:
  - شاید بگیریم و خودمان موشک بسازیم. منظورم هوای زمینی است. چه، کنترل آنها از طریق رادیو برای ساقط کردن هواپیماها!
  ووزنسنسکی خاطرنشان کرد:
  - ساخت چنین موشک هایی زمان می برد! ساختن هواپیماهای بسیار ارزان از چوب، پر کردن آنها با مواد منفجره و ضربه زدن به دشمن بسیار ساده تر است. این سبک کامیکازه خواهد بود!
  استالین سری به تایید تکان داد.
  - بله، باید از هواپیماهای کامیکازه استفاده کرد. این شانس ماست، گرچه در واقعیت این فقط عذاب ارتش سرخ ما را طولانی می کند.
  ما باید چیزی موثرتر پیدا کنیم!
  یاکولف با آهی پاسخ داد:
  - رفیق استالین، کار روی هواپیماهای جدید در حال انجام است. اما در حال حاضر ما بر حفظ حداکثر تولید خودرو متمرکز هستیم. ما از تمام ذخایر خود استفاده می کنیم و بچه ها را از ده سالگی پای ماشین می گذاریم. بسیج کامل، هم کل و هم فوق کل .
  استالین فریاد زد:
  - خیلی بیشتر باید انجام شود! کاری که شما انجام می دهید خیلی کم است!
  مولوتوف با آهی گفت:
  - تماس با متحدین ممکن نیست. انگار تنهایم تلاش برای مذاکره با ژاپنی ها... آنها خواستار سرزمینی تا اورال هستند که غیرقابل قبول است.
  استالین غر زد:
  - در زمستان باید به ژاپن حمله کرد، اما لنینگراد چطور؟
  ژوکوف در حالی که دندان هایش را بیرون می آورد گفت:
  - اعتصاب در پتروزاوودسک آنطور که انتظار می رفت موفقیت آمیز نبود. سوئد از طرف رایش سوم وارد جنگ شد و ما مجبور بودیم با نیروهای بزرگی مقابله کنیم. بنابراین امکان توسعه فوری تهاجمی وجود نداشت و دشمن با پرورش واحدهای ورماخت، یورش ما را دفع کرد. شهر لنینگراد به طور کامل توسط محاصره محاصره شده و کاملاً تحت فشار قرار گرفته است. من فکر می کنم تا بهار، به دلیل قحطی کامل، کل جمعیت از بین خواهند رفت. و سقوط لنینگراد اجتناب ناپذیر خواهد بود.
  تامین آن از طریق هوا عملا غیرممکن است. دشمن کاملاً بر آسمان مسلط است. آلمانی ها در حال حاضر حتی یک صلیب شوالیه می دهند، فقط برای صد فروند هواپیمای سرنگون شده.
  استالین با عصبانیت غرید:
  - ما در حمله شکست خوردیم!
  ژوکوف سری تکان داد.
  - بسیاری از راهآهنها خراب است و ما نیروهای کمی را متمرکز کردهایم. و باید به فنلاندی ها و سوئدی ها اعتبار بدهیم، آنها در دفاع پیگیر هستند. اما این همه ماجرا نیست. آلمانی ها نیز مورمانسک را دور زدند. اکنون این شهر محاصره شده است. نمی دانیم چه کنیم!
  استالین غر زد:
  - رفع انسداد!
  ژوکوف پاسخ داد:
  - هیچ قدرتی برای این وجود ندارد! و دشمن می تواند کل شبه جزیره کارلیان را تصرف کند!
  استالین دستور داد:
  - قدرت خود را بالا بکشید و مسدود کنید! در زمستان آلمانی ها چندان قوی نیستند. فشار دادن کامل آنها امکان پذیر خواهد بود!
  واسیلوسکی خاطرنشان کرد:
  - ما باید از پیشرفت های عمیق جلوگیری کنیم و سپس قدرت ما دشمن را شکست خواهد داد!
  استالین فریاد زد:
  - ما برای کمونیسم می جنگیم!
  ووزنسنسکی خبرهای شادتری را گزارش کرد:
  - SU-100 قبلاً در فلز تجسم یافته و آماده تولید انبوه است. شاسی بر اساس T-34. تولید بسیار آسان است. پوسته تقریباً برای تفنگ جدید آماده است. بنابراین SU-100 در حال حاضر در جبهه ظاهر خواهد شد. فردا اولین ماشین میره جلو!
  استالین سری به تایید تکان داد:
  - حداقل باعث خوشحالی من شد! اما T-34-85 هنوز از تولید خارج نخواهد شد. علاوه بر این، زره باید نازک تر شود و وزن آن به بیست تن کاهش یابد. نبردها نشان داد که اوضاع بدتر نمی شود!
  ووزنسنسکی خاطرنشان کرد:
  - شما می توانید از چوب زره درست کنید! ما روزانه صدها تانک از این دست تولید می کنیم، حتی بیشتر از نازی ها. اما وسایل نقلیه ما به راحتی فریتز را حتی با اسلحه های ضد تانک سبک شلیک می کنند.
  ژوکوف خاطرنشان کرد:
  - گردا هست. این خانم خیلی باحالی است! او تعداد زیادی از تانکها و تفنگهای ما را ناک اوت کرد.
  استالین سری تکان داد.
  - باید اسیرش کنیم و پاشنه های لختش را سرخ کنیم. دختر باحالی دردناکی!
  ژوکوف موافقت کرد:
  - باید بگیری! و ما نازی ها را نابود خواهیم کرد!
  بریا سری تکان داد و غرغر کرد:
  - بیایید یک عملیات ویژه مشابه انجام دهیم!
  استالین با آهی گفت:
  - این یک ایده عالی است، اما ... چیز دیگری باید تکمیل شود!
  بریا فریاد زد:
  - بیا همه را بگیریم!
  استالین سرش را تکان داد:
  - نه... کشتن قهرمانان خوب نیست! من می خواهم گردا را پیش من بیاورند! فوری است!
  بریا خاطرنشان کرد:
  - زنده؟
  استالین به راحتی تایید کرد:
  - البته من زنده ام!
  بریا غرغر کرد و گونه هایش را پف کرد:
  - همه غیرممکن ها، شاید مطمئن باشم!
  چند دختر با دامن های کوتاه و با پاهای برهنه ظاهر شدند. آنها لیوان های شراب حمل می کردند و به اعضای GKO چشمکی می زدند.
  ژدانوف خاطرنشان کرد:
  - ما به دختران بیشتری در ارتش نیاز داریم! اونجا درستش میکنن
  استالین بیان کرد:
  من به آناستازیا، میرابلا ، آکولینا "ستاره شکوه" را با الماس می دهم! افتخار بر اتحاد جماهیر شوروی!
  همه یکصدا فریاد زدند:
  - افتخار قهرمانان!
  و دستشان را زدند.
  یکی از دخترها تعظیم کرد و زانو زد و چکمه های استالین را بوسید.
  حضرت عالی بر او شراب ریخت و نعره زد:
  - قدرت ما مشت ماست!
  بریا جیک زد:
  هیتلر یک احمق است!
  استالین اعتراض کرد:
  - نه احمق، بلکه مظهر فریب!
  و همه دوباره کف زدند.
  . فصل شماره 12
  شهر اولیانوفسک کاملاً محاصره شده بود، اما تاکنون در .... در حال حاضر اواخر نوامبر است و برف همراه با یخبندان می بارد. آلمانی ها خیلی مشتاق حمله نیستند و تا الان تیراندازی می کنند.
  در هوا، هوا چندان روان نیست. اما دختران همچنان می جنگند و معجزه شجاعت نشان می دهند.
  گردا با خدمه اش در پلنگ-2. اما تانک Panther-3 باید به زودی ظاهر شود و جنگجو واقعاً می خواهد روی آن بجنگد.
  در این بین، او به مواضع شوروی شلیک می کند.
  با پای برهنه توپ را به سمت هدف گرفت و شلیک کرد. او سی و چهار شوروی را شکست و جیغ زد:
  - برای پروس مقدس!
  شارلوت نیز از توپ شلیک کرد، هویتزر شوروی را سوراخ کرد و جیرجیر کرد:
  - شادی ما برای قرون!
  کریستینا نیز شلیک کرد و با پاهای برهنه به دشمن ضربه زد و قار کرد:
  - برای چنین بچه هایی که شایسته ما هستند!
  ماگدا نیز بسیار دقیق شلیک کرد و چهچهه می زد:
  - برای عظمت امپراتوری!
  و در جدیدترین SU-100، چهار الیزابت در حال مبارزه هستند.
  دختران بر اسلحه جدید خودکششی مسلط شده اند و شلیک می کنند.
  الیزابت با انگشتان برهنه شلیک کرد و آواز خواند.
  جلاد فاشیست شانه هایش را پاره می کند،
  در اینجا قفسه، انبر، مته در دست است!
  او می خواهد جسم روح را فلج کند،
  هیولای بی اهمیت، اما باحال به نظر می رسد!
  
  او وعده پول، کشتی در دریا،
  چیزی که حتی یک عنوان می تواند بدهد!
  واقعاً تو را سر خط قرار داد،
  بالاخره برای او شما فقط یک جسد و بازی هستید!
  
  او می خواهد در مورد کسب و کار ما بداند،
  چه چیزهای جدیدی برای زنجیر کردن فقرا!
  بنابراین، او سخاوتمندانه رانندگی خواهد کرد،
  برای فراموش کردن پدر و حتی مادرت!
  
  اما ما محکم به میهن خود خدمت خواهیم کرد،
  ما را نمی توان با ظلم جلاد شکست!
  شاخه ای از وزش باد خم می شود،
  و شما می توانید صدای گریه نوزادان برهنه را بشنوید!
  
  بله، من اولین دور سخت را باختم،
  اما خداوند متعال به شما فرصتی می دهد که دوباره برنده شوید!
  و سپس من خودم دشمن را ناک اوت خواهم کرد،
  مشت من خزنده را محکم فک خواهد کرد!
  
  وطن چنین قدرتی به من می دهد
  که می توان بر درد همه شکنجه ها غلبه کرد!
  و از این قبر بی انتها برو بیرون
  برای اینکه بلعیده نشوید خرس عصبانی!
  
  کمی بیشتر و رستگاری نزدیک است -
  ما بر دشمن پیروز خواهیم شد!
  برای زندگی در پوشش نور کمونیسم،
  به طوری که خورشید خانه را پر از طلا می کند!
  و دختران آواز خواندند و از یک توپ مرگبار جدید شلیک کردند. آنها جنگجویان بسیار قدرتمندی هستند.
  النا با خنده گفت:
  - کمونیسم ساخته خواهد شد، ما به آن ایمان داریم!
  کاترین با این جمله موافقت کرد:
  - بیایید کمونیسم را بسازیم، و یک پیروزی خواهد بود!
  Euphrasia آن را گرفت و غرغر کرد ، با کمک انگشتان برهنه اش شلیک کرد و به پلنگ ضربه زد.
  سپس جنگجو جیغی کشید:
  - ای کمونیسم، کمونیسم! سفسطه به شدت خرد خواهد شد!
  و "پلنگ"، به پیشانی و از راه دور اصابت کرد.
  اینها دخترانی هستند که نمی توانید به این راحتی آنها را بشکنید.
  حالا دسامبر در راه است... ژاپنی ها تقریباً در شرایط هوای سرد دست از مبارزه کشیدند.
  اما در آسمان، با وجود هوای زمستانی، هنوز دعوا وجود دارد.
  اینجا توشیبا و تویوتا هستند، دو خلبان ژاپنی که مثل دزدهای ناامید با هم می جنگند.
  توشیبا هواپیماهای شوروی را با انگشتان پا برهنه سرنگون می کند و در بالای ریه هایش فریاد می زند:
  - من یک دختر فوق العاده دارم!
  تویوتا که یک جنگنده روسی را ناک اوت می کند و دندان های مرواریدی اش را در می آورد، با اطمینان تایید می کند:
  هیپر وجود دارد !
  زنان ژاپنی، البته، مبارزان قدرت شروع عظیمی هستند. در برابر ناموس سامورایی نمی توان مقاومت کرد.
  اما در هر صورت، آسمان همچنان در اوج است.
  و در خشکی، چهار دختر نینجا کشتن سربازان شوروی را به عهده گرفتند.
  دختر نینجا آبی یک پذیرایی آسیاب برگزار کرد، چندین جنگنده روسی را قطع کرد و با انگشتان برهنه خود نخودی از مواد منفجره با قدرت مخرب عظیم را پرتاب کرد.
  او آن را پاره کرد و توییت کرد:
  - درود بر ژاپن!
  دختر نینجا زرد نیز تکنیک شمشیر پروانه را سرود. او تعدادی از حریفان را قطع کرد و جیغ زد:
  - برای انتقام کمونیستی!
  و با انگشتان پا برهنه در حالی که حال ویرانگر فنا را به راه می اندازد.
  سپس زمزمه می کند:
  - برای عظمت ژاپن!
  دختر نینجا قرمز با شمشیرهایش مانور هلیکوپتری انجام داد. با انگشتان برهنه اش هدیه مرگبار مرگ را پرتاب کرد و فریاد زد:
  - برای عشق من!
  و سپس متذکر شد:
  - انتقام کمونیستی چه ربطی به آن دارد؟
  دختر نینجا زرد در حالی که سربازان روسی را خرد می کند و دوباره با پاشنه برهنه خود نارنجکی پرتاب می کند، گفت:
  - و با وجود این واقعیت که سوپ با گربه وجود خواهد داشت!
  دختر نینجا سفید در حالی که رقبای خود را از هم جدا می کرد و هدیه مرگ را با انگشتان برهنه اش پرتاب می کرد، گفت:
  - ما برای ایده های کمونیسم پیروز خواهیم شد!
  و هر چهار جنگجو یکپارچه خواهند خندید و دندان های مرواریدی خود را نشان خواهند داد.
  دسامبر به سرعت گذشت... پس از محاصره، آلمانی ها اوفا و سارانسک را گرفتند. اما اولیانوفسک همچنان در محاصره کامل مقاومت کرد.
  استالین دستور داد سال نو به هر قیمتی باشد شهری که لنین در آن متولد شد برگزار شود.
  با این حال، آلمانی ها، با وجود یخبندان، از قبل به کازان نزدیک می شدند. بنابراین اتحاد جماهیر شوروی در آستانه فروپاشی کامل بود.
  آنچه باید در اتحاد جماهیر شوروی انجام شود هنوز روشن نشده است و ایده ها.
  استالین سال نو را در مسکو و در پناهگاه جشن گرفت. نگاهش عبوس بود، اما میل به مبارزه ضعیف نمی شد.
  در همین حال، هیتلر تصمیم گرفت برای خود یک بازی مسخره در لیبی ترتیب دهد، جایی که هوا گرم است.
  و در آنجا از منظره مبارزه با دختران گلادیاتور لذت برد.
  در روز سال نو هیچ اتفاق خاصی نیفتاد، به جز بمباران مسکو.
  و انتشار اولین سری "پلنگ" -3. این تانک به ضخامت زره Tiger-2 اما با شیب بیشتر و وزن آن تنها چهل و پنج تن بود. و ارتفاع آن کمتر از دو متر کاهش یافته است. یک موتور قدرتمند 1200 اسب بخاری در یک بلوک و در سراسر گیربکس قرار دارد. خود خودرو معلوم شد که به خوبی مسلح است، با اپتیک عالی و تثبیت کننده هیدرولیک . و در برجک باریک یک توپ 88 میلی متری در 100 EL بسیار دقیق و زره پوش وجود داشت.
  گردا و تیمش با این ماشین رفتند. وسایل دویدن عالی و سبک تر، کاملاً از میان برف می گذشت. این تانک در کل عالی است. و زره او با شیب های بزرگ کاملاً از پیشانی ماشین محافظت می کند. قسمت بالایی کیس 150 میلی متری به طور ویژه در زاویه 40 درجه نسبت به افقی محافظت می شود. و این حدود 330 میلی متر زره در زاویه نود درجه است. حتی یک توپ شوروی به بالای بدنه پلنگ-3 نفوذ نمی کند. پایین یک سوم مساحت پیشانی بدن را در 120 میلی متر و با همان زاویه و همچنین تقریبا غیر قابل نفوذ اشغال می کند.
  ضخامت پیشانی برج 185 میلی متر و با زاویه 50 درجه است که برای تفنگ های شوروی نیز غیر قابل نفوذ است.
  اما در اینجا کناره ها در 82 میلی متر با شیب ضعیف تر هستند و می توان آنها را گرفت. به خصوص SU-100، یک اسلحه خودکششی جدید شوروی که به دلیل سهولت تولید و تفنگ زره پوش، به سرعت در میان ارتش محبوبیت پیدا کرد.
  گردا اولین گلوله را به سوی نیروهای شوروی شلیک کرد. او تانک IS-2 را سوراخ کرد و اظهار داشت:
  - این یک مبارز خوب است!
  شارلوت با شلیک به سمت دشمن و شکستن ماشین شوروی با فشار دادن یک دکمه با پاشنه برهنه خود خاطرنشان کرد:
  - این تکنیک تقریباً بی عیب و نقص است!
  کریستینا با انگشتان پا برهنه توپ خودکار آلمانی را نشانه رفت و خاطرنشان کرد:
  - زره داخلی نسبتا ضعیف است! ما یک ماشین قدرتمندتر خواهیم داشت!
  مگدا نیز با استفاده از پای برهنه خود شلیک کرد و با عصبانیت آن را گرفت و فریاد زد:
  - فقط یک ترویکا وجود خواهد داشت، اما یک ترویکا شادی می کند!
  و دخترها یکصدا خندیدند ... تانک واقعاً خوب است ، مخصوصاً مشخصات رانندگی آن.
  تست های رزمی و ماشین E-100 را گذراند. هر چند او سنگین است. اما به خوبی محافظت شده است. و اسلحه های او را نمی توان به این راحتی گرفت.
  و در آن نیز دختران آلمانی نشسته اند. و با وجود سردی پابرهنه و با بیکینی.
  آدالا با شلیک به مخالفان و ضربه زدن به دشمن، منطقی خود را بیان کرد:
  ما تحت کمونیسم زندگی خواهیم کرد!
  و با پاشنه برهنه نحوه فشار دادن ....
  آگاتا که به مواضع شوروی تیراندازی می کرد، با انگشتان برهنه به حریف ضربه می زد، جیرجیر کرد:
  - و عظمت پیروزی ما برای قرن ها خواهد بود!
  اگنس همچنین با پای برهنه خود به سمت نیروهای پیاده نظام شوروی شلیک کرد و فریاد زد:
  - نه، ما تسلیم پیشور نخواهیم شد!
  دختر روی تانک، آتنا، با انگشتان پا برهنه دشمن را کوبید و فریاد زد:
  - برای پیشور، نه پیشور!
  اگنس خندید و گفت:
  ما یک قبیله ابرمرد هستیم!
  آندریانا با شلیک به باطری شوروی و تخریب مواضع دشمن، زبان خود را نشان داد و گفت:
  - عظمت آلمانی ها کره زمین را می شناسد!
  و با زانوی برهنه، گویی به دشمن فشار می آورد.
  آگاتا، رهبر آتش، خاطرنشان کرد:
  - ما اژدها را تکه تکه خواهیم کرد ...
  تانک E-75 هنوز آماده نشده بود. فورر خواستار وزن شصت و پنج تن و قدرت موتور 1500 اسب بخار برای تحرک بالا، با زره جانبی حداقل 170 میلی متر در شیب های بالا بود. و زمان برد.
  اما در حال حاضر به هر حال نازی ها پیروز می شوند... در ژانویه، اولیانوفسک سرانجام سقوط کرد. فریتز شروع به هجوم به گورکی و کازان کرد.
  آنها خیلی فراتر از مسکو رفتند.
  استالین به شدت عصبانی بود، اما نمی توانست کاری انجام دهد. راستی اینجا چیکار میکنی شکست کامل...
  اما دخترها هم در آسمان و هم در زمین می جنگند...
  بنابراین SU-100 ناتاشا توسط یک هواپیمای تهاجمی آلمانی با یک حمله هوایی منهدم شد. خیلی باحال معلوم شد اگرچه کاملاً باهوش و مدبر نیست. با این حال، ناتاشا اصلاً کلاس اولی نیست و دیوانه است.
  . اکنون دختر معلوم شد V قبلا، پیش از این آشنا مخزن T -34. فقط کمی دوست _ برج بزرگتر و _ سلاح کالیبر در 85 میلی متر به جای 76. شاسی بلند قسمت سابق .
  دختران چرخید بر مکان . آنها مانند _ _ و قبل ، در یکی بیکینی . آ اینجا ماشین شوروی تولید _ بخور و پوسته ها بر مکان .
  سوپرمن ناتاشا با راضی چشم انداز پوزخند زد :
  - الف جایی که فاشیست ها ؟
  ظاهر شد داخل مخزن تصویر تماس جوان . پسر توییت کرد :
  - اینجا این مخزن ، که ظاهر شد بر جبهه ها دومین جهان جنگ ها V چهل چهارم سال و قبل از اینها از آن به بعد واقع شده بر سلاح ها قرمز ارتش _ به او مخالفت می کند ، E -25. اسلحه خودکششی با 88 میلی متر توپ و 120 میلی متر جلویی زره _ خوب مبارزه کن
  واقعا V در فاصله با بزرگ کار یدی می توان در نظر گرفتن آلمانی اسلحه خودکششی . چمباتمه زدن ، با طولانی بشکه . غریبه دخترانی که _ بنابراین زود ترک کرد جبهه ها عالی میهن پرست جنگ ها . ولی سوپرمن-ناتاشا فورا یکسان اشاره کرد :
  - اون ما شاید بدست آوردن . در او طول در 71 EL .
  زویا اینجا یکسان پیشنهاد کرد :
  - باید برو V حرکت به _ نه بزن !
  آینده نگر-آنجلیکا V مزاحمت متوجه شد :
  - اینجا لعنتی ! فورا یکسان لیز خورد برتر ما ماشین !
  سرپرست - افسر جوان آنها با عصبانیت اعلام کرد :
  - الف این بیشتر هیچی _ E-75 بود خواهد شد بیشتر بدتر ! شما خواهد شد خود هیچ کدام زیر یکی زاویه خواهد شد نه سوراخ شده . آ بنابراین جرات کن
  سوپرمن ناتاشا از خودش عبور کرد و زمزمه کرد :
  - چگونه درست است، واقعی کمونیست ، i من می گویم به شما - به جهنم !
  آینده نگر-آنجلیکا پارس کردن ، پا زدن پابرهنه پا :
  - بیا اجرا کنیم !
  شوروی ماشین مقداری کمی تنگ راه اندازی شد و وزوز کرد . پانچ از طریق آلمانی V پیشانی غیر واقعی و باید داشته باشد بفرمایید تو، بیا تو فریتز V هیئت مدیره . ولی تلاش كردن این انجام دادن او از جانب خود لوله بلند اسلحه ها چگونه لعنتی ... باقی می ماند فقط شمردن بر سرعت .
  سوپرمن ناتاشا عصبانی شدن . جلگه آلمانی ACS آره بیشتر آسان تر سی و چهار بنابراین او پیشی می گیرد V خصوصیات . اینجا شما به طور غیر ارادی دیوونه میشی .
  شوروی ماشین می رود بر نزدیک شدن . خوب جعبه دنده بهتر سابق .
  سوتلانا استراحت می کند برهنه پاشنه و توییت ها :
  - پیشور سریع ما برگرد !
  آینده نگر-آنجلیکا تایید می کند مانند :
  - هیتلر ما بیا نابود کنیم !
  مو طلایی زویا فریاد زد :
  - بده به او عجله کن توسط اریسیپلاس !
  که در این لحظه وزین پرتابه هیتلر اسلحه ها راضی به طور مستقیم V پایه برج ها _ دختران مطرح کرد و رنج V پاره شده فلز _
  و بعد یک ثانیه به من بدهید همه چهار معلوم شد تقریبا کاملا برهنه در شورت و حلق آویز کردن بر قفسه . زیر پابرهنه پا زیبایی ها شعله ور شد آتش . شعله لیسید برهنه ، برازنده کف پا دختران .
  سوپرمن ناتاشا تلاش کرد تکان دادن اما _ او پاها معلوم شد محکم بسته شده V پدها و _ خیلی بیمار کشیده شده است رگها . این بود کلاسیک قفسه ، با سنتی برشته کردن پاشنه . آ در دختران پاها خیلی زوج سکسی ، و لیسیدن آتش _ کف پا میکند آنها بیشتر جذاب تر
  ولی کمی دردناک زیبایی ها . آنها دارن سعی میکنن رایگان . ولی پدها خیلی بادوام _ آ به او بیشتر و دختران والکری هستند آویزان شدن وزنه ها .
  یکسان جنگجویان V کوتاه دامن ، با پابرهنه پاها ، برهنه دست ها ، اما بدن تحت پوشش نقره پست زنجیره ای آنها چنگ زدن پوکرها آتش سوزی ، و پرتاب کردن زغال سنگ به _ پاشنه برشته شده قوی تر .
  اینجا و دندانه دار کردن معلوم میشود مفاصل ، و آتش سیب زمینی سرخ شده زیر . آ اینجا بیشتر و شاهزاده از سلسله پادشاه ویلیام ظاهر شد . که در دست ها در اوت پسران ، شاهزاده دمیورژ که مبادله می کردند دومین میلیون دلار برای یک موقعیت در اس اس شلاق زدن از جانب خاردار سیم _ آ بیشتر و او والکری دست گرمی بازی کردن از جانب شعله افکن _
  شاهزاده ایزدی چشمکی زد و _ چگونه اصابت سوپرمن ناتاشا توسط عضلانی پشت . اگر چه دختر و شجاع اما _ او از جانب پاشنه قبل از پس سری رخ داد چنین دردی که _ جذاب وحشیانه فریاد زد .
  بعد اصابت شاهزاده پسر _ پایین آورده بر زویا . تا با اينكه و فشرده شده محکم دندان ، نه برگزار شد از جانب جیغ زدن . آ بر بازگشت ظاهر شد خونین راه راه و می سوزد _
  بارباروسا جونیور با پوزخند گفت :
  - آموزش بده شما بیشتر نیاز به !
  بعد اصابت باید توسط گلپر آینده نگر و این زن جوان نه برگزار شد از جانب جیغ زدن . پسر آن را چسباند بچه های من پابرهنه پا V آتش _ استخراج شده است چابک انگشتان دست اخگر و انداخت مو قرمز جانوران V صورت . تا فریاد زد بیشتر قوی تر ، درد دارد !
  بارباروسا جونیور با راضی چشم انداز گفت :
  - اما شما یکسان تحت تعقیب با آلمانی ها !
  بعد از اخراج شد و سوتلانا _ چگونه که نه فشرده شده فک اما _ یکسان فریاد زد . همه یکسان شلاق زدن از جانب داغ ، خاردار سیم بود بیشتر بیشتر دردناک ، چگونه شعله زیر پابرهنه پا . تم بیش از آن _ دختران قبلا، پیش از این عادت داشتن برای سالها مدیریت کنید بدون کفش ، و آنها کف پا پاها ، خیلی کشسان و بادوام .
  ولی آتش و آنها می پزد . والکیری ها قبلا، پیش از این V دست ها دارند و _ شلاق از جانب قرمز تند سیم .
  سوپرمن ناتاشا که در همه گلو فریاد زد :
  - بله چی این این ؟!
  بارباروسا جونیور می گوید:
  - بازجویی از خانم های سرکش! شما در اسارت هستید و پاسخگوی همه چیز هستید!
  ناتاشا خاطرنشان کرد:
  ما نمی خواهیم اینگونه بمیریم! بیا، بگذار برویم، و ما به مبارزه ادامه خواهیم داد!
  بارباروسا جونیور غرغر کرد:
  - چرا اجازه دادی بری؟
  گلپر پاسخ داد:
  - ما جادوگر هستیم و می توانیم به مردی که ما را نجات دهد ارزشمندترین هدیه ممکن را بدهیم!
  بارباروسا بوک متعجب شد:
  - و چه چیزی به من خواهی داد؟
  ناتاشا با اطمینان گفت:
  - ما تو را جوانی ابدی می کنیم و هرگز پیر نمی شوی!
  پسر سر تکان داد:
  - بله، می توانم شما را رها کنم! اما چگونه می توان آن را ثابت کرد؟
  ناتاشا بیان کرد:
  "دستت را در آتش بگذار تا آسیبی نبینی!" خواهید دید که ما می توانیم تجسم کنیم!
  بارباروسا جونیور با احتیاط دستش را در آتش گرفت و با لبخند پاسخ داد:
  - بله، تو میتونی! خوب آزادی تو در مقابل جاودانگی من چیست!
  و دختران یک شانس جدید دارند. و جنگ هنوز ادامه دارد ... در ژانویه ، گورکی و کازان گرفته شدند.
  در اوایل فوریه، آلمانی ها، فنلاندی ها و سوئدی ها کارلیا را تصرف کردند و به سمت آرخانگلسک یورش بردند. وضعیت به طرز چشمگیری بدتر شده است.
  الیزابت به SU-100 به این شهر منتقل شد.
  او آنجا دعوا می کرد. بهمن و یخبندان. اما دخترها هنوز پابرهنه می جنگند.
  SU-100 تنها هجده تن وزن دارد و دارای محافظ ضد گلوله است. او آسیب پذیر است، اما متحرک است. و قرار نیست در کمین بایستد، باید حرکت کند تا ضربه نخورد.
  وقتی حرکت میکنید، تانک گرم میشود و دخترها با پابرهنه و بیکینی چندان سرد نیستند.
  الیزابت که به سمت نازی ها تیراندازی می کرد، آواز خواند:
  - اما آنها شرایط هستند! و اینجا چهارشنبه است! با این حال، سرما برای سلامتی شما مفید است! هوای سرد برای سلامتی ما مفید است!
  و با انگشتان برهنه، چگونه نازی ها را شارژ کنیم. و T-4 این تانک کوچک شکسته است.
  رزمندگان را باید جنگجویان یک کلاس عظیم دانست.
  اکاترینا نیز با پاهای برهنه خود شلیک می کند و جیغ می کشد:
  - کمونیسم باشد!
  النا نیز که به دشمن تیراندازی میکرد و او را مشت میکرد، کر کنندهای خندید:
  - یک پیروزی دیوانه کننده در انتظار ما است!
  افرازیا با مشت به تانک های ورماخت، با پاهای برهنه، آبی از سرما، با اطمینان پاسخ داد:
  - هیچ چیز ما را متوقف نمی کند!
  این رزمندگان فقط فوق العاده هستند!
  اما افسوس که قهرمانی آنها بی نهایت کوچک است... آرخانگلسک هم افتاد... معلوم است که مهمات کافی نیست....
  آلمانی ها از عقب به سمت مسکو حرکت می کنند. در ماه مارس، نبردها برای ریازان آغاز شد. انبوهی از هیتلر از شرق در اطراف جریان دارد ...
  برخی اقدامات فوری لازم است.
  مسکو همچنان مقاومت می کند و استالین شورای امنیت تشکیل داده است. بحث عصبی بود. هیچ ایده جدیدی وجود نداشت.
  فقط بریا پیشنهاد داد:
  شاید ما واقعاً باید با هر شرایطی به رایش سوم صلح ارائه دهیم، تا زمانی که آنها به ما دست نزنند!"
  استالین با عصبانیت پاسخ داد:
  - این یک رویکرد سازنده نیست رفیق بریا! ما به حرکات قوی نیاز داریم!
  مارشال واسیلوسکی صادقانه پاسخ داد:
  - جنابعالی ذخیره ندارید! تقریباً همه آنها در نبردهای نابرابر زمین خوردند. علاوه بر SU-100، هیچ نوع سلاح جدید دیگری در این سری وجود ندارد. درست است که IS-3 به زودی آماده می شود، اما ساخت این تانک دشوار است و در شرایط فعلی پرتاب آن به صورت سری دشوار خواهد بود.
  مارشال ژوکوف با عصبانیت خاطرنشان کرد:
  - اگر نمی توانید برنده شوید، پس فقط یک چیز باقی می ماند - با عزت بمیرید!
  استالین می خواست چیزی بگوید، اما دختری پابرهنه با دامن کوتاه ظاهر شد. پاشنههای برهنهاش را فلاش زد و یک اعزام آورد.
  استالین چشمانش را روی آن دوید و با عصبانیت فریاد زد:
  - لنینگراد، ناتوان از تحمل گرسنگی و چندین ماه محاصره سقوط کرد! اکنون شهر دوم ما توسط فریتز تسخیر شده است!
  مارشال ژوکوف دستان خود را باز کرد و خاطرنشان کرد:
  - آه، استالین بزرگ ... وحشتناک است!
  بریا پیشنهاد کرد:
  - شاید به افتخار این شلیک هزار نفر؟
  فرمانده معظم کل قوا فرمودند:
  - خفه شو، احمق کچل! یه چیزی باید تصمیم بگیره!
  مولوتوف در حالی که لکنت زبان میکرد و با عصبانیت زانوهای برهنه دختران را نوازش میکرد، پیشنهاد کرد:
  - بیایید به آلمانی ها یک آتش بس موقت پیشنهاد کنیم و تنها پس از آن مذاکرات صلح را با هر شرایطی آغاز کنیم.
  استالین غر زد:
  - تلاش كردن! اما کاپیتولاسیون وجود نخواهد داشت. مسکو سقوط خواهد کرد، ما جنگ چریکی راه اندازی خواهیم کرد!
  بریا با پوزخندی تملق گفت:
  - اما این تنها رنج مردم را افزایش می دهد، رفیق استالین. شاید...
  استالین قاطعانه مشتش را روی میز کوبید:
  - نه! بگذارید مولوتف پیشنهاد مذاکره بدهد! و هیچ چیز دیگر، لعنت تا آخر!
  آلمانی ها ریازان را در اواسط مارس محاصره کردند. با کمبود مهمات، نیروهای شوروی از شهر به موفقیت دست یافتند.
  آلنکا و تیمش در حال دویدن هستند، با پای برهنه روی برف ذوب شده بهاری سوسو می زنند.
  دختر به نازی ها شلیک می کند و می خواند:
  - جلال بر روح ما، جلال بر کشور بزرگ!
  و با پای برهنه خود هدیه مرگباری را پرتاب خواهد کرد. و نازی ها را در همه جهات پراکنده کنید.
  Anyuta، تیراندازی به مخالفان، صادر کرد:
  - و ضربه ما، یک هدیه مقدس، و یک هزینه!
  آلا همچنین می دود، به سمت نازی ها شلیک می کند، با پای برهنه خود یک بسته انفجاری زغال سنگ پرتاب می کند و خش خش می کند:
  - ما هرگز تسلیم نخواهیم شد!
  و حالا مریم درخشان، که به سمت نازیها شلیک میکند، و آنها را کاملاً درو میکند و با دندانهایش غرغر میکند، جیغ میکشد:
  - هیچ کس جلوی ما را نخواهد گرفت!
  و پاشنه برهنه او بسته ای ویرانگر از مرگ و ویرانی فرستاد.
  ماروسیا با شلیک به نازی ها کاملاً منطقی خاطرنشان می کند:
  - کمونیسم هرگز محو نخواهد شد!
  ماتریونا، با شلیک به دشمن و پایین آوردن صفوف، کاملاً منطقی و منطقی خاطرنشان می کند:
  - و ایمان به حزب برای قرن ها باقی خواهد ماند!
  و انگشتان پا برهنه موهبت نابودی را پرتاب خواهند کرد.
  دخترها از رینگ خارج شدند. اما اوضاع همچنان متشنج است.
  و جایی برای رفتن ندارند.
  آب شدن بهاره پیشروی آلمانی ها را اندکی به تاخیر انداخت. علاوه بر این، نازی ها با ژاپن متحد شدند و به اشغال آسیای مرکزی پرداختند.
  این نیز حواس آنها را پرت کرد و آوریل نسبتاً آرام گذشت. و در ماه مه، سرانجام اولین تانک شوروی IS-3 آزاد شد. و او را می توان به رژه اول ماه مه تحویل داد.
  استالین پیر و ضعیف شده، خمیده به این نگاه کرد. قیافه اش به طرز فجیعی خسته شده بود.
  IS-3 با توجه به سختی کار در تولید، هنوز نتوانست به سریال تبدیل شود.
  تفاوت اساسی آن با این دو فقط شکل برج بود. او مانند بشقاب پرنده بود و پیشانی اش مانند منقار جرثقیل بود. البته، افزایش زاویه شیب از قسمت جلویی به خوبی محافظت می کند، اما تولید پیچیده است. علاوه بر این، قسمت پایین پیشانی آسیب پذیر بود و اگر گلوله ای به آنجا اصابت کرد، دیگر کمانه نمی کرد.
  استالین دستش را تکان داد و در پناهگاه ناپدید شد، حمله بعدی نازی ها آغاز شد. TA-400 و Yu-287 با بال معکوس در حملات هوایی شرکت کردند.
  و دوباره موشکهای بالستیک با هدایت بالهای رادیویی شلیک کردند.
  کرملین خسارت قابل توجهی دریافت کرد.
  استالین به طور جدی به پرواز مسکو آنها فکر کرد.
  در اواسط ماه مه، پس از تکمیل توزیع مجدد آسیای مرکزی، نازی ها حمله ای را علیه مسکو از شرق و غرب آغاز کردند. نبرد شدید دیگری در گرفت.
  نیروهای شوروی قهرمانانه جنگیدند. اما نیروها خیلی نابرابر هستند. تانک های E-75 Tiger-3 نیز در نبردها ظاهر شدند. و به طور انبوه "پلنگ" -3. چنین دعواهایی، فرض کنید، فوق العاده هستند.
  در پایان ماه مه و اوایل ژوئن، نازیها محاصره کامل مسکو را کامل کردند.
  استالین رسماً اعلام کرد که در پایتخت خواهد ماند و در آنجا تا سرحد مرگ خواهد جنگید.
  مسکو گلوله باران و بمباران شد. او توسط خطوط دفاعی بسیار قدرتمند احاطه شده بود که غلبه بر آنها چندان آسان نیست. ذخایر عظیم مهمات و مواد غذایی در پایتخت متمرکز شده بود.
  و استالین در شهر زیرزمینی نسبتاً امن بود.
  هیتلر در 22 ژوئن 1945، زمانی که دقیقاً چهار سال از شروع جنگ بزرگ میهنی گذشته بود، دستور داد تا حمله به پایتخت را متوقف کند و در عوض به طور سیستماتیک آن را با توپخانه و هوانوردی نابود کند. و با اطمینان به بمباران ادامه دهید.
  یک حمله مستقر به سیبری حرکت کرد. قبل از پوشاندن این شهرها از برف لازم بود Sverdlovsk و Chelyabinsk را بگیریم ... در پایان ژوئن در اوایل ژوئیه ، هر دو شهر کلیدی پس از نبردهای سرسختانه گرفته شدند ... آلمانی ها در سراسر سیبری در حال حرکت بودند. روستاهای شوروی یکی یکی سقوط کردند.
  در اینجا نازی ها در سپتامبر 1945 به نووسیبیرسک نزدیک شدند. درگیری برای این شهرک نیز درگرفت.
  ارتش سرخ در کنار شبه نظامیان محلی می جنگید. تامارا اینجا مثل یک قهرمان جنگید.
  آخر شهریور است، برف می بارد و یخ می زند. و گردان دختران با پای برهنه می جنگند و قهرمانی شگفت انگیزی از خود نشان می دهند.
  و جنگجویان مانند پلنگ می جنگند.
  تامارا ترکید، یک بسته انفجاری زغال سنگ را با پای برهنه پرتاب کرد و جیغ کشید:
  - هیچ کس جلوی ما را نخواهد گرفت! هیچ کس نمی تواند ما را شکست دهد!
  دختران دیگر ناامیدانه غرش می کنند:
  - می میریم، اما تسلیم نمی شویم!
  و نبرد ادامه دارد...
  نووسیبیرسک فقط در آغاز نوامبر سقوط کرد... جنگ ادامه یافت. اتحاد جماهیر شوروی هنوز تسلیم نشد. مسکو مسدود و زیر آتش بود.
  یک منبع استراتژیک مواد غذایی و مهمات در شهر زیرزمینی ذخیره شده بود، بنابراین برای مدت زمان طولانی امکان پذیر بود.
  آلمانی ها مدام شهر را بمباران و گلوله باران می کردند.
  یک تانک فوق سنگین جدید "Rat" نیز ظاهر شد. این وسیله نقلیه دو هزار تن وزن داشت و به چندین اسلحه مجهز بود.
  این وسیله نقلیه با زره 400 میلی متری به عنوان یک تانک پیشرو مورد استفاده قرار گرفت... گذراندن تست رزمی...
  اما او روی جوجه تیغی ها گیر کرد و توسط یک خلبان کامیکازه که او را مورد ضرب و شتم قرار داد نابود شد.
  با این وجود، یک تانک جدید "Rat"-2 ظاهر شد، حتی بزرگتر و سنگین تر ...
  استالین سال نو 1946 را در مسکو جشن گرفت که هنوز گرفته نشده بود. رهبر بزرگ اتحاد جماهیر شوروی روی یک معجزه حساب می کرد. مسکو به یک شهر قلعه واقعی تبدیل شده است.
  ذخایر مواد غذایی می تواند تا دو سال دیگر ادامه داشته باشد و با توجه به کاهش جمعیت به دلیل بمباران و گلوله باران، بیشتر خواهد بود. اما مهمات به سرعت و شدت حملات بستگی داشت.
  با این حال بریا خاطرنشان کرد:
  - شاید، رفیق استالین، ما بتوانیم با هیتلر در مورد آزادی خود به توافق برسیم؟
  فرمانده کل قوا با قاطعیت اعلام کرد و مشت خود را محکم روی میز کوبید:
  - من با آدمخوارها صحبت نمی کنم، لاورنتی! آیا می فهمی!
  بریا با آهی گفت:
  - بیا به معجزه امیدوار باشیم، ای بزرگ!
  استالین با غر زدن گفت:
  -صبر و کمی تلاش!
  . اپیلوگ
  سال جدید 1946 در نبردهای محلی اتفاق افتاد. آلمانی ها و ژاپنی ها به تدریج تمام شهرهای بزرگ را تصرف کردند. ورخویانسک آخرین سقوطی بود که در ماه اوت سقوط کرد. آلمانی ها تانک های جدید AG-50 به شکل یک هرم داشتند.
  تامارا و تیمش ناامیدانه در ورخویانسک جنگیدند.
  دخترها مثل همیشه پابرهنه و بیکینی بودند.
  تا سر حد مرگ ایستادند. و با انگشتان برهنه بسته های انفجاری با نیروی مرگبار پرتاب کردند.
  و سپس، وقتی مهمات تمام شد، آنها توانستند از زیرزمین ها و تونل ها به داخل تایگا بروند.
  آنها آماده بودند که دوباره اسلحه به دست بگیرند و جنگی را شروع کنند، حتی اگر یک جنگ چریکی باشد.
  مناطق پارتیزانی در اتحاد جماهیر شوروی به وجود آمد و یک جنگ زیرزمینی آغاز شد.
  پایتخت همچنان پابرجا بود، بنابراین هیتلر می خواست آن را گرسنه نگه دارد و سربازانش را که تعداد زیادی از آنها قبلاً مرده بودند، نجات دهد.
  و دختران در این میان نازی ها و ژاپنی ها را با روش ها و روش های مختلف نابود کردند.
  به خصوص ناتاشا و تیمش.
  و معلوم شد از نو V T -34-85. ماشین البته _ همان ، نه جدید . و برای پایان چهل ششم از سال منسوخ شده .
  آ اینجا و AG -50. به من یادآوری می کند کم هرم با خیلی طولانی تنه _ ماشین همه شصت پنج تن _ ضخامت زره پوش با هر کس زاویه 250 میلی متر زیر کج شدن . برای پوسته ها T -34 کاملا غیر قابل نفوذ .
  سوپرمن ناتاشا V مزاحمت زمزمه کرد :
  - این چگونه وظیفه _ سوار کردن کوه !
  آینده نگر-آنجلیکا به اطراف نگاه کرد . اکنون آنها بود V خود سنتی بیکینی . و چیزی __ _ زیبایی آمد بر ذهن .
  آ سوتلانا فشرده شده است بر قدرت نفوذ پابرهنه پاشنه و راند مخزن . او زمزمه کرد :
  - مانور ! فقط مانور !
  AG -50 مجهز به قدرتمند 105 میلی متر توپ با طول تنه در 100 EL _ او قادر است اصابت بر بزرگ فاصله ها . تم بیشتر ، y سی و چهار با کیفیت زره پوش مهم نیست . یکی اصابت و پایان .
  سوتلانا شروع می شود تاب خوردن شوروی مخزن _ اینجا دشمن شلیک می کند . پرتابه زوج کمی نگرانی ها زره _ ولی به خوشبختانه می لغزد . آ گذشته از همه اینها قدرت عظیم - اورانیوم هسته .
  سوپرمن ناتاشا زمزمه آنها قرمز مایل به قرمز لب ها :
  - روشن نمادها با غمگینی دوباره چهره _ امپراتوری متولد شود !
  آینده نگر-آنجلیکا شلیک با استفاده از _ پابرهنه انگشتان دست پاها . پرتابه راضی V هنوز ایستاده هرمی مخزن . و لیز خورد با زره پوش V کمانه . قبلا، پیش از این خیلی او مورب و سیمانی شده .
  آلمانی تانک البته _ همان , غیر قابل نفوذ , با همه زاویه زوج برای IS -7 است. آ قبلا، پیش از این جایی که قبل از به او T -34-85.
  از نو آلمانی ساقه ... سوتلانا فشرده شده است برهنه پاشنه بر ترمز . و میتوانست طفره رفتن مخزن از جانب شکست . با اينكه کشنده هدیه سر خورد اصلا نزدیک .
  سوپرمن ناتاشا V خشم گفت :
  - بله ما و گیر کرده !
  آینده نگر-آنجلیکا نیشخند زد . او با خونسردی کنده شده با خودم سوتین . در معرض بالا پستان با توت فرنگی نوک سینه ها . دندان هایش را برهنه کرد آنها مروارید دندان . و توییت کرد :
  - ترسو نه نمایشنامه V هاکی !
  و فشرده شده است قرمز مایل به قرمز نوک پستان بر ماشه . چنین اینجا او پررنگ و درخشان شیطون . آ شاید مهربان ، روسی فرشته مجسم کردن .
  پرتابه پرواز کرد از جانب نه خیلی زیاد طولانی دولا _ فلش شده توسط ... و راضی به طور مستقیم V تنه آلمانی ماشین ها AG _ رد کرد خود پسندیدن فوت کردن، دمیدن کراکر .
  و همه چهار دختران کر ، پارس :
  - یک ، دو - من بزن ! فریتز توسط شاخ ها بنابراین داد !
  و چگونه تکان دادن آنها آنها پابرهنه پاها . اینجا این دخترا ! آ چه زمانی در تیراندازی کردن استفاده کنید برهنه سینه است _ V یکصد یک بار کارآمدتر _
  سوپرمن ناتاشا با لبخند متوجه شد :
  - این مخزن اکنون برای ما امن . ولی چگونه خود نابود کردن ؟
  زویا با لبخند پیشنهاد کرد :
  - الف V مبارزه کن گاوچران سبک ، ما خود جارو کن
  سوتلانا شتاب گرفت جنبش خود مخزن . ولی دشمن ، ناگهان چرخید و عجله کرد در حال فرار . او شتاب گرفت شگفت انگیز سریع : همه یکسان توربین گازی موتور . و بود به وضوح سریعتر از _ T -34-85.
  مثل اینکه فیل فرارکردن از جانب پاگ . همه خواهد شد هیچی . ولی فیل ها می دانم چگونه حرکت زوج خیلی سریع .
  سوپرمن ناتاشا با عصبانیت نقل مکان کرد توسط زره پوش پابرهنه پا و فریاد زد :
  - اینجا ! خوب چگونه بالاخره _ _ ما عقب ماند از جانب فاشیست ها !
  زویا با غمگینی V صدا ، آواز خواند :
  - همه غیر ممکن ، ممکن V ما دنیا !
  و تکان داد خود مو ، رنگ برگ طلا .
  آینده نگر-آنجلیکا با لذت بسیار خواند و _ منتشر شد یکی دیگر پوسته . که اصابت V زره پوش سختگیر و شکست .
  - برو چه رویاها بی سابقه ... بافت چه تاج گل با تاخیر ... بی صدا بود گراسیم یه وقتایی ! __ اکنون او قسم می خورد فحاشی ها !
  سوتلانا موکدا متوجه شد :
  - مات سرزنش است _ مبتذل !
  سوپرمن ناتاشا چیزی می خواست ___ _ گفتن شوخ . ولی اینجا ظاهر شد یکی دیگر فاشیست مخزن . بر این یک بار E -75. یکسان خوب حفاظت شده V پیشانی اما _ بسیار بدتر با تخته ها . آیا حقیقت دارد، سی و چهار خود همه برابر است نه سوراخ کردن .
  بر این بار ، زویا پرتاب کرد با خودم سوتین . و در معرض قرمز مایل به قرمز نوک سینه .
  من گرفتمش و فشرده شده است سینه ها بر ماشه _ تفنگ کار کرد ...
  پرتابه از نو راضی به طور مستقیم V تنه عظیم اسلحه . و یکصد پنج میلی متری تفنگ بیرون آمد از جانب ساختمان .
  و این آلمانی عجله کرد در حال فرار . خوب مسیر خروجی از جانب ساختمان بیشترین حفاظت شده ماشین آلات هستند _ پوست کندن توسط تنه ها .
  سوپرمن ناتاشا بسیار خوشحال بیان کرد :
  - اینجا ببین ! ما ما برنده ایم !
  آ اینجا و سوم مخزن . بر این زمان " سلطنتی" شیر ." در به او سلاح ، بمب افکن کالیبر در 450 میلی متر چنین اگر لعنتی پس _ تعداد کمی اصلا نه به نظر خواهد رسید .
  سوپرمن ناتاشا بر این یک بار تصمیم گرفت شلیک خودش . بلند شد سوتین . کدام در او همه یکسان _ بالا و _ کشسان سینه . تازه مثل _ در دختران . و جنگجو چگونه خواهد گرفت و فشار می دهد یاقوت سرخ نوک سینه .
  پرتابه پرواز کرد ... و " رویال شیر " دریافت کرد به طور مستقیم V تنه . و بزرگ ماشین چگونه منفجر شدن . چی و جفت ایستاده توسط لبه ها تانک ها پرواز کرد بر مقداری صدها متر _
   آره و سی و چهار تکان داد . ماشین به سختی نه غلت زد و مشخص شد پاره کردن از جانب زمین .
  آینده نگر-آنجلیکا زوج اصابت در فرود آمدن پیشانی ، فریاد زدن :
  - انگار اسب ها خرها !
  و تهدید کرد فریتز مشت .
  سوپرمن ناتاشا بود راضی و _ پوزخند زد مرواریدی ، بسیار بزرگ دندان :
  - اینجا ما داده شده توسط به دشمن ! چگونه قرار است !
  زویا خواند ، با با لذت :
  - عشق و مرگ ! خوب و بد ! چی مقدس چی گناهکار ... الف به من دانستن همه برابر !
  و دختر نقل مکان کرد پابرهنه پا توسط فلزی .
  بعد دشمن E -100. ماشین خطرناک . با پرتاب کننده بمب و 75 میلی متر _ توپ با خیلی طولانی بشکه . چنین حمله اصلاح ، و توانا برآورده کند نقش و جنگنده تانک ها . آ هفتاد و پنج میلی متر اسلحه ها برای شوروی مخزن کاملا به اندازه کافی
   آ تنه بمب افکن تحت پوشش کلاهک .
  سوپرمن ناتاشا از خودش عبور کرد در کمک پابرهنه پاها ، و توییت کرد :
  -خب بیا _ _ خود ضرب و شتم ؟
  زویا ، تکان دادن دندان ، موافق _
  - البته که خواهیم کرد !
  آینده نگر-آنجلیکا قرمز مایل به قرمز نوک پستان فشرده شده است بر ماشه _ تفنگ کار کرد . حرفت رو بزن قاتل شارژ . و منقطع به طور نسبی لاغر اما _ ولی طولانی تنه آلمانی اسلحه _
  سوتلانا با اشتیاق توییت کرد :
  - عالیه ! آ اکنون دادن آتش من !
  و جنگجو یکسان در معرض مال خودم نیم تنه . در همه چهار نفر قفسه سینه بر ارتفاع . و خیلی زوج زیبا ، سکسی ، اغوا کننده . بنابراین با چنین دختران من می خواهم انجام دادن عشق . خوب چی _ شاید بودن بهتر آنها ؟ احتمالا فقط _ دیگر دخترا !
  و اینجا زن جوان مرا گرفت لحظه ای که کلاه لبه دار آغاز شد باز کردن . و استفاده كردن مال خودم قرمز مایل به قرمز نوک سینه مثل _ آزاد خواهد کرد پرتابه توسط آلمانی بمب انداز .
  آ فریتز نه اداره می شود زوج و چشم پلک زدن ... چگونه خواهد گرفت و منفجر می شود ... در همه طرفین پراکنده شده است سیگار کشیدن فلزی .
  سوتلانا مالیده شده است خودت قوی دست ها و جیغ زد :
  - من چاقو معتبر اژدها !
  و چگونه بخند ! و بگیر بله _ نشان خواهد داد زبان !
  سوپرمن-ناتاشا گرفت و با اشتیاق خواند :
  - میهن پرست ! شوروی میهن پرست ! چند تا فریتز کشته شده تو _
  زویا برداشت یک آهنگ ، و تکان دادن برهنه قفسه سینه ، ادامه داد :
  - میهن پرست ! قرمز میهن پرست ! و بر دختران همه شما رویاها !
  و یکسان جنگجو چگونه خواهد گرفت و او از خنده منفجر خواهد شد ! و ژله نشان خواهد داد ! و پوزخند دندان - نیش !
  و پابرهنه پاها جابجا خواهد شد اهرم ...
  دختران اینجا به وضوح در بهترین حالت خود هستند، حتی اگر تانک قدیمی دارند. و به حزب گرایی ادامه می دهند.
  اما در 20 آوریل 1947، حمله جدیدی به مسکو آغاز شد. ژاپنی ها و ترک ها و تمام ارتش خارجی در آن حضور داشتند.
  هیتلر در نهایت صبرش تمام شد و تصمیم گرفت به اتحاد جماهیر شوروی پایان دهد. و شخصاً با استالین، جنگ چریکی را که هنوز در قلمرو روسیه شعله ور است، با او مرتبط می کند.
  مانند اینکه اگر مسکو سقوط کند، بدون شک جنگ پایان خواهد یافت.
  و یک حمله قاطع و عمومی آغاز شد.
  تانک های فوق سنگین "Rat" -2، "Monster"، E-200، E-500 و غیره نیز وارد حمله شدند.
  برای اولین بار، شهر با موشک های بالستیک شلیک شد.
  دیسکت های جنگی و آسیب ناپذیر رایش سوم نیز استفاده شد . آرمادا چنین است.
  آلنکا و تیمش شجاعانه با آلمانی ها ملاقات کردند و با آنها مبارزه کردند.
  آلیونکا با انگشتان پا برهنه نارنجکی پرتاب کرد، شلیک کرد و غرش کرد:
  - برای روح روسی!
  آنیوتا در حالی که به طرف مخالفان تیراندازی میکرد و صفوف دشمنان را پایین میآورد، با پاشنه برهنهاش جیک میزد و تسلیم بسته مرگ میشد:
  - برای عظمت کمونیسم!
  آلا با شلیک به دشمنان اتحاد جماهیر شوروی و پرتاب بمب با انگشتان پا برهنه، فریاد زد:
  - برای مادر روس در کمونیسم!
  ماریا در حالی که به سمت دشمن شلیک می کرد و با اطمینان او را درو می کرد، دندان هایش را دراز می کرد:
  - روسیه به یک رهبر جدید نیاز دارد!
  ماترنا خاطرنشان کرد، با تیراندازی و با اطمینان از بین بردن حریفان، و با انگشتان برهنه خود، هدیه دیگری از مرگ را هدیه داد:
  - البته لازمه!
  و از پرتاب او که به داخل زمین سقوط کرد، دو تانک آلمانی با هم برخورد کردند.
  ماروسیا، با شلیک به نازی ها، با انرژی خاطرنشان کرد:
  - همه چیز در اتحاد جماهیر شوروی بود، اما دشمن شماره را گرفت!
  و با پاشنه ی برهنه اش، چگونه قاتل و غیرقابل اغماض را به راه خواهد انداخت!
  آلنکا دوستانش را تشویق کرد:
  - برای دفن روس عجله نکنید! ما هم کارهایی برای انجام دادن داریم!
  و با انگشتان پای برهنه خود هدیه ای ویرانگر از نابودی را پرتاب خواهد کرد.
  آنیوتا، با شلیک به نازی ها، با این موافق بود:
  - ما دشمنان را به شدت شکست خواهیم داد، رودخانه وطن خشک نمی شود!
  و با یک پاشنه برهنه و گرد، دختر با انرژی دشمن را می گیرد و تسلیم می شود.
  آلا، با شلیک به نازیها، و رها کردن یک قطعه مواد منفجره از تیرکمان، و کشیدن نخ با انگشتان پا برهنه، صادر کرد:
  - این فقط یک سوپرمن خواهد بود - که جایگزین استالین خواهد شد!
  ماریا که با دقت شگفت انگیزی تیراندازی می کرد و با انگشتان پا برهنه نارنجک پرتاب می کرد، گفت:
  - هر چیزی که تغییر نمی کند، همه چیز برای بهتر شدن است!
  ماتریونا، فریتز را با شلیک های خوب به زمین زد. و سپس با آسیب رساندن به مخزن با پای برهنه خود خاطرنشان کرد:
  - ما با اراده تغییرناپذیر و قهرمانانه خود!
  ماروسیا با پاهای برهنه خود یک دسته کامل نارنجک پرتاب کرد. بنابراین اسلحه خودکششی نازی ها برگشت و جیغ زد:
  - من قوی ترین خواهم بود!
  آلا که یک حملونقل از نازیها را با پرتاب نارنجک با پاشنه برهنهاش ناک اوت کرد، اظهار داشت و تصحیح کرد:
  - نه من، بلکه ما! همه چیز قوی تر است!
  آلیونکا آواز خواند تا حال و هوای جنگی خود را بالا ببرد و در حال حرکت آهنگسازی کند. و بقیه دخترها که به سمت نازی ها شلیک می کردند، بلند شدند.
  ما دخترانی از کشور اتحاد جماهیر شوروی هستیم،
  که مشعل تمام دنیاست...
  بیایید نشان دهیم، عظمت یک مثال را بدانیم،
  در اینجا اعمال قهرمانانه خوانده می شود!
  
  دختران زیر پرچم سرخ به دنیا آمدند،
  و پابرهنه ها از میان یخبندان می شتابند...
  دختران و پسران برای روسیه می جنگند،
  گاهی عروس به پسر گل رز می دهد!
  
  یک پرچم سرخ بر فراز کیهان خواهد بود،
  مثل شعله مشعل بدرخشید...
  بالاخره ما یک نوسان قهرمانانه داریم،
  و بنر ما مثل یک کیسه قرمز می درخشد!
  
  باور نکن فاشیست لعنتی نخواهد گذشت
  و روح روسی هرگز محو نخواهد شد ...
  پیروزی یک حساب بی پایان باز خواهد کرد،
  بیایید به همه سلام کنیم !
  
  روسیه کشور فوق العاده ای است
  تو کمونیسم را به مردم دادی...
  برای همیشه خداوند سخاوتمندانه داده است،
  برای وطن، برای شادی و آزادی!
  
  دشمن نمی تواند وطن را شکست دهد،
  و مهم نیست چقدر ظالم و حیله گر بود...
  خرس روسی شکست ناپذیر ما،
  سرباز روسیه به خاطر پیروزی اش بسیار معروف است!
  
  کشور زیبای شوروی
  دختران در آن به زیبایی خود افتخار می کنند ...
  او برای همیشه از طریق تولد به ما داده شد،
  و بیایید اعضای کومسومول منصف باشیم!
  
  ما در حومه مسکو می جنگیم،
  کولاک برف و دختران پابرهنه هستند...
  وطن را به شیطان ندهیم،
  حتی با داس هم دقیق شلیک می کنیم!
  
  بنابراین دختران با عصبانیت مشتاق مبارزه هستند،
  و آنها یک بسته انفجاری برهنه را با پاشنه پرتاب می کنند ...
  او فقط یک فاشیست است زیرا باحال به نظر می رسد،
  در واقع، فقط یک قابیل خبیث!
  
  دشمنان نمی توانند دختران را شکست دهند،
  زیر چنین ستاره ای به دنیا آمدند...
  هیولای شکست ناپذیر خرس ماست،
  چه کسی میهن را همسر کرد!
  
  ما دخترهای روسی خوب هستیم
  ما از شکنجه و یخبندان نمی ترسیم ...
  و دفع کن، هجوم گروه شیطان را باور کن،
  دشمن از دوز عصبانی می شود!
  
  دشمن توانست از مسکو عقب راند،
  با اینکه قدرت زیادی داره...
  ما دخترا خیلی به خودمون افتخار میکنیم
  مخالفان همه در گورها ناپدید می شوند!
  
  باور نکن، روسیه را نمی توان با دشمنان شکست داد،
  از آنجایی که هر شوالیه از پوشک ...
  شکارچی تبدیل به بازی شده است
  و دشمن هنوز بچه است!
  
  اما روح روسی، روح بزرگ را باور کنید،
  می دانید، چنین نیروهایی در آن پنهان شده اند ...
  در کرک برای دشمن له می شود،
  از این گذشته، شوالیه ها در جنگ ها شکست ناپذیر هستند!
  
  دخترا شکاتتون رو رها کن
  ما شجاع ترین دانشمند دنیا هستیم...
  بیایید انبوهی از شیطان را به جهنم بیاندازیم،
  بیایید دشمنان همه را در توالت خیس کنیم!
  
  دفاع مقدس تمام می شود
  صلح و صبح بر روی کره زمین خواهد بود....
  او برای همیشه با خورشید داده شده است،
  برای همیشه تابستان سوزان!
  
  و کمونیسم در شکوه جاودانه،
  و لنین و استالین بزرگ با ما هستند ...
  در یک فیلم خونین، فقط اکنون فاشیسم است،
  و اراده ما قوی تر از فولاد است!
  
  روسیه من برای قرن ها حکومت می کند
  و شادی را به تمام کائنات بخشید ....
  نیاز به استحکام پولادین یک مشت
  و قدرت، اما نشت معقول!
  
  
  
  جادوگران در حال ساختن سلاح های شگفت انگیز
  گردا، شارلوت، مگدا و کریستینا، که در آن زمان توسط ببر آزمایش شدند، همچنین در حال توسعه یک مدل امیدوار کننده بودند: Panthers -2. دختران موتور و گیربکس را در یک بلوک قرار دادند و برج را باریک و کوچکتر کردند. و گیربکس روی خود موتور نصب شد. در نتیجه، "Panther" -2 یک شبح زیر دو متر بود و تعداد خدمه به سه نفر کاهش یافت. ضخامت زره پیشانی بدنه در شیب های بزرگ به 120 میلی متر و در زیر شیب ها به 82 میلی متر افزایش یافت. و برجها تا 150 میلیمتر پیشانی و 82 میلیمتر اضلاع، زیر شیبها هستند. در همان زمان، کل وسیله نقلیه به 35 تن کاهش یافت که امکان عبور با موتور 700 اسب بخاری را فراهم کرد و سرعت و قدرت مانور تانک را افزایش داد. در عین حال، باز بودن خودرو نیز بهبود یافته است و شاسی سبک تر شده و تعمیر و نگهداری آن بسیار آسان تر شده است. در مجموع شش غلتک وجود دارد که عملی و راحت است. هیتلر "پلنگ" -2 را دوست داشت و از سپتامبر چهل و سه وارد سریال شد. این ماشین موفق است، با یک تفنگ خوب، زرهزن و شلیک سریع. او به سرعت کار کرد و با ارگونومی عالی حرکت کرد.
  و از همه مهمتر، ساخت آن آسانتر بود و فلز کمتری نیاز داشت. و در عین حال با بقای سرمایه متمایز شد. شکستن چنین ماشینی با شیب های زرهی زیاد چندان آسان نیست.
  سربازان شوروی با مشکل جدی روبرو شدند. علاوه بر این، آلمانی ها به جای برنامه Vau ، روی توسعه یک جنگنده مردمی سرمایه گذاری کردند و XE-162 را ساختند که تولید ساده و ارزان و بسیار سبک و قابل مانور بود.
  معلوم شد که این دستگاه در شرایط مطلوب تری توسعه یافته است و کار با آن نسبتاً آسان است. و کنار آمدن برای او چندان آسان نیست.
  نبردهای هوایی وحشیانه را بر نیروهای شوروی و متحدین تحمیل کرد. این جنگنده در حالت خالی تنها یک و نیم تن وزن داشت و تقریباً تماماً از چوب تشکیل شده بود. بنابراین معلوم شد که دستگاه بسیار مؤثر است.
  وضعیت با این واقعیت تشدید شد که دختران آلمانی شروع به ثبت نام فعال در واحدهای هوانوردی کردند.
  آلبینا و آلوینا به طور فعال شروع به کسب امتیاز کردند و به طور معمول با پای برهنه و فقط در بیکینی با هم مبارزه کردند. و این دختران را نمی توان ساقط کرد. و خود آنها به طور فعال دشمن را قطع می کردند. و چقدر این بلوندها زیبا بودند: فقط آریایی های واقعی!
  آلبینا با پای برازنده اش ماشه را فشار می دهد و چند هواپیمای شوروی را قطع می کند و جیغ می کشد:
  - جلال رایش سوم!
  آلوینا نوک پستان قرمز رنگ خود را روی ماشه فشار می دهد، به سه وسیله نقلیه شوروی برخورد می کند و غرش می کند:
  - افتخار به میهن ما!
  دختران در حال مبارزه - نمی توان گفت که آنها ضعیف هستند. نه، آنها بسیار تهاجمی هستند و می توانند همه را تکه تکه کنند.
  در کل این ارتش بیهوده است. و در زمستان خط مقدم تثبیت شد. مینشتاین ضد حمله ای را آغاز کرد و موفق شد نیروهای شوروی را در سراسر دنیپر شکست دهد و یک جفت دیگ بخار بزرگ ایجاد کند. آلمانی ها همچنین توانستند حمله نزدیک لنینگراد را دفع کنند. در اینجا آنها بر یک خط دفاعی قدرتمند تکیه کردند. به علاوه، پس از شکست در اوکراین، استالین چندین لشکر را از این سمت خارج کرد و به آلمانی ها اجازه داد تا حملات را دفع کنند. جبهه مقاومت کرد و آلمانی ها توانستند در زمستان در کل محیط حمله مقاومت کنند.
  گردا شخصاً در "پلنگ" -2 همراه با دختران جنگید. و با وجود زمستان، زیبایی ها با پای برهنه و تنها در یک بیکینی مبارزه کردند.
  گردا با انگشتان پا برهنه دکمه های جوی استیک را فشار داد، به دشمن ضربه زد و جیرجیر کرد:
  - افتخار به امپراتوری ما!
  شارلوت نیز با انگشتان برهنه اهرم را فشار داد، برج سی و چهار را خراب کرد و با پرخاشگری تایید کرد:
  - افتخار قهرمانان!
  کریستینا با فشار دادن دکمه با نوک مایل به قرمزش کوبید و با ضربه زدن به ماشین شوروی جیرجیر کرد:
  - و جلال بر ما!
  ماگدا چهار مسلسل شلیک کرد، پیاده نظام شوروی را با انگشتان پا برهنه شکست و گفت:
  - جلال ابدی، پیروز!
  بنابراین دختران وحشی شدند و پاشنه های برهنه و گردشان برق زد.
  و هنگامی که "Tiger"-2 نزدیک می شود، این تانک با وزن پنجاه و پنج تن وعده محافظت 250 میلی متری در پیشانی و 170 میلی متری در طرفین را می دهد.
  که با یک توپ 88 میلی متری در 71 EL، ماشین بسیار مناسبی است.
  و در بهار، آلمانی ها در حال پیشروی در ایتالیا هستند و با اطمینان متحدان را در هم می کوبند.
  ناپل را گرفتند و به سیسیل حمله کردند.
  و صدها هزار نفر از نیروهای متفقین تسلیم شدند. و آنها را کاملاً خرد کنید. پلنگ های آلمانی غیرقابل توقف هستند.
  و دختران انگلیسی ها را به زانو در می آورند و پاهای برهنه و اسکنه شده آنها را می بوسند و با زبان پاشنه های گرد زیباروها را لیس می زنند.
  در ماه ژوئن، متفقین سعی می کنند با فرود نیروهای نظامی در نرماندی پیشروی کنند. اما آنها در آنجا شکست سختی را متحمل می شوند. باز هم صدها هزار زندانی و تعداد زیادی تجهیزات اسیر شده.
  روزولت دچار حمله قلبی می شود و ناتوان می شود. ایالات متحده در تلاش است تا از چنین جنگ سختی جلوگیری کند. بریتانیا در حال بررسی گزینه هایی برای آشتی با فریتز است. این وضعیت با بمباران قوی تر شهرهای انگلیسی با استفاده از هواپیماهای جت بدتر می شود. و جنگنده های انگلیسی نمی توانند به چنین هواپیماهایی برسند.
  بنابراین چرچیل شروع به درخواست صلح می کند. اما فورر بی امان است. او از آگاهی از قدرت خود منفجر می شود.
  اما انگلیسی ها همچنان موافق صلح هستند. و این باعث نگرانی استالین می شود که به پیشور آتش بس پیشنهاد می کند. هیتلر موافقت می کند که خصومت ها را به مدت سه سال متوقف کند، مشروط بر اینکه خرابکاری های پارتیزانی وجود نداشته باشد و احزاب در مرزهای خود باقی بمانند و اتحاد جماهیر شوروی نفت و نان را به آلمانی ها بفروشد.
  استالین با این موافقت کرد ... و فریتز دستان آنها را باز کرد.
  البته اولین حمله جبل الطارق است. پس از تصرف این قلعه، می توانید نیروها را در کوتاه ترین فاصله به آفریقا منتقل کنید. هنگام هجوم به قلعه ، آلمانی ها از جدیدترین تفنگ های تهاجمی MP-44 استفاده کردند ، دختران نیز آنها را بهبود بخشیدند: آنها آنها را بسیار سبک تر و قابل اطمینان تر کردند.
  و آلبینا و آلوینا، دخترانی که هواپیماهای آلمانی را بسیار کاربردیتر و سریعتر کردند، در آسمان با هم جنگیدند.
  و متحدین را راست و چپ در هم کوبیدند. جبل الطارق در حال حرکت بود. فرانکو مجبور شد با اولتیماتوم هیتلر موافقت کند. اجازه ندهید نازی ها کشور شما را اشغال کنند.
  آلمانی ها روی تانک ها شتاب گرفتند و به محل دشمن نفوذ کردند.
  پس از سقوط جبل الطارق، فریتز وارد مراکش شد. و آنها حرکت کردند و مناطقی را تصرف کردند. تانک های فریتز به ویژه در الجزایر در حال حرکت بودند. "Panther" -2 به سرعت روی ماسه می لغزد. با موتور قدرتمندتر ارتقا یافت و مسابقه داد. "Panther"-2 کاملاً ارتش را با محافظت از پیشانی خود راضی کرد و "Tiger"-2 به طور کلی یک تانک شگفت انگیز بود. متحدان به گونه ای سقوط کردند که گویی سرنگون شده اند.
  دختران آلمانی معمولاً با پای برهنه و بیکینی در صحرا می جنگیدند. فقط پوست را با کرم محافظ مخصوص چرب می کردند تا نسوزد.
  سپس زیبایی های انگلیسی های اسیر شده زانو می زنند و پاشنه های دختر را لیس می زنند. و آنها آن را دوست دارند، به خصوص آفریقایی ها، که این کار را با اشتیاق انجام می دهند.
  چهل و پنجمین سال برای آلمانی ها بسیار موفق بود، آنها بیشتر آفریقا، خاورمیانه را تصرف کردند. و در نیمه اول سال چهل و ششم هند و برمه و بقیه آفریقا را نیز تصرف کردند. و مشکلات مربوط به تامین نیروها، گسترش ارتباطات، زمین بیشتر از مقاومت واحدهای انگلیسی و آمریکایی بود. علاوه بر این، نیروهای استعماری تمایل زیادی به جنگ نداشتند. در فناوری، آلمانی ها از نظر کیفیت برتری قاطع دارند. به عنوان مثال ME-262 X و دارای سرعت 1200 کیلومتر در ساعت و مجهز به 5 تفنگ هواپیما می باشد. و ایالات متحده و بریتانیا، در حالی که کم و بیش برای استفاده جنگی مناسب هستند، جت جنگنده و بمب افکن حتی بیشتر از آن ندارند.
  علاوه بر این، آلمانی ها دیسکوهایی داشتند که سرعت چهار صدا را توسعه می دادند. آنها به لطف جت آرامی که در اطراف اتومبیل ها جریان داشت، در برابر سلاح های سبک کاملاً غیرقابل نفوذ بودند. اما به همین دلیل خود آنها نتوانستند شلیک کنند. اما از طرفی می شد بمب را از ارتفاع پرتاب کرد و از آن در شناسایی استفاده کرد و از همه مهمتر با سرنگونی وسایل نقلیه دشمن با جت آن ها را رام کرد.
  بشقاب پرنده سلاح های موثری با برد زیاد هستند و قابلیت پرواز از اروپا به آمریکا را دارند. و گاهی اوقات توسط دخترانی بسیار زیبا کنترل می شدند که ترجیح می دادند با پای برهنه و با بیکینی مبارزه کنند.
  در اینجا گرترود و حوا در حال پرواز هستند. چنین دو تا ناز فوق العاده مثلا یک آمریکایی سیاهپوست گرفتار شد. به کنده ای گره خورده است. و به این ترتیب آنها برای مدت طولانی بر کمال مردانه او سوار شدند که زندانی به دلیل کار زیاد خود از هوش رفت.
  و حالا گرترود با انگشتان برهنه دیسک را گرفت و به سمت هدف گرفت و هواپیماهای آمریکایی را ساقط کرد. این یک دختر مبارز است.
  و ایوا نیز با استفاده از انگشتان پا برهنه خود، ماشینی از نیروی مرگبار را به سمت دشمن نشانه می گیرد.
  و با عصبانیت دشمن را می کوبد و ماشین های انگلیس و ایالات متحده سقوط می کنند.
  فرود آلمان ها برای پایان نوامبر برنامه ریزی شده بود. اول اینکه هیچکس در این زمان منتظر نیست. در واقع هوا خیلی خوب نیست و زنده ماندن خطرناک است. اما در روزهای آرام می توانید کانال انگلیسی را شنا کنید و فرود بیایید. علاوه بر این، در فرود شب مزایایی دارد، زیرا دفاع در شب بسیار دشوارتر است.
  آلمانی ها در این زمان ناوگان انگلیسی و آمریکایی را بسیار کشته بودند.
  بنابراین فرود بدون هیچ مشکلی انتظار می رفت. قرار بود یک نیروی ضربتی قدرتمند گردان های ویژه دخترانی باشد که حتی در یخبندان اواخر نوامبر، تنها با بیکینی پابرهنه بودند.
  فرود در 26 نوامبر 1946 آغاز شد. در سالگرد انتخابات رایشتاگ که پس از آن هیتلر پست صدراعظم رایش را دریافت کرد.
  کسی نبود که جلوی فرود را بگیرد. و توده های زیادی از پیاده نظام و حتی جدیدترین تانک های هرمی در این حمله شرکت کردند. که از هیچ زاویه ای نمی توان به آن نفوذ کرد.
  البته دختران در درون آنها می جنگند و شجاعانه عمل می کنند.
  و برخی از جنگجویان در حال حاضر با پای برهنه در حال شکستن لبه یخ روی گودال های یخ زده در شب هستند. و خیلی سخت می جنگند. و معجزات شگفت انگیزی انجام می دهند. و وقتی با انگشتان برهنه نارنجک پرتاب می کنند و انگلیسی ها را پاره می کنند، خیلی باحال می شود...
  از طرف دیگر گردا بر روی یک تانک هرمی "تایگر" -4 با یک توپ و یک بمب انداز و بسیار شجاعانه می جنگد. پرتابه را پشت سر پرتابه می فرستد و دشمنان را از هم جدا می کند.
  دختر که دیوانه وار عمل می کند و با انگشتان پا برهنه دکمه های جوی استیک را فشار می دهد، غرش می کند:
  - ما به طور فعال دندان های خود را برهنه می کنیم، ما بسیار نابود می کنیم!
  شارلوت هنگام تیراندازی از یک نوک پستان مایل به قرمز استفاده می کند، آن را روی دکمه جوی استیک فشار می دهد و به دشمن ضربه می زند، او جیغ زد:
  - تیم ساخت و ساز جهانی ما!
  کریستینا همچنین با استفاده از انگشتان پا برهنه با یک موشک انداز مورد اصابت قرار گرفت. او دشمنان زیادی را شکست و زمزمه کرد:
  - برای عظمت رایش سوم!
  ماگدا به دنبال او غرش کرد. این بار با نوک توت فرنگی. دشمن را پاره کرد و نعره زد:
  - برای کمونیسم آریایی!
  در اینجا دختران سطح فوق العاده هستند! و چگونه پیاده نظام دختران با پاهای برهنه می دوند و در حال حرکت نارنجک پرتاب می کنند. و چقدر بزرگ و کشنده است.
  دخترها خیلی جنگنده و زیبا هستند.
  و راست و چپ انگلیس را در هم می کوبند. جای تعجب نیست که با چنین حمله و فرود هم از سوی فرانسه و هم از نروژ، انگلیس تنها ده روز مقاومت کرد. این عالی است!
  کلان شهر سقوط کرد. و مرحله بعدی سفر به آمریکاست. در ماه فوریه، آلمانی ها، با وجود زمستان، یک فرود در ایسلند انجام دادند: عملیات ایکاروس، و این قلمرو مهم را تصرف کردند.
  و دوباره دختران پابرهنه از گردان های مختلف اس اس در نبردها شرکت کردند.
  و آنها به موفقیت دست یافتند و پاشنه های برهنه خود را در برف چشمک زدند.
  استالین در مارس 1947 به هیتلر پیشنهاد جنگ مشترک علیه ایالات متحده را داد. فورر با این موافقت کرد، اما به این شرط که اتحاد جماهیر شوروی فقط آلاسکا را که به نوعی قلمرو قانونی است، پس بگیرد. و او تظاهر به بیشتر بودن نخواهد کرد.
  استالین با این موافق بود... و تهاجم نیروهای شوروی از طریق آلاسکا آغاز شد. خیلی سریع و بی رحمانه
  تانک های جدید شوروی در حال حرکت بودند.
  خدمه الیزابت بر روی اولین تانک آزمایشی و کاملاً کامل T-54 جنگیدند. آوریل 1947. در آلاسکا هنوز برف باریده است، اما دختران روسی با پای برهنه و بیکینی می جنگند. و همچین دخترای خوشگلی
  الیزابت با انگشتان برهنه به سمت دشمن شلیک می کند. به " شرمن " آمریکایی ضربه می زند . و جنگجو دندان هایش را دراز می کشد و می گوید:
  - درود بر اندیشه های کمونیسم بزرگ!
  اکاترینا همچنین با استفاده از انگشتان برهنه پاهای اسکنه شده و جیغ شلیک می کند:
  - افتخار به نتایج پیروز ارتش ما!
  الینا نیز شلیک کرد، این بار با استفاده از نوک سرخ سینه اش، با نشانه های بسیار خوبی به دشمن ضربه زد و غرغر کرد:
  - شکوه به پیروزی های قاطع جدید!
  Euphrasia ، با استفاده از نوک توت فرنگی به حریف کوبید و با مشت به "Pershing" پارس کرد::
  - و ما پیروز خواهیم شد!
  ظاهراً جنگجوها مانند خرخرها پراکنده شدند. و بنابراین آمریکایی ها خرمنکوب می شوند.
  یک گلوله به پیشانی تانک اصابت می کند، اما بلافاصله کمانه می کند. الیزابت غرش می کند و می پرد:
  - افتخار به ایده های کمونیسم!
  و همچنین یک پرتابه را با استفاده از انگشتان پا برهنه به عقب می فرستد. این دختر در یک ماموریت واقعی است.
  اینها زیبایی های مبارز هستند.
  نیروهای شوروی در آلاسکا مقاومت کردند. و در ماه می، اولین IS-7، که در فلز تجسم یافته بود، وارد شد.
  و خدمه تانک آلنکا روی آن قرار دارد.
  این دختر مبارز است. در حالی که او به سمت دشمن شلیک می کرد، با دقت فوق العاده ای به او ضربه می زند.
  و چه تفنگ قدرتمندی: 130 میلی متر. او از فاصله دور به دشمن نفوذ می کند. آمریکایی ها هنوز تانک اصلی خود، شرمن را دارند که فقط برای به خدمت گرفتن تانک های آلمانی و شوروی خوب است. یک پرشینگ کمی بهتر با تفنگ قوی تر از کالیبر 90 میلی متری وجود دارد. و " سوپر پرشینگ " بسیار کوچک که توپ آن 90 میلی متر است و طول لوله آن 73 EL است، قادر است زخم خطرناکی را در کنار خودروی شوروی IS-7 و از فاصله نزدیک ایجاد کند. تانک های هرمی شکل آلمانی و اسلحه های آمریکایی معمولاً از همه جهات گرفته نمی شوند. IS-7 در هواپیما مورد اصابت قرار می گیرد. T-54 - " Super Pershing "، می تواند شما را از رو به رو، و در کنار در فاصله نزدیک ببرد. اما در حال حاضر اتحاد جماهیر شوروی تانک اصلی T-34-85 را در اختیار دارد که هنوز متوقف نشده و با آمریکایی ها می جنگد. تقریباً برابر با شرمن و ضعیف تر از پرشینگ است .
  بنابراین سربازان شوروی روزگار سختی دارند. و آنها با حسادت به تنها، اولین تانک آزمایشی IS-7 نگاه می کنند.
  این ماشین مغرور و باحاله.
  IS-2 و IS-3 نیز در حال نبرد هستند. آخرین ماشین در پیشانی به جز " سوپرپرشینگ " نفوذ نمی کند. خوب، IS-3 را می توان در قسمت پایین بدنه نیز سوراخ کرد.
  IS-2 در زره جلویی برجک تا حدودی ضعیف است.
  دختران ناتاشکا و تیمش روی این تانک می جنگند. مبارزه با زیبایی ها. و آنها از IS-2 ضربات کوبنده را با پرتابه های مرگبار وارد می کنند.
  ناتاشکا با انگشتان برهنه پاهایش را فشار داد و قاتل را بیرون انداخت و آمریکایی و واکنولا را شکست:
  - افتخار به ایده های کمونیسم خوب!
  زویا نوک مایل به قرمزش را روی اهرم قاتل فشار داد و داد زد:
  - برای صلح و نظم آریایی!
  آگوستین نیز با پاشنه برهنه خود با یک ضایعات منفجر شد و به دشمن ضربه زد و پارس کرد:
  - برای پیروزی های قاطع!
  و در نهایت، سوتلانا پاهای خود را با کمک انگشتان برهنه اش بیرون می اندازد، دشمن را قطع می کند و جیرجیر می کند:
  - برای قدرت زیاد!
  رزمندگان زن ارتش سرخ از طریق آلاسکا پیشروی کردند. تابستان آمد و هوا گرم بود و برای دختران بیکینی و پابرهنه روی تانک خوب بود. آلمانی ها با غلبه بر گرینلند در کانادا فرود آمدند. و از جنوب شروع به حرکت از آرژانتین کردند. در برزیل به دو دسته طرفدار آلمان و آمریکا تقسیم شد. آلمانیها با ضربهای قدرتمند از لشکرهای آمادهتر جنگی خود، موضوع را به نفع خود تصمیم گرفتند.
  نازی ها کارابین تهاجمی قدرتمندتر و موثرتری داشتند که از فاصله دور و خیلی سریع شلیک می کرد. یانکی ها شکست پس از شکست را متحمل شدند.
  یک تیم جدید از دختران انگلیسی به رهبری جین آرمسترانگ از جنوب در حال پیشروی بودند ... جنگجو در تابستان در برزیل جنگید ... نیروهای طرفدار آمریکا با کندی مقاومت کردند.
  اما در ونزوئلا، رزمندگان زن با نیروهای آمریکایی مواجه شدند. آنها در "پلنگ" منسوخ -2 جنگیدند که قبلاً به نفع مدل های هرمی تجهیزات متوقف شده است.
  اما انگلیسی ها حتی روی این تانک از آمریکایی ها قوی تر بودند. آنها اسلحه های خود را به سمت شرمن ها شلیک کردند که قبلاً به طرز ناامیدکننده ای منسوخ شده بودند و فقط می توانستند در شرایط مساوی با سی و چهار شوروی بجنگند.
  جین با انگشتان برهنه اش از دور شلیک کرد. به دشمن ضربه زد و صدای جیر جیر زد:
  - این عظمت بریتانیا است - محو نمی شود!
  گرینگتا با انگشتان برهنه پاهای اسکنه شده خود را به دشمن کوبید. او شرمن را کوبید و جیغ کشید:
  - پادشاهی ما باحال خواهد بود!
  و زبانش را نشان داد!
  سپس مونیکا شلیک کرد، با پاهای برهنه دشمن را دقیقاً به هدف زد و نعره زد:
  - برای نجات روح!
  و بعد از آنها مالانیا هم زد. با دقت به پرشینگ خطرناک تر برخورد کرد و بدنه آن شکست.
  البته با انگشتان پا برهنه صدا کرد:
  - افتخار به ایده های نیروهای سلطنتی!
  دختران بسیار تهاجمی و سازنده جنگیدند.
  و در کانادا، واحدهای آلمانی منتخب در حال حرکت بودند. گردا بر روی تانک "تایگر" -4 هرمی آمریکا و قلمروهای آن را در هم شکست. و زیر ضربات کوبنده دشمن شکستند.
  گردا با کمک انگشتان پا برهنه شلیک کرد، دشمن را زد و فریاد زد:
  - برای کمونیسم آریایی!
  شارلوت نیز این بار با نوک سینهاش، ماشین آمریکایی را سوراخ کرد و غرغر کرد:
  - برای عظمت آلمان!
  کریستینا هم به دشمن ضربه زد. زره او را با کمک انگشتان برهنه پاهای اسکنه شده مانند پوسته تخم مرغ خرد کرد و غرغر کرد :
  - برای دستاوردهای فوق العاده ما!
  ماگدا نیز غرش کرد و دشمن را مانند خاک له کرد و نعره زد:
  - برای چنین منابعی که نمی توان در افسانه گفت، نه با قلم!
  لازم به ذکر است که دختران بسیار جنگنده و بسیار متحرک هستند. با آنها هم واقعا سرگرم کننده است.
  و بدین ترتیب شهرهای اصلی کانادا سقوط کردند: کبک و تورنتو. و زندگی برای کرات ها بهتر و سرگرم کننده تر شد...
  هیتلر اعلام کرد که آمریکا تمام خواهد شد!
  ایالات متحده در ساخت بمب اتمی موفق نبود. ظاهراً شانس در این مورد از آمریکا به نفع ورماخت دور شد. پس چی؟ پایه های دیگری برای پیروزی و موفقیت وجود دارد. بنابراین برای ناامیدی زود است.
  اما فریتز با هنگ های خارجی خود از نظر نیرو بسیار برتر از ایالات متحده است. و آنها قادر به انجام کارهای زیادی در نابودی دشمن هستند.
  در اینجا گردا، برای مثال، یک مبارز سیاه پوست را گرفت. و آنقدر عذابش دادند که او را وادار به عشق ورزی کردند که سم خود را رها کرد. و در واقع خیلی باحال است.
  در پاییز چهل و هفت، فریتز وارد خاک ایالات متحده شد. نیروهای شوروی هنوز در کانادا می جنگیدند.
  آلنکا در IS-7 با یک تیپ کامل از شرمن ها و پرشینگ ها جنگید. شرمن های اینجا از کلاس فایرفلای بودند، با یک توپ 76 میلی متری لوله بلند که برای IS-7 هنگام شلیک به پهلو خطرناک است. بنابراین دختران در وضعیت جدی قرار داشتند. IS-7 با همه شایستگی هایش، دارای یک توپ با مهمات محدود و نه خیلی سریع است.
  در اینجا آلنکا با کمک انگشتان پا برهنه شلیک کرد، به آمریکایی ضربه زد و جیرجیر کرد:
  - در مسیر جنگ من!
  آنیوتا به نوبه خود با کمک یک نوک پستان مایل به قرمز به شرمن ضربه زد و فریاد زد:
  - برای پیروزی اتحاد جماهیر شوروی!
  آلا نیز با کمک انگشتان پا برهنه ضربه زد. ماشین آمریکایی را سوراخ کرد و داد زد:
  - برای ایده های کمونیسم!
  ماریا نیز با مشت به کمک نوک توت فرنگی، حریف را تکه تکه کرد و خش خش کرد:
  - برای دست نوشته های بزرگ لنین!
  و ماتریونا با پاشنه برهنه تسلیم شد، زره شرمن را در هم ریخت و در بالای ریه هایش جیرجیر کرد:
  - برای شوالیه های نور من!
  این پنج نفر است، این دختران است - شما نمی توانید باحال تر پیدا کنید! و همه خیلی جوان و سرحال هستند. و دختران بوی عسل می دهند. جای تعجب نیست که سربازان با چنین لذتی سینه زهره را با زبان خود لیس می زنند. و هنوز دارند لیس می زنند.
  بله، IS-7 تسلیم شد تا تکه تکه نشود. به همین دلیل این یک تانک است، همه تانک ها یک تانک هستند.
  شاید به جز آلمان هرمی ...
  اما بیشتر شرمن ها کشته شده اند و بقیه در حال عقب نشینی هستند.
  دختران شوروی اینگونه بریدند.
  و در آسمان، آناستازیا ودماکووا و آلنکا سوکولوسکایا در حال کوبیدن فریتز هستند. که پوکریشکین با این دخترها همخوانی ندارد. و زیبایی ها با پای برهنه و با بیکینی می جنگند. و هنگام شلیک از نوک سینه های قرمز رنگ استفاده می شود که باعث افزایش کارایی رزمی شلیک می شود.
  اما او آلبینا و آلوین را بهتر درک می کند. دختران موفق به دریافت شش درجه صلیب شوالیه شدند. بالاترین صلیب کلاس ششم شوالیه صلیب آهنی با برگ های بلوط پلاتین، شمشیر و الماس پس از سرنگونی بیش از هزار هواپیما به آنها اعطا شد.
  اینجا دختران هستند - دختران به همه دختران ...
  اما هر دو آناستازیا ودماکووا و آلنکا سوکولوسکایا بیش از دویست هواپیما جمع آوری کردند. و آنها قبلاً هشت ستاره قهرمان اتحاد جماهیر شوروی داشتند.
  آناستازیا انگشتان پا برهنه اش را روی دکمه شلیک تفنگ هواپیما فشار داد و یک ماشین آمریکایی را ساقط کرد و جیرجیر کرد:
  - من یک دختر فوق العاده دارم!
  آلنکا سوکولوفسکایا با کمک نوک سرخ سینه خود به دشمن ضربه زد، سه هواپیما را ساقط کرد و پارس کرد:
  - و من حتی باحال ترم!
  اینها دختر هستند، چنین دخترانی!
  و آمریکا را نابود کند.
  خوب، البته، آلوینا و آلبینا آن را سرگرم کننده تر و باحال تر می کنند.
  آلوینا هنگام عکسبرداری از نوک سینه های قرمز رنگ استفاده می کند ...
  و توت فرنگی آلبینا...
  و هر دو دختر علاقه زیادی به کار با زبان با میله های یشمی و ضربان دار دارند. آنها چنین شور و اعتقادی از پرخاشگری دارند!
  آلبینا انگشتان پاهای برهنهاش را فشار داد و جیغ زد:
  - و آنها به دریا می روند، دختران جسور!
  آلوینا با اخراج تأیید کرد:
  - عنصر باحال، عنصر قاتل!
  و اکنون آلمان ها و شوروی ها و ژاپنی ها عمیق تر در خاک آمریکا فرو رفتند.
  ژاپنی ها مبارزان خود را دارند: دختران نینجا. بسیار شجاع و جنگنده.
  در اینجا یک دختر نینجا آبی است که چگونه با انگشتان پا برهنه تیغ رها می کند و سر آمریکایی ها را می برد و فحش می دهد:
  - آنها نمی گذرند!
  و آسیاب را با شمشیر برید.
  و دختر نینجا زرد یک فن واقعی با شمشیر نگه می دارد. و سپس، با انگشتان پا برهنه، سوزنهای سمی میاندازد و با کشتن سربازان یانکی و مشت زدن به مخالفان، آنها را پرتاب میکند.
  و در بالای ریه هایش زوزه بکش:
  - در تمام شکوه ژاپنی!
  و دختر با موهای قرمز، همانطور که آسیاب کج نگه می دارد، و دشمنان را می برید.
  و سپس با انگشتان پا برهنه آن را می گیرد و بر آنها می کوبد و یانکی ها را به جهات مختلف پراکنده می کند. این زیبایی نبرد است.
  و غرش:
  - ما نینجا هستیم!
  و سپس یک دختر با موهای سفید نینجا یک هلیکوپتر با شمشیر برگزار می کند. حریفان را خرد کنید، له کنید . و از نوک مایل به قرمز با رعد و برق می کوبید و غرش می کند:
  - برای پیروزی ژاپن!
  خوب، هیچ کس نمی تواند در برابر چنین دزدانی مقاومت کند! اینجا دخترها هستند، همه دختران دختر ...
  و آنها بسیار تهاجمی هستند.
  اما در اینجا نبردها با شدتی عظیم غوغا می کنند. نیروهای محور از شمال و جنوب در حال حرکت هستند و به معنای واقعی کلمه آمریکا را با انبرهای غول پیکر فشرده می کنند.
  در اینجا کلیپی از کشوری با شکوه است که تخیل را متحیر می کند.
  در پایان پاییز، فریتز تقریباً خود را در قلمرو ایالات متحده فرو کرده بود.
  در اینجا گردا در تانک Tiger-4 می جنگد و در طول راه سابق خود را به یاد می آورد.
  همچنین شاهکارهای بسیار باشکوه.
  گردا کمی غرق در خون بود، اما خوشحال بود. اما با بوی تعفن وحشتناکی که از شکم بریده غول سرچشمه می گرفت و ترس از اینکه صدها، اگر نه بیشتر، از همان موجودات دوان دوان بیایند، حال را خراب کرد.
  در همین حال، شارلوت، سر حریف سرسخت خود را گرفت و یک تکنیک مرگبار "نلسون دوگانه" را اجرا کرد و گردن این موجود را پیچاند. جنگجوی آتشین در اینجا معلوم شد که در نقش نوعی مادر ترزا است - از نظر رحمت به غول کتک خورده وحشیانه. بیان:
  - من مهربانم، مهربانم، و مادرم مهربان است - مثل جغد عاقل!
  گردا نگران بود:
  - نمی فهمی؟
  شارلوت تعجب کرد.
  - چی بفهمم؟
  آیا دایناسورها یا هیبریدهای موش و سوسک نمی شنوند؟ گردا لب هایش را جمع کرد.
  شارلوت خندید.
  "انتظار نداشتم اینقدر عوضی باشی !" بله، ما حداقل هزار نفر از آنها را خواهیم کشت!
  - با قمه به سرت زدند!
  - نه فقط باور کنید، مگاگنوم می تواند صدای ما را بشنود. - اینجا دختر لنگ زد. "اگر سلطان کوتوله ها او را نمی گرفت، یعنی او را به خدمت نمی خواند، نمی توانست از ما خیلی دور شود.
  گردا با اعتماد به نفس بسیار ضعیف پرسید:
  - و دیگر گنوم ها، الف ها، آنی هابیت ها ؟
  شارلوت به سرعت با بی رحمی مردانه آخرین امید خود را خاموش کرد:
  "دیگران ممکن است آن را بشنوند، اما به چه چیزی اهمیت می دهند؟" فقط مگاگنوم Kiy-Dar را می شناسد.
  گردا شروع به پاک کردن پای آغشته به خون خود روی یک برگ بزرگ و سرسبز کرد. برگ فقط از نظر ظاهری نرم به نظر می رسید، اما در واقع خاردار بود. بلوند پابرهنه اخلاقی را بیان کرد:
  - همه چیز طلا نیست که می درخشد، اما هر چیزی که بوی بد می دهد - همیشه معلوم می شود که گنده است! آنقدر خاک در دنیاست که حتی با چند قدم برداشتن روی زمین نمی توانی پاکی خالق را باور کنی!
  در پاسخ، شیطان آتش دوباره با هوا در لوله پلاستیکی خود خش خش کرد. سپس دختران مدت طولانی به شب گوش دادند. اما مگاگنوم Kiy-Dar نشنید یا حتی نمی توانست بشنود. و به وضوح هیچ گنوم دیگری در اینجا وجود نداشت.
  گردا آواز خواند:
  - اگر یک دوست ناگهان معلوم شد که نه دوست است و نه دشمن، بلکه یک آدمک ... این یعنی ما منتظر یک دیوانه هستیم!
  شارلوت حرف دوستش را قطع کرد:
  - خوب، میخواهی لژیون غولها روی ما بنشینند؟ با پاهایت بیا و سریع!
  و دوباره به دویدن طاقت فرسا خود ادامه دادند، اگرچه هر دو جنگجو قبلاً از خستگی بیمار بودند. گاهی اوقات گردا هنگام راه رفتن به خواب می رفت، در لحظات کوتاه شیرین به نظر می رسید که او دراز کشیده و استراحت می کند (نوعی خوابیدن در یک رویا - این فقط فوق العاده باحال است!). اما رؤیاها فرو ریخت، مانند توده ای از خاک رس که به زمین می افتد - به راحتی و بدون تلاش، فقط بدن عصبی می لرزید. و سپس همه چیز از نو شروع شد، گویی آونگی نامرئی در حال چرخش است. یک جور نیمه واقعیت و نیمه واقعیت دور و برم بود ، باید پلک هایم را پف می کردم تا سنگین ، بسته نشوند. پاهای برهنه دختران به طرز وحشیانه ای سوراخ شده بود، اما این درد وحشتناک بود که اجازه نمی داد خود را کاملاً فراموش کنند و حس واقعیت را از دست بدهند. و چشم انداز به تدریج تغییر کرد .... دیوارهای بلند به وضوح در تاریکی اطراف ظاهر شدند؛ جنگجوی بلوند خسته به نظر می رسید در راهروی سنگی سیاه قرار داشته باشد. صداها، پژواک سنگین دویدن او به گوش می رسید. و چیز وحشتناک و بی حرکت دیگری در پیش بود. چیزی زنده، در حالی که نامرئی بود، منتظر دختران بود و آنها به آنجا دویدند. البته، آنها نمی خواستند به دنیای زیرین پایان دهند، اما همچنان مانند گوسفندانی که توسط ببر تعقیب می شوند، می دویدند. حتی مشخص نیست چرا، آنها شروع به خواب دیدن چنین زباله هایی کردند، شاید به دلیل اعمال شدید بدنی هفته های آخر جنگ در صحرای آفریقا و کوه های آسیا ...
  گردا زمزمه کرد:
  - و حتی بهشت هم می تواند جهنم باشد، که مجبور نیستید برای مدت طولانی تا جهنم شنا کنید!
  چیزی دست دختر را گرفت. هشیاری به سمت جنگجو برگشت. او ناگهان خود را ایستاده دید. زمین به آرامی جلوتر می رفت. و پاشیدن آب ضعیفی به گوش رسید. طراوت و رطوبت در چهره خسته دختر دمید.
  گردا فریاد زد:
  - وای، حتی می توانی به بهشت بدو!
  - ویری ! شارلوت با احساس آه کشید. - مکانی که سربازان کشته شده آلمان بزرگ در آن سعادت می کنند. - صدای جنگجوی پر آواز او پر از شادی واقعی بود.
  گردا این خوش بینی را نداشت:
  - در عوض، پیشانی ویریا .
  شارلوت با شوق گفت:
  - آنجا که میدان است، آنجا میدان است!
  گردا این افسانه را به یاد آورد، به یاد آورد که چگونه در راه رایش-سارای از رودخانه کوچکی با آب نقره عبور کردند . از ارتفاع اسب سلطنتی، عبور آسان و سریع سرگرم کننده به نظر می رسید. جنگجوی بلوند حتی احساس یک سلطان یا سلطان می کرد که اتفاقاً حتی بهتر است! اما نشستن روی یک اسب نخبه غولپیکر یک چیز است و سفر روی پاهای خود یک الهه چیز دیگری است. تعجب می کنم که این رودخانه چقدر عمیق و خائنانه است؟
  گردا به طرز حیله گرانه اما به شکلی متمایز گفت:
  - و پیشانی مال من است!
  - تو میتوانی شنا کنی؟ دختر مو قرمز به سمت او چرخید.
  گردا شانه بالا انداخت:
  - چه سوال احمقانه ای. شما کجا نماینده گردان نخبه اس اس را دیدید که شنا بلد نبود.
  شارلوت فرهای شعله ور خود را قاطعانه تکان داد.
  - نخبگان اس اس را فراموش کنید. یک دنیای کاملاً متفاوت یا حتی یک جهان بی پایان با هزاران دنیا وجود دارد. همه چیز مثل ما نیست!
  "ایا می تونم؟" گردا از خود پرسید و دوباره به خلاء درون جنگجو نگاه کرد.
  شارلوت زمزمه کرد:
  -خب زود زایمان کن! زمان رو به اتمام است!
  "البته که من باید بتونم شنا کنم!" جنگجوی بلوند با دیدن تردید در چهره ملایم و در عین حال مهیب دوستش با خوشحالی گفت.
  پروانه ای به اندازه یک آلباتروس، با بال های آبی و زرد، آنتن های خود را به نشانه تایید اینکه بلوند پا برهنه حقیقت را می گوید، بال می زد.
  شارلوت با بیثباتی پاسخ داد: "من هم حدس میزنم، یا تقریباً همینطور". - گرچه این ضرب المثل را می دانید: بوقلمون فکر کرد و داخل سوپ شد، کلاغ فکر نکرد و در جغجغه افتاد! در هر صورت اگه بلد باشی بهتره چون نمیتونم بیرونت کنم. و تنها یک راه برای ما وجود دارد - به سوی دیگر.
  گردا مشت هایش را محکم گره کرد:
  - البته ما باحال شنا کردیم!
  شارلوت هشدار داد:
  - ممکن است با شمشیر مشکل داشته باشیم!
  رزمندگان پر زرق و برق به لبه ساحل نزدیک شدند و به آب سیاه شب پا گذاشتند. گردا فشار آب را احساس کرد - رودخانه جریان کمی داشت. بلوند پا برهنه زانو زد و با حرص مست شد و بعد آن را روی صورت خسته و خاک آلودش پاشید. خواب آلودگی بلافاصله از بین رفت. آب خنک و ملایم بود، می خواستم در آن دراز بکشم و ماهیچه های دردناک بدن زن را شل کنم ...
  گردا با اشتیاق گفت:
  - و مین های میدان جلویی نامرئی هستند!
  - یک دقیقه صبر کن! شارلوت زمزمه کرد.
  گردا تعجب کرد:
  - و تله ها اینجا دوباره چیست؟
  جنگجوی آتشین اطمینان داد:
  - نه، اما ... فکر کنم هنوز فرصت داریم!
  رزمنده آتش بار دیگر پلاستیک سفیدش را با اسفنج هایش بوسید. او گوش داد و با دقت به اطراف نگاه کرد.
  گردا به نوبه خود آرام شد و به نظر می رسید که از انرژی الهی از آب تغذیه می کند. شارلوت از او پرسید:
  - و می بینید، تمرکز در این مکان برای من سخت است.
  بلوند پا برهنه نیز به عقب نگاه کرد. انگار به زودی روشن می شود. تاریکی دیگر سیاه نبود، زیرا اخیراً شکاف های ناپایدار در نفوذ ناپذیری آن ظاهر شد - به نظر می رسید، فقط کمی بیشتر، و پوشش شب می افتد. بنابراین، تعقیب و گریز خیلی زود آغاز خواهد شد. چه خوب که به رودخانه رسیدند. گردا در حالی که ابروهایش را به هم می زند، از نزدیک نگاه می کند: آب به وضوح در پاهای او دیده می شد که مردان را دیوانه می کرد، مبهم - در مرکز جریان. طرف دیگر تقریباً در تاریکی غرق شده بود.
  جنگجوی سفید برفی گفت:
  - اگر فقط حالا دستهای مرد با رگهایی که از تنش بیرون میآیند، بدنهای خستهمان را نوازش میکردند. ما از این چه لذتی خواهیم برد؟ ای گوشت رنجور دختران بی گناه. سینه من الهه ناهید عشق و خوشبختی می خواهد، آنچه هر زنی می خواهد!
  شارلوت دوباره نفسش را گرفت. این بار به نظر گرد آمد که یا در هوا یا در زمین، چیزی در پاسخ به خود می لرزد. و روی پاشنه لخت جنگجوی بلوند، چیزی با خوشه مالیده شد و در عین حال بسیار لطیف. او بیان کرد:
  - اینجا او لذت یک مار بوآ است.
  - شنیدی؟ شیطان آتشین جوان با هیجان دست او را گرفت. - مراحل مگاگنوم ! اوه بوی ماده سفید برفی؟ کی دار پاسخ داد. شارلوت گوش دوستش را بوسید. - باور کن پیروزی ما نزدیک است، او جایی اینجاست!
  گردا خاطرنشان کرد:
  - بله، ببند ... مثل ماه برای بوگر!
  شارلوت با شدت بیشتری در سوت خود که از پلاستیک جادویی ساخته شده توسط الف ها ساخته شده بود دمید ( البته جادوی تکنو !)، سپس گوش خود را روی زمین فشار داد. این بار واکنش تکان دادن خاک بسیار محسوس تر بود.
  گردا از نظر فلسفی اظهار داشت:
  - چنین نشانه ای وجود دارد که هر چه در ابتدا بدشانس باشید، پایان موفقیت آمیزتر خواهد بود!
  "بله..." چشمان زمردی دختر زیبا با خوشحالی ریز شد، "او به تماس آمد!" کلیددار!
  گردا انگشتش را روی لبهایش گذاشت:
  -آره مواظب باش شاید این اصلاً آن مگاگنوم یا موجودی با نظم کاملاً متفاوت نباشد!
  آنها یخ زدند، گوش دادند. لرزش زمین یکنواخت تر و سنگین تر شد. جایی در همان نزدیکی، بین "جزایر" بوته ها، یک شخصیت بزرگ راه خود را باز می کرد. او مثل یک جن غول پیکر بود که مطیعانه به دنبال استادی می گشت، حتی اگر آخرین جوانی بی ریش باشد...
  شارلوت اظهار داشت:
  -شما احتمالاً حتی نمی توانید تمام قدرت مگاگنوم ها را تصور کنید . اینها چنان موجودات قدرتمندی هستند که حتی آتش جهنم نیز در مقابل آنها عقب نشینی می کند!
  گردا بلافاصله اعتراض کرد:
  - نه، چرا تصور می کنم... اگر گنوم موجودی قوی است، پس مگاگنوم باید مرتبه ای از قدر قوی تر باشد. به هر حال، همین کلمات مگا میلیون ها بار بیشتر معنی دارند!
  شارلوت با کمال میل به عنوان یک دختر با یک ستاره پاپ موافقت کرد:
  بله درست میگی دوست من! دقیقاً در یک میلیون، این یک ارتش شکست ناپذیر است!
  گردا تعجب کرد:
  چرا زودتر به او زنگ نزدی و اجازه ندادی دوستان ما بمیرند؟
  شيطان جوان و مو قرمز به جاي پاسخ، دوباره سوت خود را به صدا درآورد و هوا با خش خش خفيفي از نازل خميده خارج شد. و ناگهان شارلوت با آهی نیمه تمام یخ زد و چشمان کوچک زمردیش گرد شد. گرگ آتشین در آب نشست و دست گردا را لمس کرد. خیلی دلم می خواست، قرار بود جوابش را بدهم، که ناگهان ...
  پاهای برهنه دختر ناگهان با درد شدیدی سوخت که به یکباره پریدند و ... بالاخره از خواب بیدار شدند. مادلین یک چماق در دست داشت که یک سیم برق به آن وصل شده بود. یک تاول تخلیه الکتریکی روی صورتی ظاهر شد، حتی کمی کراتینه شده از دویدن روی ماسه داغ و سنگ های تیز کوه .
  کاپیتان اس اس غرغر کرد:
  - بلند شو و آماده باش تا لباست را بپوشی! شما نمی توانید با یک بیکینی جلوی یک فیلد مارشال خودنمایی کنید! ببین عزیزم بهت جایزه میدن ولی اگه یه کار احمقانه بکنی مجبورت میکنم یه روز چرخ کانن رو بچرخونی و همزمان شوک الکتریکی بهت بدم. - مادلین اینجا قیافه وحشتناکی کرد. - گرچه نه، نه یک روز، بلکه یک هفته کامل، بدون حتی یک دقیقه مهلت. ما هنوز وقت داریم.
  دخترها سریع شروع به جمع شدن کردند .... و در یک قاره دیگر نیز اتفاقات جالبی رخ داد و موارد مشابه.
  بله، و اکنون نبرد برگشته است، و جنگجو گردا، با استفاده از انگشتان پا برهنه خود، پرتابه ای با نیروی مرگبار می فرستد. پرشینگ خراب ایستاد.
  چیزی بزرگتر و دست و پا چلفتی در اینجا می خزد. آخرین پیشرفت آمریکایی، یک اسلحه خودکششی با کالیبر تفنگ 155 میلی متر طول و ضخامت زره 305 میلی متر. وزن آن صد و بیست تن است و بسیار کند حرکت می کند. به سختی خزیدن...
  با یک شلیک خوب شرمن را شکست و خاطرنشان کرد:
  - میره به جان ما!
  شارلوت با انگشتان برهنه شلیک کرد، دشمن را به قطعات فلزی پاره درآورد و جیرجیر کرد:
  - برای افتخار و وطن!
  کریستینا با ناراحتی گفت:
  - آیا می توانی او را با بمب افکن جاسازی کنی؟
  مگدا با اطمینان گفت:
  - این را به من بسپار!
  و دختر با انگشتان پاي سرسخت خود توپي را به سوي دشمن نشانه رفت و کوبيد.
  و هیولای آمریکایی ایستاد و منفجر شد.
  اینها دختران رایش سوم هستند - آفرین!
  زمستان فرا رسیده است و IS-7 در حال حرکت در میان برف است. جنگ در آمریکا ادامه دارد. زیبایی های اتحاد جماهیر شوروی به شدت با هم می جنگند.
  آلنکا با انگشتان برهنه به سمت پرشینگ شلیک کرد و حریف را در هم کوبید.
  و او نغمه زد:
  - افتخار کمونیسم روسیه!
  آنیوتا نیز با پرتابه برخورد کرد. او این تکنیک را با کمک انگشتان پا برهنه به کار برد و صدا زد:
  - میگم دختر سوپرمن!
  آلا هم گرفت و شلیک کرد و یک تانک دیگر پاتون را زد . و خیلی باحال
  پاتون چه نوع سبزی است ؟ این یک " اضافه وزن " است، فقط با موتور قدرتمندتر 810 اسب بخار و شیب های زرهی بیشتر.
  چه ماشین چشمگیری که می تواند برای T-34-85 مشکل ساز شود. اما IS-7 او را مانند از راه دور شکست می دهد. و تانک شوروی با دریافت یک پرتابه در زره جلویی، آن را به داخل یک کمانه می فرستد. اینجا یک خودروی جنگی است. و در جواب با یک رفت و برگشت آمریکایی را نابود می کند.
  سپس ماریا شلیک می کند، با دقت به دشمن ضربه می زند. او را سوراخ می کند و جیغ می کشد:
  - ارتش ما قوی است، از جهان محافظت می کند!
  و همچنین از انگشتان پا برهنه استفاده می کند.
  و سپس ماروسیا لگد خواهد زد. و زره دشمن را به تراشه خرد کنید. با کمک در این مورد از یک پاشنه لخت.
  و غرش:
  - برای اصلاحات جدید استالین!
  او چنین زیبایی جنگنده ای است و می خواهد همه را راضی کند.
  این روشی است که تیم روی IS-7 کار می کند که تا به حال بیمار است.
  اما اینجا دخترها می آیند.
  الیزاوتا با یک T-54 می جنگد. و ناامیدانه عمل می کند. همچین عوضی پرخاشگری
  و دخترا ماشین خیلی خوبی دارن و با دقت فوق العاده ای از آن شلیک می کنند.
  مثلاً " سوپرپرشینگ " را گرفتند و زدند و فریاد زدند:
  - کمونیسم مقدس ما!
  الیزابت با انگشتان پا برهنه اسلحه را نشانه گرفت. لوپانولا به هدف رسید و جیغ کشید:
  - پیروزی من عالی خواهد بود!
  و به شرکای خود چشمکی زد.
  اکاترینا با کمک یک نوک پستان مایل به قرمز کوبید و جیغ کشید:
  - برای پیروزی های بزرگ ما!
  و چگونه در بالای ریه هایش بخندد.
  و النا با کمک انگشتان پا برهنه خود را به دشمن خواهد زد. او زره قدرتمند را شکست، فلز را شکافت و جیرجیر کرد:
  - ملت قدرتمند ما!
  و او در بالای ریه های خود غرش خواهد کرد ...
  - هورا!
  و افراسیا نیز این بار با نوک توت فرنگی به حریف خود ضربه می زند. او دشمن را در هم خواهد شکست و ناله خواهد کرد:
  - برای عظمت کمونیسم در تمام سیاره های کهکشان!
  اینها باحال ترین دختران دنیا هستند. و هیچ چیزی برای متوقف کردن یا مهار آنها وجود ندارد.
  اکاترینا جیغ می کشد و سینه اش را تکان می دهد:
  - من یک دختر فوق العاده دارم!
  و نوک سینه هایش را یاقوت سرخ می ریزند... او یک بار آنها را به صورت یک مرد سیاه پوست هل داد و آنها را مجبور به لیسیدن کرد. سپس کمال مرد او را با زبانش لیسید. چه طعم مطبوعی
  چقدر برای یک دختر خوب است - لذت بزرگتر را در جهان توصیف نکنم.
  دختران اینگونه دشمن را نابود می کنند. و از پیروزی های باشکوه و دستاوردهای عظیم خود احساس لذت می کنند.
  و آناستازیا ودماکووا و آلنکا سوکولوسکایا به طور کلی دخترانی شگفت انگیز هستند. آنها به سادگی با امواج شور و سونامی شهوت می جوشند.
  آناستازیا به نوک پستان مایل به قرمزش به سمت دشمن شلیک می کند، به هواپیمای یانکی می زند و بالای ریه هایش جیغ می کشد:
  - من یک سوپرمن زیبا هستم!
  آلنکا سوکولوسکایا با کمک نوک سینه ها و غرش های توت فرنگی به درهم شکستن دشمن ادامه می دهد:
  - و من بلند قدترین دختر دنیا هستم!
  جنگجویان جنگنده چنین هستند و باید بگویم که تعدادی دیگر دزدیدند! هیچ کس نمی تواند در برابر آنها مقاومت کند.
  حتی آمریکا... و هر کدام ده ستاره طلا را به عنوان قهرمان اتحاد جماهیر شوروی به دست آورده اند...
  برای چنین دستاورد خارق العاده ای، آنها جایزه ویژه ای دریافت کردند: ستاره الماس قهرمان اتحاد جماهیر شوروی. که به خودی خود بسیار محترم و باحال است.
  خوش بگذره زیبایی ها!
  البته بهترین ها هنوز در راه است!
  اولگ ریباچنکو عملیات دیگری را در عربستان سعودی انجام داد.
  ارتش تزاری نیکلاس دوم قلمرو روسیه را گسترش داد. به همراه اولگ ، دختر مارگاریتا کورشونوا اکنون در حال مبارزه بود. همچنین یک جهش یافته - یک جنگجو که جاودانگی را دریافت کرد.
  خوب بچه های ابدی همه این باندهای مجاهدین را به اطاعت رساندند. و آنها را شکست دادند - آنها را مجبور کردند که به تزار روسیه سوگند یاد کنند.
  در عین حال، اولگ ریباچنکو مخالف نوشتن یک ادامه زیبا و کمی متفاوت از ماجراهای دختران نیست.
  پس از سال جدید، آلمان ها و ائتلاف پیشرفت های چشمگیری در سراسر ایالات متحده داشتند. آمریکاییها که با دشمنی پیشرفتهتر از نظر فناوری سر و کار داشتند، در حال شکست بودند.
  در پایان ماه مارس، ورماخت به واشنگتن نزدیک شد و شروع به یورش به پایتخت ایالات متحده کرد.
  نبردها نابرابر بود و معلوم بود که دخترا اینجا برنده شدن... مخصوصا تانک هرمی، گردا هم مثل کارهایش خوبه.
  در حین گلوله باران کاخ سفید، زمانی که تانک او در حال شلیک مستقیم بود، گردا به خواب رفت و در این مورد خواب دید...
  او پارتیزان لارا میهایکو را دید که توسط نازی ها گرفتار شده بود. دختری حدودا چهارده ساله داشت به نازی ها شلیک می کرد. دو نفر از شرکای او کشته شدند. و خودش در کلبه پنهان شد.
  مادربزرگ می خواست با او به عنوان نوه اش ازدواج کند، اما نازی ها او را باور نکردند. و مرا بردند... نزدیک بود شروع به جستجوی من کنند.
  و سپس لارا یک نارنجک گرفت، نازی ها مورد اصابت قرار گرفتند. دختر با این چراغ ذهنی خداحافظی کرد و پرتاب کرد... اما نارنجک منفجر نشد.
  فرار قهرمانانه ممکن نبود.
  لارا را به زمین زدند، چند ضربه به او زدند و زیر چشمش کبودی کردند. اما آنها ضربه محکمی نزدند، ظاهراً می ترسیدند فلج شوند!
  وقتی او را برای بازجویی به کلبه آوردند، لارا گستاخانه رفتار کرد.
  او با شجاعت به چشمان سرهنگ اس اس نگاه کرد و گفت:
  - فریتز به زودی شما را نابود خواهد کرد! صدای غرش تفنگ ها را بشنو، مرگ از ارتش سرخ می آید!
  سرهنگ پاسخ داد:
  - دختر جسور، با شلاق آشنا می شوی!
  لارا با جسارت فریاد زد:
  درد مرا نمی ترساند!
  سرهنگ دستور داد:
  - این حرومزاده را با یک پوستر بیرون ببرید: پارتیزان و کل روستا را نشان دهید!
  پلیس سریع گفت:
  - تو خیابون برف اومده و یخبندان ... آیا نباید دختر را پابرهنه بیرون آورد تا داغش را خنک کند!
  سرهنگ اس اس به تایید سر تکان داد.
  - درست! بگذار مثل پابرهنه در یخبندان باشد، شاید به خود بیایی !
  کت لارا و همچنین ژاکتش پاره شد. تنها در یک لباس نخی باقی مانده است. کفشهای خشن و جورابهای مشکیشان را درآوردند. دختر پابرهنه در یک لباس روشن باقی ماند.
  پلاکی به گردن او آویزان کردند که روی آن نوشته شده بود: "من یک پارتیزان هستم". و دستانش را از پشت بستند و او را به ایوان بیرون آوردند. پاهای برهنه دختر احساس سرما و برفی می کرد.
  لارا لبخند زد. او واقعاً از کبودی صورتش خجالت میکشید، از ظاهرش. و می توانید با پای برهنه در برف راه بروید. کف پای او در طول تابستان، به دلیل بسیاری از جابجایی های پابرهنه، بسیار خشن شده بود. او اخیرا کفش هایش را پوشیده و اولین بار نیست که باید سرما و گرسنگی را تحمل کند.
  لارا خودش رفت و به لبخند زدن ادامه داد. باد می وزید و موهای قرمز مسی او را می وزید و برف زیر پای برهنه اش خرد می شد.
  دختر با چنین قیافه ای مانند شاهزاده خانمی روی تخت راه می رفت. و ردپایی ظریف و کوچک و پاهای تقریباً کودکانه را پشت سر گذاشت.
  مردم با همدردی به او نگاه می کردند.
  یکی از مادربزرگ ها با کت خز زمزمه کرد:
  - وحشت! آنها دختر را با پای برهنه هدایت می کنند!
  هوا آفتابی بود و کف پای سفت و پینه دار لارا به سختی از سرما رنج می برد. به سمت خودش رفت و دندان هایش را در آورد.
  در اینجا او با ضربه شلاق سوخت. دختر جیغی کشید و لبش را گاز گرفت.
  چند بار دیگر با زور ضربه خورد. لارا به سختی میتوانست روی پاهایش بایستد و با ارادهای، گریهاش را مهار کرد.
  دختر سرسخت را به کلبه مخصوصی فرستادند که در آنجا وسایلی برای شکنجه وجود داشت.
  در اینجا او را روی یک قفسه گذاشتند و شروع کردند به سوزاندن پاشنه های او با آهن داغ ...
  و دو جلاد لارا را با شلاق شلاق زدند. در ابتدا، دختر با تلاشی بزرگ جلوی فریادهای خود را گرفت، اما وقتی نوارهای آهنی پهنی که از گرما قرمز شده بود، به کف پای برهنه کودک کشیده شد، فریاد زد و از هوش رفت. او را آوردند ...
  وحشت...
  گردا بیدار شد .... لعنتی، وقتی آنها در آستانه پیروزی هستند، تانک آنها کاخ سفید را گلوله باران می کند، باید در مورد آن خواب ببینی.
  و بعد چنین چیزهای بدی رخ می دهد ...
  سوپرپرشینگ شلیک کرد که از خانه خارج شد ، آن را سوراخ کرد و نعره زد:
  - صلح، کار و عشق!
  سپس زبانش را بیرون آورد.
  شارلوت نیز با انگشتان برهنه پاهایش به دشمن ضربه زد و فریاد زد:
  - من یک دختر فوق العاده هستم!
  کریستینا نیز مشت به داخل زد و با مار خش خش کرد و دکمه جوی استیک را با نوک سرخ مایل به قرمزش فشار داد و دشمن را مشت کرد:
  - ما سوپرمن هستیم!
  و ماگدا به دشمن سیلی می زند، تانک را درهم می زند، کیت رزمی را مجبور به انفجار می کند و صادر می کند:
  - به من ایروباتیک بده!
  سپس به شرکای خود چشمکی می زند. اینجا یک دختر است - توپچی با بالاترین کلاس را در نظر بگیرید.
  جنگجویان در حال نابود کردن یانکیها هستند و امتیازاتی به دست میآورند... آلبینا و آلوینا هرکدام دو هزار ماشین سرنگون شده جمعآوری کردهاند. برای این کار آنها جایزه جدیدی دریافت کردند: ستاره الماس صلیب شوالیه از صلیب آهنی با برگ های بلوط نقره ای، شمشیرها و الماس.
  اینگونه بود که دختران با تبدیل شدن به آس های کلاس فوق العاده خود را متمایز کردند. و هیچ کس نتوانست آنها را متوقف کند و آنها را شکست دهد.
  آناستازیا ودماکووا و آکولینا سوکولوفسکایا و اورلووا هر کدام جایزه جدیدی دریافت کردند: نشان افتخار بالاترین درجه با الماس که از آن بسیار خوشحال بودند. اونم چند دختر باحال
  و جنگ رو به پایان است... آمریکایی ها در 20 آوریل 1948 تسلیم می شوند. و داستان دیگری از جنگ جهانی دوم وارونه شد.
  این بار به نظر یک دوره صلح طولانی است. اتحاد جماهیر شوروی آلاسکا را پس گرفت و همه خوشحال بودند. و کشورهای قاره آمریکا توسط ژاپن و رایش سوم تقسیم شدند. بدین ترتیب توزیع مجدد موقت جهان پایان یافت.
  آلمانی ها از جنگ خسته شده اند.
  هیتلر تعدد زوجات را در رایش سوم مجاز میدانست - هر کدام تا چهار همسر، و مالیاتهای سنگینی را برای زوجهای بدون فرزند یا کمتر از سه نفر وضع کرد. این یک حرکت قوی برای تشویق سیاست جمعیت بود.
  علاوه بر این، خود هیتلر فرزندان زیادی داشت که از طریق لقاح مصنوعی به دست آمده بودند. و از میان آنها انتخاب وارث تاج و تخت لازم بود.
  هیچ غمی وجود نداشت، رایش سوم با ژاپن تسخیر شده را هضم می کرد.
  اما در 5 مارس 1953 استالین درگذشت. و بریا به قدرت رسید. چرا بریا؟ در تاریخ واقعی، او همچنین شانس های خوبی برای تاج و تخت داشت، اما یک حادثه مانع از او شد: شورشی در جمهوری دموکراتیک آلمان، که در خلال سرکوب آن، طرح متقابلی علیه بریا بالغ شد. و در اینجا GDR، البته، نیست.
  علاوه بر این، هیتلر همچنین می خواست بریا قابل پیش بینی و شناخته شده، که آلمانوفیل بود، پس از استالین حکومت کند. و استالین، هنگامی که سلامتی او بدتر شد، به نفع بریا وصیت کرد.
  بنابراین همه چیز به نفع رئیس مخفی و نه تنها پلیس مخفی تصمیم گرفته شد.
  خوب، بریا به هیتلر پیشنهاد داد که تا زمانی که ژاپن به سلاح هسته ای دست پیدا کند، با ژاپن معامله کند.
  شما هرگز نمی دانید که یک سامورایی می تواند به چه چیزی فکر کند.
  بریا و هیتلر بر سر جنگ مشترک با ژاپن و تقسیم قلمرو آن توافق کردند.
  در 20 آوریل 1954، جنگ مشترک علیه امپراتوری بزرگ سامورایی استعماری آغاز شد.
  خوب، صفحه جدیدی در تاریخ ورق می خورد. نیروهای شوروی در حال پیشروی به سمت ژاپن هستند.
  و آلمانی ها هم... اینجا دوباره گردا و شارلوت در یک تانک هرمی با هم می جنگند. آنها یک ماشین دو نفره به وزن پنجاه تن و یک موتور توربین گاز فشرده 2500 اسب بخاری دارند. می توانید تصور کنید که چه ماشین آلمانی سریعی است. و زره خاص است، با مخلوطی از پلاستیک. و بسیار قوی غیر قابل نفوذ از همه جهات. یک اسلحه با کالیبر کوچک 75 میلی متر، اما با سرعت پرتابه بسیار بالا در یک تفنگ فشار بالا. او زره پوش است مرتفع و موجودی پوسته و سرعت آتش عالی است. رسانایی بالاست.
  خود تانک فقط فوق العاده است... پس گردا می داند با چه چیزی بجنگد.
  خودروهای شوروی ضعیف تر هستند. تانک اصلی همچنان T-54 است، یک ماشین خوب، نسبتا ارزان، اما در همه چیز بسیار پایین تر از آلمانی است. IS-7 هرگز فراگیر نشد. مورد توجه IS-10 قرار گرفت که یک توپ 122 میلی متری دریافت کرد، اما یک لوله بلندتر و زره پیشانی خوب، با طرف های ضعیف تر. اما همه اینها به وزن پنجاه و سه تن می رسد که بد نیست.
  گردا تانک Panther-6 خود را به سمت ژاپنی ها شلیک می کند، با انگشتان برهنه اش و فشار دادن دکمه های جوی استیک، در حالی که غرش می کند:
  - درود بر اندیشه های برادری آریایی!
  شارلوت دکمه های جوی استیک را فشار می دهد، نوک پستان مایل به قرمزش، ردیفی از هفت مسلسل، و جیغ می کشد:
  - خوشبختی ما در کمونیسم رویای آریایی است!
  و دختر دوباره می خندد...
  کریستینا و ماگدا در یکی دیگر از هرمی "پلنگ"-6 مبارزه می کنند.
  کریستینا با انگشتان پا برهنه دکمه های جوی استیک را فشار می دهد و به دشمن ژاپنی ضربه می زند و غرش می کند:
  - آفرین به دوست پسرم!
  مگدا نیز آتش می گشاید و کر کننده می خندد و دکمه جوی استیک را با نوک سینه یاقوتش فشار می دهد:
  - درود بر جوانان ما!
  و چگونه در بالای ریه های خود می خندند. صادقانه بگویم، چنین دخترانی شگفت انگیز در هیجان جنگ هستند.
  بله، برای ژاپن، به نظر می رسد که روز داوری فرا رسیده است. اما همه چیز طبق برنامه پیش می رود.
  الیزابت و خدمه اش روی یک تانک T-54 می جنگند که تا حدودی مدرن شده است. اما تفاوت کم است. اسلحه کمی سریعتر شده است و پرتابه زره پوش تر است. این تفاوت است.
  و موتور همون موتور دیزلی با قدرت 520 اسب بخار ... ژاپنی ها از تانک های طرح خودشون و دارای مجوز آلمانی استفاده می کنند. ماشین ها هم کلا خوبن به خصوص ماشین هیروهیتو-3 به وزن پنجاه و هشت تن با یک تفنگ 105 میلی متری با طول لوله 70 EL برتر از T-54 در تسلیحات و از نظر زره و عملکرد رانندگی به جز ذخیره قدرت پایین نیست .
  این تانک ژاپنی برای اتحاد جماهیر شوروی مشکل ساز است. اما خودروهای سبک تری نیز از سرزمین طلوع خورشید وجود دارند.
  برخورد با آنها راحت تر است.
  الیزابت با انگشتان برهنه شلیک می کند و به تانک های سامورایی ضربه می زند. او این کار را بسیار هوشمندانه انجام می دهد و جیغ می کشد:
  - افتخار به میهن آزاد ما!
  اکاترینا دوباره شلیک می کند، با استفاده از یک نوک پستان قرمز مایل به قرمز، و در حال شکستن یک ماشین ژاپنی، جیغ می کشد:
  - برای خدا به روسیه داده است!
  النا همچنین دشمن را در هم می زند، تانک دشمن را با کمک پاشنه برهنه اش در هم می زند و غرش می کند:
  - برای عظمت اندیشه های کمونیسم!
  Euphrasia نیز شلیک می کند و این کار را با کمک نوک توت فرنگی قفسه سینه الاستیک خود انجام می دهد و جیغ می کشد:
  - افتخار به پیروزی های کمونیسم عالی!
  بنابراین آنها ماهرانه تانک خود را حرکت می دهند و از شکست جلوگیری می کنند. تانک Hirohito-3 را نیز می توان به عنوان سنگین طبقه بندی کرد، اما بسیار عظیم است. شکست دادن چنین ماشینی سخت است .
  و در اینجا به سراغ دختران می رود. این تفنگ از نظر کالیبر بزرگتر و بالاتر از سرعت پوزه پرتابه است. زره پیشانی برج ژاپنی ها حتی ضخیم تر از شوروی 240 میلی متر است و پیشانی بدنه نیز در قسمت بالایی 150 میلی متر و در قسمت پایین 120 میلی متر ضخیم تر است. و سرعت ژاپنی ها از این هم بالاتر است، موتور توربین گازی 1500 اسب بخار است. بله، این تانک بهترین در ژاپن است. باهاش شوخی نکن
  اما الیزابت با کمک یک نوک پستان مایل به قرمز، یک پرتابه را مستقیماً به سمت قنداق می فرستد و تانک ژاپنی منفجر می شود و نمی تواند به ماشین شوروی برخورد کند.
  اکاترینا جیغ زد و پاشنه برهنه دوستش را بوسید:
  تو باهوشی لیزا!
  الیزابت مخالفت کرد.
  - من فقط یک نابغه هستم!
  و چگونه او در بالای ریه های خود می خندد. اینجا دختره
  و خیلی زوزه می کشند... مثلا اکاترینا به یاد می آورد که چگونه در سال چهل و یکم فرار کرد. کفشها بعد از چند روز پاره شدند و من مجبور شدم پابرهنه بکوبم. و برای دختر شهرستانی که به آن عادت ندارد، درد دارد، هر دست انداز، هر شاخه، هر توده احساس می شود. و پاهایش را به زمین انداختند تا اینکه خونریزی کردند که هر قدم از درد منفجر شد.
  دختر هرگز فکر نمی کرد که راه رفتن با پای برهنه می تواند اینقدر دردناک باشد. بیخود نبود که هوگو با دختر پابرهنه کلوزت همدردی کرد. اگر حتی در تابستان چنین پاهای دخترانه اینگونه است، پس در زمستان چطور؟
  با این حال، کاترین به سرعت به آن عادت کرد، بدن جوان به سرعت سازگار می شود، کف زخمی بیش از حد با پینه رشد کرده و درشت شده است. و پابرهنه راه رفتن خوب بود. کاترینا حتی کفش هایش را هم نپوشید تا زمانی که سرما زد. با این حال، سپس چهار آنها تشکیل شد و Euphrasinia هنر جادوگران را به آنها آموخت. و جادوگران اغلب با پای برهنه در برف می دوند تا جوانی خود را طولانی کنند. و خلاصه، دخترها به دانش پنهانی مسلط شده بودند و بیست ساله به نظر می رسیدند و پابرهنه و بیکینی در سرما یخ نمی زد. اینجا زیبایی هاست. و هیچ خنک تر وجود ندارد، به جز، البته، آلنکا. او در IS-10 در یک تغییر با یک بشکه گسترده جنگید. این تانک اخیراً در سریال ظاهر شد. و هنوز نادر است. IS-7 هرگز وارد یک سری بزرگ نشد. ظاهرا به دلیل هزینه بالا و مشکلات در تولید.
  بنابراین خدمه آلنکا این ژاپنی ها را نابود می کنند و برای خود آهنگ می خوانند.
  شب های آبی مثل آتش پرواز کن
  ما فرزندان پیشگام کارگران هستیم...
  عصر سال های نوری نزدیک است،
  فریاد پیشگامان همیشه آماده باش!
  وقتی دخترها دست به کار می شوند، نمی توانید در مقابل آنها مقاومت کنید. این در واقع یک خلق کامل از جنگ است.
  مبارزات خوب پیش می رود و ژاپن در حال شکست است.
  در اینجا نیروهای شوروی ساخالین جنوبی را در ماه مه تصرف کردند. و با نهایت احتیاط عمل کردند.
  اما گردان های دختران شوروی کلاس فوق العاده ای از جنگ را نشان می دهند.
  از انواع سلاح های آنها، البته، AK شروع به استفاده کرد. بدتر از آلمانی، اما ساده و قابل اعتماد. و حریفان را از بین می برد، اگرچه هدف گیری در فاصله کمتر از کارابین تهاجمی آلمانی است.
  دختران شوروی از زندانیان ژاپنی پاهای برهنه و خاک آلود خود را می بوسند، پاشنه های برهنه را لیس می زنند. این تاکتیک آنهاست.
  جنگجویان مبارز، بالاترین کلاس.
  در تابستان 1954، آلمانی ها تا حد زیادی آمریکا را از وجود نیروهای ژاپنی پاکسازی کردند.
  گردان دختران پابرهنه به رهبری مارگارت به ویژه زیبایی جنگیدند. دختر توسط سامورایی پراکنده شد و مرد جوان اسیر مجبور شد پاشنه های او را ببوسد و سینه زهره را لیس بزند.
  گردا و تیمش در Panthers-6 کار خوبی انجام دادند و ژاپنیهای زیادی را به جهنم و تعدادی را به بهشت فرستادند.
  چهار دختر نینجا با نیروهای شوروی که در منچوری پیشروی می کردند، جنگیدند.
  یک دختر نینجا با موهای آبی با شمشیر بریده شد و یک آسیاب را اداره کرد و سربازان شوروی را قطع کرد. سپس او یک نخود حاوی مواد منفجره را با انگشتان پا پرتاب کرد و تانک T-54 شوروی را برگرداند و پارس کرد:
  - باحال ترین کشور ژاپن است!
  یک دختر نینجا با موهای زرد نیز با تیغه به دشمن ضربه می زند و با پاشنه برهنه خود بومرنگ می دهد و فریاد می زند:
  - برای پیروزی های سامورایی ما!
  یک دختر نینجا با موهای قرمز یک صفحه گردان تهاجمی را با شمشیر بدون هیچ مشکلی اجرا می کند و سربازان شوروی را از بین می برد. سپس انگشتان برهنه او بمبی پرتاب خواهند کرد. تانک اتحاد جماهیر شوروی پاره می شود و جنگجو جیرجیر می کند:
  - به نام اندیشه های کمونیسم!
  دختر نینجای مو سفید، حریفان را گرفت و قیچی کرد، گویی یک هوادار را در سراسر میدان می دوید، سربازان روسی را دوباره قطع می کرد، و با انگشتان برهنه، گویی یک تانک مرگبار را پرتاب می کرد که دو تانک کامل شوروی را تکه تکه می کرد.
  و غرش:
  - برای عظمت کشور!
  دختران عاشق کشتن هستند و تجاوز به زندانیان را بیشتر دوست دارند. به حدی که مردان در اثر فعالیت بیش از حد هوشیاری خود را از دست می دهند. و اینگونه است که دختران نینجا آن را دوست دارند. سوار مردان بسته شده و همزمان شلاق بزنید.
  اما، با وجود قهرمانی ژاپنی ها، آنها در حال شکست دادن به فناوری بهتر و پیشرفته تر هستند.
  علاوه بر این ، در آسمان تک های فوق کلاس آناستازیا ودماکووا و آکولینا سوکولوفسکایا وجود دارند که ژاپنی ها را مانند آسیاب های بادی خرد می کنند.
  آناستازیا با کمک انگشتان برهنهاش شش هواپیمای ژاپنی را به یکباره قطع میکند و جیرجیر میکند:
  جلال بر ایده های کمونیسم در روسیه!
  آکولینا با فشردن دکمه نوک مایل به قرمزش، هفت هواپیمای ژاپنی را به یکباره قطع کرد و فریاد زد:
  - افتخار قهرمانان روسیه!
  جنگجویان به خاطر نارضایتی های قبلی خود از ژاپن انتقام می گیرند. و به ویژه برای شکست در جنگ زمان تزار نیکلاس دوم. نه، آنها هرگز فراموش نخواهند کرد و نسل ها نخواهند بخشید.
  آناستازیا در حالی که نوک سینه یاقوتی خود را فشار می داد، یک انفجار دیگر داد و هواپیماهای ژاپنی را ساقط کرد و غرش کرد:
  - افتخار به دوران کمونیسم بریا!
  آکولینا با انگشتان برهنه پاهایش را فشار داد، هواپیماهای سامورایی را زد و نعره زد:
  - برای پیروزی های بزرگ!
  و آلبینا و آلوینا در حال کسب حساب های رکورد هستند. برای سه هزار هواپیمای سرنگون شده، این حکم به آنها اعطا شد: ستاره الماس صلیب شوالیه صلیب آهنین و برگ های بلوط طلایی، شمشیر و الماس.
  آلبینا با کمک یک نوک پستان مایل به قرمز، چرخشی داد. یک دوجین هواپیمای ژاپنی را به یکباره قطع کرد و نعره زد:
  - برای سینه ام!
  و خودش را در آغوش یک جنگجوی سیاه پوست تصور کرد.
  آلوینا با انگشتان پا برهنه لگد زد، دوجین هواپیمای ژاپنی را سرنگون کرد و جیرجیر کرد:
  - برای پیروزی های بزرگ!
  دختران آلمانی بسیار جنگنده و زیبا هستند. آنها مردانی با پوست سیاه را بسیار دوست دارند و زبان آنها همیشه آماده است تا کمال آبنوس مردانه را جلا دهد.
  آلبینا با استفاده از انگشتان پا برهنه خود، دوباره به سامورایی ها ضربه زد و هواپیماهای آنها را ساقط کرد.
  و او نغمه زد:
  - من سوپرمن هستم!
  آلوینا نوک توت فرنگی خود را فشار داد، توده ای از هواپیماهای ژاپنی را درید و جیغ کشید:
  - من یک قاتل فضایی هستم!
  این دختر بسیار ستیزه جو و فعال در رابطه جنسی بیش از حد خود است .
  آریایی های واقعی به سادگی فوق العاده هستند! و به طور کلی چنین زیبایی های درجه یک!
  نیروهای آلمانی و شوروی، با شکست دادن دشمن، در سراسر چین پیشروی می کنند.
  در طول حمله به سنگاپور، جنگنده های بخش هوابرد و واحد دختران پابرهنه باراکودا خود را متمایز کردند. دختران در حالی که پاشنه های برهنه خود را در گودال های باران سیل آسا می پاشیدند، به مواضع مستحکم ژاپنی ها هجوم آوردند و آنها را سرنیزه کردند.
  اینها زیبایی های مبارز هستند.
  ژاپن از ضربات کوبنده چنین تیم تهاجمی لرزید.
  در پاییز 1954، بیشتر چین توسط قدرت های محور تصرف شد. و وضعیت برای سرزمین خورشید طلوع بسیار پیچیده تر شد.
  هیتلر خاطرنشان کرد:
  - دو پرنده در یک لانه نمی توانند کنار بیایند!
  و جنگجویان آلبینا و آلوینا چهارمین هزار هواپیما را سرنگون کردند. ژاپن هواپیماهای ارزان اما با کیفیت پایین را در مقادیر بسیار زیاد تولید می کرد، بنابراین جمع آوری صورت حساب ها بسیار راحت بود.
  آلبینا با انگشتان برهنه خود، سامورایی دیگری را قطع کرد و جیغ کشید:
  - این دنیای زیبای ماست!
  آلوینا با کمک یک نوک پستان مایل به قرمز، 12 اتومبیل ژاپنی را خراب کرد و در توییتی نوشت:
  - شکوه به دوران کمونیسم، در کل جهان!
  آلبینا نیز که از نوک توت فرنگی استفاده کرد و سامورایی را به زمین زد، متعجب شد و داد زد:
  آیا شما از کمونیسم صحبت می کنید؟
  آلوینا با استفاده از انگشتان پا برهنه و قطع کردن یک دوجین هواپیمای ژاپنی، گزارش داد:
  - نظم جدید آریایی کمونیسم است!
  دختران خندیدند ... برای چهارمین هزار هواپیما به آنها ستاره الماس صلیب شوالیه صلیب آهنی با برگ های بلوط پلاتین، شمشیر و الماس اهدا شد. این که حتی یک جایزه بسیار بالا هم یک رکورد برای زیبایی است.
  اینها دخترانی هستند که باید به آنها نگاه کرد ....
  با این حال، آناستازیا ودماکووا و آکولینا سوکولوسکایا کمتر نیستند و از امتیاز پانصد هواپیمای سرنگون شده فراتر رفته اند.
  و جوایز جدیدی دریافت کردند که بسیار بالا بود و کلکسیونی از ستاره ها را برای خود جمع کردند.
  آناستازیا با پاهای برهنه سلاح خود را نشانه می گیرد و دشمن را به زمین می اندازد و دشمن را قطع می کند و جیرجیر می کند:
  - برای کمونیسم در کل کره زمین!
  آکولینا، با فشار دادن نوک پستان مایل به قرمز، دشمن را از بین می برد، به شدت جیغ می کشد:
  حتی بچه ها هم ما را می شناسند!
  در زمستان، ژاپن تقریباً تمام مستعمرات خود را از دست داد و جنگ به خود کشور مادر منتقل شد.
  سال 1955 فرا رسیده است، زمانی که نبردها بیداد می کند و پایان و حاشیه ای در آن دیده نمی شود.
  ژاپن به آرامی اما مطمئنا تسلیم می شود. و او به تدریج در جنگ شکست می خورد.
  اما سامورایی ها ناامیدانه و سخت می جنگند.
  آلنکا و خدمه اش سوار تانک آزمایشی IS-11 شدند. این دستگاه مجهز به یک تفنگ 130 میلی متری است و دارای ردهای محکم در قسمت پایین است.
  آلنکا با انگشتان برهنه شلیک می کند، دشمن را سوراخ می کند و غرش می کند:
  - افتخار کمونیسم با پاشنه برهنه دختران!
  آنیوتا نیز با کمک یک نوک پستان مایل به قرمز تیراندازی کرد و 9 عدد از آنها را روی ماشه مسلسل فشار داد و فریاد زد:
  - ما دخترا خیلی باحالیم!
  آلا نیز با انگشتان برهنه مشت زد و دشمن را در هم کوبید و فریاد زد:
  - خب، از پیچ!
  ماریا با استفاده از پاشنه برهنه اش لعنتی کرد. او دشمن را سوراخ کرد و در حالی که دندانهایش را بیرون میکشید نعره زد:
  - برای دستاوردهای جدید!
  ماروسیا با کمک یک نوک توت فرنگی مشت زد و با یک چنگال مرگبار به دشمنان ضربه زد و چهچهه می زند:
  - برای کمونیسم بزرگ!
  آلنکا دوباره شلیک کرد و فریاد زد:
  - تا رئیس مزرعه جمعی و دیکتاتور کولی ساشکا بمیرند!
  و پای برهنه اش را به زره بکوبد.
  اینطوری دخترا از هم جدا شدند، فقط فوق العاده. آنها به طور کلی جنگجویان شگفت انگیزی هستند.
  در اینجا آنها یکپارچه می خوانند:
  نه، هوشیار محو نخواهد شد،
  نگاه شاهین عقاب...
  صدای مردم بلند است -
  زمزمه مار را خرد خواهد کرد!
  
  استالین در قلب من زندگی می کند
  تا غم را نشناسیم...
  در را به فضا باز کرد
  ستاره ها بالای سرمان می درخشیدند!
  
  من معتقدم تمام دنیا بیدار خواهند شد
  فاشیسم پایان خواهد یافت...
  و خورشید خواهد درخشید
  راه، روشنگر کمونیسم!
  الیزاوتا نیز با تانک T-54 خود میجنگد، یک دختر جادوگر مبارز.
  و زیبایی ها توسط ماشین های ژاپنی با پاهای برهنه شان زمین می خورند.
  الیزابت دکمه جوی استیک را با نوک پستان قرمز رنگش فشار داد و جیغ زد:
  - درود بر اندیشه های کمونیسم شوروی!
  و این زیبایی چقدر خواهد خندید! و با دندان های مرواریدی می درخشد.
  اکاترینا آن را گرفت و با انگشتان پا برهنه اشاره کرد و جیغ زد:
  - در پیروزی ایده های جاودانه کمونیسم،
  آینده کشورمان را می بینیم...
  الینا با نوک یاقوتی به حریف سیلی زد، دندان هایش را بیرون آورد و جیغ کشید:
  - و به پرچم سرخ میهن ما،
  ما همیشه فداکارانه وفادار خواهیم بود!
  افراسیا پاشنه ی برهنه اش را لگد زد و زمزمه کرد:
  - جلال به میهن، آزاده ما،
  دوستی مردم، حمایت برای همیشه!
  و همه دختران با استفاده از انگشتان پا برهنه، یکصدا خواندند:
  - قدرت قانون، اراده مردم،
  بالاخره برای اتحاد یک آدم ساده!
  جنگجویان باید بگویم که تهاجم رزمی باورنکردنی دارند.
  و اینجا گردا داره میجنگه...
  "Panther"-6 او مانند یک ابر تانک است که موقعیت سامورایی ها را خرد می کند.
  گردا با فشار دادن دکمه جوی استیک با نوک پستان مایل به قرمز شلیک می کند و غرش می کند:
  - برای دنیای آریایی!
  شارلوت نیز سیلی خواهد زد، با کمک انگشتان برهنهاش، تودهای از ژاپنیها را پاره میکند و ناله میکند:
  - برای مرزهای بزرگ!
  کریستینا و ماگدا نیز در حال دعوا هستند. دختران به شدت جنگنده و بسیار زیبا هستند و تقریباً برهنه در بیکینی هستند.
  کریستینا با نوک سینه یاقوت خود شلیک کرد، تانک ژاپنی هیروهیتو-4 را شکست و نعره زد:
  - افتخار بر کشور من!
  مگدا نیز با انگشتان پا برهنه لگد زد، هویتزر سامورایی را کوبید و فریاد زد:
  - افتخار به دستاوردهای بزرگ!
  این دخترها درجه یک هستند!
  توکیو در پایان ماه مارس سقوط کرد. و در 20 آوریل 1955، ژاپن تسلیم شد و به این ترتیب به جنگ بزرگ پایان داد.
  دختر آلبینا و آلوینا از پنج هزار هواپیمای سرنگون شده فراتر رفتند. و برای این آنها یک جایزه ویژه دریافت کردند: ستاره الماس بزرگ صلیب شوالیه صلیب آهنی با برگ های بلوط نقره ای، شمشیرهای الماس.
  جنگ هنوز تمام نشده است. او فقط برای مدتی پنهان شد. اما هیتلر تقریباً تمام جهان را فتح کرد.
  بریا ساخالین جنوبی، خط الراس کوریل و منچوری را به همراه پورت آرتور دریافت کرد.
  اتحاد جماهیر شوروی به کشوری قدرتمند تبدیل شد که زخم هایش را لیسید. آلمان نازی برای مدتی کشورهای دیگر را فتح کرد و مقاومت ناچیز آنها را سرکوب کرد.
  جنگ برای نابودی و تسلط بر جهان به طول انجامید. اما یک تقابل جهانی دیگر در راه بود.
  در همین حال، ابرها بر فراز اتحاد جماهیر شوروی جمع شده بودند. و در سال 1959، در روز هفتادمین سالگرد تولد خود، آدولف هیتلر تصمیم گرفت به روسیه شوروی، جایی که بریا حکومت می کرد، حمله کند. فورر عملاً تمام جهان را در کنار خود داشت.
  اما اتحاد جماهیر شوروی به یک قدرت قوی و صنعتی تبدیل شد. پس داسی روی سنگ پیدا کردم.
  هر دو کشور دارای تسلیحات هسته ای بودند، اما گردا و آلبینا توانستند ژنراتوری ایجاد کنند که در آن تشعشعات کل سیاره زمین را پوشش می داد و استفاده از این نوع تخریب را غیرممکن می کرد.
  و هیتلر تصمیم گرفت آخرین قدرت مستقل جهان را به دست گیرد. مرز در غرب در امتداد دنیپر و سپس بلاروس و کشورهای بالتیک تحت فرمان آلمانی ها قرار داشت. نازی ها توانستند کریمه را حفظ کنند. مگر اینکه اتحاد جماهیر شوروی پایگاهی برای ناوگان دریای سیاه در سواستوپل اجاره کند.
  روسیه علاوه بر بقیه قلمرو، بخشی از چین - منچوری را نیز شامل می شد. بنابراین، جمعیت اتحاد جماهیر شوروی، که در آن سیاست بسیار فعالی برای تشویق نرخ زاد و ولد انجام شد و چندهمسری توسط رژیم کمونیستی و الحادی قانونی شد، با وجود تلفات ارضی، پیش از جنگ از ارقام قبل از جنگ در سال 1941 فراتر رفته بود و هر سال سه درصد اضافه شده است.
  بریا هم سقط جنین و هم پیشگیری از بارداری را ممنوع کرد. و مالیات های وحشی را برای خانواده های کمتر از چهار فرزند در نظر گرفت.
  طبق روش های طرح و چوب، اتحاد جماهیر شوروی به سرعت توسعه یافت و قدرت نظامی آن افزایش یافت.
  هیتلر با احساس خطر بالقوه، پس از جمع آوری جهان در یک رایش سوم، تصمیم گرفت آخرین جنگ خود را در این سیاره آغاز کند.
  آخرین جنگ چیست؟ چیزی برای تسخیر روی زمین باقی نمانده است. یک سال پیش، آلمانی ها به ماه پرواز کردند و دوران گسترش فضا باز شد. اما آیا هیتلر زنده خواهد ماند تا دوران جنگ ستارگان و فتح کهکشان ها را ببیند؟ علیرغم سبک زندگی سالم، رژیم گیاهخواری، ورزش منظم و فعالیت بدنی محدود، واضح بود که پیشور در حال پیر شدن است. لکه های طاس روی سرتان قوی تر می شوند، موهایتان خاکستری می شوند و خسته به نظر می رسید. اگرچه پیشور در تلاش است تا روحیه دهد.
  به هر حال شما باید آخرین ماموریت خود را به پایان برسانید و اتحاد جماهیر شوروی را فتح کنید. و بنابراین، حتی اگر پیشور بمیرد، حدود هزار پسر دارد که با لقاح طبیعی به دست آمده است. و یکی از آنها به عنوان بهترین، تواناترین شناخته می شود و تاج و تخت بزرگترین دیکتاتور در تاریخ سیاره زمین را می گیرد.
  در هر صورت، تأخیر بسیار خطرناک است و تا زمانی که سلاحهای هستهای کار نمیکنند، هیتلر بیش از پنجاه میلیون سرباز را به اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در اولین رده پرتاب کرد. همچنین تعداد زیادی تانک، هواپیما و دیسک های پرنده وجود دارد . و این یک نیروی عظیم است.
  اتحاد جماهیر شوروی به مدرن سازی تسلیحات ادامه داد. تانک T-64 ظاهر شد، سنگین تر و با یک تفنگ قدرتمند 125 میلی متری، که قادر به نفوذ با پوسته های پر و وسایل نقلیه آلمانی هرمی بود. درست است، T-64 به تازگی وارد تولید شده است. تانک اصلی همچنان T-54 بود که در برابر مدل های آلمانی به اندازه کافی قوی نبود. این نیز یکی از دلایلی است که هیتلر در تهاجم به روسیه عجله داشت.
  IS-11 گیر نکرد... IS-12 توسط ماشینی با یک توپ 203 میلی متری ساخته شد، اما معلوم شد که بسیار گران، سنگین و بزرگ است. IS-15 یک سازش با یک تفنگ 152 میلی متری لوله بلند بود. این دستگاه شبیه T-64 بزرگ شده بود و همچنین به تازگی شروع به تولید کرد.
  تانک اصلی آلمانی، پانتر-6، هرمی شکل بود و کمی به پانتر-7 ارتقا یافت و کالیبر تفنگ را به 88 میلی متر افزایش داد تا تخریب بیشتری ایجاد کند. و موتور با نصب 3000 اسب بخار قوی تر، سرعت و قدرت مانور فوق العاده ای را با حفظ وزن پنجاه تنی و بهبود کیفیت زره ارائه می دهد.
  حتی جدیدترین T-64 شوروی در عملکرد رانندگی و محافظت از پهلوها و همچنین پیشانی به طور قابل توجهی از آلمانی پایین تر بود. اما T-64 حداقل می توانست به آلمان نفوذ کند، البته از فاصله ای کوتاه.
  در آسمان، آلمانی ها نیز قوی تر بودند و کمیت و کیفیت ماشین آلات. و آنها نتوانستند دیسکوهای خود را در اتحاد جماهیر شوروی ایجاد کنند. و آلمانی ها پرتوهای گرمایی را روی دیسک های بلونتسی نصب کردند - مانند لیزرها، و می توانستند گلوله باران موثرتری را انجام دهند.
  و در میان نازی ها، دیسکوها با سرعت ده صدا پرواز می کردند. و در واقع بزرگ است. چنین است ارتش رایش سوم قوی است.
  و تانک های زیرزمینی دارند. و خیلی چیزای باحال دیگه به طور خلاصه، بریا عملا هیچ شانسی ندارد.
  اما نیروهای شوروی قدرت دفاعی عظیمی دارند. و تهاجم با یک حمله هوایی آغاز شد. نیروها نابرابر هستند و آلمانی ها در حال خرد کردن شهرهای شوروی هستند. ده هزار نفر در سراسر روسیه حرکت می کنند و اسمولنسک را می گیرند.
   ناتاشا تصمیم گرفت:
  - ما باید هیتلر و دار و دسته اش را مجبور کنیم که نیروها را از اتحاد جماهیر شوروی خارج کنند و بچه های اسیر را آزاد کنند!
  زویا بازیگوش با این موافق بود:
  - البته که باید! و اجداد خود را از فاشیسم نجات دهید!
  آگوستین با کوبیدن پاهای برهنه اش گفت:
  ما این کار را بدون هیچ شکی انجام خواهیم داد!
  سوتلانا به راحتی تایید کرد:
  - ما برای این کار همه امکانات داریم!
  زودتر گفته شد، و چهار زن جنگجو به انبوهی از فاشیست ها حمله می کنند.
  جنگجویان قرن روسی خدا و جادوگران جهش یافته دوباره با نازی های بیستم دست و پنجه نرم کردند.
  امپراتوری قهوه ای فاشیست سربازان زیادی دارد. آنها مانند رودخانه ای بی پایان در جریان هستند.
  البته چهار دختر خیلی سختی کشیدند تا تانک ها و هواپیماهای ورماخت را نابود کنند. از همان ابتدا آنها را با دست و پا له کردند که توسط میدان نیرو پوشانده شده بود. ولی...
  گویی بیرون از زمین ، اولگ ریباچنکو و کوچکترین دختر ناتاشا مارگاریتا کورشونوا ظاهر شدند.
  با نانوربات ها بارگیری کردند . ما آماده شدیم تا فاشیست های منفور را نابود کنیم. بنابراین آن چهار تبدیل به شش شد.
  ناتاشا کورشونووا با کلیک بر روی انگشتان پاهای برهنه و اسکنه شده خود، خاطرنشان کرد:
  - که چگونه؟ خب، این سرنوشت ماست که نمیتوانیم آن را به شکل دیگری شکست دهیم!
  تهاجمی با موهای طلایی ، در ادامه درهم شکستن آلمانی ها، به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - سریعتر انجامش می دهیم! سریع تر، بیایید اتحاد جماهیر شوروی را نجات دهیم!
  پسر پابرهنه ای که دوازده سال بیشتر نداشت و شبیه اولگ ریباچنکو بود و نازی ها را با شمشیرها، هم پیاده نظام و هم تانک، از بین می برد، فریاد زد:
  - ما هرگز تسلیم نمی شویم!
  و یک دیسک تیز از پای برهنه پسرک به پرواز درآمد که سه هواپیمای فاشیست را همزمان قطع کرد!
  مارگاریتا کورشونووا که با پاشنههای برهنهاش میدرخشید، حریفان، هم تانکها و هم پیاده نظام را درهم میکوبید و دندانهایش را بیرون میکشید، غرغر کرد:
  - در دنیا جایی برای قهرمانی ها وجود دارد!
  و سوزن های سمی از پای برهنه دخترک پراکنده شد و به نازی ها و هواپیماها و تانک های آنها اصابت کرد.
  ناتاشا کورشونووا نیز انگشتان پا برهنه خود را به طرز قاتلانه پرتاب کرد و زوزه کشید:
  - ما هرگز فراموش نخواهیم کرد و هرگز نمی بخشیم.
  و شمشیرهای نوری او از میان فاشیست ها در آسیاب رفتند. سپس انفجارها به تانک ها ضربه زدند و برج ها را قطع کردند. هواپیماها هم آن را گرفتند.
  آگوستین مو قرمز، در حالی که دشمنان را برش می داد، فریاد زد:
  - برای سفارش جدید!
  و سوزن های جدیدی از پاهای برهنه اش پراکنده شد. و آنچه در چشم است، آنچه در گلوی سربازان و هواپیماهای نازی است.
  بله، معلوم بود که رزمندگان در حال هیجان و عصبانیت بودند.
  زویا باحال که سربازان سفید و قهوهای و تانکها را با هواپیما از بین میبرد، جیغ زد:
  - اراده آهنین ما!
  و یک هدیه جدید و کشنده از پای برهنه او پرواز می کند. و تانک ها و جنگنده های سفید در حال سقوط هستند و دم ها از هواپیماها می سوزند.
  سوتلانا سفید برفی آسیابان را می برد، شمشیرهایش مانند رعد و برق هستند.
  نازیها مثل چرم در حال سقوط هستند.
  دختر با پاهای برهنه سوزن پرتاب می کند، هواپیماهای دشمن را ساقط می کند و جیرجیر می کند:
  - برای مادر روسیه یک امپراتوری فضایی انسانی وجود خواهد داشت، برنده شوید!
  اولگ ریباچنکو در برابر نازی ها پیشروی می کند. پسر ترمیناتور در حال خرد کردن نیروهای قهوهای.
  و در همین حال، انگشتان پاهای برهنه پسر، سوزن هایی را با سم بیرون می اندازند، تنه ها را پاره می کنند و هواپیماها را ساقط می کنند.
  پسر غر می زند:
  - شکوه به روسیه آینده!
  و در حرکت سر و پوزه همه را می برید و در عین حال برج های تانک را هم می برد.
  دختر نابودگر مارگاریتا نیز مخالفان و هواپیماها و تانک ها را نابود می کند.
  پاهای برهنه اش می لرزد. نازی ها به تعداد زیادی در حال مرگ هستند. جنگجو فریاد می زند:
  - برای مرزهای جدید!
  و سپس دختر می گیرد و برش می دهد ...
  انبوه اجساد سربازان فاشیست.
  اما ناتاشا کورشونوا در حالت تهاجمی است. او نازی ها را برای خودش به همراه تانک، هواپیما می برد و می خواند:
  - روس بزرگ و درخشان است،
  من دختر خیلی عجیبی هستم!
  و دیسک ها از پای برهنه او پرواز می کنند. چه کسی گلوی فاشیست ها را برید. بله، این دختری است که تانک ها را خراب می کند.
  زویا آنجلسکایا در حالت تهاجمی است. او سربازان قهوه ای را با دو دست خرد می کند. تف از یک لوله. و سوزن های مرگبار را با انگشتان برهنه پرتاب می کند - تانک ها و هواپیماها را ساقط می کند.
  و در همان حال برای خود می خواند:
  - آه، کلوپ کوچولو، بریم!
  اوه، مورد علاقه من انجام خواهد داد!
  آگوستین، نازی ها را با شمشیرهای لیزری از بین می برد و سربازان قهوه ای را به همراه تانک ها نابود می کند، جیغ می کشد:
  - تمام پشمالو و در پوست حیوانات،
  با قمه به پلیس ضد شورش حمله کرد!
  و با انگشتان برهنه، نحوه پرتاب به سمت دشمن، چیزی که یک فیل و حتی بیشتر از آن یک تانک را می کشد.
  و سپس جیغ می کشد:
  - گرگ ها! قرن بیست و دوم!
  سوتلانا سفید برفی در حمله. او نازی ها را خرد می کند. با پاهای برهنه هدایای مرگ را به سوی آنها پرتاب می کند.
  آسیاب را با شمشیر اداره می کند.
  او جنگنده های زیادی را به همراه تانک ها و هواپیماها له کرد و جیغ می کشید:
  - یک پیروزی بزرگ در راه است!
  و دوباره دختر در یک حرکت وحشی است.
  و پاهای برهنه اش سوزن های مرگبار پرتاب می کند و تانک ها و هواپیماها را نابود می کند.
  اولگ ریباچنکو از جا پرید. پسر یک سالتو انجام داد. او تعداد زیادی از نازی ها را در یک پرش از بین برد.
  او با انگشتان برهنه سوزن پرتاب کرد، تانک ها و هواپیماها را سرنگون کرد، غرغر کرد:
  - به شجاعت زیبای من معروف باش!
  و دوباره پسر در جنگ است.
  دختر سرسخت مارگاریتا کورشونوا به حمله می رود. تمام دشمنان را پشت سر هم تکه تکه می کند. شمشیرهای او از تیغه های آسیاب سردتر است. و انگشتان پا برهنه هدایای مرگ را پرتاب می کنند، تانک ها و هواپیماها می سوزند.
  دختری در یک حمله وحشی. جنگجویان قهوه ای را بدون تشریفات نابود می کند.
  و هر از چند گاهی بالا می پرد و پیچ می خورد!
  و هدایای نابودی از او پرواز می کنند.
  و خود نازی ها مرده می افتند. و تپه های کامل اجساد روی هم انباشته می شوند.
  مارگاریتا به شدت جیغ میکشد:
  - من یک گاوچران آمریکایی هستم!
  و دوباره پاهای برهنه اش سوزن را پرتاب کرد.
  و سپس یک دوجین سوزن دیگر!
  ناتاشا کورشونووا در حمله نیز بسیار باحال است.
  و با پاهای برهنه پرتاب می کند و از نی تف می کند و تانک ها و هواپیماها را به زمین می اندازد.
  و در بالای ریه هایش فریاد می زند:
  - من یک مرگ درخشان هستم! تنها کاری که باید انجام دهید این است که بمیرید!
  و دوباره زیبایی در حرکت است.
  زویا آنجلسکایا به محاصره اجساد نازی ها حمله می کند. و همچنین از پاهای برهنه او بومرنگ های نابودی به پرواز در می آیند.
  و جنگجویان قهوه ای به همراه تانک ها و هواپیماها به سقوط و سقوط ادامه می دهند.
  دختر زویا فریاد می زند:
  - دختر پابرهنه، او تو را شکست می دهد!
  و دوجین سوزن از پاشنه برهنه دخترک پرواز می کند. که مستقیماً به گلوی نازی ها می رود.
  مرده می افتند
  یا بهتر بگویم کاملاً مرده، مکانی با تانک و هواپیما.
  آگوستین در حمله نیروهای قهوه ای را درهم می شکند. شمشیرهای او با دو دست حمل می شوند. و او یک جنگجوی بزرگ است.
  یک گردباد از میان نیروهای فاشیست عبور می کند - هواپیماها و تانک ها سقوط می کنند.
  دختری با موهای قرمز غرش می کند:
  - آینده پنهان است! اما پیروز خواهد شد!
  و در حمله، زیبایی با موهای آتشین .
  آگوستین در خلسه وحشیانه رویاها، تپ اختری را با پاشنه برهنه می فرستد و غرش می کند:
  - خدایان جنگ همه چیز را پاره می کنند!
  و جنگجو در حال حمله است.
  و پاهای برهنه او سوزن های تیز و سمی زیادی پرتاب می کند که هواپیماها را ساقط می کند و زره تانک ها را سوراخ می کند.
  سوتلانا سفید برفی در نبرد. و بسیار درخشان و مبارز. پاهای برهنه او چیزهای قاتل زیادی را بیرون می اندازد. نه یک مرد، بلکه مرگ با موهای بلوند.
  اما اگر خراب شد، نمی توانید جلوی آن را بگیرید.
  سوتلانا سفید برفی می خواند:
  - زندگی عزیزم نخواهد بود،
  آن پرش در یک رقص گرد!
  بگذار رویا محقق شود -
  زیبایی مرد را به برده تبدیل می کند!
  و در حرکت دختر پابرهنه خشم بیشتر و بیشتر می شود. و همه تانک ها و هواپیماهای خراب دیگر.
  اولگ ریباچنکو در حمله، همه چیز در حال شتاب است. پسر نازی ها را کتک می زند.
  پاهای برهنه او سوزن های تیز پرتاب می کند - تانک ها و هواپیماها را پاره می کند.
  جنگجوی جوان جیغ می کشد:
  - امپراتوری دیوانه همه را از هم خواهد پاشید!
  و دوباره پسر در حال حرکت است.
  مارگاریتا یک دختر مدرسه ای طوفانی است و در فعالیت های خود یک نابودگر تمام عیار است. و دشمنان را کوبیده می کند.
  در اینجا او با پای برهنه اش، نخودی با مواد منفجره پرتاب کرد. او منفجر خواهد شد و یکباره صد نازی و ده تانک پرتاب خواهند شد.
  دختر فریاد می زند:
  - به هر حال پیروزی نصیب ما خواهد شد!
  و او آسیاب را با شمشیر اداره خواهد کرد - بشکه های تانک در جهات مختلف پرواز می کنند.
  در اینجا ناتاشا کورشونووا حرکات را تسریع کرد. دختر جنگجویان قهوه ای را از پا در می آورد. و در حالی که فریاد می زد:
  - پیروزی در انتظار امپراتوری روسیه است.
  و بیایید نازی ها را با سرعتی سریع همراه با تانک ها و هواپیماها نابود کنیم.
  ناتاشا کورشونوا یک دختر نابودگر است.
  او به توقف و کاهش سرعت فکر نمی کند و تانک ها و هواپیماها به بیراهه می روند.
  زویا آنجلسکایا در حمله. به نظر می رسد شمشیرهای او گوشت و سالاد فلز را برش می دهند. دختر در بالای ریه هایش فریاد می زند:
  - نجات ما به اجبار!
  و انگشتان برهنه نیز چنین سوزن هایی را پرتاب می کنند.
  و انبوهی از مردم با گلوی سوراخ شده، در تپههای اجساد، و همچنین تانکهای شکسته و هواپیماهای سرنگون شده.
  آگوستین یک دختر دیوانه است. و همه را له می کند، مثل این که رباتی از هایپر پلاسما است.
  قبلاً صد نازی و تعداد زیادی تانک را با هواپیما شکسته است. اما همه چیز در حال افزایش است. و جنگجو نیز غرش می کند.
  - من خیلی شکست ناپذیرم! جالب ترین چیز دنیا!
  و دوباره زیبایی در حمله است.
  و از انگشتان برهنه اش نخودی بیرون می زند. و سیصد نازی و ده ها تانک در اثر انفجاری قوی پاره شدند.
  آگوستینا در حالی که با ماهیچه های مطبوعات بازی می کرد و سینه اش را با نوک سینه های قرمز مایل به قرمز تکان می داد، آواز خواند:
  - شما جرات نخواهید داشت سرزمین ما را تصرف کنید!
  سوتلانا سفید برفی نیز در حالت تهاجمی است. و یک گرم هم مهلت نمی دهد. دختر نابودگر وحشی.
  و او دشمنان را از بین می برد و نازی ها را نابود می کند. و توده ای از جنگنده های قهوه ای رنگ به همراه تانک ها و هواپیماهای شکسته در خندق و کنار جاده ها افتاده بودند.
  شش نفر عصبانی شدند. دعوای وحشیانه ای کرد
  بچه کاراته اولگ ریباچنکو به میدان برگشت. و او با تکان دادن هر دو شمشیر پیشروی می کند. و پسر نابودگر آسیاب را اداره می کند. نازی های مرده در حال سقوط هستند.
  انبوه اجساد. کوه های کامل بدن های خونین، انبوهی از ماشین ها و هواپیماهای خراب.
  پسر مخترع یک استراتژی وحشی را به یاد می آورد. جایی که اسب ها و مردم با هم مخلوط می شدند.
  قاتل کودک اولگ ریباچنکو جیغ می کشد:
  - وای از عقل!
  و پول زیادی وجود خواهد داشت!
  و پسر نابودگر در جنبش جدید. و پاهای برهنه اش چیزی می گیرد و پرتاب می کند.
  پسر نابغه فریاد زد:
  - کلاس استاد و شرکت "آدیداس"!
  یک نمایش واقعاً باحال معلوم شد. و چه تعداد نازی کشته شدند. و بیشترین تعداد از بزرگترین ها جنگنده های قهوه ای را به همراه تانک ها و هواپیماها کشتند.
  مارگاریتا دختر پابرهنه نیز در جنگ است. ارتش دارچین و فولاد را خرد می کند و غرش می کند:
  - هنگ شوک بزرگ! همه ما سوار تابوت می شویم!
  و شمشیرهای او به سمت نازی ها هک می شود. توده جنگنده های قهوه ای در حال حاضر سقوط کرده است. و با آنها تانک و هواپیما.
  دختر غرغر کرد:
  - من حتی از پلنگ هم باحال ترم! ثابت کنید که همه بهترین هستند!
  و از پاشنه برهنه دختر، مانند نخودی با مواد منفجره قوی، به پرواز در خواهد آمد.
  و به دشمن ضربه بزنید.
  و تعدادی از مخالفان و تانک ها و حتی هواپیماها را می گیرد و در هم می زند.
  و ناتاشا کورشونوا در مقام است. و او حریفان را شکست می دهد و خودش به هیچ کس نزول نمی دهد.
  چه تعداد نازی که قبلاً همراه با تانک ها و هواپیماها کشته شده اند.
  و دندان هایش خیلی تیز است. و چشم ها یاقوت کبود است. این دختر است - جلاد اصلی. اگرچه او همه شرکای خود را دارد - جلادان!
  ناتاشا کورشونوا فریاد می زند:
  - من دیوونه ام! پنالتی خواهی داشت! حتی یک روبل هم نگیرید!
  و دوباره، دختر با شمشیر بسیاری از نازی ها را قطع خواهد کرد.
  زویا آنجلسکایا در حال حرکت است و تعداد زیادی از جنگجویان قهوه ای را بریده است.
  و پاهای برهنه سوزن می اندازند. هر سوزن چندین نازی را می کشد یا یک هواپیما را با یک تانک ساقط می کند. این دخترا واقعا قشنگن
  آگوستین پیشروی می کند و مخالفان را سرکوب می کند. و در عین حال فریاد زدن را فراموش نمی کند:
  - شما نمی توانید از تابوت فرار کنید!
  و دختر دندان هایش را می گیرد و دندان هایش را خالی می کند!
  و مو قرمز آنقدر است که ... موهایی که در باد بال می زند، مانند یک پرچم پرولتری.
  و همه چیز به معنای واقعی کلمه از خشم ناشی می شود.
  سوتلانا سفید برفی در حال حرکت. در اینجا او تعداد زیادی جمجمه و برج های تانک را برید. رزمنده ای که دندان هایش را در می آورد.
  زبان را نشان می دهد. و سپس از نی تف می کند - هواپیماها را به زمین می اندازد. سپس زوزه می کشد:
  - بچه ها مردید!
  و دوباره، سوزن های مرگبار از پاهای برهنه او پرواز می کنند و به پیاده نظام و هواپیما برخورد می کنند.
  اولگ ریباچنکو می پرد و می پرد.
  پسری پابرهنه مشتی سوزن ساطع میکند، تانکها را میکوبد و میخواند:
  - بریم کمپینگ حسابی بزرگ باز کن!
  جنگجوی جوان در بهترین حالت خود است.
  او در حال حاضر بسیار چند ساله است، همه در ماجراجویی با ناتاشا و شرکت، اما او مانند یک کودک به نظر می رسد. فقط خیلی قوی و عضلانی.
  اولگ ریباچنکو آواز خواند:
  - اجازه دهید بازی طبق قوانین نباشد - ما از fraera عبور خواهیم کرد!
  و دوباره سوزن های مرگبار و کوبنده از پاهای برهنه اش پریدند. هم هواپیما و هم تانک.
  مارگاریتا کورشونووا که با پاشنه های برهنه و گرد درخشان بود، با لذت آواز خواند:
  - هیچ چیز غیر ممکن نیست! من معتقدم آزادی طلوع خواهد کرد!
  دختر دوباره یک آبشار سوزن کشنده به سمت نازی ها و تانک ها و هواپیماهای آنها پرتاب کرد و ادامه داد:
  - تاریکی از بین خواهد رفت! ممکن است گل های رز شکوفا شوند!
  و به محض اینکه جنگجو نخودی را با انگشتان پا برهنه پرتاب کرد، هزار نازی بلافاصله به هوا پرواز کردند. بله، ارتش امپراتوری قهوه ای و جهنمی درست جلوی چشمان ما در حال ذوب شدن است.
  ناتاشا کورشونوا در نبرد. مثل مار کبری می پرد. دشمنان را منفجر می کند. و بسیاری از نازی ها می میرند و هواپیماها سقوط می کنند.
  دختر از آنها با شمشیر و دانه های زغال چوب و نیزه استفاده کرد. و سوزن.
  در عین حال، غرش می کند:
  - من معتقدم پیروزی خواهد آمد!
  و شکوه روس ها پیدا خواهد شد!
  انگشتان برهنه سوزن های جدید پرتاب می کنند و حریفان را سوراخ می کنند.
  زویا آنجلسکایا در حرکت وحشی. به نازی ها حمله می کند. آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
  رزمنده با انگشتان برهنه سوزن پرتاب می کند. در حالی که غرش می کند، مخالفان را به همراه تانک ها و هواپیماها می شکند:
  - پیروزی کامل ما نزدیک است!
  و او یک آسیاب وحشی را با شمشیر اداره می کند و تانک ها را جارو می کند. این واقعا دختری شبیه دختر است!
  اما مار کبری آگوستین حمله کرد. این زن برای همه کابوس است.
  و اگر روشن شد یعنی روشن می شود.
  پس از آن، مو قرمز می گیرد و می خواند:
  - من همه جمجمه ها را باز می کنم! من یک رویای بزرگ هستم!
  و اکنون شمشیرهای او در عمل هستند و گوشت و فلز را با دورالومین هواپیماها بریده اند.
  سوتلانا سفید برفی نیز در حالت تهاجمی قرار می گیرد. این دختر هیچ مانعی ندارد. به محض اینکه قطعه قطعه می شود، انبوهی از اجساد ریخته می شود و هواپیماها و تانک ها در اطراف خوابیده اند.
  ترمیناتور بلوند غرش می کند:
  - چقدر خوب میشه! چقدر خوب خواهد شد - می دانم!
  و حالا یک نخود قاتل از او پرواز می کند.
  پابرهنه خوش تیپ، پسر عضلانی اولگ دوباره صد نفر از نازی ها، حمل یک شهاب، معروف بریده شده است. و بمبی برمی دارد و پرتاب می کند.
  اندازه کوچک اما کشنده...
  چگونه یک توده هواپیما را در آسمان به قطعات کوچک بشکنیم؟
  پسر نابودگر زوزه کشید:
  - جوانی طوفانی از ماشین های وحشتناک!
  دختر پابرهنه مارگاریتا این کار را دوباره در جنگ انجام خواهد داد.
  و بسیاری از مبارزان قهوه ای را از بین می برد. و پاکسازی های بزرگی را در میان تانک ها و هواپیماها قطع می کند.
  دختر فریاد می زند:
  - لامبادا رقص ما روی شن هاست!
  و با قدرتی تازه ضربه بزنید.
  ناتاشا کورشونووا در حمله خشمگین تر است. او اینگونه نازی ها را کتک می زند. مقاومت در برابر چنین دخترانی برای آنها چندان آسان نیست.
  ناتاشا کورشونوا آن را گرفت و خواند:
  - لگد پابرهنه ام کور می کند!
  دویدن در جای خود عموماً آشتی است!
  و دختر جنگجو با چنین آبشاری از ضربات وارد حریفان شد.
  و با پاهای برهنه دیسک پرتاب خواهد کرد.
  اینجا او آسیاب را اداره کرد. توده سران ارتش قهوهای به عقب برگشتند و تانکها میسوختند، هواپیماها در آتش میسوختند.
  او یک زیبایی مبارز است. او چنین آرمادای قهوه ای خود را می زند.
  زویا آنجلسکایا در حال حرکت است و همه را بدون استثنا در هم میکوبد. و شمشیرهای او مانند قیچی مرگ است.
  دختر فقط دوست داشتنی است. و پاهای برهنه اش سوزن های بسیار سمی پرتاب می کند.
  حریفان را شکست دهید. گلویشان را سوراخ می کنند و تابوت می سازند، تانک ها و هواپیماها را منفجر می کنند.
  زویا آنجلسکایا آن را گرفت، نوک پستان های قرمز رنگ سینه های پرش را تکان داد و جیرجیر کرد:
  - اگر آب در شیر آب نباشد ...
  ناتاشا کورشونوا با خوشحالی فریاد زد:
  پس تقصیر توست!
  و با انگشتان برهنه اش چیزی را پرتاب می کند که کاملاً می کشد. این واقعا یک دختر دختر است.
  و از پاهای برهنه اش، تیغ چگونه پرواز خواهد کرد. و او به جنگنده های زیادی ضربه می زند و برج ها را از تانک ها جدا می کند.
  آگوستین پابرهنه در حال حرکت. سریع و در زیبایی بی نظیر.
  چه موهای روشنی داره مثل پرچم پرولتری که در اهتزاز است. این دختر یک دزد واقعی است.
  و او مخالفان را قطع می کند - گویی با شمشیرهایی در دستانش متولد شده است.
  مو قرمز، جانور لعنتی! با او، او به جنگ با نور طبیعی، بدون رنگ رفت.
  آگوستین آن را گرفت و زمزمه کرد:
  - سر یک گاو نر وجود خواهد داشت - مبارزان دیوانه نخواهند شد!
  و در اینجا او دوباره مبارزان زیادی را در هم شکست.
  پسر نابودگر اولگ ریباچنکو غرغر کرد:
  - آنچه شما نیاز دارید! اینجا دختره!
  مارگاریتا کورشونوا با پرتاب خنجر با پای برهنه خود و شکستن برجک تانک تأیید کرد:
  - دختر بزرگ و باحال!
  آگوستین به راحتی با این موضوع موافقت کرد:
  - من یک جنگجو هستم که هر کسی را گاز می گیرم!
  و دوباره، با انگشتان پا برهنه، هواپیماهای مرگبار و سرنگون کننده ای را پرتاب خواهد کرد.
  ناتاشا کورشونوا در نبرد نسبت به مخالفان خود کم نیست. نه یک دختر، اما برای تمام کردن با چنین جادوگری در شعله های آتش. و نازی ها روزگار سختی دارند: هواپیماها و تانک ها در حال سقوط هستند.
  و فریاد می زند:
  - چه آسمان آبی!
  آگوستین در حالی که با پای برهنه خود تیغه ای را رها کرد و برجک تانک را قطع کرد، تأیید کرد:
  - ما طرفدار دزدی نیستیم!
  سوتلانا سفید برفی، در حالی که دشمنان را از بین می برد و هواپیماها را سرنگون می کرد، جیغ زد:
  - برای کشتن احمق به چاقو نیاز نداری...
  زویا آنجلسکایا جیرجیر کرد و با پاهای برهنه سوزن پرتاب کرد و با پاهای برنزه خود تانک ها و هواپیماها را به زمین زد:
  - مثل دیوونه ها بهش دروغ میگی!
  ناتاشا کورشونووا، با شکستن نازی ها، افزود:
  - و آن را با او برای یک پنی انجام دهید!
  و رزمندگان می گیرند و می پرند. آنها بسیار خونین و باحال هستند. در کل هیجان زیادی در آنها وجود دارد.
  یک پسر تقریبا برهنه، خوش تیپ و عضلانی که فقط شلوارک پوشیده است، اولگ ریباچنکو، در جنگ بسیار شیک به نظر می رسد.
  دختر زیبای مارگاریتا با انگشتان برهنه پاهایش را پرتاب کرد، قطعه ای از ضد ماده و آواز خواند:
  - ضربه قوی است و آن پسر علاقه دارد ...
  پسر نابغه با پای خود چیزی شبیه به پروانه هلیکوپتر پرتاب کرد. او چند صد سر از نازی ها و تانک ها جدا کرد و جیغ زد:
  - کاملاً ورزشی!
  و هر دو - یک پسر و یک دختر در روباز کامل.
  اولگ پسر نابودگر که سربازان قهوه ای را خرد می کرد غرغر کرد:
  - و یک پیروزی بزرگ برای ما وجود خواهد داشت!
  مارگاریتا در پاسخ زمزمه کرد:
  - ما همه را می کشیم - با پاهای برهنه!
  این دختر واقعاً یک نابودگر فعال است.
  ناتاشا کورشونوا در حمله آواز خواند:
  - جنگ مقدس!
  و جنگجو یک دیسک-بومرنگ تیز راه اندازی کرد. او در یک قوس پرواز کرد، تعداد زیادی از نازی ها و برج های تانک را از بین برد.
  زویا آنجلسکایا در ادامه کشتار افزود:
  - این پیروزی ما خواهد بود!
  و سوزن های جدیدی از پاهای برهنه اش به پرواز درآمد. و به تعداد زیادی جنگنده و هواپیما ضربه زدند.
  دختر بلوند گفت:
  - بیا دشمن را مات کنیم!
  و زبانش را نشان داد.
  آگوستین پابرهنه و آتشین، در حالی که پاهایش را تکان می داد و صلیب شکسته با لبه های تیز پرتاب می کرد، غرغر کرد:
  - پرچم امپراتوری به جلو!
  سوتلانا سفید برفی که با پاشنه برهنهاش توپی از هیپرپلاسما پرتاب کرد، به راحتی تایید کرد:
  - افتخار به قهرمانان سقوط کرده!
  و دختران یکپارچه فریاد زدند و نازی ها را درهم شکستند:
  - هیچ کس جلوی ما را نخواهد گرفت!
  و اکنون دیسکی از پای برهنه رزمندگان در حال پرواز است. گوشت پاره می شود و برج تانک ها و دم هواپیماها خراب می شود.
  و دوباره زوزه بکش:
  - هیچ کس نمی تواند ما را شکست دهد!
  ناتاشا کورشونوا به هوا پرواز کرد. مخالفان و کرکس های بالدار را از هم جدا کرد و صادر کرد:
  - ما گرگ هستیم، دشمن را سرخ کن!
  و از انگشتان برهنه او، یک دیسک بسیار کشنده بیرون خواهد رفت.
  دختر حتی در خلسه می پیچد.
  و بعد زمزمه می کند:
  - پاشنه های ما عاشق آتش هستند!
  بله، دخترها واقعا سکسی هستند.
  اولگ ریباچنکو، پسری خوش تیپ و عضلانی با شلوارک، غرغر کرد:
  - اوه، اوایل، به شاخ محافظت می کند!
  و به رزمندگان چشمکی زد. آنها می خندند و در جواب دندان هایشان را برهنه می کنند.
  ناتاشا کورشونووا نازی ها را خرد کرد و فریاد زد:
  - در دنیای ما شادی وجود ندارد، بدون مبارزه!
  پسر ترمیناتور با پاشنه برهنه، گرد و کودکانهاش که تسلیم تپاختر میشد و فاشیستها را نابود میکرد، اعتراض کرد:
  "گاهی اوقات دعوا کردن هم جالب نیست!"
  ناتاشا کورشونوا موافقت کرد:
  - اگر قدرت ندارید، بله...
  اما ما رزمندگان همیشه سالم هستیم!
  دختر با انگشتان پا برهنه به سمت دشمن سوزن پرتاب کرد، توده ای از تانک ها را با هواپیما منفجر کرد و آواز خواند:
  - یک سرباز همیشه سالم است،
  و آماده برای شاهکار!
  پس از آن، سوتلانا سفید برفی دوباره دشمنان را برید و برج های تانک ها و دم هواپیماها را تخریب کرد.
  زویا آنجلسکایا کودک بسیار سریعی است. در اینجا او یک بشکه کامل را به سمت نازی ها پرتاب کرد. و از یک انفجار چند هزار پاره کرد.
  بعد جیغ زد:
  - متوقف نشو، پاشنه های ما برق می زند!
  و دختری با توری رزمی!
  آگوستین در نبرد نیز ضعیف نیست. بنابراین کوبیدن نازی ها. گویی از زنجیر می زند.
  و خرد کردن مخالفان - می خواند:
  - مواظب باش خوب میشه
  پاییز یک پای خواهد بود!
  شیطان مو قرمز واقعاً در نبرد مانند شیطانی که در یک انفباکس است شخم می زند. و چگونه تانک ها می سوزند و هواپیماها می سوزند.
  اما دختر پابرهنه با تونیک، مارگاریتا کورشونوا، چگونه مبارزه می کند. و نازی ها آن را از او می گیرند.
  و اگر بزند، ضربه می زند.
  از آن، پاشش های خونین بیرون می زند.
  ناتاشا کورشونووا هنگامی که پاشیده شدن فلز از پاهای برهنه او که جمجمه و برجک تانک ها را آب می کرد، به شدت اظهار داشت:
  - افتخار به روسیه، حتی شکوه!
  تانک ها به سمت جلو حرکت می کنند ...
  تقسیم بندی در پیراهن قرمز -
  درود بر مردم روسیه!
  در اینجا دختران نازی ها را گرفتند. بنابراین آنها را برش داده و خرد می کنند. نه جنگجوها، بلکه واقعاً پلنگ هایی که زنجیره را شکسته اند.
  پسر باحال اولگ ریباچنکو در نبرد و به نازی ها حمله می کند. او بدون ترحم آنها را می زند، تانک ها را می شکند و جیغ می کشد:
  ما مثل گاو نر هستیم!
  مارگاریتا کورشونووا، ارتش قهوهای را درهم میکوبد و تانکها و دم هواپیما را میشکند، برداشت:
  ما مثل گاو نر هستیم!
  ناتاشا کورشونووا آن را گرفت و زوزه کشید و جنگنده های قهوه ای را همراه با تانک ها از بین برد:
  -دروغ از دستش نیست!
  زویا آنجلسکایا نازی ها را پاره کرد و جیغ کشید:
  - نه از دستش نیست!
  و او نیز با پای برهنه خود یک ستاره را می گیرد و رها می کند و بسیاری از فاشیست ها را تمام می کند.
  ناتاشا کورشونووا آن را گرفت و بیرون داد، رعد و برق را از نوک پستان مایل به قرمز تکان داد و جیرجیر کرد:
  - تلویزیون ما آتش گرفته است!
  و یک دسته قاتل سوزن از پای برهنه او پرواز می کند.
  زویا آنجلسکایا، همچنین نازی ها و تانک های آنها را با هواپیما نابود می کرد، جیغ زد:
  - دوستی ما یکپارچه است!
  و دوباره چنان پرتابی که دایره ها در همه جهات محو می شوند. این یک دختر است - نابودی خالص مخالفان.
  دختر با انگشتان برهنه سه بومرنگ را می گیرد و پرتاب می کند. و اجساد از این حتی بیشتر شد.
  پس از آن، زیبایی ظاهر می شود:
  - به دشمن رحم نمی کنیم! جسد خواهد بود!
  و دوباره چیز کشنده از پاشنه برهنه پرواز می کند.
  آگوستین مو قرمز نیز کاملاً منطقی اظهار داشت:
  - فقط نه یک جسد، بلکه بسیاری!
  پس از آن، دختر آن را گرفت و با پای برهنه از میان گودال های خون آلود گذشت. و او تعداد زیادی از نازی ها را کشت.
  و چگونه غرش می کند:
  - کشتار دسته جمعی!
  و حالا سرش را به ژنرال نازی خواهد زد. جمجمه اش را بشکنید و بیرون بدهید:
  - بانزای! به بهشت خواهی رفت!
  سوتلانا سفید برفی در حمله بسیار خشمگین است، به خصوص در زدن تانک ها، و هواپیماها نیز جیر جیر می کنند:
  - هیچ رحمی برای شما نخواهد بود!
  و یک دوجین سوزن از روی انگشتان برهنه او پرواز می کند. همانطور که او همه را می شکند، هواپیماها فرو می ریزند. و حتی جنگجو نیز بسیار تلاش می کند تا خرد و بکشد.
  اولگ ریباچنکو، پسری عضلانی و حجاری شده با شورت، که با سوت خود کلاغ ها را به زمین می اندازد، جیرجیر می کند:
  - چکش خوب!
  و پسر نیز چنین ستاره باحالی را به شکل سواستیکا با پای برهنه پرتاب می کند. هیبرید پیچیده
  و توده نازی ها فرو ریخت.
  اولگ ریباچنکو فریاد زد:
  - بانزای!
  و پسر دوباره در حال حمله وحشیانه است. نه، قدرت به سادگی در او می جوشد و آتشفشان ها غرغر می کنند!
  مارگاریتای باشکوه در حال حرکت. شکم همه را خواهد پاره
  دختر یکباره با پا پنجاه سوزن بیرون می اندازد. و تعداد زیادی از دشمنان کشته شدند، تانک ها و هواپیماها از بین رفتند.
  مارگاریتا کورشونووا که با پاشنه های برهنه می درخشید، از نظر شادی آواز خواند:
  - یک دو! غم و اندوه مشکلی نیست!
  هرگز نباید ناامید شوید!
  بینی و دم را با لوله بالاتر نگه دارید.
  بدانید که یک دوست واقعی همیشه با شماست!
  این یک شرکت تهاجمی است. دختر کتک می زند و فریاد می زند:
  "رئیس جمهور اژدها جسد خواهد شد!"
  ناتاشا کورشونوا در نبرد فقط نوعی نابودگر است. و غرش غرغر کرد :
  - بانزای! سریع آن را دریافت کنید! و دیکتاتور تمام شد!
  و یک نارنجک از پای برهنه او پرید. و نازی ها مثل میخ هستند . و بسیاری از ماستودون ها و ماشین های بالدار و جهنمی را در هم خواهد شکست.
  چه جنگجویی! به همه رزمندگان - یک جنگجو!
  زویا آنجلسکایا نیز در حالت تهاجمی است. همچین عوضی خشمگینی
  و او آن را گرفت و غرغر کرد :
  - پدر ما خود خدای سفید است!
  و او یک آسیاب سه گانه را در نازی ها قطع می کند!
  و مو قرمز که با پاشنه های برهنه و نوک سینه های یاقوتی سینه آگوستین برق می زد، در پاسخ غرش کرد:
  - و خدای من سیاه است!
  در واقع، مو قرمز تجسم فریب و پست است. البته برای دشمنان. و برای دوستان، او یک عزیز است.
  و چگونه با انگشتان برهنه خواهد گرفت و پرتاب خواهد شد. و انبوهی از جنگجویان امپراتوری قهوه ای و همچنین تانک ها و هواپیماهای آنها.
  مو قرمز فریاد زد:
  - روسیه و خدای سیاه پشت سر ما هستند!
  جنگجوی با پتانسیل رزمی بسیار بالا. نه، تحت این بهتر است که دخالت نکنید. همانطور که برج های تانک ها کنده شده و بال های هواپیماهای فاشیستی.
  آگوستین در حالی که مخالفان را درهم می شکند زمزمه کرد:
  - همه خائنان را پودر خواهیم کرد!
  و به شرکای خود چشمک بزند. بله، این دختر آتشین دقیقاً چیزی نیست که بتواند آرامش دهد. مگر اینکه صلح کشنده باشد!
  سوتلانا سفید برفی، درهم شکستن دشمنان، صادر کرد:
  - ما تو را در صف جارو می کنیم!
  آگوستین مو قرمز تأیید کرد:
  - همه را می کشیم!
  و از پاهای برهنه و تراشیده اش، هدیه نابودی کامل دوباره پرواز می کند! و بسیاری از تانک ها و هواپیماها به یکباره منفجر شدند و به براده های کوچک تبدیل شدند.
  و سپس دختر با رعد و برق مانند نوک پستان قرمز مایل به قرمز برخورد می کند.
  اولگ ریباچنکو با فرستادن هدایای مرگ با پاشنه های برهنه خود در پاسخ آواز خواند:
  banzai کامل وجود خواهد داشت !
  آگوستین در حالی که نازی ها را با دست برهنه پاره می کرد، آنها را با شمشیر خرد می کرد و با انگشتان پا برهنه سوزن می انداخت و تانک ها و هواپیماها را به یکباره نابود می کرد، گفت:
  - به اختصار! به اختصار!
  ناتاشا کورشونووا با نابود کردن جنگجویان قهوه ای همراه با تانک ها و هواپیماها جیرجیر کرد:
  - به طور خلاصه - banzai !
  و حریفان را با تلخی وحشی برش دهیم.
   پابرهنه ، خوش تیپ ، پسری با شورت اولگ ریباچنکو ، در حال خرد کردن مخالفان ، صادر کرد:
  - این گامبیت چینی نیست،
  و اولین کار، باور کنید، تایلندی است!
  و دوباره یک دیسک تیز و برش فلز از پای برهنه پسر به پرواز درآمد. هم برجک تانک ها و هم دم هواپیما را برید.
  مارگاریتا دختر متلاشی کننده جنگنده که رزمندگان امپراتوری قهوه ای و زره تانک ها را خرد می کرد، آواز خواند:
  - و چه کسی را در جنگ خواهیم یافت،
  و چه کسی را در نبرد پیدا خواهیم کرد ...
  بیایید با آن شوخی نکنیم -
  پاره اش کنیم!
  پاره اش کنیم!
  آنها در آن زمان با نازی ها کار خوبی کردند ...
  بنابراین هیتلر و تیمش در مقابل دختران و کودکان به زانو در آمدند.
  ناتاشا کورشونووا اول از همه نازی شماره یک را مجبور کرد که پاهای برهنه او را ببوسد.
  سپس هیتلر و همه اطرافیانش کف و پاشنه برهنه دختران دیگر را بوسیدند. و پاشنه های خود را با زبان می لیسیدند. و یک پسر بلوند بسیار خوش تیپ، اولگ ریباچنکو، توسط پاهای برهنه یک دختر بوسیده شد.
  پس از آن، ناتاشا، که از تحقیر انگل های نر بسیار خرسند بود، دستور داد:
  - حالا قبل از اینکه همه شما را بکشیم، دستور تسلیم کامل و بی قید و شرط رایش سوم به اتحاد جماهیر شوروی را امضا کنید!
  آن خوش است که سر انجام خوش باشد. رایش سوم تسلیم شد و ورماخت قدرتمند خلع سلاح شد. هیتلر و تیمش به سیاه چال بریا رفتند.
  قضاوت سریع، اما عادلانه بود. در 22 ژوئن 1959، هیتلر درست در میدان سرخ به دار آویخته شد!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"