Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Boy Junga Pirat Karriere

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduard, den kjente hyttegutten, ble pirat. Og kjemper med regjeringsflåten, raner skip og frigjør vakre, barbeinte slavejenter. Prøver å være rettferdig.

  BOY JUNGA PIRAT KARRIERE
  KOMMENTAR
  Eduard, den kjente hyttegutten, ble pirat. Og kjemper med regjeringsflåten, raner skip og frigjør vakre, barbeinte slavejenter. Prøver å være rettferdig.
  . KAPITTEL 1
  Barfotgutten Eduard Osetrov gjemte seg, som om han klamret seg som en igle mellom stativene på dekksviklingene, og lyttet. De nyskårne plankene på skipet luktet surt av rak eik og kilte i det glatte kinnet til mannen som var blitt en evig tenåring, eller kanskje til og med en gutt på rundt tretten år av utseende. Terminatorgutten tenkte hardt:
  Hvilken plan skal han velge?
  En fremmed sneglebug, glitrende med et smaragdskall, krøp langs de nakne, grove sålene til hyttegutten. Hun kilte hyggelig guttens runde, rosa hæl med labbene, og Edik strakk ut leppene til et smil.
  Så deilig det er å ha en så ung, sterk, utrettelig og spenstig kropp. På hvilke sår gror uten spor, og utslåtte tenner vokser tilbake, og til og med et merke med et varmt strykejern (det var en slik episode av slaveri i steinbruddene for en gutt!) og deretter etter noen timer forsvant sporløst.
  Ja, han betaler for dette ved å ikke bli voksen, men han har mange andre fordeler og plusser. Og dette, bør det bemerkes, oppveier alle ulempene som finnes i den evige barndom.
  Adelsmennene blant havrovdyrene fortsatte å føre en rolig samtale. Den som er rikt hengt med rubiner spurte smaragdpresten.
  "Så, krig med harperne er uunngåelig?" -
  En kirkerelatert type bekreftet:
  - Ja, og storebroren vil allerede være på vår side, det er mulig vi klarer å lage en bred koalisjon.
  Kjøpmannen med rubinkjeden spurte:
  - Og stormester skrue?
  Den utspekulerte konspiratoren sa:
  - Han forstår bedre enn andre at kontrabassen er hovedpilaren i verdens tro, og vil hjelpe oss å takle harpistene.
  Kjøpmannen smilte lurt.
  - Dermed må vi bare overtale fløytekongen. Og la den trettende dragen gi ut en okse.
  Det ble en kort pause. Edik, med sine sterke tenner som en titan, bet av et tjæret stykke fra kabelen, tygget det. Magen til en gutt, hvis du kan kalle en gutt en erfaren fighter som har levd i mer enn ett århundre, er tom. Han hadde ikke spist før han skulle på rekognosering, så han ville ha noe å tygge på.
  Hva annet å gjøre? Drep dem uansett.
  Passerte forbi, stille tråkkende barbeint, solbrun til fargen av sjokoladebein, en slavejente. Hun var i en kort tunika, slik at du kunne beundre sjarmen til det rettferdige kjønn. Til tross for den svarte huden hennes, var slavepikens hår blondt, nesten hvitt som snø, og hun luktet røkelse.
  Edward angret til og med på at han fortsatt var en gutt, men på den annen side kan du beundre forgylte statuer, påfugler eller edelstener, så er det verdt det?
  Presten-kjøpmannen ristet smaragdkjeden og erklærte selvsikkert:
  "Og det vil være vår ordre, "Drakekunn", som vil bite i hjel noen.
  Den magefulle samtalepartneren humret giftig:
  "Nylig tok pirater en cruiser med hundre kanoner fra harperne. - Banke på hælene på støvlene. - Her er litt moro.
  Ordenens tjener, i likhet med jesuittene, svarte:
  - Serverer dem riktig. De vil vite hvordan de skal sette alle slags jævler på oss.
  Her husket Edward, som igjen begynte å beundre en annen, barbent slave i tunika, med tynn midje og praktfulle hofter, i dette tilfellet en rød farge, akkurat i tide at han ikke hadde fullført oppgaven gitt av den tidligere høvdingen Morgan rett. Selv om på den annen side, hvorfor skulle han nødvendigvis oppfylle det. Hvem er denne Morgan, en blodtørstig pirat og useriøs som gjemte skatter fra teamet? Hvorfor ikke en rotte ? Og til sin skam deltok han, en pioner, fem minutter senere Komsomol-medlemmet Eduard i dette. Både grådighet og eventyrtørst begynte å snakke i ham. Vel, det var hans Komsomol-valg!
  Hvordan Eduard Osetrov ble en pioner er en annen historie, på en annen planet når det gjelder teknologisk utvikling. Spesielt der møtte han et imperium som Det tredje riket, bare enda mer omfattende, tallrik og teknologisk avansert.
  Og hun ble motarbeidet av sin egen analog av USSR, bare ledet av en vakker og utad ung kvinne.
  Og der var det selvfølgelig en pioner. Dessuten var det overraskende mange barn på denne planeten, og omtrent fem ganger flere kvinner enn menn. Fantastisk verden.
  Gutten befalte en hel barnebataljon, og mottok stjernen til helten til SBKR - det var navnet på dette røde imperiet. Eduard fanget til og med Cobra-13-tanken som veide tusen tonn og kjørte den til enhetene sine. Noe som viste seg å være veldig kult. Og laget hans, to tredjedeler jenter og en tredjedel gutter, viste seg å være veldig kult. Men det er selvfølgelig en annen historie.
  Og nå er Edward på et skip, i en verden på omtrent det syttende århundre, sammenlignet med den jordiske utviklingsperioden.
  Og guttens skarpe øre hører alt godt.
  - Vel, Dragen må knurre og spy flammer fra seg selv som svir alt på rad og rekke. Og Grandmaster Screw kunne sende en leiemorder til Harpens konge. Et giftig sus ble hørt. - Selv om Gud vet hva slags hersker som finnes, men kampen om tronen vil ikke styrke imperiet.
  Motparten med smaragder svarte med en latter:
  - Morderen er nøye gjemt og klar til å stikke. Det er bare én Gud i universet, og det bør bare være én stor patriark og eldstebror. - Tonen til kirkens fyrste og kongen av mordere ble tyktflytende. "Det faktum at deres konge bestemte seg for å bli kirkens overhode er helligbrøde, og grusom straff venter på ham.
  Samtalepartneren, som fingre med rubinkjeden, spurte:
  Abalddin endelig drept?
  Le som svar:
  - På riktig tidspunkt.
  En stemme full av tørst purret:
  "Så la oss drikke til det."
  Jesuitten kalte en snurrende gutt blant skipets tjenere, høylytt kommandert.
  - Ta med oss en tønne chisher .
  Gutten, blinkende med bare hæler, plukket opp en stor container og dro den med vanskeligheter til lederne. Han falt nesten og snublet over brettet, men slavejenta klarte å ta tak i beholderen med den dyrebare væsken.
  Hyttegutten takket henne, og ble allerede slått i hælene med pinner da han sølte vinen. Og når en bambuslund passerer langs den nakne sålen til et barn, skriker du på toppen av lungene. Og så brenner føttene mine, og hvert skritt blir smertefullt i et par uker.
  Edward blunket til gutten og slaven, selv om de ikke så ham.
  Ja, her er selvfølgelig livet kjedelig, og du vil ikke kaste deg ut i en fantastisk eventyrverden på en spillkonsoll.
  Et par adelsmenn kastet seg over kannen og begynte å svelge med slik velbehag, som kameler som krysser Sahara-ørkenen uten vann. Da konspiratørene drakk, kjørte de gutten bort med skittent misbruk, belønnet ham med et sjenerøst spark i rumpa og pisket de bare, solbrune bena hans med en pisk. Vi gikk inn i hytta og satte oss ved bordet. Tilsynelatende hadde de fortsatt ikke nok tid til å plotte. Selv om de snakket stille, fikk den skarpørede speideren i korte bukser, Edik, opp hvert ord.
  Nå blir samtalen morsommere. - Begynte en jesuitt fra et annet univers. - Den trettende dragen mener at et slikt imperium som Harp ikke har rett til å eksistere. Den må deles mellom kontrabass og fløyte, og når det gjelder den gemene kjetterske Harmony Republic, er det snart tur.
  Her bemerket handelsmannen med rubiner:
  - Merkelig nok, men noen ganger er folk mye mer religiøse, med respekt for den allmektige Gud og hans tjenere. For eksempel betaler republikanerne oss tiende regelmessig!
  Jesuitten, presten med smaragdkjedet, knurret:
  - Men ikke mer enn det, og andre innbetalinger til statskassen til eldstebroren ble stoppet.
  Så tok partneren en ny slurk søt og krydret vin, spiste fett kjøtt dynket i sjokoladesaus. Den klissete saften av dyret rant nedover skjegget hans, takket være spesiell trening ble barfotgutten Ediks syn veldig skarpt, og han kunne se detaljene gjennom senmiddelalderens gjørmete, skjeve glass. Så sa han tankefullt:
  - Ingenting, jeg tror det beste alternativet er å gjenopprette monarkiet der.- Et ulveglis og et vampyrglis. - I dette tilfellet blir det mer orden, og kirkens makt styrkes.
  Jesuitten skyndte seg å forsikre:
  - Vi har allerede en passende prins. Han er oppvokst ved klosteret, og er helt avhengig av oss.
  Latter som svar:
  "Det er flott, hva mer vil du ha?"
  En hvisking som et sus fra en slange:
  - Bestikke noen, og drepe noen.
  Konspiratøren med rubiner snuste dop fra en snusboks og hveste:
  Ett drap er bedre enn hundre forbannelser. Vi må handle, ikke utsette.
  - La oss drikke igjen for det faktum at bare vi konspirerer, og resten er viklet inn i dem!
  Drikkerne nippet til en imponerende sølvbeger. Vinen var dyr og veldig sterk, selv om den smakte godt. Brennrødt skummet det, som om blodet til en baby hadde blitt sølt på bølgene.
  - Kanskje vi skal synge, vi er lei av å snakke om politikk.
  Det var et sus:
  - Kom igjen, bare vær stille, ellers vekker vi hele skipet. Våre folk har arbeid å gjøre i morgen.
  Han slo i bordet med knyttneven, og vinen fløy på jakken hans og dekket den med skitne flekker:
  - Hva med folk? Verre enn en hund. Skal vi ta vare på dem?
  Og et sjofel fnis med en fløyte:
  - Men de er gode til å presse ut mynter. Spesielt hvis de føler og vet at du bryr deg om dem, enda mer i ord enn i handling.
  Det dukket opp slavepiker. Denne gangen hadde de på seg tynne truser, og med smale stoffremser på brystet. Deres nakne, olivenskinnede føtter, som ytret stille, fortryllende lyder, trampet på dekk. Og vinden blåste langt, lyst hår av rødt, gull, hvitt og brunt.
  De gikk inn i adelsmennene, klare til å tilfredsstille ethvert begjær hos de dignitærer.
  Til slutt hørtes sørgmodig sang;
  Det er ikke noe mer sikkert enn en mynt
  Hun skinner virkelig uten usannhet!
  Faktisk er dublonen verdens hersker,
  Hans støtte er et sterkt sverd og skjold!
  
  I den er de hedenske gudene skjult,
  Som solen, et strålende gyldent ansikt...
  Selv om det fortsatt er banditter-parasitter,
  Som satte i gang i sjelens forhandling!
  
  Mynt, dette er et idol og en erkeengel,
  Han er frelseren, ødeleggeren av alt.
  Uten gull forsvinner innleid damask,
  Uten penger vil ikke suksess komme i kamp!
  
  Men hva vil du, hjertets mann,
  På jakt etter å kjøpe udødelighet for deg ...
  Å grådig åpne døren til lykke,
  Å veve en tråd av århundrer av liv!
  
  Men kan en dubloon få det også?
  Er den gyldne sirkel i stand til å drømme?
  Slik at den gamle mannen med ljå ikke kommer med hilsener,
  Og han satte ikke et segl på pannen i likhuset!
  
  Selv om en mynt trenger mye lykke,
  For å gi oss mye synd!
  Men mennesket har ingen makt over lidenskap,
  Ham jenter, som hirse til en hane!
  
  Han ønsker å få mye fra magen,
  Spis fasaner, ananaspounds.
  Selv om du ikke kan spise til graven,
  Selv om du er ekstremt kul med penger!
  
  Og kisten, den koster til og med for mye,
  Fordi det har et sted for konger!
  Tross alt vil en engel tegne en null i skjemaet,
  Et slag i pannen og en stokk i hjernen!
  Konspiratørenes tunger ble stadig mer sammenfiltret, og etter nok et glass ble den langvarige basaren til slutt stille.
  De siste setningene viste seg å være:
  "Du hørte at det var et mytteri i Jack London, ledet av to, eller rettere sagt, tre vakre kvinner.
  Presten med smaragdene fniste og knurret:
  - Når de blir tatt vil soldatene ha en stor glede, de vil bli revet i stykker og kuttet i bånd!
  Kjøpmannen med rubiner gryntet og hikste:
  - Jeg hadde ikke noe imot å delta i jakten selv.
  rapet med vanskeligheter , kvalt ut:
  - Her på kysten er det et elegant bordell, i morgen tar vi om bord enda hetere og mer temperamentsfulle tisper.
  - Ikke dumt, men hvorfor ikke nå. Jeg har et ønske. Hei, kall meg prostituerte. Hvor er natten, blanke feer? - Den fulle adelsmannen, slapp lenken, stammet høyt og falt av beina.
  - Måtte den allmektige sende deg en god drøm. - Sa en edel prest, snuste fra en nøktern ampulle. Han ble stående en stund, kom til fornuft, så krysset han seg med skjelvende hånd, og gikk så med en stokkende gang til hytta hans.
  Slavinnene holdt ham i armene. Men tilsynelatende, etter å ha sortert ut alkohol, var presten allerede ute av stand til noe.
  Og jentene her er så vakre, og hvilke behagelige lukter fra røkelse og slanke, atletiske kropper av det vakre kjønn.
  Samtalen, overhørt av speideren Osetrov, var full av mye hemmelig informasjon, sannsynligvis svært verdifull for noen, men det var liten mening for den unge speideren selv. Til slutt, om harpekongen er forgiftet eller ikke, gjør det liten forskjell for dem. Og krigen, tvert imot, er til fordel for filibuster, mer bytte, fiendens krigsskip er mindre opptatt med deg. Når det gjelder den eldste broren, er korsærene som regel overtroiske, men samtidig er de ikke troende, og noen ganger er de klare til å rane presten inn til beinet. Eduard Osetrov selv ba aldri, og med sin mors melk tok han inn i seg selv at alle religioner er et bedrag, og det er ingen guder. Eller, som de også sier, Gud, som er treenigheten. Og hvordan er det, det er tre guder og samtidig én? Det skjer ikke sånn! Hvis moren trodde på noe, foretrakk hun å ikke spre seg med barna, og Alice trodde at det fantes en slags makt i himmelen, om enn ikke bibelsk. Opprøret er selvfølgelig interessant, men Edward trodde langt fra at det var arrangert av en så vanligvis rolig og godmodig søsterbror i romvåpen. Denne tanken virket for vill og utrolig, selv om mye kunne endret seg på åtte år. Spesielt i en krig! En pirat, og Eduard er utvilsomt en pirat, men dette er en jævla greie.
  - De rike fniset til det ytterste! - Å trampe barfoten på eiken. - De fattige sulter, det er derfor det bryter ut opptøyer. Det er egentlig ikke min sak. hvisket terminatorgutten. "Vi må tenke på hva vi skal gjøre med denne splinten.
  Blikket hans falt på den uferdige fatet. En svarthåret gutt som lignet veldig på ham løp bort til ham og snakket lavt.
  - Onkler er ganske skrudd sammen. Ingen ser, jeg skal prøve deres " vin ". Gutten bøyde seg og tok en slurk av den søte drinken. Så sugde han og drakk mer, guttens hode brølte, og han vaklet bort til byssa.
  - Og hva om vi kommer inn på pulverlageret og sprenger tønnene der. I dette tilfellet vil denne hulken brenne og synke. - den lumske Edward skjønte det. "Jeg vil.
  Men så husket gutten at det var vakre slaver på skipet, og de kunne dø. Vel, greit, han har på pekefingeren en liten, i form av en sølvskinnende slange, en så beskjeden og umerkelig ring ved første øyekast. Men han er i stand til å flytte individer av det motsatte kjønn over korte avstander. Så det er en sjanse for at jentene blir reddet.
  Gutten tok tak i en lommelykt og smurte ansiktet og håret med harpiks, og gikk inn i skipsdypet, samtidig satte han sitt elegante elitesverd i sprekken, i frykt for at han ville forråde ham med sitt glans. Avgjørelsen er kontroversiell, men det er ikke noe valg. Det var tett inne i karet, og det luktet ikke særlig godt. Selvfølgelig skilte ikke sjømennene seg i renslighet, og de lettet hvor som helst. Men han som kjente gruvene, hvor nakne, barberte gutter jobbet hardt i lenker og fikk slag med pisk for det minste ledd, eller etter å ha bremset arbeidet litt, viste det seg å være en spiongutt, ikke en av de kresne. . I gruva ble for eksempel nøden løst rett i sprekkene, og til og med faklene røk. Ja, og guttene lenket sammen, svette i årevis, vasker seg ikke, så det var virkelig helvete. Og her, bare et vanlig hull for senmiddelalderen.
  Mens han gikk, ble gutten hans med magre muskler, en gymnastgutt, kalt ut.
  - Mane, gi oss litt rom. - Den fulle sjømannen mumlet.
  Bøyd seg, hoppet Edik opp til tønnen, og famlet klønete etter kranen, helt i en kanne. Kranen var rusten og rullet ekstremt tett. Som et anker fanget på tang.
  Du har rotet for lenge, din ekle gutt. - Speideren Osetrov fikk en kraftig smell i bakhodet. - Vel, gå av djevelen, de har ikke gitt det ennå.
  Den falske hyttegutten la i full fart. Det er bra at han blir forvekslet med en annen. Pulverdepoter er alltid plassert på en slik måte at sannsynligheten for at et utilsiktet skudd blir truffet er minimal. Det vil si på bunnen og i midten av skipet, rett under stormasten, og selv i dette lineære skipet legger de et ark av bronse på toppen for styrke og pålitelighet. Det er her han bør klatre. Barfotgutten Edik begynte å gå ned, trinnene var glatte, og lukten ble sterkere. Underveis kom han over sjømenn et par ganger, de ropte på ham og tvang ham til å utføre et eller annet lille oppdrag. Den unge krigeren utførte oppdragene villig og raskt; i mørket var det umulig å skille ham og den lokale gutten, spesielt siden den virkelige Mane mest sannsynlig sov. Det er slik spionasje noen ganger kommer potensielle ofre til gode. Verden er som alltid full av paradokser. Det er imidlertid derfor det er verden av levende mennesker. Av begeistring svettet krigergutten Edward kraftig og begynte å skinne i lyset fra fakkelen.
  - Du må kontrollere nervene, ellers, hva slags pirat er jeg? - sa han til seg selv.
  Endelig er en tung eikedør med en diger lås synlig. Her stoppet Osetrov, uten å vite hva han skulle gjøre videre. I det øyeblikket ble han oppringt igjen.
  En veldig feit mann med en lang kniv kalte ham over. Og med en ekstremt ekkel, hes stemme kaklet:
  - Du henger rundt i lasterommet, rens støvlene mine.
  Svett Edward løp bort til ham, flammene lyste opp det skitne ansiktet hans, så, heldigvis, ga den tykke mannen ham et mer oppmerksomt blikk. Gutten hadde et veldig vakkert ansikt av natur, og kroppen hans, og det vakre ansiktet til en engel, er det veldig vanskelig å forveksle med noen.
  - Du er ikke Mane! - Og et hysterisk, men stille gråt på grunn av drikking. "Ah, ekkel spion, fortell meg, hvem er du?"
  I stedet for å svare, slo Eduard fienden med håndflaten i halsen. Han viftet med kniven som svar, og den unge mannen unngikk så vidt et slag som gled gjennom ribbeina. Lett svie, og ubehagelig kløe fra bunnen av.
  - Her er udyret. - Sturgeon Warrior, snappet opp hånden hans, vridde kniven og kjørte den inn i magen opp til skaftet. Den tjukke mannen skrek, og seige fingre gravde seg inn i halsen hans og kvalt et skrik.
  Gutten kvalte fienden med all raseri, og følte seg fornøyd med hvordan fiendens motstand faller, og hvordan han synker. Da den tykke mannen endelig ble et lik, kastet den formidable gutten Edward ham fra seg. Nå, og han forsto dette tydelig, må han skynde seg, ellers vil de slå alarm når de oppdager forsvinningen til en viktig sjømann, eller rettere sagt, til og med en sjøoffiser. Låsen beveget seg imidlertid ikke, og gutten hadde ennå ikke ferdighetene til en innbruddstyv, i alle fall slike primitive låser (som ikke kan sies om elektroniske koder), ved å bruke en kniv forgjeves. Den ble kjedelig og brakk.
  Her løp flere jenter med et minimum av klær, men med maksimal sjarm, over dekk og trampet med bare føtter.
  Hun la sine bare såler i støvet veldig grasiøse, som en skisse av Leonardo Da Vinci, spor.
  - Det er stygt, hvordan kan jeg åpne låsen nå. Kanskje sette fyr på døren? Edward satte på fakkelen. Massivtre brant dårlig, dessuten var det jernsmidd på toppen. Den unge sabotøren innså snart den fullstendige nytteløsheten ved en slik sti, og begynte å varme opp slottet. Oljen i den tok fyr og luktet sterkt.
  - Det stinker som brent gjødsel. - Rasende unggutt Eduard stakk en knust kniv inn i hullet, stakk dypere, litt rullende. Han husket en film om eldgamle tider - "Rusty Sword", der en tyv prøvde å åpne låsen til låven på lignende måte. Sant, nå fungerte ikke denne metoden.
  Det var et bråk, to vakter nærmet seg. De var fulle og hylte en usammenhengende sang. Den modige gutten Edward var ikke redd dem, men risikoen for at de skulle slå alarm var for stor. Derfor sprang han inn i mørket med en rask bevegelse av håndflaten og slokket fakkelen.
  "Søtt par" kom på døra. Den eldste i paret, en ganske massiv fighter, sa.
  - Og hvorfor i helvete beordret generalen oss til å sjekke sikkerheten på kruttlageret, det kommer ingen hit.
  - Ja, og slottet her er slik at djevelen selv vil brekke beinet. - mumlet den andre krigeren og gryntet umiddelbart. Og så stønnet han forvirret:
  - Se, noen ville åpne døren.
  Med etterpåklokskap er hvem som helst sterk, den unge krigeren Edward slo irritert i pannen, du må være så fraværende. I mellomtiden forsøkte vekteren å trekke kniven vekk. Den andre kvet, begynte å se seg rundt og vred på nakken i frykt:
  "Det er en spion på skipet, det er på tide å slå alarm."
  Det var ikke lenger mulig å nøle, ordet akselerert av en fjær, Edward hoppet ut av bakholdet og utførte et slag i et hopp.
  Han slo av all kraft med leggen på baksiden av hodet, til og med knirken av ødelagte ryggvirvler ble hørt. I det øyeblikket rykket den andre sjømannen og prøvde å trekke ut kniven, og se og se, låsen delte seg av seg selv.
  Før den siste motstanderen rakk å reise seg med åpen munn dumt, kjempet den veltrente unge krigeren Edward med både hender og føtter. Da de prøvde å ta ham, ga Osetrov ham et overkutt i kjeven, og deretter lagt til tinningen. Krigeren falt ned på gulvet.
  Flere vakre jenter, knapt dekket av tynne tøystrimler, tok gladelig og applauderte, og utbrøt i kor:
  Godt gjort, barbeint hyttegutt! Du er en helt!
  Den unge terminatoren hvisket lykkelig:
  - Nå må vi handle raskere!
  Etter å ha plukket lommene og funnet en flint, en nødvendig ting, fordi lykten som fyllikerne bar hadde sluknet, slo Sturgeon Warrior ut en gnist og tente fakkelen.
  - La oss nå begå sabotasje, som i en film om antikken, sprenger en pioner fascistene i luften. "Den unge krigeren rev en fille, dynket den med harpiks og laget en hjemmelaget veke. Så skar han ut et stykke av den største tønnen, fylte den og satte fyr på.
  - La englene i antiverden komme meg til unnsetning! - Øynene til den tidligere partisan undergrunnskjemper gnistret voldsomt. Jeg håper det er nok tid til å stikke av.
  Den solbrune muskuløse terminatorgutten Eduard tråkket mykt på tærne, lukket døren, hengte den tilbake og smekk låsen med en skarp bevegelse og skyndte seg opp trappen. Det så ut til at den dype atmosfæren presser på brystet og skyer hodet. Beina ble overraskende tunge. På veien ringte de ham et par ganger, og den store krigeren Eduard, som lignet så mye på en vanlig halvnaken barfotgutt, svarte med kvalt stemme:
  Generalen ringte meg raskt.
  Dette fungerte selvfølgelig feilfritt på de trangsynte krigerne, helt til en annen stemme spurte.
  - Og hvorfor trenger generalen deg?
  Den unge gutten Eduard, glitrende med de nakne, hardhårede hælene, svarte med et forhåndspreparert stempel:
  - Jeg har et presserende oppdrag, jeg må gå til dekk.
  -Nei, du skal tjene oss først. - Sjømannen ropte og tok ham i muskulaturen, om enn med en skarpt utstående beinskulder.
  Den unge krigeren, uten å tenke seg om to ganger, slo dyret på kneet, og utførte deretter et sveip. Han kollapset under den vennlige latteren, og den kvikke gutten Osetrov satte fart.
  Løpingen hans ble mer og mer desperat og krampaktig. De bare hælene til det evige terminatorbarnet blinket forbi. Her er endelig redningsdekket, han skynder seg til det velkjente gapet og prøver å finne sverdet sitt. Han er fraværende!
  Bare slavepiker, et sted åndelig synger noe med nattergaletrillene sine, veldig vakre stemmer. Og hva slags jenter de er, generelt søte utseende .. Med sin rene og glatte hud.
  Edward er imidlertid ikke opp til det - tross alt er hans legendariske og tapre sverd borte.
  Men dette er ikke et lett våpen, et slikt blad vil kutte noe metall. Edward stampet sint med den bare foten og hvisket med bleke lepper:
  Jeg forlater deg ikke, selv om jeg må dø.
  Den unge sabotøren kjente på rekkverket i rasende fart, så snublet en vaktpost over ham.
  Et høyt rop fulgte:
  - Hva gjør du her?
  - Generalen beordret å finne den tapte medaljen med et diamanthjerte! - Det var en snarrådig evig gutt Osetrov. Med vanskeligheter med å holde seg tilbake, for ikke umiddelbart å kutte de harde, som tuppen av et brekkjern, bare hæler i pannen.
  Han ble til og med kvalt av glede:
  - Det stemmer, så la oss spise sammen.
  Krigeren skyndte seg til dekk og begynte å kjenne på brettene, det virket på Edwards unge kropp at tiden fløy, og målte raskt ut de siste sekundene for ham. Et sus av tanker ble avbrutt av et utrop.
  - Se hva jeg fant. - Ja, noen ganger skjer det, hvem som helst er heldige, men ikke du. Selv om flaks er et relativt begrep. Jagerflyen trakk et svakt skinnende sverd.
  - Klasse! La meg vise deg trikset. - Sa den evige terminatorgutten, og med et søtt smil skar han høyre hånd inn i solar plexus med fingrene, ved å bruke "Tiger Claw"-teknikken. Så kjente hånden den kjente lettheten til et sverd. Med en løpende start hoppet den unge og uovervinnelige krigeren over bord.
  Slavinner, stemplet sine bare, meislede, grasiøse, som seg hør og bør, føtter av det vakre kjønn, som ikke kjente sko, sang;
  Du er vårt store idol
  Boy warrior light...
  Erobre hele verden -
  Vær kjærlighetssang!
  Nesten umiddelbart var det en enorm eksplosjon, skipet delte seg i to deler, og rykende stokker spredte seg i alle retninger. En av dem traff gutten Eduard veldig smertefullt på de solbrune bare skuldrene, og ildsjelen brant litt på de bare føttene hans, et fragment traff den grove sålen til hyttegutten. Selv om han var lamslått, ble ikke fremgangen hans redusert, han fløt på autopilot.
  Og selvfølgelig glemte han ikke å gni ringen og si en kort spell.
  En magisk virvelvind tok og plukket opp slavepikene. Og han overførte dem til et trygt sted fra det sprengte skipet i et eventyrland. Og de havnet i havn. En hel avdeling av vakre jenter med ulik grad av nakenhet. Og bare en av dem hadde sandaler brodert med perler. Og det er fordi hun ikke var helt en slave.
  Jentene tok det i kor og sang:
  Men pulseringen av hjertet og venene,
  Tårer av våre barn, mødre ...
  De sier at vi ønsker forandring
  Kast åket av slavelenker!
  Krigergutten sang tilbake til dem:
  Jordens sønn vil svare, nei,
  Jeg vil aldri bli en slave...
  Jeg tror at friheten vil blomstre,
  Solen vil lege et gnagende sår!
  
  For det store fedrelandet i kamp,
  Guttens hjerte kaller deg...
  Reis deg tapper ridder om morgenen
  Mørket vil forsvinne, mairosene vil blomstre!
  Tigerhaier begynte igjen å forfølge gutten som hadde begått sabotasje.
  Den unge krigeren Edward viftet berømt med sverdet, selv om hans forslåtte skulder gjorde uutholdelig vondt. Her svømte et av rovdyrene for nærme, og ble kuttet, hvoretter hennes egne følgesvenner angrep henne.
  Og de begynte å plage varene sine og bokstavelig talt rive dem i stykker. Og bølgene ble malt i fargen på en rubinsolnedgang.
  -Dere haier har ingen følelse av solidaritet. I stedet for å støtte en fallen kamerat, gjør du slutt på ham. - Den unge krigeren la ironisk til. -Hvor har samvittigheten din blitt av?
  Haiene sutret noe uforståelig som svar, bare en av dem med lilla striper og ingen horn sa plutselig:
  - Hvem er du, unge, til å bestride millioner av år med evolusjon.
  Av overraskelse slapp den evige gutten Eduard nesten sverdet sitt, men heldigvis, takket være en fenomenal reaksjon, klarte han å avskjære det dyrebare trofeet med sine smidige, bare tær, som en ape.
  Den unge krigeren spurte:
  -Snakker du?
  Haien humret ironisk:
  - Og hva tror du, bare folk er i stand til dette. Her er det svindlet ditt, ikke uten grunn fornekter de fleste av dere evolusjon, og tilskriver dere selv en guddommelig opprinnelse. - Og havets hovedrovdyr klikket sint med halen på vannet.
  Gutten svarte logisk:
  - Jeg er ikke majoriteten, og spesielt tror jeg at vi en gang var tankeløse aper. Men så klarte de å reise seg. - En tøff kriger stakk av. - Tusenårene vil gå, og vi vil nå slike høyder at selv de mest vågale science fiction-forfattere ikke drømmer om!
  Haien, som fortsatte å følge Edward på en viss avstand, bemerket skeptisk:
  "Du er fortsatt overmodig, mann. Du forventer å oppnå ved hjelp av fornuften det andre verdsetter håpet om å oppnå på bekostning av guddommelig nåde.
  Gutten, som prøvde å legge til et trekk, spesielt siden kuttene som følge av eksplosjonen var ekkelt kløende, ble overrasket igjen:
  - Og hvordan vet du om dette, for du kommer ikke opp av havet.
  Shark sa bevisst:
  - Noen av oss har en medfødt evne til å absorbere informasjon fra hjernen til de som har blitt spist. Så jeg kom over en ekstremt belest biskop. Du også, selv om du er ung, men beholder mye kunnskap i deg selv. Nå vil du være min frokost eller middag, avhengig av hva du foretrekker.
  - Bare prøv! - Kvikk som en kobra, Edward, som fanget den møtende bevegelsen, viftet med sverdet og hugget mot den nærmeste haien, som stormet mot ham.
  Slaget traff henne og kuttet øyet, hjernen og hornet. Og igjen, rovdyrene, i stedet for å fly alle sammen på sin lovbryter, klamret seg til den krampaktige kroppen.
  - Nei, du vil aldri smake på hjernen min. - Sa, med vanskeligheter med å holde latteren tilbake, så haier veldig dumme ut, lille gutt. "Men hvis du vil, svøm nærmere. - Den unge krigeren lagde et skinn av en fiken med bare tærne.
  Sjøraneren, fryktet å angripe seg selv, hveste aggressivt:
  - Nå vil de gjøre deg ferdig. - Tilsynelatende ikke for ressurssterk til å banne, presset ut. - Din dumme lille drittunge.
  Rovfisk, etter å ha avsluttet med partneren sin, sprang igjen etter den unge mannen. De prøvde å angripe ham fra alle kanter, men fingernem, trente i hemmelig kamp, inkludert med kalde våpen, dykket den evige gutten Edward og rev opp den ene magen, den andre kuttet av halen. Haier, som dårlige, mistet interessen for ham en stund og gnagde på seg selv.
  - Du, ser jeg, kontrollerer ikke søstrene dine. - Gledelig bemerket den uovervinnelige gutten Edward. Hvorfor er de så primitive? Og de dør i stillhet, som partisaner under avhør?
  Hovedhaien svarte ærlig:
  "Folk som meg er sjeldne. Og resten er et berg av dumme muskler som bekreftes av instinkter: avslutt de sårede - sterkere enn mine ordre.
  Den kvikke gutten Eduard veide sverdet og tenkte hvorfor ikke kaste det på denne vågehvalen. Riktignok var det en risiko for å savne og miste et praktfullt våpen. Som om han gjettet intensjonene hans, økte den intelligente haien tempoet og begynte å bevege seg bort fra den unge jagerflyen.
  - Og du, ser jeg, ble redd. - Den grusomme krigeren fniste og så ut som en gutt, Edward. - Kan du ringe gjengen din tilbake?
  Den finnede vixen hvisket giftig:
  Ikke tell, du vil ikke ha mange sjanser til å overleve.
  Haiene prøvde igjen å rive den fra hverandre, berørte den et par ganger, spesielt kuttet benet med tennene, nesten gnagde av fingrene på hånden, slo et par smertefulle slag med hornene på kroppen, tilsynelatende. bryte et par ribbein. Men et godt dusin av dem ble selv drept. Korte pauser mens de avsluttet kameratene tillot ham å omgruppere seg. De ventet allerede på ham på skipet, skytteren, en tidligere straffedømt med krøllete hår og skjev nese. Sammen med ham, en heroisk kvinne som så ut som en svart kvinne, skjøt de fra den minste kanonen. Ikke rart at han hadde et negerrykte som en uovertruffen skytter, ballen traff haien nøyaktig, og rev den fra hverandre.
  - Bu - boo ! - Sa, og blottet tenner, den unge krigeren Edward. - Det er synd at det ikke er stripete. Nå skal hun huske meg, hun skal ta hevn. - Han kjørte håndkanten langs halsen og la til. - Først nå vil hevnen på henne, spesifikt, komme ut og ikke bare sidelengs!
  Den unge krigeren, som klamret seg fast med hendene og bare tær på kvikke føtter, som selv en sjimpanse ville misunne, klatret raskt opp på dekk, han var så spent at han ikke følte seg sliten. Kaptein Kavarnava var den første som løp ut for å møte ham:
  - Vel, gutten min, hvordan gikk rekognoseringen?
  Den unge krigeren svarte med entusiasme:
  - Flott, jeg kan skissere på et blad hvor alle batteriene og utpostene deres er plassert. Jeg tror vi har en sjanse til et vellykket angrep.
  Kavarnava støttet ham i denne bestrebelsen:
  - Jeg antar det samme. - Og den enorme piraten gned seg i skjegget med en dolk. - Angrepsplanen forblir den samme?
  - Ja! Gjorde jeg den eneste justeringen selv? - En smilende Edward sa stolt.
  - Hvilken? spurte Kavarnava.
  Gutten svarte muntert:
  - I havnen lå det blant annet et hundre og tjue kanons slagskip, et av de kraftigste skipene til Contrabass.
  - Det er sånn, men mot en slik styrke skal vi ikke trekke, vi må utsette angrepet. - Redd mumlet Kavarnava.
  Den unge krigeren korrigerte sarkastisk:
  - Jeg sa at jeg var det.
  Piratkapteinen mumlet håpefullt:
  - Så han dro?
  Terminatorgutten blunket lurt:
  - Du kan si det, gikk til helvete til bunns.
  Kavarnava ble overrasket:
  - Druknet deg selv?
  Den unge krigeren Edward anså det ikke som nødvendig å skjule noe:
  - Nei, jeg hjalp ham litt. Kruttlageret ble satt i brann, og hvordan det eksploderte, hørte du ikke?
  Kavarnava brøt også ut i latter:
  - Vi trodde det var torden. - Jeg ble bedre med en gang. - Den svarte kvinnehelten og andre fra øvre dekk så imidlertid brannen. Kapteinen ble overrasket. - Så du gjorde det?
  Gutten Edward gliste og støttet sidene på nevene:
  - Ja jeg! Jeg hadde ikke noe annet valg. Ellers ville vi alle blitt senket, eller vi måtte forlate dette eventyret.
  Kavarnava utbrøt med et tankeangrep:
  - Ja, du er bare en helt. Vi må belønne deg, men vi, kystbrorskapet, har ikke ordre og kors. Kanskje din bragd vil bli tatt i betraktning når du deler byttet.
  Flere muskuløse piratjenter som sto bak ham, slanke, svarte, men samtidig lyshårede, utbrøt i kor:
  - Ikke sant!
  Terminatorgutten Edward snurret gledelig, som et helikopter med en propell, et skarpt sverd over det lyse hodet sitt:
  - Dette blir rettferdig, selv om rikdom ikke er særlig interessant for meg.
  Du vil ikke forstå hva som er mer i dette, oppriktig overbevisning eller bravader.
  Kavarnava svarte kraftig:
  - Det er fordi du fortsatt er for ung. Da jeg var på din alder, drømte jeg også mer om eventyr enn om penger. Nå skal vi diskutere de siste detaljene med våre offiserer.
  
  GULLIVER I SLAVE
  KOMMENTAR
  Gulliver, som nå er en gutt, blir tvunget til å snu rattet til Conan . Og den vakre viscountesse-jenta pisker ham med en pisk. Dette er nå den usunnelsesverdige skjebnen til den legendariske reisende.
  . KAPITTEL 1
  Gutten Gulliver ble skilt fra de andre sjømennene. De som også ble barn ble sendt til en egen brakke, hvor de skulle tildeles ulike harde jobber. Og de evige guttene måtte bære kurver fylt med stein i bruddene nakne og barbeinte, og hogge steiner med slegger og hakker.
  Slik er skjebnen til slaver. Men Gulliver var litt heldig. Viscountinnen beordret imidlertid at han skulle festes til hjulet og fikk ham til å snu kvernsteinen, der korn ble malt til mel. Arbeidet er hardt, men i solen. Og de etterlot deg i det minste badebukser. Andre gutter er i bruddene og helt nakne for økonomiens skyld, og noen ganger ser de ikke solen på flere måneder, blir slått med pinner og pisk, bærer lenker og sover på steiner. Dessuten lukter de stanken i gruvene fra forskjellige avføringer og røykfylte fakler.
  Og slik jobber Gulliver fortsatt i sol og frisk luft. Og viscountesse-jenta går ved siden av ham. Av og til slår han guttens nakne rygg med en pisk og spør med et glis:
  - Vel, hvordan? Denne gangen er du glad!
  Gulliver bemerket filosofisk:
  Mennesket frier, men Gud disponerer!
  Jenta stampet med bare føtter og sa:
  - Demagogi! Selv om du har gjenvunnet ungdommen din og er tilbake i barndommen, og det er flott!
  I kroppen til en gutt på tolv år føler du deg virkelig veldig frisk og munter.
  Selv om de bare føttene dine gjennomborer skarpe steiner, er de så herdet, og gutten er så hard at du bare kjenner en behagelig kil.
  Og han føler seg nesten aldri sliten.
  Så jenta vil prate med ham. Hva annet kunne hun gjøre? Verken TV, eller radio, enn si spill og Internett, er oppfunnet, så det er ingenting og ingen å underholde.
  Viscountessen spurte med et smil:
  - Og da du var i kjempenes rike, følte du deg ikke flau over din lille vekst?
  Gulliver sa:
  - For en enkel person er jeg ikke liten. Og til og med over gjennomsnittlig høyde. Men for å være ærlig, selvfølgelig, hvis til og med en liten jente er mye større enn deg, er det flaut!
  Som svar, en latter. Så traff pisken gutten ganske smertefullt på den nakne, muskuløse ryggen.
  Gulliver gikk opp. Likevel er det selvfølgelig godt å være evig ung, men når man er slave er det ikke spesielt hyggelig. Men for andre sjømenn som har blitt barn, er det enda vanskeligere. Og du skal selvfølgelig ikke anta at du er den mest uheldige ungen i verden. Her skinner solen, en naken, muskuløs kropp blåser en behagelig, frisk bris. Og hva med guttene i de stinkende gruvene, der de lider av overarbeid?
  Gulliver spurte en jente fra en adelig familie:
  Hvorfor auksjonerte de oss ikke?
  Viscountessen svarte med et smil:
  - En ny gruveutvidelsesplan har kommet og det er et akutt behov for arbeidskraft. Når gruven er oppbrukt. Kanskje de blir lagt ut på auksjon. Hvorfor vil du stå naken på podiet og kjenne på hendene til gutter og jenter som vil kjenne på kroppen din og stikke fingrene i munnen din?
  Gulliver følte seg avsky og sa ingenting. Og viscountinnen slo ham igjen
  piske. Det er en rød stripe på baksiden.
  Jenta stampet barfoten. Hun så komisk ut - en luksuriøs kjole og bare føtter, som en slave eller en vanlige.
  Imidlertid tvitret hun:
  - Du er bare min greie! Og vær glad for at jeg er din elskerinne! Ellers kan jeg selge deg til orkene! Og dette blir mye verre!
  Gutten Gulliver ble overrasket:
  - Finnes det faktisk orker?
  Jenta nikket samtykkende på hodet:
  - Absolutt! Hva visste du ikke?
  Den tidligere kapteinen som ble barn svarte oppriktig:
  - Jeg trodde de bare var fabelaktige skapninger!
  Viscountessen lo og svarte:
  - Vel, vi har alle et slags eventyr! Og da er det ikke mer å ta av og ikke å legge til!
  Gulliver sang:
  Jeg tror med et eventyr , folk sier ikke farvel,
  Og de vil forbli sanne venner for alltid!
  Jenta tok det for femtende gang og lo. Selv om det ikke er anstendig å le hele tiden.
  Gulliver var stille for nå. Han husket at det var skummelt å være blant kjemper. Selv en katt er farlig for deg, men hvordan en ape nesten drepte ham. Så da hadde han problemer. Selv om han hadde tak over hodet og var velnært og i luksuriøse, om enn tykke, klær.
  Men spesielt blant giganter er det ubehagelig å ikke ha en kvinne ved siden av deg. Riktignok er han i kroppen til et barn, og det ser ikke ut til å være noe spesielt ønske. Men fortsatt kjedelig...
  Gulliver begynte å synge sin romantikk;
  Over avgrunnen på terskelen til helvete-paradis,
  Jeg ønsker å motta barmhjertighet fra Gud!
  Jeg vil vende meg til ham, brennende av min sjel,
  Spørsmål: dø eller lev!
  
  Et lynnedslag viste ondskap,
  Den viljen til avkom av svarte tanker!
  Og hat som river mitt hjerte,
  Hva rører mitt opprørske sinn!
  
  Jeg kan være stolt av min elskede
  Bli kvitt bøddelen av lenker!
  La de hellige glede seg i ansiktets tempel,
  Jeg vil dedikere en bønn av forferdelige dager til dem!
  
  Jeg trenger ikke noen andres storhet,
  Jeg flettet krøllene til kjæresten min!
  Vi går til grunne for den Allmektige, bare to,
  Erkeengelen løftet sverdet, metallet blinket!
  
  Jeg sa til jenta: vi skal være sammen,
  Lev lykkelig alle sine dager under solen!
  Og å beskytte skjønnhet er et spørsmål om ære,
  Slik at stjernen ikke går ut i evigheten!
  
  Så kjenn duftene til himmelske boder,
  Jeg kan ikke erstatte et søtt kyss!
  I armene til fantastiske vidunderlige kjærtegn,
  Og jeg bryr meg ikke om livets stormer!
  Gulliver sang en god sang. Og munter og munter på samme tid.
  Og mens han sang, var orkene virkelig engasjert i ran. Spesielt torturerte de en fanget gutt, med tanke på hvor markisen de Sade hadde gått.
  Det var ekstremt vanskelig for orkene å fange denne krigeren og trollmannen på samme tid.
  Gutten så rundt tolv år gammel ut, selv om alle i denne verden ser ut som barn, uansett alder, begynte de til å begynne med å piske ham ved å binde ham til geiter.
  Gutten stønnet lavt og knep sammen leppene. Men jeg ville ikke gi bort noe.
  De slo ham lenge, helt til guttens lyse hode svaiet og falt på siden.
  Orken sprutet isvann fra en bøtte i ansiktet hans. Og den unge krigeren kom til fornuft.
  Orken knurret:
  - Snakk!
  Gutten hvisket som svar, og fikk knapt pusten:
  - Jeg vil ikke si!
  Bøddelen slo gutten igjen. Han grøsset.
  Den eldste orken sa:
  - Vi burde steke hælene hans med ild!
  Orkene er ganske gryntet!
  Og så gikk en av dem opp til peisen og satte fyr på fakkelen. Gutten, nesten naken og skjært over det hele med pisken, så ynkelig og rørende ut. De nakne, runde hælene hans stakk ut og så hjelpeløse og rosa ut, som et barns.
  Ilden, med sin rovtunge, slikket kjøttetende barnets såle. Og gutten hvordan han skal skrike, av helvetes smerte. Og flammen brant føttene til gutten smertefullt.
  Det evige barnet brølte og rykket febrilsk, men tauene var veldig sterke.
  Og orkene lo vilt av guttens smerte. Og det luktet veldig appetittvekkende, som en grillfest.
  Gulliver så heldigvis ikke dette. Ellers hadde jeg virkelig brølt av irritasjon.
  Viscountessen pisket gutten igjen med en pisk og spurte:
  - Har du noen gang ønsket å bli minst en gang i livet ditt like allmektig som Gud?
  Guttekapteinen nikket.
  - Noen ganger ville jeg ... Selv om du noen ganger tenker, hva kan gjøres for at folk skal gjøre dem fornøyde med deg?
  Jenta sa:
  - Gjør for eksempel alle slike mennesker om til barn!
  Gulliver ristet på hodet.
  - Å bli for eksempel tjue år gamle gutter og jenter, tror jeg nesten alle vil godta. Men når det gjelder barn, er jeg i tvil! Tross alt, i et barns kropp kan du ikke nyte å elske!
  Viscountessen fniste og bemerket:
  - Vel, vi er liksom ikke så veldig opprørte over dette. Vi har barn brakt av en drage. Og det løser alle problemer! Selvfølgelig er det en viss frykt for døden. Folk tror på en udødelig sjel, men ingen har bevist dens eksistens! Og dere også!
  Gulliver trakk på skuldrene og sa:
  - Det finnes kristne som ikke tror på en udødelig sjel. De forstår bokstavelig talt ordene: sjelen som synder, la den dø. Selv om bibelen sier at mennesker allerede er døde i Guds øyne!
  Jenta fniste og svarte:
  - Et kålhode! Mer presist kan man krangle om religion i svært lang tid og uten mening.
  Du bør synge noe morsomt!
  Gulliver tok og sang;
  Det er ingen bagateller i utformingen av underverdenen,
  Enhver unnskyldning for djevelen er som en krok.
  Hvis det ikke er nåde i Herrens verden,
  Det betyr at infernobassenget ikke er langt unna!
  
  Tross alt er ondskapen så glad i verden,
  Som øyer uten et godt kompass...
  Selv om tapperhetens heltemot synges -
  Faktisk er universets konge Satan!
  
  Det grusomme i denne verden lykkes,
  Den som ikke kjenner medlidenhet er kongen!
  Det er feller under palmetreet selv i paradis,
  Hvor er det gode? Hans ubetydelige null!
  
  Enhver tro kan bli ødelagt
  Enhver herlighet lukter, kjenn løkken ...
  Reptiler hveser snikende i sandkassen -
  Og jeg vil lyse opp verden med en drøm!
  
  Streb etter lyset, men sveve i mørket,
  Jakt for å gi, men tom lomme!
  Hvis du ikke vil leve som en elendig papegøye,
  Gå til ondskap, list og bedrag!
  
  Det er ekkelt selv å leve under et lag med slim,
  Hvor uten takstøtte - ikke et skritt!
  Sjeler suser som en falk i det høye,
  Men kjødet er i sumpen, sverdet skinner fienden!
  
  Hvordan gikk det til at lykken bleknet?
  Og hvorfor regjere ondskap overalt?
  Har ikke Gud nok makt?
  Slik at alle alltid er flinke?
  
  Tross alt ble ikke mennesket skapt av en fanatiker,
  Tross alt, i hvert hjerte er det en kilde av kjærlighet ...
  Hvorfor kjenner ikke folk grensene?
  Og lykke er kun bygget på blod?!
  
  Dessverre finner du ikke svaret selv.
  Så det har vært en forferdelig ting i verden siden århundret ...
  Og demonene gjør et forferdelig ansikt mot deg,
  Og det ser ut til at Herren har glemt folket!
  
  Men jeg tror ikke at ondskapen ikke er allmektig,
  Du trenger bare å knytte viljen din til en knyttneve!
  Da vil impulsen som fører til helvete forsvinne,
  Og det blir fred og harmoni mellom oss!
  Gulliver sang så vakkert og med følelse. Og sangen hans bør bemerkes som god.
  Orkene hadde i mellomtiden stekt hælene til gutten godt, men de hadde ikke oppnådd noe.
  Akk, dette er et stort problem.
  Så begynte de å torturere jenta. Hun ble først bundet til geiter, og slo på de bare hælene med en spinner.
  Jenta skrek i forferdelig smerte, stønnet, vridd, men ga fortsatt ikke nyttig informasjon.
  Torturen trakk litt ut... Da stokkene ikke fungerte, satte orkene fyr på bålet og luktet brennende igjen.
  Ja, dette er dårlige monstre og bødler.
  Og Gulliver tok i mellomtiden og sang, igjen en god sang;
  Fantasien slo inn
  Alt ble lyst, som i oktober!
  Og vi satte høygaffelen i sidene til den onde demonen,
  Og det blir så vakkert på jorden!
  
  Slike stjerner i universet vårt -
  Noen er rubiner og andre er diamanter!
  Vi samler inn hyllest fra de onde -
  Slaget er som en hammer og ikke mot øyenbrynet, men mot øyet!
  
  Utstillingsvinduer med kvasarer,
  Den strålende hippodromen glitrer!
  Det er gapende sår i min sjel -
  Det var som om det hadde vært en stor pogrom i det!
  
  De vil krølle seg som krøllene til en komet,
  Lammeglans - melkeveien skinner!
  O udødelige bedrifter synges,
  Må Dus forbli i herlighet for alltid!
  
  Hva kan en trist person gjøre?
  Bare la en tåre ut av blå øyne...
  Når alt rundt er grått, er det ekkelt,
  Når du forventer et tordenvær i juni med håp.
  
  Strekk uheldige lepper med et smil -
  Forstå at verden ikke er et bær i skogen.
  Jente med en gang, bare tennene mot deg,
  Det vil gjøre drømmen din til virkelighet!
  Her ble det slike morsomme sanger for både gutten og jenta.
  Viscountessen sa imidlertid med misnøye:
  - Nei! Sangene er flotte, selvfølgelig! Men la oss også ha bevingede ordtak, for tanker i livet!
  Og Gulliver tok den og begynte å snakke som en såret papegøye;
  En kvinnes nakne ben i tide vil sette enhver støvel i en kalosj!
  En mann som ofte ser på bare kvinnebein, sett deg ned i en kalosj!
  Barfot kvinnebein, kjører godt under hælen og sitter perfekt i en kalosj!
  En mann er klar til å snu vrangen ut for å rive av en jentes sko!
  En kvinnes nakne hæl vil snu enhver støvel ut og inn!
  En kvinnes bare fot vil snu enhver mann ut og inn, selv om han er den siste støvelen!
  Hvis du vil snu en mann på vrangen, ta av deg skoene, hvis du vil sette ham i en kalosj, utsett hælen din!
  Hvorfor er barndommen barbeint, fordi et bart kvinnebein får menn til å miste hodet, som om de var gutter!
  Ønsket om å se en kvinne naken får en mann til å snu innsiden ut!
  For å kle av en kvinne, må du først ta på skoene hennes!
  Etter å ha kledd av seg til rett tid, vil en forretningskvinne ta tre skinn av en mann!
  En kvinne som blir naken med tiden vil ikke bli en barbeint og grundig skodd mann!
  En barbeint kvinne vil sette støvler på en mann, og sette ham i kalosjer, og snu ham på vrangen og gjøre ham til den siste barbeint!
  En mann ligner på en gibbon, bare dessverre oftere i intelligens enn i potens!
  Mannen har staheten til et esel, ambisjonen til en løve, men i virkeligheten er han en geit!
  En mann for en kvinne er som et pyttsted for en ku, du kan ikke klare deg uten det, men det er ekkelt å nærme seg!
  Det som er vanlig mellom en mann og et toalett på et damerom - det faktum at kvinner bare bråker på menn!
  En kvinne er en utspekulert rev som kan sluke enhver løve som en kanin!
  En kvinne trenger en mann som en piskegutt, hvis han ikke slår en mann, vil det ikke være noe liv!
  En kvinne trenger menn som en grisehorn, bare en pels fra menn er dyrt!
  Ikke alt er gull som glitrer, ikke alt er en skatt som blender!
  Men en katt i stikk er fortsatt bedre enn en rev i en saueskinnsfrakk!
  Den sterkeste løven kan holdes i bånd av en utspekulert rev!
  Selv med styrken til en katt kan du beseire en løve med en revs list!
  For ikke å være en hakkespett, ikke tell kråkene!
  Det er lettere å få en kråke til å synge som en nattergal enn en politiker å oppfylle valgløfter!
  Å krangle med en politiker om at telle en kråke og være den siste hakkespetten!
  Reven har ikke de største hoggtenner blant dyr, men flest ofre blant mennesker!
  En ubuden gjest er verre enn en gris i en poke!
  Hvis du er smart med en tømmerstokk, vil du jobbe hardt som Papa Carlo, og du finner ikke den gyldne nøkkelen!
  Hvis du ikke vil studere som Pinocchio, vil du forbli en logg for livet!
  Hvis du er ressurssterk som Pinocchio, er ikke sinnet logget i det hele tatt!
  Sinnet er som en tømmerstokk, den som, som Pinocchio, løper til teateret i stedet for skolen!
  Begraver du gull i bakken, blir du borger av dårenes land!
  Hvis du begraver dine gyldne talenter, går du til grunne for en kobberpenning!
  Gylne fjell av sølvblanke taler er ikke verdt en krone!
  Hvis en politiker blåser i hodet, så går velgeren i vasken!
  En dyktig håndverker kan lage Pinocchio av tømmerstokker, men den som er svidd av sinnet, og med en gylden nøkkel, vil vandre inn i hengemyren!
  For at folket skal modnes til demokrati, trenger de frihetens sol, og i despotismens mørke vil de for alltid forbli politisk grønne!
  Kjære støvler, en kvinne miner med barfot!
  En politiker mobber ofte for å legge et åk på velgerne!
  En hanepolitiker knuser velgere som kyllinger!
  Politikeren drømmer om å ri på en hvit hest for å legge et åk på velgeren!
  Reven er liten med hoggtenner, og den som ønsker å svelge dem skjuler dem vanligvis!
  En politiker som snakker mye om menneskeheten er en typisk kannibal!
  Og en bjørn kan lulles med honningsøte taler!
  For en alkoholiker er bitter vodka søtere enn honning!
  En skredder vil lyve og ikke rødme, en politiker vil "rødme" og lyve!
  En kvinne, som har kastet av seg skoene, tar på seg en mann, til nivået av en tramp!
  Krig har ikke et kvinneansikt, men en fysiognomi som tiltrekker seg spenningssøkende!
  En kvinne er en due som biter i en hakkespettmann som en drage!
  En kvinne har alltid syv fredager i uken, og uten søndagsgave fra ekteskapelig gjeld har hun alltid fri!
  Gud er ikke allmektig i alt, han er maktesløs til å argumentere en kvinne!
  Selv om Gud er allmektig, er han ikke i stand til å holde kjeft på en kvinnes munn eller holde kjeft til en politiker!
  En politiker har ingen samvittighet, en kvinne har sans for proporsjoner, og en kvinnelig politiker har alle følelser uten mål!
  En kvinne er en blomst, tornet som en rose, men hennes søte duft tiltrekker geiter og droner!
  Velgeren faller inn i barndommen, og stemmer på de hatefulle gamle eikene med huler!
  En russisk soldat kan fås til å kollapse som en skrå tømmerstokk, men ikke legges på knærne, og få den til å riste som en osp!
  Hvis du ikke vil observere militær disiplin, vil du bøye ryggen som en fange!
  Det er mye skitt i vår verden, bare sjeldne prinser i det!
  Politikerens tunge er lang, men for å få til det han har tråkket - hendene er korte!
  Politikeren er rask til å love, treg til å oppfylle, ber om almisser og tilgivelse for bedrag!
  Når en kvinne ikke har nok sko, tar hun en mann barbeint på!
  En kvinne er først og fremst en rev som vil lasso en løve, men vanligvis blir esler fanget i lassoen hennes!
  En kvinne er en høne som elsker gullegg, og bringer bare tap til bæreren deres!
  En kvinne er en kylling, hun kan bare bringe gullegg til mannen som er en ekte rev!
  En ekte rev og en hane vil få deg til å legge gullegg!
  Klørne til en rev er ikke en løve, men hun vil rive av tre skinn fra dyrenes konge!
  Den som ikke er en rev i tankene, er ikke en løve!
  En revekvinne er i stand til å overbevise enhver mann om at han er en løve, og avler ham som et enkelt esel!
  En løvinne kvinne med bare et revesinn og en ulvs grep!
  Løven er ikke den som brøler, men den som river opp mye grønt!
  Når en politiker ikke er en rev, så blir tre skinn revet av ham og satt på kragen hans!
  Politikeren har vid rumpa å sitte på to stoler, men han har sjelevidden bare i ord!
  En tank penetreres av et skall med urankjerne, en politiker tar seg til toppen uten hjerte, men med gulllommebok!
  Med sine bare føtter kan en kvinne føre en milliardær inn i en slum av ruin til nivået av en tramp!
  Politikere elsker å sette sko på bare føtter til kvinner og velgere!
  Politikeren kler av kvinner og "tar på seg sko" for menn!
  Politikeren drømmer om å avsløre kvinners ben og sko menn for ørene!
  Politikere vil kle av kvinnen i sengen, og skodd mennene i nærheten av valgurnene!
  For en politiker er den bare foten til en jente å heve verdigheten, men rangeringen stiger, sko velgerne!
  Politikeren har bare kvinner hæler i hodet, og velgeren er en sløv støvel for ham!
  Politikeren elsker kvinner uten klær i det hele tatt og velgere som er fullt sko!
  En kvinne, som kaster av seg skoene i tide, vil kjøre en politiker under hælen, selv om han er en garvet støvel!
  En politiker som en kvinne er i stand til å kjøre under hælen med bare foten, dumme støvler!
  Elsker bare kvinnebein, men ikke vær en filtstøvel!
  Så stygge de bare bena til kvinner er, det er ekkelt å la dem kjøre deg under hælen!
  Beundre jentenes bare føtter, men ikke la dem ta på deg som en filtstøvel!
  Kvinners bare ben vil gjøre en politiker som er vant til å bruke sko til et komplett par filtstøvler!
  En kvinne som har kastet av seg skoene, er i stand til å sette på knærne, ikke bare en filtstøvel!
  Slaget fra en kvinne er sterkere når hun gir det ved å sparke av seg skoene!
  En politiker er en rund filtstøvel hvis han blir kjørt under hælen av kvinners bare føtter!
  Det er en slik styrke i de bare føttene til jentene at hun vil kjøre den mest erfarne støvelen under hælen og ta på seg de mest inkarnerte filtstøvlene!
  Dette er hvordan Gulliver laget sine bevingede ordtak.
  Jenta knirker:
  - Herlig! Dine ord er rett og slett super og hyper !
  Så stampet hun med den nakne, meislede foten.
  Orkene andre steder var dypt i tankene. Fanget gutt og jente gir ikke informasjon!
  Og samtidig var selv stokkene maktesløse. Og skåling av bare hæler løsnet ikke tungen.
  Så hva bør jeg gjøre? Orker er ikke særlig kreative i tortur. Vel, kanskje prøve å riste på stativet?
  Så orkene tydde til dette middelet. De tok gutten og vred hendene hans og løftet ham opp på stativet høyere. Gutten stønnet og hveste. Så ble han løslatt, og gutten kollapset. Og helt på overflaten strakk tauet seg og barnet skrek av helvetes smerte.
  Og orkene ler som griser grynter.
  Her er selskapet...
  Gulliver sang fortvilet;
  Mitt hjemland, universets mørke,
  En øks av helvetes krefter svevde over deg!
  Han ble plutselig allmektig - forferdelig Satan,
  strakte ut hånden over hele universet!
  
  Vi har ingen jord, bare en Tartarus -
  Dysterhet flammer av brennende, grusomt mørke!
  Jeg trodde bare en narr - ropte tull,
  Og nå er hele verden under hælen hans!
  
  Men livet til fedrelandet kan du ikke krysse,
  La oss vinne, horder og folkemengder!
  Tross alt er han en mektig alvebjørn,
  Führerens hode - han sier, jeg tar det ned!
  
  Hvor vanskelig det er for oss hvis fienden er mektig,
  Hvis han har et trekk i reserve...
  En vampyr brøler under månen fra skyene,
  Han vil legge oss under sagen på bekostning!
  
  Alvenes ånd er slik, ingen lenker å finne,
  Stivhet og kjærlighet i én sjel!
  Bedre ikke kjempe - du vil være målene,
  Og med ditt elskede paradis selv i en hytte!
  
  Verdens fremtid er hver demiurge,
  Kan du forme lykke i evigheter
  Men en banditt kom, til og med veldig kul,
  Og nå brenner drømmen som bek!
  
  Men det er håp, det har stor betydning,
  At Herren kommer - for å dømme Führeren!
  Du er veldig lett - en menneskelig tanke,
  Selv om noen ganger tynne, tråder av silketråd!
  
  Det blir en ny verden hvor alle er frie
  Hvor noen av oss er en fjellmann!
  Og forandringens tid kommer som et skaft,
  Kjør meg ut av årene, ditt instinkt er en tyv!
  . KAPITTEL nr. 2.
  Gulliver sang så interessant. Denne gutten som ikke er bestemt til å bli voksen. Men som viste at det ikke er ille å være barn. Selv om de bare føttene tråkker på skarpe småstein, skader det deg ikke, men kiler til og med.
  Jenta fniste og kvitret:
  - Og du er flink, og en veldig kul gutt! Så godt det må være å være barn!
  Gulliver sang med et gledelig smil:
  Fortelle
  dine drømmer,
  Del drømmene dine med meg...
  Vær deg selv
  Og åpen
  I barndommen, døren - til minner ...
  
  Ønsker
  Jeg tar deg med til hagen
  Der kirsebær blomstrer
  Og ordene dine vil ikke være overflødige der,
  Du ser -
  Vi har vokst opp
  Og glemte stedene hvor
  Pilene stryker oss med flettene sine...
  Husker du - du ville til verdensrommet?
  Og alle ønsket å bli kapteiner ...
  Alt dette er i oss -
  tidlig sommer, parker,
  Baller, sukkerspinn -
  Brors bursdag...
  Lykkegårdsnabo Anton -
  Hele dagen ved sjøen, klokken ni - hjemme ...
  Hvem stjal tiden min?
  Og rundt - alt ble plutselig grått ...
  Hvor ble det av brisen
  Sjøsand,
  Veranda med druer og det
  Kyss med et hagl av følelser -
  Jeg må tilbake!
  jeg vil bli
  Der det ikke er tårer
  Og hvor lo vi -
  Under en byge av sommertordenvær...
  
  Fortelle
  Dine drømmer
  Del drømmene dine med meg...
  Vær deg selv
  Og åpen
  Døren til barndommen er til minner...
  
  Jeg drømmer ofte om stillhet! ..
  Hun er en
  Vandrende i gårdene
  Fra minnet om de tapte!
  Og så virker det
  Hva er i veien selv
  Ikke i fem-etasjers bygninger umalt!
  Vi er eldre...
  Over på taket favner
  Disse drømmeslottene -
  Tårnene deres...
  Så ubehagelig nærmere
  Så kaldt med oss...
  Og drømmer
  Slutt å bli farget
  Og de lukter stål!
  Jeg skulle ønske jeg visste hvordan jeg skulle forlate dem...
  Hvor
  Å sitte ute øyelokkene våre?
  Hvor er disse eremitasjene ?
  Og hvor er vennen Misha?
  Og hvem er nå
  Snakk om Tsoi
  Og tinningen hans?
  Baller av sladder bestemødre
  Med strengposer
  Den udødelige "Kanskje" er vår,
  Kostyas skjorte er ikke utskiftbar,
  Fra Tyrkia
  hestehale floket med vitser,
  De første dragene
  Varebiler, gjerder...
  Føler påvente av et mirakel
  Prestasjonen hans er kald -
  fra et sted
  Fra haugen av det ukjente -
  Fra barndommen,
  La meg ta en titt!..
  Himmelen er blekkaktig
  Støvet fra stjernene kaller
  Ta flyturen
  Drømmenes mysterium
  Av fullstendig uunngåelighet
  Blandede følelser fra fortiden ...
  Og tiden vil neppe endre seg
  Disse flekkene av ambisjoner -
  Omfavn det enorme
  en fange
  Så ikke bli utenfor det -
  Forrædersk voksne
  Selvopptatt...
  Og det er derfor en mening -
  Leter etter mening...
  
  Fortelle
  dine drømmer,
  Del drømmene dine med meg...
  Vær deg selv
  Og åpen
  I barndommen, døren - til minner ...
  
  Fortelle
  dine drømmer,
  Del drømmene dine med meg...
  Vær deg selv
  Og åpen
  Døren til barndommen - til minner
  Gutten sang med glede, til tross for at han måtte skyve et tungt hjul som et esel. Og dette var hans seriøse og meget produktive arbeid.
  Viscountesse-jenta trampet den bare lille foten for femtende gang og kvitret:
  - Fabelaktig! Du spiser kjempegodt! Er Hermitage i London vakkert?
  Gulliver svarte med et smil og pustet ut de rosa, nydelige, barnslige kinnene:
  - I London er Hermitage den beste og rikeste i verden!
  Jenta fniste og slo gutten med pisken igjen med stor glede. Han hadde en hoven rød stripe på den nakne kroppen.
  Viscountessen spurte med et smil:
  - Liker du det?
  Gutten nikket og klynket.
  "Kanskje du ville synge bedre enn å slå et barn?!
  Jenta nikket, og igjen stemplet hennes nakne, solbrune, grasiøse fot:
  - Det er flott og jeg skal synge!
  Gulliver tvitret:
  - Syng en blomst, ikke skamm deg!
  Viscountinnen, som hoppet opp og ned, begynte å danse, synge;
  Jeg kjørte inn i barndommen
  Ikke følg meg.
  Jeg ser at alle her har det gøy, krig.
  bare for henne
  Bare for deg
  krig.
  Ingen plass for barn her
  For voksne - kjempe.
  Bli hos henne
  Ikke følg meg.
  bare for henne
  Bare for deg
  krig.
  Og det er bra der
  Der skal jeg sitte på potta.
  Og det er bra der
  Der skal jeg sitte på potta.
  
  Det er ikke behov for penger:
  Sirkus og slikkepinner
  Det er en melkestrand
  Hester ved slipset
  bare for meg
  bare for hesten
  Lede.
  Pastila, swing,
  hvite sløyfer,
  søt kake,
  Mammas drømmer.
  bare for henne
  Bare for meg
  De kommer.
  Og jeg føler meg bra
  Der skal jeg sitte på potta.
  Og jeg føler meg bra
  Der skal jeg sitte på potta.
  
  Herre, hvorfor er jeg her.
  En gang til
  Løp, erobre
  rive med tenner -
  bare for meg
  Bare for deg
  Nå.
  Gud, tenk
  Hva du skal skrive for oss
  oppriktige linjer,
  Bare riv sjelen din
  vanskelig for deg
  Vanskelig for meg,
  Tro meg.
  Ok, ok
  Barna sitter på potta.
  Ok , ok,
  Barna sitter på potta.
  Dette er en fantastisk sang sunget av en jente. Og dette er rett og slett veldig kult og kult! Jeg vil gjerne se en skallet Fuhrer i en kiste!
  Jenta fniste og blunket til motparten.
  Gulliver var enig med henne:
  - Du er nydelig og rett og slett super!
  Vel, hva annet er det å si og hva skal man snakke om? I det minste syng, i det minste kråke.
  Vel, så alt ble veldig forhastet og hyggelig.
  I mellomtiden begynte orkene, uten noen pause, å riste jenta på stativet. Som så veldig kul ut, og ekstremt morsom på sin måte.
  Hvordan kan du ikke synge her?
  Og Gulliver begynner å synge igjen;
  Jeg er en gutt født i et hellig land
  Hvem kalles den grenseløse Elfia...
  Og det finnes ikke noe bedre sted, vet på hele jorden,
  Og uansett hvordan du spør Gud i en heftig tro!
  
  Men han ble født som en ivrig ateist
  I en kynisk, i dette tjueførste århundre...
  Jeg ønsket å bygge et fantastisk paradis med min egen hånd,
  Hvor skulle gudene bli menneskene selv !
  
  Men nå kom jeg inn i det tjuende stormfulle århundre,
  Og jeg måtte kjempe som gutt der...
  La ridderen Elfis bragd bli æret,
  Vi engelske jagerfly visste hvordan vi skulle kjempe!
  
  Vårt mot bor i det unge hjertet,
  Og blodet mitt bobler voldsomt i mine årer...
  Victories åpnet en grenseløs konto,
  Vi kjemper vilt gutter dag og natt!
  
  Til ære for vår tapre Elfie,
  Hvilken Lada vil gi nåde ...
  Vi kan nidkjært ro årene våre inn i Eden,
  La oss motta en ubegrenset belønning!
  
  Her er vår tro, og den mektige guden Svarog ,
  Og lynet som Perun selv kaster...
  Den evige familie vil undertegne en ed for oss,
  Og seier venter i strålende mai!
  
  Vi er alver - lyset til jordens store sønner,
  Jeg tror vi vil fly til Mars snart...
  Jeg vet at jeg ble født for å skape seire,
  La Abel seire, ikke Kain!
  
  Vi vil gi våre hjerter for vårt moderland,
  Server alven med tankene dine og bajonetter...
  Kjeruben skal spre sine vinger fra himmelen,
  Vi vil slå orkene med knyttnevene!
  
  På ingen måte vil fienden få en sjanse,
  Okrmacht vil ikke bringe oss på kne...
  Vi traff orkene rett i øyet,
  Til ære for de viktigste generasjoner!
  
  I Elfsia er hver kriger fra krybben,
  En baby strekker seg mot et maskingevær...
  Svarog-ordenen - drep Fuhrer -
  Lada vil gi deg en sjenerøs belønning!
  
  Det er ingenting annet i vår verden
  Dyrere er det seirende flagget, skarlagenrødt, rødt...
  Båten brast, åren sprakk,
  Det er farlig å kjempe med fedrelandet vårt!
  
  Ingen vet hvor kanten av universet er,
  Hvor flyr astronauter...
   Svarog den allmektige, allmektige konge,
  Og ridderen vil motta tilskudd fra ham!
  
  
  Ikke vær redd, orkshistene vil ikke knekke oss,
  Selv i denne verden, med dem USA, med løver ...
  Og livet vil ikke bli avbrutt, jeg kjenner tråden,
  De vil ikke slå fedrelandet med støvler!
  
  Vi har militær styrke, tror vi
  Og tanks, fly av demoner er kulere ...
  Orkshismens udyr vil bli beseiret ,
  Putin og Duces medskyldige ble hengt!
  
  Flagget er rødt, dette er et veldig sterkt flagg,
  Han glitrer som en rød pose over universet ...
  Elsomolka plantet en ork i lysken,
  Med hælen, naken, og ikke hvit!
  
  I Orklin tror jeg snart vi kommer inn,
  Med en seirende sang av modig elfinisme...
  Og vi vil feie bort alle orkistene,
  Slik at det ikke finnes noen jævler av revansjisme!
  
  Og så vil det være paradis i universet,
  Trompeter av mektige kjeruber spiller...
  Kjemp for moderlandet og tør,
  Med Elfiya Rod og vi er uovervinnelige!
  Dette er en slik sang og den er veldig kul og morsom.
  I mellomtiden tok orkene også rødglødende strimler av jern til guttens og jentas bare såler, hvorfra lukten av brennende kjøtt var enda sterkere, og barna skrek og mistet bevisstheten av vill smerte. Sjokket var veldig sterkt av dette.
  Og orkene gryntet og brølte igjen, og begynte å danse i et helvetes tempo. Dette er virkelig kraftige bjørner, og dumme og stinkende. Hvor mye spenning og kraftig fôr de har.
  Gulliver snur kvernsteinen, og jenta sier til ham:
  - Vel, kom igjen, smart fyr, lad med bevingede aforismer igjen!
  Guttekapteinen nikket kraftig og la oss ytre tankeperler med fornyet kraft;
  Du kan ikke overbevise en kvinne om å blotte bena hvis du er en hel støvel!
  En kvinne elsker fasjonable sko, men det er bedre for henne å gå barbeint enn å bli skodd med en filtstøvlet politiker!
  Det er to problemer i verden, ett av dem er penger, hva annet kan du overleve, det andre er mangelen på penger, som er uutholdelig!
  Penger er et onde som forsvinner når de vokser i mengde!
  En våpenpolitiker legger gullegg, men ikke i lommen på velgerne!
  Uten penger er det ikke noe liv, med penger er det ingen fred!
  Vodka gir inntekt til staten, men ruin fra fyll kommer til kongeriket!
  Ikke tro politikeren som lover fjell av gull, du vil fly inn i en kløft for en kobberpenning!
  En politiker har lang tunge for løfter og korte hender for å oppfylle det han lover!
  Ikke stol på en politiker som tar på seg fåreklær, kanskje han virkelig er en sau!
  Penger gir lykke, men de koster ikke en krone!
  Du kan ikke måle lykke i penger, men du kan ikke måle sorg i tårer!
  En politiker fjerner spon fra en velger hvis han er stum som en stubbe, og med eikesta!
  Ikke spytt i brønnen, kanskje er dette ikke bare en avgrunn av løfter gitt av politikere!
  Tro ikke de røde talene og sølle bødlene!
  En politiker øser ut ordene sine som en nattergal, men han avler en kråke som en rev!
  En tannløs hersker vil heller gnage et emne i hjel!
  Politikeren har svar på alt, men det er ingen tillit til svaret hans!
  Ingen vet hva en politiker tenker på, selv om det bare er dumhet på tungen hans!
  Penger er det viktigste i livet, men det ødelegger alltid hele livet ditt!
  Det vil ikke være en stubbe, det vil bli skrellet av som et klebrig tre og hugget ned som et furutre!
  En politiker kan forføre en velger med talens honning for å slå dem som en flue!
  Gullfjellene som politikeren lover skinner sterkt, men løgnstanken stinker!
  Ikke tenk om en politiker snakker tull, at han er en tosk, at han vil gjøre en krone til en krone!
  Politikeren er ikke en helgen, noe som er klart for alle, men hvorfor ser andre på ham som et ikon?
  En politiker er en rev i fåreklær som klipper sauer og kommer i lommene hans!
  Hvis du tror at en ulv i fåreklær vil gi deg koteletter til frokost, så er du en typisk sau!
  En god poet er ikke den som river strupen ut, men som synger om hverdagen!
  Jeg tror ikke sauen har makten, han er helt dum, han har allerede tullet velgeren!
  Selv om politikeren er en stinkende geit, kan han melke ramsvelgeren!
  Stem aldri med hjertet, det er dumt, og den som har et hode går ikke til valg i det hele tatt!
  Hvis du ikke vil bli skuffet over valget ditt, stem på en outsider, for lederen lyver alltid!
  Hvis folket guddommeliggjør herskeren, blir livet til helvete!
  Ikke prøv å glede alle, du vil ikke okkupere alle stolene, du vil ikke ligge i alle kistene!
  Hvis du ikke er et ess, er det ikke bare poker som vil slå deg!
  Den som ikke har trumfkort, faller i den laveste fargen!
  Uten et ekstra trumfkort på hånden vil et kort i hvilken som helst farge bli slått!
  En sterk mann tiltrekker kvinner ikke som en svak magnet!
  Stålmuskler hjelper til med å fylle lommebøker med gull, stålnerver lar ikke lommeboken lekke!
  Selv en helt er utslitt av en så tung byrde som en tom lommebok!
  Dette er aforismene uttalt av Gulliver, som ble en gutt.
  I mellomtiden gjorde orkene noe dårlig med de fangede barna. To: en gutt og en jente ble torturert nesten i hjel og lå bevisstløse og hvilte etter torturen.
  Og resten av gutta bestemte seg for å lage merkevarebygging. De tok frem nakne gutter og en jente, og begynte å legge et glødende strykejern på skuldrene etter tur.
  Som evige barn som desperat brølte og rykket i fryktelig smerte. De ble omgjort til slaver.
  Og dessuten brente de huden og etterlot et illevarslende tegn i form av en femspiss stjerne.
  En gutt ropte:
  - La oss ikke gi opp!
  Og de slo ham med piggtråd, på siden og bak. Den evige gutten ropte av uutholdelig smerte.
  Orkene lo av seg selv for femtende gang. Og blottet munnen med hoggtenner.
  Dette er sangene deres, så hylende og veldig kule, og ørene visner av dem, og du vil spy.
  Her er den eldste orken som brølte i stemmen til en ukuttet vær:
  La elvene av blod
  Renner på bakken...
  La smertene stønne
  Branner overalt!
  
  La døden sluke
  Høsten av menneskekropper...
  Planeten lider
  Mayhem regjerer!
  
  Og la bare døden
  En rasende ball hersker,
  Dere dør alle sammen
  Satan har kalt deg til regnskap!
  
  Herren vil ikke hjelpe
  Du vil brenne i helvete for alltid...
  Vi vil bevege deg i ansiktet,
  En slik orkes drøm!
  
  Det vil ikke være nåde
  Død til ynkelige fiender...
  Det finnes ingen bedre belønning
  Gi alle en hjerne!
  
  Fienden vet ikke
  At orker er allmektige...
  Vekkerklokken ringer -
  Slaget vil være sterkt!
  
  La oss steke nissene
  Vi er hælene på jentas føtter barbeint ...
  Og vi skal knuse alvene,
  La oss klippe skjønnhetsflettene!
  
  Og hvis noen plasker
  Han blir hard...
  Det er en sterk ringing i hodet,
  Og på himmelen er det torden med sky!
  
  Og hvis vi erobrer
  Som ulver i ørkenen...
  Barna skal marsjere
  Barbeint på hoggestabben!
  Dette er virkelig dyr. Og de stemplet fangene, som i årevis ikke var barn, selvfølgelig, men utad, bortsett fra at de hadde gode muskler, og du vil ikke gi det til gutta på mer enn tolv år. Og er det ikke synd å håne og plage en slik person.
  Men hva kan du ta fra orkene: de er verre enn dyr. Og så kjørte de de unge fangene. Og for å forårsake enda mer smerte, begynte de å kaste brennende kull under de nakne, barnslige føttene til unge fanger.
  De uheldige barna ropte og felte tårer. Så begynte en av guttene å synge, for å vise sin karakterstyrke og lite fleksibilitet:
  Seier venter, seier venter
  De som lengter etter å bryte lenkene ...
  Venter på seier, venter på seier -
  Vi vil være i stand til å slå de onde orkene!
  
  Selv om vi er barn av utseende og barbeint,
  Ofte går vi til og med på kamper ...
  Og hjertene til gutta er gylne,
  Skummet vil bli straffet!
  
  Orc er som en bjørn, grusom,
  Og brøler som en såret elefant...
  Men i kamp er vi barn av havner,
  Bødler hører ikke vårt stønn!
  
  Vi vil aldri knele
  Vi vil ikke rette opp vår stolte leir ...
  Det er ingen tilstrømning, vet latskap
  La oss slå som en hammer!
  
  En ork steker noen ganger hælene til en freak,
  Brenner jentenes føtter...
  Her er de de onde menneskene,
  Men jeg skal drepe ham gutt!
  
  I hjertet til et barn brøler en flamme voldsomt,
  Og brannen herjer virkelig...
  Hev banneret høyere kriger
  Du har ingen grenser, kjenn gaven!
  
  Ja, guttene er med lidenskap,
  Vi er barn nå for alltid...
  Men noen ganger skinner vi av talent,
  Og en stjerne skinner over verden!
  
  Ingen fiende vil vri seg til en fjær,
  Vi er jordens stolte barn...
  Og gutten slår orkene med et sverd,
  Han er fra Guds familie av titaner!
  
  Må Herren være med oss for alltid
  Han ga ungdom telle i århundrer ...
  Vi skinner med bare føtter,
  Og la elva renne uten ende!
  
  Orc elsker ikke, tro sannhetens ord,
  Hans onde, sjofele drakt ...
  Vi tar de bjørnene ved gjellene
  Det vil være evig god kraft!
  
  Orketenner truer oss alle,
  Ikke grådig nok etter land...
  Han er den lumske tilnærmingen til helvete Kain,
  Og trekker solide nuller!
  
  For bjørner er det ingen ære, tro meg,
  De plager bare brølende ...
  Men vi er evige krigere, barn,
  Vi kan ikke stå, tro meg, løgner!
  
  Satan er synlig for orkene som skaperen,
  De hyler, brøler som esler...
  Jenta har en vakker kjole
  Selv om beina til skjønnheten er nakne!
  
  Nei, du er en ork - en fanget, ekkel ulv,
  Og en bjørn hvis natur ikke er honning...
  Men tro meg, den onde faren er ikke allmektig,
  Og vi vil ha, kjenn flyet!
  
  Vi kan gjøre alt vakkert
  Skap en ny gledelig verden...
  Det er ikke flere forente barn i laget,
  Det kommer et nytt kriger-idol!
  
  Unge hjerter brenner for fedrelandet,
  Den elsker sine strålende mennesker ...
  Vi vil åpne døren til nye verdener,
  Vel, orken er et patetisk monster!
  
  Hedre gutter, jenter,
  Tro meg, de elsker å lage...
  Barnas stemmer vil ringe,
  Ben vil kaste dolker!
  
  Det er da vi skal bygge en ny verden
  I det er lykke for nye mennesker ...
  Og vi vil passere veldig stolt, vi bygger,
  Og skurken vil få betalt!
  Gud elsker ikke den som gråter,
  Heder, men god ...
  Tro meg, en gutt med en jente er ikke arrogant,
  Hans valg til suksess er et vindu!
  
  Og når fred kommer til universet,
  Vi vil gjenreise de som falt av vitenskapen ...
  Med din tro på århundrenes uforgjengelige,
  Og på vingene bærer en kjerub!
  Barn synger og viser med dette at de ikke er redde for onde orker, selv om disse skapningene prøver å overdøve sangene til unge fanger med sitt ville brøl. Så de lanserte lange pisker. De slo dem på bare føtter til barnehelter. Men de avbrøt ikke forestillingen, og det ser ut til at de ikke tok hensyn til de alvorlige julingene og kastet stolt opp hodet.
  Og selv om de var halvnakne og merkede slaver, kjentes rasen av olympiske guder og titaner i dem.
  
  JENTE OG HVIT SKJER
  KOMMENTAR
  En liten sirkusgruppe - en gutt Mishka og en jente Alyonushka - reiser og stamper sine bare føtter langs de steinete veiene på Krim. Og sammen med dem er en hvit hyrde - som rett og slett er uforlignelig!
  . KAPITTEL 1
  En gutt på rundt tolv og en vakker jente på rundt tjue gikk gjennom Krim-fjellene. Deres nakne, solbrune føtter slo de skarpe, glødende steinene på fjellveien. Det var tydelig at gutten og jenta allerede hadde gått veldig mange stier. Sålene deres ble veldig sterke, spenstige, harde og kjente nesten ikke skarpheten og varmen fra steinene.
  Og til og med omvendt, bare føtter er til og med litt behagelige og kilende fra en så grov overflate.
  Håret til sirkusparet var hvitt som snø, og ansiktene deres var nesten svarte av solbrenthet og støv. De bar et teppe og enkle sirkusapparater i hendene. En trent hvit schæfer løp ved siden av dem. Dette er et veldig vakkert dyr. Og alt så veldig kult ut - et vakkert, smidig sirkuspar, og en hund som både kan underholde og beundre henne.
  Imidlertid kan en schæfer neppe kalles en hund.
  Gutten hadde på seg shorts, og han tok av seg skjorta, som gjorde den senete kroppen hans, med tørre, avlastende muskler, synlig. Jenta så på knivene hans, skarpe som økser, dekket med en sjokoladebrun, og spurte:
  - Mishka, er du ikke sliten?
  Gutten svarte selvsikkert:
  - Nei, Alyonushka! Du og jeg er forherdet!
  Forut dukket allerede takene på dachaer ved sjøen opp. Jenta bemerket:
  Ja, det er et rikt sted. Kanskje vi kan samle inn penger!
  Bjørnen smilte og sa:
  - Hvis vi fanger fisk i havet. Det kan være en god bit her.
  De begynte å nærme seg den første dachaen. Alyonushka var vakker, selv om den var noe mager av underernæring og lang gange, men treig, sterk og smidig. Kjolen hennes var kort, noe som ikke var veldig vanlig på den tiden. Men så sterke bein.
  I den første dacha ble de villig akseptert. Mesteren ønsket å beundre jenta og dansen hennes med glede. De danset med gutten. Og de drev med gymnastikk. Og hoppet også en hvit hyrde gjennom sirkelen.
  Så viste gutten et par triks. Mesteren med glede og hans kone og et par sønner så på. Så kastet han en kobbernikkel og sa til jenta:
  - Det er ikke det du trenger å gjøre med utseendet ditt!
  Han av sønnene, en tenåring på rundt femten, foreslo:
  - Jeg gir deg en krone hvis du lar meg stryke deg over beina.
  Alenka gliste, og smilet hennes var så hvittannet og søtt, og svarte:
  - To hryvnias!
  Den unge mannen, hvis bart ennå ikke hadde brutt gjennom, nikket:
  - Absolutt! Det ville vært flott!
  Og han tok frem en sølvmynt med to kopek fra lommen. Og han kastet den til jenta. Hun fanget den behendig med bare fingrene og de solbrune og kvikke bena.
  Guttemesteren utbrøt med beundring:
  - Dette er klasse!
  Alenka nikket med det lyse, lett gylne nakne håret og svarte:
  - Det er derfor jeg er profesjonell!
  Hun strakte ut beinet til tenåringen. Han begynte å kjærtegne dem forsiktig. Hendene hans beveget seg over den glatte og solbrune huden til jenta veldig forsiktig, og Alenka spinnet av glede.
  Faktisk, når en søt gutt stryker deg, er det virkelig ekstremt hyggelig, og her kan du nyte kjærtegn.
  Og du får selvfølgelig også betalt for det. Det er bare supert.
  Gutten strøk henne grove, men elastiske såler med en grasiøs kurve av hælen. Han kilte foten hennes.
  Og Alenka lo av glede. Og det er veldig fint.
  Mesterens kone kastet også en mynt til gutten Mishka og spurte:
  - La meg også kile hælen din!
  Gutten rakte den bare foten mot henne. Og den fortsatt unge, pene kvinnen begynte å kile guttens bare såle.
  Bjørnen smilte og spinnet også.
  Mesteren så bebreidende på sin kone. Men hun bare smilte og sa:
  - Du vil vel ikke være sjalu på barnet mitt?
  Barin svarte:
  - Kil ham så mye du vil, men ikke overskrid anstendighetens grenser!
  Damen lo... Og fingrene hennes kilte guttens nakne, runde, rosa hæl av glede.
  Jenta smilte og purret også. Så skiftet jeg bein. Og hun blottet tenner igjen. Det var veldig gøy også.
  Men kiling blir alltid kjedelig. Barinen ropte strengt:
  - Nok! Gå, ellers ringer jeg politiet!
  Gutten og jenta hentet eiendelene sine og sammen med hunden deres, en hvit gjeter, forlot den rike dachaen.
  Alyonka var generelt fornøyd. Og jeg mottok pengene, og det er hyggelig når spesielt søte gutter masserer de bare føttene mine.
  Og de ble villig tillatt i neste hytte med gutten. Selvfølgelig, først og fremst på grunn av den vakre jenta. Hvis skjørtet også er så kort, og hennes solbrune, sterke, muskuløse, veldig elegant formede ben er så godt synlige.
  Jenta er faktisk veldig lik en slave i antikkens Hellas. Kjolen hennes ser ut som en tunika. Og hvor passende det er for en så vakker og muskuløs jente å gå barbeint og vise nesten alle de fantastiske, fantastiske, uvanlig forførende bena hennes. Og det er vanskelig å ta øynene fra henne.
  I denne dachaen var mesteren alene. Familien er et annet sted. Han beordret Alenka til å danse for å beundre bevegelsen til hennes fine og ekstremt fine, fysisk utviklede kropp.
  Så kastet han en mynt og beordret:
  - Syng skjønnhet!
  Alenka sang med glede;
  Jeg er en enkel russisk jente
  Har vært i utlandet mange ganger...
  Jeg har et kort skjørt
  Elsket den grå ørnen!
  Bartenderen mumlet sint:
  - Sangen din er ikke veldig bra! Kom igjen, noe mer aggressivt og sexy!
  Sirkusgutten foreslo:
  - Eller kanskje bedre patriotisk?
  Barin var enig.
  - Kan være og patriotisk! Men det er du som er barbeint og synger! Og hvis jeg ikke liker det, får du en pinne i hælene!
  Mishka nikket:
  - Hvis du vil ha en mester, så for en rubel kan du gi meg en god knekk på mine bare hæler med en pinne!
  Bartenderen lo og svarte:
  - Det er bedre å slå denne jenta med en pisk. Spesielt hvis du kler av henne før det!
  Alenka bukket med et smil:
  - Vil din herre!
  Den rike mannen sang med et smil:
  Tjene penger,
  Tjene penger,
  Å glemme kjedsomheten ved latskap
  Tjene penger,
  Tjene penger,
  Og resten er søppel!
  Og resten er søppel!
  Alenka svarte:
  - Lykkelig uten penger
  Du kan bli...
  Dårlige menn -
  Tell mynter!
  Barin brølte:
  - Få tusen piskeslag!
  Sirkusgutten sa:
  - Hvis du vil ha en mester, skal jeg gi deg kloke ord i stedet for sanger!
  Den rike mannen humret og svarte:
  - Kom igjen gutt, det blir mer interessant!
  Bjørnen begynte å ytre bevingede uttrykk;
  Plikten overfor fedrelandet er rød med betaling av uinteressert andakt!
  Krig er en test for de smarte, tempererende for de sterke, morsomme for tullinger! -
  Å være til latter er ikke gøy, å få andre til å gråte er ikke kjedelig!
  En god linjal er som sukkerholdig honning, først slikker de den, så spytter de den ut !
  Og den onde herskeren, som malurt, vil først bli spyttet ut og deretter tråkket på!
  Ja, gull er mykt, men et ugjennomtrengelig skjold er lett smidd!
  Kvalitet overgår alltid kvantitet - selv et hav av perlebygggrøt er ingen hindring for en øks!
  Ondskap er full av styrke når det gode svekkes av frykt!
  En vits er bra for stedet, en skje til lunsj, men hjelpen er i trøbbel!
  Du kan være heldig en eller to ganger - uten dyktighet forsvinner lykken!
  Hvem er ikke Leo Tolstoj, den litterære trampen!
  Det er ikke nødvendig å være født Tolstoj for å være en trampebil fra litteraturen!
  La oss drikke av å ha flere koner enn grunner til å rødme ved skilsmisse!
  Begjær har ødelagt menn mer enn kvinners medfølelse!
  Nøyaktig øye skråhender, fienden er ikke en glipp - kortsynt!
  Filosofi forlenger ikke livet, men det gjør det utsmykket og strekker ut fragmentene!
  En kommandant vinner med dyktighet, en slakter med tall, et geni med kunst, en pretender med bedrag!
  Så la oss drikke slik at håpet ikke dør, og bare de som ikke rettferdiggjør det dør!
  Håpet dør sist... Og de første er de som ikke rettferdiggjør det!
  I krig er logikk et relativt begrep - som sjokolade, før du rekker å beundre barene er de allerede i munnen din, før du rekker å svelge dem kommer de ut sidelengs!
  Noen ganger stinker suksess, prestasjon lukter lik, men lykke kan ikke stinke!
  Gud er på overflaten av alle ting , og Djevelen er i detaljene!
  Å bli slått er ubehagelig selv for en masochist!
  Det Gud ikke vet - bare et spørsmål som han ikke kunne svare på!
  En ape er bedre enn en mann, fordi den kan bare være et dyr bokstavelig talt!
  En preken som ikke fører til det gode, er som en vei som fører til en øks!
  Å bygge noen doktriner på evangeliets tekster er som å studere kvantemekanikk fra eventyrene til brødrene Grimm!
  Det er vanskelig å være Gud, men å forbli en djevel er helt uutholdelig!
  Sinnet firdobler styrken selv om antallet fiender dobles!
  Livet er et kontinuerlig kompromiss, ikke med mennesker, men med naturen!
  Pannen er tolokolny , som betyr at stavelsen er kul!
  ingen lover er skrevet for tullinger, ingen naturlover er foreskrevet for genier!
  Språk er gitt til de kloke for å skjule tanker om dumme og meningsløse ting!
  Den som ser det morsomme i det triste vil på tragisk vis bli blendet av seriøs glede!
  - Skynd deg sakte - skynd deg sakte! Få fem fra leksjonen - vanskelig handlingsløsning!
  Vinnere blir ikke dømt... Selv om de noen ganger saksøker!
  - Menneskelig dumhet er en alliert - guder som er fiendtlige mot mennesker!
  En mann i en låve er en mann, og en gris i et palass vil ikke heve seg over en villsvin!
  Det er to uendelige ting: universet og menneskelig oppfinnsomhet - men den første er relativ, og den andre er absolutt!
  Hvilken russisk liker ikke rask kjøring, men djevelen på en rask flytur!
  - Alle vil ikke i helvete, men bare noen få kan smake ønsket om djevelens mulighet!
  Men uten å vanne med tårer kan du ikke høste gleden, og uten å vanne med svette vil ikke laurbærene til suksess vokse!
  Gud er i hver ting eller på dens overflate, og Djevelen er i fravær av ting, eller i dypet av materiell mangel!
  Den som tar seg tid til å være forsiktig, vil redde evigheten i begravelsen hans!
  Stillhet er gull, ordet er sølv, men så mye strømmer ut av en kvinnes munn at selv diamanter blir matte!
  Stillhet er gyllen og vil ikke ruste fra lang lagring av veltalende bekker!
  Og gull mister sin verdi hvis det stilles ned i bakken!
  Gutten uttalte aforismene veldig vakkert, med stor følelse og stampende med bare føtter.
  Mesteren smilte og kastet en mynt til sirkusbarnet. Og Mishka tok henne med bare tærne. Og så kastet han den i shortslommen.
  Den rike mannen sa:
  - Det er ikke dårlig! Men ikke nok!
  Jenta foreslo:
  - Du vil at jeg skal synge!
  Barin svarte:
  - Dette er ikke nødvendig! Det er bedre å legge dine bare føtter på meg!
  Alena nikket.
  - Fint! Din vilje!
  Den rike mannen tok jentas bare fot i hendene og begynte å kjenne den grovt. Jenta forble taus som svar. Hun smilte til og med.
  Mesteren tok frem en annen mynt, kastet den til gutten og brølte:
  - La oss fortsatt uttale aforismer! Jeg kommer til å gråte!
  Sirkusgutten Mishka begynte å skjenke sin igjen. Helt forresten, ikke barnslig visdom;
  
  Noen ganger tapte vi, noen ganger døde vi, men russerne knelte aldri!
  Ferdighet erstatter kvantitet, men kvantitet kan bare falskt forfalske ferdigheter!
  - I en sunn kropp, og ånden er sterk - og kjødets svakhet - har sjelen bleknet!
  Blod skinner som gull, men det får metallsjeler til å ruste!
  Selv gull ruster hvis et hjerte ikke blir støpt fra det!
  Tortur er ikke underholdning, men hardt arbeid fra servicesektoren, der medlidenhet med klienten er dødelig for deg!
  Sjelen til en rik mann er patriotisk, ikke mer enn en gullmynt, der de tar den og holder seg til den!
  Gull er gult som fargen på forræderi, mykt som en opportunists vilje, tungt som samvittigheten til en forræder!
  Smerte er som en svigermor, obsessiv, ekkel, jeg vil bli kvitt den, men ... uten den vil du ikke gifte deg med seier!
  Når fienden ikke gir seg, ødelegger de ham, og når han ikke overgir seg, gir oppfinnsomhet seier!
  Det spiller ingen rolle om fiendens hunner dør, det er en katastrofe hvis mennene våre har vridd hjernen!
  Det er lett i kamp når læring ikke er pine, men nyttig underholdning!
  Selv med Kristi ord leter hans tjenere etter noe som tjener gudløs vilkårlighet!
  Et stort skap vil falle støyende, og høylytt ære går til den som slo det ned!
  Når masken er dyktig, trenger vi ingen unnskyldning!
  Oftere renner røde elver på grunn av røde taler og svarte gjerninger!
  - Den som er skjebnebestemt til å bli knivstukket, skal ikke skjelve på tauet!
  Som alltid viste det seg, men de ville ikke!
  Døden fortjener en bedre andel enn livet, fordi dens varighet gir uforlignelig flere deler å velge mellom! -
  Garantier gir garantert ranet!
  En mynt laget av gull er myk, men mer dødelig enn en kule, den treffer rett i hjertet og tar ut hjernen!
  Teknologi er krigens gud - og dens sabotør er ateist!
  Gud skapte universet på seks dager, og mennesket betaler for all evighet for en liten menneskeskapt svakhet!
  De gikk inn på ullen, men kom ikke tilbake med taubane !
  Løp, men ikke løp, skyt, men ikke skyt tilbake, slå, men ikke slå tilbake, og viktigst av alt, drikk, men ikke bli full!
  Ingen trenger ørene til et dødt esel, men å høre en levende rev er en gave til de som ikke trenger esler for å nå målet sitt!
  Sko tankene dine, du vil for alltid forbli en tramp!
  Krig er luft for lungene, men bare blandet med binær gass!
  Hvis fienden ikke vil gi opp og ikke vet hvordan han skal tape, vil vi tvinge ham til å gi opp og lære ham å vinne!
  Dårlige mennesker elsker svart magi, gode ikke-mennesker elsker hvit magi!
  Å drepe i krig er vanskelig i prosessen, ekkelt i oppfatningen, men hvor fantastisk til slutt! Dette betyr at krig bringer helse til sjelen, styrking av kroppen og rensing av lommeboken!
  Noen ganger fyller krigen lommebokene stort, og i direkte forhold til fylden av det spilte blodet, og tomheten i det korrupte hjertet!
  Gutten uttalte aforismer veldig vakkert og med uttrykk.
  Mesteren kjente på jentas bare føtter. Så kysset han den nakne, elastiske sålen hennes og bemerket, mens han kastet en mynt:
  - Veldig bra! Bena dine er søte! La nå gutten synge! Eller hvis han ikke kan synge, så kan jeg sette fyr på den bare foten hans med en lighter!
  Bjørnen svarte med et smil:
  - Bedre søvn!
  Den rike mannen knurret:
  - Så syng!
  Og sirkusgutten tok det og sang med følelse og uttrykk;
  Det er utrolig hva du har gjort
  Nåde er blitt utgytt over menneskeheten...
  Det var du som ga den hellige Gud
  Sjel sinn inderlig barmhjertighet!
  
  Lucifer vendte seg til Sodoma,
  Produktet av synd og stolthet...
  Han løftet sverdet til det hellige, Herrens trone,
  Og han bestemte seg for at nå er han Allmektig!
  Barinen ropte heftig:
  - Nei! Jeg vil ikke ha sanger om religiøse emner! Jeg er en synder og jeg elsker synd!
  Mishka sa:
  - Jeg kan gjøre en annen!
  Den rike mannen svarte:
  -Nei! La jenta synge bedre! Hva heter du der?
  Sirkuset svarte:
  - Alenka!
  Barin knurret:
  - Syng Alenka!
  Jenta begynte å synge med stor følelse og entusiasme;
  Jeg er den sterkeste jenta i verden
  Som ble født i renhet...
  Det er ingen vakrere meg på planeten -
  Vi vil trives overalt!
  
  Måtte Russland bli berømt for alt det mest fantastiske,
  Landet som erobret hele verden ...
  La folk umiddelbart bli mer interessante
  Enhver kriger er et ekte idol!
  
  Jeg vil forsvare det hellige land
  Hvor er våre forfedre, tro alle de sterkeste ...
  Finn ut folk jenta er barbeint,
  Hun er en ørn, ikke en spurv!
  
  Jeg var medlem av Komsomol i et tidligere liv,
  Nazistene kjempet berømt så knusende ...
  Og pikens stemme var så ringende,
  Og en lys luftig sjel!
  
  Jeg kjempet i nærheten av Moskva veldig modig,
  I frosten var det en jente barbeint ...
  Og betrakt presset mitt som så sjokkerende,
  Jeg brakk ansiktet til Fritz med knyttneven!
  
  Til ære for Jesu banner,
  Og også den største Gud Svarog ...
  For alltid Lada høyhellig med oss,
  Og den lyseste hvite guden i verden!
  
  Vi er menneskene som ble født i solens lys,
  Yarilo inspirerte oss til en bragd ...
  Og sangen til jentene strømmer voldsomt,
  Se, kjeruben brer ut sine vinger!
  
  Jeg skjøt passende fra et maskingevær,
  Kaster en gave med barfot ...
  Jeg kastet nettet mitt på fascisten,
  Jenta ser litt gammel ut!
  
  Kriger, ser jeg fra Gud,
  Laget en verden hvor skjønnhet...
  I navnet til den største Svarog,
  I skjønnhetens sjel modnes skjønnheten!
  
  Vi forsvarte Kreml fra nazistene,
  Vi var i stand til å suge alle teller om gangen ...
  Nei, en demobilisering vil ikke komme fra en jente,
  Og vi traff Fritz rett i øyet!
  
  Til ære for evig kommunisme,
  Jeg kjempet barbeint som Komsomol-medlem ...
  Vi vil ødelegge fascismens flokker,
  Slik at stålet ikke bukker under for fiendene til Rus!
  
  Jenter kjempet nær Stalingrad
  Aleli som en rubin de har brystvorter ...
  Vi vil se kommunismen snart gitt,
  Kjenner ingen tristhet og lengsel!
  
  Vi er de beste jentene i fedrelandet,
  Jeg er nesten naken Komsomol-medlem...
  Men så knuste riket fra et maskingevær,
  At tyskerne ikke kom inn i vårt selskap!
  
  I navnet til det mest strålende Russland,
  Jeg tror alt blir bra...
  Stor Jesus tror misjon
  Mens du banker skjell meisel!
  
  I navnet til vårt store moderland,
  Vi vil være onde fascister å kjøre...
  Ja, la oss stoppe flokkene til den ville horden,
  Selv i et rasende angrep, en ond tyv!
  
  La Jesu navn skinne som en sol
  Måtte mor Mary gi et stort paradis...
  For Lada den allmektige er vi barn,
  Og du kjemper tappert og tør!
  
  I navnet til vårt store moderland,
  Hva kommunismen ga overalt...
  Jeg ser ansiktene til de hellige skinne fra ikonene,
  I en United Lord-familie!
  
  I den allmektige Svarogs navn,
  Frelser Den Høyeste Kristus...
  Vi må være som familiens Gud,
  På hele den uendelige skaperen!
  
  Måtte Rus heve banneret sitt over seg selv,
  Vi skal bli sterkere og klokere...
  Selv om Genghis Khan angriper bratt,
  Men vi jenter er fortsatt smartere!
  
  Så jeg sier dere folk, gå for det,
  Tjen de russiske gudene trofast mot oss...
  Og redde russernes sjeler i kamp,
  Selv om det gir en helvetes trøkk!
  
  Vi kommer til å vinne, det vet jeg sikkert
  Vi vil være i stand til å beseire alle fascister...
  Kain vil ikke knuse fedrelandets krigere,
  Og med et truende brøl vil bjørnen leve!
  
  Vi vil gjøre alt veldig bra,
  Vi vil beseire alle fritserne og mongolene....
  Tross alt er det farlig å slåss med jenter,
  Folket i Russland vet at de er uovervinnelige!
  
  La oss alle vise truende glis,
  Vi vil knekke Genghis Khans horn...
  I navnet til uendelig herlighet,
  Måtte skjebnen din være veldig lys!
  
  Ja, vi jenter vil kjempe vakkert,
  La oss vise den høyeste klassen i verden...
  Jeg er en kriger, og sjelen min er ikke en klovn...
  Og Gud vil belønne Kristus for seire!
  
  Vi vil bryte tumenene til Genghis Khan,
  Det blir jenter i kamp på Kalka...
  Kan ikke motstå det helvetes slaget
  Jeg elsker Jesus og Stalin!
  
  Så jeg vil hugge opp fiender, tro meg, uten å telle,
  Jeg kan beseire dem som mygg...
  Tro meg, arbeidet vårt er tøft,
  Selv om livet er skjørt som en silketråd!
  
  I navnet til Lada, den aller helligste Maria,
  Hva ungdom og kjærlighet ga...
  Vi jenter har helt bare føtter,
  La oss trampe motstanderen ned i skitt og blod!
  
  Kristus skal komme og de døde skal oppstå,
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  De er forent, folk vet ærlig talt,
  Og over universet er den allmektige stangen!
  
  Kort sagt, vår lykke vil være evig,
  Fantastisk og fantastisk for evigheter...
  Både himmel og jord er i mektig makt,
  Og udødelighet og ungdom for alltid!
  
  DOBBELT AV DEN ALMEKTIGE GUD
  KOMMENTAR
  En gutt og en jente havner i Moskva på det tjuetredje århundre. Alt ser ut til å være bra, og på planeten Jorden er det et ekte paradis, evig ungdom, og et enormt romimperium er opprettet. Men plutselig får gutten Vitaly vite at han er veldig lik den høyeste Gud i kjødet.
  . KAPITTEL 1
  Gutten Akulov og heltejenta Albina i storbyen. Det er som Moskva, men fra tiden til det tjuetredje århundre. Dette er fremtiden om to hundre år. Byen har selvfølgelig vokst. Skyskrapere fremsto som fjell, og veldig fargerike. De har også eksotiske former, for eksempel som farget iskrem i et gyllent glass. Eller for eksempel syv skilpadder i platina som står oppå hverandre.
  Det var også bygninger som så ut som musikkinstrumenter, glitrende med noe vakkert.
  Og mange fly av forskjellige former fløy i luften. De fleste av dem er imidlertid dråpeformede, eller som havfisk med gyldne finner.
  Ja, og figurene blinket i flukt. Det var både voksne og barn. Dessuten er alle voksne unge i utseende, ikke eldre enn seksten år.
  Og på fortauet var det også plast. Små barn hoppet på den, trampet med føttene, og fløy deretter opp som pingpongballer.
  Vitalik bemerket med et smil:
  - Fantastisk verden!
  Albina var enig:
  - Ja, morsom og grei for mirakler!
  Gutten og jenta gikk på en speilvendt overflate. Føttene deres var bare, som barns. Og de følte at de ble kilt av vibrerende bølger.
  Forut var synlig en storslått fontene, som skjøt opp en bekk halvannen kilometer høy, og den spredte seg gjennom luften, glitrende av diamanter. Og selve statuene, i sammensetningen av fontenen, glitret med noe spesielt, ukjent metall, som var mye lysere enn gull og glitret av alle regnbuens farger.
  Og selve statuene var vakre i formen og beveget.
  Vitalik nikket:
  - En fantastisk oppdagelse. Denne fontenen er kulere enn Peterhof!
  Albina bemerket med et smil:
  - En verden av en lys, kul fremtid.
  Gutten og jenta trappet litt opp. Albina var så mye høyere enn Vitalik at man kunne tro at de var mor og sønn. Dessuten var det ingen eldre mennesker i denne fremtiden. Folk fikk evig ungdom, og menn kunne glede seg over at de ikke måtte kaste bort tiden på en ubrukelig og ubehagelig barbering.
  Noen bygninger i det futuristiske Moskva hadde gull- og platinastriper. Det brant også lyse reklametavler, opptil en kilometer store, hvor kule tegneserier ble vist.
  Flyene som suset gjennom luften var ikke bare vakre og fargerike og grasiøst formet, men de luktet også dyr fransk parfyme, eller kanskje enda mer behagelig.
  Og overflaten på rutene var som et speil, varm, og samtidig glitret den. Da de bare sålene til tenåringer, en gutt og en jente, tråkket på den, dukket det opp grasiøse, nesten barnslige fotspor. Som glødet i forskjellige farger, som tegnet med tusj. Og så forsvant de.
  Albina sa med et smil:
  - Akkurat som i snødronningens slott!
  Vitalik ristet på hodet.
  - Nei! Det er varmt her og verden er full av farger.
  En ung mann og en jente fløy opp til dem. De var veldig vakre, men ansiktene deres var malt, som bilder på en kake.
  Den unge mannen spurte gutta:
  - Hvor er du fra?
  Vitaly svarte:
  - Fra Moskva!
  - Hvorfor reiser du til fots?
  Albina svarte:
  - Jeg vil gjerne kjøpe et fly. Hvor er butikkene dine her?
  Jenta som var ved siden av gutten lo og svarte:
  - Ingen bruker butikkene. Det er et Hypernet- nettverk , og gjennom det leveres alt helt gratis.
  Vitalik tvitret med et smil:
  - Hvor store fremskritt har vært?
  Til ufattelige under...
  Alt ble helt gratis
  Bare med fordel, forsiktig!
  Den unge mannen sa:
  - Og du vet hvordan han ser ut som vår Gud. Kanskje du er sønnen hans?
  Gutten humret og svarte:
  - Nei! Jeg kjenner ikke faren min. Men hvis han er Gud, så ville jeg ikke blitt overrasket.
  Jenta sa med et smil:
  - I vår verden er det ikke noe overraskende i noe utseende, nei! Du kan endre kroppen ved å bruke et spesialprogram i Hypernet . Bare folk gjør dette sjelden, siden i Hypernet- spillmatrisen kan dette gjøres, generelt, med mental innsats og umiddelbart. Og hvis du endrer deg selv i virkeligheten, vil de ikke lenger gjenkjenne deg. Ja, og du trenger tillatelse fra kjærlighetsdepartementet.
  Albina ble overrasket:
  - Kjærlighetsministerier?
  Jenta så opp og svarte:
  - Og du virker ikke fra vårt imperium! Kanskje du har hukommelsesproblemer?
  Vitalik knurret:
  Vi er tidsreisende!
  Den unge mannen sa:
  Hvis dette ikke er en spøk, så...
  I samme øyeblikk dukket et titalls vakre jenter i oransje jumpsuits opp rundt dem. Og de pekte på et par kule lurte maskingevær.
  Vitalik knurret:
  - Vi har kommet med fred!
  Albina tvitret:
  - Vi er fortsatt mindreårige, ikke skyt på oss!
  Jenta med rødt hår og uniform sa:
  - Vi vil ikke skade deg. Det er bare det at du ikke har nanoboter , og du må finne ut hvor du kom fra.
  Vitalik knurret:
  - Fra en kamel!
  I det øyeblikket traff grønne, brede stråler paret, mykt og uten smerte, og slo av bevisstheten.
  Vitalik hadde ikke tid til å se noe og tenke, da han igjen befant seg i et klart minne.
  Sammen med Albina hang de i et gjennomsiktig rom. Det var som en blå dis rundt dem. Og samtidig, ikke engang beveg lillefingeren.
  En veldig vakker jente dukket opp foran dem, med hår i alle regnbuens farger.
  Hun kvitret:
  - Vi gjennomførte en analyse og fant ut at du er fra Moskva i 2023. Spørsmålet er, hvordan kom du til oss? Og videre ser det ut som dere er et vanskelig par. Datamaskinen sier at du kanskje er den allmektige og Guds mor på den tiden.
  Vitalik utbrøt, stemmen hennes kunne høres:
  - Sånn... Det ser ut til at dette imperiet blir styrt av Meg i fremtiden!
  Jenta snudde seg og svarte med en søt stemme:
  - Vi utelukker ikke noe. Men den allmektige er nå i hyperkapitalen Ultravavilov , og dette er en nabogalakse! De må ta deg til ham, og så vil de bestemme hva de skal gjøre med paret ditt.
  Albina bemerket:
  - Men vi kan ikke ta livet av oss i fortiden?
  Jenta svarte:
  - Det er opp til Gud og Guds mor å bestemme! Foreløpig er utseendet ditt en stor hemmelighet fra resten. Du vil bli sendt akkurat nå til Ultra-Babylon under en stor eskorte som laster en null plass kapsel. For at du ikke skal kjede deg under flukt, er bevisstheten din i supermatrisen Hyperneta vil kunne nyte spill for enhver smak. Forsto du?
  Vitalik svarte:
  - Spill i det tjuetredje århundre - hva kan være bedre!
  Albina sa med et smil:
  - Jeg liker dette også!
  Jenta smilte bredt og viftet med hånden. Og en rosa, myk bølge falt på Vitalik og Albina.
  Gutten og jenta havnet i byen. Ikke lenger så lyst og fargerikt som Moskva fra det tjuetredje århundre. Og rundt slutten av det tjuende århundre.
  Den enorme dinosauren sprutet langs gatene på bakbena, traff nabohusene med halen og ødela dem. Dessuten ble potene enten forlenget eller tvert imot forkortet, noe som forårsaket ødeleggelse og død for mennesker.
  Og de stakk av i alle retninger. Imidlertid var de alle barn ikke eldre enn tolv. Gutter og jenter stakk av. Noen av dem var i politiuniform. Og ikke en eneste voksen, ikke engang en tenåring.
  En hyggelig, feminin stemme ble hørt:
  - Stopp dinosauren og redd barna!
  Albina spurte:
  - Og hvordan gjøre dette?
  Stemmen svarte:
  - Dette er et slikt spill. Tenk for deg selv.
  Vitalik trakk på skuldrene og sang:
  - Vel, pinnen er en livredder ,
  Bli til et hoppetau snart!
  Albina smilte og spurte:
  - Hvordan har du det?
  Guttegeniet svarte selvsikkert:
  - Før eller siden blir det hint og pianoer i buskene i spillet. Her for eksempel slikt!
  Og den unge krigeren med bare tær tok og plukket opp et stykke flis fra fortauet og kastet det inn i en høy bygning. Fragmentet fløy i en bue og traff basen. Den enorme strukturen svaiet, og med all kraft tok den og kollapset på dinosauren. Togo ristet voldsomt, og monsteret begynte å kollapse.
  Albina kurret med velbehag:
  -Det er virkelig et riddertrekk!
  Vitalik humret og svarte:
  - Kanskje hingstens trekk!
  Dinosauren, som ble festet fast ved bygningen, tok den og smuldret opp i mye tyggegummi og godteri. Barna som bebodde denne byen skyndte seg umiddelbart for å ta en godbit. Sandaler blinket, joggesko, og noen hadde bare hæler.
  Det var mye støy.
  Vitalik sang med et smil:
  Barndommen er en fantastisk tid
  Det er hyggelig, morsomt for gutta ...
  Flott spill kommer
  Vi skribler med regn fra maskinen!
  Albina, med et enda bredere smil, bemerket:
  - Ja, vi skribler!
  Etter det så de ytterligere to skurker. De var monstre: den ene med et villsvinhode, og den andre et neshorn. Med et vilt brøl stormet de til Albina og Vitalik.
  Gutten plystret.
  Et av trafikklysene vaklet og falt på hodet til neshornet. Tildelte et knusende slag og bedøvet kjeltringen.
  Vitalik kvitret og blottet tenner:
  - Blås, blås, enda et slag,
  Et nytt slag og så...
  Gutt barfot superstjerne
  Kaster en uppercut!
  Albina fniste og kurret:
  - Hellig krig
  Jentene er dobbelt kule!
  Jagerflyen, med hodet til en gris, tok frem en lasermaskinpistol fra sekken og begynte å skyte.
  Gutten og jentene hoppet til siden. Albina kastet et bananskall med den bare hælen. Hun fløy og landet under støvelen til jagerflyene med et grisehode. Den fløy over og styrtet, brøt gjennom en steinmur og roet seg.
  Vitalik sang med glede:
  - Jeg bøyer meg over siktet, og missilene suser mot målet! Nok et løp fremover!
  Albina følte veldig destruktive impulser i seg selv. Og la oss trampe med de nakne, solbrune føttene våre og få asfalten til å vibrere og sprekke.
  Og godteri, sjokolade, porsjoner med is, tyggegummi, slikkepinner og mye mer begynte å fly ut av sprekkene. Så flott og morsomt det hele så ut.
  Vitalik bemerket:
  - Dette er virkelig velsmakende snacks !
  Jenta ville si noe, men en mengde barn kom løpende, og la oss ta alle disse rettene. Og spis dem grådig!
  Albina tvitret:
  - Si i det minste takk!
  Barna stoppet og brølte i kor:
  - Takk skal du ha!
  Vitalik sa med et smil:
  - Det er nesten guddommelig!
  Jentehelten ønsket å gi en vitsighet, men landskapet endret seg plutselig. Og de endte opp på et snødekt fjell. Fra den, som fra et springbrett, flyttet gutter og jenter ut.
  Og de hadde det gøy...
  Vitalik og Albina fikk som ved et trylleslag også ski på beina. Både gutten og jenta sprang av gårde, med et vilt hyl og bråk.
  Vitalik sang med et smil:
  Sjeleimpulser av forunderlig skjønnhet,
  For Motherland kjempet en fighter mellom stjernene ...
  Tross alt har dristige drømmer gått i oppfyllelse,
  Ikke vær redd for armadaen til onde fiender!
  Albina blunket og noterte ironisk:
  - Mellom stjernene, tross alt!
  Vitalik humret og svarte:
  - Ja!
  Og gutten begynte å skyve fra snøen med pinner. De siste årene har vintrene ikke vært hyggelige. Og ski i nærheten av Moskva var skummelt . Og hvordan ble vinter-OL ellers arrangert i Sotsji?
  En av guttene, som kjørte langs et parallellspor, spurte:
  - Vil du ha eventyr?
  Albina svarte:
  - Selvfølgelig ja! Selvfølgelig ja! Selvfølgelig ja!
  Og så dukket det opp flere isbjørner foran dem. Og Vitalik og Albina har nå maskingevær i hendene.
  Gutten og jenta er resolutt innstilt på å slåss. Og så trekker de avtrekkerne, og flyr ut av stammene, som en foss, veldig brennende og skarpe, ødeleggende jetfly.
  Vitalik bemerket da han så hvordan en kule traff en isbjørn i rumpa og slapp en blodfontene:
  - Alt dette er herlig og kult!
  Albina nikket og sang:
  Et sted i verden
  Hvor det alltid er kaldt...
  Bjørner gni mot aksen,
  O jordens akse!
  Vitalik svarte:
  - Vi er etter dem!
  Og han avfyrte enda et parti kuler. De er så fantastiske og tøffe fightere.
  Og de gjennomborede isbjørnene falt. Og så ble de til noe veldig velsmakende og spiselig. Og dette var kaker og bakverk, og mye av alt rik på krem og duftende.
  Albina bemerket med et smil:
  - Dette er virkelig kule godbiter !
  Vitalik bemerket:
  - Du elsker virkelig ordet yummy ! Men de sier det, vanligvis små barn, men vi er fortsatt ganske gamle, og vi har allerede rukket å hope opp mye!
  Albina nikket.
  - Bli enige! Men vi forblir barn for alltid, bare år forandrer seg!
  Gutten og jenta hoppet igjen og vred seg til saltoer sammen med skiene. Og de sang igjen:
  Hva som var bak, se deg rundt
  Kjenn deg selv som barn, ikke vær lat...
  Fordi mange år har flydd forbi, løpt forbi,
  Smil, smil, smil!
  Vitalik blunket til Albina og bemerket:
  - Morsom hendelse!
  Jentene spurte:
  - I hva?
  Gutten svarte:
  - Jeg kom inn i fremtiden, hvor jeg tok makten over verden, og jeg har regjert i to hundre år. Og så dukker min dobbel fra fortiden opp og spørsmålet dukker opp - hva skal jeg gjøre med det?
  Albina trakk på skuldrene og svarte:
  - Ingenting! Gi tvillingen din en planet, og måtte han leve lykkelig til sine dager!
  Vitalik bemerket tvilsomt:
  "Hva om han tror jeg kommer til å utfordre ham om tronen?"
  Jenta trakk på skuldrene og spurte:
  - Kommer du til å bestride det?
  Gutten svarte:
  "Folk i romimperiet er ganske fornøyde. Alt er bra, og jeg ser ingen grunn til at jeg skal kjempe om makten. Tross alt, ikke en mann for makt, men makt for en mann!
  Albina plystret:
  - Å, så edelt! Er du en ridder?
  Vitalik bemerket logisk:
  - Ikke egentlig! Ridderne overholdt anstendighetsreglene, bare i forhold til hverandre, og livegne ble ikke ansett som mennesker. Og jeg bryr meg om velferden til hver person.
  Heltejenta blunket og kvitret:
  Vidt er mitt hjemland,
  Det er mange skoger, åkre og elver i den ...
  Jeg vet ikke om noe annet land.
  Hvor puster en mann så fritt!
  Boy Genius sa:
  - Et helt stjerneimperium!
  Igjen, for femtende gang har landskapet endret seg i matrisen.
  Gutten og jenta var nå i skyttergraven. Det var tilsynelatende et spill fra et historisk skytespill . Som andre verdenskrig. Bare tankene som beveget seg over feltet var noe annerledes. For eksempel er "Lion" synlig, som i virkelighetens historie aldri gikk inn i serien. Og ærlig talt, "Lion", selv om en kraftig tank, men dens kampeffektivitet er tvilsom. Med en vekt på 90 tonn er den bare bedre beskyttet i frontpansringen til tårnet enn Tiger-2, og har en 105 millimeter kanon. Kraftig, men mindre rask ild enn tigeren. Men her er denne tanken til stede. Og suser med sin kolossale kraft.
  Og våpen skyter mot ham. Vakre jenter, i korte skjørt, og med bare bein, suser rundt kanonene.
  De laster kanonene, som det er sju av.
  Og det er tre Lev-tanker. Det ser ut til å være litt, men det er ingen måte å bryte gjennom dem i pannen.
  Komsomol-jenta snudde seg til Vitalik og spurte:
  - Er du en pioner?
  Guttegeniet svarte selvsikkert:
  - Nei! Aldri vært!
  Jenta spurte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Vitalik svarte med et smil:
  - Fordi jeg er fra en annen tid!
  En annen jente sa:
  - Vi kan ikke trenge gjennom tanken "Lion"? Vår 76 mm kanon er for svak!
  Albina grep inn her:
  - Ikke skyt på en tysk stridsvogn!
  Komsomol-jenta spurte med et glis:
  - Og hvorfor ikke?
  Den heroiske jenta svarte:
  For det er bare et spill. Og du må beseire ugjennomtrengelige stridsvogner på en annen måte enn å skyte fra kanoner.
  Komsomol-krigerne spurte i kor:
  - Og hvordan, skjønnhet!
  Albina utbrøt:
  - Synger!
  Og hun sang med nattergalstemme, og de andre tok opp etter henne:
  Fædrelandsstjernen er gitt av Herren,
  Hun, tro meg, er mer strålende enn solen!
  Du er min, dette landet kommer fra -
  Vit at hjertet ditt banker av tristhet!
  
  I deg er vi Komsomol-medlemmer, som ørner,
  Vi knuser nazistene og feier bort skrotet!
  Vi klarte oss til og med på Jupiter,
  Dyrk fruktene - et umulig paradis!
  
  Venus, dette er stedet for kjærlighet,
  På Mars er følelsen av en kriger høyest!
  Bryt lenkene til ondskap og tvil,
  Tross alt ønsker den allmektige å gjøre det beste for alle!
  
  La oss beseire det kosmiske trykket,
  Husk haken med en sterk krok!
  Fienden vil bli knust av verdens makt,
  Og Junkers ble skutt ned av en vanlig barnebue!
  
  Det er bare ett scenario - ta det og vinn,
  Vi kan ikke vite noe annet utfall!
  Og du rikets ulv brøler ikke,
  Du får en bajonett i ansiktet av en soldat!
  
  Men en bajonett hjelper deg ikke,
  Vi legger til litt dynamitt !
  En så rask flytur
  Da proletaren slo hammeren!
  
  Neste trekk vil passere som en orkan,
  Og sluttspillet blir en seirende sjakkmatt!
  Tross alt, vårt raseri, en gal vulkan,
  Represalier mot jævelen, den forferdelige katten!
  
  Vi klemte tangen på Berlin,
  Paris er gratis under det russiske flagget!
  Vi er døtre av fedrelandet og sønner,
  Når vi fester - spiser vi honning med valmuefrø!
  
  Foggy Albion nå, som en bror,
  New York ble som en pai på et fat!
  Vårt røde, skarlagensrøde valmuefargede flagg,
  Under den er alle mennesker glade for frihet!
  Jentene sang, og de tre Lion-tankene ble til store, luftige kaker malt med roser. Og fra dem kom en veldig sterk og appetittvekkende aroma.
  Men så dukket bilen opp bak dem igjen. Denne gangen, enda kraftigere og tungere mus. Hastigheten deres er lav, men ildkraften og rustningen er gjennom taket.
  Albina spurte Komsomol-medlemmene:
  - Skal vi synge igjen?
  Jentekapteinen sa:
  - Er det virkelig mulig å ta dette med en slurk?
  Vitalik sang:
  Sangen hjelper oss å bygge og leve,
  Og sammen med sangen i en bevinget flytur ...
  Og den som går gjennom livet med en lyre,
  Han vil aldri forsvinne noe sted!
  En av Komsomol-jentene bemerket:
  - Det kan du ikke argumentere mot!
  Albina bekreftet:
  - Ikke sant! Eller vil du ha noe annet?
  Komsomol-jentene kjørte et prosjektil inn i sluttstykket, og skjøt med kraft. Den fløy over, traff tanken og spratt avgårde som en ert.
  Jentekapteinen sa:
  - Ja, det er vanskelig å ta!
  Vitalik nikket.
  - Så syng med!
  Og så begynte krigerne og gutten å opptre med stor entusiasme:
  Herligheten til det sovjetiske moderlandet er stor -
  Vi er verdige, tror jeg, vi vil være av denne herligheten!
  La oss beseire den grusomme fienden i kamp,
  For den russiske, mest strålende maktens skyld!
  
  Hva er det i moderlandet som synger,
  I hjertet av en ærlig, barbeint pioner!
  Vi skynder oss som en fugl på flukt,
  Hvor hellig vår tro er blitt!
  
  Automatisk, tro meg, min eldre bror,
  Og granatene er slett ikke en ekstra belastning!
  Hvis du er modig, så er resultatet
  Det blir det, til tross for at du er en gutt!
  
  Pioneer er cocky og tøff ...
  Men Gud opplyser oss med et smil!
  Det er mange onde esser i verden, dessverre,
  At de vil ødelegge et sted i himmelen!
  
  Den fascistiske sjakalen når ut til oss,
  Han vil rive hjertet ut av et barn!
  Og grisene hans ler,
  La ham få et høyt slag i ansiktet!
  
  Tigertanker er "støvler"
  Klønete, fryktelig kantete!
  Og du flykter ikke fra dem,
  Vel, bedre forberede granater!
  
  Vi vil skape en slik verden, tro meg,
  Hvor millioner vil være lykkelige!
  Et rovdyr vil løpe bort i hulen,
  Vi vil legge ned de sjofele legionene!
  
  Det røde banneret vil skinne
  I den er Jesu hellige navn!
  Bestå pionereksamenen for fem -
  For å glorifisere ditt Russland!
  
  Men den eksamen er ikke på tavlen -
  Du må overlevere ham fra skyttergraven!
  Grått hår skynder seg til gutten i whisky,
  En venn døde - nå sørge ved graven!
  
  Hva, forbanna krig,
  Selv et beist, ikke verdig å bli kalt!
  Og horden vet ikke hvordan de skal holde
  Selv om Adolf er morsommere, noen ganger en narr!
  
  Vi må ikke trekke oss tilbake, vet du,
  Pionerer frykter andres for alltid!
  Vi gutta er trofast vennlige,
  Og moralsk, tror jeg, ikke forkrøplet!
  
  Vi skal fullføre den strålende marsjen i Berlin,
  Vi har alltid, tro meg, visste hvordan vi skulle kjempe!
  Og fanget med en gang et stort mot,
  Å bære RPK i en ryggsekk under løpeturen!
  Komsomol-jentene sang, og de enorme Maus-tankene ble til enorme fat med stør og et tilbehør.
  Og også veldig appetittvekkende.
  Albina fniste og sang:
  - Hva slags retter, hva slags retter,
  Skulle ønske jeg kunne ta med meg alt...
  Det er synd at vi ikke slåss ofte,
  De blir rett og slett fôret til slakting!
  Vitalik bemerket med en latter:
  - Ja, det finnes slike spill! Som for veldig små barn.
  Komsomol-jenta bemerket logisk:
  - Barndommen forsvinner aldri helt for en person!
  
  EVENTYRET TIL DEN UDØDELIGE HØYLANDER KENNY
  KOMMENTAR
  Kenny Hamilton som overlevde blant fjellklatrerne , en gutt som ble drept i en alder av elleve og gjenoppstått som alle fjellklatrere, og Duncan Mancloud , som imidlertid sluttet å være udødelig, men fortsatt er ung, og lever et fredelig liv. Den evige gutten blir tvunget til å vandre, og havner til slutt i et barnefengsel i den mest kriminelle amerikanske staten - Texas.
  . KAPITTEL 1
  Highlander-gutten Kenny fra den udødelige rasen forble helt en av sitt slag. Alle andre udødelige døde i oppgjøret og det siste slaget ved Armageddon. Bare høylanderen Duncan Mancloud ble igjen foruten ham . Han er nesten den eneste som overlevde. Men etter å ha fullført oppdraget mistet Duncan sin udødelighet, og ble en enkel mann. Så nå er ikke Kenny lenger truet av andre dusørjegere. Tvert imot følte gutten seg ensom. I en alder av elleve ble hun udødelig, og dette skjedde allerede i 1182. Han har allerede levd i mer enn åtte hundre og femti år. Og han er alltid elleve.
  En kjekk, udødelig gutt på rundt elleve. Ser ut som en engel, pent ansikt, blondt hår. Men faktisk, hvor mange mennesker han allerede har drept. Både høylendinger og rene dødelige.
  Kenny var på randen av døden flere ganger, men klarte å komme seg ut. Duncan Muncloud var til og med vennen hans en stund. Helt til Kenny prøvde å drepe ham. Så prøvde han igjen å gjøre det med en annens hender.
  Og han døde nesten. Men nå har Armageddon allerede stilnet. Det er ingen flere høylandere på jorden, med bare to overlevende igjen, Kenny selv og Duncan Muncloud . Men sistnevnte er ikke lenger en høylander, men bare en dødelig. Så på hele planeten, bare én Kenny som aldri vil dø med mindre hodet hans blir kuttet av.
  Drømmen hans gikk i oppfyllelse. Men i de åtte hundre og femtifire årene som Kenny hadde levd , var han lei av å være barn.
  Den vokser ikke, eldes ikke, modnes ikke. På den ene siden er det selvfølgelig bra å være høylander. Hvis tannen din blir slått ut, vil den vokse ut igjen i løpet av et par minutter. Og du vet ikke sykdom. Spesielt Kenny var veldig glad i å gå barbeint. Og hostet ikke engang i noe vær. Gutten deltok til og med i Barnas Korstog.
  Så ledet Kenny en av gruppene med gutter. Barna gikk barbeint gjennom fjell og steinete veier. Kenny ga også opp de ubehagelige skoene sine. Og hans bare såler var hardere enn skinnet på støvlene.
  Gutten opplevde mye da, og falt til og med i slaveri. Selv om Kenny er udødelig, er han ikke mye sterkere enn et vanlig barn. Og også han falt i slaveri for pirater, og ble solgt til kalifen i Bagdad.
  Den varme sanden i Galilea brente barnas bare føtter. Vel, Kennys såler har blitt som kamelhøver i mange tiår. Og hvordan var det for vanlige, dødelige barn? Spesielt jenter. De brente barnas føtter og gikk bokstavelig talt, med makt. Og de som falt, ble reist opp med piskeslag.
  Kenny skuldret en av jentene, hvis ben ble brent og blødde. Og bar gjennom ørkenen. Selv om det er vanskelig. Riktignok ble den udødelige kroppen kjennetegnet ved større utholdenhet. Men likevel, med makt, var han ikke Herkules i det hele tatt og følte seg nesten som resten av tretthet.
  Da ble barna tilbudt et valg, og akseptere islam eller gå til steinbruddene.
  Kenny, som de fleste barn, valgte slaveri. Og forestill deg å være i en gruve. Og hvem er der? Stanken fra faklene og slavenes ekskrementer, det tunge overarbeidet. Mange barn døde de første dagene og ukene. Kenny var naken, uten engang en lendeklede, som de andre barna. Han ble slått av tilsynsmenn for den minste provokasjon. Og de tvang til å jobbe to tredjedeler av dagen, og la en tredjedel igjen for søvn. Det var et helvetes hardt arbeid.
  Barna var små i størrelse, og det var mer praktisk for dem å jobbe i gruvene. De matet bare for at de ikke skulle dø av sult, og de kunne fortsatt jobbe. Kenny prøvde å rømme, men han ble fanget ved hjelp av geparder, de var brutale, og de satte lenker på gutten.
  Og han jobbet så hardt uten å se solen.
  Det var den verste perioden i Kennys liv . Han havnet i et skikkelig helvete. Og steinene på steinene, som mottok skuldre, spiste brød og vann, fungerte som en fordømt.
  Og til og med drømte om døden, som utfrielse. Og det var ikke mulig å rømme: det var smertefullt for geparder å være sterke vakter - de kan ikke sammenlignes med tyske hyrder.
  År gikk. Kenny døde ikke, ble gradvis vant til dette helvete. Nesten alle barna døde av stanken, gasser, overarbeid, dårlig mat og konstant juling. Og som klarte å overleve ble overført til voksne.
  Men Kenny levde videre. De brakte og kjørte andre barn. Det var behov for små arbeidere i de trange gruvene.
  Kenny, derimot, var en slave som hadde lenker på både armer og ben, og dette var hans eneste kappe. Unge slaver ble ikke engang gitt en lendeklede, og hvorfor - besparelser. Spesielt i gruvene i Midtøsten, selv om vinteren er det ganske varmt. Kenny hadde det enda verre enn de andre fordi han hadde på seg lenker. Andre barn jobbet stort sett lett. Du slipper uansett ikke unna, og kjeden koster også penger.
  Kenny hadde ikke sett solen på så mange år, og sov på steinene, og bare i en drøm kunne han føle seg fri. Og han drømte ofte om å fly over fjell eller slott. Han kjemper også med sverd og dreper tilsynsmenn.
  Kenny hadde allerede begynt å glemme et normalt liv. Og et helt århundre har allerede gått som et mareritt. Og kjedene har allerede rustet og smuldret opp. Han ble ikke overført til voksne siden Kenny ikke vokste opp, og ble igjen med barna. Og akkurat da kom en veldig grusom kalif til makten, som i stedet for å hugge av hoder, foretrakk å sette dem på en påle.
  Og før det nådde ryktet tilsynsmennene. Og Kenny, etter å ha tilbrakt mer enn hundre år i steinbruddene, og uten å miste skarpheten og livligheten i sinnet, så vel som helsen, bestemte seg for at han hadde en sjanse i dette.
  Og han så på, slo tilsynsmannen med en stein i bakhodet og begynte å slå ham.
  For dette ble den frekke slaven dratt til overflaten for første gang på hundre år. Og Kenny så solen som blindet ham. Så førte de meg til staven. Var Kenny redd? Han visste at nå ville han føle sterke smerter. Men han var allerede vant til juling og lidelse i bruddene. Vel, innsatsen kommer inn i rumpa, så hva med det!
  Allerede på andre staver vred og døde voksne menn og et par kvinner.
  For Kenny gjorde jeg en mindre innsats. Bødlene løftet ham opp og spiddet ham på spissen med det femte punktet.
  Gutten hadde store smerter. Og så begynte kroppen hans å sakte synke.
  Kenny kjente smerte og skrek helt opp i lungene. Da ble det lettere og gutten roet seg. Bøddelen brant guttens nakne hæl med et glødende strykejern og beveget seg bort fra ham og kjente den brennende lukten.
  Kenny kom til fornuft og ble stående alene. Han begynte å svinge staven. Og han ble igjen gjennomboret av en skarp smerte. Gutten skrek. En av vekterne løftet hodet og humret. Gå så i dvale igjen. De døde vil ikke hoppe av bålet.
  Desperat hvilende på sine bare føtter reiste Kenny seg. Han ble sterk i over hundre år ved å bære tunge steiner og arbeide i steinbrudd med slegge og brekkjern. Og så hoppet hun av bålet. Og krøp over sanden.
  Heldigvis voktet geparder bare levende slaver i steinbruddene. Ingen gadd å bruke selv sjeldne dyr på de døde.
  Kenny krøp bort og løp så. I mer enn hundre år har han allerede lært arabisk ganske godt. Og håret hans var skittent, og det var ikke tydelig at han var blond.
  Mange arabiske barn var også halvnakne. Og Kenny er veldig skitten. Tenk hvor lenge han ikke vasket. Men verken infeksjon eller ormer tar det udødelige. Og tennene råtner ikke selv om du ikke pusser dem.
  Kenny tilbrakte flere dager i ørkenen. Og han brunet nesten svart. Og han kunne allerede passere for en arabisk gutt.
  Så det gjorde han. Han lot som han var en vandrende foreldreløs og begynte å be på knærne.
  En kjøpmann leide ham i Bagdad. Han mistenkte at dette var en løpsk slave, men de lovet ikke en belønning for Kenny . Dessuten var det ingen som trodde at det var mulig å overleve en henrettelse ved spidding.
  Gutten, kun iført lendeklede og barbeint, løp rundt og gjorde kjøpmannens ærend. Og han fikk nesten ingenting betalt, og matet sparsomt. Men tiden gikk, og kjøpmannen ble gammel, men gutten vokste ikke, og dette begynte å virke mistenkelig for ham.
  Så rømte Kenny . Og reiste igjen. Og en krig så at gutten var veldig hardfør, og sterk og muskuløs utover årene, tok ham som sin esker.
  Og under kampen med korsfarerne flyktet Kenny . Og han utga seg for å være en løpsk kristen gutt. Og igjen begynte å vandre rundt i Europa. Og så til andre land.
  Og hvor bare Kenny ikke har vært. Og selvfølgelig kunne han ikke glemme et slikt land som Amerika.
  Gutten, som hadde et evig ungt minne, kunne mange språk og var veldig smart. Han måtte også studere på skolen. Og i forskjellige. Og nå i 2025 var det noe å sammenligne.
  Når du har en ung kropp, påvirker det sinnet. Spesielt oppdaget Kenny dataspill. Og hvor flott det er. Og hvor mange fantastiske tegneserier vil dukke opp i fremtiden? Og du kan se dem på Internett så mye du vil.
  Men i utgangspunktet var kinoen svart-hvitt, så ble det farger. Og fjernsyn hadde små skjermer. Og Kenny selv husket fortsatt de gangene det ikke en gang fantes krutt i Europa. I alder er han litt yngre enn Djengis Khan selv. Og han klarte å kjøre gjennom mange epoker. De siste udødelige døde i 2017. Og Duncan MacLeod ble dødelig i år.
  Dette betyr at han ikke er gammel ennå, og kan bli en farlig fighter. Kenny drømte om å kutte hodet hans. Selv om det ikke ville gi ham noe ekstra energi. Men Duncan er fortsatt for ung. Han så ut til å være i begynnelsen av trettiårene. Så nå biologisk bare førti, og dette er en mann full av styrke.
  Kenny selv forble en elleve år gammel gutt, en kjekk, kjekk, sterkere gutt enn jevnaldrende. Og han foretrakk å nyte fruktene av fremskritt.
  Faktisk, hvor mange nye ting har dukket opp på åtte og et halvt århundre. Og smarttelefoner, og iPhones og høyhastighets Internett, når du kan se en film mens du holder en TV i håndflaten. Og selvfølgelig, biler, fly.
  Med mindre folk fortsatt flyr til andre planeter, men om et par århundrer vil dette skje.
  Kenny smilte: han vil leve for å se det. Dessuten var det ingen udødelige igjen etter det siste oppgjøret i 2017. Dette betyr at Kennys hode ikke er truet av deres skarpe sverd. Han er den eneste som er unik.
  Som den fabelaktige Peter Pan . Han ville ikke engang bli voksen. Men Peter Pan er en helt oppfunnet av menneskelig fantasi. Og Kenny er en ekte gutt som aldri er bestemt til å bli voksen.
  Og selvfølgelig, det vi har, setter vi ikke pris på. Kenny ønsket virkelig å bli voksen, selv om han mistet udødeligheten. Selv om det er mulig, og noen ganger blinket en slik idé gjennom hans unge hode at han, etter å ha blitt gammel, husket sine unge udødelige år med nostalgi.
  Og for alltid barbeint barndom. Kenny likte å gå barbeint i all slags vær, men han ble ertet for ofte av guttene for dette, og måtte gå med joggesko, eller sandaler i storbyer.
  Det verste er konstante, kroniske problemer med penger. Her, prøv et barn på elleve år, og ikke større enn jevnaldrende, og kanskje til og med med tanke på at han ble født i et århundre før akselerasjon og mindre, i det minste tjene noe.
  Riktignok er mat lettere i Amerika. Det er ikke vanskelig å finne både ledig kantine og sackenhead for nesten gratis klær. Og det er mange forskjellige religiøse institusjoner. Når de ser Kenny barbeint, gir de joggesko, eller andre sko og klær gratis.
  Men Kenny var selvfølgelig ikke fornøyd med dette alene. Han ble tiltrukket av både smarttelefoner og dataspill. Han er for ung til å være sammen med en kvinne, og det er et problem. Men for penger vil en prostituert gjøre hva som helst, selv med et barn som ham, og tilfredsstille enhver fantasi. Og selvfølgelig koster et godt spill og en bærbar datamaskin penger. Og jeg vil ha noe forbudt. Kjøp for eksempel alkohol fra hendene. Likevel er leveren hans evig ung og udødelig, og til og med blåsyre eller en sterk gift vil ikke forårsake skade.
  Og Coca-Cola, lei av å drikke. Dessuten, i noen amerikanske butikker, vil Coco-Cola skjenkes for et barn for ingenting.
  Men alkohol er ikke tillatt å selge til barn. Bare under jorden kan du overby ved å betale for mye penger.
  Kenny lommetyveri, og ran og klatring inn i andres leiligheter. Og dette jaktet han i middelalderen. En gutt i øst ble slått med kjepper på bare hæler for tyveri. Og en gang kuttet de til og med av en hånd, men den vokste heldigvis igjen. Selv om det absolutt gjør vondt.
  Men når de slår bare såler med pinner, er det ikke så skummelt, så veldig herdede og hardhårede hæler hos et barn som har gått barbeint i århundrer. Selv det er nesten hyggelig. Det var derfor Kenny elsket østen. Men når de pisker ryggen din med en pisk, gjør det vondt. Gutten ble stemplet et par ganger for å ha stjålet. Men merket forsvant sporløst fra det udødelige.
  Kenny klarte også å besøke sukkerrørplantasjer, på engelsk hardt arbeid.
  Det er steinbrudd utenfor Bagdad - det er ikke skummelt lenger. Dessuten jobber du i frisk luft, og den lyse, tropiske solen skinner på deg.
  Og så rømte Kenny likevel, og besøkte hyttegutten med piratene. Om eventyrene hans kan du skrive en hel serie med flere bind.
  Gutten har reist over hele verden. Og han deltok til og med i opprøret til Stenka Razin.
  Og han ble også tatt til fange. Et barn hadde en sjanse til å henge på et stativ. De vred på armene hans og slo ham på ryggen og rumpa med en pisk. Og så brente de til og med min bare hæl med et varmt strykejern. Og alt ble restaurert rett foran øynene til bødlene.
  De betraktet ham som en trollmann og løslot ham i frykt.
  Kenny drepte mennesker i kamper, oppgjør, ran og kuttet hodet av udødelige, ofte på lur. Han er fortsatt en gutt.
  Krigføring spesielt i middelalderen for udødelig underholdning og stor glede. Hvis de ikke kutter hodet av seg, kan de ikke drepe dem. Og du kan selv utføre bragder.
  Men du vil ikke gjøre karriere. Den evige gutten som ikke vokser og modnes er naturlig nok mistenksom. Og highlanders - udødelige bør ikke forråde sin eksistens til andre mennesker.
  Det er til og med en spesiell organisasjon, romvesener, som sikrer at denne hemmeligheten ikke blir kjent for allmennheten. De har sterk hypnose, og har spesielt utstyr til å slette minnet. Så denne hemmeligheten har blitt holdt i årtusener.
  Kenny er på ingen måte den eldste Highlander. Noen levde opptil fem tusen år ikke eldre. Men de dro også til Harmageddon.
  Det skal bare være én igjen. Og Kennys drøm gikk i oppfyllelse, og han ble. Bare hvis det ga ham lykke.
  Kenny har opplevd mye i århundrene i en barnslig, udødelig kropp. Og ingenting vil overraske ham, og ingenting vil gjøre ham forlegen. Han måtte kjempe i andre verdenskrig, og i Vietnam, og i den første, selvfølgelig, og hvor ellers.
  Gutter er nysgjerrige. Du har et minne fra mange århundrer, men kroppen er et barn. Og drar på eventyr og eventyr.
  Den siste krigen der Kenny deltok var i Ukraina. Gutten sluttet seg til fremmedlegionen, på ukrainernes side, og var i utgangspunktet speider.
  Tross alt vil et barn med engletrekk ikke bli mistenkt. Og han drepte russiske soldater på lur.
  Men krigen trakk ut. Det hvite, litt gulaktige hodet hans ble kjent. Og jeg måtte forlate krigen. Han har blitt for kjent. Slik er skjebnen til de udødelige, lev ikke lenge på ett sted. Reis og bevege deg hele tiden. Ellers vil din evig barnlige fysiognomi vekke mistanke. Det lengste oppholdet på ett sted på hundre år var i bruddene. Men der var nakne, skitne, aldri vaskende gutter i samme ansikt, eller rettere sagt kroppen.
  Og på en eller annen måte vekket ikke Kenny mistanke da. Men i et mer moderne fengsel, da ... Der kan du selvfølgelig lyse opp. Men en mektig organisasjon hjalp på en eller annen måte gutten med å holde på en hemmelighet. For eksempel har Kenny allerede blitt tatt som ung. Og i USSR også. Men fotografiene, fingeravtrykkene, forsvant sporløst. Og gutten ble enten løslatt eller så stakk han av.
  Eller de hjalp ham å rømme.
  I USSR besøkte Kenny den berømte Makarenko-kolonien. Det han likte her var at alle guttene og jentene i fengselet gikk barbeint til snøen falt.
  Men i denne kolonien måtte jeg studere, noe som er kjedelig, og jobbe. Selv om sangene også var underholdning.
  Og det er relativt lett å slippe unna.
  Kenny satt i forskjellige fengsler. Men vanligvis ikke så lenge. Og at han hadde en ny arrestasjon.
  Bare i delstaten Texas nærmet julen 2025 seg. Kenny nippet til whisky fra halsen, og skjulte ikke mye for politiet. Naturligvis skal barnet ikke drikke alkohol. Ja, selv på et offentlig sted.
  Men Kenny følte seg veldig kul. For det første har han allerede drept så mange mennesker, og ustraffet. For det andre, vel, politiet vil arrestere ham, så barnet blir løslatt uansett. Eller organisasjonen vil hjelpe.
  Dessuten hadde ikke Kenny sittet i barnefengsel på lenge. Og han lurte på hva som hadde forandret seg der. Matmessig er det ganske bra. Og på bekostning av selskapet lærte den sterke og raske gutten å kjempe veldig godt gjennom århundrene. Og han var på et nivå som ikke var lavere enn en voksen, et svart belte. Og unge mennesker respekterer styrke.
  Ja, og Kenny kjente registreringen perfekt, og var selvfølgelig veldig smart, og kunne alle konsepter og tyvelover.
  Fengselet skremte ham ikke. Spesielt blant barn, hvor han raskt ble leder. Så nå smilte han bare da politiet ba ham sette seg inn i bilen og knakk håndjernene på håndleddene hans. Texas har en tradisjonelt høy grad av ungdomskriminalitet. Der var til og med dødsstraff nylig for barn fra tretten år. Så politiet hadde spesielle håndjern til barnet.
  Imidlertid oppførte de seg ganske frekt mot seg selv. Kenny krympet. Han var imidlertid nysgjerrig - slik det er nå i barnefengsler i Texas. Både publikumsmessig og komfortmessig. Og er det sant at det er de kuleste ungdommene i USA.
  Kenny var ikke redd. I USA, i et barnefengsel, er det på noen måter bedre enn i det sovjetiske, for eksempel barberer de ikke hodet. Den siste er ikke særlig hyggelig. Gå selv med et pinnsvin som stikker. Og merkbart etter flukten. Når håret til en udødelig barberes av, vokser det bare litt raskere enn et normalt menneske.
  Det er klart at hvis de vokste umiddelbart, ville dette skape mer mistanke. Og du vil ikke lage en fasjonabel frisyre for deg selv - du vil gå shaggy.
  Kenny ble tatt med til stasjonen. De plasserte barnets hånd på en spesiell skanner og begynte å sjekke fingeravtrykkene hans.
  En erfaren gutt var ikke redd. The Immortal Control Organization slettet vanligvis all mistenkelig informasjon og videoer.
  Ellers, ved hjelp av fingeravtrykk, videoer og mange andre data, ville folk for lenge siden ha gjettet at det eksisterer en udødelig rase. Det var kun takket være det mektige seerløpet at hemmeligheten ble holdt.
  Riktignok tenkte Kenny : Hvis bare to udødelige forble i live, og Duncan var dødelig, ville organisasjonen begrense handlingen sin?
  På den ene siden ville Kenny i dette tilfellet bli fullstendig ukontrollert og fri. Men på den annen side mistet han pålitelig beskyttelse.
  Det var noen få andre gutter i politiet som så litt eldre ut enn Kenny . Selv om de var høyere, er de barn for de udødelige.
  Kenny ble sjekket med en enhet for tilstedeværelse av metallgjenstander. Så ble han berørt av en kvinne i trettiårene iført legehansker. Gutten smilte til henne. Det var kilende og trivelig.
  De har ennå ikke begynt å kle av ham, og beslutningen er ennå ikke tatt om å sende ham til et føderalt fengsel, eller kaste ham ut som unødvendig.
  Men Kenny satt i forskjellige fengsler, og han ble ransaket mange ganger i løpet av det lengste barndomslivet.
  Spesielt i NKVD-fengselet. Han ble deretter kledd av naken. Og vaktmesteren, til tross for sin unge alder, nådde med en stor hånd, rett i rumpa. Og det var ganske smertefullt og ydmykende. Og så fikk han nesten revet ballene av seg. Under Stalin, selv med barn, sto de ikke på seremonien. Hanskede hender klatret inn i rumpa og munnen. I senere tider i USSR ble de rett og slett tvunget til å sette seg på huk foran et speil. Men også med USA tar politiet, hvis de anser det som farlig, den nakne mannen til boksing. Og der undersøker de å stikke hendene i rumpa, selv om du er tre ganger et barn.
  Det er aksiomet. I Amerika, en dårlig holdning til barnekriminelle. De blir ydmyket og satt i lenker på hender og føtter. Riktignok er maten ganske grei, og ofte gode kameraer. Noen ganger sitter to gutter, eller fire. Ikke som i Russland, hvor barn ble stappet på nittitallet som sild i tønne. Men det var en så kort periode.
  Kenny ble fotografert i profil, hel ansikt, halvside og bakfra. Deretter tok de meg med til TV-en sammen med andre gutter. Der må de vente på vakthavende dommer. Og han vil bestemme om han skal sende dem i fengsel, mot kausjon eller til og med løslate dem. Det er ingen som kan gå god for Kenny , noe som betyr at enten vil han rett og slett bli kastet ut og politimannen vil til slutt slå ham på rumpa med en kølle. Eller de vil bli sendt til et fengsel for barn.
  Og dette betyr et grundig søk, en dusj og en oransje kappe. Og så inn i en celle med ungdomskriminelle.
  Kenny er ikke redd for alt dette. Selv om det er ubehagelig når man blir famlet av mannlige politifolk. Noen ganger blir gutter ransaket av kvinner i uniform eller hvite frakker.
  Kenny har sett mye og ingenting overrasker ham. Han og vaktene var perverse , de prøvde å forføre. Det er rart, det er i Amerika, hvor kvinner får vanvittige dommer for å ha sex med gutter. Men det er. Noen lærere klynget seg til ham. Kenny var ikke flau - han var gammel og erfaren, enhver voksen ville misunne. Bare enheten er for liten. Tross alt er han et evig barn, og hans perfeksjon er ikke stor. Selv om det allerede kan bli vanskelig.
  Kenny kunne tross alt ha gjort noe. Og han likte kvinner. Selv om mulighetene ikke er de samme.
  Og selvfølgelig prøvde også andre gutter og voksne menn med ham. Spesielt i forrige århundre, da det ble mote. Kenny, som en mann av den gamle skolen, kjempet mot dette så godt han kunne. Med en kvinne er det fortsatt mulig, selv med tungen, å glede henne, i øst er dette normalt. Og Kenny tilbrakte mye tid i Asia. Men til mennene ikke har modnet.
  Selv om kanskje om et par århundrer, vil alt endre seg.
  Kenny satt med et dusin gutter fra ti til femten år, med forskjellige hudfarger. De snakket med hverandre om noe. En tenåring sa med en latter:
  - Og jeg har allerede stått opp!
  En annen fnyste.
  - Ikke rykk! Det er videokameraer og politiet følger med.
  Som svar, humrer ondsinnet. En av tenåringene la hånden inn i jeansen. Og han forsinket.
  Kenny humret overbærende: hormoner spiller. Han har allerede prøvd mange ganger. Og det viste seg å forårsake stående. Men fysisk er han fortsatt for liten til å ønske dette hver dag. Men følelsene er virkelig behagelige, og hjertet banker som en tromme når du kommer. Og fra denne rystelsen.
  Og en prostituert med en kjekk gutt, spesielt i Europa, hvor lovene er mykere villig sove, og selv gjøre en rabatt.
  I USA er voksne kvinner på den ene siden veldig redde for straff, men på den andre siden kan de til og med bli tiltrukket av gutter på grunn av ønsket om å kile nervene deres.
  En av tenåringene trakk oppmerksomheten til Kennys bare føtter . Det var desember og selv i Texas var temperaturen ute nær null. Og gutter går selvfølgelig ikke barbeint.
  Han plystret og knurret:
  - Se sprø ut, barbeint om vinteren!
  De to største guttene reiste seg og gikk bort til Kenny . De smilte ondskapsfullt. Den til høyre sa:
  - Og han er veldig kjekk! Kan vi bruke den som jente!
  En annen bemerket:
  - Det er videokameraer!
  En av guttene nikket.
  - Politiet er fullt av perverse! La dem se!
  Kenny reiste seg og knirket:
  - Du får det nå!
  Gutten svingte for å slå, men mistet balansen og falt. Kenny flyttet den nakne hælen til bakhodet. Den andre fordervede tenåringen fløy over hodet hans og krasjet så hardt at han besvimte. Highlander-gutten gjorde knapt merkbare bevegelser. Han lærte å kjempe veldig godt gjennom århundrene, og hadde til og med lærere i øst. Så til ham disse guttene!
  Resten av gutta gikk tilbake. Roper at de ber om hjelp fra politiet.
  Flere politifolk løp inn i cellen. Kenny var rolig og smilende. De løftet de to bevisstløse tenåringene og la dem på en båre. De tok ham til legesenteret.
  Seniorpolitimannen truet:
  - Det blir flere kamper, alle får horn!
  Så forlot politimennene cellen. Og tenåringene omringet Kenny . De begynte å spørre hvor han lærte å kjempe slik.
  Kenny kunne ikke fortelle sannheten, så han svarte:
  - Onkelen min var en grønn beret, og han lærte meg triks!
  Guttene begynte å spørre om å få se.
  Highlander-gutten svarte med et smil:
  - Du må betale for timene! La oss få dollar!
  En av guttene tok frem en hundre dollarseddel, som han gjemte i underbuksa. Også her var letingen overfladisk og det var mulig å gjennomføre noe.
  Kenny begynte å vise ham teknikken. Det var en type Aikido blandet med judo og kinesisk bryting.
  Det er klart at du ikke kan lære dette på en halvtime. Og Kenny droppet lett tenåringen, selv om han så eldre og høyere ut.
  Kenny levde i åtte og et halvt århundre, følte han seg som en fisk i vannet med guttene. De respekterte ham raskt, og han ble gudfar.
  Derfor var ikke Kenny redd for fengsel. Du kan bo her, spesielt unge gutter som er så lette å dempe.
  Her tok en frem en smarttelefon, som han også gjemte i en lomme mellom bena og gutta begynte å se på ... Selvfølgelig, noe om sex.
  Noen begynte til og med å rykke rett i cellen.
  Kenny smilte. Han gjorde det selv. Selv om jeg ikke ønsket det så mye. Men kroppen er ung, og sinnet.
  Og sinnet er avhengig av kroppen. Selv om du ønsker å bli voksen, er det noen fordeler med evig barndom.
  Spesielt i USA, hvor tenåringer er utviklet over årene, har de fantasi.
  . KAPITTEL nr. 2.
  Kenny så på erotikk på smarttelefonen sin, og følte seg spent og spent. Ja, han er fortsatt liten i kroppen, men han kan mye og er i stand til å lære andre. Noen tenåringer begynte å bevege hendene i buksene. Og dette er selvfølgelig naturlig for dem.
  Matronen dukket opp. Ganske feit, svart kvinne. Hun så lengselsfullt på guttene. Det kan også sees som dette veldig slått på.
  Hun slikket seg om leppene og vinket til en av de større, penere tenåringene. Han fulgte etter henne. Hun tok gutten med til neste celle og derfra hørtes vellystige sukk og stønn. Det var godt synlig for tenåringsgutten.
  Kenny sukket tungt. Hans alder er når du ennå ikke er moden i det hele tatt. Her i tankene mine er jeg helt klar og jeg vil, men kroppen svikter meg. Ja, han ville ha vært minst fjorten år gammel da han døde.
  Highlander-gutten kjedet seg i selskap med tenåringer. Likevel så mange som åtte og et halvt århundre bak ham. Og det er mye. Så mange og enda flere var bare udødelige. Men de drepte hverandre. Og deres epoke er over.
  Og den unge kroppen til Kenny overlevde. Og ble i denne verden for å nyte evigheten.
  Og han følte plutselig avsky i selskap med underutviklede, seksuelt opptatte tenåringer. Han, som også var kjent med grev Calliostro . En person som er mer egnet for en fantasy-roman enn det virkelige liv.
  Jeg husker de snakket med ham. Calliostro var en highlander. Og han ble virkelig født tilbake i tiden da moderne europeisk kultur nettopp dukket opp i Hellas. Og han var allerede litt over fire tusen år gammel. Og dette er ikke rekord for en highlander.
  Calliostro fortalte ham mange ting . Kenny samhandlet med voksne høylandere, og hans kulturelle nivå er høyt. Og her er noen unge jævler.
  Highlander-gutten ville gråte, men holdt tårene tilbake. Men han hadde et ønske om å stikke av eller i det minste bytte selskap.
  Kenny begynte å se på døren. Han hadde en idé, ikke om han skulle simulere et hjerteinfarkt. Han kunne gjøre det, lærte highlanders-magikerne, for at hjertet ikke skulle slå. Og til og med gjøre kroppen nummen slik at den ble ført til likhuset. Og kom deg ut derfra, og til og med skremme ordensvaktene.
  Gutten holdt på å falle på gulvet med et blått ansikt da flere politimenn tok seg inn i apefjøset.
  De satte straks lenker på Kenny og dro gutten med seg.
  Den unge fjellklatren gjorde ikke motstand. Han var til og med nysgjerrig. Han begikk svært mange forbrytelser av ulike slag i løpet av sitt lange liv. Men en mektig organisasjon dekket for ham. Den som sørget for at eksistensen av en rase av udødelige ikke ble kjent for den delen av menneskeheten som ble fratatt en slik gave.
  Alle er redde for døden... Dessuten ser de udødelige ut til å ha en sjel, men i alle fall skinner ikke himmelen. Når hodet kuttes av, faller det i et slags fangenskap, hvor ånden har liten glede. Så det å bli udødelig er kanskje ikke en belønning. Men selv for vanlige dødelige mennesker er det vanskelig å få til noe godt etter døden.
  Kenny allerede sittet i så mange forskjellige fengsler at fengslingen ikke skremte ham. Vel, han løsner litt. Det ser ut til at ungdommer i Amerika ikke barberer hodet skallet? Selv om det avhengig av hvilken stat. Hos noen kan lekkert blondt hår klippes av under maskinen.
  Gutten ble først ført til et spesielt søkerom. Det er speil rundt omkring, og spotlights skinner. Fire kvinner i hvite kåper. Ungdom blir ofte tildelt til å bli ransaket av kvinner. Kanskje fordi de ikke gjør det så frekt og smertefullt.
  Gutten kledde av seg, dette er vanlig. Du står helt naken. Og nå vil de røre deg.
  Kenny følte imidlertid en liten skam. Selv om den unge kroppen hans er vakker og det er ingenting å skamme seg over.
  De to kvinnene begynte å kjenne på den blonde guttens hår. Hendene deres var smidige og erfarne. De finkjemmet hver tråd. En annen eldre så sultent på gutten. Han har en veldig vakker og muskuløs kropp. Selv om gutten er litt liten.
  Kenny har datet kvinner som dette før. De elsker å pote gutter og føle på dem. Begjærlige skapninger. Men de kan også mate.
  Vaktene sjekket hvert hårstrå til guttens hår, gred det med all flid. Så tok de frem pinsetten og begynte å se inn i ørene. De lyste der og pirket rundt, noe som var ganske vondt og ubehagelig.
  Vaktene så også i nesen. Først fikk de nesebor, lyste. Men det ser ut som de ikke likte det.
  En av vaktene tok ut en liten, tynn sonde på datamaskinen og koblet den til nettverket.
  Dette var noe nytt som Kenny aldri hadde sett før. I likhet med sonden som magesekken sjekkes med, skinner de denne gangen gjennom nasopharynx og helt til lungen.
  Det er rart at en gutt på rundt elleve år, men du kan ikke gi mer enn ti i utseende, blir så nøye sjekket. Som om han er en slags spion. Kenny hadde en dårlig følelse .
  En liten sonde gikk inn i høyre nesebor til det evige barnet. På dette tidspunktet holdt to vakter ham hardt i skuldrene. Og den andre justerte sonden. Og bildet ble vist på LCD-skjermen. Faktisk gikk det hele veien til guttens lunger.
  Han har dem i perfekt stand. Kenny prøvde selvfølgelig å røyke mange ganger over åtte og et halvt århundre, men han likte det ikke. Men i den moderne verden, i de fleste land, selges ikke tobakk til barn. Selv om de ikke gjorde en forskjell før. Men vanen er dårlig, og det kastes mye penger på det. Det er bedre å ha det gøy på spillkonsollen. Kjør alle slags biler eller motorsykler, eller skyt.
  Og enda mer interessant, og her hyllet Kenny fremskritt - dette er militærøkonomiske strategier. Når ikke bare en kriger, men en berømt kommandør. Og du bygger og kommanderer tropper.
  Her ble guttens høyre nesebor ført til selve lungene og de begynte å skinne gjennom ved å stikke en tynn slange med en lyspære og den venstre.
  Kenny, for å distrahere seg fra denne ubehagelige prosedyren, og til og med de kvinnelige vaktene ser på den unge kroppen din, prøvde å huske noe hyggelig.
  Her er for eksempel et klassisk dataspill: "Cossacks". Det er veldig kult.
  Du bygger en hel by der, og kjemper mot tropper og brakker. Og det er virkelig underholdende.
  Kenny, som ikke hadde noen erfaring med kosakkene til å begynne med, ble for revet med av økonomien, og han ble angrepet av datatropper. Ja, vi må ikke glemme forsvaret. Det er lettere å spille med den falske koden. Men det er for lett å vinne med ham. Og mye mer interessant når hodet fungerer. Faktisk må man ha både konsept og talent for å gjøre alt rimelig, vakkert og perfekt. Kenny elsket spillet "Cossacks" som et av de første.
  Men det var mange andre. For eksempel "General", "Entente", "History of the Earth", "Cleopatra", "Andre verdenskrig", "Ancient Roma", "Napoleon" og andre. Pluss, en så kul strategi som "Civilization" er generelt bare deilig. Ja, det var ingenting.
  Kenny i "Cleopatra", gikk gjennom alle oppdragene fra familiens historie. Og det var virkelig flott.
  Og han har bare ikke prøvd det ennå. Dataspill er så spennende. Han dem virkelig veldig vanskelig å komme av.
  Gutten, som er åtte og et halvt århundre gammel, elsket slike strategier. Med årene ble de mer og mer komplekse. Og antallet enheter vokste, og grafikken ble bedre.
  Kenny var til og med glad nå som han var en gutt. Det er tross alt naturlig for et barn å sitte i timevis ved et spillebord.
  På nittitallet av forrige århundre, da han møtte sin fostermor fra familien til udødelige, og Duncan Macleod er en av de sterkeste kjempene blant høylanderne, og kanskje til og med den sterkeste. Han hadde en tanke, hva om... Virkelig leve under deres beskyttelse i samme familie, og nyte stabilitet.
  Men høylendingene kan ikke leve sammen over lengre tid. Det var konstante sammenbrudd. Og i 2017 den siste Harmageddon av de udødelige. Gutten overlevde og beholdt til og med sin evige ungdom. Nå er ingen etter hodet hans. Og det er ikke flere høylandere på hele planeten Jorden i det hele tatt. Og den samme Macleod er allerede over førti år gammel. Og før eller siden vil han bli gammel og dø.
  Og da vil den udødelige ungen Kenny være helt alene. Alle andre mennesker vil bli fremmede for ham.
  Dette er selvfølgelig på den ene siden bra, ikke en trussel om at en av de voksne, forført av det som for ham virker som et lett bytte, vil kutte hodet av deg. Men på den annen side er du så alene når det ikke finnes andre udødelige.
  Og det er ekstremt kjedelig at det ikke er noen faste venner igjen. Og adoptivmoren hans døde også som følge av demonteringen. Ja, alle forsvant. Og de som er fem tusen år gamle også...
  Kenny kjente at røret gikk helt til den andre lungen hans. Opplyst og vendt tilbake.
  Ja, han hadde aldri hatt et så grundig søk . Det er tydelig at vitenskapelig fremgang også har utviklet seg, og her finnes slik elektronikk og er ikke for dyr.
  Men de mistenker ikke Kenny som spion. Hva om likevel, hans hemmelighet - det udødelige dukket opp til overflaten?
  Kanskje Highlanders' organisasjon har sluttet å beskytte ham? Etter å ha bestemt at siden epoken er over, så er alt annet uviktig?
  Hva er det for en slags evig barn?
  Kenny sukket. Han ble ført til disken, og matronen tok seg om haken hans med hendene. Før det skyllet hun fingrene i tynne medisinske gummihansker i alkohol. Slik at alt er sterilt, og gutten, gud forby, ikke blir smittet.
  Så gikk hun inn i munnen. Hun begynte å kjenne bak kinnene, på himmelen, under tungen og helt til mandlene.
  Vel, dette er ikke nytt. Kenny husket hvordan en vaktmester i et annet fengsel satte de bare, uvaskede fingrene hennes inn i munnen hans. Da slapp gutten seg løs og ble indignert. La denne damen først vaske hendene og ta på seg hansker, og ikke stikke fingrene inn i munnen til en mindreårig, som hun ikke visste hva med før.
  Da ble vaktene forvirret. Og hun sa at de har problemer med hansker.
  Så ble han tvunget til å sette seg ned ti ganger og ført til cellen. Fengselet var kommunalt. Og ikke særlig godt organisert. Ingen TV, ikke kjøleskap, ikke engang et spyletoalett. Men cellen er full av barn, mange enda yngre enn Kenny . Og bare brett på tre køyerader, og en stinkende bøtte i hjørnet.
  Og dette er i Amerika! Riktignok er et slikt fengsel et unntak, de er vanligvis renere og mer komfortable.
  Det lukter gummi og medisinsk alkohol i munnen. Ikke veldig hyggelig, og til og med syk. Selv om gutter alltid blir sjekket for å se om de skjuler noe i munnen, siden middelalderen. Ja, du kan bære mye i munnen.
  Kenny bar en gang en diamant og svelget den. Og han klarte å redde den.
  Men her kan du ikke klare deg med å svelge.
  Her trakk vakten i hvit frakk opp sonden. Og nå skal de undersøke tarmene.
  Vel, shmon ! I Russland, generelt, bare under Stalin, ble gutta shmonadet til samvittigheten. Og da, allerede på en eller annen måte uforsiktig.
  Og så tok de ham, tvang ham til å åpne munnen og satte en sonde i den. Uten frysing er dette en veldig ubehagelig prosedyre. Riktignok er det en spesiell munnbeskyttelse i tennene hans slik at han ikke biter av.
  Kenny kjente at slangen gikk ned i spiserøret og deretter ned i magen. Alt er opplyst der.
  På en eller annen måte ble han skinnet med røntgen da han ble mistenkt for narkotika, på flyplassen, men aldri med en sonde.
  Kenny , som alle andre udødelige, ble praktisk talt ikke syk, og dette er et stort pluss for evig liv og den typen highlander. Så han trenger ikke legeundersøkelse. Faktisk er han udødelig. Og hvorfor skulle han det. Alt i kroppen vil helbrede seg selv.
  Gutten svelget en sonde for første gang, selv om han levde i åtte og et halvt århundre. Selv om han ville drikke blåsyre hver dag, og vannvann, ville han ikke ha magesår.
  Så hva er det for?
  Og prosedyren er veldig ubehagelig.
  Kenny lurte på hvorfor barnet ble sjekket så nøye. Kanskje de mistenkte noe?
  Og så kom en annen foruroligende tanke opp. Hva om han ble fratatt udødelighet?
  Ja, han er veldig ung og kan bli voksen. Og han vil ikke ha en barnslig prosess, men en ekte mannlig perfeksjon. Og han kan kanskje få egne barn.
  Her er de udødelige golde. Og dette er deres betydelige minus med alle de andre plussene.
  Men livet ditt vil ta slutt før eller siden. Og Kenny ville ikke dø. Han levde før, og var slett ikke sliten.
  Tvert imot er det mange dataspill, og hvert år blir det flere og flere. Og de er stadig vakrere diagrammer. Og snart, sannsynligvis, vil de lage en ekte matrise av virtuell virkelighet, det vil bare være fantastiske og unike eventyr.
  Alt dette er verdt å leve for.
  Kenny mentalt, så munnen hans er opptatt med en paraply sang:
  Hvor langt har fremgangen vært
  Til ufattelige under...
  Havets dyp sank,
  Og skyndte seg til himmelen!
  Problemer glemt
  Løping stoppet!
  Roboter jobber hardt
  Glad mann!
  Kenny , som husket et århundre i steinbruddene, likte ikke å jobbe særlig mye. Dessuten, i bruddene er det verste ikke tilsynsmannens pisk, og å ikke bære tunge lass.
  Kroppen til den udødelige ble raskt vant til stresset og tilpasset seg.
  Det verste er rutine og moralsk kjedsomhet. Når det bare er nakne, skitne, svette, ofte i sår og sår, gutter som stønner av smerte, og hardt stinkende tilsynsmenn.
  Og selv du ser ikke solen på flere år. Og bare faklene er falmet og rykende. Og en forferdelig stank som man imidlertid blir vant til.
  Det eneste gode er at Kenny lærte å se i mørket bedre enn noen katt. Og han kunne kjempe i fullstendig fravær av lys.
  I tillegg fikk gutten fenomenal utholdenhet selv for en høylander.
  Men han ble mentalt traumatisert. Og noen ganger drømte han om disse bruddene i en drøm.
  Highlanders har et utmerket minne, og de glemmer praktisk talt ingenting, selv om de ønsker å glemme.
  Kanskje det var derfor Kenny ble så sint. Han drepte udødelige og gnidde seg inn i de dødeliges tillit også. Og han elsket å slåss.
  Spesielt kjempet han i Ukraina. Han drepte mange russiske soldater, men ble for kjent og ble bedt om å dra for ikke å skinne.
  Du kan virkelig ikke gjøre karriere.
  Og ingen utsikter. Et barn kan ikke være konge, i hvert fall ikke lenge.
  Forresten, Alexander den store var udødelig, og derfor skyndte han seg inn i kampen så rasende og uten frykt. Men han ble bedt om å forsvinne for at herskerens evige ungdom ikke skulle vekke mistanke. Og han etterlot seg en lignende dobbeltgjenger som døde av giften.
  Og han dro på reise. Helt til de til slutt kuttet hodet av ham.
  Dette er historien om den legendariske herskeren og kongen av Makedonia.
  Kenny sukket da han endelig fikk sjekket magen. Vel, sonden gikk tilbake og det kilte.
  Gutten trodde at hvis hemmeligheten hans ble avslørt, ville han ikke bli gitt frihet. De vil undersøke deg som en rotte og demontere deg for deler. For eksempel vil de prøve å kutte av et lem.
  Hva vil skje i dette tilfellet?
  Hun vil vokse igjen.
  Kenny sukket... Sonden ble fjernet og søket fortsatte. Her førte de den mellom fingrene hans. Så begynte de å trykke på navlen. De lette tydeligvis etter noe der.
  Det mest ubehagelige er på slutten. Men Kenny, selv om han hadde erfaring med analsøk, forventet ikke dette. En matrone i hvit frakk brakte et stort, automatisk klyster. Og den andre er også i en hvit kappe med et stort basseng.
  Og hennes klyster ble stukket inn i anusen hans. Deretter ble varmt vann slått på. Og de begynte å vaske seg med stort trykk. Det var både vondt og ekkelt og ydmykende.
  Tarmskyllingen var veldig grundig. Kenny grimaserte. Selv om det er ydmykende når en finger i en hanske kommer inn i det femte punktet, var det allerede og ikke så smertefullt. Men klyster ble gjort med ham for første gang. Hvorfor skulle en udødelig gutt trenge et sykehus? Alt vil helbrede og reparere seg selv.
  Og her er noe spesielt og utrolig. Han er renset for alt vondt...
  Kennys gode munn var nå fri til å synge;
  Fra et sted langt unna, som en varm vind -
  Ekkoet av en telefonsamtale vil vekke meg.
  En kjent stemme vil bli hørt, like lys som solen.
  Jeg vet at ingen husker meg slik, ingen elsker meg slik.
  
  Hei mamma, mamma.
  Si at det er kaldt. Si at du savnet meg.
  Jeg savnet det så mye, mamma, mamma.
  Jeg vet at du er alene der, men la meg ikke være i nærheten...
  Denne verden ligger for dine føtter.
  
  Kor:
  Våre sjeler synger sanger om det viktigste i kor.
  Uten deg er denne verden dømt, mamma, mamma, mamma, mamma.
  Våre sjeler synger sanger om det viktigste i kor.
  Uten deg er denne verden dømt, mamma, mamma, mamma, mamma.
  
  Vårt svært uklare liv er forvirret.
  Folk kjemper ikke for kjærligheten - de er dumme, mor.
  Så få stier og så mange krokete veier.
  Men det er ikke for deg. Alt dette er bare støv.
  
  Fortell meg, hvordan har du det mamma, mamma?
  Fugler synger i stemmen din, navnet ditt flyr over hovedstaden,
  Og han kan ikke stoppe, mamma, mamma.
  Jeg vet at du er der alene, men ikke la meg være i nærheten av deg, -
  Hele verden ligger for dine føtter.
  
  Kor:
  Våre sjeler synger unisone sanger om det viktigste.
  Uten deg er denne verden dømt, mamma, mamma, mamma, mamma.
  Våre sjeler synger unisone sanger om det viktigste.
  Uten deg er denne verden dømt, mamma, mamma, mamma, mamma.
  
  Snart blir jeg den aller beste. Akkurat som du drømte, mamma.
  Snart er jeg best. Akkurat som du drømte, mamma.
  Snart er jeg mest. Akkurat som du drømte, mamma.
  Husk hvordan du drømte, mamma.
  Matronen som var den eldste knurret sint:
  - For en ung jævel husket om moren sin! Og hvordan han drepte folk, hva gjorde tankene i hodet ditt!
  Kenny klukket:
  - Jeg drepte ingen!
  Overmoren mumlet:
  - Jaja! Og den fargede som brakk hodeskallen med et brekkjern og etterlot avtrykk.
  Kenny nikket. Vel, ja, han slo faktisk den svarte fyren i hodet med et brekkjern i går. Og kom til og med for å skjule drapsvåpenet, eller slette avtrykk.
  På en eller annen måte ble Kenny vant til det faktum at en mektig organisasjon sletter alle dataene om ham i arkivskapet, og viste uaktsomhet. Og tilsynelatende ble det sjekket, og akkurat nå fant datamaskinen en match.
  Overmoren mumlet:
  "Ung morder, det er den du er!"
  Kenny bemerket logisk:
  - Selv om jeg holdt et brekkjern i hendene, betyr ikke dette i det hele tatt at det var jeg som drepte!
  Overmatronen snerret.
  "Du kommer til å si det i retten!" Og du får livstidsdom!
  Kenny sa med et smil:
  - Jeg er bare et barn! På det meste noen år av en unggutt.
  Kvinnen svarte:
  - Denne karen er svigersønnen til vår aktor. Så du er sjanseløs. Du ranet og drepte feil person. Det er derfor aktor beordret deg til å gjøre et mest mulig grundig og detaljert søk. Nå kommer du ikke unna med det!
  Kenny mumlet:
  -La oss se!
  Og faktisk var han sikker på at den mektige organisasjonen på en eller annen måte ville bli kvitt ham. Dessuten, hva slags livstidsdom? En gutt i føderalt fengsel ville være for mistenksom.
  Jeg lurer på om han får lov til å spille på datamaskinen? Det virker som det er mulig for ungdom.
  I mellomtiden stakk vaktmesteren i hvit frakk ut en sonde. Og nå må Kenny tømme alle tarmene ved å gjøre en endoskopi. Det er en ubehagelig og ydmykende prosedyre. Men det gjøres på vanlige klinikker.
  En kvinne i en ryggkappe la den i det femte punktet, guttene begynte å sette inn slangen, som er ganske.
  Og tarmene hans begynte å dukke opp på skjermen.
  Kenny krympet. Og for at det ikke skulle være så vondt, ekkelt og kilende, begynte han å synge igjen;
  Langt, langt unna i en rolig by
  Midt på jorden alene i et mørkt rom
  Be til min Gud om frelse
  Midnatt min pilegrimsreise .
  
  Hun ber om én ting: Gud velsigne!
  vokslys brenner i vinduet hele natten ,
  Å miste troen og kjærligheten,
  Lyset ble funnet av min tapte sjel.
  
  Mamma, mamma, du alene vil ikke gi og vil ikke slutte å elske.
  I denne verden og den andre vil du alltid være med meg.
  Jeg går til deg alene, såret i hjertet.
  Mamma, mamma, du er steinmuren min.
  Mamma, mamma, du er steinmuren min.
  
  Natten er svart, det bunnløse mørket er ukjent
  Og mørke krefter profeterer problemer for meg,
  Men to søvnproblemer holder meg i mørket:
  Øynene til mor, og til og med jomfruen.
  
  De sier at jeg aldri har vært trist.
  Du vet, du er den eneste - min kjære.
  Hvor mange ganger skjebnen ble slått uten medlidenhet
  Jeg overlevde med dine bønner.
  
  Mamma, mamma, du alene vil ikke gi og vil ikke slutte å elske.
  I denne verden og den andre vil du alltid være med meg.
  Jeg går til deg alene, såret i hjertet.
  Mamma, mamma, du er steinmuren min.
  Mamma, mamma, du er steinmuren min.
  
  Fra at problemene ikke kunne bryte meg,
  Det som er langt, langt midt på jorden
  Be til min Gud om frelse
  Midnatt min pilegrimsreise .
  Rektor sa:
  - Du kan synge bra! Men du vil bli prøvd som voksen. Og du vil ikke få et ungdomssanatorium. Du vil være omgitt av voksne, brutaliserte, stinkende kriminelle som virkelig elsker å voldta søte og lyshårede gutter som deg.
  Kenny svarte selvsikkert:
  - Jeg kan slå tilbake!
  Matronen lo og sa:
  - Du er bare et barn! Hvor gammel er du?
  Kenny spurte med et smil:
  - Vet du det ikke selv?
  Hovedmatronen nikket.
  - Ja, du er en merkelig person. Ingen klan, ingen stamme, og du er ikke i arkivskapet. Vi må først finne ut hvor du kommer fra og hvordan du falt på hodet på oss. Og så bestemmer vi hva vi skal gjøre med deg!
  Gutten bemerket:
  - Det er best du slipper! Det blir billigere!
  I mellomtiden var sykepleierne ferdige med å undersøke guttens tarmer og fjernet sonden fra det femte punktet.
  Udødelige Kenny trodde at den vanskeligste delen var bak ham, men sjefssjefen bemerket:
  - Du må sjekke blæren også! Ja, denne shmon bør være av største forsiktighet!
  Vaktmesteren foreslo at Kenny skulle legge seg på magen. Og hånden hennes i en medisinsk hanske avslørte forsiktig hodet av perfeksjon. Og den andre hadde med seg en tynn sonde som kunne passere gjennom urinrøret.
  Kenny kjente spenningen ved å bli berørt av en kvinnes hender, selv om de hadde på seg tynne gummihansker. Og bagasjerommet hans var hoven av blod og spenning.
  Overmoren spurte:
  - Har du noen gang hatt en kvinne!
  Kenny , rødmet av forlegenhet, svarte:
  - Ja! Og mer enn én gang!
  Rektor sa:
  - Og du skal ha dem i fengsel! Du er en veldig kjekk gutt!
  I mellomtiden satte en kvinne i en hvit kappe en tynn snor inn i urinrøret og begynte å sette den inn. Det var litt vondt og kilende.
  Kenny mente at dette nok var noe de gjorde på sykehus når de skulle sjekkes grundigere. Dessuten, i USA tar de sannsynligvis mye penger for en slik prosedyre, de gjør det for ham helt gratis. Og du trenger ikke å rødme så mye og føle deg ydmyket og brenne av skam.
  Bare kvinner som ser ut som sykepleiere i hvite frakker gjør sin plikt. Og det er ingenting å skamme seg over.
  Kenny smilte og tenkte at han måtte være en veldig edel person, siden han ble ransaket slik og igjen begynte den udødelige gutten på åtte og et halvt århundre gammel å synge;
  Gå rundt hele verden rundt -
  Bare vite på forhånd:
  Varmere hender finner du ikke
  Og mer øm enn min mors.
  Du vil ikke finne øyne i verden
  Mer kjærlig og strengere.
  Mor til hver av oss
  Alle mennesker er mer dyrebare.
  
  Mamma, mamma er det vakreste ordet i verden.
  Mamma, mamma gir varme og et smil til barn.
  Mamma, mamma, jeg deler glede og sorg med deg,
  Mamma, jeg elsker deg!
  
  Uansett hvor mye du ser deg rundt,
  Men om vinteren og sommeren
  Mamma er den beste vennen
  Det finnes ingen bedre mor.
  Jeg vil ønske deg
  Og godhet og lys.
  La det handle om min mor
  Hele planeten vet det!
  
  Mamma, mamma er det vakreste ordet i verden.
  Mamma, mamma gir varme og et smil til barn.
  Mamma, mamma, jeg deler glede og sorg med deg,
  Mamma, jeg elsker deg!
  Og gutten Kenny gråt til og med. Tross alt hadde han en mor, men hvor lenge siden, selv på et tidspunkt da Genghis Khans imperium ennå ikke hadde oppstått, da kruttet var ukjent i Europa, ble hun drept.
  Til slutt ble sonden fjernet. Etterpå sjekket vaktene i hvite frakker også tærne på de bare føttene, og sonderte de nakne, hardhårede sålene.
  Vaktmesteren bemerket:
  - Hun er så tøff, ordet er neshorn. Som om denne gutten bare hadde løpt barbeint hele livet!
  Kenny nikket.
  - Ja han er! Jeg liker ikke sko!
  Den kvinnelige lederen beordret:
  - Ta ham med i dusjen og vask deg grundig. Da skal de barbere ham skallet og ta bilder av ham naken fra alle kanter!
  Den lille gutten stønnet:
  - Hvorfor skal jeg barbere hodet!
  Rektor svarte:
  "Fordi du har irritert vår aktor for mye. Og dere gutter liker ikke å skille dere med håret. Og de vil plukke opp en enkelt og kald celle for deg. Og så respekterer andre ungdommer deg for mye.
  Legg hendene bak ryggen og inn i dusjen.
  Kenny ble tatt ut, og guttefangen og samtidig en udødelig høylander trasket med hodet ned for å vaske seg. Humøret hans falt. Uten datamaskin og TV vil det være kjedelig å sitte i en kald solitær. Bedre i selskap med dumme tenåringer enn alene.
  Vel, ok, uansett, den hemmelige organisasjonen vil ikke tillate ham å avsløre seg selv og sitte der for lenge.
  
  ETT USSR Blant ULV
  Nedstengningen ble forårsaket av et solutbrudd, som førte til at USA, Storbritannia og dets kolonier ble mørke 22. juni 1941. Til å begynne med påvirket ikke dette særlig krigsforløpet. Tyskerne avanserte omtrent på samme måte som i den virkelige historien. Fuhrer snudde også sørover, og Japan inntok en avventende holdning... Og igjen reddet den frostige vinteren den røde hæren fra fullstendig nederlag og tillot den å starte en motoffensiv nær Moskva. I mellomtiden beslagla Japan de eiendelene i Stillehavet som tidligere tilhørte Storbritannia og USA, og som ytterligere styrker ikke nå kunne nå.
  På østfronten på våren og forsommeren vant tyskerne en rekke seire, og startet igjen en offensiv mot Stalingrad. Det var imidlertid her avviket fra virkeligheten begynte. Fraværet av en andre front tillot tyskerne å overføre flere tropper fra Europa og Libya, og etterlot bare de italienske garnisonene der.
  Og offensiven begynte ikke bare på Stalingrad, men også på Tikhvin. Og nå ble de kommandert av Rommel, som Fuhrer satte stor pris på for britenes nederlag i Libya og erobringen av Tolbuk .
  De første Tiger-tanksene deltok også i kampene. Rommel startet en offensiv om natten og klarte å overraske de sovjetiske troppene. Situasjonen ble forverret av det faktum at tyskerne hadde en fordel innen luftfart og ikke kastet bort energi på å kjempe mot de allierte.
  Pilot Marseille fikk raskt kontoer på østfronten. Tilbake i juni 1942 overskred han antall fly som ble skutt ned på hundre og femti og mottok Ridderkorset av jernkorset med sverd av sølveik og diamanter.
  Men det var bare begynnelsen på en karriere.
  På himmelen var det virkelig vanskeligere for den røde hæren. Og tyskerne var i stand til å ta Tikhvin, og deretter flere byer og kutte av Leningrad med en dobbel ring, og blokkerte denne byen igjen.
  Den sovjetiske kommandoen forsøkte å bryte gjennom til Leningrad og angripe i sentrum. Men det var ikke nok styrke til å oppnå suksess på disse områdene.
  Den eneste trøsten var at nazistene satt fast i Stalingrad, noe som ga dem en sjanse til å samle nye reserver.
  Men Leningrad forble blokkert. Så langt har ikke Tyrkia og Japan gått inn i krigen, og Sovjetunionen hadde en sjanse til å snu kampene. I november 1942 startet sovjetiske tropper en offensiv nær Rzhev og Stalingrad.
  Under Rzhev ble ikke suksess oppnådd. Men nær Stalingrad ble ringen stengt. Men som det viste seg etter hvert. Det tredje riket hadde mye flere reserver, og Rommel startet en offensiv mot Stalingrad fra nord, og Mainstein fra sør.
  Situasjonen ble forverret av Japans uventede inntreden i krigen. Til tross for at samuraiene ble begrenset av slaget i Kina, angrep Vladivostok.
  Sannsynligvis fryktet Hirohito at det tredje riket ville tape og gikk inn i krigen.
  Dessuten hadde Japan nok ressurser og infanteri til fullskala offensiver.
  Den røde hæren ble låst fast, og Rommel klarte å bryte gjennom fra nord til Stalingrad. Mainstein ble midlertidig stoppet, men etter å ha mottatt ytterligere forsterkninger og støtte fra Paulus, forente han seg med de allerede ublokkerte troppene.
  Dermed oppsto nok en ring som sovjetiske tropper befant seg i.
  Etter gjenstridige kamper ble de fleste av dem ødelagt og tatt til fange. Etter det fullførte tyskerne erobringen av Stalingrad. Og i mars 1943 gikk også Türkiye inn i krigen. Situasjonen ble enda mer komplisert. I luften opprettholdt tyskerne overlegenhet. Marseille overskred antallet av tre hundre nedstyrte fly og ble den første tyskeren som mottok et andre ridderkors av jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter.
  I mai lanserte tyskerne en ny offensiv, og brukte massivt nye stridsvogner - "Tiger", "Panther" og "Lion". Og de avanserte med suksess, selv om den røde hæren tok opp et kraftig forsvar. Men styrkene var allerede ulik, siden sovjetiske tropper kjempet på tre fronter samtidig - mot Det tredje riket, dets satellitter, Japan og dets kolonier og Tyrkia. Situasjonen ble forverret av den totale krigen som ble erklært av nazistene, som førte til en økning i produksjonen av våpen flere ganger i fravær av bombing fra de allierte. Så sjansene for Sovjetunionen ble raskt redusert!
  Riktignok avanserte Fritz sakte, da det var et forsvar i dybden foran dem. Og de sovjetiske troppene, etter erfaring, kjempet veldig modig. Men de tapte likevel.
  Imidlertid kjempet de med stort mot, og noen krigere viste høyeste klasse. Her kjemper for eksempel tankmannskapet til Elizabeth på den mest vanlige T-34-76 mot nazistene.
  Og tyskerne beveger seg sakte mot de sovjetiske troppene, og danner en kile, eller en gris. Den tyngste og best beskyttede Lion-tanken ligger foran. Den ligner Panther, bare mye større og veier nitti tonn. Frontpansringen på skroget er 150 mm og skrånende som T-34, og sidene er 82 mm med skråninger. Pannen på tårnet er generelt veldig sterkt beskyttet: 240 mm med skråninger, og de svakere sidene er også 82 mm, som skroget. Og pistolen er kraftig, 105 mm lang, med en lang løp på 70 EL. Dette er en tank som kan treffe på avstand.
  Elizabeth skifter girkassen til toppen med bare foten.
  Og de trettifire får fart. Det nytter ikke å skyte på "Løven" på avstand, og du må komme nærmere. En kraftig tysk maskin sender et prosjektil med dødelig kraft. Han skynder seg forbi. Jentene i tanken ler lystig og beveger seg bare føtter.
  Det er varmt i det nordlige Kaukasus i slutten av mai, og skjønnheter i bikini har det veldig gøy.
  Elena bemerker med en fløyte:
  - Nå skal fascisten bli stor i hornene!
  Ekaterina rister på det nakne, solbrune beinet og er enig:
  - Vi kommer garantert til å slå ham!
  T-34-76 fortsetter å akselerere, men terrenghastigheten er begrenset. "Løven" kryper knapt i det hele tatt, og de mer smidige "Panthers" og "Tigers" bremser ned for ikke å trekke frem.
  Men disse maskinene er farlige, spesielt Panther, som er i stand til å skyte femten skudd i minuttet. Fra dette kan du forvente en overraskelse.
  Euphrasia , som presser den nakne hælen på gassen, skriker:
  - Vi skal kjempe på mesterlige måter!
  Pistolen til tanken "Lion" har en betydelig ulempe, den skyter bare fem runder per minutt. Generelt sett ikke den mest vellykkede modellen. Panserpiercing er overdreven, og det er ikke nødvendig å slå fra for stor avstand. "Tigers" og "Panthers" bryter gjennom fra to kilometer, fra større avstand er det nesten umulig å komme inn i en mobil og liten trettifire. Så var det verdt det å utstyre løven med en så kraftig pistol? Andre sovjetiske stridsvogner er enda lettere, bortsett fra KV-1S, men denne stridsvognen har heller ingen fordeler i forsvar, og kjøreytelsen er bare dårligere.
  Elizabeth snurrer kroppen og skriker:
  - Jeg puster inn med brystet, luften er en bred bølge,
  Det glitrer sterkt, det endeløse stjerneteppet ...
  Følelser leker, barfotjenter lever,
  Lek på himmelen, jeg vil fly til solen for alltid!
  Det er ikke lett å bryte gjennom Lev-tanken, selv inn i siden. Sidene av tårnet, som Pantheren, er skrånende, og den øvre delen av sidene av skroget også. I disse tankene er den typiske "katte"-formen allerede tatt i bruk, noe som gir bedre beskyttelse på grunn av bakker. Ikke som "Tigeren", nesten firkantet. Men "Tigeren" ble utviklet før krigen, og så ut som en KV-uniform. Men "Tiger" -2, en senere utvikling, er også i form av en "katt", og snart går denne tanken i serie. "Lion" å bryte seg inn i brettet er også nesten umulig. Bare den nedre delen av skroget har ikke panserskråning, men den er dekket av ruller. Det vil si at du må bryte gjennom tett og komme deg nøyaktig mellom banene.
  Så jenter har en vanskelig oppgave. Dessuten rister de trettifire i bevegelse så mye at det er nesten umulig å skyte nøyaktig.
  Elizabeth spurte vennene sine:
  Kan vi beseire fienden?
  Elena svarte selvsikkert:
  - Når jenter ikke har sko, får de en slik følsomhet med bare føtter at de helt sikkert vil treffe fienden.
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ja, jentenes bare hæler er en garanti for seier!
  Og nå, for å unngå nederlag, glir de trettifire til brettet. Det viktigste her er å unngå Panther og Tiger våpen. De er raske og nøyaktige. Og du kan ikke bryte gjennom disse tankene i pannen heller.
  Elena skyter på tyskeren med bare tærne. Men å komme forbi skøytebanen på farten er nesten umulig. Men fiendens skøytebane er ødelagt, og "Løven" stopper.
  Trettifire går forbi ham igjen. Og sender et dødelig prosjektil inn i den nedre delen av siden.
  Catherine bemerker:
  - Kanonen vår er utdatert - "Lion" kan virkelig ikke tas!
  Men som i irritasjon, traff Elena fiendens sidedel, og "Løven" tok fyr.
  Jentene senker ikke farten, igjen stang frem. Nå har de et svakere mål: "Panther". Det er nok å slå henne rett på siden.
  Elizabeth bemerker:
  - Praktisk katt!
  Catherine sa med en latter:
  - Men den kryper så vidt for ikke å komme ut av dekselet til "Løven".
  Og Elena skjøt på avstand mot Panther, som var langt til siden og åpnet siden. Hun har en tynn - 40 millimeter, og det gjør ikke noe at den vippes.
  Den tyske tanken eksploderer med et smell. Ja, skjønnhetene var skarpt knullet.
  De er med sin fengslende nåde av å kjempe mot skjønnheter.
  Men skjellene bare plystrer, suser forbi, berører nesten rustningen.
  Dette er veldig farlig for en trettifire, og det ligner en person som hopper mellom bekker.
  Elizabeth skjøt igjen med bare foten og sang:
  - Jeg kan gjøre alt, vi vil ramme Wehrmacht med overgivelse!
  Selvfølgelig, med slike jenter, er ikke djevelen selv forferdelig. Selv om nazistenes offensiv er aggressiv, og de har mange stridsvogner....
  Styrker er ulik. Selv om antallet biler er tilnærmet likt, er de tyske tyngre. Mange sovjetiske stridsvogner er lette og ikke helt kampklare mot nazimonstrene.
  Men mannskapet på Elizabeth gjør underverker og skyter en annen "Panther" på farten.
  Komsomol-medlemmer kjemper med våpen. De skyter nøyaktig. De løper, blinkende barbeint, runde hæler. Og treff fienden rett på mål.
  Alenka kommanderer med lidenskap:
  - Ikke gi opp jenter!
  Og nå spytter kanonen ut et prosjektil, nøyaktig ved T-4, som gjennomborer denne tanken. Men her, selvfølgelig, "Løve", er det ikke så lett å ta. Og her må du prøve.
  Anyuta peker på bilen ved hjelp av de bare tærne og skyter fra ende til ende og sier:
  - Ære til kommunismen!
  Alla skyter også veldig nøyaktig og legger til:
  - Ære til heltemot!
  Du kan ikke si noe om kampjentene her - høyeste klasse og kunstflyging!
  Maria, som matet prosjektilet inn i pistolen, sang:
  - Høyere og høyere og høyere
  Søk fuglenes flukt...
  Og puster inn hver propell,
  Freden ved våre grenser!
  Marusya la til og skjøt mot Fritz:
  - Det er det definitivt....
  Masseheroismen til russere og ikke bare russiske folk ble manifestert i alt ...
  De avmålte, dempet lydene av gjøken, som om klokkespillet slo, feide over skyttergravene. Sjeldne trær, med en tett grønn krone i vindkast, som pionerer i en honnør, hilser på slitne soldater. For noen kan dette til og med virke som en slags advarsel - de sier, du vil gå til den neste verden!
  Bataljonen under kommando av Vladimir Mikhailovsky, brutalt slått i tidligere kamper, spesielt i mai-nederlaget, blir nå raskt fylt opp med rekrutter, og forbereder seg på å dekke et av de farligste områdene. Tre kilometer mot øst strømmer vannet i Don langs krigens flammer.
  Det meste av sivet ble forkullet fra brannbomber, vannet ble svart av sot. Som enorme fyrstikker i sørgmodig skam står haugene på broen som ble revet av eksplosjonsbølgen alene og fungerer som støtter.
  På båter bærer lokale pionerer gavene fra feltene, samt esker med ammunisjon til de heroiske sovjetiske soldatene, klare til å delta i dødelig kamp med de rasende nazihordene.
  Så fire av dem dro en lang boks til en busk dekket med ulvebær. Der lurte en nøye kamuflert panserpistol som en mohawk i bakhold. Tre soldater og den strålende skytteren Alesya bemanner pistolen. Jenta er veldig slank, men armene er senete av utmattende arbeid. Han prøver også, sammen med gutta, å klargjøre en felle i tilfelle en tank eller "pansret kjøretøy" fra naziflokken prøver å omgå den naturlige åsen.
  Soldatene, for det meste, er fortsatt fullstendig skjeggløse og ikke skutt mot, unge menn som har fullført et forkortet rekruttkurs - halvannen måned, pluss selvfølgelig pre-vernepliktstrening godt etablert i USSR.
  Noen krigere har allerede erfaring. De skiller seg fra unge dyr i bust, skarphet i bevegelser, noen spoles tilbake. Spesielt slapp den enøyde Ivan, som så ut som en ekte sjørøver, skjegget. Tittelen på fenrik, og allerede et par ordre mottatt i forskjellige kamper, eller rettere sagt den første i nærheten av Moskva. Da, det virket som, de gjorde det umulige: de stoppet Fritz, og kjørte til og med motstanderne et par hundre kilometer, som hundebanker.
  Hvor mye forlatt utstyr Fritz hadde. Kanskje ikke så mye, og det var ofte stridsvogner, men pansrede personellførere med kanoner og maskingevær som så smertefullt plaget det sovjetiske infanteriet sommeren og høsten førtien - minst en krone et dusin!
  Men da frosten oversteg tretti grader, mistet alle disse germanske monstrene evnen til å bevege seg ganske enkelt ... Bensin frøs og fett frøs.
  Dessverre klarte de ikke å gjøre slutt på nazistene. Delvis på grunn av kommandoen, som ba om store styrker til å storme byene der de tyske enhetene satt sammen. Ja, og tinningen har kommet - det være seg galt ...
  På våren fikk Ivan også en andre ordre - han var heldig som drepte en general og flere offiserer på grunn av et bakhold. Kampen var imidlertid bare delvis vellykket. Under forfølgelsen slo et bortkommen fragment Ivan Krasnov i ansiktet og fratok ham øyet. Akk, dette er en krig, og ikke en barnefilm, der hovedpersonen tresker alle, og til og med hundre maskingevær kan ikke treffe ham.
  Og nå må de gjøre fysisk hardt arbeid: grave skyttergraver, celler og gropfeller.
  Pionerene hjelper dem, mens markene er rolige og gutta og jentene selv har tryglet om å hjelpe sine eldre brødre. De jobber til og med for iver og prøver å gjøre mer uten å beregne styrken deres. Slik svulmet årene og spratt ut på de solbrune, hardhårede hendene og bare, forslåtte føttene til barna. Samtidig klarer de fortsatt å synge;
  Vi er pionerer, barn av kommunismen -
  Et bål, et telt og et ringende horn!
  Invasjonen av den fordømte fascismen -
  Som venter på et rasende nederlag!
  
  Hva tapte vi i disse kampene?
  Eller skaffet du deg den i kamper med fienden?
  Vi pleide å være bare verdens barn -
  Og nå krigerne i moderlandet!
  
  Men Hitler tok et skritt mot vår hovedstad,
  Fossen slapp utallige bomber!
  Og for meg er fedrelandet enda vakrere enn himmelen -
  Nå har den blodige solnedgangen kommet!
  
  Vi vil reagere hardt på aggresjon -
  Selv om de selv er, dessverre, små av vekst!
  Men sverdet er i hendene på en skjør tenåring -
  Sterkere enn Satans legioner!
  
  La stridsvognene rase skred etter skred,
  Og vi deler rifla i tre!
  La politiet sikte bakover,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hardt!
  
  Hva bestemte vi oss for? gjør fredens arbeid -
  Og for det måtte jeg dessverre skyte!
  Roen er allerede motbydelig.
  Det er også vold!
  
  Med jenta løper vi barbeint sammen -
  Selv om det snødde, brenner en snøfonn som kull!
  Men vær ikke redd, kjenn barna -
  Fascisten vil frimodig bli drevet inn i kisten med en kule!
  
  Her legger de det sjofele Fritz-selskapet,
  Og resten av de feige er på flukt!
  Vi knuser infanteri som en ljå i kamp -
  Vi er ikke et hinder for unge somre!
  
  Seiersprestasjon, vil være i mai,
  Nå er snøstormen stikkende, hard snø!
  Gutten er barbeint, søsteren hans er barbeint,
  I filler møtte barn storhetstiden!
  
  Hvor kommer disse kreftene fra?
  Tål smerte og kulde, det trenger!
  Da en venn målte bunnen av graven,
  Når en venn stønner - jeg skal dø!
  
  Kristus velsignet oss pionerer,
  Han sa, fedrelandet er gitt deg av Gud!
  Dette er den første troen av alle,
  Sovjetisk, hellig land!
  Det er et fjernt rumling av stridsvogner som nærmer seg, og fly surrer på himmelen. Og de mektige beleiringsvåpnene brøler allerede. Fra treff av høyeksplosive granater kastes jordklumper og smeltet torv høyt opp i himmelen. Her leser hun kampen. Major Vladimir Mikhailovsky holder en trofékikkert i hendene og ser på hvordan et fascistisk skred nærmer seg. De prøver å drive pionerene bakover, men de vil ikke dra og ber om rifler i hendene for å kjempe.
  Det er ikke nok våpen til alle, selv om de lokale barna hadde med seg jaktrifler og til og med sportsbuer. Alle ønsker å kjempe tappert og vinne. Og det vil ikke fungere å dø med den siste tanken på Fædrelandet.
  Major Mikhailovsky gir ordren:
  - Ikke åpne ild uten kommando!
  Faktisk har de bare to " førtifem " for hele bataljonen, noe som betyr at sjansen er å slippe Fritz nærmere.
  Forut, som vanlig blant nazistene, de mest beskyttede bilene; stridsvogner T-4 og selvgående kanoner "Hunter". De bør gi plass for lettere kjøretøy og litt hengende infanteri.
  Biler og motorsykler fra nazistene senker farten av og til i frykt for å bryte frem ...
  Men pioneren Julius Petrov beviser at de ikke ble her for ingenting. En knapp antitankgruve, smurt inn med hjemmelaget lim, og på toppen av torva som gjør den usynlig ved hjelp av en wire, beveger seg mellom stubbene, rett under T-4-larven.
  Stålplatene til larven ligger på en dødelig gave. Eksplosjonen virker ikke for sterk, men larven blir revet av, og nazistenes tank begynner å ryke og sirkler rundt tårnet.
  Andre gutter bruker lignende enheter. Siden det tyske infanteriet er feigt, og stridsvognene og selvgående kanonene er forsvarsløse foran, så vil de bli straffet for dette.
  Den berømte "Hunter", med en lav silhuett og sterk rustning, ser ut som en flat skilpadde. Disse selvgående kanonene dukket opp ganske nylig på den sovjetisk-tyske fronten. På grunn av gode kjøreegenskaper, en kanon som kan trenge gjennom en anstendig distanse og overlevelsesevne i kamp, ble jegeren umiddelbart en lignelse i tunger.
  Men larvene hans er fortsatt vanlige, om enn brede ... Det er imidlertid enda bedre å undergrave bunnen av bilen og få den til å spytte ut innsiden med reservedeler.
  Her er en vraket "Hunter", som en piratfregatt med ødelagt ror, glir til siden og skyver den mot T-4. Og begge stålkistene på larver begynner å gløde, og etter noen få øyeblikk eksploderer de på grunn av detonerende ammunisjon.
  Allerede et dusin mellomvektige kjøretøy hadde stanset ødelagte og hjelpeløse.
  Men bak dem resten av stangen, spesielt de mange pansrede. Her legger den selvgående pistolen "Hunter" til fart og ... Faller ned i en forkledd grop. Bare larvene stikker ut ovenfra og beveger seg hjelpeløst.
  Pionerer gleder seg. Et sted i gravde groper hjemmelagde eksplosiver. Den er laget på en håndverksmessig måte. Selvfølgelig svakere enn dynamitt, men for å deaktivere er understellet nok.
  Fritz lider store skader, pansrede personellførere svikter, noen passerer gjennom farlige soner, men de blir møtt av å kaste granater og eksplosiver.
  Her har selv de kvikke unge jagerflyene bygget små katapulter. De kaster en spesiell pose med destillert tresprit blandet med kruttelementer.
  Når de blir truffet, gir nazistenes tynnere rustning etter, noe som får mannskapene til å flamme med blå flammer. Sinnet av smerte, roper Fritz hjerteskjærende og sprer seg med ansikter vridd av skrekk.
  Noen av dem forlater til og med utstyret sitt...
  Den eneste synden er at det er mange fiender, noen kjøretøyer som oversvømmer alt med maskingevær, nærmer seg skyttergravene.
  Og de snubler over pinnsvin ... Alesya dirigerer i mellomtiden førtifem . Selvfølgelig vil du ikke ta T-4 og "Hunter" front mot front, men du kan prøve sidene. Det er ingenting å si på pansrede personellførere. Alle vil bryte gjennom og lage gulv med rødglødende metallspyttblod!
  En liten kaliberpistol har mange fordeler fremfor en stor - skuddhastighet, enkel kamuflasje. Og de vet hvordan de skal velge mål.
  Nazistene snerrer, vilt som hyener. Og blant de sovjetiske gutta er det døde og sårede. Det er spesielt tragisk når unge krigere som nettopp har begynt å leve dør. Her er en veldig ung pionerjente, som knapt har løftet en eksplosiv pakke, suser med den under sporene til en T-3 medium tank. En stygg boks med en lang, men tilsynelatende tynn stamme hopper opp og river av seg et firkantet tårn.
  Og soldatene kastet igjen granater, og maskingevær begynte å skyte mot de krypende motorsyklene. Og hodene til Hitlers soldater sprakk, som modne kirsebær slått ned av hagl.
  Og gasstankene til store motorsykler eksploderer og kaster ut strømmer av rasende ild. Det føles som om et opprør av helvetes genier skjer. Her er noen få pansrede personellførere som også slutter seg til sine ulykkelige kolleger.
  Alesya peker på "Hunter" og sikter mot den nedre delen av kroppen. Det er vanskelig å komme dit, men dette er den eneste sjansen til å bryte gjennom den hensynsløse selvgående pistolen. Jevn bevegelse av fingeren, og deretter en sving.
  Pistolen gir en myk rekyl, og fascistmaskinen deler seg i to. Og flagget med hakekorset faller ned i den blodige gjørmen.
  Alesya hvisker:
  - Rettferdighet krever ofre, veldedighet krever donasjoner, og suksessen til en rettferdig sak krever offer!
  En sving hviler skytterjenta naken for å bedre føle biorytmene til jorden, og pusten fra gresset med sålene og skuddene igjen, og treffer den lumske T-3 i leddet.
  Det kan sees at nesten alle de mellomstore stridsvognene til den nazistiske armadaen allerede er deaktivert. Her ble sistnevnte ødelagt av en pionergutt, til tross for skaden, dyttet han en tønne, med en blanding av eksplosiv karbid, kullstøv, sagflis med en liten mengde fosfor. Det heroiske barnet hadde ikke lenger krefter til å skyve løpet etter et gjennomgående sår, og kameraten Andrey, krysset seg på flukt, dyttet en førtitonns Shmel-angreps-selvgående pistol under hjulene. En obskur kanon på 150 millimeter kaliber skjøt opp og forble hevet. Og sjelene til pionerene, flagrende ut av deres revne kropper, skyndte seg til et lykkelig himmelrike, hvor det aldri er vold og smerte.
  De overlevende fascistiske transportørene, etter å ha mistet støtten fra sine tyngre kolleger, begynte å snu ... Brølet fra Wagners musikk opphørte, og en generell flukt begynte.
  Vladimir Mikhailovsky tørket blod fra pannen og sa:
  - En russisk kriger kan dø stående, men han vil aldri leve på knærne! Russland kan blø, men intet blod vil få vårt mot og lojalitet til fedrelandet til å blø!
  Og de overlevende pionerene bekrefter dette... Selv om mange av dem allerede er brent og skadet.
  Og Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kjemper i himmelen, de er klare til å konkurrere med det hyllede Marseille, som allerede har scoret mer enn fire hundre nedstyrte fly, som han mottok den femte graden av Ridderkorset av jernkorset med gull eikeblader, sverd og diamanter.
  Men jentene er tydelig fast bestemt på å kjempe for alvor. Her er de i samme bikini og barbeint slåss. Og gjennombore Luftwaffe-flyene.
  Anastasia, ved hjelp av de bare tærne sine, retter pistolen mot målet, slår ned fascisten og sier:
  - Vår tro er stor,
  Det vil være holdbart i århundrer!
  Og blunker til partneren sin. Akulina slår også fascisten ned, slår ham, veldig nøyaktig ved å bruke hennes bare ben og skrik:
  - For storheten i kommunismens ideer!
  Og blotter perlestennene sine. Dette er en kjempekjempe og utdannet jente.
  Og glitrer med tennene.
  Anastasia, som skyter ned et annet tysk fly i sin Yak-9, knirker aggressivt:
  - Russisk ørn over planeten,
  Når den sprer vingene, vil den ta av...
  Fienden vil bli stilt til regnskap
  Han vil bli beseiret, knust!
  Akulina bekrefter dette lett, og slår ned motstanderne:
  - Den blir ødelagt!
  Selv om det selvfølgelig også dukket opp vakre ess-jenter blant tyskerne. Albina og Alvina kjemper på den nyeste ME-309. Slike stridende krigere stjal.
  Og de slår ned sovjetiske fly med utrolig smidighet. ME-309 er et meget kraftig fly bevæpnet med tre 30 mm luftkanoner og fire maskingevær. Mot et slikt monster kan russiske biler ikke motstå.
  Skyter de ned, skyter de ned uten medlidenhet.
  Albina sang ved hjelp av bare tær en flykanon mot målet. Treff fienden og squeaked:
  - For seirene til Det tredje riket!
  Og hun viste tungen sin.
  Alvina slo også fienden. Hun kuttet av de sovjetiske Yak-9-ene og kurret:
  - For de store grensene til vår hær!
  Og blunket til vennene hennes.
  Slåss, får regninger og Huffman. Han er ennå ikke en av de store essene, men han går raskt fremover. Og du kan også si helvetesmonsteret.
  Tyskerne, om enn sakte, og med store tap, beveger seg langs Volga-kysten og nærmer seg Det Kaspiske hav.
  . KAPITTEL nr. 2.
  Styrkene var tydelig ulik. Den fascistiske luftfarten var spesielt irriterende. Focke -Wulf gikk inn i fronten i stort antall og hans kraftige våpen og hurtighet ble et problem for den røde hæren. I tillegg var denne bilen for vanskelig å skyte ned. Hun er slitesterk og tungt pansret.
  ME-309 viste seg også å være en ubehagelig overraskelse for de sovjetiske pilotene både med fart og våpen. Og han knuste de sovjetiske enhetene stort sett.
  Den nye Yu-288 bombefly, en veldig kraftig maskin, bombet også sovjetiske stillinger. Bærte fire tonn bomber under normal last, og seks tonn i omlastingsversjonen. Og han ble kvitt de sovjetiske enhetene ganske mye.
  Rommel viste også sin klasse som kommandør, det samme gjorde Mainstein.
  Tyskerne kom nærmere og nærmere Astrakhan. Og, uventet for den sovjetiske kommandoen, gikk Fritz til offensiv langs Volga i retning Kamyshin. Det var et dristig, men kraftig trekk. Og så langt har det vært vanskelig å stoppe dem.
  Men forsvaret av den røde hæren er fortsatt sterkt ... På en uke avanserte nazistene femti kilometer og ble stoppet.
  De ble møtt med motangrep av sovjetiske enheter...
  Samtidig prøvde japanerne å utvikle en offensiv mot Alma-Ata. Og så raste harde kamper.
  Jenter kjempet likt med menn, og kanskje enda bedre enn dem.
  Margarita Magnitnaya og Tatyana Bulatnaya - vakre jenter, avfyrt fra maskingevær.
  De skjøt ned samuraien og sang:
  - La oss ikke skille oss av med drømmen,
  Det første steget i livet er viktig...
  Du ser igjen over jorden,
  Virvelvinder av rasende angrep!
  Margarita kastet en morderisk granat med bare tærne, rev japanerne og sang:
  - Ingen vil stoppe oss,
  Ingen vil beseire oss...
  vil begrave Wehrmacht i bakken ,
  Vårt vennskap er monolittisk!
  Tatyana, som skjøt mot fienden, var enig:
  - Virkelig en monolitt!
  Japanerne rykker frem på Alma-Ata. De har mange soldater og ulike typer reserver. Dette er de kjempende gutta. Men jentene klipper dem ned. De kjemper desperat.
  Tatyana Bulatnaya kastet enda en granat, rev i stykker samuraien og sang:
  - For min store prestasjon!
  Og blunket øyne, fargen på safir. Blid jente, ikke si noe.
  Og Margarita, med sin bare hæl, vil ta og kaste en dødsgave, og rive japanske soldater fra hverandre.
  Og syng:
  - Alt er forvirret, sammenvevd, i en virvelvind av lidelse og problemer!
  Og igjen kaster han en sitron på japanerne med bare tærne...
  En naken til midjen og barbent kriger Oksana kryper opp til dem og skyver gjennom en eske med granater og hvisker:
  - Det blir kule jenter!
  Og alle tre krigerne sang:
  - Samuraien fløy til bakken, under press av stål og ild!
  Og skjønnhetene kjemper med stort raseri. De gikk gjennom ild og vann og kobberrør ikke forgjeves.
  Her kaster Oksana en granat med bare foten, og treffer den japanske Chikha-lette tanken. Vel, det er et flott mål.
  Margarita, som skjøt mot fienden, sang:
  - Du kan tro på fravær av tro! Du kan gjøre fraværet av saken!
  Tatyana bemerket logisk:
  - Det du sier er et paradoks!
  Margarita kastet en granat med bare tærne og bemerket logisk:
  "Er ikke geni en venn av paradokser?"
  Tatyana snudde, meja ned samuraien og sa ja:
  - Selvfølgelig, venn!
  Og krigerne tok det og brøt ut i latter ... De kjemper mot jenter, og de sier hva annet ... Det er ikke for ingenting at Russland husker hvordan jentene kjempet!
  Oksana kjemper på høyeste nivå, selvfølgelig. Og hun skyter fra forskjellige punkter, og jenta snurrer som en snurrevad.
  Dette er skjønnheter, de vil ikke gi opp noe til noen. Og de vil tygge ut forræderi, sammen med samuraiene.
  Leder ilden og Angela. Jenta er også aggressiv og rødhåret. Krigere foretrekker å kjempe barbeint og utføre bragder av kolossale proporsjoner.
  Angela tar turen og sier lattermildt:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp,
  For sovjetenes makt!
  Og med bare tærne kaster han en morderisk sitron.
  Kampene pågår og nå går japanernes angrep ut....
  Det er allerede slutten av juli førti-tre. Nazistene nærmet seg selve Volga-deltaet, og kamper ble startet på det.
  Elizabeth og hennes mannskap kjemper desperat. De første Tiger-2-tankene begynte også å ankomme fronten. De ligner på "Panther" og "Lion", men noe midt i mellom. Også med vinklene til rustningens rasjonelle helling og en langløpet pistol på 88 mm kaliber 71 EL. Vei sekstiåtte tonn, og nær tanken "Lion", når det gjelder rustning, men litt mindre i størrelse.
  Store tanker, du vil ikke si noe.
  Elizabeth og jentene jakter på tyskerne. De bryter gjennom T-4 og skriker:
  - Ære til ideene om lyse år,
  Pionerenes rop vær alltid klar!
  La oss si at krigerne er førsteklasses. Og de kjemper ikke bare herlig, men synger også;
  Forbundet er uforgjengelig, folkene til de frie,
  Det var ikke brutal makt og frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap, lys, fornuft og mot i drømmer!
  
  Ære til vårt frie fedreland,
  Skaperkraften er en støtte for alltid!
  Lovlig makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enhet - en enkel mann!
  
  Gjennom stormene skinte fremgangens sol for oss,
  Gjennom stormene og stormene stormet vi fremover ...
  Vi flytter fjell, som uten vekt,
  Hele verden, strålende mot kommunismen, kommer!
  
  Ære til vårt frie fedreland,
  Skaperkraften er en støtte for alltid!
  Lovlig makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enhet - en enkel mann!
  
  Folkene på planeten er forent som brødre,
  Buddhistiske, muslimske venner for alltid!
  La fornuftens ære, et stort navn,
  Alle nasjoner i verden er som familie!
  
  Hei til vårt frie fedreland,
  Skaperkraften er en støtte for alltid!
  Juridisk makt, folks vilje,
  Tross alt står en enkel person for enhet!
  Jentene synger bra, og de kjemper enda bedre, og de oppnår slike bragder. Selv om historien er skrevet av seierherrene og det er ukjent om de vil bli husket hvis krigen går tapt?
  Alenka, med sine batterier, og et team av jenter, prøver å holde tilbake fiendene på Volga-deltaet. Og hun viser hva skjønnheter i prinsippet er i stand til.
  Og de kan virkelig mye.
  Anyuta skyter med bare føtter og brøler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og så tok hele batteriet det og sang unisont, med fullklingende stemmer;
  Vi kjemper for en bedre skjebne
  For å gjøre livet til folk enklere...
  Og knuse den fordømte horden
  Slik at det blir færre onde motstandere!
  
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Til ære for vår mor Russland...
  Folket i Rus tror uovervinnelig,
  Og gjør alle på jorden vakrere!
  
  Vi er gitt til å kjempe for moderlandet,
  Beskytte fedrelandets storhet ...
  Og noen ganger er livet bare en film
  Selv om det burde være en refleksjon av paradis!
  
  Alle mennesker trenger for å oppnå en drøm,
  Rimelig tro kommunisme ...
  Slik at det er mer lykke på jorden,
  Og revansjismens bål kom ikke!
  
  Vår tsar, det store geniet Pugachev,
  Han reiste bøndene til den hellige kampen ...
  Enhver virksomhet vil være på skulderen,
  Og elsker jenta barbeint gutt!
  
  Vi vil bli enda djevelen sterkere,
  Når vi flytter vitenskapens horisont...
  Skurken er knust under hovene,
  Selv om det renner blod fra den revne aorta!
  
  Ja, vår sak er rettferdig, venner,
  Vi kan gjøre hjemlandet vårt lykkeligere...
  Tro at folkene alle er én familie,
  Flott, mest strålende Russland!
  
  Folk ser tappert inn i horisonten,
  La de onde skyene ikke dekke himmelen...
  Vi vil gi fienden en vinnerscore,
  Og du vil bli en heldig ridder i kamp!
  
  Jeg kjenner ikke ordet feig
  Vi russere er slett ikke dårligere...
  Vi har Svarog, den hvite Jesus,
  Og vil for alltid nyte mai!
  
  Jenter og gutter i en runddans,
  Vi barbeint jenter kommer inn...
  Tross alt er den allmektige Gud Rod for oss,
  Ikke vær en hjerneløs papegøye, gutt!
  
  Og Lenin inspirerte oss til å kjempe,
  Kloke Stalin velsignet bragden ...
  En mektig kjerub vil spre sine vinger,
  Og musklene våre er rett og slett laget av stål!
  
  Fedrelandets majestet vil være inne
  At vi er slike krigere med Gud...
  Her vil vi bekrefte herligheten med et stålsverd,
  Hvilket skjold ble smidd ved Svarog!
  
  Kort sagt, vær trofast mot Herren,
  Til ære for det mest strålende Russland...
  Vi kjenner bare ørnene,
  Bak oss er den hvite Gud Kristus Messias!
  Et presist treff fra en pistol får "Løven" til å bryte i flammer. Ja, fascistene blir slått på hornene.
  Mens kampene pågår, kaster ikke barna bort tiden.
  Dasha og Vaska vandrer rundt på baksiden av de tyske troppene. De ser på hvordan utstyret beveger seg i kolonner. Motorsykler suser, selvgående våpen kryper. Det er mange tropper her, inkludert SS og andre enheter.
  Vaska la merke til bevegelsen til Ferdinand, en kraftig tysk selvgående pistol som ødela stridsvogner.
  Gutten hvisket til jenta:
  - Det ser ut som Fritzerne flytter ytterligere styrker nord for Stalingrad.
  Dasha bemerket med et smil:
  - Våre skal slipe dem uansett!
  Nemtsev fra lastebilen roper sint til gutta. Barn tar av og løper, flimrende, grå av støv, bare, runde hæler. De kan også gi kø for dem.
  Gutten og jenta løp til buskene og hoppet inn. Dasha sa med entusiasme:
  - Partisaner kan alt!
  Vaska var enig i dette:
  - Selvfølgelig... Vi vinner definitivt!
  Dasha sang med entusiasme:
  - Venter på seier! Venter på seier! De som vil bryte lenkene! Seier venter, seier venter! Vi vil være i stand til å beseire fascismen!
  Vaska var lett enig i dette og knuste larven med fingrene på sine bare barneføtter:
  - Vi kan! Vi ble født til å gjøre et eventyr til virkelighet!
  Dasha blunket og bemerket:
  - Og hva? Jeg tror vi vil gjøre eventyret til virkelighet, og Wehrmacht vil bli til støv!
  Og barna sang i kor på toppen av lungene sine;
  I navnet til vårt rettferdige land,
  Hva kommunismen vil gi til universet...
  Vi vil være trofaste mot vårt moderland,
  La oss bane vei til suksess, kreativitet!
  
  Putin styrte Russland som en helt
  Men ørnen forlot henne på flukt ...
  Big Fuhrer selvfølgelig hemoroider,
  Men Stalin betyr også et navn!
  
  Jeg tror vi vil vinne det tredje riket
  Ikke rart at Putin flyttet inn i Stalin ...
  Over verden er en kjerub med gullvinger,
  Og Satan-Adolf er nå gal!
  
  Tyskerne har hele Europa for hånden,
  Og Afrika, og Asia, og statene ...
  Og Adolf synes han er kul
  Men Führeren vil bli straffet!
  
  For Hitler er Russland som en låve,
  Han vil lage sin egen...
  Men det vil være, jeg tror kommunismen er et paradis,
  Jordbær vil spire, såbed!
  
  Tro ikke, folket vårt er ikke svakt i det hele tatt,
  Men for mange Fritz fanget ...
  Og slaven i det hele tatt kjenner du ikke en slave,
  I navnet til vår mor Russland!
  
  Og Lenin inspirerte oss til en bragd,
  Han viste meg hvordan jeg skulle gjøre ting...
  Siden Gud faktisk er én,
  Men i kommunismen må vi tro frimodig!
  
  Nei, ikke bukke under for den russiske fienden,
  Tross alt er den hvite Gud med oss - skaperen av universet ...
  Jeg vil hjelpe fedrelandet i kamp,
  Å være i suksessen til livet uendret!
  
  Hvor langt kan du drepe kjære?
  Dessverre er det ingen ende på krigen...
  Så tynn i kampene til vår hær,
  Gjør noe du ikke vil skamme deg over!
  Dette er en god sang av unge krigere. De sang den og gikk av gårde igjen, og plukket opp støv langs stien med de nakne, hardhårede hælene.
  Barna var blide og ytre tilfredse med livet. Selv om de er tynne, er ansiktene deres solbrune som sjokolade, og håret deres er tvert imot lyst. Fantastiske gutter.
  En av tyskerne på motorsykkel ringte dem kjærlig. Og han tilbød meg sjokolade. Sulten Dasha strakte ut hendene, men Vaska trakk i ermet hennes:
  - Ikke ydmyk deg selv!
  En smart jente ble funnet:
  - La oss forene fascistene bedre!
  Vaska, som selv er skinn og bein, likte denne ideen. Og han ba også om sjokolade.
  Nazisten nikket og peset på gebrokkent russisk:
  - Syng, gutt!
  Vaska nikket og sang med stor inspirasjon;
   Partiet forente Russland alle sammen,
  Beskytter endeløse felt...
  Tro meg, folkene er så sterke,
  Ære til det sovjetiske landet!
  
  Stalin er den høyeste utmerkelsen
  Stalin er visdommens flukt...
  Du må kjempe tappert for ham.
  Alle folk følger Stalin!
  
  Vi har fått jublende vinger,
  Vi har fått en stor vilje...
  Stalin er gleden ved overflod,
  Herlig, flott land!
  
  Stalin er den største i universet,
  Stalin kjerub med gullvinger,
  Vårt folk med uforanderlig hell,
  Tro, for alltid uovervinnelig!
  
  Stalin ga frelse til folket,
  Den største ørnen i verden...
  For vårt fedreland og frihet,
  Han spredte vingene sine over jorden!
  
  Det er ingen høyere enn den strålende Stalin,
  Han er stor som rett og slett hvit Gud ...
  Kjempe med skum og vinne,
  Führeren blir snart kjørt inn i en kiste!
  
  Å gi ære til vårt fedreland,
  Kjenn henne vakrere å ikke finne ...
  Vi vil snart leve under kommunismen,
  Og vi har ingen annen måte!
  
  Stalin er stoltheten til hele planeten,
  Stalin grenseløs kommunisme...
  Hans gjerninger skal synges
  Fascisten er fullstendig ødelagt!
  
  Stalin gjorde Russland ære,
  Stalin hevet henne over stjernene ...
  Han løftet imperiet til randen,
  Stalin er rett og slett et ideal!
  
  Stalin erobrer universet
  Han har en flott stjerneflåte...
  Prøver vil være for oppbyggelse
  Stalin vil føre til kommunisme!
  
  For Russland er Stalin solen,
  Det skinner heftig i mørket...
  Jentas stemme er høy
  Det finnes ingen vakrere leder på jorden!
  
  Stalin er legemliggjørelsen av Svarog,
  Stalin skapte Russlands makt ...
  Han finner Rod i hjertet -
  Den største mester!
  
  Det finnes ingen leder på hele jorden vakrere,
  Stalin er den største av mennesker...
  La oss skape lykke i universet vårt,
  Den rabiate skurken har blitt ødelagt!
  
  Mine sønner og Komsomol-medlemmer,
  For fedrelandet, stå sammen i dannelse...
  Tross alt er dere jenter sterkere enn tigre,
  Kjære geni Stalin er med oss!
  
  Jeg kan ikke telle prestasjonene mine,
  Vi flyr som en pil...
  Vårt strålende Russland,
  moderlandet beveger seg mot kommunisme!
  Dasha sang sammen med Vaska og barna gjorde alt så høyt og vakkert.
  Og de danset med, trampet sine solbrune barn som ikke hadde sett sko siden kulda, og trampet allerede gjennom snøen i mars med sine bare føtter.
  Tyskeren, som egentlig ikke forsto russisk, likte sangen, og han tok svinekjøtt på boks opp av posen og ga den til barna.
  Og nikket godkjennende:
  - Zer Gut!
  Gutten og jenta bukket og gikk videre. De er bare elleve år, men de er smarte og har en sterk hukommelse. Samle nøyaktig informasjon. Og en gang brakte den lyshårede Daria til og med en mine til tyskerne i en kurv. Hun er en utspekulert jente og kan språket deres ganske godt. De trodde ikke engang at et så søtt barn med hvitt hår og blå øyne kunne forårsake død.
  Og dette fungerte...
  Her går de igjen, nyter tysk sjokolade, og de er i et muntert humør...
  Daria bemerket med et smil:
  - Når vi har beseiret nazistene, skal jeg bygge meg et treetasjes hus, laget av marmor og med en fontene!
  Vaska gliste:
  - Skal du bli borgerlig?
  Jenta protesterte:
  -Nei! Jeg vil bare ha min egen kommunisme!
  Vaska lo og sang igjen;
  Da borgerskapet dro til mitt land,
  Hus ble brent, jenter ble hugget ned ...
  Det så ut til at nuller ble talt,
  Guttene fikk barbert håret til null!
  
  Kibalchish tok riflen ,
  Og ble med i folkehæren...
  Men han ga ut alle planene Malkisj-Bad ,
  Som ga fra seg en tønne for syltetøy!
  
  Og her henger jeg på stativet gutt,
  De plager meg med en pisk og nåler ...
  Som svar ler jeg i ansiktet, jeg er bøddelen -
  Og jeg tror at fedrelandet vil bli et paradis!
  
  Dyr stekte hælene mine med ild,
  Barnet ble slått kraftig av strømmen ...
  Men tro meg, mel er ingenting,
  Slik at de røde borgerlige vant!
  
  De knuser bein, det onde metallet har gravd seg inn,
  På stativet vakler bødlene meg ...
  Men jeg tror det, drømte gutten
  Å løpe rundt i Berlin i mai!
  
  Jeg tror kamerat Lenin vil lede
  Gratis, Warszawa, Praha, London!
  Vi legger ut vinnerscore snart
  Og over Berlin det røde banneret stolt!
  
  Nå brenner fortsatt barnets hæler,
  Sålen, som nesten alltid er barbeint ...
  Og pisken slo hardt i ryggen,
  Du er sikkert allerede gråhåret, mamma!
  
  Men jeg vil ikke overgi meg til disse bødlene,
  Jeg vil ikke be om tro, kjenne barmhjertighet ...
  La katten piske bratt fra skulderen,
  Jeg vet at Lenin vil gi, tro belønningen!
  
  Kibalchish lo under tortur ,
  Avslørte ikke hemmeligheter, dør stolt...
  I helvete for alltid så skriker Bad Boy ,
  Demoner heller harpiks i halsen hans!
  
  Lenin er med oss, du kan se for alltid,
  Og en flamme brenner i hjertet mitt...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Det vil være et rødt banner over hele planeten!
  Daria plystret og stampet med bare foten:
  - Kul! Har du komponert den selv?
  Vaska nikket.
  - Ja! Historien hans gjorde stort inntrykk på meg!
  Daria nikket og sa:
  - Husker du hvordan politiet tok deg og meg og kjørte oss barbeint gjennom kulden i snøen, og så pisket oss og satte tynne kvister på hælene våre.
  Vaska bekreftet lett:
  - Det var så.... Hælene dine gjør vondt og leddene i skuldrene dine gjør vondt når du henger på stativet. Men det var ingen bevis mot oss og...
  Daria sa med et sukk:
  - Ja, men politiet ville at vi skulle fryse i hjel. Men da de slo meg i hodet med en flaske, fanget jeg fragmentet med bare foten. Og så ga hun det videre til hendene. Deretter klipper jeg tauet til både meg selv og deg.
  Vaska nikket:
  - Ja, det var ... Fryktelig imidlertid. Men du vet, i kulden gjør ikke blemmene fra brente såler vondt! Og da vi kom ut senere, helbredet alt på oss som hunder!
  Daria bekreftet lett:
  - Ja, det gror godt for oss! Jeg har så grove såler at jeg ikke er redd for å gå på kull!
  Vaska, oppblåst, sa:
  - Jeg også! Vi er pionerer, barn av kommunismen!
  Daria bekreftet:
  Og vi kommer garantert til å vinne!
  Gutten og jenta sang:
  I seier til kommunismens udødelige ideer,
  ser vi fremtiden til landet vårt...
  Og til det røde banneret vårt fedreland,
  Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  . KAPITTEL 3
  I begynnelsen av august 1943 kom endelig tyskerne ut, og overvant den sta motstanden fra sovjetiske tropper mot Det Kaspiske hav. Dette er virkelig en stor prestasjon for Krauts. Som oppnådde størst utbytte. Nå ble Kaukasus avskåret fra hovedkontinentet ved land.
  Tyrkerne oppnådde også suksess, som etter gjenstridige kamper til slutt tok Batumi og fullførte omringingen av Jerevan. Dermed etter å ha presset de sovjetiske troppene i Transkaukasus grundig.
  USSRs stilling ble veldig vanskelig. Og Stalin beordret å starte en offensiv i nord for å bryte gjennom korridoren til de sultne, døende, men ennå ikke overgitte Leningrad.
  Angrepet på Tikhvin begynte. Betydelige styrker ble kastet dit, selv om hovedkvarteret ikke hadde nok reserver. Situasjonen ble komplisert av ankomsten av svenske, angivelig frivillige divisjoner til fronten, som styrket deres posisjoner.
  Ja, og tyskerne styrket seg seriøst ...
  Kampene begynte 10. august, med sovjetiske tropper som rykket fram ti kilometer i løpet av de tre første dagene av slaget. Her den fjortende august gikk den tyske Maus-stridsvognen inn i kampen for første gang. Ikke en veldig vellykket utvikling som veier hundre og åttiåtte tonn. Riktignok ble bilen kjørt av et seriøst mannskap, veldig militante nazijenter.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - fem skjønnheter i Det tredje riket som starter med bokstaven "A". Og hvordan de kjemper på musen og skyter fra to våpen samtidig.
  Høyeksplosive fragmenteringsgranater avfyres fra en kortløpet 75 mm kanon, og tyngre fra en 128 mm, og demonstrerer slagkraft.
  Agnes fyrer med bare tær og meislede ben. Den treffer den sovjetiske bilen, bokstavelig talt river av tårnet og skriker:
  - Jeg er en romjente!
  Adala sender et skudd med en landmine og knirker:
  - Og jeg er kunstflyvning, riv hele mannskapet!
  Og jenta bruker også bare tærne. Sovjetiske trettifire skjell treffer musen, men spretter av som erter. Bilen er godt beskyttet. Og du kan ikke slå henne så lett. Den sender prosjektiler som flyr som tennisballer, og selv med et stort kaliber kan du ikke treffe et slikt monster.
  Og jenta blir skutt fra en luftvernpistol, og lar ikke fienden komme nærmere henne.
  Agatha skjøt også ved hjelp av bare tærne og knurret:
  - La sverdet mitt slå, vi skal piske fiendene!
  Adala bekreftet aggressivt, og skjøt veldig nøyaktig:
  Vi er krigere av lys og jord!
  Angelina slo med bare tærne, knuste den sovjetiske T-34-76-tanken og ropte:
  - For store gevinster!
  Afrodite traff også med et prosjektil, som var tungt som en haug, knuste den sovjetiske T-60 og knirket:
  - Den hellige krigen blir vår seier!
  Agnes slo med sin bare hæl, brøt frontalrustningen til fienden og utstedte:
  - Keiserlig flagg frem - ære til de falne heltene!
  Disse jentene her er ganske ekle og morderiske. Og det er ikke for ingenting at du ikke kan gå forbi dem. Takket være de bare føttene og bikiniene på kroppen, skyter de uten å gå glipp av et slag. Dette betyr at de ikke kan beseires så lett.
  Den formidable "Mouse" slo med et dødelig våpen og ga ingen en sjanse.
  Inkludert KV-serien.
  Men hvis det er tyske jenter som kjemper så hardt og vellykket, så vil det også være jenter på sovjetisk nivå - helter.
  Her for eksempel Natasha med partnerne sine. De har bare en beskjeden, selvgående gun-85 som nettopp har ankommet fronten. Og jentene slår allerede nazistene med stor kraft.
  Selvfølgelig er skjønnhetene barbeint og i bikini. Og de knuser nazistene grundig, som en slegge som slår i glassbiter.
  Og det er veldig minneverdig når slike jenter demonstrerer det høyeste nivået av ørneflyging.
  Natasha skyter med bare tær og knuser panteren, og roper så:
  - For det store fedrelandet!
  Og han vil vise tungen sin!
  Zoya slår også fienden. Slå ham veldig hardt. Vil bryte rustningen og blaster:
  - Til kommunismens ære!
  Augustina kjemper også hardt, og legger hun press på motstanderen gjør hun det veldig grundig. Pauser og brøler:
  - Ære til den kommunistiske verden!
  Dolbanet og Svetlana. Og veldig passende også. Med bare tærne. Knus fiendens rustning og knirk:
  - For storheten i den kommunistiske verden!
  Og vise tungen hans...
  Her sang jentene, inspirerte, og komponerte rett på farten;
  Skjønnheter angriper barbeint
  Så fine jenter løper...
  Hvis det er nødvendig å slå Fritz med en knyttneve,
  Eller skjær ham med et maskingevær!
  
  Jenter er ikke i tvil
  De vil begrave nazistene døde...
  Og de skal slå ham hardt fra føttene hans,
  Og et sted hyler kjøttetende ulver!
  
  Russland er et ord for soldater
  Når du tror at det ikke blir bedre...
  Selv om noen ganger en dyster justering,
  Der den onde svarte Kain triumferer!
  
  Tro ikke, Komsomol-medlemmer løper ikke,
  Og hvis de løper, så bare på angrepet ...
  Og alle nazistene vil bli drept på en gang,
  Og Fuhrer vil heve alt til hoggesten!
  
  Russland er mitt moderland
  Hun er strålende, rett og slett vakker ...
  Hvem som er feig er ikke engang verdt en rubel,
  Og det er farlig å krangle med en kriger!
  
  Men vit at vi vil beseire nazistene,
  Ingen ondskap vil herske på tronen...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Og Gud Svarog med storhet i kronen!
  
  Hvem er en feig, tro meg, en svak slave,
  Hans skjebne er én - å tåle fornærmelser ...
  I dag en låsesmed, i morgen er du en formann,
  Og du kan selv slå andres rygg!
  
  Jentene har styrke, bare en vulkan,
  Noen ganger, og mektig raser hun fjell ...
  Krig raser en ond orkan,
  Og menneskehetens død, ærlig talt klipper ned!
  
  Så jeg skal fortelle dere ærlig, riddere,
  Vi er sterke når vi russere står samlet...
  Trenger en matbit til en gaffel og kniv
  Vi er riddere i kamper som er uovervinnelige!
  
  Hva er vår tro på Herren Kristus,
  Selv om Lada også er aktet ...
  Kamerat Stalin er som en far for oss,
  Og kommunismens sted vil være paradis!
  
  Den som var da han døde, skal stå opp,
  Og vi vil bli vakrere og klokere ...
  Og selvfølgelig er mannen veldig stolt,
  Selv om noen ganger bærer tull!
  
  I kjærlighet er vårt fedreland som en stjerne,
  Tro meg, hun vil aldri gå ut ...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Det vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada hellig,
  Svarog er vakker og Perun er flott ....
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  De hellige ansiktene til ikoner er kjære for meg!
  
  Når vil ekte paradis
  Det vil gå i oppfyllelse, tro meg, alle forhåpninger ...
  Du gir ditt hjerte til moderlandet,
  Alt blir bra, sterkere enn før!
  Jentene hadde en god kamp og komponerte godt. Hva med slike krigere, ingen Hitler er forferdelig for Russland.
  Likevel brøt de sovjetiske troppene, etter ti dager med hardnakket kamp, gjennom til Tikhvin.
  Kampene utspilte seg for selve byen. Styrker selvfølgelig veldig jevne.
  Tyskerne har grepet luftoverherredømmet og bomber uten stans. Situasjonen forverres av utenlandske divisjoner som kjemper på Wehrmachts side. Spesielt mange italienske deler.
  De prøver å skyve den røde hæren vekk fra Tikhvin. Men de russiske enhetene kjemper hardnakket. Dette er deres eneste reelle sjanse til å redde beleirede Leningrad, døende av sult. Mat kan bare slippes der med fly, men tyskerne har sterke jagerfly, og det er veldig vanskelig å gjøre dette.
  Og i andre halvdel av august startet nazistene et angrep på Astrakhan. Og i denne byen kjempet sovjetiske jenter med stor heroisme og mot.
  En bataljon barbeint jenter dekker denne heroiske byen.
  Alenka kaster en granat med den bare foten, skyter deretter et utbrudd, klipper ned nazistene og uttaler:
  - Hvis en kvinne er så lysten som en katt, så har mannen hennes mus i hodet!
  Anyuta, som skjøt mot Fritzes og også kastet en granat med bare foten, kvitret:
  - De lyseste ideene blir formørket av skyggepolitikk når de gjennomføres!
  Alla, som skjøt mot Fritz og kastet en granat, slo ut en tank med bare fingrene, gryntet:
  - En kvinne er utspekulert som en rev, og hun styrer til og med en løve hvis en mann har sinnet som en hane!
  Maria skjøt fra en pistol og slo ned Fritz, knurret:
  - Gud kan gjøre alt, bare overgå en kvinne i forespørsler, Han er maktesløs!
  Matryona, som skjøt mot fienden og kastet en morderisk dødsgave med bare tær, bemerket:
  - En kvinne, for ikke å bli svelget av en mann som en boakonstriktor, må ha et kobrastikk!
  Alenka, som fortsatte å skyte mot nazistene, bemerket vittig:
  - En person kan være som Skaperen i alt, bare imitasjon som en ape gjør ham ikke vakker!
  Anyuta skjøt mot fienden, slo deretter ut en tank med et velrettet granatkast, og sa:
  - Mennesket kan bare overgå den allmektige Gud i selvinnbilthet, og selv da hvis det er intellektuelt skapt av en Pithecanthropus!
  Alla, som fortsatte å skyte veldig nøyaktig på Fritz, utstedte:
  - En kvinne vil ikke være en kylling, men hennes ideelle mann er en hane!
  Maria skjøt mot nazistene og traff Panteren med et nøyaktig kast med bare foten, og bemerket:
  - En revekvinne har virkelig et ulvegrep på hannbevere!
  Marusya, som også sprengte mot nazistene med et utbrudd, og ga en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - I politikken er det som i en skog, hvis du sluker en eik en gris, hvis en hare sluker en rev, hvis et esel - tre skinn blir utgytt!
  Alenka, fortsetter å drive hektisk skyting og overøser infanteriet med fragmenterte sitroner, vyaknula:
  - Jo lysere kvinnen er, jo mer er hun en rev!
  Anyuta skjøt også mot nazistene, mejet dem ned og kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Grå mennesker har ikke nok grå materie i hjernen, lyse personligheter, det er mye grått i hodet!
  Alla, som skjøt mot fienden, trykket på sprengstoffpakken med sin bare hæl, sa vittig:
  - Den grå mannen er ensom som en ulv, og som en hare har han ingen fred!
  Maria, klippet ned Fritz, bemerket vittig:
  - Hvis en politiker er en storrev, så er han garantert brorparten!
  Marusya avfyrte en granatkaster og kastet en sitron med de bare tærne og knirket:
  - Reve-politiker fratar velgerkråka muligheten til å ri som ost i smør!
  Alenka, som fortsatte å skyte fra et våpen, og med sin bare hæl ga inn en eksplosiv pakke, ropte:
  - Det er færre stjerner på himmelen enn tolkninger av Den hellige skrift!
  Anyuta, som skjøt mot fascistene, sa:
  - Bøddel i rød kappe, mer rettferdig, politikk med veltalenhet!
  Alla, fortsatte å skyte, bemerket logisk:
  - Bøddelen har en slipt øks, politikeren har et skarpt ord, den første blåser i hodet, den andre drypper på hjernen!
  Maria, som fortsatte å slå ut Fritz-en nøyaktig og kastet en annen dødsgave med bare fingrene, bemerket:
  - Å hakke hoder er noen ganger mer humant enn å dryppe på hjerner!
  Matrena, som kuttet av nazistene og kastet en granat med sin bare hæl, utstedte:
  - Hvis du lar politikere dryppe på hjernen, river du deg i håret av irritasjon!
  Alenka, som skjøt mot den tyske generalen og brøt gjennom ham, sa truende:
  - Politikers taler er som vann til hjernevask!
  Anyuta, som utførte velrettet skyting mot fienden og skjøt en sitron med bare tær, utstedte:
  - Hva er den største Guden i politikken, hva skaper lovløshet!
  Alla, som skjøt på nazistene og kastet en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - En politiker ser alltid på velgeren som et esel med et reveblikk å pløye!
  Maria, som skjøt mot fienden, og med bare tær, kastet en granat av dødelig kraft, utbrøt:
  - En kvinne elsker å avsløre sin fattige kropp for å kle seg rikere!
  Marusya avfyrte en lang linje, klippet ned linjen til Fritzes og purret:
  - En barbeint kvinne vil sette sko på en mann raskere, selv om han ikke akkurat er en støvel!
  Alenka, som utførte nøyaktig ild mot nazistene, bemerket:
  - Med bar kvinnehæl er det lettere å spinne en mann på mote støvler!
  Anyuta avfyrte en granatkaster og sa:
  - For å få fasjonable sko, må en kvinne skikkelig "sko" en mann!
  Alla, som slo nazistene med utbrudd og kastet en granat til de bare tærne hennes, svarte:
  - En kvinne som ikke vet hvordan hun skal blotte benet i tide, vil forbli "skodd" for alltid!
  Maria, som skjøt mot fienden og kastet en eksplosiv pakke med sin runde hæl, utstedte:
  - Altfor ofte, når en mann ser på de nakne kvinnebena, risikerer han å "sko" seg til en tilstand av en tramp!
  Marusya, som skjøt nøyaktig mot fienden og ga en granat med det bare kneet, svarte:
  - For ikke å forbli barfot for alltid, må du klare å kaste av deg skoene i tide!
  Alenka, som fortsatte å skyte mot nazistene og slo pusten ut av dem, utstedte vittig:
  - En jentes barfot er bedre enn en inntrengers presenningsstøvel!
  Anyuta, som fortsatte å skyte med uslukkelig nøyaktighet, bemerket:
  - Den sterkeste rustningen vil ikke motstå, foran sart hud, sjarmerende jentesåler!
  Alla, som skjøt mot de tyske inntrengerne, utstedte:
  - Kvinner klatrer veldig smart inn i en manns lommebok med bare føtter!
  Maria skjøt mot nazistene, med stor nøyaktighet, og slo hodet deres, bemerket:
  - Den klisseteste delen av kvinnekroppen for gullmynter, bare føtter og bare bryster!
  Marusya, som fortsatte å skyte, uten medlidenhet med nazistene, utstedte:
  - En kvinne trenger å ta av seg skoene noen ganger, for ikke å knele før nød!
  Alenka, som passende skrev på nazistene og stablet dem i hauger, bemerket logisk:
  - Det er lettere å legge en mann på kne med barfot!
  Anyuta, som skjøt mot fienden, bemerket aggressivt:
  - Barbeint i tide, aldri en barbeint!
  Alla, som slo ut fiender og kuttet motstandere, gryntet:
  - Det er lettere for en kvinne å bestige en gyllen topp med bare føtter!
  Maria banket også nazistene og purret:
  - Du er en støvelmann, hvis du ikke liker damebein!
  Marusya, som skjøt mot nazistene og kastet en hjemmelaget pakke med eksplosiver med bare fingrene, som tigeren snudde seg fra, knurret:
  - En kvinne med slanke ben vil få en mann til å bøye seg i ærbødighet!
  Alenka slo nazistene, mejet dem ned og ga ut:
  - Bare tær er mer fingernem enn hender når en kvinne tar mynter fra lommen til en "skodd" mann!
  Anyuta kuttet av Fritz og squeaked:
  - Det dyktigste er en kvinne som dytter en mann under hælen, med sin bare fot!
  Alla, som skjøt på motstandere og kastet en sitron med den bare hælen sin, ga:
  - Veien til hjertet til en mann er lettere for en skjønnhet å tråkke med bare føtter!
  Maria knuste en tysk stridsvogn, kastet en granat og skrek:
  - Bare føtter av jenter, mer seig når man bestiger Everest av en manns hjerte!
  Matryona skjøt også dødelig og ga ut:
  - Etter å ha tatt av seg skoene, er det lettere for en kvinne å krysse ørkenen av mannlig likegyldighet!
  Alenka knuste fienden med en fanget bazooka og knirket:
  - Du blir dum som en støvel, du treffer til og med trampene på hælen!
  Anyuta snudde seg også og knirket og blottet tenner:
  - Et nakent kvinnebein får en mann til å falle inn i barbeint barndom!
  Den rødhårede Alla, klippet ned fascistene, tvitret:
  -Ofte er det støvler som faller inn i barbeint barndom!
  Maria tok et slag mot nazistene og knirket:
  - Hvis en jente har vakre bein, så er hun ikke en tramp i livet!
  Matryona, som skjøt mot fienden og kuttet av nazistene, som kornskiver, bjeffet:
  - En barbeint jente er bedre enn en skodd kjerring, en ung katt, morsommere enn en gammel løve!
  Alenka, som skjøt mot nazistene og kastet dødelige gaver av døden, utstedte:
  - Best av alt, en kvinne får en pris med bare bryster, og moteriktige sko med bare føtter!
  Anyuta slo også nazistene, mejet dem ned og kastet med sine bare føtter granater og knirket:
  - Fra tornene av mannlig likegyldighet er den beste måten å beskytte en kvinne på en bar hæl!
  Alla, som skjøt mot motstandere og kuttet dem av med automatiske utbrudd, bemerket:
  - Den mest slitesterke hælen for en mann fra en bar kvinnefot!
  Maria, som slo motstandere og slo fra en granatkaster , utstedte:
  - Barfot kvinnelig hæl, den mest brente støvelskoen med innmat!
  Matryona, som slo ned nazistene, ga opp med vidd:
  - Hvis du ikke klarer å ta av deg skoene i tide, blir du en tramp!
  Alenka, som skrev om fascistene, bemerket:
  -Hvis du er en brainiac, kan du bare slå deg selv seriøst!
  Anyuta bemerket logisk, banket fienden og kastet en pose med eksplosiver med bare foten:
  - Det er godt å ha en klubb, det er dårlig å være en klubb!
  Alla, som slo nazistene og ga en granat med den nakne hælen sin, røpet ut:
  - Støpejernsnever kan hjelpe deg å overleve, men et eikehode vil føre til døden!
  Maria bemerket ganske logisk, mens hun klippet ned nazistene:
  - Når herskeren ikke har en konge i hodet, hersker det anarki i landet, og de selger forgjeves!
  Matryona, som slo nazistene rasjonelt, bemerket:
  - Kronen er ikke for hodet som hatten!
  Alenka, som knuste Fritz, bemerket logisk:
  - På eikehodet og kronen sitter prekært!
  Anyuta, som skjøt veldig nøyaktig mot nazistene, utstedte:
  - Uansett hvor sterk eik er, men materialet til hodet fra det er det mest skjøre!
  Alla, som raskt skjøt mot fienden, konkluderte logisk:
  - Hvem er et klubbhode, han får på hodet med en klubbe!
  Maria jævla motstandere, utstedte:
  - Politikeren holder en veske og en stafettpinnen i hendene, bare pengene hans er av tre, og stafettpinnen er papir!
  Marusya bemerket logisk, og kastet en sitron med bare foten:
  - Et lyst hode, refererer i det minste til grått hår!
  Matrona, som knuste nazistene, bemerket:
  - Du er kanskje ikke blondine, men det er vakkert å være en lys sjel, jenter kan slå de onde slik at andre kan leve lykkelig!
  Alenka, som skjøt mot nazistene, skrek:
  - Du kan ikke bygge et sterkt forsvar fra eiketrær på stubber alene!
  Anyuta, skyting, logisk bemerket:
  - Hvis ikke politikeren er en hakkespett, så fjerner han flisene, ikke bare fra velgerstubben!
  Alla erklærte aggressivt, og slo ned tyskerne:
  - Selv om politikeren ikke er en ørn, anser han velgere for å være kråker og hakkespetter!
  Maria, som kuttet ned fiendene, bemerket:
  - Hvis du lar politikere fjerne spon fra deg, så er du definitivt en hakkespett!
  Matrena, klippet ned nazistene, uttrykte seg:
  - En politiker med velgere er en rev, men med seg selv er en hamster en hamster!
  Marusya kastet en granat med bare foten og knirket:
  - En smart politiker er som en rev i et hønsehus, og en dum er som en elefant i en kinabutikk!
  Alenka, som knuste Fritz, utstedte:
  - Ordren legges i taushet, politikeren skaper rot ved å snakke!
  Anyuta, som spredte nazistene med en granat, knirket:
  - En politiker snakker mye, spesielt når han vil holde kjeft!
  Alla bemerket aggressivt og slo nazistene:
  - Å krangle med en politiker om at det å hamre vann i en morter, med mindre du knekker tungemuskelen, ligger i profitt!
  Maria, som knuste fiendene og kastet en granat med bare foten, bemerket:
  - Politikeren er en blanding av rev og ulv, men han griser mye!
  Matrena, som skjøt mot nazistene, knurret:
  - Jo mer politiker reven er, jo mer griser han!
  Marusya, som klipper Fritz, utstedte:
  - I politikken er det et kontinuerlig menasjeri, ulver, harer, høner, en hane og hakkespetter, kun en rev blir alltid valgt til konge!
  Alenka, som knuste nazistene, gryntet:
  - En diktator som utgir seg for å være en løve er en skikkelig gris!
  Anyuta bemerket aggressivt, og slo ned fiender med skudd:
  - En politiker vil passere for en løve bare hvis velgeren er et perfekt esel!
  Alla, som slo ut nazistene som støv fra tepper, ga ut:
  - En politiker tar på seg et saueskinn, men bare blodtørsthet gjør ham i slekt med en ulv, og en solid vær med oppfinnsomhet!
  Maria, som kastet en granat med bare foten, kvitret:
  - Det er bedre når herskeren er en ulv i fåreklær enn en vær i løves skikkelse!
  Matryona, som skjøt mot fienden, med nøyaktigheten til Robin Hood, utstedte:
  - En politiker brøler om fred som en sau, men ulvetenner rasler krig!
  Marusya skjøt mot fienden og ropte:
  - En politiker for å få stemme til velgerne renner ut som en nattergal, men holder dem for hakkespetter!
  Alenka, som skjøt mot nazistene, utstedte:
  - Hvis politikerens tale virker som en nattergals trille for deg, ikke vær en kråke i denne saken!
  Anyuta bemerket vittig, og slo ned nazistene:
  - Hvis en politiker synger som en nattergal, så anser han deg som et passende spill!
  Alla, som kuttet ned nazistene, bemerket:
  - Jakt på velgere skiller seg fra skogsjakt ved at jegeren lager mest mulig bråk!
  Maria, som skjøt mot fienden, ropte:
  - En politiker, i motsetning til en lommetyv, lager mye støy når han stjeler, og tar smiger når han raner!
  Matryona, som skjøt mot fienden, gurglet:
  - En politiker er også på en måte en gud, men det er bedre å ikke tro på ham!
  Maria bekreftet:
  - Politikeren lover gjerne Månen som velger, bare han glemmer å legge til at det ikke er liv der bortsett fra sand!
  Alenka, kuttet motstandere, gryntet:
  - Ve er ikke fra sinnet, men fra mangel på praktisk oppfinnsomhet!
  Anyuta, som skjøt mot fienden, knirket:
  - Alle verdens problemer er ikke fra penger, men fra deres fravær i riktig mengde!
  Alla, som skjøt mot fienden, utstedte:
  - Språk er gitt til en politiker for å skjule tankene sine, men ikke med hvilken veltalenhet kan en politiker skjule sin grå elendighet!
  Maria bemerket energisk da hun skjøt mot Fritz:
  - Går jernet i lenker, blir det ikke stående til sverd, hvis det søles sølv i taler, så blir det ingenting å betale lønn!
  Matryona skjøt mot fienden og gryntet:
  - Har en politiker en gave til å holde løfter? Har, men ikke for ingenting!
  Marusya, som skjøt mot nazistene, bemerket:
  - Elefanten legger en stor haug med dritt, og politikerreven, et enda større berg av verbal diaré!
  Alenka bemerket vittig og knuste nazistene:
  - Politikeren skjenker rikelig søt honning av taler, drukner velgere i verbal diaré!
  Anyuta, som skjøt mot motstanderne sine, sa:
  - Den søte talen til en politiker er som en honningbekk, bare du svømmer langs den inn i søpla!
  Alla, som skjøt mot fascistene, bemerket:
  - En politiker kan oppfylle løftet, bare for å få velgeren til å tro på det umulige!
  Maria, som skjøt veldig nøyaktig, utstedte:
  - Det er mange politikere i valget, men det er ingen å velge, hvem som er en stubbe, hvem er en kortstokk, hvem er en rev, hvem er en gris, hvem er en bjørn - bare én ting gjenstår av irritasjon - til brøle!
  Matryona skjøt mot nazistene og bemerket:
  - En politiker som ofte får vondt i halsen bør få ørene grundig revet!
  Marusya, et tverrsnitt av fascister, bemerket:
  - En politiker, i motsetning til en nattergal, synger aldri for ingenting, og har en revegave!
  Alenka kvitret og blottet tenner:
  - En politiker vil bli en ørn, men velgeren hans har alltid ingen fuglerettigheter!
  Anyuta kurret og skjøt tyskerne med en snikskytter :
  - Hvorfor er du på fuglens rettigheter, fordi sinnet til en hakkespett!
  Alla hveste med aggresjonen til en pytonslang:
  - Politikeren har mange forskjellige sanger, men alle med bare ett motiv: velg meg!
  Maria, avskåret nazistene, gryntet:
  - Velgeren forlater som en bolle haren, ulven, bjørnen, men den politiske reven sluker ham uansett!
  Matrena bemerket, og kuttet ned nazistene:
  - Politikeren vil regne med søte taler på intellektet til en flue, på trillen til en nattergal, på hensynet til en hakkespett, men svineessensen hans er synlig for haukens øye!
  Marusya, som kjemper mot nazistene, legger til med et glis:
  - En kvinne er også en god politiker, og gir i hvert fall en sjanse til at hun vil oppfylle løftet om troskap og gi glede!
  Så jentene beskytter heroisk byen, og gir stort håp.
  . KAPITTEL #4
  I slutten av september og begynnelsen av oktober pågikk fortsatt kampene om Astrakhan, og nazistene beveget seg sørover langs kysten av Det kaspiske hav. Det var en ubønnhørlig fremmarsj av nazistene ... I sør erobret nazistene byen Ordzhonikidze og fortsatte å storme Groznyj.
  De sovjetiske krigene kjempet også heroisk i denne byen.
  Bataljonen med jenter, ledet av Tamara, viste desperat besluttsomhet og mot.
  Tamara avfyrte et utbrudd fra et maskingevær, og kastet med bare tærne granater og sa:
  - Ære til vårt moderland USSR!
  Anna, som skjøt nøyaktig på nazistene, og også kastet en eksplosiv pakke med sin bare hæl, ropte:
  - Ære til heltemot!
  Akulina skjøt mot fienden og ropte:
  - For Fædrelandet og ære!
  Victoria, som skjøt mot Fritz og kastet en granat med dødelig kraft med bare tærne, knurret:
  - Knus Wehrmacht med heltemot!
  Olympias, en frisk jente, ga en linje til fiendene, slo ut Fritz og tilga:
  - I den hellige krigen blir det vår seier!
  Tamara, som skjøt mot nazistene og igjen kastet en granat med bare foten, bemerket:
  - En soldat må ha styrken til et eiketre, men ikke et eikehode!
  Jentene skjøt. Det er mange ruiner rundt omkring, ruinene ryker. Eksplosjon etter eksplosjon følger. Røykplummer stiger opp i himmelen. Alt rundt brenner.
  Ødeleggelse i enorme mengder.
  Den vakre, barbeinte blonde Anna, mens hun kaster en granat og river i stykker nazistene, blasker slik:
  - Hvert eiketre har et hul, hvert eikehode har et hull som hjerner strømmer ut fra!
  Akulina, som skjøt mot fienden og kastet en granat med sin grasiøse, solbrune, bare fot, knirket:
  - Er du smart som ei eik, så bøyer du deg som en osp!
  Victoria, denne rødhårede jenta, også med bare, solbrune, meislede ben, kvitret:
  - Hvis du ikke har reveutspekulasjon, så kommer det tre skinn av deg!
  Olimpiada, en sunn, høy, stor, muskuløs blondine, ga en tur, kastet en granat med bare foten og knirket:
  - Hvis du er dum som en eik, river de deg av som klissete!
  En gutt krøp forbi dem. Han blinket med svarte hæler, og kastet en eksplosiv pakke mot nazistene. Så knirket han:
  - En ung soldat, bedre enn en avfeldig general!
  Tamara snudde igjen. Hun kastet en granat med en dødelig kraft med bare foten og ropte:
  - For hver av sin nye drakt trekker politikeren tre skinn fra velgerne!
  Akulina, som skjøt mot fiendene og flirte aggressivt, knurret:
  - Du vil være smart som et eiketre, de vil rive det av som klissete og harer!
  Anna, som skjøt mot fienden og kastet granater med bare foten undergravende stridsvogner, kvitret:
  - En utspekulert rev vil til og med trekke ned tre skinn fra en løve, hvis han er en vær med sinn!
  Victoria, som skjøt mot nazistene og kastet opp en morderisk gave med sin bare hæl, utstedte:
  - Hvis du ikke vil bli en rev, vil du sutre som en sulten hund!
  OL meja ned Fritz. Så kastet hun en granat med bare foten og kvitret:
  - Politikeren er en rev, da sløyer han velgere-kyllinger i dagslys!
  Brølet fra kanonaden vokser. Formidable " Sturmtigers " går i kamp . De avfyrer rakettdrevne bomber. Og de ødelegger hele bygninger og knuser hus på en gang. Og stormtropper sirkler på himmelen. De skyter raketter mot sovjetiske stillinger. De slipper bomber. Panther-2 er allerede synlig, en maskin mer avansert enn Panther, med en kraftig 88 mm kanon.
  Den tyske bilen har et smalere og mindre tårn, samt et hukskrog. Et slikt monster, hvis det slår, så slår det. Og viktigst av alt, ikke for tung, med en kraftigere motor på 900 hestekrefter.
  Tamara kastet en granat mot Panther-2 med bare foten og kurret:
  - Du blir dum som en stubbe, de vil rive den av som klissete, ikke bare utspekulerte rever, men også feige harer!
  Anna, som skjøt mot nazistene og mekket ned motstanderne, kastet sitroner med bare føtter, konkluderte:
  - Selv en ørn, en utspekulert rev, kan avsløre en våt kylling!
  Akulina, kuttet av fiendene og slo dem gjennom, med nøyaktige skudd, utstedte:
  - En mann som drømmer om rollen som en løve blir ofte et esel pløyd av en rev!
  Victoria, som kuttet ned motstandere i støt og kastet noe dødelig med bare føtter, ropte:
  - En mann har løve-lignende ambisjoner, esel-stahet, klønetheten til en bjørn, nåden til en elefant, men reven hans er alltid i stand til å lokke ham!
  OL ga en tur til fienden. Hun klippet den ned som en gressklipper og knurret:
  - En rev med rød farge, en politiker i blodig drakt!
  Intensiteten i kampen fortsatte å vokse. Byen ble slått av nazistene fra gasskanoner, som var overlegne i makt enn Katyusha. Og det var veldig vanskelig å motstå nazistene. Men bataljonen med barbeint, halvnakne jenter kjempet med kolossal entusiasme. Og jentene døde nesten ikke, mennene fikk flere.
  Tamara, som skjøt mot nazistene og kastet granater med bare tærne, ropte:
  - En kvinne beseirer sterke menn, spiller på deres svakheter, en politiker overbeviser svake velgere, tydeligvis overspiller!
  Anna, som kuttet av fiendene og klippet dem med kuler, samtidig som hun ga inn en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - En kvinne er den mest utspekulerte politikeren, hun trenger ikke studere for å bli rev, men hun må kunne ta på seg sko mens hun forblir barbeint!
  Akulina, kuttet av motstandere med presise utbrudd og bjeffet med bare tærne:
  - En kvinne elsker også ungdom, men det grønne av dollaren er kjærere for henne enn den grønne alderen til beskytteren!
  Victoria, den rødhårede tispa, ga et dødelig utbrudd, slo ut streken og knirket:
  - Det grønne i en jenteungdom tiltrekker seg grønne sedler av menn som har blitt fete av bukker!
  Olympias, som skjøt mot fiendene og kastet en annen gave med bare foten, ropte:
  - Ikke jag etter den grønne dollaren, problemer har grønne øyne også, og skallet er sprøtt!
  Kampen blir mer og mer hard. Dødelige prosjektiler suser. De brast og knuste de sovjetiske stillingene, og veltet pistolene til batteriene. Og nye fly haster, og angrepsvåpen buldrer. Støvskyer stiger opp i himmelen.
  Tamara skjøt nådeløst mot nazistene, tok og ga ut en perle, før hun kastet en granat med bare foten:
  - Å tro på Gud, ikke synk til nivået av et dyr: en mann er ikke en underdanig sau, og ikke en stinkende geit!
  Anna, som kjempet med fienden og kastet dødsgaver med bare føtter, bemerket:
  - Å tjene penger på folks tro er det samme som å helle gjødsel på gull, mistillit vil spire!
  Akulina, som ødela Panther, blåste aggressivt :
  - Å tro på søndag, ikke få til syv fredager i uken!
  Victoria, som skjøt veldig nøyaktig mot nazistene og aggressivt klippet dem ned, bemerket:
  - Troen på den evige helvetesflammen koker overtroens melk, som skummet fjernes fra, skurker fra religion!
  Olympias, den kvinnelige helten, som kuttet ned nazistene og kastet granater med kolossal destruktiv kraft med sine bare føtter, bemerket:
  - Bare stubber og eiker tror på den evige flammens helvetes bål, og lar seg skrelle som klissete!
  Tamara skjøt fra en fanget bazooka, blinket med bare hæler og kvitret:
  - Hvordan skinner den evige helvetesildens flamme? Glansen av gullmynter i lommene til kjeltringer fra religion!
  Anna, som skjøt på fienden og kuttet ned nazistene med kolossal nøyaktighet, utstedte:
  - Rogues bruker Gud til å fylle lommene sine, og blir lurt ikke bare med et tomt hode!
  Akulina ga en tur til fienden. Hun kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Rogues fra religion river av tre skinn fra sauer, bryter hornene til geiter, bare profitt er kjært for dem, og tro er for hacking-arbeid!
  Victoria kastet en sagflisbombe med sin bare hæl, sprengte fienden og knirket:
  - En ærlig prest er som en vegetarisk ulv, bare tro er alltid ærlig, og bruken av den er egoistisk!
  Olympias sprengte fienden fra et maskingevær. Hun meja ned fienden og ga en haug med granater med sin bare hæl, som veltet Lev-tanken. Så ropte hun:
  - Enhver religion er et eventyr, bare fortjeneste er laget av denne fantasien i virkelig fantastiske proporsjoner!
  Slik kjemper jenter tappert i byen Grozny. Og de viser seg fra det høyeste synspunkt av tapperhet.
  Og de andre jentene forsvarer Astrakhan med alt sitt mot. Og de viser også den høyeste aerobatikk og styrke.
  Jentene kjemper veldig bra.
  Alenka kastet en granat med den bare foten, rev nazistene fra hverandre og kurret og blottet tenner:
  - Hvem lar deg henge nudler på ørene, vil være evig sulten!
  Anyuta, som slo ned nazistene med dette, var enig:
  - Du blir ikke full av nudler på ørene!
  Alla avfyrte et skudd mot nazistene, kastet en dødelig granat med bare foten og ropte:
  - Nudler på ørene er en kvalmefremkallende rett i siste liten!
  Maria bemerket vittig, blottet tennene og kastet en eksplosiv pakke med bare tærne:
  - Om dette er Gud, er det ingen som vet, men de korsfester stadig en person, som om han er Kristi likhet!
  Marusya, jævla Fritz, tok den og ropte, og smilte aggressivt:
  - En person streber etter å mestre Guds kraft, men får foreløpig bare en korsfestelse ikke i henhold til Gud!
  Matryona, ga en tur, mejet ned nazistene og forrådte, og blunket aggressivt til vennene sine:
  - Et menneskes hjerte streber etter godhet, sinnet etter profitt, og magen etter fråtsing, og til slutt drar han føttene ned i gropen!
  Og heftige kamper buldrer i Astrakhan. Byen ved Volga er et nøkkelpunkt for det sovjetiske forsvaret. Og her koker slike kamper hektisk. Som en vannkoker bobler.
  Og tunge, dødelige fly suser. Yu-288 er en veldig kraftig maskin. Og slipper bomber med kolossal utholdenhet.
  Alenka hviner, gir en tur til nazistene og kaster en granat med bare foten:
  - Hvis en person har intelligensen til en gorilla, vil han pløye som en hest og spise som en hund!
  Anyuta lanserte en morderisk dødsgave med bare foten, knuste nazistene og ropte:
  - En mann lar seg sette på en krage, men for å pløye må han slås med tvangspisk!
  Alla lanserte en sitron med den bare hælen og gryntet:
  - Politikeren har en stor lomme, men han er bare en ubetydelig lommetyv!
  Maria skjøt mot motstanderne, hveste:
  - En politiker som lover velgerne månen fra himmelen, etter å ha kommet til makten, forlater månelandskapet, og sutrer av sult ved lyset!
  Matryona, ler øredøvende, bemerket:
  - Djevelen i enhver politikk oppfordrer til å ta den allmektige Guds plass, bare politikeren har svært lite talent!
  Marusya, som skjøt mot fiendene og selvsikkert klippet dem, bemerket:
  - En person streber etter å bli allmektig, men hans moralske fremgang gjør det ikke bedre!
  Jentene er tilsynelatende vittige i høyeste grad.
  Og krigen går på et riflet spor. Jetfly blir testet i Det tredje riket. Og dette er også et ganske alvorlig argument i en tvist med USSR.
  Hitler er selvfølgelig ikke særlig fornøyd. Krigen drar utover, og Russland gjør hardnakket motstand, selv om den også gir etter. Kampene koker, som i munnen til en vulkan.
  Slutten av oktober. Kalmykia er fullstendig tatt til fange, og nazistene rykker frem over Dagestan.
  Suksessene til nazistene, om enn beskjedne, men konstante. Svartehavsflåten er på randen av ødeleggelse.
  Her er et helt lag på destroyeren som består av jenter. Hyggelig mannskap for å si det mildt. Jenta er i vest og løper barbeint, flimrende med runde hæler.
  Alice, sjefen for ødeleggeren, beordrer selvsikkert å angripe den fascistiske krysseren. Lanserer en torpedo og bemerker:
  - I krig, som i et godt teater, er neste handling uforutsigbar, tårene vil garantert falle!
  Andriana er partneren hennes, og kommanderer en hel gruppe jenter. De løp flimrende nakne, runde hæler og knirket. De satte opp en gruveenhet.
  Andriana brølte:
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Veronika, etter å ha skutt mot nazistene fra en kanon, purret:
  - I krig, som i en film: handlingen fengsler, den blir aldri kjedelig, bare dessverre, den dreper virkelig!
  En destroyer med barbeinte, solbrune, slanke, veldig vakre jenter hopper fra side til side. Han blir kastet som en fjær.
  Alice stampet på de meislede, bare føttene og ropte:
  - Hvis du ikke er lettbent, vil jorden hvile i fred i krigen!
  Andriana, som skjøt nøyaktig fra en kanon, bemerket:
  - En jente som kan slåss er en ridder!
  Alice korrigerte seg selv da hun skjøt:
  - Nei, hun er en helt!
  Og krigerne brøt ut i latter. Og viste tunger. Og skjønnhetenes ben er så grasiøse, og de etterlater spor av blod på dekk. Kraftige jenter.
  Og nakne, hælene deres er så runde og grasiøse.
  Alice husket hvordan hun var blitt tatt til fange, og nazistene strøk over sålene hennes med en tynn, rødglødende pisk. Her er du nesten naken hengende på stativet. Dine bare føtter er gjemt i en aksje. Og de kiler deg med glødende stenger. Her og til den skarlagenrøde brystvorten er rødt jern kauterisert.
  Alice ble torturert og torturert i flere dager. Men jenta klarte å rømme.
  Hun fortalte vaktbetjenten at hun kjente stedet på sjøen, hvor de kastet en beholder med gull som ble evakuert fra Sevastopol. Fascisten falt for det.
  Vel, Alice, til tross for all torturen, beholdt motet. De løsnet henne og la henne med hendene bundet i en båt. Og med bare føtter, lett brent på stativet, klarte hun å plukke opp en pistol og skyte to fascister. Så løste hun opp tauene og svømte bort. Hun sjekket det smart ut. Og fikk respekt fra jentene.
  Fra spesialavdelingen prøvde de å klamre seg til henne , men Alice truet spesialoffiserene med å arrangere en ulykke, og også henge henne på en tispe. De ble redde.
  Alice er en kjempekjempe jente ...
  Hun konkluderte til og med vittig:
  - Bøddelen elsker øksen som våpen, men i kamp har han klønete ferdigheter!
  Andriana var enig i dette og slo de meislede bena:
  - Du kan fortsatt koke suppe av en øks, men det som er skrevet med en heroisk penn kan ikke hugges ned med en bøddeløks!
  Juliana er en veldig vakker jente. Hun har bare på seg en tynn stripe stripe på brystet og trusa. Men hun er så fantastisk og vakker. Alle jentene på destroyeren har bare føtter og er veldig forførende.
  Når tyskerne blir tatt til fange, blir de tvunget til å kysse jentene med runde, bare hæler. Og fangene gjør lydig dette. Og de slikker jentenes hæler og kysser dem med stor glede.
  Juliana sang:
  - Vi er ikke onde røvere,
  Vi vil ikke drepe...
  Men bare hæler verker,
  Jeg vil slå alle i ansiktet!
  Jenter, selvfølgelig, er i stand til å nyte enhver suksess.
  Andriana stampet med bare hæler og sa:
  - Eh, nye grenser, ikke få meg til å le!
  Alice var enig:
  - Ubegrensede muligheter for de som ikke setter grenser for seg selv!
  Veronica slo de bare føttene hennes, klirret på de bare hælene og bemerket mens hun blottet tenner:
  - Den sterkeste personen vil ikke trekke uutholdelige ambisjoner!
  Andriana bemerket vittig, blottet tennene og avfyrte kanonen:
  - Et menneske er langt fra Gud, fordi han ikke har gått langt fra makaken i sin etterligning av naturen!
  Veronica, som knuste strømmene til de fremrykkende nazistene med nøyaktige skudd, gryntet:
  - En politiker i ambisjoner er en gud, i ansiktets metoder, og i å bruke resultatene er han et direkte svin!
  Sovjetiske jenter kjemper godt. Men det finnes selvfølgelig tyske, og også skjønnheter i bikini og barbeint.
  For eksempel er Gerda en sjelden fighter.
  Hun og partnerne hennes satte seg på den nyeste tanken "Panther" -2.
  Jentene skyter mot de sovjetiske troppene og brøler.
  Vi er onde ulver, vi trekker oss tilbake, ikke bra!
  Og de blunker med øynene...
  Gerda, ved hjelp av de bare tærne, banket mot de russiske soldatene og knirket av glede:
  - Hvem er ikke en ulv i livet, tre skinn senkes fra ham, hvem er ikke en rev i hans sinn, han er sløyd som en kylling!
  Charlotte slo også med et nøyaktig prosjektil, brøt gjennom en sovjetisk tank, knuste rustningen og ropte:
  - Ulven er alltid sulten, mannen er alltid misfornøyd, og politikeren kan ikke si et ord av sannhet!
  Christina, som veldig nøyaktig skjøt mot fienden og traff russiske stridsvogner med et dødelig prosjektil, bemerket:
  - Reven har verdifull pels, men politikernes reveforsikringer er ingenting verdt!
  Magda tok og rettet en pistol mot fienden, med bare tærne, banket og gryntet:
  - Det er mer melk fra en geit enn en politiker som er en vær med sinn!
  Gerda, som fortsatte å skyte nøyaktig på sovjetiske kjøretøyer, bemerket:
  - Ved valget er politikere som mellom pest og kolera, selv om politikere er mye mer smittsomme i sin schizofreni!
  Charlotte slo de trettifire og rev tårnet og sa:
  - Politikeren har ulvenese for byttedyr, men selv er han en ferdig sløyingsgris!
  Christina avfyrte prosjektilet med bare tærne og sa:
  - En politiker er en vær som skynder seg til løvens trone, og når han når toppen, blir han til en rev som sløyer kyllingvelgere!
  Magda bemerket aggressivt, og sendte den sovjetiske selvgående pistolen en dødsgave med bare tær:
  - De stoler ikke på politikere, men de stemmer, de forstår ikke musikk, men de lytter villig, de spiser ikke nudler, men de lytter villig til dem!
  Og deres "Panther" -2 er veldig aktiv. Og prosjektilet sender veldig nøyaktig.
  Den tyske maskinen knuser alle sovjetiske stridsvogner veldig trygt.
  Gerda skyter og synger:
  - En, to, tre - bryt rådet!
  Charlotte skyter veldig presist, slår motspillere og plystrer:
  - Vi er sterkest i verden!
  Christina, som skjøt ved hjelp av de bare tærne, brøt gjennom de trettifire, la til:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Magda sprengte mot fienden og slo ut:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer!
  Gerda knirker:
  - Og vi vil gi de onde oligarkene i hjernen!
  Charlotte bemerket vittig, og slo en sovjetisk haubits med et skall:
  - Gull ser bare vakkert ut, faktisk, dette metallet, menneskeheten har alltid lidd, det har blitt arrogant!
  Christina, som skjøt mot fienden, uttrykte seg vittig:
  - Etter å ha blottet brystet, er det lettere for en kvinne å rive av tre skinn fra en mann!
  Magda, som skjøt mot motstandere, bemerket opprinnelig:
  - Bare føtter av jenter, sett menn i kalosjer!
  Selvfølgelig er jentene på tanken grasiøse. Og pilotene er de kuleste blant Fritz.
  Albina og Alvina er de mest formidable essene i universet. Her har de allerede nådd tallet på fem hundre fly som er skutt ned hver. Bare Marseille er foran dem. Han ble tildelt Grand Cross of the Iron Cross for det 500. flyet til den sovjetiske flåten. Men Albina og Alvina begynte å kjempe mye senere, og derfor vil de snart overta Marseille.
  Albina og Alvina mottok Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter for deres 500. fly.
  Og nå kjemper de mot røde piloter.
  Albina trykker på knappene med bare tær, skyter ned fem sovjetiske fly samtidig og skriker:
  - Hvis en mann er smart på støvler, så går han alltid i kalosjer!
  Alvina, som skjøt mot russiske fly og slo dem ned med bare tær, bemerket:
  - En kvinnes nakne ben i tide vil sette enhver støvel i en kalosj!
  Albina, som ledet svært velrettet ild mot sovjetiske kjøretøyer, svarte vittig og blottet tenner:
  - En mann som ofte ser på bare, kvinnelige bein, sett deg ned i en kalosj!
  Og begge jentene, som slo ned et par Yaks til, knirket:
  - Et bart kvinnebein, kjører godt under hælen og sitter perfekt i en kalosj!
  Krigere her kan sees i stor høyde.
  Men hvis det er praktfulle tyske piloter, vil det også være vakre sovjetiske Komsomol-jenter.
  Som kjemper med stor intensitet. Og de lykkes også med å skyte ned hordene i Det tredje riket.
  Anastasia Vedmakova tok den, og brukte de bare tærne, slo ned tyskeren og knirket:
  - En mann er klar til å snu seg selv for å rive av en jentes sko!
  Akulina Orlova, som skjøt mot nazistene, bemerket vittig:
  "Du kan snu alle støvler ut og inn med en kvinnes nakne hæl!"
  Anastasia slo også Fritzes og squeaked:
  - En kvinnes bare fot vil snu enhver mann ut og inn, selv om han er den siste støvelen!
  Akulina Orlova, slo ut Focke -Wulf og hveste, og blottet sine vakre tenner;
  - Hvis du vil snu en mann på vrangen, ta av deg skoene, hvis du vil sette ham i en kalosj, utsett hælen din!
  Og jentene sang i kor:
  En krig raser i universet,
  å knuse for å drepe uten grunn ...
  Satan har brutt seg fri -
  Og døden kom med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen
  Blodige og gale elver...
  Laserstrålen vil kjøre inn i templet,
  Og blitsen forsvant mann!
  
  Og slikt kaos
  Oversvømmet universet...
  Menneskehetens triste skjebne
  Tål smerte, lidelse!
  Jentene kan ha delvis rett. Krig er ikke lykke. Men samtidig underholdning.
  To tyske nybegynnerpiloter Eva og Gertrude kjemper på Focke -Wulf angrepsmodifikasjoner. De angriper bakkesovjetiske mål fra luften.
  Eva, som skyter og avfyrer en rakett, bemerker:
  - Hvorfor er barndommen barbeint, fordi et bart kvinnebein får menn til å miste hodet, som om de var gutter!
  Gertrude sprengte med en rakett, tråkket på pedalen med den bare hælen og knuste bunkeren til den sovjetiske hæren og knirket:
  - Ønsket om å se en kvinne naken får en mann til å snu seg ut!
  Eva slo igjen, slo de trettifire, brøt opp tårnene og bemerket vittig:
  - For å kle av en kvinne må du først ta på deg de gode skoene hennes!
  Gertrude banket motstanderen ved å bruke den nakne, runde hælen på hennes grasiøse fot og bemerket:
  - Etter å ha kledd av seg til rett tid, vil en forretningskvinne rive av seg tre skinn fra en mann!
  Eve avfyrte en rakett mot de sovjetiske bunkerne og ropte:
  - En kvinne som avslører seg i tide vil ikke bli en tramp og vil sette mange sko på en mann!
  Gertrude, etter å ha slaktet de sovjetiske troppene, bekreftet:
  - En barbeint kvinne vil sette støvler på en mann, og sette ham i kalosjer, og snu ham på vrangen, og gjøre ham til den siste barbeint!
  Her har jentene selvfølgelig logikken om at du ikke kan tråkke mot henne. Og jentene kjemper barbeint og i bikini.
  Og de elsker kjekke unge menn, og generelt sett er de bare super.
  Og hvis de begynner å synge, vil de drepe hundre mann!
  Her er jentene, på begge sider verdige og veldig vakre, slik at faktisk menn vender ut og inn!
  . KAPITTEL #5
  Byen Groznyj, fullstendig omringet av nazistiske tropper, falt tidlig i november 1943. Bataljonen med jentene brøt ut av gryten og trakk seg tilbake til Shali.
  Det var allerede fjell og ulendt terreng, og det ble mer praktisk å holde forsvaret. Tyske stridsvogner veide ganske mye, spesielt Maus, og det var helt upraktisk å kjempe med dem i fjellet. T-3-tanken var allerede avviklet , men T-4 i en modernisert versjon ble fortsatt produsert. Selv om det er utdatert moralsk. Men han kunne fortsatt kjempe mot T-34-76. Og kjempe godt. Kanonen var enda kraftigere og hadde en høyere munningshastighet enn de trettifire.
  Tamara og jentene kjempet i Shali. Jentene prøvde å beholde denne veldig store fjellandsbyen - en ekte by.
  Skjønnhetene kjempet veldig modig.
  Tamara kastet en granat med bare foten, avfyrte et skudd og kurret:
  - For fosterlandet til USSR!
  Anna åpnet ild mot nazistene. Den lettere T-4 forsøkte å klatre opp bakken. Jenta, som kastet en granat med bare foten, slo ut nazi-maskinen og knirket:
  - For vår moder fedreland!
  Akulina, som skjøt mot Fritz og med sin blotte hæl, etter å ha overlevert den morderiske tingen pakket inn i folie, skravlet:
  - Fædrelandet er alltid hellig!
  Veronica, som skjøt mot fienden og kastet sitroner med bare tær, sa:
  - For gigantenes Russland!
  Olympics, denne gigantiske kvinnen, kastet også en granat mot nazistene med bare tærne og knirket:
  - For kommunismen!
  Tamara, som skjøt nøyaktig mot nazistene og kuttet dem av som spon fra et tre, sa:
  - Jo flere eiketrær i hæren, jo sterkere forsvarsverk!
  Anna bemerket, blottende tenner og skjøt mot nazistene med kolossal nøyaktighet og raseri:
  "Jeg vil ødelegge dere alle."
  Tank "Lion", et stort kjøretøy med en lang pistolløp. Her har han siste pistol 105 mm, løpslengde 100 EL. Og det viser seg å være en veldig lang pistol. Og denne stammen stikker ut med dødelig kraft.
  Akulina skyter fra en bazooka mot nazistene, og skriker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Victoria fyrer og brøler også:
  - Ære til heltene i Russland!
  OL bekrefter ved å skyte mot nazistene og kaste en granat med bare tærne:
  - Den største ære!
  Jentene, det skal bemerkes, er fenomenale, og veldig hyggelige. Og kulheten deres er kolossal.
  Tamara, som skyter mot fienden og blotter tenner, sier:
  - For Russland og frihet til enden!
  Anna, som skyter mot fienden, sier aggressivt og kaster en granat med bare tærne:
  La oss få hjertene våre til å banke unisont!
  Og blunker til partnerne hans.
  Akulina vil også gi en tur, hvordan hun vil klippe ned motstandere, og vil brøle:
  - For mine seire gjennom taket!
  Akulina Petrovskaya er ikke en enkel jente. Hun måtte gjennom mye. Spesielt ble hun tatt i å stjele og var arrestert. Hun gikk også gjennom en barnekoloni-ungdom. Vel, ingenting, hun overlevde. Barbeint gikk gjennom snøfonnene, men hun ble bare friskere og sterkere.
  Victoria kjemper med frenetisk raseri. Ga en tur på fienden. Fritz falt ned høsten. Så, med bare tærne, kastet hun en granat. Motorsykkelen veltet.
  Jenta kurret:
  - For mektige grenser!
  Olympias kjemper med en veldig vill følelse av raseri. Slagene hennes er sterke og knusende. Hun er virkelig en monsterjente. Og så slår det motstandere. Så nazistene utrydder aktivt. Gir dem ikke den minste sjanse.
  Olympias brøler på toppen av lungene:
  - Ære til denne romkommunismen!
  Tamara, som skyter mot nazistene, brøler:
  - Ære til Lenins kommunisme!
  Anna skyter mot motstandere og knirker:
  - For USSR!
  Akulina, klipper ned fiendene og knurrer, skriker:
  - For den høyeste kunstflyvningen!
  Victoria, som skjøt mot nazistene, røpet ut:
  - For de mest fenomenale seirene!
  Olympias, som knuste nazistenes tank, gryntet:
  - For kommunismen i USSR!
  Tamara skyter også. Den skyter veldig nøyaktig, og dekker motstandere med nøyaktige utbrudd. Den klipper som en ljå og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Anna, som skyter mot fascistene og skjærer dem av med presise strøk av ljåen, utbryter:
  - Stor ære til heltene!
  Og kaster granater med bare tær. Her er en bestemor.
  Akulina kutter av Fritz, brøler aggressivt:
  - For kommunismen!
  Og rykninger med en muskuløs kropp.
  Victoria slår også nazistene. Og med bare tær kaster han morderiske gaver til motstanderne og skriker:
  - For verdens storhet!
  Olympias skyter også mot fiender. Slår dem ut som en stafettpuff og brøler:
  - Ære til den store kommunismen!
  Og med bare tærne kaster han en granat med dødelig kraft, og river fiendene fra hverandre.
  Dette er hvordan de fem tok opp fiendene, og la oss klippe dem ned, og la oss utrydde dem og male dem.
  Tyskerne ble stoppet og kjørte seg grundig fast. Her ble det vanskelig, og de krangler.
  Her er gasskasterne, og de opptrer aggressivt. Og ødelegge de sovjetiske posisjonene.
  Beats og " Sturmtigr " på avstand, på fienden - den røde hæren.
  De tyske jentene peker og selvgående våpen "Bear" og hvordan de treffer fienden med den. Og de er virkelig og grundig knullet. Og et skall som veier en og en halv centner bryter sovjetiske skyttergraver og bunkere.
  Kriger Frida brøler:
  - For vårt største tredje rike!
  Og blunker til partnerne hans. Etter det vil fascistjentene med bare føtter fyre igjen.
  Og fluer brølende og destruktive. Og mens det sprenges, dannes det en hel trakt med jord som koker av varmen.
  Ja, tyskerne får de sovjetiske troppene grundig. Et av de aller første TA-152-flyene flyr på himmelen. Flerbruksmaskin, som Focke -Wulf, men mer avansert, rask, manøvrerbar med kraftige våpen og rustninger. Den kan brukes både som jagerfly og som angrepsfly.
  For de sovjetiske troppene kan bilen, ærlig talt, bli et stort problem.
  Helga flyr på TA-152 og angriper et par sovjetiske stridsvogner som prøver å nærme seg Shali. Jenta fyrer godt. Bryter taket på tårnet til de første trettifire og brøler:
  - Jeg er en kampsportskjønnhet!
  Og så angriper den den andre bilen, som prøver å akselerere. Men å skifte gir er ikke så lett.
  TA-152 gjennomborer dette offeret med en 37 mm kanon.
  Helga svarte og sang:
  - Gled, skled meg et sted, skrens meg!
  Og hun blunket til seg selv ... Her prøver hun å angripe Yak-9. Den tyske jenta slår ham lett ned ved å trykke på avtrekkeren med bare foten og blunker selvsikkert og sier:
  - Jeg er kjempeflink!
  Helga ser ut til å være en jente med stor frimodighet. Og utfører blodige eksperimenter med fiender.
  Og hvis det blåser, vil det ikke virke litt for noen.
  Helga skyter mot sovjetiske kjøretøy og knirker:
  - Vel, hvorfor, det er umulig å leve etter sinnet!
  Og med bare hæler hvordan du treffer roret. Dette er en jente - til alle jentene, jente.
  Og hvis det brøler....
  Albina og Alvina på himmelen er også veldig aktive og kjempende krigere.
  Og jentene, Russlands fly, tenker og ødelegger at livet er bra og at livet er bra.
  Og med bare tær retter de flyvåpen mot mål. Sovjetiske biler vil ikke overleve. Og jentene slo dem sånn. De gir deg ikke den minste sjanse.
  Ja, det var kampjenter,
  Ja, de sier hva annet...
  De angrep dristig Russland,
  Bokstavelig talt Satan!
  Albina er en kriger i kampformasjon og brøler for seg selv på toppen av lungene:
  - Jeg vil være flott, jeg skal være meg ! Super mester!
  Og med sin bare hæl slo han tastaturet og rev motstanderne i småbiter.
  Alvina, som skyter mot motstandere, brøler på topp:
  - Hvem finner vi i skogen?
  Og hvem finner vi i skogen...
  Vi vil ikke spøke med det,
  vi river det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  Og med bar hæl, hvordan han vil legge fienden til en dødelig omfavnelse. Dette er en jente - alle jentene er den kuleste jenta!
  Warrior of the most combat hack. Og så militant og aggressiv som en panter.
  Og de store tyske kattene går til angrep. Stormende Astrakhan. Og ødelegge i store mengder husene til sovjetiske soldater.
  Og de dør, men gir seg ikke. Slike kamper raser.
  Gerda står selvfølgelig i spissen for angrepet og klar til kamp. Så hun skyter, veldig likt en kvinnelig Robin Hood i bikini. Og alt dette er en kul kvinne.
  Og hvis han også legger en skarlagensrød brystvorte i munnen til fyren.
  Hennes "Panther"-2 fungerer. Forresten, en litt annen modifikasjon av tanken ble salet av jenter med en 75 mm 100 EL kanon. Det er slagkraftig og raskere. Ja, og tilgangen på granater er større enn i 88 mm-pistolen.
  Gerda skyter med bare tærne og roper:
  - En, to, tre... Riv med napalm!
  Charlotte skjøt også etter henne og ropte:
  - Fire, åtte, fem - la oss spille raskere!
  Kristina banket, brøt gjennom den sovjetiske tanken og kvitret:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp, for nazistenes makt ...
  Magda skjøt med bare føtter og kvitret aggressivt:
  - Og vi skal drepe dem alle - alle kommunistene!
  Jentene opptrer til det ekstreme og vanvittig aggressive. Og deres "Panther" -2 med et nøyaktig skudd velter den sovjetiske haubitsen.
  Jentene fniser og synger:
  - Ære til vår verden ...
  Og Elizabeth på de trettifire gjennomfører på sin side et vilt angrep. Og med sin bare hæl trykker han på avtrekkeren. Og slår ned fienden og skriker:
  - La det bli kommunisme!
  Catherine med bare tær sender et prosjektil av dødelig kraft, gjennomborer fienden og knirker i lungene hennes:
  - For det store Russland!
  Elena skjøt mot nazistene. Skallet traff Panterens panne og rikosjetterte av.
  Jenta bjeffet:
  - Kommunismen vil være med oss!
  Euphrasia slo også fienden ved å bruke hennes bare tær. Hun tok hull på T-4 og ropte:
  - Ære til kommunismen!
  Dette er kampjentene. Og hvordan de skyter, skjellene flyr veldig vakkert, og selve trettifire er på farten. Og prøv, kom i bevegelse fra en slik bil. Dette er ekstremt vanskelig.
  Men jentene kommer seg inn, og de kjemper i bikini og bruker bare føtter. Krigerne er fantastiske og fantastiske.
  Og hvis de blir knullet, vil det ikke virke litt for noen. Og de sender skjell med vill raseri.
  Elizabeth, ved hjelp av de bare tærne, skjøt mot fienden og slo ned fiendene, kvitret:
  - Ære til kommunismens ideer! Ære til vårt fedreland!
  Ekaterina skjøt også ved å bruke de bare tærne sine, slo Fritz og hylte:
  - For fedrelandet og seier til siste slutt!
  Elena, som skjøt mot motstandere, svarte aggressivt, blottet perletennene og blunket med safirøyne:
  - Romkommunismen vår er kjent!
  Efrasia , som skjøt mot fienden og slo ham med kolossal, fenomenal nøyaktighet, utstedte:
  - For moderlandet og Stalin - hurra!
  Jentene er åpenbart flinke, og alle kan ...
  Desember 1943 har allerede kommet.
  Alenka og teamet hennes kjemper også i Astrakhan og holder fortsatt ut der. Heltinnen kjemper.
  Alenka gir et utbrudd, klipper ned linjen av nazister, og kaster deretter dødsgaven med bare tær og brøler:
  - En mann ligner på en gibbon, bare dessverre oftere i intellekt enn i potens!
  Anyuta, som skjøt mot fienden og kuttet av fiendene, ga en eksplosiv pakke med sin bare hæl og kvitret:
  - Mannen har eselstahet, ambisjonen til en løve, men i virkeligheten er han en geit!
  Alla, som skjøt nøyaktig mot Fritz, knirket:
  - En mann for en kvinne er som et pyttsted for en ku, du kan ikke klare deg uten det, men det er ekkelt å nærme seg!
  Maria, som skjøt mot nazistene, svarte vittig:
  - Hva har en mann og et toalett på et dametoalett til felles - det at kvinner bare kaster opp på menn!
  Marusya, kuttet av nazistene og kastet granater med bare tærne, vyaknula:
  - En kvinne er en utspekulert rev som kan sluke enhver løve som en kanin!
  Matryona, klippet ned fascistene og slo ned leiesoldatene med bare tær, mumlet:
  - En kvinne trenger en mann som en piskegutt, hvis han ikke slår en mann, vil han ikke leve!
  Alyonka, som skjøt mot Fritz, ropte:
  - En kvinne trenger menn som en grisehorn, bare en pels fra menn er dyrebar!
  Og det barbeinte jenteteamet lo, blottet tenner og kastet granater med bare tærne.
  Warrior jenter dashing. Deres element for å kjempe, deres element for å kjempe!
  Astrakhan ser ikke ut til å gi opp. Så langt som jenter her, kjemper virkelig.
  De militære styrkene til Det tredje riket er kolossale. De nye tankdivisjonene er så kraftige her. Produksjonen av tanker øker. Det er ingen bombeangrep, det er mulig å levere arbeidskraft fra de italienske, franske, belgiske og nederlandske besittelsene i Afrika.
  Og også fra Afrika for å utvinne olje, wolfram, mange elementer, inkludert uran.
  Det vil si at nye tanker stemples. Spesielt utseendet til "Panther" -2, bedre beskyttet og mer tungt bevæpnet, med en kraftigere motor, har en betydelig innvirkning på krigens gang.
  Det er flere og flere stridsvogner og fly. Arbeidet med Yu-488 er allerede i ferd med å fullføres. Det første produksjonsflyet til det tredje riket med fire motorer. Veldig kraftig og rask. Høydepunktet er det relativt lille vingeområdet, som er grunnen til at bombeflyet kan fly med en hastighet på 700 kilometer i timen. Dette betyr at sovjetiske jagerfly definitivt ikke vil hamle opp med ham.
  Så USSR har et nytt problem på vei. Styrkene til den røde hæren er faktisk oppbrukt. Skoleelever settes til maskinene. Tenåringer fra en alder av fjorten år kjemper allerede, nesten offisielt. Guttene er selvfølgelig smarte, og generelt gode fightere. I ung alder er det enda lettere å gjemme seg og klatre i et tre. Og militære ferdigheter mestres raskere. Tenåringer kjemper like godt som voksne, de er vanskeligere å treffe. Ja, og psykologisk er det vanskeligere å skyte på barn.
  Tyskerne har ganske mange kvinnelige snikskyttere, og for unge jagerfly er upraktisk for enhver kvinne å skyte, skamfull ...
  Ja, de begynte å ringe inn USSR fra en alder av fjorten. Og også lagt under våpen og pensjonister. Det ble flere og flere kvinner i hæren. Spesielt villig akseptert det rettferdige kjønn i tank- og luftfartstropper, og i snikskyttere. Kvinner er gode snikskyttere . Og siden de vanligvis er mindre enn menn, er det mer praktisk for dem å kjempe i stridsvogner, og også i luftfart. Ofte kjempet også tenåringer i stridsvogner. Det bør bemerkes at gutter og kvinner er mer følsomme med huden, og at flyene og tankene deres er mindre sannsynlig å bli truffet enn voksne menn. Ikke dårlige tenåringer og i rollen som en snikskytter. En gutt kan krype inn i et smalere gap, forkle seg eller klatre i et tre. Ofte i hæren begynte krigere under fjorten år å komme over.
  Krig sluker menneskelige ressurser. Og territoriet blir mindre og mindre under kontroll av USSR. Og fortsatt må kjempe mot de mange infanteriet i Japan. Ja, og det finnes gode samurai-stridsvogner, og spesielt selvgående våpen. De dukket også opp i en serie med en middels tank, sammenlignbar i styrke med T-34, og enda sterkere i frontal rustning.
  Så Japan er farlig å undervurdere. Og til krigen med det trengs soldater.
  Stalin er nervøs og faller oftere og oftere i raseri. Den 25. desember 1943 ble det gitt ordre om at familiemedlemmer til de som hadde overgitt seg skulle bli skutt, inkludert barn fra tolv år, og de yngre skulle sendes til arbeiderkolonier.
  Barrage detachementer ble brukt stadig oftere. Og de skjøt mer aktivt, og brukte tortur.
  Stalin ble rett og slett uutholdelig. Beria var den første som forsøkte å forhandle frem en separatfred med nazistene. Men Hitler ønsket ikke fred. Han ønsket å erobre Sovjetunionen fullstendig. Spesielt mens de allierte er utenfor hans kontroll og utenfor rekkevidde.
  Jetfly ble utviklet i Det tredje riket. Først av alt, ME-262, men denne jagerflyen trengte mer pålitelige motorer for ikke å krasje for ofte.
  Arado- bombeflyet og Yu-287-prosjektet virket lovende .
  Den nyeste TA-152 viste seg godt i praksis, som en flerbruksmaskin og veldig rask. Generelt var det tyske militæret fortsatt sterkere i luften. Dessuten viste de sovjetiske Yaks og Laggies seg, i lys av mangelen på aluminium, å være tyngre og mindre manøvrerbare enn referansemaskinene. Så kvaliteten på sovjetisk luftfart falt til et kritisk nivå. ME-309 med sin kraftige bevæpning, selv med tanke på problemene med manøvrerbarhet, taklet sovjetiske kjøretøyer godt og fortrengte ME-109. Og TA-152 burde ha erstattet Focke -Wulf.
  Så tyskerne er mer eller mindre hockey... Men arbeidet med teknikken ble utført.
  For eksempel lovet Lev-2 å være den første tanken med et nytt layoutskjema. Ved å plassere girkasse og motor i én blokk foran tanken, og flytte tårnet bakover, sparte tyskerne på caddie- akselen og senket høyden på kjøretøyet. Som et resultat viste "Lion" -2 seg å være mye lettere, og derfor raskere.
  I lys av vanskelighetene i krigstid stoppet produksjonen av tunge stridsvogner i Sovjetunionen nesten, i serien ble nesten alt forent i henhold til T-34-76. Så nazistene, i prosjektet med å lage en ny hovedstridsvogn, skulle ikke lenger gjøre siderustningen for tykk. Og "Løven" fikk plass i femtifem tonn, med en motor på 1200 hestekrefter. Vekten på Lev-2-tanken kunne imidlertid vært redusert ytterligere ved å redusere pistolens kaliber. Førstnevnte har tydeligvis blitt overflødig. Dessuten hadde de trettifire rustninger av lav kvalitet, og til og med en 37 mm, foreldet tysk kanon hadde allerede begynt å trenge gjennom dem.
  Stalin ble tydeligvis skremt ... Og han kastet torden og lyn ... Men han kunne ikke gjøre noe ...
  På nyttårsaften startet tyskerne et angrep på den fortsatt ubesatte delen av Astrakhan, Volga-deltaet. Tilstedeværelsen av mange elvebarrierer, det vanskelige terrenget, nærheten til Det kaspiske hav tillot den røde hæren å stramme forsvaret av Astrakhan, og holde det enda bedre enn Stalingrad. Dessuten viste sovjetiske jenter heltemot uten sidestykke.
  Og i Kaukasus, spesielt om vinteren, er det veldig vanskelig å bevege seg gjennom fjellene. Riktignok beveget tyskerne seg langs den mer praktiske kysten av Det kaspiske hav. Makhachkala ble grensen der sovjetiske tropper, samlet all krefter i en knyttneve, prøvde å stoppe nazistene.
  Men ammunisjonen, som bare ble levert sjøveien, var ikke nok ...
  Tamara kjempet desperat med sin barbeinte bataljon av jenter.
  Krigerne kjempet hardnakket og viste heltemot uten sidestykke og det største mot.
  Og nesten naken kjempet i vinter og frost.
  Tamara kastet en granat med bare foten og avfyrte et utbrudd, mejet ned motstanderne og knirket:
  - For USSR!
  Anna kastet også en granat med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen!
  Akulina ga et velrettet utbrudd, slo ut fiendene og ropte:
  - For Russlands storhet!
  Victoria traff fienden, begynte å klippe ned fienden, skar av skjegget hans som en barberhøvel og mumlet:
  - USSR vil stå!
  Olympias, skyter mot fienden og kaster en eksplosiv pakke med bare tærne, vyaknula:
  - For fedrelandet og seier til siste slutt!
  Det er slik jenter kjemper. De opptrer desperat og med kolossal besluttsomhet.
  Tamara, skyting, bemerket:
  - Djevelen vil ikke ta dem, og da tar vi dem!
  Kampene her er brutale og samtidig konstruktive....
  Anastasia Vedmakova kjemper i himmelen ... Ansiktet hennes vrir seg til og med av raseri, og hun skriker:
  - Hei kommunismens æra!
  Og med bare tærne retter han flykanonen mot målet og skyter ned fiendtlige fly, hvorpå han skriker:
  - For arbeidssuksesser!
  Akulina Orlova, som slår ned motstandere, brøler selvsikkert og viser tenner:
  - For en så stor kommunisme, på hele planeten!
  Piloten skriker:
  Til og med barna kjenner oss!
  Og med bare tærne retter han flykanonen mot målet, og ødelegger fienden, og knirker:
  - I kommunismens tidas navn!
  La oss innse det, jenta er en terminator og en brennende flamme. Ingen vulkan kan måle seg med den.
  Akulina Orlova sang:
  - Jeg drømmer allerede, hvilken dag, tro på Gud, jeg er så lat, jeg vil ikke be!
  Og aggressivt blunket skjønnheter.
  Her er kampene...
  Og jentenes fly er utdaterte. Og dette er deres solide minus. Og også tung og lite manøvrerbar ...
  En av guttene som kjempet ble skutt ned, og han hadde ikke tid til å hoppe ut med fallskjerm. Og dette er selvfølgelig hans kolossale bragd.
  Jentene kjemper i luften og har det gøy...
  Albina og Alvina kjemper i gode ME-309 jagerfly, og selvfølgelig vinner de aktivt poeng.
  Jenter er veldig stolte over suksessen deres ...
  Albina skjøt ned et sovjetisk fly ved å bruke sin grasiøse, bare fot og knirket:
  - For ørnene våre!
  Alvina meiet ned tre russebiler i ett støt og ropte:
  - For falkene våre!
  Jentene begynte som kjent ... Men de liker også å torturere russiske soldater.
  Her ble en guttepilot på fjorten år tatt til fange. Og skjønnhetene til barns runde hæler ble stekt for ham. Og så begynte de å skylle nakne med isvann.... Deretter kokende vann, og igjen isvann.
  Slik er de kjempende skjønnhetene....
  Albina sang:
  -For hoggtenner, klør, tenner, never!
  Alvina ropte på toppen av lungene hennes:
  - Så de vil ha en god kamp!
  Og jentene fortsatte å gjøre mirakler med bare tær og skyte ned sovjetiske fly.
  Russiske piloter reagerte imidlertid også på dem. Alisa og Angela har nettopp overført til Yak-9. Og la oss treske tyskerne og synge samtidig;
  Du er legemliggjørelsen av et tappert land,
  Kamerat Lenin og kamerat Stalin...
  I USSR er alle mennesker virkelig like,
  Og nevene er laget av jern og stål!
  
  Lenin er ikke redd for dyret Adolf,
  Nå er Vladimir lederen, kamerat Stalin...
  Vi traff Fritz i øyet ikke i øyenbrynet,
  Alle nazistene ble revet fra hverandre på en gang!
  
  Russland er mitt moderland
  Stort, grenseløst moderland...
  Alle nasjoner er én familie,
  Vi lever snart under kommunismen!
  
  La oss gjøre landet vårt sterkere
  La Russland raskt bli grønt ...
  Vi vil heller treffe fascisten i pannen,
  Og tro meg, vår makt blir ikke til stein!
  
  Og Jesus som leder er ganske stor,
  Han er vår Herre, og universets hvite gud...
  Og Fuhrer vil bli slått veldig hardt,
  Tross alt har vår dyktighet blitt uendret!
  
  Ja, for vårt fedrelands skyld, helgen,
  Vi vil kjempe hardt mot Fritz ...
  En jente løper barbeint i snøen
  Hun vil kjempe i raseri!
  
  Ja, Stalin har nå blitt den sovjetiske lederen,
  En så flott, modig og dyktig...
  Kommunismens Russland, ikke rør fienden ,
  Selv om kraften til Lucifer er med deg!
  
  Vi kan få tak i Hitler, tro meg
  Selv om han er utstyrt med demonisk kraft...
  Hitler alene er et rovdyr,
  Selv om, la oss innse det, Krauts er ikke idioter!
  
  Kort sagt, vi vil gå inn i Berlin som krigere,
  Der vil Lenin, aka Stalin, være med oss...
  Vi kan lett rive fascister som valper,
  Og tro oss, styrken vår vil ikke bli mindre!
  . KAPITTEL #6
  Det nye året 1944 har kommet... Til tross for den svært vanskelige situasjonen ved frontene, ble det utført arbeid i USSR for å lage nytt utstyr. Spesielt ble det knyttet store forhåpninger til IS-2-tanken og dens kraftige våpen. En 122 mm kanon kan bli et kraftig argument i krigen mot nazistene. Det ble også knyttet håp til T-34-85 med en kraftigere pistol, et større tårn, men samme skrog og chassis.
  Situasjonen var verre med fly. Yak-3 kunne ikke gå i produksjon på grunn av mangel på høykvalitets duralumin, og LAGG-7 kunne ikke produseres uten en nedgang i produksjonen på grunn av den nye motoren.
  Så Stalin bestemte at foreløpig forble den viktigste sovjetiske jagerflyen YAK-9 og LAGG-5, og IL-2-angrepsflyet var enkelt å produsere og overleve. Og i tanker er det en gradvis overgang til T-34-85 og IS-2.
  Selv om det ikke er noen nedgang i produksjonen...
  Og fronten sprakk i sømmene, tyskerne fanget Kaukasus. Makhachkala falt, og de nærmet seg allerede grensene til Aserbajdsjan!
  Her kjempet Tamara med sin kvinnebataljon. Igjen kjempet jenter i filler fra tunikaer og barbeint med overlegne fiendtlige styrker.
  Tamara skjøt en linje mot nazistene og kuttet ned noen av fiendene. Og så, med bare tærne, kastet hun en granat med dødelig kraft og kvitret:
  - Ære til USSR!
  Anna skjøt veldig nøyaktig på nazistene. Og med bare tærne kastet hun granater med dødelig kraft, og rev motstanderne i stykker.
  Så ropte hun:
  - Ære til kommunismen!
  Akulina skjøt mot fienden og kuttet av det fascistiske infanteriet. Hun kuttet ned Krauts, kastet en granat med bare føtter og knirket:
  - For Russland, vår flotte mor!
  Victoria, som skjøt mot fienden og kastet granater mot ham med bare foten, bemerket:
  - For det store fedrelandet!
  OL, som også skjøt fra et maskingevær, røpet ut:
  - Ære til den store kommunismens tider!
  Jentene kjemper er fantastiske...
  De kjemper som skjønnheter skal...
  Tamara, kjempet, husket begynnelsen av krigen. Hvordan hun måtte rømme fra de tyske troppene. Hun hørte da det brølende slaget fra våpen. Jenta forlot kanonaden. Hennes venn Tatiana, tyskerne fanget og tok bort nye sko, rev av smykker og øredobber. Og de kjørte henne barbeint i fangenskap ... Tatyana var datteren til sekretæren for den regionale komiteen, og hun måtte ikke ofte gå uten sko. Dette er en ydmykelse av stolthet, å gå barbeint som en vanlig, og det gjør vondt for sarte såler. Jenta banket bena i blodet og stønnet ved hvert skritt.
  Tamara hadde også på seg de nye støvlene hun hadde fått, og hun gned hælene etter den lange turen. Og hun tok av seg skoene, gikk barbeint. Hun er en jente fra landsbyen, som har gjort sin plikt i Ukraina. Bena hennes i barndommen gikk langs fjellstappene. Og dette kan absolutt ikke sammenlignes med veiene på sletten. Riktignok har hard hud allerede gått av sålen, og det er ikke så behagelig å gå. Men føttene stivnet raskt igjen. Og hun led nesten ikke.
  Men Tatyana slo snart ned bena så mye at hun ikke lenger kunne gå. Tyskerne ville ha skutt henne, men de forbarmet seg over skjønnheten. De satte meg på en vogn, men til gjengjeld fikk de meg til å synge. Tatyana hadde en behagelig stemme, og sang flere politisk nøytrale sanger for dem.
  Hva som skjedde med henne videre, visste ikke Tamara. Selv gikk hun gjennom skogen, kjente med de bare føttene støtene, støtene, kvistene, og hun følte seg til og med trivelig. Når du går på de skarpe steinene i fjellet, blir selv de hardhårede sålene, hvis du går lenge, stikkende og smertefulle. Og enda mer ubehagelig å gå på torner. Når disse stikker inn i sålene, blir det mye mer smertefullt, selv for en jentes grove såle.
  Tamara på kampanjen ble overvunnet av tretthet og sult. Jenta spiste bær, og det var ikke nok. Og tyskerne rykket raskt frem. I de ukrainske skogene kjente ikke Tamara, som var vant til å bo i fjellene, sin vei så godt. Jeg gikk meg vill, og havnet bakerst.
  Og det er som en jaktet katt i skogen. Så tok jenta tyskerne på motorsykkel. De stoppet bilen med barnevognen for å hente vann. Og Tamara kom nær maskingeværet og begynte å kutte mot fienden med den. Og kuttet usikkert, men nøyaktig. Og nazistene faller og vrir seg i smerte. Tamara gjør dem ferdig. Hun flyttet den ene nakne hælen til haken, han falt. Og jenta gjorde ham ferdig.
  Deretter klatret skjønnheten opp på motorsykkelen, trykket på pedalen med bare foten og tok av.
  Så å bevege seg rundt er mye morsommere enn å gå og barbeint.
  Tamara nynnet mens hun gikk:
  - Det er fint, brødre, det er fint, det er fint, brødre å leve! Du trenger ikke å sørge med vår ataman!
  Slik oppsto slagmarken.
  Og nå kjemper hun mot nazistene som en Komsomol-terminator. Men styrkene er ulik, og bataljonen med jenter blir tvunget til å trekke seg. Her koker kamper, som vann i en gigantisk vannkoker over en vulkan.
  Anna, som skjøt og kastet en dødelig granat med bare tærne, bemerket:
  - I krig er alle midler gode, bortsett fra de selvmordsbehandlede!
  Akulina, som skjøt mot fienden og slo ned nazistene, bemerket:
  - I alt skal vi være de første!
  Og den nakne hælen til jenta ga ødeleggelsens gave.
  Victoria skjøt mot nazistene og kuttet ned fiendene med automatiske utbrudd, ropte:
  - Det vil ikke være nåde for fiendene!
  Og blunket til kameratene.
  Olympias kastet de bare, meislede bena, en tung haug med granater og knirket:
  - For storheten til den mest humane domstolen i verden og kommunismen!
  Krigerne er virkelig strålende her, og liker romalderen.
  De kjemper med stor voldsomhet.
  Men nazistene er fortsatt på frammarsj i Kaukasus. I februar 1944 forente tyskerne og tyrkerne seg, og delte de sovjetiske troppene i to ulike deler.
  Führeren krevde å fullføre Sovjetunionen. Astrakhan holdt fortsatt ut. Nazistene, som alltid, i kampuniform ... De første ME-262-ene kjemper i luften. Det skal bemerkes at de ikke produserte sensasjoner. Ved høy hastighet er det ikke særlig praktisk å slå fra 30 mm flykanoner. Ja, dette bør tas på alvor. ME-262 har også noen problemer på grunn av sin tunge vekt. Spesielt med manøvrerbarhet.
  Mer vellykket i bruken av TA-152, som ble forelsket i pilotene, og ble en arbeidshest. Faktisk en bil og et frontlinjebombefly, og et jager- og angrepsfly. Det var til og med ideer om å fullstendig overføre tysk luftfart til dette flyet. Blant fordelene bør det bemerkes overlevelsesevne og hastighet, og kraftige våpen, egnet for både et angrepsfly og et jagerfly.
  ME-309, som moderniseres, brukes også mer og mer aktivt. ME-109 er fortsatt i drift, som ikke blir fjernet på grunn av at produksjonen ikke reduseres. Til og med en ny modifikasjon av ME-109 "K" dukket opp med en kraftigere motor, bevæpnet med fem luftkanoner på en gang. Du kan ikke slå en maskin som dette så lett.
  ME-309 fikk også en kraftigere motor og feide vinger. En veldig farlig bil. Sovjetiske piloter flyr fortsatt gamle fly, og kvaliteten deres bare synker. Foreløpig er Yak-9 imidlertid ikke så ille, den er ganske manøvrerbar, og den trenger ikke overdreven fart.
  Tyske tropper er sterke ... Det var tvister om T-34-85-tanken. Er det verdt å gjøre tårnrustningen tykkere? Tross alt, i dette tilfellet vil vekten øke. Og det skal bemerkes at kvaliteten på sovjetisk rustning har falt. Legeringselementer er mangelvare, og kvaliteten på sveising eller støping har falt til et kritisk nivå.
  Men jentene kjemper som heltinner...
  Da blir Elizabeths tank ødelagt og jentene drar. Barbeinte og bikinikledde løper de gjennom snøen og setter grasiøse fotspor.
  Catherine bemerket med et ondskapsfullt blikk:
  - Vi er grundig kvalt!
  Elena bemerket med sinne:
  Men vi vil fortsatt vinne!
  Elizabeth avfyrte pistolen sin, traff en tysk motorsyklist og mumlet:
  - Jeg slo en tysker! Hvordan vil han bli treffende fra meg!
  Euphrasia bemerket energisk:
  - Der ender de livet, og slipper ikke tilbake!
  Catherine var en aggressiv jente, og sang:
  - I vårt raseri synger vi imperiets hymner!
  Jentene løper for seg selv, og de bare runde hælene deres blinker.
  Gutten, som så jentene, spurte dem redd:
  - Og hvor kom du barbeint fra?
  Elizabeth svarte:
  - La oss utføre en taktisk manøver!
  Gutten kvitret:
  - En, to - sorg er ikke et problem,
  Du bør aldri trekke deg tilbake!
  Hold nesen og halen høyere med et rør,
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Catherine kvitret og blottet tenner:
  - Vit at en ekte venn alltid er med deg!
  Elena skrek:
  - Ikke vær redd! Vi kommer tilbake....
  Og alle fire jentene ropte i kor;
  Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne -
  Veien som belyser kommunismen!
  Krigerne er klare til å rive opp enhver tysker... Og barbeint i snøen er de så sexy og vakre. Hvor vakre disse jentene er, som blomstrende og ufalkende roser.
  Vel, Hitler tuller ikke, og rundt vårt moderland snurrer han på skyer. Han setter tennene inn i hjertet og drikker blodet hennes!
  Og jentene setter veldig vakre spor etter seg. Tyskerne følger disse sporene og dunker i knærne og stirrer grådig. Dette er de ville krigerne. Og tyskerne kysser fotsporene til jenter.
  Og Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kjemper i himmelen. To fantastiske jenter.
  Anastasia, som skjøt ned nazistene og snudde flyet med bare tærne, sang:
  Vi vil kjempe for en lysere morgendag!
  Akulina, som kuttet av nazistenes haler med bare tærne, kvitret:
  - La oss kysse!
  Og jentene tresker igjen tyskerne uten medlidenhet eller seremoni. De er så smarte.
  Anastasia snudde igjen Yak-9 og knirkende vyaknula:
  - Det er navnet på kommunismen!
  Akulina var enig i dette:
  Jeg tror hele verden vil våkne...
  Anastasia, som slo ned tyskerne, gryntet:
  - Vårt hjemland er vår sol!
  Og slik er kampjentene her, den høyeste sovjetiske klassen.
  Og tyskerne forstår det, veldig vanskelig. Og de militære operasjonene utvikler seg ...
  I mars begynte nazistene å storme Baku. Det er et angrep på en stor by full av olje. Kampene er harde.
  Tyskerne beskyter Baku med tungt artilleri.
  Og de bomber med stormtropper. Men den første, nyeste Yu-488, som utmerker seg ved sin kolossale kraft, slipper også bomber. Disse maskinene er bare beist.
  På en av dem, Gertrude, Eva og Frida. Vakre jenter, som har en utmerket utsikt, slipper bomber på sovjetiske stillinger. Og de dreper soldater fra den røde hæren og sivile.
  Baku brenner... Røyk stiger opp i søyler. Oljebrønner brenner, alt står i brann.
  Gertrude sier med et smil:
  - Gud elsker Tyskland!
  Eva, som presser den nakne hælen på spaken og slipper bomber, er enig:
  - Selvfølgelig! Vi er den utvalgte rasen!
  Frida sang aggressivt:
  - Vårt folk er himmelens utvalgte!
  Og blunket til kameratene. Dette er jentene her og slåss, bare legemliggjørelsen av aggressivitet. Og kampkraft.
  Gertrude ga et utbrudd med luftgevær og kvitret:
  - For fedrelandets storhet!
  Eve, som skjøt mot motstandere, bekreftet:
  - For kolossal storhet!
  Jenter kan sees raskt mestrer flyene. Dette er de kjempende venninnene.
  Og du kan ikke bare vinne dem på kort. Og de tresker fiender med vill vanvidd.
  Frida bemerket:
  - Jeg er en kvinne med store drømmer og skjønnhet!
  Etter det skjøt hun igjen fra flyvåpen og skjøt ned sovjetiske jagerfly som prøvde å angripe det tyske monsteret.
  Ja, mot nazistene er det en følelse av at de ikke kan gjøre motstand.
  Baku er under angrep.
  Tamara og bataljonen hennes kjemper for denne byen. Jentene kjemper desperat og viser heltemot uten sidestykke.
  Tamara snudde, kastet en granat med bare tærne, spredte tyskerne og leiesoldatene deres, knirket:
  - For mitt grenseløse fedreland!
  Og blunket til kameratene. Hun er en kriger på høyeste nivå, som ikke har like.
  Selv om andre jenter selvfølgelig ikke er dårlige. La oss bare si at de kjemper veldig bra.
  Anna, for eksempel, tok, la ned nazistene, som med et sigdslag.
  Og kvitret:
  - For USSR!
  Og ga med sin bare hæl en morderisk dødsgave.
  Akulina skjøt mot fienden og skrek:
  - For mitt fedreland!
  Og med bare tær, hvordan lansere utslettelsespresentasjoner som utrydder alle på rad.
  Victoria kjemper med fiender, opptrer desperat og bestemt. Slår ut motstandere i støt. Så kaster han med bare tærne granater med dødelig kraft. Og hviner:
  - For kommunismens ideer!
  OL kjemper også. Og denne heroiske jenta vil kaste en hel boks med eksplosiver med bare, muskuløse ben. Og tanken "Lion" vil rulle over.
  Krigeren utbryter:
  - Men pasaran !
  Kjempende jenter og veldig vakre. Aldri gi opp og aldri gi opp. De har makten til terminatorer.
  Og styrkene er svært ulik... Baku er oppslukt av branner. Sovjetiske tropper har ikke nok ammunisjon. Og dette er hovedproblemet.
  Mange overgir seg i fortvilelse.
  Gerda og teamet hennes tvinger mannlige slaver til å kysse sine bare såler. De gjør det pliktoppfyllende, og slikker seg på hælene.
  Så klatrer jentene inn i Panther-2 igjen og skyter. Slår ut sovjetiske våpen...
  Nesten hele Kaukasus er allerede erobret. Men Jerevan holder fortsatt ut. Byen Poti kjemper heroisk - den siste havnen der restene av Svartehavsflåten fortsatt holder til.
  Og der kjemper jenter av forskjellige nasjonaliteter. Og en avdeling av barbeint Gulnazi kjemper . En vakker georgisk kvinne, og hun har et lag for en jente.
  Gulnazi kaster en pakke med eksplosiver med bare foten, river i stykker nazistene og knirker:
  - Ære til verdenskommunismens storhet!
  Tamila, partneren hennes, kaster også en dødelig granat med bare foten, river tyrkerne fra hverandre og skriker:
  - For Motherland!
  Masha er en jente fra Russland, gir en tur og kaster eksplosiv kraft med bare tærne, og knuser nazistene, roper:
  - Ære til verdenskommunismens tider!
  Margarita gir også en velrettet sving. Hun meja ned nazistene og sendte en morderisk dødsgave med sin bare hæl, knuste motstandere og hvin:
  - For vår seier!
  Slik kjemper jenter heroisk. Og de kan virkelig ikke stoppes, og de kan ikke snus tilbake. De er rett og slett kvinnelige fightere og super. Og hvis de kjemper, så som helter og supermenn !
  Men dessverre er det vanskelig å motstå nazistene og deres overlegne styrker. På himmelen får Albina og Alvina sikre kontoer. Og så mange fly blir slått ned at det helt klart er umulig å stoppe dem.
  Albina, som skjøt ned et annet sovjetisk fly med bare tær, sang:
  - Vi kan ikke bli beseiret, jegeren blir til en lek!
  Alvina, kuttet av motstanderne og vred hodet kraftig på en kraftig nakke, kvitret:
  - Ære til æraen av den nye ariske orden!
  Og gir også en bar hæl ...
  Jentene har allerede skutt ned mer enn fem hundre fly hver og mottatt Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Dette er bare utrolige skjønnheter. Og hvis fiendene til Det tredje riket allerede blir slått, kan disse djevlene ikke stoppes. Mer enn 500 nedstyrte fly bare i nærheten av Marseille. Dette fenomenet er selvfølgelig på sitt beste. Hitler bestemte seg til og med for å godkjenne den sjette graden av Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter.
  Det vil bli tildelt den første personen som dreper mer enn tusen fly. Og resultatet blir rett og slett fenomenalt.
  Albina kuttet ned fem sovjetiske fly på en gang med ett utbrudd fra 30 mm kaliber flykanoner, og trykket på avtrekkerne med bare tærne og kurret:
  - Ære til vår styrke!
  Alvina, som klippet ned sovjetiske biler og kuttet ned fiender med bare tær, sa ut:
  - Stor ære til heltemot!
  Og krigerne blunket til hverandre!
  De kjemper som alltid i bikini og barbeint, og dette er deres styrke. Jentene er bare kvinnelige supermenn. Selv om de tjener en ond sak. Og de elsker å steke hælene til fangede pionerer med ild. Dette er jentene her. Brutalt men søtt.
  Albina sa en gang:
  - Det er ingen godhet i verden, det er bare svakhet!
  Og med sin bare hæl slapp hun et par bomber på sovjetiske stillinger, og slo ut tre våpen.
  Dette er krigere som gir absolutt ingen nåde til noen! Men slagene deres er rett og slett knusende.
  Alvina bemerket med et glis:
  - Det er ikke plass for de svake, under solen!
  Og blunket til partneren hennes.
  Krigere som ikke viser noen svakhet og aldri gir opp. De er virkelig mestere av mestere. Skjønt med et minustegn, da de tjener en ond kraft.
  Men samtidig morsom og sjarmerende.
  Albina, som blottet tenner og sendte dødelige luftskaller mot motstanderne, kvitret:
  - Naziordet er hellig - vi skal ødelegge for alltid!
  Alvina bemerket aggressivt og slo motstandere:
  - Vi er virkelig pirater!
  Albina, som kuttet av fiendene, bekreftet:
  - Alt annet er en drøm!
  Og krigerne ble så knusende og slo alle ned, som om de slo pucker med pinner.
  Alvina kvitret da hun knuste de russiske flyene:
  - Vi er Hitlers kampørner!
  Og blunket til kameratene.
  Krigerne her lar faktisk fiendenes guts. Den røde hæren mottar kapital fra dem.
  Kjempende jenter slår så nidkjært ut russiske tropper.
  Men Helga på TA-152 ødelegger de sovjetiske bakkestyrkene. Slår ut SAU-85 og skriker:
  - For storheten til Tyskland og hennes sønner og døtre!
  Men kampene pågår fortsatt for Astrakhan.
  Jenter med siste styrke til å holde på.
  Alenka kaster en bombe med eksplosiver med bare foten. Bryter nazistene og skriker:
  - For hellig kommunisme!
  Anyuta, som skyter mot nazistene, og også kaster en granat med bare tærne, skriker:
  - Og frelse for landet!
  Alla, som slo ned motstandere og klippet dem uten unødvendige seremonier, og kastet en granat med den bare hælen hennes, knirket:
  - Det er slik vår herlighet høres ut!
  Maria, ødelegger fiendene, kaster dødsgaver med bare tærne, brøler:
  - Vi er flotte i vår prakt!
  Marusya, klipper ned de fremrykkende arabiske leiesoldatene i rekker og kaster en granat med bare foten, hyler:
  - For endringer, slik at prisene faller med en gang!
  Matrona, som slukket nazistene fra et maskingevær, tok det og knirket:
  - Vårt moderland USSR! Vil bli knust sir!
  Krigerne her opptrer med stor aggressivitet. Og kamppresset deres er kolossalt.
  Generelt viser de sin kolossale aerobatikk. Og virkelig ustoppelig press.
  Krigere barbeint, men glade...
  I april erobret tross alt nazistene Baku. Mangelen på ammunisjon tok sitt toll. Samtidig falt Poti også nesten samtidig. Bare Jerevan, som ligger i fjellskråningene, holdt stand. Men også han var dømt. Ammunisjon og mat tok også slutt der. Det er bare det at tyrkerne ikke har stormet denne byen ennå, og de samler støv for å sulte.
  Jentene fra Tamaras bataljon forsvant delvis blant underjordiske jagerfly, og noen, sammen med sjefen, beveget seg langs baksiden til fronten... De ønsket å komme gjennom til sitt eget.
  Kaukasus er allerede nesten fullstendig erobret, men krigen fortsetter. Selv om Sovjetunionen mistet sitt største oljefelt på den tiden. Men den røde hæren er ikke nedbrutt i ånden. Og det er også olje i Volga-regionen, i Sibir og mange andre steder.
  Hitler beordret å avslutte russerne i Astrakhan innen 20. april. Og kampene utspant seg i en kolossal skala. Og bombingen tiltok kraftig.
  Sovjetunionen befant seg under sterkt press. Det var også kamper om Alma-Ata, som ble stormet av japanerne. Byen var nesten fullstendig omringet.
  Samuraien, så snart det ble litt varmere, prøvde å utvikle offensiven, og i retning Magadan.
  Veronika kjempet i Alma-Ata og kjempet mot angrepet fra samuraiene med sin bataljon av jenter.
  Og det er mange av dem. Kineserne som er rekruttert av kollapsmetodene kjemper også.
  Japanerne kaster gule soldater i kamp ... De rykker frem og kaster bokstavelig talt sovjetiske stillinger med likene sine.
  Veronica er i brann. Og han klipper ned kineserne og samuraiene i rekker. Han kaster granater med bare tærne og knirker:
  - Ære til den russiske ånden!
  Marfa skyter også, kutter av motstandere og knirker:
  - For vårt fedreland!
  Natasha, som skyter mot de japanske og kinesiske soldatene som er rekruttert til rollen som kanonfôr, skriker:
  - For stor kommunisme!
  Alina, som skjøt på samuraiene og de kinesiske jagerflyene, klippet dem med stor lidenskap og ga dødens gave med sin bare hæl, knirket:
  - For kommunismens nye grenser!
  Veronica skyter mot fienden med stor nøyaktighet, og stikker hull i kinesernes hoder, og skriker samtidig:
  - Ære til det sovjetiske landet!
  Og med det bare beinet sender hun en kolossal kraft av en granat, som river alle fiendene.
  Martha, som hugger ned fienden og kaster dødsgaven med bare fingrene, skriker:
  - Styr kommunismens æra!
  Natasha, som rev fra hverandre eksplosivpakken med bare foten, rev i stykker en masse kinesere, og sa ut:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Alina, som skjøt veldig nøyaktig mot fienden, skrek:
  - For kommunismens nye grenser skal vi kjempe!
  Og hennes bare hæl bukket under for ødeleggelsesbomben.
  Slåssende jenter, som om det strømmer gnister fra øynene deres.
  Nei, japanerne kan ikke erobre slike mennesker, selv ikke sammen med kinesiske styrker. Og samurai-stangen til angrep.
  Og igjen kaster de lik ved alle tilnærminger. Men det er for mange av dem, og bataljonen av barfotskjønnheter må trekke seg tilbake.
  Og japanerne har ninjajenter. Og de er veldig vanskelige å kjempe mot.
  De er så glitrende, slåssende og vakre. Og de kaster med bare tærne gaver med stor ødeleggende kraft.
  En ninjajente med blått hår klipper ned sovjetiske soldater med sverd og skrik:
  - For keiserens regjeringstid!
  En ninjajente med gult hår driver en mølle, knuser det russiske militæret og knirker:
  banzais æra !
  En ninjajente med rødt hår brukte en helikopterteknikk, kuttet av en sovjetisk offiser og ropte:
  - Vi vinner alltid!
  En ninjajente med hvitt hår brukte en sommerfuglteknikk, kuttet ned tre russiske soldater og kastet en ert med bare tærne. Den eksploderte og snudde de trettifire.
  Krigeren knirket:
  - For den nye japanske ordren!
  Jentene her er fantastiske og veldig kule... Og den røde hæren i Fjernøsten møtte en alvorlig fiende.
  Men i sentrum starter sovjetiske tropper et plutselig angrep i retning Rzhev.
  Her kjemper Elizabeths mannskap for første gang på den nye IS-2-tanken. En bil som noen forhåpninger er knyttet til. Vanligvis er det fem mannskapsmedlemmer, men her takler krigerne fire.
  Elizabeth avfyrer en 122 mm pistol. Et destruktivt prosjektil flyr med morderisk kraft. Beskriver en bue, og treffer fra lang avstand T-4.
  Elizabeth utbryter:
  - Det var dette jeg klarte bra!
  Ekaterina, som svar, sikter, bruker de bare tærne og bemerker irritert:
  - Og pistolen er ikke for hurtig!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ikke en perfekt tankdestruerer i det hele tatt!
  Elena, som hjalp til med bare føtter med å laste våpenet, bemerket:
  - Men morder!
  Og så skjøt Catherine. Og granaten traff Panteren om bord på lang avstand. Ja, morderpistol...
  Catherine bemerket:
  - Vi har mye energi og spenning!
  Elena var enig i dette:
  - Mye! Ære til Russland!
  Euphrasia bemerket også:
  - Synligheten til denne bilen er svake jenter. Hvordan skyter du det?
  Elena bemerket logisk:
  - Og dette er vårt trente øye! Hvis vi slår, så slår vi!
  Og krigerne sang i kor:
  - Vi vil ikke være redde og vil alltid kjempe!
  . KAPITTEL 7
  21. april var Astrakhan fortsatt delvis under sovjetisk kontroll. Tyskeren ble ikke helt tatt av det.
  Terrenget gjorde det mulig å forsvare seg godt her. Og tyskerne bestemte seg for å endre taktikk. I stedet for angrep gikk de over til bombing og beskytning.
  Alenka og teamet hennes gjemte seg i en bunker og ventet på den massive beskytningen.
  Jentene var bare seks av dem og spilte kort. De holdt dekkene med bare tær og hadde en diskusjon.
  Anyuta sa sint:
  - I Kaukasus var det bare Jerevan som ikke ble tatt. Dette er bare vår siste øy i denne regionen. Hva blir det neste?
  Alenka foreslo logisk:
  - Mest sannsynlig drar de til Moskva. Dette er deres credo!
  Allah sa med et sukk:
  - Styrkene er veldig ulik ... Vi taper virkelig krigen, og vi har ikke nok soldater!
  Maria bemerket logisk:
  - Og nazistene taper! De kan ikke motstå oss!
  Matrena uttrykte sin mening og kastet et kart med bare tærne:
  - Vi er født til å vinne, og vi kommer garantert til å vinne, jeg vet det!
  Marusya var enig, og slo motstanderen med bare tær:
  - Det er selvfølgelig ingen tvil!
  Alenka ville ikke vært så optimistisk og kastet et kort med det nakne, solbrune beinet:
  "Vi jenter må kanskje leve under okkupasjon, men jeg tror vi definitivt vil vinne!"
  Anyuta sa ettertrykkelig:
  - Du kan kjempe med partiske metoder, og det blir veldig vakkert når du kjempet med så veldig kult!
  Allah bemerket aggressivt:
  - Du bør kjempe mer aktivt!
  Jentene stilnet samtalen. Så gikk de over til et annet tema.
  Marusya bemerket med irritasjon:
  - Antallet troende vokser. Mot all logikk!
  Anna svarte på dette:
  Ingen har ennå bevist at det ikke finnes noen Gud. Og han kan ikke bevise noe annet. Så her kan du argumentere i det uendelige.
  Elena bekreftet:
  - Og å krangle her er dumt og ubrukelig!
  Allah var enig i dette:
  - Ja, denne samtalen er ubrukelig. Dessuten, hvis det er en Gud, så er Han slik at det er bedre for ham å ikke være det!
  Matryona fniste og bemerket:
  - Det er bedre for en slik Gud å ikke eksistere! Inntil da, la oss synge!
  Og jentene sang i kor;
  Vi er jenter som blir med i Komsomol,
  De sverget en ed på å være trofaste mot fedrelandet...
  Slik at et rasende nederlag venter nazistene,
  Vel, la oss leve i Russland under kommunismen!
  
  Tross alt er Lenin med oss, som metall,
  Bronse er sterkere enn noe stål...
  Jeg drømte om å snu verdener på hodet,
  Som det store geniet Stalin testamenterte!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet kjøligere,
  Og vi vil heve fedrelandet over stjernene...
  La det bli suksess med Komsomol-medlemmene,
  Selv om føttene våre er bare!
  
  Fascisten angrep mitt hjemland,
  Fra øst klatrer frekt samurai ...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Og jeg tror motstanderen, vi vil rive i stykker!
  
  er den berømte guden Svarog med oss ,
  Hvilken kommunisme, spøkefullt, vil bygge ...
  Den strålende stangen er sterkere enn alt i universet,
  Vil legge til bevissthet og vilje!
  
  Vi tror vi aldri vil gi opp
  Ikke sett fedrelandet på kne ...
  Kamerat Stalin er en lys stjerne,
  Og læreren vår er det kloke geniet Lenin!
  
  Vi vil lage vårt fedreland,
  Vakre og mer strålende på planeten...
  Og det vil være, vet morderpistolen,
  La voksne og barn ha det gøy!
  
  Brenn Svarog , ikke brenn i hjertet ditt,
  Du er skytshelgen for alle russiske sverd...
  Vi vil snart bygge et sterkt paradis, tror jeg,
  Jesus vil komme hellig misjon!
  
  Ikke stol på Hitlers gjeng, venner,
  At hun vil vinne enkelt og truende ...
  Alt du trenger er én familie -
  Og tro at det ikke er for sent å elske Moderlandet!
  
  Herre allmektige beskytte oss alle,
  Hev tricolor-flagget over jorden ...
  Og det onde rovdyret vil bli til et spill,
  Vi vil være i stand til å takle Satan!
  
  Jeg elsker det store fedrelandet
  I hele universet er det ingen vakrere deg
  Vi vil ikke selge Russland for rubelen,
  La oss bygge fred og lykke i universet!
  
  I navnet til vårt moderland, en drøm,
  Det store Russland vil reise seg...
  Alt annet er bare forfengelighet
  Og en ny messias vil være med oss!
  
  Å min allmektige Lada,
  Du vil gi kjærlighet og fred til russeren ...
  Jeg vender meg til deg så jeg ber,
  Og slå om nødvendig med lyn!
  
  Maria himmelens guds mor,
  Universet ga Jesus...
  For din skyld er den store Gud oppstått,
  Folk har ikke mistet sann smak!
  
  Legg merke til at Komsomol-medlemmene er det
  Russlands guder er høyt respektert ...
  Vi er de store sønnene til moderlandet,
  Russerne vinner alltid!
  
  Venner må be til moderlandet,
  Perun, Yarilo og Svarog er mektige ...
  Vi vil være veldig sterke ektemenn
  Og vi vil til og med blåse skyene på himmelen!
  
  Nå er fienden allerede kastet tilbake fra Moskva,
  Du såret fascistene mye...
  Vi er trofaste mot Jesus og Stalin,
  Det vil være nok stridsvogner med våpen!
  
  Nei, fienden vil ikke være i stand til å dempe russerne,
  Siden våre krigere er allmektige...
  Eksamener, overlevering, kun for fem,
  Slik at hver gutt ville være veldig sterk!
  
  Tro meg, Stalingrad vil være strålende,
  Og vi vil holde ham fra angrepet ...
  En seirende ridderoppstilling vil komme,
  Selv om blodet renner uhemmet!
  
  Barbeinte jenter i kulda
  De løper, flimrende med hælene ...
  Og de vil slå fascistene med en knyttneve,
  Usosial Kain vil bli forflatet!
  
  Alt blir, vet folk godt
  Vi er i verdensrommet, vi vil åpne konstellasjonene ...
  Tross alt er det synd å tvile på tapperhet,
  Og det vil være en mann på Guds trone!
  
  Vitenskapen vil snart gjenopplive de døde,
  Vi vil kunne bli yngre og vakrere ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Til min vakre mor Russland!
  Jentene sang et helt dikt godt og fortsatte å spille kort med bare føtter ...
  22. april var Lenins bursdag. Jentene drakk alkohol fortynnet med vann og kaffe og surret under pusten ...
  Den røde hæren gjennomførte en annen Rzhev- Sychevsk -operasjon i sentrum. Tyskerne var i defensiven og slo tilbake. De nye sovjetiske stridsvognene T-34-85 og IS-2 kjempet. Den siste bilen ble ofte sittende fast i søla. Ja, og rustningen til "Tiger" -2 og tyngre "katter" tok ikke på pannen. Også "Panther" -2 kunne bare gjennombores tett.
  Den mest tyske bilen gjennomboret den sovjetiske bilen fra større avstand.
  Hitler var generelt fornøyd med "Panther" -2, som er tilfredsstillende beskyttet, og gode kjøreegenskaper og våpen. Men han krevde å lage en tank som ville være bedre beskyttet, og samtidig kjøre tålelig ...
  "Mus" viste seg i dette tilfellet å være en ineffektiv maskin. E-100 ble aktivt utviklet som en del av E-serien. Plasseringen av motoren og girkassen skulle gjøres sammen, og tårnet var smalere og mer skråstilt, som skroget. Tykkelsen på rustningen forble sammenlignbar med Maus, det samme gjorde bevæpningen, men vekten måtte reduseres til 130 tonn på grunn av høyden. Motoren skulle tvert imot ha blitt sterkere på 1500 hestekrefter, og tanken hadde tilfredsstillende bevegelighet.
  Generelt skulle "E"-serien bli en ny generasjon stridsvogner. Med lavere silhuetter, store vinkler med rasjonell helning, kraftige våpen og motorer, tett layout.
  Men mens tyskerne allerede hadde gode biler. "Panther" -2 erstattet den forrige modellen. En ny Tiger-2 dukket også opp med en kraftigere motor og et smalt tårn. Bedre beskyttet og lettere i vekt.
  Så nazistene satt ikke stille.
  Den 24. april 1944 slo den første tyske Arado- jetbomberen til Moskva med en dødsgave. Han slapp en bombe fra stor høyde og innhentet lett de sovjetiske jagerflyene.
  Hitler sa at nå har USSR ingen sjanse, og slutten på den røde hæren vil snart være.
  25. april begynte et nytt angrep på Astrakhan. Den første jordflyttemaskinen deltok også i slaget: en underjordisk tank.
  To tyske jenter kjempet om det: Mercedes og Dora. Warriors prøvde ut en underjordisk modell som beveget seg i bakken.
  Mens ganske lett så med en kortløpet 75-millimeter kanon og fire maskingevær.
  Jenter trekker biler på bakken. Borene spinner og skjærer gjennom fjellet. Bevegelsen er ganske sakte syv kilometer i timen, for kjøretøy, under bakken er dette ikke dårlig.
  Mercedes presser de bare tærne på den første joysticken i den tyske hæren. Det er veldig praktisk å betjene og uttaler:
  - Her er vår tyske vitenskap som lyktes!
  Dora var enig i dette:
  - Ja, vi kan allerede mye! Vår kraft er veldig stor!
  Den styrer også med en joystick. Jentene tester en spesiell maskin med radar.
  Her er et sovjetisk batteri foran, og du kan dykke under det.
  Mercedes, som blotter tenner, bemerker:
  - Vi skal bygge en ny ordre!
  Og nå dukker nazistenes maskin opp. Et høyeksplosivt fragmenteringsprosjektil treffer sovjetiske våpen. Og slår soldatene til den røde hæren.
  Dora sier med en latter:
  - Hei stor revansjisme!
  Og med bare tær gjør han nøyaktige skudd. Slår fienden og knirker:
  - Ære til den nye drømmen!
  Mercedes skribler fra maskingevær, og hyler sier:
  - For epoken med store drømmer!
  Jentene ler og applauderer seg selv. Dette er de aggressive og veldig kvikke krigerne de er.
  Dona uttaler aggressivt:
  - Det er mange gode ting i verden!
  Og med bare tær trykker han på knappene og skyter igjen, mot de sovjetiske artilleristene.
  Mercedes bekrefter med et smil:
  - Og enda vakrere blir det!
  Og han skyter også med bare tærne. Det er slik disse kampjentene fyrer.
  Vel, en annen enhet for krig...
  Nazistenes angrep på Astrakhan vokser ...
  Alle tilnærminger ble avskåret... Og de sovjetiske troppene ble tvunget til å gi etter 1. mai 1944, etter å ha fullført det lange, heroiske forsvaret av byen. Denne høyborgen falt også.
  Nazistene feiret Astrakhans fall med fyrverkeri. Men forsvaret var ikke forgjeves. Og det tok Fritz litt tid å fylle opp troppene og hente reserver ...
  Führeren planla å rykke frem i retning Saratov og videre langs Volga med en dyp bypass av Moskva.
  Men mens tyskerne omgrupperte styrkene sine, dro de opp reserver. Og kampene lå i luften.
  Tysk luftfart forsøkte å konsolidere sin overlegenhet. Kamptester av ME-262 avslørte mangelen på pålitelighet til denne maskinen, og dens hyppige ulykker, samt problemer med manøvrerbarhet. Så mens det ikke var noen ideer om fullstendig erstatning av tyske enheter med dette flyet. TA-152, tvert imot, viste seg å være en stor maskin for sin tid og ble stadig mer introdusert. ME-309 og ME-109 forble i drift.
  Den rakettdrevne ME-163 viste seg å være et godt jagerfly for kamp, men for kort flytid gjorde det nesten umulig å bruke den i kamp.
  Arado- jetbomberen viste seg å være mer vellykket , som på grunn av sin høye hastighet var nesten umulig å skyte ned med luftvernkanoner, og sovjetiske jagerfly kunne ikke hamle opp med den. De reaktive speiderne var ganske gode. Tyskerne utviklet også andre maskiner. For eksempel XE-162, et lettere jagerfly enn ME-262, lett å produsere, billig og manøvrerbart for å være laget hovedsakelig av tre. Og andre jagerfly. Og ME-1010 og TA-183 ... Og den mer avanserte og pålitelige modifikasjonen av ME-262 X. Og de haleløse jagerflyene fra Gotha, og mye mer.
  Men foreløpig var tyske propelldrevne jagerfly mye sterkere enn sovjetiske fly. Som falt i kvalitet, og var ganske svake både på motorer og våpen. Dessuten ble Yak-9 ytterligere forenklet, og den var nå utstyrt med bare en 20 mm flykanon, og forlot maskingeværet. Dette gjorde produksjonen billigere og enklere og reduserte vekten.
  Allikevel er maskingeværet mot tyske fly ganske svakt. Mens USSR ikke hadde råd til å produsere mer avanserte modeller av biler og pass i fart og våpen foran nazistene. Den høyere vekten på maskinene skapte også problemer med manøvrerbarheten.
  Og mangelen på drivstoff reduserte flytreningen til det bevingede personellet.
  Alvina og Albina, etter å ha mestret den kraftig bevæpnede ME-309 med anstendig hastighet, ønsket ikke å gå ombord på ME-262, som krasjet for ofte. Og i fart er de allerede sterkere enn russere.
  Alvina, som kuttet av den sovjetiske bilen, bemerket:
  - Det er interessant å kjempe i himmelen!
  Albina, med sine bare føtter, ledet jagerflyet til målet og knuste det, samtykket:
  - Ja, vi er i hovedsak verdens sterkeste!
  Og jentene lo som gale.
  Mai viste seg å være relativt rolig. Den røde hæren prøvde fortsatt å kutte av Rzhev-fremspringet.
  Elizaveta skjøt fra IS-2 mot sine motstandere... Den sovjetiske maskinen hadde kun god beskyttelse i den øvre delen av fronten av skroget. Pannen på tårnet er ikke tilstrekkelig beskyttet. Og den kan penetreres selv på nært hold av T-4 kanoner. Den siste tanken ble imidlertid endelig avviklet i mai, det samme var Panther og den vanlige Lion and Mouse. Nå i serien "Patera"-2 og "Tiger"-2 er maksimalt forent og med lignende våpen.
  Disse kjøretøyene er godt beskyttet foran, ganske svakt i sidene, og skiller seg mer i vekt. Deres kjøreegenskaper med nye motorer er akseptable for militæret. Men disse tankene er også midlertidige... De forbereder seg på å erstatte dem med "Panther"-3 og "Tiger"-3 fra "E"-serien. Med en tettere layout, med motor og girkasse plassert i en blokk og på tvers, med et lett, forenklet, og samtidig fremkommelig og lett reparert chassis.
  Nye biler bør beskyttes bedre, men uten å øke, i alle fall, merkbar vekt.
  Når det gjelder våpen, er det ingen enhet her. Sovjetiske stridsvogner har rustninger som ikke er for tykke og av dårlig kvalitet. Og det er ingen vits i å installere våpen med stor kaliber. Militæret er ganske fornøyd med 88mm kanonen. Hun tar trettifirere fra fire kilometer, og IS -2 fra litt nærmere. Så utviklingen er i gang...
  Sovjetunionen må svare på dette med noe. Men det er ennå ikke klart hvorfor... Det er planer om å lage SU-100. Denne selvgående pistolen er rett og slett effektiv, og med en gjennomtrengende effekt. Noen forhåpninger er knyttet til det, for kampen mot de voksende tunge stridsvognene i Det tredje riket. Men det må fortsatt lages, som skjell for et slikt monster, og serieproduksjon av pistolen må etableres, noe som under krigstidsforhold ikke er veldig realistisk.
  Men her er Elizabeths tankmannskap som kjemper på T-34-85. Og jentene, barbeint og i bikini, kjemper tappert.
  Elizabeth skyter på nazistene med bare tærne og slår panteren i siden og sier:
  - For stor kommunisme!
  Og deres trettifire hopper opp og snur seg raskt og skyter.
  Ekaterina skyter også fienden veldig nøyaktig. En utdatert T-4-tank slår den inn i siden og skriker:
  - Ære til ridderne av USSR!
  Og blunker til vennene hennes igjen. Jenta viste seg å være en så krigersk jente.
  Elena skyter også mot fienden. Den gjennomborer den veldig nøyaktig, i dette tilfellet bryter den Tiger-2 skøytebanen og brøler på toppen av lungene:
  - For hellige Rus'!
  Euphrasia skyter nøyaktig mot fienden. Gjør et nøyaktig skudd på siden av fienden, bryter gjennom metallet og skriker:
  - For hellig kommunisme!
  Og jentene utplasserer tanken sin selvsikkert og avviker fra skjell. Det er ikke lett å slå jenter.
  Her dukket den nyeste og formidable "Lion" -2 opp mot dem. Prøv å bryte gjennom en slik tank, og han prøver å treffe de trettifire.
  Og skyter på avstand.
  Elizabeth svarte med å tweete:
  - Du vil ikke ta det!
  Og sender et prosjektil til tanken "Lev" -2 fra lang avstand. Det treffer ham i pannen.
  Hitleritten knipser.
  Så skyter Catherine igjen ved å bruke de bare tærne mot fienden, og denne gangen traff prosjektilet, etter å ha beskrevet buen, nettopp fascisten i kanonens lange løp.
  Catherine kurret:
  - Et skarpt øye, skråhender, dette handler ikke om oss!
  Tyskeren, etter å ha mistet bagasjerommet, begynte raskt å snu og gå. "Lion" -2 er den første tyske tanken der girkassen og motoren er plassert foran i en blokk, og girkassen er på selve motoren.
  Dette tillot ham å redusere høyden og redusere vekten, noe som økte hastigheten betydelig. Og så "Lev" -2 dro, og hadde en sjanse til å bryte avstanden ...
  Elena siktet våpenet med bare tærne, tok det og skjøt mot fienden. Skallet traff akterenden av løvens skrog, men rikosjetterte...
  Elena knurret:
  - Jammen, avstanden er stor. Vi får ham ikke sånn!
  Catherine klukket og blottet tenner:
  - "Leo", jenter, dette er "Leo", ikke bli fornærmet! Snart kjenner jeg dere venner, det blir veldig flaut!
  Og tanken deres traff T-3, denne tanken hadde akkurat snudd på siden, og den kunne bli truffet på lang avstand.
  Og jenta skjøt med bare tærne og kurret:
  - Ære til kommunismens tid på jorden!
  Euphrasia bemerket med irritasjon, skjøt mot fienden og brukte hennes bare hæler:
  - Fædrelandet vårt er sterkt, det beskytter verden!
  Elizabeth kvitret, blottet tenner og sang mens hun komponerte et helt dikt:
  Vi vil ikke bli overvunnet av Satan
  Mitt hjemland er det vakreste i verden,
  Ære til et vakkert land....
  Voksne og barn vil være glade i det!
  
  La liljene i dalen blomstre praktfullt i den,
  Og kjerubene spiller en anstendig salme...
  Führeren vil være kaput,
  Russere er uovervinnelige i kamper!
  
  Komsomol-medlemmer løper barbeint,
  De tramper i snøen med bare hæler...
  Hitler du ser bare kul ut
  Jeg flytter deg i en tank!
  
  Kan vi beseire nazistene?
  Som alltid er vi barbeint jenter...
  Vår mest formidable ridder er bjørnen,
  Han vil drepe alle med et maskingevær!
  
  Nei, vi jenter er allerede veldig kule,
  Vi river bokstavelig talt i stykker alle fiender ...
  Våre klør, tenner, never...
  Vi skal bygge et sted i et fantastisk paradis!
  
  Jeg tror det vil være kul kommunisme,
  Landet blomstrer i det, tro rådene ...
  Og sørgelig nazisme vil forsvinne,
  De vil, tror jeg, bragder synges!
  
  Den vil blomstre, jeg tror kanten er stormfull,
  Fra seier igjen er vi til seier ...
  Beseire den japanske Nicholas
  Samurai vil svare for ondskap!
  
  Vi vil ikke la oss vippe,
  Knus fiendene våre med ett slag...
  La jegeren bli til vilt
  Vi knuste Wehrmacht med god grunn!
  
  
  Tro at vi ikke gir opp, ikke direkte,
  Russere har alltid vært i stand til å kjempe ...
  Vi slipte bajonettene våre av stål,
  Führeren vil bli bildet av en bøffel!
  
  Det er dette som er mitt hjemland
  Russisk trekkspill spiller i den ...
  Alle folk er en vennlig familie,
  Abel triumferer, ikke Kain!
  
  Snart vil det være i Sovjetunionens ære,
  Selv om vår fiende er grusom, forrædersk ...
  Vi vil sette et eksempel for tapperhet,
  Den russiske ånden vil bli glorifisert i kamper!
  . KAPITTEL #8
  Mai 1944 gikk raskt... Albina og Alvina samlet inn regninger på fly.
  De er jenter som, som om de var på vingene til kjeruber, skynder seg.
  Albina skyter ned et russisk fly med bare tær, og skriker:
  - For det tredje riket!
  Alvina, også barbeint og i bikini, slår ned et sovjetisk fly, deler det i stykker og skriker:
  - For arisk kommunisme!
  Deretter begynte jentene, ved å bruke en 37 mm kanon, å skyte på sovjetiske stridsvogner.
  De slår ut de trettifire og skriker:
  - Vi er så kule!
  Albina trykker på pedalen med den nakne, runde hælen og kvitrer:
  - La kommunismen bli glorifisert!
  Og den krasjer gjennom en sovjetisk bil.
  Alvina skyter også nøyaktig på fienden, slår ham ut og skriker og blotter tenner:
  - Vår sannhet er i neven!
  Slike vittige jenter... Og de ødelegger sovjetiske regimenter... For eksempel fikk de IS-2. Så de angrep ham fra luften, og hvordan de spikret den fra en flypistol. De brøt gjennom metallet og fikk tanken til å brenne. Og detoner kampsett.
  Albina kvitret på toppen av lungene:
  - Jenta elsker å drepe! Her er jenta!
  hveste Alvina og blottet de perlefargede tennene:
  - Ære være vårt fedreland! For kommunismen!
  Jentene tok nettopp opp den totalitære utryddelsen av sine motstandere.
  Og den røde hæren ble selvsikkert beseiret.
  Og Gerda kjempet på mannskapet på hennes "Panther"-2 og var engasjert i total ødeleggelse.
  Jenta rettet pistolen med bare tærne. Hun skjøt ned en trettifire og brølte:
  - For kommunismens storhet på arisk vis!
  Charlotte skjøt også med bare tærne mot den sovjetiske stridsvognen, knuste rustningen og skravlet:
  - For stor suksess i verden!
  Christina ga også en knull uten mye seremoni. Ja, hun gjorde det så nøyaktig, slo gjennom den sovjetiske trettifire med den bare hælen og røpet ut:
  - For store grenser!
  Magda avfyrte også et prosjektil etter tur og kurret:
  - For en ny arisk orden!
  Deretter tok jentene den og sang i kor:
  - Vi er alle skinheads, fans av frihet, som kjemper for en ny orden! Snart vil folkene bli ariske, la oss kjempe med ild og sverd!
  Krigerne, det skal sies, viste seg å være svært stridbare. Og hvis de skyter ned fienden, så til slutten.
  Sovjetunionen er under angrep fra overlegne styrker. Japan presser seg inn fra øst.
  To japanske piloter, Toshiba og Toyota, angriper sovjetiske stillinger fra luften.
  Begge japanske jentene er veldig vakre både barbeint og i bikini.
  Toshiba nærmer seg luften, bryter gjennom taket på en sovjetisk tank og brøler:
  - Jeg er et monster fra det japanske helvete!
  Toyota, som trykker tærne på den bare foten på pedalen og kuttet ned fienden, hviner:
  - For storheten til ideene til Japan!
  Disse jentene er fantastiske. Og de knuser fiendene veldig aktivt.
  Og USSR taper virkelig for samuraiene. Og det er forståelig hvorfor. Hvor å motstå slik fanatisme og teknologi.
  Japanske jenter her på lette, men kvikke stridsvogner bryter gjennom og den røde hæren blir spesielt tresket.
  Tankenheter er ingen spøk.
  Toshiba slapp bomber på de sovjetiske stillingene fra luften, og et par kanoner fløy opp og kvitret:
  - For stor kommunisme!
  Etter det vil det humre...
  Toyota under flyvning bemerket:
  - Russiske guder er merkelige. De tilber mannen som ble korsfestet på korset, og betrakter ham som Gud. På en eller annen måte blir det morsomt!
  Toshiba humret som svar og bemerket:
  - Og vi selv vil snart bli guder og fortsette utviklingen av vår guddommelighet!
  Og jentene er veldig villige til å le.
  Toyota lo:
  - Vår styrke er i enhet!
  Toshiba bekreftet aggressivt dette:
  - Vår styrke, neven vår!
  Og igjen, fra himmelen, vil de bringe ned en strøm av flyskall mot fienden, og bryte gjennom de trettifire.
  Dette er kampjenter og de sier hva annet. Japan vil sluke og brenne alle.
  Og når en pioner blir torturert, viser den seg å være ekstremt aggressiv.
  Spesielt hvis guttens hæler er stekt. Dette er det meste som heller ikke er en super handling ...
  Og jentene roper på topp...
  Og sovjetiske jenter kjemper også modig og skyter ned motstandere. Og de handler i forkant av skjema og rammer.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er veldig aktive skjønnheter på himmelen.
  Og de skyter ned nazistene, selv om de flyene er sterkere.
  Anastasia trykker på avtrekkeren med bare tær og synger:
  - Det er ikke verst å være sterk, helt sikkert!
  Akulina trykker på avtrekkeren med den bare hælen og bekrefter:
  - Vi skal slå nazistene veldig hardt!
  Og begge jentene sang:
  - Sterk, sterk, veldig vanskelig å slå! Sterk, sterk, veldig vanskelig å slå!
  Deretter begynte krigerne å lese bevingede aforismer som galopperte som hester, eller rettere sagt unge hingster;
  En politiker mobber ofte for å legge et åk på velgerne!
  En hanepolitiker knuser velgere som kyllinger!
  Politikeren drømmer om å ri på en hvit hest for å legge et åk på velgeren!
  Reven er liten med hoggtenner, og den som ønsker å svelge dem skjuler dem vanligvis!
  En politiker som snakker mye om menneskeheten er en typisk kannibal!
  Og en bjørn kan lulles med honningsøte taler!
  For en alkoholiker er bitter vodka søtere enn honning!
  En skredder vil lyve og ikke rødme, en politiker vil "rødme" og lyve!
  En kvinne, som har kastet av seg skoene, tar på seg en mann, til nivået av en tramp!
  Hvis du vil komme nærmere Gud, forkort din grådighet!
  Selv i den allmektiges tilsynelatende likegyldighet ligger kjærligheten - tross alt ønsker barn først og fremst å bryte ut fra foreldrenes omsorg!
  Gud utsetter straffen for det onde for å gi en sjanse til synderen!
  Talent og flid som mann og kone gir suksess bare i par!
  Selv honning er bitter - hvis du drukner i den!
  Bedrag er som vin og kvalmende og søtt og vanskelig å stoppe!
  Kjærlighet er som et fragmenteringsprosjektil - det knuser hjertet, rister hjernen, slår ut lommer, går sidelengs!
  Mennesket er på noen måter lik Gud - Den Allmektige skapte universet, og mennesket fødte dumhet: begge er uendelige!
  Suksess som bygger på blod - venter skjebnen til en stikkgris. De vil spise sine kampfeller - resultatet av sinne er trist!
  Noen ganger er den beste måten å opprettholde omdømmet på en løkke rundt halsen! Uansett, ikke la det falle!
  Du kan ikke ligge lenge under en bjørn - den vil knuse deg!
  Noen ganger er en kone som en mammut i stedet for et teppe!
  En forfatter som streber etter å høste sedler vil ikke så gode, evige ting!
  Et land uten lov er som en kropp uten skjelett! Bare for at han ikke skal bli forbenet, trengs det valg!
  Hvis du vil lage et mesterverk, glem gebyret!
  Det mest dyktige bedraget er når du ikke lyver, men ingen tror deg!
  Selvfølgelig lover nederlag store problemer, men dette er bare en refleksjon av en fremtidig seier!
  I kamp bringer det seier - tapperhet og god intelligens.
  For å slå, må du først se hvor!
  Speideren er seierens smed!
  Enhver idiot kan lamme - ikke alle smarte kan kurere!
  Mange frekke bødler - få leger!
  For hvem er leger, og for hvem er bødler!
  Uten smerte er det ingen tapperhet - uten tapperhet er det ingen seier!
  Kommunismens ideer er grensen for idioti: hvis varme hoder og kalde hjerter forplikter seg til å implementere dem!
  Kommunisme er lett, men de som er for fete blir brent!
  Hvis du ikke har tålmodighet, hjelper det å synge!
  Menneskene er som jern - til det avkjøles, gi det ønsket form!
  Hvis du vil bli populær - bruk makt oftere!
  Vurdering er som helvetesgress - det vokser når du vanner det med tårer og blod!
  Folk er som ugress - jo mer du tråkker på det, jo høyere vokser det!
  Samhold er nøkkelen til seier!
  Disiplin er et verktøy for seier! Sinnet spiller på det!
  Samhold, mot, uselviskhet er nøklene til seier, frihet, lykke! Uten disiplin er det ingen hær, og uten en hær kan du ikke oppnå frihet!
  Arbeid har gjort oss sterkere, multiplisert med intelligens vil gi oss frihet, og sammen med flaks vil bringe lykke!
  Kommandøren er som toppen av en pyramide - det må bare være en, ellers vil selv en så solid struktur kollapse!
  Familiens adel har samme forhold til mot, som lengden på håret til sinnet!
  Ingen tapperhet fra forfedrene vil hjelpe feigen!
  Et blad laget av det sterkeste stål ruster i hendene på en snakker og en feiging!
  Det mest forferdelige våpenet er Bibelen i hendene på en skurk!
  Den viktigste rikdommen til en mann: styrke, det er også hovedårsaken til ruin!
  Det beste yrket er prostitusjon, du kombinerer forretning med fornøyelse og har en ny partner hver gang - ingen rutine!
  Du kan skryte av heltens stamtavle i evigheter, men når du befinner deg på slagmarken, skynder du deg feigt bakover!
  En flaske vodka er som en granat - den slår deg av beina, slår av hjernen din, knuser innmaten!
  Når hjertet er fylt med barmhjertighet, blir lommeboken tom av en eller annen grunn!
  En virkelig fri person underkaster seg tre ting - fornuft, kjærlighet, Gud!
  Kjærlighet er som en rose - den blomstrer ikke på lenge, men det gjør vondt!
  En slave i sin sjel er underdanig - til lidenskaper, begjær, Guds tjenere!
  Lykken er ustø som sand - bare flid vil binde den med sement!
  Et krus med vin er som et hav - hvis du lar deg rive med, mister du bakken under føttene!
  Kvinner elsker mannlig makt, men ikke i tilfelle når de opplever det selv!
  Kjærlighet er som en båt, hvis du ror for fort vil den kantre og synke!
  Til rett tid introduserer han en artikkel - forførelse av voksne av ungdom!
  Du kan ikke sette håndjern på kjærlighet!
  Det som er naturlig er ikke kriminelt!
  Kjærlighet er en øm følelse, men de tykkeste lenkene holder ikke!
  Hvis alle lovene fungerte, ville landet blitt til et fengsel hvor det rekrutteres vakter fra utlandet!
  Prinsippet om straffens uunngåelighet fungerer ikke fordi du ikke kan arrestere deg selv!
  Leger må ikke gå gjennom hinderløypa. Etter det vil hendene riste, og tungen vil vingle og et glass vodka, i motsetning til bakrus, vil ikke hjelpe!
  Det er ikke noe mer slitsomt - lang lediggang!
  Vitenskapelig oppdagelse: unnfanget progressivt - legemliggjort aggressivt!
  Ikke et sted for ettertanke, men et sted for krangling og galskap!
  Alle menneskehetens problemer kommer fra egoisme, velstand er bare mulig gjennom felles innsats!
  En person uten lag er som en glør, uten bål - den gir lite lys og slukker raskt!
  Homeland varmer - bedre enn bål!
  Og dyret er bedre i flokken!
  Logikken skal ikke tjene instinktene - begjærets sinn!
  Det blir krig - det blir en bragd!
  Muskler uten hjerne, dette er en håndfull kjøtt - som en stekepanne gråter på!
  Av de to duellantene er den ene en tosk, den andre er en skurk!
  Jo høyere en person flyr, jo mer er han misfornøyd med sin posisjon!
  Etterlatt alene savner hunden eierens stokk!
  Bare han har vinger - hvis sinn ikke er vant til å krype!
  Det er ille når du er alene som en snobb!
  Du er alene, og fiendene er legioner!
  Selv en elefant kan bli spist av en insekt!
  Hvis feilene ikke er en million!
  Lederen av landet skal være en bror for folk, ikke en bror!
  . Det er lettere å finne en tørr stein i havet enn en oppfinnelse som ikke har blitt brukt til militære formål!
  Seier som kvinne tiltrekker med sin glans, men avviser med sin pris!
  Ild er krigsguden og krever i likhet med andre guder oppmerksomhet og offer!
  Ett sverd er som en regndråpe, det vil falle og spre seg, og når det er mange av dem, vil seier bli født!
  Bare ikke syng - for fred!
  Min sjel er trist - magen min er tom!
  Først bollen, så tankene!
  Seier er verdt æren!
  Ære er et relativt konsept og bør først og fremst brukes på soldatene dine!
  De som drikker før en kamp vil ha bakrus i helvete!
  Rørene er stille fordi bladene synger - stål er sterkere og høyere enn kobber!
  En hær uten befal er som en saueflokk uten en hyrde; en ulv, hvis den ikke blir spist, vil skremme deg!
  Å stikke av er mer dumhet enn feighet! Tross alt dør de fleste soldater ikke i kamp, men under forfølgelse!
  Krig er som et dominospill, bare knuste dominobrikker kan ikke lenger samles - jorden holder!
  Forfølgelse gjør en kriger til en bøddel, en feiging til en modig mann, en ydmyk mann til en uforskammet!
  Fantasy er en konkurranse av absurditet og absurditet! Samtidig er det ingen mer vitenskapelig og logisk sjanger!
  I krig, som i en opera - alle synger sin egen, bare en sufflør kan være en spion!
  Moderne kvinner tilgir en mann alt - bortsett fra fattigdom!
  Vet du forskjellen på spioner og speidere?
  Jeg vet! Vi har bare speidere - utlendinger har solide spioner!
  Hva er bedre med et tomt hode eller en tom lommebok? Selvfølgelig med tomt hode - ikke så merkbart!
  Sinnet er den beste samleren av rikdom!
  Sinn og flaks: et forelsket par - føde suksess, rikdom, posisjon, men raskt spre seg!
  Det er lettere for stolte menn å lytte til råd når det er gitt av en kvinne - med mindre det er en kone!
  En klok kone er verdt en formue! Og en driftig kone kan saksøke ham!
  Som setter pris på personlighet i en person, og som setter pris på kontanter!
  Menneskeheten kan bli ødelagt av to ting - datamaskiner og datavitere. Førstnevnte vil atrofiere sinnet, sistnevnte vil ikke kunne dra nytte av det!
  Kamerat i krigen og en granat!
  Generelt er et granateple som forteller vitser som et Faberge-egg som brukes til å knekke nøtter!
  Talent er som en sjel: det er umulig å ta bort, men det kan bli ødelagt!
  Hevn er ikke verdt ære - anstendighetens gjengjeldelse!
  Misunnelse er kimen til kriminalitet, egeninteressen vanner, lediggang gir mat!
  Latskap er den verste av alle forbrytelser!
  Det er bedre å dø med verdighet med et sverd enn å leve som en okse drevet inn i en bås av en pisk!
  I krig kan mot slå list, men list kan aldri slå mot!
  Krig gjør livet forferdelig, og døden verdig og vakker!
  Beskjedenhet er en sjelden egenskap for en sjef, men dette gjør den enda mer verdifull!
  - Sjakal er konsonant med ordet avføring!
  Løven har bare én fordel fremfor sjakalen - evnen til å dø med verdighet!
  Teknikk er tapperhetens bøddel!
  - Men det er ikke sant! Faktisk, jo høyere teknologinivå, desto mer intelligens og oppfinnsomhet kreves det på slagmarken!
  Der Fosterlandets interesser begynner, slutter personlig velvære!
  Frihet må kombineres med disiplin. Anarki er det motsatte av frihet!
  Et sterkt minne er den beste mentoren! Generelt kan frihet vinnes med et sverd, men bare ved hjelp av fornuft kan den beholdes!
  - Når en sterk kriger redder en annen, trengs det ingen spesiell ære for dette!
  Når alt kommer til alt, når tapperhet brenner i hjertet ditt, vil du heve skjoldet ditt til forsvar for slavene!
  Dårligheten til en jævel er ikke en unnskyldning for en ærlig, siden tilstedeværelsen av skitt ikke rettferdiggjør en skitten!
  Kjærlighet er aldri billig - spesielt hvis du betaler ikke med lommeboken, men med sjelen din!
  Det eneste som kan rettferdiggjøre blodsøl er hvis tårene slutter å renne som et resultat!
  De som tjener for penger vil aldri kunne matche i kamp med de som er drevet av et modig hjerte og ønsket om frihet!
  Tåredråpen til et barn er farlig fordi den blir til en rasende bekk som vasker bort sivilisasjoner!
  Kommandørstillingen er ikke en ekstra lodding, men et tilleggsansvar og en tung belastning!
  Det er ikke kjent hva som er viktigere - å mate alle de sultne eller å tørke en tåre for ett barn!
  Gull er mykere enn stål, men treffer heller hjertet!
  Det er ikke våpenet som gjør soldaten sterk, men soldatens våpen!
  Jenter ser ut til å være vittige med aforismer om mestere. Og hvis de begynner å ødelegge fienden, kan han ikke reddes fra dem.
  I slutten av mai 1944 begynte den nazistiske offensiven i retning Saratov.
  Shturmlev deltok i kampene , en maskin på chassiset til den tidligere løven, med en enda kraftigere bombekaster med et kaliber på 450 mm, som bokstavelig talt knuser og ødelegger alt, river og bryter gjennom traktens kolossale kraft .
  Og en slik rakett vil umiddelbart ta en hel blokk og slå den ned.
  " Shturmlev " under kontroll av et team med tyske jenter, som skyter mot sovjetiske stillinger.
  Jane blunker til vennene sine og stamper med bare føtter, sier:
  - Vi feier fullstendig bort fiendene våre og gjør dem om til typiske kister!
  Gringeta blunker som svar, trykker på spaken med bare foten og skriker:
  - Vi skal spille og beseire fiendene våre!
  Malania bemerket:
  - Mot Shturmlev -maskinen er alle sovjetiske festningsverk maktesløse!
  Monica, som slo den nakne hælen, bekreftet:
  - Vi er virkelig født til å vinne!
  Jane skrev:
  - Krigen har ikke et kvinneansikt, men en fysiognomi som tiltrekker spenningssøkere!
  Gringeta , som skjøt mot de sovjetiske enhetene med et maskingevær, utstedte:
  - En kvinne er en due som biter i en hakkespettmann som en drage!
  Monica, som skjøt mot russiske soldater, bemerket:
  - En kvinne har alltid syv fredager i uken, og uten søndagsgave fra ekteskapsgjeld har hun alltid fri!
  Malanya, fnisende, svarte:
  - Gud er ikke allmektig i alt, han er maktesløs til å argumentere en kvinne!
  Jane var enig i dette og skjøt med bare tærne:
  - Selv om Gud er allmektig, er han ikke i stand til å holde kjeft på en kvinne, og stoppe politikk!
  Gringeta bemerket logisk, skjøt med den bare hælen og trykket:
  - En politiker har ingen samvittighet, en kvinne har sans for proporsjoner, og en kvinnelig politiker har alle følelser uten mål!
  Monica, som skjøt mot de sovjetiske troppene og slo dem i hjel, bemerket:
  - En kvinne er en blomst, stikkende som en rose, men hennes søte duft tiltrekker geiter og droner!
  Malanya, som slo de sovjetiske soldatene og ødela bunkerne, skrek:
  - Velgeren faller inn i barndommen, og stemmer på de hatefulle gamle eikene med huler!
  Jentene viste vidd, og kjørte videre.
  Og ovenfra dykket også angrepsfly. Og så tresket de sovjetiske troppene uten problemer.
  Tyskerne er blitt så kule. Og deres operasjonelle dyktighet ble bedre.
  fortsatte "Chess Horse"-systemene, teletanker kontrollert av radio .
  Og dette var et problem for sovjetiske soldater. Og nazistene slo den røde hæren.
  Men sovjetiske jenter kjempet også veldig modig.
  Kampene utspilte seg for Kamyshin. Her er igjen Alenka i kamp.
  Og hennes mishandlede, men ikke overgitte bataljon.
  Alenka sa med et smil:
  - I enhver krig er en soldats liv verdifullt!
  Og hvordan han kaster en granat med bare tærne.
  Dette er krigere - den høyeste klassen ...
  Anyuta, som skjøt mot nazistene, bemerket:
  - En russisk soldat kan fås til å kollapse som en skrå stokk, men ikke legges på knærne, og få den til å riste som en osp!
  Alla, som skjøt og ga en eksplosiv pakke med den bare hælen sin, knirket:
  - Hvis du ikke vil observere militær disiplin, vil du bøye ryggen som en fange!
  Maria, som skjøt motstandere, lanserte en morderisk boomerang med bare tær, utstedte:
  - Det er mye skitt i vår verden, bare sjeldne prinser i det!
  Matryona, som skjøt på motstandere og kuttet dem av i støt, og deretter kastet en granat med bare foten, bemerket:
  - Politikeren har lang tunge, men for å gjennomføre det han har tråkket - hendene er korte!
  Marusya, skjøt mot fienden og klippet ned rekkene av tyske og utenlandske soldater, vyaknula:
  - Politikeren er rask til å love, treg til å oppfylle, ber om almisser, og tilgivelse for svik!
  Jentene er flinke og kjemper. Men kreftene er svært ulik. Mye ødeleggelse.
  Den tyske tanken "Maus", selv om den ikke er helt seriell, kommer fortsatt over på frontene. Og kanonene hans brøler og fyrer. Og heve ødeleggelsene i skyttergravene utrolig.
  Men jenter skyter fra kanoner mot mus. Selv om skjellene spretter som erter. Men tyskerne fortsetter å presse og presse.
  Og de skyter veldig nøyaktig.
  Komsomol-jenter løper rundt, blinker med bare hæler og knirker:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Viola, som skjøt mot det tyske infanteriet, knirket:
  - Når en kvinne ikke har nok til sko, setter hun en mann på bare føtter!
  Og jenta vil le og vise tungen sin.
  Warriors må sies å være morsomme. Og hvis de slår dem, slår de dem dødelig.
  Viola og Margarita, nesten nakne i bare truser, slåss, kommer med prosjektiler og skyter nøyaktig. Og de kan ikke bare stoppes.
  Margarita, knirkende, sier:
  - Ære til kommunismens æra!
  Viola bekrefter aggressivt:
  - Stor ære til endringens æra!
  Krigerne, det skal bemerkes, viste seg å være ekstremt aggressive jenter.
  Veronica kommer også med skjell, flimrende med bare, runde hæler og hyl:
  - Ære til kommunismen!
  Dette er deres kampinnsikt. Og hvor heftig og rasende de kjemper.
  Og bare, solbrune knær flimrer.
  Tamara kjemper også. Hun kom seg ut av Kaukasus tatt til fange av nazistene og igjen i rekkene. Kjemper med den kjøttetende følelsen av blod. Kjemper med kolossal aggresjon.
  Tamara kaster en granat med bare tærne, river opp nazistene og knirker:
  - Kommunismen vil være med oss!
  Og gir et velrettet utbrudd fra maskinen ...
  Jentene kan sees gjøre kolossale mirakler. Og de har en brann som truer med å brenne universet.
  Veronica, skyting, synger:
  Det blir interessant, uten tvil
  Alt i verden vil gi en tidsplan!
  Og blunker med safirøynene.
  Tamara, skyter, brøler:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes of Rus' samler alarm!
  Og ga en sving fra maskingeværet. Hun kuttet av Fritz-en og knirket:
  - En kvinne er først og fremst en rev som vil lasso en løve, men vanligvis faller esler i lassoen hennes!
  Victoria, som skjøt og kastet en annen dødsgave med bare tær, sa:
  - En kvinne er en høne som elsker gullegg, og bringer bare tap til bæreren deres!
  Og jentene bryter ut i latter. De kjemper så beundringsverdig med kolossalt press.
  Tamara bemerket mens han skjøt mot utenlandske divisjoner:
  - En kvinne er en høne, hun kan bare ta med gullegg til mannen som er en ekte rev!
  Veronica, som avfyrte og blottet tenner, la til:
  - En ekte rev og en hane får deg til å legge gullegg!
  Margarita, som skjøt og kastet granater med bare føtter, bemerket:
  - Revens klør er ikke løvens, men hun vil rive av tre skinn fra dyrenes konge!
  Viola, som åpenbarte tennene aggressivt, bemerket:
  - Den som ikke er en rev med sinnet er heller ikke en løve!
  Krigere blir sett med store ambisjoner om en jagerfly. Og hvis de starter.
  Olympias skjøt og tok kraftige ben, løftet en hel boks med eksplosiver og skjøt den ut. Massen av nazistene blir revet i stykker, og den vakre jenta brøler:
  - Styr USSR, og syng en sang til Lucifer! Vi vil vinne alle!
  Olympias glemte imidlertid ikke, og etter å ha skutt, si ifra:
  - En revekvinne er i stand til å overbevise enhver mann om at han er en løve som avler som et enkelt esel!
  Margarita, skyting, var enig i dette:
  - En kvinnelig løvinne med bare et revs sinn og en ulvs grep!
  Serafim bemerket, klippet motstandere:
  - Løven er ikke den som brøler, men den som river opp mye grønt!
  Viola, som førte velrettet ild mot fienden og klippet ham, la merke til:
  - Når en politiker ikke er en rev, så blir tre skinn revet av ham og satt på kragen hans!
  Victoria, som blottet tenner og blunket, og deretter kastet en dødsgave med bare foten med en dødelig kraft, utstedte:
  - En politiker har en bred rumpa å sitte på to stoler, men han har en sjelsbredd bare i ord!
  Olympias, som ga etter for tønnen med de bare, muskuløse bena og eksploderte Lion-tanken, mumlet:
  - En tank er penetrert av et skall med urankjerne, en politiker tar seg til toppen uten hjerte, men med gulllommebok!
  . KAPITTEL #9
  Kamyshin ble forlatt. Og i begynnelsen av juni 1944 utspant kampene seg for Saratov.
  Her er kampene så aktive. Og også jenter, som alltid, i kamper. Og så søte krigere.
  Alenka kjemper og klipper ned motstandere med automatiske utbrudd, og hele rekker.
  Jenta kaster en granat med bare tær og skriker:
  - Seieren min kommer!
  Og igjen skyter mot fienden.
  Anyuta skyter også mot fienden. Den gjør det nøyaktig og nøyaktig. Maskingeværene hennes er så groovy. Og bare tær kaster eksplosive pakker med kolossal kraft. De river i stykker nazistene og jenta knirker helt i lungene.
  - For kommunismen!
  Alla, skyter mot fienden med kolossal nøyaktighet, og klipper ned fiendene, knirker:
  - For det grenseløse fedrelandet!
  Og med bare tær kaster jenta igjen en granat. Det må sies kampens kamp.
  Og den rødhårede selv og i samme shorts. Og han skyter så nøyaktig og presist, og Fritz legger seg.
  Maria fyrer også veldig presist. Og hun er en så vakker jente, og med bare tær kaster hun en eksplosiv pakke og river motstanderne i stykker.
  Så brøler han:
  - Styr imperiet til USSR!
  Marusya skyter også nøyaktig, treffer fiender og brøler:
  - Fra taigaen til de britiske hav, vår hær er den sterkeste!
  Og han vil skyte med bare føtter også.
  Deretter vil Matryona skyte et dødelig prosjektil mot fienden. Og det vil treffe ham med hundre prosent nøyaktighet. Naturlig bar hæl.
  Dette er sovjetiske jenter som jobber, men tyske jenter er ikke langt bak.
  Christina, Magda, Margaret og Schella kjemper i Panteren. Maskinen, men ikke ideell, men med en hurtigskytende langdistansepistol, moderat smidig og god frontalrustning.
  Tyske jenter er barbeint og i bikini, til tross for sommervarmen, eller rettere sagt takket være det .. Og de fører en manøvrerbar kamp.
  Her gjør Christina et skudd... Skallet treffer T-34-76-tårnet og gjennomborer det. Den sovjetiske stridsvognen stopper slått ut.
  Jentene skriker av full hals:
  - Vår tok!
  Så skyter Magda. Skjønnheten med gyllent hår traff også.
  Ja, så tårnet til de trettifire ble revet av.
  Tigressjentene bytter på å skyte. Og veldig treffende. Så de traff en annen sovjetisk tank.
  Neste kom Margaret. Og traff de selvgående kanonene SU-76. Behendig knullet. Og hun sang:
  - Vårt helvetes Tyskland er sterkt, det beskytter verden!
  Og hvordan vil tungen vise seg!
  Så slo hun Shell med en kanon. Treff den sovjetiske KV-1S-tanken. Jenta gjorde en god jobb også.
  Ja, de fire krigerne i bikini kjemper og er ikke redde for kulden. Etter at kvinnene begynte å kjempe, gikk det mye bedre for Det tredje riket.
  Her er pilotene Albina og Alvina i himmelen. Både skjønnheter i bikini og barbeint. De kjemper for seg selv på Focke -Wulfs. Og denne bilen er veldig seriøs.
  Albina, som skyter fra luftkanoner, sier:
  - Aktiv krokket! Ikke bli lei for ordet!
  Og hvordan hun blinker med et blendende smil! Og han vil skyte ned to sovjetiske fly samtidig.
  Alvina kuttet også ned så mange som tre med luftkanoner og kvitret:
  - Mitt bidrag vil være dødelig og matt!
  Deretter blottet jenta tennene og viste tennene! Hun er helt sjarmerende, og full av fenomenal sjarm.
  Albina kutter av et annet Yak-9-fly og knirker:
  - Hvorfor trengs sovjetiske piloter?
  Alvina skyter ned LAGG-5 og sier selvsikkert:
  - Slik at vi tyskere kan samle inn regninger!
  Flotte jentepar. Hvordan de gikk i gang med å samle inn priser til seg selv. Du kan virkelig ikke argumentere mot slike skjønnheter. De skyter ned fly og blotter tenner.
  Og hovedhemmeligheten er at i kulde må jenter være barbeint og i bikini. Da kommer regningene av seg selv.
  Og aldri kle på deg. Rist på det nakne brystet, og du vil alltid bli holdt høyt aktet!
  Albina kuttet ned et annet fly fra den røde hær og sang:
  - I stor høyde og strålende renhet!
  Og hun blunket, hoppet opp og rykket med bare føtter og brølte:
  - I sjøbølgen og rasende ild! Og i en rasende og rasende brann!
  Og igjen skyter jenta ned flyet med en energisk tilnærming.
  Og så angriper Alvina fienden. Han gjør det fra en sving, blotter tenner og knirker:
  - Jeg skal bli verdens supermester!
  Og igjen faller bilen påkjørt av jenta. Ja, den røde hæren blir ganske dårlig.
  Og Albina brøler av vill ekstase:
  - Jeg er nå en bøddel, ikke en pilot!
  Skyter ned et annet sovjetisk fly og hveser:
  - Jeg bøyer meg over siktet og missilene suser mot målet, det er enda en tilnærming foran!
  Krigeren opptrer ekstremt aggressivt.
  Her angriper begge jentene bakkemål. Albina slår de trettifire og skriker:
  - Dette blir slutten!
  Alvina treffer SU-76 og hvisker:
  - Inntil fullstendig ødeleggelse!
  Og som han rister den bare foten!
  Jentene kjemper her, og fra siden av USSR kjemper jentene også, og prøver å beskytte Guryev, der nazisttroppene også presser på, som en stor del av en skorpion.
  Alenka kjempet for Guryev, som ble stormet av nazistene. Den desperate skjønnheten kastet en granat med bare tærne og kvitret:
  - Ære for Rus og innfødte!
  Så skjøt Natashka ut en granat med bare tærne og hvisset:
  - Vi beskytter jenta barbeint!
  Etter at Anyuta også med fingrene på de bare bena sendte en dødsgave og blåste :
  - Det blir et herlig slag!
  Den rødhårede Augustine tok og sendte en utslettelsesgave med hennes nakne underekstremitet og knirket:
  - Peker radaren mot himmelen!
  Og så ga den gullhårede Maria døden til nazistene med bare ben.
  Og hun sang:
  - På Madagaskar, i ørkenen og Sahara! Overalt så jeg hvitt lys!
  Og så kaster Marusya en hel haug med bare fotsåler og synger:
  - I Finland, Hellas, og i Australia, Sverige, vil de fortelle deg at det ikke finnes vakrere jenter enn disse!
  Ja, de seks jentene kjempet veldig bra. Men Krauts tok fortsatt Kursk...
  Nei, du kan ikke motstå slike overlegne krefter. Fascistene er sta.
  Og hva betyr forberedelsen av monstrene?
  Adolf Hitler var rett og slett gal: følte seg som en ekte despot, som alle adlyder og skjelver. Ja, hvis du vil ha stalinistiske suksesser, så må du være som Stalin, uten medlidenhet og krevende av andre og deg selv (det er akkurat slik Iosif Vissarionovich tenkte i denne sekvensen!). Nå er raslingen anstendig og bilen begynner å bevege seg. Generelt sett har Tyskland, tatt i betraktning satellittene, en enorm fordel over Sovjetunionen i mengden industrielt utstyr, i en dyktig arbeidsstyrke og i antall ingeniører på alle nivåer. Dette er et faktum, men produksjonen av våpen er fortsatt ikke på nivå! Tyskland lå etter Sovjetunionen gjennom hele krigen, til tross for alle ødeleggelsene i Russland. Og fra hva? Selvfølgelig på grunn av et visst rot som hersket i ulike avdelinger, og spesielt i militærindustrien. I tillegg ble en negativ rolle spilt av mangelen på råvarer, samt undervurderingen av fiendens potensial. Spesielt i 1940 var produksjonen av våpen i Tyskland lavere enn i 1939 (hvis vi teller skaftet, tatt i betraktning ammunisjon), og dette til tross for at krigen allerede pågikk, og det tredje riket tok kontroll over store territorier med enorme reserver av produksjonskapasitet. Vel, hva kan vi si om Hitlers organisatoriske ferdigheter? Ikke for mye, da blinket han, innen militærindustrien.
  Führeren erklærte i en lang tale:
  - Ved luftfartstilsyn gis nødbeføyelser til Sauer . Han vil følge nøye med på mengden utstyr som produseres, og ikke mindre viktig, kvaliteten. I tillegg er mange av vennene dine Göring, selv om de en gang var gode ess, ikke i stand til å lede arbeidet. Ikke alle gode soldater er også en fremragende general, så i stedet for den hengte Eric, vil den tekniske sfæren bli ledet av en person blant profesjonelle gründere som er i stand til å reformere og ruste opp luftfartsstyrkene. Tross alt sover ikke Storbritannia, det øker både kvantiteten og kvaliteten på sine væpnede styrker, og spesielt luftfarten. Vi må være foran fienden med to hoder, med et dusin skritt, ellers vil vi fullstendig miste overlegenhet over fienden. Og derfor er det nødvendig med kvalitetstrinn.
  Göring innvendte beskjedent:
  - Mine venner, beviste mennesker som har bevist sin kampeffektivitet og profesjonalitet.
  Den demoniske diktatoren ble rasende:
  - Eller kanskje jeg, etter din mening, har glemt hvem som tapte kampen om Storbritannia? Eller som sviktet fireårsplanen for utvikling av samfunnsøkonomien. Eller vil du også bli pisket, og til og med offentlig. Så lukk munnen og hold kjeft til de spidder deg!
  Göring satte seg til og med ned i frykt. Akk, Fuhreren er ikke til å leke med. Så ble støyen hørt igjen, et annet ME-262 jetfly tok av mot himmelen. Bilen var massiv og hadde så mange som to motorer. Vingene er litt feid, selve jagerflyet ser ganske truende ut. Hastighetsegenskapene, for 1941, er generelt anstendige, og til og med rekordstore etter verdensstandarder. Riktignok er selve maskinen ennå ikke helt pålitelig og krever feilsøking. Den fascistiske diktatoren har imidlertid allerede gitt egenskapene til nye, mer avanserte jagerfly ... ME-262 veier mer enn seks tonn, som er en slags overbelastning. En jetjager skal være liten, billig og kvikk. I denne forbindelse kan ME-163 være ganske bra, men rakettmotoren er for tvunget og fungerer bare i seks minutter (eller rettere sagt, den vil fortsatt fungere!), noe som betyr at rekkevidden bare er i en radius på hundre kilometer . Som en blitz-stil bombefly eller dekkjager for armada-angrep mot England, er det selvfølgelig ikke bra.
  Men ME-262 kan bære tonnevis med bomber, det vil si like mye som det sovjetiske frontlinjeflyet Pe-2. Det vil si en utmerket løsning for både jagerfly og for støttende tropper. Men hvorfor ikke lage en ME-163 Comet-liknende jagerfly, men uten rakettmotor, men med turbojetmotor? De prøvde å forbedre kometen og så ut til å ha brakt flytiden til 15 minutter (dette er en rekkevidde på opptil 300 kilometer), noe som generelt er akseptabelt for slaget om Storbritannia. Du kan fortsatt få London fra Normandie... Selv om ikke alt er så åpenbart, må du også bombe og gå tilbake, og femten minutter var ikke i en så tvungen modus. I fremtiden ble rakett- og jetjagere anerkjent som en blindvei i luftfarten. Men utformingen av "Comet" er veldig interessant, for sin lille størrelse og letthet, noe som betyr billighet og manøvrerbarhet.
  I tillegg er det fortsatt svært lovende jagerfly som veier generelt 800 kilo, slike seilfly at de kan brukes i luftkamper. Riktignok, på grunn av kort rekkevidde, kan flyreiser på dem bare utkjempes i defensive kamper, eller leveres til London på ... Transporter, og deretter hektet tilbake til pilotene. Det er her du må tenke. I den virkelige historien hadde ikke seilflyene tid til å føre krig, og av en eller annen grunn turte ikke de sovjetiske luftfartsgeneralene å prøve denne ideen i Korea. Generelt er det ikke trist, men under Korea-krigen var en amerikansk pilot den første som åpnet kontoen om seire. Så Yankees bør ikke undervurderes.
  Etter at flyturen var over, hoppet en ung lyshåret jente ut av cockpiten og løp i full fart til Fuhrer.
  Besatt nazist nummer én rakte hånden til henne for et kyss. Det som er fint når jentene elsker deg, og Fuhrer, ser det ut til, er ganske oppriktig idolisert av alle tyskere, eller rettere sagt, nesten alle bortsett fra noen få fanger i konsentrasjonsleire. Piloten sa med entusiasme:
  - Det er bare et fantastisk fly, det har en slik fart og kraft. La oss rive alle ungene som en varmepute fra en surrogat!
  Führeren godkjente jentas impuls:
  - Selvfølgelig river vi det opp, men... Feilsøking av maskinen bør utføres i et raskere tempo, og dette gjelder spesielt motorer. Her vil det selvfølgelig være behov for radikale tiltak for å forbedre dem, men om noe vil leder-designeren hjelpe!
  Alle bjeffet unisont:
  - Ære til den store Führer! Måtte Providence hjelpe oss!
  Hymnen til Det tredje riket begynte å spille og en kolonne med unge krigere fra Hitler Jugent rykket frem . Gutter fra fjorten til sytten år marsjerte til trommelen i en spesiell formasjon. Og så skjedde det mest interessante: tenåringsjenter fra det tyske kvinneforbundet marsjerte. De var i korte skjørt, de nakne, bare føtter til skjønnhetene tiltrakk seg menns blikk. Jentene prøvde å løfte bena høyere, men trakk samtidig tærne bakover og plasserte hælene forsiktig. Et underholdende opptog av skjønnheter med upåklagelige figurer ... Riktignok var ansiktene annerledes, og noen av de unge fascistiske kvinnene var noe frekke, nesten maskuline, og til og med de vridd dem. Spesielt når de førte øyenbrynene sammen.
  Esthete Adolf bemerket:
  - Det er nødvendig at gutter og jenter får fysisk trening i større skala. Og jeg vet at det blir gjort mye ved denne anledningen, spesielt i Jungvolk , men det som trengs er inkludering og vedtakelse av spartanske metoder. Selvfølgelig, i tillegg til å oppmuntre til tyveri ... Våre unge menn og kvinner bør vokse opp som anstendige og samtidig hensynsløse mennesker.
  Den øverste sjefen stoppet. Generalene var stille, sannsynligvis redde for å protestere, men ville ikke bekrefte det åpenbare. Führeren fortsatte:
  - Krig er ikke en spøk, men hensynsløshet overfor fiender må kombineres med gjensidig bistand og en følelse av brorskap overfor kamerater. Det er dette vi må innpode alle ... Det nye overmennesket er nådeløst mot andre, men i enda større grad må det være nådeløst mot seg selv. For mindreverdigheten må først utryddes i din sjel, og så vil den svake, menneskelige kroppen reise seg!
  Enda en pause ... Generalene og designerne skjønte plutselig og begynte å applaudere kraftig. Führeren virket fornøyd:
  - Dette er bedre, men nå skulle jeg gjerne sett en imitasjon av luftkamp. Så formidabel og altødeleggende...
  Heinkel spurte forsiktig:
  - Med skarp ammunisjon eller granater, min Fuhrer?
  Nazist nummer én nikket.
  - Selvfølgelig med kamp. I tillegg vil jeg vurdere driften av utkasteranordningen. Tross alt, du jobber med det ... - Führeren ristet på knyttnevene. - Når den endelig skal være klar og settes i masseproduksjon. Tross alt er en erfaren pilot en erfaren pilot som må beskyttes for fremtidige kamper!
  Fuhrer-terminatoren bestemte seg likevel for å vise designerne et mer moderne opplegg for utkastingsanordningen. Dette systemet skal være mindre tungvint, enklere og lettere. At den rimelige og allerede mestrede av den tyske industrien squib er ganske egnet for dette formålet.
  Jeg måtte tegne diagrammet mens jeg var på farten, men Hitler var en virkelig god kunstner, og han tegnet tydelig, raskt, linjene i diagrammene og svingene var jevne og klare uten noen linjaler og kompass. Terminator-popadanets mente at det selvfølgelig var merkelig at tyskerne, som generelt hadde en så sterk og til dels avansert ideologi som nasjonalsosialisme og et totalitært system, lekket krigen til russerne. Kanskje skyldes dette at de russiske soldatene var sterkere og mer utholdende enn de tyske og lærte å kjempe raskere.
  Generelt, hvis du ser på krigens forløp som helhet, så ja, russerne, eller rettere sagt det sovjetiske militæret, lærte å kjempe, og tyskerne glemte liksom hvordan ... Kommandoen deres tok avgjørelser kl. nivået på førsteklassinger, og kanskje enda lavere hvis førsteklassingen har erfaring med å gjennomføre militære operasjoner i sanntidsstrategier . Og at noen ganger barn på seks år allerede så behendig leder virtuelle hærer, så er det ingen synd for dem og Zhukov og Mainstein å lære. Noen forskere anser imidlertid både Zhukov og Mainstein som middelmådige. Det er også motsetninger angående antall utstyr, spesielt fanget, fransk. Hitlers hukommelse (et godt minne, spesielt da han fortsatt var frisk!), antydet at det var 3600 fangede stridsvogner fra franskmennene, en veldig imponerende figur ... Noen modeller, som SiS -35, var overlegne T- 34 i deres rustning, men bare i frontal rustning . Så denne tanken kan også produseres i franske fabrikker, bortsett fra ved å erstatte 47-millimeter-våpenet med en 75-millimeter lang løpet . Faktisk er dette kanskje ikke nok. Storbritannia og USA generelt har alltid verdsatt rustning mest av alt i sine stridsvogner. Her hadde for eksempel den førti tonn tunge Churchill en reservasjon på 152 - millimeter mot 120 - for den tunge tanken IS-2.
  Führeren sa noe annet til designerne:
  - Vi har ganske nok vindtunneler, så se etter en mer optimal modell av flyet og lag strømlinjeformede former, uten å bringe det til dyre tester, der også våre beste ess går til grunne. For eksempel er en flymodell med flyvinger svært effektiv, spesielt hvis tykkelsen og helningsvinkelen kan endres. Jeg har allerede gitt deg tegningen, så den haleløse skal være klar. Dens estimerte hastighet vil være opptil 1100 kilometer i timen selv med en Yumo -motor. Så fortsett, men ikke vær frekk!
  Deretter fulgte lunsj i friluft, tjenestejentene satte opp bord og stoler. Vakkert ... Men hva slags reformer i nasjonalsosialismen å gjøre? Slik som å minimere antall fiender og få venner. Her, for eksempel, ikke opphøye den tyske rasen ved hver sving, og kan til og med slutte å dele folk inn i klasser. Formelt har imidlertid inndelingen av nasjoner i mindreverdige og ariske ennå ikke blitt legalisert. Dette forenkler ting.
  En vakker jente blant tjenerne satte seg ned til Führeren og la hånden på hennes bare kne. Cooed:
  - Tenker du på noe, min Führer?
  Nazidiktatoren og samtidig en virtuell spiller pigget opp. Han la merke til at han fortsatt ikke var ferdig med grønnsakssuppen og fruktsalaten. Führeren kysset jenta på leppene, kjente hennes ungdommelige, søte aroma og sa:
  - Du skal sitte i bilen med meg. Og dere kommer alle på jobb, tiden for å spise er over.
  Og igjen gir statene, ikke helt, men velsmurt mekanisme begynte å spinne. På vei tilbake elsket Fuhrer skjønnheten, og lurte til og med på hvor han fikk så mye energi og styrke fra. Tross alt sa de at Fuhrer var impotent og generelt angivelig funksjonshemmet, som hadde vært syk med syfilis (løgn) og kastrert (generelt fiksjon!).
  Imidlertid går ikke alt på skinner den 22. juni 1944; krigen med Sovjetunionen har pågått i tre år. Men seier er ikke i sikte, og Saratov holder fortsatt på. Stalin beordret at denne byen skulle forsvares for enhver pris.
  Til tross for alle tapene er produksjonen av militært utstyr ganske høy. De nye IS-2-tankene viste seg å være ganske effektive. Selv uten å bryte gjennom individuelle tyske kjøretøy i pannen, satte de dem ut av spill på ganske lang avstand.
  Så nazistene hadde det ganske vanskelig. Men de hadde en stor fordel. Jetfly ME-262 kjempet allerede mye på himmelen. Og han er en seriøs motstander.
  TA-152 viste seg imidlertid generelt å være en fantastisk type våpen.
  Stalin holdt i mellomtiden også et forbindelsesmøte på treårsdagen for krigens start og begynte å spørre militærlederne hva de tenkte på og hvordan de kunne forbedre situasjonen på frontene.
  Zhukov foreslo lederen:
  - Hvis vi bare forsvarer oss og bekjemper trusler, så taper vi utvilsomt. Vi må avansere!
  Stalin nikket kraftig.
  - Bli enige! Men hvor!
  Marshal Zhukov foreslo:
  - Inntil Leningrad overga seg, bør det slippes løs!
  Marshal Vasilevsky var enig:
  - Ja, jeg tror dette vil være det beste alternativet!
  Stalin trakk på skuldrene og bemerket:
  - Hvis vi treffer Tikhvin igjen, så vil de vente på oss der, og vi vil sette oss fast eller gå i en felle!
  Marshal Zhukov nikket samtykkende:
  - Det stemmer kamerat Stalin! Men jeg foreslår at de finske troppene i Petrozavodsk skal angripes. De er ikke så sterke og vi kan overraske fienden!
  Stalin svarte med et smil:
  - Logisk nok kamerat Zhukov. Så gå videre til Petrozavodsk. Og gi oss seier!
  Etter disse ordene kom flere jenter i korte hvite skjørt og bare føtter inn. De hadde med seg flasker rødvin og glass med smørbrød og svart kaviar. Stalin tok en slik sandwich og vasket ned, sa:
  - Så la oss drikke for å sikre at våre evner alltid faller sammen med våre behov.
  Voznesensky bemerket:
  - Kvaliteten på rustningen til stridsvognene våre er ganske lav. Og jeg foreslår å gjøre IS-2 og T-34-85 lettere, raskere og mer manøvrerbare ved å redusere rustningen. Dette vil gi oss både metallbesparelser og gjøre disse maskinene mer praktiske.
  Stalin trakk på skuldrene og bemerket:
  - Kanskje... Men jeg er ingen tilhenger av å lage tanker av kryssfiner!
  Voznesensky bemerket med et alvorlig blikk:
  - Men det er kanskje ikke så dumt å lage noen av tankene nesten utelukkende av tre. Du kan sjekke hvordan det vil se ut i praksis!
  Zhukov nikket samtykkende og brøt ut i en tale:
  - Trettifire kan gjøres lettere, de er fortsatt for skjøre og en økning i hastighet og manøvrerbarhet kan øke deres overlevelsesevne. I tillegg har girkassen blitt bedre og dette kompenserer for nedgangen i ergonomi fra vektøkningen. Men den lave kvaliteten på stål, 90 millimeter mot kraftige tyske kanoner, blir til ingenting. Dessuten fjerner tyskerne den enkle Panther og T-4 fra produksjon, og i Det tredje riket, i tillegg til rekognoseringstanker, vil bare Panther-2 med en 88 mm kanon bli seriell. Og tankene våre trekker ikke mot den på lang avstand. Og desto mer er det nødvendig å øke hastigheten!
  Stalin nikket.
  - Slipp en del av T-34-85 og IS-2 med kun skuddsikker beskyttelse, og sjekk og spor hvordan dette vil påvirke deres kampeffektivitet. Og arbeidet med SU-100 bør fremskyndes. Kanskje vil vi forlate trettifirere og IS-2 til fordel for denne selvgående pistolen utelukkende.
  Marshal Vasilevsky bemerket:
  - Det er en interessant idé. Men SU-100 kan treffe fiender om bord bare ved å snu hele kroppen...
  Stalin knurret:
  - Gjør den kortere slik at den kan slenge og snu raskere ... Og gjerne en lavere silhuett. Men vi trenger denne selvgående pistolen som luft!
  Zhukov spurte:
  - Deres Eksellense.... Saratov holder fortsatt ut, men faller snart. Det ville være nødvendig å utvikle en plan for evakuering fra Kuibyshev av det som ble tatt fra Moskva. Hva synes du personlig?
  Stalin svarte hardt:
  - I Sverdlovsk må du tilsynelatende evakuere. Men det er fortsatt mulig å jobbe i Moskva. Vi har en hel underjordisk by her. Vi er seriøst i stand til å holde på det.
  Vasilevsky knurret:
  - Moskva må holdes for enhver pris, akkurat som Saratov!
  Stalin beordret:
  - Motangrep tyskerne i gapet mellom Don og Volga. Vi må avlede kreftene. Hold Saratov for enhver pris, til siste bloddråpe. Bruk alle midler, også kamikaze.
  Zhukov bekreftet:
  - Det skal være så, flott en!
  Stalin henvendte seg til Yakovlev:
  - Vel, designer, har du noen ideer?
  Visefolkekommissæren svarte med et sukk:
  - Det ville vært nødvendig å lage jetfly, men dette er ikke realistisk ennå. Og Yak-3 krever høykvalitets duralumin, som vi ikke har!
  Stalin nikket.
  - Jeg vet! Yak-9 burde være i våre rekker. Og den skal slippes så mye som mulig! Og øke produksjonen av jagerfly.
  Yakovlev bemerket:
  - Den tyske TA-152 er både et angrepsfly, et frontlinjebombefly, og et jagerfly. Det ville vært fint for oss å lage en lignende multi-purpose nivå maskin!
  Stalin støttet designeren:
  - Dette er en god idé kamerat Yakovlev! For eksempel kan LAGG-7, hvis den forbedres litt, gjøres om til en blanding av både et angrepsfly og et frontlinjejagerfly!
  Yakovlev bekreftet lett:
  - Kamerat Stalin er mulig... Men det tar tid. Ja, og flyet kan være dyrt.
  Den øverste sjefen slo sint knyttneven i bordet og knurret:
  - Gjør det billigere! Og generelt, hvor mye kan du spekulere i dette emnet. Vi trenger et universalfly for kun å produsere det. Og det kan være veien ut.
  Yakovlev bemerket:
  - IL-2 er ganske enkel å produsere og ordningen er utarbeidet. Så lenge du ikke tar den av. Det er et ganske seig fly, selv om flyegenskapene for øyeblikket er utdaterte. Men det er ikke noe ondt uten det gode. Vi er flinke til å bombe fiendtlige kjøretøy.
  Zhdanov bemerket sint:
  - Luftfarten vår skal være den sterkeste i det minste!
  Yakovlev nikket.
  -Må! Men foreløpig er pilotene våre de beste i verden: Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova!
  Stalin nikket samtykkende.
  - Disse jentene har ingen like, og for de neste tjuefem nedlagte fiendtlige flyene tildeler jeg dem en annen stjerne til helten i USSR!
  Zhukov foreslo entusiastisk:
  - For dette bør du drikke!
  Beria sang med glede:
  - Vi, husker alt, vil historien dømme,
  Rettens tur kommer...
  Som fra en plog til atomvåpen,
  Han ledet landet trygt fremover!
  Mens medlemmene av militærrådet konfererte, kjempet jentene.
  Og ved hjelp av bare tær slår de ned nazistene og utfører bragder, disse barbeinte skjønnhetene.
  Og de synger:
  - Vi tror at hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Veien som belyser kommunismen!
  . KAPITTEL nr. 10.
  I slutten av juni kuttet tyskerne Saratov, og 1. juli 1944 ble den formidable Sturmmaus tatt i bruk for første gang . Denne maskinen med en 650 millimeter rakettdrevet bombe lanserte en dødelig kraft av raketter som splittet hele nabolag.
  Jentene som kjørte denne bilen hadde ikke på seg annet enn trusene og ga ut gaver med ekstremt ødeleggende død.
  De barbeinte jentene hadde truser i rødt, svart og hvitt. Og de kom med dødelige dødsgaver.
  Faina, som befalte dem, ristet de skarlagenrøde brystvortene og sang:
  - Ære til korsriddernes tid!
  Vi vil nå slutten av universet!
  Og krigerne hylte og hoppet.
  En av dem, Margaret, sa:
  - Den allmektige Gud er med oss!
  Faina var enig i dette:
  - Selvfølgelig! Og det tredje riket vil absolutt vinne!
  Jenta stampet barfoten og sang:
  -Når vi står sammen, er vi uovervinnelige! Når vi er forent, er vi uovervinnelige!
  Så krigerne skjøt og trampet og hoppet med bare føtter. Krigere av høyeste klasse.
  Irma leverer også her et prosjektil gjennom en automatisk drift og brøler:
  - En stor seier venter oss!
  Jentene er selvfølgelig blant dem som aldri vil gi opp. Og de knuser de sovjetiske posisjonene med enorm entusiasme.
  Albina og Alvina er som alltid på topp, og viser sine aggressive bjeller og fløyter. De er jenter, la oss bare si: super!
  Albina, som velter en sovjetisk bil med bare tærne, sier:
  - Jeg har en super jente!
  Alvina, som slår ned et annet mål med sin bare hæl, hopper opp og leker med magemusklene, utbryter:
  - Jeg er en så kriger at jeg slo alt tett!
  Det var slik krigerne skilte lag.
  Gerda, sammen med Charlotte, bestemte seg for å teste en annen tysk nyhet.
  Så langt kan bare E-25 selvgående kanoner vises, i et ganske stort antall - det er ganske enkelt å produsere og billig. Selv om denne modellen er en av de første. Her i den ligger to jenter i bikini. Bilen er mindre enn halvannen meter lavere og takket være dette er den så godt beskyttet og bevæpnet med en relativt liten vekt.
  To jenter Charlotte og Gerda, liggende, skjøt mot de sovjetiske våpnene. Foran dem var smuldrede biler, radiostyrte, i bevegelse og ryddet minefelt.
  Røde Charlotte avfyrte kanonen sin. Hun overveldet den sovjetiske pistolen og ristet på brystet, knapt dekket av en tynn stripe stoff. Og hun kurret:
  - Rabiat brannhyperplasma!
  Og så vil Gerda daske til henne også, med bare tærne. Og kvitrer:
  - Jeg er en veldig kul jente og ikke dårlig ...
  Selvgående pistol beveger seg selv. Og stopper fra tid til annen. Frontrustningen hennes er kraftig skrånende, og dette gir god beskyttelse. I sovjetiske våpen er granater følsomme for rikosjetter. Og ingenting truer en slik selvgående pistol i pannen. Her kan de fortsatt bryte gjennom siden. Men jentene har det ikke travelt. En effektiv selvgående pistol med tanke på pansergjennomtrenging overgår SU-100, som fortsatt er under utvikling, og er også bedre beskyttet, mer mobil og samtidig lettere.
  Og den røde hæren har få tørketromler, mer presist, den er fortsatt bare på designstadiet. I utgangspunktet er T-34-85-tanken, som ikke er kraftig nok med en pistol, og rustningen er ganske svak. Og den tyske selvgående pistolen E-25 er forresten lettere, mye sterkere enn rustningen og pistolen.
  Jentene kjemper... Veldig vakre og unge. Og deres selvgående våpen bomber og kaster ...
  Juli er varm, og kroppene til jentene i den glødende bilen skinner av svette. De kan ikke gi opp og trekke seg tilbake.
  Gerda bemerker:
  - Wehrmachts guder er tilsynelatende sterke,
  Men de hjelper ikke de svake...
  Hvis årsaken til Adolf er sann -
  Skap en verdensmakt!
  Charlotte sang entusiastisk:
  - Ja, magi trenger "Panther" og "Tiger",
  Utgyt mer blod til tross for all skjebne ...
  Og det er ikke behov for tvil og sprø spill,
  La hele rasen på jorden falle på kne!
  Men dette er tyske jenter, og på den andre siden kjemper sovjetiske jenter.
  Så kampen blir den mest alvorlige. Natasha og Anyuta skyter fra en kraftig skipspistol og knirker:
  - Det blir flagget vårt over Berlin!
  Og bare de hvite, perlefargede tenner. Og ikke stopp jentene med miner.
  To granater treffer frontpansringen på den øvre delen av skroget ... De rikosjetterer. Nei, IS-2 er en seriøs bil, og det er ikke så lett å ta den.
  Men IS-1 som beveger seg til høyre for jentene, ser det ut til, mottatt fra en høytrykkspistol, traff og stoppet. Skadet skjønnheten.
  Alenka, som leker med magemusklene, synger:
  - Alt umulig er mulig i vår verden, Newton oppdaget at to ganger to blir fire!
  Kampene pågår fortsatt med uforminsket styrke. Den sovjetiske kanonen treffer tyskerne. Store Marusya setter inn skjell i sluttstykket. Slik er livet og skjebnen til jenter. Og de synger:
  - Ingen vil stoppe oss, ingen vil beseire oss! Russiske ulver knuser fienden, russiske ulver - en honnør til heltene!
  Augustine skribler fra maskingevær, sier:
  - I en hellig krig! Det blir vår seier! Russlands flagg frem, ære til de falne heltene!
  Og igjen buldrer den dødelige kanonen, og den lyder:
  Ingen vil stoppe oss, ingen vil beseire oss! Russiske ulver knuser fienden, du vet at de har en kul hånd!
  Maria denne jenta med gyllent hår styrer tanken og knirker:
  - La oss knuse fascistene hardt!
  Tyskerne har det vanskelig, kampene er også i full gang på himmelen. Men så langt er Yak-9 for mye dårligere i hastighet og bevæpning enn de tyske merkene. Kampen pågår ulikt.
  Marseille, denne fantastiske esspiloten gjorde en god karriere under krigsårene. Mer som fantastisk og fantastisk. Etter å ha nådd hundre og femti fly mottok Knight's Cross of the Iron Cross med sølv eikebladsverd og diamanter. Da han nådde fire hundre nedlagte fly, mottok han Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. For fem hundre fly mottok han Den tyske Ørneorden med diamanter, og etter syv hundre og femti Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. Og etter å ha nådd tusen fly, mottok han Grand Cross of the Ridderkors.
  Den unike piloten var i stand til å gjøre mange luftseirer. Og mens han fortsatt levde. Marseille ble nylig forfremmet til rang som general. Men han fløy fortsatt som en vanlig pilot.
  Som de sier, det brenner ikke i ild og synker ikke i vann. I løpet av de mange årene med krig fikk Marseille instinktet til en jeger. Han ble en superlegendarisk pilot , og veldig populær.
  . Men han hadde også en sterk konkurrent - Agava og Albina og Alvina, som også oversteg tallet på tusen nedstyrte biler hver. Og Agave tok igjen Marseille veldig raskt. Men hun er fortsatt veldig ung, og har ennå ikke mistet en eneste fighter.
  Jenta tråkket på pedalene med de bare, meislede bena, avfyrte et utbrudd med luftgevær. Og nå ble fire sovjetiske IL-2-kjøretøyer skutt ned.
  Agave fniser og sier:
  Til en viss grad er vi alle tisper! Men jeg har nerver av stål!
  Og igjen snur jenta seg bort. Den skyter ned syv USSR-fly i en støt - seks PE-2 og en TU-3, og knirker:
  - Generelt, hvis jeg ikke er super, så er jeg hyper !
  Agave, selvfølgelig, er en tispe. Pilot fra Lucifer. Veldig vakker honningblond.
  Her avfyrer han enda et utbrudd og skyter ned åtte sovjetiske Yak-9-fly samtidig og piper:
  - Jeg er den mest kreative og reaktive!
  Jenta er virkelig ikke dum. Alt er mulig, og alt er mulig. Ikke kall henne privat.
  Og bena er så solbrune, så grasiøse ...
  Men Mirabela kjemper mot henne ... I lang tid var Pokryshkin det beste sovjetiske esset . Han samlet fem gullstjerner til helten fra Sovjetunionen, og skjøt ned hundre og tjuesju fly. Men så døde han. Da kunne ingen slå rekorden hans. I tillegg til Anastasia Vedmakova , og Akulina Orlova. Og bare nylig overgikk Mirabela også Yak-9 T på en fillete, overgikk Kozhedub . Og etter å ha skutt ned over hundre og åtti fly, ble hun en syv ganger helt i USSR.
  Dette er en Terminator-jente! En som henne vil stoppe en galopperende hest og gå inn i en brennende hytte.
  Og enda tøffere.
  Mirabela hadde en vanskelig skjebne. Jeg havnet i en barnearbeidskoloni. Barbeint og iført en grå kappe, hogg hun ned skogen og saget stammer. Hun var så sterk og frisk. I streng frost gikk hun barbeint, og i fengselspysjamas. Og minst en gang ville nyse.
  Et slikt fenomen ble selvsagt også notert ved frontene. I lang tid kjempet Mirabela i infanteriet, og ble deretter pilot. Mirabela mottok sin første ilddåp i slaget nær Moskva, hvor hun dro umiddelbart etter kolonien. Og der viste han seg kul.
  Hun kjempet barbeint og nesten naken i den bitre kulden, som bokstavelig talt lammet Wehrmacht. En så jævla og uovervinnelig jente var. Og hun lyktes massivt.
  Mirabela trodde på den forestående seieren til USSR. Men tiden går. Det er flere og flere ofre, men seieren kommer ikke. Og det blir veldig skummelt .
  Mirabela drømmer om seire og prestasjoner. Hun har syv stjerner i USSR - dette er mer enn noen annen! Og pokker, hun fortjener prisene sine! Og vil bære våpenkorset og utover. Selv om Stalin senere blir drept, lever hans sak videre!
  Jenta kommer inn og fryser ... Hun slår ned den nyeste tyske XE-162 og knirker:
  - Kunstflyvning! Og et jævla nytt mannskap!
  Virkelig, hun er en flott jente. En ekte kobra er også i stand til mye.
  Mirabela er en ny stjerne....
  Kampene pågår i flere dager, helt til en ny uke kommer og 8. juli 1944 ... Den sovjetiske IS-2 fikk skader på rullene og sporene - den blir reparert. Ja, en så grusom og nådeløs krig. Og hvor lenge vil det vare?
  Og nå har Gerda passert Knisel og Wittmann i antall ødelagte stridsvogner.
  Hvordan kan de unngå det? De kjemper barbeint og i bikini. Jentene tok en ny pause og plaget de sovjetiske barna igjen. Og nå nærmet de seg tallet på 300 ødelagte stridsvogner. Og de kunne regne med en enestående belønning: Stjernen til Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Her er jentene!
  Gerda skyter mot den sovjetiske bilen. Rever av tårnet og hviner:
  - Jeg er en jævla greie!
  Og skyter igjen. Penetrerer T-34-85. Og knirker:
  - Moderlandet Tyskland!
  Jenta rykker seg. Og hun er veldig aktiv ... Ja, hun har en slik strategisk strek. Det er allerede midten av juli 1944... Krigen fortsetter og fortsetter... Vil ikke stoppe. Den røde hæren prøver å rykke frem forskjellige steder. Men ganske forsiktig, siden det er få menneskelige ressurser igjen.
  Og Russland blør.
  For eksempel Hans Feuer . Den yngste mottakeren av Jernkorsordenen, første klasse. Og så ble han den yngste som ble tildelt for fangst av en sovjetisk general med Ordenen av Ridderkorset av Jernkorset.
  Ja, dette er faktisk ganske kult.
  Og guttene viser seg ekstremt kule.
  Hans Feuer er en desperat fighter. Gutten kjemper som en kjempe, i kaldt og varmt vær, sommer og vinter, kun iført shorts.
  Med bare tær kaster barnet granater og ble legendarisk.
  Dette er virkelig veldig kult!
  Hans ble berømt i århundrer! Selv som en antihelt!
  Og generelt, en så utrolig og anspent krig pågår her ... Enhver AI blekner.
  Agave er tilbake på himmelen og skyter ned sovjetiske biler. Hun er en jeger og rovdyr. Slår fienden.
  Bilene hun traff faller. Og så skyter jenta mot bakkestyrkene. Slår ut IS-2. Og han vil:
  - Jeg er best! Jeg er jenta som dreper fiender!
  Og igjen overføres det til luftmål. Dette er en tank destroyer og alle maskinene som flyr og skyter.
  Men her er en liten E-5 tank. Maskin som veier syv tonn. Bestått kampprøver. Og gnager og gnager i fienden.
  Og det er på tide å synge - ingen vil stoppe oss, og ingen vil vinne!
  E-5 skynder seg til seg selv, og skyter på farten. Og ikke stopp en slik tank. Og skjellene rikosjetterer.
  Og inne i maskinen sitter en ti år gammel gutt, Friedrich, og knirker:
  - Og jeg skal bli en skikkelig superfighter!
  Og igjen, hvordan han skjøt ... Og han treffer selve midten av tårnet. Og hans dødelige kraft, selv om den er av liten kaliber, er kolossal.
  Og på himmelen kjemper Helga. En barbeint jente i bikini ringer regningene. Og gleder seg over hans fantastiske suksesser.
  Med bare tærne peker han på den sovjetiske bilen og setter den i brann spesifikt, og får et helt kampsett med granater til å eksplodere.
  Dette er kult og sprøtt.
  Og Agave trekker frem ... Og kjemper også.
  Det er allerede august 1944... Den røde armé har ikke vært i stand til å oppnå suksess noe sted. Men tyskerne kan heller ikke avansere nevneverdig. Formidable underjordiske stridsvogner går i kamp. Men de er rent taktiske.
  Jentene feide under jorden, drepte batteriet med sovjetiske våpen og kom tilbake.
  Samtidig ble et par pionerer tatt til fange. Jentene strippet de fangede guttene og begynte å torturere dem. De slo pionerene med ståltråd, og stekte deretter sine bare hæler med ild. Så begynte de å knekke tærne mine med en varm tang. Guttene hylte i vill smerte. Til slutt brente jentene ut stjernene på brystet med rødglødende jern, og knuste mannlige perfeksjoner med støvlene. Det siste gjorde slutt på pionerene og de kollapset av smertefullt sjokk.
  Jentene viste kort sagt prestasjoner i toppklasse. Men igjen oppnådde ikke tyskerne noe vesentlig.
  Kraftige selvgående kanoner: " Sturmmaus ", skjøt mot de sovjetiske stillingene. Det var mye ødeleggelse og ødeleggelse. Men det sovjetiske angrepsflyet slo ut et av kjøretøyene, og Fritz kom tilbake.
  Saratov holdt fortsatt ut i august 1944. Riktignok var tyskerne i stand til å erobre byen Uralsk i Kasakhstan og flyttet til Orenburg.
  Her er igjen Albina og Alvina i luften, men en gang på en eksperimentell flygende tallerken. De peker ved hjelp av bare tær, trykker på knappene på joysticken og gjør det ekstremt behendig.
  Jentene demonstrerer selvfølgelig den høyeste aerobatikken. De trakk diskosene sine , og et dusin sovjetiske flymaskiner ble skutt ned.
  Albina kvitrer:
  - Rasende byggegruppe! Det blir en starfall!
  Og han snur bilen sin igjen. Og jentene ødelegger den røde hæren. Dessuten, grundig...
  Alvina skyter også ned et dusin sovjetiske fly og knirker:
  - Gale jenter, og ikke jomfruer i det hele tatt!
  Det siste er sant. Paret hadde det veldig gøy med mennene. Og hun gjorde alle mulige ting. Jenter elsket menn - det gledet dem! Og spesielt hvis du jobber med tungen.
  En jente av høyeste rang ... Her torturerte de en pioner ... Først kledde de av ham, og helte et par bøtter med vann i halsen hans. Så ble et varmt strykejern brakt til den hovne magen. Og som de brant! Pioneren ropte av vill smerte ... Det luktet svie.
  Alvina slo ham på siden med en rødglødende ledning. Og hvordan du vil le ... Det er veldig morsomt.
  Så sang hun:
  - Jeg er lei av å harve bakdelen - jeg vil erte lykken min!
  Og som han ler! Og blottet perlestennene sine! Jenta elsker å drepe, det er jenta!
  Og jentas ben er alle bare og grasiøse. Hun elsker å gå barbeint på kull. Og å drive de fangede pionerene. De hviner så mye når hælene er stekt. Til og med Alvina er veldig morsom. Og Albina er også en jente, ærlig talt - super! Hvordan flytte fienden med en albue til haken. Og knirk:
  - Jeg er en jente av ypperste klasse!
  Og bar perlestennene sine. Som glitrer som slått. Krigeren er fantastisk! Det kan være noe som ikke kan sies i et eventyr, og heller ikke beskrives med penn!
  Begge sovjetiske krigere, Yaks, Laggies , Pawns og Ili, slår ned i himmelen. Skjønnhetene er aktive. Det er ikke den minste tvil i dem. Og så vill og ekstatisk skjønnhet.
  De kvinnelige krigerne styrer joysticken med bare tær og angriper russiske biler. Når de knuser , vil de knuse jagerflyene, som en kølle på krystall. Jentene er hensynsløse og nådeløse. De har kraften til sinne og lidenskapens flamme. Og selvtilliten til å vinne. Selv om krigen bare har pågått med USSR for det fjerde året. Men han vil ikke ta slutt. Albina og Alvina er på toppen av sin popularitet. Og de vil ikke trekke seg tilbake eller stoppe et øyeblikk. Og de flytter til seg selv og ramler fienden.
  Albina, som slår ned sovjetiske fly, hviner:
  - Jeg er lei av at jenta gråter, jeg drukner heller bastskoene!
  Og hvordan han gliser, og glitrer med perletenner. Og nå vil hun ha en mann. Hun elsker å voldta menn. Dette er veldig hyggelig for henne. Her skal han ta og voldta.
  Albina brøler:
  Sexjente er sex
  For en stor sangfremgang!
  Og krigeren vil bryte ut i latter... Og la oss drepe alle fiendene våre igjen. Hun har mye energi. Og full muskelstyrke.
  Og Alvina hvordan brøle:
  - La oss knuse fienden til haugene!
  Og krigeren vil begynne å le aktivt! Og hun forestilte seg hvordan gutta hennes potet. Men det er mildt sagt hyggelig.
  September er rett rundt hjørnet... Solen skinner mindre og mindre. Den første høstdagen løper russiske gutter barbeint på snøen som nettopp har falt i de nordlige delene av Russland. De ler for seg selv, blotter ansiktet og viser tyskerne fiken.
  Pionerer med røde slips, med kort hårklipp, noen til og med ned mot null. De løper hoppende. Deres bare føtter er nesten aldri kalde. Veldig frekk. Jentene løper også, også uten sko. Fra rosa glitrer runde hæler i solen. Fantastiske sovjetiske jenter. Slank, atletisk, vant til å gjøre små ting.
  Og alle gliser og gliser av tennene ... Høstens første dag er en sann glede og tørst etter lys og skaperverk!
  Og på himmelen en luftkamp. Mirabela, dette er den sovjetiske piloten nummer én som skyter ned et annet tysk fly. Og som alltid i en bikinijente. For alltid ung og falmer aldri. Slik er sjelens styrke.
  Mirabela elsker imidlertid også å bli berørt av menn. Hun liker dette veldig godt. Det er derfor hun er en pilot ... Når en jentes nakne, muskuløse kropp er rynket av menns hender - dette er en ekte smak. Og kjempegøy!
  Mirabela slår ned en annen nazibil og hveser:
  - Jeg er en pansret tispe!
  Jenta slår til og med kontrollpanelet med de bare, runde hælene. Hun er nydelig. Og uforlignelig.
  Mirabela kommer seg ut av det. Og Agave flyr mot henne. Til slutt møttes to nesten mest suksessrike kvinnelige krigerpiloter. De skyter mot hverandre fra et rundhus. De prøver å få det på avstand. Men det går ikke særlig bra. Begge skjønnhetene flyr av skytelinjen. Og de blotter tennene aggressivt. Vel, kvinner er tisper. De ser hverandre hardt inn i øynene. Mer presist, front mot front og de skyter igjen. Den tyske ME-262 X er fortsatt bedre bevæpnet enn Yak-9 T, og det sovjetiske kjøretøyet ble skutt ned...
  Men Mirabela klarer å kaste ut, og mistet flyet for første gang i flykarrieren. Det mest stygge er at hun havnet på fiendens territorium. Og det er ille. Ja, slik er skjebnens unike vendinger. Og 1. september 1944, allerede det femte året av andre verdenskrig, forandrer verden seg, men Führers styre i det alternative historiske spillet består.
  Saratov blir til slutt forlatt av de sovjetiske troppene, og Wehrmacht-hæren nærmer seg Kuibyshev.
  Det pågår harde kamper også for Orenburg.
  Barfot Tamara kjemper der, kaster eksplosive pakker mot fiender, skyver dem med bare hæler og skriker:
  - Ære til kommunismens land!
  Veronica skyter mot motstanderne. Han kaster sprengstoffpakken med bare tærne og roper:
  - For kommunismens ideer!
  Victoria, skyter mot motstandere og gjør det som Robin Hood i bikini, kvitrer, kaster bomber mot fienden med bare tær og hyler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Olya, som skjøt mot fienden og mekket dem ned med en sigd, tok den og kvitret:
  - For sovjetstatens storhet og enorm ære!
  Og med bare tær vil han igjen kaste en eksplosiv pakke med kolossal, destruktiv kraft.
  Larisa, som skjøt mot nazistene, knirket:
  - Mitt land Russland, du er for alltid gitt av Gud under den blå himmelen!
  Og blunker til partnerne...
  Agafya, som skjøt mot nazistene, purret:
  - Orenburg vil aldri gi opp! Vi vil være mot fedrelandets fiender!
  Jentene er målbevisste og har virkelig tenkt å kjempe til siste bloddråpe.
  Orenburg holder fortsatt på. Men 3. september 1944 begynte angrepet på Kuibyshev. Og dette er selvfølgelig ikke bra for USSR.
  Alenka skyter mot nazistene og skriker:
  - For kommunismen i sovjetlandet!
  Og igjen, med barfot, vil han skyte ut en granat av ødeleggende kraft.
  Anyuta skyter mot motstanderne sine og skriker:
  - La oss forsvare Kuibyshev!
  Og med bare tærne vil han kaste en eksplosiv pakke med en stor dødelig kraft.
  Og rive fra hverandre mange fiender.
  Alla, som skyter mot Fritz, kvitrer og rister på brystet:
  - For de kosmiske høydene til Polissya!
  Og med en bar hæl vil en granat bukke under for ødeleggelsen og den totale døden til alle Fritz-angripere.
  Maria, som skjøt på nazistene og kastet kraft som lammet Fritz med den bare foten, knirket:
  - Ombord!
  Og jenta vil le av full hals!
  Marusya, som skjøt mot fascistiske lenker og kastet en ødeleggende granat med bare tær, kvitret:
  - Ære til kommunismen og seire!
  Matryona bemerket med et smil, sendte et nytt dødelig utbrudd og mejet ned Fritz:
  - Fosterlandet er hellig!
  Jenter kjemper som helter.
  Testen av den flygende tallerkenen var først vellykket, og deretter mislyktes den.
  Så Albina og Alvina kjempet nå igjen i ME-309, et veldig komfortabelt kjøretøy for stilen deres.
  Jentene skjøt mot sovjetiske fly og knirket:
  - Enestående park, og elektronisk spaghetti!
  Albina avfyrte et velrettet utbrudd mot fienden, veltet en sovjetisk bil, pekte med bare foten og knirket:
  - Mitt første trekk vil være fatalt for fienden!
  Alvina skjøt også mot fienden. Hun trimmet den grundig og blottet tenner og sa:
  - Kommunismen er min skjebne!
  Og med bare tærne traff hun et annet mål.
  Jentene slåss fortsatt i den gamle bilen. Skruekjempere er ennå ikke tatt ut av produksjon. Dessuten må du fortsatt venne deg til jetmaskiner og distribuere en hel infrastruktur for dem. Og dette er ikke så lett å gjøre.
  Albina, som skjøt mot sovjetiske kjøretøyer, bemerket logisk:
  - Jeg skal skape kommunismens æra og lede imperiet til stjernene!
  Og med bare hæl trykker han på pedalene.
  Alvina skjøt mot de russiske kjøretøyene, slo dem rett igjennom, og knirket:
  - Målet vårt er arisk kommunisme!
  Og igjen brukte krigeren hennes bare tær. Og hun handlet veldig raskt.
  Da begge jentene kom tilbake, etter å ha brukt opp hele kampsettet, lot de kroppene deres vaskes i badekaret. Kjekke karer tresket dem med koster. Albina, oppvarming, bemerket:
  - Likevel trengs menn!
  Alvina var enig i dette:
  - Helt klart nødvendig! Selv om vi kvinner er mye vakrere!
  Albina brøt ut i latter og kvitret:
  - Hvorfor trenger en kvinne en mann for å ha noen å slå!
  Jentene er selvfølgelig enige i dette.
  Helga fra TA-152 skjøt mot sovjetiske stridsvogner, og stakk dem gjennom, smilende:
  - Ære til keiserkommunismen!
  Og jenta lo.
  Agave er på himmelen for å jakte på sovjetiske fly. I økende grad sees Yak-9 på himmelen, som er den enkleste å produsere. Denne maskinen er imidlertid ikke så svak. I T-modifikasjonen er hun bevæpnet med en 37 mm kanon og kan stikke en Fritz smertefullt.
  Agave skyter på avstand på sin ME-262 og synger gjennom nesen:
  -Jeg er den klokeste i verden, jeg dreper fiender på toalettet!
  Og blunker til englene hans på himmelen.
  Men her er Mirabela i lufta igjen. Denne jenta, til tross for alle tapene, mister ikke motet.
  Og han begynner til og med å synge, komponerer mens han går;
  Jeg ble med i Komsomol mens jeg spilte,
  Vakker drømmejente...
  Jeg trodde verden ville være evig mai,
  Hver dag er vårens fødsel!
  
  Men av en eller annen grunn gikk det ikke,
  På en eller annen måte kan jeg ikke bli forelsket...
  Vel, fortell meg gutter,
  Livet er en veldig sterk åre!
  
  Plutselig tordnet krigen plutselig,
  Og en dødsorkan stormet...
  Og jentene mine har en sterk kropp,
  Du kan umiddelbart sette deg selv under angrep!
  
  Tro meg, jeg vil ikke gi opp,
  Kjemp for fedrelandet til slutten...
  Vi bærer granater i en sterk ryggsekk,
  Stalin erstattet sin far i hjertene!
  
  Krigere er store i Russland.
  Vi kan beskytte fred og orden...
  Stjernene på himmelen vannet fløyel,
  Og jegeren ble til vilt!
  
  Jeg er en barbeint jente som kjemper
  Full av fristelser og kjærlighet...
  Det vil være, jeg vet et sted i dette paradiset,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Store krigere fra fedrelandet,
  Vi vil kjempe hardt i nærheten av Moskva...
  Og så drømmen under kommunismen,
  Mot underverdenen med Satan!
  
  Modige russiske gutter,
  At de kjemper ærlig til siste slutt...
  De slo fra et maskingevær,
  Om nødvendig, med en krone av gull!
  
  Ikke engang en kule kan stoppe oss
  Jesus, den store Gud, er oppstått...
  Rovdragens dager er forbi,
  Det ble enda lysere fra himmelen!
  
  Jeg elsker deg kjære Lada,
  Svarog vil være i herlighet ...
  Vi må kjempe for Russland
  Den beste hvite guden er med oss!
  
  Ikke legg russerne på kne
  Tro oss, vårt kjøtt kan ikke dempes ...
  Stalin og den store Lenin er med oss,
  Denne eksamen må også bestås!
  
  Fedrelandets smerte er også i vårt hjerte,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi åpner døren til verdensrommet raskt,
  Det blir et veldig søtt liv!
  
  Barefoot vi er vakre jenter,
  Vi løper raskt gjennom snøfonnene ...
  Vi trenger ikke denne bitre vodkaen,
  Kjeruben brer ut vingene sine!
  
  For fedrelandet vil vi jenter stå,
  Og vi vil svare Fritz, ingen ondskap,
  Helvetes Kain vil bli ødelagt,
  Og hei til Kristus Frelseren!
  
  Det kommer en epoke - det kunne ikke vært bedre,
  De døde vil stå opp for alltid...
  Universet vil bli et ekte paradis,
  Alles drøm vil gå i oppfyllelse!
  . KAPITTEL #11
  September 1944 gikk i harde kamper... Fritzene var i stand til å omringe Kuibyshev og Orenburg og derfor var disse byene dømt, men til tross for alle vanskelighetene kjempet de.
  Jentene viste ekstraordinær motstandskraft... I begynnelsen av oktober hadde nazistene ennå ikke tatt Kuibyshev og angrepet Penza. Og kampene begynte å koke over denne byen.
  Natasha og teamet hennes kjempet der.
  Jenta kastet en granat med sin grasiøse bare fot og kurret:
  - For den russiske ånden.
  Deretter skjøt Zoya fra bazookaen. Og hun slo ut den tyske Lev-2-stridsvognen.
  Tyskerne bremset bevegelsen litt ... Panthers og T-4s ble tatt ut av tjeneste. Men mens disse maskinene fortsatt er i drift. Faktisk er Panther en god tank destroyer, og er ganske tålelig beskyttet i pannen. Men brettene er hennes problem. Imidlertid er "Panther" -2 beskyttet av sidene, ikke særlig godt. Men de fleste våpnene er beholdt.
  Utviklingen av E-serien er i gang... E-75-tanken lover å bli en ny generasjons kjøretøy med perfekt dekkede sider. Tyskerne regner stort med dette. Målet er å få en tank som ikke er for tung, rask og godt beskyttet. Det første forsøket av denne typen var Maus, men praksis viste den overdrevne vekten til denne tanken. I stedet var E-100 allerede under utvikling. Denne tanken hadde en tettere layout og en lavere silhuett. Generelt gikk dens vekt sammenlignet med Mouse ned til hundre og tretti til hundre og førti tonn. Sidene ble installert i rasjonelle vinkler. Tykkelsen på sidene sammen med skjermene nådde 210 millimeter. Bevæpningen er den samme som musen: en 128 mm og en 75 mm kanon med kort løpet. Tyskerne installerte en kraftigere motor på 1500 hestekrefter, og tanken beveget seg i førti kilometer i timen på motorveien.
  Noe som generelt sett er tilfredsstillende. E-100 er fortsatt en for tung tank uansett. Men med utmerkede våpen og beskyttelse.
  Kampegenskapene kunne ikke være dårlige, men transporten av tanken og transporten forble problematisk. Virkelig erfaring viste at en tank, for en relativt rimelig overføring langs veier og broer, ikke kunne veie mer enn åtti tonn.
  Så Hitler ga grensen på E-75 for å møte den gitte vekten, men for å skape en pålitelig maskin når det gjelder beskyttelse. Av denne grunn ble det besluttet å forlate 75 mm kanonen. Og gjør oppsettet så tett som mulig: i en blokk, motoren og girkassen på tvers og girkassen på motoren. Da får han kanskje en tank som er beskyttet på alle kanter og ikke for tung.
  Hitler var generelt sett ikke helt fornøyd med de tyske maskinene. Selv om Lev-2 sannsynligvis var mer avansert, var dens 105 mm kanon overflødig for å bekjempe sovjetiske stridsvogner, og utilstrekkelig for å skyte mot upansrede mål. "Panther" -2 kunne generelt passet militæret med våpen og frontbeskyttelse, men siden var fortsatt ikke nok, men kjøreytelsen er tilfredsstillende.
  Führeren krevde å lage en tank som kunne passe militæret på alle måter.
  Men dette er ikke så lett å få til. Er det mulig å komprimere oppsettet maksimalt og lette chassiset ved hjelp av spesielle boggier og fjærer, og få noe ut av karosseriet. Og mannskapet ligger faktisk ned.
  En slik utvikling kan vise seg å være ganske lovende. Den første E-75-tanken, forent med E-50, kunne ikke veie mer enn sytti tonn, og dette er en formidabel maskin.
  Elizabeth kjempet på T-34-85-tanken og var ikke helt fornøyd med beskyttelsen. Pansringen, skjør på grunn av mangel på legeringselementer, beskyttet ikke tanken særlig mye.
  Elizabeth skjøt med bare tærne og brølte og blottet tenner:
  - Jeg er en romvoksen.
  Catherine traff fienden, traff fienden på siden og hveste og blottet tenner:
  - For kommunismen i USSR!
  Elena skjøt også veldig aktivt med sikte på fienden og slo ham med dødelig kraft, og gitt det faktum at bena hennes var bare, kvet hun:
  - For seierens grunnlov!
  Euphrasia skjøt mot fienden, mens hun brukte de bare tærne hennes og hylte:
  - Vi er lojale mot Svarog og Stalin for landets storhet!
  Slik er kampjentene her. De har det mest fremragende laget.
  Noen T-34-85 stridsvogner dukket opp med beskyttelse mot kuler, noe som reduserte vekten betydelig. Hastigheten og manøvrerbarheten til kjøretøyet har økt. Men nå kunne det tas av en antitankrifle, en maskingevær med stor kaliber og mange typer granater. Og luftkanoner stikker til og med tvers igjennom. Riktignok er en slik tank enda enklere å produsere, billigere og øker bevegelseshastigheten.
  Nå, hvis jenter kjører denne bilen, vil de ikke la meg komme inn i den.
  Elizabeth, en rask jente med et kolossalt destruktivt element, bemerket logisk:
  - Du kan ikke erstatte tapperhet med rustning!
  Catherine var enig i dette:
  - Ja, det stemmer, så du vil ikke lyse opp!
  Og hvordan du ler...
  Jenter med stor sjarm. Og hvis fiendene blir tresket, så gjør de det aggressivt og grundig.
  Etter at tanken deres hadde brukt opp kampsettet og flyttet for å fylle på forsyninger, spurte Elena vennene sine:
  - Hva tenker dere jenter, har vi en sjanse til å beseire Det tredje riket?
  Catherine svarte selvsikkert:
  - Som Vasily Terkin sa... Vi kom for å slå, ikke for å telle!
  Elizabeth korrigerte:
  - Det var det Suvorov sa!
  Og jenta, med bare tær, tok og rullet et stykke avis til en sammenrullet sigarett. Det er morsomt for henne.
  Efrasia sang og vugget med kroppen:
  - Jeg er en romterminatorjente,
  Det vil være veldig smertefullt for Krauts - kultivator!
  Og hvordan krigeren vil le!
  Jentene bestemte seg for å spille kort. Det er morsomt. Og taperne gjør armhevinger og knebøy.
  Elena sa under kampen:
  - Men seriøst, vi har ingen reell sjanse til å vinne! Kaukasus har falt og vi taper!
  Catherine kastet et kort med den bare foten, slo motstanderen og knirket:
  - Men vi har et hemmelig våpen!
  Krigeren lo og kastet også kortet med bare tærne.
  Elizabeth sa med et sukk:
  - Vi har egentlig bare ett håp igjen om et nytt hemmelig våpen!
  Euphrasia sutret og kastet kortet med de bare fingrene av grasiøse ben:
  - Ja, vi kan ikke klare oss uten et hemmelig våpen!
  Og jentene sang i kor:
  - Sverdet vårt brenner med ild, vi skal kutte fiendene! Vi er soldatene i USSR!
  Krigere er innstilt og virkelig i kamp.
  Men kreftene er for ujevne ... I midten av oktober falt Kuibyshev likevel ...
  Tyskerne var i stand til å erobre et viktig forsvarsobjekt. Men regnet pøste ned... Det var håp om en pause som følge av høsten.
  Kampene fortsatte imidlertid på himmelen.
  Tre sovjetiske piloter: Mirabela, Anastasia, Akulina kjempet med vill entusiasme.
  Mirabela, som slo ned en nazist på flukt, på sin utdaterte, men formidable Yak-9 T, sang:
  - Det kommer en æra, kommunismens æra!
  Anastasia, som trykket de bare tærne på avtrekkeren, bekreftet og blottet tenner:
  - Jeg skal fly til himmelen med en sang!
  Og hun blunket til vennene sine.
  Akulina knuste en annen tysker ved å trykke den nakne, runde hælen på pedalen og sa:
  - Til ære for USSR!
  Jentene må være spesielt stridbare.
  Mirabela, som skjøt ned en fascistisk ME-262 med en 37 mm kanon, tvitret:
  - Ære til kommunismen!
  Anastasia, som avskåret nazisten med en velrettet tilnærming og saget fienden, sa:
  - Ære til det røde universet!
  Akulina er en veldig stridbar jente, slått ut en tysk bil og plystrende knurret:
  - For kommunismen i sovjetlandet!
  Krigerne bør bli kjent for sin kolossale seighet.
  Albina, Alvina, Agave på den annen side får sine kontoer. Og jentene kjemper også barbeint og i bikini.
  Så morsomt det er når jentene er nesten nakne og i fly.
  Albina med bare tær slår ned et utbrudd, flere sovjetiske biler på en gang og knirker:
  -For det ariske brorskapet!
  Alvina kjemper også mot den røde hæren og gjør det modig. Og med bare tærne sikter han luftkanoner og kutter ned sovjetiske kjøretøyer og skriker:
  - For lyse ideer!
  Agave skyter også ned sovjetiske jagerfly og angrepsfly, ødelegger dem bokstavelig talt og brøler:
  - For seirene til Det tredje riket!
  Og jentene er ikke imot å utsette motstanderen for grusom tortur. Spesielt vakre gutter.
  Albina, som stekte hælene til en pioner på bålet, bemerket en gang:
  - Gutter i stekt form og med pepper er så deilig!
  Og hvordan han ler. Og vis tungen hans!
  Alvina la merke til dette og blottet tenner:
  - Gutten er stekt i ovnen, kjempegodt med hvitløk!
  Agave, ved hjelp av de bare tærne, slo ned et par sovjetiske jagerfly og ropte:
  - Vi er romsnus!
  Og blunket til vennene hennes. Hun er en jente av en sjelden, kjempende natur.
  Albina, som skjøt ned fly med de bare, grasiøse meislede bena, bemerket:
  - Du kan ikke forstå Russland med tankene dine, hvordan kan du velge herskere som Stalin!
  Alvina bemerket aggressivt, blottet tennene og skjøt med bare tærne:
  - Men vår Hitler er ikke bedre!
  Agave fniste, veltet sovjetiske biler med bare tærne og la merke til:
  - Adolf, selvfølgelig, besatt! Men samtidig er det ikke målt hvor mye som allerede har klart å vinne!
  Jentene er ekstremt stridbare og aggressive.
  Og så stekte de på en eller annen måte to gutter samtidig på bålet levende. Akkurat sånn ble de gjennomboret med en stålstav, og de begynte å steke dem, mens de skrek og vred seg. Så, da guttene ennå ikke hadde roet seg, begynte alle jentene i skvadronen å løpe bort til de stekte pionerene, kutte kjøttstykker fra dem og spise.
  Og det var veldig velsmakende, spesielt hvis guttene fortsatt var i live og pepret under stekingen.
  Agave spiste for eksempel guttens lår med stor glede. Jentene gjorde en kjempejobb da. Og bare bein og innmat var igjen fra begge guttene. Den unge leveren var spesielt velsmakende. Jentene hennes spiste med stor glede.
  Og nå kjemper de i himmelen ...
  Orenburg falt i slutten av oktober...
  Tyskerne nærmet seg Ufa. Det er allerede ganske kaldt og det snør.
  Tamara og teamet hennes i utkanten av Ufa kjemper med nazistene. Det tyske infanteriet angriper fra svarte soldater som de rekrutterte i de franske og belgiske koloniene.
  De kaster bokstavelig talt lik ved alle tilnærminger.
  Tamara gir en tur, og kaster en granat med bare foten og knirker:
  - Kommunismens epoke vil være kjent i århundrer, jeg tror Stalin vil være vår faste hånd.
  Veronica, skyter, sier:
  - Ikke knekk USSR!
  Og med sin bare hæl kaster han opp en eksplosiv pakke.
  Anfisa, som skyter mot nazistene og sender et nytt dødsbudskap med bare tærne, bemerker:
  - Kommunismens storhet er med oss!
  Victoria, som skyter mot fienden og klipper ned nazistene, kaster en granat med bare føtter, og knirker:
  - Måtte det store fedrelandet bli herliggjort!
  OL står i brann. Og så vil denne jentehelten kaste en hel boks med eksplosiver mot nazistene og brøle:
  - Ære til rommet vårt Motherland!
  Og alle jentene roper i kor.
  - For USSR! Det vil være en pioner!
  Krigere fra den røde hæren som kjemper stjeler. Og når det snødde kjemper de fortsatt barbeint og i bikini.
  I begynnelsen av november startet nazistene et angrep på Ulyanovsk. Byen der Lenin ble født og hvor Stenka Razin ble alvorlig såret. Dette er hovedstadsgrensen til russiske byer.
  Alenka kjemper mot nazistene. Og han synger for seg selv og kaster granater mot nazistene med bare føtter:
  - Ære til Russland, ære ...
  Tanks suser fremover ...
  Divisjon i røde skjorter,
  Hilsen russiske folk!
  Anyuta, skyter mot fiendene og klipper dem, for så å skyte ut eksplosive pakker med sagflis med bare tærne, vyaknula:
  - For Stalins kommunisme!
  Og hun ga en tur til en hel rekke svarte krigere, mejet ned.
  Alla, som skjøt på motstandere og brukte de bare tærne, kastet en dødelig granat, knirket:
  - For innfødte Russland!
  Maria skjøt mot fascistene og brukte de bare tærne mens hun kastet dødsgaver mot fienden, knipset og noterte:
  - For romkommunismen!
  Matryona, som skjøt mot nazistene og klippet ned fienden, utstedte:
  - For endringer i kampen!
  Marusya, som knullet Krauts og slo dem i hjel, tok det og brølte aggressivt og pulveriserte:
  - For seire av høyeste standard!
  Og med bare foten kastet hun en dødelig granat.
  Disse jentene her er kule og groovy.
  Alenka, som skjøt og mekte ned fiendene og kastet granater med bare tærne, knirket:
  - Kommunismens storhet vær med oss!
  Og jenta tok den og slo ut en tysk stridsvogn med stor selvtillit.
  Og her er en annen modifikasjon av Lev-2-tanken med en 88-millimeter kanon. Tårnet er smalere , og tanken er mindre, og veier femtifem tonn, og motoren er på 1200 hestekrefter når den forsterkes. Rask tysk bil.
  Men han plager ikke krigeren.
  Alla kastet en granat med bare foten og knirket:
  - For kommunismen!
  Anyuta kastet den morderiske dødsgaven med bare tærne og kurret:
  - Til nye grenser!
  Og jenta vil plystre. Og den tyske tanken "Lion" -2 vil ta og snu, og rullene fløy bokstavelig talt.
  Maria, som skjøt mot nazistene, sang:
  - Og kampen fortsetter igjen,
  Og hjertet er engstelig i brystet ...
  Og Lenin er så ung -
  Og unge oktober er foran oss!
  Matryona skjøt mot fienden og kuttet ned rekkene, kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - Det første steget i livet er viktig!
  Marusya slo nazistene ut og skrek:
  - Du ser igjen over jorden, virvelvinder av rasende angrep!
  Og slike er krigerne ufleksible.
  Men fortsatt er kreftene ulik. Penza har allerede falt. Og nazistene stormer Saransk.
  Nå er det ikke så mye igjen til byen Gorky.
  Den 7. november 1944 holdt Stalin nok en parade i Moskva. Selv om det ikke er en seier.
  Fritz skjøt imidlertid mot Moskva for første gang med V-2 ballistiske missiler. Og samtidig ble byen bombet av jetfly, inkludert Arado -bombefly . Denne handlingen sjokkerte alle sterkt. V-2- missilene fløy langs en høy bane og falt plutselig; selv radarene så dem ikke ordentlig.
  Det var mye ødeleggelse og problemer. Sovjetiske soldater døde under paraden.
  Stalin holdt et presserende møte i en underjordisk bunker som kunne tåle til og med et direkte treff fra en atombombe.
  Lederen for generalstaben, Vasilevsky, bemerket med bekymring:
  - Tyskerne har et nytt våpen med stor destruktiv kraft. Og radarene våre så ham ikke ...
  Stalin brølte og stampet sint med hælene:
  - Her er du idioter! En slik overraskelse kunne ikke sees!
  Marshal Vasilevsky bemerket:
  - Noe var kamerat Stalin ....
  Beria sa umiddelbart:
  - Dette er A-5-klassemissiler. Ikke bekymre deg kamerat Stalin. De bærer bare åtte hundre kilo aminolon , og står som en god jetbomber. Tyskerne avfyrte et par dusin missiler, men denne designen kom ikke inn i serien, siden bombing med jetfly er både billigere og mer praktisk.
  Stalin, etter å ha roet seg, bemerket:
  - Så det er ikke et effektivt våpen? Veldig bra!
  Beria bemerket med et sukk:
  - Men jetbombefly er et alvorlig problem. Vi må kjempe mot dette, kamerat Stalin!
  Marshal Zhukov foreslo:
  - Kanskje vi tar det og lager raketter selv. Jeg mener jord-til-luft. Hva, ved å kontrollere dem med radio, skyt ned fly!
  Voznesensky bemerket:
  - Det tar tid å lage slike missiler! Det er mye lettere å lage veldig billige fly av tre, fylle dem med eksplosiver og ramme fienden. Det ville vært kamikaze-stil!
  Stalin nikket samtykkende:
  - Ja, kamikaze-fly bør brukes. Dette er vår sjanse, selv om dette i virkeligheten bare forlenger smerten til vår røde hær.
  Du bør finne noe mer effektivt!
  Yakovlev svarte med et sukk:
  - Kamerat Stalin jobber med nye fly. Men foreløpig er vi fokusert på å beholde maksimal ytelse av biler. Alle reserver er brukt og vi setter barn fra ti år til maskinene. Full mobilisering, både total og supertotal .
  Stalin brølte:
  - Mye mer må gjøres! Det du gjør er for lite!
  Molotov sa med et sukk:
  - Kontakt med de allierte er ikke mulig. Ser ut som vi er alene. Prøvde å forhandle med japanerne... De krever territorium opp til Ural, noe som er uakseptabelt.
  Stalin knurret:
  - Det er nødvendig å slå til mot Japan om vinteren, men hva med Leningrad?
  Zhukov sa og blottet tenner:
  - Streiken på Petrozavodsk ble ikke så vellykket som forventet. Sverige gikk inn i krigen på det tredje rikes side og vi måtte forholde oss til store styrker. Så det var ikke mulig å umiddelbart utvikle offensiven, og fienden, som trakk opp deler av Wehrmacht, avviste angrepet vårt. Byen Leningrad er fullstendig omgitt av blokade og er helt i klem. Jeg tror til våren, på grunn av total hungersnød, vil hele befolkningen dø ut. Og Leningrads fall vil være uunngåelig.
  Det er praktisk talt umulig å forsyne den med fly. Fienden dominerer himmelen fullstendig. Tyskerne gir allerede nå et ridderkors, bare for hundre nedstyrte fly.
  Stalin knurret sint:
  - Vi feilet offensiven!
  Zhukov nikket.
  - Mange jernbaner er ødelagte, og vi har konsentrert for få krefter. Og vi må hylle finnene og svenskene, de er iherdige i forsvaret. Men det er ikke alt. Tyskerne gikk også utenom Murmansk. Nå er denne byen omringet. Vi vet ikke hva vi skal gjøre!
  Stalin knurret:
  - Fjern blokkeringen!
  Zhukov svarte:
  - Det er ingen styrke til dette! Og fienden kan erobre hele den karelske halvøya!
  Stalin beordret:
  - Trekk opp krefter og slipp! Om vinteren er ikke tyskerne så sterke. Det vil være mulig å presse dem kapitalisk!
  Vasilevsky bemerket:
  - Det er nødvendig å forhindre dype gjennombrudd, og der vil vår styrke ta fiendene!
  Stalin brølte:
  Vi vil kjempe for kommunismen!
  Voznesensky leverte mer muntre nyheter:
  - SU-100 er allerede nedfelt, i metall og klar for masseproduksjon. Chassis basert på T-34. Ganske enkelt å produsere. Prosjektilet er nesten klart for den nye pistolen. Så SU-100 vil allerede dukke opp på frontene. I morgen går den første maskinen til fronten!
  Stalin nikket bifallende.
  - Det gjorde meg i hvert fall glad! Men T-34-85 er ennå ikke tatt ut av produksjon. Ikke nok med det, gjør rustningen tynnere og reduser vekten til tjue tonn. Kampene viste at det ikke kunne bli verre!
  Voznesensky bemerket:
  - Du kan lage rustning av tre! Vi produserer hundrevis av slike stridsvogner om dagen, enda flere enn nazistene. Men kjøretøyene våre skyter lett ned Fritz selv med lette antitankvåpen.
  Zhukov bemerket:
  - Der er Gerda. Dette er en så kul dame! Hun slo ut mange av våre stridsvogner og våpen.
  Stalin nikket.
  - Vi må fange henne, og steke de bare hælene hennes. Sårt kul jente!
  Zhukov var enig:
  - Du må ta den! Og vi vil ødelegge nazistene!
  Beria nikket og klukket:
  La oss gjøre en spesiell operasjon!
  Stalin bemerket med et sukk:
  - Dette er en god idé, men ... Vi må fortsatt gjøre noe ferdig!
  Beria brølte:
  - La oss fange dem alle!
  Stalin ristet på hodet:
  - Nei... Å drepe helter er ikke bra! Jeg vil at Gerda skal bringes til meg! Dette haster!
  Beria bemerket:
  - Live?
  Stalin bekreftet lett:
  - Selvfølgelig, jeg lever!
  Beria klukket og pustet ut kinnene:
  - Alt det umulige, kanskje jeg vet sikkert!
  Flere jenter dukket opp i korte skjørt og bare bein. De bar på glass med vin og blunket til medlemmene av Statens forsvarsutvalg.
  Zhdanov bemerket:
  - Vi trenger flere jenter i hæren! De skal ordne ting der!
  Stalin uttalte:
  Jeg belønner Anastasia, Mirabela , Akulina med "Star of the Order of Glory" med diamanter! Ære til USSR!
  Alle ropte i kor:
  - Ære til helter!
  Og de klappet i hendene.
  En av jentene bøyde seg og knelte ned og kysset Stalins støvler.
  Den øverste sjefen helte ut vinen og brølte:
  - Styrken vår er knyttneven vår!
  Beria kvitret:
  Hitler er en tosk!
  Stalin protesterte:
  - Ikke en tosk, men legemliggjørelsen av bedrag!
  Og alle applauderte igjen.
  . KAPITTEL #12
  Byen Ulyanovsk var fullstendig omringet, men holdt så langt på .... Det er slutten av november og det snør med frost. Tyskerne er ikke særlig ivrige etter å angripe, og så langt skyter de.
  I luften er været ikke særlig flyktig. Men jentene kjemper fortsatt og viser mirakler av mot.
  Gerda med mannskapet hennes på Panther-2. Men Panther-3-tanken skulle snart dukke opp, og krigeren vil virkelig kjempe på den.
  I mellomtiden skyter hun mot sovjetiske stillinger.
  Med bare foten rettet hun pistolen mot målet og skjøt. Hun krasjet den sovjetiske trettifire og tvitret:
  - For det hellige Preussen!
  Charlotte avfyrte også en kanon, penetrerte den sovjetiske haubitsen og knirket:
  - Vår lykke gjennom tidene!
  Christina skjøt også, traff fienden med bare foten og kvet:
  - For sånne gutter som fortjener oss!
  Magda skjøt også veldig nøyaktig og kvitret:
  - For imperiets storhet!
  Og Elizabeths fire kjemper på den nyeste SU-100.
  Jentene har mestret den nye selvgående pistolen og skyter.
  Elizabeth skjøt med bare tær og sang;
  Den fascistiske bøddelen river ut skuldrene,
  Her er stativet, tangen, øvelsene for hånden!
  Han ønsker å lamme sjelens kropp,
  Ubetydelig monster, men ser kult ut!
  
  Han lover penger, skip i havet,
  Hva selv en tittel kan gi!
  Sett deg virkelig på spill,
  Tross alt, for ham er du bare et lik og en lek!
  
  Han vil vite om virksomheten vår,
  Hva er nytt i kjeden av de fattige å lenke!
  Derfor vil jeg kjøre sjenerøst komme overens,
  Å glemme faren og til og med moren!
  
  Men vi vil tjene moderlandet fast,
  Vi kan ikke bli knust av bøddelens grusomhet!
  En gren vil bøye seg fra et vindkast,
  Og nakne babyer gråter!
  
  Ja, jeg tapte den første vanskelige runden,
  Men den allmektige vil gi en sjanse til å hente inn igjen!
  Og så vil jeg selv sende fienden til knockout,
  Knyttneven min vil kjeve reptilet fast!
  
  Fosterlandet gir meg slik styrke
  At det er mulig å overvinne smerten ved all tortur!
  Og kom deg ut av denne bunnløse graven,
  For ikke å bli slukt, sinte bjørn!
  
  Litt mer og frelsen er nær -
  Vi vil oppnå seier over fienden!
  Å leve under dekke av kommunismens lys,
  Slik at solen oversvømmer huset med gull!
  Og jentene sang og skjøt fra en ny, dødelig kanon. De er ekstremt formidable krigere.
  Elena bemerket med en latter:
  - Kommunismen skal bygges, den tror vi på!
  Catherine var enig i denne uttalelsen:
  - La oss bygge kommunismen, og det blir en triumf!
  Efrasia tok den og gurglet , skjøt med bare tærne og slo Panteren.
  Så knirket krigeren:
  - Å, kommunisme, kommunisme! Sofismen vil bli sterkt knust!
  Og "Panther", slo i pannen og på avstand.
  Dette er jentene du ikke kan knekke så lett.
  Nå kommer desember... Japanerne sluttet nesten å kjempe under forholdene med kaldt vær.
  Men på himmelen, til tross for vinterværet, er det fortsatt kamper.
  Her er Toshiba og Toyota, to japanske piloter som kjemper som desperate stjele.
  Toshiba slår ned sovjetiske fly med de bare tærne, og utbryter på toppen av lungene:
  - Jeg har en super jente!
  Toyota, som slår ut en russisk jagerfly og blotter perlestennene sine, bekrefter selvsikkert:
  - Og det er en kvinne hyper !
  Japanske kvinner er selvfølgelig kjemper med kolossal startkraft. Æren til en samurai kan ikke motstås.
  Men uansett er himmelen fortsatt i full sving.
  Og på land tok fire ninjajenter opp med utryddelsen av sovjetiske soldater.
  Den blå ninjajenta holdt en møllemottakelse, kuttet av flere russiske jagerfly og lanserte med bare tærne en ert med eksplosiver med kolossal destruktiv kraft.
  Hun rev den opp og tvitret:
  - Hei Japan!
  Den gule ninjajenta sang også sommerfuglteknikken med sverd. Hun kuttet av en rekke rivaler og hylte:
  - For kommunistisk hevn!
  Og med de bare tærne, mens han lanserer den ødeleggende presangen til utslettelse.
  Så mumler han:
  - For storheten til Japan!
  Den røde ninjajenta utførte en helikoptermanøver med sverdene sine. Med bare tærne kastet hun den morderiske dødsgaven, og hylte:
  - For min kjærlighet!
  Og så sa hun:
  - Og hvor hevner kommunistene?
  Den gule ninjajenta, som hogget ned russiske soldater og igjen kastet en granat med sin bare hæl, utstedte:
  - Og til tross for at det blir suppe med katt!
  Den hvite ninjajenta, som hogget sine rivaler og kastet en dødsgave med bare tær, utstedte:
  - Vi skal vinne for kommunismens ideer!
  Og alle fire krigerne vil le i kor og vise perletennene sine.
  Desember gikk raskt... Etter beleiringen tok tyskerne både Ufa og Saransk. Men Ulyanovsk holdt fortsatt på den fullstendige blokaden.
  Stalin beordret nyttår å holde byen der Lenin ble født for enhver pris.
  Til tross for frosten nærmet tyskerne seg imidlertid allerede Kazan. Så USSR var på randen av fullstendig kollaps.
  Det var fortsatt ingen klarhet eller ideer om hva de skulle gjøre i USSR.
  Stalin feiret nyttår i Moskva og i bunkeren. Blikket hans var dystert, men lysten til å kjempe ble ikke svekket.
  Hitler bestemte seg foreløpig for å arrangere en stand for seg selv i Libya, hvor det er varmt.
  Og der nøt han opptoget med å kjempe mot gladiatorjenter.
  Ikke mye skjedde på nyttårsdag, bortsett fra bombingen av Moskva.
  Og utgivelsen av den første "Panther" -3-serien. Denne tanken hadde tykkelsen på rustningen til "Tiger" -2, men med store bakker, og veide bare førtifem tonn. Og høyden har gått ned med mindre enn to meter. En kraftig motor på 1200 hestekrefter er plassert i en blokk og på tvers av girkassen. Selve bilen viste seg å være perfekt bevæpnet og med utmerket optikk og med en hydraulisk stabilisator . Og i det smale tårnet var det en kanon på 88 mm i 100 EL, veldig nøyaktig og pansergjennomtrengende.
  Gerda og teamet hennes kjørte ut i denne bilen. Et forbedret og lettere chassis som gikk utmerket i snøen. Denne tanken er totalt sett perfekt. Og den kraftig skrånende rustningen beskytter kjøretøyets panne perfekt. Den øvre delen av 150 mm dekselet er spesielt sterkt beskyttet i en vinkel på 40 grader fra horisontalen. Og dette er omtrent 330 millimeter rustning i en vinkel på nitti grader. Ikke en eneste sovjetisk kanon vil trenge gjennom toppen av Panther-3-skroget. Bunnen opptar en tredjedel av pannearealet til 120 mm-dekselet og er i samme vinkel, og er også praktisk talt ugjennomtrengelig.
  Pannen på tårnet er 185 millimeter tykk og i en vinkel på 50 grader, også ugjennomtrengelig for sovjetiske våpen.
  Men her er sidene svakere på 82 mm med skråninger, og de kan tas. Spesielt SU-100, en ny sovjetisk selvgående pistol som raskt vinner popularitet blant troppene på grunn av dens enkle produksjon og pansergjennomtrengende kanon.
  Gerda skjøt det første skuddet mot de sovjetiske troppene. Hun gjennomboret IS-2-tanken og uttrykte seg:
  - Dette er en god fighter!
  Charlotte bemerket, skjøt mot fienden og brøt gjennom den sovjetiske maskinen ved å trykke på knappen med sin bare hæl:
  - Denne teknikken er nesten feilfri!
  Kristina siktet en hurtigskytende, automatisk tysk kanon med bare tærne, bemerket:
  - Pansringen ombord er ganske svak! Vi ville ha en kraftigere bil!
  Magda skjøt også med bare foten, og tok den i raseri og ropte:
  - Det ville bare vært en troika, men en troika boltret seg!
  Og jentene lo i kor... Tanken er veldig bra, spesielt kjøreegenskapene.
  E-100-kjøretøyet gjennomgikk også kamptesting. Men hun er tung. Men godt beskyttet. Og våpnene hennes kan ikke tas så lett.
  Og det sitter også tyske jenter i den. Og til tross for frost, barbeint og i bikini.
  Adala, som skjøt mot motstanderne og traff fienden, uttrykte seg logisk:
  - Vi skal leve under kommunismen!
  Og hvordan han presser med sin bare hæl...
  Agatha, som skjøt mot sovjetiske stillinger, traff motstandere med bare tær, knirket:
  - Og storheten av vår seier vil være i århundrer!
  Agnes skjøt også splinter mot det sovjetiske infanteriet, med bare foten, selvfølgelig, og brølte:
  - Nei, vi vil ikke gi etter for Führeren!
  Jenta på tanken, Athena, dunket fienden med bare tærne og ropte:
  - For Fuhrer, ikke Fuhrer!
  Agnes lo og sa:
  Vi er en stamme av supermenn!
  Andriana, som skjøt mot det sovjetiske batteriet og ødela fiendens posisjoner, viste tungen sin og utstedte:
  - Tyskernes storhet anerkjenner planeten!
  Og med det bare kneet, som om han ville legge press på fienden.
  Agatha, som ledet brannen, bemerket:
  - Vi vil rive dragen i stykker ...
  E-75-tanken var ennå ikke klar. Führeren krevde at vekten var sekstifem tonn og motoren 1500 hestekrefter for høy mobilitet, med sidepanser på minst 170 mm i høye bakker. Og det tok tid.
  Men foreløpig vinner nazistene uansett... I januar falt Ulyanovsk endelig. Fritz begynte å storme Gorky og Kazan.
  De kom så langt utenfor Moskva.
  Stalin var rasende, men det var ingenting han kunne gjøre. Faktisk, hva gjør du her, en fullstendig fiasko ...
  Men jentene kjemper i himmelen og på bakken ...
  Så Natashkas SU-100 knuste et tysk angrepsfly med et luftangrep. Det ble ganske kult. Skjønt ikke helt smart og ressurssterk. Imidlertid er ikke Natasha en førsteklassing i det hele tatt, og hvordan hun vil hule.
  . Nå pike viste seg å være V allerede velkjent tank T -34. Bare Litt venn _ Tårn større og _ våpen kaliber ved 85 millimeter i stedet for 76. Chassis Del tidligere .
  jenter snurret seg på sted . De slik som _ Og før , i en bikini . EN her bil sovjetisk produksjon . Spise Og skjell på sted .
  Supermann Natasha Med fornøyd utsikt gliste :
  - A Hvor fascister ?
  Dukket opp innsiden tank bilde ung kontakt . gutt twitret :
  - Her Dette tank , som dukket opp på fronter sekund verden kriger V førti fjerde år Og før nå siden plassert på bevæpnet rød hær . Til ham motsetter seg , E -25. selvgående pistol med 88 mm kanon og 120 mm frontal rustning . Hyggelig kjempe !
  Egentlig V fjern Med stor arbeid Kan ta i betraktning tysk selvgående pistol . knebøy , med lang fat . fremmed jenter som _ Så tidlig venstre fronter Flott Patriotisk kriger . Men Supermann Natasha med en gang samme bemerket :
  - Hun oss Kan være få . På henne lengde i 71 EL .
  Zoya her samme foreslått :
  - Burde gå V bevegelse til _ Ikke treff !
  Futurist-Angelica V irritasjon la merke til :
  - Her faen ! Med en gang samme gled overlegen oss bil !
  Deres unge kurator-offiser sint uttalte :
  - A Dette mer ingenting ! E-75 var ville mer verre ! Du ville hans ingen under en vinkel ville Ikke gjennomboret . EN Så tør !
  Supermann Natasha krysset seg Og hveste :
  - Hvordan ekte kommunist , dvs jeg sier til deg - til helvete !
  Futurist-Angelica bjeffet , trampet barfot fot :
  - La oss opptre !
  sovjetisk bil noen stramt startet opp og surret . pierce tysk V panne uvirkelig Og bør kom inn fritz V bord . Men prøve Dette å gjøre ? Han fra hans langløpet våpen Hvordan faen ... Rester bare telle på hastighet .
  Supermann Natasha bli sint Regelmessig tysk selvgående våpen Ja mer lettere trettifire så henne overlegen V egenskaper . Her Du ufrivillig du vil flippe ut .
  sovjetisk bil kommer på tilnærming _ Flink eske gir bedre tidligere .
  Svetlana hviler naken hæler Og tweeter :
  - Fuhrer fort Vi la oss avslutte det !
  Futurist-Angelica bekrefter lignende :
  - Hitler Vi La oss ødelegge !
  Gullhåret Zoya brølte :
  - Gi til ham Skynd deg Av erysipelas !
  I dette øyeblikk tungtveiende prosjektil Hitlers våpen fornøyd direkte V utgangspunkt tårn _ Jenter oppvokst Og LED V revet ut metall _
  OG seinere gi meg et øyeblikk Alle fire viste seg å være nesten absolutt naken i truser og hengende på stativ . Under barfot føtter skjønnheter flammet brann . Flamme slikket naken , grasiøs såler jenter .
  Supermann Natasha prøvde rykk men _ henne bena viste seg å være fast fastklemt V pads , og Veldig syk strukket årer . Dette var klassisk stativ , med tradisjonell skåling hæler . EN på jenter bena Veldig til og med sexy , og brannslikking _ _ såler gjør deres mer mer attraktivt .
  Men litt vondt skjønnheter . De prøver gratis . Men pads Veldig holdbar _ EN ham mer Og jenter er valkyrier henge vekter .
  Samme krigere V kort skjørt , med barfot ben , bare hender , men kropp dekket sølv ringbrynje _ De raking poker branner , og kaste opp kull til _ hæler stekt sterkere .
  Her Og stativ viser seg ledd , og Brann frites bunnen . EN her mer Og prins fra kong Williams dynasti dukket opp . I hender på august gutter , prins-demiurgen som utvekslet sekund million dollar for en stilling i SS piske fra stikkende ledning . EN mer Og henne Valkyrier varme opp fra flammekaster .
  Prins guddom blunket , og Hvordan vil treffe Supermann Natasha Av muskuløs tilbake _ Selv om pike Og modig men _ henne fra hæler før bakhodet overrasket som dette smerte som _ nydelig vilt skrek .
  Neste truffet gutt prins _ brakt ned på Zoya . Ta Selv om Og klemt tett tenner , nei holdt på fra skrike . EN på tilbake dukket opp blodig striper Og brenner _
  Barbarossa Jr. Med glise sa :
  - Lær du mer trenger !
  Neste truffet falt Av Futurist Angelica . OG dette ung kvinne Ikke holdt ut fra skrike . gutt dyttet barna mine er barbeint bein V brann . Utvunnet kvikk fingrene glør Og kastet rødhåret beist V ansikt . Ta skrek mer sterkere , det gjør vondt !
  Barbarossa Jr. Med fornøyd utsikt sa :
  - Men Du samme ønsket Med tyskere !
  Etter sparken , og Svetlana . Hvordan at Ikke klemt kjeve men _ Samme skrek . Alle samme piske fra varm , stikkende metalltråd var mer mer smertefullt , hvordan flamme under barfot føtter . Tem over det _ jenter allerede pleide å i årevis få til uten sko , og deres såler bena , veldig elastisk Og holdbar _
  Men Brann Og deres baker . Valkyrier allerede V hender holder og _ pisker fra rødglødende ledning .
  Supermann-Natasha i alle hals ropte :
  - Ja Hva Dette er det ?!
  Barbarossa Jr. sier:
  - Avhør av gjenstridige damer! Du er i fangenskap og vil svare for alt!
  Natasha bemerket:
  Vi ønsker ikke å dø slik! Kom igjen, la oss gå, og vi vil fortsette å kjempe!
  Barbarossa Jr knurret:
  - Hvorfor la deg gå?
  Angelica svarte:
  - Vi er hekser, og vi kan gi mannen som skal redde oss den mest verdifulle gaven av alle mulige!
  Barbarossa Bock ble overrasket:
  - Ja, og hva vil du gi meg?
  Natasha sa selvsikkert:
  - Vi skal gjøre deg til en evig ungdom, og du blir aldri gammel!
  Den lille gutten nikket.
  - Ja, jeg kan la deg gå! Men hvordan kan du bevise det!
  Natasha uttalte:
  "Stikk hånden i ilden, så blir du ikke skadet!" Du skal se at vi kan trylle!
  Barbarossa Jr. stakk forsiktig hånden inn i ilden, snudde den og svarte med et smil:
  - Ja det kan du! Vel, hva er din frihet i bytte mot min udødelighet!
  Og jentene har en ny sjanse. Og krigen pågår fortsatt ... I januar ble Gorky og Kazan tatt.
  I begynnelsen av februar erobret tyskerne, finnene og svenskene Karelen og begynte angrepet på Arkhangelsk. Situasjonen har eskalert dramatisk.
  Elizabeth ble overført til SU-100 til denne byen.
  Hun kjempet der nå. februar og frost. Men jentene kjemper fortsatt barbeint.
  SU-100 veier bare atten tonn med skuddsikker beskyttelse. Hun er sårbar, men mobil. Og hun skal ikke stå i bakhold, hun må bevege seg slik at hun ikke blir truffet.
  Når du beveger deg blir tanken varm og jentene i bare føtter og i bikini er ikke så kalde.
  Elizabeth, som skjøt mot nazistene, sang:
  - Og her er forholdene! Og her er det onsdag! Men forresten, kaldt vær er bra for helsen din! Kaldt vær er bra for helsen vår!
  Og med bare tær vil han angripe nazistene. Og T-4, denne lille tanken, ble truffet.
  Krigerne bør bemerkes som jagerfly av kolossal klasse.
  Ekaterina skyter også med bare foten og skriker:
  - Det blir kommunisme!
  Elena, som også skjøt mot fienden og slo ham gjennom, lo øredøvende:
  - En vanvittig seier venter oss!
  Ephrasia som slo gjennom tankene til Wehrmacht, med bare ben, blå av kulde, svarte selvsikkert:
  - Ingenting vil stoppe oss!
  Disse krigerne er bare super!
  Men, akk, heltemoten deres er ekstremt liten... Arkhangelsk falt også... Det er tydeligvis ikke nok ammunisjon....
  Tyskerne beveger seg mot Moskva bakfra. I mars utspant kampene seg for Ryazan. Hitlers horder strømmer rundt fra øst...
  Noen presserende tiltak er nødvendig.
  Moskva holder fortsatt stand, og Stalin har samlet et sikkerhetsråd. Diskusjonen var nervøs. Det var ingen nye ideer.
  Bare Beria foreslo:
  - Kanskje vi virkelig burde tilby fred til Det tredje riket på alle vilkår, bare slik at de ikke rører oss!
  Stalin svarte sint:
  - Dette er ikke en konstruktiv tilnærming, kamerat Beria! Vi trenger sterke grep!
  Marshal Vasilevsky svarte ærlig:
  - Deres eksellens har ingen reserver! Nesten alle ble bakken i ulik kamp. I tillegg til SU-100 er det ingen andre typer nye våpen i serien. Riktignok vil IS-3 være klar snart, men denne tanken er vanskelig å produsere, og det vil være vanskelig å lansere den i en serie under de nåværende forholdene.
  Marshal Zhukov bemerket sint:
  - Hvis du ikke kan vinne, så er det bare én ting igjen - å dø med verdighet!
  Stalin ville si noe, men en barbeint jente i et kort skjørt dukket opp. Hun blinket med bare hæler og tok med en utsendelse.
  Stalin rakk øynene over den og brølte sint:
  - Leningrad, ute av stand til å motstå sult og mange måneder med blokade falt! Nå er vår andre by erobret av Fritz!
  Marshal Zhukov spredte hendene og bemerket:
  - Å, den store Stalin ... Det er forferdelig!
  Beria foreslo:
  - Kanskje til ære for dette skyte tusen mennesker?
  Den øverste sjefen brølte:
  - Hold kjeft din skallete idiot! Noe må gjøres!
  Molotov foreslo, stammende og nervøst strøk jentenes bare knær:
  - La oss invitere tyskerne til midlertidig våpenhvile, og først da begynne forhandlinger om fred på alle vilkår.
  Stalin kvekket:
  - Prøv! Men det blir ingen overgivelse. Moskva vil falle, vi skal føre en geriljakrig!
  Beria bemerket med et smigrende glis:
  - Men dette vil bare øke omfanget av folks lidelser, kamerat Stalin. Kan være...
  Stalin slo bestemt neven i bordet:
  - Nei! La Molotov foreslå forhandlinger! Og ingenting annet, shit til slutten!
  Tyskerne omringet Ryazan i midten av mars. Da de opplevde mangel på ammunisjon, fikk de sovjetiske troppene et gjennombrudd fra byen.
  Alenka og teamet hennes løper, de bare hælene blinker på den smeltede vårsnøen.
  Jenta skyter mot nazistene og synger:
  - Ære være vår ånd, ære være det store landet!
  Og med sin bare fot vil han kaste en morderisk dødsgave. Og spre nazistene i alle retninger.
  Anyuta, som skjøt mot motstandere, utstedte:
  - Og vårt slag, en hellig gave, og en avgift!
  Alla løper også, skyter mot nazistene, kaster en eksplosiv pakke med kull med bare foten og hveser:
  - Vi gir aldri opp!
  Og nå skriker den glitrende Maria som skyter mot nazistene og klipper dem grundig og snerrer med tenner:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og hennes bare hæl sendte ut en ødeleggende pakke med død og knusing.
  Marusya, som skyter mot nazistene, bemerker ganske logisk:
  - Kommunismen vil aldri blekne!
  Matryona, som skyter mot fienden og kuttet ned rekkene, bemerker ganske logisk og rasjonelt:
  - Og troen på partiet vil bestå i århundrer!
  Og bare tær vil kaste en gave til utslettelse.
  Jentene rømte fra ringen. Men situasjonen er fortsatt spent.
  Og de har ingen steder å gå.
  Vårtøværet forsinket tyskernes fremmarsj litt. I tillegg forente nazistene seg med Japan og begynte å okkupere Sentral-Asia.
  Det distraherte dem også, og april forløp relativt rolig. Og i mai ble den første sovjetiske tanken IS-3 endelig sluppet. Og han kunne bli levert til 1. mai-paraden.
  Den aldrende og svekkede Stalin så på dette, bøyd. Uttrykket hans var dødelig trøtt.
  IS-3, på grunn av arbeidskrevende produksjon, kunne fortsatt ikke bli seriell.
  Dens vesentlige forskjell fra de to var bare formen på tårnet. Hun var som en flygende tallerken, og pannen hennes var som et tranesebb. Selvfølgelig beskyttet den økte helningsvinkelen frontdelen godt, men komplisert produksjon. I tillegg var den nedre delen av pannen sårbar, og hvis et prosjektil traff der, rikosjetterte det ikke lenger.
  Stalin viftet med hånden og forsvant inn i bunkeren, og et nytt naziraid begynte. TA-400 og Yu-287 med en bakoversveipet vinge deltok i luftangrepene.
  Og igjen skjøt de ballistiske missiler styrt av vinger på radioen.
  Kreml fikk betydelige skader.
  Stalin tenkte seriøst på flukten til deres Moskva.
  I midten av mai, etter å ha fullført omfordelingen av Sentral-Asia, begynte nazistene fra øst og vest et angrep på Moskva. Nok en hard kamp fulgte.
  Sovjetiske tropper kjempet heroisk. Men kreftene er for ulike. E-75 Tiger-3-stridsvognene dukket også opp i kampene. Og massivt "Panther" -3. Slike kamper, la oss si, er ekstraordinære.
  I slutten av mai i begynnelsen av juni fullførte nazistene den praktisk talt fullstendige omringingen av Moskva.
  Stalin kunngjorde høytidelig at han ville bli i hovedstaden og stå der til døden.
  Moskva ble beskutt og bombardert. Hun var omgitt av veldig kraftige forsvarslinjer, som ikke er så enkle å overvinne. Enorme lagre av ammunisjon og mat var konsentrert i hovedstaden.
  Og Stalin i den underjordiske byen var relativt trygg.
  Hitler beordret 22. juni 1945, da nøyaktig fire år var gått siden starten av den store patriotiske krigen, å stoppe angrepet på hovedstaden, i stedet for å systematisk ødelegge den med artilleri og fly. Og fortsett å bombe selvsikkert.
  Og den pågående offensiven flyttet til Sibir. Det var nødvendig å ta Sverdlovsk og Chelyabinsk til disse byene dekket snøen ... I slutten av juni i begynnelsen av juli ble begge nøkkelbyene inntatt etter hardnekkede kamper ... Tyskerne beveget seg over Sibir. Den ene etter den andre falt sovjetiske landsbyer.
  I september 1945 nærmet nazistene seg til Novosibirsk. Det oppsto kamp om dette oppgjøret.
  Den røde hæren kjempet sammen med lokale militser. Tamara kjempet som en heltinne her også.
  Det er allerede slutten av september, det snør og fryser. Og bataljonen med jenter kjemper barbeint og viser fantastisk heroisme.
  Og krigerne kjemper som pantere.
  Tamara snudde, kastet en eksplosiv pakke med kull med bare foten og knirket:
  - Ingen vil stoppe oss! Ingen kan beseire oss!
  De andre jentene brøler desperat:
  - Vi skal dø, men vi vil ikke overgi oss!
  Og kampen fortsetter...
  Først i begynnelsen av november falt Novosibirsk... Krigen fortsatte. Sovjetunionen hadde fortsatt ikke kapitulert. Moskva var blokkert og under ild.
  I den underjordiske byen ble det lagret en strategisk forsyning av mat og ammunisjon, slik at det var mulig å holde ut ganske lenge.
  Tyskerne bombet og beskuttet hele tiden byen.
  En ny supertung tank "Rat" dukket også opp. Denne maskinen veide to tusen tonn og var bevæpnet med flere våpen.
  Et kjøretøy med 400 mm panser ble brukt som en gjennombruddstank... Bestod en kampprøve....
  Men satt fast på pinnsvin, og ble ødelagt av en kamikazepilot som ramponerte henne.
  Likevel virket en ny tank "Rat" -2 enda større og tyngre ...
  Stalin feiret nyttåret 1946 i Moskva, som ennå ikke var tatt. Den store lederen av USSR regnet med et mirakel. Moskva har blitt en ekte festningsby.
  Matforsyninger kunne vare i ytterligere et par år, og gitt nedgangen i befolkning på grunn av bombing og avskalling, lenger. Men ammunisjonen var avhengig av hastigheten og intensiteten på overgrepene.
  Beria bemerket likevel:
  - Kanskje kamerat Stalin blir enig med Hitler om vår frihet?
  Den øverste øverstkommanderende erklærte resolutt, mens han slo knyttneven i bordet:
  - Jeg snakker ikke med kannibalene Lavrenty! Forstår du!
  Beria sa med et sukk:
  La oss håpe på et mirakel!
  Stalin bemerket, kvekende:
  -Tålmodighet og litt innsats!
  . EPILOG
  Ny 1946 fant sted i lokale kamper. Tyskerne og japanerne erobret gradvis alle de store byene. Verkhojansk var den siste som falt i august. Tyskerne hadde nye stridsvogner AG-50 i form av en pyramide.
  Tamara og teamet hennes kjempet desperat i Verkhojansk.
  Jentene var som alltid barbeint og i bikini.
  De sto i hjel. Og med bare tærne kastet de eksplosive pakker med dødelig kraft.
  Og så, da ammunisjonen tok slutt, kunne de gå gjennom kjellere og tunneler inn i taigaen.
  De var klare til å ta til våpen og føre krig igjen, selv om det var en geriljakrig.
  Partisansoner oppsto i USSR, og en underjordisk krig utspant seg.
  Hovedstaden holdt fortsatt stand, så Hitler ønsket å sulte den ut og redde soldatene sine, som for mange allerede hadde dødd av.
  Og jentene utryddet i mellomtiden nazistene og japanerne, på en rekke måter og metoder.
  Spesielt Natasha og teamet hennes.
  OG viste seg å være en gang til V T -34-85. bil selvfølgelig _ samme , ikke ny . OG for slutten av førti sjette årets foreldet .
  EN Her Og AG -50. Minner lav pyramide Med Veldig lang fat . Bil hele seksti fem tonn . Tykkelse rustning med alle vinkler 250 mm under vippe _ Til skjell T -34 absolutt ugjennomtrengelig .
  Supermann Natasha V irritasjon hveste :
  - Dette er Hvordan oppgave ! Løfte fjell !
  Futurist-Angelica så seg rundt . Nå De var V hans tradisjonell bikini _ OG noe _ _ skjønnhet den er kommet på sinn _
  EN Svetlana trykket på spaker barfot hæler Og kjørte tank . Hun hveste :
  - Manøver ! Bare manøver !
  AG -50 er utstyrt med kraftig 105 mm kanon Med lengde stamme i 100 EL . Han i stand truffet på stor avstander . Tem over , y trettifire Med kvalitet rustning spiller ingen rolle . En truffet Og slutt .
  Svetlana starter svinge sovjetisk tank . Her fiende skyter . Prosjektil til og med litt bekymringer rustning _ Men Til heldigvis glir av . EN tross alt makt kolossal - uran kjerne .
  Supermann-Natasha hvisket deres skarlagenrød lepper :
  - På ikoner Med tristhet ansikter - igjen imperium bli født !
  Futurist-Angelica skutt med _ barfot fingrene ben . prosjektil fornøyd V fortsatt stående pyramideformet tank . OG gled av Med rustning V rikosjetter . Allerede Veldig hun skrå Og sementert .
  tysk tank selvfølgelig _ samme , ugjennomtrengelig , med alle vinkler til og med Til IS -7. EN allerede Hvor før ham T -34-85.
  En gang til tysk skyter ... Svetlana trykket naken hæl på bremser . OG kunne unngå tank fra nederlag . Selv om fatal gave gled igjennom i det hele tatt nær .
  Supermann Natasha V raseri sa :
  - Ja Vi Og fast !
  Futurist-Angelica gliste . Hun kjølig svindlet Med meg selv BH _ utsatt høy bryst Med jordbær brystvorter _ Hun blottet tenner deres perle tenner _ OG twitret :
  - Feig Ikke spiller V hockey !
  OG trykket skarlagenrød brystvorte på trigger _ Slik Her hun modig Og glitrende hun- djevelen EN Kan være snill , russisk engel legemliggjøre _
  Prosjektil fløy ut fra Ikke for mye lang doula _ Gikk forbi ... Og fornøyd direkte V stamme tysk biler AG . avvist hans som blåse kjeks .
  OG Alle fire jenter refreng , bjeffet :
  - En , to - jeg fikk det ! Fritz Av horn Så ga !
  OG Hvordan riste De deres barfot ben . Her Dette jenter ! EN Når på skyting bruk naken brystene er _ V ett hundre en gang mer effektiv .
  Supermann Natasha Med smil la merke til :
  - Dette tank Nå Til oss trygt . Men Hvordan hans ødelegge ?
  Zoya Med smil foreslått :
  - A V kamp cowboy stil , vi hans feie bort !
  Svetlana akselerert bevegelse hans tank _ Men motstander , plutselig snudde Og stormet stakk av Han akselerert strålende raskt : alt eller gassturbin motor . OG var åpenbart raskere enn _ T -34-85.
  Som om elefant rømte fra Mops . Alle ville ingenting . Men elefanter vet hvordan bevege seg til og med Veldig raskt .
  Supermann Natasha sint flyttet Av rustning barfot fot Og brølte :
  - Her ! Vi vil Hvordan alt det samme Vi sakket etter fra fascister !
  Zoya Med tristhet V stemme , sang :
  - Alt umulig , mulig V vår verden !
  OG ristet hans hår , farger blad gull .
  Futurist-Angelica Med glede sang og _ løslatt en annen skall . At truffet V pansret hekken Og brøt .
  - De kommer om drømmer enestående ... Vev om kranser forsinket ... stum var Gerasim en dag ! _ _ Nå Han sverger banning !
  Svetlana strengt tatt la merke til :
  - Sjakkmatt skjenn er _ vulgært !
  Supermann Natasha ville ha noe _ _ _ si vittig . Men Her dukket opp en annen fascist tank . På dette en gang E -75. Samme Fint beskyttet V pannen , men mye verre Med brett . Er det sant, trettifire hans Alle er lik Ikke pierce .
  På dette ganger , Zoya kastet den av seg Med meg selv BH _ OG utsatt skarlagenrød brystvorte _
  Tok Og trykket amming på trigger . våpen jobbet ...
  prosjektil en gang til fornøyd direkte V stamme gigantisk våpen . OG ett hundre fem millimetrisk en pistol kom ut fra bygning .
  OG dette tysk stormet på flukt . Flink vei produksjon fra bygning det meste beskyttet maskiner er _ skrelle Av stammer .
  Supermann Natasha overlykkelig uttalte :
  - Her se ! Vi vi vinner !
  EN Her Og tredje tank . På dette ganger " kongelig" løve ." På ham våpen , bombefly kaliber i 450 millimeter . Slik Hvis faen da _ få i det hele tatt Ikke vil virke .
  Supermann Natasha på dette en gang besluttet skyte seg selv _ Jeg tok den av BH _ Hvilken på henne tross alt _ høy , og elastisk brystet _ Frisk som _ på jenter . OG kriger Hvordan tar Og vil trykke rubin brystvorte _
  prosjektil fløy ut ... Og " Royal løve " mottatt direkte V stamme . OG enorm bil Hvordan eksplodere . Hva Og par stående Av kanter tanker fløy av på noen hundrevis meter .
   Ja Og trettifire ristet . Bil knapt Ikke snudd og _ viste seg å være revet av fra land _
  Futurist-Angelica til og med truffet på landing pannen , roper :
  - som om hester esler !
  OG truet Fritz knyttneve .
  Supermann Natasha var fornøyd og _ gliste perle , veldig stor tenner :
  - Her Vi ga Av fiende ! Hvordan skal !
  Zoya sang , med glede :
  - Kjærlighet Og død ! Flink Og ond ! Hva hellig Hva syndig ... A til meg vet Alle lik !
  OG pike flyttet barfot bein Av metall _
  Neste fiende E -100. Bil farlig . MED bombekaster og 75 mm _ kanon Med Veldig lang fat . Slik overfall modifikasjon , og i stand innfri rolle Og jagerfly tanker . EN syttifem millimeter våpen Til sovjetisk tank ganske nok .
   EN stamme bombekaster dekket cap _
  Supermann Natasha krysset seg på hjelp barfot ben , og twitret :
  - Vel , det skal vi hans slå ?
  Zoya , rock tenner , avtalt _
  - Selvfølgelig skal vi det !
  Futurist-Angelica skarlagenrød brystvorte trykket på trigger . våpen jobbet . spyttet ut morderisk lade . OG avbrutt relativt tynn men _ men lang stamme tysk våpen .
  Svetlana entusiastisk twitret :
  - Flott ! EN Nå gi Brann meg !
  OG kriger Samme utsatt min overkropp _ U alle firere brystene på høyde _ OG Veldig til og med vakker , sexy , forførende . Så Med som dette jenter Jeg vil gjøre kjærlighet . Vel hva _ Kan være være bedre dem ? Sannsynligvis bare _ annen jenter !
  OG Her ung kvinne fanget øyeblikket når _ lokk begynte åpen . OG ved hjelp av min skarlagenrød brystvorte som _ vil slippe prosjektil Av tysk bombefly .
  EN fritz Ikke fikk til til og med Og øye blink ... hvordan tar Og eksploderer ... Inn Alle sider spredt røyking metall .
  Svetlana gnidd Til megselv sterk hender Og knirket :
  - jeg pike autentisk drage !
  OG Hvordan ler ! OG tar det , ja Vil vise seg tungen !
  Supermann Natasha tok Og entusiastisk sang :
  - Patriot ! sovjetisk patriot ! Hvor mange Krauts drept du !
  Zoya plukket opp en sang , og rister naken bryst , fortsatte :
  - Patriot ! rød patriot ! OG på jenter Alle din drømmer !
  OG Samme kriger Hvordan tar Og le høyt ! OG tunge vil vise ! OG gliser tenner - hoggtenner !
  OG barfot bena vil flytte spak ...
  Jentene her er klart på sitt beste, selv om de har en utdatert tank. Og de fortsetter å partisk.
  Men 20. april 1947 begynte et nytt angrep på Moskva. Det ble deltatt av japanerne, og tyrkerne og hele den utenlandske hæren.
  Til slutt gikk Hitler tom for tålmodighet, og han bestemte seg for å avslutte Sovjetunionen. Og personlig med Stalin, knyttet til ham geriljakrigen som fortsatt brenner på Russlands territorium.
  Som, hvis Moskva faller, vil krigen uten tvil ta slutt.
  Og et avgjørende, generalangrep begynte.
  De supertunge stridsvognene "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 og andre gikk også til angrep.
  For det første ble byen skutt på med ballistiske missiler.
  diskettene fra Det tredje riket ble også brukt . Slik er armadaen.
  Alenka og teamet hennes møtte modig tyskerne og ga dem en kamp.
  Alyonka kastet en granat med bare tærne, avfyrte et utbrudd og brølte:
  - For den russiske ånden!
  Anyuta, som skjøt på motstandere og mekket ned rekkene av fiender, kvitret med sin bare hæl og bukket under for dødspakken:
  - For kommunismens storhet!
  Alla, som skjøt mot fiendene til USSR og kastet en bombe med bare tærne, ropte:
  - For Mother Rus' i kommunismen!
  Maria, som førte en velrettet ild mot fienden og selvsikkert klippet ham ned, bemerket, og blottet tenner:
  - Russland trenger en ny leder!
  Matrena bemerket, skjøt og ødela motstandere med selvtillit, og ga med bare tær en annen dødsgave:
  - Selvfølgelig er det nødvendig!
  Og fra kastet hennes, som falt i skøytebanen, kolliderte to tyske stridsvogner.
  Marusya, som skjøt mot nazistene, bemerket energisk:
  - Alt var i USSR, men fienden tok nummeret!
  Og med sin bare hæl, hvordan han vil lansere det morderiske og ubønnhørlige!
  Alenka oppmuntret vennene sine:
  - Ikke skynd deg å begrave Rus'! Vi har også ting å gjøre!
  Og med tærne på sin bare fot vil han kaste en ødeleggende gave til utslettelse.
  Anyuta, som skjøt mot nazistene, var enig i dette:
  - Vi skal slå fiendene hardt, fedrelandets elv vil ikke tørke ut!
  Og med en bar, rund hæl, vil jenta energisk ta og bukke under for fienden.
  Alla, som skjøt på nazistene og slapp et stykke eksplosiv fra en sprettert, trakk i snoren med bare tærne, utstedte:
  - Det blir bare en supermann - som skal erstatte Stalin!
  Maria, som skjøt med utrolig nøyaktighet og kastet granater med bare tær, sa:
  - Alt som ikke endres, alt er til det bedre!
  Matryona, og slo ned Fritz med velrettede skudd. Og så, etter å ha skadet tanken med bare foten, bemerket hun:
  - Vi med vår uforanderlige og heroiske vilje!
  Marusya kastet en hel haug med granater med bare føtter. Så den selvgående pistolen til nazistene snudde og knirket:
  - Jeg skal være den sterkeste!
  Alla, som slo ut transportøren fra nazistene med et kast, granater med bar hæl, la merke til og korrigerte:
  - Ikke meg, men oss! Alt er sterkere!
  Alyonka sang for å heve kampstemningen hennes, mens hun komponerte mens hun var på farten. Og resten av jentene, som skjøt mot nazistene, tok opp;
  Vi er jentene i landet i USSR,
  Som er en fakkel for hele verden ...
  La oss vise, kjenne storheten til et eksempel,
  Her synges heltedåder!
  
  Jentene ble født under det røde flagget,
  Og de barbeinte suser gjennom frosten ...
  Døtre og sønner kjemper for Rus',
  Noen ganger gir bruden fyren en rose!
  
  Det vil være et rødt flagg over universet,
  Lys så sterkt, som en fakkelflamme...
  Tross alt har vi en heroisk sving,
  Og banneret vårt glitrer som rødt!
  
  Ikke tro det, den fordømte fascisten vil ikke bestå,
  Og den russiske ånden vil aldri forsvinne...
  Seirer vil åpne en endeløs konto,
  La oss si hei og hei til hvem som helst !
  
  Russland er et fantastisk land,
  Du ga kommunismen til folkene...
  For alltid sjenerøst gitt av Gud,
  For moderlandet, for lykke og frihet!
  
  Fienden vil ikke være i stand til å beseire fedrelandet,
  Og uansett hvor grusom og utspekulert han var...
  Vår uovervinnelige russiske bjørn,
  Den russiske soldaten er så strålende for sin seier!
  
  Vakkert sovjetisk land,
  Jentene i den er stolte over at de er vakre...
  Hun er gitt til oss for alltid ved fødselen,
  Og la oss Komsomol-medlemmer være rettferdige!
  
  Vi kjemper i utkanten av Moskva,
  En snøstorm av snøfonner, og jentene er barbeint ...
  La oss ikke gi fedrelandet til Satan,
  Vi skyter til og med nøyaktig med ljåer!
  
  Så i raseri er jentene ivrige etter å kjempe,
  Og de kaster en naken eksplosjonspakke med hælen ...
  Han er en fascist, men han ser kul ut,
  Faktisk bare en ond Kain!
  
  Fiender kan ikke beseire jenter,
  De ble født under en slik stjerne...
  Vårt uovervinnelige monster er bjørnen,
  Hvem gjorde fædrelandet til sin kone!
  
  Vi russejenter er flinke
  Vi er ikke redde for tortur og frost ...
  Og slå tilbake, tro angrepet fra den onde horden,
  Fienden vil bli forbanna av dosen!
  
  Fienden var i stand til å presse tilbake fra Moskva,
  Selv om han har mye makt...
  Vi jenter er så stolte av oss selv
  Motstanderne forsvinner alle ned i gravene!
  
  Ikke tro, Rus kan ikke bli beseiret av fiender,
  Siden hver ridder fra bleier ...
  Jegeren har blitt et bytte,
  Og motstanderen er fortsatt et barn!
  
  Men den russiske ånden, tro den store ånden,
  I den, vet du, er slike krefter skjult ...
  Den vil bli knust til fienden i lo,
  Tross alt er riddere uovervinnelige i kamper!
  
  Slipp tvilen jenter
  Vi er de modigste vet i verden...
  La oss kaste ned Satans horder i helvete,
  La oss suge alle motstanderne i toalettet!
  
  Den hellige krigen vil ta slutt
  Det vil være fred og morgen over planeten...
  Hun er for alltid med solen vet gitt,
  For alltid å brenne sommeren!
  
  Og kommunismen evig i herlighet,
  Og Lenin og den store Stalin er med oss ...
  I en blodig film er fascismen først nå,
  Og vår vilje tro er sterkere enn stål!
  
  Mitt Russland regjerer i århundrer
  Og ga lykke til hele universet ....
  Trenger stålstyrken til en knyttneve
  Og dyktighet, men et rimelig søl!
  
  
  
  HEKSER SKAPER UNDERVÅPEN
  Gerda, Charlotte, Magda og Christina, som ble testet av Tiger på den tiden, utviklet også en lovende modell: Panthers -2. Jentene plasserte motor og girkasse i én blokk - på tvers, og gjorde tårnet smalt og mindre. Og girkassen ble installert på selve motoren. Som et resultat viste "Panther" -2 seg å være en silhuett under to meter, og antall besetningsmedlemmer ble redusert til tre personer. Tykkelsen på pansringen på skrogets panne økte til 120 mm under store skråninger, og sidene til 82 mm under skråninger. Og tårnene er opptil 150 mm panne og 82 mm sider, under skråninger. Samtidig ble hele kjøretøyet redusert til 35 tonn, noe som gjorde det mulig å klare seg med en motor på 700 hestekrefter og økte farten og manøvrerbarheten til tanken. Samtidig har også bilens åpenhet blitt bedre, og chassiset er blitt lettere og mye enklere å reparere og vedlikeholde. Det er totalt seks ruller, noe som er praktisk og praktisk. Hitler likte "Panther" -2 og kom inn i serien fra førtitre september. Bilen er vellykket, med en god, pansergjennomtrengende og hurtigskytende pistol. Hun jobbet og beveget seg raskt, med utmerket ergonomi.
  Og viktigst av alt, det var lettere å produsere og krevde mindre metall. Og samtidig var den preget av kapitaloverlevelse. Det er ikke så lett å bryte gjennom en slik bil med store panserbakker.
  De sovjetiske troppene fikk et alvorlig problem. I tillegg investerte tyskerne, i stedet for Fau -programmet , i utviklingen av en folkejager, og skapte XE-162, enkel og billig å produsere og veldig lett og manøvrerbar.
  Denne maskinen viste seg å være utviklet under gunstigere forhold, og relativt enkel å betjene. Og det er ikke så lett for henne å takle det.
  Jeg påla de sovjetiske og allierte troppene harde luftkamper. Jagerflyet veide bare halvannet tonn tom og bestod nesten utelukkende av tre. Så maskinen viste seg å være ekstremt effektiv.
  Situasjonen ble forverret av det faktum at tyske jenter begynte å aktivt gå inn i luftfartsenhetene.
  Albina og Alvina begynte å score aktivt, og kjempet som regel barbeint og i en bikini. Og disse jentene kunne ikke bli slått ned. Og de avskjærer selv så aktivt fienden. Og så vakre disse blondinene var: bare ekte ariere!
  Albina trykker på avtrekkeren med et grasiøst ben og kutter ned et par sovjetiske fly og skriker:
  - Ære til det tredje riket!
  Alvina trykker på avtrekkeren med sin skarlagenrøde brystvorte, og treffer tre sovjetiske biler og brøler:
  - Ære til vårt fedreland!
  Kjemper jenter - du kan ikke si at de er svake. Nei, de er veldig aggressive og kan rive alle i stykker.
  Totalt sett er denne hæren overveldende. Og om vinteren stabiliserte frontlinjen seg. Mainstein startet et motangrep, og klarte å beseire de sovjetiske troppene over Dnepr, og skapte et par store kjeler. Tyskerne var også i stand til å slå tilbake offensiven nær Leningrad. Her stolte de på en kraftig forsvarslinje. I tillegg, etter nederlaget i Ukraina, fjernet Stalin flere divisjoner fra denne retningen og lot tyskerne slå tilbake angrepene. Fronten holdt stand, og tyskerne var i stand til å holde ut om vinteren langs hele angrepets omkrets.
  Gerda kjempet personlig på "Panther" -2, sammen med jentene. Og til tross for vinteren, kjempet skjønnhetene barbeint og i bare én bikini.
  Gerda trykket på joystick-knappene med bare tær, traff fienden og knirket:
  - Ære til imperiet vårt!
  Charlotte trykket også på spaken med bare tærne, revet det trettifire tårnet og bekreftet med aggresjon:
  - Ære til helter!
  Kristina banket ved å trykke på knappen med den skarlagenrøde brystvorten, og slo den sovjetiske maskinen og knirket:
  - Og ære til oss!
  Magda avfyrte et utbrudd av fire maskingevær, kuttet av det sovjetiske infanteriet ved hjelp av de bare tærne og utstedte:
  - Evig, seirende ære!
  Så jentene er slemme og nakne, de runde hælene deres glitrer.
  Og når den nærmer seg "Tiger" -2, lover denne tanken, med en vekt på femtifem tonn, beskyttelse på 250 mm panne og sider på 170 mm.
  Det med en 88-mm pistol i 71 EL, en veldig grei bil.
  Og nå på våren rykker tyskerne allerede frem i Italia og knuser selvsikkert de allierte.
  De tar Napoli og invaderer Sicilia.
  Og de allierte troppene overgir seg med hundretusenvis. Og de er grundig ødelagt. Tyske pantere er ustoppelige.
  Og jentene får engelskmennene til å falle på kne og kysse de bare, meislede bena, og slikke skjønnhetenes runde hæler med tunga.
  I juni prøver de allierte å rykke frem ved å sette tropper i land i Normandie. Men de lider et knusende nederlag der. Igjen, hundretusenvis av fanger, og mye fanget utstyr.
  Roosevelt får et hjerteinfarkt og blir ufør. USA prøver å få slutt på en så vanskelig krig. Storbritannia vurderer alternativer for fred med Krauts. Situasjonen forverres av kraftigere bombing av engelske byer med jetfly. Men britiske jagerfly kan ikke hamle opp med slike fly.
  Så Churchill begynner å be om fred. Men Fuhrer er nådeløs. Han er full av bevissthet om sin egen styrke.
  Men britene er fortsatt enige om fred. Og dette bekymrer Stalin, som tilbyr Fuhrer en våpenhvile. Hitler går med på å stoppe fiendtlighetene i tre år, forutsatt at det ikke er partisan sabotasje, og partene forblir ved sine grenser, og USSR vil selge olje og brød til tyskerne.
  Stalin gikk med på dette ... Og Fritzene løste hendene deres.
  Den første streiken er selvfølgelig Gibraltar. Etter å ha erobret denne festningen, kan du overføre tropper til Afrika over den korteste avstanden. Når de stormet festningen, brukte tyskerne de nyeste MP-44-geværene, jentene forbedret dem også: de gjorde dem mye enklere og mer pålitelige.
  Og Albina og Alvina kjempet i himmelen, jentene som gjorde de tyske flyene mye mer praktiske og raske.
  Og de knuste de allierte til høyre og venstre. Gibraltar ville blitt tatt med på farten. Franco ble tvunget til å gå med på Hitlers ultimatum. Ikke la nazistene okkupere landet ditt.
  Tyskerne akselererte på stridsvogner og brøt seg inn på fiendens plassering.
  Etter Gibraltars fall gikk Fritz inn i Marokko. Og de flyttet og fanget territorier. Fritz-stridsvogner beveget seg spesielt i Algerie. "Panther" -2 glir raskt på sanden. Den ble oppgradert med en kraftigere motor, og den løp. Panther-2 tilfredsstilte militæret fullstendig med pannebeskyttelsen, og Tiger-2 var generelt en fantastisk tank. De allierte falt som om de ble slått ned.
  Tyske jenter kjempet i ørkenen, vanligvis barbeint og i bikini. De smurte bare huden med en spesiell beskyttende krem slik at den ikke skulle brenne seg.
  Så legger skjønnhetene til de fangede engelskmennene på kne, og får jenta til å slikke hælene. Og de liker det, spesielt afrikanerne, som gjør det med entusiasme.
  Det førti-femte året var svært vellykket for tyskerne; de fanget det meste av Afrika og Midtøsten. Og i første halvdel av 1946 erobret de også India, Burma og resten av Afrika. Og det var flere problemer med tilførsel av tropper, utvidelse av kommunikasjoner og terreng enn med motstanden til britiske og amerikanske enheter. Dessuten ønsket ikke kolonitroppene egentlig å kjempe. Innen teknologi har tyskerne en overveldende overlegenhet i kvalitet. For eksempel ME-262 X, og hastigheten er opptil 1200 kilometer i timen, og bevæpningen er fem flykanoner. Og selv om USA og Storbritannia er mer eller mindre egnet for kampbruk, har de ikke jagerfly, og bombefly enda mer.
  Dessuten hadde tyskerne diskoteker som utviklet en hastighet på rundt fire lydhastigheter. De var fullstendig usårbare for håndvåpen, takket være den laminære strømmen som strømmet rundt bilene. Men på grunn av dette kunne de ikke selv skyte. Men det var mulig å slippe en bombe fra en høyde, bruke den til rekognosering, og viktigst av alt, ramme fiendtlige kjøretøyer og skyte dem ned med jetfly.
  Flyvende tallerkener er effektive våpen med lang rekkevidde og er i stand til å fly fra Europa til USA. Og de ble noen ganger drevet av veldig vakre jenter som foretrakk å kjempe barbeint og i bikini.
  Her er Gertrude og Eva på flukt. Slike to fantastiske søta. For eksempel ble en svart amerikaner tatt. Bundet til en stokk. Og så på hans mannlige perfeksjon syklet de i lang tid at fangen mistet bevisstheten, overarbeidet.
  Og nå tok Gertrude med bare tærne diskosen og rettet den mot målet og skjøt ned amerikanske fly. Dette er en kjempejente.
  Og også Eva sikter med sine bare tær en maskin med dødelig makt mot fienden.
  Og raser fienden rasende, og bilene til England og USA faller.
  Landingen av tyskerne var planlagt i slutten av november. For det første er det ingen som venter på dette tidspunktet. Været er faktisk ikke særlig bra og det er risikabelt å overleve. Men på rolige dager kan du svømme over Den engelske kanal og lande. I tillegg er det fordeler med nattlanding, siden det er mye vanskeligere å forsvare om natten.
  Tyskerne på dette tidspunktet hadde drept de engelske og amerikanske flåtene.
  Så landingen var forventet uten problemer. Spesielle bataljoner av jenter skulle være en mektig slagstyrke, som selv i frosten i slutten av november var barbeint i bare én bikini.
  Landingen begynte 26. november 1946. På årsdagen for valget til Riksdagen, hvoretter Hitler mottok stillingen som Rikskansler.
  Det var ingen som stoppet landingen. Og i offensiven deltok store masser av infanteri og til og med de siste pyramidale stridsvognene. Som ikke kan penetreres fra noen vinkel.
  Jentene kjemper selvfølgelig inni dem, og handler tappert.
  Og noen krigere bryter allerede barbeint kanten av is på sølepytter som er frosset om natten. Og de kjemper veldig tappert. Og de utfører fantastiske mirakler. Og når de kaster granater med bare tær og river engelskmennene i stykker, blir det ekstremt kult...
  Gerda kjemper på en "Tiger"-4 pyramideformet tank med en kanon og en bombekaster , og ganske tappert. Sender prosjektil etter prosjektil, og river fiender fra hverandre.
  Jenta brøler ikke ved å vaske det ved å rulle, trykke på knappene på joysticken med bare tærne:
  - Vi blotter tennene aktivt, vi utrydder veldig sterkt!
  Charlotte bruker en skarlagenrød brystvorte når hun skyter, trykker den på joystick-knappen og treffer fienden, kvitret:
  - Vårt universelle byggeteam!
  Lupanula med rakettkaster og Christina med bare tær. Hun knuste mange motstandere og gryntet:
  - For det tredje rikets storhet!
  Magda brølte etter henne. Denne gangen med en jordbærnippel. Reiv fienden og brølte:
  - For arisk kommunisme!
  Her er jentene på supernivået! Og hvordan infanteriet til jentene løper med bare føtter og kaster granater på farten. Og hvor stor og dødelig den er.
  Jentene er så slåssende og vakre.
  Og de knuser britene til høyre og venstre. Det er ikke overraskende at England med en slik offensiv og landing av både Frankrike og Norge holdt ut i bare ti dager. Dette er flott!
  Metropolen falt. Og neste etappe er en reise til Amerika. I februar gjennomførte tyskerne, tross vinteren, en landgang på Island: Operasjon Icarus, og erobret dette viktige territoriet.
  Og igjen deltok barbeinte jenter fra forskjellige SS-bataljoner i kampene.
  Og de oppnådde suksess, blinket med bare hæler i snøen.
  Stalin foreslo Hitler i mars 1947 en felles krig mot USA. Führeren gikk med på dette, men under forutsetning av at Sovjetunionen bare ville få tilbake Alaska, på en eller annen måte lovlig territorium. Og han vil ikke late som han er mer.
  Stalin var enig i dette... Og invasjonen av sovjetiske tropper gjennom Alaska begynte. Så raskt og grusomt.
  Nye sovjetiske stridsvogner var i bevegelse.
  Elizabeths mannskap kjempet på den aller første, eksperimentelle og ikke fullt ferdige T-54-tanken. april 1947. Det er fortsatt snø i Alaska, men russiske jenter kjemper barbeint og i bikini. Og så vakre jenter.
  Elizabeth skyter mot fienden med bare tærne. Amerikaneren Sherman slår . Og bare tennene sine sier krigeren:
  - Ære til ideene til stor kommunisme!
  Ekaterina skyter også med bare tær og kvitring:
  - Ære til de seirende resultatene til hæren vår!
  Elena skjøt også, denne gangen ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten, traff fienden veldig godt og knurret:
  - Ære til nye avgjørende seire!
  Efrasia , slo motstanderne sine med en jordbærbryte, og slo Pershing-barket::
  - Og vi skal vinne!
  Krigerne spredte seg tilsynelatende som vixens. Og så tresker de amerikanerne.
  Et granat treffer tankens panne, men rikosjetterer umiddelbart. Elizabeth brøler og hopper:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Og han sender også et prosjektil tilbake ved å bruke de bare tærne. Denne jenta er på et ekte oppdrag.
  Dette er de kjempende skjønnhetene.
  Sovjetiske tropper holdt ut i Alaska. Og i mai kom den aller første IS-7, utformet i metall.
  Og på den er tankmannskapet til Alenka.
  Her er en sånn kjempejente. Mens han skjøt mot fienden, treffer han ham ekstremt nøyaktig.
  Og for en kraftig pistol: 130 mm. Hun trenger inn i fienden på lang avstand. Amerikanerne har fortsatt sin hovedtank, Sherman , som bare er god for å rekruttere tyske og sovjetiske stridsvogn-ess. Det er en litt bedre Pershing, med en kraftigere pistol enn 90 mm kaliber. Og den veldig lille " Super Pershing ", hvis kanon er 90 mm i kaliber og har en løpslengde på 73 EL, er i stand til å påføre et farlig sår på siden av det sovjetiske IS-7-kjøretøyet og på nært hold. Pyramideformede tyske stridsvogner og amerikanske kanoner er generelt ikke tatt fra alle vinkler. IS-7 blir truffet om bord. T-54 - " Super Pershing ", kan ta deg nær front mot front, og på siden på avstand. Men foreløpig har USSR hovedtanken T-34-85, som ennå ikke er avviklet og kjemper mot amerikanerne. Den er omtrent lik Sherman , og svakere enn Pershing.
  Så de sovjetiske soldatene har det vanskelig. Og de ser med misunnelse på den eneste, den aller første eksperimentelle tanken IS-7.
  Denne bilen er stolt og kul.
  IS-2 og IS-3 kjemper også. Den siste bilen i pannen er ikke penetrert bortsett fra " Superpershing ". Vel, IS-3 kan også stikkes inn i den nedre delen av skroget.
  IS-2 er noe svak i frontalpansringen til tårnet.
  Jentene Natashka og teamet hennes kjemper på denne tanken. Kjempende skjønnheter. Og de fra IS-2 leverer knusende slag, med dødelige prosjektiler.
  Natashka presset føttene med bare tærne, og kastet ut morderen, og brøt gjennom amerikaneren og vyaknula:
  - Ære til ideene om god kommunisme!
  Zoya presset den røde brystvorten sin mot drapspaken og ropte:
  - For arisk fred og orden!
  Augustine sprengte også med en utslettelse med sin bare hæl, traff fienden og bjeffet:
  - For avgjørende seire!
  Og til slutt kaster Svetlana ut bena ved hjelp av de bare tærne, kutter ned fienden og knirker:
  - For stor styrke!
  Warriors of the Red Army avanserte over Alaska. Sommeren kom og det var varmt, og det var fint for jenter i bikini og barbeint på stridsvogner. Tyskerne, etter å ha overvunnet Grønland, landet i Canada. Og fra sør begynte de å flytte fra Argentina. I Brasil var det en splittelse i pro-tyske og pro-amerikanske fraksjoner. Tyskerne, med et kraftig slag fra sine mer kampklare divisjoner, avgjorde saken til deres fordel.
  Nazistene hadde en kraftigere og mer effektiv angrepskarabin, som skjøt på lang avstand og veldig raskt. Yankees led nederlag etter nederlag.
  Et nytt lag med engelske jenter, ledet av Jane Armstrong , rykket frem fra sør ... Krigeren kjempet i Brasil om sommeren ... De pro-amerikanske styrkene gjorde treg motstand.
  Men i Venezuela ble de kvinnelige krigerne konfrontert med amerikanske tropper. De kjempet på den utdaterte "Panther" -2, som allerede praktisk talt har blitt avviklet til fordel for pyramideformede utstyrsmodeller.
  Men britene, selv på denne tanken, var sterkere enn amerikanerne. De skjøt fra pistolen mot Shermans , som allerede var håpløst utdaterte, de kunne bare kjempe på like vilkår med sovjetiske trettifirere.
  Jane skjøt med bare tærne på avstand. Treff fienden og kvitret:
  - Dette er Storbritannias storhet - det vil ikke blekne!
  Gringeta knuste de meislede bena inn i fienden med bare tærne. Hun knuste Sherman og knirket:
  - Vårt rike blir kult!
  Og hun viste tungen!
  Så skjøt Monica, traff fienden rett i mål med bare føtter og kurret:
  - Til frelse for sjelen!
  Og etter dem lupanula og Malanya. Treff den farligere Pershing nøyaktig og knekker skroget.
  Selvfølgelig, med bare tær, kurret hun:
  - Ære til de kongelige styrkenes ideer!
  Jentene kjempet veldig aggressivt og konstruktivt.
  Og i Canada flyttet utvalgte tyske enheter. Gerda på tanken "Tiger" -4 pyramideformet knuste Amerika og dets herredømme. Og de brøt under fiendens knusende slag.
  Gerda skjøt med bare tærne, traff fienden og skravlet:
  - For arisk kommunisme!
  Charlotte slo også, denne gangen med en rød brystvorte, slo den amerikanske bilen og gurglet:
  - For Tysklands storhet!
  Christina traff også fienden. Hun knuste rustningen hans, med hjelp av bare fingre på meislede ben, som et eggeskall, og klukket :
  - For våre fenomenale prestasjoner!
  Magda buldret også, knuste fienden som leire og brølte:
  - For slike ressurser som det er umulig å si i et eventyr, ikke å beskrive med en penn!
  Det skal bemerkes at jentene er ekstremt stridbare og veldig mobile. Det er veldig gøy med dem også.
  Og så falt hovedbyene i Canada: Quebec og Toronto. Og livet ble bedre, Fritz og morsommere ...
  Hitler erklærte at Amerika ville bli ferdig!
  Med utviklingen av atombomben lyktes ikke USA. Det kan sees at lykken i dette tilfellet vendte seg bort fra Amerika til fordel for Wehrmacht. Hva så? Det er andre grunnlag for seier og suksess. Så det er for tidlig å fortvile.
  Men Fritz med sine utenlandske regimenter er langt overlegne USA som tropper. Og de er i stand til mye for å ødelegge fienden.
  Her fanget Gerda for eksempel en svart jagerfly. Og de plaget ham så mye og tvang ham til å elske, at han slapp hovene. Og det er faktisk ganske kult.
  Høsten førtisju gikk Fritz inn på selve USAs territorium. Sovjetiske tropper kjempet fortsatt i Canada.
  Alenka på IS-7 kjempet med en hel brigade av Shermans og Pershings. Shermanene her var av Firefly-klassen, med en langløpet 76 mm kanon, som er farlig for IS-7 når de skyter inn i siden. Så jentene var i en alvorlig situasjon. IS-7, for alle sine fordeler, har en kanon med begrenset ammunisjon og ikke for hurtigskytende.
  Her skjøt Alenka ved hjelp av bare tærne, slo amerikaneren og knirket:
  - På min krigsvei!
  Anyuta slo etter tur, ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, slo Sherman og ropte:
  - For seieren til USSR!
  Alla dunket også ved hjelp av bare tær. Den gjennomboret den amerikanske bilen og ropte:
  - For kommunismens ideer!
  Maria slo også, ved hjelp av en jordbærvorte, knuste motstanderen i stykker og hveste:
  - For de store manuskriptene til Lenin!
  Og Matryona bukket under med den nakne hælen, smuldret opp Shermanens rustning og knirket på toppen av lungene hennes:
  - For mine lysriddere!
  Dette er de fem, dette er jentene - du kan ikke finne kulere! Og de er alle så unge og friske. Og jentene lukter honning. Ikke rart at soldatene med slik glede slikker Venus' bryst med tungene. Og de slikker fortsatt.
  Ja, IS-7 bukket tilbake for at den ikke skulle bli revet i filler. Det er derfor dette er en tank, alle tanker er en tank.
  Kanskje bortsett fra den pyramideformede tyskeren ...
  Men de fleste av Shermanene har blitt drept, og resten trekker seg tilbake.
  Slik klippet de sovjetiske jentene.
  Og i himmelen tresker Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya Fritz. At Pokryshkin ikke er noen match for disse jentene. Og skjønnhetene kjemper barbeint og i bikini. Og de skarlagenrøde brystvortene brukes ved skyting, noe som øker kampeffektiviteten til skyting.
  Men han forstår Albina og Alvin bedre. Jentene klarte å få seks grader av Ridderkorset. Den høyeste sjette klassen av Ridderkorset av Jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter ble tildelt dem etter at de skjøt ned mer enn tusen fly hver.
  Her er jentene - jenter til alle jentene ...
  Men både Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya samlet mer enn to hundre fly hver. Og de hadde allerede åtte stjerner av helten i USSR.
  Anastasia trykket de bare tærne sine på skyteknappen til flypistolen og veltet en amerikansk bil og knirket:
  - Jeg har en super jente!
  Alenka Sokolovskaya skåret mot fienden ved hjelp av den skarlagenrøde brystvorten hennes, slo ned tre fly og bjeffet:
  - Og jeg er enda kulere!
  Dette er jenter, slike jenter!
  Og ødelegge Amerika.
  Vel, selvfølgelig gjør Alvina og Albina det enda morsommere og kulere.
  Alvina bruker skarlagenrøde brystvorter når han skyter...
  Og Albina jordbær ...
  Og begge jentene er veldig glad i å jobbe med tungen med jade, pulserende stenger. De har en slik lidenskap og en tro på aggresjon!
  Albina presset de bare tærne og kvitret:
  - Og de drar til sjøs, de spreke jentene!
  Alvina, skyting, bekreftet:
  - Kult element, drepende element!
  Og nå kilet tyskerne og sovjeterne og japanerne dypere inn i amerikansk territorium.
  Japanerne har sine egne jagerfly: ninjajenter. Veldig modig og kjempende.
  Her er en blå ninja-jente, hvordan hun slipper et barberblad med de bare tærne, kutter hodet av amerikanere og blathers:
  - De vil ikke bestå!
  Og han kutter møllen med sverd.
  Og den gule ninjajenta vil holde en ekte fan med sverdene sine. Og så, med bare tær, vil han kaste giftnåler og sette dem i gang med drap på yankee-tropper og slå motstandere.
  Og hyler på toppen av lungene:
  - Til all japansk ære!
  Og jenta med rødt hår, som den skrå møllen vil holde, og kutter fiendene.
  Og så vil han ta det med bare tærne og smelle på dem og spre Yankees i forskjellige retninger. Dette er det fine med kampen.
  Og brøl:
  - Vi er ninjaer!
  Og så vil en jente med hvitt ninjahår holde et helikoptermottak med sverd. Hakk opp motstandere, knus dem. Og fra den skarlagenrøde brystvorten slår den med lyn, brølende:
  - For seieren til Japan!
  Vel, ingen kan motstå slike tyver! Dette er jenter, jenter til alle jenter...
  Og de er så aggressive.
  Men kampene buldrer med kolossal intensitet. Aksestyrker beveger seg inn fra nord og sør, og bokstavelig talt klemmer Amerika med en gigantisk tang.
  Dette er et glimt av et en gang så strålende land som forvirrer fantasien.
  Ved slutten av høsten hadde Krauts allerede ganske kilt seg inn i USAs territorium.
  Her kjemper Gerda i Tiger-4-stridsvognen og husker samtidig sin tidligere,
  Også veldig strålende bragder.
  Gerda var litt flekkete av blod, men var fornøyd. Men stemningen ble ødelagt av den forferdelige stanken som kom fra den avkuttede magen til ghoulen og frykten for at ytterligere hundre, om ikke flere, av de samme skapningene skulle komme løpende.
  Charlotte tok i mellomtiden sin iherdige motstander ved hodet og utførte en dødelig "dobbel Nelson"-teknikk, og vred skapningens nakke. Den brennende krigeren her viste seg å være i rollen som en slags mor Teresa - når det gjelder barmhjertighet mot den brutalt utslåtte ghoul. Uttrykte:
  - Jeg er snill, snill, og mamma er snill - som en klok ugle!
  Gerda var bekymret:
  - Forstår du ikke?
  Charlotte ble overrasket:
  - Hva skal jeg forstå?
  - Vil ikke dinosaurer, eller hybrider av rotter og kakerlakker høre? - Gerda strakte ut leppene.
  Charlotte fniste:
  - Jeg hadde ikke forventet at du skulle være en kjerring ! Ja, vi skal drepe minst tusen av dem!
  - De slo deg i hodet med en kølle!
  - Nei. Stol på meg, megagnomen kan høre oss. - Da stammet jenta. "Hvis dvergenes sultan ikke tok ham, det vil si ikke kalte ham til tjenesten, kunne han ikke ha gått for langt fra oss.
  Gerda spurte med svært svak selvtillit:
  "Og de andre dvergene, alvene, annihobbitene ?"
  Charlotte slukket raskt med maskulin hensynsløshet sitt siste håp:
  - Andre hører de kanskje, men hva bryr de seg om det? Kjenner bare megagnomen Kiy-Dar.
  Gerda begynte å tørke av det blodfargede beinet sitt på et digert frodig blad. Bladet virket bare mykt i utseendet, men i virkeligheten var det stikkende. Den barbeinte blondinen tegnet moralen:
  - Ikke alt som glitrer er gull, men alt som stinker viser seg alltid å være drit! Det er så mye skitt i verden at det er umulig å tro på renheten til skaperen, selv etter å ha tatt noen få skritt på bakken!
  Som svar hveste Ilddjevelen igjen med luft i plastrøret hennes. Så hørte jentene lenge på natten. Men megagnomen Kiy-Dar hørte ikke, eller kunne ikke engang høre. Og det var tydeligvis ingen annen nisse her.
  Gerda sang:
  - Hvis en venn plutselig viste seg å verken være en venn eller en fiende, men en nisse ... Dette betyr at vi venter på et galehus!
  Charlotte avbrøt vennen sin:
  - Vel, vil du at vi skal bli overlagt av en legion av ghouls? Kom på med føttene, og raskt!
  Nok en gang fortsatte de sitt utmattende løp, selv om begge krigerne allerede var syke av tretthet. Noen ganger sovnet Gerda mens han var på farten, i søte korte øyeblikk så det ut til at han lå nede og hvilte seg (en slags søvn i en drøm - det er bare utrolig kult!). Men synene smuldret opp som en leirklump som falt i bakken - lett og uten anstrengelse var det bare kroppen som skalv nervøst. Og så begynte alt på nytt, som om en usynlig pendel svingte. Det var en slags halvvirkelighet og halvvirkelighet rundt , jeg måtte bule øyelokkene mine slik at de, tunge , ikke lukket seg. De bare føttene til jentene ble brutalt punktert, men det var denne forferdelige smerten som ikke tillot dem å helt glemme og miste virkelighetssansen. Og landskapet endret seg gradvis... Høye vegger viste seg tydelig gjennom mørket rundt, den slitne blonde krigeren var som i en svart steinkorridor. Jeg så for meg lyder - et tungt ekko av løpingen hans. Og det var noe annet forferdelig og ubevegelig - foran. Noe levende, fortsatt usynlig, ventet på jentene, og de løp dit. Selvfølgelig ville de ikke falle i helvete, men de løp likevel som sauer jaget av en tiger. Det er ikke engang klart hvorfor, de begynte å drømme om slikt søppel, kanskje på grunn av den ekstreme fysiske anstrengelsen de siste ukene av krigen i Afrikas ørken og fjellene i Asia ...
  Gerda hvisket:
  - Og til og med himmelen kan være et helvete, så du trenger ikke å svømme i lang tid til helvete igjen!
  Noe rykket i hånden til jenta. Bevisstheten rykket tilbake til krigeren. Hun fant seg plutselig stående urørlig. Bakken foran skrånet svakt nedover. Og det kom en svak vannsprut. Et pust av friskhet og fuktighet blåste inn i jentas utmattede ansikt.
  Gerda utbrøt:
  - Wow, det viser seg at du kan løpe til himmelen!
  - Viry ! - Charlotte pustet ut med en følelse ved siden av seg. - Stedet hvor de falne krigerne i Stor-Tyskland er i lykke. "Hennes ringende krigerstemme var full av ekte glede.
  Gerda delte ikke en slik optimisme:
  - Mer sannsynlig forfeltet til Viriya .
  Charlotte sa entusiastisk:
  - Der det er en formark, er det et felt!
  Gerda husket legenden, husket hvordan de på vei til Reich-Saray krysset en liten sølvvannselv . Fra høyden av den kongelige hesten virket overfarten lett og rask morsom. Den blonde krigeren følte seg til og med som en sultan, eller en sultan, som forresten er enda bedre! Men det er én ting å sitte på en gigantisk elitehest, og en annen ting å reise på sine egne ben av en gudinne. Jeg lurer på hvor dyp og forrædersk denne elven er?
  Gerda bemerket lurt, men billedlig:
  - Og forfeltet er mitt!
  - Du kan svømme? - Den rødhårede jenta snudde seg mot henne.
  Gerda trakk på skuldrene:
  - For et dumt spørsmål. Hvor så du en representant for en elite SS-bataljon som ikke kunne svømme?
  Charlotte ristet de flammende krøllene sine bestemt:
  - Glem SS-eliten. Her er en helt annen verden eller til og med et grenseløst univers med myriader av verdener. Alt er ikke som det var hos oss!
  "Kan jeg?" spurte Gerda seg selv og så igjen inn i tomrommet som var inne i krigeren.
  Charlotte mumlet:
  - Vel, føde raskt! Tiden renner ut!
  "Selvfølgelig skal jeg kunne svømme!" sa den blonde krigeren muntert og så tvilen på venninnens milde og samtidig formidable ansikt.
  Sommerfugl på størrelse med en albatross, med blå-og-gule flikkede vinger, flagret med antennene som et tegn på bekreftelse på at den barbeinte blondinen fortalte sannheten.
  "Det tror jeg også, eller nesten det," svarte Charlotte ustødig. - Selv om du kan ordtaket: kalkunen tenkte og kom inn i suppen, tenkte ikke kråka og havnet i en rangling! I alle fall er det bedre om du vet hvordan, for jeg kan ikke få deg ut. Og det er bare én vei for oss - til den andre siden.
  Gerda knyttet nevene hardt:
  - Selvfølgelig, vi svømte kult!
  Charlotte advarte:
  - Vi kan få problemer med sverdet!
  De glamorøse krigerne nærmet seg selve kanten av kysten og gikk ut i det svarte nattvannet. Gerda kjente trykket fra vannet - elva hadde en slak strøm. Den barbeinte blondinen knelte ned og drakk grådig, for så å drysse det på det slitne, støvete ansiktet hennes. Døsigheten gikk umiddelbart over. Vannet var kjølig og mildt, jeg ville ligge i det og slappe av de verkende musklene i kvinnekroppen ...
  Gerda sa med entusiasme:
  - Og gruvene er usynlige i forfeltet!
  - Vent litt! - hvisket Charlotte.
  Gerda ble overrasket:
  - Hvorfor er det feller her igjen?
  Brannkrigeren beroliget:
  - Nei, men... jeg tror vi fortsatt har en sjanse!
  Ildkrigeren la igjen leppene hennes på den hvite plasten hennes. Hun lyttet og så forsiktig rundt.
  Gerda på sin side slappet av og så ut til å bli næret av guddommelig energi fra vannet. Charlotte spurte henne:
  - Og se, det er vanskelig for meg å konsentrere meg på dette stedet.
  Den barbeinte blondinen så seg også tilbake. Det føltes som det snart ville være daggry. Mørket sluttet å være beksvart, da det ganske nylig dukket opp ustødige hull i dens ugjennomtrengelighet - det virket som bare litt mer, og nattens deksel ville falle. Dette betyr at jakten vil begynne veldig snart. Det er bra at de nådde elva. Gerda skrudde opp øyenbrynene og så nøye: vannet var godt synlig ved bena hennes som gjorde menn gale, vagt - midt i strømmen. Den andre bredden druknet nesten i mørket.
  Den snøhvite krigeren sa:
  - Hvis bare nå menns hender ville kjærtegne våre utmattede kropper med årer som trengte gjennom av spenning. Hvordan ville vi nyte det? O lidende kjøtt av uskyldige jenter. Min barm av gudinnen Venus, så ønsker kjærlighet og lykke, hva enhver kvinne ønsker!
  Charlotte tok pipa igjen. Denne gangen virket det for Gerd som om det var noe i luften eller i bakken som skalv. Og på den bare hælen til den blonde krigeren var noe gnidd med pigger og samtidig så ømt. Hun uttalte:
  - Her er hun gleden til en boakonstriktor.
  - Hørte du? Den unge brennende djevelen grep begeistret hånden hennes. - Megagnomenes trinn ! Å snøhvit kvinne luktet? Kiy-Dar svarte. Charlotte kysset venninnen sin på øret. - Tro meg, seieren vår er nær, Han er et sted her!
  Gerda sa:
  - Ja, nærme ... Som månen for en booger!
  Charlotte begynte å blåse hardere inn i fløyta hennes laget av magisk plast skapt av alver ( men teknomagi !), og presset deretter øret mot bakken. Denne gangen var den gjensidige ristingen av jorda mye mer merkbar.
  Gerda sa filosofisk:
  - Det er et slikt tegn på at jo lenger du er uheldig i begynnelsen, jo mer vellykket blir slutten!
  - Ja ... - Smaragdøynene til den vakreste jenta myste lykkelig, - han kom til samtalen! Key-Dar!
  Gerda la fingeren mot leppene:
  - Ja, vær forsiktig. Kanskje dette ikke er den megagnomen i det hele tatt , eller en skapning av en helt annen orden!
  De frøs og lyttet. Jordens skjelving ble mer jevn, tung. Et sted i nærheten, mellom "øyene" av busker, var en enorm karakter på vei. Han var som en gigantisk ånd, lydig på jakt etter en mester, selv om han var den siste skjeggløse ungdommen...
  Charlotte sa:
  -Du kan sannsynligvis ikke engang forestille deg all kraften til megagnomer . Dette er så kraftige skapninger at selv helvetesild trekker seg tilbake foran dem!
  Gerda protesterte umiddelbart:
  - Nei, hvorfor innbiller jeg meg... Hvis en nisse er en sterk skapning, så burde en megagnome være en størrelsesorden sterkere. Selve ordene mega betyr tross alt en million ganger mer!
  Charlotte ble villig enig som jente på en date med en popstjerne:
  - Ja, du tenker riktig, venn! Nøyaktig i en million er dette en hel uovervinnelig hær!
  Gerda ble overrasket:
  - Hvorfor ringte du ham ikke tidligere og lot vennene våre dø?
  I stedet for å svare, blåste den unge og rødhårede djevelen i fløyta hennes igjen, og luft slapp ut med et lett sus fra den buede dysen. Og plutselig frøs Charlotte midt i sukket , hennes smaragdgrønne øyne ble store. Den brennende ulven satte seg ned i vannet og tok på Gerda i hånden. Jeg ønsket å svare henne så mye, da plutselig...
  Jentas bare føtter brant plutselig med en så skarp smerte at de hoppet med en gang og ... endelig våknet. Madeleine holdt en kølle med en elektrisk ledning koblet til. En elektrisk utladningsblemme dukket opp på den rosa, til og med litt keratinisert etter å ha kjørt på varm sand og skarpe fjellsteiner .
  SS-kapteinen knurret:
  - Ja, reis deg, gjør deg raskt klar, ta på deg kjoleuniformen! Du kan ikke vise deg frem foran feltmarskalken i bare en bikini! Se, baby, du vil bli belønnet, men hvis du gjør noe dumt, vil jeg få deg til å snurre Conans hjul i en dag og samtidig gi deg et elektrisk støt. - Madeleine gjorde et verre ansikt her. - Selv om nei, ikke en dag, men en hel uke, uten et eneste minutts pusterom. Vi har fortsatt tid.
  Jentene begynte raskt å gjøre seg klare... Og på et annet kontinent fant også interessante hendelser sted, og lignende.
  Ja, og nå er kampen tilbake, og krigeren Gerda sender med bare tærne et prosjektil av dødelig kraft. Den ødelagte Pershing stoppet.
  Noe større og klønete kryper inn her. Den siste amerikanske utviklingen, en selvgående pistol med et kaliber av en pistol på 155 millimeter lang og en tykkelse på rustningen på 305 millimeter. Den veier hundre og tjue tonn og er veldig saktegående. Kryper knapt...
  Gerda ødela Sherman med et velrettet skudd og bemerket:
  - Det går gjennom sjelen vår!
  Charlotte skjøt med bare tærne, knuste fienden i avrevne metallbiter og knirket:
  - For ære og fedreland!
  Christina sa med forferdelse:
  - Kan du bygge ham med et bombefly?
  Magda sa selvsikkert:
  - Overlat dette til meg!
  Og jenta pekte en kanon mot fienden, med de seige tærne sine, og slo.
  Og det amerikanske monsteret stoppet og eksploderte.
  Dette er jentene fra det tredje riket - godt gjort!
  Vinteren har kommet, og IS-7 beveger seg gjennom snøen. Kampene pågår i Amerika. Skjønnheter fra Sovjetunionen kjemper hardt.
  Alenka skjøt mot Pershing med bare tær og knuste motstanderen.
  Og hun kurret:
  - Ære til russisk kommunisme!
  Anyuta traff også med et prosjektil. Hun brukte teknikken med bare tærne og kurret:
  - Jeg vil si en supermannjente!
  Alla skjøt også og traff en annen Patton- tank . Og så kult.
  Hva slags grønnsak er denne nyeste Patton- tanken ? Dette er en " Superperschnig ", bare med en kraftigere motor på 810 hestekrefter og større panserbakker.
  For et imponerende kjøretøy som kan være et problem for T-34-85. Men IS-7 vil treffe henne på avstand. Og den sovjetiske tanken, etter å ha mottatt et skall i frontrustningen, sender den inn i en rikosjett. Dette er en kampmaskin. Og som svar river han ned amerikaneren i ett slag.
  Deretter skyter Maria og treffer fienden nøyaktig. Slår rett gjennom ham og skriker:
  - Hæren vår er sterk, den beskytter verden!
  Og han bruker også bare tærne.
  Og så kommer Marusya til å sparke. Og han vil knuse fiendens rustning til splinter. Bruker, i dette tilfellet, en bar hæl.
  Og det vil brøle:
  - For Stalins nye reformer!
  Hun er en kjempeskjønnhet, og hun vil glede alle.
  Dette er hvordan teamet på IS-7 fungerer, som er kvalmende til helvete.
  Men her kommer jentene.
  Elizaveta kjemper på en T-54. Og opptrer desperat. Så aggressiv tispe.
  Og jentene har en veldig bra bil. Og de skyter fra den ekstremt nøyaktig.
  For eksempel tok de og traff " Superpershing ", og de ropte:
  - Vår hellige kommunisme!
  Elizabeth rettet pistolen med bare tærne. Lupanula ved målet og knirket:
  - Seieren min blir stor!
  Og blunket til kameratene.
  Ekaterina banket ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte og hylte:
  - For våre store seire!
  Og hvordan han vil le av full hals.
  Og Elena, med bare tærne, vil treffe fienden. Hun brøt den kraftige rustningen, kløvde metallet og knirket:
  - Vår mektige nasjon!
  Og han vil brøle på toppen av lungene...
  - Hurra!
  Og Efrasia treffer også motstanderen, denne gangen med en jordbærvorte. Han vil smuldre opp fienden og skravle:
  - For kommunismens storhet på alle planeter i galaksen!
  Dette er de kuleste jentene i verden. Og det er ingenting som stopper eller bremser dem.
  Ekaterina hviner og rister på brystet:
  - Jeg har en super jente!
  Og brystvortene hennes er tømt med rubiner ... Hun dyttet dem en gang i ansiktet på en svart mann og tvang dem til å slikke. Så slikket hun hans mannlige perfeksjon med tungen. For en behagelig smak.
  Hvor fint det er for en jente - for ikke å beskrive den større gleden i verden.
  Slik knuser jentene fienden. Og de nyter sine strålende seire og kolossale prestasjoner.
  Og Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya er generelt fantastiske jenter. Bølger av lidenskap og en tsunami av begjær bare syder i dem.
  Anastasia skyter den skarlagenrøde brystvorten sin mot fienden, treffer Yankee-flyet og skriker på toppen av lungene hennes:
  - Jeg er en vakker supermann!
  Alenka Sokolovskaya, fortsetter å knuse fienden, ved hjelp av jordbærnipler og brøl:
  - Og jeg er den høyeste jenta i verden!
  Slik er de kjempende krigerne, og jeg må si de stjal noen flere! Ingen kan motstå dem.
  Til og med Amerika... og hver har allerede tjent ti gullstjerner som en helt i USSR...
  For en slik fenomenal prestasjon mottok de en spesiell pris: Diamond Star of the Hero of the USSR. Noe som i seg selv er veldig hederlig og kult.
  Ha det gøy skjønnheter!
  Det beste er selvfølgelig ennå å komme!
  Oleg Rybachenko utførte nok en operasjon i Saudi-Arabia.
  Den tsaristiske hæren til Nicholas II utvidet russisk territorium. Sammen med Oleg kjempet nå jenta Margarita Korshunova. Også en mutant - en kriger som mottok udødelighet.
  Vel, de evige barna brakte alle disse gjengene i Mujahideen til lydighet. Og de beseiret dem - og tvang dem til å avlegge eden til den russiske tsaren.
  Samtidig er ikke Oleg Rybachenko imot å komponere en vakker og litt annerledes fortsettelse av jentenes eventyr;
  Etter nyttår gjorde tyskerne og koalisjonen betydelige fremskritt over hele USA. Amerikanerne, som hadde å gjøre med en mer teknologisk avansert fiende, tapte.
  I slutten av mars nærmet Wehrmacht seg Washington og begynte å storme den amerikanske hovedstaden.
  Kampene var ulik, og det var tydelig at jentene vant her... Spesielt pyramidetanken, Gerda er god, akkurat som hennes arbeider.
  Under beskytningen av Det hvite hus, da tanken hennes fikk direkte ild, sovnet Gerda og drømte om dette...
  Hun så partisanen Lara Mikheyko fanget av nazistene. En jente på fjorten år skjøt tilbake fra nazistene. To av hennes følgesvenner ble drept. Og hun gjemte seg selv i hytta.
  Bestemor ønsket å gi henne ut som barnebarnet sitt, men nazistene trodde henne ikke. Og de tok meg... Søket er i ferd med å begynne.
  Og så grep Lara en granat, nazistene falt. Jenta sa mentalt farvel til dette lyset og kastet det fra seg ... Men granaten eksploderte ikke.
  Det var ikke mulig å rømme heroisk.
  De slo Lara ned, slo henne et par ganger og la et blåmerke under øyet hennes. Men de slo ikke hardt, tilsynelatende var de redde for å lammes!
  Da hun ble brakt til hytta for avhør, oppførte Lara seg frekt.
  Hun så tappert inn i øynene til SS-obersten, og sa:
  - Fritz vil ødelegge deg snart! Hør lyden av våpen, døden kommer fra den røde hæren!
  Obersten svarte:
  - Våg jenta, du skal bli kjent med pisken!
  Lara ropte frimodig:
  Smerte skremmer meg ikke!
  Obersten beordret:
  - Ta denne jævelen ut med en plakat: partisan og vis hele bygda!
  Politimannen foreslo lett:
  - Det snødde på gata, og det er frost ... Burde ikke jenta tas ut barbeint slik at hun kjøler ned iveren!
  SS-obersten nikket samtykkende.
  - Ikke sant! La det være som barbeint i frosten, kanskje kom til fornuft !
  Laras kåpe ble revet av, så vel som genseren hennes. Kun igjen i en bomullskjole. De trakk av seg de grove skoene og svarte strømpene. Jenta forble barbeint i en, lett kjole.
  De hang en plakett rundt halsen hennes med inskripsjonen: "Jeg er partisan". Og etter å ha bundet hendene hans bakfra, førte de ham ut på verandaen. Jentas bare føtter føltes kalde og snødekte.
  Lara smilte. Hun ble virkelig flau over blåmerket i ansiktet, måten hun så ut på. Og du kan gå barbeint i snøen. Sålene hennes hadde blitt veldig røffe i løpet av sommeren, av mange barfotoverganger. Hun tok på seg skoene nylig, og det er ikke første gang hun må tåle kulde og sult.
  Lara gikk selv og fortsatte å smile. Vinden blåste, blåste det kobberrøde håret hennes, og snøen knirket under hennes bare føtter.
  Jenta gikk med et slikt blikk, som en prinsesse på tronen. Og hun satte grasiøse, små fotspor etter seg, nesten som et barns føtter.
  Folk så på henne med sympati.
  En av bestemødrene i pels mumlet:
  - Skrekk! De fører jenta barbeint!
  Været var solrikt, og Laras herdede, hardhårede såler led knapt av kulden. Hun gikk for seg selv og blottet tenner.
  Her ble hun brent av et piskslag. Jenta skrek og bet seg i leppa.
  Hun ble truffet et par ganger til med makt. Lara klarte nesten ikke å stå på beina, og med en viljeanstrengelse holdt hun ropet tilbake.
  Den sta jenta ble sendt til en spesiell hytte, hvor det var apparater for tortur.
  Så de dro henne opp på stativet og begynte å brenne hælene hennes med et varmt strykejern...
  Og to bødler pisket Lara med pisk. Først holdt jenta skrikene tilbake med en gigantisk innsats, men da brede strimler av jern, røde av varmen, ble lagt på barnets bare såler, skrek hun og mistet bevisstheten. Hun ble brakt til fornuft...
  Skrekk...
  Gerda våknet... Faen, du må drømme om noe sånt som dette, når stridsvognen deres skyter mot Det hvite hus på tampen av seieren.
  Og så skjer slike ekle ting...
  SuperPersching da den forlot huset , stakk seg tvers gjennom den og kurret:
  - Fred, arbeid og kjærlighet!
  Så stakk hun ut tungen.
  Charlotte sparket også motstanderen ved å bruke de bare tærne sine og røpet ut:
  - Jeg er en superjente!
  Christina slo også, hvesende som en slange og trykket den skarlagenrøde brystvorten på joystick-knappen, og slo fienden:
  - Vi er supermenn!
  Og Magda vil slå fienden, knuse tanken, få kampsettet til å detonere og utstede:
  - Gi kunstflyvning!
  Så blunker han til partnerne sine. Her er en jente - tenk på den høyeste klassens skytter.
  De kvinnelige krigerne ødelegger Yankees og vinner poeng... Albina og Alvina har allerede scoret to tusen nedstyrte biler hver. For dette fikk de en ny pris: Diamantstjernen til Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Slik markerte jentene seg ved å bli ess av superklassen. Og ingen kunne stoppe dem og beseire dem.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya og Orlova fikk hver sin ny pris: Glory Order av høyeste grad med diamanter, som de var veldig glade for. Dette er så kule jenter.
  Og krigen nærmer seg slutten ... Amerikanerne 20. april 1948 kapitulerer. Og en annen historie om andre verdenskrig snudd på hodet.
  Denne gangen ser det ut som en periode med lang fred. Sovjetunionen fikk Alaska tilbake og alle var fornøyde. Og landene på det amerikanske kontinentet ble delt av Japan og Det tredje riket. Dermed endte den midlertidige omfordelingen av verden.
  Tyskerne er lei av krigen.
  Hitler tillot polygami i det tredje riket - opptil fire koner hver, og innførte drakoniske skatter på par uten barn eller færre enn tre. Dette var et sterkt grep for å oppmuntre til befolkningspolitikk.
  I tillegg hadde Hitler selv mange barn oppnådd ved kunstig befruktning. Og blant dem var det nødvendig å velge arvingen til tronen.
  Det var ingen tristhet, det tredje riket fordøyde det erobrede sammen med Japan.
  Men 5. mars 1953 døde Stalin. Og Beria kom til makten. Hvorfor Beria? I den virkelige historien hadde han også gode sjanser for tronen, men en ulykke forhindret ham: et opprør i DDR, under undertrykkelsen av et motplott mot Beria modnet. Og her er DDR selvfølgelig ikke det.
  I tillegg ønsket Hitler også at den godt forutsigbare og kjente Beria, som var en germanofil, skulle regjere etter Stalin. Og Stalin, da helsen ble dårligere, opprettet et testamente til fordel for Beria.
  Så alt ble avgjort til fordel for hemmelighetens sjef og ikke bare det hemmelige politiet.
  Vel, Beria tilbød Hitler å handle med Japan til det skaffet seg atomvåpen.
  Du vet aldri hva en samurai kan tenke på.
  Beria og Hitler ble enige om en felles krig med Japan, og deling av dets territorium.
  Den 20. april 1954 begynte en felles krig mot det enorme koloniriket samuraiene.
  For en ny side som blir snudd i historien. Sovjetiske tropper rykker frem mot Japan.
  Og tyskerne også... Her kjemper Gerda og Charlotte igjen i en pyramideformet tank. De har en toseters bil som veier femti tonn og en kompakt gassturbinmotor på 2500 hestekrefter. Du kan forestille deg hvilken rask tysk bil. Og rustningen er spesiell, med en blanding av plast. Og veldig sterk ugjennomtrengelig fra alle vinkler. En pistol av lite kaliber på 75 mm, men med en meget høy munningshastighet av prosjektiler i en høytrykkspistol. Hun er pansergjennomtrengende forhøyet. Og beholdningen av skjell og brannhastigheten er stor. Konduktiviteten er høy.
  Selve tanken er bare super... Så Gerda vet hva hun skal kjempe på.
  Sovjetiske biler er svakere. Hovedtanken er fortsatt T-54, bilen er ikke dårlig, relativt billig, men mye dårligere enn tyskeren i alt. IS-7 ble fortsatt ikke massiv. Han ble lagt merke til av IS-10, som fikk en 122 mm kanon, men med lengre løp og god pannepanser, med svakere sider. Men alt dette passet inn i vekten på femtitre tonn, noe som ikke er dårlig.
  Gerda skyter Panther-6-tanken sin mot japanerne, bruker de bare tærne og trykker på joystick-knappene, mens hun brøler:
  - Ære til ideene til det ariske brorskapet!
  Charlotte trykker på knappene på styrespaken, med den røde brystvorten, en rekke med syv maskingevær, og skriker:
  - Vår lykke ligger i den ariske drømmens kommunisme!
  Og jenta ler igjen...
  Christina og Magda kjemper på en annen pyramideformet "Panther"-6.
  Christina trykker på joystick-knappene med bare tær, treffer fienden fra Japan og brøler:
  - Kudos til kjæresten min!
  Magda åpner også ild, og ler øredøvende, sier hun og trykker rubinvorten sin på joystick-knappen:
  - Ære til våre unge menn!
  Og hvordan de vil le av full hals. La oss innse det, dette er jentene som er fantastiske i krigens spenning.
  Ja, det ser ut til at dommedagen har kommet for Japan. Men alt går etter planen.
  Elizabeth og mannskapet hennes kjemper på en T-54 tank, noe modernisert. Men forskjellen er liten. Pistolen har blitt litt raskere, og prosjektilet er mer pansergjennomtrengende. Dette er forskjellen.
  Og motoren er den samme dieselmotoren med 520 hestekrefter ... Japanerne bruker tanker av eget design og lisensierte tyske. Bilene er generelt gode også. Spesielt Hirohito-3-maskinen, som veier femtiåtte tonn, med en 105 mm pistol med en løpslengde på 70 EL, overlegen T-54 i bevæpning, og ikke dårligere i rustning og kjøreytelse, bortsett fra kraftreserven.
  Denne japanske tanken er et problem for USSR. Men det finnes også lettere biler fra Land of the Rising Sun.
  Det er lettere å håndtere dem.
  Elizabeth skyter med bare tærne og treffer samurai-tankene. Hun gjør dette veldig smart og skriker:
  - Ære være vårt frie fedreland!
  Ekaterina skyter igjen ved å bruke en skarlagensrød brystvorte og knuse en japansk bil, skriker:
  - For Gud gitt Rus!
  Elena slår også fienden, knuser fiendens tank ved hjelp av sin bare hæl og brøler:
  - For storheten i kommunismens ideer!
  Euphrasia skyter også og gjør det ved hjelp av jordbærvorten på det elastiske brystet hennes, og skriker:
  - Ære til den høyere kommunismens seire!
  Så de beveger tanken sin behendig og unngår nederlag. Hirohito-3-tanken kan også klassifiseres som tung, men den er ganske massiv. Det er vanskelig å slå en maskin som dette .
  Og her går han til jentene. Pistolen er større i kaliber og høyere enn munningshastigheten til prosjektilet. Pansringen på pannen til japanernes tårn er enda tykkere enn den sovjetiske 240 mm, og pannen på skroget er også tykkere i den øvre delen på 150 mm og 120 mm i den nedre. Og hastigheten til japanerne er enda høyere, gassturbinmotoren er på 1500 hestekrefter. Ja, denne tanken er den beste i Japan. Ikke spøk med ham.
  Men Elizabeth, ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte, sender et prosjektil rett til baken, og den japanske tanken eksploderer, og klarer ikke å treffe den sovjetiske bilen.
  Ekaterina kvitret og kysset venninnen sin på hennes bare hæl:
  - Du er smart Lisa!
  Elizabeth var ikke enig:
  - Jeg er bare et geni!
  Og hvordan han ler av full hals. Dette er jenta.
  Og de hyler mye... Ekaterina, for eksempel, husker hvordan hun flyktet da i det førtiførste året. Skoene revnet etter et par dager, og jeg måtte trampe barbeint. Og for en byjente som er uvant med det, gjør det vondt, hver støt, hver kvist, hver klump kjennes. Og bena hennes ble slått ned til de blødde, da hvert skritt eksploderte av smerte.
  Jenta trodde aldri at det kunne være så vondt å gå barbeint. Det var ikke for ingenting Hugo sympatiserte med barfotjenta Closet. Hvis selv om sommeren er slike jentete ben som dette, hva med om vinteren?
  Ekaterina ble imidlertid raskt vant til det, hennes unge kropp tilpasser seg raskt, den sårede sålen er overgrodd med hard hud og har blitt grov. Og det ble behagelig å gå barbeint. Catherine tok ikke engang på seg skoene før frosten kom. Imidlertid ble fire av dem dannet og Euphrasinya lærte dem kunsten å hekse. Og hekser løper ofte barbeint i snøen for å forlenge ungdommen. Og kort sagt, jentene mestret hemmelig kunnskap, og så rundt tjue år gamle ut, og barbeint og i bikini frøs ikke i kulden. Dette er skjønnhetene. Og det er ingen kulere enn dem, bortsett fra selvfølgelig Alenka. Hun kjempet på IS-10, modifisert med en utvidet tønne. Tanken dukket opp i serien ganske nylig. Og fortsatt sjelden. IS-7 ble aldri deltatt i en stor serie. Tilsynelatende på grunn av høye kostnader og vanskeligheter med produksjon.
  Så mannskapet på Alenka ødelegger disse japanerne og synger sanger for seg selv.
  Fly som ild blå netter
  Vi er pionerbarn av arbeiderne...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop vær alltid klar!
  Når jentene går i gang, kan du ikke motstå dem. Dette er faktisk en perfekt kreasjon av krig.
  Kampene går bra og Japan taper.
  Her tok de sovjetiske troppene det sørlige Sakhalin i mai. Og de opptrådte med ekstrem forsiktighet.
  Men bataljonene av sovjetiske jenter viser en fantastisk kampklasse.
  Av deres typer våpen begynte selvfølgelig AK å bli brukt. Verre enn tysk, men enkel og pålitelig. Og det klipper ned motstandere, selv om målrettingen på avstand er lavere enn for en tysk angrepskarabin.
  Sovjetiske jenter tvinger japanske fanger til å kysse de bare, støvete føttene og slikke de bare hælene. Dette er deres taktikk.
  Kjempende krigere, den høyeste klassen.
  Sommeren 1954 hadde tyskerne stort sett ryddet Amerika for japanske tropper.
  Bataljonen av barbeint jenter, ledet av Margaret, kjempet spesielt vakkert. Jenta ble spredt av samuraien, og den fangede unge mannen ble tvunget til å kysse hælene hans og slikke barmen til Venus.
  Gerda og teamet hennes på Panthers-6 gjorde en god jobb, og sendte mange japanere til helvete, og noen til himmelen.
  Fire ninjajenter kjempet med de sovjetiske troppene som rykket frem i Manchuria.
  En ninjajente med blått hår hacket med sverd og drev en vindmølle og hugget ned sovjetiske soldater. Så kastet hun en ert med eksplosiver med tærne, veltet den sovjetiske T-54-tanken og bjeffet:
  - Det kuleste landet er Japan!
  En ninja-jente med gult hår vil også skjære mot fienden med kniver og gi en bumerang med sin bare hæl og rope:
  - For våre seire av samuraiene!
  En rødhåret ninjajente vil uten problemer utføre en aggressiv platespiller med sverd og kutte ned sovjetiske soldater. Da vil hennes bare tær lansere en bombe. USSR-tanken vil bli revet i stykker og krigeren vil knirke:
  - I kommunismens ideers navn!
  Den hvithårede ninjajenta tok og kuttet motstanderne, som om hun kjørte en vifte over feltet, kuttet av de russiske soldatene igjen, og med bare fingrene, som om hun lanserte en dødelig en som ville rive to hele sovjetiske stridsvogner i stykker.
  Og brøl:
  - For landets storhet!
  Jenter elsker å drepe, og enda mer liker de å voldta fanger. Ja, slik at menn mistet bevisstheten av overanstrengelse. Og det er slik ninjajenter liker det. Hopper på bundne menn og pisket dem samtidig med pisk.
  Men til tross for japanernes heroisme, taper de mot bedre og mer avansert teknologi.
  Dessuten er det på himmelen superklasse-essene Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya, som knuser japanerne som vindmøller.
  Anastasia, med bare tærne sine, kutter av seks japanske fly samtidig med ett utbrudd og knirker:
  - Ære til kommunismens ideer i Russland!
  Akulina, som trykket på en knapp med den skarlagenrøde brystvorten, kuttet av syv japanske fly på en gang og brølte:
  - Ære til heltene i Russland!
  Krigere tar hevn på Japan for deres tidligere klager. Og spesielt for nederlaget i tidenes krig til tsar Nicholas II. Nei, de vil aldri glemme, og generasjoner vil ikke tilgi.
  Anastasia, som presset rubin brystvorten sin, ga et nytt utbrudd, skjøt ned japanske fly og brølte:
  - Ære til kommunismens æra Beria!
  Akulina presset føttene med bare tærne, slo ned samurai-flyene og kurret:
  - For store seire!
  Og Albina og Alvina får rekordkontoer. For tre tusen nedstyrte fly ble de tildelt ordenen: Diamantstjernen til Ridderkorset av jernkorset og gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Albina, ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte, ga en tur. Hun kuttet ned et dusin japanske fly på en gang og kurret:
  - For brystet mitt!
  Og hun så for seg selv i armene til en svart kriger.
  Alvina sparket med bare tærne, veltet ned et dusin japanske fly og knirket:
  - For store seire!
  Tyske jenter er veldig kjempende og vakre. De elsker gutter med svart hud veldig mye, og tungene deres er alltid klare til å polere ibenholt perfeksjon av menn.
  Albina, med hjelp av de bare tærne, traff samuraiene igjen og skjøt ned flyene deres.
  Og hun kurret:
  - Jeg er Supermann!
  Alvina presset på jordbærvorten, mejet ned en masse japanske fly og knirket:
  - Jeg er en romvoksen!
  Jenta er veldig stridbar og aktiv i sin hyperseksualitet .
  Ekte ariere - bare super! Og generelt slike skjønnheter av høyeste klasse!
  Tyske og sovjetiske tropper, som beseirer fienden, rykker frem over Kina.
  Under angrepet på Singapore utmerket jagerflyene fra den luftbårne divisjonen og barfot-jenteenheten "Barracuda" seg. Jentene slo de bare hælene gjennom vannpyttene av øsende tropisk regn, brøt seg inn i japanernes befestede posisjoner og gjennomboret dem med bajonetter.
  Dette er de kjempende skjønnhetene.
  Japan ristet av de knusende slagene til et så aggressivt lag.
  Høsten 1954 ble det meste av Kina erobret av aksemaktene. Og situasjonen har blitt betydelig mer komplisert for Land of the Rising Sun.
  Hitler bemerket:
  - To fugler kan ikke komme overens i ett hi!
  Og krigerne Albina og Alvina skjøt ned fire tusen fly. Japan produserte billige men lavkvalitetsfly i veldig store mengder, så det var veldig praktisk å samle inn regninger.
  Albina, med bare tærne sine, kuttet av en annen samurai og knirket:
  - Dette er vår vakre verden!
  Alvina, ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, slo ned et helt dusin japanske biler og kvitret:
  - Ære til kommunismens æra, i hele universet!
  Albina, som også brukte jordbærbrøtten og slo ned samuraien, ble overrasket og sa ut:
  Snakker du om kommunisme?
  Alvina, som brukte de bare tærne og kuttet av et dusin japanske fly, sa:
  - Den nye ariske orden er kommunisme!
  Jentene lo ... For de fjerde tusen flyene ble de tildelt Diamantstjernen til Ridderkorset av Jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. At selv en veldig høy utmerkelse er rekord for skjønnheter.
  Dette er jentene å se opp til....
  Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya er imidlertid ikke dårligere og overskred poengsummen på fem hundre nedstyrte fly.
  Og de fikk nye priser som var veldig høye, og de samlet en hel samling stjerner til seg selv.
  Anastasia sikter våpenet med bare føtter, og slår ned fienden, kutter fienden og knirker:
  - For kommunismen på hele planeten!
  Akulina hogger ned fienden ved å trykke på den skarlagenrøde brystvorten, og skriker aggressivt:
  Til og med barna kjenner oss!
  Om vinteren mistet Japan nesten alle sine kolonier, og kampene flyttet til selve metropolen.
  Året 1955 er kommet, da kampene stormer og ser ingen ende eller kant.
  Japan gir etter, sakte men sikkert. Og han taper gradvis krigen.
  Men samuraiene kjemper desperat og hardt.
  Alenka og hennes mannskap gikk om bord i IS-11-eksperimenttanken. Denne maskinen er utstyrt med en 130 mm pistol og har solide spor i bunnen.
  Alenka skyter med bare tær, gjennomborer fienden og brøler:
  - Ære til kommunismen med bare hæler av jenter!
  Anyuta skjøt også ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, trykket ni av dem på avtrekkerne til maskingevær og ropte:
  - Vi jenter er kjempekule!
  Alla slo også med bare tærne, knuste fienden og brølte:
  - Vel, fra skruen!
  Maria knullet, med hjelp av en bar hæl. Hun gjennomboret fienden gjennom og gjennom og kurret og blottet tenner:
  - For nye prestasjoner!
  Marusya slo ved hjelp av en jordbærvorte, ramlet fiendene med et dødelig grep og kvitret:
  - For kommunismens store!
  Alenka skjøt igjen og brølte:
  - Slik at den kollektive bondepresidenten og sigøynerdiktatoren Sashka dør!
  Og han vil slå sin bare fot på rustningen.
  Det var sånn jentene gikk overens, det er bare flott. De er generelt fantastiske klassekrigere.
  Her synger de i kor:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Utseendet til en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar -
  Hvisken vil bli knust av slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet ...
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne -
  Veien som belyser kommunismen!
  Elizaveta kjemper også med T-54-stridsvognen sin, en kjempestridig jente-heks.
  Og skjønnheter blir slått ned av japanske biler med bare føtter.
  Elizabeth trykket på joystick-knappen med den røde brystvorten og kvitret:
  - Ære til den sovjetiske kommunismens ideer!
  Og hvordan denne skjønnheten vil le! Og vil gnistre med perlefargede tenner.
  Ekaterina tok den og pekte også med bare tærne og hylte:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Elena slo motstanderen med en rubin brystvorte, blottet tennene og hylte:
  - Og til vårt fedrelands røde banner,
  Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  Efrasia sparket den bare hælen hennes og hveste:
  - Hei fedrelandet, vår frie,
  Vennskap av folk, støtte for alltid!
  Og alle jentene, med bare tærne, sang i kor:
  - Lovens makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enheten til en enkel person!
  Krigere, jeg må si, har en utrolig kampaggresjon.
  Og her kjemper Gerda...
  Hennes "Panther"-6 er som en supertank, som makulerer posisjonene til samuraiene.
  Gerda skyter med en rød brystvorte, trykker på joystick-knappen og brøler:
  - For den ariske verden!
  Charlotte vil også daske, ved hjelp av de bare tærne, vil hun rive i stykker en masse japanere og plaske:
  - For store grenser!
  Christina og Magda slåss også. Jentene er ekstremt kjempende, og veldig vakre, nesten nakne i bikini.
  Christina skjøt med rubinvorten sin, knuste den japanske Hirohito-4-tanken og kurret:
  - Ære til mitt land!
  Magda sparket også med bare tærne, knuste samurai-haubitsen og ropte:
  - Ære til store prestasjoner!
  Disse jentene er på topp!
  Tokyo falt i slutten av mars. Og 20. april 1955 kapitulerte Japan og avsluttet dermed den store krigen.
  Jenta Albina og Alvina overskred fem tusen nedstyrte fly. Og for dette mottok de en spesiell pris: Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross med sølv eikeblader, diamantsverd.
  Krigen er ikke over ennå. Hun gjemte seg bare en stund. Men Hitler erobret nesten hele verden.
  Beria mottok tilbake det sørlige Sakhalin, Kuril-ryggen og Manchuria, sammen med Port Arthur.
  Sovjetunionen ble et sterkt land som slikket sine sår. I noen tid erobret Nazi-Tyskland andre land og undertrykte deres ubetydelige motstand.
  Krigen varte for ødeleggelse og verdensherredømme. Men en annen global konfrontasjon var under oppsikt.
  I mellomtiden samlet skyene seg over Sovjetunionen. Og i 1959, på sin syttiårsdag, bestemte Adolf Hitler seg for å angripe Sovjet-Russland, der Beria styrte. På siden av Führer var nesten hele verden.
  Men Sovjetunionen ble en sterk, industriell makt. Så jeg fant en ljå på en stein.
  Begge landene hadde atomvåpen, men Gerda og Albina var i stand til å lage en generator der stråling dekket hele planeten Jorden, noe som gjorde bruken av denne typen ødeleggelse umulig.
  Og Hitler bestemte seg for å ta den siste suverene makten i verden. Grensen i vest gikk langs Dnepr, og deretter Hviterussland, og de baltiske statene under tyskerne. Nazistene klarte å holde Krim bak seg. Med mindre USSR leide en base for Svartehavsflåten i Sevastopol.
  I tillegg til resten av territoriet var Russland en del av Kina - Manchuria. Så befolkningen i USSR, der en svært aktiv politikk ble ført for å oppmuntre til fødselsraten og polygami ble legalisert av det kommunistiske, ateistiske regimet, har allerede overskredet tallene før krigen i 1941, til tross for territorielle tap, og økt med tre prosent hvert år.
  Beria forbød både abort og prevensjonsmidler. Og innførte ville skatter på familier med færre enn fire barn.
  I henhold til planen og stokkmetodene utviklet USSR seg raskt, og dens militære makt økte.
  Hitler, som følte en potensiell trussel, etter å ha fullført å samle verden i et enkelt tredje rike, bestemte seg for å starte sin siste krig på denne planeten.
  Hva med den siste krigen? Det er ikke noe mer å erobre på jorden. For et år siden fløy tyskerne til månen, og æraen for romutvidelse er åpen. Men vil Hitler leve for å se perioden med Star Wars og erobringen av galaksene? Til tross for en sunn livsstil, et vegetarisk kosthold, regelmessig mosjon og dosert fysisk aktivitet, var det tydelig at Fuhreren ble eldre. En skallet flekk bryter igjennom på hodet mer og mer, håret blir grått, og utseendet er slitent. Selv om Fuhrer prøver å muntre opp.
  Uansett bør du fullføre ditt siste oppdrag og erobre USSR. Og selv om Fuhrer dør, vil han få rundt tusen sønner oppnådd gjennom naturlig inseminering. Og en av dem vil bli anerkjent som den beste, den mest dyktige og vil ta tronen til den største diktatoren i historien til planeten Jorden.
  Uansett er forsinkelse for risikabelt, og så lenge atomvåpnene ikke virker, kastet Hitler mer enn femti millioner soldater på USSR i første sjikt alene. Det er også et stort antall stridsvogner, fly og flyvende skiver . Og dette er en kolossal kraft.
  Sovjetunionen fortsatte å modernisere våpen. T-64-tanken dukket opp, tyngre og med en kraftig 125 mm pistol, i stand til å trenge gjennom pyramideformede tyske kjøretøy med fjærskall. Riktignok har T-64 akkurat begynt å gå i produksjon. Hovedtanken var fortsatt T-54, som ikke var sterk nok mot tyske modeller. Dette er også en av grunnene til at Hitler hadde det travelt med aggresjon mot Russland.
  IS-11 fanget ikke opp... IS-12 ble skapt av en maskin med en 203 mm kanon, men den viste seg å være for dyr, tung og stor. IS-15 var et kompromiss i den 152 mm lange kanonen. Dette kjøretøyet lignet en forstørret T-64 og begynte også akkurat å gå i produksjon.
  Den tyske hovedtanken, Panther-6, var pyramideformet, og den ble litt oppgradert til Panther-7, noe som økte kaliberet til pistolen til 88 mm for å produsere mer ødeleggelse. Og motoren, etter å ha installert en kraftigere 3000 hestekrefter, gir enorm hastighet og manøvrerbarhet samtidig som den opprettholder en vekt på femti tonn, og forbedrer rustningens kvalitet.
  Selv den nyeste sovjetiske T-64 var merkbart dårligere enn tyskeren når det gjaldt kjøreegenskaper og beskyttelse av sidene, og også pannen. Men T-64 kunne i det minste trenge gjennom tyskeren, om enn på kort avstand.
  På himmelen var tyskerne også sterkere og mengden og kvaliteten på maskiner. Og de klarte ikke å lage sine egne diskoteker i USSR. Og tyskerne installerte varmestråler på Belontsi- skivene - som lasere, og kunne utføre mer effektiv beskytning.
  Og blant nazistene fløy diskoteker med en hastighet på ti lyd. Og det er faktisk enormt. Slik er hæren til det tredje riket sterk.
  Og de har underjordiske tanker. Og mye annet kult. Kort sagt, Beria har praktisk talt ingen sjanse.
  Men de sovjetiske troppene har kolossal defensiv makt. Og invasjonen begynte med en luftoffensiv. Styrkene er ulik og tyskerne knuser de sovjetiske byene. Ti tusen flytter over Russland og tar Smolensk.
   Natasha tok en avgjørelse:
  - Vi må tvinge Hitler og gjengen hans til å fjerne tropper fra USSR og løslate de fangede barna!
  Den lekne Zoya var enig i dette:
  - Selvfølgelig må du det! Og redde dine forfedre fra fascismen!
  Augustin bemerket og stampet med bare føtter:
  Vi vil gjøre det uten tvil!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Vi har alle midler til dette!
  Ikke før sagt enn gjort, og de fire kvinnelige krigerne angriper de fascistiske hordene.
  Krigere fra Guds russiske århundre og mutante hekser kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Selvfølgelig tok fire jenter ødeleggelsen av stridsvogner og fly fra Wehrmacht veldig berømt. Helt fra begynnelsen knuste de dem med hendene og føttene, dekket av et kraftfelt. Men...
  Som fra under bakken dukket Oleg Rybachenko og Natasjas yngste datter Margarita Korshunova opp.
  De tok tak i lyssverd og ladet med nanoboter . De satte ut for å ødelegge de forhatte fascistene. Så de fire ble til en sekser.
  Natasha Korshunova knipset de bare, meislede føttene og sa:
  - Det er hvordan? Vel, hva er vår skjebne, vi kan ikke slå den ellers!
  Den aggressive gullhårede Zoya, som fortsatte å knuse tyskerne, bemerket logisk:
  - Vi får det gjort raskere! Raskere, la oss redde USSR!
  En barfotgutt på ikke eldre enn tolv som så ut som Oleg Rybachenko, og hogget ned nazistene med sverd, både infanteri og stridsvogner, brølte:
  - Vi gir oss aldri!
  Og en skarp skive fløy fra guttens bare fot, som kuttet av tre fascistiske fly på en gang!
  Margarita Korshunova, skinnende med bare hæler, ødela motstandere, både stridsvogner og infanteri, blottet tenner og mumlet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare føtter og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha Korshunova kastet også ut de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og lyssverdene hennes gikk gjennom mølla på nazistene. Deretter slo sprengerne mot tankene og kuttet av støtene. Flyene fikk det også.
  Den rødhårede Augustine skar gjennom fiendene og hylte:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Kule Zoya, som kuttet ned hvite, brune soldater og stridsvogner med fly, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes bare fot. Og stridsvognene og de hvite jagerflyene faller, og halene brenner fra flyene.
  Svetlana Snow White kutter mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter, skyter ned fiendtlige fly og knirker:
  - For Moder Russland vil det være et menneskelig romimperium, vinn!
  Oleg Rybachenko rykker frem mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til Future Rus'!
  Og i bevegelse skjærer den hodet og snuten på alle, og samtidig står tanktårnene.
  Terminatorjenta Margarita ødelegger også motstandere og fly og stridsvogner.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - Til nye grenser!
  Og så vil jenta ta og kutte ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Og her er Natasha Korshunova på offensiven. Han kutter ned nazistene for seg selv sammen med stridsvogner, fly og synger:
  - Rus' er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente som river tanks.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - han skyter ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Eh, knull, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustine, som hugger ned nazistene med lasersverd og utrydder de brune soldatene, sammen med stridsvognene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte ut noe mot fienden som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver! Det tjueandre århundre!
  Svetlana Snow White på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver mot dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange jagerfly, sammen med stridsvogner og fly, og skriker:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Oleg Rybachenko hoppet opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nåler med bare fingrene, slo ned tanks og fly, klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Og igjen er gutten i kamp.
  Tøffjenta Margarita Korshunova går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene dør. Og hele hauger med lik er stablet opp.
  Margarita knirker aggressivt:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen ble nålen kastet på hennes bare føtter.
  Og så et dusin flere nåler!
  Natashka Korshunova er også veldig kul i angrep.
  Og han kaster med bare føtter, og spytter fra et rør, og slår ned tanks og fly.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya Angelskaya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne faller og faller, sammen med stridsvogner og fly.
  Zoya-jenta skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt dødt, et sted med stridsvogner og fly.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene - fly og stridsvogner faller.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seier!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustine, i drømmeekstasen, sender en pulsar med sin bare hæl og brøler:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler som skyter ned fly og gjennomborer pansringen til stridsvogner.
  Svetlana Snehvit i kamp. Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana Snow White synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri. Og alle flere havarerte stridsvogner og fly.
  Oleg Rybachenko i offensiven, alt akselererer. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en vill skolejente og en total terminator i aktiviteten hennes. Og slår fiendene.
  Så hun lanserte en ert med eksplosiver med det bare beinet. Den vil eksplodere og umiddelbart kaste opp hundre nazister og ti stridsvogner.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tanktønnene flyr i forskjellige retninger.
  Her satte Natasha Korshunova fart på bevegelsene. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo, sammen med stridsvogner og fly.
  Natasha Korshunova er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke et eneste hundre nazister og mange stridsvogner med fly. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustina lekte med pressens muskler og ristet på brystet med skarlagenrøde brystvorter, sang:
  - Du vil ikke tørre å ta beslag på landet vårt!
  Svetlana Snow White er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene, sammen med de ødelagte tankene og flyene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Karategutten Oleg Rybachenko er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper, en haug med ødelagte biler med fly.
  Oppfinnergutten husker en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Barnemorderen Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og Terminator Boy i en ny bevegelse. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Master class og Adidas!
  Det viste seg å være et veldig kult show. Og hvor mange nazister ble drept? Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene, sammen med stridsvogner og fly.
  Barfotjenta Margarita er også i kamp. Ødelegger kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes skar mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset. Og med dem stridsvogner og fly.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og stridsvognene, og til og med fly.
  Og Natasha Korshunova er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede blitt drept sammen med stridsvogner og fly.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha Korshunova roper:
  - Jeg er gal! Du får en straff! Ikke ta en rubel!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya Angelskaya er på farten og kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister eller skyter ned et fly med en tank. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstanderne. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte dem!
  Og en sånn rødhåret... Håret hennes flagrer i vinden som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt fra sinne.
  Svetlana Snow White i bevegelse. Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør - slår ned fly. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er allerede ganske mange år gammel, alle er på eventyr med Natasha og selskap, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter. Både fly og stridsvogner.
  Glitrende med bare, runde hæler sang Margarita Korshunova med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og deres stridsvogner og fly, fortsatte:
  - Mørket forsvinner! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetesrike imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha Korshunova i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør, og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya Angelskaya i vill bevegelse. Angriper nazistene. Bryter dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Den bryter gjennom motstandere, sammen med stridsvogner og fly, som et brøl:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg åpner alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og kutter kjøtt og metall med fly duralumin.
  Svetlana Snow White går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Den barbeinte, kjekke, muskuløse gutten Oleg suser igjen gjennom hundrevis av nazister som en meteor og suser av gårde. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter en masse fly på himmelen.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Barfotjenta Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og han skjærer gjennom store lysninger, blant stridsvogner og fly.
  Jenta skriker:
  - Lambada er dansen vår på sanden!
  Og det vil treffe med fornyet kraft.
  Natasha Korshunova er enda mer rasende i offensiven. Slik slår han nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha Korshunova tok den og sang:
  - Sparket mitt er barbeint blendende!
  Å løpe på stedet er en vanlig forsoning!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake, og stridsvognene brant, flyene sto i full fyr.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Han slår seg selv som en brun armada.
  Zoya Angelskaya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Treff motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya Angelskaya tok den, ristet de skarlagenrøde brystvortene på de fulle brystene hennes og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha Korshunova ropte med glede:
  - Så det er din feil!
  Og med bare tær kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra stridsvogner.
  Barfot Augustine i bevegelse. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. De flagrer som et proletarisk banner. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun hogger ned motstanderne - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, forbanna beist! Jeg gikk i kamp med min ved å bruke naturlig lys, uten maling.
  Augustin tok det og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Terminatorgutten Oleg Rybachenko gryntet:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita Korshunova, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere et dødelig, veltede fly.
  Natasha Korshunova i kamp er ikke dårligere enn motstanderne. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer. Og nazistene har det vanskelig: Fly og stridsvogner faller.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana Snow White, kuttet ned fiendene og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya Angelskaya knirket, kastet nåler med bare føtter og slo ned tanks og fly med solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha Korshunova, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt har de mye spenning.
  Oleg Rybachenko, en nesten naken, kjekk, muskuløs gutt i shorts alene, ser veldig stilig ut i kamp.
  Den pene jenta Margarita, med bare tær, kastet bena, et stykke antimaterie og sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale gutten lanserte med foten det som så ut som en helikopterpropell. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Terminatorgutten Oleg, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha Korshunova sang i offensiven:
  - I en hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya Angelskaya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Barbeint og brennende, Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana Snow White, med sin bare hæl kastet en ball av hyperplasma, bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr skivene fra krigernes bare føtter. Kjøtt rives, og tanktårn og flyhale blir revet.
  Og hyle igjen:
  - Ingen vil beseire oss!
  Natasha Korshunova fløy opp i luften. Hun rev fra hverandre motstanderne og bevingede gribbene, og utstedte:
  - Vi er ulver som steker fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Oleg Rybachenko, en kjekk, muskuløs gutt i shorts, klukket:
  - Å, det er tidlig, vaktene slår meg i hornene!
  Og han blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha Korshunova hugget ned nazistene og hylte:
  - Det er ingen glede i vår verden uten kamp!
  Terminatorgutten med en naken, rund, barnslig hæl, som ga etter for pulsaren og ødela nazistene, protesterte:
  - Noen ganger er det ikke gøy å slåss!
  Natasha Korshunova var enig:
  - Hvis du ikke har krefter, så ja...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse stridsvogner med fly og sang:
  - En soldat er alltid frisk,
  Og klar for bragden!
  Etter det kuttet Svetlana Snow White igjen fiendene, og raserte tårnene til tanks og haler på fly.
  Zoya Angelskaya er en veldig rask tyveri. Hun lanserte en hel tønne mot nazistene. Og rev fra hverandre et par tusen med én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin er heller ikke svak i kamp. Så tresker nazistene. Som om den ble slått ut av en løve med lenker.
  Og hakke motstandere - synger:
  - Pass på, det blir bra,
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks. Og hvordan tanker brenner og fly brenner.
  Men barfotjenta i tunika, Margarita Korshunova, hvordan hun kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Natasha Korshunova bemerket hardt da metallsprut fløy fra hennes bare fot, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tankene suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Kul gutt Oleg Rybachenko i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  - Vi er som okser!
  Margarita Korshunova, som knuste den brune hæren og skar gjennom stridsvogner og flyhaler, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha Korshunova tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya Angelskaya rev nazistene i stykker og gnisset:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og han vil også ta og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha Korshunova tok den og slapp den ut, sjokkerte lynet fra den skarlagenrøde brystvorten og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya Angelskaya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner med fly, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Den rødhårede Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana Snow White er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, og fly også, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Muskuløs, preget gutt i shorts Oleg Rybachenko, som slår ned kråker med en fløyte, knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med bare foten. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Oleg Rybachenko brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Nydelig Margarita i bevegelse. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og mange forskjellige typer fiender ble drept, stridsvogner og fly ble slått ut.
  Glitrende med bare hæler sang Margarita Korshunova i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha Korshunova i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet :
  - Banzai! Få det raskt! Og diktatoren er ferdig!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og det treffer nazistene som en spiker . Og det vil ødelegge en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  For en kriger! Til alle krigere - kriger!
  Zoya Angelskaya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og klukket :
  - Vår Far er selve den hvite Gud!
  Og han vil slå nazistene med en trippelmølle!
  Og den rødhårede, glitrende med bare hæler og rubin brystvortene på Augustins bryst, brølte som svar:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han vil ta den og kaste den med bare tærne. Og det var mange krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Gud står bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustine, knusende motstandere, hveste:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana Snow White, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Redhead Augustine bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare, meislede ben flyr nåtiden av total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Og så slår jenta, som fra en skarlagensrød brystvorte, med et lyn.
  Oleg Rybachenko sendte dødsgaver med bare hæler, og sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai !
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hendene, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela stridsvogner og fly med en gang, utstedte:
  - Kort oppsummert! Kort oppsummert!
  Natasha Korshunova, som ødela de brune krigerne, sammen med stridsvogner og fly, knirket:
  - Kort sagt - banzai !
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
   Barbeint , kjekk, en gutt i shorts Oleg Rybachenko, hogg motstandere, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, en kjempende metallknusende jente, sang ut krigerne fra det brune imperiet og pansringen av stridsvogner og kuttet ned:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb med nazistene da ...
  Her falt Hitler og teamet på kne foran jentene og barna.
  Natasha Korshunova tvang først og fremst nazisten nummer én til å kysse hennes bare føtter.
  Så kysset Hitler og hele følget hans bare såler og hæler til andre jenter også. Og de slikket hælene med tungen. Og en veldig kjekk blond gutt Oleg Rybachenko ble kysset av jentas bare føtter.
  Etter å ha vært veldig fornøyd med ydmykelsen av mannlige parasitter, beordret Natashka:
  - Nå, mens vi ikke har drept dere alle, signer ordren om fullstendig og ubetinget overgivelse av Det tredje riket til Sovjetunionen!
  Alt er bra som ender godt. Det tredje riket kapitulerte og den mektige Wehrmacht ble avvæpnet. Hitler og teamet hans dro til fangehullene i Beria.
  Dommen var rask, men rettferdig. Den 22. juni 1959 ble Hitler hengt rett på Røde plass!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"