Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Joy Boy Pirate Karyerasi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dəniz qulduru olan Edvardı hamı tanıyır. Və hökumət donanması ilə döyüşür, gəmiləri qarət edir və gözəl, ayaqyalın qul qızlarını azad edir. Hər şeyi daha ədalətli etməyə çalışır.

  JOY BOY PIRATE KARYERASI
  ANNOTASİYA
  Dəniz qulduru olan Edvardı hamı tanıyır. Və hökumət donanması ilə döyüşür, gəmiləri qarət edir və gözəl, ayaqyalın qul qızlarını azad edir. Hər şeyi daha ədalətli etməyə çalışır.
  . FƏSİL Љ 1
  Göyərtənin qıvrımlarının rəfləri arasında zəli kimi yapışaraq gizlənərək ayaqyalın Eduard Osetrov qulaq asmağa davam etdi. Gəminin təzəcə kəsilmiş lövhələri dırmıq palıdının qoxusunu verir və əbədi bir yeniyetmənin, bəlkə də, hətta on üç yaşında bir oğlanın hamar yanağını qıdıqlayırdı. Terminator oğlan şiddətlə düşündü:
  - Hansı planı seçməlidir?
  Zümrüd qabığı ilə parıldayan yad ilbiz böcəyi kabin oğlanının çılpaq, kobud altlığı ilə süründü. O, pəncələri ilə oğlanın yuvarlaq, çəhrayı dabanını ləzzətlə qıdıqladı, Edik isə dodaqlarını təbəssümlə uzatdı.
  Belə gənc, güclü, yorulmaz və dözümlü bədənə sahib olmaq çox gözəldir. Hansı yaralar iz qoymadan sağalır və döyülən dişlər yenidən böyüyür və hətta isti dəmir ilə bir marka (oğlan üçün karxanalarda belə bir köləlik epizodu var idi!) və sonra bir neçə saatdan sonra iz qoymadan yoxa çıxdı.
  Bəli, bunun əvəzini böyüməyərək ödəyir, lakin onun bir çox başqa üstünlükləri və üstünlükləri var. Və bu, qeyd etmək lazımdır ki, əbədi uşaqlıqda mövcud olan bütün mənfi cəhətləri üstələyir.
  Dəniz yırtıcıları arasından olan zadəganlar sakitcə söhbətlərini davam etdirirdilər. Yaqutlarla zəngin olan biri zümrüddən "kahin"dən soruşdu.
  - Yəni, bu o deməkdirmi ki, xarperlərlə müharibə qaçılmazdır? -
  Kilsə ilə əlaqəli bir növ təsdiqləndi:
  - Bəli, böyük qardaş da artıq bizim tərəfimizdə olacaq, ola bilsin ki, geniş koalisiya yarada bilək.
  Yaqut zəncirli tacir soruşdu:
  - Bəs Grandmaster Screw?
  Hiyləgər sui-qəsdçi qeyd etdi:
  - Kontrabasın dünya inancının əsas sütunu olduğunu başqalarından yaxşı başa düşür və arfaçıların öhdəsindən gəlməkdə bizə kömək edəcək.
  Tacir hiyləgərcəsinə gülümsədi.
  - Beləliklə, biz ancaq Fleyta kralını razı salmalıyıq. Qoy on üçüncü Əjdaha öküz versin.
  Qısa fasilə yarandı. Titan kimi güclü dişləri ilə Edik kabeldən qatran parçasını dişlədi, çeynədi. Oğlanın mədəsi, əgər bir əsrdən çox yaşamış bir oğlana təcrübəli döyüşçü demək olarsa, boşdur. Kəşfiyyata getməmişdən əvvəl yemək yeməmişdi, ona görə də çeynəmək üçün bir şey istədi.
  Başqa nə etməli? Onları hər halda öldürün.
  Yanından keçdi, səssizcə ayaqyalın addımlayan, şokoladlı ayaqların rənginə bürünmüş, qul qızı. O, ədalətli cinsin cazibəsinə heyran olmağa imkan verən qısa tunikada idi. Qara dərisinə baxmayaraq, kənizin saçları sarışın, az qala qar kimi ağ idi və ondan buxur iyi gəlirdi.
  Edvard hətta hələ də oğlan olduğuna görə təəssüfləndi, amma digər tərəfdən zərli heykəllərə, tovuz quşlarına və ya qiymətli daşlara heyran ola bilərsiniz, buna görə də həyəcanlanmağa dəyər.
  Zümrüd zəncirini silkələyən keşiş tacir əminliklə dedi:
  "Və bizim əmrimiz, "Əjdahanın ağzı" hər kəsi dişləyərək öldürəcək.
  Qazanlı həmsöhbət zəhərlə güldü:
  "Bu yaxınlarda quldurlar xarperlərdən yüz silahlı kreyser götürdülər. - Çəkmələrin dabanlarına vurmaq. - Budur, əyləncə var.
  Yezuitlərə bənzər əmrin xidmətçisi cavab verdi:
  - Onlara düzgün xidmət edir. Başımıza hər cür alçaqları necə yerləşdirəcəklərini biləcəklər.
  Burada yenə tunikli, nazik beli və möhtəşəm kalçalı, bu halda qırmızı rəngdə olan başqa, çılpaq ayaqlı qula heyran olmağa başlayan Edvard, keçmiş rəisin verdiyi tapşırığı vaxtında yerinə yetirmədiyini xatırladı. Morgan Dish. Baxmayaraq ki, digər tərəfdən, niyə onu mütləq yerinə yetirməlidir. Komandadan xəzinə gizlədən qaniçən pirat və yaramaz Morqan kimdir? Niyə siçovul olmasın ? Özü də biabır oldu ki, o, pioner, beş dəqiqə sonra komsomol üzvü Eduard bu işdə iştirak etdi. Onda həm tamah, həm də macəra susuzluğu danışırdı. Bu, onun komsomol seçimi idi!
  Eduard Osetrov necə pioner oldu, başqa bir hekayədir, texnoloji inkişaf baxımından başqa bir planetdə. Orada, xüsusən də Üçüncü Reyxə bənzər, yalnız daha böyük, çoxsaylı və texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş bir imperiya ilə qarşılaşdı.
  Və ona SSRİ-nin öz analoqu, yalnız gözəl və zahiri gənc qadının rəhbərlik etdiyi qarşı çıxdı.
  Və orada, əlbəttə ki, bir pioner var idi. Üstəlik, bu planetdə təəccüblü dərəcədə çox uşaq var idi və qadınlar kişilərdən təxminən beş dəfə çox idi. Möhtəşəm dünya.
  Oğlan bütün uşaq batalyonuna komandanlıq etdi və SBKR qəhrəmanının ulduzunu aldı - bu qırmızı imperiyanın adı belə idi. Eduard hətta min ton ağırlığında olan Kobra-13 tankını da ələ keçirərək bölmələrinə sürdü. Hansı ki, həqiqətən gözəl olduğu ortaya çıxdı. Və onun komandası, üçdə ikisi qızlar və üçdə biri oğlanlar, çox gözəl olduqlarını sübut etdilər. Ancaq bu, əlbəttə ki, başqa bir hekayədir.
  İndi Edvard gəmidədir, dünyadakı inkişaf dövrü ilə müqayisədə təxminən XVII əsrin dünyasında.
  Oğlanın iti qulağı isə hər şeyi yaxşı eşidir.
  - Yaxşı, Əjdaha nərə çəkməli və özündən ard-arda hər şeyi yandıran alovlar püskürtməlidir. Qrossmeyster Screwup isə Harp Kralına bir qatil göndərə bilərdi. Zəhərli bir xışıltı eşidildi. - Baxmayaraq ki, Allah bilir, necə bir hökmdar var, amma taxt-tac uğrunda mübarizə imperiyanı gücləndirməyəcək.
  Zümrüdlü həmkarı gülərək cavab verdi:
  - Qatil diqqətlə gizlədilib və onu sancmağa hazırdır. Kainatda tək bir Tanrı var və yalnız bir böyük patriarx və böyük qardaş olmalıdır. - Kilsə şahzadəsinin və qatillər padşahının tonu viskoz oldu. "Onların padşahının kilsənin başçısı olmağa qərar verməsi küfrdür və onu qəddar cəza gözləyir.
  Həmsöhbət yaqut zəncirini barmaqla tutaraq soruşdu:
  Nəhayət, Abaləddin nə vaxt öldürüləcək?
  Cavabında gülüş:
  - Doğru zamanda.
  Susuzluqla dolu bir səs mırıldandı:
  - Onda gəlin buna içək.
  Cizvit gəminin qulluqçuları arasından fırlanan bir oğlanı çağırıb yüksək səslə əmr etdi.
  çələng şirəsi gətir .
  Oğlan çılpaq dabanlarını yelləyərək böyük bir qab götürdü və çətinliklə liderlərin yanına sürüklədi. O, taxtanın üstündən büdrəyərək az qala yıxılacaqdı, amma kəniz qiymətli maye olan qabı tuta bildi.
  Kabin oğlan ona təşəkkür etdi, şərabı tökəndə artıq onu dabanlarına çubuqlarla döyürdülər. Və bambuk bağı uşağın çılpaq ayaqlarının üstündən keçəndə ciyərlərinin üstündə qışqırırsan. Və sonra ayaqları yanır və hər addım bir neçə həftə əzab çəkir.
  Edvard onu görməsələr də, oğlanla qula gözlərini zillədi.
  Bəli, əlbəttə ki, burada həyat darıxdırıcıdır və oyun konsolunda gözəl, nağıl dünyasına qərq ola bilməzsiniz.
  Bir cüt zadəgan küpün üstünə cumdu və Sahara səhrasını susuz keçən dəvələr kimi ləzzətlə udmağa başladı. Sui-qəsdçilər içki içəndə, oğlanı çirkin təhqirlərlə qovdular, onu səxavətli bir təpiklə mükafatlandırdılar və çılpaq, qaralmış ayaqlarını qamçı ilə döydülər. Kabinəyə girib masaya oturduq. Görünür, hələ də hiylə qurmaq üçün kifayət qədər vaxtları olmayıb. Sakit danışsalar da, qısa şalvarlı iti qulaqlı kəşfiyyatçı Edik hər sözü tutdu.
  İndi söhbət daha əyləncəli olacaq. - Başqa bir kainatdan bir Cizvit başladı. - On üçüncü əjdaha hesab edir ki, Harp kimi bir imperiyanın mövcud olmağa haqqı yoxdur. Kontrabas və Fleyta arasında bölünməlidir və iyrənc bidətçi Harmoniya Respublikasına gəlincə, onun növbəsi tezliklə gələcək.
  Burada yaqutlu sui-qəsdçi tacir qeyd etdi:
  - Qəribədir, amma bəzən insanlar Uca Allaha və onun bəndələrinə hörmətlə daha çox dindar olurlar. Məsələn, respublikaçılar bizə müntəzəm olaraq onda birlik verirlər!
  Zümrüd boyunbağılı keşiş Cizvit hönkürdü:
  - Amma bundan artıq yox, böyük qardaşın xəzinəsinə digər ödənişlər dayandırıldı.
  Sonra ortağı şirin və ədviyyatlı şərabdan bir qurtum da götürdü və şokolad sousunda isladılmış yağlı əti yedi. Heyvanın yapışqan şirəsi saqqalından aşağı axdı, xüsusi məşq sayəsində ayaqyalın uşaq Edikin görmə qabiliyyəti çox kəskinləşdi və o, son orta əsrlərin buludlu, əyri şüşəsindən detalları görə bildi. Sonra fikirli halda dedi:
  "Heç nə, məncə, ən yaxşı seçim orada monarxiyanı bərpa etməkdir." Canavar gülüşü və vampirin təbəssümü. - Belə olan halda daha çox nizam-intizam yaranar, kilsənin gücü güclənər.
  Cizvit əmin etməyə tələsdi:
  - Artıq uyğun bir şahzadəmiz var. O, monastırda böyüdü və tamamilə bizdən asılıdır.
  Cavabında gülüş:
  - Əladır, başqa nə istəyirsən?
  İlan xışıltısı kimi pıçıltı:
  - Kiməsə rüşvət verin, kimisə öldürün.
  Yaqutlu sui-qəsdçi enfiye qutusundan narkotik iyləyib fısıldadı:
  - Bir qətl yüz qarğışdan yaxşıdır. Gecikməyə yox, hərəkətə keçməliyik.
  - Gəlin yenə içək ki, yalnız biz sui-qəsdlər həyata keçirək, qalanları isə onlara qarışsın!
  Sərxoşlar gümüşdən hazırlanmış təsirli stəkanı qurtumladılar. Şərab bahalı və çox güclü idi, baxmayaraq ki, dadı yaxşı idi. Alovlu qırmızı, köpürdü, sanki körpə qanı dəniz sörfünə töküldü.
  - Bəlkə oxuyaq, siyasətdən danışmaqdan bezmişəm.
  Bir xışıltı gəldi:
  - Buyurun, sakit olun, əks halda bütün gəmini oyadacağıq. Sabah xalqımızın görəcəyi işlər var.
  Yumruğunu stolun üstünə vurdu və şərab kamzolun üstünə uçdu, onu çirkli ləkələrlə örtdü:
  - Bəs insanlar? Bir itdən də pis. Biz onlara qayğı göstərməliyikmi?
  Və fit ilə iyrənc bir gülüş:
  - Amma onlardan bir sikkə sıxmaq yaxşıdır. Xüsusən də onlar sizin onlara əhəmiyyət verdiyinizi əməldə deyil, sözdə hiss edib bilsələr.
  Qul qızlar peyda oldular. Bu dəfə onlar nazik qısa tuman geyinmişdilər, sinələrində isə dar parça zolaqlar vardı. Onların çılpaq, zeytun dərili ayaqları sakit, ovsunlu səslər çıxararaq göyərtədə tapdalanırdı. Külək qırmızı, qızıl, ağ, qəhvəyi rəngli uzun, parlaq saçları əsirdi.
  Möhtəşəmlərin istənilən şəhvətini təmin etməyə hazır olaraq zadəganların yanına girdilər.
  Nəhayət, hüznlü nəğmə eşidildi;
  Sikkədən daha dəqiq bir şey yoxdur
  O, həqiqətən yalan olmadan parlayır!
  Əslində dublun dünyanın hökmdarıdır,
  Onun dayağı güclü qılınc və qalxandır!
  
  Onda bütpərəst tanrılar gizlənir,
  Günəş kimi, parlaq qızıl üz...
  Baxmayaraq ki, hələ də parazit quldurlar var.
  Nəfs alverində yola çıxanlar!
  
  Sikkə büt və baş mələkdir,
  O, hamının xilaskarıdır, məhv edəndir.
  Qızıl olmasa, muzdlu damask poladı sönür,
  Pul olmadan döyüşdə uğur gəlməyəcək!
  
  Bəs nə istəyirsən, ey ürəkli adam,
  Mən sənə ölümsüzlük almaq istəyirəm...
  Xoşbəxtliyin qapısını acgözlüklə açmaq,
  Əsrlərin ömrünün ipini toxumaq üçün!
  
  Ancaq bir dublun bunu da ala bilərmi?
  Qızıl dairə xəyal edə bilərmi?
  Dəyirmanlı qoca salamla gəlməsin,
  Və meyitxanada alnına möhür vurmadı!
  
  Bir sikkə üçün çox xoşbəxtliyə ehtiyacın olsa da,
  Ki, bacardığımız qədər günaha düçar olaq!
  Ancaq insanın ehtiras üzərində gücü yoxdur,
  Qızlar onun üçün xoruza darı kimidir!
  
  Qarnından çox şey almaq istəyir,
  Qırqovul, ananas funtu yeyin.
  Qəbirə yemək yeyə bilməsən də,
  Siz pulla son dərəcə sərin olsanız belə!
  
  Və tabut, hətta çox baha başa gəlir,
  Çünki orada padşahlar üçün yer var!
  Axı mələk formada sıfır çəkəcək,
  Alnına zərbə, beyninə dəyənək!
  Sui-qəsdçilərin dilləri getdikcə bir-birinə qarışdı və daha bir qədəhdən sonra uzun sürən bazar nəhayət susdu.
  Son ifadələr belə çıxdı:
  "Cek Londonda iki, daha doğrusu, üç gözəl qadının başçılıq etdiyi üsyan olduğunu eşitdiniz.
  Zümrüdləri olan keşiş güldü və hönkürdü:
  - Tutulanda əsgərlərin böyük sevinci olacaq, onları parçalayıb lent kəsəcəklər!
  Yaqutlu tacir hıçqırdı və hıçqırdı:
  "Mən özüm də ovda iştirak etməkdən çəkinməzdim."
  çətinliklə hıçqırıq və geğirərək boğuldular:
  - Buranın sahilində dəbdəbəli fahişəxana var, sabah daha qızğın və daha xasiyyətli qancıqları gəmiyə götürəcəyik.
  - Axmaq deyil, amma indi niyə olmasın. bir arzum var idi. Hey, mənə fahişə deyin. Gecə haradadır, parlaq pərilər? - sərxoş zadəgan zəncirini yerə ataraq ucadan kəkələdi və ayağından yerə yıxıldı.
  - Uca Allah sənə xoş yuxu göndərsin. - zadəgan keşiş ayıq şüşədən burnunu çəkərək dedi. O, bir az dayanıb özünə gəldi, sonra titrəyən əli ilə özünü çarpazladı, sonra da qarışqa yerişlə kabinəsinə getdi.
  Kölə qızlar onu qollarından tutub dayaq edirdilər. Amma görünür, çox spirtli içki qəbul edən din xadimi artıq heç nəyə qadir deyildi.
  Buradakı qızlar o qədər gözəldirlər ki, buxurdan və zərif cinsin incə, atletik bədənlərindən nə qədər xoş qoxular gəlir.
  Kəşfiyyatçı Sturgeon-un eşitdiyi söhbətdə çoxlu məxfi məlumatlar var idi, yəqin ki, kimsə üçün çox dəyərli idi, lakin gənc kəşfiyyatçının özü üçün çox az məna var idi. Sonda arfa padşahının zəhərlənib-zəhərlənməməsindən asılı olmayaraq, onlar üçün heç bir fərq yoxdur. Ancaq müharibə, əksinə, filibusterin xeyrinədir, daha çox qənimət var və siz düşmənin döyüş gəmiləri ilə daha az məşğul olursunuz. Böyük Qardaşa gəlincə, korsanlar, bir qayda olaraq, mövhumatçıdırlar, eyni zamanda mömin deyillər və bəzən keşişi tamamilə soymağa hazırdırlar. Eduard Osetrov özü heç vaxt dua etmədi və ana südü ilə bütün dinlərin aldadıcı olduğunu və tanrıların olmadığını özünə hopdurdu. Ya da, necə deyərlər, Üçlük olan Allah. Bəs necə olur, üç tanrı və eyni zamanda bir var? Belə olmur! Ana hər hansı bir şeyə inanırdısa, o zaman uşaqlara yayılmamağa üstünlük verdi və Alice İncildə olmasa da, göydə bir növ güc olduğuna inanırdı. Üsyan, əlbəttə ki, maraqlıdır, lakin Eduard onu adətən kosmik silahlarda belə sakit və xoş xasiyyətli bir bacı-bacı təşkil etdiyini düşünməkdən uzaq idi. Bu fikir çox vəhşi və inanılmaz görünürdü, baxmayaraq ki, səkkiz il ərzində çox şey dəyişə bilər. Xüsusilə müharibədə! Pirat və Eduard, şübhəsiz ki, piratdır, lakin bu, lənətə gəlmiş bir şeydir.
  - Zəngin həddinə qədər güldü! - Çılpaq ayağını palıd ağacına vurmaq. - Kasıblar acından ölür, ona görə iğtişaşlar baş qaldırır. Bu, həqiqətən mənim işim deyil. terminator oğlan pıçıldadı. "Biz bu parçalanma ilə nə edəcəyimizi düşünməliyik.
  Gözü yarımçıq çəlləyə düşdü. Ona çox oxşayan qarasaçlı bir oğlan qaçaraq onun yanına gəldi və sakitcə danışdı.
  - Əmilərim çox oyun oynayırdılar. Heç kim görmür, mən onların " şərabını " sınayacağam . "Oğlan əyilib şirin içkidən bir qurtum aldı. Sonra onu əmdikdən sonra bir qurtum aldı, oğlanın başı səs-küy salmağa başladı və səndələdi və mətbəxə getdi.
  - Toz anbarına soxulub oradakı çəllələri partlatsanız necə olacaq? Belə olan halda bu nəhəng yanaraq batacaq. - məkrli Edvard başa düşdü. - Mən belə edəcəm.
  Amma sonra oğlan yadına düşdü ki, gəmidə gözəl kənizlər var və onlar ölə bilər. Yaxşı, yaxşı, onun şəhadət barmağında gümüşü ilan şəklində kiçik bir üzük var, ilk baxışdan o qədər təvazökar və görünməzdir. Lakin o , əks cinsdən olan şəxsləri qısa məsafələrə hərəkət etdirməyə qadirdir . Beləliklə, qızların xilas olma şansı var.
  Oğlan məşəl götürdü və hər ehtimala qarşı üzünə və saçına qətran sürtərək gəminin dərinliyinə getdi, eyni zamanda sərin elit qılıncını onun parıltısını ona verəcəyindən qorxaraq çatladı. . Qərar mübahisəlidir, amma seçim yoxdur. Gəminin içərisində havasız idi və çox yaxşı iy vermirdi. Təbii ki, dənizçilər təmizlikləri ilə tanınmırdılar və onlar hər yerdə rahatlaşırdılar. Ancaq çılpaq, başları qırxılmış oğlanların zəncirlə zəhmət çəkdiyi və ən kiçik bir səhvə görə qamçı aldığı mədənləri təcrübədən keçirən və ya işi bir az ləngitdikdən sonra cəld kəşfiyyatçı oğlan olmadığı ortaya çıxdı. Məsələn, mədəndə onlar düz çatlarda rahatladılar, hətta məşəllər də tüstülənirdi. Və zəncirlənmiş və tərləmiş oğlanlar illərdir yuyunmamışdılar, ona görə də həqiqətən orada Cəhənnəm idi. Və burada, yalnız son Orta əsrlər üçün adi bir çuxur.
  Yolda onun əzələləri qurumuş, gimnast oğlanı çağırdılar.
  - Mane, bizə bir az rom ver. sərxoş dənizçi mızıldandı.
  Əyilib, Edik çəlləyə sıçradı və yöndəmsiz şəkildə kranı axtararaq küpə tökdü. Kran paslı idi və çox sıx fırlandı. Dəniz yosunlarına tutulmuş lövbər kimi.
  Sən çoxdandır qarışırsan, pis oğlan. - Skaut Osetrov başının arxasına ağır bir sillə vurdu. - Yaxşı, cəhənnəmə get buradan, hələ verməmisən.
  Yalançı kabinli oğlan tam sürətlə yola düşdü. Onu başqası ilə səhv salması yaxşıdır. Toz anbarları həmişə elə təşkil etməyə çalışırlar ki, nüvənin təsadüfən vurulması ehtimalı minimal olsun. Yəni qabın dibində və ortasında, kobud mastın düz altında və hətta bu xətti qabda möhkəmlik və etibarlılıq üçün üstünə bürünc təbəqə qoyulmuşdur. Onun dırmaşmalı olduğu yer budur. Ayaqyalın oğlan Edik enməyə başladı, pillələr sürüşkən idi, üfunət iyi daha da gücləndi. Yolda bir-iki dəfə dənizçilərə rast gəldi, onu çağırıb bu və ya digər kiçik tapşırığı yerinə yetirməyə məcbur etdilər. Gənc döyüşçü tapşırıqları həvəslə və tez yerinə yetirirdi, qaranlıqda onu və yerli oğlanı ayırd etmək mümkün deyildi, xüsusən də əsl Mane çox güman ki, yuxuda idi. Casusluq bəzən potensial qurbanlara belə fayda verir. Dünya həmişə olduğu kimi paradokslarla doludur. Buna görə də, bu, canlı insanların dünyasıdır. Həyəcandan döyüşçü oğlan Edvard çox tərlədi və məşəlin işığında parlamağa başladı.
  - Əsəblərin öhdəsindən gəlmək lazımdır, yoxsa mən nə piratam. Öz-özünə danışdı.
  Nəhayət, nəhəng kilidli ağır bir palıd qapı görünür. Burada Osetrov bundan sonra nə edəcəyini bilmədən dayandı. Bu zaman onu yenidən çağırdılar.
  Uzun bıçaqlı çox kök bir kişi onu yanına çağırdı. Və son dərəcə murdar, boğuq bir səslə qışqırdı:
  - Siz tənbəllikdə asılırsınız, get çəkmələrimi təmizləyin.
  Tərli Edvard ona tərəf qaçdı, alov onun çirkli üzünü işıqlandırdı, sonra qismət elədi, kök kişi ona daha diqqətli baxdı. Oğlanın təbiətcə çox gözəl siması var idi, bədəni də, mələk kimi yaraşıqlı siması isə kiminləsə çaşdırmaq çox çətindir.
  - Sən Mane deyilsən! - Və içmək səbəbiylə isterik, lakin sakit bir ağlama. "Ah, murdar casus, de görüm, sən kimsən?"
  Eduard cavab vermək əvəzinə ovucu ilə düşmənin boğazına bir yumruq vurdu. Cavab olaraq bıçağını yellədi və gənc oğlan qabırğalarından keçən zərbədən çətinliklə yayındı. Yüngül yanma və sıfırdan xoşagəlməz qaşınma.
  - Budur heyvan. - Nərə Balığı Döyüşçüsü onun əlini tutaraq bıçağı bükdü, sonra da qarnına sapına qədər sürtdü. Kök kişi qışqırdı və mətanətli barmaqları onun boğazını qazaraq fəryadını boğdu.
  Oğlan düşmənin müqavimətinin necə azaldığını və necə sallandığını məmnuniyyətlə hiss edərək düşməni bütün qəzəblə boğdu. Kök adam nəhayət cəsəd olanda nəhəng oğlan Edvard onu atdı. İndi və o, bunu aydın başa düşdü, tələsməli idi, əks halda əhəmiyyətli bir dənizçinin, daha doğrusu, hətta dəniz zabitinin itdiyini aşkar edəndə həyəcan təbili çalacaqdılar. Ancaq qıfıl verilmədi və oğlanın hələ oğurluq bacarığı yox idi, ən azı belə primitiv qıfıllar (bunu elektron kodlar haqqında demək olmaz), boş yerə bıçaq istifadə etdi. Darıxdırıcı oldu və qırıldı.
  Budur, minimum paltarlı, lakin maksimum cazibədarlıqla bir neçə qız yalın ayaqlarını möhürləyərək göyərtəyə qaçdılar.
  O, Leonardo Da Vinçinin eskizi kimi çılpaq ayaqlarını çox zərif şəkildə tozda qoyub.
  - Bu eybəcərlikdir, indi qıfılı necə aça bilərəm. Bəlkə qapını yandırsınlar? Edvard məşəli yandırdı. Möhkəm ağac çox yanır, üstəlik, üstü dəmirlə döyülürdü. Gənc təxribatçı belə bir yolun tam mənasız olduğunu tezliklə anladı və qəsri isitməyə başladı. İçindəki yağ alovlandı və kəskin iyi gəldi.
  - Yanmış peyin kimi iy verir. - Qəzəblənmiş gənc oğlan Eduard sınmış bıçağı dəliyə soxdu, daha dərinə soxdu, bir az sürüşdü. Qədim dövrlərdən bəhs edən bir filmi - "Paslı qılınc"ı xatırladı ki, oğrunun tövlənin qıfılını eyni şəkildə açmağa cəhd etməsi. Düzdür, indi bu üsul işləmir.
  Səs gəldi, iki mühafizəçi yaxınlaşırdı. Onlar sərxoş idilər və anlaşılmaz bir mahnı oxuyurdular. Cəsur oğlan Edvard onlardan qorxmurdu, lakin həyəcan təbili çalmaq riski çox böyük idi. Buna görə də o, ovucunun sürətli hərəkəti ilə məşəli söndürərək qaranlığa doğru qaçdı.
  Qapıya "Şirin cütlük" gəldi. Cütlüyün ən böyüyü, olduqca kütləvi döyüşçü olduğunu söylədi.
  - Bəs cəhənnəm niyə general bizə barıt anbarının mühafizəsini yoxlamağı tapşırıb, bura heç kim gəlməyəcək.
  - Bəli və buradakı qala elədir ki, şeytan özü ayağını sındırar. - ikinci döyüşçü mızıldandı və dərhal hönkürdü. Sonra çaşqınlıqla inlədi:
  - Bax, kimsə qapını açmağa çalışdı.
  Geriyə baxanda, hər kəs güclüdür, gənc döyüşçü Edvard əsəbiləşərək alnına şillə vurdu, gərək gərək bu qədər fikirsizsən. Bu vaxt mühafizəçi bıçağı çıxarmağa çalışıb. Digəri hıçqırdı, qorxudan boynunu bükərək ətrafa baxmağa başladı:
  - Gəmidə kəşfiyyatçı var, həyəcan təbili çalmağın vaxtıdır.
  Artıq tərəddüd etmək mümkün deyildi, söz bulaqla sürətlənir, Edvard pusqudan sıçrayaraq sıçrayışla zərbə endirdi.
  O, bütün gücü ilə baldırı ilə başın arxasına döyürdü, hətta sınıq fəqərələrin xırıltısı da eşidilirdi. Bu zaman ikinci matros bıçağı çıxarmağa çalışaraq yerindən tərpəndi və gördü ki, qıfıl öz-özünə ayrıldı.
  Axırıncı düşmən ayağa qalxa bilməmiş, ağzı axmaqcasına açılmış, yaxşı hazırlanmış gənc döyüşçü Edvard həm əlləri, həm də ayaqları ilə vuruşurdu. Onu götürmək istəyəndə Osetrov onun çənəsinə apperkat vurub, sonra onu məbədin üzərinə vurub. Döyüşçü yerə yıxıldı.
  İncə parça zolaqları ilə çətinliklə örtülmüş bir neçə gözəl qız sevinclə götürdü və bir ağızdan qışqırdı:
  Maşallah, ayaqyalın kabinli oğlan! Sən qəhrəmansan!
  Gənc terminator sevinclə pıçıldadı:
  - İndi daha tez hərəkət etməliyik!
  Sərxoşların apardıqları fənər söndüyü üçün ciblərini yığıb çaxmaq daşı, lazımlı bir şey tapdıqdan sonra Nərə Balığı Döyüşçü qığılcımı söndürüb məşəli yandırdı.
  - İndi təxribat edək, antik dövrdən bəhs edən bir filmdə bir pioner faşistləri partladır. "Gənc döyüşçü cır-cındır cırdı, onu qatranla isladıb, evdə hazırlanmış fitil düzəltdi. Sonra ən böyük lülədən bir parça kəsdi, doldurdu və yandırdı.
  - Antidünyanın mələkləri mənim köməyimə gəlsin! - Keçmiş partizan yeraltı döyüşçünün gözləri vəhşicəsinə parıldadı. Ümid edirəm ki, qaçmaq üçün kifayət qədər vaxt var.
  Yumşaq ayaq barmaqlarına basaraq, qaralmış əzələli terminator oğlan Eduard qapını bağladı, geri asdı və iti bir hərəkətlə qıfılı cıraraq yuxarı qalxdı. Deyəsən, dərin atmosfer sinəni sıxır və başını buludlayır. Ayaqları təəccüblü dərəcədə ağırlaşdı. Yolda onu bir-iki dəfə çağırdılar və adi yarıçılpaq ayaqyalın oğlana çox oxşayan böyük döyüşçü Eduard boğulmuş səslə cavab verdi:
  General məni təcili çağırdı.
  Bu, təbii ki, başqa bir səs soruşana qədər dar düşüncəli döyüşçülər üzərində qüsursuz işlədi.
  - Bəs siz generalın nəyinə lazımdır?
  Çılpaq, dabanlı dabanları ilə parıldayan gənc oğlan Eduard əvvəlcədən hazırlanmış möhürlə cavab verdi:
  - Təcili tapşırığım var, göyərtəyə çıxmalıyam.
  - Yox, əvvəlcə bizə xidmət edirsən. - dənizçi kəskin çıxıntılı sümük çiyni ilə olsa da, əzələsindən tutaraq qışqırdı.
  Gənc döyüşçü iki dəfə düşünmədən qulduru dizinə vurdu, sonra süpürgə etdi. O, mehriban gülüş sədaları altında yıxıldı və çevik oğlan Sturgeon sürətini artırdı.
  Onun qaçışı getdikcə daha ümidsiz və sarsıdıcı olurdu. Əbədi uşaq-terminatorun çılpaq dabanları parıldadı. Budur, nəhayət, qənaət göyərtəsidir, o, qılınc hiss etməyə çalışaraq tanış çatlamağa qaçır. O yoxdu!
  Yalnız nökər qızlar, hardasa bülbül səsləri, çox gözəl səsləri ilə ruhən nəsə oxuyurlar. Bəs nə cür qızlardır, ümumiyyətlə şirin görünürlər.. Təmiz və hamar dəriləri ilə.
  Ancaq Edvard buna tab gətirmir - axırda onun əfsanəvi və cəsur qılıncı getdi.
  Ancaq bu asan silah deyil, belə bir bıçaq istənilən metalı kəsəcək. Edvard çılpaq ayağını hirslə vuraraq solğun dodaqları ilə pıçıldadı:
  Ölməli olsam da səni tərk etməyəcəyəm.
  Gənc təxribatçı qorxunc sürətlə məhəccərləri hiss edirdi, sonra gözətçi ona rast gəldi.
  Sonra yüksək bir qışqırıq gəldi:
  - Burada nə edirsən?
  - General itmiş almaz ürəkli medalyonu tapmağı əmr etdi! - Tez fikirli əbədi oğlan Nərə balığı tapıldı. Alnındakı çılpaq dabanlarını lomun ucu kimi dərhal ovmamaq üçün özünü saxlamaqda çətinlik çəkərək.
  Hətta sevincdən boğuldu:
  - Budur, gəlin birlikdə baxaq.
  Döyüşçü göyərtəyə qaçdı və lövhələri hiss etməyə başladı, Edvardın gənc bədəninə elə gəldi ki, vaxt uçur, onun üçün son saniyələri tez ölçdü. Düşüncələrin təlaşı nida ilə kəsildi.
  - Bax gör nə tapdım. - Bəli, hərdən olur, kiminsə bəxti gətirib, sənin yox. Baxmayaraq ki, şans nisbi anlayışdır. Döyüşçü zəif parıldayan bir qılınc çəkdi.
  - Sinif! Gəl sənə hiyləni göstərim. - əbədi terminator oğlan dedi və şirin təbəssümlə sağ əlini barmaqları ilə günəş pleksusuna kəsərək "Pələng pəncəsi" texnikasından istifadə etdi. Sonra əl qılıncın tanış yüngüllüyünü hiss etdi. Qaçışla gənc və yenilməz döyüşçü dənizin üstündən tullandı.
  Çılpaq, kəsikli, zərif, necə deyərlər, ayaqqabı bilməyən zərif cinsin ayaqlarını möhürləyən qul qızlar oxuyurdular;
  Sən bizim böyük kumirimizsən
  Oğlan döyüşçü işığı...
  Bütün dünyanı fəth et -
  Oxunan sevgi olun!
  Demək olar ki, dərhal böyük bir partlayış oldu, gəmi iki hissəyə bölündü və tütün kündələri hər tərəfə səpələnmişdi. Onlardan biri oğlan Eduardın qaralmış çılpaq çiyinlərinə çox ağrılı bir şəkildə vurdu və odlu silah onun yalın ayaqlarını yüngülcə yandırdı, bir parça kabinə oğlanının kobud dabanına dəydi. O, məəttəl qalsa da, irəliləməsi yavaşlamadı, avtopilotla üzdü.
  Və təbii ki, üzüyü ovuşdurmağı və qısa bir tilsim söyləməyi də unutmadı.
  Sehrli bir qasırğa qul qızları götürüb götürdü. Və onları nağıl ölkəsinin partladılmış gəmisindən təhlükəsiz yerə köçürdü. Və limanda sona çatdılar. Müxtəlif dərəcələrdə çılpaqlıq olan gözəl qızların bütöv bir dəstəsi. Və onlardan yalnız birində mirvari ilə işlənmiş sandal var idi. Bu da ona görədir ki, o, tam qul deyildi.
  Qızlar onu xorla götürüb oxudular:
  Ancaq ürəyin və damarların nəbzini,
  Övladlarımızın, analarımızın göz yaşları...
  Deyirlər ki, biz dəyişiklik istəyirik
  Qul zəncirlərinin boyunduruğunu atın!
  Döyüşçü oğlan onlara cavab oxudu:
  Yerin oğlu cavab verəcək, yox,
  Mən heç vaxt qul olmayacağam...
  İnanıram ki, azadlıq çiçəklənəcək,
  Günəş irinli yaranı sağaldacaq!
  
  Döyüşdə böyük Vətən üçün,
  Oğlanın ürəyi səni çağırır...
  Səhər igid cəngavər qalx
  Qaranlıq gedəcək, Mayın gülləri açacaq!
  Pələng köpəkbalığı təxribat törədən oğlanı yenidən təqib etməyə başlayıb.
  Gənc döyüşçü Eduard əzilmiş çiynini dözülməz dərəcədə ağrıtsa da, qılıncını atdı. Yırtıcılardan biri çox yaxın üzüb və kəsilib, bundan sonra dostları ona hücum edib.
  Və mallarına əzab verməyə və sözün həqiqi mənasında onları parçalamağa başladılar. Və dalğalar yaqut qürub rənginə çevrildi.
  -Sizin köpəkbalıqlarının həmrəylik hissi yoxdur. Düşmüş yoldaşını dəstəkləmək əvəzinə, onu bitirirsən. - gənc döyüşçü istehza ilə əlavə etdi. -Vicdanınız hara getdi?
  Köpək balıqları cavab olaraq eşidilməz bir şey söylədi, onlardan yalnız biri bənövşəyi zolaqlı və buynuzsuz birdən dedi:
  - Sən kimsən ki, balaca oğlan, milyonlarla illik təkamülü mübahisə edəcəksən.
  Əbədi oğlan Edvard təəccübdən az qala qılıncını yerə atdı, amma xoşbəxtlikdən, fenomenal reaksiyası sayəsində çevik, meymuna bənzər yalın ayaq barmaqları ilə qiymətli kubokun qarşısını ala bildi.
  Gənc döyüşçü soruşdu:
  - Danışırsan?
  Köpəkbalığı istehza ilə güldü:
  - Necə düşünürsən, buna ancaq insanlar qadirdir? Bu, sizin lovğalığınızdır, çoxunuz səbəbsiz olaraq təkamülü inkar edir, özünüzə ilahi mənşə verir. - Və dənizlərin əsas yırtıcısı hirslə quyruğunu suya basdı.
  Oğlan məntiqlə cavab verdi:
  - Mən çoxluq deyiləm və xüsusən də inanıram ki, biz bir vaxtlar ağılsız meymunlar idik. Lakin sonra ayağa qalxa bildilər. - Sərt döyüşçü yaltaqlandı. - Minilliklər keçəcək və biz elə zirvələrə çatacağıq ki, ən cəsarətli fantastika yazıçılarının belə xəyalına belə gəlmir!
  Edvardı müəyyən məsafədə izləməyə davam edən köpəkbalığı şübhə ilə qeyd etdi:
  "Sən hələ də özünə həddən artıq arxayınsan, adam. Başqalarının İlahi lütf hesabına əldə etmək ümidinə bəslədiklərini ağlın köməyi ilə əldə etməyi gözləyirsən.
  Xüsusilə partlayış nəticəsində yaranan kəsiklər iyrənc dərəcədə qaşındığı üçün bir hərəkət əlavə etməyə çalışan oğlan yenə təəccübləndi:
  - Bəs sən bunu hardan bilirsən, axı dənizdən çıxmırsan.
  Shark bilərəkdən dedi:
  - Bəzilərimizin anadangəlmə qabiliyyəti var ki, yemək yeyilənlərin beynindən informasiya qəbul edir. Beləliklə, çox yaxşı oxuyan bir yepiskopla rastlaşdım. Siz də gənc olsanız da, özünüzdə çoxlu biliklər saxlayırsınız. İndi siz mənim səhər yeməyim və ya şam yeməyim olacaqsınız.
  - Sadəcə cəhd edin! "Kobra kimi çevik olan Edvard qarşıdan gələn hərəkəti tutdu, qılıncını yellədi və ona tərəf qaçan ən yaxın köpəkbalığını vurdu.
  Zərbə ona dəyib, gözünü, beynini və buynuzunu kəsib. Yenə də yırtıcılar cinayətkarının üstünə uçmaq əvəzinə, qısqanc bədəndən yapışdılar.
  - Yox, heç vaxt beynimi dadmayacaqsan. - dedi, gülüşünü cilovlamaqda çətinlik çəkən köpək balıqları çox axmaq görünürdü, balaca. "Ancaq istəyirsənsə, daha yaxın üz. - Gənc döyüşçü çılpaq ayaq barmaqları ilə əncirə oxşadı.
  Özünə hücum etməkdən qorxan dəniz qulduru aqressiv şəkildə fısıldadı:
  - İndi səni bitirəcəklər. "Görünür, o, söyüşlə çox yaradıcı deyildi, sıxışdırdı." - Axmaq balaca velet.
  Yırtıcı balıqlar partnyoru ilə işini bitirərək yenidən gəncin arxasınca qaçdılar. Ona hər tərəfdən hücum etməyə çalışdılar, lakin çevik, gizli döyüşlərdə, o cümlədən kənarlı silahlarla məşq edən əbədi oğlan Edvard suya daldı və birinin qarnını yarıb, digərinin quyruğunu kəsdi. Köpəkbalığı, pis olanlar kimi, bir müddət ona marağını itirdi, özlərini dişlədi.
  - Sən, görürəm, bacılarına nəzarət etmirsən. - yenilməz oğlan Edvard sevinclə qeyd etdi. Niyə bu qədər primitivdirlər? Və onlar dindirilən partizanlar kimi səssizcə ölürlər?
  Baş köpəkbalığı vicdanla cavab verdi:
  "Mənim kimi insanlar nadirdir. Qalanları isə instinktlərlə təsdiqlənən axmaq əzələlərin dağıdır : yaralıları bitirin - mənim əmrlərimdən daha güclüdür.
  Çevik oğlan Eduard qılıncı çəkib fikirləşdi ki, niyə onu bu minke balinasına atmayasan? Düzdür, möhtəşəm bir silahı itirmək və itirmək riski var idi. Ağıllı köpəkbalığı sanki niyyətini təxmin edirmiş kimi sürətini artıraraq gənc döyüşçüdən uzaqlaşmağa başladı.
  - Sən də, görürəm, qorxdun. - Qəddar döyüşçü oğlana oxşayaraq kıkırdadı, Edvard. - Dəstənizi geri çağıra bilərsinizmi?
  Üzgəcli vixe zəhərli bir şəkildə fısıldadı:
  Saymayın, sağ qalmaq şansınız çox olmayacaq.
  Köpəkbalığı yenidən onu parçalamağa çalışdı, bir-iki dəfə toxundu, xüsusən də ayağını dişləri ilə kəsdi, az qala əlindəki barmaqları dişlədi, buynuzları ilə bədənə bir neçə ağrılı zərbə endirdi, görünür bir neçə qabırğanın qırılması. Lakin onlardan yaxşı bir çoxu özlərini öldürdülər. Yoldaşları işini bitirərkən qısa fasilələr ona yenidən toplaşmağa imkan verdi. Artıq gəmidə onu gözləyirdilər, topçu, qıvrım saçlı, əyri burunlu keçmiş məhkum. Onunla birlikdə zənci qadına oxşayan qəhrəman qadın ən kiçik topdan atəş açdılar. Təəccüblü deyil ki, o, misilsiz bir atıcı kimi zənci şöhrətinə sahib idi, top köpəkbalığına dəydi və onu parçaladı.
  - Bum ! - gənc döyüşçü Edvard dişlərini qaldıraraq dedi. - Çox təəssüf ki, zolaqlı deyil. İndi o, məni xatırlayacaq və qisas alacaq. - Əlinin kənarını boğazında gəzdirərək əlavə etdi. - Amma ondan intiqam, konkret olaraq, çıxacaq və nəinki yan tərəfə!
  Şimpanzenin həsəd aparacağı əlləri və çılpaq ayaq barmaqları ilə göyərtədən yapışan gənc döyüşçü sürətlə göyərtəyə qalxdı, o qədər həyəcanlandı ki, yorğunluq hiss etmədi. Onun qarşısına ilk qaçan kapitan Kavarnava oldu:
  - Yaxşı, ay balam, kəşfiyyat necə keçdi?
  Gənc döyüşçü həvəslə cavab verdi:
  - Əla, mən onların bütün batareyalarının və postlarının yerləşdiyi bir kağız parçasına eskiz çəkə bilərəm. Düşünürəm ki, uğurlu hücum şansımız var.
  Kavarnava bu işdə ona dəstək oldu:
  - Məncə, eynidir. - Və nəhəng pirat xəncərlə saqqalını ovuşdurdu. -Hücum planı eyni qalır?
  - Bəli! Yeganə düzəlişi özüm etdim? - qürurla gülümsəyən Edvard dedi.
  - Hansı? - Kavarnava soruşdu.
  Oğlan sevinclə cavab verdi:
  - Limanda, başqa şeylərlə yanaşı, Kontrabassın ən güclü gəmilərindən biri olan yüz iyirmi silahlı döyüş gəmisi var idi.
  - Belədir, amma biz belə qüvvəyə müqavimət göstərə bilməyəcəyik, hücumu təxirə salmalı olacağıq. - Kavarnava qorxudan mızıldandı.
  Gənc döyüşçü istehza ilə düzəliş etdi:
  - Mən sənə dedim.
  Pirat kapitanı ümidlə mızıldandı:
  - Yəni getdi?
  Terminator oğlan hiyləgərcəsinə gözünü zillədi:
  - Demək olar, dibinə qədər cəhənnəmə getdi.
  Kavarnava təəccübləndi:
  - Özünüz boğuldunuz?
  Gənc döyüşçü Edvard heç nəyi gizlətməyi lazım saymadı:
  - Yox, mən ona bir az kömək etdim. Barıt anbarı yandırıldı və necə partladı, eşitmədin?
  Kavarnava da güldü:
  - Biz elə bilirdik ki, göy gurultusu var. - Dərhal yaxşılaşdım. - Bununla belə, qara qadın qəhrəman və yuxarı göyərtədən olan başqaları yanğını gördülər. Kapitan təəccübləndi. - Deməli, sən etdin?
  Oğlan Edvard gülümsədi və yanlarını yumruqlarına dayadı:
  - Bəli mən! Başqa seçimim yox idi. Əks halda, hamımız batacaqdıq, ya da bu macəradan əl çəkməli olacağıq.
  Kavarnava təlaşla qışqırdı:
  - Bəli, siz sadəcə qəhrəmansınız. Sizi mükafatlandırmalıyıq, amma bizim sahil qardaşlığının əmrləri və xaçları yoxdur. Ola bilsin ki, qəniməti bölüşdürərkən cəsurluğunuz nəzərə alınsın.
  bir neçə əzələli pirat qız , incə, qara, eyni zamanda ağ saçlı, xorla qışqırdı:
  - Düzdür!
  Terminator oğlan Edvard sevinclə, pərvanəli helikopter kimi, parlaq başının üstündə iti qılıncla fırlandı:
  - Ədalətli olacaq, mənim üçün sərvət toz olsa da, çox da maraqlı deyil.
  Bunda daha çox nə olduğunu başa düşməyəcəksiniz, səmimi inanc və ya cəsarət.
  Kavarnava zorla cavab verdi:
  - Ona görə ki, hələ çox gəncsən. Mən də sənin yaşında olanda puldan çox macəra arzulayırdım. İndi isə zabitlərimizlə yekun detalları müzakirə edəcəyik.
  
  QULLİVER QƏLƏRLƏ
  ANNOTASİYA
  Konanın təkərini döndərməyə məcbur olur . Gözəl vikontessa isə onu qamçı ilə döyür. Bu, indi əfsanəvi səyyahın dözülməz taleyidir.
  . FƏSİL Љ 1
  Oğlan Qulliver digər dənizçilərdən ayrıldı. Uşaq olanlar da ayrı bir kazarmaya göndərildilər, orada müxtəlif ağır işlərə təyin olunmalı idilər. Əbədi oğlanlar isə çılpaq və ayaqyalın karxanalarda daşla dolu səbətləri daşımalı, balyoz və çubuqlarla qayaları kəsməli idilər.
  Qulların aqibəti belədir. Amma Qulliver bir az şanslı idi. Vikontessa isə onu təkərin arxasına taxmağı əmr etdi və taxılın una çevrildiyi dəyirman daşını çevirməyə məcbur etdi. İş çətin, amma günəşdə. Və heç olmasa sizə üzgüçülük mayoları qoyub getdilər. Digər oğlanlar isə daş karxanalarında və təsərrüfat naminə tamamilə çılpaq olurlar, bəzən aylarla günəşi görmürlər, dəyənək və qamçı ilə döyülür, zəncir taxıb daş üstündə yatırlar. Üstəlik, müxtəlif nəcislərdən, tüstülü məşəllərdən mədənlərdəki üfunət iyini hiss edirlər.
  Və beləliklə, Qulliver hələ də günəşdə və təmiz havada işləyir. Və Vikontessa qızı yaxınlıqda gəzir. O, arabir qamçı ilə oğlanın çılpaq kürəyinə vurur və təbəssümlə soruşur:
  - Yaxşı, necə? Bu dəfə xoşbəxtsən!
  Qulliver fəlsəfi olaraq qeyd etdi:
  - İnsan təklif edir, amma Allah qərar verir!
  Qız yalın ayaqlarını möhürlədi və qeyd etdi:
  - Demaqogiya! Baxmayaraq ki, gəncliyinizi və yenidən uşaqlıqda qazandınız və bu, əladır!
  On iki yaşında bir oğlanın bədənində həqiqətən çox təravətli və şən hiss edirsən.
  Çılpaq ayaqlarınız iti daşları deşsə də, o qədər bərkimiş, oğlan isə o qədər sərtdir ki, yalnız xoş bir qıdıq hiss edirsiniz.
  Və o, demək olar ki, heç vaxt yorğunluq hiss etmir.
  Beləliklə, qız onunla söhbət etmək istəyir. O, başqa nə edə bilərdi? Nə televizor, nə radio, qoy oyun və internet icad olunmayıb, ona görə də əylənəcək heç nə və heç kim yoxdur.
  Vikontessa təbəssümlə soruşdu:
  - Bəs siz nəhənglər səltənətində olanda balaca boyunuza görə utanmırdınız?
  Qulliver qeyd etdi:
  - Sadə insan üçün mən kiçik deyiləm. Və hətta orta hündürlükdən yuxarı. Amma düzünü desəm, təbii ki, balaca bir qız belə səndən çox böyükdürsə, bu, utancvericidir!
  Cavab olaraq bir gülüş. Sonra qamçı oğlanın çılpaq, əzələli kürəyinə kifayət qədər ağrılı şəkildə dəydi.
  Qulliver addımlarını sürətləndirdi. Yenə də, əlbəttə ki, həmişəlik gənc olmaq yaxşıdır, amma qul olanda, xüsusilə də xoş deyil. Ancaq uşaq olmuş digər dənizçilər üçün bu, daha da çətindir. Və təbii ki, siz dünyanın ən bədbəxt uşağı olduğunuzu düşünməməlisiniz. Günəş parlayır, çılpaq, əzələli bədəni xoş, təzə meh əsir. Bəs üfunət işindən əziyyət çəkən üfunətli mədənlərdəki oğlanlar?
  Qulliver zadəgan bir qızdan soruşdu:
  Niyə bizi hərraca çıxarmadılar?
  Vikontessa təbəssümlə cavab verdi:
  - Yeni mədən genişləndirilməsi planı gəldi və təcili olaraq işçi qüvvəsinə ehtiyac var. Mina tükəndikdə. Ola bilsin ki, onlar hərraca çıxarılsın. Nə üçün podiumda çılpaq dayanıb bədəninizi hiss edəcək, barmaqlarını ağzınıza salacaq oğlan və qızların əllərini hiss etmək istərdiniz?
  Qulliver iyrəndi və heç nə demədi. Və vikontessa onu yenidən vurdu
  qamçı. Arxasında qırmızı zolaq var.
  Qız yalın ayağını möhürlədi. O, komik görünürdü - dəbdəbəli paltar və yalın ayaqları, bir qul və ya adi bir adam kimi.
  Bununla belə, o, tvit etdi:
  - Sən sadəcə mənim işimsən! Və sevin ki, mən sənin xanımınam! Və sonra səni orklara sata bilərəm! Və bu daha pis olacaq!
  Qulliver oğlan təəccübləndi:
  - Orklar həqiqətən mövcuddurmu?
  Qız razılıqla başını tərpətdi:
  - Əlbəttə! nəyi bilmirdin?
  Uşağa çevrilmiş keçmiş kapitan səmimi şəkildə cavab verdi:
  - Mən onların sadəcə inanılmaz canlılar olduğunu düşünürdüm!
  Vikontesya güldü və cavab verdi:
  - Yaxşı, hamımızın bir növ nağılı var! Və burada götürə və ya əlavə edə bilməzsiniz!
  Gulliver oxudu:
  nağıllara inanıram , insanlar sağollaşmır,
  Və sadiq dostlar əbədi olaraq qalacaqlar!
  Qız bunu on beşinci dəfə götürüb güldü. Baxmayaraq ki - hər zaman gülmək layiqli deyil.
  Qulliver hələlik susmuşdu. Nəhənglər arasında olmağın qorxulu olduğunu xatırladı. Pişik belə sənin üçün təhlükəlidir, amma meymun onu az qala necə öldürəcək. Beləliklə, o, çətinliklə üzləşdi. Başının üstündəki dam dolu olsa da, dəbdəbəli, qalın xalatlarda olsa da.
  Ancaq xüsusilə nəhənglər arasında, yanında bir qadının olmaması xoşagəlməzdir. Düzdür, indi uşaq bədənindədir və deyəsən, heç bir xüsusi istək yoxdur. Amma yenə də darıxdırıcı...
  Qulliver öz romantikasını oxumağa başladı;
  Uçurumun üstündə cəhənnəm cənnətinin astanasında,
  Allahdan mərhəmət almaq istəyirəm!
  Ruhumla yanaraq ona tərəf dönəcəyəm,
  Boş sual: ya öl, ya da yaşa!
  
  Bir ildırım şər göstərdi,
  Qara düşüncələrin nəslinin iradəsi!
  Və nifrət, ürəyimi parçalayır,
  Üsyankar ağlımı nə çalır!
  
  Sevgilimlə fəxr edə bilərəm
  Zəncir cəlladından qurtul!
  Qoy müqəddəslər üzün məbədində sevinsin,
  Dəhşətli günlərin duasını onlara həsr edəcəm!
  
  Başqasının böyüklüyünə ehtiyacım yoxdur
  Sevgilimin buruqlarını hördüm!
  Uca Allahın hüzurunda həlak olan yalnız bizik.
  Archangel qılıncını qaldırdı, metal parladı!
  
  Qıza dedim: biz birlikdə olacağıq,
  Günəşin altında əbədi olaraq xoşbəxt yaşayın!
  Gözəlliyi qorumaq isə şərəf məsələsidir,
  Ulduz əbədi olaraq sönməsin deyə!
  
  Səmavi məskənlərin qoxusunu bilin,
  Mən şirin bir öpüşü əvəz edə bilmərəm!
  Nəvazişlərin qucağında inanılmaz gözəl,
  Mən isə dünya fırtınalarına əhəmiyyət vermirəm!
  Qulliver yaxşı mahnı oxudu. Və eyni zamanda əyləncəli və oynaq.
  O mahnı oxuyarkən orklar həqiqətən quldurluqla məşğul idilər. Xüsusilə, Markiz de Sadın hara getdiyi mövzusunda əsir uşağa işgəncə verdilər.
  Orklar üçün bu döyüşçünü və sehrbazı eyni anda ələ keçirmək son dərəcə çətin idi.
  Oğlan təxminən on iki yaşında görünürdü, baxmayaraq ki, bu dünyada hamı uşaq kimi görünür, yaşından asılı olmayaraq, əvvəlcə onu keçilərə bağlayaraq şallaqlamağa başladılar.
  Oğlan sakitcə inlədi və dodaqlarını büzdü. Amma heç nə açıqlamaq istəmirdi.
  Onu uzun müddət döydülər, ta ki oğlanın parlaq başı yellənərək böyrü üstə düşdü.
  Ork vedrədən buz kimi soyuq suyu onun üzünə sıçradı. Və gənc döyüşçü özünə gəldi.
  Ork hönkürdü:
  - Danış!
  Uşaq nəfəs almaqda çətinlik çəkərək cavab olaraq fısıldadı:
  - Deməyəcəyəm!
  Cəllad oğlanı yenidən vurub. O, titrədi.
  Ağsaqqal ork qeyd etdi:
  - Dabanlarını qığılcımla qızartmaq lazımdı!
  Orklar olduqca homurdanır!
  Və beləcə onlardan biri kamin yanına gedib məşəli yandırdı. Demək olar ki, çılpaq və qamçı zərbələri ilə parçalanmış oğlan yazıq və təsirli görünürdü. Çılpaq, yumru dabanları çıxmış, uşaq kimi aciz və çəhrayı görünürdü.
  Od yırtıcı dili ilə uşağın dabanını yaladı. Və oğlan cəhənnəm ağrısı ilə qışqırır. Və alov oğlanın ayaqlarını ağrılı şəkildə yandırdı.
  Əbədi uşaq nərə çəkdi və çılğıncasına qıvrıldı, amma iplər çox möhkəm idi.
  Və orklar oğlanın əzabına vəhşicəsinə güldülər. Və çox iştahaaçan, manqal kimi iyi gəlirdi.
  Qulliver, xoşbəxtlikdən bunu görmədi. Yoxsa, doğrudan da, qıcıqdan uğuldayacaqdım.
  Vikontesya oğlanı bir daha qamçı ilə qamçılayıb soruşdu:
  - Həyatınızda heç olmasa bir vaxt Allah kimi Uca olmaq istəmisinizmi?
  Oğlan kapitan başını tərpətdi.
  - Bəzən istəyirdim ki... Hərdən fikirləşsən də, insanların səninlə xoşbəxt olması üçün nə etmək olar?
  Qız qeyd etdi:
  - Məsələn, bizimlə belə olan insanların hamısını uşağa çevirin!
  Qulliver başını tərpətdi.
  - Məsələn, iyirmi yaşında oğlan və qız olmaq, məncə, demək olar ki, bütün insanlar həvəslə razılaşarlar. Ancaq uşaqların hesabına mənim böyük şübhələrim var! Axı, uşağın bədənində sevişməkdən həzz ala bilməzsən!
  Vikontessa güldü və dedi:
  - Yaxşı, nədənsə buna çox da üzülmürük. Əjdahanın gətirdiyi uşaqlarımız var. Və bütün problemləri həll edir! Təbii ki, ölüm qorxusu da var . İnsanlar ölməz bir ruha inanır, amma onun varlığını heç kim sübut etməyib! Və siz də insanlar!
  Qulliver çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Ölməz ruha inanmayan xristianlar var. Sözləri hərfi anlayırlar: günah edən ruh ölsün. Baxmayaraq ki, İncil insanların Allahın gözündə artıq ölü olduğunu deyir!
  Qız güldü və cavab verdi:
  - Və kələm başı haqqında! Daha doğrusu, din haqqında çox uzun müddət və mənasız mübahisə etmək olar.
  Gülməli bir şey oxusan yaxşı olar!
  Qulliver götürüb oxudu;
  Yeraltı dünyasının tərtibatında heç bir xırdalıq yoxdur,
  Şeytan üçün istənilən bəhanə qarmaq kimidir.
  Əgər Rəbbin aləmində lütf yoxdursa,
  Bu o deməkdir ki, cəhənnəm hovuzu uzaqda deyil!
  
  Axı pislik dünyanı çox sevir,
  Yaxşılıq kompası olmayan adalar kimi...
  Şücaət qəhrəmanlığı tərənnüm olunsa da -
  Əslində Kainatın Kralı Şeytandır!
  
  Bu dünyada zalımlar uğur qazanır,
  Mərhəməti bilməyən padşahdır!
  Cənnətin də xurma ağacının altında tələlər var,
  Yaxşılıq haradadır? Onun əhəmiyyətsiz sıfırı!
  
  İstənilən inanc pozula bilər
  İstənilən şöhrət iyidir, ilgəyi bilin...
  Sürünənlər qum qutusunda məkrli şəkildə səslənir -
  Mən dünyanı bir xəyalla işıqlandırmaq istəyirəm!
  
  İşığa can at, amma qaranlıqda uç,
  Bəxş etmək üçün ov, lakin boş cib!
  Yazıq tutuquşu kimi yaşamaq istəmirsənsə,
  Gedin alçaqlığa, hiyləgərliyə və hiyləyə!
  
  Bir selik qatının altında yaşamaq belə iyrəncdir,
  Harada dam dəstəyi olmadan - bir addım deyil!
  Ruhlar şahin kimi tələsir,
  Amma ət bataqlıqdadır, qılınc düşməni işıqlandırır!
  
  Necə oldu ki, xoşbəxtlik yox oldu?
  Bəs niyə hər yerdə pislik hökm sürür?
  Allahın kifayət qədər gücü yoxdur?
  Yəni hamı həmişə yaxşı olsun?
  
  Axı insanı fanatik yaratmayıb,
  Axı hər qəlbdə bir sevgi bulağı var...
  Niyə insanlar sərhədləri bilmirlər?
  Xoşbəxtlik ancaq qan üzərində qurulur?!
  
  Təəssüf ki, cavabı özünüz tapa bilməzsiniz,
  Bu, əsrlərdən bəri dünyada dəhşətli bir şeydir...
  Və cinlər sənə ürpertici üzlər edir,
  Və deyəsən, Rəbb xalqı unudub!
  
  Ancaq pisliyin hər şeyə qadir olmadığına inanmıram,
  Sadəcə iradəni yumruğa sıxmaq lazımdır!
  Sonra cəhənnəmə aparan impuls yox olacaq,
  Və aramızda sülh və harmoniya olacaq!
  Qulliver çox gözəl və hisslə oxudu. Və onun mahnısını yaxşı qeyd etmək lazımdır.
  Orklar isə oğlanın dabanlarını yaxşı qızardsalar da, heç nəyə nail olmayıblar.
  Təəssüf ki, bu böyük problemdir.
  Sonra qıza işgəncə verməyə başladılar. O, əvvəlcə keçilərə bağlandı və çılpaq dabanlarına əyirici ilə vurdu.
  Qız dəhşətli ağrıdan qışqırdı, inlədi, əyildi, amma yenə də faydalı məlumat vermədi.
  İşgəncə bir az da uzandı... Çubuqların işə yaramadığını görən orklar atəşə od vurdular və yenə yanıq iyi gəldi.
  Bəli, bunlar pis canavarlar və cəlladlardır.
  Qulliver isə yenə yaxşı mahnı götürüb oxudu;
  Təsəvvürümü vurdu
  Hər şey parlaq oldu, sanki oktyabrda!
  Çəngəli pis şeytanın tərəflərinə qoyduq,
  Və yer üzündə çox gözəl olacaq!
  
  Kainatımızdakı belə ulduzlar -
  Bəziləri yaqut, digərləri isə brilyantdır!
  Pislərdən xərac yığırıq -
  Çəkic kimi bir zərbə və qaşda deyil, gözdə!
  
  Kvazarların olduğu vitrinlər
  Parlaq hipodrom parıldayır!
  Ruhumda açılan yaralar -
  Sanki orada böyük bir soyğunçuluq var idi!
  
  Kometin qıvrımları kimi qıvrılır,
  Qoyun parlayır - Süd yolu parlayır!
  Oxunan ölməz əməllər haqqında,
  Dus əbədi olaraq izzət içində olsun!
  
  Kədərli insan nə edə bilər?
  Sadəcə mavi gözlərdən bir damla yaş çıxsın...
  Ətrafdakı hər şey boz olanda iyrənc olur,
  İyun ayında ümidlə tufan gözlədiyiniz zaman.
  
  Bədbəxt dodaqları təbəssümlə uzatın -
  Başa düş ki, dünya meşədəki giləmeyvə deyil.
  Qız bir anda, dişlərini sənə göstər,
  Bu, xəyalınızı gerçəkləşdirəcək!
  Burada həm oğlan, həm də qız üçün belə məzəli mahnılar çıxdı.
  Vikontessa isə narazılıqla dedi:
  - Yox! Mahnılar əladır, əlbəttə! Ancaq həyatda düşüncələr üçün qanadlı deyimlər də olaq!
  Qulliver isə onu götürüb yaralı tutuquşu kimi danışmağa başladı;
  Qadının çılpaq ayağı zamanla onu istənilən çəkmənin qaloşuna soxacaq!
  Tez-tez çılpaq, qadın ayaqlarına baxan kişi, qaloşda otur!
  Ayaqyalın qadın ayağı, daban altında yaxşı sürür və qaloşda mükəmməl oturur!
  Kişi qızın ayaqqabısını cırmaq üçün içəri çevrilməyə hazırdır!
  Çılpaq qadın dabanı ilə istənilən çəkməni içəriyə çevirə bilərsiniz!
  Qadının yalın ayağı istənilən kişini son çəkmə olsa belə içəridən çıxarar!
  Adamı içəri çevirmək istəyirsənsə, ayaqqabını çıxar, onu qaloşa soxmaq istəyirsənsə, dabanını aç!
  Niyə uşaqlıq ayaqyalın keçir, çünki qadının ayaqyalın olması kişilərin başlarını itirməsinə səbəb olur, sanki oğlanlar!
  Qadını çılpaq görmək arzusu kişini içəridən çevirməyə məcbur edir!
  Qadını soyunmaq üçün əvvəlcə onun ayaqqabılarını geyinməlisən!
  Lazımi vaxtda soyunan bir iş qadını bir kişidən üç dəri qoparacaq!
  Vaxtında çılpaqlaşan qadın ayaqyalın olub kişiyə başdan-ayağa baş vurmaz!
  Ayaqyalın qadın kişinin başına çəkmə geyindirib qaloşa soxub, onu içəriyə çevirib sonuncu ayaqyalın edəcək!
  Kişi gibbona bənzəyir, təəssüf ki, intellektdə gücdən daha çox olur!
  Adamın eşşək inadkarlığı, şir şöhrəti var, əslində isə keçidir!
  Qadın üçün kişi bir inək üçün çuxura bənzəyir, onsuz edə bilməzsən, amma yaxınlaşmaq iyrəncdir!
  Qadın otağında bir kişi ilə tualet arasında ümumi olan şey - qadınların yalnız kişilərə ağlaması!
  Qadın dovşan kimi istənilən aslanı yeyə bilən hiyləgər tülküdür!
  Qadının kişiyə qamçılayan oğlan kimi ehtiyacı var, kişini döyməsə, həyat olmayacaq!
  Qadına kişilər donuz buynuzları kimi lazımdır, ancaq kişilərin bağışladığı kürk bahadır!
  Hər şey parıldayan qızıl deyil, hər şey kor edən xəzinə deyil!
  Ancaq kürəkənli pişik hələ də qoyun dərisi geymiş tülküdən yaxşıdır!
  Ən güclü şiri hiyləgər tülkü bağında saxlaya bilər!
  Pişiyin gücü ilə belə, tülkü hiyləsi ilə bir aslana qalib gələ bilərsiniz!
  Ağacdələn olmamaq üçün qarğaları sayma!
  Qarğanı bülbül kimi oxutdurmaq siyasətçinin seçki vədlərini yerinə yetirməkdən asandır!
  Qarğaları saymaq və sonuncu ağacdələn olmaq haqqında siyasətçi ilə mübahisə edin!
  Tülkü heyvanlar arasında ən böyük dişlərə sahib deyil, insanlar arasında ən çox qurbandır!
  Çağırılmamış qonaq donuzdan betərdir!
  Günlüklə ağıllısansa, o zaman Papa Karlo kimi çox çalışacaqsan və qızıl açarı tapa bilməyəcəksən!
  Əgər siz Pinokkio kimi təhsil almaq istəmirsinizsə, o zaman ömürlük bir günlük olaraq qalacaqsınız!
  Əgər siz Pinokkio kimi bacarıqlısınızsa, deməli, ağıl heç də daxil deyil!
  Ağıl, pinokkio kimi məktəbə yox, teatra qaçan bir log kimidir!
  Qızılı torpağa basdırıb, axmaqlar ölkəsinin vətəndaşı olursan!
  Qızıl istedadlarınızı basdırsanız, bir mis qəpiyə görə məhv olacaqsınız!
  Gümüş nitqlərin qızıl dağları bir qəpiyə dəyməz!
  Siyasətçi ağlını başından alırsa, o zaman seçici boş yerə gedir!
  Bacarıqlı bir usta pinokkionu ağacdan düzəldə bilər, amma ağıl tərəfindən yandırılan və qızıl açarla bataqlığa girəcək!
  Xalqın demokratiyaya yetişməsi üçün azadlıq günəşinə ehtiyacı var və despotizm zülmətində həmişəlik siyasi yaşıllıqda qalacaq!
  Əziz çəkmələr, qadın yalın ayaqla minalayır!
  Siyasətçi tez-tez seçiciləri boyunduruq etmək üçün zorakılıq edir !
  Xoruz siyasətçi seçiciləri toyuq kimi əzir!
  Siyasətçi seçiciyə boyunduruq salmaq üçün ağ at minmək arzusundadır!
  Tülkü dişləri ilə kiçikdir və onları udmaq istəyir, ümumiyyətlə onları gizlədir!
  İnsanlıqdan çox danışan siyasətçi tipik adamyeyəndir!
  Ayını isə ballı nitqlərlə sakitləşdirmək olar!
  Alkoqolik üçün acı araq baldan şirindir!
  Dərzi yalan danışacaq, qızarmayacaq, siyasətçi "qızıldayacaq", yalan danışacaq!
  Ayaqqabılarını soyunan qadın kişini geydirir, avara səviyyəsinə!
  Müharibənin qadın siması yox, həyəcan axtaranları cəlb edən fizioqnomiyası var!
  Qadın ağacdələn kişini uçurtma kimi dişləyən göyərçindir!
  Bir qadının həmişə həftədə yeddi cümə günü olur və nikah borcundan bazar günü hədiyyəsi olmadan həmişə istirahət günü olur!
  Allah hər şeyə qadir deyil, qadınla mübahisə etməkdə acizdir!
  Allah hər şeyə qadir olsa da, qadının ağzını, siyasətçinin ağzını bağlaya bilməz!
  Siyasətçinin vicdanı yoxdur, qadının nisbət hissi var, qadın siyasətçinin bütün hissləri ölçüsüzdür!
  Qadın bir çiçəkdir, gül kimi tikanlıdır, amma şirin ətri keçiləri və dronları cəlb edir!
  Seçici uşaqlıq çağına düşür, yorğun qoca çuxurlu palıd ağaclarına səs verir!
  Rus əsgərini biçilmiş kündə kimi yıxmaq olar, amma diz çökdürmək olmaz, aspen kimi silkələmək olar!
  Hərbi intizama riayət etmək istəmirsənsə, məhbus kimi belini əyəcəksən!
  Dünyamızda çoxlu kir var, orada yalnız nadir şahzadələr var!
  Siyasətçinin dili uzundur, amma vurduqlarını yerinə yetirmək üçün - əlləri qısadır!
  Siyasətçi tez söz verir, yerinə yetirməkdə gecikir, sədəqə diləyir, hiylə üçün bağışlanma!
  Qadının ayaqqabısı çatmayanda kişini ayaqyalın geyindirir!
  Qadın hər şeydən əvvəl aslanı kəməndlə vurmaq istəyən tülküdür, amma adətən onun kəməndisində eşşəklər tutulur!
  Qadın, qızıl yumurtaları sevən, daşıyıcısına yalnız itki verən bir toyuqdur!
  Qadın toyuqdur, ancaq o kişiyə qızıl yumurta gətirə bilər ki, bu da əsl tülküdür!
  Əsl tülkü və xoruz sizi qızıl yumurta qoyacaq!
  Tülkünün pəncələri aslanınki deyil, o, heyvanlar padşahının üç dərisini qoparacaq!
  Ağlı ilə tülkü olmayan, şir də deyil!
  Tülkü qadın sadə bir eşşək kimi çoxalaraq istənilən kişini aslan olduğuna inandıra bilir!
  Yalnız tülkü ağlı və canavar ovucu olan dişi aslan!
  Aslan nərə çəkən deyil, çox yaşıllığı qoparandır!
  Siyasətçi tülkü olmayanda ondan üç dəri qoparıb yaxasına taxırlar!
  Siyasətçinin iki kresloda oturmaq üçün götləri var, ancaq sözdə ruhu genişdir!
  Tank uran nüvəli mərmi ilə deşilir, siyasətçi zirvəyə ürəksiz, lakin qızıl pul kisəsi ilə yollanır!
  Bir qadın yalın ayaqları ilə milyarderi xarabalıqlar məhəlləsinə avara səviyyəsinə apara bilər!
  Siyasətçilər pərəstiş edir, ayaqyalın qadınların və seçicilərin ayaqqabı geyinməsinə!
  Siyasətçi qadınları soyundurur, kişi ayaqqabısını geyindirir!
  Siyasətçi qadınların ayaqlarını çılpaq etmək istəyir, kişilərin isə qulağına qədər şallaq vurur!
  Siyasətçilər qadını çarpayıda soyundurmaq istəyir, kişiləri isə qutuların yanında şallaqladırlar!
  Siyasətçi üçün qızın yalın ayağı ləyaqəti yüksəltməkdir, amma reytinq yüksəlir, seçiciləri başmaq balığı!
  Siyasətçinin başında qadınların yalın dabanları var, seçici isə onun üçün küt çəkmədir!
  Siyasətçi ümumiyyətlə paltarsız qadınları və tam ayaqqabılı seçiciləri sevir!
  Ayaqqabılarını vaxtında atıb çıxaran qadın, təcrübəli çəkmə olsa belə, siyasətçini dabanının altına sürəcək!
  Qadının yalın ayağı ilə dabanının altından sürə bildiyi siyasətçi, axmaq çəkmələri!
  Çılpaq qadın ayaqlarını sevin, amma keçə çəkmə olmayın!
  Qadınların çılpaq ayaqları necə də eybəcərdir, sizi dabanının altına sürməyə icazə vermək iyrəncdir!
  Qızların yalın ayaqlarına heyran ol, amma səni keçə çəkmə kimi geyinməsinə icazə vermə!
  Qadınların çılpaq ayaqları seçicilərə ayaqqabı geyindirməyə öyrəşmiş siyasətçidən tam çəkmə düzəldəcək!
  Ayaqqabılarını atmış qadın dizlərinə nəinki keçə çəkmə qoya bilir!
  Qadının zərbəsi onu çıxaranda, ayaqqabılarını təpikləyəndə daha güclüdür!
  Siyasətçi qadınların yalın ayaqları ilə dabanının altından sürülürsə, dairəvi keçə çəkmədir!
  Qızların yalın ayaqlarında elə bir güc var ki, o, dabanının altından ən təcrübəli çəkməni sürəcək və ən incə keçə çəkmələri hərtərəfli geyinəcək!
  Qulliver qanadlı deyimlərini belə etdi.
  Qız qışqırdı:
  - Gözəl! Sözləriniz sadəcə super və hiperdir !
  Sonra çılpaq, kəsikli ayağını möhürlədi.
  Başqa yerlərdəki orklar dərin düşüncələrdə idi. Tutulan oğlan və qız məlumat vermir!
  Və eyni zamanda, hətta çubuqlar da gücsüz idi. Və çılpaq dabanları qızartmaq onların dillərini boşaltmadı.
  Və nə etməli? Orklar işgəncədə çox yaradıcı deyillər. Yaxşı, bəlkə çarxda silkələməyə çalışaq?
  Beləliklə, orklar bu vasitəyə müraciət etdilər. Uşağı götürdülər və əllərini burudular və rəfin üstünə qaldırdılar. Oğlan inildəyib hırıldadı. Sonra onu buraxdılar və oğlan yıxıldı. Və ən səthində ip uzandı və uşaq cəhənnəm ağrısından qışqırdı.
  Və orklar donuzlar hırıldayan kimi gülürlər.
  Bu şirkətdir...
  Qulliver ümidsiz halda oxumağa başladı;
  Vətənim, kainatın qaranlığı,
  Üstündə uçmaq cəhənnəmdən bir baltadır!
  Birdən hər şeyə qadir oldu - dəhşətli şeytan,
  Bütün əlini kainatın üzərinə uzatdı!
  
  Bizim Yerimiz yoxdur, yalnız bir Tartarus -
  Qaranlıq yanan, iyrənc bir qaranlıqla alovlanır!
  Mən sadəcə bir zarafatcıl düşündüm - cəfəngiyyat qışqırdı,
  İndi isə bütün dünya onun dabanının altındadır!
  
  Ancaq Vətənin həyatından keçə bilməzsən,
  Qazanaq, qoşunlar və izdiham!
  Axı o, güclü elf ayıdır,
  Fürerin başı - deyir, sökərəm!
  
  Düşmən güclüdürsə, bizim üçün nə qədər çətindir,
  Onun ehtiyatda hərəkəti varsa...
  Bir vampir buludlardan ayın altında uğultu,
  Bizi mişarın altına salmaq istəyir!
  
  Elflərin ruhu belədir, zəncir tapılmaz,
  Sərtlik və sevgi hamısı bir ruhda!
  Döyüşməmək daha yaxşıdır - hədəf siz olacaqsınız,
  Və hətta bir daxmada da sevimli cənnətinizlə!
  
  Dünyanın gələcəyi hər demiurgedir,
  Siz əsrlər boyu xoşbəxtliyi heykəlləndirə bilərsinizmi?
  Ancaq bir quldur gəldi, hətta çox gözəl,
  Və indi yuxu meydança kimi yanır!
  
  Amma ümid var, böyük mənası var,
  Rəbbin gələcək - Fuhreri mühakimə etmək üçün!
  Sən çox yüngülsən - insan düşüncəsi,
  Bəzən incə olsa da, ipək sapları!
  
  Hər kəsin azad olduğu yeni bir dünya olacaq,
  Hər birimiz dağ adamı olduğumuz yer!
  Və dəyişiklik vaxtı bir mil kimi gəlir,
  Qov məni damarlarımdan, sən instinkt oğrudur!
  . FƏSİL Љ 2.
  Qulliver çox maraqlı oxudu. Bu oğlanın qismətində yetkinlik yoxdur. Amma kim göstərdi ki, uşaq olmaq pis deyil. Çılpaq ayaqlarınız iti çınqıllara bassa belə, bu sizə zərər vermir, əksinə, qıdıqlayır.
  Qız güldü və qışqırdı:
  - Və sən yaxşısan və çox gözəl oğlansan! Uşaq olmaq necə də gözəl olmalıdır!
  Qulliver şən təbəssümlə oxudu:
  deyin
  Sənin xəyalların
  Xəyallarınızı mənimlə paylaşın...
  Özün ol
  Və açıq
  Uşaqlıqda qapı - xatirələrə ...
  
  İstəyir
  Səni bağlara aparacağam
  Albalı çiçək açdığı yerdə
  Sözləriniz orada artıq olmayacaq,
  Görürsən -
  Biz böyüklərə çevrilmişik
  Və yerləri unudublar
  Söyüdlər hörükləri ilə bizi sığallayır...
  Yadınızdadırmı - kosmosa getmək istəyirdiniz?
  Və hamı kapitan olmaq istəyirdi...
  Bütün bunlar bizdədir -
  yayın əvvəli, parklar,
  Toplar, pambıq konfet -
  Qardaşın ad günü...
  Xoşbəxtlik həyətinin qonşusu Anton -
  Bütün gün göldə, doqquzda - evdə ...
  Kim mənim vaxtımı oğurladı?
  Və ətrafda - hər şey birdən boz oldu ...
  Külək hara getdi
  dəniz qumu,
  Üzümlü veranda və s
  Duyğu dolu ilə öp -
  Mən qayıtmalıyam!
  Mən qalmaq istəyirəm
  Göz yaşı olmayan yerdə
  Və harada güldük -
  Yay gurultulu tufanları altında...
  
  deyin
  sənin xəyalların,
  Xəyallarınızı mənimlə paylaşın...
  Özün ol
  Və açıq
  Uşaqlıqda qapı - xatirələrə ...
  
  Mən tez-tez susmağı xəyal edirəm! ..
  O birdir
  Həyətlərdə gəzir
  İtirilmişlərin xatirəsindən!
  Və sonra görünür
  Hətta nə məsələdir
  Boyanmamış beş mərtəbəli binalarda deyil!
  Biz daha yaşlıyıq...
  Damın dibində daha yüksək
  O xəyallar qalaları -
  Onların qüllələri...
  Belə ki, xoşagəlməz daha yaxın
  Bizimlə çox soyuq...
  Və xəyallar
  Rənglənməyi dayandırın
  Onlar da polad kimi qoxuyurlar!..
  Kaş onları necə tərk edəcəyimi bilsəydim...
  Harada
  Göz qapaqlarımızı oturaqmı?
  Ermitajlar haradadır ?..
  Bəs dost Mişa haradadır?
  Və indi kimdir
  Tsoi haqqında danışın
  Bəs onun əriməsi?
  Qeybət edən nənələrin topları
  Simli çantalarla
  Ölməz "Bəlkə" bizimdir,
  Kostyanın köynəyi əvəzolunmazdır,
  Türkiyədən
  at quyruğu zarafata qarışıb,
  İlk puflar
  Mikroavtobuslar, hasarlar...
  Möcüzənin gözləntisini hiss etmək
  Onun nailiyyəti soyuqdur -
  bir yerdən
  Naməlum yığından -
  Uşaqlıqdan,
  Qoy baxım!..
  Göylər mürəkkəbdir
  Ulduzların tozu çağırır
  Uçuş edin
  Xəyalların sirri
  Tamamilə qaçılmazlıqdan
  Keçmişin qarışıq hissləri...
  Və zamanın dəyişməsi mümkün deyil
  Arzuların o nöqtələri -
  Sərhədsizliyi qucaqlayın
  məhbus
  Beləliklə, ondan kənarda olmayın -
  Xəyanətkar böyüklər
  Eqoist...
  Və buna görə də bir məna var -
  Məna axtarır...
  
  deyin
  Sənin xəyalların
  Xəyallarınızı mənimlə paylaşın...
  Özün ol
  Və açıq
  Uşaqlıqda qapı - xatirələrə ...
  
  deyin
  Sənin xəyalların
  Xəyallarınızı mənimlə paylaşın...
  Özün ol
  Və açıq
  Uşaqlıqda qapı - xatirələrə
  Oğlan eyni zamanda yük eşşəyi kimi ağır təkəri itələməli olmasına baxmayaraq, zövqlə oxuyurdu. Və bu, onun ciddi və çox məhsuldar işi idi.
  Vikontessa qız çılpaq, balaca ayağını on-cu dəfə möhürlədi və qışqırdı:
  - Əla! Əla oxuyursan! Londonda Ermitaj gözəldir?
  Qulliver çəhrayı, möhtəşəm, uşaqcasına yanaqlarını şişirdib təbəssümlə cavab verdi:
  - Londonda Ermitaj dünyanın ən yaxşısı və ən zənginidir!
  Qız kıkırdadı və böyük məmnuniyyətlə qamçı ilə oğlanı yenidən vurdu. Onun çılpaq bədənində qırmızı zolaq var idi.
  Vikontessa təbəssümlə soruşdu:
  - Bəyəndinizmi?
  Oğlan başını tərpətdi və sızladı.
  "Bəlkə sən uşağı döyməkdən daha yaxşı oxuyarsan?!
  Qız başını tərpətdi və yenə çılpaq, qaralmış, zərif ayağını möhürlədi:
  - Əladır və mən oxuyacağam!
  Gulliver Tvitter hesabında yazıb:
  - Gül oxu, utanma!
  Vikontessa yuxarı-aşağı hoppanaraq rəqs etməyə, oxumağa başladı;
  Uşaqlığıma sürdüm
  Məni izləmə.
  Görürəm ki, burada hamı əylənir, döyüşür.
  yalnız onun üçün
  Sadəcə sənin üçün
  müharibə.
  Burada uşaqlar üçün yer yoxdur
  Böyüklər üçün - döyüş.
  Onunla qal
  Məni izləmə.
  yalnız onun üçün
  Sadəcə sənin üçün
  müharibə.
  Və orada yaxşıdır
  Orada qazanın üstündə oturacağam.
  Və orada yaxşıdır
  Orada qazanın üstündə oturacağam.
  
  Pul lazım deyil:
  Sirk və lolipoplar
  Südlü bir sahil var
  Civən altındakı atlar
  Yalnız mənim üçün
  yalnız at üçün
  Qurğuşun.
  Pastila, yelləncək,
  ağ yaylar,
  şirin peçenye,
  Ananın xəyalları.
  yalnız onun üçün
  Yalnız mənim üçün
  Onlar gəlir.
  Və özümü yaxşı hiss edirəm
  Orada qazanın üstündə oturacağam.
  Və özümü yaxşı hiss edirəm
  Orada qazanın üstündə oturacağam.
  
  Ya Rəbb, mən niyə buradayam.
  Yenidən
  Qaç, qalib gəl
  dişlərlə cırmaq -
  Yalnız mənim üçün
  Sadəcə sənin üçün
  İndi.
  İlahi, düşün
  Bizim üçün nə yazaq
  səmimi sətirlər,
  Sadəcə ruhunu parçala
  sizin üçün çətin
  Mənim üçün çətin,
  Mənə inan.
  tamam, tamam
  Uşaqlar qazanın üstündə otururlar.
  tamam , tamam,
  Uşaqlar qazanın üstündə otururlar.
  Budur bir qızın oxuduğu belə gözəl mahnı. Və bu, həqiqətən sərin və sərindir! Tabutda eyni zamanda keçəl Fuhrer görmək!
  Qız qəhqəhə çəkib həmkarına göz vurdu.
  Qulliver onunla razılaşdı:
  - Siz sevimli və sadəcə supersiniz!
  Yaxşı, başqa nə deyəcək və nə danışacaq? Heç olmasa oxuyursan, heç olmasa qarğa.
  Yaxşı, hər şey çox tələsik və xoş idi.
  Bu vaxt orklar əlavə fasilə vermədən rəfdəki qızı silkələməyə başladılar. Hansı ki, çox gözəl görünürdü və özünəməxsus şəkildə son dərəcə gülməli görünürdü.
  Burada necə oxumayasan?
  Və Qulliver yenidən oxuyacaq;
  Mən müqəddəs torpaqda doğulmuş oğlanam
  Kimə sərhədsiz Elfiya deyirlər...
  Bundan yaxşı yer yoxdur, bil ki, bütün yer üzündə
  Və nə qədər şiddətli bir imanla Allahdan diləsəniz də!
  
  Amma o, qızğın ateist doğulub, bilirsən
  Bu iyirmi birinci əsrdə kinik olaraq...
  Öz əlimlə gözəl bir cənnət qurmaq istədim,
  xalqa çevriləcəklər !
  
  Ancaq indi iyirminci fırtınalı əsrə girdim,
  Mən orada oğlanla döyüşməli oldum ...
  Cəngavər Elfinin şücaəti təriflənsin,
  Biz İngiltərə döyüşçüləri necə döyüşməyi bilirdik!
  
  Cəsarətimiz gənc qəlbdə yaşayır,
  Və qanım damarlarımda şiddətlə qaynayır...
  Qələbələr limitsiz hesab açdı,
  Biz gecə-gündüz vəhşi uşaqlarla vuruşuruq!
  
  Cəsur Elfimizin şöhrəti üçün,
  Ladaya hansı lütf verəcək ...
  Edendə avarlarla qeyrətlə avar çəkə bilərik,
  Biz limitsiz mükafat alacağıq!
  
  Budur imanımız və qüdrətli tanrı Svarog ,
  Perunun özünün atdığı ildırım ...
  Bizim üçün əbədi Çubuq and imzalayacaq,
  Və parlaq Mayda qələbə gözləyir!
  
  Biz elflərik - yer üzünün böyük oğullarının işığı,
  İnanıram ki, tezliklə Marsa uçacağıq...
  Qələbələr yaratmaq üçün doğulduğumu bilirəm,
  Qoy Qabil yox, Habil qalib gəlsin!
  
  Vətən üçün ürəyimizi verəcəyik,
  Ağlınız və süngü ilə Elfə xidmət edin...
  Keruv göydən qanadlarını açacaq,
  Orkları yumruqlarımızla vuracağıq!
  
  Heç bir halda düşmənə şans verilməyəcək,
  Okrmacht bizi diz çökdürməz ...
  Orkların gözünə vurduq,
  Ən mühüm nəsillərin izzəti üçün!
  
  Elfsiyada hər döyüşçü axurdandır,
  Körpə tutacaqları maşına çəkir...
  Svarog ordeni - Fuhreri öldürün -
  Lada səxavətli bir mükafat verəcək!
  
  Bizim dünyamızda başqa heç nə yoxdur
  Daha bahalı qalib bayraq, qırmızı, qırmızı ...
  Qayıq sındı, avar çatladı,
  Vətənimizlə döyüşmək təhlükəlidir!
  
  Heç kim bilmir kainatın kənarı haradadır,
  Astronavtlar hara gedir...
   Ən Uca Svarog , Uca Padşah,
  Və cəngavər ondan qrantlar alacaq!
  
  
  Qorxma, Orklar bizi qırmayacaq,
  Bu dünyada belə ABŞ onların yanındadır, aslanlarla...
  Və həyat kəsilməyəcək, ipi bilirəm,
  Çəkmələri ilə vətəni döyməzlər!
  
  Bizim hərbi gücümüz var, inanın mənə
  Və cinlərin tankları və təyyarələri daha soyuqdur...
  Orkshizm heyvanı məğlub olacaq ,
  Putin və Ducenin ortağı asıldı!
  
  Bayraq qırmızıdır, çox güclü bayraqdır,
  Kainatın üzərində qırmızı kimi parıldayır...
  Elsomil orkun qasıq nahiyəsindən bıçaqladı ,
  Dabanınızla, çılpaq və ağ deyil!
  
  İnanıram ki, tezliklə Orklinə girəcəyik,
  Cəsur elfinizmin qalib nəğməsi ilə ...
  Və biz bütün orkşistləri tamamilə süpürəcəyik,
  Revanşizm əclafları olmasın deyə!
  
  Sonra kainatda cənnət olacaq,
  Qüdrətli keruvların zurnaları çalır...
  Vətən uğrunda vuruş və cəsarət et,
  Elfiya Rod ilə və biz yenilməzik!
  Bu belə mahnıdır və çox gözəl və gülməlidir.
  Bu arada orklar da qızın və oğlanın çılpaq dabanlarına qırmızı-isti dəmir zolaqlar götürdülər ki, oradan yanan ətin qoxusu daha da güclü idi, uşaqlar qışqıraraq vəhşi ağrıdan huşlarını itirdilər. Bunun şoku çox güclü idi.
  Və orklar yenidən gurultu və uğultu və cəhənnəm sürətlə rəqs etməyə başladılar. Bunlar həqiqətən güclü ayılardır, axmaq və iy verirlər. Onların nə qədər həyəcanı və güclü yemi var.
  Qulliver dəyirman daşını çevirir və qız ona deyir:
  - Yaxşı, gəl, ağıllı oğlan, yenə qanadlı aforizmlərlə ittiham et!
  Oğlan kapitan şiddətlə başını tərpətdi və gəlin yeni qüvvə ilə fikir incilərini dilə gətirək;
  Tam çəkməsənsə, qadını ayaqlarını açmağa inandıra bilməzsən!
  Qadın dəbli ayaqqabıları sevir, amma onun üçün keçəkli siyasətçinin başını geyinməkdənsə, ayaqyalın getmək daha yaxşıdır!
  Dünyanın iki problemi var, biri puldur, daha nə yaşaya bilərsən, o biri də pulun olmamasıdır, bu dözülməzdir!
  Pul kəmiyyətcə böyüdükcə yox olan bir bəladır!
  Xoruz siyasətçi qızıl yumurta qoyur, seçicinin cibinə yox!
  Pul olmadan həyat yoxdur, pulla dinclik yoxdur!
  Araq dövlətə gəlir, səltənət isə sərxoşluqdan xarabalıq gəlir!
  Qızıl dağlar vəd edən siyasətçiyə inanmayın, mis qəpiyə uçub dərəyə uçacaqsınız!
  Siyasətçinin söz üçün dili uzun, vədi yerinə yetirmək üçün isə əli qısadır!
  Qoyun paltarı geyən siyasətçiyə inanmayın, bəlkə doğrudan da qoyundur!
  Pul xoşbəxtlik gətirir, yalnız bir qəpik dəyməz!
  Xoşbəxtliyi pulla ölçə bilməzsən, amma kədəri göz yaşı ilə ölçə bilməzsən!
  Siyasətçi kötük kimi laldırsa, seçicidən qırxı çıxarır, palıd inadkarlığı ilə!
  Quyuya tüpürməyin, bəlkə bu, sadəcə siyasətçilərin verdiyi vədlər uçurumu deyil!
  Qırmızı nitqlərə və həyasız cəlladlara inanmayın!
  Siyasətçi sözünü bülbül kimi tökür, amma tülkü kimi qarğa yetişdirir!
  Dişsiz hökmdar bir təbəəni ölümə məhkum etməyi üstün tutar!
  Siyasətçinin hər şeyə bir cavabı var, amma cavabına inam yoxdur!
  Siyasətçinin ağlından nə keçdiyini heç kim bilmir, baxmayaraq ki, dilində yalnız axmaqlıq var!
  Pul həyatda ən vacib şeydir, amma həmişə bütün həyatınızı məhv edir!
  Bu kötük olmayacaq, onu yapışqan kimi soyub şam ağacı kimi kəsəcəklər!
  Siyasətçi bal nitqləri ilə seçicini milçək kimi aldada bilər!
  Siyasətçinin vəd etdiyi qızılı dağlar parıldayır, amma yalanın üfunət iyi gəlir!
  Düşünməyin ki, siyasətçi boş-boş danışırsa, axmaqdır, qəpiyi qəpiyə çevirmək istəyir!
  Siyasətçi hamıya aydın olan müqəddəs deyil, amma başqaları ona niyə ikona kimi baxır?
  Siyasətçi qoyun qırxıb cibinə girən qoyun dərili tülküdür!
  Əgər qoyun dərisindəki canavarın səhər yeməyinə kotlet verəcəyini düşünürsənsə, deməli sən tipik qoyunsan!
  Yaxşı şair boğazını qoparan deyil, gündəlik həyatı tərənnüm edəndir!
  Qoyunların hakimiyyətdə olduğunu düşünmürəm, o, tamamilə axmaqdır, o, artıq seçicini döyüb!
  Siyasətçi üfunətli keçi olsa belə, seçicinin qoyununu sağa bilər!
  Heç vaxt ürəyinlə səs vermə, axmaqlıqdır, kimin başı varsa, ümumiyyətlə seçkiyə getmir!
  Seçiminizdə məyus olmaq istəmirsinizsə, kənar adama səs verin, çünki lider həmişə yalan danışır!
  Xalq hökmdarı ilahiləşdirsə, həyat cəhənnəmə dönər!
  Hamını razı salmağa çalışma, bütün stulları tutmayacaqsan, bütün tabutlarda yatmayacaqsan!
  Əgər ace deyilsinizsə, sizi məğlub edən təkcə poker deyil!
  Kimin kozu yoxdur, o, ən aşağı kostyuma düşür!
  Əlində əlavə kozır olmasa, istənilən kostyumun kartı döyüləcək!
  Güclü kişi qadınları zəif maqnit kimi deyil!
  Polad əzələlər cüzdanları qızılla doldurmağa kömək edir, polad sinirlər pul kisəsinin sızmasına imkan vermir!
  Boş pul kisəsi kimi ağır yükdən hətta qəhrəman da tükənib!
  Oğlan olan Qulliverin dediyi aforizmlər bunlardır.
  Bu vaxt orklar əsir uşaqlarla pis iş görürdülər. İki: bir oğlan və bir qız az qala ölümcül işgəncələrə məruz qaldılar və işgəncədən sonra dincələrək huşsuz vəziyyətdə yatdılar.
  Qalan uşaqlar brendinq etmək qərarına gəldilər. Çılpaq oğlanları və bir qızı çıxarıb növbə ilə çiyinlərinə qızarmış dəmir taxmağa başladılar.
  Əbədi uşaqlar kimi, dəhşətli ağrı içində naəlaclıqdan uğultu və büküldü. Onları qullara çevirdilər.
  Üstəlik, dərini də yandırdılar, beşguşəli ulduz şəklində məşum bir işarə buraxdılar.
  Bir oğlan səsləndi:
  - Gəl təslim olmayaq!
  Və onu tikanlı məftillə böyrünə və arxasına vurdular. Əbədi oğlan dözülməz ağrı ilə qışqırdı.
  Orklar on beşinci dəfə ağciyərlərinin üstündə güldülər. Və ağızlarını dişlədi.
  Bunlar onların mahnılarıdır, belə ulamalı və çox gözəldir və qulaqları onlardan quruyur və qusmaq istəyirsən.
  Ən yaşlı ork yarım kəsilmiş qoçun səsi ilə gurladı:
  Qoy qan çayları
  Yerdə axan...
  Qoy ağrılar inildəsin
  Hər yerdə yanğın!
  
  Qoy ölüm yesin
  İnsan bədəninin məhsulu...
  Planet əziyyət çəkir
  Mayhem hökm sürür!
  
  Və yalnız ölümə icazə verin
  Qəzəbli bir top idarə edir,
  Hamınız ölürsünüz
  Şeytan sizi haqq-hesab çəkdi!
  
  Rəbb kömək etməyəcək
  Cəhənnəmdə əbədi yanacaqsan...
  Səni üzümüzə köçürəcəyik,
  Belə bir orkun xəyalı!
  
  Heç bir mərhəmət olmayacaq
  Yazıq düşmənlərə ölüm...
  Bundan yaxşı mükafat yoxdur
  Hər kəsə beyin verin!
  
  Düşmən bilmir
  Orklar hər şeyə qadirdir...
  Zəngli saat çalır -
  Zərbə güclü olacaq!
  
  Gəlin elfləri qızardaq
  Ayaqyalın qızın ayağının dabanıyıq...
  Və elfləri əzəcəyik,
  Gəlin gözəlliklərin hörüklərini kəsək!
  
  Və kimsə əsəbləşirsə
  Çətinləşəcək...
  Başında güclü bir zəng var,
  Göydə buludla birlikdə göy gurultusu var!
  
  Və fəryad etsək,
  Səhrada canavar kimi...
  Uşaqlar formada yürüş edəcəklər,
  Doğrama blokunda ayaqyalın!
  Bunlar həqiqətən heyvanlardır. İllər boyu uşaq olmayan məhbusları, əlbəttə ki, zahirən damğaladılar, ancaq yaxşı əzələləri var və siz bunu on iki ildən çox uşaqlara verməyəcəksiniz. Və belə bir insana istehza və əzab vermək günah deyilmi?
  Bəs orklardan nə götürə bilərsiniz: onlar heyvanlardan da pisdirlər. Beləcə gənc məhbusları qovdular. Və daha çox ağrı vermək üçün gənc əsirlərin çılpaq, uşaq ayaqlarının altına yanan kömürlər atmağa başladılar.
  Bədbəxt uşaqlar qışqırıb göz yaşı tökdülər. Sonra oğlanlardan biri xarakterini və əyilməzliyini göstərmək üçün götürüb oxudu:
  Qələbə gözləyir, qələbə gözləyir
  Buxovları qırmaq istəyənlər...
  Qələbə gözləmək, qələbə gözləmək -
  Biz pis orkları məğlub edə biləcəyik!
  
  Baxmayaraq ki, görünüşümüz uşaq və ayaqyalın,
  Hətta tez-tez özümüzü döyüşlərdə tapırıq ...
  Uşaqların qızıl ürəkləri var,
  Pislik cəzalandırılacaq!
  
  Ork ayı kimi, qəddar,
  Və yaralı fil kimi nərə çəkir...
  Ancaq döyüşdə biz limanın övladlarıyıq,
  Bizim iniltimizi cəlladlar eşitmir!
  
  Biz heç vaxt diz çökməyəcəyik
  Qürurlu düşərgəmizi düzəltməyəcəyik ...
  Axın yoxdur, bil tənbəllik
  Gəlin çəkic kimi vuraq!
  
  Bir ork bəzən bir qəribənin dabanlarını qızardır,
  Qızların ayaqlarını yandırır...
  Budur pis insanlar,
  Amma mən onu öldürəcəm oğlan!
  
  Bir uşağın ürəyində alov şiddətlə gurlayır,
  Və yanğın həqiqətən şiddətlənir ...
  Daha yüksək döyüşçü bayrağı qaldırın
  Heç bir məhdudiyyətiniz yoxdur, hədiyyəni bilin!
  
  Bəli, oğlanlar ehtirasla,
  Biz indi əbədi uşaqlarıq...
  Ancaq bəzən istedadla parlayırıq,
  Və bir ulduz dünyada parlayır!
  
  Heç bir düşmən bulağa bükülməz,
  Biz Yer kürəsinin qürurlu övladlarıyıq...
  Və oğlan orkları qılıncla döyür,
  O, Allahın titanlar ailəsindəndir!
  
  Rəbb həmişə bizimlə olsun
  Əsrlər boyu gənclik hesabını verdi ...
  Çılpaq ayaqlarla parlayırıq,
  Qoy çay sonsuz axsın!
  
  Ork sevmir, həqiqət sözünə inanır,
  Onun pis, rəzil kostyumu...
  Biz o ayıları qəlpələrindən tutacağıq
  Əbədi yaxşı güc olacaq!
  
  Ork dişləri hamımızı təhdid edir,
  Torpaq hərisliyi yoxdur...
  O, cəhənnəmin məkrli yanaşması Qabildir,
  Və möhkəm sıfırlar çəkir!
  
  Ayılar üçün, inanın mənə,
  Onlar ancaq gurultu ilə əzab verirlər...
  Ancaq biz əbədi döyüşçüyük, uşaqlar,
  Dayana bilmirik, inanın, yalan!
  
  Şeytan orklara görünür, yaradıcı,
  Eşşək kimi ulayırlar, nərə çəkirlər...
  Qızın gözəl paltarı var
  Gözəlin ayaqları çılpaq olsa da!
  
  Xeyr, sən orksan - dişli, iyrənc canavar,
  Və təbiəti bal olmayan ayı...
  Amma inanın ki, pis ata hər şeyə qadir deyil,
  Və biz təyyarəni tanıyacağıq!
  
  Biz hər şeyi gözəl edə bilirik,
  Yeni şən dünya yaradın...
  komandanın birləşmiş uşaqları yoxdur ,
  Yeni bir büt döyüşçüsü olacaq!
  
  Gənc ürəklər Vətən üçün yanır,
  O, şanlı xalqını sevir...
  Yeni dünyalara qapı açacağıq,
  Yaxşı, ork bədbəxt bir qəribədir!
  
  Şərəf oğlanlar, qızlar,
  Onlar sevirlər, inanın, yaratmaq üçün ...
  Uşaqların səsləri zənglərə çevriləcək,
  Ayaqlar xəncər atacaq!
  
  O zaman biz yeni bir dünya quracağıq
  Bu, yeni insanlar üçün xoşbəxtlikdir ...
  Və çox qürurla keçəcəyik, tikirik,
  Və yaramaz qisas alacaq!
  Allah ağlayanı sevməz,
  Halbuki o, yaxşılığa hörmət edir...
  İnanın qızlı oğlan təkəbbürlü olmaz,
  Onun seçimi uğur pəncərəsi!
  
  Və kainata sülh gələndə,
  Elmlə yıxılanları dirildəcəyik...
  Əsrlər boyu ölməz imanınızla,
  Və qanadlarında bir kerub daşıyır!
  Uşaqlar mahnı oxuyur və bununla şər orklardan qorxmadıqlarını göstərirlər, baxmayaraq ki, bu canlılar vəhşi nəriltiləri ilə gənc əsirlərin mahnılarını boğmağa çalışırlar. Beləliklə, uzun qamçıları işə saldılar. Onları uşaq qəhrəmanların yalın ayaqlarına döyürdülər. Amma onlar tamaşanı yarımçıq qoymadılar və deyəsən, şiddətli döyülmələrə əhəmiyyət vermədilər və fəxrlə başlarını yuxarı qaldırdılar.
  Yarıçılpaq və damğalanmış qullar olsalar da, onlarda olimpiya tanrılarının və titanların cinsi hiss olunurdu.
  
  QIZ VƏ AĞ ÇOBAN
  ANNOTASİYA
  Kiçik bir sirk qrupu - oğlan Mişka və qız Alyonushka, Krımın qayalı yollarında yalın ayaqlarını tapdalayaraq səyahət edirlər. Və onlarla birlikdə ağ çoban - bu sadəcə təkrarolunmazdır!
  . FƏSİL Љ1
  Təxminən on iki yaşında bir oğlan və iyirmiyə yaxın gözəl bir qız Krım dağlarında gəzirdilər. Onların çılpaq, qaralmış ayaqları dağ yolunun iti, qızarmış daşlarına çırpılırdı. Görünürdü ki, oğlanla qız artıq çoxlu yolları qət ediblər. Dabanları çox möhkəm, elastik, sərt oldu və daşların itiliyini və istiliyini demək olar ki, hiss etmirdi.
  Və hətta əksinə, çılpaq ayaqlar belə kobud bir səthdən hətta bir az xoş və qıdıq olur.
  Sirk cütlüyünün saçları qar kimi ağ, üzləri isə qaralmaqdan və tozdan az qala qara idi. Onlar əllərində xalça və sadə sirk alətləri daşıyırdılar. Onların yanında təlim keçmiş ağ Alman Çobanı qaçırdı. Bu çox gözəl heyvandır. Və hər şey çox gözəl görünürdü - gözəl, çevik sirk cütlüyü və həm əyləndirə, həm də heyran ola bilən it.
  Ancaq Alman Çobanını çətin ki, it adlandırmaq olar.
  Oğlan şortik geyinmişdi və köynəyini çıxartdı, bu da onun lifli bədənini, quru, relyef əzələləri ilə görünürdü. Qız onun balta kimi iti, şokolad rənginə bürünmüş bıçaqlarına baxdı və soruşdu:
  - Mişka, yorulmamısan?
  Oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Xeyr, Alyonushka! Sən və mən sərtləşmişik!
  Qarşıda dənizkənarı daçaların damları artıq göründü. Qız qeyd etdi:
  Bəli, zəngin bir yerdir. Bəlkə pul yığa bilərik!
  Ayı gülümsədi və dedi:
  - Dənizdə balıq tutsaq. Burada yaxşı bir loxma ola bilər.
  İlk daçaya yaxınlaşmağa başladılar. Alyonushka gözəl idi, baxmayaraq ki, qidalanmadan və uzun gəzintidən bir qədər arıq olsa da, zərif, güclü və çevik idi. Onun paltarı qısa idi, o vaxtlar çox da rast gəlinmirdi. Amma belə güclü ayaqları.
  İlk dachada onları həvəslə qəbul etdilər. Usta qıza və onun rəqsinə zövqlə heyran olmaq istəyirdi. Oğlanla rəqs etdilər. Və gimnastika etdilər. Həm də dairədən ağ bir çoban atladı.
  Sonra oğlan bir-iki fənd göstərdi. Usta, arvadı və bir-iki oğlu məmnuniyyətlə baxırdılar. Sonra mis nikel atıb qıza dedi:
  - Görünüşünüzlə bunu etmək lazım deyil!
  Oğullardan o, təxminən on beş yaşında bir yeniyetmə, təklif etdi:
  - Ayaqlarını sığallamağa icazə versən, sənə bir qəpik verim.
  Alenka gülümsədi və gülümsəməsi o qədər ağ dişli və şirin idi və cavab verdi:
  - İki qəpik!
  Bığları hələ dağılmamış gənc başını tərpətdi:
  - Əlbəttə! Əla olardı!
  Və cibindən iki qəpiklik gümüş sikkə çıxardı. Və onu qıza atdı. O, məharətlə onu çılpaq barmaqları, qaralmış və çevik ayaqları ilə tutdu.
  Usta oğlan heyranlıqla qışqırdı:
  - Bu sinifdir!
  Alenki yüngül qızılı çılpaq başını tərpətdi və cavab verdi:
  - Ona görə də mən peşəkaram!
  O, ayağını yeniyetməyə uzatdı. Onları yumşaq bir şəkildə sığallamağa başladı. Əlləri qızın hamar və qaralmış dərisi üzərində çox yumşaq hərəkət etdi və Alenka məmnuniyyətlə mırıldandı.
  Əslində, sevimli bir oğlan sizi sığallayanda, həqiqətən, son dərəcə xoşdur və burada nəvazişlərdən həzz ala bilərsiniz.
  Və təbii ki, bunun üçün də pul alırsınız. Bu sadəcə əladır.
  Oğlan onun kobud, lakin elastik dabanlarını zərif daban əyrisi ilə sığalladı. Onun ayağını qıdıqladı.
  Və Alenka güldü və əyləncədən. Və çox gözəldir.
  Ustanın arvadı da oğlan Mişkaya bir sikkə atıb soruşdu:
  - İcazə verin, dabanınızı da qıdıqlayım!
  Oğlan yalın ayağını ona uzatdı. Və başqa bir gənc, yaraşıqlı qadın oğlanın çılpaq altını qıdıqlamağa başladı.
  Ayı da gülümsədi və mırıldandı.
  Usta məzəmmətlə arvadına baxdı. Amma o, sadəcə gülümsədi və dedi:
  - Mənim uşağımı qısqanmayacaqsan, elə deyilmi?
  Barin cavab verdi:
  - Onu istədiyiniz qədər qıdıqlayın, amma icazə verilən ədəbdən kənara çıxmayın!
  Xanım güldü... Və onun barmaqları oğlanın çılpaq, yumru, çəhrayı dabanını zövqlə qıdıqladı.
  Qız da gülümsədi və mırıldandı. Sonra ayağımı dəyişdim. Və yenə dişlərini göstərdi. Bu, həqiqətən əyləncəli idi.
  Amma qıdıqlamaq həmişə darıxdırıcıdır. Usta sərt şəkildə qışqırdı:
  - Yetər! Çıx çölə, yoxsa polis çağıraram!
  Oğlan və qız şəxsi əşyalarını götürdülər və it - ağ çoban iti ilə birlikdə zəngin kottecdən çıxdılar.
  Alenka ümumiyyətlə gözəl idi. Mən pulu aldım və xüsusilə yaraşıqlı oğlanlar yalın ayaqları masaj edəndə çox xoşdur.
  Və növbəti daçada oğlanla birlikdə həvəslə buraxıldılar. Təbii ki, ilk növbədə gözəl qıza görə. Kimin də belə qısa yubka və qaralmış, güclü, əzələli, çox zərif ayaqları belə aydın görünür.
  Qız, həqiqətən də, qədim Yunanıstandakı kölə çox bənzəyir. Onun paltarı tunikaya bənzəyir. Bəs belə gözəl və əzələli bir qız necə ayaqyalın gedir və demək olar ki, bütün ecazkar, ecazkar, qeyri-adi cazibədar ayaqlarını göstərir. Və gözlərini ondan çəkmək çətindir.
  Bu daçada yalnız bir usta var idi. Ailə başqa yerdədir. O, Alenkanın incə və son dərəcə incə, fiziki cəhətdən inkişaf etmiş bədəninin hərəkətinə heyran olmaq üçün ona rəqs etməyi əmr etdi.
  Sonra bir sikkə ataraq əmr etdi:
  - Gözəl oxuyun!
  Alenka məmnuniyyətlə oxudu;
  Mən sadə rus qızıyam
  Dəfələrlə xaricdə olmuşam...
  Qısa ətəyim var
  Boz qartalı sevdim!
  Meyxanaçı hirslə mızıldandı:
  - Mahnınınız çox yaxşı deyil! Hadi, daha aqressiv və seksual bir şey!
  Sirk oğlanı təklif etdi:
  - Və ya bəlkə daha yaxşı vətənpərvər?
  Barin razılaşdı.
  - Ola bilər və vətənpərvər! Amma artıq sən ayaqyalın oxuyursan! Bəyənməsəm, dabanına çubuq düşəcək!
  Siçan başını tərpətdi.
  - Əgər sən centlmen istəyirsənsə, o zaman rubla çılpaq dabanlarıma dəyənəklə yaxşı vura bilərsən!
  Barmen gülərək cavab verdi:
  - Bu qızı qamçı ilə döymək daha yaxşıdır. Xüsusən də ondan əvvəl onu soyundursan!
  Alenka təbəssümlə təzim etdi:
  - Ağanız olacaq!
  Varlı adam təbəssümlə oxudu:
  Pul qazanmaq,
  Pul qazanmaq,
  Tənbəlliyin cansıxıcılığını unutmaq
  Pul qazanmaq,
  Pul qazanmaq,
  Qalanların hamısı zibildir!
  Qalanların hamısı zibildir!
  Alenka cavab verdi:
  - Pulsuz xoşbəxt
  Siz ola bilərsiniz...
  Pis adamlar -
  Sikkələri sayın!
  Barin qışqırdı:
  - Min şallaq vur!
  Sirk oğlanı qeyd etdi:
  - Ustad istəyirsənsə, sənə nəğmə əvəzinə hikmətli kəlamlar verim!
  Zəngin gülərək cavab verdi:
  - Hadi bala, daha maraqlı olacaq!
  Ayı qanadlı ifadələr söyləməyə başladı;
  Vətənə borc fədakar sədaqətlə mükafatlandırılır!
  Müharibə ağıllıları sınayır, güclüləri sərtləşdirir, axmaqları əyləndirir! -
  Gülüş obyekti olmaq əyləncə deyil, başqalarını ağlatmaq darıxdırıcı deyil!
  Yaxşı hökmdar şirin bal kimidir, əvvəl onu yalayacaqsan, sonra tüpürəcəksən !
  Pis hökmdar isə yovşan kimi əvvəlcə tüpürəcək, sonra isə tapdalanacaq!
  Bəli, qızıl yumşaqdır, amma keçilməz bir qalxan asanlıqla döyülür!
  Keyfiyyət həmişə kəmiyyəti üstələyir - bir okean arpa sıyığı belə baltaya maneə deyil!
  Yaxşılıq qorxudan zəiflədikdə, pislik güclə doludur!
  Yer üçün zarafat yaxşıdır, nahar üçün bir qaşıq, amma kömək dərddədir!
  Bir və ya iki dəfə bəxtiniz gətirə bilər - bacarıqsız, şans yox olur!
  Kim Lev Tolstoy deyil, o ədəbi avara!
  Ədəbiyyatdan avara olmaq üçün Tolstoy doğulmaq şərt deyil!
  Boşanmada qızarmaq üçün səbəblərdən daha çox arvad sahibi olmaq üçün içək!
  Nəfs kişiləri qadınların şəfqətindən çox məhv edib!
  Dəqiq göz maili əlləri, düşmən darıxmaq deyil - uzaqgörən!
  Fəlsəfə ömrü uzatmır, əksinə onu zinətləndirir, fraqmentləri uzadır!
  Komandir ustalıqla, qəssab rəqəmlə, dahi sənətlə, iddiaçı hiylə ilə qalib gəlir!
  Elə isə içək ki, ümid ölməsin, ancaq onu doğrultmayanlar ölür!
  Ümid axırda ölür... Birincilər isə ona haqq qazandırmayanlardır!
  Müharibədə məntiq nisbi bir anlayışdır - şokolad kimi, plitələrə heyran olmağa vaxtım yox idi, çünki onlar artıq ağzımdadır, udmağa vaxtım yox idi, çünki onlar artıq yan tərəfə sürünürlər!
  Uğur bəzən iy verir, nailiyyət meyit iyi gəlir, amma xoşbəxtlik qoxuya bilməz!
  şeyin üzərindədir , şeytan isə təfərrüatındadır!
  Döyülmək hətta mazoxist üçün də xoşagəlməzdir!
  Allahın bilmədiyi - yalnız cavab verə bilmədiyi bir sual!
  Meymun insandan yaxşıdır, çünki o, yalnız sözün əsl mənasında heyvan ola bilər!
  Xeyirə aparmayan xütbə baltaya aparan yola bənzəyir!
  İncil mətnləri üzərində hər hansı doktrina qurmaq Qrimm qardaşlarının nağıllarından kvant mexanikasını öyrənmək kimidir!
  Allah olmaq çətindir, amma şeytan olaraq qalmaq tamamilə dözülməzdir!
  Düşmənlərin sayı iki qat artsa belə, ağıl gücü dörd qat artırır!
  Həyat insanlarla deyil, təbiətlə davamlı bir kompromisdir!
  Alın tolokolnıdır , yəni heca sərindir!
  axmaqlar üçün qanunlar yazılmayıb, dahilər üçün təbiət qanunları yazılmayıb!
  Dil müdriklərə axmaq və mənasız şeylər haqqında düşüncələrini gizlətmək üçün verilir!
  Kədərdə gülməli olanı görən ciddi sevincdən faciəvi şəkildə kor olacaq!
  - Yavaş-yavaş tələsin! Dərsdən beş alın - çətin hərəkət həlli!
  Qaliblər mühakimə olunmur... Baxmayaraq ki, bəzən məhkəməyə verirlər!
  - İnsanın axmaqlığı müttəfiqdir - tanrılar insanlara düşməndir!
  Tövlədəki adam adamdır, sarayda donuz qabandan yuxarı qalxmaz!
  İki sonsuz şey var: kainat və insanın ixtiraçılığı - bununla belə, birincisi nisbi, ikincisi isə mütləqdir!
  Hansı rus sürətli sürməyi sevmir, amma sürətli uçuşun şeytanıdır!
  - Cəhənnəmdə hamı istəməz, ancaq bir neçə nəfər şeytani fürsət arzusunu dada bilər!
  Ancaq göz yaşı ilə suvarmadan sevinc məhsulu biçmək olmaz və sonra suvarma olmadan uğur ləzzətləri böyüməz!
  Allah hər şeydə və ya onun səthində, İblis isə şeylərin yoxluğunda və ya maddi çatışmazlığın dərinliyindədir!
  Ehtiyatlı olmaq üçün vaxt ayıran kəs, dəfnində əbədiyyəti qoruyar!
  Sükut qızıldır, söz gümüşdür, amma qadının ağzından o qədər tökülür ki, brilyantlar belə tündləşir!
  Sükut qızıldır və fəsahətli axınların uzun müddət saxlanmasından paslanmaz!
  Qızıl isə səssizcə torpağa basdırıldıqda dəyərini itirir!
  Oğlan çox gözəl aforizmləri böyük hisslə və yalın ayaqlarını möhürlədi.
  Usta gülümsədi və sirk uşağına bir sikkə atdı. Və Mişka onu çılpaq barmaqları ilə tutdu. Sonra şortunun cibinə atdı.
  Varlı adam qeyd etdi:
  - Pis deyil! Amma kifayət deyil!
  Qız təklif etdi:
  - Oxumağımı istəyirsən!
  Barin cavab verdi:
  - Bu lazım deyil! Çılpaq ayaqlarını üstümə qoysan daha yaxşı!
  Alena başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Sizin iradəniz!
  Zəngin qızın yalın ayağını əlinə alıb kobud şəkildə hiss etməyə başladı. Qız cavabında susdu. O, hətta gülümsədi.
  Usta başqa bir sikkə çıxarıb uşağa atdı və qışqırdı:
  - Gəlin hələ də aforizmlər söyləyək! Ağlayacam!
  Sirk oğlanı Mişka yenidən tökməyə başladı. Yeri gəlmişkən, uşaq hikməti deyil;
  
  Gah uduzduq, gah öldük, amma ruslar heç vaxt diz çökmədi!
  Bacarıq kəmiyyəti əvəz edir, kəmiyyət isə yalnız bacarığı saxtalaşdıra bilər!
  - Sağlam bədəndə və ambalın ruhu - və ət zəifliyində - ruh soldu!
  Qan qızıl kimi parlayır, amma metal canlar ondan paslanır!
  Ürək tökülməsə qızıl belə paslanır!
  İşgəncə əyləncə deyil, müştəriyə yazığı sizin üçün ölümcül olan xidmət sektorunun ağır işidir!
  Varlı adamın ruhu vətənpərvərdir, qızıl sikkədən artıq deyil, hara aparıb yapışdırırlar!
  Qızıl xəyanətin rəngi kimi sarı, fürsətçinin iradəsi qədər yumşaq, xainin vicdanı qədər ağırdır!
  Ağrı qayınana kimidir, obsesif, iyrəncdir, ondan qurtulmaq istəyirəm, amma ... onsuz qələbə ilə evlənməyəcəksiniz!
  Düşmən təslim olmadıqda onu məhv edər, təslim olmadıqda isə ixtiraçılıq qələbə qazanar!
  Düşmənin dişiləri ölsə fərqi yoxdur, bizim kişilərin beynini burubsa, bəladır!
  Öyrənmək əzab deyil, faydalı əyləncə olduqda döyüşdə asandır!
  Hətta Məsihin sözləri ilə desək, onun xidmətçiləri allahsız özbaşınalığa xidmət edən bir şey axtarırlar!
  Böyük bir şkaf səs-küylü düşəcək və yüksək şöhrət onu yıxana gedir!
  Maska bacarıqlı olanda bizə bəhanə lazım deyil!
  Daha tez-tez qırmızı nitqlər və qara əməllər üzündən qırmızı çaylar axır!
  - Bıçaqlanmaq qismət olanlar kəndir boyu titrəməsinlər!
  Həmişə olduğu kimi, nəticə verdi və biz daha yaxşısını istəyə bilməzdik!
  Ölüm, həyatdan daha yaxşı bir paya layiqdir, çünki onun müddəti seçmək üçün müqayisə olunmayacaq dərəcədə daha çox hissə buraxır! -
  Zəmanətlər zəmanətli quldurlar tərəfindən verilir!
  Qızıldan hazırlanmış sikkə yumşaqdır, amma güllədən daha ölümcüldür, ürəyinə dəyir, beyni çıxarır!
  Texnologiya müharibə tanrısıdır və onun təxribatçısı ateistdir!
  Allah kainatı altı gündə yaratdı və insan bir dəqiqəlik insanın yaratdığı zəifliyin əvəzini əbədi olaraq ödəyir!
  Dişlərinin dərisindən içəri girdilər, amma teleferiklə geri qayıtmadılar !
  Qaç, amma qaçma, vur, amma cavab vermə, vur, amma döyüşmə, ən əsası, iç, amma sərxoş olma!
  Ölmüş eşşəyin qulağı heç kimə lazım deyil, amma diri tülkünün eşitməsi məqsədinə çatmaq üçün eşşəyə ehtiyacı olmayanlara hədiyyədir!
  Bir dəfə ağlınıza ayaqqabı qoysanız, əbədi olaraq ayaqyalın qalacaqsınız!
  Müharibə ağciyərlər üçün havadır, ancaq ikili qazla qarışır!
  Əgər düşmən təslim olmaq istəmirsə və necə uduzacağını bilmirsə, biz onu təslim olmağa məcbur edəcəyik və ona qalib gəlməyi öyrədəcəyik!
  Pis insanlar qara sehri, yaxşı qeyri-insanlar isə ağ sehri sevirlər!
  Müharibədə öldürmək prosesdə çətindir, qavrayışda iyrəncdir, amma sonda nə qədər böyükdür! Bu o deməkdir ki, müharibə ruha sağlamlıq, bədənin güclənməsi, pul kisəsinin təmizlənməsi deməkdir!
  Bəzən müharibə cüzdanları böyük doldurur və tökülən qanın dolğunluğu və pozulmuş ürəyin boşluğu ilə düz mütənasib olaraq!
  Oğlan çox gözəl və ifadəli aforizmlər söylədi.
  Usta qızın yalın ayaqlarını hiss etdi. Sonra onun çılpaq, elastik altlığını öpdü və sikkə ataraq qeyd etdi:
  - Çox yaxşı! Ayaqlarınız gözəldir! İndi oğlan mahnı oxusun! Yaxud oxuya bilmirsə, çılpaq ayağını alışqanla yandıra bilərəm!
  Ayı təbəssümlə cavab verdi:
  - Daha yaxşı yat!
  Varlı adam hönkürdü:
  - Elə isə oxu!
  Sirk oğlanı isə onu götürüb hiss və ifadə ilə oxudu;
  Etdiyiniz şey heyrətamizdir
  İnsan övladına lütf töküldü...
  Müqəddəs Allahı verən sən idin
  Ruhun ürəyi ürəkdən mərhəmət!
  
  Lüsifer Sodoma döndü,
  Günahın və qürurun məhsulu...
  Qılıncını Allahın müqəddəs taxtına qaldırdı,
  Və o qərara gəldi ki, indi o, hər şeyə qadirdir!
  Barin şiddətlə qışqırdı:
  - Yox! Mən dini mövzularda mahnılar istəmirəm! Mən günahkaram və günahı sevirəm!
  Mişka dedi:
  - Başqasını edə bilərəm!
  Zəngin cavab verdi:
  -Yox! Qoy qız daha yaxşı oxusun! orda sənin adın nədir?
  Sirk cavab verdi:
  - Alenka!
  Barin hönkürdü:
  - Alenka oxu!
  Qız böyük hiss və şövqlə oxudu;
  Mən dünyanın ən güclü qızıyam
  Kim saflıqda doğulub...
  Planetdə məndən daha gözəl yoxdur -
  Biz hər yerdə çiçəklənəcəyik!
  
  Rusiya ən gözəlləri ilə məşhur olsun,
  Bütün dünyanı fəth edən ölkə...
  İnsanlar dərhal daha maraqlı olsunlar
  İstənilən döyüşçü əsl kumirdir!
  
  Mən müqəddəs ölkəni qoruyacağam
  Atalarımız haradadır, bütün güclülərə inanın ...
  Qızın ayaqyalın olduğunu tapın,
  O, qartaldır, sərçə deyil!
  
  Keçmiş həyatda komsomolçu idim,
  Nasistlər o qədər məşhur vuruşdular ki...
  Və qızın səsi o qədər cingildəyirdi ki,
  Və parlaq havalı bir ruh!
  
  Mən Moskva yaxınlığında çox cəsarətlə döyüşdüm,
  Şaxtada ayaqyalın bir qız var idi ...
  Və mənim təzyiqimi belə şok edici hesab edin,
  Fritzin üzünü yumruqla sındırdım!
  
  Bayrağımız İsanın izzətinə,
  Həm də ən böyük Tanrı Svarog ...
  Ən müqəddəs Lada həmişə bizimlədir,
  Və dünyanın ən parlaq Ağ Tanrısı!
  
  Biz günəş işığında doğulan insanlarıq,
  Yarilo bizi bir şücaətə ruhlandırdı ...
  Qızların mahnısı şiddətlə tökülür,
  Bax, keruv qanadlarını açır!
  
  Mən avtomatdan düzgün atəş açdım,
  Çılpaq ayaqla hədiyyə atmaq...
  Toru atdım faşistin üstünə,
  Qız bir az yaşlı görünür!
  
  Döyüşçü, mən Allahdan hesab edirəm,
  O, elə bir dünya yaratdı ki, gözəllik...
  Ən böyük Svarogun adı ilə,
  Gözəllik bir gözəlin ruhunda çiçək açır!
  
  Biz Kremli nasistlərdən qoruduq,
  Hamını bir anda öldürə bildik...
  Xeyr, qız evdən çıxmayacaq,
  Və biz Krautların gözünə vurduq!
  
  Kommunizmin əbədi şöhrəti naminə,
  Ayaqyalın döyüşən komsomolçu idim...
  Faşizm sürüsünü məhv edəcəyik,
  Beləliklə, polad Rusiyanın düşmənlərinə boyun əyməsin!
  
  Qızlar Stalinqradda döyüşdülər,
  Onların məmələri yaqut kimi qırmızıdır...
  Tezliklə kommunizmin verildiyini görəcəyik,
  Kədər və həsrət bilmədən!
  
  Biz Vətənin ən yaxşı qızlarıyıq,
  Demək olar ki, çılpaq komsomolçuyam...
  Ancaq Reyxi pulemyotdan belə əzdi,
  Almanların şirkətimizə girməməsi!
  
  Ən parlaq Rusiyanın adı ilə ,
  Hər şeyin yaxşı olacağına inanıram...
  Böyük İsa missiyaya inanır
  Mərmiləri kəsərkən döyərkən!
  
  Böyük Vətənimiz adına,
  Qaçmaq üçün pis faşist olacağıq...
  Bəli, vəhşi qoşunun sürülərini dayandıraq,
  Hətta qəzəbli bir hücumda, pis oğru!
  
  İsanın adı günəş kimi parlasın
  Məryəm anaya cənnət nəsib etsin...
  Uca Lada üçün biz uşaqlarıq,
  Və cəsarətlə və cəsarətlə döyüşürsən!
  
  Böyük Vətənimiz adına,
  Hər yerdə kommunizmi nə verdi...
  İkonlardan müqəddəslər parlayır, üzləri görürəm,
  Rəbbin tək ailəsində!
  
  Uca Svarogun adı ilə,
  Qüdrətli Xilaskar Məsih...
  Biz Ailənin Allahı kimi olmalıyıq,
  Bütün Sonsuz Yaradana!
  
  Bəli, Rusiya bayrağı öz üzərinə qaldıracaq,
  Biz daha güclü və müdrik olacağıq...
  Çingiz xan kəskin hücumlar etsə də,
  Amma biz qızlar hələ də ağıllıyıq!
  
  Ona görə də sizə deyirəm ki, get,
  Bizə sadiq olan rus tanrılarına xidmət edin...
  Və döyüşdə rusların ruhlarını xilas edin,
  Baxmayaraq ki, bu, çox böyük zərbədir!
  
  Biz qalib gələcəyik, bunu dəqiq bilirəm
  Biz bütün faşistləri məğlub edə biləcəyik...
  Qabil Vətən döyüşçülərini əzməz,
  Və qorxunc nərilti ilə ayı yaşayacaq!
  
  Hər şeyi çox yaxşı edəcəyik,
  Biz bütün fritzləri və monqolları məğlub edəcəyik....
  Axı qızlarla döyüşmək təhlükəlidir,
  Rusiya xalqı bilir ki, onlar yenilməzdirlər!
  
  Gəlin hamımız qorxulu gülüşlər göstərək,
  Çingiz xanın buynuzlarını qıracağıq...
  Sonsuz şöhrət adına,
  Taleyin çox parlaq olsun!
  
  Bəli, biz qızlar gözəl döyüşəcəyik,
  Gəlin dünyanın ən yüksək səviyyəsini göstərək...
  Mən döyüşçüyəm və ruhun təlxək olmadığına inanıram ...
  Və Allah Məsihi qələbələrə görə mükafatlandıracaq!
  
  Çingiz xanın bütünlərini qıracağıq ,
  Kalkada döyüşdə qızlar olacaq...
  Cəhənnəm zərbəsinə qarşı durma,
  Mən İsanı və Stalini sevirəm!
  
  Beləliklə, düşmənləri kəsəcəyəm, saymadan inanıram,
  Mən onları midge kimi məğlub edə bilərəm ...
  İnanın, çətin işimiz var,
  Həyat ipək sapı kimi kövrək olsa da!
  
  Lada adına, Mübarək Məryəm,
  Gəncliyi və sevgini nə verdi ...
  Biz tamamilə ayaqyalın qızlarıq,
  Rəqibi palçığa, qana tapdalayaq!
  
  Məsih gələcək və ölülər diriləcək
  Perun, Yarilo, Ağ Tanrı, Svarog ...
  Onlar birdir, insanlar vicdanla bilirlər
  Kainatın üstündə isə Qüdrətli Çubuq var!
  
  Bir sözlə, xoşbəxtliyimiz əbədi olacaq,
  Əsrlər boyu möhtəşəm və möcüzə...
  Göy də, yer də qüdrətlidir,
  Və ölümsüzlük və əbədi gənclik!
  
  ƏN UCA ALLAHIN İKİLİ
  ANNOTASİYA
  İyirmi üçüncü əsrdə bir oğlan və bir qız Moskvaya gəlir. Deyəsən hər şey qaydasındadır və Yer planetində əsl cənnət, əbədi gənclik var və nəhəng kosmik imperiya yaranıb. Ancaq birdən oğlan Vitali öyrənir ki, o, cismani olaraq Uca Allaha çox bənzəyir.
  . FƏSİL Љ 1
  Oğlan Akulov və qəhrəman qız Albina böyük şəhərdə. Moskva kimidir, amma iyirmi üçüncü əsrdən. Bu, iki yüz ildən sonra gələcəkdir. Şəhər, əlbəttə ki, böyüdü. Göydələnlər dağlar kimi göründü və çox rəngarəngdi. Onların ekzotik formaları da var, məsələn, qızılı şüşədə rəngli dondurma növü. Və ya, məsələn, bir-birinin üstündə duran platində yeddi tısbağa.
  Musiqi alətlərinə oxşayan, gözəl bir şeylə parıldayan binalar da var idi.
  Və havada müxtəlif formalı çoxsaylı təyyarələr tələsirdi. Əksəriyyəti isə damcı formalı və ya qızıl üzgəcli dəniz balıqları kimidir.
  Bəli və rəqəmlər uçuşda parladı. Həm böyüklər, həm də uşaqlar var idi. Üstəlik, bütün böyüklər on altı yaşdan yuxarı olmayan görünüşcə gəncdir .
  Səkidə də plastik var idi. Kiçik uşaqlar ayaqlarını möhürləyərək onun üstünə tullanır, sonra stolüstü tennis topları kimi havaya qalxırdılar.
  Vitalik təbəssümlə qeyd etdi:
  - Möhtəşəm dünya!
  Albina razılaşdı:
  - Bəli, gülməli və möcüzələr üçün layiqli!
  Oğlan və qız güzgülü, əks etdirən səthdə gəzirdilər. Onların ayaqları uşaq ayaqları kimi çılpaq idi. Və titrəyən dalğaların onları qıdıqladığını hiss etdilər.
  Qarşıda bir yarım kilometr hündürlükdə bir çay axan və almazlarla parıldayan havaya yayılan möhtəşəm bir fəvvarə görünürdü. Fəvvarənin tərkibində olan heykəllərin özləri qızıldan qat-qat parlaq olan və göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayan hansısa xüsusi, naməlum metal ilə parıldayırdı.
  Və heykəllərin özləri formaca gözəl idi və hərəkət edirdi.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Gözəl kəşf. Bu fəvvarədir - Peterhofdan daha soyuqdur!
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Parlaq, sərin gələcəyin dünyası.
  Oğlanla qız bir az da ayağa qalxdılar. Albina Vitalikdən o qədər uzun idi ki, onların ana və oğul olduğunu düşünmək olardı. Üstəlik, bu gələcəkdə yaşlı insanlar yox idi. İnsanlar əbədi gənclik qazandılar və kişilər faydasız və xoşagəlməz təraşla vaxt itirməmələrinə sevinə bilərdilər.
  Futuristik Moskvadakı bəzi binalarda qızıl və platin zolaqları var idi. Ölçüsü bir kilometrə qədər olan, sərin cizgi filmlərini göstərən parlaq reklam lövhələri də var idi.
  Havada cırıldanan təyyarə nəinki gözəl və parlaq rəngli və zərif formada idi, həm də bahalı fransız ətri kimi, bəlkə də daha xoş qoxulu idi.
  Kvadratların səthi isə güzgü kimi isti idi və eyni zamanda parıldayırdı. Yeniyetmələrin, bir oğlan və bir qızın çılpaq ayaqları onun üstünə çıxanda zərif, az qala uşaq izləri yarandı. Fərqli rənglərdə parıldayan, sanki flomasterlərlə çəkilmiş. Və sonra yoxa çıxdılar.
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Qar kraliçasının qalasındakı kimi!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yox! Bura istidir və dünya rənglərlə doludur.
  Bir gənc və bir qız onlara tərəf uçdu. Çox gözəl idilər, amma üzləri tortun üzərindəki rəsmlər kimi boyanmışdı.
  Gənc uşaqlardan soruşdu:
  - Haralısan?
  Vitali cavab verdi:
  - Moskvadan!
  - Niyə gəzirsən?
  Albina cavab verdi:
  - Mən təyyarə almaq istərdim. Mağazalarınız haradadır?
  Gəncin yanında olan qız gülərək cavab verdi:
  - Mağazalardan heç kim istifadə etmir. Hypernet şəbəkəsi var və onun vasitəsilə hər şey tamamilə pulsuz çatdırılır.
  Vitalik təbəssümlə tweet etdi:
  - Nə qədər irəliləyiş var?
  Ağlasığmaz möcüzələrə...
  Hər şey tamamilə pulsuz oldu
  Yalnız fayda ilə, diqqətlə!
  Gənc oğlan qeyd etdi:
  - Siz də bilirsiniz ki, o, bizim Allahımıza necə bənzəyir. Bəlkə sən onun oğlusan?
  Oğlan güldü və cavab verdi:
  - Yox! Mən atamı tanımıram. Amma əgər o, Allahdırsa, təəccüblənməzdim.
  Qız təbəssümlə dedi:
  - Bizim dünyamızda heç bir görünüşdə təəccüblü heç nə yoxdur, yox! Hypernet -də xüsusi proqramdan istifadə edərək bədəni dəyişə bilərsiniz . Yalnız insanlar bunu nadir hallarda edirlər, çünki Hypernet oyun matrisində bu, ümumiyyətlə, zehni səylə və dərhal edilə bilər. Və əgər özünüzü reallıqda dəyişsəniz, onlar sizi daha tanımayacaqlar. Bəli və Sevgi Nazirliyindən icazə almalısınız.
  Albina təəccübləndi:
  - Sevgi nazirlikləri?
  Qız başını qaldırıb cavab verdi:
  - Və sən bizim imperiyadan deyilsən! Bəlkə yaddaş probleminiz var?
  Vitalik hönkürdü:
  Biz zaman səyahətçiləriyik!
  Gənc oğlan qeyd etdi:
  Bu zarafat deyilsə, onda...
  Eyni zamanda onların ətrafında narıncı kombinezonlu onlarla gözəl qız peyda oldu. Və bir neçə sərin aldadılmış pulemyotu göstərdilər.
  Vitalik hönkürdü:
  - Biz sülhlə gəlmişik!
  Albina tweet etdi:
  - Biz hələ azyaşlıyıq, bizə atəş açmayın!
  Qırmızı saçlı və uniformalı qız dedi:
  - Biz sənə zərər verməyəcəyik. Sadəcə olaraq sizin nanobotlarınız yoxdur və siz haradan gəldiyinizi öyrənməlisiniz.
  Vitalik hönkürdü:
  - Dəvədən!
  Bu zaman yaşıl, enli şüalar yumşaq və ağrısız şəkildə cütlüyə dəydi, huşunu itirdi.
  Vitalik yenidən aydın yaddaşda olduğu üçün heç nə görməyə və düşünməyə vaxtı yox idi.
  Albina ilə birlikdə şəffaf bir məkanda asdılar. Onların ətrafı mavi duman kimi idi. Və eyni zamanda kiçik barmağınızı belə tərpətməyin.
  Onların qarşısına göy qurşağının bütün rəngləri altında saçlı çox gözəl bir qız çıxdı.
  O, qışqırdı:
  - Analiz apardıq və məlum oldu ki, siz 2023-cü ildə Moskvadansınız. Sual budur ki, bizə necə gəldiniz? Bundan əlavə, siz narahat bir cüt olduğunuza bənzəyir. Kompüter deyir ki, bəlkə sən o dövrün Uca və Allahın Anasısan.
  Vitalik qışqırdı, onun səsi eşidildi:
  - Belə... Deyəsən, gələcəkdə bu imperiyanı Mən idarə edəcək!
  Qız dönüb şirin səslə cavab verdi:
  - Biz heç nəyi istisna etmirik. Amma Uca Allah indi hiperpaytaxtdadır Ultravavilov və bu qonşu qalaktikadır! Sizi onun yanına aparmalıdırlar, sonra cütlüyünüzlə nə edəcəyinə qərar verəcəklər.
  Albina qeyd etdi:
  - Bəs keçmişdə özümüzü öldürə bilmirik?
  Qız cavab verdi:
  - Qərar vermək Allaha və Allahın Anasına aiddir! Hələlik görünüşünüz qalanlardan böyük bir sirrdir. Sizi hazırda böyük müşayiət altında, sıfır kosmik kapsul yükləməklə Ultrababylon -a göndərəcəklər . Uçuşda darıxmamağınız üçün şüurunuz supermatrisdədir Hyperneta hər zövqə uyğun oyunlardan həzz ala biləcək. başa düşdün?
  Vitalik cavab verdi:
  - İyirmi üçüncü əsrdə oynayın - daha yaxşı nə ola bilər!
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Mən də bunu xoşlayıram!
  Qız geniş gülümsədi və əlini yellədi. Və çəhrayı, yumşaq dalğa Vitalik və Albinanı vurdu.
  Oğlanla qız şəhərdə idilər. Artıq iyirmi üçüncü əsrin Moskvası kimi parlaq və rəngarəng deyil. Və təxminən iyirminci əsrin sonlarında.
  Nəhəng dinozavr küçələrdə arxa ayaqlarına şillə vuraraq quyruğu ilə qonşu evlərə toxunaraq onları məhv etdi. Həm də pəncələri ya uzandı, ya da əksinə, qısaldıldı, insanların məhvinə və ölümünə səbəb oldu.
  Və hər tərəfə qaçdılar. Halbuki onların hamısının yaşı on ikidən çox olmayan uşaqlar idi. Oğlanlar və qızlar qaçdılar. Onların bəziləri polis geyimində olub. Heç bir böyük, hətta yeniyetmə də.
  Xoş, qadın səsi eşidildi:
  - Dinozavrı dayandırın və uşaqları xilas edin!
  Albina soruşdu:
  - Bəs bunu necə etmək olar?
  Səs cavab verdi:
  - Belə bir oyundur. Özün haqqında düşün.
  Vitalik çiyinlərini çəkdi və oxudu:
  - Gəl, xilaskar ,
  Tez bir ipə çevrilin!
  Albina gülümsəyərək soruşdu:
  - Necəsən?
  Dahi oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Gec və ya tez, oyunda kollardakı işarələr və pianolar görünəcək. Budur, məsələn, bunlar!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə gənc döyüşçü səkidən bir kafel götürüb hündür binaya atdı. Parça qövs şəklində uçdu və bazaya dəydi. Nəhəng quruluş yelləndi və bütün gücü ilə götürüb dinozavrın üzərinə çökdü. Toqo şiddətlə silkələdi və canavar yıxılmağa başladı.
  Albina həvəslə dedi:
  -Bu, həqiqətən bir cəngavər hərəkətidir!
  Vitalik güldü və cavab verdi:
  - Bəlkə ayğırın hərəkəti!
  Binanın yanında sıxılmış dinozavr onu götürdü və çoxlu saqqız və konfetə parçalandı. Bu şəhərdə yaşayan uşaqlar dərhal ləzzət almağa tələsdilər. Sandaletlər parıldadı, idman ayaqqabısı və bəzilərində çılpaq daban var idi.
  Çox səs-küy var idi.
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  Uşaqlıq gözəl vaxtdır
  Oğlanlar üçün gözəl, əyləncəlidir...
  Əla oyun gəlir
  Maşından yağışla cızırıq!
  Albina daha geniş təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, cızırıq!
  Bundan sonra daha iki bədxah gördülər. Onlar canavar idi: biri qaban başı, digəri isə kərgədan. Vəhşi bir gurultu ilə Albina və Vitalikə qaçdılar.
  Oğlan fit çaldı.
  Svetoforlardan biri səndələnərək kərgədanın başına düşüb. Sarsıdıcı zərbə vurdu və qulduru heyrətə gətirdi.
  Vitalik dişlərini çıxardaraq cik-pələng etdi:
  - Zərbə, zərbə, başqa bir zərbə,
  Daha bir hit və...
  Ayaqyalın super ulduz oğlan
  Uppercut atır!
  Albina gülümsədi və qışqırdı:
  - Müqəddəs müharibə
  Qızlar ikiqat sərindirlər!
  Donuz başlı qırıcı çantasından lazer pulemyotunu çıxarıb atəş açmağa başladı.
  Oğlan və qızlar yan tərəfə atıldılar. Albina çılpaq dabanı ilə banan qabığı atıb. O, uçdu və donuz başı ilə döyüşçülərin çəkməsinin altına düşdü. Üzərinə uçdu və çırpıldı, daş divarı yarıb, sakitləşdi.
  Vitalik məmnuniyyətlə oxudu:
  - Mən mənzərənin üstündə əyilirəm və raketlər hədəfə doğru tələsir! Daha bir qaçış irəli!
  Albina öz daxilində çox dağıdıcı impulslar hiss edirdi. Gəlin çılpaq, aşılanmış ayaqları ilə asfaltın titrəməsinə və çatlamasına səbəb olaq.
  Şirniyyatlar, şokoladlar, dondurma hissələri, saqqızlar, lolipoplar və daha çoxu çatlardan uçmağa başladı. Bütün bunlar necə sərin və əyləncəli görünürdü.
  Vitalik qeyd etdi:
  - Bunlar həqiqətən dadlı yeməklərdir !
  Qız nəsə demək istədi, amma bir dəstə uşaq qaçaraq gəldi, gəlin bu qabların hamısını tutaq. Onları acgözlüklə yeyin!
  Albina tweet etdi:
  - Heç olmasa sağ ol de!
  Uşaqlar dayandılar və bir ağızdan qışqırdılar:
  - Çox sağ ol!
  Vitalik təbəssümlə dedi:
  - Bu, demək olar ki, ilahidir!
  Qəhrəman qız zarafat etmək istədi, amma mənzərə qəfil dəyişdi. Və onlar qarlı bir dağa çatdılar. Oğlanlar və qızlar sanki tramplindən sürüşürdülər.
  Və əyləndilər...
  Vitalik və Albina sanki sehrlə ayaqlarına xizək götürdülər. Oğlan da, qız da vəhşi çığırtı və səs-küylə qaçdılar.
  Vitalik təbəssümlə oxudu:
  Möcüzəli gözəlliyin ruh impulsları,
  Vətən uğrunda ulduzlar arasında döyüşən döyüşçü...
  Axı, cəsarətli xəyallar gerçəkləşdi,
  Pis düşmənlərin armadası qorxmadı!
  Albina göz qırpdı və istehza ilə dedi:
  - Axı ulduzlar arasında!
  Vitalik güldü və cavab verdi:
  - Bəli!
  Və oğlan çubuqlarla qardan itələməyə başladı. Son illər qış heç də ürəkaçan keçmir. Və Moskva yaxınlığında xizək sürmək qorxulu idi . Soçidə Qış Olimpiya Oyunları başqa necə keçirildi?
  Paralel yolda maşın sürən oğlanlardan biri soruşdu:
  - Macəra istəyirsən?
  Albina cavab verdi:
  - Əlbəttə bəli! Əlbəttə bəli! Əlbəttə bəli!
  Və sonra onların qarşısına bir neçə qütb ayısı çıxdı. İndi Vitalik və Albinanın əlində pulemyot var.
  Oğlanla qız qətiyyətlə döyüşməyə hazırlaşırlar. Və sonra onlar tətikləri çəkirlər və şəlalə kimi, çox yanan və kəskin, dağıdıcı reaktivlər kimi gövdələrdən uçurlar.
  Vitalik güllənin qütb ayısının eşşəyinə dəydiyini və qan bulaqını buraxdığını görüb dedi:
  - Bütün bunlar gözəl və sərindir!
  Albina başını tərpətdi və oxudu:
  Dünyanın bir yerində
  Həmişə soyuq olan yerdə...
  Ayılar oxa sürtünür,
  Ey yerin oxu!
  Vitalik cavab verdi:
  - Biz onların ardıncayıq!
  Və daha bir dəstə güllə atdı. Bunlar böyük və sərin döyüşçülərdir.
  Və yumruqlanmış qütb ayıları düşdü. Və sonra çox dadlı və yeməli bir şeyə çevrildilər. Bunlar tortlar, xəmir xörəkləri və qaymaqlı və ətirli çoxlu hər şey idi.
  Albina təbəssümlə dedi:
  - Bunlar həqiqətən gözəl qəlyanaltılardır !
  Vitalik qeyd etdi:
  dadlı sözünü sevirsiniz ! Ancaq belə deyirlər, adətən kiçik uşaqlar, amma biz hələ çox qocalmışıq və artıq çox şey yığa bilmişik!
  Albina başını tərpətdi:
  - Razılaşmaq! Ancaq biz əbədi olaraq uşaq olaraq qalırıq, yalnız illər dəyişir!
  Oğlan və qız yenidən tullandılar və xizəkləri ilə salto etdilər. Və yenə mahnı oxudular:
  Arxasında nə vardı, arxaya bax
  Özünüzü uşaq kimi tanıyın, tənbəllik etməyin...
  Çünki illər keçdi, uçdu,
  Gülümsəyin, gülümsəyin, gülümsəyin!
  Vitalik Albinaya göz vurdu və qeyd etdi:
  - Gülməli hadisə!
  Qızlar soruşdular:
  - Nədə?
  Oğlan cavab verdi:
  - Mən gələcəyə qədəm qoydum, orada dünya üzərində hakimiyyəti ələ keçirdim və iki yüz ildir ki, idarə edirəm. Və sonra keçmişdəki ikiqat görünür və sual yaranır - bununla nə etmək lazımdır?
  Albina çiyinlərini çəkərək cavab verdi:
  - Heç nə! Əkizinizə planet bəxş edin və o, əbədi olaraq xoşbəxt yaşasın!
  Vitalik şübhə ilə qeyd etdi:
  - O, taxt-tac üçün ona meydan oxuyacağımı düşünsə?
  Qız çiyinlərini çəkib soruşdu:
  -Ona meydan oxuyacaqsan?
  Oğlan cavab verdi:
  - Kosmik imperiyada insanlar kifayət qədər xoşbəxtdirlər. Hər kəs yaxşıdır və mən hakimiyyət uğrunda mübarizə aparmağım üçün heç bir səbəb görmürəm. Axı iqtidar üçün insan deyil, insan üçün iqtidardır!
  Albina fit çaldı:
  - Oh, necə də nəcib! sən cəngavərsən?
  Vitalik məntiqlə qeyd etdi:
  - Həqiqətən yox! Cəngavərlər yalnız bir-birlərinə münasibətdə ədəb qaydalarına riayət edirdilər, təhkimlilər isə adam sayılmırdı. Mən isə hər bir insanın rifahını düşünürəm.
  Qəhrəman qız gözünü qırpıb cik-cik dedi:
  Doğma yurdum genişdir,
  Orada çoxlu meşələr, tarlalar və çaylar var ...
  Başqa ölkəni bilmirəm.
  İnsan harada belə sərbəst nəfəs alır!
  Oğlan Dahi dedi:
  - Bütöv bir ulduz imperiyası!
  Yenə də, matrisdə on-cu dəfə mənzərə dəyişdi.
  Oğlan və qız indi səngərdə idilər. Görünür, tarixi bir atıcı oyunu idi . İkinci Dünya Müharibəsi kimi. Yalnız sahə boyunca hərəkət edən tanklar bir qədər fərqli idi. Məsələn, real tarixdə heç vaxt istehsal olunmayan "Lion"u görə bilərsiniz. Düzünü desəm, "Aslan" güclü tank olsa da, onun döyüş effektivliyi şübhəlidir. Çəkisi 90 ton olan o, yalnız qüllənin ön zirehində Tiger-2-dən daha yaxşı qorunur və 105 millimetrlik topa malikdir. Güclü, lakin Tigerdən daha az sürətli atəş. Ancaq burada bu tank mövcuddur. Və nəhəng gücü ilə tələsir.
  Və silahlar ona atəş açır. Qısa ətəkli, yalın ayaqlı gözəl qızlar topların ətrafında qaçırlar.
  Topları yükləyirlər, onlardan yeddisi var.
  Və üç Lev tankı var. Bir az görünür, amma alında onları qırmaq üçün bir yol yoxdur.
  Komsomol qızı Vitalikə üz tutub soruşdu:
  - Siz pionersiniz?
  Dahi oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Yox! Heç vaxt olmayıb!
  Qız təəccüblə soruşdu:
  - Bəs niyə?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Çünki mən başqa zamandanam!
  Başqa bir qız qeyd etdi:
  - Biz "Lion" tankına nüfuz edə bilmirik? 76 mm-lik topumuz çox zəifdir!
  Albina burada müdaxilə etdi:
  - Alman tankına atəş açmayın!
  Komsomol qızı təbəssümlə soruşdu:
  - Bəs niyə də olmasın?
  Qəhrəman qız cavab verdi:
  Çünki bu, sadəcə bir oyundur. Və keçilməz tankları toplardan atəş açmaqdan fərqli bir şəkildə məğlub etməlisiniz.
  Komsomol döyüşçüləri bir ağızdan soruşdular:
  - Bəs nə gözəllik!
  Albina qışqırdı:
  - Oxuyuram!
  O, bülbül səsi ilə oxumağa başladı və digərləri də onun ardınca getdi:
  Vətən Ulduzu Rəbb tərəfindən verilir,
  O, inanın mənə, Günəşdən daha parlaqdır!
  Sən mənimsən, bu ölkə gəlir -
  Bil ki, ürəyin kədərlə döyünür!
  
  Sizdə qartallar kimi komsomolçuyuq,
  Nasistləri darmadağın edirik və qırıntıları süpürürük!
  Hətta Yupiterdə də bacardıq
  Meyvə yetişdirin - həyata keçirilməyən cənnət!
  
  Venera sevginin yeridir
  Marsda döyüşçü hissi ən yüksəkdir!
  Sən pislik, şübhə zəncirlərini qırırsan,
  Axı Allah ən yaxşısını etmək istəyir!
  
  Kosmik təzyiqi məhv edin
  Çənəni güclü bir çəngəl ilə xatırlayın!
  Düşmən dünyanın gücü ilə əzilir,
  Və Junkers adi bir uşaq yayını ilə vuruldu!
  
  Düzləşdirmə biri - götür və qazan,
  Başqa cür bilə bilmərik!
  Və sən, Reyxin canavarı, ağlama,
  Döyüşçüdən üzünə süngü alın!
  
  Və süngü gələcək üçün sizə yaraşmayacaq,
  Buldozerə dinamit əlavə edəcəyik !
  Belə sürətli uçuş
  Proletar çəkici vuranda!
  
  Növbəti gediş qasırğa kimi keçəcək
  Və son oyun qalib yoldaş olacaq!
  Axı bizim qəzəbimiz, dəli vulkan,
  Pişiyə, dəhşətli pişiyə qarşı qisas!
  
  Berlində gənələri sıxdıq,
  Paris Rusiya bayrağı altında azaddır!
  Biz Vətənin qızları və oğullarıyıq,
  Biz ziyafət edərkən - haşhaş toxumu ilə bal yeyirik!
  
  Dumanlı Albion indi bir qardaş kimi,
  Nyu York nimçədəki tort kimi oldu!
  Qırmızı, qırmızı xaşxaş rəngli bayrağımız,
  Bunun altında bütün insanlar azadlıqdan xoşbəxtdirlər!
  Qızlar mahnı oxudular və üç Lion tankı qızılgüllərlə boyanmış böyük, tüklü tortlara çevrildi. Və onlardan çox güclü və iştahaaçan bir ətir gəldi.
  Lakin sonra maşın yenə onların arxasında göründü. Bu dəfə daha güclü və ağır siçanlar. Onların sürəti aşağıdır, lakin atəş gücü və zireh damdan keçir.
  Albina komsomolçulardan soruşdu:
  - Yenə oxuyaq?
  Qız kapitan qeyd etdi:
  - Doğrudanmı bunu bir qurtumla qəbul etmək olar?
  Vitalik oxudu:
  Mahnı bizə qurmağa və yaşamağa kömək edir,
  Və qanadlı uçuşda mahnı ilə birlikdə ...
  Və həyatda lira ilə gəzən,
  O, heç vaxt heç yerdə yox olmayacaq!
  Komsomol qızlarından biri qeyd etdi:
  - Buna qarşı mübahisə edə bilməzsən!
  Albina təsdiqlədi:
  - Düzdür! Yoxsa başqa bir şey istəyirsən?
  Komsomolçu qızlar mərmi arxaya atdılar və güclə atəş açdılar. Üstündən uçdu, çəni vurdu və noxud kimi sıçradı.
  Qız kapitan dedi:
  - Bəli, götürmək çətindir!
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Elə isə oxuyun!
  Beləliklə, döyüşçülər və oğlan böyük həvəslə çıxış etməyə başladılar:
  Sovet Vətəninin şöhrəti böyükdür -
  Biz layiqik, inanıram, bu izzətə layiq olacağıq!
  Döyüşdə qəddar düşməni məğlub edək,
  ən parlaq Güc naminə !
  
  Vətəndə nə var ki, oxuyur,
  Vicdanlı, ayaqyalın bir pionerin qəlbində!
  Uçuşa quş kimi tələsirik,
  İmanımız necə də müqəddəsdir!
  
  Avtomatik, inanın mənə, böyük qardaşım,
  Və qumbaralar ümumiyyətlə əlavə yük deyil!
  Əgər cəsarətlisənsə, nəticə belədir
  Oğlan olmağınıza baxmayaraq, olacaq!
  
  Pioner həyasız və sərtdir...
  Ancaq Allahın təbəssümü bizi işıqlandırır!
  Təəssüf ki, dünyada çoxlu pis aslar var,
  Cənnətdə bir yeri xarab etmək istəyirlər!
  
  Faşist çaqqalı pəncələrini bizə tərəf çəkir,
  Bir uşağın ürəyini qoparmaq istəyir!
  Və onun donuzları gülümsəyir,
  Qoy yüksək səslə üzünə bir sillə vursun!
  
  "Pələnglər" tankları "çəkmələr",
  Çətin, dəhşətli bucaqlı!
  Və sən onlardan qaçmırsan,
  Yaxşı, qumbara hazırlamaq daha yaxşıdır!
  
  Biz belə bir dünya yaradacağıq, inan mənə
  Milyonların xoşbəxt olacağı yer!
  Yırtıcı bir heyvan yuvaya qaçacaq,
  Biz əclaf legionları yerə qoyacağıq!
  
  Qırmızı bayraq parlayacaq
  Orada İsanın müqəddəs adı var!
  Pioner imtahanını beşə verin -
  Rusiyanı izzətləndirmək üçün!
  
  Ancaq bu imtahan lövhədə deyil -
  səngərdən təslim etməli olacaqsan !
  Boz saçlar viski içində oğlana qaçır,
  Bir dost öldü - indi məzarda yas tut!
  
  Nə, lənətə gəlmiş müharibə,
  Hətta bir heyvan, çağırılmağa layiq deyil!
  Orda isə necə tutacağını bilmir
  Baxmayaraq ki, Adolf daha gülməli, bəzən isə camış!
  
  Geri çəkilməməliyik, bilirsiniz,
  Pionerlər başqasından həmişəlik qorxurlar!
  Biz, uşaqlar, sədaqətlə mehribanıq,
  Və əxlaqi olaraq inanıram, şikəst deyil!
  
  Berlində şanlı yürüşü tamamlayacağıq,
  Biz həmişə, inanın, necə döyüşməyi bilirdik!
  Və bir anda cəsarət tapdı,
  Sırt çantasında PKK-nı daşıyan qaçış!
  Komsomol qızları mahnı oxudular, nəhəng Maus tankları nərə balığı və qarnir ilə nəhəng yeməklərə çevrildi.
  Həm də çox iştahaaçan.
  Albina güldü və oxudu:
  - Nə cür yeməklər, hansı yeməklər,
  Hamısını özünüzlə aparın...
  Çox təəssüf ki, biz tez-tez döyüşmürük
  Sadəcə öldürmək üçün qidalanırlar!
  Vitalik gülərək qeyd etdi:
  - Bəli, belə oyunlar var! Çox gənc uşaqlar üçün olduğu kimi.
  Komsomol qızı məntiqlə qeyd etdi:
  - Uşaqlıq heç vaxt insandan tamamilə yox olmaz!
  
  ÖLMSÜZ DAĞLI KENNİNİN MƏCƏRALARI
  ANNOTASİYA
  alpinistlərdən yalnız Kenni Həmilton , on bir yaşında öldürülən və bütün alpinistlər kimi dirilən oğlan və ölümsüzlüyünü dayandıran, lakin hələ də qorunan Duncan Mancloud sağ qaldı. gəncdir və dinc həyat sürür. Əbədi oğlan sərgərdan gəzməyə məcbur olur və sonda ABŞ-ın ən kriminal ştatında - Texasda uşaq həbsxanasına düşür.
  . FƏSİL Љ1
  Ölməz cinsdən olan dağlı oğlan Kenni tamamilə öz növlərindən biri olaraq qaldı. Bütün digər ölməzlər döyüşdə və Armageddonun son döyüşündə öldü. Ondan başqa yalnız dağlı Duncan Mancloud qaldı . Demək olar ki, sağ qalan yeganə şəxsdir. Lakin missiyanı başa vuran Duncan ölməzliyini itirdi və sadə bir insan oldu. Beləliklə, indi Kenny artıq digər mükafat ovçuları tərəfindən təhdid edilmir. Əksinə, oğlan özünü tənha hiss edirdi. On bir yaşında ölməz oldu və bu, 1182-ci ildə baş verdi. O, artıq səkkiz yüz əlli ildən çox yaşamışdı. Həmişə onun on bir yaşı var.
  Təxminən on bir yaşında yaraşıqlı, ölməz oğlan. Mələyə oxşayır, yaraşıqlı üz, sarı saç. Amma əslində o, artıq neçə nəfəri öldürüb. Həm dağlılar, həm də adi insanlar.
  Kenni bir neçə dəfə ölüm ayağında olsa da, özünü xilas edə bilib. Duncan Muncloud hətta bir müddət onun dostu idi. Kenni onu öldürməyə cəhd edənə qədər . Sonra bunu başqasının əli ilə etməyə yenidən cəhd etdi.
  Və demək olar ki, öldü. Amma indi Armageddon artıq ölüb. Yer üzündə artıq dağlılar yoxdur, yalnız iki sağ qalmışdı, Kenninin özü və Duncan Muncloud . Amma ikincisi artıq dağlı deyil, sadəcə bir fanidir. Beləliklə, bütün planetdə başı kəsilməsə heç vaxt ölməyəcək bir Kenni var.
  Onun arzusu gerçəkləşdi. Lakin Kenni yaşadığı səkkiz yüz əlli dörd ildə uşaqlıqdan yorulmuşdu.
  O, böyümür, qocalmır, yetkinləşmir. Bir tərəfdən, təbii ki, alpinist olmaq yaxşıdır. Bir dişiniz sökülürsə, bir neçə dəqiqə ərzində yenidən böyüyəcəkdir. Və sən xəstəliyi bilmirsən. Kenni xüsusilə ayaqyalın getməyi sevirdi. Və heç bir havada öskürmədim. Oğlan hətta Uşaqların Səlib yürüşündə də iştirak edib.
  Sonra Kenny oğlan qruplarından birinə rəhbərlik etdi. Uşaqlar ayaqyalın, dağları, daşlı yolları keçdilər. Kenni də narahat ayaqqabıları tərk etdi. Çılpaq dabanları isə çəkmələrinin dərisindən daha sərt idi.
  Oğlan sonra çox şeylər yaşadı, hətta köləliyə düşdü. Kenni ölməz olsa da, adi bir uşaqdan çox da güclü deyil. Və o da dəniz quldurlarının əsarətinə düşdü və Bağdad xəlifəyə satıldı.
  Qalileyanın isti qumları uşaqların yalın ayaqlarını yandırırdı. Kenninin dabanları onilliklər ərzində dəvə dırnaqlarına bənzəyir. Bəs adi, ölümcül uşaqlar üçün bu necə idi? Xüsusilə qızlar. Uşaqlarının ayaqlarını yandırıb, sözün əsl mənasında, zorla yeriyiblər. Düşənlər isə kirpiklərlə dirildilər.
  Kenni ayaqları yanmış və qanayan qızlardan birinin çiyninə qoyub. Və səhradan keçirdi. Çətin olsa da. Düzdür, ölməz bədən daha çox dözümlülüyü ilə seçilirdi. Ancaq yenə də zorla, o, heç Hercules deyildi və demək olar ki, yorğunluğun qalan hissəsi kimi hiss etdi.
  Daha sonra uşaqlara İslamı qəbul etmək və ya karxanalara getmək seçimi təklif olunub.
  Kenni, əksər uşaqlar kimi, köləliyi seçdi. Və özünüzü mədəndə tapdığınızı təsəvvür edin. Orada kim var? Məşəl qoxusu və qul nəcisi, ağır iş. Bir çox uşaq ilk günlərdə və həftələrdə öldü. Kenni digər uşaqlar kimi çılpaq idi, hətta bel paltarı belə geyinmirdi . Ən kiçik təxribata görə nəzarətçilər tərəfindən döyülüb. Və məni günün üçdə ikisini işləməyə məcbur etdilər, üçdə birini yuxuya buraxdılar. Bu cəhənnəm ağır əmək idi.
  Uşaqlar kiçik ölçülü idi və mədənlərdə işləmək onlar üçün daha əlverişli idi. Onlar ancaq aclıqdan ölməmək üçün qidalanırdılar və yenə də işləyə bilirdilər. Kenni qaçmağa çalışdı, lakin o, çitaların köməyi ilə tutuldu, onlar vəhşi idilər və oğlana zəncir vurdular.
  Və o, günəşi görmədən çox çalışdı.
  Kenninin həyatının ən dəhşətli dövrü idi . O, özünü çox real cəhənnəmin içində tapdı. Və daşların üstündəki qayalar, çiyinləri qəbul edərək, çörək və su yeyir, lənətlənmiş kimi işləyirdi.
  Və hətta qurtuluş kimi ölümü xəyal etdi. Və qaçmaq mümkün deyildi: çitaların güclü mühafizəçi olması ağrılı idi - onları alman çobanları ilə müqayisə etmək olmaz.
  İllər keçdi. Kenni ölmədi, get-gedə bu cəhənnəmə alışdı. Uşaqların demək olar ki, hamısı üfunət iyindən, qazdan, həddindən artıq işdən, pis yeməkdən və davamlı döyülmələrdən ölürdü. Və sağ qalmağı bacaran böyüklərə köçürüldü.
  Lakin Kenny yaşayırdı. Başqa uşaqları da gətirib sürürdülər. Dar mədənlərdə kiçik işçilərə ehtiyac var idi.
  Kenni isə həm qollarına, həm də ayaqlarına zəncir taxan qul idi və bu onun yeganə xalatı idi. Gənc qullara bel paltarı belə verilmədi və niyə - qənaət. Xüsusilə Yaxın Şərqdəki mədənlərdə hətta qışda kifayət qədər isti olur. Kenni digərlərindən daha pis vəziyyətdə idi, çünki zəncir taxırdı. Digər uşaqlar əsasən yüngül işləyirdilər. Onsuz da qaça bilməzsən, zəncir də pula başa gəlir.
  Kenni uzun illərdir günəşi görmürdü, qayalarda yatırdı və yalnız yuxuda özünü azad hiss edə bilirdi. Və tez-tez dağlar və ya qalalar üzərində uçmağı xəyal edirdi. O, həm də qılıncla döyüşür və nəzarətçiləri öldürür.
  Kenni artıq normal həyatı unutmağa başlamışdı. Və artıq bir əsr kabus kimi keçdi. Və zəncirlər artıq paslanıb və dağılıb. Kenni böyümədiyi üçün böyüklərə köçürülmədi və uşaqlarla qaldı. Və elə bu zaman hakimiyyətə çox qəddar bir xəlifə gəldi ki, o, başlarını kəsmək əvəzinə, onları dirəyə qoymağı üstün tuturdu.
  Və bundan əvvəl söz-söhbət nəzarətçilərə çatdı. Və Kenni yüz ildən çox daş karxanalarında keçirərək, ağlının itiliyini və canlılığını, eləcə də sağlamlığını itirmədən bu işdə şansının olduğuna qərar verdi.
  Və o, seyr edərək, nəzarətçinin başının arxasına daşla vurdu və onu döyməyə başladı.
  Bunun üçün həyasız qul yüz ildən sonra ilk dəfə səthə çəkildi. Kenni isə onu kor edən günəşi gördü. Sonra məni dirəyə apardılar. Kenny qorxdu ? Bilirdi ki, indi şiddətli ağrılar hiss edəcək. Amma o, artıq döyülməyə, karxanalarda əziyyət çəkməyə öyrəşmişdi. Yaxşı, pay götə girəcək, bəs nə olacaq!
  Artıq başqa paylarda, yetkin kişilər və bir neçə qadın qıvrılır və ölürdü.
  Kenny üçün daha kiçik bir pay verdim. Cəlladlar onu qaldırıb beşinci nöqtə ilə ucuna dirəyiblər.
  Oğlan çox ağrıyırdı. Və sonra bədəni yavaş-yavaş enməyə başladı.
  Kenny ağrı hiss etdi və ağciyərinin üstündə qışqırdı. Sonra asanlaşdı və oğlan sakitləşdi. Cəllad oğlanın çılpaq dabanını qızarmış dəmirlə yandırıb, yanıq iyini duyaraq ondan uzaqlaşıb.
  Kenni özünə gəldi və tək qaldı. O, payı yelləməyə başladı. Və yenə kəskin ağrı onu deşdi. Oğlan qışqırdı. Gözətçilərdən biri başını qaldırıb güldü. Sonra yenidən yatağa getdim. Ölülər dirəkdən atılmayacaq.
  Çılpaq ayaqlarını bərk-bərk tutan Kenni ayağa qalxdı. O, yüz ildən çox ağır daş daşıyaraq, karxanalarda balyoz və lomla işləməklə güclənib. Və beləliklə o, dirəkdən tullandı. Və qum boyunca süründü.
  Xoşbəxtlikdən, çitalar yalnız daş karxanalarında canlı qulları qoruyurdular. Heç kəs nadir heyvanları belə ölülərə xərcləməkdən çəkinmirdi.
  Kenni sürünərək uzaqlaşdı və sonra qaçdı. Yüz ildən artıqdır ki, o, artıq ərəb dilini kifayət qədər yaxşı öyrənib. Saçları isə kirli idi və sarışın olduğu aydın deyildi.
  Bir çox ərəb uşaqları da yarıçılpaq idi. Kenni isə çox çirklidir. Təsəvvür edin, nə qədər vaxt yuyunmadı. Amma nə infeksiya, nə də qurdlar ölməzliyi qəbul etmir. Dişləri fırçalamasanız belə çürüməz.
  Kenni bir neçə gün səhrada qaldı. Və demək olar ki, qara rəngdə qaralmışdı. O, artıq ərəb oğlanına keçə bilərdi.
  Beləliklə, o etdi. O, özünü sərgərdan bir yetim kimi göstərdi və dizləri üstə dua etməyə başladı.
  Bir tacir onu Bağdadda işə götürdü. O, bunun qaçaq bir qul olduğundan şübhələndi, lakin Kenniyə mükafat vəd etmədilər . Üstəlik, heç kim dirəyə vurulmaqla edamdan sağ çıxmağın mümkün olduğuna inanmırdı.
  Əynində ancaq bel paltarı və ayaqyalın olan oğlan tacirin tapşırığını yerinə yetirərək qaçırdı. Və ona demək olar ki, heç bir maaş verilmir və cüzi qidalanırdı. Ancaq vaxt keçdi, tacir qocaldı, amma oğlan böyümədi və bu, ona şübhəli görünməyə başladı.
  Sonra Kenni qaçdı. Və yenidən səyahət etdi. Bir müharibə gördü ki, oğlan çox dözümlü, yaşından artıq güclü və əzələli idi, onu özünə ağa kimi götürdü.
  Xaçlılarla döyüş zamanı Kenni qaçdı. Və özünü qaçmış xristian oğlan kimi göstərdi. Və yenidən Avropanı dolaşmağa başladı. Sonra başqa ölkələrə.
  Və yalnız Kenny olmadığı yerdə. Və təbii ki, Amerika kimi bir ölkəni unuda bilməzdi.
  Əbədi gənc yaddaşa malik olan oğlan çox dil bilirdi və çox ağıllı idi. O da məktəbdə oxumalı idi. Və müxtəliflərdə. İndi 2025-ci ilə qədər müqayisə ediləcək bir şey var idi.
  Gənc bir bədənə sahib olanda zehnə təsir edir. Xüsusilə Kenni kompüter oyunlarını kəşf etdi. Və nə qədər böyükdür. Və gələcəkdə nə qədər gözəl cizgi filmləri görünəcək? Və onları internetdə istədiyiniz qədər izləyə bilərsiniz.
  Amma əvvəlcə kino ağ-qara idi, sonra rəngli oldu. Televizorların isə kiçik ekranları var idi. Kenninin özü hələ də Avropada barıtın belə olmadığı o vaxtları xatırlayırdı. Yaşındadır, Çingiz xanın özündən bir az cavandır. Və bir çox dövrləri özü ilə idarə etməyi bacardı. Sonuncu ölümsüzlər 2017-ci ildə vəfat edib. Və Duncan Macleod bu il ölümcül oldu.
  Deməli, o hələ qocalmayıb və təhlükəli döyüşçü ola bilər. Kenni onun başını kəsmək istəyirdi. Baxmayaraq ki, bu ona əlavə enerji verməyəcək. Ancaq Duncan hələ çox gəncdir. O, otuz yaşlarında görünürdü. Beləliklə, indi bioloji olaraq yalnız qırxdır və bu, güclə dolu bir insandır.
  Kenninin özü də təxminən on bir yaşında, yaraşıqlı, yaraşıqlı, yaşıdlarından güclü bir oğlan olaraq qaldı. Və tərəqqinin bəhrələrindən həzz almağa üstünlük verdi.
  Əslində, səkkiz yarım əsrdə nə qədər yeni şeylər meydana çıxdı. Smartfonlar, iPhone-lar və yüksəksürətli internet, televizoru ovucunuzda saxlayaraq filmə baxa bildiyiniz zaman. Və təbii ki, avtomobillər, təyyarələr.
  İnsanlar hələ başqa planetlərə uçmasalar da, bir neçə əsr sonra bu baş verəcək.
  Kenni gülümsədi: o bunu görmək üçün yaşayacaq. Üstəlik, 2017-ci ildəki son döyüşdən sonra ölməzlər qalmadı. Bu o deməkdir ki, Kenninin başını onların iti qılıncları təhdid etmir. O, yeganə unikaldır.
  Möhtəşəm Peter Pan kimi . Böyümək belə istəmirdi. Lakin Piter Pan insan fantaziyasının uydurduğu qəhrəmandır. Kenni isə heç vaxt yetkin olmaq üçün təyin edilməyən əsl oğlandır.
  Və təbii ki, əlimizdə olanı qiymətləndirmirik. Kenni ölməzliyini itirsə belə, həqiqətən böyümək istəyirdi. Mümkün olsa da, bəzən gəncin beynində belə bir fikir canlanırdı ki, qocaldıqdan sonra gənc ölməz illərini həsrətlə xatırlayacaq.
  Və əbədi ayaqyalın uşaqlıq. Kenni istənilən havada ayaqyalın gəzməyi sevirdi, lakin buna görə oğlanlar onu çox ələ salırdılar və böyük şəhərlərdə idman ayaqqabısı və ya sandal geyinməli olurdular.
  Ən pisi pulla bağlı daimi, xroniki problemlərdir. Yalnız on bir yaşında bir uşaq üçün cəhd edin və həmyaşıdlarından böyük olmayan və bəlkə də o, sürətlənmədən əvvəl və daha kiçik yaşda doğulduğunu nəzərə alsaq, heç olmasa bir şey qazansın.
  Düzdür, Amerikada yemək daha asandır. Demək olar ki , pulsuz paltarlar üçün həm pulsuz yeməkxana, həm də çuval tapmaq çətin deyil . Və çoxlu müxtəlif dini qurumlar var. Kenni ayaqyalın görəndə ona pulsuz idman ayaqqabısı və ya başqa ayaqqabı və paltar verirlər.
  Ancaq Kenni , əlbəttə ki, bununla kifayətlənmirdi. Onu həm smartfonlar, həm də kompüter oyunları cəlb edirdi. O, bir qadınla olmaq üçün çox kiçikdir və problem budur. Amma pul üçün fahişə onun kimi uşaqla belə hər şeyi edəcək, istənilən fantaziyanı təmin edəcək. Və əlbəttə ki, yaxşı oyun və noutbuk pula başa gəlir. Mən isə qadağan olunmuş bir şey istəyirəm. Məsələn, əl və spirt ilə satın alın. Bununla belə, onun qaraciyəri əbədi olaraq gənc və ölməzdir və zərər verməyəcək, hətta hidrosiyan turşusu və ya bir növ güclü zəhər.
  Və içməkdən yorulan Coca-Cola. Üstəlik, ABŞ-ın bəzi mağazalarında Coco-Cola uşaq üçün boş yerə töküləcək.
  Amma alkoqolun uşaqlara satılması qadağandır. Yalnız yeraltı yolda çox pul ödəməklə baha başa gələ bilərsiniz.
  Kenni cibgirlik, soyğunçuluq və başqalarının mənzillərinə girməkdən çəkinmirdi. Və bunu orta əsrlərdə ovladı. Şərqdə bir oğlan uşağı oğurluq etdiyi üçün çılpaq dabanlarına çubuqlarla döyüblər. Və bir dəfə əlini kəsdilər, amma xoşbəxtlikdən yenidən böyüdü. Baxmayaraq ki, bu, əlbəttə ki, acıyor.
  Ancaq çılpaq dabanlarını çubuqlarla döyəndə, əsrlər boyu ayaqyalın gəzən uşaqda o qədər də qorxulu deyil, çox bərkimiş və qalın dabanlar. Hətta bu, demək olar ki, xoşdur. Ona görə də Kenni şərqi sevirdi. Ancaq kürəyinizə qamçı vurduqda ağrıyır. Yaxşı, oğlana da bir-iki dəfə oğurluğa damğa vurublar. Amma iz ölməzdən iz buraxmadan yoxa çıxdı.
  Kenny həmçinin şəkər qamışı plantasiyalarını ziyarət etməyi bacardı.
  Bağdaddan kənarda karxanalar var - bu artıq qorxulu deyil. Üstəlik, siz təmiz havada işləyirsiniz və parlaq, tropik günəş sizə işıq saçır.
  Sonra Kenny hələ də qaçdı və quldurlarla birlikdə kabinə oğlanını ziyarət etdi. Onun sərgüzəştləri haqqında bütöv bir çoxcildlik seriyası yaza bilərsiniz.
  Oğlan bütün dünyanı gəzdi. Və hətta Stenka Razinin üsyanında iştirak etdi.
  Və o da əsir götürüldü. Uşağın çarxdan asmaq şansı var idi. Qollarını buruyub kürəyinə, götünə qamçı ilə döydülər. Və sonra hətta çılpaq dabanımı isti dəmirlə yandırdılar. Və hər şey cəlladların gözü qarşısında bərpa olundu.
  Onu cadugər hesab etdilər və qorxaraq buraxdılar.
  Kenni döyüşlərdə, döyüşlərdə, quldurluqlarda insanları öldürür, ölməzlərin başlarını kəsir, çox vaxt hiyləgərlik edirdi. O, hələ də oğlandır.
  Xüsusilə orta əsrlərdə ölməz əyləncə və böyük həzz üçün müharibə. Başlarını kəsməsələr, öldürə bilməzlər. Və siz özünüz də cəsarət göstərə bilərsiniz.
  Ancaq karyera qurmayacaqsan. Böyüməyən və yetkinləşməyən əbədi oğlan təbii olaraq şübhəlidir. Dağlılar - ölməzlər öz varlıqlarını başqa insanlara satmamalıdırlar.
  Hətta bu sirrin geniş ictimaiyyətə məlum olmamasını təmin edən xüsusi bir təşkilat, kosmos yadplanetliləri var. Güclü hipnoza malikdirlər və yaddaşı silən xüsusi avadanlıqlara malikdirlər. Deməli, bu sirr minilliklər boyu saxlanılıb.
  Kenni heç də ən yaşlı Dağlı deyil. Bəziləri beş min ildən çox yaşayıblar. Amma onlar da Harmagedona getdilər.
  Yalnız biri qalmalıdır. Və Kenninin arzusu gerçəkləşdi və o, qaldı. Yalnız ona xoşbəxtlik gətirsəydi.
  Kenni əsrlər boyu uşaq, ölməz bir bədəndə çox şey yaşadı. Və heç nə onu təəccübləndirməyəcək və heç nə onu utandırmayacaq. İkinci Dünya Müharibəsində, Vyetnamda və birincidə, əlbəttə ki, başqa yerdə döyüşməli idi.
  Oğlanlar maraqlanır. Əsrlərin yaddaşı var, amma bədən uşaqdır. Və sərgüzəştləri və sərgüzəştləri çəkir.
  Kenninin iştirak etdiyi sonuncu müharibə Ukraynada olub. Oğlan ukraynalıların tərəfində olan xarici legiona qoşulmuşdu və əsasən kəşfiyyatçı idi.
  Axı, mələk xüsusiyyətləri olan bir uşaq şübhələnməyəcəkdir. Və rus əsgərlərini hiyləgərcəsinə öldürdü.
  Lakin müharibə uzandı. Onun ağ, bir az sarımtıl başı tanış oldu. Və mən müharibədən çıxmalı oldum. O, çox məşhurlaşdı. Ölməzlərin aqibəti belədir, bir yerdə çox yaşamayın. Hər zaman səyahət edin və hərəkət edin. Əks halda, sizin əbədi uşaq fizioqnomiyanız şübhə doğuracaq. Yüz il bir yerdə ən uzun qalma daş karxanalarında olub. Amma orada çılpaq, çirkli, heç vaxt yuyunmayan oğlanlar eyni üzdə, daha doğrusu bədəndə idilər.
  Və nədənsə Kenni o zaman şübhə doğurmadı. Amma daha müasir həbsxanada, onda... Orada, əlbəttə, parlaya bilərsiniz. Amma güclü təşkilat birtəhər oğlana sirri saxlamağa kömək etdi. Məsələn, Kenni artıq yetkinlik yaşına çatmayan kimi tutulub. Həm də SSRİ-də. Lakin fotoşəkillər və barmaq izləri izsiz yoxa çıxdı. Və oğlanı ya buraxdılar, ya da qaçdı.
  Ya da qaçmağa kömək etdilər.
  SSRİ-də Kenni məşhur Makarenko koloniyasını ziyarət etdi. Burada onun xoşuna gələn o idi ki, həbsxanadakı oğlan və qızların hamısı qar yağana qədər ayaqyalın gedirdilər.
  Amma bu koloniyada mən darıxdırıcı olan oxumalı, işləməli idim. Baxmayaraq ki, mahnılar həm də əyləncə idi.
  Və qaçmaq nisbətən asandır.
  Kenni müxtəlif həbsxanalarda idi. Ancaq adətən uzun müddət deyil. Və onun daha bir həbsi var.
  Sadəcə Texas ştatında Milad 2025 yaxınlaşırdı. Kenni viskini boğazından qurtumladı və polisdən çox şey gizlətmədi. Təbii ki, uşaq spirtli içki qəbul etməməlidir. Bəli, hətta ictimai yerdə.
  Lakin Kenny özünü çox sərin hiss edirdi. Birincisi, o, artıq bu qədər insanı öldürüb və cəzasız qalıb. İkincisi, yaxşı, polis onu tutacaq, ona görə də uşaq onsuz da buraxılacaq. Və ya təşkilat kömək edəcək.
  Bundan əlavə, Kenni uzun müddətdir ki, uşaq həbsxanasında deyil. Və orada nəyin dəyişdiyi ilə maraqlanırdı. Yemək baxımından orda pis deyil. Və şirkətin hesabına güclü və sürətli oğlan əsrlər boyu çox yaxşı döyüşməyi öyrəndi. Və o, böyüklərdən, qara kəmərdən aşağı olmayan səviyyədə idi. Gənclər isə gücə hörmət edirlər.
  Bəli və Kenny qeydiyyatı mükəmməl bilirdi və əlbəttə ki, çox ağıllı idi və bütün anlayışları və oğru qanunlarını bilirdi.
  Həbsxana onu qorxutmadı. Xüsusilə uşaqlar arasında, tez bir zamanda lider oldu. Belə ki, indi o, polislər ondan maşına minməsini tələb edəndə və biləklərindəki qandalları çəkəndə ancaq gülümsədi. Texasda yetkinlik yaşına çatmayanlar arasında cinayətlərin ənənəvi olaraq yüksək nisbəti var. Orada hətta bu yaxınlarda on üç yaşından uşaqlar üçün ölüm hökmü var idi. Belə ki, polisin uşaq üçün xüsusi qandalları olub.
  Lakin onlar özlərinə qarşı olduqca kobud davranırdılar. Kenni qaşqabaqlandı. Bununla belə, o, maraqlı idi - indi Texasdakı uşaq həbsxanalarında olduğu kimi. Həm tamaşaçı baxımından, həm də rahatlıq baxımından. Doğrudur, ABŞ-da ən yaxşı gənclər var.
  Kenni qorxmurdu. ABŞ-da uşaq həbsxanasında hansısa mənada sovet dövründən yaxşıdır, məsələn, başlarını qırxmırlar. Sonuncu çox da xoş deyil. Özünüzü yapışqan kirpi ilə gəzin. Və qaçışdan sonra nəzərə çarpır. Ölümsüzün tükləri qırxılanda adi insan saçından bir qədər tez uzanır.
  Aydındır ki, onlar dərhal böyüsəydilər, bu, daha çox şübhə doğurardı. Özünüz üçün dəbli bir saç düzümü etməyəcəksiniz - tüklü gəzəcəksiniz.
  Kenni stansiyaya apardılar. Uşağının əlini xüsusi skanerə qoyub, barmaq izlərini yoxlamağa başlayıblar.
  Təcrübəli oğlan qorxmurdu. Ölümsüz Nəzarət Təşkilatı bütün şübhəli məlumatları və videoları silirdi.
  Əks təqdirdə, barmaq izləri, videolar və bir çox digər məlumatlarla insanlar ölməz bir irqin mövcud olduğunu çoxdan təxmin edərdilər. Yalnız qüdrətli müşahidəçi yarışı sayəsində sirr saxlanıldı.
  Doğrudur, Kenni fikirləşdi: əgər cəmi iki ölməz sağ qalsa və Dunkan da ölümlü olsaydı, o zaman təşkilat fəaliyyətini məhdudlaşdırmazdımı?
  Bir tərəfdən, bu vəziyyətdə Kenny tamamilə nəzarətsiz və azad olacaqdı. Amma digər tərəfdən o, etibarlı müdafiədən məhrum idi.
  Polisdə Kennidən bir qədər yaşlı görünən bir neçə başqa oğlan da var idi . Daha uzun boylu olsalar da, ölməz üçün uşaq idilər.
  Kenni metal əşyaların olub olmadığını yoxlamaq üçün bir cihazdan istifadə edərək yoxlanıldı. Sonra tibbi əlcək taxan otuz yaşlı qadın ona toxundu. Oğlan ona gülümsədi. Qıdıq və xoş idi.
  Hələ onu soyunmağa başlamamışlar və federal həbsxanaya göndərilməsi və ya lazımsız yerə atılması barədə qərar hələ verilməyib.
  Lakin Kenni müxtəlif həbsxanalarda idi və ən uzun uşaqlıq həyatında dəfələrlə axtarışa məruz qaldı.
  Xüsusilə, NKVD həbsxanasında. Daha sonra onu soyundurublar. Və nəzarətçi, gənc yaşına baxmayaraq, böyük bir əllə, sağ eşşəyinə çatdı. Və olduqca ağrılı və alçaldıcı idi. Sonra isə az qala toplarını qoparmışdı. Stalinin dövründə, hətta uşaqlarla belə mərasimdə dayanmırdılar. Əlcəkli əllər eşşək və ağıza dırmaşdı. Sonrakı vaxtlarda SSRİ-də onları sadəcə olaraq güzgü qarşısında çömbəlməyə məcbur edirdilər. Amma ABŞ-la da polis, əgər təhlükəli hesab edirsə, çılpaq adamı boksa aparır. Və orada üç dəfə uşaq olsan belə, əllərini götünün içinə qoyaraq müayinə edirlər.
  Aksioma budur. Amerikada uşaq cinayətkarlara münasibət pisdir. Onları alçaldırlar, əllərinə və ayaqlarına qandal vururlar. Düzdür, yemək kifayət qədər layiqli və çox vaxt yaxşı kameralar. Bəzən iki və ya dörd oğlan oturur. 90-cı illərdə uşaqların çəlləyə siyənək kimi doldurulduğu Rusiyadakı kimi deyil. Amma o qədər qısa bir müddət idi.
  Kenni profildə, tam üz, yan və arxadan çəkilib . Sonra məni televizora, başqa oğlanların yanına apardılar. Orada növbətçi hakimi gözləməlidirlər. Və onları həbsxanaya, girov müqabilində, yoxsa tamamilə azadlığa buraxmağa qərar verəcək. Kenniyə zəmanət verəcək heç kim yoxdur, bu o deməkdir ki, o, sadəcə olaraq atılacaq və polis nəhayət , onu götünə dəyənəklə vuracaq. Ya da uşaqlar üçün həbsxanaya göndərilir.
  Və bu, vasvası bir axtarış, duşda yuyulma və narıncı xalat deməkdir. Sonra kamerada yetkinlik yaşına çatmayan cinayətkarlara.
  Kenni bunların heç birindən qorxmur. Baxmayaraq ki, kişi polislər tərəfindən əl-qolunuza əl atmaq xoşagəlməzdir. Bəzən oğlanları forma və ya ağ xalatlı qadınlar axtarır.
  Kenni çox şey görüb və heç nə onu təəccübləndirmir. O və mühafizəçilər azğın idilər , azdırmağa çalışırdılar. Qəribədir, Amerikadadır, qadınlar oğlanlarla cinsi əlaqədə olduqları üçün sərsəm cümlələr alırlar. Ancaq belə bir şey var. Bəzi müəllimlər ondan yapışdılar. Kenni utanmırdı - o, yaşlı və təcrübəli idi, hər hansı bir yetkin paxıllıq edərdi. Yalnız cihaz çox kiçikdir. Axı o, əbədi övladdır və onun kamilliyi böyük deyil. Baxmayaraq ki, artıq çətinləşə bilər.
  Axı Kenny nəsə edə bilərdi. Və qadınları sevirdi. Baxmayaraq ki, imkanlar eyni deyil.
  Və əlbəttə ki, digər oğlanlar və yetkin kişilər də onunla sınadılar. Xüsusilə ötən əsrdə dəb halına gələndə. Kenny, köhnə məktəbin bir adamı olaraq, bacardığı qədər bunun qarşısını aldı. Bir qadınla onu hələ də dilinizlə sevindirə bilərsiniz, şərqdə bu normaldır. Və Kenni Asiyada çox vaxt keçirdi. Ancaq kişilər yetkinləşməyincə.
  Baxmayaraq ki, bəlkə də bir neçə əsr sonra hər şey dəyişəcək.
  Kenni on yaşından on beş yaşına qədər müxtəlif dəri rənglərinə malik onlarla oğlanla oturdu. Onlar bir-biri ilə nəsə danışırdılar. Bir yeniyetmə gülərək dedi:
  - Və mən artıq qalxdım!
  Digəri xoruldadı.
  - Qaçma! Videokameralar var, polis də baxır.
  Cavabında pis niyyətli gülür. Yeniyetmələrdən biri əlini cins şalvarına salıb. Və gecikdi.
  Kenni ləzzətlə güldü: hormonlar oynayır. O, artıq dəfələrlə cəhd edib. Və bunun dayanmağa səbəb olduğu ortaya çıxdı. Ancaq fiziki olaraq o, hər gün bunu istəmək üçün hələ çox kiçikdir. Amma hisslər həqiqətən xoşdur və gələndə ürək nağara kimi döyünür. Və bu sarsıntıdan.
  Və yaraşıqlı bir oğlanla fahişə, xüsusən də qanunların daha yumşaq olduğu Avropada həvəslə yatmaq və hətta endirim etmək.
  ABŞ-da yetkin qadınlar bir tərəfdən cəzadan çox qorxsalar da, digər tərəfdən əsəblərini qıdıqlamaq istəyi ilə oğlanları belə cəlb edə bilərlər.
  Yeniyetmələrdən biri Kenninin ayaqyalın olması diqqət çəkdi . Dekabr idi və hətta Texasda çöldəki temperatur sıfıra yaxın idi. Oğlanlar isə təbii ki, ayaqyalın getmirlər.
  O, fit çalıb hönkürdü:
  - Bu dəli oğlana bax, qışda ayaqyalın!
  Ən böyük iki oğlan ayağa qalxıb Kennin yanına getdilər . Onlar pis gülümsədilər. Sağdakı qeyd etdi:
  - Və o, çox yaraşıqlıdır! Bir qız kimi istifadə edə bilərik!
  Digəri qeyd etdi:
  - Videokameralar var!
  Oğlanlardan biri başını tərpətdi.
  - Polis pozğunlarla doludur! Baxsınlar!
  Kenni ayağa qalxdı və qışqırdı:
  - İndi alacaqsan!
  Oğlan vurmaq üçün yelləndi, lakin müvazinətini itirərək yıxıldı. Kenni çılpaq dabanını başının arxasına keçirdi. İkinci pozğun yeniyetmə başının üstündən uçaraq o qədər yerə çırpılıb ki, huşunu itirib. Dağlı oğlan çətinliklə hiss olunan hərəkətlər etdi. O, əsrlər boyu döyüşməyi çox yaxşı öyrənib, hətta şərqdə müəllimləri var idi. Ona görə də bu oğlanlar!
  Qalan uşaqlar geri çəkildilər. Qışqıraraq polisdən kömək istəyirlər.
  Bir neçə polis məmuru kameraya qaçdı. Kenni sakit və gülümsəyirdi. Onlar huşunu itirmiş iki yeniyetməni qaldıraraq xərəyə qoyublar. Onu tibb məntəqəsinə aparıblar.
  Böyük polis hədələdi:
  - Daha çox döyüş olacaq, hamı buynuz alacaq!
  Daha sonra polislər kameranı tərk ediblər. Və yeniyetmələr Kenni mühasirəyə aldılar . Belə döyüşməyi haradan öyrəndiyini soruşmağa başladılar.
  Kenni həqiqəti deyə bilmədi, ona görə də cavab verdi:
  - Dayım yaşıl beret idi, mənə fəndlər öyrədirdi!
  Oğlanlar görmək üçün soruşmağa başladılar.
  Dağlı oğlan təbəssümlə cavab verdi:
  - Dərslərin pulunu ödəməlisən! Gəlin dollar alaq!
  Oğlanlardan biri alt paltarında gizlətdiyi yüz dollarlıq əskinas çıxardı. Burada da axtarış səthi idi və nəyisə keçirmək mümkün idi.
  Kenni ona texnikanı göstərməyə başladı. Bu, cüdo və Çin güləşi ilə qarışan Aikido növü idi.
  Bunu yarım saat ərzində öyrənə bilməyəcəyiniz aydındır. Və Kenni daha yaşlı və hündür görünsə də, yeniyetməni asanlıqla yerə atdı.
  Kenni səkkiz əsr yarım yaşamasına baxmayaraq, oğlanlarla birlikdə özünü suda balıq kimi hiss edirdi. Tez ona hörmət etdilər və o, xaç atası oldu.
  Ona görə də Kenni həbsdən qorxmurdu. Siz burada yaşaya bilərsiniz, xüsusən də asanlıqla tabe olan gənclər.
  Burada bir smartfon çıxardı, onu da ayaqları arasında cibində gizlətdi və uşaqlar baxmağa başladılar ... Əlbəttə, sekslə bağlı bir şey.
  Bəziləri hətta kamerada sıçramağa başladılar.
  Kenni gülümsədi. Bunu özü etdi. Baxmayaraq ki, o qədər də istəməzdim. Ancaq bədən gəncdir, ağıl isə.
  Ağıl isə bədəndən asılıdır. Yetkin olmaq istəsəniz də, əbədi uşaqlıqda bəzi üstünlüklər var.
  Xüsusilə ABŞ-da yeniyetmələrin yaşlarından artıq inkişaf etdikləri yerlərdə onların təxəyyülü var.
  . FƏSİL Љ 2.
  Kenni smartfonunda erotika baxdı və həyəcanlı və həyəcanlı hiss etdi. Bəli, bədəncə hələ kiçikdir, amma çox şey bilir və başqalarına öyrətməyi bacarır. Bəzi yeniyetmələr şalvarlarında əllərini tərpətməyə başladılar. Və bu, təbii ki, onlar üçün təbiidir.
  Matron göründü. Olduqca kök, qara qadın. O, həsrətlə oğlanlara baxdı. Bu da görünə bilər, bu çox aktivdir.
  O, dodaqlarını yaladı və daha böyük, daha yaraşıqlı yeniyetmələrdən birinə işarə etdi. Onun ardınca getdi. O, uşağı növbəti kameraya apardı və oradan şəhvətli ah və iniltilər eşidildi. Bu, yeniyetmə oğlana yaxşı görünürdü.
  Kenni ağır ah çəkdi. Onun yaşı sizin hələ tam yetkinləşmədiyiniz zamandır. Budur, fikirlərimdə mən tamamilə hazıram və istəyirəm, amma bədənim məni uğursuz edir. Bəli, öləndə onun ən azı on dörd yaşı olardı.
  Dağlı oğlan yeniyetmələrin əhatəsində darıxdığını hiss edirdi. Yenə də onun arxasında səkkiz yarım əsr var. Və bu çox şeydir. Yalnız bu qədər və hətta daha çox ölməzlər var idi. Ancaq bir-birlərini öldürdülər. Və onların dövrü bitdi.
  Kenninin gənc bədəni sağ qaldı. Və əbədiyyətdən həzz almaq üçün bu dünyada qaldı.
  Və o, birdən-birə inkişaf etməmiş, cinsi əlaqədə olan yeniyetmələrin yanında iyrəndiyini hiss etdi. O, qraf Kaliostro ilə də tanış idi . Real həyatdan daha çox fantastik romana yaraşan adam.
  Onunla danışdıqlarını xatırlayıram. Calliostro dağlı idi. Və o, həqiqətən də Yunanıstanda müasir Avropa mədəniyyətinin yeni yarandığı günlərdə doğulub. Və onun artıq dörd min ildən bir qədər çox yaşı var idi. Və bu dağlı üçün rekord deyil.
  Calliostro ona çox şey danışdı . Kenni yaşlı dağ adamları ilə ünsiyyətdə olub və onun mədəni səviyyəsi yüksəkdir. Və burada bir neçə gənc əclaf var.
  Dağlı oğlan ağlamaq istədi, amma göz yaşlarını saxlaya bildi. Amma onun qaçmaq və ya heç olmasa şirkəti dəyişmək arzusu var idi.
  Kenni qapıya baxmağa başladı. Onun bir fikri var idi, infarktın simulyasiyası yox. Elə bildi, dağlı-sehrbazlar öyrətdi ki, ürəyi döyünməsin. Və hətta meyiti uyuşdurdu ki, meyitxanaya aparıldı. Və oradan çıxın və hətta sifarişçiləri qorxutun.
  Bir neçə polis meymun tövləsinə daxil olanda oğlan mavi sifətlə yerə yıxılacaqdı.
  Kenniyə qandal vurdular və uşağı sürüyüb apardılar.
  Gənc alpinist müqavimət göstərməyib. O, hətta maraqlı idi. O, uzun ömründə çoxlu cinayətlər törətmişdir. Lakin qüdrətli bir təşkilat onu əhatə edirdi. Ölümsüzlər cinsinin varlığının bəşəriyyətin belə bir hədiyyədən məhrum olan hissəsinə məlum olmadığını görən adam.
  Hamı ölümdən qorxur... Üstəlik, ölməzlərin ruhu var, amma hər halda cənnət işıq saçmır. Baş kəsildikdə, ruhun sevinci az olduğu bir növ əsarətə düşür. Beləliklə, ölməz olmaq mükafat olmaya bilər. Bununla belə, ölümdən sonra yaxşı bir şey əldə etmək sadəcə ölümcül insanlar üçün çətindir.
  Kenni artıq o qədər müxtəlif həbsxanalarda olub ki, həbsdə olması onu qorxutmayıb. Yaxşı, o, bir az boşalır. Deyəsən Amerikada gənclər başlarını keçəl qırxmırlar? Baxmayaraq ki, hansı dövlətdən asılı olaraq. Bəzilərində gözəl sarışın saçlar maşının altından kəsilə bilər.
  Uşaq əvvəlcə xüsusi axtarış otağına aparılıb. Ətrafda güzgülər var, işıqforlar parlayır. Ağ xalatlı dörd qadın. Yetkinlik yaşına çatmayanlar tez-tez qadınlar tərəfindən axtarılır. Bəlkə də ona görə ki, bunu o qədər də kobud və ağrılı şəkildə etmirlər.
  Oğlan soyundu, adətdir. Tamamilə çılpaq dayanırsan. İndi isə sən ovlanacaqsan.
  Kenni bir az utandı. Baxmayaraq ki, onun gənc bədəni gözəldir və utanılası bir şey yoxdur.
  İki qadın sarışın oğlanın saçlarına toxunmağa başladı. Onların əlləri çevik və təcrübəli idi. Hər ipi daradılar. Daha yaşlı biri acgözlüklə oğlana baxdı. Çox gözəl və əzələli bədəni var. Uşaq kiçik olsa belə.
  Kenni əvvəllər belə qadınlarla görüşüb. Oğlanlara pəncə vurmağı və onları hiss etməyi sevirlər. Şəhvət dolu məxluqlar. Ancaq onlar da qidalana bilərlər.
  Mühafizəçilər oğlanın saçının hər telini yoxlayır, var gücü ilə darayırdılar. Sonra cımbızı çıxarıb qulaqlara baxmağa başladılar. Onlar orada parıldadılar və ətrafa soxuldular, bu olduqca ağrılı və xoşagəlməz idi.
  Mühafizəçilər də burnuna baxdılar. Əvvəlcə burun dəliklərini aldılar, parladılar. Amma deyəsən xoşuna gəlməyib.
  Mühafizəçilərdən biri kompüterin üzərindəki kiçik, nazik zond çıxarıb onu şəbəkəyə qoşdu.
  Bu, Kenninin əvvəllər görmədiyi yeni bir şey idi. Mədənin yoxlanıldığı zond kimi, bu dəfə nazofarenksdən və ağciyərə qədər parlayırlar.
  Qəribədir ki, təxminən on bir yaşında bir oğlan, ancaq ondan artıq görünüş verə bilməzsən, bu qədər diqqətlə yoxlanılır. Sanki bir növ casusdur. Kenni pis hiss edirdi .
  Kiçik bir zond əbədi uşağın sağ burun dəliyinə girdi. Bu zaman iki mühafizəçi onu çiyinlərindən bərk-bərk tutdu. Digəri isə probu tənzimlədi. Və görüntü monitor ekranında göstərildi. Ən yüngül oğlanlara keçdi.
  İdeal vəziyyətdədirlər. Kenni, səkkiz yarım əsr ərzində, əlbəttə ki, dəfələrlə siqaret çəkməyə çalışsa da, bu onun xoşuna gəlmirdi. Lakin müasir dünyada əksər ölkələrdə tütün uşaqlara satılmır. Baxmayaraq ki, əvvəllər fərq etmədilər. Amma vərdiş pisdir və ona çoxlu pul xərclənir. Oyun konsolunda əylənmək daha yaxşıdır. Bütün növ avtomobilləri və ya motosikletləri sürün və ya atəş edin.
  Və daha da maraqlısı və burada Kenni tərəqqiyə xərac verdi - bunlar hərbi-iqtisadi strategiyalardır. Yalnız bir döyüşçü deyil, məşhur komandir olanda. Siz isə qoşun qurur və onlara əmr verirsiniz.
  Burada uşağın sağ burun deşiyi ağciyərlərinə keçib və onlar nazik şlanqdan lampa və soldan yapışdıraraq parıldamağa başlayıblar.
  Kenni, özünü bu xoşagəlməz prosedurdan yayındırmaq üçün, hətta qadın mühafizəçilər də gənc bədəninizə baxaraq, xoş bir şey xatırlamağa çalışdı.
  Budur, məsələn, klassik kompüter oyunu: "Kazaklar". Bu, həqiqətən gözəldir.
  Orada bütöv bir şəhər, qoşunlar və kazarmalar qurur və döyüşürsən. Və həqiqətən əyləncəlidir.
  Kenni iqtisadiyyatla çox məşğul oldu və kompüter qoşunlarının hücumuna məruz qaldı. Bəli, müdafiəni də unutmaq olmaz. Saxta koddan istifadə edərək oynamaq daha asandır. Ancaq onunla qalib gəlmək çox asandır. Və başınız işlədikdə daha maraqlıdır. Əslində hər şeyi ağlabatan, gözəl və mükəmməl etmək üçün insanın həm anlayışı, həm də istedadı olmalıdır. Kenni ilklərdən biri kimi "Kazaklar" oyununu sevirdi.
  Amma başqaları da çox idi. Məsələn, "General", "Antanta", "Yerin tarixi", "Kleopatra", "İkinci Dünya Müharibəsi", "Qədim Roma", "Napoleon" və s. Üstəlik, "Sivilizasiya" kimi sərin strategiya ümumiyyətlə sadəcə sevimlidir. Bəli, heç nə yox idi.
  Kenny ailənin tarixindən bütün missiyalardan keçdi. Və həqiqətən əla idi.
  Və o, hələ bunu sınamayıb. Kompüter oyunları çox maraqlıdır. Onları çıxarmaq həqiqətən çox çətindir.
  Səkkiz yarım əsr yaşı olan oğlan bu cür strategiyalara heyran idi. İllər keçdikcə onlar getdikcə mürəkkəbləşdi. Və vahidlərin sayı artdı və qrafika yaxşılaşdı.
  Kenni hətta indi oğlan olduğuna görə sevinirdi. Axı uşağın saatlarla oyun masasında oturması təbiidir.
  Keçən əsrin 90-cı illərində, ölməzlər ailəsindən olan övladlığa götürülmüş anası ilə tanış olanda və Duncan Macleod dağlılar arasında ən güclü döyüşçülərdən biri və bəlkə də ən güclüsüdür. Fikirləşdi ki, əgər... Həqiqətən də onların himayəsində eyni ailədə yaşayıb sabitlikdən həzz alın.
  Ancaq dağlılar uzun müddət bir yerdə yaşaya bilməzlər. Daimi nasazlıqlar var idi. Və 2017-ci ildə ölümsüzlərin sonuncu Armageddonu. Oğlan sağ qaldı və hətta əbədi gəncliyini qorudu. İndi heç kim onun başının arxasınca getmir. Və bütün Yer planetində daha dağlılar yoxdur. Və eyni Makleodun artıq qırxdan çox yaşı var. Və gec-tez qocalıb öləcək.
  Və sonra ölməz uşaq Kenny tək qalacaq. Bütün digər insanlar ona yad olacaqlar.
  Bu, təbii ki, bir tərəfdən yaxşıdır, ona asan ov kimi görünən böyüklərdən birinin başını kəsəcəyi təhlükəsi deyil. Ancaq digər tərəfdən, başqa ölümsüzlər olmadığı zaman çox təksən.
  Həm də daimi dostların qalmaması son dərəcə darıxdırıcıdır. Və onun övladlığa götürən anası da sökülmə nəticəsində dünyasını dəyişib. Bəli, hamısı öldü. Həm də beş min yaşı olanlar ...
  Kenny borunun digər ağciyərinə qədər getdiyini hiss etdi. Aydınlandı və geri döndü.
  Bəli, o, indiyə qədər heç vaxt belə hərtərəfli axtarış aparmamışdı . Aydındır ki, elmi tərəqqi də inkişaf edib və burada belə elektronika mövcuddur və çox da bahalı deyil.
  Kenni casus olmaqda şübhəli bilinir ? Bəs əgər onun sirri - ölməz - üzə çıxsaydı?
  Bəlkə Highlanders təşkilatı ona himayədarlıq etməyi dayandırdı? Dövr bitdiyinə görə, qalan hər şeyin əhəmiyyəti olmadığına qərar verin?
  Bir növ əbədi uşaq var?
  Kenni ah çəkdi. Onu piştaxtaya apardılar və matrona əlləri ilə onun çənəsindən yapışdı. Bundan əvvəl o, barmaqlarını nazik, tibbi, rezin əlcəklərdə spirtlə yaxaladı. Ki, hər şey steril olsun və oğlan, Allah eləməsin, yoluxmasın.
  Sonra ağzına girdi. O, yanaqlarının arxasında, göydə, dilin altında və badamcıqlara qədər hiss etməyə başladı.
  Yaxşı, bu yeni deyil. Kenni başqa bir həbsxanada nəzarətçinin onun çılpaq, yuyulmamış barmaqlarını onun ağzına necə qoyduğunu xatırladı. Sonra oğlan hirsləndi və yerindən çıxdı. Qoy bu xanım əvvəlcə əllərini yusun, əlcək geyinsin, barmaqlarını əvvəllər nə ilə olduğunu bilmədiyi bir azyaşlının ağzına soxmasın.
  Sonra mühafizəçilər çaş-baş qaldılar. Və dedi ki, əlcəklərlə bağlı problemlər var.
  Sonra onu on dəfə oturmağa məcbur etdilər və kameraya apardılar. Həbsxana bələdiyyə idi. Və çox mütəşəkkil deyil. Televizor, soyuducu, hətta tualet də yoxdur. Ancaq kamera uşaqlarla doludur , bir çoxu Kennidən də kiçikdir . Üç cərgə çarpayıda çılpaq lövhələr, küncdə isə üfunətli vedrə.
  Və bu Amerikadadır! Düzdür, belə bir həbsxana istisnadır, onlar adətən daha təmiz və rahat olurlar.
  Ağızda rezin və tibbi spirt qoxusu hiss olunur. Bu, çox xoş deyil, hətta ürək bulandırır. Baxmayaraq ki, oğlanlar həmişə ağızlarında bir şey gizlətmədiklərini yoxlamaq üçün yoxlanılır və orta əsrlərdən bəri. Bəli, ağzınızda çox şey daşıya bilərsiniz.
  Kenni bir dəfə brilyant daşıyıb, sonra onu udub. Və onu xilas edə bildi.
  Ancaq burada udmaqla məşğul ola bilməzsən.
  Burada ağ xalatlı mühafizəçi zondu çəkdi. İndi isə bağırsaqları yoxlayacaqlar.
  Yaxşı, şmon ! Rusiyada, ümumiyyətlə, yalnız Stalinin dövründə uşaqlar hərtərəfli cəzalandırıldı . Və sonra, bir növ ehtiyatsızlıqdan.
  Sonra məni apardılar, ağzımı açmağa məcbur etdilər və içərisinə prob qoydular. Dondurmadan, bu çox xoşagəlməz bir prosedurdur. Düzdür, dişlərində dişləməməsi üçün xüsusi ağız qoruyucusu var.
  Kenni şlanqın yemək borusuna, sonra isə mədəsinə getdiyini hiss etdi. Orada hər şey vurğulanır.
  Narkotikdən şübhələnəndə, hava limanında birtəhər rentgen şüası ilə işıqlandırıldı, amma heç bir zondla yox.
  Kenny , hər hansı digər ölməz kimi, praktiki olaraq xəstələnmədi və bu, əbədi həyatın və dağlıq ailənin böyük bir artıdır. Ona görə də onun tibbi müayinəyə ehtiyacı yoxdur. Əslində o, ölməzdir. Və bu ona niyə lazımdır? Bədəndəki hər şey özü sağalacaq.
  Oğlan səkkiz əsr yarım yaşasa da, ilk dəfə zond uddu. Hər gün hidrosian turşusu və aqua regia içsə belə, mədə xorası olmazdı.
  Bəs nə üçündür?
  Və prosedur çox xoşagəlməzdir.
  Kenni düşündü ki, niyə uşağı bu qədər diqqətlə yoxlayırlar? Bəlkə nədənsə şübhələndilər?
  Sonra başqa bir narahatedici fikir keçdi. Bəs o, ölümsüzlükdən məhrum olsa?
  Bəli, o, çox gəncdir və yetkin ola bilər. Və onun uşaq əlavələri yox, əsl kişi kamilliyi olacaq. Və onun öz uşaqları ola bilər.
  Ölümsüzlər qısırdır. Və bu, bütün digər üstünlüklərə baxmayaraq, onların əhəmiyyətli çatışmazlığıdır.
  Ancaq həyatınız gec-tez bitəcək. Kenni isə ölmək istəmirdi. Əvvəllər yaşayırdı və heç yorulmurdu.
  Əksinə, çoxlu kompüter oyunları var və hər il daha çox oyun var. Və getdikcə daha gözəl qrafiklərdir. Və tezliklə, yəqin ki, onlar virtual reallığın real matrisini yaradacaqlar , sadəcə heyrətamiz və unikal sərgüzəştlər olacaq.
  Bütün bunlar yaşamağa dəyər.
  Kenny zehni olaraq ağzını çətirlə məşğul olduğu üçün səsləndirdi:
  Nə qədər irəliləyiş var
  Ağlasığmaz möcüzələrə...
  Dənizin bağırsaqları düşdü,
  Və cənnətə getdi!
  Unudulmuş işlər,
  Qaçış dayandırıldı!
  Robotlar itələyir
  Xoşbəxt adam!
  Kenny , karxanalarda bir əsri xatırlayaraq, işləməyi çox sevmirdi. Üstəlik, karxanalarda ən pis şey nəzarətçinin qamçısı deyil, ağır yüklərin daşınmamasıdır.
  Ölümsüzün bədəni stresə tez alışdı və uyğunlaşdı.
  Ən pisi rutin və mənəvi sıxıntıdır. Yalnız çılpaq, çirkli, tərli, tez-tez xora və yaralarda, ağrıdan inləyən oğlanlar və sərt iy verən nəzarətçilər olduqda.
  Hətta sən illərdir günəşi görmürsən. Və yalnız məşəllər sönür və dumanlanır. Və ancaq öyrəşdiyiniz dəhşətli bir qoxu.
  Yeganə yaxşı cəhət odur ki, Kenni qaranlıqda görməyi hər pişikdən daha yaxşı öyrənib. Və işığın tamamilə yoxluğunda döyüşə bilərdi.
  Bundan əlavə, oğlan hətta dağlı üçün də fenomenal dözümlülük qazandı.
  Amma o, ruhi sarsıntı keçirdi. Və bəzən yuxuda bu karxanaları görürdü.
  Dağlıların əla yaddaşı var və unutmaq istəsələr də praktiki olaraq heç nəyi unutmurlar.
  Bəlkə də buna görə Kenni əsəbiləşdi. Ölümsüzləri öldürdü, ölümlülərin də etibarına sığındı. Və döyüşməyi sevirdi.
  Xüsusilə də Ukraynada döyüşüb. O, bir çox rus əsgərini öldürdü, lakin çox məşhur oldu və parlamamaq üçün getməyi tələb etdi.
  Həqiqətən karyera qura bilməzsən.
  Və heç bir perspektiv yoxdur. Uşaq heç olmasa uzun müddət padşah ola bilməz.
  Yeri gəlmişkən, Makedoniyalı İsgəndər ölməz idi və buna görə də o qədər qəzəbli və qorxmadan döyüşə atıldı. Amma hökmdarın əbədi gəncliyi şübhə doğurmasın deyə, ondan yoxa çıxması istənilib. Və o, zəhərdən ölən bənzər bir dublyor buraxdı.
  Və səyahətə çıxdı. Nəhayət başını kəsənə qədər.
  Bu, Makedoniyanın əfsanəvi hökmdarı və kralının hekayəsidir.
  Kenni nəhayət mədəsini yoxlayan kimi ah çəkdi. Yaxşı, zond geri döndü və qıdıqlandı.
  Oğlan fikirləşdi ki, axı onun sirri açılsa, azadlıq da verilməyəcək. Onlar siçovul kimi yoxlayacaq və hissələri sökəcəklər. Məsələn, bir əzanı kəsməyə çalışın.
  Bu halda nə olacaq?
  O, yenidən böyüyəcək.
  Kenni ah çəkdi... Zond çıxarıldı və axtarış davam etdi. Burada onu əlinin barmaqları arasında tutmuşdular. Sonra göbəkə təzyiq etməyə başladılar. Görünür, orada nəsə axtarırdılar.
  Ən pis tərəfi sondadır. Lakin Kenni, anal axtarış təcrübəsi olsa da, bunu gözləmirdi. Ağ xalatlı matrona iri, avtomatik lavman gətirdi. Digəri də ağ paltarda, böyük bir hövzə.
  Və onun lavmanı onun anusuna vuruldu. Sonra isti su işə salındı. Və böyük təzyiqlə yumağa başladılar. Bu həm ağrılı, həm də iyrənc və alçaldıcı idi.
  Bağırsaqların yuyulması çox diqqətlə aparıldı. Kenni kədərləndi. Əlcəkdəki barmağın beşinci nöqtəyə düşməsi alçaldıcı olsa da, bu, artıq və o qədər də ağrılı deyildi. Amma ilk dəfə ona lavman vuruldu. Ölümsüz bir oğlanın xəstəxanaya ehtiyacı varmı? Hər şey sağalacaq və öz-özünə düzələcək.
  Və burada xüsusi və inanılmaz bir şey var. O, hər pislikdən təmizlənir...
  Kenninin, xoşbəxtlikdən, indi oxumaq üçün sərbəst ağzı var idi;
  Uzaq bir yerdən, isti külək kimi -
  Telefonun səsinin əks-sədası məni oyatacaq.
  Günəşin işığı kimi tanış bir səs eşidiləcək.
  Bilirəm ki, məni heç kim belə xatırlamır, heç kim məni belə sevmir.
  
  Salam ana, ana.
  Soyuqdur deyin. Məni darıxdığını söylə.
  Bunun üçün çox darıxdım, ana, ana.
  Bilirəm ki, orada təksən, amma mənə yaxın olmağıma icazə vermə -
  Bu dünya sənin ayağındadır.
  
  Xor:
  Ruhlarımız əsas şey haqqında vəhdətdə mahnılar oxuyur.
  Sənsiz bu dünya məhv olur, ana, ana, ana, ana.
  Ruhlarımız əsas şey haqqında vəhdətdə mahnılar oxuyur.
  Sənsiz bu dünya məhv olur, ana, ana, ana, ana.
  
  Həyatımız çox qeyri-müəyyəndir.
  İnsanlar sevgi üçün döyüşmürlər - axmaqdırlar, ana.
  O qədər az yol, o qədər əyri yol.
  Amma bu sizin üçün deyil. Bütün bunlar sadəcə tozdur.
  
  De görüm, necəsən, ana, ana?
  Səninlə quşlar oxuyur, adın paytaxt üzərində uçur,
  Və dayana bilmir, ana, ana.
  Bilirəm orda təksən, amma yaxın olma.
  Bütün dünya ayağınızın altındadır.
  
  Xor:
  Ruhlarımız vəhdətdə əsas şey haqqında mahnılar oxuyurlar.
  Sənsiz bu dünya məhv olur, ana, ana, ana, ana.
  Ruhlarımız vəhdətdə əsas şey haqqında mahnılar oxuyurlar.
  Sənsiz bu dünya məhv olur, ana, ana, ana, ana.
  
  Tezliklə ən yaxşısı olacam. Xəyal etdiyin kimi, ana.
  Tezliklə ən yaxşısı olacam. Xəyal etdiyin kimi, ana.
  Tezliklə ən çox mən olacam. Xəyal etdiyin kimi, ana.
  Necə xəyal etdiyini xatırla, ana.
  Ən böyüyü olan matrona qəzəblə hönkürdü:
  - Nə cavan əclaf anasını xatırladı! İnsanları necə öldürdü, başınızdakı fikirlər nə edirdi!
  Kenni qışqırdı:
  - Mən heç kimi öldürməmişəm!
  Baş matrona mızıldandı:
  - Yah! Kəlləni lomla sındıran, izlər buraxan rəngli.
  Kenni başını tərpətdi. Həəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəə. Və hətta qətl silahını gizlətməyə və ya izləri silməyə gəldi.
  Nə isə, Kenni güclü bir təşkilatın fayl şkafında onun haqqında bütün məlumatları silməsinə öyrəşdi və səhlənkarlıq göstərdi. Və yəqin ki, yoxlanıldı və indi kompüter uyğunluq tapdı.
  Baş matrona mızıldandı:
  "Gənc qatil, sən beləsən!"
  Kenni məntiqlə qeyd etdi:
  - Əlimdə lom tutsam belə, bu heç də o demək deyil ki, öldürən mən olmuşam!
  Baş matrona hırıldadı.
  "Məhkəmədə bunu deyəcəksən!" Və ömürlük həbs cəzası alırsınız!
  Kenni gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Mən sadəcə uşaqam! Ən çox bir neçə il gənc.
  Qadın cavab verdi:
  - Bu oğlan bizim prokurorun kürəkənidir. Deməli, bəxtiniz çatmır. Səhv adamı soyub öldürdün. Ona görə də prokuror sizə tapşırıb ki, ən vasvası və ətraflı axtarış aparın. İndi ondan uzaqlaşa bilməzsən!
  Kenni mızıldandı:
  -Görək!
  Və həqiqətən də, güclü bir təşkilatın onu birtəhər yola salacağına əmin idi. Üstəlik, nə cür ömürlük həbs? Federal həbsxanada əbədi bir oğlan çox şübhəli olardı.
  Maraqlıdır, ona kompüterdə oynamağa icazə veriləcəkmi? Körpələr deyəsən bacarırlar.
  Bu sırada ağ xalatlı nəzarətçi bir prob çıxardı. İndi Kenny endoskopiya edərək bütün bağırsaqları təmizləməlidir. Bu, xoşagəlməz və alçaldıcı bir prosedurdur. Ancaq adi klinikalarda edilir.
  Arxa xalatlı bir qadın onu beşinci nöqtəyə qoydu, oğlanlar şlanqı qoymağa başladılar, bu olduqca yaxşıdır.
  Və onun bağırsaqları ekranda görünməyə başladı.
  Kenni qaşqabaqlandı. Və bu qədər ağrılı, iyrənc və qıdıqlı olmasın deyə, yenidən oxumağa başladı;
  Uzaq, uzaq, sakit bir şəhərdə
  Yerin ortasında qaranlıq otaqda tək
  Xilas üçün Allahıma dua edin
  Gecə yarısı mənim ziyarətim .
  
  O, bir şey üçün dua edir: Allah rəhmət eləsin!
  Mum şamları bütün gecə pəncərədə yanır ,
  İnanc və sevgini itirmək,
  Işığı itirən ruhum tapdı.
  
  Ana, ana, tək sən verməzsən və sevməyi dayandırmazsan.
  Bu dünyada da, o biri dünyada da həmişə mənimlə olacaqsan.
  Sənə tək gedirəm, ürəyində yaralıyam.
  Ana, ana, sən mənim daş divarımsan.
  Ana, ana, sən mənim daş divarımsan.
  
  Gecə qaradır, dibsiz qaranlıq bilinmir
  Qaranlıq qüvvələr mənə çətinliklərdən xəbər verir,
  Ancaq iki yuxusuzluq məni qaranlıqda saxlayır:
  Ananın gözləri, hətta Bakirə.
  
  Deyirlər ki, heç vaxt üzülməmişəm.
  Bilirsən, tək sənsən - əzizim.
  Neçə dəfə tale mərhəmətsiz döyüldü
  Sənin dualarınla sağ qaldım.
  
  Ana, ana, tək sən verməzsən və sevməyi dayandırmazsan.
  Bu dünyada da, o biri dünyada da həmişə mənimlə olacaqsan.
  Sənə tək gedirəm, ürəyində yaralıyam.
  Ana, ana, sən mənim daş divarımsan.
  Ana, ana, sən mənim daş divarımsan.
  
  Ondan dərdlər məni qıra bilmədi,
  Nə uzaq, nə uzaq yerin ortasında
  Xilas üçün Allahıma dua edin
  Gecə yarısı mənim ziyarətim .
  Baş matrona qeyd etdi:
  - Yaxşı oxuya bilirsən! Ancaq bir yetkin kimi mühakimə olunacaqsan. Siz isə uşaq sanitariyasını almayacaqsız. Sizin kimi yaraşıqlı və açıq saçlı oğlanları zorlamağı çox sevən böyüklər, qəddar, iylənmiş cinayətkarlar sizi əhatə edəcək.
  Kenny əminliklə cavab verdi:
  - Mən cavab verə bilərəm!
  Matron güldü və dedi:
  - Sən sadəcə uşaqsan! Neçə yaşın var?
  Kenni gülümsəyərək soruşdu:
  - Nəyi bilmirsən?
  Baş matrona başını tərpətdi.
  - Bəli, qəribə insansınız. Nə qəbilə, nə qəbilə, nə də sən sənədlər kabinetində deyilsən. Biz ilk öncə haradan olduğunu və başımıza necə düşdüyünü öyrənməliyik. Və sonra sizinlə nə edəcəyimizə qərar verəcəyik!
  Oğlan qeyd etdi:
  - Buraxmaq daha yaxşıdır! Daha ucuz olacaq!
  Bu vaxt tibb bacıları oğlanın bağırsaqlarını müayinə edib, beşinci nöqtədən zond çıxarıblar.
  Ölümsüz Kenni ən çətin işin arxada qaldığını düşündü, lakin Baş Mühafizəçi qeyd etdi:
  - Sidik kisəsini də yoxlamalısan! Bəli, bu şmona çox diqqət yetirilməlidir!
  Nəzarətçi Kenniyə qarnı üstə uzanmağı təklif etdi. Və onun tibbi əlcəkdəki əli mükəmməlliyin başını diqqətlə göstərdi. Digəri isə uretradan keçə bilən nazik bir prob gətirdi.
  Kenni nazik, rezin əlcəklər geyinsə belə, qadının əllərinə toxunmağın həyəcanını hiss edirdi. Və gövdəsi qan və həyəcandan şişmişdi.
  Baş matrona soruşdu:
  - Heç qadınınız olubmu!
  Kenni utandığından qızararaq cavab verdi:
  - Bəli! Və bir dəfədən çox!
  Baş matrona qeyd etdi:
  - Və onları həbsdə saxlayacaqsınız! Sən çox yaraşıqlı oğlansan!
  Bu vaxt ağ xalatlı bir qadın sidik kanalına nazik bir ip qoydu və onu içəri soxmağa başladı. Bir az ağrılı və qıdıq idi.
  Kenny düşündü ki, yəqin ki, xəstəxanalarda daha diqqətlə yoxlamaq lazım gəldikdə bunu edirlər. Və ABŞ-da belə bir prosedur üçün, yəqin ki, çox pul götürürlər, bunu tamamilə pulsuz edirlər. Və qızarıb alçaldılmış hiss etmək, biabırçılıqdan yanmağa ehtiyac yoxdur.
  Sadəcə ağ xalatlı tibb bacısına oxşayan qadınlar öz vəzifələrini yerinə yetirirlər. Və utanmalı heç nə yoxdur.
  Kenni gülümsədi və düşündü ki, o, çox nəcib bir insandır, çünki onu belə axtardılar və səkkiz əsr yarımlıq ölməz oğlan yenə oxumağa başladı;
  Bütün dünyanı dolaşın -
  Yalnız əvvəlcədən bilin:
  Daha isti əllər tapa bilməyəcəksiniz
  Və anamınkından daha zərif.
  Dünyada göz tapa bilməzsən
  Daha mehriban və daha sərt.
  Hər birimizə ana
  Bütün insanlar daha qiymətlidir.
  
  Ana, ana dünyanın ən gözəl sözüdür.
  Ana, ana uşaqlara istilik və təbəssüm bəxş edir.
  Ana, ana, sevincimi və kədərimi səninlə bölüşürəm,
  Ana səni sevirəm!
  
  Nə qədər ətrafa baxsan da,
  Ancaq qışda və yayda
  Ana ən yaxşı dostdur
  Daha yaxşı ana yoxdur.
  sənə arzu etmək istəyirəm
  Və yaxşılıq və işıq.
  Qoy anam haqqında olsun
  Bütün planet bilir!
  
  Ana, ana dünyanın ən gözəl sözüdür.
  Ana, ana uşaqlara istilik və təbəssüm bəxş edir.
  Ana, ana, sevincimi və kədərimi səninlə bölüşürəm,
  Ana səni sevirəm!
  Və oğlan Kenni hətta ağladı. Axı onun anası var idi, amma nə vaxtdan əvvəl, hələ Çingiz xan imperiyasının yaranmadığı, Avropada barıtın tanınmadığı bir vaxtda onu öldürüblər.
  Nəhayət, prob çıxarıldı. Bundan sonra ağ xalatlı mühafizəçilər də yalın ayaqlarının barmaqlarını yoxladılar, çılpaq, kalluslu altlığı hiss etdilər.
  Matron qeyd etdi:
  - O, çox sərtdir, sözü kərgədan buynuzudur. Sanki bu oğlan ömrü boyu ancaq ayaqyalın qaçıb!
  Kenni başını tərpətdi.
  - Bəli odur! Mən ayaqqabıları sevmirəm!
  Qadın baş nəzarətçi əmr etdi:
  - Onu duşa aparın və yaxşıca yuyun. Sonra keçəl qırxıb hər tərəfdən çılpaq şəklini çəkəcəklər!
  Balaca oğlan inildədi:
  - Niyə başımı qırxmalıyam!
  Baş matrona cavab verdi:
  "Çünki siz bizim prokuroru çox incitmisiniz. Siz oğlanlar isə saçlarınızla ayrılmağı xoşlamırsınız. Və onlar sizin üçün tək və soyuq bir kamera alacaqlar. Əks halda, başqa gənclər sizə çox hörmət edirlər.
  Əllərinizi arxanıza qoyun və duşa girin.
  Kenni çölə çıxartdılar və məhbus oğlan və eyni zamanda ölməz dağlı başını aşağı salıb yuyunmağa getdi. Onun əhvalı pisləşdi. Kompüter və televizor olmadan soyuq tək otaqda oturmaq darıxdırıcı olacaq. Axmaq yeniyetmələrin əhatəsində olmaq tək olmaqdan daha yaxşıdır.
  Yaxşı, yenə də gizli təşkilat onun özünü üzə çıxarmasına və çox uzun müddət oturmasına icazə verməyəcək.
  
  KURTLAR ARASINDA BİR SSRİ
  Kəskinlik günəşin partlaması səbəbindən baş verdi, nəticədə 22 iyun 1941-ci ildə ABŞ, İngiltərə və onun koloniyaları söndürüldü. Əvvəlcə bu, müharibənin gedişatına xüsusi təsir göstərmədi. Almanlar real tarixdə olduğu kimi irəlilədilər. Fürer də cənuba üz tutdu və Yaponiya gözləmə mövqeyi tutdu... Və yenə də şaxtalı qış Qırmızı Ordunu tam məğlubiyyətdən xilas etdi və Moskva yaxınlığında əks hücuma keçməyə imkan verdi. Yaponiya isə Sakit Okeanda əvvəllər Britaniya və ABŞ-a məxsus olan və indi əlavə qüvvələrin girə bilmədiyi əraziləri ələ keçirdi.
  Şərq cəbhəsində yazda və yayın əvvəlində almanlar bir sıra qələbələr qazandılar və yenidən Stalinqrada qarşı hücuma keçdilər. Bununla belə, reallıqdan uzaqlaşma buradan başladı. İkinci cəbhənin olmaması almanlara Avropadan və Liviyadan daha çox qoşun köçürməyə imkan verdi və orada yalnız İtaliya qarnizonlarını buraxdı.
  Hücum təkcə Stalinqraddan deyil, Tixvindən də başladı. İndi onlara Fürerin Liviyadakı ingilislərin məğlubiyyəti və Tolbukun tutulması üçün yüksək qiymətləndirdiyi Rommel əmr verdi .
  İlk Tiger tankları da döyüşlərdə iştirak edirdi. Rommel gecə hücuma keçdi və sovet qoşunlarını təəccübləndirə bildi. Almanların aviasiyada üstünlüyə malik olması vəziyyəti daha da ağırlaşdırdı, ona görə də onlar öz güclərini müttəfiqlərlə döyüşməyə sərf etmədilər.
  Pilot Marsel şərq cəbhəsində sürətlə hesablar qazanırdı. Hələ 1942-ci ilin iyununda o, vurulan təyyarələrin sayını yüz əlli aşdı və gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı.
  Ancaq bu, karyeranın yalnız başlanğıcı idi.
  Göydə Qırmızı Ordu üçün daha çətin idi. Almanlar Tixvini, sonra daha bir neçə şəhəri ələ keçirə bildilər və Leninqradı qoşa halqa ilə kəsərək yenidən bu şəhəri bağladılar.
  Sovet komandanlığı Leninqrada keçməyə və mərkəzdə irəliləməyə çalışdı. Amma bu sahələrdə uğur qazanmaq üçün kifayət qədər güc yox idi.
  Yeganə təsəlli o idi ki, faşistlər Stalinqradda bataqlığa düşmüşdülər və bu, onlara yeni ehtiyatlar toplamaq şansı verdi.
  Lakin Leninqrad blokadada qaldı. Hələlik Türkiyə və Yaponiya müharibəyə girməyib və SSRİ-nin döyüşlərin gedişatını dəyişmək şansı var idi. 1942-ci ilin noyabrında sovet qoşunları Rjev və Stalinqrad yaxınlığında hücuma keçdi.
  Rjev yaxınlığında uğur qazanmaq mümkün olmadı. Ancaq Stalinqradda üzük bağlandı. Ancaq bir müddət olduğu kimi. Üçüncü Reyxin daha çox ehtiyatı var idi və Rommel şimaldan Stalinqrad, cənubdan isə Mainstein istiqamətində hücuma keçdi.
  Vəziyyət Yaponiyanın gözlənilmədən müharibəyə girməsi ilə daha da ağırlaşdı. Samuraylar, Çindəki döyüşdə çətinlik çəksələr də, Vladivostoka hücum etdilər.
  Yəqin ki, Hirohito Üçüncü Reyxin uduzacağından qorxdu və müharibəyə girdi.
  Üstəlik, Yaponiyanın genişmiqyaslı hücumlar üçün kifayət qədər resursu və piyada qoşunu var idi.
  Qırmızı Ordu darmadağın edildi və Rommel şimaldan Stalinqrada keçə bildi. Mainstein müvəqqəti olaraq dayandırıldı, lakin Paulusdan əlavə gücləndirmə və dəstək alaraq, artıq blokdan çıxmış qoşunlarla əlaqə qurdu.
  Beləliklə, Sovet qoşunlarının tapıldığı başqa bir üzük yarandı.
  İnadkar döyüşlərdən sonra onların çoxu məhv edilərək əsir götürüldü. Bundan sonra almanlar Stalinqradın tutulmasını başa çatdırdılar. Və 1943-cü ilin martında Türkiyə də müharibəyə girdi. Vəziyyət daha da mürəkkəbləşdi. Almanlar havada üstünlüyünü qorudular. Marsel üç yüz vurulan təyyarənin sayını aşdı və palıd yarpaqları, qılıncları və brilyantları ilə ikinci Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı alan ilk Alman oldu.
  May ayında almanlar kütləvi şəkildə yeni tanklardan - "Tiger", "Panther" və "Lion"dan istifadə edərək yeni bir hücuma başladılar. Qırmızı Ordu güclü müdafiəyə qalxsa da, uğurla irəlilədilər. Lakin qüvvələr onsuz da qeyri-bərabər idi, çünki Sovet qoşunları eyni anda üç cəbhədə - Üçüncü Reyxə, onun peyklərinə, Yaponiyaya və müstəmləkələrinə və Türkiyəyə qarşı vuruşurdular. Vəziyyət nasistlərin elan etdiyi total müharibə ilə daha da ağırlaşdı və bu, müttəfiqlər tərəfindən bombardman edilmədiyi halda silah istehsalının bir neçə dəfə artmasına səbəb oldu. Beləliklə, SSRİ-nin şansları sürətlə azaldı!
  Düzdür, Fritz yavaş-yavaş irəliləyirdi, çünki onların qarşısında dərin bir müdafiə var idi. Sovet qoşunları isə təcrübə qazanaraq çox cəsarətlə döyüşürdülər. Ancaq yenə də məğlub oldular.
  Bununla belə, onlar böyük şücaətlə vuruşdular və bəzi döyüşçülər ən yüksək səviyyəni göstərdilər. Burada, məsələn, Elizabetin tank heyəti ən adi T-34-76-da nasistlərə qarşı döyüşür.
  Almanlar isə yavaş-yavaş paz və ya donuz kimi düzülmüş sovet qoşunlarına doğru irəliləyirlər. Qarşıda ən ağır və ən yaxşı qorunan "Lev" tankıdır. O, Panteraya bənzəyir, yalnız daha böyükdür və doxsan ton ağırlığındadır. Korpusun ön zirehləri 150 mm və T-34 kimi maili, yanları isə yamaclarla 82 mm-dir. Qüllənin alnı ümumiyyətlə çox yaxşı qorunur: yamaclarla 240 mm, tərəflər də gövdə kimi 82 mm-dən zəifdir. Və böyük bir lülə uzunluğu 70 EL olan 105 mm güclü bir silah. Bu, uzaqdan vurmağa qadir bir tankdır.
  Elizabet yalın ayağı ilə sürət qutusunu yuxarıya keçir.
  Və otuz dörd sürət yığır. Uzaqdan "Aslan"a atəş açmaq faydasızdır və yaxınlaşmaq lazımdır. Güclü bir Alman maşını ölümcül güc mərmisi göndərir. O, ötüb keçir. Tankdakı qızlar şən gülərək yalın ayaqlarını tərpətirlər.
  Mayın sonunda Şimali Qafqazda isti olur və bikinili gözəllər çox əylənirlər.
  Elena fit çalaraq qeyd edir:
  - İndi faşist buynuzlarda böyük olacaq!
  Çılpaq, qaralmış ayağını silkələyən Yekaterina razılaşır:
  - Biz onu mütləq vuracağıq!
  T-34-76 sürətlənməyə davam edir, lakin yolsuzluq sürəti məhduddur. "Aslan" demək olar ki, sürünür, daha çevik "Panterlər" və "Pələnglər" irəli çəkilməmək üçün sürətini azaldırlar.
  Lakin bu maşınlar təhlükəlidir, xüsusən də dəqiqədə on beş mərmi atmağa qadir olan Panther. Bundan bir sürpriz gözləmək olar.
  Euphrasia çılpaq dabanını qaza basaraq qışqırır:
  - Gəlin virtuoz üsullarla mübarizə aparaq!
  "Lion" tankının silahı əhəmiyyətli bir çatışmazlığa malikdir, dəqiqədə cəmi beş atış atır. Ümumiyyətlə, ən uğurlu model deyil. Zirehli pirsinq həddindən artıqdır və çox uzaq məsafədən vurmaq lazım deyil. "Pələnglər" və "Panterlər" iki kilometr məsafədən keçir, daha böyük bir məsafədən mobil və kiçik otuz dördə girmək demək olar ki, mümkün deyil. Beləliklə, Aslanı belə güclü silahla təchiz etməyə dəyərmi? KV-1S istisna olmaqla, digər sovet tankları daha yüngüldür, lakin bu tankın da müdafiədə heç bir üstünlüyü yoxdur və sürücülük performansı yalnız daha pisdir.
  Elizabet bədənini fırladıb qışqırır:
  - Sinəmlə nəfəs alıram, hava geniş dalğadır,
  Parlaq parıldayır, ulduz xalçası sonsuzdur ...
  Hisslər oynayır, ayaqyalın qızlar yaşayır,
  Göydə oyna, əbədi olaraq günəşə uçmaq istəyirəm!
  Lev tankını, hətta yan tərəfə də keçmək asan deyil. Qüllənin yan tərəfləri, Panteranın tərəfləri kimi, maili, gövdənin yanlarının yuxarı hissəsi də. Bu tanklarda, yamaclara görə daha yaxşı qorunma təmin edən tipik "pişik" forması artıq qəbul edilmişdir. "Pələng" kimi deyil , demək olar ki, kvadrat. Ancaq "Pələng" müharibədən əvvəl hazırlanmışdı və KV formasına bənzəyirdi. Amma sonrakı inkişaf olan "Tiger" -2 də "pişik" formasındadır və tezliklə bu tank seriyaya düşəcək. "Aslan"ın lövhəyə girməsi də demək olar ki, mümkün deyil. Korpusun yalnız aşağı hissəsində zirehli yamac yoxdur, lakin o, rulonlarla örtülmüşdür. Yəni, yaxından keçmək və meydançalar arasında dəqiq olmaq lazımdır.
  Beləliklə, qızların çətin işi var. Üstəlik, hərəkətdə olan otuz dörd o qədər titrəyir ki, dəqiq vurmaq demək olar ki, mümkün deyil.
  Elizabet dostlarından soruşdu:
  Düşməni məğlub edə bilərikmi?
  Elena inamla cavab verdi:
  - Qızların ayaqqabısı olmayanda yalın ayaqları ilə elə həssaslıq əldə edirlər ki, düşməni mütləq vuracaqlar.
  Elizabeth bununla razılaşdı:
  - Bəli, qızların yalın dabanları qələbənin qarantıdır!
  Beləliklə, məğlubiyyətdən qaçaraq, otuz dörd gəmidə sürüşür. Burada əsas şey Panther və Tiger silahlarından da qaçmaqdır. Onlar sürətli atəş və dəqiqdir. Siz də bu tankları baş-başa vura bilməzsiniz.
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək almaniyalıya atəş açır. Ancaq hərəkət edərkən konkisürmə meydançasından keçmək demək olar ki, mümkün deyil. Ancaq düşmənin konkisürmə meydançası qırıldı və "Aslan" dayandı.
  Otuz dördlük yenə onun yanından keçir. Və yan tərəfin aşağı hissəsinə ölümcül mərmi göndərir.
  Ketrin qeyd edir:
  - Silahımız köhnəlib - "Aslanı" götürməyin həqiqətən yolu yoxdur!
  Ancaq məyusluqdan Yelena düşmənin tərəfinə dəydi və "Aslan" alovlandı.
  Qızlar sürəti azaltmadan yenidən irəli atılırlar. İndi onların daha zəif hədəfi var: "Pantera". Birbaşa yan tərəfə vurmaq kifayətdir.
  Elizabeth qeyd edir:
  - Praktik pişik!
  Ketrin gülərək dedi:
  - Amma "Aslan" örtüyündən çıxmamaq üçün çətinliklə sürünür.
  Yelena uzaqdan yan tərəfə çıxan və yan tərəfini açan Panteraya atəş etdi. Onun incəsi var - 40 millimetr və onun əyilmiş olmasının əhəmiyyəti yoxdur.
  Alman tankı gurultu ilə partlayır. Bəli, gözəllər kəskin sikildi.
  Onlar döyüş gözəlliklərinin cazibədar lütfü ilədirlər.
  Lakin mərmilər ötdükcə fit çalır, az qala zirehə toxunur.
  Otuz dörd çox təhlükəlidir və o, damcılar arasında tullanan bir insana bənzəyir.
  Elizabet yalın ayağı ilə yenidən atəş açıb oxudu:
  - Mən hər şeyi edə bilərəm, Wehrmacht-ı təslimliklə vuracağıq!
  Təbii ki, belə qızlarla şeytanın özü dəhşətli deyil. Nasistlərin hücumu aqressiv olsa da, onların çoxlu tankları var ....
  Qüvvələr qeyri-bərabərdir. Avtomobillərin sayı təxminən bərabər olsa da, almanlar daha ağırdır. Sovet tanklarının çoxu yüngüldür və nasist canavarlarına qarşı döyüşə tam hazır deyil.
  Lakin Elizabetin heyəti möcüzələr yaradır və hərəkətdə başqa bir "Pantera" çəkir.
  Komsomolçular silahla vuruşurlar. Dəqiq vururlar. Ayaqyalın, yuvarlaq dabanlarda yanıb-sönən qaçırlar. Və düşməni birbaşa hədəfə vurun.
  Alenka ehtirasla əmr edir:
  - Təslim olmayın qızlar!
  İndi top bu tankı deşən T-4-ə bir mərmi tökür. Ancaq burada, əlbəttə ki, "Aslan", onu götürmək o qədər də asan deyil. Və burada cəhd etməlisiniz.
  Anyuta çılpaq barmaqlarının köməyi ilə maşına işarə edir və ucdan uca atəş açır və deyir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Alla da çox dəqiq vurur və əlavə edir:
  - Qəhrəmanlığa izzət!
  Burada döyüşən qızlar haqqında heç nə deyə bilməzsiniz - ən yüksək səviyyəli və akrobatika!
  Mərmi silaha bəsləyən Maria oxudu:
  - Daha yüksək və daha yüksək və daha yüksək
  Quşlarımızın uçuşunu axtarın...
  Və hər pərvanə ilə nəfəs alır,
  Sərhədlərimizin əmin-amanlığı!
  Marusya Fritzə atəş açaraq əlavə etdi:
  - Mütləq belədir...
  Rusların, nəinki rus xalqının kütləvi qəhrəmanlığı hər şeydə özünü büruzə verdi...
  Ququun cingiltili saat kimi ölçülü, boğuq səsləri səngərləri süpürdü. Nadir ağaclar, küləyin əsməsində sıx yaşıl tacı olan, salam verən pionerlər kimi, yorğun əsgərləri qarşılayır. Bəziləri üçün bu, hətta bir növ xəbərdarlıq kimi görünə bilər - deyirlər, o biri dünyaya gedəcəksən!
  Əvvəlki döyüşlərdə, xüsusən də may məğlubiyyətində vəhşicəsinə döyülən Vladimir Mixaylovskinin komandanlığı altında olan batalyon indi tələm-tələsik yeni çağırışçılarla doldurularaq ən təhlükəli ərazilərdən birini əhatə etməyə hazırlaşır. Üç kilometr şərqdə Donun suları müharibə alovu ilə axır.
  Qamışların çoxu yandırıcı bombalardan kömürləşdi, su hisdən qaraldı. Qəmli rüsvayçılıq içində nəhəng kibritlər kimi, partlayış dalğası ilə dağıdılan körpünün qalaqları da dayaq rolunu oynayaraq tək dayanır.
  Qayıqlarda yerli pionerlər qəzəblənmiş nasist qoşunları ilə ölümcül döyüşə hazır olan tarlaların hədiyyələrini, eləcə də qəhrəman sovet əsgərləri üçün döyüş sursatı qutularını aparırlar.
  Beləliklə, onlardan dördü uzun bir qutunu canavar giləmeyvə ilə örtülmüş bir kolun yanına sürüklədilər. Orada diqqətlə kamuflyaj edilmiş tank əleyhinə silah pusquda olan mohawk kimi gizlənirdi. Silahda üç əsgər və cəsur gözlü topçu Alesya işləyir. Qız, çox incə, lakin əlləri yorucu işdən zərifdir. O, həmçinin uşaqlarla birlikdə nasist sürünün tankı və ya "zirehli maşını" təbii təpədən yan keçməyə cəhd edəcəyi təqdirdə tələ hazırlamağa çalışır.
  Əsgərlər, əksər hallarda, hələ də tamamilə saqqalsızdırlar və atəşə tutulmurlar, qısaldılmış çağırış kursunu bitirmiş gənclərdir - bir ay yarım, üstəlik, əlbəttə ki, SSRİ-də çağırışaqədərki hazırlıq.
  Bəzi döyüşçülərin artıq təcrübəsi var. Onlar gənc heyvanlardan tüklər, hərəkətlərin kəskinliyi ilə fərqlənir, bəziləri geri sarılır. Xüsusən də əsl pirat kimi görünən təkgözlü İvan saqqalını buraxıb. gizir titulu və artıq müxtəlif döyüşlərdə alınan bir neçə orden, daha doğrusu Moskva yaxınlığında birinci. Göründüyü kimi, onlar mümkün olmayanı etdilər: Fritsi dayandırdılar və hətta düşmənləri it döyənlər kimi bir neçə yüz kilometr sürdülər.
  Fritzin nə qədər tərk edilmiş avadanlıqları var idi. Bəlkə o qədər də çox deyildi və tanklara tez-tez rast gəlinirdi, amma 1941-ci ilin yayında və payızında sovet piyadalarını o qədər ağrılı şəkildə əzablandıran topları və pulemyotları olan zirehli personal daşıyıcıları - ən azı bir qəpik!
  Lakin şaxta otuz dərəcəni keçəndə bütün bu Tevtonik canavarlar sadəcə hərəkət etmək qabiliyyətini itirdilər... Benzin dondu və yağ dondu.
  Təəssüf ki, nasistləri sona qədər bitirə bilmədilər. Qismən komandanlığın günahı üzündən, alman hissələrinin sıxışdırıldığı şəhərlərə hücum etmək üçün böyük qüvvələr istədi. Bəli və ərimə gəldi - səhvdir ...
  Yazda İvan da ikinci bir orden qazandı - pusquya görə generalı və bir neçə zabiti öldürmək şansı oldu. Ancaq döyüş yalnız qismən uğurlu oldu. Təqib zamanı küçə parçası İvan Krasnovun sifətinə dəyib, onu gözündən məhrum edib. Təəssüf ki, bu, müharibədir, uşaq filmi deyil, burada baş qəhrəman hamını döyür və hətta yüz pulemyot da onu vura bilmir.
  İndi isə onlar fiziki cəhətdən ağır iş görməlidirlər: xəndəklər, hücrələr və çuxur tələləri qazmalıdırlar.
  Pionerlər onlara kömək edir, tarlalar sakitdir və oğlanlar və qızlar özləri böyük qardaşlarına kömək etmək üçün yalvarırlar. Hətta həddən artıq canfəşanlıqla işləyirlər, daha çox şey etməyə çalışırlar, gücü hesablamırlar. Uşaqların qaralmış, qısqanc əllərində, çılpaq, əzilmiş ayaqlarında damarlar beləcə şişib çıxdı. Eyni zamanda, onlar hələ də oxumağı bacarırlar;
  Biz kommunizm övladlarının öncüləriyik -
  Yanğın, çadır və səs-küy!
  Lənətə gəlmiş faşizmin işğalı -
  Kim qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  
  Bu döyüşlərdə nə itirdik?
  Yoxsa onu düşmənlə döyüşlərdə əldə etmisiniz?
  Biz sadəcə dünyanın uşaqları idik -
  İndi də Vətən döyüşçüləri!
  
  Lakin Hitler paytaxtımıza doğru bir addım atdı,
  Şəlalə saysız-hesabsız bombalar atdı!
  Və mənim üçün Vətən göydən də gözəldir -
  İndi qanlı gün batımı gəldi!
  
  Biz təcavüzə sərt cavab verəcəyik -
  Özləri hündür olsalar da, bəli, heyf, balacadırlar!
  Ancaq kövrək bir yeniyetmənin əlində qılınc -
  Şeytanın legionlarından daha güclü!
  
  Qoy tanklar uçqundan sonra uçqunu vursun,
  Və tüfəngi üçə bölürük!
  Qoy polis arxadan nişan alsın,
  Ancaq Müqəddəs Allah onları şiddətlə cəzalandıracaq!
  
  Nə qərar verdik? sülh işini gör
  Və bunun üçün, təəssüf ki, vurmalı oldum!
  Sakitlik artıq iyrəncdir.
  Zorakılıq da var!
  
  Qızla birlikdə ayaqyalın qaçırıq -
  Qar yağsa da, qar uçqunu kömür kimi yanır!
  Ancaq qorxma, uşaqları tanı -
  Faşist bir güllə ilə cəsarətlə tabuta sürüləcək!
  
  Bura rəzil Fritz şirkətini qoydular,
  Qalan qorxaqlar isə qaçır!
  Döyüşdə piyadaları oraq kimi əzrik -
  Gənc yaylar bizə maneə deyil!
  
  Qələbə nailiyyəti, may ayında olacaq,
  İndi çovğun, sərt qardır!
  Oğlan ayaqyalın, bacısı ayaqyalın,
  Cır-cındırda uşaqlar çiçəklənmə ilə qarşılaşdılar!
  
  Bu qüvvələr haradan gəlir?
  Ağrıya və soyuğa döz, bu lazımdır!
  Bir dost qəbrin dibini ölçəndə,
  Bir dost inləyəndə - mən öləcəyəm!
  
  Məsih biz pionerlərə xeyir-dua verdi,
  Dedi, Vətəni sənə Allah verib!
  Bu, hamının ilk imanıdır,
  Sovet, müqəddəs ölkə!
  Uzaqdan yaxınlaşan tankların gurultusu eşidilir, səmada təyyarələr vızıldayır. Və güclü mühasirə silahları artıq guruldayır. Güclü partlayıcı mərmilər vurduqda, torpaq parçaları və ərimiş çəmənliklər göyə atılır. Burada döyüşü oxuyur. Mayor Vladimir Mixaylovski əlində tutduğu durbinlə yaxınlaşan faşist polad uçqunu seyr edir. Onlar pionerləri arxa tərəfə sürməyə çalışırlar , amma getmək istəmirlər və döyüşmək üçün tüfəng istəyirlər.
  Yerli uşaqlar ov tüfəngləri və hətta idman yayları gətirsələr də, silahlar hamıya çatmır. Hər kəs cəsarətlə mübarizə aparıb qalib gəlmək istəyir. Vətənin son fikri ilə ölmək isə işə yaramayacaq.
  Mayor Mixaylovski əmr verir:
  - Əmr vermədən atəş açmayın!
  qırx beş " var , bu da Fritsi daha da yaxınlaşdırmaq şansının olduğunu göstərir.
  Qarşıda, nasistlər arasında adət olduğu kimi, ən çox qorunan avtomobillər; tanklar T-4 və özüyeriyən silah "Hunter". Onlar daha yüngül maşınlara və bir qədər geridə qalan piyadalara yol verməlidirlər.
  Nasistlərin avtomobilləri və motosiklləri hərdən-birə qabağa düşmək qorxusundan yavaşlayır...
  Ancaq pioner Julius Petrov sübut edir ki, onlar burada boş yerə qalmadılar. Evdə hazırlanmış yapışqanla bulaşmış və onu məftillə görünməz edən çəmənliyin üstündə qıt olan tank əleyhinə mina, T-4 tırtılının düz altında kötüklər arasında hərəkət edir.
  Tırtılın polad lövhələri ölümcül bir hədiyyə üzərində uzanır. Partlayış o qədər də güclü görünmür, lakin tırtıl qopar, nasist tankı tüstüləməyə və qüllənin ətrafında dövrə vurmağa başlayır.
  Digər oğlanlar oxşar cihazlardan istifadə edirlər. Alman piyadaları qorxaq olduğundan, tanklar və özüyeriyən silahlar isə öndə müdafiəsiz olduğundan, buna görə cəzalandırılacaqlar.
  Alçaq siluet və güclü zirehli məşhur "Ovçu" yastı tısbağaya bənzəyir. Bu özüyeriyən silahlar Sovet-Alman cəbhəsində bu yaxınlarda ortaya çıxdı. Yaxşı sürmə xüsusiyyətlərinə, layiqli məsafədən nüfuz edə bilən topuna və döyüşdə sağ qalmasına görə "Ovçu" dərhal şəhərin söz-söhbətinə çevrildi.
  Amma onun izləri geniş də olsa, adidir... Halbuki, maşının altını partladaraq, ehtiyat hissələri ilə içərisini tüpürtmək daha yaxşı olardı.
  Burada zədələnmiş "Ovçu", sükanı pozulmuş pirat freqatı kimi yan tərəfə sürüşür və T-4 ilə toqquşur. Həm də relslərdəki polad tabutlar parıldamağa başlayır və bir neçə dəqiqə sonra partlayan sursatlar səbəbindən partlayır.
  Artıq onlarla ortaçəkili maşın xarab və köməksiz vəziyyətdə dayanmışdı.
  Ancaq onların arxasında qalan çubuqlar, xüsusən də çoxsaylı zirehlilər. Burada özüyeriyən tapança "Ovçu" sürəti artırır və ... maskalanmış çuxura düşür. Yalnız tırtıllar yuxarıdan çıxır və köməksiz hərəkət edir.
  Pionerlər sevinir. Bəzi yerlərdə qazılmış çuxurlarda əldəqayırma partlayıcı maddələr var. O, sənətkarlıq üsulu ilə hazırlanır. Əlbəttə ki, dinamitdən daha zəifdir, lakin şassini söndürmək üçün kifayətdir.
  Fritz ağır itkilər verir, zirehli transportyorlar sıradan çıxır, bəziləri təhlükəli zonalardan keçir, lakin onlar qumbara və partlayıcı atmaqla qarşılanır.
  Burada hətta çevik gənc döyüşçülər də kiçik katapultlar düzəldirlər. Barıt elementləri ilə qarışdırılmış distillə edilmiş ağac spirtinin xüsusi paketini atırlar.
  Vurulduqda, Hitlerin nəqliyyat vasitələrinin daha incə zirehləri yol verir və ekipajların mavi alovla alışmasına səbəb olur. Ağrıdan çılğınlaşan Krautlar ürəkbulandırıcı qışqırır və dəhşətdən eybəcər üzləri ilə qaçırlar.
  Bəziləri hətta texnologiyadan imtina edirlər...
  Yeganə heyif odur ki, düşmən çoxdur, maşınların bəziləri hər şeyə pulemyot atəşi töküb səngərlərə yaxınlaşır.
  Və kirpi ilə büdrəyirlər ... Alesya isə qırx beşə rəhbərlik edir . Əlbəttə ki, siz T-4 və "Ovçu"-nu qarşı-qarşıya götürməyəcəksiniz, ancaq tərəfləri sınaya bilərsiniz. Zirehli transportyorlar haqqında deyiləcək heç nə yoxdur. Hər kəs qırılacaq və qırmızı-isti metal tüpürcək qanı ilə döşəmə düzəldəcək!
  Kiçik çaplı silahın böyük bir silahdan bir çox üstünlüyü var - atəş dərəcəsi, kamuflyaj asanlığı. Və hədəfləri necə seçəcəklərini bilirlər.
  Nasistlər hiyləgərcəsinə hyena kimi. Sovet oğlanları arasında isə həlak olanlar və yaralananlar var. Yaşamağa yeni başlayan gənc əsgərlərin həlak olması xüsusilə faciəvi olur. Budur, partlayıcı paketi götürməkdə çətinlik çəkən və özünü T-3 orta tankının izləri altına atan çox gənc bir pioner qızdır. Uzun, lakin nazik görünən gövdəsi olan çirkin qutu sıçrayaraq kvadrat qülləni qoparır.
  Döyüşçülər yenidən qumbaraatan atırlar və pulemyotlar sürünən motosikletləri mismarlamağa başladı. Və faşist əsgərlərinin başları dolunun yıxdığı yetişmiş albalı kimi partladı.
  Və böyük motosikletlərin qaz çənləri partlayaraq şiddətli yanğın axınları atır. Sanki cəhənnəm cinlərinin üsyanı gedir. Budur, bəzi zirehli personal daşıyıcıları da bədbəxt həmkarlarına qoşulur.
  "Ovçu"ya işarə edən Alesya gövdənin aşağı hissəsini nişan alır. Oraya çatmaq çətindir, lakin bu, amansız özüyeriyən silahı sındırmaq üçün yeganə şansdır. Barmağın hamar hərəkəti, sonra çevirin.
  Silah yumşaq bir geri çəkilmə verir və faşist maşını yarıya bölünür. Və svastika olan bayraq qanlı palçığa düşür.
  Alesya pıçıldayır:
  - Ədalət qurban, sədəqə ianə, ədalətli işin uğuru isə fədakarlıq tələb edir!
  Bir növbəsində, topçu qız Yerin bioritmlərini və otun nəfəsini daha yaxşı hiss etmək üçün çılpaq istirahət edir və məkrli T-3-ü birləşmədə vuraraq yenidən atəş açır.
  Nasist armadasının demək olar ki, bütün orta tanklarının artıq sıradan çıxdığını görmək olar. Burada sonuncu bir pioner oğlan tərəfindən məhv edildi, yaralanmasına baxmayaraq, partlayıcı karbid, kömür tozu, az miqdarda fosfor ilə yonqar qarışığı ilə bir barel itələdi. Qəhrəman uşağın lüləni itələməyə artıq gücü çatmırdı və onun yoldaşı Andrey qaçaraq qaçaraq qırx tonluq Şmel özüyeriyən silahını təkərlərin altına itələdi . 150 millimetr kalibrli ədəbsiz bir top havaya qalxdı və yuxarı qalxdı. Pionerlərin ruhları cırıq bədənlərindən çırpınaraq, heç vaxt zorakılığın və ağrının olmadığı xoşbəxt səmavi səltənətə qaçdı.
  Sağ qalan faşist daşıyıcıları daha ağır həmkarlarının dəstəyini itirərək geri dönməyə başladılar... Vaqnerin musiqisinin gurultusu kəsildi və ümumi uçuş başladı.
  Vladimir Mixaylovski alnındakı qanı silərək dedi:
  - Rus döyüşçüsü ayaq üstə ölə bilər, amma heç vaxt diz üstə yaşamayacaq! Rusiya qana bilər, amma heç bir qan bizim mərdliyimizi, Vətənə sədaqətimizi qana bilməz!
  Sağ qalan pionerlər isə bunu təsdiqləyirlər... Baxmayaraq ki, onların çoxu artıq yanmış və yaralanmışdır.
  Və Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova səmada döyüşürlər, artıq dörd yüzdən çox vurulmuş təyyarə vurmuş, qızıl medalla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının beşinci dərəcəsini almış tərifli Marsel ilə rəqabət aparmağa hazırdırlar. palıd yarpaqları, qılınclar və almazlar.
  Ancaq qızlar ciddi şəkildə mübarizə aparmağa qərarlıdırlar. Burada onlar eyni bikinidə və ayaqyalın döyüşürlər. Və Luftwaffe təyyarələrini deşin.
  Anastasiya yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə tapançanı hədəfə tuşlayır, faşisti yerə yıxır və deyir:
  İnancımız böyükdür
  Əbədi davam edəcək!
  Və yoldaşına göz vurur. Akulina da faşisti yıxır, çılpaq ayaqları və qışqırıqları ilə çox dəqiqliklə vurur:
  - Kommunizm ideyalarının böyüklüyünə görə!
  Və mirvari dişlərini açır. Belə bir qız döyüşür və təhsillidir.
  Və dişləri ilə parıldayır.
  Yak-9-da başqa bir alman təyyarəsini vuran Anastasiya aqressiv şəkildə qışqırır:
  - Planet üzərində rus qartalı,
  Qanadlarını açıb uçacaq...
  Düşmən hesaba çəkiləcək
  Məğlub olacaq, qırılacaq!
  Akulina bunu həvəslə rəqiblərini yıxaraq təsdiqləyir:
  - Qırılacaq!
  Baxmayaraq ki, əlbəttə ki, almanlar arasında gözəl aces qızları da meydana çıxdı. Albina və Alvina ən yeni ME-309-da döyüşürlər. Belə döyüşən döyüşçülər oğurladılar.
  Və heyrətamiz çevikliklə sovet təyyarələrini vururlar. ME-309 üç 30 mm-lik hava topu və dörd pulemyotla silahlanmış çox güclü bir təyyarədir. Belə bir canavara qarşı rus avtomobilləri müqavimət göstərə bilməz.
  Vururlarsa, amansızlıqla vururlar.
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək təyyarənin topunu hədəfə doğru səsləndirdi. Düşməni vurdu və qışqırdı:
  - Üçüncü Reyxin qələbəsi üçün!
  Və dilini göstərdi.
  Alvina da düşməni vurdu. Sovet Yak-9-u kəsdi və dedi:
  - Ordumuzun böyük sərhədləri naminə!
  Və o, dostlarına göz qırdı.
  Döyüşlər, hesablar və Huffman qazanır. O, hələ böyük aslardan biri deyil, lakin sürətlə irəliləyir. Həm də cəhənnəm canavarı deyə bilərsiniz.
  Almanlar yavaş-yavaş da olsa, böyük itkilərlə Volqa sahili ilə hərəkət edərək Xəzər dənizinə yaxınlaşırlar.
  . FƏSİL Љ 2.
  Qüvvələr açıq-aşkar qeyri-bərabər idi. Faşist aviasiyası xüsusilə bezdirici idi. Focke -Wulf çoxlu sayda cəbhəyə gəldi və onun güclü silahları və sürəti Qırmızı Ordu üçün problemə çevrildi. Bundan əlavə, bu avtomobili vurmaq çox çətin idi. O, möhkəm və ağır zirehlidir.
  ME-309 həm sürət, həm də silah baxımından sovet pilotları üçün xoşagəlməz sürpriz oldu. Və o, Sovet bölmələrini demək olar ki, parçaladı.
  Sovet mövqelərini bombaladı və yeni Yu-288 bombardmançı, çox güclü maşın. Normal yük altında dörd ton, yenidən yükləmə versiyasında isə altı ton bomba daşıdı. Və o, sovet hissələrini ədalətlə aldı.
  Rommel də öz sinfini Mainstein kimi komandir kimi göstərdi.
  Almanlar getdikcə Həştərxana yaxınlaşırdılar. Və gözlənilmədən Sovet komandanlığı üçün Fritz Volqa boyunca Kamışin istiqamətində hücuma keçdi. Bu cəsarətli, lakin güclü bir hərəkət idi. Və onları dayandırmaq çətin olsa da.
  Amma Qırmızı Ordunun müdafiəsi hələ də güclüdür... Bir həftə ərzində nasistlər əlli kilometr irəlilədilər və dayandırıldılar.
  Onlar sovet birləşmələrinin əks hücumları ilə qarşılaşdılar...
  Eyni zamanda yaponlar Alma-Ataya qarşı hücumu inkişaf etdirməyə çalışdılar. Və sonra şiddətli döyüşlər getdi.
  Qızlar kişilərlə bərabər mübarizə aparırdılar, bəlkə də onlardan daha yaxşı.
  Marqarita Magnitnaya və Tatyana Bulatnaya - pulemyotlardan atəş açan gözəl qızlar.
  Samurayları vurdular və oxudular:
  - Arzudan ayrılmayaq
  Həyatda ilk addım...
  Yerin üstündə yenə görürsən,
  Qəzəbli hücumların qasırğaları!
  Marqarita çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü qumbara atdı, yaponları parçaladı və oxudu:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq
  Bizi heç kim məğlub etməyəcək...
  Wehrmacht'ı torpağa basdıracağıq ,
  Dostluğumuz monolitdir!
  Düşmənə atəş açan Tatyana razılaşdı:
  - Həqiqətən monolit!
  Yaponlar Alma-Ataya doğru irəliləyirlər. Onların çoxlu əsgərləri və müxtəlif növ ehtiyatları var. Bunlar döyüşən uşaqlardır. Ancaq qızlar onları biçirlər. Onlar ümidsiz mübarizə aparırlar.
  Tatyana Bulatnaya daha bir qumbara atdı, samurayları parçaladı və oxudu:
  - Böyük nailiyyətimə görə!
  Və göz qırpdı, sapfir rəngi. Şən qız, heç nə demə.
  Marqarita isə çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsini götürüb atacaq, yapon əsgərlərini parçalayacaq.
  Və oxuyun:
  - Hər şey qarışıb, bir-birinə qarışıb, əzab-əziyyət burulğanında!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqlarını, limonu yaponlara atır ...
  Belinə qədər çılpaq və ayaqyalın döyüşçü Oksana onlara yaxınlaşır və qumbara qutusunu itələyərək pıçıldayır:
  - Gözəl qızlar olacaq!
  Və hər üç döyüşçü oxudu:
  - Samuray polad və atəşin təzyiqi altında yerə uçdu!
  Gözəllər isə böyük qəzəblə döyüşürlər. Boş yerə oddan, sudan, mis borulardan keçdilər.
  Burada Oksana yalın ayağı ilə qumbara atır, Yaponiyanın Çikha yüngül tankına dəyir. Yaxşı, bu, əla məqsəddir.
  Düşmənə atəş açan Marqarita oxudu:
  - İmanın yoxluğuna inanmaq olar! Davanın yoxluğunu edə bilərsiniz!
  Tatyana məntiqlə qeyd etdi:
  - Dedikləriniz paradoksdur!
  Marqarita qumbaranı çılpaq ayaq barmaqları ilə atdı və məntiqlə dedi:
  - Dahi paradoksların dostu deyilmi?
  Tatyana növbə verdi, samurayları biçdi və razılaşdı:
  - Əlbəttə, dostum!
  Döyüşçülər onu götürdülər və güldülər ... Qızlarla döyüşürlər və başqa nə deyirlər ... Rusiyanın qızların necə döyüşdüyünü xatırlaması boş yerə deyil!
  Oksana təbii ki, ən yüksək səviyyədə döyüşür. Və müxtəlif nöqtələrdən tumurcuqlar atır və qız top kimi fırlanır.
  Bunlar gözəlliklərdir, heç kimə heç nə verməyəcəklər. Və samurayla birlikdə xəyanəti gəmir.
  Yanğına və Angelaya rəhbərlik edir. Qız da aqressiv və qırmızı saçlıdır. Döyüşçülər ayaqyalın döyüşməyə və nəhəng nisbətdə döyüşməyə üstünlük verirlər.
  Angela növbəni verir və gülərək deyir:
  - Cəsarətlə döyüşə girəcəyik,
  Sovet hakimiyyəti üçün!
  Və çılpaq barmaqları ilə öldürücü limon atır.
  Döyüşlər davam edir və indi yaponların hücumu başa çatır ....
  Artıq qırx üçüncü iyulun sonudur. Nasistlər Volqa deltasının özünə yaxınlaşdılar və orada döyüşlər başladı.
  Elizabeth və onun ekipajı ümidsizcə mübarizə aparır. İlk Tiger-2 tankları da cəbhəyə gəlməyə başladı. Onlar "Pantera" və "Aslan"a bənzəyirlər, lakin onların arasında bir şey var. Həm də zirehin rasional meylinin açıları və 88 mm kalibrli 71 EL uzun lüləli silah. Çəkisi altmış səkkiz tondur və zireh baxımından "Lion" tankına yaxındır, lakin ölçüsündən bir qədər kiçikdir.
  Böyük tanklar, heç nə deməyəcəksiniz.
  Elizabet və qızlar almanları ovlayırlar. Onlar T-4-ü sındırıb qışqırırlar:
  - Parlaq illərin ideyalarına şöhrət,
  Pionerlərin fəryadı həmişə hazır olsun!
  Deyək ki, döyüşçülər birinci dərəcəlidirlər. Onlar nəinki şan-şöhrətlə döyüşürlər, həm də oxuyurlar;
  Birlik sarsılmazdır, azad xalqlar,
  Toplanan kobud güc və qorxu deyildi ...
  Və maariflənmiş insanların xoş niyyəti,
  Və xəyallarda dostluq, işıq, ağıl və cəsarət!
  
  Azad Vətənimizə şöhrət,
  Yaradılış gücü əbədi bir dayaqdır!
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı, birlik üçün - sadə insan!
  
  Fırtınalar vasitəsilə tərəqqi günəşi bizim üçün parladı,
  Fırtınalar və fırtınalar vasitəsilə irəlilədik ...
  Dağları çəkisiz kimi gəzdiririk,
  Bütün dünya parıldayaraq kommunizmə doğru irəliləyir!
  
  Salam olsun azad Vətənimizə,
  Yaradılış gücü əbədi bir dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  Axı, birlik üçün - sadə insan!
  
  Planetin xalqları qardaş kimi birləşib,
  Buddist, müsəlman dostlar əbədi!
  Qoy ağılın şöhrəti, böyük bir ad,
  Dünyanın bütün xalqları bir ailədir!
  
  Azad Vətənimizə şöhrət,
  Yaradılış gücü əbədi bir dayaqdır!
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı, birlik üçün - sadə insan!
  Qızlar yaxşı oxuyurlar, daha yaxşı döyüşürlər və bu cür şücaətlər göstərirlər. Baxmayaraq ki, tarixi qaliblər yazır və müharibə uduzsa, onların xatırlanıb-qalmayacağı bilinmir?
  Alenka batareyaları ilə, qızlardan ibarət komanda ilə Volqa deltasında düşmənləri saxlamağa çalışır. Və o, prinsipcə gözəlliklərin nəyə qadir olduğunu göstərir.
  Və həqiqətən çox şey edə bilərlər.
  Anyuta çılpaq ayaqları ilə vurur və uğuldayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Və beləliklə, bütün batareya onu götürdü və bir ağızdan, dolğun səslərlə oxudu;
  Daha yaxşı tale üçün mübarizə aparırıq
  İnsanların həyatını asanlaşdırmaq üçün...
  Və lənətlənmiş qoşunu əzmək
  Beləliklə, pis düşmənlər daha az olsun!
  
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Anamız Rusiyanın şöhrəti üçün...
  İnanın, rus xalqı yenilməzdir,
  Və yer üzündəki hər kəsi daha gözəl edəcək!
  
  Bizə Vətənimiz uğrunda döyüşmək imkanı verilir,
  Vətənin əzəmətini qorumaq...
  Və bəzən həyat sadəcə bir filmdir,
  Baxmayaraq ki, cənnət əksi olmalıdır!
  
  Hər kəs öz arzularına çatmalıdır,
  Ağılla inanın, kommunizm...
  Yer üzündə daha çox xoşbəxtlik olması üçün,
  Və revanşizm odları gəlmədi!
  
  Kralımız böyük dahi Puqaçovdur,
  Kəndliləri müqəddəs mübarizəyə qaldırdı...
  İstənilən iş çiynində olacaq,
  Və qızın ayaqyalın oğlanı sevin!
  
  Biz şeytandan da güclü olacağıq
  Elmin üfüqlərini dəyişdiyimiz zaman...
  Bədxahın dırnaqları altında yastı,
  Cırıq aortadan qan fışqırsa da!
  
  Bəli, bu bizim doğru dostlarımızdır,
  Biz Vətəni daha xoşbəxt edə bilərik...
  Xalqlar bütün bir ailəyə inanır,
  Böyük parlaq Rusiya!
  
  İnsanlara cəsarətlə bax üfüqdə,
  Pis buludların səmanı örtməsinə imkan verməyin...
  Düşmənə qələbə xalını verəcəyik,
  Və döyüşdə şanslı qəhrəman olacaqsan!
  
  Mən qorxaq sözünü bilmirəm
  Biz ruslar heç də aşağı deyilik...
  Svarogumuzda Ağ İsa var ,
  Və əbədi Maydan həzz alacaq!
  
  Dəyirmi rəqsdə qızlar və oğlanlar,
  Ayaqyalın qızlar giririk...
  Bizim üçün, hər şeydən əvvəl, Uca Tanrı Rod,
  Beyinsiz tutuquşu oğlan olmayın!
  
  Və Lenin bizi döyüşməyə ruhlandırdı,
  Müdrik Stalin şücaətə xeyir-dua verdi ...
  Güclü keruv qanadlarını açacaq,
  Və əzələlərimiz sadəcə poladdan hazırlanmışdır!
  
  Vətən Əlahəzrəti olacaq
  Biz Allah yanında belə döyüşçüyük...
  Gəlin şöhrətimizi polad qılıncla təsdiq edək,
  Svarogda hansı qalxan düzəldildi!
  
  Bir sözlə, Rəbbə sadiq ol,
  Ən parlaq Rusiyanın şöhrətinə ...
  Biz sadəcə cəngavər qartallarını tanıyırıq,
  Ağ Tanrı Məsih Məsih arxamızdadır!
  Burada, tapançanın dəqiq vuruşundan "Aslan" yanır. Bəli, nasistlər bunu xüsusi olaraq buynuzlarda alırlar.
  Döyüşlər davam edərkən, uşaqlar vaxt itirmirlər.
  Dasha və Vaska alman qoşunlarının arxasında gəzirlər. Avadanlığın sütunlarda necə hərəkət etdiyini izləyirlər. Motosikllər tələsir, özüyeriyən silahlar sürünür. SS və digər bölmələr də daxil olmaqla, çoxsaylı qoşunlar var.
  Vaska, tankları məhv edən güclü Alman özüyeriyən silahı "Ferdinand"ın hərəkətini gördü.
  Oğlan qıza pıçıldadı:
  - Deyəsən, fritzlər Stalinqraddan şimala əlavə qüvvələr yeridirlər.
  Dasha təbəssümlə qeyd etdi:
  - Onsuz da bizimkilər onları üyüdəcək!
  Yük maşınından gələn Nemtsev hirslə uşaqlara qışqırır. Uşaqlar uçur və qaçır, titrəyir, tozla boz, çılpaq, yuvarlaq dabanlar. Onlar üçün növbə də verə bilərlər.
  Oğlanla qız kollara tərəf qaçıb içəri cumdular. Daşa həvəslə qeyd etdi:
  - Partizanlar hər şeyi edə bilər!
  Vaska bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə... Biz mütləq qalib gələcəyik!
  Dasha həvəslə oxudu:
  - Qələbəni gözləyirik! Qələbə gözləyir! Buxovları qırmaq istəyənlər! Qələbə gözləyirik, qələbə gözləyirik! Biz faşizmi məğlub edə biləcəyik!
  Vaska bununla asanlıqla razılaşdı və çılpaq uşaq ayaqlarının barmaqları ilə tırtılı əzdi:
  - Biz bacarırıq! Biz nağılı gerçəkləşdirmək üçün doğulmuşuq!
  Dasha gözünü qırparaq qeyd etdi:
  - Və nə? Düşünürəm ki, biz nağılı gerçəkləşdirəcəyik və Wehrmacht toz olacaq!
  Uşaqlar isə xorla oxuyurdular.
  Saleh ölkəmiz adına,
  Kommunizm kainata nə verəcək...
  Vətənimizə sadiq qalacağıq,
  Gəlin uğura və yaradıcılığa yol açaq!
  
  Putin Rusiyanı qəhrəman kimi idarə etdi
  Lakin sonra qartal onu uçarkən qoyub...
  Əlbəttə ki, Fuhrerdə böyük hemoroid var,
  Ancaq Stalin həm də ad deməkdir!
  
  Üçüncü Reyxi məğlub edəcəyimizə inanıram,
  Təəccüblü deyil ki, Putin Stalinə köçdü...
  Dünyanın üstündə qızıl qanadlı keruv var,
  Və Şeytan-Adolf indi dəli olub!
  
  Almanlar bütün Avropanı parmaklarının ucunda,
  Afrika, Asiya və dövlətlər ...
  Və Adolf özünü yaxşı hesab edir
  Ancaq füreri intiqam gözləyir!
  
  Hitler üçün Rusiya anbar kimidir,
  Asayişini bərpa etmək istəyir...
  Ancaq inanıram ki, kommunizm cənnəti olacaq,
  Çiyələk çarpayıları səpərək cücərəcək!
  
  İnanmayın bizim xalq heç də zəif deyil
  Ancaq Krautlar çox şey ələ keçirdilər ...
  Və bilirsən ki, slavyan heç də qul deyil,
  Anamız Rusiyanın adı ilə!
  
  Və Lenin bizi qəhrəmanlığa ruhlandırdı,
  O, hər şeyi necə edəcəyini göstərdi...
  Çünki Allah əslində birdir,
  Ancaq kommunizmə cəsarətlə inanmaq lazımdır!
  
  rus düşməninə təslim olmayın ,
  Axı Ağ Tanrı bizimlədir - kainatın yaradıcısı...
  Döyüşdə o vətənə kömək edəcəyəm,
  Həyatın uğurlarında daimi olmaq!
  
  Sevdiklərinizi nə qədər öldürə bilərsiniz?
  Təəssüf ki, müharibənin sonu heç yerdə görünmür...
  Beləliklə, ordumuz döyüşlərdə zəiflədi,
  Utanmayacağın bir şey et!
  Bu gənc döyüşçülərin yaxşı mahnısıdır. Onlar onu oxudular və çılpaq, çılpaq dabanları ilə yol boyu toz səpərək yenidən hərəkət etdilər.
  Uşaqlar şən və zahirən həyatdan razı idilər. Arıq olsa da, üzü şokolad kimi qaralmış, saçları isə əksinə, zərifdir. Əla uşaqlar.
  Motosiklet sürən almanlardan biri onları mehribanlıqla çağırdı. Və şokolad təklif etdi. Ac Daşa əllərini uzatdı, lakin Vaska onun qolundan dartdı:
  - Özünüzü alçaltmayın!
  Ağıllı qız tapıldı
  - Nasistləri daha yaxşı birləşdirək!
  Özü də dəri-sümük olan Vaskanın bu fikri xoşuna gəlib. Və o, şokolad da istədi.
  Hitlerçi başını tərpətdi və qırıq-qırıq rusca dilləndi:
  - Oğlan oxu!
  Vaska başını tərpətdi və böyük ilhamla oxudu;
   Partiya bütün Rusiyanı topladı,
  Sonsuz sahələri qoruyur...
  Axı insanlar belə bir qüvvəyə inanırlar
  Sovet torpağına şöhrət!
  
  Stalin ən yüksək mükafatdır
  Stalin müdrikliyin uçuşudur...
  Onun üçün cəsarətlə mübarizə aparmalısan.
  Bütün xalq Stalini izləyir!
  
  Bizə şən qanadlar verilir,
  Bizim böyük iradəmiz var...
  Stalin bolluğun sevincidir,
  Şöhrət, böyük ölkə!
  
  Stalin kainatın ən böyüyüdür,
  Stalin qızıl qanadlı kerub,
  Dəyişməz şanslı xalqımız,
  İnanın, əbədi olaraq yenilməz!
  
  Stalin xalqa nicat verdi,
  Dünyanın ən böyük qartalı...
  Vətənimiz və azadlığımız üçün
  O, qanadlarını yer üzünə açdı!
  
  Parlaq Stalindən yüksək yoxdur,
  O, sadəcə ağ Tanrı kimi böyükdür...
  Köpüklə mübarizə və qalib gəlmək,
  Fuhrer tezliklə tabuta sürüləcək!
  
  Vətənimizə şərəf verərək,
  Onu tapa bilməyəcək qədər gözəl bil...
  Biz tezliklə kommunizm altında yaşayacağıq,
  Və başqa yolumuz yoxdur!
  
  Stalin bütün planetin qürurudur,
  Stalin sərhədsiz kommunizm...
  Onun əməlləri oxunacaq
  Faşist tamamilə məhv edildi!
  
  Stalin Rusiyanı şöhrətləndirdi,
  Stalin onu ulduzların üstündə qaldırdı ...
  O, imperiyanı ağzına qədər qaldırdı,
  Stalin sadəcə idealdır!
  
  Stalin kainatı fəth edir
  Onun böyük ulduz donanması var...
  Sınaqlar tərbiyə üçün olacaq
  Stalin kommunizmə aparacaq!
  
  Rusiya üçün Stalin günəşdir,
  Qaranlıqda şiddətlə parlayır...
  Qızın səsi yüksəkdir
  Yer üzündə bundan gözəl lider yoxdur!
  
  Stalin Svaroqun təcəssümüdür,
  Stalin Rusiyanın qüdrətini yaratdı...
  O, Rodu ürəkdə tapır -
  Ən Böyük Ustad!
  
  Bütün yer üzündə daha gözəl lider yoxdur,
  Stalin insanların ən böyüyüdür...
  Gəlin kainatımızda xoşbəxtlik yaradaq,
  Quduz yaramaz məhv edildi!
  
  Oğullarım və komsomolçularım,
  Vətən üçün, birləşərək birləşin...
  Axı siz qızlar pələnglərdən güclüsünüz,
  Əziz dahi Stalin bizimlədir!
  
  Nailiyyətləri saymaq olmaz,
  Ox kimi uçaq...
  Nurlu Rusiyamız,
  Vətən kommunizmə doğru gedir!
  Dasha Vaska ilə birlikdə mahnı oxudu və uşaqlar hər şeyi o qədər səsli və gözəl aldılar.
  Onlar hələ də rəqs edir, qaralmış, ayaqqabısı olmayan uşaqlarını ayaq üstə döyür və artıq mart ayında yalın ayaqları ilə qarın arasından keçirdilər.
  Rus dilini tam başa düşməyən almanın mahnını bəyəndiyi üçün çantasından konservləşdirilmiş donuz əti çıxarıb uşaqlara uzatdı.
  Və razılıqla başını tərpətdi:
  - Zer Qut!
  Oğlanla qız baş əyib irəli getdilər. Onların cəmi on bir yaşı var, amma ağıllı və güclü yaddaşa sahibdirlər. Dəqiq məlumat toplayın. Bir dəfə ağ saçlı Daria, hətta bir səbətdə də almanlara mina gətirdi. Ağıllı qızdır və onların dilini yaxşı bilir. Ağ saçlı, mavi gözlü belə yaraşıqlı bir uşağın ölüm gətirə biləcəyini heç düşünmürdülər.
  Və bu işə yaradı...
  Budur, onlar yenə də Alman şokoladlarından dadaraq gedirlər və əhvalları şəndir ...
  Daria gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Faşistləri məğlub etsək, mən özümə mərmərdən, fəvvarə ilə üç mərtəbəli ev tikəcəm!
  Vaska gülümsədi:
  - Burjua olmaq fikrindəsiniz?
  Qız etiraz etdi:
  -Yox! Sadəcə öz kommunizmim olacaq!
  Vaska güldü və yenidən oxudu;
  Burjua torpağıma gedəndə,
  Evlər yandırıldı, qızlar kəsildi ...
  Deyəsən sıfırlar sayılır,
  Oğlanların saçları sıfıra qədər qırxılmışdı!
  
  Kibalçış tüfəngi aldı ,
  Və Xalq Ordusuna qoşuldu...
  , Malchish-Bad bütün planlarını həyata keçirdi ,
  Kim mürəbbə üçün bir bareldən imtina etdi!
  
  Və burada rəfdə asılıram oğlan,
  Mənə qamçı və iynə ilə əzab verirlər ...
  Cavabında üzümə gülürəm, cəllad mənəm -
  Və inanıram ki, Vətən cənnətə çevriləcək!
  
  Heyvanlar dabanlarımı odda qovurdu,
  Uşağı cərəyan güclü döydü...
  Amma inanın, un bir şey deyil,
  Beləliklə, qırmızı burjua qalib gəldi!
  
  Sümükləri qırdılar, pis metal qazdı,
  Rəfdə cəlladlar məni səndələyirlər ...
  Amma inanıram ki, oğlan yuxu görüb
  May ayında Berlin ətrafında qaçmaq üçün!
  
  Mən inanıram ki, yoldaş Lenin rəhbərlik edəcək
  Pulsuz, Varşava, Praqa, London!
  Tezliklə qalib hesabını dərc edəcəyik
  Və Berlin üzərində qırmızı bayraq qürurla!
  
  İndi də uşağın dabanları yanır,
  Demək olar ki, həmişə ayaqyalın olan altlıq ...
  Və qamçı kürəyinə möhkəm dəydi,
  Yəqin ki, artıq ağarmışsan, ana!
  
  Amma mən bu cəlladlara təslim olmaram,
  İnam istəməyəcəyəm, rəhmət bil...
  Kat qamçı çiynindən dik qalsın,
  Bilirəm Lenin verəcək, mükafata inanın!
  
  Kibalçış işgəncə altında güldü ,
  Sirləri açmadı, qürurla ölür...
  Cəhənnəmdə əbədi olaraq belə qışqırır Bad Boy ,
  Cinlər onun boğazına qatran tökür!
  
  Lenin bizimlədir, əbədi olaraq görə bilərsiniz,
  Və ürəyimdə bir alov yanır...
  Böyük bir arzu gerçəkləşəcək,
  Bütün planet üzərində qırmızı bayraq olacaq!
  Daria fit çaldı və yalın ayağını möhürlədi:
  - Əla! Özünüz bəstələmisiniz?
  Vaska başını tərpətdi:
  - Bəli! Onun hekayəsi məndə böyük təəssürat yaratdı!
  Daria başını tərpətdi və dedi:
  - Yadınızdadırmı, polislər sizi də, məni də yaxalayıb soyuqda ayaqyalın qarda sürdülər, sonra şallaqladılar, dabanlarımıza nazik budaqlar vurdular.
  Vaska asanlıqla təsdiqlədi:
  -Belə idi... Rafdan asdığınız zaman dabanlarınız və çiyinləriniz ağrıyır. Amma bizə qarşı heç bir sübut yox idi və...
  Daria ah çəkərək qeyd etdi:
  - Bəli, amma polislər donub ölməyimizi istəyirdilər. Amma başıma butulka ilə vurduqlarında yalın ayağımla bir parça tutdum. Və sonra onu əllərinə ötürdü. Sonra ipi özüm üçün də, sənin üçün də kəsdim.
  Vaska başını tərpətdi.
  - Bəli, bu idi ... Dəhşətli, lakin. Ancaq bilirsiniz, soyuqda, yanmış altlıqların qabarcıqları zərər vermir! Daha sonra çölə çıxanda hər şey itlərdəki kimi sağaldı!
  Daria asanlıqla təsdiqlədi:
  - Bəli, bizə yaxşı şəfa verir! O qədər kobud altlığı doldurmuşam ki, kömürlə gəzməkdən qorxmuram!
  Vaska şişərək dedi:
  - Mən də həmçinin! Biz pionerlərik, kommunizmin övladlarıyıq!
  Daria təsdiqlədi:
  Və biz mütləq qalib gələcəyik!
  Oğlanla qız oxudular:
  Ölməz kommunizm ideyalarının qələbəsində,
  Ölkəmizin gələcəyini görürük...
  Və qırmızı bayraq, Vətənimiz,
  Biz həmişə fədakarcasına sadiq qalacağıq!
  . FƏSİL #3
  1943-cü il avqustun əvvəlində almanlar sovet qoşunlarının Xəzər dənizinə qarşı inadkar müqavimətini dəf edərək döyüşə çıxdılar. Bu, həqiqətən də Fritz üçün böyük nailiyyətdir. Hansı ki, ən böyük dividentləri əldə edib. İndi Qafqaz əsas qitədən quru ilə kəsilmişdi.
  İnadkar döyüşlərdən sonra nəhayət Batumu ələ keçirən və İrəvanın mühasirəsini tamamlayan türklər də uğur qazandılar. Beləliklə, Zaqafqaziyada Sovet qoşunlarını hərtərəfli sıxışdıraraq.
  SSRİ-nin vəziyyəti çox çətinləşdi. Stalin ac, ölən, lakin hələ təslim olmamış Leninqrada dəhlizdən keçmək üçün şimalda hücuma keçməyi əmr etdi.
  Tixvinə hücum başladı. Qərargahın kifayət qədər ehtiyatı olmasa da, ora əhəmiyyətli qüvvələr atıldı. Cəbhəyə isveçli, guya könüllü diviziyaların gəlməsi, onların mövqelərini gücləndirməsi ilə vəziyyət çətinləşdi.
  Bəli və almanlar ciddi şəkildə gücləndilər ...
  Avqustun onuncu günündən başlayaraq döyüşlər başladı, sovet qoşunları döyüşün ilk üç günündə on kilometr irəlilədilər. Burada, avqustun on dördündə alman Maus tankı ilk dəfə döyüşə girdi. Yüz səksən səkkiz ton ağırlığında çox uğurlu inkişaf deyil. Düzdür, maşını ciddi ekipaj, çox döyüşkən nasist qızları idarə edirdi.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - "A" hərfi ilə Üçüncü Reyxin beş gözəlliyi. Mausda necə döyüşürlər və eyni anda iki silahdan atəş açırlar.
  Yüksək partlayıcı parçalanma mərmiləri qısa lüləli 75 mm-lik topdan, daha ağır olanlar isə 128 mm-lik topdan atılır, zərbə gücü nümayiş etdirir.
  Aqnes çılpaq barmaqları və kəsilmiş ayaqları ilə atəş açır. Sovet maşınına çırpılır, sözün həqiqi mənasında qülləsini qoparır və qışqırır:
  - Mən kosmos qızıyam!
  Adala mina ilə atəş açır və xırıltı ilə qışqırır:
  - Və mən akrobatikayam, bütün ekipajı parçala!
  Həm də qız çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edir. Sovet otuz dördünün mərmiləri Mausa dəydi, lakin noxud kimi sıçrayır. Maşın yaxşı qorunur. Və onu asanlıqla vura bilməzsən. Mərmilər ondan tennis topları kimi uçur və belə bir canavarın böyük kalibrli olsa belə, keçə bilməzsiniz.
  Qız isə düşmənin yaxınlaşmasına imkan verməyərək zenit silahından vurulur.
  Aqata da çılpaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açıb hönkürdü:
  - Qılıncım vursun, düşmənləri qamçılayacağıq!
  Adala aqressiv şəkildə təsdiqlədi, çox dəqiq vurdu:
  - Biz işığın və yerin döyüşçüləriyik!
  Angelina çılpaq barmaqları ilə döydü, Sovet T-34-76 tankını parçaladı və qışqırdı:
  - Böyük qələbələr!
  Afrodita da qalaq kimi ağır olan mərmi ilə vurdu, Sovet T-60-ı əzdi və xırıltı ilə dedi:
  - Müqəddəs müharibə bizim qələbəmiz olacaq!
  Aqnes çılpaq dabanından istifadə edərək düşmənin ön zirehini qıraraq döydü və verdi:
  - İmperator bayrağı irəli - həlak olan qəhrəmanlara şöhrət!
  Buradakı bu qızlar olduqca murdar və qatildirlər. Və onların yanından keçə bilməyəcəyiniz boş yerə deyil. Çılpaq ayaqları və bədən bikiniləri sayəsində qaçırmadan çəkirlər. Bu o deməkdir ki, onları asanlıqla məğlub etmək olmaz.
  Dəhşətli "Siçan", ölümcül silahla döyüldü və heç kimə şans vermədi.
  KV seriyası da daxil olmaqla.
  Amma bu qədər inadla və uğurla mübarizə aparan alman qadınları varsa, sovet səviyyəli qızlar da var - qəhrəmanlar.
  Burada, məsələn, Nataşa tərəfdaşları ilə. Onların sadəcə cəbhəyə gələn təvazökar, özüyeriyən top-85 var. Qızlar isə artıq nasistləri qüdrətlə döyürlər.
  Təbii ki, gözəllər ayaqyalın və bikinidədirlər. Və faşistləri şüşə parçalarına dəyən balyoz kimi hərtərəfli əzirlər.
  Və belə qızların qartal uçuşunun ən yüksək səviyyəsini nümayiş etdirməsi çox yaddaqalan olur.
  Nataşa çılpaq barmaqları ilə atəş açır və Panteranı parçalayır, sonra qışqırır:
  - Böyük Vətən üçün!
  Və dilini göstərəcək!
  Zoya da düşməni darmadağın edir. Onu çox dəqiq vuracaq. O, zirehləri sındıracaq və döyəcək:
  - Kommunizmin şöhrəti naminə!
  Avqustina da şiddətlə döyüşür və düşməni sıxırsa, bunu çox əsaslı edir. Qırılır və qışqırır:
  - Kommunist dünyasına şöhrət!
  Dolbanet və Svetlana. Və çox dəqiq. Çılpaq ayaq barmaqlarınızla. Düşmənin zirehini əzmək və cığırlamaq:
  - Kommunist dünyasının böyüklüyü üçün!
  Və dilini göstərəcək...
  Qızlar ilhamlanaraq yerindəcə mahnı oxumağa başladılar;
  Gözəllər ayaqyalın hücum edir,
  Belə gözəl qızlar qaçır...
  Fritz-i yumruqla vurmaq lazımdırsa,
  Yoxsa onu avtomatla vuracaqlar!
  
  Qızlar şübhə edə bilməzlər
  Nasistləri ölü basdıracaqlar...
  Onu ayaqlarından bərk təpiklə vuracaqlar,
  Və haradasa canavarlar ətyeyən şəkildə ulayırlar!
  
  Rusiya əsgərlər üçün bir sözdür,
  Nə vaxt, inanın ki, daha da sərinləşməyəcək...
  Baxmayaraq ki, bəzən qaranlıq bir uyğunlaşma,
  Pis qara Qabilin qalib gəldiyi yerdə!
  
  İnanmayın, komsomolçular qaçmır,
  Əgər qaçarlarsa, yalnız hücumda ...
  Və bütün nasistlər bir anda öldürüləcək,
  Və Fuhrer hər şeyi doğrama blokuna qaldıracaq!
  
  Rusiya mənim vətənimdir
  O, parlaqdır, sadəcə gözəldir ...
  Qorxaq olanın bir rubla belə dəyməz,
  Və döyüşçü ilə mübahisə etmək təhlükəlidir!
  
  Ancaq bilin ki, biz nasistləri məğlub edəcəyik,
  Taxtda heç bir pislik hökm sürməyəcək...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Və tacda böyüklüklə Allah Svarog !
  
  Kim qorxaqdır, inan mənə, zəif qul,
  Onun taleyi birdir - təhqirlərə dözmək ...
  Bu gün çilingər, sabah ustasan,
  Özünüz də başqalarının kürəyini döyə bilərsiniz!
  
  Qızların gücü var, sadəcə bir vulkan,
  O, bəzən və güclü şəkildə dağları yıxır ...
  Müharibə pis qasırğadır,
  Və bəşər övladının ölümü, düzünü desək, biçilir!
  
  Odur ki, cəngavərlər, səmimi deyirəm,
  Biz ruslar bir olanda güclüyük...
  Çəngəl və bıçaq üçün qəlyanaltı lazımdır
  Biz yenilməz döyüşlərdə cəngavərlərik!
  
  Rəbb Məsihə imanımız nədir?
  Lada da hörmətli olsa da ...
  Yoldaş Stalin bizim üçün ata kimidir,
  Kommunizmin yeri isə cənnət olacaq!
  
  Öləndə olan diriləcək,
  Və biz daha gözəl və müdrik olacağıq ...
  Və təbii ki, adam çox qürurludur,
  Baxmayaraq ki, bəzən cəfəngiyyat aparır!
  
  Sevgidə Vətənimiz ulduz kimidir,
  İnanın, o heç vaxt çölə çıxmayacaq...
  Böyük xəyal gerçəkləşdi
  Bütün kainatda sülh və xoşbəxtlik olacaq!
  
  Mən Mariyanı sevirəm, Ladaya müqəddəs şəkildə hörmət edirəm,
  Svarog gözəldir və Perun əladır ....
  Mən İsanı və Stalini sevirəm
  İkonların müqəddəs üzləri mənim üçün əzizdir!
  
  Əsl cənnət nə vaxt olacaq
  Bu gerçəkləşəcək, inanın mənə, bütün ümidlər ...
  Ürəyini verirsən vətənə,
  Hər şey yaxşı olacaq, əvvəlkindən daha güclü olacaq!
  Qızlar yaxşı mübarizə apardılar və yaxşı bəstələdilər. Belə döyüşçülərlə nə var ki, heç bir Hitler Rusiya üçün dəhşətli deyil.
  Buna baxmayaraq, sovet qoşunları on günlük inadkar döyüşlərdən sonra Tixvinə keçdilər.
  Döyüş şəhərin özü üçün getdi. Qüvvələr əlbəttə ki, çox qeyri-bərabərdir.
  Almanlar hava üstünlüyünü ələ keçiriblər və dayanmadan bombalayırlar. Vəziyyəti Wehrmacht tərəfində vuruşan xarici diviziyalar daha da gərginləşdirir. Xüsusilə bir çox italyan hissələri.
  Onlar Qızıl Ordunu Tixvindən uzaqlaşdırmağa çalışırlar. Lakin rus bölmələri şiddətlə döyüşür. Bu, mühasirəyə alınmış, aclıqdan ölən Leninqradı xilas etmək üçün onların yeganə, real şansıdır. Yeməkləri ora ancaq hava ilə atmaq olar, amma almanların güclü qırıcı təyyarələri var və bunu etmək çox çətindir.
  Və avqustun ikinci yarısında faşistlər Həştərxana basqın etdilər. Və bu şəhərdə sovet qızları böyük qəhrəmanlıq və şücaətlə döyüşürdülər.
  Ayaqyalın qızlardan ibarət batalyon bu qəhrəman şəhəri əhatə edir.
  Alenka yalın ayağı ilə qumbara atır, sonra nasistləri biçərək partlayır və deyir:
  - Qadın pişik kimi şəhvətlidirsə, ərinin başında siçan var!
  Fritzə atəş açan və yalın ayağı ilə qumbara atan Anyuta qışqırdı:
  - Ən parlaq ideyalar həyata keçirilən zaman kölgə siyasətindən tutqun olur!
  Alla, Fritzə atəş açıb qumbara ataraq, çılpaq barmaqları ilə tankı döyərək hönkürdü:
  - Qadın tülkü kimi hiyləgərdir, kişidə xoruz ağlı varsa, şiri belə idarə edir!
  Silahdan atəş açıb Fritsi yıxan Maria hönkürdü:
  - Allah hər şeyə qadirdir, tələbdə qadını ancaq üstələyər, acizdir!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə öldürücü ölüm hədiyyəsi atan Matryona qeyd etdi:
  - Qadın, boa ilanı kimi kişi tərəfindən udulmamaq üçün kobra sancması olmalıdır!
  Nasistlərə atəş açmağa davam edən Alenka hazırcavabca qeyd etdi:
  - İnsan hər şeydə Yaradan kimi ola bilər, ancaq meymun kimi təqlid onu gözəlləşdirməz!
  Anyuta düşməni atəşə tutdu, sonra qumbara atmaqla tankı vurdu və dedi:
  - İnsan Uca Tanrını ancaq özünü təkəbbürlə ötüb keçə bilər, hətta o zaman da onu əqli olaraq pitekantrop yaradıbsa!
  Alla, Fritzdə çox dəqiq atəş açmağa davam edərək, verdi:
  - Qadın toyuq olmaq istəmir, amma onun ideal kişisi xoruzdur!
  Nasistlərə atəş açan və yalın ayağını dəqiq ataraq Panteranı vuran Maria qeyd etdi:
  - Tülkü qadının qunduz kişiləri həqiqətən də canavarcasına yapışır!
  Marusya da faşistləri partladıb, çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket verərək belə bir açıqlama verdi:
  - Siyasətdə meşədəki kimidir, palıdı yeyərsən donuz, dovşan tülkü, eşşək yeyərsə üç dəri tökülər!
  Alenka, qəzəbli atışmalara davam edir və piyadaları parçalanmış limonlarla yağdırır, vyaknula:
  - Qadın nə qədər parlaqdırsa, bir o qədər də tülküdür!
  Anyuta da faşistlərə atəş açıb, onları biçdi və çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atıb xırıltı ilə dedi:
  - Boz insanların beynində kifayət qədər boz maddə, parlaq şəxsiyyətlər yoxdur, başda çox boz var!
  Düşmənə atəş açan, çılpaq dabanı ilə partlayıcı paketi sıxan Alla hazırcavabcasına dedi:
  - Boz adam canavar kimi tənhadır, dovşan kimi isə rahatlığı yoxdur!
  Maria, Fritsi biçərək, hazırcavab dedi:
  - Siyasətçi böyük tülküdürsə, ona aslan payı zəmanət verilir!
  Marusya qumbaraatandan atəş açıb , çılpaq ayaq barmaqları ilə limon atdı, cığıltı ilə:
  - Tülkü-siyasətçi seçici-qarğanın yağda pendir kimi sürmək fürsətini əlindən alır!
  Silahdan atəş açmağa davam edən və çılpaq dabanı partlayıcı paketin altında qalan Alenka qışqırdı:
  - Göydə ulduzlar Müqəddəs Yazıların təfsirlərindən azdır!
  Nasistlərə atəş açan Anyuta:
  - Qırmızı xalatlı cəllad, daha ədalətli, bəlağətli siyasətçi!
  Alla atəşə davam edərək məntiqlə qeyd etdi:
  - Cəlladın baltası iti var, siyasətçinin sözü var, birinci başını sovurur, ikincisi beyninə damcılayır!
  Maria, Fritz-i dəqiq döyməyə davam edərək və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm hədiyyəsi ataraq qeyd etdi:
  - Baş doğramaq bəzən beyinlərə damcılamaqdan daha humanistdir!
  Matrena nasistləri kəsərək çılpaq dabanı ilə qumbara ataraq dedi:
  - Siyasətçilərin beyninizə damcısını buraxsanız, zəhlətökəndən saçınızı qopararsınız!
  Alenka alman generalına atəş açıb onu yarıb hədələyərək dedi:
  - Siyasətçinin çıxışları beynini yumaq üçün su kimidir!
  Düşmənə sərrast atəş açan və çılpaq barmaqları ilə limonu işə salan Anyuta dedi:
  - Siyasətdə ən böyük Allah nədir, qanunsuzluq yaradan nədir!
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atan Alla dedi:
  - Siyasətçi həmişə seçiciyə şumlamaq üçün tülkü baxışı olan eşşək kimi baxır!
  Düşmənə atəş açan Maria və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül gücə malik qumbara ataraq səsini kəsdi:
  - Qadın daha zəngin geyinmək üçün kasıb bədənini ifşa etməyi sevir!
  Marusya Fritsin xəttini kəsərək uzun bir atəş açdı və mırıldadı:
  - Ayaqyalın qadın kişini daha tez geyinir, hətta çəkmə olmasa da!
  Nasistlərə dəqiq atəş açan Alenka qeyd etdi:
  - Çılpaq qadın dabanı ilə kişini dəbli çəkmələrdə fırlatmaq daha asandır!
  Anyuta qumbaraatandan atəş açıb :
  - Dəbli ayaqqabılar əldə etmək üçün qadın kişini düzgün "qalxmalıdır"!
  Alla nasistləri çılpaqlıqla döyərək, çılpaq ayaq barmaqlarına qumbara ataraq cavab verdi:
  - Vaxtında ayağını çılpaq bilməyən qadın əbədi olaraq "qalxmaq" olaraq qalacaq!
  Düşmənə atəş açan və yuvarlaq dabanı ilə partlayıcı paket atan Mariya dedi:
  - Çox tez-tez, çılpaq qadın ayaqlarına baxanda, bir kişi özünü avara vəziyyətinə "qalxmaq" riski ilə üzləşir!
  Düşmənə dəqiq atəş açan və çılpaq dizi ilə qumbara verən Marusya cavab verdi:
  - Həmişə ayaqyalın qalmamaq üçün ayaqqabını vaxtında atmağı bacarmalısan!
  Nasistlərə atəş açmağa davam edən və onların nəfəsini kəsən Alenka hazırcavabcasına dedi:
  - Qızın yalın ayağı işğalçının brezent çəkməsindən yaxşıdır!
  Sönməz dəqiqliklə vurmağa davam edən Anyuta qeyd etdi:
  - Ən güclü zireh müqavimət göstərməyəcək, zərif dəri, cazibədar qız tabanları qarşısında!
  Alla, alman işğalçılarına atəş açaraq dedi:
  - Qadınlar çox ağıllı bir şəkildə kişinin pulqabısına ayaqyalın dırmaşırlar!
  Mariya nasistlərə çox dəqiqliklə atəş açdı və başlarına yumruq vuraraq qeyd etdi:
  - Qızıl sikkələr, yalın ayaqlar və çılpaq döşlər üçün qadın bədəninin ən yapışqan hissəsi!
  Marusya, faşistlərə acımadan atəş açmağa davam edərək verdi:
  - Qadın hərdən ayaqqabılarını çıxarmalıdır ki, ehtiyac qarşısında diz çökməsin!
  Alenka, nasistlərin üzərinə düzgün cızma-qara yazaraq və onları qalaqlara yığaraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Ayaqyalın adamı diz üstə qoymaq daha asandır!
  Düşmənə atəş açan Anyuta aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Zamanında ayaqyalın, heç vaxt ayaqyalın!
  Alla, düşmənləri oyaraq və rəqiblərini kəsərək, hönkürdü:
  - Qadın üçün yalın ayaqla qızıl zirvəyə qalxmaq daha asandır!
  Mariya da nasistləri darmadağın etdi və mırıldandı:
  - Çəkməli adamsan, qadın ayaqlarını sevmirsən!
  Marusya, nasistlərə atəş açıb və pələngin çevrildiyi çılpaq barmaqları ilə partlayıcı ilə evdə hazırlanmış bir paket ataraq hönkürdü:
  - İncə ayaqlı qadın, kişini hörmətlə əyəcək!
  Alenka faşistləri vurdu, onları biçdi və dedi:
  - Qadın "şalka" kişinin cibindən sikkə götürəndə yalın ayaq barmaqları əllərdən daha çevik olur!
  Anyuta krautları kəsdi və cızıltı ilə dedi:
  - Qadının edə biləcəyi ən bacarıqlı şey kişini yalın ayağı ilə dabanının altına itələməkdir!
  Rəqiblərinə atəş açan və çılpaq dabanı ilə limon atan Alla dedi:
  - Kişinin ürəyinə gedən yol gözəlin ayaqyalın tapdalamaqdan asandır!
  Mariya bir alman tankını sındırdı, qumbara atdı, çığırdı:
  - Qızların yalın ayaqları, Everest zirvəsinə qalxarkən daha mətanətli kişi ürəyi!
  Matryona da ölümcül atəş açdı və dedi:
  "Ayaqqabılarını çıxaran qadın üçün kişi laqeydliyi səhrasını keçmək daha asandır!"
  Alenka ələ keçirilən bazuka ilə düşməni darmadağın etdi və çığırdı:
  - Çəkmə kimi lal olacaqsan, ayaqyalın belə dabanını vuracaqsan!
  Anyuta da dönüb dişlərini açaraq cığal çəkdi:
  - Çılpaq qadın ayağı kişini ayaqyalın uşaqlığa düşürür!
  Qırmızı saçlı Alla nasistləri biçərək qışqırdı:
  -Çox vaxt çəkmələr ayaqyalın uşaqlığa düşür!
  Mariya nasistlərə bir sillə vurdu və cığal çəkdi:
  - Qızın gözəl ayaqları varsa, o, həyatda avara deyil!
  Düşmənə atəş açan və faşistləri taxıl dəmləri kimi kəsən Matryona hürdü:
  - Ayaqyalın qız ayaqqabılı yaşlı qadından, cavan pişikdən yaxşıdır, qoca şirdən daha əyləncəlidir!
  Alenka nasistlərə atəş açıb ölümcül bir hədiyyə ataraq dedi:
  - Ən yaxşısı, qadın çılpaq döşlə mükafat alır, ayaqyalın dəbli ayaqqabılar!
  Anyuta da faşistləri döydü, onları biçdi və yalın ayaqları ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Kişi laqeydliyinin tikanlarından, qadını qorumağın ən yaxşı yolu çılpaq dabandır!
  Rəqiblərə atəş açan və onları avtomatik zərbələrlə kəsən Alla qeyd etdi:
  - Çılpaq qadın ayağından kişi üçün ən davamlı daban!
  Rəqibləri vuran və qumbaraatandan vuran Maria :
  - Ayaqyalın qadın daban, ən çox yanmış saqqallı çəkmə!
  Nasistləri darmadağın edən Matryona ağılla dedi:
  - Ayaqqabılarını vaxtında atıb ata bilməyəcəksən - ayaqyalın olacaqsan!
  Nasistlər haqqında yazan Alenka qeyd etdi:
  -Əgər sən şıltaq fikirlisənsə, yaxşı isinmək olar, ancaq özün!
  Anyuta məntiqlə qeyd etdi, düşməni döydü və yalın ayağı ilə partlayıcı ilə bir paket atdı:
  - Klubun olması yaxşıdır, klub olmaq pisdir!
  Alla nasistləri döyərək çılpaq dabanı ilə qumbara verərək qışqırdı:
  - Çuqun yumruqlar sağ qalmağınıza kömək edə bilər, amma palıd başı ölümlə nəticələnəcək!
  Maria nasistləri biçərək olduqca məntiqlə qeyd etdi:
  - Hökmdarın başında padşah olmayanda ölkədə anarxiya hökm sürür, boş yerə satırlar!
  Nasistləri rasional şəkildə döyən Matryona qeyd etdi:
  - Tac baş üçün deyil ki, papaq olsun!
  Alenka, Fritz-i əzərək, məntiqlə qeyd etdi:
  - Palıdın başında və tacında təhlükəli oturur!
  Nasistlərə çox dəqiq atəş açan Anyuta verdi:
  - Palıd ağacı nə qədər möhkəm olsa da, ondan baş üçün material ən kövrəkdir!
  Düşmənə sürətlə atəş açan Alla məntiqlə belə nəticəyə gəldi:
  - Başını çubuqla vuranın başına dəyər!
  Maria, lənətə gəlmiş rəqiblər, verdi:
  - Siyasətçinin əlində pul kisəsi və dəyənək var, yalnız pulu taxta, dəyənək isə kağızdır!
  Marusya yalın ayağı ilə limon ataraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Ağar saçla ən son iş ədalətli başdır!
  Faşistləri qıran Matryona qeyd etdi:
  - Sarışın olmaya bilərsən, amma parlaq ruh olmaq gözəldir, qızlar pisləri məğlub edə bilər ki, başqaları xoşbəxt yaşaya bilsinlər!
  Nasistlərə atəş açan Alenka qışqırdı:
  - Yalnız palıd ağaclarından kötüklərdə güclü müdafiə qura bilməzsiniz!
  Anyuta, çəkiliş zamanı məntiqlə qeyd etdi:
  - Siyasətçi ağacdələn deyilsə, o, nəinki kötük seçicidən qırxı çıxarar!
  Alla almanları yıxaraq aqressiv şəkildə dedi:
  - Siyasətçi qartal olmasa da, seçiciləri qarğa, ağacdələn hesab edir!
  Düşmənləri məhv edən Maria qeyd etdi:
  - Siyasətçilərə üzünüzdən qırxıq götürməyə icazə verirsinizsə, deməli, siz mütləq ağacdələnsiniz!
  Matryona, faşistləri biçərək, özünü ifadə etdi:
  - Siyasətçi seçiciləri ilə tülküdür, amma özü ilə hamster hamsterdir!
  Marusya çılpaq ayağı ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Ağıllı siyasətçi toyuqxanadakı tülkü kimidir, axmaq isə çini dükanında öküz kimidir!
  Alenka, Fritsi əzərək dedi:
  - Sükutla nizam qurulur, siyasətçilər danışaraq xaos yaradır!
  Anyuta, faşistləri qumbaraatanla səpələyərək qışqırdı:
  - Siyasətçilər çox danışırlar, xüsusən də ağzını bağlamaq istəyəndə!
  Alla aqressiv şəkildə nasistləri döyərək qeyd etdi:
  - Siyasətçi ilə mübahisə etmək ki, minaatanla su döymək, dil əzələsini qırmadıqca, qazancdır!
  Düşmənləri darmadağın edən və yalın ayağı ilə qumbara atan Maria qeyd etdi:
  - Siyasətçi tülkü ilə qurd qarışığıdır, amma çox danışır!
  Nasistlərə atəş açan Matrena hönkürdü:
  - Tülkü nə qədər siyasətçidirsə, bir o qədər də donuz olur!
  Fritz biçən Marusya verdi:
  - Siyasətdə davamlı heyvandarlıq, canavar, dovşan, toyuq, xoruz və ağacdələn var, həmişə kral seçilən yalnız tülkü var!
  Nasistləri darmadağın edən Alenka hönkürdü:
  - Özünü aslan kimi göstərən diktator əsl donuzdur!
  Anyuta aqressiv şəkildə qeyd etdi, düşmənləri atəşlə məhv etdi:
  - Siyasətçi şirə o zaman keçər ki, seçici kamil eşşək olsun!
  Alla, faşistləri xalçaların tozu kimi döyərək dedi:
  - Siyasətçi qoyun dərisi geyər, ancaq qaniçənlik onu canavarla qohum edir, zəka ilə möhkəm qoç!
  Çılpaq ayağı ilə qumbara atan Mariya qışqırdı:
  - Hökmdarın qoyun dərisinə bürünmüş canavar olması şir qiyafəsindəki qoçdan yaxşıdır!
  Robin Qudun dəqiqliyi ilə düşmənə atəş açan Matryona:
  - Siyasətçi sülhdən qoyun kimi ağlayır, amma canavar dişləri savaşı cingildəyir!
  Düşmənə atəş açan Marusya qışqırdı:
  - Siyasətçi seçicilərin səsini almaq üçün bülbül kimi tökülür, amma ağacdələnlər üçün tutur!
  Nasistlərə atəş açan Alenka verdi:
  - Siyasətçinin çıxışı sizə bülbül tril kimi görünürsə, bu işdə qarğa olmayın!
  Anyuta faşistləri darmadağın edərək hazırcavab qeyd etdi:
  - Siyasətçi bülbül kimi oxuyursa, deməli, sizi uyğun oyun hesab edir!
  Alla nasistləri qıraraq qeyd etdi:
  - Seçicilərin ovlanması meşə ovundan onunla fərqlənir ki, ovçu mümkün qədər səs-küy salır!
  Düşmənə atəş açan Mariya qışqırdı:
  - Siyasətçi cibgirdən fərqli olaraq oğurluq edəndə hay-küy salır, oğurlayanda isə yaltaqlıqla götürür!
  Düşmənə atəş açan Matryona qışqırdı:
  - Siyasətçi də müəyyən mənada tanrıdır, amma ona inanmamaq daha yaxşıdır!
  Maria təsdiqlədi:
  - Siyasətçi seçici kimi Aya söz verməyi xoşlayır, ancaq əlavə etməyi unudur ki, orada qumdan başqa həyat yoxdur!
  Rəqiblərini kəsən Alenka hönkürdü:
  - Vay ağıldan deyil, əməli ixtiraçılıqdan yox!
  Düşmənə atəş açan Anyuta qışqırdı:
  - Dünyanın bütün bəlaları puldan deyil, lazımi miqdarda olmamasındandır!
  Düşmənə atəş açan Alla dedi:
  - Dil siyasətçiyə fikrini ört-basdır etmək üçün verilir, amma siyasətçi hansı bəlağətlə boz şərbətini gizlədə bilmir!
  Maria Fritzə atəş açarkən enerjili şəkildə qeyd etdi:
  - Dəmir zəncirlərə getsə, qılınclara qalmaz, nitqlərdə gümüş tökülsə, maaş verməyə heç nə qalmayacaq!
  Düşmənə atəş açan Matryona mızıldandı:
  - Siyasətçinin vədinə əməl etmək istedadı varmı? Ona sahibdir, amma boşuna deyil!
  Nasistlərə atəş açan Marusya qeyd etdi:
  - Fil böyük bir bok yığını qoyur, siyasətçi-tülkü isə daha böyük şifahi diareya dağı!
  Alenka faşistləri darmadağın edərkən hazırcavabca qeyd etdi:
  - Siyasətçi nitqlərinə bol-bol şirin bal tökür, seçiciləri şifahi ishalda boğur!
  Rəqiblərə atəş açan Anyuta:
  - Siyasətçinin şirin danışığı bal dərəsinə bənzəyir, ancaq sən onun boyu zibilliyə üzürsən!
  Nasistlərə atəş açan Alla qeyd etdi:
  - Siyasətçi vədi yerinə yetirə bilər, ancaq seçicini qeyri-mümkünə inandırmaq üçün!
  Çox dəqiq bir atəşə rəhbərlik edən Maria:
  - Seçkilərdə çox siyasətçi var, amma seçəcək biri yoxdur, kim kötük, kim göyərtə, kim tülkü, kim donuz, kim ayı - inciməkdən bircə şey qalır - nərilti!
  Matryona nasistlərə atəş açıb dedi:
  - Boğazını tez-tez cıran siyasətçi, qulağına düzgün təpik vurmalısan!
  Marusya nasistləri kəsərək dedi:
  - Siyasətçi bülbüldən fərqli olaraq heç vaxt boşuna oxumaz, tülkü hədiyyəsi var!
  Alyonka dişlərini çıxardaraq cıvıldadı:
  - Siyasətçi qartal olmaq istəyir, amma seçicinin həmişə quş haqqı yoxdur!
  snayperlə almanları güllələyib :
  - Niyə quşların haqqına girirsən, çünki ağacdələn ağlı!
  Alla pitonun təcavüzü ilə fısıldadı:
  - Siyasətçinin çoxlu müxtəlif mahnıları var, amma hamısının bir səbəbi var: məni seçin!
  Nasistləri kəsən Mariya hönkürdü:
  - Seçici çörək kimi dovşan, canavar, ayı qoyur, amma siyasi tülkü onu hər halda yeyir!
  Matrena nasistləri qıraraq qeyd etdi:
  - Siyasətçi şirin nitqlərlə milçək intellektinə, bülbülün trilinə, ağacdələn fikrinə sayar, amma onun donuz mahiyyəti şahin gözünə görünür!
  Nasistlərlə döyüşən Marusya təbəssümlə əlavə edir:
  - Qadın həm də yaxşı siyasətçidir və heç olmasa, sədaqət vədini yerinə yetirmək, zövq vermək şansı verir!
  Beləliklə, qızlar şəhəri qəhrəmancasına qoruyur və böyük ümid verir.
  . 4-cü FƏSİL.
  Sentyabrın sonu və oktyabrın əvvəllərində Həştərxan uğrunda döyüşlər hələ də davam edirdi və faşistlər Xəzər dənizi sahilləri ilə cənuba doğru irəliləyirdilər. Nasistlərin amansız irəliləyişi var idi... Cənubda nasistlər Orconikidze şəhərini tutdular və Qroznıya hücuma keçdilər.
  Sovet müharibələri də bu şəhərdə qəhrəmancasına döyüşüb.
  Tamaranın başçılıq etdiyi qız batalyonu çıxılmaz qətiyyət və cəsarət nümayiş etdirdi.
  Tamara pulemyotdan atəş açdı və çılpaq barmaqları ilə qumbara ataraq dedi:
  - Vətənimiz SSRİ-yə şöhrət!
  Nasistlərə dəqiq atəş açan və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atan Anna qışqırdı:
  - Qəhrəmanlığa izzət!
  Düşmənə atəş açan Akulina qışqırdı:
  - Vətən və şərəf naminə!
  Fritzə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atan Viktoriya hönkürdü:
  - Wehrmacht'ı qəhrəmanlıqla darmadağın edin!
  Olympias, sağlam bir qız, düşmənlərə bir xətt verdi, Fritz-i döydü və bağışladı:
  - Müqəddəs müharibədə bizim qələbəmiz olacaq!
  Nasistlərə atəş açan və yenə yalın ayağı ilə qumbara atan Tamara qeyd etdi:
  - Əsgərdə palıd gücü olmalıdır, palıd başı yox!
  Qızlar atəş açdılar. Dağıntılar kütləsinin ətrafında xarabalıqlar tüstülənir. Partlayışdan sonra partlayış baş verir. Tüstü səmaya qalxır. Ətrafda hər şey yanır.
  Kütləvi miqyasda məhv.
  Gözəl, ayaqyalın sarışın Anna, qumbara atan kimi, faşistləri parçalayaraq qışqırır:
  - Hər palıdda bir çuxur, hər palıd başında bir çuxur var, ondan beyinlər axır!
  Akulina düşmənə atəş açıb, zərif, qaralmış, yalın ayağı ilə qumbara atan Akulina hıçqırdı:
  - Əgər palıd kimi ağıllısansa, o zaman ağcaqovaq kimi əyiləcəksən!
  Viktoriya, bu qırmızı saçlı qız, həm də çılpaq, qaralmış, kəsikli ayaqları ilə, cik-cik dedi:
  - Əgər tülkü hiyləgərliyiniz yoxdursa, onda sizdən üç dəri çıxacaq!
  Sağlam, hündürboy, iri, əzələli sarışın Olimpiada növbə verdi, yalın ayağı ilə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Əgər palıd kimi lalsansa, səni yapışqan kimi qopararlar!
  Onların yanından bir oğlan süründü. O, qara daban ayaqqabılarla parıldadı və nasistlərə partlayıcı paket atdı. Sonra hıçqırdı:
  - Gənc əsgər, köhnəlmiş generaldan yaxşıdır!
  Tamara yenə növbə verdi. O, yalın ayağı ilə ölümcül bir qumbara atdı və qışqırdı:
  - Siyasətçi hər yeni kostyumuna görə seçicilərdən üç dəri çəkir!
  Düşmənlərə atəş açan və aqressiv şəkildə gülümsəyən Akulina hönkürdü:
  - Palıd ağacı kimi ağıllı olacaqsan, onu yapışqan və dovşan kimi qoparacaqlar!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq ayağı ilə qumbaraatanları tankları alt-üst edən Anna qışqırdı:
  - Hiyləgər tülkü, ağlı olan qoçdursa, şirdən üç dəri belə çəkər!
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq dabanı ilə öldürücü bir hədiyyə atan Viktoriya dedi:
  - Tülkü olmaq istəmirsənsə, ac it kimi sızıldayacaqsan!
  Olimpiada Fritz'i biçdi. Sonra yalın ayağı ilə qumbara atdı və cik-cik dedi:
  - Siyasətçi tülküdür, onda gündüz seçici-cücələri bağırsaqlayır!
  Topun gurultusu böyüyür. Nəhəng " Sturmtigers " döyüşə girir . Onlar reaktiv bombalar atırlar. Və bütöv binaları dağıtırlar, evləri bir anda yıxırlar. Fırtınalılar isə səmada dövrə vururlar. Sovet mövqelərini raket atəşinə tuturlar . Bomba atırlar. Panther-2 artıq görünür, 88 mm-lik güclü topla Pantherdən daha təkmil maşındır.
  Alman avtomobilinin daha dar və kiçik qülləsi, həmçinin çömbəlmiş gövdəsi var. Belə bir canavar, döyürsə, döyür. Ən əsası isə çox ağır deyil, 900 at gücündə daha güclü mühərriklə.
  Tamara yalın ayağı ilə "Panter-2"yə qumbara atıb qışqırdı:
  - Bir kötük kimi axmaq olacaqsan, onu yapışqan kimi qoparacaqlar, təkcə hiyləgər tülkülər deyil, qorxaq dovşanlar da!
  Nasistlərə atəş açan və rəqiblərini biçən, yalın ayaqları ilə limon atan Anna belə nəticəyə gəldi:
  - Qartal, hiyləgər tülkü belə, yaş toyuğu ifşa edə bilər!
  Akulina, düşmənləri kəsərək, onları dəqiq atışlarla vuraraq verdi:
  - Aslan rolunu xəyal edən adam çox vaxt tülkü tərəfindən şumlanan eşşəyə çevrilir!
  Viktoriya, rəqiblərini tələsik şəkildə kəsir və yalın ayaqları ilə ölümcül bir şey atır, qışqırdı:
  - İnsanın şir kimi ambisiyaları, eşşək inadkarlığı, ayı kimi yöndəmsizliyi, filin lütfü var, amma tülkü onu həmişə şirnikləndirməyi bacarır!
  Olimpiada düşmənə növbə verdi. O, otbiçən kimi onu biçdi və hönkürdü:
  - Qırmızı rəngli tülkü, qanlı kostyumlu siyasətçi!
  Döyüşün intensivliyi getdikcə artırdı. Şəhər faşistlər tərəfindən Katyuşadan üstün olan qaz toplarından darmadağın edildi. Və nasistlərə müqavimət göstərmək çox çətin idi. Amma ayaqyalın, yarıçılpaq qızlardan ibarət batalyon böyük həvəslə döyüşürdü. Qızlar isə demək olar ki, ölmədilər, kişilər daha çox aldılar.
  Tamara nasistlərə atəş açıb, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbaraatanları atır, qışqırdı:
  - Qadın güclü kişiləri məğlub edir, onların zəif tərəfləri ilə oynayır, siyasətçi zəif seçiciləri inandırır, açıq-aşkar ifrat edir!
  Düşmənləri kəsən və güllələrlə biçən Anna, eyni zamanda çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket verdi:
  - Qadın ən hiyləgər siyasətçidir, tülkü olmaq üçün oxumağa ehtiyac yoxdur, ancaq ayaqyalın qalaraq ayaqqabı geyinməyi bacarmalıdır!
  Akulina, rəqiblərini dəqiq zərbələrlə kəsərək, çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək hürürdü:
  - Qadın da cavanlığı sevir, amma dolların yaşılı ona himayəçinin yaşıl yaşından əzizdir!
  Viktoriya, o qırmızı saçlı qancıq, ölümcül bir partlayış verdi, xətti yıxdı və cırladı:
  - Qız gəncliyinin yaşıllığı puldan kökəlmiş kişilərin yaşıl əskinaslarını çəkir!
  Düşmənlərə atəş açan və yalın ayağı ilə başqa bir hədiyyə atan Olympias qışqırdı:
  - Yaşıl dolların arxasınca getməyin, bəlaların da yaşıl gözləri var və qabığı xırtıldayandır!
  Döyüş getdikcə daha şiddətli olur. Ölümcül mərmilər tələsir. Sovet mövqelərini partladıb parçaladılar, batareyaların silahlarını aşdılar. Və yeni təyyarələr tələsir, hücum silahları guruldayır. Toz buludları səmaya qalxır.
  Faşistlərə amansızcasına atəş açan Tamara yalın ayağı ilə qumbara atmazdan əvvəl mirvari götürüb təhvil verdi:
  - Allaha inanaraq, heyvan səviyyəsinə batmayın: insan müti qoyun deyil, üfunətli keçi də deyil!
  Düşmənlə döyüşən və yalın ayaqları ilə ölüm hədiyyələri atan Anna qeyd etdi:
  - İnsanların inancından pul qazanmaq qızılın üstünə peyin tökməklə eynidir, inamsızlıq cücərəcək!
  Panteranı məhv edən Akulina aqressiv şəkildə üfürdü :
  - Bazar gününə inanaraq, həftənin yeddi cüməsinə getməyin!
  Viktoriya, nasistlərə çox dəqiq atəş açaraq onları aqressiv şəkildə biçərək qeyd etdi:
  - Əbədi cəhənnəm alovuna inam mövhumatın südünü qaynadır, köpüyü çıxarılır, dindən yaramazlar!
  Nasistləri qıran və yalın ayaqları ilə nəhəng dağıdıcı gücə malik qumbaraatanları atan qadın qəhrəman Olympias qeyd etdi:
  - Yalnız kötüklər və palıdlar əbədi alovun cəhənnəm tonqalına inanaraq, yapışqan kimi soyulmağa imkan verir!
  Tamara ələ keçirilən bazukadan atəş açıb, çılpaq dabanlarını yelləyərək cıvıldadı:
  - Əbədi cəhənnəm atəşinin alovu necə parlayır? Dindən fırıldaqçıların cibində qızıl sikkələrin parıltısı!
  Düşmənə atəş açan və nasistləri böyük bir dəqiqliklə məhv edən Anna dedi:
  - Yaramazlar ciblərini doldurmaq üçün Allahdan istifadə edir, nəinki boş başla aldanırlar!
  Akulina düşmənə növbə verdi. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Dindən olan yaramazlar qoyunun üç dərisini soyar, keçilərin buynuzunu sındırar, onlara ancaq qazanc əzizdir, iman isə işgəncədir!
  Viktoriya çılpaq dabanı ilə yonqar bombası atdı, düşməni havaya uçurdu və xırıltı ilə dedi:
  - Vicdanlı keşiş vegetarian qurd kimidir, yalnız iman həmişə dürüstdür və ondan istifadə eqoistdir!
  Olympias düşməni pulemyotdan vurdu. O, düşməni biçdi və çılpaq dabanı ilə bir dəstə qumbara atdı, bu da Lion tankını aşdı. Sonra qışqırdı:
  - İstənilən din nağıldır, yalnız bu fantaziyadan həqiqətən inanılmaz nisbətlərdə qazanc əldə edilir!
  Qroznı şəhərində qızlar belə cəsarətlə döyüşürlər. Və özlərini şücaət baxımından ən yüksək nöqtədən göstərirlər.
  Digər qızlar isə bütün cəsarətləri ilə Həştərxanı müdafiə edirlər. Həm də ən yüksək akrobatika və möhkəmlik nümayiş etdirirlər.
  Qızlar çox yaxşı mübarizə aparırlar.
  Alenka yalın ayağı ilə qumbara atdı, nasistləri parçaladı və dişlərini göstərərək qışqırdı:
  - Qulaqlarınıza əriştə asmağa kim icazə verirsə, əbədi ac qalacaq!
  Bununla faşistləri biçən Anyuta razılaşdı:
  - Qulağınız əriştə ilə dolmayacaq!
  Alla nasistlərə atəş açdı, yalın ayağı ilə ölümcül güclə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Qulaqlarda əriştə son anda ürək bulanmasına səbəb olan yeməkdir!
  Mariya dişlərini açıb çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı paket ataraq hazırcavabcasına qeyd etdi:
  - Allah olub-olmadığını heç kim bilmirsə, amma insanlar Məsihin bənzəri kimi daim çarmıxa çəkilirsə!
  Fritsi sikən Marusya onu götürdü və aqressiv şəkildə gülümsəyərək qışqırdı:
  - İnsan Allahın qüdrətinə yiyələnməyə çalışır, amma indiyə qədər Allaha görə deyil, ancaq çarmıxa çəkilir!
  Matryona növbə verdi, nasistləri biçdi və dostlarına aqressiv şəkildə gözlərini zilləyərək xəyanət etdi:
  - İnsanın ürəyi yaxşılığa, ağlı mənfəətə, qarnı qarınqululuğa can atır, axırda da ayağını çuxura sürükləyir!
  Və Həştərxanda şiddətli döyüşlər gedir. Volqa sahilindəki şəhər Sovet müdafiəsinin əsas nöqtəsidir. Və burada belə çılğın döyüşlər gedir. Çaydan köpürən kimi.
  Və ağır, ölümcül təyyarələr tələsir. Yu-288 çox güclü maşındır. Və nəhəng mətanətlə bombalar atır.
  Alenka qışqırır, nasistlərə tərəf dönür və yalın ayağı ilə qumbara atır:
  - İnsanda qorilla zəkası varsa, at kimi şumlayar, it kimi yeyər!
  Anyuta yalın ayağı ilə ölümcül bir hədiyyə verdi, nasistləri darmadağın etdi və qışqırdı:
  - Kişi özünü yaxalamağa icazə verir, amma şumlamaq üçün onu məcburi qamçı ilə döymək lazımdır!
  Alla çılpaq dabanı ilə limonu təpikləyib mızıldandı:
  - Siyasətçinin böyük cibi var, amma o, sadəcə olaraq əhəmiyyətsiz cibgirdir!
  Rəqiblərinə atəş açan Mariya fısıldadı:
  - Seçicilərə cənnətdən ay vəd edən siyasətçi hakimiyyətə gəlib Ay mənzərəsini tərk edir, nurçuya aclıqdan sızlayır!
  Matryona qulaq asaraq gülərək dedi:
  - Hər siyasətdə şeytan Uca Tanrının yerini tutmağa təşviq edir, yalnız siyasətçinin istedadı çox azdır!
  Düşmənlərə atəş açan və inamla biçən Marusya qeyd etdi:
  - İnsan hər şeyə qadir olmağa çalışır, amma onun mənəvi tərəqqisi onu yaxşılaşdırmır!
  Qızlar ən yüksək dərəcədə hazırcavabdırlar.
  Və müharibə qarmaqarışıq bir yolda gedir. Üçüncü Reyxdə reaktiv təyyarələr sınaqdan keçirilir. Bu da SSRİ ilə mübahisədə kifayət qədər ciddi arqumentdir.
  Hitler, təbii ki, çox da məmnun deyil. Müharibə uzanır və Rusiya da təslim olsa da, inadla müqavimət göstərir. Döyüşlər qaynar, sanki vulkanın ağzında.
  Oktyabrın sonu. Kalmıkiya tamamilə ələ keçirilir və nasistlər Dağıstanda irəliləyirlər.
  Nasistlərin uğurları təvazökar olsa da, daimidir. Qara dəniz donanması məhv olmaq ərəfəsindədir.
  Burada destroyer bütün komanda qızlardan ibarətdir. Ən azı desək, gözəl heyət. Qız jiletdədir və ayaqyalın qaçır, yuvarlaq dabanları ilə titrəyir.
  Qatarın komandiri Alisa inamla faşist kreyserinə hücum etməyi əmr edir. Torpedonu işə salır və deyir:
  - Müharibədə, yaxşı teatrda olduğu kimi, növbəti hərəkət gözlənilməz olur, göz yaşları mütləq töküləcək!
  Andriana onun tərəfdaşıdır, bütün qızlara əmr verir. Onlar çılpaq, yuvarlaq dabanlarda titrəyərək qaçırdılar və cızıltı ilə səslənirdilər. Mina qurğusunu quraşdırdılar.
  Andriana qışqırdı:
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmə gedən yolu işıqlandırın!
  Veronika faşistlərə topdan atəş açaraq mırıldandı:
  - Müharibədə, filmdəki kimi: hərəkət ovsunlayır, heç vaxt darıxdırıcı olmur, sadəcə, təəssüf ki, həqiqətən öldürür!
  Ayaqları çılpaq, qaralmış, arıq, çox gözəl qızları olan esmines o yan-bu yana tullanır. O, tük kimi atılır.
  Elis çılpaq, yalın ayaqlarını möhürləyərək qışqırdı:
  - Asan deyilsənsə, müharibədə yer üzü dinc qalacaq!
  Topdan dəqiq atəş açan Andriana qeyd etdi:
  - Döyüşməyi bacaran qız cəngavərdir!
  Alisa atəş açarkən özünü düzəltdi:
  - Xeyr, o, qəhrəmandır!
  Və döyüşçülər gülməyə başladılar. Və dillərini göstərdilər. Və gözəllərin ayaqları, o qədər zərif və qan izləri göyərtədə qalır. Güclü qızlar.
  Və çılpaq, onların dabanları çox yuvarlaq və zərifdir.
  Alisa necə əsir düşdüyünü xatırladı və nasistlər nazik, qızarmış qamçı ilə onun ayaqlarını sığalladılar. Burada sən demək olar ki, çılpaq rəfdə asılısan. Çılpaq ayaqlarınız bir anbara yapışdırılır. Və səni qızarmış çubuqlarla qıdıqlayırlar. Burada və qırmızı məmə üçün qırmızı dəmir yandırılır.
  Alisa bir neçə gün işgəncə və işgəncələrə məruz qaldı. Lakin qız qaça bilib.
  O, gözətçi zabitinə Sevastopoldan təxliyə edilmiş qızıl qabı atdıqları yerin dənizdə olduğunu bildiyini söylədi. Faşist bunun üstünə düşdü.
  Yaxşı, Alisa, bütün işgəncələrə baxmayaraq, cəsarətini saxladı. Onun zəncirini açdılar və əlləri bağlı halda qayığa mindirdilər. Və çılpaq ayaqları ilə, rəfdə bir az yanmış, tapança götürüb iki faşisti vura bildi. Sonra kəndirləri açıb üzərək uzaqlaşdı. O, məharətlə onu çıxartdı. Və qızların hörmətini qazandı.
  Xüsusi şöbədən ona yapışmağa çalışdılar , lakin Alice xüsusi zabitləri qəza təşkil etməklə hədələdi, həm də onu qancığa assın. Toyuqdan çıxdılar.
  Alisa çox döyüşkən qızdır ...
  O, hətta hazırcavab nəticə çıxardı:
  - Cəllad silahdan baltanı sevir, amma döyüşdə yöndəmsiz bir bacarığı var!
  Andriana kəsilmiş ayaqlarını döyəcləyərək bununla razılaşdı:
  "Hələ baltadan şorba bişirmək olar, amma qəhrəmanlıq qələmi ilə yazılanı cəllad baltası ilə kəsmək olmaz!"
  Yuliana çox gözəl qızdır. Sinəsində ancaq nazik zolaqlı zolaqlı parça və qısa tuman var. Amma o, çox gözəl və gözəldir. Destroyerdəki bütün qızların ayaqları çılpaqdır və çox cazibədardır.
  Almanlar əsir düşəndə qızların yuvarlaq, çılpaq dabanlarını öpməyə məcbur olurlar. Və məhbuslar bunu layiqincə yerinə yetirirlər. Onlar isə qızların dabanlarını yalayır, böyük məmnuniyyətlə öpüşürlər.
  Juliana oxudu:
  - Biz pis quldur deyilik,
  Öldürmək istəmirik...
  Amma çılpaq dabanlar ağrıyır,
  Hamının üzünə yumruq vurmaq istəyirəm!
  Qızlar, əlbəttə ki, istənilən uğurun dadını çıxara bilirlər.
  Andriana çılpaq dabanlarını möhürləyərək dedi:
  - Ay yeni sərhədlər, güldürmə məni!
  Alice razılaşdı:
  - Özünə sərhəd qoymayanlar üçün qeyri-məhdud imkanlar!
  Veronika çılpaq ayaqlarına bir şillə vurdu, çılpaq dabanlarını çırpdı və dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Ən güclü insan dözülməz ambisiyaları çəkməz!
  Andriana dişlərini açıb topundan atəş açaraq hazırcavabcasına dedi:
  - İnsan Allahdan uzaqdır, çünki təbiəti təqlid etməkdə makakadan da uzağa getməyib!
  İrəliləyən nasistlərin axınlarını dəqiq atışlarla darmadağın edən Veronika hönkürdü:
  - Siyasətçi şöhrətpərəstlikdə tanrıdır, metodlarda tanrıdır və nəticələrdən istifadə etməkdə açıq-aşkar donuzdur!
  Sovet qızları yaxşı döyüşür. Amma təbii ki, almanlar da var, bikinili və ayaqyalın gözəllər də.
  Məsələn, Gerda nadir döyüşçüdür.
  O və tərəfdaşları ən yeni "Pantera" -2 tankına oturdular.
  Qızlar sovet qoşunlarına atəş açıb uğuldayırlar.
  Biz pis qurduq, geri çəkilirik, xeyri yoxdur!
  Və gözlərini qırpırlar...
  Gerda çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə rus əsgərlərini döydü və məmnuniyyətlə qışqırdı:
  - Həyatda canavar olmayan, ondan üç dəri endirilən, ağlında tülkü olmayan, toyuq kimi bağırsaqları soyulmuş!
  Şarlotta da dəqiq bir mərmi vurdu, sovet tankını yarıb, zirehləri əzdi və qışqırdı:
  - Canavar həmişə ac, kişi həmişə narazı, siyasətçi isə bir söz deyə bilməz!
  Düşmənə çox dəqiq atəş açan və öldürücü mərmi ilə rus tanklarını vuran Kristina qeyd etdi:
  - Tülkünün qiymətli kürkü var, amma siyasətçilərin tülkü vədlərinin heç bir dəyəri yoxdur!
  Maqda onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə silahı düşmənə doğrultdu, onu döydü və mızıldandı:
  - Ağıllı qoç olan siyasətçidən keçidən süd çoxdur!
  Sovet maşınlarına dəqiq atəş açmağa davam edən Gerda qeyd etdi:
  - Seçkilərdə siyasətçilər vəba ilə vəba arasındadırlar, baxmayaraq ki, siyasətçilər şizofreniyasında daha çox yoluxucu olurlar!
  Charlotte otuz dördü vurdu və qülləni yırtdı, dedi:
  - Siyasətçinin qazanc üçün qurd burnu var, özü də bağırsaqları tökmək üçün hazır donuzdur!
  Kristina çılpaq barmaqlarının köməyi ilə mərmi məharətlə atdı və çıxdı:
  - Siyasətçi aslan taxtına qaçan qoçdur, zirvəyə çatanda toyuq seçiciləri bağırsaqdan çıxaran tülküyə çevrilir!
  Maqda aqressiv şəkildə qeyd etdi və çılpaq barmaqları ilə Sovet özüyeriyən silahına ölüm hədiyyəsi göndərdi:
  - Siyasətçilərə inanmırlar, amma səs verirlər, musiqi başa düşmürlər, amma həvəslə dinləyirlər, əriştə yemirlər, amma həvəslə qulaqlarından yapışırlar!
  Və onların Panther-2 çox fəal işləyir. Və mərmi çox dəqiq göndərir.
  Alman maşını bütün sovet tanklarını çox inamla darmadağın edir.
  Gerda vurur və oxuyur:
  - Bir, iki, üç - məsləhəti poz!
  Şarlotta çox dəqiq atəş açır, düşmənləri vurur və fit çalır:
  - Biz dünyanın ən güclüləriyik!
  Otuz dördü vurmaq üçün çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edən Kristina əlavə etdi:
  - Bütün düşmənlərimizi tualetdə islatacağıq!
  Maqda düşmənin üstünə atıldı və susdu:
  - Vətən göz yaşlarına inanmaz!
  Gerda qışqırdı:
  - Biz isə beynində şər oliqarxları verəcəyik!
  Şarlotta hazırcavabcasına qeyd etdi, sovet haubitsasını mərmi ilə vurdu:
  - Qızıl ancaq gözəl görünür, əslində bu metal, insanlıq həmişə əziyyət çəkib, təkəbbürlü olub!
  Düşmənə atəş açan Kristina özünü hazırcavabcasına ifadə etdi:
  - Sinəsini açan qadın üçün kişidən üç dəri qoparmaq daha asandır!
  Rəqiblərə atəş açan Magda əvvəlcə qeyd etdi:
  - Ayaqyalın qızlar, kişiləri qaloş geyindirin!
  Təbii ki, tankdakı qızlar zərifdirlər. Pilotlar isə Fritzlər arasında ən yaxşısıdır.
  Albina və Alvina kainatın ən qorxulu aslarıdır. Burada artıq hər biri vurulan beş yüz təyyarənin sayına çatıblar. Onlardan yalnız Marsel öndədir. Sovet donanmasının 500-cü təyyarəsi üçün Dəmir Xaç Böyük Xaçı ilə təltif edilmişdir. Lakin Albina və Alvina çox gec döyüşməyə başladılar və buna görə də tezliklə Marseli keçəcəklər.
  500-cü təyyarə üçün Albina və Alvina qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldılar.
  İndi də qırmızı pilotlarla döyüşürlər.
  Albina çılpaq barmaqları ilə düymələri sıxır, birdən beş sovet təyyarəsini vurur və qışqırır:
  - Kişi ağıllı çəkmədirsə, həmişə qaloşda otur!
  Rusiya təyyarələrinə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə onları yerə yıxan Alvina qeyd etdi:
  - Qadının çılpaq ayağı zamanla onu istənilən çəkmənin qaloşuna soxacaq!
  Sovet maşınlarına çox dəqiq atəş açan Albina dişlərini açaraq hazırcavab cavab verdi:
  - Tez-tez çılpaq qadın ayaqlarına baxan kişi qaloşunda oturmalıdır!
  Və hər iki qız daha bir neçə Yaksı yıxaraq qışqırdı:
  - Ayaqyalın qadın ayağı, daban altına yaxşı oturur və qaloşa mükəmməl uyğun gəlir!
  Döyüşçüləri burada böyük bir yüksəklikdə görmək olar.
  Amma möhtəşəm alman pilotları varsa, deməli, gözəl sovet qızları-komsomolçular da var.
  böyük şövqlə döyüşən. Həm də Üçüncü Reyxin qoşunlarını uğurla vurdular.
  Anastasiya Vedmakova, onu götürdü və çılpaq barmaqlarının köməyi ilə almanları yerə yıxdı və cırladı:
  - Kişi qızın ayaqqabısını cırmaq üçün içəri çevrilməyə hazırdır!
  Nasistlərə atəş açan Akulina Orlova hazırcavabca qeyd etdi:
  - Çılpaq qadın dabanı ilə istənilən çəkməni içəriyə çevirə bilərsiniz!
  Anastasiya da Fritzeləri vurdu və cırladı:
  - Qadının yalın ayağı istənilən kişini, hətta sonuncu çəkmə olsa belə, içəriyə çevirər!
  Focke -Wulf-u yıxdı və gözəl dişlərini göstərərək fısıldadı;
  - Kişini içəriyə çevirmək istəyirsənsə, ayaqqabını çıxar, qaloş qoymaq istəyirsənsə, dabanını aç!
  Və qızlar xorla oxudular:
  Kainatda
  heç bir səbəb olmadan məhv edən və öldürən müharibə gedir...
  Şeytan azad oldu -
  Və ölüm onunla gəldi!
  
  Və axını kim dayandıracaq,
  Qanlı və dəli çaylar...
  Lazer şüası məbədinizə dəyəcək,
  Və bir anda adam yoxa çıxdı!
  
  Və belə xaos
  Kainatı su basdı...
  Bəşəriyyətin kədərli taleyi
  Ağrı və əzablara dözün!
  Qızlar qismən haqlı ola bilər. Müharibə xoşbəxtlik deyil. Ancaq eyni zamanda, əyləncə.
  Focke -Wulf hücum modifikasiyası üzərində vuruşurlar . Onlar havadan sovet yerüstü hədəflərinə hücum edirlər.
  Eva, raket ataraq, qeyd edir:
  - Uşaqlıq niyə ayaqyalın keçir, çünki çılpaq qadın ayağı kişilərin başını itirir, elə bil oğlan!
  Gertrude raketlə partladı, çılpaq dabanı ilə pedalı basdı və sovet ordusunun bunkerini sındırdı və xırıltı ilə dedi:
  - Qadını çılpaq görmək istəyi kişini içəri çevirər!
  Eva yenidən vurdu, otuz dördü vurdu, qüllələri sındırdı və hazırcavabcasına dedi:
  - Qadını soyunmaq üçün əvvəlcə onun yaxşı ayaqqabılarını geyinməlisən!
  Gertrude zərif ayağının çılpaq, yumru dabanından istifadə edərək rəqibini döydü və dedi:
  - Vaxtında soyunan iş qadını kişidən üç dəri qoparacaq!
  Həvva sovet bunkerlərinə raket atdı və qışqırdı:
  - Zamanla çılpaqlaşan qadın ayaqyalın olub, kişini başdan-başa geyindirməz!
  Gertrude Sovet qoşunlarını qıraraq təsdiqlədi:
  - Ayaqyalın qadın kişinin başına çəkmə geyindirib, onu qaloşa soxub, içəriyə çevirib, sonuncu ayaqyalın edəcək!
  Burada, əlbəttə, qızların məntiqi ondan ibarətdir ki, ona qarşı mübahisə edə bilməzsən. Qızlar isə ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər.
  Və onlar gözəl gəncləri sevirlər və ümumiyyətlə, sadəcə superdirlər.
  Əgər onlar oxusalar, yüz kişi öldürüləcək!
  Bunlar hər iki tərəfdən layiqli qızlardır və çox gözəldirlər ki, kişilər həqiqətən özlərini içəri çevirsinlər!
  . FƏSİL Љ 5.
  Nasist qoşunları tərəfindən tamamilə mühasirəyə alınan Qroznı şəhəri 1943-cü il noyabrın əvvəllərində süqut etdi. Qızlarla batalyon qazandan çıxıb Şalıya çəkildi.
  Artıq dağlar, kobud ərazilər var idi və müdafiəni saxlamaq daha rahat oldu. Alman tanklarının, xüsusən də Mausun çəkisi olduqca böyük idi və dağlarda onlarla döyüşmək olduqca əlverişsiz idi. T-3 tankı artıq istehsaldan çıxarılmışdı , lakin T-4-ün modernləşdirilmiş versiyası hələ də istehsal olunurdu. Baxmayaraq ki, mənəvi cəhətdən köhnəlmişdir. Ancaq yenə də T-34-76-ya qarşı döyüşə bilərdi. Və yaxşı mübarizə aparın. Onun topu daha güclü idi və otuz dörddən daha yüksək ağız sürətinə sahib idi.
  Tamara və qızlar Şalidə vuruşdular. Qızlar bu çox böyük dağ kəndini - əsl şəhəri saxlamağa çalışırdılar.
  Gözəllər çox cəsarətlə döyüşüblər.
  Tamara yalın ayağı ilə qumbara atdı, atəş açıb qışqırdı:
  - SSRİ Vətəni naminə!
  Anna nasistlərə atəş açdı. Daha alışqan T-4 yamaca qalxmağa çalışdı. Çılpaq ayağı ilə qumbara atan qız nasist aparatını söküb cığırdadı:
  - Ana Vətənimiz üçün!
  Akulina, Fritzə atəş açır və çılpaq dabanı ilə folqa ilə bükülmüş ölümcül birinə xidmət edir, vyaknula:
  - Vətən həmişə müqəddəsdir!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə limon atan Veronika dedi:
  - Nəhənglərin Rusiyası üçün!
  Olympias, bu nəhəng qadın da yalın ayaq barmaqları ilə nasistlərə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Kommunizm üçün!
  Tamara nasistlərə qarşı sərrast atəş açaraq, onları ağac qırıntıları kimi kəsərək dedi:
  - Orduda nə qədər palıd ağacları varsa, müdafiəmiz bir o qədər güclüdür!
  Anna dişlərini qabardaraq, böyük dəqiqliklə və qəzəblə nasistlərə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Hamınızı məhv edəcəm.
  Tank "Lion", uzun silah lüləsi olan böyük bir vasitə. Burada onun ən son silahı 105 mm, lülə uzunluğu 100 EL. Və çox uzun bir silah olduğu ortaya çıxdı. Və bu gövdə ölümcül güclə çıxır.
  Akulina bazukadan nasistlərə atəş açır və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Viktoriya da atəş açır və gurlayır:
  - Rusiya Qəhrəmanlarına həmd olsun!
  Olimpiada nasistlərə atəş açmaq və çılpaq barmaqları ilə qumbara atmaqla təsdiqləyir:
  - Ən böyük şöhrət!
  Qızlar, qeyd etmək lazımdır, fenomenal və çox gözəldirlər. Və onların soyuqqanlılığı böyükdür.
  Düşmənə atəş açan Tamara dişlərini çılpaq edir:
  - Rusiya və sona qədər azadlıq üçün!
  Düşmənə atəş açan Anna çılpaq barmaqları ilə qumbara ataraq aqressiv şəkildə deyir:
  Ürəklərimizin bir ağızdan döyünməsinə səbəb olaq!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın.
  Akulina da növbə verəcək, rəqiblərini necə biçəcək və qışqıracaq:
  - Damdan keçən qələbələrimə görə!
  Akulina Petrovskaya sadə qız deyil. O, çox keçməli idi. Xüsusilə, o, oğurluq edərkən tutuldu və həbs edildi. O, həmçinin uşaq koloniyasından-gənclərdən keçdi. Yaxşı, heç nə, o sağ qaldı. Ayaqyalın qar yığınları arasından keçdi, ancaq o, daha sağlam və güclü oldu.
  Viktoriya çılğın qəzəblə döyüşür. Düşmənə növbə verdi. Fritz aşağı düşdü. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı. Motosiklet aşıb.
  Qız qışqırdı:
  - Möhtəşəm sərhədlər üçün!
  Olympias çox vəhşi bir qəzəb hissi ilə döyüşür. Onun zərbələri güclü və sarsıdıcıdır. O, həqiqətən də canavar qızdır. Və beləliklə, rəqibləri darmadağın edir. Beləliklə, nasistlər fəal şəkildə məhv edirlər. Onlara ən kiçik şans da vermir.
  Olympias ağciyərinin üstündə uğultu:
  - Bu kosmik kommunizmə şöhrət!
  Nasistlərə atəş açan Tamara qışqırır:
  - Lenin kommunizminə şöhrət!
  Anna rəqiblərinə atəş açır və qışqırır:
  - SSRİ üçün!
  Akulina, düşmənləri biçərək və hönkürərək qışqırır:
  - Ən yüksək akrobatika üçün!
  Nasistlərə atəş açan Viktoriya danışdı:
  - Ən fenomenal qələbələr üçün!
  Nasist tankını darmadağın edən Olympias hönkürdü:
  - SSRİ kommunizmi naminə!
  Tamara da atəş açır. Rəqibləri dəqiq partlayışlarla əhatə edərək çox dəqiq vurur. O, dəyirman kimi biçir və xırıldayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Anna faşistlərə atəş açıb, dərzanının dəqiq zərbələri ilə onları kəsərək deyir:
  - Qəhrəmanlara böyük şöhrət!
  Və çılpaq barmaqları ilə qumbara atır. Budur nənə.
  Akulina Fritsi kəsərək aqressiv şəkildə qışqırır:
  - Kommunizm üçün!
  Və əzələ bədəni ilə seğirmələr.
  Viktoriya da nasistləri məğlub edir. Və çılpaq barmaqları ilə rəqiblərinə öldürücü hədiyyələr atır və qışqırır:
  - Dünyanın böyüklüyü üçün!
  Olympias da düşmənlərə atəş açır. Bir dəyənək tükü kimi onları döyür və gurlayır:
  - Böyük kommunizmə həmd olsun!
  Və çılpaq barmaqları ilə düşmənləri parçalayaraq öldürücü qüvvə ilə qumbara atır.
  Beş nəfər düşmənləri belə götürdü, gəlin onları biçək, məhv edək, əzək.
  Almanlar dayandırıldı və tamamilə bataqlığa düşdü. Burada çətinləşdi və onlar dalaşdılar.
  Budur qaz atıcılar və onlar aqressiv hərəkət edirlər. Sovet mövqelərini məhv edin.
  Döyülür və " Şturmtigr " uzaqdan, düşmənə - Qırmızı Orduya.
  Alman qızları "Ayı" özüyeriyən silahları və onunla düşməni necə vurduqlarını göstərir. Və onlar həqiqətən və hərtərəfli sikilmişlər. Və bir yarım sentner ağırlığında bir mərmi sovet xəndəklərini və bunkerlərini qırır.
  Döyüşçü Frida qışqırır:
  - Ən böyük Üçüncü Reyximiz üçün!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın. Bundan sonra ayaqyalın faşist qızları yenidən atəş açacaqlar.
  Və nəriltili və dağıdıcı milçəklər. Və partladıqca, istidən qaynayan torpaq ilə bütöv bir huni meydana gəlir.
  Bəli, almanlar sovet qoşunlarını hərtərəfli alırlar. İlk TA-152 təyyarələrindən biri səmada uçur. Focke -Wulf kimi çoxməqsədli maşın , lakin daha təkmil, sürətli, güclü silah və zirehlərlə manevr edə bilir. Həm qırıcı, həm də hücum təyyarəsi kimi istifadə oluna bilər.
  Sovet qoşunları üçün avtomobil, açığı, böyük problemə çevrilə bilər.
  Helga TA-152 ilə uçur və Şaliyə yaxınlaşmağa çalışan bir neçə sovet tankına hücum edir. Qız yaxşı atəş açır. İlk otuz dördün qülləsinin damını sındırıb gurlayır:
  - Mən döyüş gözəliyəm!
  Və sonra sürətlənməyə çalışan ikinci avtomobilə hücum edir. Ancaq dişliləri dəyişdirmək o qədər də asan deyil.
  TA-152 bu qurbanı 37 mm-lik topla deşir.
  Helga cavab verdi və oxudu:
  - Sürüşdü, məni harasa sürüşdürdü, sürüşdürdü!
  Və o, özünə göz vurdu ... Burada Yak-9-a hücum etməyə çalışır. Alman qızı yalın ayağı ilə tətiyə basaraq onu asanlıqla yerə yıxır və arxayınlıqla göz qırparaq deyir:
  - Mən həqiqətən əlayam!
  Helqa böyük cəsarətli bir qız kimi görünür. Və düşmənlərlə qanlı təcrübələr aparır.
  Və əssə, heç kimə bir az görünməyəcək.
  Helqa sovet maşınlarına atəş açır və qışqırır:
  - Yaxşı, niyə, ağlına görə yaşamaq mümkün deyil!
  Və çılpaq dabanları ilə sükanı vurur. Bu qızdır - bütün qızlara, qıza.
  Və uğuldayırsa...
  Göydəki Albina və Alvina da çox aktiv və döyüşkən döyüşçülərdir.
  Qızlar isə qəzaya düşən rus təyyarələri düşünürlər ki, həyat yaxşıdır, həyat yaxşıdır.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarə silahlarını hədəflərə yönəldirlər. Sovet avtomobilləri sağ qalmayacaq. Qızlar isə onları belə döyürdülər. Ən kiçik şans da vermirlər.
  Bəli, döyüşən qızlar var idi,
  Bəli, başqa nə deyirlər...
  Cəsarətlə Rusiyaya hücum etdilər,
  Sözün əsl mənasında Şeytan!
  Albina döyüş formasında bir döyüşçüdür və ağciyərinin zirvəsində öz-özünə qışqırır:
  - Super olacağam, dəyişəcəm ! Super Çempion!
  Həm də çılpaq dabanla , həm də klaviaturaya vurmaq və rəqibləri kiçik parçalara ayırmaq.
  Rəqiblərinə atəş açan Alvina ağciyərinin üstündə uğultu:
  - Bəs meşədə kimi tapacağıq,
  Meşədə kimi tapacağıq ...
  Bununla zarafat etməyəcəyik,
  onu parçalayacağıq!
  Gəlin onu parçalayaq!
  Və çılpaq dabanı ilə düşməni ölümcül qucağına çəkəcək. Bu qız bütün qızlar üçün ən gözəl qızdır!
  Ən döyüş hackinin döyüşçüsü. Və pantera kimi döyüşkən və aqressiv.
  Böyük alman pişikləri isə hücumdadır. Həştərxana hücumu. Və külli miqdarda sovet əsgərlərinin evlərini dağıdın.
  Və ölürlər, amma təslim olmurlar. Belə döyüşlər gedir.
  Gerda, təbii ki, hücumun önündədir və döyüşməyə hazırdır. Beləliklə, o, bikinili qadın Robin Qud kimi çəkiliş aparır. Və bu, bütün sərin qadındır.
  Həm də oğlanın ağzına qırmızı məmə qoysa.
  Onun "Pantera"-2 işləyir. Yeri gəlmişkən, tankın bir qədər fərqli modifikasiyası 75 mm 100 EL topu ilə qızlar tərəfindən yəhərlənmişdir. O, güclüdür və daha sürətli atəş sürətinə malikdir. Mərmi təchizatı isə 88 mm-lik topdan daha çoxdur.
  Gerda çılpaq barmaqları ilə vurur və qışqırır:
  - Bir, iki, üç... Napalmla sındır!
  Şarlotta da onun arxasınca atəş açdı və susdu:
  - Dörd, səkkiz, beş - tez oynayaq!
  Kristina yumruq vurdu, sovet tankını yardı və qışqırdı:
  - Nasistlərin gücü uğrunda cəsarətlə döyüşə çıxacağıq...
  Maqda yalın ayaqları ilə atəş açdı və aqressiv bir şəkildə cıvıldadı:
  - Və biz onların hamısını - bütün kommunistləri öldürəcəyik!
  Qızlar aqressiv və həddindən artıq hərəkət edirlər. Və onların "Pantera"-2 dəqiq vuruşla sovet haubitsasını aşır.
  Qızlar gülür və oxuyurlar:
  - Dünyamıza şöhrət...
  Və Elizabeth, öz növbəsində, otuz dörd vəhşi hücum həyata keçirir. Və çılpaq dabanı ilə tətiyə basır. Və düşməni yıxır, qışqırır:
  - Qoy kommunizm olsun!
  Ketrin çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güc mərmisi göndərir, düşməni deşir və ciyərlərinin zirvəsində çığırır:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Yelena faşistlərə atəş açdı. Mərmi Panteranın alnına dəydi və səkildi.
  Qız qışqırdı:
  - Kommunizm bizimlə olacaq!
  Efrasiya da çılpaq barmaqları ilə rəqibini vurub. O, T-4-ü deşdi və qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Bunlar döyüşən qızlardır. Və necə vururlar, mərmilər çox gözəl uçur və otuz dördün özü hərəkətdədir. Sadəcə cəhd edin, belə bir avtomobildən hərəkətə keçin. Bu son dərəcə çətindir.
  Amma qızlar içəri girir və onlar bikinidə döyüşür və ayaqyalın istifadə edirlər. Döyüşçülər gözəl və gözəldirlər.
  Əgər onlar əsəbiləşsələr, bu, heç kimə bir az görünməyəcək. Və vəhşi qəzəblə mərmi göndərirlər.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə atəş açıb, düşmənləri yerə yıxaraq qışqırdı:
  - Kommunizm ideyalarına şöhrət! Vətənimizə şöhrət!
  Yekaterina da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək, Fritsi vuraraq ciyildəyərək atəş etdi:
  - Vətən və sona qədər qələbə üçün!
  Rəqiblərinə atəş açan Yelena mirvari dişlərini açıb, sapfir gözləri ilə göz qırparaq aqressiv cavab verdi:
  - Bizim kosmik kommunizm məşhurdur!
  Düşmənə atəş açan Euphrasia , onu böyük, fenomenal dəqiqliklə vuraraq verdi:
  - Vətən və Stalin üçün - alqışlar!
  Qızlar açıqca cəsarətlidir və hər kəs edə bilər ...
  1943-cü ilin dekabrı artıq gəlib çatmışdır.
  Alenka və onun komandası da Həştərxanda döyüşür və hələ də orada dayanır. Qəhrəman döyüşür.
  Alenka növbə verir, nasistlərin xəttini biçir, sonra çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi atır və uğultu:
  - Kişi gibbona bənzəyir, ancaq təəssüf ki, gücdən çox intellektdə!
  Düşmənə atəş açan və düşmənləri kəsən Anyuta çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket verdi və cik-cik dedi:
  - Adamda eşşək inadkarlığı, şir ambisiyaları var, amma əslində keçidir!
  Fritzə dəqiq atəş açan Alla çığırdı:
  - Qadın üçün kişi bir inək üçün çuxura bənzəyir, onsuz edə bilməzsən, amma yaxınlaşmaq iyrəncdir!
  Faşistlərə atəş açan Mariya hazırcavabcasına cavab verdi:
  - Qadın otağında kişi ilə tualet arasında ortaq olan şey - qadınların ancaq kişiləri ağlaması!
  Marusya, nasistləri kəsərək, çılpaq barmaqları ilə qumbara atır, vyaknula:
  - Qadın hiyləgər tülküdür ki, dovşan kimi istənilən aslanı yeyib- yeyə bilər!
  Nasistləri biçən Matryona, çılpaq ayaq barmaqları ilə muzdluları yerə ataraq mızıldandı:
  - Qadına qamçılayan oğlan kimi kişi lazımdır, kişi döyməz, onda həyat olmayacaq!
  Fritzə atəş açan Alenka qışqırdı:
  - Qadına kişilər donuz buynuzları kimi lazımdır, ancaq kişilərin bağışladığı kürk bahadır!
  Ayaq çılpaq qızlar komandası necə gülür, dişlərini açır və çılpaq barmaqları ilə qumbara atırlar.
  Cəsarətli döyüşçü qızlar. Mübarizə üçün onların elementi, döyüşmək üçün onların elementi!
  Həştərxan, deyəsən, təslim olmayacaq. Buradakı qızlara gəlincə, həqiqətən döyüşürlər.
  Üçüncü Reyxin hərbi qüvvələri nəhəngdir. Buradakı yeni tank bölmələri çox güclüdür. Tankların istehsalı artır. Heç bir partlayış yoxdur, Afrikadakı İtalyan, Fransız, Belçika və Hollandiya mülklərindən işçi qüvvəsi təmin etmək mümkündür.
  Həm də Afrikadan neft, volfram və bir çox element, o cümlədən uran çıxarmaq üçün.
  Yəni yeni tanklar istehsal olunur. Xüsusilə, daha yaxşı qorunan və daha güclü silahlanmış, daha güclü mühərrikə malik "Pantera" -2-nin meydana çıxması müharibənin gedişinə xeyli təsir edir.
  Getdikcə daha çox tank və təyyarə var. Artıq Yu-488-də işlər tamamlanır. Üçüncü Reyxin dörd mühərrikli ilk istehsal təyyarəsi. Çox güclü və sürətli. Onun diqqət çəkən məqamı qanad sahəsinin nisbətən kiçik olmasıdır, buna görə də bombardmançı saatda 700 kilometr sürətlə uça bilir. Bu o deməkdir ki, sovet döyüşçüləri mütləq ona çatmayacaqlar.
  Beləliklə, SSRİ-nin yeni bir problemi var. Qırmızı Ordunun qüvvələri əslində tükənib. Məktəbliləri maşınlara qoyurlar. On dörd yaşından etibarən yeniyetmələr, demək olar ki, rəsmi olaraq artıq döyüşürlər. Oğlanlar, əlbəttə ki, ağıllıdırlar və ümumiyyətlə, yaxşı döyüşçülərdir. Gənc yaşda ağaca dırmaşmaq və gizlənmək daha asandır. Və hərbi bacarıqlar daha tez mənimsənilir. Yeniyetmələr böyüklər kimi döyüşürlər, onları vurmaq daha çətindir. Bəli və psixoloji cəhətdən uşaqlara atəş açmaq daha çətindir.
  Almanların kifayət qədər çox qadın snayperləri var və hər bir qadının çox gənc döyüşçüləri vurması yöndəmsiz və utancvericidir...
  Bəli, on dörd yaşından SSRİ-yə zəng etməyə başladılar. Həm də silah və təqaüdçülər altına qoyun. Orduda daha çox qadın var idi. Ədalətli cins xüsusilə tank və aviasiya qoşunlarına və snayperlərə həvəslə qəbul edildi. Qadınlar yaxşı snayperdirlər . Adətən kişilərdən qısa olduqları üçün tanklarda və aviasiyada daha rahat döyüşürlər. Çox vaxt yeniyetmələr də tanklarda döyüşürdülər. Qeyd edək ki, oğlan və qadınların dərisi daha həssas olur və onların təyyarələri və tankları yetkin kişilərə nisbətən daha az vurulur. Pis yeniyetmələr və snayper rolunda deyil. Oğlan daha dar boşluğa sürünə bilər, maskalana bilər və ya ağaca dırmaşa bilər. Çox vaxt orduda on dörd yaşından kiçik döyüşçülərə rast gəlməyə başladı.
  Müharibə insan resurslarını yeyir. Ərazi isə getdikcə SSRİ-nin nəzarəti altında olur. Və hələ də Yaponiyanın çoxsaylı piyadaları ilə döyüşmək lazımdır. Bəli, yaxşı samuray tankları və xüsusilə özüyeriyən silahlar var. Onlar həmçinin T-34 ilə müqayisə edilən orta tankı olan və ön zirehdə daha da güclü olan bir seriyada göründülər.
  Beləliklə, Yaponiyanı qiymətləndirməmək təhlükəlidir. Və onunla müharibə üçün əsgərlər lazımdır.
  Stalin əsəbidir və getdikcə daha tez-tez qəzəblənir. 1943-cü il dekabrın 25-də təslim olanların ailə üzvlərinin, o cümlədən on iki yaşından uşaqların güllələnməsi, kiçiklərinin isə əmək koloniyalarına göndərilməsi haqqında sərəncam verildi.
  Baraj dəstələri getdikcə daha tez-tez istifadə olunurdu. Və daha aktiv şəkildə atəş açdılar, işgəncələrdən istifadə etdilər.
  Stalin sadəcə dözülməz hala gəldi. Beriya ilk olaraq nasistlərlə ayrıca sülh danışıqları aparmağa cəhd etdi. Lakin Hitler sülh istəmirdi. O, SSRİ-ni tamamilə fəth etmək istəyirdi. Üstəlik, müttəfiqləri onun nəzarətindən və əlçatmazlığından kənarda olsalar da.
  Reaktiv təyyarələr Üçüncü Reyxdə hazırlanmışdır. İlk növbədə ME-262 idi, lakin bu qırıcı çox tez-tez qəzaya uğramamaq üçün daha etibarlı mühərriklərə ehtiyac duyurdu.
  Arado bombardmançısı , həm də Yu-287 layihəsi perspektivli görünürdü .
  Ən yeni TA-152 çoxməqsədli və çox sürətli maşın kimi özünü praktikada yaxşı göstərdi. Ümumiyyətlə, alman ordusu hələ də havada daha güclü idi. Üstəlik, Sovet Yaks və Laggies , alüminiumun olmaması səbəbindən, istinad maşınlarından daha ağır və daha az manevr qabiliyyətinə malik olduğu ortaya çıxdı. Beləliklə, Sovet aviasiyasının keyfiyyəti kritik səviyyəyə düşdü. Güclü silahlanması ilə ME-309, hətta manevr qabiliyyəti ilə bağlı problemləri nəzərə alaraq, ME-109-u yerindən çıxararaq sovet maşınlarının öhdəsindən yaxşı gəldi. Və TA-152 Focke -Wulf-u əvəz etməli idi.
  Deməli, almanlar az-çox xokkeydir... Ancaq texnika üzərində iş aparıldı.
  Məsələn, Lev-2 yeni yerləşdirmə sxemi olan ilk tank olacağını vəd etdi. Transmissiya və mühərriki tankın qarşısında bir blokda yerləşdirməklə və qülləni arxaya keçirməklə almanlar kassa şaftına qənaət edərək avtomobilin hündürlüyünü aşağı saldılar . Nəticədə "Lion" -2 daha yüngül və buna görə də daha sürətli oldu.
  Müharibə dövrünün çətinliklərini nəzərə alaraq, SSRİ-də ağır tankların istehsalı demək olar ki, dayandırıldı, seriyada demək olar ki, hər şey T-34-76-a uyğun olaraq birləşdirildi. Beləliklə, nasistlər yeni bir əsas tank yaratmaq layihəsində artıq yan zirehləri çox qalın etmək fikrində deyildilər. Və "Lion" 1200 at gücünə malik mühərriklə əlli beş tona sığdıra bilərdi. Bununla belə, Lev-2 tankının çəkisini silahın kalibrini azaltmaqla daha da azaltmaq olardı. Birincisi açıq şəkildə lazımsız hala gəldi. Üstəlik, otuz dördün keyfiyyətsiz zirehləri var idi və hətta 37 mm-lik köhnəlmiş Alman topu artıq onlara nüfuz etməyə başlamışdı.
  Stalin açıqca çaşqın idi ... Və ildırım və şimşək çaxırdı ... Ancaq heç nə edə bilmədi ...
  Yeni il ərəfəsində almanlar Həştərxanın hələ də işğal olunmamış hissəsinə, Volqa deltasına hücuma keçdilər. Çoxlu çay maneələrinin olması, çətin relyefi, Xəzər dənizinin yaxınlığı Qırmızı Orduya Həştərxanın müdafiəsini gücləndirməyə və onu Stalinqraddan da yaxşı saxlamağa imkan verdi. Üstəlik, sovet qızları misilsiz qəhrəmanlıqlar göstərdilər.
  Qafqazda isə xüsusilə qışda dağların arasından keçmək çox çətindir. Düzdür, almanlar Xəzərin daha əlverişli sahili ilə gedirdilər. Mahaçqala sovet qoşunlarının bütün qüvvələrini bir yumruğa toplayaraq nasistlərin qarşısını almağa çalışdığı bir sərhəd oldu.
  Ancaq kifayət qədər sursat yox idi, yalnız dəniz yolu ilə gətirilirdi...
  Tamara qızlardan ibarət ayaqyalın batalyonu ilə çıxılmaz döyüşdü.
  Döyüşçülər inadla vuruşaraq, misilsiz qəhrəmanlıq və ən böyük şücaət göstərdilər.
  Və demək olar ki, çılpaq qışda və şaxtada döyüşürdülər.
  Tamara yalın ayağı ilə qumbara atdı və partladı, rəqiblərini biçdi və cızıltı ilə dedi:
  - SSRİ üçün!
  Anna da çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Akulina məqsədyönlü bir atəş açdı, düşmənləri yerə yıxdı və qışqırdı:
  - Rusiyanın böyüklüyü üçün!
  Viktoriya düşməni vurdu, düşməni biçməyə başladı, saqqalını ülgüc kimi kəsdi və mızıldandı:
  - SSRİ ayaqda qalacaq!
  Olympias, düşmənə atəş açır və çılpaq barmaqları ilə partlayıcı bir paket atır, vyaknula:
  - Vətən və sona qədər qələbə üçün!
  Qızlar belə döyüşür. Onlar ümidsiz və böyük qətiyyətlə hərəkət edirlər.
  Tamara, atəş, qeyd etdi:
  - Şeytan onları almaz, sonra biz də apararıq!
  Buradakı döyüşlər qəddar və eyni zamanda konstruktivdir...
  Anastasiya Vedmakova səmada döyüşür ... Üzü hətta qəzəbdən burulur və qışqırır:
  - Kommunizm dövrü salam olsun!
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə bir təyyarə topunu hədəfə tuşlayır və düşmən təyyarələrini vurur, sonra qışqırır:
  - Əmək uğurlarına görə!
  Akulina Orlova, rəqiblərini yerə yıxaraq, inamla uğultu, dişlərini çıxarır:
  - Belə böyük kommunizm üçün, bütün planetdə!
  Pilot qışqırır:
  Hətta uşaqlar da bizi tanıyır!
  Və çılpaq barmaqları ilə təyyarənin silahını hədəfə doğru istiqamətləndirir və düşməni darmadağın edir və çığırır:
  - Kommunizm dövrü adına!
  Gəlin etiraf edək ki, qız terminator və yanan alovdur. Heç bir vulkan onunla müqayisə edilə bilməz.
  Akulina Orlova oxudu:
  - Onsuz da, nə gündə, Allaha iman yuxuda, çox tənbələm, namaz qılmaq istəmirəm!
  Və aqressiv göz qırptı gözəllər.
  Budur döyüşlər...
  Qızların təyyarələri isə köhnəlib. Və bu onların ciddi mənfi cəhətləridir. Həm də ağır və çox manevr edə bilməyən ...
  Döyüşən oğlanlardan biri vuruldu və o, paraşütlə tullanmağa vaxtı olmadı. Və bu, əlbəttə ki, onun böyük şücaətidir.
  Qızlar havada döyüşüb əylənirlər...
  Albina və Alvina yaxşı ME-309 qırıcılarında döyüşürlər və təbii ki, aktiv şəkildə xallar qazanırlar.
  Qızlar uğurlarından çox qürur duyurlar...
  Albina zərif, çılpaq ayağının köməyi ilə sovet təyyarəsini vurdu və xırıltı ilə dedi:
  - Qartallarımız üçün!
  Alvina bir partlayışda üç rus avtomobilini biçdi və qışqırdı:
  - Şahinlərimiz üçün!
  Qızlar cəsarətlə işə başladılar... Amma rus əsgərlərinə işgəncə verməyi də sevirlər.
  Burada təxminən on dörd yaşında bir oğlan pilot tutuldu. Və gözəl uşaqların yuvarlaq dabanları onu qovurdu. Sonra çılpaq adama buzlu su vurmağa başladılar... Sonra qaynar su və yenidən buzlu su.
  Bunlar döyüşən gözəllərdir...
  Albina oxudu:
  -Dişlərimiz, caynaqlarımız, dişlərimiz, yumruqlarımız üçün!
  Alvina ağciyərinin üstündə qışqırdı:
  - Deməli, yaxşı mübarizə istəyirlər!
  Qızlar isə çılpaq barmaqları ilə möcüzələr yaratmağa və sovet təyyarələrini vurmağa davam etdilər.
  Lakin rus pilotları da onlara cavab verib. Alice və Angela yenicə Yak-9-a keçdilər. Gəlin almanları döyək və eyni zamanda oxuyaq;
  Sən igid ölkənin təcəssümüsən,
  Yoldaş Lenin və yoldaş Stalin...
  SSRİ-də bütün insanlar həqiqətən bərabərdir,
  Və yumruqlar dəmir və poladdan hazırlanır!
  
  Lenin üçün Adolf heyvan qorxmur,
  İndi Vladimir yoldaş Stalindir...
  Fritz'i qaşına deyil, gözünə vurduq,
  Bütün nasistlər bir anda parçalandı!
  
  Rusiya mənim vətənimdir
  Böyük, sərhədsiz Vətən...
  Bütün millətlər bir ailədir,
  Biz tezliklə kommunizm altında yaşayacağıq!
  
  Gəlin ölkəmizi daha da gücləndirək
  Qoy Rusiya tez yaşıllaşsın ...
  Faşistin alnından vuracağıq, daha doğrusu,
  Və inanın ki, bizim gücümüz daşa dönmür!
  
  Və bir lider kimi İsa olduqca böyükdür,
  O, bizim Rəbbimiz və Kainatın Ağ Tanrısıdır...
  Və Fuhrer çox pis döyüləcək,
  Axı bizim şücaətimiz dəyişməz qaldı!
  
  Bəli, Vətənimiz naminə, müqəddəs,
  Fritzlə şiddətlə döyüşəcəyik...
  Qız ayaqyalın qarda qaçır,
  O, qəzəbli hirslə döyüşmək istəyir!
  
  Bəli, Stalin indi Sovet lideri oldu,
  O qədər böyük, cəsur və bacarıqlı...
  Rusiyaya toxunmur ,
  Luciferin gücü sizinlə olsa da!
  
  Hitlerə gələ bilərik, inanın mənə,
  Şeytani gücə malik olsa da...
  Bir Hitler yırtıcı bir heyvandır,
  Fritzlərin axmaq olmadığını etiraf etsə də!
  
  Bir sözlə, biz Berlin döyüşçülərinə girəcəyik,
  Orada Lenin, aka Stalin, bizimlə olacaq ...
  Faşistlər balaları çox sevirlər,
  Və inanın ki, gücümüz azalmayacaq!
  . FƏSİL #6
  Yeni 1944-cü il gəldi... Cəbhələrdə vəziyyətin çox çətin olmasına baxmayaraq, SSRİ-də yeni texnologiyanın yaradılması istiqamətində işlər gedirdi. Xüsusilə İS-2 tankı və onun güclü silahlarına böyük ümidlər bağlanırdı. 122 millimetrlik top nasistlərə qarşı müharibədə güclü arqument ola bilərdi. Ümidlər də T-34-85-ə daha güclü silah, böyük bir qüllə, lakin eyni gövdə və alt araba ilə bağlandı.
  Təyyarələrdə vəziyyət daha pis idi. Yak-3 yüksək keyfiyyətli duralumin çatışmazlığı səbəbindən istehsala çıxa bilmədi, LAGG-7 isə yeni mühərrikə görə istehsalda azalma olmadan istehsal oluna bilmədi.
  Beləliklə, Stalin qərara gəldi ki, hələlik əsas sovet qırıcısı YAK-9 və LAGG-5 olaraq qalır və İL-2 hücum təyyarəsini istehsal etmək asan və sağ qala bilər. Və tanklarda T-34-85 və IS-2-yə tədricən keçid var.
  Baxmayaraq ki, istehsalda azalma olmasın...
  Və cəbhə tikişlərdə partladı, almanlar Qafqazı ələ keçirdilər. Mahaçqala yıxıldı və onlar artıq Azərbaycanın sərhədlərinə yaxınlaşırdılar!
  Burada Tamara qadın batalyonu ilə döyüşürdü. Yenə tunikadan cır-cındır geyinmiş, ayaqyalın qızlar üstün düşmən qüvvələri ilə vuruşurdular.
  Tamara faşistlərə bir sıra atəş açaraq düşmənlərin bir qismini məhv etdi. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir qumbara atdı və cik-ciklə dedi:
  - SSRİ-yə şöhrət!
  Anna nasistlərə çox dəqiq atəş etdi. Və çılpaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə qumbara atdı, rəqiblərini parçaladı.
  Sonra qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Düşmənə atəş açan Akulina faşist piyadalarının qarşısını kəsdi. O, çılpaq ayaqları ilə qumbara ataraq Krautları kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Rusiya üçün, bizim böyük anamız!
  Düşmənə atəş açan və yalın ayağı ilə ona qumbara atan Viktoriya qeyd etdi:
  - Böyük Vətən üçün!
  Olympias da pulemyotdan atəş açaraq qışqırdı:
  - Böyük kommunizm zamanlarına şöhrət!
  Qadın döyüşçülər heyrətamizdir...
  Gözəllər üçün olduğu kimi döyüşürlər ...
  Tamara döyüşərkən müharibənin başlanğıcını xatırladı. Alman qoşunlarından necə qaçmalı oldu. Daha sonra o, silahların uğultusunu eşitdi. Qız top atışını tərk edirdi. Almanlar onun dostu Tatyanı tutdular, təzə ayaqqabılarını götürdülər, zinət əşyalarını və sırğalarını qopardılar. Və onu ayaqyalın əsirlikdə qoydular... Tatyana raykom katibinin qızı idi və o, çox vaxt ayaqqabısız gəzməli deyildi. Bu qürurun alçaldılmasıdır, adi bir adam kimi ayaqyalın gəzmək zərif dabanlarınızı incidir. Qız hər addımında ayaqlarını qanadır, inildəyirdi.
  Tamara da ona verilən təzə çəkmələri geyinmişdi və uzun yerişdən dabanlarını sürtmüşdü. Və ayaqqabılarını çıxarıb ayaqyalın gəzdi. Ukraynada vəzifə borcunu yerinə yetirmiş kənd qızıdır. Uşaqlıqda ayaqları hətta dağ yamaclarında gəzirdi. Bunu isə təbii ki, düzənliyin yolları ilə müqayisə etmək olmaz. Düzdür, onun dabanındakı kalluslar artıq çıxıb və yerimək o qədər də rahat deyil. Ancaq ayaqlar tez bir zamanda yenidən kobudlaşdı. Və o, çətinliklə əziyyət çəkdi.
  Lakin Tatyana tezliklə ayaqlarını o qədər yerə yıxdı ki, daha yeriyə bilmədi. Almanlar onu vuracaqdı, amma gözəlliyə yazığı gəldi. Məni arabaya mindirdilər, amma əvəzində mahnı oxutdurdular. Tatyana xoş səsə sahib idi və onlara bir neçə siyasi neytral mahnı oxudu.
  Sonra onun başına nə gəldi, Tamara bilmədi. Özü də meşəni gəzdi, yalın ayaqları, tüberkülləri, qabarları, budaqları ilə hiss etdi və hətta məmnun oldu. Məhz o zaman dağların iti daşları ilə, sonra hətta kalluslu ayaqları ilə gəzirsən, uzun müddət gəzsən, iti və ağrılı olur. Və tikanlarda gəzmək daha da xoşagəlməzdir. Bunlar dabanlara yapışdıqda, hətta qızın kobud dabanları üçün də çox ağrılı olur.
  Kampaniyada Tamara yorğunluq və aclıqdan əziyyət çəkdi. Qız giləmeyvə yedi və bu kifayət etmədi. Almanlar isə sürətlə irəliləyirdilər. Ukrayna meşələrində dağlarda yaşamağa öyrəşmiş Tamara öz yolunu yaxşı bilmirdi. Mən azdım və arxada qaldım.
  İndi isə meşədə ovlanmış pişik kimi. Sonra qız almanları motosikletdə tutdu. Su almaq üçün uşaq arabası ilə maşını saxladılar. Tamara isə pulemyotun yanına süründü və onun düşməndən necə kəsildiyi. Və qeyri-müəyyən, lakin dəqiq şəkildə kəsin. Nasistlər isə əzab içində yıxılıb qıvrılırlar. Tamara onları bitirir. O, bir çılpaq dabanını çənəyə apardı, o yıxıldı. Və qız onu tutdu.
  Bundan sonra gözəllik motosikletin üzərinə çıxıb və yalın ayağı ilə pedala basaraq yerindən çəkilib.
  Beləliklə, gəzmək gəzmək və ayaqyalın olmaqdan daha əyləncəlidir.
  Tamara yol boyu oxudu:
  - Gözəldir, qardaşlar, gözəldir, gözəldir, yaşasın qardaşlar! Bizim atamanla kədərlənməyə ehtiyac yoxdur!
  Döyüş meydanı belə yarandı.
  İndi o, komsomol terminatoru kimi nasistlərlə vuruşur. Amma qüvvələr qeyri-bərabərdir və qızlardan ibarət batalyon geri çəkilməyə məcbur olur. Burada vulkan üzərində nəhəng çaydandakı su kimi döyüşlər qaynayır.
  Çılpaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atan Anna qeyd etdi:
  - Müharibədə intihardan başqa bütün vasitələr yaxşıdır!
  Düşmənə atəş açan, nasistləri darmadağın edən Akulina qeyd etdi:
  - Biz hər şeydə birinci olacağıq!
  Və qızın çılpaq dabanı məhv olmaq hədiyyəsindən imtina etdi.
  Faşistlərə atəş açan və pulemyot partlamaları ilə düşmənləri kəsən Viktoriya ağzını açıb:
  - Düşmənlərə mərhəmət olmayacaq!
  Və o, partnyorlarına göz vurdu.
  Olympias çılpaq, kəsikli ayaqlarını ağır qumbara dəstəsinə atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Dünyanın ən humanist məhkəməsinin və kommunizmin əzəmətinə görə!
  Buradakı döyüşçülər həqiqətən də şanlıdırlar və sanki kosmos dövründəndirlər.
  Onlar böyük vəhşiliklə mübarizə aparırlar.
  Amma faşistlər hələ də Qafqazda irəliləyirlər. 1944-cü ilin fevralında almanlar və türklər birləşərək sovet qoşunlarını iki qeyri-bərabər hissəyə böldülər.
  Fürer SSRİ-ni bitirməyi tələb etdi. Həştərxan hələ də dayanırdı. Nasistlər həmişəki kimi döyüş geyimində... İlk ME-262-lər havada döyüşür. Qeyd etmək lazımdır ki, onlar sensasiya yaratmayıblar. Yüksək sürətlə 30 mm-lik təyyarə silahlarından vurmaq çox rahat deyil. Bəli, buna ciddi yanaşmaq lazımdır. ME-262-nin də ağır çəkisi ilə əlaqədar bəzi problemləri var. Xüsusilə manevr qabiliyyəti ilə.
  Pilotların aşiq olduğu TA-152-nin istifadəsində daha müvəffəqiyyətli oldu və işgüzar oldu. Əslində, bir avtomobil və bir cəbhə bombardmançısı, həm də qırıcı və hücum təyyarəsi. Hətta alman aviasiyasını tamamilə bu təyyarəyə köçürmək ideyaları var idi. Üstünlükləri arasında həm hücum təyyarəsi, həm də qırıcı üçün uyğun olan sağ qalma qabiliyyəti və sürəti və güclü silahları qeyd etmək lazımdır.
  Modernləşdirilməkdə olan ME-309-dan da getdikcə daha fəal istifadə olunur. ME-109 da hələ də xidmətdədir, lakin istehsalı azaltmamaq üçün çıxarılmır. Hətta ME-109 "K" nın yeni modifikasiyası eyni anda beş hava silahı ilə silahlanmış daha güclü mühərriklə ortaya çıxdı. Belə bir maşını belə asanlıqla məğlub edə bilməzsiniz.
  ME-309 daha güclü mühərrik və süpürgə qanadları da aldı. Çox təhlükəli maşın. Sovet pilotları hələ də köhnə təyyarələri idarə edirlər və onların keyfiyyəti yalnız azalır. Hələlik isə Yak-9 o qədər də pis deyil, kifayət qədər manevr qabiliyyətinə malikdir və onun həddindən artıq sürətə ehtiyacı yoxdur.
  Alman qoşunları güclüdür... T-34-85 tankı ilə bağlı mübahisələr var idi. Qüllənin zirehini qalınlaşdırmağa dəyərmi? Axı, bu vəziyyətdə çəki artacaq. Və qeyd etmək lazımdır ki, sovet zirehlərinin keyfiyyəti aşağı düşüb. Alaşımlı elementlər azdır, qaynaq və ya tökmə keyfiyyəti kritik səviyyəyə düşüb.
  Amma qızlar qəhrəman kimi döyüşürlər...
  Sonra Elizabetin tankı qırılır və qızlar ayrılır. Ayaqyalın və bikini geyinərək qarda qaçaraq zərif ayaq izləri buraxırlar.
  Ketrin pis bir baxışla qeyd etdi:
  - Bizi yaxşıca boğduq!
  Elena qəzəblə qeyd etdi:
  - Amma yenə də qalib gələcəyik!
  Elizabeth tapançadan atəş açaraq alman motosikletçini vurdu və mızıldandı:
  - Almanı vurdum! Bunu məndən necə alacaq!
  Efrasia enerjili şəkildə qeyd etdi:
  "Onlar həyatlarını orada bitirir və geri qaça bilmirlər!"
  Ketrin aqressiv bir qız idi və o oxudu:
  - Qəzəbimizdə imperiyanın himnlərini oxuyuruq!
  Qızlar özlərinə qaçır və çılpaq yuvarlaq dabanları parıldayır.
  Qızları görən oğlan qorxaraq onlardan soruşdu:
  - Bəs sən ayaqyalın hardan gəlmisən?
  Elizabeth cavab verdi:
  - Gəlin bir taktiki manevr edək!
  Oğlan qışqırdı:
  - Bir, iki - kədər problem deyil,
  Heç vaxt geri çəkilməməlisən!
  Bir boru ilə burnunuzu və quyruğunuzu daha yüksək tutun,
  Bilin ki, əsl dost həmişə sizinlədir!
  Ketrin dişlərini çılpaq cızırdadı:
  - Bil ki, əsl dost həmişə səninlədir!
  Elena qışqırdı:
  - Qorxma! Biz qayıdacayıq...
  Və dörd qızın hamısı xorla qışqırdı;
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq -
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  Döyüşçülər istənilən Almanı yırtmağa hazırdırlar ... Və qarda ayaqyalın onlar çox seksual və gözəldirlər. Bu qızlar necə də gözəldir, çiçək açan və solmayan güllər kimi.
  Yaxşı, Hitler zarafat etmir və Vətənimizin ətrafında buludları fırladır. Dişlərini ürəyinə batırır, qanını içir!
  Qızlar isə arxalarında çox gözəl izlər qoyurlar. Almanlar bu cığırlarla gedir və dizlərinə çırpılır və acgözlüklə baxırlar. Bunlar vəhşi döyüşçülərdir. Almanlar isə qızların ayaq izlərini öpürlər.
  Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova isə səmada döyüşürlər. İki gözəl qız.
  Nasistləri vuran və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarəsini döndərən Anastasiya oxudu:
  Daha parlaq sabahlar üçün mübarizə aparacağıq!
  Akulina çılpaq ayaq barmaqları ilə nasistlərin quyruqlarını kəsərək cik-cik dedi:
  - Gəl öpüşək!
  Qızlar isə yenə heç bir mərhəmət və mərasim olmadan almanları döyürlər. Onlar çox ağıllıdırlar.
  Anastasiya Yak-9-u yenidən çevirdi və cızıltı ilə qışqırdı:
  - Kommunizmin adı budur!
  Akulina bununla razılaşdı:
  - İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq...
  Almanları darmadağın edən Anastasiya mızıldandı:
  - Vətənimiz günəşimizdir!
  Burada döyüşçü qızlar belədir, ən yüksək sovet sinfi.
  Almanlar bunu çox çətin başa düşürlər. Və hərbi əməliyyatlar inkişaf edir ...
  Mart ayında faşistlər Bakıya basqın etməyə başladılar. Neftlə dolu böyük bir şəhərə hücum var. Döyüşlər şiddətlidir.
  Almanlar ağır artilleriyadan istifadə etməklə Bakını atəşə tutur.
  Və stormtroopers tərəfindən bombalandı. Lakin bombalar həm də böyük gücü ilə seçilən ilk, ən yeni Yu-488-lər tərəfindən atılır. Bu maşınlar sadəcə heyvanlardır.
  Onlardan birində Gertrude, Eva və Frida. Gözəl mənzərələri olan gözəl qızlar sovet mövqelərinə bombalar atırlar. Qırmızı Ordunun əsgərlərini və mülki insanları öldürürlər.
  Bakı yanır... Sütunlarda tüstü qalxır. Neft quyuları yanır, hər şey yanır.
  Gertrude təbəssümlə deyir:
  - Allah Almaniyanı sevir!
  Eva çılpaq dabanını qoluna basıb bomba ataraq razılaşır:
  - Əlbəttə! Biz seçilmiş irqik!
  Frida aqressiv oxudu:
  - Bizim xalq cənnətin seçilmişləridir!
  Və yoldaşlarına göz vurdu. Bunlar burada və döyüşən qızlardır, sadəcə aqressivliyin təcəssümüdür. Və döyüş gücü.
  Gertrude pnevmatik silahları partladıb cıvıldadı:
  - Vətənimizin böyüklüyü üçün!
  Rəqiblərə atəş açan Həvva təsdiqlədi:
  - Böyük böyüklük üçün!
  Qızların təyyarələri tez mənimsədiyini görmək olar. Bunlar döyüşən qız yoldaşlarıdır.
  Onları sadəcə kartlarla qazana bilməzsən. Və vəhşi bir qəzəblə düşmənləri döyürlər.
  Frida qeyd etdi:
  - Mən böyük arzuları və gözəlliyi olan qadınam!
  Bundan sonra o, alman canavarına hücum etməyə çalışan sovet qırıcılarını vuraraq yenidən təyyarə silahlarından atəş açdı.
  Bəli, nasistlərə qarşı belə bir hiss var ki, onlar müqavimət göstərə bilmirlər.
  Bakı hücuma məruz qalır.
  Tamara və onun batalyonu bu şəhər uğrunda döyüşür. Qızlar ümidsizcəsinə döyüşür, misilsiz qəhrəmanlıqlar göstərirlər.
  Tamara növbə verdi, çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı, almanları və onların muzdlularını pərən-pərən saldı, çığırdı:
  - Sərhədsiz Vətənim üçün!
  Və yoldaşlarına göz vurdu. O, tayı-bərabəri olmayan ən yüksək səviyyəli döyüşçüdür.
  Baxmayaraq ki, təbii ki, digər qızlar pis deyil. Deyək ki, çox yaxşı mübarizə aparırlar.
  Anna, məsələn, oraq zərbəsi ilə nasistləri götürdü, yerə qoydu.
  Və o qışqırdı:
  - SSRİ üçün!
  Və çılpaq dabanı ilə ölümcül bir hədiyyə verdi.
  Düşmənə atəş açan Akulina qışqırdı:
  - Vətənim üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, hər kəsi ardıcıl olaraq məhv edən məhv təqdimatlarını necə başlatmaq olar.
  Viktoriya çarəsiz və qətiyyətlə hərəkət edərək düşmənlərlə döyüşür. Partlayışlarda rəqibləri nokaut edir. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə qumbara atır. Və qışqırır:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda!
  Olimpiada da mübarizə aparır. Və bu qəhrəman qız çılpaq, əzələli ayaqları ilə bütöv bir qutu partlayıcı atacaq. Və "Lion" tankı yuvarlanacaq.
  Döyüşçü qışqıracaq:
  - Amma pasaran !
  Döyüşən qızlar və çox gözəl. Heç vaxt təslim olmayın və heç vaxt təslim olmayın. Onlar terminator gücünə malikdirlər.
  Qüvvələr isə çox qeyri-bərabərdir... Bakı yanğınlara qərq olub. Sovet qoşunlarının kifayət qədər döyüş sursatı yoxdur. Və bu əsas problemdir.
  Çoxları ümidsizlik içində təslim olurlar.
  Gerda və komandası kişi qulları çılpaq ayaqlarını öpməyə məcbur edir. O kəslər bunu layiqincə yerinə yetirir və dabanlarını yalayırlar.
  Sonra qızlar yenidən "Panter-2"yə qalxır və atəş açır. Sovet silahlarını sökmək...
  Artıq demək olar ki, bütün Qafqaz ələ keçirilib. Lakin İrəvan hələ də dözür. Qara dəniz donanmasının qalıqlarının hələ də dayandığı sonuncu liman olan Poti şəhəri qəhrəmancasına döyüşür.
  Orada isə müxtəlif millətlərdən olan qızlar döyüşür. Ayaqyalın Gülnazinin bir dəstəsi isə döyüşür . Gözəl gürcü qadını və onun bir qız üçün komandası var.
  Gülnazi yalın ayağı ilə bir torba partlayıcı atır, faşistləri parçalayır və çığırır:
  - Dünya kommunizminin əzəmətinə həmd olsun!
  Onun tamil yoldaşı da yalın ayağı ilə ölümcül güclə qumbara atır, türkləri parçalayır və qışqırır:
  - Vətən üçün!
  Rusiyadan olan Maşa adlı qız çılpaq ayaq barmaqları ilə partladıcı güc atır və faşistləri sındıraraq qışqırır:
  - Dünya kommunizmi zamanlarına şöhrət!
  Marqarita da məqsədyönlü dönüş verir. O, nasistləri biçdi və çılpaq dabanı ilə öldürücü ölüm hədiyyəsi göndərdi, rəqiblərini əzdi və qışqırdı:
  - Qələbəmiz üçün!
  Qızlar belə qəhrəmancasına döyüşürlər. Və onlar həqiqətən dayandırıla bilməz və geri qaytarıla bilməzlər. Onlar sadəcə qadın döyüşçülər və superdirlər. Və döyüşsələr, qəhrəmanlar və supermenlər kimi !
  Amma təəssüf ki, nasistlərə və onların üstün qüvvələrinə müqavimət göstərmək çətindir. Göydə Albina və Alvina inamlı hesablar qazanırlar. Və o qədər təyyarələr vurulur ki, onları dayandırmaq birmənalı şəkildə mümkün deyil.
  Ayaq barmaqları ilə başqa bir sovet təyyarəsini vuran Albina oxuyurdu:
  - Biz məğlub ola bilmərik, ovçu oyuna çevrilir!
  Rəqiblərini kəsən və başını güclü bir boynuna bükən Alvina cıvıldadı:
  - Yeni Aryan nizamının erasına şöhrət!
  Həm də çılpaq bir daban verir ...
  Qızlar artıq hər biri beş yüzdən çox təyyarə vurdular və qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldılar.
  Bunlar sadəcə inanılmaz gözəlliklərdir. Üçüncü Reyxin düşmənləri artıq döyülürsə, bu şeytanların qarşısını almaq mümkün deyil. Yalnız Marsel yaxınlığında 500-dən çox təyyarə vuruldu. Bu fenomen, əlbəttə ki, yuxarıdadır. Hitler hətta platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının altıncı dərəcəsini təsdiqləməyə qərar verdi.
  Düşmüş təyyarələrin mindən çoxunu ilk keçən şəxs alacaq. Və bu fenomenal bir nəticə olacaq.
  Albina 30 mm çaplı təyyarə silahlarının bir partlayışı ilə beş sovet təyyarəsini bir anda kəsdi və çılpaq barmaqları ilə tətiklərə basaraq qışqırdı:
  - Gücümüzə şöhrət!
  Sovet maşınlarını biçən və çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənləri kəsən Alvina, vyaknula:
  - Qəhrəmanlığa böyük şöhrət!
  Və döyüşçülər bir-birlərinə gözlərini zillədilər!
  Onlar həmişə olduğu kimi bikinidə və ayaqyalın döyüşürlər və bu onların gücüdür. Qızlar sadəcə supermen-qadınlardır. Baxmayaraq ki, onlar pis işə xidmət edirlər. Onlar isə əsir düşən pionerlərin dabanlarını qığılcımla qızartmağı çox sevirlər . Qızlar burdadır. Qəddar amma şirin.
  Albina bir dəfə dedi:
  - Dünyada xeyirxahlıq yoxdur, yalnız zəiflik var!
  Və çılpaq dabanı ilə Sovet mövqelərinə bir neçə bomba atdı, üç silahı vurdu.
  Bunlar heç kimə mərhəmət etməyən döyüşçülərdir! Lakin onların zərbələri sadəcə sarsıdıcıdır.
  Alvina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Zəiflərə yer yoxdur, günəşin altında!
  Və partnyoruna göz vurdu.
  Heç bir zəiflik göstərməyən və heç vaxt təslim olmayan döyüşçülər. Onlar həqiqətən çempionların çempionudurlar. Mənfi işarə ilə olsa da, onlar pis qüvvəyə xidmət edirlər.
  Amma eyni zamanda gülməli və cazibədar.
  Dişlərini açıb rəqiblərinə ölümcül hava mərmiləri göndərən Albina qışqırdı:
  - Nasist sözü müqəddəsdir - biz əbədi olaraq məhv edəcəyik!
  Alvina aqressiv şəkildə rəqiblərini yıxaraq fərq etdi:
  - Biz həqiqətən dəniz qulduruyuq!
  Düşmənləri kəsən Albina təsdiqlədi:
  - Qalan hər şey xəyaldır!
  Döyüşçülər gürzlərlə şayba vurmaq kimi hamını əzərək yerə yıxdılar.
  Alvina rus təyyarələrini əzərkən qışqırdı:
  - Biz Hitlerin qartalları ilə vuruşuruq!
  Və yoldaşlarına göz vurdu.
  Buradakı döyüşçülər, əslində, düşmənlərin bağırsaqlarını buraxırlar. Qırmızı Ordu onlardan kapital alır.
  Döyüşən qızlar rus qoşunlarını belə canfəşanlıqla döyürlər.
  Lakin TA-152-dəki Helga Sovet quru qoşunlarını məhv edir. SAU-85-i nokaut edir və qışqırır:
  - Almaniyanın və onun oğul və qızlarının böyüklüyünə görə!
  Amma Həştərxan uğrunda döyüşlər hələ də davam edir.
  Qızlar əllərindən gələni etməyə çalışırlar.
  Alenka yalın ayağı ilə partlayıcı ilə bomba atır. Faşistləri göz yaşı tökür və qışqırır:
  - Müqəddəs kommunizm naminə!
  Anyuta nasistlərə atəş açıb, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atan da qışqırır:
  - Və ölkə üçün qurtuluş!
  Rəqibləri yerə yıxaraq, lazımsız mərasimlər olmadan biçən və çılpaq dabanı ilə qumbara atan Alla qışqırdı:
  - Bizim şöhrətimiz belə səslənir!
  Düşmənləri məhv edən Mariya, çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri atır, nərilti çəkir:
  - Biz şöhrətimizdə böyükyük!
  İrəliləyən ərəb muzdlularını sıra ilə biçərək, yalın ayağı ilə qumbara atan Marusya fəryad edir:
  - Dəyişikliklər üçün, qiymətlər bir anda düşsün!
  Nasistləri pulemyotdan söndürən Matrona onu götürdü və xırıltı ilə dedi:
  - Bizim vətənimiz SSRİ! Əziləcək cənab!
  Buradakı döyüşçülər böyük aqressivliklə hərəkət edirlər. Və onların döyüş təzyiqi çox böyükdür.
  Ümumiyyətlə, onlar nəhəng akrobatikalarını nümayiş etdirirlər. Və həqiqətən də qarşısıalınmaz təzyiq.
  Döyüşçülər ayaqyalın, amma xoşbəxt...
  Nəhayət, apreldə faşistlər Bakını tutdular. Sursat çatışmazlığı öz təsirini göstərdi. Eyni zamanda, Poti də demək olar ki, eyni vaxtda düşdü. Yalnız dağ yamaclarında yerləşən İrəvan dayandı. Amma o da məhkum idi. Sursat və ərzaq da orada bitmək üzrə idi. Sadəcə, türklər hələ bu şəhərə basqın etməyiblər və acından ölmək üçün toz yığırlar.
  Tamara batalyonunun qızları qismən yeraltı arasında itdilər və bir hissəsi komandirlə birlikdə arxadan cəbhəyə keçdilər ... Onlar özlərini sındırmaq istədilər.
  Qafqaz artıq demək olar ki, tamamilə ələ keçirilib, lakin müharibə davam edir. Baxmayaraq ki, SSRİ o zaman ən böyük neft yatağını itirib. Ancaq Qırmızı Ordu ruhən qırılmayıb. Volqa bölgəsində, Sibirdə və bir çox başqa yerlərdə hələ də neft var.
  Hitler aprelin 20-dək Həştərxandakı rusları bitirməyi əmr etdi. Və döyüş böyük miqyasda inkişaf etdi. Və bombalama kəskin şəkildə gücləndi.
  SSRİ güclü təzyiq altında idi. Yaponların basqın etdiyi Alma-Ata uğrunda döyüşlər davam etdi. Şəhər demək olar ki, tamamilə mühasirəyə alınmışdı.
  Samuray, bir az istiləşən kimi, hücumu və Maqadan istiqamətində inkişaf etdirməyə çalışdı.
  Veronika Alma-Atada döyüşdü və qızlardan ibarət batalyonu ilə samurayların hücumu ilə mübarizə apardı.
  Və burada onların çoxu var. Dağılma üsulları ilə işə götürülən çinlilər də mübarizə aparır.
  Yaponlar sarı əsgərləri döyüşə atırlar... Onlar irəliləyirlər və meyitləri ilə sözün əsl mənasında sovet mövqelərini atırlar.
  Veronika atəş açır. O, çinliləri və samurayları sıra ilə biçir. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbaraatanları atır və çığırır:
  - Rus ruhuna şöhrət!
  Marfa da atəş açır, rəqiblərin qabağını kəsir və cığal çəkir:
  - Vətənimiz üçün!
  Nataşa, top yemi roluna cəlb edilmiş Yapon və Çin əsgərlərinə atəş açaraq qışqırır:
  - Böyük Kommunizm naminə!
  Samuraylara və çinli döyüşçülərə atəş açan, onları böyük ehtirasla biçən və çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsi verən Alina hıçqırdı:
  - Kommunizmin yeni sərhədləri üçün!
  Veronika düşmənə böyük dəqiqliklə atəş açır və çinlilərin başını yarıb, eyni zamanda cığal çəkir:
  - Sovet torpağına şöhrət!
  Və çılpaq ayağı ilə bütün düşmənləri parçalayan böyük bir qumbaraatan göndərir.
  Düşməni doğrayan və ölüm hədiyyəsini çılpaq barmaqları ilə atan Marfa qışqırır:
  - Kommunizm dövrünü idarə et!
  Nataşka çılpaq ayağı ilə partlayıcı paket ataraq cırıldı, bir kütlə çinli vyaknula:
  - Yeni sovet nizamı üçün!
  Düşmənə çox dəqiq atəş açan Alina qışqırdı:
  - Kommunizmin yeni sərhədləri uğrunda mübarizə aparacağıq!
  Və onun çılpaq dabanı məhv bombasına tab gətirdi.
  Döyüşən qızlar, sanki gözlərindən qığılcımlar tökülür.
  Xeyr, yaponlar Çin qüvvələri ilə birlikdə belə insanları fəth edə bilməzlər. Və samuray hücuma tələsir.
  Və yenə də bütün yanaşmalara meyit atırlar. Amma onların sayı həddən artıq çoxdur və ayaqyalın gözəllər batalyonu geri çəkilməli olur.
  Yaponların isə ninja qızları var. Və onlarla mübarizə aparmaq çox çətindir.
  Onlar çox parlaq, döyüşkən və gözəldirlər. Və çılpaq barmaqları ilə böyük dağıdıcı güc hədiyyələri atırlar.
  Mavi saçlı ninja qız qılıncla sovet əsgərlərini kəsir və qışqırır:
  - İmperatorun hakimiyyəti dövrü üçün!
  Sarı saçlı nindzza qız yel dəyirmanı işlədir, rus hərbçilərini əzir və cığırdayır:
  Banzai dövrünə şöhrət !
  Qırmızı saçlı ninja qız helikopter texnikasından istifadə edərək sovet zabitinin sözünü kəsərək qışqırdı:
  - Biz həmişə qalib gəlirik!
  Ağ saçlı nindza qız kəpənək texnikasından istifadə edərək üç rus əsgərini kəsib və çılpaq barmaqları ilə noxud atıb. O, partladı və otuz dördü aşdı.
  Döyüşçü qışqırdı:
  - Yeni Yapon sifarişi üçün!
  Buradakı belə qızlar gözəl və həqiqətən də gözəldirlər... Uzaq Şərqdə Qırmızı Ordu ciddi düşmənlə qarşılaşdı.
  Amma burada mərkəzdə sovet qoşunları Rjev istiqamətində qəfil zərbə endirirlər.
  Burada Elizabetin ekipajı ilk dəfə yeni İS-2 tankında döyüşür. Bəzi ümidlərin əlaqəli olduğu bir maşın. Adətən beş ekipaj üzvü olur, amma burada döyüşçülər dördünün öhdəsindən gəlirlər.
  Elizabeth 122 mm-lik silahdan atəş açır. Dağıdıcı mərmi öldürücü qüvvə ilə uçur. Bir qövsü təsvir edir və uzun məsafədən vurur T-4.
  Elizabeth qışqırır:
  - Mən yaxşı eləmişəm!
  Yekaterina cavab olaraq ittiham edir, yalın ayaq barmaqlarından istifadə edir və əsəbiliklə deyir:
  - Və silah çox sürətli atəş deyil!
  Elizabeth bununla razılaşdı:
  - Heç də mükəmməl tank məhv edən deyil!
  Silahı doldurmağa yalın ayaqla kömək edən Yelena qeyd edib:
  - Amma qatil!
  Və sonra Ketrin atəş etdi. Və mərmi uzun məsafədən göyərtədəki Panteraya dəydi. Bəli, qatil silahı...
  Catherine qeyd etdi:
  - Çox enerjimiz və həyəcanımız var!
  Elena bununla razılaşdı:
  - Çox! Rusiyaya şöhrət!
  Euphrasia da qeyd etdi:
  - Bu maşının görmə qabiliyyəti zəif qızlardır. Necə çəkirsən?
  Elena məntiqlə qeyd etdi:
  - Bu da bizim öyrədilmiş gözümüzdür! Döyürsək, deməli, döyürük!
  Və döyüşçülər xorda oxudular:
  - Biz qorxmayacağıq və həmişə mübarizə aparacağıq!
  . FƏSİL 7
  Aprelin 21-də Həştərxan hələ də qismən Sovet nəzarəti altında idi. Alman onu tamamilə qəbul etmədi.
  Ərazi burada yaxşı müdafiə olunmağa imkan verirdi. Almanlar isə taktikanı dəyişməyə qərar verdilər. Hücum əvəzinə bombalamaya, top atəşinə keçdilər.
  Alenka və onun komandası bir bunkerdə gizləndi və kütləvi atəşi gözlədi.
  Onlardan altı qız kart oynayırdı. Onlar göyərtələri çılpaq ayaq barmaqları ilə tutub müzakirə etdilər.
  Anyuta qəzəblə qeyd etdi:
  - Qafqazda yalnız İrəvan alınmamış qaldı. Bu, bu bölgədəki son adamızdır. Sonra nə var?
  Alenka məntiqlə təklif etdi:
  - Böyük ehtimalla Moskvaya gedəcəklər. Bu onların kredosudur!
  Alla ah çəkərək dedi:
  - Qüvvələr çox qeyri-bərabərdir... Biz həqiqətən müharibəni uduzuruq, əsgərlərimiz isə çatışmır!
  Mariya məntiqlə qeyd etdi:
  - Və nasistlər itki verirlər! Onlar bizə müqavimət göstərə bilməzlər!
  Matrena çılpaq barmaqları ilə xəritə ataraq fikrini bildirdi:
  - Biz qalib gəlmək üçün doğulmuşuq və mütləq qalib gələcəyik, bunu bilirəm!
  Marusya yalın ayaq barmaqları ilə rəqibini döyərək razılaşdı:
  - Əlbəttə, heç bir şübhə yoxdur!
  Alenka çılpaq, qaralmış ayağı ilə kart ataraq o qədər də optimist olmazdı:
  "Biz qızlar işğal altında yaşamalı ola bilərik, amma inanıram ki, mütləq qalib gələcəyik!"
  Anyuta qətiyyətlə dedi:
  - Partizan üsulları ilə döyüşə bilərsiniz və belə çox sərin üsullarla döyüşəndə çox gözəl olacaq!
  Allah şiddətlə qeyd etdi:
  - Daha fəal mübarizə aparmalısan!
  Qızlar söhbəti kəsdilər. Sonra başqa mövzuya keçdilər.
  Marusya hirslə dedi:
  - Dindarların sayı getdikcə artır. Bütün məntiqə qarşı!
  Anyuta buna etiraz etdi:
  - Hələ heç kim sübut etməyib ki, Tanrı yoxdur. Və əksini sübut edə bilməz. Beləliklə, burada sonsuz mübahisə edə bilərik.
  Alenka təsdiqlədi:
  - Və burada mübahisə etmək axmaq və faydasızdır!
  Allah bununla razılaşdı:
  - Bəli, bu söhbətin heç bir faydası yoxdur. Üstəlik, əgər Allah varsa, O, elədir ki, onun olmaması daha yaxşıdır!
  Matryona güldü və qeyd etdi:
  - Belə bir Tanrının olmaması daha yaxşıdır! O vaxta qədər gəlin mahnı oxuyaq!
  Qızlar xorla oxudular;
  Biz qızlarıq, komsomola giririk,
  Vətən olmağa imanla and içdilər...
  Beləliklə, nasistləri qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyirdi,
  Yaxşı, və Rusiya kommunizm altında yaşasın!
  
  Axı Lenin bizimlədir, sanki metal kimi,
  İstənilən poladdan güclü olan bürüncdən...
  Mən dünyaları döndərməyi xəyal edirdim
  Böyük dahi Stalinin vəsiyyət etdiyi kimi!
  
  Vətəni sərinləşdirəcəyik
  Və biz Vətəni ulduzların üstünə qaldıracağıq ...
  Uğurlar olsun komsomolçularla,
  Balaca ayaqlarımız tamamilə çılpaq olsa da!
  
  Faşist vətənimə hücum etdi,
  Samuraylar həyasızcasına şərqdən gəlirlər...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm
  Mən düşmənə inanıram, biz parçalayacağıq!
  
  Svarog bizimlədir ,
  Zarafatla hansı kommunizm quracaq...
  Şanlı Çubuq kainatdakı hər şeydən güclüdür,
  Şüur və iradə əlavə edəcək!
  
  İnanırıq ki, heç vaxt təslim olmayacağıq
  Vətəni diz çökdürməyin...
  Yoldaş Stalin parlaq ulduzdur,
  Müəllimimiz isə müdrik dahi Lenindir!
  
  Biz Vətənimizi edəcəyik,
  Planetdə daha gözəl və parlaq...
  Və olacaq, qatil silahını tanıyın,
  Qoy böyüklər və uşaqlar əylənsin!
  
  Svarogu yandır , ürəyində yanma,
  Sən Rusiyanın bütün qılınclarının himayədarısan ...
  Tezliklə quracağıq, güclü cənnət inanıram,
  İsa müqəddəs missiya gələcək!
  
  Hitlerin dəstə dostlarına etibar etməyin
  Asanlıqla və hədə-qorxu ilə qalib gələcəyini...
  Sizə yalnız bir ailə lazımdır -
  Və inanın ki, Vətəni sevmək hələ də gec deyil!
  
  Uca Rəbbim hamımızı qorusun
  Üçrəngli bayrağı yer üzünə qaldır...
  Və pis yırtıcı bir oyuna çevriləcək,
  Biz Şeytanın öhdəsindən gələ biləcəyik!
  
  Mən Böyük Vətəni sevirəm
  Bütün kainatda səndən gözəl yoxdur
  Rusiyanı rubla satmayacağıq,
  Gəlin kainatda sülh və xoşbəxtlik quraq!
  
  Vətənimizin adına bir arzu,
  Böyük Rusiya yüksələcək...
  Qalan hər şey sadəcə boş şeydir
  Və yeni bir Məsih bizimlə olacaq!
  
  Ey mənim qüdrətli Lada,
  Ruslara sevgi və sülh verəcəksiniz ...
  Sənə üz tuturam ki, dua edirəm,
  Lazım gələrsə, şimşəklə vurun!
  
  Cənnət Tanrısının anası Məryəm,
  Kainat İsaya verdi...
  Uca Tanrı sənin naminə dirildi,
  İnsanlar əsl dadını itirməyiblər!
  
  Diqqət yetirin komsomolçular
  Rusiyanın tanrıları çox hörmətlidir ...
  Biz Vətənin böyük oğullarıyıq,
  Ruslar həmişə qalib gəlir!
  
  Dostlar Vətənə dua etmək lazımdır,
  Perun, Yarilo və Svarog güclüdür ...
  Biz çox güclü ər olacağıq
  Və hətta səmada buludları da uçuracağıq!
  
  İndi düşmən Moskvadan geri atıldı,
  Faşistləri çox incitdin...
  Biz İsaya və Stalinə sadiqik,
  Silahları olan kifayət qədər tank olacaq!
  
  Xeyr, düşmən rusları cilovlaya bilməyəcək,
  Döyüşçülərimiz hər şeyə qadir olduğundan...
  İmtahanlardan keçmək, cəmi beş,
  Beləliklə, hər oğlan çox güclü olsun!
  
  İnanın, Stalinqrad şanlı olacaq,
  Və biz onu hücumdan qoruyacağıq...
  Cəngavərlərin qalib düzülüşü gələcək,
  Qan idarəolunmaz bir axınla axsa da!
  
  Qızlar soyuqda ayaqyalın,
  Qaçırlar, dabanları parıldayır...
  Və faşistləri yumruqları ilə vuracaqlar,
  Ünsiyyətsiz Qabil düzlənəcək!
  
  Hər şey yaxşı olacaq, bunu insanlar yaxşı bilir,
  Biz kosmosdayıq, bürcləri açacağıq ...
  Axı şücaətdən şübhələnmək günahdır,
  Və Allahın taxtında bir adam olacaq!
  
  Elm tezliklə ölüləri dirildəcək,
  Biz daha gənc və gözəlləşə biləcəyik...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Gözəl anam Rusiyaya!
  Qızlar bütöv bir şeir oxudular və yalın ayaqları ilə kart oynamağa davam etdilər ...
  22 aprel Leninin doğum günü idi. Qızlar su və qəhvə ilə seyreltilmiş və nəfəsləri altında purred spirt içdilər ...
  mərkəzdə daha bir Rjev- Sıçevsk əməliyyatı keçirdi . Almanlar müdafiəyə keçdilər və geri çəkildilər. Yeni Sovet tankları T-34-85 və İS-2 döyüşdü. Sonuncu maşın tez-tez palçığa ilişib. Bəli və "Pələng" -2 və daha ağır "pişiklərin" zirehləri alnına getmədi. "Pantera" -2 də yalnız yaxından deşilə bilərdi.
  Ən alman maşını Sovet avtomobilini daha uzaq məsafədən deşdi.
  Hitler, ümumiyyətlə, kifayət qədər qorunan "Pantera" -2-dən, yaxşı idarəetmə performansından və silahlardan məmnun idi. Lakin o, daha yaxşı qorunacaq bir tank yaratmağı və eyni zamanda dözümlü şəkildə sürməyi tələb etdi ...
  "Siçan" bu halda özünü səmərəsiz maşın kimi göstərdi. E-100 E seriyasının bir hissəsi kimi fəal şəkildə hazırlanmışdır. Mühərrikin və transmissiyanın yeri birlikdə aparılmalı idi və qüllə gövdə kimi daha dar və daha meylli idi . Zirehin qalınlığı, silahlanma kimi Maus ilə müqayisə edilə bilərdi, lakin hündürlüyə görə çəkisi 130 tona endirilməli idi. Mühərrik, əksinə, 1500 at gücündə güclənməli idi və tank qənaətbəxş hərəkətliliyə sahib idi.
  Ümumiyyətlə, "E" seriyası yeni nəsil tanklar olmalı idi. Aşağı siluetlər, böyük rasional meyl bucaqları, güclü silahlar və mühərriklər, sıx düzülmə ilə.
  Halbuki, almanların artıq yaxşı avtomobilləri var idi. "Panther" -2 əvvəlki modeli əvəz etdi. Daha güclü mühərriki, dar qülləsi olan yeni "Tiger" -2 də var idi. Daha yaxşı qorunur və çəkisi daha yüngüldür.
  Beləliklə, nasistlər sakit oturmadılar.
  24 aprel 1944-cü ildə ilk Alman Arado reaktiv bombardmançısı Moskvanı ölüm hədiyyəsi ilə vurdu. O, böyük hündürlükdən bomba atdı və asanlıqla sovet döyüşçülərini qabaqladı.
  Hitler deyirdi ki, indi SSRİ-nin şansı yoxdur və Qırmızı Ordunun sonu tezliklə olacaq.
  Aprelin 25-də Həştərxana yeni hücum başladı. Döyüşdə ilk yerüstü maşın da iştirak etdi: yeraltı tank.
  Onun üstündə iki alman qızı döyüşdü: Mersedes və Dora. Döyüşçülər yerdə hərəkət edən yeraltı modeli sınaqdan keçirdilər .
  Qısa lüləli 75 millimetrlik top və dörd pulemyotla kifayət qədər yüngül olsa da.
  Qızlar maşınları yerə çəkirlər. Buruqlar qayanı kəsərək fırlanır. Hərəkət saatda yeddi kilometr olduqca yavaşdır, yeraltı avtomobillər üçün bu pis deyil.
  Mercedes Alman ordusunda ilk coystikdə çılpaq ayaq barmaqlarını sıxır. İşləmək çox rahatdır və tələffüz edir:
  - Budur, bizim alman elmimiz uğur qazandı!
  Dora bununla razılaşdı:
  - Bəli, biz artıq çox şey bilirik! Bizim gücümüz çox böyükdür!
  O, həmçinin joystick ilə idarə edir. Qızlar radarı olan xüsusi maşını sınaqdan keçirirlər.
  Qarşıda sovet akkumulyatoru var və onun altına dalmaq olar.
  Mersedes dişlərini açaraq deyir:
  - Yeni bir sifariş quracağıq!
  İndi isə nasistlərin maşını ortaya çıxır. Yüksək partlayıcı parçalanma mərmisi sovet silahlarına dəydi. Və Qırmızı Ordunun əsgərlərini vurur.
  Dora gülərək deyir:
  - Salam böyük revanşizm!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə dəqiq vuruşlar edir. Düşməni vurur və qışqırır:
  - Yeni xəyala şöhrət!
  Mersedes pulemyotlardan cızma-qara yazır və ulama deyir:
  - Böyük arzular dövrü üçün!
  Qızlar gülüb özlərini alqışlayırlar. Bunlar aqressiv və çox çevik döyüşçülərdir.
  Dona aqressiv şəkildə qeyd edir:
  - Dünyada çoxlu yaxşı şeylər var!
  Və çılpaq barmaqları ilə düymələri basıb yenidən sovet topçularına atəş açır.
  Mercedes təbəssümlə təsdiqləyir:
  - Və daha da gözəl olacaq!
  Həm də çılpaq barmaqları ilə atəş açır. Bu döyüşçü qızlar beləcə atəş açır.
  Yaxşı, müharibə üçün başqa bir cihaz nədir ...
  Nasistlərin Həştərxana hücumu artır ...
  Bütün yanaşmalar kəsildi... Sovet qoşunları isə şəhərin uzun, qəhrəmancasına müdafiəsini başa vuraraq 1944-cü il mayın 1-də təslim olmağa məcbur oldular. Bu qala da yıxıldı.
  Faşistlər Həştərxanın süqutunu atəşfəşanlıqla qeyd etdilər. Lakin müdafiə nəticəsiz qalmadı. Qoşunları doldurmaq və ehtiyatları toplamaq üçün Fritz bir müddət çəkdi ...
  Fürer Moskvanın dərin dolama yolu ilə Saratov istiqamətində və daha da Volqa boyunca irəliləməyi planlaşdırırdı.
  Lakin almanlar öz qüvvələrini yenidən qruplaşdırarkən ehtiyatları yığırdılar. Və döyüşlər havada idi.
  Alman aviasiyası öz üstünlüyünü möhkəmləndirməyə çalışdı. ME-262-nin döyüş sınaqları bu maşının etibarlılığını və tez-tez qəzalarını, habelə manevr qabiliyyəti ilə bağlı problemləri aşkar etdi. Beləliklə, Alman bölmələrinin bu təyyarə ilə tamamilə dəyişdirilməsi barədə heç bir fikir yox idi. TA-152, əksinə, öz dövrü üçün əla maşın olduğunu sübut etdi və getdikcə daha çox təqdim olunurdu. ME-309 və ME-109 xidmətdə qaldı.
  Raket daşıyan ME-163 döyüş üçün yaxşı qırıcı olduğunu sübut etdi, lakin çox az uçuş vaxtı ondan döyüşdə istifadəni demək olar ki, qeyri-mümkün etdi.
  Arado reaktiv bombardmançısı idi , yüksək sürətinə görə zenit silahları ilə vurmaq demək olar ki, mümkün deyildi və sovet qırıcıları ona çata bilmədilər. Reaktiv kəşfiyyatçılar olduqca yaxşı idi. Almanlar başqa maşınlar da hazırlayırdılar. Məsələn, XE-162, ME-262-dən daha yüngül qırıcı, istehsalı asan, ucuz və manevr qabiliyyətinə malik olduğu üçün onu əsasən ağacdan hazırlamaq olar. Və digər döyüşçülər. Və ME-1010 və TA-183... Və ME-262 X-in daha təkmil və etibarlı modifikasiyası. Və Gotha quyruqsuz qırıcıları və daha çox.
  Ancaq indiyə qədər pərvanə ilə idarə olunan alman qırıcıları Sovet maşınlarından qat-qat güclü idi. Hansı ki, keyfiyyəti aşağı düşdü və həm mühərriklərdə, həm də silahlarda olduqca zəif idi. Üstəlik, Yak-9 daha da sadələşdirildi və indi pulemyotdan imtina edərək üzərinə yalnız bir 20 mm-lik aviasiya topu yerləşdirildi. Bu, maya dəyərini azaltdı və istehsalı asanlaşdırdı və çəki azaltmağa imkan verdi.
  Bununla belə, Alman təyyarələrinə qarşı pulemyot kifayət qədər zəifdir. SSRİ indiyə qədər faşistlərin qarşısında sürət və silahlarda daha təkmil avtomobil modelləri və ötürmələr istehsal edə bilməzdi. Maşınların daha yüksək çəkisi manevr imkanlarında da problemlər yaradırdı.
  Yanacağın olmaması isə qanadlı heyətin uçuş hazırlığını azaldıb.
  ME-309-un güclü silahlarını layiqincə sürətlə mənimsəmiş Alvina və Albina tez-tez qəzaya uğrayan ME-262-yə enmək istəmirdilər. Sürət baxımından onlar artıq ruslardan güclüdürlər.
  Sovet avtomobilini kəsən Alvina qeyd etdi:
  - Göydə döyüşmək maraqlıdır!
  Albina yalın ayaqlarının köməyi ilə döyüşçünü hədəfə doğru istiqamətləndirərək onu əzərək razılaşdı:
  - Bəli, biz mahiyyətcə dünyanın ən güclüləriyik!
  Qızlar isə dəli kimi güldülər.
  May nisbətən sakit keçdi. Qırmızı Ordu hələ də Rjev çıxıntısını kəsməyə çalışırdı.
  Yelizaveta İS-2-dən rəqiblərinə atəş açdı... Sovet maşını ancaq korpusun ön hissəsinin yuxarı hissəsində yaxşı müdafiəyə malik idi. Qalanın alnı kifayət qədər qorunmur. Və hətta T-4 silahları ilə yaxın məsafədən deşilir. Bununla belə, sonuncu tank nəhayət may ayında dayandırıldı, Panther və adi Aslan və Siçan kimi. İndi "Patera" -2 və "Pələng" -2 seriyasında maksimum birləşmiş və oxşar silahlarla.
  Bu maşınlar alnında yaxşı qorunur, yan tərəfdən kifayət qədər zəifdir və çəkisi ilə daha çox fərqlənir. Onların yeni mühərriklərlə sürmə performansı hərbçilər üçün məqbuldur. Amma bu tanklar da müvəqqətidir... E seriyasından Panther-3 və Tiger-3 onları əvəz etmək üçün hazırlanır. Daha sıx tərtibatla, mühərrikin və transmissiyanın bir blokda və enində yerləşməsi ilə, yüngül, sadələşdirilmiş və eyni zamanda keçə bilən və asanlıqla təmir edilə bilən alt hissəsi ilə.
  Yeni maşınlar daha yaxşı qorunmalıdır, lakin çəkidə əhəmiyyətli bir artım olmadan.
  Silahlara gəlincə, burada birlik yoxdur. Sovet tanklarında çox qalın olmayan və keyfiyyətsiz zirehlər var. Və böyük çaplı silahların quraşdırılmasının mənası yoxdur. Hərbçilər 88 mm-lik topdan olduqca məmnundurlar. O, dörd kilometrdən otuz dörd, bir az yaxından isə -2 məsafəni qət edir. Beləliklə, inkişaflar davam edir ...
  SSRİ-də nəyəsə cavab vermək lazımdır. Amma budur, hələ bəlli deyil... SU-100-ün yaradılması planları var. Bu özüyeriyən silah sadəcə təsirli və nüfuzedici bir hərəkətə malikdir. Onunla, Üçüncü Reyxin artan ağır tanklarına qarşı mübarizə üçün bəzi ümidlər bağlanır. Ancaq belə bir canavar üçün mərmi kimi hələ də etmək lazımdır və silahın kütləvi istehsalı qurulmalıdır, müharibə şəraitində bu, çox deyil, realdır.
  Lakin Elizabetin tank heyəti T-34-85-də döyüşür. Ayaqyalın və bikinili qızlar isə cəsarətlə döyüşürlər.
  Elizabet yalın ayaq barmaqları ilə nasistlərə atəş açır və Panteranı böyründən deşərək deyir:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Və onların otuz dördü sıçrayır və sürətlə dönür, atəş açır.
  Yekaterina da düşmənə çox dəqiq atəş açır. Köhnəlmiş T-4 tankı onu yan tərəfə parçalayır və qışqırır:
  - SSRİ cəngavərlərinə şöhrət!
  Və yenə dostlarına göz vurur. Belə bir döyüşkən qız çıxdı.
  Yelena da düşmənə atəş açır. O, çox dəqiq vurur, bu halda Tiger-2 çarxını sındırır və ciyərlərinin üstündə uğuldayır:
  - Müqəddəs Rus üçün!
  Euphrasia düşmənə dəqiq atəş açır. Düşmənin tərəfinə sərrast atəş açır, metalı yarıb qışqırır:
  - Müqəddəs kommunizm naminə!
  Qızlar isə inamla tanklarını çevirir və mərmi zərbələrindən yayınırlar. Qızları məğlub etmək o qədər də asan deyil.
  Burada onlara qarşı ən yeni və nəhəng "Lion"-2 peyda oldu. Belə bir tanka nüfuz etməyə çalışın və o, otuz dördü vurmağa çalışacaq.
  Və uzaqdan vurur.
  Elizabeth cavab olaraq tweet etdi:
  - Yalanları qəbul etməyəcəksiniz!
  Və uzaq məsafədən Lev-2 tankına mərmi göndərir. Onun alnına dəyəcək.
  Hitlerçi vurur.
  Sonra Ketrin çılpaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə yenidən atəş açır və bu dəfə mərmi qövsü təsvir edərək topun uzun lüləsindəki faşisti dəqiqliklə vurdu.
  Ketrin qışqırdı:
  - Kəskin göz, əyilmiş əllər, bu bizə aid deyil!
  Silahını itirən alman tez dönüb getməyə başladı. "Lion"-2, transmissiya və mühərrikin öndə bir vahiddə yerləşdiyi və sürət qutusunun mühərrikin özündə olduğu ilk Alman tankıdır.
  Bu, onun hündürlüyünü azaltmağa və çəkisini azaltmağa, sürətini əhəmiyyətli dərəcədə artırmağa imkan verdi. Beləliklə, "Lev"-2 getdi və məsafəni qət etmək şansı qazandı...
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək silahı doğrultdu, götürdü və düşmənə atəş etdi. Mərmi Aslanın gövdəsinin arxa hissəsinə dəydi, lakin söküldü ....
  Elena hönkürdü:
  - Lənət olsun, məsafə böyükdür. Biz onu almayacağıq!
  Ketrin dişlərini açaraq gurultu ilə dedi :
  - "Aslan", qızlar, bu "Aslan"dır, necə də incimirik! Tezliklə tanış olun dostlar, çox utanacaqsınız!
  Onların tankı T-3-ə dəydi, bu tank sadəcə yan tərəfə çevrildi və onu uzaq məsafədən vurmaq olar.
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açıb qışqırdı:
  - Yer üzündə kommunizm dövrünə şöhrət!
  Efrasiya əsəbiliklə, düşmənə atəş açaraq və çılpaq dabanlarından istifadə edərək qeyd etdi:
  - Vətənimiz güclüdür, dünyanı qoruyur!
  Elizabet dişlərini çılpaq cıvıldatdı və oxumağa başladı və getdikcə bütöv bir şeir bəstələdi:
  Şeytan bizi məğlub etməyəcək,
  Mənim vətənim dünyanın ən gözəlidir,
  Gözəl ölkə ilə məşhur olun...
  Böyüklər və uşaqlar bundan xoşbəxt olacaqlar!
  
  Qoy orada çiçək açsın dərənin zanbaqları,
  Və layiqli himni keruvlar ifa edir...
  Fuhrer kaput gələcək
  Ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzdir!
  
  Komsomolçular ayaqyalın qaçırlar,
  Çılpaq dabanları ilə qarda ayaqlayırlar...
  Hitler sən ancaq gözəl görünürsən
  Mən səni tanka salacağam!
  
  Nasistləri məğlub edə bilərikmi?
  Həmişəki kimi biz ayaqyalın qızlarıq...
  Ən nəhəng cəngavər ayımızdır,
  Pulemyotla hamını öldürəcək!
  
  Xeyr, biz qızlar onsuz da çox gözəlik
  Sözün əsl mənasında bütün düşmənləri parçalayırıq...
  Pəncələrimiz, dişlərimiz, yumruqlarımız...
  Gözəl cənnətdə bir yer tikəcəyik!
  
  İnanıram ki, sərin kommunizm olacaq,
  Ölkə çiçəklənir, məsləhətə inanın...
  Və bədbəxt nasizm yox olacaq,
  İnanıram ki, əməlləriniz şan-şöhrət tapacaq!
  
  Torpaq vəhşicəsinə çiçək açacaq, inanıram,
  Qələbədən qələbəyə qayıdırıq...
  Yapon Nikolayı məğlub edin,
  Samuray alçaqlığa cavab verəcək!
  
  Biz özümüzü əyilməyə qoymayacağıq,
  Bir zərbə ilə düşmənlərimizi darmadağın edin...
  Qoy ovçu oyuna çevrilsin
  Biz Wehrmacht-ı yaxşı bir səbəbdən əzdik!
  
  
  İnanın ki, əlimizdən əl çəkməyək,
  Ruslar həmişə döyüşməyi bacarıblar...
  Süngülərimizi poladdan itilədik,
  Fuhrer bir camış obrazına çevriləcək!
  
  Mənim vətənim budur
  Orada rus akkordeonu çalır ...
  Bütün xalqlar mehriban bir ailədir,
  Habil qalib gəlir, Qabil yox!
  
  Tezliklə SSRİ-nin şöhrətində olacaq,
  Düşmənimiz qəddar və xain olsa da...
  Şücaət üçün nümunə göstərəcəyik,
  Rus ruhu döyüşlərdə izzətlənəcək!
  . FƏSİL Љ 8.
  1944-cü ilin mayı sürətlə keçdi... Albina və Alvina təyyarələrdə hesab yığırdılar.
  Onlar sanki kerubların qanadlarında uçan qızlardır.
  Albina yalın ayaq barmaqları ilə rus təyyarəsini vurur və qışqırır:
  - Üçüncü Reyx üçün!
  Ayaqyalın və bikinidə olan Alvina sovet təyyarəsini vurur, onu parçalara ayırır və qışqırır:
  - Aryan kommunizmi üçün!
  Bundan sonra qızlar 37 mm-lik topdan istifadə edərək sovet tanklarına atəş açmağa başladılar.
  Otuz dördü döyüb qışqırırlar:
  - Biz çox gözəlik!
  Albina çılpaq, yuvarlaq dabanı ilə pedala basır və cik-cikləyir:
  - Qoy kommunizm şöhrətlənsin!
  Və o, sovet maşınına çırpılır.
  Alvina da düşmənə sərrast atəş açır, onu yerə yıxır və dişlərini çılpaq edir:
  - Bizim həqiqətimiz yumruqdadır!
  Belə hazırcavab qızlar... Və sovet polklarını məhv edirlər... Məsələn, İS-2 aldılar. Beləliklə, ona havadan hücum etdilər və onu təyyarə silahından necə mismarladılar . Metalı sındırdılar və tankı yandırdılar. Və döyüş dəstlərini partlatmaq.
  Albina ağlının başından cıxdı:
  - Qız öldürməyi sevir! Budur qız!
  Alvina mirvari dişlərini göstərərək hıçqırdı:
  - Vətənimizə şöhrət! Kommunizm üçün!
  Qızlar artıq rəqiblərin totalitar məhvinə əl atıblar.
  Və Qırmızı Ordu inamla darmadağın edildi.
  Və Gerda "Pantera" -2-nin ekipajında döyüşdü və tamamilə məhv edildi.
  Qız çılpaq barmaqları ilə topu göstərdi. O, otuz dördü yıxıb qışqırdı:
  - Aryan yolunda kommunizmin böyüklüyünə görə!
  Şarlotta da çılpaq ayaq barmaqlarını sovet tankına atəş etdi, zirehləri sındırdı və qışqırdı:
  - Dünyada böyük uğur üçün!
  Christina da çox mərasim olmadan sikişdi. Bəli, o, bunu çox dəqiq etdi, çılpaq dabanı ilə sovet otuz dördünü yumruqladı və ağzından çıxdı:
  - Böyük sərhədlər üçün!
  Maqda da növbə ilə mərmi atdı və qışqırdı:
  - Yeni Aryan sifarişi üçün!
  Bundan sonra qızlar onu götürüb xorla oxudular:
  - Biz hamımız skinhedlərik, azadlıq pərəstişkarlarıyıq, yeni nizam üçün mübarizə aparırıq! Tezliklə xalqlar ari olacaq, odla, qılıncla vuruşaq!
  Döyüşçülərin, demək lazımdır ki, çox döyüşkən olduğu ortaya çıxdı. Əgər düşməni vursalar, sona qədər.
  Sovet İttifaqı üstün qüvvələrin hücumu altındadır. Yaponiya şərqdən irəliləyir.
  İki yapon pilotu, Toshiba və Toyota havadan sovet mövqelərinə hücum edir.
  Hər iki yapon qızı həm ayaqyalın, həm də bikinidə çox gözəldir.
  Toshiba havadan yaxınlaşır, sovet tankının damını qırır və gurlayır:
  - Mən Yapon cəhənnəmin canavarıyam!
  Toyota yalın ayağının barmaqlarını pedala basaraq düşməni kəsərək qışqırır:
  - Yaponiyanın ideyalarının böyüklüyünə görə!
  Bu qızlar heyrətamizdir. Və düşmənləri çox fəal şəkildə əzirlər.
  SSRİ isə həqiqətən samuraylara uduzur. Və bunun səbəbini başa düşmək olar. Bu cür fanatizmə və texnologiyaya harda müqavimət göstərmək olar.
  Yapon qızları burada işıqlıdır, lakin çevik tanklar yarılır və Qırmızı Ordu xüsusi olaraq döyülür.
  Tank bölmələri zarafat deyil.
  Toshiba havadan sovet mövqelərinə bombalar atdı və bir cüt top havaya qalxaraq cingildədi:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Bundan sonra o, gülməyə başlayır...
  Toyota uçuşda qeyd etdi:
  - Rus tanrıları qəribədir. Onlar çarmıxa çəkilmiş insana səcdə edir və onu Allah hesab edirlər. Hətta nədənsə gülməli olur!
  Toshiba cavab olaraq gülərək qeyd etdi:
  - Və biz özümüz də tezliklə tanrılara çevriləcəyik və İlahiyyatımızın təkamülünü davam etdirəcəyik!
  Qızlar isə çox həvəslə güləcəklər.
  Toyota gülərək qeyd etdi:
  - Bizim gücümüz birlikdədir!
  Toshiba aqressiv şəkildə bunu təsdiqlədi:
  - Gücümüz, yumruğumuz!
  Yenə də göydən düşmənin üzərinə təyyarə mərmiləri axını yağdıracaq, otuz dördü yarıb.
  Bunlar döyüşən qızlardır və başqa nə deyirlər. Yaponiya hamını yeyib yandıracaq.
  Bir pionerə işgəncə verəndə isə bunun son dərəcə aqressiv olduğu ortaya çıxır.
  Xüsusilə oğlanın dabanları qızardılırsa. Bu, tamamilə ən super hərəkətdir ...
  Qızlar isə ağciyərlərinin üstündə qışqırırlar...
  Sovet qızları da cəsarətlə döyüşür, rəqiblərini gülləbaran edirlər. Və onlar intizarla və təmkinlə hərəkət edirlər.
  Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova səmada çox aktiv gözəllərdir.
  Və daha güclü təyyarələri olsa da, nasistləri vururlar.
  Anastasiya çılpaq barmaqları ilə tətiklərə basaraq oxuyur:
  - Güclü olmaq pis deyil, əmin olmaq!
  Akulina çılpaq dabanı ilə tətiyə basır və təsdiqləyir:
  - Faşistləri çox güclü məğlub edəcəyik!
  Və hər iki qız oxudu:
  - Çətin, sərt, çox sərt vur! Çətin, sərt, çox sərt vur!
  Bundan sonra döyüşçülər atlar, daha doğrusu, cavan ayğırlar kimi çapan qanadlı aforizmləri oxumağa başladılar;
  Siyasətçi tez-tez seçiciləri boyunduruq etmək üçün zorakılıq edir !
  Xoruz siyasətçi seçiciləri toyuq kimi əzir!
  Siyasətçi seçiciyə boyunduruq salmaq üçün ağ at minmək arzusundadır!
  Tülkü dişləri ilə kiçikdir və onları udmaq istəyir, ümumiyyətlə onları gizlədir!
  İnsanlıqdan çox danışan siyasətçi tipik adamyeyəndir!
  Ayını isə ballı nitqlərlə sakitləşdirmək olar!
  Alkoqolik üçün acı araq baldan şirindir!
  Dərzi yalan danışacaq, qızarmayacaq, siyasətçi "qızıldayacaq", yalan danışacaq!
  Ayaqqabılarını soyunan qadın kişini geydirir, avara səviyyəsinə!
  Əgər Allaha yaxınlaşmaq istəyirsinizsə, hərisliyinizi azaldın!
  Uca Yaradanın zahiri laqeydliyində belə məhəbbət var - axı, uşaqlar ilk növbədə valideynlərinin qayğısından qaçmaq istəyirlər!
  Allah günahkara şans vermək üçün pisliyi cəzalandırmağı gecikdirir!
  Ər və arvad kimi istedad və zəhmət yalnız cütlük kimi uğur gətirir!
  Bal da acıdır - içində boğulursan!
  Aldatma şərab kimidir, ağrılı və şirindir və dayandırmaq çətindir!
  Sevgi qəlpə mərmisi kimidir - ürəyi parçalayır, beyni titrədir, cibləri çıxarır, yan-yana çıxır!
  İnsan müəyyən mənada Allaha bərabərdir - Uca Yaradan kainatı yaratdı, insan isə axmaqlıq doğurdu: hər ikisi sonsuzdur!
  Kim uğuru qan üzərində qurarsa, bıçaqlanmış donuz taleyi ilə üzləşər. Onlar yoldaşlarını yeyəcəklər - nəticə kədərli və qəzəblidir!
  Bəzən reputasiyanızı qorumağın ən yaxşı yolu boynunuzdakı ilgəkdir! Hər halda, o, səni yıxmağa imkan verməyəcək!
  Bir ayının altında uzun müddət yata bilməzsən - o səni əzəcək!
  Bəzən arvad yorğan əvəzinə mamonta bənzəyir!
  Əskinas biçməyə can atan yazıçı yaxşı, əbədi şeylər əkməz!
  Qanunsuz ölkə skeletsiz bədən kimidir! Sadəcə sümükləşməməsi üçün seçki lazımdır!
  Bir şah əsər yaratmaq istəyirsinizsə, qonorarı unutun!
  Ən bacarıqlı aldatma, yalan danışmadığınız zamandır, amma heç kim sizə inanmır!
  Əlbəttə ki, məğlubiyyət böyük bəlalar vəd edir, lakin bu yalnız gələcək qələbənin əksidir!
  Döyüşdə şücaət və yaxşı zəka qələbə gətirir.
  Vurmaq üçün əvvəlcə harada görməlisiniz!
  Kəşfiyyatçı qələbənin dəmirçisidir!
  İstənilən axmaq şikəst edə bilər, amma hər ağıllı insan sağalda bilməz!
  Kobud cəlladlar çoxdur - şəfa verən həkimlər azdır!
  Kimisi həkim, kimisi cəllad!
  Ağrı olmadan şücaət yoxdur - şücaət olmadan qələbə yoxdur!
  Kommunizm ideyaları axmaqlığın həddidir: əgər onları həyata keçirməyi isti başlar və soyuq ürəklər öhdəsinə götürürsə!
  Kommunizm yüngüldür, amma çox yağlı olanlar yandırılır!
  Səbriniz yoxdursa, mahnı oxumaq kömək edir!
  Xalq dəmir kimidir - soyuyana qədər ona istədiyiniz formanı verin!
  Populyar olmaq istəyirsinizsə - daha tez-tez güc tətbiq edin!
  Reytinq cəhənnəm otu kimidir - onu göz yaşı və qanla sulayanda böyüyür!
  İnsanlar alaq otlarına bənzəyir - onları nə qədər tapdalasan, bir o qədər də böyüyür!
  Birlik qələbənin açarıdır!
  İntizam qələbə üçün bir vasitədir! Ağıl onunla oynayır!
  Birlik, cəsarət, fədakarlıq qələbənin, azadlığın, xoşbəxtliyin açarıdır! Nizam-intizam olmadan ordu olmaz, ordusuz isə azadlıq əldə edə bilməzsən!
  İş bizi daha da gücləndirdi, zəka ilə çoxaldıq bizə azadlıq verəcək və şansla birlikdə xoşbəxtlik gətirəcək!
  Komandir piramidanın zirvəsinə bənzəyir - yalnız bir olmalıdır, əks halda belə güclü bir quruluş belə dağılacaq!
  Ailənin nəcibliyi cəsarətlə, saç uzunluğunun ağılla əlaqəsi var!
  Ataların heç bir şücaəti qorxağa kömək etməz!
  Ən möhkəm poladdan hazırlanmış bıçaq danışanın və qorxağın əlində paslanır!
  Ən dəhşətli silah əclafın əlindəki İncildir!
  İnsanın əsas sərvəti: potensiya, həm də xarabanın əsas səbəbidir!
  Ən yaxşı peşə fahişəlikdir, siz biznesi zövqlə birləşdirirsiniz və hər dəfə yeni partnyorunuz olur - rutin yoxdur!
  Əsrlər boyu qəhrəmanın nəsilləri ilə öyünə bilərsiniz, amma özünüzü döyüş meydanında tapanda qorxaqcasına arxaya qaçırsınız!
  Bir şüşə araq qumbara kimidir - səni ayağından atır, beynini yıxır, içini əzir!
  Ürək mərhəmətlə dolanda nədənsə pul kisəsi boşalır!
  Əsl azad insan üç şeyə təslim olur - ağla, sevgiyə, Allaha!
  Sevgi gülə bənzəyir - uzun müddət çiçək açmır, amma ağrıyır!
  Bəndə ruhunda mütidir - ehtiraslara, şəhvətə, Allah bəndələrinə!
  Şans qum kimi qeyri-sabitdir - yalnız çalışqanlıq onu sementlə bağlayacaqdır!
  Bir stəkan şərab okeana bənzəyir - daşınsan, ayağın altında torpaq itirsən!
  Qadınlar kişi gücünü sevirlər, amma bunu özləri yaşadıqları halda deyil!
  Sevgi qayığa bənzəyir, çox sürətlə avar çəksən batacaq və batar!
  Lazım olan anda məqalə təqdim edir - yetkinlik yaşına çatmayanlar tərəfindən böyüklərin şirnikləndirilməsi!
  Sevgiyə qandal taxmaq olmaz!
  Təbii olan cinayət deyil!
  Sevgi incə bir hissdir, amma ən qalın qandallar tutmaz!
  Bütün qanunlar işləsəydi, ölkə mühafizəçilərin xaricdən cəlb olunduğu həbsxanaya çevrilərdi!
  Cəzanın qaçılmazlığı prinsipi işləmir, çünki sən özünü həbs edə bilmirsən!
  Həkimlər maneə kursundan keçməməlidirlər. Bundan sonra əllər titrəyəcək və dil titrəyəcək və asmadan fərqli olaraq bir stəkan araq kömək etməyəcək!
  Daha yorucu bir şey yoxdur - uzun boşluq!
  Elmi kəşf: mütərəqqi olaraq düşünülür - aqressiv şəkildə təcəssüm olunur!
  Düşünmək üçün düşüncə yeri deyil, çəkişmə və dəlilik yeri!
  Bəşəriyyətin bütün bəlaları eqoizmdən qaynaqlanır, firavanlıq yalnız birgə səylə mümkündür!
  Komandası olmayan insan köz kimidir, odsuzdur - az işıq verir və tez sönür!
  Vətən isinir - oddan yaxşıdır!
  Heyvan sürüdə daha yaxşıdır!
  Məntiq instinktlərə - şəhvət ağlına xidmət etməməlidir!
  Müharibə olacaq - bir şücaət olacaq!
  Beyinsiz əzələlər, bu bir ovuc ətdir - üzərində bir tava ağlayır!
  İki duelistdən biri axmaq, biri əclaf!
  İnsan nə qədər yüksəklərə uçarsa, bir o qədər vəzifəsindən narazı olar!
  Tək qalan it sahibinin çubuğunu darıxır!
  Yalnız onun qanadları var - ağlı sürünməyə öyrəşməmiş!
  Snob kimi tək olanda pisdir!
  Sən təksən, düşmənlər isə legiondur!
  Hətta bir fili böcək yeyə bilər!
  Səhvlər bir milyon deyilsə!
  Ölkə rəhbəri xalqa qardaş yox, qardaş olmalıdır!
  . Okeanda quru qaya tapmaq hərbi məqsədlər üçün istifadə olunmamış ixtiradan daha asandır!
  Bir qadın kimi qələbə parlaqlığı ilə cəlb edir, lakin qiyməti ilə dəf edir!
  Müharibə allahı və digər tanrılar kimi diqqət və qurban tələb edir!
  Bir qılınc yağış damcısına bənzəyir, tökülüb səpələnəcək, çox olanda zəfər doğulacaq!
  Sadəcə oxumayın - sülh üçün!
  Ruhum kədərlidir - mədəm boşdur!
  Əvvəlcə qab, sonra düşüncələr!
  Qələbə şərəfə dəyər!
  Şərəf nisbi anlayışdır və ilk növbədə əsgərlərinizə aid edilməlidir!
  Döyüşdən əvvəl kim içir - yeraltı dünyasında asma!
  Borular səssizdir, çünki bıçaqlar oxuyur - polad misdən daha güclü və daha yüksəkdir!
  Komandirsiz ordu çobansız qoyun sürüsü kimidir, bir canavar yeməsə, qorxur!
  Uçuş qorxaqlıqdan daha axmaqlıqdır! Axı əsgərlərin çoxu döyüşdə yox, təqib zamanı ölür!
  Müharibə domino oyununa bənzəyir, yalnız sınıq sümükləri toplamaq mümkün deyil - yer tutur!
  Zülm döyüşçünü cəllada, qorxaqı igidə, təvazökarı həyasıza çevirir!
  Fantaziya absurdluq və absurdluq yarışmasıdır! Eyni zamanda, daha elmi və məntiqli janr yoxdur!
  Müharibədə, operada olduğu kimi - hər kəs öz mahnısını oxuyur, yalnız suflyor casus ola bilər!
  Müasir qadınlar kişiyə hər şeyi bağışlayır - yoxsulluqdan başqa!
  Casuslarla kəşfiyyatçılar arasındakı fərqi bilirsinizmi?
  Bilirəm! Bizdə ancaq kəşfiyyatçılar var - əcnəbilərin möhkəm casusları var!
  Boş baş və ya boş pul kisəsi ilə nə daha yaxşıdır? Əlbəttə ki, boş bir başla - o qədər də nəzərə çarpan deyil!
  Ağıl ən yaxşı sərvət yığandır!
  Ağıl və şans: aşiq bir cüt - uğur, sərvət, mövqe doğur, amma tez dağılsın!
  Məğrur kişilər üçün məsləhəti qadın verəndə dinləmək daha asandır - arvad deyilsə!
  Ağıllı arvad bir sərvətə dəyər! Təşəbbüskar arvad isə onu məhkəməyə verə bilər!
  Bir insanda şəxsiyyəti qiymətləndirən və pulu kim qiymətləndirir!
  Bəşəriyyəti iki şey məhv edə bilər - kompüterlər və kompüter alimləri. Birincisi zehni atrofiya edər, ikincisi bundan istifadə edə bilməyəcək!
  Müharibədə yoldaş və qumbara!
  Ümumiyyətlə, zarafat deyən nar qoz-fındıq sındırmaq üçün istifadə edilən Faberj yumurtasına bənzəyir!
  İstedad ruh kimidir: onu götürmək mümkün deyil, amma məhv etmək olar!
  İntiqam şərəfə dəyməz - ədəb cəzası!
  Paxıllıq cinayətin cücərtisidir, şəxsi maraqlar sulamaqdır, avaralıq bəsləməkdir!
  Tənbəllik bütün cinayətlərin ən pisidir!
  Qılıncla ləyaqətlə ölmək yaxşıdır - qamçı ilə sürülmüş öküzü tövlədə yaşamaqdansa!
  Müharibədə cəsarət hiyləgərliyə qalib gələ bilər, amma hiyləgərlik heç vaxt cəsarətə qalib gələ bilməz!
  Müharibə həyatı dəhşətli, ölümü isə layiqli və gözəl edir!
  Təvazökarlıq komandir üçün nadir keyfiyyətdir, lakin bu, onu daha da qiymətli edir!
  - Çaqqal nəcis sözü ilə samitdir!
  Aslanın çaqqaldan yalnız bir üstünlüyü var - ləyaqətlə ölmək qabiliyyəti!
  Texnika şücaətin cəlladıdır!
  - Amma doğru deyil! Əslində, texnologiya səviyyəsi nə qədər yüksək olarsa, döyüş meydanında bir o qədər çox ağıl və bacarıq tələb olunur!
  Vətən mənafeyinin başladığı yerdə şəxsi rifah bitər!
  Azadlıq intizamla birləşdirilməlidir. Anarxiya azadlığın əksidir!
  Möhkəm yaddaş ən yaxşı mentordur! Ümumiyyətlə, azadlığı qılıncla qazanmaq olar, ancaq ağlın köməyi ilə onu saxlamaq olar!
  - Güclü bir döyüşçü digərini xilas etdikdə, bunun üçün xüsusi şərəfə ehtiyac yoxdur!
  Axı şücaət ürəyində yandığında, qullarını müdafiə etmək üçün qalxanını qaldıracaqsan!
  Pis adamın alçaqlığı namuslu üçün bəhanə deyil, çünki çirkin olması çirkin adama haqq qazandırmaz!
  Sevgi heç vaxt ucuz deyil - xüsusən də pul kisənizlə deyil, ruhunuzla ödəyirsinizsə!
  Tökülən qana haqq qazandıra biləcək yeganə şey, nəticədə göz yaşlarının axmasının dayanmasıdır!
  Pul üçün xidmət edənlər cəsur ürək və azadlıq arzusu ilə idarə olunanlarla döyüşdə heç vaxt bərabər ola bilməyəcəklər!
  Uşağın göz yaşı ona görə təhlükəlidir ki, sivilizasiyaları yuyub aparan coşqun bir axına çevrilir!
  Komandir vəzifəsi əlavə lehim deyil, əlavə məsuliyyət və ağır yükdür!
  Nəyin daha vacib olduğu bilinmir - bütün acları doyurmaq və ya bir uşaq üçün göz yaşını silmək!
  Qızıl poladdan daha yumşaqdır, əksinə ürəyi vurur!
  Əsgəri güclü edən silah deyil, əsgərin silahıdır!
  Qızlar sanki usta aforizmlərlə zarafatlaşırlar. Əgər düşməni məhv etməyə başlasalar, o, onlardan qaça bilməz.
  1944-cü il may ayının sonunda faşistlər Saratov istiqamətində hücuma başladılar.
  Shturmlev döyüşlərdə iştirak etdi , keçmiş Aslanın şassisindəki bir maşın, 450 mm kalibrli daha güclü bir bomba işə salan, sözün əsl mənasında hər şeyi əzdi və məhv etdi, huninin nəhəng qüvvəsini yırtdı və qırdı. .
  Və belə bir raket dərhal bütün bloku götürəcək və onu yıxacaq.
  " Şturmlev " alman qızlarından ibarət komandanın nəzarəti altında sovet mövqelərini atəşə tuturdu.
  Ceyn dostlarına göz vurur və yalın ayaqlarını möhürləyir, deyir:
  - Düşmənləri hərtərəfli süpürür və onları tipik tabutlara çeviririk!
  Qrinqeta cavab olaraq gözünü qırpır, yalın ayağı ilə qolu sıxır və qışqırır:
  - Biz oynayacağıq və düşmənləri məğlub edəcəyik!
  Malaniya qeyd etdi:
  - Şturmlev maşınına qarşı istənilən sovet istehkamları gücsüzdür!
  Çılpaq dabanını vuran Monika təsdiqlədi:
  - Biz həqiqətən qələbə üçün doğulmuşuq!
  Jane çıxardı:
  - Müharibənin qadın siması yox, həyəcan axtaranları cəlb edən fizioqnomiya var!
  Sovet bölmələrinə pulemyotdan atəş açan Qrinqeta :
  - Qadın ağacdələn kişini uçurtma kimi dişləyən göyərçindir!
  Rus əsgərlərinə atəş açan Monika qeyd etdi:
  - Qadının həmişə həftədə yeddi cümə günü olur və evlilik borcundan bazar günü hədiyyəsi olmayanda həmişə istirahət günü olur!
  Malanya gülərək cavab verdi:
  - Allah hər şeyə qadir deyil, qadınla mübahisə etməkdə acizdir!
  Ceyn çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açaraq bununla razılaşdı:
  - Allah hər şeyə qadir olsa da, qadının ağzını, siyasətçinin ağzını bağlaya bilməz!
  Qrinqeta çılpaq dabanı ilə sıxaraq məntiqlə fərq etdi:
  - Siyasətçinin vicdanı yoxdur, qadının nisbət hissi var, qadın siyasətçinin bütün hissləri ölçüsüzdür!
  Sovet qoşunlarına atəş açan və onları öldürən Monika qeyd etdi:
  - Qadın güldür, gül kimi tikanlıdır, amma şirin ətri keçiləri, dronları özünə çəkir!
  Malanya sovet əsgərlərini döyərək, bunkerləri dağıdaraq xırıltı ilə dedi:
  - Seçici uşaqlıq çağına düşür, çuxurlu mənfur qoca palıdlara səs verir!
  Qızlar ağıllarını göstərdilər və sürməyə davam etdilər.
  Və yuxarıdan hücum təyyarələri də daldı. Beləliklə, sovet qoşunları heç bir problem olmadan döyüldü.
  Almanlar çox sərinləşiblər. Və onların əməliyyat qabiliyyəti yaxşılaşdı.
  teletanklar davam etdi .
  Bu isə sovet əsgərləri üçün problem idi. Və nasistlər Qırmızı Orduya qalib gəldilər.
  Amma sovet qızları da çox cəsarətlə döyüşürdülər.
  Kamışin uğrunda döyüşlər getdi. Burada Alenka yenə döyüşdədir.
  Və onun döyülmüş, lakin təslim olmamış batalyonu.
  Alenka təbəssümlə dedi:
  - İstənilən müharibədə əsgərin həyatı qiymətlidir!
  Bir də çılpaq barmaqları ilə necə qumbara atır.
  Bu döyüşçülər ən yüksək səviyyəli...
  Faşistlərə atəş açan Anyuta qeyd etdi:
  - Rus əsgərini əyilmiş kündə kimi yıxmaq olar, amma diz çökdürmək olmaz, ağcaqovaq kimi silkələmək olar!
  Alla çılpaq dabanı ilə partlayıcı paketə atəş açıb sıxaraq çığırdı:
  - Hərbi nizam-intizamı qorumaq istəmirsinizsə, məhbus kimi belinizi əyəcəksiniz!
  Rəqiblərini güllələyən Maria, çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü bumeranq ataraq:
  - Dünyamızda çoxlu kir var, orada yalnız nadir şahzadələr var!
  Matryona, rəqiblərinə atəş açıb, onları partladaraq kəsib, sonra yalın ayağı ilə qumbara ataraq qeyd etdi:
  - Siyasətçinin dili uzundur, amma ona deyilənləri etmək üçün əli qısadır!
  Marusya, düşmənə atəş açıb, alman və xarici əsgərlərin sıralarını biçərək, vyaknula:
  - Siyasətçi tez söz verir, yerinə yetirməkdə gecikir, sədəqə diləyir, hiylə üçün bağışlanma!
  Qızlar yaxşı və döyüşürlər. Amma qüvvələr çox qeyri-bərabərdir. Çoxlu məhv.
  Alman tankı "Maus", kifayət qədər seriyalı olmasa da, hələ də cəbhələrdə rast gəlinir. Və onun topları uğuldayaraq atəşə tutulub. Və səngərlərdəki dağıntıları inanılmaz dərəcədə qaldırın.
  Amma qızlar Siçan üzərinə toplardan atəş açır. Baxmayaraq ki, qabıqlar noxud kimi sıçrayır. Ancaq almanlar itələməkdə davam edirlər.
  Və çox dəqiq vururlar.
  Komsomol qızları çılpaq dabanlarını yelləyərək ətrafa qaçır və cığırdayırlar:
  - Müqəddəsin vətəninin şöhrəti üçün!
  Alman piyadalarına atəş açan Viola qışqırdı:
  - Qadının ayaqqabı almağa pulu olmayanda kişinin ayaqqabısını ayaqyalın qoyur!
  Qız isə güləcək və dilini çıxaracaq.
  Döyüşçülər, deməliyəm, şəndirlər. Əgər səni vurdularsa, səni ölümcül vurdular.
  Viola və Marqarita, demək olar ki, yalnız qısa tumanda çılpaq, döyüşür, mərmi gətirir və dəqiq atəş açır. Və onları belə dayandırmaq olmaz.
  Marqarita qışqırır və deyir:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Viola aqressiv şəkildə təsdiqləyir:
  - Dəyişiklik dövrünə böyük şöhrət!
  Döyüşçülərin, qeyd etmək lazımdır ki, son dərəcə aqressiv qızlar olduğu ortaya çıxdı.
  Veronika həm də çılpaq, yuvarlaq dabanları və çığırtıları ilə titrəyən qabıqlar gətirir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Bu, onların döyüş anlayışıdır. Və necə şiddətli və şiddətlə döyüşürlər.
  Və çılpaq, qaralmış dizlər titrəyir.
  Tamara da döyüşür. O, faşistlər tərəfindən ələ keçirilən Qafqazdan çıxdı və yenidən sıralarda oldu. Qanın ətyeyən hissi ilə mübarizə aparır. Böyük aqressiya ilə mübarizə aparır.
  Tamara çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atır, nasistləri göz yaşları ilə cırır və çığırır:
  - Kommunizm bizimlə olacaq!
  Və maşından yaxşı məqsədyönlü bir partlayış verir ...
  Qızların böyük möcüzələr etdiyini görmək olar. Onlarda kainatı yandırmaq təhlükəsi yaradan yanğın var.
  Veronika, atəş açır, oxuyur:
  Maraqlı olacaq, şübhəsiz
  Dünyada hər şey planlaşdırılıb!
  Və sapfir gözləri ilə göz qırpır.
  Tamara, atəş açır, qışqırır:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! "Rus Qəhrəmanları" həyəcan təbili çalır!
  Və o, pulemyotdan atəş açdı. O, krautları kəsdi və cızıltı ilə dedi:
  - Qadın ilk növbədə aslanı kəməndləmək istəyən tülküdür, amma onun kəməndisinə adətən eşşəklər düşür!
  Viktoriya, atəş açaraq və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm hədiyyəsi atır:
  - Qadın qızıl yumurtaları sevən, daşıyıcısına ancaq itki verən toyuqdur!
  Və qızlar gülməyə başladılar. Onlar böyük təzyiqlə heyranedici şəkildə mübarizə aparırlar.
  Tamara xarici bölmələrə atəş açarkən qeyd etdi:
  - Qadın toyuqdur, ancaq o kişiyə qızıl yumurta gətirə bilər ki, bu da əsl tülküdür!
  Veronika atəş açıb dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Əsl tülkü və xoruz səni qızıl yumurta qoyacaq!
  Çılpaq ayaqları ilə qumbara atan və atan Marqarita qeyd etdi:
  - Tülkünün caynaqları aslan deyil, amma heyvanlar padşahının üç dərisini qoparacaq!
  Viola aqressiv şəkildə dişlərini qaldıraraq qeyd etdi:
  - Ağlı ilə tülkü olmayan, şir də deyil!
  Döyüşçülər döyüşçünün böyük ambisiyaları ilə görünür. Və əgər başlasalar.
  Olimpiada atəş açdı və güclü ayaqları ilə bütöv bir qutu partlayıcı və onun necə işə salınacağını götürdü. Nasistlərin kütləsi parçalanır və gözəl qız nərə çəkir:
  - SSRİ-ni idarə et və Lüsiferə mahnı oxu! Hamını məğlub edəcəyik!
  Olimpiada isə unutmadı və atəş açaraq dilləndi:
  - Tülkü qadın hər bir kişini sadə eşşək kimi yetişdirərək onun aslan olduğuna inandıra bilir!
  Marqarita atəş açaraq bununla razılaşdı:
  - Yalnız tülkü ağlı və canavar ovucu olan dişi aslan!
  Seraphim rəqiblərini biçərək qeyd etdi:
  - Aslan nərə çəkən deyil, çox yaşıllığı qoparandır!
  Düşmənə sərrast atəş açan və onu biçən Viola gördü:
  - Siyasətçi tülkü olmayanda ondan üç dəri qoparıb yaxasına taxırlar!
  Viktoriya dişlərini açıb gözünü qırpır, sonra isə ölüm hədiyyəsini yalın ayağı ilə öldürücü güclə atır:
  - Siyasətçinin iki kresloda oturmaq üçün geniş göt var, ancaq sözdə ruh genişliyi var!
  Çılpaq, əzələli ayaqları ilə lüləyə təslim olan və Lion tankını partlayan Olympias hönkürdü:
  - Tank uran nüvəli mərmi ilə deşilir, siyasətçi ürəksiz, amma qızıl pul kisəsi ilə deşilir!
  . FƏSİL #9
  Kamışin tərk edildi. 1944-cü il iyunun əvvəlində Saratov uğrunda döyüşlər başladı.
  Burada döyüşlər çox aktivdir. Həm də qızlar, həmişə olduğu kimi, döyüşlərdə. Və belə şirin döyüşçülər.
  Alenka pulemyot partlayışları və bütöv rütbələr ilə rəqiblərini döyür və biçir.
  Qız çılpaq barmaqları ilə qumbara atır və qışqırır:
  - Qoy qələbəm gəlsin!
  Və yenə düşmənə atəş açır.
  Anyuta da düşmənə atəş açır. O, bunu dəqiq və dəqiq edir. Onun pulemyotları çox gözəldir. Və çılpaq ayaq barmaqları nəhəng qüvvənin partlayıcı paketlərini atır. Nasistləri parçalayırlar və qız ciyərlərinin üstündə xırıldayır.
  - Kommunizm üçün!
  Düşmənə böyük dəqiqliklə atəş açan və düşmənləri biçən Alla qışqırır:
  - Sərhədsiz Vətən üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız yenidən qumbara atır. Döyüşün döyüşü demək lazımdır.
  Qırmızı saçlı özü və eyni şortda. Və o qədər dəqiq və dəqiq atəş açır və Fritz uzanır.
  Mariya da çox dəqiq atəş açır. Və o, elə gözəl qızdır ki, çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı paket ataraq rəqiblərini parçalayır.
  Sonra qışqırır:
  - SSRİ imperiyasını idarə et!
  Marusya da sərrast atəş açır, düşmənləri vurur və qışqırır:
  - Taigadan Britaniya dənizlərinə qədər bizim ordumuz hamıdan güclüdür!
  Həm də yalın ayağı ilə vurur.
  Sonra Matryona düşmənə ölümcül mərmi atacaq. Və onu yüz faiz dəqiqliklə vur. Təbii çılpaq daban.
  Bunlar işləyən sovet qızlarıdır, amma alman qızları heç də geri qalmır.
  Kristina, Maqda, Marqaret və Şella Panterada döyüşürlər. Maşın, ideal olmasa da, sürətli atəş, uzun mənzilli silah, orta çevik və yaxşı ön zireh ilə.
  Alman qızları yayın istisinə baxmayaraq, daha doğrusu bunun sayəsində ayaqyalın və bikinidə olurlar.. Və manevr edə bilən döyüş aparırlar.
  Burada Kristina atəş açır... Mərmi T-34-76 qülləsinə dəyir və onu deşir. Sovet tanklarının dayanacaqları sıradan çıxdı.
  Qızlar ağciyərlərinin üstündə qışqırırlar:
  - Bizim götürdük!
  Sonra Magda vurur. Qızıl saçlı gözəllik də darmadağın oldu.
  Bəli, qüllə otuz dörddə söküldü.
  Pələng qızları növbə ilə atəş açır. Və çox uyğun. Burada başqa bir sovet tankı vurdular.
  Sonra Marqaret gəldi. Və SU-76 özüyeriyən silahları vurdu. Məharətlə sikilmiş. Və mahnı oxudu:
  - Bizim cəhənnəm Almaniyamız güclüdür, dünyanı qoruyur!
  Dil necə göstərəcək!
  Sonra Shellin topundan atəş açdı. Sovet KV-1S tankını vurdu. Qız da yaxşı iş gördü.
  Bəli, bikinili dörd döyüşçü döyüşür və soyuqdan qorxmur. Qadınlar döyüşməyə başladıqdan sonra işlər Üçüncü Reyx üçün daha uğurla getdi.
  Budur, səmada pilotlar Albina və Alvina. Hər iki gözəl bikinidə və ayaqyalındır. Onlar Focke -Wulfs üzərində döyüşürlər. Və bu çox ciddi maşındır.
  Hava toplarından atəş açan Albina deyir:
  - Aktiv kroket! Sözlərə peşman olma!
  Və necə də parlaq təbəssümlə parıldayacaq! Və birdən iki sovet təyyarəsini vuracaq.
  Alvina da hava topları ilə üç nəfəri kəsdi və cik-cik dedi:
  - Mənim girişim ölümcül və darıxdırıcı olacaq!
  Sonra qız dişlərini açıb dişlərini göstərdi! O, cazibənin özüdür və fenomenal cazibə ilə doludur.
  Albina başqa bir Yak-9 təyyarəsini kəsir və xırıltı ilə deyir:
  - Sovet pilotlarına niyə ehtiyacımız var?
  Alvina LAGG-5-i vurur və əminliklə deyir:
  - Beləliklə, biz almanlar hesab açaq!
  Gözəl qız cütlüyü. Özləri üçün mükafatlar toplamağa necə başladılar? Həqiqətən belə gözəlliklərə qarşı mübahisə etmək olmaz. Təyyarələri vururlar, dişlərini açırlar.
  Əsas sirr isə soyuqdadır, qızların ayaqyalın və bikinidə olması lazımdır. Sonra hesablar öz-özünə gələcək.
  Və heç vaxt geyinməyin. Və çılpaq sinənizi silkələyin və o, həmişə yüksək hörmətlə qarşılanacaq!
  Albina daha bir Qırmızı Ordu təyyarəsini kəsərək oxudu:
  - Böyük hündürlükdə və ulduz saflığında!
  Və göz qırpdı, sıçrayıb çılpaq ayaqlarını tərpətdi, uğultu:
  - Dəniz dalğasında və qəzəbli atəşdə! Və qəzəbli və qəzəbli bir atəşdə!
  Və yenə qız enerjili bir yanaşma ilə təyyarəni vurur.
  Və sonra Alvina düşmənə hücum edir. O, döngədən bunu edir, dişlərini çılpaq edir və cığırdayır:
  - Dünyanın super çempionu olacağam!
  Və yenə qızın vurduğu maşın düşür. Bəli, Qırmızı Ordu çox pis vəziyyətə düşür.
  Və Albina vəhşi vəcdlə gurlayır:
  - Mən indi cəlladam, pilot yox!
  Başqa bir sovet təyyarəsini vurur və fısıldayır:
  - Mən mənzərə üzərində əyilirəm və raketlər hədəfə tələsir, qarşıda başqa bir qaçış var!
  Döyüşçü son dərəcə aqressivdir.
  Burada hər iki qız yer hədəflərinə hücum edir. Albina otuz dördü yumruqlayır və qışqırır:
  - Bu son olacaq!
  Alvina SU-76-nı vurur və pıçıldayır:
  - Məhv etmək üçün!
  Və yalın ayağını necə silkələyir!
  Qızlar burada döyüşür, SSRİ tərəfdən qızlar da döyüşür, faşist qoşunlarının da əqrəb kimi itələdiyi Quryevi qorumağa çalışırlar.
  Alenka faşistlərin hücumuna məruz qalan Quryev uğrunda vuruşurdu. Çarəsiz gözəllik çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atıb cik-cik dedi:
  - Rusiya və yerli partiya üçün şöhrət!
  Sonra Nataşka çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı və fısıldadı:
  - Qızı ayaqyalın qoruyuruq!
  Anyuta da çılpaq ayaqlarının barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi göndərdi və üfürdü :
  - Bu gözəl zərbə olacaq!
  Qırmızı saçlı Avqustin çılpaq alt ətrafı ilə məhv hədiyyəsini götürdü və göndərdi və çığırdı:
  - Radarı göyə yönəldir!
  Və sonra qızıl saçlı Mariya çılpaq ayaqları ilə nasistlərə ölüm verdi.
  Və mahnı oxudu:
  - Madaqaskarda, səhrada və Saharada! Hər yerdə ağ işıq gördüm !
  Sonra Marusya ayaqlarının bir dəstə çılpaq altını atır və oxuyur:
  - Finlandiyada, Yunanıstanda və Avstraliyada, İsveçdə sizə deyəcəklər ki, bunlardan gözəl qızlar yoxdur!
  Bəli, altı qız çox yaxşı döyüşdü. Lakin krautlar yenə də Kurski götürdülər...
  Xeyr, siz belə üstün qüvvələrə müqavimət göstərə bilməzsiniz. Faşistlər özlərinə və çubuqlarına yapışırlar.
  Bəs canavarların hazırlanması nə deməkdir?
  Adolf Hitler sadəcə dəli idi: özünü hamının tabe olduğu və titrədiyi əsl despot kimi hiss edirdi. Bəli, əgər Stalinin uğurlarını istəyirsənsə, o zaman sən də Stalin kimi olmalısan, mərhəmət etmədən, başqalarına və özünə qarşı tələbkarlıq göstərməməlisən (İosif Vissarionoviç bu qaydada məhz belə düşünürdü!). İndi xışıltı layiqli və avtomobil hərəkət etməyə başlayacaq. Ümumiyyətlə, Almaniya öz peyklərini nəzərə alsaq, sənaye avadanlıqlarının miqdarına, ixtisaslı işçi qüvvəsinə və bütün səviyyələrdə mühəndislərin sayına görə SSRİ-dən böyük üstünlüyə malikdir. Bu faktdır, lakin silah istehsalı hələ də lazımi səviyyədə deyil! Almaniya Rusiyadakı bütün dağıntılara baxmayaraq, bütün müharibə boyu SSRİ-dən geri qaldı. Bəs nədən? Təbii ki, müxtəlif idarələrdə və xüsusən də hərbi sənayedə hökm sürən müəyyən xaos səbəbindən. Bundan əlavə, xammal çatışmazlığı, eləcə də düşmənin potensialının düzgün qiymətləndirilməməsi mənfi rol oynadı. Xüsusilə, 1940-cı ildə Almaniyada silah istehsalı 1939-cu ilə nisbətən aşağı idi (sursat da daxil olmaqla ümumi sayı nəzərə alınarsa) və bu, müharibənin artıq getməsinə və Üçüncü Reyxin nəhəng əraziləri olan böyük ərazilərə nəzarət etməsinə baxmayaraq. istehsal gücü ehtiyatları. Yaxşı, Hitlerin təşkilatçılıq bacarığı haqqında nə deyə bilərik? Çox deyil, sonra hərbi sənaye sahəsində parladı.
  Fürer uzun nitqində bəyan etdi:
  - Aviasiya nəzarəti vəziyyətində fövqəladə səlahiyyətlər Sauerə verilir . O, istehsal olunan avadanlığın kəmiyyətinə və daha az əhəmiyyət kəsb etməyən keyfiyyətinə yaxından nəzarət edəcək. Bundan əlavə, bir çox dostlarınız Goering, bir vaxtlar yaxşı eyslər olsalar da, liderlik qabiliyyətinə malik deyillər. Hər yaxşı əsgər də görkəmli general deyil, buna görə də asılmış Erikin əvəzinə texniki sahəyə aviasiya qüvvələrini islahat və yenidən təchiz etməyə qadir olan peşəkar sahibkarlar arasından bir şəxs rəhbərlik edəcək. Axı Britaniya yuxuda deyil, o, silahlı qüvvələrinin, xüsusən də aviasiyasının həm kəmiyyətini, həm də keyfiyyətini artırır. Düşməndən iki baş, on addım öndə olmaq lazımdır, əks halda düşmən üzərindəki üstünlüyü tamamilə itirəcəyik. Və buna görə də keyfiyyətli addımlar lazımdır.
  Goering cəsarətlə etiraz etdi:
  - Dostlarım, öz döyüş effektivliyini və peşəkarlığını sübut etmiş sübut edilmiş insanlar.
  Şeytani diktator qəzəbləndi:
  - Yoxsa mən, sizcə, Britaniya uğrunda döyüşdə kimin uduzduğunu unutmuşam? Yaxud xalq təsərrüfatının inkişafının dörd illik planını kim iflasa uğratdı. Yoxsa sən də qamçılanmaq istəyirsən, hətta ictimaiyyət arasında. Odur ki, ağzını bağla və səni dirəyə dirəyənə qədər sus!
  Goering hətta qorxu içində oturdu. Təəssüf ki, fürerlə xırdalanmaq olmaz. Sonra yenidən səs-küy eşidildi, başqa bir ME-262 reaktiv təyyarəsi səmaya qalxdı. Avtomobil nəhəng idi və iki mühərrikə sahib idi. Qanadlar bir az süpürülüb, qırıcının özü olduqca qorxulu görünür. Onun sürət xüsusiyyətləri, 1941-ci il üçün, ümumiyyətlə, layiqli və hətta dünya standartlarına görə rekord qırır. Doğrudur, maşının özü hələ tam etibarlı deyil və ayıklama tələb edir. Faşist diktatoru isə artıq yeni, daha qabaqcıl döyüşçülərin xüsusiyyətlərini verib ... ME-262-nin çəkisi altı tondan artıqdır ki, bu da bir növ həddindən artıq yüklənmədir. Reaktiv qırıcı kiçik, ucuz və çevik olmalıdır. Bu baxımdan, ME-163 olduqca yaxşı ola bilərdi, lakin onun raket mühərriki çox məcburidir və cəmi altı dəqiqə işləyir (daha doğrusu, hələ də işləyəcək!), Bu o deməkdir ki, məsafə yalnız yüz kilometr radiusdadır. . İngiltərəyə qarşı armada zərbələri üçün blits tipli bombardmançı və ya örtük qırıcısı kimi, əlbəttə ki, yaxşı deyil.
  Ancaq ME-262 bir ton bomba daşıya bilər, yəni Pe-2 Sovet cəbhə təyyarəsi qədər. Yəni həm döyüşçü süpürgələri, həm də qoşunları dəstəkləmək üçün əla həlldir. Ancaq niyə ME-163 Kometa tipli qırıcı yaratmayaq, ancaq raket mühərriki olmadan, lakin turbojet mühərriki ilə? Onlar Kometi təkmilləşdirməyə çalışdılar və görünürdü ki, uçuş müddətini 15 dəqiqəyə çatdırdılar (bu, 300 kilometrə qədər məsafədir), bu, ümumiyyətlə Britaniya döyüşü üçün məqbuldur. Siz hələ də Normandiyadan Londonu ala bilərsiniz... Hər şey o qədər də aydın olmasa da, bombalayıb geri qayıtmaq da lazımdır və on beş dəqiqə belə məcburi rejimdə deyildi. Gələcəkdə raket və reaktiv qırıcılar aviasiyada çıxılmaz nöqtə kimi tanınırdı. Amma "Kometa"nın dizaynı çox maraqlıdır, kiçik ölçüləri və yüngülliyi ilə ucuzluq və manevr qabiliyyəti deməkdir.
  Bundan əlavə, hələ də ümumi çəkisi 800 kiloqram olan çox perspektivli döyüşçülər, hava döyüşlərində istifadə edilə bilən planerlər var. Düzdür, qısa məsafəyə görə, onlarda uçuşlar yalnız müdafiə döyüşlərində aparıla bilər və ya Londona çatdırıla bilər ... Nəqliyyatlarda və sonra yenidən pilotlara bağlanır. Burada bu barədə düşünməli olacaqsınız. Real tarixdə planerlərin müharibə etməyə vaxtı yox idi və nədənsə sovet aviasiya generalları bu ideyanı Koreyada sınamağa cəsarət etmədilər. Ümumiyyətlə, kədərli deyil, amma Koreya Müharibəsi zamanı qələbələrin hesabını ilk açan Amerika pilotu oldu. Beləliklə, Yankees-i qiymətləndirməmək olmaz.
  Uçuş başa çatdıqdan sonra gənc bir ağ saçlı qız kokpitdən atladı və tam sürətlə Fuhrerə qaçdı.
  Bir nömrəli nasist öpmək üçün əlini ona uzatdı. Qızlar sizi sevdikdə nə gözəldir və Fürer, görünür, bütün almanlar, daha doğrusu, konsentrasiya düşərgələrinin bir neçə məhbusu istisna olmaqla, demək olar ki, hər kəs tərəfindən olduqca səmimi şəkildə bütlənir. Pilot həvəslə dedi:
  - Bu sadəcə əla təyyarədir, belə sürəti və gücü var. Gəlin bütün balaları bir surroqatdan istilik yastığı kimi qoparaq!
  Fürer qızın impulsunu təsdiqlədi:
  - Əlbəttə, biz onu pozacağıq, amma ... Maşının sazlanması daha sürətli bir sürətlə aparılmalıdır və bu, xüsusilə mühərriklərə aiddir. Burada, əlbəttə ki, onları təkmilləşdirmək üçün radikal tədbirlərə ehtiyac olacaq, amma əgər lider-dizayner kömək edərsə!
  Hamı xorla hürdü:
  - Böyük Fürerə həmd olsun! Providence bizə kömək etsin!
  Üçüncü Reyxin himni çalınmağa başladı və Hitler Jugentin gənc döyüşçülərindən ibarət bir kolonna irəlilədi . On dörd yaşından on yeddi yaşına qədər olan oğlanlar xüsusi formada nağara önünə keçdilər. Və sonra ən maraqlısı oldu: Alman Qadınlar Birliyinin yeniyetmə qızları yürüş etdilər. Qısa ətəkdə idilər, gözəllərin çılpaq, yalın ayaqları kişilərin nəzərini cəlb edirdi. Qızlar ayaqlarını yuxarı qaldırmağa çalışdılar, lakin eyni zamanda barmaqlarını geri çəkdilər və dabanlarını ehtiyatla yerləşdirdilər. Qüsursuz fiqurlu gözəllərin əyləncəli mənzərəsi... Sifətlər həqiqətən də fərqli idi və bəzi gənc faşistlər bir qədər kobud, demək olar ki, kişi xarakteri daşıyırdılar və onları da təhrif edirdilər. Xüsusilə də qaşlarını bir yerə gətirəndə.
  Esthete Adolf qeyd etdi:
  - Oğlan və qızların daha kütləvi şəkildə bədən tərbiyəsi almaları lazımdır. Mən bilirəm ki, bu münasibətlə, xüsusən də Jungvolkda çox şey edilir , lakin lazım olan şey inklüzivlik və Spartan üsullarının qəbul edilməsidir. Təbii ki, oğurluğa həvəsləndirməkdən əlavə... Gənc oğlan və qızlarımız ləyaqətli və eyni zamanda amansız insanlar kimi yetişməlidirlər.
  Ali Baş Komandan ara verdi. Generallar susdular, yəqin etiraz etməkdən qorxdular, amma aşkar olanı təsdiqləmək istəmədilər. Fürer davam etdi:
  - Müharibə zarafat deyil, düşmənlərə qarşı amansızlıq qarşılıqlı yardım və yoldaşlara qarşı qardaşlıq hissi ilə birləşdirilməlidir. Bunu hər kəsə aşılamalıyıq... Yeni supermen başqalarına qarşı amansızdır, lakin daha çox özünə qarşı amansız olmalıdır. Çünki alçaqlıq əvvəlcə ruhunuzda yox edilməlidir, sonra zəif, insan bədəni yüksələcək!
  Daha bir pauza... Generallar və dizaynerlər birdən bunu başa düşdülər və şiddətlə alqışlamağa başladılar. Fürer məmnun görünürdü:
  - Bu daha yaxşıdır, amma indi hava döyüşünün imitasiyasını görmək istərdim. O qədər güclü və hərtərəfli dağıdıcı...
  Heynkel qorxa-qorxa soruşdu:
  - Canlı sursatla, yoxsa mərmi ilə, mənim fürerim?
  Bir nömrəli nasist başını tərpətdi.
  - Təbii ki, döyüşlə. Bundan əlavə, ejeksiyon cihazının işini nəzərdən keçirmək istərdim. Axı sən bunun üzərində işləyirsən... - Fürer yumruqlarını silkələdi. - Nəhayət, nə vaxt hazır olacaq və kütləvi istehsala buraxılacaq. Axı təcrübəli pilot gələcək döyüşlər üçün qorunmalı olan təcrübəli pilotdur!
  Fuhrer-terminator buna baxmayaraq, dizaynerlərə ejeksiyon qurğusunun daha müasir sxemini göstərmək qərarına gəldi. Bu sistem daha az çətin, daha sadə və yüngül olmalıdır. Ucuz və artıq Alman sənayesi tərəfindən mənimsənilmiş squib bu məqsəd üçün olduqca uyğundur.
  Mən yolda diaqramı çəkməli idim, lakin Hitler həqiqətən yaxşı rəssam idi və o, aydın, tez çəkirdi, diaqramların xətləri və döngələri heç bir hökmdar və kompas olmadan bərabər və aydın idi. Terminator-popadanets hesab edirdilər ki, almanların, ümumiyyətlə, nasional-sosializm kimi güclü və müəyyən dərəcədə təkmil ideologiyaya və totalitar sistemə malik olaraq, müharibəni ruslara sızdırması təbii ki, qəribədir. Bəlkə də bu, rus əsgərlərinin almanlardan daha güclü və dözümlü olması və daha sürətli döyüşməyi öyrənməsi ilə bağlıdır.
  Ümumiyyətlə, bütövlükdə müharibənin gedişinə nəzər salsanız, o zaman ruslar, daha doğrusu, sovet hərbçiləri döyüşməyi öyrəniblər, amma almanlar necə olduğunu unudublar deyəsən... Onların komandanlığı birincilər səviyyəsində qərarlar verib. - sinif şagirdləri və birinci sinif şagirdinin real vaxt strategiyalarında hərbi əməliyyatlar aparmaq təcrübəsi varsa, bəlkə də daha aşağıdır. Bəzən altı yaşlı uşaqların virtual orduları belə bacarıqla idarə etmələri Jukov və Mainstein ilə birlikdə öyrənə biləcəkləri bir şeydir. Bununla belə, bəzi tədqiqatçılar həm Jukovu, həm də Mainstein- i orta adamlar hesab edirlər. Avadanlıqların, xüsusən də ələ keçirilən fransız avadanlıqlarının sayı ilə bağlı da ziddiyyətlər var. Hitlerin yaddaşı (xüsusən də hələ sağlam olanda yaxşı bir yaddaş!) fransızlardan əsir götürülmüş 3600 tankın olduğunu göstərirdi, çox təsir edici bir rəqəm... SiS -35 kimi bəzi modellər zireh baxımından daha üstün idi . T-34 yalnız ön zirehdə. Beləliklə, bu tank 47 mm-lik silahı uzun lüləli 75 mm-lik silahla əvəz etmək istisna olmaqla, Fransız fabriklərində asanlıqla istehsal edilə bilər . Əslində, hətta bu kifayət etməyə bilər. Böyük Britaniya və ümumiyyətlə ABŞ həmişə tanklarında zirehləri ən çox qiymətləndiriblər. Məsələn, qırx ton ağırlığında olan Çörçill IS-2 ağır tankı üçün 120 millimetrə qarşı 152 millimetrlik zirehə malik idi.
  Fürer dizaynerlərə başqa bir şey dedi:
  - Kifayət qədər kifayət qədər külək tunelimiz var, ona görə də təyyarənin daha optimal modelini axtarın və ən yaxşı eyslərimizin də məhv olduğu bahalı sınaqlara aparmadan sadələşdirilmiş formalar yaradın. Məsələn, uçan qanadlı bir təyyarə modeli, xüsusilə qalınlığı və meyl bucağı dəyişdirilə bilərsə, çox təsirlidir. Mən sizə artıq rəsm vermişəm, ona görə də quyruqsuz hazır olmalıdır. Onun təxmin edilən sürəti hətta Yumo mühərriki ilə saatda 1100 kilometrə qədər olacaq . Buna görə də davam et, amma getmə!
  Bunun ardınca açıq havada nahar edildi, qulluqçu qızlar stol-stul qurdular. Gözəl... Bəs Milli Sosializmdə hansı islahatlar aparılmalıdır? Mümkün qədər düşmən sayını azaltmaq və dostluq etmək kimi. Burada, məsələn, alman irqini hər addımda ucaltmayın və hətta xalqları siniflərə bölməyi dayandıra bilərsiniz. Lakin formal olaraq xalqların aşağı və arilərə bölünməsi hələ də qanuniləşdirilməyib. Bu, işləri asanlaşdırır.
  Xidmətçilərin arasından bir gözəl qız fürerin yanına oturdu və əlini onun çılpaq dizinə qoydu. Cooed:
  - Nəsə fikirləşirsən, fürerim?
  Nasist diktatoru və eyni zamanda virtual oyunçu işə başladı. Tərəvəz şorbasını və meyvə salatını bitirmədiyini gördü. Fürer qızın gənc, şirin qoxusunu hiss edərək dodaqlarından öpdü və dedi:
  - Mənimlə maşına minəcəksən. Və hamınız işə başlayın, yemək vaxtı bitdi.
  Və yenə də dövlətin dişliləri, kifayət qədər yaxşı yağlanmasa da, dönməyə başladı. Geri dönərkən fürer gözəlliklə sevişdi və hətta bu qədər enerji və gücə haradan sahib olduğuna təəccübləndi. Axı, dedilər ki, fürer sifilis (yalan) və kastrasiya (ümumi uydurma!) xəstəsi olan iktidarsız və ümumiyyətlə əlil idi.
  Lakin 1944-cü il iyunun 22-də hər şey yaxşı getmir, SSRİ ilə müharibə üç ildir ki, davam edir. Ancaq qələbə göz önündə deyil və Saratov hələ də dayanır. Stalin nəyin bahasına olursa olsun bu şəhəri müdafiə etməyi əmr etdi.
  Bütün itkilərə baxmayaraq, hərbi texnikanın istehsalı kifayət qədər yüksəkdir. Yeni İS-2 tanklarının kifayət qədər effektiv olduğu ortaya çıxdı. Ayrı-ayrı alman maşınlarını yumruqlamadan belə, kifayət qədər uzaq məsafədən onları sıradan çıxardılar.
  Beləliklə, nasistlər olduqca çətin anlar yaşadılar. Amma onların böyük üstünlüyü var idi. Artıq səmada bir neçə ME-262 reaktiv təyyarəsi döyüşürdü. Və o, ciddi rəqibdir.
  Bununla belə, TA-152, ümumiyyətlə, diqqətəlayiq bir silah növü olduğunu sübut etdi.
  Bu arada Stalin də müharibənin başlanmasının 3-cü ildönümündə əlaqə yığıncağı keçirdi və hərbi rəhbərlərdən nə düşündüklərini və cəbhələrdə vəziyyəti necə yaxşılaşdıracağını soruşmağa başladı.
  Jukov liderə təklif etdi:
  - Sadəcə özümüzü müdafiə etsək və təhdidlərə qarşı mübarizə aparsaq, şübhəsiz ki, uduzacağıq. Biz irəli getməliyik!
  Stalin şiddətlə başını tərpətdi.
  - Razılaşmaq! Ancaq harada!
  Marşal Jukov təklif etdi:
  - Leninqrad təslim olana qədər azad edilməlidir!
  Marşal Vasilevski razılaşdı:
  - Bəli, məncə, bu, variantlardan ən yaxşısı olacaq!
  Stalin çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Yenə Tixvini vursaq, o zaman bizi orada gözləyəcəklər, ya ilişib qalacağıq, ya da tələyə düşəcəyik!
  Marşal Jukov razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Düzdür, yoldaş Stalin! Amma mən təklif edirəm ki, Petrozavodskdakı fin qoşunları vurulsun. Onlar o qədər də güclü deyillər və biz düşməni təəccübləndirə bilərik!
  Stalin təbəssümlə cavab verdi:
  - Məntiqlə yoldaş Jukov. Beləliklə, Petrozavodska addımlayın. Və bizə qələbə gətir!
  Bu sözlərdən sonra qısa ağ ətəkli, ayaqyalın bir neçə qız içəri girdi. Qırmızı şərab şüşələri və stəkan sendviçlər və qara kürü gətirdilər. Stalin belə bir sendviç götürdü və yuyunaraq dedi:
  - Beləliklə, imkanlarımızın həmişə ehtiyaclarımızla üst-üstə düşməsini təmin etmək üçün içək.
  Voznesenski qeyd etdi:
  - Bizim tankların zirehinin keyfiyyəti kifayət qədər aşağıdır. Və mən zirehi azaltmaqla İS-2 və T-34-85-i daha yüngül, daha sürətli və daha manevrli etməyi təklif edirəm. Bu bizə həm metala qənaət edəcək, həm də bu maşınları daha praktik hala gətirəcək.
  Stalin çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Bəlkə də... Amma mən fanerdən çən istehsalının tərəfdarı deyiləm!
  Voznesenski ciddi bir baxışla qeyd etdi:
  - Ancaq bəlkə də bəzi çənləri demək olar ki, tamamilə ağacdan etmək pis fikir deyil. Praktikada necə görünəcəyini yoxlaya bilərsiniz!
  Jukov razılaşaraq başını tərpətdi və sözə başladı:
  - Otuz dördlər yüngülləşdirilə bilər, onlar hələ də çox kövrəkdirlər və sürət və manevr qabiliyyətinin artması onların sağ qalma qabiliyyətini artıra bilər. Bundan əlavə, sürət qutusu daha yaxşı hala gəldi və bu, çəki artımından erqonomikanın azalmasını kompensasiya edir. Ancaq güclü Alman silahlarına qarşı 90 millimetrlik aşağı keyfiyyətli polad heç bir şeyə çevrilmir. Üstəlik, almanlar sadə Panther və T-4-ü istehsaldan çıxarırlar və Üçüncü Reyxdə kəşfiyyat tanklarına əlavə olaraq, yalnız 88 mm-lik top olan Panther-2 seriyalı olacaq. Amma bizim tanklarımız buna qarşı uzaq məsafədən döyüşə bilmir. Və daha çox, onların sürəti artırılmalıdır!
  Stalin başını tərpətdi.
  - T-34-85 və IS-2-nin yalnız gülləkeçirməz mühafizəsi olan bir hissəsini buraxın və bunun onların döyüş effektivliyinə necə təsir edəcəyini yoxlayın və izləyin. Və SU-100 üzərində işlər sürətləndirilməlidir. Ola bilsin ki, biz yalnız bu özüyeriyən silahın xeyrinə otuz dörd və IS-2-dən imtina edəcəyik.
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Maraqlı fikirdir. Lakin SU-100 yalnız bütün bədənini döndərməklə göyərtəsindəki düşmənləri vura bilər...
  Stalin hönkürdü:
  - Onu qısaltın ki, daha sürətli fırlana bilsin ... Və daha yaxşısı daha aşağı siluet. Amma bu özüyeriyən silah bizə hava kimi lazımdır!
  Jukov soruşdu:
  - Zati-aliləri... Saratov hələ də dayanır, lakin tezliklə yıxılacaq. Moskvadan götürülənlərin Kuybışevdən təxliyəsi üçün plan hazırlamaq lazım idi. Siz şəxsən nə düşünürsünüz?
  Stalin sərt cavab verdi:
  - Sverdlovskda, görünür, evakuasiya etməli olacaqsınız. Amma yenə də Moskvada işləmək mümkündür. Bizim burada bütöv bir yeraltı şəhərimiz var. Biz bunu ciddi şəkildə davam etdirməyə qadirik.
  Vasilevski hönkürdü:
  - Moskva nəyin bahasına olursa olsun keçirilməlidir, Saratov kimi!
  Stalin əmr etdi:
  - Don və Volqa arasındakı boşluqda almanlara əks-hücum edin. Biz qüvvələri yayındırmalıyıq. Saratovu nəyin bahasına olursa olsun, son damla qanına qədər tutun. Bütün vasitələrdən istifadə edin, hətta kamikadze də.
  Jukov təsdiqlədi:
  - Elə olsun, əla!
  Stalin Yakovlevə üz tutdu:
  - Yaxşı, dizayner, fikriniz varmı?
  Xalq komissarının müavini ah çəkərək cavab verdi:
  - Reaktiv aviasiya yaratmaq lazım olardı, lakin bu, hələ real deyil. Yak-3 isə bizdə olmayan yüksək keyfiyyətli duralumin tələb edir!
  Stalin başını tərpətdi:
  - Bilirəm! Yak-9 bizim xidmətimizdə olmalıdır. Və mümkün qədər sərbəst buraxılmalıdır! Və qırıcıların istehsalını artırın.
  Yakovlev qeyd etdi:
  - Alman TA-152 eyni zamanda həm hücum təyyarəsi, həm ön xətt bombardmanı, həm də qırıcıdır. Belə çoxməqsədli maşın yarada bilsək, çox yaxşı olardı!
  Stalin dizayneri dəstəklədi:
  - Bu, yaxşı fikirdir, yoldaş Yakovlev! Məsələn, LAGG-7, bir az təkmilləşdirilsə, həm hücum təyyarəsinin, həm də cəbhə qırıcısının qarışığına çevrilə bilər!
  Yakovlev asanlıqla təsdiqlədi:
  - Yoldaş Stalin mümkündür... Amma vaxt lazımdır. Bəli və təyyarə bahalı ola bilər.
  Ali Baş Komandan hirslə yumruğunu masaya çırpıb hönkürdü:
  - Daha ucuz edin! Və ümumiyyətlə, bu mövzuda nə qədər spekulyasiya edə bilərsiniz. Bizə yalnız onu istehsal etmək üçün universal təyyarə lazımdır. Və bu çıxış yolu ola bilər.
  Yakovlev qeyd etdi:
  - İL-2-nin istehsalı olduqca sadədir və onun sxemi işlənib hazırlanmışdır. Nə qədər ki, onu götürməsən. Bu, kifayət qədər möhkəm bir təyyarədir, baxmayaraq ki, hazırda uçuş xüsusiyyətləri köhnəlmişdir. Ancaq yaxşılıq olmadan pislik yoxdur. Biz düşmən maşınlarını bombalamaqda yaxşıyıq.
  Jdanov qəzəblə qeyd etdi:
  - Bizim aviasiya ən azı ən güclü olmalıdır!
  Yakovlev başını tərpətdi:
  -Mütləq! Ancaq indiyə qədər pilotlarımız dünyanın ən yaxşısıdır: Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova!
  Stalin razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bu qızların tayı-bərabəri yoxdur və növbəti iyirmi beş düşmən təyyarəsinin vurulması üçün onlara SSRİ qəhrəmanının başqa bir ulduzunu təyin edirəm!
  Jukov həvəslə təklif etdi:
  - Buna içməlisən!
  Beriya ləzzətlə oxudu:
  - Biz, hər şeyi xatırlayaraq, tarix mühakimə edəcək,
  Məhkəmənin növbəsi ona çatacaq...
  Şumdan atom silahlarına qədər,
  O, ölkəni inamla irəli apardı!
  Hərbi şura üzvləri məsləhətləşərkən qızlar döyüşürdülər.
  Və yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə faşistləri yerə yıxır və qəhrəmanlıqlar göstərirlər, bu ayaqyalın gözəllər.
  Və mahnı oxuyurlar:
  İnanırıq ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  . FƏSİL #10
  İyunun sonunda almanlar Saratovu kəsdilər və 1 iyul 1944-cü ildə ilk dəfə nəhəng Şturmmausdan istifadə etdilər . 650 millimetrlik reaktiv yaylım atəşi ilə təchiz edilmiş bu vasitə bütün məhəllələri parçalayan ölümcül raketlər buraxdı.
  Bu maşını idarə edən qızlar yalnız qısa tuman geyinirdilər və son dərəcə dağıdıcı ölüm hədiyyələri buraxırdılar.
  Çılpaq ayaqlı qızların qırmızı, qara və ağ rəngli qısa tumanları vardı. Və ölümcül ölüm hədiyyələri gətirdilər.
  Onlara əmr edən Faina sinəsinin qırmızı döşlərini silkələyib oxudu:
  - Çarmıx cəngavərləri dövrünə şöhrət!
  Biz kainatın sonuna çatacağıq!
  Döyüşçülər isə qışqırıb atladılar.
  Onlardan biri Marqaret qeyd etdi:
  - Uca Allah bizimlədir!
  Faina bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə! Və Üçüncü Reyx mütləq qalib gələcək!
  Qız yalın ayağını möhürləyib oxudu:
  -Biz bir olanda yenilməz oluruq! Biz bir olanda yenilməz oluruq!
  Buna görə də döyüşçülər yalın ayaqları ilə atəş açıb tapdalayıb çapdılar. Ən yüksək səviyyəli döyüşçülər.
  İrma həmçinin avtomatik sürücü və uğultu vasitəsilə buraya bir mərmi çatdırır:
  - Bizi böyük qələbə gözləyir!
  Qızlar, təbii ki, heç vaxt təslim olmayanlar arasındadır. Onlar sovet mövqelərini böyük həvəslə əzirlər.
  Albina və Alvina həmişə olduğu kimi zirvədədirlər və aqressiv zəng və fit çalmalarını nümayiş etdirirlər. Onlar qızlardır, deyək: super!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə sovet avtomobilini vuran Albina deyir:
  - Mənim super qızım var!
  Çılpaq dabanı ilə başqa bir hədəfi vuran Alvina ayağa qalxır və qarın əzələləri ilə oynayaraq qışqırır:
  - Mən elə döyüşçüyəm ki, hər şeyi bərk-bərk öldürmüşəm!
  Döyüşçülərin yolları beləcə ayrıldı.
  Gerda, Şarlotta ilə birlikdə daha bir alman yeniliyini sınaqdan keçirmək qərarına gəldi.
  İndiyə qədər yalnız E-25 özüyeriyən silahlar kifayət qədər çox sayda görünə bilər - istehsalı olduqca sadədir və ucuzdur. Baxmayaraq ki, bu model ilklərdən biridir. Burada bikinili iki qız yatır. Avtomobil bir yarım metrdən az aşağıdır və bunun sayəsində o qədər yaxşı qorunur və nisbətən kiçik bir çəki ilə silahlanır.
  İki qız Charlotte və Gerda uzanmış vəziyyətdə sovet silahlarına atəş açdılar. Onların qabağında dağılmış, radio ilə idarə olunan maşınlar hərəkət edir, mina sahələrini təmizləyirdi.
  Red Charlotte topunu atəşə tutdu. O, sovet silahını yerə yıxdı və nazik bir parça zolağı ilə güclə örtülmüş sinəsini silkələdi. Və o, qışqırdı:
  - Quduz yanğın hiperplazması!
  Sonra Gerda çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək onu da sillələyəcək. Və cik-cik:
  - Mən çox gözəl qızam və pis deyiləm ...
  Özüyeriyən silah özü hərəkət edir. Və vaxtaşırı dayanır. Onun ön zirehləri çox əyilmişdir və bu, yaxşı qorunma təmin edir. Sovet silahlarının mərmiləri səkdirməyə həssasdır. Və heç bir şey belə özüyeriyən silahı baş-başa təhdid etmir. Hələ də yan tərəfə vura bilərlər. Amma qızlar tələsmirlər. Effektiv özüyeriyən silah zirehli deşmə gücünə görə hələ də inkişaf etdirilməkdə olan SU-100-dən üstündür, eyni zamanda daha yaxşı qorunur, daha mobil və eyni zamanda daha yüngüldür.
  Qırmızı Ordunun bir neçə quruducusu var, daha doğrusu, hələ yalnız dizayn mərhələsindədir. Əsasən, silahla kifayət qədər güclü olmayan T-34-85 tankı və zireh olduqca zəifdir. Alman özüyeriyən silahı E-25, yeri gəlmişkən, daha yüngül, zireh və silahlarda daha güclüdür.
  Qızlar döyüşür... Çox gözəl və gəncdir. Və onların özüyeriyən silahları bombalayır və atır...
  İyul ayı isti keçir, qızmar maşında olan qızların bədənləri tərdən parıldayır. Onlar təslim ola və geri çəkilə bilməzlər.
  Gerda qeyd edir:
  - Wehrmacht tanrıları görünür güclüdür,
  Amma zəiflərə kömək etmirlər...
  Adolfun səbəbi doğrudursa -
  Dünya gücü yaradın!
  Şarlotta həvəslə oxudu:
  - Bəli, sehrin "Pantera" və "Pələng"ə ehtiyacı var,
  Bütün talelərə rəğmən daha çox qan tökmək...
  Və şübhələrə və çılğın oyunlara ehtiyac yoxdur,
  Yer üzündəki bütün irq diz çöksün!
  Amma bunlar alman qızlarıdır, digər tərəfdən isə sovet qızları döyüşür.
  Beləliklə, mübarizə ən ciddi olacaq. Nataşa və Anyuta güclü gəmi silahından atəş açır və çığırdılar:
  - Berlin üzərində bayrağımız olacaq!
  Və ağ, mirvari dişlərini açdılar. Və minalarla qızları dayandırmayın.
  İki mərmi gövdənin yuxarı hissəsinin ön zirehinə dəydi ... Onlar səkdirdilər. Xeyr, IS-2 ciddi avtomobildir və onu götürmək o qədər də asan deyil.
  Amma qızların sağında hərəkət edən İS-1, deyəsən, yüksək təzyiqli tapançadan alınıb, vurub dayanıb. Gözəlliyə xələl gətirdi.
  Qarın əzələlərini əyərək Alenka oxuyur:
  - Bizim dünyamızda qeyri-mümkün olan hər şey mümkündür, Nyuton kəşf etdi ki, iki və iki dörd edir!
  Döyüşlər hələ də aramsız davam edir. Sovet topu almanları vurur. Böyük Marusya mərmiləri arxaya daxil edir. Qızların həyatı və taleyi belədir. Və mahnı oxuyurlar:
  - Bizi heç kim dayandırmayacaq, heç kim məğlub etməyəcək! Rus canavarları düşməni əzdi, rus canavarları - qəhrəmanlara salam!
  Avqustin pulemyotlardan atəş açaraq deyir:
  - Müqəddəs müharibə! Qələbəmiz olacaq! Rusiya bayrağı irəli, həlak olan qəhrəmanlara şöhrət!
  Və yenə qatil silahı uğuldayır və səslənir:
  - Bizi heç kim dayandırmayacaq, heç kim məğlub etməyəcək! Rus canavarları düşməni darmadağın edir, onların əli sərtdir!
  Maria, bu qızıl saçlı qız tankı istiqamətləndirir və xırıltı ilə deyir:
  - Gəlin faşistləri darmadağın edək!
  Almanlar çətin anlar yaşayır, səmada da döyüşlər gedir. Ancaq indiyə qədər Yak-9 sürət və silahlanma baxımından Alman markalarından çox aşağıdır. Döyüş qeyri-bərabər gedir.
  Marsel, bu gözəl ace pilot müharibə illərində yaxşı karyera qurdu. Daha çox heyrətamiz və fantastik kimi. Yüz əlli təyyarəyə çatdıqdan sonra gümüş palıd yarpağı qılıncları və almazları ilə Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı. Dörd yüz yerə enən təyyarəyə çatdıqdan sonra o, qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı. Beş yüz təyyarə üçün almazlarla Alman Qartalı ordenini, yeddi yüz əllidən sonra platin palıd yarpaqları, qılınclar və almazlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı. Və min təyyarəyə çatdıqdan sonra Cəngavər Xaçının Böyük Xaçını aldı.
  Unikal pilot bir çox hava qələbələri əldə edə bildi. Və o hələ sağ idi. Marselə bu yaxınlarda general rütbəsi verilib. Amma yenə də şəxsi pilot kimi uçurdu.
  Necə deyərlər, odda yanmaz, suda batmaz. Uzun illər davam edən müharibədə Marsel ovçuluq instinktini qazandı. O, super əfsanəvi pilot oldu və çox məşhur oldu.
  . Ancaq onun güclü rəqibi də var idi - Aqava, Albina və Alvina, o da hər biri min vurulan avtomobilin rəqəmini aşdı. Və Agave çox tez Marseli tutdu. Ancaq o, hələ çox gəncdir və hələ bir döyüşçünü itirməyib.
  Qız çılpaq, kəsikli ayaqları ilə pedallara basdı, pnevmatik tüfəngdən atəş açdı. Və burada vurulmuş dörd Sovet İL-2 maşını var.
  Agave gülür və deyir:
  Müəyyən dərəcədə biz hamımız qancıqıq! Amma mənim polad əsəblərim var!
  Və qız yenə üzünü çevirir. Bir partlayışda yeddi SSRİ təyyarəsini vurur - altı PE-2 və bir TU-3 və xırıltılı:
  - Ümumiyyətlə, super deyiləmsə, deməli hiperəm !
  Agave, əlbəttə ki, bir qadındır. Luciferdən olan pilot. Çox gözəl bal sarışın.
  Burada o, növbəti dəfə atəş açır və bir anda səkkiz Sovet Yak-9 təyyarəsini vurur və siqnal verir:
  - Mən ən yaradıcı və reaktivəm!
  Qız həqiqətən axmaq deyil. Hər şey mümkündür və hər şey mümkündür. Ona özəl deməyin.
  Ayaqları isə o qədər qaralmış, o qədər zərifdir ki...
  Ancaq Mirabela ona qarşı mübarizə aparır ... Uzun müddət Pokrışkin ən yaxşı sovet ace idi . SSRİ qəhrəmanının beş qızıl ulduzunu topladı, yüz iyirmi yeddi təyyarəni vurdu. Amma sonra öldü. Sonra heç kim onun rekordunu qıra bilmədi. Bundan əlavə, Anastasiya Vedmakova , və Akulina Orlova. Və yalnız bu yaxınlarda Mirabela da Yak-9 T-ni cırıq-cırıq bir şəkildə üstələdi, Kozhedub-u keçdi . Yüz səksəndən çox təyyarəni vuraraq yeddi dəfə SSRİ qəhrəmanı oldu.
  Bu terminator qızdır! O, çapan atı dayandırıb yanan daxmaya girəcək.
  Və daha da sərt.
  Mirabelanın taleyi çətin idi. Mən uşaq, əmək koloniyasına düşdüm. Ayaqyalın və boz xalat geyinmiş o, odun doğrayıb, gövdələri mişarlamış. O, çox güclü və sağlam idi. Şiddətli şaxtalarda o, ayaqyalın və həbsxanada pijama ilə getdi. Və heç olmasa bir dəfə asqırırdı.
  Təbii ki, bu hadisə cəbhələrdə də qeyd olunurdu. Mirabela uzun müddət piyadada döyüşdü, sonra pilot oldu. Mirabela koloniyadan dərhal sonra getdiyi Moskva döyüşündə ilk atəş vəftizini aldı. Və orada özünü sərin göstərdi.
  Wehrmacht'ı sanki iflic edən şiddətli şaxtada ayaqyalın və demək olar ki, çılpaq döyüşdü. O lənətə gəlmiş, yenilməz bir qız idi. Və o, hərtərəfli uğur qazandı.
  Mirabela SSRİ-nin tezliklə qələbə çalacağına inanırdı. Amma vaxt keçir. Qurbanlar daha çox olur, amma qələbə gəlmir. Və həqiqətən qorxulu olur .
  Mirabela qələbələr və nailiyyətlər arzulayır. Onun SSRİ-nin yeddi ulduzu var - bu, hamıdan çoxdur! Və lənətə gəlsin, o, mükafatlarına layiqdir! Və silahların xaçını və kənarını daşıyacaq. Stalin sonradan öldürülsə belə, onun işi davam edir!
  Qız içəri girir və donub qalır... Ən son alman XE-162-ni yıxıb cığırdayır:
  - Akrobatika! Və lənətə gəlmiş yeni ekipaj!
  Həqiqətən, o, əla qızdır. Əsl kobra da çox şeyə qadirdir.
  Mirabela yeni ulduzdur...
  Döyüşlər bir neçə gün davam edir, yeni həftə gələnə qədər və 8 iyul 1944-cü ildə... Sovet İS-2-nin çarxları və relsləri zədələnib - təmir olunur. Bəli, belə qəddar və amansız müharibə. Və nə qədər davam edəcək?
  İndi Gerda məhv edilən tankların sayına görə Kniesel və Wittmann- dan yan keçdi.
  Bundan necə qaça bilərlər? Onlar ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Qızlar yenidən sovet uşaqlarına əzab verərək bir daha fasilə verdilər. İndi isə məhv edilmiş 300 tankın sayına yaxınlaşırdılar. Və onlar görünməmiş bir mükafata arxalana bilərdilər: gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının ulduzu.
  Budur qızlar!
  Gerda sovet maşınına atəş açır. Qülləni qoparıb qışqırır:
  - Mən lənətə gəlmişəm!
  Və yenidən vurur. T-34-85-ə nüfuz edir. Və qışqırır:
  - Vətən Almaniya!
  Qız özünü bükür. Və o, çox aktivdir... Bəli, onun belə bir strateji xətti var. Artıq 1944-cü ilin iyul ayının ortalarıdır... Müharibə davam edir... Dayanmaq istəmir. Qırmızı Ordu müxtəlif yerlərdə irəliləməyə çalışır. Amma diqqətli olun, az sayda insan resursları qalıb.
  Və Rusiya qana bulaşır.
  Məsələn, Hans Feuer . Birinci dərəcəli Dəmir Xaç ordeninin ən gənc sahibi. Və sonra o, Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı ordeni ilə sovet generalının ələ keçirilməsinə görə mükafatlandırılan ən gənc oldu.
  Bəli, bu, həqiqətən çox gözəldir.
  Və oğlanlar özlərini son dərəcə sərin göstərirlər.
  Hans Feuer çıxılmaz döyüşçüdür. Oğlan nəhəng kimi döyüşür, soyuq-isti havada, yay-qış ancaq şortik geyinib.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə uşaq qumbara atır və əfsanəvi oldu.
  Bu, həqiqətən çox gözəldir!
  Hans əsrlər boyu məşhur oldu! Hətta antiqəhrəman kimi!
  Və ümumiyyətlə, burada belə inanılmaz və gərgin müharibə gedir ... İstənilən AI sönür.
  Agave səmaya qayıdır və sovet maşınlarını vurur. O, ovçu və yırtıcıdır. Düşməni vurur.
  Onun vurduğu maşınlar aşağı düşür. Və sonra qız quru qoşunlarına atəş açır. IS-2-ni sıradan çıxarır. Və gülür:
  - Mən ən yaxşıyam! Mən düşmənləri öldürən qızam!
  Və yenidən hava hədəflərinə ötürülür. Bu, bir tank məhv edən və uçan və atəş edən bütün maşınlardır.
  Ancaq burada kiçik bir E-5 tankı var. Yeddi ton ağırlığında maşın. Döyüş sınaqlarından keçmək. Və düşməni dişləyir və dişləyir.
  Və mahnı oxumaq vaxtı gələndə heç kim bizi dayandırmayacaq və məğlub etməyəcək!
  E-5 özünə tərəf qaçır və getdikcə atəş açır. Və belə bir tank dayandırıla bilməz. Və mərmilər səkilir.
  Maşının içində isə Fridrix adlı on yaşlı bir uşaq oturur və xırıltı ilə deyir:
  - Və mən əsl super döyüşçü olacağam!
  Yenə də necə vurdu... Və qüllənin tam ortasına dəydi. Və onun öldürücü gücü, kiçik kalibrli olsa da, nəhəngdir.
  Göydə isə Helga döyüşür. Bikinili ayaqyalın qız hesabı yığır. Və onun fantastik uğurlarına sevinir.
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə sovet maşınına işarə edərək onu xüsusi olaraq yandırır və mərmiləri olan bütöv bir döyüş dəstini partladır.
  Bu sərin və dəlidir.
  Və Aqave qabağa düşür... Həm də döyüşür.
  Artıq 1944-cü ilin avqust ayıdır... Qırmızı Ordu heç yerdə uğur qazana bilmədi. Lakin almanlar da ciddi irəliləyiş əldə edə bilmirlər. Nəhəng yeraltı tanklar döyüşə gedir. Ancaq bunlar sırf taktiki xarakter daşıyır.
  Qızlar yerin altına qaçdılar, sovet silahlarının bir batareyasını məhv etdilər və geri qayıtdılar.
  Eyni zamanda bir neçə pioner də ələ keçirildi. Qızlar tutulan oğlanları soyunduraraq onlara işgəncə verməyə başlayıblar. Onlar pionerləri məftillə döydülər, sonra çılpaq dabanlarını odla qovurdular. Sonra isti maşa ilə ayaq barmaqlarımı sındırmağa başladılar. Oğlanlar vəhşi ağrıdan fəryad etdilər. Sonda qızlar sinələrindəki ulduzları qaynar dəmirlə yandırıb, çəkmələri ilə kişi kamilliklərini əzdilər. Ən son pionerləri bitirdi və onlar ağrılı şokdan yıxıldılar.
  Qızlar, bir sözlə, yüksək səviyyəli performans nümayiş etdirdilər. Ancaq yenə də almanlar əhəmiyyətli bir şey əldə edə bilmədilər.
  Güclü özüyeriyən silahlar: Sovet mövqelərinə atəş açan " Şturmmaus ". Çoxlu dağıntılar və dağıntılar həyata keçirdilər. Lakin sovet hücum təyyarəsi maşınlardan birini sıradan çıxardı və Krautlar geri qayıtdılar.
  Saratov hələ 1944-cü ilin avqustunda dayanırdı. Düzdür, almanlar Qazaxıstanın Uralsk şəhərini tuta bildilər və Orenburqa doğru hərəkət etdilər.
  Burada yenə Albina və Alvina havada, lakin bir dəfə eksperimental uçan boşqabda. Çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə, joystickin düymələrini basaraq göstərirlər və bunu son dərəcə səliqəli edirlər.
  Qızlar, əlbəttə ki, ən yüksək akrobatika nümayiş etdirirlər. Disklərini çəkdilər və onlarla Sovet uçan aparatı vuruldu.
  Albina qışqırır:
  - Qəzəbli tikinti heyəti! Bir ulduz düşəcək!
  Və maşını yenidən döndərir. Qızlar isə Qırmızı Ordunu darmadağın edirlər. Üstəlik, mayor...
  Alvina da onlarla sovet təyyarəsini yerə yıxır və xırıltı ilə qışqırır:
  - Dəli qızlar, heç bakirə yox!
  Sonuncu haqqında doğru. Onların cütlüyü kişilərlə birlikdə gəzintiyə çıxıb. Və nə sadəcə qalxmadı. Qızlar kişiləri sevirdi - onlar üçün xoşdur! Və xüsusən də dillə işləyirsinizsə.
  Ən yüksək rütbəli qız... Burada bir pionerə işgəncə verdilər... Əvvəlcə soyundular, boğazına bir-iki vedrə su tökdülər. Sonra şişmiş mədəyə isti dəmir gətirildi. Və necə də yandılar! Pioner vəhşi ağrıdan qışqırdı ... Yanma iyi gəlirdi.
  Alvina qızarmış məftillə onun böyrünə vurdu. Və necə gülmək istəyirsən ... Çox gülməli.
  Sonra mahnı oxudu:
  - Arxa tərəfi döyməkdən yoruldum - xoşbəxtliyimə sataşmaq istəyirəm!
  Və necə güləcək! O, mirvari dişlərini göstərəcək! Qız öldürməyi sevir, o qızdır!
  Qızın ayaqları isə hamısı çılpaq və zərifdir. O, kömür üzərində ayaqyalın gəzməyi sevir. Və əsir düşən pionerləri sürmək. Dabanları qızaranda o qədər cırıldayırlar. Hətta Alvina da çox gülməlidir. Albina da qızdır, açığı - super! Düşməni dirsəklə çənəyə necə aparmaq olar. Və cırıltı:
  - Mən ən yüksək səviyyəli bir qızam!
  Və mirvari dişlərini açdı. Hansı ki, döyülmüş kimi parıldayır. Döyüşçü heyrətamizdir! Nağılda deyilən, qələmlə təsvir olunmayan bir şey ola bilər!
  Hər iki döyüşçü Sovet Yaks, Laggi , Piyonlar, İly səmada yıxılır. Gözəllər aktivdir. Onlarda zərrə qədər də şübhə yoxdur. Və belə bir vəhşi və çılğın gözəllik.
  Döyüşçülər coystiki yalın ayaqları ilə idarə edir və rus maşınlarına hücum edirlər. Onlar əzdikcə döyüşçüləri büllur üzərində bir dəyənək kimi əzəcəklər. Qızlar amansız və amansızdırlar. Onların qəzəb gücü və ehtiras alovu var. Və qələbəyə inam. Dördüncü ildir ki, müharibə ancaq SSRİ ilə gedirsə belə. Amma o, bitmək istəmir. Albina və Alvina populyarlıqlarının zirvəsindədir. Və geri çəkilmək və ya bir anlıq dayanmaq istəmirlər. Onlar özlərinə tərəf hərəkət edir və düşmənə hücum edirlər.
  Sovet təyyarələrini vuran Albina qışqırır:
  - Qızın ağlamasından bezmişəm, daha yaxşısı bast ayaqqabını boğardım!
  Və necə gülümsəyir və mirvari dişləri ilə parıldayır. İndi o, kişi istəyir. O, kişiləri zorlamağı sevir. Bu onun üçün çox xoşdur. Burda aparıb zorlayacaq.
  Albina qışqırır:
  Seks qız seksdir
  Böyük bir mahnı tərəqqi üçün!
  Döyüşçü isə gülərək güləcək... Gəlin bütün düşmənlərimizi yenidən öldürək. Onun çox enerjisi var. Və tam əzələ gücü.
  Və Alvina qışqıracaq:
  - Gəlin düşməni kurqanlara qədər darmadağın edək!
  Və döyüşçü aktiv şəkildə gülməyə başlayacaq! Və oğlanlarının necə pəncə vurduğunu təsəvvür etdi. Ancaq ən azı demək xoşdur.
  Sentyabr az qalır... Günəş getdikcə daha az parlayır. Payızın ilk günü rus oğlanları Rusiyanın şimal vilayətlərində yenicə yağan qar üzərində ayaqyalın qaçırlar. Öz-özünə gülür, üzlərini açır, almanlara əncir göstərirlər.
  Qırmızı qalstuklu, qısa saç kəsimi olan, bəziləri hətta sıfıra enən pionerlər. Onlar atlayaraq qaçırlar. Onların yalın ayaqları demək olar ki, heç vaxt soyuq olmur. Çox kobud. Qızlar da ayaqqabısız qaçırlar. Çəhrayı rəngli, dəyirmi dabanlar günəşdə parıldayır. Gözəl sovet qızları. İncə, atletik, xırda işlər görməyə öyrəşib.
  Və hər kəs dişlərini gurlayır və gurlayır ... Payızın ilk günü əsl sevinc və işıq və yaradılış susuzluğudur!
  Və səmada hava döyüşü. Mirabela, bu, başqa bir alman təyyarəsini vuran bir nömrəli sovet pilotudur. Həmişə olduğu kimi bir bikinili qızda. Həmişə gənc və heç vaxt solmayan. Onun ruhunun gücü belədir.
  Mirabela da kişilər tərəfindən toxunulmağı sevir. O, həqiqətən bunu bəyənir. Ona görə də o, pilotdur... Qızın çılpaq, əzələli bədəni kişilərin əlləri ilə qırışdıqda - bu, əsl zövqdür. Və böyük əyləncə!
  Mirabela başqa bir nasist maşınını yıxır və fısıldayır:
  - Mən zirehli qancığam!
  Qız hətta çılpaq, yumru dabanları ilə idarəetmə panelinə də vurur. O, qəşəngdir. Və təkrarolunmaz.
  Mirabela oradan çıxır. Və Agave ona tərəf uçur. Burada, nəhayət, demək olar ki, ən məhsuldar iki qadın döyüşçü-pilot görüşdü. Arxadan bir-birinə atəş açırlar. Uzaqdan əldə etməyə çalışırlar. Amma çox yaxşı işləmir. Hər iki gözəllik atəş xəttindən uçur. Və aqressiv şəkildə dişlərini qaldırdılar. Yaxşı, qadınlar qancıqdır. Bir-birlərinin gözlərinin içinə bərk baxırlar. Daha doğrusu, baş-başa və yenidən vur. Alman ME-262 X hələ də Yak-9 T-dən daha yaxşı silahlanmışdır və Sovet maşını vuruldu ...
  Lakin Mirabela uçuş karyerasında ilk dəfə təyyarəni itirərək havaya qalxmağı bacarır. Ən pisi odur ki, o, düşmən ərazisinə düşüb. Və bu pisdir. Bəli, taleyin bənzərsiz döngələri belədir. Və 1 sentyabr 1944-cü ildə, artıq İkinci Dünya Müharibəsinin beşinci ili, dünya dəyişir, lakin alternativ tarixi oyunda Fuhrerin hökmranlığı qalır.
  Saratov nəhayət Sovet qoşunları tərəfindən tərk edilir və Wehrmacht ordusu Kuybışevə yaxınlaşır.
  Orenburq uğrunda da şiddətli döyüşlər gedir.
  Ayaqyalın Tamara orada döyüşür, düşmənlərin üstünə partlayıcı paketlər atır, onları yalın dabanları ilə itələyir və qışqırır:
  - Kommunizm ölkəsinə şöhrət!
  Veronika rəqibinə zərbə endirir. O, çılpaq barmaqları ilə partlayıcı paket atıb qışqırır:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda!
  Viktoriya, rəqiblərinə atəş açır və bunu bikinidə Robin Qud kimi edir, cıvıldayır, çılpaq barmaqları ilə düşmənə bomba atır və ulayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Düşmənə atəş açıb, onları oraqla biçən Olya onu götürüb cıvıldadı:
  - Sovet dövlətinin böyüklüyünə və böyük şöhrətinə görə!
  Və çılpaq barmaqları ilə o, yenidən böyük, dağıdıcı qüvvənin partlayıcı paketini atacaq.
  Nasistlərə atəş açan Larisa qışqırdı:
  - Mənim ölkəm Rusiyadır, səni əbədi olaraq mavi səma altında Tanrı verib!
  Və partnyorlarına göz vurur...
  Nasistlərə atəş açan Aqafya mırıldandı:
  - Orenburq heç vaxt təslim olmayacaq! Biz Vətən düşmənlərinə qarşı olacağıq!
  Qızlar möhkəmdirlər və son damla qanlarına qədər döyüşmək niyyətindədirlər.
  Orenburq hələ də davam edir. Lakin 3 sentyabr 1944-cü ildə Kuybışevə hücum başladı. SSRİ isə təbii ki, yaxşı deyil.
  Alenka nasistlərə atəş açır və qışqırır:
  - Sovetlər ölkəsinin kommunizmi naminə!
  Və yenə yalın ayaqla dağıdıcı güc qumbarasını atacaq.
  Anyuta rəqiblərinə atəş açır və qışqırır:
  - Gəlin Kuybışevi müdafiə edək!
  Və çılpaq ayaq barmaqlarınızla partlayıcı paket böyük öldürücü qüvvə ilə atılacaq.
  Və çoxlu düşmənləri parçalayacaq.
  Fritzə atəş açan Alla cingildəyir və sinəsini silkələyir:
  - Polissyanın kosmik yüksəklikləri üçün!
  Və çılpaq dabanı ilə bütün Fritz-təcavüzkarlarının məhv edilməsi və tamamilə ölümü üçün qumbaraata təslim olacaq.
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq ayağı ilə Fritsi iflic edən gücü atan Maria hıçqırdı:
  - Gəmidə!
  Və qız ağciyərinin üstündə güləcək!
  Faşist zəncirlərinə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə dağıdıcı qumbara atan Marusya qışqırdı:
  - Kommunizmə və qələbələrə şöhrət!
  Matryona təbəssümlə qeyd etdi, başqa bir ölümcül partlayış göndərdi və Fritzləri biçdi:
  - Vətən müqəddəsdir!
  Qızlar qəhrəman kimi döyüşürlər.
  Uçan boşqabın sınağı yalnız əvvəlcə uğurlu oldu, sonra isə uğursuz oldu.
  Beləliklə, Albina və Alvina indi öz üslublarına görə çox rahat avtomobil olan ME-309-da yenidən döyüşürdülər.
  Qızlar sovet təyyarələrinə atəş açıb qışqırdılar:
  - Görkəmli park və elektron spagetti!
  Albina düşmənə sərrast atəş açdı, sovet maşınına dəydi, çılpaq ayağını göstərdi və xırıltı ilə dedi:
  - İlk addımım düşmən üçün ölümcül olacaq!
  Alvina da düşmənə atəş açıb. O, onu yaxşıca kəsdi və dişlərini açaraq çıxdı:
  - Kommunizm mənim taleyimdir!
  Və çılpaq barmaqları ilə başqa bir hədəfi vurdu.
  Qızlar hələ də köhnə maşında döyüşürlər. Vida qırıcıları hələ istehsaldan çıxarılmayıb. Üstəlik, siz hələ də reaktiv maşınlara öyrəşməli və onlar üçün bütün infrastrukturu yerləşdirməlisiniz. Və bunu etmək o qədər də asan deyil.
  Sovet maşınlarına atəş açan Albina məntiqlə qeyd etdi:
  - Kommunizm dövrünü yaradacağam və imperiyanı ulduzlara doğru aparacağam!
  Və çılpaq dabanı ilə pedalları sıxır.
  Rus maşınlarına atəş açan Alvina onları yumruqla vuraraq qışqırdı:
  - Bizim məqsədimiz ari kommunizmidir!
  Və yenə də döyüşçü yalın ayaq barmaqlarından istifadə etdi. Və çox tez hərəkət etdi.
  Hər iki qız bütün döyüş dəstini istifadə edərək geri qayıdanda bədənlərinin hamamda yuyulmasına icazə verdilər. Yaraşıqlı oğlanlar onları süpürgələrlə döydülər. Albina isinərək qeyd etdi:
  Bizə hələ də kişi lazımdır!
  Alvin bununla razılaşdı:
  - Mütləq lazımdır! Baxmayaraq ki, biz qadınlar daha gözəlik!
  Albina qəhqəhə çəkdi və qışqırdı:
  - Qadına niyə kişi lazımdır ki, döyəcək biri olsun!
  Qızlar, təbii ki, bununla razılaşırlar.
  TA-152-dən olan Helqa sovet tanklarına atəş açıb, onları deşərək gülümsəyərək:
  - Kayzer kommunizminə izzət!
  Və qız güldü.
  Agave Sovet təyyarələrini ovlamaq üçün səmadadır. Yak-9 getdikcə səmada görünür, istehsalı ən asan olanıdır. Lakin bu maşın o qədər də zəif deyil. T modifikasiyasında o, 37 mm-lik topla silahlanıb və Fritsi ağrılı şəkildə sancmağı bacarır.
  Agave ME-262-də uzaqdan vurur və burnundan oxuyur:
  -Mən dünyanın ən müdrikiyəm, düşmənləri tualetdə öldürürəm!
  Və mələklərinə səmaya göz vurur.
  Amma burada yenə Mirabela havadadır. Bu qız bütün itkilərə baxmayaraq ruhdan düşmür.
  Və hətta mahnı oxumağa başlayır, yolda bəstələyir;
  Oynayarkən komsomola girdim,
  gözəl yuxu qız...
  Düşündüm ki, dünya əbədi olacaq May,
  Hər gün baharın doğuşudur!
  
  Amma nədənsə alınmadı.
  Nədənsə aşiq ola bilmirəm...
  Yaxşı, mənim mərhəmətimlə uşaqlara deyin,
  Həyat çox davamlı avardır!
  
  Birdən müharibə birdən gurladı,
  Və bir qasırğa ölümə qaçdı ...
  Qızlarım isə güclü bədəndir
  Dərhal zərbə ala bilərsiniz!
  
  İstəmə, inan mənə, imtina edirəm,
  Vətən uğrunda sona qədər vuruşun...
  Qumbaraları güclü bir çantada daşıyırıq,
  Stalin ürəklərdə atasını əvəz etdi!
  
  Rusiyada döyüşçülər böyükdür.
  Biz dünya nizamını qoruya bilərik...
  Göyün ulduzları məxməri suladı,
  Və ovçu oyuna çevrildi!
  
  Mən döyüşən ayaqyalın bir qızam
  Cazibə və sevgi ilə dolu...
  Will, mən bu cənnətdə bir yer bilirəm,
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qura bilməzsən!
  
  Böyük Vətən döyüşçüləri,
  Moskva yaxınlığında möhkəm vuruşacağıq ...
  Və sonra kommunizm dövründə yuxu
  Şeytanla cəhənnəmə qarşı!
  
  Cəsur rus oğlanları,
  Onlar sona qədər vicdanla mübarizə aparırlar ...
  Pulemyotla vururlar,
  Əgər sizə qızıl tac lazımdırsa!
  
  Bir güllə belə bizi dayandıra bilməz
  Böyük Allah İsa dirildi...
  Yırtıcı əjdahanın günləri bitdi,
  Göydən daha da parlaq oldu!
  
  Mən səni sevirəm, əziz Lada,
  Svarog izzət içində olacaq ...
  Biz Rusiya üçün mübarizə aparmalıyıq
  Ən yaxşı Ağ Tanrı bizimlədir!
  
  Rusları diz çökdürməyin
  İnanın ki, bizim ətimiz cilovlana bilməz...
  Stalin və böyük Lenin bizimlədir,
  Bu imtahan da keçməlidir!
  
  Vətən dərdi bizim də ürəyimizdədir,
  Biz onun böyüklüyünə inanırıq...
  Kosmosa qapını sürətlə açırıq,
  Çox şirin bir həyat olacaq!
  
  Ayaqyalın biz gözəl qızlarıq,
  Qar yığınlarından sürətlə qaçırıq ...
  Bizə bu acı araq lazım deyil,
  Keruv qanadlarını açır!
  
  Vətən üçün biz qızlar dayanacağıq,
  Fritzə cavab verəcəyik, pislik yoxdur,
  Cəhənnəm Qabil məhv olacaq,
  Xilaskar Məsihə salam!
  
  Bir dövr olacaq - daha yaxşı ola bilməz,
  Ölülər əbədi olaraq diriləcək...
  Kainat əsl cənnət olacaq,
  Hər kəsin arzusu gerçəkləşəcək!
  . FƏSİL #11
  1944-cü ilin sentyabrı şiddətli döyüşlərlə keçdi... Fritzlər Kuybışevi və Orenburqu mühasirəyə ala bildilər və buna görə də bu şəhərlər məhv oldu, lakin bütün çətinliklərə baxmayaraq vuruşdular.
  Qızlar qeyri-adi mətanət nümayiş etdirdilər... Oktyabrın əvvəllərində nasistlər hələ Kuybışevi götürməmişdilər və Penzaya hücum etdilər. Və bu şəhər uğrunda döyüşlər qaynamağa başladı.
  Nataşa və komandası orada döyüşdü.
  Qız çılpaq, zərif ayağı ilə qumbara atıb qışqırdı:
  - Rus ruhu üçün.
  Bundan sonra Zoya bazukadan atəş açıb. Və Alman tankı "Lion"u -2 nokaut etdi.
  Almanlar hərəkəti bir az ləngitdilər... Panthers və T-4-lər xidmətdən çıxarıldı. Ancaq bu maşınlar hələ də xidmətdədir. Həqiqətən, Panther yaxşı bir tank məhv edəndir və alında olduqca dözümlü şəkildə qorunur. Amma lövhələr onun problemidir. Bununla belə, "Panther" -2 tərəflər tərəfindən qorunur, çox yaxşı deyil. Lakin silahların çoxu saxlanılır.
  E seriyasının inkişafı davam edir... E-75 tankı mükəmməl örtülmüş yanları olan yeni nəsil avtomobil olacağını vəd edir. Almanlar buna böyük ümid bəsləyirlər. Məqsəd çox ağır olmayan, sürətli və yaxşı qorunan bir tank əldə etməkdir. Bu cür ilk cəhd Maus idi, lakin təcrübə bu tankın həddindən artıq ağırlığını göstərdi. Əvəzində E-100 artıq hazırlanırdı. Bu tank daha sıx bir quruluşa və daha aşağı siluetə malik idi. Ümumiyyətlə, Mouse ilə müqayisədə çəkisi yüz otuzdan yüz qırx tona qədər azaldı. Yan tərəflər rasional açılarda quraşdırılmışdır. Yanların qalınlığı ekranlarla birlikdə 210 millimetrə çatdı. Silah siçan ilə eynidir: 128 mm və qısa lüləsi olan 75 mm top. Almanlar 1500 at gücündə daha güclü mühərrik quraşdırdılar və tank şossedə saatda qırx kilometr sürətlə hərəkət etdi.
  Hansı ki, ümumiyyətlə, qənaətbəxşdir. E-100 hələ də çox ağır bir tankdır. Amma əla silah və müdafiə ilə.
  Onun döyüş keyfiyyətləri pis ola bilməzdi, lakin tankın daşınması və daşınması problemli olaraq qaldı. Həqiqi təcrübə göstərdi ki, bir tank yollar və körpülər boyunca nisbətən məqbul bir keçid üçün səksən tondan çox çəkə bilməz.
  Beləliklə, Hitler E-75-ə bu çəkiyə cavab vermək üçün, lakin qorunma baxımından etibarlı bir maşın yaratmaq üçün bir limit verdi. Bu səbəbdən 75 mm-lik topdan imtina etmək qərara alındı. Və sxemi mümkün qədər sıx edin: bir blokda, mühərrik və ötürücü qutu və mühərrikdəki sürət qutusu. O zaman bəlkə hər tərəfdən qorunan və çox ağır olmayan bir tank alacaq.
  Hitleri, ümumiyyətlə, alman avtomobilləri tam qane etmirdi. Lev-2 çox güman ki, daha təkmil olsa da, onun 105 mm-lik topu sovet tankları ilə döyüşmək üçün həddindən artıq, zirehli olmayan hədəflərə atəş açmaq üçün isə kifayət deyildi. "Panther-2" ümumiyyətlə hərbçiləri silah və ön müdafiə ilə təmin edə bilərdi, lakin yan qoruma hələ də kifayət deyildi, lakin sürücülük xüsusiyyətləri qənaətbəxş idi.
  Fürer hərbçiləri hər cəhətdən qane edə biləcək bir tank yaratmağı tələb etdi.
  Ancaq buna nail olmaq o qədər də asan deyil. Xüsusi arabaların və yayların köməyi ilə planı maksimum dərəcədə sıxlaşdırmaq və şassiləri yüngülləşdirmək və bədəndən bir şey çıxarmaq mümkündürmü? Və ekipaj əslində uzanır.
  Belə bir inkişaf olduqca perspektivli ola bilər. E-50 ilə birləşdirilən ilk E-75 tankının çəkisi yetmiş tondan çox deyildi və bu, nəhəng maşındır.
  Elizabet isə T-34-85 tankında döyüşürdü və onun müdafiəsi tam qane etmirdi. Alaşımlı elementlərin olmaması səbəbindən kövrək, zireh tankı çox qoruya bilmədi.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqları ilə vurdu və dişlərini göstərərək gurladı:
  - Mən kosmos canavarıyam.
  Ketrin düşməni vurdu, düşməni böyrünə vurdu və dişlərini çılpaqlıqla fısıldadı:
  - SSRİ-də kommunizm naminə!
  Yelena da çox fəal şəkildə düşməni hədəfə aldı və onu öldürücü qüvvə ilə vurdu və ayaqlarının çılpaq olduğunu nəzərə alaraq hıçqırdı:
  - Qələbə konstitusiyasına!
  Euphrasia çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək və qışqıraraq düşmənə atəş etdi:
  - Biz ölkənin böyüklüyü üçün Svaroqa və Stalinə sadiqik!
  Burada döyüşən qızlar belədir. Onların ən görkəmli komandası var.
  Bəzi T-34-85 tankları güllələrdən qorunma ilə meydana çıxdı, bu da çəkisini əhəmiyyətli dərəcədə azaldır. Maşının sürəti və manevr qabiliyyəti artdı. Amma indi onu tank əleyhinə tüfəng, iri çaplı pulemyot və bir çox növ qumbaraatan götürmək olardı. Və pnevmatik silahlar tamamilə deşilir. Doğrudur, belə bir tank istehsal etmək daha asandır, daha ucuzdur və hərəkət sürətini artırır.
  İndi bu maşını qızlar sürürsə, heç bir şəkildə onlara minməyə icazə vermirlər.
  Nəhəng dağıdıcı elementin çevik qızı Elizabeth məntiqi olaraq qeyd etdi:
  - Şücaəti zirehlə əvəz edə bilməzsən!
  Ketrin bununla razılaşdı:
  - Bəli, belədir, ona görə də yanmayacaqsan!
  Və necə gülürsən...
  Böyük cazibədar qızlar. Düşmənlər döyülürsə, bunu aqressiv və hərtərəfli edirlər.
  Yelena, tankları döyüş dəstini bitirdikdən və ehtiyatı artırmaq üçün uzaqlaşdıqdan sonra dostlarından soruşdu:
  - Qızlar belə düşünür, bizim Üçüncü Reyxi məğlub etmək şansımız varmı?
  Ketrin əminliklə cavab verdi:
  - Vasili Terkinin dediyi kimi... Biz saymağa yox, döyməyə gəlmişik!
  Elizabeth düzəliş etdi:
  - Suvorov belə dedi!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə qəzet parçasını götürüb siqaretə bükdü. Ona gülməli gəlir.
  Euphrasia bədənini yelləyərək oxudu:
  - Mən kosmik qız-terminatoram,
  Fritz - kultivator üçün çox ağrılı olacaq!
  Və döyüşçü necə güləcək!
  Qızlar kart oynamağa qərar verdilər. Bu gülməlidir. Uduzanlar isə təkan və çömbəlmə hərəkətləri edir.
  Oyun zamanı Elena fərq etdi:
  - Amma ciddi desəm, qalib gəlmək üçün real şansımız yoxdur! Qafqaz yıxıldı, biz isə itiririk!
  Ketrin yalın ayağı ilə bir kart atdı, düşməni döydü və qışqırdı:
  - Amma bizim gizli silahımız var!
  Döyüşçü güldü və çılpaq barmaqları ilə də bir kart atdı.
  Elizabet ah çəkərək dedi:
  - Həqiqətən, yeni gizli silah üçün yalnız bir ümidimiz qalıb!
  Euphrasia zərif ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə kartı ataraq sızladı:
  - Bəli, gizli silah olmadan edə bilmərik!
  Qızlar bir ağızdan oxudular:
  - Qılıncımız odla yanır, düşmənləri kəsəcəyik! Biz SSRİ əsgərləriyik!
  Döyüşçülər köklənib və həqiqətən döyüşdədirlər.
  Ancaq qüvvələr çox qeyri-bərabərdir ... Oktyabrın ortalarında Kuybışev yenə də düşdü ...
  Almanlar mühüm müdafiə obyektini ələ keçirə bildilər. Yağışlar yağdı... Payız fəsli ilə bağlı fasiləyə ümid var idi.
  Lakin səmada döyüşlər davam edirdi.
  Üç sovet pilotu: Mirabela, Anastasiya, Akulina vəhşi həvəslə döyüşdülər.
  Mirabela, köhnəlmiş, lakin nəhəng Yak-9 T-də bir nasisti yerə yıxaraq oxudu:
  - Bir dövr olacaq, kommunizm dövrü!
  Çılpaq ayaq barmaqlarını tətiyə basan Anastasiya dişlərini göstərərək təsdiqlədi:
  - Bir mahnı ilə cənnətə uçacağam!
  Və dostlarına göz qırdı.
  Çılpaq yuvarlaq dabanını pedala basaraq başqa bir almanı əzən Akulina dedi:
  - SSRİ-nin şöhrəti naminə!
  Qızların xüsusilə döyüşdüyünü söyləmək lazımdır.
  Mirabela faşist ME-262-ni 37 millimetrlik topdan vuraraq tvit etdi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Məqsədli bir yanaşma ilə nasisti kəsən və düşməni mişarlamış Anastasiya ağzını açıb:
  - Qırmızı kainata şöhrət!
  Akulina çox mübariz bir qızdır, bir alman maşınını vurdu və fit çalaraq hönkürdü:
  - Sovetlər ölkəsinin kommunizmi naminə!
  Döyüşçülər nəhəng sərtlikləri ilə qeyd edilməlidir.
  Albina, Alvina, Agave isə hesablarını qazanırlar. Qızlar da ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər.
  Qızların demək olar ki, çılpaq və təyyarələrdə olması nə qədər gülməlidir.
  Albina çılpaq ayaq barmaqları ilə bir anda bir neçə sovet avtomobilini yıxır və çığırır:
  - Aryan qardaşlığı üçün!
  Alvina da Qırmızı Orduya qarşı döyüşür və bunu cəsarətlə edir. Çılpaq ayaq barmaqları ilə pnevmatik topları istiqamətləndirir, sovet maşınlarını kəsir, qışqırır:
  - Parlaq ideyalar üçün!
  Agave həmçinin sovet qırıcılarını və hücum təyyarələrini vurur, sözün əsl mənasında onları əzərək gurlayır:
  - Üçüncü Reyxin qələbəsi üçün!
  Qızlar isə ağıl vermir və düşməni ağır işgəncələrə məruz qoyurlar. Xüsusilə gözəl oğlanlar.
  Albina, pionerin dabanlarını dirəkdə qızardaraq bir dəfə qeyd etdi:
  - Qızardılmış formada və bibərli oğlanlar çox dadlıdır!
  Və necə gülür. Və dilini göstər!
  Alvina dişlərini açaraq bunu gördü:
  - Oğlan sobada qızardılır, sarımsaqla çox dadlıdır!
  Aqave çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə bir neçə sovet döyüşçünü yerə yıxıb qışqırdı:
  - Biz kosmos fəryadlarıyıq!
  Və o, dostlarına göz qırdı. Nadir, döyüşkən bir qızdır.
  Çılpaq, zərif kəsilmiş ayaqları ilə təyyarələri vuran Albina qeyd etdi:
  "Rusiyanı ağlınla başa düşə bilməzsən, Stalin kimi insanları necə hökmdar seçə bilərsən!"
  Alvina aqressiv şəkildə dişlərini açıb çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Və bizim Hitler daha yaxşı deyil!
  Aqave çılpaq barmaqları ilə sovet maşınlarını yıxaraq gülümsədi və qeyd etdi:
  - Adolf, əlbəttə ki, sahibdir! Ancaq eyni zamanda, onun artıq nə qədər qalib gəldiyi ölçülmür!
  Qızlar son dərəcə mübariz və aqressivdirlər.
  Beləliklə, birtəhər iki oğlanı diri-diri odda qovurdular. Eynilə, polad dirəklə deşildilər və qışqıraraq, qıvrılarkən onları qovurmağa başladılar. Sonra oğlanlar hələ sakitləşməmiş eskadronun bütün qızları qızardılmış pionerlərin yanına qaçmağa, onlardan ət parçaları kəsib yeməyə başladılar.
  Və çox dadlı idi, xüsusən də hələ də yaşayan oğlanlar qızartma zamanı bibərlənsəydi.
  Məsələn, Aqave oğlanın budunu böyük məmnuniyyətlə yedi. Qızlar o zaman əla iş gördülər. Və hər iki oğlandan qalan yalnız sümüklər və sakatat idi. Gənc qaraciyər xüsusilə dadlı idi. Qızları bunu böyük məmnuniyyətlə uddular.
  Amma indi səmada döyüşürlər...
  Oktyabrın sonunda Orenburq düşdü...
  Almanlar Ufaya yaxınlaşdılar. Artıq kifayət qədər soyuq və qar yağır.
  Tamara və onun komandası Ufanın kənarında nasistlərlə vuruşur. Alman piyadaları Fransa və Belçika koloniyalarında topladıqları qaradərili əsgərlərdən hücum edir.
  Bütün yanaşmalara sözün əsl mənasında meyit atırlar.
  Tamara növbə verir və yalın ayağı ilə qumbara atır və çığırır:
  - Kommunizm dövrü əsrlər boyu məşhur olacaq, inanıram ki, Stalin bizim möhkəm əlimiz olacaq.
  Veronika atəş açaraq deyir:
  - SSRİ-ni parçalamayın!
  Və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atır.
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm xəbəri verən Anfisa qeyd edir:
  - Kommunizmin böyüklüyü bizimlədir!
  Düşmənə atəş açan və faşistləri biçən, yalın ayaqları ilə qumbara atan Viktoriya çığırır:
  - Ulu Vətən şöhrətlənsin!
  Olimpiada yanır. Və sonra bu qız-qəhrəman nasistlərə bir qutu partlayıcı atacaq və qışqıracaq:
  - Kosmos Vətənimizə şöhrət!
  Qızların hamısı bir ağızdan qışqırır.
  - SSRİ üçün! Bir pioner olacaq!
  Qırmızı Ordunun döyüşən döyüşçüləri oğurluq edirlər. Qar yağanda isə hələ də ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər.
  Noyabrın əvvəlində nasistlər Ulyanovska hücuma keçdilər. Leninin doğulduğu və Stenka Razinin ağır yaralandığı şəhər. Bu, Rusiya şəhərlərinin paytaxt sərhədidir.
  Alenka nasistlərlə döyüşür. Və yalın ayaqları ilə nasistlərə qumbara ataraq öz-özünə oxuyur:
  - Rusiyaya şöhrət, şöhrət ...
  Tanklar irəliləyir...
  Qırmızı köynəklərdə diviziya,
  Salam rus xalqı!
  Anyuta, düşmənlərə atəş açır və onları biçir və sonra çılpaq barmaqları ilə partlayıcı mişar paketlərini işə salır, vyaknula:
  - Stalin kommunizmi üçün!
  Və o, biçilmiş bütün qara döyüşçülərə növbə verdi.
  Rəqiblərinə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək ölümcül qumbara atan Alla qışqırdı:
  - Doğma Rusiya üçün!
  Faşistlərə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə ölüm hədiyyələri atan Maria çırtıldadı və qeyd etdi:
  - Kosmik kommunizm üçün!
  Faşistlərə atəş açan və düşməni biçən Matryona dedi:
  - Döyüşdə dəyişikliklər üçün!
  Marusya, krautları sikərək və onları öldürərək, onu götürdü və aqressiv şəkildə kükürd etdi:
  - Ən yüksək səviyyəli qələbələr üçün!
  Və yalın ayağı ilə ölümcül qumbara atdı.
  Burada qızlar çox sərin və canlıdırlar.
  Düşmənləri güllələyən, biçən və çılpaq barmaqları ilə qumbara atan Alenka çığırdı:
  - Kommunizmin əzəməti bizimlə olsun!
  Qız onu götürdü və böyük bir cəsarətlə bir Alman tankını vurdu.
  Və burada Lev-2 tankının 88 millimetrlik topla başqa bir modifikasiyası var. Qüllə daha dar , çəni isə daha kiçik, çəkisi əlli beş ton, mühərrik gücləndirildikdə isə 1200 at gücünə malikdir. Sürətli alman maşını.
  Lakin o, döyüşçünü narahat etmir.
  Alla yalın ayağı ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Anyuta çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini atıb qışqırdı:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Və qız fit çalacaq. Alman tankı "Lion" -2 götürüb çevriləcək və rulonlar sanki uçdu.
  Nasistlərə atəş açan Mariya oxudu:
  Və mübarizə yenidən davam edir
  Və ürək sinə içində narahatdır ...
  Və Lenin çox gəncdir -
  Və gənc oktyabr qarşıdadır!
  Düşmənə atəş açan və sıralarını kəsən Matryona yalın ayağı ilə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Həyatda ilk addım vacibdir!
  Nasistləri darmadağın edən Marusya qışqırdı:
  - Yenə Yerin üstündə, qəzəbli hücumların burulğanlarını görürsən!
  Və belə döyüşçülər əyilməzdirlər.
  Amma yenə də qüvvələr qeyri-bərabərdir. Penza artıq düşmüşdür. Nasistlər isə Saranska basqın edirlər.
  İndi Qorki şəhərinə o qədər də çox şey qalmayıb.
  7 noyabr 1944-cü ildə Stalin Moskvada növbəti parad keçirdi. Qələbə olmasa belə.
  Fritz isə ilk dəfə V-2 ballistik raketləri ilə Moskvanı vurdu. Və eyni zamanda, şəhər Arado bombardmançıları da daxil olmaqla reaktiv təyyarələr tərəfindən bombalandı . Bu hərəkət hər kəsi çox sarsıtdı. V-2 raketləri yüksək trayektoriya ilə uçdu və qəfil düşdü, hətta radarlar belə onları düzgün görmədilər.
  Çoxlu dağıntılar və bəlalar var idi. Parad zamanı sovet əsgərləri həlak oldular.
  Stalin, hətta atom bombasının birbaşa zərbəsinə tab gətirə bilən yeraltı bunkerdə təcili iclas keçirdi.
  Baş qərargah rəisi Vasilevski narahatlıqla qeyd etdi:
  - Almanların böyük dağıdıcı gücə malik yeni silahı var. Və radarlarımız onu görmədi ...
  Stalin qəzəblə dabanlarını möhürləyərək qışqırdı:
  - Budur axmaqlar! Belə bir sürpriz görünə bilməzdi!
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Bir şey yoldaş Stalin idi ...
  Beriya dərhal dedi:
  - Bunlar A-5 sinif raketləridir. Narahat olmağa dəyməz, yoldaş Stalin. Onlar cəmi səkkiz yüz kiloqram aminolon daşıyırlar və yaxşı bir reaktiv bombardmançı qədər baha başa gəlirlər. Almanlar bir neçə onlarla raket atdılar, lakin bu dizayn istehsala getmədi, çünki reaktiv təyyarə ilə bombardman etmək həm daha ucuz, həm də daha praktikdir.
  Stalin sakitləşərək dedi:
  - Yəni bu effektiv silah deyil? Çox yaxşı!
  Beriya ah çəkərək qeyd etdi:
  - Amma reaktiv bombardmançılar, bu ciddi problemdir. Yoldaş Stalin bununla mübarizə aparmalıdır!
  Marşal Jukov təklif etdi:
  - Bəlkə götürüb özümüz raketlər düzəldərik. Mən yer-hava nəzərdə tuturam. Nə, təyyarələri vurmaq üçün onları radio ilə idarə etmək!
  Voznesenski qeyd etdi:
  - Belə raketlərin yaradılması üçün vaxt lazımdır! Taxtadan çox ucuz təyyarələr düzəltmək, onları partlayıcı maddələrlə doldurmaq və düşməni vurmaq daha asandır. Bu kamikaze tərzi olardı!
  Stalin razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, kamikadze təyyarələrdən istifadə edilməlidir. Bu, bizim şansımızdır, baxmayaraq ki, əslində bu, Qırmızı Ordumuzun əzabını uzadır.
  Daha təsirli bir şey tapmalısınız!
  Yakovlev ah çəkərək cavab verdi:
  - Yoldaş Stalin yeni təyyarələr üzərində işləyir. Ancaq hələlik biz avtomobillərin maksimum məhsuldarlığını saxlamağa yönəlmişik. Bütün ehtiyatlardan istifadə olunur və on yaşından uşaqları maşınlara qoyuruq. Tam səfərbərlik, həm ümumi, həm də supertotal .
  Stalin qışqırdı:
  - Daha çox şey etmək lazımdır! Etdiyiniz şey çox azdır!
  Molotov ah çəkərək dedi:
  - Müttəfiqlərlə əlaqə mümkün deyil. Deyəsən, biz təkik. Yaponlarla danışıq aparmağa çalışdılar... Urala qədər ərazi tələb edirlər, bu, qəbuledilməzdir.
  Stalin hönkürdü:
  - Qışda Yaponiyaya zərbə endirmək lazımdır, bəs Leninqrad?
  Jukov dişlərini göstərərək dedi:
  - Petrozavodska hücum gözlənildiyi qədər uğurlu alınmadı. İsveç müharibəyə Üçüncü Reyxin tərəfində girdi və biz böyük qüvvələrlə qarşılaşmalı olduq. Beləliklə, hücumu dərhal inkişaf etdirmək mümkün olmadı və düşmən Wehrmacht-ın hissələrini çəkərək bizim hücumumuzu dəf etdi. Leninqrad şəhəri blokadanın tam halqasındadır və hərtərəfli sıxışdırılır. Düşünürəm ki, yaza qədər tam aclıq üzündən bütün əhali məhv olacaq. Və Leninqradın süqutu qaçılmaz olacaq.
  Onu hava ilə təmin etmək praktiki olaraq mümkün deyil. Düşmən tamamilə səmaya hakimdir. Almanlar indi də cəngavər xaçı verirlər, yalnız yüz vurulan təyyarə üçün.
  Stalin qəzəblə hönkürdü:
  - Uğursuz hücum!
  Jukov başını tərpətdi:
  - Çoxlu dəmir yolları pozulub və biz çox az qüvvə cəmləşdirmişik. Və biz finlərə və isveçlilərə xərac verməliyik, onlar müdafiədə israrlıdırlar. Ancaq bu, hamısı deyil. Almanlar Murmanskdan da yan keçdilər. İndi bu şəhər mühasirəyə alınıb. Nə edəcəyimizi bilmirik!
  Stalin hönkürdü:
  - Blokdan çıxarın!
  Jukov etiraz etdi:
  - Bunun üçün güc yoxdur! Və düşmən bütün Kareliya yarımadasını ələ keçirə bilər!
  Stalin əmr etdi:
  - Gücünüzü toplayın və blokdan çıxarın! Qışda almanlar o qədər də güclü deyillər. Onları hərtərəfli basmaq mümkün olacaq!
  Vasilevski qeyd etdi:
  - Biz dərin sıçrayışların qarşısını almalıyıq, o zaman gücümüz düşməni məğlub edəcək!
  Stalin qışqırdı:
  - Biz kommunizm uğrunda mübarizə aparacağıq!
  Voznesenski daha şən xəbərlər verdi:
  - SU-100 artıq metalda təcəssüm olunub və kütləvi istehsala hazırdır. T-34-ə əsaslanan şassi. İstehsal etmək olduqca asandır. Mərmi yeni silah üçün demək olar ki, hazırdır. Beləliklə, SU-100 artıq cəbhələrdə görünəcək. Sabah ilk maşın cəbhəyə gedəcək!
  Stalin razılıqla başını tərpətdi.
  - Ən azından bu məni xoşbəxt etdi! Lakin T-34-85 hələ də istehsaldan çıxarılmayıb. Yalnız bu deyil, zirehi daha incə edin və çəkisini iyirmi tona qədər azaldın. Döyüşlər göstərdi ki, daha da pisləşə bilməz!
  Voznesenski qeyd etdi:
  - Və ağacdan zireh düzəldə bilərsiniz! Biz gündə yüzlərlə bu tank istehsal edirik, hətta faşistlərdən də çox. Amma bizim maşınlarımız yüngül tank əleyhinə tüfənglərlə belə Krautları asanlıqla vura bilir.
  Jukov qeyd etdi:
  - Gerda var. Belə sərin qadın! O, bir çox tanklarımızı və silahlarımızı sıradan çıxardı.
  Stalin başını tərpətdi.
  "Onu tutmaq və çılpaq dabanlarını qızartmaq lazımdır." Bu qız həqiqətən gözəldir!
  Jukov razılaşdı:
  - Onu tutmalıyıq! Və biz faşistləri məhv edəcəyik!
  Beriya başını tərpətdi və qışqırdı:
  Gəlin xüsusi əməliyyat edək!
  Stalin ah çəkərək qeyd etdi:
  - Bu, əla ideyadır, amma... Hələ bir şeyi bitirməliyik!
  Beriya qışqırdı:
  - Gəlin onların hamısını tutaq!
  Stalin başını tərpətdi.
  - Yox... Qəhrəmanları öldürmək yaxşı deyil! Gerdanı yanıma gətirməsini istəyirəm! Bu təcilidir!
  Beriya qeyd etdi:
  - Canlı?
  Stalin asanlıqla təsdiqlədi:
  - Əlbəttə, sağam!
  Beriya gurultu ilə yanaqlarını şişirdi:
  - Hər şey mümkün deyil, mən dəqiq bilirəm!
  Qısa ətəkli və çılpaq ayaqlı bir neçə qız göründü. Onlar əllərində şərab qədəhləri götürüb Dövlət Müdafiə Komitəsinin üzvlərinə göz qırdılar.
  Jdanov qeyd etdi:
  - Bizə orduda daha çox qız lazımdır! Orada düzəldəcəklər!
  Stalin dedi:
  Anastasiya, Mirabela , Akulinanı brilyantlarla "Şöhrət Ordeninin Ulduzu" ilə təltif edirəm ! SSRİ-yə şöhrət!
  Hamı bir ağızdan qışqırdı:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun!
  Və əl çaldılar.
  Qızlardan biri əyilib diz çökərək Stalinin çəkmələrini öpdü.
  Ali Baş Komandan şərabı töküb uğuldadı:
  - Gücümüz yumruğumuzdur!
  Beriya qışqırdı:
  Hitler axmaqdır!
  Stalin etiraz etdi:
  - Axmaq deyil, hiylənin təcəssümü!
  Və hamı yenidən alqışladı.
  . FƏSİL #12
  Ulyanovsk şəhəri tamamilə mühasirəyə alınmışdı, lakin bu günə qədər ... Noyabrın axırıdır və şaxtalı qar yağır. Almanlar hücuma o qədər də həvəsli deyillər və hələlik atəş açır.
  Havada, hava çox da havalı deyil. Ancaq qızlar hələ də döyüşür və cəsarət möcüzələri göstərirlər.
  Gerda öz heyəti ilə Panther-2-də. Ancaq Panther-3 tankı tezliklə görünməlidir və döyüşçü həqiqətən onun üzərində vuruşmaq istəyir.
  Bu vaxt o, sovet mövqelərinə atəş açır.
  O, yalın ayağı ilə silahı hədəfə doğrultdu və atəş açdı. O, Sovet otuz dördünü çökdürdü və tweet etdi:
  - Müqəddəs Prussiya üçün!
  Şarlotta da bir top atdı, sovet haubitsasına keçdi və xırıltı ilə dedi:
  - Əsrlər boyu xoşbəxtliyimiz!
  Kristina da atəş açaraq düşməni yalın ayağı ilə vurdu və hıçqırdı:
  - Bizə layiq olan belə uşaqlar üçün!
  Magda da çox dəqiq atəş açıb cik-cik:
  - İmperatorluğun böyüklüyü üçün!
  Və Elizabethin dördü ən yeni SU-100-də döyüşür.
  Qızlar yeni özüyeriyən silahı mənimsəyiblər.
  Elizabet yalın ayaq barmaqları ilə atəş açıb oxudu;
  Faşist cəllad çiyinlərini qoparır,
  Budur rəf, maşa, matkaplar əlinizdədir!
  Ruhun bədənini şikəst etmək istəyir,
  Əhəmiyyətsiz canavar, lakin sərin görünür!
  
  Pul vəd edir, dənizdə gəmilər,
  Hətta bir başlıq nə verə bilər!
  Həqiqətən səni xəttə qoydu,
  Axı sən onun üçün sadəcə meyit və oyunsan!
  
  Bizim işimiz haqqında bilmək istəyir,
  Kasıbları zəncirləmək üçün nə yeni şeylər!
  Buna görə də səxavətlə sürəcək,
  Atanızı və hətta ananızı unutmaq üçün!
  
  Amma biz Vətənimizə möhkəm xidmət edəcəyik,
  Bizi cəlladın zülmü sındıra bilməz!
  Bir budaq küləkdən əyiləcək,
  Və çılpaq körpələr ağlayır!
  
  Bəli, ilk çətin raundda məğlub oldum,
  Ancaq Uca Tanrı geri qaytarmaq üçün bir şans verəcəkdir!
  Və sonra mən özüm düşməni nokauta göndərəcəyəm,
  Mənim yumruğum sürünənləri möhkəm çənələyəcək!
  
  Vətən mənə belə bir güc verir
  Ki, bütün işgəncələrin dərdinə qalib gəlmək mümkündür!
  Və çıx bu dibsiz məzardan,
  Yutulmamaq üçün, qəzəbli ayı!
  
  Bir az daha və qurtuluş yaxındır -
  Düşmən üzərində qələbə qazanacağıq!
  Kommunizm işığı pərdəsi altında yaşamaq,
  Beləliklə, Günəş evi qızılla doldursun!
  Qızlar isə mahnı oxuyub yeni, öldürücü topdan atəş açdılar. Onlar son dərəcə nəhəng döyüşçülərdir.
  Elena gülərək qeyd etdi:
  - Kommunizm qurulacaq, biz buna inanırıq!
  Ketrin bu ifadə ilə razılaşdı:
  - Gəlin kommunizm quraq, zəfər olacaq!
  Euphrasia onu götürdü və qışqırdı , çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş etdi və Panteranı vurdu.
  Sonra döyüşçü qışqırdı:
  - Oh, kommunizm, kommunizm! Sofizm güclü şəkildə əziləcək!
  Və "Panther", alnına və uzaqdan vurdu.
  Bunlar elə qızlardır ki, asanlıqla qıra bilməyəcəksiniz.
  İndi qarşıdan dekabr ayı gəlir... Yaponlar soyuq hava şəraitində demək olar ki, döyüşü dayandırdılar.
  Ancaq səmada qış havasına baxmayaraq hələ də döyüşlər gedir.
  Burada iki yapon pilot olan Toshiba və Toyota çarəsiz oğrular kimi döyüşürlər.
  Toshiba çılpaq ayaq barmaqları ilə sovet təyyarələrini vurur və ağlının başında belə deyir:
  - Mənim super qızım var!
  Toyota rus qırıcısını nokaut edərək və mirvari dişlərini göstərərək əminliklə təsdiqləyir:
  hiper qadın var !
  Yapon qadınları, əlbəttə ki, böyük başlanğıc gücünə sahib döyüşçülərdir. Samurayın şərəfinə qarşı durmaq olmaz.
  Ancaq hər halda, səma hələ də tam sürətlənir.
  Quruda isə dörd ninja qız sovet əsgərlərinin məhv edilməsini öz üzərinə götürdü.
  Mavi ninja qızı dəyirman qəbulu keçirdi, bir neçə rus döyüşçünü kəsdi və çılpaq barmaqları ilə böyük dağıdıcı gücə malik partlayıcı bir noxud buraxdı.
  O, onu cırıb tvit etdi:
  - Salam Yaponiya!
  Sarı ninja qız da kəpənək qılınc texnikasını tərənnüm etdi. O, bir sıra rəqiblərini kəsdi və qışqırdı:
  - Kommunist qisası üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, məhvedici dağıdıcı hədiyyəni işə salarkən.
  Sonra mızıldanır:
  - Yaponiyanın böyüklüyü üçün!
  Qırmızı ninja qız qılıncları ilə vertolyot manevri edib. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini atdı və qışqırdı:
  - Sevgim üçün!
  Və sonra o qeyd etdi:
  - Kommunist revanşının bununla nə əlaqəsi var?
  Rus əsgərlərini doğrayan və yenə də çılpaq dabanı ilə qumbara atan sarı ninja qızı dedi:
  - Və bir pişik ilə şorba olacağına baxmayaraq!
  Rəqiblərini parçalayan və çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsini atan ağ ninja qızı dedi:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda qalib gələcəyik!
  Və dörd döyüşçü də bir ağızdan güləcək və mirvari dişlərini göstərəcək.
  Dekabr tez keçdi... Mühasirədən sonra almanlar həm Ufanı, həm də Saranskı aldılar. Lakin Ulyanovsk hələ də tam blokadada idi.
  Stalin nəyin bahasına olursa olsun Yeni ili Leninin doğulduğu şəhəri keçirməyi əmr etdi.
  Lakin şaxtalara baxmayaraq, almanlar artıq Kazana yaxınlaşırdılar. Beləliklə, SSRİ tam dağılmaq ərəfəsində idi.
  SSRİ-də nə etmək lazım olduğuna dair hələ də aydınlıq və ya fikir yox idi.
  Stalin Yeni ili Moskvada və bunkerdə qeyd etdi. Baxışları tutqun idi, amma döyüşmək həvəsi zəifləmədi.
  Bu arada Hitler havanın isti olduğu Liviyada özü üçün bir fars təşkil etmək qərarına gəldi.
  Və orada qladiator qızlarla döyüşmək tamaşasından həzz alırdı.
  Yeni il ərəfəsində Moskvanın bombalanmasından başqa heç nə baş vermədi.
  Və ilk "Pantera"-3-ün buraxılışı. Bu tank Tiger-2 zirehinin qalınlığına malik idi, lakin daha böyük yamaclara malik idi və cəmi qırx beş ton ağırlığında idi. Hündürlüyü isə iki metrdən də az oldu. 1200 at gücünə malik güclü mühərrik bir blokda və transmissiyanın üzərində yerləşir. Avtomobilin özü yaxşı silahlanmış, əla optika və hidravlik stabilizatora sahib olduğu ortaya çıxdı . Dar qüllədə çox dəqiq və zirehli pirsinqli 88 mm-lik 100 EL topu var idi.
  Gerda və komandası bu maşında getdi. Mükəmməl və daha yüngül qaçış qurğusu, qarda mükəmməl qaçdı. Bu tank ümumilikdə mükəmməldir. Və onun böyük yamaclı zirehləri avtomobilin alnını mükəmməl şəkildə qoruyur. 150 mm-lik korpusun yuxarı hissəsi üfüqi tərəfdən 40 dərəcə bucaq altında xüsusilə güclü şəkildə qorunur. Və bu, doxsan dərəcə bucaq altında təxminən 330 millimetr zirehdir. Heç bir sovet topu Panther-3 gövdəsinin yuxarı hissəsinə nüfuz etməyəcək. Alt hissəsi 120 mm-lik korpusun alın sahəsinin üçdə birini tutur və eyni açıdadır və praktiki olaraq keçilməzdir.
  Qüllənin alnının qalınlığı 185 millimetrdir və 50 dərəcə bucaq altındadır, bu da sovet silahları üçün keçilməzdir.
  Ancaq burada tərəflər yamaclarla 82 mm-də daha zəifdir və onlar götürülə bilər. Xüsusilə yeni Sovet özüyeriyən silahı olan SU-100 istehsalı asanlığı və zirehdələn top sayəsində qoşunlar arasında tez bir zamanda populyarlıq qazandı.
  Gerda sovet qoşunlarına ilk gülləni vurdu. O, IS-2 tankını deşdi və özünü bildirdi:
  - Bu yaxşı döyüşçüdür!
  Şarlotta qeyd etdi ki, düşmənə atəş açıb və çılpaq dabanı ilə düyməni basaraq sovet maşınını yarıb:
  - Bu texnika demək olar ki, qüsursuzdur!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə sürətli, avtomatik Alman topunu hədəf alan Kristina qeyd etdi:
  - Bort zirehləri olduqca zəifdir! Daha güclü maşınımız olardı!
  Maqda da çılpaq ayağından atəş açdı və qəzəblə onu götürüb qışqırdı:
  - Yalnız üçlük olardı, amma üçlük əyləncəli!
  Və qızlar bir ağızdan güldülər ... Tank həqiqətən yaxşıdır, xüsusən də onun sürmə xüsusiyyətləri.
  Döyüş sınaqlarından və E-100 avtomobilindən keçdi. O, ağır olsa da. Amma yaxşı qorunur. Və onun silahları belə asanlıqla alına bilməz.
  Orada da alman qızları oturur. Ayaqyalın və bikinidə soyuq olmasına baxmayaraq.
  Rəqiblərə atəş açıb, düşməni vuran Adala məntiqlə özünü belə ifadə etdi:
  Biz kommunizm altında yaşayacağıq!
  Çılpaq dabanla necə basmaq olar ....
  Sovet mövqelərinə atəş açan, çılpaq ayaq barmaqları ilə rəqiblərini vuran Aqata hıçqırdı:
  - Qələbəmizin böyüklüyü isə əsrlərlə olacaq!
  Aqnes də təbii ki, çılpaq ayağı ilə sovet piyadalarına qəlpə atdı və qışqırdı:
  - Yox, biz fürerə boyun əyməyəcəyik!
  Tankda olan qız Afina çılpaq barmaqları ilə düşməni təpiklədi və ağzını kəsdi:
  - Fürer üçün deyil, Fürer üçün!
  Aqnes güldü və qeyd etdi:
  Biz supermen tayfasıyıq!
  Sovet batareyasına atəş açan və düşmən mövqelərini məhv edən Andriana dilini göstərib dedi:
  - Almanların böyüklüyü planeti tanıyır!
  Və çılpaq dizi ilə, sanki düşmənə təzyiq edəcəkdi.
  Yanğına rəhbərlik edən Aqata qeyd etdi:
  - Əjdahanı parçalayacağıq ...
  E-75 tankı hələ hazır deyildi. Führer yüksək hərəkətlilik üçün çəkisinin altmış beş ton və mühərrikin 1500 at gücü, yüksək yamaclarda ən azı 170 mm yan zireh olmasını tələb etdi. Və vaxt apardı.
  Ancaq nasistlər hər halda qalib gələrkən... Yanvarda Ulyanovsk nəhayət ki, düşdü. Fritz Qorki və Kazana hücum etməyə başladı.
  İndiyə qədər Moskvadan kənara çıxdılar.
  Stalin qəzəbləndi, amma heç nə edə bilmədi. Əslində, burada nə edirsən, tam bir uğursuzluq ...
  Ancaq qızlar göydə və yerdə vuruşurlar ...
  Beləliklə, Nataşkanın SU-100 təyyarəsi hava zərbəsi ilə bir Alman hücum təyyarəsini darmadağın etdi. Olduqca sərin çıxdı. Tamamilə ağıllı və bacarıqlı olmasa da. Ancaq Nataşa ümumiyyətlə birinci sinif şagirdi deyil və o, dəlidir.
  . İndi qız olduğu ortaya çıxdı V artıq tanış tank T -34. Yalnız Bir az dost . Qüllə daha böyük və _ alət kalibrli 85 millimetrdə _ əvəzinə 76. Şassi Hissə keçmiş .
  Qızlar fırlandı haqqında yer . Onlar _ kimi _ Və əvvəl , içində bir bikini . A burada avtomobil sovet istehsal . Yemək Və mərmilər haqqında yer .
  Supermen Nataşa ilə razı görünüşü gülümsədi :
  - Ə Harada faşistlər ?
  Göründü içəri tank şəkil gənc əlaqə . oğlan tvit etdi :
  - Budur Bu tank , hansı meydana çıxdı haqqında cəbhələr ikinci dünya müharibələr V qırx dördüncü il Və əvvəl İndi ildən yerləşir haqqında silahlı Qırmızı ordu . Ona qarşı çıxır , E -25. özüyeriyən silah 88 mm ilə top və 120 mm frontal zireh . gözəl döyüş !
  Həqiqətən V uzaq ilə böyük əmək Bacarmaq nəzərə alın alman özüyeriyən silah . Çömbəlmək , ilə uzun barel . qərib qızlar olan _ Belə ki erkən sol cəbhələr Əla Vətənpərvər müharibələr . Amma Supermen-Nataşa dərhal eyni qeyd etdi :
  - O bizə Ola bilər almaq . U onun uzunluq 71 EL -də .
  Zoya burada eyni təklif etdi :
  - Olmalıdır get V hərəkət _ _ yox vur !
  Futurist-Anjelika V qıcıqlanma diqqət çəkdi :
  - Budur lənət ! Dərhal eyni sürüşdü üstün bizə avtomobil !
  Onların gənc nəzarətçi-zabiti qəzəblə elan etdi :
  - Ə Bu daha çox heç nə ! E-75 idi olardı daha çox daha pis ! Sən olardı onun nə də altında bir bucaq olardı yox deşilmiş . A Belə ki cəsarət et !
  Supermen Nataşa özünü keçdi Və fısıldadı :
  - Necə doğru kommunist , i Mən deyirəm sənə - üçün cəhənnəm !
  Futurist-Anjelika hürdü , ayaq üstə ayaqyalın ayaq :
  - Gəlin çıxış edək !
  sovet avtomobil bəziləri sıx başladı və _ vızıldadı . deşmək alman V alın qeyri-real Və etməlidir daxil ol fritz V lövhə . Amma cəhd edin Bu etmək ? O -dan onun uzun lüləli silahlar Necə sikdirmek ... Qalır yalnız saymaq haqqında sürət .
  Supermen Nataşa hirslənmək . Düz alman ACS Bəli daha çox daha asan otuz dörd belə ki onun üstələyir V xüsusiyyətləri . Budur Sən istər-istəməz dəli olacaqsan .
  sovet avtomobil gedir haqqında yaxınlaşma . Yaxşı Qutu dişli daha yaxşı keçmiş .
  Svetlana istirahət edir çılpaq daban Və tvitlər :
  - Fürer sürətli Biz dönün !
  Futurist-Anjelika təsdiq edir kimi :
  - Hitler Biz məhv edək !
  qızıl saçlı Zoya qışqırdı :
  - Ver ona Tələs By qızartı !
  IN bu an ağır mərmi Hitlerin silahlar məmnun birbaşa V əsas qüllələr . Qızlar qaldırıldı Və əziyyət çəkdi V qoparıb metal .
  VƏ sonra mənə bir saniyə verin Hamısı dörd demək olar ki, olduğu ortaya çıxdı tamamilə qısa tumanda çılpaq və asmaq haqqında rəf . Altında ayaqyalın ayaq gözəllər alovlandı yanğın . Alov yaladı çılpaq , zərif altlıq qızlar .
  Supermen Nataşa cəhd etdi seğir ama _ onun ayaqları olduğu ortaya çıxdı möhkəm sıxılmış V yastıqlar və _ Çox xəstə uzandı damarlar . Bu idi klassik rəf , ilə ənənəvi qızartma daban . A saat qızlar ayaqları Çox hətta seksual və _ od yalama _ altlıq edir onların daha çox daha cəlbedici .
  Amma ağrılı gözəllər . Onlar cəhd pulsuz alın . Amma yastıqlar Çox davamlı . A Ona daha çox Və qızlar vəhşidir _ asmaq çəkilər .
  Eyni qadın döyüşçülər V qısa ətəklər , ilə ayaqyalın ayaq , çılpaq əllər , amma bədən əhatə etmişdir gümüşü zəncir poçtu . Onlar dırmıq pokerlər yanğınlar və _ qusmaq köz _ _ daban qovrulmuş daha güclü .
  Budur Və rəf çıxır oynaqlar və _ yanğın kartof qızartması alt . A burada daha çox Və şahzadə Kral Vilyamın sülaləsindən meydana çıxdı . IN əllər saat avqust knyaz-demiurji dəyişdirən oğlan ikinci milyon SS-də bir mövqe üçün dollar qamçı -dan tikanlı tel . A daha çox Və onun Valkyries isinmək -dan alovçu _
  Şahzadə İlahi göz vurdu və _ Necə vurmaq Supermen Nataşa By əzələli geri . Baxmayaraq ki qız Və cəsarətli amma _ onun -dan daban əvvəl oksiput vurdu bu cür ağrı ki _ qəşəng vəhşicəsinə qışqırdı .
  Sonrakı vurmaq oğlan şahzadə _ endirdi haqqında Zoya . Ta Baxmayaraq ki Və sıxılmış sıx dişlər , yox keçirildi -dan qışqırmaq . A haqqında geri meydana çıxdı qanlı zolaqlar Və yanır _
  Barbarossa Jr. ilə təbəssüm dedi :
  - öyrət Sən daha çox lazımdır !
  Sonrakı vurmaq düşdü By Futurist Angelica . VƏ bu gənc qadın yox keçirdi -dan qışqırmaq . oğlan itələdi uşaqlarımın ayaqyalın ayaq V yanğın . Çıxarılıb çevik barmaqlar köz Və atdı qırmızı saçlı heyvanlar V üz . Ta qışqırdı daha çox daha güclüdür , ağrıyır !
  Barbarossa Jr. ilə xoşbəxt görünüşü dedi :
  - Amma Sən eyni istədi ilə Almanlar !
  sonra bir partlayış var və Svetlana . Necə ki yox sıxılmış çənə amma _ Eyni qışqırdı . Hamısı eyni qamçı -dan isti , tikanlı tel idi daha çox daha çox ağrılı , Necə alov altında ayaqyalın ayaqlar . Tem bunun üstündə _ qızlar artıq alışdı illərdir idarə et olmadan ayaqqabı və _ onların altlıq ayaqları , çox elastik Və davamlı .
  Amma yanğın Və onların bişirir . Valkyries artıq V əllər tuturlar və _ qamçı -dan qırmızı-isti tel .
  Supermen Nataşa in hamısı boğaz qışqırdı :
  - Bəli Nə Bu bu ?!
  Barbarossa Jr deyir:
  - İnadkar xanımların dindirilməsi! Siz əsirlikdəsiniz və hər şeyə cavab verəcəksiniz!
  Nataşa qeyd etdi:
  Biz belə ölmək istəmirik! Gəlin, gedək və biz mübarizəyə davam edəcəyik!
  Barbarossa Jr hönkürdü:
  - Niyə getməyə icazə verirsən?
  Angelica cavab verdi:
  - Biz cadugərik və bizi xilas edəcək adama mümkün olan ən qiymətli hədiyyəni verə bilərik!
  Barbarossa Bock təəccübləndi:
  - Bəli və mənə nə verəcəksən?
  Nataşa əminliklə dedi:
  - Biz səni əbədi gənclik edəcəyik, sən isə heç vaxt qocalmayacaqsan!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Bəli, səni buraxa bilərəm! Amma bunu necə sübut edə bilərsən!
  Nataşa dedi:
  "Əlini odun içinə qoy, inciməzsən!" Görəcəksiniz ki, biz sehr edə bilərik!
  Barbarossa kiçik ehtiyatla əlini atəşə qoydu, sürüşdü və gülümsəyərək cavab verdi:
  - Bəli sən bacararsan! Yaxşı, mənim ölməzliyimin müqabilində sənin azadlığın nədir!
  Qızların isə yeni şansı var. Və müharibə hələ də davam edir... Yanvarda Qorki və Kazan alındı.
  Fevralın əvvəlində almanlar, finlər və isveçlilər Kareliyanı tutdular və Arxangelskə hücuma keçdilər. Vəziyyət kəskin şəkildə pisləşdi.
  Elizabet bu şəhərə SU-100-ə köçürüldü.
  Orada döyüşürdü. Fevral və şaxta. Amma qızlar hələ də ayaqyalın döyüşürlər.
  SU-100-ün çəkisi gülləkeçirməz qoruma ilə cəmi on səkkiz tondur. O, həssasdır, lakin mobildir. Və o, pusquda durmamalı, hərəkət etməlidir ki, vurulmasın.
  Hərəkət edəndə çən qızır və ayaqyalın, bikinili qızlar o qədər də soyuq deyil.
  Nasistlərə atəş açan Elizabet oxudu:
  - Amma onlar şərtlərdir! Və budur, çərşənbə günüdür! Amma yeri gəlmişkən, soyuq hava sağlamlığınız üçün yaxşıdır! Soyuq havalar sağlamlığımız üçün yaxşıdır!
  Və çılpaq barmaqları ilə nasistlərə hücum edəcək. Və T-4, bu kiçik tank vuruldu.
  Döyüşçüləri nəhəng sinif döyüşçüləri kimi qeyd etmək lazımdır.
  Yekaterina da yalın ayağı ilə atəş açır və qışqırır:
  - Kommunizm olsun!
  Yelena da düşmənə atəş açıb, onu yumruqla vuraraq, qulaq asaraq güldü:
  - Bizi dəli bir qələbə gözləyir!
  Soyuqdan göyərmiş çılpaq ayaqları ilə Wehrmacht tanklarını yumruqlayan Efrasia əminliklə cavab verdi:
  - Bizi heç nə dayandıra bilməz!
  Bu döyüşçülər sadəcə superdir!
  Amma heyf ki, onların qəhrəmanlıqları çox azdır... Arxangelsk də düşdü... Sursat, açıq-aydın çatmır...
  Almanlar arxadan Moskvaya doğru irəliləyirlər. Mart ayında Ryazan uğrunda döyüşlər başladı. Hitlerin qoşunları şərqdən ətrafa axır...
  Bəzi təcili addımlar lazımdır.
  Moskva hələ də dayanır və Stalin təhlükəsizlik şurasını toplayıb. Müzakirə əsəbi idi. Yeni ideyalar yox idi.
  Yalnız Beriya təklif etdi:
  - Bəlkə həqiqətən də Üçüncü Reyxə hər hansı bir şərtlə sülh təklif etməliyik ki, bizə toxunmasınlar!
  Stalin qəzəblə cavab verdi:
  - Bu, konstruktiv yanaşma deyil, yoldaş Beriya! Bizə güclü hərəkətlər lazımdır!
  Marşal Vasilevski vicdanla cavab verdi:
  - Ehtiyat yoxdur, Zati-aliləri! Demək olar ki, hamısı qeyri-bərabər döyüşlərdə yerləşdi. SU-100-dən başqa, seriyada başqa yeni silah növləri yoxdur. Düzdür, IS-3 tezliklə hazır olacaq, lakin bu tankı istehsal etmək çətindir və indiki şəraitdə onu seriyaya buraxmaq çətin olacaq.
  Marşal Jukov qəzəblə qeyd etdi:
  - Əgər qalib gələ bilmirsənsə, onda bircə şey qalır - ləyaqətlə ölmək!
  Stalin nəsə demək istədi, ancaq qısa ətəkli ayaqyalın bir qız göründü. Çılpaq dabanlarını yelləyərək bir göndəriş gətirdi.
  Stalin gözlərini onun üzərində gəzdirdi və hirslə qışqırdı:
  - Aclığa tab gətirə bilməyən Leninqrad, aylarla blokadaya düşdü! İndi ikinci şəhərimiz Fritz tərəfindən tutuldu!
  Marşal Jukov əllərini açıb qeyd etdi:
  - Oh, böyük Stalin... Dəhşətdir!
  Beriya təklif etdi:
  -Bəlkə bu şərəfinə min adam vursun?
  Ali Baş Komandan dedi:
  - Sus ey keçəl axmaq! Bir şey etmək lazımdır!
  Molotov kəkələyərək və əsəbi halda qızların çılpaq dizlərini sığallayaraq təklif etdi:
  - Gəlin almanları müvəqqəti atəşi dayandırmağa dəvət edək və yalnız bundan sonra istənilən şərtlərlə sülh danışıqlarına başlayaq.
  Stalin hıçqırdı:
  - Çalışın! Amma təslim olmayacaq. Moskva yıxılacaq, partizan müharibəsi aparacağıq!
  Beriya yaltaq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma bu, yalnız insanların əzabını artıracaq, yoldaş Stalin. Ola bilər...
  Stalin qətiyyətlə yumruğunu masaya çırpdı:
  - Yox! Qoy, Molotov danışıqları təklif etsin! Və başqa heç nə, sona qədər bok!
  Almanlar martın ortalarında Ryazanı mühasirəyə aldılar. Sursat qıtlığı yaşayan sovet qoşunları şəhərdən sıçrayış etdi.
  Alenka və komandası qaçır, çılpaq dabanları ərimiş yaz qarında parıldayır.
  Qız faşistlərə atəş açıb oxuyur:
  - Ruhumuza şöhrət, əzəmətli yurdumuza!
  O, yalın ayağı ilə ölümcül hədiyyəni atacaq. Və nasistləri hər tərəfə səpələyəcək.
  Rəqiblərinə atəş açan Anyuta dedi:
  - Və bizim zərbəmiz, müqəddəs hədiyyəmiz və qonorarımız!
  Alla da qaçır, faşistlərə atəş açır, yalın ayağı ilə partlayıcı bir paket kömür atır və fısıldayır:
  - Biz heç vaxt təslim olmayacağıq!
  Beləliklə, parıldayan Maria, faşistlərə atəş açıb, onları yaxşıca biçərək və dişlərini hırıltı ilə qışqırır:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq!
  Və onun çılpaq dabanı dağıdıcı ölüm və əzilmə paketi göndərdi.
  Nasistlərə atəş açan Marusya tamamilə məntiqlə qeyd edir:
  - Kommunizm heç vaxt sönməyəcək!
  Düşmənə atəş açıb sıralarını kəsən Matryona olduqca məntiqli və rasional olaraq qeyd edir:
  - Partiyaya inam isə əsrlərlə qalacaq!
  Və çılpaq ayaq barmaqları məhv hədiyyəsi atacaq.
  Qızlar rinqdən qaçıblar. Amma vəziyyət hələ də gərgindir.
  Və heç yerə qaça bilmirlər.
  Yazın əriməsi almanların irəliləyişini bir qədər gecikdirdi. Bundan əlavə, faşistlər Yaponiya ilə birləşərək Orta Asiyanın işğalına doğru irəlilədilər.
  Bu da onların fikrini yayındırdı və aprel ayı nisbətən sakit keçdi. May ayında ilk sovet tankı IS-3 nəhayət buraxıldı. Və onu 1 May paradına aparmaq olardı.
  Yaşlanmış və zəifləmiş Stalin buna baxdı, əyilmiş halda. Onun görünüşü ölümcül yorğunluğu ifadə edirdi.
  IS-3, istehsaldakı zəhmətkeşliyi nəzərə alaraq, hələ də seriyalı ola bilmədi.
  Onun ikisindən əsas fərqi yalnız qüllənin forması idi. O, uçan nəlbəki kimi, alnı isə durna dimdiyi kimi idi. Əlbəttə ki, artan meyl bucağı ön hissəni yaxşı qorudu, lakin istehsalı çətinləşdirdi. Bundan əlavə, alnın aşağı hissəsi həssas idi və mərmi oraya dəydisə, o, artıq səkilmədi.
  Stalin əlini yelləyərək bunkerdə gözdən itdi və növbəti nasist basqını başladı. Hava hücumlarında TA-400 və Yu-287 irəli süpürülən qanadlı təyyarələr iştirak edib.
  Və yenə də radio idarə olunan qanadları olan ballistik raketlər atdılar.
  Kremlə ciddi ziyan dəyib.
  Stalin Moskvadan qaçmaq barədə ciddi düşünürdü.
  Mayın ortalarında Orta Asiyanın yenidən bölüşdürülməsini başa çatdıran faşistlər şərqdən və qərbdən Moskvaya hücuma başladılar. Daha bir şiddətli döyüş başladı.
  Sovet qoşunları qəhrəmancasına döyüşürdülər. Amma qüvvələr çox qeyri-bərabərdir. Döyüşlərdə E-75 Tiger-3 tankları da meydana çıxdı. Və kütləvi şəkildə "Pantera" -3. Belə döyüşlər, deyək ki, qeyri-adi olur.
  Mayın sonu, iyunun əvvəlində faşistlər Moskvanın demək olar ki, tam mühasirəsini başa vurdular.
  Stalin təntənəli şəkildə paytaxtda qalacağını və ölənə kimi orada dayanacağını bildirdi.
  Moskva atəşə tutuldu və bombardman edildi. O, dəf etmək o qədər də asan olmayan çox güclü müdafiə xətləri ilə əhatə olunmuşdu. Paytaxtda böyük sursat və ərzaq ehtiyatları cəmləşmişdi.
  Yeraltı şəhərdəki Stalin isə nisbətən təhlükəsiz idi.
  Hitler 1945-ci il iyunun 22-də, Böyük Vətən Müharibəsinin başlamasından düz dörd il keçəndə paytaxta hücumu dayandırmağı əmr etdi, əksinə, onu sistemli şəkildə artilleriya və aviasiya ilə məhv etdi. Və inamla bombalamağa davam edin.
  Əsaslı hücum Sibirə köçdü. Sverdlovsk və Çelyabinski bu şəhərlər qarı örtənə qədər götürmək lazım idi... İyunun sonunda, iyulun əvvəlində inadkar döyüşlərdən sonra hər iki əsas şəhər alındı... Almanlar Sibir boyu hərəkət edirdilər. Sovet kəndləri bir-bir dağıldı.
  Burada nasistlər 1945-ci ilin sentyabrında Novosibirskə yaxınlaşdılar. Bu qəsəbə uğrunda da döyüşlər gedirdi.
  Qırmızı Ordu yerli milislərlə bərabər döyüşürdü. Tamara burada qəhrəman kimi döyüşürdü.
  Sentyabrın axırıdır, qar yağır, şaxta var. Qızlardan ibarət batalyon isə ayaqyalın döyüşür və heyrətamiz qəhrəmanlıqlar göstərir.
  Və döyüşçülər panterlər kimi döyüşürlər.
  Tamara növbə verdi, yalın ayağı ilə partlayıcı bir paket kömür atdı və sızladı:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq! Bizi heç kim məğlub edə bilməz!
  Digər qızlar çarəsizcə qışqırır:
  - Öləcəyik, amma təslim olmayacağıq!
  Və döyüş davam edir...
  Novosibirsk ancaq noyabrın əvvəlində düşdü... Müharibə davam etdi. Sovet İttifaqı hələ də təslim olmadı. Moskva blokadada və atəş altında idi.
  Yeraltı şəhərdə strateji ərzaq və sursat ehtiyatı saxlanılırdı ki, kifayət qədər uzun müddət dayanmaq mümkün oldu.
  Almanlar şəhəri daim bombalayır və top atəşinə tuturlar.
  Yeni ağır tank "Rat" da var idi. Bu maşın iki min ton ağırlığında və bir neçə silahla silahlanmışdı.
  Sıçrayış tankı kimi 400 mm zirehli maşından istifadə edilib... Döyüş sınağından keçdi....
  Lakin o, kirpilərə ilişib və onu vuran kamikadze pilotu tərəfindən məhv edilib.
  Buna baxmayaraq, daha böyük və daha ağır olan yeni bir tank "Rat-2" meydana çıxdı ...
  Stalin 1946-cı ilin Yeni ilini Moskvada qeyd etdi, hələ də alınmadı. SSRİ-nin ulu öndəri möcüzəyə ümid edirdi. Moskva əsl qala şəhərinə çevrilib.
  Ərzaq tədarükü daha bir neçə il davam edə bilər və bombardmanlar və mərmilər səbəbindən əhalinin azalması nəzərə alınmaqla, daha uzun müddətə davam edə bilər. Lakin döyüş sursatları hücumların sürətindən və intensivliyindən asılı idi.
  Beriya buna baxmayaraq qeyd etdi:
  - Bəlkə yoldaş Stalin bizim azadlığımızla bağlı Hitlerlə razılaşar?
  Ali Baş Komandan yumruğunu möhkəmcə masaya çırparaq qətiyyətlə bəyan etdi:
  - Mən adamyeyənlərlə danışmıram Lavrenti! Başa düşürsən!
  Beriya ah çəkərək dedi:
  - Gəlin bir möcüzəyə ümid edək, ey böyük!
  Stalin qışqıraraq dedi:
  -Səbir və bir az səy!
  . EPİLOQ
  Yeni 1946-cı il yerli döyüşlərdə baş verdi. Almanlar və yaponlar tədricən bütün böyük şəhərləri ələ keçirdilər. Verxoyansk sonuncu dəfə avqustda düşdü. Almanların piramida formasında yeni AG-50 tankları var.
  Tamara və komandası Verxoyanskda ümidsizcəsinə döyüşdü.
  Qızlar həmişə olduğu kimi ayaqyalın və bikinidə idilər.
  Ölümə qədər dayandılar. Və çılpaq ayaqları ilə partlayıcı paketləri öldürücü qüvvə ilə atdılar.
  Və sonra, döyüş sursatları bitdikdə, zirzəmilərdən və tunellərdən keçərək tayqaya qaça bildilər.
  Partizan müharibəsi olsa belə, əllərinə silah alıb yenidən müharibə aparmağa hazır idilər.
  SSRİ-də partizan zonaları yarandı və yeraltı müharibə başladı.
  Paytaxt hələ də dayanırdı, ona görə də Hitler onu aclıqdan qurtarmaq və çoxlu sayda artıq öldürülmüş əsgərlərini xilas etmək istəyirdi.
  Qızlar isə müxtəlif üsul və üsullarla nasistləri və yaponları məhv etdilər.
  Xüsusilə Nataşa və onun komandası.
  VƏ olduğu ortaya çıxdı yenidən V T -34-85. maşın əlbəttə _ eyni , yox yeni . VƏ qırxın sonu üçün altıncı ilin köhnəlmiş .
  A Budur Və AG -50. xatırladır aşağı piramida ilə Çox uzun barel . Avtomobil bütün altmış beş ton . Qalınlıq zireh co hamısı açılar 250 mm altında əymək . üçün mərmilər T -34 tamamilə keçilməz .
  Supermen Nataşa V qıcıqlanma fısıldadı :
  - Bu Necə tapşırıq ! götür dağ !
  Futurist Anjelika ətrafa baxdı . İndi Onlar idi V onun ənənəvi bikini . VƏ bir şey _ _ gözəllik gəldi haqqında ağıl .
  A Svetlana basdı haqqında rıçaqlar ayaqyalın daban Və gedək tank _ O fısıldadı :
  - Manevr ! Yalnız manevr !
  AG -50 ilə təchiz edilmişdir güclü 105 mm top ilə uzunluq gövdə 100 EL -də . O bacarır vurmaq haqqında böyük məsafələr . Tem üzərində , y otuz dörd ilə keyfiyyət zireh fərq etməz . bir vurmaq Və son .
  Svetlana başlayır yelləncək sovet tank . Budur düşmən vurur . mərmi hətta bir az narahat edir zireh . Amma Kimə xoşbəxtlikdən sürüşür . A hər şeydən sonra güc böyük - uran əsas .
  Supermen Nataşa pıçıldadı onların qırmızı dodaqlar :
  - Açıq nişanlar ilə kədər yenidən üzlər _ imperiya doğulsun !
  Futurist-Anjelika _ istifadə edərək çəkiliş ayaqyalın barmaqlar ayaqları . mərmi məmnun V hələ duran piramidal tank . VƏ sürüşüb ilə zireh V səkdirmə . Artıq Çox o əyri Və sementlənmişdir .
  alman təbii ki tank eyni , keçilməz , ilə hamısı bucaqlar hətta üçün IS -7. A həqiqətən Harada əvvəl Ona T -34-85.
  Yenidən alman tumurcuqları ... Svetlana basdı çılpaq daban haqqında əyləclər . VƏ bilər qaçmaq tank -dan məğlubiyyət . Baxmayaraq ki ölümcül hədiyyə sürüşüb keçdi bütün yaxın .
  Supermen Nataşa V qəzəb dedi :
  - Bəli Biz Və ilişib !
  Futurist Anjelika gülümsədi . O soyuqqanlılıqla qoparıb ilə özüm büstqalter . məruz yüksək döş ilə çiyələk məmə ucları . Dişlərini göstərdi onların inci dişlər . VƏ tvit etdi :
  - Qorxaq yox oynayır V xokkey !
  VƏ basdı qırmızı məmə haqqında tetikleyici . Bu cür Budur o qalın Və parıldayan qadın şeytan . A Ola bilər mehriban , rus mələk təcəssüm etdirir .
  Mərmi uçdu -dan yox həddindən artıq çox uzun ağızlıq . Yanından keçdi ... Və məmnun birbaşa V gövdə alman avtomobillər AG . rədd etdi onun kimi zərbə krakerlər .
  VƏ Hamısı dörd qızlar bir ağızdan hürürdülər :
  - Bir , iki - mən vur ! Fritz By buynuzlar Belə ki verdi !
  VƏ Necə silkələmək Onlar onların ayaqyalın ayaqları . Budur Bu qızlar ! A Nə vaxt saat çəkiliş istifadə edin çılpaq sinə _ _ V yüz bir dəfə daha səmərəli .
  Supermen-Nataşa ilə gülümsəmək diqqət çəkdi :
  - Bu tank İndi üçün bizə təhlükəsiz . Amma Necə onun məhv etmək ?
  Zoya ilə gülümsəmək təklif etdi :
  - Ə V döyüş kovboy üslub , biz onun süpürmək !
  Svetlana sürətləndirdi hərəkat onun tank . Amma düşmən , birdən ətrafında dönüb Və tələsdi qaçışda . O sürətləndirdi ecazkar sürətli : hamısı eyni qaz turbin mühərrik . VƏ idi aydın _ daha sürətli T -34-85.
  Sanki fil qaçıb -dan Pugs . Hamısı olardı heç nə . Amma fillər necə bilmək hərəkət hətta Çox tez .
  Supermen Nataşa qəzəblə köçdü By zireh ayaqyalın ayaq Və qışqırdı :
  - Budur ! Yaxşı Necə hamısı eyni _ Biz geridə qaldı -dan faşistlər !
  Zoya ilə kədər V səs , oxudu :
  - Hamısı qeyri -mümkün , mümkün V bizim dünya !
  VƏ silkələdi onun saçlar , rənglər yarpaq qızıl .
  Futurist Anjelika ilə ləzzət oxudu və _ sərbəst buraxıldı başqa qabıq . Bu vurmaq V zirehli sərt Və qırıldı .
  - Get istər xəyallar görünməmiş ... Örgü istər çələnglər gecikmiş ... səssiz idi Gerasim nə vaxtsa ! _ _ İndi O and içir ədəbsizliklər !
  Svetlana ciddi şəkildə diqqət çəkdi :
  - Söyüş söyüş _ _ vulqar !
  Supermen Nataşa bir şey istədim _ _ _ demək hazırcavab . Amma Budur meydana çıxdı başqa faşist tank . Aktiv bu bir dəfə E -75. Eyni Yaxşı qorunur V alın , amma çox daha pis ilə lövhələr . Doğrudurmu, otuz dörd onun Hamısı bərabərdir yox deşmək .
  Aktiv bu dəfə , Zoya atdı ilə özüm büstqalter . VƏ məruz qırmızı məmə .
  aldı Və basdı ana südü ilə qidalanma haqqında tetikleyici . silah işləyib ...
  mərmi yenidən məmnun birbaşa V gövdə kütləvi silahlar . VƏ yüz beş millimetrik silah çıxdı -dan bina .
  VƏ bu alman tələsdi qaçışda . Yaxşı yol çıxış -dan bina ən çox qorunur maşınlar _ _ qabığı By gövdələr .
  Supermen-Nataşa sevindi bildirdi :
  - Budur görürsən ! Biz qazanırıq !
  A Budur Və üçüncü tank . Aktiv bu dəfə " kral" aslan ." U Ona silah , bombardmançı kalibrli 450 millimetrdə . _ Bu cür Əgər sikin o zaman az bütün yox görünəcək .
  Supermen Nataşa haqqında bu bir dəfə qərar verdi vur özü . çıxardı büstqalter . Hansı saat onun hamısı eyni _ yüksək və _ elastik sinə . Təzə kimi _ saat qızlar . VƏ döyüşçü Necə alacaq Və basacaq yaqut məmə _
  Mərmi uçdu ... Və " Royal şir " aldı birbaşa V gövdə _ VƏ böyük avtomobil Necə partlayacaq . Nə Və cüt duran By kənarları tanklar uçdu haqqında bəziləri yüzlərlə metr _
   Bəli Və otuz dörd silkələdi . Avtomobil çətinliklə yox yuvarlandı və _ bəlli oldu qoparıb -dan torpaq .
  Futurist-Anjelika hətta vurmaq saat eniş alın , qışqıraraq :
  - kimi atlar eşşəklər !
  VƏ təhdid etdi krautlara yumruq _
  Supermen Nataşa idi razı və _ gülümsədi mirvari , çox böyük dişlər :
  - Budur Biz verilmişdir By düşmənə ! Necə olmalıdır !
  Zoya ilə birlikdə oxudu sevinclə :
  - Sevgi Və ölüm ! Yaxşı Və pis ! Nə müqəddəs Nə günahkar ... A mənə bilmək Hamısı bərabərdir !
  VƏ qız köçdü ayaqyalın ayaq By metal _
  Sonrakı düşmən E -100. Avtomobil təhlükəli . İLƏ bomba atan və 75 mm _ top ilə Çox uzun barel . Bu cür basqın modifikasiya və _ qadir yerinə yetirmək rolu Və döyüşçü tanklar . A yetmiş beş millimetr silahlar üçün sovet tank olduqca kifayətdir .
   A gövdə bombardmançı əhatə etmişdir papaq .
  Supermen Nataşa özünü keçdi saat kömək ayaqyalın ayaqları və _ tvit etdi :
  - Yaxşı , gedək onun döymək ?
  Zoya , qaya diş , razılaşdım _
  - Əlbəttə edəcəyik ! _
  Futurist-Anjelika qırmızı məmə basdı haqqında tətik _ silah işləyib . Tüpürün qatil doldurmaq . VƏ kəsildi nisbətən nazik amma _ Amma uzun gövdə alman silahlar _
  Svetlana həvəslə tvit etdi :
  - Əla ! A İndi vermək Yanğın mən !
  VƏ döyüşçü Eyni məruz mənim gövdə . U hamısı dördlük sinə haqqında hündürlük . VƏ Çox hətta gözəl , seksual , cazibədar . Belə ki ilə bu cür qızlar Mən istəyirəm etmək sevgi . Yaxşı nə _ Ola bilər olmaq daha yaxşı onlar ? Yəqin ki, yalnız _ başqa qızlar !
  VƏ Budur gənc qadın tutuldu olan an _ qapaq başladı açıq . VƏ istifadə edərək mənim qırmızı _ kimi məmə azad edəcək mərmi By alman bombardmançı .
  A Fritz yox idarə etdi hətta Və göz göz qırp ... Necə alacaq Və partlayacaq ... In Hamısı tərəflər səpələnmiş siqaret metal _
  Svetlana ovuşdurdu özünüz güclü əllər Və qışqırdı :
  - İ cadugər orijinal əjdaha !
  VƏ Necə gülmək ! VƏ götür bəli _ göstərəcək dil !
  Supermen Nataşa aldı Və həvəslə oxudu :
  - Patriot ! sovet patriot ! Nə qədər Fritz öldürüldü sən !
  Zoya götürdü mahnı və _ titrəmək çılpaq sinə , davam etdi :
  - Patriot ! Qırmızı patriot ! VƏ haqqında qızlar Hamısı sənin xəyallar !
  VƏ Eyni döyüşçü Necə alacaq Və o güləcək ! VƏ dil göstərəcək ! VƏ təbəssüm dişlər - dişlər !
  VƏ ayaqyalın ayaqları hərəkət edəcək qol ...
  Buradakı qızlar köhnəlmiş bir tanka sahib olsalar da, açıq şəkildə ən yaxşı vəziyyətdədirlər. Və onlar partizanlığa davam edirlər.
  Lakin 20 aprel 1947-ci ildə Moskvaya yeni bir hücum başladı. Orada yaponlar, türklər və bütün xarici qoşunlar iştirak edirdi.
  Hitlerin nəhayət səbri tükəndi və SSRİ-ni bitirmək qərarına gəldi. Və şəxsən Stalinlə, onunla əlaqəli partizan müharibəsi hələ də Rusiya ərazisində.
  Necə ki, Moskva yıxılsa, o zaman müharibə şübhəsiz bitəcək.
  Və qəti, ümumi hücum başladı.
  "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 və s. super ağır tanklar da hücuma keçdi.
  Birincisi, şəhər ballistik raketlərlə atəşə tutulub.
  disketləri də istifadə edildi . Armada belədir.
  Alenka və komandası cəsarətlə almanlarla qarşılaşdı və onlara döyüş verdi.
  Alyonka çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı, partladı və gurladı:
  - Rus ruhu üçün!
  Rəqiblərə atəş açan və düşmən cərgələrini biçən Anyuta ölüm paketinə tab gətirərək çılpaq dabanı ilə qışqırdı:
  - Kommunizmin böyüklüyü üçün!
  SSRİ düşmənlərinə atəş açıb, çılpaq barmaqları ilə bomba atan Alla qışqırdı:
  - Kommunizmdə Ana Rus üçün!
  Düşmənə məqsədyönlü atəş açan və inamla onu biçən Mariya dişlərini çılpaqlıqla qeyd etdi:
  - Rusiyaya yeni lider lazımdır!
  Matryona qeyd etdi, vurdu və rəqiblərini inamla məhv etdi və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm hədiyyə etdi:
  - Əlbəttə lazımdır!
  Və meydançaya düşən onun atışından iki alman tankı toqquşub.
  Nasistlərə atəş açan Marusya enerji ilə qeyd etdi:
  - Hər şey SSRİ-də idi, amma düşmən nömrəni götürdü!
  Və çılpaq dabanı ilə, o, necə də qatil və amansızlığı işə salacaq!
  Alenka dostlarını həvəsləndirdi:
  - Rusu dəfn etməyə tələsməyin! Hələ görüləsi işlərimiz var!
  Və çılpaq ayağının barmaqları ilə o, məhvedici bir hədiyyə atacaq.
  Nasistlərə atəş açan Anyuta bununla razılaşdı:
  - Düşmənləri şiddətlə məğlub edəcəyik, Vətən çayı qurumayacaq!
  Çılpaq, yuvarlaq bir daban ilə qız enerjili şəkildə düşmənə tab gətirəcək və təslim olacaq.
  Alla nasistlərə atəş açıb və azmışdan partlayıcı parça çıxararaq ipi çılpaq barmaqları ilə çəkərək dedi:
  - Bu, sadəcə supermen olacaq - Stalini kim əvəz edəcək!
  Çılpaq barmaqları ilə heyrətamiz dəqiqliklə atəş açan və qumbara atan Maria danışdı:
  - Dəyişməyən hər şey, hər şey yaxşılığa doğrudur!
  Matryona, Fritz-i yaxşı nişanlı zərbələrlə yerə yıxdı. Və sonra çılpaq ayağı ilə tankı zədələyərək qeyd etdi:
  - Biz dəyişməz və qəhrəman iradəmizlə!
  Marusya yalın ayaqları ilə bütöv bir dəstə qumbara atdı. Beləliklə, nasistlərin özüyeriyən silahı çevrildi və çığırdı:
  - Mən hamıdan güclü olacağam!
  Alla, daşıyıcını nasistlərdən bir atışla, çılpaq dabanlı qumbaraatanlarla vuraraq, düzəliş etdi:
  - Mən yox, biz! Hər şey daha güclüdür!
  Alyonka döyüşkən əhval-ruhiyyəni yüksəltmək üçün mahnı oxuyurdu, yolda bəstələyirdi. Qalan qızlar isə faşistlərə atəş açaraq yerlərini qaldırdılar;
  Biz SSRİ ölkəsinin qızlarıyıq,
  Bütün dünya üçün məşəl olan ...
  Nümunənin böyüklüyünü göstərək, bilək,
  Budur qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  
  Qızlar qırmızı bayraq altında doğulub,
  Ayaqyalınlar şaxtada qaçır ...
  Qızlar və oğullar Rusiya üçün döyüşür,
  Bəzən gəlin oğlana gül verir!
  
  Kainatın üzərində qırmızı bayraq olacaq,
  Məşəl alovu kimi parıldayın ...
  Axı bizdə qəhrəmancasına yelləncək var,
  Və pankartımız qırmızı çanta kimi parıldayır!
  
  İnanma, lənətə gəlmiş faşist keçməyəcək,
  Və rus ruhu heç vaxt sönməyəcək...
  Qələbə sonsuz hesab açacaq,
  Gəlin hər kəsə salam və salam deyək !
  
  Rusiya gözəl ölkədir,
  Xalqlara kommunizm verdin...
  Allah tərəfindən sonsuza qədər səxavətlə verilmiş,
  Vətən üçün, xoşbəxtlik və azadlıq üçün!
  
  Düşmən Vətəni məğlub edə bilməyəcək,
  Və nə qədər qəddar olsa da, hiyləgər idi ...
  Yenilməz rus ayımız,
  Rusiya əsgəri qələbəsi ilə çox məşhurdur!
  
  Gözəl sovet ölkəsi
  İçindəki qızlar gözəl olduqları ilə fəxr edirlər ...
  O, bizə doğumla əbədi olaraq verilir,
  Gəlin ədalətli komsomolçu olaq!
  
  Moskvanın kənarında döyüşürük,
  Qar yağışı və qızlar ayaqyalındır ...
  Vətəni şeytana verməyək,
  Dəyirmanla belə dəqiq vururuq!
  
  Qızlar qəzəb içində döyüşməyə can atırlar,
  Və dabanı ilə çılpaq bir partlayış paketi atırlar ...
  O, sadəcə faşistdir, çünki havalı görünür,
  Əslində, sadəcə bir pis Qabil!
  
  Düşmənlər qızları məğlub edə bilməz,
  Onlar elə bir ulduzun altında doğulublar...
  Yenilməz canavar bizim ayımızdır,
  Vətəni kim arvad etdi!
  
  Biz rus qızları yaxşıyıq
  İşgəncə və şaxtadan qorxmuruq ...
  Və dəf et, pis qoşunun hücumuna inan,
  Düşmən dozadan əsəbləşəcək!
  
  Düşmən Moskvadan geri çəkilə bildi,
  Baxmayaraq ki, onun çoxlu gücü var...
  Biz qızlar özümüzlə fəxr edirik
  Müxaliflər hamısı məzarlarda yox olur!
  
  İnanmayın, düşmənlər Rusiyanı məğlub edə bilməz,
  Çünki hər cəngavər uşaq bezindən gəlir...
  Ovçu yəqin ki, oyuna çevrilib,
  Və düşmən hələ uşaqdır!
  
  Ancaq rus ruhu, böyük ruha inanın,
  Bunun içində, bilirsiniz, belə qüvvələr gizlənir ...
  Tük içində düşmənə əziləcək,
  Axı cəngavərlər döyüşlərdə yenilməzdir!
  
  Qızlar şübhələrinizi buraxın
  Biz dünyanın ən cəsarətliləriyik...
  Gəlin şeytanın qoşunlarını cəhənnəmə ataq,
  Hamının düşmənlərini tualetdə islataq!
  
  Müqəddəs müharibə bitəcək
  Planetdə sülh və səhər olacaq...
  O, əbədi olaraq günəşin verdiyi bilinir,
  Yayı əbədi olaraq yandırmaq üçün!
  
  Və kommunizm izzətdə əbədi,
  Lenin və böyük Stalin bizimlədir...
  Qanlı kinoda ancaq indi faşizm var,
  İnanmaq iradəmiz isə poladdan güclüdür!
  
  Mənim Rusiyam əsrlər boyu hökm sürür,
  Və bütün kainata xoşbəxtlik bəxş etdi...
  Sənə polad yumruq gücü lazımdır,
  Və cəsarətli, lakin ağlabatan bir şəkildə!
  
  
  
  Cadugərlər MÖCÜZƏ SİLAHLAR YARADIR
  Bir vaxtlar "Pələng" i sınaqdan keçirən Gerda, Şarlotta, Maqda və Kristina perspektivli bir modelin hazırlanmasına da rəhbərlik etdilər: "Pantera" -2. Qızlar mühərriki və transmissiyanı bir bloka - eninə yerləşdirdilər və qülləni dar və kiçik etdilər. Və sürət qutusu mühərrikin özünə quraşdırılmışdır. Nəticədə "Panter"-2 iki metrdən az bir siluet oldu və ekipaj üzvlərinin sayı üç nəfərə endirildi. Gövdənin alnının zirehinin qalınlığı böyük yamaclarda 120 mm-ə, yamaclarda isə yan tərəflər 82 mm-ə qədər yüksəldi. Qüllələr isə yamaclarda ön tərəfdə 150 mm, yanlarda isə 82 mm-ə qədərdir. Eyni zamanda, bütün avtomobil 35 tona endirildi ki, bu da 700 at gücünə malik mühərriklə getməyə imkan verdi və tankın sürətini və manevr qabiliyyətini artırdı. Eyni zamanda, avtomobilin keçiriciliyi də yaxşılaşdı və şassi daha yüngülləşdi və təmiri və saxlanması daha asan oldu. Ümumilikdə altı rulon var, bu praktik və rahatdır. Hitler "Pantera" -2-ni bəyəndi və qırx üçüncü sentyabrdan seriala daxil oldu. Vasitə yaxşı, zirehli və sürətli atəş silahı ilə uğurludur. Əla erqonomika ilə tez işləyir və hərəkət edirdi.
  Və ən əsası, istehsal etmək daha asan idi və daha az metal tələb olunurdu. Və eyni zamanda kapitalın sağ qalma qabiliyyəti ilə seçilirdi. Böyük zireh yamacları olan belə bir avtomobili sındırmaq o qədər də asan deyil.
  Sovet qoşunları ciddi problemlə üzləşdi. Bundan əlavə, almanlar Fau proqramının əvəzinə xalq qırıcısının inkişafına sərmayə qoydular və istehsalı üçün sadə və ucuz, çox yüngül və manevr edə bilən XE-162 yaratdılar.
  Bu maşın daha əlverişli şəraitdə hazırlanmış və nisbətən asan işlədildiyi ortaya çıxdı. Və onun öhdəsindən gəlmək o qədər də asan deyil.
  Sovet və müttəfiq qoşunlarına amansız hava döyüşləri tətbiq etdi. Qırıcı boş olduqda cəmi bir ton yarım ağırlığında idi və demək olar ki, tamamilə ağacdan ibarət idi. Beləliklə, maşın son dərəcə təsirli oldu.
  Alman qızlarının aviasiya bölmələrinə fəal şəkildə girməyə başlaması vəziyyəti daha da ağırlaşdırdı.
  Albina və Alvina, bir qayda olaraq, ayaqyalın və bir bikinidə döyüşərək fəal şəkildə qol vurmağa başladılar. Və bu qızları yıxmaq olmazdı. Özləri də düşməni o qədər fəal şəkildə kəsdilər. Və bu sarışınlar necə də gözəl idi: sadəcə əsl Aryanlar!
  Albina zərif ayağı ilə tətiyi sıxır və bir neçə sovet təyyarəsini kəsir və qışqırır:
  - Üçüncü Reyxə həmd olsun!
  Alvina qırmızı məmə ucu ilə tətiyə basır və üç sovet maşınına çırpılır və gurlayır:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Döyüşən qızlar - onların zəif olduğunu söyləmək olmaz. Xeyr, onlar çox aqressivdirlər və hər kəsi parçalaya bilirlər.
  Ümumiyyətlə, bu ordu cəlddir. Qışda isə cəbhə xətti sabitləşdi. Mainstein əks hücuma keçdi və Dnepr boyunca sovet qoşunlarını məğlub edərək bir cüt böyük qazan yaratdı. Almanlar Leninqrad yaxınlığındakı hücumu də dəf edə bildilər. Burada onlar güclü müdafiə xəttinə arxalanırdılar. Üstəlik, Ukraynadakı məğlubiyyətdən sonra Stalin bir neçə diviziyanı bu istiqamətdən uzaqlaşdırdı və almanlara hücumları dəf etməyə imkan verdi. Cəbhə dayandı və almanlar qışda hücumun bütün perimetri boyunca dayana bildilər.
  Gerda şəxsən qızlarla birlikdə "Pantera" -2-də döyüşdü. Və qışa baxmayaraq, gözəllər ayaqyalın və yalnız bir bikinidə döyüşdülər.
  Gerda çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı, düşməni vurdu və xırıltı ilə dedi:
  - İmperiyamıza şöhrət!
  Şarlotta da çılpaq barmaqları ilə qolu sıxdı, otuz dörd qülləni yıxdı və aqressivliklə təsdiqlədi:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun!
  Kristina qırmızı məmə ilə düyməni basaraq döydü və sovet maşınına vuraraq çığırdı:
  - Və bizə izzət!
  Maqda dörd pulemyotdan atəş açdı, yalın ayaq barmaqları ilə sovet piyadalarını kəsdi və dedi:
  - Əbədi, qalib şöhrət!
  Beləliklə, qızlar vəhşiləşdilər və çılpaq, yuvarlaq dabanları parıldadı.
  "Tiger"-2 yaxınlaşanda isə əlli beş ton ağırlığında olan bu tank alnında 250 mm, yanlarda isə 170 mm qoruma vəd edir.
  71 EL-də 88 mm-lik topla bu, çox layiqli maşındır.
  İndi yazda almanlar artıq İtaliyada irəliləyir və müttəfiqləri inamla darmadağın edirlər.
  Neapolu ələ keçirib Siciliyanı işğal edirlər.
  Və Müttəfiq qoşunları yüz minlərlə təslim olur. Və onlar tamamilə məhv edilir. Alman panteraları qarşısıalınmazdır.
  Qızlar isə ingilisləri diz üstə çökdürür və onların çılpaq, kəsikli ayaqlarından öpür, dilləri ilə gözəllərin yumru dabanlarını yalayırlar.
  İyun ayında müttəfiqlər Normandiyaya qoşun yeridərək irəliləməyə çalışırlar. Amma orada sarsıdıcı məğlubiyyət alırlar. Yenə yüz minlərlə məhbus və çoxlu texnika ələ keçirildi.
  Ruzvelt infarkt keçirir və əlil olur. Birləşmiş Ştatlar belə çətin müharibəyə son qoymağa çalışır. Britaniya Krautlarla sülh variantlarını nəzərdən keçirir. Vəziyyəti reaktiv təyyarələrdən istifadə edərək ingilis şəhərlərinin daha güclü bombalanması ilə daha da ağırlaşdırır. Lakin Britaniya qırıcıları belə təyyarələrə çata bilmirlər.
  Beləliklə, Çörçill sülh istəməyə başlayır. Ancaq fürer amansızdır. O, öz gücünün fərqindədir.
  Lakin ingilislər hələ də sülhə razıdırlar. Bu isə fürerə barışıq təklif edən Stalini narahat edir. Hitler partizan təxribatı olmaması, tərəflərin öz sərhədlərində qalması, SSRİ isə almanlara neft və çörək satması şərti ilə üç il müddətinə hərbi əməliyyatları dayandırmağa razılaşır.
  Stalin bununla razılaşdı... Və Fritzlər əllərini açdılar.
  İlk zərbə, əlbəttə ki, Cəbəllütariqdir. Bu qalanı ələ keçirərək, qoşunları Afrikaya ən qısa məsafəyə köçürə bilərsiniz. Qalaya hücum edərkən almanlar ən son MP-44 hücum tüfənglərindən istifadə etdilər, qızlar da onları təkmilləşdirdilər: onları daha asan və daha etibarlı etdilər.
  Alman təyyarələrini daha praktik və sürətli edən qızlar Albina və Alvina səmada döyüşdülər.
  Və müttəfiqləri sağa-sola əzdilər. Cəbəllütariq hərəkətə keçəcəkdi. Franko Hitlerin ultimatumu ilə razılaşmaq məcburiyyətində qaldı. Nasistlərin ölkənizi işğal etməsinə imkan verməyin.
  Almanlar tanklarla sürətlənərək düşmənin olduğu yerə soxuldular.
  Cəbəllütariqin süqutundan sonra krautlar Mərakeşə daxil oldular. Və əraziləri ələ keçirərək köçdülər. Xüsusilə Fritz tankları Əlcəzairdə hərəkət edirdi. "Pantera" 2 sürətlə qum boyunca sürüşür. Daha güclü mühərriklə modernləşdirildi və havaya qalxdı. "Pantera"-2 alnının müdafiəsi ilə hərbçiləri tamamilə qane etdi və "Tiger"-2 ümumiyyətlə heyrətamiz bir tank idi. Müttəfiqlər sanki məhv oldular.
  Alman qızları səhrada adətən ayaqyalın və bikini geyinərək döyüşürdülər. Yalnız dərini yandırmamaq üçün xüsusi qoruyucu kremlə yağladılar.
  Sonra əsir düşən ingilislərin gözəlləri diz çökdürür, qızın dabanlarını yalayır. Və bunu çox sevirlər, xüsusən də bunu həvəslə edən afrikalılar.
  Qırx beşinci il almanlar üçün çox uğurlu oldu, Afrikanın, Yaxın Şərqin çox hissəsini tutdular. Və qırx altıncı ilin birinci yarısında Hindistanı, Birmanı və Afrikanın qalan hissəsini də tutdular. Qoşunların tədarükü, kommunikasiyaların uzadılması, ərazi ilə bağlı problemlər ingilis və amerikalı birləşmələrin müqavimətindən daha çox idi. Üstəlik, müstəmləkə qoşunları döyüşməyə o qədər də həvəsli deyildilər. Texnologiyada almanların keyfiyyət baxımından böyük üstünlüyü var. Məsələn, ME-262 X və saatda 1200 kilometrə qədər sürətə malikdir və beş təyyarə silahı ilə silahlanmışdır. Birləşmiş Ştatlar və Böyük Britaniyada isə döyüşdə istifadə üçün az-çox uyğun olsa da, reaktiv qırıcılar, daha çox bombardmançı təyyarələri yoxdur.
  Üstəlik, almanların diskotekaları var idi , inkişaf edən, dörd səsin sürəti. Maşınların ətrafında dolaşan laminar reaktiv sayəsində onlar atıcı silahlara qarşı tamamilə toxunulmaz idilər. Amma buna görə özləri də ata bilmədilər. Amma digər tərəfdən də hündürlükdən bomba atıb kəşfiyyatda istifadə etmək, ən əsası isə düşmən maşınlarını reaktiv təyyarələrlə sıradan çıxararaq vurmaq mümkün idi.
  Uçan boşqablar uzun mənzilli təsirli silahlardır və Avropadan ABŞ-a uçmağa qadirdir. Və onları bəzən ayaqyalın və bikinidə döyüşməyə üstünlük verən çox gözəl qızlar idarə edirdi.
  Budur Gertrude və Həvva uçuşda. Bu iki gözəl şirindir. Məsələn, qaradərili bir amerikalı tutuldu. Bir loga bağlandı. Və buna görə də kişi kamilliyinə görə uzun müddət sürdülər ki, məhbus huşunu itirdi, həddindən artıq işlədi.
  disketi götürüb hədəfə yönəltdi , Amerika təyyarələrini vurdu. Bu döyüşçü qızdır.
  Həvva da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə öldürücü qüvvə ilə maşını düşmənə yönəldir.
  Və qəzəblə düşmənə hücum edir və İngiltərə və ABŞ-ın maşınları düşür.
  Almanların enişi noyabrın sonuna planlaşdırıldı. Birincisi, bu anda heç kim gözləmir. Əslində hava çox yaxşı deyil və sağ qalmaq risklidir. Ancaq sakit günlərdə Manş boğazını üzərək quruya çıxa bilərsiniz. Bundan əlavə, gecə enişində üstünlüklər var, çünki gecə müdafiə etmək daha çətindir.
  Almanlar bu vaxta qədər İngilis və Amerika donanmalarını çox öldürdülər.
  Beləliklə, heç bir problem olmadan eniş gözlənilirdi. Güclü bir zərbə qüvvəsi, hətta noyabrın sonlarında şaxtada yalnız bikinidə ayaqyalın olan qızların xüsusi batalyonları olmalı idi.
  Eniş 26 noyabr 1946-cı ildə başladı. Reyxstaq seçkilərinin ildönümündə, bundan sonra Hitler Reyx kansleri postunu aldı.
  Enişin qarşısını alan olmayıb. Hücumda böyük piyada kütləsi və hətta ən son piramida tankları iştirak etdi. Hansı ki, heç bir bucaqdan nüfuz etmək mümkün deyil.
  Qızlar təbii ki, içlərində döyüşür və cəsarətlə hərəkət edirlər.
  Bəzi döyüşçülər isə artıq ayaqyalın olaraq gecələr donmuş gölməçələrdə buzun kənarını qırırlar. Və çox cəsarətlə döyüşürlər. Və heyrətamiz möcüzələr göstərirlər. Çılpaq barmaqları ilə qumbara atıb ingilisləri tikə-tikə parçalayanda isə son dərəcə sərin olur...
  Gerda "Tiger"-4 piramidal tankında top və bombaatanla döyüşür və olduqca cəsarətlə döyüşür. Mərmi ardınca mərmi göndərir və düşmənləri parçalayır.
  Qız yuyunmaqla deyil, yuvarlanaraq, çılpaq barmaqları ilə coystikin düymələrini basaraq, uğuldayır:
  - Dişlərimizi aktiv şəkildə çılpaq edirik, çox güclü şəkildə məhv edirik!
  Charlotte atəş açarkən qırmızı məmə istifadə edir, joystik düyməsini sıxır və düşməni vurur, cik-cik:
  - Bizim universal tikinti komandamız!
  Lupanula raketatan və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edən Kristina. O, bir çox rəqibini darmadağın etdi və hönkürdü:
  - Üçüncü Reyxin böyüklüyünə görə!
  Magda onun ardınca qışqırdı. Bu dəfə çiyələk məmə ilə. Düşməni parçaladı və qışqırdı:
  - Aryan kommunizmi üçün!
  Budur super səviyyəli qızlar! Qızların piyadaları yolda qumbara ataraq yalın ayaqla necə qaçırlar. Və nə qədər böyük və ölümcüldür.
  Qızlar çox döyüşkən və gözəldirlər.
  Onlar isə ingilisləri sağa-sola əzirlər. Həm Fransadan, həm də Norveçdən belə bir hücum və enişlə İngiltərənin cəmi on gün dayanması təəccüblü deyil. Bu əladı!
  Metropolis çökdü. Növbəti mərhələ isə Amerikaya yürüşdür. Fevralda almanlar qışa baxmayaraq İslandiyaya eniş etdi: İkar əməliyyatı və bu mühüm ərazini ələ keçirdilər.
  Və yenə də döyüşlərdə müxtəlif SS batalyonlarından ayaqyalın qızlar iştirak edirdi.
  Onlar çılpaq dabanlarını qarın arasından keçirərək uğur qazandılar.
  Stalin 1947-ci ilin martında Hitlerə ABŞ-a qarşı birgə müharibə təklif etdi. Fürer bununla razılaşdı, lakin SSRİ-nin yalnız Alyaskanı, hansısa şəkildə qanuni ərazisini geri alması şərti ilə. Və daha çox tələb etməyəcək.
  Stalin bununla razılaşdı... Və sovet qoşunlarının Alyaskadan işğalı başladı. O qədər sürətli və qəddar.
  Yeni sovet tankları hərəkət edirdi.
  Elizabetin heyəti ilk, eksperimental və tam tamamlanmamış T-54 tankında döyüşdü. 1947-ci ilin apreli. Alyaskada hələ də qar var, amma rus qızları ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Və belə gözəl qızlar.
  Elizabet yalın ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə atəş açır. Amerikalı Şerman vurur . Döyüşçü dişlərini açıb deyir:
  - Böyük kommunizm ideyalarına izzət!
  Yekaterina həmçinin kəsilmiş ayaqların çılpaq barmaqları ilə vurur və qışqırır:
  - Ordumuzun zəfər nəticələrinə şöhrət!
  Yelena da atəş açdı, bu dəfə sinəsinin qırmızı məmə ucundan istifadə edərək düşməni çox yaxşı işarələrlə vurdu və hönkürdü:
  - Yeni həlledici qələbələrə şöhrət!
  Euphrasia , bir çiyələk məmə istifadə edərək rəqiblərini döydü və yumruqla "Pershing" hürüdü::
  - Və biz qalib gələcəyik!
  Döyüşçülər, görünür, fırıldaqçılar kimi dağıldılar. Beləliklə, amerikalılar döyülür.
  Burada mərmi tankın alnına dəyir, lakin dərhal səkdirir. Elizabet qışqırır və tullanır:
  - Kommunizm ideyalarına şöhrət!
  O da cavab olaraq çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə mərmi göndərir. Bu, əsl missiyada olan bir qızdır.
  Döyüşün gözəllikləri belədir.
  Sovet qoşunları Alyaskada dayandı. May ayında isə metalda təcəssüm olunmuş ilk IS-7 gəldi.
  Və onun üzərində Alenkanın tank heyəti var.
  Budur belə döyüşən qız. Düşmənə atəş açarkən onu son dərəcə dəqiq vurur.
  Və silah, nə qədər güclü: 130 mm. Düşməni uzaq məsafədən yumruqlayır. Amerikalıların hələ də əsas tankı " Şerman " var ki, bu da yalnız alman və sovet tank acelərini vurmaq üçün yaxşıdır. Bir az daha yaxşı Pershing var, 90 mm kalibrdən daha güclü silahla. Silahı 90 mm çaplı və lüləsinin uzunluğu 73 EL olan çox kiçik " Superpershing ", bortda və yaxınlığında Sovet IS-7 maşınına təhlükəli yara vurmağa qadirdir. Amerika silahları piramidal alman tanklarını hər tərəfdən qəbul etmir. IS-7 yan tərəfə vurulur. T-54 - " Superpershing ", alnına yaxın və məsafədə göyərtədə götürə bilər. Ancaq hələ ki, SSRİ-nin əsas tankı T-34-85 var, o, hələ istehsaldan çıxarılmamış və amerikalılarla vuruşur. O, təxminən Şermana bərabərdir və Perşinqdən daha zəifdir.
  Beləliklə, sovet əsgərləri çətin anlar yaşayırlar. Onlar bu günə qədər yalnız ilk eksperimental tank IS-7-yə həsədlə baxırlar.
  Bu avtomobil qürurlu və sərindir.
  İS-2 və İS-3 də döyüşür. Super-Pershing istisna olmaqla, sonuncu avtomobilə baş-başa daxil olmaq mümkün deyil . Yaxşı, IS-3 gövdənin aşağı hissəsinə də nüfuz edə bilər.
  IS-2 qüllənin ön zirehində bir qədər zəifdir.
  Qızlar Nataşa və onun komandası bu tankda döyüşür. Döyüşən gözəllər. Və IS-2-dən ölümcül mərmilərlə sarsıdıcı zərbələr endirirlər.
  Nataşa çılpaq ayaq barmaqlarını sıxdı və qatili çölə atdı, amerikalıya yumruq atdı və qışqırdı:
  - Yaxşı kommunizm ideyalarına şöhrət!
  Zoya qırmızı məmə ucunu qatil qoluna basdı və qışqırdı:
  - Aryan sülh və asayiş üçün!
  Avqustin də çılpaq dabanı ilə məhvə vurdu, düşməni vurdu və hürdü:
  - Həlledici qələbələr üçün!
  Və nəhayət, Svetlana çılpaq barmaqlarının köməyi ilə ayaqlarını çölə atır, düşməni kəsir və çığırır:
  - Böyük güc üçün!
  Qırmızı Ordunun döyüşçüləri Alyaska boyunca irəlilədilər. Yay gəldi və isti idi, bikinili qızlar üçün və tanklarda ayaqyalın olmaq üçün gözəl idi. Qrenlandiyanı məğlub edən almanlar Kanadaya endi. Cənubdan isə Argentinadan köçməyə başladılar. Braziliyada almanpərəst və amerikapərəst fraksiyalar bölündü. Daha döyüşə hazır diviziyalarından güclü zərbə alan almanlar məsələni öz xeyrinə həll etdilər.
  Nasistlərin uzaq məsafədən və çox sürətlə atan daha güclü və təsirli hücum karabini var idi. Yankilər məğlubiyyətdən sonra məğlubiyyət yaşadılar.
  Cənubdan Ceyn Armstronqun başçılığı ilə ingilis qızlarından ibarət yeni komanda yaxınlaşırdı... Döyüşçü yayda Braziliyada döyüşürdü... Amerikapərəst qüvvələr ləng müqavimət göstərirdilər.
  Lakin Venesuelada qadın döyüşçülər Amerika qoşunları ilə qarşılaşdılar. Onlar köhnəlmiş Panther-2-də döyüşdülər, o, demək olar ki, piramidal avadanlıq modellərinin xeyrinə dayandırılmışdı.
  Ancaq ingilislər, hətta bu tankda da, amerikalılardan daha güclü idilər. Onlar artıq ümidsizcə köhnəlmiş və yalnız Sovet otuz dördləri ilə bərabər şəraitdə döyüşə bilən Şermanlara silahlarını atəşə tutdular .
  Ceyn çılpaq ayaq barmaqları ilə uzaqdan atəş açdı. Düşməni vurub qışqırdı:
  - Britaniyanın böyüklüyü budur - sönməyəcək!
  Qrinqeta kəsilmiş ayaqlarını çılpaq barmaqları ilə düşmənə çırpdı. O, Şermanı sındırıb çığırdı:
  - Krallığımız sərin olacaq!
  Və dilini göstərdi!
  Sonra Monika atəş açıb, yalın ayaqları ilə düşməni düz hədəfə vurdu və qışqırdı:
  - Ruhun xilası üçün!
  Və onlardan sonra lupanula və Malanya. Daha təhlükəli Perşinqin gövdəsini sındıraraq dəqiqliklə vurdu.
  Əlbətdə ki, çılpaq ayaq barmaqları ilə qışqırdı:
  - Kral qüvvələrinin ideyalarına həmd olsun!
  Qızlar çox aqressiv və konstruktiv mübarizə apardılar.
  Kanadada isə seçilmiş Alman bölmələri hərəkət edirdi. Gerda "Tiger" tankında -4 piramidalı Amerika və onun hökmranlıqlarını əzdi. Və düşmənin sarsıdıcı zərbələri altında sındılar.
  Gerda çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açıb, düşməni vurdu və qışqırdı:
  - Aryan kommunizmi üçün!
  Şarlotta da bu dəfə qırmızı məmə ilə vurdu, Amerika avtomobilini yumruqladı və gurultu ilə dedi:
  - Almaniyanın böyüklüyü üçün!
  Kristina da düşməni vurdu. O, çılpaq barmaqları, yumurta qabığı kimi kəsilmiş ayaqları ilə onun zirehlərini əzdi və gurultu ilə dedi :
  - Fenomenal nailiyyətlərimizə görə!
  Maqda da guruldadı, düşməni gil kimi əzdi və gurladı:
  - Elə resurslara görə ki, nağılda demək mümkün deyil, qələmlə təsvir etmək mümkün deyil!
  Qeyd etmək lazımdır ki, qızlar son dərəcə mübariz və çox hərəkətlidirlər. Onlarla da çox əyləncəlidir.
  Və sonra Kanadanın əsas şəhərləri düşdü: Kvebek və Toronto. Və həyat daha yaxşı oldu, Fritz və daha əyləncəli oldu ...
  Hitler Amerikanın bitəcəyini bəyan etdi!
  Atom bombasının inkişafı ilə ABŞ uğur qazana bilmədi. Görünür ki, bəxt bu işdə Amerikadan Wehrmacht-ın xeyrinə döndü. Nə olsun? Qələbə və uğur üçün başqa əsaslar da var. Deməli, ümidsizliyə qapılmaq hələ tezdir.
  Lakin fritzlər öz xarici alayları ilə qoşunların sayına görə ABŞ-dan qat-qat üstündürlər. Və onlar düşməni məhv etməkdə çox şeyə qadirdirlər.
  Məsələn, Gerda qara döyüşçünü tutdu. Qızlar isə ona o qədər əzab verir, sevişməyə məcbur edirdilər ki, dırnaqlarını yerə atırdılar. Və bu, əslində çox gözəldir.
  47-ci ilin payızında Krautlar Amerika Birləşmiş Ştatlarının ərazisinə daxil oldular. Sovet qoşunları hələ də Kanadada döyüşürdülər.
  Şermanlar və Perşinqlər briqadası ilə döyüşdü . Buradakı Şermanlar Atəşböcəyi sinfindən idilər, uzun lüləli 76 mm-lik topa malik idilər ki, bu da IS-7 üçün yan tərəfə atəş açarkən təhlükəlidir. Beləliklə, qızların vəziyyəti ağır idi. IS-7, bütün üstünlüklərinə baxmayaraq, məhdud sursatı olan və çox sürətli atəş etməyən bir topa malikdir.
  Burada Alenka çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açdı, amerikalıya vurdu və cırladı:
  - Müharibə yolumda!
  Anyuta növbə ilə döyüldü, qırmızı məmə köməyi ilə Şermanı vurdu və qışqırdı:
  - SSRİ-nin qələbəsi üçün!
  Alla da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə döyürdü. Amerika avtomobilini deşdi və qışqırdı:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda!
  Mariya da çiyələk məməsinin köməyi ilə yumruq vurdu, rəqibini parçaladı və fısıldadı:
  - Leninin böyük əlyazmalarına görə!
  Matryona isə çılpaq dabanı ilə Şermanın zirehini parçaladı və ciyərlərinin üstündə cırıldadı:
  - İşıq cəngavərlərim üçün!
  Bu beş, bu qızlar - daha sərin tapa bilməzsiniz! Və onların hamısı çox gənc və təzədir. Qızlardan isə bal qoxusu gəlir. Təəccüblü deyil ki, əsgərlər belə bir zövqlə Veneranın sinəsini dilləri ilə yalayırlar. Və hələ də yalayırlar.
  Bəli, IS-7 parçalanmamaq üçün geri döndü. Ona görə də bu tankdır, bütün tanklar tankdır.
  Bəlkə piramidal Alman istisna olmaqla ...
  şermanların əksəriyyəti öldürülüb, qalanları geri çəkilir.
  Sovet qızları belə kəsirdilər.
  Göydə Anastasiya Vedmakova və Alenka Sokolovskaya Fritzləri döyürlər. O Pokrışkin bu qızlara uyğun gəlmir. Gözəllər isə ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Və sinələrin qırmızı məmələri atəş zamanı istifadə olunur ki, bu da atəşin döyüş effektivliyini artırır.
  Amma o, Albina və Alvini daha yaxşı başa düşür. Qızlar Cəngavər Xaçının altı dərəcəsini almağı bacardılar. Platin palıd yarpaqları, qılıncları və brilyantları olan ən yüksək altıncı dərəcəli Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı, mindən çox təyyarəni vurduqdan sonra onlara verildi.
  Budur qızlar - qızlar bütün qızlara ...
  Ancaq həm Anastasiya Vedmakova, həm də Alenka Sokolovskaya hər biri iki yüzdən çox təyyarə topladı. Onlarda artıq SSRİ qəhrəmanının səkkiz ulduzu var idi.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarını təyyarə silahının atəş düyməsinə basdı və cızıltı ilə Amerika avtomobilini vurdu:
  - Mənim super qızım var!
  Alenka Sokolovskaya sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə düşmənə zərbə vurdu, üç təyyarəni yerə yıxdı və hürdü:
  - Və mən daha soyuqqanlıyam!
  Bunlar qızlardır, belə qızlar!
  Və Amerikanı məhv edin.
  Əlbəttə ki, Alvina və Albina bunu daha da əyləncəli və sərin edir.
  Alvina çəkiliş zamanı qırmızı məmələrdən istifadə edir ...
  Və Albina çiyələyi ...
  Və hər iki qız dil ilə jade, pulsasiya edən çubuqlarla işləməyi çox sevir. Onların belə bir ehtiras və təcavüz əqidəsi var!
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarını sıxıb cik-cik dedi:
  - Və dənizə gedirlər, cəsarətli qızlar!
  Alvina, atəş açaraq təsdiqlədi:
  - Sərin element, öldürücü element!
  İndi almanlar, sovetlər və yaponlar Amerika ərazisinə daha da sıxışdılar.
  Yaponların öz döyüşçüləri var: ninja qızları. Çox cəsur və mübariz.
  Budur, mavi ninja qız, çılpaq ayaq barmaqları ilə ülgüc bıçağını necə buraxır, amerikalıların və bıçağın başlarını kəsir:
  - Onlar keçməyəcəklər!
  Və dəyirmanı qılıncla kəsir.
  Və sarı ninja qız qılıncla əsl pərəstişkarını tutacaq. Və sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə zəhərli iynələr atacaq və onları Yanki qoşunlarını öldürməklə, rəqiblərini yumruqla vuracaq.
  Və ciyərlərinin üstündə ulayır:
  - Bütün Yapon şöhrətində!
  Və qırmızı saçlı qız, maili dəyirman tutacaq və düşmənləri kəsəcək.
  Və sonra onu çılpaq barmaqları ilə götürüb onlara çırpacaq və Yankiləri müxtəlif istiqamətlərə səpələyəcək. Bu döyüşün gözəlliyidir.
  Və nərilti:
  - Biz ninjayıq!
  Sonra ağ ninja saçlı bir qız qılınclarla vertolyot qəbulu keçirəcək. Rəqibləri doğrayın, onları əzmək . Qırmızı məmə ucundan şimşək çaxır, gurlayır:
  - Yaponiyanın qələbəsi üçün!
  Yaxşı, heç kim belə oğrulara müqavimət göstərə bilməz! Bunlar qızlardır, bütün qızlara qızlar...
  Və çox aqressivdirlər.
  Lakin döyüşlər böyük intensivliklə guruldayır. Axis qüvvələri həm şimaldan, həm də cənubdan hərəkət edir, Amerikanı nəhəng maşalarla sanki sıxır.
  Bu, təsəvvürü çaşdıran bir vaxtlar şanlı ölkəyə bir baxışdır.
  Payızın sonuna qədər Krautlar artıq kifayət qədər ABŞ ərazisinə daxil olmuşdular.
  Burada Gerda Tiger-4 tankında döyüşür və eyni zamanda keçmişini xatırlayır,
  Həm də çox şanlı şücaətlər.
  Gerda bir az qan içində idi, amma o, məmnun idi. Amma qüllənin kəsilmiş qarnından yayılan dəhşətli üfunət qoxusu və eyni məxluqlardan daha yüz, daha çox olmasa da, qaçaraq gələcək qorxusu əhval-ruhiyyəni pozdu.
  Şarlotta isə mətanətli rəqibinin başından tutaraq, məxluqun boynunu bükərək ölümcül "ikiqat Nelson" texnikasını yerinə yetirdi. Burada odlu döyüşçü bir növ ana Teresa rolunda - vəhşicəsinə döyülmüş qüllə mərhəmət baxımından çıxdı. İfadə etdi:
  - Mən mehribanam, mehribanam, anam isə mehribandır - müdrik bayquş kimi!
  Gerda narahat idi:
  - Başa düşmürsən?
  Charlotte təəccübləndi.
  - Nə başa düşməliyəm?
  "Dinozavrlar və ya siçovulların və tarakanların hibridləri eşitməyəcəkmi?" Gerda dodaqlarını büzdü.
  Şarlotta güldü.
  qəddar olacağını gözləmirdim !" Bəli, onlardan ən azı minini öldürəcəyik!
  - Başınıza dəyənəklə vurdular!
  - Yox. Sadəcə inanın, meqaqnom bizi eşidə bilər. - Bu yerdə qız ləngidi. "Əgər Cırtdanlar Sultanı onu götürməsəydi, yəni xidmətə çağırmasaydı, o zaman bizdən çox uzağa gedə bilməzdi.
  Gerda çox zəif inamla soruşdu:
  - Bəs digər gnomlar, elflər, annihobbitlər ?
  Şarlotta tez, kişi amansızlığı ilə son ümidini söndürdü:
  "Başqaları bunu eşidə bilər, amma nə maraqlandırır?" Yalnız meqaqnom Kiy-Dar bilir.
  Gerda qana bulaşmış ayağını nəhəng yamyaşıl yarpağa silməyə başladı. Yarpaq yalnız zahirən yumşaq görünürdü, amma əslində tikanlı idi. Ayaqyalın sarışın əxlaq verdi:
  - Parıldayan hər şey qızıl deyil, iy verən hər şey - həmişə bok olur! Dünyada o qədər çirkab var ki, yerdə bir neçə addım atdıqdan sonra da yaradanın paklığına inanmaq mümkün deyil!
  Buna cavab olaraq Atəş Şeytanı yenidən plastik borusunda havanı tısladı. Sonra qızlar uzun müddət gecəyə qulaq asdılar. Lakin meqaqnom Kiy-Dar eşitmədi, hətta eşidə bilmədi. Və burada açıq-aydın başqa gnom yox idi.
  Gerda burada oxudu:
  - Dost birdən nə dost, nə də düşmən deyil, gnom olduğu ortaya çıxarsa... Bu o deməkdir ki, bizi dəlixana gözləyir!
  Şarlotta dostunun sözünü kəsdi:
  -Yaxşı, sən istəyirsən ki, bir legion ghouls bizi əhatə etsin? Ayaqlarınla gəl və tez!
  Hər iki döyüşçü artıq yorğunluqdan xəstələnsə də, yenə də yorucu qaçışlarını davam etdirdilər. Bəzən Gerda yolda yuxuya gedirdi, şirin qısa anlarda o, uzanmış, dincəldiyi görünürdü (bir növ yuxuda yatmaq - bu, sadəcə inanılmaz dərəcədə sərindir!). Ancaq görüntülər yerə düşən bir gil parçası kimi parçalandı - asanlıqla və səy göstərmədən yalnız bədən əsəbi şəkildə titrədi. Və sonra hər şey yenidən başladı, sanki görünməz sarkaç yellənirdi. Ətrafda bir növ yarı reallıq və yarı reallıq var idi , göz qapaqlarımı şişirtməli oldum ki, ağır , bağlanmasınlar. Qızların çılpaq ayaqları vəhşicəsinə deşilmişdi, lakin məhz bu dəhşətli ağrı onlara tamamilə unutmağa və reallıq hissini itirməyə imkan vermirdi. Və mənzərə tədricən dəyişdi .... Hündür divarlar ətrafdakı qaranlıqdan aydın görünürdü, yorğun sarışın döyüşçü sanki qara daş dəhlizdə idi. Səslər gəldi, qaçışının ağır əks-sədası. Qarşıda başqa dəhşətli və hərəkətsiz bir şey var idi. Canlı bir şey, görünməz olsa da, qızları gözləyirdi və onlar ora qaçdılar. Təbii ki, cəhənnəmə düşmək istəmirdilər, amma yenə də pələngin qovduğu qoyunlar kimi qaçırdılar. Nəyə görə belə zibil xəyal etməyə başladılar, bəlkə də Afrika səhrasında və Asiyanın dağlarında müharibənin son həftələrində həddindən artıq fiziki gərginliyə görə ...
  Gerda pıçıldadı:
  - Və hətta cənnət də cəhənnəm olmağa qadirdir ki, uzun müddət cəhənnəmə üzmək lazım deyil!
  Qızın əlindən nəsə tutdu. Şüur döyüşçüyə geri çəkildi. O, birdən özünü yerində tapdı. Yer yavaş-yavaş irəli əyildi. Və zəif bir su sıçraması oldu. Qızın yorğun üzünə təravət və rütubət hopdu.
  Gerda qışqırdı:
  - Vay, hətta cənnətə də qaça bilərsən!
  - Viri ! Şarlotta hisslə ah çəkdi. - Böyük Almaniyanın həlak olmuş əsgərlərinin xoşbəxt olduğu yer. - Onun gur döyüşçü səsi əsl sevinclə dolu idi.
  Gerda bu optimizmi bölüşmür:
  - Daha doğrusu, Viriyanın ön sahəsi .
  Şarlotta həvəslə dedi:
  - Harada tarla varsa, tarla da var!
  Gerda əfsanəni xatırladı, Reyx-Saray yolunda kiçik bir gümüş su çayını necə keçdiklərini xatırladı. Kral atının hündürlüyündən keçid asan və sürətli əyləncəli görünürdü. Sarışın döyüşçü hətta özünü sultan və ya sultan kimi hiss edirdi, yeri gəlmişkən, bu daha yaxşıdır! Ancaq nəhəng elit atın üstündə oturmaq bir şeydir, bir ilahənin öz ayaqları ilə səyahət etmək başqa bir şeydir. Maraqlıdır, bu çay nə qədər dərin və xaindir?
  Gerda hiyləgər, lakin obrazlı şəkildə dedi:
  - Və ön sahə mənimdir!
  - Üzmək bilirsən? Qırmızı saçlı qız ona tərəf döndü.
  Gerda çiyinlərini çəkdi.
  - Nə axmaq sualdır. Elit SS batalyonunun üzə bilməyən nümayəndəsini harada görmüsən?
  Şarlotta alovlu qıvrımlarını qətiyyətlə silkələdi.
  - SS elitasını unut. Tamamilə fərqli bir dünya və hətta saysız-hesabsız dünyaları olan sonsuz bir kainat var. Hər şey bizdə olduğu kimi deyil!
  "Mən edə bilərəmmi?" - Gerda döyüşçünün içindəki boşluğa yenidən baxaraq öz-özünə soruşdu.
  Şarlotta mızıldandı:
  - Yaxşı, tez doğul! Vaxt tükənir!
  - Yaxşı, əlbəttə, mən üzməyi bacarmalıyam! - sarışın döyüşçü dostunun mülayim və eyni zamanda qorxulu sifətində şübhə görərək şən dedi.
  Mavi və sarı xallı qanadları olan, albatros boyda kəpənək çılpaq ayaqlı sarışının həqiqəti söylədiyini təsdiqləyən əlamət olaraq antenalarını yelləyirdi.
  "Mən də belə düşünürəm, ya da demək olar ki, belədir" Şarlotta qeyri-sabit cavab verdi. - Atalar sözünü bilsəniz də: hinduşka fikirləşib şorbaya girdi, qarğa düşünmədi və çınqıldadı! Hər halda, necə olduğunu bilsən daha yaxşıdır, çünki səni çıxara bilmərəm. Bizim isə yalnız bir yolumuz var - o biri tərəfə.
  Gerda yumruqlarını bərk-bərk sıxdı.
  - Əlbəttə, sərin üzdü!
  Charlotte xəbərdarlıq etdi:
  "Qılıncla bağlı problemimiz ola bilər!"
  Məftunedici döyüşçülər sahilin lap kənarına yaxınlaşıb qara gecə suyuna addımladılar. Gerda suyun təzyiqini hiss etdi - çayın bir az axması var idi. Çılpaq ayaqlı sarışın diz çökdü və acgözlüklə sərxoş oldu, sonra onu yorğun, tozlu üzünə səpdi. Yuxusuzluq dərhal yox oldu. Su sərin və zərif idi, mən onun içində uzanıb qadın bədəninin ağrıyan əzələlərini rahatlatmaq istədim ...
  Gerda həvəslə dedi:
  - Ön sahədəki minalar isə görünməzdir!
  - Bir dəqiqə gözlə! Şarlotta pıçıldadı.
  Gerda təəccübləndi:
  - Bəs yenə burada tələlər nədir?
  Alovlu döyüşçü arxayınlaşdı:
  - Yox, amma... məncə hələ şansımız var!
  Atəş döyüşçüsü süngərləri ilə yenidən onun ağ plastiğini öpdü. O, diqqətlə ətrafa baxaraq qulaq asdı.
  Gerda da öz növbəsində rahatlaşır və sanki sudan gələn ilahi enerji ilə qidalanırdı. Şarlotta ondan soruşdu:
  - Bir də görürsən, mənim fikrimi bu yerə cəmləmək çətindir.
  Ayaqlı sarışın da arxaya baxdı. Hiss olunurdu ki, tezliklə işıq olacaq. Qaranlıq qaralmaqdan əl çəkdi, çünki bu yaxınlarda onun keçilməzliyində qeyri-sabit boşluqlar meydana çıxdı - deyəsən, bir az daha çox idi və gecənin örtüyü düşəcəkdi. Beləliklə, təqib çox tezliklə başlayacaq. Nə yaxşı ki, çaya çatdılar. Gerda qaşlarını çataraq diqqətlə baxdı: su kişiləri dəli edən ayaqlarında aydın görünürdü, qeyri-müəyyən - axının mərkəzində. Qarşı tərəf az qala qaranlıqda boğulacaqdı.
  Qar kimi ağ döyüşçü qeyd etdi:
  - Kaş indi kişi əlləri gərginlikdən çıxan damarlarla yorğun bədənimizi sığallayaydı. Bundan necə həzz alacaqdıq? Ey günahsız qızların əziyyət çəkən əti. Veneranın ilahəsinin qoynunda hər hansı bir qadının istədiyi sevgi və xoşbəxtlik istəyir!
  Şarlotta yenidən tütək götürdü. Bu dəfə Gerdə elə gəldi ki, istər havada, istərsə də yerdə nəsə cavab olaraq titrəyir. Sarışın döyüşçünün çılpaq dabanına bir şey sünbüllərlə sürtüldü və eyni zamanda çox incə idi. O bildirib:
  - Budur o, bir boa ilanı ləzzətidir.
  - Eşitdin? Gənc alovlu şeytan həyəcanla onun əlindən tutdu. - Meqaqnomun addımları ! Oh, qar kimi ağ diş qoxusu gəldi? Kiy-Dar cavab verdi. - Şarlotta dostunun qulağını öpdü. - İnanın, qələbəmiz yaxındır, O, hardasa buradadır!
  Gerda qeyd etdi:
  - Bəli, yaxın ... Bir booger üçün Ay kimi!
  Şarlotta elflərin yaratdığı sehrli plastikdən hazırlanmış fitini daha da bərk çalmağa başladı ( texno-sehrli olsa da!), sonra qulağını yerə basdı. Bu dəfə torpağın qarşılıqlı silkələnməsi daha çox nəzərə çarpırdı.
  Gerda fəlsəfi olaraq qeyd etdi:
  - Elə bir işarə var ki, başlanğıcda bəxtiniz nə qədər uzun olsa, sonu bir o qədər uğurlu olacaq!
  - Hə... - Ən gözəl qızın zümrüd gözləri sevinclə qıyıldı, - zəngə gəldi! Kiy-Dar!
  Gerda barmağını dodaqlarına qoydu:
  - Ehtiyatlı ol. Ola bilsin ki, bu, ümumiyyətlə, eyni meqaqnom deyil və ya tamamilə fərqli bir məxluqdur!
  Donub qaldılar, qulaq asdılar. Yerin təkanları daha vahid və ağırlaşdı. Yaxınlıqda, kolların "adaları" arasında nəhəng bir növ yol alırdı. O, nəhəng cin kimi idi, itaətkarlıqla sahibini axtarırdı, sonuncusu hələ saqqalsız gənc olsa da...
  Charlotte bildirib:
  meqaqnomların bütün güclərini təsəvvür belə edə bilməzsiniz . Bunlar elə qüdrətli varlıqlardır ki, hətta cəhənnəm odu belə onların qarşısında geri çəkilir!
  Gerda dərhal etiraz etdi:
  - Xeyr, niyə təsəvvür edə bilmirəm ... Əgər gnome güclü bir məxluqdursa, meqaqnom daha güclü bir miqyasda olmalıdır. Axı, meqa sözləri, milyon dəfə çoxdur!
  Şarlotta, pop ulduzu ilə görüşdə olan bir qız kimi həvəslə razılaşdı:
  Bəli, düz deyirsən dostum! Məhz bir milyonda, bu, bütöv bir yenilməz ordudur!
  Gerda təəccübləndi:
  "Niyə əvvəllər ona zəng edib dostlarımızın ölməsinə imkan vermədin?"
  Cavab vermək əvəzinə, gənc və qırmızı saçlı dişi şeytan yenidən onun fitini öpdü, hava əyri burundan yüngül bir fısıltı ilə qaçdı. Və birdən Şarlotta ah çəkərkən donub qaldı , zümrüd gözləri böyüdü. Alovlu dişi canavar suyun içində oturdu və Gerdanın əlindən tutdu. Ona o qədər cavab vermək istədim ki, birdən...
  Qızın yalın ayaqları qəfildən elə kəskin ağrıdan yandı ki, bir anda hoppandı və... nəhayət ayıldı. Madlen əlində elektrik naqili olan bir dəyənək tutmuşdu. Çəhrayı üzərində elektrik boşalma blisteri göründü, hətta isti qum və iti dağ daşları üzərində qaçmaqdan bir az keratinləşdi .
  SS kapitanı hönkürdü:
  - Hə, qalx, tez hazırlaş, paltarını geyin! Siz sadəcə bikinidə feldmarşalın qarşısında özünü göstərə bilməzsiniz! Bax, balam, mükafat alacaqsan, amma axmaqlığı atsan, Konan təkərini bir gün fırlatacağam və eyni zamanda sənə elektrik cərəyanı verəcəm. - Madlen burada daha pis sifət saldı. - Baxmayaraq ki, yox, bir gün deyil, bir dəqiqəlik möhlət olmadan tam bir həftə. Hələ vaxtımız var.
  Qızlar tez hazırlaşmağa başladılar... Başqa bir qitədə də maraqlı hadisələr baş verdi və buna bənzər hadisələr.
  Bəli, indi döyüş qayıdır və döyüşçü Gerda çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək ölümcül güc mərmisi göndərir. Dağılmış Perşinq dayandı.
  Burada daha böyük və yöndəmsiz bir şey sürünür. Ən son Amerika inkişafı, 155 millimetr uzunluğunda bir silahın kalibrli və 305 millimetr zireh qalınlığı olan özüyeriyən silah. Onun çəkisi yüz iyirmi tondur və çox yavaş hərəkət edir. Az sürünür...
  Gerda sərrast zərbə ilə Şermanı darmadağın etdi və qeyd etdi:
  - Ruhumuza gedir!
  Şarlotta çılpaq ayaq barmaqlarından atəş açır, düşməni cırıq metal parçalarına parçalayır və xırıltı ilə deyir:
  - Şərəf və Vətən naminə!
  Kristina həyəcanla qeyd etdi:
  - Bəlkə bombaatanla vura bilərik?
  Magda əminliklə dedi:
  - Bu işi mənə buraxın!
  Qız isə mətanətli kiçik barmaqları ilə silahı düşmənə doğrultaraq onu vurdu.
  Və Amerika canavarı dayandı və partladı.
  Bunlar Üçüncü Reyxdən olan qızlardır - yaxşı!
  Qış gəldi və İS-7 qarda hərəkət edir. Amerikada döyüşlər gedir. SSRİ-dən gələn gözəllər qızğın mübarizə aparır.
  Alenka çılpaq barmaqları ilə "Perşinq"ə atəş açıb, rəqibi darmadağın etdi.
  Və o, qışqırdı:
  - Rus kommunizminə şöhrət!
  Anyuta da mərmi ilə vurdu. O, çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə texnikanı tətbiq edib:
  - Supermen qızı deyəcəm!
  Alla da götürdü və atəş etdi və başqa bir Patton tankını vurdu . Və belə sərin.
  Patton tankı hansı tərəvəzdir ? Bu , yalnız 810 at gücünə malik daha güclü mühərriki və daha böyük zireh yamacları olan " Superperschnig " dir .
  T-34-85 üçün problem yarada biləcək nə qədər təsir edici bir vasitə. Lakin IS-7 onu uzaqdan vuracaq. Sovet tankı, ön zirehində bir mərmi alaraq onu səkdirməyə göndərir. Bu döyüş maşınıdır. Və cavab olaraq o, amerikalını bir zərbə ilə yıxır.
  Sonra Mariya atəş açır və düşməni dəqiqliklə vurur. Bir yumruqla onu döyür və qışqırır:
  - Ordumuz güclüdür, dünyanı qoruyur!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edir.
  Və sonra Marusya eşşəyi təpikləyəcək. O, düşmənin zirehini parça-parça edəcək. Bu vəziyyətdə çılpaq bir daban istifadə edin.
  Və nərilti:
  - Stalinin yeni islahatları üçün!
  O, çox döyüşkən gözəldir və hamını sevindirmək istəyir.
  İS-7-dəki komanda belə işləyir, şeytanı xəstələndirir.
  Amma sonra qızlar irəli gəlir.
  Elizaveta T-54-də döyüşür. Və ümidsizcəsinə hərəkət edir. Belə bir aqressiv sürünən.
  Qızların isə çox gözəl maşını var. Və ondan son dərəcə dəqiq vururlar.
  Super Pershing " i götürüb vurdular və qışqırdılar:
  - Bizim müqəddəs kommunizmimiz!
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə silahı nişan aldı. Hədəfi vurdu və qışqırdı:
  "Mənim qələbəm əla olacaq!"
  Və yoldaşlarına göz vurdu.
  Yekaterina al-qırmızı məmə ucu ilə sıxdı və qışqırdı:
  - Böyük qələbələrimizə görə!
  Və ciyərlərinin üstündə necə gülmək olar.
  Yelena isə çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə çırpılacaq. Güclü zirehləri sındırdı, metalı parçaladı və çığırdı:
  - Qüdrətli millətimiz!
  Və ciyərlərinin üstündə uğultu...
  - Yaşasın!
  Və Euphrasia da düşməni döyür, bu dəfə çiyələk məmə ilə. Düşməni əzmək və küsmək:
  - Qalaktikanın bütün planetlərində kommunizmin böyüklüyü üçün!
  Bunlar dünyanın ən gözəl qızlarıdır. Və heç nə onları dayandıra və ya cilovlaya bilməz.
  Yekaterina qışqırır və sinəsini silkələyir:
  - Mənim super qızım var!
  Döşləri isə yaqut kimi parıldayır... O, bir dəfə onları qara kişinin üzünə yapışdırıb və yalamağa məcbur edib. Sonra onun kişi kamilliyini dili ilə yaladı. Bu qədər xoş dad nədir?
  Bir qız üçün nə gözəldir - dünyanın ən böyük həzzini təsvir edə bilmirəm.
  Qızlar düşməni belə əzirlər. Və onlar öz şanlı qələbələrindən və böyük nailiyyətlərindən həzz alırlar.
  Anastasiya Vedmakova və Alenka Sokolovskaya ümumiyyətlə heyrətamiz qızlardır. Ehtiras dalğaları və şəhvət sunamisi onların içində qaynayır.
  Anastasiya qırmızı məməsini düşmənə atır, Yanki təyyarəsini vurur və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Mən gözəl supermenəm!
  Alenka Sokolovskaya, çiyələk məmələri və uğultuların köməyi ilə düşməni əzməyə davam edir:
  - Və mən dünyanın ən uzun qızıyam!
  Döyüşən döyüşçülər belədir və deməliyəm ki, onlar daha çox oğurladılar! Onlara heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Hətta Amerika... və hər biri artıq SSRİ qəhrəmanı kimi on qızıl ulduz qazanıb...
  Belə bir fenomenal nailiyyətə görə onlar xüsusi mükafat aldılar: SSRİ Qəhrəmanının Brilyant Ulduzu. Hansı ki, özlüyündə çox şərəfli və sərindir.
  Əylən, gözəllər!
  Ən yaxşısı, əlbəttə ki, hələ qarşıdadır!
  Oleq Rıbaçenko Səudiyyə Ərəbistanında növbəti əməliyyat keçirib.
  II Nikolayın çar ordusu Rusiya ərazisini genişləndirdi. Qız Marqarita Korşunova indi Oleqlə birlikdə döyüşürdü. Həm də mutant - ölümsüzlük almış bir döyüşçü.
  Əbədi övladlar bütün bu mücahid dəstələrini tabe etdi. Və onları məğlub etdilər - onları rus çarına and içməyə məcbur etdilər.
  Eyni zamanda, Oleq Rıbaçenko qızların macəralarının gözəl və bir qədər fərqli davamını bəstələməyin əleyhinə deyil;
  Yeni ildən sonra almanlar və koalisiya ABŞ-da əhəmiyyətli irəliləyiş əldə etdilər. Texnoloji cəhətdən daha inkişaf etmiş bir düşmənlə qarşılaşan amerikalılar uduzurdular.
  Martın sonunda Wehrmacht Vaşinqtona yaxınlaşdı və ABŞ paytaxtına hücum etməyə başladı.
  Döyüşlər qeyri-bərabər keçdi və qızların burada qalib gəldiyi açıq-aydın görünürdü... Xüsusilə piramidal tank, Gerda da yaxşıdı, öz əsərləri kimi.
  Ağ Evin atəşə tutulması zamanı, tankı birbaşa atəşə tutularkən, Gerda yuxuya getdi və bu barədə xəyal etdi ...
  O, partizan Lara Mixeykonun nasistlər tərəfindən tutulduğunu gördü. On dörd yaşında bir qız faşistlərdən geri çəkildi. Onun iki yoldaşı öldürülüb. Və özü də daxmada gizləndi.
  Nənə onu nəvəsi kimi ötürmək istəyirdi, lakin nasistlər ona inanmadılar. Məni də apardılar... Axtarışlar başlamaq üzrədir.
  Sonra Lara qumbara aldı, nasistlər yıxıldı. Qız zehni olaraq bu işıqla vidalaşaraq onu atıb... Amma qumbara partlamadı.
  Qəhrəmancasına qaçmaq mümkün olmadı.
  Laranı yıxdılar, bir-iki vurdular, gözü qara verdilər. Ancaq güclü zərbə vurmadılar, görünür, şikəst olmaqdan qorxdular!
  Dindirilmək üçün daxmaya gətiriləndə Lara özünü həyasız apardı.
  Cəsarətlə SS polkovnikinin gözlərinə baxaraq dedi:
  - Fritz sizi tezliklə məhv edəcək! Silahların gurultusunu eşidin, Qırmızı Ordudan ölüm gəlir!
  Polkovnik cavab verdi:
  - Cəsarətli qız, qamçı ilə tanış olacaqsan!
  Lara cəsarətlə qışqırdı:
  Ağrı məni qorxutmur!
  Polkovnik əmr etdi:
  - Bu əclafı plakatla çölə çıxarın: partizan və bütün kəndi göstərin!
  Polis tələsik dedi:
  - Küçəyə qar yağdı, şaxtalı... Qızı ayaqyalın çıxarmaq olmazmı ki, ehtirası soyusun!
  SS polkovniki razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzdür! Qoy şaxtada ayaqyalın kimi olsun, bəlkə özünə gəlsin !
  Laranın paltosu da, sviteri də cırılıb. Yalnız bir pambıq paltarda qalıb. Kobud ayaqqabılarını və qara corablarını çıxartdılar. Qız bir, yüngül paltarda ayaqyalın qaldı.
  Onun boynuna üzərində "Mən partizanam" yazılmış lövhə asdılar. Əllərini arxadan bağlayıb eyvana çıxardılar. Qızın yalın ayaqları soyuq və qarlı idi.
  Lara gülümsədi. Üzündəki qançırdan, görünüşündən həqiqətən utanırdı. Və qarda ayaqyalın gəzə bilərsiniz. Bir çox ayaqyalın keçidlərdən yayda onun ayaqları çox kobud olmuşdu. O, bu yaxınlarda ayaqqabılarını geyindi və ilk dəfə deyil ki, soyuğa və aclığa dözür.
  Lara özü getdi və gülümsəməyə davam etdi. Külək onun mis-qırmızı saçlarını sovurur, yalın ayaqları altında qar xırıldayırdı.
  Qız taxtda bir şahzadə kimi belə bir baxışla yeridi. Və geridə zərif, kiçik ayaq izləri, az qala uşaq ayaqları qaldı.
  İnsanlar ona rəğbətlə baxırdılar.
  Xəz paltolu nənələrdən biri mızıldandı:
  - Dəhşət! Qızı ayaqyalın aparırlar!
  Hava günəşli idi və Laranın kobud, çılpaq ayaqları soyuqdan demək olar ki, əziyyət çəkmirdi. Öz-özünə getdi və dişlərini göstərdi.
  Burada o, qamçı zərbəsi ilə yanıb. Qız qışqıraraq dodağını dişlədi.
  O, daha bir neçə dəfə güclə vuruldu. Lara çətinliklə ayaq üstə dura bildi və iradə səyi ilə fəryadını cilovladı.
  İnadkar qız işgəncə alətləri olan xüsusi daxmaya göndərilib.
  Ona görə də onu rəfin üstünə çəkib dabanlarını isti dəmirlə yandırmağa başladılar...
  Və iki cəllad Laranı qamçı ilə qamçıladı. Əvvəlcə qız titanik bir səylə qışqırıqlarını saxladı, lakin uşağın çılpaq dabanlarına istidən qırmızı enli dəmir zolaqlar vurulduqda qışqırdı və huşunu itirdi. Onu gətirdilər...
  Dəhşət...
  Gerda oyandı ... Qələbə ərəfəsində onların tankı Ağ Evə atəş açanda lənətə gəlsin, belə bir şey xəyal etmək lazımdır.
  Sonra belə pis şeylər olur...
  SuperPersching evdən çıxarkən ona atəş açdı , onu deşdi və qışqırdı:
  - Sülh, əmək və sevgi!
  Sonra dilini çıxartdı.
  Şarlotta da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək rəqibini təpiklədi və dedi:
  - Mən super qızam!
  Kristina da vurdu, ilan kimi fısıldadı və qırmızı məməsini joystik düyməsinə basaraq düşməni yumruqladı:
  - Biz supermenik!
  Və Magda düşməni sillələyəcək, tankı əzəcək, döyüş dəstini partlamağa məcbur edəcək və verəcəkdir:
  - Akrobatika verin!
  Sonra tərəfdaşlarına göz vurur. Bu qız ən yüksək dərəcəli topçudur.
  Döyüşçülər Yankiləri məhv edir və xallar qazanırlar... Albina və Alvina hər biri artıq iki min vurulmuş maşın yığıblar. Bunun üçün onlar yeni bir mükafat aldılar: gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Almaz Ulduzu.
  Beləliklə, qızlar super sinfin eysləri olmaqla fərqləndilər. Və heç kim onları dayandıra və məğlub edə bilməzdi.
  Anastasiya Vedmakova və Akulina Sokolovskaya və Orlovanın hər biri yeni mükafat aldılar: almazlarla bəzədilmiş ən yüksək dərəcəli Şöhrət ordeni, bundan çox sevindilər. Bunlar sərin qızlardır.
  Və müharibə başa çatmaq üzrədir... Amerikalılar 20 aprel 1948-ci ildə təslim olurlar. Və İkinci Dünya Müharibəsinin başqa bir hekayəsi alt-üst oldu.
  Bu dəfə uzunmüddətli sülh dövrü görünür. SSRİ Alyaskanı geri aldı və hamı sevindi. Amerika qitəsinin ölkələri isə Yaponiya və Üçüncü Reyx tərəfindən bölündü. Beləliklə, dünyanın müvəqqəti yenidən bölünməsi başa çatdı.
  Almanlar müharibədən yorulublar.
  Hitler Üçüncü Reyxdə çoxarvadlılığa - hər biri dörd arvad almağa icazə verdi və uşağı olmayan və ya üçdən az olan cütlüklərə sərt vergilər tətbiq etdi. Bu, əhali siyasətini təşviq etmək üçün güclü bir addım idi.
  Bundan əlavə, Hitlerin özünün də süni mayalanma yolu ilə əldə etdiyi çoxlu uşaqları var idi. Və onların arasında taxtın varisini seçmək lazım idi.
  Kədər yox idi, Üçüncü Reyx Yaponiya ilə birlikdə fəth edilənləri həzm edirdi.
  Lakin 5 mart 1953-cü ildə Stalin vəfat etdi. Və Beriya hakimiyyətə gəldi. Niyə Beriya? Əsl tarixdə onun da taxt-tac üçün yaxşı şansları var idi, lakin qəza ona mane oldu: GDR-də üsyan, onun yatırılması zamanı Beriyaya qarşı əks plan yetişdi. Və burada GDR, əlbəttə ki, deyil.
  Bundan əlavə, Hitler Stalindən sonra germanofil olan, yaxşı proqnozlaşdırıla bilən və tanınmış Beriyanın da hökm sürməsini istəyirdi. Və Stalin səhhəti pisləşəndə Beriyanın xeyrinə vəsiyyət etdi.
  Beləliklə, hər şey yalnız məxfi polisin deyil, sirrin rəhbərinin xeyrinə həll edildi.
  Yaxşı, Beriya Hitlerə Yaponiya nüvə silahına sahib olana qədər onunla məşğul olmağı təklif etdi.
  Bir samurayın nə düşünə biləcəyini heç vaxt bilmirsən.
  Beriya və Hitler Yaponiya ilə birgə müharibə və onun ərazisinin bölünməsi barədə razılığa gəldilər.
  20 aprel 1954-cü ildə samurayların geniş müstəmləkə imperiyasına qarşı birgə müharibə başladı.
  Tarixdə nə yeni səhifə açılır. Sovet qoşunları Yaponiyaya doğru irəliləyir.
  Almanlar da... Burada yenə də Gerda ilə Şarlotta piramida tipli tankda döyüşürlər. Onların əlli ton ağırlığında iki yerlik avtomobili və 2500 at gücünə malik kompakt qaz turbinli mühərriki var. Təsəvvür edə bilərsiniz ki, Alman avtomobili nə qədər sürətlidir. Və zireh xüsusi, plastik qarışığı ilə. Və çox güclü, hər tərəfdən keçilməzdir. 75 mm-lik kiçik çaplı bir silah, lakin yüksək təzyiqli silahda mərmilərin çox yüksək ağız sürəti ilə. O, zirehli pirsinqdir ucaldılmış. Mərmi ehtiyatı və atəş sürəti böyükdür. Keçiricilik yüksəkdir.
  Tankın özü sadəcə superdir... Beləliklə, Gerda nə üzərində döyüşəcəyini bilir.
  Sovet avtomobilləri daha zəifdir. Əsas tank hələ də T-54-dür, avtomobil pis deyil, nisbətən ucuzdur, lakin hər şeydə Almanlardan çox aşağıdır. IS-7 hələ də kütləvi olmadı. O, 122 mm-lik top alan, lakin daha uzun lüləsi və yaxşı alın zirehi olan, zəif tərəfləri olan IS-10 tərəfindən diqqət çəkdi. Ancaq bütün bunlar əlli üç ton çəkiyə uyğundur, bu da pis deyil.
  Gerda çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək və coystik düymələrinə basaraq, uğultu zamanı Panther-6 tankını yaponlara atəş edir:
  - Aryan qardaşlığının ideyalarına şöhrət!
  Şarlotta qırmızı məmə cərgəsi, yeddi pulemyot xətti ilə joystickin düymələrini sıxır və qışqırır:
  - Bizim xoşbəxtliyimiz ari xəyalının kommunizmindədir!
  Və qız yenə gülür...
  Kristina və Maqda başqa bir piramidal "Pantera"-6 üzərində döyüşürlər.
  Kristina çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini sıxır, düşməni Yaponiyadan vurur və qışqırır:
  - Sevgilimə həmd olsun!
  Maqda da atəş açır və qulaqbatırıcı şəkildə gülərək, yaqut məmə ucunu joystik düyməsinə basaraq deyir:
  - Gənclərimizə şöhrət!
  Həm də ağciyərlərinin üstündə necə güləcəklər. Gəlin etiraf edək ki, bunlar müharibə həyəcanında gözəl olan qızlardır.
  Bəli, deyəsən, Yaponiya üçün qiyamət qopub. Amma indiyə qədər hər şey plan üzrə gedir.
  Yelizaveta və ekipajı bir qədər modernləşdirilmiş T-54 tankında döyüşür. Amma fərq azdır. Silahın atəş sürəti bir az daha sürətli oldu və mərmi daha zirehli deşicidir. Bu fərqdir.
  Mühərrik isə 520 at gücünə malik eyni dizel mühərrikidir... Yaponlar öz dizaynlı və lisenziyalı alman tanklarından istifadə edirlər. Maşınlar da ümumiyyətlə yaxşıdır. Xüsusilə əlli səkkiz ton ağırlığında olan Hirohito-3 avtomobili, lülə uzunluğu 70 EL olan 105 mm-lik silahla, silahlanma baxımından T-54-dən üstündür və güc ehtiyatı istisna olmaqla, zireh və sürücülük performansından aşağı deyil . .
  Bu Yapon tankı SSRİ üçün problemdir. Ancaq Doğan Günəş Ölkəsindən daha yüngül avtomobillər də var.
  Onlarla məşğul olmaq daha asandır.
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə atəş açır və samuray tanklarına zərbələr endirir. O, bunu çox ağıllı edir və qışqırır:
  - Azad Vətənimizə şöhrət!
  Yekaterina qırmızı məmə ilə yenidən atəş açır və Yapon avtomobilini sındıraraq qışqırır:
  - Tanrının Rusiyaya verdiyi üçün!
  Yelena da düşməni darmadağın edir, çılpaq dabanının köməyi ilə düşmən tankını darmadağın edir və qışqırır:
  - Kommunizm ideyalarının böyüklüyünə görə!
  Euphrasia da vurur və elastik sinəsinin çiyələk nipelinin köməyi ilə edir və qışqırır:
  - Ali kommunizmin qələbələrinə şöhrət!
  Beləliklə, onlar tanklarını məharətlə hərəkət etdirərək məğlubiyyətdən qaçırlar. Hirohito-3 tankı da ağır kimi təsnif edilə bilər, lakin kifayət qədər kütləvidir. Belə bir maşını döymək çətindir .
  Və burada qızların yanına gedir. Silah çapa görə daha böyükdür və mərminin ağız sürətindən yüksəkdir. Yaponların qülləsinin alnının zirehləri sovet 240 mm-dən daha qalındır və gövdənin alnı da yuxarı hissədə 150 mm və aşağı hissədə 120 mm qalındır. Yaponların sürəti isə daha yüksəkdir, qaz turbinli mühərrik 1500 at gücünə malikdir. Bəli, bu tank Yaponiyada ən yaxşısıdır. Onunla zarafat etmə.
  Lakin Elizabet qırmızı məmə köməyi ilə mərmi düz gövdəsinə göndərir və yapon tankı sovet avtomobilini vura bilməyib partlayır.
  Ketrin rəfiqəsinin çılpaq dabanını öpdü:
  Sən ağıllısan Lisa!
  Elizabet bununla razılaşmadı.
  - Mən sadəcə dahiyəm!
  Və ciyərlərinin üstündə necə güləcək. Budur qız.
  Və onlar çox ağlayırlar ... Məsələn, Yekaterina qırx bir il sonra necə qaçdığını xatırlayır. Ayaqqabılar bir-iki gündən sonra qırıldı və mən ayaqyalın ayaq basmalı oldum. Və vərdişdən şəhər qızı üçün ağrıyır, hər qabar, hər budaq, hər qabar hiss olunur. Və hər addımı ağrıdan partlayanda ayaqlarını qan içində döydü.
  Ayaqyalın gəzməyin bu qədər ağrılı ola biləcəyini heç düşünməmişdi. Təəccüblü deyil ki, Hüqo ayaqyalın qız Closet-a rəğbət bəsləyirdi. Əgər yayda belə qız ayaqları varsa, o zaman hansı qışdır.
  Lakin Ketrin buna tez öyrəşdi, gənc bədən tez uyğunlaşır, yaralı daban kalluslarla böyüyür və qabalaşır. Və ayaqyalın gəzmək xoş oldu. Ketrin şaxta vurana qədər ayaqqabılarını belə geyinmədi. Ancaq sonra onlardan dördü formalaşdı və Euphrasinya onlara cadugərlik sənətini öyrətdi. Cadugərlər isə tez-tez gəncliklərini uzatmaq üçün qarda ayaqyalın qaçırlar. Bir sözlə, qızlar gizli biliklərə yiyələnmişdilər və iyirmi yaşında görünürdülər və ayaqyalın və bikinidə soyuqda donmurlar. Budur gözəllər. Əlbəttə ki, Alenkadan başqa daha soyuq olanlar yoxdur. O, uzadılmış barel ilə modifikasiyada IS-10-da döyüşdü. Tank bu yaxınlarda seriyada göründü. Və hələ də nadirdir. IS-7 heç vaxt böyük bir seriyaya daxil edilməmişdir. Görünür, yüksək qiymətə və istehsaldakı çətinliklərə görə.
  Beləliklə, Alenkanın heyəti bu yaponları məhv edir və özlərinə mahnılar zümzümə edir.
  Mavi gecələr odlarla çırpınır,
  Biz pionerik, işçi övladlarıyıq...
  Parlaq illərin dövrü yaxınlaşır,
  Pionerlərin fəryadı həmişə hazır olsun!
  Qızlar işə başlayanda onlara müqavimət göstərə bilməzsiniz. Əslində bunun mükəmməl bir müharibə yaradıcılığı olduğunu söyləmək olar.
  Döyüş davam edir və Yaponiya məğlub olur.
  May ayında Sovet qoşunları Saxalinin cənubunu ələ keçirdi. Və son dərəcə ehtiyatla hərəkət etdilər.
  Ancaq sovet qızlarından ibarət batalyonlar gözəl döyüş sinfi nümayiş etdirirlər.
  Onların silah növlərindən təbii ki, AK istifadə olunmağa başladı. Alman dilindən daha pis, lakin sadə və etibarlı. Uzaqdan hədəf alma Alman hücum karabinindən daha aşağı olsa da, rəqibləri biçir .
  Yapon məhbuslarının sovet qızları çılpaq, tozlu ayaqlarını öpür, yalın dabanlarını yalayırlar. Bu onların taktikasıdır.
  Döyüşən döyüşçülər, ən yüksək sinif.
  1954-cü ilin yayında almanlar Amerikanı yapon qoşunlarından böyük ölçüdə təmizlədilər.
  Marqaretin başçılıq etdiyi ayaqyalın qızlardan ibarət batalyon xüsusilə gözəl döyüşürdü. Qızı samuray səpələdi, əsir düşən gənc isə onun dabanlarını öpməyə və Veneranın sinəsini yalamağa məcbur oldu.
  Gerda və onun Panthers-6-dakı komandası yaxşı iş gördü və çoxlu yaponları cəhənnəmə, bəzilərini isə cənnətə göndərdi.
  Dörd ninja qız Mançuriyada irəliləyən Sovet qoşunları ilə vuruşdu.
  Mavi saçlı bir ninja qızı qılıncla sındırdı və yel dəyirmanı idarə edərək sovet əsgərlərini doğradı. Sonra o, ayaq barmaqları ilə partlayıcı ilə noxud atdı, Sovet T-54 tankını aşdı və hürdü:
  - Ən gözəl ölkə Yaponiyadır!
  Sarı saçlı bir ninja qızı da düşmənə bıçaqla vuracaq və çılpaq dabanı ilə bumeranq verərək qışqıracaq:
  - Samurayların qələbələrimizə görə!
  Qırmızı saçlı ninja qız, sovet əsgərlərini kəsərək, qılınclarla aqressiv döngəni heç bir problem olmadan həyata keçirəcək. Sonra onun çılpaq ayaq barmaqları bomba atacaq. SSRİ tankı parçalanacaq və döyüşçü cığırdayacaq:
  - Kommunizm ideyaları naminə!
  Ağ saçlı ninja qız rəqiblərini götürüb kəsirdi, sanki meydançada yelçəkən gəzdirir, yenidən rus əsgərlərinin qabağını kəsir və çılpaq barmaqları ilə iki bütöv sovet tankını parça-parça edəcək ölümcül bir atəş açır.
  Və nərilti:
  - Ölkənin böyüklüyü üçün!
  Qızlar öldürməyi, hətta məhbusları zorlamağı daha çox sevirlər. Bəli, kişilər həddindən artıq gərginlikdən huşunu itirdilər. Və bu, ninja qızlarının xoşuna gəlir. Bağlı adamların üzərinə tullanmaq və eyni zamanda onları qamçı ilə çırpmaq.
  Lakin yaponların qəhrəmanlıqlarına baxmayaraq, daha yaxşı və qabaqcıl texnologiyaya uduzurlar.
  Xüsusilə super səviyyəli səmada yaponları yel dəyirmanları kimi əzən eyslər Anastasiya Vedmakova və Akulina Sokolovskaya.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə bir anda altı Yapon təyyarəsini kəsir və xırıltı ilə səslənir:
  - Rusda kommunizm ideyalarına şöhrət!
  Akulina, qırmızı məmə ilə düyməni basaraq, yeddi Yapon təyyarəsini bir anda kəsdi və gurladı:
  - Rusiya Qəhrəmanlarına həmd olsun!
  Döyüşçülər əvvəlki şikayətlərinə görə Yaponiyadan qisas alırlar. Xüsusilə Çar II Nikolayın dövründəki müharibədəki məğlubiyyətə görə. Yox, onlar heç vaxt unutmayacaqlar, nəsillər də bağışlamayacaq.
  Anastasiya yaqut məmə ucunu sıxdı və Yapon təyyarələrini vuraraq daha bir partlayış atdı:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət Beriya!
  Akulina çılpaq ayaq barmaqlarını sıxdı, samuray təyyarələrini vurdu və qışqırdı:
  - Böyük qələbələr üçün!
  Albina və Alvina isə rekord xallar qazanırlar. Vurulan üç min təyyarə üçün onlar ordenlə təltif edildilər: Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Almaz Ulduzu və qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və almazlar.
  Albina qırmızı məmə ucundan istifadə edərək növbə verdi. O, bir anda onlarla Yapon təyyarəsini kəsdi və qışqırdı:
  - Sinəm üçün!
  Və özünü qara bir döyüşçünün qucağında təsəvvür etdi.
  Alvina çılpaq ayaq barmaqları ilə təpiklə vurdu, onlarla Yapon təyyarəsini yerə yıxdı və xırıltı ilə dedi:
  - Böyük qələbələr üçün!
  Alman qızları çox döyüşkən və gözəldirlər. Qara dərili oğlanları çox sevirlər və dilləri kişilərin qara dərili mükəmməlliyini cilalamağa həmişə hazırdır.
  Albina çılpaq barmaqlarından istifadə edərək yenə samurayları vurdu və onların təyyarələrini vurdu.
  Və o, qışqırdı:
  - Mən Supermenəm!
  Alvina çiyələk məməsini sıxdı, bir çox Yapon təyyarəsini biçdi və qışqırdı:
  - Mən kosmos canavarıyam!
  Qız hiperseksuallığında çox döyüşkən və aktivdir .
  Əsl Aryanlar sadəcə superdir! Və ümumiyyətlə, ən yüksək səviyyəli gözəlliklər!
  Düşməni məğlub edən Alman və Sovet qoşunları Çin boyunca irəliləyirlər.
  Sinqapura hücum zamanı hava-desant diviziyasının döyüşçüləri və "Barracuda" ayaqyalın qız bölməsinin döyüşçüləri fərqləndilər. Yağan tropik yağışın gölməçələrindən çılpaq dabanlarını şillələyən qızlar yaponların möhkəmləndirilmiş mövqelərinə soxularaq onları süngü ilə deşdilər.
  Döyüşən gözəllər belədir.
  Yaponiya belə aqressiv komandanın sarsıdıcı zərbələrindən titrədi.
  1954-cü ilin payızında Çinin çox hissəsi Axis dövlətləri tərəfindən tutuldu. Və Doğan Günəş ölkəsi üçün vəziyyət xeyli mürəkkəbləşdi.
  Hitler qeyd etdi:
  - Bir yuvada iki quş bir araya gələ bilməz!
  Döyüşçülər Albina və Alvina dörd min təyyarəni vurdular. Yaponiya çox böyük miqdarda ucuz, lakin keyfiyyətsiz təyyarələr istehsal etdi, ona görə də hesabları toplamaq çox rahat idi.
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək başqa bir samurayı kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Bu bizim gözəl dünyamızdır!
  Alvina, qırmızı məmə köməyi ilə onlarla Yapon avtomobilini yıxdı və tvit etdi:
  - Bütün kainatda kommunizm dövrünə şöhrət!
  Albina da çiyələk məməsindən istifadə edərək samurayları yıxaraq təəccübləndi və qışqırdı:
  Siz kommunizmdən danışırsınız?
  Alvina, çılpaq barmaqlarından istifadə edərək və onlarla Yapon təyyarəsini kəsərək bildirdi:
  - Yeni Aryan nizamı kommunizmdir!
  Qızlar güldülər... Dördüncü min təyyarəyə görə onlara platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Brilyant Ulduzu verildi. Çox yüksək mükafat belə gözəllər üçün rekorddur.
  Baxmalı olduğunuz qızlar bunlardır...
  Bununla belə, Anastasiya Vedmakova və Akulina Sokolovskaya heç də aşağı deyillər və beş yüz vurulmuş təyyarənin balını aşdılar.
  Və çox yüksək olan yeni mükafatlar aldılar və özləri üçün bütöv bir ulduz kolleksiyası topladılar.
  Anastasiya silahını çılpaq ayaqları ilə nişan alır və düşməni yerə yıxır, düşməni kəsir və çığırır:
  - Bütün planetdə kommunizm naminə!
  Akulina qırmızı məmə basaraq düşməni parçalayaraq aqressiv şəkildə qışqırır:
  Hətta uşaqlar da bizi tanıyır!
  Qışda Yaponiya demək olar ki, bütün koloniyalarını itirdi və döyüşlər metropolun özünə keçdi.
  Döyüşlərin fırtınalı olduğu və sonu və ya kənarı görünməyən 1955-ci il gəldi.
  Yaponiya yavaş-yavaş, lakin əminliklə təslim olur. Və o, yavaş-yavaş müharibəni uduzur.
  Ancaq samuraylar ümidsiz və sərt mübarizə aparırlar.
  Alenka və ekipajı IS-11 eksperimental tankına mindilər. Bu maşın 130 mm-lik silahla təchiz olunub və dibində möhkəm izlər var.
  Alenka çılpaq barmaqları ilə atəş açır, düşməni deşir və uğuldayır:
  - Qızların çılpaq dabanları ilə kommunizmə şöhrət!
  Anyuta da qırmızı məmə ilə atəş açdı, doqquzunu pulemyotların tətiklərinə basaraq qışqırdı:
  - Biz qızlar çox gözəlik!
  Alla da çılpaq ayaq barmaqları ilə yumruq vuraraq düşməni əzdi və qışqırdı:
  - Yaxşı, vidadan!
  Maria çılpaq dabanının köməyi ilə sikilib. O, düşməni bir-birindən deşdi və dişlərini göstərərək səsləndi:
  - Yeni nailiyyətlər üçün!
  Marusya çiyələk məməsinin köməyi ilə yumruq vurdu, düşmənləri ölümcül bir tutuşla döydü və cik-cik etdi:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Alenka yenidən atəş açıb qışqırdı:
  - Belə ki, kolxoz sədri və qaraçı diktatoru Saşka ölsün!
  Və çılpaq ayağını zirehinə çırpın.
  Qızlar belə ayrıldı, sadəcə super. Onlar ümumiyyətlə heyrətamiz döyüşçülərdir.
  Burada onlar bir ağızdan oxuyurlar:
  Xeyr, sayıq sönməz,
  Şahin, qartalın baxışı...
  Xalqın səsi ucadandır -
  Pıçıltı ilanı əzəcək!
  
  Stalin ürəyimdə yaşayır
  Kədəri bilməməyimiz üçün ...
  Kosmosa qapını açdı
  Ulduzlar üstümüzdə parlayırdı!
  
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq -
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  Elizaveta da T-54 tankı ilə döyüşür, belə bir döyüşçü qız-cadu.
  Gözəlləri isə yapon maşınları ayaqyalın yıxır.
  Elizabet qırmızı məmə ilə joystik düyməsini basdı və cik-cik dedi:
  - Sovet kommunizmi ideyalarına şöhrət!
  Və bu gözəllik necə güləcək! Və mirvari dişləri ilə parıldayacaq.
  Yekaterina onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə işarə etdi və qışqırdı:
  - Kommunizmin ölməz ideyalarının qələbəsində,
  Ölkəmizin gələcəyini görürük...
  Yelena rəqibini yaqut məmə ilə sillələdi, dişlərini açıb qışqırdı:
  - Və Vətənimizin qırmızı bayrağına,
  Biz həmişə fədakarcasına sadiq qalacağıq!
  Efrasiya onun çılpaq dabanına təpik vurub fısıldadı:
  - Vətənə şöhrət, azadımız,
  Xalqlar dostluğu, əbədi dəstək!
  Və bütün qızlar çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək bir ağızdan oxudular:
  - Qanunun gücü, xalqın iradəsi,
  Axı sadə insanın birliyi üçün!
  Döyüşçülər, deməliyəm ki, inanılmaz döyüş aqressivliyinə malikdirlər.
  Və burada Gerda döyüşür ...
  Onun "Panther"-6 supertank kimidir, samurayların mövqelərini parçalayır.
  Gerda qırmızı məmə ilə atəş açır, joystik düyməsini basır və uğultu:
  - Aryan dünyası üçün!
  Şarlotta da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə bir sillə vuracaq, o, yapon kütləsini parçalayacaq və çırpınacaq:
  - Böyük sərhədlər üçün!
  Kristina və Maqda da döyüşür. Qızlar son dərəcə döyüşkəndirlər və çox gözəldirlər, bikinidə demək olar ki, çılpaqdırlar.
  Kristina yaqut məmə ilə atəş açdı, Yapon Hirohito-4 tankını parçaladı və qışqırdı:
  - Ölkəmə şöhrət!
  Maqda da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək təpik atdı, samuray qaubitsasını parçaladı və qışqırdı:
  - Böyük nailiyyətlərə şükür!
  Bu qızlar ən yüksək sinifdir!
  Martın sonunda Tokio çökdü. Və 20 aprel 1955-ci ildə Yaponiya təslim oldu və bununla da böyük müharibə başa çatdı.
  Qız Albina və Alvina beş min təyyarəni vurdu. Və bunun üçün xüsusi mükafat aldılar: gümüş palıd yarpaqları, almaz qılıncları olan Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Böyük Brilyant Ulduzu.
  Müharibə hələ bitməyib. Sadəcə bir müddət gizləndi. Lakin Hitler demək olar ki, bütün dünyanı fəth etdi.
  Beriya Port Arturla birlikdə Saxalin cənubunu, Kuril silsiləsi və Mançuriyanı geri aldı.
  SSRİ yaralarını yalayan güclü bir ölkə oldu. Bir müddət faşist Almaniyası digər ölkələri fəth etdi, onların əhəmiyyətsiz müqavimətini boğdu.
  Müharibə məhv olmaq və dünyaya hökmranlıq etmək üçün davam etdi. Lakin başqa bir qlobal qarşıdurma yaranırdı.
  Bu vaxt SSRİ-nin üzərinə buludlar yığılırdı. Və 1959-cu ildə, yetmişinci doğum günündə Adolf Hitler Beriyanın hökm sürdüyü Sovet Rusiyasına hücum etmək qərarına gəldi. Demək olar ki, bütün dünya Fürerin tərəfində idi.
  Lakin SSRİ güclü, sənaye gücünə çevrildi. Beləliklə, daşın üstündə dərən tapdım.
  Hər iki ölkənin nüvə silahı var idi, lakin Gerda və Albina radiasiyanın bütün Yer planetini əhatə etdiyi bir generator yarada bildi və bu cür məhvetmədən istifadəni qeyri-mümkün etdi.
  Və Hitler dünyada sonuncu suveren hakimiyyəti ələ keçirməyə qərar verdi. Qərbdəki sərhəd Dnepr, sonra Belarusiya və almanların tabeliyində olan Baltikyanı dövlətlər boyunca uzanırdı. Nasistlər Krımı saxlaya bildilər. Əgər SSRİ Sevastopolda Qara dəniz donanması üçün baza icarəyə götürməsə.
  Ərazinin qalan hissəsi ilə yanaşı, Rusiya Çinin - Mancuriyanın bir hissəsi idi. Belə ki, kommunist, ateist rejim tərəfindən çox fəal doğum səviyyəsinin təşviqi siyasətinin aparıldığı və çoxarvadlılığın qanuniləşdirildiyi SSRİ əhalisi ərazi itkilərinə baxmayaraq, artıq 1941-ci ilin müharibədən əvvəlki göstəricilərini keçmişdi və hər il üç faiz əlavə edildi.
  Beriya həm abort, həm də kontraseptivləri qadağan etdi. Və dörddən az uşağı olan ailələrə vəhşi vergilər tətbiq etdi.
  Plan və çubuq üsullarına görə SSRİ sürətlə inkişaf etdi, hərbi qüdrəti artdı.
  Potensial təhlükə hiss edən Hitler dünyanı vahid Üçüncü Reyxdə toplamaqdan sonra bu planetdə son müharibəsinə başlamaq qərarına gəldi.
  Son müharibə nədir? Yer üzündə fəth ediləcək heç nə qalmayıb. Bir il əvvəl almanlar Aya uçdular və kosmosun genişlənməsi dövrü açıldı. Bəs Hitler Ulduz Döyüşləri dövrünü və qalaktikaların fəthini görəcəkmi? Sağlam həyat tərzinə, vegetarian pəhrizinə, müntəzəm idmana və ölçülü fiziki fəaliyyətə baxmayaraq, Fürerin qocalması aydın idi. Başınızdakı keçəl ləkələr güclənir, saçlarınız ağarır və yorğun görünürsünüz. Baxmayaraq ki, fürer şadlanmağa çalışır.
  Nə olursa olsun, son missiyanı yerinə yetirməli və SSRİ-ni fəth etməlisən. Beləliklə, Fuhrer ölsə belə, təbii mayalanma ilə əldə edilən minə yaxın oğlu var. Və onlardan biri ən yaxşı, ən bacarıqlı kimi tanınacaq və Yer planetinin tarixində ən böyük diktatorun taxtını tutacaq.
  Hər halda, gecikmə çox risklidir və nüvə silahı işləmədikcə, Hitler təkcə birinci eşelonda SSRİ-yə əlli milyondan çox əsgər atdı. Çoxlu sayda tanklar, təyyarələr və uçan disklər var . Və bu nəhəng bir qüvvədir.
  SSRİ silahları modernləşdirməyə davam etdi. T-64 tankı daha ağır və 125 mm-lik güclü bir silahla, tük qabıqları və piramidal Alman maşınları ilə nüfuz edə bilən göründü. Düzdür, T-64 yenicə istehsala başlayıb. Əsas tank hələ də Alman modellərinə qarşı kifayət qədər güclü olmayan T-54 idi. Hitlerin Rusiyaya qarşı təcavüzü ilə tələsməsinin səbəblərindən biri də budur.
  IS-11 tutmadı... IS-12 203 mm-lik top olan bir maşın tərəfindən yaradıldı, lakin çox bahalı, ağır və böyük olduğu ortaya çıxdı. IS-15 152 mm-lik uzun lüləli silahla kompromis idi. Bu maşın böyüdülmüş T-64-ə bənzəyirdi və yenicə istehsala başlamışdır.
  Alman əsas tankı Panther-6, piramida şəklində idi və daha çox məhv etmək üçün silahın kalibrini 88 mm-ə qədər artıraraq Panther-7-yə bir qədər təkmilləşdirildi. Və mühərrik, daha güclü 3000 at gücü quraşdıraraq, əlli ton çəkisini qoruyarkən böyük sürət və manevr imkanı verir və zireh keyfiyyətini artırır.
  Hətta ən yeni sovet T-64-ü sürücülük qabiliyyətinə və yanların və alının qorunmasına görə Almanlardan nəzərəçarpacaq dərəcədə aşağı idi. Ancaq T-64, ən azı, qısa məsafədən də olsa, Almanlara nüfuz edə bildi.
  Göydə almanlar həm maşınların sayına, həm də keyfiyyətinə görə daha güclü idilər. Lakin SSRİ heç vaxt öz disketlərini yarada bilmədi. Və almanlar Belontsi disklərinə istilik şüaları - lazerlər kimi yerləşdirdilər və daha təsirli atəşlər apara bildilər.
  Nasistlər diskotekaları on səs sürəti ilə uçurdular. Və bu, əslində nəhəngdir. Üçüncü Reyxin ordusu belə güclüdür.
  Onların yeraltı tankları da var. Və bir çox başqa gözəl şeylər. Bir sözlə, Beriyanın praktiki olaraq şansı yoxdur.
  Lakin sovet qoşunlarının böyük müdafiə gücü var. Və işğal hava hücumu ilə başladı. Qüvvələr qeyri-bərabərdir və almanlar sovet şəhərlərini darmadağın edir. 10 min nəfər Rusiyanı gəzib Smolenski götürür.
   Nataşa qərar verdi:
  - Hitleri və onun dəstəsini SSRİ-dən qoşun çıxarmağa, əsir uşaqları isə azad etməyə məcbur etmək lazımdır!
  Oynaq Zoya bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə lazımdır! Və əcdadlarınızı faşizmdən xilas edin!
  Avqustin yalın ayaqlarını möhürləyərək qeyd etdi:
  Heç bir şübhə etmədən bunu edəcəyik!
  Svetlana asanlıqla təsdiqlədi:
  - Bunun üçün bütün imkanlarımız var!
  Daha tez deyildi və dörd qadın döyüşçü faşist qoşunlarına hücum edir.
  Tanrının rus əsrindən döyüşçülər və mutant cadugərlər yenidən iyirminci illərin nasistləri ilə boğuşdular.
  Faşist qəhvəyi imperiyasının çoxlu əsgəri var. Onlar sonsuz bir çay kimi axır.
  Əlbəttə ki, dörd qız Wehrmacht tanklarının və təyyarələrinin məhv edilməsini çox məşhur etdi. Onları lap əvvəldən güc sahəsi əhatə edərək əlləri və ayaqları ilə əzdilər. Amma...
  Sanki yerin altından Oleq Rıbaçenko və Nataşanın kiçik qızı Marqarita Korşunova peyda oldular.
  Onlar işıq qılınclarını tutdular və nanobotlarla yükləndilər . Onlar mənfur faşistləri məhv etmək üçün yola çıxdılar. Beləliklə, dördü altıya çevrildi.
  Nataşa Korşunova çılpaq, kəsilmiş ayaqlarını çırparaq dedi:
  - Belədir? Yaxşı, taleyimiz necədir, başqa cür məğlub edə bilmərik!
  Almanları əzməyə davam edən təcavüzkar qızıl saçlı Zoya məntiqlə qeyd etdi:
  - Gəlin bunu daha tez edək! SSRİ-ni xilas edək!
  Yaşı on ikidən çox olmayan ayaqyalın oğlan Oleq Rıbaçenko faşistləri həm piyada, həm də tanklarla qılıncla gurladı:
  - Heç vaxt təslim olma!
  Və oğlanın yalın ayağından üç faşist təyyarəsini bir anda kəsən iti disk uçdu!
  Çılpaq dabanları ilə parıldayan Marqarita Korşunova rəqiblərini, həm tankları, həm də piyadaları darmadağın edərək dişlərini çınqıldadı:
  - Dünyada şücaət üçün yer var!
  Və qızın yalın ayağından səpilən zəhərli iynələr faşistlərə və onların təyyarələrinə, tanklarına dəyirdi.
  Nataşa Korşunova da çılpaq ayaq barmaqlarını yerə ataraq öldürdü və qışqırdı:
  - Biz heç vaxt unutmayacağıq və heç vaxt bağışlamayacağıq.
  Və onun işıq qılıncları dəyirmanda faşistlərin arasından keçdi. Sonra partlayıcılar tankları vuraraq qüllələri kəsdilər. Təyyarələr də aldı.
  Qırmızı saçlı Avqustin düşmənləri parçalayaraq qışqırdı:
  - Yeni sifariş üçün!
  Və çılpaq ayaqlarından daha çox iynələr səpildi. Həm də nasist əsgərlərinin və təyyarələrinin gözündə, boğazında.
  Bəli, aydın idi ki, döyüşçülər həyəcanlanır və amansızlaşırlar.
  Sərin Zoya, ağ və qəhvəyi əsgərləri və tankları təyyarələrlə kəsərək qışqırdı:
  - Bizim dəmir iradəmiz!
  Və onun yalın ayaqlarından yeni, qatil hədiyyə uçur. Və tanklar və ağ qırıcılar düşür, təyyarələrin quyruqları yanır.
  Svetlana Snow White dəyirmanı kəsir, qılıncları ildırım kimidir.
  Nasistlər kəsilmiş çubuqlar kimi yerə yıxılırlar.
  Qız çılpaq ayaqları ilə iynələr atır, düşmən təyyarələrini vurur və çığırır:
  - İnsanın kosmik imperiyası Ana Rusiya üçün qalib gələcək!
  Oleq Rıbaçenko nasistlərə qarşı irəliləyir. Terminator oğlan qəhvəyi qoşunları kəsir.
  Eyni zamanda, uşağın çılpaq ayaqlarının barmaqları zəhərli iynələr atır, gövdələri parçalayır və təyyarələri vurur.
  Oğlan qışqırır:
  - Gələcək Rusiyaya şöhrət!
  Hərəkət edərkən hamının başını və ağzını, eyni zamanda tank qüllələrini kəsir.
  Terminator qız Marqarita da rəqibləri, təyyarələri və tankları məhv edir.
  Onun yalın ayaqları sadəcə parıldayır. Nasistlər çoxlu sayda ölür. Döyüşçü qışqırır:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Sonra qız onu götürüb kəsir...
  Faşist əsgərlərinin bir kütləsi.
  Amma Nataşa Korşunova hücumdadır. O, faşistləri tanklarla, təyyarələrlə birlikdə darmadağın edir və oxuyur:
  - Rus böyük və parlaqdır,
  Mən çox qəribə qızam!
  Onun yalın ayaqlarından disklər uçur. Faşistlərin boğazını kim görüb. Bəli, bu, tankları sökən qızdır.
  Zoya Angelskaya hücumda. Qəhvəyi əsgərləri iki əllə doğramaq. Borudan tüpürmək. Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül iynələr atır - tankları və təyyarələri vurur.
  Və eyni zamanda özünə mahnı oxuyur:
  - Eh, kürəkən gedək,
  Oh, mənim sevimli gedəcək!
  Nasistləri lazer qılıncları ilə kəsən və qəhvəyi əsgərləri tanklarla birlikdə məhv edən Avqustin qışqırır:
  - Hamısı tüklü və heyvan dərisində,
  O, dəyənəklə çevik qüvvət polisinə qaçdı!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, düşmənə necə atılacaq, bir fili və hətta bir tankı öldürəcək bir şey.
  Və sonra qışqır:
  - Canavarlar! İyirmi ikinci əsr!
  Svetlana Snow White hücumda. Nasistləri kəsir, qırır. Çılpaq ayaqları ilə onların üzərinə ölüm hədiyyələri atır.
  Qılınclarla dəyirman işlədir.
  O, tanklar və təyyarələrlə birlikdə bir çox döyüşçünü əzdi və qışqırdı:
  - Böyük qələbə gəlir!
  Və yenə qız vəhşi bir hərəkətdədir.
  Və onun çılpaq ayaqları ölümcül iynələr vurur, tankları və təyyarələri məhv edir.
  Oleq Rıbaçenko ayağa qalxdı. Oğlan saltoda fırlandı. Atlamada nasistlərin çoxunu doğradı.
  O, çılpaq barmaqları ilə iynələr ataraq, tankları və təyyarələri yerə yıxır, uğuldayırdı:
  - Mənim gözəl cəsarətimə həmd olsun!
  Və oğlan yenə döyüşdədir.
  Sərin qız Marqarita Korshunova hücuma keçir. Ardıcıl olaraq bütün düşmənləri parçalayır. Onun qılıncları dəyirmanın bıçaqlarından daha soyuqdur. Çılpaq ayaq barmaqları ölüm hədiyyələri atır, tanklar və təyyarələr yanır.
  Vəhşi hücumda olan qız. Qəhvəyi döyüşçüləri mərasimsiz məhv edir.
  Və hərdən sıçrayır və bükülür!
  Və ondan məhv hədiyyələri uçur.
  Nasistlərin özləri də ölürlər. Və bütöv kurqanlar yığılır.
  Marqarita aqressiv şəkildə qışqırır:
  - Mən amerikalı kovboyam!
  Və yenə yalın ayaqları iynəni atdı.
  Və sonra daha bir çox iynə!
  Nataşa Korşunova həm də hücumda çox soyuqqanlıdır.
  Və yalın ayaqları ilə atır və samandan tüpürür, tankları və təyyarələri yıxır.
  Və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Mən parıldayan bir ölüməm! Etməli olduğunuz tək şey ölməkdir!
  Və yenə gözəllik hərəkətdədir.
  Zoya Angelskaya nasist cəsədlərinin blokadasına hücum edir. Həm də onun çılpaq ayaqlarından məhv bumeranqları uçur.
  Qəhvəyi döyüşçülər isə tanklar və təyyarələrlə birlikdə yıxılmağa davam edir.
  Zoya qız qışqırır:
  - Ayaqyalın qız, səni məğlub edəcək!
  Qızın çılpaq dabanından onlarla iynə uçur. Hansı ki, düz nasistlərin boğazına gedir.
  Onlar ölür.
  Daha doğrusu, tamamilə ölü, tanklar, təyyarələr olan bir yer.
  Augustine hücumda. Qəhvəyi qoşunları əzir. Onun qılıncları iki əldə aparılır. Və o, belə böyük bir döyüşçüdür.
  Bir tornado faşist qoşunlarını süpürür - təyyarələr və tanklar düşür.
  Qırmızı saçlı qız qışqırır:
  - Gələcək gizlidir! Ancaq qalib gələcək!
  Hücumda isə odlu saçlı bir gözəllik.
  Avqustin xəyalların vəhşi vəcdində, çılpaq dabanı ilə pulsar göndərir və uğuldayır:
  - Müharibə tanrıları hər şeyi cıracaq!
  Və hücumda olan döyüşçü.
  Və onun çılpaq ayaqları təyyarələri vuran və tankların zirehlərini deşən çoxlu iti, zəhərli iynələr atır.
  Svetlana Snow White döyüşdə. Və belə parlaq və döyüş. Onun çılpaq ayaqları çoxlu ölümcül şeylər atır. Kişi deyil, sarı saçlı ölüm.
  Ancaq qırılırsa, onu dayandıra bilməzsən.
  Svetlana Snow White oxuyur:
  - Həyat bal olmayacaq,
  Dəyirmi rəqsdə atlama!
  Xəyal gerçəkləşsin -
  Gözəllik insanı kölə çevirir!
  Ayaqyalın qızın hərəkəti isə getdikcə daha çox hiddətlənir. Və getdikcə daha çox məhv edilmiş tanklar və təyyarələr.
  Oleq Rıbaçenkonun hücumu sürətlənir. Oğlan nasistləri döyür.
  Çılpaq ayaqları iti iynələr atır - tankları və təyyarələri parçalayır.
  Gənc döyüşçü qışqırır:
  - Dəli imperiya hamını parçalayacaq!
  Və yenə oğlan hərəkətdədir.
  Marqarita fırtınalı məktəbli qızdır və fəaliyyətində tam bir terminatordur. Və düşmənləri döyür.
  Burada o, çılpaq ayağı ilə partlayıcı ilə bir noxud atdı. O, partlayacaq və bir anda yüz nasist və on tank atılacaq.
  Qız qışqırır:
  - Onsuz da qələbə bizə gələcək!
  Və o, dəyirmanı qılıncla idarə edəcək - tankların çəlləkləri müxtəlif istiqamətlərə uçur.
  Burada Nataşa Korşunova hərəkətləri sürətləndirdi. Qız qəhvəyi döyüşçüləri kəsir. Və qışqırarkən:
  - Rusiya imperiyasını qələbə gözləyir.
  Və gəlin tanklar və təyyarələrlə birlikdə nasistləri sürətlə məhv edək.
  Natasha Korshunova terminator qızdır.
  Dayanıb sürəti azaltmağı düşünmür, tanklar, təyyarələr yoldan çıxır.
  Zoya Angelskaya hücumda. Onun qılıncları sanki ət və metal salatı kəsir. Qız ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Bizim xilasımız qüvvədədir!
  Və çılpaq ayaq barmaqları da belə iynələri atır.
  Boğazları deşilmiş, meyitlər təpələrində uzanmış bir kütlə, eləcə də sınmış tanklar və vurulmuş təyyarələr.
  Avqustin dəli qızdır. Və o, hiperplazmadan robot kimi hamını əzir.
  Artıq yüz faşisti və çoxlu tankı təyyarələrlə darmadağın etdi. Ancaq hər şey sürətlənir. Döyüşçü isə hələ də gurlayır.
  - Mən yenilməzəm! Dünyanın ən gözəli!
  Və yenə hücumdakı gözəllik.
  Və onun çılpaq barmaqlarından bir noxud uçur. Üç yüz nasist və onlarla tank güclü bir partlayışla parçalandı.
  Mətbuatın əzələləri ilə oynayan və qırmızı məmələri ilə sinəsini silkələyən Augustina oxudu:
  - Torpağımızı zəbt etməyə cəsarət etməyəcəksiniz!
  Svetlana Snow White da hücumdadır. Və bu sizə bir qram möhlət vermir. Vəhşi Terminator Qız.
  Və düşmənləri qırır, nasistləri məhv edir. Artıq çoxlu qəhvəyi qırıcılar qırılmış tanklar və təyyarələrlə birlikdə xəndəyə və yollara düşmüşdü.
  Altı hirsləndi. Vəhşi döyüş etdi.
  Karate üzrə uşaq Oleq Rıbaçenko yenidən fəaliyyətə başlayıb. Və hər iki qılıncını yelləyərək irəliləyir. Və terminator oğlan dəyirmanı idarə edir. Ölən nasistlər yıxılır.
  Kütləvi meyitlər. Qanlı cəsədlərdən ibarət bütöv dağlar, bir dəstə dağılmış maşın və təyyarələr.
  İxtiraçı oğlan vəhşi bir strategiyanı xatırlayır. Orada da atlar və insanlar bir-birinə qarışıb.
  Uşaq qatili Oleq Rıbaçenko qışqırır:
  - Vay ağıldan!
  Və çoxlu pul olacaq!
  Və yeni hərəkatdakı terminator oğlan. Və yalın ayaqları bir şey götürüb atacaq.
  Dahi oğlan qışqırdı:
  - Master-klass və "Adidas" firması!
  Çox gözəl bir şou olduğu ortaya çıxdı. Və nə qədər nasist öldürüldü? Və ən çoxu tanklar və təyyarələrlə birlikdə qəhvəyi döyüşçüləri öldürdü.
  Ayaqyalın qız Marqarita da döyüşdədir. Darçın və polad orduları və uğultuları məhv edir:
  - Böyük şok alayı! Hamımız tabuta giririk!
  Və onun qılıncları nasistləri kəsdi. Qəhvəyi döyüşçülərin kütləsi artıq dağılıb. Onlarla birlikdə tanklar və təyyarələr.
  Qız hönkürdü:
  - Mən panteralardan belə soyuqqanlıyam! Hər kəsin ən yaxşısı olduğunu sübut et!
  Və qızın çılpaq dabanından, güclü partlayıcıları olan noxud kimi uçacaq.
  Və düşmənə zərbə endir.
  O, bəzi rəqibləri və tankları, hətta təyyarələri də götürüb darmadağın edəcək.
  Və Natasha Korshunova avtoritetdədir. O, rəqiblərini döyür və özü də heç kimə eniş verməyəcək.
  Artıq tanklarla, təyyarələrlə birlikdə nə qədər nasist öldürülüb.
  Və dişləri çox itidir. Və gözlər sapfirdir. Bu qızdır - əsas cəllad. Baxmayaraq ki, onun bütün ortaqları var - cəlladlar!
  Natasha Korshunova qışqırır:
  - Mən dəliyəm! Sizin üçün cərimə olacaq! Bir rubl belə götürməyəcəksiniz!
  Və yenə qız çoxlu nasisti qılıncla qıracaq.
  Zoya Angelskaya hərəkətdədir və çoxlu qəhvəyi döyüşçüləri kəsdi.
  Və çılpaq ayaqları iynələr atır. Hər iynə bir neçə nasisti öldürür və ya tankla bir təyyarəni vurur. Bu qızlar həqiqətən gözəldir.
  Avqustin rəqiblərini irəliləyir və əzməkdədir. Və eyni zamanda qışqırmağı da unutmur:
  - Tabutdan qaça bilməzsən!
  Və qız dişlərini götürəcək və dişlərini açacaq!
  Qırmızı saçlı isə elədir... Saçlar proletar bayrağı kimi küləkdə çırpınır.
  Və hər şey sözün əsl mənasında qəzəbdən yaranır.
  Svetlana Snow White hərəkətdə. Burada o, çoxlu kəllə və tank qüllələrini kəsdi. Dişlərini açan döyüşçü.
  Dil göstərir. Və sonra bir samandan tüpürür - təyyarələri yıxır. Sonra qışqırır:
  - Uşaqlar, öləcəksiniz!
  Və yenə ölümcül iynələr onun çılpaq ayaqlarından uçaraq piyadalara və təyyarələrə dəyir.
  Oleq Rıbaçenko tullanır və tullanır.
  Ayaqyalın oğlan bir dəstə iynə buraxır, tankları yıxır və oxuyur:
  - Düşərgəyə gedək, böyük hesab aç!
  Gənc döyüşçü ən yaxşı vəziyyətdədir.
  O, artıq bir neçə yaşındadır, hamısı Nataşa və şirkətlə sərgüzəştlərdədir, amma uşaq kimi görünür. Yalnız çox güclü və əzələlidir.
  Oleq Rıbaçenko oxudu:
  - Qoy oyun qaydalara uyğun olmasın - biz fraeradan keçəcəyik!
  Yenə də çılpaq ayaqlarından ölümcül və parçalayıcı iynələr uçdu. Həm təyyarələr, həm də tanklar.
  Çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə parıldayan Marqarita Korşunova ləzzətlə oxudu:
  - Mümkün olmayan şey yoxdur! İnanıram ki, azadlıq doğacaq!
  Qız yenə nasistlərə, onların tanklarına və təyyarələrinə ölümcül iynələr atdı, davam etdi:
  - Qaranlıq gedəcək! Qoy güllər çiçək açsın!
  Döyüşçü çılpaq barmaqları ilə noxud atan kimi, min nasist dərhal havaya uçdu. Bəli, qəhvəyi, cəhənnəm imperiyasının ordusu gözümüzün qabağında əriyir.
  Nataşa Korşunova döyüşdə. Kobra kimi tullanır. Düşmənləri partladır. Və o qədər nasist ölür, təyyarələr qəzaya uğrayır.
  Qız onlardan qılınc, kömür dənələri və nizələrlə istifadə edirdi. Və iynələr.
  Eyni zamanda qışqırır:
  - Qələbənin gələcəyinə inanıram!
  Və rusların izzəti tapılacaq!
  Çılpaq ayaq barmaqları yeni iynələr atır, rəqibləri yumruqlayır.
  Zoya Angelskaya vəhşi hərəkətdə. Nasistlərə hücum edir. Onları kiçik parçalara ayırır.
  Döyüşçü qadın çılpaq barmaqları ilə iynələr atır. Rəqibləri tanklar və təyyarələrlə birlikdə nərilti kimi keçir:
  Tam qələbəmiz yaxındır!
  Və o, qılınclarla vəhşi dəyirman aparır, tankları süpürür. Bu həqiqətən qız kimi qızdır!
  Lakin Avqustinin kobrası hücuma keçdi. Bu qadın bütün kabuslar üçün kabusdur.
  Əgər kəsirsə, kəsəcək deməkdir.
  Bundan sonra qırmızı saçlı götürüb oxuyacaq:
  - Bütün kəllələri açacağam! Mən böyük bir xəyalam!
  İndi onun qılıncları hərəkətdədir və ət və metalı təyyarə duralumini ilə kəsir.
  Svetlana Snow White da hücuma keçir. Bu qızın əyləci yoxdur. Onlar doğrayan kimi cəsədlərin kütləsi zibillənir, təyyarələr və tanklar düşür.
  Sarışın terminator qışqırır:
  - Nə yaxşı olacaq! Nə yaxşı olacaq - mən bunu bilirəm!
  İndi də ondan bir qatil noxud uçur.
  Ayaqyalın yaraşıqlı, əzələli oğlan Oleq yenə yüzlərlə nasist, meteor daşıyan məşhur şəkildə kəsildi. Və o, bomba götürüb atacaq.
  Ölçüsü kiçik, lakin ölümcül...
  Göydəki bir təyyarə kütləsini kiçik parçalara necə parçalamaq olar.
  Terminator oğlan qışqırdı:
  - Dəhşətli maşınların fırtınalı gəncliyi!
  Ayaqyalın qız Marqarita döyüşdə yenə bunu edəcək.
  Və bir çox qəhvəyi döyüşçünü kəsdi. Və o, tanklar və təyyarələr arasında böyük boşluqları kəsir.
  Qız qışqırır:
  - Lambada bizim qumdakı rəqsimizdir!
  Və yenilənmiş güclə vurdu.
  Nataşa Korşunova hücumda daha da hiddətlənir. Beləliklə, nasistləri döyürlər. Belə qızlara müqavimət göstərmək onlar üçün çox yaxşı deyil.
  Nataşa Korşunova onu götürüb oxudu:
  - Mənim zərbəm ayaqyalın gözləri kor edir!
  Yerində qaçmaq ümumi bir barışdırıcıdır!
  Və döyüşçü qız belə bir şəlalə zərbələri ilə rəqiblərin üstünə çıxdı.
  Və diskləri yalın ayaqları ilə atacaq.
  Burada dəyirmanı idarə edirdi. Qəhvəyi ordunun baş kütləsi geriyə yuvarlandı və tanklar yanır, təyyarələr alovlanırdı.
  O, döyüşən gözəldir. Özünü belə bir qəhvəyi armada döyür.
  Zoya Angelskaya hər kəsi istisnasız əzərək hərəkətdədir. Onun qılıncları isə ölüm qayçısı kimidir.
  Qız sadəcə sevimlidir. Və onun yalın ayaqları çox zəhərli iynələr atır.
  Rəqibləri vur. Boğazlarını deşib tabut düzəldirlər, tankları, təyyarələri partlatdırırlar.
  Zoya Angelskaya onu götürdü, dolu döşlərinin qırmızı məmələrini silkələdi və sızladı:
  - Kranda su yoxdursa...
  Nataşa Korşunova sevinclə qışqırdı:
  - Deməli, günah səndədir!
  Və çılpaq barmaqları ilə hərtərəfli öldürən bir şey atır. Bu, həqiqətən qızların qızıdır.
  Və onun çılpaq ayaqlarından, bıçağın necə uçacağı. Və o, çoxlu döyüşçünü vuracaq, qüllələri tanklardan kəsəcək.
  Ayaqyalın Avqustin hərəkətdədir. Sürətli və gözəlliyi ilə bənzərsiz.
  Nə parlaq saçları var. Dalğalanan proletar bayrağı kimi. Bu qız əsl cadugərdir.
  Və o, rəqiblərini kəsir - sanki əlində qılıncla doğulub.
  Qırmızı saçlı, lənətə gəlmiş piç! Onunla təbii işıqla, boyasız döyüşə girdi.
  Avqustin onu götürdü və fısıldadı:
  - Öküz başı olacaq - döyüşçülər dəli olmayacaq!
  Və burada yenə bir çox döyüşçünü əzdi.
  Terminator oğlan Oleq Rıbaçenko qışqırdı:
  - Nə lazımdır! Budur qız!
  Marqarita Korşunova, yalın ayağı ilə xəncər ataraq, tankın qülləsini qıraraq təsdiqlədi:
  - Böyük və sərin qız!
  Avqustin bununla razılaşdı:
  - Mən hər kəsi dişləyəcək döyüşçüyəm!
  Və yenə də çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarələri yıxaraq qatil atacaq.
  Nataşa Korşunova döyüşdə rəqiblərindən heç də geri qalmır. Qız deyil, alov içində belə bir ifritə ilə bitirmək. Nasistlər isə çətin anlar yaşayır: təyyarələr, tanklar düşür.
  Və qışqırır:
  - Nə mavi səma!
  Avqustin, yalın ayağı ilə bıçağı buraxaraq, tank qülləsini kəsərək təsdiqlədi:
  - Biz soyğunçuluğun tərəfdarı deyilik!
  Svetlana Snow White, düşmənləri kəsib təyyarələri vuraraq qışqırdı:
  - Axmağa bıçağa ehtiyac yoxdur...
  Zoya Angelskaya çılpaq ayaqları ilə iynələr atır, aşılanmış ayaqları ilə tankları və təyyarələri yerə yıxırdı:
  - Üç qutudan ona yalan danışacaqsan!
  Nasistləri məhv edən Nataşa Korşunova əlavə etdi:
  - Və bir qəpik üçün onunla məşğul ol!
  Və döyüşçülər götürüb tullanacaqlar. Çox qanlı və soyuqqanlıdırlar. Ümumiyyətlə, onlarda çox həyəcan var.
  Oleq Rıbaçenko, demək olar ki, çılpaq, yaraşıqlı, əzələli oğlan tək şortda, döyüşdə çox qəşəng görünür.
  Gözəl qız Marqarita çılpaq ayaq barmaqları ilə bir parça antimaddə atıb oxudu:
  - Zərbə güclüdür və oğlanın marağı var ...
  Dahi oğlan ayağı ilə helikopter pərvanəsinə bənzəyən şeyi atdı. Nasistlərdən və tanklardan bir neçə yüz başı kəsdi, xırıltı ilə dedi:
  - Olduqca idman!
  Və hər ikisi - tam açıq işdə bir oğlan və bir qız.
  Qəhvəyi əsgərləri doğrayan terminator oğlan Oleq qışqırdı:
  - Və bizim üçün böyük bir qələbə olacaq!
  Marqarita cavab olaraq hıçqırdı:
  - Hamını öldürürük - ayaqyalın!
  Qız həqiqətən belə aktiv terminatordur.
  Nataşa Korşunova hücumda oxudu:
  - Müqəddəs müharibə!
  Və döyüşçü kəskin disk-bumeranqı işə saldı. Bir qövsdə uçdu, çoxlu nasistləri və tank qüllələrini kəsdi.
  Zoya Angelskaya məhvi davam etdirərək əlavə etdi:
  - Bu, bizim qələbəmiz olacaq!
  Və onun yalın ayaqlarından yeni iynələr uçurdu. Və çoxlu qırıcıları və təyyarələri vurdular.
  Sarışın qız dedi:
  - Rəqibi mat edin!
  Və dilini göstərdi.
  Ayaqyalın və odlu Avqustin ayaqlarını yelləyərək iti uclu svastikalar ataraq gurultu ilə dedi:
  - İmperator bayrağı irəli!
  Svetlana Snow White, çılpaq dabanı ilə hiperplazma topu ataraq asanlıqla təsdiqlədi:
  - Ölən qəhrəmanlara həmd olsun!
  Qızlar bir ağızdan nasistləri əzərək qışqırdılar:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq!
  İndi də döyüşçülərin yalın ayaqlarından disk uçur. Əti cırılır, tankların qüllələri, təyyarələrin quyruqları sökülür.
  Və yenə ulama:
  - Bizi heç kim məğlub edə bilməz!
  Nataşa Korşunova havaya uçdu. Rəqibləri və qanadlı quşları parçaladı və verdi:
  - Biz dişi canavarıq, düşməni qızardın!
  Və onun çılpaq barmaqlarından çox ölümcül bir disk uçacaq.
  Qız hətta vəcd içində bükülür.
  Və sonra mızıldanır:
  - Dabanlarımız atəşi sevir!
  Bəli, qızlar həqiqətən seksualdırlar.
  Şort geyinmiş yaraşıqlı, əzələli oğlan Oleq Rıbaçenko hönkürdü:
  - Oh, erkən, buynuzları qoruyur!
  Və o, döyüşçülərə göz vurdu. Onlar gülür və cavab olaraq dişlərini açırlar.
  Nataşa Korşunova nasistləri doğrayıb qışqırdı:
  - Bizim dünyamızda mübarizəsiz sevinc yoxdur!
  Çılpaq, yuvarlaq, uşaq dabanlı, pulsara təslim olan və nasistləri məhv edən terminator oğlan etiraz etdi:
  "Bəzən döyüşmək də əyləncəli deyil!"
  Natasha Korshunova razılaşdı:
  - Güc yoxdursa, bəli ...
  Ancaq biz döyüşçülər həmişə sağlamıq!
  Qız çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə iynələr atır, çoxlu tankları təyyarələrlə partladır və oxuyur:
  - Əsgər həmişə sağlamdır,
  Və hərəkətə hazırdır!
  Bundan sonra Svetlana Snow White yenidən düşmənləri kəsdi, tankların qüllələrini və təyyarələrin quyruqlarını dağıtdı.
  Zoya Angelskaya çox çevik bir körpədir. Burada o, nasistlərə bütöv bir barel atdı. Və bir partlayışdan bir neçə min parça parçalandı.
  Sonra qışqırdı:
  - Dayanma, dabanlarımız parıldayır!
  Və qız döyüş texnikasındadır!
  Avqustin döyüşdə də zəif deyil. O, nasistləri belə darmadağın edir. Sanki zəncir dəstəsindən sökülür.
  Rəqiblərini parçalayaraq oxuyur:
  - Diqqət et, yaxşı olacaq,
  Payızda tort olacaq!
  Qırmızı saçlı şeytan həqiqətən də döyüşdə iynə qutusunda şeytan kimi şumlayır. Və tanklar necə yanır, təyyarələr necə yanır.
  Amma tunikli ayaqyalın qız Marqarita Korşunova necə döyüşür. Nasistlər bunu ondan alırlar.
  Və vurursa, vuracaq.
  Ondan qanlı sıçrayışlar çıxır.
  Nataşa Korşunova tankların kəllələrini və qüllələrini əridən yalın ayağından metal sıçrayışları uçanda sərt şəkildə dedi:
  - Rusiyaya şöhrət, hətta şöhrət!
  Tanklar irəliləyir...
  Qırmızı köynəklərdə bölmələr -
  Salam rus xalqı!
  Burada qızlar nasistləri ələ keçirdilər. Beləliklə, onlar kəsilir və parçalanır. Döyüşçülər deyil, həqiqətən zənciri qırmış panterlər.
  Sərin oğlan Oleq Rıbaçenko döyüşdə və nasistlərə hücum edir. Onları rəhm etmədən döyür, çənləri yarıb çığırır:
  Biz öküz kimiyik!
  Marqarita Korşunova qəhvəyi ordunu darmadağın edərək, tankları və təyyarələrin quyruqlarını kəsərək götürdü:
  Biz öküz kimiyik!
  Nataşa Korşunova onu götürdü və tanklarla birlikdə qəhvəyi döyüşçüləri kəsərək qışqırdı:
  - Yalan danışmağı bacarmır!
  Zoya Angelskaya nasistləri parçaladı, xırıltı ilə dedi:
  - Yox, əlimdən düşmür!
  O da yalın ayağı ilə ulduzu götürüb buraxacaq və çoxlu faşistləri bitirəcək.
  Nataşa Korşunova onu götürdü və buraxdı, qırmızı məmə ucundan ildırım vurdu və çığırdı:
  - Televizorumuz yanır!
  Və onun çılpaq ayağından öldürücü bir iynə dəstəsi uçur.
  Zoya Angelskaya, həm də faşistlərin, onların tank və təyyarələrinin dağıdıcısı, cızıltı ilə dedi:
  - Bizim dostluğumuz monolitdir!
  Və yenə o qədər güclü atılır ki, dairələr hər tərəfə bulanıqlaşır. Bu qız rəqiblərin sırf məhvidir.
  Qız, çılpaq barmaqları ilə üç bumeranq götürüb işə salacaq. Bu isə daha çox meyitlərə səbəb olub.
  Bundan sonra gözəllik verəcəkdir:
  - Düşmənə rəhm etməyəcəyik! Bir cəsəd olacaq!
  Və yenə ölümcül şey çılpaq dabandan uçur.
  Qırmızı saçlı Avqustin də olduqca məntiqli şəkildə qeyd etdi:
  - Yalnız bir meyit yox, çoxlu!
  Bundan sonra qız onu götürdü və qanlı gölməçələrin arasından ayaqyalın gəzdi. Və çoxlu nasistləri öldürdü.
  Və necə qışqırır:
  - Kütləvi qətl!
  İndi də başını nasist generalına vuracaq. Onun kəlləsini sındır və ver:
  - Banzai! Cənnətə gedəcəksən!
  Svetlana Snow White hücumda çox qəzəblənir, xüsusən də tankları və təyyarələri vurur, qışqırır:
  - Sənə aman verilməyəcək!
  Və çılpaq barmaqlarından onlarla iynə uçur. O, hər kəsi yarıb keçərkən, təyyarələr çökür. Və hətta döyüşçü də parçalamağa və öldürməyə çalışır.
  Şortikli əzələli, naxışlı uşaq Oleq Rıbaçenko fit ilə qarğaları yerə yıxaraq xırıldayır:
  - Şanlı çəkic!
  Və oğlan da yalın ayağı ilə svastika şəklində belə sərin ulduz atır. Mürəkkəb hibrid.
  Və nasistlərin kütləsi dağıldı.
  Oleq Rıbaçenko qışqırdı:
  - Banzai!
  Və oğlan yenə vəhşi hücuma məruz qalır. Xeyr, o, sadəcə güclə qaynayır və vulkanlar guruldayır!
  Möhtəşəm Marqarita hərəkətdədir. Hər kəsin qarnını parçalayacaq.
  Ayağı olan qız bir anda əlli iynə atacaq. Və kütlə hər cür düşmən tərəfindən öldürüldü, həm tankları, həm də təyyarələri sıradan çıxardı.
  Çılpaq dabanları ilə parıldayan Marqarita Korşunova şənliyi ilə oxudu:
  - Bir iki! Kədər problem deyil!
  Heç vaxt ruhdan düşməməlisən!
  Burun və quyruğu bir boru ilə daha yüksək tutun.
  Bilin ki, əsl dost həmişə sizinlədir!
  Bu, çox aqressiv bir şirkətdir. Qız döyünür və qışqırır:
  "Əjdaha prezidenti cəsəd olacaq!"
  Natasha Korshunova döyüşdə sadəcə bir növ terminatordur. Və o qışqırdı :
  - Banzai! Tez alın! Və diktatorun sonu!
  Və onun yalın ayağından qumbara uçdu. Nasistlər isə mismar kimidirlər . Və bir çox mastodonları və qanadlı, cəhənnəm maşınlarını əzəcək.
  Budur döyüşçü! Bütün döyüşçülərə - bir döyüşçü!
  Zoya Angelskaya da hücumdadır. Belə qəzəbli qancıq.
  Və onu götürüb gurultu ilə dedi :
  - Atamız Ağ Tanrının özüdür!
  Və o, nasistlərdə üçlü dəyirman kəsir!
  Avqustinin döşlərinin çılpaq dabanları və yaqut məmələri ilə parıldayan qırmızı saçlı, cavab olaraq qışqırdı:
  - Və mənim Allahım qaradır!
  Həqiqətən, qırmızı saç hiylə və alçaqlığın təcəssümüdür. Təbii ki, düşmənlər üçün. Dostlar üçün isə o, sevgilidir.
  Və necə çılpaq barmaqları ilə götürüb atacaq. Qəhvəyi imperiyanın çoxlu döyüşçüləri, eləcə də onların tankları və təyyarələri.
  Qızılbaş qışqırdı:
  - Rusiya və qara Tanrı arxamızdadır!
  Çox böyük döyüş potensialına malik döyüşçü. Xeyr, bunlardan birinə qarışmamaq daha yaxşıdır. Tankların qüllələri kimi faşist təyyarələrinin qanadları qopar.
  Avqustin rəqiblərini əzərək fısıldadı:
  - Bütün xainləri toz halına salacağıq!
  Və partnyorlarına göz vurur. Bəli, bu alovlu qız tam olaraq dinclik verə biləcək bir şey deyil. Ölümün rahatlığından başqa!
  Svetlana Snow White, düşmənləri qıran, verdi:
  - Səni növbə ilə öldürəcəyik!
  Qırmızı Avqustin təsdiqlədi:
  - Hamını öldürəcəyik!
  Və onun çılpaq, kəsilmiş ayaqlarından tamamilə məhv olma hədiyyəsi yenidən uçur! Və o qədər tank və təyyarə bir anda kiçik çiplərə çevrildi.
  Və sonra qız, sanki qırmızı məmə ucundan, ildırım vurur.
  Çılpaq dabanları ilə ölüm hədiyyələri göndərən Oleq Rıbaçenko cavab olaraq mahnı oxudu:
  banzai olacaq !
  Nasistləri yalın əli ilə parçalayan, qılıncla doğrayan, çılpaq ayaqları ilə iynələr atan Avqustin dərhal tankları və təyyarələri məhv etdi:
  - Qısa! Qısa!
  Qəhvəyi döyüşçüləri, tankları və təyyarələri məhv edən Nataşa Korşunova qışqırdı:
  - Bir sözlə - banzai !
  Və vəhşi acı ilə rəqibləri kəsək.
   Ayaqyalın , yaraşıqlı, şortikli oğlan Oleq Rıbaçenko, rəqiblərini doğrayaraq verdi:
  - Bu gambit çinli deyil,
  İnanın, debüt Taylandlıdır!
  Və yenə oğlanın yalın ayağından iti, metal kəsici disk uçdu. O, həm tankların qüllələrini, həm də təyyarələrin quyruqlarını kəsdi.
  Döyüşən metal qıran qız Marqarita qəhvəyi imperiyanın döyüşçülərini və tankların zirehlərini doğrayaraq oxudu:
  - Bəs döyüşdə kimi tapacağıq?
  Və döyüşdə kimi tapacağıq...
  Bununla zarafat etməyəcəyik -
  Gəlin onu parçalayaq!
  Gəlin onu parçalayaq!
  O vaxt nasistlərlə yaxşı işləyirdilər...
  Burada Hitler və komandası qızların və uşaqların qarşısında diz çökdü.
  Nataşa Korşunova ilk növbədə bir nömrəli nasisti yalın ayaqlarını öpməyə məcbur edib.
  Sonra Hitler və bütün ətrafı digər qızların da çılpaq və dabanlarını öpdülər. Onlar dabanlarını dilləri ilə yalayırdılar. Və çox yaraşıqlı sarışın oğlan Oleq Rıbaçenko qızın yalın ayaqları ilə öpüldü.
  Kişi parazitlərin alçaldılmasından çox məmnun olan Nataşka əmr etdi:
  - İndi hamınızı öldürmədiyimiz halda, Üçüncü Reyxin Sovet İttifaqına tam və qeyd-şərtsiz təslim olması haqqında əmri imzalayın!
  Hər şey yaxşıdır, yaxşı bitər. Üçüncü Reyx təslim oldu və qüdrətli Wehrmacht tərksilah edildi. Hitler və komandası Beriyanın zindanlarına getdi.
  Hökm tez, lakin ədalətli idi. 22 iyun 1959-cu ildə Hitler Qızıl Meydanda asıldı!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"