Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Djali Junga KarrierË Pirate

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduardi, djali i njohur i kabinës, u bë pirat. Dhe lufton me flotën qeveritare, grabit anijet dhe liron skllave të bukura, këmbëzbathur. Përpiqet të jetë i drejtë.

  DJALI JUNGA KARRIERË PIRATE
  SHËNIM
  Eduardi, djali i njohur i kabinës, u bë pirat. Dhe lufton me flotën qeveritare, grabit anijet dhe liron skllave të bukura, këmbëzbathur. Përpiqet të jetë i drejtë.
  . KAPITULLI Nr. 1
  I fshehur, sikur u ngjit si shushunja midis rafteve të gjarpërinjve të kuvertës, djali këmbëzbathur Eduard Osetrov vazhdoi të dëgjojë. Dërrasat e sapoprera të anijes kishin erë të thartë të lisit dhe gudulisnin faqen e lëmuar të një adoleshenti të përjetshëm, ose, ndoshta, edhe të një djali rreth trembëdhjetë vjeç. Djali terminator mendoi fort:
  - Cilin plan duhet të zgjedhë?
  Një kërmilli alien, që shkëlqente me një guaskë smeraldi, zvarritej përgjatë shputave të zhveshura dhe të vrazhda të djalit të kabinës. Ajo gudulisi këndshëm thembrën e rrumbullakët rozë të djalit me putrat e saj dhe Ediku shtriu buzët e tij duke buzëqeshur.
  Sa e mrekullueshme është të kesh një trup kaq të ri, të fortë, të palodhur dhe elastik. Mbi të cilat plagët shërohen pa lënë gjurmë, dhe dhëmbët e këputur rriten, madje edhe stigma e hekurit të nxehtë (kishte një episod të tillë skllavërie në guroret e djalit!) dhe më pas u zhduk pa gjurmë pas disa orësh. .
  Po, ai e paguan këtë duke mos u rritur, por ka shumë avantazhe dhe përfitime të tjera. Dhe kjo, duhet theksuar, i tejkalon të gjitha disavantazhet që ekzistojnë në fëmijërinë e përjetshme.
  Fisnikët nga radhët e grabitqarëve të detit vazhduan të bënin një bisedë të qetë. Ai që është varur shumë me rubin pyeti "priftin" smerald.
  - Pra, a do të thotë se lufta me harperët është e pashmangshme? -
  Një lloj i lidhur me kishën konfirmoi:
  - Po, dhe vëllai i madh tashmë do të jetë në anën tonë, ka mundësi që ne të mund të krijojmë një koalicion të gjerë.
  Tregtari me zinxhirin e rubinit pyeti:
  - Dhe mjeshtri i madh Screw?
  Komploti dinak tha:
  - Ai e kupton më mirë se të tjerët se kontrabasi është shtylla kryesore e besimit të botës dhe do të na ndihmojë të përballojmë harpistët.
  Tregtari buzëqeshi me dinakëri.
  - Kështu, ne duhet të bindim vetëm mbretin e flautit. Dhe le të nxjerrë Dragoi i trembëdhjetë një dem.
  Pati një pauzë të shkurtër. Ediku, me dhëmbët e tij të fortë si titan, kafshoi një copë të katranit nga kablloja, e përtypi. Stomaku i një djali, nëse mund ta quash një djalë një luftëtar me përvojë që ka jetuar për më shumë se një shekull, është bosh. Ai nuk kishte ngrënë para se të shkonte në zbulim, kështu që donte diçka për të përtypur.
  Çfarë tjetër duhet bërë? Vritini ata gjithsesi.
  Kaloi, duke shkelur në heshtje këmbëzbathur, e nxirë në ngjyrën e këmbëve të çokollatës, një skllave. Ajo ishte në një tunikë të shkurtër, duke ju lejuar të admironi hijeshitë e seksit të drejtë. Pavarësisht nga lëkura e saj e zbehtë, flokët e skllaves ishin bjond, pothuajse bardhësia e borës dhe i vinte erë temjani.
  Madje Eduardi u pendua që ishte ende djalë, por nga ana tjetër, mund të admirosh statuja të praruara, dhe pallonj, apo gurë të çmuar, ndaj ia vlen të emocionohesh.
  Tregtari-prift, duke tundur zinxhirin e smeraldit, deklaroi me besim:
  - Dhe do të jetë porosia jonë, "Goja e Dragoit", do të kafshojë këdo.
  Bashkëbiseduesi me bark qeshi me helm:
  "Piratët kohët e fundit morën një kryqëzor me qindra armë nga Harpers. - Prekja e takave të çizmeve. - Kjo është kënaqësi.
  Shërbëtori i urdhrit, ngjashmëria me jezuitët, u përgjigj:
  - Kjo është ajo që ata kanë nevojë. Ata do të dinë të na vënë gjithfarë bastardësh.
  Këtu Eduardi, i cili përsëri filloi të admironte një skllav tjetër këmbëzbathur me tunikë, me bel të hollë dhe ijë të harlisur, në këtë rast një ngjyrë të kuqe, u kujtua në kohë se nuk e kishte përfunduar detyrën e dhënë nga ish-kryetari Morgan. Gjellë. Edhe pse nga ana tjetër, pse duhet ta përmbushë domosdoshmërisht? Kush është ky Morgan, një pirat gjakatar dhe mashtrues që fshehu thesare nga ekuipazhi? Pse jo një kapëse miu ? Dhe për turpin e tij, ai, një pionier, pesë minuta më vonë anëtari i Komsomol Eduard mori pjesë në këtë. Në të filluan të flasin edhe lakmia edhe etja për aventura. Epo, ishte zgjedhja e tij Komsomol!
  Se si Eduard Osetrov u bë pionier është një histori tjetër, në një planet tjetër për sa i përket zhvillimit teknologjik. Atje, në veçanti, ai u ndesh me një perandori si Rajhu i Tretë, vetëm më i gjerë, i shumtë dhe teknologjikisht i avancuar.
  Dhe ajo u kundërshtua nga analogu i saj i BRSS, i udhëhequr vetëm nga një grua e bukur dhe e re e jashtme.
  Dhe atje, natyrisht, ishte një pionier. Për më tepër, kishte një numër befasues fëmijësh në këtë planet, dhe rreth pesë herë më shumë përfaqësues të seksit të drejtë sesa burrat. Bote e mrekullueshme.
  Djali komandoi një batalion të tërë për fëmijë dhe mori yllin e heroit të SBKR - ky ishte emri i kësaj perandorie të kuqe. Eduardi madje kapi tankun Cobra-13 që peshonte një mijë tonë dhe e çoi atë në njësitë e tij. E cila doli të ishte vërtet e lezetshme. Dhe ekipi i tij, dy të tretat vajza dhe një e treta djem, u treguan shumë të lezetshëm. Por kjo, natyrisht, është një histori tjetër.
  Dhe tani Eduardi është në një anije, në një botë rreth shekullit të shtatëmbëdhjetë, krahasuar me periudhën tokësore të zhvillimit.
  Dhe veshi i mprehtë i djalit dëgjon gjithçka mirë.
  - Epo, Dragoi duhet të gjëmojë dhe të nxjerrë flakë që djegin gjithçka. Dhe Grandmaster Screw mund të dërgonte një vrasës te Mbreti i Harpës. - U dëgjua një fërshëllim helmues. - Edhe pse Zoti e di se çfarë lloj sundimtari ka, lufta për fronin nuk do ta forcojë perandorinë.
  Homologu me smeraldët u përgjigj duke qeshur:
  - Vrasësi është fshehur me kujdes dhe gati për të thumbuar. Ekziston vetëm një Zot në univers, dhe duhet të ketë vetëm një patriark të madh dhe vëlla më të madh. - Toni i princit të kishës dhe mbretit të vrasësve u bë viskoz. "Fakti që mbreti i tyre vendosi të bëhej kreu i kishës është sakrilegj dhe e pret një dënim mizor.
  Bashkëbiseduesi, duke vënë me gisht zinxhirin rubin, pyeti:
  të vritet më në fund Abaldini ?
  E qeshura në përgjigje:
  - Në kohën e duhur.
  Një zë plot etje kulloi:
  "Atëherë le të pimë për atë."
  Jezuiti thirri një djalë që rrotullohej nga mesi i shërbëtorëve të anijes, e urdhëroi me zë të lartë.
  - Na sillni një fuçi chisher .
  Djali, duke ndezur takat e tij të zhveshura, mori një enë të madhe dhe me vështirësi e tërhoqi zvarrë te drejtuesit. Për pak ra duke u penguar mbi dërrasë, por skllaveja arriti të rrëmbejë enën me lëngun e çmuar.
  Djaloshi i kabinës e falënderoi; ai tashmë ishte duke u rrahur në thembra me shkopinj kur derdhi verën. Dhe kur një korije bambuje kalon mbi thembra të zhveshura të djalit, ju bërtisni në majë të mushkërive tuaja. Dhe pastaj këmbët e mia digjen, dhe çdo hap bëhet agoni për disa javë të mira.
  Eduardi i shkeli syrin djalit dhe skllavit, edhe pse ata nuk e panë.
  Po, sigurisht, jeta këtu është e mërzitshme dhe nuk mund të zhytesh në një botë të mrekullueshme, përrallore në një tastierë lojërash.
  Një çift fisnik u hodhën mbi enë dhe filluan të gëlltisnin me një entuziazëm të tillë, si deve që kalojnë shkretëtirën e Saharasë pa u rimbushur. Kur komplotistët pinë, ata e përzunë djaloshin me mallkime të pista, duke e shpërblyer me një goditje bujare në byth dhe duke e rrahur me kamxhik në këmbët e tij të zhveshura dhe të rrezitura. Hymë në kabinë dhe u ulëm në tavolinë. Me sa duket, ata ende nuk kishin kohë të mjaftueshme për të komplotuar. Edhe pse flisnin në heshtje, skauti me veshë majë me pantallona të shkurtra, Edik, kapte çdo fjalë.
  Tani biseda do të jetë më argëtuese. - Filloi një jezuit nga një univers tjetër. - Dragoi i trembëdhjetë beson se një perandori e tillë si Harp nuk ka të drejtë të ekzistojë. Duhet të ndahet mes kontrabasit dhe flautit, dhe sa i përket republikës së poshtër heretike Harmony, së shpejti do t'i vijë radha.
  Këtu tregtari-komplotist me rubin u shpreh:
  - Mjaft e çuditshme, por ndonjëherë njerëzit janë shumë më fetarë, në lidhje me Zotin e Plotfuqishëm dhe shërbëtorët e tij. Për shembull, republikanët na paguajnë të dhjetën rregullisht!
  Jezuiti, një prift me një gjerdan smeraldi, bërtiti:
  - Por jo më shumë se kaq, dhe pagesat e tjera në thesarin e vëllait të madh u ndaluan.
  Pastaj partneri i tij piu një gllënjkë verë të ëmbël dhe me erëza dhe hëngri mishin e yndyrshëm të njomur me salcë çokollate. Lëngu ngjitës i kafshës i rridhte në mjekër; falë stërvitjes speciale, shikimi i djaloshit zbathur Edik u bë shumë i mprehtë dhe ai mund të shihte detajet përmes xhamit të turbullt dhe të shtrembër të mesjetës së vonë. Pastaj tha i menduar:
  - Asgjë, mendoj se alternativa më e mirë është rivendosja e monarkisë atje - Një buzëqeshje ujku dhe një buzëqeshje vampiri. - Në këtë rast, do të ketë më shumë rregull dhe fuqia e kishës do të forcohet.
  Jezuiti nxitoi të siguroj:
  - Tashmë kemi një princ të përshtatshëm. Ai u rrit në manastir dhe është absolutisht i varur nga ne.
  E qeshura në përgjigje:
  "Kjo është e mrekullueshme, çfarë tjetër do?"
  Një pëshpëritje si një fishkëllimë gjarpëri:
  - Jep ryshfet dikujt dhe vrit dikë.
  Komploti me rubin nuhati drogën nga një kuti dhe fërshëlliti:
  Një vrasje është më mirë se njëqind mallkime. Ne duhet të veprojmë, jo të vonojmë.
  - Le të pimë përsëri për faktin se vetëm ne po komplotojmë, dhe të tjerët janë ngatërruar në to!
  Pijanecët pinë një gotë argjendi imponuese. Vera ishte e shtrenjtë dhe shumë e fortë, megjithëse kishte shije të mirë. E kuqe e zjarrtë, u bë shkumë, sikur gjaku i një foshnjeje të ishte derdhur në surf.
  - Ndoshta do të këndojmë, jemi lodhur duke folur për politikë.
  Pati një fërshëllimë:
  - Hajde, hesht, përndryshe do të zgjojmë të gjithë anijen. Nesër njerëzit tanë kanë punë për të bërë.
  Një goditje me grushtin e tij në tryezë dhe vera fluturoi mbi kamisole, duke e mbuluar atë me pika të pista:
  - Po njerëzit? Më keq se një qen. A duhet të kujdesemi për ta?
  Dhe një nënqeshje e neveritshme me një bilbil:
  - Por është mirë të shtrydhni një monedhë prej tyre. Sidomos nëse ata ndiejnë dhe e dinë se ju kujdeseni për ta, edhe më shumë me fjalë sesa me vepra.
  U shfaqën skllave. Kësaj radhe kishin veshur brekë të holla, dhe me rripa të ngushtë pëlhure në gjoks. Këmbët e tyre të zhveshura, me lëkurë ulliri, që lëshonin tinguj të qetë e magjepsës, shkelnin në kuvertë. Dhe era frynte flokë të gjatë, të ndritshëm me ngjyrë të kuqe, ari, të bardhë, kafe.
  Ata hynë te fisnikët, të gatshëm për të kënaqur çdo epsh të personaliteteve.
  Më në fund u dëgjua një këngë vajtimi;
  Nuk ka asgjë më të sigurt se një monedhë
  Ajo me të vërtetë shkëlqen pa gënjeshtra!
  Në fakt, dybloni është sundimtari i botës,
  Mbështetja e tij është një shpatë dhe mburojë e fortë!
  
  Zotat paganë janë të fshehur në të,
  Si dielli, një fytyrë e artë rrezatuese...
  Edhe pse ka ende banditë parazitë,
  Kush filloi të tregtojë shpirtrat e tyre!
  
  Monedha është një idhull dhe një kryeengjëll,
  Ai është shpëtimtari, shkatërruesi i të gjithëve.
  Pa ar, çeliku i damaskut me qira lëngon,
  Pa para, suksesi nuk do të vijë në betejë!
  
  Por çfarë do ti o njeri i zemrës,
  Gjuetia për të blerë pavdekësinë për ju ...
  Të hapësh me lakmi derën e lumturisë,
  Për të thurur një fije shekujsh jete!
  
  Por a mund ta marrë një doubloon edhe atë?
  A mund të ëndërrojë një rreth i artë?
  Që plaku me kosë të mos vijë me përshëndetje,
  Dhe ai nuk vuri një vulë në ballin e tij në morg!
  
  Edhe pse të duhet shumë lumturi për një monedhë,
  Që të mund të kënaqemi me mëkatin sa të mundemi!
  Por njeriu nuk ka fuqi mbi pasionin,
  Vajzat janë për të si meli për një gjel!
  
  Ai dëshiron të marrë shumë nga barku i tij,
  Hani fazanë dhe kile ananasi.
  Edhe pse nuk mund të hani derisa të vdisni,
  Edhe nëse jeni jashtëzakonisht i lezetshëm me paratë!
  
  Dhe arkivoli, madje kushton shumë,
  Sepse ka vend për mbretër në të!
  Në fund të fundit, engjëlli do të vizatojë një zero në formë,
  Një goditje në ballë dhe një shkop në tru!
  Gjuhët e komplotistëve u ngatërruan gjithnjë e më shumë dhe pas një gote tjetër, pazari i stërzgjatur më në fund ra në heshtje.
  Frazat e fundit doli të ishin:
  "Keni dëgjuar se në Jack London shpërtheu një rebelim, i udhëhequr nga dy, ose më mirë tre, gra të bukura.
  Prifti me smeraldët qeshi dhe ulëriti:
  - Kur t'i kapin, ushtarët do të kenë gëzim të madh, do t'i bëjnë copë-copë dhe do t'u pritet lëkura në shirita!
  Tregtari me rubin qeshi dhe lemza:
  "Nuk do ta kisha problem të merrja pjesë vetë në gjueti."
  Prifti jezuit dhe katolik, duke lemza dhe mezi duke e mbajtur belkën e tij , shtrydhi jashtë:
  - Këtu në bregdet ka një bordello luksoze, nesër do të marrim kurva edhe më të nxehta dhe më temperamente në bord.
  - Nuk është marrëzi, pse jo tani. Unë kisha një dëshirë. Hej, më thirrni disa prostituta. Ku janë nata, zanat me shkëlqim? - Fisniku i dehur, duke lëshuar zinxhirin, bëri një zhurmë të madhe dhe i ra nga këmbët.
  - I Plotfuqishmi ju dërgoftë një ëndërr të mirë. - tha prifti fisnik, nuhati nga shishja kthjellëse. Ai qëndroi për një kohë, duke ardhur në vete, pastaj u kryqëzua me një dorë që i dridhej dhe më pas me një ecje të përzier shkoi në kabinën e tij.
  Robëreshat e mbanin për krahë. Por me sa duket duke pasur shumë alkool, kleriku nuk ishte më i aftë për asgjë.
  Dhe vajzat këtu janë kaq të bukura, dhe sa erëra të këndshme ka nga temjani dhe trupat e hollë, atletikë të seksit të bukur.
  Biseda e dëgjuar nga skauti Sturgeon përmbante shumë informacione sekrete, ndoshta shumë të vlefshme për dikë, por kishte pak kuptim për vetë skautin e ri. Në fund të fundit, nëse Mbreti i Harpës helmohet apo jo, ka pak ndryshim për ta. Por lufta, përkundrazi, është në dobi të filibusterit, ka më shumë plaçkë dhe ju jeni më pak të zënë me anijet luftarake të armikut. Sa i përket Vëllait të Madh, korsairët, si rregull, janë paragjykues, por në të njëjtën kohë jo besimtarë, dhe me raste ata janë gati të grabisin priftin plotësisht. Vetë Eduard Osetrov nuk u lut kurrë, dhe me qumështin e nënës së tij u zhyt në vetvete se të gjitha fetë janë një mashtrim dhe nuk ka perëndi. Ose, siç thonë edhe ata, Zoti, i cili është Triniteti. Si ndodh që ka tre perëndi dhe, në të njëjtën kohë, një? Nuk ndodh! Nëse nëna besonte në ndonjë gjë, ajo preferonte të mos fliste për këtë para fëmijëve dhe Alice besonte se kishte një lloj fuqie në parajsë, edhe nëse nuk ishte biblik. Kryengritja, natyrisht, është interesante, por Eduardi ishte larg nga të menduarit se ishte rregulluar nga një motër-vëlla zakonisht i qetë dhe me natyrë të mirë në armët hapësinore. Ky mendim dukej shumë i egër dhe i pabesueshëm, megjithëse shumë mund të ndryshonin në tetë vjet. Sidomos në luftë! Një pirat, dhe Eduardi është padyshim një pirat, por ai nuk jep asnjë mallkim.
  - Të pasurit janë të pangopur deri në kufi! - Goditja e këmbëve të zbathura në lis. - Të varfërit janë të uritur, prandaj shpërthejnë trazirat. Nuk është puna ime. - pëshpëriti djali Terminator. "Ne duhet të mendojmë se çfarë të bëjmë me këtë copëz."
  Vështrimi i tij ra mbi fuçinë e papërfunduar. Një djalë me flokë të zeza, shumë i ngjashëm me të, vrapoi drejt tij dhe tha në heshtje.
  - Xhaxhallarët e mi bënë shumë hile. Askush nuk e sheh, unë do të provoj " vinchikën " e tyre. "Djali u përkul dhe piu një gllënjkë nga një pije e ëmbël. Pastaj, pasi e thithi, piu një gllënjkë tjetër; koka e djalit filloi të bënte zhurmë dhe ai u lëkund dhe shkoi në galerë.
  - Po sikur të depërtoni në magazinë e pluhurit dhe të hidhni në erë fuçitë atje? Në këtë rast, ky gjigant do të digjet dhe do të fundoset. - e kuptoi Eduardi tinëzar. "Une do të.
  Por pastaj djali u kujtua se kishte skllevër të bukur në anije dhe ata mund të vdisnin. Epo, në rregull, ai ka në gishtin tregues një unazë të vogël, në formën e një gjarpri të argjendtë, një unazë kaq modeste dhe e padukshme në shikim të parë. Por ai është në gjendje të lëvizë individë të seksit të kundërt në distanca të shkurtra. Pra, ka mundësi që vajzat të shpëtohen.
  Duke rrëmbyer një pishtar dhe, për çdo rast, duke lyer fytyrën dhe flokët me rrëshirë, djali hyri në thellësi të anijes, në të njëjtën kohë duke e futur shpatën e tij të lezetshme të elitës në të çarë, nga frika se mos do ta shpërndante me shkëlqimin e saj. . Vendimi është i diskutueshëm, por nuk ka zgjidhje. Ishte e mbytur brenda enës dhe nuk kishte erë shumë të mirë. Natyrisht, marinarët nuk njiheshin si të pastër dhe e lehtësonin veten kudo. Mirëpo, duke përjetuar minierat, ku djem të zhveshur e me kokë të rruar punonin me zinxhirë dhe merrnin kamxhik për gabimin më të vogël, ose, pasi e kishin ngadalësuar pak punën, doli se nuk ishin një skaut i përpiktë. Në minierë, për shembull, ata lehtësoheshin pikërisht në të çara, madje edhe pishtarët tymosnin. Dhe djemtë, të lidhur me zinxhirë dhe të djersitur, nuk ishin larë prej vitesh, kështu që ishte vërtet Ferri atje. Dhe këtu, vetëm një vrimë e zakonshme për mesjetën e vonë.
  Ndërsa ecte, u thirr djali i tij me muskuj të dobët, një djalë gjimnast.
  - Mane, na jep pak rum. - mërmëriti marinari i dehur.
  Duke u përkulur, Ediku u hodh deri te fuçi, i ngathët kërkuan rubinetin dhe e derdhi në enë. Rubineti ishte i ndryshkur dhe u kthye jashtëzakonisht fort. Ishte sikur një spirancë të kishte zënë alga deti.
  - Po ngatërrohesh shumë gjatë, djalë i poshtër. - Skauti Osetrov mori një shuplakë të rëndë në kokë. - Epo, largohu nga djalli, nuk e kanë dhënë akoma.
  Djaloshi i kabinës së rreme u nis me shpejtësi të plotë. Është mirë që ai ngatërrohet me dikë tjetër. Depot e pluhurit janë gjithmonë të pozicionuara në atë mënyrë që probabiliteti i goditjes aksidentale të jetë minimale. Kjo është, në fund dhe në mes të anijes, pikërisht nën direkun e madh, dhe madje edhe në këtë anije lineare ata vendosin një fletë bronzi sipër për forcë dhe besueshmëri. Këtu ai duhet të ngjitet. Djali këmbëzbathur Edik filloi të zbriste, hapat rrëshqitnin dhe era sa vinte e forcohej. Gjatë rrugës, ai hasi disa herë marinarët, ata i thirrën, duke e detyruar të kryente këtë apo atë detyrë të vogël. Luftëtari i ri i kreu detyrat me dëshirë dhe shpejt; në errësirë ishte e pamundur të dallohej ai dhe djali vendas, veçanërisht pasi Maneja e vërtetë me shumë gjasa po flinte. Kjo është mënyra se si spiunazhi ndonjëherë përfiton viktimat e mundshme. Bota, si gjithmonë, është plot me paradokse. Kjo është arsyeja pse, megjithatë, është bota e njerëzve të gjallë. Nga eksitimi, djali luftëtar Eduardi djersi shumë dhe filloi të shkëlqejë në dritën e pishtarit.
  - Duhet të kontrollosh nervat, përndryshe, çfarë pirati jam unë? - tha me vete.
  Më në fund, duket një derë e rëndë lisi me një bravë të madhe. Këtu Osetrov ndaloi, duke mos ditur se çfarë të bënte më pas. Në këtë moment ai u thirr sërish.
  Një burrë shumë i trashë me një thikë të gjatë e thirri atë. Dhe me një zë jashtëzakonisht të neveritshëm e të ngjirur ai kapërdiu:
  - Po endet nëpër stan, një dembel, shko pastro çizmet e mia.
  Eduardi i djersitur vrapoi drejt tij, flakët ndriçuan fytyrën e tij të gërvishtur, pastaj, sipas fatit, burri i shëndoshë i hodhi një vështrim më të vëmendshëm. Djali kishte një fytyrë shumë të bukur nga natyra, dhe trupin e tij dhe fytyrën e tij të bukur të një engjëlli, është shumë e vështirë të ngatërrohet me dikë.
  - Ti nuk je Mane! - Dhe një klithmë histerike, por e qetë për shkak të pijes. "Ah, spiun i keq, më thuaj, kush je ti?"
  Në vend që të përgjigjej, Eduardi goditi kundërshtarin e tij në fyt me pëllëmbë. Ai tundi thikën si përgjigje dhe i riu mezi iu shmang një goditjeje që kaloi rastësisht nëpër brinjë. Një djegie e lehtë dhe një kruajtje e pakëndshme nga zeroja.
  - Këtu është një bishë. - Luftëtari Sturgeon, duke kapur dorën e tij, e ktheu thikën, pastaj e futi në stomak deri në dore. Burri i shëndoshë bërtiti dhe gishtat këmbëngulës ia kapën fytin, duke e shtypur britmën.
  Djaloshi e mbyti armikun me gjithë tërbim, duke ndjerë i kënaqur se si po binte rezistenca e armikut dhe si po varej. Kur njeriu i shëndoshë më në fund u bë një kufomë, djali i frikshëm Eduardi e hodhi atë larg. Tani, dhe ai e kuptoi qartë këtë, duhej të nxitonte, përndryshe do të bënin alarmin kur të zbulonin zhdukjen e një marinari të rëndësishëm, ose, më mirë, edhe të një oficeri të marinës. Sidoqoftë, bllokimi nuk u dha dhe djali nuk kishte ende aftësitë e një hajduti, të paktën brava të tilla primitive (që nuk mund të thuhet për kodet elektronike), duke përdorur një thikë kot. U mërzit dhe u prish.
  Këtu, disa vajza me rroba minimale, por me sharmin maksimal, vrapuan nëpër kuvertë, duke goditur këmbët zbathur.
  Ajo la shputat e saj të zhveshura në pluhur shumë të hijshme, si një skicë e Leonardo Da Vinçit, gjurmë.
  - Kjo është shëmti, si mund ta hap bllokimin tani. Ndoshta i vihet zjarri derës? Eduardi ndezi pishtarin. Druri i fortë u dogj keq, përveç kësaj, ishte i farkëtuar me hekur sipër. Sabotatori i ri shpejt e kuptoi kotësinë e plotë të një rruge të tillë dhe filloi të ngrohte kështjellën. Vaji në të mori flakë dhe mbante erë të fortë.
  - Kumbon si pleh i djegur. - Djaloshi i kabinës i tërbuar Eduardi futi një thikë të thyer në vrimë, e futi më thellë, duke e përdredhur pak. Ai kujtoi një film për kohët e lashta - "Shpata e ndryshkur", ku një hajdut u përpoq të hapte një bravë hambari në një mënyrë të ngjashme. Vërtetë, tani kjo metodë nuk funksionoi.
  U bë zhurmë dhe dy roje po afroheshin. Ata ishin të dehur dhe bërtisnin një këngë të papërshtatshme. Djali trim Eduardi nuk kishte frikë prej tyre, por rreziku është shumë i madh që ata të ngrenë alarmin. Prandaj, ai u hodh në errësirë, me një lëvizje të shpejtë të pëllëmbës së tij, duke shuar pishtarin.
  "Çifti i ëmbël" iu afrua derës. Më i madhi në çift, një luftëtar mjaft masiv, tha.
  - Dhe pse dreqin na urdhëroi gjenerali të kontrollojmë mbrojtjen e magazinës së barutit, këtu nuk do të vijë njeri.
  - Po, dhe kështjella këtu është e tillë që vetë djalli do t'i thyejë këmbën. - mërmëriti luftëtari i dytë dhe rënkoi menjëherë. Dhe pastaj ai rënkoi i hutuar:
  - Shiko, dikush u përpoq të hapte derën.
  Me një vështrim prapa, kushdo është i fortë, luftëtari i ri Eduardi goditi ballin i mërzitur, duhet të jesh kaq mendjemadh. Ndërkohë roja ka tentuar të nxjerrë thikën. Një tjetër kërciti, filloi të shikonte përreth, duke përdredhur qafën nga frika:
  - Ka një skaut në anije, është koha për të ngritur alarmin.
  Nuk ishte më e mundur të hezitonte, fjala u përshpejtua nga një sustë, Eduardi u hodh nga prita dhe kreu një goditje në një kërcim.
  Rrahte me të gjitha forcat me këmbën në pjesën e pasme të kokës, madje u dëgjua kërcitja e rruazave të thyera. Në atë moment, marinari i dytë u shtrëngua duke u përpjekur të nxirrte thikën dhe, ja, brava u nda vetë.
  Përpara se kundërshtari i fundit të mund të ngrihej me gojë hapur, luftëtari i ri i stërvitur mirë Eduardi luftoi me të dy duart dhe këmbët. Kur u përpoqën ta merrnin, Osetrov i dha një prerje të sipërme në nofull, më pas e shtoi në tempull. Luftëtari u rrëzua në dysheme.
  Disa vajza të bukura, të mbuluara mezi nga rripat e hollë të rrobave, morën me gëzim dhe duartrokitën, duke bërtitur në kor:
  Bravo, djalosh i kabinës zbathur! Ju jeni hero!
  Terminatori i ri pëshpëriti i lumtur:
  - Tani, ne duhet të veprojmë shpejt!
  Pasi këputi xhepat dhe gjeti një strall, gjë e nevojshme, sepse kur u shua feneri që mbanin pijanecët, Luftëtari Sturgeon rrëzoi një shkëndijë dhe ndezi një pishtar.
  - Tani le të bëjmë sabotim, pasi në një film për antikitetin, pionieri hedh në erë nazistët. - Luftëtari i ri e grisi leckën, duke e lagur me rrëshirë, bëri një fitil të bërë vetë. Pastaj preu një copë tek fuçia më e madhe, e mbushi dhe i vuri flakën.
  - Më vijnë në ndihmë engjëjt e antibotës! - Sytë e ish-luftëtarit partizan të nëntokës shkëlqenin grabitqarisht. - Shpresoj të ketë kohë të mjaftueshme për të ikur.
  Duke shkelur butësisht mbi gishtat e këmbëve, djali terminator muskulor i nxirë Eduardi mbylli derën, e vari mbrapa dhe, duke këputur bllokimin me një lëvizje të mprehtë, nxitoi lart. Dukej se atmosfera e thellë shtyp gjoksin dhe turbullon kokën. Këmbët u bënë çuditërisht të rënda. Rrugës e thirrën nja dy herë dhe luftëtari i madh Eduardi, i cili ngjante aq shumë si një djalë i zakonshëm gjysmë i zhveshur këmbëzbathur, u përgjigj me një zë të mbytur:
  Gjenerali më thirri urgjentisht.
  Kjo, natyrisht, funksionoi pa të meta për luftëtarët mendjengushtë, derisa një zë tjetër pyeti.
  - Dhe pse gjenerali ka nevojë për rrjetën?
  Djaloshi i kabinës Eduardi, duke ndriçuar takat e tij të zhveshura dhe kallo, u përgjigj me një klishe të përgatitur paraprakisht:
  - Kam një mision urgjent, më duhet të shkoj në kuvertë.
  -Jo, do të na shërbesh më parë. "Marinari bërtiti, duke e kapur nga supi muskuloz, megjithëse me një kockë të dalë fort.
  Luftëtari i ri, pa u menduar dy herë, goditi brutën në gju, më pas kreu një spastrim. Ai u rrëzua nga të qeshurat miqësore dhe fëmija i shkathët Osetrov shtoi shpejtësinë.
  Vrapimi i tij bëhej gjithnjë e më i dëshpëruar dhe konvulsiv. Takat e zhveshura të fëmijës terminator të përjetshëm u ndezën pranë. Këtu, më në fund, është kuverta e shpëtimit, ai nxiton në çarjen e njohur, duke u përpjekur të gjejë shpatën e tij. Ai mungon!
  Vetëm robëresha, diku, po gumëzhin diçka me shpirt me trillet e tyre të bilbilit, me zëra shumë të bukur. Dhe çfarë vajzash janë, përgjithësisht të ëmbla në pamje... Me lëkurën e pastër dhe të lëmuar.
  Sidoqoftë, Eduardi nuk ka kohë për këtë - në fund të fundit, shpata e tij legjendare dhe trim është zhdukur.
  Por kjo nuk është një armë e lehtë; një teh i tillë do të presë çdo metal. Duke shtypur me inat këmbën e tij të zbathur, Eduardi pëshpëriti me buzët e zbehta:
  "Unë nuk do të të lë, edhe nëse më duhet të vdes."
  Diversanti i ri po ndjente parmakët me shpejtësi marramendëse kur një roje u përplas me të.
  Pasoi një klithmë e fortë:
  - Cfare po ben ketu?
  - Gjenerali urdhëroi të gjenin medaljonin e humbur me një zemër diamanti! - U gjet djali i përjetshëm mendjemprehtë Sturgeon. Me vështirësi të frenohej që të mos godiste menjëherë takat e tij të zhveshura në ballë me të fortë, si tehu i një levi.
  Ai madje u mbyt nga gëzimi:
  - Kjo është ajo, le të shohim së bashku.
  Luftëtari u vërsul në kuvertë dhe filloi të ndjejë dërrasat; trupit të ri të Eduardit iu duk se koha po fluturonte, duke i matur me shpejtësi sekondat e fundit. Vrullimi i mendimeve u ndërpre nga një pasthirrmë.
  - Shiko cfare gjeta. - Po, ndonjëherë ndodh, kushdo është me fat, por jo ti. Edhe pse fati është një koncept relativ. Luftëtari nxori një shpatë të zbehtë që shkëlqente.
  - Klasa! Më lejoni t'ju tregoj një truk. - tha djali terminator i përjetshëm dhe me një buzëqeshje të ëmbël, duke prerë me gishta dorën e djathtë në pleksusin diellor, duke përdorur teknikën "Tiger Kthetrat". Pastaj dora ndjeu butësinë e njohur të shpatës. Me një fillim vrapues, luftëtari i ri dhe i pathyeshëm u hodh në det.
  Robëshat, duke stampuar këmbët e zhveshura, të dalta, të hijshme, siç duhet, të seksit të bukur që nuk dinin këpucë, këndonin;
  Ju jeni idhulli ynë i madh,
  Drita e djaloshit luftarak...
  Pushtoni të gjithë botën -
  Le të këndohet dashuria!
  Pothuajse menjëherë, pati një shpërthim të madh, anija u nda në dy pjesë dhe trungjet që tymosnin u shpërndanë në të gjitha drejtimet. Njëri prej tyre e goditi me shumë dhimbje djalin Eduard në shpatullat e zhveshura dhe zjarri i dogji pak këmbët e zbathura, një fragment goditi shputën e ashpër të djalit të kabinës. Edhe pse ishte i shtangur, përparimi i tij nuk u ngadalësua, ai notoi në autopilot.
  Dhe, sigurisht, ai nuk harroi të fërkonte unazën dhe të thoshte një magji të shkurtër.
  Një vorbull magjike mori dhe mori robëreshat. Dhe i transferoi në një vend të sigurt nga anija e hedhur në erë e një vendi përrallor. Dhe përfunduan në port. Një grup i tërë vajzash të bukura me shkallë të ndryshme lakuriqësie. Dhe vetëm njëra prej tyre kishte sandale të qëndisura me perla. Dhe kjo sepse ajo nuk ishte një skllave.
  Vajzat e morën në kor dhe kënduan:
  Por pulsimi i zemrës dhe i venave,
  Lotët e fëmijëve tanë, nënave...
  Ata thonë se ne duam ndryshim
  Hidhe zgjedhën e zinxhirëve të skllevërve!
  Djaloshi luftëtar u këndoi atyre:
  Djali i tokës do të përgjigjet, jo,
  Unë kurrë nuk do të jem skllav...
  Unë besoj se liria do të lulëzojë,
  Dielli do të shërojë një plagë të qelbëzuar!
  
  Për Atdheun e madh në betejë,
  Zemra e djalit po të thërret...
  Ngrihu kalorës trim në mëngjes
  Errësira do të largohet, trëndafilat e majit do të lulëzojnë!
  Peshkaqenët tigër filluan përsëri të ndiqnin djalin që kishte kryer sabotim.
  Luftëtari i ri Eduard tundi shpatën, megjithëse shpatulla e tij e mavijosur dhembte në mënyrë të padurueshme. Këtu një nga grabitqarët notoi shumë afër dhe u pre, pas së cilës, shoqëruesit e saj e sulmuan atë.
  Dhe ata filluan të torturojnë mallrat e tyre dhe fjalë për fjalë t'i grisin ato. Dhe valët u pikturuan në ngjyrën e një muzgu rubin.
  - Ju peshkaqenë nuk keni ndjenjën e solidaritetit. Në vend që të mbështesni një shok të rënë, ju e përfundoni atë. - shtoi me ironi luftëtari i ri. Ku ju ka shkuar ndërgjegjja?
  Peshkaqenët ankuan diçka të pakuptueshme në përgjigje, vetëm njëri prej tyre me vija të purpurta dhe pa brirë tha papritmas:
  - Kush je ti, o i ri, që kundërshton miliona vjet evolucion.
  Nga befasia, djaloshi i përjetshëm Eduardi për pak sa nuk e lëshoi shpatën, por për fat, falë një reagimi fenomenal, arriti të përgjojë trofeun e çmuar me gishtat e tij të shkathët dhe të zhveshur, si ato të majmunit.
  Luftëtari i ri pyeti:
  - Po flet?
  Peshkaqeni qeshi me ironi.
  - Si mendoni, vetëm njerëzit janë të aftë për këtë? Kjo është arroganca juaj, jo më kot shumica prej jush mohojnë evolucionin, duke i atribuar vetes një origjinë hyjnore. - Dhe grabitqari kryesor i deteve me inat e tundi bishtin mbi ujë.
  Djali u përgjigj logjikisht:
  - Unë nuk jam shumicë, dhe në veçanti, besoj se dikur kemi qenë majmunë pa mendje. Por më pas ata arritën të ngriheshin. - U ngrit luftëtari i ashpër. - Do të kalojnë mijëvjeçarë dhe ne do të arrijmë lartësi të tilla që as shkrimtarët më të guximshëm të trillimeve shkencore nuk mund t'i ëndërrojnë!
  Peshkaqeni, duke vazhduar të ndiqte Eduardin në një distancë të caktuar, vërejti në mënyrë skeptike:
  "Ti je ende i sigurt, burrë. Ju prisni të arrini me ndihmën e arsyes atë që të tjerët ushqejnë shpresën për të marrë në kurriz të hirit Hyjnor.
  Djali, duke u përpjekur të shtonte një lëvizje, veçanërisht pasi prerjet e shkaktuara nga shpërthimi ishin në mënyrë të neveritshme, u befasua përsëri:
  - Dhe nga e di ti për këtë, se nuk del nga deti.
  Peshkaqeni me vetëdije tha:
  - Disa prej nesh kanë një aftësi të lindur për të thithur informacion nga truri i atyre që janë ngrënë. Kështu që hasa në një peshkop jashtëzakonisht të lexuar. Edhe ti, megjithëse je i ri, ruan shumë njohuri brenda vetes. Tani do të jesh mëngjesi apo darka ime, në varësi të asaj që të pëlqen më shumë.
  - Vetëm provoje! Eduardi, i shkathët si një kobër, kapi lëvizjen që po vinte, tundi shpatën dhe goditi peshkaqenin më të afërt, i cili u vërsul drejt tij.
  Goditja e goditi duke i prerë syrin, trurin dhe bririn. Dhe përsëri, grabitqarët, në vend që të fluturonin të gjithë së bashku mbi shkelësin e tyre, u mbërthyen pas trupit të dridhur.
  - Jo, trurin tim nuk do ta shijoni kurrë. - Tha, me vështirësi për të frenuar të qeshurën, peshkaqenët dukeshin shumë budallenj, djalë i vogël. "Por nëse doni, notoni më afër. - Luftëtari i ri bëri një pamje të fikut me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Grabitësja e detit, nga frika të sulmonte veten, fërshëlliti në mënyrë agresive:
  - Tani do të të vrasin. - Me sa duket, jo shumë i shkathët për të sharë, i shtrydhur. - Ti je një bastard budalla.
  Peshqit grabitqarë, pasi mbaruan me partnerin e tyre, përsëri u vërsulën pas të riut. Ata u përpoqën ta sulmonin nga të gjitha anët, por të shkathët, duke u stërvitur në luftime të fshehta, përfshirë edhe me armë të ftohta, djali i përjetshëm Eduardi u zhyt dhe hapi një bark, tjetri i preu bishtin. Peshkaqenët, si të këqijtë, humbën interesin për të për një kohë, duke gërryer të tyren.
  - Ju, e shoh, nuk i kontrolloni motrat tuaja. - vërejti me gëzim djali i pamposhtur Eduardi. Pse janë kaq primitivë? Dhe ata vdesin në heshtje, si partizanë në pyetje?
  Peshkaqeni kryesor u përgjigj sinqerisht:
  "Njerëz si unë janë të rrallë. Dhe pjesa tjetër është një mal me muskuj budallenj që vërtetohen nga instinktet: përfundoni të plagosurit - më të fortë se urdhrat e mi.
  Djali i shkathët Eduardi peshoi shpatën dhe mendoi pse të mos e hidhte te kjo balenë minke. Vërtetë, ekzistonte rreziku për të humbur dhe humbur një armë madhështore. Si të hamendësonte qëllimet e tij, peshkaqeni inteligjent rriti ritmin e tij dhe filloi të largohej nga luftëtari i ri.
  - Dhe ti, e shoh, ishe i frikësuar. - Luftëtari mizor qeshi, duke u dukur si djalë, Eduard. - Mund të telefononi bandën tuaj?
  Viksi me pendë fërshëlleu me helm:
  Mos llogaritni, nuk do të keni shumë shanse për të mbijetuar.
  Peshkaqenët përsëri u përpoqën ta copëtonin atë, e prekën disa herë, në veçanti, prenë këmbën me dhëmbë, pothuajse gërryen gishtat në dorë, kryen disa goditje të dhimbshme me brirët e tyre në trup, me sa duket duke thyer nja dy brinjë. Por një duzinë e mirë prej tyre u vranë vetë. Pushimet e shkurtra ndërsa mbaronin shokët e tyre e lejuan atë të rigrupohej. Tashmë e prisnin në anije, gjuajtësin, një ish i dënuar me flokë kaçurrela dhe hundë shtrembër. Bashkë me të, një grua heroike që dukej si e zezë, gjuanin nga topi më i vogël. Nuk është çudi që ai kishte një reputacion zezak si një gjuajtës i patejkalueshëm, topi goditi peshkaqenin saktësisht, duke e copëtuar atë.
  - Boo -bu! - tha, duke nxjerrë dhëmbët, luftëtari i ri Eduard. - Gjynah që nuk është me vija. Tani ajo do të më kujtojë mua, do të hakmerret. - Ai kaloi buzën e dorës përgjatë fytit, duke shtuar. - Vetëm tani hakmarrja ndaj saj, konkretisht, do të dalë dhe jo vetëm anash!
  Luftëtari i ri, i kapur me duart dhe gishtat e zhveshur të këmbëve të shkathëta, të cilat do t'i kishte zili edhe një shimpanze, u ngjit shpejt në kuvertë, ai ishte aq i emocionuar sa nuk u ndje i lodhur. Kapiten Kavarnava ishte i pari që vrapoi për ta takuar:
  - Epo, djali im, si shkoi zbulimi?
  Luftëtari i ri u përgjigj me entuziazëm:
  - Shkëlqyeshëm, mund të skicoj në një copë letër ku ndodhen të gjitha bateritë dhe postat e tyre. Mendoj se kemi një shans për një sulm të suksesshëm.
  Kavarnava e mbështeti atë në këtë përpjekje:
  - Unë mendoj të njëjtën gjë. - Dhe pirati i madh fërkoi mjekrën me një kamë. - Plani i sulmit mbetet i njëjtë?
  - Po! A e bëra vetë rregullimin e vetëm? - tha me krenari Eduardi i buzëqeshur.
  - Çfarë? pyeti Kavarnava.
  Djali u përgjigj me gëzim:
  - Në port, ndër të tjera, ndodhej një luftanije me njëqind e njëzet armë, një nga anijet më të fuqishme të Contrabass.
  - Kështu, por kundër një force të tillë nuk do të tërhiqemi, do të duhet ta shtyjmë sulmin. - Mërmëriti i frikësuar Kavarnava.
  Luftëtari i ri korrigjoi me sarkazëm:
  - Të thashë që isha.
  Kapiteni i piratëve mërmëriti me shpresë:
  - Pra ai u largua?
  Djali i Terminatorit shkeli syrin me dinakëri:
  - Mund të thuash kështu, ai shkoi në ferr deri në fund.
  Kavarnava u habit:
  - U mbyt veten?
  Luftëtari i ri Eduard nuk e konsideroi të nevojshme të fshihte asgjë:
  - Jo, e ndihmova pak. Një magazinë me barut iu vu zjarri dhe si shpërtheu, nuk e dëgjuat?
  Kavarnava gjithashtu qeshi:
  - Menduam se ishte bubullimë. - U bëra më mirë menjëherë. - Megjithatë, gruaja e zezë-heroi dhe të tjerët nga kuverta e sipërme e panë zjarrin. Kapiteni u befasua. - Pra, e bëre?
  Djali Eduard buzëqeshi dhe mbështeti anët në grushte:
  - Po, unë! Nuk kisha zgjidhje tjetër. Përndryshe, të gjithë do të mbyteshim, ose do të duhej ta braktisnim këtë aventurë.
  Kavarnava bërtiti me një sulm mendimi:
  - Po, ti je thjesht një hero. Ne duhet t'ju shpërblejmë, por ne vëllazëria e bregdetit nuk kemi urdhra dhe kryqe. Ndoshta bëma juaj do të merret parasysh kur ndani plaçkën.
  pirate muskulare që qëndronin pas tij, të holla, të zbehta, por në të njëjtën kohë me flokë të bukur, bërtitën në kor:
  - E drejte!
  Djali terminator Eduardi u rrotullua me gëzim, si një helikopter me një helikë, një shpatë e mprehtë mbi kokën e tij të ndritshme:
  - Kjo do të jetë e drejtë, megjithëse pasuria nuk është shumë interesante për mua.
  Ju nuk do të kuptoni se çfarë ka më shumë në këtë, bindje e sinqertë apo trimëri.
  Kavarnava u përgjigj me forcë:
  - Kjo sepse je ende shumë i ri. Kur isha në moshën tuaj, ëndërroja më shumë për aventura sesa për para. Tani, ne do të diskutojmë detajet përfundimtare me oficerët tanë.
  
  GULLIVER NË SKVILLIM
  SHËNIM
  Tani një djalë, Gulliver është i detyruar të rrotullojë timonin e Conan . Dhe vajza e bukur Vikonteshë e fshikullon me kamxhik. Ky është tani fati i palakmueshëm i udhëtarit legjendar.
  . KAPITULLI Nr. 1
  Djaloshi Gulliver u nda nga marinarët e tjerë. Ata që u bënë edhe fëmijë u dërguan në një kazermë të veçantë, ku do të caktoheshin në punë të ndryshme të vështira. Dhe djemtë e përjetshëm duhej të tërhiqnin shporta të mbushura me gurë nëpër gurore lakuriq e këmbëzbathur dhe të prisnin gurë me vare e kazma.
  Ky është fati i skllevërve. Por Gulliver ishte pak me fat. Sidoqoftë, vikontesha urdhëroi ta lidhnin në timon dhe e bëri të kthente gurin e mullirit, në të cilin bluhej gruri në miell. Puna është e vështirë, por është në diell. Dhe të paktën ju lanë mbathjet e notit. Djem të tjerë janë në gurore dhe krejtësisht të zhveshur për hir të ekonomisë, dhe ndonjëherë nuk e shohin diellin me muaj të tërë, rrihen me shkopinj e kamxhik, veshin zinxhirë dhe flenë në gurë. Për më tepër, ata nuhasin erën e keqe në miniera nga pishtarët e ndryshëm të jashtëqitjes dhe tymosjes.
  Dhe kështu Gulliver ende punon në diell dhe ajër të pastër. Dhe vajza vikonteshë ecën pranë tij. Herë pas here ai godet me kamxhik shpinën e djalit dhe e pyet me buzëqeshje:
  - Epo, si? Këtë herë ju jeni të lumtur!
  Gulliver tha në mënyrë filozofike:
  Njeriu propozon, por Zoti disponon!
  Vajza goditi këmbët e saj të zbathura dhe tha:
  - Demagogji! Edhe pse e rifituat rininë tuaj dhe përsëri në fëmijëri dhe është shumë mirë!
  Në trupin e një djali dymbëdhjetë vjeç, ndihesh vërtet shumë i freskët dhe i gëzuar.
  Edhe pse këmbët e tua të zbathura shpojnë gurë të mprehtë, ato janë aq të ngurtësuara dhe djali është aq i fortë sa ndjen vetëm një gudulisje të këndshme.
  Dhe ai pothuajse nuk ndihet i lodhur.
  Kështu që vajza dëshiron të bisedojë me të. Çfarë tjetër duhet të bëjë ajo? Nuk u shpik as televizioni, as radio, aq më pak lojërat apo interneti, kështu që nuk ka asgjë dhe askush për të argëtuar.
  Vikontesha pyeti me një buzëqeshje:
  - Dhe kur ishe në mbretërinë e gjigantëve, a nuk u turpërove nga gjatësia jote e vogël?
  Gulliver vërejti:
  - Për një njeri të zakonshëm nuk jam i vogël. Dhe madje edhe lartësi mbi mesataren. Por për të qenë i sinqertë, sigurisht, nëse edhe një vajzë e vogël është shumë më e madhe se ju, është e turpshme!
  Si përgjigje, një nënqeshje. Më pas kamxhiku e goditi djalin me mjaft dhimbje në shpinën e tij të zhveshur dhe muskuloz.
  Gulliver e shpejtoi hapin. Megjithatë, sigurisht, është mirë të bëhesh përgjithmonë i ri, por kur je skllav nuk është veçanërisht e këndshme. Por është edhe më e vështirë për marinarët e tjerë që janë bërë fëmijë. Dhe, sigurisht, nuk duhet të mendoni se jeni djali më i pafat në botë. Këtu dielli po shkëlqen, një trup i zhveshur, muskuloz po fryn një erë e këndshme, e freskët. Po djemtë në minierat e qelbur, ku vuajnë nga puna e shpinës?
  Gulliver pyeti një vajzë të familjes fisnike:
  - Pse nuk u shitëm në ankand?
  Vikontesha u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Ka ardhur një plan i ri për zgjerimin e minierës dhe nevojitet urgjentisht fuqi punëtore. Kur miniera shterrohet. Ndoshta do të dalin në ankand. Pse do të dëshironit të qëndroni lakuriq në podium dhe të ndjeni duart e djemve dhe vajzave që do të ndjejnë trupin tuaj dhe do t'ju fusin gishtat në gojë?
  Gulliver u ndje i neveritur dhe nuk tha asgjë. Dhe vikontesha e goditi përsëri
  kamxhik. Ka një shirit të kuq në anën e pasme.
  Vajza vulosi këmbën e saj të zbathur. Ajo dukej komike - një fustan luksoz dhe këmbë të zhveshura, si një skllave apo një e zakonshme.
  Megjithatë, ajo shkroi në Twitter:
  - Ti je thjesht gjëja ime! Dhe gëzohu që jam zonja jote! Dhe pastaj unë mund t'ju shes te orkët! Dhe do të jetë shumë më keq!
  Djali Gulliver u befasua:
  - A ekzistojnë në të vërtetë orkët?
  Vajza tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Sigurisht! Çfarë nuk dinit?
  Ish-kapiteni i kthyer në fëmijë u përgjigj sinqerisht:
  - Mendova se ishin thjesht krijesa përrallore!
  Vikontesha qeshi dhe u përgjigj:
  - Epo, të gjithë kemi një lloj përralle! Dhe pastaj nuk ka më për të hequr dhe për të mos shtuar!
  Gulliver këndoi:
  Unë besoj se me një përrallë njerëzit nuk thonë lamtumirë,
  Dhe miqtë besnikë do të mbeten përgjithmonë!
  Vajza e mori për të disatën herë dhe qeshi. Edhe pse - nuk është e mirë të qeshësh gjatë gjithë kohës.
  Gulliver heshti për momentin. Ai kujtoi se ishte e frikshme të ishe mes gjigantëve. Edhe një mace është e rrezikshme për ju, por si një majmun për pak e vrau atë. Pra, atëherë ai ishte në telashe. Edhe pse çatia mbi kokën e tij ishte plot, dhe me rroba luksoze, megjithëse të trasha.
  Por sidomos mes gjigantëve, është e pakëndshme që nuk ka asnjë grua pranë jush. E vërtetë, tani ai është në trupin e një fëmije dhe duket se nuk ka ndonjë dëshirë të veçantë. Por ende e mërzitshme ...
  Gulliver këndoi romancën e tij;
  Mbi humnerën në prag të xhehenemit-parajsë,
  Unë dua të marr mëshirë nga Zoti!
  Unë do t'i drejtohem atij, shpirti im flakëron,
  Pyetja është e hapur: vdis ose jeto!
  
  I ligu u shfaq me një goditje rrufeje,
  Ky vullnet është produkt i mendimeve të zeza!
  Dhe urrejtja, duke më thyer zemrën,
  Çfarë e trazon mendjen time rebele!
  
  Unë mund të jem krenar për të dashurin tim,
  Hiqni qafe varësen e zinxhirit!
  Fytyrat e shenjtorëve le të gëzohen në tempull,
  Do t'i kushtoj një lutje të ditëve të tmerrshme!
  
  Nuk kam nevojë për madhështinë e dikujt tjetër,
  I kam gërshetuar kaçurrelat e zemrës sime!
  Ne humbasim para të Plotfuqishmit vetëm dy,
  Kryeengjëlli ngriti shpatën, metali u ndez!
  
  I thashë vajzës: do të jemi bashkë,
  Jetoni të lumtur nën diell!
  Dhe të mbrosh bukurinë është çështje nderi,
  Që ylli të mos shuhet në përjetësi!
  
  Pra njihni aromat e kabinave qiellore,
  Nuk mund ta zëvendësoj një puthje të ëmbël!
  Në krahët e përkëdheljeve të mrekullueshme të mrekullueshme,
  Dhe nuk më interesojnë stuhitë e kësaj bote!
  Gulliver këndoi një këngë të mirë. Dhe argëtuese dhe lozonjare në të njëjtën kohë.
  Dhe ndërsa ai këndonte, orkët ishin të angazhuar vërtet në grabitje. Në veçanti, ata torturuan një djalë të robëruar, me temën se ku kishte shkuar Markezi de Sade.
  Ishte jashtëzakonisht e vështirë për orkët të kapnin këtë luftëtar dhe magjistar në të njëjtën kohë.
  Djali dukej rreth dymbëdhjetë vjeç, megjithëse të gjithë në këtë botë duken si fëmijë, pavarësisht moshës, për fillim filluan ta fshikullojnë duke e lidhur me dhi.
  Djali rënkoi qetësisht dhe shtrëngoi buzët. Por nuk doja të jepja asgjë.
  E rrahën për një kohë të gjatë, derisa koka e ndritur e djalit u lëkund, duke i rënë në krah.
  Orku spërkati ujë akull nga një kovë në fytyrën e tij. Dhe luftëtari i ri erdhi në vete.
  Orku bërtiti:
  - Fol!
  Djali si kundërpërgjigje fërshëllei, mezi duke zënë frymën:
  - Nuk do të them!
  Xhelati e goditi sërish djalin. Ai u drodh.
  Plaku Orc tha:
  - Duhet t'i skuqim takat me zjarr!
  Orkët rënkonin të kënaqur!
  Dhe kështu njëri prej tyre shkoi te oxhaku dhe i vuri flakën pishtarit. Djali, pothuajse i zhveshur dhe i gjithë i prerë nga goditjet e kamxhikut, dukej i dhimbshëm dhe prekës. Takat e tij të zhveshura, të rrumbullakëta, të ngulura jashtë, duken të pafuqishme dhe rozë, si të një fëmije.
  Zjarri lëpiu tabanin e fëmijës me gjuhën e tij grabitqare. Dhe djali bërtet nga dhimbjet djallëzore. Dhe flakët dogjën këmbët e djalit me dhimbje.
  Fëmija i përjetshëm gjëmonte dhe dridhej në mënyrë të dëshpëruar, por litarët ishin shumë të fortë.
  Dhe orkët qeshën egërsisht me agoninë e djalit. Dhe kishte një erë shumë të shijshme, si një Barbecue.
  Gulliver, për fat të mirë, nuk e pa këtë. Përndryshe, do të kisha ulëritur vërtet nga bezdi.
  Vikontesha e fshikulloi përsëri djalin me kamxhik dhe e pyeti:
  - A keni dashur ndonjëherë të bëheni të paktën një herë në jetën tuaj aq i Plotfuqishëm sa Zoti?
  Djali kapiteni pohoi me kokë.
  - Ndonjëherë kam dashur të... Edhe pse ndonjëherë mendon, çfarë mund të bëhet që njerëzit t'i bëjnë ata të lumtur me ty?
  Vajza u shpreh:
  - Kthejini, për shembull, të gjithë njerëzit si ky në fëmijë!
  Gulliver tundi kokën.
  - Për t'u bërë, për shembull, djem dhe vajza njëzetvjeçare, mendoj se pothuajse të gjithë njerëzit do të ishin dakord me dëshirë. Por për fëmijët, kam dyshime të mëdha! Në fund të fundit, në trupin e një fëmije nuk mund të kënaqesh duke bërë dashuri!
  Vikontesha qeshi dhe vuri në dukje:
  - Epo, disi nuk jemi shumë të mërzitur për këtë. Kemi fëmijë të sjellë nga një dragua. Dhe zgjidh të gjitha problemet! Sigurisht, ka njëfarë frike nga vdekja. Njerëzit besojnë në një shpirt të pavdekshëm, por askush nuk e ka vërtetuar ekzistencën e tij! Dhe ju njerëz gjithashtu!
  Gulliver ngriti supet dhe tha:
  - Ka të krishterë që nuk besojnë në një shpirt të pavdekshëm. Ata fjalë për fjalë i kuptojnë fjalët: shpirti që mëkaton, le të vdesë. Edhe pse Bibla thotë se njerëzit tashmë janë të vdekur në sytë e Zotit!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Një kokë lakër! Më saktësisht, për fenë mund të debatohet për një kohë shumë të gjatë dhe pa kuptim.
  Më mirë këndoni diçka qesharake!
  Gulliver mori dhe këndoi;
  Nuk ka asnjë gjë të vogël në paraqitjen e botës së krimit,
  Çdo justifikim për djallin është si një grep.
  Nëse nuk ka hir në botën e Zotit,
  Kjo do të thotë se pishina e ferrit nuk është larg!
  
  Në fund të fundit, e keqja është aq e dashur për botën,
  Si ishujt pa një busull të mirë...
  Edhe pse heroizmi i trimërisë këndohet -
  Në fakt, Mbreti i Universit është Satani!
  
  Mizori ka sukses në këtë botë,
  Ai që nuk njeh keqardhje është mbret!
  Ka kurthe nën palmat e madje edhe parajsës,
  Ku është e mira? Është një zero e keqe!
  
  Çdo besim mund të shkatërrohet
  Çdo lavdi mban erë si lak...
  Bastardët fërshëllejnë në mënyrë tinëzare në kutinë e rërës -
  Dhe unë dua të ndriçoj botën me një ëndërr!
  
  Ti përpiqesh për dritën, por je në errësirë,
  Unë dua të jap, por xhepi im është bosh!
  Nëse nuk dëshiron të jetosh si një papagall i mjerë,
  Shkoni te poshtërsia, dinakëria dhe mashtrimi!
  
  Është e neveritshme edhe të jetosh nën një shtresë mukusi,
  Ku pa mbështetje çati - asnjë hap!
  Shpirtrat nxitojnë si një skifter lart,
  Por mishi është në moçal, shpata shkëlqen armikun!
  
  Si ndodhi që lumturia u shua?
  Dhe pse mbretëron e keqja kudo?
  A nuk ka Zoti fuqi të mjaftueshme?
  Kështu që të gjithë janë gjithmonë të mirë?
  
  Në fund të fundit, njeriu nuk u krijua nga një fanatik,
  Në fund të fundit, në çdo zemër ka një burim dashurie..
  Pse njerëzit nuk dinë të masin
  Dhe lumturia ndërtohet vetëm me gjak?!
  
  Për fat të keq, ju nuk mund ta gjeni vetë përgjigjen.
  Pra, ka qenë një gjë e tmerrshme në botë që nga shekulli ...
  Dhe demonët ju bëjnë një fytyrë të tmerrshme,
  Dhe duket se Zoti i ka harruar njerëzit!
  
  Por unë nuk besoj - e keqja nuk është e gjithëfuqishme,
  Ju vetëm duhet të shtrëngoni vullnetin tuaj në një grusht!
  Atëherë impulsi që çon në ferr do të zhduket,
  Dhe mes nesh do të ketë paqe dhe harmoni!
  Gulliver këndoi aq bukur dhe me ndjenjë. Dhe kënga e tij duhet theksuar e mirë.
  Orkët ndërkohë djalit i kishin pjekur takat mirë, por nuk kishin arritur asgjë.
  Mjerisht, ky është një problem i madh.
  Pastaj filluan ta torturojnë vajzën. Ajo u lidh fillimisht me dhi dhe e goditën në thembra të zhveshura me një tjerrëse.
  Vajza bërtiti nga dhimbje të tmerrshme, rënkoi, u përdredh, por megjithatë nuk dha informacione të dobishme.
  Torturat u zvarritën pak... Duke parë që shkopinjtë nuk po punonin, orkët filluan të përdornin zjarr dhe sërish u ndie një erë djegieje.
  Po, këta janë përbindësha dhe xhelatë të këqij.
  Ndërkohë Gulliver e mori dhe këndoi, sërish një këngë e mirë;
  Imagjinata ime goditi
  Gjithçka u bë e ndritshme, sikur në tetor!
  Dhe ne do të hedhim një pirun në anët e demonit të keq,
  Dhe do të jetë kaq e bukur në Tokë!
  
  Yje të tillë në universin tonë -
  Disa janë rubin dhe të tjerët janë diamante!
  Ne mbledhim haraç nga të ligjtë -
  Një goditje si çekiç dhe jo në vetull, por në sy!
  
  Dritaret e dyqaneve ku ka kuazar
  Hipodromi rrezatues shkëlqen!
  Në shpirtin tim plagë të hapura -
  Sikur të kishte ndodhur një pogrom i madh në të!
  
  Kaçurrela si kaçurrelat e kometës,
  Shkëlqimi i deleve - shkëlqen rruga e qumështit!
  Për veprat e pavdekshme të kënduara,
  Në lavdi përgjithmonë qoftë Dus!
  
  Çfarë mund të bëjë një person i trishtuar?
  Lëreni vetëm një lot nga sytë blu...
  Kur gjithçka përreth është gri dhe e neveritshme,
  Kur prisni me shpresë një stuhi në qershor.
  
  Zgjat buzët e tua fatkeqe me një buzëqeshje -
  Kuptoni që bota nuk është manaferra në pyll.
  Vajza menjëherë do t'ju zhveshë dhëmbët,
  Në të do të realizoni një ëndërr të arsyeshme!
  Këto janë këngët qesharake që kanë rezultuar të kenë edhe djem edhe vajza.
  Vikontesha, megjithatë, tha me pakënaqësi:
  - Jo! Këngët janë të shkëlqyera, sigurisht! Por le të kemi edhe thënie me krahë, për mendimet në jetë!
  Dhe Gulliver e mori dhe filloi të fliste si një papagall i plagosur;
  Këmba e zhveshur e një femre në kohë do ta vendosë atë në galoshin e çdo çizmeje!
  Një burrë që shikon shpesh këmbët e zhveshura të femrës duhet të veshë galoshet e tij!
  Një këmbë femër zbathur përshtatet mirë nën thembër dhe përshtatet në mënyrë të përkryer në një galosh!
  Një burrë është gati të kthehet nga brenda në mënyrë që të shqyejë këpucët e një vajze!
  Ju mund të ktheni çdo çizme nga brenda me një takë femër të zhveshur!
  Këmba e zbathur e një gruaje do ta kthejë çdo mashkull nga brenda, edhe nëse ai është çizma e fundit!
  Nëse doni ta ktheni një burrë nga brenda, hiqni këpucët, nëse doni ta fusni në një galosh, ekspozoni thembrën tuaj!
  Pse fëmijëria është zbathur, se një këmbë e zhveshur e femrës i bën burrat të humbasin kokën, sikur të ishin djem!
  Dëshira për të parë një grua të zhveshur e bën një burrë të kthehet nga brenda!
  Për të zhveshur një grua, fillimisht duhet të veshësh këpucët e saj!
  Duke u zhveshur në kohën e duhur, një grua biznesi do t'i shkëpusë tre lëkurë një burri!
  Një grua që zhveshet në kohë nuk do të bëhet këmbëzbathur dhe ta mbathë plotësisht një burrë!
  Një grua këmbëzbathur do t'i veshë një çizme një burri dhe do ta fusë në një galosh dhe do ta kthejë nga brenda dhe do ta bëjë atë të fundit zbathur!
  Një burrë është i ngjashëm me një gibon, vetëm për fat të keq më shpesh në intelekt sesa në fuqi!
  Burri ka kokëfortësi gomari, ambicie luani, por në të vërtetë është dhi!
  Një burrë është për një grua si një shpat për një lopë, nuk mund të bësh pa të, por është e neveritshme të afrohesh!
  Çfarë kanë të përbashkët një burrë dhe një tualet në banjën e grave - fakti që gratë vjellin vetëm te burrat!
  Një grua është një dhelpër dinake që mund të hajë çdo luan si një lepur!
  Një grua ka nevojë për një burrë si një djalë që fshikullon; nëse nuk e rrah një burrë, ai nuk do të jetojë!
  Një grua ka nevojë për burra, si një derr për brirë, vetëm një pallto leshi e dhënë nga burrat është e çmuar!
  Jo çdo gjë është flori që shkëlqen, jo gjithçka është një thesar që verbon!
  Por një mace në një thes është akoma më e mirë se një dhelpër me një pallto lëkure delesh!
  Luani më i fortë mund të mbahet në zinxhir nga një dhelpër dinake!
  Edhe me forcën e një mace, ju mund të mposhtni një luan me dinakërinë e një dhelpre!
  Për të mos qenë qukapiku, mos i numëroni sorrat!
  Është më e lehtë të bësh një sorrë të këndojë si bilbil sesa një politikan për të përmbushur premtimet elektorale!
  Te debatosh me nje politikan qe te numerosh nje sorre dhe te jesh qukapiku i fundit!
  Dhelpra nuk ka dhëmbët më të mëdhenj mes kafshëve, por viktimat më të mëdha mes njerëzve!
  Një mysafir i paftuar është më i keq se një derr në thes!
  Nëse je i zgjuar me trung, atëherë do të punosh shumë si Papa Karlo dhe nuk do ta gjesh çelësin e artë!
  Nëse nuk doni të studioni si Pinocchio, atëherë do të mbeteni një trung për jetën!
  Nëse jeni të shkathët si Pinocchio, atëherë mendja nuk është fare e loguar!
  Mendja është si trungu, ai që si Pinoku, në vend të shkollës vrapon në teatër!
  Duke varrosur arin në tokë, bëhesh qytetar i vendit të budallenjve!
  Nëse i varrosni talentet tuaja të arta, do të vdisni për një qindarkë bakri!
  Malet e arta të fjalimeve të argjendta nuk vlejnë asnjë qindarkë!
  Nëse një politikan e fryn mendjen, atëherë votuesi shkon në ujë!
  Një mjeshtër i aftë mund të bëjë Pinokun nga trungjet, por që është djegur nga mendja dhe me një çelës të artë do të endet në moçal!
  Që populli të piqet në demokraci i duhet dielli i lirisë dhe në errësirën e despotizmit do të mbetet përgjithmonë i gjelbër politikisht!
  Të dashur çizme, një grua minon me këmbë të zbathur!
  Një politikan shpesh ngacmon për të vënë një zgjedhë mbi votuesit!
  Një politikan gjel i shtyp votuesit si pula!
  Politikani ëndërron të hipë në kalë të bardhë për t'i vënë zgjedhën votuesit!
  Dhelpra është e vogël me fantazma, dhe duke dashur t'i gëlltisë, përgjithësisht i fsheh!
  Një politikan që flet shumë për njerëzimin është një kanibal tipik!
  Dhe një ari mund të përgjumet me fjalime të ëmbla!
  Për një alkoolist, vodka e hidhur është më e ëmbël se mjalti!
  Rrobaqepësi do të gënjejë dhe nuk do të skuqet, një politikan do të "squhet" dhe do të gënjejë!
  Një grua, duke i hequr këpucët, i vë këpucët një burri, në nivelin e një endacaki!
  Lufta nuk ka fytyrë gruaje, por një fizionomi që tërheq kërkuesit e emocioneve!
  Gruaja është një pëllumb që kafshon burrin qukapiku si qift!
  Një grua ka gjithmonë shtatë të premte në javë, dhe pa një dhuratë të dielën nga borxhi bashkëshortor, ajo ka gjithmonë një ditë pushimi!
  Zoti nuk është i gjithëfuqishëm në gjithçka; ai është i pafuqishëm të debatojë me një grua!
  Edhe pse Zoti është i Plotfuqishëm, ai nuk është në gjendje t'ia mbyllë gojën një gruaje, dhe të ndalojë politikën!
  Një politikan nuk ka ndërgjegje, një grua ka ndjenjën e masës dhe një grua politikane i ka të gjitha ndjenjat pa masë!
  Një grua është një lule, me gjemba si një trëndafil, por aroma e saj e ëmbël tërheq dhitë dhe dronët!
  Votuesi bie në fëmijëri, voton lisat e vjetër të urryer me zgavra!
  Një ushtar rus mund të bëhet të rrëzohet si një trung i prerë, por jo të vihet në gjunjë dhe të tundet si një aspen!
  Nëse nuk doni të respektoni disiplinën ushtarake, do të përkulni kurrizin si një i burgosur!
  Ka shumë pisllëk në botën tonë, vetëm princa të rrallë në të!
  Politikani e ka gjuhën të gjatë, por krahët e tij janë të shkurtër për të bërë atë që i kanë thënë!
  Politikani është i shpejtë në premtime, i ngadalshëm në përmbushje, kërkon lëmoshë dhe falje për mashtrimin!
  Kur një grua nuk ka mjaftueshëm për të blerë këpucë, ajo i vesh këpucët burrit zbathur!
  Një grua është para së gjithash një dhelpër që dëshiron të lakojë një luan, por zakonisht gomarët kapen në lakrën e saj!
  Një grua është një pulë që i do vezët e arta, duke i sjellë vetëm një humbje bartësit të tyre!
  Një grua është një pulë, vetëm ajo mund t'i sjellë vezë të arta atij burri, që është një dhelpër e vërtetë!
  Një dhelpër e vërtetë dhe një gjel do t'ju bëjnë të bëni vezë të arta!
  Kthetrat e dhelprës nuk janë ato të luanit, por ajo do t'i shkëpusë tre lëkurat mbretit të kafshëve!
  Kush nuk është dhelpër me mendjen e tij, nuk është as luan!
  Një grua dhelpër është në gjendje të bindë çdo burrë se ai është një luan, duke u rritur si një gomar i thjeshtë!
  Një luaneshë femër vetëm me mendje dhelpre dhe kapje ujku!
  Luani nuk është ai që ulërin, por ai që gris shumë gjelbërim!
  Kur një politikan nuk është dhelpër, atëherë i këputen tre lëkura dhe i vendosen jaka!
  Politikani ka bythë të gjerë për t'u ulur në dy karrige, por gjerësinë e shpirtit e ka vetëm me fjalë!
  Një tank shpohet me një predhë me bërthamë uraniumi, një politikan shkon drejt majës pa zemër, por me një çantë të artë!
  Me këmbë të zbathura, një grua mund ta çojë një miliarder në lagjen e varfër të rrënimit në nivelin e një trapi!
  Politikanët adhurojnë, dhe këmbët zbathur femrat dhe votuesit për të veshur këpucë!
  Politikani i zhvesh femrat, i vesh këpucët e meshkujve!
  Politikani kërkon të zhveshë këmbët e grave dhe t'i mbyllë burrat deri në vesh!
  Politikanët duan të zhveshin gruan në shtrat, dhe burrat t'i fusin pranë kutive të votimit!
  Për një politikan, këmba e zbathur e një vajze është të ngrejë dinjitet, por vlerësimi rritet, duke këpucë me votues!
  Politikani ka taka të zhveshura me gra në kokë, dhe votuesi është një çizme e mprehtë për të!
  Politikani i do femrat pa veshje fare dhe votuesit e veshur plotësisht!
  Një grua, pasi i ka nisur këpucët me kohë, do t'i çojë një politikan nën thembër, edhe nëse ai është një çizme me përvojë!
  Një politikane që një grua është në gjendje ta ngasë nën thembër me këmbë të zbathur, çizme budallaqe!
  Duajini këmbët e zhveshura femërore, por mos u bëni një çizme të ndjerë!
  Sado të bukura të jenë këmbët e zhveshura të femrave, është e neveritshme t'i lëmë të të ngasin nën thembra!
  Admironi këmbët e zbathura të vajzave, por mos lejoni që t'ju veshin si çizme prej ndjesi!
  Këmbët e zhveshura të grave do t'i bëjnë një çizme të plota një politikani që është mësuar t'i këpusë votuesit!
  Një grua, pasi ka hedhur këpucët e saj, është në gjendje të vendosë në gjunjë jo vetëm një çizme të ndjerë!
  Një goditje e një gruaje është më e fortë kur ajo e heq atë, duke shkelmuar këpucët e saj!
  Një politikan është një çizme e rrumbullakët e ndjerë nëse e shtyjnë nën thembër këmbët e zbathura të grave!
  Ka një forcë të tillë në këmbët e zbathura të vajzave, saqë ajo do të ngasë çizmet më të kalitura nën thembër dhe do të veshë tërësisht çizmet e ndjera më të rreme!
  Kjo është mënyra se si Gulliver bëri thënie me krahë.
  Vajza bërtiti:
  - E bukur! Thëniet tuaja janë thjesht super dhe hiper !
  Pastaj ajo vulosi këmbën e saj të zhveshur dhe të gdhendur.
  Orkët gjetkë ishin të thellë në mendime. Djali dhe vajza e kapur nuk japin informacion!
  Dhe në të njëjtën kohë, edhe shkopinjtë ishin të pafuqishëm. Dhe dollia me taka të zhveshura nuk ua lironte gjuhën.
  Dhe çfarë të bëni? Orkët nuk janë shumë krijues në tortura. Epo, ndoshta përpiquni të tundeni në raft?
  Kështu që orkët iu drejtuan këtij ilaçi. E morën djalin, ia përdredhën duart dhe e ngritën në raft më lart. Djali rënkoi dhe fishkëllinte. Më pas ai u lirua dhe djali u rrëzua. Dhe në sipërfaqe, litari u shtri dhe fëmija bërtiste nga dhimbja djallëzore.
  Dhe orkët qeshin si derrat që rënkojnë.
  Këtu është kompania...
  Gulliver filloi të këndojë i dëshpëruar;
  Atdheu im, errësira e gjithësisë,
  Rri pezull mbi ju është një sëpatë nga ferri!
  Satani i tmerrshëm befas u bë i gjithëfuqishëm,
  Zgjati dorën mbi gjithë universin!
  
  Ne nuk kemi tokë, vetëm një Tartarus -
  Zymtësia digjet me djegie, errësirë të ndyrë!
  Mendova vetëm një shaka - bërtiti marrëzi,
  Dhe tani e gjithë bota është nën thembra të tij!
  
  Por jetën e Atdheut nuk mund ta kalosh,
  Le të fitojmë, hordhi dhe turma!
  Në fund të fundit, ai është një ari i fuqishëm kukudhësh,
  Koka e Fuhrerit - thotë, do ta heq!
  
  Sa e vështirë është për ne nëse armiku është i fuqishëm,
  Nëse ai ka një lëvizje në rezervë...
  Një vampir vrumbullon nën hënë nga retë,
  Ai kërkon të na futë nën sharrë në kurriz!
  
  Fryma e kukudhëve është e tillë, nuk mund të gjenden zinxhirë,
  Ngurtësi dhe dashuri të gjitha në një shpirt!
  Më mirë mos luftoni - ju do të jeni objektivi,
  Dhe me parajsën tuaj të dashur edhe në një kasolle!
  
  E ardhmja e botës është çdo demiurg,
  A mund ta skalitësh lumturinë me shekuj
  Por erdhi një bandit, madje shumë i lezetshëm,
  Dhe tani ëndrra digjet si katran!
  
  Por ka shpresë, ka kuptim të madh,
  Se Zoti do të vijë - për të gjykuar Fyhrer-in!
  Ju jeni shumë i lehtë - një mendim njerëzor,
  Edhe pse ndonjëherë të holla, fije fije mëndafshi!
  
  Do të ketë një botë të re ku të gjithë janë të lirë,
  Aty ku dikush prej nesh është një burrë malësor!
  Dhe koha e ndryshimit po vjen si një bosht,
  Më nxirr nga damarët, ti instinkt je hajdut!
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Gulliver këndoi kaq interesant. Ky djalë që nuk është i destinuar të rritet. Por kush tregoi se nuk është keq të jesh fëmijë. Edhe nëse këmbët tuaja të zbathura shkelin mbi guralecë të mprehtë, kjo nuk ju lëndon, por madje edhe gudulis.
  Vajza qeshi dhe cicëroj:
  - Dhe ju jeni të mirë, dhe një djalë shumë i lezetshëm! Sa mirë duhet të jetë të jesh fëmijë!
  Gulliver këndoi me një buzëqeshje të gëzueshme:
  tregoni
  Ëndrrat tuaja
  Ndani ëndrrat tuaja me mua...
  Bëhu vetvetja
  Dhe të hapur
  Në fëmijëri, dera - për kujtimet ...
  
  dua
  Unë do t'ju çoj në kopshte
  Aty ku lulëzon qershia
  Dhe fjalët tuaja nuk do të jenë të tepërta atje,
  E shihni -
  Ne jemi rritur
  Dhe harroi vendet ku
  Shelgjet na përkëdhelin me gërshetat e tyre...
  A ju kujtohet - keni dashur të shkoni në hapësirë?
  Dhe të gjithë dëshironin të bëheshin kapiten ...
  Është e gjitha në ne -
  Në fillim të verës, parqe,
  Topa, karamele pambuku -
  Ditelindja e vellait...
  Komshi i oborrit të lumturisë Anton -
  Gjithë ditën në liqen, në nëntë - në shtëpi ...
  Kush ma ka vjedhur kohen?..
  Dhe gjithçka përreth papritmas u bë gri ...
  Ku shkoi flladi?
  Rërë deti,
  Verandë me rrush dhe atë
  Puth me një breshër emocionesh -
  Më duhet të kthehem!
  Unë dua të qëndroj
  Aty ku nuk ka lot
  Dhe ku kemi qeshur -
  Nën një stuhi të stuhive të verës...
  
  tregoni
  ëndrrat e tua,
  Ndani ëndrrat tuaja me mua...
  Bëhu vetvetja
  Dhe të hapur
  Në fëmijëri, dera - për kujtimet ...
  
  Unë shpesh ëndërroj për heshtjen! ..
  Ajo është një
  Ende nëpër oborre
  Nga kujtimi i të humburve!
  Dhe pastaj duket
  Çfarë është çështja madje
  Jo në ndërtesat pesëkatëshe të pa lyer!
  Ne jemi më të vjetër...
  Sipër në çati depërtimet
  Ato kështjella të ëndrrave -
  Kullat e tyre...
  Pra e pakëndshme më afër
  Kaq ftohtë me ne...
  Dhe ëndrrat
  Mos u ngjyrosni
  Dhe ata erë si çeliku!
  Do të doja të dija si t'i lija ata ...
  Ku
  Për të ulur qepallat tona?
  Ku janë këto Hermitate ?..
  Dhe ku është shoku Misha?
  Dhe kush tani
  Flisni për Tsoi
  Dhe shkrirja e tij?
  Topat e gjysheve thashetheme
  Me çanta me fije,
  "Ndoshta" e pavdekshme është e jona,
  Këmisha e Kostya nuk është e zëvendësueshme,
  Nga Turqia
  Një bisht plot shaka,
  Pufimet e para
  Furgona, gardhe...
  Ndjenja e pritjes së një mrekullie,
  Arritja e tij është e ftohtë -
  Nga diku
  Nga grumbulli i të panjohurës -
  Që nga fëmijëria,
  Më lejoni t'i hedh një sy!..
  Qiejt janë bojë
  Pluhuri i yjeve po thërret
  Merrni fluturimin
  Misteri i ëndrrave
  E paevitueshme plotësisht
  Ndjenjat e përziera të së shkuarës...
  Dhe koha nuk ka gjasa të ndryshojë
  Ato pika aspiratash -
  Përqafoni pafundësinë
  një i burgosur
  Kështu që mos u bëni kurrë jashtë saj -
  Të rritur në mënyrë të pabesë
  Egoist...
  Dhe kjo do të thotë se ka një kuptim -
  Në kërkim të kuptimit...
  
  tregoni
  ëndrrat e tua,
  Ndani ëndrrat tuaja me mua...
  Bëhu vetvetja
  Dhe të hapur
  Në fëmijëri, dera - për kujtimet ...
  
  tregoni
  ëndrrat e tua,
  Ndani ëndrrat tuaja me mua...
  Bëhu vetvetja
  Dhe të hapur
  Në fëmijëri, dera - për kujtimet
  Djali këndoi me kënaqësi, pavarësisht se në të njëjtën kohë i duhej të shtynte një rrotë të rëndë, si një gomar i vogël. Dhe ishte puna e tij serioze dhe shumë produktive.
  Vajza Vikonteshë shtypi këmbën e saj të vogël të zhveshur për të disatën herë dhe cicëroj:
  - E mrekullueshme! Ju këndoni shkëlqyeshëm! A është i bukur Hermitazhi në Londër?
  Gulliver u përgjigj me një buzëqeshje, duke fryrë faqet e tij rozë, të mrekullueshme dhe fëminore:
  - Në Londër Hermitage është më i miri dhe më i pasuri në botë!
  Vajza qeshi dhe e goditi sërish me kamxhik djalin me shumë kënaqësi. Ai kishte një shirit të kuq të fryrë në trupin e tij të zhveshur.
  Vikontesha pyeti me një buzëqeshje:
  - A te pelqen?
  Djali pohoi me kokë dhe ankoi:
  - Ndoshta më mirë të këndosh sesa të rrihësh një fëmijë?!
  Vajza tundi me kokë dhe përsëri këmba e saj e zhveshur, e nxirë dhe e hijshme vulosi:
  - Kjo është e mrekullueshme dhe unë do të këndoj!
  Gulliver cicëroj:
  - Këndo një lule, mos u turpëro!
  Vikontesha, duke kërcyer dhe duke kërcyer, filloi të kërcejë, të këndojë;
  U ktheva në fëmijëri
  Mos më ndiqni.
  Unë shoh që të gjithë këtu po argëtohen me luftën.
  Vetëm për të
  Vetem per ty
  lufte.
  Ky nuk është vend për fëmijët
  Për të rriturit - luftoni.
  Qëndro me të
  Mos më ndiqni.
  Vetëm për të
  Vetem per ty
  lufte.
  Dhe është mirë atje
  Atje do të ulem në tenxhere.
  Dhe është mirë atje
  Atje do të ulem në tenxhere.
  
  Nuk ka nevojë për para:
  Cirku dhe gjel sheqeri
  Ka një breg qumështi
  Kuajt nën fre
  vetëm për mua
  vetëm për kalin
  Plumbi.
  Pastila, lëkundje,
  harqe të bardha,
  biskota e ëmbël,
  Ëndrrat e mamasë.
  vetëm për të
  Vetëm për mua
  Ata po vijnë.
  Dhe ndihem mirë
  Atje do të ulem në tenxhere.
  Dhe ndihem mirë
  Atje do të ulem në tenxhere.
  
  Zot, pse jam këtu.
  Përsëri
  Vraponi, pushtoni
  gris me dhëmbë -
  vetëm për mua
  Vetem per ty
  Tani.
  Zot, mendo
  Çfarë të shkruani për ne
  rreshta të sinqertë,
  Thjesht grisni shpirtin tuaj
  vështirë për ju
  E veshtire per mua,
  Më beso.
  Ne rregull ne rregull
  Fëmijët ulen në tenxhere.
  Mirë , në rregull,
  Fëmijët do të ulen në tenxhere.
  Kjo është një këngë e mrekullueshme e kënduar nga një vajzë. Dhe kjo është thjesht shumë e lezetshme dhe e lezetshme! Do të doja të shihja një Fyhrer tullac në një arkivol!
  Vajza qeshi dhe i shkeli syrin homologes së saj.
  Gulliver u pajtua me të:
  - Je e bukur dhe thjesht super!
  Epo, çfarë tjetër ka për të thënë dhe për çfarë të flasim? Të paktën këndoni, të paktën këndoni.
  Epo, kështu, gjithçka u bë shumë e nxituar dhe e këndshme.
  Ndërkohë orkët, pa asnjë pauzë, filluan ta tundnin vajzën në raft. E cila dukej shumë e lezetshme, dhe jashtëzakonisht qesharake në mënyrën e vet.
  Si mund të mos këndosh këtu?
  Dhe Gulliver fillon të këndojë përsëri;
  Unë jam një djalë i lindur në një tokë të shenjtë
  E cila quhet Elfia e njohjes së pakufishme...
  Dhe nuk ka vend më të mirë, dije në të gjithë dheun,
  Dhe sido që t'i kërkoni Perëndisë me besim të ashpër!
  
  Por unë kam lindur një ateist i flaktë, ju e dini,
  Në këtë shekull cinik njëzet e një...
  Doja të ndërtoja një parajsë të mrekullueshme me duart e mia,
  Ku do të bëheshin perëndi vetë njerëzit !
  
  Por më pas e gjeta veten në shekullin e turbullt të njëzetë,
  Dhe më duhej të luftoja si djalë atje ...
  Le të lavdërohet bëma e kalorësit Elfi,
  Ne luftëtarët anglezë dinim të luftonim!
  
  Guximi ynë jeton në atë zemër të re,
  Dhe gjaku im po fryn vrullshëm në venat e mia...
  Fitoret hapën një llogari të pakufishme,
  Ne luftojmë egërsisht djema ditë e natë!
  
  Për lavdinë e Elfie-t tonë trim,
  Cili Lada do t'i japë hir...
  Ne mund të vozisim me zell rremat tona në Eden,
  Le të marrim një shpërblim të pakufizuar!
  
  Këtu është besimi ynë dhe perëndia i fuqishëm Svarog ,
  Dhe rrufeja që hedh vetë Perun ...
  Shufra e përjetshme do të nënshkruajë betimin për ne,
  Dhe fitorja pret në maj rrezatues!
  
  Ne jemi kukudhët - drita e bijve të mëdhenj të tokës,
  Besoj se së shpejti do të fluturojmë në Mars...
  E di që kam lindur për të krijuar fitore,
  Le të triumfojë Abeli, jo Kaini!
  
  Ne do të japim zemrën tonë për Atdheun tonë,
  Mendoni t'u shërbeni Elfëve dhe bajonetave ...
  Kerubini do të hapë krahët nga parajsa,
  Do t'i godasim Orkshistët me grushte!
  
  Armiku në asgjë nuk do të ketë një shans,
  Okrmaht nuk do të na gjunjëzojë ...
  Ne i goditëm orkët mu në sy
  Për lavdinë e brezave më të rëndësishëm!
  
  Në Elfsia , çdo luftëtar nga grazhdi,
  Një foshnjë i afrohet automatikut...
  Urdhri i Svarog - vras Fuhrer -
  Lada do t'ju japë një shpërblim bujar!
  
  Nuk ka asgjë tjetër në botën tonë
  Më i shtrenjtë është flamuri fitimtar, i kuq, i kuq...
  Varka u prish, rrema u plas,
  Është e rrezikshme të luftosh me Atdheun tonë!
  
  Askush nuk e di se ku është skaji i universit,
  Ku fluturojnë astronautët...
   Svarog i Plotfuqishëm, mbret i plotfuqishëm,
  Dhe kalorësi do të marrë grante prej tij!
  
  
  Mos kini frikë, orkshistët nuk do të na thyejnë,
  Edhe në këtë botë, me ta Shtetet e Bashkuara, me luanët ...
  Dhe jeta nuk do të ndërpritet, unë e di fillin,
  Ata nuk do ta mundin atdheun me çizme!
  
  Ne kemi forcë ushtarake, besoni
  Dhe tanket, avionët e demonëve janë më të ftohtë ...
  e Orkshizmit do të mposhtet ,
  Varet bashkëpunëtori i Putinit dhe Duçes!
  
  Flamuri është i kuq, është një flamur shumë i fortë,
  Ajo shkëlqen si e kuqe mbi univers...
  Elsomulli e goditi orkën në ijë,
  Me thembër, të zhveshur dhe jo të bardhë!
  
  Besoj se së shpejti do të hyjmë në Orklin,
  Me këngën fitimtare të elfinizmit trim...
  Dhe ne do të fshijmë plotësisht të gjithë Orkshistët,
  Që të mos ketë bastardë revanshizmi!
  
  Dhe atëherë do të ketë parajsë në univers,
  Trupat e kerubinëve të fuqishëm po luajnë...
  Luftoni për atdheun dhe guxoni,
  Me Elfiya Rod dhe ne jemi të pathyeshëm!
  Kjo është një këngë e tillë dhe është shumë e lezetshme dhe qesharake.
  Ndërkohë, orkët morën edhe shirita hekuri të ndezur në shputat e zhveshura të djalit dhe vajzës, nga të cilat aroma e mishit të djegur ishte edhe më e fortë dhe fëmijët bërtisnin dhe humbën ndjenjat nga dhimbjet e egra. Goditja ishte shumë e fortë nga kjo.
  Dhe orkët rënkuan dhe gjëmuan përsëri dhe filluan të kërcejnë me një ritëm djallëzor. Këta janë arinj me të vërtetë të fuqishëm, budallenj dhe me erë të keqe. Sa shumë eksitim dhe ushqim të fuqishëm kanë.
  Gulliver kthen gurin e mullirit dhe vajza i thotë:
  - Epo hajde djalosh i zgjuar, ngarko sërish me aforizma me krahë!
  Djaloshi-kapiten tundi kokën fuqishëm dhe le të nxjerrim perla mendimi me vrull të përtërirë;
  Nuk mund ta bindësh një grua të zhveshë këmbët nëse je një çizme plot!
  Një gruaje i pëlqen këpucët në modë, por është më mirë për të të ecë zbathur sesa të mbathet me një politikan me çizme të ndjeshme!
  Ka dy probleme në botë, njëri prej tyre është paraja, çfarë tjetër mund të mbijetosh, tjetri është mungesa e parave, e cila është e padurueshme!
  Paraja është një e keqe që zhduket kur rritet në sasi!
  Politikani kryelartë hedh vezë të arta, por jo në xhepat e votuesve!
  Pa para nuk ka jetë, me para nuk ka paqe!
  Vodka i sjell të ardhura shtetit, por rrënimi nga dehja vjen në mbretëri!
  Mos i beso politikanit që premton male floriri, për një qindarkë bakri do të fluturosh në luginë!
  Politikani e ka gjuhën të gjatë për premtimin dhe duart e shkurtra për përmbushjen e premtimit!
  Mos i besoni një politikani që vesh petkun e deleve, ndoshta është vërtet dele!
  Paraja sjell lumturi, por nuk kushton asnjë qindarkë!
  Nuk mund ta matësh lumturinë me para, por pikëllimin nuk mund ta matësh me lot!
  Politikani ia heq ashkël votuesit nëse është memec si cung, dhe me kokëfortësi lisi!
  Mos pështyni në pus, mbase kjo nuk është vetëm një humnerë premtimesh të lëshuara nga politikanët!
  Mos u besoni fjalimeve të kuqe dhe xhelatëve të shëmtuar!
  Politikani i derdh fjalët si bilbil, por sorrë si dhelpër e rrit!
  Një sundimtar pa dhëmbë preferon të gërryejë një subjekt për vdekje!
  Politikani ka një përgjigje për gjithçka, por nuk ka besim në përgjigjen e tij!
  Askush nuk e di se çfarë është në mendjen e një politikani, megjithëse në gjuhën e tij ka vetëm marrëzi!
  Paraja është gjëja më e rëndësishme në jetë, vetëm se ju prish gjithë jetën përgjithmonë!
  Nuk do të jetë trung, do ta zhveshin si ngjitës dhe do ta presin si pishë!
  Një politikan mund të joshë një votues me fjalime mjalti për të kërcyer si miza!
  Bjeshkët e arta që premton politikani shkëlqejnë, por erëra e gënjeshtrës kundërmon!
  Mos mendoni nëse një politikan po flet marrëzi se është budalla dhe dëshiron ta kthejë një qindarkë në nikel!
  Politikani nuk është shenjtor, gjë që është e qartë për të gjithë, por pse të tjerët e shohin si një ikonë?
  Politikani është një dhelpër me petka deleje që qeth delet dhe futet në xhepat e tij!
  Nëse mendoni se një ujk me petka dele do t'ju japë koteleta për mëngjes, atëherë ju jeni një dele tipike!
  Poet i mirë nuk është ai që nxjerr fytin, por që i këndon përditshmërisë!
  Unë nuk mendoj se dashi është në pushtet, është absolutisht budallallëk, ai tashmë e ka goditur votuesin!
  Politikani edhe dhi i qelbur, mund të mjelë dashin votues!
  Asnjëherë mos votoni me zemër, është budallallëk dhe ata me kokë nuk votojnë fare!
  Nëse nuk doni të zhgënjeheni në zgjedhjen tuaj, jepjani votën tuaj një të huaji, sepse lideri gënjen gjithmonë!
  Nëse populli hyjnizon sundimtarin, jeta kthehet në ferr!
  Mos u mundoni t'i kënaqni të gjithë, nuk do t'i zëni të gjitha karriget, nuk do të shtriheni në të gjithë arkivolet!
  Nëse nuk jeni asi, nuk është vetëm pokeri ai që do t'ju mundë!
  Kush nuk ka atu bie në kostum më të ulët!
  Pa një atu shtesë në dorë, një kartë e çdo kostum do të mposhtet!
  Një burrë i fortë i tërheq gratë jo si një magnet i dobët!
  Muskujt prej çeliku ndihmojnë në mbushjen e kuletave me ar, nervat prej çeliku parandalojnë që kuletat të bëhen të holla!
  Edhe një hero është i rraskapitur nga një barrë kaq e rëndë si një portofol bosh!
  Këto janë aforizmat e shprehura nga Gulliver, i cili u bë djalë.
  Ndërkohë orkët po bënin diçka të keqe me fëmijët e robëruar. Dy: një djalë dhe një vajzë u torturuan pothuajse për vdekje dhe shtriheshin pa ndjenja, duke pushuar pas torturës.
  Dhe pjesa tjetër e djemve vendosën të bëjnë markë. Ata nxorën jashtë djem dhe një vajzë të zhveshur dhe me radhë filluan të vendosnin një hekur të ndezur mbi supet e tyre.
  Ashtu si fëmijët e përjetshëm të dëshpëruar gjëmojnë dhe dridhen nga dhimbje të tmerrshme. Ata u kthyen në skllevër.
  Dhe përveç kësaj, ata dogjën edhe lëkurën, duke lënë një shenjë ogurzi në formën e një ylli me pesë cepa.
  Një djalë thirri:
  - Të mos dorëzohemi!
  Dhe e goditën me tela me gjemba, anash dhe shpine. Djali i përjetshëm bërtiti me dhimbje torturuese.
  Orkët qeshën në majë të mushkërive për të disatën herë. Dhe zhveshnin gojën me fantazma.
  Këto janë këngët e tyre, aq ulëritëse dhe shumë të lezetshme, dhe veshët u thahen, dhe ju doni të puqeni.
  Këtu është orka më e vjetër që gjëmon në zërin e një dash të paprerë:
  Lërini lumenjtë e gjakut
  Rrjedh në tokë ...
  Le të rënkojnë dhimbjet
  Zjarret kudo!
  
  Lëreni vdekjen të gllabërojë
  Të korrat e trupave të njeriut...
  Planeti po vuan
  Kaosi mbretëron!
  
  Dhe le vetëm vdekjen
  Një top i furishëm sundon,
  Ju të gjithë vdisni
  Satani ju ka kërkuar llogari!
  
  Zoti nuk do të ndihmojë
  Do digjesh ne ferr pergjithmone...
  Do të të godasim në fytyrë
  Një ëndërr e tillë orke!
  
  Nuk do të ketë mëshirë
  Vdekje armiqve te dhimbshem...
  Nuk ka shpërblim më të mirë
  Jepini të gjithëve një tru!
  
  Armiku nuk e di
  Që orkët janë të gjithëfuqishëm...
  Ora e ziles po bie -
  Goditja do të jetë e fortë!
  
  Le të skuqim kukudhët
  Ne jemi takat e këmbëve të vajzës zbathur ...
  Dhe ne do të shtypim kukudhët,
  Le të presim gërshetat e bukurosheve!
  
  Dhe nëse dikush shan
  Ai do të jetë i vështirë ...
  Ka një kumbim të fortë në kokë,
  Dhe në qiell ka bubullima me një re!
  
  Dhe nëse fitojmë
  Si ujqërit në shkretëtirë...
  Fëmijët do të marshojnë
  Zbathur në bllokun e prerjes!
  Këto janë me të vërtetë kafshë. Dhe i damkosnin të burgosurit, të cilët për vite të tëra nuk ishin fëmijë, natyrisht, por nga pamja e jashtme, vetëm se kishin muskuj të mirë, dhe këtë nuk do t'ua jepni djemve për më shumë se dymbëdhjetë vjet. Dhe a nuk është mëkat ta tallesh dhe mundosh një person të tillë.
  Por çfarë mund të marrësh nga orkët: ata janë më keq se kafshët. Dhe kështu i përzënë të burgosurit e rinj. Dhe për të shkaktuar edhe më shumë dhimbje, ata filluan të hedhin thëngjij të ndezur nën këmbët e zhveshura e fëminore të robërve të rinj.
  Fëmijët fatkeq bërtitën dhe derdhën lot. Pastaj njëri nga djemtë, për të treguar forcën e karakterit dhe papërkulshmërinë, mori dhe këndoi:
  Fitorja pret, fitorja pret
  Ata që dëshirojnë të thyejnë prangat ...
  Duke pritur për fitore, duke pritur për fitore -
  Ne do të jemi në gjendje të mundim orkët e këqij!
  
  Edhe pse në pamje jemi fëmijë dhe zbathur,
  Shpesh e gjejmë veten edhe në beteja...
  Dhe djemtë kanë zemra të arta,
  Gryka do të penalizohet!
  
  Orc është si një ari, mizor,
  Dhe vrumbullon si një elefant i plagosur...
  Por në betejë ne jemi fëmijë të dokeve,
  Xhelatët nuk e dëgjojnë rënkimin tonë!
  
  Nuk do të gjunjëzohemi kurrë
  Ne nuk do ta drejtojmë kampin tonë krenar...
  Nuk ka fluks, dije dembelizmin
  Le të godasim si një çekiç!
  
  Një ork ndonjëherë skuq takat e një fanatik,
  Djeg këmbët e vajzave ...
  Këtu ata janë njerëzit e këqij,
  Por unë do ta vras atë djalë!
  
  Në zemrën e një fëmije, një flakë gjëmon me forcë,
  Dhe zjarri është vërtet i ndezur...
  Ngrini flamurin luftëtar më të lartë
  Nuk ke kufi, dije dhuratën!
  
  Po, djemtë janë me pasion,
  Ne jemi fëmijë tani përgjithmonë ...
  Por ndonjëherë ne shkëlqejmë me talent,
  Dhe një yll shkëlqen në të gjithë botën!
  
  Asnjë armik nuk do të kthehet në një pranverë,
  Ne jemi fëmijët krenarë të Tokës...
  Dhe djali i rreh orkët me shpatë,
  Ai është nga familja e titanëve të Zotit!
  
  Zoti qoftë me ne përgjithmonë
  Ai i dha llogari rinisë për shekuj ...
  Ne shkëlqejmë me këmbët tona zbathur,
  Dhe le të rrjedhë lumi pa fund!
  
  Orc nuk dashuron, besoni fjalët e së vërtetës,
  Kostumi i tij i lig, i poshtër...
  Ne do t'i marrim ata arinj nga gushë
  Do të ketë fuqi të mirë të përjetshme!
  
  Dhimbët e orkës na kërcënojnë të gjithëve,
  Jo mjaftueshëm i pangopur për tokë...
  Ai është afrimi tinëzar i Kainit të ferrit,
  Dhe tërheq zero të forta!
  
  Për arinjtë, më besoni,
  Ata mundohen vetëm nga ulërima...
  Por ne jemi fëmijë luftëtarë të përjetshëm,
  Nuk durojmë dot, më besoni, gënjeshtra!
  
  Satani është i dukshëm për orkët, krijuesi,
  Ata ulërijnë dhe gërhasin si gomarët...
  Vajza ka një fustan të bukur
  Edhe pse këmbët e bukuroshes janë të zhveshura!
  
  Jo, ju jeni një ork - një ujk i këputur, i keq,
  Dhe një ari, natyra e të cilit nuk është mjaltë...
  Por besoni se babai i keq nuk është i gjithëfuqishëm,
  Dhe ne do ta njohim avionin!
  
  Ne jemi në gjendje të bëjmë gjithçka bukur,
  Krijo një botë të re të gëzueshme...
  Nuk ka më fëmijë të bashkuar të ekipit,
  Do të jetë një luftëtar i ri idhull!
  
  Zemrat e reja digjen për Atdheun,
  Ajo i do njerëzit e saj të lavdishëm...
  Ne do të hapim derën për botë të reja,
  Epo, orku është një fanatik i mjerë!
  
  Nderoni djem, vajza,
  Ata duan, më besoni, të krijojnë ...
  Zërat e fëmijëve do të bëhen thirrje,
  Këmbët do të hedhin kamë!
  
  Kjo është kur ne do të ndërtojmë një botë të re
  Në të është lumturia për njerëzit e rinj ...
  Dhe ne do të kalojmë me shumë krenari, po ndërtojmë,
  Dhe zuzari do të paguhet!
  Zoti nuk e do atë që qan,
  Nderime, megjithatë, mirë ...
  Më besoni, një djalë me një vajzë nuk është arrogant,
  Zgjedhja e tij drejt suksesit është një dritare!
  
  Dhe kur paqja vjen në univers,
  Ne do t'i ringjallim ata që ranë nga shkenca ...
  Me besimin tënd në shekuj të padurueshëm,
  Dhe në krahë mban një kerubin!
  Fëmijët këndojnë dhe tregojnë me këtë se nuk kanë frikë nga orkët e këqij, megjithëse këto krijesa përpiqen t'i mbysin këngët e robërve të rinj me zhurmën e tyre të egër. Kështu ata lëshuan kamxhik të gjatë. Ata i rrahën në këmbët e zbathura të heronjve fëmijë. Por ata nuk e ndërprenë performancën dhe duket se nuk i kushtuan rëndësi goditjeve të rënda dhe hodhën me krenari kokën.
  Dhe megjithëse ata ishin gjysmë të zhveshur dhe të quajtur skllevër, raca e perëndive dhe titanëve olimpikë ndihej në to.
  
  VAJZË DHE BARI I BARDHË
  SHËNIM
  Një grup i vogël cirku - djali Mishka dhe vajza Alyonushka, udhëtojnë, duke shkelur këmbët e tyre zbathur përgjatë rrugëve shkëmbore të Krimesë. Dhe së bashku me ta një bari i bardhë - i cili është thjesht i paimitueshëm!
  . KAPITULLI Nr. 1
  Një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç dhe një vajzë e bukur rreth njëzet vjeç po ecnin nëpër malet e Krimesë. Këmbët e tyre të zhveshura dhe të nxira goditën me shuplakë gurët e mprehtë e të nxehtë të rrugës malore. Ishte e qartë se djali dhe vajza kishin ecur tashmë në shumë shtigje. Thembrat e tyre u bënë shumë të forta, elastike, të forta dhe pothuajse nuk ndjenin mprehtësinë dhe nxehtësinë e gurëve.
  Dhe madje anasjelltas, këmbët e zbathura janë edhe pak të këndshme dhe gudulisëse nga një sipërfaqe kaq e ashpër.
  Flokët e çiftit të cirkut ishin të bardhë si bora, dhe fytyrat e tyre ishin pothuajse të zeza nga djegia e diellit dhe pluhuri. Ata mbanin në duar një qilim dhe pajisje të thjeshta cirku. Pranë tyre vraponte një bari gjerman i bardhë i stërvitur. Kjo është një kafshë shumë e bukur. Dhe gjithçka dukej shumë e lezetshme - një çift i bukur, i shkathët cirku dhe një qen që mund ta argëtojë dhe admirojë atë.
  Sidoqoftë, një bari gjerman vështirë se mund të quhet qen.
  Djali kishte veshur pantallona të shkurtra dhe hoqi këmishën e tij, duke e bërë të dukshëm trupin e tij me tela me muskuj të dobët dhe të spikatur. Vajza shikoi tehet e tij, të mprehta si kapelë dhe të mbuluar me një cirk çokollate, dhe pyeti:
  - Mishka, nuk je lodhur?
  Djali u përgjigj me besim:
  - Jo, Alyonushka! Ju dhe unë jemi të ngurtësuar!
  Përpara, çatitë e vilave buzë detit u shfaqën tashmë. Vajza vuri në dukje:
  - Po, ky është një vend i pasur. Ndoshta mund të mbledhim para!
  Mishka buzëqeshi dhe tha:
  - Nëse kapim peshk në det. Mund të ketë një pickim të mirë këtu.
  Ata filluan t'i afrohen daçës së parë. Alyonushka ishte e bukur, edhe pse disi e dobët nga kequshqyerja dhe ecja e gjatë, por e fortë, e fortë dhe e shkathët. Veshja e saj ishte e shkurtër, gjë që nuk ishte shumë e zakonshme në ato ditë. Por këmbë kaq të forta.
  Në daçën e parë ata u pranuan me dëshirë. Mjeshtri donte ta admironte vajzën dhe kërcimin e saj me kënaqësi. Ata kërcenin me djalin. Dhe ata bënë gjimnastikë. Dhe gjithashtu kërceu një bari i bardhë nëpër rreth.
  Pastaj djali tregoi disa hile. Mjeshtri me kënaqësi dhe gruaja e tij dhe disa djem e shikonin. Pastaj hodhi një nikel bakri dhe i tha vajzës:
  - Nuk është ajo çfarë duhet të bësh me pamjen tënde!
  Ai nga djemtë, një adoleshent rreth pesëmbëdhjetë vjeç, sugjeroi:
  - Do t'ju jap një monedhë nëse më lejoni t'ju lëkund këmbët.
  Alenka buzëqeshi dhe buzëqeshja e saj ishte aq e bardhë dhe e ëmbël dhe u përgjigj:
  - Dy kopekë!
  I riu, mustaqet e të cilit ende nuk ishin thyer, tundi me kokë:
  - Sigurisht! Do të ishte shumë mirë!
  Dhe nxori nga xhepi një monedhë argjendi prej dy kopekësh. Dhe ia hodhi vajzës. Ajo e kapi me shkathtësi me gishtat e saj të zhveshur, me këmbët e saj të nxira dhe të shkathëta.
  Djali-mjeshtri bërtiti me admirim:
  - Kjo është klasa!
  Alenki tundi kokën e saj të lehtë, lakuriq pak ari dhe u përgjigj:
  - Prandaj jam profesionist!
  Ajo i zgjati këmbën adoleshentit. Filloi t'i përkëdhelte butësisht. Duart e tij u zhvendosën mbi lëkurën e lëmuar dhe të nxirë të vajzës shumë butësisht, dhe Alenka u gëzua me kënaqësi.
  Në fakt, kur një djalë i lezetshëm të përkëdhel, është vërtet jashtëzakonisht e këndshme, dhe këtu mund të shijoni përkëdheljet.
  Dhe, sigurisht, ju gjithashtu paguheni për të. Kjo është thjesht e mrekullueshme.
  Djali i ledhati thembra të trashë, por elastike me një kthesë të këndshme të thembra. Guduliste këmbën e saj.
  Dhe Alenka qeshi dhe nga argëtimi. Dhe është shumë e bukur.
  Edhe gruaja e zotit i hodhi një monedhë djalit Mishka dhe e pyeti:
  - Më lër të të gudulis edhe thembra!
  Djali zgjati këmbën e tij të zbathur drejt saj. Dhe gruaja ende e re, e bukur filloi të guduliste tabanin e zhveshur të djalit.
  Ariu buzëqeshi dhe gjithashtu gërvishi.
  Mjeshtri e shikoi gruan e tij me qortim. Por ajo vetëm buzëqeshi dhe tha:
  - Nuk do të jesh xheloz për fëmijën tim, apo jo?
  Barin u përgjigj:
  - Gudulisni sa të doni, por mos dilni përtej mirësjelljes së lejuar!
  Zonja qeshi... Dhe gishtat e saj gudulisnin me kënaqësi thembrën e zhveshur, të rrumbullakët, rozë të djalit.
  Vajza gjithashtu buzëqeshi dhe gërvishi. Pastaj ndryshova këmbën. Dhe ajo nxori përsëri dhëmbët. Ishte vërtet argëtuese.
  Por gudulisja është gjithmonë e mërzitshme. Mjeshtri bërtiti ashpër:
  - Mjaft! Dilni ose do të telefonoj policinë!
  Djali dhe vajza morën gjërat e tyre dhe, së bashku me qenin e tyre, një bari i bardhë, u larguan nga shtëpia e pasur.
  Alenka ishte përgjithësisht e bukur. Dhe i mora paratë dhe është mirë kur masazhohen këmbët zbathur nga djem veçanërisht të bukur.
  Dhe në daçën tjetër ata u futën me dëshirë me djalin. Sigurisht, para së gjithash për shkak të vajzës së bukur. Kush gjithashtu ka një fund kaq të shkurtër, dhe këmbët e nxira, të forta, muskulare, shumë të hijshme duken kaq qartë.
  Vajza është me të vërtetë shumë e ngjashme me një skllave në Greqinë e lashtë. Veshja e saj duket si një tunikë. Dhe sa e përshtatshme është që një vajzë kaq e bukur dhe muskulare të ecë zbathur dhe të tregojë pothuajse të gjitha këmbët e saj të mrekullueshme, të mrekullueshme, jashtëzakonisht joshëse. Dhe është e vështirë të heqësh sytë nga ajo.
  Kishte vetëm një mjeshtër në këtë vilë. Familja është diku tjetër. Ai urdhëroi Alenkën të kërcente në mënyrë që të admironte lëvizjen e trupit të saj të mirë dhe jashtëzakonisht të mirë, të zhvilluar fizikisht.
  Pastaj, duke hedhur një monedhë, ai urdhëroi:
  - Këndo, bukuroshe!
  Alenka filloi të këndojë me kënaqësi;
  Unë jam një vajzë e thjeshtë ruse
  Unë kam qenë jashtë vendit shumë herë ...
  Unë kam një fund të shkurtër
  E donte shqiponjën gri!
  Mjeshtri pëshpëriti me zemërim:
  - Kënga jote nuk është shumë e mirë! Hajde, diçka më agresive dhe seksi!
  Djaloshi i cirkut sugjeroi:
  - Apo ndoshta patriotike është më mirë?
  Barin ra dakord:
  - Mund të jetë patriotike! Por jeni ju që jeni zbathur dhe këndoni! Dhe nëse nuk më pëlqen, ju do të merrni shkopinj në thembra!
  Miu pohoi me kokë.
  - Nëse doni një mjeshtër, atëherë për një rubla mund të më jepni një goditje të mirë në takat e mia të zhveshura me një shkop!
  Mjeshtri qeshi dhe u përgjigj:
  - Më mirë ta rrahësh këtë vajzë me kamxhik. Sidomos nëse e zhvisheni së pari!
  Alenka u përkul me një buzëqeshje:
  - Vullneti yt, zot!
  Pasaniku këndoi me një buzëqeshje:
  Bej para,
  Bej para,
  Duke harruar mërzinë dhe dembelizmin,
  Bej para,
  Bej para,
  Dhe pjesa tjetër është e gjitha mbeturina!
  Dhe pjesa tjetër është e gjitha mbeturina!
  Alenka kundërshtoi:
  - I lumtur pa para
  Ju mund të bëheni...
  Burrat e këqij -
  Numëroni monedhat!
  Mjeshtri bërtiti:
  - Do të marrësh një mijë kamxhik!
  Djaloshi i cirkut vuri në dukje:
  - Nëse do një mjeshtër, në vend të këngëve do të të jap thënie të mençura!
  Pasaniku qeshi dhe u përgjigj:
  - Hajde djalë, do të jetë më interesante!
  Ariu filloi të shqiptojë shprehje me krahë;
  Detyra ndaj Atdheut është e kuqe me pagesën e përkushtimit të painteresuar!
  Lufta është një provë për të zgjuarit, kalitja për të fortët, argëtim për budallenjtë! -
  Të qeshësh nuk është kënaqësi, nuk është e mërzitshme të bësh të tjerët të qajnë!
  Një sundimtar i mirë është si mjalti me sheqer, fillimisht e lëpin, pastaj e pështyjnë !
  Dhe sundimtari i keq, si pelin, fillimisht do të pështyhet dhe pastaj do të shkelet!
  Po, ari është i butë, por një mburojë e padepërtueshme falsifikohet lehtësisht!
  Cilësia e tejkalon gjithmonë sasinë - edhe një oqean me qull elbi perla nuk është pengesë për një sëpatë!
  E keqja është plot forcë kur e mira dobësohet nga frika!
  Një shaka është e mirë për vendin, një lugë për drekë, por ndihma është në vështirësi!
  Ju mund të keni fat një ose dy herë - pa aftësi, fati largohet!
  Kushdo që nuk është Leo Tolstoi është një tranzit letrar!
  Nuk është e nevojshme të lindësh Tolstoy për të qenë një tranzit nga letërsia!
  Le të pimë për të pasur më shumë gra sesa arsye për t'u skuqur pas divorcit!
  Epshi i ka rrënuar më shumë meshkujt sesa dhembshuria e femrave!
  Duart e sakta të pjerrëta të syve, armiku nuk është një miss - dritëshkurtër!
  Filozofia nuk e zgjat jetën, por e bën të zbukuruar, duke i shtrirë fragmentet!
  Gjenerali fiton me mjeshtëri, kasapi me numra, gjeniu me art, pretenduesi me mashtrim!
  Pra le të pimë që të mos vdesë shpresa dhe të vdesin vetëm ata që nuk e justifikojnë!
  Shpresa vdes e fundit... Dhe ata që nuk e justifikojnë janë të parët!
  Në luftë, logjika është një koncept relativ - si çokollata, nuk pata kohë t'i admiroja pllakat pasi ato janë tashmë në gojën time, nuk kisha kohë t'i gëlltisja, pasi ato tashmë po zvarriten anash!
  Suksesi ndonjëherë mban erë të keqe, arritja mbart një kufomë, por lumturia nuk mund të qelbur!
  Zoti është në sipërfaqen e çdo gjëje , dhe Djalli është në detajet e saj!
  Të rrihesh është e pakëndshme edhe për një mazokist!
  Ajo që Zoti nuk e di është vetëm një pyetje të cilës ai nuk mund t'i përgjigjet!
  Një majmun është më i mirë se një njeri, sepse ai mund të jetë vetëm një kafshë fjalë për fjalë!
  Predikimi që nuk të çon në të mirë është si shtegu që të çon në sëpatë!
  Të ndërtosh ndonjë doktrinë mbi tekstet e Ungjillit është si të studiosh mekanikën kuantike nga përrallat e vëllezërve Grimm!
  Është e vështirë të jesh Zot, por të jesh djall është krejtësisht e padurueshme!
  Mendja katërfishon forcën tuaj edhe nëse numri i armiqve dyfishohet!
  Jeta është një kompromis i plotë, jo me njerëzit, por me natyrën!
  Balli është në formë zile , që do të thotë se rrokja është e ftohtë!
  Ligjet nuk janë shkruar për budallenjtë, ligjet e natyrës nuk janë të përshkruara për gjenitë!
  Gjuha i jepet një njeriu të zgjuar për të fshehur mendimet për gjëra budallaqe dhe të pakuptimta!
  Ai që sheh të qeshurën në të trishtuar do të verbohet tragjikisht nga gëzimi serioz!
  - Nxitoni pa nxitim - nxitoni pa nxitim! Merrni pesë nga mësimi - duke zgjidhur një veprim kompleks!
  Fituesit nuk gjykohen... Edhe pse ndonjëherë gjykohen!
  - Marrëzia njerëzore është një aleat i perëndive armiqësore me njerëzit!
  Një burrë është një burrë në një hambar, por një derr edhe në një pallat nuk do të ngrihet më lart se një derr!
  Ka dy gjëra të pafundme: universi dhe zgjuarsia njerëzore - megjithatë, e para është relative dhe e dyta është absolute!
  Atë që ruse nuk i pëlqen ngasja e shpejtë dhe fluturimi i shpejtë!
  - Në ferr, të gjithë nuk duan, por vetëm pak mund të shijojnë dëshirën për një mundësi djallëzore!
  Por pa ujitur me lot nuk mund të korret të korrat e gëzimit dhe pa ujitje më pas, dafinat e suksesit nuk rriten!
  Zoti është në çdo gjë ose në sipërfaqen e saj, dhe Djalli është në mungesë të gjërave, ose në thellësi të mungesës materiale!
  Kushdo që merr kohë të jetë i kujdesshëm do të kursejë përjetësinë në funeralin e tij!
  Heshtja është e artë, fjala është argjend, por aq shumë derdhet nga goja e një gruaje sa edhe diamantet zbehen!
  Heshtja është e artë dhe nuk do të ndryshket nga ruajtja e gjatë e rrjedhave elokuente!
  Dhe ari e humb vlerën nëse groposet në heshtje në tokë!
  Djali shqiptoi shumë bukur aforizmat me ndjenjë të madhe dhe duke shtypur këmbët zbathur.
  Mjeshtri buzëqeshi dhe i hodhi një monedhë fëmijës së cirkut. Dhe Mishka e kapi me gishtat e zhveshur. Dhe pastaj e hodhi në xhepin e pantallonave të shkurtra.
  I pasuri tha:
  - Nuk është keq! Por jo mjaftueshëm!
  Vajza sugjeroi:
  - Ju dëshironi që unë të këndoj!
  Mjeshtri kundërshtoi:
  - Kjo nuk është e nevojshme! Më trego më mirë këmbët e tua të zbathura!
  Alenka pohoi me kokë:
  - Mirë! Vullneti juaj!
  Pasaniku mori këmbën e vajzës së zhveshur në duar dhe filloi ta prekte ashpër. Vajza heshti si përgjigje. Dhe ajo madje shtrydhi një buzëqeshje.
  Mjeshtri nxori një monedhë tjetër, ia hodhi djalit dhe bërtiti:
  - Le të themi edhe disa aforizma! Une do te qaj!
  Djaloshi i cirkut Mishka filloi të derdhte përsëri të tijën. Meqë ra fjala, urtësi fëminore;
  
  Herë humbëm, herë vdisnim, por rusët nuk u gjunjëzuan kurrë!
  Aftësia zëvendëson sasinë, por sasia mund të falsifikojë vetëm aftësitë në mënyrë të rreme!
  - Në një trup të shëndoshë, dhe shpirti i ambalit - dhe dobësia e mishit - shpirti u shua!
  Gjaku shkëlqen si ari, por shpirtrat metalikë ndryshken prej tij!
  Edhe floriri ndryshket po qe se nuk hidhet zemra prej tij!
  Tortura nuk është argëtim, por punë e palodhur nga sektori i shërbimeve, ku keqardhja për klientin është fatale për ju!
  Shpirti i pasanikut është patriot, jo më shumë se ai i një floriri, ku e marrin dhe i rrinë!
  Ari është i verdhë si ngjyra e tradhtisë, i butë si vullneti i një oportunisti, i rëndë si ndërgjegjja e një tradhtari!
  Dhimbja është si vjehrra, obsesive, e keqe, dua ta heq qafe, por ... pa të nuk do të martohesh me fitore!
  Kur armiku nuk dorëzohet, e shkatërrojnë, e kur nuk dorëzohet, zgjuarsia sjell fitoren!
  Nuk ka rëndësi nëse i vdesin femrat e armikut, është fatkeqësi nëse meshkujt tanë kanë shtrembëruar trurin!
  Është e lehtë në betejë kur të mësuarit nuk është mundim, por argëtim i dobishëm!
  Edhe në fjalët e Krishtit, shërbëtorët e tij kërkojnë diçka që i shërben arbitraritetit të pazot!
  Një dollap i madh do të bjerë me zhurmë, dhe lavdia e madhe i shkon atij që e rrëzoi!
  Kur maska është e aftë, nuk kemi nevojë për justifikim!
  Më shpesh rrjedhin lumenj të kuq për shkak të fjalimeve të kuqe dhe veprave të zeza!
  - Ata që janë të destinuar të therohen të mos dridhen përgjatë litarit!
  Si gjithmonë, doli, por ata nuk donin!
  Vdekja meriton një pjesë më të mirë se jeta, sepse kohëzgjatja e saj lë pakrahasueshëm më shumë pjesë për të zgjedhur! -
  Garancitë japin garantuar grabitur!
  Një monedhë ari është e butë, por më vdekjeprurëse se një plumb, godet mu në zemër dhe i nxjerr trurin!
  Teknologjia është perëndia e luftës - dhe diversanti i saj është ateist!
  Zoti e krijoi universin në gjashtë ditë dhe njeriu paguan për gjithë përjetësinë për një minutë dobësi të krijuar nga njeriu!
  Hynë me lesh, por nuk u kthyen me teleferik !
  Vraponi, por mos ikni, gjuani, por mos qëlloni, goditni, por mos u kundërpërgjigni, dhe më e rëndësishmja, pini, por mos u dehni!
  Askush nuk ka nevojë për veshët e një gomari të ngordhur, por dëgjimi i një dhelpre të gjallë është një dhuratë për ata që nuk kanë nevojë për gomarët për të arritur qëllimin e tyre!
  Këpucë mendjen tuaj, ju do të mbeteni përgjithmonë një tranzit!
  Lufta është ajër për mushkëritë, por i përzier vetëm me gaz binar!
  Nëse armiku nuk dëshiron të dorëzohet dhe nuk di të humbasë, ne do ta detyrojmë atë të heqë dorë dhe ta mësojmë se si të fitojë!
  Njerëzit e këqij e duan magjinë e zezë, njerëzit e këqij të mirë të bardhën!
  Vrasja në luftë është e vështirë në proces, e neveritshme në perceptim, por sa e mrekullueshme në fund! Pra, lufta sjell shëndet në shpirt, ngurtësim në trup dhe pastrim të portofolit!
  Ndonjëherë lufta mbush shumë kuletat dhe është në përpjesëtim të drejtë me plotësinë e gjakut të derdhur dhe zbrazëtinë e zemrës së korruptuar!
  Djali shqiptoi aforizma shumë bukur dhe me shprehje.
  Mjeshtri ndjeu këmbët zbathur të vajzës. Më pas ai e puthi tabanin e zhveshur, elastik dhe vuri në dukje, duke hedhur një monedhë:
  - Shume mire! Këmbët e tua janë të adhurueshme! Tani le të këndojë djali! Ose nëse ai nuk mund të këndojë, atëherë unë mund t'i vë zjarrin këmbës së tij të zbathur me një çakmak!
  Ariu u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Më mirë fle!
  Pasaniku ulëriti:
  - Pra, këndoni!
  Dhe djali i cirkut e mori dhe këndoi me ndjenjë dhe shprehje;
  Është e mahnitshme ajo që keni bërë
  Hiri është derdhur mbi racën njerëzore...
  Ishe ju që dhatë Zotin e shenjtë
  Shpirti mendje zemra mëshirë!
  
  Luciferi shkoi në Sodomë,
  Një produkt i mëkatit dhe krenarisë...
  Ai e ngriti shpatën në fronin e shenjtë, të Zotit,
  Dhe ai vendosi që tani ai është i Plotfuqishëm!
  Barini bërtiti ashpër:
  - Jo! Nuk dua këngë me tema fetare! Unë jam mëkatar dhe e dua mëkatin!
  Mishka vuri në dukje:
  - Mund të bëj një tjetër!
  I pasuri u përgjigj:
  -Jo! Lëreni vajzën të këndojë më mirë! Si e ke emrin atje?
  Cirku u përgjigj:
  - Alenka!
  Barin bërtiti:
  - Këndo Alenka!
  Vajza filloi të këndonte me shumë ndjenjë dhe entuziazëm;
  Unë jam vajza më e fortë në botë
  Që lindi në pastërti...
  Nuk ka mua më të bukur në planet -
  Ne do të përparojmë kudo!
  
  Le të jetë Rusia e famshme për të gjitha më të mrekullueshmet,
  Vendi që pushtoi të gjithë botën...
  Lërini njerëzit menjëherë të bëhen më interesantë
  Çdo luftëtar është një idhull i vërtetë!
  
  Unë do të mbroj vendin e shenjtë
  Ku janë paraardhësit tanë, besoni të gjithë më të fortët ...
  Zbuloni njerëzit që vajza është zbathur,
  Ajo është një shqiponjë, jo një harabel!
  
  Unë kam qenë një anëtar i Komsomol në një jetë të kaluar,
  Nazistët luftuan në mënyrë të famshme kaq dërrmuese ...
  Dhe zëri i vajzës ishte aq kumbues,
  Dhe një shpirt i ndritshëm i ajrosur!
  
  Unë luftova afër Moskës me shumë guxim,
  Në acar ishte një vajzë zbathur ...
  Dhe konsidero presionin tim kaq tronditës,
  Fritzit ia theva fytyrën me grusht!
  
  Për lavdi të Jezusit flamuri ynë,
  Dhe gjithashtu Zoti më i madh Svarog ...
  Përgjithmonë Lada më e shenjtë me ne,
  Dhe Zoti i Bardhë më i ndritshëm në botë!
  
  Ne jemi njerëzit që kemi lindur në dritën e diellit,
  Yarilo na frymëzoi për një sukses ...
  Dhe kënga e vajzave po derdhet vrullshëm,
  Ja, kerubini hap krahët!
  
  Unë qëllova nga një mitraloz me vend,
  Duke hedhur një dhuratë me një këmbë të zbathur ...
  Unë e hodha rrjetën time te fashisti,
  Vajza duket pak e vjetër!
  
  Luftëtar, unë e konsideroj nga Zoti,
  Krijoi një botë ku bukuria...
  Në emër të Svarogut më të madh,
  Në shpirtin e bukurisë, bukuria piqet!
  
  Ne mbrojtëm Kremlinin nga nazistët,
  Ne ishim në gjendje t'i thithnim të gjithë në një kohë ...
  Jo, një demobilizim nuk do të vijë nga një vajzë,
  Dhe ne e goditëm Fritz-in drejt e në sy!
  
  Për lavdinë e komunizmit të përjetshëm,
  Kam luftuar këmbëzbathur si anëtar i Komsomol ...
  Ne do të shkatërrojmë kopetë e fashizmit,
  Kështu që çeliku të mos u nënshtrohet armiqve të Rusisë!
  
  Vajzat luftuan në Stalingrad,
  Thithat e tyre janë të kuqe si rubin...
  Së shpejti do të shohim komunizmin,
  Duke mos ditur trishtim dhe mall!
  
  Ne jemi vajzat më të mira të Atdheut,
  Unë jam pothuajse lakuriq anëtar i Komsomol...
  Por ajo shkatërroi Rajhun me një mitraloz,
  Se gjermanët nuk hynë në kompaninë tonë!
  
  Në emër të Rusisë më rrezatuese ,
  Besoj se cdo gje do shkoje mire...
  Misioni i madh i besimit të Jezusit
  Ndërsa trokitur predha daltë!
  
  Në emër të Atdheut tonë të madh,
  Ne do të jemi fashistë të këqij për të kandiduar...
  Po, le të ndalojmë kopetë e hordhisë së egër,
  Edhe në një sulm të furishëm, një hajdut i keq!
  
  Emri i Jezusit le të shkëlqejë si një diell
  Nëna Mari të dhurojë një parajsë të madhe ...
  Për Ladën e Plotfuqishme, ne jemi fëmijë,
  Dhe ju luftoni me guxim dhe guxim!
  
  Në emër të Atdheut tonë të madh,
  Çfarë i dha komunizmit kudo...
  Shenjtorët nga ikonat shkëlqejnë, unë shoh fytyrat,
  Në një familje të vetme të Zotit!
  
  Në emër të Svarogut të plotfuqishëm,
  Krishti i Plotfuqishëm Shpëtimtar...
  Ne duhet të jemi si Zoti i Familjes,
  Mbi të gjithë Krijuesin e Pafund!
  
  Po, Rusia do ta ngrejë flamurin mbi vetveten,
  Ne do të bëhemi më të fortë dhe më të mençur...
  Edhe pse Genghis Khan sulmon ashpër,
  Por ne vajzat jemi akoma më të zgjuara!
  
  Kështu që unë ju them njerëz, shkoni për të,
  Shërbejini perëndive ruse besnike ndaj nesh...
  Dhe shpëtoni shpirtrat e rusëve në betejë,
  Edhe pse ajo paketon një grusht ferri!
  
  Ne do të fitojmë, këtë e di me siguri
  Ne do të mund të mposhtim të gjithë fashistët...
  Kaini nuk do të shtypë luftëtarët e Atdheut,
  Dhe me një ulërimë kërcënuese ariu do të jetojë!
  
  Ne do të bëjmë gjithçka shumë mirë,
  Ne do të mposhtim të gjithë Fritz-in dhe Mongolët....
  Në fund të fundit, është e rrezikshme të grindesh me vajza,
  Populli i Rusisë e di të pathyeshme!
  
  Të gjithë do të tregojmë buzëqeshje të frikshme,
  Ne do t'i thyejmë brirët Genghis Khan...
  Në emër të llojit të pafund të lavdisë,
  Le të ketë një fat shumë të ndritshëm!
  
  Po, ne do të luftojmë bukur vajzat,
  Trego klasën më të lartë në botë...
  Unë jam një luftëtar, dhe shpirti im nuk është një klloun ...
  Dhe Zoti do ta shpërblejë Krishtin për fitoret!
  
  Ne do të thyejmë tumen e Genghis Khan,
  Do të ketë vajza në betejë në Kalka...
  Nuk i reziston dot goditjes së ferrit
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin!
  
  Kështu që unë do të copëtoj armiqtë, më besoni, pa llogaritur,
  Unë mund t'i mposht ata si mishka...
  Më besoni, puna jonë është e vështirë,
  Edhe pse jeta është e brishtë si një fije mëndafshi!
  
  Në emër të Ladës, Mari e Bekuar,
  Çfarë i dha rininë dhe dashurinë...
  Ne jemi vajza me këmbë krejtësisht të zbathura,
  Të shkelim kundërshtarin në baltë e gjak!
  
  Krishti do të vijë dhe të vdekurit do të ringjallen
  Perun, Yarilo, Zoti i Bardhë, Svarog ...
  Ata janë një, njerëzit e dinë sinqerisht
  Dhe mbi univers është shkopi i Plotfuqishëm!
  
  Me pak fjalë, lumturia jonë do të jetë e përjetshme,
  E mrekullueshme dhe e mrekullueshme për shekuj...
  Qielli dhe toka janë në fuqi të madhe,
  Dhe pavdekësia, dhe rinia përgjithmonë!
  
  DYFISHT I ZOTIT TË GJITHSHËM
  SHËNIM
  Një djalë dhe një vajzë përfundojnë në Moskë në shekullin e njëzet e tretë. Gjithçka duket se është mirë, dhe në planetin Tokë ka një parajsë të vërtetë, rini të përjetshme dhe është krijuar një perandori e madhe hapësinore. Por befas djali Vitaly zbulon se ai është shumë i ngjashëm me Zotin e Plotfuqishëm në mish.
  . KAPITULLI Nr. 1
  Djali Akulov dhe vajza hero Albina në qytetin e madh. Është si Moska, por nga koha e shekullit të njëzet e tretë. Kjo është e ardhmja në dyqind vjet. Qyteti, natyrisht, është rritur. Rrokaqiejt dukeshin si male dhe shumë ngjyra. Ata kanë edhe forma ekzotike, për shembull, lloji i akullores me ngjyrë në një gotë të artë. Ose, për shembull, shtatë breshka në platin që qëndrojnë njëra mbi tjetrën.
  Kishte edhe ndërtesa që dukeshin si instrumente muzikore, që shkëlqenin me diçka të bukur.
  Dhe avionë të shumtë të formave të ndryshme fluturuan në ajër. Megjithatë, shumica e tyre janë në formë pike, ose si peshku i detit me pendë të artë.
  Po, dhe shifrat u ndezën gjatë fluturimit. Kishte edhe të rritur edhe fëmijë. Për më tepër, të gjithë të rriturit janë të rinj në pamje, jo më të vjetër se gjashtëmbëdhjetë vjeç.
  Dhe në trotuar kishte edhe plastikë. Fëmijët e vegjël u hodhën mbi të, duke shkelur këmbët dhe më pas fluturuan lart si topa ping-pongu.
  Vitalik vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Bote e mrekullueshme!
  Albina ra dakord:
  - Po, qesharake dhe e denjë për mrekulli!
  Djali dhe vajza po ecnin në një sipërfaqe të pasqyruar, reflektuese. Këmbët e tyre ishin të zhveshura, si ato të fëmijëve. Dhe ata ndjenin se po i gudulisnin valët vibruese.
  Përpara ishte i dukshëm një shatërvan madhështor, i cili ngriti një përrua një kilometër e gjysmë të lartë dhe u përhap në ajër, duke vezulluar me diamante. Dhe vetë statujat, në përbërjen e shatërvanit, shkëlqenin nga një metal i veçantë, i panjohur, i cili ishte shumë më i shndritshëm se ari dhe shkëlqente me të gjitha ngjyrat e ylberit.
  Dhe vetë statujat ishin të bukura në formë dhe të lëvizshme.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Një zbulim i mrekullueshëm. Ky është një shatërvan - më i freskët se Peterhof!
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Bota e një të ardhmeje të ndritshme dhe të lezetshme.
  Djali dhe vajza u ngritën pak. Albina ishte aq më e gjatë se Vitaliku, sa mund të mendohej se ishin nënë e bir. Për më tepër, në këtë të ardhme nuk kishte të moshuar. Njerëzit fituan rininë e përjetshme dhe burrat mund të gëzoheshin për faktin se nuk duhej të humbnin kohë në rruajtje të padobishme dhe të pakëndshme.
  Disa ndërtesa në Moskën futuriste kishin vija ari dhe platini. Gjithashtu, digjeshin tabela të ndritshme, me përmasa deri në një kilometër, në të cilat shfaqeshin karikatura të lezetshme.
  Avionët që lëviznin në ajër nuk ishin vetëm të bukur, me ngjyra të ndezura dhe me forma të këndshme, por kishin edhe erë të parfumit të shtrenjtë francez, ose ndoshta edhe më të këndshëm.
  Dhe sipërfaqja e shesheve ishte si një pasqyrë, e ngrohtë dhe në të njëjtën kohë shkëlqente. Kur shputat e zhveshura të adoleshentëve, djemve dhe vajzave, ecnin përgjatë saj, u shfaqën gjurmë të hijshme, gati fëminore. Të cilat shkëlqenin me ngjyra të ndryshme, sikur të vizatoheshin me stilolapsa. Dhe pastaj ata u zhdukën.
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Ashtu si në kështjellën e mbretëreshës së borës!
  Vitalik tundi kokën.
  - Jo! Është ngrohtë këtu dhe bota është plot ngjyra.
  Një djalë i ri dhe një vajzë fluturuan drejt tyre. Ishin shumë të bukura, por fytyrat e tyre ishin të lyera, si foto në një tortë.
  I riu i pyeti fëmijët:
  - Nga jeni?
  Vitali u përgjigj:
  - Nga Moska!
  - Pse udhëtoni në këmbë?
  Albina u përgjigj:
  - Do të doja të blija një avion. Ku janë dyqanet tuaja?
  Vajza që ishte pranë djalit qeshi dhe u përgjigj:
  - Askush nuk i përdor dyqanet. Ekziston një rrjet Hypernet , dhe përmes tij gjithçka shpërndahet absolutisht pa pagesë.
  Vitalik shkroi në Twitter duke buzëqeshur:
  - Sa progres është bërë?
  Për mrekulli të paimagjinueshme...
  Gjithçka u bë plotësisht falas
  Vetëm me përfitim, me kujdes!
  I riu tha:
  - Dhe ju e dini se si ai duket si Zoti ynë. Ndoshta ju jeni djali i tij?
  Djali qeshi dhe u përgjigj:
  - Jo! Unë nuk e njoh babanë tim. Por nëse ai është Zot, atëherë nuk do të habitesha.
  Vajza tha me një buzëqeshje:
  - Në botën tonë, nuk ka asgjë të habitshme në asnjë pamje! Ju mund ta ndryshoni trupin tuaj duke përdorur një program të veçantë në Hypernet . Vetëm njerëzit e bëjnë këtë rrallë, pasi në matricën e lojërave të Hypernet-it , kjo mund të bëhet, në përgjithësi, me përpjekje mendore dhe menjëherë. Dhe nëse ndryshoni veten në realitet, ata nuk do t'ju njohin më. Po, dhe ju duhet leje nga Ministria e Dashurisë për këtë.
  Albina u habit:
  - Ministritë e dashurisë?
  Vajza shikoi dhe u përgjigj:
  - Sikur të mos jeni nga perandoria jonë! Ndoshta keni probleme me kujtesën?
  Vitalik bërtiti:
  - Ne jemi udhëtarë në kohë!
  I riu tha:
  Nëse kjo nuk është shaka, atëherë...
  Në të njëjtin moment, rreth tyre u shfaqën një duzinë vajzash të bukura me kostume portokalli. Dhe ata i drejtuan çiftit mitraloza të sofistikuar.
  Vitalik bërtiti:
  - Kemi ardhur me paqe!
  Albina shkroi në Twitter:
  - Jemi ende të mitur, nuk ka nevojë të qëlloni mbi ne!
  Një vajzë me flokë të kuqe dhe uniformë tha:
  - Nuk do të të dëmtojmë. Thjesht nuk keni nanobote në vete dhe duhet të zbuloni se nga keni ardhur.
  Vitalik bërtiti:
  - Nga një deve!
  Në atë sekondë, rrezet e gjelbra e të gjera goditën çiftin, butësisht dhe pa dhimbje, duke fikur vetëdijen.
  Vitalik nuk pati kohë të shihte ose të mendonte asgjë kur u gjend përsëri në një kujtesë të qartë.
  Së bashku me Albinën ata u varën në një hapësirë transparente. Rreth tyre ishte si një mjegull blu. Dhe në të njëjtën kohë, as mos lëvizni gishtin tuaj të vogël.
  Para tyre u shfaq një vajzë shumë e bukur, me flokë nën të gjitha ngjyrat e ylberit.
  Ajo cicëroj:
  - Ne bëmë një analizë dhe zbuluam se ju jeni nga Moska në 2023. Pyetja është, si arritët tek ne? Dhe më tej, duket se jeni një çift jo i qetë. Kompjuteri thotë se ndoshta ju jeni i Plotfuqishmi dhe Nëna e Zotit e asaj kohe.
  Vitalik bërtiti, zëri i saj u dëgjua:
  "A është kështu... Duket se unë do ta sundoj këtë perandori në të ardhmen!"
  Vajza u kthye dhe u përgjigj me një zë të ëmbël:
  - Nuk përjashtojmë asgjë. Por i Plotfuqishmi tani është në hiperkapital Ultravilianët , dhe kjo është një galaktikë fqinje! Ju duhet t'i dorëzoheni atij dhe më pas ata do të vendosin se çfarë të bëni me çiftin tuaj.
  Albina tha:
  "Por ne nuk mund të vrasim veten në të kaluarën, apo jo?"
  Vajza u përgjigj:
  - I takon Zotit dhe Nënës së Zotit të vendosin! Tani për tani, pamja juaj është një sekret i madh nga të tjerët. Ju do të dërgoheni menjëherë në Ultrababylon nën një përcjellje të madhe, duke ngarkuar një kapsulë me hapësirë zero. Në mënyrë që të mos mërziteni gjatë fluturimit, vetëdija juaj është në një supermatriks Hypernet do të jetë në gjendje të shijojë lojëra për çdo shije. E kuptove?
  Vitalik u përgjigj:
  - Luaj në shekullin e njëzet e tretë - çfarë mund të jetë më mirë!
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Edhe mua me pelqen!
  Vajza buzëqeshi gjerësisht dhe tundi dorën. Dhe një valë rozë e butë goditi Vitalikun dhe Albinën.
  Djali dhe vajza ishin në qytet. Ajo nuk është më aq e ndritshme dhe plot ngjyra sa Moska e shekullit të njëzetë e tretë. Dhe rreth fundit të shekullit të njëzetë.
  Një dinosaur i madh goditi këmbët e tij të pasme nëpër rrugë, duke prekur me bisht shtëpitë fqinje dhe duke i shkatërruar ato. Gjithashtu, putrat e tij ose u zgjatën, ose anasjelltas, u shkurtuan, duke shkaktuar shkatërrim dhe vdekje për njerëzit.
  Dhe vrapuan në të gjitha drejtimet. Megjithatë, ata ishin të gjithë fëmijë jo më të vjetër se dymbëdhjetë. Djem e vajza ikën. Disa prej tyre ishin me uniformë policie. Dhe as një i rritur i vetëm, madje as një adoleshent.
  U dëgjua një zë i këndshëm, femëror:
  - Ndaloni dinosaurin dhe shpëtoni fëmijët!
  Albina pyeti:
  - Dhe si ta bëjmë atë?
  Zëri u përgjigj:
  - Është një lojë e tillë. Mendo per veten.
  Vitalik ngriti supet dhe këndoi:
  - Hajde, shpëtimtar ,
  Kthehuni në një litar kapërcimi së shpejti!
  Albina buzëqeshi dhe pyeti:
  - Si jeni?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj me besim:
  - Herët a vonë, do të ketë aludime dhe piano në shkurre në lojë. Ja, për shembull, të tilla!
  Dhe luftëtari i ri me gishtërinjtë e tij të zhveshur mori dhe mori një copë pllakë nga trotuari dhe e hodhi në një ndërtesë të lartë. Fragmenti fluturoi në një hark dhe goditi bazën. Struktura e madhe u tund dhe me gjithë fuqinë e saj mori dhe u shemb mbi dinosaurin. Togo u trondit fort dhe përbindëshi filloi të rrëzohej.
  Albina guxoi me ëndje:
  -Kjo është me të vërtetë një veprim kalorësi!
  Vitalik qeshi dhe u përgjigj:
  - Ndoshta një lëvizje hamshor!
  Dinozauri, i mbërthyer pranë ndërtesës, e mori atë dhe u shkërmoq në shumë çamçakëz dhe karamele. Fëmijët që banonin në këtë qytet nxituan menjëherë për të rrëmbyer ëmbëlsirën. Sandalet vezulluan, atletet dhe disa kishin taka të zhveshura.
  U bë shumë zhurmë.
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  Fëmijëria është një kohë e mrekullueshme
  Është bukur, argëtuese për djemtë ...
  Një lojë e madhe po vjen
  Ne shkarravitim me shi nga makina!
  Albina, me një buzëqeshje edhe më të gjerë, vuri në dukje:
  - Po, ne shkarravitim!
  Pas kësaj, ata panë edhe dy zuzar të tjerë. Ata ishin monstra: njëri me kokë derri dhe tjetri rinoceront. Me një ulërimë të egër u vërsulën drejt Albinës dhe Vitalikut.
  Djali fishkëlleu.
  Një nga semaforët u lëkund dhe ra mbi kokën e rinocerontit. I dha një goditje dërrmuese dhe e trullosi banditin.
  Vitalik cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Fryni, fryni, një goditje tjetër,
  Një tjetër hit dhe...
  Djalë superstar zbathur
  Hedh një uppercut!
  Albina qeshi dhe guxoi:
  - Lufta e Shenjtë
  Vajzat janë dyfish të lezetshme!
  Luftëtari, me kokën e një derri, nxori një mitraloz lazer nga çanta dhe filloi të qëllonte.
  Djali dhe vajza u hodhën anash. Albina hodhi një lëkurë bananeje me thembër të zhveshur. Ajo fluturoi dhe u ul nën çizmet e luftëtarëve me kokë derri. Fluturoi dhe u rrëzua, duke thyer një mur guri dhe u qetësua.
  Vitalik këndoi me kënaqësi:
  - Përkulem mbi pamjen, dhe raketat nxitojnë drejt objektivit! Një tjetër vrapim përpara!
  Albina ndjeu impulse shumë shkatërruese brenda vetes. Dhe le të shkelim këmbët tona të zhveshura e të nxira, duke bërë që asfalti të lëkundet dhe plasaritet.
  Dhe karamele, çokollata, pjesë të akullores, çamçakëz, ëmbëlsira dhe shumë më tepër filluan të fluturojnë nga të çarat. Sa e lezetshme dhe argëtuese dukej e gjitha.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Këto janë ëmbëlsira vërtet të shijshme !
  Vajza donte të thoshte diçka, por një turmë fëmijësh erdhën me vrap dhe le t'i kapim të gjitha këto pjata. Dhe hani ato me lakmi!
  Albina shkroi në Twitter:
  - Thuaj të paktën faleminderit!
  Fëmijët u ndalën dhe ulërinin në kor:
  - Faleminderit!
  Vitalik tha me një buzëqeshje:
  - Është pothuajse hyjnore!
  Vajza-heroi donte të jepte një mendjemprehtësi, por peizazhi ndryshoi papritur. Dhe përfunduan në një mal me borë. Prej saj, si nga trampolinë, po largoheshin djem e vajza.
  Dhe ata u argëtuan ...
  Vitalik dhe Albina si me magji kishin edhe ski në këmbë. Djali dhe vajza u larguan me nxitim, me një ulërimë dhe zhurmë të egër.
  Vitalik këndoi me një buzëqeshje:
  Impulset shpirtërore të bukurisë së mrekullueshme,
  Për Atdheun, një luftëtar luftoi midis yjeve ...
  Në fund të fundit, ëndrrat e guximshme janë realizuar,
  Armada e armiqve të këqij nuk u tremb!
  Albina i shkeli syrin dhe me ironi tha:
  - Në fund të fundit, mes yjeve!
  Vitalik qeshi dhe u përgjigj:
  - Po!
  Dhe djali filloi të largohej nga bora me shkopinj. Vitet e fundit dimrat nuk kanë qenë të këndshëm. Dhe skijimi afër Moskës ishte i frikshëm . Dhe si u mbajtën ndryshe Lojërat Olimpike Dimërore në Soçi?
  Një nga djemtë, i cili po ngiste në një pistë paralele, pyeti:
  - Dëshiron aventura?
  Albina u përgjigj:
  - Sigurisht po! Sigurisht po! Sigurisht po!
  Dhe këtu para tyre u shfaqën disa arinj polarë. Dhe tani Vitalik dhe Albina kanë automatikë në duar.
  Djali dhe vajza janë vendosur, me vendosmëri, të luftojnë. Dhe kështu ata tërheqin këmbëzat, dhe avionë shumë djegës dhe thumbues, shkatërrues fluturojnë nga fuçitë, si një ujëvarë.
  Vitalik vuri në dukje kur pa se si plumbi goditi gomarin e ariut polar, duke lëshuar një burim gjaku:
  - E gjithë kjo është e mrekullueshme dhe e lezetshme!
  Albina pohoi me kokë dhe këndoi:
  Diku në botë
  Aty ku është gjithmonë ftohtë...
  Arinjtë fërkohen kundër boshtit,
  O boshti i tokës!
  Vitalik u përgjigj:
  - Ne jemi pas tyre!
  Dhe qëlloi një grup tjetër plumbash. Këta janë luftëtarë kaq të mëdhenj dhe të lezetshëm.
  Dhe arinjtë polarë të grushtuar ranë. Dhe më pas ata u kthyen në diçka shumë të shijshme dhe të ngrënshme. Dhe këto ishin ëmbëlsira, ëmbëlsira, dhe shumë gjëra të pasura me krem dhe me erë.
  Albina tha duke buzëqeshur:
  - Këto janë ushqime vërtet të lezetshme !
  Vitalik u shpreh:
  - Të pëlqen vërtet fjala e shijshme ! Por ata thonë kështu, zakonisht fëmijë të vegjël, por ne jemi ende mjaft të moshuar dhe tashmë kemi arritur të grumbullojmë shumë gjëra!
  Albina pohoi me kokë.
  - Dakord! Por ne mbetemi fëmijë përgjithmonë, vetëm vitet ndryshojnë!
  Djali dhe vajza u hodhën përsëri dhe u përdredhën në salto së bashku me skitë e tyre. Dhe ata kënduan përsëri:
  Çfarë ishte prapa, shikoni përreth
  Njihuni si fëmijë, mos u bëni dembel...
  Sepse shumë vite kanë fluturuar, drejtuar nga,
  Buzëqeshni, buzëqeshni, buzëqeshni!
  Vitalik i shkeli syrin Albinës dhe vuri në dukje:
  - Ngjarje qesharake!
  Vajzat pyetën:
  - Në çfarë?
  Djali u përgjigj:
  - Hyra në të ardhmen, ku mora pushtetin mbi botën dhe kam dyqind vjet që sundoj. Dhe pastaj shfaqet dyfishi im nga e kaluara dhe lind pyetja - çfarë të bëjmë me të?
  Albina ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Asgjë! Jepini binjakut tuaj një planet dhe le të jetojë i lumtur përgjithmonë!
  Vitalik vuri në dukje me dyshim:
  "Po sikur të mendojë se do ta sfidoj për fronin?"
  Vajza ngriti supet dhe pyeti:
  - Do ta kundërshtoni?
  Djali u përgjigj:
  "Njerëzit në perandorinë hapësinore janë mjaft të lumtur. Të gjithë janë mirë dhe nuk shoh arsye pse të luftoj për pushtet. Në fund të fundit, jo një njeri për pushtet, por pushtet për një njeri!
  Albina fishkëlleu:
  - Oh, sa fisnike! A jeni një kalorës?
  Vitalik logjikisht u shpreh:
  - Jo ne te vertete! Kalorësit respektonin rregullat e mirësjelljes vetëm në lidhje me njëri-tjetrin dhe nuk i konsideronin skllevërit si njerëz. Dhe unë kujdesem për mirëqenien e çdo personi.
  Vajza heroike shkeli syrin dhe cicëroj:
  E gjerë është toka ime amtare,
  Ka shumë pyje, fusha dhe lumenj në të ...
  Unë nuk njoh ndonjë vend tjetër.
  Ku merr frymë njeriu kaq lirshëm!
  Djaloshi Genius tha:
  - Një perandori e tërë yjore!
  Përsëri, për të njëqindtën herë, peizazhi ka ndryshuar në matricë.
  Djali dhe vajza ishin tani në llogore. Me sa duket ishte një lojë nga një lojë historike qitjeje . Ashtu si Lufta e Dytë Botërore. Vetëm tanket që lëviznin nëpër fushë ishin disi të ndryshme. Për shembull, "Luan" është i dukshëm, i cili në historinë reale nuk hyri kurrë në serial. Dhe, sinqerisht, "Luani", megjithëse një tank i fuqishëm, është i dyshimtë në efektivitetin e tij luftarak. Me peshë 90 tonë, ai mbrohet më mirë vetëm në armaturën ballore të frëngjisë sesa Tiger-2 dhe ka një top 105 mm. I fuqishëm, por më pak i shpejtë se Tigri. Por këtu ky tank është i pranishëm. Dhe nxiton me fuqinë e tij kolosale.
  Dhe armët qëllojnë drejt tij. Vajzat e bukura, me funde të shkurtra dhe me këmbë të zhveshura, vërshojnë nëpër topa.
  Ata ngarkojnë topat, nga të cilët janë shtatë.
  Dhe ka tre tanke Lev. Duket se është pak, por nuk ka se si t'i thyesh në ballë.
  Vajza Komsomol iu drejtua Vitalik dhe pyeti:
  - Jeni pionier?
  Djaloshi gjeniu u përgjigj me besim:
  - Jo! Nuk ka qenë kurrë!
  Vajza pyeti me habi:
  - Dhe pse?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Sepse unë jam nga një kohë tjetër!
  Një vajzë tjetër vuri në dukje:
  - Nuk mund të depërtojmë në tankun "Luan"? Topi ynë 76 mm është shumë i dobët!
  Albina tingëlloi:
  - Mos qëlloni në një tank gjerman!
  Vajza Komsomol pyeti me një buzëqeshje:
  - Dhe pse jo?
  Vajza heroike u përgjigj:
  - Sepse është thjesht një lojë. Dhe ju duhet të mposhtni tanket e padepërtueshme në një mënyrë tjetër sesa duke gjuajtur topa.
  Luftëtarët e Komsomol pyetën në unison:
  - Dhe çfarë, bukuroshe!
  Albina bërtiti:
  - Duke kënduar!
  Dhe ajo filloi të këndonte me zë bilbili dhe të tjerët ndoqën shembullin:
  Ylli i Atdheut u dha nga Zoti,
  Më besoni, ajo është më rrezatuese se Dielli!
  Ti je i imi, ky vend i origjinës -
  Dije se zemra ime rreh për ty me trishtim!
  
  Në ju jemi anëtarë të Komsomol, si shqiponja,
  Shkatërrojmë fashistët dhe fshijmë mbeturinat!
  Edhe në Jupiter ne ishim në gjendje
  Rritni frutat - parajsë e parealizueshme!
  
  Venusi është vendi për dashuri
  Në Mars, ndjenja e një luftëtari është më e larta!
  Ti thyen zinxhirët e së keqes, dyshimeve,
  Në fund të fundit, Zoti dëshiron të bëjë më të mirën!
  
  Shkatërroni presionin kozmik
  Mos harroni mjekrën me një goditje të fortë!
  Armiku do të shtypet nga fuqia e botës,
  Dhe Junkers u qëllua me një hark të zakonshëm për fëmijë!
  
  Shtrirja e parë - merr dhe fito,
  Nuk mund të dimë asnjë mënyrë tjetër!
  Dhe ti ujk i Rajhut mos u ulërini,
  Merr një bajonetë në fytyrë nga një luftëtar!
  
  Dhe bajoneta nuk do t'ju përshtatet për të ardhmen,
  Do t'i shtojmë dinamit buldozerit !
  Fluturim kaq i shpejtë
  Kur proletari goditi çekiçin!
  
  Lëvizja e radhës do të kalojë si një uragan
  Dhe fundi i lojës do të jetë një shok fitues!
  Në fund të fundit, inati ynë, një vullkan i çmendur,
  Masakër mbi bastardin, një mace e tmerrshme!
  
  Ne i shtrënguam rriqrat në Berlin,
  Parisi është i lirë nën flamurin rus!
  Ne jemi bija dhe bij të atdheut,
  Kur festojmë - hamë mjaltë me farat e lulekuqes!
  
  Albioni me mjegull tani, si një vëlla,
  Nju Jorku u bë si një byrek në një pjatë!
  Flamuri ynë i kuq, i kuq në ngjyrë lulekuqe,
  Nën të, të gjithë njerëzit janë të kënaqur me lirinë!
  Vajzat kënduan dhe tre tanket e Luanit u shndërruan në ëmbëlsira të mëdha dhe me gëzof të pikturuara me trëndafila. Dhe prej tyre vinte një aromë shumë e fortë dhe e shijshme.
  Por më pas makina u shfaq sërish pas tyre. Këtë herë, Miu edhe më të fuqishëm dhe të rëndë. Shpejtësia e tyre është e ulët, por fuqia e zjarrit dhe forca të blinduara janë përmes çatisë.
  Albina pyeti anëtarët e Komsomol:
  - Të këndojmë përsëri?
  Kapiteni i vajzës tha:
  - A është vërtet e mundur ta pini këtë me një gllënjkë?
  Vitalik këndoi:
  Kënga na ndihmon të ndërtojmë dhe jetojmë,
  Dhe së bashku me këngën në një fluturim me krahë ...
  Dhe ai që ecën nëpër jetë me një lirë,
  Ai kurrë nuk do të zhduket askund!
  Një nga vajzat e Komsomol vuri në dukje:
  - Ju nuk mund të debatoni kundër kësaj!
  Albina konfirmoi:
  - E drejte! Apo dëshironi diçka tjetër?
  Vajzat e Komsomolit hodhën një predhë në këllëfën e tytës dhe qëlluan me forcë. Ai fluturoi pranë, goditi tankun dhe u hodh prapa si një bizele.
  Kapiteni i vajzës vuri në dukje:
  - Po, është e vështirë për t'u marrë!
  Vitalik pohoi me kokë:
  - Pra, filloni të këndoni!
  Dhe kështu luftëtarët dhe djali filluan të performojnë me shumë entuziazëm:
  Lavdia e Atdheut Sovjetik është e madhe -
  Ne jemi të denjë, besoj se do të jemi kjo lavdi!
  Ne do të mposhtim një armik mizor në betejë,
  Për hir të Fuqisë Ruse, më rrezatuese !
  
  Çfarë ka në mëmëdhe që këndon,
  Në zemrën e një pionieri të ndershëm e të zbathur!
  Ne nxitojmë si zog në fluturim,
  Sa i shenjtë është bërë besimi ynë!
  
  Automatik, më beso, vëllai im i madh,
  Dhe granatat nuk janë aspak të tepërta!
  Nëse jeni të guximshëm, atëherë rezultati
  Do, pavarësisht se je djalë!
  
  Pionieri është kryelartë dhe i ashpër ...
  Por buzëqeshja e Zotit na ndriçon!
  Mjerisht, ka shumë ace të këqij në botë,
  Ata duan të shkatërrojnë një vend në parajsë!
  
  Çakalli fashist po tërheq putrat drejt nesh,
  Ai dëshiron të shkëpusë zemrën e një fëmije!
  Dhe derrat e tij buzëqeshin me xhep,
  Le të marrë një shuplakë në fytyrë me zë të lartë!
  
  Tanket "Tigrat" janë "çizme",
  I ngathët, tmerrësisht këndor!
  Dhe ju nuk ikni prej tyre,
  Epo, më mirë përgatit granata!
  
  Ne do të krijojmë një botë të tillë, më besoni,
  Aty ku miliona do të jenë të lumtur!
  Një bishë grabitqare do të ikë në strofull,
  Ne do të shtrijmë legjionet e neveritshme!
  
  Flamuri i kuq do të shkëlqejë
  Në të është emri i shenjtë i Jezusit!
  Kaloni provimin e pionierit për pesë -
  Për të lavdëruar Rusinë tuaj!
  
  Por ai provim nuk është në dërrasën e zezë -
  Do të duhet ta dorëzoni nga hendeku!
  Flokët gri i nxitojnë djalit me uiski,
  Vdiq një mik - tani vajto te varri!
  
  Çfarë, luftë e mallkuar,
  Edhe një bishë, jo e denjë për t'u quajtur!
  Dhe turma nuk di si të përmbahet,
  Edhe pse Adolf është më qesharak, ndonjëherë një bufon!
  
  Ne nuk duhet të tërhiqemi, e dini,
  Pionierët kanë frikë nga dikush tjetër përgjithmonë!
  Ne djemtë jemi besnikërisht miqësorë,
  Dhe moralisht, besoj, jo sakat!
  
  Ne do të përfundojmë marshimin e lavdishëm në Berlin,
  Ne gjithmonë, më besoni, kemi ditur të luftojmë!
  Dhe kapi menjëherë guximin e vrullshëm,
  PKK mban në arrati në çantë!
  Vajzat e Komsomol kënduan, dhe tanket e mëdha Maus u shndërruan në pjata të mëdha me bli dhe një pjatë anësore.
  Dhe gjithashtu shumë e shijshme.
  Albina qeshi dhe këndoi:
  - Çfarë lloj enësh, çfarë lloj enësh,
  Merri te gjitha me vete...
  Është për të ardhur keq që nuk zihemi shpesh
  Ata ushqehen vetëm për të vrarë!
  Vitalik vuri në dukje duke qeshur:
  - Po, ka lojëra të tilla! Si për fëmijët shumë të vegjël.
  Vajza Komsomol logjikisht vërejti:
  - Fëmijëria kurrë nuk zhduket plotësisht nga një person!
  
  Aventurat e malësorit të pavdekshëm KENNY
  SHËNIM
  Kenny Hamilton mbijetoi midis alpinistëve , një djalë që u vra në moshën njëmbëdhjetë vjeç dhe u ringjall si të gjithë malësorët, dhe Duncan Mancloud , i cili, megjithatë, pushoi së qeni i pavdekshëm, por është ende. i ri dhe bën një jetë të qetë. Djali i përjetshëm detyrohet të endet, dhe përfundimisht përfundon në një burg për fëmijë në shtetin më kriminal të SHBA-së - Teksasit.
  . KAPITULLI 1
  Djali malësor Kenny nga raca Immortal mbeti krejtësisht i vetëm në llojin e tij. Të gjithë të pavdekshmit e tjerë vdiqën në përballjen dhe betejën e fundit të Harmagedonit. Pranë tij mbeti vetëm malësori Duncan Mancloud . Ai është pothuajse i vetmi që mbijetoi. Por pas përfundimit të misionit, Duncan humbi pavdekësinë e tij dhe u bë një njeri i thjeshtë. Kështu që tani Kenny nuk kërcënohet më nga gjuetarët e tjerë të dhuratave. Përkundrazi, djali ndihej i vetmuar. Në moshën njëmbëdhjetë vjeç, ajo u bë e pavdekshme dhe kjo ndodhi që në vitin 1182. Ai tashmë ka jetuar për më shumë se tetëqind e pesëdhjetë vjet. Dhe ai është gjithmonë njëmbëdhjetë.
  Një djalë i pashëm, i pavdekshëm rreth njëmbëdhjetë vjeç. Duket si një engjëll, fytyrë e bukur, flokë bjonde. Por në fakt, sa njerëz ka vrarë tashmë. Edhe malësorët, edhe të vdekshmit e thjeshtë.
  Kenny ishte në prag të vdekjes disa herë, por arriti të shpëtonte veten. Duncan Muncloud ishte edhe shoku i tij për një kohë. Derisa Kenny u përpoq ta vriste. Pastaj u përpoq përsëri ta bënte atë me duart e dikujt tjetër.
  Dhe ai pothuajse vdiq. Por tani Harmagedoni tashmë ka vdekur. Nuk ka më malësorë në Tokë, me vetëm dy të mbijetuar, vetë Kenny dhe Duncan Muncloud . Por ky i fundit nuk është më një malësor, por një i vdekshëm i thjeshtë. Pra, në të gjithë planetin, vetëm një Kenny që nuk do të vdesë kurrë nëse nuk i pritet koka.
  Ëndrra e tij u realizua. Por në tetëqind e pesëdhjetë e katër vitet që Kenny kishte jetuar , ai ishte i lodhur duke qenë një fëmijë.
  Nuk rritet, nuk plaket, nuk piqet. Nga njëra anë, natyrisht, të jesh malësor është mirë. Nëse dhëmbi juaj rrëzohet, ai do të rritet përsëri pas disa minutash. Dhe ju nuk e njihni sëmundjen. Kenny në veçanti i pëlqente shumë të ecte zbathur. Dhe as nuk u kollit në asnjë mot. Djali madje mori pjesë në kryqëzatën e fëmijëve.
  Pastaj Kenny drejtoi një nga grupet e djemve. Fëmijët ecnin zbathur, nëpër male, rrugë shkëmbore. Kenny gjithashtu braktisi këpucët e pakëndshme. Dhe thembra e tij e zhveshur ishin më të forta se lëkura e çizmeve.
  Djali më pas përjetoi shumë gjëra, madje ra në skllavëri. Kenny, edhe pse i pavdekshëm, nuk është shumë më i fortë se një fëmijë i zakonshëm. Dhe ai gjithashtu ra në skllavëri të piratëve dhe iu shit Kalifit të Bagdadit.
  Rërat e nxehta të Galilesë dogjën këmbët e zbathura të fëmijëve. Epo, thembra e Kenny -t janë bërë si thundra deveje për shumë dekada. Dhe si ishte për fëmijët e zakonshëm, të vdekshëm? Sidomos vajzat. Ata dogjën këmbët e fëmijëve të tyre dhe ecën fjalë për fjalë, me forcë. Dhe ata që binin u ngritën me rëna.
  Kenny ka vënë supe njërën nga vajzat, këmbët e së cilës janë djegur dhe gjakosur. Dhe u çua nëpër shkretëtirë. Edhe pse është e vështirë. Vërtetë, trupi i pavdekshëm dallohej nga qëndrueshmëri më e madhe. Por prapëseprapë, me forcë, ai nuk ishte aspak Herkuli dhe ndjehej pothuajse si pjesa tjetër e lodhjes.
  Pastaj fëmijëve iu ofrua zgjedhja për të pranuar Islamin ose për të shkuar në gurore.
  Kenny, si shumica e fëmijëve, zgjodhi skllavërinë. Dhe imagjinoni të jeni në një minierë. Dhe kush është atje? Erë e keqe nga pishtarët dhe jashtëqitjet e skllevërve, puna e rëndë e tepërt. Shumë fëmijë vdiqën në ditët dhe javët e para. Keni ishte i zhveshur, pa as një këllëf, si fëmijët e tjerë. Ai u rrah nga mbikëqyrësit për provokimin më të vogël. Dhe ata detyroheshin të punonin dy të tretat e ditës, duke lënë një të tretën për gjumë. Ishte një punë e vështirë djallëzore.
  Fëmijët ishin të vegjël në përmasa dhe ishte më e përshtatshme për ta të punonin në miniera. Ata ushqeheshin vetëm që të mos vdisnin nga uria dhe mund të punonin akoma. Keni tentoi të arratisej, por ai u kap me ndihmën e gapardëve, ata ishin brutalë dhe i vendosën zinxhirë djalit.
  Dhe ai punoi aq shumë pa parë diellin.
  Ishte periudha më e keqe e jetës së Kenny . Ai përfundoi në një ferr të vërtetë. Dhe shkëmbinjtë mbi shkëmbinj, duke marrë supet, hëngrën bukë dhe ujë, punonin si një njeri i mallkuar.
  Dhe ai madje ëndërroi vdekjen si çlirim. Dhe nuk ishte e mundur të shpëtohej: cheetahët janë roje shumë të forta - ato nuk mund të krahasohen me barinjtë gjermanë.
  Kaluan vite. Kenny nuk vdiq, ai gradualisht u mësua me këtë ferr. Pothuajse të gjithë fëmijët vdiqën nga era e keqe, gazi, puna e shpinës, ushqimi i pakët dhe rrahjet e vazhdueshme. Dhe ata që arritën të mbijetonin u transferuan te të rriturit.
  Por Kenny ende jetonte. Ata sollën dhe sollën fëmijë të tjerë. Në miniera të ngushta duheshin punëtorë të vegjël.
  Kenny ishte një skllav që mbante zinxhirë në duart dhe këmbët e tij dhe kjo ishte veshja e tij e vetme. Skllevërit e rinj nuk u dhanë as një këllëf, por pse do të kursenin para? Për më tepër, në miniera në Lindjen e Mesme është mjaft e ngrohtë edhe në dimër. Kenny ishte edhe më keq se të tjerët sepse mbante zinxhirë mbi veten e tij. Fëmijët e tjerë kryesisht punonin lehtë. Ju nuk mund të shpëtoni gjithsesi, dhe zinxhiri gjithashtu kushton para.
  Keni nuk e kishte parë diellin për shumë vite, dhe flinte në shkëmbinj dhe vetëm në gjumë mund të ndihej i lirë. Dhe shpesh ëndërronte të fluturonte mbi male ose kështjella. Ai gjithashtu lufton me shpata dhe vret mbikëqyrësit.
  Keni tashmë ka filluar të harrojë jetën normale. Dhe tashmë një shekull i tërë ka kaluar si një makth. Dhe zinxhirët tashmë janë ndryshkur dhe shkërmoqur. Ai nuk u transferua te të rriturit pasi Kenny nuk u rrit dhe mbeti me fëmijët. Dhe pikërisht atëherë në pushtet erdhi një kalif shumë i egër, i cili, në vend që të priste kokat, preferoi t'i vinte në shtyllë.
  Dhe thashethemet për këtë arritën te mbikëqyrësit. Dhe Kenny, pasi kishte kaluar më shumë se njëqind vjet në gurore dhe pa humbur mprehtësinë dhe vigjilencën e mendjes, si dhe shëndetin e tij, vendosi që ky ishte shansi i tij.
  Dhe ai, duke parë, goditi mbikëqyrësin me një gur në pjesën e pasme të kokës dhe filloi ta rrihte.
  Për këtë, skllavi i paturpshëm u tërhoq në sipërfaqe për herë të parë në njëqind vjet. Dhe Kenny pa diellin që e verboi. Pastaj më çuan në shtyllë. Keni u tremb? Ai e dinte se tani do të ndjente dhimbje të forta. Por ai tashmë ishte mësuar me rrahjet dhe vuajtjet në gurore. Epo, kunj do të hyjë në bythë, kështu që çfarë!
  Tashmë në kunja të tjera, burra të rritur dhe disa gra po përpëliten dhe po vdisnin.
  Për Kenny-n bëra një aksion më të vogël. Ekzekutorët e ngritën lart dhe e shtynë në majë me pikën e pestë.
  Djali kishte dhimbje të mëdha. Dhe pastaj trupi i tij filloi të zbriste ngadalë.
  Kenny ndjeu dhimbje dhe bërtiti në majë të mushkërive. Pastaj u bë më e lehtë dhe djali u qetësua. Xhelati i dogji tambën e zhveshur të djalit me një hekur të ndezur dhe u largua prej tij duke ndjerë erën e djegur.
  Keni erdhi në vete dhe mbeti vetëm. Ai filloi të tundte kunjin. Dhe përsëri u shpua nga një dhimbje e mprehtë. Djali bërtiti. Një nga rojet ngriti kokën dhe qeshi. Pastaj kthehu për të fjetur. Të vdekurit nuk do të hidhen nga shtylla.
  I dëshpëruar duke u mbështetur në këmbët e tij zbathur, Kenny u ngrit. Ai u bë i fortë për më shumë se njëqind vjet duke mbajtur gurë të rëndë dhe duke punuar në gurore me një vare dhe një levë. Dhe kështu ajo u hodh nga shtylla. Dhe u zvarrit nëpër rërë.
  Për fat të mirë, gatopardët ruanin vetëm skllevër të gjallë në gurore. Askush nuk filloi të shpenzonte për të vdekurit dhe kafshët e një race të rrallë.
  Kenny u zvarrit dhe më pas vrapoi. Për më shumë se njëqind vjet, ai tashmë ka mësuar mjaft mirë arabishten. Dhe flokët e tij ishin të pista dhe nuk ishte e qartë se ai ishte biond.
  Shumë fëmijë arabë ishin gjithashtu gjysmë të zhveshur. Dhe Kenny është shumë i ndyrë. Imagjinoni sa kohë nuk është larë. Por as infeksioni dhe as krimbat nuk e marrin të pavdekshmen. Dhe dhëmbët nuk kalben, edhe nëse nuk pastrohen.
  Kenny kaloi disa ditë në shkretëtirë. Dhe ai nxihej pothuajse i zi. Dhe ai tashmë mund të kalonte për një djalë arab.
  Kështu bëri. Ai u shtir si një jetim endacak dhe filloi të lutej në gjunjë.
  Një tregtar e punësoi atë në Bagdad. Ai dyshoi se ky ishte një skllav i arratisur, por ata nuk premtuan një shpërblim për Kenny . Për më tepër, askush nuk besonte se ishte e mundur t'i mbijetonte një ekzekutimi duke vënë në shtyllë.
  Djali, i veshur vetëm me mbathje dhe këmbëzbathur, vraponte duke bërë punët e tregtarit. Dhe ai nuk paguhej pothuajse asgjë, dhe ushqehej pak. Por koha kaloi dhe tregtari u plak, por djali nuk u rrit dhe kjo filloi t'i dukej e dyshimtë.
  Pastaj Keni iku . Dhe udhëtoi përsëri. Dhe një luftë e pa që djali ishte shumë i guximshëm, dhe i fortë dhe muskuloz përtej viteve të tij, e mori atë si shefin e tij.
  Dhe gjatë betejës me kryqtarët, Kenny iku. Dhe ai e kaloi veten si një djalë i arratisur i krishterë. Dhe përsëri ai filloi të endet nëpër Evropë. Dhe pastaj në vendet e tjera.
  Dhe ku shkoi Kenny ? Dhe sigurisht ai nuk mund të harronte një vend të tillë si Amerika.
  Djali, me një kujtesë të re të përjetshme, dinte shumë gjuhë dhe ishte shumë i zgjuar. Ai gjithashtu duhej të studionte në shkollë. Dhe në të ndryshme. Dhe tani deri në vitin 2025 kishte diçka për të krahasuar.
  Kur keni një trup të ri, ai ndikon në vetëdijen tuaj. Në veçanti, Kenny zbuloi lojëra kompjuterike. Dhe sa e mrekullueshme është. Sa karikatura të mrekullueshme do të shfaqen në të ardhmen? Për më tepër, ju mund t'i shikoni ato në internet sa të doni.
  Por fillimisht kinemaja ishte bardh e zi, më pas u bë me ngjyra. Dhe televizorët kishin ekrane të vogla. Dhe vetë Kenny i kujtonte ende ato kohë kur nuk kishte as barut në Evropë. Në moshë, ai është pak më i ri se vetë Genghis Khan. Dhe ai arriti të përzënë nëpër shumë epoka. Të pavdekshmit e fundit vdiqën në vitin 2017. Dhe Duncan MacLeod u bë i vdekshëm këtë vit.
  Pra, ai nuk është ende i vjetër dhe mund të jetë një luftëtar i rrezikshëm. Keni donte t'i priste kokën. Edhe pse kjo nuk do t'i jepte atij energji shtesë. Por Duncan është ende shumë i ri. Ai dukej se ishte në fillim të të tridhjetave. Pra, tani biologjikisht vetëm dyzet, dhe ky është një njeri plot forcë.
  Vetë Keni mbeti një djalë rreth njëmbëdhjetë vjeç, i pashëm, i pashëm, më i fortë se moshatarët e tij. Dhe ai preferoi të shijonte frytet e përparimit.
  Në fakt, sa gjëra të reja janë shfaqur në tetë shekuj e gjysmë. Dhe telefonat inteligjentë, dhe iPhone , dhe interneti me shpejtësi të lartë, kur mund të shikoni një film duke mbajtur një televizor në pëllëmbë të dorës. Dhe sigurisht, makina, aeroplanë.
  Përveç nëse njerëzit ende fluturojnë në planetë të tjerë, por pas disa shekujsh kjo do të ndodhë.
  Kenny buzëqeshi: ai do të jetojë për ta parë atë. Për më tepër, nuk kishte mbetur asnjë i pavdekshëm pas përballjes së fundit në 2017. Kjo do të thotë se koka e Kenit nuk kërcënohet nga shpatat e tyre të mprehta. Ai është i vetmi që ka mbetur unik.
  Ashtu si Piter Pani i mrekullueshëm . Ai as që donte të rritej. Por Piter Pan është një hero i shpikur nga fantazia njerëzore. Dhe Kenny është një djalë i vërtetë që nuk është i destinuar kurrë të bëhet i rritur.
  Dhe sigurisht, atë që kemi, nuk e vlerësojmë. Kenny me të vërtetë donte të rritej, edhe nëse ai humbi pavdekësinë e tij. Edhe pse është e mundur, dhe nganjëherë një ide e tillë shkëlqente në kokën e tij të re që, pasi ishte plakur, ai do të kujtonte me nostalgji vitet e tij të pavdekshme të rinj.
  Dhe fëmijëria përgjithmonë zbathur. Kenny i pëlqente të shkonte zbathur në çdo mot, por ai u ngacmua shumë shpesh nga djemtë për këtë dhe duhej të vishte atlete ose sandale në qytetet e mëdha.
  Gjëja më e keqe janë problemet e vazhdueshme, kronike me paratë. Mjafton të provoni që një fëmijë njëmbëdhjetë vjeç dhe jo më i madh se moshatarët e tij, dhe ndoshta duke pasur parasysh që ai ka lindur në moshën para përshpejtimit dhe më i vogël, të fitojë të paktën diçka.
  Vërtetë, ushqimi është më i lehtë në Amerikë. Nuk është e vështirë të gjesh një mensë falas ose veshje pothuajse falas në Sekenhede . Dhe ka plot institucione të ndryshme fetare. Kur e shohin Kenin zbathur, i japin falas atlete ose këpucë dhe rroba të tjera.
  Por Kenny , natyrisht, nuk ishte i kënaqur vetëm me këtë. Ai u tërhoq si nga telefonat inteligjentë ashtu edhe nga lojërat kompjuterike. Ai është shumë i vogël për të qenë me një grua dhe ky është problemi. Por për para, një prostitutë do të bëjë gjithçka edhe me një fëmijë si ai, të kënaqë çdo fantazi. Dhe sigurisht, një lojë e mirë dhe një laptop kushton para. Dhe unë dua diçka të ndaluar. Për shembull, blini me duar dhe alkool. E njëjta gjë, në fund të fundit, mëlçia e tij është përjetësisht e re dhe e pavdekshme, dhe nuk do të shkaktojë dëm, madje as acid hidrocianik, apo ndonjë lloj helmi të fortë.
  Dhe Coca-Cola, e lodhur nga pirja. Për më tepër, në disa dyqane amerikane, Coco-Cola do të derdhet për një fëmijë për asgjë.
  Por alkooli nuk lejohet t'u shitet fëmijëve. Vetëm nëntokë mund të tejkaloni duke paguar shumë para.
  Kenny nuk e përçmoi vjedhjen e xhepave, grabitjen dhe ngjitjen në apartamentet e njerëzve të tjerë. Dhe këtë ai e gjuajti në mesjetë. Një djalë në lindje është rrahur me shkopinj në thembra për vjedhje. Dhe një herë ata prenë edhe një dorë, por për fat ajo u rrit përsëri. Edhe pse sigurisht që dhemb.
  Por kur godasin shputat e zhveshura të këmbëve me shkopinj, nuk është aq e frikshme, pasi takat e një fëmije që ka ecur zbathur për shekuj janë shumë të vrazhda dhe të kallosuara. Edhe kjo është pothuajse e këndshme. Kjo është arsyeja pse Kenny e donte lindjen. Por kur të fshikullojnë shpinën me kamxhik, dhemb. Epo, djali u damkos nja dy herë për vjedhje. Por marka u zhduk nga e pavdekshmja pa lënë gjurmë.
  Kenny gjithashtu arriti të vizitojë plantacionet e kallam sheqerit dhe robërinë penale angleze.
  Ka gurore jashtë Bagdadit - nuk është më e frikshme. Për më tepër, ju punoni në ajër të pastër dhe dielli i ndritshëm, tropikal shkëlqen mbi ju.
  Dhe pastaj Kenny ende shpëtoi dhe vizitoi djalin e kabinës me piratët. Për aventurat e tij, mund të shkruani një seri të tërë me shumë vëllime.
  Djali ka udhëtuar në të gjithë botën. Dhe ai madje mori pjesë në kryengritjen e Stenka Razin.
  Dhe ai gjithashtu u kap rob. Fëmija u var në raft. I përdredhën krahët dhe e rrahën me kamxhik në shpinë dhe bythë. Dhe pastaj ata dogjën edhe thembra e zhveshur me një hekur të nxehtë. Dhe gjithçka u rivendos para syve të xhelatëve.
  E konsideruan si magjistar dhe e lanë të shkojë me frikë.
  Keni vrau njerëz në beteja, në përballje, dhe grabitje, dhe preu kokat e të pavdekshmëve, më shpesh në dinakëri. Ai është ende një djalë.
  Lufta, veçanërisht në mesjetë, ishte argëtim i pavdekshëm dhe kënaqësi e madhe. Nëse nuk ua presin kokën, nuk mund t'i vrasin. Dhe ju vetë mund të kryeni bëmat.
  Por ju nuk do të bëni karrierë. Një djalë i përjetshëm që nuk rritet dhe nuk piqet natyrisht ngjall dyshime. Dhe malësorët - të pavdekshmit nuk duhet ta tradhtojnë ekzistencën e tyre tek njerëzit e tjerë.
  Madje ekziston një organizatë e veçantë, alienët hapësinorë, që kujdeset që ky sekret të mos bëhet i njohur për publikun e gjerë. Ata kanë hipnozë të fortë dhe kanë pajisje speciale për fshirjen e kujtesës. Pra, ky sekret është ruajtur për mijëvjeçarë.
  Kenny nuk është aspak malësori më i vjetër. Disa jetuan deri në pesë mijë vjet jo më të vjetër. Por edhe ata shkuan në Harmagedon.
  Duhet të mbetet vetëm një. Dhe ëndrra e Kenit u bë realitet, dhe ai qëndroi. Vetëm nëse do t'i sillte lumturi.
  Kenny ka përjetuar shumë gjatë shekujve në trupin e tij fëminor e të pavdekshëm. Dhe asgjë nuk do ta befasojë atë dhe asgjë nuk do ta ngatërrojë atë. Ai duhej të luftonte në Luftën e Dytë Botërore, dhe në Vietnam, dhe në të Parë, natyrisht, dhe kudo tjetër.
  Në fund të fundit, djemtë janë kuriozë. Kujtimi juaj është shumë shekullor, por trupi është fëmijë. Dhe ai tërhiqet nga aventurat dhe arratisjet.
  Lufta e fundit ku Kenny luftoi ishte në Ukrainë. Djali u bashkua me legjionin e huaj, në krahun e ukrainasve dhe ishte kryesisht skaut.
  Në fund të fundit, një fëmijë me tipare engjëllore nuk do të dyshohet. Dhe ai vrau ushtarët rusë me dinakëri.
  Por lufta u zvarrit. Koka e saj e bardhë, paksa e verdhë u bë e njohur. Dhe më duhej të dilja nga lufta. Ai u bë shumë i famshëm. Ky është fati i të pavdekshmëve; mos jetoni në një vend për një kohë të gjatë. Udhëtoni dhe lëvizni gjatë gjithë kohës. Përndryshe, fytyra juaj përjetësisht fëminore do të zgjojë dyshime. Qëndrimi më i gjatë në një vend, njëqind vjet, ishte në gurore. Por atje, djemtë e zhveshur, të pisët, të palarë kurrë, dukeshin njësoj, ose më mirë trupat e tyre.
  Dhe disi Kenny nuk ngjalli dyshime atëherë. Por në një burg më modern, atëherë... Aty, sigurisht, mund të shkëlqesh. Por organizata e fuqishme e ndihmoi disi djalin të mbante sekretin. Për shembull, Kenny tashmë është kapur si i mitur. Dhe në BRSS gjithashtu. Por fotografitë dhe gjurmët e gishtërinjve u zhdukën pa lënë gjurmë. Dhe djali ose u lirua, ose ai iku.
  Ose e ndihmuan të arratisej.
  Në BRSS , Kenny vizitoi koloninë e famshme Makarenko. Ajo që i pëlqente këtu ishte se të gjithë djemtë dhe vajzat në burg shkonin zbathur derisa binte bora.
  Por në këtë koloni më duhej të studioja, gjë që është e mërzitshme, dhe të punoja. Edhe pse këngët ishin edhe argëtuese.
  Dhe është relativisht e lehtë të arratisesh.
  Kenny ishte në burgje të ndryshme. Por zakonisht jo për shumë kohë. Dhe se ai kishte një tjetër arrestim.
  Këtu në Teksas po afroheshin Krishtlindjet e vitit 2025. Kenny piu uiski nga fyti dhe nuk u fsheh veçanërisht nga policia. Natyrisht, fëmija nuk mund të pijë alkool. Dhe madje edhe në një vend publik.
  Por Kenny ndihej shumë i lezetshëm. Së pari, ai tashmë ka vrarë kaq shumë njerëz dhe pa u ndëshkuar. Së dyti, mirë, nëse policia e arreston, fëmija do të lirohet gjithsesi. Ose organizata do të ndihmojë.
  Përveç kësaj, Kenny nuk ka qenë në një burg për fëmijë për një kohë të gjatë. Dhe ai po pyeste veten se çfarë kishte ndryshuar atje. Përsa i përket ushqimit, nuk është keq atje. Sa i përket shoqërisë, djali i fortë dhe i shpejtë ka mësuar të luftojë shumë mirë ndër shekuj. Dhe ai ishte në një nivel jo më të ulët se një rrip i zi i rritur. Dhe të rinjtë e respektojnë forcën.
  Dhe Kenny e dinte shumë mirë regjistrimin e tij, dhe ishte, natyrisht, shumë i zgjuar dhe i dinte të gjitha konceptet dhe ligjet e hajdutëve.
  Burgu nuk e trembi. Sidomos në mesin e fëmijëve, ku ai u bë shpejt lider. Dhe tani ai vetëm buzëqeshi kur policia e pyeti në makinë dhe i këputi prangat në kyçet e dorës. Teksasi ka një normë tradicionalisht të lartë të krimit të të miturve. Madje deri vonë kishte edhe dënim me vdekje për fëmijët nga mosha trembëdhjetë vjeçare. Pra, policia kishte vënë pranga të posaçme për fëmijën.
  Megjithatë, ata u sollën mjaft të vrazhdë. Keni u përkul. Megjithatë, ai ishte kurioz - ashtu si në burgjet e fëmijëve të Teksasit tani. Si përsa i përket publikut, ashtu edhe për nga komoditeti. Dhe a është e vërtetë që këta janë fëmijët më të lezetshëm në SHBA?
  Keni nuk kishte frikë. Në Shtetet e Bashkuara, në burgun e fëmijëve, në një farë mënyre është më mirë se në atë sovjetik, për shembull, ata nuk e rruajnë kokën tullac. Kjo e fundit nuk është shumë e këndshme. Ecni përreth me një iriq të dalë. Dhe e dukshme pas arratisjes. Kur flokët e një të pavdekshmi rruhen, ato rriten pak më shpejt se flokët e një njeriu të zakonshëm.
  Është e qartë se nëse ato do të rriteshin menjëherë, kjo do të shkaktonte më shumë dyshime. Dhe nëse nuk i jepni vetes një model flokësh në modë, do të përfundoni duke u dukur me push.
  Keni u dërgua në stacion. Ata vendosën dorën e fëmijës së tij në një skaner të veçantë dhe filluan të kontrollonin shenjat e gishtave të tij.
  Kjo nuk e trembi një djalë me përvojë. Organizata e Kontrollit të Pavdekshëm zakonisht fshinte të gjitha informacionet dhe videot e dyshimta.
  Përndryshe, bazuar në gjurmët e gishtërinjve, videot dhe shumë të dhëna të tjera, njerëzit do ta kishin marrë me mend shumë kohë më parë se ekziston një racë e pavdekshme. Vetëm falë garës së fuqishme të vëzhguesve, sekreti u mbajt.
  Vërtetë, Kenny mendoi: nëse vetëm dy të pavdekshëm do të mbeteshin gjallë dhe Duncan ishte i vdekshëm, atëherë a nuk do të kufizonte organizata aktivitetet e saj?
  Nga njëra anë, në këtë rast Kenny do të bëhej plotësisht i pakontrollueshëm dhe i lirë. Por nga ana tjetër, ai u privua nga mbrojtja e besueshme.
  Kishte disa djem të tjerë në forcat e policisë që dukeshin pak më të vjetër se Kenny . Edhe pse ishin më të gjatë, për një të pavdekshëm ishin fëmijë.
  Kenny u kontrollua duke përdorur një pajisje për të kontrolluar për objekte metalike. Më pas ai u prek nga një grua rreth tridhjetë vjeçe e veshur me doreza mjekësore. Djali i buzëqeshi asaj. Ishte gudulisëse dhe e këndshme.
  Ende nuk kanë filluar ta zhveshin dhe nuk është marrë ende vendimi për ta dërguar në një burg federal, ose për ta hedhur jashtë si të panevojshëm.
  Por Kenny ishte në burgje të ndryshme dhe ai u kontrollua shumë herë gjatë jetës së tij të gjatë të fëmijërisë.
  Në veçanti, në burgun e NKVD. Më pas ai u zhvesh lakuriq. Dhe gardiani, pavarësisht moshës së tij të re, e shtriu me dorën e madhe, pikërisht në bythë. Dhe ishte mjaft e dhimbshme dhe poshtëruese. Dhe më pas atij për pak sa nuk iu këputën topat. Nën Stalinin, edhe me fëmijët nuk qëndronin në ceremoni. Duart me doreza u ngjitën në gomar dhe në gojë. Në kohët e mëvonshme në BRSS ata thjesht u detyruan të uleshin para një pasqyre. Por edhe me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, policia, nëse e konsideron të rrezikshme, e çon njeriun lakuriq në boks. Dhe atje ata ekzaminojnë duke futur duart në byth, edhe nëse je tre herë fëmijë.
  Kjo është një aksiomë. Amerika ka një qëndrim të keq ndaj kriminelëve fëmijë. Ata janë të poshtëruar dhe të lidhur në duar dhe këmbë. Vërtetë, ushqimi është mjaft i mirë, dhe kamerat shpesh janë mjaft të mira. Ndonjëherë ulen dy djem, ose katër. Nuk është si në Rusi, ku fëmijët futeshin si sardelet në një fuçi në vitet nëntëdhjetë. Por ishte një periudhë kaq e shkurtër.
  Kenny u fotografua në profil, me fytyrë të plotë, gjysmë anë dhe nga pas. Më pas më çuan në televizor me djem të tjerë. Aty duhet të presin gjyqtarin në detyrë. Dhe ai do të vendosë nëse do t'i dërgojë në burg, me kusht, apo edhe t'i lirojë. Nuk ka njeri që të garantojë për Kenny , që do të thotë ose ai thjesht do të hidhet jashtë dhe polici më në fund do ta godasë në bythë me një shkop. Ose do të dërgohen në një burg për fëmijë.
  Dhe kjo do të thotë një kërkim i përpiktë, një dush dhe një mantel portokalli. Dhe pastaj në një qeli me delikuentë të mitur.
  Kenny nuk ka frikë nga kjo. Edhe pse është e pakëndshme të përkëdhelesh nga oficerët e policisë meshkuj. Ndonjëherë gratë me uniformë ose pallto të bardha kontrollojnë djemtë.
  Kenny ka parë shumë dhe asgjë nuk e habit atë. Ai dhe rojet ishin pervers , ata u përpoqën të joshin. Është e çuditshme, kjo është në Amerikë, ku gratë marrin dënime të çmendura për seks me djem. Por ka një gjë të tillë. Disa mësues u ngjitën pas tij. Kenny nuk ishte i turpëruar - ai ishte i vjetër dhe me përvojë, çdo i rritur do ta kishte zili. Vetëm pajisja është shumë e vogël. Në fund të fundit, ai është një fëmijë i përjetshëm dhe përsosja e tij nuk është e madhe. Edhe pse tashmë mund të bëhet e vështirë.
  Keni mund të kishte bërë diçka, në fund të fundit. Dhe i pëlqenin gratë. Edhe pse mundësitë nuk janë të njëjta.
  Dhe sigurisht, djem të tjerë dhe burra të rritur gjithashtu u përpoqën me të. Sidomos në shekullin e kaluar, kur u bë modë. Keni, si një njeri i shkollës së vjetër, e luftoi këtë sa më mirë që mundi. Me një grua është ende e mundur, edhe me gjuhën e saj, ta kënaqësh atë, në lindje kjo është normale. Dhe Kenny kaloi shumë kohë në Azi. Por derisa burrat nuk janë pjekur.
  Edhe pse ndoshta pas disa shekujsh, gjithçka do të ndryshojë.
  Keni deri më tani ishte ulur me një duzinë djemsh nga dhjetë deri në pesëmbëdhjetë vjeç, me ngjyra të ndryshme lëkure. Ata po flisnin me njëri-tjetrin për diçka. Një adoleshent tha duke qeshur:
  - Dhe unë tashmë jam ngritur!
  Një tjetër gërhiti:
  - Mos u tund! Ka videokamera dhe policia po vëzhgon.
  Si përgjigje, nënqeshje keqdashëse. Një nga adoleshentët futi dorën në xhinse. Dhe ai e tërhoqi atë.
  Kenny qeshi me kënaqësi: hormonet po luajnë. Ai tashmë ka provuar shumë herë. Dhe doli se shkaktoi qëndrim në këmbë. Por fizikisht ai është ende shumë i vogël për ta dëshiruar këtë çdo ditë. Por ndjesitë janë vërtet të këndshme dhe zemra rreh si daulle kur vjen. Dhe nga kjo dridhje.
  Dhe një prostitutë me një djalë të pashëm, sidomos në Evropë, ku ligjet janë më të buta fle me dëshirë, madje bën një zbritje.
  Në SHBA, gratë e rritura nga njëra anë kanë shumë frikë nga ndëshkimi, por nga ana tjetër mund të tërhiqen edhe nga djemtë për shkak të dëshirës për të gudulisur nervat e tyre.
  Një nga adoleshentët tërhoqi vëmendjen te këmbët e zbathura të Kenny . Ishte dhjetor dhe madje në Teksas temperatura jashtë ishte afër zeros. Dhe djemtë, natyrisht, nuk shkojnë zbathur.
  Ai fishkëlleu dhe rënkoi:
  - Dukej i çmendur, zbathur në dimër!
  Dy djemtë më të mëdhenj u ngritën dhe shkuan te Kenny . Ata buzëqeshën me keqdashje. Ai në të djathtë vuri në dukje:
  - Dhe ai është shumë i pashëm! A mund ta përdorim si vajzë!
  Një tjetër vuri në dukje:
  - Këtu ka videokamera!
  Njëri nga djemtë tundi me kokë:
  -Policia është plot me pervers! Lërini të shikojnë!
  Keni u ngrit në këmbë dhe bërtiti:
  - Do ta marrësh tani!
  Djali tundi dorën për të goditur, por humbi ekuilibrin dhe u rrëzua. Kenny e goditi në pjesën e pasme të kokës me thembër të zhveshur. Adoleshenti i dytë i shthurur fluturoi mbi kokën e tij dhe u përplas aq fort sa humbi mendjen. Djaloshi malësor bënte lëvizje delikate. Me kalimin e shekujve, ai mësoi të luftonte shumë mirë, dhe gjithashtu kishte mësues në lindje. Pra, ai ka nevojë për këta djem!
  Pjesa tjetër e djemve u zhvendos prapa. Ata bërtisnin se po kërkonin ndihmë nga policia.
  Disa policë vrapuan në qeli. Keni ishte i qetë dhe i buzëqeshur. Ata i ngritën dy adoleshentët pa ndjenja dhe i vendosën në barela. Më çuan në qendrën mjekësore.
  Polici i lartë kërcënoi:
  - Do të ketë më shumë përleshje, të gjithë do të marrin një shuplakë në brirë!
  Pas kësaj policia u largua nga qelia. Dhe adoleshentët rrethuan Kenny . Filluan të pyesnin se ku mësoi të luftonte kështu.
  Kenny nuk mund të thoshte të vërtetën, kështu që ai u përgjigj:
  - Xhaxhai im ishte një beretë jeshile, dhe më mësoi truket!
  Djemtë filluan të pyesnin për të parë.
  Djali malësor u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Duhet të paguash mësimet! Na jepni dollarë!
  Njëri nga djemtë nxori një kartë njëqind dollarësh, të cilën e fshehu në mbathje. Edhe këtu kërkimi ishte sipërfaqësor dhe ishte e mundur të kalonte diçka.
  Keni filloi t'i tregonte teknikën. Ishte një lloj Aikido i përzier me xhudo dhe mundje kineze.
  Është e qartë se ju nuk mund ta mësoni këtë në gjysmë ore. Dhe Kenny e hoqi lehtësisht adoleshentin, megjithëse dukej më i vjetër dhe më i gjatë.
  Keni, pavarësisht se jetoi për tetë shekuj e gjysmë, ndihej si një rosë për të ujitur me djemtë. E respektuan shpejt dhe ai u bë kumbar.
  Prandaj, Kenny nuk kishte frikë nga burgu. Ju mund të jetoni këtu, veçanërisht djemtë e rinj që janë kaq të lehtë për t'u nënshtruar.
  Këtu njëri nxori një smartphone, të cilin gjithashtu e fshehu në një xhep midis këmbëve dhe djemtë filluan ta shikojnë ... Sigurisht, diçka për seksin.
  Disa madje filluan të dridheshin menjëherë në qeli.
  Keni buzëqeshi. E bëri vetë. Edhe pse nuk e desha aq shumë. Por trupi është i ri, dhe mendja.
  Dhe mendja varet nga trupi. Edhe pse dëshiron të jesh i rritur, ka disa avantazhe në fëmijërinë e përjetshme.
  Sidomos në SHBA, ku adoleshentët janë të zhvilluar përtej viteve të tyre, kanë imagjinatë.
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Kenny shikonte erotikën në telefonin e tij të mençur dhe ndjeu eksitim dhe eksitim. Po, ai është ende i vogël në trup, por di shumë dhe di të mësojë të tjerët. Disa adoleshentë filluan të lëviznin duart në pantallona. Dhe kjo, natyrisht, është e natyrshme për ta.
  Matrona u shfaq. Grua mjaft e trashë, e zezë. Ajo i shikoi me mall djemtë. Mund të shihet, gjithashtu, si kjo shumë e ndezur.
  Ajo lëpiu buzët dhe i bëri shenjë një prej adoleshentëve më të mëdhenj e më të bukur. Ai e ndoqi atë. Ajo e çoi djalin në qelinë tjetër dhe prej andej u dëgjuan psherëtima dhe rënkime epshore. Ajo ishte e dukshme për djalin adoleshent.
  Keni psherëtiu rëndë. Mosha e tij është kur nuk jeni ende fare të pjekur. Këtu në mendimet e mia jam plotësisht gati dhe dua, por trupi më dështon. Po, ai do të kishte qenë të paktën katërmbëdhjetë vjeç në kohën e vdekjes së tij.
  Djali malësor ndihej i mërzitur në shoqërinë e adoleshentëve. Megjithatë, deri në tetë shekuj e gjysmë pas tij. Dhe kjo është shumë. Kaq shumë dhe akoma më shumë ishin vetëm të pavdekshëm. Por ata vranë njëri-tjetrin. Dhe epoka e tyre ka mbaruar.
  Dhe trupi i ri i Kenny mbijetoi. Dhe mbeti në këtë botë për të shijuar përjetësinë.
  Dhe befas u ndje i neveritur në shoqërinë e adoleshentëve të pazhvilluar, të preokupuar seksualisht. Ai, i cili njihej edhe me kontin Calliostro . Një person që është më i përshtatshëm për një roman fantazi sesa për jetën reale.
  Mbaj mend që folën me të. Calliostro ishte një malësor. Dhe ai me të vërtetë lindi në ditët kur kultura moderne evropiane sapo po shfaqej në Greqi. Dhe ai ishte tashmë pak më shumë se katër mijë vjeç. Dhe ky nuk është një rekord për një malësor.
  Calliostro i tha shumë gjëra . Kenny ndërvepronte me malësorë të rritur dhe niveli i tij kulturor është i lartë. Dhe këtu janë disa bastardë të mitur.
  Djali malësor donte të qante, por i mbajti lotët. Por ai kishte një dëshirë për të ikur ose të paktën të ndryshojë kompani.
  Keni filloi të shikonte derën. Ai kishte një ide, jo nëse do të simulonte një atak në zemër. Ai mund të bënte kështu, mësonin malësorët-magjistarët, që të mos rrihte zemra. Dhe madje bëjeni trupin të mpirë saqë u dërgua në morg. Dhe dilni prej andej, madje trembni rregulltarët.
  Djali ishte gati të binte përtokë me fytyrë blu kur disa policë hynë në hambarin e majmunëve.
  Ata menjëherë i vunë prangat Kenny dhe e tërhoqën zvarrë djalin.
  Malësori i ri nuk ka rezistuar. Ai madje ishte kurioz. Ai kreu shumë krime në jetën e tij të gjatë. Por një organizatë e fuqishme e mbuloi atë. Ai që u sigurua që ekzistenca e një race të pavdekshmëve të mos bëhej e njohur për atë pjesë të njerëzimit që u privua nga një dhuratë e tillë.
  Të gjithë kanë frikë nga vdekja... Për më tepër, të pavdekshmit duket se kanë shpirt, por gjithsesi qielli nuk shkëlqen. Kur i pritet koka, ajo bie në një lloj robërie, ku shpirti ka pak gëzim. Pra, të bëhesh i pavdekshëm mund të mos jetë një shpërblim. Megjithatë, edhe për njerëzit e thjeshtë të vdekshëm, është e vështirë të marrin diçka të mirë pas vdekjes.
  Kenny kishte qenë tashmë në kaq shumë burgje të ndryshme sa burgimi i tij nuk e trembi atë. Epo, ai po lirohet pak. Duket se në Amerikë të rinjtë nuk e rruajnë kokën tullac? Edhe pse në varësi të cilit shtet. Në disa, flokët biondë të mrekullueshëm mund të priten nën makinë.
  Djali u dërgua fillimisht në një dhomë të posaçme kërkimi. Rreth e rrotull ka pasqyra dhe dritat e vëmendjes shkëlqejnë. Katër gra me pallto të bardha. Të miturit shpesh caktohen të kontrollohen nga gratë. Ndoshta sepse ata e bëjnë këtë jo aq vrazhdë dhe me dhimbje.
  Djali u zhvesh, është zakon. Ju qëndroni plotësisht lakuriq. Dhe tani do të përqafoheni.
  Keni u ndje pak i turpëruar. Edhe pse trupi i tij i ri është i bukur dhe nuk ka asgjë për t'u turpëruar.
  Dy gratë filluan të preknin flokët e djalit biond. Duart e tyre ishin të shkathëta dhe me përvojë. Ata krehën çdo fije. Një tjetër më i madh e shikoi me lakmi djalin. Ai ka një trup shumë të bukur dhe muskuloz. Edhe nëse fëmija është i vogël.
  Kenny është takuar më parë me femra të tilla. Ata duan t'i puthin djemtë dhe t'i ndjejnë ata. Krijesa epshore. Por ata gjithashtu mund t'ju ushqejnë.
  Rojet kontrolluan çdo fije floku të djalit dhe i krehën me gjithë zell. Pastaj nxorën piskatoren dhe filluan të shikonin në vesh. Ata shkëlqenin atje dhe u hodhën përreth, gjë që ishte mjaft e dhimbshme dhe e pakëndshme.
  Rojet shikonin edhe në hundë. Së pari, ata morën vrimat e hundës, shkëlqenin. Por duket se nuk e kanë pëlqyer.
  Një nga rojet nxori një sondë të vogël e të hollë në kompjuter dhe e lidhi me rrjetin.
  Kjo ishte diçka e re që Kenny nuk e kishte parë kurrë më parë. Ashtu si sonda me të cilën kontrollohet stomaku, këtë herë ato shkëlqejnë përmes nazofaringit dhe deri në mushkëri.
  Është e çuditshme që një djalë rreth njëmbëdhjetë vjeç, por nuk mund të japësh më shumë se dhjetë në pamje, kontrollohet me kaq kujdes. Sikur të ishte një lloj spiuni. Keni kishte një ndjenjë të keqe.
  Një sondë e vogël hyri në vrimën e djathtë të hundës së fëmijës së përjetshëm. Në këtë kohë, dy roje e mbajtën fort nga supet. Dhe tjetra, rregullonte sonden. Dhe imazhi u shfaq në ekranin e monitorit. Në shumicën kaloi tek djemtë më të lehtë.
  Jane ne gjendje perfekte. Kenny, natyrisht, u përpoq të pinte duhan shumë herë gjatë tetë shekujve e gjysmë, por ai nuk e pëlqeu atë. Megjithatë, në botën moderne, në shumicën e vendeve, duhani nuk u shitet fëmijëve. Edhe pse më parë nuk bënin ndryshim. Por zakoni është i keq dhe shumë para shpenzohen për të. Është më mirë të argëtoheni në tastierën e lojës. Drejtoni të gjitha llojet e makinave ose motoçikletave, ose qëlloni.
  Dhe edhe më interesante, dhe këtu Kenny i bëri haraç përparimit - këto janë strategji ushtarako-ekonomike. Kur jo thjesht një luftëtar, por një komandant i famshëm. Dhe ju ndërtoni dhe komandoni trupa.
  Këtu vrima e djathtë e hundës së djalit kaloi në mushkëri dhe ata filluan të shkëlqejnë duke ngjitur një zorrë të hollë me një llambë dhe të majtën.
  Kenny, për të shpërqendruar veten nga kjo procedurë e pakëndshme, madje edhe rojet femra shikojnë trupin tuaj të ri, u përpoq të kujtonte diçka të këndshme.
  Këtu, për shembull, është një lojë klasike kompjuterike: "Kozakët". Është vërtet e lezetshme.
  Ju po ndërtoni një qytet të tërë atje dhe po luftoni trupat dhe kazermat. Dhe është vërtet argëtuese.
  Kenny, fillimisht nuk kishte përvojë me Kozakët, u interesua shumë për ekonominë dhe u sulmua nga trupat kompjuterike. Po, nuk duhet të harrojmë mbrojtjen. Është më e lehtë të luash duke përdorur kodin mashtrues. Por është shumë e lehtë të fitosh me të. Dhe shumë më interesante kur koka juaj është duke punuar. Në fakt, duhet të kesh edhe konceptin edhe talentin për të bërë gjithçka në mënyrë inteligjente, bukur dhe perfekte. Kenny e donte lojën "Kozakët" si një nga të parat.
  Por kishte shumë të tjerë. Për shembull, "Gjenerali", "Antante", "Historia e Tokës", "Kleopatra", "Lufta e Dytë Botërore", "Roma e lashtë", "Napoleoni" dhe të tjerë. Plus, një strategji kaq e lezetshme si "Civilizimi" është përgjithësisht thjesht e bukur. Po, nuk kishte asgjë.
  Keni te "Kleopatra", kaloi të gjitha misionet nga historia e familjes. Dhe ishte vërtet e mrekullueshme.
  Dhe ai thjesht nuk e ka provuar ende. Lojërat kompjuterike janë kaq emocionuese. Ai ata me të vërtetë shumë e vështirë për t'u larguar.
  Strategji të tilla i pëlqenin djalit, i cili është tetë shekull e gjysmë. Me kalimin e viteve ato u bënë gjithnjë e më komplekse. Dhe numri i njësive u rrit, dhe grafika u përmirësua.
  Keni madje ishte i lumtur tani që ishte djalë. Në fund të fundit, është e natyrshme që një fëmijë të ulet me orë të tëra në një tavolinë lojrash.
  Në vitet nëntëdhjetë të shekullit të kaluar, kur takoi nënën e tij kujdestare nga familja e të pavdekshmëve, dhe Duncan Macleod është një nga luftëtarët më të fortë midis malësorëve, dhe ndoshta edhe më i forti. Ai kishte menduar, po sikur... Vërtetë të jetonte nën mbrojtjen e tyre në të njëjtën familje dhe të gëzonte stabilitet.
  Por malësorët nuk mund të jetojnë së bashku për një kohë të gjatë. Ka pasur përleshje të vazhdueshme. Dhe në 2017 Harmagedoni i fundit i të pavdekshmëve. Djali mbijetoi dhe madje ruajti rininë e tij të përjetshme. Tani askush nuk po kërkon kokën e tij. Dhe në të gjithë planetin Tokë nuk ka mbetur më malësor. Dhe i njëjti MacLeod është tashmë mbi dyzet vjeç. Dhe herët a vonë ai do të plaket dhe do të vdesë.
  Dhe atëherë Kenny, djali i pavdekshëm do të jetë i vetëm. Të gjithë njerëzit e tjerë do të bëhen të huaj për të.
  Kjo, natyrisht, nga njëra anë, është e mirë, jo kërcënimi që një nga të rriturit, i tunduar nga ajo që i duket një pre e lehtë, do t'ju presë kokën. Por nga ana tjetër, ju jeni kaq vetëm kur nuk ka të pavdekshëm të tjerë.
  Dhe është jashtëzakonisht e mërzitshme që nuk kanë mbetur miq të përhershëm. Dhe nëna e tij adoptuese gjithashtu vdiq si rezultat i përballjes. Po, të gjithë u zhdukën. Dhe ata që janë pesë mijë vjeç gjithashtu ...
  Kenny ndjeu se sonda kalonte përmes mushkërive të tij tjetër. U ndriçua dhe u kthye.
  Po, ai nuk kishte pasur kurrë më parë një kërkim kaq të plotë. Është e qartë se progresi shkencor është zhvilluar gjithashtu, dhe këtu ekziston një elektronik i tillë dhe nuk është shumë i shtrenjtë.
  Kenny si spiun? Po sikur, në fund të fundit, sekreti i tij - i pavdekshmi - të dilte në sipërfaqe?
  Mos ndoshta organizata e Malësorëve pushoi së patronizuari atë? Të vendosni që meqë epoka ka mbaruar, atëherë gjithçka tjetër nuk ka rëndësi?
  Se ka një lloj fëmije të përjetshëm?
  Keni psherëtiu. Ai u çua në banak dhe zonja shtrëngoi mjekrën e tij me duar. Para kësaj, ajo shpëlani gishtat me doreza të holla, mjekësore, gome me alkool. Që gjithçka të jetë sterile, dhe djali, Zoti na ruajt, të mos infektohet.
  Pastaj ajo hyri në gojën e saj. Ajo filloi të ndihej pas faqeve, në qiell, nën gjuhë dhe deri te bajamet.
  Epo, kjo nuk është asgjë e re. Kenit iu kujtua sesi roja i një burgu tjetër i vuri gishtat e zhveshur dhe të palarë në gojë. Pastaj djali shpërtheu dhe u indinjua. Lëreni këtë zonjë fillimisht të lajë duart dhe të veshë doreza dhe të mos i fusë gishtat në gojë të miturës, me të cilën nuk dinte se çfarë bënte më parë.
  Pastaj rojet u turpëruan. Dhe ajo tha se kishin probleme me dorezat.
  Pastaj u detyrua të ulej pastaj dhjetë herë dhe e dërguan në qeli. Burgu ishte komunal. Dhe jo shumë të organizuar. Pa TV, pa frigorifer, madje as një tualet me ujë. Por qelia është plot me fëmijë, shumë më të vegjël se Kenny . Dhe dërrasat e zhveshura në tre rreshta kokash, dhe një kovë e qelbur në qoshe.
  Dhe kjo është në Amerikë! Vërtetë, një burg i tillë është një përjashtim, ata zakonisht janë më të pastër dhe më të rehatshëm.
  Në gojë ndihet era e gomës dhe alkoolit mjekësor. Nuk është shumë e këndshme, madje edhe të përzier. Edhe pse djemtë kontrollohen gjithmonë për të parë nëse fshehin diçka në gojë, që në mesjetë. Po, mund të mbani shumë në gojë.
  Keni një herë mbante një diamant dhe më pas e gëlltiti. Dhe ai arriti ta shpëtonte.
  Por këtu nuk mund t'ia dalësh me gëlltitje.
  Këtu roja me një pallto të bardhë tërhoqi sondën. Dhe tani ata do të ekzaminojnë zorrët.
  Epo, shmon ! Në Rusi, në përgjithësi, vetëm në kohën e Stalinit, djemtë u hodhën në ndërgjegje. Dhe pastaj, tashmë disi pa kujdes.
  Dhe pastaj e morën, e detyruan të hapte gojën dhe të fuste një sondë në të. Pa ngrirje, kjo është një procedurë shumë e pakëndshme. Vërtetë, ka një mbrojtës të veçantë të gojës në dhëmbët e tij në mënyrë që ai të mos kafshohet.
  Kenny ndjeu se zorra zbriste në ezofag dhe më pas në stomak. Gjithçka është ndezur atje.
  Në një farë mënyre ai u shkëlqye me rreze x kur dyshohej për drogë, në aeroport, por asnjëherë me sondë.
  Kenny , si çdo i pavdekshëm tjetër, praktikisht nuk u sëmur, dhe ky është një plus i madh për jetën e përjetshme dhe llojin e malësorit. Kjo do të thotë se ai nuk ka nevojë për ekzaminim mjekësor. Në fakt, ai është i pavdekshëm. Dhe pse i duhet kjo? Çdo gjë në trup do të shërohet vetë.
  Djali gëlltiti një sondë për herë të parë, megjithëse kishte jetuar tetë shekuj e gjysmë. Edhe nëse do të pinte acid hidrocianik çdo ditë dhe aqua regia, nuk do të kishte ulçerë në stomak.
  Pra, për çfarë është kjo?
  Dhe procedura është shumë e pakëndshme.
  Kenny pyeti veten pse fëmija po kontrollohej me kaq kujdes. Ndoshta ata dyshuan për diçka?
  Dhe pastaj një tjetër mendim shqetësues erdhi në mendje. Po sikur të privohej nga pavdekësia?
  Po, ai është shumë i ri dhe mund të bëhet i rritur. Dhe ai nuk do të ketë një proces fëminor, por një perfeksion të vërtetë mashkullor. Dhe ai mund të jetë në gjendje të ketë fëmijë të tij.
  Këtu të pavdekshmit janë shterpë. Dhe ky është minusi i tyre domethënës me të gjitha pluset e tjera.
  Por jeta juaj do të përfundojë herët a vonë. Dhe Kenny nuk donte të vdiste. Ai ishte mësuar të jetonte dhe nuk ishte fare i lodhur.
  Përkundrazi, ka shumë lojëra kompjuterike dhe çdo vit ka gjithnjë e më shumë. Dhe ato janë grafika gjithnjë e më të bukura. Dhe së shpejti, me siguri, ata do të krijojnë një matricë të vërtetë të realitetit virtual, do të ketë thjesht aventura të mahnitshme dhe unike.
  E gjithë kjo e bën jetën me vlerë.
  Kenny këndoi mendërisht, me gojën e zënë me një ombrellë:
  Deri ku ka arritur progresi?
  Për mrekulli të paimagjinueshme...
  I ra zorrët e detit,
  Dhe u nis me shpejtësi në parajsë!
  Punët e harruara,
  Ndaloi vrapimin!
  Robotët po shtyjnë
  Njeri i lumtur!
  Kenny , duke kujtuar një shekull në gurore, nuk i pëlqente shumë të punonte. Për më tepër, në gurore, gjëja më e keqe nuk është kamxhiku i mbikëqyrësit dhe mos bartja e ngarkesave të rënda.
  Trupi i të pavdekshmit u mësua shpejt me stresin dhe u përshtat.
  Gjëja më e keqe është rutina dhe mërzitja morale. Kur ka vetëm të zhveshur, të ndyrë, të djersitur, shpesh me ulçera dhe plagë, djem që rënkojnë nga dhimbja dhe mbikëqyrës me erë të ashpër.
  Edhe ti nuk e sheh diellin për vite me radhë. Dhe vetëm pishtarët janë të zbehur dhe të djegur. Dhe një erë e keqe e tmerrshme me të cilën megjithatë mësohesh.
  E vetmja gjë e mirë është se Kenny mësoi të shohë në errësirë më mirë se çdo mace. Dhe ai mund të luftonte në mungesë të plotë të dritës.
  Përveç kësaj, djali fitoi qëndrueshmëri fenomenale edhe për një malësor.
  Por ai u traumatizua mendërisht. Dhe ndonjëherë ai ëndërronte për këto gurore në një ëndërr.
  Malësorët kanë një kujtesë të shkëlqyer dhe praktikisht nuk harrojnë asgjë, edhe nëse duan të harrojnë.
  Ndoshta kjo është arsyeja pse Kenny u zemërua kaq shumë. Ai vrau të pavdekshëm, duke u fërkuar edhe në besimin e të vdekshmëve. Dhe i pëlqente të luftonte.
  Në veçanti, ai luftoi në Ukrainë. Ai vrau shumë ushtarë rusë, por u bë shumë i famshëm dhe iu kërkua të largohej që të mos shkëlqente.
  Me të vërtetë nuk mund të bësh karrierë.
  Dhe asnjë perspektivë. Një fëmijë nuk mund të jetë mbret, të paktën jo për shumë kohë.
  Nga rruga, Aleksandri i Madh ishte i pavdekshëm, dhe për këtë arsye ai nxitoi në betejë aq tërbuar dhe pa frikë. Por atij iu kërkua të zhdukej në mënyrë që rinia e përjetshme e sundimtarit të mos ngjallte dyshime. Dhe ai la pas një dyshe të ngjashme që vdiq nga helmi.
  Dhe ai shkoi në një udhëtim. Derisa më në fund ia prenë kokën.
  Kjo është historia e sundimtarit dhe mbretit legjendar të Maqedonisë.
  Kenny psherëtiu ndërsa më në fund kontrolloi stomakun e tij. Epo, sonda u kthye dhe gudulisej.
  Djali mendoi se në fund të fundit, nëse sekreti i tij do të zbulohej, atëherë liria nuk do të jepej. Ata do të ekzaminojnë si miu dhe do të çmontohen për pjesë. Përpiquni të prisni një gjymtyrë, për shembull.
  Çfarë do të ndodhë në këtë rast?
  Ajo do të rritet përsëri.
  Keni psherëtiu... Sonda u hoq dhe kërkimi vazhdoi. Këtu ai u mbajt midis gishtërinjve të dorës. Më pas filluan të bëjnë presion në kërthizë. Duket sikur po kërkonin diçka.
  Pjesa më e keqe është në fund. Por Kenny, megjithëse kishte përvojë të kërkimit anal, nuk e priste këtë. Një matron me një pallto të bardhë solli një klizmë të madhe automatike. Dhe tjetra, gjithashtu me një pallto të bardhë, një legen i madh.
  Dhe ia futën klizmën në anusin e tij. Pastaj ndezën ujin e ngrohtë. Dhe ata filluan të lahen me presion të madh. Ishte e dhimbshme, e neveritshme dhe poshtëruese.
  Lavazhi i zorrëve ishte shumë i plotë. Keni u trishtua. Edhe pse është poshtëruese kur një gisht në dorezë futet në pikën e pestë, tashmë ishte dhe jo aq e dhimbshme. Por kjo ishte hera e parë që ai kishte një klizmë. Pse një djalë i pavdekshëm ka nevojë për një spital? Çdo gjë do të shërohet dhe do të përmirësohet vetë.
  Dhe këtu është diçka e veçantë dhe e pabesueshme. Ai pastrohet nga çdo gjë e keqe...
  Goja e mirë e Kenit tani ishte e lirë të këndonte;
  Nga diku larg, si një erë e ngrohtë -
  Jehona e një telefonate do të më zgjojë.
  Do të dëgjohet një zë i njohur, i ndritshëm si dielli.
  E di që askush nuk më kujton kështu, askush nuk më do ashtu.
  
  Përshëndetje mami, mami.
  Thuaj se është ftohtë. Thuaj se më ka marrë malli.
  Më ka munguar shumë, mami, mami.
  E di që je vetëm atje, por më lër të mos jem afër -
  Kjo botë është në këmbët tuaja.
  
  Refreni:
  Shpirtrat tanë këndojnë këngë për gjënë kryesore në unison.
  Pa ty, kjo botë është e dënuar, mami, mami, mami, mami.
  Shpirtrat tanë këndojnë këngë për gjënë kryesore në unison.
  Pa ty, kjo botë është e dënuar, mami, mami, mami, mami.
  
  Jeta jonë shumë e paqartë është e ngatërruar.
  Njerëzit nuk luftojnë për dashuri - ata janë budallenj, nënë.
  Kaq pak shtigje dhe kaq shumë rrugë të shtrembër.
  Por nuk është për ju. E gjithë kjo është vetëm pluhur.
  
  Më thuaj, si je mami, mami?
  Zogjtë këndojnë në zërin tënd, emri yt fluturon mbi kryeqytet,
  Dhe ai nuk mund të ndalet, mami, mami.
  E di që je vetëm atje, por mos më lër të jem pranë teje, -
  E gjithë bota është në këmbët tuaja.
  
  Refreni:
  Shpirtrat tanë këndojnë në unison këngë për gjënë kryesore.
  Pa ty, kjo botë është e dënuar, mami, mami, mami, mami.
  Shpirtrat tanë këndojnë në unison këngë për gjënë kryesore.
  Pa ty, kjo botë është e dënuar, mami, mami, mami, mami.
  
  Së shpejti do të bëhem më i miri. Ashtu siç keni ëndërruar, mami.
  Së shpejti do të bëhem më i miri. Ashtu siç keni ëndërruar, mami.
  Shumë shpejt do të bëhem më. Ashtu siç keni ëndërruar, mami.
  A ju kujtohet si keni ëndërruar, mami?
  Matrona, e cila ishte më e madhja, bërtiti me inat:
  - Çfarë një bastard i ri u kujtua për nënën e tij! Dhe si vrave njerëz, çfarë po bënin mendimet në kokë!
  Kenny gurgulloi:
  - Nuk kam vrarë njeri!
  Matrona e moshuar mërmëriti:
  - Po! Dhe ai me ngjyrë që theu kafkën me levë duke lënë gjurmë.
  Keni pohoi me kokë. Epo, po, ai në fakt e goditi dje me levë në kokë djalin e zi. Dhe ai madje filloi të fshehë armën e vrasjes, ose të fshijë gjurmët.
  Disi, Kenny u mësua me faktin se një organizatë e fuqishme fshin të gjitha të dhënat rreth tij në kabinetin e dosjeve dhe tregoi neglizhencë. Dhe me sa duket u kontrollua, dhe tani kompjuteri gjeti një ndeshje.
  Matrona e moshuar mërmëriti:
  - Vrasës i mitur ky je ti!
  Kenny vuri në dukje logjikisht:
  - Edhe sikur të mbaja një levë në duar, kjo nuk do të thotë aspak se kam vrarë unë!
  Kryematrona bërtiti:
  - Këtë do ta thuash në gjyq! Dhe ata do t'ju japin një dënim të përjetshëm!
  Kenny vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Unë jam vetëm një fëmijë! Më së shumti disa vite të qenurit adoleshent.
  Në përgjigje, gruaja tha:
  - Ky djalë është dhëndri i prokurorit tonë. Kështu që ju nuk keni fat. Ti ke grabitur dhe vrarë të gabuarin. Prandaj prokurori ju ka urdhëruar të bëni kërkimin më të përpiktë dhe të detajuar. Tani nuk do të largoheni!
  Keni gërrmoi.
  -Le të shohim!
  Dhe me të vërtetë, ai kishte besimin se një organizatë e fuqishme do ta largonte disi. Për më tepër, çfarë lloj dënimi të përjetshëm? Një djalë në burgun federal do të ishte shumë i dyshimtë.
  Pyes veten nëse ai do të lejohet të luajë në kompjuter? Duket sikur është e mundur për të rinjtë.
  Ndërkohë, matronja me një pallto të bardhë nxori një sondë. Dhe tani Kenny duhet t'i ndriçojë të gjitha zorrët duke bërë një endoskopi. Kjo është një procedurë e pakëndshme dhe poshtëruese. Por kjo bëhet në klinika të rregullta.
  Një grua me një mantel të pasmë e vendosi në pikën e pestë, djemtë filluan të fusin zorrën, që është mjaft.
  Dhe zorrët e tij filluan të shfaqen në ekran.
  Keni u përkul. Dhe që të mos ishte aq e dhimbshme, e neveritshme dhe gudulisëse, ai filloi të këndonte përsëri;
  Atje larg, shumë larg në një qytet të qetë
  Në mes të tokës, vetëm në një dhomë të errët
  I lutem Zotit për shpëtimin tim
  Lutja ime e mesnatës .
  
  Ajo lutet për një gjë: Zoti e bekoftë!
  Dhe gjatë gjithë natës qirinj dylli digjen në dritare ,
  Kështu që duke humbur besimin dhe dashurinë,
  Shpirti im i humbur gjeti dritë.
  
  Mami, mami, vetëm ti nuk do të më duash dhe nuk do të ndalosh së dashuruari me mua.
  Në këtë botë dhe në tjetrën do të jesh gjithmonë me mua.
  Unë shkoj tek ju vetëm i plagosur në zemër.
  Mami, mami, ti je muri im prej guri.
  Mami, mami, ti je muri im prej guri.
  
  Nata është e zezë, errësira pa fund nuk dihet
  Dhe forcat e errëta më profetizojnë telashe,
  Por dy pagjumësi më mbajnë në errësirë:
  Sytë e nënës, madje edhe të Virgjëreshës.
  
  Thonë se nuk kam qenë kurrë i trishtuar.
  Ti e di, ti je i vetmi - i dashur.
  Sa herë fati i rrahur pa mëshirë
  Unë mbijetova me lutjet tuaja.
  
  Mami, mami, vetëm ti nuk do të japësh dhe nuk do të ndalosh së dashuruari.
  Në këtë botë dhe në tjetrën, do të jesh gjithmonë me mua.
  Unë shkoj tek ju vetëm i plagosur në zemër.
  Mami, mami, ti je muri im prej guri.
  Mami, mami, ti je muri im prej guri.
  
  Nga ajo telashet nuk mund të më thyenin,
  Çfarë është larg, larg në mes të tokës
  Lutju Zotit tim për shpëtim
  Mesnata pelegrinazhi im .
  Kryematrona vuri në dukje:
  - Mund të këndosh mirë! Por ju do të gjykoheni si i rritur. Dhe nuk do të keni një sanitar për të mitur. Ju do të jeni të rrethuar nga të rritur, kriminelë të brutalizuar, me erë të keqe, të cilët u pëlqen shumë të përdhunojnë djem të lezetshëm dhe flokë të bukur si ju.
  Kenny u përgjigj me besim:
  - Mund të luftoj!
  Matrona qeshi dhe tha:
  - Ti je thjesht një fëmijë! sa vjec jeni?
  Keni pyeti duke buzëqeshur:
  - A nuk e dini vetë?
  Kryematrona pohoi me kokë.
  - Po, ju jeni një person i çuditshëm. Asnjë klan, asnjë fis, dhe ju nuk jeni në kabinetin e dosjeve. Së pari duhet të zbulojmë se nga jeni dhe si na ra mbi kokë. Dhe pastaj ne do të vendosim se çfarë të bëjmë me ju!
  Djali tha:
  - Më mirë lëshohu! Do të jetë më lirë!
  Ndërkohë infermieret përfunduan ekzaminimin e zorrëve të djalit dhe hoqën sondën nga pika e pestë.
  Keni i pavdekshëm mendoi se pjesa më e vështirë tashmë kishte mbaruar, por Gardiani i Lartë vuri në dukje:
  -Duhet të kontrolloni edhe fshikëzën tuaj! Po, ky kërkim duhet të jetë i plotë!
  Kenny të shtrihej në bark. Dhe dora e saj në një dorezë mjekësore ekspozoi me kujdes kokën e përsosmërisë. Dhe tjetri solli një sondë të hollë të aftë për të kaluar përmes uretrës.
  Kenny ndjeu emocionin e prekjes nga duart e një gruaje, edhe nëse ato kishin veshur doreza të holla gome. Dhe trungu i tij ishte i fryrë nga gjaku dhe ngacmimi.
  Kryematrona pyeti:
  - A keni pasur ndonjëherë një grua!
  Keni , duke u skuqur nga turpi, u përgjigj:
  - Po! Dhe më shumë se një herë!
  Kryematrona vuri në dukje:
  - Dhe do t'i kesh në burg! Je djalë shumë i pashëm!
  Ndërkohë, një grua me një pallto të bardhë futi një fije të hollë në uretër dhe filloi ta fuste brenda. Ishte pak e dhimbshme dhe gudulisëse.
  Kenny mendoi se ata ndoshta e bëjnë këtë në spitale kur duhet të kontrollojnë më me kujdes. Dhe për një procedurë të tillë në Shtetet e Bashkuara, ata ndoshta marrin shumë para, e bëjnë plotësisht falas. Dhe nuk ka nevojë të skuqesh dhe të ndihesh i poshtëruar dhe të digjesh nga turpi.
  Sapo duken si një infermiere me pallto të bardha, gratë po bëjnë detyrën e tyre. Dhe nuk ka asgjë për t'u turpëruar.
  Keni buzëqeshi dhe mendoi se ai duhet të ishte një person shumë fisnik, pasi po e kërkonin ashtu dhe përsëri djali i pavdekshëm tetë shekuj e gjysmë filloi të këndojë;
  Shkoni nëpër të gjithë botën -
  Vetëm dije paraprakisht:
  Nuk do të gjeni duar më të ngrohta
  Dhe më e butë se e nënës sime.
  Nuk do të gjesh sy në botë
  Më i dashur dhe më i rreptë.
  Nëna për secilin prej nesh
  Të gjithë njerëzit janë më të çmuar.
  
  Mami, mami është fjala më e bukur në botë.
  Mami, mami u jep ngrohtësi dhe buzëqeshje fëmijëve.
  Mami, mami, ndaj gëzimin dhe trishtimin me ju,
  Mami të dua!
  
  Pavarësisht se si shikoni përreth
  Por dimër dhe verë
  Mami është shoqja më e mirë
  Nuk ka nënë më të mirë.
  Unë dua t'ju uroj
  Dhe mirësia dhe drita.
  Le për nënën time
  I gjithë planeti e di!
  
  Mami, mami është fjala më e bukur në botë.
  Mami, mami u jep ngrohtësi dhe buzëqeshje fëmijëve.
  Mami, mami, ndaj gëzimin dhe trishtimin me ju,
  Mami të dua!
  Dhe djali Kenny madje qau. Në fund të fundit, ai kishte një nënë, por sa kohë më parë, në ditët kur perandoria e Genghis Khan nuk kishte lindur ende, kur baruti nuk njihej në Evropë, ajo u vra.
  Më në fund, sonda u hoq. Pas rojeve me pallto të bardha, ata kontrolluan edhe gishtërinjtë e këmbëve të zbathura dhe ndjenë tabanin e zhveshur dhe të kalozuar.
  Matrona vërejti:
  - Ai është kaq i ashpër, fjala është një bri rinoceronti. Është sikur ky djalë të kishte vrapuar zbathur gjithë jetën!
  Keni pohoi me kokë.
  - Po ai eshte! Nuk më pëlqejnë këpucët!
  Matrona e moshuar urdhëroi:
  - Merreni në dush dhe lajeni mirë. Pastaj do t'i rruajnë kokën dhe do ta fotografojnë lakuriq nga të gjitha anët!
  Djali rënkoi:
  - Pse ta rruaj kokën!
  Matrona e vjetër u përgjigj:
  "Sepse e keni mërzitur shumë prokurorin tonë. Dhe ju djemve nuk ju pëlqen të ndaheni me flokët. Dhe ata do të marrin një qeli të vetme dhe të ftohtë për ju. Dhe pastaj të rinjtë e tjerë ju respektojnë shumë.
  Vendosini duart pas shpine dhe në dush.
  Keni u nxorr jashtë dhe djali i burgosur, dhe në të njëjtën kohë një malësor i pavdekshëm, uli kokën, vrapoi për t'u larë. Humori i tij ra shumë. Pa një kompjuter dhe TV, të ulesh në një dhomë të ftohtë të vetmuar do të jetë e mërzitshme. Më mirë në shoqërinë e adoleshentëve budallenj sesa vetëm.
  Epo, megjithatë, organizata sekrete nuk do ta lejojë atë të zbulohet dhe të ulet për një kohë të gjatë.
  
  NJË BRSS MIDIS UJQËRVE
  Ndërprerja ndodhi për shkak të një shpërthimi diellor, si rezultat i të cilit, më 22 qershor 1941, Shtetet e Bashkuara, Britania dhe kolonitë e saj u fikën. Në fillim, kjo nuk ndikoi veçanërisht në rrjedhën e luftës. Gjermanët përparuan në të njëjtën mënyrë si në historinë reale. Fuhrer gjithashtu u kthye në jug dhe Japonia mori një qëndrim pritës... Dhe përsëri, dimri i ftohtë e shpëtoi Ushtrinë e Kuqe nga disfata e plotë dhe e lejoi atë të nisë një kundërsulm pranë Moskës. Ndërkohë, Japonia kapi ato zotërime në Oqeanin Paqësor që më parë i përkisnin Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara dhe të cilat forcat shtesë nuk mund t'i arrinin tani.
  Në frontin lindor në pranverë dhe në fillim të verës, gjermanët fituan një sërë fitoresh dhe filluan përsëri sulmin e tyre në Stalingrad. Megjithatë, këtu filluan mospërputhjet me realitetin. Mungesa e një fronti të dytë i lejoi gjermanët të transferonin më shumë trupa nga Evropa dhe nga Libia, duke lënë vetëm garnizonet italiane atje.
  Dhe ofensiva filloi jo vetëm në Stalingrad, por edhe në Tikhvin. Dhe tani ata komandoheshin nga Rommel, të cilin Fuhrer e vlerësoi shumë për humbjen e britanikëve në Libi dhe kapjen e Tolbuk .
  Në beteja morën pjesë edhe tanket e para Tiger. Rommel filloi sulmin e tij natën dhe arriti të marrë trupat sovjetike në befasi. Situata u rëndua nga fakti se gjermanët kishin një avantazh në aviacion, kështu që ata nuk e humbën forcën e tyre për të luftuar aleatët.
  Piloti Marsel po fitonte me shpejtësi llogari në frontin lindor. Në qershor 1942, ai tejkaloi numrin e avionëve të rrëzuar në njëqind e pesëdhjetë dhe mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Por ky ishte vetëm fillimi i një karriere.
  Në qiell, në fakt, ishte më e vështirë për Ushtrinë e Kuqe. Dhe gjermanët ishin në gjendje të merrnin Tikhvin, dhe më pas disa qytete të tjera dhe të prenë Leningradin me një unazë të dyfishtë, duke bllokuar përsëri këtë qytet.
  Komanda sovjetike u përpoq të depërtonte në Leningrad dhe të përparonte në qendër. Por nuk kishte forcë të mjaftueshme për të arritur sukses në këto fusha.
  I vetmi ngushëllim ishte se nazistët u bllokuan në Stalingrad, gjë që u dha atyre një shans për të mbledhur rezerva të reja.
  Por Leningradi mbeti i bllokuar. Deri më tani, Turqia dhe Japonia nuk kanë hyrë në luftë dhe BRSS pati një shans për të kthyer valën e betejave. Në nëntor 1942, trupat sovjetike filluan një ofensivë pranë Rzhev dhe Stalingrad.
  Nën Rzhev, suksesi nuk u arrit. Por afër Stalingradit, unaza ishte e mbyllur. Por siç doli me kohë. Rajhu i Tretë kishte shumë më tepër rezerva, dhe Rommel filloi një ofensivë ndaj Stalingradit nga veriu dhe Mainstein nga jugu.
  Situata u përkeqësua nga hyrja e papritur e Japonisë në luftë. Samurai, pavarësisht se ishte i kufizuar nga beteja në Kinë, sulmoi Vladivostok.
  Ndoshta Hirohito kishte frikë se Rajhu i Tretë do të humbiste dhe hyri në luftë.
  Për më tepër, Japonia kishte burime dhe këmbësorie të mjaftueshme për ofensiva në shkallë të plotë.
  Ushtria e Kuqe u bllokua dhe Rommel arriti të depërtonte nga veriu në Stalingrad. Mainstein u ndalua përkohësisht, por pasi mori përforcime dhe mbështetje shtesë nga Paulus, ai u bashkua me trupat tashmë të zhbllokuar.
  Kështu, u ngrit një unazë tjetër në të cilën u gjendën trupat sovjetike.
  Pas luftimeve kokëfortë, shumica e tyre u shkatërruan dhe u kapën. Pas së cilës gjermanët përfunduan kapjen e Stalingradit. Dhe në mars 1943, Turqia gjithashtu hyri në luftë. Situata u ndërlikua edhe më shumë. Gjermanët ruanin epërsinë në ajër. Marseli e kaloi numrin e treqind avionëve të rrëzuar dhe u bë gjermani i parë që mori Kryqin e dytë të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me Shpata dhe Diamante me gjethe lisi.
  Në maj, gjermanët filluan një ofensivë të re, duke përdorur masivisht tanke të reja - "Tiger", "Panter" dhe "Luan". Dhe ata përparuan me sukses, megjithëse Ushtria e Kuqe mori një mbrojtje të fuqishme. Por forcat ishin tashmë të pabarabarta, pasi trupat sovjetike luftuan në tre fronte njëherësh - Kundër Rajhut të Tretë, satelitëve të tij, Japonisë dhe kolonive të saj dhe Turqisë. Situata u përkeqësua nga lufta totale e shpallur nga nazistët, e cila çoi në një rritje të prodhimit të armëve disa herë në mungesë të bombardimeve nga aleatët. Kështu që shanset e BRSS u ulën shpejt!
  Vërtetë, Fritz përparoi ngadalë, pasi kishte një mbrojtje në thellësi përpara tyre. Dhe trupat sovjetike, duke pasur përvojë, luftuan me shumë guxim. Por ata ende humbën.
  Megjithatë, ata luftuan me shumë guxim dhe disa luftëtarë treguan klasën më të lartë. Këtu, për shembull, ekuipazhi i tankeve të Elizabeth në T-34-76 më të zakonshëm po lufton nazistët.
  Dhe gjermanët po lëvizin ngadalë drejt trupave sovjetike, të rreshtuar në një pykë ose një derr. Tanki më i rëndë dhe më i mbrojtur i Luanit është përpara. I ngjan Panterës, vetëm shumë më i madh dhe peshon nëntëdhjetë tonë. Armatura ballore e bykut është 150 mm dhe e pjerrët si T-34, dhe anët janë 82 mm me pjerrësi. Balli i kullës është përgjithësisht i mbrojtur shumë mirë: 240 mm me pjerrësi, dhe anët janë gjithashtu më të dobëta se 82 mm, si byk. Dhe arma është e fuqishme, 105 mm e gjatë, me një tytë të gjatë 70 EL. Ky është një tank i aftë për të goditur nga një distancë.
  Elizabeth e zhvendos kutinë e marsheve në majë me këmbën e saj të zbathur.
  Dhe tridhjetë e katër rrit shpejtësinë. Është e kotë të qëllosh në "Luanin" nga larg dhe duhet të afrohesh. Një makinë e fuqishme gjermane dërgon një predhë me forcë vdekjeprurëse. Ai vrapon përpara. Vajzat në tank qeshin me gëzim dhe lëvizin këmbët e tyre zbathur.
  Është nxehtë në Kaukazin verior në fund të majit dhe bukuroshet me bikini argëtohen shumë.
  Elena vëren me një bilbil:
  - Tani fashisti do të bëhet i madh në brirë!
  Katerina, duke tundur këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë, pajtohet:
  - Do ta godasim patjetër!
  T-34-76 vazhdon të përshpejtohet, por shpejtësia jashtë rrugës është e kufizuar. "Luani" në përgjithësi mezi zvarritet, dhe "Panterat" dhe "Tigrat" më të shkathët ngadalësohen për të mos ecur përpara.
  Por këto mjete janë gjithashtu të rrezikshme, veçanërisht Pantera, e cila është në gjendje të gjuajë pesëmbëdhjetë të shtëna në minutë. Nga kjo mund të prisni një surprizë.
  Efrasia , duke shtypur gazin me thembrën e saj të zhveshur, bërtet:
  - Le të luftojmë në mënyra virtuoze!
  Topi i tankut Lev ka një pengesë domethënëse: lëshon vetëm pesë të shtëna në minutë. Në përgjithësi, jo modeli më i suksesshëm. Shpimi i armaturës është i tepruar dhe nuk ka nevojë të goditet nga një distancë shumë e madhe. "Tigrat" dhe "Panterat" gjuajnë nga dy kilometra; nga një distancë më e madhe është pothuajse e pamundur të godasësh celularin dhe të vogël tridhjetë e katër. Pra, a ia vlente pajisja e "Luanit" me një top kaq të fuqishëm? Tanket e tjera sovjetike janë edhe më të lehta, përveç KV-1S, por ky tank nuk ka përparësi në mbrojtje, dhe karakteristikat e tij të drejtimit janë vetëm më keq.
  Elizabeta rrotullon trupin e saj dhe bërtet:
  - Unë marr frymë me gjoks, ajri është një valë e gjerë,
  Ajo shkëlqen shkëlqyeshëm, tapeti i pafund me yje ...
  Ndjenjat luajnë, vajzat zbathur janë të gjalla,
  Luaj në qiell, dua të fluturoj në diell përgjithmonë!
  Nuk është e lehtë të depërtosh tankun Lev, madje edhe në anën. Anët e frëngjisë, si ato të Panterës, janë të pjerrëta dhe pjesa e sipërme e anëve të bykut është gjithashtu. Në këto tanke, tashmë është adoptuar forma tipike "mace", duke dhënë mbrojtje më të mirë për shkak të pjerrësisë. Jo si Tigri, pothuajse katror. Por "Tigri" u zhvillua para luftës dhe i ngjante KV në formë. Por "Tiger" -2, një zhvillim i mëvonshëm, është gjithashtu në formën e një "maceje", dhe së shpejti ky tank do të hyjë në seri. Është gjithashtu pothuajse e pamundur të godasësh "Luanin" në bord. Vetëm pjesa e poshtme e bykut nuk ka pjerrësi të blinduar, por është e mbuluar me rula. Kjo do të thotë, ju duhet të depërtoni afër dhe të futeni saktësisht midis rrotullave.
  Pra, detyra për vajzat është e vështirë. Për më tepër, tridhjetë e katër tundet aq shumë në lëvizje sa që është pothuajse e pamundur të gjuash me saktësi.
  Elizabeta pyeti miqtë e saj:
  - A mund ta godasim armikun?
  Elena u përgjigj me besim:
  - Kur vajzat nuk kanë këpucë, këmbët e tyre të zbathura bëhen aq të ndjeshme sa që do të godasin patjetër armikun.
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Po, takat e zhveshura të vajzave janë çelësi i fitores!
  Dhe tani, duke shmangur humbjen, tridhjetë e katër rrëshqasin në tabelë. Gjëja kryesore këtu është të shmangni armët e "Panterëve" dhe "Tigrave". Ata janë të shpejtë dhe të saktë. Dhe ju nuk mund t'i depërtoni këto tanke as në ballë.
  Elena qëllon gjermanin duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Por të kalosh shesh patinazhi në lëvizje është pothuajse e pamundur. Por sheshi i akullit të armikut është thyer dhe "Luani" ndalon.
  Tridhjetë e katër ecën përsëri pranë tij. Dhe dërgon një predhë vdekjeprurëse në pjesën e poshtme të anës.
  Ekaterina vëren:
  - Arma jonë është e vjetëruar - me të vërtetë nuk ka asnjë mënyrë për të marrë "Luanin"!
  Por nga zhgënjimi, Elena goditi anën e armikut dhe "Luani" mori zjarr.
  Vajzat, pa ngadalësuar, nxitojnë përsëri përpara. Tani ata kanë një objektiv më të dobët: "Panterën". Mjafton ta godasni drejtpërdrejt në anë.
  Elizabeth vëren:
  - Mace praktike!
  Katerina tha me një të qeshur:
  - Por ai mezi zvarritet për të mos dalë nga kopertina e "Luanit".
  Dhe Elena qëlloi nga një distancë në drejtim të Panterës, e cila ishte shumë anash dhe hapi anën e saj. Është pak i hollë - 40 milimetra, dhe nuk ka rëndësi që është në një kënd.
  Një tank gjerman shpërthen me një përplasje. Po, bukuroshet u qitën ashpër.
  Ata janë me hirin e tyre magjepsës të luftimit të bukurive.
  Por predhat thjesht fishkëllojnë, duke nxituar, pothuajse duke prekur armaturën.
  Kjo është shumë e rrezikshme për një tridhjetë e katër, dhe i ngjan një personi që kërcen midis përrenjve.
  Elizabeth qëlloi përsëri duke përdorur këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  - Unë mund të bëj gjithçka, unë mund të bëj gjithçka, ne do të kthejmë Wehrmacht-in!
  Sigurisht, me vajza të tilla vetë djalli nuk ka frikë. Edhe pse nazistët po sulmojnë në mënyrë agresive, dhe ata kanë shumë tanke ...
  Forcat janë të pabarabarta. Edhe pse numri i makinave është afërsisht i barabartë, ato gjermane janë më të rënda. Shumë tanke sovjetike janë të lehta dhe jo mjaft të gatshme për luftim kundër përbindëshave naziste.
  Por ekuipazhi i Elizabeth bën mrekulli dhe qëllon një tjetër Panterë në lëvizje.
  Anëtarët e Komsomol po luftojnë me armë. Ata gjuajnë me saktësi. Ata vrapojnë, duke ndezur këmbëzbathur, me taka të rrumbullakëta. Dhe goditi armikun pikërisht në shenjë.
  Alenka urdhëron me pasion:
  - Mos u dorëzoni vajza!
  Dhe tani topi nxjerr një predhë, pikërisht në T-4, duke shpuar këtë tank. Por këtu, natyrisht, "Luan", nuk është aq e lehtë për t'u marrë. Dhe këtu duhet të provoni.
  Anyuta tregon makinën me gishtat e saj të zhveshur dhe qëllon saktësisht nga fundi në fund, duke thënë:
  - Lavdi komunizmit!
  Alla gjithashtu gjuan shumë saktë dhe shton:
  - Lavdi heroizmit!
  Vajzat luftarake këtu nuk janë asgjë më pak se klasi i lartë dhe aerobatika!
  Maria, duke ushqyer një predhë në armë, këndoi:
  - Më lart e më lart e më lart,
  Përpiquni për fluturimin e zogjve tanë...
  Dhe çdo helikë merr frymë,
  Paqja e kufijve tanë!
  Marusya shtoi, duke qëlluar në Krauts:
  - Kjo është padyshim e vërtetë ...
  Heroizmi masiv i rusëve dhe jo vetëm i popullit rus u demonstrua në gjithçka...
  Tingujt e matur e të mbytur të qyqes, si një orë kumbuese, përfshinin llogore. Pemë të rralla, me një kurorë të gjelbër të dendur në shpërthimet e erës, si pionierë në një përshëndetje, përshëndesin ushtarët e lodhur. Për disa, kjo mund të duket edhe si një lloj paralajmërimi - ata thonë, ju do të shkoni në botën tjetër!
  Batalioni nën komandën e Vladimir Mikhailovsky, i goditur brutalisht në betejat e mëparshme, veçanërisht në humbjen e majit, tani është rimbushur me nxitim me rekrutët, duke u përgatitur për të mbuluar një nga zonat më të rrezikshme. Tre kilometra në lindje, ujërat e Donit vërshojnë përgjatë flakëve të luftës.
  Shumica e kallamishteve ishin djegur nga bombat ndezëse, uji u nxi nga bloza. Si shkrepëse të mëdha në një turp të zi, grumbujt e urës së shkatërruar nga vala e shpërthimit qëndrojnë të vetme, duke vepruar si mbështetëse.
  Në varka, pionierët vendas mbajnë dhuratat e fushave, si dhe kuti me municione për ushtarët heroikë sovjetikë, të gatshëm për t'u përfshirë në luftime vdekjeprurëse me hordhitë e tërbuara naziste.
  Kështu, katër prej tyre tërhoqën zvarrë një kuti të gjatë te një shkurre e mbuluar me manaferra ujku. Atje, një armë antitank e kamufluar me kujdes rrinte si një mohak në pritë. Tre ushtarë dhe gjuetari me sy të mprehtë Alesya po operojnë në armë. Një vajzë, shumë e hollë, por duart e saj janë të mprehta nga puna rraskapitëse. Ai gjithashtu përpiqet, së bashku me djemtë, të përgatisë një kurth në rast se një tank apo "makinë e blinduar" e tufës naziste tenton të anashkalojë kodrën natyrore.
  Ushtarët, në pjesën më të madhe, janë ende krejtësisht pa mjekër dhe jo të qëlluar mbi të, të rinj që kanë përfunduar një kurs të shkurtuar rekrutimi - një muaj e gjysmë , plus, natyrisht, trajnimin para-rekrutimit të vendosur mirë në BRSS.
  Disa luftëtarë tashmë kanë përvojë. Ata ndryshojnë nga kafshët e reja në shpohet, mprehtësia e lëvizjeve, disa janë mbështjellë. Në veçanti, Ivani me një sy, i cili dukej si një pirat i vërtetë, la mjekrën e tij. Titulli i flamurtarit, dhe tashmë disa urdhra të marra në beteja të ndryshme, ose më saktë i pari pranë Moskës. Kur, dukej, ata bënë të pamundurën: ndaluan Fritz-in, madje i çuan kundërshtarët nja dy qindra kilometra, si rrahësit e qenve.
  Sa pajisje të braktisura kishte Fritz. Ndoshta jo aq shumë, dhe shpesh kishte tanke, por transportues të blinduar të personelit me topa dhe mitralozë që torturuan me aq dhimbje këmbësorinë sovjetike në verën dhe vjeshtën e dyzet e një - të paktën një qindarkë një duzinë!
  Por kur ngrica i kaloi tridhjetë gradë, të gjithë këta përbindësha teutonikë humbën aftësinë e tyre për të lëvizur thjesht ... Benzina ngriu dhe yndyrat ngriu.
  Fatkeqësisht, ata nuk arritën t'i përfundonin plotësisht nazistët. Pjesërisht për faj të komandës, e cila kërkoi forca të mëdha për të sulmuar qytetet ku ishin grumbulluar njësitë gjermane. Dhe shkrirja ka ardhur - dreqin...
  Në pranverë, Ivan fitoi gjithashtu një urdhër të dytë - ai ishte me fat që vrau një gjeneral dhe disa oficerë për shkak të një prite. Sidoqoftë, beteja ishte vetëm pjesërisht e suksesshme. Gjatë ndjekjes, një fragment endacak goditi Ivan Krasnov në fytyrë, duke i hequr atij syrin. Mjerisht, kjo është një luftë dhe jo një film për fëmijë, ku personazhi kryesor i godet të gjithë, dhe as njëqind mitralozë nuk mund ta godasin.
  Dhe tani ata duhet të bëjnë punë të vështirë fizikisht: të hapin llogore, qeliza dhe kurthe gropash.
  Pionierët i ndihmojnë, ndërsa fushat janë të qeta dhe vetë djemtë dhe vajzat janë lutur të ndihmojnë vëllezërit e tyre më të mëdhenj. Ata madje punojnë me shumë zell, duke u përpjekur të bëjnë më shumë, duke mos llogaritur forcën. Kështu u frynë damarët dhe dolën në duart e nxira, të kallosuara dhe këmbët e zhveshura e të mavijosura të fëmijëve. Në të njëjtën kohë, ata ende arrijnë të këndojnë;
  Ne jemi pionierët e fëmijëve të komunizmit -
  Një zjarr, një tendë dhe një kumbues kumbues!
  Pushtimi i fashizmit të mallkuar -
  Kush pret një goditje të furishme!
  
  Çfarë humbëm në këto beteja?
  Apo e keni fituar në beteja me armikun?
  Dikur ishim vetëm fëmijë të botës -
  Dhe tani luftëtarët e Atdheut!
  
  Por Hitleri bëri një hap drejt kryeqytetit tonë,
  Ujëvara hodhi bomba të panumërta!
  Dhe për mua Atdheu është edhe më i bukur se qielli -
  Tani ka ardhur perëndimi i përgjakshëm i diellit!
  
  Ne do t'i përgjigjemi ashpër agresionit -
  Edhe pse ata vetë janë, mjerisht, të vegjël në shtat!
  Por shpata është në duart e një adoleshenti të brishtë -
  Më të fortë se legjionet e shejtanit!
  
  Lërini tanket të nxitojnë ortek pas orteku,
  Dhe pushkën e ndajmë në tre!
  Lëreni policinë të synojë në mënyrë të pasme,
  Por Zoti i Shenjtë do t'i ndëshkojë ashpër!
  
  Çfarë vendosëm? bëj punën e paqes -
  Dhe për këtë, mjerisht, më duhej të qëlloja!
  Qetësia tashmë është e urryer.
  Ka edhe dhunë dhe hir!
  
  Vajza dhe unë po vrapojmë zbathur së bashku -
  Edhe pse ka rënë bora, ajo djeg një borë si qymyr!
  Por ata nuk kanë frikë, fëmijët e dinë -
  Fashisti do të futet në arkivol me një plumb!
  
  Kështu ata vranë një kompani të ndyrë Krauts,
  Dhe pjesa tjetër e frikacakëve po vrapojnë!
  Ne shkatërrojmë këmbësorinë si një kosë në betejë -
  Vera e re nuk është pengesë për ne!
  
  Fitorja është një arritje, do të jetë në maj,
  Tani stuhia e borës është me gjemba, borë e fortë!
  Djali është zbathur, motra e tij është zbathur,
  Fëmijët festuan kulmin e tyre me lecka!
  
  Nga vijnë këto forca te ne?
  Duro dhimbjen dhe të ftohtin, atë nevojë!
  Kur një mik mati fundin e varrit,
  Kur një mik rënkon - do të vdes!
  
  Krishti na bekoi ne pionierët,
  Ai tha, Atdheun ju dha Zoti!
  Ky është besimi i parë i të gjithëve,
  Sovjetik, vend i shenjtë!
  Ka një gjëmim të largët të tankeve që afrohen dhe avionët gumëzhinin në qiell. Dhe armët e fuqishme të rrethimit tashmë po gjëmojnë. Nga goditjet e predhave me eksploziv të lartë, grumbuj dheu dhe terreni i shkrirë hidhen lart në qiell. Këtu ajo po lexon betejën. Majori Vladimir Mikhailovsky mban dylbi trofe në duar, duke parë afrimin e një orteku fashist prej çeliku. Ata përpiqen t'i çojnë pionierët në pjesën e pasme, por nuk duan të largohen dhe kërkojnë pushkë në duar për të luftuar.
  Nuk ka armë të mjaftueshme për të gjithë, megjithëse fëmijët vendas sollën pushkë gjuetie dhe madje edhe harqe sportive. Të gjithë duan të luftojnë me guxim dhe të fitojnë. Dhe nuk do të funksionojë të vdesësh me mendimin e fundit për Atdheun.
  Majori Mikhailovsky jep urdhrin:
  - Mos hap zjarr pa urdhër!
  Në të vërtetë, ata kanë vetëm dy " dyzet e pesë " për të gjithë batalionin, që do të thotë se shansi është që Fritz të afrohet më shumë.
  Përpara, siç është zakon te nazistët, janë automjetet më të mbrojtura; Tanke T-4 dhe armë vetëlëvizëse "Okhotnik". Ata duhet t'i lënë vendin automjeteve më të lehta dhe këmbësorisë pak të mbetur.
  Makinat dhe motoçikletat e nazistëve herë pas here ngadalësojnë nga frika se mos ecin përpara....
  Por pionieri Yuli Petrov dëshmon se jo më kot ata qëndruan këtu. Një minë e pakët antitank, e lyer me ngjitës të bërë vetë dhe sipër terrenit që e bën të padukshëm me ndihmën e një teli, lëviz midis trungjeve, pikërisht nën vemjen T-4.
  Pllakat e çelikut të vemjes shtrihen mbi një dhuratë vdekjeprurëse. Shpërthimi nuk duket shumë i fortë, por vemja është shqyer dhe tanku nazist fillon të pijë tym dhe qarkullon rreth kullës.
  Djem të tjerë përdorin pajisje të ngjashme. Meqenëse këmbësoria gjermane është frikacake, dhe tanket dhe armët vetëlëvizëse janë të pambrojtura përpara, atëherë ata do të ndëshkohen për këtë.
  "Gjuetari" i famshëm, me një siluetë të ulët dhe armaturë të fortë, duket si një breshkë e rrafshuar. Kjo armë vetëlëvizëse u shfaq kohët e fundit në frontin sovjeto-gjerman. Për shkak të karakteristikave të mira të drejtimit, topit të tij, i cili mund të depërtojë në një distancë të mirë dhe mbijetesës së tij në betejë, "Gjuetari" u bë menjëherë biseda e qytetit.
  Por gjurmët e saj janë ende të zakonshme, ndonëse të gjera... Megjithatë, do të ishte edhe më mirë të hidhni në erë pjesën e poshtme të makinës dhe ta bëni atë të pështyjë nga brenda me pjesë këmbimi.
  Këtu "Gjuetari" i dëmtuar, si një fregatë pirate me timon të thyer, rrëshqet anash dhe përplaset me T-4. Dhe të dy arkivolet prej çeliku në shina fillojnë të shkëlqejnë, dhe pak çaste më vonë shpërthejnë për shkak të municioneve shpërthyese.
  Një duzinë makinash me peshë të mesme tashmë janë ndalur, të thyera dhe të pafuqishme.
  Por pjesa tjetër po i ndjek, sidomos luftëtarët e shumtë të blinduar. Këtu arma vetëlëvizëse "Okhotnik" merr shpejtësi dhe... Bie në një vrimë të kamufluar. Vetëm vemjet dalin nga lart dhe lëvizin të pafuqishëm.
  Pionierët gëzohen. Në disa vende ka eksplozivë të bërë vetë në gropa të hapura. Është bërë në mënyrë artizanale. Sigurisht, më i dobët se dinamiti, por për të çaktivizuar karrocën mjafton.
  Fritz pëson viktima të rënda, transportuesit e blinduar të personelit dështojnë, disa kalojnë nëpër zona të rrezikshme, por ata përballen duke hedhur granata dhe eksplozivë.
  Këtu, edhe luftëtarët e rinj mendjemprehtë kanë ndërtuar katapulta të vogla. Ata hedhin një qese të veçantë me alkool të distiluar të drurit të përzier me elementë baruti.
  Kur goditet, armatura më e hollë e mjeteve naziste i lëshon rrugë, duke bërë që ekuipazhet të digjen me flakë blu. I çmendur nga dhimbja, Fritz-i bërtet me zemër dhe shpërndahet me fytyra të përdredhura nga tmerri.
  Disa prej tyre madje po braktisin pajisjet e tyre...
  E vetmja keqardhje është se ka shumë armiq, disa automjete, duke përmbytur gjithçka me mitraloz, u afrohen llogoreve.
  Dhe ata hasin iriq... Ndërkohë, Alesya po tregon dyzet e pesë . Sigurisht, ju nuk mund të merrni T-4 dhe Hunter kokë më kokë, por mund të provoni anët. Nuk ka asgjë për të thënë për transportuesit e personelit të blinduar. Ata do t'i trokasin të gjithë dhe do t'i bëjnë të kolliten gjak në dyshemetë metalike të nxehta!
  Një armë e kalibrit të vogël ka shumë përparësi ndaj një të madhe - shpejtësia e zjarrit, lehtësia e kamuflimit. Dhe ata dinë të zgjedhin qëllimet.
  Nazistët bërtasin, ashpër si hienat. Dhe midis djemve sovjetikë ka të vrarë dhe të plagosur. Është veçanërisht tragjike kur vdesin ushtarë të rinj që sapo kanë filluar të jetojnë. Këtu është një vajzë pioniere shumë e re, që mezi ka ngritur një paketë shpërthyese, nxiton me të nën gjurmët e një tanku të mesëm T-3. Një kuti e shëmtuar me një trung të gjatë, por në dukje të hollë hidhet lart dhe heq një kullë katrore prej saj.
  Dhe ushtarët hodhën përsëri granata dhe mitralozat filluan të qëllojnë mbi motoçikletat që zvarriteshin. Dhe kokat e ushtarëve të Hitlerit shpërthejnë, si qershi të pjekura të rrëzuara nga breshri.
  Dhe rezervuarët e gazit të motoçikletave të mëdha shpërthejnë, duke hedhur rryma zjarri të furishëm. Ndjehet sikur po ndodh një trazirë e xhindëve të ferrit. Këtu janë disa transportues të blinduar të personelit që u bashkohen gjithashtu kolegëve të tyre fatkeq.
  Alesya tregon "Gjuetarin" dhe synon pjesën e poshtme të trupit. Është e vështirë të arrish atje, por kjo është e vetmja mundësi për të thyer armën e pamëshirshme vetëlëvizëse. Lëvizja e qetë e gishtit, dhe më pas një kthesë.
  Arma jep një zmbrapsje të butë dhe makina fashiste ndahet në gjysmë. Dhe flamuri me svastikë bie në baltën e përgjakur.
  Alesya pëshpërit:
  - Drejtësia kërkon sakrificë, bamirësia kërkon donacione, dhe suksesi i një kauze të drejtë kërkon sakrificë!
  Me kthesë, vajza e artilerisë pushon lakuriq për të ndjerë më mirë bioritmet e Tokës dhe frymën e barit me thembra dhe qëllon përsëri duke goditur T-3 tinëzare në nyje.
  Shihet se pothuajse të gjitha tanket e mesme të armatës naziste tashmë janë vënë jashtë funksionit. Këtu ky i fundit u shkatërrua nga një djalë pionier, pavarësisht plagosjes, ai shtyu një fuçi, me një përzierje karabit shpërthyes, pluhur qymyri, tallash me një sasi të vogël fosfori. Fëmija heroik nuk kishte më forcë të shtynte tytën pas një plage të rëndë, dhe shoku i tij Andrey, duke u kryqëzuar në arrati, shtyu një armë vetëlëvizëse dyzet tonëshe Shmel nën rrota. Një top i mprehtë i kalibrit 150 milimetra qëlloi dhe mbeti i ngritur. Dhe shpirtrat e pionierëve, duke u valëvitur nga trupat e tyre të grisur, nxituan drejt një mbretërie të lumtur qiellore, ku nuk ka kurrë dhunë dhe dhimbje.
  Transportuesit fashistë të mbijetuar, pasi kishin humbur mbështetjen e kolegëve të tyre më të rëndë, filluan të ktheheshin pas ... Zhurma e muzikës së Wagner pushoi dhe filloi një fluturim i përgjithshëm.
  Vladimir Mikhailovsky, duke fshirë gjakun nga balli, tha:
  - Një luftëtar rus mund të vdesë në këmbë, por ai kurrë nuk do të jetojë në gjunjë! Rusia mund të rrjedhë gjak, por asnjë gjak nuk do ta bëjë të rrjedhë guximin dhe besnikërinë tonë ndaj Atdheut!
  Dhe pionierët e mbijetuar e konfirmojnë këtë... Edhe pse shumë prej tyre tashmë janë djegur dhe plagosur.
  Dhe Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell, ata janë gati të konkurrojnë me Marsejën e lavdëruar, e cila tashmë ka shënuar më shumë se katërqind avionë të rrëzuar, për të cilët ai mori shkallën e pestë të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me të artë gjethe lisi, shpata dhe diamante.
  Por vajzat janë qartazi të vendosura për të luftuar me zell. Këtu ata janë me të njëjtat bikini dhe duke luftuar zbathur. Dhe shponi aeroplanët e Luftwaffe.
  Anastasia, me gishtat e saj të zhveshur, drejton armën në objektiv, rrëzon fashistin dhe thotë:
  Besimi ynë është i madh
  Do të zgjasë përgjithmonë!
  Dhe i shkel syrin partneres. Akulina gjithashtu rrëzon fashistin, e godet, duke përdorur me shumë saktësi këmbët e saj të zhveshura dhe ulërimat:
  - Për madhështinë e ideve të komunizmit!
  Dhe nxjerr dhëmbët e tij perla. Një vajzë e tillë është duke luftuar dhe edukuar.
  Dhe shkëlqen me dhëmbët e tij.
  Anastasia, duke rrëzuar një aeroplan tjetër gjerman, në Yak-9 të saj, kërcit në mënyrë agresive:
  - Shqiponja ruse mbi planetin,
  Zgjerimi i krahëve do të ngrihet ...
  Armiku do të përgjigjet
  Ai do të mposhtet, do të thyhet!
  Akulina e konfirmon me lehtësi këtë, duke rrëzuar kundërshtarët e saj:
  - Do të prishet!
  Edhe pse, natyrisht, vajzat e bukura të asit u shfaqën edhe nga gjermanët. Albina dhe Alvina luftojnë në ME-309 më të ri. Luftëtarë të tillë luftarakë vodhën.
  Dhe ata rrëzuan aeroplanët sovjetikë me shkathtësi të mahnitshme. ME-309 është një avion shumë i fuqishëm i armatosur me tre topa ajri 30 mm dhe katër mitralozë. Makinat ruse nuk mund t'i rezistojnë një përbindëshi të tillë.
  Nëse gjuajnë, qëllojnë pa mëshirë.
  Albina, me gishtat e saj të zhveshur , këndoi një top avioni në objektiv. Goditi armikun dhe bërtiti:
  - Për fitoren e Rajhut të Tretë!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Alvina e goditi edhe armikun. Ajo preu Yak-9 sovjetike dhe bërtiti:
  - Për kufijtë e mëdhenj të ushtrisë sonë!
  Dhe u shkeli syrin miqve të saj.
  Lufton, fiton fatura dhe Huffman. Ai nuk është ende një nga aset e mëdhenj, por po përparon me shpejtësi. Dhe mund të thuash edhe përbindëshi i ferrit.
  Gjermanët, ndonëse ngadalë dhe me humbje të mëdha, po lëvizin përgjatë bregut të Vollgës, duke iu afruar Detit Kaspik.
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Forcat ishin qartësisht të pabarabarta. Aviacioni fashist ishte veçanërisht i bezdisshëm. Focke -Wulf hyri në front në numër të madh dhe armët e tij të fuqishme dhe shpejtësia u bënë problem për Ushtrinë e Kuqe. Përveç kësaj, kjo makinë ishte shumë e vështirë për t'u rrëzuar. Ajo është e qëndrueshme dhe e blinduar rëndë.
  ME-309 doli gjithashtu të ishte një surprizë e pakëndshme për pilotët sovjetikë si me shpejtësi ashtu edhe me armë. Dhe ai i copëtoi pak a shumë njësitë sovjetike.
  Bombarduesi i ri Yu-288, një makinë shumë e fuqishme, bombardoi edhe pozicionet sovjetike. Ai mbante katër ton bomba kur ngarkohej normalisht dhe gjashtë tonë kur ngarkohej. Dhe ai u hoq pak nga njësitë sovjetike.
  Rommel gjithashtu tregoi klasën e tij si komandant, ashtu si Mainstein.
  Gjermanët po i afroheshin gjithnjë e më shumë Astrakanit. Dhe papritur për komandën sovjetike, Fritz shkoi në ofensivë përgjatë Vollgës në drejtim të Kamyshin. Ishte një lëvizje e guximshme, por e fuqishme. Dhe deri më tani ka qenë e vështirë t'i ndalosh.
  Por mbrojtja e Ushtrisë së Kuqe është ende e fortë ... Brenda një jave, nazistët përparuan pesëdhjetë kilometra dhe u ndaluan.
  Ata u pritën me kundërsulme, njësitë sovjetike ....
  Në të njëjtën kohë, japonezët u përpoqën të zhvillonin një ofensivë kundër Alma-Ata. Dhe pastaj betejat e ashpra ishin në lëvizje të plotë.
  Vajzat luftuan në të njëjtin nivel me burrat, dhe ndoshta edhe më mirë se ata.
  Margarita Magnitnaya dhe Tatyana Bulatnaya - vajza të bukura, të qëlluara nga mitralozët.
  Ata qëlluan samurai dhe kënduan:
  - Të mos i ndahemi ëndrrës,
  Hapi i parë në jetë është i rëndësishëm...
  Ju shikoni përsëri mbi tokë,
  Vorbullat e sulmeve të furishme!
  Margarita hodhi një granatë vrasëse me gishtat e saj të zhveshur, grisi japonezët dhe këndoi:
  - Askush nuk do të na ndalojë,
  Askush nuk do të na mundë...
  do ta varrosim Wehrmacht-in në tokë ,
  Miqësia jonë është monolit!
  Tatyana, duke qëlluar kundër armikut, ra dakord:
  - Vërtet një monolit!
  Japonezët po përparojnë në Alma-Ata. Ata kanë shumë ushtarë dhe lloje të ndryshme rezervash. Këta janë djemtë që luftojnë. Por vajzat i kositin ato. Ata luftojnë në mënyrë të dëshpëruar.
  Tatyana Bulatnaya hodhi një granatë tjetër, grisi samurai dhe këndoi:
  - Për arritjen time të madhe!
  Dhe sytë e shkelur syrin, ngjyrën e safirit. Vajzë e gëzuar, mos thuaj asgjë.
  Dhe Margarita, me takën e saj të zhveshur, do të marrë dhe do të hedhë një dhuratë vdekjeje, duke shqyer ushtarët japonezë.
  Dhe këndoni:
  - Gjithçka është e ngatërruar, e ndërthurur, në një vorbull vuajtjesh e hallesh!
  Dhe përsëri ai i hedh një limon japonezëve me gishtat e zhveshur...
  Luftëtarja këmbëzbathur dhe zbathur Oksana zvarritet drejt tyre dhe shtyn një kuti granatash, duke pëshpëritur:
  - Do të jenë të bukura vajza!
  Dhe të tre luftëtarët kënduan:
  - Samurai fluturoi në tokë, nën presionin e çelikut dhe zjarrit!
  Dhe bukuroshet luftojnë me tërbim të madh. Ata kaluan nëpër zjarr, ujë dhe tuba bakri jo më kot.
  Këtu Oksana hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur, duke goditur tankun e lehtë japonez Chikha. Epo, ky është një qëllim i madh.
  Margarita, duke qëlluar mbi armikun, këndoi:
  - Mund të besosh në mungesën e besimit! Ju mund të bëni mungesën e rastit!
  Tatyana vuri në dukje logjikisht:
  - Kjo që thua është një paradoks!
  Margarita hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe tha logjikisht:
  "A nuk është gjeniu një mik i paradokseve?"
  Tatyana dha një kthesë, kosi samurai dhe ra dakord:
  - Sigurisht, mik!
  Dhe luftëtarët e morën dhe shpërthyen në të qeshura... Janë vajza që luftojnë, e thonë çfarë tjetër... Nuk është çudi që të gjithë në Rusi të kujtojnë se si luftuan vajzat!
  Oksana lufton në nivelin më të lartë, natyrisht. Dhe ajo gjuan nga pika të ndryshme, dhe vajza rrotullohet si një majë rrotulluese.
  Këto janë bukuroshe, nuk do t'i japin asgjë askujt. Dhe ata do të përtypin tradhtinë, së bashku me samurai.
  Edhe Angela qëllon. Vajza është gjithashtu agresive dhe flokëkuqe. Luftëtarët preferojnë të luftojnë zbathur dhe të demonstrojnë bëmat kolosale.
  Anxhela jep një kthesë dhe thotë me të qeshur:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë,
  Për pushtetin e sovjetikëve!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur hedh një limon vrasës.
  Betejat po vazhdojnë dhe tani sulmi i japonezëve po skadon....
  Tashmë është fundi i korrikut dyzet e tre. Nazistët iu afruan vetë Deltës së Vollgës dhe mbi të filluan betejat.
  Elizabeta dhe ekuipazhi i saj luftojnë në mënyrë të dëshpëruar. Tanket e para Tiger-2 filluan të mbërrinin në pjesën e përparme. Ata janë të ngjashëm me Panterën dhe Luanin, por diku në mes. Gjithashtu me këndet e prirjes racionale të armaturës dhe një armë me tytë të gjatë të kalibrit 88 mm 71 EL. Peshojnë gjashtëdhjetë e tetë tonë, dhe afër tankut "Lion", për sa i përket armaturës, por pak më i vogël në madhësi.
  Tanke të mëdha, nuk mund të thuash asgjë.
  Elizabeta dhe vajzat po gjuajnë për gjermanët. Ata godasin T-4 dhe ulërijnë:
  - Lavdi ideve të viteve të ndritshme,
  Thirrja e pionierëve të jetë gjithmonë gati!
  Le të themi se luftëtarët janë të klasit të parë. Dhe ata jo vetëm luftojnë me lavdi, por edhe këndojnë;
  Bashkimi është i pathyeshëm, popujt e lirë,
  Nuk ishte forca brutale dhe frika që u mblodhën ...
  Dhe vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Dhe miqësia, drita, arsyeja dhe guximi në ëndrra!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitet - një njeri i thjeshtë!
  
  Nëpër stuhive na shkëlqeu dielli i përparimit,
  Përmes stuhive dhe stuhive ne nxituam përpara ...
  Ne lëvizim malet, sikur pa peshë,
  Po vjen e gjithë bota, e ndezur drejt komunizmit!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitet - një njeri i thjeshtë!
  
  Popujt e planetit janë të bashkuar si vëllezër,
  Budistë, miq myslimanë përgjithmonë!
  Le të jetë lavdia e arsyes, një emër i madh,
  Të gjitha kombet e botës janë një familje!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitet - një njeri i thjeshtë!
  Vajzat këndojnë mirë, madje edhe më mirë luftojnë dhe kryejnë bëma të tilla. Edhe pse historia shkruhet nga fitimtarët dhe nuk dihet nëse do të mbahen mend nëse lufta humbet?
  Alenka me bateritë e saj, me një ekip vajzash, po përpiqet të frenojë armiqtë në Deltën e Vollgës. Dhe ajo tregon se çfarë janë të afta në parim bukuroshet.
  Dhe ata vërtet mund të bëjnë shumë.
  Anyuta qëllon me këmbën e saj të zbathur dhe gjëmon:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe kështu e gjithë bateria e mori dhe këndoi njëzëri, me zëra të plotë;
  Ne luftojmë për një fat më të mirë
  Për ta bërë jetën më të lehtë të njerëzve...
  Dhe ne do të shtypim turmën e mallkuar,
  Kështu që të ketë më pak kundërshtarë të këqij!
  
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Për lavdinë e nënës sonë Rusi...
  Populli rus beson të pathyeshëm,
  Dhe do t'i bëjë të gjithë në Tokë më të bukur!
  
  Na jepet mundësia të luftojmë për Atdheun tonë,
  Duke mbrojtur madhështinë e Atdheut...
  Dhe ndonjëherë jeta është vetëm një film,
  Edhe pse duhet të jetë një pasqyrim i parajsës!
  
  Të gjithë duhet të arrijnë ëndrrat e tyre,
  Më besoni me mençuri, komunizmi...
  Kështu që të ketë më shumë lumturi në Tokë,
  Dhe zjarret e revanshizmit nuk erdhën!
  
  Mbreti ynë është gjeniu i madh Pugaçev,
  Ai i ngriti fshatarët në një luftë të shenjtë...
  Çdo biznes do të jetë deri në supe,
  Dhe duaje vajzën djalin zbathur!
  
  Ne do të bëhemi edhe më të fortë se djalli
  Kur ne zhvendosim horizontet e shkencës...
  I rrafshuar nën thundrat e zuzarit,
  Edhe pse gjaku rrjedh nga një aortë e grisur!
  
  Po, janë miqtë tanë të drejtë,
  Mund ta bëjmë më të lumtur atdheun tonë...
  Besoni se popujt janë të gjithë një familje,
  e madhe, më rrezatuese !
  
  Njerëzit shikojnë me guxim në horizont,
  Retë e liga të mos e mbulojnë qiellin...
  Ne do t'i japim armikut një rezultat fitues,
  Dhe do të jesh, kalorës me fat në betejë!
  
  Nuk e di fjalën frikacak
  Ne rusët nuk jemi aspak inferiorë...
  Ne kemi Svarog, Jezusin e Bardhë,
  Dhe përgjithmonë do ta shijoni majin!
  
  Vajzat dhe djemtë në një vallëzim të rrumbullakët,
  Ne vajzat këmbëzbathur po hyjmë...
  Për ne, në fund të fundit, Zoti i plotfuqishëm Rod,
  Mos u bëj papagall pa tru o djalë!
  
  Dhe Lenini na frymëzoi të luftonim,
  Stalini i mençur e bekoi arritjen ...
  Një kerubin i fuqishëm do të hapë krahët,
  Dhe muskujt tanë janë bërë thjesht prej çeliku!
  
  Madhështia e Atdheut do të jetë brenda
  Se ne jemi kaq luftëtarë për Zotin...
  Këtu do të konfirmojmë lavdinë me një shpatë çeliku,
  Cila mburojë u farkëtua në Svarog!
  
  Me pak fjalë, jini besnikë ndaj Zotit,
  Për lavdinë e Rusisë më rrezatuese ...
  Ne njohim vetëm kalorës shqiponja,
  Pas nesh është Zoti i Bardhë Krishti Mesia!
  Këtu, nga një goditje e saktë nga një armë, "Luani" ndizet. Po, nazistët e marrin atë në mënyrë specifike në brirë.
  Ndërsa betejat po vazhdojnë, atëherë fëmijët nuk humbasin kohë.
  Dasha dhe Vaska enden në pjesën e pasme të trupave gjermane. Ata shikojnë se si lëvizin pajisjet në kolona. Motoçikletat nxitojnë, armët vetëlëvizëse po zvarriten. Ka shumë trupa, duke përfshirë SS dhe njësi të tjera.
  Vaska vuri re lëvizjen e "Ferdinand", një armë e fuqishme vetëlëvizëse gjermane, duke shkatërruar tanke.
  Djali i pëshpëriti vajzës:
  - Duket sikur Fritz po lëvizin forca shtesë në veri të Stalingradit.
  Dasha vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Tanët do t'i bluajnë gjithsesi!
  Nemtsev nga kamioni u bërtet me zemërim djemve. Fëmijët hiqen dhe vrapojnë, vezullues, gri nga pluhuri, taka të zhveshura, të rrumbullakëta. Ata gjithashtu mund të japin një radhë për ta.
  Djali dhe vajza vrapuan drejt shkurreve dhe u hodhën brenda. Dasha tha me entuziazëm:
  - Guerilët mund të bëjnë gjithçka!
  Vaska u pajtua me këtë:
  - Sigurisht... Do të fitojmë patjetër!
  Dasha këndoi me entuziazëm:
  - Në pritje të fitores! Në pritje të fitores! Ata që dëshirojnë të thyejnë prangat! Në pritje të fitores, në pritje të fitores! Ne do të mund ta mposhtim fashizmin!
  Vaska u pajtua menjëherë me këtë dhe e shtypi vemjen me gishtat e këmbëve të fëmijëve të tij të zhveshur:
  - Ne mundemi! Ne kemi lindur për të bërë realitet një përrallë!
  Dasha shkeli syrin dhe vuri në dukje:
  - Dhe ç'farë? Unë mendoj se do ta bëjmë realitet përrallën dhe Wehrmacht do të bëhet pluhur!
  Dhe fëmijët kënduan në kor në krye të mushkërive të tyre;
  Në emër të vendit tonë të drejtë,
  Çfarë do t'i japë komunizmi universit...
  Ne do të jemi besnikë ndaj Atdheut tonë,
  Le të hapim rrugën drejt suksesit, kreativitetit!
  
  Putini e drejtoi Rusinë si një hero
  Por shqiponja e la atë në fluturim ...
  Big Fuhrer natyrisht hemorroide,
  Por Stalin do të thotë edhe një emër!
  
  Besoj se do të fitojmë Rajhun e Tretë
  Nuk është çudi që Putin u zhvendos në Stalin ...
  Mbi botë është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Satan-Adolf tani është i çmendur!
  
  Gjermanët kanë të gjithë Evropën në majë të gishtave të tyre,
  Dhe Afrika, Azia dhe shtetet...
  Dhe Adolf mendon se është i lezetshëm
  Por Fyhrer-in e pret ndëshkimi!
  
  Për Hitlerin, Rusia është si një hambar,
  Ai dëshiron të rivendosë rendin e tij ...
  Por do të ketë, besoj, një parajsë komunizmi,
  Luleshtrydhet do të mbijnë duke mbjellë shtretërit!
  
  Mos e besoni, populli ynë nuk është aspak i dobët,
  Por Krauts kapën shumë...
  Dhe ju e dini se sllavi nuk është aspak skllav,
  Në emër të nënës sonë Rusi!
  
  Dhe Lenini na frymëzoi për një bëmë,
  Ai më tregoi se si t'i bëj gjërat ...
  Meqenëse Zoti është në të vërtetë një,
  Por ne duhet të besojmë me guxim në komunizëm!
  
  Jo, mos u dorëzoni para armikut rus ,
  Në fund të fundit, Zoti i Bardhë është me ne - Krijuesi i universit ...
  Unë do t'ju ndihmoj në betejë,
  Të jesh në suksesin e jetës i pandryshuar!
  
  Deri ku mund të vrisni të dashurit tuaj?
  Fatkeqësisht, fundi i luftës nuk duket askund...
  Kështu ushtria jonë u hollua në beteja,
  Bëni diçka për të cilën nuk do të keni turp!
  Kjo është një këngë e mirë e luftëtarëve të rinj. Ata e kënduan atë dhe lëvizën përsëri, duke grumbulluar pluhurin përgjatë shtegut me takat e tyre të zhveshura dhe me kallo.
  Fëmijët ishin të gëzuar dhe nga jashtë të kënaqur me jetën. Ndonëse e hollë, fytyrat e saj janë të nxira si çokollatë, kurse flokët përkundrazi janë të drejta. Djem të shkëlqyeshëm.
  Një nga gjermanët me motor i thirri me dashuri. Dhe ofroi çokollatë. Dasha e uritur zgjati duart, por Vaska e tërhoqi mëngën:
  - Mos e poshtëroni veten!
  Një vajzë e zgjuar u gjet
  - Le të bashkojmë më mirë fashistët!
  Vaskës, i cili është vetë lëkurë e kocka, i pëlqeu kjo ide. Dhe ai gjithashtu kërkoi çokollatë.
  Nazisti pohoi me kokë dhe gulçoi në rusisht të thyer:
  - Këndo, djalë!
  Vaska pohoi me kokë dhe këndoi me shumë frymëzim;
   Partia bashkoi Rusinë të gjithë së bashku,
  Mbron fusha të pafundme...
  Në fund të fundit, më besoni, njerëzit janë kaq të fortë,
  Lavdi tokës sovjetike!
  
  Stalini është çmimi më i lartë
  Stalini është fluturimi i mençurisë...
  Ju duhet të luftoni me guxim për të.
  I gjithë populli po ndjek Stalinin!
  
  Na janë dhënë krahë të gëzuar,
  Ne kemi një vullnet të madh...
  Stalini është gëzimi i bollëkut,
  Lavdi, vend i madh!
  
  Stalini është më i madhi në univers,
  Kerubini me krahë të artë të Stalinit,
  Populli ynë me fat të pandryshueshëm,
  Besoni, përgjithmonë i pamposhtur!
  
  Stalini u dha shpëtim njerëzve,
  Shqiponja me e madhe ne bote...
  Për atdheun dhe lirinë tonë,
  Ai hapi krahët mbi tokë!
  
  Nuk ka më të lartë se Stalini rrezatues,
  Ai është po aq i madh sa një Zot i bardhë...
  Duke luftuar dhe duke fituar,
  Së shpejti do ta çojmë Fuhrerin në arkivol!
  
  Duke i dhënë nder Atdheut tonë,
  Dije që nuk mund ta gjeje më të bukur...
  Së shpejti do të jetojmë në komunizëm,
  Dhe ne nuk kemi rrugë tjetër!
  
  Stalini është krenaria e të gjithë planetit,
  Komunizmi i pakufishëm i Stalinit...
  Bërat e tij do të këndohen,
  Fashisti është shkatërruar plotësisht!
  
  Stalini i solli lavdi Rusisë,
  Stalini e ngriti mbi yje...
  Ai e ngriti fuqinë deri në buzë,
  Stalini është thjesht një ideal!
  
  Stalini pushton universin,
  Ai ka një flotë të madhe yjesh...
  Provat do të jenë për ndërtim,
  Stalini do të çojë në komunizëm!
  
  Për Rusinë, Stalini është dielli,
  Ajo shkëlqen ashpër në errësirë ...
  Zëri i vajzës është i qartë,
  Nuk ka Udhëheqës më të bukur në tokë!
  
  Stalini është mishërimi i Svarog,
  Stalini krijoi fuqinë e Rusisë...
  Ai gjen Rodin në zemrën e tij -
  Mjeshtri më i madh!
  
  Nuk ka udhëheqës më të bukur në të gjithë Tokën,
  Stalini është njeriu më i madh...
  Le të krijojmë lumturi në universin tonë,
  Hurri i tërbuar është shkatërruar!
  
  Djemtë e mi dhe anëtarët e Komsomol,
  Për Atdheun, qëndroni bashkë në formacion...
  Në fund të fundit, ju vajza jeni më të forta se tigrat,
  I dashur gjeni, Stalin është me ne!
  
  Arritjet nuk mund të numërohen,
  Le të fluturojmë si një shigjetë ...
  Rusia jonë rrezatuese,
  mëmëdheu po shkon drejt komunizmit!
  Dasha këndoi së bashku me Vaskën dhe fëmijët morën gjithçka kaq të këndshme dhe të bukur.
  Dhe ata ende po kërcenin, duke shkelur fëmijët e tyre të nxirë e pa këpucë dhe tashmë po shkelnin nëpër borë në mars, me këmbët e tyre zbathur.
  Kënga i pëlqeu gjermanit, i cili nuk e kuptonte vërtet rusishten, dhe ai nxori nga çanta mish derri të konservuar dhe ua dha fëmijëve.
  Dhe tundi me kokë në shenjë miratimi:
  - Zer zorrë!
  Djali dhe vajza u përkulën dhe vazhduan. Ata janë vetëm njëmbëdhjetë vjeç, por janë të zgjuar dhe me kujtesë të fortë. Mblidhni informacion të saktë. Dhe një herë, Daria me flokë të bukur madje u solli një minierë gjermanëve në një shportë. Ajo është një vajzë dinake dhe e njeh mjaft mirë gjuhën e tyre. Ata as që menduan se një fëmijë kaq i bukur me flokë të bardhë dhe sy blu mund të sillte vdekjen.
  Dhe kjo funksionoi ...
  Këtu ata shkojnë përsëri, duke shijuar çokollata gjermane, dhe disponimi i tyre është i gëzuar ...
  Daria vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Sapo t'i mposhtim nazistët, do të ndërtoj një shtëpi trekatëshe, prej mermeri dhe me një shatërvan!
  Vaska buzëqeshi:
  - Do të bëhesh borgjez?
  Vajza kundërshtoi:
  -Jo! Unë do të kem vetëm komunizmin tim!
  Vaska qeshi dhe filloi të këndonte përsëri;
  Kur borgjezia erdhi në tokën time,
  Shtëpitë u dogjën, vajzat u copëtuan...
  Dukej se zerat numëroheshin
  Flokët e djemve u rruheshin si zero!
  
  Kibalchish mori pushkën ,
  Dhe ai u bashkua me ushtrinë popullore ...
  Por të gjitha planet u hodhën poshtë nga Bad Boy ,
  Kush hoqi dorë nga një fuçi reçel!
  
  Dhe ja ku jam i varur në raft, djalë,
  Më torturojnë me kamxhik dhe hala...
  Si përgjigje, unë qesh në fytyrë, ekzekutoj -
  Dhe besoj se Atdheu do të bëhet parajsë!
  
  Kafshët më dogjën thembrat me zjarr,
  Fëmija është rrahur rëndë nga rryma ...
  Por më besoni, mielli nuk është asgjë,
  Kështu që fitoi borgjezi i kuq!
  
  Ata thyejnë kockat, metali i keq ka gërmuar,
  Në raft, xhelatët më tronditin ...
  Por unë besoj se, djali ëndërroi
  Për të vrapuar nëpër Berlin në maj!
  
  Unë besoj se shoku Lenin do të udhëheqë
  Falas, Varshavë, Pragë, Londër!
  Së shpejti do të publikojmë rezultatin e fitores
  Dhe mbi Berlin flamuri i kuq me krenari!
  
  Tani thembra e fëmijës ende digjen,
  Një taban që është pothuajse gjithmonë i zhveshur...
  Dhe kamxhiku më goditi fort në shpinë,
  Me siguri je tashmë me flokë gri, mami!
  
  Por unë nuk do të dorëzohem para këtyre xhelatëve,
  Nuk do të kërkoj besim, dije mëshirë...
  Lëreni kat të fshikullojë ashpër nga supi,
  E di që Lenini do të më japë një shpërblim, më besoni!
  
  Kibalchish qeshi nën tortura ,
  Nuk e ka dhënë sekretin, vdes me krenari...
  Djali i keq bërtet kështu në ferr përgjithmonë ,
  Djajtë po i derdhin rrëshirë në fyt!
  
  Lenini është me ne, ju mund të shihni përgjithmonë,
  Dhe një flakë digjet në zemrën time ...
  Ëndrra e madhe u bë realitet
  Do të ketë një flamur të kuq në të gjithë planetin!
  Daria fishkëlleu dhe goditi këmbën e saj të zbathur:
  - E bukur! E keni kompozuar vetë?
  Vaska pohoi me kokë.
  - Po! Historia e tij më bëri një përshtypje të madhe!
  Daria tundi me kokë dhe tha:
  - A të kujtohet sesi policët na kapën mua dhe ty dhe na përzuan këmbëzbathur në të ftohtë nëpër borë, dhe pastaj na fshikulluan dhe na vunë degëza të holla në thembra.
  Vaska konfirmoi me lehtësi:
  - Kështu ishte.... Ju dhembin thembrat dhe ju dhembin shpatullat kur vareni në raft. Por nuk kishte asnjë provë kundër nesh dhe....
  Daria tha me një psherëtimë:
  - Po, por policët donin që të ngrinim deri në vdekje. Por kur më goditën me shishe në kokë, me këmbë të zbathur e kapja një fragment. Dhe më pas ajo e kaloi në duart e saj. Pastaj e preva litarin për vete dhe për ty.
  Vaska pohoi me kokë.
  - Po, ishte... Megjithatë, tmerrësisht. Por ju e dini, në të ftohtë, fshikëzat e shputave të djegura nuk dëmtojnë! Dhe kur dolëm më vonë, gjithçka u shërua mbi ne si te qentë!
  Daria konfirmoi me lehtësi:
  - Po na shëron mirë! I kam mbushur thembra aq të vrazhda sa nuk kam frikë të eci mbi qymyr!
  Vaska, duke u fryrë, tha:
  - Edhe unë! Jemi pionierë, fëmijët e komunizmit!
  Daria konfirmoi:
  Dhe ne do të fitojmë patjetër!
  Djali dhe vajza kënduan:
  Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  ne shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Dhe flamuri i kuq, Atdheu ynë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  . KAPITULLI Nr. 3.
  Në fillim të gushtit 1943, gjermanët megjithatë dolën, duke kapërcyer rezistencën kokëfortë të trupave sovjetike në Detin Kaspik. Kjo është me të vërtetë një arritje e madhe për Fritz-in. E cila ka arritur dividentët më të mëdhenj. Tani Kaukazi u shkëput nga toka nga kontinenti kryesor.
  Turqit gjithashtu arritën sukses; pas luftimeve kokëfortë, ata më në fund morën Batumi dhe përfunduan rrethimin e Jerevanit. Kështu, duke ushtruar presion mbi trupat sovjetike në Transkaukazi.
  Situata në BRSS u bë shumë e vështirë. Dhe Stalini urdhëroi të fillonte një ofensivë në veri për të thyer një korridor për të uriturit, që po vdisnin, por ende nuk u dorëzua Leningrad.
  Filloi sulmi në Tikhvin. Aty u hodhën forca të konsiderueshme, megjithëse shtabi nuk kishte rezerva të mjaftueshme. Situata u ndërlikua nga ardhja e divizioneve suedeze, gjoja vullnetare në front, të cilat forcuan pozicionet e tyre.
  Po, dhe gjermanët forcuan seriozisht ...
  Luftimet filluan më 10 gusht, me trupat sovjetike që përparuan dhjetë kilometra në tre ditët e para të betejës. Këtu, më katërmbëdhjetë gusht, tanku gjerman Maus hyri në betejë për herë të parë. Një zhvillim jo shumë i suksesshëm që peshon njëqind e tetëdhjetë e tetë tonë. Vërtetë, makina drejtohej nga një ekuipazh serioz, vajza shumë militante naziste.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afërdita - pesë bukuritë e Rajhut të Tretë duke filluar me shkronjën "A". Dhe si luftojnë në Maus dhe qëllojnë nga dy armë menjëherë.
  Predhat e fragmentimit me eksploziv të lartë qëllohen nga një top me tytë të shkurtër 75 mm, dhe ato më të rënda nga një top 128 mm, duke demonstruar fuqi goditëse.
  Agnesa qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe këmbët e dalta. Ai godet një automjet sovjetik, fjalë për fjalë ia shqyen frëngjinë dhe bërtet:
  - Unë jam një vajzë hapësinore!
  Adala dërgon një goditje me një minë tokësore dhe kërcit:
  - Dhe unë jam aerobatikë, do të copëtoj të gjithë ekuipazhin!
  Dhe vajza përdor edhe gishtat e saj të zhveshur. Tridhjetë e katër predha sovjetike goditën miun, por kërcejnë si bizele. Makina eshte mjaft mire e mbrojtur. Dhe nuk mund ta godasësh aq lehtë. Ai dërgon predha që fluturojnë si topa tenisi, dhe madje edhe me një kalibër të madh nuk mund të godasësh një përbindësh të tillë.
  Dhe vajza është qëlluar nga një armë kundërajrore, duke mos e lënë armikun t'i afrohet asaj.
  Agatha gjithashtu qëlloi me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe rënkoi:
  - Të godasë shpata ime, ne do t'i presim armiqtë tanë!
  Adala konfirmoi në mënyrë agresive, duke gjuajtur me shumë saktësi:
  Ne jemi luftëtarë të dritës dhe tokës!
  Angelina goditi me gishtërinjtë e saj të zhveshur, theu tankun sovjetik T-34-76 dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Afërdita goditi gjithashtu me një predhë, e cila ishte e rëndë si një grumbull, shtypi T-60 sovjetik dhe kërciti:
  - Lufta e shenjtë do të jetë fitorja jonë!
  Agnes e goditi, duke përdorur thembrën e saj të zhveshur, duke thyer parzmoren ballore të armikut dhe lëshoi:
  - Flamuri perandorak përpara - lavdi heronjve të rënë!
  Këto vajza këtu janë goxha të këqija dhe vrastare. Dhe jo më kot nuk mund t'i kaloni. Falë këmbëve të zbathura dhe bikinit të trupit, ata qëllojnë pa humbur. Që do të thotë se ata nuk mund të mposhten aq lehtë.
  "Miu" i tmerrshëm, i goditur me një armë vdekjeprurëse dhe nuk i dha askujt një shans.
  Përfshirë serinë KV.
  Por nëse ka gra gjermane që luftojnë me kaq kokëfortësi dhe sukses, atëherë ka vajza të nivelit sovjetik - heronj.
  Këtu, për shembull, Natasha me partnerët e saj. Ata thjesht kanë një armë modeste, vetëlëvizëse-85 që sapo ka mbërritur në front. Dhe vajzat tashmë po i rrahin nazistët me forcë dhe kryesore mbi të.
  Sigurisht që bukuroshet janë zbathur dhe me bikini. Dhe ata i shtypin nazistët tërësisht, si një vare që godet copa xhami.
  Dhe kjo është shumë e paharrueshme kur vajza të tilla demonstrojnë nivelin më të lartë të fluturimit të shqiponjës.
  Natasha qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe godet Panterën, pas së cilës ajo bërtet:
  - Për Atdheun e madh!
  Dhe ai do të tregojë gjuhën e tij!
  Zoya gjithashtu godet armikun. E goditi shumë fort. Do të thyejë armaturën dhe do të bërtasë:
  - Për lavdi të komunizmit!
  Edhe Augustina lufton fort dhe nëse e shtyp armikun, e bën me shumë kujdes. Thyerje dhe ulërima:
  - Lavdi botës komuniste!
  Dolbanet dhe Svetlana. Dhe gjithashtu shumë me vend. Me gishtat e këmbëve të zhveshura. Thërrmoni forca të blinduara të armikut dhe kërcitni:
  - Për madhështinë e botës komuniste!
  Dhe tregoni gjuhën e tij ...
  Këtu vajzat, duke u ndjerë të frymëzuara, këndonin, kompozonin menjëherë në lëvizje;
  Bukuroshet sulmojnë zbathur
  Vajza të tilla të bukura vrapojnë ...
  Nëse është e nevojshme të godasësh Fritz-in me grusht,
  Ose prerë atë me një mitraloz!
  
  Vajzat nuk kanë asnjë dyshim
  Ata do të varrosin nazistët të vdekur...
  Dhe do ta rrahin fort nga këmbët,
  Dhe diku ulërin ujqërit mishngrënës!
  
  Rusia është një fjalë për ushtarë
  Kur beson se nuk behet me mire...
  Edhe pse ndonjëherë situata është e zymtë,
  Aty ku triumfon Kaini i zi i keq!
  
  Mos e besoni, anëtarët e Komsomol nuk ikin,
  Dhe nëse vrapojnë, atëherë vetëm për të sulmuar ...
  Dhe të gjithë nazistët do të vriten menjëherë,
  Dhe Fyhreri do të ngrihet në bllokun e prerjes!
  
  Rusia është atdheu im,
  Ajo është rrezatuese, thjesht e bukur...
  Kush është një frikacak që nuk vlen as një rubla?
  Dhe e dini, debati me një luftëtar është i rrezikshëm!
  
  Por dijeni se ne do t'i mposhtim fashistët,
  E keqja nuk do të mbretërojë në fron...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Zoti Svarog me madhështi në kurorë!
  
  Kush është frikacak, më besoni, është një rob i dobët,
  Fati i tij është një - të durojë fyerjet...
  Sot je mekanik, nesër je kryepunëtor,
  Dhe ju vetë mund të rrahni kurrizin e të tjerëve!
  
  Vajzat kanë forcë, thjesht një vullkan,
  Ndonjëherë ajo shkatërron fuqishëm malet...
  Lufta është ndezur me një uragan të keq,
  Dhe sinqerisht vdekja kosit racën njerëzore!
  
  Unë do t'ju them sinqerisht, kalorës,
  Ne jemi të fortë kur ne rusët jemi të bashkuar...
  Keni nevojë për një meze të lehtë për një pirun dhe thikë
  Ne jemi kalorës në beteja të pamposhtur!
  
  Cili është besimi ynë në Zotin Krisht,
  Edhe pse Lada është gjithashtu e nderuar ...
  Shoku Stalin është si një baba për ne,
  Dhe vendi i komunizmit do të jetë parajsa!
  
  Ai që ishte kur vdiq, do të ringjallet,
  Dhe ne do të bëhemi më të bukur dhe më të mençur ...
  Dhe sigurisht që njeriu është shumë krenar,
  Edhe pse ndonjëherë mbart marrëzi!
  
  Në dashuri, Atdheu ynë është si një yll,
  Më besoni, ajo nuk do të dalë kurrë ...
  Ëndrra e madhe u bë realitet
  Do të ketë paqe dhe lumturi në të gjithë universin!
  
  Unë e dua Maria, e nderoj Ladën në mënyrë të shenjtë,
  Svarog është i bukur dhe Perun është i mrekullueshëm....
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin,
  Fytyrat e shenjta të ikonave janë të dashura për mua!
  
  Kur do të jetë parajsa e vërtetë
  Do të realizohet, më besoni, të gjitha shpresat ...
  Ti ia jep zemrën atdheut,
  Gjithçka do të jetë mirë, më e fortë se më parë!
  Vajzat bënë një luftë të mirë dhe u kompozuan mirë. Po me luftëtarë të tillë, asnjë Hitler nuk është i tmerrshëm për Rusinë.
  Sidoqoftë, trupat sovjetike, pas dhjetë ditë luftimesh kokëfortë, megjithatë depërtuan në Tikhvin.
  Luftimet u zhvilluan për vetë qytetin. Forcat natyrisht shumë madje të pabarabarta.
  Gjermanët kanë kapur epërsinë ajrore dhe po bombardojnë pa pushim. Situata është rënduar nga divizionet e huaja që po luftojnë në anën e Wehrmacht. Sidomos shumë pjesë italiane.
  Ata po përpiqen të largojnë Ushtrinë e Kuqe nga Tikhvin. Por njësitë ruse po luftojnë fort. Ky është shansi i tyre i vetëm, i vërtetë për të shpëtuar Leningradin e rrethuar, të vdekur nga uria. Ushqimi mund të hidhet atje vetëm nga ajri, por gjermanët kanë avionë të fortë luftarakë dhe është shumë e vështirë për ta bërë këtë.
  Dhe në gjysmën e dytë të gushtit, nazistët sulmuan Astrakhan. Dhe në këtë qytet vajzat sovjetike luftuan me heroizëm dhe guxim të madh.
  Një batalion vajzash zbathur mbulon këtë qytet heroik.
  Alenka hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur, pastaj lëshon një breshëri, duke kositur nazistët dhe thotë:
  - Nëse një grua është epshore si macja, atëherë burri i saj ka minj në kokë!
  Anyuta, duke qëlluar në Fritz, dhe gjithashtu duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, cicëroj:
  - Idetë më të ndritura janë të zymta nga politika në hije, kur zbatohen!
  Alla, duke qëlluar në Fritz, dhe duke hedhur një granatë, duke rrëzuar një tank me gishtat e saj të zhveshur, rënkoi:
  - Gruaja është dinake si dhelpra, madje e sundon luanin nëse burri e ka mendjen e gjelit!
  Maria, duke qëlluar nga një armë dhe duke e rrëzuar Fritz-in, ulëriti:
  - Zoti mund të bëjë gjithçka, vetëm ta tejkalojë një grua në kërkesa, Ai është i pafuqishëm!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një dhuratë vrastare të vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Për të mos gëlltitur nga një burrë si një boas, një grua duhet të ketë thumbin e një kobre!
  Alenka, duke vazhduar të qëllonte ndaj nazistëve, vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Njeriu mund të jetë si Krijuesi në çdo gjë, por imitimi si majmuni nuk e bën të duket mirë!
  Anyuta qëlloi në drejtim të armikut, më pas rrëzoi një tank me një gjuajtje të mirë të një granate dhe tha:
  - Njeriu mund ta kalojë Zotin e Plotfuqishëm vetëm në mendjemadhësi, madje edhe atëherë nëse është krijuar intelektualisht nga një Pithekanthropus!
  Alla, duke vazhduar të gjuante me shumë saktësi në Fritz, lëshoi:
  - Një grua nuk dëshiron të jetë pulë, por mashkulli i saj ideal është një gjel!
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët dhe me një gjuajtje të saktë të këmbës së saj të zbathur, duke goditur Panterën, vuri në dukje:
  - Një grua dhelpër me të vërtetë ka një shtrëngim të ujkut mbi kastorët meshkuj!
  Marusya, duke qëlluar gjithashtu një shpërthim zjarri ndaj fashistëve dhe duke përdorur thembrën e saj të zhveshur për të shtypur pakon me eksploziv, tha:
  - Në politikë është si në pyll, nëse gllabëron një lis një derr, nëse një lepur gllabëron një dhelpër, nëse një gomar - do të derdhen tre lëkura!
  Alenka, duke vazhduar të kryejë të shtëna të furishme dhe duke bërë dush këmbësorinë me limonë të copëtuar, vyaknula:
  - Sa më e ndritshme të jetë gruaja, aq më shumë dhelpër është ajo!
  Anyuta gjithashtu qëlloi mbi nazistët, i kosi ata dhe hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Njerëzve gri u mungon lënda gri në tru, personalitetet e ndritura, grija në kokë në sasi të mëdha!
  Alla, duke qëlluar në drejtim të armikut, duke dhënë një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, lëshoi me zgjuarsi:
  - Njeriu gri është i vetmuar si ujku dhe si lepur nuk ka pushim!
  Maria duke kositur Fritz-in, tha me zgjuarsi:
  - Nëse politikani është një dhelpër e madhe, atëherë pjesa e luanit i jepet atij!
  Marusya qëlloi nga një granatëhedhës dhe hodhi një limon me gishtat e saj të zhveshur, duke kërcitur:
  - Dhelpra-politikan i heq mundësinë votuesit-korrës të hipë si djathi në gjalpë!
  Alenka, duke vazhduar të gjuante nga një armë dhe me takën e saj të zhveshur duke dhënë një pako shpërthyese, bërtiti:
  - Ka më pak yje në qiell sesa interpretime të Shkrimeve të Shenjta!
  Anyuta, duke qëlluar mbi fashistët, tha:
  - Xhelat me mantel të kuq, më i drejtë, politika me elokuencë!
  Alla, duke vazhduar të gjuajë, logjikisht vuri në dukje:
  - Xhelati ka sëpatë të mprehur, politikani ka fjalën e mprehtë, i pari i bie kokës, i dyti pikon në tru!
  Maria, duke vazhduar të mposhtte me saktësi Fritz-in dhe duke hedhur një dhuratë tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Ndonjëherë prerja e kokave është më humane sesa të pikosh në tru!
  Matryona, duke prerë fashistët dhe duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, tha:
  - Nëse i lejon politikanët të hyjnë në trurin tënd, do t'i shkulësh flokët nga frustrimi!
  Alenka, duke qëlluar mbi gjeneralin gjerman dhe duke e goditur me grusht, tha në mënyrë kërcënuese:
  - Fjalimet e politikanëve janë si uji për shpëlarje truri!
  Anyuta, duke qëlluar me saktësi në drejtim të armikut dhe duke lëshuar një limon me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Aty ku politikani është Zoti më i madh është në faktin se ai krijon paligjshmëri!
  Alla, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, tha:
  - Politikani e shikon votuesin gjithmonë si gomar me vështrim si dhelpra për të lëruar!
  Maria qëlloi kundër armikut dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një granatë me forcë vdekjeprurëse, tha:
  - Një gruaje pëlqen të ekspozojë trupin e saj të varfër në mënyrë që të vishet më pasur!
  Marusya gjuajti një rresht të gjatë, duke kositur vijën e Fritzes dhe bërtiti:
  - Një grua zbathur do t'i vendosë këpucët një burri më shpejt, edhe nëse ai nuk është saktësisht një çizme!
  Alenka, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Me një takë femër të zhveshur, është më e lehtë të rrotullosh një mashkull me çizme në modë!
  Anyuta qëlloi nga një granatëhedhës dhe lëshoi:
  - Për të marrë këpucë në modë, një grua duhet të "mbathë" siç duhet një mashkull!
  Alla, duke i rrahur nazistët me breshëri, dhe duke hedhur një granatë në gishtat e saj të zhveshur, u përgjigj:
  - Një grua që nuk di të zhveshë këmbën në kohë, do të mbetet përgjithmonë e "mbathur"!
  Maria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një pako shpërthyese me takën e saj të rrumbullakët, lëshoi:
  - Shumë shpesh, duke parë këmbët e zhveshura të femrës, një mashkull rrezikon të "mbathë" veten në gjendjen e një endacaki!
  Marusya, duke qëlluar me saktësi mbi armikun dhe duke dhënë një granatë me gjurin e saj të zhveshur, u përgjigj:
  - Për të mos mbetur përgjithmonë një endacak, duhet të jeni në gjendje t'i hiqni këpucët në kohë!
  Alenka, duke vazhduar të qëllonte mbi nazistët dhe duke rrëzuar erën prej tyre, tha me zgjuarsi:
  - Këmba e zbathur e një vajze është më e mirë se një çizme pëlhure e pushtuesit!
  Anyuta, duke vazhduar të gjuajë me saktësi të pashuar, vuri në dukje:
  - Armatura më e fortë nuk mund t'i rezistojë lëkurës delikate dhe thembra simpatike vajzërore!
  Alla, duke qëlluar mbi pushtuesit gjermanë, lëshoi:
  - Gratë me shumë zgjuarsi ngjiten në portofolin e një burri me këmbë zbathur!
  Maria qëlloi mbi nazistët, me saktësi të madhe dhe duke goditur kokën e tyre, vuri në dukje:
  - Pjesa më ngjitëse e trupit të femrës për monedha floriri, këmbë zbathur dhe gjoks të zhveshur!
  Marusya, duke vazhduar të qëllojë, pa mëshirë për nazistët, lëshoi:
  - Një grua duhet të heqë ndonjëherë këpucët për të mos u gjunjëzuar para nevojës!
  Alenka, duke shkruar me vend mbi nazistët dhe duke i grumbulluar në grumbuj, vuri në dukje logjikisht:
  - Është më e lehtë për të vënë një burrë në gjunjë me këmbë të zbathur!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, vërejti në mënyrë agresive:
  - Zbathur në kohë, kurrë këmbëzbathur!
  Alla, duke goditur armiqtë dhe duke i prerë kundërshtarët, ulëriti:
  - Është më e lehtë për një grua të ngjitet në një majë të artë me këmbë zbathur!
  Maria gjithashtu goditi nazistët dhe bërtiti:
  - Ti je burrë me çizme, nëse nuk të pëlqejnë këmbët e grave!
  Marusya, duke qëlluar ndaj nazistëve dhe duke hedhur me gishta të zhveshur një paketë me eksploziv të bërë në shtëpi, nga e cila Tigri u kthye, ulëriti:
  - Një grua me këmbë të holla do ta bëjë një burrë të përkulet me nderim!
  Alenka i goditi nazistët, i kosi dhe u dha:
  - Gishtërinjtë e zhveshur janë më të shkathët se duart kur një grua nxjerr monedha nga xhepi i një burri "të veshur"!
  Anyuta preu Fritz-in dhe bërtiti:
  - Gjëja më e shkathët është një grua që shtyn një burrë nën thembër, me këmbën e saj të zbathur!
  Alla, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke hedhur një limon me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Rruga për në zemrën e një burri është më e lehtë për një bukuri të shkelur me këmbë zbathur!
  Maria theu një tank gjerman, duke hedhur një granatë, kërciti:
  - Këmbët e zbathura të vajzave, më këmbëngulëse kur ngjiten në Everestin e zemrës së një burri!
  Edhe Matryona qëlloi vdekjeprurëse dhe dha:
  - Duke hequr këpucët, është më e lehtë për një grua të kalojë shkretëtirën e indiferencës mashkullore!
  Alenka e goditi armikun me një bazukë të kapur dhe kërciti:
  - Do të jesh memece si çizme, do të godasësh thembër edhe të zbathur!
  Edhe Anyuta dha një kthesë dhe kërciti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një këmbë e zhveshur e femrës e bën një burrë të bjerë në një fëmijëri zbathur!
  Alla me flokë të kuq, pasi kishte kositur nazistët, cicëroj:
  -Më shpesh çizmet e veshura bien në një fëmijëri zbathur!
  Maria i ra një shuplakë nazistëve dhe u tha:
  - Nëse një vajzë ka këmbë të bukura, atëherë ajo nuk është një endacak në jetë!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i prerë nazistët si duaj gruri, leh:
  - Një vajzë këmbëzbathur është më e mirë se një plakë e veshur, një mace e re është më argëtuese se një luan i vjetër!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur dhurata vdekjeprurëse të vdekjes, lëshoi:
  - Është më mirë që një grua të fitojë një çmim me gjoksin e saj të zhveshur, dhe këpucët në modë me këmbët e saj zbathur!
  Anyuta gjithashtu rrahu nazistët, i kosi ata dhe me këmbët e saj zbathur hodhi granata dhe bërtiti:
  - Nga gjembat e indiferencës mashkullore, mënyra më e mirë për të mbrojtur një grua është taka e zhveshur!
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët dhe duke i prerë ata me breshëri automatike, vuri në dukje:
  - Taka më e qëndrueshme për një mashkull nga një këmbë femër e zhveshur!
  Maria, duke goditur kundërshtarët dhe duke goditur nga një granatëhedhës , lëshoi:
  - Taka femër zbathur, çizma më e djegur e veshur me gjilpëra!
  Matryona, duke rrëzuar nazistët, u shpreh me zgjuarsi:
  - Nuk do të mund t'i heqësh këpucët me kohë - do të bëhesh zbathur!
  Alenka, duke shkruar për nazistët, vuri në dukje:
  -Nëse je një mendje e çuditshme, atëherë mund të ngrohesh mirë, vetëm veten!
  Anyuta vuri në dukje logjikisht, duke goditur armikun dhe duke hedhur një pako me eksploziv me këmbën e saj të zbathur:
  - Është mirë të kesh një klub, është keq të jesh klub!
  Alla, duke rrahur nazistët dhe duke dhënë një granatë me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Grushtet prej gize mund t'ju ndihmojnë të mbijetoni, por një kokë lisi do të çojë në vdekje!
  Maria vuri në dukje mjaft logjike, duke kositur nazistët:
  - Kur sundimtari nuk ka mbret në kokë, në vend mbretëron anarkia dhe shesin kot!
  Matryona, duke mposhtur nazistët në mënyrë racionale, vuri në dukje:
  - Kurora nuk është për kokë se kapelja!
  Alenka, duke shtypur Fritz-in, vuri në dukje logjikisht:
  - Mbi kokën e lisit dhe kurora rri e pasigurt!
  Anyuta, duke qëlluar me shumë saktësi mbi nazistët, lëshoi:
  - Pa marrë parasysh se sa i fortë është lisi, por materiali për kokën prej tij është më i brishtë!
  Alla, duke qëlluar me shpejtësi në drejtim të armikut, konkludoi logjikisht:
  - Kush është krye klubi, i bie në kokë me shkop!
  Kundërshtarët e ndyrë Maria, lëshuar:
  - Politikani mban një çantë dhe një shkop në duar, vetëm paratë e tij janë prej druri, dhe shkopi është letër!
  Marusya vuri në dukje logjikisht, duke hedhur një limon me këmbën e saj të zbathur:
  - Një kokë e ndritshme, së paku i referohet flokëve gri!
  Matrona, duke shtypur nazistët, vërejti:
  - Mund të mos jesh bjonde, por është bukur të jesh shpirt i ndritur, vajzat mund të mundin të ligat që të tjerët të jetojnë të lumtur!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Nuk mund të ndërtosh një mbrojtje të fortë nga lisi vetëm në trungje!
  Anyuta, duke gjuajtur, vuri në dukje logjikisht:
  - Nëse politikani nuk është qukapiku, atëherë do të heqë patate të skuqura, jo vetëm nga trungu i votuesve!
  Alla deklaroi në mënyrë agresive, duke rrëzuar gjermanët:
  - Edhe pse politikani nuk është shqiponjë, ai i konsideron votuesit si sorra dhe qukapiku!
  Maria, duke prerë armiqtë, vuri në dukje:
  - Nëse lejoni që politikanët t'ju heqin ashkël, atëherë ju jeni padyshim qukapiku!
  Matrena, duke kositur nazistët, u shpreh:
  - Një politikan me votues është dhelpër, por me veten e tij, një lloj brejtësi është një lloj brejtësi!
  Marusya hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Një politikan i zgjuar është si një dhelpër në një kotec pulash, dhe një budalla është si një elefant në një dyqan porcelani!
  Alenka, duke shtypur Fritz, lëshoi:
  - Urdhri vihet në heshtje, politikani krijon rrëmujë duke folur!
  Anyuta, duke shpërndarë nazistët me një granatë, kërciti:
  - Politikanët flasin shumë, sidomos kur duan të mbyllin gojën!
  Alla vuri në dukje në mënyrë agresive, duke goditur nazistët:
  -Të debatosh me një politikan se duke rrahur ujin në llaç vetëm sa do të çajë muskulin e gjuhës dhe do të gënjehesh në avantazhin tënd!
  Maria, duke shtypur armiqtë dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Politikani është përzierje dhelpre me ujkun, por flet shumë!
  Matrena, duke qëlluar mbi nazistët, gërmonte:
  - Sa më shumë politikan të jetë dhelpra, aq më shumë derrat!
  Marusya, duke kositur Fritz, lëshoi:
  - Në politikë ka një menagjeri të vazhdueshme, ujqër, lepuj, pula, gjel dhe qukapika, vetëm një dhelpër zgjidhet gjithmonë për mbret!
  Alenka, duke shtypur nazistët, bërtiti:
  - Një diktator që shtiret si luan është një derr i vërtetë!
  Anyuta vuri në dukje në mënyrë agresive, duke rrëzuar armiqtë me të shtëna:
  - Politikani do të kalojë për luan vetëm nëse votuesi është gomar i përsosur!
  Alla, duke rrëzuar nazistët si pluhur nga qilimat, dha:
  - Politikani ve lekuren e deles, por vetem gjakmarrja e ben te lidhur me ujkun, dhe nje dash solid me zgjuarsi!
  Maria, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, cicëroi:
  - Më mirë kur sundimtari është një ujk në petkun e deleve sesa një dash me petkun e luanit!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun, me saktësinë e Robin Hood, lëshoi:
  - Një politikan fryn për paqen si një dele, por fylli i ujkut që tund luftën!
  Marusya, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - Një politikan për të marrë votën e votuesve derdhet si bilbil, por i mban për qukapikët!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët, lëshoi:
  - Nëse fjalimi i politikanit ju duket si trill bilbili, mos u bëni sorrë në këtë rast!
  Anyuta vuri në dukje me zgjuarsi, duke rrëzuar nazistët:
  - Nëse një politikan këndon si bilbil, atëherë ai të konsideron një lojë të përshtatshme!
  Alla, duke prerë nazistët, vuri në dukje:
  - Gjuetia e votuesve ndryshon nga gjuetia në pyll në atë që gjahtari bën sa më shumë zhurmë!
  Maria, duke qëlluar mbi armikun, bërtiti:
  - Politikani, ndryshe nga xhepi hajdut, kur vjedh, bën shumë zhurmë dhe kur vjedh, merr me lajka!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun, gurgulloi:
  - Një politikan është gjithashtu, në një farë kuptimi, Zot, por është më mirë të mos besosh në të!
  Maria konfirmoi:
  - Politikani pëlqen t'u premtojë votuesve Hënën, por harron të shtojë se atje nuk ka jetë përveç rërës!
  Alenka, duke i prerë kundërshtarët e saj, mërmëriti:
  - Mjerimi nuk është nga mendja, por nga mungesa e zgjuarsisë praktike!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, bërtiti:
  - Të gjitha problemet e botës nuk janë nga paratë, por nga mungesa e tyre në sasinë e duhur!
  Alla, duke qëlluar mbi armikun, lëshoi:
  - Gjuha i jepet politikanit për të fshehur mendimet e tij, por jo me çfarë elokuence një politikan mund ta fshehë mjerimin e tij gri!
  Maria tha me energji teksa qëlloi në Fritz:
  - Nëse hekuri shkon në zinxhirë, nuk do të mbetet për shpata, nëse derdhet argjendi në fjalime, atëherë nuk do të ketë asgjë për të paguar pagat!
  Matryona, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - A ka një politikan një dhunti për të mbajtur premtimet? E posedon, por jo më kot!
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Elefanti imponon një grumbull të madh muti, dhe politikani-dhelpra, një mal edhe më i madh me diarre verbale!
  Alenka vuri në dukje me zgjuarsi, duke shtypur nazistët:
  - Politikani derdh mjaltë me bollëk të ëmbël fjalimesh, duke i mbytur votuesit në diarre verbale!
  Anyuta, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, tha:
  - Fjalimi i ëmbël i një politikani është si një përrua mjalti, vetëm ju notoni përgjatë tij në koshin e plehrave!
  Alla, duke qëlluar mbi fashistët, vuri në dukje:
  - Një politikan mund ta përmbushë premtimin, vetëm për ta bërë votuesin të besojë në të pamundurën!
  Maria, duke qëlluar me shumë saktësi, lëshoi:
  - Ka shumë politikanë në zgjedhje, por nuk ka kush të zgjedhë, kush është trung peme, kush është kuvertë, kush është dhelpër, kush është derr, kush është ariu - nga zhgënjimi, ka vetëm një gjë ka mbetur për të bërë - ulërima!
  Matryona qëlloi nazistët dhe tha:
  - Politikanit që i dhemb shpesh fyti, duhet t"i grisin veshët fare!
  Marusya, një pjesë e tërthortë e fashistëve, vuri në dukje:
  - Një politikan, ndryshe nga bilbili, nuk këndon kurrë kot, dhe ka dhuntinë e dhelprës!
  Alenka cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një politikan dëshiron të bëhet shqiponjë, por votuesi i tij nuk ka gjithmonë të drejtë zogu!
  Anyuta guxoi, duke qëlluar gjermanët me snajper :
  - Pse je me patentë zogu, se e ke mendjen qukapiku!
  Alla fërshëlleu me agresionin e një pitoni:
  - Politikani ka shumë këngë të ndryshme, por të gjitha kanë një motiv: më zgjidhni mua!
  Maria, duke i prerë fashistët, mërmëriti:
  - Zgjedhësi si simite e lë lepurin, ujkun, ariun, por gjithsesi dhelpra politike e gllabëron!
  Matryona vuri në dukje, duke prerë fashistët:
  - Politikani do të llogarisë me fjalime të ëmbla në intelektin e mizës, në trillin e bilbilit, në konsideratën e qukapikut, por thelbi i tij i derrit duket për syrin e skifterit!
  Marusya, duke luftuar nazistët, shton me një buzëqeshje:
  - Një grua është gjithashtu një politikane e mirë, dhe të paktën të jep një shans që të përmbushë premtimin e besnikërisë dhe të japë kënaqësi!
  Pra, vajzat mbrojnë heroikisht qytetin dhe japin shpresë të madhe.
  . KAPITULLI # 4
  Në fund të shtatorit dhe në fillim të tetorit, betejat për Astrakhan ishin ende në vazhdim, dhe nazistët po lëviznin në jug përgjatë bregut të Detit Kaspik. Pati një përparim të paepur të nazistëve ... Në jug, nazistët pushtuan qytetin e Ordzhonikidze dhe vazhduan të sulmojnë Grozny.
  Në këtë qytet u zhvilluan heroikisht edhe luftërat sovjetike.
  Batalioni i vajzave, i drejtuar nga Tamara, tregoi vendosmëri dhe guxim të dëshpëruar.
  Tamara ka qëlluar me një breshëri automatiku dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur ka hedhur granata duke thënë:
  - Lavdi Atdheut tonë BRSS!
  Anna, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët dhe gjithashtu duke hedhur pakon me eksploziv me thembër të zhveshur, tha:
  - Lavdi heroizmit!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - Për Atdheun dhe nderin!
  Victoria, duke qëlluar në Krauts dhe duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur me forcë vdekjeprurëse, bërtiti:
  - Shkatërroni Wehrmacht-in me heroizëm!
  Olimpia, një vajzë e shëndoshë, u dha një rresht armiqve, rrëzoi Fritz-in dhe fali:
  - Në luftën e shenjtë do të jetë fitorja jonë!
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur përsëri një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Ushtari duhet të ketë forcën e lisit, por jo edhe të kokës së lisit!
  Vajzat qëlluan. Rreth masës së rrënojave, rrënojat tymosin. Pason shpërthim pas shpërthimi. Tymi ngrihet në qiell. Gjithçka përreth është në zjarr.
  Shkatërrim në shkallë masive.
  Biondja e bukur, këmbëzbathur Anna, teksa hedh një granatë, duke shqyer nazistët, bërtet kështu:
  - Në çdo lis ka një zgavër, në çdo kokë lisi ka një vrimë nga rrjedh truri!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të hijshme, të nxirë, të zhveshur, kërciti:
  - Nëse je i zgjuar si lisi, atëherë do të përkulesh si aspen!
  Viktoria, kjo vajzë me flokë të kuqe, po ashtu me këmbë të zhveshura, të nxira, të dalta, cicëroj:
  - Nëse nuk keni dinakërinë e dhelprës, atëherë do t'ju dalin tre lëkura!
  Olimpiada, një bjonde e shëndoshë, e gjatë, e madhe, muskulare, dha një kthesë, hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Nëse je memec si lisi, do të të shqyejnë si ngjitës!
  Një djalë kaloi pranë tyre. Ai shkëlqeu me taka të zeza dhe hodhi një pako shpërthyese në drejtim të nazistëve. Pastaj ai bërtiti:
  - Një ushtar i ri, më mirë se një gjeneral i zhveshur!
  Tamara përsëri dha radhë. Ajo hodhi një granatë me një forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Për secilin kostum të ri, politikani u nxjerr tre lëkurë votuesve!
  Akulina, duke qëlluar në drejtim të armiqve dhe duke buzëqeshur në mënyrë agresive, bërtiti:
  - Do të jesh i zgjuar si lisi, do ta shqyejnë si ngjitës e lepur!
  Anna, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur granata me këmbën e saj të zbathur, duke hedhur në erë tanke, cicëroj:
  - Një dhelpër dinake do t'i shkëpusë edhe tri lëkura luanit, po të jetë dash me mendje!
  Victoria, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një vrasës të pranishëm me thembra të zhveshur, tha:
  - Nëse nuk do të bëhesh dhelpër, do të ankohesh si qen i uritur!
  Lojërat Olimpike kositën Krauts. Pastaj ajo hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe cicëroj:
  - Politikani është dhelpër, pastaj i bën zorrë votuesve-pulave në dritë!
  Zhurma e topave rritet. " Sturmtigers " të frikshëm shkojnë në betejë . Ata gjuajnë bomba me raketa. Dhe ata shkatërrojnë ndërtesa të tëra, duke dërrmuar shtëpitë menjëherë. Dhe stuhitë po qarkullojnë në qiell. Ata lëshojnë raketa në pozicionet sovjetike. Ata hedhin bomba. Panther 2 është tashmë i dukshëm, një automjet më i avancuar se Panther, me një top të fuqishëm 88 mm.
  Automjeti gjerman ka një frëngji më të ngushtë dhe më të vogël, si dhe një byk më të ulur. Një përbindësh i tillë, nëse godet, atëherë shkel. Dhe më e rëndësishmja, jo shumë i rëndë, me një motor më të fuqishëm prej 900 kuajfuqish.
  Tamara hodhi një granatë në Panther-2 me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Do të jesh budalla si cung, do të të shqyejnë si shkop, jo vetëm nga dhelpra dinake, por edhe nga lepujt frikacakë!
  Anna, duke qëlluar në drejtim të fashistëve dhe duke kositur kundërshtarët, duke hedhur limon me këmbët e saj zbathur, shkroi:
  - Edhe një shqiponjë, një dhelpër dinake, mund të ekspozojë një pulë të lagur!
  Akulina, duke i prerë armiqtë dhe duke i goditur me grushte, me të shtëna të sakta, lëshoi:
  - Një njeri që ëndërron rolin e një luani bëhet shpesh një gomar i lëruar nga një dhelpër!
  Victoria, duke i prerë kundërshtarët me breshëri, dhe duke hedhur diçka vdekjeprurëse me këmbët e saj të zbathura, bërtiti:
  - Një burrë ka ambicie si luani, kokëfortësi gomari, ngathtësi të ariut, hirin e elefantit, por dhelpra e tij është gjithmonë në gjendje ta joshë!
  Lojërat Olimpike i dhanë një kthesë armikut. Ajo e kosi si një kositës bari dhe rënkoi:
  - Një dhelpër me ngjyrë të kuqe, një politikan me kostum gjakatar!
  Intensiteti i betejës vazhdoi të rritej. Qyteti u shkatërrua nga nazistët nga topat e gazit, të cilët ishin superiorë në fuqi ndaj Katyushës. Dhe ishte shumë e vështirë t'u rezistosh nazistëve. Por batalioni i vajzave këmbëzbathur e gjysmë të zhveshura luftoi me entuziazëm kolosal. Dhe vajzat pothuajse nuk vdiqën, burrat morën më shumë.
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur granata me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Një grua mposht burrat e fortë, duke luajtur me dobësitë e tyre, një politikan bind votuesit e dobët, padyshim duke e tepruar!
  Anna, duke i prerë armiqtë dhe duke i kositur me plumba, duke dhënë në të njëjtën kohë një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Gruaja është politikania më dinake, nuk ka nevojë të studiojë për të qenë dhelpër, por duhet të jetë në gjendje të veshë këpucë duke qëndruar zbathur!
  Akulina, duke i prerë kundërshtarët me breshëri të sakta dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, leh:
  - Një grua e do edhe rininë, por jeshilja e dollarit është më e dashur për të se mosha e gjelbër e patronit!
  Viktoria, ajo kurvë me flokë të kuqe, dha një breshëri vdekjeprurëse, e rrëzoi linjën dhe kërciti:
  - Gjelbërimi i rinisë së një vajze tërheq kartëmonedhat jeshile të burrave që janë majmur nga paratë!
  Olimpia, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke hedhur një dhuratë tjetër me këmbën e saj të zbathur, bërtiti:
  - Mos e ndiqni dollarin jeshil, telashet kanë edhe sy të gjelbër dhe guaska është krokante!
  Beteja po bëhet gjithnjë e më e ashpër. Predha vdekjeprurëse po nxitojnë. Ata plasën dhe copëtuan pozicionet sovjetike, duke përmbysur armët e baterive. Dhe aeroplanët e rinj nxitojnë dhe armët e sulmit gjëmojnë. Retë e pluhurit ngrihen në qiell.
  Tamara, duke qëlluar pa mëshirë mbi nazistët, mori dhe dorëzoi perlën, para se të hidhte një granatë me këmbën e saj të zbathur:
  - Duke besuar në Zot, mos u zhyt në nivelin e një kafshe: njeriu nuk është dele e nënshtruar dhe jo dhi e qelbur!
  Anna, duke luftuar me armikun dhe duke hedhur dhuratat e vdekjes me këmbët e saj zbathur, vuri në dukje:
  - Të bësh para në besimin e njerëzve është njësoj si të derdhësh pleh organik mbi ar, do të mbijë mosbesimi!
  Akulina, duke shkatërruar Panterën, shpërtheu në mënyrë agresive :
  - Duke besuar të dielën, mos shkoni në shtatë të premte në javë!
  Victoria, duke qëlluar me shumë saktësi mbi nazistët dhe duke i kositur në mënyrë agresive, vuri në dukje:
  - Besimi në flakën e përjetshme të skëterrës zien qumështin e besëtytnisë, prej të cilit hiqet shkuma, mashtrues nga feja!
  Olimpia, heroi femër, duke vrarë nazistët dhe duke hedhur granata me fuqi shkatërruese kolosale me këmbët e saj të zbathura, vuri në dukje:
  - Vetëm trungjet dhe lisat besojnë në zjarrin skëterrë të flakës së përjetshme, duke e lejuar veten të qërohet si ngjitës!
  Tamara qëlloi nga një bazukë e kapur, ndezi takat e zhveshura dhe cicëroj:
  -Çfarë shkëlqen flaka e zjarrit të përjetshëm të ferrit? Shkëlqimi i monedhave të arit në xhepat e mashtruesve fetarë!
  Anna, duke qëlluar mbi armikun dhe duke prerë nazistët me saktësi kolosale, lëshoi:
  - Mashtruesit përdorin Zotin për të mbushur xhepat e tyre dhe mashtrohen jo vetëm me kokën bosh!
  Akulina gjuajti një breshëri në drejtim të armikut. Ajo hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Mashtruesit e fesë ia këpusin tri lëkura deleve, thyejnë brirët e dhive, vetëm fitimi është i dashur për ta, dhe besimi është për haker!
  Victoria hodhi një bombë tallash me thembër të zhveshur, shpërtheu armikun dhe bërtiti:
  - Një prift i ndershëm është si një ujk vegjetarian, vetëm besimi është gjithmonë i ndershëm, dhe përdorimi i tij është egoist!
  Olimpia shpërtheu armikun nga një mitraloz. Ajo kosi armikun dhe dha një tufë granatash me thembër të zhveshur, të cilat përmbysën tankun Lev. Pastaj ajo bërtiti:
  - Çdo fe është një përrallë, vetëm fitime bëhen nga kjo fantazi në përmasa vërtet përrallore!
  Kështu luftojnë vajzat me guxim në qytetin e Groznit. Dhe ata e tregojnë veten nga pikëpamja më e lartë e trimërisë.
  Dhe vajzat e tjera mbrojnë Astrakhan me gjithë guximin e tyre. Dhe ata gjithashtu demonstrojnë aerobatikën dhe qëndrueshmërinë më të lartë.
  Vajzat po luftojnë shumë mirë.
  Alenka hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, i copëtoi nazistët dhe bërtiti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Kush ju lejon të varni petë në vesh, do të jetë përgjithmonë i uritur!
  Anyuta, duke mposhtur nazistët me këtë, ra dakord:
  - Nuk do të mbushesh me petë në vesh!
  Alla gjuajti një breshëri mbi nazistët, hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Petë në veshë janë një pjatë e freskisë më të fundit që shkaktojnë të përziera!
  Maria vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur një pako shpërthyese me gishtërinjtë e saj të zhveshur:
  - Nëse askush nuk e di nëse është Zoti, por njerëzit kryqëzohen vazhdimisht sikur të ishte ngjashmëria e Krishtit!
  Marusya, e ndyrë Krauts, e mori atë dhe bërtiti, duke buzëqeshur në mënyrë agresive:
  - Një person përpiqet të zotërojë fuqinë e Zotit, por deri më tani merr vetëm një kryqëzim jo sipas Zotit!
  Matryona, dha një kthesë, kosi nazistët dhe tradhtoi, duke u shkelur syrin miqve të saj:
  - Zemra e njeriut përpiqet për të mirën, mendja e tij për fitim, dhe stomaku i tij për grykësi, dhe përfundimisht duke i tërhequr këmbët në gropë!
  Dhe betejat e ashpra gjëmojnë në Astrakhan. Qyteti në Vollgë është një pikë kyçe e mbrojtjes sovjetike. Dhe këtu beteja të tilla ziejnë furishëm. Si një kazan po fryn.
  Dhe aeroplanë të rëndë, vdekjeprurës vërshojnë. Yu-288 është një makinë shumë e fuqishme. Dhe ai hedh bomba me këmbëngulje kolosale.
  Alenka bërtet, duke gjuajtur një breshëri mbi nazistët dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur:
  - Nëse njeriu ka inteligjencën e gorillave, do të lërojë si kali dhe do të hajë si një qen!
  Anyuta nisi dhuratën vrastare të vdekjes me këmbën e saj të zbathur, goditi nazistët dhe tha:
  - Njeriu e lejon veten të vihet në jakë, por për të lëruar duhet goditur me kamxhik shtrëngimi!
  Alla lëshoi një limon me takën e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Politikani ka xhep të madh, por është thjesht një hajdut i parëndësishëm!
  Maria, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, fërshëlleu:
  - Një politikan që u premton votuesve hënën nga parajsa, me ardhjen në pushtet, largohet nga peizazhi hënor, dhe ankohet nga uria te ndriçuesi!
  Matryona, duke qeshur shurdhuese, tha:
  - Djalli në çdo politikë inkurajon të zërë vendin e Zotit të Madhërishëm, vetëm politikani ka shumë pak talent!
  Marusya, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke i kositur me besim, vuri në dukje:
  - Një person përpiqet të bëhet i gjithëfuqishëm, por përparimi i tij moral nuk e bën atë më të mirë!
  Vajzat me sa duket janë të mprehta në shkallën më të lartë.
  Dhe lufta po shkon në një rrugë të zhdrejtë. Avionët reaktivë po testohen në Rajhun e Tretë. Dhe ky është gjithashtu një argument mjaft serioz në një mosmarrëveshje me BRSS.
  Hitleri, natyrisht, nuk është shumë i kënaqur. Lufta zvarritet dhe Rusia reziston me kokëfortësi, megjithëse edhe ajo dorëzohet. Betejat po ziejnë, si në grykën e një vullkani.
  Fundi i tetorit. Kalmykia është kapur plotësisht dhe nazistët po përparojnë nëpër Dagestan.
  Sukseset e nazistëve, edhe pse modeste, por të vazhdueshme. Flota e Detit të Zi është në prag të shkatërrimit.
  Këtu është një ekip i tërë në shkatërrues përbëhet nga vajza. Ekuipazh i mirë për të thënë të paktën. Vajza është me jelek dhe vrapon zbathur, duke dridhur me taka të rrumbullakëta.
  Alice, komandanti i shkatërruesit urdhëron me besim një sulm mbi kryqëzorin fashist. Lëshon një silur dhe vëren:
  - Në luftë, si në një teatër të mirë, veprimi i radhës është i paparashikueshëm, lotët do të derdhen patjetër!
  Andriana, partneri i saj, komandonte një pjellë të tërë vajzash. Ata vraponin me taka të rrumbullakëta dhe të zhveshur. Ata synuan një aparat minierash.
  Andriana bërtiti:
  - Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Ndriçimi i rrugës për komunizmin!
  Veronika, pasi qëlloi nazistët nga një top, bërtiti:
  - Në luftë, si në një film: veprimi magjeps, nuk mërzitet kurrë, vetëm, mjerisht, vret vërtet!
  Një shkatërrues me vajza këmbëzbathur, të nxirë, të holla, shumë të bukura kërcen nga njëra anë në tjetrën. Ai është hedhur si një pendë.
  Alice, duke shtypur këmbët e saj të dalta, të zbathura, bërtiti:
  - Nëse nuk jeni të lehtë, toka do të pushojë në paqe në luftë!
  Andriana, duke gjuajtur me saktësi nga një top, vuri në dukje:
  - Një vajzë që mund të luftojë është një kalorës!
  Alice e korrigjoi veten ndërsa gjuajti:
  - Jo, ajo është një hero!
  Dhe luftëtarët shpërthyen duke qeshur. Dhe tregoi gjuhët. Dhe këmbët e bukurosheve, aq të hijshme, dhe gjurmë gjaku kanë mbetur në kuvertë. Vajzat e fuqishme.
  Dhe të zhveshura, takat e tyre janë kaq të rrumbullakëta dhe të hijshme.
  Alice kujtoi se si u kap dhe nazistët ia përkëdhelën tabanin me një kamxhik të hollë e të nxehtë. Këtu ju jeni, pothuajse lakuriq, i varur në raft. Këmbët tuaja të zbathura janë kapur në bllok. Dhe ata ju gudulisin me shufra të nxehtë. Pra, një hekur i kuq është djegur në thithin e kuq.
  Alice u torturua dhe u torturua për disa ditë. Por vajza mundi të shpëtonte.
  Ajo i tha oficerit të rojes se e njihte vendin në det ku hodhën një enë me flori që u evakuua nga Sevastopoli. Fashisti i ra.
  Epo, Alice, me gjithë torturat, mbeti e gëzuar. E zgjidhën zinxhirin dhe e futën në një varkë me duar të lidhura. Dhe me këmbët e saj të zbathura, të djegura pak në raft, ajo mundi të merrte një pistoletë dhe të qëllonte dy fashistë. Pastaj ajo zgjidhi litarët dhe u largua me not. Ajo e tërhoqi atë me shkathtësi. Dhe ajo fitoi respektin e vajzave.
  ta vinin pas , por Alisa kërcënoi policët se do të shkaktonin një aksident dhe gjithashtu do ta varnin si kurvë. Ata dolën jashtë.
  Alice është një vajzë shumë luftarake ...
  Madje ajo konkludoi me mendje:
  - Xhelati e do një sëpatë nga një armë, por në betejë ai ka një aftësi të ngathët!
  Andriana u pajtua me këtë, duke goditur këmbët e saj të gdhendura:
  - Ju ende mund të gatuani supë nga sëpata, por ajo që është shkruar me stilolaps heroik nuk mund të pritet me sëpatë xhelati!
  Juliana është një vajzë shumë e bukur. Ajo ka vetëm një pëlhurë të hollë me vija në gjoks dhe brekë. Por ajo është kaq e mrekullueshme dhe e bukur. Këmbët e të gjitha vajzave në shkatërrues janë të zhveshura dhe shumë joshëse.
  Kur gjermanët kapen robër, ata detyrohen të puthin vajzat me taka të zhveshura. Dhe të burgosurit e bëjnë këtë me përkushtim. Dhe ata lëpin thembrat e vajzave dhe puthen me kënaqësi të madhe.
  Juliana këndoi:
  - Ne nuk jemi hajdutë të këqij,
  Ne nuk duam të vrasim ...
  Por takat e zhveshura dhembin,
  Dua t'i godas të gjithëve në fytyrë!
  Vajzat, natyrisht, janë në gjendje të shijojnë çdo sukses.
  Andriana, duke vulosur takat e saj të zhveshura, lëshoi:
  - O kufij të rinj, mos më bëni të qesh!
  Alice ra dakord:
  - Mundësi të pakufishme për ata që nuk i vendosin kufij vetes!
  Veronica goditi këmbët e saj të zbathura, kërciti takat e saj të zhveshura dhe vuri në dukje, duke hapur dhëmbët:
  - Personi më i fortë nuk do të jetë në gjendje të përballojë ambiciet e padurueshme!
  Andriana vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur nga një top:
  - Njeriu është larg Zotit, sepse nuk është larg makakut në imitimin e natyrës!
  Veronica, duke shtypur rrymat e nazistëve që përparonin me të shtëna të sakta, mërmëriti:
  - Politikani në ambicie është zot, në metodat e fytyrës së tij, dhe në përdorimin e rezultateve është një derr i plotë!
  Vajzat sovjetike luftojnë mirë. Por sigurisht që ka edhe ato gjermane, por edhe bukuroshet me bikini dhe zbathur.
  Për shembull, Gerda është një luftëtare e rrallë.
  Ajo dhe partnerët e saj u ulën në tankun më të ri "Panther" -2.
  Vajzat qëllojnë mbi trupat sovjetike dhe gjëmojnë.
  Ne jemi ujqër të këqij, tërhiqemi, jo mirë!
  Dhe ata shkelin syrin...
  Gerda, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, goditi ushtarët rusë dhe bërtiti me kënaqësi:
  - Kush s'është ujk në jetë, i janë ulur tre lëkura, kush s'është dhelpër në mendje, i ka nxjerrë zorrët si pulë!
  Charlotte gjithashtu goditi me një predhë të saktë, duke thyer një tank sovjetik, shtypi armaturën dhe bërtiti:
  - Ujku është gjithmonë i uritur, njeriu është gjithmonë i pakënaqur dhe politikani nuk mund të thotë asnjë fjalë të vërtetë!
  Christina, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun dhe duke goditur tanket ruse me një predhë vdekjeprurëse, vuri në dukje:
  - Dhelpra ka lesh të vlefshëm, por garancitë e dhelprës nga politikanët nuk vlejnë asgjë!
  Magda e mori dhe i drejtoi armën armikut me gishtërinjtë e saj të zhveshur, e goditi dhe mërmëriti:
  - Ka më shumë qumësht nga një dhi sesa nga një politikan që mendja e ka një dele!
  Gerda, duke vazhduar të qëllojë me saktësi në automjetet sovjetike, vuri në dukje:
  - Në zgjedhje, politikanët janë si mes murtajës dhe kolerës, megjithëse politikanët janë shumë më ngjitës në skizofreninë e tyre!
  Charlotte goditi tridhjetë e katër dhe rrëzoi kullën, duke thënë:
  - Politikani e ka hundën e ujkut për pre, por ai vetë është një derr i gatshëm për gërvishtje!
  Christina hodhi me shkathtësi predhën duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Politikani është një dele që përpiqet për fronin e luanit, dhe kur arrin majën, kthehet në një dhelpër që gllabëron votuesit e pulave!
  Magda vuri në dukje në mënyrë agresive, duke i dërguar një dhuratë vdekjes armës vetëlëvizëse sovjetike me gishtërinjtë e tij të zhveshur:
  - Nuk u besojnë politikanëve, por votojnë, nuk kuptojnë muzikë, por dëgjojnë me dëshirë, nuk hanë petë, por me dëshirë i dëgjojnë!
  Dhe "Pantera" -2 e tyre është shumë aktive. Dhe predha dërgon me shumë saktësi.
  Makina gjermane shtyp të gjitha tanket sovjetike me shumë besim.
  Gerda qëllon dhe këndon:
  - Një, dy, tre - thyej këshillën!
  Charlotte qëllon shumë saktë, godet kundërshtarët dhe bilbil:
  - Ne jemi më të fortët në botë!
  Christina, duke qëlluar me gishtat e saj të zhveshur, duke thyer tridhjetë e katër, shtoi:
  - Armiqtë të gjithë zhyten në tualet!
  Magda i shpërtheu armikut dhe tha:
  - Atdheu nuk u beson lotëve!
  Gerda bërtiti:
  - Dhe ne do t'i japim oligarkët e këqij në tru!
  Charlotte vuri në dukje me zgjuarsi, duke goditur një obus sovjetik me një predhë:
  - Ari vetëm duket bukur, në fakt këtë metal, njerëzimi e ka vuajtur gjithmonë, është bërë arrogant!
  Kristina, duke qëlluar mbi armikun, u shpreh mendjemprehtë:
  - Duke zhveshur gjoksin, është më e lehtë për një grua t'i shkëpusë tre lëkura një burri!
  Magda, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, fillimisht u shpreh:
  - Këmbët zbathur vajzash, futini burrat në galoshe!
  Sigurisht, vajzat në tank janë të këndshme. Dhe pilotët janë më të lezetshëm në mesin e Fritz.
  Albina dhe Alvina janë aset më të frikshëm në univers. Këtu ata tashmë kanë arritur numrin e pesëqind avionëve të rrëzuar secili. Para tyre është vetëm Marseja. Atij iu dha Kryqi i Madh i Kryqit të Hekurt për aeroplanin e 500-të të flotës Sovjetike. Por Albina dhe Alvina filluan të luftojnë shumë më vonë, dhe për këtë arsye ata së shpejti do të kapërcejnë Marsejën.
  Albina dhe Alvina për avionin e 500-të morën Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Dhe tani ata po luftojnë pilotët e kuq.
  Albina shtyp butonat me gishtërinjtë e saj të zhveshur, rrëzon pesë avionë sovjetikë menjëherë dhe bërtet:
  - Nëse një mashkull është i zgjuar me çizmet, atëherë ai gjithmonë vesh galloshe!
  Alvina, duke qëlluar mbi aeroplanët rusë dhe duke i rrëzuar me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Këmba e zhveshur e një femre me kalimin e kohës do ta vendosë atë në galoshet e çdo çizmeje!
  Albina, duke kryer zjarr me qëllim shumë të mirë mbi automjetet sovjetike, u përgjigj me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një burrë që shikon shpesh këmbët e zhveshura të femrës duhet të ulet në galoshet e tij!
  Dhe të dyja vajzat, pasi rrëzuan disa Yaks të tjerë, bërtisnin:
  - Këmbë femër zbathur, futet mirë nën thembër dhe përshtatet në mënyrë perfekte në galosh!
  Luftëtarët mund të shihen këtu në një lartësi të madhe.
  Por nëse ka pilotë të mrekullueshëm gjermanë, atëherë ka edhe vajza të bukura sovjetike - anëtarë të Komsomol.
  të cilët luftojnë me vrull të madh. Dhe ata gjithashtu rrëzuan me sukses hordhitë e Rajhut të Tretë.
  Anastasia Vedmakova, e mori atë dhe me gishtat e saj të zhveshur e rrëzoi gjermanin dhe kërciti:
  - Një burrë është gati të kthehet nga brenda për t'i shqyer këpucët një vajze!
  Akulina Orlova, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Mund të ktheni çdo çizme nga brenda me një takë femër të zhveshur!
  Anastasia gjithashtu goditi Fritzes dhe kërciti:
  - Këmba e zbathur e një gruaje do ta kthejë çdo mashkull nga brenda, edhe nëse ai është çizma e fundit!
  Akulina Orlova, rrëzoi Focke -Wulf-in dhe fërshëlleu duke nxjerrë dhëmbët e saj të bukur;
  - Nëse do ta kthesh një burrë nga brenda, hiqi këpucët, nëse dëshiron ta fusësh në galosh, ekspozoje thembrën!
  Dhe vajzat kënduan në unison:
  Një luftë po shpërthen në univers,
  duke shkatërruar dhe vrarë pa arsye...
  Satani u lirua
  Dhe vdekja erdhi me të!
  
  Dhe kush do ta ndalojë rrjedhën
  Lumenjtë e përgjakshëm dhe të çmendur...
  Rrezja lazer do të futet në tempull,
  Dhe blic u zhduk njeri!
  
  Dhe një kaos i tillë
  Përmbyti universin...
  Njerëzimi është shumë i trishtuar
  Duro dhimbjen, vuajtjen!
  Vajzat mund të kenë pjesërisht të drejtë. Lufta nuk është lumturi. Por në të njëjtën kohë është edhe argëtim.
  Dy pilotë gjermanë fillestarë Eva dhe Gertrude po luftojnë në modifikimet e sulmit Focke -Wulf. Ata sulmojnë objektivat tokësorë sovjetikë nga ajri.
  Eva, duke gjuajtur dhe hedhur një raketë, vëren:
  - Pse fëmijëria është zbathur, se një këmbë e zhveshur e femrës i bën burrat të humbasin kokën, sikur të ishin djem!
  Gertruda shpërtheu me një raketë, duke shtypur pedalin me thembër të zhveshur dhe duke thyer bunkerin e ushtrisë sovjetike dhe bërtiti:
  - Dëshira për të parë një grua të zhveshur e bën një burrë të kthehet nga brenda!
  Eva goditi përsëri, goditi tridhjetë e katër, duke thyer kullat dhe, me zgjuarsi tha:
  - Për të zhveshur një grua, fillimisht duhet të veshësh këpucët e saj të mira!
  Gertruda e goditi kundërshtarin e saj duke përdorur thembrën e zhveshur dhe të rrumbullakët të këmbës së saj të hijshme dhe tha:
  - Duke u zhveshur në kohën e duhur, një grua biznesi do t'i shkëpusë tre lëkurë një burri!
  Eva gjuajti një raketë në bunkerët sovjetikë dhe bërtiti:
  - Një grua që zhveshet në kohë nuk do të bëhet këmbëzbathur dhe ta mbathë plotësisht një burrë!
  Gertrude, pasi vrau trupat sovjetike, konfirmoi:
  - Një grua këmbëzbathur do t'i vejë një çizme një burri, dhe do ta fusë në një galosh, dhe do ta kthejë nga brenda dhe do ta bëjë atë të fundit zbathur!
  Këtu, natyrisht, vajzat kanë logjikën që nuk mund ta shkelësh atë. Dhe vajzat luftojnë zbathur dhe me bikini.
  Dhe ata i duan të rinjtë e pashëm, dhe në përgjithësi ata janë thjesht super.
  Dhe nëse fillojnë të këndojnë, do të vrasin njëqind burra!
  Ja vajzat, nga të dyja anët të denja dhe shumë të bukura, që në fakt burrat të kthehen nga brenda!
  . KAPITULLI #5
  Qyteti i Grozny, i rrethuar plotësisht nga trupat naziste, ra në fillim të nëntorit 1943. Batalioni me vajzat doli nga kazani dhe u tërhoq në Shali.
  Tashmë kishte male, terren të ashpër dhe u bë më i përshtatshëm për të mbajtur mbrojtjen. Tanket gjermane peshonin mjaft, veçanërisht Maus, dhe ishte mjaft e papërshtatshme për t'i luftuar ato në male. Tanki T-3 ishte hequr tashmë nga prodhimi, por versioni i modernizuar i T-4 ishte ende duke u prodhuar. Edhe pse e vjetëruar moralisht. Por ai ende mund të luftonte kundër T-34-76. Dhe luftoni mirë. Topi i tij ishte edhe më i fuqishëm dhe kishte një shpejtësi më të madhe të grykës se tridhjetë e katër.
  Tamara dhe vajzat u përleshën në Shali. Vajzat u përpoqën ta mbanin këtë fshat shumë të madh malor - një qytet të vërtetë.
  Bukuroshet luftuan me shumë guxim.
  Tamara hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, qëlloi një breshëri dhe bërtiti:
  - Për Atdheun e BRSS!
  Anna hapi zjarr ndaj nazistëve. T-4 më i lehtë u përpoq të ngjitej në shpat. Vajza, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, rrëzoi makinën naziste dhe kërciti:
  - Për mëmën tonë Atdhe!
  Akulina, duke qëlluar në Fritz dhe me takën e saj të zhveshur, pasi kishte dorëzuar gjënë vrasëse të mbështjellë me fletë metalike, bërtiti:
  - Atdheu është gjithmonë i shenjtë!
  Veronica, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur limon me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Për gjigantët e Rusisë!
  Olimpiada, kjo grua gjigante, gjithashtu hodhi një granatë mbi nazistët me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Për komunizmin!
  Tamara, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët dhe duke i prerë ata si rroje nga një pemë, tha:
  - Sa më shumë lis në ushtri, aq më e fortë është mbrojtja jonë!
  Anna vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke qëlluar mbi nazistët me saktësi dhe tërbim kolosal:
  "Unë do t'ju shkatërroj të gjithëve".
  Tank "Lion", mjet i madh me tytë topi të gjatë. Këtu ai ka armën më të fundit 105 mm, gjatësia e tytës është 100 EL. Dhe rezulton të jetë një armë shumë e gjatë. Dhe ky trung del me forcë vdekjeprurëse.
  Akulina qëllon me një bazukë ndaj nazistëve dhe bërtet:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Victoria gjithashtu ndez dhe gjëmon:
  - Lavdi Heronjve të Rusisë!
  Olimpiada konfirmon duke qëlluar në drejtim të nazistëve dhe duke hedhur një granatë me gishtërinjtë e tij të zhveshur:
  - Lavdia më e madhe!
  Vajzat, duhet theksuar, janë fenomenale dhe shumë të këndshme. Dhe pjerrësia e tyre është e përmasave kolosale.
  Tamara, duke qëlluar mbi armikun dhe duke nxjerrë dhëmbët, thotë:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Anna, duke qëlluar kundër armikut, thotë në mënyrë agresive, duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur:
  - Le t'i bëjmë zemrat të rrahin në unison!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij.
  Edhe Akulina do të japë një kthesë, se si do të kosit kundërshtarët dhe do të ulërijë:
  - Për fitoret e mia përmes çatisë!
  Akulina Petrovskaya nuk është një vajzë e thjeshtë. Ajo duhej të kalonte shumë. Në veçanti, ajo u kap duke vjedhur dhe u arrestua. Ajo gjithashtu kaloi nëpër një koloni fëmijësh-të rinj. Epo, asgjë, ajo mbijetoi. Zbathur ecte nëpër borë, por ajo vetëm u bë më e shëndetshme dhe më e fortë.
  Victoria lufton me tërbim të tërbuar. I dha një breshëri armikut. Krautët rrëzohen dhe bien. Më pas ajo hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur. Motoçikleta është përmbysur.
  Vajza guxoi:
  - Përtej kufijve të fuqishëm!
  Lojërat Olimpike luftojnë me një ndjenjë tërbimi shumë të egër. Goditjet e saj janë të forta dhe dërrmuese. Ajo është me të vërtetë një vajzë përbindësh. Dhe kështu godet kundërshtarët. Kështu që ai shfaros në mënyrë aktive fashistët. Nuk u jep as shansin më të vogël.
  Lojërat Olimpike zhurmojnë në majë të mushkërive të saj:
  - Lavdi komunizmit kozmik!
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët, vrumbullon:
  - Lavdi komunizmit të Leninit!
  Anna qëllon kundër kundërshtarëve të saj dhe kërcit:
  - Për BRSS!
  Akulina kosit armiqtë e saj dhe rënkon e klithë:
  - Për aerobatikën më të lartë!
  Victoria, duke qëlluar mbi fashistët, tha:
  - Për fitoret më fenomenale!
  Lojërat Olimpike, duke shtypur tankun e Hitlerit, mërmëriti:
  - Për komunizmin e BRSS!
  Po qëllon edhe Tamara. Gjuan me shumë saktësi, duke mbuluar kundërshtarët me breshëri të sakta. Kosit si kosë dhe kërcit:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Anna, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke i prerë ata me lëkundje të sakta të kosës së saj, bërtet:
  - Lavdi e madhe heronjve!
  Dhe ai hedh granata me gishtat e zhveshur. Këtu është një gjyshe.
  Akulina pret Krauts dhe vrumbullon në mënyrë agresive:
  - Për komunizmin!
  Dhe trupi i tij muskuloz dridhet.
  Victoria gjithashtu mund nazistët. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur u hedh dhurata vrastare kundërshtarëve të tij dhe ulërin:
  - Për madhështinë e botës!
  Edhe Olimpia qëllon kundër armiqve. I rrëzon si push shkopi dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit të madh!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse, duke shqyer armiqtë e tij.
  Kështu të pestët u ndeshën me armiqtë, le t'i kositim, t'i shfarosim dhe t'i bluajmë.
  Gjermanët u ndaluan dhe u zhytën plotësisht. Këtu u bë e vështirë dhe ata grinden.
  Këtu janë hedhësit e gazit dhe ata veprojnë në mënyrë agresive. Dhe shkatërroni pozicionet sovjetike.
  Rrah dhe " Sturmtigr " nga një distancë, mbi armikun - Ushtrinë e Kuqe.
  Vajzat gjermane drejtojnë dhe vetëlëvizës armët "Bear" dhe si godasin armikun me të. Dhe ata janë me të vërtetë dhe tërësisht të ndyrë. Dhe një predhë që peshon një cent e gjysmë thyen llogore dhe bunkerë sovjetikë.
  Luftëtarja Frida bërtet:
  - Për Rajhun tonë të Tretë më të madh!
  Dhe i bën syrin partnerëve të tij. Pas së cilës vajzat fashiste me këmbë zbathur do të qëllojnë sërish.
  Dhe fluturon, gjëmues dhe shkatërrues. Dhe sapo godet, formohet një krater i tërë me tokën që zien nga nxehtësia.
  Po, gjermanët i marrin trupat sovjetike tërësisht. Një nga avionët e parë TA-152 fluturon në qiell. Një automjet me shumë qëllime, si Focke -Wulf, por më i avancuar, i shpejtë, i manovrueshëm me armë dhe forca të blinduara të fuqishme. Mund të përdoret si avion luftarak ashtu edhe si avion sulmues.
  Për trupat sovjetike, makina, sinqerisht, mund të bëhet një problem i madh.
  Helga fluturon me një TA-152 dhe sulmon disa tanke sovjetike që po përpiqen t'i afrohen Shalit. Vajza qëllon me saktësi. Ai thyen çatinë e kullës së tridhjetë e katër të parëve dhe vrumbullon:
  - Unë jam një bukuroshe luftarake!
  Dhe më pas ai sulmon makinën e dytë, e cila po përpiqet të shpejtojë. Por ndërrimi i kutive të ingranazheve nuk është aq i lehtë.
  TA-152 depërton në këtë viktimë me një top 37 mm.
  Helga u përgjigj dhe këndoi:
  - Më mori, më çoi diku, më çoi!
  Dhe ajo i shkeli syrin vetes ... Këtu ajo po përpiqet të sulmojë Yak-9. Vajza gjermane e rrëzon lehtësisht duke shtypur këmbëzën me këmbën e saj të zbathur dhe i shkel syrin me siguri duke i thënë:
  - Unë jam vërtet i shkëlqyeshëm!
  Helga duket të jetë një vajzë me entuziazëm të madh. Dhe kryen eksperimente të përgjakshme me armiqtë.
  Dhe nëse fryn, atëherë askujt nuk do t'i duket pak.
  Helga qëllon mbi automjetet sovjetike dhe kërcit:
  - Epo, pse, është e pamundur të jetosh sipas mendjes!
  Dhe me taka të zhveshura si të godasësh timonin. Kjo është një vajzë - për të gjitha vajzat, vajzë.
  Dhe nëse gjëmon....
  Albina dhe Alvina në qiell janë gjithashtu luftëtare shumë aktive dhe luftarake.
  Dhe vajzat, avionët e Rusisë, mendojnë, duke shkatërruar se jeta është e mirë dhe se jeta është e mirë.
  Dhe me gishta të zhveshur ata drejtojnë armët e avionëve drejt objektivave. Makinat sovjetike nuk do të mbijetojnë. Dhe vajzat i rrahën ashtu. Nuk të japin as më të voglin mundësi.
  Po, kishte vajza që luftonin,
  Po, ata thonë çfarë tjetër ...
  Ata sulmuan me guxim Rusinë,
  Fjalë për fjalë Satanai!
  Albina është një luftëtare në formacionin e betejës dhe ulërin me vete në majë të mushkërive:
  - Do të jem super, do të ndryshoj ! Super Kampion!
  Dhe me takë të zhveshur , si dhe goditja e tastierës dhe grisja e kundërshtarëve në copa të vogla.
  Alvina, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, gjëmon në majë të mushkërive:
  - Dhe kë do të gjejmë në pyll,
  Dhe kë do të gjejmë në pyll ...
  Ne nuk do të bëjmë shaka me këtë,
  do ta copëtojmë!
  Le ta copëtojmë!
  Dhe me thembër të zhveshur ai do ta tërheqë armikun në një përqafim vdekjeprurës. Kjo vajzë është vajza më e lezetshme për të gjitha vajzat!
  Luftëtari i hakut më luftarak. Dhe kaq luftarak dhe agresiv si një panterë.
  Dhe macet e mëdha gjermane janë në sulm. Sulmi në Astrakhan. Dhe ata shkatërrojnë shtëpitë e ushtarëve sovjetikë në sasi të mëdha.
  Dhe ata vdesin, por nuk dorëzohen. Beteja të tilla kokëfortë janë të ndezura.
  Gerda, natyrisht, është në ballë të sulmit dhe gati për të luftuar. Kështu që ajo qëllon, shumë si një femër Robin Hood me bikini. Dhe kjo është e gjitha një grua e lezetshme.
  Dhe nëse ai gjithashtu i vendos një thithkë të kuqërremtë në gojën e djalit.
  Veprat e saj "Panter"-2. Nga rruga, një modifikim paksa i ndryshëm i rezervuarit u shalua nga vajzat me një top 75 mm 100 EL. Është i fortë dhe më i shpejtë. Po, dhe furnizimi i predhave është më i madh se në armën 88 mm.
  Gerda qëllon me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Një, dy, tre... Gris me napalm!
  Edhe Charlotte qëlloi pas saj dhe bërtiti:
  - Katër, tetë, pesë - le të luajmë më shpejt!
  Kristina u përplas, depërtoi tankun sovjetik dhe cicëroj:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë, për fuqinë e nazistëve ...
  Magda qëlloi me këmbët e saj zbathur dhe cicëroj në mënyrë agresive:
  - Dhe ne do t'i vrasim të gjithë - të gjithë komunistët!
  Vajzat veprojnë në ekstrem dhe çmendurisht agresive. Dhe "Panther"-2 e tyre përmbys një obus sovjetik me një goditje të saktë.
  Vajzat qeshin dhe këndojnë:
  - Lavdi botës sonë ...
  Dhe Elizabeta në moshën tridhjetë e katër, nga ana tjetër, kryen një sulm të egër. Dhe me takën e tij të zhveshur shtyp këmbëzën. Dhe rrëzon armikun, duke bërtitur:
  - Le të ketë komunizëm!
  Katerina me gishtat e saj të zhveshur dërgon një predhë me forcë vdekjeprurëse, shpon armikun dhe kërcit në majë të mushkërive të saj:
  - Për Rusinë e madhe!
  Elena qëlloi në drejtim të nazistëve. Predha goditi ballin e Panterës dhe u rrëzua.
  Vajza leh:
  - Komunizmi do të jetë me ne!
  Euphrasia gjithashtu goditi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo shpoi T-4 dhe bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Këto janë vajzat që luftojnë. Dhe si qëllojnë, predhat fluturojnë shumë bukur, dhe vetë tridhjetë e katër është në lëvizje. Dhe provoni, të vini në lëvizje nga një makinë e tillë. Kjo është jashtëzakonisht e vështirë.
  Por vajzat futen brenda dhe zihen me bikini dhe përdorin këmbë zbathur. Luftëtarët janë të mrekullueshëm dhe të mrekullueshëm.
  Dhe nëse të qijnë, askujt nuk do t'i duket shumë. Dhe ata dërgojnë predha me tërbim të egër.
  Elizabeth, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke qëlluar mbi armikun dhe duke rrëzuar armiqtë, cicëroj:
  - Lavdi ideve të komunizmit! Lavdi Atdheut tonë!
  Katerina gjithashtu qëlloi, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke goditur Krauts dhe duke bërtitur:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Elena, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, u përgjigj në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë dhe duke shkelur syrin me sytë e saj safir:
  - Lavdi komunizmit tonë kozmik!
  Efrasia , duke qëlluar në drejtim të armikut, duke e goditur atë me saktësi kolosale, fenomenale, lëshoi:
  - Për Atdheun dhe Stalinin - shpejt!
  Vajzat janë qartësisht të guximshme dhe mund të bëjnë gjithçka...
  Dhjetori 1943 tashmë ka ardhur.
  Alenka dhe ekipi i saj gjithashtu luftojnë në Astrakhan dhe janë ende të varur atje. Heroina po lufton.
  Alenka jep një breshëri, kosit radhën e nazistëve, pastaj hedh dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur dhe gjëmon:
  - Një burrë është i ngjashëm me një gibon, vetëm, për fat të keq, më shpesh në intelekt sesa në fuqi!
  Anyuta, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke i prerë armiqtë, dha një pako shpërthyese me thembër e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Burri ka kokëfortësi gomari, ambicie luani, por në të vërtetë është dhi!
  Alla, duke qëlluar me saktësi në Fritz, kërciti:
  - Një burrë për një grua është si një vend i pjerrët për një lopë, nuk mund të bësh pa të, por është e neveritshme të afrohesh!
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët, u përgjigj me zgjuarsi:
  - Çfarë është e përbashkët mes një burri dhe një tualeti në dhomën e grave - fakti që gratë blejnë vetëm burrat!
  Marusya, duke prerë nazistët dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Një grua është një dhelpër dinake që mund të hajë çdo luan si lepur!
  Matryona, duke kositur nazistët dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur mercenarët, mërmëriti:
  - Një grua ka nevojë për një burrë si një djalë me kamxhik, ai nuk e rrah një burrë, atëherë nuk do të ketë jetë!
  Alenka, duke qëlluar në Fritz, tha:
  - Një grua ka nevojë për burra si brirët e derrit, vetëm një peliçe e dhuruar nga burrat është e shtrenjtë!
  Dhe skuadra e vajzave këmbëzbathur si për të qeshur, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur granata me gishtat e tyre të zhveshur.
  Vajzat luftëtare të guximshme. Është natyra e tyre të luftojnë, është natyra e tyre të luftojnë!
  Duket se ata nuk do të heqin dorë nga Astrakhani. Vajzat këtu po zihen vërtet.
  Forcat ushtarake të Rajhut të Tretë janë kolosale. Divizionet e reja të tankeve këtu janë kaq të fuqishme. Prodhimi i tankeve po rritet. Nuk ka bombardime, është e mundur të sigurohet punë nga zotërimet italiane, franceze, belge dhe holandeze në Afrikë.
  Dhe gjithashtu nga Afrika për të nxjerrë naftë, tungsten dhe shumë elementë, duke përfshirë uraniumin.
  Kjo do të thotë, po prodhohen tanke të reja. Në veçanti, shfaqja e "Panterës" -2, e mbrojtur më mirë dhe e armatosur më rëndë, me një motor më të fuqishëm, ka një ndikim të konsiderueshëm në rrjedhën e luftës.
  Ka gjithnjë e më shumë tanke dhe avionë. Puna tashmë po përfundon në Yu-488. Avioni i parë i prodhimit të Rajhut të Tretë me katër motorë. Shumë i fuqishëm dhe i shpejtë. Pika kryesore e tij është zona relativisht e vogël e krahëve, kjo është arsyeja pse bombarduesi mund të fluturojë me një shpejtësi prej 700 kilometrash në orë. Kjo do të thotë që luftëtarët sovjetikë definitivisht nuk do ta arrijnë atë.
  Pra, BRSS ka një problem të ri në përgatitjen e tij. Forcat e Ushtrisë së Kuqe në fakt janë varfëruar. Nxënësit e shkollës janë vënë në makineri. Adoleshentët nga mosha katërmbëdhjetë vjeç tashmë po luftojnë, pothuajse zyrtarisht. Djemtë, natyrisht, janë të zgjuar, dhe në përgjithësi, luftëtarë të mirë. Në një moshë të re, është edhe më e lehtë të fshihesh dhe të ngjitesh në një pemë. Dhe aftësitë ushtarake përvetësohen më shpejt. Adoleshentët luftojnë si dhe të rriturit, ata janë më të vështirë për t'u goditur. Po, dhe psikologjikisht është më e vështirë të gjuash mbi fëmijët.
  Gjermanët kanë mjaft snajperiste femra, dhe luftëtarët shumë të rinj nuk janë të përshtatshëm për çdo femër për të qëlluar, të turpëruar ...
  Po, ata filluan të thërrasin në BRSS që në moshën katërmbëdhjetë vjeç. Dhe gjithashtu vënë nën armë dhe pensionistët. Në ushtri kishte gjithnjë e më shumë gra. Veçanërisht me dëshirë pranoi seksin e drejtë në trupat e tankeve dhe aviacionit, dhe në snajperë. Gratë janë snajpere të mira . Dhe meqenëse ata janë zakonisht më të vegjël se burrat, është më e përshtatshme për ta të luftojnë në tanke, por edhe në aviacion. Shpesh adoleshentët luftonin edhe në tanke. Duhet të theksohet se djemtë dhe gratë janë më të ndjeshëm me lëkurën e tyre, dhe avionët dhe tanket e tyre kanë më pak gjasa të goditen sesa burrat e rritur. Adoleshentët jo të këqij dhe në rolin e snajperit. Një djalë mund të zvarritet në një hendek më të ngushtë, të maskohet ose të ngjitet në një pemë. Shpesh në ushtri filluan të hasnin luftëtarë nën moshën katërmbëdhjetë vjeç.
  Lufta gllabëron burimet njerëzore. Dhe territori po bëhet gjithnjë e më pak nën kontrollin e BRSS. Dhe ende duhet të luftojmë këmbësorinë e shumtë të Japonisë. Po, dhe ka tanke të mira samurai, dhe veçanërisht armë vetëlëvizëse. Ata gjithashtu u shfaqën në një seri me një tank të mesëm, të krahasueshëm në forcë me T-34, dhe edhe më të fortë në forca të blinduara ballore.
  Pra, Japonia është e rrezikshme të nënvlerësohet. Dhe për luftën me të duhen ushtarë.
  Stalini është nervoz dhe gjithnjë e më shpesh bie në inat. Më 25 dhjetor 1943 u dha një urdhër që familjarët e të dorëzuarve të pushkatoheshin, mes të cilëve edhe fëmijë nga mosha dymbëdhjetë vjeç dhe më të rinjtë të dërgoheshin në kolonitë e punës.
  Detashmentet e breshërisë përdoreshin gjithnjë e më shpesh. Dhe ata qëlluan në mënyrë më aktive dhe përdorën tortura.
  Stalini u bë thjesht i padurueshëm. Beria ishte i pari që u përpoq të negocionte një paqe të veçantë me nazistët. Por Hitleri nuk donte paqe. Ai dëshironte të pushtonte plotësisht BRSS. Sidomos kur aleatët janë jashtë kontrollit të tij dhe të paarritshëm.
  Avionët reaktivë u zhvilluan në Rajhun e Tretë. Kryesisht ME-262, por ky luftëtar kishte nevojë për motorë më të besueshëm në mënyrë që të mos rrëzohej shumë shpesh.
  Arado ashtu edhe projekti Yu-287 dukeshin premtues .
  TA-152 më i ri u tregua mirë në praktikë, si një makinë shumëfunksionale dhe shumë e shpejtë. Në përgjithësi, ushtria gjermane ishte akoma më e fortë në ajër. Për më tepër, Yaks dhe Laggies Sovjetike , për shkak të mungesës së aluminit, doli të ishin më të rënda dhe më pak të manovrueshme se makinat referente. Kështu që cilësia e aviacionit sovjetik ra në një nivel kritik. ME-309 me armatimin e tij të fuqishëm, edhe duke marrë parasysh problemet me manovrimin, u përball mirë me automjetet sovjetike, duke zhvendosur ME-109. Dhe TA-152 duhet të kishte zëvendësuar Focke -Wulf.
  Kështu që gjermanët janë pak a shumë hokej.... Por puna për teknikën u krye.
  Për shembull, Lev-2 premtoi të ishte rezervuari i parë me një skemë të re paraqitjeje. Duke vendosur transmisionin dhe motorin në një bllok përpara rezervuarit dhe duke e zhvendosur frëngjinë në pjesën e pasme, gjermanët kursyen në boshtin e kadiut dhe ulën lartësinë e automjetit. Si rezultat, "Lion" -2 doli të ishte shumë më i lehtë, dhe për këtë arsye më i shpejtë.
  Për shkak të vështirësive të kohës së luftës, prodhimi i tankeve të rënda në BRSS pothuajse u ndal, në seri pothuajse gjithçka u unifikua sipas T-34-76. Pra, nazistët, në projektin për të krijuar një tank të ri kryesor, nuk do ta bënin më armaturën anësore shumë të trashë. Dhe "Luani" mund të futej në pesëdhjetë e pesë ton, me një motor 1200 kuajfuqi. Sidoqoftë, pesha e rezervuarit Lev-2 mund të ishte zvogëluar më tej duke zvogëluar kalibrin e armës. E para është bërë qartësisht e tepërt. Për më tepër, tridhjetë e katër kishin forca të blinduara me cilësi të ulët dhe madje një top gjerman 37 mm i vjetëruar tashmë kishte filluar të depërtonte në to.
  Stalini ishte qartë i trembur ... Dhe ai po hidhte bubullima dhe vetëtima ... Por ai nuk mund të bënte asgjë ...
  Në natën e Vitit të Ri, gjermanët filluan një sulm në pjesën ende të papushtuar të Astrakhan, Delta e Vollgës. Prania e shumë barrierave lumore, terreni i vështirë dhe afërsia e Detit Kaspik i lejuan Ushtrisë së Kuqe të forconte mbrojtjen e Astrakhanit dhe ta mbante atë edhe më mirë se Stalingrad. Për më tepër, vajzat sovjetike treguan heroizëm të pashembullt.
  Dhe në Kaukaz, veçanërisht në dimër, është shumë e vështirë të lëvizësh nëpër male. Vërtetë, gjermanët po lëviznin përgjatë bregdetit më të përshtatshëm të Detit Kaspik. Makhachkala, u bë kufiri, ku trupat sovjetike, pasi mblodhën të gjitha forcat e tyre në një grusht, u përpoqën të ndalonin nazistët.
  Por municioni, i cili u dorëzua vetëm nga deti, nuk ishte i mjaftueshëm ...
  Tamara luftoi dëshpërimisht me batalionin e saj të vajzave zbathur.
  Luftëtaret femra luftuan me kokëfortësi dhe treguan heroizëm të pashoq dhe guxim të madh.
  Dhe pothuajse lakuriq luftuan në dimër dhe acar.
  Tamara hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe qëlloi një breshëri, duke kositur kundërshtarët dhe bërtiti:
  - Për BRSS!
  Anna hodhi gjithashtu një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Për komunizmin!
  Akulina dha një shpërthim të synuar mirë, rrëzoi armiqtë dhe bërtiti:
  - Për madhështinë e Rusisë!
  Victoria goditi armikun, filloi të kositte armikun, duke i prerë mjekrën si një brisk dhe mërmëriti:
  - BRSS do të qëndrojë!
  Olimpia, duke qëlluar kundër armikut dhe duke hedhur një pako shpërthyese me gishtat e saj të zhveshur, vyaknula:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Kështu luftojnë vajzat. Ata veprojnë në mënyrë të dëshpëruar dhe me vendosmëri kolosale.
  Tamara, duke qëlluar, vuri në dukje:
  - Nuk do t'i marrë djalli dhe pastaj do t'i marrim!
  Lufta këtu është brutale dhe në të njëjtën kohë konstruktive....
  Anastasia Vedmakova lufton në qiell ... Fytyra e saj madje përdridhet nga inati, dhe ajo klith:
  - Përshëndetje epoka e komunizmit!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton një top avioni në objektiv dhe rrëzon aeroplanët e armikut, pas së cilës ai bërtet:
  - Për sukseset e punës!
  Akulina Orlova, duke rrëzuar kundërshtarët, zhurmon me besim, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për një komunizëm kaq të madh, në të gjithë planetin!
  Piloti bërtet:
  Edhe fëmijët na njohin!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton armën e avionit në shënjestër, dhe godet armikun dhe kërcit:
  - Në emër të epokës së komunizmit!
  Le ta pranojmë, vajza është një terminator dhe një flakë djegëse. Asnjë vullkan nuk mund të krahasohet me të.
  Akulina Orlova këndoi:
  - Unë tashmë, çfarë dite, ëndrra e besimit në Zot, jam aq dembel, nuk dua të lutem!
  Dhe bukuroshet i shkelnin syrin në mënyrë agresive.
  Këtu janë përleshjet...
  Dhe avionët e vajzave janë të vjetëruar. Dhe ky është minusi i tyre i fortë. Dhe gjithashtu e rëndë dhe jo shumë e manovrueshme ...
  Një nga djemtë që luftuan u qëllua dhe ai nuk pati kohë të hidhej me parashutë. Dhe kjo, sigurisht, është bëma e tij kolosale.
  Vajzat zihen në ajër dhe argëtohen...
  Albina dhe Alvina po luftojnë në luftëtarë të mirë ME-309 dhe, natyrisht, ata po fitojnë në mënyrë aktive rezultate.
  Vajzat janë shumë krenare për suksesin e tyre...
  Albina rrëzoi një aeroplan sovjetik, me ndihmën e një këmbë elegante, të zbathur dhe kërciti:
  - Për shqiponjat tona!
  Alvina kosi tre makina ruse me një shpërthim dhe bërtiti:
  - Për skifterët tanë!
  Vajzat filluan të bëjnë biznes në mënyrë të famshme ... Por atyre u pëlqen gjithashtu të torturojnë ushtarët rusë.
  Këtu u kap një djalë pilot rreth katërmbëdhjetë vjeç. Dhe takat e bukura të rrumbullakëta për fëmijë e skuqën. Dhe më pas ata filluan ta lajnë burrin lakuriq me ujë akull... Pastaj ujë të vluar, dhe përsëri ujë akull.
  Këto janë bukuroshet që luftojnë...
  Albina këndoi:
  -Për këllqet, kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë!
  Alvina bërtiti në majë të mushkërive:
  - Pra, ata duan një luftë të mirë!
  Dhe vajzat vazhduan të bënin mrekulli me gishtat e tyre të zhveshur dhe të rrëzonin aeroplanët sovjetikë.
  Megjithatë, atyre iu përgjigjën edhe pilotët rusë. Alice dhe Angela sapo janë transferuar në Yak-9. Dhe le t'i shijojmë gjermanët dhe të këndojmë akoma në të njëjtën kohë;
  Ju jeni mishërimi i një vendi trim,
  Shoku Lenin dhe shoku Stalin...
  Në BRSS, të gjithë njerëzit janë vërtet të barabartë,
  Dhe grushtat janë prej hekuri dhe çeliku!
  
  Për Leninin, bisha Adolf nuk ka frikë,
  Tani Vladimir është udhëheqës shoku Stalin...
  E goditëm Fritz-in në sy jo në vetull,
  Të gjithë nazistët u copëtuan menjëherë!
  
  Rusia është atdheu im,
  Mëmëdheu i madh e i pakufi...
  Të gjitha kombet janë një familje,
  Së shpejti do të jetojmë në komunizëm!
  
  Le ta bëjmë vendin tonë më të fortë
  Lëreni Rusinë të bëhet e gjelbër shpejt ...
  Ne do ta godasim fashistin në ballë, përkundrazi,
  Dhe më besoni, fuqia jonë nuk bëhet gur!
  
  Dhe Jezusi si udhëheqës është shumë i madh,
  Ai është Zoti ynë dhe Zoti i Bardhë i Gjithësisë...
  Dhe Fyhreri do të goditet shumë fort,
  Në fund të fundit, aftësia jonë ka mbetur e pandryshuar!
  
  Po, për hir të Atdheut tonë, shenjtor,
  Ne do të luftojmë ashpër Fritz ...
  Një vajzë vrapon zbathur në dëborë
  Ajo dëshiron të luftojë me inat!
  
  Po, Stalini tani është bërë udhëheqësi sovjetik,
  Një i madh, i guximshëm dhe i zoti...
  Rusia e komunizmit, mos e prek armikun ,
  Edhe pse fuqia e Luciferit është me ju!
  
  Mund ta kapim Hitlerin, më besoni
  Edhe pse i pajisur me fuqi demonike...
  Një Hitler është një bishë grabitqare,
  Edhe pse për të pranuar Fritz nuk janë budallenj!
  
  Me pak fjalë, ne do të hyjmë në luftëtarët e Berlinit,
  Atje Lenini, i njohur ndryshe si Stalini, do të jetë me ne ...
  Fashistët si këlyshët grisin lehtësisht,
  Dhe besoni se forca jonë nuk do të ulet!
  . KAPITULLI # 6
  Ka ardhur viti i ri 1944... Pavarësisht situatës shumë të vështirë në fronte, në BRSS u punua për krijimin e pajisjeve të reja. Në veçanti, shpresat e mëdha u mbështetën te tanku IS-2 dhe armët e tij të fuqishme. Një top 122 mm mund të bëhet një argument i fuqishëm në luftën kundër nazistëve. Shpresat u lidhën edhe te T-34-85 me një armë më të fuqishme, një frëngji më të madhe, por të njëjtën byk dhe shasi.
  Situata ishte më e keqe me avionët. Yak-3 nuk mund të vihej në prodhim për shkak të mungesës së duraluminit me cilësi të lartë, dhe LAGG-7, për shkak të motorit të ri, nuk mund të lëshohej pa një rënie të prodhimit.
  Kështu që Stalini vendosi që për momentin luftarak kryesor sovjetik të ishte Yak-9 dhe LAGG-5, dhe avioni sulmues IL-2 ishte i lehtë për t'u prodhuar dhe këmbëngulës. Dhe në tanke, një kalim gradual në T-34-85 dhe IS-2.
  Edhe pse në mënyrë që të mos ketë rënie të prodhimit ...
  Dhe pjesa e përparme po shpërtheu në qepje, gjermanët po kapnin Kaukazin. Makhachkala ra, dhe ata tashmë po i afroheshin kufijve të Azerbajxhanit!
  Këtu Tamara luftoi me batalionin e saj të grave. Përsëri, vajzat me lecka nga tunikat dhe këmbëzbathur luftuan kundër forcave superiore të armikut.
  Tamara qëlloi një breshëri mbi nazistët, duke kositur disa nga armiqtë. Dhe më pas me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse dhe cicëroj:
  - Lavdi BRSS!
  Anna qëlloi nazistët me shumë saktësi. Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo hodhi granata me forcë vdekjeprurëse, duke shqyer kundërshtarët.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, preu këmbësorinë fashiste. Ajo preu Krauts, duke hedhur një granatë me këmbët e saj të zbathura dhe bërtiti:
  - Për Rusinë, nëna jonë e madhe!
  Victoria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur granata ndaj tij me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Për mëmëdheun e madh!
  Olympias, duke qëlluar gjithashtu nga një mitraloz, bërtiti:
  - Lavdi kohëve të komunizmit të madh!
  Luftëtaret femra janë të mahnitshme...
  Ata luftojnë, siç duhet të jetë për bukuroshet ...
  Tamara, duke luftuar, kujtoi fillimin e luftës. Si duhej të shpëtonte nga trupat gjermane. Më pas ajo dëgjoi goditjet e fuqishme të armëve. Vajza po largohej nga kanonada. Gjermanët kapën shoqen e saj Tatyana, ia hoqën këpucët e reja, i grisën bizhuteritë dhe vathët. Dhe ata e çuan atë zbathur në robëri ... Tatyana ishte e bija e sekretarit të komitetit rajonal, dhe ajo shpesh nuk duhej të ecte pa këpucë. Ky është një poshtërim i krenarisë, të ecësh zbathur si një njeri i zakonshëm dhe të dhemb për shputat delikate. Vajza i bënte gjak nga këmbët dhe rënkonte në çdo hap.
  Tamara kishte veshur edhe çizmet e reja që i kishin dhënë dhe fërkoi takat nga ecja e gjatë. Dhe ajo hoqi këpucët, shkoi zbathur. Ajo është një vajzë nga fshati, e cila ka kryer detyrën në Ukrainë. Këmbët e saj në fëmijëri ecnin përgjatë pjerrësive të malit. Dhe kjo sigurisht nuk krahasohet me rrugët e fushës. Vërtetë, kallot e saj tashmë janë hequr nga tabani, dhe nuk është aq e rehatshme për të ecur. Por këmbët u ngurtësuan përsëri shpejt. Dhe ajo pothuajse nuk vuajti.
  Por Tatyana shpejt i rrëzoi këmbët aq shumë sa nuk mund të ecte më. Gjermanët do ta kishin qëlluar, por u dhimbsën për bukuroshen. Më hipën në një karrocë, por në këmbim më bënë të këndoj. Tatyana kishte një zë të këndshëm dhe u këndoi atyre disa këngë politikisht neutrale.
  Çfarë i ndodhi më pas, Tamara nuk e dinte. Ajo vetë ecte nëpër pyll, ndjeu me këmbët e saj të zbathura, tuberkulat, gunga, degëza dhe madje ishte e kënaqur. Pikërisht atëherë ecën përgjatë gurëve të mprehtë të maleve, pastaj edhe shputave të kallozave, nëse ecën për një kohë të gjatë, bëhet e mprehtë dhe e dhimbshme. Dhe akoma më e pakëndshme të ecësh mbi gjemba. Kur këto ngjiten në shputa, bëhet shumë më e dhimbshme, edhe për shputat e vrazhda të vajzës.
  Gjatë ecjes, Tamara u pushtua nga lodhja dhe uria. Vajza hëngri manaferrat dhe kjo nuk mjaftoi. Dhe gjermanët po ecnin me shpejtësi përpara. Tamara, e mësuar të jetonte në male, nuk ishte shumë e njohur me pyjet e Ukrainës. U humba dhe përfundova në pjesën e pasme.
  Dhe tani, si një mace e gjuajtur në pyll. Më pas vajza kapi gjermanët me motor. Ata ndaluan makinën me karrocë për të marrë ujë. Dhe Tamara u zvarrit deri te mitralozi, dhe si e pret armikun prej tij. Dhe prerë në mënyrë të pasigurt, por me saktësi. Dhe nazistët bien dhe përpëliten në agoni. Tamara i përfundon. Ajo lëvizi një thembër të zhveshur në mjekër, ai ra. Dhe vajza e mori atë.
  Pas kësaj, bukuroshja hipi në motoçikletë dhe duke shtypur pedalin me këmbën e saj të zbathur, u tërhoq.
  Pra, lëvizja përreth është shumë më argëtuese sesa ecja dhe zbathur.
  Tamara gjatë rrugës këndoi:
  - Vëllezër të dashur, dashuri, dashuri vëllezër për të jetuar! Ju nuk duhet të shqetësoheni me prijësin tonë!
  Kështu lindi fusha e betejës.
  Dhe tani ajo po lufton nazistët si një terminator i Komsomol. Por forcat janë të pabarabarta dhe batalioni i vajzave detyrohet të tërhiqet. Betejat po ziejnë këtu, si uji në një kazan gjigant mbi një vullkan.
  Anna, duke qëlluar dhe hedhur një granatë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Në luftë të gjitha mjetet janë të mira, përveç atyre vetëvrasëse!
  Akulina, duke qëlluar mbi armikun, duke rrëzuar nazistët, vuri në dukje:
  - Në gjithçka do të jemi të parët!
  Dhe thembra e zhveshur e vajzës i dha dhuratën e shkatërrimit.
  Victoria, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke i prerë armiqtë me breshëri automatike, bërtiti:
  - Nuk do të ketë mëshirë për armiqtë!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj.
  Olimpia hodhi këmbët e saj të zhveshura, të dalta, një tufë granatash me peshë dhe kërciti:
  - Për madhështinë e gjykatës më humane në botë dhe komunizmit!
  Luftëtarët janë vërtet të lavdishëm këtu dhe e pëlqejnë epokën e hapësirës.
  Ata luftojnë me egërsi të madhe.
  Por nazistët vazhdojnë të përparojnë në Kaukaz. Në shkurt 1944, gjermanët dhe turqit u bashkuan, duke i ndarë trupat sovjetike në dy pjesë të pabarabarta.
  Fuhreri kërkoi të përfundonte BRSS. Astrakhani qëndroi ende. Nazistët, si gjithmonë, me uniformë luftarake ... ME-262-të e parë po luftojnë në ajër. Duhet të theksohet se ato nuk prodhonin ndjesi. Me shpejtësi të lartë, nuk është shumë i përshtatshëm për të goditur nga armët e avionëve 30 mm. Po, kjo duhet marrë seriozisht. ME-262 gjithashtu ka disa probleme për shkak të peshës së tij të madhe. Me manovrim në veçanti.
  Më i suksesshëm në përdorimin e TA-152, i cili ra në dashuri me pilotët dhe u bë një kalë pune. Në fakt, një makinë dhe një bombardues i vijës së parë, dhe një avion luftarak dhe sulmues. Madje kishte ide për transferimin e plotë të aviacionit gjerman në këtë avion. Ndër avantazhet e tij, duhet të theksohet mbijetesa dhe shpejtësia, dhe armët e fuqishme, të përshtatshme si për një avion sulmi ashtu edhe për një luftëtar.
  ME-309, i cili po modernizohet, po përdoret gjithashtu gjithnjë e më aktivisht. ME-109 është ende në shërbim, i cili nuk po hiqet për shkak të mosreduktimit të prodhimit. Edhe një modifikim i ri i ME-109 "K" u shfaq me një motor më të fuqishëm, të armatosur me pesë armë ajri menjëherë. Ju nuk mund ta mposhtni një makinë të tillë kaq lehtë.
  ME-309 gjithashtu mori një motor më të fuqishëm dhe krahë të fshirë. Një makinë shumë e rrezikshme. Pilotët sovjetikë ende po fluturojnë me avionë të vjetër dhe cilësia e tyre vetëm po bie. Sidoqoftë, deri më tani, Yak-9 nuk është aq i keq, është mjaft i manovrueshëm dhe nuk ka nevojë për shpejtësi të tepruar.
  Trupat gjermane janë të forta ... Kishte mosmarrëveshje për tankun T-34-85. A ia vlen ta bësh armaturën e frëngjisë më të trashë? Në fund të fundit, në këtë rast, pesha do të rritet. Dhe duhet të theksohet se cilësia e armaturës sovjetike ka rënë. Elementet aliazh janë në mungesë dhe cilësia e saldimit ose derdhjes ka rënë në një nivel kritik.
  Por vajzat luftojnë si heroina...
  Pastaj tanku i Elizabeth është thyer dhe vajzat largohen. Të zbathur dhe të veshur me bikini, ata vrapojnë nëpër borë, duke lënë gjurmë të këndshme.
  Katerina vuri në dukje me një vështrim të keq:
  - Po na mbytin fare!
  Elena vuri në dukje me zemërim:
  Por ne do të fitojmë përsëri!
  Elizabeth qëlloi pistoletën e saj, duke goditur një motoçiklist gjerman dhe mërmëriti:
  - Kam goditur një gjerman! Si do të largohet nga unë!
  Euphrasia vuri në dukje energjikisht:
  - Aty e mbyllin jetën, dhe nuk shpëtojnë më!
  Katerina ishte një vajzë agresive dhe këndoi:
  - Në tërbimin tonë, ne këndojmë himnet e perandorisë!
  Vajzat vrapojnë për veten e tyre dhe takat e tyre të zhveshura të rrumbullakëta shkëlqejnë.
  Djali, duke parë vajzat, i pyeti me frikë:
  - Dhe nga erdhe zbathur?
  Elizabeta u përgjigj:
  - Po kryejmë një manovër taktike!
  Djali cicëroj:
  - Një, dy - pikëllimi nuk është problem,
  Nuk duhet të tërhiqeni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin lart,
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Katerina cicëroi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Dije se një mik besnik është gjithmonë me ty!
  Elena bërtiti:
  - Mos ki frikë! Ne do të kthehemi....
  Dhe të katër vajzat bërtisnin në kor;
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  Luftëtarët janë gati të grisin çdo gjerman... Dhe të zbathur në dëborë janë kaq seksi dhe të bukur. Sa të bukura janë këto vajza, si trëndafila të lulëzuar dhe të pashuar.
  Epo, Hitleri nuk bën shaka, dhe rreth Atdheut tonë, ai rrotullohet me re. Ai zhyt dhëmbët në zemër dhe pi gjakun e saj!
  Dhe vajzat lënë pas tyre shtigje shumë të bukura. Gjermanët ndjekin këto gjurmë dhe bien në gjunjë dhe shikojnë të uritur. Këta janë luftëtarët e egër që janë. Dhe gjermanët puthin gjurmët e vajzave.
  Dhe Anastasia Witchakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell. Dy vajza të mrekullueshme.
  Anastasia, duke qëlluar nazistët dhe duke e kthyer avionin duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, këndoi:
  - Ne do të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme!
  Akulina, duke prerë bishtat e nazistëve, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, cicëroj:
  - Le të puthemi!
  Dhe vajzat përsëri shihin gjermanët pa asnjë mëshirë dhe ceremoni. Ja sa të zgjuar janë.
  Anastasia, përsëri ktheu Yak-9 e saj dhe, duke kërcitur, vyaknula:
  - Ky është emri i komunizmit!
  Akulina u pajtua me këtë:
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet ...
  Anastasia, duke rrëzuar gjermanët, bërtiti:
  - Mëmëdheu është dielli ynë!
  Dhe të tilla janë vajzat luftarake këtu, klasa më e lartë sovjetike.
  Dhe gjermanët e kuptojnë, shumë vështirë. Dhe operacionet ushtarake po zhvillohen ...
  Në mars, nazistët filluan të sulmojnë Baku. Ka një sulm në një qytet të madh plot me naftë. Betejat janë të ashpra.
  Gjermanët granatojnë Baku duke përdorur artileri të rëndë.
  Dhe bombarduar nga stuhitë. Por bombat hidhen edhe nga Yu-488-të e parë, më të rinj, të cilët dallohen nga fuqia kolosale. Këto makina janë thjesht kafshë.
  Në njërën prej tyre, Gertrude, Eva dhe Frida. Vajzat e bukura, me një pamje të shkëlqyer, po hedhin bomba në pozicionet sovjetike. Dhe ata vrasin ushtarë të Ushtrisë së Kuqe dhe civilë.
  Baku është në zjarr... Tymi ngrihet në shtylla. Puset e naftës po digjen, gjithçka është në zjarr.
  Gertruda thotë me një buzëqeshje:
  - Zoti e do Gjermaninë!
  Eva, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur në levë dhe duke hedhur bomba, pajtohet:
  - Sigurisht! Ne jemi raca e zgjedhur!
  Frida këndoi në mënyrë agresive:
  - Njerëzit tanë janë të zgjedhurit e qiellit!
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj. Këto janë vajzat këtu dhe luftojnë, vetëm mishërim i agresivitetit. Dhe luftimi i presionit.
  Gertruda dha një breshëri armësh me ajër dhe cicëroj:
  - Për madhështinë e Atdheut tonë!
  Eva, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, konfirmoi:
  - Për madhështinë kolosale!
  Vajzat me sa duket zotëruan shpejt aeroplanët. Këto janë të dashurat që luftojnë.
  Dhe nuk mund t'i fitoni ato me letra kaq lehtë. Dhe ata i godasin armiqtë e tyre me furi të egër.
  Frida vuri në dukje:
  - Unë jam një grua me ëndrra dhe bukuri të mëdha!
  Pas së cilës ajo gjuajti përsëri nga topat e avionëve, duke rrëzuar luftëtarët sovjetikë që po përpiqeshin të sulmonin përbindëshin gjerman.
  Po, duket sikur nuk mund t'u rezistosh nazistëve.
  Baku është nën sulm.
  Tamara dhe batalioni i saj po luftojnë për këtë qytet. Vajzat luftojnë të dëshpëruara dhe tregojnë heroizëm të pashoq.
  Tamara dha një kthesë, hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, duke shpërndarë gjermanët dhe mercenarët e tyre, kërciti:
  - Për Atdheun tim të pakufi!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj. Ajo është një luftëtare e nivelit më të lartë, që nuk ka të barabartë.
  Edhe pse, natyrisht, vajzat e tjera nuk janë të këqija. Le të themi se ata luftojnë shumë mirë.
  Anna, për shembull, mori, shtriu nazistët, sikur me një goditje drapëri.
  Dhe cicëroj:
  - Për BRSS!
  Dhe me takën e saj të zhveshur dha një dhuratë vdekjeprurëse.
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, kërciti:
  - Për Atdheun tim!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të nisni prezantime asgjësuese që shfarosin të gjithë me radhë.
  Victoria lufton me armiqtë, duke vepruar në mënyrë të dëshpëruar dhe me vendosmëri. Nokauton kundërshtarët në breshëri. Më pas, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hedh granata me forcë vdekjeprurëse. Dhe klith:
  - Për idetë e komunizmit!
  Lojërat Olimpike gjithashtu luftojnë. Dhe kjo vajzë heroike do të hedhë një kuti të tërë eksplozivi me këmbët e saj të zhveshura dhe muskulare. Dhe tanku "Luan" do të rrokulliset.
  Luftëtari thërret:
  - Por pasaran !
  Vajza luftarake dhe shume te bukura. Kurrë mos u dorëzo dhe kurrë mos u dorëzo. Ata kanë fuqinë e terminatorëve.
  Dhe forcat janë shumë të pabarabarta ... Baku është përfshirë nga zjarret. Trupat sovjetike nuk kanë municion të mjaftueshëm. Dhe ky është problemi kryesor.
  Shumë dorëzohen në dëshpërim.
  Gerda dhe ekipi i saj i detyrojnë skllevërit meshkuj të puthin thembra të zhveshura. Ata e bëjnë atë me përkushtim dhe lëpijnë thembrat e tyre.
  Pastaj vajzat ngjiten përsëri në Panther-2 dhe qëllojnë. Duke rrëzuar armët sovjetike...
  Pothuajse i gjithë Kaukazi tashmë është pushtuar. Por Jerevani po qëndron ende. Qyteti i Potit po lufton heroikisht - porti i fundit në të cilin ende qëndrojnë mbetjet e Flotës së Detit të Zi.
  Dhe atje vajza të kombësive të ndryshme luftojnë. Dhe një detashment i Gulnazit këmbëzbathur po lufton . Një grua e bukur gjeorgjiane, dhe ajo ka një ekip për një vajzë.
  Gulnazi hedh me këmbë të zbathur një pako me eksploziv, i shqyen nazistët dhe kërcit:
  - Lavdi madhështisë së komunizmit botëror!
  Tamila, partneri i saj, gjithashtu hedh një granatë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur, duke i copëtuar turqit dhe duke bërtitur:
  - Për mëmëdheun!
  Masha është një vajzë nga Rusia, jep një kthesë dhe hedh fuqi shpërthyese me gishtat e saj të zhveshur, dhe thyen nazistët, bërtet:
  - Lavdi kohëve të komunizmit botëror!
  Edhe Margarita jep një kthesë të synuar mirë. Ajo kosi nazistët dhe dërgoi një dhuratë vdekjeje vrastare me thembër të zhveshur, duke shtypur kundërshtarët dhe duke bërtitur:
  - Për fitoren tonë!
  Kështu luftojnë vajzat heroikisht. Dhe ata me të vërtetë nuk mund të ndalen dhe nuk mund të kthehen prapa. Ato janë thjesht femra luftëtare dhe super. Dhe nëse ata luftojnë, atëherë si heronj dhe supermen !
  Por, mjerisht, është e vështirë t'u rezistosh nazistëve dhe forcave të tyre superiore. Në qiell, Albina dhe Alvina po fitojnë llogari të sigurta. Dhe aq shumë aeroplanë janë rrëzuar, saqë është e qartë e pamundur t'i ndalosh.
  Albina, duke rrëzuar një aeroplan tjetër sovjetik me gishtërinjtë e saj të zhveshur, këndoi:
  - Nuk mundemi, gjahtari kthehet në lojë!
  Alvina, duke prerë kundërshtarët e saj dhe duke e përdredhur fuqishëm kokën në qafën e saj të fuqishme, cicëroj:
  - Lavdi epokës së rendit të ri arian!
  Dhe ai gjithashtu dorëzohet me thembër të zhveshur...
  Secila prej vajzave tashmë ka rrëzuar më shumë se pesëqind avionë dhe ka marrë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Ata janë bukuri kaq të pabesueshme. Dhe nëse ata tashmë po mundin armiqtë e Rajhut të Tretë, atëherë këta djaj nuk mund të ndalen. Më shumë se pesëqind avionë u rrëzuan vetëm pranë Marsejës. Ky fenomen, natyrisht, është në rastin më të mirë. Hitleri madje vendosi të miratojë shkallën e gjashtë të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante.
  Ajo do t'i jepet personit të parë që do të vrasë më shumë se një mijë avionë. Dhe rezultati do të jetë thjesht fenomenal.
  Albina preu pesë avionë sovjetikë menjëherë me një shpërthim nga topat e avionëve të kalibrit 30 mm dhe, duke shtypur këmbëzat me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Lavdi forcës sonë!
  Alvina, duke kositur makinat sovjetike dhe duke i prerë armiqtë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, tha:
  - Lavdi e madhe heroizmit!
  Dhe luftëtarët i shkelën syrin njëri-tjetrit!
  Ata luftojnë si gjithmonë me bikini dhe zbathur dhe kjo është forca e tyre. Vajzat janë thjesht supermena femra. Edhe pse i shërbejnë një kauze të keqe. Dhe atyre u pëlqen të pjekin me zjarr thembrat e pionierëve të robëruar. Këto janë vajzat këtu. Brutal por i lezetshëm.
  Albina një herë tha:
  - Nuk ka mirësi në botë, ka vetëm dobësi!
  Dhe me takën e saj të zhveshur ajo hodhi një palë bomba në pozicionet sovjetike, duke rrëzuar tre armë.
  Këta janë luftëtarë që nuk i japin absolutisht asnjë mëshirë askujt! Por goditjet e tyre janë thjesht dërrmuese.
  Alvina vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Nuk ka vend për të dobëtit nën diell!
  Dhe i shkeli syrin partnerit të saj.
  Luftëtarë që nuk tregojnë dobësi dhe nuk dorëzohen kurrë. Ata janë vërtet kampionë të kampionëve. Edhe pse me një shenjë minus, pasi ato i shërbejnë një force të keqe.
  Por në të njëjtën kohë e gëzuar dhe simpatike.
  Albina, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke dërguar predha ajri vdekjeprurëse në drejtim të kundërshtarëve të saj, cicëroj:
  - Fjala naziste është e shenjtë - do ta shkatërrojmë përgjithmonë!
  Alvina vërejti në mënyrë agresive, duke rrëzuar kundërshtarët:
  - Ne jemi vërtet piratë!
  Albina, duke i prerë armiqtë, konfirmoi:
  - Gjithçka tjetër është një ëndërr!
  Dhe luftëtarët u bënë aq dërrmues dhe duke i rrëzuar të gjithë, si të shënonin toptha me shkopinj.
  Alvina cicëronte teksa shtypte aeroplanët rusë:
  - Ne jemi shqiponjat luftarake të Hitlerit!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj.
  Luftëtarët këtu me të vërtetë po ua lënë guximin armiqve të tyre. Ushtria e Kuqe merr shumë prej tyre.
  Vajzat luftarake janë aq të etur për të rrëzuar trupat ruse.
  Por Helga në TA-152 shkatërron forcat tokësore sovjetike. E rrëzon SAU-85 dhe bërtet:
  - Për madhështinë e Gjermanisë dhe bijve dhe bijave të saj!
  Por betejat për Astrakhan janë ende në vazhdim.
  Vajzat po përpiqen të mbajnë më të mirën.
  Alenka hedh një bombë me eksploziv me këmbë të zbathur. I lot fashistët dhe bërtet:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, dhe gjithashtu duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Dhe shpëtim për vendin!
  Alla, duke rrëzuar kundërshtarët dhe duke i kositur ata pa ceremoni të panevojshme dhe duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, kërciti:
  - Kështu tingëllon lavdia jonë!
  Maria, duke shkatërruar armiqtë, duke hedhur dhuratat e vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur, gjëmon:
  - Ne jemi të mëdhenj në lavdinë tonë!
  Marusya, duke kositur mercenarët arabë që përparojnë në radhë dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, bërtet:
  - Për ndryshime, që çmimet të bien menjëherë!
  Matrona, duke shuar nazistët nga një mitraloz, e mori atë dhe bërtiti:
  - Atdheu ynë i BRSS! Do të shtypet zotëri!
  Luftëtarët këtu veprojnë me agresivitet të madh. Dhe presioni i tyre luftarak është kolosal.
  Në përgjithësi, ata tregojnë aerobatikën e tyre kolosale. Dhe me të vërtetë presion i pandalshëm.
  Luftëtarët këmbëzbathur, por të lumtur...
  Në prill, në fund të fundit, nazistët pushtuan Bakun. Mungesa e municioneve bëri të vetën. Në të njëjtën kohë, pothuajse në të njëjtën kohë ra edhe Poti. Vetëm Jerevani, i vendosur në shpatet e maleve, qëndroi jashtë. Por ai ishte gjithashtu i dënuar. Aty po përfundonin edhe municionet dhe ushqimet. Vetëm se turqit nuk e kanë pushtuar ende këtë qytet dhe po mbledhin pluhur për të vdekur nga uria.
  Vajzat nga batalioni i Tamarës u zhdukën pjesërisht në mesin e nëntokës, dhe një pjesë, së bashku me komandantin, u zhvendosën nga pjesa e pasme në pjesën e përparme ... Ata donin të depërtonin në të tyren.
  Kaukazi tashmë është pushtuar pothuajse plotësisht, por lufta vazhdon. Edhe pse BRSS humbi fushën e saj më të madhe të naftës në atë kohë. Por Ushtria e Kuqe nuk ishte e thyer në shpirt. Dhe ka gjithashtu naftë në rajonin e Vollgës, në Siberi dhe në shumë vende të tjera.
  Hitleri urdhëroi të përfundonin rusët në Astrakhan deri më 20 prill. Dhe betejat u shpalosën në një shkallë kolosale. Dhe bombardimet u intensifikuan ndjeshëm.
  BRSS u gjend nën presion të fortë. Pati edhe beteja për Alma-Ata, e cila u sulmua nga japonezët. Qyteti ishte pothuajse plotësisht i rrethuar.
  Samurai, sapo u ngroh pak, u përpoq të zhvillonte ofensivën dhe në drejtim të Magadan.
  Veronika luftoi në Alma-Ata dhe luftoi sulmin e samurait me batalionin e saj të vajzave.
  Dhe ka shumë prej tyre. Kinezët, të rekrutuar duke përdorur metoda kolapsi, po luftojnë gjithashtu.
  Japonezët po hedhin ushtarë të verdhë në betejë ... Ata po përparojnë dhe fjalë për fjalë hedhin pozicionet sovjetike me kufomat e tyre.
  Veronica është në zjarr. Dhe kosit kinezët dhe samurai në radhë. Ai hedh granata me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe kërcit:
  - Lavdi shpirtit rus!
  Marfa gjithashtu qëllon, pret kundërshtarët dhe kërcit:
  - Për Atdheun tonë!
  Natasha, duke qëlluar mbi ushtarët japonezë dhe kinezë të rekrutuar për rolin e ushqimit të topave, bërtet:
  - Për komunizmin e madh!
  Alina, duke qëlluar mbi samurai dhe luftëtarët kinezë, duke i kositur me pasion të madh dhe duke i dhënë dhuratën e vdekjes me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Për kufijtë e rinj të komunizmit!
  Veronica gjuan armikun me saktësi të madhe dhe thyen kokat e kinezëve dhe në të njëjtën kohë klith:
  - Lavdi tokës sovjetike!
  Dhe me këmbën e saj të zhveshur ajo dërgon një forcë kolosale granate, e cila i shqyen të gjithë armiqtë.
  Marfa, duke copëtuar armikun dhe duke hedhur dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Sundoni epokën e komunizmit!
  Natashka grisi, duke hedhur një pako shpërthyese me këmbën e saj të zbathur, një masë kineze, vyaknula:
  - Për rendin e ri sovjetik!
  Alina, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun, bërtiti:
  - Për kufijtë e rinj të komunizmit do të luftojmë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur i dha vendin një bombe shkatërrimi.
  Vajzat që luftojnë, është sikur nga sytë e tyre u derdhen shkëndija.
  Jo, japonezët nuk mund të pushtojnë njerëz të tillë, qoftë edhe së bashku me forcat kineze. Dhe samurai kaloi në sulm.
  Dhe përsëri ata mbushin të gjitha afrimet me kufoma. Por ka shumë prej tyre dhe batalioni i bukurosheve zbathur duhet të tërhiqet.
  Dhe japonezët kanë vajza ninja. Dhe është shumë e vështirë të luftosh kundër tyre.
  Ata janë kaq të shkëlqyeshëm, luftarak dhe të bukur. Dhe ata hedhin me gishtërinjtë e tyre të zhveshur, dhurata me fuqi të madhe shkatërruese.
  Një vajzë ninja me flokë blu pret ushtarët sovjetikë me shpata dhe klithma:
  - Për epokën e mbretërimit të perandorit!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë drejton një mulli me erë, shtyp ushtrinë ruse dhe kërcit:
  - Lavdi epokës së banzait !
  Një vajzë ninja me flokë të kuqe përdori një teknikë helikopteri, preu një oficer sovjetik dhe bërtiti:
  - Ne gjithmonë fitojmë!
  Një vajzë ninja me flokë të bardha përdori një teknikë fluture, preu tre ushtarë rusë dhe hodhi një bizele me gishtat e saj të zhveshur. Ai shpërtheu dhe ktheu tridhjetë e katër.
  Luftëtari bërtiti:
  - Për porosinë e re japoneze!
  Vajzat këtu janë të mrekullueshme dhe vërtet të lezetshme... Dhe Ushtria e Kuqe në Lindjen e Largët takoi një armik serioz.
  Por në qendër, trupat sovjetike nisin një sulm të papritur në drejtim të Rzhev.
  Këtu ekuipazhi i Elizabeth lufton për herë të parë në tankun e ri IS-2. Një makinë me të cilën janë varur disa shpresa. Zakonisht ka pesë anëtarë të ekuipazhit, por këtu luftëtarët përballen me katër.
  Elizaveta qëllon me një armë 122 mm. Një predhë shkatërruese fluturon me forcë vdekjeprurëse. Përshkruan një hark dhe godet T-4 nga një distancë e gjatë.
  Elizabeth thërret:
  - E godita mirë këtë!
  Ekaterina, në përgjigje, akuzon, përdor gishtat e saj të zhveshur dhe vëren me bezdi:
  - Por arma nuk është shumë e shpejtë!
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Nuk është aspak një shkatërrues tankesh ideal!
  Elena, e cila ndihmoi në ngarkimin e armës me këmbët e saj zbathur, vuri në dukje:
  - Por vrasës!
  Dhe pastaj Katerina qëlloi. Dhe predha goditi Panterën nga një distancë e madhe. Po, armë vrasëse...
  Katerina vuri në dukje:
  - Kemi shumë energji dhe emocione!
  Elena u pajtua me këtë:
  - Shumë! Lavdi Rusisë!
  Euphrasia gjithashtu vuri në dukje:
  - Shikueshmëria e kësaj makine është e dobët. Si e qëlloni?
  Elena vuri në dukje logjikisht:
  - Dhe ne kemi një sy kaq të stërvitur! Nëse rrahim, atëherë mundëm!
  Dhe luftëtarët kënduan në kor:
  - Nuk do të kemi frikë dhe do të luftojmë gjithmonë!
  . KAPITULLI Nr. 7.
  Më 21 prill, Astrakhani mbeti pjesërisht nën kontrollin sovjetik. Gjermani nuk u kap plotësisht prej tij.
  Terreni bëri të mundur mbrojtjen e mirë këtu. Dhe gjermanët vendosën të ndryshojnë taktikat. Në vend të sulmeve, ata kaluan në bombardime dhe granatime.
  Alenka dhe ekipi i saj u fshehën në një bunker dhe prisnin granatimet masive.
  Ishin gjashtë prej tyre vajza që luanin letra. Ata mbanin kuvertën me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe patën një diskutim.
  Anyuta tha me inat:
  - Në Kaukaz, vetëm Jerevani mbeti i pamarrë. Ky është vetëm ishulli ynë i fundit në këtë rajon. Ç'pritet më tej?
  Alenka sugjeroi logjikisht:
  - Me shumë mundësi ata do të shkojnë në Moskë. Kjo është kredo e tyre!
  Allahu tha me një psherëtimë:
  - Forcat janë shumë të pabarabarta ... Ne vërtet po e humbim luftën, dhe nuk kemi ushtarë të mjaftueshëm!
  Maria vuri në dukje logjikisht:
  - Dhe nazistët po humbasin! Ata nuk mund të na rezistojnë!
  Matrena shprehu mendimin e saj, duke hedhur një hartë me gishtat e saj të zhveshur:
  - Ne kemi lindur për të fituar, dhe sigurisht që do të fitojmë, e di!
  Marusya ra dakord, duke mposhtur kundërshtarin e saj me gishtat e saj të zhveshur:
  - Sigurisht, nuk ka dyshim!
  Alenka nuk do të ishte aq optimiste, duke hedhur një kartë me këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë:
  "Ne vajzat mund të na duhet të jetojmë nën pushtim, por besoj se do të fitojmë padyshim!"
  Anyuta tha prerazi:
  - Mund të luftosh duke përdorur metoda guerile, dhe do të jetë shumë bukur kur të luftosh me njerëz të tillë, është shumë bukur!
  Allahu vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Duhet të luftojmë më aktivisht!
  Vajzat pushuan së foluri. Pastaj kaluan në një temë tjetër.
  Marusya vërejti me bezdi:
  - Numri i besimtarëve po rritet. Kundër çdo logjike!
  Ana iu përgjigj kësaj:
  Askush nuk e ka provuar ende se nuk ka Zot. Dhe ai nuk mund të provojë të kundërtën. Pra, këtu mund të argumentoni deri në pafundësi.
  Elena konfirmoi:
  - Dhe të debatosh këtu është marrëzi dhe e kotë!
  Allahu u pajtua me këtë:
  - Po, kjo bisedë është e kotë. Për më tepër, nëse ekziston një Zot, atëherë Ai është i tillë që është më mirë për të të mos jetë!
  Matryona qeshi dhe tha:
  - Është më mirë që një Zot i tillë të mos ekzistojë! Deri atëherë, le të këndojmë!
  Dhe vajzat kënduan në kor;
  Ne jemi vajza, duke u bashkuar me Komsomol,
  Ata u betuan se do të jenë besnikë ndaj Atdheut...
  Kështu që një humbje e furishme i pret nazistët,
  Epo, le të jetojmë në Rusi nën komunizëm!
  
  Në fund të fundit, Lenini është me ne, si metal,
  Bronzi është më i fortë se çdo çelik...
  Kam ëndërruar të kthej botët me kokë poshtë,
  Siç la trashëgim gjeniu i madh Stalini!
  
  Do ta bëjmë më të freskët Atdheun
  Dhe ne do ta ngremë Atdheun mbi yje...
  Mund të ketë sukses me anëtarët e Komsomol,
  Edhe pse këmbët tona janë të zhveshura!
  
  Fashisti sulmoi atdheun tim,
  Nga lindja ngjiten me guxim samurai ...
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin,
  Dhe besoj kundërshtarin, do të bëjmë copë-copë!
  
  Svarog është me ne ,
  Cilin komunizëm, me shaka, do ta ndërtojë ...
  Shufra e lavdishme është më e fortë se gjithçka në univers,
  Do të shtojë ndërgjegjen dhe vullnetin!
  
  Ne besojmë se nuk do të dorëzohemi kurrë
  Mos e vini atdheun në gjunjë ...
  Shoku Stalin është një yll i ndritshëm,
  Dhe mësuesi ynë është gjeniu i mençur Lenini!
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun tonë,
  Më e bukur dhe rrezatuese në planet...
  Dhe do të jetë, njihni armën vdekjeprurëse,
  Lërini të rriturit dhe fëmijët të argëtohen!
  
  Djeg Svarog , mos digje në zemrën tënde,
  Ju jeni mbrojtësi i të gjitha shpatave të Rusisë ...
  Së shpejti do të ndërtojmë, besoj një parajsë të fortë,
  Jezusi do të vijë misioni i shenjtë!
  
  Mos u beso miqve të bandës së Hitlerit
  Se ajo do të fitojë lehtë dhe kërcënuese ...
  Gjithçka që ju nevojitet është një familje -
  Dhe besoni se nuk është vonë për të dashur Atdheun!
  
  Zoti i Plotfuqishëm na ruaj të gjithëve,
  Ngrini flamurin trengjyrësh mbi tokë ...
  Dhe grabitqari i keq do të kthehet në një lojë,
  Ne do të jemi në gjendje të përballemi me Satanin!
  
  Unë e dua Atdheun e Madh
  Në gjithë universin nuk ka më të bukur ti
  Ne nuk do ta shesim Rusinë për rubla,
  Le të ndërtojmë paqen dhe lumturinë në univers!
  
  Në emër të Atdheut tonë, një ëndërr,
  Rusia e Madhe do të ngrihet ...
  Çdo gjë tjetër është thjesht kotësi
  Dhe një mesia i ri do të jetë me ne!
  
  O Lada ime e plotfuqishme,
  Ju do t'i jepni dashuri dhe paqe ruse ...
  Unë kthehem tek ju, prandaj lutem,
  Dhe nëse është e nevojshme, goditni me rrufe!
  
  Maria Nëna e Zotit të Qiellit,
  Universi i dha Jezusit...
  Për hirin tënd u ngrit i madhi Zot,
  Njerëzit nuk e kanë humbur shijen e vërtetë!
  
  Vini re se anëtarët e Komsomol janë
  Zotat e Rusisë janë shumë të respektuar ...
  Ne jemi bijtë e mëdhenj të Atdheut,
  Rusët fitojnë gjithmonë!
  
  Miqtë duhet t'i luten Atdheut,
  Perun, Yarilo dhe Svarog janë të fuqishëm ...
  Ne do të jemi burra shumë të fortë
  Dhe ne do të fryjmë edhe retë në qiell!
  
  Tani armiku tashmë është larguar nga Moska,
  Ju lëndoni shumë fashistët...
  Ne jemi besnikë ndaj Jezusit dhe Stalinit,
  Do të ketë mjaft tanke me armë!
  
  Jo, armiku nuk do të jetë në gjendje të frenojë rusët,
  Meqenëse luftëtarët tanë janë të plotfuqishëm...
  Provimet, dorëzimet, vetëm për pesë,
  Kështu që çdo djalë do të ishte shumë i fortë!
  
  Më besoni, Stalingrad do të jetë i lavdishëm,
  Dhe ne do ta mbajmë atë nga sulmi ...
  Një rreshtim fitimtar i kalorësit do të vijë,
  Edhe pse gjaku rrjedh i papërmbajtur!
  
  Vajzat zbathur në të ftohtë
  Ata vrapojnë, duke dridhur me thembra ...
  Dhe ata do të godasin fashistët me një grusht,
  Kaini i pashoqërueshëm do të rrafshohet!
  
  Gjithçka do të jetë, njerëzit e dinë mirë
  Ne jemi në hapësirë, ne do të hapim yjësitë ...
  Në fund të fundit, është mëkat të dyshosh për trimërinë,
  Dhe do të ketë një njeri në fronin e Zotit!
  
  Shkenca së shpejti do t'i ringjallë të vdekurit,
  Ne do të jemi në gjendje të bëhemi më të rinj dhe më të bukur ...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Për nënën time të bukur Rusi!
  Vajzat kënduan mirë një poezi të tërë dhe vazhduan të luanin letra me këmbë të zbathura ...
  22 prilli ishte ditëlindja e Leninit. Vajzat pinin alkool të holluar me ujë dhe kafe dhe u gërryen nën zë...
  Ushtria e Kuqe kreu një tjetër operacion Rzhev- Sychevsk në qendër. Gjermanët ishin në mbrojtje dhe u kundërpërgjigjën. Tanket e reja sovjetike T-34-85 dhe IS-2 luftuan. Makina e fundit shpesh ngecte në baltë. Po, dhe forca të blinduara të "Tigrit" -2 dhe "macet" më të rënda nuk u morën në ballë. "Pantera" -2, gjithashtu, mund të shpohej vetëm afër.
  Makina më gjermane e shpoi atë sovjetike nga një distancë më e madhe.
  Hitleri në përgjithësi ishte i kënaqur me "Panterën" -2, e cila është e mbrojtur në mënyrë të kënaqshme, dhe performanca e mirë e drejtimit dhe armët. Por ai kërkoi të krijonte një tank që do të mbrohej më mirë, dhe në të njëjtën kohë do të drejtonte me tolerancë ...
  "Mouse" në këtë rast u tregua si një makinë joefikase. E-100 u zhvillua në mënyrë aktive si pjesë e serisë E. Vendndodhja e motorit dhe transmetimit supozohej të bëheshin së bashku, dhe kulla ishte më e ngushtë dhe më e prirur, si byk. Trashësia e armaturës mbeti e krahasueshme me Maus-in, ashtu si armatimi, por pesha duhej reduktuar në 130 tonë për shkak të lartësisë. Motori, përkundrazi, duhet të ishte bërë më i fortë me 1500 kuaj fuqi, dhe rezervuari kishte lëvizshmëri të kënaqshme.
  Në përgjithësi, seria "E" supozohej të ishte një gjeneratë e re tankesh. Me silueta më të ulëta, me kënde të mëdha të prirjes racionale, armë dhe motorë të fuqishëm, plan urbanistik të dendur.
  Sidoqoftë, ndërsa gjermanët tashmë kishin makina të mira. "Panther" -2 zëvendësoi modelin e mëparshëm. Kishte gjithashtu një "Tiger" të ri -2 me një motor më të fuqishëm, një kullë të ngushtë. Më mirë i mbrojtur dhe më i lehtë në peshë.
  Kështu që nazistët nuk u ulën ende.
  Më 24 prill 1944, aeroplani i parë gjerman bombardues Arado goditi Moskën me një dhuratë vdekjeje. Ai e hodhi bombën nga një lartësi e madhe dhe i kaloi lehtësisht luftëtarët sovjetikë.
  Hitleri tha se tani BRSS nuk ka asnjë shans dhe së shpejti do të vijë fundi i Ushtrisë së Kuqe.
  Më 25 Prill, filloi një sulm i ri në Astrakhan. Në betejë mori pjesë edhe makina e parë lëvizëse e tokës: një tank nëntokësor.
  Dy vajza gjermane u përleshën në të: Mercedes dhe Dora. Luftëtarët provuan një model nëntokësor që lëvizte në tokë.
  Ndërsa mjaft i lehtë aq me një top 75 milimetrash me tyta të shkurtra dhe katër mitralozë.
  Vajzat tërheqin makinat në tokë. Stërvitjet rrotullohen, duke prerë shkëmbin. Lëvizja është mjaft e ngadaltë shtatë kilometra në orë, për automjetet, nën tokë kjo nuk është keq.
  Mercedes shtyp gishtat e zhveshur në levë të parë në ushtrinë gjermane. Është shumë i përshtatshëm për të vepruar dhe shqipton:
  - Këtu është shkenca jonë gjermane e suksesshme!
  Dora u pajtua me këtë:
  - Po, ne tashmë dimë shumë! Fuqia jonë është shumë e madhe!
  Ai gjithashtu kontrollon me një levë. Vajzat po testojnë një makinë speciale me një radar.
  Këtu është një bateri sovjetike përpara dhe ju mund të zhyteni nën të.
  Mercedes, duke nxjerrë dhëmbët, vëren:
  - Do të ndërtojmë një urdhër të ri!
  Dhe tani shfaqet makina e nazistëve. Një predhë me fragmentim me eksploziv të lartë godet armët sovjetike. Dhe godet ushtarët e Ushtrisë së Kuqe.
  Dora thotë duke qeshur:
  - Përshëndetje revanshizëm i madh!
  Dhe me gishta të zhveshur, ai bën goditje të sakta. Godet armikun dhe kërcit:
  - Lavdi ëndrrës së re!
  Mercedesi shkarravit nga mitralozat dhe ulërima thotë:
  - Për epokën e ëndrrave të mëdha!
  Vajzat qeshin dhe duartrokasin vetë. Këta janë luftëtarët agresivë dhe shumë të shkathët që janë.
  Dona vëren në mënyrë agresive:
  - Ka shumë gjëra të mira në botë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai shtyp butonat dhe qëllon përsëri, në gjuajtësit sovjetikë.
  Mercedes konfirmon me buzëqeshje:
  - Dhe do të jetë edhe më e bukur!
  Dhe ai gjithashtu gjuan me gishtat e zhveshur. Kështu qëllojnë këto vajza luftarake.
  Epo, cila është një pajisje tjetër për luftë ...
  Sulmi i nazistëve në Astrakhan po rritet ...
  Të gjitha afrimet u ndërprenë... Dhe trupat sovjetike u detyruan të dorëzoheshin më 1 maj 1944, pasi kishin përfunduar mbrojtjen e gjatë heroike të qytetit. Ra edhe kjo fortesë.
  Nazistët festuan rënien e Astrakhanit me fishekzjarre. Megjithatë, mbrojtja nuk ishte e kotë. Dhe Fritz-it iu desh ca kohë për të rimbushur trupat dhe për të tërhequr rezervat ...
  Fuhrer planifikoi të përparonte në drejtim të Saratovit dhe më tej përgjatë Vollgës me një anashkalim të thellë të Moskës.
  Por ndërsa gjermanët po rigruponin forcat e tyre, ata po tërhiqnin rezervat. Dhe betejat ishin në ajër.
  Aviacioni gjerman u përpoq të konsolidonte epërsinë e tij. Testet luftarake të ME-262 zbuluan mungesën e besueshmërisë së këtij automjeti dhe aksidentet e tij të shpeshta, si dhe probleme me manovrimin. Pra, ndërsa nuk kishte asnjë ide për zëvendësimin e plotë të njësive gjermane me këtë avion. TA-152, përkundrazi, u dëshmua të ishte një makinë e shkëlqyer për kohën e saj dhe po prezantohej gjithnjë e më shumë. ME-309 dhe ME-109 mbetën në shërbim.
  Raketa ME-163 rezultoi të ishte një luftëtar i mirë për luftim, por koha shumë e vogël e fluturimit e bëri pothuajse të pamundur përdorimin e tij në luftime.
  Më i suksesshëm doli avioni bombardues Arado , i cili, për shkak të shpejtësisë së tij të lartë, ishte pothuajse i pamundur të rrëzohej me armë kundërajrore, dhe luftëtarët sovjetikë nuk mund ta kapnin atë. Skautët reaktivë ishin mjaft të mirë. Gjermanët po zhvillonin edhe makina të tjera. Për shembull, XE-162, një luftëtar më i lehtë se ME-262, i lehtë për t'u prodhuar, i lirë dhe i manovrueshëm për t'u bërë kryesisht prej druri. Dhe luftëtarë të tjerë. Dhe ME-1010 dhe TA-183 ... Dhe modifikimi më i avancuar dhe më i besueshëm i ME-262 X. Dhe luftëtarët Gotha pa bisht, dhe shumë më tepër.
  Sidoqoftë, deri më tani luftëtarët gjermanë me helikë ishin shumë më të fortë se makinat sovjetike. Të cilat ranë në cilësi dhe ishin mjaft të dobëta si në motorë ashtu edhe në armë. Për më tepër, Yak-9 u thjeshtua më tej dhe tani mbi të u vendos vetëm një top aviacioni 20 mm, duke braktisur mitralozin. Kjo zvogëloi koston dhe thjeshtoi prodhimin dhe lejoi uljen e peshës.
  Gjithsesi, mitralozi kundër avionëve gjermanë është mjaft i dobët. Deri më tani, BRSS nuk mund të përballonte të prodhonte modele më të avancuara makinash dhe kalimesh me shpejtësi dhe armë përpara nazistëve. Pesha më e madhe e makinerive krijoi gjithashtu probleme me manovrimin.
  Dhe mungesa e karburantit zvogëloi stërvitjen e fluturimit të personelit me krahë.
  Alvina dhe Albina, pasi kishin zotëruar armët e fuqishme të ME-309 me një shpejtësi të mirë, nuk donin të uleshin në ME-262, i cili u rrëzua vetë shumë shpesh. Dhe në shpejtësi ata tashmë janë më të fortë se rusët.
  Alvina, duke prerë makinën sovjetike, vuri në dukje:
  - Lufta në qiell është interesante!
  Albina, duke përdorur këmbët e saj të zbathura, e drejtoi luftëtarin drejt objektivit dhe e shtypi atë, ra dakord:
  - Po, ne jemi në thelb më të fortët në botë!
  Dhe vajzat qeshën si të çmendura.
  May doli të ishte relativisht i qetë. Ushtria e Kuqe ishte ende duke u përpjekur për të prerë Rzhev të spikatur.
  Elizaveta qëlloi nga IS-2 në drejtim të kundërshtarëve të saj... Makina sovjetike kishte mbrojtje të mirë vetëm në pjesën e sipërme të pjesës së përparme të bykut. Balli i kullës nuk është mjaftueshëm i mbrojtur. Dhe është shpuar edhe në distancë të afërt nga armët T-4. Megjithatë, tanku i fundit u ndërpre më në fund në maj, siç ishin Pantera dhe Luani dhe Miu i zakonshëm. Tani në seritë "Patera"-2 dhe "Tiger"-2 janë maksimalisht të unifikuara dhe me armë të ngjashme.
  Këto makina janë të mbrojtura mirë në ballë, mjaft të dobëta në anët dhe ndryshojnë më shumë në peshë. Performanca e tyre e drejtimit me motorë të rinj është e pranueshme për ushtrinë. Por këto tanke janë gjithashtu të përkohshme... Panther-3 dhe Tiger-3 nga seria E po përgatiten për t'i zëvendësuar ato. Me një plan urbanistik më të dendur, me vendndodhjen e motorit dhe transmisionit në një bllok dhe përtej, me një karrocë të lehtë, të thjeshtuar dhe në të njëjtën kohë të kalueshme dhe lehtësisht të riparueshme.
  Makineritë e reja duhet të mbrohen më mirë, por pa ndonjë rritje të konsiderueshme në peshë.
  Në kurriz të armëve këtu nuk ka unitet. Armatura e tankeve sovjetike nuk është shumë e trashë dhe me cilësi të dobët. Dhe nuk ka kuptim të vendosësh një kalibër të madh armësh. Topi 88 mm i ushtrisë është në rregull. Ajo merr tridhjetë e katër nga katër kilometra, dhe është -2 pak më afër. Kështu që zhvillimi është duke u zhvilluar ...
  Në BRSS, diçka duhet të përgjigjet. Por ja çfarë, nuk është ende e qartë... Ka plane për të krijuar SU-100. Kjo armë vetëlëvizëse është thjesht efektive dhe me një veprim depërtues. Me të, lidhen disa shpresa, për luftën kundër tankeve të rënda në rritje të Rajhut të Tretë. Por ende duhet bërë, si predhat për një përbindësh të tillë, dhe duhet të krijohet prodhimi masiv i armës, gjë që në kushte lufte nuk është shumë, është e vërtetë.
  Por ekuipazhi i tankeve të Elizabeth po lufton në T-34-85. Dhe vajzat me këmbë të zbathura dhe me bikini luftojnë me guxim.
  Elizabeta qëllon me gishtat e saj të zhveshur mbi nazistët dhe shpon Panterën në krah, duke thënë:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe tridhjetë e katër e tyre kërcejnë lart dhe shpejt kthehen, duke qëlluar.
  Edhe Ekaterina qëllon me shumë saktësi në drejtim të armikut. Rezervuari i vjetëruar T-4 e thyen atë në anë dhe bërtet:
  - Lavdi kalorësve të BRSS!
  Dhe u bën përsëri syrin miqve të saj. Një vajzë e tillë militante doli.
  Edhe Elena qëllon kundër armikut. Ai e godet atë me shumë saktësi, në këtë rast duke thyer rulin Tiger-2 dhe gjëmon në majë të mushkërive të tij:
  - Për Rusinë e Shenjtë!
  Efrasia qëllon me saktësi mbi armikun. Bën një gjuajtje të saktë në anën e armikut, depërton metalin dhe bërtet:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Dhe vajzat kthejnë me besim tankun e tyre dhe shmangin goditjet e predhave. Nuk është aq e lehtë të mposhtësh vajzat.
  Këtu u shfaq kundër tyre "Luani"-2 më i ri dhe i frikshëm. Mundohuni të depërtoni në një tank të tillë dhe ai do të përpiqet të godasë tridhjetë e katër.
  Dhe gjuan nga distanca.
  Elizabeth shkroi në Twitter si përgjigje:
  - Nuk do të pranoni gënjeshtra!
  Dhe dërgon një predhë në rezervuarin Lev-2 nga një distancë e gjatë. Do ta godasë në ballë.
  Hitleritët këputen.
  Pastaj Katerina qëllon përsëri, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, në drejtim të armikut, dhe këtë herë, predha, pasi kishte përshkruar një hark, goditi me saktësi fashistin në tytën e gjatë të topit.
  Katerina guxoi:
  - Një sy i mprehtë, duar të pjerrëta, kjo nuk është për ne!
  Gjermani, pasi humbi bagazhin e tij, filloi të kthehej shpejt dhe të largohej. "Lion" -2 është rezervuari i parë gjerman në të cilin transmetimi dhe motori ndodhen përpara në një bllok, dhe kutia e shpejtësisë është në vetë motorin.
  Kjo e lejoi atë të zvogëlojë gjatësinë e tij dhe të zvogëlojë peshën, duke rritur ndjeshëm shpejtësinë e tij. Dhe kështu "Lev" -2 u largua, dhe pati një shans për të thyer distancën ...
  Elena, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, drejtoi armën, e mori dhe qëlloi në drejtim të armikut. Predha goditi pjesën e pasme të bykut të Luanit, por u rrëzua me rikoset....
  Elena bërtiti:
  - Dreqin, distanca është e madhe. Ne nuk do ta marrim atë!
  Katerina gurgulloi , duke nxjerrë dhëmbët:
  - "Luan", vajza, ky është "Luan", sa nuk na ofendojmë! Së shpejti e di ju miq, do të turpëroheni!
  Dhe tanku i tyre goditi T-3, ky tank sapo u kthye anash, dhe mund të goditet nga një distancë e gjatë.
  Dhe vajza qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Lavdi epokës së komunizmit në tokë!
  Efrasia vuri në dukje me bezdi, duke gjuajtur kundër armikut dhe duke përdorur takat e saj të zhveshura:
  - Atdheu ynë është i fortë, ai mbron botën!
  Elizabeta cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët dhe filloi të këndonte, duke kompozuar një poezi të tërë ndërsa shkonte:
  Satani nuk do të na mundë,
  Atdheu im është më i bukuri në botë,
  Bëhu i famshëm për vendin e bukur...
  Të rriturit dhe fëmijët do të jenë të lumtur në të!
  
  Le të lulëzojnë zambakët e luginës në të,
  Dhe një himn i denjë luhet nga kerubinët...
  Fuhreri do të vijë kaput
  Rusët janë të pamposhtur në beteja!
  
  Anëtarët e Komsomol vrapojnë zbathur,
  Ata shkelin borën me taka të zhveshura...
  Hitler vetëm dukesh i lezetshëm
  Unë do të të lëviz në një tank!
  
  A mund t'i mposhtim nazistët?
  Si gjithmonë, ne jemi vajza zbathur ...
  Kalorësi më i frikshëm është ariu ynë,
  Ai do t'i vrasë të gjithë me automatik!
  
  Jo, ne vajzat jemi tashmë shumë të lezetshme,
  Ne fjalë për fjalë i copëtojmë të gjithë armiqtë ...
  Kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë...
  Ne do të ndërtojmë një vend në një parajsë të mrekullueshme!
  
  Unë besoj se do të ketë komunizëm të ftohtë,
  Vendi lulëzon në të, besoni këshillat ...
  Dhe nazizmi i mjerë do të zhduket,
  Ata, besoj, do të këndohen bëmat!
  
  Do të lulëzojë, besoj se skaji është i stuhishëm,
  Nga fitorja përsëri jemi te fitorja...
  Mundni Nikollën japoneze
  Samurai do të përgjigjet për poshtërsi!
  
  Ne nuk do ta lëmë veten të anuar,
  Shkatërroni armiqtë tanë me një goditje...
  Lëreni gjahtarin të kthehet në lojë
  Ne e shtypëm Wehrmacht-in për një arsye të mirë!
  
  
  Na besoni të dorëzohemi jo nga dora,
  Rusët kanë qenë gjithmonë në gjendje të luftojnë ...
  Ne mprehim bajonetat tona nga çeliku,
  Fuhreri do të bëhet imazhi i një bufoni!
  
  Kështu është atdheu im,
  Fizarmonikë ruse luan në të ...
  Të gjitha kombet janë një familje miqësore,
  Triumfon Abeli, jo Kaini!
  
  Së shpejti BRSS do të jetë në lavdi,
  Edhe pse armiku ynë është mizor, tradhtar ...
  Ne do të japim një shembull për trimërinë,
  Shpirti rus do të lavdërohet në beteja!
  . KAPITULLI #8
  Maji i vitit 1944 kaloi shpejt... Albina dhe Alvina mblidhnin faturat e avionëve.
  Janë vajza që si në krahët e kerubinëve nxitojnë.
  Albina rrëzon një aeroplan rus me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Për Rajhun e Tretë!
  Alvina, gjithashtu zbathur dhe me bikini, rrëzon një avion sovjetik, e ndan në copa dhe bërtet:
  - Për komunizmin arian!
  Pas së cilës vajzat, duke përdorur një top 37 mm, filluan të qëllojnë në tanket sovjetike.
  Ata rrëzojnë tridhjetë e katër dhe bërtasin:
  - Ne jemi shumë të lezetshëm!
  Albina shtyp pedalin me takën e saj të zhveshur, të rrumbullakët dhe cicërima:
  - Le të lavdërohet komunizmi!
  Dhe përplaset përmes një makine sovjetike.
  Edhe Alvina qëllon me saktësi në drejtim të armikut, e troket dhe bërtet duke nxjerrë dhëmbët:
  - E vërteta jonë është në grushtin tonë!
  Vajza të tilla mendjemprehta... Dhe shkatërrojnë regjimentet sovjetike... Për shembull, ata morën IS-2. Kështu ata e sulmuan nga ajri dhe më pas e qëlluan nga një top avioni. Ata depërtuan në metal dhe shkaktuan djegien e rezervuarit. Dhe kompletet e luftimit do të shpërthejnë.
  Albina cicëroi në majë të mushkërive:
  - Vajzës i pëlqen të vrasë! Çfarë vajze!
  Alvina fërshëlleu duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë:
  - Lavdi Atdheut tonë! Për komunizmin!
  Vajzat sapo morën shfarosjen totalitare të kundërshtarëve të tyre.
  Dhe Ushtria e Kuqe u mund me besim.
  Dhe Gerda luftoi në ekuipazhin e saj "Panther" -2 dhe u përfshi në shkatërrim total.
  Vajza drejtoi armën me gishtat e saj të zhveshur. Ajo qëlloi një tridhjetë e katër dhe bërtiti:
  - Për madhështinë e komunizmit në mënyrën ariane!
  Charlotte gjithashtu gjuajti me gishtat e saj të zhveshur në tankun sovjetik, shkatërroi armaturën dhe bërtiti:
  - Për sukses të madh në botë!
  Edhe Christina bëri një qitje pa shumë ceremoni. Po, ajo e bëri atë kaq saktë, goditi sovjetikën tridhjetë e katër me thembër e saj të zhveshur dhe turbulloi:
  - Për kufij të mëdhenj!
  Magda gjithashtu gjuajti një predhë me radhë dhe bërtiti:
  - Për një urdhër të ri arian!
  Pas së cilës vajzat e morën dhe kënduan në kor:
  - Ne jemi të gjithë skinheads, adhurues të lirisë, duke luftuar për një rend të ri! Së shpejti popujt do të bëhen arianë, le të luftojmë me zjarr dhe shpatë!
  Luftëtarët, duhet të them, doli të ishin shumë luftarak. Dhe nëse ata rrëzojnë armikun, atëherë deri në fund.
  Bashkimi Sovjetik është nën sulmin e forcave superiore. Japonia po futet nga lindja.
  Dy pilotë japonezë, Toshiba dhe Toyota, sulmojnë pozicionet sovjetike nga ajri.
  Të dyja femrat japoneze janë shumë të bukura dhe zbathur dhe me bikini.
  Toshiba bën një afrim ajror, depërton në çatinë e një tanku sovjetik dhe vrumbullon:
  - Unë jam një përbindësh nga ferri japonez!
  Toyota, duke shtypur gishtat e këmbës së tij të zbathur në pedale dhe duke prerë armikun, bërtet:
  - Për madhështinë e ideve të Japonisë!
  Këto vajza janë të mahnitshme. Dhe ata shtypin armiqtë në mënyrë shumë aktive.
  Dhe BRSS me të vërtetë humbet nga samurai. Dhe është e kuptueshme pse. Ku t'i rezistosh një fanatizmi dhe teknologjie të tillë.
  Vajzat japoneze këtu në dritë, por tanke të shkathët depërtojnë dhe Ushtria e Kuqe është goditur në mënyrë specifike.
  Njësitë e tankeve nuk janë shaka.
  Toshiba hodhi bomba në pozicionet sovjetike nga ajri dhe disa armë fluturuan lart dhe cicërimën:
  - Për komunizmin e madh!
  Pas kësaj do të qeshë...
  Toyota në fluturim vuri në dukje:
  - Zotat rusë janë të çuditshëm. Ata adhurojnë njeriun e kryqëzuar në kryq dhe e konsiderojnë atë Zot. Madje disi bëhet qesharake!
  Toshiba qeshi në përgjigje, duke thënë:
  - Dhe ne vetë së shpejti do të bëhemi perëndi dhe do të vazhdojmë evolucionin e Hyjnisë sonë!
  Dhe vajzat janë shumë të gatshme për të qeshur.
  Toyota qeshi:
  - Forca jonë është në unitet!
  Toshiba e konfirmoi në mënyrë agresive këtë:
  - Forca jonë, grushti ynë!
  Dhe përsëri, nga qielli, ata do të rrëzojnë një rrymë predhash avionësh mbi armikun, duke thyer tridhjetë e katër.
  Këto janë vajza që luftojnë dhe thonë çfarë tjetër. Japonia do të gllabërojë dhe djegë të gjithë.
  Dhe kur një pionier torturohet, ai rezulton të jetë jashtëzakonisht agresiv.
  Sidomos nëse takat e djalit janë të skuqura. Ky është më i madhi që nuk është as një super veprim ...
  Dhe vajzat po bërtasin në majë të mushkërive...
  Dhe vajzat sovjetike gjithashtu luftojnë me guxim dhe rrëzojnë kundërshtarët. Dhe ata veprojnë përpara afatit dhe përplasen.
  Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova janë bukuroshe shumë aktive në qiell.
  Dhe ata rrëzojnë nazistët, edhe pse ata avionë janë më të fortë.
  Anastasia shtyp këmbëzën me gishtat e saj të zhveshur dhe këndon:
  - Nuk është keq të jesh i fortë, të jesh i sigurt!
  Akulina shtyp këmbëzën me thembër të zhveshur dhe konfirmon:
  - Nazistët do t'i mundim fort!
  Dhe të dy vajzat kënduan:
  - I fortë, i fortë, shumë i vështirë për t'u mposhtur! E fortë, e fortë, shumë e vështirë për t'u mposhtur!
  Pas kësaj, luftëtarët filluan të lexojnë aforizma me krahë që galoponin si kuaj, ose më mirë hamshorë të rinj;
  Një politikan shpesh ngacmon për të vënë një zgjedhë mbi votuesit!
  Një politikan gjel i shtyp votuesit si pula!
  Politikani ëndërron të hipë në kalë të bardhë për t'i vënë zgjedhën votuesit!
  Dhelpra është e vogël me fantazma, dhe duke dashur t'i gëlltisë, përgjithësisht i fsheh!
  Një politikan që flet shumë për njerëzimin është një kanibal tipik!
  Dhe një ari mund të përgjumet me fjalime të ëmbla!
  Për një alkoolist, vodka e hidhur është më e ëmbël se mjalti!
  Rrobaqepësi do të gënjejë dhe nuk do të skuqet, një politikan do të "squhet" dhe do të gënjejë!
  Një grua, duke i hequr këpucët, i vë këpucët një burri, në nivelin e një endacaki!
  Nëse doni t'i afroheni Zotit, shkurtoni lakminë tuaj!
  Edhe në indiferencën e dukshme të të Plotfuqishmit ka dashuri - në fund të fundit, fëmijët para së gjithash duan të shpëtojnë nga kujdesi i prindërve të tyre!
  Zoti e vonon dënimin e së keqes për t'i dhënë një shans mëkatarit!
  Talenti dhe zelli si burrë e grua lindin sukses vetëm në çift!
  Edhe mjalti është i hidhur - nëse mbytesh në të!
  Mashtrimi është si vera dhe i neveritshëm dhe i ëmbël dhe i vështirë për t'u ndalur!
  Dashuria është si një predhë copëzuese - thyen zemrën, tund trurin, del xhepat, shkon anash!
  Njeriu është në njëfarë mënyre i barabartë me Zotin - i Plotfuqishmi krijoi universin dhe njeriu lindi marrëzinë: të dyja janë të pafundme!
  Suksesi që ndërton mbi gjak - pret fatin e një derri të therur. Ata do të hanë bashkëluftëtarët e tyre - rezultati i zemërimit është i trishtuar!
  Ndonjëherë mënyra më e mirë për të ruajtur një reputacion është një lak rreth qafës! Gjithsesi, mos e lini të bjerë!
  Ju nuk mund të shtriheni nën një ari për një kohë të gjatë - do t'ju shtypë!
  Ndonjëherë një grua është si një vigan në vend të një batanije!
  Një shkrimtar që përpiqet të korrë kartëmonedha - nuk do të mbjellë të mira, të përjetshme!
  Një vend pa ligj është si një trup pa skelet! Vetëm për të mos u kockëzuar - duhen zgjedhje!
  Nëse doni të krijoni një kryevepër - harroni tarifën!
  Mashtrimi më i shkathët është kur nuk gënjen, por askush nuk të beson!
  Sigurisht, humbja premton telashe të mëdha, por kjo është vetëm një reflektim i një fitoreje të ardhshme!
  Në betejë, ajo sjell fitore - trimëri dhe inteligjencë të mirë.
  Për të rrahur, së pari duhet të shihni se ku!
  Skauti është farkëtari i fitores!
  Çdo budalla mund të sakatojë - jo çdo i zgjuar mund të shërojë!
  Shumë xhelatë të vrazhdë - pak mjekë!
  Kujt janë mjekët, e kujt xhelatët!
  Pa dhimbje nuk ka trimëri - pa trimëri nuk ka fitore!
  Idetë e komunizmit janë kufiri i idiotizmit: nëse kokat e nxehta dhe zemrat e ftohta marrin përsipër t'i zbatojnë!
  Komunizmi është i lehtë, por ata që janë shumë të yndyrshëm digjen!
  Nëse nuk keni durim, të kënduarit ju ndihmon!
  Populli është si hekuri - derisa të ftohet, jepi formën e dëshiruar!
  Nëse doni të bëheni të njohur - përdorni forcën më shpesh!
  Vlerësimi është si bari djallëzor - rritet kur e ujit me lot dhe gjak!
  Njerëzit janë si barërat e këqija - sa më shumë të shkelësh, aq më lart shtrihet!
  Uniteti është çelësi i fitores!
  Disiplina është një mjet për fitore! Mendja luan me të!
  Uniteti, guximi, vetëmohimi - çelësat e fitores, lirisë, lumturisë! Pa disiplinë nuk ka ushtri dhe pa ushtri nuk mund të gjendet liria!
  Puna na ka bërë më të fortë, shumëzuar me mendjen do të japë liri, dhe së bashku me fat do të sjellë lumturi!
  Komandanti është si maja e piramidës - duhet të jetë vetëm një, përndryshe edhe një strukturë kaq e fortë do të shembet!
  Fisnikëria e familjes ka të njëjtën lidhje me guximin, sa gjatësia e flokëve me mendjen!
  Asnjë trimëri e të parëve nuk do ta ndihmojë frikacakin!
  Një teh prej çeliku më të fortë ndryshket në duart e një folësi dhe një frikacak!
  Arma më e tmerrshme është Bibla në duart e një të poshtër!
  Pasuria kryesore e një njeriu: fuqia, është edhe shkaku kryesor i rrënimit!
  Profesioni më i mirë është prostitucioni, ju kombinoni biznesin me kënaqësinë dhe çdo herë një partner të ri - pa rutinë!
  Prejardhja e heroit - ju mund të mburreni për një shekull, por u futët në fushën e betejës - frikacakisht nxiton në pjesën e pasme!
  Një shishe vodka është si një granatë - të rrëzon, të rrëzon trurin, të shtyp të brendshmet!
  Kur zemra është e mbushur me mëshirë, për ndonjë arsye kuleta është bosh!
  Një person vërtet i lirë i nënshtrohet tre gjërave - arsyes, dashurisë, Zotit!
  Dashuria është si një trëndafil - nuk lulëzon për shumë kohë, por dhemb!
  Robi në shpirt është i nënshtruar - pasioneve, epshit, robërve të Zotit!
  Fati është i paqëndrueshëm si rëra - vetëm puna e vështirë do ta lidh atë me çimento!
  Një filxhan verë është si një oqean - kur të tërhiqesh, humbet terren nën këmbë!
  Femrat e duan forcën mashkullore, por jo kur e përjetojnë vetë!
  Dashuria është si një varkë, nëse e vozisni shumë shpejt do të përmbyset dhe do të mbytet!
  Në kohën e duhur, ai prezanton një artikull - joshja e të rriturve nga të rinjtë!
  Nuk mund t'i vësh pranga dashurisë!
  Ajo që është e natyrshme nuk është kriminale!
  Dashuria është një ndjenjë e butë, por prangat më të trasha nuk qëndrojnë!
  Po të funksiononin të gjitha ligjet, vendi do të kthehej në një burg ku sigurimi rekrutohet nga jashtë!
  Parimi i pashmangshmërisë së dënimit nuk funksionon sepse nuk mund të arrestoni veten!
  Mjekët nuk duhet të kalojnë rrugën me pengesa. Pas saj, duart do të dridhen, dhe gjuha do të lëkundet dhe një gotë vodka, ndryshe nga një hangover, nuk do të ndihmojë!
  Nuk ka asgjë më të lodhshme - kotësi e gjatë!
  Zbulim shkencor: konceptuar në mënyrë progresive - mishëruar në mënyrë agresive!
  Jo një vend mendimi për reflektim, por një vend grindjesh dhe çmendurie!
  Të gjitha problemet e njerëzimit vijnë nga egoizmi, prosperiteti është i mundur vetëm me përpjekje të përbashkëta!
  Një person pa një ekip është si një prush, pa zjarr - jep pak dritë dhe shuhet shpejt!
  Atdheu ngroh - më mirë se një zjarr!
  Dhe kafsha është më e mirë në tufë!
  Logjika nuk duhet t'i shërbejë instinkteve - mendjes së epshit!
  Do të ketë një luftë - do të ketë një bëmë!
  Muskujt pa tru, ky është një grusht mish - mbi të cilin po qan një tigan!
  Prej dy duelistëve njëri është budalla, tjetri i poshtër!
  Sa më lart të fluturojë një person, aq më shumë është i pakënaqur me pozicionin e tij!
  I mbetur vetëm, qenit i mungon shkopi i pronarit të tij!
  Krahë kanë vetëm ata që nuk e kanë mendjen me gërvishtje!
  Është keq kur je vetëm si snob!
  Ju jeni vetëm, dhe armiqtë tuaj janë legjion!
  Edhe një elefant mund të hahet nga një insekt!
  Nëse ka më shumë se një milion çimka!
  Kreu i vendit duhet të jetë vëlla me popullin, jo vëlla!
  . Është më e lehtë të gjesh një shkëmb të thatë në oqean sesa një shpikje që nuk është përdorur për qëllime ushtarake!
  Fitorja si grua - tërheq me shkëlqim, por frikëson me një çmim!
  Zjarri zot i luftës dhe si perënditë e tjera kërkon vëmendje dhe sakrificë!
  Një shpatë, si një pikë shiu, do të bjerë e do të shpërndahet dhe kur të ketë shumë, do të lindë fitorja!
  Vetëm mos këndoni - për paqe!
  Zemra ime është e trishtuar - stomaku im është bosh!
  Fillimisht tasi, pastaj mendimet!
  Fitorja ia vlen nderimi!
  Nderi është një koncept relativ dhe duhet të zbatohet kryesisht për ushtarët tuaj!
  Kush pi para luftës - hangover në botën e krimit!
  Tubat janë të heshtur, sepse tehet këndojnë - çeliku është më i fortë dhe më i zhurmshëm se bakri!
  Një ushtri pa komandant është si një tufë delesh pa bari, nëse një ujk nuk ha, atëherë do të trembë!
  Fluturimi është më shumë marrëzi sesa frikacak! Në fund të fundit, shumica e ushtarëve nuk vdesin në betejë, por gjatë ndjekjes!
  Lufta është si një lojë domino, vetëm kockat e thyera nuk mund të mblidhen më - toka mban!
  Përndjekja e kthen luftëtarin në xhelat, frikacakin në trim, modestin në të pafytyrë!
  Fantashkencë është një garë absurditetesh dhe absurditetesh! Në të njëjtën kohë, nuk ka më zhanër shkencor dhe logjik!
  Në luftë është si në një opera - secili këndon të tijën, vetëm sufleri mund të jetë spiun!
  Gratë moderne i falin burrit gjithçka - përveç varfërisë!
  A e dini se si ndryshojnë spiunët nga oficerët e inteligjencës?
  E di! Kemi vetëm oficerë të zbulimit - të huajt janë të gjithë spiunë!
  Çfarë është më mirë me një kokë bosh apo një portofol bosh? Sigurisht me një kokë bosh - jo aq e dukshme!
  Mendja është mbledhësi më i mirë i pasurisë!
  Mendje dhe fat: një çift i dashuruar - lind sukses, pasuri, pozicion, por shpejt shpërndahu!
  Është më e lehtë për burrat krenarë të dëgjojnë këshillat kur ato jepen nga një grua - përveç nëse është grua!
  Një grua e mençur vlen një pasuri! Dhe një grua sipërmarrëse mund ta padisë atë!
  Kush vlerëson personalitetin e një personi dhe kush vlerëson paratë!
  Njerëzimi mund të shkatërrohet nga dy gjëra - kompjuterët dhe shkencëtarët kompjuterikë. E para do të atrofizojë mendjen, e dyta nuk do të mund të përfitojë prej saj!
  Shoku në luftë dhe një granatë!
  Në përgjithësi, një shegë që tregon shaka është si një vezë Faberge e përdorur për të thyer arra!
  Talenti është si një shpirt: është e pamundur të hiqet, por mund të shkatërrohet!
  Hakmarrja nuk ia vlen nderimi - ndëshkimi i mirësjelljes!
  Zilia është mikrob i krimit, interesi vetjak është lotim, përtacia është ushqim!
  Përtacia është më e keqja nga të gjitha krimet!
  Është më mirë të vdesësh me një shpatë me dinjitet - sesa të jetosh një ka të shtyrë nga një kamxhik në një stallë!
  Në luftë, guximi mund ta mposhtë dinakërinë, por dinakëria nuk mund ta mundë kurrë guximin!
  Lufta e bën jetën të tmerrshme, dhe vdekja e denjë dhe e bukur!
  Modestia është një cilësi e rrallë për një komandant, por kjo e bën atë edhe më të vlefshëm!
  - Çakalli është në bashkëtingëllore me fjalën feçe!
  Luani ka vetëm një avantazh ndaj çakalit - aftësinë për të vdekur me dinjitet!
  Teknika është xhelati i trimërisë!
  - Por nuk është e vërtetë! Në fakt, sa më i lartë niveli i teknologjisë, aq më shumë inteligjencë dhe shkathtësi kërkohet në fushën e betejës!
  Aty ku fillojnë interesat e Atdheut, mbaron mirëqenia personale!
  Liria duhet të kombinohet me disiplinën. Anarkia është e kundërta e lirisë!
  Një kujtesë e fortë është mentori më i mirë! Në përgjithësi, liria mund të fitohet me shpatë, por vetëm me ndihmën e arsyes mund të mbahet!
  - Kur një luftëtar i fortë shpëton një tjetër, nuk nevojitet nder i veçantë për këtë!
  Në fund të fundit, kur trimëria të digjet në zemrën tënde, do të ngresh mburojën në mbrojtje të skllevërve!
  Poshtërsia e një bastard nuk është një justifikim për një të ndershëm, pasi prania e pisllëkut nuk justifikon një të pistë!
  Dashuria nuk është kurrë e lirë - veçanërisht nëse nuk paguani me portofolin tuaj, por me shpirtin tuaj!
  E vetmja gjë që mund të justifikojë gjakun e derdhur është nëse lotët ndalojnë të rrjedhin si rezultat!
  Ata që shërbejnë për para nuk do të mund të përputhen kurrë në betejë me ata që udhëhiqen nga një zemër e guximshme dhe dëshira për liri!
  Loti i një fëmije është i rrezikshëm sepse kthehet në një përrua të furishëm që lan qytetërimet!
  Pozicioni i komandantit nuk është një saldim shtesë, por një përgjegjësi shtesë dhe një barrë e rëndë!
  Nuk dihet se çfarë është më e rëndësishme - të ushqesh të gjithë të uriturit apo të fshish një lot për një fëmijë!
  Ari është më i butë se çeliku, por më tepër godet zemrën!
  Nuk është arma që e bën ushtarin të fortë, por arma e ushtarit!
  Vajzat duken të mprehta me aforizmat e mjeshtrave. Dhe nëse ata fillojnë të shkatërrojnë armikun, atëherë ai nuk mund të shpëtohet prej tyre.
  Në fund të majit 1944 filloi ofensiva naziste në drejtim të Saratovit.
  Shturmlev mori pjesë në beteja , një makinë në shasinë e ish-Luanit, me një bombë-hedhës edhe më të fuqishëm me një kalibër 450 mm, i cili fjalë për fjalë shtyp dhe shkatërron gjithçka, duke shqyer dhe thyer forcën kolosale të hinkës. .
  Dhe një raketë e tillë do të marrë menjëherë një bllok të tërë dhe do ta rrëzojë atë.
  " Shturmlev " nën kontrollin e një ekipi vajzash gjermane, që qëllonin në pozicionet sovjetike.
  Xhejn ua bën syrin miqve të saj dhe duke goditur këmbët zbathur, ajo thotë:
  - Ne i fshijmë tërësisht armiqtë dhe i kthejmë në arkivole tipike!
  Gringeta i shkel syrin si përgjigje, shtyp levën me këmbën e saj të zbathur dhe bërtet:
  - Ne do të luajmë dhe do të mposhtim armiqtë!
  Malania vuri në dukje:
  - Kundër makinës Shturmlev , çdo fortifikim sovjetik është i pafuqishëm!
  Monika, duke goditur thembrën e saj, konfirmoi:
  - Ne jemi vërtet të lindur për të fituar!
  Jane nxori jashtë:
  - Lufta nuk ka fytyrë gruaje, por fizionomi që tërheq emocionet!
  Gringeta , duke qëlluar në njësitë sovjetike nga një mitraloz, lëshoi:
  - Një grua është një pëllumb që kafshon një burrë qukapiku si një qift!
  Monika, duke qëlluar mbi ushtarët rusë, vuri në dukje:
  - Një grua ka gjithmonë shtatë të premte në javë dhe pa dhuratë të dielën nga borxhi bashkëshortor, ajo ka gjithmonë një ditë pushimi!
  Malanya, duke qeshur, u përgjigj:
  - Zoti nuk është i plotfuqishëm në çdo gjë, ai është i pafuqishëm të debatojë një grua!
  Jane u pajtua me këtë, duke qëlluar me gishtat e saj të zhveshur:
  - Edhe pse Zoti është i Plotfuqishëm, nuk është në gjendje t'ia mbyllë gojën gruas, dhe të ndalë politikën!
  Gringeta vërejti logjikisht, duke qëlluar me thembër të zhveshur, duke shtypur:
  - Politikani nuk ka ndërgjegje, gruaja ka ndjenjën e masës dhe gruaja politikane i ka të gjitha ndjenjat pa masë!
  Monika, duke qëlluar mbi trupat sovjetike dhe duke i goditur për vdekje, vuri në dukje:
  - Gruaja është një lule, me gjemba si trëndafili, por aroma e saj e ëmbël tërheq dhitë dhe dronët!
  Malanya, duke rrahur ushtarët sovjetikë dhe duke shkatërruar bunkerët, bërtiti:
  - Zgjedhësi bie në fëmijëri, voton lisat e vjetër të urryer me zgavra!
  Vajzat treguan zgjuarsinë e tyre dhe vazhduan me makinë.
  Dhe nga lart u zhytën edhe avionët sulmues. Dhe kështu trupat sovjetike shiheshin pa asnjë problem.
  Gjermanët janë bërë kaq të lezetshëm. Dhe aftësia e tyre operacionale u përmirësua.
  teletanke të kontrolluara nga radio , ishin në lëvizje .
  Dhe ky ishte një problem për ushtarët sovjetikë. Dhe nazistët mundën Ushtrinë e Kuqe.
  Por vajzat sovjetike gjithashtu luftuan me shumë guxim.
  Lufta shpërtheu për Kamyshin. Këtu Alenka është përsëri në betejë.
  Dhe batalioni i saj i rrahur, por jo i dorëzuar.
  Alenka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Në çdo luftë, jeta e ushtarit është e vlefshme!
  Dhe si ai hedh një granatë me gishtat e zhveshur.
  Këta janë luftëtarë - klasi më i lartë ...
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Një ushtar rus mund të bëhet të rrëzohet si një trung i kositur, por jo të gjunjëzohet dhe të tundet si një aspen!
  Alla, duke qëlluar dhe duke dhënë një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, kërciti:
  - Nëse nuk doni të respektoni disiplinën ushtarake, do të përkulni kurrizin si i burgosur!
  Maria, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke lëshuar një bumerang vrasës me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Ka shumë pisllëk në botën tonë, vetëm princa të rrallë në të!
  Matryona, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke i prerë ata me shpërthime zjarri, dhe më pas duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Politikani e ka gjuhën të gjatë, por për të kryer atë që ka dërrmuar - duart i ka të shkurtra!
  Marusya, duke qëlluar mbi armikun dhe duke ulur radhët e ushtarëve gjermanë dhe të huaj, tha:
  - Politikani shpejt premton, vonon në përmbushje, lyp lëmoshë, fal mashtrimin!
  Vajzat janë të mira dhe luftojnë. Por forcat janë shumë të pabarabarta. Shumë shkatërrime.
  Tanku gjerman "Maus", ndonëse jo mjaft serial, ende haset në fronte. Dhe topat e tij vrumbullojnë dhe qëllojnë. Dhe ngriti shkatërrimin në llogore të pabesueshme.
  Por vajzat qëllojnë nga topat kundër Miut. Edhe pse guaskat kërcejnë si bizele. Por gjermanët vazhdojnë të shtyjnë dhe shtyjnë.
  Dhe qëllojnë me shumë saktësi.
  Vajzat e Komsomol vrapojnë përreth, duke ndezur takat e tyre të zhveshura dhe kërcasin:
  - Për lavdinë e mëmëdheut të shenjtorit!
  Viola, pasi qëlloi në këmbësorinë gjermane, kërciti:
  - Kur një grua nuk ka mjaftueshëm për të blerë këpucë, ajo i vendos këpucët e burrit zbathur!
  Dhe vajza do të shpërthejë në të qeshura dhe do të nxjerrë gjuhën.
  Luftëtarët, duhet të them, janë të gëzuar. Dhe nëse të godasin, të godasin për vdekje.
  Viola dhe Margarita, pothuajse të zhveshura vetëm me brekë, zihen duke sjellë predha dhe duke gjuajtur me saktësi. Dhe ata nuk mund të ndalen ashtu.
  Margarita kërcit dhe thotë:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Viola konfirmon në mënyrë agresive:
  - Lavdi e madhe për epokën e ndryshimit!
  Luftëtarët, duhet theksuar, dolën të ishin vajza jashtëzakonisht agresive.
  Veronica sjell gjithashtu guaska, që dridhen me taka të zhveshura, të rrumbullakëta dhe klithma:
  - Lavdi komunizmit!
  Ky është depërtimi i tyre luftarak. Dhe sa ashpër dhe furishëm luftojnë.
  Dhe gjunjët e zhveshur e të nxirë dridhen.
  Edhe Tamara po lufton. Ajo doli nga Kaukazi i kapur nga nazistët dhe është kthyer në shërbim. Lufton me ndjenjën mishngrënëse të gjakut. Lufton me agresion kolosal.
  Tamara hedh një granatë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, copëton fashistët dhe bërtet:
  - Komunizmi do të jetë me ne!
  Dhe lëshon një breshëri të shënjuar mirë nga një mitraloz...
  Vajzat mund të shihen duke bërë mrekulli kolosale. Dhe brenda tyre është një zjarr që kërcënon të djegë universin.
  Veronica, qëllon, këndon:
  Gjithçka do të jetë interesante, pa dyshim
  Çdo gjë në botë do të sigurojë një orar!
  Dhe shkel syrin me sytë e tij safir.
  Tamara, të shtënat, ulërimat:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heronjtë e Rusisë mbledh alarmin!
  Dhe dha një kthesë nga mitralozi. Ajo e preu Fritz-in dhe bërtiti:
  - Një grua është kryesisht një dhelpër që dëshiron të lakojë një luan, por zakonisht gomarët bien në lasonin e saj!
  Victoria, duke qëlluar dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një dhuratë tjetër vdekjeje, lëshoi:
  - Një grua është një pulë që i do vezët e arta, duke i sjellë vetëm një humbje bartësit të tyre!
  Dhe vajzat shpërthyen duke qeshur. Ata luftojnë në mënyrë të admirueshme me presion kolosal.
  Tamara vuri në dukje ndërsa qëllonte ndaj divizioneve të huaja:
  - Gruaja është pulë, vetëm ajo mund t'i sjellë vezë të arta atij burri, që është një dhelpër e vërtetë!
  Veronica, duke gjuajtur dhe duke nxjerrë dhëmbët, shtoi:
  - Një dhelpër e vërtetë dhe një gjel do t'ju bëjnë të bëni vezë të artë!
  Margarita, duke gjuajtur dhe hedhur granata me këmbë të zbathura, vuri në dukje:
  - Kthetrat e dhelprës nuk janë të luanit, por ajo do t'i shkëpusë tre lëkurat mbretit të kafshëve!
  Viola, duke nxjerrë dhëmbët në mënyrë agresive, tha:
  - Ai që nuk është dhelpër me mendjen e tij, nuk është as luan!
  Luftëtarët shihen me ambicie të mëdha të një luftëtari. Dhe nëse fillojnë.
  Olympias, duke qëlluar dhe duke marrë këmbë të fuqishme, ngriti një kuti të tërë me eksploziv dhe e lëshoi atë. Masa e nazistëve është copëtuar dhe vajza e bukur ulëritës:
  - Sundoni BRSS dhe këndojini një këngë Luciferit! Ne do të fitojmë të gjithë!
  Sidoqoftë, Olimpia nuk harroi dhe, pasi qëlloi, foli:
  - Një grua dhelpër është në gjendje të bindë çdo burrë se ai është një luan, që rritet si një gomar i thjeshtë!
  Margarita, duke qëlluar, u pajtua me këtë:
  - Një luaneshë femër vetëm me mendje dhelpre dhe kapje ujku!
  Serafimi vuri në dukje, duke kositur kundërshtarët:
  - Luani nuk është ai që ulërin, por ai që gris shumë gjelbërim!
  Viola, duke drejtuar zjarr drejt armikut dhe duke e kositur, vuri re:
  - Kur një politikan nuk është dhelpër, atëherë i këputen tre lëkura dhe i vendosen jaka!
  Victoria, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke shkelur syrin, dhe më pas duke hedhur një dhuratë vdekjeje me një forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur, lëshoi:
  - Politikani ka bythë të gjerë për t'u ulur në dy karrige, por ka gjerësi shpirti vetëm në fjalë!
  Olimpia, duke iu nënshtruar fuçisë me këmbët e saj të zhveshura dhe muskulare dhe duke shpërthyer tankun e Luanit, ulëriti:
  - Një tank shpohet me një predhë me bërthamë uraniumi, një politikan shpërthen pa zemër, por me një çantë të artë!
  . KAPITULLI #9
  Kamyshin u braktis. Dhe në fillim të qershorit 1944, luftimet u shpalosën për Saratov.
  Këtu betejat janë kaq aktive. Dhe gjithashtu vajzat, si gjithmonë, në beteja. Dhe luftëtarë kaq të lezetshëm.
  Alenka lufton dhe kosit kundërshtarët me breshëri automatike dhe radhë të tëra.
  Vajza hedh një granatë me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Fitorja ime po vjen!
  Dhe përsëri qëllon kundër armikut.
  Anyuta gjithashtu qëllon kundër armikut. E bën me saktësi dhe saktësi. Mitralozët e saj janë kaq të vrullshëm. Dhe gishtat e zhveshur hedhin pako shpërthyese me forcë kolosale. Ata shqyejnë nazistët dhe vajza kërcit në majë të mushkërive.
  - Për komunizmin!
  Alla, duke gjuajtur armikun me saktësi kolosale dhe duke kositur armiqtë, kërcit:
  - Për Atdheun e pakufi!
  Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur vajza hedh sërish granatë. Duhet thënë se ajo është më luftarake e luftëtarëve.
  Dhe ajo vetë është flokëkuqe dhe vetëm me pantallona të shkurtra. Dhe ai qëllon aq saktë dhe saktë, dhe Krautët shtrihen.
  Edhe Maria qëllon shumë saktë. Dhe ajo është një vajzë kaq e bukur, dhe me gishtat e saj të zhveshur hedh një pako shpërthyese, duke shqyer kundërshtarët e saj.
  Pastaj ai bërtet:
  - Sundoni Perandorinë e BRSS!
  Marusya gjithashtu gjuan me saktësi, godet armiqtë dhe gjëmon:
  - Nga tajga në detet britanike, ushtria jonë është më e forta!
  Dhe ai gjithashtu do të gjuajë me këmbët e tij zbathur.
  Më pas, Matryona do të gjuajë një predhë vdekjeprurëse ndaj armikut. Dhe do ta godasë me saktësi qind për qind. Takë e zhveshur natyrisht.
  Këto janë vajza sovjetike që punojnë, por vajzat gjermane nuk janë shumë prapa.
  Christina, Magda, Margaret dhe Schella duke luftuar në Panther. Makina, ndonëse jo ideale, por me një armë zjarri të shpejtë, me rreze të gjatë, mesatarisht të shkathët dhe armaturë të mirë ballore.
  Vajzat gjermane janë zbathur dhe me bikini, pavarësisht vapës së verës, ose më mirë falë saj.. Dhe po zhvillojnë një betejë të manovrueshme.
  Këtu Kristina bën një goditje... Predha godet frëngjinë T-34-76 dhe e shpon atë. Tanket sovjetike u rrëzuan.
  Vajzat po bërtasin në majë të mushkërive:
  - E kemi marrë!
  Pastaj Magda qëllon. Goditi edhe bukuroshja me flokë të artë.
  Po, pra u gris frëngjia e tridhjetë e katërve.
  Vajzat tigresha qëllojnë me radhë. Dhe shumë saktë. Kështu ata goditën një tjetër tank sovjetik.
  Margaret goditi më pas. Dhe goditi armën vetëlëvizëse SU-76. E goditur me shkathtësi. Dhe ajo këndoi:
  - Gjermania jonë djallëzore është e fortë, ajo mbron botën!
  Dhe si do të tregojë gjuha!
  Pastaj ajo goditi Shell me një top. Goditi tankun sovjetik KV-1S. Edhe vajza bëri një punë të mirë.
  Po, katër luftëtarët me bikini po luftojnë dhe nuk i tremben të ftohtit. Pasi gratë filluan të luftojnë, gjërat shkuan shumë më mirë për Rajhun e Tretë.
  Këtu janë pilotët Albina dhe Alvina në qiell. Të dyja bukuroshet me bikini dhe zbathur. Ata luftojnë për veten e tyre në Focke -Wulfs. Dhe kjo makinë është shumë serioze.
  Albina, duke gjuajtur nga topat e ajrit, thotë:
  - Kroket aktiv! Mos u vjen keq për fjalën!
  Dhe si ajo ndez një buzëqeshje verbuese! Dhe ai do të rrëzojë dy avionë sovjetikë menjëherë.
  Alvina gjithashtu preu tre me topa ajri dhe cicëroj:
  - Hyrja ime do të jetë vdekjeprurëse dhe mat!
  Pas së cilës vajza nxori dhëmbët dhe tregoi dhëmbët! Ajo është e gjitha sharm, dhe plot sharm fenomenal.
  Albina pret një avion tjetër Yak-9 dhe kërcit:
  - Pse duhen pilotët sovjetikë?
  Alvina rrëzon LAGG-5 dhe me besim thotë:
  - Që ne gjermanët të mbledhim faturat!
  Çift i mrekullueshëm vajzash. Si u vendosën për të mbledhur çmime për veten e tyre. Ju me të vërtetë nuk mund të debatoni kundër bukurive të tilla. Ata rrëzojnë aeroplanë dhe nxjerrin dhëmbët.
  Dhe sekreti kryesor është se në të ftohtë, vajzat duhet të jenë zbathur dhe me bikini. Pastaj faturat do të vijnë vetë.
  Dhe mos vishu kurrë. Shkundni gjoksin tuaj të zhveshur dhe do të jeni gjithmonë në nderim të lartë!
  Albina preu një aeroplan tjetër të Ushtrisë së Kuqe dhe këndoi:
  - Në lartësi të madhe dhe pastërti yjore!
  Dhe ajo i shkeli syrin, duke u kërcyer dhe duke tundur këmbët e saj zbathur, duke zhurmuar:
  - Në valën e detit dhe zjarrin e furishëm! Dhe në një zjarr të furishëm dhe të furishëm!
  Dhe përsëri vajza rrëzon avionin me një qasje energjike.
  Dhe më pas Alvina sulmon armikun. Ai e bën atë nga një kthesë, nxjerr dhëmbët dhe kërcit:
  - Unë do të jem super kampion i botës!
  Dhe sërish makina e goditur nga vajza bie. Po, Ushtria e Kuqe po bëhet shumë keq.
  Dhe Albina vrumbullon me ekstazë të egër:
  - Tani jam xhelat, jo pilot!
  Rrëzon një aeroplan tjetër sovjetik dhe fërshëllehet:
  - Përkulem mbi pamjen dhe raketat nxitojnë drejt objektivit, ka një tjetër vrapim përpara!
  Luftëtari është jashtëzakonisht agresiv.
  Këtu janë të dyja vajzat që sulmojnë objektivat tokësore. Albina godet tridhjetë e katërt dhe klith:
  - Ky do të jetë fundi!
  Alvina godet SU-76 dhe pëshpërit:
  - Për shkatërrimin e plotë!
  Dhe si e tund këmbën e tij zbathur!
  Luftëtarët këtu janë vajza, dhe nga ana e BRSS, vajzat po luftojnë gjithashtu, duke u përpjekur të mbrojnë Guryev, ku trupat e Hitlerit po futen gjithashtu, si një nxitim akrepi.
  Alenka luftoi për Guryev, i cili u sulmua nga nazistët. Bukuroshja e dëshpëruar hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Lavdi Rusisë dhe partisë sonë të dashur!
  Pastaj Natasha lëshoi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe fërshëlleu:
  - Ne kujdesemi për vajzën zbathur!
  Pasi Anyuta, gjithashtu, me gishtat e këmbëve të saj të zhveshura, dërgoi një dhuratë vdekjeje dhe fryu :
  - Do të jetë një goditje e mrekullueshme!
  Agustini me flokë të kuqe mori dhe dërgoi një dhuratë asgjësimi me gjymtyrën e poshtme të zhveshur dhe kërciti:
  - Duke drejtuar radarin në qiell!
  Dhe më pas Maria me flokë të artë u dha vdekjen nazistëve me këmbët e saj të zhveshura.
  Dhe ajo këndoi:
  - Në Madagaskar, në shkretëtirë dhe në Sahara! Kudo ishte, pashë dritë të bardhë!
  Dhe tani Marusya me shputat e saj të zhveshura do të hedhë një tufë të tërë dhe do të këndojë:
  - Në Finlandë, Greqi dhe në Australi, Suedi, do t'ju thonë se nuk ka më vajza të bukura!
  Po, gjashtë vajzat luftuan shumë mirë. Por Fritz mori Kursk gjithsesi ...
  Jo, për të mos u rezistuar forcave të tilla superiore. Fashistët rrinë pas vetes dhe shufrës.
  Dhe çfarë ndikon në përgatitjen e monstrave.
  Adolf Hitleri ishte thjesht i çmendur: duke u ndjerë si një despot i vërtetë, të cilit të gjithë i binden dhe dridhen. Po, nëse doni sukseset e Stalinit, atëherë duhet të jeni si Stalini, pa mëshirë dhe kërkues ndaj të tjerëve dhe vetes (kështu mendoi Joseph Vissarionovich në këtë renditje!). Tani shushurima është e mirë dhe makina do të fillojë të lëvizë. Në përgjithësi, Gjermania, duke marrë parasysh satelitët e saj, ka një avantazh të madh ndaj BRSS në sasinë e pajisjeve industriale, në fuqinë punëtore të kualifikuar dhe në numrin e inxhinierëve në të gjitha nivelet. Ky është një fakt, por prodhimi i armëve ende nuk është në nivelin e duhur! Gjermania mbeti pas BRSS gjatë gjithë luftës, pavarësisht nga të gjitha shkatërrimet në Rusi. Dhe nga çfarë? Sigurisht, për shkak të një kaosi të caktuar që mbretëronte në departamente të ndryshme dhe veçanërisht në industrinë ushtarake. Për më tepër, mungesa e lëndëve të para, si dhe nënvlerësimi i potencialit të armikut, luajti një rol negativ. Në veçanti, në vitin 1940, prodhimi i armëve në Gjermani ishte më i ulët se në vitin 1939 (nëse marrim parasysh totalin duke përfshirë municionet), dhe kjo përkundër faktit se lufta tashmë ishte duke u zhvilluar, dhe Rajhu i Tretë mori kontrollin e territoreve të mëdha me rezervat e kapacitetit prodhues. Epo, çfarë mund të themi për aftësitë organizative të Hitlerit? Jo shumë, shkëlqeu në industrinë ushtarake.
  Fyhreri deklaroi në një fjalim të gjatë:
  - Në rastin e mbikëqyrjes së aviacionit, kompetencat emergjente i jepen Sauer-it . Ai do të monitorojë nga afër sasinë e pajisjeve të prodhuara dhe, jo më pak e rëndësishme, cilësinë. Përveç kësaj, shumë nga miqtë tuaj Goering, edhe pse dikur kanë qenë asë të mirë, nuk janë të aftë të udhëheqin punën. Jo çdo ushtar i mirë është gjithashtu një gjeneral i shquar, kështu që në vend të Erikut të varur, sfera teknike do të drejtohet nga një person nga radhët e sipërmarrësve profesionistë që është në gjendje të reformojë dhe ripajis forcat e aviacionit. Në fund të fundit, Britania nuk fle, po rrit si sasinë, ashtu edhe cilësinë e forcave të saj të armatosura, dhe veçanërisht të aviacionit. Duhet të jemi përpara armikut me dy koka, me një duzinë hapash, përndryshe do të humbasim plotësisht epërsinë ndaj armikut. Prandaj, nevojiten hapa cilësorë.
  Goering u përgjigj me ndrojtje:
  - Miqtë e mi, njerëz të dëshmuar që kanë dëshmuar efektivitetin e tyre luftarak dhe profesionalizmin.
  Diktatori i pushtuar u tërbua:
  - Apo ndoshta unë, sipas jush, harrova se kush e humbi Betejën e Britanisë? Apo kush dështoi planin katërvjeçar për zhvillimin e ekonomisë kombëtare. Apo dëshironi të goditeni edhe me shufra, madje edhe publikisht. Ndaj mbylle gojën dhe hesht para se të vish në shtyllë!
  Goering madje u ul i frikësuar. Mjerisht, Fuhrer-i nuk është për t'u hutuar. Pastaj zhurma u dëgjua përsëri, një tjetër avion ME-262 u ngrit në qiell. Makina ishte masive dhe kishte dy motorë. Krahët janë fshirë pak, vetë luftëtari duket mjaft kërcënues. Karakteristikat e tij të shpejtësisë, për vitin 1941, janë përgjithësisht të mira, madje edhe rekord për standardet botërore. Vërtetë, vetë makina nuk është ende plotësisht e besueshme dhe kërkon korrigjimin e gabimeve. Diktatori fashist, megjithatë, ka dhënë tashmë karakteristikat e luftëtarëve të rinj, më të avancuar ... ME-262 peshon më shumë se gjashtë tonë, që është një lloj mbingarkesë. Një avion luftarak duhet të jetë i vogël, i lirë dhe i shkathët. Në këtë drejtim, ME-163 mund të jetë mjaft i mirë, por motori i tij raketor është shumë i detyruar dhe funksionon vetëm për gjashtë minuta (ose më mirë, do të funksionojë akoma!), Që do të thotë se rrezja është vetëm në një rreze prej njëqind kilometrash. . Si një bombardues i stilit Blitz ose luftëtar mbulues për sulmet e armadës kundër Anglisë, sigurisht që nuk është mirë.
  Por ME-262 mund të mbajë një ton bomba, domethënë po aq sa avioni sovjetik Pe-2 i vijës së parë. Kjo do të thotë, një zgjidhje e shkëlqyeshme si për fshirjet luftarake ashtu edhe për trupat mbështetëse. Sidoqoftë, pse të mos krijoni një luftëtar të stilit kometë ME-163, por pa një motor rakete, por me një motor turbojet? Ata u përpoqën të përmirësonin kometën dhe dukej se e kishin çuar kohën e fluturimit në 15 minuta (ky është një distancë deri në 300 kilometra), gjë që është përgjithësisht e pranueshme për Betejën e Britanisë. Mund ta marrësh ende Londrën nga Normandia... Edhe pse jo gjithçka është aq e dukshme, duhet të bombardosh dhe të kthehesh mbrapa, dhe pesëmbëdhjetë minuta nuk ishin në një mënyrë kaq të detyruar. Në të ardhmen, luftëtarët me raketa dhe avionë u njohën si një rrugë pa krye në aviacion. Por dizajni i "Cometës" është shumë interesant, për madhësinë dhe lehtësinë e saj të vogël, që do të thotë çmim i lirë dhe manovrim.
  Për më tepër, ka ende luftëtarë shumë premtues që peshojnë në përgjithësi 800 kilogramë, avionë të tillë që mund të përdoren në beteja ajrore. Vërtetë, për shkak të distancës së shkurtër, fluturimet mbi to mund të luftohen vetëm në beteja mbrojtëse, ose të dërgohen në Londër në ... Transporte, dhe më pas të lidhen me pilotët. Këtu duhet të mendoni. Në historinë reale, aeroplanët nuk kishin kohë për të bërë luftë, dhe për disa arsye, gjeneralët e aviacionit sovjetik nuk guxuan ta provonin këtë ide në Kore. Në përgjithësi, nuk është e trishtueshme, por gjatë Luftës së Koresë, një pilot amerikan ishte i pari që hapi llogarinë e fitoreve. Pra, Yankees nuk duhet të nënvlerësohen.
  Pas përfundimit të fluturimit, një vajzë e re me flokë të hapur u hodh nga kabina dhe vrapoi me shpejtësi të plotë drejt Fuhrer-it.
  Nazisti numër një i pushtuar i zgjati dorën asaj për një puthje. Çfarë është mirë kur vajzat ju duan, dhe Fuhrer, me sa duket, është idhulluar sinqerisht nga të gjithë gjermanët, ose më saktë, pothuajse të gjithë, përveç disa të burgosurve të kampeve të përqendrimit. Piloti tha me entuziazëm:
  - Është thjesht një avion i mrekullueshëm, ka kaq shpejtësi dhe fuqi. Le t'i grisim të gjithë këlyshët si një ngrohës nga një zëvendësues!
  Fuhrer miratoi impulsin e vajzës:
  - Sigurisht, ne do ta thyejmë atë, por ... Debugimi i makinës duhet të kryhet me një ritëm më të shpejtë, dhe kjo vlen veçanërisht për motorët. Këtu, natyrisht, do të nevojiten masa radikale për t'i përmirësuar ato, por nëse udhëheqësi-projektues ndihmon!
  Të gjithë lehin në kor:
  - Lavdi Fuhrerit të madh! Na ndihmoftë Providenca!
  Himni i Rajhut të Tretë filloi të luhej dhe një kolonë luftëtarësh të rinj nga Rinia Hitleriane vazhdoi . Djemtë nga katërmbëdhjetë deri në shtatëmbëdhjetë vjeç hynë nën daulle në një formacion të veçantë. Dhe pastaj ishte gjëja më interesante: vajzat adoleshente nga bashkimi i grave të Gjermanisë po marshonin. Ishin me funde të shkurtra, këmbët e zhveshura dhe të zhveshura të bukurosheve tërhiqnin sytë e meshkujve. Vajzat u përpoqën të ngrinin këmbët më lart, por në të njëjtën kohë tërhoqën gishtin e këmbës, vendosën me kujdes thembra. Një spektakël argëtues bukuroshesh me figura të patëmetë... Vërtetë, fytyrat ishin të ndryshme, dhe disa nga të rejat fashiste ishin disi të vrazhda, pothuajse mashkullore, madje edhe ato i përdredhnin. Sidomos kur i bashkonin vetullat.
  Esthete Adolf vuri në dukje:
  - Është e nevojshme që djemtë dhe vajzat të marrin stërvitje fizike në një shkallë më të madhe. Dhe e di që po bëhet shumë për këtë çështje, veçanërisht në Jungfolk , por ajo që nevojitet është gjithëpërfshirja dhe adoptimi i metodave spartane. Natyrisht, përveçse të inkurajojnë vjedhjen... Djemtë dhe vajzat tona duhet të rriten në njerëz të denjë dhe në të njëjtën kohë të pamëshirshëm.
  Komandanti suprem ndaloi. Gjeneralët heshtën, ndoshta kishin frikë të kundërshtonin, por nuk donin të konfirmonin të dukshmen. Fyhreri vazhdoi:
  - Lufta nuk është shaka, por pamëshirshmëria ndaj armiqve duhet të kombinohet me ndihmën e ndërsjellë dhe ndjenjën e vëllazërisë ndaj shokëve. Kjo është ajo që duhet t'i rrënjosim të gjithëve... Mbinjeriu i ri është i pamëshirshëm ndaj të tjerëve, por aq më tepër duhet të jetë i pamëshirshëm ndaj vetes. Sepse inferioriteti fillimisht duhet të çrrënjoset në shpirtin e dikujt dhe më pas do të ngrihet trupi i dobët i njeriut!
  Një pauzë tjetër... Gjeneralët dhe dizajnerët papritmas e kuptuan dhe filluan të duartrokasin fuqishëm. Fuhreri dukej i kënaqur:
  - Kjo është më mirë, por tani do të doja të shihja një imitim të luftimeve ajrore. Kaq e frikshme dhe gjithëshkatërruese...
  Heinkel pyeti me ndrojtje:
  - Me municion të vërtetë apo me predha, Fyhreri im?
  Nazisti numër një pohoi me kokë.
  - Sigurisht me luftime. Përveç kësaj, unë do të doja të merrja në konsideratë efektin e pajisjes së nxjerrjes. Në fund të fundit, ju po punoni për të... - Fyhreri tundi grushtat. - Kur, më në fund, të jetë gati dhe të hidhet në prodhim masiv. Në fund të fundit, një pilot me përvojë është një pilot me përvojë që duhet të mbrohet për betejat e ardhshme!
  Fuhrer-Terminator megjithatë vendosi t'u tregojë projektuesve një dizajn më modern të pajisjes së nxjerrjes. Ky sistem duhet të jetë më pak i rëndë, më i thjeshtë dhe më i lehtë. Epo, skuta e lirë, tashmë e zotëruar nga industria gjermane, është mjaft e përshtatshme për këtë qëllim.
  Diagrami duhej të vizatohej në lëvizje, por Hitleri ishte një artist vërtet i mirë, dhe ai vizatoi qartë, shpejt, linjat e diagrameve dhe kthesave ishin të njëtrajtshme dhe të qarta pa asnjë vizore apo busull. "Terminatori" mendoi se ishte e çuditshme, natyrisht, që gjermanët, duke pasur, në përgjithësi, një ideologji kaq të fortë dhe deri diku të avancuar si nacional-socializmi dhe sistemi totalitar, ia zbuluan luftën rusëve. Ndoshta kjo për faktin se ushtarët rusë ishin më të fortë dhe më elastikë se ata gjermanë dhe mësuan të luftonin më shpejt.
  Në përgjithësi, nëse shikoni rrjedhën e luftës në tërësi, atëherë po, rusët, ose më saktë ushtria sovjetike, mësuan të luftonin, dhe gjermanët, si të thuash, harruan se si ... Komanda e tyre mori vendime në niveli i nxënësve të klasës së parë, dhe ndoshta edhe më i ulët nëse nxënësi i klasës së parë ka përvojë në kryerjen e operacioneve ushtarake në strategji në kohë reale. Dhe që ndonjëherë fëmijët e gjashtë vjeç tashmë po udhëheqin me kaq shkathtësi ushtritë virtuale, atëherë nuk është mëkat që ata dhe Zhukovi dhe Mainstein të mësojnë. Megjithatë, disa studiues i konsiderojnë si Zhukov ashtu edhe Mainstein si mediokritet. Ekzistojnë gjithashtu kontradikta në lidhje me numrin e pajisjeve, veçanërisht të kapura, franceze. Kujtesa e Hitlerit (një kujtim i mirë, veçanërisht kur ai ishte ende i shëndetshëm!), sugjeronte se kishte 3600 tanke të kapur nga francezët, një shifër shumë mbresëlënëse ... Disa modele, si SiS -35, ishin superiore ndaj T- 34 në armaturën e tyre, edhe pse vetëm në armaturën ballore . Pra, ky tank mund të prodhohet edhe në fabrikat franceze, me përjashtim të zëvendësimit të armës 47 milimetra me një tytë të gjatë 75 milimetra . Në fakt, edhe kjo mund të mos jetë e mjaftueshme. Britania dhe SHBA në përgjithësi kanë vlerësuar gjithmonë armaturën mbi të gjitha në tanket e tyre. Këtu, për shembull, Churchill dyzet ton kishte një rezervë prej 152 - milimetra kundrejt 120 - për tankun e rëndë IS-2.
  Fuhrer u tha projektuesve diçka tjetër:
  - Kemi mjaft tunele me erë, ndaj kërkoni një model më optimal të avionit dhe krijoni forma të thjeshta, pa e çuar çështjen në prova të shtrenjta, ku vdesin edhe aset tanë më të mirë. Për shembull, një model i krahëve fluturues të një avioni është shumë efektiv, veçanërisht nëse trashësia dhe këndi i pjerrësisë mund të ndryshohet. Unë tashmë ju dhashë vizatimin, kështu që pa bisht duhet të jetë gati. Shpejtësia e tij e vlerësuar do të jetë deri në 1100 kilometra në orë edhe me një motor Yumo . Pra, vazhdo, por mos u trego i pafytyrë!
  Më pas vijoi dreka në ajër të hapur, shërbëtoret vendosën tavolina e karrige. E bukur... Por çfarë reformash në Nacional-Socializëm duhet bërë? Të tilla për të minimizuar numrin e armiqve dhe për të bërë miq. Këtu, për shembull, mos e lartësoni racën gjermane në çdo hap dhe madje mund të ndaloni ndarjen e popujve në klasa. Megjithatë, zyrtarisht, ndarja e kombeve në inferiore dhe ariane nuk është legalizuar ende. Kjo i thjeshton gjërat.
  Një vajzë e bukur nga mesi i shërbëtorëve u ul pranë Fuhrer-it dhe vuri dorën e tij në gjurin e saj të zhveshur. guxuar:
  - Po mendon për diçka, Fyhreri im?
  Filloi diktatori nazist dhe në të njëjtën kohë një lojtar virtual. Ai vuri re se nuk e kishte mbaruar supën me perime dhe sallatën e frutave. Fyhreri e puthi vajzën në buzë, duke ndjerë aromën e saj rinore, të ëmbël dhe deklaroi:
  - Do të hipësh në makinë me mua. Dhe të gjithë shkoni në punë, koha për të ngrënë ka mbaruar.
  Dhe përsëri ingranazhet e shtetit, jo plotësisht, megjithatë, mekanizmi i vajosur mirë filloi të rrotullohej. Në rrugën e kthimit, Fyhreri bëri dashuri me bukuroshen, madje pyeti veten se nga kishte kaq shumë energji dhe forcë. Në fund të fundit, ata thanë se Fyhreri ishte i pafuqishëm dhe, në përgjithësi, gjoja i paaftë, i cili kishte qenë i sëmurë me sifiliz (gënjeshtër) dhe i tredhur (përgjithësisht trillim!).
  Sidoqoftë, jo gjithçka po shkon mirë tashmë më 22 qershor 1944, lufta me BRSS ka tre vjet që po vazhdon. Por fitorja nuk është e dukshme, dhe Saratov ende po qëndron. Stalini urdhëroi të mbrohej ky qytet me çdo kusht.
  Me gjithë humbjet, prodhimi i pajisjeve ushtarake është mjaft i lartë. Tanket e reja IS-2 u treguan mjaft efektive. Edhe pa i goditur me grusht automjetet individuale gjermane, ata i çaktivizuan ato nga një distancë mjaft e gjatë.
  Kështu që nazistët e patën mjaft të vështirë. Por ata kishin një avantazh të madh. Avionët reaktiv ME-262 tashmë luftuan shumë në qiell. Dhe ai është një kundërshtar serioz.
  TA-152, megjithatë, rezultoi të ishte përgjithësisht një lloj arme e mrekullueshme.
  Ndërkohë Stalini zhvilloi edhe një takim ndërlidhës në përvjetorin e tretë të fillimit të luftës dhe filloi të pyeste krerët ushtarakë se çfarë mendonin ata dhe si të përmirësonin situatën në fronte.
  Zhukov i sugjeroi udhëheqësit:
  - Nëse thjesht mbrohemi dhe luftojmë kërcënimet, atëherë padyshim që do të humbasim. Duhet të përparojmë!
  Stalini tundi kokën fuqishëm.
  - Dakord! Por ku!
  Marshall Zhukov sugjeroi:
  - Derisa Leningradi të dorëzohet, duhet të lirohet!
  Marshall Vasilevsky ra dakord:
  - Po, mendoj se kjo do të jetë alternativa më e mirë!
  Stalini ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Nëse e godasim përsëri Tikhvinin, atëherë ata do të na presin atje, dhe ne do të ngecim ose do të biem në një kurth!
  Marshalli Zhukov pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Ashtu është shoku Stalin! Por unë propozoj që trupat finlandeze në Petrozavodsk të sulmohen. Ata nuk janë aq të fortë dhe ne mund ta marrim armikun në befasi!
  Stalini u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Logjikisht shoku Zhukov. Pra, përparoni në Petrozavodsk. Dhe na sillni fitoren!
  Pas këtyre fjalëve, hynë disa vajza me funde të shkurtra të bardha dhe këmbëzbathur. Ata sollën shishe verë të kuqe dhe gota sanduiçe dhe havjar të zi. Stalini mori një sanduiç të tillë dhe, duke e pirë, tha:
  - Pra, le të pimë për të siguruar që aftësitë tona të përkojnë gjithmonë me nevojat tona.
  Voznesensky vërejti:
  - Cilësia e armaturës së tankeve tona është mjaft e ulët. Dhe unë propozoj që IS-2 dhe T-34-85 të bëhen më të lehta, më të shpejta dhe më të manovrueshme duke zvogëluar forca të blinduara. Kjo do të na japë kursime në metal dhe do t'i bëjë këto makina më praktike.
  Stalini ngriti supet dhe tha:
  - Ndoshta ... Por unë nuk jam një mbështetës i prodhimit të tankeve nga kompensatë!
  Voznesensky vërejti me një vështrim serioz:
  - Por ndoshta është një ide e mirë për të bërë disa nga tanket pothuajse tërësisht prej druri. Ju mund të kontrolloni se si do të duket në praktikë!
  Zhukov tundi kokën në shenjë dakordësie dhe shpërtheu në fjalë:
  - Tridhjetë e katër mund të bëhen më të lehta, ato janë ende shumë të brishta dhe një rritje në shpejtësi dhe manovrim mund të shtojë mbijetesën e tyre. Përveç kësaj, kutia e shpejtësisë është bërë më e mirë dhe kjo kompenson uljen e ergonomisë nga rritja e peshës. Por cilësia e ulët e çelikut, 90 milimetra kundër armëve të fuqishme gjermane, kthehet në asgjë. Për më tepër, gjermanët po heqin nga prodhimi Panterën e thjeshtë dhe T-4, dhe në Rajhun e Tretë, përveç tankeve të zbulimit, vetëm Panther-2 me një top 88 mm do të bëhet serial. Por tanket tona nuk mund të luftojnë kundër tij nga një distancë e gjatë. Dhe aq më tepër, shpejtësia e tyre duhet të rritet!
  Stalini pohoi me kokë.
  - Lëshoni disa nga T-34-85 dhe IS-2 vetëm me mbrojtje antiplumb, dhe më pas kontrolloni dhe gjurmoni se si kjo do të ndikojë në efektivitetin e tyre luftarak. Dhe puna në SU-100 duhet të përshpejtohet. Ndoshta ne do të braktisim tridhjetë e katër dhe IS-2 në favor të kësaj arme vetëlëvizëse ekskluzivisht.
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Është një ide interesante. Por SU-100 mund të godasë armiqtë në bord vetëm duke e kthyer të gjithë trupin...
  Stalini bërtiti:
  - Bëni atë më të shkurtër në mënyrë që të mund të hedhë dhe të kthehet më shpejt ... Dhe mundësisht një siluetë më të ulët. Por ne kemi nevojë për këtë armë vetëlëvizëse si ajri!
  Zhukov pyeti:
  - Shkëlqësia Juaj.... Saratov ende po qëndron, por së shpejti do të bjerë. Do të ishte e nevojshme të hartohej një plan për evakuimin nga Kuibyshev të asaj që u mor nga Moska. Çfarë mendoni ju personalisht?
  Stalini u përgjigj ashpër:
  - Në Sverdlovsk, me sa duket, do të duhet të evakuoheni. Por është ende e mundur të punosh në Moskë. Këtu kemi një qytet të tërë nëntokësor. Ne jemi seriozisht të aftë ta mbajmë atë.
  Vasilevsky bërtiti:
  - Moska duhet të mbahet me çdo kusht, ashtu si Saratov!
  Stalini urdhëroi:
  - Kundërsulmoni gjermanët në hendekun midis Donit dhe Vollgës. Ne duhet të devijojmë forcat. Saratov të mbajë me çdo kusht, deri në pikën e fundit të gjakut. Përdorni të gjitha mjetet, madje edhe kamikazin.
  Zhukov konfirmoi:
  - Kështu qoftë, i madh!
  Stalini iu drejtua Yakovlevit:
  - Epo, stilist, ndonjë ide?
  Zëvendëskomisar iu përgjigj me një psherëtimë:
  - Do të ishte e nevojshme të krijohej aviacioni reaktiv, por kjo nuk është ende e mundur. Dhe Yak-3 kërkon duralumin me cilësi të lartë, të cilën ne nuk e kemi!
  Stalini pohoi me kokë.
  - E di! Yak-9 duhet të jetë në shërbimin tonë. Dhe duhet të lirohet sa më shumë! Dhe të rrisë prodhimin e luftëtarëve.
  Yakovlev vuri në dukje:
  - TA-152 gjerman është një avion sulmi, një bombardues i vijës së përparme dhe një luftëtar. Do të ishte mirë nëse mund të krijonim një makinë të tillë me shumë qëllime!
  Stalini mbështeti projektuesin:
  - Kjo është një ide e mirë, shoku Yakovlev! Për shembull, nëse e përmirësoni pak LAGG-7, ai mund të shndërrohet në një përzierje të një avioni sulmi dhe një luftëtar të vijës së përparme!
  Yakovlev konfirmoi me lehtësi:
  - Shoku Stalin është e mundur... Por duhet kohë. Po, dhe avioni mund të jetë i shtrenjtë.
  Komandanti Suprem përplasi me zemërim grushtin mbi tavolinë dhe rënkoi:
  - Bëjeni më të lirë! Dhe në përgjithësi, sa mund të spekuloni për këtë temë. Ne kemi nevojë për një avion universal për ta prodhuar vetëm atë. Dhe kjo mund të jetë një rrugëdalje.
  Yakovlev vuri në dukje:
  - IL-2 është mjaft i thjeshtë për t'u prodhuar dhe skema e tij është përpunuar. Nuk ka nevojë për ta hequr ende. Është një avion mjaft i qëndrueshëm, megjithëse për momentin karakteristikat e tij të fluturimit janë të vjetruara. Por çdo re ka një rreshtim argjendi. Ne jemi të mirë në bombardimin e automjeteve të armikut.
  Zhdanov vuri në dukje me zemërim:
  - Aviacioni ynë duhet të jetë së paku më i forti!
  Yakovlev pohoi me kokë.
  -Duhet! Por deri më tani, pilotët tanë janë më të mirët në botë: Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova!
  Stalini tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Këto vajza nuk kanë të barabarta dhe, për njëzet e pesë avionët e ardhshëm të rrëzuar të armikut, unë u caktoj atyre një yll tjetër të heroit të BRSS!
  Zhukov sugjeroi me entuziazëm:
  - Për këtë duhet të pini!
  Beria këndoi me kënaqësi:
  - Ne, duke kujtuar gjithçka, do të gjykojë historia,
  Radha e gjykatës do të vijë...
  Si nga një parmendë te armët atomike,
  Ai e drejtoi vendin përpara me besim!
  Ndërsa anëtarët e këshillit ushtarak diskutonin, vajzat luftuan.
  Dhe me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur, ata rrëzojnë nazistët dhe bëjnë bëmat, këto bukuroshe këmbëzbathur.
  Dhe ata këndojnë:
  Ne besojmë se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  . KAPITULLI # 10
  Deri në fund të qershorit, gjermanët ndërprenë Saratovin dhe më 1 korrik 1944, Sturmmaus i frikshëm u përdor për herë të parë . Kjo makinë me një bombë raketore 650 milimetrash lëshoi një forcë vdekjeprurëse raketash që ndanë lagje të tëra.
  Vajzat që drejtonin këtë makinë nuk kishin veshur asgjë përveç brekëve dhe lëshonin dhurata vdekjeje jashtëzakonisht shkatërruese.
  Vajzat këmbëzbathur kishin brekë në ngjyrë të kuqe, të zezë dhe të bardhë. Dhe ata sollën dhurata vdekjeprurëse të vdekjes.
  Faina, që i urdhëroi, tundi thithkat e kuqe të gjirit dhe këndoi:
  - Lavdi epokës së kalorësve të kryqit!
  Ne do të arrijmë në fund të universit!
  Dhe luftëtarët bërtisnin dhe kërcyen.
  Njëra prej tyre, Margaret, tha:
  - Zoti i Plotfuqishëm është me ne!
  Faina u pajtua me këtë:
  - Sigurisht! Dhe Rajhu i Tretë me siguri do të fitojë!
  Vajza shtypi këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  -Kur jemi të bashkuar jemi të pamposhtur! Kur jemi të bashkuar, jemi të pamposhtur!
  Kështu luftëtarët qëlluan, shkelën dhe galopuan me këmbët e tyre zbathur. Luftëtarë të klasës më të lartë.
  Irma gjithashtu jep një predhë këtu përmes një makine automatike dhe gjëmon:
  -Na pret një fitore e madhe!
  Vajzat, natyrisht, janë ndër ato që nuk do të dorëzohen kurrë. Dhe ata shtypin pozicionet sovjetike me një entuziazëm të jashtëzakonshëm.
  Albina dhe Alvina, si gjithmonë, janë në krye dhe tregojnë bilbilat e tyre agresive. Janë vajza, le të themi: super!
  Albina, duke rrëzuar një makinë sovjetike me gishtat e saj të zhveshur, thotë:
  - Unë jam një super vajzë!
  Alvina, duke rrëzuar një objektiv tjetër me thembër të zhveshur, hidhet lart dhe duke luajtur me muskujt e barkut, bërtet:
  - Unë jam një luftëtar i tillë që i vrava çdo gjë fort!
  Kështu u ndanë rrugët e luftëtarëve.
  Gerda, së bashku me Charlotte, vendosën të testonin një tjetër risi gjermane.
  Deri më tani, vetëm armët vetëlëvizëse E-25 mund të shfaqen, në një numër mjaft të madh - është mjaft e thjeshtë për t'u prodhuar dhe e lirë. Edhe pse ky model është një nga të parët. Këtu në të shtrihen dy vajza me bikini. Makina është më pak se një metër e gjysmë më e ulët dhe falë kësaj është aq mirë e mbrojtur dhe e armatosur me një peshë relativisht të vogël.
  Dy vajzat Charlotte dhe Gerda, të shtrira, qëlluan mbi armët sovjetike. Përpara tyre, makina të rrënuara, të kontrolluara me radio, lëviznin dhe pastronin fushat e minuara.
  Red Charlotte gjuajti topin e saj. Ajo pushtoi armën sovjetike dhe tundi gjoksin e saj, i mbuluar mezi nga një rrip i hollë pëlhure. Dhe ajo guxoi:
  - Hiperplazma e zjarrtë e tërbuar!
  Dhe pastaj Gerda do ta godasë edhe atë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Dhe cicërima:
  - Unë jam një vajzë shumë e lezetshme dhe jo e keqe ...
  Arma vetëlëvizëse lëviz vetë. Dhe ndalon herë pas here. Armatura e saj ballore është shumë e pjerrët, dhe kjo i jep mbrojtje të mirë. Në armët sovjetike, predhat janë të ndjeshme ndaj rikoseve. Dhe asgjë nuk kërcënon një armë të tillë vetëlëvizëse në ballë. Këtu ata ende mund të depërtojnë në tabelë. Por vajzat nuk janë me nxitim. Një armë vetëlëvizëse efektive për sa i përket shpimit të blindave tejkalon SU-100, i cili është ende në zhvillim, dhe gjithashtu është më i mbrojtur, më i lëvizshëm dhe në të njëjtën kohë më i lehtë.
  Dhe Ushtria e Kuqe ka pak tharëse, më saktë, është ende vetëm në fazën e projektimit. Në thelb, tanku T-34-85, i cili nuk është mjaft i fuqishëm me një armë, dhe forca të blinduara është mjaft e dobët. Dhe arma vetëlëvizëse gjermane E-25, nga rruga, është më e lehtë, shumë më e fortë në forca të blinduara dhe armë.
  Vajzat po luftojnë... Shumë të bukura dhe të reja. Dhe armët e tyre vetëlëvizëse bombardojnë dhe hedhin ...
  Korriku është i nxehtë dhe trupat e vajzave në makinën e nxehtë shkëlqejnë nga djersa. Ata nuk mund të dorëzohen dhe të tërhiqen.
  Gerda vëren:
  - Zotat e Wehrmacht janë me sa duket të fortë,
  Por ata nuk i ndihmojnë të dobëtit...
  Nëse shkaku i Adolf është i vërtetë -
  Krijo një fuqi botërore!
  Charlotte këndoi me entuziazëm:
  - Po, magjia ka nevojë për "Panterën" dhe "Tigrin",
  Derdh më shumë gjak me gjithë fatin...
  Dhe nuk ka nevojë për dyshime dhe lojëra të çmendura,
  Le të bjerë në gjunjë e gjithë raca në Tokë!
  Por këto janë vajza gjermane, dhe nga ana tjetër, vajzat sovjetike po luftojnë.
  Pra, lufta do të jetë më e rënda. Natasha dhe Anyuta qëllojnë nga një armë e fuqishme e anijes dhe kërcitin:
  - Do të jetë flamuri ynë mbi Berlin!
  Dhe zhveshën dhëmbët e tyre të bardhë e perlë. Dhe mos i ndalni vajzat me minat.
  Dy predha goditën armaturën ballore të pjesës së sipërme të bykut ... Ata rikoset. Jo, IS-2 është një makinë serioze dhe nuk është aq e lehtë për ta marrë atë.
  Por IS-1 që lëviz në të djathtë të vajzave, duket se e ka marrë nga një armë me presion të lartë, ka goditur dhe është ndalur. Dëmtoi bukurinë.
  Alenka, duke luajtur me muskujt e saj të barkut, këndon:
  - Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë, Njutoni zbuloi se dy herë dy bëjnë katër!
  Luftimet vazhdojnë ende të pandërprera. Topi sovjetik godet gjermanët. Marusya e madhe fut predha në këllëf. I tillë është jeta dhe fati i vajzave. Dhe ata këndojnë:
  Askush nuk do të na ndalojë, askush nuk do të na mundë! Ujqërit rusë shtypin armikun, ujqërit rusë përshëndesin heronjtë!
  Augustini duke shkarravitur nga mitralozët, thotë:
  - Në një luftë të shenjtë! Do të jetë fitorja jonë! Flamuri rus përpara, lavdi heronjve të rënë!
  Dhe përsëri arma vrasëse gjëmon dhe tingëllon:
  - Askush nuk do të na ndalojë, askush nuk do të na mundë! Ujqërit rusë po shtypin armikun, ata e kanë dorën e ashpër!
  Maria, kjo vajzë me flokë të artë drejton tankun dhe kërcit:
  - Të shtypim fort fashistët!
  Gjermanët po kalojnë një kohë të vështirë, luftimet po ndezin edhe në qiell. Por deri më tani Yak-9 është shumë inferior në shpejtësi dhe armatim ndaj markave gjermane. Beteja po zhvillohet në mënyrë të pabarabartë.
  Marseille, ky pilot i mrekullueshëm asi bëri një karrierë të mirë gjatë viteve të luftës. Më saktë, e mrekullueshme dhe fantastike. Pasi arritën në njëqind e pesëdhjetë avionët morën Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me shpata me gjethe lisi argjendi dhe diamante. Me të arritur katërqind avionët e rrëzuar, ai mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante. Për pesëqind avionë ai mori Urdhrin e Shqiponjës Gjermane me diamante, dhe pas shtatëqind e pesëdhjetë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Dhe pasi arriti një mijë avionë, ai mori Kryqin e Madh të Kryqit të Kalorësit.
  Piloti unik ishte në gjendje të bënte shumë fitore ajrore. Dhe sa ishte ende gjallë. Marseja u gradua së fundmi në gradën e gjeneralit. Por ai ende fluturoi si një pilot i zakonshëm.
  Siç thonë ata, nuk digjet në zjarr dhe nuk fundoset në ujë. Gjatë shumë viteve të luftës, Marseja fitoi instinktin e një gjahtari. Ai u bë një pilot super legjendar dhe shumë popullor.
  . Por ai kishte edhe një konkurrente të fortë - Agava dhe Albina dhe Alvina, të cilët gjithashtu tejkaluan shifrën e një mijë makinave të rrëzuara secila. Dhe Agave e kapi Marselin shumë shpejt. Por ajo është ende shumë e re, dhe nuk ka humbur ende një luftëtar të vetëm.
  Vajza shtypi pedalet me këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta, qëlloi një breshëri pistolete. Dhe tani katër automjete sovjetike IL-2 u rrëzuan.
  Agava qesh dhe thotë:
  - Deri diku të gjithë jemi kurva! Por unë kam nerva prej çeliku!
  Dhe përsëri vajza kthehet. Ai rrëzon shtatë avionë sovjetikë me një shpërthim - gjashtë PE-2 dhe një TU-3, dhe kërcit:
  - Në përgjithësi, nëse jo super, atëherë hiper !
  Agave, natyrisht, është një kurvë. Pilot nga Luciferi. Shumë e bukur bjonde mjaltë.
  Këtu ai jep një shpërthim tjetër dhe rrëzon tetë avionë sovjetikë Yak-9 menjëherë dhe kërcit:
  - Unë jam më krijuesi dhe më reagues!
  Vajza nuk është vërtet budallaqe. Gjithçka është e mundur, dhe gjithçka është e mundur. Mos e quani private.
  Dhe këmbët janë aq të nxira, aq të këndshme ...
  Por Mirabela po lufton kundër saj ... Për një kohë të gjatë, Pokryshkin ishte asi më i mirë sovjetik . Ai mblodhi pesë yje ari të heroit të BRSS, duke rrëzuar njëqind e njëzet e shtatë avionë. Por më pas ai vdiq. Atëherë askush nuk mund ta mposhtte rekordin e tij. Përveç Anastasia Vedmakova , dhe Akulina Orlova. Dhe vetëm kohët e fundit, Mirabela gjithashtu tejkaloi Yak-9 T në një të copëtuar, tejkaluar Kozhedub . Dhe pasi rrëzoi mbi njëqind e tetëdhjetë avionë, ajo u bë një heroinë shtatë herë të BRSS.
  Kjo është vajza terminator! Të tilla si ajo do të ndalojë një kalë galopant dhe do të hyjë në një kasolle të djegur.
  Dhe akoma më e ashpër.
  Mirabela pati një fat të vështirë. Përfundova në një koloni për fëmijë, të punës. E zbathur dhe e veshur me një mantel gri, ajo preu dru dhe sharronte trungjet. Ajo ishte aq e fortë dhe e shëndetshme. Në ngrica të forta ajo shkonte zbathur, dhe në pizhame në burg. Dhe të paktën një herë do të teshtinte.
  Natyrisht, ky fenomen u vu re edhe në fronte. Për një kohë të gjatë, Mirabela luftoi në këmbësorinë, dhe më pas u bë pilot. Mirabela mori pagëzimin e saj të parë me zjarr në betejën afër Moskës, ku shkoi menjëherë pas kolonisë. Dhe aty u tregua i ftohtë.
  Ajo luftoi zbathur dhe pothuajse e zhveshur në ngricën e fortë që fjalë për fjalë paralizoi Wehrmacht-in. Ajo ishte një vajzë kaq e mallkuar, e pamposhtur. Dhe ajo ia doli plotësisht.
  Mirabela besonte në fitoren e afërt të BRSS. Por koha kalon. Ka gjithnjë e më shumë viktima, por fitorja nuk vjen. Dhe bëhet vërtet e frikshme .
  Mirabela ëndërron fitore dhe arritje. Ajo ka shtatë yje të BRSS - kjo është më shumë se kushdo tjetër! Dhe dreqin, ajo i meriton çmimet e saj! Dhe ai do të vazhdojë të mbajë kryqin ushtarak. Edhe nëse Stalini më pas vritet, vepra e tij vazhdon!
  Një vajzë hyn dhe rri jashtë... Rrezon XE-162 më të fundit gjerman dhe kërcit:
  - Aerobatikë! Dhe një ekuipazh i ri i mallkuar!
  Vërtet vajzë e lezetshme. Një kobër e vërtetë është e aftë për shumë.
  Mirabela është një yll i ri...
  Luftimet vazhdojnë për disa ditë, derisa vjen një javë e re dhe më 8 korrik 1944 ... Sovjetik IS-2 mori dëmtime në rulat dhe gjurmët - po riparohet. Po, një luftë kaq mizore dhe e pamëshirshme. Dhe sa do të zgjasë?
  Dhe tani Gerda ka tejkaluar Knisel dhe Wittmann në numrin e tankeve të shkatërruar.
  Si mund ta shmangin atë? Ata luftojnë zbathur dhe vetëm me bikini. Vajzat bënë një pauzë tjetër, duke torturuar sërish pak fëmijët sovjetikë. Dhe tani ata po i afroheshin numrit të treqind tankeve të shkatërruar. Dhe ata mund të mbështeteshin në një shpërblim të paparë: yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Këtu janë vajzat!
  Gerda qëllon në makinën sovjetike. Ai e shqyen kullën dhe bërtet:
  - Unë jam një gjë e mallkuar!
  Dhe qëllon përsëri. Depërton T-34-85. Dhe kërcitet:
  - Mëmëdheu Gjermani!
  Vajza shtrëngon veten. Dhe është shumë aktive... Po, ka një brez kaq strategjik. Tashmë është mesi i korrikut 1944... Lufta vazhdon e vazhdon... Duke mos dashur të ndalet. Ushtria e Kuqe po përpiqet të përparojë në vende të ndryshme. Por kujdes, kanë mbetur pak burime njerëzore.
  Dhe Rusia rrjedh gjak.
  Për shembull, Hans Feuer . Marrësi më i ri i Urdhrit të Kryqit të Hekurt, Klasi i Parë. Dhe më pas ai u bë më i riu i vlerësuar për kapjen e një gjenerali sovjetik me Urdhrin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt.
  Po, kjo është në të vërtetë shumë e lezetshme.
  Dhe djemtë tregohen jashtëzakonisht të lezetshëm.
  Hans Feuer është një luftëtar i dëshpëruar. Djali lufton si gjigant, në mot të ftohtë dhe të nxehtë, në verë dhe në dimër, i veshur vetëm me pantallona të shkurtra.
  Fëmija hedh granata me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe u bë legjendar.
  Kjo është vërtet shumë e lezetshme!
  Hansi u bë i famshëm me shekuj! Qoftë edhe si antihero!
  Dhe në përgjithësi, një luftë kaq e pabesueshme dhe intensive po zhvillohet këtu... Çdo AI zbehet.
  Agave është përsëri në qiell dhe qëllon automjetet sovjetike. Ajo është një gjahtare dhe grabitqare. Godet armikun.
  Makinat që ajo goditi po bien. Dhe më pas vajza qëllon në forcat tokësore. Ndani IS-2. Dhe ai dëshiron:
  - Unë jam më i miri! Unë jam vajza që vret armiqtë!
  Dhe përsëri transferohet në objektivat ajrore. Ky është një shkatërrues tankesh dhe të gjitha makinat që fluturojnë dhe qëllojnë.
  Por këtu është një tank i vogël E-5. Makinë me peshë shtatë tonë. Kalimi i testeve luftarake. Dhe gërryen dhe gërryen armikun.
  Dhe është koha për të kënduar - askush nuk do të na ndalojë dhe askush nuk do të fitojë!
  E-5 nxiton drejt vetes dhe qëllon në lëvizje. Dhe mos e ndaloni një tank të tillë. Dhe predhat bëjnë rikoshet.
  Dhe brenda makinës ulet një djalë dhjetë vjeçar, Friedrich, dhe kërcit:
  - Dhe unë do të jem vërtet një super luftëtar!
  Dhe përsëri qëlloi... Dhe godet në qendër të kullës. Dhe fuqia e tij shkatërruese, edhe pse është e vogël në kalibër, është kolosale.
  Dhe në qiell, Helga lufton. Një vajzë zbathur me bikini po shtyp faturat. Dhe gëzohet për sukseset e tij fantastike.
  Me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai tregon makinën sovjetike dhe i vë zjarrin posaçërisht dhe bën të shpërthejë një komplet i tërë luftimi me predha.
  Kjo është e lezetshme dhe e çmendur.
  Dhe Agave ecën përpara ... Dhe gjithashtu lufton.
  Tashmë është gushti i vitit 1944... Ushtria e Kuqe nuk ka arritur dot askund. Por edhe gjermanët nuk mund të avancojnë ndjeshëm. Tanke të frikshme nëntokësore po shkojnë në betejë. Por ato janë thjesht taktike.
  Vajzat fshinë nën tokë, vranë baterinë e armëve sovjetike dhe u kthyen.
  Në të njëjtën kohë, disa pionierë u kapën. Vajzat i zhveshën djemtë e kapur dhe filluan t'i torturojnë. Ata i rrahën pionierët me tela, më pas i pjekën me zjarr takat e tyre të zhveshura. Pastaj ata filluan t'i thyejnë gishtat e këmbëve me darë të nxehtë. Djemtë ulërinin nga dhimbja e egër. Në fund, vajzat dogjën yjet në gjoks me hekur të ndezur dhe dërrmuan përsosuritë mashkullore me çizmet e tyre. Pionierët e fundit përfunduan dhe ata u përkulën nga një tronditje e dhimbshme.
  Me pak fjalë vajzat treguan ekstra klas. Por përsëri, gjermanët nuk arritën asgjë domethënëse.
  Armë të fuqishme vetëlëvizëse: " Sturmaus ", qëlluan në pozicionet sovjetike. Kishte shumë shkatërrime dhe shkatërrime. Por avioni sulmues sovjetik rrëzoi një nga automjetet dhe Fritz u kthye.
  Saratov ishte ende duke qëndruar në gusht 1944. Vërtetë, gjermanët ishin në gjendje të kapnin qytetin e Uralsk në Kazakistan dhe u zhvendosën në Orenburg.
  Këtu përsëri Albina dhe Alvina janë në ajër, por një herë në një disk fluturues eksperimental. Ata tregojnë me gishtat e zhveshur, duke shtypur butonat e levës dhe e bëjnë atë jashtëzakonisht me shkathtësi.
  Vajzat, natyrisht, demonstrojnë aerobatikën më të lartë. Këtu ata tërhoqën disketën e tyre dhe një duzinë makina fluturuese sovjetike u rrëzuan.
  Albina cicëron:
  - Ekipi i tërbuar i ndërtimit! Do të ketë një rënie të yjeve!
  Dhe kthen përsëri makinën e tij. Dhe vajzat po shtypin Ushtrinë e Kuqe. Për më tepër, kryesore...
  Alvina gjithashtu rrëzon një duzinë avionësh sovjetikë dhe kërcit:
  - Vajza të çmendura, dhe aspak të virgjëra!
  E sakta për këtë të fundit. Çifti i tyre ka bërë një shëtitje me burrat. Dhe çfarë thjesht nuk u ngrit. Vajzat i donin burrat - është mirë për ta! Dhe veçanërisht nëse punoni me gjuhën.
  Një vajzë e rangut më të lartë ... Këtu ata torturuan një pionier ... Së pari, e zhveshën dhe i derdhën nja dy kova ujë në fyt. Pastaj një hekur i nxehtë u soll në stomakun e fryrë. Dhe si u dogjën! Pionieri bërtiti nga dhimbje të egra... Kishte një erë djegëse.
  Alvina e goditi anash me një tel të nxehtë. Dhe si dëshiron të qeshë... Është shumë qesharake.
  Pastaj ajo këndoi:
  - Jam lodhur duke turbulluar të pasmet - dua të ngacmoj lumturinë time!
  Dhe sa qesh! Dhe zhveshi dhëmbët e tij perla! Kjo vajzë pëlqen të vrasë, çfarë vajze!
  Dhe këmbët e vajzës janë të gjitha të zhveshura dhe të hijshme. I pëlqen të ecë zbathur mbi thëngjij. Dhe gjithashtu për të përzënë pionierët e kapur. Ata klithin aq shumë kur i skuqen takat. Edhe Alvina është shumë qesharake. Dhe Albina është gjithashtu një vajzë, le ta pranojmë - super! Si ta lëvizni armikun me një bërryl në mjekër. Dhe kërcit:
  - Unë jam një vajzë e klasit më të lartë!
  Dhe zhveshi dhëmbët e tij perla. Që shkëlqejnë si të lëmuara. Luftëtari është i mrekullueshëm! Mund të jetë diçka që nuk mund të thuhet në përrallë, as të përshkruhet me stilolaps!
  Të dy luftëtarët sovjetikë, Yaks, Laggies , Pawns dhe Ili, po rrëzojnë në qiell. Bukuroshet janë aktive. Nuk ka as dyshimin më të vogël në to. Dhe një bukuri kaq e egër dhe ekstatike.
  Luftëtaret femra kontrollojnë levë me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe sulmojnë makinat ruse. Ndërsa shtypin , ata do të shtypin luftëtarët, si një shkop mbi kristal. Vajzat janë të pamëshirshme dhe të pamëshirshme. Ata kanë fuqinë e zemërimit dhe flakën e pasionit. Dhe besimi për të fituar. Edhe nëse lufta vazhdon vetëm me BRSS për vitin e katërt. Por ai nuk dëshiron të përfundojë. Albina dhe Alvina janë në kulmin e popullaritetit të tyre. Dhe ata nuk duan të tërhiqen ose të ndalen për asnjë moment. Dhe ata lëvizin drejt vetes dhe godasin armikun.
  Albina, duke rrëzuar aeroplanët sovjetikë, bërtet:
  - U lodha vajza që qan, më mirë t'i mbyt këpucët bast!
  Dhe si ai buzëqesh dhe shkëlqen me dhëmbë perla. Dhe tani ajo dëshiron një burrë. Ajo pëlqen të përdhunojë burrat. Kjo është shumë e këndshme për të. Këtu ai do të marrë dhe përdhunojë.
  Albina vrumbullon:
  Vajza seksi është seksi
  Për një përparim të madh të këndimit!
  Dhe luftëtari do të shpërthejë duke qeshur... Dhe le t'i vrasim përsëri të gjithë armiqtë tanë. Ajo ka shumë energji. Dhe forcë të plotë të muskujve.
  Dhe Alvina si të ulërijë:
  - Le ta thyejmë armikun në copa!
  Dhe luftëtari do të fillojë të qeshë në mënyrë aktive! Dhe ajo imagjinoi se si djemtë e saj u hodhën me putra. Por është mirë të thuash të paktën.
  Shtatori është vetëm afër... Dielli po shkëlqen gjithnjë e më pak. Në ditën e parë të vjeshtës, djemtë rusë vrapojnë zbathur mbi borën që sapo ka rënë në rajonet veriore të Rusisë. Ata qeshin me vete, zhveshin fytyrat dhe u tregojnë gjermanëve fiq.
  Pionierë me kravata të kuqe, me prerje flokësh të shkurtër, disa edhe deri në zero. Ata vrapojnë duke kërcyer. Këmbët e tyre të zbathura nuk janë pothuajse asnjëherë të ftohta. Shumë i vrazhdë. Edhe vajzat vrapojnë, gjithashtu pa këpucë. Nga rozë, takat e rrumbullakëta shkëlqejnë në diell. Vajzat e mrekullueshme sovjetike. I hollë, atletik, i mësuar të bëjë gjëra të vogla.
  Dhe të gjithë buzëqeshin dhe kërcejnë në dhëmbë ... Dita e parë e vjeshtës është një gëzim dhe etje e vërtetë për dritë dhe krijim!
  Dhe në qiell një betejë ajrore. Mirabela, ky është piloti numër një sovjetik që rrëzon një aeroplan tjetër gjerman. Dhe si gjithmonë me një vajzë bikini. Përgjithmonë i ri dhe i pashuar. E tillë është forca e shpirtit të saj.
  Mirabela, megjithatë, i pëlqen edhe të preket nga meshkujt. Ajo e pëlqen vërtet këtë. Kjo është arsyeja pse ajo është një pilot ... Kur trupi i zhveshur dhe muskuloz i një vajze rrudhohet nga duart e burrave - kjo është një kënaqësi e vërtetë. Dhe argëtim i madh!
  Mirabela rrëzon një tjetër makinë naziste dhe fërshëllehet:
  - Unë jam një kurvë e blinduar!
  Madje vajza godet panelin e kontrollit me takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta. Ajo eshte e mrekullueshme. Dhe e paimitueshme.
  Mirabella është e përdredhur. Dhe Agave fluturon drejt saj. Më në fund, dy pothuajse më të suksesshmet femra pilot-luftëtare u takuan. Ata qëllojnë me njëri-tjetrin nga një shtëpi e rrumbullakët. Ata përpiqen ta marrin atë nga distanca. Por nuk funksionon shumë mirë. Të dyja bukuroshet fluturojnë jashtë vijës së qitjes. Dhe ata zhveshën dhëmbët në mënyrë agresive. Epo, gratë janë kurva. Ata duken fort në sytë e njëri-tjetrit. Më saktë, kokë më kokë dhe qëllojnë sërish. ME-262 X gjerman është akoma më i armatosur se Yak-9 T, dhe automjeti sovjetik u rrëzua ...
  Por Mirabela arrin të tërhiqet, duke humbur avionin për herë të parë në karrierën e saj fluturuese. Gjëja më e keqe është se ajo përfundoi në territorin e armikut. Dhe kjo është e keqe. Po, të tilla janë kthesat unike të fatit. Dhe më 1 shtator 1944, tashmë viti i pestë i Luftës së Dytë Botërore, bota ndryshon, por sundimi i Fuhrer-it në lojën alternative historike mbetet.
  Saratov braktiset përfundimisht nga trupat sovjetike dhe ushtria e Wehrmacht i afrohet Kuibyshev.
  Beteja të ashpra po zhvillohen edhe për Orenburgun.
  Tamara zbathur lufton atje, duke hedhur pako shpërthyese mbi armiqtë, duke i shtyrë ata me takat e saj të zhveshura dhe duke bërtitur:
  - Lavdi vendit të komunizmit!
  Veronica qëllon kundër kundërshtarëve të saj. Ai e hedh pakon me eksploziv me gishta të zhveshur dhe bërtet:
  - Për idetë e komunizmit!
  Victoria, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke e bërë atë si Robin Hood me bikini, cicërima, duke hedhur bomba kundër armikut me gishtat e saj të zhveshur dhe duke bërtitur:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Olya, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i kositur me një drapër, e mori atë dhe cicëroj:
  - Për madhështinë e shtetit Sovjetik dhe lavdinë e madhe!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai përsëri do të hedhë një pako shpërthyese me forcë kolosale, shkatërruese.
  Larisa, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Vendi im Rusi, je përgjithmonë dhënë nga Zoti nën qiellin blu!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij ...
  Agafya, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Orenburgu nuk do të dorëzohet kurrë! Ne do të jemi kundër armiqve të Atdheut!
  Vajzat janë të vendosura dhe synojnë të luftojnë deri në pikën e fundit të gjakut.
  Orenburgu vazhdon ende. Por më 3 shtator 1944 filloi sulmi ndaj Kuibyshev. Dhe sigurisht kjo nuk është e mirë për BRSS.
  Alenka qëllon mbi nazistët dhe bërtet:
  - Për komunizmin, vendi i sovjetikëve!
  Dhe përsëri, me këmbën e tij të zbathur, ai do të lëshojë një granatë të forcës shkatërruese.
  Anyuta qëllon kundër kundërshtarëve të saj dhe bërtet:
  - Le të mbrojmë Kuibyshev!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të hedhë një pako shpërthyese me një forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Dhe grisni shumë armiq.
  Alla, duke qëlluar në Fritz, cicëron dhe tund gjoksin e saj:
  - Për lartësitë kozmike të Polissya!
  Dhe me një thembër të zhveshur, një granatë do t'i nënshtrohet shkatërrimit dhe vdekjes totale të të gjithë agresorëve të Fritz.
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur pushtetin duke paralizuar Fritz-in me këmbën e saj të zbathur, kërciti:
  - Në bord!
  Dhe vajza do të qeshë në majë të mushkërive!
  Marusya, duke qëlluar në zinxhirët fashist dhe duke hedhur një granatë shkatërruese me gishtat e saj të zhveshur, shkroi në Twitter:
  - Lavdi komunizmit dhe fitoreve!
  Matryona tha me një buzëqeshje, duke dërguar një tjetër shpërthim vdekjeprurës dhe duke kositur Fritz-in:
  - Atdheu është i shenjtë!
  Vajzat luftojnë si heronj.
  Testi i disqeve fluturuese ishte vetëm fillimisht i suksesshëm dhe më pas dështoi.
  Kështu që Albina dhe Alvina tani luftuan përsëri në ME-309, një makinë shumë e përshtatshme për stilin e tyre.
  Vajzat qëlluan drejt avionëve sovjetikë dhe bërtisnin:
  - Park i jashtëzakonshëm dhe spageti elektronike!
  Albina qëlloi me një breshëri të synuar mirë mbi armikun, rrëzoi një makinë sovjetike, duke treguar me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Lëvizja ime e parë do të jetë fatale për armikun!
  Alvina ka qëlluar edhe kundër armikut. Ajo e preu tërësisht dhe nxori dhëmbët dhe tha:
  - Komunizmi është fati im!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo goditi një objektiv tjetër.
  Vajzat po zihen ende në makinën e vjetër. Luftëtarët me vidhos nuk janë nxjerrë ende nga prodhimi. Për më tepër, ne ende duhet të mësohemi me makinat jet dhe të zhvillojmë një infrastrukturë të tërë për to. Dhe kjo nuk është aq e lehtë për t'u bërë.
  Albina, duke qëlluar në automjetet sovjetike, vuri në dukje logjikisht:
  - Do të krijoj epokën e komunizmit dhe do ta çoj perandorinë drejt yjeve!
  Dhe me takën e tij të zhveshur, ai shtyp pedalet.
  Alvina, duke qëlluar në drejtim të automjeteve ruse, duke i goditur ato me grusht, kërciti:
  - Qëllimi ynë është komunizmi arian!
  Dhe përsëri, luftëtarja përdori gishtat e saj të zhveshur. Dhe ajo veproi shumë shpejt.
  Kur të dyja vajzat u kthyen, pasi kishin konsumuar të gjithë kompletin e tyre luftarak, lejuan që trupat e tyre të laheshin në banjë. Djemtë e pashëm i shihnin me fshesa. Albina, duke u ngrohur, tha:
  Ne kemi ende nevojë për burra!
  Alvin u pajtua me këtë:
  - Duhet patjetër! Edhe pse këtu jemi femra shumë më të bukura!
  Albina shpërtheu duke qeshur dhe cicëroj:
  - Pse një grua ka nevojë që burrat të kenë dikë për të rrahur!
  Vajzat, natyrisht, pajtohen me këtë.
  Helga me TA-152 qëlloi mbi tanket sovjetike dhe i goditi me grusht, duke buzëqeshur:
  - Lavdi komunizmit të Kaiserit!
  Dhe vajza qeshi.
  Agave është në qiell duke gjuajtur për aeroplanët sovjetikë. Yak-9, i cili është më i lehtë për t'u prodhuar, është gjithnjë e më i dukshëm në qiell. Megjithatë, kjo makinë nuk është aq e dobët. Në modifikimin T, ajo është e armatosur me një top 37 mm dhe mund të thumbojë me dhimbje një Fritz.
  Agave godet nga një distancë në ME-262 dhe këndon përmes hundës:
  -Unë jam më i mençuri në botë, i vras armiqtë në tualet!
  Dhe u bën sy qiellit engjëjve të tij.
  Por këtu sërish Mirabela është në ajër. Kjo vajzë, me gjithë humbjet, nuk e humb zemrën.
  Dhe madje fillon të këndojë, duke kompozuar në lëvizje;
  Unë u bashkua me Komsomol, duke luajtur
  vajzë e bukur e ëndrrave...
  Mendova se bota do të ishte maji i përjetshëm,
  Çdo ditë është lindja e pranverës!
  
  Por për disa arsye nuk funksionoi.
  Disi nuk mund të dashurohem...
  Epo, thuaju djemve në mëshirën time,
  Jeta është vozis shumë i qëndrueshëm!
  
  Papritur lufta papritmas bubulloi,
  Dhe një uragan nxitoi drejt vdekjes ...
  Dhe vajzat e mia trup të fortë
  Mund të goditeni menjëherë!
  
  Nuk dua, më besoni, unë heq dorë,
  Luftoni për Atdheun deri në fund...
  Ne mbajmë granata në një çantë të fortë,
  Stalini zëvendësoi babanë e tij në zemra!
  
  Luftëtarët janë të mëdhenj në Rusi.
  Ne mund të mbrojmë rendin botëror...
  Yjet e qiellit vadisnin kadifenë,
  Dhe gjahtari u shndërrua në lojë!
  
  Unë jam një vajzë zbathur që luftoj
  Plot joshje dhe dashuri...
  Uill, unë njoh një vend në këtë parajsë,
  Nuk mund ta ndërtosh lumturinë mbi gjak!
  
  Luftëtarët e Atdheut të madh,
  Ne do të luftojmë fort pranë Moskës ...
  Dhe pastaj ëndrra në komunizëm
  Kundër ferrit me Satanin!
  
  Djem të guximshëm rusë,
  Se ata luftojnë me ndershmëri deri në fund ...
  Ata rrahën nga një automatik,
  Nëse është e nevojshme, me një kurorë ari!
  
  As një plumb nuk mund të na ndalojë
  Jezusi, Zoti i madh është ringjallur...
  Ditët e dragoit të presë kanë kaluar,
  U bë edhe më e ndritshme nga qielli!
  
  Të dua e dashur Lada,
  Svarog do të jetë në lavdi ...
  Ne duhet të luftojmë për Rusinë,
  Zoti më i mirë i Bardhë është me ne!
  
  Mos i gjunjëzo rusët,
  Më besoni, mishi ynë nuk mund të frenohet...
  Stalini dhe Lenini i madh janë me ne,
  Edhe ky provim duhet kaluar!
  
  Dhimbja e Atdheut është edhe në zemrën tonë,
  Ne besojmë në madhështinë e saj...
  Ne hapim derën e hapësirës me shpejtësi,
  Do të jetë një jetë shumë e ëmbël!
  
  Ne jemi vajza të bukura zbathur,
  Ne vrapojmë me shpejtësi nëpër reshjet e dëborës ...
  Ne nuk kemi nevojë për këtë vodka të hidhur,
  Kerubini hap krahët!
  
  Për Atdheun, ne vajzat do të qëndrojmë,
  Dhe ne do t'i përgjigjemi Fritz-it, jo të keqe,
  Kaini i Ferrit do të shkatërrohet,
  Dhe përshëndetje Krishtit Shpëtimtar!
  
  Do të ketë një epokë - nuk bëhet më mirë,
  Të vdekurit do të ringjallen përgjithmonë...
  Universi do të bëhet një parajsë e gjallë,
  Ëndrra e të gjithë njerëzve u realizua!
  . KAPITULLI # 11
  Shtatori i vitit 1944 kaloi në beteja të ashpra ... Fritz ishin në gjendje të rrethonin Kuibyshev dhe Orenburg dhe për këtë arsye këto qytete ishin të dënuara, por pavarësisht nga të gjitha vështirësitë ata luftuan.
  Vajzat treguan një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme... Në fillim të tetorit, nazistët nuk kishin marrë ende Kuibyshev dhe sulmuan Penzën. Dhe betejat filluan të ziejnë për këtë qytet.
  Natasha dhe ekipi i saj luftuan atje.
  Vajza hodhi një granatë me këmbën e saj të zhveshur dhe të hijshme dhe bërtiti:
  - Për frymën ruse.
  Pas kësaj, Zoya qëlloi nga një bazukë. Dhe rrëzoi tankun gjerman "Lion" -2.
  Gjermanët e ngadalësuan pak shpejtësinë... Panterat dhe T-4 u hoqën nga shërbimi. Por tani për tani këto makina janë ende në shërbim. Në fakt, Panther është një shkatërrues i mirë tankesh dhe është mjaft i mbrojtur nga përpara. Por anët janë problemi i saj. Sidoqoftë, "Panther"-2 nuk është shumë i mbrojtur nga anët e tij. Por shumica e armëve mbahen.
  Zhvillimi i serisë E është duke u zhvilluar ... Tanki E-75 premton të bëhet një automjet i gjeneratës së re me anët e mbuluara në mënyrë perfekte. Gjermanët po përfitojnë nga kjo. Detyra është të merrni një tank që nuk është shumë i rëndë, i shpejtë dhe i mbrojtur mirë. Përpjekja e parë e këtij lloji ishte Miu, por praktika tregoi peshën e tepërt të këtij rezervuari. Në vend të kësaj, E-100 tashmë ishte duke u përpunuar. Ky tank kishte një plan urbanistik më të ngushtë dhe një siluetë më të ulët. Në përgjithësi, pesha e tij, krahasuar me Miun, është ulur në njëqind e tridhjetë - njëqind e dyzet ton. Anët u instaluan në kënde racionale. Trashësia e anëve, së bashku me ekranet, arrinte në 210 mm. Armatimi është i njëjtë me atë të Maus-it, një armë 128 milimetra dhe 75 milimetra me tytë të shkurtër. Gjermanët instaluan një motor më të fuqishëm me 1500 kuaj fuqi dhe tanku lëvizte me dyzet kilometra në orë në autostradë.
  E cila në përgjithësi është e kënaqshme. E-100 është ende një tank shumë i rëndë. Por me armë dhe mbrojtje të shkëlqyer.
  Cilësitë e tij luftarake mund të mos ishin të këqija, por transportimi i tankut dhe transporti i tij mbetën problematik. Përvoja reale ka treguar se një tank mund të peshojë jo më shumë se tetëdhjetë tonë për një transferim relativisht të arsyeshëm mbi rrugë dhe ura.
  Pra, Hitleri i dha një kufi E-75 për të përmbushur këtë peshë, por për të krijuar një makinë të besueshme përsa i përket mbrojtjes. Pse u vendos që të braktiset topi 75 milimetrash. Dhe bëni paraqitjen sa më të ngushtë të jetë e mundur: në një bllok, motori dhe transmisioni në të gjithë dhe kutia e marsheve në motor. Atëherë ndoshta ai do të marrë një tank, të mbrojtur nga të gjitha anët dhe jo shumë të rëndë.
  Hitleri, në përgjithësi, nuk ishte plotësisht i kënaqur me makinat gjermane. Megjithëse Lev-2 ishte ndoshta më i avancuar, topi i tij 105 mm ishte i tepruar për të luftuar tanket sovjetike dhe i pamjaftueshëm për të qëlluar në objektiva të paarmatosur. "Panther"-2 në përgjithësi mund të kënaqte ushtrinë me armë dhe mbrojtje frontale, por mbrojtja anësore nuk ishte ende e mjaftueshme, por karakteristikat e drejtimit ishin të kënaqshme.
  Fuhrer kërkoi të krijonte një tank që mund të kënaqte ushtrinë në të gjitha aspektet.
  Por kjo nuk është aq e lehtë për t'u arritur. A është e mundur të kompaktoni paraqitjen në maksimum dhe të lehtësoni shasinë me ndihmën e karrocave dhe sustave speciale dhe të nxirrni diçka nga trupi. Dhe ekuipazhi organizon prirjen aktuale.
  Një zhvillim i tillë mund të jetë mjaft premtues. Tanku i parë E-75, i bashkuar me E-50, mund të peshonte jo më shumë se shtatëdhjetë tonë, dhe kjo është një makinë e frikshme.
  Elizabeth luftoi në tankun T-34-85 dhe nuk ishte plotësisht e kënaqur me mbrojtjen e tij. Armatura, e brishtë për shkak të mungesës së elementeve aliazh, nuk e mbrojti shumë rezervuarin.
  Elizabeta qëlloi me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe gjëmonte, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë jam një viks i hapësirës.
  Katerina goditi armikun, goditi armikun në anë dhe fërshëlleu, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për komunizmin në BRSS!
  Edhe Elena ka qëlluar në mënyrë shumë aktive, duke synuar armikun dhe e ka goditur me forcë vdekjeprurëse dhe duke pasur parasysh që këmbët i kishte të zhveshura, ajo kërciti:
  - Për kushtetutën e fitores!
  Efrasia qëlloi kundër armikut, pikërisht duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Ne i jemi besnikë Svarogut dhe Stalinit për madhështinë e vendit!
  Këto janë vajzat që luftojnë këtu. Ata kanë ekipin më të spikatur.
  Disa tanke T-34-85 u shfaqën me mbrojtje kundër plumbave, gjë që uli ndjeshëm peshën e tyre. Shpejtësia dhe manovrimi i makinës është rritur. Por tani ajo mund të merret me një pushkë antitank, një mitraloz të kalibrit të madh dhe shumë lloje granatash. Dhe armët me ajër janë shpuar plotësisht. Vërtetë, një rezervuar i tillë është edhe më i lehtë për t'u prodhuar, më i lirë dhe shton shpejtësinë e lëvizjes.
  Tani, nëse vajzat e ngasin këtë makinë, ato nuk i lënë në asnjë mënyrë të futen në të.
  Elizabeth, një vajzë e shpejtë me elementë kolosalë shkatërrues, vuri në dukje logjikisht:
  - Armatura nuk mund të zëvendësojë trimërinë!
  Katerina u pajtua me këtë:
  - Po, ashtu është, kështu nuk do të ekspozoheni!
  Dhe si do të qeshësh...
  Vajzat me sharm të madh. Dhe nëse i mposhtin armiqtë, ata e bëjnë atë në mënyrë agresive dhe tërësisht.
  Elena, pasi tanku i tyre kishte përdorur kompletin e tij luftarak dhe u largua për të rimbushur furnizimet, pyeti miqtë e saj:
  - Kështu mendojnë vajzat, a kemi mundësi të mposhtim Rajhun e Tretë?
  Katerina u përgjigj me besim:
  - Siç tha Vasily Terkin ... Erdhëm për të rrahur, jo për të numëruar!
  Elizabeth korrigjoi:
  - Kështu tha Suvorov!
  Dhe vajza, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, mori dhe shtrembëroi një copë gazetë në një cigare. Është qesharake për të.
  Euphrasia këndoi, duke tundur trupin e tij:
  - Unë jam një vajzë kozmike-terminator,
  Do të jetë shumë e dhimbshme për Fritz - kultivues!
  Dhe si do të qeshë luftëtari!
  Vajzat vendosën të luanin letra. Eshte qesharake. Dhe humbësit bëjnë shtytje dhe mbledhje.
  Elena gjatë lojës vuri re:
  - Por seriozisht, ne nuk kemi shanse reale për të fituar! Kaukazi ka rënë dhe ne po humbasim!
  Katerina hodhi një kartë me këmbën e saj të zbathur, duke rrahur armikun dhe bërtiti:
  - Por ne kemi një armë sekrete!
  Luftëtarja shpërtheu duke qeshur dhe hodhi edhe një kartë me gishtat e saj të zhveshur.
  Elizabeta tha me një psherëtimë:
  - Vërtet na mbetet vetëm një shpresë për një armë të re sekrete!
  Euphrasia ankoi, duke hedhur kartën me gishtat e saj të zhveshur të këmbëve të këndshme:
  - Po, nuk mund të bëjmë pa një armë sekrete!
  Dhe vajzat kënduan në unison:
  - Shpata na digjet në zjarr, do t'i presim armiqtë! Ne jemi ushtarët e BRSS!
  Luftëtarët janë të sintonizuar dhe me të vërtetë në luftime.
  Por forcat janë shumë të pabarabarta ... Në mes të tetorit, Kuibyshev megjithatë ra ...
  Gjermanët arritën të kapnin një objekt të rëndësishëm mbrojtës. Por shirat filluan të binin... Kishte shpresë për një pauzë si pasojë e rënies.
  Megjithatë, luftimet vazhduan në qiell.
  Tre pilotë sovjetikë: Mirabela, Anastasia, Akulina luftuan me entuziazëm të egër.
  Mirabela, duke rrëzuar një nazist në fluturim, me Yak-9 T-në e saj të vjetëruar por të frikshëm, këndoi:
  - Do të vijë një epokë, epoka e komunizmit!
  Anastasia, duke shtypur këmbëzën me gishtërinjtë e saj të zhveshur, konfirmoi duke hapur dhëmbët:
  - Do të fluturoj në parajsë duke kënduar!
  Dhe u shkeli syrin miqve të saj.
  Akulina, duke shtypur një gjermane tjetër duke shtypur thembrën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët në pedale, dha:
  - Për lavdinë e BRSS!
  Vajzat duhet thënë konkretisht duke luftuar.
  Mirabela qëlloi fashist ME-262 nga një top 37 milimetrash, shkroi në Twitter:
  - Lavdi komunizmit!
  Anastasia, duke prerë nazistin me një qasje të synuar mirë dhe duke sharrë armikun, tha:
  - Lavdi universit të kuq!
  Vajza e Akulinës, e cila ishte mjaft luftëtare, rrëzoi një makinë gjermane dhe, duke fishkëllyer, bërtiti:
  - Për komunizmin, vendi i sovjetikëve!
  Duhet të theksohet se luftëtarët janë me një forcë kolosale.
  Albina, Alvina, Agava nga ana tjetër po grumbullojnë pikët e tyre. Dhe vajzat gjithashtu luftojnë zbathur dhe me bikini.
  Sa qesharake është kur vajzat janë pothuajse të zhveshura në aeroplan.
  Albina rrëzon disa makina sovjetike me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe klithma:
  -Për vëllazërinë ariane!
  Alvina lufton edhe Ushtrinë e Kuqe dhe e bën me guxim. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai synon topat e ajrit dhe pret automjetet sovjetike, duke bërtitur:
  - Për ide të ndritshme!
  Agave gjithashtu rrëzon luftëtarët sovjetikë dhe aeroplanët e sulmit, fjalë për fjalë i shkatërron dhe gjëmon:
  - Për fitoren e Rajhut të Tretë!
  Dhe vajzat nuk janë kundër nënshtrimit të kundërshtarit të tyre në tortura mizore. Sidomos djemtë e bukur.
  Albina, duke pjekur takat e një pionieri në kunj, vuri në dukje një herë:
  - Djemtë e skuqur dhe me piper janë kaq të shijshëm!
  Dhe si ai qesh. Dhe tregoni gjuhën e tij!
  Alvina e vuri re këtë duke nxjerrë dhëmbët:
  - Djali është i skuqur në furrë, shumë i shijshëm me hudhër!
  Agave, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, u rrëzua nga një palë luftëtarë sovjetikë dhe u blasfetua:
  - Ne jemi maja hapësinore!
  Dhe u shkeli syrin miqve të saj. Ajo është një vajzë me cilësi të rrallë, luftarake.
  Albina, duke rrëzuar aeroplanët me këmbët e saj të zhveshura, të hijshme dhe të dalta, vuri në dukje:
  "Nuk mund ta kuptosh Rusinë me mendjen tënde, si mund të zgjedhësh njerëz si Stalini si sundimtarë!"
  Alvina vuri në dukje në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur me gishtat e saj të zhveshur:
  - Por Hitleri ynë nuk është më i mirë!
  Agave qeshi, duke rrëzuar makinat sovjetike me gishtat e saj të zhveshur dhe vuri në dukje:
  - Adolf, natyrisht, është i pushtuar! Por në të njëjtën kohë, sa ka pushtuar tashmë nuk matet!
  Vajzat janë jashtëzakonisht luftarake dhe agresive.
  Dhe kështu ata në njëfarë mënyre i pjekën të gjallë dy djem në zjarr. Ashtu u shpuan me një shtyllë çeliku dhe filluan t'i skuqnin, ndërsa ata bërtisnin dhe përpëliten. Pastaj, kur djemtë nuk ishin qetësuar ende, të gjitha vajzat e skuadriljes filluan të vrapojnë drejt pionierëve të skuqur, t'u prenë copa mishi dhe të hanin.
  Dhe ishte shumë e shijshme, veçanërisht nëse djemtë ishin ende gjallë dhe piper gjatë skuqjes.
  Agave, për shembull, hëngri kofshën e djalit me shumë kënaqësi. Vajzat bënë një punë të shkëlqyer atëherë. Dhe nga të dy djemtë mbetën vetëm eshtra dhe gjilpëra. Mëlçia e re ishte veçanërisht e shijshme. Vajzat e saj hanin me shumë kënaqësi.
  Dhe tani ata po luftojnë në qiell ...
  Orenburgu ra në fund të tetorit...
  Gjermanët iu afruan Ufa-s. Tashmë është shumë ftohtë dhe po bie borë.
  Tamara dhe ekipi i saj në periferi të Ufa po luftojnë me nazistët. Këmbësoria gjermane po sulmon nga ushtarët e zinj që ata rekrutuan në kolonitë franceze dhe belge.
  Ata fjalë për fjalë hedhin kufoma në të gjitha afrimet.
  Tamara jep një kthesë dhe hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërcit:
  - Epoka e komunizmit do të jetë e famshme me shekuj, besoj se Stalini do të jetë dora jonë e fortë.
  Veronica, duke qëlluar, thotë:
  - Mos e prishni BRSS!
  Dhe me takën e tij të zhveshur hedh një pako shpërthyese.
  Anfisa, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një mesazh tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, vëren:
  - Madhështia e komunizmit është me ne!
  Victoria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke kositur nazistët, duke hedhur një granatë me këmbët e saj zbathur, kërcit:
  - I madhëroftë Atdheu!
  Olimpiada është në zjarr. Dhe pastaj kjo vajzë-hero do të hedhë një kuti të tërë eksplozivi mbi nazistët dhe do të ulërijë:
  - Lavdi Atdheut tonë kozmik!
  Dhe vajzat do të bërtasin të gjitha në unison.
  - Për BRSS! Do të ketë një pionier!
  Luftëtarët femra të Ushtrisë së Kuqe vodhën betejat. Dhe kur binte borë, ata ende luftonin zbathur dhe me bikini.
  Në fillim të nëntorit, nazistët filluan sulmin në Ulyanovsk. Qyteti në të cilin lindi Lenini dhe në të cilin u plagos rëndë Stenka Razin. Ky është një moment historik i madh për qytetet ruse.
  Alenka lufton nazistët. Dhe ai i këndon vetes, duke hedhur granata mbi nazistët me këmbët e tij të zbathura:
  - Lavdi Rusisë, lavdi...
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Ndarja me këmisha të kuqe,
  Përshëndetje populli rus!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armiqtë, duke i kositur ata, dhe më pas duke lëshuar pako shpërthyese me tallash me gishtat e saj të zhveshur, vyaknula:
  - Për komunizmin e Stalinit!
  Dhe ajo i dha një kthesë një vargu të tërë luftëtarësh të zinj, të kositur.
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një granatë vdekjeprurëse, kërciti:
  - Për Rusinë amtare!
  Maria, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, ndërsa i hidhte dhuratat e vdekjes armikut, këputi dhe vuri në dukje:
  - Për komunizmin hapësinor!
  Matryona, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke kositur armikun, tha:
  - Për ndryshime në betejë!
  Marusya, duke i ndyrë Krautët dhe duke i goditur për vdekje, e mori atë dhe bërtiti në mënyrë agresive, duke bërë pluhur:
  - Për fitore të standardit më të lartë!
  Dhe me këmbën e saj të zbathur ajo hodhi një granatë vdekjeprurëse.
  Vajzat këtu janë kaq të lezetshme dhe të gjalla.
  Alenka, duke gjuajtur dhe kositur armiqtë, dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Madhështia e komunizmit qoftë me ne!
  Dhe vajza e mori atë dhe rrëzoi një tank gjerman me një entuziazëm të madh.
  Dhe këtu është një modifikim tjetër i rezervuarit Lev-2 me një top 88 milimetrash. Kulla është më e ngushtë , dhe rezervuari është më i vogël dhe peshon pesëdhjetë e pesë ton, dhe motori është 1200 kuaj fuqi kur është i përforcuar. Makinë e shpejtë gjermane.
  Por ai nuk e shqetëson luftëtarin.
  Alla hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Për komunizmin!
  Anyuta hodhi dhuratën vrastare të vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Në kufij të rinj!
  Dhe vajza do të fishkëllojë. Dhe tanku gjerman "Lion" -2 do të marrë dhe do të kthehet, dhe rrotullat fjalë për fjalë fluturuan.
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët, këndoi:
  - Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Dhe zemra është e shqetësuar në gjoks ...
  Dhe Lenini është kaq i ri -
  Dhe tetori i ri është përpara!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke prerë radhët, hodhi një granatë me këmbën e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Hapi i parë në jetë është i rëndësishëm!
  Marusya, duke rrëzuar nazistët, bërtiti:
  - Shihni përsëri mbi Tokë, vorbulla sulmesh të furishme!
  Dhe të tillë janë luftëtarët jo fleksibël.
  Por gjithsesi forcat janë të pabarabarta. Penza tashmë ka rënë. Dhe nazistët po sulmojnë Saransk.
  Tani nuk ka mbetur aq shumë në qytetin e Gorky.
  Më 7 nëntor 1944, Stalini mbajti një tjetër paradë në Moskë. Edhe nëse nuk është një fitore.
  Fritz, megjithatë, qëlloi në Moskë për herë të parë me raketa balistike V-2. Dhe në të njëjtën kohë qyteti u bombardua nga avionë reaktivë, përfshirë bombarduesit Arado . Ky veprim i tronditi të gjithë. Raketat V-2 fluturuan përgjatë një trajektoreje të lartë dhe ranë papritur, madje as radarët nuk i panë siç duhet.
  Pati shumë shkatërrime dhe fatkeqësi. Ushtarët sovjetikë u vranë gjatë paradës.
  Stalini mbajti një takim urgjent në një bunker nëntokësor që mund të përballonte edhe një goditje të drejtpërdrejtë nga një bombë atomike.
  Shefi i shtabit të përgjithshëm, Vasilevsky, vuri në dukje me shqetësim:
  - Gjermanët kanë një armë të re me fuqi të madhe shkatërruese. Dhe radarët tanë nuk e panë atë ...
  Stalini bërtiti, i zemëruar duke shtypur thembrat e tij:
  - Ju jeni idiotë! Një surprizë e tillë nuk mund të shihej!
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Diçka ishte shoku Stalin ....
  Beria raportoi menjëherë:
  - Këto janë raketa të klasit A-5. Mos u shqetëso shoku Stalin. Ata mbajnë vetëm tetëqind kilogramë aminolone dhe qëndrojnë si një avion bombardues i mirë. Gjermanët hodhën nja dy duzina raketa, por ky dizajn nuk hyri në seri, pasi bombardimi me avionë reaktivë është edhe më i lirë dhe më praktik.
  Stalini, pasi u qetësua, tha:
  - Pra, nuk është një armë efektive? Shume mire!
  Beria vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Por avionët bombardues, ky është një problem serioz. Shoku Stalin duhet ta luftojë këtë!
  Marshall Zhukov sugjeroi:
  - Ndoshta do ta marrim dhe do të bëjmë vetë raketa. Unë do të thotë tokë-ajër. Çfarë, kontrollimi i tyre me radio për të rrëzuar aeroplanë!
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Duhet kohë për të krijuar raketa të tilla! Është shumë më e lehtë të bësh aeroplanë shumë të lirë nga druri, t'i mbushësh me eksploziv dhe të godasësh armikun. Ky do të ishte stil kamikaze!
  Stalini tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, duhet të përdoren avionë kamikaze. Ky është shansi ynë, megjithëse në realitet kjo vetëm sa zgjat agoninë e Ushtrisë sonë të Kuqe.
  Duhet të gjeni diçka më efektive!
  Yakovlev u përgjigj me një psherëtimë:
  - Shoku Stalin është duke punuar në avionë të rinj. Por tani për tani, ne jemi të fokusuar në ruajtjen e prodhimit maksimal të makinave. Të gjitha rezervat janë shfrytëzuar dhe ne i vendosim fëmijët nga mosha dhjetë vjeç në makineri. Mobilizim i plotë, total dhe supertotal .
  Stalini bërtiti:
  - Duhet bërë shumë më tepër! Kjo që po bëni është shumë pak!
  Molotov tha me një psherëtimë:
  - Kontakti me aleatët nuk është i mundur. Duket sikur jemi vetëm. U përpoq të negocionte me japonezët... Ata kërkojnë territor deri në Urale, gjë që është e papranueshme.
  Stalini bërtiti:
  - Është e nevojshme të godasësh Japoninë në dimër, por ç'të themi për Leningradin?
  Zhukov tha duke nxjerrë dhëmbët:
  - Greva në Petrozavodsk nuk ishte aq e suksesshme sa pritej. Suedia hyri në luftë në anën e Rajhut të Tretë dhe ne duhej të merreshim me forca të mëdha. Kështu që nuk ishte e mundur të zhvillonim menjëherë ofensivën, dhe armiku, duke tërhequr pjesë të Wehrmacht, zmbrapsi sulmin tonë. Qyteti i Leningradit është i rrethuar plotësisht nga bllokada dhe është rrënuar plotësisht. Unë mendoj se deri në pranverë, për shkak të urisë totale, e gjithë popullsia do të vdesë. Dhe rënia e Leningradit do të jetë e pashmangshme.
  Është praktikisht e pamundur të furnizohet me ajër. Armiku dominon plotësisht qiellin. Gjermanët edhe tani japin një kryq kalorësi, vetëm për njëqind avionë të rrëzuar.
  Stalini bërtiti me zemërim:
  - Sulmi i dështuar!
  Zhukov pohoi me kokë.
  - Shumë hekurudha janë prishur dhe ne kemi përqendruar shumë pak forca. Dhe ne duhet t'u bëjmë haraç finlandezëve dhe suedezëve, ata janë këmbëngulës në mbrojtje. Por kjo nuk është e gjitha. Gjermanët gjithashtu anashkaluan Murmanskun. Tani ky qytet është i rrethuar. Nuk dimë çfarë të bëjmë!
  Stalini bërtiti:
  - Zhblloko!
  Zhukov u përgjigj:
  - Nuk ka forcë për këtë! Dhe armiku mund të kapë të gjithë Gadishullin Karelian!
  Stalini urdhëroi:
  - Tërhiq forcat dhe lëshohu! Në dimër, gjermanët nuk janë aq të fortë. Do të jetë e mundur t'i shtypni ato me kapital!
  Vasilevsky vuri në dukje:
  - Është e nevojshme të parandalohen përparime të thella, dhe atje forca jonë do t'i çojë armiqtë!
  Stalini bërtiti:
  Ne do të luftojmë për komunizmin!
  Voznesensky dha një lajm më të gëzuar:
  - SU-100 tashmë është mishëruar në metal dhe është gati për prodhim masiv. Shasia e bazuar në T-34. Mjaft e lehtë për t'u prodhuar. Predha është pothuajse gati për armën e re. Pra, SU-100 do të shfaqet tashmë në frontet. Nesër makina e parë do të shkojë përpara!
  Stalini tundi me kokë në shenjë miratimi:
  - Të paktën kjo më bëri të lumtur! Por T-34-85 nuk do të hiqet ende nga prodhimi. Për më tepër, armatura duhet të bëhet më e hollë dhe pesha të zvogëlohet në njëzet tonë. Betejat treguan se gjërat nuk mund të përkeqësoheshin!
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Dhe ju mund të bëni forca të blinduara nga druri! Ne prodhojmë qindra të tilla tanke në ditë, madje më shumë se nazistët. Por automjetet tona mund të rrëzojnë lehtësisht Krauts edhe me pushkë të lehta antitank.
  Zhukov vuri në dukje:
  - Aty është Gerda. Kjo është një zonjë kaq e lezetshme! Ajo rrëzoi shumë nga tanket dhe armët tona.
  Stalini pohoi me kokë.
  "Ne duhet ta kapim atë dhe të skuqim takat e saj të zhveshura." Vajzë shumë e lezetshme!
  Zhukov ra dakord:
  - Duhet ta kapim! Dhe ne do të shkatërrojmë fashistët!
  Beria pohoi me kokë dhe gurgulloi:
  - Le të bëjmë një operacion të ngjashëm special!
  Stalini vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Kjo është një ide e mrekullueshme, por... Diçka tjetër duhet plotësuar!
  Beria bërtiti:
  - Le t'i kapim të gjithë!
  Stalini tundi kokën:
  - Jo... Vrasja e heronjve nuk është mirë! Dua që Gerda të më sjellë! Kjo është urgjente!
  Beria vuri në dukje:
  - Jetoj?
  Stalini konfirmoi me lehtësi:
  - Sigurisht, unë jam gjallë!
  Beria gurgulloi, duke fryrë faqet:
  - Të gjitha të pamundurat, ndoshta e di me siguri!
  Disa vajza u shfaqën me funde të shkurtra dhe me këmbë të zhveshura. Ata mbanin gota verë dhe u bënin syrin anëtarëve të GKO-së.
  Zhdanov vuri në dukje:
  - Na duhen më shumë vajza në ushtri! Ata do ta rregullojnë atje!
  Stalini deklaroi:
  I shpërblej Anastasia, Mirabela , Akulina me "Yllin e Urdhrit të Lavdisë" me diamante! Lavdi BRSS!
  Të gjithë bërtisnin njëzëri:
  - Lavdi heronjve!
  Dhe ata duartrokitën.
  Njëra nga vajzat u përkul dhe u gjunjëzua, duke puthur çizmet e Stalinit.
  Komandanti Suprem derdhi verë mbi të dhe bërtiti:
  - Forca jonë është grushti ynë!
  Beria cicëroj:
  Hitleri është budalla!
  Stalini kundërshtoi:
  - Jo një budalla, por mishërim i mashtrimit!
  Dhe të gjithë duartrokitën përsëri.
  . KAPITULLI # 12
  Qyteti i Ulyanovsk ishte i rrethuar plotësisht, por deri më tani u mbajt në .... Është fundi i nëntorit dhe bie borë me ngrica. Gjermanët nuk janë shumë të etur për të sulmuar dhe deri më tani po gjuajnë.
  Në ajër, moti nuk është shumë i qetë. Por vajzat ende luftojnë dhe tregojnë mrekulli guximi.
  Gerda me ekuipazhin e saj në Panther-2. Por tanku Panther-3 duhet të shfaqet së shpejti dhe luftëtari me të vërtetë dëshiron të luftojë mbi të.
  Ndërkohë, ajo qëllon në pozicionet sovjetike.
  Me këmbën e saj të zbathur, ajo drejtoi topin drejt objektivit dhe qëlloi. Ajo theu sovjetikën tridhjetë e katër dhe cicëroj:
  - Për Prusinë e shenjtë!
  Charlotte gjithashtu gjuajti nga topi, shpoi obusin sovjetik dhe kërciti:
  - Lumturia jonë për shekuj!
  Edhe Christina qëlloi duke goditur armikun me këmbë të zbathura dhe duke kërcitur:
  - Për djem të tillë që janë të denjë për ne!
  Magda gjithashtu qëlloi me shumë saktësi, duke cicëruar:
  - Për madhështinë e Perandorisë!
  Dhe në SU-100 më të ri, të katërt e Elizabeth po luftojnë.
  Vajzat kanë zotëruar armën e re vetëlëvizëse dhe qëllojnë.
  Elizabeta qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe këndoi;
  Xhelati fashist shqyen supet,
  Këtu është rafti, darët, stërvitjet në dorë!
  Ai dëshiron të gjymtojë trupin e shpirtit,
  Përbindësh i parëndësishëm, por duket i lezetshëm!
  
  Ai premton para, anije në det,
  Çfarë mund të japë edhe një titull!
  Vërtet të vë në linjë,
  Në fund të fundit, për të ju jeni vetëm një kufomë dhe lojë!
  
  Ai dëshiron të dijë për biznesin tonë,
  Çfarë ka të re në zinxhirin e të varfërve për të prangosur!
  Prandaj, unë do të ngas bujarisht,
  Të harrojë babanë e madje edhe nënën e tij!
  
  Por ne do t'i shërbejmë Atdheut me vendosmëri,
  Nuk na thyen dot mizoria e xhelatit!
  Një degë do të përkulet nga një shpërthim ere,
  Dhe bebet lakuriq qajnë!
  
  Po, humba raundin e parë të vështirë,
  Por i Plotfuqishmi do të japë një shans për të rikuperuar!
  Dhe atëherë unë vetë do ta dërgoj armikun në nokaut,
  Grushti im do t'i japë zvarranikut një nofull!
  
  Atdheu më jep një forcë të tillë,
  Ajo dhimbje dhe tortura mund të kapërcehen!
  Dhe dil nga ky varr pa fund,
  Që të mos ju hajë ariu i inatosur!
  
  Pak më shumë dhe shpëtimi është afër -
  Do të arrijmë fitoren ndaj armikut!
  Jetoni nën mbulesën e dritës së komunizmit,
  Kështu që dielli ta mbush shtëpinë me ar!
  Dhe vajzat kënduan dhe qëlluan nga një top i ri vrasës. Ata janë luftëtarë jashtëzakonisht të frikshëm.
  Elena vuri në dukje duke qeshur:
  - Komunizmi do të ndërtohet, ne besojmë në të!
  Katerina u pajtua me këtë deklaratë:
  - Të ndërtojmë komunizmin, do të ketë triumf!
  Efrasia e mori dhe gurgulloi , duke gjuajtur me gishtat e saj të zhveshur dhe duke goditur Panterën.
  Pas së cilës luftëtari bërtiti:
  - O komunizëm, komunizëm! Sofizmi do të shtypet shumë!
  Dhe Pantera u godit kokë më kokë dhe nga një distancë.
  Këto janë vajzat që nuk mund t'i thyesh kaq lehtë.
  Dhjetori tashmë po afron... Japonezët, në mot të ftohtë, pothuajse i kanë kufizuar armiqësitë.
  Por në qiell, pavarësisht motit të dimrit, ka ende beteja.
  Këtu Toshiba dhe Toyota, dy pilotë japonezë, po luftojnë si hajdutë të dëshpëruar.
  Toshiba rrëzon avionët sovjetikë me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe bërtet në majë të mushkërive:
  - Unë jam një super vajzë!
  Toyota, duke rrëzuar një luftëtar rus dhe duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë konfirmon me siguri:
  - Dhe ka një grua hiper !
  Gratë japoneze, natyrisht, janë luftëtare të fuqisë kolosale fillestare. Nderit të një samurai nuk mund t'i rezistohet.
  Por sido që të jetë, qiejt janë ende në lulëzim të plotë.
  Dhe në tokë, katër vajza ninja morën shfarosjen e ushtarëve sovjetikë.
  Vajza blu ninja mbajti një pritje në mulli, preu disa luftëtarë rusë dhe me gishtat e saj të zhveshur lëshoi një bizele me eksploziv me fuqi shkatërruese kolosale.
  Ajo e grisi dhe shkroi në Twitter:
  - Përshëndetje Japoni!
  Vajza e verdhë ninja këndoi gjithashtu teknikën e shpatës së fluturës. Ajo preu një numër kundërshtarësh dhe bërtiti:
  - Për hakmarrje komuniste!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, teksa nis të tashmen shkatërruese të asgjësimit.
  Pastaj ai gjëmon:
  - Për madhështinë e Japonisë!
  Vajza e kuqe ninja ka kryer një manovër me helikopter me shpatat e saj. Me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi dhuratën vrastare të vdekjes dhe bërtiti:
  - Për dashurinë time!
  Dhe më pas ajo vuri në dukje:
  - Dhe ku hakmerret komunisti?
  Vajza e verdhë ninja, duke copëtuar ushtarët rusë dhe duke hedhur përsëri një granatë me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Dhe pavarësisht se do të ketë supë me një mace!
  Vajza e bardhë ninja, duke i prerë rivalët e saj dhe duke hedhur një dhuratë vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, lëshoi:
  - Do të fitojmë për idetë e komunizmit!
  Dhe të katër luftëtarët do të qeshin në kor dhe do të tregojnë dhëmbët e tyre perlë.
  Dhjetori shkoi shpejt... Pas rrethimit, gjermanët morën Ufa dhe Saransk. Por Ulyanovsk ende qëndroi në një bllokadë të plotë.
  Stalini urdhëroi Vitin e Ri të mbante me çdo kusht qytetin ku lindi Lenini.
  Sidoqoftë, gjermanët, megjithë ngricat, tashmë po i afroheshin Kazanit. Pra, BRSS ishte në prag të një kolapsi të plotë.
  Çfarë duhet bërë në BRSS nuk ka qenë ende e qartë dhe idetë.
  Stalini festoi Vitin e Ri në Moskë dhe në bunker. Vështrimi i tij ishte i zymtë, por dëshira për të luftuar nuk u dobësua.
  Hitleri, tani për tani, vendosi të organizojë një kabinë për vete, në Libi, ku është ngrohtë.
  Dhe aty shijoi spektaklin e luftimit të vajzave gladiatore.
  Asgjë nuk ndodhi shumë në ditën e Vitit të Ri, përveç bombardimit të Moskës.
  Dhe lëshimi i "Panterës"-3 të parë. Ky tank kishte trashësinë e armaturës Tiger-2, por me pjerrësi më të madhe dhe peshonte vetëm dyzet e pesë tonë. Dhe lartësia e saj u ul në më pak se dy metra. Një motor i fuqishëm me 1200 kuaj fuqi është i vendosur në një bllok dhe në të gjithë transmisionin. Vetë automjeti doli të ishte i armatosur mirë, me optikë të shkëlqyer dhe një stabilizues hidraulik . Dhe në frëngjinë e ngushtë kishte një top 100 EL 88 mm, shumë i saktë dhe blindues.
  Gerda dhe ekipi i saj u larguan me këtë makinë. Pajisjet e përsosura dhe më të lehta të vrapimit, kaluan në mënyrë të përsosur nëpër dëborë. Ky tank është i përsosur në përgjithësi. Dhe armatura e tij me shpate të mëdha mbron në mënyrë të përkryer ballin e makinës. Pjesa e sipërme e kutisë 150 milimetrash është veçanërisht e mbrojtur fort në një kënd prej 40 gradë nga horizontali. Dhe kjo është rreth 330 milimetra forca të blinduara në një kënd prej nëntëdhjetë gradë. Asnjë top i vetëm sovjetik nuk do të depërtojë në majën e bykut të Panther-3. Fundi zë një të tretën e sipërfaqes së ballit të trupit në 120 mm dhe në të njëjtin kënd, dhe gjithashtu pothuajse i padepërtueshëm.
  Balli i kullës është 185 milimetra i trashë dhe në një kënd prej 50 gradë, gjithashtu i padepërtueshëm për armët sovjetike.
  Por këtu anët janë më të dobëta në 82 mm me pjerrësi, dhe ato mund të merren. Sidomos SU-100, një armë e re vetëlëvizëse sovjetike që fitoi shpejt popullaritet në mesin e trupave për shkak të lehtësisë së prodhimit dhe topit të blinduar.
  Gerda gjuajti të parën në trupat sovjetike. Ajo shpoi tankun IS-2 dhe u shpreh:
  - Ky është një luftëtar i mirë!
  Charlotte vuri në dukje, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke thyer makinën sovjetike duke shtypur një buton me thembër të zhveshur:
  - Kjo teknikë është pothuajse e përsosur!
  Christina drejtoi topin automatik gjerman me gjuajtje të shpejtë me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe vuri në dukje:
  - Armatura anësore është mjaft e dobët! Do të dëshironim të kishim një makinë më të fuqishme!
  Magda qëlloi gjithashtu duke përdorur këmbën e saj të zhveshur dhe e tërbuar e mori atë dhe bërtiti:
  - Do të kishte vetëm një tre, dhe një tre më lozonjare!
  Dhe vajzat qeshën në unison ... Rezervuari është vërtet i mirë, veçanërisht karakteristikat e tij të drejtimit.
  Ka kaluar testet luftarake dhe makina E-100. Megjithatë ajo është e rëndë. Por i mbrojtur mirë. Dhe armët e saj nuk mund të merren aq lehtë.
  Dhe në të, gjithashtu, janë ulur vajza gjermane. Dhe pavarësisht të ftohtit zbathur dhe me bikini.
  Adala, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke goditur armikun, u shpreh logjikisht:
  Ne do të jetojmë në komunizëm!
  Dhe me një thembër të zhveshur, si të shtypni ....
  Agata, duke qëlluar në pozicionet sovjetike, duke goditur kundërshtarët me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Dhe madhështia e fitores sonë do të zgjasë përgjithmonë!
  Agnesa gjuajti gjithashtu predha ndaj këmbësorisë sovjetike, sigurisht me këmbën e saj të zhveshur, dhe bërtiti:
  - Jo, ne nuk do t'i dorëzohemi Fuhrer-it!
  Vajza në tank, Athena, goditi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Për Fyhrer-in, jo për Fyhrer-in!
  Agnes qeshi dhe vuri në dukje:
  -Ne jemi një fis supernjeriut!
  Andriana, duke qëlluar në baterinë sovjetike dhe duke shkatërruar pozicionet e armikut, nxori gjuhën dhe tha:
  - Madhështinë e gjermanëve e njeh planeti!
  Dhe me gjurin e tij të zhveshur ai do të bëjë presion mbi kundërshtarin e tij.
  Agatha, duke qëlluar, vuri në dukje:
  - Do ta bëjmë copa dragoin...
  Tanku E-75 nuk ishte ende gati. Fuhrer kërkoi që pesha të ishte gjashtëdhjetë e pesë ton dhe një motor 1500 kuajfuqi për lëvizshmëri të lartë, me forca të blinduara anësore të paktën 170 milimetra në pjerrësi të mëdha. Dhe u desh kohë.
  Por tani për tani nazistët po fitojnë gjithsesi... Në janar, Ulyanovsk më në fund ra. Fritz filloi të sulmonte Gorky dhe Kazan.
  Ata arritën aq larg përtej Moskës.
  Stalini u zemërua shumë, por nuk mundi të bënte asgjë. Vërtet, çfarë po bën këtu, një dështim i plotë...
  Por vajzat po luftojnë edhe në qiell edhe në tokë...
  Kështu që SU-100 i Natashës u shkatërrua nga një avion sulmues gjerman me një sulm ajror. Doli goxha e lezetshme. Edhe pse jo plotësisht i zgjuar dhe i shkathët. Sidoqoftë, Natasha nuk është aspak një klasë e parë dhe është e çmendur.
  . Tani vajze doli qe ishte V tashmë i njohur tank T -34. Vetëm Pak mik . Kulla më i madh dhe _ mjet kalibrit në 85 milimetra në vend të 76. Shasi Pjesë ish .
  vajzat i përdredhur rreth e rrotull në vend . Ata të tilla si _ Dhe më parë , në një bikini _ A këtu makinë sovjetike prodhimi _ Hani Dhe predha në vend .
  Supermen Natasha Me i kënaqur pamje buzëqeshi :
  - A Ku fashistët ?
  U shfaq brenda tank imazh kontakt i ri . djalë postoi në Twitter :
  - Këtu Kjo tank , i cili u shfaq në fronte e dyta botë luftërat V katërdhjetë e katërta vit Dhe përpara tani që nga viti e vendosur në të armatosur E kuqe ushtri . ndaj tij kundërshton , E -25. armë vetëlëvizëse me 88 mm top dhe 120 mm ballore forca të blinduara . E bukur luftoni !
  Vërtet V i largët Me i madh punës Mund konsideroni gjermanisht armë vetëlëvizëse . mbledhje , me gjatë fuçi . i huaj vajzat qe _ Kështu që herët majtas fronte E madhe Patriotike luftërat . Por Supermen Natasha menjëherë njëjtë vuri në dukje :
  - Ajo ne Ndoshta merrni . U saj gjatësia në 71 EL .
  Zoya këtu njëjtë sugjeroi :
  - Duhet shko V lëvizje për _ Jo goditi !
  Futurist-Angelica V bezdi vuri re :
  - Këtu dreqin ! Menjëherë ose rrëshqiti epror ne makinë !
  Mbikëqyrësi-oficeri i tyre i ri me inat deklaroi :
  - A Kjo më shumë asgjë ! E-75 ishte do më shumë me keq ! Ju do e tij as nën një këndi do Jo shpuar . A Kështu që guxoj !
  Supermen Natasha u kryqëzua Dhe fërshëlleu :
  - Si e vërtetë komunist , d.m.th unë them për ju - për ferr !
  Futurist-Angelica leh , duke shkelur zbathur këmbë :
  - Le të performojmë !
  sovjetike makinë disa ngushtë filloi dhe _ gumëzhitur . shpoj gjermanisht V ballin joreale Dhe duhet hyr brenda fritz V bord . Por provoni Kjo për të bërë ? Ai nga e tij me tytë të gjatë armët Si i ndyrë ... Mbetet vetëm numëroj në shpejtësi .
  Superman-Natasha zemërohem . E thjeshtë gjermane ACS po më shumë më e lehtë tridhjetë e katër kështu që saj tejkalon V karakteristikat . Këtu Ju në mënyrë të pavullnetshme do të çmendesh .
  sovjetike makinë shkon në afrim . Mirë kuti marsh më mirë ish .
  Svetlana pushon lakuriq takat Dhe cicërima :
  - Fuhrer shpejtë ne kthehu !
  Angelica futuriste konfirmon si :
  - Hitleri ne le të shkatërrojmë !
  me flokë të artë Zoya i brohoritur :
  - Jepni ndaj tij nxito Nga erizipelë !
  NË kjo moment me peshë predhë e Hitlerit armët i kënaqur drejtpërdrejt V bazë kullat . vajzat i ngritur Dhe vuajtur V i shqyer metal _
  DHE më vonë më jep një sekondë Të gjitha katër doli të jetë pothuajse absolutisht lakuriq me brekë dhe i varur në raft . Nën zbathur këmbët bukuroshet i flakëruar zjarr . Flaka lëpihej lakuriq , i këndshëm thembra vajzat .
  Supermen Natasha u përpoq dridhe por _ saj këmbët doli qe ishte në mënyrë të vendosur i mbërthyer V pads , dhe Shumë i sëmurë shtrirë venat . Kjo ishte klasike raft , me tradicionale dolli takat . A në vajzat këmbët Shumë madje seksi , dhe shuplaka zjarri _ thembra bën e tyre më shumë më tërheqëse .
  Por pak e dhimbshme bukuroshet . Ata janë duke u përpjekur falas . Por pads Shumë e qëndrueshme _ A atij më shumë Dhe vajzat janë valkirë var peshat .
  Njësoj luftëtare femra V i shkurtër funde , me zbathur këmbët , lakuriq duart , por trupi mbuluar e argjendtë postë zinxhir . Ata grabujë pokers zjarret , dhe vjell prush te _ takat i pjekur më të fortë .
  Këtu Dhe raft rezulton nyje , dhe zjarrit patate të skuqura më poshtë . A këtu më shumë Dhe princi nga dinastia e mbretit William u shfaq . NË duart në gusht djemtë , princi-demiurg që shkëmbyen e dyta milion dollarë për një pozicion në SS kamxhik nga me gjemba tel _ A më shumë Dhe saj Valkiritë ngrohu nga flakëhedhës .
  Princi Hyjni i shkeli syrin dhe Si do të godasë Superman-Natasha Nga muskuloz mbrapa _ edhe pse vajze Dhe guximtare , por saj nga takat përpara e pasme e kokës i habitur si kjo dhimbje qe _ i mrekullueshëm në mënyrë të egër bërtiti .
  Tjetra goditi djali princ _ u rrëzua në Zoya . Ta Edhe pse Dhe i shtrydhur në mënyrë të vendosur dhëmbët , jo mbajtur jashtë nga bërtas . A në mbrapa u shfaq të përgjakshme vija Dhe djegiet .
  Barbarossa Jr. Me buzëqeshje tha :
  - Mësoni ju më shumë duhet !
  Tjetra goditi ra Nga Futurist Angelica . DHE kjo grua e re Jo mbajtur jashtë nga bërtas . djalë i shtyrë fëmijët e mi janë zbathur këmbën V zjarr . E nxjerrë i shkathët gishtat prush Dhe i hedhur flokëkuqe kafshët V fytyrë . Ta bërtiti më shumë më e fortë , dhemb !
  Barbarossa Jr. Me i kënaqur pamje tha :
  - Por Ju njëjtë i kërkuar Me gjermanët !
  Pas pushuar dhe _ Svetlana . Si se Jo i shtrydhur nofulla por _ Njësoj bërtiti . Të gjitha njëjtë kamxhik nga e nxehtë , me gjemba tel ishte më shumë më shumë e dhimbshme , si flakë nën zbathur këmbët . Tem mbi atë _ vajzat tashmë e mesuar me për vite menaxhuar pa këpucë , dhe e tyre thembra këmbët , shumë elastike Dhe të qëndrueshme .
  Por zjarrit Dhe e tyre piqet . Valkiritë tashmë V duart po mbajnë dhe kamzhik nga të kuqe të nxehtë tel _
  Superman-Natasha në të gjitha fyt bërtiti :
  - Po Çfarë Kjo është kjo ?!
  Barbarossa Jr. thotë:
  - Marrja në pyetje e zonjave rebele! Ju jeni në robëri dhe do të përgjigjeni për gjithçka!
  Natasha vuri në dukje:
  Ne nuk duam të vdesim kështu! Hajde, le të shkojmë dhe ne do të vazhdojmë të luftojmë!
  Barbarossa Jr bërtiti:
  - Pse të lë të shkosh?
  Angelica u përgjigj:
  - Ne jemi shtriga dhe mund t'i japim njeriut që do të na shpëtojë dhuratën më të vlefshme nga të gjitha!
  Barbarossa Bock u befasua:
  - Dhe çfarë do të më japësh?
  Natasha tha me besim:
  - Ne do të bëjmë një rini të përjetshme dhe nuk do të plakesh kurrë!
  Djali pohoi me kokë:
  - Po, mund të të lë të shkosh! Por si mund ta vërtetoni këtë!
  Natasha tha:
  - Fute dorën në zjarr dhe nuk do të të bëjë keq! Do të shihni që ne mund të bëjmë magji!
  Barbarossa Jr me kujdes futi dorën në zjarr, e ktheu dhe u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po ti mundesh! Po liria jote në këmbim të pavdekësisë sime!
  Dhe vajzat kanë një shans të ri. Por lufta vazhdon ende... Në janar, Gorky dhe Kazan u morën.
  Në fillim të shkurtit, gjermanët, finlandezët dhe suedezët pushtuan Karelian dhe filluan sulmin në Arkhangelsk. Situata është përshkallëzuar në mënyrë dramatike.
  Elizabeth u transferua në SU-100 në këtë qytet.
  Ajo po luftonte atje. Shkurt dhe ngrica. Por vajzat ende luftojnë zbathur.
  SU-100 peshon vetëm tetëmbëdhjetë tonë me mbrojtje antiplumb. Ajo është e pambrojtur, por e lëvizshme. Dhe ajo nuk duhet të qëndrojë në pritë, ajo duhet të lëvizë që të mos goditet.
  Kur lëviz, tanku nxehet dhe vajzat me këmbë të zbathura dhe me bikini nuk janë aq të ftohta.
  Elizabeth, duke qëlluar mbi nazistët, këndoi:
  - Por ato janë kushtet! Dhe ja ku është e mërkurë! Megjithatë, i ftohti është i mirë për shëndetin tuaj! Moti i ftohtë është i mirë për shëndetin tonë!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të ngarkoni nazistët. Dhe T-4 ky tank i vogël është thyer.
  Luftëtarët duhet të dallohen luftëtarët e një klase kolosale.
  Edhe Ekaterina gjuan me këmbë të zbathura dhe klith:
  - Komunizmi të jetë!
  Elena, gjithashtu duke qëlluar mbi armikun dhe duke e goditur me grusht, qeshi shurdhues:
  - Një fitore e çmendur na pret!
  Efrasia duke goditur me grusht tanket e Wehrmacht, me këmbët e saj të zhveshura, blu nga të ftohtit, u përgjigj me besim:
  - Asgjë nuk do të na ndalojë!
  Këta luftëtarë janë thjesht super!
  Por, mjerisht, heroizmi i tyre është jashtëzakonisht i vogël... Ra edhe Arkhangelsk... Është e qartë se nuk ka municion të mjaftueshëm....
  Gjermanët po lëvizin drejt Moskës nga prapa. Në mars, betejat u shpalosën për Ryazan. Hordhitë e Hitlerit vërshojnë nga lindja...
  Duhen disa hapa urgjent.
  Moska po qëndron ende dhe Stalini ka mbledhur një këshill sigurie. Diskutimi ishte nervoz. Nuk u paraqitën ide të reja.
  Vetëm Beria sugjeroi:
  - Ndoshta vërtet duhet t'i ofrojmë paqe Rajhut të Tretë me çdo kusht, vetëm që të mos na prekin!
  Stalini u përgjigj me zemërim:
  - Kjo nuk është një qasje konstruktive, shoku Beria! Na duhen lëvizje të forta!
  Marshalli Vasilevsky u përgjigj sinqerisht:
  - Nuk ka rezerva, Shkëlqesi! Pothuajse të gjithë u rrëzuan në beteja të pabarabarta. Përveç SU-100, nuk ka lloje të tjera të armëve të reja në seri. Është e vërtetë që IS-3 do të jetë gati së shpejti, por ky tank është i vështirë për t'u prodhuar dhe do të jetë e vështirë ta lëshojë atë në seri në kushtet aktuale.
  Marshalli Zhukov vuri në dukje me zemërim:
  - Nëse nuk mund të fitosh, atëherë ka vetëm një gjë - të vdesësh me dinjitet!
  Stalini donte të thoshte diçka, por u shfaq një vajzë zbathur me një fund të shkurtër. Duke ndezur takat e saj të zhveshura, ajo solli një dërgesë.
  Stalini vrapoi me sytë mbi të dhe bërtiti me inat:
  - Leningradi, i paaftë për t'i bërë ballë urisë dhe ra bllokada shumëmujore! Tani qyteti ynë i dytë është pushtuar nga Fritz!
  Marshalli Zhukov shtriu duart dhe vuri në dukje:
  - Oh, Stalini i madh... Është e tmerrshme!
  Beria sugjeroi:
  - Ndoshta për nder të kësaj qëlloni një mijë njerëz?
  Komandanti Suprem bërtiti:
  - Mbylle gojën idiot tullac! Diçka duhet bërë!
  Molotov sugjeroi, duke belbëzuar dhe duke i përkëdhelur me nervozizëm gjunjët e zhveshur të vajzave:
  - Le t'u ofrojmë gjermanëve një armëpushim të përkohshëm dhe vetëm atëherë të fillojmë negociatat e paqes me çdo kusht.
  Stalini bërtiti:
  - Provo! Por nuk do të ketë dorëzim. Moska do të bjerë, ne do të bëjmë një luftë guerile!
  Beria vuri në dukje me një buzëqeshje lajkatare:
  - Por kjo vetëm sa do të rrisë shkallën e vuajtjes së njerëzve, shoku Stalin. Ndoshta...
  Stalini përplasi me vendosmëri grushtin në tryezë:
  - Jo! Le të propozojë Molotov negociata! Dhe asgjë më shumë, ne luftojmë deri në fund!
  Gjermanët rrethuan Ryazanin në mes të marsit. Duke përjetuar mungesë municioni, trupat sovjetike u përpoqën të dilnin nga qyteti.
  Alenka dhe skuadra e saj po vrapojnë, me takat e tyre të zhveshura shkëlqejnë mbi borën e shkrirë të pranverës.
  Një vajzë qëllon mbi nazistët dhe këndon:
  - Lavdi shpirtit tonë, lavdi vendit të madh!
  Dhe me këmbën e tij të zbathur do të hedhë një dhuratë vdekjeprurëse. Dhe shpërndani nazistët në të gjitha drejtimet.
  Anyuta, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, lëshoi:
  - Dhe goditja jonë, një dhuratë e shenjtë dhe një tarifë!
  Alla gjithashtu vrapon, qëllon mbi nazistët, hedh një pako shpërthyese qymyr me këmbën e saj të zbathur dhe fërshëllehet:
  - Nuk do të dorëzohemi kurrë!
  Dhe tani Maria e shkëlqyeshme, duke qëlluar mbi nazistët, duke i kositur plotësisht, dhe duke gërvitur me kërcitjet e dhëmbëve, bërtet:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur dërgoi një pako shkatërruese vdekjeje dhe dërrmimi.
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, shënon mjaft logjikisht:
  - Komunizmi nuk do të shuhet kurrë!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke ulur radhët, vëren në mënyrë mjaft logjike dhe racionale:
  - Dhe besimi në parti do të mbetet në shekuj!
  Dhe gishtat e zhveshur do të hedhin një dhuratë asgjësimi.
  Vajzat u arratisën nga ring. Por situata është ende e tensionuar.
  Dhe nuk kanë ku të shkojnë.
  Shkrirja e pranverës vonoi pak përparimin e gjermanëve. Për më tepër, nazistët u bashkuan me Japoninë dhe vazhduan me pushtimin e Azisë Qendrore.
  Edhe kjo i shpërqendroi dhe prilli kaloi relativisht i qetë. Dhe në maj, më në fund u lëshua tanku i parë sovjetik IS-3. Dhe ai mund të dorëzohej në paradën e 1 majit.
  Stalini i plakur dhe i dobësuar e shikoi këtë, i përkulur. Shprehja e tij ishte e lodhur për vdekje.
  Për shkak të natyrës intensive të punës së prodhimit, IS-3 ende nuk mund të hynte në prodhim.
  Dallimi i saj domethënës nga të dyja ishte vetëm forma e kullës. Ajo ishte si një disk fluturues dhe balli i saj ishte si sqepi i një vinçi. Sigurisht, këndi i rritur i prirjes e mbrojti mirë pjesën ballore, por prodhimin e ndërlikuar. Përveç kësaj, pjesa e poshtme e ballit ishte e pambrojtur dhe nëse një predhë godiste atje, ajo nuk do të bënte më rikoshet.
  Stalini tundi dorën dhe u zhduk në bunker, filloi bastisja tjetër naziste. TA-400 dhe Yu-287 me një krah të mbrapsht morën pjesë në sulmet ajrore.
  Dhe përsëri ata gjuanin raketa balistike të drejtuara nga krahë në radio.
  Kremlini mori dëme të konsiderueshme.
  Stalini mendoi seriozisht për fluturimin e Moskës së tyre.
  Në mesin e majit, pasi përfunduan rishpërndarjen e Azisë Qendrore, nazistët filluan një ofensivë kundër Moskës nga lindja dhe perëndimi. Pasoi një tjetër betejë e ashpër.
  Trupat sovjetike luftuan heroikisht. Por forcat janë shumë të pabarabarta. Në beteja u shfaqën edhe tanket E-75 Tiger-3. Dhe masivisht "Panter" -3. Të tilla luftime, le të themi, janë të jashtëzakonshme.
  Nga fundi i majit në fillim të qershorit, nazistët përfunduan rrethimin praktikisht të plotë të Moskës.
  Stalini njoftoi solemnisht se do të qëndronte në kryeqytet dhe do të qëndronte atje deri në vdekje.
  Moska u granatua dhe u bombardua. Ajo ishte e rrethuar nga linja shumë të fuqishme mbrojtjeje, të cilat nuk janë aq të lehta për t'u kapërcyer. Në kryeqytet u përqendruan rezerva të mëdha municionesh dhe ushqimesh.
  Dhe Stalini në qytetin nëntokësor ishte relativisht i sigurt.
  Hitleri më 22 qershor 1945, kur kishin kaluar saktësisht katër vjet nga fillimi i Luftës së Madhe Patriotike, urdhëroi të ndalonte sulmin ndaj kryeqytetit dhe në vend të kësaj ta shkatërronte atë sistematikisht me artileri dhe aviacion. Dhe vazhdoni të bombardoni me besim.
  Një ofensivë e bazuar u zhvendos në Siberi. Ishte e nevojshme të merreshin Sverdlovsk dhe Chelyabinsk derisa këto qytete të mbulonin borën ... Në fund të qershorit në fillim të korrikut, të dy qytetet kryesore u morën pas betejave kokëfortë ... Gjermanët po lëviznin nëpër Siberi. Fshatrat sovjetikë ranë një nga një.
  Këtu nazistët në shtator 1945 iu afruan Novosibirskut. Luftimet shpërthyen edhe për këtë vendbanim.
  Ushtria e Kuqe luftoi së bashku me milicitë lokale. Tamara luftoi këtu si një heroinë.
  Është fundi i shtatorit, bie borë dhe bën acar. Dhe batalioni i vajzave lufton zbathur dhe tregon heroizëm të mrekullueshëm.
  Dhe luftëtarët luftojnë si pantera.
  Tamara dha një breshëri, hodhi një pako shpërthyese me qymyr me këmbë të zbathur dhe kërciti:
  - Askush nuk do të na ndalojë! Askush nuk mund të na mposht!
  Vajzat e tjera ulërijnë të dëshpëruara:
  - Do të vdesim, por nuk do të dorëzohemi!
  Dhe beteja vazhdon...
  Novosibirsku ra vetëm në fillim të nëntorit... Lufta vazhdoi. Bashkimi Sovjetik ende nuk kapitulloi. Moska ishte e bllokuar dhe nën zjarr.
  Në qytetin nëntokësor, u ruajt një furnizim strategjik me ushqime dhe municione, në mënyrë që të ishte e mundur të qëndronte për mjaft kohë.
  Gjermanët vazhdimisht bombarduan dhe granatuan qytetin.
  Kishte gjithashtu një tank të ri të rëndë "Rat". Kjo makinë peshonte dy mijë tonë dhe ishte e armatosur me disa armë.
  Automjeti me forca të blinduara 400 mm u përdor si tank depërtues... Kaloi testimin luftarak...
  Por ajo u mbërthye në iriq dhe u shkatërrua nga një pilot kamikaz që e përplasi.
  Sidoqoftë, u shfaq një tank i ri "Rat"-2, edhe më i madh dhe më i rëndë ...
  Stalini festoi Vitin e Ri 1946 në Moskë, i cili ende nuk ishte marrë. Udhëheqësi i madh i BRSS po llogariste në një mrekulli. Moska është bërë një qytet i vërtetë kala.
  Furnizimi me ushqim mund të zgjasë edhe për disa vite të tjera, dhe duke pasur parasysh rënien e popullsisë për shkak të bombardimeve dhe granatimeve, për më gjatë. Por municioni varej nga shpejtësia dhe intensiteti i sulmeve.
  Beria megjithatë vuri në dukje:
  - Ndoshta shoku Stalin do të jetë dakord me Hitlerin për lirinë tonë?
  Komandanti i Përgjithshëm Suprem, deklaroi me vendosmëri, duke përplasur grushtin fort në tryezë:
  - Nuk flas me kanibalët Lavrenty! A e kuptoni!
  Beria tha me një psherëtimë:
  - Le të shpresojmë për një mrekulli, o i madh!
  Stalini tha duke kërcitur:
  -Durim dhe pak mundim!
  . EPILOG
  Viti i ri 1946 u zhvillua në betejat lokale. Gjermanët dhe japonezët gradualisht pushtuan të gjitha qytetet kryesore. Verkhoyansk ishte i fundit që ra në gusht. Gjermanët kishin tanke të reja AG-50 në formën e një piramide.
  Tamara dhe ekipi i saj luftuan në mënyrë të dëshpëruar në Verkhoyansk.
  Vajzat, si gjithmonë, ishin zbathur dhe me bikini.
  Ata qëndruan deri në vdekje. Dhe me gishtat e tyre të zhveshur ata hodhën pako shpërthyese me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe më pas, kur municioni mbaroi, ata ishin në gjendje të arratiseshin në taigë përmes bodrumeve dhe tuneleve.
  Ata ishin gati të merrnin armët dhe të bënin përsëri luftë, edhe sikur të ishte një luftë guerile.
  Zonat partizane u ngritën në BRSS dhe u shpalos një luftë nëntokësore.
  Kryeqyteti po rezistonte ende, kështu që Hitleri donte ta vriste nga uria dhe të shpëtonte ushtarët e tij, prej të cilëve shumë ishin vrarë tashmë.
  Ndërkohë, vajzat shfarosën nazistët dhe japonezët në mënyra dhe metoda të ndryshme.
  Sidomos Natasha dhe ekipi i saj.
  DHE doli qe ishte përsëri V T -34-85. makinë sigurisht _ njëjtë , jo e re . DHE për fundin e dyzet i gjashti i vitit i vjetëruar .
  A Këtu Dhe AG -50. Me kujton mua të ulëta piramidale Me Shumë gjatë fuçi . Makinë e gjitha gjashtëdhjetë pesë ton . Trashësia forca të blinduara bashkë të gjitha kënde 250 mm nën anim . Për predha T -34 absolutisht i padepërtueshëm .
  Supermen Natasha V bezdi fërshëlleu :
  - Kjo Si detyrë ! Merr mal !
  Angelica futuriste shikoi përreth . Tani Ata ishin V e tij tradicionale bikini _ DHE dicka __ _ bukuri ka ardhur në mendja _
  A Svetlana e shtypur në levave zbathur takat Dhe ngarë tank . Ajo fërshëlleu :
  - Manovro ! Vetëm manovrim !
  AG -50 eshte e pajisur me i fuqishëm 105 mm top Me gjatësia trungu në 100 EL . Ai në gjendje goditi në i madh distanca . Tem mbi , y tridhjetë e katër Me cilësisë forca të blinduara nuk ka rëndësi . Një goditi Dhe fund .
  Svetlana fillon lëkundje sovjetike tank . Këtu armik gjuan . predhë madje pak shqetësimet forca të blinduara . Por te për fat të mirë rrëshqet . A pas te gjithave pushtet kolosale - uranium bërthamë .
  Supermen Natasha pëshpëriti e tyre e kuqe flakë buzët :
  - Në ikona Me trishtim fytyrat perseri _ perandoria të lindë !
  Futurist-Angelica qëlloi duke përdorur _ zbathur gishtat këmbët . predhë i kënaqur V ende në këmbë piramidale tank . DHE rrëshqiti Me forca të blinduara V rikoshet . Tashmë Shumë ajo i zhdrejtë Dhe i çimentuar .
  gjermanisht tank sigurisht _ i njëjtë , i padepërtueshëm , me të gjithë kënde madje Për IS -7. A vërtetë Ku përpara atij T -34-85.
  Përsëri gjermanisht gjuan ... Svetlana e shtypur lakuriq thembra në frenat _ DHE mundem shmangen tank nga disfata . Edhe pse fatale dhuratë rrëshqiti fare afër .
  Supermen Natasha V tërbim tha :
  - Po ne Dhe mbërthyer !
  Futurist-Angelica qeshi . Ajo ftohtë të këputur Me veten time sytjena . ekspozuar lartë gjirit Me luleshtrydhe thithat . Zbuloi dhëmbët e tyre perla dhëmbët . DHE postoi në Twitter :
  - Frikacak Jo luan V hokej !
  DHE e shtypur e kuqe flakë thithka në shkas _ Të tillë Këtu ajo trim Dhe vezullues ajo- djall A Ndoshta i sjellshëm , rus engjëlli mishëroj _
  predhë fluturoi jashtë nga Jo shume gjatë surrat . Kaluar nga ... Dhe i kënaqur drejtpërdrejt V trungu gjermanisht makina AG . Kërcim e tij sikur goditje fishekzjarre _
  DHE Të gjitha katër vajzat kor , leh :
  - Një , dy - Unë goditi ! Fritz Nga brirët Kështu që dha !
  DHE Si shkund Ata e tyre zbathur këmbët . Këtu Kjo vajza ! A Kur në të shtënat përdorni lakuriq gjinjtë janë _ V njeqind një herë më efikas .
  Supermen Natasha Me buzëqeshje vuri re :
  - Kjo tank Tani Për ne i sigurt . Por Si e tij shkatërroj ?
  Zoya Me buzëqeshje sugjeroi :
  - A V betejë kauboj stil , ne e tij fshij !
  Svetlana i përshpejtuar lëvizjes e tij tank . Por kundërshtar , papritmas u kthye Dhe nxituan në arrati . Ai i përshpejtuar i mrekullueshëm shpejtë : të gjitha njëjtë turbinë me gaz motorri . DHE ishte qartë me shpejt se _ T -34-85.
  sikur elefant iku nga Pugs . Të gjitha do asgjë . Por elefantët di si lëvizin madje Shumë shpejt .
  Supermen Natasha me inat lëvizur Nga forca të blinduara zbathur këmbë Dhe i brohoritur :
  - Këtu ! Epo Si të gjithë njësoj ne ngeli prapa nga fashistë !
  Zoya Me trishtim V zëri , këndoi :
  - Të gjitha e pamundur , e mundur V tonë bota !
  DHE tronditi e tij flokët , ngjyrat fletë ari _
  Futurist-Angelica Me kënaqësi këndoi dhe _ liruar një tjetër guaskë . Se goditi V të blinduara i ashpër Dhe thyen .
  - Shko nëse ëndrrat i paparë ... Endje nëse kurora lulesh i vonuar ... memec ishte Gerasim dikur ! __ _ Tani Ai betohet paturpësi !
  Svetlana në mënyrë rigoroze vuri re :
  - Të sharë qortimi është _ vulgare !
  Supermen Natasha doja dicka ___ _ _ thuaj mendjemprehtë . Por Këtu u shfaq një tjetër fashiste tank . Aktiv kjo një herë E -75. Njësoj Mirë të mbrojtura V balli , por shumë më keq Me dërrasat . A është e vërtetë, tridhjetë e katër e tij Të gjitha barazohet Jo shpoj .
  Aktiv kjo herë , Zoya hodhi jashtë Me veten time sytjena . DHE ekspozuar e kuqe flakë thithka .
  Mori Dhe e shtypur ushqyerja me gji në shkas . armë ka punuar ...
  Predhë përsëri i kënaqur drejtpërdrejt V trungu masive armë _ DHE njëqind pesë milimetër një armë doli nga ndërtim .
  DHE kjo gjermanisht nxituan në arrati . Mirë mënyrë prodhimit nga ndërtesë më së shumti të mbrojtura makinat jane _ zhvishem Nga trungjet .
  Supermen Natasha i gëzuar pa masë deklaroi :
  - Këtu shiko ! ne ne fitojmë !
  A Këtu Dhe e treta tank . Aktiv kjo kohe " mbreterore" luani ." Në atij armë , bombardues kalibrit në 450 milimetra . Të tillë Nëse dreq atëherë _ pak fare Jo do të duket .
  Supermen Natasha në kjo një herë vendosi gjuaj vete _ E hoqa sytjena _ E cila në saj në fund të fundit _ lartë dhe _ elastike gjoks . I freskët si _ në vajzat . DHE luftëtar Si do të marrë Dhe presa rubin thithka .
  predhë fluturoi jashtë ... Dhe " Royal luani " mori drejtpërdrejt V trungu . DHE i madh makinë Si shpërthejnë . Çfarë Dhe çift në këmbë Nga skajet tanke fluturoi në disa qindra metra .
   po Dhe tridhjetë e katër tronditi . Makinë mezi Jo u kthye dhe doli i shqyer nga tokë .
  Futurist-Angelica madje goditi në ulje balli , duke bërtitur :
  - Si kuajt gomarët !
  DHE kërcënuar te Krauts grusht _
  Supermen Natasha ishte i kënaqur , dhe buzëqeshi perla , shumë i madh dhëmbët :
  - Këtu ne dha Nga armik ! Si supozohet të !
  Zoya këndoi , me kënaqësi :
  - Dashuri Dhe vdekje ! Mirë Dhe e keqe ! Çfarë i shenjtë Çfarë mëkatar ... A për mua e di Të gjitha të barabartë !
  DHE vajze lëvizur zbathur këmbën Nga metal .
  Tjetra armik E -100. Makinë e rrezikshme _ ME bombahedhës dhe 75 mm _ top Me Shumë gjatë trungu _ Kjo sulmi modifikim , dhe të aftë përmbushin rol Dhe luftëtar tanke _ A shtatëdhjetë e pesë milimetra armët Për sovjetike tank mjaft kaq mjafton .
   A trungu bombardues mbuluar kapak .
  Supermen Natasha u kryqëzua në ndihmë zbathur këmbët , dhe postoi në Twitter :
  - Epo , le të e tij mundi ?
  Zoya , shkëmb dhëmbët , ranë dakord _
  - Sigurisht që do ta bëjmë !
  Futurist-Angelica e kuqe flakë thithka e shtypur në shkas . armë punuar . pështyu jashtë vrastare ngarkoj . DHE i ndërprerë relativisht e holle por _ por gjatë trungu gjermanisht armë .
  Svetlana me entuziazëm postoi në Twitter :
  - E shkëlqyeshme ! A Tani jap zjarr mua !
  DHE luftëtar Njësoj ekspozuar e imja bust . U të gjitha katërshe gjoks në lartësi . DHE Shumë madje e bukur , seksi , joshëse . Kështu që Me të tilla vajzat unë dua të për të bërë dashuri . po cfare _ Ndoshta të jetë më mirë ata ? Ndoshta vetëm _ tjera vajza !
  DHE Këtu grua e re më kapi momenti kur _ kapak filloi hapur . DHE duke përdorur e imja e kuqe flakë thithka si _ do të lëshojë predhë Nga gjermanisht bombardues .
  A fritz Jo menaxhuar madje Dhe syri pulsoj ... Si do të marrë Dhe shpërthen ... Në Të gjitha anët të shpërndara pirja e duhanit metal _
  Svetlana fërkuar veten të fortë duart Dhe kërciti :
  - Unë shtroj autentike dragua !
  DHE Si qesh ! DHE merr po _ Do te shfaqet gjuha !
  Superman-Natasha mori Dhe me entuziazëm këndoi :
  - Patriot ! sovjetike patriot ! Sa shume Fritz i vrarë ju !
  Zoya kapur një këngë , dhe duke u tundur lakuriq gjoks , vazhdoi :
  - Patriot ! E kuqe patriot ! DHE në vajzat Të gjitha juaja ëndrrat !
  DHE Njësoj luftëtar Si do të marrë Dhe qesh me zë të lartë ! DHE uvula do të tregojë ! DHE buzëqeshje dhëmbë - fangs !
  DHE zbathur këmbët do të lëvizë levë ...
  Vajzat këtu janë padyshim në më të mirën e tyre, edhe pse kanë një tank të vjetëruar. Dhe vazhdojnë të partizohen.
  Por më 20 prill 1947 filloi një sulm i ri në Moskë. Në të morën pjesë japonezët, turqit dhe gjithë ushtria e huaj.
  Hitlerit, në fund, i mbaroi durimi dhe ai vendosi t'i jepte fund BRSS. Dhe personalisht me Stalinin, duke lidhur me të luftën guerile që ende digjet në territorin rus.
  Si, nëse Moska bie, atëherë lufta pa dyshim do të përfundojë.
  Dhe filloi një sulm vendimtar, i përgjithshëm.
  Në sulm shkuan edhe tanket super të rënda "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 dhe të tjerë.
  Së pari, qyteti u qëllua me raketa balistike.
  u përdorën gjithashtu disketat luftarake, të paprekshme të Rajhut të Tretë . E tillë është armada.
  Alenka dhe ekipi i saj u takuan me guxim me gjermanët dhe u grindën.
  Alyonka hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, shkrepi një breshëri dhe gjëmonte:
  - Për shpirtin rus!
  Anyuta, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke kositur radhët e armiqve, cicëriu me thembër të zhveshur, duke iu dorëzuar paketës së vdekjes:
  - Për madhështinë e komunizmit!
  Alla, duke qëlluar mbi armiqtë e BRSS dhe duke hedhur një bombë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Për Nënën Rusi në komunizëm!
  Maria, duke drejtuar zjarr me qëllim të mirë ndaj armikut dhe duke e kositur me besim, vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Rusia ka nevojë për një udhëheqës të ri!
  Matrena vuri në dukje, duke qëlluar dhe shkatërruar kundërshtarët me besim, dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke dhënë një tjetër dhuratë vdekjeje:
  - Sigurisht, është e nevojshme!
  Dhe nga hedhja e saj, e cila ra në shesh patinazhi, dy tanke gjermane u përplasën.
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje energjikisht:
  - Gjithçka ishte në BRSS, por armiku e mori numrin!
  Dhe me takën e tij të zhveshur, si do të nisë vrastare dhe të paepur!
  Alenka inkurajoi miqtë e saj:
  - Mos nxitoni të varrosni Rusinë! Kemi edhe gjëra për të bërë!
  Dhe me gishtat e këmbës së tij zbathur do të hedhë një dhuratë shkatërruese të asgjësimit.
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, u pajtua me këtë:
  - Armiqtë do t'i mundim ashpër, lumi i Atdheut nuk do të thahet!
  Dhe me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët , vajza do të marrë energjikisht dhe do t'i nënshtrohet armikut.
  Alla, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke lëshuar një copë eksplozivi nga një llastiqe, duke tërhequr fijen me gishtat e saj të zhveshur, lëshoi:
  - Do të jetë thjesht një supernjeri - që do të zëvendësojë Stalinin!
  Maria, duke qëlluar me saktësi të mahnitshme dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, foli:
  - Çdo gjë që nuk ndryshon, gjithçka është për mirë!
  Matryona, duke rrëzuar Fritz-in me të shtëna të drejtuara mirë. Dhe më pas, pasi dëmtoi rezervuarin me këmbën e saj të zbathur, ajo vuri në dukje:
  - Ne me vullnetin tonë të pandryshueshëm e heroik!
  Marusya hodhi një tufë të tërë granatash me këmbët e saj zbathur. Pra, arma vetëlëvizëse e nazistëve u kthye dhe kërciti:
  - Unë do të jem më i forti!
  Alla, duke rrëzuar transportuesin nga nazistët me një gjuajtje, granata me një thembër të zhveshur, vuri re, duke korrigjuar:
  - Jo unë, por ne! Gjithçka është më e fortë!
  Alyonka këndoi për të ngritur humorin e saj luftarak, duke kompozuar në lëvizje. Dhe pjesa tjetër e vajzave, duke qëlluar në drejtim të nazistëve, morën;
  Ne jemi vajzat e vendit të BRSS,
  E cila është një pishtar për të gjithë botën ...
  Le të tregojmë, njohim madhështinë e një shembulli,
  Ja ku këndohen vepra heroike!
  
  Vajzat kanë lindur nën flamurin e kuq,
  Dhe këmbëzbathur nxitojnë nëpër acar ...
  Vajzat dhe djemtë luftojnë për Rusinë,
  Ndonjëherë nusja i jep djalit një trëndafil!
  
  Do të ketë një flamur të kuq mbi univers,
  Shkëlqen kaq shkëlqyeshëm si një flakë pishtari ...
  Në fund të fundit, ne kemi një lëkundje heroike,
  Dhe flamuri ynë shkëlqen si një çantë e kuqe!
  
  Mos besoni, fashisti i mallkuar nuk do të kalojë,
  Dhe shpirti rus nuk do të shuhet kurrë ...
  Fitorja do të hapë një llogari të pafund,
  Le të themi përshëndetje për të gjithë !
  
  Rusia është një vend i mrekullueshëm
  Ju dhatë komunizmin popujve...
  Përgjithmonë e dhënë nga Zoti bujarisht,
  Për Atdheun, për lumturinë dhe lirinë!
  
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të mundë Atdheun,
  Dhe sado mizor ishte dinak ...
  Ariu ynë i pathyeshëm rus,
  Ushtari i Rusisë është kaq i famshëm për fitoren e tij!
  
  Vendi i bukur sovjetik
  Vajzat në të janë krenare që janë të bukura ...
  Ajo na është dhënë nga lindja përgjithmonë,
  Dhe le të jemi të drejtë ne anëtarët e Komsomol!
  
  Ne po luftojmë në periferi të Moskës,
  Ka stuhi bore, reshje bore dhe vajzat jane zbathur...
  Ne nuk do t'ia dorëzojmë Atdheun tonë Satanait,
  edhe kosat tona qëllojnë saktë!
  
  Kështu të zemëruar vajzat janë të etur për të luftuar,
  Dhe me takën e zhveshur hedhin një pako shpërthimi...
  Ai është një fashist, por ai duket i lezetshëm,
  Në fakt, vetëm Kain i keq!
  
  Armiqtë nuk mund t'i mposhtin vajzat,
  Ata kanë lindur nën një yll të tillë...
  Përbindëshi ynë i pathyeshëm është ariu,
  Kush e bëri mëmëdheun grua!
  
  Ne vajzat ruse jemi të mira,
  Ne nuk kemi frikë nga torturat dhe ngricat ...
  Dhe zmbrapsni, besoni sulmin e turmës së keqe,
  Armiku do të nxehet nga doza!
  
  Armiku ishte në gjendje të tërhiqej nga Moska,
  Edhe pse ka shumë pushtet...
  Ne vajzat jemi shumë krenare për veten tonë
  Kundërshtarët zhduken të gjithë në varre!
  
  Mos besoni, Rusia nuk mund të mposhtet nga armiqtë,
  Meqenëse çdo kalorës nga pelenat ...
  Gjuetari është kthyer në pre,
  Dhe kundërshtari është ende një fëmijë!
  
  Por shpirti rus, besoni shpirtin e madh,
  Në të, ju e dini, forca të tilla janë të fshehura ...
  Do t'i shtypet armikut në push,
  Në fund të fundit, kalorësit janë të pathyeshëm në betejë!
  
  Hidhni poshtë dyshimet tuaja, vajza,
  Ne jemi njohësit më të guximshëm në botë...
  Le të hedhim hordhitë e Satanait në ferr,
  Le të thithim të gjithë kundërshtarët në tualet!
  
  Lufta e shenjtë do të marrë fund
  Paqja dhe mëngjesi do të vijnë në planet...
  Dije se ajo është përgjithmonë me diellin,
  Vera le të flakë përgjithmonë!
  
  Dhe komunizmi i përjetshëm në lavdi,
  Dhe Lenini dhe Stalini i madh janë me ne ...
  Në një film të përgjakshëm, vetëm tani është fashizmi,
  Dhe vullneti ynë besoj është më i fortë se çeliku!
  
  Rusia ime sundon me shekuj
  Dhe i dha lumturi të gjithë universit ....
  Duhet forca prej çeliku e një grushti
  Dhe aftësi, por një derdhje e arsyeshme!
  
  
  
  SHGJARAT QË KRIJONIN ARMË TË MREKULLUESHME
  Gerda, Charlotte, Magda dhe Christina, të cilët u testuan nga Tigri në atë kohë, po zhvillonin gjithashtu një model premtues: Panthers -2. Vajzat vendosën motorin dhe transmisionin në një bllok - përtej, dhe e bënë kullën të ngushtë dhe më të vogël. Dhe kutia e ingranazhit u instalua në vetë motorin. Si rezultat, "Panther" -2 doli të ishte një siluetë nën dy metra, dhe numri i anëtarëve të ekuipazhit u reduktua në tre persona. Trashësia e armaturës së ballit të bykut u rrit në 120 mm nën shpate të mëdha, dhe anët në 82 mm nën shpate. Dhe kullat janë deri në 150 mm ballë dhe 82 mm anët, nën shpate. Në të njëjtën kohë, i gjithë automjeti u zvogëlua në 35 tonë, gjë që bëri të mundur kalimin me një motor 700 kuajfuqi dhe rriti shpejtësinë dhe manovrimin e rezervuarit. Në të njëjtën kohë, kalueshmëria e makinës është përmirësuar gjithashtu, dhe shasia është bërë më e lehtë dhe shumë më e lehtë për t'u riparuar dhe mirëmbajtur. Gjithsej janë gjashtë rula, gjë që është praktike dhe e përshtatshme. Hitlerit i pëlqeu "Panther" -2 dhe hyri në seri nga shtatori dyzet e tre. Makina është e suksesshme, me një armë të mirë, depërtuese dhe të shpejtë. Ajo punonte dhe lëvizte shpejt, me ergonomi të shkëlqyer.
  Dhe më e rëndësishmja, ishte më e lehtë për t'u prodhuar dhe kërkonte më pak metal. Dhe në të njëjtën kohë ajo u dallua për mbijetesën e saj kapitale. Nuk është aq e lehtë të depërtosh në një automjet të tillë me pjerrësi të mëdha të blinduara.
  Trupat sovjetike kishin një problem serioz. Për më tepër, gjermanët, në vend të programit Fau , investuan në zhvillimin e një luftëtari popullor dhe krijuan XE-162, të thjeshtë dhe të lirë për t'u prodhuar dhe shumë të lehtë dhe të manovrueshëm.
  Kjo makinë doli të zhvillohej në kushte më të favorshme dhe relativisht e lehtë për t'u përdorur. Dhe nuk është aq e lehtë për të që të përballojë.
  I imponova trupave sovjetike dhe aleate, beteja të ashpra ajrore. Luftëtari peshonte vetëm një ton e gjysmë kur ishte bosh dhe përbëhej pothuajse tërësisht nga druri. Kështu që makina doli të ishte jashtëzakonisht efikase.
  Situata u përkeqësua nga fakti që vajzat gjermane filluan të hyjnë në mënyrë aktive në njësitë e aviacionit.
  Albina dhe Alvina filluan të shënojnë në mënyrë aktive, duke luftuar, si rregull, zbathur dhe me një bikini. Dhe këto vajza nuk mund të rrëzoheshin. Dhe ata vetë e prenë në mënyrë aktive armikun. Dhe sa të bukura ishin këto bionde: thjesht arianë të vërtetë!
  Albina shtyp këmbëzën me një këmbë të këndshme dhe pret disa avionë sovjetikë dhe bërtet:
  - Lavdi Rajhut të Tretë!
  Alvina shtyp këmbëzën me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe godet tre makina sovjetike dhe gjëmon:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Vajzat që luftojnë - nuk mund të thuash se janë të dobëta. Jo, ata janë shumë agresivë dhe mund t'i bëjnë të gjithë copa-copa.
  E mprehtë në tërësi, kjo ushtri. Dhe në dimër vija e frontit u stabilizua. Mainstein filloi një kundërsulm dhe arriti të mposhtë trupat sovjetike përtej Dnieper, duke krijuar një palë kaldajash të mëdhenj. Gjermanët ishin gjithashtu në gjendje të zmbrapsnin ofensivën pranë Leningradit. Këtu ata u mbështetën në një linjë të fuqishme mbrojtjeje. Plus, pas humbjes në Ukrainë, Stalini hoqi disa divizione nga ky drejtim dhe i lejoi gjermanët të zmbrapsnin sulmet. Fronti zgjati dhe gjermanët ishin në gjendje të qëndronin në dimër përgjatë gjithë perimetrit të sulmit.
  Gerda ka luftuar personalisht në "Panterën" -2, së bashku me vajzat. E pavarësisht dimrit, bukuroshet luftuan këmbëzbathur dhe vetëm me një bikini.
  Gerda shtypi butonat e levës me gishtërinjtë e saj të zhveshur, goditi armikun dhe kërciti:
  - Lavdi perandorisë sonë!
  Charlotte gjithashtu shtypi levën me gishtat e saj të zhveshur, shkatërroi kullën tridhjetë e katër dhe konfirmoi me agresion:
  - Lavdi heronjve!
  Kristina u përplas duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe, duke goditur makinën sovjetike, kërciti:
  - Dhe lavdi për ne!
  Magda qëlloi me katër mitralozë, preu këmbësorinë sovjetike me gishtat e saj të zhveshur dhe lëshoi:
  - Lavdi e përjetshme, fitimtare!
  Pra, vajzat janë të këqija dhe të zhveshura, takat e tyre të rrumbullakëta shkëlqejnë.
  Dhe në afrimin e "Tiger" -2, ky tank, me një peshë prej pesëdhjetë e pesë tonësh, premton të ketë mbrojtje 250 mm në ballë, dhe anët 170 mm.
  Atë me një armë 88 mm në 71 EL, një makinë shumë e denjë.
  Dhe në pranverë, gjermanët tashmë po përparojnë në Itali dhe po shtypin me besim aleatët.
  Ata marrin Napolin dhe pushtojnë Sicilinë.
  Dhe qindra mijëra trupa aleate dorëzohen. Dhe thyejini ato tërësisht. Panterat gjermane janë të pandalshme.
  Dhe vajzat i bëjnë anglezët të bien në gjunjë dhe të puthin këmbët e tyre të zhveshura e të dalta dhe të lëpijnë me gjuhë takat e rrumbullakëta të bukurosheve.
  Në qershor, aleatët përpiqen të përparojnë duke zbarkuar trupa në Normandi. Por ata pësojnë një disfatë dërrmuese atje. Përsëri, qindra mijëra të burgosur dhe shumë pajisje të kapur.
  Roosevelt merr një atak në zemër dhe bëhet i paaftë. Shtetet e Bashkuara po përpiqen të kufizojnë një luftë kaq të vështirë. Britania po shqyrton opsionet për pajtim me Fritz. Situata është rënduar nga bombardimet më të fuqishme të qyteteve angleze duke përdorur avionë reaktivë. Dhe luftëtarët britanikë nuk mund të arrijnë aeroplanë të tillë.
  Kështu Churchill fillon të kërkojë paqe. Por Fyhreri është i pamëshirshëm. Ai po shpërthen nga vetëdija për forcën e tij.
  Por britanikët ende janë dakord për paqen. Dhe kjo e shqetëson Stalinin, i cili i ofron Fuhrer-it një armëpushim. Hitleri pranon të ndalojë armiqësitë për tre vjet, me kusht që të mos ketë sabotime partizane, dhe palët të mbeten në kufijtë e tyre, dhe BRSS do t'u shesë naftë dhe bukë gjermanëve.
  Stalini ra dakord për këtë ... Dhe Fritz zgjidhi duart e tyre.
  Goditja e parë, natyrisht, është Gjibraltari. Pasi të keni kapur këtë fortesë, ju mund të transferoni trupa në Afrikë në distancën më të shkurtër. Kur sulmuan kështjellën, gjermanët përdorën pushkët më të fundit të sulmit MP-44, vajzat gjithashtu i përmirësuan ato: i bënë ato shumë më të lehta dhe më të besueshme.
  Dhe Albina dhe Alvina luftuan në qiell, vajzat që i bënë avionët gjermanë shumë më praktikë dhe të shpejtë.
  Dhe ata shtypën aleatët e tyre majtas dhe djathtas. Gjibraltari do të ishte marrë në lëvizje. Franko u detyrua të pranonte ultimatumin e Hitlerit. Mos lejoni që fashistët të pushtojnë vendin tuaj.
  Gjermanët u përshpejtuan me tanke dhe shpërthyen në vendndodhjen e armikut.
  Pas rënies së Gjibraltarit, Fritz hyri në Marok. Dhe ata lëvizën, duke kapur territore. Tanket Fritz lëviznin veçanërisht në Algjeri. "Panter" -2 rrëshqet me shpejtësi në rërë. Ai u përmirësua me një motor më të fuqishëm dhe u zhvillua. Panther-2 e kënaqi plotësisht ushtrinë me mbrojtjen e ballit, dhe Tiger-2 ishte përgjithësisht një tank i mahnitshëm. Aleatët ranë si të rrëzuar.
  Vajzat gjermane luftuan në shkretëtirë, zakonisht zbathur dhe me bikini. Lëkurën e lyenin vetëm me një krem të veçantë mbrojtës që të mos digjej.
  Pastaj bukuroshet e anglezëve të kapur u gjunjëzuan dhe i lëpinë takat e vajzës. Dhe ata e pëlqejnë atë, veçanërisht afrikanët, të cilët e bëjnë këtë me entuziazëm.
  Viti i dyzet e pestë ishte shumë i suksesshëm për gjermanët, ata pushtuan pjesën më të madhe të Afrikës, Lindjes së Mesme. Dhe në gjysmën e parë të vitit të dyzet e gjashtë ata pushtuan gjithashtu Indinë, Birmaninë dhe pjesën tjetër të Afrikës. Dhe kishte më shumë probleme me furnizimin e trupave, shtrirjen e komunikimeve, terrenin sesa me rezistencën e njësive britanike dhe amerikane. Për më tepër, trupat koloniale nuk ishin shumë të gatshme për të luftuar. Në teknologji, gjermanët kanë një avantazh dërrmues në cilësi. Për shembull, ME-262 X, dhe ka një shpejtësi deri në 1200 kilometra në orë, dhe është i armatosur me pesë armë avionësh. Dhe Shtetet e Bashkuara dhe Britania, megjithëse pak a shumë të përshtatshme për përdorim luftarak, nuk kanë avionë luftarakë, dhe bombardues aq më tepër.
  Për më tepër, gjermanët kishin disko që zhvillonin një shpejtësi prej rreth katër shpejtësi zëri. Ata ishin krejtësisht të paprekshëm ndaj armëve të vogla, falë rrjedhës laminare që rridhte rreth makinave. Por për shkak të kësaj, ata vetë nuk mund të qëllonin. Por ishte e mundur të hidhej një bombë nga një lartësi, ta përdorte atë për zbulim dhe më e rëndësishmja, të përplaseshin automjetet e armikut, duke i rrëzuar ato me avionë.
  Disqet fluturuese janë armë efektive me rreze të gjatë dhe janë të afta të fluturojnë nga Evropa në Shtetet e Bashkuara. Dhe ndonjëherë ato drejtoheshin nga vajza shumë të bukura që preferonin të luftonin zbathur dhe me bikini.
  Këtu është Gertruda dhe Eva në fluturim. Këto janë dy bukuroshe të mrekullueshme. Për shembull, një amerikan i zi u kap. Lidhur në një trung. Dhe kështu me radhë përsosmërinë e tij mashkullore ata hipën për një kohë të gjatë sa i burgosuri humbi vetëdijen, i mbingarkuar.
  Dhe tani Gertruda, me gishtat e saj të zhveshur, mori diskun dhe e drejtoi në objektiv, duke rrëzuar avionët amerikanë. Këtu është një vajzë që lufton.
  Dhe Eva, gjithashtu, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, drejton një makinë me forcë vdekjeprurëse kundër armikut.
  Dhe përplas me furi armikun dhe bien makinat e Anglisë dhe të SHBA-së.
  Zbarkimi i gjermanëve ishte planifikuar për në fund të nëntorit. Së pari, askush nuk po pret në këtë moment. Në fakt, moti nuk është shumë i mirë dhe është e rrezikshme të mbijetosh. Por në ditët e qeta ju mund të notoni përgjatë Kanalit Anglez dhe të zbrisni. Për më tepër, ka avantazhe në uljen e natës, pasi është shumë më e vështirë të mbrohet natën.
  Gjermanët në këtë kohë kishin vrarë shumë flotën angleze dhe amerikane.
  Pra ulja pritej pa asnjë problem. Një forcë goditëse e fuqishme supozohej të ishin batalionet speciale të vajzave, të cilat edhe në acarin e fundit të nëntorit ishin zbathur vetëm me një bikini.
  Zbarkimi filloi më 26 nëntor 1946. Në përvjetorin e zgjedhjeve në Reichstag, pas së cilës Hitleri mori postin e Kancelarit të Rajhut.
  Nuk kishte njeri që ta ndalonte uljen. Dhe në ofensivë morën pjesë masa të mëdha këmbësorie dhe madje edhe tanket e fundit piramidale. Të cilat nuk mund të depërtohen nga asnjë kënd.
  Vajzat sigurisht që luftojnë brenda tyre dhe veprojnë me guxim.
  Dhe disa luftëtarë tashmë janë zbathur duke thyer skajin e akullit në pellgje të ngrira gjatë natës. Dhe ata luftojnë shumë. Dhe ata bëjnë mrekulli të mahnitshme. Dhe kur hedhin granata me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe i bëjnë anglezët në copa, bëhet jashtëzakonisht e lezetshme...
  Gerda lufton në një tank piramidal "Tiger"-4 me një top dhe një bombë hedhës , dhe mjaft guxim. Dërgon predhë pas predhash dhe shqyen armiqtë.
  Duke vepruar jo duke u larë, pra duke u rrotulluar, duke shtypur butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur, vajza bërtet:
  - I zhveshim dhëmbët në mënyrë aktive, shfarosim shumë!
  Charlotte përdor një thithkë të kuqërremtë kur gjuan, duke e shtypur atë në butonin e levës dhe duke goditur armikun, duke cicëruar:
  - Ekipi ynë universal i ndërtimit!
  Christina goditi gjithashtu me një raketë duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi shumë armiq dhe mërmëriti:
  - Për madhështinë e Rajhut të Tretë!
  Magda bërtiti pas saj. Këtë herë me një thithë luleshtrydhe. E grisi armikun dhe bërtiti:
  - Për komunizmin arian!
  Këtu janë vajzat e nivelit super! Dhe si këmbësoria e vajzave vrapon me këmbë zbathur, duke hedhur granata në lëvizje. Dhe sa e madhe dhe vdekjeprurëse është.
  Vajzat janë kaq luftarake dhe të bukura.
  Dhe ata po shtypin britanikët djathtas dhe majtas. Nuk është për t'u habitur që me një ofensivë dhe ulje të tillë si nga Franca ashtu edhe nga Norvegjia, Anglia qëndroi vetëm dhjetë ditë. Kjo eshte fantastike!
  Metropoli ra. Dhe faza tjetër është një udhëtim në Amerikë. Në shkurt, gjermanët, pavarësisht dimrit, kryen një ulje në Islandë: Operacionin Icarus dhe pushtuan këtë territor të rëndësishëm.
  Dhe përsëri, vajza zbathur nga batalione të ndryshme SS morën pjesë në beteja.
  Dhe ata ia dolën duke ndezur takat e tyre të zhveshura nëpër dëborë.
  Stalini i propozoi Hitlerit në mars 1947, një luftë të përbashkët kundër Shteteve të Bashkuara. Fuhrer pranoi këtë, por me kushtin që BRSS do të merrte vetëm Alaskën, në një farë mënyre territor ligjor. Dhe nuk do të kërkojë më shumë.
  Stalini u pajtua me këtë ... Dhe filloi pushtimi i trupave sovjetike përmes Alaskës. Kaq shpejt dhe brutal.
  Tanket e reja sovjetike po lëviznin.
  Ekuipazhi i Elizabeth luftoi në tankun e parë, eksperimental dhe jo mjaft të kompletuar T-54. Prill 1947. Në Alaskë ka ende borë, por vajzat ruse luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe vajza kaq të bukura.
  Elizabeta qëllon me gishtat e saj të zhveshur në drejtim të armikut. Godet amerikani " Sherman ". Dhe duke nxjerrë dhëmbët, luftëtarja thotë:
  - Lavdi ideve të komunizmit të madh!
  Ekaterina gjithashtu gjuan duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të gdhendura dhe klithmat:
  - Lavdi rezultateve fitimtare të ushtrisë sonë!
  Edhe Elena ka qëlluar, këtë herë duke përdorur thithkën e kuqe të gjirit, duke e goditur shumë mirë armikun dhe rënkuar:
  - Lavdi fitoreve të reja vendimtare!
  Efrasia , goditi kundërshtarët e saj duke përdorur një thithkë luleshtrydhe dhe duke goditur me grusht Pershing leh::
  - Dhe ne do të fitojmë!
  Luftëtarët me sa duket u shpërndanë si viks. Dhe kështu amerikanët shihen.
  Një predhë godet ballin e tankut, por menjëherë rikoshet. Elizabeta vrumbullon dhe kërcen:
  - Lavdi ideve të komunizmit!
  Dhe ai gjithashtu dërgon një predhë prapa, duke përdorur gishtat e zhveshur. Kjo vajzë është në një mision të vërtetë.
  Këto janë bukuroshet luftarake.
  Trupat sovjetike qëndruan në Alaskë. Dhe në maj, mbërriti i pari IS-7, i mishëruar në metal.
  Dhe mbi të është ekuipazhi i tankeve të Alenka.
  Është një vajzë e tillë luftarake atje. Ashtu siç qëlloi kundër armikut, ai e goditi me saktësi jashtëzakonisht të madhe.
  Dhe arma, sa e fuqishme: 130 mm. Ajo godet armikun nga një distancë e gjatë. Amerikanët kanë ende tankun kryesor " Sherman ", i cili është i mirë vetëm për të shënuar ace të tankeve gjermanë dhe sovjetikë. Ka një Pershing pak më të mirë, me një armë më të fuqishme se kalibri 90 mm. Dhe " Superpershing " shumë i vogël, arma e të cilit është 90 mm në kalibër dhe ka një gjatësi tytë prej 73 EL, është në gjendje të shkaktojë një plagë të rrezikshme në makinën sovjetike IS-7 në bord dhe afër . Armët amerikane nuk marrin fare tanke piramidale gjermane nga të gjitha këndvështrimet. IS-7 është goditur me grusht në anë. T-54 - " Superpershing ", mund të marrë afër ballit, dhe në bord në një distancë. Por tani për tani, BRSS ka tankun kryesor T-34-85, i cili ende nuk është nxjerrë nga prodhimi dhe po lufton me amerikanët. Është afërsisht i barabartë me Sherman dhe më i dobët se Pershing.
  Kështu që ushtarët sovjetikë e kanë të vështirë. Dhe ata shikojnë me zili tankun e vetëm, të parë eksperimental IS-7.
  Kjo makinë është krenare dhe e lezetshme.
  IS-2 dhe IS-3 po luftojnë gjithashtu. Automjeti i fundit nuk mund të depërtohet kokë më kokë, përveç Super-Pershing . Epo, IS-3 gjithashtu mund të depërtohet në pjesën e poshtme të bykut.
  IS-2 është disi i dobët në armaturën ballore të frëngjisë.
  Vajzat Natasha dhe ekipi i saj po luftojnë në këtë tank. Bukuroshet luftarake. Dhe nga IS-2 ata japin goditje dërrmuese me predha vdekjeprurëse.
  Natashka shtypi këmbët e saj me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe e hodhi vrasësin, duke thyer amerikanin dhe vyaknula:
  - Lavdi ideve të komunizmit të mirë!
  Zoya shtypi thithkën e saj të kuqe të ndezur në levën e vrasësit dhe bërtiti:
  - Për paqen dhe rendin arian!
  Agustini gjithashtu shpërtheu me një fshirje me thembër të zhveshur, duke goditur armikun dhe leh:
  - Për fitore vendimtare!
  Dhe së fundi, Svetlana hedh këmbët me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, pret armikun dhe kërcit:
  - Për forcë të madhe!
  Luftëtarët e Ushtrisë së Kuqe përparuan në të gjithë Alaskën. Erdhi vera dhe ishte e ngrohtë, dhe ishte e këndshme për vajzat me bikini dhe këmbëzbathur mbi tanke. Gjermanët, pasi mposhtën Grenlandën, zbarkuan në Kanada. Dhe nga jugu ata filluan të lëvizin nga Argjentina. Në Brazil, pati një ndarje në fraksione pro-gjermane dhe pro-amerikane. Gjermanët, me një goditje të fuqishme nga divizionet e tyre më të gatshme luftarake, vendosën çështjen në favor të tyre.
  Nazistët kishin një karabinë sulmi më të fuqishme dhe më efektive, e cila gjuante nga një distancë e gjatë dhe shumë shpejt. Yankees pësuan disfatë pas disfate.
  Një ekip i ri vajzash angleze, të udhëhequr nga Jane Armstrong , po përparonte nga jugu... Luftëtari luftoi në Brazil gjatë verës... Forcat pro-amerikane rezistuan në mënyrë të ngadaltë.
  Por në Venezuelë, luftëtaret femra u përballën me trupat amerikane. Ata luftuan në "Panterën" -2 të vjetëruar, e cila tashmë është ndërprerë praktikisht në favor të modeleve piramidale të pajisjeve.
  Por britanikët, edhe në këtë tank, ishin më të fortë se amerikanët. Ata qëlluan nga arma në Shermans , të cilët tashmë ishin të vjetëruar pa shpresë, ata mund të luftonin vetëm në kushte të barabarta me tridhjetë e katër sovjetikët.
  Jane qëlloi me gishtat e saj të zhveshur nga një distancë. Goditi armikun dhe cicëroj:
  - Kjo është madhështia e Britanisë - nuk do të zbehet!
  Gringeta goditi këmbët e saj të gdhendura në armik me gishtat e saj të zhveshur. Ajo e goditi Shermanin dhe bërtiti:
  - Mbretëria jonë do të jetë e lezetshme!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj!
  Pastaj Monika qëlloi, goditi armikun pikërisht në shenjë me këmbët e saj të zbathura dhe bërtiti:
  - Për shpëtimin e shpirtit!
  Dhe pas tyre lupanula dhe Malanya. Goditi me saktësi Pershingun më të rrezikshëm, duke thyer bykun e tij.
  Natyrisht, me gishta të zhveshur, ajo guxoi:
  - Lavdi ideve të forcave mbretërore!
  Vajzat luftuan në mënyrë shumë agresive dhe konstruktive.
  Dhe në Kanada, njësi të zgjedhura gjermane po lëviznin. Gerda në tank "Tiger" -4 piramidale shtypi Amerikën dhe zotërimet e saj. Dhe ata u thyen nën goditjet dërrmuese të armikut.
  Gerda qëlloi me gishtat e saj të zhveshur, goditi armikun dhe bërtiti:
  - Për komunizmin arian!
  Charlotte gjithashtu goditi, këtë herë me thithkën e kuqe të gjoksit, shpoi makinën amerikane dhe gurgulloi:
  - Për madhështinë e Gjermanisë!
  Kristina goditi edhe armikun. Ajo e shtypi armaturën e tij, me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur të këmbëve të dalta, si një lëvozhgë veze, dhe gurgulloi :
  - Për arritjet tona fenomenale!
  Magda gjëmonte gjithashtu, duke e shtypur armikun si balta dhe gjëmonte:
  - Për burime të tilla që është e pamundur t'i thuash në një përrallë, as të përshkruash me stilolaps!
  Vajzat, duhet theksuar, janë jashtëzakonisht luftarake dhe shumë aktive. Është vërtet argëtuese edhe me ta.
  Dhe më pas ranë qytetet kryesore të Kanadasë: Quebec dhe Toronto. Dhe jeta u bë më e mirë, Fritz dhe më argëtuese ...
  Hitleri deklaroi se Amerika do të kishte përfunduar!
  Me zhvillimin e bombës atomike, Shtetet e Bashkuara nuk patën sukses. Mund të shihet se fati u largua në këtë rast nga Amerika në favor të Wehrmacht. Edhe çfarë? Ka baza të tjera për fitore dhe sukses. Pra, është shumë herët për të dëshpëruar.
  Por Fritz, me regjimentet e tyre të huaja, janë shumë më superiorë se Shtetet e Bashkuara për sa i përket trupave. Dhe ata janë të aftë për shumë në shkatërrimin e armikut.
  Për shembull, Gerda kapi një luftëtar të zi. Dhe e munduan aq shumë, duke e detyruar të bënte dashuri, sa i ra thundrat. Dhe kjo është në të vërtetë shumë e lezetshme.
  Në vjeshtën e '47, Krauts hynë në territorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Trupat sovjetike ishin ende duke luftuar në Kanada.
  Alenka në IS-7 luftoi me një brigadë të tërë Shermans dhe Pershings. Shermanët këtu ishin të klasës Firefly, me një top me tytë të gjatë 76 mm, i cili është i rrezikshëm për IS-7 kur gjuan në anë. Pra, vajzat ishin në një situatë të rëndë. IS-7, me të gjitha meritat e tij, ka një top me municion të kufizuar dhe jo shumë të shpejtë.
  Këtu Alenka qëlloi me gishtat e saj të zhveshur, goditi amerikanin dhe kërciti:
  - Në rrugën time të luftës!
  Anyuta u përplas nga ana e tij, me ndihmën e një thithi të kuq, goditi Sherman dhe bërtiti:
  - Për fitoren e BRSS!
  Alla qihej edhe me gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi një makinë amerikane dhe tha:
  - Për idetë e komunizmit!
  Maria gjithashtu goditi me grusht, me ndihmën e një thithi luleshtrydhe, e copëtoi kundërshtarin dhe fërshëlleu:
  - Për dorëshkrimet e mëdha të Leninit!
  Dhe Matryona u nënshtrua me thembër e saj të zhveshur, duke shkatërruar armaturën e Sherman dhe kërciti në majë të mushkërive të saj:
  - Për kalorësit e mi të dritës!
  Këto janë pesë, këto janë vajzat - nuk mund të gjesh më të ftohta! Dhe të gjithë janë kaq të rinj dhe të freskët. Dhe vajzat erë si mjaltë. Nuk është çudi që ushtarët marrin një kënaqësi të tillë duke lëpirë gjirin e Venusit me gjuhët e tyre. Dhe ata janë ende duke lëpirë.
  Po, IS-7 u kthye për të mos u grisur në copa. Kjo është arsyeja pse është një tank, të gjitha tanket janë tanke.
  Ndoshta përveç atyre piramidale gjermane...
  Por shumica e Shermanëve u vranë dhe pjesa tjetër u tërhoq.
  Kështu hakeruan vajzat sovjetike.
  Dhe në qiell, Anastasia Vedmakova dhe Alenka Sokolovskaya po shijojnë Fritz-in. Pokryshkin nuk i përshtatet këtyre vajzave. Dhe bukuroshet luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe thithkat e kuqe të ndezura të gjinjve përdoren gjatë gjuajtjes, gjë që rrit efektivitetin luftarak të qitjes.
  Por ai i kupton më mirë Albinën dhe Alvinin. Vajzat arritën të merrnin gjashtë gradë të Kryqit të Kalorësit. Kryqi më i lartë i kalorësit i Kryqit të Hekurt të klasit të gjashtë me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante iu dha atyre pasi ata rrëzuan më shumë se një mijë avionë secili.
  Këtu janë vajzat - vajza për të gjitha vajzat ...
  Por si Anastasia Vedmakova ashtu edhe Alenka Sokolovskaya mblodhën secila më shumë se dyqind avionë. Dhe ata tashmë kishin tetë yje të heroit të BRSS.
  Anastasia shtypi gishtat e saj të zhveshur mbi butonin e qitjes së armës së avionit dhe rrëzoi një makinë amerikane, duke kërcitur:
  - Unë jam një super vajzë!
  Alenka Sokolovskaya goditi armikun me ndihmën e thithkës së kuqe të gjoksit, rrëzoi tre avionë dhe leh:
  - Dhe unë jam edhe më i ftohtë!
  Këto janë vajza, vajza të tilla!
  Dhe ata shkatërrojnë Amerikën.
  Epo, sigurisht, Alvina dhe Albina e bëjnë edhe më argëtuese dhe më të lezetshme.
  Alvina përdor thithkat e kuqe të ndezura kur gjuan ...
  Dhe luleshtrydhet e Albinës...
  Dhe të dy vajzat janë shumë të dashur për të punuar me gjuhën me shufra të lodhit, pulsuese. Ata kanë një pasion të tillë dhe një besim agresioni!
  Albina shtypi gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Dhe ata shkojnë në det, vajza të guximshme!
  Alvina, duke pushuar, konfirmoi:
  - Element i lezetshëm, element vrasës!
  Dhe tani gjermanët, sovjetikët dhe japonezët u futën më thellë në territorin amerikan.
  Japonezët kanë luftëtarët e tyre: vajzat ninja. Shumë i guximshëm dhe luftarak.
  Ja një vajzë ninja blu, si lëshon briskun me gishtërinjtë e saj të zhveshur, duke u prerë kokat amerikanëve dhe shakave:
  - Ata nuk do të kalojnë!
  Dhe mullirin e pret me shpata.
  Dhe vajza e verdhë ninja do të mbajë një tifoz të vërtetë me shpata. Dhe më pas, me gishtërinjtë e zhveshur, ai do të hedhë hala helmuese dhe do t'i lëshojë ato me vrasjen e trupave Yankee, duke goditur kundërshtarët.
  Dhe ulërijë në majë të mushkërive të tij:
  - Me gjithë lavdinë japoneze!
  Dhe vajza me flokë të kuqe, siç do të mbajë mulliri i pjerrët, dhe i pret armiqtë.
  Dhe pastaj ai do ta marrë atë me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe do të përplaset mbi ta dhe do t'i shpërndajë Yankees në drejtime të ndryshme. Kjo është bukuria e betejës.
  Dhe ulërima:
  - Ne jemi ninja!
  Dhe pastaj një vajzë me flokë të bardha ninja do të mbajë një pritje me helikopter me shpata. Pritini kundërshtarët, shtypini ata. Dhe nga thithka e kuqe flakë nga vetëtima, duke gjëmuar:
  - Për fitoren e Japonisë!
  Epo, askush nuk mund t'i rezistojë hajdutëve të tillë! Këtu janë vajzat, të gjitha vajzat...
  Dhe ata janë aq agresivë.
  Por këtu betejat gjëmojnë me intensitet kolosal. Forcat e boshtit po lëvizin nga veriu dhe jugu, duke e shtrënguar fjalë për fjalë Amerikën me darë gjigante.
  Ja një klip i vendit dikur të lavdishëm që trondit imagjinatën.
  Nga fundi i vjeshtës, Fritz tashmë ishte futur pak a shumë në territorin e Shteteve të Bashkuara.
  Këtu Gerda po lufton në tankun Tiger-4 dhe gjatë rrugës kujton ish-in e saj,
  Gjithashtu bëmat shumë të lavdishme.
  Gerda ishte paksa e mbuluar me gjak, por ajo ishte e kënaqur. Por humori u prish nga erë e keqe e tmerrshme që buronte nga barku i prerë i vampirës dhe frika se njëqind, nëse jo më shumë, nga të njëjtat krijesa do të vinin me vrap.
  Charlotte, ndërkohë, e kapi kundërshtarin e saj këmbëngulës nga koka dhe kreu një teknikë vdekjeprurëse "double Nelson", duke i përdredhur qafën krijesës. Luftëtari i zjarrtë këtu doli të ishte në rolin e një lloji të nënës Terezë - për sa i përket mëshirës ndaj grykës së rrahur brutalisht. Shprehur:
  - Unë jam i sjellshëm, i sjellshëm, dhe nëna ime është e mirë - si një buf i mençur!
  Gerda ishte e shqetësuar:
  - A nuk kupton?
  Charlotte u befasua.
  - Çfarë duhet të kuptoj?
  - A nuk do të dëgjojnë dinosaurët, apo hibridet e minjve dhe buburrecave? Gerda mblodhi buzët.
  Charlotte qeshi.
  - Nuk e prisja të ishe kaq kurvë ! Po, ne do të vrasim të paktën një mijë prej tyre!
  - Të kanë goditur me shkop në kokë!
  - Jo. Më beso, megagnoma mund të na dëgjojë. - Pastaj belbëzoi vajza. "Nëse Sulltani i Xhuxhëve nuk e merrte, domethënë nuk e thërriste në shërbim, atëherë ai nuk mund të kishte shkuar shumë larg nesh.
  Gerda pyeti me besim shumë të dobët:
  "Dhe xhuxhët e tjerë, kukudhët, annihobitët ?"
  Charlotte shpejt me pamëshirshmërinë mashkullore e shua shpresën e saj të fundit:
  - Të tjerët, ndoshta dëgjojnë, por çfarë u intereson kjo? Njeh vetëm megagnomën Kiy-Dar.
  Gerda filloi të fshinte këmbën e saj të njollosur me gjak në një gjethe të madhe të harlisur. Gjethi vetëm nga jashtë dukej i butë, por në fakt ishte me gjemba. Biondja këmbëzbathur dha një moral:
  - Jo çdo gjë është flori që shkëlqen, por gjithçka që erëson - del gjithmonë mut! Ka aq shumë pisllëk në botë sa është e pamundur të besosh në pastërtinë e krijuesit, edhe pasi të bësh disa hapa në tokë!
  Si përgjigje, Djalli i Zjarrit fërshëlleu përsëri me ajër në tubin e saj plastik. Pastaj vajzat dëgjuan natën për një kohë të gjatë. Por megagnoma Kiy-Dar nuk dëgjoi ose madje nuk mund të dëgjonte. Dhe qartë nuk kishte asnjë gnome tjetër këtu.
  Gerda këndoi:
  - Nëse një mik papritmas doli të ishte as mik, as armik, por një gnome ... Kjo do të thotë që ne jemi duke pritur për një çmendinë!
  Charlotte e ndërpreu shoqen e saj:
  - Epo, a do që një legjion vampirësh të na rrethojnë? Ejani me këmbët tuaja dhe shpejt!
  Edhe një herë, ata vazhduan vrapimin e tyre rraskapitës, megjithëse të dy luftëtarët ishin tashmë të sëmurë nga lodhja. Ndonjëherë Gerda binte në gjumë në lëvizje, në momente të shkurtra të ëmbla dukej se ai ishte shtrirë, duke pushuar (një lloj gjumi në ëndërr - është thjesht tepër i lezetshëm!). Por vizionet u shkatërruan si një gungë balte që ra në tokë - lehtësisht dhe pa përpjekje, vetëm trupi dridhej me nervozizëm. Dhe pastaj gjithçka filloi përsëri, sikur një lavjerrës i padukshëm po lëkundet. Kishte një lloj gjysmë realiteti dhe gjysmë realiteti përreth , më duhej të fryja qepallat e mia në mënyrë që ato, të rënda , të mos mbylleshin. Këmbët e zbathura të vajzave u shpuan egërsisht, por ishte kjo dhimbje e tmerrshme që nuk i la të harronin plotësisht dhe të humbnin ndjenjën e realitetit. Dhe peizazhi ndryshoi gradualisht .... Muret e larta dukeshin qartë në errësirën përreth, luftëtarja bjonde e lodhur ishte si në një korridor prej guri të zi. U dëgjuan tinguj, jehona e rëndë e vrapimit të tij. Dhe kishte diçka tjetër të tmerrshme dhe të palëvizshme përpara. Diçka e gjallë, ajo, e padukshme, i priste vajzat dhe ato vrapuan atje. Natyrisht, ata nuk donin të binin në ferr, por gjithsesi vraponin si dele të ndjekura nga një tigër. Nuk është as e qartë pse, ata filluan të ëndërrojnë për mbeturina të tilla, ndoshta për shkak të sforcimit fizik ekstrem të javëve të fundit të luftës në shkretëtirën e Afrikës dhe malet e Azisë ...
  Gerda pëshpëriti:
  - Dhe edhe parajsa është në gjendje të jetë ferr, se nuk duhet të notosh në ferr për një kohë të gjatë!
  Diçka e kapi dorën e vajzës. Vetëdija iu kthye luftëtarit. Ajo papritmas e gjeti veten duke qëndruar në këmbë. Toka pjerrët lehtë përpara. Dhe pati një spërkatje të lehtë uji. Freski dhe lagështi fryn në fytyrën e rraskapitur të vajzës.
  Gerda bërtiti:
  - Uau, mund të vraposh edhe në parajsë!
  - Viry ! Charlotte psherëtiu nga ndjenja. - Vendi ku bekohen ushtarët e rënë të Gjermanisë së Madhe. - Zëri i saj i zhurmshëm luftëtar ishte plot gëzim të vërtetë.
  Gerda nuk e ndau këtë optimizëm:
  - Përkundrazi, fusha e përparme e Virias .
  Charlotte tha me entuziazëm:
  - Ku ka arë, ka arë!
  Gerda kujtoi legjendën, kujtoi se si, gjatë rrugës për në Rajh-Saray, ata kaluan një lumë të vogël me ujë argjendi . Nga lartësia e kalit mbretëror, kalimi dukej argëtues i lehtë dhe i shpejtë. Luftëtarja bjonde madje ndihej si sulltane, apo sulltaneshë, që meqë ra fjala, është edhe më mirë! Por është një gjë të ulesh mbi një kalë gjigant elitar dhe tjetër gjë të udhëtosh mbi këmbët e tua të një perëndeshe. Pyes veten se sa i thellë dhe i pabesë është ky lumë?
  Gerda tha me dinakëri, por në mënyrë figurative:
  - Dhe fusha e përparme është e imja!
  - A mund të notosh? Vajza flokëkuqe u kthye nga ajo.
  Gerda ngriti supet.
  - Çfarë pyetje marrëzie. Ku e patë një përfaqësues të batalionit elitar SS që nuk dinte të notonte.
  Charlotte tundi me vendosmëri kaçurrelat e saj flakëruese.
  - Harrojeni elitën SS. Ekziston një botë krejtësisht e ndryshme apo edhe një univers i pafund me mijëra botë. Jo gjithçka është ashtu siç ishte me ne!
  "A mundem?" Pyeti veten Gerda, duke parë përsëri boshllëkun që ishte brenda luftëtarit.
  Charlotte mërmëriti:
  - Epo, lindi shpejt! Koha po mbaron!
  "Sigurisht që duhet të jem në gjendje të notoj!" - tha e gëzuar luftëtarja bjonde, duke parë dyshimin në fytyrën e butë dhe në të njëjtën kohë të frikshme të shoqes së saj.
  Flutura me madhësinë e një albatrosi, me krahë të njollosur blu-verdhë, tundi antenat e saj si shenjë konfirmimi se biondja këmbëzbathur po thoshte të vërtetën.
  "Kjo është ajo që unë mendoj gjithashtu, ose pothuajse kështu," u përgjigj Charlotte në mënyrë të paqëndrueshme. - Edhe pse e dini fjalën e urtë: gjeli u mendua dhe u fut në supë, sorra nuk u mendua dhe përfundoi në një zhurmë! Sido që të jetë, është më mirë nëse e dini se si, sepse nuk mund t'ju nxjerr jashtë. Dhe ne kemi vetëm një rrugë - në anën tjetër.
  Gerda shtrëngoi fort grushtat.
  - Natyrisht, i ftohti notoi!
  Charlotte paralajmëroi:
  "Mund të kemi probleme me shpatën!"
  Luftëtarët magjepsës iu afruan skajit të bregut dhe u futën në ujin e natës së zezë. Gerda ndjeu presionin e ujit - përrua kishte një rrymë të lehtë. Biondja këmbëzbathur u gjunjëzua dhe me lakmi u deh, pas së cilës e spërkati atë në fytyrën e saj të lodhur dhe të pluhurosur. Përgjumja u zhduk menjëherë. Uji ishte i freskët dhe i butë, doja të shtrihesha në të dhe të relaksoja muskujt e dhembur të trupit të femrës ...
  Gerda tha me entuziazëm:
  - Dhe minat në ballë janë të padukshme!
  - Prit një minutë! Pëshpëriti Charlotte.
  Gerda u befasua:
  - Pse ka përsëri kurthe këtu?
  Luftëtari i zjarrtë siguroi:
  - Jo, por... mendoj se kemi ende një shans!
  Luftëtarja e zjarrit vendosi sërish buzët në plastikë të bardhë. Ajo dëgjoi, duke parë me kujdes përreth.
  Gerda, nga ana tjetër, u qetësua dhe dukej se ushqehej nga energjia hyjnore nga uji. Charlotte e pyeti:
  - Dhe shikoni, është e vështirë për mua të përqendrohem në këtë vend.
  Biondja këmbëzbathur gjithashtu shikoi prapa. Më dukej sikur do të bëhej dritë së shpejti. Errësira pushoi së qeni e zezë, pasi kohët e fundit u shfaqën boshllëqe të paqëndrueshme në padepërtueshmërinë e saj - dukej, vetëm pak më shumë, dhe mbulesa e natës do të binte. Pra, ndjekja do të fillojë shumë shpejt. Mirë që arritën në lumë. Gerda, duke vidhosur vetullat e saj, shikoi nga afër: uji dukej qartë në këmbët e saj që i çmendi burrat, në mënyrë të paqartë - në qendër të rrymës. Ana tjetër pothuajse ishte mbytur në errësirë.
  Luftëtari i bardhë borë tha:
  "Sikur vetëm tani duart e burrave të përkëdhelnin trupat tanë të rraskapitur me venat që dalin nga tensioni." Çfarë kënaqësie do të merrnim nga kjo? O mish i vuajtur i vajzave të pafajshme. Barku im i perëndeshës Venus, kështu do dashurinë dhe lumturinë, atë që dëshiron çdo grua!
  Charlotte mori përsëri frymën e saj. Këtë herë Gerdës iu duk se diçka, qoftë në ajër apo në tokë, dridhej si përgjigje. Dhe diçka me thumba dhe në të njëjtën kohë aq e butë fërkohej në thembër të zhveshur të luftëtares bjonde. Ajo deklaroi:
  - Këtu ajo është kënaqësia e një boa shtrënguese.
  - A dëgjuat? Djalli i ri i zjarrtë e kapi dorën e emocionuar. - Hapat e megagnomës ! Oh femra e bardhë si bora kishte erë? Kiy-Dar u përgjigj. Charlotte e puthi shoqen e saj në vesh. - Më besoni, fitorja jonë është afër, Ai është diku këtu!
  Gerda u shpreh:
  - Po, mbylle ... Si Hëna për një booger!
  Charlotte filloi të frynte më fort në bilbilin e saj të bërë nga plastika magjike e krijuar nga kukudhët ( megjithëse tekniko-magjike !), më pas duke e shtypur veshin në tokë. Këtë herë, lëkundjet reciproke të dheut ranë shumë më në sy.
  Gerda tha në mënyrë filozofike:
  - Ekziston një shenjë e tillë që sa më gjatë të jesh i pafat në fillim, aq më i suksesshëm do të jetë fundi!
  - Po ... - Sytë e smeraldit të vajzës më të bukur u gëlltitën të gëzuar, - erdhi në thirrje! Key-Dar!
  Gerda vuri gishtin te buzët e saj:
  - Po, ki kujdes. Ndoshta kjo nuk është aspak ajo megagnoma , ose një krijesë e një rendi krejtësisht të ndryshëm!
  Ata ngrinë, duke dëgjuar. Dridhja e tokës u bë më e njëtrajtshme, e rëndë. Diku aty pranë, mes "ishujve" të shkurreve, një personazh gjigant po bënte rrugën e tij. Ishte si një xhind gjigant, që kërkonte me bindje një mjeshtër, edhe sikur të ishte rinia e fundit pa mjekër...
  Charlotte deklaroi:
  -Me siguri as që mund t'i imagjinoni të gjitha fuqitë e megagnomave . Këto janë krijesa aq të fuqishme sa që edhe zjarri i ferrit tërhiqet para tyre!
  Gerda kundërshtoi menjëherë:
  - Jo, pse nuk mund ta imagjinoj ... Nëse një gnome është një krijesë e fortë, atëherë një megagnomë duhet të jetë një rend i madhësisë më i fortë. Në fund të fundit, vetë fjalët mega, janë një milion herë më shumë!
  Charlotte me dëshirë, si një vajzë në një takim me një yll pop, ra dakord:
  Po, ke të drejtë miku im! Pikërisht në një milion, kjo është një ushtri e tërë e pamposhtur!
  Gerda u befasua:
  "Pse nuk e thirre më herët dhe na lanë të vdesin miqtë?
  Në vend që të përgjigjej, djalli i ri dhe me flokë të kuqe i fryu sërish bilbilit, duke i dalë ajri me një fërshëllimë të lehtë nga gryka e lakuar. Dhe papritmas Charlotte ngriu në mes të psherëtimës , sytë e saj smerald u zgjeruan. Ujku i zjarrtë u ul në ujë, duke prekur Gerdën për dore. Doja t'i përgjigjesha aq shumë, kur papritmas...
  Këmbët e zbathura të vajzës u dogjën befas nga një dhimbje aq e mprehtë, saqë u hodhën menjëherë dhe ... më në fund u zgjuan. Madeleine mbante një klub me një tel elektrik të lidhur me të. Një flluskë shkarkimi elektrike u shfaq në rozë, madje pak e keratinizuar nga vrapimi në rërë të nxehtë dhe gurë të mprehtë mali .
  Kapiteni SS bërtiti:
  - Po, ngrihu, shpejt bëhu gati, vesh uniformën e fustanit! Nuk mund të shfaqesh para fushë marshallit vetëm me bikini! Shiko, zemër, do të shpërblehesh, por nëse bën diçka marrëzi, do të të bëj të rrotullosh timonin e Conan-it për një ditë dhe në të njëjtën kohë të të bëj një goditje elektrike. - Madeleine bëri një fytyrë më të keqe këtu. - Edhe pse jo, jo një ditë, por një javë të tërë, pa asnjë minutë pushim. Kemi ende kohë.
  Vajzat shpejt filluan të përgatiteshin... Dhe në një kontinent tjetër ndodhën edhe ngjarje interesante dhe të ngjashme.
  Po, dhe tani ka përsëri një betejë, dhe luftëtarja Gerda, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, dërgon një predhë vdekjeprurëse. Pershingu i thyer ndaloi.
  Diçka më e madhe dhe më e ngathët po zvarritet këtu. Zhvillimi më i fundit amerikan, një armë vetëlëvizëse me një kalibër arme me tytë të gjatë 155 mm dhe trashësi të armaturës 305 mm. Ai peshon njëqind e njëzet tonë dhe lëviz shumë ngadalë. Mezi zvarritet...
  Gerda shkatërroi Shermanin me një goditje të mirë dhe vuri në dukje:
  - Na shkon në shpirt!
  Charlotte qëlloi duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, e goditi armikun në copa metali të grisura dhe kërciti:
  - Për nder dhe Atdhe!
  Christina vuri në dukje me alarm:
  - Ndoshta mund ta godasim me një bombë hedhëse?
  Magda tha me besim:
  - Më lini mua këtë!
  Dhe vajza i drejtoi armën armikut me gishtat e vegjël këmbëngulës dhe e goditi atë.
  Dhe përbindëshi amerikan ndaloi dhe shpërtheu.
  Këto janë vajzat nga Rajhu i Tretë - bravo!
  Ka ardhur dimri dhe IS-7 po lëviz nëpër borë. Luftimet po zhvillohen në Amerikë. Bukuroshet nga BRSS po luftojnë furishëm.
  Alenka qëlloi në Pershing me gishtat e saj të zhveshur dhe goditi kundërshtarin.
  Dhe ajo guxoi:
  - Lavdi komunizmit rus!
  Anyuta gjithashtu goditi me një predhë. Ajo aplikoi teknikën me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur dhe guxoi:
  - Unë do të them vajzë Superman!
  Alla gjithashtu mori dhe qëlloi dhe goditi një tank tjetër Patton . Dhe kaq i lezetshëm.
  Çfarë lloj perimesh është ky tank më i ri Patton ? Është një " Mbipeshë ", vetëm me një motor më të fuqishëm 810 kuajfuqi dhe më shumë pjerrësi të blinduar.
  Çfarë makinerie mbresëlënëse që mund të bëhet problem për T-34-85. Por IS-7 e mund atë si nga një distancë. Dhe tanku sovjetik, pasi mori një predhë në armaturën ballore, e dërgon atë në një rikoset. Këtu është një automjet luftarak. Dhe si kundërpërgjigje, me një spastrim e shemb amerikanin.
  Pastaj Maria qëllon, godet me saktësi armikun. Ai e shpon atë dhe bërtet:
  - Ushtria jonë është e fortë, ajo mbron botën!
  Dhe ai gjithashtu përdor gishtat e zhveshur.
  Dhe atëherë Marusya do të ndyhet. Dhe shtypni forca të blinduara të armikut në patate të skuqura. Me ndihmën në këtë rast të një thembra të zhveshur.
  Dhe ulërima:
  - Për reformat e reja të Stalinit!
  Ajo është një bukuri e tillë luftarake dhe dëshiron t'i kënaqë të gjithë.
  Kështu funksionon ekipi në IS-7, i cili është i sëmurë për ferr.
  Por ja ku vijnë vajzat.
  Elizaveta po lufton me një T-54. Dhe vepron në mënyrë të dëshpëruar. Një zvarritje kaq agresive.
  Dhe vajzat kanë një makinë shumë të bukur. Dhe ata qëllojnë jashtëzakonisht saktë prej saj.
  Për shembull, ata morën dhe goditën " Super Pershing " dhe bërtitën:
  - Komunizmi ynë i shenjtë!
  Elizabeth e drejtoi armën me gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi objektivin dhe bërtiti:
  "Fitorja ime do të jetë e madhe!"
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj.
  Ekaterina shtrëngoi me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe bërtiti:
  - Për fitoret tona të mëdha!
  Dhe si do të qeshë në majë të mushkërive.
  Dhe Elena, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, do të godasë armikun. Ajo theu armaturën e fuqishme, ndau metalin dhe bërtiti:
  - I fuqishëm kombi ynë!
  Dhe ulërima në majë të mushkërive të tij...
  - Hora!
  Dhe Euphrasia gjithashtu godet armikun, këtë herë me një thithë luleshtrydhe. Shtypni armikun dhe shani:
  - Për madhështinë e komunizmit në të gjithë planetët e galaktikës!
  Këto janë vajzat më të bukura në botë. Dhe nuk ka asgjë për t'i ndaluar apo frenuar ato.
  Ekaterina klith dhe tund gjoksin:
  - Unë jam një super vajzë!
  Dhe thithkat e saj janë të derdhura me rubin ... Një herë ajo i shtyu ato në fytyrën e një burri të zi dhe e detyroi atë të lëpijë. Pastaj ajo lëpiu përsosmërinë e tij mashkullore me gjuhën e saj. Çfarë shije e këndshme.
  Sa bukur është për një vajzë - të mos përshkruaj kënaqësinë më të madhe në botë.
  Kështu e shtypin armikun vajzat. Dhe ata gëzojnë fitoret e tyre të lavdishme dhe arritjet kolosale.
  Dhe Anastasia Vedmakova dhe Alenka Sokolovskaya janë përgjithësisht vajza të mahnitshme. Dallgët e pasionit dhe një cunami epshi po digjen në to.
  Anastasia gjuan thithkën e saj të kuqe të ndezur drejt armikut, godet aeroplanin Yankee dhe bërtet në majë të mushkërive të saj:
  - Unë jam supermen i bukur!
  Alenka Sokolovskaya, duke vazhduar të shtypë armikun, me ndihmën e thithkave dhe zhurmave të luleshtrydheve:
  - Dhe unë jam vajza më e gjatë në botë!
  Të tillë janë luftëtarët luftarakë, dhe duhet të them që vodhën edhe disa! Askush nuk mund t'i rezistojë atyre.
  Edhe Amerika... dhe secila tashmë ka fituar dhjetë yje të artë si hero i BRSS...
  Për një arritje kaq fenomenale ata morën një çmim të veçantë: Yllin e Diamantit të Heroit të BRSS. E cila në vetvete është shumë e nderuar dhe e lezetshme.
  Kalofshi bukuroshet!
  Më e mira, sigurisht, është ende për të ardhur!
  Oleg Rybachenko kreu një tjetër operacion në Arabinë Saudite.
  Ushtria cariste e Nikollës II zgjeroi territorin rus. Së bashku me Oleg, vajza Margarita Korshunova tani po luftonte. Gjithashtu një mutant - një luftëtar që mori pavdekësinë.
  Epo, fëmijët e përjetshëm i sollën në bindje të gjitha këto banda të muxhahidëve. Dhe ata i mundën - duke i detyruar t'i betoheshin Carit Rus.
  Në të njëjtën kohë, Oleg Rybachenko nuk është kundër shkrimit të një vazhdimi të bukur dhe paksa të ndryshëm të aventurave të vajzave;
  Pas vitit të ri, gjermanët dhe koalicioni përparuan ndjeshëm në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Amerikanët, duke u përballur me një armik më të avancuar teknologjikisht, po humbnin.
  Nga fundi i marsit, Wehrmacht iu afrua Uashingtonit dhe filloi të sulmonte kryeqytetin amerikan.
  Betejat ishin të pabarabarta dhe ishte e qartë se vajzat po fitonin këtu ... Sidomos tanku piramidal, Gerda është e mirë, si kompozimet e saj.
  Gerda, gjatë granatimeve të Shtëpisë së Bardhë, kur tanku i saj u godit nga zjarri i drejtpërdrejtë, e zuri gjumi dhe ajo ëndërroi kështu ...
  Ajo pa partizanen Lara Mikheyko të kapur nga nazistët. Një vajzë katërmbëdhjetë vjeçe u qëllua nga nazistët. Dy nga shokët e saj u vranë. Dhe ajo vetë u fsheh në kasolle.
  Gjyshja donte ta kalonte si mbesë, por nazistët nuk e besuan. Dhe ata më morën... Kërkimi po fillon.
  Dhe pastaj Lara kapi një granatë, nazistët ranë. Me këtë dritë vajza tha lamtumirë mendërisht dhe e hodhi... Por granata nuk shpërtheu.
  Nuk ishte e mundur të arratisesh heroikisht.
  Ata e rrëzuan Larën, e goditën disa herë dhe i vunë një mavijosje nën sy. Por ata nuk goditën fort, me sa duket kishin frikë të sakatoheshin!
  Kur e sollën në kasolle për t'u marrë në pyetje, Lara u soll me paturpësi.
  Duke parë me guxim në sytë e kolonelit SS, ajo tha:
  - Fritz do t'ju shkatërrojë së shpejti! Dëgjo gjëmimin e armëve, vdekja po vjen nga Ushtria e Kuqe!
  Koloneli u përgjigj:
  - Vajzë e guximshme, do të njihesh me kamxhikun!
  Lara me guxim bërtiti:
  Dhimbja nuk më tremb!
  Koloneli urdhëroi:
  - Nxirre këtë bastard jashtë me poster: partizan dhe trego gjithë fshatin!
  Polici sugjeroi me gatishmëri:
  - Jashtë bie borë dhe acar... Mos ta nxjerrim vajzën këmbëzbathur që ta ftohë aromën e saj!
  Koloneli SS pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - E drejte! Le të jetë si këmbëzbathur në acar, ndoshta të vjen në vete !
  Larës i është grisur palltoja, po ashtu edhe xhupi. E mbetur vetëm me një fustan pambuku. Ata hoqën këpucët e tyre të ashpra dhe çorapet e zeza. Vajza mbeti zbathur me një fustan të lehtë.
  I kanë varur në qafë një pllakë me mbishkrimin: "Unë jam partizane". Dhe, pasi ia lidhën duart nga pas, e nxorën jashtë në hajat. Këmbët e zbathura të vajzës ndjeheshin të ftohta dhe me borë.
  Lara buzëqeshi. Ajo ishte shumë e turpëruar nga mavijosja në fytyrë, mënyra se si dukej. Dhe ju mund të ecni zbathur në dëborë. Thutat e saj ishin bërë shumë të vrazhda gjatë verës, nga shumë kalime zbathur. Ajo ka veshur këpucët e saj së fundmi dhe nuk është hera e parë që i duhet të durojë të ftohtin dhe urinë.
  Lara shkoi vetë dhe vazhdoi të buzëqeshte. Frynte era, duke i fryrë flokët e kuq bakri dhe bora kërciste nën këmbët e saj zbathur.
  Vajza ecte me një pamje të tillë, si një princeshë në fron. Dhe la pas gjurmë elegante, të vogla, këmbë gati fëminore.
  Njerëzit e shikonin me simpati.
  Një nga gjyshet me një pallto leshi murmuriti:
  - Tmerr! Ata e çojnë vajzën zbathur!
  Moti ishte me diell dhe shputat e ngurtësuara dhe të kallozuara të Larës mezi vuajtën nga i ftohti. Ajo eci drejt vetes dhe nxori dhëmbët.
  Këtu ajo u dogj nga një goditje kamxhiku. Vajza bërtiti dhe kafshoi buzën.
  Ajo u godit edhe disa herë me forcë. Lara mezi qëndronte në këmbë dhe me një përpjekje vullneti e përmbajti të qarën.
  Vajza kokëfortë u dërgua në një kasolle të veçantë, ku kishte pajisje për torturë.
  Këtu ata e vendosën atë në një raft dhe filluan t'i djegin thembrat me një hekur të nxehtë ...
  Dhe dy xhelatët e fshikulluan Larën me kamxhik. Fillimisht, vajza i mbajti të bërtiturat me një përpjekje titanike, por kur shirita të gjerë hekuri, të kuq nga nxehtësia, u vendosën në shputat e zhveshura të fëmijës, ajo bërtiti dhe humbi ndjenjat. Ajo u soll...
  Tmerr...
  Gerda u zgjua .... Dreqin, duhet ta ëndërrosh kur janë në prag të fitores, tanku i tyre po bombardon Shtëpinë e Bardhë.
  Dhe pastaj ndodhin gjëra të tilla të këqija ...
  Superpershing "-it duke dalë nga shtëpia , e shpoi atë dhe bërtiti:
  - Paqe, punë dhe dashuri!
  Pastaj ajo nxori gjuhën.
  Charlotte gjithashtu goditi armikun, duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të saj dhe bërtiti:
  - Unë jam një vajzë super!
  Kristina u përplas gjithashtu, duke fërshëllyer me një gjarpër dhe duke shtypur butonin e levës me thithin e saj të kuq, duke goditur armikun:
  - Ne jemi supermen!
  Dhe Magda do të godasë armikun, do të shtypë tankun, do të detyrojë kompletin e luftimit të shpërthejë dhe do të lëshojë:
  - Jep aerobatikë!
  Më pas ai i shkel syrin partnerëve të tij. Kjo vajzë është një gjuajtëse e klasit më të lartë.
  Luftëtarët po shkatërrojnë Yankees dhe po fitojnë rezultate... Albina dhe Alvina kanë grumbulluar secila nga dy mijë makina të rrëzuara. Për këtë ata morën një çmim të ri: Yllin e Diamantit të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Kështu u dalluan vajzat duke u bërë ace të super klasit. Dhe askush nuk mund t'i ndalte dhe t'i mposhte.
  Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya dhe Orlova morën secila një çmim të ri: Urdhrin e Lavdisë së shkallës më të lartë me diamante, për të cilën ata ishin shumë të lumtur. Këto janë disa vajza të lezetshme.
  Dhe lufta po i vjen fundi... Amerikanët më 20 prill 1948 kapitullojnë. Dhe një histori tjetër e Luftës së Dytë Botërore u kthye përmbys.
  Këtë herë duket si një periudhë paqeje e gjatë. BRSS e ktheu Alaskën dhe të gjithë ishin të lumtur. Dhe vendet e kontinentit amerikan u ndanë nga Japonia dhe Rajhu i Tretë. Kështu përfundoi rishpërndarja e përkohshme e botës.
  Gjermanët janë të lodhur nga lufta.
  Hitleri lejoi poligaminë në Rajhun e Tretë - deri në katër gra secila dhe vendosi taksa drakoniane për çiftet pa fëmijë ose më pak se tre. Kjo ishte një lëvizje e fortë për të inkurajuar politikën e popullsisë.
  Veç kësaj, vetë Hitleri kishte shumë fëmijë të marrë përmes inseminimit artificial. Dhe midis tyre ishte e nevojshme të zgjidhej trashëgimtari i fronit.
  Nuk kishte trishtim, Rajhu i Tretë treti atë që kishte pushtuar së bashku me Japoninë.
  Por më 5 mars 1953, Stalini vdiq. Dhe Beria erdhi në pushtet. Pse Beria? Në historinë reale, ai kishte shanse të mira për fronin, por një aksident e pengoi: një trazirë në RDGJ, gjatë shtypjes së së cilës u pjekur një kundër-komplot kundër Beria. Dhe këtu RDGJ, natyrisht, nuk është.
  Përveç kësaj, Hitleri donte që pas Stalinit të sundonte edhe Beria e parashikueshme dhe e njohur, e cila ishte gjermanofile. Dhe Stalini, kur shëndeti i tij u përkeqësua, bëri një testament në favor të Beria.
  Kështu që gjithçka u vendos në favor të kreut të sekretit dhe jo vetëm të policisë sekrete.
  Epo, Beria i ofroi Hitlerit të merrej me Japoninë derisa të fitonte armë bërthamore.
  Asnjëherë nuk e dini se çfarë mund të mendojë një samurai.
  Beria dhe Hitleri ranë dakord për një luftë të përbashkët me Japoninë dhe ndarjen e territorit të saj.
  Më 20 prill 1954, filloi një luftë e përbashkët kundër perandorisë së madhe koloniale të samurajve.
  Epo, një faqe e re po kthehet në histori. Trupat sovjetike po përparojnë në Japoni.
  Dhe ato gjermane gjithashtu... Këtu përsëri Gerda dhe Charlotte po luftojnë në një tank piramidal. Makina e tyre është një dyvendëshe me peshë pesëdhjetë tonë dhe ka një motor kompakt me turbinë me gaz prej 2500 kuajfuqish. Mund ta imagjinoni sa shpejt është një makinë gjermane. Dhe armatura është e veçantë, e përzier me plastikë. Dhe shumë e qëndrueshme, e padepërtueshme nga të gjitha këndvështrimet. Arma ka një kalibër të vogël 75 mm, por me një shpejtësi fillestare shumë të lartë të predhave në një armë me presion të lartë. Ajo shpon forca të blinduara i ngritur. Dhe stoku i predhave dhe shkalla e zjarrit janë të larta. Përçueshmëria është e lartë.
  Vetë tanku është thjesht super... Kështu që Gerda e di se për çfarë të luftojë.
  Makinat sovjetike janë më të dobëta. Tanki kryesor është akoma T-54, makina nuk është e keqe, relativisht e lirë, por shumë inferiore ndaj gjermanit në gjithçka. IS-7 ende nuk u bë masiv. Ai u vu re nga IS-10, i cili mori një top 122 mm, por me një tytë më të gjatë dhe armaturë të mirë ballore, me anët më të dobëta. Por e gjithë kjo përshtatet në peshën e pesëdhjetë e tre tonëve, gjë që nuk është keq.
  Gerda qëllon tankun e saj Panther-6 drejt japonezëve, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke shtypur butonat e levës, ndërsa gjëmon:
  - Lavdi ideve të vëllazërisë ariane!
  Charlotte shtyp butonat e levës, me thithkën e saj të kuqe të ndezur, një varg prej shtatë mitralozash dhe bërtet:
  - Lumturia jonë është në komunizmin e ëndrrës ariane!
  Dhe vajza qesh përsëri ...
  Kristina dhe Magda luftojnë në një tjetër "Panterë" piramidale-6.
  Christina shtyp butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur, godet armikun nga Japonia dhe vrumbullon:
  - Përshëndetje për të dashurin tim!
  Magda gjithashtu hap zjarr dhe duke qeshur shurdhuese, thotë, duke shtypur thithkën e saj rubin në butonin e levës:
  - Lavdi të rinjve tanë!
  Dhe si do të qeshin në majë të mushkërive. Le ta pranojmë, këto janë vajzat që janë të mrekullueshme në eksitimin e luftës.
  Po, duket sikur ka ardhur fundi i botës për Japoninë. Por gjithçka po shkon sipas planit.
  Elizabeth dhe ekuipazhi i saj po luftojnë në një tank T-54, disi të modernizuar. Por ndryshimi është i vogël. Arma është bërë pak më e shpejtë, dhe predha është më e blinduar. Ky është ndryshimi.
  Dhe motori është i njëjti motor dizel me 520 kuaj fuqi... Japonezët përdorin tanke të dizajnit të tyre dhe të licencuar gjermanë. Makinat janë përgjithësisht të mira gjithashtu. Sidomos makina Hirohito-3, me peshë pesëdhjetë e tetë tonë, me një armë 105 mm me gjatësi tytë 70 EL, superiore ndaj T-54 në armatim, dhe jo inferiore në forca të blinduara dhe performancë të drejtimit, përveç rezervës së fuqisë.
  Ky tank japonez është një problem për BRSS. Por ka edhe makina më të lehta të Tokës së Diellit që po lind.
  Është më e lehtë të përballesh me ta.
  Elizabeth qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe godet tanket e samurait. Ajo e bën atë me shumë zgjuarsi dhe bërtet:
  - Lavdi Atdheut tonë të lirë!
  Ekaterina përsëri qëllon, duke përdorur një thithkë të kuqe të ndezur, dhe duke goditur një makinë japoneze, bërtet:
  - Sepse Zoti e ka dhënë Rusinë!
  Elena gjithashtu godet armikun, thyen tankun e armikut me ndihmën e thembrës së saj të zhveshur dhe gjëmon:
  - Për madhështinë e ideve të komunizmit!
  Euphrasia gjithashtu gjuan dhe e bën atë me ndihmën e thithit të dredhëzës së gjoksit të saj elastik, dhe klith:
  - Lavdi fitoreve të komunizmit të lartë!
  Kështu që ata lëvizin me shkathtësi rezervuarin e tyre dhe shmangin humbjen. Tanku Hirohito-3 gjithashtu mund të klasifikohet si i rëndë, por është mjaft masiv. Është e vështirë të mundësh një makinë si kjo .
  Dhe këtu ai shkon te vajzat. Arma është më e madhe në kalibër dhe më e lartë se shpejtësia e grykës së predhës. Armatura e ballit të kullës së japonezëve është edhe më e trashë se ajo sovjetike 240 mm, dhe balli i bykut është gjithashtu më i trashë në pjesën e sipërme prej 150 mm dhe 120 mm në pjesën e poshtme. Dhe shpejtësia e japonezëve është edhe më e lartë, motori i turbinës me gaz është 1500 kuaj fuqi. Po, ky tank është më i miri në Japoni. Nuk mund të bësh shaka me të.
  Por Elizabeta, me ndihmën e një thithi të kuq, dërgon një predhë drejt e në prapanicë dhe tanku japonez shpërthen, duke mos arritur të godasë makinën sovjetike.
  Ekaterina cicëroi dhe puthi shoqen e saj në thembër:
  - Je e zgjuar Lisa!
  Elizabeth nuk u pajtua:
  - Unë jam thjesht një gjeni!
  Dhe si ai qesh në majë të mushkërive. Kjo është vajza.
  Dhe ata ulërijnë shumë ... Ekaterina, për shembull, kujton dyzet e një vjet se si më pas u largua. Këpucët u thyen pas disa ditësh dhe më duhej të shkelja këmbëzbathur. Dhe nga zakoni për një vajzë qyteti, dhemb, çdo përplasje, çdo degëz, çdo përplasje ndihet. Dhe ajo i rrëzoi këmbët në gjak, kur çdo hap shpërthen nga dhimbja.
  Ajo kurrë nuk e kishte menduar se ecja zbathur mund të ishte kaq e dhimbshme. Nuk është çudi që Hugo simpatizoi vajzën zbathur Closet. Nëse edhe në verë këmbë të tilla vajzërore, atëherë çfarë lloj dimri.
  Sidoqoftë, Katerina u mësua shpejt me të, trupi i ri përshtatet shpejt, shputa e plagosur është e tejmbushur me kallo dhe e trashë. Dhe u bë e këndshme të ecje zbathur. Katerina nuk veshi as këpucët e saj deri sa goditi ngrica. Sidoqoftë, më pas u formuan katër prej tyre dhe Euphrasinya u mësoi atyre artin e shtrigave. Dhe shtrigat shpesh vrapojnë zbathur në dëborë për të zgjatur rininë e tyre. Dhe me pak fjalë, vajzat kishin zotëruar njohuritë sekrete dhe dukeshin njëzet vjeç, dhe zbathur dhe me bikini nuk ngrinin në të ftohtë. Këtu janë bukuroshet. Dhe nuk ka asnjë më të ftohtë se ata, përveç, natyrisht, Alenka. Ajo luftoi në IS-10, të modifikuar me një fuçi të zgjatur. Tanku u shfaq në seri kohët e fundit. Dhe ende e rrallë. IS-7 nuk hyri kurrë në prodhim të madh. Me sa duket për shkak të kostos së lartë dhe vështirësive në prodhim.
  Kështu që ekuipazhi i Alenka i shkatërron këta japonezë dhe i këndon këngë vetes.
  Fluturoni si zjarri netët blu
  Ne jemi fëmijë pionierë të punëtorëve...
  Epoka e viteve të dritës po afron,
  Thirrja e pionierëve të jetë gjithmonë gati!
  Kur vajzat merren me punë, nuk mund t'i rezistosh. Ky është në fakt një krijim i përsosur i luftës.
  Luftimet po shkojnë mirë dhe Japonia po humbet.
  Këtu trupat sovjetike morën Sakhalinin jugor në maj. Dhe ata vepruan me shumë kujdes.
  Por batalionet e vajzave sovjetike tregojnë një klasë të jashtëzakonshme luftimesh.
  Nga llojet e tyre të armëve, natyrisht, filloi të përdoret AK. Më keq se gjermanishtja, por e thjeshtë dhe e besueshme. Dhe kosit kundërshtarët, megjithëse shënjestrimi në distancë është më i ulët se ai i një karabine sulmuese gjermane.
  Vajzat sovjetike i detyrojnë të burgosurit japonezë të puthin këmbët e tyre të zhveshura dhe të pluhurosura dhe të lëpijnë thembrat e tyre të zhveshura. Kjo është taktika e tyre.
  Luftëtarë luftarakë të klasës më të lartë.
  Në verën e '54, gjermanët në thelb pastruan Amerikën nga trupat japoneze.
  Veçanërisht bukur luftoi batalioni i vajzave zbathur, me në krye Margaretën. Vajza shpërndau samurain dhe të rinjtë e kapur u detyruan të puthin thembrat e tyre dhe të lëpinin gjirin e Venusit.
  Gerda dhe ekipi i saj në "Panthers" 6 bënë një punë të mirë dhe dërguan shumë japonezë në ferr dhe disa në parajsë.
  Katër vajza ninja luftuan me trupat sovjetike ndërsa ata përparuan në Mançuria.
  Një vajzë ninxha me flokë blu e preu me shpata dhe drejtoi një mulli, duke prerë ushtarët sovjetikë. Pastaj ajo hodhi një bizele me eksploziv me gishtërinjtë e saj, duke kthyer tankun sovjetik T-54 dhe leh:
  - Vendi më i lezetshëm është Japonia!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë gjithashtu do të godasë armikun me tehe dhe do të japë një bumerang me thembër të zhveshur, duke bërtitur:
  - Për fitoret tona samurai!
  Një vajzë ninxha me flokë të kuqe do të kryejë pa asnjë problem një tavolinë agresive me shpata, duke prerë ushtarët sovjetikë. Pastaj gishtat e saj të zhveshur do të lëshojnë një bombë. Tanku i BRSS do të copëtohet dhe luftëtari do të kërcëjë:
  - Në emër të ideve të komunizmit!
  Vajza ninxha me flokë të bardhë mori dhe preu kundërshtarët, sikur vrapoi një tifoz nëpër fushë, duke prerë përsëri ushtarët rusë dhe me gishtat e saj të zhveshur, sikur të lëshonte një vdekjeprurës që do të bënte copë-copë dy tanke të tëra sovjetike.
  Dhe ulërima:
  - Për madhështinë e vendit!
  Vajzave u pëlqen të vrasin dhe i duan akoma më shumë përdhunimin e të burgosurve. Po, kështu që burrat humbën vetëdijen nga mbingarkesa. Dhe kështu u pëlqen vajzave ninja. Hipni mbi burra të lidhur dhe në të njëjtën kohë rrihni me kamxhik.
  Por, megjithë heroizmin e japonezëve, ata humbasin ndaj teknologjisë më të mirë dhe më të avancuar.
  Sidomos në qiellin e super-klasit, aset Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya, të cilët shtypin japonezët si mullinjtë e erës.
  Anastasia, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, pret gjashtë avionë japonezë në të njëjtën kohë me një shpërthim dhe kërcit:
  - Lavdi ideve të komunizmit në Rusi!
  Akulina, duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur, preu shtatë avionë japonezë menjëherë dhe bërtiti:
  - Lavdi Heronjve të Rusisë!
  Luftëtarët hakmerren ndaj Japonisë për ankesat e tyre të mëparshme. Dhe veçanërisht për humbjen në luftën e kohës së Car Nikollës II. Jo, ata nuk do të harrojnë kurrë, dhe brezat nuk do të falin.
  Anastasia, duke shtypur thithin e saj rubin, dha një shpërthim tjetër, duke rrëzuar aeroplanët japonezë dhe duke zhurmuar:
  - Lavdi epokës së komunizmit Beria!
  Akulina shtypi këmbët me gishtat e saj të zhveshur, goditi avionët samurai dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Dhe Albina dhe Alvina po fitojnë llogari rekord. Për tre mijë avionë të rrëzuar, atyre iu dha urdhri: Ylli i Diamantit i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt dhe gjethet e arta të lisit, shpata dhe diamante.
  Albina, me ndihmën e një thithi të kuq, dha një kthesë. Ajo preu një duzinë avionësh japonezë menjëherë dhe bërtiti:
  - Për gjoksin tim!
  Dhe ajo e imagjinonte veten në krahët e një luftëtari të zi.
  Alvina goditi me gishtërinjtë e saj të zhveshur, rrëzoi një duzinë e gjysmë avionësh japonezë dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Vajzat gjermane janë shumë luftarake dhe të bukura. Djemtë e zinj janë shumë të dhënë pas, dhe gjuhët e tyre janë gjithmonë të gatshme për të lustruar përsosmërinë e zezakëve të burrave.
  Albina, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, përsëri goditi samurai dhe rrëzoi aeroplanët e tyre.
  Dhe ajo guxoi:
  - Unë jam Superman!
  Alvina shtypi thithin e saj me luleshtrydhe, kosi një masë avionësh japonezë dhe kërciti:
  - Unë jam një viks i hapësirës!
  Vajza është shumë luftarake dhe aktive në hiperseksualitetin e saj .
  Arianët e vërtetë - thjesht super! Dhe në përgjithësi bukuri të tilla të klasit më të lartë!
  Trupat gjermane dhe sovjetike, duke mposhtur armikun, po përparojnë nëpër Kinë.
  Gjatë sulmit në Singapor, u dalluan luftëtarët e divizionit ajror dhe njësia e vajzave zbathur "Barracuda". Vajzat, duke goditur takat e tyre të zhveshura nëpër pellgjet e shiut tropikal të derdhur, hynë në pozicionet e fortifikuara të japonezëve dhe i shpuan me bajoneta.
  Të tilla janë bukuroshet luftarake.
  Japonia u drodh nga goditjet dërrmuese të një ekipi kaq agresiv.
  Në vjeshtën e vitit 1954, pjesa më e madhe e Kinës u pushtua nga fuqitë e Boshtit. Dhe situata u bë shumë më e ndërlikuar për Tokën e Diellit në rritje.
  Hitleri vërejti:
  - Dy zogj në një strofull nuk mund të shkojnë së bashku!
  Dhe luftëtarët Albina dhe Alvina rrëzuan një mijë avionët e katërt. Japonia prodhonte avionë të lirë, por me cilësi të ulët në sasi shumë të mëdha, kështu që ishte shumë i përshtatshëm për të mbledhur faturat.
  Albina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, preu një samurai tjetër dhe kërciti:
  - Kjo është bota jonë e bukur!
  Alvina, me ndihmën e një thithi të kuq, rrëzoi një duzinë makina japoneze dhe shkroi në Twitter:
  - Lavdi epokës së komunizmit, në gjithë universin!
  Albina, duke përdorur gjithashtu një thithë luleshtrydhe dhe duke rrëzuar samurain, u befasua dhe bërtiti:
  E ke fjalen per komunizmin?
  Alvina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke prerë një duzinë avionësh japonezë, raportoi:
  - Rendi i ri arian është komunizmi!
  Vajzat qeshën ... Për të katërtën mijë avionë atyre iu dha Ylli Diamanti i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Se edhe një çmim shumë i lartë është rekord për bukuroshet.
  Këto janë vajzat që duhen parë....
  Sidoqoftë, Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya nuk janë inferiore dhe tejkaluan rezultatin e pesëqind avionëve të rrëzuar.
  Dhe ata morën çmime të reja që ishin shumë të larta, dhe ata mblodhën një koleksion të tërë yjesh për vete.
  Anastasia e drejton armën me këmbët e saj të zbathura dhe rrëzon armikun, duke e prerë armikun dhe duke kërcitur:
  - Për komunizmin në të gjithë planetin!
  Akulina, duke e prerë armikun duke shtypur thithkën e kuqe të ndezur, bërtet në mënyrë agresive:
  Edhe fëmijët na njohin!
  Në dimër, Japonia humbi pothuajse të gjitha kolonitë e saj dhe luftimet u zhvendosën në vetë metropol.
  Ka ardhur viti 1955, kur betejat janë të ndezura dhe nuk duket as fundi e as skaji.
  Japonia po dorëzohet, ngadalë por me siguri. Dhe gradualisht humbet luftën.
  Por samurai lufton në mënyrë të dëshpëruar dhe të vështirë.
  Alyonka dhe ekuipazhi i saj u zhvendosën në tankun eksperimental IS-11. Kjo makinë është e pajisur me një armë 130 mm dhe ka gjurmë të forta në pjesën e poshtme.
  Alenka qëllon me gishtërinjtë e saj të zhveshur, shpon armikun dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit me taka vajzash!
  Anyuta qëlloi gjithashtu me ndihmën e një thithi të kuq, duke shtypur nëntë prej tyre në këmbëzat e mitralozëve dhe bërtiti:
  - Ne vajzat jemi shumë të lezetshme!
  Alla gjithashtu grushtoi duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke shtypur armikun dhe bërtiti:
  - Epo, nga vida!
  Maria u ndy, me ndihmën e një thembra të zhveshur. Ajo e shpoi armikun përmes e përtej dhe bërtiti, duke hapur dhëmbët:
  - Për arritje të reja!
  Marusya goditi me grusht me ndihmën e një thithi luleshtrydhe, duke përplasur armiqtë me një kapje vdekjeprurëse dhe duke cicëruar:
  - Për komunizmin e madh!
  Alenka qëlloi përsëri dhe bërtiti:
  - Që të vdesë presidenti i fermës kolektive dhe diktatori cigan Sashka!
  Dhe goditi këmbën e tij të zbathur në parzmore.
  Kështu u ndanë vajzat, thjesht super. Ata janë përgjithësisht luftëtarë të mahnitshëm.
  Këtu ata këndojnë në unison:
  Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Vështrimi i një skifteri, shqiponja ...
  Zëri i popullit është i zhurmshëm -
  Pëshpëritja do ta shtypë gjarpërin!
  
  Stalini jeton në zemrën time
  Që të mos e njohim trishtimin...
  Dera e hapësirës u hap -
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
  
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  Elizaveta po lufton edhe me tankun e saj T-54, një vajzë e tillë luftarake shtrigë.
  Dhe bukuroshet rrëzohen nga makinat japoneze me këmbët e tyre të zbathura.
  Elizabeta shtypi butonin e levës me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe cicëroj:
  - Lavdi ideve të komunizmit sovjetik!
  Dhe sa do të qeshë kjo bukuroshe! Dhe do të shkëlqejë me dhëmbë perla.
  Ekaterina e mori dhe gjithashtu tregoi me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  Ne e shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Elena e goditi kundërshtarin e saj me një thithkë rubin, duke nxjerrë dhëmbët, duke bërtitur:
  - Dhe flamurit të kuq të Atdheut tonë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  Efrasia e shkelmoi thembrën e saj të zhveshur dhe fërshëlleu:
  - Lavdi Atdheut, të lirë tonë,
  Miqësia e popujve, mbështetje e përjetshme!
  Dhe të gjitha vajzat, duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur, kënduan në unison:
  - Fuqia e ligjit, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitetin e një personi të thjeshtë!
  Luftëtarët, duhet të them, kanë agresion të jashtëzakonshëm luftarak.
  Dhe këtu Gerda po lufton ...
  "Panther"-6 i saj është si një supertank, duke copëtuar pozicionet e samurait.
  Gerda qëllon me një thithkë të kuqe të ndezur, duke shtypur butonin e levës dhe gjëmon:
  - Për botën ariane!
  Charlotte gjithashtu do të godasë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, do të copëtojë një masë japonezesh dhe do të flasë:
  - Për kufij të mëdhenj!
  Kristina dhe Magda po zihen gjithashtu. Vajzat janë tejet luftarake, dhe shumë të bukura, thuajse të zhveshura me bikini.
  Christina qëlloi me thithkën e saj rubin, thyen tankun japonez Hirohito-4 dhe bërtiti:
  - Lavdi vendit tim!
  Magda gjithashtu goditi me këmbë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, goditi samurajin dhe bërtiti:
  - Lavdi arritjeve të mëdha!
  Këto vajza janë klasi më i lartë!
  Tokio ra në fund të marsit. Dhe më 20 prill 1955, Japonia kapitulloi dhe kështu i dha fund luftës së madhe.
  Vajza Albina dhe Alvina kaluan pesë mijë avionë të rrëzuar. Dhe për këtë ata morën një çmim special: Ylli i Madh Diamanti i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata diamanti.
  Lufta nuk ka përfunduar ende. Ajo thjesht u fsheh për një kohë. Por Hitleri pushtoi pothuajse të gjithë botën.
  Beria mori përsëri Sakhalinin jugor, kurrizin Kuril dhe Mançurinë së bashku me Port Arthur.
  BRSS u bë një vend i fortë që lëpiu plagët e tij. Për ca kohë, Gjermania naziste pushtoi vende të tjera, duke shtypur rezistencën e tyre të vogël.
  Lufta zgjati për shkatërrim dhe dominim botëror. Por një tjetër konfrontim global po shpërtheu.
  Ndërkohë mbi BRSS po mblidheshin retë. Dhe në vitin 1959, në ditën e ditëlindjes së tij të shtatëdhjetë, Adolf Hitler vendosi të sulmonte Rusinë Sovjetike, ku sundonte Beria. Në anën e Fuhrer ishte pothuajse e gjithë bota.
  Por BRSS u bë një fuqi e fortë industriale. Kështu gjeta një kosë mbi një gur.
  Të dy vendet zotëronin armë bërthamore, por Gerda dhe Albina ishin në gjendje të krijonin një gjenerator në të cilin rrezatimi mbulonte të gjithë planetin Tokë, duke e bërë të pamundur përdorimin e këtij lloji të shkatërrimit.
  Dhe Hitleri vendosi të merrte pushtetin e fundit sovran në botë. Kufiri në perëndim shkonte përgjatë Dnieper, dhe më pas Bjellorusia dhe shtetet baltike nën gjermanët. Nazistët ishin në gjendje të mbanin Krimenë. Nëse BRSS nuk merrte me qira një bazë për Flotën e Detit të Zi në Sevastopol.
  Përveç pjesës tjetër të territorit, Rusia ishte pjesë e Kinës - Mançuria. Pra, popullsia e BRSS, ku u zbatua një politikë shumë aktive e nxitjes së natalitetit dhe u legalizua poligamia nga regjimi komunist, ateist, tashmë kishte tejkaluar shifrat e paraluftës të vitit 1941, pavarësisht humbjeve territoriale, dhe çdo vit ishte shtuar me tre për qind.
  Beria ndaloi si abortin ashtu edhe kontraceptivët. Dhe futi taksa të egra për familjet me më pak se katër fëmijë.
  Sipas planit dhe metodave të shkopit, BRSS u zhvillua me shpejtësi dhe fuqia e saj ushtarake u rrit.
  Hitleri, duke ndjerë një kërcënim të mundshëm, pasi kishte mbaruar mbledhjen e botës në një Rajh të Tretë të vetëm, vendosi të fillonte luftën e tij të fundit në këtë planet.
  Cila është lufta e fundit? Nuk ka asgjë më shumë për të pushtuar në Tokë. Një vit më parë, gjermanët fluturuan në Hënë, dhe epoka e zgjerimit të hapësirës është e hapur. Por a do të jetojë Hitleri për të parë periudhën e Star Wars dhe pushtimin e galaktikave? Pavarësisht një stili jetese të shëndetshëm, një diete vegjetariane, ushtrimeve të rregullta dhe aktivitetit fizik të matur, ishte e qartë se Fuhrer po plaket. Një njollë tullac po depërton gjithnjë e më shumë në kokë, flokët po thijnë dhe pamja është e lodhur. Edhe pse Fyhreri po përpiqet të gëzojë.
  Sido që të jetë, ju duhet të përfundoni misionin tuaj të fundit dhe të pushtoni BRSS. Dhe edhe nëse Fuhrer vdes, ai do të ketë rreth një mijë djem të fituar përmes inseminimit natyror. Dhe njëri prej tyre do të njihet si më i miri, më i afti dhe do të marrë fronin e diktatorit më të madh në historinë e planetit Tokë.
  Në çdo rast, vonesa është shumë e rrezikshme dhe për sa kohë që armët bërthamore nuk funksionojnë, Hitleri hodhi më shumë se pesëdhjetë milionë ushtarë në BRSS vetëm në skalonin e parë. Ka gjithashtu një numër të madh tankesh, avionësh dhe disqe fluturues . Dhe kjo është një forcë kolosale.
  BRSS vazhdoi të modernizonte armët. U shfaq tanku T-64, më i rëndë dhe me një armë të fuqishme 125 mm, i aftë për të depërtuar me predha pupla dhe automjete piramidale gjermane. Vërtetë, T-64 sapo ka filluar të hyjë në prodhim. Tanku kryesor ishte ende T-54, jo mjaftueshëm i fortë kundër modeleve gjermane. Kjo është edhe një nga arsyet pse Hitleri nxitonte me agresion kundër Rusisë.
  IS-11 nuk u kap... IS-12 u krijua nga një makinë me një top 203 mm, por doli të ishte shumë i shtrenjtë, i rëndë dhe i madh. IS-15 ishte një kompromis në armën me tytë të gjatë 152 mm. Kjo makinë i ngjante një T-64 të zgjeruar dhe gjithashtu sapo filloi të hynte në prodhim.
  Tanku kryesor gjerman, Panther-6, ishte në formë piramide dhe u modernizua pak në Panther-7, duke rritur kalibrin e armës në 88 mm për të prodhuar më shumë shkatërrim. Dhe motori, pasi ka instaluar një fuqi më të fuqishme prej 3000 kuajsh, duke dhënë shpejtësi dhe manovrim të jashtëzakonshëm duke ruajtur një peshë prej pesëdhjetë tonësh dhe duke përmirësuar cilësinë e armaturës.
  Edhe T-64 më i ri sovjetik ishte dukshëm inferior ndaj gjermanit në performancën e drejtimit dhe mbrojtjen e anëve, si dhe të ballit. Por T-64 të paktën mund të depërtonte një gjerman, megjithëse nga një distancë e shkurtër.
  Në qiell, gjermanët ishin gjithashtu më të fortë dhe sasia dhe cilësia e makinerive. Dhe ata nuk arritën të krijonin diskot e tyre në BRSS. Dhe gjermanët instaluan rrezet e nxehtësisë në disqet Belontsi - të tilla si lazer, dhe mund të kryenin granatime më efektive.
  Dhe midis nazistëve, diskot fluturuan me një shpejtësi prej dhjetë tingujsh. Dhe në fakt është i madh. E tillë është ushtria e Rajhut të Tretë është e fortë.
  Dhe ata kanë tanke nëntokësore. Dhe shumë gjëra të tjera të lezetshme. Me pak fjalë, Beria praktikisht nuk ka asnjë shans.
  Por trupat sovjetike kanë fuqi mbrojtëse kolosale. Dhe pushtimi filloi me një ofensivë ajrore. Forcat janë të pabarabarta dhe gjermanët po dërrmojnë qytetet sovjetike. Dhjetë mijë lëvizin nëpër Rusi dhe marrin Smolensk.
   Natasha mori një vendim:
  - Është e nevojshme të detyrosh Hitlerin dhe bandën e tij të largojnë trupat nga BRSS dhe të lirojnë fëmijët e robëruar!
  Zoya lozonjare u pajtua me këtë:
  - Sigurisht që duhet! Dhe shpëtoni paraardhësit tuaj nga fashizmi!
  Agustini tha, duke goditur këmbët e saj zbathur:
  Ne do ta bëjmë pa asnjë dyshim!
  Svetlana konfirmoi me lehtësi:
  - Ne i kemi të gjitha mjetet për këtë!
  Jo më shpejt se u bë, dhe katër luftëtaret femra po sulmojnë hordhitë fashiste.
  Luftëtarët nga shekulli rus i Zotit dhe shtrigat mutante u ndeshën përsëri me nazistët e shekullit të njëzetë.
  Perandoria kafe fashiste ka shumë ushtarë. Ata rrjedhin si një lumë i pafund.
  Sigurisht, katër vajza morën shkatërrimin e tankeve dhe avionëve të Wehrmacht në mënyrë shumë të famshme. Që në fillim i shtypën me duar e këmbë duke u mbuluar nga një fushë force. Por...
  Si nga nën tokë, u shfaq Oleg Rybachenko dhe vajza më e vogël e Natasha, Margarita Korshunova.
  Ata kapën shpatat e tyre të dritës dhe u ngarkuan me nanobota . U bëmë gati të shkatërrojmë fashistët e urryer. Kështu që të katër u bënë gjashtë.
  Natasha Korshunova, duke klikuar gishtat e këmbëve të saj të zhveshura, të dalta, vuri në dukje:
  - A është kështu? Epo, është fati ynë që nuk mund ta mposhtim ndryshe!
  agresive me flokë të artë , duke vazhduar të shtypë gjermanët, vuri në dukje logjikisht:
  - Le ta bëjmë më shpejt! Le të shpëtojmë BRSS!
  Një djalë zbathur jo më i vjetër se dymbëdhjetë vjeç, i cili dukej si Oleg Rybachenko, duke i prerë nazistët me shpata, si këmbësoria, ashtu edhe tanket, bërtiti:
  - Mos u dorëzo kurrë!
  Dhe një disk i mprehtë fluturoi nga këmba e zbathur e djalit, i cili preu tre avionë fashistë menjëherë!
  Margarita Korshunova, që shkëlqente me takat e saj të zhveshura, duke shkatërruar kundërshtarët, si tanket ashtu edhe këmbësorët, nxori dhëmbët dhe mërmëriti:
  - Ka një vend në botë për vepra heroike!
  Dhe hala helmuese u shpërndanë nga këmba e zbathur e vajzës, duke goditur nazistët dhe avionët dhe tanket e tyre.
  Natasha Korshunova gjithashtu hodhi gishtat e saj të zhveshur, në mënyrë vrastare dhe bërtiti:
  Ne kurrë nuk do të harrojmë dhe kurrë nuk do të falim.
  Dhe shpatat e saj të dritës kaluan nëpër mullirin e nazistëve. Më pas, sulmuesit goditën tanket, duke i prerë gërvishtjet. E morën edhe avionët.
  Agustini flokëkuq, duke prerë armiqtë, bërtiti:
  - Për një porosi të re!
  Dhe më shumë hala u shpërndanë nga këmbët e saj zbathur. Dhe si në sytë ashtu edhe në grykën e ushtarëve dhe avionëve nazistë.
  Po, ishte e qartë se luftëtarët po emocionoheshin dhe po bëheshin të egër.
  Zoya e lezetshme, duke prerë ushtarët dhe tanket e bardhë dhe kafe me avionë, bërtiti:
  - Vullneti ynë i hekurt!
  Dhe një dhuratë e re, vrasëse fluturon nga këmbët e saj zbathur. Dhe tanket dhe luftëtarët e bardhë bien, dhe bishtat e avionëve digjen.
  Svetlana Borëbardha pret mullirin, shpatat e saj janë si rrufe.
  Nazistët po bien si duaj.
  Vajza hedh gjilpëra me këmbë të zbathura, rrëzon aeroplanët e armikut dhe kërcit:
  - Për Nënën Rusi do të ketë një perandori hapësinore njerëzore, fitoni!
  Oleg Rybachenko përparon kundër nazistëve. Djali terminator që copëton trupat kafe.
  Dhe në të njëjtën kohë, gishtat e këmbëve të zhveshura të djalit hedhin gjilpëra me helm, grisin trungjet dhe rrëzojnë aeroplanët.
  Djali bërtet:
  - Lavdi Rusisë së Ardhshme!
  Dhe në lëvizje, ai pret kokat dhe surrat të gjithëve, dhe në të njëjtën kohë kullat e tankeve.
  Vajza terminatore Margarita gjithashtu shkatërron kundërshtarët, avionët dhe tanket.
  Këmbët e saj të zbathura po i rrahin. Nazistët po vdesin në numër të madh. Luftëtari bërtet:
  - Në kufij të rinj!
  Dhe pastaj vajza do të marrë dhe prerë ...
  Masa e kufomave të ushtarëve fashistë.
  Dhe këtu është Natasha Korshunova në ofensivë. Ai i preu nazistët për vete së bashku me tanke, aeroplanë dhe këndon:
  - Rusia është e mrekullueshme dhe rrezatuese,
  Unë jam një vajzë shumë e çuditshme!
  Dhe disqet fluturojnë nga këmbët e saj zbathur. Kush pa grykën e nazistëve. Po, kjo është një vajzë që shkatërron tanke.
  Zoya Angelskaya në ofensivë. Prerja e ushtarëve kafe me të dyja duart. Pështyrë nga një tub. Dhe ai hedh gjilpëra vdekjeprurëse me gishtat e zhveshur - ai qëllon tanke dhe aeroplanë.
  Dhe në të njëjtën kohë ai i këndon vetes:
  - Eh, xhaketë le të shkojmë,
  Oh, e preferuara ime do të shkojë!
  Agustini, duke i prerë nazistët me shpata lazer dhe duke shfarosur ushtarët kafe, së bashku me tanket, bërtet:
  - Të gjitha të pushtuara dhe në lëkurën e një kafshe,
  Ai nxitoi në polici me një shkop!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të hidhet në armik, diçka që do të vrasë një elefant, dhe aq më tepër një tank.
  Dhe pastaj kërcisni:
  - Ujqër! Shekulli i njëzet e dytë!
  Svetlana Borëbardha në ofensivë. Prerje, prerje e nazistëve. Me këmbë të zbathur lëshon mbi to dhuratat e vdekjes.
  Drejton një mulli me shpata.
  Shtypi shumë ushtarë, së bashku me tanke dhe aeroplanë, dhe bërtiti:
  - Një fitore e madhe po vjen!
  Dhe përsëri vajza është në lëvizje të egër.
  Dhe këmbët e saj zbathur lëshojnë gjilpëra vdekjeprurëse, duke shkatërruar tanke dhe avionë.
  Oleg Rybachenko u hodh. Djali bëri një salto. Ai preu shumë nazistë në një kërcim.
  Ai hodhi gjilpëra me gishtërinjtë e tij të zhveshur, duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë dhe gurgulloi:
  - Lavdi guximit tim të bukur!
  Dhe përsëri djali është në betejë.
  Vajza e lezetshme Margarita Korshunova shkon në ofensivë. Prish të gjithë armiqtë me radhë. Shpatat e saj janë më të ftohta se tehet e mullirit. Dhe gishtat e zhveshur hedhin dhuratat e vdekjes, tanket dhe avionët janë në zjarr.
  Një vajzë në një sulm të egër. Shfaros luftëtarët kafe pa ceremoni.
  Dhe hidhet lart herë pas here dhe shtrembërohet!
  Dhe dhuratat e asgjësimit fluturojnë prej saj.
  Dhe nazistët bien të vdekur. Dhe tufa të tëra kufomash janë grumbulluar.
  Margarita kërcit në mënyrë agresive:
  - Unë jam një kauboj amerikan!
  Dhe përsëri gjilpëra iu hodh në këmbët e saj zbathur.
  Dhe pastaj një duzinë gjilpërash të tjera!
  Natashka Korshunova është gjithashtu shumë e lezetshme në sulm.
  Dhe ai hedh me këmbët e tij të zbathura dhe pështyn nga një tub, duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë.
  Dhe bërtet në majë të mushkërive të tij:
  - Unë jam një vdekje e shkëlqyeshme! Gjithçka që duhet të bëni është të vdisni!
  Dhe përsëri bukuria në lëvizje.
  Zoya Angelskaya sulmon një bllokim të kufomave naziste. Dhe bumerangët e shkatërrimit fluturojnë gjithashtu nga këmbët e saj zbathur.
  Dhe luftëtarët kafe po bien dhe po bien, së bashku me tanket dhe avionët.
  Vajza Zoya bërtet:
  - Vajzë zbathur, do të fitosh!
  Dhe një duzinë hala fluturojnë nga thembra e zhveshur e vajzës. Të cilat direkt në fytin e nazistëve gërmojnë.
  Ata bien të vdekur.
  Ose më mirë, krejtësisht i vdekur, një vend me tanke dhe aeroplanë.
  Agustini në sulm. Thërrmon trupat kafe. Shpatat e saj mbahen me dy duar. Dhe ajo është një luftëtare kaq e madhe.
  Një tornado përshkon trupat fashiste - bien avionë dhe tanke.
  Vajza me flokë të kuqe vrumbullon:
  - E ardhmja është e fshehur! Por do të jetë fitimtar!
  Dhe në sulm, një bukuroshe me flokë të zjarrtë .
  Agustini, në ekstazën e egër të ëndrrave, dërgon një pulsar me thembër të zhveshur dhe gjëmon:
  - Zotat e luftës do të grisin gjithçka!
  Dhe luftëtari është në ofensivë.
  Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin shumë hala të mprehta, helmuese që rrëzojnë aeroplanët dhe shpojnë armaturën e tankeve.
  Svetlana Borëbardha në betejë. Dhe kaq shkëlqyes dhe luftarak. Këmbët e saj të zhveshura hedhin kaq shumë gjëra vrasëse. Jo një person, por vdekje me flokë bjonde.
  Por nëse prishet, nuk do të mund ta ndaloni.
  Svetlana Borëbardha këndon:
  - Jeta nuk do të jetë mjaltë,
  Ajo kërcim në një valle të rrumbullakët!
  Le të realizohet ëndrra -
  Bukuria e kthen njeriun në skllav!
  Dhe në lëvizjen e vajzës zbathur ka gjithnjë e më shumë inat. Dhe të gjitha tanket dhe avionët e tjerë të shkatërruar.
  Oleg Rybachenko në ofensivë, gjithçka po përshpejtohet. Djali rreh nazistët.
  Këmbët e tij të zbathura hedhin gjilpëra të mprehta - grisjen e tankeve dhe avionëve.
  Luftëtari i ri bërtet:
  - Perandoria e çmendur do t'i copëtojë të gjithë!
  Dhe përsëri djali është në lëvizje.
  Margarita është një nxënëse e stuhishme dhe një terminator total në aktivitetin e saj. Dhe shih armiqtë.
  Kështu ajo lëshoi një bizele me eksploziv me këmbën e saj të zhveshur. Do të shpërthejë dhe do të hedhë menjëherë njëqind nazistë dhe dhjetë tanke.
  Vajza bërtet:
  - Fitorja do të vijë akoma tek ne!
  Dhe ai do të drejtojë mullirin me shpata - fuçitë e tankeve fluturojnë në drejtime të ndryshme.
  Natasha Korshunova përshpejtoi lëvizjet e saj. Vajza pret luftëtarët kafe. Dhe në të njëjtën kohë ai bërtet:
  - Fitorja e pret Perandorinë Ruse.
  Dhe le t'i shfarosim nazistët me një ritëm të përshpejtuar, së bashku me tanket dhe avionët.
  Natasha Korshunova është një zogth Terminator.
  Ai nuk mendon të ndalojë dhe të ngadalësojë, dhe tanket dhe aeroplanët të rrëzohen.
  Zoya Angelskaya është në ofensivë. Shpatat e saj duket se presin mish dhe sallatë metalike. Vajza bërtet në majë të mushkërive:
  - Shpëtimi ynë është në fuqi!
  Dhe gishtat e zhveshur gjithashtu hedhin hala të tilla.
  Dhe një masë njerëzish me grykë të shpuar, të shtrirë në tufa kufomash, si dhe tanke të thyer dhe avionë të rrëzuar.
  Agustini është një vajzë e çmendur. Dhe i shtyp të gjithë sikur të jetë një robot nga hiperplazma.
  Tashmë nuk ka shkatërruar as njëqind nazistë dhe shumë tanke me avionë. Por gjithçka merr ritmin. Dhe luftëtari ende vrumbullon.
  - Unë jam i pamposhtur! Më cool në botë!
  Dhe përsëri, bukuroshja në sulm.
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur, një bizele fluturon. Dhe treqind nazistë dhe një duzinë tanke u shqyen nga një shpërthim i fuqishëm.
  Agustini, duke luajtur me muskujt e barkut dhe duke tundur gjoksin me thithkat e kuqe të ndezura, këndoi:
  -Nuk guxoni të na kapni tokën!
  Svetlana Borëbardha është gjithashtu në ofensivë. Dhe nuk ju jep as edhe një ons afat. Vajzë terminator i egër.
  Dhe ai i preu armiqtë dhe i shfaros nazistët. Dhe një masë luftëtarësh kafe tashmë kishin rënë në hendek dhe përgjatë rrugëve, së bashku me tanke dhe avionë të thyer.
  Të gjashtë ishin tërbuar. Bëri një luftë të egër.
  Djali i karatesë Oleg Rybachenko është rikthyer në aksion. Dhe ai përparon, duke tundur të dyja shpatat. Dhe djali terminator drejton mullirin. Nazistët e vdekur po bien.
  Masa kufomash. Male të tëra trupash të përgjakur, një tufë makinash të thyera me avionë.
  Djali shpikësi kujton një strategji të egër. Ku edhe kuajt dhe njerëzit përziheshin bashkë.
  Vrasësi i fëmijëve Oleg Rybachenko kërcit:
  - Mjerë nga mendja!
  Dhe do të ketë mijëra para!
  Dhe Terminator Boy në një lëvizje të re. Dhe këmbët e tij zbathur do të marrin diçka dhe do ta hedhin.
  Djali gjeniu bërtiti:
  - Master class dhe Adidas!
  Një shfaqje vërtet e lezetshme doli të ishte e lezetshme. Dhe sa nazistë të vrarë. Dhe numri më i madh i më të mëdhenjve vrau luftëtarët kafe, së bashku me tanket dhe avionët.
  Në betejë është edhe vajza këmbëzbathur Margarita. Thërrmon ushtritë e kanellës dhe çelikut dhe gjëmon:
  - Regjiment i madh shoku! Të gjithë futemi në arkivol!
  Dhe shpatat e saj janë hakuar tek nazistët. Masa e luftëtarëve kafe tashmë është shembur. Dhe me ta tanke dhe aeroplanë.
  Vajza bërtiti:
  - Unë jam edhe më cool se panterat! Provoni se të gjithë janë më të mirët!
  Dhe një bizele me një eksploziv të fuqishëm do të fluturojë nga thembra e zhveshur e vajzës.
  Dhe goditi armikun.
  Dhe ai do të marrë dhe shkatërrojë disa nga armiqtë, tanket dhe madje edhe avionët.
  Dhe Natasha Korshunova është në autoritet. Dhe ajo godet kundërshtarët e saj dhe nuk do të zhgënjejë askënd.
  Sa nazistë tashmë janë vrarë bashkë me tanke dhe avionë.
  Dhe dhëmbët e saj janë aq të mprehtë. Dhe sytë janë safir. Kjo është vajza - ekzekutuesi kryesor. Edhe pse ajo i ka të gjithë partnerët e saj - xhelatët!
  Natasha Korshunova bërtet:
  - Unë jam i çmendur! Do të keni një penallti! Mos merrni as një rubla!
  Dhe përsëri, vajza do të presë shumë nazistë me shpata.
  Zoya Angelskaya është në lëvizje dhe preu shumë luftëtarë kafe.
  Dhe këmbët zbathur hedhin gjilpëra. Çdo gjilpërë vret disa nazistë ose rrëzon një aeroplan me një tank. Këto vajza janë vërtet të bukura.
  Agustini përparon dhe shtyp kundërshtarët e saj. Dhe në të njëjtën kohë ai nuk harron të bërtasë:
  - Nuk mund t'i shpëtosh arkivolit!
  Dhe vajza do t'i marrë dhëmbët dhe do t'i nxjerrë!
  Dhe një flokëkuqe e tillë... Flokët i valëviten në erë si një flamur proletar.
  Dhe gjithçka buron fjalë për fjalë nga zemërimi.
  Svetlana Borëbardha në lëvizje. Këtu kam prerë shumë kafka dhe frëngji tankesh. Një luftëtare që nxjerr dhëmbët.
  Tregon gjuhën. Dhe pastaj pështyn nga një tub - duke rrëzuar aeroplanë. Pastaj ai bërtet:
  - A do të jeni të vdekur!
  Dhe përsëri, gjilpërat vdekjeprurëse fluturojnë nga këmbët e saj zbathur, të cilat goditën këmbësorinë dhe avionët.
  Oleg Rybachenko kërcen dhe kërcen.
  Një djalë zbathur lëshon një tufë gjilpërash, rrëzon tanket dhe këndon:
  - Le të shkojmë në kamping, hapni një llogari të madhe!
  Luftëtari i ri është në më të mirën e tij.
  Ai tashmë është mjaft vjeç, të gjithë janë në aventura me Natashën dhe shoqërinë, por ai duket si një fëmijë. Vetëm shumë i fortë dhe muskuloz.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - Lëreni që loja të mos jetë sipas rregullave - do të kalojmë fraerën!
  Dhe përsëri, gjilpërat vdekjeprurëse dhe goditëse fluturuan nga këmbët e tij të zbathura. Si avionë ashtu edhe tanke.
  E shkëlqyeshme me taka të zhveshura e të rrumbullakëta, Margarita Korshunova këndoi me kënaqësi:
  - Asgje nuk eshte e pamundur! Besoj se liria do të lindë!
  Vajza përsëri hodhi një kaskadë vdekjeprurëse gjilpërash mbi nazistët dhe tanket dhe avionët e tyre, vazhdoi:
  - Errësira do të largohet! Mund të lulëzojnë trëndafilat!
  Dhe sapo luftëtarja hedh një bizele me gishtat e saj të zhveshur, një mijë nazistë fluturuan menjëherë në ajër. Po, ushtria e perandorisë kafe, djallëzore po shkrihet para syve tanë.
  Natasha Korshunova në betejë. Kërcen si një kobër. Shpërthen armiqtë. Dhe kaq shumë nazistë po vdesin dhe aeroplanët po bien.
  Vajza e tyre dhe shpatat, kokrrat mbi qymyr dhe shtizat. Dhe hala.
  Në të njëjtën kohë, ai bërtet:
  - Besoj se fitorja do të vijë!
  Dhe lavdia e rusëve do të gjejë!
  Gishtërinjtë e zhveshur hedhin gjilpëra të reja, duke grushtuar kundërshtarët.
  Zoya Angelskaya në lëvizje të egër. Sulmon nazistët. I thyen në copa të vogla.
  Gruaja luftëtare hedh gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur. Ajo depërton kundërshtarët, së bashku me tanke dhe aeroplanë, si një ulërimë:
  Fitorja jonë e plotë është afër!
  Dhe ai kryen një mulli të egër me shpata, duke fshirë tanket. Kjo është me të vërtetë një vajzë si një vajzë!
  Por kobra e Agustinit shkoi në ofensivë. Kjo grua është një makth për të gjitha ankthet.
  Dhe nëse e pret, do të thotë se do ta presë.
  Pas kësaj, flokëkuqja do të marrë dhe do të këndojë:
  - Do t'i hap të gjitha kafkat! Unë jam një ëndërr e madhe!
  Dhe tani shpatat e saj janë në veprim dhe prenë mish dhe metal me avion duralumin.
  Svetlana Borëbardha gjithashtu shkon në ofensivë. Kjo vajzë nuk ka asnjë pengesë. Sapo ata presin, kështu që masa e kufomave është e ndotur, dhe avionët dhe tanket po bien.
  Terminatori bjond gjëmon:
  - Sa mirë do të jetë! Sa mirë do të jetë - e di!
  Dhe tani një bizele vrasëse fluturon prej saj.
  Djali këmbëzbathur i pashëm, muskuloz Oleg përsëri njëqind prej nazistëve, duke mbajtur një meteor, të prerë në mënyrë të famshme. Dhe ai do të marrë një bombë dhe do ta hedhë.
  E vogël në përmasa, por vdekjeprurëse...
  Si të thyeni në copa të vogla një masë avionësh në qiell.
  Djali terminator bërtiti:
  - Rinia e stuhishme e makinave të tmerrshme!
  Vajza këmbëzbathur Margarita do ta bëjë këtë sërish në betejë.
  Dhe shkurtoi shumë luftëtarë kafe. Dhe ai kalon nëpër hapësira të mëdha, midis tankeve dhe avionëve.
  Vajza bërtet:
  - Lambada është vallja jonë në rërë!
  Dhe goditi me energji të përtërirë.
  Natasha Korshunova është edhe më e furishme në ofensivë. Pra, duke shirë nazistët. Nuk është shumë mirë që ata t'u rezistojnë vajzave të tilla.
  Natasha Korshunova e mori dhe këndoi:
  - Goditja ime është e verbuar zbathur!
  Vrapimi në vend është një pajtim i zakonshëm!
  Dhe vajza luftëtare shpërtheu në kundërshtarë me një kaskadë të tillë goditjesh.
  Dhe ai do të hedhë disqe me këmbë zbathur.
  Këtu ajo drejtoi mullirin. Masa e krerëve të ushtrisë kafe u rrokullis, dhe tanket po digjeshin, avionët u ndezën.
  Ajo është një bukuroshe luftarake. Ai e rreh veten një armadë kaq kafe.
  Zoya Angelskaya është në lëvizje, duke shtypur të gjithë pa përjashtim. Dhe shpatat e saj janë si gërshërë vdekjeje.
  Vajza është thjesht e bukur. Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin hala shumë helmuese.
  Të mposhtni kundërshtarët. Ata shpojnë fytin e tyre dhe bëjnë arkivole, bëjnë tanke dhe avionë të shpërthejnë.
  Zoya Angelskaya e mori atë, tundi thithkat e kuqe të gjirit të saj të plotë dhe bërtiti:
  - Nëse nuk ka ujë në rubinet...
  Natasha Korshunova bërtiti me kënaqësi:
  Pra, ju keni faj!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh diçka që vret tërësisht. Kjo është me të vërtetë një vajzë vajzash.
  Dhe një teh do të fluturonte nga këmbët e saj të zhveshura. Dhe do të godasë shumë luftëtarë, duke prerë frëngjitë nga tanket.
  Agustini këmbëzbathur në lëvizje. E shpejtë dhe unike në bukurinë e saj.
  Çfarë flokësh të shndritshëm ka. Ata valëviten si një flamur proletar. Kjo vajzë është një viks i vërtetë.
  Dhe ajo pret kundërshtarët e saj - sikur të kishte lindur me shpata në duar.
  Flokëkuqe, bastard i mallkuar! Me të, ajo hyri në betejë me dritën natyrale, pa bojë.
  Agustini e mori dhe fërshëlliti:
  - Do të ketë një kokë demi - luftëtarët nuk do të çmenden!
  Dhe këtu ajo përsëri shtypi shumë luftëtarë.
  Djaloshi i terminatorit Oleg Rybachenko rënkoi:
  - Vetëm ajo që ju nevojitet! Çfarë vajze!
  Margarita Korshunova, duke hedhur një kamë me këmbën e saj të zbathur, duke thyer frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Vajzë e madhe dhe e lezetshme!
  Agustini u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Unë jam një luftëtar që do të kafshojë këdo!
  Dhe përsëri, me gishta të zhveshur, ai do të nisë një aeroplan vdekjeprurës, duke rrëzuar.
  Natasha Korshunova në betejë nuk është inferiore ndaj kundërshtarëve të saj. Jo një vajzë, por për të përfunduar me një shtrigë të tillë në flakë. Dhe nazistët e kanë të vështirë: aeroplanët dhe tanket po bien.
  Dhe bërtet:
  - Çfarë qielli blu!
  Augustini, duke lëshuar një teh me këmbën e saj të zbathur, duke prerë frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Ne nuk jemi përkrahës të grabitjes!
  Svetlana Borëbardha, duke i prerë armiqtë dhe duke rrëzuar aeroplanët, cicëroj:
  - Një budalla nuk ka nevojë për thikë ....
  Zoya Angelskaya kërciti, duke hedhur gjilpëra me këmbët e saj të zbathura dhe duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë me këmbët e saj të nxira:
  - Do ta gënjesh nga tre kuti!
  Natasha Korshunova, duke prerë nazistët, shtoi:
  - Dhe bëj me të për një qindarkë!
  Dhe luftëtarët do të marrin dhe do të kërcejnë. Ata janë kaq të gjakosur dhe të ftohtë. Në përgjithësi, ata kanë shumë eksitim.
  Oleg Rybachenko, një djalë pothuajse i zhveshur, i pashëm, muskuloz vetëm me pantallona të shkurtra, duket shumë elegant në betejë.
  Një vajzë e bukur, Margarita, hodhi një copë antimaterie me gishtat e saj të zhveshur dhe këndoi:
  - Goditja është e fortë, dhe djali ka një interes ...
  Djali gjenial nisi me këmbë atë që dukej si një helikë helikopteri. Ai preu nja dyqind koka nga nazistët dhe tanket, bërtiti:
  - Mjaft sportive!
  Dhe të dy - një djalë dhe një vajzë në punë të hapur.
  Djali terminator Oleg, duke copëtuar ushtarët kafe, gurgulloi:
  - Dhe do të ketë një fitore të madhe për ne!
  Margarita pëshpëriti në përgjigje:
  - Ne i vrasim të gjithë - me këmbë zbathur!
  Vajza është me të vërtetë një terminator kaq aktiv.
  Natasha Korshunova këndoi në ofensivë:
  - Në një luftë të shenjtë!
  Dhe luftëtari lëshoi një disk të mprehtë-bumerang. Ai fluturoi në një hark, duke prerë shumë nazistë dhe kulla tankesh.
  Zoya Angelskaya shtoi, duke vazhduar shfarosjen:
  - Do të jetë fitorja jonë!
  Dhe hala të reja fluturuan nga këmbët e saj zbathur. Dhe ata goditën shumë luftëtarë dhe aeroplanë.
  Vajza bjonde tha:
  - mat kundërshtarin!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Agustini këmbëzbathur dhe i zjarrtë, duke tundur këmbët dhe duke hedhur svastika me tehe të mprehta, gurgulloi:
  - Flamuri perandorak përpara!
  Svetlana Borëbardha, duke hedhur një top hiperplazme me thembër të zhveshur, konfirmoi me lehtësi:
  - Lavdi heronjve të rënë!
  Dhe vajzat bërtitën në unison, duke shtypur nazistët:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe tani një disk po fluturon nga këmbët e zbathura të luftëtarëve. Mishi është grisur dhe kullat e tankeve dhe bishtat e avionëve janë shkatërruar.
  Dhe ulërini përsëri:
  - Askush nuk mund të na mundë!
  Natasha Korshunova fluturoi në ajër. Shqyeu kundërshtarët dhe shkaba me krahë dhe lëshoi:
  - Ne jemi ujqër, skuq armikun!
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur do të fluturojë një disk shumë vdekjeprurës.
  Madje vajza përdridhet në ekstazë.
  Dhe pastaj ai mërmëriti:
  - Takat tona e duan zjarrin!
  Po, vajzat janë vërtet seksi.
  Oleg Rybachenko, një djalë i pashëm, muskuloz me pantallona të shkurtra, gurgulloi:
  - Oh, herët, u jep mbrojtje brirëve!
  Dhe u shkeli syrin luftëtarëve. Ata qeshin dhe nxjerrin dhëmbët si përgjigje.
  Natasha Korshunova i preu nazistët dhe bërtiti:
  - Në botën tonë nuk ka gëzim, pa luftë!
  Djali terminator me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët, fëminore, duke iu dorëzuar pulsarit dhe duke shkatërruar nazistët, kundërshtoi:
  "Ndonjëherë edhe lufta nuk është argëtuese!"
  Natasha Korshunova u pajtua:
  - Nëse nuk ka forcë, atëherë po ...
  Por ne luftëtarët jemi gjithmonë të shëndetshëm!
  Vajza hodhi gjilpëra armikut me gishtat e saj të zhveshur, hodhi në erë një masë tankesh me avionë dhe këndoi:
  - Ushtari është gjithmonë i shëndetshëm,
  Dhe gati për veprim!
  Pas së cilës Svetlana Borëbardha përsëri goditi armiqtë, duke shkatërruar kullat e tankeve dhe bishtat e avionëve.
  Zoya Angelskaya është një vjedhje shumë e shpejtë. Ajo nisi një fuçi të tërë në drejtim të nazistëve. Dhe grisi disa mijëra me një shpërthim.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Mos u ndal, po na shkëlqejnë takat!
  Dhe vajza është me mjete luftarake!
  Agustini gjithashtu nuk është i dobët në betejë. Kështu i godet nazistët. Sikur të rrëzohej nga një demet me zinxhirë.
  Dhe duke copëtuar kundërshtarët, ai këndon:
  - Kujdes, do të jetë mirë,
  Do të ketë një byrek në vjeshtë!
  Djalli me flokë të kuq lëron vërtet në betejë si një djall në një kuti thithëse. Dhe si digjen tanket dhe digjen avionët.
  Por vajza këmbëzbathur me tunikë, Margarita Korshunova, si lufton. Dhe nazistët e marrin atë prej saj.
  Dhe nëse ajo godet, ajo do të godasë.
  Prej saj fluturojnë spërkatje të përgjakshme.
  Natasha Korshunova vërejti ashpër kur spërkatjet metalike fluturuan nga këmba e saj e zhveshur, të cilat shkrinë kafkat dhe kullat e tankeve:
  - Lavdi Rusisë, shumë madje lavdi!
  Tanket nxitojnë përpara...
  Ndarjet me këmisha të kuqe -
  Përshëndetje populli rus!
  Këtu vajzat morën nazistët. Pra, ato priten dhe copëtohen. Jo luftëtarë, por me të vërtetë pantera që kanë thyer zinxhirin.
  Djali i lezetshëm Oleg Rybachenko në betejë dhe sulmon nazistët. Ai i rrah ata pa mëshirë, pret tanket dhe bërtet:
  Ne jemi si dema!
  Margarita Korshunova, duke shtypur ushtrinë kafe dhe duke prerë tanket dhe bishtat e avionëve, mori:
  Ne jemi si dema!
  Natasha Korshunova e mori dhe ulëriti, duke prerë luftëtarët kafe së bashku me tanket:
  - Gënjeshtra është jashtë kontrollit!
  Zoya Angelskaya i copëtoi nazistët, bërtiti:
  - Jo, jo nga dora!
  Dhe ai gjithashtu do të marrë dhe lëshojë një yll me këmbë të zbathur dhe do të përfundojë shumë fashistë.
  Natasha Korshunova e mori dhe e lëshoi jashtë, duke tronditur rrufenë nga thithka e kuqe e ndezur dhe kërciti:
  - Televizori ynë është në zjarr!
  Dhe një tufë vrasëse gjilpërash fluturojnë nga këmba e saj e zhveshur.
  Zoya Angelskaya, gjithashtu shkatërruesi i nazistëve, tanket dhe avionët e tyre, bërtiti:
  - Miqësia jonë është monolit!
  Dhe përsëri është hedhur aq fort sa rrathët turbullohen në të gjitha drejtimet. Kjo vajzë është shkatërrim i pastër i kundërshtarëve.
  Vajza, me gishtat e saj të zhveshur, do të marrë dhe do të lëshojë tre bumerang. Dhe kjo shkaktoi edhe më shumë kufoma.
  Pas së cilës bukuroshja do të lëshojë:
  - Nuk do t'i japim armikut mëshirë! Do të ketë një kufomë!
  Dhe përsëri gjëja vdekjeprurëse fluturon nga thembra e zhveshur.
  Agustini me flokë të kuqe gjithashtu tha në mënyrë mjaft logjike:
  - Vetëm jo një kufomë, por shumë!
  Pas kësaj, vajza e mori dhe eci zbathur nëpër pellgjet e përgjakur. Dhe ajo vrau shumë nazistë.
  Dhe si gjëmon:
  - Vrasje masive!
  Dhe tani ai do t'i përplasë kokën gjeneralit nazist. Thyeni kafkën e tij dhe jepni:
  - Banzai! Ju do të shkoni në parajsë!
  Svetlana Borëbardha është shumë e tërbuar në ofensivë, veçanërisht duke rrëzuar tanket dhe aeroplanët gjithashtu, ajo kërcit:
  - Nuk do të kurseheni!
  Dhe një duzinë gjilpërash fluturojnë nga gishtat e saj të zhveshur. Ndërsa ajo depërton të gjithë, aeroplanët shemben. Dhe shumë edhe luftëtari përpiqet të copëtojë dhe të vrasë.
  Fëmija muskuloz, me reliev në pantallona të shkurtra Oleg Rybachenko, duke rrëzuar sorrat me një bilbil, kërcit:
  - Çekiç i lavdishëm!
  Dhe djali gjithashtu hedh një yll kaq të lezetshëm në formën e një svastika me këmbën e tij të zhveshur. Hibrid i ndërlikuar.
  Dhe masa e nazistëve u shemb.
  Oleg Rybachenko bërtiti:
  - Banzai!
  Dhe djali është përsëri në një sulm të egër. Jo, ajo vetëm fryn me fuqi dhe vullkanet gurgullojnë!
  Margarita e mrekullueshme në lëvizje. Të gjithëve do t'ua shqye barkun.
  Një vajzë me këmbën e saj do të hedhë pesëdhjetë gjilpëra menjëherë. Dhe masa u vra nga të gjitha llojet e armiqve, rrëzuan tanket dhe avionët.
  E shkëlqyeshme me takat e saj të zhveshura, Margarita Korshunova këndoi për nga gëzimi:
  - Nje dy! Hidhërimi nuk është problem!
  Nuk duhet të dekurajoheni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin më lart me një tub.
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Kjo është një kompani kaq agresive. Vajza rrah dhe bërtet:
  "Presidenti i Dragoit do të bëhet kufomë!"
  Natasha Korshunova në betejë është vetëm një lloj terminatori. Dhe gjëmimi gurgulloi :
  - Banzai! Merre shpejt! Dhe diktatori ka mbaruar!
  Dhe një granatë i doli nga këmba e saj e zbathur. Dhe i godet nazistët si një gozhdë . Dhe do të shkatërrojë shumë mastodona dhe makina me krahë, skëterrë.
  Çfarë luftëtar! Për të gjithë luftëtarët - një luftëtar!
  Zoya Angelskaya është gjithashtu në ofensivë. Një kurvë kaq e furishme.
  Dhe ajo e mori dhe gurgulloi :
  - Babai ynë është vetë Zoti i Bardhë!
  Dhe ai preu një mulli të trefishtë tek nazistët!
  Dhe flokëkuqja, që shkëlqente me taka të zhveshura dhe thithkat rubin të gjoksit të Agustinit, gjëmonte si përgjigje:
  - Dhe Zoti im është i zi!
  Në të vërtetë, flokëkuqja është vetë mishërimi i mashtrimit dhe poshtërësisë. Për armiqtë, sigurisht. Dhe për miqtë, ajo është një e dashur.
  Dhe si me gishta të zhveshur do të marrë e do të hedhë. Dhe shumë grumbuj luftëtarësh të perandorisë kafe, si dhe tanket dhe avionët e tyre.
  Flokëkuqja bërtiti:
  - Rusia dhe Zoti i zi janë pas nesh!
  Një luftëtar me një potencial shumë të lartë luftarak. Jo, nën këtë është më mirë të mos përzieni. Ndërsa kullat e tankeve janë grisur dhe krahët e avionëve fashist.
  Augustini, duke shtypur kundërshtarët, fërshëlleu:
  - Të gjithë tradhtarët do t'i shtypim në pluhur!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij. Po, kjo vajzë e zjarrtë nuk është saktësisht diçka që mund të japë paqe. Përveç nëse paqja është vdekjeprurëse!
  Svetlana Borëbardha, duke shtypur armiqtë, lëshoi:
  - Do të të fshijmë në radhë!
  Augustini flokëkuq konfirmoi:
  - Do t'i vrasim të gjithë!
  Dhe nga këmbët e saj të zhveshura e të dalta fluturon sërish e tashmja e asgjësimit total! Dhe kaq shumë tanke dhe aeroplanë shpërthyen në patate të skuqura të vogla menjëherë.
  Dhe pastaj vajza, sikur nga një thithka e kuqe e ndezur, godet me rrufe.
  Duke dërguar dhuratat e vdekjes me takat e tij të zhveshura, Oleg Rybachenko këndoi si përgjigje:
  - Do të ketë një banzai të plotë !
  Agustini, duke i shqyer nazistët me duar të zhveshura, duke i copëtuar me shpata dhe duke hedhur gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur, duke shkatërruar tanke dhe aeroplanë menjëherë, lëshoi:
  - Shkurtimisht! Shkurtimisht!
  Natasha Korshunova, duke shkatërruar luftëtarët kafe, së bashku me tanket dhe aeroplanët, bërtiti:
  - Me pak fjalë - banzai !
  Dhe le të presim kundërshtarët tuaj me egërsi të egër.
   Një djalë zbathur, i pashëm me pantallona të shkurtra, Oleg Rybachenko, duke i ndarë kundërshtarët e tij, tha:
  - Ky gambit nuk është kinez,
  Dhe më besoni, debutimi është Thai!
  Dhe përsëri, një disk i mprehtë, metalprerës fluturoi nga këmba e zbathur e djalit. Ai preu si frëngjitë e tankeve, ashtu edhe bishtat e avionit.
  Margarita, një vajzë luftarake metal-dërrmuese, këndoi luftëtarët e perandorisë kafe dhe armaturën e tankeve, duke prerë:
  - Dhe kë do të gjejmë në betejë,
  Dhe kë do të gjejmë në betejë ...
  Le të mos bëjmë shaka me këtë -
  Le ta copëtojmë!
  Le ta copëtojmë!
  Ata bënë një punë të mirë me nazistët atëherë ...
  Këtu Hitleri dhe ekipi i tij ranë në gjunjë para vajzave dhe fëmijëve.
  Natasha Korshunova para së gjithash e detyroi numrin një nazist që t'i puthte këmbët zbathur.
  Pastaj Hitleri dhe i gjithë rrethimi i tij puthi shputat dhe takat e zhveshura edhe të vajzave të tjera. Dhe ata lëpinin thembrat e tyre me gjuhë. Dhe një djalë biond shumë i pashëm Oleg Rybachenko u puth nga këmbët e zbathura të vajzës.
  Pasi u kënaq shumë me poshtërimin e parazitëve meshkuj, Natashka urdhëroi:
  - Tani, ndërsa nuk ju kemi vrarë të gjithëve, nënshkruani urdhrin për dorëzimin e plotë dhe të pakushtëzuar të Rajhut të Tretë në Bashkimin Sovjetik!
  Gjithçka është mirë që përfundon mirë. Rajhu i Tretë kapitulloi dhe Wehrmacht-i i fuqishëm u çarmatos. Hitleri dhe ekipi i tij shkuan në birucën e Berias.
  Gjykimi ishte i shpejtë, por i drejtë. Më 22 qershor 1959, Hitleri u var pikërisht në Sheshin e Kuq!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"