Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Boy Junga Pirate Career

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduard, poznati dječak iz kolibe, postao je gusar. I bori se s vladinom flotom, pljačka brodove i oslobađa lijepe, bosonoge robinje. Trudi se da bude fer.

  BOY JUNGA PIRATE CAREER
  ANOTATION
  Eduard, poznati dječak iz kolibe, postao je gusar. I bori se s vladinom flotom, pljačka brodove i oslobađa lijepe, bosonoge robinje. Trudi se da bude fer.
  . POGLAVLJE 1
  Skrivajući se, kao da se držao kao pijavica između regala palubnih zavoja, bosonogi dječak Eduard Osetrov nastavio je da sluša. Sveže isečene daske broda trpko su mirisale na hrast grabulja i golicale gladak obraz večnog tinejdžera, ili, možda, čak i dečaka od oko trinaest godina. Dječak terminator je dobro razmislio:
  - Koji plan bi trebao izabrati?
  Vanzemaljac puž-buba, blistav smaragdnom školjkom, puzao je po golim, hrapavim tabanima kolibe. Prijatno je šapama pogolicala dječakovu okruglu, ružičastu petu, a Edik je razvukao usne u osmijeh.
  Kako je divno imati tako mlado, snažno, neumorno i izdržljivo tijelo. Na kojoj rane zarastaju bez traga, a izbijeni zubi izrastaju, pa čak i žig sa vrelim gvožđem (u kamenolomima je bila takva epizoda ropstva za dečaka!) i onda nakon nekoliko sati netragom nestala.
  Da, on to plaća neodrastanjem, ali ima mnogo drugih prednosti i plusa. A to, treba napomenuti, nadmašuje sve nedostatke koji postoje u vječnom djetinjstvu.
  Plemići iz reda morskih grabežljivaca nastavili su ležerno razgovarati. Pitao je smaragdnog "sveštenika" onaj koji je bogat rubinima.
  - Dakle, znači li to da je rat sa harperima neizbježan? -
  Potvrđen je tip vezan za crkvu:
  - Da, i stariji brat će već biti na našoj strani, moguće je da ćemo uspeti da napravimo široku koaliciju.
  Trgovac s lančićem od rubina upita:
  - A Grandmaster Screw?
  Lukavi zaverenik je primetio:
  - On bolje od drugih razumije da je kontrabas glavni stub svjetske vjere i pomoći će nam da se nosimo sa harfistima.
  Trgovac se lukavo osmehnuo.
  - Dakle, moramo da ubedimo samo kralja flaute. I neka trinaesti Zmaj izda bika.
  Uslijedila je kratka pauza. Edik je, snažnih zuba poput titana, odgrizao katranom od kabla, žvakao ga. Želudac dječaka, ako dječaka možete nazvati iskusnim borcem koji je živio više od jednog vijeka, je prazan. Prije odlaska u izviđanje nije jeo, pa je htio nešto da žvaće.
  Šta drugo učiniti? Ubijte ih svejedno.
  Prošla je, nečujno korača bosa, preplanula do boje čokolade, robinja. Bila je u kratkoj tunici koja vam je omogućavala da se divite čarima ljepšeg pola. Uprkos njenoj tamnoputoj koži, kosa robinje bila je plava, gotovo bjelina snega, i mirisala je na tamjan.
  Edward je čak požalio što je još dječak, ali s druge strane, možete se diviti pozlaćenim statuama, paunovima ili dragom kamenju, pa vrijedi li se uzbuđivati.
  Sveštenik-trgovac, tresući svojim smaragdnim lancem, samouvereno je izjavio:
  "I to će biti naša naredba, "Zmajeva usta", koja će svakoga ugristi na smrt.
  Trbušasti sagovornik se otrovno zakikotao:
  "Nedavno su pirati uzeli harperima krstaricu sa sto topova. - Tapkanje po čizama. - To je zabavno.
  Sluga reda, sličan jezuitima, odgovorio je:
  - Dobro im služi. Znat će nam nabaciti svakakva kopilad.
  Tu se Edward, koji se ponovo počeo diviti drugom, golonogom robinji u tunici, tankog struka i veličanstvenih bokova, u ovom slučaju crvene boje, taman na vrijeme sjetio da nije izvršio zadatak koji mu je dao bivši poglavica Morgan Dish. Mada s druge strane, zašto bi on to nužno ispunio. Ko je taj Morgan, krvožedni gusar i nevaljalac koji je sakrio blago od tima? Zašto ne hvatač pacova ? I na njegovu sramotu, on, pionir, pet minuta kasnije, član Komsomola Eduard je učestvovao u tome. U njemu su govorile i pohlepa i žeđ za avanturom. Pa, to je bio njegov komsomolski izbor!
  Kako je Eduard Osetrov postao pionir je druga priča, na drugoj planeti u smislu tehnološkog razvoja. Tamo je posebno naišao na carstvo poput Trećeg Rajha, samo još većeg, brojnijeg i tehnološki naprednijeg.
  A suprotstavio joj se njen vlastiti analog SSSR-a, koji je predvodila samo lijepa i spolja mlada žena.
  A tu je, naravno, bio i pionir. Štaviše, na ovoj planeti je bilo iznenađujuće mnogo djece, i oko pet puta više žena nego muškaraca. Wonderful world.
  Dječak je komandovao cijelim dječjim bataljonom i dobio je zvijezdu heroja SBKR-a - tako se zvalo ovo crveno carstvo. Eduard je čak zarobio tenk Cobra-13 težak hiljadu tona i odvezao ga u svoje jedinice. Što se pokazalo vrlo kul. I njegov tim, dvije trećine djevojčice i trećina dječaka, pokazao se vrlo kul. Ali to je, naravno, druga priča.
  A sada je Edvard na brodu, u svetu od otprilike sedamnaestog veka, u poređenju sa zemaljskim periodom razvoja.
  A dječakovo oštro uho sve dobro čuje.
  - Pa, Zmaj mora da reži i da iz sebe izbacuje plamen koji pali sve redom. A Grandmaster Screwup bi mogao poslati ubojicu Kralju harfe. Začulo se otrovno šištanje. - Iako Bog zna kakav je vladar, ali borba za presto neće ojačati carstvo.
  Pandan sa smaragdima je odgovorio uz cerekanje:
  - Ubica je pažljivo sakriven i spreman da ubode. Postoji samo jedan Bog u svemiru, i treba da postoji samo jedan veliki patrijarh i stariji brat. - Ton kneza crkve i kralja atentatora postao je viskozan. "Činjenica da je njihov kralj odlučio da postane poglavar crkve je svetogrđe i čeka ga okrutna kazna."
  Sagovornik je, dodirujući rubin lanac, upitao:
  Abaldin konačno biti ubijen?
  Smijeh kao odgovor:
  - U pravo vreme.
  Glas pun žeđi je predeo:
  "Onda da popijemo za to."
  Jezuita je pozvao dječaka koji se vrti među brodskim slugama, glasno zapovjedio.
  - Donesi nam bure chisher-a .
  Dječak je, bljeskajući golim petama, podigao ogroman kontejner i s mukom ga odvukao vođama. Umalo je pao, spotaknuo se o dasku, ali je robinja uspjela da zgrabi posudu sa dragocjenom tekućinom.
  Kolibar joj se zahvalio, već su ga tukli motkama po petama kada je prolio vino. A kad bambusov gaj prođe uz goli taban jareta, vrištiš iz sveg glasa. A onda mi noge zagore, i svaki korak postaje agonija na dobrih par sedmica.
  Edvard je namignuo dječaku i robu, iako ga oni nisu vidjeli.
  Da, ovdje je, naravno, život dosadan i nećete uroniti u predivan svijet bajki na konzoli za igre.
  Par plemića navalio je na vrč i počeo gutati s takvim užitkom, poput kamila koje prelaze pustinju Saharu bez vode. Kada su zaverenici popili, oterali su momka prljavim maltretiranjem, nagradivši ga velikodušnim ritmom u dupe i bičući njegove gole, preplanule noge bičem. Ušli smo u kabinu i sjeli za sto. Očigledno, još uvijek nisu imali dovoljno vremena za zavjeru. Iako su tiho razgovarali, izviđač oštrouhih u kratkim pantalonama Edik hvatao je svaku riječ.
  - Sada će razgovor biti zabavniji. - Počeo je jezuita iz drugog univerzuma. - Trinaesti zmaj veruje da takvo carstvo kao što je Harp nema pravo da postoji. Mora se podijeliti između kontrabasa i flaute, a što se tiče podle jeretičke Harmony Republic, na nju će uskoro doći red.
  Tada je trgovac-zaverenik sa rubinima primetio:
  - Čudno, ali ponekad su ljudi mnogo religiozniji, u odnosu na Svemogućeg Boga i njegove sluge. Recimo, republikanci nam redovno plaćaju desetinu!
  Isusovac, svećenik sa smaragdnom ogrlicom, zaurlao je:
  - Ali ništa više od toga, i ostale uplate u kasu starijeg brata su obustavljene.
  Zatim je njegov partner otpio još jedan gutljaj slatkog i začinjenog vina, pojeo masno meso natopljeno čokoladnim sosom. Ljepljivi sok životinje potekao mu je niz bradu, a zahvaljujući specijalnoj obuci, bosonog dječak Edik je postao vrlo oštar vid, te je mogao vidjeti detalje kroz blatnjavo, nakrivljeno staklo kasnog srednjeg vijeka. Zatim je zamišljeno rekao:
  - Ništa, mislim da je najbolja opcija da se tamo obnovi monarhija - Vučji i vampirski. - U ovom slučaju biće više reda, a moć crkve će biti ojačana.
  Jezuita je požurio da uveri:
  - Već imamo odgovarajućeg princa. Odrastao je u manastiru i potpuno zavisi od nas.
  Smijeh kao odgovor:
  "To je super, šta još želite?"
  Šapat kao šištanje zmije:
  - Podmitite nekoga i ubijte nekoga.
  Zaverenik sa rubinima je nanjušio drogu iz svoje burmutije i siktao:
  - Jedno ubistvo je bolje od stotinu kletvi. Moramo djelovati, a ne odlagati.
  - Popijmo opet za to da se samo mi zaveravamo, a ostali su se upetljali u njih!
  Pijanice su pijuckale impresivnu čašu od srebra. Vino je bilo skupo i jako jako, iako je bilo dobrog ukusa. Vatreno crvena, pjenila se, kao da je krv djeteta prolivena po dasci.
  - Možda ćemo da pevamo, umorni smo od pričanja o politici.
  Začulo se šištanje:
  - Hajde, samo ćuti, inače ćemo probuditi cijeli brod. Sutra naši ljudi imaju posla.
  Udarac šakom po stolu i vino je poletjelo na kamisol, prekrivši ga prljavim mrljama:
  - Šta je sa ljudima? Gore od psa. Trebamo li se pobrinuti za njih?
  I podlo cerekanje uz zvižduk:
  - Ali dobro je iscijediti novčić iz njih. Pogotovo ako osjećaju i znaju da vam je stalo do njih, čak više riječima nego djelima.
  Pojavile su se robinje. Ovog puta na sebi su bile tanke gaćice, sa uskim trakama tkanine na grudima. Njihova bosa, maslinasta, preplanula stopala gazila su po palubi, ispuštajući tihe, očaravajuće zvukove. I vjetar je duvao dugu, svijetlu kosu crvene, zlatne, bijele i smeđe boje.
  Ušli su među plemiće, spremni da zadovolje svaku požudu dostojanstvenika.
  Konačno se začulo žalosno pjevanje;
  Ne postoji ništa istinitije od novčića
  Ona zaista sija bez laži!
  U stvari, dublon je vladar svijeta,
  Njegov oslonac je jak mač i štit!
  
  U njemu su skriveni paganski bogovi,
  Kao sunce, blistavo zlatno lice...
  Iako i dalje postoje razbojnici-paraziti,
  Ko je krenuo u cjenkanje duše!
  
  Novčić, ovo je idol i arhanđel,
  On je spasitelj, uništitelj svega.
  Bez zlata, unajmljeni damast vene,
  Bez novca uspjeh neće doći u bitku!
  
  Ali šta hoćeš, čoveče srca,
  Lov da kupim besmrtnost za tebe...
  Da pohlepno otvorim vrata blaženstva,
  Da plete nit vekovnog života!
  
  Ali može li to dobiti i duplon?
  Da li je zlatni krug sposoban da sanja?
  Da starac sa kosom ne dođe sa pozdravom,
  I nije stavio pečat na čelo u mrtvačnici!
  
  Iako ti treba puno sreće za novčić,
  Tako da se možemo prepustiti grijehu koliko god možemo!
  Ali čovek nema moć nad strašću,
  Djevojke su za njega kao proso za pijetla!
  
  On želi da dobije mnogo od svog stomaka,
  Jedite fazane i kilograme ananasa.
  Iako ne možeš jesti dok ne umreš,
  Čak i ako ste izuzetno cool sa novcem!
  
  A kovčeg, čak i previše košta,
  Jer ima mesta za kraljeve!
  Na kraju krajeva, anđeo će nacrtati nulu u obliku,
  Udarac u čelo i štap u mozak!
  Zaverenici su se jezici sve više petljali, a posle još jedne čaše, dugotrajna čaršija je konačno utihnula.
  Ispostavilo se da su posljednje fraze:
  "Čuli ste da je u Džeku Londonu došlo do pobune, koju su predvodile dve, bolje rečeno, tri prelepe žene.
  Sveštenik sa smaragdima se nasmijao i zarežao:
  - Kad ih uhvate, vojnici će se jako obradovati, rastrgnuće ih i iseći na vrpce!
  Trgovac s rubinima zagunđa i štuca:
  "Ne bih imao ništa protiv da i sam učestvujem u lovu."
  teško štucajući i podrigujući , zagrcnuše se:
  - Ovdje na obali postoji šik bordel, sutra ćemo ukrcati još žešće i temperamentnije kučke.
  - Nije glupo, ali zašto ne sada. Imam želju. Hej, zovi me prostitutkama. Gdje su noći, sjajne vile? - Pijani plemić je, ispustivši lanac, glasno zamucao i pao s nogu.
  - Neka ti Svevišnji pošalje dobar san. - reče plemeniti sveštenik, šmrknuvši iz boce za otrežnjenje. Stajao je neko vreme, došavši k sebi, zatim se prekrstio drhtavom rukom, a onda mrdajući otišao u svoju kabinu.
  Robinje su ga podržavale za ruke. Ali, očigledno imajući previše alkohola, sveštenik više nije bio sposoban ni za šta.
  A devojke su ovde tako lepe, i kakvi prijatni mirisi od tamjana i vitkih, atletskih tela lepog pola.
  Razgovor, koji je čuo izviđač Osetrov, bio je prožet dosta tajnih informacija, vjerovatno za nekoga vrlo vrijednih, ali je za samog mladog izviđača bilo malo smisla. Na kraju, da li je kralj harfe otrovan ili ne, za njih je mala razlika. A rat, naprotiv, ide u prilog filibusteru, više plijena, neprijateljski ratni brodovi su manje zauzeti tobom. Što se tiče starijeg brata, korsari su po pravilu praznovjerni, ali u isto vrijeme nisu vjernici, a povremeno su spremni da opljačkaju svećenika do kostiju. Sam Eduard Osetrov se nikada nije molio, a sa majčinim mlijekom upijao je u sebe da su sve religije laž, ali nema bogova. Ili, kako kažu, Bog, koji je Trojstvo. I kako to, postoje tri boga i, istovremeno, jedan? To se ne dešava! Ako je majka vjerovala u bilo što, onda se radije nije širila s djecom, a Alice je vjerovala da postoji neka vrsta sile na nebu, iako ne biblijska. Pobuna je, naravno, zanimljiva, ali Eduard je bio daleko od pomisli da ga obično uređuje tako mirna i dobrodušna sestra-sestra u svemirskom oružju. Ova misao se činila previše divlja i nevjerovatna, iako bi se za osam godina moglo mnogo toga promijeniti. Pogotovo u ratu! Pirat, a Eduard je nesumnjivo pirat, međutim, ovo je prokleta stvar.
  - Bogataši su se nasmijali do krajnjih granica! - Gaziš bosom nogom po hrastu. - Siromašni umiru od gladi, zato izbijaju neredi. To nije moja stvar. šapnuo je dječak terminator. "Moramo razmisliti šta da radimo sa ovim iverjem.
  Pogled mu je pao na nedovršeno bure. Crnokosi dječak koji je veoma ličio na njega je pritrčao i tiho progovorio.
  - Moji ujaci su igrali mnogo trikova. Niko ne vidi, probaću njihovu " vinčiku ". "Dječak se nagnuo i otpio gutljaj slatkog pića. Zatim je sisao i pio još, dječakova je glava zaurlala i on je oteturao otišao na kuhinju.
  - Šta ako prodrete u skladište baruta i tamo raznesete burad? U ovom slučaju, ovaj div će izgorjeti i potonuti. - shvatio je podmukli Edvard. - Uradiću tako.
  Ali tada se dječak sjetio da su na brodu bile lijepe robinje i da bi mogle umrijeti. Pa dobro, na kažiprstu ima mali, u obliku srebrnaste zmije, tako skroman i na prvi pogled neprimjetan prsten. Ali on je u stanju premjestiti osobe suprotnog spola na kratke udaljenosti. Dakle, postoji šansa da se devojke spasu.
  Zgrabivši baklju i, za svaki slučaj, namazavši lice i kosu smolom, momak je otišao u dubinu broda, a istovremeno je u pukotinu stavio svoj otmjeni elitni mač, bojeći se da će ga izdati svojim briljantnost. Odluka je kontroverzna, ali izbora nema. U posudi je bilo zagušljivo i nije baš dobro mirisalo. Naravno, mornari se nisu razlikovali po čistoći, a nuždu su obavljali bilo gdje. Međutim, onaj koji je poznavao rudnike, gde su goli, obrijani dečaci teško radili u lancima i dobijali udarce bičem za najmanji zglob, ili se, malo usporivši rad, pokazao kao špijun, a ne jedan od izbirljivih. . U rudniku su, na primjer, vršili nuždu upravo u pukotinama, a čak su se i baklje dimile. Da, i momci okovani, znojni godinama, ne peru se, pa je zaista bio pakao. A evo, obična rupa za kasni srednji vek.
  Na putu je prozvan njegov dječak sa suvim mišićima, dječak gimnastičar.
  - Mane, daj nam ruma. promrmlja pijani mornar.
  Sagnuvši se, Edik je skočio do bureta i nespretno pipkajući za slavinom sipao u bokal. Slavina je bila zarđala i jako je čvrsto okretala. Kao sidro uhvaćeno na morskoj travi.
  Predugo si se petljao, gadni dečko. - Izviđač Osetrov je dobio težak šamar po potiljku. - Pa, gubi se odavde, još nisi dao.
  Lažna kabina je krenula punom brzinom. Dobro je da su ga zamenili za nekog drugog. Skladišta baruta su uvijek pozicionirana tako da je vjerovatnoća slučajnog pogotka minimalna. Odnosno, na dnu i na sredini broda, odmah ispod velejarbola, pa čak iu ovom linearnom brodu na vrh stavljaju bronzanu ploču za snagu i pouzdanost. Ovdje bi trebao da se popne. Bosonogi dječak Edik je počeo da se spušta, stepenice su bile klizave, a miris je postajao sve jači. Usput je par puta naišao na mornare, oni su ga dozivali, tjerajući ga da izvrši ovaj ili onaj mali zadatak. Mladi ratnik je dobrovoljno i brzo izvršavao zadatke, u mraku je bilo nemoguće razlikovati njega i lokalnog dječaka, pogotovo što je pravi Mane najvjerovatnije spavao. Ovako špijunaža ponekad koristi potencijalnim žrtvama. Svijet je, kao i uvijek, pun paradoksa. Zato je, međutim, svijet živih ljudi. Od uzbuđenja, dječak ratnik Edward se jako oznojio i počeo da sija u svjetlu baklje.
  - Treba se izboriti sa živcima, inače, kakav sam ja gusar. Govorio je sam sebi.
  Konačno se vide teška hrastova vrata sa ogromnom bravom. Tu se Osetrov zaustavio, ne znajući šta dalje. U ovom trenutku je ponovo pozvan.
  Pozvao ga je veoma debeo čovek sa dugim nožem. I krajnje odvratnim, promuklim glasom zakikotao je:
  - Lutaš po držaču, lenčaru, idi mi očisti čizme.
  Znojni Edvard je pritrčao njemu, plamen je obasjao njegovo prljavo lice, a onda ga je, na sreću, debeli čovek pažljivije pogledao. Dječak je po prirodi imao jako lijepo lice, a njegovo tijelo, i njegovo lijepo lice anđela, vrlo je teško pomiješati s nekim.
  - Ti nisi Mane! - I histeričan, ali tihi plač zbog opijanja. "Ah, gadni špijune, reci mi ko si ti?"
  Umjesto odgovora, Eduard je udario neprijatelja dlanom u grlo. On je kao odgovor zamahnuo nožem, a mladić je jedva izbegao udarac koji je proklizao kroz rebra. Lagana opekotina i neprijatan svrab od ogrebotine.
  - Evo zveri. - Ratnik jesetra, presrećući njegovu ruku, zavrtio je nož, a zatim ga zabio u stomak do balčaka. Debeli je vrisnuo, a žilavi prsti su mu se zabili u grlo, prigušivši vrisak.
  Momak je sa svim bijesom zadavio neprijatelja, osjećajući se zadovoljno kako otpor neprijatelja pada i kako on popušta. Kada je debeli čovjek konačno postao leš, strašni dječak Edward ga je bacio. Sada, i on je to jasno shvatio, mora požuriti, inače će podići uzbunu kada otkriju nestanak važnog mornara, tačnije, čak i mornaričkog oficira. Međutim, brava se nije pomaknula, a dječak još nije imao vještine provalnika, u svakom slučaju, takve primitivne brave (što se ne može reći za elektronske kodove), uzalud koristeći nož. Postalo je dosadno i slomljeno.
  Ovdje je nekoliko djevojaka sa minimumom odjeće, ali sa maksimumom šarma, trčalo po palubi, udarajući bosim nogama.
  Svoje gole tabane ostavila je u prašini vrlo graciozne, poput skice Leonarda Da Vinčija, tragove.
  - Ružno je kako sada mogu da otvorim bravu. Možda zapalio vrata? - Edward je stavio baklju. Tvrdo drvo je loše gorelo, a na vrhu je kovano gvožđem. Mladi diverzant ubrzo je shvatio potpunu uzaludnost takvog puta i počeo zagrijavati dvorac. Ulje u njemu se zapalilo i jako smrdilo.
  - Smrdi na spaljeno đubrivo. - Pobesneli mladić Eduard zabio je slomljeni nož u rupu, zabio dublje, lagano skrolujući. Prisjetio se filma o davnim vremenima - "Zarđali mač", gdje je lopov na sličan način pokušao da otvori bravu štale. Istina, sada ova metoda ne funkcionira.
  Čula se buka i dva stražara su se približavala. Bili su pijani i urlali nesuvislu pjesmu. Hrabri dječak Edvard ih se nije uplašio, ali je prevelik rizik da će podići uzbunu. Stoga je jurnuo u mrak, brzim pokretom dlana, ugasio baklju.
  "Slatki par" je prišao vratima. Najstariji u paru, prilično masivan borac, rekao je.
  - A zašto nam je, do đavola, general naredio da provjerimo zaštitu barutnog magacina, ovdje niko neće doći.
  - Da, i dvorac je ovde takav da će sam đavo slomiti nogu. - promrmlja drugi ratnik i odmah progunđa. A onda je zbunjeno zastenjao:
  - Vidi, neko je hteo da otvori vrata.
  Gledajući unazad, svako je jak, mladi ratnik Edward se iznervirano lupio po čelu, moraš biti tako odsutan. U međuvremenu, čuvar je pokušao da povuče nož. Drugi je graknuo, počeo da se osvrće oko sebe, izvijajući vrat od straha:
  "Na brodu je špijun, vrijeme je za uzbunu."
  Više se nije moglo oklijevati, riječ je ubrzala opruga, Eduard je iskočio iz zasjede i izvršio skok.
  Udario je cijelom potkoljenicom u potiljak, a čulo se čak i škripanje slomljenih pršljenova. U tom trenutku, drugi mornar se trgnuo, pokušavajući da izvuče nož, i, eto, brava se sama otvorila.
  Pre nego što je poslednji protivnik mogao da ustane glupo otvorenih usta, dobro obučeni mladi ratnik Edvard se borio i rukama i nogama. Kada su pokušali da ga uzmu, Osetrov mu je zadao aperkat u vilicu, a zatim dodao u slepoočnicu. Ratnik se spustio, srušio se na pod.
  Nekoliko lijepih djevojaka, jedva pokrivenih tankim trakama tkanine, radosno je uzelo i aplaudirala, uzvikujući u horu:
  Bravo, bosonogi koliba! Ti si heroj!
  Mladi terminator je radosno prošaptao:
  - Moramo brzo reagovati!
  Pokupivši džepove i pronašavši kremen, neophodnu stvar, jer se fenjer koji su pijanci nosili ugasio, Ratnik jesetra je ugasio iskru i upalio baklju.
  - Ajmo sad da izvršimo sabotažu, kao u jednom filmu o antici, pionir diže u vazduh fašiste. "Mladi ratnik je pocepao krpu, natopio je smolom i napravio domaći fitilj. Zatim je odsekao komad na najvećem buretu, napunio ga i zapalio.
  - Neka mi anđeli antisveta priteknu u pomoć! - Oči bivšeg partizanskog podzemnog borca grabežljivo su zaiskrile. Nadam se da ima dovoljno vremena da pobegnem.
  Tiho stajući na prste, preplanuli mišićavi terminator Eduard zatvorio je vrata, zakačio ih i, oštrim pokretom škljocnuvši bravu, pojurio gore. Činilo se kao da me duboka atmosfera pritiska na grudi i zamagljuje glavu. Noge su mi postale iznenađujuće teške. Usput su ga nekoliko puta zvali, a veliki ratnik Eduard, koji je toliko ličio na običnog polugolog bosonogog dječaka, odgovorio je zadavljenim glasom:
  - Zvao me je hitno general.
  To je, naravno, besprijekorno djelovalo na uskogrude ratnike, sve dok drugi glas nije upitao.
  - A zašto ste generalu potrebni?
  Mladić Eduard, blistajući golim žuljevitim štiklama, odgovorio je unaprijed pripremljenom markom:
  - Imam hitan zadatak, moram na palubu.
  - Ne, prvo nas usluži. - viknuo je mornar zgrabivši ga za mišićavo, doduše oštro izbočenog koštanog ramena.
  Mladi ratnik je, bez razmišljanja, udario grubijana po kolenu, a zatim je izvršio zamah. Srušio se pod prijateljski smeh, a okretni klinac Osetrov dodao je brzinu.
  Njegovo trčanje postajalo je sve očajnije i grčevitije. Proletele su gole pete večnog deteta terminatora. Evo, konačno, spasilačkog špila, juri ka poznatoj pukotini, pokušavajući pronaći svoj mač. On je odsutan!
  Samo robinje, negde duhovno pevaju nešto sa svojim slavujevim trilama, veoma lepim glasovima. A kakve su to cure, uglavnom slatkog izgleda.. Sa čistom i glatkom kožom.
  Međutim, Edwardu to nije doraslo - na kraju krajeva, njegov legendarni i hrabri mač je nestao.
  Ali ovo nije lako oružje, takva oštrica će rezati bilo koji metal. Ljutito lupkajući bosom nogom, Edvard je bledim usnama šapnuo:
  Neću te ostaviti, čak i ako moram da umrem.
  Mladi diverzant je vrtoglavom brzinom opipao ogradu, a onda je na njega naletio stražar.
  Uslijedila je glasna povika:
  - Sta radis ovdje?
  - General je naredio da se pronađe izgubljeni medaljon sa dijamantskim srcem! - Bio je tu brzi vječiti dječak Osetrov. S mukom se suzdržavao, da ne bi odmah probušio svoje tvrde, poput vrha poluge, gole pete u čelo.
  Čak se i zagrcnuo od radosti:
  - Tako je, pa hajde da jedemo zajedno.
  Ratnik je pojurio na palubu i počeo da opipa daske, Edwardovom mladom tijelu se činilo da vrijeme leti, brzo mu odmjeravajući posljednje sekunde. Navalu misli prekinuo je uzvik.
  - Pogledaj šta sam pronašao. - Da, ponekad se desi, bilo ko ima sreće, ali ne i ti. Iako je sreća relativan pojam. Borac je izvukao slabo blistavi mač.
  - Klasa! Dozvolite mi da vam pokažem trik. - rekao je večiti dečak terminator, i sa slatkim osmehom, zarezavši prstima desnu ruku u solarni pleksus, tehnikom "Tigrove kandže". Tada je ruka osetila poznatu lakoću mača. U trku, mladi i nepobjedivi ratnik je skočio preko palube.
  Ropkinje su pevale svojim golim, isklesanim, gracioznim, kako i priliči, nogama lepšeg pola, koji nisu poznavali cipele;
  Ti si naš veliki idol
  Dječak ratnik svjetlo...
  Osvojite ceo svet -
  Budite ljubavni pjevani!
  Gotovo odmah, dogodila se ogromna eksplozija, brod se razdvojio na dva dijela, a zadimljena cjepanica su se raspršila na sve strane. Jedan od njih je dječaka Eduarda vrlo bolno udario po preplanulim golim ramenima, a čahura mu je lagano opekla bosa stopala, komadić je udario u grubi taban kolibaša. Iako je bio zapanjen, njegov napredak nije usporio, lebdio je na autopilotu.
  I, naravno, nije zaboravio protrljati prsten i izgovoriti kratku čaroliju.
  Čarobni vihor je uzeo i pokupio robinje. I prebacio ih je na sigurno mjesto sa dignutog broda iz bajkovite zemlje. I završili su u luci. Cijeli odred lijepih djevojaka različitog stepena golotinje. I samo jedna od njih imala je sandale izvezene biserima. I to zato što nije bila baš rob.
  Devojke su je pevale u horu i pevale:
  Ali pulsiranje srca i vena,
  Suze naše dece, majki...
  Kažu da želimo promjene
  Odbacite jaram ropskih lanaca!
  Dječak ratnik im je uzvratio:
  Sin Zemlje će odgovoriti, ne,
  nikad necu biti rob...
  Vjerujem da će sloboda procvjetati,
  Sunce će zacijeliti gnojnu ranu!
  
  Za veliku otadžbinu u borbi,
  Dečakovo srce te zove...
  Ustani hrabri viteže ujutro
  Tama će nestati, majske ruže će procvjetati!
  Tigraste ajkule ponovo su počele da progone dečaka koji je počinio sabotažu.
  Mladi ratnik Eduard je slavno mahao mačem, iako ga je natučeno rame nepodnošljivo boljelo. Ovdje je jedan od grabežljivaca doplivao preblizu i bio posječen, nakon čega su je njeni pratioci napali.
  I počeli su da muče svoju robu i bukvalno je kidaju na komade. A valovi su bili obojeni u boju rubinskog zalaska sunca.
  - Vi ajkule nemate osećaj solidarnosti. Umjesto da podržiš palog druga, ti ga dokrajčiš. - ironično je dodao mladi ratnik. Gde ti je nestala savest?
  Ajkule su zacvilile nešto nerazumljivo kao odgovor, samo je jedna od njih sa ljubičastim prugama i bez rogova odjednom rekla:
  - Ko si ti, mali, da osporavaš milione godina evolucije.
  Večiti dečak Eduard je od iznenađenja zamalo ispao mač, ali je srećom, zahvaljujući fenomenalnoj reakciji, uspeo da svojim okretnim, golim prstima, poput majmunskih, presretne dragoceni trofej.
  Mladi ratnik upita:
  - Pričaš?
  Ajkula se ironično nasmijala:
  - A šta mislite, samo ljudi su sposobni za ovo. Evo vašeg razmetanja, ne bez razloga većina vas poriče evoluciju, pripisujući sebi božansko porijeklo. - A glavna grabežljivica mora ljutito je škljocnula repom po vodi.
  Dječak je logično odgovorio:
  - Nisam većina, a posebno verujem da smo nekada bili bezumni majmuni. Ali onda su uspjeli ustati. - Čvrst ratnik je odbio. - Proći će milenijumi, a mi ćemo dostići takve visine o kojima ni najhrabriji pisci naučne fantastike ne sanjaju!
  Morski pas, nastavljajući da prati Edwarda na određenoj udaljenosti, skeptično je primijetio:
  - Svejedno, ti si, čoveče, previše samouveren. Očekujete da ćete uz pomoć razuma postići ono što drugi gaje nadu da će dobiti nauštrb Božanske milosti.
  Dječak, pokušavajući dodati potez, pogotovo jer su posjekotine nastale eksplozijom odvratno svrbele, opet se iznenadio:
  - Otkud ti znaš za ovo, jer ne izlaziš iz mora.
  Shark je znalački rekao:
  - Neki od nas imaju urođenu sposobnost da apsorbuju informacije iz mozga onih koji su pojedeni. Tako sam naišao na izuzetno načitanog biskupa. I ti si, iako mlad, ali čuvaš mnogo znanja u sebi. Sada ćeš mi biti doručak ili večera, kako ti se više sviđa.
  - Samo pokušaj! - Spretan kao kobra, Edvard je, uhvativši nadolazeće kretanje, zamahnuo mačem i udario najbližu ajkulu, koja je jurnula na njega.
  Udarac ju je pogodio, odsekao joj oko, mozak i rog. I opet, grabežljivci su se, umjesto da svi zajedno lete na svog prestupnika, uhvatili za grčevito tijelo.
  - Ne, nikad nećeš okusiti moj mozak. - Rekao je, s mukom suzdržavajući smeh, ajkule su izgledale veoma glupo, dečače. "Ali ako želiš, plivaj bliže. - Mladi ratnik je golim prstima napravio privid smokve.
  Morski pljačkaš, plašeći se da napadne samu sebe, agresivno je siktao:
  - Sad će te dokrajčiti. "Očigledno nije bila baš kreativna sa psovkama, iscijedila se." - Ti glupo malo derište.
  Grabežljiva riba, nakon što je završila sa svojim partnerom, ponovo je pojurila za mladićem. Pokušavali su da ga napadnu sa svih strana, ali spretni, obučeni u tajnoj borbi, uključujući i hladnim oružjem, vječiti dječak Edward je zaronio i razderao jedan trbuh, a drugi mu odsjekao rep. Ajkule su, kao da su loše, nakratko izgubile interesovanje za njega, grizući same od sebe.
  - Vi, vidim, ne kontrolišete svoje sestre. - radosno je primetio nepobedivi dečak Edvard. -Zašto su tako primitivni? I umiru u tišini, kao partizani na ispitivanju?
  Glavna ajkula je iskreno odgovorila:
  "Ljudi poput mene su rijetki. A ostalo je brdo glupih mišića koje potvrđuju instinkti: dokrajči ranjenika - jače od mojih naređenja.
  Spretni dječak Eduard je odmjerio mač i pomislio zašto ga ne baciti na ovog kita. Istina, postojao je rizik da nestane i izgubi veličanstveno oružje. Kao da je pogodio njegove namjere, inteligentna ajkula je ubrzala korak i počela se udaljavati od mladog borca.
  - A ti si, vidim, bio uplašen. - Zakikotao se okrutni ratnik, izgledajući kao dečak, Edvarde. - Možeš li pozvati svoju bandu nazad?
  Peraja lisica je otrovno siktala:
  Ne računajte, nećete imati mnogo šansi da preživite.
  Morski psi su ponovo pokušali da ga rastrgnu, dotaknuli su ga nekoliko puta, konkretno, zubima su mu rastrgnuli nogu, zamalo odžvakali prste na ruci i zadali nekoliko bolnih udaraca po telu rogovima , očito slomio par rebara. Ali njih desetak je i sam ubijeno. Kratke pauze dok su dokrajčili svoje drugove omogućile su mu da se pregrupira. Na brodu su ga već čekali, topnik, bivši osuđenik kovrdžave kose i iskrivljenog nosa. Zajedno sa njim, ratnicom koja je izgledala kao crnkinja, pucali su iz najmanjeg topa. Nije uzalud crnac imao reputaciju nenadmašnog strijelca; topovska kugla je pogodila ajkulu i rastrgala je.
  - Bu -bu! - rekao je, pokazujući zube, mladi ratnik Edvard. - Šteta što nije prugasta. Sad će me se sjetiti, osvetiće se. - Prešao je ivicom ruke duž grla, dodajući. - Tek sad će joj osveta, konkretno, izaći i to ne samo bočno!
  Mladi ratnik, držeći se rukama i bosim prstima okretnih stopala, na čemu bi mu zavidjela i šimpanza, brzo se popeo na palubu, bio je toliko uzbuđen da nije osjećao umor. Kapetan Kavarnava mu je prvi istrčao u susret:
  - Pa, kako je, dečko moj, bila inteligencija?
  Mladi ratnik je sa oduševljenjem odgovorio:
  - Odlično, mogu skicirati na listu gdje se nalaze sve njihove baterije i ispostave. Mislim da imamo šanse za uspješan napad.
  Kavarnava ga je podržao u ovom nastojanju:
  - Pretpostavljam da je isto. - I ogromni gusar je bodežom protrljao bradu. - Plan napada ostaje isti?
  - Da! Jesam li sam napravio jedino podešavanje? - ponosno je rekao nasmejani Edvard.
  - Šta? - upitala je Kavarnava.
  Dečak je veselo odgovorio:
  - U luci je, između ostalog, bilo sto dvadeset topovskih bojnih brodova, jedan od najmoćnijih brodova Kontrabasa.
  - Tako je, ali nećemo moći da se odupremo takvoj sili, moraćemo da odložimo napad. - uplašeno promrmlja Kavarnava.
  Mladi ratnik je sarkastično ispravio:
  - Rekao sam ti da jesam.
  Kapetan gusara promrmlja s nadom:
  - Znači otišao je?
  Terminator je lukavo namignuo:
  - Može se reći, otišao je u pakao do dna.
  Kavarnava je bio iznenađen:
  - Udavili ste se sami?
  Mladi ratnik Edward nije smatrao potrebnim bilo šta skrivati:
  - Ne, pomogla sam mu malo. Zapaljeno je skladište baruta, a kako je eksplodiralo, zar niste čuli?
  Kavarnava je takođe prasnula u smeh:
  - Mislili smo da je grmljavina. - Odmah mi je bolje. "Međutim, crna heroj i ostali sa gornje palube vidjeli su vatru. Kapetan je bio iznenađen. - Pa ti si to uradio?
  Dječak Edvard se nacerio i podbočio pesnice na bokove:
  - Da ja! Nisam imao drugog izbora. U suprotnom, svi bismo se udavili, ili bismo morali da napustimo ovu avanturu.
  Kavarnava uzviknu s navalom misli:
  - Da, ti si samo heroj. Moramo vas nagraditi, ali mi, primorsko bratstvo, nemamo ordene i krstove. Možda će vaš podvig biti uzet u obzir prilikom podjele plijena.
  Nekoliko mišićavih gusarskih djevojaka koje su stajale iza njega, vitke, tamnopute, ali u isto vrijeme svijetle kose, uglas su uzviknule:
  - Dobro!
  Dječak terminator Edward se radosno vrtio, poput helikoptera s propelerom, oštrim mačem iznad svoje svijetle glave:
  - Ovo će biti pošteno, iako mi bogatstvo nije baš interesantno.
  Nećete shvatiti šta je više u ovome, iskrenog uvjerenja ili bravura.
  Kavarnava odgovori usiljeno:
  - To je zato što si još premlad. Kad sam bio tvojih godina, sanjao sam više o avanturi nego o novcu. Sada ćemo razgovarati o konačnim detaljima sa našim službenicima.
  
  GULLIVER U ROPSTVU
  ANOTATION
  Sada dečak, Guliver je primoran da okrene Conanov točak . I prelijepa vikontesa ga šiba bičem. Ovo je sada nezavidna sudbina legendarnog putnika.
  . POGLAVLJE br. 1
  Dječak Guliver je odvojen od ostalih mornara. Oni koji su takođe postali djeca slani su u posebnu baraku, gdje su trebali biti raspoređeni na razne teške poslove. A vječiti momci morali su goli i bosi vući korpe napunjene kamenjem po kamenolomima, te čekićima i pijucima sjeći kamenje.
  Ovo je sudbina robova. Ali Guliver je imao malo sreće. Vikontesa je, međutim, naredila da ga upregnu u točak i natjerala ga da pretvori mlinski kamen u kojem se žito samljelo u brašno. Posao je težak, ali na suncu. I barem su ti ostavili kupaće gaće. Ostali dečaci su u kamenolomima i potpuno goli radi ekonomije, a ponekad mesecima ne vide sunce, tuku ih motkama i bičevima, nose lance i spavaju na kamenju. Štaviše, oni osjećaju smrad u rudnicima od raznih fekalija i zadimljenih baklji.
  I tako Gulliver još uvijek radi na suncu i svježem zraku. A djevojka vikontesa hoda u blizini. S vremena na vreme udari dečaka bičem po golim leđima i sa cerekom pita:
  - Pa, kako? Ovaj put ste sretni!
  Gulliver je filozofski primijetio:
  - Čovek predlaže, ali Bog raspolaže!
  Djevojka je lupkala bosim nogama i primijetila:
  - Demagogija! Iako ste vratili mladost i vratili se u djetinjstvo i to je super!
  U tijelu dječaka od dvanaest godina zaista se osjećate vrlo svježe i veselo.
  Iako vam bose noge probijaju oštro kamenje, ono je toliko stvrdnuto, a dječak je toliko tvrd da osjetite samo ugodan golicanje.
  I skoro nikad se ne osjeća umorno.
  Dakle, djevojka želi da razgovara s njim. Šta je drugo mogla učiniti? Ni TV, ni radio, a kamoli igrice i internet, nisu izmišljeni, tako da nema šta i ko da zabavlja.
  Vikontesa je sa osmehom upitala:
  - A kada ste bili u carstvu divova, zar vas nije bilo sramota zbog svog malog rasta?
  Gulliver je primijetio:
  - Za jednostavnog čoveka nisam mali. Čak i iznad prosječne visine. Ali da budem iskren, naravno, čak i ako je djevojčica mnogo veća od tebe, to je sramotno!
  Kao odgovor, smijeh. Tada je bič prilično bolno udario dječaka po golim, mišićavim leđima.
  Guliver je ubrzao korak. Ipak, naravno, dobro je postati zauvek mlad, ali kad si rob nije baš prijatno. Ali to je još teže drugim mornarima koji su postali djeca. I, naravno, ne biste trebali misliti da ste najnesrećniji tip na svijetu. Sunce sija, ugodan, svjež povjetarac duva po golom, mišićavom tijelu. Šta je sa dečacima u smrdljivim rudnicima, gde muče težak posao?
  Guliver je upitao djevojku plemićke porodice:
  - Zašto nismo prodati na aukciji?
  Vikontesa je sa osmehom odgovorila:
  - Stigao je novi plan proširenja rudnika i hitno je potrebna radna snaga. Kada je rudnik iscrpljen. Možda će biti stavljeni na aukciju. Zašto biste voljeli da stojite goli na podijumu i osjetite ruke dječaka i djevojčica koji će osjetiti vaše tijelo i staviti prste u vaša usta?
  Guliver je osjetio gađenje i šutio je. I vikontesa ga je ponovo udarila
  bičem. Na leđima je natekla crvena pruga.
  Djevojka je lupila bosom nogom. Izgledala je komično - luksuzna haljina i bosa, kao robinja ili obična.
  Međutim, ona je tvitovala:
  - Ti si samo moja stvar! I budi sretan što sam ja tvoja ljubavnica! Inače bih te mogao prodati orcima! A ovo će biti mnogo gore!
  Dječak Guliver je bio iznenađen:
  - Da li orkovi zaista postoje?
  Devojka je klimnula glavom u znak slaganja:
  - Svakako! Šta niste znali?
  Bivši kapetan postao dijete iskreno je odgovorio:
  - Mislio sam da su samo fantastična stvorenja!
  Vikontesa se nasmijala i odgovorila:
  - Pa svi mi imamo neku vrstu bajke! I onda se više nema šta oduzeti i ne dodati!
  Guliver je pjevao:
  Vjerujem u bajku , ljudi se ne opraštaju,
  I vjerni prijatelji ostaće zauvijek!
  Djevojka ga je uzela po ko zna koji put i nasmijala se. Mada - nije pristojno stalno se smejati.
  Guliver je za sada ćutao. Sjetio se da je bilo strašno biti među divovima. Čak je i mačka opasna za tebe, ali kako ga je majmun zamalo ubio. Onda je bio u nevolji. Iako mu je krov nad glavom bio pun, i to u luksuznim, ali debelim haljinama.
  Ali posebno među divovima, neprijatno je što pored vas nema žene. Istina, sada je u tijelu djeteta i čini se da nema posebne želje. Ali i dalje dosadno...
  Gulliver je otpjevao svoju romansu;
  Nad ponorom uoči pakla-raja,
  Želim da dobijem milost od Boga!
  Okrenuću mu se, goreći dušom,
  Direktno pitanje: umri ili živi!
  
  Udar groma pokazao je zlo,
  Ta volja potomaka crnih misli!
  I mržnja koja mi slama srce,
  Šta uzbuđuje moj buntovni um!
  
  Mogu biti ponosan na svoju voljenu,
  Riješite se vješalice za lanac!
  Neka se u hramu raduju lica svetaca,
  Posvetiću im molitvu tokom ovih strašnih dana!
  
  Ne treba mi tuđa veličina,
  Svojoj dragoj sam isplela lokne!
  Pred Svemogućim ginemo samo dvojica,
  Arhanđel je podigao svoj mač, metal je bljesnuo!
  
  Rekao sam devojci: bićemo zajedno,
  Živite srećno do kraja života pod suncem!
  A zaštititi ljepotu je stvar časti,
  Da se zvijezda ne ugasi u vječnost!
  
  Znaj dakle mirise nebeskih separea,
  Ne mogu da zamenim slatki poljubac!
  U naručju fantastičnog divnog milovanja,
  I nije me briga za oluje života!
  Guliver je otpevao dobru pesmu. I vesela i živahna u isto vrijeme.
  I dok je on pevao, orci su se zapravo bavili pljačkom. Posebno su mučili zarobljenog dječaka kako bi otkrili gdje je otišao markiz de Sad.
  Orci su očajnički pokušavali da zarobe ovog ratnika i čarobnjaka u isto vrijeme.
  Dječak je izgledao star oko dvanaest godina, iako svi na ovom svijetu izgledaju kao djeca, bez obzira na godine, za početak su počeli da ga bičuju tako što su ga vezali za koze.
  Dječak je tiho zastenjao i stisnuo usne. Ali nisam htela ništa da dam.
  Tukli su ga dugo, dok se dječakova svijetla glava nije zaljuljala, pala na bok.
  Ork mu je pljusnuo ledenu vodu iz kante u lice. I mladi ratnik je došao k sebi.
  Ork je zarežao:
  - Govori!
  Dječak je zasiktao u odgovoru, jedva hvatajući dah:
  - Neću reći!
  Dželat je ponovo udario dečaka. Zadrhtao je.
  Stariji Ork je primijetio:
  - Trebalo bi da mu sprži pete vatrom!
  Orci su prilično gunđali!
  A onda je jedan od njih otišao do kamina i zapalio baklju. Dječak, gotovo nag i sav isječen udarcima biča, izgledao je sažaljivo i dirljivo. Njegove gole, okrugle pete virile su i izgledale bespomoćno i ružičasto, kao kod djeteta.
  Vatra je svojim grabežljivim jezikom mesožderski lizala djetetov taban. A dječak kako da vrišti, od paklene boli. I plamen je bolno opekao dječakova stopala.
  Vječno dijete je grčevito urlalo i trzalo se, ali konopci su bili veoma jaki.
  A orci su se divlje smijali dječakovoj agoniji. I mirisalo je vrlo ukusno, kao roštilj.
  Guliver, srećom, ovo nije vidio. Inače bih zaista urlao od ljutnje.
  Vikontesa je ponovo bičevala dječaka bičem i upitala:
  - Da li ste ikada poželeli da bar jednom u životu postanete Svemogući kao Bog?
  Dječak kapetan klimnu glavom.
  - Ponekad sam želeo... Iako ponekad pomislite, šta možete učiniti da ljudi budu srećni sa vama?
  Devojka je primetila:
  - Pretvorite, na primjer, sve ovakve ljude u djecu!
  Guliver je odmahnuo glavom:
  - Da postanu, na primer, dvadesetogodišnji mladići i devojke, mislim da bi skoro svi rado pristali. Ali na račun djece, imam velike sumnje! Uostalom, u dječijem tijelu ne možete uživati u vođenju ljubavi!
  Vikontesa se zakikota i primijeti:
  - Pa, nekako nismo mnogo uznemireni zbog ovoga. Naš zmaj dovodi djecu. I ovo rješava sve probleme! Naravno, postoji neki strah od smrti. Ljudi vjeruju u besmrtnu dušu, ali niko nije dokazao njeno postojanje! I vi ljudi!
  Guliver je slegnuo ramenima i primetio:
  - Ima i hrišćana koji ne veruju u besmrtnu dušu. Riječi shvataju doslovno: duša koja griješi neka umre. Iako Biblija kaže da su ljudi već mrtvi u Božjim očima!
  Djevojka se zakikota i odgovori:
  - Glava kupusa! Tačnije, o religiji se može raspravljati jako dugo i bez smisla.
  Bolje otpjevaj nešto smiješno!
  Guliver je uzeo i zapevao;
  U rasporedu podzemnog sveta nema sitnica,
  Svaki izgovor za đavola je kao udica.
  Ako nema milosti u svetu Gospodnjem,
  To znači da bazen pakla nije daleko!
  
  Na kraju krajeva, zlo toliko voli svijet,
  Kao ostrva bez kompasa dobrog...
  Iako se opjeva herojstvo hrabrosti -
  U stvari, Kralj Univerzuma je Sotona!
  
  Okrutni na ovom svetu uspevaju,
  Onaj ko ne zna sažaljenje je kralj!
  Ima zamki pod palmama čak i neba,
  Gdje je dobro? To je oskudna nula!
  
  Svaka vjera može biti uništena
  Svaka slava miriše na omču...
  Gadovi podmuklo sikću u pješčaniku -
  I želim da osvijetlim svijet snom!
  
  Težite svjetlosti, ali vinite se u tami,
  Lov na darivanje, ali prazan džep!
  Ako ne želiš da živiš kao jadni papagaj,
  Idi na podlost, lukavstvo i prevaru!
  
  Odvratno je čak i živeti pod slojem sluzi,
  Gdje bez krovne potpore - ni koraka!
  Duše hrle kao soko u visinu,
  Ali meso je u močvari, mač obasjava neprijatelja!
  
  Kako se desilo da je sreća nestala?
  I zašto svuda vlada zlo?
  Zar Bog nema dovoljno moći?
  Tako da su svi uvek dobri?
  
  Uostalom, čovjeka nije stvorio fanatik,
  Uostalom, u svakom srcu postoji izvor ljubavi...
  Zašto ljudi ne znaju granice?
  Zar se sreća gradi samo na krvi?!
  
  Nažalost, ne možete sami pronaći odgovor,
  Tako da je to užasna stvar u svetu od veka...
  A demoni ti prave užasnu facu,
  I izgleda da je Gospod zaboravio ljude!
  
  Ali ne verujem - zlo nije svemoćno,
  Samo treba stisnuti volju u šaku!
  Tada će impuls koji vodi u pakao nestati,
  I biće mira i sloge među nama!
  Gulliver je pjevao tako lijepo i sa osjećajem. I njegova pjesma je, treba napomenuti, dobra.
  Orci su u međuvremenu dobro ispekli dječakove pete, ali ništa nisu postigli.
  Nažalost, ovo se pokazalo kao kolosalan problem.
  Nakon toga su djevojčicu počeli mučiti. Prvo je bila vezana za konju i udarena obručem po bosim petama.
  Djevojka je vrištala od strašnog bola, stenjala, uvijala se, ali i dalje nije davala korisne informacije.
  Mučenje se malo oteglo... Vidjevši da štapovi ne rade, orci su zapalili vatru i opet zaudaralo na paljevinu.
  Da, ovo su loša čudovišta i dželati.
  A Guliver je u međuvremenu uzeo i otpevao, opet dobru pesmu;
  Moja mašta je pogodila
  Sve je postalo sjajno, kao u oktobru!
  I stavili smo vile u strane zlog demona,
  I biće tako lepo na Zemlji!
  
  Takve zvezde u našem univerzumu -
  Neki su rubini, a drugi dijamanti!
  Skupljamo danak od zlih -
  Udarac je kao čekićem i to ne u obrvu, već u oko!
  
  Izlozi sa kvazarima,
  Blistavi hipodrom blista!
  U mojoj duši zjape rane -
  Kao da je u njemu bio veliki pogrom!
  
  Oni će se uvijati kao uvojci komete,
  Jagnjetina sjaj - mliječni put sija!
  O, pjevaju se besmrtni podvizi,
  Neka Dus ostane u slavi zauvek!
  
  Šta tužna osoba može učiniti?
  Samo pusti suzu iz plavih očiju...
  Kad je sve okolo sivo, odvratno je,
  Kada očekujete grmljavinu u junu sa nadom.
  
  Rastegni nesretne usne sa osmehom -
  Shvatite da svijet nije bobica u šumi.
  Devojko odmah, goli zube na tebe,
  To će vam ostvariti san!
  Ovdje su ispale takve smiješne pjesme i za dječaka i za djevojčicu.
  Vikontesa je, međutim, sa nezadovoljstvom rekla:
  - Ne! Pesme su odlične, naravno! Ali imajmo i krilate izreke, za misli u životu!
  I Guliver je uzeo i počeo da govori kao ranjeni papagaj;
  Ženska gola noga na vreme će svaku čizmu staviti u galoš!
  Čovek koji često gleda gole, ženske noge, sedi u galošu!
  Bosa ženska noga, dobro se vozi ispod pete i savršeno sjedi u galošu!
  Muškarac je spreman da se okrene naopačke da bi devojci pocepao cipele!
  Ženska gola peta će svaku čizmu izvrnuti naopačke!
  Ženska bosa noga će svakog muškarca izvrnuti naopačke, čak i ako je posljednja čizma!
  Ako hoćeš da izvrneš muškarca naopačke, izuj cipele, ako želiš da ga staviš u galoš, otkrij petu!
  Zašto je detinjstvo boso, jer bosa noga žene tera muškarce da gube glavu, kao da su dečaci!
  Želja da vidi ženu golu čini da se muškarac okrene naopačke!
  Da biste skinuli ženu, prvo morate obući njene cipele!
  Nakon što se skine u pravo vrijeme, poslovna žena će muškarcu otkinuti tri kože!
  Žena koja se na vrijeme razgoli neće postati bosonog i temeljito obuvan muškarac!
  Bosa žena će muškarcu obući čizmu, i staviti ga u galošu, i okrenuti ga naopačke i učiniti ga zadnjim bosonogom!
  Čovjek je sličan gibonu, samo na žalost češće po intelektu nego po potenciji!
  Čovjek ima magareću tvrdoglavost, ambiciju lava, a u stvarnosti je koza!
  Muškarac za ženu je kao klošar za kravu, bez toga se ne može, ali je odvratno prići!
  Šta je zajedničko između muškarca i toaleta u ženskoj sobi - to što žene bleju samo na muškarce!
  Žena je lukava lisica koja može da proždere svakog lava kao zec!
  Zeni treba muskarac kao bicevac, ako ne pobedi coveka, onda zivota nema!
  Ženi trebaju muškarci kao svinjski rogovi, skupa je samo bunda koju doniraju muškarci!
  Nije sve zlato što blista, nije sve blago koje zaslepljuje!
  Ali mačka u šaci je ipak bolja od lisice u ovčijem kaputu!
  Najjačeg lava lukava lisica može držati na uzici!
  Čak i sa snagom mačke, možete pobijediti lava lukavstvom lisice!
  Da ne bi bio djetlić, ne broji vrane!
  Lakše je natjerati vranu da pjeva kao slavuja nego političara da ispuni predizborna obećanja!
  Posvađati se sa političarem da broji vranu i da bude zadnji djetlić!
  Lisica nema najveće očnjake među životinjama, ali ima najviše žrtava među ljudima!
  Nezvani gost je gori od svinje u džaku!
  Ako si glup u svom umu, radit ćeš vredno kao tata Karlo, a nećeš naći zlatni ključ!
  Ako ne želiš da učiš kao Pinokio, onda ćeš ostati balvan za ceo život!
  Ako ste snalažljivi poput Pinokija, onda um uopće nije logičan!
  Um je kao balvan, onaj koji, kao Pinokio, trči u pozorište umesto u školu!
  Zakopavajući zlato u zemlju, postajete građanin zemlje budala!
  Ako zakopate svoje zlatne talente, nestat ćete za bakreni peni!
  Zlatne planine srebrnih govora ne vrijede ni penija!
  Ako političar poludi, onda birač izlazi kroz prozor!
  Vješt majstor može napraviti Pinokija od balvana, ali ko je opečen umom, odlutaće u močvaru sa zlatnim ključem!
  Da bi narod sazrio u demokratiju, potrebno mu je sunce slobode, a u tami despotizma zauvek će ostati politički zeleni!
  Drage čizme, žena minira bosom nogom!
  Političari često maltretiraju da bi stavili ogrlicu na birače!
  Drski političar slama glasače kao kokoške!
  Političar sanja da ujaše na belom konju da stavi ogrlicu biraču!
  Lisica ima male očnjake, i želi ih progutati, skrivajući ih u potpunosti!
  Političar koji puno priča o filantropiji je tipičan kanibal!
  A medvjed se može uspavljivati govorima slatkim kao med!
  Za pijanca je gorka votka slađa od meda!
  Krojač će lagati i neće pocrvenjeti, političar će "crvenjeti" i lagati!
  Žena, izuvši cipele, obuče muškarca, do nivoa skitnice!
  Rat nema žensko lice, već lice koje privlači ljubitelje uzbuđenja!
  Žena je golubica koja ugrize čovjeka detlića kao zmaj!
  Žena uvek ima sedam petka u nedelji, a bez nedeljnog poklona od bračne dužnosti uvek ima slobodan dan!
  Bog nije svemoćan u svemu, nemoćan je da se svađa sa ženom!
  Iako je Bog svemogući, nije u stanju da začepi usta ženi, i zaustavi politiku!
  Političarka nema savjest, žena ima osjećaj za mjeru, a žena političarka ima sva osjećanja bez mjere!
  Žena je cvijet, trnovit kao ruža, ali njen slatki miris mami koze i trutove!
  Birač pada u djetinjstvo, glasajući za mrske stare hrastove sa šupljinama!
  Ruskog vojnika se može natjerati da se sruši kao iskošeni balvan, ali ne i baci na koljena, i da se trese kao jasika!
  Ako ne želite da poštujete vojnu disciplinu, savićete leđa kao zarobljenik!
  Puno je prljavštine u našem svijetu, samo rijetki prinčevi u njemu!
  Dugačak je jezik političara, ali da ostvari ono što je pretukao - ruke su mu kratke!
  Političar brzo obećava, sporo ispunjava, traži milostinju, a oproštaj za prevaru!
  Kad žena nema dovoljno obuće, obuče muškarca bosonog!
  Žena je prije svega lisica koja želi laso lava, ali obično se magarci uhvate u njen laso!
  Žena je kokoška koja voli zlatna jaja, donoseći samo gubitak svom nosiocu!
  Žena je kokoška, samo ona tom čovjeku, koji je prava lisica, može donijeti zlatna jaja!
  Prava lisica i pijetao će vas natjerati da snesete zlatna jaja!
  Kandže lisice nisu lavlje, ali će otkinuti tri kože od kralja zvijeri!
  Ko nije lisica pametom nije ni lav!
  Žena lisica je u stanju da ubedi svakog muškarca da je lav, koji se razmnožava kao običan magarac!
  Lavica sa samo lisičjim umom i vučjim stiskom!
  Lav nije onaj koji riče, nego onaj koji trga puno zelenila!
  Kad političar nije lisica, onda mu se otkinu tri kože i navuku na kragnu!
  Političar ima široku guzicu da sjedi na dvije stolice, ali ima širinu duše samo na riječima!
  Tenk je probušen projektilom sa uranijumskim jezgrom, političar se do vrha probija bez srca, ali sa zlatnom torbicom!
  Svojim bosim nogama, žena može odvesti milijardera u sirotinjski kvart ruševina do nivoa skitnice!
  Političari vole obući cipele na bose noge žena i birača!
  Političar svlači žene i "obuva" muškarce!
  Političar sanja da razotkrije ženske noge i potkovane muškarce do ušiju!
  Političari žele da skinu ženu u krevetu i obuju muške cipele u blizini glasačke kutije!
  Političaru bosa noga povećava dostojanstvo, ali njen rejting raste obuvanjem cipela na glasače!
  Političar ima gole žene u glavi, a glasač mu je tupa čizma!
  Političar voli žene bez odjeće i potpuno obučene glasače!
  Žena će, na vrijeme izuvši cipele, zabiti političaru pod petu, pa makar on bio i iskusna čizma!
  Političarka koju žena može bosom nogom zabiti pod petu, glupe čizme!
  Volite gole ženske noge, ali nemojte biti flomaster!
  Kako su ružne gole noge žena, odvratno im je dozvoliti da te guraju pod petu!
  Divite se bosim nogama djevojaka, ali ne dozvolite da vas obuju kao filcanu čizmu!
  Ženske gole noge napraviće pune čizme od političara koji je navikao da cipelari birače!
  Žena, nakon što je izula cipele, može staviti na koljena ne samo čizme od filca!
  Udarac od žene je jači kada ga izuje, izuje cipele!
  Političar je okrugla filcana čizma ako ga bose ženske noge guraju pod petu!
  Tolika je snaga u bosim stopalima djevojaka da će najiskusniju čizmu zabiti ispod pete i temeljito obući najokorjelije filcane čizme!
  Ovako je Guliver izrekao krilate izreke.
  Djevojka je zacvilila:
  - Divno! Vaše izreke su jednostavno super i hiper !
  Zatim je udarila bosom, isklesanom nogom.
  Orci na drugim mestima bili su duboko zamišljeni. Uhvaćeni dječak i djevojčica ne daju informacije!
  A u isto vrijeme, čak su i štapovi bili nemoćni. I pečenje njihovih golih peta nije im razvezalo jezik.
  Pa šta da radim? Orci nisu baš inventivni kada je u pitanju mučenje. Pa, možda možete pokušati i da ga protresete na stalak?
  Zato su orci pribjegli ovoj metodi. Uzeli su ga i izvrnuli dječaku ruke i podigli ga više na stalak. Dječak je stenjao i piskao. Tada su ga pustili, a dječak je pao. A na samoj površini konopac se stegnuo i dijete je počelo vrištati od paklene boli.
  A orci se smiju kao svinje koje grcaju.
  Evo kompanije...
  Gulliver je pjevao u očaju;
  Moja domovina, tama svemira,
  Sjekira paklenih sila nadvila se nad tobom!
  Odjednom je postao svemoćan - strašni sotona,
  Ispružio je ruku nad cijelim svemirom!
  
  Nemamo Zemlju, samo jedan Tartar -
  Mrak plamti gorućom, gnusnom tamom!
  Mislio sam da je samo luda - vikao je gluposti,
  A sada mu je cijeli svijet pod petom!
  
  Ali život otadžbine ne možete preći,
  Pobijedimo, horde i gomile!
  Na kraju krajeva, on je moćni vilenjački medvjed,
  Firerova glava - kaže, skinuću je!
  
  Kako nam je teško ako je neprijatelj moćan,
  Ako ima potez u rezervi...
  Vampir urla pod mjesecom iz oblaka,
  Hoće da nas stavi pod testeru o trošku!
  
  Duh vilenjaka je takav, nema lanaca,
  Krutost i ljubav sve u jednoj duši!
  Bolje je ne svađati se - bićeš meta,
  I sa svojim voljenim rajem čak iu kolibi!
  
  Budućnost svijeta je svaki demijurg,
  Možeš li klesati sreću vekovima,
  Ali došao je razbojnik, čak vrlo kul,
  A sad san gori kao katran!
  
  Ali ima nade, ima veliko značenje,
  Da će Gospod doći da sudi Fireru!
  Veoma ste lagani - nečija misao,
  Iako je to ponekad tanak, svilenkast niti!
  
  Postojaće novi svijet u kojem su svi slobodni
  Gdje je bilo ko od nas planinski čovjek!
  I dolazi vreme promena,
  Izađi iz mojih vena, ti si instinkt lopova!
  . POGLAVLJE #2
  Guliver je pevao tako zanimljivo. Ovom dječaku nije suđeno da postane punoljetan. Ali ko je pokazao da nije loše biti dete. Čak i ako bosim nogama stanete na oštar kamenčić, to vas ne boli, već čak i golica.
  Djevojka se zakikotala i cvrkutala:
  - A ti si dobar, i veoma kul dečko! Kako je dobro biti dijete!
  Guliver je pevao sa radosnim osmehom:
  Reci
  Tvoji snovi
  Podijelite svoje snove sa mnom...
  Budi svoj
  I otvoren
  U djetinjstvu, vrata - uspomenama ...
  
  Željeti
  Odvešću te u baštu
  Gdje trešnja cvjeta
  I tu tvoje riječi neće biti suvišne,
  Vidiš -
  Postali smo odrasli
  I zaboravio mesta gde
  Vrbe nas maze svojim pletenicama...
  Sjećate li se - htjeli ste u svemir?
  I svi su želeli da postanu kapetani...
  Sve ovo je u nama -
  rano ljeto, parkovi,
  Kuglice, šećerna vata -
  bratov rodjendan...
  Sreća u dvorištu Antonovog komšije -
  Ceo dan na jezeru, u devet - kući...
  Ko mi je ukrao vreme?..
  I sve okolo je odjednom postalo sivo...
  Gdje je nestao povjetarac?
  morski pijesak,
  Veranda sa grožđem i to
  Poljubac uz tuču emocija -
  Moram da se vratim!
  Želim da ostanem
  Gde nema suza
  A gde smo se smejali -
  Pod naletom letnjih grmljavina...
  
  Reci
  Tvoji snovi
  Podijelite svoje snove sa mnom...
  Budi svoj
  I otvoren
  Vrata u detinjstvo su sećanja...
  
  Često sanjam o tišini!..
  Ona je jedna
  Luta po dvorištima,
  Iz sjećanja na nestale!
  A onda se čini
  Šta je bilo
  Ne u petospratnicama neobojenim!
  mi smo stariji...
  Iznad na krovu hvata
  Ti dvorci iz snova -
  Njihove kule...
  Tako neprijatno bliže
  Tako hladno kod nas...
  I snove
  Prestanite biti obojeni
  I mirišu na čelik!
  Voleo bih da znam kako da ih ostavim...
  Gdje
  Da ispadnemo kapke?
  Gde su ovi Ermitazi ?..
  A gde je prijatelj Miša?
  I ko je sada
  Pričaj o Tsoiju
  A njegovo odmrzavanje?
  Bake tračeve
  Sa kesama sa kanapom
  Besmrtno "Možda" je naše,
  Kostjina košulja nije zamenljiva,
  Iz Turske
  Rep pun viceva,
  Prvi udisaji
  Kombi, ograde...
  Osjećaj iščekivanja čuda,
  Njegovo dostignuće je hladno -
  odnekud
  Sa gomile nepoznatog -
  Iz onoga što se pričalo iz detinjstva,
  Da pogledam!..
  Nebo je mastiljasto
  Prašina zvijezda zove
  Uzmi let
  Misterija snova
  Od krajnje neizbežnosti
  Pomešani osećaji iz prošlosti...
  I malo je vjerovatno da će se vrijeme promijeniti
  Te tačke težnji -
  Prihvatite neizmjernost
  zatvorenik
  Zato nemoj postati izvan toga -
  Izdajnički odrasli
  sebičan...
  I postoji, dakle, značenje -
  Trazi smisao...
  
  Reci
  tvoji snovi,
  Podijelite svoje snove sa mnom...
  Budi svoj
  I otvoren
  U djetinjstvu, vrata - uspomenama ...
  
  Reci
  tvoji snovi,
  Podijelite svoje snove sa mnom...
  Budi svoj
  I otvoren
  U djetinjstvu, vrata - uspomenama
  Dječak je pjevao sa zadovoljstvom, uprkos činjenici da je u isto vrijeme morao da gura težak točak, kao tovarni magarac. I to je bio njegov ozbiljan i vrlo produktivan rad.
  Vikontesa je po ko zna koji put lupila bosom malom nogom i cvrkutala:
  - Sjajno! Odlično jedeš! Da li je Ermitaž prelep u Londonu?
  Gulliver je odgovorio sa osmehom, napuhujući svoje ružičaste, veličanstvene, detinjaste obraze:
  - U Londonu je Ermitaž najbolji i najbogatiji na svetu!
  Djevojčica se zakikota i ponovo sa velikim zadovoljstvom udari dječaka bičem. Imao je crvenu prugu na golom tijelu.
  Vikontesa je sa osmehom upitala:
  - Da li ti se sviđa?
  Dječak je klimnuo glavom i zacvilio:
  - Možda biste radije pevali nego tukli dete?!
  Djevojka klimnu glavom, a njena gola, preplanula, graciozna noga ponovo zatapti:
  - Super je i pevaću!
  Gulliver je tvitovao:
  - Pevaj cvet, ne stidi se!
  Vikontesa je, skačući i skačući, počela plesati, pjevati;
  Vozio sam u detinjstvo
  Ne prati me.
  Vidim da se svi ovdje zabavljaju ratom.
  samo za nju
  Samo za tebe
  rat.
  Ovde nema mesta za decu
  Za odrasle - borba.
  Ostani s njom
  Ne prati me.
  samo za nju
  Samo za tebe
  rat.
  I tamo je dobro
  Tamo ću sjediti na loncu.
  I tamo je dobro
  Tamo ću sjediti na loncu.
  
  Nema potrebe za novcem:
  Cirkus i lizalice
  Tu je mliječna obala
  Konji za kravatu
  samo za mene
  samo za konja
  Olovo.
  pastila, ljuljačka,
  bijele mašne,
  slatki kolačić,
  Mamini snovi.
  samo za nju
  Samo za mene
  Oni dolaze.
  I osećam se dobro
  Tamo ću sjediti na loncu.
  I osećam se dobro
  Tamo ću sjediti na loncu.
  
  Gospode, zašto sam ovde.
  Opet
  Trči, pobedi
  suza zubima -
  samo za mene
  Samo za tebe
  Sad.
  Bože, razmisli
  Šta nam napisati
  iskrene rečenice,
  Samo rastrgni svoju dušu
  teško za tebe
  teško za mene,
  Vjeruj mi.
  Ok, ok
  Djeca sjede na noši.
  u redu , u redu,
  Djeca sjede na noši.
  Evo jedne divne pesme koju peva jedna devojka. I to je jednostavno super, i super! U kovčegu vidjeti u isto vrijeme ćelavog Firera!
  Djevojka se zakikotala i namignula svom kolegi.
  Guliver se složio s njom:
  - Divni ste i jednostavno super!
  Pa, šta drugo ima da se kaže i o čemu priča? Bar pjevaj, bar vrana.
  Pa, sve je postalo vrlo ishitreno i prijatno.
  U međuvremenu, orci su, bez ikakve pauze, počeli tresti djevojku na stalak. Što je izgledalo jako cool, i na svoj način izuzetno smiješno.
  Kako da ne pevaš ovde?
  I Guliver ponovo počinje da peva;
  Ja sam dječak rođen u svetoj zemlji
  Koja se zove bezgranična zna Elfia...
  I nema boljeg mesta, znaj na celoj zemlji,
  I kako god molili Boga u žestokoj vjeri!
  
  Ali ja sam rođen kao vatreni ateista, znaš,
  U ovom ciničnom dvadeset prvom veku...
  Hteo sam da sagradim divan raj svojom rukom,
  Gdje bi ljudi sami postali bogovi !
  
  Ali onda sam se našao u turbulentnom dvadesetom veku,
  I morao sam da se borim sa dečkom tamo...
  Neka je pohvaljen podvig viteza Elfija,
  Mi engleski borci smo znali da se borimo!
  
  Naša hrabrost živi u mladom srcu,
  I krv mi burno kipi u venama...
  Pobjede su otvorile neograničen račun,
  Borimo se divlje momci dan i noć!
  
  Za slavu našeg hrabrog Elfija,
  Koju će milost dati Ladi...
  Možemo revnosno veslati na vesla u Edenu,
  Primimo neograničenu nagradu!
  
  Evo naše vjere, i moćnog boga Svaroga ,
  I munja koju sam Perun baca...
  Vječna Porodica će nam potpisati zakletvu,
  A pobjeda čeka u blistavom maju!
  
  Mi smo vilenjaci - svetlost velikih sinova zemlje,
  Vjerujem da ćemo uskoro letjeti na Mars...
  Znam da sam rođen da stvaram pobede,
  Neka trijumfuje Abel, a ne Kajin!
  
  Daćemo svoja srca za našu domovinu,
  Um da služim vilenjacima i bajonetima...
  Keruvim će raširiti svoja krila iz raja,
  Udarit ćemo orkšiste šakama!
  
  Ni u čemu neprijatelj neće dobiti šansu,
  Okrmaht nas neće baciti na koljena...
  Pogodili smo orke pravo u oko
  Za slavu najvažnijih generacija!
  
  U Elfsiji , svaki ratnik sa jasla,
  Beba vuče ručke za mašinu...
  Svarogov red - ubijte Firera -
  Lada će dati velikodušnu nagradu!
  
  Ne postoji ništa drugo u našem svijetu
  Skuplja je pobjednička zastava, grimizna, crvena...
  Čamac se pokvario, veslo napuklo,
  Opasno je boriti se sa našom Otadžbinom!
  
  Niko ne zna gde je ivica univerzuma,
  Gde idu astronauti...
   Svarog Svevišnji, svemogući kralj,
  A vitez će od njega dobiti donacije!
  
  
  Ne boj se, orkšisti nas neće slomiti,
  Čak i na ovom svetu, sa njima Sjedinjene Države, sa lavovima...
  I život se neće prekinuti, znam nit,
  Neće čizmama otadžbinu!
  
  Mi imamo vojnu snagu, verujte
  A tenkovi, avioni demona su hladniji...
  orkšizma će biti poražena ,
  Putinov i Dučeov saučesnik obešeni!
  
  Zastava je crvena, ovo je veoma jaka zastava,
  On blista kao crvena torba nad svemirom...
  Elsomolka je posadila orka u prepone,
  Sa svojom petom, gol, a ne bijeli!
  
  U Orklin vjerujem da ćemo uskoro ući,
  Uz pobjedničku pjesmu hrabrog elfinizma...
  I pomestićemo sve orkiste,
  Pa da nema gadova revanšizma!
  
  I tada će biti raj u svemiru,
  Sviraju trube moćnih heruvima...
  Borite se za domovinu i odvažite se,
  Sa Elfiya Rod i mi smo nepobedivi!
  Ovo je takva pjesma i jako je cool i smiješna.
  U međuvremenu, orci su uzeli vruće željezne trake na gole tabane dječaka i djevojčice, zbog čega je miris zagorenog mesa bio još jači, a djeca su vrištala od divljeg bola i gubila svijest. Šok je bio veoma jak od ovoga.
  A orci su ponovo zagunđali i zaurlali i počeli da plešu paklenim tempom. Ovo su zaista moćni medvedi, glupi i smrdljivi. Toliko je uzbuđenja i moćne prezentacije u njima.
  Guliver okreće mlinski kamen, a djevojka mu kaže:
  - Pa ajde pametnjakoviću, napuni krilatim aforizmima!
  Dječak kapetan je energično klimnuo glavom i izgovarajmo bisere misli s novom snagom;
  Ne možete ubediti ženu da ogoli noge ako nosite pune filcane čizme!
  Žena voli moderne cipele, ali bolje joj je da ide bosa nego da se obuva sa političarkom u filcanim čizmama!
  U svijetu postoje dva problema, jedan je novac koji se još uvijek može preživjeti, drugi je nedostatak novca koji je nepodnošljiv!
  Novac je zlo koje nestaje kada raste u količini!
  Političar koji nosi zlatna jaja, ali ne u džep birača!
  Bez novca nema života, sa novcem nema mira!
  Vodka donosi prihod državi, ali propast od pijanstva dolazi u kraljevstvo!
  Ne vjerujte političaru koji obećava zlatne planine, uletjet ćete u jarugu za bakarni peni!
  Političar ima dug jezik za obećanja a kratke ruke da ispuni ono što obeća!
  Ne vjerujte političaru koji se oblači u ovčiju kožu, možda je zaista ovca!
  Novac donosi sreću, samo što ne vredi ni peni!
  Novcem se ne može mjeriti sreća, a suzama ni tuga!
  Političar skida strugotine sa glasača ako je glup kao panj, i to hrastovom tvrdoglavošću!
  Nemojte pljuvati u bunar, možda ovo nije samo ponor obećanja političara!
  Ne vjerujte crvenim govorima, i melifičnim dželatima!
  Političar sipa kao slavuj, ali gaji vranu kao lisica!
  Krezubi vladar bi radije izgrizao podanika do smrti!
  Političar za sve ima odgovor, ali u njegov odgovor nema povjerenja!
  Niko ne zna šta je političaru na umu, iako mu je samo glupost na jeziku!
  Novac je najvažnija stvar u životu, ali vam uvijek uništi cijeli život!
  Neće to biti panj, ogoliće ga kao ljepljivu i posjeći kao bor!
  Političar može da zavede birača medenim govorima da udari kao muva!
  Zlatne planine koje političar obećava sjajno sijaju, ali smrdi smrad laži!
  Nemojte misliti ako političar priča gluposti, da je budala, da hoće da pretvori peni u peni!
  Političar nije svetac, to je svima jasno, ali zašto drugi na njega gledaju kao na ikonu?
  Političar je lisica u ovčijoj koži koja šiša ovce i ulazi u džepove!
  Ako mislite da će vam vuk u ovčjoj koži dati kotlete za doručak, onda ste tipična ovca!
  Dobar pesnik nije onaj ko sebi iščupa grlo, već koji peva o svakodnevnom životu!
  Ne mislim da je ovca na vlasti, on je skroz glup, već je izbo glasača!
  Čak i da je političar smrdljiva koza, može da muze ovce glasača!
  Nikad ne glasajte srcem, to je glupo, a oni glavom ne glasaju uopšte!
  Ako ne želite da budete razočarani svojim izborom, dajte glas nekom autsajderu, jer vođa uvek laže!
  Ako narod obogotvori vladara, život se pretvara u pakao!
  Ne pokušavajte da ugodite svima, nećete zauzeti sve stolice, nećete ležati u svim kovčezima!
  Ako niste kec, neće vas samo poker pobijediti!
  Ko nema aduta pada u najnižu boju!
  Bez dodatnog aduta u ruci, karta bilo koje boje će biti poražena!
  Jak muškarac privlači žene ne kao slab magnet!
  Čelični mišići pomažu da se novčanici pune zlatom, čelični živci ne dozvoljavaju da novčanik curi!
  Čak je i heroj iscrpljen od tako teškog tereta kao što je prazan novčanik!
  Ovo su aforizmi koje je izgovorio Guliver, koji je postao dječak.
  U međuvremenu, orci su radili nešto loše sa zarobljenom djecom. Dva: dječak i djevojčica su mučeni skoro do smrti i ležali su bez svijesti, odmarajući se nakon torture.
  A ostali momci su odlučili napraviti brendiranje. Izveli su gole momke i devojku i počeli im redom da stavljaju usijano gvožđe na ramena.
  Kao vječna djeca očajnički urlala i trzala se od strašnog bola. Pretvoreni su u robove.
  Osim toga, spalili su i kožu, ostavljajući zlokobni znak u obliku zvijezde petokrake.
  Jedan dječak je povikao:
  - Nemojmo odustati!
  I udarali su ga bodljikavom žicom, po boku i leđima. Vječiti dječak je plakao od nesnosnog bola.
  Orci su se smejali iz sveg glasa po ko zna koji put. I ogoliše usta očnjacima.
  Ovo su njihove pesme, tako zavijaju i jako kul, i uši venu od njih, i hoćeš da povratiš.
  Najstariji ork je zaurlao glasom napola posečenog ovna:
  Pustite reke krvi
  Teče po zemlji...
  Neka bolovi stenju
  Vatre posvuda!
  
  Neka smrt proždire
  Žetva ljudskih tela...
  Planeta pati -
  Zločin vlada!
  
  I neka samo smrt
  Vlada bijesna lopta,
  Svi morate da umrete -
  Sotona vas je pozvao na odgovornost!
  
  Gospod neće pomoći
  Zauvek ćeš gorjeti u paklu...
  Pomerićemo te u lice,
  Takav orkov san!
  
  Neće biti milosti
  Smrt jadnim neprijateljima...
  Nema bolje nagrade
  Daj svima mozak!
  
  Neprijatelj ne zna
  Da su orkovi svemoćni...
  Budilica zvoni -
  Udarac će biti jak!
  
  Hajde da spržimo vilenjake
  Mi smo pete devojcinih stopala bosi...
  I zgazićemo vilenjake,
  Isecimo ljepotice pletenice!
  
  I ako neko brblja
  Biće mu teško...
  Jaka zvonjava u glavi,
  A na nebu grmi sa oblakom!
  
  I ako pobedimo
  Kao vukovi u pustinji...
  Djeca će marširati
  Bosi na bloku za rezanje!
  Ovo su zaista životinje. I žigosali su zatvorenike, koji godinama nisu bili djeca, naravno, ali spolja, osim ako nisu imali dobre mišiće, a to ne možete dati momcima više od dvanaest godina. I zar nije grijeh ismijavati i mučiti takvu osobu?
  Ali šta možete uzeti od orka: gore od životinja. I tako su otjerali mlade zarobljenike. A kako bi nanijeli još veći bol, počeli su bacati zapaljeni ugalj pod bose, djetinjaste noge mladih zarobljenika.
  Nesrećni momci su vrištali i lili suze. Tada je jedan od dječaka, da pokaže snagu karaktera i nefleksibilnost, uzeo i zapjevao:
  Pobjeda ceka, pobjeda ceka,
  Oni koji žele da raskinu okove...
  Pobjeda ceka, pobjeda ceka -
  Moći ćemo pobijediti zle orke!
  
  Iako izgledamo kao deca i bosi,
  Često idemo čak i na bitke...
  I srca momaka su zlatna,
  Ološ će biti kažnjen!
  
  Ork je kao medvjed, okrutan,
  I riče kao ranjeni slon...
  Ali u bitci smo djeca dokova,
  Dželati ne čuju naš jauk!
  
  Nikada nećemo kleknuti
  Nećemo ispravljati naš ponosni kamp...
  Nema priliva, znajte lijenost
  Udarimo kao čekićem!
  
  Ork ponekad prži pete nakazu,
  Pali devojcina stopala...
  Evo ih zlih ljudi,
  Ali ja ću ga ubiti, momče!
  
  U srcu djeteta plamen bukti silovito,
  A vatra zaista besni...
  Podigni zastavu više ratniče
  Nemate granica, znajte dar!
  
  Da, momci su sa strašću,
  Sada smo deca zauvek...
  Ali ponekad zablistamo talentom,
  I zvijezda sija nad svijetom!
  
  Nijedan neprijatelj se neće uvrnuti u izvor,
  Mi smo ponosna deca Zemlje...
  I dječak bije orke mačem,
  On je iz Božje porodice titana!
  
  Neka Gospod bude sa nama zauvek,
  Vekovima je davao mladost...
  Sjajimo bosim nogama,
  I neka rijeka teče beskrajno!
  
  Ork ne voli, vjerujte riječima istine,
  Njegova zla, podla boja...
  Uhvatićemo te medvede za škrge
  Biće večna dobra moć!
  
  Ork nam svima prijeti svojim očnjacima,
  Nije dovoljno pohlepan za zemljom...
  On je podmukli pristup pakla Kaina,
  I crta čvrste nule!
  
  Za medvjede, vjerujte mi,
  Muče samo urlanje...
  Ali mi smo vječiti ratnici, djeco,
  Ne podnosimo, verujte mi, laži!
  
  Sotona je vidljiv orcima, kreatoru,
  Zavijaju, riču kao magarci...
  Devojka ima prelepu haljinu
  Iako su noge lepotice gole!
  
  Ne, ti si ork - očnjasti, gadni vuk,
  I medved čija priroda nije med...
  Ali vjerujte da zli otac nije svemoćan,
  I mi ćemo, poznavati avion!
  
  Sve smo u stanju da uradimo lepo,
  Stvorite novi radosni svijet...
  Nema više ujedinjene djece tima,
  Bit će novi idol ratnik!
  
  Mlada srca gore za otadžbinu,
  Voli svoje slavne ljude...
  Otvorićemo vrata u nove svetove,
  Pa, ork je jadna nakaza!
  
  Svaka čast momci, devojke,
  Vole, vjerujte mi, da stvaraju...
  Dječiji glasovi će postati pozivi,
  Noge će bacati bodeže!
  
  Tada ćemo izgraditi novi svijet
  U njemu je sreća za nove ljude...
  I proći ćemo veoma ponosno, gradimo,
  I zlikovac će biti plaćen!
  Bog ne voli onoga ko plače,
  Počasti, međutim, dobre...
  Verujte, dečko sa devojkom nije arogantan,
  Njegov izbor za uspjeh je prozor!
  
  A kada mir dođe u svemir,
  Vaskrsnut ćemo one koji su pali od nauke...
  Svojom verom u neprolazne vekove,
  A na krilima nosi heruvima!
  Djeca pjevaju i time pokazuju da se ne boje zlih orkova, iako ta stvorenja svojim divljim urlanjem pokušavaju prigušiti pjesme mladih zarobljenika. Pa su bacili dugačke bičeve. Tukli su ih po bosim nogama djece heroja. Ali nisu prekidali nastup, a izgleda nisu obraćali pažnju na teške batine i ponosno su podigli glave.
  I iako su bili polugoli i žigosani robovi, u njima se osjećala rasa olimpijskih bogova i titana.
  
  DJEVOJKA I BIJELI PASTIR
  ANOTATION
  Mala cirkuska grupa - dečak Miška i devojčica Aljonuška - putuju, udarajući bosim nogama po stenovitim putevima Krima. A uz njih je i bijeli pastir - koji je jednostavno neponovljiv!
  . POGLAVLJE 1
  Dječak od oko dvanaest godina i lijepa djevojka od dvadesetak godina šetali su Krimskim planinama. Njihova bosa, preplanula stopala prskala su po oštrom, vrelom kamenju planinskog puta. Bilo je jasno da su dječak i djevojčica već krenuli mnogim putevima. Njihovi potplati postali su vrlo izdržljivi, elastični, tvrdi i gotovo nisu osjećali ubod i toplinu kamenja.
  Čak naprotiv, bosa stopala je čak pomalo prijatna i škakljiva na tako gruboj površini.
  Kosa cirkuskog para bila je bijela kao snijeg, a lica gotovo crna od opekotina i prašine. U rukama su nosili prostirku i jednostavne cirkuske sprave. Pored njih je trčao dresirani bijeli njemački ovčar. Ovo je veoma lepa životinja. I sve je izgledalo jako kul - prelep, okretan cirkuski par, i pas koji može da joj se zabavlja i divi.
  Međutim, njemački ovčar se teško može nazvati psom.
  Dječak je nosio kratke hlače i skinuo košulju, čineći vidljivim njegovo žilavo tijelo s mršavim, istaknutim mišićima. Djevojka je pogledala njegove oštrice, oštre kao sjekire i prekrivene čokoladnim tenom, i upitala:
  - Miška, zar nisi umorna?
  Dječak je samouvjereno odgovorio:
  - Ne, Aljonuška! Ti i ja smo prekaljeni!
  Ispred su se pojavili krovovi primorskih dača. Devojka je primetila:
  Da, to je bogato mesto. Možda možemo skupiti novac!
  Medved se nasmešio i primetio:
  - Ako išta, lovit ćemo ribu u moru. Ovdje bi mogao biti dobar zalogaj.
  Počeli su se približavati prvoj dači. Alyonushka je bila lijepa, iako pomalo mršava od neuhranjenosti i dugog hoda, ali žilava, snažna i spretna. Haljina joj je bila kratka, što u to vrijeme nije bilo uobičajeno. Ali tako jake noge.
  Na prvoj dači bili su spremno prihvaćeni. Majstor je želeo da se sa zadovoljstvom divi devojci i njenom plesu. Plesali su sa dečakom. I radili su gimnastičke vježbe. Bio je i bijeli pastir koji je skakao preko kruga.
  Tada je dječak pokazao nekoliko trikova. Gospodar sa zadovoljstvom i njegova žena i par sinova su gledali. Zatim je bacio bakreni novčić i primijetio djevojci:
  - To nije ono što treba da radite sa svojim izgledom!
  On je jedan od sinova, tinejdžer od petnaestak godina, predložio:
  - Daću ti novčić ako mi dopustiš da te mazim po nogama.
  Alenka se nacerila, a njen osmeh je bio tako belozubi i sladak, i odgovorila:
  - Dve grivne!
  Mladić, čiji se brkovi još nisu probili, klimnu glavom:
  - Svakako! To bi bilo super!
  I izvadi iz džepa srebrnjak od dvije kopejke. I bacio ga je djevojci. Spretno ju je uhvatila golim prstima, preplanulim i okretnim nogama.
  Dečak-majstor je uzviknuo sa divljenjem:
  - Ovo je klasa!
  Alenki je klimnula svojim svetlom, blago zlatno gola i odgovorila:
  - Zato sam profesionalac!
  Ispružila je nogu tinejdžeru. Počeo je da ih nežno miluje. Ruke su mu veoma nežno kretale po glatkoj i preplanuloj koži devojke, a Alenka je prednjala od zadovoljstva.
  Zapravo, kada vas slatki dječak pomiluje, to je zaista izuzetno ugodno, a ovdje možete uživati u milovanju.
  I, naravno, za to ste takođe plaćeni. To je jednostavno super.
  Dječak je pomilovao njene grube, ali elastične potplate sa gracioznom oblinom pete. Pogolicao joj je stopalo.
  A Alenka se smijala i od zabave. I veoma je prijatno.
  Gospodareva žena je također bacila novčić dječaku Mishki i upitala:
  - Daj da ti pogolicam i petu!
  Dječak joj je pružio bosu nogu. I druga mlada, zgodna žena počela je golicati dječakov goli taban.
  Medvjed se nasmiješio i predeo.
  Gospodar je prijekorno pogledao svoju ženu. Ali ona se samo nasmešila i rekla:
  "Nećete biti ljubomorni na moje dijete, zar ne?"
  Barin je odgovorio:
  - Golicajte ga koliko hoćete, ali ne idite dalje od dozvoljene pristojnosti!
  Gospođa se nasmijala... A njeni su prsti zagolicali dječaka sa zadovoljstvom po njegovoj goloj, okrugloj, ružičastoj štikli.
  Djevojka se također nasmiješila i prednjala. Onda je promenila nogu. I ponovo se nacerio. Bilo je i stvarno zabavno.
  Ali golicanje je uvijek dosadno. Barin je strogo viknuo:
  - Dosta! Izlazi ili ću zvati policiju!
  Dječak i djevojčica pokupili su svoje lične stvari i zajedno sa psom - bijelim ovčarskim psom napustili bogatu kolibu.
  Alenka je generalno bila lepa. I dobio sam novac i lijepo je kada bose noge masiraju posebno lijepi momci.
  I u sljedećoj dači dobrovoljno su pušteni s dječakom. Naravno, pre svega zbog prelepe devojke. Ko ima i tako kratku suknju, a preplanule, jake, mišićave, veoma graciozne noge se tako jasno vide.
  Devojka je zaista veoma slična robinji u staroj Grčkoj. Njena haljina izgleda kao tunika. A kako tako lijepa i mišićava djevojka ide bosa i pokazuje gotovo sve svoje divne, divne, nesvakidašnje zavodljive noge. I teško je skinuti pogled s nje.
  U ovoj dachi je bio samo jedan majstor. Porodica je negdje drugdje. Naredio je Alenki da pleše kako bi se divila pokretu njenog finog i izuzetno finog, fizički razvijenog tela.
  Zatim je, bacivši novčić, naredio:
  - Pevaj lepotice!
  Alenka je pevala sa zadovoljstvom;
  Ja sam jednostavna Ruskinja
  Mnogo puta bio u inostranstvu...
  Imam kratku suknju
  Sviđa mi se sivi orao!
  Gospodar je ljutito promrmljao:
  - Tvoja pesma nije dobra! Hajde, nešto agresivnije i seksi!
  Dječak iz cirkusa je predložio:
  - Ili možda bolje patriotski?
  Barin se složio.
  - Može biti i patriotski! Ali već ti bosi pevaš! A ako mi se ne sviđa, dobićeš štap za petama!
  Miška klimnu:
  - Ako hoćeš majstora, onda me za rublju možeš dobro udariti štapom po golim štiklama!
  Barmen se nasmijao i odgovorio:
  - Bolje je tući ovu devojku bičem. Pogotovo ako je prvo skinete!
  Alenka se sa osmehom nakloni:
  - Hoće li tvoj gospodar!
  Bogataš je sa osmehom pevao:
  Zaraditi novac,
  Zaraditi novac,
  Zaboravljajući na dosadu lijenosti
  Zaraditi novac,
  Zaraditi novac,
  A sve ostalo je smeće!
  A sve ostalo je smeće!
  Alenka je odgovorila:
  - Srećan bez novca
  Možete postati...
  Loši ljudi -
  Brojite novčiće!
  Barin zaurla:
  - Dobij hiljadu udaraca!
  Dječak iz cirkusa je primijetio:
  - Ako hoćeš, majstore, umesto pesama, daću ti mudre izreke!
  Bogataš se nasmejao i odgovorio:
  - Hajde dečko, ovo će biti zanimljivije!
  Medved je počeo da izgovara fraze;
  Dug Otadžbini se nagrađuje nesebičnom predanošću!
  Rat testira pametne, ojačava jake, zabavlja budale! -
  Nije zabavno biti podsmijeh, nije dosadno natjerati druge da plaču!
  Dobar vladar je kao slatki med, prvo ga polizneš, pa ispljuneš !
  A zli vladar će, kao pelin, prvo biti ispljunut pa pogažen!
  Da, zlato je meko, ali neprobojni štit se lako kuje!
  Kvalitet uvijek nadmašuje kvantitet - čak ni ocean ječmene kaše nije prepreka sjekiri!
  Zlo je puno snage kada je dobro oslabljeno strahom!
  Šala je dobra za mjesto, kašika za ručak, ali pomoć je u nevolji!
  Možda ćete imati sreće jednom ili dvaput - bez vještine sreća odlazi!
  Ko nije Lav Tolstoj, taj književni skitnica!
  Nije potrebno biti rođen Tolstoj da bi bio skitnica iz književnosti!
  Hajde da popijemo za to da imamo više žena nego razloga za crvenilo zbog razvoda!
  Požuda je uništila muškarce više nego saosećanje žena!
  Precizno oko kosih ruku, neprijatelj nije promašaj - kratkovid!
  Filozofija ne produžava život, već ga čini kićenim, razvlačeći fragmente!
  General pobjeđuje vještinom, koljač brojevima, genije umjetnošću, pretendent prevarom!
  Pa pijmo da nada ne umre, a da umiru samo oni koji je ne opravdaju!
  Nada umire poslednja... A oni koji je ne opravdaju su prvi!
  U ratu je logika relativan pojam - kao čokolada, nisam imao vremena da se divim pločicama jer su mi već u ustima, nisam imao vremena da progutam, jer već izmiču postrance!
  Uspeh ponekad smrdi, uspeh nosi leš, ali sreća ne može da smrdi!
  Bog je na površini svake stvari , a Đavo je u njenim detaljima!
  Dobiti batine je neprijatno čak i za mazohistu!
  Ono što Bog ne zna je samo pitanje na koje nije mogao odgovoriti!
  Majmun je bolji od čovjeka jer može biti samo životinja doslovno!
  Propovijed koja ne vodi ka dobru je kao put koji vodi do sjekire!
  Graditi bilo kakve doktrine na tekstovima Jevanđelja je kao proučavanje kvantne mehanike iz bajki braće Grim!
  Teško je biti Bog, ali ostati đavo je potpuno nepodnošljivo!
  Um učetvorostručava vašu snagu čak i ako se broj neprijatelja udvostruči!
  Život je potpuni kompromis, ne sa ljudima, već sa prirodom!
  Čelo je u obliku zvona , što znači da je slog kul!
  Zakoni nisu pisani za budale, zakoni prirode nisu propisani za genije!
  Jezik je dat pametnoj osobi da sakrije misli o glupim i besmislenim stvarima!
  Ko vidi smiješno u tužnom, tragično će oslijepiti od ozbiljne radosti!
  - Požuri bez žurbe - požuri bez žurbe! Dobijte pet iz lekcije - rješavanjem složene akcije!
  Pobjednici se ne sude... Mada se ponekad sudi!
  - Ljudska glupost je saveznik bogova neprijateljskih prema ljudima!
  Čovjek je čovjek u štali, ali svinja ni u palati neće se uzdići više od vepra!
  Dvije su beskonačne stvari: svemir i ljudska domišljatost - međutim, prva je relativna, a druga apsolutna!
  Koji Rus ne voli brzu vožnju i prokleto brz let!
  - Ne žele svi u pakao, ali samo nekolicina može okusiti želju za đavolijom prilikom!
  Ali bez zalijevanja suzama, ne možete požnjeti žetvu radosti, a bez zalijevanja znojem, lovorike uspjeha neće rasti!
  Bog je u svakoj stvari ili na njenoj površini, a Đavo je u odsustvu stvari, ili u dubini materijalnog nedostatka!
  Ko odvoji vrijeme da bude oprezan, uštedjet će vječnost na svojoj sahrani!
  Tišina je zlatna, riječ je srebrna, ali toliko se izlijeva iz ženskih usta da se i dijamanti zatupljuju!
  Tišina je zlatna i neće zarđati od dugog čuvanja elokventnih potoka!
  I zlato gubi svoju vrijednost ako se tiho zakopa u zemlju!
  Dječak je vrlo lijepo izgovorio aforizme, sa velikim osjećajem i tupćući bosim nogama.
  Gospodar se nasmiješio i bacio novčić cirkuskom djetetu. I Miška ju je uhvatio golim prstima. A onda ga je bacio u džep svojih šortsa.
  Bogataš je primetio:
  - Nije loše! Ali ne dovoljno!
  Djevojka je predložila:
  - Hoćeš da pevam!
  Barin je odgovorio:
  - Ovo nije potrebno! Bolje stavi svoje bose noge na mene!
  Alena je klimnula.
  - Dobro! Tvoja volja!
  Bogataš je uzeo devojčinu bosu nogu u ruke i počeo da je grubo oseća. Djevojka je šutjela kao odgovor. Čak se i nasmiješila.
  Gospodar izvadi još jedan novčić, baci ga dječaku i zaurla:
  - Hajde još da izgovaramo aforizme! ja ću plakati!
  Dječak iz cirkusa Mishka je ponovo počeo da sipa svoje. Usput, ne detinjasta mudrost;
  
  Nekad smo gubili, nekad ginuli, ali Rusi nikad nisu pokleknuli!
  Vještina zamjenjuje količinu, ali količina može samo lažno krivotvoriti vještinu!
  - U zdravom tijelu, i duh ambala - i slabost tijela - duša je izblijedjela!
  Krv sija kao zlato, ali metalne duše rđaju od nje!
  Čak i zlato zarđa ako srce nije izliveno od njega!
  Tortura nije zabava, već naporan rad iz uslužnog sektora, u kojem je sažaljenje prema klijentu pogubno za vas!
  Duša bogataša je patriotska, ništa više od zlatnika, gde je uzmu i drže!
  Zlato je žuto kao boja izdaje, meko kao volja oportuniste, teško kao savest izdajnika!
  Bol je kao svekrva, opsesivan, gadan, hoću da ga se otarasim, ali... bez njega se nećeš udati sa pobedom!
  Kada se neprijatelj ne preda uništavaju ga, a kada se ne preda, domišljatost donosi pobjedu!
  Nije bitno da li su ženke neprijatelja uginule, katastrofa je ako su naši mužjaci izvrnuli mozak!
  Lako je u borbi kada učenje nije muka, već korisna zabava!
  Čak i po Hristovim rečima, njegove sluge traže nešto što služi bezbožnoj samovolji!
  Veliki ormar će bučno pasti, a glasna slava ide onome ko ga je srušio!
  Kada je maska vešta, ne treba nam izgovor!
  Češće teku crvene rijeke zbog crvenih govora i crnih djela!
  - Kome je suđeno da bude izboden, neka ne drhti na konopcu!
  Kao i uvek, ispostavilo se, ali nisu hteli!
  Smrt zaslužuje bolji udeo od života, jer njeno trajanje ostavlja neuporedivo više delova za izbor! -
  Garancije daju zagarantovano opljačkane!
  Novčić od zlata je mekan, ali smrtonosniji od metka, pogađa pravo u srce i vadi mozak!
  Tehnologija je bog rata - a njen saboter je ateista!
  Bog je stvorio univerzum za šest dana, a čovjek cijelu vječnost plaća za minutu slabosti koju je napravio čovjek!
  Ušli su na vuni, ali se nisu vratili žičarom !
  Bježi, ali ne bježi, pucaj, ali ne uzvraćaj, udaraj, ali ne uzvraćaj, i što je najvažnije, pij, ali se ne napij!
  Nikome ne trebaju uši mrtvog magarca, ali sluh žive lisice je dar za one kojima magarci ne trebaju da postignu svoj cilj!
  Obuj pamet, zauvek ćeš ostati skitnica!
  Rat je vazduh za pluća, ali samo pomešan sa binarnim gasom!
  Ako neprijatelj ne želi da odustane i ne zna da izgubi, nateraćemo ga da odustane i odvikćemo ga da pobeđuje!
  Loši ljudi vole crnu magiju, dobri loši ljudi belu!
  Ubijanje u ratu je teško u procesu, odvratno u percepciji, ali kako je sjajno na kraju! Dakle rat donosi zdravlje duši, otvrdnjavanje tijelu i čišćenje novčanika!
  Ponekad rat uveliko puni novčanike, i direktno je proporcionalan punoći prolivene krvi i praznini pokvarenog srca!
  Dječak je vrlo lijepo i ekspresno izgovarao aforizme.
  Gospodar je osjetio bose noge djevojke. Zatim je poljubio njen goli, elastični đon i primetio, bacivši novčić:
  - Veoma dobro! Tvoje noge su preslatke! Pusti dečaka da peva! Ili ako ne zna da peva, onda mu mogu zapaliti bosu nogu upaljačem!
  Medved je sa osmehom odgovorio:
  - Bolje da pevam!
  Bogataš je zarežao:
  - Pa pevaj!
  A cirkusant ga je uzeo i zapevao sa osećanjem i izrazom;
  Neverovatno je šta si uradio
  Milost je prolivena na ljudski rod...
  Vi ste dali svetog Boga
  Duša um srdačna milost!
  
  Lucifer se okrenuo Sodomi,
  Proizvod greha i ponosa...
  Podigao je svoj mač na sveti tron Božiji,
  I odlučio je da je sada Svemoćan!
  Barin je žestoko viknuo:
  - Ne! Ne želim pjesme na vjerske teme! Ja sam grešnik i volim greh!
  Mishka je rekao:
  - Mogu drugo!
  Bogataš je odgovorio:
  -Ne! Neka devojka bolje peva! Kako se zoveš tamo?
  cirkus je odgovorio:
  - Alenka!
  Barin je zarežao:
  - Pevaj Alenka!
  Devojka je počela da peva sa velikim osećanjem i entuzijazmom;
  Ja sam najjača devojka na svetu
  Koji je rođen u čistoći...
  Nema ljepše mene na planeti -
  Prosperiraćemo svuda!
  
  Neka Rusija bude poznata po svemu najljepšem,
  Zemlja koja je osvojila ceo svet...
  Neka ljudi odmah postanu zanimljiviji
  Svaki ratnik je pravi idol!
  
  Ja ću braniti svetu zemlju
  Gdje su naši preci, vjerujte svi najjači...
  Saznaj ljude devojka je bosa,
  Ona je orao, a ne vrabac!
  
  Bio sam komsomolac u prošlom životu,
  Fašisti su se tako slavno borili...
  A devojčin glas je bio tako jasan,
  I vedra, prozračna duša!
  
  Borio sam se veoma hrabro kod Moskve,
  Devojka je bila bosa na hladnoći...
  I smatraj moj pritisak tako šokantnim,
  Slomila je Fritzovo lice šakom!
  
  Za slavu Isusa našeg barjaka,
  I takođe najveći Bog Svarog ...
  Zauvijek je sa nama presveta Lada,
  I najsjajniji Beli Bog na svetu!
  
  Mi smo ljudi koji su rođeni na svetlosti sunca,
  Yarilo nas je inspirisao na herojstvo...
  I pesma devojaka divlje teče,
  Ovdje heruvim širi svoja krila!
  
  pucao sam precizno iz mitraljeza,
  Ona je bosonogom nogom bacila poklon...
  Bacio sam svoju mrežu na fašistu,
  Izgleda kao mala devojčica!
  
  Ja sebe smatram božjim ratnikom,
  Stvorio svet u kome lepota...
  U ime najvećeg Svaroga,
  U duši lepote, lepota sazreva!
  
  Branili smo Kremlj od nacista,
  Uspeli smo da upijemo sve u isto vreme...
  Ne, demobilizacija neće doći od djevojke,
  I pogodili smo Fritza pravo u oko!
  
  Za slavu vječnog komunizma,
  Borio sam se bos kao komsomolac...
  Uništićemo jata fašizma,
  Tako da čelik ne podlegne neprijateljima Rusije!
  
  Devojke su se borile kod Staljingrada
  Aleli kao rubin imaju bradavice...
  Uskoro ćemo vidjeti komunizam,
  Ne znajući tugu i čežnju!
  
  Mi smo najbolje devojke u otadzbini,
  Skoro sam goli komsomolac...
  Ali tako razbio Rajh iz mitraljeza,
  Da nam Nijemci nisu ušli u četu!
  
  U ime najsvetlije Rusije,
  Verujem da ce sve biti u redu...
  Velika Isusova misija
  Dok kucam školjke dlijetom!
  
  U ime naše velike domovine,
  Bićemo zli fašisti da bježimo...
  Da, zaustavimo jata divlje horde,
  Čak i u žestokom napadu, zli lopov!
  
  Neka Isusovo ime sija kao sunce
  Neka majka Marija podari veliki raj...
  Za Ladu Svemogućeg mi smo deca,
  I borite se hrabro i odvažno!
  
  U ime naše velike domovine,
  Šta je komunizam svuda dao...
  Vidim lica svetaca kako sijaju sa ikona,
  U jednoj United Lord porodici!
  
  U ime svemogućeg Svaroga,
  Spasitelj Svevišnji Hriste...
  Moramo biti kao Bog porodice,
  Za sve Beskonačnog Kreatora!
  
  Neka Rusija podigne svoju zastavu iznad sebe,
  Postat ćemo jači i mudriji...
  Iako Džingis Kan naglo napada,
  Ali mi devojke smo ipak pametnije!
  
  Pa kažem vam ljudi, samo napred,
  Služite nam verni ruski bogovi...
  I spasi duše Rusa u borbi,
  Iako ima đavolski udarac!
  
  Pobedićemo, znam to sigurno
  Moći ćemo da pobedimo sve fašiste...
  Kajin neće slomiti borce otadžbine,
  I uz prijeteću riku medvjed će živjeti!
  
  Uradićemo sve veoma dobro,
  Porazićemo sve Frice i Mongole...
  Uostalom, svađanje sa devojkama je opasno,
  Narod Rusije zna da je nepobediv!
  
  Hajde da svi pokažemo prijeteće osmehe,
  Džingis-kanu ćemo slomiti rogove...
  U ime beskrajne slave,
  Neka vam sudbina bude veoma svetla!
  
  Da, mi devojke ćemo se lepo boriti,
  Pokažimo najvišu klasu na svijetu...
  Ja sam ratnik, a duša vjeruje da nije klovn...
  I Bog će nagraditi Hrista za pobede!
  
  Slomit ćemo tumene Džingis Kana,
  Biće devojaka u borbi na Kalki...
  Ne odoli paklenom udarcu,
  Volim Isusa i Staljina!
  
  Pa ću neprijatelje poseći, veruj bez brojanja,
  Mogu ih pobijediti kao mušice...
  Verujte mi, imamo težak posao,
  Iako je život krhak kao nit svile!
  
  U ime Lade, Presveta Marijo,
  Šta su mladost i ljubav dali...
  Mi devojke imamo potpuno bose noge,
  Zgazimo protivnika u prljavštinu i krv!
  
  Hristos će doći i mrtvi će uskrsnuti,
  Perun, Jarilo, Beli Bog, Svarog ...
  Oni su ujedinjeni, ljudi iskreno znaju,
  A iznad univerzuma je Svemoguća Porodica!
  
  Ukratko, naša sreća će biti večna,
  Predivna i divna vekovima...
  I nebo i zemlja su u moćnoj moći,
  I besmrtnost, i mladost zauvek!
  
  DVOJNIK NAJVIŠEG BOGA
  ANOTATION
  Dečak i devojka završavaju u Moskvi u dvadeset trećem veku. Čini se da je sve u redu, a na planeti Zemlji je pravi raj, vječna mladost i stvoreno je ogromno svemirsko carstvo. Ali iznenada dječak Vitalij saznaje da je vrlo sličan Svevišnjem Bogu u tijelu.
  . POGLAVLJE br. 1
  Dječak Akulov i junačka djevojka Albina u velikom gradu. To je kao Moskva, ali iz dvadeset trećeg veka. Ovo je budućnost za dve stotine godina. Grad je, naravno, porastao. Neboderi su izgledali kao planine, i veoma šareni. Imaju i egzotične oblike, na primjer, poput sladoleda u boji u zlatnoj čaši. Ili, na primjer, sedam kornjača koje stoje jedna na drugoj u platini.
  Bilo je i zgrada koje su ličile na muzičke instrumente, blistale nečim lepim.
  A u vazduhu su jurile brojne letelice raznih oblika. Većina je, međutim, u obliku kapi, ili poput morskih riba sa zlatnim perajima.
  Da, i brojke su bljesnule u letu. Bilo je i odraslih i djece. Štaviše, svi odrasli su izgledom mladi, ne stariji od šesnaest godina.
  A na pločniku je bila i plastika. Mala djeca su skakala na nju, udarajući nogama, a onda poletjela kao ping-pong loptice.
  Vitalik je sa osmehom primetio:
  - Divan svet!
  Albina se složila:
  - Da, smešno i pristojno za čuda!
  Dječak i djevojčica hodali su po zrcalnoj, reflektirajućoj površini. Noge su im bile bose, kao kod djece. I osjećali su da ih golicaju vibrirajući talasi.
  Ispred se videla grandiozna fontana, koja je podigla mlaz visok kilometar i po, i koji se nosio kroz vazduh, svetlucajući dijamantima. I same statue, u sastavu fontane, blistale su nekim posebnim, nepoznatim metalom, koji je bio mnogo sjajniji od zlata i blistao svim duginim bojama.
  I same statue su bile predivnog oblika i dirljive.
  Vitalik je klimnuo glavom.
  - Divno otkriće. Ovo je fontana - hladnija od Peterhofa!
  Albina je sa osmehom rekla:
  - Svet svetle, hladne budućnosti.
  Dječak i djevojčica su se malo pojačali. Albina je bila toliko viša od Vitalika da bi se moglo pomisliti da su majka i sin. Štaviše, u ovoj budućnosti nije bilo starijih ljudi. Ljudi su stekli vječnu mladost, a muškarci su se mogli radovati što ne moraju gubiti vrijeme na beskorisno i neugodno brijanje.
  Neke zgrade u futurističkoj Moskvi imale su zlatne i platinaste pruge. Postojali su i svijetli bilbordi veličine do kilometar, koji su prikazivali cool crtane filmove.
  Letelice koje su jurile u vazduhu bile su ne samo lepe i jarkih boja i gracioznog oblika, već su mirisale na skupoceni francuski parfem, ili, možda, još prijatnije.
  A površina kvadrata je bila kao ogledalo, topla, a istovremeno je blistala. Kada su na njega stupili goli tabani tinejdžera, dječaka i djevojčice, pojavili su se graciozni, gotovo djetinjasti otisci stopala. Koje su blistale u različitim bojama, kao da su nacrtane flomasterima. A onda su nestali.
  Albina je sa osmehom rekla:
  - Baš kao u zamku snježne kraljice!
  Vitalik je odmahnuo glavom:
  - Ne! Ovdje je toplo i svijet je pun boja.
  Mladić i djevojka su doletjeli do njih. Bile su jako lijepe, ali su im lica bila oslikana, kao crteži na torti.
  Mladić je pitao momke:
  - Odakle si?
  Vitalij je odgovorio:
  - Iz Moskve!
  - Zašto hodaš?
  Albina je odgovorila:
  - Voleo bih da kupim avion. Gdje su vam ovdje radnje?
  Djevojka koja je bila pored mladića se nasmijala i odgovorila:
  - Niko ne koristi prodavnice. Postoji Hypernet mreža i sve se preko nje isporučuje apsolutno besplatno.
  Vitalik je sa osmehom tvitovao:
  - Koliki je napredak postignut?
  Za nezamisliva cuda...
  Sve je postalo potpuno besplatno,
  Samo sa dobrom, pažljivo!
  Mladić je primetio:
  - Znate li koliko liči na našeg Boga? Možda si ti njegov sin?
  Dječak se zakikotao i odgovorio:
  - Ne! Ne poznajem svog oca. Ali ako je on Bog, onda se ne bih iznenadio.
  Devojka je sa osmehom rekla:
  - U našem svetu nema ničeg iznenađujućeg u bilo kojoj pojavi, ne! Možete promijeniti tijelo pomoću posebnog programa u Hypernetu . Samo ljudi to rijetko rade, jer se u matrici igara na Hypernetu to može učiniti, općenito, uz mentalni napor i trenutno. A ako promijenite sebe u stvarnosti, oni vas više neće prepoznati. Da, i potrebna vam je dozvola Ministarstva ljubavi.
  Albina je bila iznenađena:
  - Ministarstva ljubavi?
  Djevojka pogleda i odgovori:
  - Kao da niste iz našeg carstva! Možda imate problema sa pamćenjem?
  Vitalik je zarežao:
  - Mi smo putnici kroz vreme!
  Mladić je primetio:
  Ako ovo nije šala, onda...
  Iste sekunde oko njih se pojavilo desetak prelepih devojaka u narandžastim kombinezonima. I na par su uperili hladno sofisticirane mitraljeze.
  Vitalik je zarežao:
  - Došli smo s mirom!
  Albina je tvitala:
  - Još smo maloletni, nema potrebe da pucate na nas!
  Devojka sa crvenom kosom i uniformom je rekla:
  - Nećemo vam nauditi. Jednostavno nemate nanobotove u sebi i morate otkriti odakle ste došli.
  Vitalik je promrmljao:
  - Od kamile!
  U tom trenutku, zelene, široke zrake su pogodile par, tiho i bez bola, isključujući svijest.
  Vitalik nije imao vremena da išta vidi ili pomisli kada se ponovo našao u jasnom sjećanju.
  Zajedno sa Albinom visili su u providnom prostoru. Oko njih je bila poput plave izmaglice. I u isto vrijeme, ne mrdajte ni malim prstom.
  Pred njima se pojavila veoma lepa devojka, sa kosom ispod svih duginih boja.
  Cvrkutala je:
  - Uradili smo analizu i saznali da ste iz Moskve 2023. godine. Pitanje je kako ste došli do nas? I dalje, čini se da ste neugodan par. Kompjuter kaže da ste možda Vi Svemoguća i Bogorodica tog vremena.
  Vitalik je uzviknuo, čuo se njen glas:
  - Eto kako... Izgleda da ovim carstvom u budućnosti vladam Ja!
  Djevojka se okrenula i slatkim glasom odgovorila:
  - Ništa ne isključujemo. Ali Svemogući je sada u hiperkapitalu Ultravavilov , a ovo je susjedna galaksija! Moraju vas odvesti kod njega, a onda će odlučiti šta da rade sa vašim parom.
  Albina je napomenula:
  - Ali ne možemo da se ubijemo u prošlosti?
  Djevojka je odgovorila:
  - Na Bogu i Bogorodici je da odluče! Vaš izgled je za sada velika tajna od ostalih. Odmah ćete biti poslani u Ultra-Babylon pod velikom pratnjom, puneći kapsulu bez svemira. Da vam tokom leta ne bude dosadno, vaša svest je u supermatrici Hypernet će moći uživati u igricama za svačiji ukus. Jeste li razumjeli?
  Vitalik je odgovorio:
  - Igrajte u dvadeset trećem veku - šta može biti bolje!
  Albina je sa osmehom rekla:
  - I meni se sviđa!
  Djevojka se široko nasmiješila i odmahnula rukom. I ružičasti, mekani talas pao je na Vitalika i Albinu.
  Dječak i djevojčica su završili u gradu. Nije više tako svetla i šarena kao Moskva dvadeset trećeg veka. I to oko kraja dvadesetog veka.
  Ogroman dinosaurus udario je na stražnje noge ulicama, dodirujući repom susjedne kuće i uništavajući ih. Također, njegove šape su se ili produžile, ili obrnuto, skratile, uzrokujući uništenje i smrt ljudi.
  I pobjegli su na sve strane. Međutim, svi su bili djeca ne starija od dvanaest godina. Dečaci i devojke su pobegli. Neki od njih su bili u policijskim uniformama. I to nijedna odrasla osoba, čak ni tinejdžer.
  Čuo se prijatan ženski glas:
  - Zaustavite dinosaurusa i spasite decu!
  Albina je upitala:
  - A kako to učiniti?
  Glas je odgovorio:
  - To je takva igra. Misli za sebe.
  Vitalik je slegnuo ramenima i zapevao:
  - Hajde spasonoscu ,
  Pretvorite se brzo u uže za preskakanje!
  Albina se naceri i upita:
  - Kako si?
  Dečak genije je samouvereno odgovorio:
  - Prije ili kasnije, u igri će se pojaviti nagoveštaji i klaviri u žbunju. Evo, na primjer, ovih!
  A mladi ratnik, golih nožnih prstiju, podigao je komad pločice sa pločnika i bacio ga u visoku zgradu. Fragment je poletio u luku i udario u bazu. Ogromna konstrukcija se zaljuljala, i svom snagom je uzela i pala na dinosaurusa. Silovito je bio potresen, a čudovište je počelo da pada.
  Albina je gugutala s guštom:
  -Ovo je zaista viteški potez!
  Vitalik se nasmejao i odgovorio:
  - Možda je pastuv potez!
  Dinosaurus, prikovan uz zgradu, uzeo ga je i izmrvio u gomilu žvakaćih guma i slatkiša. Djeca koja su nastanjivala ovaj grad odmah su pohrlila da zgrabe poslasticu. Sandale su bljesnule, patike, a neke su imale i gole potpetice.
  Bilo je mnogo buke.
  Vitalik je sa osmehom pevao:
  Djetinjstvo je divno vrijeme
  Lepo, zabavno za momke...
  Odlična utakmica dolazi
  Škrabamo kišom iz mašine!
  Albina je, uz još širi osmeh, primetila:
  - Da, škrabamo!
  Nakon toga su vidjeli još dva negativca. Bila su to čudovišta: jedno s glavom vepra, a drugo s nosorogom. Uz divlji urlik jurnuli su na Albinu i Vitalika.
  Dječak je zviždao.
  Jedan od semafora je zateturao i pao na glavu nosoroga. Zadao silan udarac i omamio nasilnika.
  Vitalik je cvrkutao, pokazujući zube:
  - Duvaj, duvaj, još jedan udarac,
  Još jedan udarac i onda...
  Dječak bosonogi superzvijezda
  Baca aperkat!
  Albina se zakikota i zaguguta:
  - Sveti rat
  Devojke su duplo cool!
  Borac je, sa svinjskom glavom, izvadio laserski mitraljez iz torbe i počeo da puca.
  Dječak i djevojčice su skočili u stranu. Albina je golom petom bacila koru od banane. Poletjela je i sletjela pod čizmu boraca sa svinjskom glavom. Preletio je i srušio se, probio se kroz kameni zid i smirio se.
  Vitalik je sa zadovoljstvom pjevao:
  - Saginjem se nad nišan, a projektili jure ka cilju! Još jedno trčanje naprijed!
  Albina je u sebi osjećala vrlo destruktivne impulse. I gazimo bosim, preplanulim nogama, od čega asfalt vibrira i puca.
  I slatkiši, čokolade, porcije sladoleda, žvakaće gume, lizalice i još mnogo toga počele su letjeti iz pukotina. Kako je sve to izgledalo sjajno i zabavno.
  Vitalik je primetio:
  - Ovo su zaista ukusne poslastice !
  Devojčica je htela nešto da kaže, ali je gomila dece dotrčala i hajde da uzmemo sve ovo posuđe. I jedi ih pohlepno!
  Albina je tvitala:
  - Barem reci hvala!
  Djeca su zastala i uglas zaurlala:
  - Hvala ti!
  Vitalik reče sa osmehom:
  - Ovo je skoro božanstveno!
  Djevojka junakinja htjela je da se našali, ali krajolik se iznenada promijenio. I završili su na snježnoj planini. Momci i devojke su klizili sa njega, kao sa odskočne daske.
  I zabavljali su se...
  Vitalik i Albina su, kao magijom, takođe digli skije na noge. I dječak i djevojčica su odjurili, uz divlju ciku i buku.
  Vitalik je sa osmehom pevao:
  Porivi duše čudesne lepote,
  Za domovinu se borac borio između zvijezda ...
  Uostalom, odvažni snovi su se ostvarili,
  Armada zlih neprijatelja nije se uplašila!
  Albina je namignula i ironično primijetila:
  - Ipak, između zvezda!
  Vitalik se nasmejao i odgovorio:
  - Da!
  I dječak je počeo da se odguri od snijega štapovima. Posljednjih godina zime ne zadovoljavaju. A skijanje u blizini Moskve je bilo zastrašujuće . A kako su inače održane Zimske olimpijske igre u Sočiju?
  Jedan od dječaka, koji je vozio paralelnom stazom, upita:
  - Želiš li avanturu?
  Albina je odgovorila:
  - Naravno da! Naravno da! Naravno da!
  I ovdje se ispred njih pojavilo nekoliko polarnih medvjeda. A sada Vitalik i Albina imaju mitraljeze u rukama.
  Dječak i djevojčica su odlučni u borbi. I tako povuku obarače, a iz buradi, poput vodopada, izlete vrlo gorući i bockavi, razorni mlazovi.
  Vitalik je primetio kada je video kako je metak pogodio dupe polarnog medveda, ispuštajući izvor krvi:
  - Sve je ovo divno i cool!
  Albina je klimnula glavom i zapjevala:
  negdje u ovom svijetu,
  Gde je uvek mraz...
  Medvjedi trljaju o osovinu,
  O Zemljina osa!
  Vitalik je prigovorio:
  - Mi ih lovimo!
  I ispalio još jednu seriju metaka. Ovo su tako sjajni i cool borci.
  I probijeni polarni medvjedi su pali. A onda su se pretvorile u nešto veoma ukusno i jestivo. A to su bile i torte, i kolači, i puno svega što je bogato kremom i mirisno.
  Albina je sa osmehom rekla:
  - Ovo su zaista cool grickalice !
  Vitalik je primetio:
  - Zaista voliš reč ukusno ! Ali tako kažu, obično mala djeca, ali mi smo još dosta stari, a već smo uspjeli nagomilati mnogo toga!
  Albina je klimnula.
  - Slažem se! Ali mi ostajemo djeca zauvijek, samo se godine mijenjaju!
  Dječak i djevojčica su ponovo skočili i zajedno sa skijama se uvijali u salto. I opet su zapevali:
  Šta je bilo iza, pogledajte okolo
  Upoznajte sebe kao klinca, ne budite lijeni...
  Jer mnoge godine su proletele, proletele,
  Osmeh, osmeh, osmeh!
  Vitalik je namignuo Albini i primijetio:
  - Smiješan incident!
  Djevojke su pitale:
  - U čemu?
  Dečak je odgovorio:
  - Ušao sam u budućnost, gde sam preuzeo vlast nad svetom, a vladam dvesta godina. I onda se pojavi moj dvojnik iz prošlosti i postavlja se pitanje - šta da radim s tim?
  Albina je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Ništa! Dajte svom blizancu planetu, i neka živi sretno do kraja života!
  Vitalik je sa sumnjom primijetio:
  "Šta ako misli da ću ga izazvati za tron?"
  Devojka je slegnula ramenima i upitala:
  - Hoćeš li to osporiti?
  Dečak je odgovorio:
  "Ljudi u svemirskom carstvu su prilično sretni. Svi su dobro, i ne vidim razlog zašto bih se borio za vlast. Uostalom, ne čovjek za moć, već moć za čovjeka!
  Albina zviždi:
  - Oh, kako plemenito! Jesi li vitez?
  Vitalik je logično primijetio:
  - Ne baš! Vitezovi su poštovali pravila pristojnosti, samo jedni prema drugima, a kmetovi se nisu smatrali ljudima. I brinem o dobrobiti svake osobe.
  Djevojka heroj namignula je i cvrkutala:
  Moja rodna zemlja je široka,
  U njemu ima mnogo šuma, polja i rijeka...
  Ne znam ni za jednu drugu državu.
  Gde čovek može da diše tako slobodno?
  Dečak genije je rekao:
  - Celo carstvo zvezda!
  Ponovo, po ko zna koji put, pejzaž se promenio u matrici.
  Dječak i djevojčica su sada bili u rovu. Očigledno je to bila igra iz istorijske igre pucanja . Kao Drugi svjetski rat. Jedino su tenkovi koji su se kretali po terenu bili nešto drugačiji. Na primjer, vidljiv je "Lav", koji u stvarnoj istoriji nikada nije ušao u seriju. I, iskreno, "Lav", iako moćan tenk, ali njegova borbena efikasnost je sumnjiva. Sa težinom od 90 tona jedino je bolje zaštićen u prednjem oklopu tornja od Tiger-2, a ima top od 105 milimetara. Snažan, ali manje brz od Tigra. Ali ovdje je ovaj tenk prisutan. I juri sa svojom kolosalnom snagom.
  I puške pucaju na njega. Lijepe djevojke, u kratkim suknjama, i golih nogu, jure oko topova.
  Pucaju topove kojih ima sedam.
  I postoje tri Lev tenka. Čini se da je malo, ali ne postoji način da se probije kroz njih u čelo.
  Komsomolka se okrenula Vitaliku i upitala:
  - Jesi li pionir?
  Dečak genije je samouvereno odgovorio:
  - Ne! Nikada nije bilo!
  Djevojka iznenađeno upita:
  - I zašto?
  Vitalik je sa osmehom odgovorio:
  - Zato što sam iz drugog vremena!
  Druga devojka je primetila:
  - Ne možemo probiti tenk "Lav"? Naš top od 76 mm je preslab!
  Albina je ovdje intervenisala:
  - Ne pucajte u nemački tenk!
  Komsomolka je sa smiješkom upitala:
  - A zašto ne?
  Herojska devojka je odgovorila:
  - Zato što je to samo igra. A neprobojne tenkove trebate pobijediti na drugačiji način nego pucanjem iz topova.
  Komsomolci su u horu pitali:
  - I šta, lepotice!
  Albina je uzviknula:
  - Pjevati!
  I zapjevala je slavujevim glasom, a ostali su se javili za njom:
  Zvijezdu otadžbine daje Gospod,
  Ona je, verujte mi, sjajnija od Sunca!
  Ti si moj, ova zemlja dolazi iz -
  Znaj da ti srce kuca od tuge!
  
  U vama smo komsomolci, kao orlovi,
  Zlomimo naciste i pomestimo otpad!
  Čak smo i na Jupiteru mogli
  Uzgajati voće - neostvarivi raj!
  
  Venera je mesto za ljubav
  Na Marsu je osjećaj ratnika najviši!
  Razbijaš lance zla, sumnje,
  Na kraju krajeva, Bog želi da učini najbolje!
  
  Uništiti kosmički pritisak
  Zapamtite bradu sa jakom udicom!
  Neprijatelja će slomiti sila svijeta,
  A Junkers je oboren običnim dječjim lukom!
  
  Poravnanje jedan - uzmi i pobijedi,
  Ne možemo znati drugačije!
  A ti, vuko Rajha, ne plači,
  Uzmi bajonet u lice od borca!
  
  I bajonet ti neće odgovarati za budućnost,
  Dodaćemo dinamit u buldožer !
  Tako brz let
  Kad je proleter udario čekić!
  
  Sljedeći potez će proći kao uragan
  A završnica će biti pobjednički mat!
  Na kraju krajeva, naš bes, ludi vulkan,
  Odmazda protiv kopile, strašne mačke!
  
  Stegnuli smo klešta za Berlin,
  Pariz je slobodan pod ruskom zastavom!
  Mi smo kćeri otadžbine i sinovi,
  Kada se pirujemo, jedemo med i mak!
  
  Magloviti Albion je sada kao brat,
  Njujork je izašao kao pita na tacni!
  Naša crvena, grimizna zastava boje maka,
  Pod njim su svi ljudi zadovoljni slobodom!
  Djevojčice su pjevale, a tri lava tenka su se pretvorila u velike, bujne torte oslikane ružama. I ispuštali su vrlo jaku i ukusnu aromu.
  Ali onda se auto ponovo pojavio iza njih. Ovog puta još moćniji i teži "miševi". Njihova brzina je mala, ali njihova vatrena moć i oklop su kroz krov.
  Albina je pitala komsomolce:
  - Hoćemo li ponovo da pevamo?
  Kapetan devojke je primetio:
  - Da li je stvarno moguće uzeti ovo sa svojim grlom?
  Vitalik je pjevao:
  Pesma nam pomaže da gradimo i živimo,
  I zajedno sa pesmom na krilatom letu...
  I onaj ko kroz život korača sa lirom,
  Nikada nigde neće nestati!
  Jedna od djevojaka Komsomola je primijetila:
  - Ne možete se protiviti tome!
  Albina je potvrdila:
  - Dobro! Ili želite nešto drugo?
  Komsomolke su zabile projektil u zatvarač i ispalile silom. Preletio je, udario u tenk i odbio se kao grašak.
  Devojka Kapetan je rekla:
  - Da, teško je prihvatiti!
  Vitalik je klimnuo glavom.
  - Zato pevajte!
  I tako su ratnici i dječak počeli nastupati s velikim entuzijazmom:
  Slava sovjetske domovine je velika -
  Dostojni smo, verujem, bićemo ove slave!
  Pobijedićemo okrutnog neprijatelja u borbi,
  Za ime ruske, presvetle moći!
  
  Šta u domovini pjeva,
  U srcu poštenog, bosonogog pionira!
  Jurimo kao ptica u let,
  Kako je naša vjera postala sveta!
  
  Automatski, veruj mi stariji brate,
  A granate uopće nisu suvišne!
  Ako ste hrabri, onda rezultat
  Hoće, uprkos činjenici da ste dječak!
  
  Pioneer je drzak i oštar...
  Ali nas osmeh Božji obasjava!
  Jao, ima mnogo zlih asova na svijetu,
  Žele da unište mesto u raju!
  
  Fašistički šakal vuče svoje šape prema nama,
  On želi da iščupa detetu srce!
  I njegove svinje s bodljikavim smiješkom,
  Neka dobije glasno šamar!
  
  Tenkovi "Tigrovi" su "čizme",
  Nespretno, užasno uglato!
  I ne bežiš od njih,
  Pa, bolje pripremite neke granate!
  
  Stvorićemo ovakav svet, verujte mi,
  Gde će milioni biti srećni!
  Grabežljiva zvijer će naletjeti u jazbinu,
  Srušit ćemo podle legije!
  
  Crvena zastava će sijati,
  U njemu je sveto ime Isusovo!
  Ako položite Pioneer ispit sa A -
  Neka je slavljena tvoja Rusija!
  
  Ali ispit nije na tabli -
  Moraće da se preda iz rovova!
  Sijeda kosa juri na dječakov viski,
  Prijatelj je umro - sada tugujte na grobu!
  
  Šta, ološ prokleti rat,
  Čak i zvijer, nije dostojna da se zove!
  A horda ne zna kako da se drži
  Iako je Adolf smješniji, ponekad i glupan!
  
  Ne smijemo se povući, znaš,
  Pioniri se zauvek plaše tuđeg!
  Mi momci smo vjerno druželjubivi,
  I moralno, vjerujem, ne osakaćen!
  
  Završićemo slavni marš u Berlinu,
  Uvek smo, verujte mi, znali da se borimo!
  I odjednom uhvaćen hrabrošću,
  PKK nosi u trci u rancu!
  Komsomolke su pjevale, a ogromni rezervoari miša pretvorili su se u ogromna jela s jesetrama i prilozima.
  I takođe veoma ukusno.
  Albina se zakikotala i zapjevala:
  - Kakva jela, kakva jela,
  Ponesi sve sa sobom...
  Šteta što se ne svađamo često
  Oni se hrane samo da bi ubili!
  Vitalik je kroz smijeh primijetio:
  - Da, postoje takve igre! Kao za vrlo malu djecu.
  Komsomolka je logično primetila:
  - Djetinjstvo za čovjeka nikad ne nestane!
  
  AVANTURE BESMRTNOG HIGHLANDERA KENIJA
  ANOTATION
  među planinarima su preživjeli samo Kenny Hamilton , dječak koji je ubijen sa jedanaest godina i vaskrsao kao i svi planinari, te Duncan Muncloud , koji je, međutim, prestao da bude besmrtan, ali je i dalje nije star i vodi miran život. Vječiti dječak je prisiljen na lutanje, te na kraju završi u dječjem zatvoru u najkriminalnijoj američkoj državi - Teksasu.
  . POGLAVLJE 1
  Dječak Highlander Kenny iz pasmine Immortal ostao je potpuno sam od svoje vrste. Svi ostali besmrtnici su poginuli u obračunu i posljednjoj bitci Armagedona. Osim njega ostao je samo gorštak Duncan Mancloud . On je skoro jedini koji je preživio. Ali nakon završetka misije, Duncan je izgubio besmrtnost i postao jednostavan čovjek. Tako da sada Keniju više ne prijete drugi lovci na glave. Naprotiv, dječak se osjećao usamljeno. Sa jedanaest godina postala je besmrtna, a to se dogodilo već 1182. godine. On je već živio više od osamsto pedeset godina. I uvek ima jedanaest.
  Zgodan, besmrtan dječak od oko jedanaest godina. Izgleda kao anđeo, lepo lice, plava kosa. Ali u stvari, koliko je ljudi već ubio. I gorštaci i obični smrtnici.
  Kenny je nekoliko puta bio na ivici smrti, ali je uspio da se izvuče. Duncan Muncloud mu je čak neko vrijeme bio i prijatelj. Sve dok ga Kenny nije pokušao ubiti. Zatim je ponovo pokušao da to uradi tuđim rukama.
  I zamalo je umro. Ali sada je Armagedon već zamro. Na Zemlji više nema gorštaka, preostala su samo dva preživjela, sam Kenny i Duncan Muncloud . Ali ovaj drugi više nije gorštak, već običan smrtnik. Dakle, na cijeloj planeti, samo jedan Kenny koji nikada neće umrijeti ako mu se ne odsiječe glava.
  Njegov san se ostvario. Ali u osamsto pedeset i četiri godine koliko je Kenny živio , bio je umoran od toga da bude dijete.
  Ne raste, ne stari, ne sazrijeva. S jedne strane, naravno, dobro je biti gorštak. Ako vam je zub izbijen, on će ponovo izrasti za nekoliko minuta. A ti ne poznaješ bolest. Kenny je posebno volio hodati bos. I nije čak ni kašljao po bilo kom vremenu. Dječak je čak učestvovao u Dječjem krstaškom ratu.
  Tada je Kenny vodio jednu od grupa momaka. Djeca su hodala bosa, kroz planine, kamenite puteve. Kenny je takođe napustio neudobne cipele. A njegovi goli đonovi bili su tvrđi od kože njegovih čizama.
  Dječak je tada doživio mnogo toga, pa čak i pao u ropstvo. Kenny, iako besmrtan, nije mnogo jači od običnog djeteta. I on je takođe pao u ropstvo gusara, i bio je prodan kalifu iz Bagdada.
  Vrući pijesak Galileje spalio je bose noge djece. Pa, tokom decenija, Kenijevi tabani su postali poput kopita kamile. Kako je bilo jednostavnoj, smrtnoj djeci? Posebno devojke. Spalili su noge svojoj djeci i hodali bukvalno, kroz silu. A oni koji su pali bili su podignuti trepavicama.
  Kenny je podigao jednu od djevojaka, čije su noge bile opečene i krvarile, na svoja ramena. I nošen kroz pustinju. Iako je teško. Istina, besmrtno tijelo odlikovalo se većom izdržljivošću. Ali ipak, njegova snaga uopće nije bio Herkul i osjećao se umorno gotovo kao i ostali.
  Tada je djeci ponuđen izbor: prihvatiti islam ili otići u kamenolom.
  Kenny je, kao i većina djece, izabrao ropstvo. I zamislite da se nađete u rudniku. Ko je tamo? Smrad baklji i robovskog izmeta, težak i težak posao. Mnogo djece je umrlo prvih dana i sedmica. Kenny je bio gol, čak nije ni nosio natkoljenicu, kao ostala djeca. Stražari su ga tukli i na najmanju provokaciju. I tjerali su me da radim dvije trećine dana, ostavljajući trećinu za spavanje. Bio je to pakleni težak rad.
  Djeca su bila mala i bilo im je zgodnije raditi u rudnicima. Hranili su se samo da ne bi umrli od gladi, a mogli su i dalje da rade. Kenny je pokušao da pobegne, ali su ga uhvatili uz pomoć geparda, bili su brutalni, a dečaku su stavili lance.
  I tako je naporno radio a da nije video sunce.
  Bio je to najgori period u Kennijevom životu . Završio je u pravom paklu. A kamenje na stenama, primajući ramena, jelo hleb i vodu, radilo je kao prokleti čovek.
  Čak i sanjao smrt, kao oslobođenje. I nije bilo moguće pobjeći: gepardi su prejaki čuvari - ne mogu se porediti s njemačkim ovčarima.
  Prošle su godine. Kenny nije umro, postepeno se navikao na ovaj pakao. Gotovo sva djeca su umrla od smrada, plina, mukotrpnog rada, oskudne hrane i stalnih batina. A ko je uspio preživjeti prebačen je na odrasle.
  Ali Kenny je preživio. Doveli su i odvezli drugu djecu. U uskim rudnicima su bili potrebni mali radnici.
  Kenny je, s druge strane, bio rob koji je nosio lance i na rukama i na nogama, a ovo je bio njegov jedini ogrtač. Mladim robovima nisu dali ni natkoljenicu, a zašto - ušteđevinu. Pogotovo u rudnicima na Bliskom istoku, čak i zimi je prilično toplo. Keniju je bilo još gore od ostalih jer je nosio lance. Druga djeca su uglavnom radila svjetlo. Ionako se ne može pobjeći, a lanac također košta.
  Kenny nije vidio sunce mnogo godina, spavao je na stijenama, i jedino se u snu osjećao slobodnim. I često je sanjao da leti iznad planina ili dvoraca. Takođe se bori mačevima i ubija nadglednike.
  Kenny je već počeo da zaboravlja normalan život. A čitav jedan vek je već prošao kao noćna mora. A lanci su već zarđali i raspali se. Nije prebačen na odrasle jer Kenny nije odrastao, a ostao je s djecom. I baš tada je na vlast došao jedan veoma svirep kalif, koji je, umjesto da odsiječe glave, radije da ih nabije na kolac.
  A prije toga, glasine su doprle do nadglednika. I Kenny je, nakon što je proveo više od sto godina u kamenolomima, i ne gubeći svoju oštrinu i budnost uma, kao i zdravlje, odlučio da je to njegova šansa.
  A on, gledajući, udari nadglednika kamenom po potiljku i poče ga tući.
  Zbog toga je drski rob izvučen na površinu prvi put nakon sto godina. I Kenny je ugledao sunce koje ga je zaslijepilo. Onda su me odveli na lomaču. Je li Kenny bio uplašen? Znao je da će sada osjetiti jak bol. Ali on je već navikao na batine i patnje u kamenolomima. Pa kolac će ući u guzicu, pa šta od toga!
  Već na drugim kolcima su se grčili i umirali odrasli muškarci i nekoliko žena.
  Napravio sam manji ulog za Kennyja . Dželati su ga podigli i stavili na vrh kundaka.
  Dečak je osetio jak bol. A onda je udario i njegovo tijelo se polako spustilo.
  Kenny je osjetio patnju i vrištao je iz sveg glasa. Tada je postalo lakše i dječak se smirio. Dželat je vrelim gvožđem spalio dečaku golu petu i udaljio se od njega, osetivši miris paljevine.
  Kenny je došao k sebi i ostao sam. Počeo je da zamahuje kolac. I opet ga je probio oštar bol. Dječak je vrisnuo. Jedan od stražara je podigao glavu i nacerio se. Onda se vrati na spavanje. Mrtvi neće skočiti sa stuba.
  Očajnički podupirući bose noge, Kenny je ustao. Ojačao je više od stotinu godina noseći teško kamenje i radeći u kamenolomima s maljem i pajserom. I tako je skočila sa stuba. I puzao po pijesku.
  Na sreću, gepardi su čuvali samo žive robove u kamenolomima. Niko se nije potrudio da potroši čak ni rijetke životinje na mrtve.
  Kenny je otpuzao i pobjegao. Više od stotinu godina već je prilično dobro naučio arapski. I kosa mu je bila prljava, a nije bilo jasno da je plav.
  Mnoga arapska djeca također su bila polugola. A Kenny je veoma prljav. Zamislite koliko dugo se nije prao. Ali ni infekcija ni crvi ne uzimaju besmrtnika. I zubi ne trunu čak i ako ih ne perete.
  Kenny je proveo nekoliko dana u pustinji. I preplanuli skoro crni. I već je mogao proći za arapskog dječaka.
  I tako je i učinio. Pretvarao se da je siroče lutalica i počeo da se moli na kolenima.
  Regrutovao ga je trgovac u Bagdadu. Sumnjao je da je ovo odbjegli rob, ali za Kennyja nije obećana nagrada . Štaviše, niko nije vjerovao da je moguće preživjeti nakon pogubljenja na lomaču.
  Dječak, samo u natkoljenici i bos, trčao je okolo i obavljao trgovčeve poslove. I bio je plaćen gotovo ništa, a hranjen je oskudno. Ali vrijeme je prolazilo, i trgovac je ostario, ali dječak nije rastao, i to mu je počelo izgledati sumnjivo.
  Tada je Kenny pobjegao. I opet putovao. I jedan rat je vidio da je dječak vrlo izdržljiv, snažan i mišićav iznad svojih godina, uzeo ga je za štitonošu.
  I tokom bitke sa krstašima, Keni je pobegao. I pretvarao se da je odbjegli kršćanski dječak. I opet počeo lutati po Evropi. I onda u drugim zemljama.
  I gdje samo Kenny nije bio. I naravno nije mogao zaboraviti takvu zemlju kao što je Amerika.
  Dječak, vječno mladog pamćenja, znao je mnogo jezika i bio je veoma pametan. Morao je i da uči u školi. I to u različitim. I sada je do 2025. godine bilo s čime uporediti.
  Kada imate mlado tijelo, to utiče na vašu svijest. Kenny je posebno otkrio kompjuterske igrice. I kako je super. Koliko će se divnih crtanih filmova pojaviti u budućnosti? Štaviše, možete ih gledati na internetu koliko god želite.
  Ali u početku je bioskop bio crno-beli, a onda je postao u boji. A televizori su imali male ekrane. I sam Kenny se još uvijek sjećao onih vremena kada u Evropi nije bilo ni baruta. On je u godinama, malo mlađi od samog Džingis Kana. I uspio je da prođe kroz sebe mnoge ere. Poslednji besmrtnici umrli su 2017. I Duncan Macleod je ove godine postao smrtan.
  Dakle, on još nije star i može biti opasan borac. Kenny je htio da mu odsiječe glavu. Iako mu to ne bi dalo dodatnu energiju. Ali Duncan je još premlad. Izgledao je kao u ranim tridesetim. Dakle, sada biološki samo četrdeset, a ovo je čovjek pun snage.
  Sam Kenny je ostao jedanaestogodišnji dječak, zgodan, zgodan, jači dječak od svojih vršnjaka. I više je volio da uživa u plodovima napretka.
  Zaista, toliko se novih stvari pojavilo za osam i po stoljeća. I pametne telefone, i iPhone uređaje , i brzi internet, kada možete gledati film dok držite televizor na dlanu. I naravno, automobili, avioni.
  Osim ako ljudi i dalje ne lete na druge planete, ali za nekoliko vekova to će se dogoditi.
  Kenny se nasmiješio: doživjeti će to. Štaviše, nije bilo besmrtnika nakon posljednjeg obračuna 2017. godine. To znači da Kennijevoj glavi ne prijete njihovi oštri mačevi. On je jedini koji je ostao jedinstven.
  Kao fantastični Petar Pan . Nije čak ni želio da odraste. Ali Petar Pan je heroj kojeg je izmislila ljudska fantazija. A Kenny je pravi dječak kojem nikada nije suđeno da postane odrastao.
  I naravno, ono što imamo, ne cijenimo. Kenny je zaista želio da odraste, čak i ako izgubi besmrtnost. Iako je moguće, a ponekad mu je u mladoj glavi proletjela takva ideja da bi se, ostario, s nostalgijom prisjećao svojih mladih besmrtnih godina.
  I zauvijek bosonogo djetinjstvo. Kenny je voleo da ide bos po svim vremenskim prilikama, ali su ga dečaci prečesto zadirkivali zbog toga, pa je morao da nosi patike ili sandale u velikim gradovima.
  Najgore su stalni, hronični problemi sa novcem. Evo, probajte dijete od jedanaest godina, a ne veće od svojih vršnjaka, a možda i s obzirom da je rođeno u vijeku prije ubrzanja i manje, barem nešto zaradi.
  Istina, u Americi je hrana lakša. Nije teško pronaći i besplatnu kantinu i džak za gotovo besplatnu odjeću. I postoji mnogo različitih vjerskih institucija. Kada vide Kennyja bosog, besplatno daju patike, ili drugu obuću i odjeću.
  Ali Kenny , naravno, nije bio zadovoljan samo ovim. Privlačili su ga i pametni telefoni i kompjuterske igrice. On je suviše mali da bi bio sa ženom, i to je problem. Ali za novac, prostitutka će učiniti sve, čak i sa djetetom poput njega, i zadovoljiti svaku maštu. I naravno, dobra igra, a laptop košta. I želim nešto zabranjeno. Na primjer, kupujte rukama i alkoholom. Ipak, njegova jetra je zauvijek mlada i besmrtna, a ni cijanovodonična kiselina ili neki jaki otrov neće naškoditi.
  I umoran sam od pijenja Coca-Cole. Štaviše, u nekim američkim radnjama će besplatno točiti Coco-Colu za dijete.
  Ali ne možete prodavati alkohol djeci. Možete ga kupiti samo pod zemljom ako preplatite mnogo novca.
  Kenny nije prezirao džeparenje, pljačku i penjanje u tuđe stanove. I to je ono što je radio u srednjem vijeku. Dječak na istoku pretučen je motkama po bosim petama zbog krađe. A jednom su čak odsjekli ruku, ali je, srećom, ponovo izrasla. Iako to svakako boli.
  Ali kada udare štapovima po bosim tabanima, to i nije toliko strašno, jer su pete djeteta koje je vekovima hodalo bosonogo veoma grube i žuljeve. Čak je i to skoro prijatno. Zato je Kenny volio istok. Ali kad te bičem bičuju po leđima, boli. Pa, dječak je nekoliko puta žigosan za krađu. Ali marka je netragom nestala iz besmrtnog.
  Kenny je također uspio posjetiti plantaže šećerne trske i englesku kaznenu službu.
  Ima kamenoloma izvan Bagdada - to više nije strašno. Štaviše, radite na svežem vazduhu, a sjajno, tropsko sunce obasjava vas.
  A onda je Kenny konačno pobjegao i postao koliba za gusare. O njegovim avanturama možete napisati čitav niz u više tomova.
  Dječak je proputovao cijeli svijet. I čak je učestvovao u ustanku Stenke Razina.
  I on je takođe bio zarobljen. Dete je imalo priliku da se okači na stalak. Vrtali su mu ruke i tukli ga bičem po leđima i guzici. A onda su mi čak i vrelim gvožđem spalili golu petu. I sve je obnovljeno pred očima dželata.
  Smatrali su ga čarobnjakom i u strahu su ga pustili.
  Kenny je ubijao ljude i u borbama, i u obračunima, i u pljačkama, i sjekao je glave besmrtnicima, češće potajno. On je još dječak.
  Ratovanje posebno u srednjem vijeku za besmrtnu zabavu i veliko zadovoljstvo. Ako im ne odrube glavu, ne mogu ih ubiti. I sami možete izvoditi podvige.
  Ali nećete napraviti karijeru. Vječiti dječak koji ne raste i ne sazrijeva prirodno je sumnjičav. A gorštaci - besmrtnici ne bi trebali izdati svoje postojanje drugim ljudima.
  Postoji čak i posebna organizacija, svemirski vanzemaljci, koja osigurava da ova tajna ne postane poznata široj javnosti. Oni posjeduju snažnu hipnozu i imaju posebnu opremu za brisanje memorije. Dakle, ova tajna je čuvana milenijumima.
  Kenny nikako nije najstariji Highlander. Neki su živjeli i do pet hiljada godina ne stariji. Ali oni su takođe otišli u Armagedon.
  Trebao bi ostati samo jedan. I Kenijev san se ostvario, i on je ostao. Samo ako mu je to donelo sreću.
  Kenny je vekovima iskusio mnogo toga u detinjastom, besmrtnom telu. I ništa ga neće iznenaditi, i ništa ga neće osramotiti. Morao se boriti i u Drugom svjetskom ratu, i u Vijetnamu, i u prvom, naravno, i gdje drugdje.
  Dečaci su radoznali. Imaš pamćenje na mnogo vekova, ali telo je dete. I vuče na avanture i avanture.
  Posljednji rat u kojem je Kenny učestvovao bio je u Ukrajini. Dječak se pridružio legiji stranaca, na strani Ukrajinaca, i u osnovi je bio izviđač.
  Na kraju krajeva, neće se sumnjati na dijete sa anđeoskim crtama. I potajno je ubijao ruske vojnike.
  Ali rat se odugovlačio. Njegova bijela, blago žućkasta glava postala je poznata. I morao sam izaći iz rata. Postao je previše poznat. Takva je sudbina besmrtnika, nemojte dugo živeti na jednom mestu. Putujte i krećete se stalno. Inače će vaša vječno djetinjasta fizionomija izazvati sumnju. Najduži boravak na jednom mjestu sto godina bio je u kamenolomima. Ali tamo su goli, prljavi, nikad umivani momci bili na istom licu, odnosno tijelu.
  I nekako Keni tada nije izazvao sumnju. Ali u modernijem zatvoru, onda... Tamo, naravno, možete zapaliti. Ali moćna organizacija nekako je pomogla dječaku da sačuva tajnu. Na primjer, Kenny je već uhvaćen kao mladić. I u SSSR-u takođe. Ali fotografije, otisci prstiju, nestali su bez traga. I dječaka su ili pustili ili je pobjegao.
  Ili su mu pomogli da pobjegne.
  U SSSR-u , Kenny je posjetio poznatu koloniju Makarenko. Ono što mu se svidjelo je to što su svi zatvoreni momci i djevojčice hodali bosi dok snijeg nije pao.
  Ali u ovoj koloniji sam morao da učim, što je dosadno, i da radim. Iako su pjesme bile i zabavne.
  I relativno je lako pobjeći.
  Kenny je bio u različitim zatvorima. Ali obično ne zadugo. I da je imao još jedno hapšenje.
  Upravo u državi Teksas, bližio se Božić 2025. Kenny je pijuckao viski iz grla i nije se mnogo skrivao od policije. Naravno, dete ne bi trebalo da pije alkohol. Da, čak i na javnom mestu.
  Ali Kenny se osjećao vrlo cool. Prvo, on je već ubio toliko ljudi, i to nekažnjeno. Drugo, dobro, policija će ga uhapsiti, pa će dijete ipak biti pušteno. Ili će organizacija pomoći.
  Osim toga, Kenny već dugo nije bio u dječjem zatvoru. I pitao se šta se tu promenilo. Što se hrane tiče, prilično je dobro. A na račun društva, snažan i brz dječak je vekovima naučio da se odlično bori. I bio je na nivou ne nižem od odrasle osobe, crni pojas. A mladi poštuju snagu.
  Da, i Kenny je savršeno poznavao registraciju, i bio je, naravno, vrlo pametan, i znao je sve koncepte i lopovske zakone.
  Zatvor ga nije uplašio. Posebno među djecom, gdje je brzo postao vođa. Tako se sada samo nasmiješio kada ga je policija zamolila da uđe u auto i pucnula mu lisice na zglobovima. Teksas ima tradicionalno visoku stopu maloljetničke delikvencije. Tamo je čak i smrtna kazna bila nedavno za djecu od trinaest godina. Dakle, policija je imala posebne lisice za dijete.
  Međutim, prema sebi su se ponašali prilično grubo. Kenny se trgnuo. Bio je, međutim, radoznao - kao što je to sada u dječjim zatvorima u Teksasu. I u smislu publike i u smislu udobnosti. I da li je istina da u SAD-u ima najkul mladih.
  Kenny se nije plašio. U Sjedinjenim Državama, u dječjem zatvoru, na neki način je bolje nego u sovjetskom, na primjer, ne briju glave. Posljednji nije baš prijatan. Šetajte se sa lepljivim ježem. I primjetno nakon bijega. Kada se besmrtniku obrije kosa, ona raste tek nešto brže od normalnog čovjeka.
  Jasno je da kada bi odmah porasli, onda bi to izazvalo više sumnje. I nećete sebi napraviti modernu frizuru - hodat ćete čupavo.
  Kennyja su odveli u stanicu. Stavili su ruku njegovog djeteta na poseban skener i počeli provjeravati otiske prstiju.
  Iskusni dječak se nije plašio. Organizacija Immortal Control je koristila za brisanje svih sumnjivih informacija i video zapisa.
  Inače, po otiscima prstiju, video snimcima i mnogim drugim podacima, ljudi bi već odavno pretpostavili da postoji besmrtna rasa. Tajna je sačuvana samo zahvaljujući moćnoj rasi posmatrača.
  Istina, pomislio je Kenny : da su samo dva besmrtnika ostala živa, a Duncan bio smrtan, da li bi onda organizacija smanjila svoje djelovanje?
  S jedne strane, Kenny bi u ovom slučaju postao potpuno nekontrolisan i slobodan. Ali s druge strane, izgubio je pouzdanu zaštitu.
  U policiji je bilo još nekoliko dječaka koji su izgledali malo stariji od Kennyja . Iako su bili viši, za besmrtnika su djeca.
  Kenny je provjeren uređajem za prisustvo metalnih predmeta. Tada ga je dotakla žena od trideset godina koja je nosila medicinske rukavice. Dječak joj se nasmiješio. Bilo je škakljivo i prijatno.
  Još ga nisu skinuli, tako da još nije donesena odluka da ga pošalju u savezni zatvor, ili da ga izbace kao beskorisnog.
  Ali Kenny je bio u različitim zatvorima i bio je pretresen mnogo puta tokom najdužeg djetinjstva.
  Konkretno, u zatvoru NKVD-a. Zatim su ga skinuli do gola. A upravnik je, uprkos mladosti, posegnuo velikom rukom, pravo u guzicu. I bilo je prilično bolno i ponižavajuće. A onda su mu zamalo otkinuli jaja. Za vreme Staljina, nisu čak ni stajali na ceremoniji sa decom. Ruke u rukavicama ušle su mi u dupe i usta. U kasnijim vremenima u SSSR-u ljudi su jednostavno bili prisiljeni da čučnu pred ogledalom. Ali i u SAD policija, ako smatra da je opasno, golu osobu vodi u boks. I tamo te pregledavaju, guraju ti ruke u dupe čak i ako si dijete tri puta.
  To je aksiom. U Americi loš odnos prema djeci kriminalcima. Ponižavaju ih i stavljaju okove na ruke i noge. Istina, hrana je sasvim pristojna, a često i dobre kamere. Ponekad sjede dva dječaka ili četiri. A ne kao u Rusiji, gdje su se djeca devedesetih punila kao haringe u buretu. Ali to je bio tako kratak period.
  Kenny je fotografisan u profilu, punom licu, bočno i s leđa. Onda su me odveli na TV kod drugih momaka. Tamo moraju čekati dežurnog sudiju. A on će odlučiti hoće li ih poslati u zatvor, uz kauciju ili će ih potpuno pustiti. Za Kennyja nema ko da jamči , što znači ili će ga jednostavno ugasiti i policajac će ga konačno udariti batinom u dupe. Ili poslati u zatvor za djecu.
  A to znači pedantno pretraživanje, pranje pod tušem i narandžasti ogrtač. A onda u ćeliju maloljetnim prestupnicima.
  Kenny se ne boji svega ovoga. Iako je neprijatno kada vas pipaju muški policajci. Ponekad dječake pretražuju žene u uniformama ili bijelim mantilima.
  Kenny je vidio mnogo toga i ništa ga ne iznenađuje. On i čuvari su bili perverznjaci , pokušali su da zavedu. Čudno, to je u Americi, gde žene dobijaju lude kazne za seks sa dečacima. Ali postoji. Neki učitelji su se držali za njega. Keniju nije bilo neugodno - bio je star i iskusan, zavidjela bi mu svaka odrasla osoba. Samo je uređaj premali. Uostalom, on je vječno dijete, a njegovo savršenstvo nije veliko. Iako može već postati teško.
  Kenny je ipak mogao nešto učiniti. I voleo je žene. Iako mogućnosti nisu iste.
  I naravno, s njim su pokušali i drugi dječaci i odrasli muškarci. Naročito u prošlom vijeku, kada je to postalo moderno. Kenny se, kao čovjek stare škole, borio protiv ovoga najbolje što je mogao. Sa ženom joj i dalje možeš ugoditi čak i jezikom; na istoku je to normalno. I Kenny je proveo dosta vremena u Aziji. Ali dok muškarci nisu sazreli.
  Iako će se možda za par vekova sve promeniti.
  Kenny je sjedio sa desetak dječaka od deset do petnaest godina, različite boje kože. Razgovarali su jedno s drugim o nečemu. Jedan tinejdžer je kroz smeh rekao:
  - I već sam ustao!
  Drugi je frknuo:
  - Ne drkaj! Postoje video kamere i policija gleda.
  Kao odgovor, zlonamjerno se smije. Jedan od tinejdžera je zavukao ruku u farmerke. I odugovlačio je.
  Kenny se popustljivo nasmijao: hormoni igraju. Već je pokušao mnogo puta. I ispostavilo se da je to izazvalo stajanje. Ali fizički je još uvijek premalen da bi to želio svaki dan. Ali senzacije su zaista prijatne, a srce kuca kao bubanj kada dođete. I to me tjera da se naježim.
  I prostitutka sa zgodnim dečkom, posebno u Evropi, gde su mekši zakoni rado spavaju, pa čak i prave popust.
  U SAD se odrasle žene, s jedne strane, jako boje kazne, ali s druge strane, možda ih čak i privlače dječaci zbog želje da im pogolicaju živce.
  Jedan od tinejdžera je skrenuo pažnju na Kennijeva bosa stopala . Bio je decembar, a čak je i u Teksasu temperatura napolju bila blizu nule. A dečaci, naravno, ne idu bosi.
  Zazviždao je i promrmljao:
  - Izgledaj ludo, bosi zimi!
  Dva najveća dječaka su ustala i otišla do Kennyja . Zlobno se osmehnu. Onaj desno je primetio:
  - I veoma je zgodan! Možemo li to koristiti kao djevojčica!
  Drugi je primijetio:
  - Postoje video kamere!
  Jedan od dječaka je klimnuo glavom.
  - Policija je puna perverznjaka! Neka pogledaju!
  Kenny je ustao i zacvilio:
  - Dobićeš ga sada!
  Dečak je zamahnuo da udari, ali je izgubio ravnotežu i pao. Kenny je pomaknuo golu petu na potiljak. Drugi izopačeni tinejdžer preletio mu je iznad glave i srušio se tako jako da se onesvijestio. Dječak gorštak napravio je jedva primjetne pokrete. Naučio je da se bori veoma dobro tokom vekova, a čak je imao i učitelje na istoku. Dakle, trebaju mu ovi momci!
  Ostali momci su se povukli. Viču da traže pomoć policije.
  Nekoliko policajaca je utrčalo u ćeliju. Kenny je bio miran i nasmejan. Podigli su dvojicu onesviještenih tinejdžera i stavili ih na nosila. Odveli su ga u Dom zdravlja.
  Viši policajac je zapretio:
  - Biće još tuče, svi će dobiti rogove!
  Tada su policajci napustili ćeliju. I tinejdžeri su okružili Kennyja . Počeli su da pitaju gde je naučio da se tako bori.
  Kenny nije mogao reći istinu, pa je odgovorio:
  - Moj ujak je bio zelena beretka, i naučio me je trikovima!
  Dečaci su počeli da traže da vide.
  Dječak gorštak je sa osmehom odgovorio:
  - Morate da platite časove! Uzmimo dolare!
  Jedan od dječaka je izvadio novčanicu od sto dolara koju je sakrio u gaće. I ovdje je traženje bilo površno i moglo se nešto provući.
  Kenny mu je počeo pokazivati tehniku. Bio je to tip aikida pomiješan sa džudoom i kineskim rvanjem.
  Jasno je da ovo ne možete naučiti za pola sata. I Kenny je lako ispustio tinejdžera, iako je izgledao starije i više.
  Kenny se, uprkos tome što je živio osam i po vekova, osećao kao patka za vodu sa dečacima. Brzo su ga ispoštovali i postao je kum.
  Stoga se Kenny nije bojao zatvora. Ovdje se može živjeti, posebno sa mladim momcima koje je tako lako pokoriti.
  Tako je jedan izvadio pametni telefon, koji je takođe sakrio u džep između nogu, a momci su počeli da gledaju... Naravno, nešto o seksu.
  Neki su čak počeli i drkati u ćeliji.
  Kenny se nasmiješio. On je to sam uradio. Iako to nisam toliko želeo. Ali tijelo je mlado, a um.
  A um zavisi od tela. Iako želite biti odrasli, postoje neke prednosti u vječnom djetinjstvu.
  Naročito u SAD-u, gdje su tinejdžeri razvijeni izvan svojih godina, oni imaju maštu.
  . POGLAVLJE #2
  Kenny je gledao erotiku na svom pametnom telefonu i osjećao se uzbuđeno i uzbuđeno. Da, još je malog tijela, ali zna mnogo i može naučiti druge. Neki tinejdžeri su počeli da pomeraju ruke u pantalonama. I to je, naravno, za njih prirodno.
  Pojavila se matrona. Prilično debela, crna žena. S čežnjom je pogledala dječake. Vidi se i ovako jako upaljeno.
  Obliznula je usne i pozvala jednog od većih, slađih tinejdžera. Pratio ju je. Odvela je dječaka u susjednu ćeliju i odatle su se čuli pohotni uzdasi i jauci. Čak je i dječak to mogao dobro vidjeti.
  Kenny je teško uzdahnuo. Njegove godine su kada još uopšte niste zreli. U mislima ste potpuno spremni i voljni, ali vas tijelo iznevjerava. Da, imao je najmanje četrnaest godina u trenutku smrti.
  Planinaru je bilo dosadno u društvu tinejdžera. Ipak, iza sebe ima osam i po vekova. I to je mnogo. Bilo je samo toliko i još više besmrtnika. Ali ubijali su jedni druge. I njihova era je gotova.
  Kenijevo mlado tijelo je preživjelo. I ostao je na ovom svijetu da uživa u vječnosti.
  I odjednom je osjetio gađenje u društvu nerazvijenih, seksualno zaokupljenih tinejdžera. On, koji je takođe poznavao grofa Kaliostra . Čovjek koji više odgovara fantastičnom romanu nego stvarnom životu.
  Sjećam se da su razgovarali s njim. Calliostro je bio gorštak. I zaista je rođen u onim danima kada je moderna evropska kultura tek nastajala u Grčkoj. A on je već imao nešto više od četiri hiljade godina. A ovo nije rekord za gorštaka.
  Calliostro mu je rekao mnoge stvari . Kenny je komunicirao sa odraslim gorštacima, a njegov kulturni nivo je visok. A evo i maloletnih kopilad.
  Dječak gorštak je htio da zaplače, ali je suzdržao suze. Ali imao je želju da pobjegne ili barem promijeni kompaniju.
  Kenny je počeo pažljivo da gleda prema vratima. Pitao se da li treba da lažira srčani udar. Mogao je to da uradi, planinski mađioničari su ga naučili da zaustavi svoje srce da ne kuca. I čak učiniti da tijelo utrne kako bi se moglo odnijeti u mrtvačnicu. I pobjeći odatle, pa čak i uplašiti bolničare.
  Dječak se spremao pasti na pod plavog lica, kada je nekoliko policajaca ušlo u kuću majmuna.
  Kennyja okove i povukli dječaka za sobom.
  Mladi planinar nije odolio. Čak je bio i radoznao. U svom dugom životu počinio je mnogo zločina. Ali moćna organizacija ga je pokrivala. Onaj koji je gledao da postojanje rase besmrtnika nije postalo poznato onom dijelu čovječanstva koji je lišen takvog dara.
  Svi se boje smrti... Štaviše, čini se da besmrtnici imaju dušu, ali u svakom slučaju nebo ne sija. Kada se odsječe glava, ona pada u neku vrstu zatočeništva, gdje duh ima malo radosti. Dakle, postati besmrtan možda nije nagrada. Međutim, čak i za obične smrtnike, teško je dobiti nešto dobro nakon smrti.
  Kenny je već bio u toliko različitih zatvora da ga zatvor nije uplašio. Pa, malo se opušta. Čini se da u Americi mladi ne briju glave na ćelavo? Mada zavisi u kojoj državi. Kod nekih se raskošna plava kosa može ošišati ispod mašine.
  Dječak je prvo odveden u posebnu prostoriju za pretragu. Svuda okolo su ogledala, a reflektori sijaju. Četiri žene u bijelim mantilima. Maloljetnike često dodjeljuju žene da ih pretresu. Možda zato što to rade ne tako grubo i bolno.
  Dječak se skinuo, to je uobičajeno. Stojite potpuno goli. A sada će vas pipati.
  Kenny se ipak osjećao pomalo posramljeno. Iako je njegovo mlado telo prelepo i nema čega da se stidi.
  Dve žene su počele da dodiruju plavu dečakovu kosu. Ruke su im bile spretne i iskusne. Očešljali su svaki pramen. Još jedan stariji je pohlepno pogledao dječaka. Ima veoma lepo i mišićavo telo. Čak i ako je dijete malo.
  Kenny je i ranije izlazio sa ovakvim ženama. Vole da šapaju dečke i da ih osećaju. Pohotna stvorenja. Ali mogu vas i nahraniti.
  Stražari su provjerili svaki pramen dječakove kose i počešljali ga sa svom marljivošću. Zatim su izvadili pincetu i počeli da gledaju u uši. Tu su sijali i čačkali, što je bilo prilično bolno i neprijatno.
  Stražari su takođe gledali u nos. Prvo su primili nozdrve, zablistali. Ali izgleda da im se to nije svidjelo.
  Jedan od čuvara je izvadio malu, tanku sondu na računaru i spojio je na mrežu.
  Ovo je bilo nešto novo što Kenny nikada prije nije vidio. Poput sonde koja se koristi za provjeru želuca, ovaj put skeniraju kroz nazofarinks i sve do pluća.
  Čudno je da se dječak od jedanaest godina, a koji izgleda kao da ne može imati više od deset, tako pažljivo provjerava. Kao da je neki špijun. Kenny je imao loš predosjećaj.
  Mala sonda je ušla u desnu nozdrvu vječnog djeteta. U tom trenutku dva stražara su ga čvrsto držala za ramena. A drugi, regulisao sondu. I slika je bila prikazana na ekranu monitora. U većini je prešlo na najlakše dječake.
  U savršenom su stanju. Kenny je, naravno, osam i po vekova mnogo puta pokušavao da puši, ali mu se to nije svidelo. Međutim, u modernom svijetu, u većini zemalja, duhan se ne prodaje djeci. Iako ranije nisu pravili razliku. Ali navika je loša i na nju se troši mnogo novca. Bolje je zabaviti se na igraćoj konzoli. Vozite sve vrste automobila ili motocikala, ili pucajte.
  I još zanimljivije, i ovdje je Kenny odao počast napretku - to su vojno-ekonomske strategije. Kada ne samo ratnik, već i slavni komandant. A vi gradite i komandujete trupama.
  Ovdje je dječakova desna nozdrva prošla do samih pluća i kroz njih su počele da probijaju zabadanjem tankog crijeva sa sijalicom i lijeve.
  Kenny je, kako bi se odvratio od ovog neugodnog postupka, pa čak i ženski čuvari pogledali u tvoje mlado tijelo, pokušao da se prisjeti nečeg ugodnog.
  Evo, na primjer, klasične kompjuterske igrice: "Kozaci". Zaista je kul.
  Vi gradite tamo cijeli grad, borite se sa trupama i kasarnama. I zaista je zabavno.
  Kenny, koji u početku nije imao iskustva u kozacima, previše se zanio ekonomijom, pa su ga napale kompjuterske trupe. Da, ne smijemo zaboraviti na odbranu. Lakše je igrati koristeći lažni kod. Ali sa njim je prelako pobediti. A mnogo je zanimljivije kada i vaša glava radi. Zapravo, čovjek mora imati i koncept i talenat da bi sve uradio razumno, lijepo i savršeno. Kenny je volio igru "Kozaci" kao jednu od prvih.
  Ali bilo je mnogo drugih. Na primjer, "General", "Antanta", "Istorija Zemlje", "Kleopatra", "Drugi svjetski rat", "Drevni Rim", "Napoleon" i drugi. Plus, tako cool strategija kao što je "Civilizacija" je generalno divna. Da, nije bilo ničega.
  Keni u "Kleopatri", prošao je sve misije iz istorije porodice. I bilo je stvarno sjajno.
  A on to još nije probao. Kompjuterske igrice su tako uzbudljive. On ih je zaista jako teško skinuti.
  Dječak, koji ima osam i po vijekova, obožavao je takve strategije. Tokom godina oni su postajali sve složeniji. I broj jedinica je rastao, a grafika se poboljšala.
  Keniju je čak bilo drago što je sada dječak. Na kraju krajeva, prirodno je da dijete satima sjedi za igračkim stolom.
  Devedesetih godina prošlog veka, kada je upoznao svoju hraniteljicu iz porodice besmrtnika, Duncan Macleod je jedan od najjačih boraca među gorštacima, a možda čak i najjači. Pomislio je , šta ako... Zaista žive pod njihovom zaštitom u istoj porodici i uživaju u stabilnosti.
  Ali planinari ne mogu dugo da žive zajedno. Bilo je stalnih tuča. A 2017. posljednji Armagedon besmrtnika. Dječak je preživio i čak zadržao vječnu mladost. Sada mu niko ne lovi glavu. I nema više planinara na cijeloj planeti Zemlji. A isti taj MacLeod već ima preko četrdeset godina. I prije ili kasnije će ostarjeti i umrijeti.
  I tada će besmrtni dječak Kenny biti sasvim sam. Svi drugi ljudi će mu postati strani.
  To je, naravno, s jedne strane dobro, a ne pretnja da će vam neko od odraslih, zaveden nečim što mu se čini lakim plenom, odseći glavu. Ali s druge strane, tako ste sami kada nema drugih besmrtnika.
  I krajnje je dosadno što više nema stalnih prijatelja. I njegova usvojiteljica je također umrla od posljedica obračuna. Da, svi su nestali. I oni koji imaju pet hiljada godina takođe...
  Kenny je osjetio kako mu sonda prolazi kroz drugo plućno krilo. Prosvetlio i vratio se nazad.
  Da, nikada nije imao tako temeljnu pretragu . Jasno je da se razvio i naučni napredak, a kod nas takva elektronika postoji i nije preskupa.
  Ali ne sumnjaju da je Kenny špijun. Šta ako je ipak njegova tajna - besmrtno isplivala na površinu?
  Možda je organizacija gorštaka prestala da ga štiti? Odlučujući da je sve ostalo nevažno pošto je era prošlo?
  Šta postoji jedna vrsta vječnog djeteta?
  Kenny je uzdahnuo. Odveli su ga do pulta, a matrona ga je rukama uhvatila za bradu. Prije toga je u alkoholu ispirala prste u tankim, medicinskim, gumenim rukavicama. Pa da sve bude sterilno, a dečak se, ne daj Bože, ne zarazi.
  Zatim ga je stavila u usta. Počela je da pipa iza obraza, na nebu, ispod jezika i do samih krajnika.
  Pa, ovo nije novo. Kenny se sjetio kako je upravnik u drugom zatvoru stavio njene gole, neoprane prste u svoja usta. Tada se dječak oslobodio i bio ogorčen. Neka ova dama prvo opere ruke i stavi rukavice, a ne da zabada prste u usta maloletnici, sa čime ranije nije znala.
  Onda su stražari bili zbunjeni. I rekla je da imaju problema sa rukavicama.
  Zatim je deset puta prisiljen da sjedne i odveden u ćeliju. Zatvor je bio opštinski. I ne baš organizovano. Nema TV, nema frižidera, čak ni toaleta na vodu. Ali ćelija je puna djece, mnoga čak i mlađa od Kennyja . I gole daske na tri reda kreveta, i smrdljiva kanta u uglu.
  A ovo je u Americi! Istina, takav zatvor je izuzetak, obično su čistiji i udobniji.
  U ustima se osjeća miris gume i medicinskog alkohola. Ne baš prijatno, pa čak i bolesno. Mada se dečaci uvek proveravaju da li nešto kriju u ustima, i to još od srednjeg veka. Da, možete puno toga nositi u ustima.
  Kenny je nekako ponio dijamant, a zatim ga progutao. I uspeo da ga zadrži.
  Ali ovdje ne možete proći s gutanjem.
  Ovdje je upravnik u bijelom mantilu povukao sondu. A sada će pregledati crijeva.
  Pa, shmon ! U Rusiji su, općenito, samo pod Staljinom, momci bili šmonadirani do savjesti. A onda, već nekako nemarno.
  A onda su ga uzeli, natjerali da otvori usta i stavili sondu u njih. Bez zamrzavanja, ovo je vrlo neugodan postupak. Istina, u zubima mu je poseban štitnik za usta da ne odgrize.
  Kenny je osjetio kako mu crijevo ide niz jednjak, a zatim u stomak. Tamo je sve osvijetljeno.
  Nekako su ga obasjali rendgenskim snimkom kada su ga sumnjičili za drogu, na aerodromu, ali nikad sondom.
  Kenny , kao i svaki drugi besmrtnik, praktički se nije razbolio, a to je veliki plus za vječni život i vrstu gorštaka. Tako da mu nije potreban lekarski pregled. U stvari, on je besmrtan. I zašto bi. Sve u telu će se samo izlečiti.
  Dječak je prvi put progutao sondu, iako je živio osam i po vijekova. Čak i kada bi svaki dan pio cijanovodičnu kiselinu i carsku vodu, ne bi imao čir na želucu.
  Pa čemu služi?
  A procedura je vrlo neugodna.
  Kenny se pitao zašto se dijete tako pažljivo provjerava. Možda su nešto posumnjali?
  A onda mi je pala na pamet još jedna uznemirujuća misao. Šta ako mu je oduzeta besmrtnost?
  Da, vrlo je mlad i može postati odrastao. I neće imati djetinjast proces, već pravo muško savršenstvo. I možda bi mogao imati svoju djecu.
  Ovdje su besmrtnici neplodni. I ovo je njihov značajan minus sa svim ostalim plusevima.
  Ali vaš život će pre ili kasnije završiti. A Kenny nije želio umrijeti. Živio je i nije bio nimalo umoran.
  Naprotiv, postoji mnogo kompjuterskih igrica, a svake godine ih je sve više. I sve su lepše karte. I uskoro će, vjerovatno, stvoriti pravu matricu virtuelne stvarnosti, bit će jednostavno nevjerovatnih i jedinstvenih avantura.
  Za sve ovo vrijedi živjeti.
  Kenny mentalno, pa su mu usta zauzeta kišobranom zapjevao:
  Dokle je stigao napredak?
  Za nezamisliva cuda...
  Potonule su morske dubine,
  I odjurio u nebo!
  Nevolje zaboravljene
  Trčanje zaustavljeno!
  Roboti guraju
  Srećan čovek!
  Kenny , prisjećajući se vijeka u kamenolomima, nije baš volio da radi. Štaviše, u kamenolomima najgora stvar nije nadglednikov bič i ne nošenje teških tereta.
  Tijelo besmrtnika se brzo naviklo na stres i prilagodilo.
  Najgora stvar je rutina i moralna dosada. Kad postoje samo goli, prljavi, znojni, često u čirevima i ranama, dječaci koji stenju od bolova i grubi smrdljivi nadglednici.
  Čak i ti ne vidiš sunce godinama. I samo su baklje izblijedjele i dime. I užasan smrad na koji se ipak naviknete.
  Jedina dobra stvar je što je Kenny naučio da vidi u mraku bolje od bilo koje mačke. I mogao se boriti u potpunom odsustvu svjetla.
  Osim toga, dječak je stekao fenomenalnu izdržljivost čak i za gorštaka.
  Ali je bio psihički traumatiziran. A ponekad je u snu sanjao ove kamenolome.
  Gorštaci imaju odlično pamćenje i praktično ništa ne zaboravljaju, čak i ako žele da zaborave.
  Možda je zato Keni postao toliko ljut. Ubijao je besmrtnike, utrljavajući se i u povjerenje smrtnika. I volio je da se bori.
  Konkretno, borio se u Ukrajini. Ubio je mnoge ruske vojnike, ali je postao previše poznat i zamoljen je da ode kako ne bi zablistao.
  Zaista ne možeš napraviti karijeru.
  I bez izgleda. Dijete ne može biti kralj, barem ne zadugo.
  Inače, Aleksandar Veliki je bio besmrtan, pa je tako bijesno i bez straha jurnuo u bitku. Ali zatraženo je da nestane kako vječna mladost vladara ne bi izazvala sumnju. I iza sebe je ostavio sličnog dvojnika koji je umro od otrova.
  I sam je krenuo na put. Sve dok mu konačno nije odsečena glava.
  Ovo je priča o legendarnom vladaru i kralju Makedonije.
  Kenny je uzdahnuo kada je konačno pregledao stomak. Pa, sonda se vratila i zagolicala je.
  Dječak je mislio da ipak, ako se otkrije njegova tajna, sloboda neće biti data. Pregledaće kao pacov i rastavljati delove. Pokušajte odsjeći ud, na primjer.
  Šta će se dogoditi u ovom slučaju?
  Ponovo će odrasti.
  Kenny je uzdahnuo... Sonda je uklonjena i potraga je nastavljena. Ovdje su ga držali među prstima ruke. Tada su počeli da vrše pritisak na pupak. Izgleda da su tražili nešto.
  Najgori dio je na kraju. Ali Kenny, iako je imao iskustvo analne pretrage, nije ovo očekivao. Matrona u bijelom mantilu donijela je veliki, automatski klistir. A drugi, takođe u belom mantilu, ogroman lavor.
  I njen klistir mu je gurnut u anus. Zatim je uključena topla voda. I počeli su da se peru pod velikim pritiskom. Bilo je i bolno i odvratno i ponižavajuće.
  Ispiranje crijeva je bilo vrlo temeljito. Kenny je napravio grimasu. Iako je ponižavajuće kada prst u rukavici uđe u petu tačku, već je bilo i ne toliko bolno. Ali klistir mu je učinjen prvi put. Zašto bi besmrtnom dječaku trebala bolnica? Sve će se izliječiti i popraviti samo od sebe.
  A evo nečeg posebnog i nevjerovatnog. Očišćen je od svega lošeg...
  Kennijeva dobra usta sada su bila slobodna da pevaju;
  Odnekud daleko, kao topao vetar -
  Probudiće me eho telefonskog poziva.
  Čuće se poznati glas, sjajan kao sunce.
  Znam da me niko takvog ne pamti, niko me takvog ne voli.
  
  Zdravo mama, mama.
  Reci da je hladno. Reci da sam ti nedostajao.
  Toliko mi je nedostajalo, mama, mama.
  Znam da si sam tamo, ali dozvoli da ne budem blizu -
  Ovaj svijet je pred tvojim nogama.
  
  Refren:
  Naše duše pjevaju uglas pjesme o glavnoj stvari.
  Bez tebe, ovaj svijet je osuđen na propast, mama, mama, mama, mama.
  Naše duše pjevaju uglas pjesme o glavnoj stvari.
  Bez tebe, ovaj svijet je osuđen na propast, mama, mama, mama, mama.
  
  Naš život je veoma nejasan.
  Ljudi se ne bore za ljubav - oni su glupi, mama.
  Tako malo staza, a toliko krivih puteva.
  Ali to nije za tebe. Sve ovo je samo prašina.
  
  Reci mi, kako si mama, mama?
  Ptice pjevaju tvojim glasom, tvoje ime leti iznad glavnog grada,
  I ne može da prestane, mama, mama.
  Znam da si tamo sam, ali ne dozvoli da budem blizu tebe, -
  Cijeli svijet je pred tvojim nogama.
  
  Refren:
  Naše duše pjevaju uglas pjesme o glavnoj stvari.
  Bez tebe, ovaj svijet je osuđen na propast, mama, mama, mama, mama.
  Naše duše pjevaju uglas pjesme o glavnoj stvari.
  Bez tebe, ovaj svijet je osuđen na propast, mama, mama, mama, mama.
  
  Uskoro ću biti najbolji. Baš kao što si sanjala, mama.
  Uskoro ću biti najbolji. Baš kao što si sanjala, mama.
  Vrlo brzo ću biti najviše. Baš kao što si sanjala, mama.
  Seti se kako si sanjala, mama.
  Matrona koja je bila najstarija ljutito je zarežala:
  - Kakvo se maloletno kopile sjetilo svoje majke! A kako je ubijao ljude, šta su ti misli u glavi radile!
  Kenny je progunđao:
  - Nisam nikoga ubio!
  Glavna matrona je gunđala:
  - Da! I onaj obojeni koji mu je razbio lobanju pajserom, ostavljajući otiske.
  Kenny je klimnuo glavom. Pa, da, on je jučer udario crnca u glavu pajserom. Čak je počeo da sakriva oružje ubistva ili briše otiske.
  Kenny se nekako navikao na to da moćna organizacija briše sve podatke o njemu u kartoteci i pokazao je nemar. I očigledno je provjereno, i upravo je kompjuter pronašao podudaranje.
  Viša matrona promrmlja:
  - Ubica maloletnika, to si ti!
  Kenny je logično primijetio:
  - Čak i da sam držao pajser u rukama, to uopšte ne znači da sam ja ubio!
  Zarežala je glavna matrona.
  "To ćeš reći na sudu!" I dobićete doživotnu kaznu!
  Kenny je sa osmehom primetio:
  - Ja sam samo dete! Najviše nekoliko godina mladića.
  Žena je odgovorila:
  - Ovaj tip je zet našeg tužioca. Dakle, nemaš sreće. Opljačkao si i ubio pogrešnog. Zato vam je tužilac naložio da izvršite što pedantniju i detaljniju pretragu. Sada se nećeš okrenuti!
  Kenny je zarežao.
  -Da vidimo!
  I zaista, imao je samopouzdanje da će ga moćna organizacija nekako izvući. Štaviše, kakva doživotna robija? Previše bi sumnjičav bio vječiti dječak u saveznom zatvoru.
  I pitam se da li će mu biti dozvoljeno da igra na kompjuteru? Čini se da mala djeca mogu.
  U međuvremenu, matrona u bijelom mantilu ispružila je sondu. I sada Keniju mora da se osvetle sva creva endoskopijom. Ovo je neugodan i ponižavajući postupak. Ali to se radi u redovnim klinikama.
  Žena u ogrtaču ga je stavila u petu tačku, momci su počeli da stavljaju crevo, što je prilično.
  I njegova crijeva su počela da se vide na ekranu.
  Kenny se trgnuo. I da ne bi bilo tako bolno, odvratno i škakljivo, ponovo je počeo da peva;
  Tamo daleko, daleko u mirnom gradu
  Usred zemlje sam u mračnoj sobi
  Molite se mom Bogu za spasenje
  Ponoć moje hodočašće .
  
  Ona se moli za jednu stvar: Bog blagoslovio!
  voštane svijeće gore na prozoru cijelu noć ,
  Da izgubim veru i ljubav,
  Svetlost je pronašla moja izgubljena duša.
  
  Mama, mama, ti sama nećeš dati i nećeš prestati voljeti.
  Na ovom i na onom svijetu uvijek ćeš biti sa mnom.
  Idem k tebi sam, ranjen u srce.
  Mama, mama, ti si moj kameni zid.
  Mama, mama, ti si moj kameni zid.
  
  Noć je crna, put nepoznat, tama je bez dna
  I mračne sile mi prorokuju nevolje,
  Ali dvije nesanice me drže u mraku:
  Oči majke, pa čak i Djevice Marije.
  
  Kažu da nikad nisam bio tužan.
  Znaš, ti si jedina - draga moja.
  Koliko puta je sudbina tukla bez sažaljenja
  Preživeo sam sa tvojim molitvama.
  
  Mama, mama, ti sama nećeš dati i nećeš prestati voljeti.
  Na ovom i na onom svijetu uvijek ćeš biti sa mnom.
  Idem k tebi sam, ranjen u srce.
  Mama, mama, ti si moj kameni zid.
  Mama, mama, ti si moj kameni zid.
  
  Zato me nevolje nisu mogle slomiti,
  Šta je daleko, daleko usred zemlje
  Molite se Bogu za moje spasenje
  Moja ponoćna molitva .
  Viša matrona je primetila:
  - Znaš dobro da pevaš! Ali bit ćete ocijenjeni kao odrasla osoba. I nećete dobiti sanatorijum za maloljetnike. Bit ćete okruženi odraslim, brutaliziranim, smrdljivim kriminalcima koji jako vole silovati slatke i svijetlokose dječake poput vas.
  Kenny je samouvjereno odgovorio:
  - Mogu uzvratiti!
  Matrona se nasmijala i primijetila:
  - Ti si samo dete! Koliko imaš godina?
  Kenny je sa osmehom upitao:
  - Šta ne znaš?
  Viša matrona klimnu glavom:
  - Da, ti si neka čudna osoba. Bez klana, bez plemena, a vi niste u ormaru. Moramo prvo otkriti odakle dolaziš i kako si nam pao na glavu. A onda ćemo odlučiti šta ćemo s vama!
  Dečak je primetio:
  - Bolje pustite! Biće jeftinije!
  U međuvremenu, medicinske sestre su završile pregled dečakovih creva i uklonile sondu sa pete tačke.
  Besmrtni Keni je mislio da je najteži deo iza njega, ali je glavni upravnik primetio:
  - Moraš da proveriš i bešiku! Da, ovaj shmon bi trebao biti od najveće pažnje!
  Upravnik je predložio Keniju da legne na stomak. A njena ruka u medicinskoj rukavici pažljivo je ogolila glavu savršenstva. A drugi je donio tanku sondu sposobnu da prođe kroz uretru.
  Kenny je osjetio uzbuđenje dodirivanja ženskih ruku, čak i ako su nosile tanke gumene rukavice. A deblo mu je bilo natečeno od krvi i uzbuđenja.
  Glavna sestra upita:
  - Da li si ikada imao ženu!
  Kenny je , pocrvenevši od stida, odgovorio:
  - Da! I to više puta!
  Glavna matrona je primetila:
  - I imaćete ih u zatvoru! Ti si veoma zgodan dečko!
  U međuvremenu, žena u bijeloj haljini stavila je tanku vrpcu u mokraćnu cijev i počela da je uvlači. Bilo je malo bolno i škakljivo.
  Kenny je mislio da je to vjerovatno nešto što su radili u bolnicama kada su trebali detaljnije provjeriti. Štaviše, u SAD-u vjerovatno naplaćuju dosta novca za takvu proceduru, za njega to rade potpuno besplatno. I ne morate toliko crveniti i osjećati se poniženo i izgarati od srama.
  Samo žene koje izgledaju kao medicinske sestre u bijelim mantilima obavljaju svoju dužnost. I nema čega da se stidite.
  Keni se nasmešio i pomislio da je on mora da je veoma plemenita osoba, pošto su ga tako tražili i ponovo je počeo da peva besmrtni dečak od osam i po vekova;
  Obići ceo svet okolo -
  Samo znaj unapred:
  Nećete naći toplije ruke
  I nježniji od maminog.
  Nećete naći oči na svetu
  Nežnije i strože.
  Majka svakom od nas
  Svi ljudi su dragoceniji.
  
  Mama, mama je najljepša riječ na svijetu.
  Mama, mama djeci daje toplinu i osmijeh.
  Mama, mama, sa tobom delim radost i tugu,
  Mama volim te!
  
  Kako god pogledali okolo
  Ali zima i ljeto
  Mama je najbolja drugarica
  Nema bolje majke.
  Želim da ti poželim
  I dobrotu i svetlost.
  Neka o mojoj majci
  Cela planeta zna!
  
  Mama, mama je najljepša riječ na svijetu.
  Mama, mama djeci daje toplinu i osmijeh.
  Mama, mama, sa tobom delim radost i tugu,
  Mama volim te!
  A dječak Kenny je čak i plakao. Na kraju krajeva, imao je majku, ali koliko davno, čak i u vrijeme kada Džingis-kanovo carstvo još nije ni nastalo, kada je barut bio nepoznat u Evropi, ona je ubijena.
  Konačno, sonda je uklonjena. Nakon toga, stražari u bijelim mantilima su provjerili i prste bosih nogu, i ispitali gole, žuljevite tabane.
  Upravnik je primetio:
  - On je tako tvrd, reč je o rog nosoroga. Kao da je ovaj dječak cijeli život trčao samo bos!
  Kenny je klimnuo glavom.
  - Da on je! Ne volim cipele!
  Žena viša matrona je naredila:
  - Odvedite ga pod tuš i dobro ga operite. Onda će mu obrijati glavu i slikati ga golog sa svih strana!
  Dječak je zastenjao:
  - Zašto mi brijem glavu!
  Viša matrona je odgovorila:
  "Zato što ste previše iznervirali našeg tužioca. A vi momci ne volite da se rastajete od kose. I oni će vam pokupiti jednu i hladnu ćeliju. A onda te drugi mladi previše poštuju.
  Stavite ruke iza leđa i pod tuš.
  Kennyja su izveli, a zatvorenik-dečak, a u isto vreme i besmrtni gorštak, spustio je glavu i odšuljao se da se opere. Raspoloženje mu je palo. Bez kompjutera i TV-a, sedenje u hladnoj samici biće dosadno. Bolje u društvu glupih tinejdžera nego sam.
  Pa, svejedno, tajna organizacija mu neće dozvoliti da se otkrije i sjedi predugo.
  
  JEDAN SSSR MEĐU VUKOVIMA
  Ispad se dogodio zbog sunčeve baklje, zbog čega su 22. juna 1941. Sjedinjene Države, Britanija i njene kolonije bile isključene. U početku to nije posebno uticalo na tok rata. Nemci su napredovali na isti način kao u stvarnoj istoriji. Firer je također skrenuo na jug, a Japan je zauzeo poziciju čekanja i gledanja... I opet je mrazna zima spasila Crvenu armiju od potpunog poraza i omogućila joj da krene u kontraofanzivu kod Moskve. A Japan je u međuvremenu zauzeo one posjede u Tihom okeanu koji su ranije pripadali Britaniji i Sjedinjenim Državama, a u koje dodatne snage sada nisu mogle ući.
  Na istočnom frontu u proljeće i rano ljeto Nijemci su izvojevali niz pobjeda i ponovo krenuli u ofanzivu na Staljingrad. Međutim, tu je počelo odstupanje od stvarnosti. Odsustvo drugog fronta omogućilo je Nemcima da prebace više trupa iz Evrope i iz Libije, ostavljajući tamo samo italijanske garnizone.
  I ofanziva je počela ne samo na Staljingrad, već i na Tikhvin. A sada je njima zapovijedao Rommel, kojeg je Firer visoko cijenio zbog poraza Britanaca u Libiji i zauzimanja Tolbuka .
  U borbama su učestvovali i prvi tenkovi Tiger. Rommel je krenuo u napad noću i uspio iznenaditi sovjetske trupe. Situaciju je pogoršavala činjenica da su Nijemci imali prednost u avijaciji, pa nisu gubili snagu na borbu protiv saveznika.
  Pilot Marcel je brzo stekao račune na istočnom frontu. Još u junu 1942. godine premašio je broj oborenih aviona za sto pedeset i dobio Viteški krst Gvozdenog krsta sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Ali ovo je bio samo početak karijere.
  Na nebu je Crvenoj armiji zaista bilo teže. I Nijemci su uspjeli zauzeti Tihvin, a zatim još nekoliko gradova i dvostrukim prstenom odsjeći Lenjingrad, ponovo blokirajući ovaj grad.
  Sovjetska komanda je pokušala da se probije do Lenjingrada i napadne u centru. Ali nije bilo dovoljno snage da se postigne uspjeh u ovim oblastima.
  Jedina utjeha bila je to što su nacisti zaglavili u Staljingradu, što im je dalo priliku da prikupe nove rezerve.
  Ali Lenjingrad je ostao blokiran. Do sada Turska i Japan nisu ulazili u rat, a SSSR je imao priliku da preokrene tok bitaka. U novembru 1942. sovjetske trupe su započele ofanzivu kod Rževa i Staljingrada.
  Pod Rževom uspjeh nije postignut. Ali blizu Staljingrada, prsten je bio zatvoren. Ali kako se ispostavilo na vrijeme. Treći rajh je imao mnogo više rezervi, a Rommel je krenuo u ofanzivu prema Staljingradu sa sjevera, a Mainsteinu sa juga.
  Situaciju je pogoršao neočekivani ulazak Japana u rat. Samuraji su, uprkos tome što su bili sputani bitkom u Kini, napali Vladivostok.
  Vjerovatno se Hirohito bojao da će Treći Rajh izgubiti i ušao je u rat.
  Štaviše, Japan je imao dovoljno resursa i pješaštva za potpune ofanzive.
  Crvena armija je bila prikovana, a Rommel je uspeo da se probije sa severa do Staljingrada. Mainstein je bio privremeno zaustavljen, ali nakon što je dobio dodatna pojačanja i podršku od Paulusa, povezao se sa već deblokiranim trupama.
  Tako je nastao još jedan prsten u kojem su se našle sovjetske trupe.
  Nakon upornih borbi, većina ih je uništena i zarobljena. Nakon toga, Nijemci su završili zauzimanje Staljingrada. A u martu 1943. i Turska je ušla u rat. Situacija je postala još komplikovanija. U vazduhu, Nemci su održavali nadmoć. Marseille je premašio broj od tri stotine oborenih aviona i postao prvi Nijemac koji je dobio drugi Viteški krst Gvozdenog krsta sa hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  U maju su Nemci pokrenuli novu ofanzivu, masovno koristeći nove tenkove - "Tigar", "Panter" i "Lav". I oni su uspješno napredovali, iako je Crvena armija preuzela moćnu odbranu. Ali snage su već bile nejednake, jer su se sovjetske trupe borile na tri fronta odjednom - protiv Trećeg Rajha, njegovih satelita, Japana i njegovih kolonija i Turske. Situaciju je pogoršao totalni rat koji su objavili nacisti, što je dovelo do višestrukog povećanja proizvodnje oružja u odsustvu bombardovanja od strane saveznika. Tako su se šanse SSSR-a brzo smanjile!
  Istina, Švabe su napredovale polako, jer su se suočile sa odbranom u dubini. A sovjetske trupe, imajući iskustvo, borile su se vrlo hrabro. Ali su ipak izgubili.
  Ipak, borili su se s velikom hrabrošću, a neki ratnici su pokazali najvišu klasu. Na primjer, Elizabetina tenkovska posada na najobičnijem T-34-76 bori se protiv nacista.
  I Nemci se polako kreću prema sovjetskim trupama, formirajući klin, ili svinju. Ispred je najteži i najbolje zaštićeni tenk "Lev". Podseća na Pantera, samo mnogo veći i težak devedeset tona. Prednji oklop trupa je 150 mm i nagnut je kao kod T-34, a bočni su 82 mm sa nagibima. Čelo kupole je općenito vrlo snažno zaštićeno: 240 mm sa nagibima, a slabije strane su također 82 mm, kao i trup. I moćan pištolj od 105 mm sa velikom dužinom cijevi od 70 EL. Ovo je tenk sposoban pogoditi iz daljine.
  Elizabeth bosom nogom pomjera mjenjač na vrh.
  I trideset četiri ubrzava. Beskorisno je pucati na "Lava" iz daljine i morate se približiti. Snažna njemačka mašina šalje projektil smrtonosne sile. Projuri pored. Devojke u rezervoaru se veselo smeju i pomeraju bose noge.
  Krajem maja na severnom Kavkazu je vruće, a lepotice u bikiniju se jako zabavljaju.
  Elena napominje zviždukom:
  - Sad će fašista dobiti ozbiljno nogom u rogove!
  Ekaterina, drmajući golom, preplanulom nogom, slaže se:
  - Definitivno ćemo ga udariti!
  T-34-76 nastavlja da ubrzava, ali je off-road brzina ograničena. "Lav" uglavnom jedva puzi, a spretniji "Panteri" i "Tigrovi" usporavaju kako ne bi napredovali.
  Ali i ova vozila su opasna, posebno Panter, koji je sposoban da ispali petnaest hitaca u minuti. Od ovoga možete očekivati iznenađenje.
  Eufrazija , pritiskajući gas golom petom, ciči:
  - Borimo se na virtuozan način!
  Top Lev tenka ima značajan nedostatak: ispaljuje samo pet hitaca u minuti. Općenito, nije najuspješniji model. Armoprobojnost je pretjerana i nije potrebno udarati sa prevelike udaljenosti. "Tigrovi" i "Panteri" pucaju sa dva kilometra, s veće udaljenosti gotovo je nemoguće pogoditi mobilni, a male tridesetčetvorke. Pa da li se isplatilo opremiti Lava tako moćnom puškom? Ostali sovjetski tenkovi su još lakši, osim KV-1S, ali ovaj tenk nema prednosti u zaštiti, a njegove vozne karakteristike su samo lošije.
  Elizabeth se okreće i ciči:
  - Udišem grudima, vazduh je širok talas,
  Jarko blista, beskrajni zvezdani tepih...
  Osećanja igraju, bosonoge devojke žive,
  Igrajte se na nebu, želim da letim do sunca zauvek!
  Nije lako probiti tenk Lev, čak ni u stranu. Bokovi kupole, kao i kod Pantera, su nagnuti, a gornji dio bokova trupa također. U ovim rezervoarima je već usvojen tipičan oblik "mačke" koji daje bolju zaštitu zbog nagiba. Ne kao "Tigar", skoro kvadratni. Ali "Tigar" je razvijen prije rata, i izgledao je kao uniforma KV-a. Ali "Tigar" -2, kasniji razvoj, takođe je u obliku "mačke", a uskoro će ovaj tenk ići u seriju. "Lav" da se probije u ploču je takođe gotovo nemoguće. Samo donji dio trupa nema oklopni nagib, već je pokriven valjcima. Odnosno, morate se probiti blizu i ući tačno između klizališta.
  Dakle, djevojke imaju težak zadatak. Štaviše, tridesetčetvorka se toliko trese u pokretu da je gotovo nemoguće precizno šutirati.
  Elizabeth je pitala svoje prijatelje:
  Možemo li pobijediti neprijatelja?
  Elena je samouvjereno odgovorila:
  - Kada devojke nemaju cipele, njihove bose noge postaju toliko osetljive da će sigurno pogoditi neprijatelja.
  Elizabeta se složila sa ovim:
  - Da, gole pete devojaka su garancija pobede!
  I sada, izbjegavajući poraz, tridesetčetvorka izmiče na ploču. Ovdje je glavna stvar izbjegavati oružje "Pantera" i "Tigrova". Brzi su i precizni. A ne možete probiti ni ove tenkove u čelu.
  Elena golim nožnim prstima puca u Nemca. Ali proći pored klizališta u pokretu je gotovo nemoguće. Ali neprijateljsko klizalište je razbijeno, a "Lav" staje.
  Ponovo trideset i četiri prolazi pored njega. I šalje smrtonosni projektil u donji dio bočne strane.
  Katarina napominje:
  - Naš pištolj je zastario - zaista ne postoji način da se uzme "Lav"!
  Ali iz frustracije, Elena je udarila u stranu neprijatelja, a "Lav" se zapalio.
  Djevojke, ne usporavajući, ponovo jure naprijed. Sada imaju slabiju metu: "Pantera". Dovoljno je pogoditi ga direktno sa strane.
  Elizabeta napominje:
  - Praktična mačka!
  Catherine je kroz smijeh primijetila:
  - Ali jedva puzi da ne izađe iz naslovnice "Lava".
  A Elena je pucala iz daljine na Pantera, koji je bio daleko sa strane i otvorio bok. Ona ima tanku - 40 milimetara, i nije važno što je nagnuta.
  Njemački tenk eksplodira sa praskom. Da, ljepotice su bile oštro pojebane.
  Oni su svojom zadivljujućom gracioznošću borilačkih ljepota.
  Ali granate zvižde dok prolaze, gotovo dodirujući oklop.
  Ovo je vrlo opasno za tridesetčetvorku, a liči na osobu koja skače između potoka.
  Elizabeth je ponovo pucala bosom nogom i pevala:
  - Sve mogu, udarićemo na Vermaht predajom!
  Naravno, sa takvim devojkama ni sam đavo nije strašan. Iako je nacistička ofanziva agresivna, a imaju puno tenkova....
  Snage su nejednake. Iako je broj automobila približno jednak, njemački su teži. Mnogi sovjetski tenkovi su laki i nisu baš spremni za borbu protiv nacističkih čudovišta.
  Ali posada Elizabeth čini čuda i snima još jednog "Pantera" u pokretu.
  Komsomolci se bore oružjem. Gađaju precizno. Trče, bljeskaju bosi, okruglih potpetica. I pogodio neprijatelja pravo u metu.
  Alenka sa strašću komanduje:
  - Ne odustajte devojke!
  I sad top ispljune projektil, tačno na T-4, probijajući ovaj tenk. Ali ovdje, naravno, "Lav", nije ga tako lako uzeti. I ovdje morate pokušati.
  Anyuta pokazuje na auto golim prstima i puca tačno od kraja do kraja, govoreći:
  - Slava komunizmu!
  Alla takođe šutira veoma precizno i dodaje:
  - Slava herojstvu!
  O borbenim devojkama ovde se ne može ništa reći - najviša klasa i akrobatik!
  Marija je, dodajući projektil u pištolj, pjevala:
  - Sve više i više i više
  Tražite let naših ptica...
  I diše u svaki propeler,
  Mir naših granica!
  Marusya je dodala, pucajući na Fritz:
  - Definitivno jeste....
  Masovno herojstvo Rusa i ne samo ruskog naroda manifestovalo se u svemu...
  Odmjereni, prigušeni zvuci kukavice, poput zvona, prelili su rovove. Rijetka stabla, sa gustom zelenom krošnjom u naletima vjetra, poput pionira u pozdravu, pozdravljaju umorne vojnike. Nekima bi ovo moglo izgledati i kao neka vrsta upozorenja - kažu, otići ćeš na onaj svijet!
  Bataljon pod komandom Vladimira Mihajlovskog, brutalno potučen u prethodnim bitkama, posebno u majskom porazu, sada se užurbano popunjava regrutima, spremajući se da pokrije jedno od najopasnijih područja. Tri kilometra istočno, vode Dona jure uz plamen rata.
  Većina trske je bila ugljenisana od zapaljivih bombi, a voda je pocrnjela od čađi. Kao goleme šibice u žalosnoj sramoti, gomile mosta koje je srušio udarni val stoje same, djelujući kao oslonci.
  Na čamcima lokalni pioniri prevoze darove polja, kao i kutije municije za herojske sovjetske vojnike, spremne da uđu u smrtonosnu bitku sa razjarenim nacističkim hordama.
  Tako su njih četvorica odvukli dugačku kutiju do grma prekrivenog vučjim bobicama. Tamo je pažljivo kamuflirana protutenkovska puška vrebala kao irokez u zasjedi. Trojica vojnika i strijelac Alesya jarkih očiju djeluju na pušku. Devojka, veoma vitka, ali su joj ruke žilave od napornog rada. Takođe pokušava, zajedno sa momcima, da pripremi zamku u slučaju da tenk ili "oklopno vozilo" nacističkog jata pokuša da zaobiđe prirodno brdo.
  Vojnici su, uglavnom, još uvijek potpuno bez brade i na njih nije pucano, mladići koji su završili skraćeni regrutni kurs - mjesec i po, plus, naravno, predregrutsku obuku koja je dobro uspostavljena u SSSR-u.
  Neki ratnici već imaju iskustva. Razlikuju se od mladih životinja po čekinjama, oštrini pokreta, a neke su i premotane. Konkretno, jednooki Ivan, koji je izgledao kao pravi gusar, pustio je bradu. Čin zastavnika, a već nekoliko ordena dobijenih u raznim bitkama, tačnije prva kod Moskve. Kada su, činilo se, uradili nemoguće: zaustavili su Švabe, pa čak i otjerali protivnike nekoliko stotina kilometara, poput batinaša.
  Koliko je Fritz imao napuštene opreme. Možda ne toliko, a često su bili i tenkovi, ali oklopni transporteri sa topovima i mitraljezima koji su tako bolno mučili sovjetsku pješadiju u ljeto i jesen četrdeset prve - barem desetina novčića!
  Ali kada je mraz prešao trideset stepeni, sva ta tevtonska čudovišta izgubila su sposobnost da se jednostavno kreću... Benzin se smrznuo i mast se smrzla.
  Nažalost, nisu uspjeli dokrajčiti naciste do kraja. Djelomično i krivicom komande, koja je tražila velike snage za juriš na gradove u kojima su se stisle njemačke jedinice. Da, i došlo je otopljenje - bilo pogrešno ...
  U proljeće je Ivan dobio i drugu naredbu - imao je sreće da ubije generala i nekoliko oficira zbog zasjede. Međutim, bitka je bila samo djelimično uspješna. Tokom potjere, zalutali komadić udario je Ivana Krasnova u lice i oduzeo mu oko. Jao, ovo je rat, a ne dječiji film, gdje glavni lik sve mlati, a ni sto mitraljeza ga ne može pogoditi.
  A sada moraju obavljati fizički težak posao: kopati rovove, ćelije i jamske zamke.
  Pomažu im pioniri, dok su polja mirna, a sami momci i djevojke molili su da pomognu starijoj braći. Čak i rade previše revno, pokušavajući učiniti više, ne računajući snagu. Tako su vene nabujale i iskočile na preplanulim, žuljevitim rukama i bosim, natučenim stopalima djece. Istovremeno, još uvijek uspijevaju pjevati;
  Mi smo pioniri dece komunizma -
  Vatra, šator i zvonka zvona!
  Invazija prokletog fašizma -
  Ko čeka bijesan poraz!
  
  Šta smo izgubili u ovim bitkama?
  Ili ste ga stekli u borbama s neprijateljem?
  Bili smo samo deca sveta -
  A sada ratnici domovine!
  
  Ali Hitler je napravio korak ka našoj prestonici,
  Vodopad je bacio bezbroj bombi!
  A meni je domovina ljepša od neba -
  Sada je došao prokleti zalazak sunca!
  
  Na agresiju ćemo odgovoriti oštro -
  Iako su i sami, avaj, malog rasta!
  Ali mač je u rukama krhkog tinejdžera -
  Jači od legija Sotone!
  
  Neka tenkovi jure lavina za lavinom,
  I pušku dijelimo na tri!
  Neka policija podlo gađa leđa,
  Ali sveti Bog će ih žestoko kazniti!
  
  Šta smo odlučili? radi posao mira
  A za to sam, avaj, morao pucati!
  Smirenost je već odvratna.
  Ima i nasilja!
  
  Sa devojkom trčimo bosi zajedno -
  Iako je padao sneg, snežni nanos gori kao ugalj!
  Ali ne boj se, poznaj decu -
  Fašista će hrabro biti utjeran u kovčeg metkom!
  
  Ovdje su stavili podlu Fritz kompaniju,
  A ostale kukavice su u bijegu!
  Slabimo pešadiju kao kos u borbi -
  Mlada ljeta nam nisu smetnja!
  
  Pobjeda će biti u maju,
  Sada je mećava bodljikav, tvrd snijeg!
  Dečak je bos, njegova sestra je bosa,
  U krpama su djeca dočekala vrhunac!
  
  Odakle dolaze ove sile?
  Izdrži bol i hladnoću, ta potreba!
  Kada je prijatelj izmjerio dno groba,
  Kad prijatelj stenje - umrijet ću!
  
  Hristos je blagoslovio nas pionire,
  Rekao je, otadžbinu ti je Bog dao!
  Ovo je prva vjera od svih,
  Sovjetska, sveta zemlja!
  Čuje se daleka tutnjava tenkova koji se približavaju, a avioni zuje na nebu. A moćna opsadna oruđa već tutnje. Od hitaca visokoeksplozivnih granata, grudve zemlje i rastopljenog travnjaka bacaju se visoko u nebo. Evo ona čita bitku. Major Vladimir Mihajlovski u rukama drži trofejni dvogled, posmatrajući približavanje čelične fašističke lavine. Pokušavaju otjerati pionire u pozadinu, ali ne žele da odu i traže puške u ruke za borbu.
  Oružja nema dovoljno za sve, iako su ovdašnja djeca ponijela lovačke puške, pa čak i sportske lukove. Svi žele da se hrabro bore i pobede. I neće ići umrijeti sa posljednjom mišlju na domovinu.
  Major Mihajlovski izdaje naređenje:
  - Ne otvarajte vatru bez komande!
  Zaista, imaju samo dva " četrdeset pet " za cijeli bataljon, što znači da je šansa da puste Fritz bliže.
  Napred, kao što je uobičajeno među nacistima, najzaštićeniji automobili; Tenkovi T-4 i samohodne topove "Ohotnik". Trebalo bi da ustupe put lakšim vozilima i malo zaostajućoj pešadiji.
  Nacistički automobili i motocikli s vremena na vrijeme usporavaju iz straha da ne napreduju...
  Ali pionir Julius Petrov dokazuje da nisu ostali ovdje uzalud. Oskudna protutenkovska mina, premazana domaćim ljepilom, a na vrhu je travnjak koji je čini nevidljivom uz pomoć žice pomjeren između panjeva, tačno ispod gusenice T-4.
  Čelične ploče gusjenice leže na smrtonosnom poklonu. Eksplozija se ne čini prejaka, ali gusjenica je otrgnuta, a nacistički tenk počinje da se dimi i kruži oko tornja.
  Drugi dječaci koriste slične uređaje. Budući da je njemačka pješadija kukavica, a tenkovi i samohodne topove bespomoćni ispred, onda će za to biti kažnjeni.
  Čuveni "Hunter", niske siluete i snažnog oklopa, izgleda kao spljoštena kornjača. Ovaj samohodni top pojavio se nedavno na sovjetsko-njemačkom frontu. Zbog dobrih voznih performansi, topa koji može probiti pristojnu udaljenost i preživljavanja u borbi, Hunter je odmah postao parabola u jezicima.
  Ali njegove gusjenice su i dalje obične, iako široke... Ipak, još je bolje potkopati dno automobila i natjerati ga da ispljune unutrašnjost s rezervnim dijelovima.
  Evo razbijenog "Huntera", poput gusarske fregate sa pokvarenim kormilom, klizi u stranu i gura ga o T-4. I oba čelična lijesa na gusjenicama počinju svijetliti, a nakon nekoliko trenutaka eksplodiraju zbog detonirajuće municije.
  Već je desetak vozila srednje težine stalo polomljenih i bespomoćnih.
  Ali iza njih ostatak štapa, posebno brojni oklopni. Ovdje samohodni top "Hunter" dodaje brzinu i ... Pada u prikrivenu jamu. Samo gusjenice strše odozgo i bespomoćno se kreću.
  Pioniri se raduju. Negdje u iskopanim jamama domaći eksploziv. Izrađen je na ručni način. Naravno, slabiji je od dinamita, ali je dovoljan da onesposobi šasiju.
  Fritz trpi velike gubitke, oklopni transporteri propadaju, neki prolaze kroz opasne zone, ali ih dočekaju bacanjem granata i eksploziva.
  Ovdje su čak i brzi, mladi borci izgradili male katapulte. Izbacuju posebno pakovanje destiliranog drvenog alkohola pomiješanog s elementima baruta.
  Kada je pogođen, tanji oklop Hitlerovih transportera popušta, zbog čega posade plamte plavim plamenom. Izbezumljeni bolom, Švabe vrisnu srceparajuće i pobjegnu izobličenih od užasa.
  Neki od njih čak napuštaju opremu...
  Šteta je samo što ima mnogo neprijatelja, neka vozila sipaju mitraljesku vatru na sve i približavaju se rovovima.
  I naiđu na ježeve... U međuvremenu, Alesya pokazuje na četrdeset pet . Naravno, ne možete direktno uzeti T-4 i Huntera, ali možete probati sa strane. O oklopnim transporterima nema šta da se kaže. Sve će nokautirati i natjerati ih da iskašljavaju krv na vrućim metalnim podovima!
  Puška malog kalibra ima mnoge prednosti u odnosu na veliki - brzinu paljbe, lakoću kamuflaže. I znaju kako birati ciljeve.
  Nacisti režu, divljački poput hijena. A među sovjetskim momcima ima mrtvih i ranjenih. Posebno je tragično kada umiru mladi borci koji su tek počeli da žive. Evo jedne vrlo mlade pionirke, jedva podigavši paket eksploziva, juri s njim pod gusjenice srednjeg tenka T-3. Ružna kutija sa dugačkim, ali naizgled tankim deblom skoči i s njega otkine četvrtastu kulu.
  I vojnici su ponovo bacili granate, a mitraljezi su počeli da pucaju na motocikle koji su puzali. A glave Hitlerovih vojnika su pucale, kao zrele trešnje oborene gradom.
  A rezervoari za gas velikih motocikala eksplodiraju, izbacujući potoke bijesne vatre. Čini se kao da se dešava pobuna paklenih duhova. Evo nekoliko oklopnih transportera koji se takođe pridružuju svojim nesrećnim kolegama.
  Alesya pokazujući na "Hunter" cilja na donji dio trupa. Teško je doći do tamo, ali ovo je jedina prilika da probijete nemilosrdni samohodni top. Glatko kretanje prsta, a zatim okrenite.
  Pištolj daje blagi trzaj, a fašistička mašina se prepolovi. I zastava sa svastikom pada u krvavo blato.
  Alesya šapuće:
  - Pravda zahteva žrtvu, dobročinstvo zahteva donacije, a uspeh pravedne stvari zahteva žrtvu!
  Okrenuvši se, artiljerka se odmara gola kako bi što bolje osjetila bioritme Zemlje i dah trave tabanima, i ponovo puca, pogodivši podmukli T-3 u zglob.
  Vidi se da su gotovo svi srednji tenkovi nacističke armade već stavljeni iz pogona. Ovdje je potonjeg uništio dječak pionir, uprkos ozljedi, gurnuo je bure, sa mješavinom eksplozivnog karbida, ugljene prašine, piljevine sa malom količinom fosfora. Herojsko dijete više nije imalo snage da gurne cijev nakon probojne rane, a njegov drug Andrej, prekrstivši se u bijegu, gurnuo je pod točkove jurišni samohodni top Šmel od četrdeset tona. Udarni top kalibra 150 milimetara je pucao uvis i ostao podignut. I duše pionira, lepršajući iz svojih iscepanih tela, jurile su u srećno nebesko carstvo, gde nikada nema nasilja i bola.
  Preživjeli fašistički transporteri, izgubivši podršku svojih težih kolega, počeli su da se vraćaju... Utihnula je rika Wagnerove muzike i počeo je opšti bijeg.
  Vladimir Mihajlovski, brišući krv sa čela, rekao je:
  - Ruski ratnik može umrijeti stojeći, ali nikada neće živjeti na kolenima! Rusija može krvariti, ali nikakva krv neće iskrvariti našu hrabrost i odanost Otadžbini!
  I preživjeli pioniri to potvrđuju... Iako su mnogi od njih već opečeni i povrijeđeni.
  A Anastasija Vedmakova i Akulina Orlova se bore na nebu, spremne su da se takmiče sa hvaljenim Marseilleom, koji je već postigao više od četiri stotine oborenih aviona, za koje je dobio peti stepen Viteškog krsta Gvozdenog krsta sa zlatnim hrastovo lišće, mačevi i dijamanti.
  Ali djevojke su očito odlučne da se ozbiljno bore. Evo ih u istom bikiniju i bosonogi se bore. I probiti Luftwaffeove avione.
  Anastasija uz pomoć golih nožnih prstiju uperi pištolj u metu, obori fašistu i kaže:
  Naša vjera je velika
  Trajat će zauvijek!
  I namiguje svom partneru. Akulina takođe obara fašistu, udara ga, vrlo precizno bosim nogama i vrišti:
  - Za veličinu ideja komunizma!
  I otkriva svoje biserne zube. Takva djevojka je borbena i obrazovana.
  I blista zubima.
  Anastasija, obarajući još jedan nemački avion, na svom Jak-9, agresivno škripi:
  - Ruski orao iznad planete,
  Raširivši krila poleteće...
  Neprijatelj će biti pozvan na odgovornost
  Biće poražen, slomljen!
  Akulina to voljno potvrđuje obarajući protivnike:
  - Biće slomljena!
  Iako su se, naravno, među Nijemcima pojavile i lijepe asove. Albina i Alvina se bore na najnovijem ME-309. Takvi borbeni ratnici su krali.
  I obaraju sovjetske avione neverovatnom agilnošću. ME-309 je veoma moćan avion naoružan sa tri vazdušna topa kalibra 30 mm i četiri mitraljeza. Protiv takvog čudovišta ruski automobili ne mogu odoljeti.
  Ako obore, obaraju bez milosti.
  Albina je golim nožnim prstima skandirala avionski top prema meti. Udarila je neprijatelja i zacvilila:
  - Za pobede Trećeg Rajha!
  I pokazala je svoj jezik.
  Alvina je također pogodila neprijatelja. Posjekla je sovjetski Jak-9 i zagugutala:
  - Za velike granice naše vojske!
  I namignula je prijateljima.
  Tuče, dobijanje računa i Huffman. On još nije jedan od velikih asova, ali ubrzano napreduje. A možete reći i čudovište pakla.
  Nemci se, doduše polako i sa velikim gubicima, kreću duž obale Volge, približavajući se Kaspijskom moru.
  . POGLAVLJE #2
  Snage su bile očigledno nejednake. Posebno je smetala fašistička avijacija. Focke -Wulf je u velikom broju ušao na front i njegovo moćno oružje i brzina postali su problem za Crvenu armiju. Osim toga, ovaj automobil je bilo previše teško srušiti. Izdržljiva je i teško oklopljena.
  ME-309 se takođe pokazao neprijatnim iznenađenjem za sovjetske pilote i brzinom i oružjem. I prilično je uništio sovjetske jedinice.
  Bombardovani sovjetski položaji i novi bombarder Yu-288, veoma moćna mašina. Nosio četiri tone bombi pod normalnim opterećenjem, a šest tona u verziji za punjenje. I pošteno je dobio sovjetske jedinice.
  Romel je takođe pokazao svoju klasu kao komandant, međutim, kao i Mainstein.
  Sve bliže i bliže Nemci su se približavali Astrahanu. I, neočekivano za sovjetsku komandu, Fritz je krenuo u ofanzivu duž Volge u pravcu Kamišina. Bio je to hrabar ali moćan potez. I dok ih je bilo teško zaustaviti.
  Ali odbrana Crvene armije je i dalje jaka... Za nedelju dana nacisti su napredovali pedeset kilometara i bili zaustavljeni.
  Dočekali su ih kontranapadi, sovjetske jedinice...
  U isto vrijeme, Japanci su pokušali razviti ofanzivu protiv Alma-Ate. A onda su besnele žestoke borbe.
  Djevojke su se borile ravnopravno sa muškarcima, a možda i bolje od njih.
  Margarita Magnitnaja i Tatjana Bulatnaja - prelepe devojke, ispaljene iz mitraljeza.
  Oborili su samuraje i pevali:
  - Hajde da se ne rastajemo od sna
  Prvi korak u životu je...
  Opet vidis iznad Zemlje,
  Vihori žestokih napada!
  Margarita je golim prstima bacila ubilačku granatu, pocepala Japance i zapevala:
  - Niko nas neće zaustaviti
  Niko nas neće pobediti...
  Zakopati ćemo Wehrmacht u zemlju ,
  Naše prijateljstvo je monolit!
  Tatjana se, pucajući na neprijatelja, složila:
  - Zaista monolit!
  Japanci napreduju na Alma-Atu. Imaju mnogo vojnika i razne rezerve. Ovo su momci koji se bore. Ali djevojke ih pokose. Očajnički se bore.
  Tatjana Bulatnaja je bacila još jednu granatu, rastrgala samuraja i zapevala:
  - Za moj veliki uspeh!
  I namignute oči, boje safira. Vesela djevojko, nemoj ništa govoriti.
  A Margarita će, golom petom, uzeti i baciti dar smrti, raskomadajući japanske vojnike.
  I pevaće:
  - Sve je pomešano, isprepleteno, u vrtlogu patnje nevolja!
  I opet baca gole nožne prste, limun na Japance...
  Gola do pojasa i bosa ratnica Oksana dopuzi do njih i progura kutiju granata, šapćući:
  - Biće super devojke!
  I sva tri ratnika su pjevala:
  - Samuraj je poleteo na zemlju, pod pritiskom čelika i vatre!
  A ljepotice se bore s velikom žestinom. Nisu uzalud prošli kroz vatru i vodu i bakrene cijevi.
  Ovdje Oksana baca granatu bosom nogom, pogađajući japanski laki tenk Chikha. Pa, to je sjajan cilj.
  Margarita je, pucajući na neprijatelja, pjevala:
  - Možete vjerovati u odsustvo vjere! Možete učiniti odsustvo slučaja!
  Tatjana je logično primetila:
  - To što kažeš je paradoks!
  Margarita je golim prstima bacila granatu i logično primijetila:
  "Nije li genije prijatelj paradoksa?"
  Tatjana se okrenula, pokosila samuraja i složila se:
  - Naravno, prijatelju!
  A ratnici su to uzeli i prasnuli u smeh... Bore se devojke, a govore šta još... Nije ni čudo da se svi u Rusiji sećaju kako su se devojke borile!
  Oksana se bori na najvišem nivou, naravno. I ona puca iz različitih tačaka, a djevojka se vrti kao vrtačica.
  Ovo su ljepotice, nikome ništa neće odustati. I oni će sažvakati izdaju, zajedno sa samurajima.
  Vodi vatru i Angela. Djevojka je takođe agresivna i crvenokosa. Ratnici se više vole boriti bosi i izvoditi podvige kolosalnih razmjera.
  Angela prelazi na red i kroz smijeh kaže:
  - Mi ćemo hrabro u borbu,
  Za moć Sovjeta!
  I golim nožnim prstima baca ubojiti limun.
  Borbe traju i sada prestaje juriš Japanaca....
  Već je kraj četrdeset trećeg jula. Nacisti su se približili samoj delti Volge i na njoj su počele bitke.
  Elizabeth i njena ekipa očajnički se bore. Na front su počeli stizati i prvi tenkovi Tigar-2. Slični su "Panteru" i "Lavu", ali nešto između. Također sa uglovima racionalnog nagiba oklopa i topom duge cijevi kalibra 88 mm 71 EL. Težak je šezdeset osam tona, a po oklopu blizak tenku "Lav", ali nešto manji po veličini.
  Veliki tenkovi, nećeš ništa reći.
  Elizabet i djevojke love Nijemce. Probijaju se kroz T-4 i ciče:
  - Slava idejama svetlih godina,
  Vapaj pionira uvijek budi spreman!
  Recimo da su ratnici prvoklasni. I ne samo da se slavno bore, već i pjevaju;
  Unija je neuništiva, narodi slobodni,
  Nije bila gruba sila i strah koji su se okupili...
  I dobra volja prosvijećenih ljudi,
  I prijateljstvo, svjetlost, razum i hrabrost u snovima!
  
  Slava našoj slobodnoj otadžbini,
  Moć stvaranja je podrška zauvek!
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo - jednostavan čovjek!
  
  Kroz oluje nam je zasjalo sunce napretka,
  Kroz oluje i nevreme jurili smo napred...
  Planine pomeramo, kao bez težine,
  Cijeli svijet, blistajući prema komunizmu, dolazi!
  
  Slava našoj slobodnoj otadžbini,
  Moć stvaranja je podrška zauvek!
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo - jednostavan čovjek!
  
  Narodi planete su ujedinjeni kao braća,
  Budisti, muslimani prijatelji zauvijek!
  Neka slava razuma, veliko ime,
  Svi narodi svijeta su porodica!
  
  Slava našoj slobodnoj otadžbini,
  Moć stvaranja je podrška zauvek!
  Pravna moć, narodna volja,
  Na kraju krajeva, jednostavna osoba se zalaže za jedinstvo!
  Djevojke dobro pjevaju, a još bolje se bore i takve podvige postižu. Iako istoriju pišu pobjednici i ne zna se hoće li ih pamtiti ako rat bude izgubljen?
  Alenka sa svojim baterijama, sa ekipom devojaka, pokušava da obuzda neprijatelje na delti Volge. I pokazuje za šta su ljepotice u principu sposobne.
  I zaista mogu mnogo.
  Anyuta puca bosom nogom i urla:
  - Slava vremenima komunizma!
  I tako se cijela baterija okupila i počela pjevati uglas, punim glasom;
  Borimo se za bolju sudbinu
  Da olakšam život ljudima...
  I slomiti prokletu hordu
  Da bude manje zlih protivnika!
  
  Iznad nas je heruvim zlatnog krila,
  Za slavu naše majke Rusije...
  Rusi veruju nepobedivim,
  I učini sve na Zemlji ljepšim!
  
  Dato nam je da se borimo za domovinu,
  Zaštita veličine otadžbine...
  A život je ponekad samo film
  Iako bi trebao biti odraz raja!
  
  Svi ljudi trebaju da ostvare san,
  Razumno verovati u komunizam...
  Da bude više sreće na Zemlji,
  A požari revanšizma nisu došli!
  
  Naš car, veliki genije Pugačov,
  Podigao je seljake na svetu borbu...
  Svaki posao će biti na ramenu,
  I volim djevojku bosonogog dječaka!
  
  Postat ćemo još jači od đavola
  Kada pomerimo horizonte nauke...
  Spljošten pod kopitima zlikovca,
  Iako krv šiklja iz pokidane aorte!
  
  Da, to su naši pravi prijatelji,
  Otadžbinu možemo učiniti srećnijom...
  Narodi veruju da cela jedna porodica,
  Velika blistava Rusija!
  
  Gledaj ljude hrabro u horizont,
  Ne dozvolite da zli oblaci prekriju nebo...
  Daćemo neprijatelju pobednički rezultat,
  I bićeš, srećni heroj u borbi!
  
  Ne znam reč kukavica
  Mi Rusi uopšte nismo inferiorni...
  Mi Svarog imamo belog Isusa,
  I zauvek ću uživati u maju!
  
  Djevojčice i momci u okruglom plesu,
  Ulazimo mi bosonoge devojke...
  Na kraju krajeva, svemogući Bog Rod je za nas,
  Ne budi papagaj bez mozga, dečko!
  
  I Lenjin nas je inspirisao da se borimo,
  Mudri Staljin je blagoslovio podvig...
  Moćni keruvim će raširiti svoja krila,
  A naši mišići su jednostavno napravljeni od čelika!
  
  Veličanstvo Otadžbine će biti unutra
  Da smo mi takvi ratnici sa Bogom...
  Ovdje ćemo potvrditi slavu čeličnim mačem,
  Koji je štit iskovan kod Svaroga!
  
  Ukratko, budi vjeran Gospodu,
  U slavu presvetle Rusije...
  Znamo samo vitezove orlove,
  Iza nas je Beli Bog Hristos Mesija!
  Precizan pogodak iz pištolja uzrokuje da "lav" zapali. Da, fašisti se udaraju po rogovima.
  Dok traju bitke, djeca ne gube vrijeme.
  Daša i Vaska lutaju po začelju nemačkih trupa. Gledaju kako se oprema kreće u kolonama. Motocikli jure, puze samohodne puške. Ovdje su brojne trupe, uključujući SS i druge jedinice.
  Vaska je primijetio kretanje Ferdinanda, moćnog njemačkog samohodnog topa koji je uništavao tenkove.
  Dečak je šapnuo devojčici:
  - Izgleda da Fritz pomera dodatne snage severno od Staljingrada.
  Dasha je sa osmehom primetila:
  - Naši će ih ionako samljeti!
  Nemcev iz kamiona ljutito viče na momke. Djeca se skidaju i trče, trepereća, siva od prašine, gole, okrugle potpetice. Oni također mogu dati red za njih.
  Dječak i djevojčica su potrčali u žbunje i skočili unutra. Dasha je s entuzijazmom primijetila:
  - Partizani mogu sve!
  Sa ovim se složio i Vaska:
  - Naravno... Pobedićemo sigurno!
  Dasha je pevala sa oduševljenjem:
  - Čekaju pobedu! Čekaju pobjedu! Oni koji žude da raskinu okove! Čeka se pobeda, čeka se pobeda! Bićemo u stanju da pobedimo fašizam!
  Vaska se spremno složio s tim i zgnječio gusjenicu prstima bosih nogu svoje djece:
  - Možemo! Rođeni smo da ostvarimo bajku!
  Dasha je namignula i primijetila:
  - I šta? Mislim da ćemo bajku ostvariti, a Wehrmacht će postati prah!
  I djeca su pjevala u horu iz sveg glasa;
  U ime naše pravedne zemlje,
  Šta će komunizam dati univerzumu...
  Bit ćemo vjerni svojoj domovini,
  Utrčimo put uspjehu i stvaranju!
  
  Putin je vladao Rusijom kao heroj,
  Ali onda ju je orao ostavio u letu...
  Naravno da Firer ima velike hemoroide,
  Ali Staljin takođe znači ime!
  
  Verujem da ćemo pobediti Treći Rajh,
  Nije ni čudo što se Putin uselio u Staljina...
  Iznad svijeta je heruvim zlatnog krila,
  A Satana-Adolf je sada poludio!
  
  Nemci imaju celu Evropu na dohvat ruke,
  I Afrika, i Azija, i države...
  A Adolf misli da je kul
  Ali Firer će biti kažnjen!
  
  Za Hitlera je Rusija kao štala,
  Želi da napravi svoj...
  Ali biće, verujem da je komunizam raj,
  Jagode će niknuti, zasijane gredice!
  
  Ne vjerujte, naš narod uopće nije slab,
  Ali previše je Fritza zarobljeno...
  A Slovena ti uopšte ne znaš da je rob,
  U ime naše majke Rusije!
  
  I Lenjin nas je inspirisao na podvig,
  On mi je pokazao kako da radim stvari...
  Pošto je Bog zapravo jedan,
  Ali u komunizam treba hrabro vjerovati!
  
  Ne, nemojte podleći ruskom neprijatelju,
  Na kraju krajeva, Beli Bog je sa nama - Stvoritelj univerzuma...
  pomoći ću toj otadžbini u borbi,
  Biti u uspjehu života nepromijenjen!
  
  Koliko daleko možete ubiti voljene osobe?
  Nažalost, ratu nema kraja...
  Tako stanjili u bitkama naše vojske,
  Uradite nešto čega se nećete stidjeti!
  Ovo je dobra pjesma mladih ratnika. Otpevali su je i ponovo krenuli, grabljajući prašinu duž staze golim, žuljevitim petama.
  Djeca su bila vesela i spolja zadovoljna životom. Iako mršava, lica su joj preplanula kao čokolada, a kosa joj je, naprotiv, svetla. Sjajni momci.
  Jedan od Nijemaca na motociklu ih je zvao od milja. I ponudio čokoladu. Gladna Daša je ispružila ruke, ali Vaska je povukla za rukav:
  - Nemojte se ponižavati!
  Pametna devojka pronađena
  - Bolje da ujedinimo naciste!
  Ova ideja se dopala Vaski, koji je i sam od kože i kostiju. Tražio je i čokoladu.
  Nacist je klimnuo glavom i dahtao na slomljenom ruskom:
  - Pevaj, dečko!
  Vaska je klimnuo glavom i nadahnuto pjevao;
   Partija je ujedinila Rusiju sve zajedno,
  Štiti beskrajna polja...
  Uostalom, vjerujte mi, narod je tako jak,
  Slava sovjetskoj zemlji!
  
  Staljin je najveca nagrada,
  Staljin je let mudrosti...
  Morate se hrabro boriti za njega.
  Svi ljudi prate Staljina!
  
  Dato nam je krila veselja,
  Imamo veliku volju...
  Staljin je radost obilja,
  Slava, velika drzavo!
  
  Staljin je najveći u svemiru,
  Staljinov zlatnokrili heruvim,
  Naši ljudi sa nepromjenjivom srećom,
  Vjerujte, zauvijek nepobjedivi!
  
  Staljin je dao spas ljudima,
  Najveći orao na svetu...
  Za našu otadžbinu i slobodu,
  Raširio je svoja krila nad zemljom!
  
  Nema više od blistavog Staljina,
  On je veliki kao beli bog...
  Borba i pobeda,
  Uskoro ćemo otjerati Firera u kovčeg!
  
  Odajući počast našoj otadžbini,
  Znaj da je nisi mogao naći ljepšu...
  Uskoro ćemo živeti u komunizmu,
  I nemamo drugog načina!
  
  Staljin je ponos cele planete,
  Staljinov neograničeni komunizam...
  Opjevaće se njegovi podvizi,
  Fašist je potpuno uništen!
  
  Staljin proslavio Rusiju,
  Staljin ju je uzdigao iznad zvezda...
  On je podigao imperiju do vrha,
  Staljin je jednostavno ideal!
  
  Staljin osvaja svemir
  Ima odlicnu zvezdanu flotu...
  Ogledi će biti za poučavanje
  Staljin će dovesti do komunizma!
  
  Za Rusiju je Staljin sunce,
  Sjajno sija u mraku...
  Djevojčin glas je glasan
  Nema ljepšeg vođe na zemlji!
  
  Staljin je oličenje Svaroga,
  Staljin je stvorio moć Rusije...
  On pronalazi Roda u srcu -
  Najveći majstor!
  
  Nema ljepšeg vođe na cijeloj Zemlji,
  Staljin je najveći od ljudi...
  Stvorimo sreću u našem univerzumu,
  Besni zlikovac je uništen!
  
  Moji sinovi i komsomolci,
  Za domovinu, stani zajedno u formaciju...
  Na kraju krajeva, vi cure ste jače od tigrova,
  Dragi genije Staljin je sa nama!
  
  Postignuća se ne mogu računati,
  Letimo kao strela...
  Naša blistava Rusija,
  domovina ide u komunizam!
  Daša je pevala zajedno sa Vaskom i deci je sve bilo tako zvučno i lepo.
  A oni su još plesali, gazili svoju preplanulu, bez obuće djecu, i već u martu gazili po snijegu, bosim nogama.
  Nemcu, koji nije baš razumeo ruski, pesma se dopala, pa je iz torbe izvadio svinjsku konzervu i dao je deci.
  I kimnuo s odobravanjem.
  - Zer gut!
  Dječak i djevojčica su se naklonili i krenuli dalje. Imaju samo jedanaest godina, ali su pametni i jakog pamćenja. Prikupite tačne informacije. A jednom je svijetlokosa Daria čak donijela minu Nijemcima u korpi. Ona je lukava djevojka i dobro zna njihov jezik. Nisu ni pomislili da tako lijepo dijete bijele kose i plavih očiju može donijeti smrt.
  I ovo je upalilo...
  Evo ih opet, kušaju njemačke čokolade, i veselo su raspoloženi...
  Darija je sa osmehom primetila:
  - Ako pobedimo naciste, sagradiću sebi trospratnicu, od mermera i sa fontanom!
  Vaska se naceri:
  - Hoćeš li postati buržuj?
  Djevojka je odgovorila:
  -Ne! Samo ću imati svoj komunizam!
  Vaska se opet smejao i pevao;
  Kada je buržuj otišao u moju zemlju,
  Kuće su spaljene, devojke posečene...
  Činilo se da su nule izbrojane,
  Dječaci su obrijani na nulu!
  
  Kibalčiš uze pušku ,
  I pridružio se Narodnoj vojsci...
  Ali on je izdao sve planove Malchish-Bad ,
  Ko je dao bure za pekmez!
  
  I evo ja visim na stalku, momče,
  Muče me bičem i iglama...
  Kao odgovor, smejem se u lice, ja sam dželat -
  I vjerujem da će domovina postati raj!
  
  Životinje su mi ispekle pete vatrom,
  Dete je jako pretukla struja...
  Ali vjeruj mi, brašno nije ništa,
  Tako da je crveni buržuj pobedio!
  
  Oni lome kosti, zli metal se ukopao,
  Na stalku me dželati teturaju...
  Ali ja verujem da je dečak sanjao
  Za trčanje po Berlinu u maju!
  
  Vjerujem da će drug Lenjin voditi
  Slobodno, Varšava, Prag, London!
  Uskoro ćemo objaviti pobjednički rezultat
  A nad Berlinom crvena zastava ponosno!
  
  Sad djetetove pete još gore,
  Potplat, koji je skoro uvek bos...
  I bič me je snažno udario u leđa,
  Verovatno si mama već sedokosa!
  
  Ali neću se predati ovim dželatima,
  Neću tražiti vjerovanje, znaj milostinju...
  Neka mačka oštro šiba s ramena,
  Znam da će mi Lenjin dati nagradu, verujte mi!
  
  Kibalchish se smejao pod mucenjem ,
  Tajnu nije odao, ponosno umire...
  momak ovako vrišti u paklu zauvek ,
  Demoni mu sipaju smolu u grlo!
  
  Lenjin je sa nama, vidi se zauvek,
  I plamen gori u mom srcu...
  Ostvarenje velikog sna
  Bit će crvena zastava nad cijelom planetom!
  Darija je zviždala i lupkala bosom nogom:
  - Kul! Jeste li ga sami komponovali?
  Vaska klimnu glavom.
  - Da! Njegova priča je ostavila veliki utisak na mene!
  Daria je klimnula glavom i primijetila:
  - Sjećate li se kako su policajci uhvatili vas i mene i bosi nas tjerali po hladnoći kroz snijeg, a onda su nas išibali, a tankim grančicama namazali pete.
  Vaska je spremno potvrdio:
  - Bilo je tako.... Bole vas pete i bole zglobovi u ramenima kada visite na stalku. Ali nije bilo dokaza protiv nas i...
  Daria je uz uzdah primijetila:
  - Da, ali policija je htela da se smrznemo na smrt. Ali kada su me udarili flašom po glavi, zahvatio sam fragment bosom nogom. A onda je to prenijela na svoje ruke. Nakon toga sam presekao konopac i sebi i tebi.
  Vaska klimnu glavom.
  - Da, bilo je... Užasno, međutim. Ali znate, na hladnoći plikovi od opečenih tabana ne bole! A kad smo kasnije izašli, sve nam je zaraslo kao na psima!
  Daria je spremno potvrdila:
  - Da, dobro nas liječi! Napunio sam tako grube tabane da se ne bojim hodati po ugljevlju!
  Vaska je, nadimajući se, rekao:
  - Ja također! Mi smo pioniri, djeca komunizma!
  Daria je potvrdila:
  I definitivno ćemo pobijediti!
  Momak i devojka su pevali:
  U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  vidimo budućnost naše zemlje...
  I do crvenog barjaka, naša domovina,
  Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  . POGLAVLJE br. 3.
  Početkom avgusta 1943. Nemci su konačno izašli, savladavši tvrdoglavi otpor sovjetskih trupa Kaspijskom moru. Ovo je zaista veliko postignuće za Švabe. Koji je ostvario najveće dividende. Sada je Kavkaz kopnom bio odsečen od glavnog kontinenta.
  Uspjeh su postigli i Turci, koji su nakon tvrdoglavih borbi konačno zauzeli Batumi i dovršili opkoljavanje Jerevana. Dakle, nakon što je temeljito pritisnuo sovjetske trupe u Zakavkazu.
  Položaj SSSR-a postao je veoma težak. I Staljin je naredio da se krene u ofanzivu na sjeveru kako bi se probio kroz koridor do gladnog, umirućeg, ali još ne predanog Lenjingrada.
  Počeo je napad na Tihvin. Tamo su poslate značajne snage, iako štab nije imao dovoljno rezervi. Situaciju je zakomplikovao dolazak švedskih, navodno dobrovoljačkih divizija na front, koje su ojačale njihove pozicije.
  I Nemci su se ozbiljno ojačali...
  Borbe su se odvijale od desetog avgusta, sovjetske trupe su napredovale deset kilometara u prva tri dana bitke. Ovdje je četrnaestog avgusta njemački tenk Maus prvi put ušao u bitku. Ne baš uspješan razvoj težak sto osamdeset osam tona. Istina, auto je vozila ozbiljna ekipa, veoma borbene nacističke devojke.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - pet ljepotica Trećeg Rajha sa slovom "A". I kako se bore na mišu i pucaju iz dva pištolja odjednom.
  Eksplozivne fragmentacijske granate ispaljuju se iz topa kratke cijevi kalibra 75 mm, a teže iz topa kalibra 128 mm, pokazujući udarnu moć.
  Agnes puca golim prstima i isklesanim nogama. Udara se u sovjetski auto, bukvalno skidajući njegov toranj i ciči:
  - Ja sam svemirska devojka!
  Adala šalje hitac nagaznom minom i škripi:
  - A ja sam akrobatičar, rastrgajte cijelu posadu!
  A djevojka također koristi svoje gole nožne prste. Sovjetske trideset četiri granate pogodile su Maus, ali su se odbile kao grašak. Auto je dosta dobro zasticen. I ne možete je tako lako udariti. Školjke lete iz nje kao teniske loptice, a čak i sa velikim kalibrom takvog čudovišta ne možete se probiti.
  A djevojka je upucana iz protuavionskog topa, ne dopuštajući neprijatelju da joj se približi.
  Agata je također pucala golim prstima i zarežala:
  - Neka moj mač udari, bičevaćemo neprijatelje!
  Adala je agresivno potvrdila, šutirajući vrlo precizno:
  Mi smo ratnici svjetla i zemlje!
  Angelina je tukla golim prstima, razbila sovjetski tenk T-34-76 i vikala:
  - Za velike pobede!
  Afrodita je takođe pogodila projektilom, teškim kao gomila, zdrobila sovjetski T-60 i zacvilila:
  - Sveti rat će biti naša pobeda!
  Agnes je tukla golom petom, razbijajući prednji oklop neprijatelja i rekla:
  - Carska zastava napred - slava palim junacima!
  Ove devojke su prilično gadne i ubojite. I nije uzalud da ih ne možete proći. Zahvaljujući bosim nogama i tjelesnim bikinijama, pucaju bez promašaja. Što znači da se ne mogu tako lako pobijediti.
  Užasan "Miš", tučen ubojitim oružjem, i nikome nije dao šansu.
  Uključujući KV seriju.
  Ali ako postoje Njemice koje se bore tako tvrdoglavo i uspješno, onda postoje djevojke sovjetskog nivoa - heroji.
  Evo, na primjer, Nataše sa svojim partnerima. Imaju samo skromni samohodni top-85 koji je upravo stigao na front. A djevojke već tuku naciste iz sve snage.
  Naravno, lepotice su bose i u bikiniju. I razbijaju naciste temeljno, kao maljem koji udara u komade stakla.
  I to je vrlo nezaboravno kada takve djevojke pokažu najviši nivo orlovskog leta.
  Natasha puca golim prstima i razbija Pantera, nakon čega viče:
  - Za veliku Otadžbinu!
  I pokazaće svoj jezik!
  Zoya takođe mlati neprijatelja. Udari ga jako jako. Lomiće oklop i brbljati:
  - Za slavu komunizma!
  Augustina se također žestoko bori, a ako pritisne neprijatelja, čini to vrlo temeljito. Lomi i urlanje:
  - Slava komunističkom svetu!
  Dolbanet i Svetlana. I vrlo prikladno. Sa golim nožnim prstima. Zdrobi neprijateljski oklop i škripi:
  - Za veličinu komunističkog sveta!
  I pokaži svoj jezik...
  Ovde su devojke, osećajući se inspirisano, pevale, komponujući u pokretu;
  Ljepotice napadaju bose
  Tako lepe devojke trcaju...
  Ako je potrebno udariti Fritza pesnicom,
  Ili ga razbijte mitraljezom!
  
  Djevojke ne sumnjaju
  Oni će sahraniti mrtve naciste...
  I žestoko će ga tući s nogu,
  A negde zavijaju vukovi mesožderi!
  
  Rusija je reč za vojnike
  Kad veruješ da neće biti bolje...
  Iako ponekad sumorno poravnanje,
  Gdje zli crni Kajin trijumfuje!
  
  Ne vjerujte, komsomolci ne bježe,
  A ako bježe, onda samo da napadnu...
  I svi nacisti će biti ubijeni odjednom,
  I Firer će biti podignut na blok za sjeckanje!
  
  Rusija je moja domovina,
  Ona je blistava, jednostavno prelepa...
  Ko je kukavica koja ne vrijedi ni rublje?
  I znate, svađati se sa ratnikom je opasno!
  
  Ali znaj da ćemo pobediti fašiste,
  Zlo neće zavladati na tronu...
  Iznad nas je heruvim zlatnog krila,
  I Bog Svarog sa veličinom u kruni!
  
  Ko je kukavica, vjerujte mi, slab rob,
  Njegova sudbina je jedna - da trpi uvrede...
  Danas bravar, sutra si predradnik,
  I sami možete da tučete leđa drugima!
  
  Devojke imaju snagu, samo vulkan,
  Ona ponekad i snažno ruši planine...
  Rat bjesni zlim uraganom,
  I smrt ljudske rase, iskreno kosi!
  
  pa ću vam iskreno reći vitezovi,
  Jaki smo kad smo mi Rusi ujedinjeni...
  Treba mi užina uz vašu viljušku i nož,
  Mi smo vitezovi nepobedivi u bitkama!
  
  Kakva je naša vera, u Gospoda Hrista,
  Iako poštujemo i Ladu...
  Drug Staljin nam je kao otac,
  A mesto komunizma biće raj!
  
  Uskrsnut će onaj koji je bio kada je umro,
  I postaćemo lepši i mudriji...
  I naravno čovek je veoma ponosan,
  Iako ponekad priča gluposti!
  
  U ljubavi, naša otadžbina je kao zvezda,
  Verujte mi, ona nikada neće izaći...
  Ostvarenje velikog sna
  Biće mira i sreće u celom univerzumu!
  
  Ja volim Mariju, sveto poštujem Ladu,
  Svarog je lijep i Perun je veliki....
  Volim Isusa i Staljina,
  Sveta lica ikona su mi draga!
  
  Kada će pravi raj
  Obistiniće se, verujte mi, sve nade...
  Svoje srce daješ domovini,
  Sve će biti dobro, jače nego prije!
  Djevojke su se dobro borile i dobro komponirale. Šta sa takvim ratnicima, nijedan Hitler nije strašan za Rusiju.
  Ipak, sovjetske trupe su se nakon deset dana upornih borbi ipak probili do Tihvina.
  Borbe su se odvijale za sam grad. Snage naravno vrlo ujednačene.
  Nemci su preuzeli prevlast u vazduhu i bombarduju bez prestanka. Situaciju otežavaju strane divizije koje se bore na strani Wehrmachta. Posebno puno italijanskih delova.
  Pokušavaju da odgurnu Crvenu armiju od Tihvina. Ali ruske jedinice se bore žestoko. Ovo im je jedina, prava šansa da spasu opkoljeni Lenjingrad koji umire od gladi. Hrana se tamo može ubaciti samo vazdušnim putem, ali Nemci imaju jake borbene avione i to je veoma teško uraditi.
  A u drugoj polovini avgusta nacisti su upali u Astrakhan. I u ovom gradu sovjetske djevojke su se borile s velikim herojstvom i hrabrošću.
  Bataljon bosonogih djevojaka pokriva ovaj herojski grad.
  Alenka baci bombu bosom nogom, pa rafal, kosi fašiste i kaže:
  - Ako je žena pohotna kao mačka, onda njen muž ima miševe u glavi!
  Anjuta, pucajući na Fritzove i takođe bosom nogom bacivši bombu, cvrkutala je:
  - Najsjajnije ideje postaju zamračene politikom u sjeni kada se implementiraju!
  Alla, pucajući na Fritzove i bacajući granatu, nokautirajući tenk golim prstima, promrmlja:
  - Žena je lukava kao lisica, pa čak i vlada lavom ako muškarac ima inteligenciju petla!
  Marija je, pucajući iz pištolja i obarajući Fritza, zarežala:
  - Bog može sve, samo nadmaši ženu u zahtevima, On je nemoćan!
  Matryona, pucajući na neprijatelja i bacajući ubojiti dar smrti golim prstima, primijetila je:
  - Da bi izbegao da je muškarac proguta kao udav, žena mora da ima ubod kobre!
  Alenka je, nastavljajući pucati na naciste, duhovito primijetila:
  - Čovek u svemu može biti kao Stvoritelj, ali imitacija poput majmuna ne čini da izgleda dobro!
  Anyuta je pucala na neprijatelja, a zatim je dobro nišanim bacanjem granate nokautirala tenk i rekla:
  - Čovjek može nadmašiti Svemogućeg Boga samo u sebičnosti, pa čak i onda ako ga je intelektualno stvorio Pitekantrop!
  Alla je, nastavljajući vrlo precizno pucati na Fritz, izdala:
  - Žena ne želi da bude kokoška, ali njen idealan muškarac je petao!
  Marija je, pucajući na naciste i preciznim bacanjem bosih nogu, pogodivši Pantera, primijetila:
  - Žena lisica zaista ima vučji stisak na mužjake dabrova!
  Marusja, koja je takođe ispalila rafalnu vatru na fašiste i golom petom razbila paket eksploziva, rekla je:
  - U politici je kao u šumi, ako jedeš hrast, poješće ga i svinja, ako će zeca pojesti lisica, ako si magarac, tri kože će se oguliti!
  Alenka, nastavljajući bjesomučno pucati i obasipajući pješadiju gelerima limuna, ispali:
  - Što je žena pametnija, to je više lisica!
  Anjuta je takođe ispalila rafal na fašiste, pokosila ih, a golim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Sivim ljudima nedostaje siva materija u mozgu, bistre ličnosti, siva u glavi u velikim količinama!
  Alla je, pucajući na neprijatelja, dajući paket eksploziva golom petom, duhovito izdala:
  - Siv čovek je usamljen kao vuk, a ko zec nema odmora!
  Marija koseći Fritz duhovito je primijetila:
  - Ako je političar velika lisica, onda mu je lavovski deo obezbeđen!
  Marusya je pucala iz bacača granata i bacila limun golim nožnim prstima, cvileći:
  - Lisica-političar oduzima mogućnost da se vozi kao sir u puteru vrani glasaču!
  Alenka je, nastavljajući pucati iz oružja, i golom petom prepuštajući se paketu eksploziva, ispali:
  - Manje je zvijezda na nebu nego tumačenja Svetog pisma!
  Anyuta je, pucajući na fašiste, rekla:
  - Dželat u crvenoj halji, pošteniji, politika sa elokvencijom!
  Alla je, nastavljajući pucati, logično primijetila:
  - Dželat ima naoštrenu sjekiru, političar oštru riječ, prvi mu raznese glavu, drugi kaplje na mozak!
  Marija je, nastavljajući precizno da tuče Frica, i golim prstima bacajući još jedan dar smrti, primijetila:
  - Seckati glave je ponekad humanije nego kapati po mozgu!
  Matrena je, odsijecajući naciste, i bacivši bombu golom petom, izdala:
  - Ako pustite političarima da vam kapnu na mozak, čupaćete kosu od nerviranja!
  Alenka je, pucajući na njemačkog generala i probijajući se kroz njega, prijeteći rekla:
  - Govori političara su kao voda za ispiranje mozga!
  Anyuta, koja je dobro ciljano pucala na neprijatelja, i lansirala limun golim prstima, izdala je:
  - Šta je najveći Bog u politici, šta stvara bezakonje!
  Alla je, pucajući na naciste i golom petom bacivši paket eksploziva, rekla:
  - Političar uvek gleda birača kao magarac lisičjim pogledom da ore!
  Marija, pucajući na neprijatelja, i golim nožnim prstima, bacajući granatu smrtonosne snage, ispali:
  - Žena voli da razotkrije svoje jadno telo da bi se bogatije obukla!
  Marusja je ispalila dugačku liniju, koseći niz Fritzesovih linija i prednjala:
  - Bosa žena brže će muškarcu obuti cipele, čak i ako nije baš čizma!
  Alenka je, precizno pucajući na naciste, primetila:
  - Sa golom ženskom potpeticom, lakše je ubediti muškarca da nosi moderne čizme!
  Anyuta je ispalila bacač granata i rekla:
  - Da bi dobila moderne cipele, žena mora da "obuje" muške cipele!
  Alla je, gađajući naciste rafalnom paljbom i bacajući granatu na gole prste, odgovorila:
  - Žena koja ne ume da na vreme ogoli nogu ostaće zauvek "potkovana"!
  Marija je, pucajući na neprijatelja i bacajući eksplozivnu ambalažu svojom okruglom petom, rekla:
  - Prečesto gledajući u gole noge žene, muškarac rizikuje da se "obuva" u stanje skitnice!
  Marusja je, usmjeravajući preciznu vatru na neprijatelja i prepustivši se granati golim kolenom, odgovorila:
  - Da ne biste zauvek ostali bosi, morate na vreme da uspete da izujete cipele!
  Alenka je, nastavljajući da puca na naciste, i oduzimajući im dah, duhovito izdala:
  - Bosa noga devojke je bolja od osvajačke ceradne čizme!
  Anyuta, nastavljajući pucati s neugasivom preciznošću, primijetila je:
  - Najjači oklop neće odoljeti, pred nježnom kožom, šarmantnim djevojačkim tabanima!
  Alla je, pucajući na njemačke osvajače, izdala:
  - Žene se vrlo spretno penju u muški novčanik bosih nogu!
  Marija je pucala na naciste, sa velikom preciznošću, i udarajući im po glavama, primetila:
  - Najljepši dio ženskog tijela za zlatnike, bose noge i gole grudi!
  Marusya je, nastavljajući pucati, bez sažaljenja prema nacistima, izdala:
  - Žena treba ponekad da skine cipele, da ne bi kleknula pred potrebu!
  Alenka je, prikladno škrabajući naciste i slažući ih na hrpe, logično primijetila:
  - Lakše je čovjeka bosom nogom staviti na koljena!
  Anyuta je, pucajući na neprijatelja, agresivno primijetila:
  - Bos u vremenu, nikad bos!
  Alla, kopajući neprijatelje i odsijecajući protivnike, progunđa:
  - Lakše je ženi da se bosim nogama popne na zlatni vrh!
  Marija je takođe tukla naciste i prednjala:
  - Ti si čovek od čizama, ako ne voliš ženske noge!
  Marusja je, pucajući na naciste i golim prstima bacajući domaći paket sa eksplozivom, od kojeg se Tigar prevrnuo, zarežala:
  - Žena vitkih nogu nateraće muškarca da se sagne u poštovanju!
  Alenka je tukla naciste, pokosila ih i izdala:
  - Goli prsti na nogama su spretniji od ruku kada žena vadi novčiće iz džepa "potkovanog" muškarca!
  Anyuta je prekinula Fritz i zacvilila:
  - Najveštija stvar je da žena gura muškarca pod petu, bosom nogom!
  Alla je, pucajući na svoje protivnike i bacajući limun golom petom, rekla:
  - Lakše je ljepoti bosim nogama pregaziti put do muškog srca!
  Marija je uništila njemački tenk bacanjem granate i zacvilila:
  - Bose noge devojaka su žilavije kada se penju na Everest muškog srca!
  Matryona je takođe pucala ubojito i izdala:
  - Izuvši cipele, ženi je lakše preći pustinju muške ravnodušnosti!
  Alenka je udarila neprijatelja zarobljenom bazukom i zacvilila:
  - Bićeš glup kao čizma, udarićeš i skitnice po peti!
  Anyuta se također okrenula i zacvilila, pokazujući zube:
  - Gola ženska noga tera čoveka da upadne u bosonogo detinjstvo!
  Crvenokosa Alla, koseći fašiste, tvitala je:
  -U bosonogo detinjstvo najčešće padaju čizme!
  Marija je udarila naciste i zacvilila:
  - Ako devojka ima lepe noge, onda nije skitnica u životu!
  Matrjona, pucajući na neprijatelja i sekući naciste, kao snopove žita, lajala je:
  - Bosa devojka je bolja od potkovane starice, mlada mačka, zabavnija od starog lava!
  Alenka, pucajući na naciste i bacajući smrtonosne poklone smrti, izdala je:
  - Najbolje od svega, žena dobija nagradu golih grudi, a modne cipele bosih nogu!
  Anyuta je takođe tukla naciste, kosila ih, bosim nogama bacala granate i cvilila:
  - Ženu golu petu najbolje štiti od trnja muške ravnodušnosti!
  Alla je, pucajući na svoje protivnike i odsijecajući ih automatskim rafalima, primijetila:
  - Najizdržljivija potpetica za muškarca od bose ženske noge!
  Marija je, udarajući svoje protivnike i gađajući ih bacačem granata , rekla:
  - Bosonoga ženska štikla, u najsprženijoj čizmu sa svojim iznutricama!
  Matryona je, obarajući fašiste, duhovito rekla:
  - Ako ne uspeš da izuješ cipele na vreme, postaćeš skitnica!
  Alenka je, pišući o fašistima, napomenula:
  -Ako si pametnjaković, možeš samo sebe ozbiljno da pobediš!
  Anyuta je logično primijetila, mlativši neprijatelja i bosom nogom bacajući paket s eksplozivom:
  - Dobro je imati klub, loše je biti klub!
  Alla je, tukući naciste, i dajući granatu golom petom, ispali:
  - Peke od livenog gvožđa mogu vam pomoći da preživite, ali hrastova glava će dovesti do smrti!
  Maria je sasvim logično primijetila, koseći naciste:
  - Kad vladar nema kralja u glavi, u zemlji vlada anarhija, a džabe prodaju!
  Matryona je, racionalno tukući naciste, primijetila:
  - Kruna nije za glavu nego šešir!
  Alenka je, slamajući Frica, logično primetila:
  - Na hrastovoj glavi i kruna sedi nesigurno!
  Anyuta, pucajući vrlo precizno na naciste, izdala je:
  - Koliko god da je hrast jak, ali materijal za glavu od njega je najkrhkiji!
  Alla je, žustro pucajući na neprijatelja, logično zaključila:
  - Ko udari batinom po glavi dobije batinom po glavi!
  Marija, jebeni protivnici, izdala:
  - Političar u rukama drži torbicu i pendreku, samo su mu pare drvene, a palica papirna!
  Marusya je logično primijetila, bacajući limun bosom nogom:
  - Svetla glava je poslednja stvar sa sedom kosom!
  Matrjona, rušiteljica fašista, primetila je:
  - Možda nisi plavuša, ali lepo je biti svetla duša, devojke mogu da pobede zle da drugi žive srećno!
  Alenka je, pucajući na naciste, zacvilila:
  - Od hrastova samo na panjevima ne možete izgraditi jaku odbranu!
  Anyuta, pucajući, logično je primijetila:
  - Ako političar nije djetlić, onda će skinuti čips, ne samo sa biračkog panja!
  Alla je agresivno izjavila, obarajući Nemce:
  - Iako političar nije orao, on birače smatra vranama i djetlićima!
  Marija je, saseći neprijatelje, primetila:
  - Ako dozvoljavate političarima da vam skidaju strugotine, onda ste definitivno djetlić!
  Matrena se, koseći naciste, izrazila:
  - Političar sa biračima je lisica, a sam sa sobom hrčak je hrčak!
  Marusja je bosom nogom bacila granatu i zacvilila:
  - Pametan političar je kao lisica u kokošinjcu, a glup je kao slon u porculanu!
  Alenka, slamajući Frica, izdala je:
  - Prećutkuje se red, pričanjem političar pravi nered!
  Anyuta je, razbacujući naciste granatom, zacvilila:
  - Političar mnogo priča, pogotovo kad hoće da začepi!
  Alla je agresivno primijetila, tučeći naciste:
  - Svađati se sa političarem da lupanje vode u malteru, osim ako ne slomiš mišić jezika, leži u profitu!
  Marija je, slamajući neprijatelje, i bacajući bombu bosom nogom, primijetila:
  - Političar je mešavina lisice i vuka, ali mnogo svinja!
  Matrena je, pucajući na naciste, zarežala:
  - Što je lisica više političara, to više svinja!
  Marusya, koseći Fritz, izdala je:
  - U politici je kontinuirana menažerija, vukovi, zečevi, kokoške, petao i detlić, samo se lisica uvek bira za kralja!
  Alenka, slamajući naciste, progunđa:
  - Diktator koji se pretvara da je lav je prava svinja!
  Anyuta je agresivno primijetila, obarajući neprijatelje udarcima:
  - Političar će proći za lava samo ako je glasač savršen magarac!
  Alla je, obarajući fašiste kao prašinu sa tepiha, rekla:
  - Političar stavlja ovčiju kožu, ali ga samo krvožednost srodi s vukom, a čvrstim ovnom domišljatošću!
  Marija je, bacajući bombu bosom nogom, cvrkutala:
  - Bolje je kada je vladar vuk u ovčijoj koži nego ovan pod maskom lava!
  Matryona, pucajući na neprijatelja, preciznošću Robina Hooda, izdala je:
  - Političar bleji o miru kao ovca, a vučji očnjaci rat zveckaju!
  Marusja je, pucajući na neprijatelja, viknula:
  - Političar da dobije glasove birača sipa kao slavuj, ali ih drži za djetlića!
  Alenka je, pucajući na naciste, rekla:
  - Ako vam se govor političara čini kao tren slavuja, nemojte biti vrana u ovom slučaju!
  Anyuta je duhovito primijetila, obarajući naciste:
  - Ako političar peva kao slavuj, znači da te smatra odgovarajućom igrom!
  Alla je, sečeći fašiste, primijetila:
  - Lov na birače razlikuje se od šumskog lova po tome što lovac pravi što više buke!
  Marija je, pucajući na neprijatelja, viknula:
  - Političar, za razliku od džeparoša, pravi veliku buku pri krađi, a laska pri pljački!
  Matryona, pucajući na neprijatelja, progunđa:
  - Političar je u izvesnom smislu i bog, ali mu je bolje ne verovati!
  Marusya je potvrdila:
  - Političar voli da obeća Mesec kao glasač, samo što zaboravlja da doda da tamo nema života osim peska!
  Alenka, odsijecajući protivnice, progunđa:
  - Jao nije od uma, nego od nedostatka praktične domišljatosti!
  Anyuta, pucajući na neprijatelja, zacvilila je:
  - Sve nevolje sveta nisu od novca, već od njihovog odsustva u pravom iznosu!
  Alla je, pucajući na neprijatelja, izdala:
  - Jezik je dat političaru da sakrije svoje misli, ali ne sa kakvom elokvencijom političar može da sakrije svoju sivu bijedu!
  Marija je energično primijetila dok je pucala na Fritz:
  - Ako gvožđe ode u lance, neće ostati za mačeve, ako se srebro prosipa u govorima, onda neće imati čime da se plaća!
  Matrjona, pucajući na neprijatelja, promrmlja:
  - Da li političar ima dar da drži obećanja? Posjeduje, ali ne uzalud!
  Marusya, pucajući na naciste, primijetila je:
  - Slon nameće veliku gomilu govana, a političar-lisica još veću brdo verbalne dijareje!
  Alenka je duhovito primetila dok je slamala naciste:
  - Političar toči obilato slatkim medom govora, utapajući birače u verbalnu dijareju!
  Anyuta, pucajući na protivnike, izdala je:
  - Slatki govor političara je kao potok med, samo što uz njega plivaš u smeće!
  Alla je, pucajući na naciste, primijetila:
  - Političar može ispuniti obećanje, samo da bi glasač povjerovao u nemoguće!
  Marija je, vodeći vrlo preciznu vatru, izdala:
  - Ima mnogo političara na izborima, ali nema ko da bira, ko je panj, ko je špil, ko lisica, ko svinja, ko je medved - od dosade ostaje samo jedno - do roar!
  Matryona je pucala na naciste i primijetila:
  - Političaru koji često zaboli grlo treba dobro pocepati uši!
  Marusya, presjek fašista, primijetila je:
  - Političar, za razliku od slavuja, nikad ne peva uzalud, a ima lisičji dar!
  Alenka je zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Političar hoće da postane orao, ali njegov glasač uvek nema ptičja prava!
  Anjuta je gukala, pucajući u Nemce iz snajpera :
  - Zašto si na ptičjoj dozvoli, jer imaš djetlića pamet!
  Alla je siktala s agresijom pitona:
  - Političar ima mnogo različitih pesama, ali sve imaju jedan motiv: izaberi mene!
  Marija je, presecajući fašiste, promrmljala:
  - Birač kao lepinja ostavlja zeca, vuka, medveda, ali ga politička lisica svejedno proždire!
  Matryona je napomenula, saseći fašiste:
  - Političar će slatkim govorima računati na intelekt muve, na tren slavuja, na razmatranje detlića, ali njegova svinjska suština je vidljiva sokolovom oku!
  Marusya, koja se bori protiv nacista, dodaje sa smiješkom:
  - Žena je i dobar političar, i barem daje šansu da ispuni obećanje o vjernosti i pruži zadovoljstvo!
  Tako djevojke herojski štite grad i daju veliku nadu.
  . POGLAVLJE #4
  Krajem septembra i početkom oktobra, bitke za Astrahanj su još trajale, a nacisti su se kretali na jug duž obale Kaspijskog mora. Došlo je do neumoljivog napredovanja nacista... Na jugu, nacisti su zauzeli grad Ordžonikidze i krenuli u juriš na Grozni.
  U ovom gradu su se herojski vodili i sovjetski ratovi.
  Bataljon djevojaka, na čelu sa Tamarom, pokazao je očajnu odlučnost i hrabrost.
  Tamara je ispalila rafal iz mitraljeza, a golim prstima je bacala granate govoreći:
  - Slava našoj Otadžbini SSSR!
  Ana je, precizno pucajući na naciste, a takođe golom petom bacivši paket eksploziva, viknula:
  - Slava herojstvu!
  Akulina, pucajući na neprijatelja, ispali:
  - Za otadžbinu i čast!
  Viktorija, pucajući na Frica i bacajući smrtonosnu granatu golim prstima, zarežala je:
  - Slomimo Vermaht junaštvom!
  Olympics je zdrava djevojka, pucala je na neprijatelje, nokautirala Švabe i oprostila:
  - U svetom ratu biće naša pobeda!
  Tamara je, pucajući na naciste, i ponovo bacajući bombu bosom nogom, primijetila:
  - Vojnik mora imati snagu hrasta, ali ne i hrastovu glavu!
  Devojke su pucale. Oko mase ruševina, ruševine se dime. Slijedi eksplozija za eksplozijom. Dim se diže u nebo. Sve okolo gori.
  Uništenje velikih razmera.
  Lijepa, bosonoga plavuša Ana, dok baca granatu, razdire naciste, brblja ovako:
  - U svakom hrastu postoji udubljenje, u svakoj hrastovoj glavi je rupa iz koje teku mozgovi!
  Akulina, pucajući na neprijatelja i bacivši granatu gracioznom, preplanulom, bosom nogom, zacvilila je:
  - Ako si pametan kao hrast, onda ćeš se saviti kao jasika!
  Viktorija, ova crvenokosa devojka, takođe golih, preplanulih, isklesanih nogu, cvrkutala je:
  - Ako nemaš lisičje lukavštine, onda će ti skinuti tri kože!
  Olimpijada, zdrava, visoka, krupna, mišićava plavuša se okrenula, bosom nogom bacila granatu i zacvilila:
  - Ako si glup kao hrast, otkinuće te kao lepljivu!
  Pokraj njih je puzao dječak. Bljeskao je sa crnim štiklama, i bacio paket eksploziva na naciste. Onda je zacvilio:
  - Mladi vojnik, bolji od oronulog generala!
  Tamara se ponovo okrenula. Bacila je bombu smrtonosnom bosom nogom i viknula:
  - Za svako svoje novo odijelo političar povlači tri kože sa glasača!
  Akulina, pucajući na neprijatelje, i agresivno se cereći, zareža:
  - Bićeš pametan ko hrast, otkinuće ga ko lepi i zečevi!
  Ana je, pucajući na neprijatelja i bacajući granate bosom nogom potkopavajući tenkove, cvrkutala:
  - Lukava lisica će i tri kože s lava skinuti, ako je pametan ovan!
  Viktorija je, pucajući na naciste i bacajući ubilački poklon golom petom, izdala:
  - Ako nećeš da postaneš lisica, cvilećeš kao gladan pas!
  Olimpijske igre su pokosile Fritz. Tada je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Političar je lisica, pa guši glasače-kokoške po danu!
  Tutnjava kanonade raste. Strašni " Sturmtigrovi " idu u bitku . Ispaljuju raketne bombe. I uništavaju čitave zgrade, uništavajući kuće odjednom. A jurišnici kruže nebom. Oni ispaljuju rakete na sovjetske položaje. Bacaju bombe. Panter-2 je već vidljiv, naprednija mašina od Pantera, sa moćnim topom od 88 mm.
  Nemački automobil ima užu i manju kupolu, kao i zdepast trup. Takvo čudovište, ako mlati, onda mlati. I što je najvažnije, ne previše težak, sa snažnijim motorom od 900 konjskih snaga.
  Tamara je bosom nogom bacila granatu na Pantera-2 i zagugutala:
  - Bićeš glup ko panj, otkinuće ga kao lepljivu, ne samo lukave lisice, nego i kukavne zečeve!
  Ana je, pucajući na naciste i koseći protivnike, gađajući limune bosim nogama, zaključila:
  - Čak i orao, lukava lisica, može razotkriti mokro pile!
  Akulina je, odsijecajući neprijatelje i probijajući ih, preciznim udarcima, izdao:
  - Čovek koji sanja o ulozi lava često postaje magarac kojeg lisica preora!
  Viktorija, sečeći protivnike u rafalima, i bacajući nešto smrtonosno bosim nogama, viknula je:
  - Čovek ima lavovske ambicije, magareću tvrdoglavost, nespretnost medveda, gracioznost slona, ali njegova lisica uvek ume da ga namami!
  Olimpijske igre su okrenule neprijatelju. Pokosila ga je kao kosilica i zarežala:
  - Lisica crvene boje, političar krvavog odela!
  Intenzitet bitke je stalno rastao. Grad su gađali nacisti gasnim topovima, koji su po snazi bili superiorniji od Katjuša. I bilo je vrlo teško oduprijeti se nacistima. Ali bataljon bosonogih, polugolih djevojaka borio se s kolosalnim entuzijazmom. I djevojke skoro da nisu umrle, muškarci su dobili više.
  Tamara je, pucajući na naciste i bacajući bombe golim prstima, viknula:
  - Žena pobeđuje jake muškarce, igrajući se na njihove slabosti, političarka ubeđuje slabe birače, očigledno preigravajući!
  Anna je, odsijecajući neprijatelje i koseći ih mecima, u isto vrijeme golom petom dajući eksplozivni paket, izdala:
  - Žena je najlukavija političarka, ne treba da uči za lisicu, ali mora biti u stanju da se obuva, a da ostane bosa!
  Akulina je preciznim rafalima odsijecala protivnike i golim prstima lajala:
  - I žena voli mladost, ali joj je zeleno od dolara draže od zelenog doba patrona!
  Viktorija, ta riđokosa kučka, je smrtonosno rafala, oborila konopac i zacvilila:
  - Zelenilo devojačke mladosti privlači zelene novčanice muškaraca koji su se ugojili od dolara!
  Olimpijada, pucajući na neprijatelje i bacajući još jedan dar bosom nogom, viknula je:
  - Ne juri za zelenim dolarom, nevolja ima i zelene oči, a školjka je hrskava!
  Bitka postaje sve žešća. Smrtonosni projektili jure. Razbili su i razbili sovjetske položaje, prevrnuvši topove baterija. I novi avioni jure, i jurišni topovi tutnjaju. Oblaci prašine dižu se u nebo.
  Tamara je, nemilosrdno pucajući na naciste, uzela i dala biser, na koji je bosom nogom bacila granatu:
  - Vjerujući u Boga, ne tonite na nivo životinje: čovjek nije pokorna ovca, niti smrdljiva koza!
  Ana je, boreći se s neprijateljem i bosim nogama bacajući darove smrti, primijetila:
  - Zarađivati na vjeri ljudi je isto što i sipati stajnjak na zlato, niknuće nepovjerenje!
  Akulina, uništavajući Pantera, agresivno je puhao :
  - Vjerujući u nedjelju, nemojte stići do sedam petka u sedmici!
  Viktorija je, veoma precizno pucajući na naciste i agresivno ih koseći, primetila:
  - Vjera u vječni pakleni plamen uzavrelo mlijeko sujeverja, sa kojeg se skida pjena, odmetnici iz religije!
  Olimpijada, ženska heroj, koja je sekla naciste i bosim nogama bacala granate kolosalne razorne moći, zabilježila je:
  - Samo panjevi i hrastovi veruju u paklenu lomaču večnog plamena, dopuštajući da budu oguljeni kao lepljivi!
  Tamara je pucala iz zarobljene baze, bljesnula golim štiklama i cvrkutala:
  - Kako sija plamen vječne paklene vatre? Sjaj zlatnika u džepovima lopova iz religije!
  Ana je, pucajući na neprijatelja i sakosavajući naciste sa kolosalnom preciznošću, izdala:
  - Nevaljalci koriste Boga da napune džepove, a varaju se ne samo praznom glavom!
  Akulina se okrenula neprijatelju. Bacila je bombu golim prstima i zacvilila:
  - Nevaljalci iz vjere otkidaju tri kože ovcama, lome koze rogove, samo im je profit drag, a vjera je za halabuku!
  Viktorija je golom petom bacila bombu od piljevine, raznela neprijatelja i zacvilila:
  - Pošten sveštenik je kao vuk vegetarijanac, samo je vera uvek poštena, a njena upotreba je sebična!
  Olimpija je pucala na neprijatelja iz mitraljeza. Pokosila je neprijatelja i dala gomilu granata golom petom, koja je prevrnula tenk Lev. Onda je viknula:
  - Svaka religija je bajka, samo se od ove fantazije ostvaruje profit u zaista fantastičnim razmerama!
  Ovako se djevojke hrabro bore u gradu Grozni. I pokazuju se sa najviše tačke gledišta hrabrosti.
  A ostale djevojke brane Astrakhan svom hrabrošću. I oni također pokazuju najviši akrobatiku i snagu.
  Devojke se jako dobro bore.
  Alenka je bosom nogom bacila granatu, raskomadala naciste i gugutala, pokazujući zube:
  - Ko vam dozvoli da kačite rezance na uši, biće zauvek gladan!
  Anyuta, koseći naciste ovim, složila se:
  - Nećeš biti pun rezanaca na ušima!
  Alla je ispalila rafal na naciste, bacila smrtonosnu granatu bosom nogom i vikala:
  - Rezanci na ušima su jelo koje izaziva mučninu u poslednjem trenutku!
  Marija je duhovito primijetila, pokazujući zube, i golim prstima bacajući eksplozivni paket:
  - Da li je ovo Bog, niko ne zna, ali stalno razapinju čoveka, kao da je lik Hristov!
  Marusya, jebena Fritza, uzela ga je i viknula, agresivno se cereći:
  - Čovek nastoji da ovlada Božjom silom, ali do sada dobija samo raspeće ne po Bogu!
  Matryona se okrenula, pokosila naciste i izdala, agresivno namigujući prijateljima:
  - Čovjekovo srce stremi dobroti, njegov um zaradom, a stomak proždrljivošću, i na kraju vuče noge u jamu!
  I žestoke bitke tutnjaju u Astrahanu. Grad na Volgi je ključna tačka sovjetske odbrane. I ovdje bjesne takve bjesomučne bitke. To je kao da čajnik žubori.
  A teški, smrtonosni avioni jure. Yu-288 je veoma moćna mašina. I baca bombe sa kolosalnom upornošću.
  Alenka vrišti, okreće se prema nacistima i baca bombu bosom nogom:
  - Ako čovek ima inteligenciju gorile, oraće kao konj i jesti kao pas!
  Anyuta je bosom nogom lansirala ubilački dar smrti, razbila naciste i vikala:
  - Čovek dozvoljava sebi da ga stave na kragnu, ali da bi orao, mora da se tuče prinudnim bičem!
  Alla je šutnula limun golom petom i promrmljala:
  - Političar ima veliki džep, ali je samo beznačajni džeparoš!
  Marija je, pucajući na svoje protivnike, siktala:
  - Političar koji biračima obećava mjesec s neba, došavši na vlast, napušta lunarni pejzaž, i cvili od gladi na svjetiljku!
  Matrjona je, smejući se zaglušno, primetila:
  - Đavo u svakom političaru ga ohrabruje da zauzme mjesto Svemogućeg Boga, ali političar ima jako malo talenta!
  Marusya, pucajući na neprijatelje i samouvjereno ih koseći, primijetila je:
  - Čovek teži da postane svemoćan, ali njegov moralni napredak ga ne čini boljim!
  Devojke su očigledno duhovite do najvišeg stepena.
  A rat ide na nazubljenom tragu. Mlazni avioni se testiraju u Trećem Rajhu. I ovo je takođe prilično ozbiljan argument u sporu sa SSSR-om.
  Hitler, naravno, nije baš zadovoljan. Rat se odugovlači, a Rusija se tvrdoglavo opire, iako i ona popušta. Bitke ključaju, kao na ušću vulkana.
  Kraj oktobra. Kalmikija je potpuno zarobljena, a nacisti napreduju preko Dagestana.
  Uspjesi nacista, iako skromni, ali konstantni. Crnomorska flota je na ivici uništenja.
  Ovdje je cijeli tim na razaraču koji se sastoji od djevojaka. U najmanju ruku dobra ekipa. Djevojka je u prslucima i trči bosa, trepereći sa okruglim štiklama.
  Alice, komandant razarača, samouvereno naređuje da se napadne fašistička krstarica. Lansira torpedo i primjećuje:
  - U ratu, kao u dobrom pozorištu, sljedeća radnja je nepredvidiva, suze će sigurno liti!
  Andrijana je njena partnerka, koja komanduje čitavim leglom devojaka. Trčale su trepereće gole, okruglih potpetica, i cvilile. Postavili su minski uređaj.
  Andrijana je viknula:
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Biće kraja fašizmu...
  I sunce će sjati
  Osvetljavam put komunizmu!
  Veronika je, pucajući na naciste iz topa, promucala:
  - U ratu, kao na filmu: akcija pleni, nikad ne dosadi, samo, avaj, zaista ubija!
  Razarač sa golonogim, preplanulim, vitkim, veoma lepim devojkama skače s jedne na drugu stranu. Bačen je kao pero.
  Alisa, lupkajući svojim isklesanim, bosim nogama, viknula je:
  - Ako nisi lagodan, zemlja će počivati u miru u ratu!
  Andriana je, precizno pucajući iz topa, primijetila:
  - Devojka koja se bori je vitez!
  Alice je ispravila, ispalivši:
  - Ne, ona je heroj!
  I ratnici su prasnuli u smijeh. I pokazali su svoje jezike. A noge ljepotice su tako graciozne, i ostavljaju tragove krvi na palubi. Moćne devojke.
  I gole, pete su im tako okrugle i graciozne.
  Alisa se prisjetila kako je bila zarobljena, a nacisti su je gladili po tabanima tankim, usijanim bičem. Ovdje skoro gol visiš na stalku. Vaša bosa stopala su uvučena u kocku. I golicaju te usijanim štapovima. Ovdje i do grimizne bradavice, crveno gvožđe je kauterizovano.
  Alice je mučena i mučena nekoliko dana. Ali djevojka je uspjela pobjeći.
  Stražaru je rekla da zna mjesto na moru, gdje su bacili kontejner sa zlatom koji je evakuisan iz Sevastopolja. Fašista je pao na to.
  Pa, Alice je, uprkos svim torturama, zadržala hrabrost. Skinuli su je s lanaca i vezanih ruku stavili u čamac. I bosih nogu, lagano opečenih na stalku, mogla je da uzme pištolj i ubije dvojicu fašista. Zatim je odvezala užad i otplivala. Ona je to pametno provjerila. I zaslužio poštovanje devojaka.
  Iz specijalnog odeljenja su pokušali da se priljube za nju , ali je Alisa zapretila specijalcima da će organizovati nesreću, a takođe i da je obese na kučku. Uplašili su se.
  Alice je veoma borbena devojka...
  Čak je duhovito napisala:
  - Dželat voli sjekiru kao oružje, ali u borbi ima nespretno vještinu!
  Andriana se složila sa ovim, udarajući svoje isklesane noge:
  "Još se može napraviti od sjekire, ali ono što je napisano junačkim perom ne može se isjeći krvničkom sjekirom!"
  Juliana je veoma lepa devojka. Na grudima i gaćicama nosi samo tanku traku prugaste tkanine. Ali ona je tako divna i lepa. Sve devojke na razaraču su bose i veoma su zavodljive.
  Kada su Nemci zarobljeni, prisiljeni su da ljube devojke ukrug, golih peta. I zatvorenici to poslušno rade. I ližu pete djevojkama, i ljube se sa velikim zadovoljstvom.
  Juliana je pjevala:
  - Mi nismo zli razbojnici,
  Ne želimo da ubijamo...
  Ali gole pete bole,
  Hoću svakog da udarim u lice!
  Devojke, naravno, mogu da uživaju u svakom uspehu.
  Andriana je, lupkajući golim štiklama, izdala:
  - O, nove granice, ne zasmejavajte me!
  Alice se složila:
  - Neograničene mogućnosti za one koji sebi ne postavljaju granice!
  Veronika se šamarala bosim nogama, zveckala bosim štiklama i, pokazavši zube, primetila:
  - Najjača osoba neće povući nepodnošljive ambicije!
  Andriana je duhovito primijetila, pokazujući zube i pucajući iz topa:
  - Čovek je daleko od Boga, jer nije otišao daleko od makaka u svom oponašanju prirode!
  Veronika, drobivši potoke nacista koji su napredovali preciznim hicima, progunđa:
  - Političar u ambicijama je bog, u metodama svog lica, a u korištenju rezultata je čista svinja!
  Sovjetske devojke se dobro bore. Ali ima, naravno, nemačkih, a ima i lepotica u bikiniju i bosih nogu.
  Na primjer, Gerda je rijedak borac.
  Ona i njeni partneri sjeli su na najnoviji tenk "Panther" -2.
  Devojke pucaju na sovjetske trupe i urlaju.
  Mi smo zli vukovi, mi se povlačimo, nema dobra!
  I namiguju očima...
  Gerda je uz pomoć golih nožnih prstiju mlatarala po ruskim vojnicima i zacvilila od zadovoljstva:
  - Ko nije vuk u životu, tri kože su mu spuštene, ko nije lisica u pameti, iznutrice se ko kokoš!
  Charlotte je također pogodila preciznim projektilom, probio se kroz sovjetski tenk, zdrobio oklop i viknuo:
  - Vuk je uvek gladan, čovek je uvek nezadovoljan, a političar ne može da kaže ni reč istine!
  Christina, vrlo precizno gađajući neprijatelja i gađajući ruske tenkove smrtonosnim projektilom, primijetila je:
  - Lisica ima vrijedno krzno, ali lisičja uvjeravanja političara ništa ne vrijede!
  Magda je uzela i uperila pušku u neprijatelja, golih prstiju, mlatarala i grcala:
  - Ima više mlijeka od koze nego političara koji je pametan ovan!
  Gerda je, nastavljajući precizno pucati na sovjetska vozila, primijetila:
  - Na izborima su političari kao između kuge i kolere, iako su političari mnogo zarazniji u svojoj šizofreniji!
  Charlotte je pogodila trideset i četiri, i kidajući toranj, rekla:
  - Političar ima vučji nos za profit, a sam je gotova svinja za utrobu!
  Christina je spretno lansirala projektil uz pomoć golih nožnih prstiju i izdala:
  - Političar je ovca koja teži lavljem tronu, a kada dođe do vrha pretvara se u lisicu koja guši kokoške glasače!
  Magda je agresivno primijetio, šaljući golim prstima na dar smrti sovjetskom samohodu:
  - Ne veruju političarima, ali glasaju, ne razumeju muziku, ali slušaju rado, ne jedu rezance, ali ih rado slušaju!
  A njihov "Panter" -2 je vrlo aktivan. I projektil šalje vrlo precizno.
  Njemačka mašina lomi sve sovjetske tenkove vrlo samouvjereno.
  Gerda snima i pjeva:
  - Jedan, dva, tri - prekrši savjet!
  Charlotte puca vrlo precizno, udara protivnike i zvižducima:
  - Mi smo najjači na svetu!
  Christina je, pucajući iz golih nožnih prstiju, probijajući se kroz trideset i četiri, dodala:
  - Neprijatelji se svi namakaju u toaletu!
  Magda je pucala na neprijatelja i rekla:
  - Otadžbina suzama ne veruje!
  Gerda je zacvilila:
  - A mi ćemo zlim oligarsima dati u mozak!
  Charlotte je duhovito primijetila, pogađajući granatom sovjetsku haubicu:
  - Zlato samo lepo izgleda, u stvari, ovaj metal, čovečanstvo je uvek patilo, postalo je bahato!
  Christina se, pucajući na neprijatelja, duhovito izrazila:
  - Ogolivši grudi, ženi je lakše otkinuti tri kože sa muškarca!
  Magda je, pucajući na protivnike, prvobitno primijetila:
  - Djevojke bose, stavite muškarce u galoše!
  Naravno, devojke na rezervoaru su graciozne. A piloti su najhladniji među Fritzovima.
  Albina i Alvina su najstrašniji asovi u svemiru. Ovdje su već dostigli broj od po pet stotina oborenih aviona. Ispred njih je samo Marseille. Odlikovan je Velikim krstom Gvozdenog krsta za 500. avion sovjetske flote. Ali Albina i Alvina su se počele boriti mnogo kasnije i stoga će uskoro prestići Marseille.
  Albina i Alvina za 500. avion dobili su Viteški krst Gvozdenog krsta sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  A sada se bore sa crvenim pilotima.
  Albina pritišće dugmad golim prstima, obara pet sovjetskih aviona odjednom i zacvili:
  - Ako je čovek pametne čizme, onda uvek sedi u galošu!
  Alvina je, pucajući na ruske avione i obarajući ih golim prstima, primijetila:
  - Ženska gola noga vremenom će svaku čizmu staviti u galoš!
  Albina je, vrlo precizno pucajući na sovjetska vozila, duhovito odgovorila, pokazujući zube:
  - Čovek koji često gleda gole, ženske noge, sedi u galošu!
  I obje djevojke, srušivši još par Jakova, zacvile:
  - Gola ženska noga, dobro se vozi ispod pete i savršeno sedi u galošu!
  Ratnici se ovdje mogu vidjeti na velikoj visini.
  Ali ako postoje veličanstveni njemački piloti, onda postoje i lijepe sovjetske djevojke-komsomolci.
  koji se bore sa velikom snagom. I oni su također uspješno obarali horde Trećeg Rajha.
  Anastasija Vedmakova, uzela ga je i golim prstima oborila Nemca i zacvilila:
  - Muškarac je spreman da se okrene naopačke da bi devojci pocepao cipele!
  Akulina Orlova, pucajući na naciste, duhovito je primijetila:
  - Možete okrenuti bilo koju čizmu naopačke sa golom ženskom petom!
  Anastasija je takođe udarila Frica i zacvilila:
  - Ženska bosa noga će izvrnuti svakog muškarca, čak i ako je zadnja čizma!
  Akulina Orlova, nokautirala je Focke -Wulf i siktala, otkrivajući svoje lijepe zube;
  - Ako hoćeš da izvrneš čoveka naopačke - izuj cipele, ako hoćeš da ga staviš u galoš, otkrij petu!
  A devojke su uglas pevale:
  U svemiru bjesni rat,
  Slomiti da ubije bez razloga...
  Sotona se oslobodio
  I smrt je došla sa njim!
  
  I ko će zaustaviti tok,
  Krvave i lude rijeke...
  Laserski snop će pogoditi vašu slepoočnicu,
  I čovek je u trenu nestao!
  
  I takav haos
  Preplavio univerzum...
  Tužna sudbina čovečanstva
  Izdrži bol i patnju!
  Devojke su možda delimično u pravu. Rat nije sreća. Ali u isto vrijeme i zabava.
  Dvoje njemačkih pilota početnika Eva i Gertrude bore se na jurišnim modifikacijama Focke -Wulf. Napadaju kopnene sovjetske ciljeve iz vazduha.
  Eva, ispaljuje i ispaljuje raketu, primjećuje:
  - Zašto je detinjstvo boso, jer gola ženska noga tera muškarce da gube glavu, kao da su dečaci!
  Gertruda je eksplodirala raketom, pritisnula pedalu golom petom i razbila bunker sovjetske vojske i zaškripala:
  - Želja da vidi ženu golu čini da se muškarac okrene naopačke!
  Eva je ponovo pogodila, pogodila trideset i četiri, probijajući tornjeve i duhovito primijetila:
  - Da biste skinuli ženu, morate prvo obući njene dobre cipele!
  Gertruda je udarila svoju protivnicu golom, okruglom petom svog gracioznog stopala i primijetila:
  - Svući se u pravo vreme, poslovna žena će muškarcu otkinuti tri kože!
  Eva je raketom pogodila sovjetske bunkere i zabrbljala:
  - Žena koja se na vreme razgoli neće postati bosonog i temeljno obuvan muškarac!
  Gertruda je, nakon što je poklala sovjetske trupe, potvrdila:
  - Bosa žena će muškarcu obuti čizmu, i staviti ga u galoš, i izvrnuti ga naopačke i učiniti ga zadnjim bosonogom!
  Ovde je, naravno, logika devojaka da se protiv nje ne možete svađati. A devojke se tuku bose i u bikiniju.
  I vole lijepe mladiće, i općenito takve da su jednostavno super.
  A ako pjevaju, bit će ubijeno stotinu ljudi!
  Evo devojaka, obostrano dostojnih i veoma lepih, tako da se u stvari muškarci okreću naopačke!
  . POGLAVLJE br. 5.
  Grad Grozni, potpuno okružen nacističkim trupama, pao je početkom novembra 1943. Bataljon sa devojkama je izbio iz kotla i povukao se u Šali.
  Već su bile planine, neravni teren i postalo je zgodnije držati odbranu. Njemački tenkovi su bili dosta teški, posebno Maus, i bilo je prilično nezgodno boriti se s njima u planinama. Tenk T-3 je već bio povučen iz proizvodnje, ali se još uvijek proizvodila modernizirana verzija T-4. Iako moralno zastarjeli. Ali još se mogao boriti protiv T-34-76. I bori se dobro. Njegov top je bio još snažniji i imao je veću njušku brzinu od trideset četiri.
  Tamara i devojke su se potukle u Šaliju. Devojke su se trudile da ovo veoma veliko planinsko selo zadrže - pravi grad.
  Ljepotice su se veoma hrabro borile.
  Tamara je bosom nogom bacila granatu, ispalila rafal i zagugutala:
  - Za domovinu SSSR!
  Anna je otvorila vatru na naciste. Lakši T-4 je pokušao da se popne uz padinu. Djevojka, bacivši bombu bosom nogom, izbila je Hitlerov auto i zaškripala:
  - Za našu majku otadžbinu!
  Akulina, pucajući na Frica i golom petom, služeći smrtonosnog umotanog u foliju, vyaknula:
  - Otadžbina je uvek sveta!
  Veronika, pucajući na neprijatelja i gađajući limune golim prstima, izdala je:
  - Za ruske gigante!
  Olimpija, ova džinovska žena, takođe je golim prstima bacila granatu na naciste i zacvilila:
  - Za komunizam!
  Tamara je, izvodeći dobro nišanu vatru na naciste, i odsijecajući ih kao strugotine sa drveta, izdala:
  - Što više hrastova u vojsci, to je jača naša odbrana!
  Ana je, pokazujući zube i pucajući na naciste sa kolosalnom preciznošću i bijesom, primijetila:
  - Sve ću vas uništiti.
  Tenk "Lav", veliko vozilo sa dugom cijevi. Ovdje ima najnoviji top 105 mm, dužina cijevi 100 EL. I ispostavilo se da je to veoma dugačak pištolj. I ovo deblo strši smrtonosnom snagom.
  Akulina puca iz bazuke na naciste i ciči:
  - Slava eri komunizma!
  Viktorija takođe puca i urla:
  - Slava herojima Rusije!
  Olimpijada potvrđuje pucajući na naciste i bacajući granatu golim prstima:
  - Najveća slava!
  Devojke su, treba napomenuti, fenomenalne, i veoma simpatične. A njihova hladnoća je kolosalna.
  Tamara, pucajući na neprijatelja, i pokazavši zube, kaže:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  Ana, pucajući na neprijatelja, agresivno kaže, bacajući bombu golim prstima:
  Učinimo da nam srca kucaju uglas!
  I namigni svojim partnerima.
  I Akulina će se okrenuti, kako će pokositi protivnike, i urlaće:
  - Za moje pobede kroz krov!
  Akulina Petrovskaya nije jednostavna djevojka. Morala je proći kroz mnogo toga. Konkretno, ona je uhvaćena u krađi i uhapšena. Prošla je i dječiju koloniju-mladanci. Pa ništa, preživjela je. Bosa je hodala kroz snježne nanose, ali je samo postala zdravija i jača.
  Viktorija se bori sa frenetičnim bijesom. Okrenuo se protiv neprijatelja. Fritz je pao. Zatim je golim nožnim prstima bacila granatu. Motocikl se prevrnuo.
  Djevojka je gukala:
  - Za moćne granice!
  Olimpija se bori sa veoma divljim osećajem besa. Njeni udarci su jaki i lomljivi. Ona je zaista čudovište. I tako mlati protivnike. Dakle, nacisti aktivno istrebljuju. Ne daje im ni najmanju šansu.
  Olimpija urla na vrh svojih pluća:
  - Slava ovom svemirskom komunizmu!
  Tamara, pucajući na naciste, urla:
  - Slava Lenjinovom komunizmu!
  Ana puca na svoje protivnice i škripi:
  - Za SSSR!
  Akulina kosi svoje neprijatelje i reži i cvili:
  - Za najviši akrobatiku!
  Viktorija je, pucajući na fašiste, ispalila:
  - Za najfenomenalnije pobede!
  Olimpijske igre, smrskavši Hitlerov tenk, promrmljale su:
  - Za komunizam SSSR-a!
  Tamara takođe puca. Gađa vrlo precizno, pokrivajući protivnike preciznim rafalima. Kosi kao kosa i škripi:
  - Slava vremenima komunizma!
  Ana, pucajući na fašiste, i sekući ih preciznim potezima kose, uzvikuje:
  - Velika slava herojima!
  I baca granate golim prstima. Evo jedne bake.
  Akulina odsijeca Frica, agresivno urla:
  - Za komunizam!
  I trza sa mišićavim tijelom.
  Viktorija takođe tuče naciste. I golim nožnim prstima baca ubilačke poklone na protivnike i vrišti:
  - Za veličinu sveta!
  Olimpija takođe puca na neprijatelje. Nokautira ih kao palicu i urla:
  - Slava velikom komunizmu!
  I golim nožnim prstima baca granatu smrtonosnom snagom, razbijajući neprijatelje.
  Ovako je petorica pokupila neprijatelje, pa hajde da ih pokosimo, i da ih istrijebimo, i da ih sameljemo.
  Nemci su zaustavljeni i potpuno zaglavljeni. Ovdje je postalo teško, i oni se svađaju.
  Evo bacača gasa, koji se ponašaju agresivno. I uništavaju sovjetske pozicije.
  Puca i " Sturmtiger " iz daljine, na neprijatelja - Crvena armija.
  Njemačke djevojke naciljaju samohodni top "Medvjed" i njime pogode neprijatelja. I stvarno će te temeljito sjebati. A projektil težak jedan i po centner razbija sovjetske rovove i bunkere.
  Ratnica Frida urla:
  - Za naš najveći Treći Rajh!
  I namigni svojim partnerima. Nakon toga će ponovo pucati bosonoge fašističke djevojke.
  I muhe koje riču i razorne. I dok eksplodira, onda se formira cijeli lijevak sa zemljom koja ključa od vrućine.
  Da, Nemci su dobro uhvatili sovjetske trupe. Jedan od prvih aviona TA-152 leti nebom. Višenamjensko vozilo, kao Focke -Wulf, ali naprednije, brže, upravljivije sa moćnim oružjem i oklopom. Može se koristiti i kao lovac i kao jurišni avion.
  Za sovjetske trupe, automobil, iskreno, može postati veliki problem.
  Helga upravlja TA-152 i napada nekoliko sovjetskih tenkova koji pokušavaju da se približe Šaliju. Devojka precizno puca. Probija krov kule prve trideset i četiri i urla:
  - Ja sam borbena lepotica!
  A onda napada drugi auto, koji pokušava da ubrza. Ali mijenjanje mjenjača nije tako jednostavno.
  TA-152 probija ovu žrtvu topom od 37 mm.
  Helga se javila i zapjevala:
  - Odvelo me, odvelo me negde, odvelo me!
  I namignula je sebi... Evo pokušava da napadne Jak-9. Njemica ga lako obara pritiskom na okidač bosom nogom i samouvjereno namiguje govoreći:
  - Stvarno sam super!
  Helga izgleda kao djevojka s velikim aplombom. I provodi krvave eksperimente s neprijateljima.
  A ako puše, onda se nikome neće činiti malo.
  Helga puca na sovjetska vozila i škripi:
  - Pa zašto, nemoguće je živeti po pameti!
  I golim petama udara u volan. Ovo je devojka - za sve devojke, devojko.
  A ako počne da urla...
  Albina i Alvina na nebu su također vrlo aktivni i borbeni ratnici.
  A devojke, ruski avioni, padaju, misle da je život dobar i da je život dobar.
  I golim nožnim prstima ciljaju avionske topove na mete. Sovjetski automobili neće preživjeti. I djevojke su ih tako tukle. Ne daju ni najmanju šansu.
  Da, bilo je tucanih devojaka,
  Da, kažu šta drugo...
  Hrabro su napali Rusiju,
  Bukvalno Satana!
  Albina je ratnica u borbenoj formaciji i urla sebi iz sveg glasa:
  - Biću super, promeniću se ! Super šampion!
  I to golom petom , kao i udaranjem po tastaturi, i kidanjem protivnika na sitne komadiće.
  Alvina, pucajući na protivnike, urla na sve strane:
  - A koga ćemo naći u šumi,
  A koga ćemo naći u šumi...
  Nećemo se šaliti s tim,
  rasparčaćemo ga!
  Rastrgat ćemo te!
  I golom petom, kako će neprijatelja dodati u smrtonosni zagrljaj. Ovo je devojka - sve devojke su najkul devojke!
  Warrior of the most combat hack. I tako militantan i agresivan kao panter.
  I velike njemačke mačke su u napadu. Astrakhan je u napadu. I uništiti u velikim količinama kuće sovjetskih vojnika.
  I umiru, ali ne odustaju. Takve borbe su besne.
  Gerda je, naravno, na čelu napada i spremna je za borbu. Pa ona puca, slično ženskom Robin Hudu u bikiniju. A ovo je sve kul žena.
  A ako i stavi grimizna bradavicu u usta momka.
  Njen "Panter"-2 radi. Inače, malo drugačiju modifikaciju tenka montirale su djevojke sa 75 mm 100 EL topom. Probojan je i ima veću brzinu paljbe. A zaliha granata je veća nego kod topa kalibra 88 mm.
  Gerda puca golim nožnim prstima i cvili:
  - Jedan, dva, tri... Razbij ga napalmom!
  Charlotte je također pucala za njom i viknula:
  - Četiri, osam, pet - igrajmo brže!
  Kristina je mlatila, probijajući se kroz sovjetski tenk i cvrkutala:
  - Hrabro ćemo krenuti u borbu, za moć nacista...
  Magda je pucala bosih nogu i agresivno cvrkutala:
  - I sve ćemo ih pobiti - sve komuniste!
  Djevojke se ponašaju krajnje i ludo agresivno. A njihov "panter" -2 preciznim udarcem prevrće sovjetsku haubicu.
  Djevojke se smiju i pjevaju:
  -Slava našem svetu...
  A Elizabeta na trideset četiri, zauzvrat, izvodi divlji napad. I golom petom pritisne okidač. I obara neprijatelja, vičući:
  - Neka bude komunizma!
  Katarina golim nožnim prstima šalje projektil smrtonosne sile, probija neprijatelja i škripi na vrhu pluća:
  - Za veliku Rusiju!
  Elena je pucala na naciste. Granata je pogodila Panterovo čelo i odbila se.
  Djevojka je zalajala:
  - Komunizam će biti sa nama!
  Eufrazija je takođe udarila neprijatelja golim nožnim prstima. Probila je T-4 i viknula:
  - Slava komunizmu!
  Ovo su borbene devojke. A kako pucaju, granate jako lijepo lete, a sama tridesetčetvorka je u pokretu. I pokušajte da se pokrenete iz takvog automobila. Ovo je izuzetno teško.
  Ali devojke ulaze, tuku se u bikiniju i bosu. Ratnici su divni i divni.
  A ako se zajebu, onda se to nikome neće činiti malo. I šalju granate s divljim bijesom.
  Elizabeta je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, pucajući na neprijatelja, i obarajući neprijatelje, cvrkutala:
  - Slava idejama komunizma! Slava našoj Otadžbini!
  Ekaterina je takođe pucala golim nožnim prstima, pogađajući Frica i cičeći:
  - Za otadžbinu i pobedu do kraja!
  Elena je, pucajući na protivnike, odgovorila agresivno, pokazujući svoje biserne zube i namigujući, safirnim očima:
  - Naš svemirski komunizam je slavan!
  Eufrazija , pucajući na neprijatelja, pogađajući ga sa kolosalnom, fenomenalnom preciznošću, izdala je:
  - Za otadžbinu i Staljina - živjeli!
  Devojke su očigledno poletne, a svako može...
  Decembar 1943. je već stigao.
  Alenka i njen tim se takođe bore u Astrahanu i još uvek tamo izdržavaju. Heroina se bori.
  Alenka se okreće, kosi red nacista, pa golim prstima baca dar smrti i urla:
  - Čovek je sličan gibonu, samo, nažalost, češće po intelektu nego po potenciji!
  Anyuta, pucajući na neprijatelja i odsijecajući neprijatelje, dala je paket eksploziva golom petom i cvrkutala:
  - Čovek ima magareću tvrdoglavost, ambiciju lava, a u stvarnosti je koza!
  Alla je, precizno pucajući u Fritz, zacvilila:
  - Muškarac za ženu je kao klošar za kravu, bez toga se ne može, ali je odvratno prići!
  Marija je, pucajući na naciste, duhovito odgovorila:
  - Šta je zajedničko muškarcu i toaletu u ženskom toaletu - to što žene povraćaju samo na muškarce!
  Marusya, odsijecajući naciste i bacajući granate golim prstima, vyaknula:
  - Žena je lukava lisica koja može da proždere svakog lava kao zec!
  Matryona, koseći fašiste i golim prstima obarajući plaćenike, promrmlja:
  - Ženi treba muškarac kao dečak za bičevanje, ako ne pobedi čoveka, neće živeti!
  Alyonka je, pucajući na Fritz, viknula:
  - Ženi trebaju muškarci kao svinjski rogovi, samo je bunda koju muški pokloni dragocena!
  A golonoga ekipa djevojaka bi se smijala, pokazujući zube i bacajući bombe golim prstima.
  Djevojke ratnice poletne. Njihov element za borbu, njihov element za borbu!
  Astrahan, čini se, neće odustati. Što se tiče devojaka ovde, stvarno svađa.
  Vojne snage Trećeg Rajha su kolosalne. Nove tenkovske divizije su ovde tako moćne. Proizvodnja tenkova se povećava. Nema bombardovanja, moguće je snabdijevanje radnom snagom iz talijanskih, francuskih, belgijskih i holandskih posjeda u Africi.
  I iz Afrike za vađenje nafte, volframa, mnogih elemenata, uključujući uranijum.
  Odnosno, novi tenkovi su žigosani. Konkretno, pojava "pantera" -2, bolje zaštićenog i teže naoružanog, sa snažnijim motorom, ima značajan uticaj na tok rata.
  Sve je više tenkova i aviona. Radovi na Yu-488 se već privode kraju. Prvi proizvodni avion Trećeg Rajha sa četiri motora. Veoma moćan i brz. Njegov vrhunac je relativno mala površina krila, zbog čega bombarder može da leti brzinom od 700 kilometara na sat. To znači da ga sovjetski borci sigurno neće sustići.
  Dakle, SSSR ima novi problem koji nastaje. Snage Crvene armije su zapravo iscrpljene. Školsku djecu stavljaju na mašine. Tinejdžeri od četrnaest godina već se svađaju, gotovo zvanično. Momci su, naravno, pametni i generalno dobri borci. U mladosti je još lakše sakriti se i popeti se na drvo. I vojne vještine se savladavaju brže. Tinejdžeri se bore kao i odrasli, teže ih je pogoditi. Da, i psihički je teže pucati na djecu.
  Nemci imaju dosta ženskih snajperista, a bilo kojoj ženi je nezgodno i neprijatno da puca u premlade borce...
  Da, počeli su zvati u SSSR od četrnaeste godine. I takođe staviti pod oružje i penzionere. U vojsci je bilo sve više žena. Posebno je rado prihvatio ljepši spol u tenkovskim i avijacijskim trupama, te u snajperistima. Žene su dobri snajperisti . A pošto su obično manji od muškaraca, zgodnije im je da se bore u tenkovima, a i u avijaciji. Često su se i tinejdžeri borili u tenkovima. Treba napomenuti da su dječaci i žene osjetljiviji na svoju kožu, te je manja vjerovatnoća da će njihovi avioni i tenkovi biti nokautirani od odraslih muškaraca. Nisu loši tinejdžeri iu ulozi snajperista. Dječak se može uvući u uži procjep, prerušiti se ili se popeti na drvo. Često su u vojsci počeli nailaziti borci mlađi od četrnaest godina.
  Rat guta ljudske resurse. A teritorija postaje sve manje pod kontrolom SSSR-a. I još se moraju boriti protiv brojne pješadije Japana. Da, i ima dobrih samurajskih tenkova, a posebno samohodnih topova. Pojavili su se i u seriji sa srednjim tenkom, uporedivim po snazi sa T-34, a još jačim u prednjem oklopu.
  Dakle, Japan je opasno potcijeniti. A za rat sa njim potrebni su vojnici.
  Staljin postaje nervozan i sve više ljut. Dana 25. decembra 1943. godine izdata je naredba da se članovi porodica onih koji su se predali streljaju, uključujući i djecu stariju od 12 godina, a mlađe upućuju u radne kolonije.
  Sve češće su se koristili baražni odredi. I aktivnije su pucali i koristili mučenje.
  Staljin je postao jednostavno nepodnošljiv. Berija je prvi pokušao da pregovara o separatnom miru sa nacistima. Ali Hitler nije želeo mir. Želio je potpuno osvojiti SSSR. Pogotovo dok su saveznici van njegove kontrole i van dosega.
  Mlazni avioni su razvijeni u Trećem Rajhu. Prije svega ME-262, ali ovom lovcu su bili potrebni pouzdaniji motori kako se ne bi prečesto rušio.
  Arado i projekat Yu-287 izgledali su obećavajući .
  Najnoviji TA-152 se dobro pokazao u praksi, kao višenamenska mašina i veoma brza. Generalno, nemačka vojska je još uvek bila jača u vazduhu. Štaviše, sovjetski Jakovi i Lagi , s obzirom na nedostatak aluminijuma, pokazali su se težim i manje upravljivim od referentnih mašina. Tako je kvalitet sovjetske avijacije pao na kritičan nivo. ME-309 se sa svojim snažnim naoružanjem, čak i uzimajući u obzir probleme sa manevrisanjem, dobro nosio sa sovjetskim vozilima, istisnuvši ME-109. A TA-152 je trebao zamijeniti Focke -Wulf.
  Dakle za Nemce je sve manje-više hokej... Ali rad na tehnologiji je bio u toku.
  Na primjer, obećano je da će prvi tenk s novim rasporedom biti Lev-2. Postavljanjem mjenjača i motora u jedan blok ispred tenka, te pomjeranjem kupole u stražnji dio, Nijemci su uštedjeli na caddy osovini i snizili visinu vozila. Kao rezultat toga, "Lion"-2 se pokazao mnogo lakšim, a time i bržim.
  S obzirom na poteškoće ratnog vremena, proizvodnja teških tenkova u SSSR-u gotovo je prestala, u seriji je gotovo sve objedinjeno prema T-34-76. Dakle, nacisti, u projektu stvaranja novog glavnog tenka, više nisu hteli da bočni oklop budu previše debeli. A "Lav" je mogao stati u pedeset pet tona, sa motorom od 1200 konjskih snaga. Međutim, težina tenka Lev-2 mogla se dodatno smanjiti smanjenjem kalibra topa. Prvo je očigledno postalo suvišno. Štaviše, tridesetčetvorka je imala nekvalitetni oklop, pa je čak i 37 mm, zastarjeli njemački top već počeo da prodire u njih.
  Staljin je očito poludio... I bacao je gromove i munje... Ali nije mogao ništa učiniti...
  U novogodišnjoj noći Nemci su krenuli u juriš na još uvek neokupirani deo Astrahana, deltu Volge. Prisustvo mnogih riječnih barijera, težak teren, blizina Kaspijskog mora omogućili su Crvenoj armiji da pooštri odbranu Astrahana i zadrži ga čak i bolje od Staljingrada. Štaviše, sovjetske djevojke pokazale su herojstvo bez premca.
  A na Kavkazu, posebno zimi, veoma je teško kretati se kroz planine. Istina, Nemci su se kretali duž pogodnije obale Kaspijskog mora. Mahačkala je postala granica na kojoj su sovjetske trupe, okupivši sve svoje snage u šaku, pokušale da zaustave naciste.
  Ali municija, koja je isporučena samo morem, nije bila dovoljna...
  Tamara se očajnički borila sa svojim bosonogim bataljonom djevojaka.
  Ratnice su se tvrdoglavo borile i pokazale neviđeno junaštvo i veliku hrabrost.
  I gotovo goli se borili zimi i mrazom.
  Tamara je bosom nogom bacila granatu, rafala, pokosivši protivnike i zacvilila:
  - Za SSSR!
  Ana je takođe bacila bombu golim prstima i cvrkutala:
  - Za komunizam!
  Akulina je dobro ciljano rafala, nokautirala neprijatelje i viknula:
  - Za veličinu Rusije!
  Viktorija je lupila na neprijatelja, počela kositi neprijatelja, odsecajući mu bradu kao britvom i promrmljala:
  - SSSR će stajati!
  Olimpija, pucajući na neprijatelja i golim prstima bacajući eksplozivni paket, vyaknula:
  - Za otadžbinu i pobedu do kraja!
  Ovako se bore devojke. Ponašaju se očajnički i sa kolosalnom odlučnošću.
  Tamara je tokom snimanja primetila:
  - Neće ih đavo uzeti, a onda ćemo ih mi uzeti!
  Borbe su ovdje brutalne i u isto vrijeme konstruktivne...
  Anastasija Vedmakova se bori na nebu... Lice joj se čak iskrivi od bijesa, a ona vrišti:
  - Pozdrav eri komunizma!
  I golim nožnim prstima gađa avionski top na metu, i obara neprijateljske avione, nakon čega vrišti:
  - Za radne uspehe!
  Akulina Orlova, obarajući protivnice, samouvjereno urla, pokazujući zube:
  - Za tako veliki komunizam, na celoj planeti!
  Pilot vrišti:
  Čak nas i deca znaju!
  I golim nožnim prstima usmjerava avionsku pušku na metu, i razbija neprijatelja, i škripi:
  - U ime ere komunizma!
  Da se razumijemo, djevojka je terminator i zapaljeni plamen. Nijedan vulkan se ne može porediti sa njim.
  Akulina Orlova je pjevala:
  - Ja već, koji dan, vera u Boga sanjam, tako sam lenj, neću da se molim!
  I agresivno namigivane ljepotice.
  Evo borbe...
  A avioni za devojke su zastareli. A ovo je njihov solidan minus. I također težak i ne baš upravljiv ...
  Jedan od dječaka koji su se borili je oboren, a nije stigao da iskoči padobranom. I ovo je, naravno, njegov kolosalan podvig.
  Devojke se tuku u vazduhu i zabavljaju se...
  Albina i Alvina se bore na dobrim lovcima ME-309 i, naravno, aktivno stječu bodove.
  Devojke su veoma ponosne na svoj uspeh...
  Albina je oborila sovjetski avion, uz pomoć elegantne, bose noge, i zacvilila:
  - Za naše orlove!
  Alvina je u jednom rafalu pokosila tri ruska automobila i vikala:
  - Za naše sokolove!
  Djevojke su se slavno latile posla... Ali vole i da muče ruske vojnike.
  Ovdje je zarobljen dječak-pilot od četrnaest godina. I spržene su mu ljepote dječijih okruglih potpetica. A onda su počeli da polivaju gole ledenom vodom.... Zatim kipuća voda, pa opet ledena voda.
  Takve su borbene ljepotice....
  Albina je pjevala:
  -Za naše očnjake, kandže, zube, šake!
  Alvina je iz sveg glasa viknula:
  - Žele dobru borbu!
  A djevojke su nastavile da rade čuda golim prstima i obaraju sovjetske avione.
  Međutim, odgovorili su im i ruski piloti. Alice i Angela su upravo prešle na Yak-9. I mlatimo Nemce i pevajmo u isto vreme;
  Ti si oličenje hrabre zemlje,
  Drug Lenjin i drug Staljin...
  U SSSR-u su svi ljudi istinski jednaki,
  A šake su od livenog gvožđa i čelika!
  
  Za Lenjina se zver Adolf ne boji,
  Sada je Vladimir vođa druže Staljin...
  Udarili smo Frica u oko ne u obrvu,
  Svi nacisti su odjednom rastureni!
  
  Rusija je moja domovina,
  Velika, bezgranična domovina...
  Svi narodi su jedna porodica,
  Uskoro ćemo živeti u komunizmu!
  
  Učinimo našu zemlju jačom
  Neka Rusija brzo pozeleni...
  Udarićemo fašistu u čelo, radije,
  I vjerujte mi, naša moć se ne pretvara u kamen!
  
  A Isus je kao vođa prilično velik,
  On je naš Gospod i Beli Bog Univerzuma...
  I Firer će biti jako pretučen,
  Na kraju krajeva, naša hrabrost je ostala nepromijenjena!
  
  Da, zarad naše domovine, svete,
  Žestoko ćemo se boriti protiv Fritza...
  Djevojka trči bosa po snijegu
  Ona želi da se bori u bijesu!
  
  Da, Staljin je sada postao sovjetski vođa,
  Tako sjajan, hrabar i vješt...
  Rusijo komunizma, ne diraj neprijatelja ,
  Iako je moć Lucifera s vama!
  
  Možemo uhvatiti Hitlera, vjerujte mi
  Iako obdaren demonskom moći...
  Jedan Hitler je grabežljiva zver,
  Mada da priznamo da Fricovi nisu debili!
  
  Ukratko, ući ćemo u berlinske borce,
  Tamo će Lenjin, zvani Staljin, biti sa nama...
  Fašisti kao štenci lako cepaju,
  I vjerujte da se naša snaga neće smanjiti!
  . POGLAVLJE #6
  Stigla je nova 1944. godina... Uprkos veoma teškoj situaciji na frontovima, u SSSR-u se radilo na stvaranju nove opreme. Posebno su se velike nade polagale na tenk IS-2 i njegovo moćno oružje. Top od 122 mm mogao bi postati snažan argument u ratu protiv nacista. Nade su se polagale i na T-34-85 sa snažnijim topom, većom kupolom, ali sa istim trupom i šasijom.
  Situacija je bila gora sa avionima. Yak-3 nije mogao biti pušten u proizvodnju zbog nedostatka kvalitetnog duraluminija, a LAGG-7, zbog novog motora, nije mogao biti lansiran bez pada proizvodnje.
  Tako je Staljin odlučio da je za sada glavni sovjetski lovac Jak-9 i LAGG-5, a da je jurišnik IL-2 lak za proizvodnju i izdržljiv. A u tenkovima, postepeni prelazak na T-34-85 i IS-2.
  Mada da ne dođe do pada proizvodnje...
  A front je pucao po šavovima, Nemci su zauzeli Kavkaz. Mahačkala je pala, a oni su se već približavali granicama Azerbejdžana!
  Ovdje se Tamara borila sa svojim ženskim bataljonom. Opet su se djevojke u dronjcima iz tunika i bosonoge borile sa nadmoćnijim neprijateljskim snagama.
  Tamara je ispalila liniju na naciste, saseći neke od neprijatelja. A onda je golim nožnim prstima bacila granatu smrtonosne sile i cvrkutala:
  - Slava SSSR-u!
  Ana je vrlo precizno pucala na naciste. I golim nožnim prstima bacala je granate ubojite sile, kidajući protivnike.
  Onda je viknula:
  - Slava komunizmu!
  Akulina je, pucajući na neprijatelja, odsjekao fašističku pješadiju. Posjekla je Frica, bacivši bosim nogama granatu i zacvilila:
  - Za Rusiju, našu veliku majku!
  Viktorija je, pucajući na neprijatelja i gađajući ga bosom nogom granatama, primetila:
  - Za veliku Otadžbinu!
  Olimpija, takođe pucajući iz mitraljeza, viknu:
  - Slava vremenima velikog komunizma!
  Borci su nevjerovatni...
  Bore se, kako i dolikuje za lepotice...
  Tamara se, boreći se, sjetila početka rata. Kako je morala da pobegne od nemačkih trupa. Zatim je začula urlanje oružja. Devojka je napustila kanonadu. Njenu prijateljicu Tatjanu Nemci su uhvatili i oduzeli nove cipele, pocepali nakit i minđuše. I otjerali su je bosonog u zatočeništvo ... Tatjana je bila kćerka sekretara regionalnog komiteta i nije često morala hodati bez cipela. Ovo je poniženje ponosa, ići bos kao običan čovjek, a boli za nježne tabane. Djevojka je zabila noge u krv i stenjala na svakom koraku.
  Tamara je takođe nosila nove čizme koje je dobila, a protrljala je štikle od duge šetnje. I izula je cipele, otišla bosa. Ona je djevojka sa sela, koja je odradila svoju dužnost u Ukrajini. Njene noge u djetinjstvu hodale su po planinskim strminama. A to se svakako ne može porediti sa putevima u ravnici. Istina, žuljevi su joj već skinuli đon, a hodanje nije baš ugodno. Ali stopala su brzo ponovo očvrsnula. I jedva da je patila.
  Ali Tatjana je ubrzo srušila noge toliko da više nije mogla da hoda. Nemci bi je upucali, ali su se sažalili na lepoticu. Stavili su me na kola, ali su me zauzvrat natjerali da pjevam. Tatjana je imala prijatan glas i otpevala im je nekoliko politički neutralnih pesama.
  Šta joj je dalje bilo, Tamara nije znala. I sama je hodala kroz šumu, bosim nogama opipala tuberkule, kvrge, grančice i čak je bila zadovoljna. Tada hodate po oštrom kamenju planina, pa čak i žuljevim tabanima, ako hodate dugo, postaje oštro i bolno. A još je neugodnije hodati po trnju. Kada se ovi zabiju u tabane, postaje mnogo bolnije, čak i za grube tabane devojčice.
  Tokom planinarenja Tamaru je savladao umor i glad. Djevojka je jela bobice, a to nije bilo dovoljno. A Nemci su se brzo kretali napred. Tamara, navikla na život u planinama, nije bila baš upoznata s ukrajinskim šumama. Izgubila se i našla duboko u pozadini.
  I to je kao progonjena mačka u šumi. Tada je djevojka uhvatila Nijemce na motociklu. Zaustavili su auto sa kolicima da nabave vodu. A Tamara se približila mitraljezu i počela njime da seče po neprijatelju. I rezati će oklijevajući, ali precizno. A fašisti padaju i grče se u agoniji. Tamara ih dokrajči. Jednog od njih udarila je golom petom u bradu i on je pao. I djevojka ga je dokrajčila.
  Nakon čega se lepotica popela na motocikl, bosom nogom pritisnula pedalu i poletela.
  Mnogo je zabavnije kretati se na ovaj način nego pješke i bosonoge.
  Tamara je usput pevala:
  - Lepo je braćo, lepo je, lepo je braćo živeti! Ne morate tugovati sa našim atamanom!
  Tako je nastalo bojno polje.
  A sada se bori protiv nacista kao komsomolski terminator. Ali snage su nejednake, a bataljon devojaka je primoran da se povuče. Ovdje ključaju bitke, kao voda u gigantskom kotlu iznad vulkana.
  Anna je, pucajući i bacajući bombu smrtonosnom snagom golim prstima, primijetila:
  - U ratu su sva sredstva dobra, osim samoubilačkih!
  Akulina je, pucajući na neprijatelja, obarajući naciste, primijetio:
  - U svemu ćemo biti prvi!
  A gola peta devojke dala je dar uništenja.
  Viktorija je, pucajući na naciste, i sasecajući neprijatelje automatskim rafalima, viknula:
  - Neće biti milosti za neprijatelje!
  I namignula svojim saputnicima.
  Olimpija je bacila svoje gole, isklesane noge, tešku gomilu granata i zacvilila:
  - Za veličinu najhumanijeg suda na svijetu i komunizma!
  Ratnici ovdje su zaista slavni, i čini se da su iz svemirskog doba.
  Bore se sa kolosalnom žestinom.
  Ali nacisti i dalje napreduju na Kavkazu. U februaru 1944. Nemci i Turci su se ujedinili, podelivši sovjetske trupe na dva nejednaka dela.
  Firer je zahtijevao da se dokrajči SSSR. Astrahan je i dalje izdržao. Nacisti, kao i uvek, u borbenoj uniformi... Prvi ME-262 se bore u vazduhu. Treba napomenuti da nisu proizveli senzacije. Pri velikoj brzini nije baš zgodno pogoditi iz avionskih topova od 30 mm. Da, ovo treba shvatiti ozbiljno. ME-262 također ima nekih problema zbog svoje velike težine. Sa manevrisanjem posebno.
  Uspješniji u korištenju TA-152, koji se zaljubio u pilote, i postao radni konj. Zapravo, automobil i frontalni bombarder, i lovac i jurišni avion. Bilo je čak i ideja da se nemačka avijacija u potpunosti prebaci na ovaj avion. Među njegovim prednostima treba istaknuti preživljavanje i brzinu, te moćno oružje, pogodno i za jurišni avion i za lovac.
  ME-309, koji se modernizuje, takođe se sve aktivnije koristi. ME-109 je i dalje u upotrebi, koji se ne uklanja zbog nesmanjenja proizvodnje. Čak se pojavila i nova modifikacija ME-109 "K" sa snažnijim motorom, naoružanim sa pet zračnih topova odjednom. Ovakvu mašinu ne možete tako lako pobediti.
  ME-309 je također dobio snažniji motor i zamašena krila. Veoma opasan auto. Sovjetski piloti i dalje lete starim avionima, a njihov kvalitet samo opada. Za sada, međutim, Yak-9 nije tako loš, prilično je upravljiv i ne treba mu preveliku brzinu.
  Nemačke trupe su jake... Bilo je sporova oko tenka T-34-85. Vrijedi li napraviti deblji oklop kupole? Uostalom, u ovom slučaju, težina će se povećati. I treba napomenuti da je kvaliteta sovjetskog oklopa pala. Legirajućih elemenata nedostaje, a kvalitet zavarivanja ili livenja je pao na kritičan nivo.
  Ali devojke se bore kao heroine...
  Tada se Elizabetin rezervoar pokvari i devojke odlaze. Bosi i obučeni u bikini, trče po snijegu, ostavljajući graciozne otiske stopala.
  Catherine je primijetila zlim pogledom:
  - Potpuno smo zadavljeni!
  Elena je ljutito primijetila:
  - Ali ipak ćemo pobediti!
  Elizabeth je ispalila pištolj, pogodivši njemačkog motociklistu i promrmljala:
  - Udario sam Nemca! Kako će se on odazvati od mene!
  Eufrazija je energično primijetila:
  - Tamo završavaju svoje živote, i ne beže nazad!
  Catherine je bila agresivna djevojka i pjevala je:
  - U svom bijesu pjevamo himne imperije!
  Djevojke trče same, a njihove gole okrugle pete bljeskaju.
  Momak, videći devojke, uplašeno ih upita:
  - A odakle si bos?
  Elizabeta je odgovorila:
  - Hajde da izvedemo taktički manevar!
  Dječak je cvrkutao:
  - Jedan, dva - tuga nije problem,
  Nikada ne treba odustati!
  Držite nos i rep više sa lulom,
  Znajte da je pravi prijatelj uvek uz vas!
  Catherine je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Znaj da je pravi prijatelj uvek uz tebe!
  Elena je vrisnula:
  - Ne boj se! Vratit ćemo se....
  I sve četiri djevojke povikaše u horu;
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Biće kraja fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavanje komunizma!
  Ratnici su spremni da pocepaju svakog Nemca... A bosi po snegu su tako seksi i lepi. Kako su lijepe ove djevojke, kao rascvjetale i neuvele ruže.
  Pa Hitler se ne šali, a oko naše domovine vrte oblake. Zabija zube u samo srce, i pije njenu krv!
  A devojke ostavljaju veoma lepe tragove iza sebe. Nemci prate ove tragove i lupaju po koljenima i pohlepno gledaju. Ovo su divlji ratnici. A Nemci ljube otiske devojaka.
  A Anastasija Vedmakova i Akulina Orlova se bore na nebu. Dve divne devojke.
  Anastasija je, obarajući naciste i okrećući svoj avion, golim prstima pevala:
  Borićemo se za svetlije sutra!
  Akulina je, odsijecajući repove nacistima golim prstima, cvrkutala:
  - Hajde da se poljubimo!
  I devojke opet mlati Nemce bez ikakvog sažaljenja i ceremonije. Eto koliko su oni pametni.
  Anastasija je ponovo okrenula svoj Yak-9 i, cvileći, vyaknula:
  - To je ime komunizma!
  Akulina se složila sa ovim:
  Verujem da ce se ceo svet probuditi...
  Anastasija je, obarajući Nemce, progunđala:
  - Otadžbina je naše sunce!
  A takve su borbene devojke ovde, najviša sovjetska klasa.
  I Nemci to shvataju, veoma teško. A vojne operacije se razvijaju...
  U martu su nacisti počeli jurišati na Baku. Dolazi do napada na veliki grad pun nafte. Borbe su žestoke.
  Nemci granatiraju Baku koristeći tešku artiljeriju.
  I bombardovani od strane jurišnika. Ali prvi, najnoviji Yu-488, koji se odlikuje svojom kolosalnom snagom, takođe baca bombe. Ove mašine su samo zveri.
  Na jednoj od njih, Gertruda, Eva i Frida. Lijepe djevojke, koje imaju odličan pogled, bacaju bombe na sovjetske položaje. I ubijaju vojnike Crvene armije i civile.
  Baku gori... Dim se diže u stubovima. Naftne bušotine gore, sve gori.
  Gertruda kaže sa smiješkom:
  - Bog voli Njemačku!
  Eva, pritiskajući golu petu na polugu i bacajući bombe, slaže se:
  - Naravno! Mi smo izabrana rasa!
  Frida je pevala agresivno:
  - Naš narod je izabranik neba!
  I namignula svojim saputnicima. Ovo su devojke ovde i svađaju se, samo oličenje agresivnosti. I borbena moć.
  Gertruda je rafala zračnim oružjem i cvrkutala:
  - Za veličinu naše Otadžbine!
  Eva je, pucajući na protivnike, potvrdila:
  - Za kolosalnu veličinu!
  Vidi se da su djevojke brzo savladale avione. Ovo su borbene devojke.
  I ne možete ih osvojiti samo na karte. I mlatiti neprijatelje divljim ludilom.
  Frida je napomenula:
  - Ja sam žena velikih snova i lepote!
  Nakon toga je ponovo pucala iz avionskih topova, obarajući sovjetske lovce koji su pokušavali da napadnu nemačko čudovište.
  Da, protiv nacista postoji osjećaj da ne mogu odoljeti.
  Baku je napadnut.
  Tamara i njen bataljon se bore za ovaj grad. Djevojke se očajnički bore i pokazuju herojstvo bez premca.
  Tamara je ispalila rafal, bacila bombu golim nožnim prstima, raspršivši Nemce i njihove plaćenike, i zacvilila:
  "Za moju bezgraničnu Otadžbinu!"
  I namignula je svojim partnerima. Ona je ratnica najvišeg nivoa, kojoj nema premca.
  Mada, naravno, ni ostale devojke nisu loše. Recimo čak da se bore veoma dobro.
  Ana je, na primjer, uzela i ubila naciste, kao udarcem srpa.
  A ona je cvrkutala:
  - Za SSSR!
  I golom petom dala je ubilački dar smrti.
  Akulina, pucajući na neprijatelja, zacvilio je:
  - Za moju domovinu!
  I golim nožnim prstima lansirat će darove uništenja, istrijebiti sve redom.
  Viktorija se bori sa neprijateljima, delujući očajnički i odlučno. Nokautira protivnike u rafalima. Zatim golim nožnim prstima baca granate smrtonosnom snagom. I ciče:
  - Za ideje komunizma!
  Olimpijske igre takođe se bore. A ova junačka djevojka će golim, mišićavim nogama baciti cijelu kutiju eksploziva. I tenk "Lav" će se prevrnuti.
  Ratnik uzvikuje:
  - Ali pasaran !
  Borbene devojke i veoma lepe. Nikad ne odustaj i nikad ne odustaj. Imaju moć terminatora.
  A snage su veoma nejednake... Baku je zahvaćen požarima. Sovjetske trupe nemaju dovoljno municije. I to je glavni problem.
  Mnogi se predaju u očaju.
  Gerda i njen tim prisiljavaju robove da im ljube gole tabane. Oni to poslušno rade i ližu pete.
  Zatim se djevojke ponovo penju u Panter-2 i pucaju. Nokautiranje sovjetskih oružja...
  Gotovo cijeli Kavkaz je već zauzet. Ali Jerevan se i dalje drži. Herojski se bori grad Poti - posljednja luka u kojoj se još drže ostaci Crnomorske flote.
  I tu se bore djevojke različitih nacionalnosti. A odred bosonogih Gulnazija se bori . Prelepa Gruzijka, i ima tim za devojku.
  Gulnazi bosom nogom baca paket sa eksplozivom, razdire naciste i škripi:
  - Slava veličini svetskog komunizma!
  Tamila, njen partner, takođe bosom nogom baca smrtonosnu granatu, razdire Turke i cikne:
  - Za domovinu!
  Maša je devojka iz Rusije, okreće se i golim prstima baca eksplozivnu snagu i razbija naciste, viče:
  - Slava vremenima svetskog komunizma!
  Margarita takođe dobro cilja. Pokosila je naciste i poslala poklon ubojite smrti golom petom, slamajući protivnike i cičeći:
  - Za našu pobedu!
  Ovako se djevojke herojski bore. I oni se zaista ne mogu zaustaviti, i ne mogu se vratiti. Oni su jednostavno borci i super. A ako se bore, onda kao heroji i supermeni !
  Ali, nažalost, teško je oduprijeti se nacistima i njihovim nadmoćnijim snagama. Na nebu Albina i Alvina stiču samopouzdane račune. I toliko aviona je oboreno da ih je očigledno nemoguće zaustaviti.
  Albina, obarajući još jedan sovjetski avion golim prstima, pevala je:
  - Ne možemo biti poraženi, lovac se pretvori u igru!
  Alvina je, odsijecajući svoje protivnice i snažno okrećući glavu na svom moćnom vratu, cvrkutala:
  - Slava eri novog arijevskog poretka!
  I također daje golu potpeticu ...
  Djevojčice su već oborile više od pet stotina aviona i dobile Viteški krst Gvozdenog krsta sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Ovo su prosto neverovatne lepotice. A ako su neprijatelji Trećeg Rajha već pobijeni, onda se ti đavoli ne mogu zaustaviti. Više od 500 oborenih aviona samo u blizini Marseja. Ovaj fenomen je, naravno, na vrhuncu. Hitler je čak odlučio da odobri šesti stepen Viteškog krsta Gvozdenog krsta sa listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Dobiće ga onaj ko prvi pređe hiljadu oborenih letelica. I to će biti fenomenalan rezultat.
  Albina je sasjekla pet sovjetskih aviona odjednom jednim rafalom iz avionskih topova kalibra 30 mm i, pritiskajući okidače golim prstima, zagugutala:
  - Slava našoj snazi!
  Alvina, koseći sovjetske automobile i golim prstima sekući neprijatelje, ispali:
  - Velika slava herojstvu!
  I ratnici su namignuli jedni drugima!
  Bore se kao i uvek u bikiniju i bosi, i to je njihova snaga. Devojke su samo supermen-žene. Iako služe zlu svrhu. I vole da isprže pete zarobljenim pionirima. Evo devojaka ovde. Brutalno ali slatko.
  Albina je jednom rekla:
  - Nema dobrote na svetu, postoji samo slabost!
  I golom petom bacila je nekoliko bombi na sovjetske položaje, srušivši tri pištolja.
  To su ratnici koji nikome ne daju nikakvu milost! Ali njihovi udarci su jednostavno slomili.
  Alvina je s osmijehom primijetila:
  - Nema mesta za slabe, pod suncem!
  I namignula svom partneru.
  Ratnici koji ne pokazuju slabost i nikada ne odustaju. Oni su zaista šampioni šampiona. Iako sa znakom minus, jer služe zlu sili.
  Ali u isto vrijeme smiješan i šarmantan.
  Albina je, pokazujući zube i šaljući smrtonosne zračne granate na svoje protivnike, cvrkutala:
  - Nacistička reč je sveta - uništićemo zauvek!
  Alvina je agresivno primijetila, rušivši protivnike:
  - Mi smo stvarno pirati!
  Albina je, odsijecajući neprijatelje, potvrdila:
  - Sve ostalo je san!
  A ratnici su postali tako slamajući i rušili sve, kao da zabijaju pakove palicama.
  Alvina je cvrkutala dok je slamala ruske avione:
  - Borimo se protiv Hitlerovih orlova!
  I namignula svojim saputnicima.
  Ratnici ovdje, zapravo, puštaju crijeva neprijatelja. Crvena armija od njih dobija kapital.
  Borbene devojke tako revno nokautiraju ruske trupe.
  Ali Helga na TA-152 uništava sovjetske kopnene snage. Nokautira SAU-85 i cikne:
  - Za veličinu Njemačke i njenih sinova i kćeri!
  Ali borbe za Astrahanj još uvijek traju.
  Djevojke sa posljednjom snagom da se izdrže.
  Alenka bosom nogom baca bombu sa eksplozivom. Lomi naciste i cvili:
  - Za sveti komunizam!
  Anyuta, pucajući na naciste, a takođe bacajući bombu golim prstima, vrišti:
  - I spas za zemlju!
  Alla, obarajući protivnike i koseći ih bez nepotrebnih ceremonija, i bacajući bombu golom petom, zacvilila je:
  - Tako zvuči naša slava!
  Marija, uništavajući neprijatelje, bacajući darove smrti golim prstima, urla:
  - Veliki smo u svojoj slavi!
  Marusija, kosi u redovima arapske plaćenike koji su napredovali i bosom nogom bacila granatu, zavija:
  - Za promjene, da cijene odjednom padnu!
  Matrona, gaseći naciste iz mitraljeza, uzela ga je i zacvilila:
  - Naša domovina SSSR! Biće slomljen gospodine!
  Ratnici ovdje djeluju vrlo agresivno. A njihov borbeni pritisak je kolosalan.
  Uopšteno govoreći, pokazuju svoju kolosalnu akrobatiju. I zaista nezaustavljiv pritisak.
  Ratnici bosi, ali sretni...
  Ipak, u aprilu su nacisti zauzeli Baku. Nedostatak municije učinio je svoje. Istovremeno, gotovo istovremeno je pao i Poti. Samo se Jerevan, koji se nalazi na planinskim padinama, održao. Ali i on je bio osuđen na propast. I municiji i hrani tu je bio kraj. Samo što Turci još nisu upali u ovaj grad, a skupljaju prašinu da gladuju.
  Devojke iz Tamarinog bataljona delimično su nestale među podzemnim borcima, a neke su zajedno sa komandantom krenule pozadi na front... Htele su da prođu do svojih.
  Kavkaz je već skoro potpuno zauzet, ali rat se nastavlja. Iako je SSSR izgubio svoje najveće naftno polje u to vrijeme. Ali Crvena armija nije slomljena duhom. A nafte još ima u regiji Volge, u Sibiru i na mnogim drugim mjestima.
  Hitler je naredio da se Rusi dokrajče u Astrahanu do 20. aprila. I borbe su se odvijale u kolosalnim razmjerima. I bombardovanje se naglo pojačalo.
  SSSR je bio pod snažnim pritiskom. Borbe su se nastavile za Alma-Atu, koju su upali Japanci. Grad je bio skoro potpuno opkoljen.
  Samuraji su, čim je postalo malo toplije, pokušali razviti ofanzivu u pravcu Magadana.
  Veronika se borila u Alma-Ati i zajedno sa svojim bataljonom djevojaka odbila se od naleta samuraja.
  A ovdje ih ima puno. Kinezi, regrutovani metodom kolapsa, takođe se bore.
  Japanci bacaju žute vojnike u borbu... Oni napreduju i bukvalno obasipaju sovjetske položaje svojim leševima.
  Veronica puca. I kosi Kineze i samuraje u redovima. Baca granate golim prstima i škripi:
  - Slava ruskom duhu!
  Marfa također puca, seče protivnike i škripi:
  - Za našu otadžbinu!
  Nataša, pucajući na japanske i kineske vojnike regrutovane da se ponašaju kao topovsko meso, cvili:
  - Za veliki komunizam!
  Alina, pucajući na samuraje i kineske borce, koseći ih sa velikom strašću, i dajući dar smrti golom petom, zacvilila je:
  - Za nove granice komunizma!
  Veronika puca na neprijatelja sa velikom preciznošću, i probija kroz glave Kineza, i istovremeno ciči:
  - Slava sovjetskoj zemlji!
  I golom nogom šalje kolosalnu silu granata, koja razdire sve neprijatelje.
  Marfa, saseći neprijatelja i golim prstima bacajući dar smrti, zacvili:
  - Vladajte erom komunizma!
  Nataška se trgnula, bacivši bosom nogom paket eksploziva, masa Kineza, vyaknula:
  - Za novi sovjetski poredak!
  Alina, pucajući vrlo precizno na neprijatelja, zacvilila je:
  - Za nove granice komunizma, borićemo se!
  I njena gola peta je podlegla bombi uništenja.
  Borbene devojke, kao da im varnice sipaju iz očiju.
  Ne, Japanci ne mogu osvojiti takve ljude, čak ni zajedno sa kineskim snagama. I samuraj štap za napad.
  I opet bacaju leševe na sve prilaze. Ali previše ih je i bataljon bosonogih ljepotica mora se povući.
  A tu su i japanske nindže. I veoma je teško boriti se protiv njih.
  Tako su blistave, borbene i lijepe. I bacaju noge golim prstima, dar velike razorne moći.
  Ninja djevojka plave kose siječe sovjetske vojnike mačevima i vrišti:
  - Za doba vladavine cara!
  Nindža sa žutom kosom vodi vetrenjaču, slama rusku vojsku i škripi:
  - Slava banzai eri !
  Ninja djevojka crvene kose koristila je tehniku helikoptera, odsjekla sovjetskog oficira i ispalila:
  - Mi uvek pobeđujemo!
  Nindža sa sedom kosom koristila je tehniku leptira, posekla tri ruska vojnika i golim prstima bacila grašak. Eksplodirao je i prevrnuo trideset četiri.
  Ratnik je zacvilio:
  - Za novi japanski red!
  Takve devojke su ovde divne i stvarno cool... A Crvena armija na Dalekom istoku je naišla na ozbiljnog neprijatelja.
  Ali ovdje u centru, sovjetske trupe zadaju iznenadni udarac u pravcu Rževa.
  Ovdje se posada Elizabeth bori po prvi put na novom tenu IS-2. Mašina sa kojom se vežu neke nade. U njemu je obično pet članova posade, ali ovdje se ratnici nose s četiri.
  Elizabeth puca iz pištolja kalibra 122 mm. Razorni projektil leti ubilačkom silom. Opisuje luk i pogađa sa velike udaljenosti T-4.
  Elizabeth uzvikuje:
  - Evo šta sam dobro uradio!
  Ekaterina, kao odgovor, juriša, koristi gole nožne prste i uznemireno primjećuje:
  - A pištolj nije prebrzo pucao!
  Elizabeta se složila sa ovim:
  - Uopšte nije savršen razarač tenkova!
  Elena, koja je bosih nogu pomagala da napuni oružje, napomenula je:
  - Ali to je ubitačno!
  A onda je Catherine pucala. I granata je pogodila Pantera na brodu sa velike udaljenosti. Da, pištolj ubica...
  Ekaterina je napomenula:
  - Imamo puno energije i uzbuđenja!
  Elena se složila sa ovim:
  - Prilično! Slava Rusiji!
  Efrasia je takođe primetila:
  - Vidljivost ovog auta je slabe devojke. Kako to snimaš?
  Elena je logično primijetila:
  - A ovo je naše izvežbano oko! Ako pobedimo, pobedimo!
  A ratnici su pevali u horu:
  - Nećemo se plašiti i uvek ćemo se boriti!
  . GLAVA 7
  Dana 21. aprila Astrahan je još uvijek bio dijelom pod sovjetskom kontrolom. Nijemca to nije u potpunosti zahvatilo.
  Teren je omogućio dobru odbranu ovdje. I Nemci su odlučili da promene taktiku. Umjesto napada, prešli su na bombardovanje i granatiranje.
  Alenka i njen tim sakrili su se u bunker i čekali masovno granatiranje.
  Djevojke su bile samo šest, koje su igrale karte. Držali su špilove golim prstima i razgovarali.
  Anyuta je ljutito rekla:
  - Na Kavkazu samo Jerevan nije zauzet. Ovo je samo naše posljednje ostrvo u ovoj regiji. Šta je sledeće?
  Alenka je logično predložila:
  - Najverovatnije će otići u Moskvu. Ovo je njihov kredo!
  Allah je s uzdahom primijetio:
  - Snage su jako nejednake... Zaista gubimo rat, a nemamo dovoljno vojnika!
  Marija je logično primetila:
  - A nacisti gube! Ne mogu nam odoljeti!
  Matrena je izrazila svoje mišljenje, bacivši kartu golim prstima:
  - Rođeni smo da pobeđujemo, i sigurno ćemo pobediti, znam to!
  Marusya se složila, tukući svog protivnika golim prstima:
  - Naravno, nema sumnje!
  Alenka ne bi bila tako optimistična, bacajući kartu golom preplanulom nogom:
  "Mi djevojke ćemo možda morati živjeti pod okupacijom, ali vjerujem da ćemo sigurno pobijediti!"
  Anyuta je odlučno rekla:
  - Možeš da se boriš partizanskim metodama, i biće jako lepo kada se boriš tako jako kul!
  Allah je agresivno primijetio:
  - Trebalo bi da se borite aktivnije!
  Djevojke su utišale razgovor. Zatim su prešli na drugu temu.
  Marusya je uznemireno primijetila:
  - Broj vjernika raste. Protiv svake logike!
  Anna je na ovo odgovorila:
  - Još niko nije dokazao da Boga nema. I ne može dokazati suprotno. Dakle, ovdje se možemo raspravljati beskrajno.
  Elena je potvrdila:
  - A svađati se ovdje je glupo i beskorisno!
  Allah se složio sa ovim:
  - Da, ovaj razgovor je beskoristan. Štaviše, ako postoji Bog, onda je On takav da je bolje da ga nema!
  Matryona se zakikota i primijeti:
  - Bolje da takvog Boga nema! Do tada, pevajmo!
  A devojke su pevale u horu;
  Mi smo devojke, ulazimo u Komsomol,
  Verom su se zakleli da će biti Otadžbina...
  Tako da je naciste čekao bijesan poraz,
  Pa i Rusija da živi u komunizmu!
  
  Uostalom, Lenjin je sa nama, kao metal,
  Od bronce koji je jači od svakog čelika...
  Sanjao sam da preokrenem svetove
  Kao što je veliki genije Staljin zaveštao!
  
  Otadžbinu ćemo učiniti hladnijom
  I podići ćemo otadžbinu iznad zvijezda...
  Neka bude uspeha kod komsomolaca,
  Iako su nam noge bose!
  
  Fašisti su napali moju domovinu,
  Sa istoka drsko se penju samuraj...
  Volim Isusa i Staljina,
  I vjerujem protivnika, rastrgat ćemo!
  
  Svarog je sa nama ,
  Koje će komunizam, u šali, izgraditi...
  Slavni Rod je jači od svega u svemiru,
  Dodati će svijesti i volji!
  
  Vjerujemo da nikada nećemo odustati
  Ne stavljajte otadžbinu na kolena...
  Drug Staljin je sjajna zvezda,
  A naš učitelj je mudri genije Lenjin!
  
  Napravićemo našu otadžbinu,
  Ljepše i sjajnije na planeti...
  I biće, znaj smrtonosni pištolj,
  Neka se zabavljaju odrasli i djeca!
  
  Spali Svarog , ne gori u svom srcu,
  Vi ste pokrovitelj svih mačeva Rusije...
  Gradićemo uskoro, verujem jak raj,
  Isus će doći sveta misija!
  
  Ne vjerujte prijateljima Hitlerove bande
  Da će lako i prijeteće pobijediti...
  Sve sto ti treba je jedna porodica -
  I vjerujte da još nije kasno voljeti domovinu!
  
  Svemogući Gospod zaštiti nas sve,
  Podigni trobojnu zastavu nad zemljom...
  I zli grabežljivac će se pretvoriti u igru,
  Moći ćemo se nositi sa Sotonom!
  
  Volim Veliku Otadžbinu
  U cijelom svemiru nema ljepšeg tebe
  Nećemo prodati Rusiju za rublju,
  Izgradimo mir i sreću u svemiru!
  
  U ime naše domovine san,
  Velika Rusija će se dići...
  Sve ostalo je samo taština
  I novi mesija će biti sa nama!
  
  O moja svemoćna Lada,
  Daćeš ljubav i mir Rusu...
  Obraćam se tebi pa se molim,
  A ako je potrebno, udarite munjom!
  
  Marijo Bogorodice Nebeske,
  Univerzum je dao Isusu...
  Za tvoje dobro, veliki Bog je uskrsnuo,
  Ljudi nisu izgubili pravi ukus!
  
  Zapazite da su komsomolci
  Bogovi Rusije su veoma poštovani...
  Mi smo veliki sinovi domovine,
  Rusi uvek pobeđuju!
  
  Prijatelji, trebamo se moliti domovini,
  Perun, Yarilo i Svarog su moćni...
  Bićemo veoma jaki muževi,
  I oduvaćemo čak i oblake na nebu!
  
  Sada je neprijatelj već otjeran iz Moskve,
  Mnogo si povredio naciste...
  Mi smo vjerni Isusu i Staljinu,
  Biće dosta tenkova sa puškama!
  
  Ne, neprijatelj neće moći obuzdati Ruse,
  Pošto su naši ratnici svemoćni...
  Ispiti, predaja, samo za pet,
  Da bi svaki dečak bio veoma jak!
  
  Verujte mi, Staljingrad će biti slavan,
  I sačuvaćemo ga od nasrtaja...
  Doći će pobjedničko viteško poravnanje,
  Iako krv teče u nekontroliranom toku!
  
  Bosonoge djevojke na hladnoći
  Trče, pete im blješte...
  I udariće fašiste pesnicama,
  Nedruštveni Kajin će biti spljošten!
  
  Sve će biti dobro, ljudi to dobro znaju,
  U svemiru smo, otvorićemo sazvežđa...
  Na kraju krajeva, grijeh je sumnjati u hrabrost,
  I biće čovek na Božjem prestolu!
  
  Nauka će uskoro vaskrsnuti mrtve,
  Moći ćemo da postanemo mlađi i ljepši...
  Iznad nas je heruvim zlatnog krila,
  Za moju prelepu majku Rusiju!
  Djevojke su dobro otpjevale cijelu pjesmu i nastavile da kartaju bosim nogama...
  22. aprila je bio Lenjinov rođendan. Devojke su pile alkohol razblažen vodom i kafom i predele ispod glasa...
  Crvena armija je izvela još jednu operaciju Ržev- Sičevsk u centru. Nemci su bili u defanzivi i uzvratili. Borili su se novi sovjetski tenkovi T-34-85 i IS-2. Poslednji auto se često zaglavio u blatu. Da, i oklop "Tigra" -2 i težih "mačaka" nisu zauzeli čelo. "Panter" -2 se takođe mogao probiti samo izbliza.
  Najnjemački automobil probio je sovjetski sa veće udaljenosti.
  Hitler je generalno bio zadovoljan "Panterom" -2, koji je zadovoljavajuće zaštićen, te dobrim voznim performansama i naoružanjem. Ali zahtijevao je da se napravi tenk koji bi bio bolje zaštićen, a da bi se u isto vrijeme vozio podnošljivo...
  "Miš" se u ovom slučaju pokazao kao neefikasna mašina. E-100 se aktivno razvijao kao dio "E" serije. Lokacija motora i mjenjača je trebala biti urađena zajedno, a toranj je bio uži i nagnutiji, poput trupa. Debljina oklopa ostala je uporediva sa Mausom, kao i naoružanje, ali je težina zbog visine morala biti smanjena na 130 tona. Motor je, naprotiv, trebao postati jači na 1500 konjskih snaga, a tenk je imao zadovoljavajuću pokretljivost.
  Općenito, serija "E" trebala je postati nova generacija tenkova. Sa nižim siluetama, sa velikim uglovima racionalnog nagiba, snažnim topovima i motorima, gustim rasporedom.
  Međutim, dok su Nijemci već imali prilično dobre automobile. "Panther" 2 zamijenio je prethodni model. Pojavio se i novi Tiger-2 sa snažnijim motorom i uskom kupolom. Bolje zaštićeni i lakši.
  Dakle, nacisti nisu mirno sjedili.
  24. aprila 1944. prvi njemački mlazni bombarder Arado pogodio je Moskvu sa darom smrti. Bacio je bombu sa velike visine i lako je prestigao sovjetske borce.
  Hitler je rekao da sada SSSR nema šanse i da će uskoro doći kraj Crvene armije.
  25. aprila počeo je novi napad na Astrakhan. U bitci je učestvovala i prva mašina za zemljane radove: podzemni tenk.
  Na njemu su se potukle dvije Njemice: Mercedes i Dora. Ratnici su isprobali podzemni model koji se kretao u zemlji.
  Još uvijek je prilično lagan sa kratkocijevnim topom od 75 mm i četiri mitraljeza.
  Djevojke vuku automobile po zemlji. Bušilice se okreću, sekući kroz stijenu. Kretanje je dosta sporo, sedam kilometara na sat, što nije loše za podzemnu opremu.
  Mercedes golim nožnim prstima pritiska prvi džojstik u njemačkoj vojsci. Veoma je zgodan za rad i izgovara:
  - Evo naše nemačke nauke kako je uspela!
  Dora se složila sa ovim:
  - Da, već znamo mnogo! Naša moć je veoma velika!
  Takođe se kontroliše pomoću džojstika. Devojke testiraju specijalnu mašinu sa radarom.
  Evo sovjetske baterije ispred i možete zaroniti ispod nje.
  Mercedes, pokazujući zube, primjećuje:
  - Izgradićemo novi poredak!
  A sada se pojavljuje mašina nacista. Eksplozivni projektil pogađa sovjetske topove. I udara vojnike Crvene armije.
  Dora kroz smijeh kaže:
  - Živio veliki revanšizam!
  I golim prstima pravi precizne udarce. Udara neprijatelja i škripi:
  - Slava novom snu!
  Mercedes škraba iz mitraljeza i zavijajući kaže:
  - Za eru velikih snova!
  Devojke se smeju i aplaudiraju. To su tako agresivni i vrlo brzi ratnici.
  Dona agresivno primjećuje:
  - Ima mnogo dobrog na svetu!
  I golim prstima pritiska dugmad i ponovo puca, u sovjetske topnike.
  Mercedes sa osmehom potvrđuje:
  - I biće još lepše!
  I takođe puca golim prstima. Tako pucaju ove borbene djevojke.
  Pa još jedna naprava za rat...
  Napad nacista na Astrakhan je sve veći ...
  Svi prilazi su bili odsječeni... I sovjetske trupe su bile prisiljene da popuste 1. maja 1944. godine, nakon što su završile dugu, herojsku odbranu grada. Palo je i ovo uporište.
  Nacisti su vatrometom proslavili pad Astrahana. Ipak, odbrana nije bila uzaludna. I Fritzu je trebalo neko vrijeme da popuni trupe i privuče rezerve...
  Firer je planirao da napreduje u pravcu Saratova i dalje uz Volgu uz duboku obilaznicu Moskve.
  Ali dok su Nemci pregrupisali svoje snage, oni su povlačili rezerve. I bitke su bile u vazduhu.
  Njemačka avijacija pokušala je da učvrsti svoju superiornost. Borbena ispitivanja ME-262 otkrila su nedostatak pouzdanosti ove mašine, česte nezgode, kao i probleme sa manevrisanjem. Dakle, dok nije bilo ideja o potpunoj zamjeni njemačkih jedinica ovim avionom. TA-152 se, naprotiv, pokazao kao odlična mašina za svoje vrijeme i sve više se predstavljao. ME-309 i ME-109 su ostali u službi.
  ME-163 na raketni pogon pokazao se kao dobar lovac za borbu, ali premalo vremena leta učinilo ga je gotovo nemogućim korištenjem u borbi.
  mlazni bombarder Arado , koji je zbog velike brzine bilo gotovo nemoguće oboriti protivavionskim topovima, a sovjetski lovci ga nisu mogli sustići. Reaktivni izviđači su bili prilično dobri. Nemci su razvijali i druge mašine. Na primjer, XE-162, lovac lakši od ME-262, jednostavan za proizvodnju, jeftin i upravljiv, pa se može napraviti uglavnom od drveta. I drugi borci. I ME-1010 i TA-183... I naprednija i pouzdanija modifikacija ME-262 X. I lovci bez repa Gotha, i još mnogo toga.
  Međutim, do sada su njemački lovci na propeler bili mnogo jači od sovjetskih mašina. Koje su pale u kvalitetu, i bile su prilično slabe i u motorima i u oružju. Štaviše, Yak-9 je dodatno pojednostavljen i sada je na njega postavljen samo jedan avijacijski top od 20 mm, napuštajući mitraljez. To je smanjilo troškove i pojednostavilo proizvodnju i omogućilo smanjenje težine.
  Ipak, mitraljez protiv nemačkih aviona je prilično slab. Do sada SSSR nije mogao priuštiti proizvodnju naprednijih modela automobila i prolaza u brzini i naoružanju pred nacistima. Veća težina mašina stvarala je i probleme sa manevrisanjem.
  A nedostatak goriva smanjio je letnu obuku krilnog osoblja.
  Alvina i Albina, pošto su pristojnom brzinom savladale moćno oružje ME-309, nisu htjele sletjeti na ME-262, koji se prečesto rušio. A po brzini su već jači od Rusa.
  Alvina je, prekidajući sovjetski automobil, primijetila:
  - Zanimljivo je boriti se na nebu!
  Albina je bosim nogama dovela borca do mete i zgnječila ga, složila se:
  - Da, mi smo suštinski najjači na svetu!
  A devojke su se smejale kao lude.
  Ispostavilo se da je maj bio relativno miran. Crvena armija je i dalje pokušavala da odseče istureni deo Ržev.
  Elizaveta je pucala iz IS-2 na protivnike... Sovjetski automobil je imao dobru zaštitu samo u gornjem dijelu čela trupa. Čelo kule nije dovoljno zaštićeno. I probija se čak i iz neposredne blizine topovima T-4. Međutim, posljednji tenk je konačno ukinut u maju, kao i Panther i obični Lion i Maus. Sada su u serijama "Patera" -2 i "Tigar" -2 maksimalno objedinjeni i sa sličnim oružjem.
  Ove mašine su dobro zaštićene na čelu, prilično slabe sa strane i više se razlikuju po težini. Njihove vozne performanse sa novim motorima su prihvatljive za vojsku. Ali i ovi tenkovi su privremeni... Panter-3 i Tigar-3 iz E serije se spremaju da ih zamene. Gušćeg rasporeda, sa smještajem motora i mjenjača u jednom bloku i poprečno, s laganim, pojednostavljenim, a istovremeno prohodnim i lako popravljivim podvozjem.
  Nove mašine treba da budu bolje zaštićene, ali bez značajnog povećanja težine.
  Na račun oružja, ovdje nema jedinstva. Oklop sovjetskih tenkova nije previše debeo i lošeg kvaliteta. I nema smisla stavljati oružje velikog kalibra. Vojni top od 88 mm je u redu. Od četiri kilometra vozi trideset i četiri, a IS -2 malo bliže. Dakle razvoj je u toku...
  U SSSR-u na nešto treba odgovoriti. Ali evo šta, još nije jasno... Postoje planovi za stvaranje SU-100. Ovaj samohodni pištolj je jednostavno efikasan, sa prodornim dejstvom. S njom su povezane neke nade za borbu protiv rastućih teških tenkova Trećeg Rajha. Ali to još treba uraditi, kao i granate za takvo čudovište, i uspostaviti masovnu proizvodnju pištolja, što u ratnim uslovima nije previše, realno je.
  Ali posada tenka Elizabeth se bori na T-34-85. I bose i u bikiniju djevojke se hrabro bore.
  Elizabeth golim nožnim prstima puca u naciste i zabija Pantera u stranu govoreći:
  - Za veliki komunizam!
  A njihova tridesetčetvorka skoči i brzo se okrene, pucajući.
  Ekaterina takođe veoma precizno gađa neprijatelja. Zastarjeli tenk T-4 ga kuca u stranu i cikne:
  - Slava vitezovima SSSR-a!
  I ponovo namiguje svojim prijateljima. Ispostavilo se da je djevojka tako ratoborna djevojka.
  Elena takođe puca na neprijatelja. Probija ga vrlo precizno, u ovom slučaju razbija klizalište Tiger-2 i urla na vrhu pluća:
  - Za svetu Rusiju!
  Eufrazija precizno puca na neprijatelja. Pravi precizan udarac u stranu neprijatelja, probija metal i cvili:
  - Za sveti komunizam!
  A djevojke samouvjereno raspoređuju svoj tenk i odstupaju od granata. Nije lako pobediti devojke.
  Ovdje se protiv njih pojavio najnoviji i strašni "Lav"-2. Pokušajte da se probijete kroz takav tenk, a on pokušava da pogodi trideset i četiri.
  I puca iz daljine.
  Elizabeth je odgovorila tvitom:
  - Nećeš prihvatiti laži!
  I šalje projektil na tenk "Lev" -2 sa velike udaljenosti. Udariće ga u čelo.
  Hitlerovac puca.
  Tada Catherine ponovo puca golim prstima na neprijatelja, a ovaj put je projektil, opisavši luk, samo pogodio fašistu u dugačku cijev topa.
  Katarina je gukala:
  - Oštro oko, koso ruke, ne radi se o nama!
  Nijemac je, izgubivši pušku, počeo brzo da se okreće i odlazi. "Lav" -2 je prvi nemački tenk kod koga su menjač i motor smešteni ispred u jednom bloku, a menjač je na samom motoru.
  To mu je omogućilo da smanji svoju visinu i težinu, značajno podižući brzinu. I tako je "Lev"-2 otišao, i imao priliku da probije distancu...
  Elena je, koristeći gole nožne prste, uperila pištolj, uzela ga i zapucala na neprijatelja. Granata je pogodila krmu lavljeg trupa, ali se rikošetirala...
  Elena je zarežala:
  - Dovraga, udaljenost je velika. Nećemo ga uhvatiti!
  Catherine je grknula , pokazujući zube:
  - "Lav", devojke, ovo je "Lav", kako se ne vređamo! Uskoro upoznajte vas prijatelji, biće veoma sramota!
  I njihov tenk je pogodio T-3, ovaj tenk se samo okrenuo u stranu, i može se pogoditi sa velike udaljenosti.
  A djevojka je pucala golim prstima i gugutala:
  - Slava eri komunizma na zemlji!
  Euphrasia je uznemireno primijetila, pucajući na neprijatelja i koristeći gole pete:
  - Naša domovina je jaka, ona čuva svet!
  Elizabeth je cvrkutala, pokazujući zube, i pjevala, komponujući cijelu pjesmu u hodu:
  Neće nas savladati Sotona
  Moja domovina je najljepsa na svijetu,
  Slava divnoj zemlji....
  Odrasli i djeca će biti sretni u njemu!
  
  Neka u njemu cvetaju đurđevaci,
  I pristojnu himnu sviraju heruvimi...
  Firer će doći kaput
  Rusi su nepobedivi u bitkama!
  
  Komsomolci trče bosi,
  Gaze po snijegu golim štiklama...
  Hitlere, samo izgledaš cool
  Premestiću te u tenk!
  
  Možemo li pobijediti naciste
  Kao i uvek, mi smo bosonoge devojke...
  Najstrašniji vitez je naš medvjed,
  Sve će pobiti iz mitraljeza!
  
  Ne, mi devojke smo već jako cool,
  Mi bukvalno rasturimo sve neprijatelje...
  Naše kandže, zubi, šake...
  Izgradićemo mesto u divnom raju!
  
  Verujem da će biti kul komunizma,
  Zemlja u njoj cveta, verujte savetu...
  I jadni nacizam će nestati,
  O njima će se, vjerujem, pjevati podvizi!
  
  Cvetaće, verujem da je ivica olujna,
  Od pobede opet idemo do pobede...
  Porazite Japanca Nikolasa
  Samuraj će odgovarati za podlost!
  
  Nećemo dozvoliti da nas nagnu,
  Slomi naše neprijatelje jednim udarcem...
  Neka se lovac pretvori u divljač
  Slomili smo Wehrmacht s dobrim razlogom!
  
  
  Vjerujte da ne odustajemo bez ruku,
  Rusi su oduvek umeli da se bore...
  Naoštrili smo naše bajonete od čelika,
  Firer će postati imidž bufana!
  
  Ovakva je moja domovina,
  U njemu svira ruska harmonika...
  Svi narodi su prijateljska porodica,
  Abel trijumfuje, ne Kajin!
  
  Uskoro će SSSR biti u slavi,
  Iako je naš neprijatelj okrutan, izdajnički...
  Dat ćemo primjer za hrabrost,
  Ruski duh će biti slavljen u bitkama!
  . POGLAVLJE #8
  Maj 1944. brzo je prošao... Albina i Alvina su skupljale račune na avionima.
  To su djevojke koje, kao na krilima heruvima, jure.
  Albina golim prstima obara ruski avion i ciči:
  - Za Treći Rajh!
  Alvina je također bosa i u bikiniju obara sovjetski avion, razbija ga na komade i cvili:
  - Za arijevski komunizam!
  Nakon toga, djevojke su, koristeći top od 37 mm, počele pucati na sovjetske tenkove.
  Nokautiraju trideset četvorku i zacvile:
  - Tako smo kul!
  Albina pritišće pedalu golom, okruglom petom i cvrkuće:
  - Neka komunizam bude slavan!
  I probija sovjetski auto.
  Alvina također precizno puca u neprijatelja, nokautira ga i cvili, iskakavši zube:
  - Naša istina je u šaci!
  Tako duhovite devojke... I uništavaju sovjetske pukove... Na primer, dobili su IS-2. Pa su ga napali iz vazduha, i kako su ga zakucali iz avionske puške. Probili su metal i zapalili tenk. I detoniraju borbene komplete.
  Albina je cvrkutala na sav glas:
  - Devojka voli da ubija! Evo devojke!
  Alvina je prosiktala, otkrivajući svoje biserne zube:
  - Slava našoj Otadžbini! Za komunizam!
  Djevojke su se već zauzele za totalitarno istrebljenje protivnika.
  I Crvena armija je samouvereno razbijena.
  A Gerda se borila u posadi svog "Pantera" -2 i bila angažovana u totalnom uništenju.
  Djevojka je uperila top golim prstima. Oborila je tridesetčetvorku i zaurlala:
  - Za veličinu komunizma na arijevski način!
  Charlotte je također pucala golim prstima na sovjetski tenk, razbila oklop i vikala:
  - Za veliki uspeh u svetu!
  Jebeno bez mnogo ceremonije i Christina. Da, učinila je to tako zgodno, golom petom probila sovjetsku tridesetčetvorku i viknula:
  - Za velike granice!
  Magda je također zauzvrat ispalila projektil i zagugutala:
  - Za novi arijevski poredak!
  Onda su je devojke uzele i uglas zapevale:
  - Svi smo skinhedsi ljubitelji slobode, borimo se za novi poredak! Uskoro će narodi postati Arijevci, borimo se ognjem i mačem!
  Ratnici su, mora se reći, ispali vrlo borbeni. A ako obore neprijatelja, onda do kraja.
  Sovjetski Savez je na udaru nadmoćnijih snaga. Japan se gura sa istoka.
  Dva japanska pilota, Toshiba i Toyota, napadaju sovjetske položaje iz vazduha.
  Obe Japanke su veoma lepe i bosonoge i u bikiniju.
  Toshiba prilazi zrakom, probija krov sovjetskog tenka i urla:
  - Ja sam čudovište iz japanskog pakla!
  Toyota, pritiskajući prste bosih nogu na papučicu i sijekući neprijatelja, zacvili:
  - Za veličinu ideja Japana!
  Ove devojke su tako prelepe. I vrlo aktivno razbijaju neprijatelje.
  I SSSR zaista gubi od samuraja. I razumljivo je zašto. Gdje se oduprijeti takvom fanatizmu i tehnologiji.
  Japanske djevojke ovdje na svjetlo, ali okretni tenkovi probijaju i Crvena armija se posebno mlati.
  Tenkovske jedinice nisu šala.
  Toshiba je bacala bombe na sovjetske položaje iz vazduha, a nekoliko topova je poletelo i zacvrkutalo:
  - Za veliki komunizam!
  Nakon toga će se smejati...
  Toyota u letu je zabilježila:
  - Ruski bogovi su čudni. Oni obožavaju čovjeka raspetog na krstu i smatraju ga Bogom. Čak nekako i smiješno!
  Toshiba se nasmejao u odgovoru, napomenuvši:
  - I sami ćemo uskoro postati bogovi i nastaviti evoluciju našeg Božanstva!
  I devojke su veoma spremne da se smeju.
  Toyota je uz cerekanje primetila:
  - Naša snaga je u jedinstvu!
  Toshiba je to agresivno potvrdila:
  - Naša snaga, naša pesnica!
  I opet će s neba pljusnuti mlaz avionskih granata na neprijatelja, probijajući se kroz tridesetčetvorku.
  Ovo su svađe i šta još pričaju. Japan će sve pojesti i spaliti.
  A kada muče pionira, ispada da je izuzetno agresivan.
  Pogotovo ako su dječakove pete spržene. Ovo je apsolutno najsuper akcija ...
  A devojke vrište iz sveg glasa...
  I sovjetske djevojke se također hrabro bore i obaraju svoje protivnike. I djeluju sa iščekivanjem i nabijanjem.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova su veoma aktivne ljepotice na nebu.
  I obaraju naciste, iako imaju jače avione.
  Anastasija pritišće okidače golim nožnim prstima i peva:
  - Nije loše biti jak, da budem siguran!
  Akulina pritisne okidač golom petom i potvrdi:
  - Pobijedićemo naciste jako jako!
  I obe devojke su pevale:
  - Jaka, jaka, veoma teška za pobediti! Jaka, jaka, veoma teška za pobediti!
  Nakon toga, ratnici su počeli čitati krilate aforizme koji su galopirali poput konja, odnosno mladih pastuva;
  Političari često maltretiraju da bi stavili ogrlicu na birače!
  Drski političar slama glasače kao kokoške!
  Političar sanja da ujaše na belom konju da stavi ogrlicu biraču!
  Lisica ima male očnjake, i želi ih progutati, skrivajući ih u potpunosti!
  Političar koji puno priča o filantropiji je tipičan kanibal!
  A medvjed se može uspavljivati govorima slatkim kao med!
  Za pijanca je gorka votka slađa od meda!
  Krojač će lagati i neće pocrvenjeti, političar će "crvenjeti" i lagati!
  Žena, izuvši cipele, obuče muškarca, do nivoa skitnice!
  Ako želite da se približite Bogu, skratite svoju pohlepu!
  Čak i u prividnoj ravnodušnosti Svemogućeg leži ljubav - uostalom, djeca prije svega žele pobjeći iz roditeljskog staranja!
  Bog odgađa kaznu zla da bi dao šansu grešniku!
  Talenat i marljivost muža i žene rađaju uspjeh samo u paru!
  Čak je i med gorak - ako se udaviš u njemu!
  Prevara je kao vino, bolesna je i slatka i teško ju je zaustaviti!
  Ljubav je kao geler - cepa srce, trese mozak, izvrće džepove, izlazi postrance!
  Čovjek je na neki način jednak Bogu - Svemogući je stvorio svemir, a čovjek je rodio glupost: oboje je beskonačno!
  Ko gradi uspeh na krvi, suočiće se sa sudbinom izbodene svinje. Oni će pojesti svoje drugove - rezultat je tužan i ljut!
  Ponekad je najbolji način za održavanje reputacije omča oko vrata! U svakom slučaju, ne dozvolite da padne!
  Ne možete dugo ležati ispod medveda - zgnječiće vas!
  Ponekad je žena kao mamut umjesto ćebe!
  Pisac koji nastoji da žanje novčanice - neće sejati dobro, vječno!
  Država bez zakona je kao tijelo bez kostura! Samo da ne bi okoštali - potrebni su izbori!
  Ako želite stvoriti remek-djelo - zaboravite na naknadu!
  Najvještija obmana je kad ne lažeš, ali ti niko ne vjeruje!
  Naravno, poraz obećava velike nevolje, ali ovo je samo odraz buduće pobjede!
  U borbi donosi pobjedu - hrabrost i dobru inteligenciju.
  Da biste pobedili, prvo morate videti gde!
  Izviđač je kovač pobede!
  Svaka budala može da osakati - ne može svaki pametan izliječiti!
  Mnogo bezobraznih dželata - malo doktora!
  Kome su doktori, a kome dželati!
  Bez bola nema hrabrosti - bez hrabrosti nema pobede!
  Ideje komunizma su granica idiotizma: ako se vrele glave i hladna srca preduzmu da ih sprovedu!
  Komunizam je lagan, ali oni koji su previše masni se spaljuju!
  Ako nemate strpljenja, pjevanje pomaže!
  Narod je kao gvožđe - dok se ne ohladi, dajte mu željeni oblik!
  Ako želite da postanete popularni - češće koristite silu!
  Ocjena je kao paklena trava - raste kad je zalijete suzama i krvlju!
  Narod je kao korov - što više gaziš, više se proteže!
  Jedinstvo je ključ pobede!
  Disciplina je oruđe za pobedu! Um igra na tome!
  Jedinstvo, hrabrost, nesebičnost - ključevi pobede, slobode, sreće! Bez discipline nema vojske, a bez vojske se ne može naći sloboda!
  Rad nas je ojačao, pomnožen umom daće slobodu, a zajedno sa srećom doneće sreću!
  Komandir je kao vrh piramide - mora postojati samo jedan, inače će se čak i tako jaka struktura srušiti!
  Plemenitost porodice ima isti odnos prema hrabrosti kao dužina kose prema inteligenciji!
  Nikakva hrabrost naših predaka neće pomoći kukavici!
  Oštrica od najjačeg čelika rđa u rukama brbljivica i kukavice!
  Najstrašnije oružje je Biblija u rukama nitkova!
  Glavno bogatstvo čovjeka: potencija, koja je i glavni razlog propasti!
  Najbolja profesija je prostitucija, spajate posao sa zadovoljstvom i svaki put novi partner - bez rutine!
  Pedigre heroja - možete se pohvaliti stoljećem, ali je stigao na bojno polje - kukavički juri u pozadinu!
  Boca votke je kao granata - obori te, odbije ti mozak, smrvi ti iznutra!
  Kad se srce ispuni milosrđem, novčanik je iz nekog razloga prazan!
  Zaista slobodna osoba se pokorava trima stvarima - razumu, ljubavi, Bogu!
  Ljubav je kao ruža - ne cveta dugo, ali bolno boli!
  Rob u duši je pokoran - strastima, požudi, Božjim slugama!
  Sreća je nestabilna kao pijesak - samo će je marljivost vezati cementom!
  Krigla vina je kao okean - ako se zaneseš, izgubiš tlo pod nogama!
  Žene vole mušku moć, ali ne u slučaju kada je same iskuse!
  Ljubav je kao čamac, ako veslate prebrzo, prevrnut će se i potonuti!
  U pravo vrijeme uvodi članak - zavođenje odraslih od strane mladih!
  Ne možete staviti lisice na ljubav!
  Ono što je prirodno nije zločin!
  Ljubav je nežno osećanje, ali najdeblji okovi neće izdržati!
  Da svi zakoni funkcionišu, država bi se pretvorila u zatvor u koji se regrutuju čuvari iz inostranstva!
  Princip neizbježnosti kazne ne funkcionira jer ne možete sami sebe uhapsiti!
  Doktori ne smiju prolaziti kroz stazu s preprekama. Nakon toga, ruke će se tresti, a jezik će se ljuljati i čaša votke, za razliku od mamurluka, neće pomoći!
  Nema ništa napornije - dugi nerad!
  Naučno otkriće: zamišljeno progresivno - utjelovljeno agresivno!
  Nije mjesto za razmišljanje, već mjesto svađe i ludila!
  Sve nevolje čovječanstva proizlaze iz sebičnosti, prosperitet je moguć samo zajedničkim naporima!
  Osoba bez tima je kao ugalj, bez vatre - daje malo svjetla i brzo se gasi!
  Domovina grije - bolje od vatre!
  A životinja je bolja u stadu!
  Logika ne treba da služi instinktima - umu požude!
  Biće rata - biće podviga!
  Mišići bez mozga su šaka mesa - za kojim tiganj plače!
  Od dvojice duelista, jedan je budala, drugi nitkov!
  Što čovek više leti, to je nezadovoljniji svojim položajem!
  Ostavši sam, pas promaši vlasnički štap!
  Samo on ima krila - čiji um nije navikao da puzi!
  Loše je kad si sam kao snob!
  Sami ste, a neprijatelji su legija!
  Čak i slona može pojesti buba!
  Ako grešaka nije milion!
  Vođa države treba da bude brat ljudima, a ne brat!
  . Lakše je pronaći suhu stijenu u okeanu nego izum koji nije korišten u vojne svrhe!
  Pobjeda kao žena - privlači sjajem, ali plaši po cijeni!
  Vatreni bog rata i kao i drugi bogovi zahtijeva pažnju i žrtvu!
  Jedan mač će, kao kap kiše, pasti i rasuti se, a kada ih bude mnogo, pobjeda će se roditi!
  Samo ne pevaj - za mir!
  Srce mi je tužno - stomak mi je prazan!
  Prvo činija, pa misli!
  Pobjeda je vrijedna časti!
  Čast je relativan koncept i treba ga primijeniti prvenstveno na svoje vojnike!
  Ko pije prije borbe - mamurluk u podzemlju!
  Cijevi su tihe, jer lopatice pjevaju - čelik je jači i glasniji od bakra!
  Vojska bez komandira je kao stado ovaca bez pastira, ako jedan vuk ne jede, onda će se uplašiti!
  Bekstvo je više glupost nego kukavičluk! Uostalom, većina vojnika ne umire u borbi, već tokom potjere!
  Rat je kao igra domina, samo slomljene kosti se više ne mogu skupiti - zemlja drži!
  Progon pretvara ratnika u krvnika, kukavicu u hrabrog, skromnog u drskoga!
  Fantazija je takmičenje apsurda i apsurda! Istovremeno, nema više naučnog i logičnog žanra!
  U ratu, kao u operi - svako pjeva svoje, samo sufler može biti špijun!
  Moderne žene opraštaju muškarcu sve - osim siromaštva!
  Znate li razliku između špijuna i izviđača?
  Znam! Imamo samo izviđače - stranci imaju solidne špijune!
  Šta je bolje sa praznom glavom ili praznim novčanikom? Naravno sa praznom glavom - ne tako primetno!
  Um je najbolji sakupljač bogatstva!
  Um i sreća: zaljubljeni par - rodite uspjeh, bogatstvo, položaj, ali se brzo raziđite!
  Ponosnim muškarcima je lakše slušati savjete kada ih daje žena - osim ako nije žena!
  Mudra žena vredi bogatstvo! A preduzimljiva žena može da ga tuži!
  Ko cijeni ličnost u osobi, a tko cijeni gotovinu!
  Čovječanstvo mogu uništiti dvije stvari - kompjuteri i kompjuterski naučnici. Prvi će atrofirati um, drugi to neće moći iskoristiti!
  Ratni drug i granata!
  Općenito, šipak koji priča viceve je poput Fabergeovog jajeta kojim se razbijaju orasi!
  Talenat je kao duša: nemoguće ga je oduzeti, ali se može uništiti!
  Osveta nije vrijedna časti - odmazda pristojnosti!
  Zavist je klica zločina, lični interes zalijeva, dokolica hrani!
  Lijenost je najgori od svih zločina!
  Bolje je dostojanstveno umrijeti od mača - nego živjeti vola tjeranog bičem u štalu!
  U ratu, hrabrost može pobediti lukavstvo, ali lukavstvo nikada ne može pobediti hrabrost!
  Rat čini život strašnim, a smrt dostojnom i lijepom!
  Skromnost je rijetka osobina za komandanta, ali to ga čini još vrijednijim!
  - Šakal je u skladu sa rečju izmet!
  Lav ima samo jednu prednost u odnosu na šakala - sposobnost da umre dostojanstveno!
  Tehnika je dželat hrabrosti!
  - Ali to nije istina! Zapravo, što je viši nivo tehnologije, potrebno je više inteligencije i snalažljivosti na bojnom polju!
  Gdje počinju interesi domovine, završava se lično blagostanje!
  Sloboda mora biti kombinovana sa disciplinom. Anarhija je suprotnost slobodi!
  Jaka memorija je najbolji mentor! Općenito, sloboda se može osvojiti mačem, ali samo uz pomoć razuma može se održati!
  - Kada jak ratnik spasi drugog, za ovo nije potrebna posebna počast!
  Na kraju krajeva, kada hrabrost gori u vašem srcu, podići ćete svoj štit u odbranu robova!
  Podlost gada nije izgovor za poštenog, jer prisustvo prljavštine ne opravdava prljavog!
  Ljubav nikada nije jeftina - pogotovo ako ne plaćate novčanikom, već dušom!
  Jedina stvar koja može opravdati prolivenu krv je ako suze zbog toga prestanu da teku!
  Oni koji služe za novac nikada se neće moći parirati u borbi sa onima koje vodi hrabro srce i želja za slobodom!
  Dječja suza je opasna jer se pretvara u bijesni potok koji pere civilizacije!
  Funkcija komandira nije dodatno lemljenje, već dodatna odgovornost i težak teret!
  Ne zna se šta je važnije - nahraniti sve gladne ili obrisati suzu za jedno dete!
  Zlato je mekše od čelika, ali udara u srce!
  Nije oružje ono što vojnika čini jakim, već oružje vojnika!
  Devojke izgledaju duhovite sa aforizmima majstora. A ako počnu uništavati neprijatelja, on se ne može spasiti od njih.
  Krajem maja 1944. počela je nacistička ofanziva u pravcu Saratova.
  U borbama je učestvovao "Šturmlev", vozilo na šasiji prethodnog "Lava", sa još snažnijim bacačem bombi kalibra 450 mm, koji bukvalno sve lomi i uništava, kidajući i udarajući kratere kolosalnom snagom . .
  I takva će raketa odmah uzeti cijeli blok i srušiti ga.
  " Šturmlev ", koji kontroliše tim nemačkih devojaka, puca na sovjetske položaje.
  Jane namiguje prijateljima i lupa bosim nogama, kaže:
  - Temeljito pometemo neprijatelje i pretvorimo ih u tipične kovčege!
  Gringeta namigne u odgovor, pritisne polugu bosom nogom i zacvili:
  - Igraćemo i pobediti neprijatelje!
  Malanija je primetila:
  - Protiv mašine Šturmljev , bilo koje sovjetske utvrde su nemoćne!
  Monika je, udarivši golu petu, potvrdila:
  - Zaista smo rođeni da pobeđujemo!
  Jane je napisala:
  - Rat nema žensko lice, već fizionomiju koja privlači ljubitelje uzbuđenja!
  Gringeta je , pucajući na sovjetske jedinice iz mitraljeza, izdao:
  - Žena je golubica koja ugrize u detlića čoveka kao zmaj!
  Monika je, pucajući na ruske vojnike, primijetila:
  - Žena uvek ima sedam petka u nedelji, a bez nedeljnog poklona od bračnog duga uvek ima slobodan dan!
  Malanja je, kikoći se, odgovorila:
  - Bog nije svemoćan u svemu, nemoćan je da se svađa sa ženom!
  Jane se složila sa ovim, pucajući golim prstima:
  - Iako je Bog svemoguć, on nije u stanju da začepi usta ženi, a političaru!
  Gringeta je logično primijetila, pritiskajući golom petom:
  - Političarka nema savesti, žena ima osećaj za meru, a političarka ima sva osećanja bez mere!
  Monika je, pucajući na sovjetske trupe i ubijajući ih, primijetila:
  - Žena je cvet, bodljikav kao ruža, ali njena slatka aroma mami koze i trutove!
  Malanja je, tukući sovjetske vojnike i uništavajući bunkere, zacvilila:
  - Birač pada u detinjstvo, glasajući za mrske stare hrastove sa udubljenjima!
  Djevojke su pokazale svoju duhovitost i odvezle dalje.
  A odozgo su i jurišnici zaronili. I tako su sovjetske trupe mlatile bez ikakvih problema.
  Nemci su postali tako kul. I njihova operativna sposobnost se poboljšala.
  su bili u pokretu sistemi "Šahovski vitez", teletenkovi kontrolisani preko radija .
  I to je bio problem za sovjetske vojnike. I nacisti su tukli Crvenu armiju.
  Ali i sovjetske djevojke su se borile vrlo hrabro.
  Borbe su izbile za Kamišina. Evo Alenke opet u borbi.
  I njen razbijen, ali ne predati bataljon.
  Alenka je sa smiješkom primijetila:
  - U svakom ratu život vojnika je vrijedan!
  I kako baca granatu golim prstima.
  Ovo su ratnici - najviša klasa...
  Anyuta, pucajući na naciste, primijetila je:
  - Ruskog vojnika se može naterati da se sruši kao iskošeni balvan, ali ne i da se baci na kolena, i da se trese kao jasika!
  Alla je, pucajući i dajući eksplozivni paket golom petom, zacvilila:
  - Ako ne želite da poštujete vojnu disciplinu, savićete leđa kao zarobljenik!
  Marija je, pucajući u protivnike, lansirajući ubojiti bumerang golim prstima, izdala:
  - U našem svetu ima mnogo prljavštine, samo retki prinčevi u njemu!
  Matryona je, pucajući na protivnike i rafalnom ih odsijecajući, a potom bosom nogom bacivši granatu, primijetila:
  - Političar ima dug jezik, ali da izvrši ono što je potukao - ruke su mu kratke!
  Marusya, pucajući na neprijatelja, i koseći redove njemačkih i stranih vojnika, vyaknula:
  - Političar brzo obećava, sporo ispunjava, traži milostinju, a oproštaj za prevaru!
  Devojke su dobre i borbene. Ali snage su veoma nejednake. Mnogo razaranja.
  Njemački tenk "Maus", iako ne baš serijski, ipak se sreće na frontovima. A njegovi topovi tutnje i pucaju. I podići razaranja u rovovima nevjerovatno.
  Ali djevojke pucaju iz topova na Miša. Iako školjke poskakuju kao grašak. Ali Nemci guraju i guraju.
  I gađaju veoma precizno.
  Komsomolke trče okolo, bljeskaju golim štiklama i škripe:
  - Za slavu domovine sveca!
  Viola, pucajući na njemačku pješadiju, zacvilila je:
  - Kada žena nema dovoljno za cipele, ona stavlja muškarca na bose!
  A djevojka će se nasmijati i pokazati jezik.
  Za ratnike se mora reći da su duhoviti. I ako su ih tukli, tukli su ih smrtno.
  Viola i Margarita, gotovo gole u samo gaćicama, tuku se, donoseći projektile i precizno gađaju. I ne mogu se tek tako zaustaviti.
  Margarita, cvileći, kaže:
  - Slava eri komunizma!
  Viola agresivno potvrđuje:
  - Velika slava eri promena!
  Ratnice su se, treba napomenuti, pokazale kao izuzetno agresivne djevojke.
  Veronika također donosi školjke, bljeskajući golim, okruglim štiklama i cvili:
  - Slava komunizmu!
  To je ono što su imali borbenu epifaniju. I kako se žestoko i bijesno bore.
  I bljeskaju gola, preplanula koljena.
  Tamara se takođe svađa. Izišla je sa Kavkaza zarobljena od strane nacista i ponovo je u službi. Bori se sa mesožderskim osjećajem krvi. Bori se sa kolosalnom agresijom.
  Tamara golim prstima baca bombu, razdire fašiste i vrišti:
  - Komunizam će biti sa nama!
  I ispaljuje dobro nišan rafal iz mitraljeza...
  Devojke se mogu videti kako prave kolosalna čuda. A unutar njih je vatra koja prijeti da spali svemir.
  Veronika, puca, pjeva:
  Sve će biti zanimljivo, nema sumnje
  Sve na svetu će obezbediti raspored!
  I namiguje svojim safirnim očima.
  Tamara, puca, urla:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroji Rusije skupljaju uzbunu!
  I okrenuo se iz mitraljeza. Ona je prekinula Fritz i zacvilila:
  - Žena je prvenstveno lisica koja želi da lava laso, ali obično magarci upadaju u njen laso!
  Viktorija je, pucajući i golim prstima, bacajući još jedan poklon smrti, izdala:
  - Žena je kokoška koja voli zlatna jaja, donoseći svom nosiocu samo gubitak!
  A djevojke su prasnule u smijeh. Oni se tako divno bore uz kolosalni pritisak.
  Tamara je primetila dok je pucala na strane divizije:
  - Žena je kokoška, samo ona može da donese zlatna jaja tom čoveku, koji je prava lisica!
  Veronika je, pucajući i otkrivajući zube, dodala:
  - Prava lisica i pijetao će vas natjerati da snesete zlatna jaja!
  Margarita je, pucajući i bacajući granate bosim nogama, primijetila:
  "Lisica nema kandže lava, ali može otkinuti tri kože od kralja zvijeri!"
  Viola je, agresivno pokazavši zube, primijetila:
  - Ko nije lisica na umu nije lav!
  Čini se da ratnici imaju velike svađačke ambicije. I ako počnu.
  Olimpijada je ispalila i uzela snažnim nogama čitavu kutiju eksploziva i kako ga lansirati. Masa nacista je raskomadana, a lijepa djevojka urla:
  - Vladajte SSSR-om i pevajte Lucifera! Pobedićemo sve!
  Ipak, Olimpijada nije zaboravila da se oglasi:
  - Žena lisica je u stanju da ubedi svakog muškarca da je lav, uzgajajući ga kao prostog magarca!
  Margarita se, snimajući, složila sa ovim:
  - Žena lavica sa samo lisičjim umom i vučjim stiskom!
  Serafim je primetio, koseći protivnike:
  - Lav nije onaj koji riče, nego onaj koji kida mnogo zelenila!
  Viola je, vodeći dobro nišanu vatru na neprijatelja i koseći ga, primijetila:
  - Kad političar nije lisac, onda mu se otkinu tri kože i nataknu na kragnu!
  Viktorija je, pokazujući zube i namigujući, a potom bosom nogom bacivši smrtonosnu silu, izdala:
  - Političar ima široku guzicu da sjedi na dvije stolice, ali ima širinu duše samo na riječima!
  Olimpijada, ustupajući mjesto buretu svojim golim, mišićavim nogama i eksplodirajući lavovski rezervoar, promrmlja:
  - Tenk probije čaura sa uranijumskim jezgrom, političar se do vrha probija bez srca, ali sa zlatnim novčanikom!
  . POGLAVLJE br. 9.
  Kamišin je bio napušten. A početkom juna 1944. izbile su borbe za Saratov.
  Ovdje su borbe tako aktivne. I devojke su takođe u borbi kao i uvek. I tako lijepi ratnici.
  Alenka se automatskim rafalima bori i kosi protivnike i čitave redove.
  Djevojka golim nožnim prstima baca bombu i vrišti:
  - Moja pobeda dolazi!
  I opet puca na neprijatelja.
  Anyuta takođe puca na neprijatelja. Radi to precizno i precizno. Njeni mitraljezi su tako divni. A goli nožni prsti bacaju eksplozivne pakete kolosalne sile. Raskidaju naciste i djevojka škripi na sve strane.
  - Za komunizam!
  Alla, pucajući na neprijatelja s kolosalnom preciznošću i koseći neprijatelje, škripi:
  - Za bezgraničnu Otadžbinu!
  I golim nožnim prstima djevojka ponovo baca granatu. Mora se reći da je ona najborbenija među borcima.
  I ona sama je crvenokosa i samo u kratkim hlačama. I tako precizno i precizno puca, a Švabe leže.
  Marija takođe puca veoma precizno. A ona je tako lijepa djevojka, i golim nožnim prstima baca eksplozivni paket, kidajući svoje protivnike.
  Onda zaurla:
  - Vladajte SSSR Carstvom!
  Marusya takođe precizno puca, pogađa neprijatelje i urla:
  - Od tajge do britanskih mora, naša vojska je najjača od svih!
  I puca i bosom nogom.
  Zatim će Matryona ispaliti smrtonosni projektil na neprijatelja. I pogodio ga sa stopostotnom preciznošću. Prirodno gola peta.
  To su sovjetske djevojke koje rade, ali ni njemačke ne zaostaju.
  Christina, Magda, Margaret i Schella bore se u Panteru. Mašina, iako nije idealna, ali sa brzometnom, dalekometnom topom, umjereno okretna i dobrim prednjim oklopom.
  Nemačke su bose i u bikiniju uprkos letnjoj vrućini, tačnije zahvaljujući njoj.. I vode pokretnu bitku.
  Ovdje Christina puca... Granata pogađa kupolu T-34-76 i probija je. Sovjetski tenk zaustavlja.
  Devojke vrište iz sveg glasa:
  - Naš je uzeo!
  Onda Magda puca. Pogodila je i lepotica sa zlatnom kosom.
  Da, dakle, kupola tridesetčetvorke je otkinuta.
  Djevojke tigrice naizmjence pucaju. I veoma precizno. Tako su pogodili još jedan sovjetski tenk.
  Margaret je sljedeća. I pogodio je samohodni top SU-76. Spretno udario. I pevala je:
  - Naša paklena Njemačka je jaka, štiti svijet!
  A kako će se jezik pokazati!
  Zatim je pogodila Shell topom. Pogodio sovjetski tenk KV-1S. I djevojka je odradila dobar posao.
  Da, četiri ratnika u bikiniju se bore i ne boje se hladnoće. Nakon što su žene počele da se bore, stvari su krenule mnogo bolje za Treći Rajh.
  Evo pilota Albina i Alvina na nebu. Obe lepotice u bikiniju i bosonoge. Bore se za sebe na Focke -Wulfsu. A ovaj auto je veoma ozbiljan.
  Albina, pucajući iz vazdušnih topova, kaže:
  - Aktivni kroket! Nemojte se žaliti za riječ!
  I kako se blistavo osmehuje! I oborit će dva sovjetska aviona odjednom.
  Alvina je također tri posjekla vazdušnim topovima i cvrkutala:
  - Moj ulazak će biti smrtonosan i dosadan!
  Tada je djevojka pokazala zube i pokazala zube! Ona je sam šarm, i puna fenomenalnog šarma.
  Albina odsiječe još jedan avion Jak-9 i zaškripi:
  - Zašto su nam potrebni sovjetski piloti?
  Alvina obara LAGG-5 i samouvjereno kaže:
  - Pa da mi Nemci popišemo račune!
  Predivan par devojaka. Kako su krenuli u prikupljanje nagrada za sebe. Protiv ovakvih lepotica zaista se ne može raspravljati. Obaraju avione i gole zube.
  A glavna tajna je u hladnoći, devojke moraju da budu bose i u bikiniju. Onda će doći računi.
  I nikad se ne oblači. I tresite svoja gola grudi, i to će uvijek biti visoko cijenjeno!
  Albina je prekinula još jedan avion Crvene armije i zapjevala:
  - U velikim visinama i zvezdanoj čistoti!
  I namignula je, skačući i trzajući bosim nogama, urlajući:
  - U morskom talasu i bijesnoj vatri! I u bijesnoj i bijesnoj vatri!
  I opet djevojka obara avion energičnim pristupom.
  A onda Alvina napada neprijatelja. On to radi iz okreta, pokazuje zube i škripi:
  - Biću super šampion sveta!
  I opet pada auto koji je udarila djevojka. Da, Crvena armija postaje prilično loša.
  A Albina urla od divljeg zanosa:
  - Sada sam dželat, a ne pilot!
  Obara još jedan sovjetski avion i sikće:
  - Saginjem se nad nišan i projektili jure ka meti, predstoji još jedno trčanje!
  Ratnik je izuzetno agresivan.
  Ovdje su obje djevojke koje napadaju mete na zemlji. Albina udari trideset i četiri i zacvili:
  - Ovo će biti kraj!
  Alvina udara u SU-76 i šapuće:
  - Do potpunog uništenja!
  A kako se trese bosom nogom!
  Devojke se bore ovde, a sa strane SSSR-a se bore i devojke koje pokušavaju da zaštite Gurijeva, gde se nacističke trupe takođe guraju, kao gomila škorpiona.
  Alenka se borila za Gurijeva, kojeg su nacisti upali. Očajna ljepotica je golim prstima bacila bombu i cvrkutala:
  - Slava za Rusiju i rodnu stranku!
  Tada je Nataška golim prstima lansirala granatu i siktala:
  - Štitimo devojku bosu!
  Nakon što je i Anjuta prstima bosih nogu poslala dar smrti i dunula :
  - Biće to divan udarac!
  Crvenokosa Augustina uzela je i poslala dar uništenja golim donjim udom i zacvilila:
  - Usmjeravam radar u nebo!
  A onda je zlatokosa Marija golim nogama dala smrt nacistima.
  I pevala je:
  - Na Madagaskaru, u pustinji i Sahari! Svuda je bilo, video sam belo svetlo!
  A sada će Marusja bosih stopala baciti čitavu gomilu i zapjevati:
  - U Finskoj, Grčkoj, au Australiji, Švedskoj će vam reći da nema lepših devojaka!
  Da, šest djevojaka su se jako dobro borile. Ali Fritz su ipak zauzeli Kursk...
  Ne, ne da se odupre tako superiornim snagama. Fašisti se drže do sebe i štapa.
  A šta utiče na pripremu čudovišta.
  Adolf Hitler je bio jednostavno lud: osjećao se kao pravi despot, kome se svi pokoravaju i drhte. Da, ako želite staljinističke uspjehe, onda morate biti poput Staljina, bez sažaljenja i zahtjeva prema drugima i sebi (upravo tako je razmišljao Josif Vissarionovich u ovom nizu!). Sada je šuštanje pristojno i auto će krenuti. Općenito, Njemačka, uzimajući u obzir satelite, ima ogromnu prednost u odnosu na SSSR u količini industrijske opreme, kvalifikovanoj radnoj snazi i broju inženjera na svim nivoima. To je činjenica, ali proizvodnja oružja još uvijek nije na nivou! Njemačka je zaostajala za SSSR-om tokom cijelog rata, uprkos svim razaranjima u Rusiji. I od čega? Naravno, zbog određenog nereda koji je vladao u raznim resorima, a posebno u vojnoj industriji. Osim toga, negativnu ulogu igrao je nedostatak sirovina, kao i potcjenjivanje potencijala neprijatelja. Konkretno, 1940. proizvodnja oružja u Njemačkoj bila je manja nego 1939. (ako računamo osovinu, uzimajući u obzir municiju), i to uprkos činjenici da je rat već bio u toku, a Treći Rajh je preuzeo kontrolu nad velike teritorije sa ogromnim rezervama proizvodnih kapaciteta. Pa, šta možemo reći o Hitlerovim organizacijskim sposobnostima? Ne previše, tada je bljesnuo, u oblasti vojne industrije.
  Firer je u dugom govoru izjavio:
  - U slučaju nadzora vazduhoplovstva, Sauer-u se dodeljuju hitna ovlašćenja . Pomno će pratiti količinu proizvedene opreme i, ne manje važno, kvalitet. Osim toga, mnogi vaši prijatelji Gering, iako su nekada bili dobri asovi, nisu sposobni da vode posao. Nije svaki dobar vojnik i izvanredan general, pa će umjesto obješenog Erika tehničku sferu voditi osoba iz redova profesionalnih poduzetnika koja je u stanju reformirati i preopremiti avijaciju. Uostalom, Britanija ne spava, ona povećava i kvantitet i kvalitet svojih oružanih snaga, a posebno avijacije. Moramo biti ispred neprijatelja za dvije glave, za desetak koraka, inače ćemo potpuno izgubiti nadmoć nad neprijateljem. I stoga su potrebni kvalitetni koraci.
  Gering je stidljivo prigovorio:
  - Moji prijatelji, dokazani ljudi koji su dokazali svoju borbenu efikasnost i profesionalnost.
  Demonski diktator je pobesneo:
  - Ili sam možda, po vašem mišljenju, zaboravio ko je izgubio bitku za Britaniju? Ili ko je podbacio četvorogodišnji plan razvoja nacionalne ekonomije. Ili i vi želite da budete bičevani, pa čak i javno. Zato začepi usta i šuti dok te ne nabiju!
  Gering je čak sjeo u strahu. Avaj, sa Firerom se ne smije šaliti. Onda se ponovo začula buka, drugi mlaznjak ME-262 je poleteo u nebo. Automobil je bio masivan i imao je čak dva motora. Krila su blago zamašena, sam borac izgleda prilično prijeteći. Njegove brzinske karakteristike, za 1941. godinu, općenito su pristojne, pa čak i rekordne po svjetskim standardima. Istina, sama mašina još nije potpuno pouzdana i zahtijeva otklanjanje grešaka. Fašistički diktator je, međutim, već dao karakteristike novih, naprednijih lovaca... ME-262 teži više od šest tona, što je neka vrsta preopterećenja. Lovac bi trebao biti mali, jeftin i okretan. U tom smislu, ME-163 bi mogao biti prilično dobar, ali njegov raketni motor je previše forsiran i radi samo šest minuta (tačnije, i dalje će raditi!), što znači da je domet samo u radijusu od sto kilometara . Kao blitz-stil bombarder ili prikriveni lovac za napade armade na Englesku, to, naravno, nije dobro.
  Ali ME-262 može nositi tonu bombi, odnosno koliko i sovjetski frontalni avion Pe-2. Odnosno, odlično rješenje i za borbene napade i za podršku trupama. Međutim, zašto ne stvoriti lovac u stilu ME-163 Comet, ali bez raketnog motora, ali sa turbomlaznim motorom? Pokušali su poboljšati Komet i činilo se da su vrijeme leta doveli na 15 minuta (ovo je domet do 300 kilometara), što je općenito prihvatljivo za Bitku za Britaniju. Iz Normandije se još može doći do Londona... Iako nije sve tako očigledno, treba i bombardovati i vratiti se, a petnaestak minuta nije bilo u tako forsiranom režimu. U budućnosti su raketni i mlazni lovci prepoznati kao slijepa ulica u avijaciji. Ali dizajn "Kometa" je vrlo zanimljiv, zbog svoje male veličine i lakoće, što znači jeftinoću i upravljivost.
  Osim toga, još uvijek postoje vrlo perspektivni lovci teški općenito 800 kilograma, takve jedrilice da se mogu koristiti u zračnim borbama. Istina, zbog malog dometa, letovi na njima mogu se izvoditi samo u odbrambenim borbama, ili isporučiti u London na ... transportima, a zatim zakačiti natrag pilotima. Ovde treba da razmislite. U stvarnoj istoriji, jedrilice nisu imale vremena za rat, a iz nekog razloga se sovjetski avijacijski generali nisu usudili isprobati ovu ideju u Koreji. Generalno, nije tužno, ali tokom Korejskog rata, američki pilot je prvi otvorio račun pobjeda. Dakle, Yankeese ne treba potcijeniti.
  Nakon što je let završio, mlada plavokosa djevojka je iskočila iz pilotske kabine i punom brzinom dotrčala do Firera.
  Opsjednuti nacista broj jedan pružio joj je ruku za poljubac. Lijepo je kad te djevojke vole, a Firera, čini se, sasvim iskreno obožavaju svi Nijemci, odnosno gotovo svi osim nekoliko logoraša. Pilot je sa entuzijazmom rekao:
  - Ovo je jednostavno veličanstven avion, ima takvu brzinu i snagu. Pocepajmo sva mladunčad lavova kao termofor od surogata!
  Firer je odobrio djevojčin impuls:
  - Naravno da ćemo ga razbiti, ali... Otklanjanje grešaka na mašini treba da se vrši bržim tempom, a to se posebno odnosi na motore. Ovdje će, naravno, biti potrebne radikalne mjere za njihovo poboljšanje, ali ako vođa-dizajner pomogne!
  Svi su zalajali u horu:
  - Slava velikom Fireru! Neka nam Proviđenje pomogne!
  Počela je da svira himna Trećeg Rajha i kolona mladih boraca iz Hitlerjugenda je krenula dalje . Dječaci od četrnaest do sedamnaest godina išli su pod bubanj u posebnoj formaciji. A onda je bilo najzanimljivije: tinejdžerke iz ženskog saveza Njemačke su marširale. Bile su u kratkim suknjama, gole, bose noge ljepotica privlačile su poglede muškaraca. Djevojke su pokušale podići noge više, ali su istovremeno povukle prst, pažljivo stavile petu. Zabavan spektakl ljepotica sa besprijekornim figurama... Istina, lica su bila drugačija, a neke od mladih fašistkinja bile su pomalo bezobrazne, gotovo muževne, a osim toga, uvrnule su ih. Pogotovo kada su spojile obrve.
  Esthete Adolf je primijetila:
  - Neophodno je da se dječaci i djevojčice u većem obimu osposobe. I znam da se dosta radi po ovom pitanju, posebno u Jungfolku , ali ono što je potrebno je inkluzivnost i usvajanje spartanskih metoda. Naravno, osim što podstiču krađu... Naši momci i devojčice moraju da odrastu u pristojne i u isto vreme nemilosrdne ljude.
  Vrhovni komandant je zastao. Generali su ćutali, verovatno se plašeći da prigovore, ali nisu želeli da potvrde očigledno. Firer je nastavio:
  - Rat nije šala, ali nemilosrdnost prema neprijateljima mora biti kombinovana sa uzajamnom pomoći i osjećajem bratstva prema drugovima. To je ono što moramo svima usaditi... Novi supermen je nemilosrdan prema drugima, ali još više mora biti nemilosrdan prema sebi. Jer inferiornost se prvo mora iskorijeniti u nečijoj duši, a onda će se podići slabo ljudsko tijelo!
  Još jedna pauza... Generali i projektanti su odjednom shvatili i počeli snažno aplaudirati. Firer je izgledao zadovoljan:
  - Već je bolje, ali sada bih voleo da vidim imitaciju vazdušne borbe. Tako strašno i sve razarajuće...
  Heinkel je bojažljivo upitao:
  - Sa bojevom municijom ili granatama, moj Fireru?
  Nacista broj jedan je klimnuo glavom.
  - Naravno, sa borbenim. Osim toga, želio bih razmotriti učinak uređaja za izbacivanje. Na kraju krajeva, vi radite na tome... - Firer je odmahnuo pesnicama. - Kada će, konačno, biti gotov i pušten u masovnu proizvodnju. Uostalom, iskusan pilot je iskusan pilot koji mora biti zaštićen za buduće bitke!
  Fuhrer-terminator je ipak odlučio da dizajnerima pokaže moderniju shemu uređaja za izbacivanje. Ovaj sistem bi trebao biti manje glomazan, jednostavniji i lakši. Da je jeftin i već savladan od strane njemačke industrije squib sasvim prikladan za ovu svrhu.
  Morao sam da nacrtam dijagram u hodu, ali Hitler je bio zaista dobar umetnik i crtao je jasno, brzo, linije dijagrama i zavoji su bili ujednačeni i jasni bez lenjira i šestara. Terminator-popadaneti su smatrali da je čudno, naravno, da su Nemci, generalno, imajući tako jaku i donekle naprednu ideologiju kao što su nacionalsocijalizam i totalitarni sistem, procurili rat do Rusa. Možda je to zbog činjenice da su ruski vojnici bili jači i izdržljiviji od njemačkih i naučili se brže boriti.
  Općenito, ako pogledate tok rata u cjelini, onda da, Rusi, odnosno sovjetska vojska, naučili su se boriti, a Nijemci su, takoreći, zaboravili kako... Njihova komanda je donosila odluke u nivo prvačića, a možda i niži ako đak prvog razreda ima iskustva u izvođenju vojnih operacija u strategijama u realnom vremenu. A da ponekad djeca od šest godina već tako spretno vode virtuelne vojske, onda nije grijeh da uče i njih i Žukova i Mainsteina . Međutim, neki istraživači smatraju i Žukova i Mainsteina osrednjim. Postoje i kontradikcije u pogledu broja opreme, posebno zarobljene, francuske. Hitlerovo pamćenje (dobro pamćenje, pogotovo dok je još bio zdrav!), sugeriralo je da je bilo 3600 zarobljenih tenkova od Francuza, vrlo impresivna brojka... Neki modeli, poput SiS-35, bili su superiorniji od T- 34 u njihovom oklopu, ali samo u prednjem oklopu . Tako da se ovaj tenk može proizvoditi i u francuskim fabrikama, osim zamjenom oružja od 47 milimetara cijevi od 75 milimetara . Zapravo, ovo možda neće biti dovoljno. Britanija i Sjedinjene Države općenito su uvijek najviše cijenile oklop u svojim tenkovima. Ovdje je, na primjer, Čerčil od četrdeset tona imao rezervu od 152 - milimetra naspram 120 - za teški tenk IS-2.
  Firer je dizajnerima rekao nešto drugo:
  - Imamo dovoljno aerotunela, pa potražite optimalniji model aviona i kreirajte aerodinamične oblike, a da stvar ne dovedete do skupih testova, gde ginu i naši najbolji asovi. Na primjer, model letećeg krila aviona je vrlo efikasan, posebno ako se može promijeniti debljina i ugao nagiba. Već sam ti dao crtež, tako da bi bezrepi trebao biti spreman. Njegova procijenjena brzina će biti do 1100 kilometara na sat čak i sa Yumo motorom. Zato samo napred, ali ne budite drski!
  Uslijedio je ručak na otvorenom, sluškinje su postavile stolove i stolice. Lijepo... Ali koje reforme treba napraviti u nacionalsocijalizmu? Takve da što više smanjite broj neprijatelja i steknete prijatelje. Ovdje, na primjer, nemojte veličati njemačku rasu na svakom koraku i možda čak prestati dijeliti narode na klase. Međutim, formalno, podjela nacija na inferiorne i arijevske još nije legalizirana. Ovo pojednostavljuje stvari.
  Prelijepa djevojka među slugama sjela je do Firera i stavila mu ruku na njeno golo koleno. Cooed:
  - Razmišljate li o nečemu, Fireru moj?
  Pokrenuo se nacistički diktator i istovremeno virtuelni igrač. Primijetio je da nije završio svoju supu od povrća i voćnu salatu. Firer je poljubio devojku u usne, osetivši njen mladalački, slatki miris, i izjavio:
  - Vozićeš se sa mnom u kolima. I svi na posao, vrijeme za jelo je prošlo.
  I opet su se zupčanici države, ne sasvim, međutim, počeli vrtjeti dobro podmazani mehanizam. Na povratku, Firer je vodio ljubav sa lepoticom, pa se čak i pitao odakle mu toliko energije i snage. Uostalom, rekli su da je Firer impotentan i, općenito, navodno invalid, koji je bio bolestan od sifilisa (laž) i kastriran (općenito fikcija!).
  Međutim, ne ide sve glatko već 22. juna 1944. godine, rat sa SSSR-om traje već tri godine. Ali pobjeda se ne vidi, a Saratov se i dalje drži. Staljin je naredio da se ovaj grad brani po svaku cijenu.
  Uprkos svim gubicima, proizvodnja vojne opreme je prilično visoka. Novi tenkovi IS-2 pokazali su se prilično efikasnim. Čak i bez probijanja pojedinačnih njemačkih vozila u čelo, izbacili su ih iz akcije sa prilično velike udaljenosti.
  Tako da su nacisti imali prilično težak period. Ali imali su veliku prednost. Na nebu se već borilo dosta mlaznih aviona ME-262. I on je ozbiljan protivnik.
  TA-152 se, međutim, pokazao kao generalno izvanredan tip oružja.
  Staljin je u međuvremenu održao i sastanak za vezu na treću godišnjicu početka rata i počeo da pita vojskovođe o čemu misle i kako da poboljšaju situaciju na frontovima.
  Žukov je predložio vođi:
  - Ako se jednostavno branimo i odbijamo prijetnje, nesumnjivo ćemo izgubiti. Moramo napredovati!
  Staljin je energično klimnuo glavom.
  - Slažem se! Ali gdje!
  Maršal Žukov je predložio:
  - Dok Lenjingrad nije kapitulirao, treba ga osloboditi!
  Maršal Vasilevsky se složio:
  - Da, mislim da će to biti najbolja opcija!
  Staljin je slegnuo ramenima i rekao:
  - Ako ponovo udarimo Tihvin, onda će nas tamo sačekati, a mi ćemo zaglaviti ili upasti u zamku!
  Maršal Žukov je klimnuo u znak slaganja:
  - Tako je druže Staljine! Ali predlažem da finske trupe u Petrozavodsku budu pogođene. Nisu tako jaki i možemo iznenaditi neprijatelja!
  Staljin je sa osmehom odgovorio:
  - Logično, druže Žukov. Pa zakorači Petrozavodsk. I donesi nam pobedu!
  Nakon ovih riječi ušlo je nekoliko djevojaka u kratkim bijelim suknjama i bosih nogu. Donijeli su boce crnog vina i čaše sendviča i crnog kavijara. Staljin je uzeo takav sendvič i, ispijajući ga, rekao:
  - Pa hajde da pijemo kako bismo osigurali da se naše mogućnosti uvijek poklapaju s našim potrebama.
  Voznesenski je primetio:
  - Kvalitet oklopa naših tenkova je dosta nizak. I predlažem da se IS-2 i T-34-85 učine lakšim, bržim i upravljivijim smanjenjem oklopa. To će nam omogućiti uštedu u metalu i učiniti ove mašine praktičnijim.
  Staljin je slegnuo ramenima i rekao:
  - Možda... Ali ja nisam pristalica pravljenja tenkova od šperploče!
  Voznesenski je primetio ozbiljnim pogledom:
  - Ali možda je dobra ideja napraviti neke od tenkova skoro u potpunosti od drveta. Možete provjeriti kako će to izgledati u praksi!
  Žukov je klimnuo u znak slaganja i uletio u govor:
  - Trideset četvorke se mogu učiniti lakšim, i dalje su previše krhke i povećanje brzine i manevrisanja moglo bi povećati njihovu preživljavanje. Osim toga, mjenjač je postao bolji i to kompenzira smanjenje ergonomije zbog povećanja težine. Ali niska kvaliteta čelika, 90 milimetara protiv moćnih njemačkih topova, pretvara se u ništa. Štaviše, Nijemci iz proizvodnje izbacuju jednostavne Pantere i T-4, a u Trećem Rajhu, pored izviđačkih tenkova, serijski će postati samo Panter-2 sa topom kalibra 88 mm. A naši tenkovi ga ne vuku sa velike udaljenosti. I sve više je potrebno povećati njihovu brzinu!
  Staljin je klimnuo glavom.
  - Oslobodite dio T-34-85 i IS-2 samo sa zaštitom od metka, a zatim provjerite i pratite kako će to uticati na njihovu borbenu efikasnost. I rad na SU-100 treba ubrzati. Možda ćemo odustati od trideset četvorke i IS-2 u korist isključivo ovog samohoda.
  Maršal Vasilevski je primetio:
  - To je zanimljiva ideja. Ali SU-100 može pogoditi neprijatelje na brodu samo okretanjem cijelog tijela...
  Staljin je zarežao:
  - Neka bude kraća da se brže kreće... I po mogućnosti sa nižom siluetom. Ali ova samohodna puška nam je potrebna kao vazduh!
  Žukov je upitao:
  - Vaša Ekselencijo... Saratov se za sada drži, ali će uskoro pasti. Bilo bi neophodno izraditi plan za evakuaciju iz Kujbiševa onoga što je oduzeto iz Moskve. Šta vi lično mislite?
  Staljin je oštro odgovorio:
  - Očigledno ćemo morati da se evakuišemo u Sverdlovsk. Ali i dalje možete raditi u Moskvi. Ovdje imamo cijeli podzemni grad. Ozbiljno smo sposobni da se toga zadržimo.
  Vasilevsky je zarežao:
  - Moskva se mora zadržati po svaku cijenu, kao i Saratov!
  Staljin je naredio:
  - Protunapad na Nemce u procepu između Dona i Volge. Moramo da preusmerimo naše snage. Saratov držati po svaku cijenu, do posljednje kapi krvi. Koristite sva sredstva, čak i kamikaze.
  Žukov je potvrdio:
  - Neka bude tako, o veliki!
  Staljin se okrenuo Jakovljevu:
  - Pa, dizajneru, imate li ideju?
  Zamenik komesara je odgovorio sa uzdahom:
  - Bilo bi neophodno stvoriti mlaznu avijaciju, ali to još nije realno. A Yak-3 zahtijeva visokokvalitetni duralumin, kojeg mi nemamo!
  Staljin je klimnuo glavom.
  - Znam! Jak-9 bi trebao biti u našoj službi. I treba ga puštati što je više moguće! I povećati proizvodnju boraca.
  Yakovlev je primetio:
  - Nemački TA-152 je i jurišna letelica, i frontalni bombarder i lovac. Bilo bi lijepo kada bismo mogli stvoriti takvu višenamjensku mašinu!
  Staljin je podržao dizajnera:
  - Ovo je dobra ideja, druže Jakovljev! Na primjer, LAGG-7, ako se malo poboljša, može se pretvoriti u mješavinu i jurišnog aviona i frontalnog lovca!
  Yakovlev je spremno potvrdio:
  - Druže Staljin je moguće... Ali treba vremena. Da, i avion može biti skup.
  Vrhovni komandant ljutito udari šakom o sto i zareža:
  - Neka bude jeftinije! I općenito, koliko možete spekulirati na ovu temu. Potreban nam je univerzalni avion za proizvodnju samo njega. I to bi mogao biti izlaz.
  Yakovlev je primetio:
  - IL-2 je prilično jednostavan za proizvodnju i njegova shema je razrađena. Sve dok ga ne skinete. Radi se o prilično izdržljivom avionu, iako su u ovom trenutku njegove letne karakteristike zastarjele. Ali nema zla bez dobra. Dobri smo u bombardovanju neprijateljskih vozila.
  Ždanov je ljutito primetio:
  - Naša avijacija bi trebalo da bude u najmanju ruku najjača!
  Jakovljev klimnu glavom.
  -Moram! Ali do sada su naši piloti najbolji na svijetu: Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova!
  Staljin je klimnuo u znak slaganja.
  - Ovim devojkama nema premca i za narednih dvadeset pet oborenih neprijateljskih aviona dodeljujem im još jednu zvezdu heroja SSSR-a!
  Žukov je oduševljeno predložio:
  - Za ovo bi trebalo da piješ!
  Berija je sa oduševljenjem pevao:
  - Mi, sećajući se svega, istorija će suditi,
  Doći će red na njen sud...
  Kao od pluga do atomskog oružja,
  Samouvjereno je vodio državu naprijed!
  Dok su se članovi vojnog saveta savetovali, devojke su se tukle.
  I uz pomoć golih nožnih prstiju obaraju naciste i izvode podvige, ove bosonoge ljepotice.
  I pevaju:
  Vjerujemo da će se cijeli svijet probuditi
  Biće kraja fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavanje komunizma!
  . POGLAVLJE #10
  Do kraja juna Nijemci su odsjekli Saratov, a 1. jula 1944. prvi put je upotrijebljen strašni Šturmaus . Ova mašina sa raketnom bombom od 650 milimetara lansirala je smrtonosnu silu raketa koja je cepala čitava naselja.
  Devojke koje su vozile ovaj auto nisu nosile ništa osim gaćica i ispuštale su darove izuzetno destruktivne smrti.
  Golonoge djevojke imale su gaćice u crvenoj, crnoj i bijeloj boji. I doneli su smrtonosne darove smrti.
  Njihov komandant, Faina, tresla je grimiznim bradavicama i pevala:
  - Slava eri vitezova krsta!
  Doći ćemo do kraja svemira!
  A ratnici su cičali i skakali.
  Jedna od njih, Margaret, primijetila je:
  - Svemogući Bog je sa nama!
  Faina se složila sa ovim:
  - Naravno! I Treći Rajh će sigurno pobediti!
  Devojka je tukla bosom nogom i pevala:
  -Kada smo ujedinjeni, nepobedivi smo! Kada smo ujedinjeni, nepobedivi smo!
  Tako su ratnici pucali, gazili i galopirali bosim nogama. Ratnici najviše klase.
  Irma također ovdje isporučuje projektil kroz automatski pogon i urla:
  - Očekuje nas velika pobeda!
  Devojke su, naravno, među onima koji nikada neće odustati. I razbijaju sovjetske pozicije sa ogromnim entuzijazmom.
  Albina i Alvina su, kao i uvijek, na vrhu i pokazuju svoja agresivna zvona i zvižduke. One su devojke, recimo: super!
  Albina, obarajući sovjetski auto golim prstima, kaže:
  - Imam super devojku!
  Alvina, obarajući golom petom drugu metu, skače i igrajući se trbušnim mišićima uzvikuje:
  - Ja sam takav ratnik da sam sve pobio!
  Tako su se ratnici razišli.
  Gerda je, zajedno sa Šarlotom, odlučila da testira još jedan nemački novitet.
  Do sada se mogu pojaviti samo samohodne topove E-25, u prilično velikom broju - prilično su jednostavne za proizvodnju i jeftine. Iako je ovaj model jedan od prvih. Ovdje u njemu leže dvije djevojke u bikiniju. Automobil je niži za manje od jedan i po metar i zahvaljujući tome je tako dobro zaštićen i naoružan relativno malom težinom.
  Dvije djevojke Charlotte i Gerda, ležeći, pucale su na sovjetske puške. Ispred njih su se, radio-kontrolisani, kretali smrvljeni automobili koji su čistili minska polja.
  Crvena Šarlot je opalila iz svog topa. Preplavila je sovjetski pištolj i zatresla grudi, jedva pokrivene tankom trakom tkanine. I zagugutala je:
  - Besna vatra hiperplazma!
  A onda će je i Gerda ošamariti, koristeći gole nožne prste. I cvrkuće:
  - Ja sam veoma kul devojka i nisam loša...
  Samohodna puška se sama kreće. I stane s vremena na vrijeme. Njen prednji oklop je pod velikim nagibom i to pruža dobru zaštitu. U sovjetskim puškama granate su osjetljive na rikošete. I ništa ne prijeti takvom samohodnom pištolju u čelu. Ovdje još uvijek mogu probiti stranu. Ali devojkama se ne žuri. Efikasan samohodni top po oklopu nadmašuje SU-100 koji se još uvijek razvija, a također je bolje zaštićen, pokretniji i istovremeno lakši.
  A Crvena armija ima malo sušara, tačnije, još je samo u fazi projektovanja. U osnovi, tenk T-34-85, koji nije dovoljno moćan sa puškom, a oklop je prilično slab. A njemački samohodni top E-25, inače, lakši je, mnogo jači od svog oklopa i pištolja.
  Devojke se svađaju... Veoma lepe i mlade. A njihove samohodne topove bombarduju i bacaju...
  Jul je vreo, a tela devojaka u usijanom autu blistaju od znoja. Ne mogu odustati i povući se.
  Gerda napominje:
  - Bogovi Wehrmachta su očigledno jaki,
  Ali ne pomažu slabima...
  Ako je Adolfov uzrok istinit -
  Stvorite svjetsku silu!
  Charlotte je oduševljeno pjevala:
  - Da, magiji su potrebni "panter" i "tigar",
  Prolij još krvi uprkos svoj sudbini...
  I nema potrebe za sumnjama i ludim igrama,
  Neka cijela rasa na Zemlji padne na koljena!
  Ali ovo su njemačke djevojke, a sovjetske se bore na drugoj strani.
  Tako da će borba biti najozbiljnija. Natasha i Anyuta pucaju iz moćne brodske puške i škripe:
  - Biće naša zastava iznad Berlina!
  I otkrili svoje bijele, biserne zube. I ne zaustavljaj devojke sa minama.
  Dvije granate pogodile su prednji oklop gornjeg dijela trupa... Rikošetiraju. Ne, IS-2 je ozbiljan automobil i nije ga tako lako uzeti.
  Ali IS-1 koji se kreće desno od devojaka, izgleda, primljen iz pištolja visokog pritiska, pogodio je i stao. Oštetio ljepotu.
  Alenka, igrajući se trbušnim mišićima, pjeva:
  - Sve nemoguće je moguće u našem svetu, Njutn je otkrio da dva puta dva čini četiri!
  Borbe i dalje traju nesmetano. Sovjetski top pogađa Nemce. Velika Marusya ubacuje čaure u zatvarač. Takav je život i sudbina devojaka. I pevaju:
  Niko nas neće zaustaviti, niko nas neće pobediti! Ruski vukovi slamaju neprijatelja, ruski vukovi pozdravljaju heroje!
  Avgustin škraba iz mitraljeza, kaže:
  - U svetom ratu! Biće to naša pobeda! Ruska zastava napred, slava palim herojima!
  I opet pištolj ubice urla i zvuči:
  - Niko nas neće zaustaviti, niko nas neće pobediti! Ruski vukovi slamaju neprijatelja, imaju tvrdu ruku!
  Marija, ova devojka sa zlatnom kosom usmerava rezervoar i škripi:
  - Slomimo fašiste jako!
  Nemcima je teško, borbe se takođe vode na nebu. Ali do sada je Yak-9 previše inferioran u brzini i naoružanju u odnosu na njemačke marke. Bitka se odvija neravnopravno.
  Marcel, ovaj divni pilot-as, napravio je dobru karijeru tokom ratnih godina. Tačnije, divno i fantastično. Nakon dostizanja sto pedeset aviona je dobio Viteški krst Gvozdenog krsta sa mačevima od srebrnog hrastovog lista i dijamantima. Kada je stigao do četiri stotine oborenih aviona, dobio je Viteški krst Gvozdenog krsta sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Za pet stotina aviona dobio je Orden njemačkog orla sa dijamantima, a nakon sedamsto pedeset i Viteški krst Gvozdenog krsta sa listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. I pošto je stigao do hiljadu aviona, dobio je Veliki krst Viteškog krsta.
  Jedinstveni pilot uspio je ostvariti mnoge zračne pobjede. I dok je još bio živ. Marseille je nedavno unapređen u čin generala. Ali i dalje je leteo kao običan pilot.
  Kako kažu, ne gori u vatri i ne tone u vodi. Tokom višegodišnjeg rata Marseille je stekao instinkt lovca. Postao je super-legendarni pilot , i veoma popularan.
  . Ali imao je i jakog konkurenta - Agavu i Albinu i Alvinu, koji su također premašili brojku od hiljadu oborenih automobila. I Agava je vrlo brzo sustigla Marseille. Ali ona je još vrlo mlada i još nije izgubila nijednog borca.
  Devojka je pritisnula pedale svojim golim, isklesanim nogama, ispalila rafal iz vazdušnog oružja. A sada su oborena četiri sovjetska vozila IL-2.
  Agava se hihoće i kaže:
  Donekle, svi smo mi kučke! Ali ja imam čelične živce!
  I opet se djevojka okreće. Obara sedam sovjetskih aviona u jednom rafalu - šest PE-2 i jedan TU-3, i škripi:
  - Generalno, ako ne super, onda hiper !
  Agava je, naravno, kučka. Pilot sa Lucifera. Veoma lepa medena plavuša.
  Ovdje daje još jedan rafal i obara osam sovjetskih aviona Jak-9 odjednom i škripi:
  - Ja sam najkreativniji i najreaktivniji!
  Devojka zaista nije glupa. Sve je moguće, i sve je moguće. Ne zovi je privatnom.
  A njene noge su tako preplanule, tako graciozne...
  Ali Mirabela se bori protiv nje... Dugo vremena Pokriškin je bio najbolji sovjetski as . Sakupio je pet zlatnih zvijezda heroja SSSR-a, srušivši sto dvadeset i sedam aviona. Ali onda je umro. Tada niko nije mogao oboriti njegov rekord. Pored Anastasije Vičakove , i Akuline Orlove. A tek nedavno je Mirabela nadmašila i Kozheduba na otrcanom Yak-9 T. I srušivši preko sto osamdeset aviona, postala je sedmostruki heroj SSSR-a.
  Ovo je devojka terminator! Takva će zaustaviti konja u galopu i ući u zapaljenu kolibu.
  I još jače.
  Mirabela je imala tešku sudbinu. Završio sam u dječjoj, radnoj koloniji. Bosa i u sivom ogrtaču, cijepala je drva i pilala debla. Bila je tako jaka i zdrava. Po jakim mrazevima išla je bosa, au zatvorskoj pidžami. I bar jednom bi kihnuo.
  Naravno, ova pojava je zabilježena i na frontovima. Mirabela se dugo borila u pješadiji, a potom postala pilot. Prvo vatreno krštenje Mirabela je primila u bici kod Moskve, gde je otišla odmah nakon kolonije. I tu se pokazao cool.
  Borila se bosa i gotovo gola na jakom mrazu koji je bukvalno paralizirao Wehrmacht. Bila je tako prokleta, nepobjediva djevojka. I u tome je u velikoj mjeri uspjela.
  Mirabela je vjerovala u skoru pobjedu SSSR-a. Ali vrijeme prolazi. Sve je više žrtava, ali pobjeda ne dolazi. I postaje zaista jezivo .
  Mirabela sanja o pobjedama i postignućima. Ona ima sedam zvijezda SSSR-a - ovo je više od bilo koga drugog! I prokletstvo, ona zaslužuje svoje nagrade! I nosiće krst i dalje. Čak i ako Staljin kasnije bude ubijen, njegova stvar živi!
  Djevojka uđe i ukoči se... Obori najnoviji njemački XE-162 i zaškripi:
  - Akrobatika! I prokleto nova posada!
  Zaista, ona je sjajna djevojka. Prava kobra je takođe sposobna za mnogo.
  Mirabela je nova zvezda...
  Borbe traju nekoliko dana, dok ne dođe nova sedmica i 8. jula 1944. godine ... Sovjetski IS-2 je dobio oštećenje na valjcima i gusjenicama - popravlja se. Da, tako okrutan i nemilosrdan rat. I koliko će to trajati?
  A sada je Gerda zaobišla Kniesela i Wittmanna po broju uništenih tenkova.
  Kako to mogu izbjeći? Bore se bosi i u bikiniju. Djevojčice su napravile još jednu pauzu, ponovo mučeći sovjetsku djecu. A sada su se približavali broju od 300 uništenih tenkova. I mogli su računati na nagradu bez presedana: zvijezdu Viteškog križa Gvozdenog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Evo devojaka!
  Gerda puca na sovjetski auto. Skida toranj i cvili:
  - Ja sam prokleta stvar!
  I opet puca. Probija T-34-85. I škripi:
  - Domovina Njemačka!
  Djevojka se trza. I veoma je aktivna... Da, ona ima takav strateški trag. Već je sredina jula 1944. godine... Rat traje i traje... Ne želeći da prestane. Crvena armija pokušava da napreduje na različitim mestima. Ali budite oprezni, ostalo je malo ljudskih resursa.
  I Rusija krvari.
  Na primjer, Hans Feuer . Najmlađi dobitnik Ordena Gvozdenog krsta prve klase. A onda je postao najmlađi nagrađen za hvatanje sovjetskog generala Ordenom Viteškog križa Gvozdenog križa.
  Da, ovo je zapravo prilično cool.
  A momci se pokazuju izuzetno cool.
  Hans Feuer je očajni borac. Dječak se bori kao džin, po hladnom i vrućem vremenu, ljeti i zimi, samo u šortsu.
  Sa golim prstima, dijete baca granate i postaje legendarno.
  Ovo je stvarno super!
  Hans je postao slavan vekovima! Čak i kao antiheroj!
  I općenito, ovdje se vodi tako nevjerovatan i napet rat... Svaki AI blijedi.
  Agava se vratila na nebo i obara sovjetske automobile. Ona je lovac i grabežljivac. Udara neprijatelja.
  Automobili koje je udarila padaju. A onda djevojka puca na kopnene snage. Nokautira IS-2. I želi:
  - Ja sam najbolji! Ja sam devojka koja ubija neprijatelje!
  I opet se prenosi na vazdušne ciljeve. Ovo je razarač tenkova i sve mašine koje lete i pucaju.
  Ali evo malog tenka E-5. Mašina teška sedam tona. Polaganje borbenih testova. I grize i grizu neprijatelja.
  I vrijeme je za pjevanje - niko nas neće zaustaviti, i niko neće pobijediti!
  E-5 juri sebi, i puca u pokretu. I nemojte zaustaviti takav tenk. I granate odbijaju.
  A u mašini sedi desetogodišnji dečak Fridrih i škripi:
  - I biću pravi super borac!
  I opet, kako je pucao... I pogađa u sam centar kule. A njegova ubojna snaga, iako malog kalibra, je kolosalna.
  A na nebu se Helga bori. Bosonoga djevojka u bikiniju bira račune. I raduje se njegovim fantastičnim uspjesima.
  Svojim golim nožnim prstima pokazuje na sovjetski auto i posebno ga zapaljuje, i čini da eksplodira cijeli borbeni komplet sa granatama.
  Ovo je kul i ludo.
  A Agava vuče naprijed... I također se bori.
  Već je avgust 1944. godine... Crvena armija nigde nije uspela da postigne uspeh. Ali i Nijemci ne mogu značajno napredovati. Ogromni podzemni tenkovi idu u bitku. Ali oni su čisto taktički.
  Djevojke su otišle u podzemlje, ubile bateriju sovjetskih topova i vratile se nazad.
  Istovremeno su zarobili nekoliko pionira. Djevojčice koje su uhvatile dječake bile su razodjevene i mučene. Tukli su pionire žicom, a zatim im pekli gole pete na vatri. Tada su užarenim kleštima počeli da lome prste na nogama. Dječaci su urlali od nesnosnog bola. Na kraju su devojke usijanim gvožđem spalile zvezde na svojim grudima, a čizmama smrskale muška savršenstva. Posljednji pioniri su završili i bili su pognuti od bolnog šoka.
  Devojke su, ukratko, pokazale ekstra klasu. Ali opet, Nijemci nisu postigli ništa značajno.
  Snažni samohodni topovi: " Šturmaus ", pucali su na sovjetske položaje. Bilo je mnogo razaranja i razaranja. Ali sovjetski jurišni avion je srušio jedno od vozila, a Fritz se vratio.
  Saratov se još uvijek držao avgusta 1944. Istina, Nijemci su uspjeli zauzeti grad Uralsk u Kazahstanu i preseliti se u Orenburg.
  Ovdje su opet Albina i Alvina u zraku, ali jednom na eksperimentalnom letećem tanjiru. Pokazuju uz pomoć golih nožnih prstiju, pritiskom na dugmad džojstika i to rade izuzetno spretno.
  Djevojke, naravno, pokazuju najviši akrobatiku. Ovdje su izvukli svoju disketu , a desetak sovjetskih letećih mašina je oboreno.
  Albina cvrkuće:
  - Besni građevinski tim! Doći će do pada zvijezda!
  I ponovo okreće auto. A devojke slamaju Crvenu armiju. Štaviše, glavni...
  Alvina također obara desetak sovjetskih aviona i škripi:
  - Lude devojke, a ne device!
  Tačno za posljednju. Njihov par je prošetao sa muškarcima. A šta samo nije ustao. Devojke su volele muškarce - lepo im je! A pogotovo ako radite sa jezikom.
  Djevojčica najvišeg ranga... Ovdje su mučili pionira... Prvo su ga svukli, i sipali mu par kanti vode u grlo. Zatim je vruće gvožđe prineseno natečenom stomaku. I kako su goreli! Pionir je urlao od divljeg bola... Mirisalo je na paljevinu.
  Alvina ga je užarenom žicom udarila po boku. A kako hoćeš da se smeješ... Veoma je smešno.
  Onda je zapevala:
  - Umoran sam od drljanja pozadi - Hoću da zezam svoju sreću!
  I kako se smeje! I otkrio svoje biserne zube! Devojka voli da ubija, to je devojka!
  A noge djevojke su gole i graciozne. Voli da hoda bosa po ugljevlju. I da vozi zarobljene pionire. Toliko cvile kad im se sprže pete. Čak je i Alvina vrlo smiješna. A Albina je također djevojka, iskreno - super! Kako pomjeriti neprijatelja laktom do brade. I škripa:
  - Ja sam devojka najviše klase!
  I otkrio svoje biserne zube. Koje blistaju kao prebijene. Ratnik je neverovatan! To može biti nešto što se ne može reći u bajci, niti opisati perom!
  Oba ratnika Sovjetski Jakovi, Lagi , Pijuni, Ily obaraju na nebu. Ljepotice su aktivne. U njih nema ni najmanje sumnje. I tako divlja i frenetična ljepota.
  Žene ratnice upravljaju džojstikom golim prstima i napadaju ruske automobile. Dok lome , slamaće borce, kao batinu o kristal. Djevojke su nemilosrdne i nemilosrdne. Imaju moć ljutnje i plamen strasti. I samopouzdanje za pobedu. Čak i ako rat traje samo sa SSSR-om već četvrtu godinu. Ali on ne želi da završi. Albina i Alvina su na vrhuncu popularnosti. I ne žele da se povuku ili zaustave na trenutak. I oni se kreću sebi, i nabijaju neprijatelja.
  Albina, obarajući sovjetske avione, vrišti:
  - Umoran sam da devojka plače, radije bih udavio cipele!
  I kako se ceri, i blista bisernim zubima. A sada želi muškarca. Ona voli da siluje muškarce. Ovo joj je veoma prijatno. Ovdje će uzeti i silovati.
  Albina urla:
  Seks djevojka je seks
  Za veliki pevački napredak!
  I ratnik će prasnuti od smijeha... I hajde da ponovo pobijemo sve naše neprijatelje. Ona ima puno energije. I punu snagu mišića.
  A Alvina kako da urla:
  - Razbijmo neprijatelja do gomile!
  I ratnik će se početi aktivno smijati! I zamišljala je kako njeni momci šapaju. Ali to je u najmanju ruku lijepo.
  Septembar je pred vratima... Sunce sve manje sija. Prvog dana jeseni ruski dečaci trče bosi po snegu koji je upravo pao u severnim regionima Rusije. Smeju se u sebi, gole lica i pokazuju Nemcima smokve.
  Pioniri sa crvenim kravatama, sa kratkim frizurama, neki čak i na nuli. Trče skačući. Njihovim bosim nogama skoro nikad nije hladno. Veoma nepristojno. I djevojčice trče, također bez cipela. Od ružičaste, okrugle štikle blistaju na suncu. Divne sovjetske devojke. Vitka, atletska, navikla da radi male stvari.
  I svi se cere i cere na zube... Prvi dan jeseni je prava radost i žeđ za svetlošću i stvaranjem!
  A na nebu vazdušna bitka. Mirabela, ovo je sovjetski pilot broj jedan koji je oborio još jedan nemački avion. I kao i uvek u jednoj devojci u bikiniju. Zauvijek mlad i nikada ne blijedi. Tolika je snaga njene duše.
  Mirabela, međutim, takođe voli da je dodiruju muškarci. Ovo joj se stvarno sviđa. Zato je ona pilot... Kada se golo, mišićavo telo devojke nabora od muških ruku - ovo je pravi užitak. I odlična zabava!
  Mirabela obara još jedan nacistički auto i sikće:
  - Ja sam oklopljena kučka!
  Djevojka čak udara golim, okruglim štiklama o kontrolnu ploču. Ona je predivna. I neponovljiv.
  Mirabella je uvrnuta. I Agava leti prema njoj. Ovdje su se konačno susrele dvije gotovo najproduktivnije žene ratnice-piloti. Pucaju jedni na druge s leđa. Pokušavaju ga dobiti iz daljine. Ali to ne radi dobro. Obje ljepotice lete sa vatrene linije. I agresivno pokazuju zube. Pa, žene su kučke. Gledaju jedno drugom u oči. Tačnije glava u glavu i pucajte ponovo. Njemački ME-262 X je i dalje bolje naoružan od Yak-9 T, a sovjetsko vozilo je oboreno...
  Ali Mirabela uspeva da se katapultira, izgubivši avion po prvi put u svojoj letačkoj karijeri. Najgore je što je završila na neprijateljskoj teritoriji. I to je loše. Da, takvi su jedinstveni obrti sudbine. I 1. septembra 1944., već pete godine Drugog svjetskog rata, svijet se mijenja, ali vladavina Firera u alternativnoj istorijskoj igri ostaje.
  Sovjetske trupe konačno napuštaju Saratov, a vojska Wehrmachta prilazi Kujbiševu.
  Žestoke borbe se vode i za Orenburg.
  Tu se bosa Tamara tuče, bacajući eksplozivne pakete na neprijatelje, gurajući ih golim petama i cičeći:
  - Slava zemlji komunizma!
  Veronica šutira na protivnika. Baca paket eksploziva golim nožnim prstima i viče:
  - Za ideje komunizma!
  Viktorija, pucajući na protivnike, i to kao Robin Hood u bikiniju, cvrkuće, baca bombe na neprijatelja golim prstima i zavija:
  - Slava vremenima komunizma!
  Olja, pucajući na neprijatelja i koseći ih srpom, uze ga i cvrkuće:
  - Za veličinu sovjetske države i veliku slavu!
  I golim nožnim prstima ponovo će baciti eksplozivni paket kolosalne, razorne moći.
  Larisa je, pucajući na naciste, zacvilila:
  - Moja zemlja je Rusija, zauvek si dat od Boga pod plavim nebom!
  I namigni svojim partnerima...
  Agafja je, pucajući na naciste, prednjala:
  - Orenburg nikada neće odustati! Bićemo protiv neprijatelja Otadžbine!
  Devojke su solidne i nameravaju da se bore istinski do poslednje kapi krvi.
  Orenburg se i dalje drži. Ali 3. septembra 1944. počeo je napad na Kujbišev. I naravno to nije dobro za SSSR.
  Alenka puca na naciste i vrišti:
  - Za komunizam, zemlja Sovjeta!
  I opet će bosom nogom lansirati granatu razorne sile.
  Anyuta puca na svoje protivnice i vrišti:
  - Odbranimo Kuibysheva!
  I golim nožnim prstima bacit će eksplozivni paket velikom ubojitim snagama.
  I rasturi mnogo neprijatelja.
  Alla, pucajući na Fritza, cvrkuće i trese grudima:
  - Za kosmičke visine Polisije!
  A golom petom, granata će podleći uništenju i potpunoj smrti svih Fritz agresora.
  Marija, pucajući na naciste i bacajući snagu paralizirajući Fritza bosom nogom, zacvilila je:
  - Ukrcaj se!
  A devojka će se smejati do kraja!
  Marusja je, pucajući u fašističke lance i golim prstima bacajući razornu granatu, cvrkutala:
  - Slava komunizmu i pobedama!
  Matryona je sa osmehom primetila, poslala još jedan smrtonosni rafal i pokosila Fritz:
  - Domovina je svetinja!
  Devojke se bore kao heroji.
  Test letećeg tanjira je samo u početku bio uspešan, a potom nije uspeo.
  Tako su se Albina i Alvina sada ponovo borile u ME-309, vrlo udobnom vozilu za njihov stil.
  Devojke su pucale na sovjetske avione i cičale:
  - Izvanredan park, i elektronski špageti!
  Albina je ispalila dobro nišan rafal na neprijatelja, srušila sovjetski auto, pokazujući bosom nogom i zacvilila:
  - Moj prvi potez će biti fatalan za neprijatelja!
  Alvina je također pucala na neprijatelja. Temeljito ga je posjekla i iskričavši zube izdala:
  - Komunizam je moja sudbina!
  I golim prstima je pogodila drugu metu.
  Devojke se i dalje svađaju u starom autu. Propelerski lovci još nisu povučeni iz proizvodnje. Štaviše, još uvijek se morate naviknuti na mlazne mašine i za njih postaviti čitavu infrastrukturu. A ovo nije tako lako učiniti.
  Albina, pucajući na sovjetska vozila, logično je primijetila:
  - Ja ću stvoriti eru komunizma i voditi carstvo do zvijezda!
  I golom petom pritiska pedale.
  Alvina, pucajući na ruska vozila, probijajući ih do kraja, zacvilila je:
  - Naš cilj je arijevski komunizam!
  I opet, ratnica je koristila svoje gole nožne prste. I reagovala je veoma brzo.
  Kada su se obje djevojke vratile, nakon što su potrošile cijeli borbeni pribor, dozvolile su da im se tijela operu u kadi. Zgodni momci su ih mlatili metlama. Albina je, zagrijavajući se, primijetila:
  I dalje su nam potrebni muškarci!
  Alvin se složio sa ovim:
  - Definitivno potrebno! Mada smo mi ovde zene mnogo lepse!
  Albina je prasnula u smijeh i cvrkutala:
  - Zašto ženi treba muškarac da bi imala koga da tuče!
  Devojke se, naravno, slažu sa ovim.
  Helga iz TA-152 je pucala na sovjetske tenkove i probila ih, cereći se:
  - Slava Kaiser komunizmu!
  I djevojka se nasmijala.
  Agava je na nebu da lovi sovjetske avione. Sve češće se na nebu vidi Yak-9, koji je najlakši za proizvodnju. Ova mašina, međutim, nije tako slaba. U T modifikaciji, naoružana je topom od 37 mm i može bolno ubosti Fritza.
  Agava puca iz daljine na svoj ME-262 i pjeva mu kroz nos:
  -Ja sam najmudriji na svetu, ubijam neprijatelje u toaletu!
  I namiguje svojim anđelima na nebu.
  Ali evo Mirabele je ponovo u vazduhu. Ova devojka, uprkos svim gubicima, ne klone duhom.
  I čak počinje da peva, komponujući dok ide;
  Pridružio sam se Komsomolu dok sam igrao,
  Prelepa devojka iz snova...
  Mislio sam da ce svijet biti vjecni maj,
  Svaki dan je rođenje proleća!
  
  Ali iz nekog razloga nije išlo,
  Nekako ne mogu da se zaljubim...
  Pa, reci momcima u mojoj milosti,
  Život je veoma izdržljivo veslo!
  
  Odjednom je rat iznenada zagrmio,
  I uragan je pojurio u smrt...
  I moje devojke snažno telo
  Možete biti pogođeni odmah!
  
  Ne želim, vjeruj mi, odustajem,
  Borite se za otadžbinu do kraja...
  Nosimo granate u jakoj torbi,
  Staljin je zamenio oca u srcima!
  
  Ratnici su sjajni u Rusiji.
  Možemo zaštititi svijet...
  Zvijezde neba navodnjavale su baršun,
  I lovac se pretvorio u igru!
  
  Ja sam bosa devojka koja se svađa
  Pun zavođenja i ljubavi...
  Will, ja znam mjesto u ovom raju,
  Ne možete graditi sreću na krvi!
  
  Ratnici velike otadžbine,
  Borićemo se čvrsto kod Moskve...
  A onda san pod komunizmom
  Protiv pakla sa sotonom!
  
  Hrabri Rusi,
  Da se pošteno bore do kraja...
  Tukli su iz mitraljeza,
  Po potrebi sa zlatnom krunom!
  
  Čak nas ni metak ne može zaustaviti
  Isus veliki Bog vaskrse...
  Prošli su dani zmaja grabljivica,
  S neba je postalo još svjetlije!
  
  volim te draga Lada,
  Svarog će biti u slavi ...
  Moramo se boriti za Rusiju
  Najbolji Beli Bog je sa nama!
  
  Ne stavljajte Ruse na koljena
  Vjerujte nam, naše meso se ne može obuzdati...
  Staljin i veliki Lenjin su sa nama,
  I ovaj ispit se mora položiti!
  
  Bol otadžbine je i u našem srcu,
  Verujemo u njenu veličinu...
  Brzo otvaramo vrata svemira,
  Biće to veoma sladak život!
  
  bosonoge smo lepe devojke,
  Žustro trčimo kroz snježne nanose...
  Ne treba nam ova gorka votka,
  Keruvim širi svoja krila!
  
  Za otadžbinu, mi devojke ćemo stati,
  I mi ćemo odgovoriti Fricu, bez zla,
  Pakleni Kain će biti uništen,
  I zdravo Hristu Spasitelju!
  
  Doći će era - ne može biti bolje,
  Mrtvi će zauvek ustajati...
  Univerzum će postati pravi raj,
  Svačiji san će se ostvariti!
  . POGLAVLJE #11
  Septembar 1944. protekao je u žestokim borbama... Fricovi su uspjeli opkoliti Kujbišev i Orenburg i stoga su ovi gradovi bili osuđeni na propast, ali uprkos svim poteškoćama s kojima su se borili.
  Devojke su pokazale izuzetnu otpornost... Početkom oktobra nacisti još nisu zauzeli Kujbišev i napali Penzu. I bitke su počele da ključaju za ovaj grad.
  Nataša i njen tim su se tu borili.
  Djevojka je bacila bombu golom, gracioznom nogom i zagugutala:
  - Za ruski duh.
  Nakon toga, Zoja je pucala iz baze. I nokautirao njemački tenk "Lav" -2.
  Nemci su malo usporili... Panteri i T-4 su uklonjeni iz upotrebe. Ali za sada su ove mašine još uvek u upotrebi. Zaista, Panter je dobar razarač tenkova, i prilično je podnošljivo zaštićen u čelu. Ali strane su njen problem. Međutim, "Panther"-2 nije dobro zaštićen svojim bokovima. Ali većina oružja je zadržana.
  Razvoj serije E je u toku... Tenk E-75 obećava da će postati vozilo nove generacije sa savršeno pokrivenim bokovima. Nemci to kapitalizuju. Zadatak je nabaviti tenk koji nije pretežak, brz i dobro zaštićen. Prvi pokušaj ove vrste bio je Miš, ali praksa je pokazala preveliku težinu ovog tenka. Umjesto toga, E-100 je već bio u izradi. Ovaj tenk je imao čvršći raspored i nižu siluetu. Općenito, njegova težina, u usporedbi s mišem, smanjena je na sto trideset - sto četrdeset tona. Stranice su postavljene pod racionalnim uglovima. Debljina stranica, zajedno sa ekranima, dostigla je 210 mm. Naoružanje je isto kao i kod Mausa, topa kalibra 128 i 75 milimetara sa kratkom cijevi. Nemci su ugradili snažniji motor od 1.500 konjskih snaga, a tenk se autoputem kretao četrdesetak kilometara na sat.
  Što je generalno zadovoljavajuće. E-100 je i dalje pretežak tenk. Ali sa odličnim oružjem i zaštitom.
  Njegove borbene kvalitete nisu mogle biti loše, ali transport tenka i njegov transport su ostali problematični. Pravo iskustvo je pokazalo da tenk, za relativno razumno prebacivanje duž puteva i mostova, može težiti najviše osamdeset tona.
  Tako je Hitler dao ograničenje E-75 kako bi zadovoljio ovu težinu, ali da bi stvorio pouzdanu mašinu u smislu zaštite. Iz tog razloga je odlučeno da se napusti top od 75 mm. I učinite raspored što je moguće čvršćim: u jednom bloku, motor i transmisija poprečno i mjenjač na motoru. Onda će možda dobiti tenk, zaštićen sa svih strana i ne previše težak.
  Hitler, generalno, nije bio sasvim zadovoljan nemačkim mašinama. Iako je Lev-2 vjerovatno bio napredniji, njegov top od 105 mm bio je suvišan za borbu protiv sovjetskih tenkova, a nedovoljan za gađanje neoklopnih ciljeva. "Panter"-2 bi generalno mogao da odgovara vojsci sa oružjem i prednjom zaštitom, ali bočna i dalje nije bila dovoljna, ali su vozne performanse zadovoljavajuće.
  Firer je zahtijevao stvaranje tenka koji bi mogao odgovarati vojsci u svakom pogledu.
  Ali to nije tako lako postići. Da li je moguće maksimalno zbiti raspored i olakšati šasiju uz pomoć specijalnih okretnih postolja i opruga, te izvući nešto iz karoserije. A posada zapravo leži.
  Takav razvoj događaja mogao bi se pokazati prilično obećavajućim. Prvi tenk E-75, ujedinjen sa E-50, mogao je težiti ne više od sedamdeset tona, a ovo je strašna mašina.
  Elizabeta se, s druge strane, borila na tenku T-34-85 i nije bila sasvim zadovoljna njegovom zaštitom. Krhak zbog nedostatka legirajućih elemenata, oklop nije previše štitio tenk.
  Elizabeth je opalila golim nožnim prstima i zaurlala, pokazujući zube:
  - Ja sam svemirska lisica.
  Ekaterina je pretukla neprijatelja, udarila ga po boku i siktala, pokazujući zube:
  - Za komunizam u SSSR-u!
  Elena je također pucala vrlo aktivno nišaneći neprijatelja, i pogodila ga ubojito, a s obzirom na to da su joj noge bile gole, graknula je:
  - Za konstituisanje pobede!
  Eufrazija je pucala na neprijatelja, precizno koristeći gole nožne prste i cvileći:
  - Mi smo lojalni Svarogu i Staljinu zbog veličine zemlje!
  Ovo su borbene devojke ovde. Imaju najistaknutiji tim.
  Neki tenkovi T-34-85 su se pojavili sa zaštitom od metaka, što je značajno smanjilo njihovu težinu. Povećana je brzina i upravljivost vozila. Ali sada bi ga mogla uzeti protivtenkovska puška, mitraljez velikog kalibra i mnoge vrste granata. A vazdušni topovi čak probijaju. Istina, takav tenk je još lakši za proizvodnju, jeftiniji i povećava brzinu kretanja.
  E sad, ako djevojke voze ovaj auto, neće mi dozvoliti da uđem u njega.
  Elizabeth, brza djevojka kolosalnog destruktivnog elementa, logično je primijetila:
  - Oklop ne može zamijeniti hrabrost!
  Catherine se složila sa ovim:
  - Da, tako je, ovako se nećeš razotkriti!
  I kako se smeješ...
  Devojke velikog šarma. A ako udare neprijatelje, rade to agresivno i temeljito.
  Elena, nakon što je njihov tenk potrošio borbeni komplet i krenuo da popuni zalihe, upitala je svoje prijatelje:
  - Šta vi mislite devojke, imamo li šanse da pobedimo Treći Rajh?
  Catherine je samouvjereno odgovorila:
  - Kao što reče Vasilij Terkin... Došli smo da pobedimo, da ne računamo!
  Elizabeth je ispravila:
  - To je rekao Suvorov!
  A djevojka je golih nožnih prstiju uzela i umotala komad novina u smotanu cigaretu. Njoj je to smiješno.
  Efrasija je pevala, ljuljajući telo:
  - Ja sam svemirska terminatorka,
  Biće veoma bolno za Švabe - kultivatore!
  A kako će se ratnik smijati!
  Devojke su odlučile da igraju karte. Smiješno je. A gubitnici rade sklekove i čučnjeve.
  Elena je tokom igre primetila:
  - Ali ozbiljno, nemamo realne šanse za pobedu! Kavkaz je pao, a mi gubimo!
  Catherine je bacila kartu bosom nogom, tukla protivnika i zacvilila:
  - Ali mi imamo tajno oružje!
  Ratnica se nasmijala i također bacila kartu golim prstima.
  Elizabeth je uz uzdah primijetila:
  - Ostala nam je zaista samo jedna nada za novo tajno oružje!
  Euphrasia je cvilila, bacajući kartu golim prstima gracioznih nogu:
  - Da, ne možemo bez tajnog oružja!
  A devojke su uglas pevale:
  - Naš mač gori od vatre, mi ćemo seći neprijatelje! Mi smo vojnici SSSR-a!
  Ratnici su podešeni i stvarno su u borbi.
  Ali snage su previše nejednake ... Sredinom oktobra Kuibyshev je ipak pao ...
  Nemci su uspeli da zauzmu važan odbrambeni objekat. Ali kiše su počele da padaju... Postojala je nada za pauzu zbog pada.
  Međutim, borbe su se nastavile na nebu.
  Tri sovjetska pilota: Mirabela, Anastasija, Akulina borila su se s divljim entuzijazmom.
  Mirabela je, obarajući nacistu u letu, na svom zastarelom, ali strašnom Yak-9 T, pevala:
  - Doći će era, era komunizma!
  Anastasija je, pritiskajući gole nožne prste na okidač, potvrdila, pokazujući zube:
  - Odleteću u raj pevajući!
  I namignula je prijateljima.
  Akulina je zgnječila drugu Nemicu pritiskajući svoju golu, okruglu petu na pedalu i rekla:
  - Za slavu SSSR-a!
  Za devojke se mora reći posebno bore.
  Mirabela je oborila fašistički ME-262 iz topa kalibra 37 milimetara, tvitovala je:
  - Slava komunizmu!
  Anastasija, odsijecajući nacistu dobronamjernim pristupom i pileći neprijatelja, progovori:
  - Slava crvenom svemiru!
  Akulina djevojka, koja je bila pravi borac, nokautirala je njemački auto i, zviždući, urlala:
  - Za komunizam zemlje Sovjeta!
  Ratnike treba istaknuti po njihovoj kolosalnoj čvrstini.
  Albina, Alvina, Agava s druge strane stiču svoje račune. A i djevojke se tuku bose i u bikiniju.
  Kako je smiješno kad su djevojke skoro gole i u avionima.
  Albina golim prstima sruši nekoliko sovjetskih automobila i zacvili:
  -Za arijevsko bratstvo!
  Alvina se također bori protiv Crvene armije i to čini hrabro. I golim nožnim prstima usmjerava vazdušne topove i siječe sovjetske automobile, cičeći:
  - Za sjajne ideje!
  Agava također obara sovjetske lovce i jurišne avione, doslovno ih smrvi i urla:
  - Za pobede Trećeg Rajha!
  A djevojke ne smetaju i podvrgavaju neprijatelja teškom mučenju. Posebno lijepi momci.
  Albina, pržeći pete pionira na lomači, jednom je primijetila:
  - Dečaci u prženom obliku i sa biberom su tako ukusni!
  I kako se smeje. I pokaži mu jezik!
  Alvina je to primijetila, pokazujući zube:
  - Dečak je pržen u rerni, veoma ukusan sa belim lukom!
  Agava je uz pomoć golih nožnih prstiju srušila nekoliko sovjetskih boraca i uzviknula:
  - Mi smo svemirske rovke!
  I namignula je prijateljima. Ona je devojka retke, borbene prirode.
  Albina je, obarajući avione svojim golim, gracioznim isklesanim nogama, primetila:
  - Ne možete razumom razumjeti Rusiju, kako birate vladare poput Staljina!
  Alvina je agresivno primijetila, pokazujući zube i pucajući golim prstima:
  - I naš Hitler nije ništa bolji!
  Agava se zahihotala, obarajući sovjetske automobile golim prstima i primijetila:
  - Adolf, naravno, opsednut! Ali u isto vrijeme, ne mjeri se koliko je već uspjelo osvojiti!
  Devojke su izuzetno borbene i agresivne.
  A onda su nekako živa ispekli dva dječaka na lomači. Tako su ih proboli na čelični kolac, i počeli su da se prže, i vrištali su i grčili se. Onda, kada se momci još nisu smirili, sve devojke iz eskadrile počele su da pritrčavaju prženim pionirima, odsecaju im komade mesa i jedu.
  I bilo je jako ukusno, pogotovo ako su još živi momci bili popaprili tokom prženja.
  Agava je, na primjer, s velikim zadovoljstvom pojela dječakov but. Djevojke su tada odradile odličan posao. I od oba dječaka ostale su samo kosti i iznutrice. Mlada džigerica je bila posebno ukusna. Njene devojke su jele sa velikim zadovoljstvom.
  A sada se bore na nebu...
  Orenburg je pao krajem oktobra...
  Nemci su se približili Ufi. Već je prilično hladno i pada snijeg.
  Tamara i njen tim na periferiji Ufe bore se sa nacistima. Njemačka pješadija napada od crnih vojnika koje su regrutirali u francuskim i belgijskim kolonijama.
  Oni bukvalno bacaju leševe na sve prilaze.
  Tamara se okreće, baca bombu bosom nogom i škripi:
  - Epoha komunizma biće slavna vekovima, verujem da će Staljin biti naša čvrsta ruka.
  Veronika, pucajući, kaže:
  - Ne razbijajte SSSR!
  I golom petom izbacuje paket eksploziva.
  Anfisa, pucajući na naciste i golim prstima bacajući još jednu poruku smrti, bilježi:
  - Veličina komunizma je sa nama!
  Viktorija, pucajući na neprijatelja i koseći naciste, bacajući bombu bosim nogama, škripi:
  - Neka je slavljena velika domovina!
  Olimpijske igre pucaju. A onda će ova djevojka-heroj baciti cijelu kutiju eksploziva na naciste i urlati:
  - Slava našoj svemirskoj domovini!
  I sve djevojke viču uglas.
  - Za SSSR! Biće pionir!
  Ratnici Crvene armije se bore u krađi. A kad je pao snijeg, i dalje se tuku bosi i u bikiniju.
  Početkom novembra nacisti su izvršili napad na Uljanovsk. Grad u kojem je Lenjin rođen i u kojem je Stenka Razin teško ranjen. Ovo je glavna granica ruskih gradova.
  Alenka se bori protiv nacista. I pjeva u sebi, bosim nogama gađajući naciste granate:
  - Slava Rusiji, slava...
  Tenkovi jure napred...
  divizija u crvenim majicama,
  Pozdrav ruski narode!
  Anyuta, pucajući na neprijatelje i koseći ih, a zatim golim prstima bacajući eksplozivne pakete piljevine, vyaknula:
  - Za Staljinov komunizam!
  I okrenula se cijeloj liniji crnih ratnika, pokošenih.
  Alla je, pucajući na protivnike i golim prstima, bacajući smrtonosnu granatu, zacvilila:
  - Za rodnu Rusiju!
  Marija je pucajući na fašiste i golim nožnim prstima bacajući darove smrti na neprijatelja, puknula i zabilježila:
  - Za svemirski komunizam!
  Matryona, pucajući na naciste i koseći neprijatelja, izdala je:
  - Za promene u borbi!
  Marusya, jebajući Švabe, i ubijajući ih na smrt, uzela ga je i agresivno brbljala, mljevenjem:
  - Za pobede najvišeg standarda!
  I bosom nogom bacila je smrtonosnu granatu.
  Ove devojke su cool i vesele.
  Alenka, pucajući i koseći neprijatelje, i bacajući bombe golim prstima, cvilila je:
  - S nama je veličina komunizma!
  I djevojka ga je uzela, i s velikim aplombom nokautirala njemački tenk.
  A evo još jedne modifikacije tenka Lev-2 sa 88-milimetarskim topom. Toranj je uži , a rezervoar manji i težak je pedeset pet tona, a motor je 1200 konjskih snaga kada je pojačan. Brzi nemački auto.
  Ali on ne smeta ratniku.
  Alla je bosom nogom bacila granatu i zacvilila:
  - Za komunizam!
  Anyuta je golim prstima bacila ubilački dar smrti i zagugutala:
  - Do novih granica!
  I devojka će zviždati. I njemački tenk "Lav" -2 će uzeti i prevrnuti se, a valjci su bukvalno poletjeli.
  Marija je, pucajući na naciste, pjevala:
  - I bitka se ponovo nastavlja,
  A srce je uznemireno u grudima...
  A Lenjin je tako mlad -
  I mladi oktobar je pred nama!
  Matrjona, pucajući na neprijatelje i koseći redove, bacila je bombu bosom nogom i cvrkutala:
  - Prvi korak u životu je važan!
  Marusya, nokautiravši naciste, zacvilila je:
  - Opet vidite iznad Zemlje, vihore bijesnih napada!
  A takvi su ratnici nepopustljivi.
  Ali i dalje su snage nejednake. Penza je već pala. A nacisti jurišaju na Saransk.
  Sada nije ostalo toliko do grada Gorkog.
  7. novembra 1944. Staljin je održao još jednu paradu u Moskvi. Čak i ako nije pobeda.
  Fritz je, međutim, prvi put pucao na Moskvu balističkim projektilima V-2. U isto vrijeme grad je bombardiran od strane mlaznih aviona, uključujući i Arado bombardere . Ova akcija šokirala je sve. Rakete V-2 letele su visokom putanjom i iznenada pale, čak ni radari ih nisu dobro videli.
  Bilo je mnogo razaranja i nevolja. Sovjetski vojnici su ubijeni tokom parade.
  Staljin je održao hitan sastanak u podzemnom bunkeru koji je mogao izdržati čak i direktan udarac atomske bombe.
  Šef generalštaba Vasilevsky je sa zabrinutošću primijetio:
  - Nemci imaju novo oružje velike razorne moći. A naši radari ga nisu vidjeli...
  Staljin je viknuo, ljutito lupkajući štiklama:
  - Evo vas budale! Takvo iznenađenje se nije moglo vidjeti!
  Maršal Vasilevski je primetio:
  - Nešto je bio drug Staljin....
  Berija je odmah rekao:
  - Ovo su rakete klase A-5. Nema potrebe za brigom, druže Staljine. Nose samo osamsto kilograma aminolona , i stoje kao dobar mlazni bombarder. Nemci su ispalili nekoliko desetina projektila, ali ovaj dizajn nije ušao u seriju, jer je bombardovanje mlaznim avionima i jeftinije i praktičnije.
  Staljin je, smirivši se, primetio:
  - Znači ovo nije efikasno oružje? Veoma dobro!
  Berija je uz uzdah primetio:
  - Ali mlazni bombarderi, ovo je ozbiljan problem. Drug Staljin se mora boriti protiv ovoga!
  Maršal Žukov je predložio:
  - Možda uzmemo i sami napravimo rakete. Mislim zemlja-vazduh. Šta, kontrolišući ih preko radija, obarati avione!
  Voznesenski je primetio:
  - Treba vremena da se naprave takve rakete! Mnogo je lakše napraviti vrlo jeftine avione od drveta, napuniti ih eksplozivom i nabiti neprijatelja. Bio bi to u stilu kamikaze!
  Staljin je klimnuo u znak slaganja:
  - Da, treba koristiti avione kamikaze. Ovo je naša šansa, iako u stvarnosti ovo samo produžava agoniju naše Crvene armije.
  Trebalo bi da nađete nešto efikasnije!
  Jakovljev je odgovorio sa uzdahom:
  - Drug Staljin radi na novim avionima. Ali za sada smo fokusirani na zadržavanje maksimalne proizvodnje automobila. Sve rezerve su iskorišćene i na aparate stavljamo decu od deset godina. Potpuna mobilizacija, totalna i supertotalna .
  Staljin je urlao:
  - Još mnogo toga treba da se uradi! Ono što radite je premalo!
  Molotov je rekao sa uzdahom:
  - Nije moguće kontaktirati saveznike. Izgleda da smo sami. Pokušao sam da se dogovorim sa Japancima... Oni traže teritoriju do Urala, što je neprihvatljivo.
  Staljin je zarežao:
  - Moramo da udarimo na Japan zimi, ali šta je sa Lenjingradom?
  Žukov je rekao, pokazujući zube:
  - Napad na Petrozavodsk nije bio uspješan kako se očekivalo. Švedska je ušla u rat na strani Trećeg Rajha i morali smo se suočiti sa velikim snagama. Dakle, nije bilo moguće odmah razviti ofanzivu, a neprijatelj je, povlačeći dijelove Wehrmachta, odbio naš juriš. Grad Lenjingrad je u punom obruču blokade, i temeljno je stegnut. Mislim da će do proljeća zbog totalne gladi cijelo stanovništvo izumrijeti. I pad Lenjingrada će biti neizbežan.
  Praktično je nemoguće snabdjeti ga zrakom. Neprijatelj potpuno dominira nebom. Nemci i sada daju viteški krst, samo za sto oborenih aviona.
  Staljin je ljutito zarežao:
  - Pali smo u ofanzivi!
  Žukov klimnu glavom.
  - Mnoge pruge su pokvarene, a mi smo koncentrisali premalo snaga. I moramo odati priznanje Fincima i Šveđanima, uporni su u odbrani. Ali to nije sve. Nemci su takođe zaobišli Murmansk. Sada je ovaj grad opkoljen. Ne znamo šta da radimo!
  Staljin je zarežao:
  - Deblokiraj!
  Žukov se usprotivio:
  - Nemam snage za ovo! A neprijatelj može zauzeti cijelo Karelijsko poluostrvo!
  Staljin je naredio:
  - Povucite snage i pustite! Zimi, Nijemci nisu tako jaki. Biće ih moguće kapitalno pritisnuti!
  Vasilevsky je primetio:
  - Neophodno je spriječiti duboke prodore, a tamo će naša snaga ponijeti neprijatelje!
  Staljin je urlao:
  Borićemo se za komunizam!
  Voznesenski je saopštio veselije vesti:
  - SU-100 je već oličen, u metalu i spreman za masovnu proizvodnju. Šasija bazirana na T-34. Prilično jednostavan za proizvodnju. Projektil je skoro spreman za novi top. Dakle, SU-100 će se već pojaviti na frontovima. Sutra će prvi auto ići naprijed!
  Staljin je klimnuo glavom:
  - Bar me je ovo usrećilo! Ali T-34-85 još neće biti povučen iz proizvodnje. Štaviše, oklop bi trebao biti tanji, a težina smanjena na dvadeset tona. Borbe su pokazale da stvari ne mogu biti gore!
  Voznesenski je primetio:
  - Možeš napraviti oklop od drveta! Dnevno proizvodimo stotine takvih tenkova, čak i više nego nacisti. Ali naša vozila lako obaraju Fritza čak i lakim protivtenkovskim topovima.
  Žukov je primetio:
  - Tu je Gerda. Ovo je tako kul dama! Ona je uništila mnogo naših tenkova i oružja.
  Staljin je klimnuo glavom.
  - Moramo je uhvatiti, i spržiti joj gole pete. Bolno cool djevojka!
  Žukov se složio:
  - Moraš ga zgrabiti! I uništićemo naciste!
  Berija je klimnuo glavom i progunđao:
  - Hajde da izvedemo sličnu specijalnu operaciju!
  Staljin je sa uzdahom primetio:
  - Ovo je odlična ideja, ali... Još nešto treba da se završi!
  Berija je urlao:
  - Hajde da ih sve uhvatimo!
  Staljin je odmahnuo glavom:
  - Ne... Ubijanje heroja nije dobro! Želim da mi Gerdu dovedu! Ovo je hitno!
  Berija je primetio:
  - Živ?
  Staljin je spremno potvrdio:
  - Naravno, živ sam!
  Berija je progunđao, nadimajući obraze:
  - Sve je nemoguće, znam sigurno!
  Pojavilo se nekoliko djevojaka u kratkim suknjama i golim nogama. Nosili su čaše vina i namigivali pripadnicima Državnog komiteta odbrane.
  Ždanov je primetio:
  - Treba nam još devojaka u vojsci! Oni će tamo dovesti stvari u red!
  Staljin je izjavio:
  Anastasiju , Mirabelu , Akulinu dodeljujem "Zvezdom Ordena slave" sa dijamantima! Slava SSSR-u!
  Svi su uglas povikali:
  - Slava herojima!
  I pljesnuli su rukama.
  Jedna od devojaka se naklonila i kleknula, ljubeći Staljinove čizme.
  Vrhovni komandant ju je polio vinom i zaurlao:
  - Naša snaga je naša šaka!
  Berija je cvrkutao:
  Hitler je budala!
  Staljin se usprotivio:
  - Nije budala, nego oličenje prevare!
  I svi su ponovo aplaudirali.
  . POGLAVLJE #12
  Grad Uljanovsk je bio potpuno opkoljen, ali se do sada održao .... Kraj je novembra i pada sneg sa mrazom. Nijemci nisu baš željni napada, a zasad pucaju.
  U vazduhu, vreme nije baš letimično. Ali djevojke se i dalje bore i pokazuju čuda hrabrosti.
  Gerda sa svojom posadom na Panter-2. Ali tenk Panther-3 bi se uskoro trebao pojaviti i ratnik se zaista želi boriti na njemu.
  U međuvremenu, ona puca na sovjetske položaje.
  Bosom nogom uperila je pištolj u metu i opalila. Srušila je sovjetsku tridesetčetvorku i tvitala:
  - Za svetu Prusku!
  Charlotte je također ispalila top, probila sovjetsku haubicu i zacvilila:
  - Naša sreća u vekove!
  Pucala je i Kristina, pogodivši neprijatelja bosom nogom i zakuknula:
  - Za ovakve momke koji nas zaslužuju!
  Magda je takođe opalila vrlo precizno, cvrkućući:
  - Za veličinu Carstva!
  A Elizabetina četvorka se bore na najnovijem SU-100.
  Djevojke su savladale novi samohod i pucaju.
  Elizabeth je pucala golim nožnim prstima i počela pjevati;
  Fašistički dželat izvlači ramena,
  Evo stalak, klešta, bušilice pri ruci!
  Želi da osakati svoje tijelo i dušu,
  Beznačajno čudovište, ali izgleda cool!
  
  Obećava novac, parobrode na moru,
  Šta čak i titula može dati!
  U stvari, to će vas koštati
  Uostalom, za njega ste samo leš i igra!
  
  Želi da zna o našem poslu,
  Šta ima novo u lancu sirotinje okovati!
  Stoga ću se voziti velikodušno, slagati se,
  Da zaboravi oca, pa čak i majku!
  
  Ali mi ćemo čvrsto služiti domovini,
  Ne može nas slomiti okrutnost dželata!
  Grana će se saviti od naleta vjetra,
  I gole bebe plaču!
  
  Da, izgubio sam prvu tešku rundu,
  Ali Svemogući će dati priliku da se nadoknadi!
  A onda ću ja sam poslati neprijatelja u nokaut,
  Moja šaka će gmizavcu dati vilicu!
  
  Otadžbina mi daje takvu snagu,
  Da se bol i mučenje mogu prevazići!
  I izađi iz ovog groba bez dna,
  Da te ne pojede ljuti medved!
  
  Još malo i spas je blizu -
  Ostvarićemo pobedu nad neprijateljem!
  Živite pod okriljem svjetla komunizma,
  Tako da Sunce napuni kuću zlatom!
  A djevojke su pjevale i pucale iz novog, ubitačnog topa. Oni su izuzetno strašni ratnici.
  Elena je uz smeh primetila:
  - Komunizam će se izgraditi, mi verujemo u to!
  Catherine se složila sa sličnom izjavom:
  - Gradimo komunizam, i biće trijumfa!
  Eufrazija ga je uzela i zaguglala , pucajući iz golih nožnih prstiju i pogodila Pantera.
  Nakon čega je ratnik zacvilio:
  - Oh, komunizam, komunizam! Sofistika će biti jako potisnuta!
  A Panter je pogođen direktno i iz daljine.
  Ovo su djevojke koje ne možete tako lako slomiti.
  Sada dolazi decembar... Japanci su skoro prestali da se bore u uslovima hladnog vremena.
  Ali na nebu, uprkos zimskom vremenu, i dalje ima borbi.
  Ovo su Toshiba i Toyota, dva japanska pilota koji se bore kao očajni kradljivci.
  Toshiba golim nožnim prstima ruši sovjetske avione i iz sveg glasa uzvikuje:
  - Imam super devojku!
  Toyota, nokautirajući ruskog borca, i otkrivajući svoje biserne zube, samouvjereno potvrđuje:
  - A tu je i žena hiper !
  Japanke su, naravno, borci sa kolosalnom snagom lansiranja. Ne možete odoljeti časti samuraja.
  Ali u svakom slučaju, bitke i dalje besne na nebu.
  A na kopnu su četiri nindža djevojke krenule u istrebljenje sovjetskih vojnika.
  Plava nindža održala je prijem, odsjekla nekoliko ruskih boraca i golim prstima lansirala grašak eksploziva kolosalne razorne moći.
  Pocepala ga je i tvitala:
  - Živio Japan!
  Žuta nindža je takođe otpevala tehniku leptir sa mačevima. Odsjekla je brojne protivnike i zacvilila:
  - Za komunističku osvetu!
  I golim prstima, kako pokrenuti razornu sadašnjost uništenja.
  Zatim promrmlja:
  - Za veličinu Japana!
  Crvena nindža djevojka održala je helikopterski prijem sa mačevima. Golih nožnih prstiju bacila je smrtonosni dar smrti i zacvilila:
  - Za moju ljubav!
  A onda je primetila:
  - A gde se komunista osveti?
  Žuta nindža, koja je sekla ruske vojnike, i ponovo bacila bombu golom petom, rekla je:
  - I pored toga što će biti supe sa mačkom!
  Bijela nindža djevojka, seckajući svoje rivalke i bacajući dar smrti golim prstima, izdala je:
  - Pobedićemo za ideje komunizma!
  I sva četiri ratnika će se horski smijati i pokazati svoje biserne zube.
  Decembar je prošao brzo... Nakon opsade, Nemci su zauzeli i Ufu i Saransk. Ali Uljanovsk je i dalje izdržao u potpunoj blokadi.
  Staljin je naredio da se Nova godina po svaku cijenu održi u gradu u kojem je Lenjin rođen.
  Međutim, Nemci su se, uprkos mrazevima, već približavali Kazanu. Dakle, SSSR je bio na ivici potpunog kolapsa.
  Šta raditi u SSSR-u još nisu bile jasne i ideje.
  Staljin je dočekao Novu godinu u Moskvi iu bunkeru. Pogled mu je bio tmuran, ali želja za borbom nije oslabila.
  Hitler je u međuvremenu odlučio da sebi priredi farsu, u Libiji, gde je toplo.
  I tamo je uživao u spektaklu borbe sa gladijatoricama.
  U novogodišnjoj noći se ništa posebno nije dogodilo, osim bombardovanja Moskve.
  I izlazak prve serije "Panther" -3. Ovaj tenk je imao debljinu oklopa "Tigra" -2, ali sa velikim nagibima, i težio je samo četrdeset pet tona. A visina mu se smanjila za manje od dva metra. Snažan motor od 1200 konjskih snaga smješten je u jednom bloku i poprijeko sa mjenjačem. Sam automobil se pokazao kao savršeno naoružan i sa odličnom optikom i sa hidrauličnim stabilizatorom . A u uskoj kupoli nalazio se top od 88 mm u 100 EL, vrlo precizan i oklopnoprobojan.
  Gerda i njen tim otišli su ovim automobilom. Savršena i lakša oprema za vožnju, savršeno prošla po snijegu. Ovaj tenk je u celini savršen. A njegov oklop s velikim nagibima savršeno štiti čelo automobila. Gornji dio kućišta od 150 milimetara posebno je jako zaštićen pod uglom od 40 stepeni u odnosu na horizontalu. A ovo je oko 330 milimetara oklopa pod uglom od devedeset stepeni. Ni jedan sovjetski top neće probiti vrh trupa Panther-3. Dno zauzima trećinu površine čela tela na 120 mm i pod istim uglom, a takođe je gotovo neprobojno.
  Čelo tornja je debelo 185 milimetara i pod uglom od 50 stepeni, takođe neprobojno za sovjetske topove.
  Ali ovdje su stranice slabije na 82 mm sa nagibima i mogu se uzeti. Posebno SU-100, novi sovjetski samohodni top koji je brzo stekao popularnost među vojnicima zbog svoje lakoće proizvodnje i oklopnog topa.
  Gerda je ispalila prvi hitac na sovjetske trupe. Probila je tenk IS-2 i izrazila se:
  - Ovo je dobar borac!
  Charlotte je primijetila, pucajući na neprijatelja i probijajući se kroz sovjetsku mašinu pritiskom na dugme golom petom:
  - Ova tehnika je gotovo besprijekorna!
  Kristina je, golim nožnim prstima gađajući brzi, automatski njemački top, primijetila:
  - Bočni oklop je prilično slab! Imali bismo snažniji auto!
  Pucala je i Magda golom nogom, a ona ju je u bijesu uzela i vrisnula:
  - Bila bi samo trojka, i to razigranija trojka!
  I cure su se uglas smijale... Tenk je stvarno dobar, pogotovo vozne karakteristike.
  Vozilo E-100 je takođe prošlo borbena ispitivanja. Ipak je teška. Ali dobro zaštićen. A njeno oružje se ne može uzeti tako lako.
  A u njemu sede i nemačke devojke. I pored mraza, bosi i u bikiniju.
  Adala se, pucajući na svoje protivnike i pogađajući neprijatelja, logično izrazila:
  - Živećemo u komunizmu!
  I kako pritiska golom petom...
  Agata, pucajući na sovjetske položaje, udarajući golim prstima protivnike, zacvilila je:
  - A veličina naše pobede biće vekovima!
  Agnes je takođe ispalila gelere na sovjetsku pešadiju, bosom nogom, naravno, i zaurlala:
  - Ne, nećemo se predati Fireru!
  Devojka na tenk, Atena, udarila je neprijatelja golim nožnim prstima i viknula:
  - Za Firera, ne za Firera!
  Agnes se nasmijala i primijetila:
  Mi smo pleme supermena!
  Andriana, pucajući na sovjetsku bateriju i uništavajući neprijateljske položaje, pokazala je jezik i rekla:
  - Veličina Nemaca prepoznaje planetu!
  I golim kolenom, kao da će vršiti pritisak na neprijatelja.
  Agata je, predvodeći vatru, primetila:
  - Rastrgat ćemo zmaja na komade...
  Tenk E-75 još nije bio spreman. Führer je zahtijevao da težina bude šezdeset pet tona i motor od 1500 konjskih snaga za veliku mobilnost, sa bočnim oklopom od najmanje 170 mm na visokim nagibima. I trebalo je vremena.
  Ali dok nacisti ionako pobjeđuju... U januaru je konačno pao Uljanovsk. Fric je počeo da juriša na Gorkog i Kazanj.
  Do sada su se popeli izvan Moskve.
  Staljin je bio bijesan, ali nije mogao ništa učiniti. Zapravo, šta ti radiš ovdje, potpuni promašaj...
  Ali devojke se bore na nebu i na zemlji...
  Tako je Nataškin SU-100 vazdušnim udarom razbio nemački jurišni avion. Ispalo je prilično cool. Iako ne baš pametan i snalažljiv. Međutim, Nataša uopšte nije prvakinja, a kako će da se izlupa.
  . Sad djevojka ispostavilo se da jeste V već poznat tank T -34. Samo Malo prijatelju . Toranj veći i _ alat kalibar u 85 milimetara umjesto 76. Šasija dio bivši .
  cure twirled on mjesto . Oni kao što je _ I prije , u jedan bikini . A ovdje auto Sovjetski proizvodnja . Jedi I školjke on mjesto .
  Superman Natasha With zadovoljan pogled nacerio se :
  - A Gdje fašisti ?
  Pojavio se unutra tank slika mladi kontakt . dečko tweeted :
  - Evo Ovo tenk , koji pojavio on frontovi sekunda svijet ratovi V četrdeset četvrto godine I prije ove od tada nalazi on oružje Crveni vojska _ Za njega protivi se , E -25. Samohodni top sa 88 mm top i 120 mm frontalni oklop _ Lijepo borba !
  Zaista V udaljeni With veliki rad Može razmotriti njemački samohodna puška . čučanj , sa dugo barel . stranac djevojke koje _ Dakle rano lijevo frontovi Odlično Patriotski ratovi . Ali Superman Natasha odmah isto primijetio :
  - Ona nas Možda dobiti . At ona dužina u 71 EL .
  Zoya ovdje isto predložio :
  - Trebalo bi idi V kretanje do _ Ne hit !
  Futurist-Anđelika V smetnja primijetio :
  - Evo prokletstvo ! Odmah isto skliznuo superioran nas auto !
  Njihov mladi kustos-službenik ljutito izjavio :
  - A Ovo više ništa ! E-75 bio bi više gore ! Vi bi njegov ni jedno ni drugo ispod jedan ugao bi Ne probušen . A Dakle dare !
  Superman Natasha prekrstila se I prosiktao :
  - Kako istinito komunista , tj ja kažem tebi - da pakao !
  Futurist-Anđelika lajao , gazio bosonog stopalo :
  - Hajde da nastupimo !
  Sovjetski auto neki čvrsto pokrenuo i _ zujao . probušiti njemački V čelo nestvarno I trebalo bi ući fritz V board . Ali probaj Ovo raditi ? On od njegov duge cijevi oružje Kako jebote ... Ostaci samo count on brzina .
  Superman Natasha naljutiti se . Plain njemački ACS Da više lakše trideset četiri tako ona nadmašuje V karakteristike . Evo Vi nehotice poludećeš .
  Sovjetski auto ide on zbližavanje . Dobro kutija oprema bolje bivši .
  Svetlana odmara naked pete I tweets :
  - Fireru brzo Mi okreni se !
  Futurist-Anđelika potvrđuje kao :
  - Hitler Mi hajde da unistimo !
  zlatokosi Zoya zaurlao :
  - Daj za njega požuri By erizipel !
  IN ovo momenat težak projektil Hitlerov oružje zadovoljna direktno V baza tornjevi . cure podignuto I patio V istrgnut metal .
  I kasnije daj mi sekund Sve četiri ispostavilo se da je skoro apsolutno gola u gaćicama i visi on rack . Ispod bosonog stopala ljepotice blazed vatra . Plamen lizao gola , graciozna tabani cure .
  Superman Natasha pokušao trzati se ali _ ona noge ispostavilo se da jeste čvrsto stegnuti V jastučići , i Veoma bolestan rastegnuti vene . Ovo bio klasična stalak , sa tradicionalno tosting štikle . A at cure noge Veoma čak seksi , i lizanje vatre _ tabani radi njihov više atraktivnije .
  Ali bolno ljepotice . Oni pokušavam besplatno . Ali jastučići Veoma izdržljiv _ A njega više I devojke su valkire hang težine .
  Isto žene ratnice V kratko suknje , sa bosonog stopala , gola ruke , ali tijelo pokriveno srebrnasto lančana pošta . Oni rake pokeri požari , i povratiti žar za _ pete pečena jači .
  Evo I rack ispada zglobovi , i vatre pomfrit dnu . A ovdje više I princ iz dinastije kralja Vilijama pojavio . IN ruke at avgust dečaci , princ-demijurg koji je razmenjen sekunda miliona dolara za poziciju u SS bič od bodljikav žica . A više I ona Valkire zagrijavanje od bacač plamena .
  Princ Božanstvo namignuo i _ Kako hit Superman Natasha By mišićav nazad . Mada djevojka I hrabar ali _ ona od pete prije potiljak udario takav bol koji _ divan divlje povikao .
  Sljedeći hit dječak princ _ oboren on Zoya . Ta Iako I stisnuto čvrsto zubi , ne izdržao od vrisak . A on nazad pojavio krvavo pruge I opekotine .
  Barbarossa Jr. With osmijeh rekao je :
  - Uči ti više neophodno !
  Sljedeći hit morao By Futurist Angelique . I ovo mlada žena Ne održanoj od vrisak . dečko zaglavio ga vaše dijete je boso nogu V vatra _ Izvučeno agilan prsti ember I bacio crvenokosa zveri V lice . Ta vrisnula više jače , boli !
  Barbarossa Jr. With zadovoljan pogled rekao je :
  - Ali Vi isto tražio With Nemci !
  Poslije oduševio se i Svetlana . Kako to Ne stisnuto vilica , ali Isto vrisnuo . Sve ili bič od usijan , bodljikav žica bio više više bolno , kako plamen ispod bosonog stopala . Tem preko toga _ cure već navikao godinama upravljati bez cipele , i njihov tabani noge , veoma elastična I izdržljiv .
  Ali vatre I njihov peče . Valkire već V ruke držite , i bičevi od usijan žica .
  Superman Natasha in sve grlo viknuo :
  - Da Šta Ovo je li to ?!
  Barbarossa Jr. kaže:
  - Ispitivanje neposlušnih dama! U zarobljeništvu ste i za sve ćete odgovarati!
  Natasha je primetila:
  Ne želimo da umremo ovako! Hajde, pusti nas i nastavićemo da se borimo!
  Barbarossa Jr je zarežao:
  - Zašto te pustio?
  Anđelika je odgovorila:
  - Mi smo vještice, a čovjeku koji će nas spasiti možemo dati najvredniji dar od svih mogućih!
  Barbarossa Bock je bio iznenađen:
  - Da, a šta ćeš mi dati?
  Natasha je samouvjereno izjavila:
  - Učinićemo od tebe večnu mladost, a ti nikada nećeš ostariti!
  Dječak je klimnuo glavom.
  - Da, mogu te pustiti! Ali kako to dokazati!
  Natasha je izjavila:
  "Stavi ruku u vatru i nećeš se ozlijediti!" Vidjet ćete da možemo dočarati!
  Barbarossa Jr. je oprezno stavio ruku u vatru, skrolovao i sa osmehom odgovorio:
  - Da, možeš! Pa kakva je tvoja sloboda u zamjenu za moju besmrtnost!
  I devojke imaju novu šansu. A rat još traje... U januaru su zauzeti Gorki i Kazanj.
  Početkom februara, Nemci i Finci i Šveđani su zauzeli Kareliju i krenuli u juriš na Arhangelsk. Situacija se dramatično pogoršala.
  Elizabeta je prebačena SU-100 u ovaj grad.
  Sada se tukla tamo. februar i mrazevi. Ali djevojke se i dalje bosu bosonoge.
  SU-100 je težak samo osamnaest tona sa zaštitom od metka. Ona je ranjiva, ali pokretna. I ne bi trebala stajati u zasjedi; mora se kretati da ne bi bila pogođena.
  Kada se krećete, rezervoar se zagreva i devojkama u bosim nogama i u bikiniju nije tako hladno.
  Elizabeta je, pucajući na naciste, pjevala:
  - A evo uslova! I evo srijede! Međutim, hladnoća je dobra za vaše zdravlje! Hladno vrijeme je dobro za naše zdravlje!
  I golim nožnim prstima, kako da napadne naciste. A T-4 ovaj mali tenk je pokvaren.
  Ratnike treba istaknuti borce kolosalne klase.
  Ekaterina takođe puca bosim nogama i cvili:
  - Komunizam biti!
  Elena, takođe pucajući u neprijatelja i probijajući ga kroz njega, zaglušujuće se nasmijala:
  - Čeka nas luda pobeda!
  Efrasia je , probijajući tenkove Wehrmachta golim nogama, plavim od hladnoće, samouvjereno odgovorila:
  - Ništa nas ne može zaustaviti!
  Ovi ratnici su jednostavno super!
  Ali, avaj, malo je njihovog herojstva... Pao je i Arhangelsk... Očigledno nema dovoljno municije...
  Nemci se kreću prema Moskvi sa začelja. U martu su se odvijale bitke za Rjazanj. Hitlerove horde teku sa istoka...
  Potrebni su neki hitni koraci.
  Moskva se još uvijek drži, a Staljin je sastavio savjet sigurnosti. Diskusija je bila nervozna. Nije bilo novih ideja.
  Samo je Berija predložio:
  "Možda bismo zaista trebali ponuditi mir Trećem Rajhu pod bilo kojim uslovima, samo da nas ne diraju!"
  Staljin je ljutito odgovorio:
  - Ovo nije konstruktivan pristup druže Berija! Potrebni su nam snažni potezi!
  Maršal Vasilevski je iskreno odgovorio:
  - Nema rezervi, Vaša Ekselencijo! Gotovo svi su stradali u neravnopravnim borbama. Osim SU-100, u seriji nema drugih vrsta novog oružja. Istina, IS-3 će uskoro biti gotov, ali ovaj tenk je teško proizvesti i teško će ga u sadašnjim uslovima lansirati u seriju.
  Maršal Žukov je ljutito primetio:
  - Ako ne možete da pobedite, preostaje samo jedno - umreti dostojanstveno!
  Staljin je htio nešto reći, ali se pojavila bosonoga djevojka u kratkoj suknji. Bljeskajući golim štiklama, donijela je depešu.
  Staljin je prešao očima i ljutito zaurlao:
  - Lenjingrad, nemoćan da izdrži glad i višemjesečnu blokadu pao! Sada je naš drugi grad zarobljen od strane Frica!
  Maršal Žukov je raširio ruke i primetio:
  - Oh, veliki Staljin... To je strašno!
  Berija je predložio:
  - Možda u čast ovog pucanja hiljadu ljudi?
  Vrhovni komandant je urlao:
  - Umukni ti ćelavi idiote! Nešto treba uraditi!
  Molotov je predložio, zamuckujući i nervozno milujući gola kolena devojčica:
  - Ponudimo Nemcima privremeni prekid vatre, pa tek onda krenimo u mirovne pregovore pod bilo kojim uslovima.
  Staljin je graknuo:
  - Probaj! Ali predaje neće biti. Moskva će pasti, mi ćemo voditi gerilski rat!
  Berija je s laskavim smiješkom primijetio:
  - Ali ovo će samo povećati patnju ljudi, druže Staljine. Možda...
  Staljin je odlučno udario pesnicom o sto:
  - Ne! Neka Molotov predloži pregovore! I ništa drugo, sranje do kraja!
  Nemci su sredinom marta opkolili Rjazan. Osjetivši nedostatak municije, sovjetske trupe su se probile iz grada.
  Alenka i njen tim trče, bosi trepere po prolećnom otopljenom snegu.
  Djevojka puca na naciste i pjeva:
  - Slava našem duhu, slava velikoj zemlji!
  I bosom nogom će baciti ubilački poklon smrti. I rastjerati naciste na sve strane.
  Anyuta, pucajući na protivnike, izdala je:
  - I naš udarac, sveti dar, i honorar!
  Alla također trči, puca na naciste, baca bosom nogom paket eksploziva uglja i sikće:
  - Nikada nećemo odustati!
  A sada blistava Marija, pucajući na naciste, i temeljito ih koseći, i reži cereći se zubima, cvili:
  - Niko nas neće zaustaviti!
  A njena gola peta odaslala je razorni paket smrti i slamanja.
  Marusya, pucajući na naciste, sasvim logično primjećuje:
  - Komunizam nikada neće nestati!
  Matryona, pucajući na neprijatelja i sijekući redove, sasvim logično i racionalno primjećuje:
  - A vera u partiju ostaće vekovima!
  A goli prsti će baciti poklon uništenja.
  Djevojke su pobjegle iz ringa. Ali situacija je i dalje napeta.
  I nemaju gdje da odu.
  Prolećno otopljenje je malo odložilo napredovanje Nemaca. Osim toga, nacisti su se ujedinili sa Japanom i krenuli u okupaciju Centralne Azije.
  I to ih je omelo i april je prošao relativno mirno. A u maju je konačno pušten prvi sovjetski tenk IS-3. I mogao bi biti isporučen na prvomajsku paradu.
  Ostareli i oslabljeni Staljin je ovo gledao pogrbljen. Izraz lica mu je bio smrtno umoran.
  IS-3, s obzirom na mukotrpnost u proizvodnji, još uvijek nije mogao postati serijski.
  Njena suštinska razlika od ova dva bila je samo oblik kule. Bila je kao leteći tanjir, a čelo joj je bilo kao kljun ždrala. Naravno, povećani ugao nagiba dobro je zaštitio prednji deo, ali je zakomplikovao proizvodnju. Osim toga, donji dio čela je bio ranjiv i ako bi ga projektil pogodio, više ne bi rikošetirao.
  Staljin je odmahnuo rukom i nestao u bunkeru, a počeo je još jedan nacistički napad. U vazdušnim udarima učestvovali su TA-400 i Yu-287 sa krilom zakrenutim unazad.
  I opet su na radiju ispalili balističke rakete vođene krilima.
  Kremlj je pretrpio značajnu štetu.
  Staljin je ozbiljno razmišljao o bekstvu njihove Moskve.
  Sredinom maja, nakon što su završili preraspodjelu srednje Azije, nacisti sa istoka i zapada započeli su napad na Moskvu. Usledila je još jedna žestoka bitka.
  Sovjetske trupe su se herojski borile. Ali snage su previše nejednake. U borbama su se pojavili i tenkovi E-75 Tiger-3. I masovno "Panter" -3. Takve borbe su, recimo, izvanredne.
  Krajem maja, početkom juna, nacisti su završili gotovo potpuno opkoljavanje Moskve.
  Staljin je svečano najavio da će ostati u glavnom gradu i da će tamo stajati do smrti.
  Moskva je granatirana i bombardovana. Bio je okružen veoma moćnim linijama odbrane koje nije bilo tako lako savladati. Ogromne rezerve municije i hrane bile su koncentrisane u glavnom gradu.
  A Staljin je bio relativno siguran u podzemnom gradu.
  Hitler je 22. juna 1945. godine, kada je prošlo tačno četiri godine od početka Velikog otadžbinskog rata, naredio da se zaustavi juriš na prestonicu, umesto da je sistematski uništava artiljerijom i avionima. I nastavite da bombardujete samouvereno.
  Bazirana ofanziva se preselila u Sibir. Bilo je potrebno zauzeti Sverdlovsk i Čeljabinsk dok ovi gradovi ne pokriju snijeg... Krajem juna, početkom jula oba ključna grada su zauzeta nakon tvrdoglavih borbi... Nijemci su se kretali preko Sibira. Sovjetska sela su padala jedno po jedno.
  Ovdje su se nacisti u septembru 1945. približili Novosibirsku. Izbile su i borbe za ovo naselje.
  Crvena armija se borila uz lokalne milicije. Tamara se ovdje borila kao heroina.
  Već je kraj septembra, pada snijeg i mraz. A bataljon djevojaka bori se bosi i pokazuje čudesno junaštvo.
  A ratnici se bore kao pantere.
  Tamara se okrenula, bosom nogom bacila eksplozivni paket uglja i zacvilila:
  - Niko nas neće zaustaviti! Niko nas ne može pobediti!
  Ostale djevojke očajnički urlaju:
  - Umrijećemo, ali se nećemo predati!
  I borba se nastavlja...
  Novosibirsk je pao tek početkom novembra... Rat se nastavio. Sovjetski Savez još uvijek nije kapitulirao. Moskva je bila blokirana i pod vatrom.
  U podzemnom gradu pohranjene su strateške zalihe hrane i municije, tako da se moglo izdržati još neko vrijeme.
  Nemci su stalno bombardovali i granatirali grad.
  Postojao je i novi teški tenk "Rat". Ova mašina je bila teška dve hiljade tona i bila je naoružana sa nekoliko topova.
  Kao probojni tenk korišćeno je vozilo sa oklopom 400 mm... Položeno borbeno ispitivanje....
  Ali zapela je za ježeve i uništio ju je pilot kamikaze koji ju je nabio.
  Ipak, pojavio se novi tenk "Rat"-2, još veći i teži...
  Staljin je dočekao Novu 1946. godinu u Moskvi, koja još uvijek nije zauzeta. Veliki vođa SSSR-a je računao na čudo. Moskva je postala prava tvrđava.
  Zalihe hrane bi mogle potrajati još nekoliko godina, a s obzirom na pad stanovništva zbog bombardovanja i granatiranja, i duže. Ali municija je zavisila od brzine i intenziteta napada.
  Beria je ipak primetio:
  - Možda će se drug Staljin složiti sa Hitlerom o našoj slobodi?
  Vrhovni glavnokomandujući, odlučno je izjavio, snažno udarivši pesnicom o sto:
  - Ne razgovaram sa kanibalima Lavrenty! Da li razumiješ!
  Berija je uz uzdah primetio:
  - Nadajmo se čudu, o velikom!
  Staljin je primetio, grakćući:
  -Strpljenja i malo truda!
  . EPILOG
  Nova 1946. godina protekla je u lokalnim borbama. Nemci i Japanci su postepeno zauzeli sve veće gradove. Verhojansk je zadnji pao u avgustu. Nemci imaju nove tenkove AG-50 u obliku piramide.
  Tamara i njen tim očajnički su se borili u Verhojansku.
  Devojke su, kao i uvek, bile bose i u bikiniju.
  Stajali su do smrti. I golim nožnim prstima bacali su eksplozivne pakete ubojite sile.
  A onda, kada je nestalo municije, mogli su da prođu kroz podrume i tunele u tajgu.
  Bili su spremni da uzmu oružje i ponovo ratuju, čak i ako je to bio gerilski rat.
  U SSSR-u su nastale partizanske zone i započeo je podzemni rat.
  Glavni grad se još uvijek održao, pa je Hitler želio da ga izgladni i spasi svoje vojnike, od kojih je previše već umrlo.
  A devojke su u međuvremenu istrebljivale naciste i Japance, na razne načine i metode.
  Posebno Nataša i njen tim.
  I ispostavilo se da jeste opet V T -34-85. auto naravno _ isto , ne novo . I za kraj četrdesete šesto godine zastarjelo .
  A Evo I AG -50. Podseća nisko piramida With Veoma dugo barel . Auto cjelina šezdeset pet tona . Debljina oklop co sve uglovi 250 mm ispod tilt . Za školjke T -34 apsolutno neprobojan .
  Superman Natasha V smetnja prosiktao :
  - Ovo Kako zadatak ! Pokupiti planina !
  Futurist-Anđelika pogledao okolo . Sad Oni bili V njegov tradicionalno bikini . I nešto _ _ ljepota došao on um .
  A Svetlana pritisnut on poluga bosonog pete I vozio tank . Ona prosiktao :
  - Manevar ! Samo manevar !
  AG -50 opremljen snažan 105 mm top With dugo prtljažnik u 100 EL . On u stanju hit on veliki udaljenosti . Tem preko , y trideset četiri With kvaliteta oklop nije bitno . Jedan hit I kraj .
  Svetlana počinje swing Sovjetski rezervoar _ Evo neprijatelja puca . Projektil čak malo zabrinutosti oklop _ Ali To srećom sklizne . A nakon svega moć kolosalan - uranijum core .
  Superman Natasha šapnu njihov grimiz usne :
  - Uključeno ikone With tuga lica - opet imperija rodi se !
  Futurist-Anđelika snimljen pomoću _ bosonog prsti noge . projektil zadovoljna V još uvijek stojeći piramidalni tank . I skliznuo With oklop V rikošet . Već Veoma ona koso I cementirano .
  njemački tenk naravno _ isti , neprobojan , sa sve uglovi čak Za IS -7. A već Gdje prije njega T -34-85.
  Opet njemački puca ... Svetlana pritisnut naked peta on kočnice . I mogao evade tank od poraz . Iako fatalan poklon provukao se uopšte blizu .
  Superman Natasha V bijes rekao je :
  - Da Mi I zaglavio !
  Futurist-Anđelika nasmijao se . Ona coolly iščupao With sebe grudnjak . izložena visoko dojke With jagoda bradavice . Otkrila je zube njihov biser zubi . I tweeted :
  - Kukavice Ne igra V hokej !
  I pritisnut grimiz bradavica on okidač . Takve Evo ona bold I pjenušava vrag . A Možda ljubazan , ruski anđeo utjeloviti .
  Projektil izleteo od Ne previse dugo doula _ Bljesnuo je ... I zadovoljna direktno V prtljažnik njemački automobili AG . odbijen njegov like udarac krekeri .
  I Sve četiri cure refren , lajao :
  - Jedan , dva - ja hit ! Fritz By rogovi Dakle dao !
  I Kako tresti Oni njihov bosonog noge . Evo Ovo cure ! A Kada at pucanje koristiti naked sanduk je _ V stotinu jednom efikasnije .
  Superman Natasha With osmijeh primijetio :
  - Ovo tank Sad Za nas sigurno . Ali Kako njegov uništiti ?
  Zoya With osmijeh predložio :
  - A V combat kauboj stil , mi njegov sweep away !
  Svetlana ubrzano pokret njegov tank . Ali protivnik , iznenada okrenut I požurio u bekstvu . On ubrzano divno brzo : sve isto gasna turbina motor . I bio jasno brže od _ T -34-85.
  kao da slon pobjegao od Pugs . Sve bi ništa . Ali slonovi znati kako pokret čak Veoma brzo .
  Superman Natasha ljutito preselio By oklop bosonog stopalo I zaurlao :
  - Evo ! Pa Kako svejedno _ _ Mi zaostajao od fašisti !
  Zoya With tuga V glas , pjevao :
  - Sve nemoguće , moguće V naš svijet !
  I tresao njegov kosa , boje list zlato _
  Futurist-Anđelika With oduševljenje pjevao i _ pušten drugi ljuska . To hit V oklopni stern I broke .
  - Dolaze da li snovi bez presedana ... Tkati da li vijenci sa zakašnjenjem ... nijemo bio Gerasim jednog dana ! _ _ Sad On kune se psovanje !
  Svetlana strogo primijetio :
  - Psovanje grditi je _ vulgarno !
  Superman Natasha htio nešto _ _ _ reci duhovit . Ali Evo pojavio drugi fašistički rezervoar _ On ovo jednom E -75. Isto U redu zaštićeno V čelo , ali mnogo lošije With strane _ Da li je istina, trideset četiri njegov Sve jednaki Ne probiti kroz
  On ovo puta , Zoya bacio With sebe grudnjak _ I izložena grimiz bradavica .
  Uzeo I pritisnut dojenje on okidač . pištolj radio ...
  projektil opet zadovoljna direktno V prtljažnik masivan puške . I stotinu pet milimetrijski pištolj izašao od zgrada .
  I ovo njemački požurio pobegao _ Dobro način iznijeti od zgrada najviše zaštićeno automobili su _ beat By trunks .
  Superman Natasha presretan izjavio :
  - Evo vidi ! Mi mi pobeđujemo !
  A Evo I treće tank . On ovo vremena " kraljevski" lav ." At njega oružje , bombarder kalibar u 450 milimetara . Takve Ako jebi ga onda malo uopšte Ne će izgledati .
  Superman Natasha on ovo jednom odlučila pucaj sama . skinuti grudnjak . Koji at ona nakon svega _ visoko i _ elastična sanduk _ svježe kao _ at cure . I ratnik Kako će uzeti I će pritisnuti ruby bradavica _
  Projektil izleteo ... I " Kraljevski lav " primljen direktno V prtljažnik _ I ogroman auto Kako eksplodirati . Šta I par stojeći By ivice tenkovi odleteo on neki stotine metara .
   Da I trideset četiri tresao . Auto jedva Ne prevrnuo i _ ispostavilo se otkinut od zemlja .
  Futurist-Anđelika čak hit at sletanje čelo , vičući :
  - kao da konji magarci !
  I ugrožen Fritz pesnica .
  Superman Natasha bio zadovoljan i _ nacerio se biser , veoma veliko zubi :
  - Evo Mi dao By neprijatelj ! Kako trebalo bi !
  Zoya pjevao , sa sa oduševljenjem :
  - Ljubav I smrt ! Dobro I zlo ! Šta sveti Šta grešni ... A meni znam Sve jednako !
  I djevojka preselio bosonog nogu By metal .
  Sljedeći neprijatelja E -100. Auto opasno . WITH bacač bombe i 75 mm _ top With Veoma dugo barel . Takve napad modifikacija , i u stanju ispuniti uloga I borac tanks . A sedamdeset pet milimetara oružje Za Sovjetski tank prilično dovoljno .
   A prtljažnik bombarder pokriveno kapa _
  Superman Natasha prekrstila se at pomoć bosonog noge , i tweeted :
  - Pa , hoćemo njegov beat ?
  Zoya , ljulja se zubi , dogovoreno _
  - Naravno da hoćemo !
  Futurist-Anđelika grimiz bradavica pritisnut on okidač . pištolj radio . ispljunuo ubilački naplatiti . I prekinut relativno tanak ali _ ali dugo prtljažnik njemački puške .
  Svetlana entuzijastično tweeted :
  - Odlično ! A Sad dati Vatra ja !
  I ratnik Isto izložena moj torzo _ At sve četvorke grudi on visina _ I Veoma čak prelepa , seksi , zavodljiva . Dakle With takav cure zelim uraditi ljubav . Pa šta _ Možda biti bolje njih ? Vjerovatno samo _ ostalo cure !
  I Evo mlada žena uhvaćen trenutak kada _ kapa počeo otvori . I koristeći moj grimiz bradavica kao _ će osloboditi projektil By njemački bombarder .
  A Fritz Ne uspio čak I oko treptaj ... kako će uzeti I eksplodiraće ... U Sve strane rasuti pušenje metal _
  Svetlana trljao sebe jaka ruke I zacvilio :
  - Ja djevojka autentičan zmaj !
  I Kako smejati se ! I uzmi da _ će pokazati jezik !
  Superman Natasha uzeo I entuzijastično pjevao :
  - Patriota ! Sovjetski patriot ! Koliko Fritz ubijen ti !
  Zoya pokupiti pesma , i tresući se naked sanduk , nastavak :
  - Patriota ! Crveni patriot ! I on cure Sve tvoj snovi !
  I Isto ratnik Kako će uzeti I smejte se naglas ! I jezik pokazaće ! I cere se zubi - očnjaci !
  I bosonog noge će se kretati poluga ...
  Djevojke ovdje su očigledno u najboljem izdanju, iako imaju zastarjeli tenk. I nastavljaju u partizanima.
  Ali 20. aprila 1947. počeo je novi napad na Moskvu. U njemu su učestvovali i Japanci, i Turci, i sva strana vojska.
  Hitleru je na kraju ponestalo strpljenja i odlučio je da okonča SSSR. I lično sa Staljinom, povezujući sa njim gerilski rat koji još uvek bukti na teritoriji Rusije.
  Kao, ako Moskva padne, onda će se rat bez sumnje završiti.
  I počeo je odlučujući, opšti napad.
  U napad su krenuli i superteški tenkovi "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 i drugi.
  Kao prvo, grad je gađan balističkim projektilima.
  Korišćene su i borbene, neranjive diskete Trećeg Rajha . Takva je armada.
  Alenka i njen tim hrabro su dočekali Nemce i dali im se u borbu.
  Alyonka je golim prstima bacila granatu, ispalila rafal i zaurlala:
  - Za ruski duh!
  Anjuta, pucajući na protivnike i koseći redove neprijatelja, cvrkutala je golom petom, podlegavši paketu smrti:
  - Za veličinu komunizma!
  Alla je, pucajući na neprijatelje SSSR-a i bacajući bombu golim prstima, viknula:
  - Za majku Rusiju u komunizmu!
  Marija je, vodeći dobro usmjerenu vatru na neprijatelja i samouvjereno ga koseći, primijetila, pokazujući zube:
  - Rusiji treba novi lider!
  Matrena je napomenula, pucajući i samouvjereno uništavajući protivnike, i golim prstima dajući još jedan dar smrti:
  - Naravno, potrebno je!
  A od njenog bacanja, koje je palo u klizalište, sudarila su se dva njemačka tenka.
  Marusya je, pucajući na naciste, energično primijetila:
  - Sve je bilo u SSSR-u, ali je neprijatelj uzeo broj!
  A golom petom, kako će lansirati ubojito i neumoljivo!
  Alenka je ohrabrila drugarice:
  - Ne žuri da sahraniš Rusa! Takođe imamo posla!
  I prstima svoje bose noge bacit će razorni dar uništenja.
  Anyuta, pucajući na naciste, složila se s ovim:
  - Neprijatelje ćemo žestoko tući, reka Otadžbine neće presušiti!
  A sa golom, okruglom petom, djevojka će energično uzeti i podleći neprijatelju.
  Alla je, pucajući na naciste, ispuštajući komad eksploziva iz praćke, povlačeći konac golim prstima, izdala:
  - Biće to samo supermen - koji će zameniti Staljina!
  Marija je, pucajući sa neverovatnom preciznošću i bacajući granate golim prstima, progovorila:
  - Sve što se ne menja je na bolje!
  Matryona, dobro nišanim udarcima obara Fritza. A onda, oštetivši tenk bosom nogom, primijetila je:
  - Mi smo svojom nepromenljivom i herojskom voljom!
  Marusja je bosim nogama bacila čitavu gomilu granata. Tako se nacistički samohodni top prevrnuo i zacvilio:
  - Biću najjači!
  Alla, izbacivši transporter od nacista bacanjem, granatama golom petom, primijetila je, ispravljajući:
  - Ne ja, nego mi! Sve je jače!
  Alenka je počela da peva kako bi podigla borbeni duh, komponujući u hodu. A ostale djevojke, pucajući na naciste, pokupile su ga;
  Mi smo devojke zemlje SSSR,
  Koja je baklja za ceo svet...
  Dozvolite da vam pokažemo primjer veličine,
  Evo kako se pjevaju junačka djela!
  
  Djevojčice su rođene pod crvenom zastavom,
  I bosi jure kroz mraz...
  Kćeri i sinovi se bore za Rusiju,
  Ponekad mlada momku pokloni ružu!
  
  Biće crvena zastava nad svemirom,
  Sjaj tako jako, kao plamen baklje...
  Na kraju krajeva, imamo herojski zamah,
  A naš baner blista kao crven!
  
  Ne vjerujte, prokleti fašista neće proći,
  I ruski duh nikada neće nestati...
  Pobjede će otvoriti beskonačan račun,
  Recimo zdravo i zdravo bilo kome !
  
  Rusija je divna zemlja
  Dali ste komunizam narodima...
  Zauvijek velikodušno darovano od Boga,
  Za domovinu, za sreću i slobodu!
  
  Neprijatelj neće moći pobijediti otadžbinu,
  I koliko god bio okrutan i lukav...
  Naš nepobedivi ruski medved,
  Vojnik Rusije je tako poznat po svojoj pobjedi!
  
  Prelepa sovjetska zemlja
  Devojke u njemu su ponosne što su prelepe...
  Ona nam je zauvek data rođenjem,
  I budimo pošteni komsomolci!
  
  Borimo se na periferiji Moskve,
  Mećava snežnih nanosa, a devojke su bose...
  Ne dajmo Otadžbinu sotoni,
  Čak i gađamo precizno sa kosama!
  
  Dakle, u bijesu, djevojke su željne borbe,
  I bacaju goli eksplozivni paket petom...
  On je samo fašista jer izgleda kul,
  U stvari, samo zli Kajin!
  
  Neprijatelji ne mogu pobediti devojke,
  Rođeni su pod takvom zvezdom...
  Nepobjedivo čudovište je naš medvjed,
  Ko je od domovine napravio ženu!
  
  Mi Ruskinje smo dobre
  Ne plašimo se torture i mraza...
  I odbij, vjeruj u navalu zle horde,
  Neprijatelj će se naljutiti od doze!
  
  Neprijatelj je uspeo da se odgurne od Moskve,
  Iako ima veliku moć...
  Mi djevojke smo tako ponosne na sebe
  Protivnici nestaju svi u grobove!
  
  Ne vjerujte, Rusiju neprijatelji ne mogu pobijediti,
  Pošto svaki vitez iz pelena...
  Lovac se pretvorio u igru,
  A protivnik je još dete!
  
  Ali ruski duh, vjeruj velikom duhu,
  U njemu su, znate, takve sile skrivene...
  Neprijatelj će biti razbijen na komade,
  Uostalom, vitezovi su nepobedivi u bitci!
  
  Odbacite svoje sumnje, devojke,
  Mi smo najhrabriji ljudi na svetu...
  Bacimo Sotonine horde u pakao,
  Potopimo sve protivnike u toalet!
  
  Sveti rat će se završiti
  Mir i jutro će doći na planetu...
  Znaj da je zauvek sa suncem,
  Neka ljeto gori zauvijek!
  
  I komunizam vjecni u slavi,
  I Lenjin i veliki Staljin su sa nama...
  U prokletom filmu, tek sad je fašizam,
  A naša volja vjerovati je jača od čelika!
  
  Moja Rusija vlada vekovima
  I dao sreću celom univerzumu....
  Potrebna je čelična snaga šake
  I hrabrost, ali razumno izlivanje!
  
  
  
  Vještice koje stvaraju čudesno oružje
  Gerda, Charlotte, Magda i Christina, koje su svojevremeno testirale "Tigra", također su vodile razvoj obećavajućeg modela: "Panther"-2. Djevojke su motor i mjenjač smjestile u jedan blok - poprečno, a toranj su učinile uskim i manjim. A mjenjač je ugrađen na sam motor. Kao rezultat toga, "Panther"-2 se pokazao kao silueta manja od dva metra, a broj članova posade smanjen je na tri osobe. Debljina oklopa na prednjoj strani trupa povećana je na 120 milimetara pri velikim nagibima, a bokova na 82 milimetra na nagibima. A tornjevi su do 150 mm na prednjoj strani i 82 mm na bočnim stranama, na padinama. Istovremeno, cijelo vozilo je smanjeno na 35 tona, što je omogućilo snalaženje sa motorom od 700 konjskih snaga i povećalo brzinu i upravljivost tenka. Istovremeno, poboljšana je i upravljivost vozila, a šasija je postala lakša i mnogo lakša za popravku i održavanje. Ukupno ima šest valjaka, što je praktično i zgodno. Hitleru se dopao "Panther" 2 i ušao je u proizvodnju u septembru 1943. Auto je uspješan, sa dobrom, oklopnom i brzometnom puškom. Radila je i kretala se brzo, sa odličnom ergonomijom.
  I što je najvažnije, bilo je lakše za proizvodnju i zahtijevalo je manje metala. I istovremeno se odlikovao kapitalnom preživljavanjem. Nije tako lako probiti takav automobil s velikim nagibima oklopa.
  Sovjetske trupe su imale ozbiljan problem. Osim toga, Nijemci su umjesto Fau programa uložili u razvoj narodnog lovca, te stvorili XE-162, jednostavan i jeftin za proizvodnju, a vrlo lagan i upravljiv.
  Pokazalo se da je ova mašina razvijena u povoljnijim uslovima i relativno laka za rukovanje. I nije joj tako lako da se izbori.
  Nametnuo sam sovjetskim i savezničkim trupama žestoke vazdušne borbe. Prazan lovac je bio težak samo jednu i po tonu i gotovo se u potpunosti sastojao od drveta. Tako se mašina pokazala izuzetno efikasnom.
  Situaciju je pogoršala činjenica da su njemačke djevojke počele aktivno ulaziti u zrakoplovne jedinice.
  Albina i Alvina su počele aktivno zabijati, boreći se u pravilu bosi i u jednom bikiniju. A ove djevojke nisu mogle biti oborene. I sami su tako aktivno odsijecali neprijatelja. A kako su lijepe bile ove plavuše: prave Arijevke!
  Albina gracioznom nogom pritisne okidač i obori nekoliko sovjetskih aviona i zacvili:
  - Slava Trećem Rajhu!
  Alvina svojom grimiznom bradavicom pritisne okidač, udari u tri sovjetska automobila i zaurla:
  - Slava našoj Otadžbini!
  Borbene devojke - ne možete reći da su slabe. Ne, veoma su agresivni i sposobni su svakoga da raskomadaju.
  Snažna kao celina, ova vojska. A zimi se linija fronta stabilizovala. Mainstein je krenuo u protunapad i uspio je poraziti sovjetske trupe preko Dnjepra, stvarajući par velikih kotlova. Nemci su takođe uspeli da odbiju ofanzivu kod Lenjingrada. Ovdje su se oslonili na snažnu liniju odbrane. Osim toga, nakon poraza u Ukrajini, Staljin je uklonio nekoliko divizija iz ovog pravca i dopustio Nijemcima da odbiju napade. Front se izdržao, a Nijemci su se mogli održati zimi duž cijelog perimetra napada.
  Gerda se lično borila na "Panteru" -2, zajedno sa devojkama. I pored zime, lepotice su se borile bose i samo u jednom bikiniju.
  Gerda je golim prstima pritisnula dugmad džojstika, udarila neprijatelja i zacvilila:
  - Slava našem carstvu!
  Charlotte je također pritisnula polugu golim nožnim prstima, srušila toranj trideset i četiri i agresivno potvrdila:
  - Slava herojima!
  Kristina je mlatila pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom i, udarivši u sovjetsku mašinu, zacvilila:
  - I slava nam!
  Magda je ispalila rafal od četiri mitraljeza, odsjekla sovjetsku pješadiju uz pomoć golih prstiju i izdala:
  - Vječna, pobjednička slava!
  Tako su djevojke nestašne i gole, njihove okrugle potpetice svjetlucaju.
  A na prilazu "Tigra"-2, ovaj tenk, težine pedeset pet tona, obećava zaštitu od 250 mm čela, a bokove od 170 mm.
  To sa topom 88 mm u 71 EL, vrlo pristojan auto.
  A na proleće Nemci već napreduju u Italiji i samouvereno slamaju saveznike.
  Oni zauzimaju Napulj i napadaju Siciliju.
  I stotine hiljada savezničkih trupa se predaju. I razbijte ih temeljno. Nemački Panteri su nezaustavljivi.
  A djevojke tjeraju Engleze da padnu na koljena i ljube im bose, isklesane noge, i jezikom ližu okrugle pete ljepotica.
  U junu, saveznici pokušavaju napredovati iskrcavanjem trupa u Normandiji. Ali tamo dožive porazan poraz. Opet, stotine hiljada zarobljenika, i mnogo zarobljene opreme.
  Ruzvelt dobija srčani udar i postaje nesposoban. Sjedinjene Države pokušavaju ograničiti tako težak rat. Britanija razmatra opcije za pomirenje sa Fritzom. Situacija je otežana snažnijim bombardovanjem engleskih gradova mlaznim avionima. A britanski lovci ne mogu sustići takve avione.
  Tako Čerčil počinje da traži mir. Ali Firer je neumoljiv. On pršti od svijesti o vlastitoj snazi.
  Ali Britanci ipak pristaju na mir. I to zabrinjava Staljina, koji nudi Fireru primirje. Hitler pristaje da prekine neprijateljstva na tri godine, pod uslovom da ne bude partizanske sabotaže i da strane ostanu na svojim granicama, a SSSR će prodavati naftu i hljeb Nemcima.
  Staljin je pristao na ovo... I Fricovi su im odvezali ruke.
  Prvi udar je, naravno, Gibraltar. Nakon što ste osvojili ovu tvrđavu, možete prebaciti trupe u Afriku na najkraćoj udaljenosti. Prilikom napada na tvrđavu, Nijemci su koristili najnovije jurišne puške MP-44, djevojke su ih također poboljšale: učinile su ih mnogo lakšim i pouzdanijim.
  A Albina i Alvina, djevojke koje su njemačke avione učinile mnogo praktičnijim i bržim, borile su se na nebu.
  I razbili su saveznike desno i lijevo. Gibraltar bi bio zauzet na potezu. Franko je bio primoran da pristane na Hitlerov ultimatum. Ne dozvolite nacistima da okupiraju vašu zemlju.
  Nemci su ubrzali tenkove i provalili na neprijateljsku lokaciju.
  Nakon pada Gibraltara, Fritz je ušao u Maroko. I oni su se kretali, osvajajući teritorije. Fritz tenkovi su se kretali posebno u Alžiru. "Panther" -2 brzo klizi po pijesku. Nadograđen je snažnijim motorom i trčao je. Panter-2 je u potpunosti zadovoljio vojsku svojom zaštitom za čelo, a Tiger-2 je generalno bio nevjerovatan tenk. Saveznici su pali kao oboreni.
  Njemačke djevojke su se borile u pustinji, obično bosonoge i u bikiniju. Kožu su samo mazali posebnom zaštitnom kremom kako ne bi izgorjela.
  Tada ljepotice zarobljenih Engleza kleče, i tjeraju djevojci da ližu pete. I njima se to sviđa, posebno Afrikancima, koji to rade s entuzijazmom.
  Četrdeset i peta godina bila je vrlo uspješna za Nijemce, zauzeli su veći dio Afrike, Bliski istok. A u prvoj polovini četrdeset i šeste godine zauzeli su i Indiju, i Burmu i ostatak Afrike. I više je bilo problema sa snabdijevanjem trupa, rastezanjem komunikacija, terena nego s otporom britanskih i američkih jedinica. Štaviše, kolonijalne trupe nisu bile baš voljne za borbu. U tehnologiji, Nijemci imaju ogromnu prednost u kvalitetu. Na primjer, ME-262 X, ima brzinu do 1200 kilometara na sat, a naoružan je sa pet avionskih topova. A Sjedinjene Države i Britanija, iako su manje-više pogodne za borbenu upotrebu, nemaju mlazne lovce, a bombardere još više.
  Štaviše, Nemci su imali diskoteke koje su razvijale brzinu od oko četiri brzine zvuka. Bili su potpuno neranjivi na malokalibarsko oružje, zahvaljujući laminarnom toku koji je tekao oko automobila. Ali zbog toga ni sami nisu mogli pucati. Ali bilo je moguće baciti bombu sa visine, koristiti je za izviđanje, i što je najvažnije, nabiti neprijateljska vozila, obarajući ih mlaznicama.
  Leteći tanjiri su efikasno oružje velikog dometa i sposobni su letjeti od Evrope do Sjedinjenih Država. A vodile su ih ponekad veoma lepe devojke koje su se radije borile bosonoge i u bikiniju.
  Evo Gertrude i Eve u letu. Ovo su dvije divne slatkice. Na primjer, crnac Amerikanac je uhvaćen. Vezan za balvan. I tako su na njegovom muškom savršenstvu dugo jahali da je zatvorenik izgubio svijest, prezaposlio se.
  A sada je Gertruda, golih nožnih prstiju, uzela disk i uperila ga u metu, obarajući američke avione. Evo jedne borbene devojke.
  A i Eva, golim nožnim prstima, usmjerava mašinu smrtonosne sile na neprijatelja.
  I bijesno nabija neprijatelja, a automobili Engleske i SAD-a padaju.
  Iskrcavanje Nijemaca planirano je za kraj novembra. Prvo, u ovom trenutku niko ne čeka. Zapravo, vrijeme nije baš dobro i rizično je preživjeti. Ali u mirnim danima možete preplivati Lamanš i pristati. Osim toga, prednosti su u noćnom slijetanju, jer ga je mnogo teže braniti noću.
  Nemci su do tada uveliko pobili englesku i američku flotu.
  Tako da se slijetanje očekivalo bez ikakvih problema. Moćna udarna snaga trebalo je da budu specijalni bataljoni devojaka, koje su i na mrazu krajem novembra bile bose u samo jednom bikiniju.
  Iskrcavanje je počelo 26. novembra 1946. godine. Na godišnjicu izbora u Reichstag, nakon čega je Hitler dobio mjesto kancelara Rajha.
  Nije bilo ko da zaustavi sletanje. A u ofanzivi su učestvovale velike mase pješaštva, pa čak i najnoviji piramidalni tenkovi. Koji se ne može probiti ni pod kojim uglom.
  Djevojke se, naravno, bore unutar njih, i djeluju hrabro.
  A neki ratnici već bosi razbijaju ivicu leda po noću smrznutim lokvama. I bore se veoma hrabro. I čine čuda kolosalne moći. A kada golim prstima bacaju granate i raskidaju Engleze na komade, postaje izuzetno cool...
  Gerda se bori na piramidalnom tenku "Tigar"-4 sa topom i bacačem bombi , i to prilično hrabro. Šalje projektil za projektilom i razdire neprijatelje.
  Ponašajući se ne pranjem već kotrljanjem, pritiskom na dugmad džojstika golim prstima, djevojka urla:
  - Aktivno golimo zube, veoma snažno istrijebimo!
  Charlotte koristi grimiznu bradavicu kada puca, pritiskajući je na dugme džojstika i udarajući neprijatelja, cvrkutala je:
  - Naš univerzalni građevinski tim!
  Lupanula s raketnim bacačem i Christina golim nožnim prstima. Razbila je mnogo protivnika i progunđala:
  - Za veličinu Trećeg Rajha!
  Magda je urlala za njom. Ovaj put sa bradavicom od jagode. Pocepao neprijatelja i urlao:
  - Za arijevski komunizam!
  Evo cure na super nivou! I kako pješadija djevojaka trči bosih nogu, bacajući granate u hodu. I kako je to sjajno i smrtonosno.
  Devojke su tako borbene i prelepe.
  I slamaju britansku desnu i ljevicu. Nije iznenađujuće da se Engleska sa takvom ofanzivom i desantom iz Francuske i Norveške izdržala samo deset dana. Ovo je super!
  Metropola je pala. A sledeća faza je putovanje u Ameriku. U februaru su Nemci, uprkos zimi, izvršili desant na Island: Operaciju Ikar, i zauzeli ovu važnu teritoriju.
  I opet su bosonoge djevojke iz različitih SS bataljona učestvovale u borbama.
  I uspjeli su bljesnuvši golim petama kroz snijeg.
  Staljin je predložio Hitleru u martu 1947. zajednički rat protiv Sjedinjenih Država. Firer je pristao na to, ali pod uslovom da SSSR dobije natrag samo Aljasku, na neki način legalnu teritoriju. I neće tražiti više.
  Staljin se složio sa ovim... I počela je invazija sovjetskih trupa preko Aljaske. Tako brzo i brutalno.
  Novi sovjetski tenkovi su se kretali.
  Elizabetina posada borila se na prvom, eksperimentalnom i nedovršenom tenku T-54. aprila 1947. Na Aljasci još ima snega, ali se ruske devojke tuku bose i u bikiniju. I tako lepe devojke.
  Elizabeth golim nožnim prstima puca u neprijatelja. Udara američki " Šerman ". I otkrivajući zube, ratnica kaže:
  - Slava idejama velikog komunizma!
  Ekaterina takođe puca golim prstima isklesanih nogu i cvili:
  - Slava pobedonosnim rezultatima naše vojske!
  Elena je takođe opalila, ovoga puta koristeći grimiznu bradavicu na grudima, pogodivši neprijatelja veoma dobrim ocenama i zarežala:
  - Slava novim odlučujućim pobedama!
  Euphrasia , lupala je po protivnicima bradavicom od jagode i udarajući "Pershing" lajala::
  - I pobedićemo!
  Ratnici su se očigledno raspršili kao rovke. I tako su Amerikanci izmlaćeni.
  Granata pogađa tenk u čelo, ali se odmah rikošetira. Elizabeth urla i skače:
  - Slava idejama komunizma!
  I takođe šalje projektil nazad, koristeći svoje gole nožne prste. Ova devojka je na pravoj misiji.
  Ovo su borbene lepotice.
  Sovjetske trupe su se zadržale na Aljasci. A u maju je stigao prvi IS-7, oličen u metalu.
  A na njemu je posada tenka Alenke.
  Evo jedne borbene devojke. Dok je pucao na neprijatelja, on ga pogađa izuzetno precizno.
  A pištolj, kako moćan: 130 mm. Ona udara neprijatelja sa velike udaljenosti. Amerikanci i dalje imaju glavni tenk " Šerman ", koji je dobar samo za golove njemačkih i sovjetskih tenkovskih asova. Postoji malo bolji Pershing, sa snažnijim pištoljem od kalibra 90 mm. A vrlo mali " Superperšing ", čiji je pištolj kalibra 90 mm i dužine cevi od 73 EL, sposoban je da nanese opasnu ranu sovjetskoj mašini IS-7 na brodu i u blizini. Američki topovi uopće ne uzimaju piramidalne njemačke tenkove iz svih uglova. IS-7 je udaren u stranu. T-54 - " Superpershing ", može uzeti blizu čela, a na brodu na daljinu. Ali za sada SSSR ima glavni tenk T-34-85, koji još nije povučen iz proizvodnje i bori se protiv Amerikanaca. Približno je jednak Shermanu , a slabiji od Pershinga.
  Dakle, sovjetskim vojnicima je teško. I sa zavišću gledaju na do sada jedini, prvi eksperimentalni tenk IS-7.
  Ovaj auto je ponosan i cool.
  IS-2 i IS-3 se takođe bore. Zadnji auto u čelo nije probijen osim " Superpershinga ". Pa, IS-3 se može i ubiti u donji dio trupa.
  IS-2 je donekle slab u prednjem oklopu kupole.
  Djevojke Natashka i njen tim se bore na ovom tenku. Borbene lepotice. A oni iz IS-2 zadaju razorne udarce, smrtonosnim projektilima.
  Nataška je pritisnula noge golim prstima i izbacila ubicu, probivši Amerikanca i vyaknula:
  - Slava idejama dobrog komunizma!
  Zoja je pritisnula svoju grimiznu bradavicu o ubojitu polugu i viknula:
  - Za arijevski mir i red!
  Augustina je također udarila golom petom, udarivši neprijatelja i zalajavši:
  - Za odlučujuće pobede!
  I konačno, Svetlana izbacuje noge uz pomoć golih prstiju, seče neprijatelja i škripi:
  - Za velike sile!
  Ratnici Crvene armije napredovali su preko Aljaske. Došlo je ljeto i bilo je toplo, i bilo je lijepo djevojkama u bikiniju i bosim na tenkama. Nemci su se, nakon što su savladali Grenland, iskrcali u Kanadi. A sa juga su počeli da se sele iz Argentine. U Brazilu je došlo do podjele na pronjemačke i proameričke frakcije. Nemci su snažnim udarcem svojih borbeno spremnijih divizija rešili stvar u svoju korist.
  Nacisti su imali moćniji i efikasniji jurišni karabin, koji je pucao sa velike udaljenosti i vrlo brzo. Yankeesi su trpjeli poraz za porazom.
  Nova ekipa engleskih djevojaka, predvođena Jane Armstrong , napredovala je sa juga... Ratnik se borio u Brazilu u ljeto... Proameričke snage su se sporo odupirale.
  Ali u Venecueli, žene ratnice su se suočile sa američkim trupama. Borili su se na zastarjelom "panteru" -2, koji je već praktično ukinut u korist piramidalnih modela opreme.
  Ali Britanci su i sa ovim tenkovima bili jači od Amerikanaca. Pucali su iz pištolja na Shermane , koji su već bili beznadežno zastarjeli, mogli su se ravnopravno boriti samo sa sovjetskom tridesetčetverkom.
  Jane je pucala iz daljine koristeći gole nožne prste. Udarila je neprijatelja i cvrkutala:
  - Ovo je veličina Britanije - neće izblijediti!
  Gringeta je golim prstima udarila u neprijatelja svojim isklesanim nogama. Srušila je Sherman i zacvilila:
  - Naše kraljevstvo će biti cool!
  I pokazala je jezik!
  Onda je Monika opalila, bosim nogama pogodila neprijatelja pravo u metu i zagugutala:
  - Za spas duše!
  A za njima lupanula i Malanja. Precizno pogodio opasnijeg Pershinga i razbio mu trup.
  Naravno, golih prstiju je zagugutala:
  - Slava idejama kraljevskih snaga!
  Devojke su se borile veoma agresivno i konstruktivno.
  I odabrane njemačke jedinice su se kretale u Kanadi. Gerda je na tenk "Tigar" -4 piramidalno slomila Ameriku i njene dominione. I slomili su se pod slomljivim udarcima neprijatelja.
  Gerda je pucala golim nožnim prstima, pogodila neprijatelja i brbljala:
  - Za arijevski komunizam!
  Charlotte je također udarila, ovaj put grimiznom bradavicom, udarila američki auto i progunđala:
  - Za veličinu Nemačke!
  Christina je takođe pogodila neprijatelja. Slomila je njegov oklop, koristeći svoje gole prste, isklesane noge, poput ljuske jajeta, i grknula :
  - Za naša fenomenalna dostignuća!
  I Magda je tutnjala, lomeći neprijatelja kao glinu i urlala:
  - Za takve resurse koje je nemoguće reći u bajci, a ne opisati olovkom!
  Treba napomenuti da su djevojke izuzetno borbene i vrlo pokretne. Oni su zapravo jako zabavni.
  I tako su pali glavni gradovi Kanade: Kvebek i Toronto. I život je Švabama postao bolji i zabavniji...
  Hitler je izjavio da će Amerika biti dokrajčena!
  Sjedinjene Države nisu uspjele razviti atomsku bombu. Očigledno se sreća u ovom slučaju okrenula od Amerike u korist Wehrmachta. Pa šta? Postoje i druge osnove za pobedu i uspeh. Dakle, prerano je za očajanje.
  Ali Fritz, sa svojim stranim pukovinama, daleko su superiorniji od Sjedinjenih Država u pogledu trupa. I sposobni su da urade mnogo u uništavanju neprijatelja.
  Ovdje je Gerda, na primjer, uhvatila crnog borca. I toliko su ga mučili, tjerali ga da vodi ljubav, da je pao kopita. I zapravo je prilično cool.
  U jesen četrdeset sedme, Fritz je ušao na teritoriju samih Sjedinjenih Država. Sovjetske trupe su se i dalje borile u Kanadi.
  Alenka se na IS-7 borila sa cijelom brigadom Shermana i Pershinga. Shermani su ovdje bili iz klase Firefly, sa topom duge cijevi od 76 mm, koji je opasan za IS-7 kada puca u stranu. Dakle, djevojke su bile u ozbiljnoj situaciji. IS-7, uprkos svim svojim zaslugama, ima top sa ograničenom municijom i ne previše brzom paljbom.
  Tu je Alenka opalila golim prstima, udarila Amerikanca i zacvilila:
  - Na mom putu rata!
  Anyuta je zauzvrat mlatila, uz pomoć grimizne bradavice, udarila Shermana i vikala:
  - Za pobedu SSSR-a!
  Alla je takođe udarala golim nožnim prstima. Probio je američki auto i viknuo:
  - Za ideje komunizma!
  Marija je takođe udarila, uz pomoć bradavice jagode, razbila protivnika na komade i siktala:
  - Za velike Lenjinove rukopise!
  A Matrjona je pokleknula golom petom, slomila Shermanov oklop i zacvilila na sve strane:
  - Za moje vitezove svetlosti!
  Ovo je pet, ovo su devojke - ne možete naći cooler! I svi su tako mladi i svježi. A djevojke mirišu na med. Nije ni čudo što vojnici sa takvim zadovoljstvom ližu njedra Venere svojim jezicima. I još se ližu.
  Da, IS-7 je podlegao da se ne bi raskomadao. Zato je ovo tenk, svi tenkovi su tenk.
  Možda osim piramidalnog njemačkog...
  Ali većina Shermana je ubijena, a ostali se povlače.
  Tako su šišale sovjetske devojke.
  A na nebu, Anastasija Vedmakova i Alenka Sokolovskaja mlaću Frica. Taj Pokriškin nije dorastao ovim devojkama. A ljepotice se bosu bose i u bikiniju. A grimizne bradavice grudi koriste se prilikom pucanja, što povećava borbenu efikasnost pucanja.
  Ali bolje razumije Albinu i Alvina. Devojčice su uspele da dobiju šest stepeni Viteškog krsta. Najviša šesta klasa Viteškog krsta Gvozdenog krsta sa listovima hrasta platine, mačevima i dijamantima dodeljena im je nakon što su oborili po više od hiljadu letelica.
  Evo devojaka - devojke svim devojkama...
  Ali i Anastasija Vedmakova i Alenka Sokolovskaja sakupile su po više od dve stotine aviona. I već su imali osam zvijezda heroja SSSR-a.
  Anastasija je golim nožnim prstima pritisnula dugme za pucanje avionskog pištolja i srušila američki auto, škripeći:
  - Imam super devojku!
  Alenka Sokolovskaja je udarila na neprijatelja uz pomoć grimizne bradavice na grudima, srušila tri aviona i zalajala:
  - I još sam kul!
  To su devojke, takve devojke!
  I uništavaju Ameriku.
  Pa, naravno, Alvina i Albina to čine još zabavnijim i cool.
  Alvina koristi grimizne bradavice kada snima...
  I Albinina jagoda...
  I obje djevojke jako vole raditi jezikom sa žadnim, pulsirajućim šipkama. Imaju takvu strast i kredo agresije!
  Albina je pritisnula gole nožne prste i cvrkutala:
  - I idu na more, hrabre cure!
  Alvina, otpuštajući, potvrdila:
  - Cool element, ubijajući element!
  A sada su Nemci i Sovjeti i Japanci zabili dublje u američku teritoriju.
  Japanci imaju svoje borce: nindže. Veoma hrabar i borben.
  Evo plave nindže, kako golim prstima pušta žilet, odsijecajući glave Amerikancima i blebetačima:
  - Neće proći!
  I sječe mlin mačevima.
  A žuta nindža će držati pravu lepezu sa mačevima. A onda će golim nožnim prstima bacati otrovne igle i lansirati ih ubijanjem jenkijevskih trupa, udarajući protivnike.
  I urlati na sve strane njegovih pluća:
  - U svoj japanski sjaj!
  A djevojka s crvenom kosom, kako će kosi mlin držati, i siječe neprijatelje.
  A onda će ga uzeti golim nožnim prstima i udariti po njima i raspršiti Jenkije u različitim smjerovima. Ovo je ljepota bitke.
  I urlati:
  - Mi smo nindže!
  A onda će djevojka s bijelom nindža kosom održati helikopterski prijem sa mačevima. Isecite protivnike, razbijte ih. I iz grimizne bradavice udara munjom, urlajući:
  - Za pobedu Japana!
  Pa takvim lopovima niko ne može da odoli! Ovde su devojke, sve devojke devojke...
  I tako su agresivni.
  Ali ovdje bitke tutnjaju kolosalnim intenzitetom. Snage Osovine kreću se i sa sjevera i sa juga, bukvalno gnječeći Ameriku gigantskim kleštima.
  Evo isječka nekadašnje slavne zemlje koji potresa maštu.
  Do kraja jeseni, Fritz su se već prilično uglavili na teritoriju Sjedinjenih Država.
  Ovdje se Gerda bori u tenku Tiger-4 i usput se prisjeća svog bivšeg,
  Takođe veoma slavni podvizi.
  Gerda je bila malo umrljana krvlju, ali je bila zadovoljna. Ali raspoloženje je pokvario užasan smrad koji je izvirao iz posječenog trbuha ghoula i strah da će još stotinu, ako ne i više, istih stvorenja dotrčati.
  Charlotte je u međuvremenu uhvatila svog upornog protivnika za glavu i izvela smrtonosnu tehniku "dvostrukog Nelsona", izvrnuvši stvorenju vrat. Vatreni ratnik se ovdje pokazao u ulozi svojevrsne majke Tereze - u smislu milosti prema brutalno pretučenom ghoulu. Izraženo:
  - Ja sam ljubazna, ljubazna, i moja majka je ljubazna - kao mudra sova!
  Gerda je bila zabrinuta:
  - Zar ne razumete?
  Charlotte je bila iznenađena.
  - Šta da razumem?
  "Zar dinosaurusi ili hibridi pacova i žohara neće čuti?" Gerda je stisnula usne.
  Charlotte se zahihotala.
  "Nisam očekivao da ćeš biti takva kučka !" Da, ubit ćemo ih najmanje hiljadu!
  - Udarali su te batinom po glavi!
  - Ne. Vjerujte mi, megagnom nas može čuti. - Onda je devojka zamuckivala. "Ako ga Sultan patuljaka nije uzeo, odnosno nije pozvao u službu, onda nije mogao otići predaleko od nas.
  Gerda je upitala sa vrlo slabim samopouzdanjem:
  "A ostali patuljci, vilenjaci, anihobiti ?"
  Charlotte je brzo muškom nemilosrdnošću ugasila svoju posljednju nadu:
  - Drugi, možda i čuju, ali šta ih to briga? Poznaje samo megagnoma Kiy-Dar.
  Gerda je počela da briše svoju krvavu nogu o ogromnom bujnom listu. List je samo izgledao mekan, ali je u stvarnosti bio bodljikav. Bosonoga plavuša je izvukla moral:
  - Nije sve zlato što blista, već sve što smrdi - uvek ispadne sranje! Toliko je prljavštine na svijetu da je nemoguće vjerovati u čistoću tvorca, čak i nakon nekoliko koraka na zemlji!
  Kao odgovor, Vatreni Đavo je ponovo zašištao sa vazduhom u njenoj plastičnoj cevi. Onda su devojke dugo slušale noć. Ali megagnom Kiy-Dar nije čuo, ili čak nije mogao čuti. I očigledno nije bilo drugog gnoma ovdje.
  Gerda je pjevala ovdje:
  - Ako se prijatelj odjednom ispostavi da nije ni prijatelj ni neprijatelj, već patuljak... To znači da čekamo ludnicu!
  Charlotte je prekinula svoju prijateljicu:
  - Pa, hoćeš li da nas prekrije legija duhova? Hajde sa nogama, i to brzo!
  Još jednom su nastavili svoj naporan trk, iako su oba ratnika već bila bolesna od umora. Ponekad je Gerda zaspala u hodu, u slatkim kratkim trenucima izgledalo je da leži, odmara se (neka vrsta spavanja u snu - to je jednostavno nevjerovatno cool!). Ali vizije su se srušile kao grudva gline koja je pala na zemlju - lako i bez napora, samo je tijelo nervozno drhtalo. A onda je sve počelo iznova, kao da se ljulja nevidljivo klatno. Okolo je bila neka polurealnost i polurealnost , morao sam da izbočim kapke da se oni, teški , ne zatvore. Bose noge djevojčica bile su divljački izbušene, ali im upravo taj strašni bol nije dozvolio da potpuno zaborave i izgube osjećaj za stvarnost. I pejzaž se postepeno menjao.... Visoki zidovi jasno su se prozirali kroz tamu uokolo, umorni plavokosi ratnik bio je kao u crnom kamenom hodniku. Zamišljao sam zvukove - težak odjek njegovog trčanja. A bilo je još nešto strašno i nepomično - ispred. Nešto živo, još nevidljivo, čekalo je djevojke i one su pobjegle tamo. Naravno, nisu hteli da padnu u pakao, ali su ipak trčali kao ovce koje juri tigar. Nije jasno ni zašto, o takvom su smeću počeli da sanjaju, možda zbog ekstremnog fizičkog napora poslednjih nedelja rata u pustinji Afrike i planinama Azije...
  Gerda je šapnula:
  - A i raj je u stanju da bude pakao, da ne moraš dugo plivati u pakao!
  Nešto je zgrabilo djevojčinu ruku. Svest se trznula nazad do ratnika. Odjednom se našla kako mirno stoji. Tlo se blago naginjalo naprijed. I začuo se blagi pljusak vode. Svježina i vlaga udahnuli su iscrpljeno lice djevojke.
  Gerda je uzviknula:
  - Vau, čak možeš da trčiš u raj!
  - Viry ! Charlotte je uzdahnula od osjećaja. - Mesto gde blaze pali vojnici Velike Nemacke. - Njen zvučni ratnički glas bio je pun istinske radosti.
  Gerda nije dijelila ovaj optimizam:
  - Tačnije, Virijino prednje polje .
  Charlotte je oduševljeno rekla:
  - Gde je njiva, tu je i njiva!
  Gerda se sjetila legende, sjetila se kako su na putu za Reich-Saray prešli malu rijeku sa srebrnom vodom . Sa visine kraljevskog konja, prelazak se činio lakim i brzim zabavnim. Plavokosi ratnik se čak osjećao kao sultan, ili kao sultanija, što je, inače, još bolje! Ali jedno je sjediti na divovskom elitnom konju, a drugo putovati na vlastitim nogama boginje. Pitam se koliko je duboka i podmukla ova rijeka?
  Gerda je lukavo, ali figurativno primijetila:
  - A prednje polje je moje!
  - Znaš da plivaš? - okrenula se crvenokosa devojka.
  Gerda slegne ramenima:
  - Kakvo glupo pitanje. Gdje ste vidjeli predstavnika elitnog SS bataljona koji nije znao plivati?
  Charlotte je odlučno protresla svoje plamene kovrče:
  - Zaboravi na SS elitu. Ovdje je potpuno drugačiji svijet ili čak bezgranični svemir s bezbroj svjetova. Nije sve kao kod nas!
  "Mogu li?" upitala se Gerda, ponovo gledajući u prazninu koja je bila unutar ratnika.
  Charlotte je promrmljala:
  - Pa, rađaj se brzo! Vrijeme ističe!
  "Naravno da bih trebao znati plivati!" rekla je plavokosa ratnica veselo, videći sumnju na nežnom i istovremeno strašnom licu svoje prijateljice.
  Leptir veličine albatrosa, sa plavo-žutim pjegavim krilima, mahao je antenama u znak potvrde da golonoga plavuša govori istinu.
  "To je ono što i ja pretpostavljam, ili skoro tako", odgovori Šarlot nesigurno. - Iako znate poslovicu: ćurka je mislila i ušla u supu, vrana nije mislila i završila u zvečku! U svakom slučaju, bolje je da znaš kako, jer ne mogu da te izvučem. A imamo samo jedan put - na drugu stranu.
  Gerda je čvrsto stisnula pesnice.
  - Naravno, kul je plivao!
  Charlotte je upozorila:
  "Možda ćemo imati problema s mačem!"
  Glamurozni ratnici prišli su samoj ivici obale i zakoračili u crnu noćnu vodu. Gerda je osjetila pritisak vode - potočić je imao laganu struju. Golonoga plavuša je kleknula i pohlepno se napila, nakon čega je poprskala svoje umorno, prašnjavo lice. Pospanost je odmah nestala. Voda je bila hladna i nežna, želeo sam da legnem u nju i opustim bolne mišiće ženskog tela...
  Gerda reče s entuzijazmom:
  - A mine u prednjem polju su nevidljive!
  - Sačekaj minutu! prošaputala je Charlotte.
  Gerda je bila iznenađena:
  - Zašto su ovde opet zamke?
  Vatreni ratnik je uvjeravao:
  - Ne, ali... Mislim da još imamo šanse!
  Vatreni ratnik je ponovo stavio svoje usne na svoju bijelu plastiku. Slušala je, pažljivo razgledajući.
  Gerda se, zauzvrat, opustila i činilo se da se hrani božanskom energijom iz vode. Charlotte ju je upitala:
  - A vidi, teško mi je da se koncentrišem na ovom mestu.
  I golonoga plavuša se osvrnula. Činilo se kao da će uskoro svanuti. Mrak više nije bio mrkli, kao što je bio nedavno, pojavile su se nestabilne praznine u njegovoj neprobojnosti - činilo se da će još samo malo pa će pasti pokrivač noći. To znači da će potjera početi vrlo brzo. Dobro je da su stigli do reke. Gerda je, žmirkajući obrve, bolje pogledala: voda joj se jasno vidjela pod nogama, izluđujući muškarce, i nejasno u središtu struje. Druga obala se gotovo davila u mraku.
  Snežno beli ratnik je primetio:
  "Kad bi samo sada muške ruke mazile naša iscrpljena tijela sa venama koje vire od napetosti." Kakvo bismo zadovoljstvo imali od ovoga? O patničko meso nevinih djevojaka. Moja utroba boginje Venere, tako želi ljubav i sreću, ono što svaka žena želi!
  Charlotte je ponovo uzela dah. Ovog puta Gerdi se učini da je nešto, bilo u vazduhu ili u zemlji, zadrhtalo kao odgovor. I nešto sa šiljcima i istovremeno tako nježno trljalo se o golu petu plavokosog ratnika. Ona je izjavila:
  - Ovdje je ona užitak boa constrictor.
  - Da li si čuo? - Mladi vatreni đavo uzbuđeno ju je uhvatio za ruku. - Stepenice megagnoma ! Oh, snežno bijela ženka mirisala? Kiy-Dar je odgovorio. - Šarlot je poljubila prijateljicu u uvo. - Verujte mi, naša pobeda je blizu, On je tu negde!
  Gerda je primetila:
  - Da, blizu je... Kao Mesec za budalu!
  Charlotte je počela jače duvati u svoju zviždaljku napravljenu od magične plastike koju su stvorili vilenjaci ( mada tehno-magija !), a zatim je pritisnula uho na tlo. Ovoga puta reakcijsko podrhtavanje tla bilo je mnogo uočljivije.
  Gerda je filozofski primijetila:
  - Postoji takav znak da što duže nemate sreće na početku, kraj će biti uspešniji!
  - Da... - Smaragdne oči najlepše devojke radosno zaškiljiše, - došao je na poziv! Key-Dar!
  Gerda stavi prst na usne:
  - Budi pazljiv. Možda ovo uopće nije isti megagnom , ili stvorenje potpuno drugog reda!
  Ukočili su se, slušajući. Potresi zemlje postali su jednoličniji i teži. Negdje u blizini, između "otoka" grmlja, probijao se jedan ogroman tip. Bio je kao džinovski duh, koji je poslušno tražio gospodara, makar bio i posljednji golobradi mladić...
  Charlotte je izjavila:
  - Verovatno ne možete ni zamisliti sve moći megagnoma . To su tako moćna stvorenja da se čak i paklena vatra povlači pred njima!
  Gerda je odmah prigovorila:
  - Ne, zašto ne mogu zamisliti ... Ako je patuljak jako stvorenje, onda bi megagnom trebao biti za red veličine jači. Uostalom, same riječi mega, to je milion puta više!
  Šarlot je voljno, kao devojka na sastanku sa pop zvezdom, pristala:
  Da, u pravu si prijatelju! Tačno u milion, ovo je cijela nepobjediva vojska!
  Gerda je bila iznenađena:
  "Zašto ga nisi ranije nazvao i pustio naše prijatelje da umru?"
  Umesto odgovora, mlada i crvenokosa đavolica ponovo je poljubila njenu zviždaljku, a vazduh je uz lagano šištanje izlazio iz zakrivljene mlaznice. I odjednom se Charlotte ukočila u polu-uzdahu , a njene smaragdne male oči su se zaokružile. Vatreni vuk je sjeo u vodu, dodirujući Gerdinu ruku. Toliko sam želeo, trebalo je da joj odgovorim, kada odjednom...
  Djevojčičine bose noge su iznenada zapekle od tako oštrog bola da su odjednom skočile i ... konačno se probudile. Madeleine je držala palicu sa električnom žicom spojenom na nju. Na ružičastom se pojavio mjehur od električnog pražnjenja , čak i malo keratiniziran od trčanja po vrućem pijesku i oštrom planinskom kamenju .
  SS kapetan je zarežao:
  - Da, ustani, brzo se spremi, obuci uniformu! Ne možeš se pokazati pred feldmaršalom samo u bikiniju! Gledaj, dušo, bit ćeš nagrađena, ali ako izbaciš glupost, onda ću natjerati Conan točak da se vrti na jedan dan , i istovremeno te udariti strujom. - Madlen je ovde napravila goru facu. - Mada ne, ne dan, već čitavu nedelju, bez ijednog minuta predaha. Još imamo vremena.
  Devojke su brzo pocele da se spremaju... I na drugom kontinentu su se desili i zanimljivi događaji, i to slični.
  Da, i sada je ponovo bitka, a ratnica Gerda, koristeći svoje gole nožne prste, šalje smrtonosni projektil. Slomljeni Pershing je stao.
  Ovdje se uvlači nešto veće i nespretnije. Najnoviji američki razvoj, samohodni top s kalibrom topa duge cijevi 155 mm i debljinom oklopa od 305 mm. Teška je sto dvadeset tona i veoma se sporo kreće. Jedva puzi...
  Gerda je dobro naciljanim udarcem uništila Shermana i napomenula:
  - Ide nam u dušu!
  Charlotte je pucala golim nožnim prstima, razbila neprijatelja u pocijepane komade metala i zacvilila:
  - Za čast i otadžbinu!
  Christina je zaprepašteno primijetila:
  - Možda ga možemo pogoditi bacačem bombi?
  Magda je samouvjereno izjavila:
  - Prepusti ovo meni!
  A djevojka je svojim žilavim malim prstima uperila pušku u neprijatelja i pogodila ga.
  I američko čudovište je stalo i eksplodiralo.
  Ovo su devojke iz Trećeg Rajha - bravo!
  Došla je zima, a IS-7 se kreće po snijegu. U Americi se vode borbe. Ljepotice iz SSSR-a se žestoko bore.
  Alenka je golim prstima pucala na Pershinga i razbila protivnika.
  I zagugutala je:
  - Slava ruskom komunizmu!
  Anyuta je također pogodila projektilom. Tehniku je koristila golim nožnim prstima i gugutala:
  - Reći ću supermen devojka!
  Alla je također pucala i pogodila drugi tenk Patton . I tako cool.
  Kakvo je povrće ovaj najnoviji Patton rezervoar ? To je " pretežak ", samo sa snažnijim motorom od 810 konjskih snaga i više nagiba oklopa.
  Kakva impresivna mašina koja može postati problem za T-34-85. Ali IS-7 je tuče kao iz daljine. A sovjetski tenk, primivši projektil u prednji oklop, šalje ga u rikošet. Evo borbenog vozila. I kao odgovor, jednim potezom, ruši Amerikanca.
  Tada Marija puca, precizno pogađa neprijatelja. Probije ga i zacvili:
  - Naša vojska je jaka, štiti svet!
  Takođe koristi svoje gole nožne prste.
  A onda će Marusya razbiti dupe. I smrskaće neprijateljski oklop u krhotine. Koristeći, u ovom slučaju, golu petu.
  I urlati:
  - Za Staljinove nove reforme!
  Ona je tako borbena ljepotica, i želi svima ugoditi.
  Ovako radi ekipa na IS-7, od toga se đavo razboli.
  Ali tada se javljaju djevojke.
  Elizaveta se bori na T-54. I ponaša se očajnički. Tako agresivna kučka.
  A cure imaju jako dobar auto. I iz njega pucaju izuzetno precizno.
  Na primjer, uzeli su i udarili " Superpershing ", a oni viču:
  - Naš sveti komunizam!
  Elizabeth je uperila pištolj golim prstima. Lupanula na metu i zacvilila:
  - Moja pobeda će biti velika!
  I namignula svojim saputnicima.
  Ekaterina se tukla uz pomoć grimizne bradavice i zacvilila:
  - Za naše velike pobede!
  I kako da se nasmeje do kraja.
  A Elena će, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, udariti u neprijatelja. Slomila je moćni oklop, raskomadala metal i zaškripala:
  - Moćna naša nacija!
  I urlati na sve strane...
  - Ura!
  A Eufrazija takođe mlati neprijatelja, ovoga puta bradavicom od jagode. Slomi neprijatelja i brbljaj:
  - Za veličinu komunizma na svim planetama galaksije!
  Ovo su najkul devojke na svetu. I ništa ih ne može zaustaviti ili obuzdati.
  Ekaterina cvili i trese grudima:
  - Imam super devojku!
  A bradavice joj sijaju kao rubini... Jednom ih je zabila u lice crncu i natjerala ga da ih liže. Zatim je jezikom liznula njegovo muško savršenstvo. Kakav je tako prijatan ukus?
  Kako je lepo za devojku - ne mogu da opišem najveće zadovoljstvo na svetu.
  Ovako djevojke slamaju neprijatelja. I osjećaju zadovoljstvo od svojih slavnih pobjeda i kolosalnih postignuća.
  A Anastasija Vedmakova i Alenka Sokolovskaja su generalno neverovatne devojke. Oni jednostavno kipte od talasa strasti i cunamija požude.
  Anastasija puca iz grimizne bradavice na neprijatelja, udara u avion Yankee i vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam prelep supermen!
  Alenka Sokolovskaya, nastavljajući da slama neprijatelja, koristi bradavice od jagode i urla:
  - A ja sam viši od devojke na svetu!
  Takvi su borbeni ratnici, a moram reći da su još pokrali! Niko im ne može odoljeti.
  Čak i Amerika ... i svaka je već zaslužila deset zlatnih zvijezda heroja SSSR-a ...
  Za tako fenomenalno dostignuće dobili su specijalnu nagradu: dijamantsku zvijezdu heroja SSSR-a. To je samo po sebi veoma časno i cool.
  Zabavite se ljepotice!
  Najbolje, naravno, tek dolazi!
  Oleg Rybačenko izveo je još jednu operaciju u Saudijskoj Arabiji.
  Carska vojska Nikolaja II proširila je rusku teritoriju. Zajedno s Olegom, djevojka Margarita Korshunova sada se borila. Također mutant - ratnik koji je dobio besmrtnost.
  Pa, vječna djeca su dovela u poslušnost sve ove bande mudžahedina. I oni su ih porazili - primoravši ih da polože zakletvu ruskom caru.
  U isto vrijeme, Oleg Rybachenko se ne protivi da napiše lijep i malo drugačiji nastavak djevojačkih avantura;
  Nakon nove godine, Nijemci i koalicija ostvarili su značajan napredak širom Sjedinjenih Država. Amerikanci su, suočavajući se sa tehnološki naprednijim neprijateljem, gubili.
  Do kraja marta, Wehrmacht se približio Washingtonu i počeo jurišati na glavni grad SAD-a.
  Borbe su bile neravnopravne i videlo se da devojke ovde pobeđuju... Pogotovo piramidalni tenk, Gerda je dobra, kao i njeni radovi.
  Tokom granatiranja Bele kuće, kada je njen tenk bio direktno pogođen, Gerda je zaspala i sanjala ovo...
  Vidjela je partizanku Laru Mikhejko koju su uhvatili nacisti. Četrnaestogodišnja djevojčica uzvratila nacistima. Dvojica njenih saputnika su ubijena. I ona se sama sakrila u kolibu.
  Baka je htjela da je izda kao unuku, ali joj nacisti nisu vjerovali. I odveli su me... Potraga počinje.
  A onda je Lara zgrabila granatu, nacisti su pali. Devojka se mentalno oprostila sa ovim svetlom i bacila ga... Ali granata nije eksplodirala.
  Nije bilo moguće herojski pobjeći.
  Oborili su Laru, udarili je nekoliko puta i nanijeli joj modricu ispod oka. Ali nisu udarali jako, očigledno su se bojali da sakate!
  Kada je dovedena u kolibu na ispitivanje, Lara se ponijela drsko.
  Gledajući hrabro u oči SS pukovnika, rekla je:
  - Fritz će te uskoro uništiti! Čujte tutnjavu oružja, smrt stiže iz Crvene armije!
  Pukovnik je odgovorio:
  - Smelo devojko, upoznaćeš bič!
  Lara je hrabro viknula:
  Bol me ne plaši!
  Pukovnik je naredio:
  - Izvedite ovog gada napolje sa plakatom: partizan i pokažite celo selo!
  Policajac je brzo rekao:
  - Pao je sneg na ulici, a mraz je... Ne bi li devojku izveli bosu da rashladi svoj žar!
  SS pukovnik je klimnuo u znak slaganja.
  - Dobro! Neka bude kao bos na mrazu, možda se opametite !
  Larin kaput i džemper su pocepani. Ostavili su me samo u jednoj pamučnoj haljini. Izuli su grube cipele i crne čarape. Djevojka je ostala bosa u jednoj laganoj haljini.
  Okačili su joj ploču oko vrata sa natpisom: "Ja sam partizan". I vezavši mu ruke s leđa, izveli su ga na trem. Djevojčinim bosim stopalima bilo je hladno i snijeg.
  Lara se nasmiješila. Bilo joj je zaista neugodno zbog modrice na licu, kako je izgledala. I možete hodati bosi po snijegu. Njeni tabani su postali veoma grubi tokom leta, od mnogih prelazaka bosonoge. Nedavno je obula cipele, a nije joj prvi put da trpi hladnoću i glad.
  Lara je sama otišla i nastavila da se smiješi. Duvao je vjetar, raznosio joj bakrenocrvenu kosu, a snijeg je škripao pod njenim bosim nogama.
  Devojka je hodala sa takvim pogledom, kao princeza na tronu. I ostavio za sobom elegantne, male otiske stopala, skoro detinjasta stopala.
  Ljudi su je gledali sa simpatijom.
  Jedna od baka u bundi promrmlja:
  - Užas! Vode djevojku bosu!
  Vrijeme je bilo sunčano, a Larini stvrdnuti, žuljevi tabani jedva su trpili hladnoću. Otišla je sebi, i pokazala zube.
  Ovdje je spaljena od udarca biča. Djevojka je vrisnula i ugrizla se za usnu.
  Još nekoliko puta je udarena silom. Lara je jedva stajala na nogama i naporom volje obuzdala je plač.
  Tvrdoglava djevojka poslata je u posebnu kolibu, gdje su bile sprave za mučenje.
  Ovdje su je stavili na stalak i počeli da joj peku pete usijanim gvožđem...
  I dva dželata su bičevala Laru bičevima. Djevojčica je u početku suzdržavala krikove titanskim naporom, ali kada su široke trake željeza, crvene od vrućine, nanesene na dječje gole tabane, vrisnula je i izgubila svijest. Dovedena je...
  užas...
  Gerda se probudila... Prokletstvo, morate sanjati o tome kada su oni uoči pobjede, njihov tenk granatira Bijelu kuću.
  I onda ispadnu takve gadne stvari...
  SuperPerschinga dok je izlazio iz kuće , probijala se kroz njega i gukala:
  - Mir, rad i ljubav!
  Zatim je pokazala jezik.
  Charlotte je također šutnula svoju protivnicu, koristeći gole nožne prste i progovorila:
  - Ja sam devojka iz super klase!
  Christina je također udarila, sikćući kao zmija i pritiskajući grimiznu bradavicu na dugme džojstika, udarajući neprijatelja:
  - Mi smo superljudi!
  I Magda će ošamariti neprijatelja, zdrobiti tenk, natjerati borbeni komplet da detonira i izdati:
  - Daj mi akrobatiku!
  Zatim namiguje svojim partnerima. Evo jedne devojke - smatrajte topničara najviše klase.
  Ratnici uništavaju Jenkije i postižu bodove... Albina i Alvina imaju već po dvije hiljade oborenih automobila. Za to su dobili novu nagradu: Dijamantsku zvijezdu Viteškog križa Gvozdenog krsta sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Tako su se djevojke istaknule postavši asovi super klase. I niko ih nije mogao zaustaviti i poraziti.
  Anastasija Vedmakova i Akulina Sokolovskaja i Orlova dobile su svaka nova nagrada: Orden slave najvišeg stepena sa dijamantima, čemu su se veoma obradovali. Ovo su tako cool devojke.
  I rat se bliži kraju... Amerikanci 20. aprila 1948. kapituliraju. I još jedna priča o Drugom svjetskom ratu okrenuta naglavačke.
  Ovog puta to izgleda kao period dugog mira. SSSR je vratio Aljasku i svi su bili sretni. A zemlje američkog kontinenta podijelili su Japan i Treći Rajh. Tako je okončana privremena preraspodjela svijeta.
  Nemci su umorni od rata.
  Hitler je dozvolio poligamiju u Trećem Rajhu - do četiri žene svaka, i uveo drakonske poreze na parove koji nemaju djece ili imaju manje od tri. Ovo je bio snažan potez za podsticanje populacione politike.
  Osim toga, sam Hitler je imao mnogo djece dobijene umjetnom oplodnjom. A među njima je trebalo izabrati prestolonaslednika.
  Nije bilo tuge, Treći Rajh je probavljao osvojeno zajedno sa Japanom.
  Ali 5. marta 1953. Staljin je umro. I Berija je došao na vlast. Zašto Berija? U stvarnoj istoriji imao je dobre šanse za prijestolje, ali ga je spriječila nesreća: pobuna u DDR-u, tokom čijeg je gušenja sazrela kontra-zavjera protiv Berije. A ovdje, naravno, nema DDR-a.
  Osim toga, Hitler je želio da nakon Staljina vlada dobro predviđeni i Nemcima dobro poznat Berija, koji je bio germanofil. A Staljin je, kada mu se zdravlje pogoršalo, oporukom u korist Berije.
  Dakle, sve je odlučeno u korist šefa tajne, a ne samo tajne policije.
  Pa, Berija je predložio da se Hitler pozabavi Japanom prije nego što nabavi nuklearno oružje.
  Nikad ne znaš šta samuraj može smisliti.
  Berija i Hitler dogovorili su zajednički rat sa Japanom i podelu njegove teritorije.
  20. aprila 1954. počeo je zajednički rat protiv ogromnog kolonijalnog carstva samuraja.
  Kakva nova stranica se okreće u istoriji. Sovjetske trupe napreduju na Japan.
  A i Nemci... Evo opet Gerda i Šarlot se bore u piramidalnom tenku. Imaju automobil sa dva sedišta težak pedeset tona i kompaktni gasnoturbinski motor od 2500 konjskih snaga. Možete zamisliti kakav brz njemački auto. A oklop je poseban, sa primjesom plastike. I veoma jaka neprobojna iz svih uglova. Pištolj malog kalibra od 75 mm, ali sa vrlo velikom cevnom brzinom projektila u pištolju visokog pritiska. Ona probija oklop povišen. A zaliha granata i brzina paljbe su odlični. Provodljivost je visoka.
  Sam tenk je super... Tako da Gerda zna na čemu da se bori.
  Sovjetski automobili su slabiji. Glavni tenk je i dalje T-54, dobar auto, relativno jeftin, ali u svemu mnogo inferiorniji od njemačkog. IS-7 još uvijek nije postao masivan. Zamijetio ga je IS-10, koji je dobio top kalibra 122 mm, ali sa dužom cijevi i dobrim oklopom na čelu, sa slabijim stranama. Ali sve se to uklapalo u težinu od pedeset i tri tone, što nije loše.
  Gerda ispaljuje svoj tenk Panther-6 na Japance, koristeći gole nožne prste i pritiskajući dugmad na džojstiku, dok urla:
  - Slava idejama arijevskog bratstva!
  Charlotte pritišće dugmad džojstika, svojom grimiznom bradavicom, nizom od sedam mitraljeza, i cvili:
  - Naša sreća je u komunizmu arijevskog sna!
  I devojka se opet smeje...
  Christina i Magda se bore na drugom piramidalnom "panteru"-6.
  Christina golim prstima pritišće dugmad džojstika, udara neprijatelja iz Japana i urla:
  - Svaka čast mom dečku!
  Magda takođe otvara vatru, i zaglušujući se smejući kaže, pritiskajući dugme džojstika svojom rubin bradavicom:
  - Slava našim mladićima!
  I kako se smiju do kraja. Takve su, iskreno, divne djevojke u ratnom uzbuđenju.
  Da, za Japan, izgleda da je došao sudnji dan. Ali sve ide po planu.
  Elizabet i njena posada se bore na tenku T-54, donekle modernizovanom. Ali razlika je mala. Pištolj je postao malo brži, a projektil je oklopniji. To je razlika.
  A motor je isti dizel motor sa 520 konjskih snaga... Japanci koriste tenkove vlastitog dizajna i licencirane njemačke. Automobili su takođe generalno dobri. Naročito stroj Hirohito-3, težak pedeset osam tona, sa topom 105 mm s dužinom cijevi od 70 EL, superiorniji od T-54 u naoružanju, a ne inferioran u oklopu i voznim performansama, osim po rezervi snage.
  Ovaj japanski tenk je problem za SSSR. Ali postoje i lakši automobili iz Zemlje izlazećeg sunca.
  Lakše je nositi se s njima.
  Elizabeth puca golim nožnim prstima i pogađa samurajske tenkove. Ona to radi veoma pametno i cikne:
  - Slava našoj slobodnoj Otadžbini!
  Catherine ponovo puca, koristeći grimiznu bradavicu, i razbijajući japanski auto, ciči:
  - Bogom dana Rus'!
  Elena također mlati neprijatelja, uništava neprijateljski tenk, koristeći golu petu i urla:
  - Za veličinu ideja komunizma!
  Euphrasia također puca i to radi uz pomoć jagodaste bradavice njenih elastičnih grudi i zacvili:
  - Slava pobedama višeg komunizma!
  Tako spretno pomjeraju svoj tenk i izbjegavaju poraz. Tenk Hirohito-3 se takođe može klasifikovati kao težak, ali je prilično masivan. Teško je pobediti ovakvu mašinu .
  I evo ga kod djevojaka. Puška je većeg kalibra i veća je od njuške brzine projektila. Oklop čela japanske kupole je čak deblji od sovjetskog 240 mm, a deblji je i čelo trupa - 150 mm na vrhu i 120 mm na dnu. A brzina Japanaca je još veća, gasnoturbinski motor proizvodi 1500 konjskih snaga. Da, ovaj tenk je najbolji u Japanu. Ne možeš se šaliti s njim.
  Ali Elizaveta, koristeći svoju grimiznu bradavicu, šalje granatu pravo od kraja do kraja, a japanski tenk eksplodira, pošto nije uspio pogoditi sovjetsko vozilo.
  Ekaterina je cvrkutala i ljubila prijateljicu u bosu petu:
  Ti si pametna Lisa!
  Elizabeth se nije složila.
  - Ja sam samo genije!
  I kako se smije do kraja. Evo devojke.
  I jako zavijaju... Ekaterina se, na primjer, sjeća četrdeset i jedne godine kako je tada otišla. Cipele su mi pukle nakon par dana i morao sam da gazim bos. A gradsku curu po navici boli, svaka kvrga, svaka grančica, svaka kvrga se osjeti. I oborila je noge do krvi, kad svaki korak eksplodira od bola.
  Nikad nije pomislila da hodanje bosonog može biti tako bolno. Nije ni čudo što je Hugo simpatizirao bosonogu djevojku Closet. Ako čak i ljeti takve djevojačke noge, kakva onda zima.
  Katarina se, međutim, brzo navikla, mlado tijelo se brzo prilagođava, ranjeni taban je zarastao u žuljeve i ogrubeo. I postalo je prijatno hodati bos. Catherine nije ni obula cipele dok nije udario mraz. Međutim, tada ih je formirano četvero i Euphrasinya ih je naučila vještičkoj umjetnosti. A vještice često trče bosonoge po snijegu kako bi produžile mladost. Ukratko, devojke su ovladale tajnim znanjem, i izgledale su kao dvadesetogodišnje, a bose i u bikiniju nisu se smrzavale na hladnoći. Ovo su ljepotice. I nema hladnijih od njih, osim, naravno, Alenke. Borila se na IS-10, modificiranom sa produženom cijevi. Tenk se u seriji pojavio sasvim nedavno. I dalje retko. IS-7 nikada nije ušao u veliku proizvodnju. Očigledno zbog visoke cijene i poteškoća u proizvodnji.
  Pa ekipa Alenke uništava ove Japance i peva pesme u sebi.
  Letite kao vatre plave noći
  Mi smo pionirska deca radnika...
  Približava se era svjetlosnih godina,
  Vapaj pionira uvijek budi spreman!
  Kad se djevojke prionu poslu, ne možete im odoljeti. Ovo je zapravo savršena tvorevina rata.
  Borbe idu dobro, a Japan gubi.
  Ovdje su sovjetske trupe u maju zauzele južni Sahalin. I postupali su krajnje oprezno.
  Ali bataljoni sovjetskih djevojaka pokazuju divnu klasu borbe.
  Od njihovih vrsta oružja, naravno, počeo se koristiti AK. Gore od njemačkog, ali jednostavno i pouzdano. I kosi protivnike, iako je nišan na daljinu manji nego kod njemačkog jurišnog karabina.
  Sovjetske devojke japanskih zatvorenika ljube svoje bose, prašnjave noge, ližu gole pete. Ovo je njihova taktika.
  Borbeni ratnici, najviša klasa.
  U ljeto 1954. Nemci su uveliko očistili Ameriku od japanskih trupa.
  Posebno se lijepo borio bataljon bosonogih djevojaka na čelu sa Margaret. Djevojčicu je samuraj rastjerao, a zarobljeni mladić je bio prisiljen da mu ljubi pete i liže njedra Venere.
  Gerda i njen tim na Panthers-6 odradili su dobar posao i poslali su dosta Japanaca u pakao, a neke u raj.
  Četiri nindža devojčice borile su se sa sovjetskim trupama koje su napredovale u Mandžuriji.
  Ninja djevojka plave kose sječena je mačevima i vodila je vjetrenjaču, sekla sovjetske vojnike. Zatim je nožnim prstima bacila grašak s eksplozivom, prevrnuvši sovjetski tenk T-54 i zalajala:
  - Najkul zemlja je Japan!
  Ninja djevojka sa žutom kosom će također seći na neprijatelja i dati bumerang golom petom, vičući:
  - Za naše pobede samuraja!
  Crvenokosa nindža će bez problema izvesti agresivni gramofon sa mačevima, saseći sovjetske vojnike. Tada će njeni goli nožni prsti lansirati bombu. Tenk SSSR-a će se rasparčati i ratnik će škripati:
  - U ime ideja komunizma!
  Sjedokosa nindža je uzela i sekla protivnike, kao da juri lepezom po terenu, ponovo sekući ruske vojnike, i golim prstima, kao da lansira smrtonosnog koji će raskomadati dva cijela sovjetska tenka.
  I urlati:
  - Za veličinu zemlje!
  Djevojke vole da ubijaju, a još više vole da siluju zatvorenike. Da, tako da su muškarci gubili svijest od prenaprezanja. I tako to vole nindže djevojke. Skakanje na vezane muškarce i istovremeno bičevanje bičevima.
  Ali, uprkos junaštvu Japanaca, oni gube od bolje i naprednije tehnologije.
  Posebno na nebu super-klase, asovi Anastasija Vedmakova i Akulina Sokolovskaja, koje slamaju Japance kao vetrenjače.
  Anastasija, uz pomoć golih nožnih prstiju, u jednom rafalu odsiječe šest japanskih letjelica odjednom i zaškripi:
  - Slava idejama komunizma u Rusiji!
  Akulina je, pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom, odsjekla sedam japanskih aviona odjednom i zaurlala:
  - Slava herojima Rusije!
  Ratnici se osvećuju Japanu za njihove prethodne pritužbe. A posebno za poraz u ratu iz vremena cara Nikolaja II. Ne, oni nikada neće zaboraviti, a generacije neće oprostiti.
  Anastasija je, pritiskajući svoju rubinsku bradavicu, dala još jedan rafal, obarajući japanske avione i urlajući:
  - Slava eri komunizma Berija!
  Akulina je bosim prstima pritisnula stopala, obarala samurajske avione i gukala:
  - Za velike pobede!
  A Albina i Alvina stiču rekordne račune. Za tri hiljade oborenih aviona nagrađeni su ordenom: Dijamantskom zvijezdom Viteškog križa Gvozdenog krsta i zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Albina se, uz pomoć grimizne bradavice, okrenula. Odsjekla je desetak japanskih aviona odjednom i zagugutala:
  - Za moje grudi!
  I zamišljala je sebe u naručju crnog ratnika.
  Alvina je udarala golim nožnim prstima, srušila desetak i po japanskih aviona i zacvilila:
  - Za velike pobede!
  Nemačke su veoma borbene i lepe. Crni momci jako vole, a njihovi jezici su uvek spremni da uglancaju ebanovino savršenstvo muškaraca.
  Albina je uz pomoć golih nožnih prstiju ponovo udarila samuraje i oborila njihove avione.
  I zagugutala je:
  - Ja sam Supermen!
  Alvina je pritisnula bradavicu od jagode, pokosila masu japanskih aviona i zacvilila:
  - Ja sam svemirska lisica!
  Devojka je veoma borbena i aktivna u svojoj hiperseksualnosti .
  Pravi Arijevci - samo super! I općenito takve ljepotice najviše klase!
  Njemačke i sovjetske trupe, porazivši neprijatelja, napreduju preko Kine.
  Tokom napada na Singapur istakli su se borci vazdušno-desantne divizije i jedinice bosonogih devojaka "Barakude". Djevojke su, udarajući golim petama kroz lokve tropske kiše, provalile na utvrđene položaje Japanaca i probole ih bajonetima.
  Takve su borbene ljepotice.
  Japan je zadrhtao od razornih udaraca tako agresivne ekipe.
  U jesen 1954. godine većinu Kine preuzele su sile Osovine. A situacija je postala mnogo komplikovanija za Zemlju izlazećeg sunca.
  Hitler je primetio:
  - Dve ptice u jednoj jazbini ne mogu da se slažu!
  A ratnici Albina i Alvina oborili su četvrtu hiljadu letjelica. Japan je proizvodio jeftine, ali nekvalitetne avione u veoma velikim količinama, pa je bilo vrlo zgodno naplatiti račune.
  Albina je golim nožnim prstima odsjekla drugog samuraja i zacvilila:
  - Ovo je naš lep svet!
  Alvina je uz pomoć grimizne bradavice srušila desetak japanskih automobila i tvitala:
  - Slava eri komunizma, u celom univerzumu!
  Albina, koja je također koristila bradavicu od jagode i srušila samuraja, bila je iznenađena i viknula:
  Govorite o komunizmu?
  Alvina je, koristeći svoje gole nožne prste, i odsijecajući desetak japanskih aviona, izvijestila:
  - Novi arijevski poredak je komunizam!
  Devojke su se smejale... Za četvrtu hiljadu letelica nagrađene su Dijamantskom zvezdom Viteškog krsta Gvozdenog krsta sa listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. Da je čak i veoma visoka nagrada rekord za lepotice.
  Ovo su devojke na koje se treba ugledati...
  Međutim, Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya nisu inferiorne i premašile su rezultat od pet stotina oborenih aviona.
  I dobili su nove nagrade koje su bile veoma visoke, i skupili su čitavu kolekciju zvijezda za sebe.
  Anastasija nacilja oružje bosim nogama, i obara neprijatelja, sekući neprijatelja i škripi:
  - Za komunizam na celoj planeti!
  Akulina seče neprijatelja pritiskom na grimiznu bradavicu, agresivno vrišti:
  Čak nas i deca znaju!
  Zimi je Japan izgubio gotovo sve svoje kolonije, a borbe su se prebacile na samu metropolu.
  Došla je 1955. godina kada su bitke burne i ne vide ni kraja ni ivice.
  Japan popušta, polako ali sigurno. I postepeno gubi rat.
  Ali samuraji se bore očajnički i oštro.
  Alenka i njena posada ukrcali su se na eksperimentalni tenk IS-11. Ova mašina je opremljena topom od 130 mm i ima čvrste gusjenice na dnu.
  Alenka puca golim nožnim prstima, probija neprijatelja i urla:
  - Slava komunizmu sa golim štiklama devojaka!
  Anyuta je također pucala uz pomoć grimizne bradavice, pritiskajući njih devet na okidače mitraljeza i viknula:
  - Mi devojke smo jako cool!
  Alla je također udarila golim nožnim prstima, smrskavši neprijatelja i zaurlala:
  - Hajde, dalje od šrafa!
  Maria je pojebala, koristeći svoju golu petu. Probila je neprijatelja i gugutala, pokazujući zube:
  - Za nova dostignuća!
  Marusya je razbila uz pomoć bradavice od jagode, nabijajući neprijatelje smrtonosnim stiskom i cvrkutala:
  - Za veliki komunizam!
  Alenka ponovo opali i zaurla:
  - Pa da umru predsednik kolektivne farme i ciganski diktator Saška!
  I udari bosom nogom po oklopu.
  Tako su se devojke razišle, baš super. Oni su generalno neverovatni ratnici.
  Ovdje pjevaju uglas:
  Ne, budni neće izbledeti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je zvučan -
  Šapat će smrskati zmiju!
  
  Staljin živi u mom srcu
  Da ne znamo tugu...
  Otvorio vrata svemira
  Zvezde su sijale iznad nas!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Biće kraja fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavanje komunizma!
  Elizabeth se takođe bori sa svojim tenkom T-54, takva borbena vještica.
  A prelepe japanske automobile bose noge obaraju.
  Elizabeth je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme džojstika i cvrkutala:
  - Slava idejama sovjetskog komunizma!
  A kako će se ova lepotica smejati! I blistaće bisernim zubima.
  Ekaterina ga je uzela i takođe pokazala golim prstima i zacvilila:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  Elena je ošamarila protivnika rubin bradavicom, razotkrila zube, cičeći:
  - I do crvenog barjaka naše otadžbine,
  Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  Efrasija je šutnula golu petu i siktala:
  - Zdravo otadžbino naša slobodna,
  Prijateljstvo naroda, podrška zauvek!
  A sve su devojke, golim prstima na nogama, pevale u horu:
  - Legitimna vlast, volja naroda,
  Na kraju krajeva, jednostavna osoba se zalaže za jedinstvo!
  Ratnice se, mora se reći, odlikuju nevjerovatnom borbenom agresivnošću.
  I evo Gerda se bori...
  Njen "Panther"-6 je kao super tenk, uništava položaje samuraja.
  Gerda će pucati svojom grimiznom bradavicom, pritisnuti dugme džojstika i zaurlati:
  - Za arijevski svet!
  Šarlot će i pljesnuti, uz pomoć golih nožnih prstiju, rastrgat će masu Japanaca i brbljati:
  - Za velike granice!
  Christina i Magda se također svađaju. Devojke su izuzetno borbene, i veoma lepe, skoro gole u bikiniju.
  Christina je pucala svojom rubinskom bradavicom, razbila japanski tenk Hirohito-4 i gukala:
  - Slava mojoj zemlji!
  Magda je također šutirala golim nožnim prstima, razbila samurajsku haubicu i viknula:
  - Slava velikim dostignućima!
  Ove devojke su vrhunske!
  Tokio je pao krajem marta. A 20. aprila 1955. Japan je kapitulirao i time okončao veliki rat.
  Djevojčica Albina i Alvina premašile su pet hiljada oborenih letjelica. I za to su dobili posebnu nagradu: Velika dijamantska zvijezda Viteškog križa Gvozdenog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, dijamantski mačevi.
  Rat još nije gotov. Samo se neko vrijeme skrivala. Ali Hitler je osvojio skoro ceo svet.
  Berija je dobio natrag južni Sahalin, Kurilski greben i Mandžuriju zajedno sa Port Arturom.
  SSSR je postao jaka zemlja koja je lizala rane. Neko vrijeme je nacistička Njemačka osvajala druge zemlje, suzbijajući njihov manji otpor.
  Rat je trajao do uništenja i svjetske dominacije. Ali spremala se još jedna globalna konfrontacija.
  U međuvremenu, nad SSSR-om su se skupljali oblaci. A 1959. godine, na dan svog sedamdesetog rođendana, Adolf Hitler je odlučio da napadne Sovjetsku Rusiju, u kojoj je vladao Berija. Na strani Firera bio je gotovo cijeli svijet.
  Ali SSSR je postao jaka, industrijska sila. Tako sam našao kosu na kamenu.
  Obje zemlje posjedovale su nuklearno oružje, ali su Gerda i Albina uspjele stvoriti generator u kojem je zračenje prekrilo cijelu planetu Zemlju, čineći korištenje ove vrste uništenja nemogućom.
  I Hitler je odlučio da preuzme posljednju suverenu vlast na svijetu. Granica na zapadu išla je duž Dnjepra, zatim Bjelorusije i baltičkih država pod Nijemcima. Nacisti su uspjeli zadržati Krim iza sebe. Osim ako SSSR nije iznajmio bazu Crnomorske flote u Sevastopolju.
  Pored ostatka teritorije, Rusija je bila dio Kine - Mandžurije. Tako je stanovništvo SSSR-a, gdje se vodila vrlo aktivna politika podsticanja nataliteta i poligamija legalizirana od strane komunističkog, ateističkog režima, već premašilo predratne brojke iz 1941. godine, uprkos teritorijalnim gubicima, i svake godine je dodato za tri posto.
  Berija je zabranio i abortus i kontraceptive. I uveo divlje poreze na porodice s manje od četvero djece.
  Prema planu i metodi štapa, SSSR se brzo razvijao, a njegova vojna moć se povećavala.
  Hitler je, osjećajući potencijalnu prijetnju, nakon što je završio okupljanje svijeta u jedinstveni Treći Rajh, odlučio započeti svoj posljednji rat na ovoj planeti.
  Šta je sa zadnjim ratom? Na Zemlji više nema šta da se osvoji. Prije godinu dana Nijemci su poletjeli na Mjesec, a era širenja svemira je počela. Ali hoće li Hitler doživjeti eru Ratova zvijezda i osvajanja galaksija? Uprkos zdravom načinu života, vegetarijanskoj prehrani, redovnom vježbanju i doziranoj fizičkoj aktivnosti, bilo je jasno da Firer stari. Ćelave mrlje na vašoj glavi postaju sve jače, kosa vam postaje sijeda i izgledate umorno. Iako Firer pokušava da se oraspoloži.
  Bilo kako bilo, trebali biste završiti svoju posljednju misiju i osvojiti SSSR. I tako, čak i ako Firer umre, onda ima oko hiljadu sinova dobijenih prirodnom oplodnjom. A jedan od njih će biti prepoznat kao najbolji, najsposobniji i zauzeti tron najvećeg diktatora u istoriji planete Zemlje.
  U svakom slučaju, odlaganje je previše rizično, a iako nuklearno oružje nije efikasno, Hitler je samo u prvom ešalonu bacio više od pedeset miliona vojnika u SSSR. Tu je i ogroman broj tenkova, aviona i letećih diskova . A ovo je kolosalna moć.
  SSSR je nastavio sa modernizacijom oružja. Pojavio se tenk T-64, teži i sa snažnim topom od 125 mm, sposoban da probije pernate granate i piramidalna njemačka vozila. Istina, T-64 je tek počeo da ulazi u proizvodnju. Glavni tenk je i dalje bio T-54, nedovoljno jak protiv nemačkih modela. To je i jedan od razloga zašto je Hitler žurio sa agresijom na Rusiju.
  IS-11 se nije uhvatio... IS-12 je stvorila mašina sa topom od 203 mm, ali se ispostavilo da je preskup, težak i velik. IS-15 je bio kompromis u pištolju duge cijevi kalibra 152 mm. Ovo vozilo je ličilo na uvećani T-64 i tek je počelo da se proizvodi.
  Njemački glavni tenk "Panther"-6 bio je piramidalnog oblika, a blago je moderniziran u "Panther"-7, povećavajući kalibar topa na 88 milimetara kako bi proizveo veća razaranja. A motor je instaliran sa snažnijim 3000 konjskih snaga, dajući ogromnu brzinu i upravljivost uz zadržavanje težine od pedeset tona, i poboljšanje kvalitete oklopa.
  Čak je i najnoviji sovjetski T-64 bio primjetno inferiorniji od njemačkog u voznim performansama i zaštiti bokova i čela. Ali T-64 je mogao barem probiti Nijemca, doduše sa kratke udaljenosti.
  Na nebu su i Nemci bili jači i po količini i kvalitetu mašina. I nisu uspjeli stvoriti vlastite diskoteke u SSSR-u. A Nemci su instalirali toplotne zrake na diskove Beloncija - kao što su laseri, i mogli su da izvrše efikasnije granatiranje.
  A među nacistima su diskoteke letjele brzinom od deset zvukova. I zapravo je ogroman. Takva je vojska Trećeg Rajha jaka.
  I imaju podzemne rezervoare. I puno drugih cool stvari. Ukratko, Berija praktično nema šanse.
  Ali sovjetske trupe imaju kolosalnu odbrambenu moć. A invazija je počela vazdušnom ofanzivom. Snage su nejednake i Nemci razbijaju sovjetske gradove. Deset hiljada se kreće preko Rusije i zauzima Smolensk.
   Nataša je donela odluku:
  - Potrebno je natjerati Hitlera i njegovu bandu da uklone trupe iz SSSR-a, a oslobode zarobljenu djecu!
  Zaigrana Zoya se složila sa ovim:
  - Naravno da treba! I spasite svoje pretke od fašizma!
  Augustine je primijetila, udarajući bosim nogama:
  Uradićemo to bez ikakve sumnje!
  Svetlana je spremno potvrdila:
  - Imamo sva sredstva za ovo!
  Tek što je rečeno, učinjeno, četiri ratnice napadaju fašističke horde.
  Ratnici iz Božjeg ruskog veka i veštice mutanti ponovo su se sukobili sa nacistima dvadesetog.
  Previše je vojnika u fašističkom smeđem carstvu. Teku poput beskrajne rijeke.
  Naravno, četiri djevojke su vrlo slavno prihvatile uništavanje tenkova i aviona Wehrmachta. Od samog početka su ih lomili rukama i nogama, prekriveni poljem sile. Ali...
  Kao ispod zemlje, pojavili su se Oleg Rybačenko i Natašina najmlađa ćerka Margarita Koršunova.
  Zgrabili su svjetlosne mačeve i napali nanobotima . Krenuli su da unište omražene fašiste. Tako se četvorka pretvorila u šesticu.
  Natasha Korshunova, pucketajući svojim bosim, isklesanim stopalima, primetila je:
  - Tako? Pa kakva nam je sudbina, drugačije je ne možemo pobijediti!
  Agresivna zlatokosa Zoya, nastavljajući da slama Nijemce, logično je primijetila:
  - Uradimo to brže! Spasimo SSSR!
  Bosonogi dječak ne stariji od dvanaest godina, koji je ličio na Olega Ribačenka, siječeći mačevima naciste, i pješadije i tenkove, urlao je:
  - Nikad ne odustaj!
  A iz dječakove bose noge izletio je oštar disk koji je odsjekao tri fašistička aviona odjednom!
  Margarita Koršunova, blistajući golim petama, uništavajući protivnike, tenkove i pešadiju, pokazala je zube i promrmljala:
  - Ima mesta za podvig na svetu!
  I otrovne igle raspršile su se iz bosih nogu djevojčice, pogađajući naciste i njihove avione i tenkove.
  Nataša Koršunova je takođe bacila gole nožne prste, ubojito i urlala:
  - Nikada nećemo zaboraviti i nikada oprostiti.
  I njeni svetlosni mačevi su prošli kroz fašiste u mlinu. Zatim su blasteri zasjekli tenkove, odsijecajući kule. I avioni su ga dobili.
  Crvenokosi Avgustin, sečeći neprijatelje, zacvilio je:
  - Za novu narudžbu!
  I nove igle razbacane s njenih bosih nogu. A šta je u oku, šta je u grlu nacističkim vojnicima i avionima.
  Da, bilo je jasno da su ratnici postajali uzbuđeni i bijesni.
  Hladna Zoja, koja je avionima sekla bijele i smeđe vojnike i tenkove, zacvilila je:
  - Naša gvozdena volja!
  A novi, ubitačan poklon poleti sa njenih bosih nogu. I tenkovi i bijeli lovci padaju, a repovi aviona gore.
  Svetlana Snežana seče mlinara, mačevi su joj kao munje.
  Nacisti padaju kao snopovi.
  Djevojka bosim nogama baca igle, obara neprijateljske avione i škripi:
  - Za Majku Rusiju postojaće ljudsko svemirsko carstvo, pobedi!
  Oleg Rybačenko napreduje protiv nacista. Terminator dječak sječe smeđe trupe.
  A u isto vrijeme, prsti dječakovih golih nogu izbacuju igle s otrovom, kidaju stabla i obaraju avione.
  Dječak urla:
  - Slava budućoj Rusiji!
  I dok se kreće, svima odsiječe glave i njuške, a ujedno i tenkovske kupole.
  Djevojčica terminator Margarita također uništava protivnike, avione i tenkove.
  Njena bosa stopala samo bljeskaju. Nacisti umiru u velikom broju. Ratnik viče:
  - Do novih granica!
  A onda devojka uzme i seče...
  Masa leševa fašističkih vojnika.
  Ali Natasha Korshunova je u ofanzivi. On seče naciste zajedno sa tenkovima i avionima i peva:
  - Rus' je velika i blistava,
  Ja sam veoma čudna devojka!
  A diskovi lete sa njenih bosih nogu. Ko je vidio grla nacista. Da, ovo je djevojka koja ruši tenkove.
  Zoya Angelskaya u ofanzivi. Seckanje smeđih vojnika sa obe ruke. Pljuvanje iz cijevi. I golim prstima baca smrtonosne igle - obara tenkove i avione.
  I u isto vreme peva u sebi:
  - Eh, palica idemo,
  Oh, moj favorit će otići!
  Avgustin, sečeći naciste laserskim mačevima i istrebljujući smeđe vojnike, zajedno s tenkovima, ciči:
  - Sav čupav i u životinjskoj koži,
  S toljagom je odjurio u policiju!
  I golim nožnim prstima, kako jurnuti u neprijatelja, nešto što će ubiti slona, a još više tenk.
  A onda zacvili:
  - Vukovi! Dvadeset drugi vek!
  Svetlana Snežana u ofanzivi. Rezovi, rezanje nacista. Bosih nogu na njih baca darove smrti.
  Vodi mlin sa mačevima.
  Slomila je mnogo lovaca, zajedno sa tenkovima i avionima, i cvili:
  - Stiže velika pobeda!
  I opet je djevojka u divljem pokretu.
  A njene bose noge lansiraju smrtonosne igle, uništavajući tenkove i avione.
  Oleg Rybačenko je skočio. Dječak se okrenuo u saltu. Isjekao mnogo nacista u skoku.
  Bacao je igle golim prstima, obarao tenkove i avione, grgotao:
  - Budi poznat po mojoj prelepoj hrabrosti!
  I opet je dječak u borbi.
  Čvrsta djevojka Margarita Korshunova kreće u ofanzivu. Uništava sve neprijatelje zaredom. Njeni mačevi su čvršći od oštrica vjetrenjače. A goli prsti bacaju darove smrti, tenkovi i avioni gore.
  Djevojka je u ofanzivi. Istrebljuje smeđe ratnike bez ceremonije.
  I skokovi s vremena na vrijeme, i okreti!
  I od nje lete darovi uništenja.
  I nacisti su mrtvi. I čitave gomile leševa su nagomilane.
  Margarita agresivno škripi:
  - Ja sam američki kauboj!
  I opet su njene bose noge bacile iglu.
  A onda još desetak igala!
  Natasha Korshunova je takođe veoma kul u ofanzivi.
  I baca bosim nogama, i pljuje iz slamke, obara tenkove i avione.
  I vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam svetlucava smrt! Sve što treba da uradiš je da umreš!
  I opet ljepota u pokretu.
  Zoya Angelskaya juriša na blokadu nacističkih leševa. A bumerangi uništenja također lete s njenih bosih nogu.
  A smeđi ratnici padaju i padaju, zajedno sa tenkovima i avionima.
  Djevojka Zoja viče:
  - Bosonoga devojko, pobedićeš!
  I desetak igala leti sa gole pete devojke. Koje direktno u grlo nacistima zarivaju.
  Onda padaju mrtvi.
  Ili bolje rečeno, potpuno mrtvo, mjesto sa tenkovima i avionima.
  Augustin u ofanzivi. Razbija smeđe trupe. Njeni mačevi se nose u dvije ruke. I ona je tako veliki ratnik.
  Tornado se širi kroz fašističke trupe - avioni i tenkovi padaju.
  Devojka sa crvenom kosom urla:
  - Budućnost je skrivena! Ali biće pobjednički!
  A u ofanzivi, lepotica vatrene kose .
  Augustin, u divljem zanosu snova, šalje pulsar golom petom i urla:
  - Bogovi rata će sve pokidati!
  I ratnik u ofanzivi.
  A njene bose noge bacaju mnogo oštrih, otrovnih igala koje obaraju avione i probijaju oklop tenkova.
  Svetlana Snežana u borbi. I tako blistav i borben. Njene gole noge izbacuju toliko smrtonosnih stvari. Ne muškarac, već smrt sa plavom kosom.
  Ali ako se pokvari, onda ga ne možete zaustaviti.
  Svetlana Snežana peva:
  - Život neće biti med,
  Zato skočite u kolo!
  Neka ti se san ostvari -
  Ljepota pretvara čovjeka u roba!
  A u pokretu bosonoge devojke sve je više besa. I sve više uništenih tenkova i aviona.
  Oleg Rybachenko u ofanzivi, sve se ubrzava. Dječak tuče naciste.
  Njegove bose noge bacaju oštre igle - kidaju tenkove i avione.
  Mladi ratnik škripi:
  - Luda imperija će sve rasturiti!
  I opet je dječak u pokretu.
  Margarita je burna školarka, i totalni terminator u svojim aktivnostima. I mlati neprijatelje.
  Ovdje je lansirala golu nogu, grašak s eksplozivom. Ona će eksplodirati i odjednom će biti bačeno stotinu nacista i deset tenkova.
  Djevojka vrišti:
  - Pobjeda će nam ipak doći!
  I on će voditi mlin sa mačevima - cijevi tenkova lete u različitim smjerovima.
  Ovdje je Natasha Korshunova ubrzala pokrete. Djevojka siječe smeđe ratnike. I dok je vikao:
  - Pobjeda čeka rusko carstvo.
  I istrijebimo naciste ubrzanim tempom, zajedno sa tenkovima i avionima.
  Natasha Korshunova je devojka terminator.
  Ne pomišlja da stane i uspori, a tenkovi i avioni zalutaju.
  Zoya Angelskaya u ofanzivi. Čini se da njeni mačevi seku meso i metalnu salatu. Djevojka vrišti iz sveg glasa:
  - Naš spas je na snazi!
  I goli prsti također bacaju takve igle.
  I masa ljudi sa probušenim grlom, koji leže u hrpama leševa, kao i polomljenih tenkova i oborenih letelica.
  Augustine je luda djevojka. I slama sve kao da je robot iz hiperplazme.
  Već je razbio ni jednu stotinu nacista i mnogo tenkova sa avionima. Ali sve ubrzava. A ratnik još urla.
  - Ja sam nepobediv! Najkul na svetu!
  I opet, ljepota u napadu.
  A iz njenih golih nožnih prstiju izleti grašak. A tri stotine nacista i desetak tenkova je rastrgana snažnom eksplozijom.
  Augustina, igrajući se mišićima štampe i tresući grudima grimiznim bradavicama, pjevala je:
  - Nećete se usuditi da nam prigrabite zemlju!
  Svetlana Snežana je takođe u ofanzivi. I ne daje ni gram predaha. Wild Terminator Girl.
  I sječe neprijatelje i istrebljuje naciste. A masa smeđih lovaca već je pala u jarak i duž puteva, zajedno sa polomljenim tenkovima i avionima.
  Šestorica su bili bijesni. Napravio divlju borbu.
  Karate klinac Oleg Rybačenko se vratio u akciju. I on napreduje, mašući oba mača. A dječak terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padaju.
  Masa leševa. Cijele planine krvavih tijela, gomila pokvarenih automobila sa avionima.
  Dječak izumitelj sjeća se divlje strategije. Gde su se takođe mešali konji i ljudi.
  Ubica djece Oleg Rybachenko škripi:
  - Jao od pameti!
  I biće dosta novca!
  I dječak terminator u novom pokretu. A njegove bose noge će nešto uzeti i baciti.
  Dečak genije je zaurlao:
  - Majstorska klasa i firma "Adidas"!
  Zaista cool show je ispao cool. I koliko je ubijenih nacista. I ubili su najveći broj najvećih smeđih lovaca, zajedno sa tenkovima i avionima.
  U borbi je i bosonoga Margarita. Slabi vojske cimeta i čelika i urla:
  - Veliki udarni puk! Svi se vozimo u kovčeg!
  I njeni mačevi su sjekli nacisti. Masa smeđih boraca je već propala. A sa njima i tenkovi i avioni.
  Djevojka je zarežala:
  - Ja sam čak i kul od pantera! Dokažite da su svi najbolji!
  I iz gole pete djevojke, poput graška sa snažnim eksplozivom, izletjet će.
  I udari na neprijatelja.
  I on će uzeti i razbiti neke od protivnika i tenkova, pa čak i aviona.
  A Natasha Korshunova je na vlasti. I ona pobjeđuje protivnike, a sama nikome neće dati pad.
  Koliko je nacista već ubijeno zajedno sa tenkovima i avionima.
  I njeni zubi su tako oštri. A oči su safirne. Ovo je djevojka - glavni dželat. Iako ima sve svoje partnere - dželate!
  Natasha Korshunova viče:
  - Ljuta sam! Imaćete kaznu! Ne uzimajte ni rublje!
  I opet će djevojka mačevima pokositi mnogo nacista.
  Zoya Angelskaya je u pokretu i izrezala je mnogo smeđih ratnika.
  I bose noge bacaju igle. Svaka igla ubije nekoliko nacista ili tenom obore avion. Ove devojke su zaista prelepe.
  Avgustin napreduje i slama protivnike. I pritom ne zaboravlja da vikne:
  - Ne možete pobeći iz kovčega!
  A djevojka će uzeti svoje zube i goli zube!
  A takva riđokosa... Kosa joj se vijori na vjetru kao proleterski barjak.
  I sve bukvalno dolazi iz ljutnje.
  Svetlana Snjeguljica u pokretu. Ovdje je isjekla mnogo lobanja i kula tenkova. Ratnica koja pokazuje zube.
  Pokazuje jezik. A onda ispljune iz cijevi - obara avione. Onda zavija:
  - Hoćete li biti mrtvi!
  I opet, iz njenih bosih nogu lete smrtonosne igle koje pogađaju pešadiju i avione.
  Oleg Rybachenko skače i skače.
  Bosonogi dječak ispušta gomilu igala, obara tenkove i pjeva:
  - Idemo na kampovanje, otvorimo veliki račun!
  Mladi ratnik je u svom najboljem izdanju.
  Ima već dosta godina, svi su u avanturama sa Natašom i društvom, ali izgleda kao dete. Samo veoma jaka i mišićava.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Čak i ako se igra ne pridržava pravila, hajde da probijemo bratstvo!
  I opet su mu smrtonosne i udarne igle poletjele s bosih nogu. I za avione i za tenkove.
  Iskričavajući golim, okruglim štiklama, Margarita Koršunova je ushićeno pjevala:
  - Ništa nije nemoguće! Vjerujem da će doći zora slobode!
  Djevojka je ponovo bacila smrtonosnu kaskadu igala na naciste i njihove tenkove i avione i nastavila:
  - Tama će nestati! Neka cvetaju ruže!
  I čim ratnica golim prstima baci grašak, hiljadu nacista je odmah poletjelo u zrak. Da, vojska smeđeg, paklenog carstva se topi pred našim očima.
  Natasha Korshunova u borbi. Skače kao kobra. Eksplodira neprijatelje. I toliko nacista umire, a avioni padaju.
  Njihova djevojka i mačevi, i zrna na uglju, i koplja. I igle.
  U isto vrijeme i urla:
  - Verujem da će pobeda doći!
  I slava Rusa će naći!
  Goli prsti bacaju nove igle, udarajući protivnike.
  Zoya Angelskaya u divljem pokretu. Napada naciste. Razbija ih na male komadiće.
  Žena ratnica golim prstima baca igle. Probija se kroz protivnike, zajedno sa tenkovima i avionima, poput urlika:
  Naša potpuna pobjeda je blizu!
  I izvodi divlji mlin sa mačevima, meteći tenkove. Ovo je zaista devojka kao devojka!
  Ali Augustinova kobra je krenula u ofanzivu. Ova žena je noćna mora za sve noćne more.
  A ako ga preseče, to znači da će ga preseći.
  Nakon toga, crvenokosa će uzeti i zapjevati:
  - Otvoriću sve lobanje! Ja sam veliki san!
  A sada su njeni mačevi u akciji i seku meso i metal avionskim duraluminijumom.
  Svetlana Snežana takođe ide u ofanzivu. Ova devojka nema kočnice. Čim seku, tako je masa leševa zasuta, a avioni i tenkovi padaju.
  Plavokosi terminator urla:
  - Kako će biti dobro! Kako će biti dobro - znam!
  A sad od nje leti grašak ubica.
  Bosonogi, zgodan, mišićav dječak Oleg ponovo juri kroz stotine nacista poput meteora i odjuri. I on će podići bombu i baciti je.
  Male veličine, ali smrtonosne...
  Kako razbiti na male komadiće masu letjelica na nebu.
  Dečak terminator je urlao:
  - Olujna mladost strašnih mašina!
  Bosonoga djevojka Margarita će to ponoviti u borbi.
  I pokosio mnogo smeđih boraca. I seče kroz velike čistine, među tenkovima i avionima.
  Djevojka vrišti:
  - Lambada je naš ples na pesku!
  I udari s novom snagom.
  Nataša Koršunova je još besnija u ofanzivi. Pa mlatiti naciste. Nije baš dobro da se odupiru takvim devojkama.
  Uzela ga je Natasha Korshunova i otpjevala:
  - Moj udarac bosonogom zaslepljuje!
  Trčanje na licu mjesta je uobičajeno pomirenje!
  I ratnica je zadala takvu kaskadu udaraca na svoje protivnike.
  I bosim nogama baca diskove.
  Ovdje je vodila mlin. Masa glava smeđe vojske se otkotrljala, tenkovi su goreli, avioni su goreli.
  Ona je borbena lepotica. Pobeđujući sebe sa takvom braon armadom.
  Zoya Angelskaya je u pokretu, slamajući sve. A njeni mačevi su kao makaze smrti.
  Devojka je divna. A njene bose noge bacaju veoma otrovne igle.
  Porazite protivnike. Probijaju im grlo i prave kovčege, čine da tenkovi i avioni eksplodiraju.
  Zoya Angelskaya ga je uzela, protresla grimizne bradavice svojih punih grudi i zacvilila:
  - Ako nema vode u slavini...
  Nataša Koršunova je oduševljeno viknula:
  Dakle, ti si kriv!
  I golim prstima baca nešto što potpuno ubija. Ovo je zaista devojka od devojaka.
  A iz njenih golih nogu kako će oštrica poletjeti. I pogodit će mnogo boraca, odsijecajući kule od tenkova.
  Bosonogi Augustin u pokretu. Brz i jedinstven u svojoj ljepoti.
  Kakvu svetlu kosu ima. Kao proleterska zastava koja se vijori. Ova devojka je prava lisica.
  I seče protivnike - kao da je rođena sa mačevima u rukama.
  Crvenokosi, prokleto kopile! S njom je krenula u bitku sa prirodnim svjetlom, bez boje.
  Augustin ga uze i prosikta:
  - Biće to volovja glava - neće borci s pameti!
  I tako je opet slomila mnogo boraca.
  Dječak Terminator Oleg Rybachenko je promrmljao:
  - Baš ono što ti treba! Evo devojke!
  Margarita Korshunova, bacivši bodež bosom nogom, odlomivši kupolu tenka, potvrdila je:
  - Velika i kul devojka!
  Augustin se spremno složio s ovim:
  - Ja sam ratnik koji će svakoga ugristi na smrt!
  I opet će golim prstima lansirati smrtonosne, obarajuće avione.
  Natasha Korshunova u borbi nije inferiorna od svojih protivnika. Ne devojka, ali da završim sa takvom vešticom u plamenu. A nacistima je teško: padaju avioni i tenkovi.
  I cvili:
  - Kakvo plavo nebo!
  Augustina, puštajući oštricu bosom nogom, odsijecajući kupolu tenka, potvrdi:
  - Mi nismo pristalice pljačke!
  Svetlana Snežana, sečeći neprijatelje i obarajući avione, cvrkutala je:
  - Budali ne treba nož....
  Zoya Angelskaya je škripala, bacajući igle bosim nogama, i obarajući tenkove i avione svojim preplanulim nogama:
  - Lagaćeš ga iz tri kutije!
  Natasha Korshunova, sabijajući naciste, dodala je:
  - I uradi s njim za peni!
  A ratnici će uzeti i skočiti. Tako su krvavi i cool. Općenito, imaju mnogo uzbuđenja.
  Oleg Rybachenko, gotovo gol, zgodan, mišićav dječak sam u kratkim hlačama, izgleda vrlo elegantno u borbi.
  Lijepa djevojka Margarita, golih prstiju, bacila je noge, komad antimaterije i zapjevala:
  - Udarac je jak, a momak ima interes...
  Genijalni dečak je nogom lansirao nešto što je ličilo na propeler helikoptera. Odsjekao je par stotina glava od nacista i tenkova, zacvilio:
  - Prilično sportski!
  I oboje - dječak i djevojčica u punom ažuru.
  Dječak terminator Oleg, sjeckajući smeđe vojnike, grkljao je:
  - I biće velika pobeda za nas!
  Margarita je prosiktala u odgovoru:
  - Ubijamo sve - bosim nogama!
  Devojka je zaista tako aktivan terminator.
  Natasha Korshunova je pjevala u ofanzivi:
  - U svetom ratu!
  I ratnik je pokrenuo oštar disk-bumerang. Letio je u luku, srušio mnogo nacista i tenkovskih kula.
  Zoya Angelskaya je dodala, nastavljajući istrebljenje:
  - Biće to naša pobeda!
  I nove igle poletješe s njenih bosih nogu. I pogodili su mnogo lovaca i aviona.
  Plavokosa devojka je rekla:
  - Mat protivnika!
  I pokazala je svoj jezik.
  Bosa i vatrena, Avgustin, mašući nogama i bacajući kukaste krstove oštrih ivica, grklja:
  - Carska zastava napred!
  Svetlana Snežana, golom petom je bacila kuglu hiperplazme, spremno je potvrdila:
  - Slava palim herojima!
  A devojke su u glas viknule, slamajući naciste:
  - Niko nas neće zaustaviti!
  A sada disk leti iz bosih nogu ratnika. Meso je pocepano, a kule tenkova i repovi aviona su srušeni.
  I opet urlati:
  - Niko nas ne može pobediti!
  Nataša Koršunova je poletela u vazduh. Rastrgani protivnici i krilati supovi i izdali:
  - Mi smo vučice, spržite neprijatelja!
  A iz njenih golih prstiju će izletjeti vrlo smrtonosni disk.
  Devojka se čak i okreće u ekstazi.
  A onda promrmlja:
  - Naše pete vole vatru!
  Da, devojke su zaista seksi.
  Oleg Rybačenko, zgodan, mišićav dječak u kratkim hlačama, grkljao je:
  - Oh, rano, daje zaštitu rogovima!
  I namignuo ratnicima. Na to se smiju i pokazuju zube.
  Natasha Korshunova je sasjekla naciste i vrisnula:
  - U našem svetu nema radosti, bez borbe!
  Dječak terminator sa golom, okruglom, djetinjastom petom, koji se predao pulsaru i uništavao naciste, usprotivio se:
  "Ponekad ni tuča nije zabavna!"
  Natasha Korshunova se složila:
  - Ako nema snage, onda da...
  Ali mi ratnici smo uvek zdravi!
  Devojka je golim prstima gađala neprijatelja igle, avionima digla u vazduh masu tenkova i pevala:
  - Vojnik je uvek zdrav,
  I spremni za akciju!
  Nakon toga, Svetlana Snjeguljica ponovo je sasjekla neprijatelje, rušivši kule tenkova i repove aviona.
  Zoya Angelskaya je veoma brza beba. Ovdje je bacila cijelo bure na naciste. I otkinuo par hiljada od jedne eksplozije.
  Onda je vrisnula:
  - Ne stani, štikle nam blistaju!
  I devojka u borbenoj čipki!
  Augustin u borbi također nije slab. Pa mlatiti naciste. Kao iz snopa lanaca izbija.
  I sjeckanje protivnika - pjeva:
  - Pazi, biće dobro,
  Biće pita na jesen!
  Crvenokosi đavo zaista ore u borbi kao đavo u burmutici. I kako gore tenkovi i gore avioni.
  Ali bosonoga djevojka u tunici, Margarita Korshunova, kako se bori. A nacisti to dobijaju od nje.
  A ako udari, udariće.
  Iz njega lete krvave prske.
  Natasha Korshunova je oštro primijetila kada su joj s bosih stopala letjele metalne prske, koje su istopile lobanje i tornjeve tenkova:
  - Slava Rusiji, čak i slava!
  Tenkovi jure napred...
  Divizije u crvenim majicama -
  Pozdrav ruski narode!
  Ovdje su djevojke preuzele naciste. Tako se režu i seckaju. Ne ratnici, već stvarno panteri koji su prekinuli lanac.
  Cool dječak Oleg Rybachenko u borbi i napada naciste. Tuče ih bez sažaljenja, seče kroz tenkove i cvili:
  Mi smo kao bikovi!
  Margarita Korshunova, slamajući smeđu vojsku i sekući tenkove i repove aviona, pokupila je:
  Mi smo kao bikovi!
  Uzela ga je Natasha Korshunova i urlala, saseći smeđe borce zajedno s tenkovima:
  - Laganje je van kontrole!
  Zoya Angelskaya je rastrgala naciste, zacvilila:
  - Ne, ne iz ruke!
  A i on će uzeti i pustiti zvjezdicu bosom nogom i dokrajčiti mnoge fašiste.
  Natasha Korshunova ga je uzela i pustila van, udarivši munjom iz grimizne bradavice i zacvilila:
  - Naš TV je uključen!
  A ubitačan snop igala leti sa njene gole noge.
  Zoya Angelskaya, također uništavajući naciste i njihove tenkove avionima, zacvilila je:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  I opet takvo bacanje da se krugovi zamagljuju na sve strane. Ovo je devojka - čisto istrebljenje protivnika.
  Djevojka sa golim nožnim prstima će uzeti i lansirati tri bumeranga. A leševa od ovoga postalo je još više.
  Nakon čega će ljepotica izdati:
  - Nećemo dati milosti neprijatelju! Biće leš!
  I opet ubojica odleti s gole pete.
  Crveni Augustin je također sasvim logično primijetio:
  - Ne samo jedan leš, već mnogo!
  Nakon toga, djevojka ga je uzela i prošetala bosa kroz krvave lokve. I ubila je mnogo nacista.
  I kako buči:
  - Masa ubistva!
  A onda glavom udari Hitlerovog generala. Slomit će mu lobanju i dati mu:
  - Banzai! Otići ćeš u raj!
  Svetlana Snjeguljica je veoma bijesna u ofanzivi, posebno obarajući tenkove, a i avioni škripe:
  - Neće biti milosti za tebe!
  I desetak igala odleti sa njenih golih prstiju. Dok ona probija sve, avioni se ruše. A ratnik zaista pokušava da raskomada i ubije.
  Mišićavi, izvajani dječak u kratkim hlačama, Oleg Rybačenko, zviždukom obara vrane, škripi:
  - Lep čekić!
  A dječak također baca tako kul zvijezdu u obliku svastike bosom nogom. Zamršen hibrid.
  I masa nacista se srušila.
  Oleg Rybačenko je urlao:
  - Banzai!
  I dječak je opet u divljem napadu. Ne, samo kipi od snage, a vulkani žubore!
  Prekrasna Margarita u pokretu. Svima će pocepati stomake.
  Devojka sa nogom izbaciće pedeset igala odjednom. A masu su ubijali svakakvi neprijatelji, nokautirali i tenkove i avione.
  Iskričavajući golim štiklama, Margarita Koršunova je veselo pjevala:
  - Jedan dva! Tuga nije problem!
  Nikada se ne treba obeshrabriti!
  Držite nos i rep visoko.
  Znajte da je pravi prijatelj uvek uz vas!
  Ovo je tako agresivna kompanija. Djevojka mlati i vrišti:
  - Predsednik Zmaja će postati leš!
  Natasha Korshunova u borbi je samo neka vrsta terminatora. I zaurlala je :
  - Banzai! Brzo! I diktator je gotov!
  I granata joj je odletjela s bose noge. A nacisti su kao ekseri . I razbiće mnogo mastodonta i krilatih, paklenih mašina.
  Kakav ratnik! Svim ratnicima - ratnik!
  Zoya Angelskaya je takođe u ofanzivi. Tako bijesna kučka.
  A ona ga je uzela i progunđala :
  - Naš Otac je sam Beli Bog!
  I on seče trostruki mlin kod nacista!
  A crvenokosa, blista golim štiklama i rubinskim bradavicama Augustinovih grudi, zaurlala je u odgovor:
  - A moj Bog je crn!
  Zaista, crvenokosa je samo oličenje prevare i podlosti. Za neprijatelje, naravno. A za prijatelje, ona je draga.
  I kako će golim prstima uzeti i baciti. I puno gomila ratnika smeđeg carstva, kao i njihovih tenkova i aviona.
  Crvenokosa je viknula:
  - Rusija i crni Bog su iza nas!
  Ratnik sa veoma visokim borbenim potencijalom. Ne, pod ovo je bolje ne mešati se. Kao što se čupaju kule tenkova i krila fašističkih aviona.
  Avgustin, slamajući protivnike, siktao je:
  - Sve izdajnike ćemo smrviti u prah!
  I namigni svojim partnerima. Da, ova vatrena djevojka nije baš nešto što može dati mir. Osim ako mir nije smrtonosan!
  Svetlana Snjeguljica, slamajući neprijatelje, izdala je:
  - Pomestićemo vas u red!
  Crvenokosi Augustin je potvrdio:
  - Sve ćemo pobiti!
  A sa njenih golih, isklesanih nogu, ponovo leti dar potpunog uništenja! I toliko tenkova i aviona eksplodiralo je u sitne strugotine odjednom.
  I tada djevojka udara munjom kao iz grimizne bradavice.
  Šaljeći darove smrti golim štiklama, Oleg Rybačenko je otpjevao kao odgovor:
  - Biće to potpuni banzai !
  Avgustina, koja je golim rukama kidala naciste, sekla ih mačevima i bacala igle golim prstima, uništavajući tenkove i avione odjednom, rekla je:
  - Ukratko! Ukratko!
  Natasha Korshunova, uništavajući smeđe ratnike, zajedno s tenkovima i avionima, zacvilila je:
  - Ukratko - banzai !
  I hajde da uništimo vaše protivnike divljom žestinom.
   Bosonogi , zgodan dečak u kratkim hlačama, Oleg Rybačenko, sekući svoje protivnike, rekao je:
  - Ovaj gambit nije kineski,
  I vjerujte mi, debi je tajlandski!
  I opet je oštar disk za rezanje metala izletio iz dječakove bose noge. Odsjekao je i kupole tenkova i repove aviona.
  Borbena djevojka koja drobi metal Margarita, sijekući ratnike smeđeg carstva i oklop tenkova, pjevala je:
  - A koga ćemo naći u borbi?
  A koga ćemo naći u borbi...
  Nećemo se šaliti s tim -
  Rastrgat ćemo te!
  Rastrgat ćemo te!
  Tada su dobro sarađivali sa nacistima...
  Ovdje su Hitler i njegov tim pali na koljena pred djevojčicama i djecom.
  Natasha Korshunova je prije svega prisilila nacistu broj jedan da joj ljubi bose noge.
  Tada su Hitler i sva njegova pratnja ljubili gole tabane i potpetice i drugim djevojkama. I lizali su pete jezikom. A veoma zgodnog plavokosog dečaka Olega Rybačenka poljubila je devojčina bosa stopala.
  Nakon što je bila veoma zadovoljna ponižavanjem muških parazita, Nataška je poručila:
  - Sada, prije nego što vas sve pobijemo, potpišite naredbu za potpunu i bezuslovnu predaju Trećeg Rajha Sovjetskom Savezu!
  Sve je dobro što se dobro završi. Treći rajh je kapitulirao i moćni Wehrmacht je razoružan. Hitler i njegov tim otišli su u Berijinu tamnicu.
  Presuda je bila brza, ali pravedna. 22. juna 1959. Hitler je obešen na Crvenom trgu!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"