Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Boy Junga Pirate Career

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduard, bocah lanang kabin sing akrab, dadi bajak laut. Lan gelut karo armada pamaréntah, ngrampok kapal, lan mbebasake budak wadon sing ayu tanpa alas kaki. Nyoba dadi adil.

  BOY JUNGA PIRATE CAREER
  ANNOTASI
  Eduard, bocah lanang kabin sing akrab, dadi bajak laut. Lan gelut karo armada pamaréntah, ngrampok kapal, lan mbebasake budak wadon sing ayu tanpa alas kaki. Nyoba dadi adil.
  . BAB #1
  Ndhelik, kaya-kaya nempel kaya lintah ing antarane rak-rak dek, bocah lanang tanpa alas Eduard Osetrov terus ngrungokake. Papan-papan kapal sing anyar dipotong mambu kayu oak lan nggelitik pipi sing mulus saka wong sing wis dadi remaja sing langgeng, utawa, bisa uga, sanajan bocah lanang umur telulas taun. Bocah terminator mikir banget:
  Rencana apa sing kudu dipilih?
  Kumbang bekicot alien nyusup ing sadawane tlapakane bocah kabin sing gundhul lan kasar, berkilau nganggo cangkang zamrud. Dheweke pleasantly tickled babak cah lanang, pink tumit karo dheweke paws, lan Edik mulet lambé ing eseman.
  Banget duwe awak sing enom, kuwat, ora kesel lan kuwat. Ing tatu sing bisa waras tanpa tilas, lan untu sing rontok tuwuh, lan malah stigma wesi abang panas (ana episode perbudakan ing tambang bocah kasebut!) lan banjur ilang tanpa tilas sawise sawetara jam. .
  Ya, dheweke mbayar iki kanthi ora tuwuh, nanging akeh kaluwihan lan kaluwihan liyane. Lan iki, kudu dicathet, ngluwihi kabeh kekurangan sing ana ing jaman kanak-kanak sing langgeng.
  Para priyayi saka ing antarane predator segara terus nindakake obrolan sing santai. Sing sugih digantung karo rubi takon marang pandhita zamrud.
  "Dadi, perang karo harpers ora bisa dihindari?" -
  Jinis sing gegandhengan karo gereja dikonfirmasi:
  - Ya, lan kakang wis ana ing sisih kita, bisa uga kita bisa nggawe koalisi sing amba.
  Pedagang sing nganggo rantai rubi takon:
  - Lan Grandmaster Screw?
  Konspirator licik ngandika:
  - Dheweke luwih ngerti tinimbang wong liya yen bass dobel minangka pilar utama iman ing donya, lan bakal mbantu kita ngatasi para pemain harpa.
  Pedagang kasebut nyengir licik:
  - Mangkono, kita kudu mbujuk mung raja Suling. Lan supaya Naga nomer telulas ngetokake bantheng.
  Ana ngaso sedhela. Edik, karo untune kuwat kaya titan, nyopot potongan tar saka kabel, dikunyah. Wetenge cah lanang, yen bisa ngarani cah lanang dadi pejuang sing wis umur luwih saka siji abad, wis kosong. Dheweke durung mangan sadurunge arep pengintaian, mula dheweke kepengin ngunyah.
  Apa maneh sing kudu ditindakake? Mateni wong-wong mau.
  Liwati, meneng mlaku tanpa alas, samak warna coklat sikil, budak wadon. Dheweke nganggo tunik cendhak, ngidini sampeyan ngujo pesona jinis sing padha. Senadyan kulite wêdakakêna, rambute budhak iku pirang, meh putih salju, lan mambu menyan.
  Edward malah getun yen dheweke isih lanang, nanging ing tangan liyane, sampeyan bisa ngujo patung gilded, lan manuk merak, utawa watu larang regane, supaya iku worth bungah.
  Pendeta-pedagang, goyang-goyang rantai zamrud, kanthi yakin nyatakake:
  - Lan bakal dadi pesenan kita, "Tutuk Naga", bakal cokotan sapa wae.
  Interlocutor-bellied pot cekikikan venomously:
  "Pirates bubar njupuk cruiser atus bedhil saka Harpers. - Nunyuk tumit saka boots. - Kene sawetara fun.
  Para abdi dalêm, ingkang kadosdene para Jesuit, mangsuli:
  - Sing apa padha kudu. Dheweke bakal ngerti carane nyetel kabeh jinis bajingan ing kita.
  Ing kene Edward, sing maneh wiwit ngujo liyane, Bare-legged abdi ing tunik, karo pinggul lancip lan hips gembur, ing kasus iki werna abang, eling mung ing wektu sing wis ora rampung tugas diwenehi dening mantan chieftain Morgan. Piring. Sanadyan ing sisih liya, kenapa dheweke kudu ngrampungake. Sapa Morgan iki, bajak laut sing ngelak getih lan nakal sing ndhelikake bandha saka kru? Kok ora tikus ? Lan isin, dheweke, pionir, limang menit mengko, anggota saka Komsomol Eduard melu ing. Loro-lorone srakah lan ngelak kanggo ngulandara ngandika ing wong. Ya, iku pilihan Komsomol!
  Carane Eduard Osetrov dadi pionir - crita beda, ing planet karo tingkat teknologi beda pembangunan. Ing kana, utamane, dheweke nemoni kekaisaran sing padha karo Reich Katelu, mung luwih jembar, akeh lan maju kanthi teknologi.
  Lan dheweke ditentang dening analog dhewe saka USSR, mung dipimpin dening wanita enom sing ayu lan luar biasa.
  Lan ing kana, mesthi, ana pionir. Menapa malih, ana nomer ngageti anak ing planet iki, lan kira-kira kaping lima luwih wakil saka jinis padha saka wong. donya apik tenan.
  Bocah kasebut mrentah batalyon kabeh bocah, lan nampa bintang pahlawan SBKR - sing jenenge kekaisaran abang iki. Eduard malah nyekel tank Cobra-13 sing bobote sewu ton lan digawa menyang unite. Sing dadi kelangan tenan. Lan tim, loro-pertiga wadon lan siji-pihak lanang, mbuktekaken banget kelangan. Nanging, mesthi, crita sing beda.
  Lan saiki Edward ana ing kapal, ing donya kira-kira abad kaping pitulas, dibandhingake karo periode kadonyan pembangunan.
  Lan kupinge sing sregep krungu kabeh.
  - Ya, Naga kudu nggereng lan nyemburake geni saka awake dhewe sing ngobong kabeh. Lan Grandmaster Screwup bisa ngirim pembunuh menyang Raja Harp. Keprungu swara sing beracun. - Senajan Gusti ngerti apa jenis panguwasa ana, nanging perjuangan kanggo tahta ora bakal nguatake kekaisaran.
  Rekan karo zamrud mangsuli karo ngguyu:
  - Pembunuh kasebut kanthi teliti didhelikake lan siap kanggo nyengat. Mung ana siji Gusti Allah ing alam semesta, lan kudune mung siji patriark lan sedulur tuwa. - Nada pangeran pasamuwan lan raja pembunuh dadi kenthel. "Kasunyatan manawa ratune mutusake dadi kepala pasamuwan iku dosa, lan paukuman kejam nunggu dheweke.
  Ing interlocutor, driji rantai rubi, takon:
  Abaldin pungkasanipun bakal matèni?
  Wangsulane ngguyu:
  - Ing wektu sing tepat.
  Swara kebak ngelak muni:
  "Banjur ayo ngombe kanggo sing."
  Yésuit nyeluk bocah sing muter-muter saka ing antarané para abdiné prau, prentah kanthi sora.
  - Nggawa kita keg chisher .
  Bocah lanang iku, nyeret-nyeret tungkak, njupuk wadhah sing amba lan kanthi angel nyeret menyang para pemimpin. Dheweke meh tiba, kesandhung ing papan, nanging budak wadon kasebut bisa nyekel wadhah sing ngemot cairan sing larang regane.
  Bocah kabin matur nuwun marang dheweke, dheweke wis digebugi ing tumit karo teken nalika dheweke tumpahake anggur. Lan nalika wit pring ngliwati tlapakane bocah lanang, sampeyan njerit ing ndhuwur paru-paru. Banjur sikilku diobong, lan saben langkah dadi lara sajrone sawetara minggu.
  Edward nglirik bocah lanang lan budak kasebut, sanajan dheweke ora weruh dheweke.
  Ya, mesthi, urip ing kene mboseni, lan sampeyan ora bisa terjun menyang jagad dongeng sing apik ing konsol game.
  A saperangan bangsawan pounced ing jug lan wiwit ngulu karo passion kuwi, kaya unta nyabrang ing ara-ara samun Sahara tanpa replenishment. Nalika konspirator ngombe, dheweke ngusir bocah kasebut kanthi ipat-ipat sing reged, menehi ganjaran kanthi tendhangan sing loman ing bokong lan mecut ing sikil sing gundhul lan disamak nganggo pecut. Kita menyang kabin lan lungguh ing meja. Ketoke, dheweke isih ora duwe cukup wektu kanggo ngrancang. Sanadyan padha omong-omongan, pramuka kuping runcing nganggo kathok cendhak, Edik, nyekel saben tembung.
  - Saiki obrolan bakal luwih nyenengake. - A Jesuit saka alam semesta liyane wiwit. - Naga kaping telulas percaya yen kekaisaran kaya Harp ora duwe hak kanggo ana. Iku kudu dipérang antarane Double Bass lan Flute, lan minangka kanggo vile Heretical Republik Harmony, giliran bakal rauh teka.
  Saudagar-konspirator karo rubi banjur ngandika:
  - Anehe, ananging kadang-kadang wong-wong iku luwih religius, marang Gusti Kang Maha Kuwasa lan para kawulane. Contone, Republikan mbayar prasepuluhan kanthi rutin!
  Yésuit, imam sing nganggo kalung zamrud, ngucap:
  - Nanging ora luwih saka iku, lan pembayaran liyane kanggo treasury saka sedulur tuwa padha mandheg.
  Banjur kancane ngombe anggur manis lan dibumbui maneh, mangan daging lemak sing direndhem ing saus coklat. Jus ketan kewan kasebut mili mudhun ing jenggot, amarga latihan khusus, mripate Edik bocah lanang tanpa alas kaki dadi cetha banget, lan dheweke bisa ndeleng rincian liwat kaca lendhut lan bengkok ing pungkasan abad pertengahan. Banjur ngandika mikir:
  "Ora ana apa-apa, aku mikir pilihan sing paling apik yaiku mulihake monarki ing kana." A serigala grin lan drakula. - Ing kasus iki, bakal ana liyane supaya, lan daya saka pasamuwan bakal dikuwataké.
  Yesuit cepet-cepet njamin:
  - Kita wis duwe pangeran sing cocog. Dheweke digedhekake ing biara lan pancen gumantung marang kita.
  Wangsulane ngguyu:
  - Apik banget, apa maneh sampeyan pengin?!
  Bisik kaya desisan ula:
  - Nyogok wong, lan mateni wong.
  Sing komplotan karo rubi nyusup obat bius saka snuffbox lan ngucap:
  Siji mateni luwih becik tinimbang satus kutukan. Kita kudu tumindak, ora tundha.
  - Ayo ngombe maneh kanggo kasunyatan sing mung kita conspiring, lan liyane entangled ing wong!
  Wong-wong sing mendem padha nyruput piala salaka sing nggumunake. Anggur kasebut larang lan kuwat banget, sanajan rasane enak. Abrit murub, buih, kaya getih bayi sing tumpah ing ombak.
  - Mungkin kita bakal nyanyi, kita kesel ngomong babagan politik.
  Ana swara:
  - Ayo, meneng wae, yen ora, kita bakal tangi kabeh kapal. Sesuk wong kita duwe gaweyan.
  Dheweke nggebug meja nganggo ajiné, lan anggur mabur menyang jaket, nutupi karo noda sing reged:
  - Apa bab wong? Luwih elek tinimbang asu. Apa kita kudu ngurus wong-wong mau?
  Lan ngguyu ala karo singsot:
  - Nanging iku apik kanggo remet duwit receh metu saka wong-wong mau. Utamane yen dheweke rumangsa lan ngerti yen sampeyan peduli karo dheweke, luwih-luwih ing tembung tinimbang tumindak.
  Bocah-bocah wadon budhak muncul. Wektu iki dheweke nganggo kathok tipis, lan nganggo kain sing sempit ing dhadha. Kaki sing gundhul, zaitun, samak, mlaku ing sadawane dek, ngetokake swara sing tenang lan nggumunake. Lan angin iki nyebul dawa, rambute padhang abang, emas, putih, coklat.
  Padha lumebu ing para priyayi, siyaga kanggo nyukupi hawa nepsu para priyayi.
  Akhire keprungu tembang-tembang sedih;
  Ana apa-apa liyane tartamtu saka duwit receh
  Dheweke pancen sumunar tanpa goroh!
  Ing kasunyatan, dobel iku panguwasa donya,
  Dhukungané minangka pedhang lan tameng sing kuwat!
  
  Ing kono para dewa kapir padha umpetan,
  Kaya srengenge, pasuryan emas sumringah ...
  Sanajan isih ana bandit parasit,
  Sing miwiti dagang nyawane!
  
  Koin kasebut minangka brahala lan malaikat agung,
  Panjenenganipun punika Juruwilujeng, ngrusak kabeh.
  Tanpa emas, baja damask sing disewa lungo,
  Tanpa dhuwit, sukses ing perang ora bakal teka!
  
  Nanging apa sing dikarepake, wong sing ati-ati,
  Aku pengin tuku sampeyan keabadian ...
  Kanggo rakus mbukak lawang kanggo kabungahan,
  Kanggo nenun benang saka abad urip!
  
  Nanging apa doubloon bisa uga?
  Apa bunderan emas bisa ngimpi?
  Supaya wong tuwa sing nganggo arit ora teka kanthi salam,
  Lan dheweke ora nyelehake segel ing bathuk ing kamar mayat!
  
  Senajan duwit receh butuh rasa seneng,
  Kanggo menehi kita akeh dosa!
  Nanging manungsa ora nduweni daya nglawan hawa nafsu,
  Dheweke bocah-bocah wadon, kaya gedang kanggo jago!
  
  Dheweke kepengin entuk akeh saka weteng,
  Mangan pheasants, nanas pound.
  Sanajan sampeyan ora bisa mangan nganti kuburan,
  Malah yen sampeyan arang banget kelangan dhuwit!
  
  Lan peti mati, malah biaya banget,
  Amarga ana papan kanggo para raja!
  Sawise kabeh, malaekat bakal nggambar nol ing wangun,
  Jotosan ing bathuk lan kelet ing otak!
  Ilat-ilat komplotan dadi saya kusut, lan sawise kaca liyane, bazar sing suwe saya suwe saya sepi.
  Ukara pungkasan yaiku:
  "Sampeyan krungu ana pemberontakan ing Jack London, dipimpin dening loro, utawa luwih, telung wanita ayu.
  Imam karo zamrud cekikikan lan grundelan:
  - Nalika padha kejiret, prajurit bakal padha bungah banget, padha bakal ambruk lan dipotong dadi pita!
  Pedagang sing nggawa rubi grundel lan cegukan:
  "Aku ora keberatan melu mburu dhewe."
  burping karo kangelan , choked metu:
  - Ana omah bordil sing mewah ing pesisir, sesuk kita bakal njupuk sundel sing luwih panas lan luwih temperamental.
  - Ora bodho, nanging kok ora saiki. Aku duwe kepinginan. He, panggil aku pelacur. Ing endi wengi, peri gilap? - Bangsawan sing mendem, ngeculake rantai, gagap lan tiba saka sikile.
  - Muga-muga Gusti Kang Maha Kuwasa paring impen kang becik. - Ngandika imam Noble, sniffed saka vial sobering. Sawetawis ngadêg, sagêd waras, lajêng nyabrang kalihan asta gêdhe, lajêng kèndêl dhatêng kabinètipun.
  Bocah-bocah wadon padha nyekel tangane. Nanging ketoke, sawise diurutake alkohol, pandhita wis ora bisa apa-apa.
  Lan bocah-bocah wadon ing kene ayu banget, lan mambu sing nyenengake saka dupa lan langsing, badan atletik saka jinis sing padha.
  Obrolan, sing dirungokake dening pramuka Osetrov, ana akeh informasi rahasia, bisa uga larang regane kanggo wong liya, nanging ora ana pangertèn kanggo pramuka enom kasebut. Wusanane raja clempung kena racun utawa ora, ora ana bedane. Lan perang, ing nalisir, ing sih saka filibuster, luwih jarahan, kapal perang mungsuh kurang sibuk karo sampeyan. Tumrape Kakang Sepuh, para korsair, lumrahe, iku padha tahayul, nanging ing wektu sing padha ora pracaya, lan ing wusana padha siyap ngrampok pandhita nganti balung. Eduard Osetrov dhewe ora tau ndedonga, lan karo susu ibune dheweke nyerep yen kabeh agama iku goroh, nanging ora ana dewa. Utawa, kaya sing diucapake, Gusti Allah, yaiku Trinitas. Lan kepiye, ana telung dewa lan, ing wektu sing padha, siji? Ora kedadeyan kaya ngono! Yen ibune pracaya marang apa wae, mula dheweke luwih seneng ora nyebarake awake dhewe karo bocah-bocah, lan Alice percaya yen ana kekuwatan ing swarga, sanajan ora ana ing Kitab Suci. Pemberontakan, mesthine menarik, nanging Eduard ora mikir yen dheweke biasane diatur dening adhine sing tenang lan apik ing senjata angkasa. Pikiran iki katon banget liar lan ora bisa dipercaya, sanajan akeh sing bisa diganti sajrone wolung taun. Utamané ing perang! A pirate, lan Eduard temtunipun pirate, Nanging, iki bab peduli.
  - Wong sugih rakus nganti wates! - Stomping Bare feet ing Oak. - Wong mlarat padha kaliren, mula kerusuhan. Iku dudu urusanku. - Bocah Terminator bisik-bisik. "Kita kudu mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo serpihan iki.
  Pandangane tiba ing keg sing durung rampung. Ana bocah lanang rambut ireng sing katon kaya dheweke mlayu nyedhaki dheweke lan ngomong lirih.
  - Pakdhe cantik ngaco munggah. Ora ana sing weruh, aku bakal nyoba " anggur " dheweke. Bocah lanang mau banjur nyedhot wedang manis. Banjur nyedhot lan ngombé luwih akeh, sirahe bocah nggero, lan dheweke mlayu menyang galley.
  - Lan apa yen kita mlebu ing gudang bubuk lan njeblug tong minyak ing kana. Ing kasus iki, hulk iki bakal kobong lan tenggelam. - Edward insidious figured metu. "Aku bakal.
  Nanging banjur bocah kasebut kelingan yen ana budak wadon sing ayu-ayu ing kapal, lan bisa mati. Inggih, oke, dheweke duwe cincin cilik ing driji indeks, kanthi wujud ula perak, dadi andhap asor lan ora katon ing pandang sepisanan. Nanging dheweke bisa mindhah individu saka lawan jinis ing jarak sing cendhak. Dadi ana kemungkinan bocah-bocah wadon bakal disimpen.
  Nyebut obor lan, mung ing kasus, smearing pasuryan lan rambute karo resin, bocah kasebut mlebu ing telenging kapal, ing wektu sing padha nglebokake pedhang elit sing keren ing celah, wedi yen bakal menehi dheweke kecemerlangan. . Kaputusan kasebut kontroversial, nanging ora ana pilihan. Ing jero prau iku kaku lan ora mambu banget. Mesthine, para pelaut ora dikenal kanthi resik, lan padha lega ing ngendi wae. Nanging, sawise ngalami tambang, ing ngendi bocah-bocah wuda, dicukur rambute nyambut gawe ing ranté lan nampa pecut kanggo kesalahan sing paling cilik, utawa, kanthi alon-alon nyambut gawe, mula ora dadi pramuka sing cepet-cepet. Ing tambang, contone, padha ngeculke piyambak tengen ing retak, lan malah obor ngrokok. Lan lanang, rentengan lan kringet, wis ora sakabeheng kanggo taun, dadi tenan ana Neraka ana. Lan ing kene, mung bolongan biasa kanggo pungkasan abad pertengahan.
  Nalika mlaku-mlaku, bocahe sing otot kurus, bocah senam, diceluk.
  - Mane, wenehi rum. - Sailor mendem mumet.
  Mingkuk, Edik mlumpat tekan tong minyak, kikuk ngraba-raba kran, banjur diwutahake ing kendhi. Kran banyu karat lan diuripake banget. Kaya-kaya ana jangkar sing nyekel rumput laut.
  - Sampeyan wis kekacoan watara banget, bocah jahat. - Scout Osetrov ditampa tamparan abot ing sirah. - Inggih, nyingkiri setan, dheweke durung menehi.
  Bocah kabin palsu mlayu kanthi kecepetan. Iku apik sing njupuk wong kanggo wong liya. Depot wêdakakêna tansah nyoba ngatur kanthi cara supaya kemungkinan kenek sing ora sengaja saka inti minimal. Sing, ing ngisor lan ing tengah prau, tengen ing mast reged, lan malah ing prau linear iki diselehake sheet saka tembaga ing ndhuwur kanggo kekuatan lan linuwih. Ing kana dheweke kudu lunga. Edik lanang sing ora nganggo alas wiwit mudhun, tanggane lunyu, ambune sansaya kuwat. Ing dalan, dheweke nemoni para pelaut kaping pirang-pirang, dheweke ngundang dheweke, meksa dheweke ngrampungake siji utawa tugas cilik liyane. Prajurit enom nindakake tugas kanthi seneng lan cepet, ing peteng ora bisa mbedakake dheweke lan bocah lokal, utamane amarga Mane sing sejatine bisa turu. Kadhangkala spionase entuk manfaat kanggo calon korban. Donya, kaya biasane, kebak paradoks. Nanging, iku donya wong urip. Saka kasenengan, prajurit prajurit Edward kringet banget lan wiwit sumunar ing cahya obor.
  - Sampeyan perlu kanggo ngrampungake karo syaraf, digunakake, apa pirate aku. - Dheweke ngandika marang awake dhewe.
  Pungkasan, lawang kayu oak sing abot karo kunci gedhe katon. Ing kene Osetrov mandheg, ora ngerti apa sing kudu dilakoni sabanjure. Nalika iku, dheweke ditimbali maneh.
  Wong lemu banget karo piso dawa nyeluk dheweke. Lan kanthi swara serak sing ora apik banget, ngucap:
  - Sampeyan lagi hanging watara slacker ditahan, pindhah ngresiki boots sandi.
  Edward sing kringet mlayu nyedhaki dheweke, geni murup pasuryane sing greget, banjur, minangka luck, wong lemu menehi tampilan luwih enten. Wong lanang iku pancen ayu rupane, lan awake, lan rupane sing ayu rupane kaya malaikat, angel banget kanggo bingung karo wong liya.
  - Sampeyan dudu Mane! - Lan nangis histeris, nanging sepi amarga ngombé. "Ah, mata-mata jahat, ngomongi aku, sapa sampeyan?"
  Nanging ora mangsuli, Eduard njotosi mungsuh nganggo telapak tangan ing gulu. Dheweke ngacungake piso kanggo nanggepi, lan wong enom kasebut meh ora ngindhari pukulan sing mlebu ing iga. Diobong tipis, lan gatel sing ora nyenengake saka awal.
  - Punika kewan. - Prajurit Sturgeon, nyegat tangane, mbengkongake lading, banjur dicemplungake menyang weteng nganti gagang. Wong lemu njerit, lan driji ulet ndudhuk menyang tenggorokan, stifling njerit.
  Wong lanang iku nyekèki mungsuh kanthi nepsu kabèh, krasa marem yèn carané mungsuhé tiba, lan kepriye angger-anggeré. Nalika wong lemu kasebut pungkasane dadi mayit, bocah lanang sing nggegirisi Edward mbuwang dheweke. Saiki, lan dheweke ngerti kanthi jelas, dheweke kudu cepet-cepet, yen ora, dheweke bakal ngunggahake weker nalika nemokake ilang pelaut penting, utawa malah perwira angkatan laut. Nanging, kunci kasebut ora dipindhah, lan bocah kasebut durung duwe katrampilan maling, ing kasus apa wae, kunci primitif kasebut (sing ora bisa dicritakake babagan kode elektronik), nggunakake piso kanthi muspra. Iku dadi kusam lan pecah.
  Sawetara bocah-bocah wadon nganggo sandhangan minimal, nanging kanthi pesona maksimal, mlayu ing sadawane dek, ngethok sikile.
  Tlapak sikil sing gundhul ninggalake tandha-tandha sing apik banget ing bledug, kaya sketsa Leonardo Da Vinci.
  - Sing awon, carane aku bisa mbukak kunci saiki. Mungkin ngobong lawang? Edward masang obor. Kayu padhet kobong banget, saliyane, ing ndhuwur ditempa wesi. Saboteur enom rauh temen maujud futility lengkap path kuwi, lan wiwit anget munggah kastil. Lenga ing njerone kobong lan mambu banget.
  - Mambune kaya manure sing diobong. - Eduard bocah enom sing nesu nesu piso sing rusak menyang bolongan kasebut, nyenyet luwih jero, rada nggulung. Dheweke eling film babagan jaman kuna - "Rusty Sword", ing ngendi maling nyoba mbukak kunci kandhang kanthi cara sing padha. Bener, saiki cara iki ora bisa digunakake.
  Ana rame, pengawal loro nyedhaki. Padha mendem lan nguwuh-uwuh lagu sing ora jelas. Bocah lanang sing wani Edward ora wedi karo wong-wong mau, nanging resikone gedhe banget yen dheweke bakal ngunggahake weker. Mula, dheweke mlayu menyang pepeteng, kanthi gerakan cepet saka telapak tangan, mateni obor.
  "Pasangan manis" teka ing lawang. Sing paling tuwa ing pasangan kasebut, pejuang sing rada gedhe, ujar.
  - Lan kok neraka dhawuh umum kanggo mriksa pangayoman saka gudang mesiu, ora ana sing bakal teka ing kene.
  - Ya, lan kastil ing kene yaiku setan dhewe bakal ngilangi sikile. - jawata kapindho mumet lan langsung grunted. Banjur dheweke nggresah bingung:
  - Deleng, ana sing nyoba mbukak lawang.
  Karo ngeling-eling, sapa wae sing kuwat, prajurit enom Edward napuk bathuke kanthi jengkel, sampeyan kudu dadi absen. Sauntara iku, pengawal kasebut nyoba narik lading kasebut. Wong liya sing kluruk, wiwit katon ing sakubenge, nggantheng gulu amarga wedi:
  - Ana pramuka ing kapal, iku wektu kanggo mundhakaken weker.
  Wis ora bisa mangu-mangu maneh, tembung dicepetake dening spring, Eduard mlumpat metu saka ambush lan nindakake serangan jumping.
  Dheweke kenek mburi sirah karo kabeh shin, lan malah crunch saka vertebrae rusak bisa krungu. Ing nalika iku, sailor kapindho jerk, nyoba kanggo narik metu lading, lan, lah, kunci mbukak dhewe.
  Sadurunge mungsuh pungkasan bisa tangi karo tutuk mbukak stupidly, prajurit enom Edward uga-dilatih perang karo loro tangan lan sikil. Nalika padha nyoba kanggo njupuk wong, Osetrov menehi wong uppercut kanggo rahang, banjur ditambahake menyang candhi. Prajurit ambruk ing lantai.
  Sawetara bocah-bocah wadon ayu, meh ora ditutupi kain tipis, kanthi seneng njupuk lan keplok-keplok, bebarengan nguwuh:
  Apik banget, bocah kabin tanpa alas! Sampeyan pahlawan!
  Terminator enom bisik kanthi seneng:
  - Saiki, kita kudu tumindak luwih cepet!
  Sawisé njupuk kanthong lan nemu batu, sing perlu, amarga lentera sing digawa dening wong mendem wis metu, Sturgeon Warrior nutul cemlorot lan murub obor.
  - Saiki ayo nglakoni sabotase, kaya ing salah sawijining film babagan jaman kuna, sawijining pionir ngusir fasis. "Swara enom nyuwek gombal, direndhem karo damar, lan digawe sumbu krasan. Banjur dheweke ngethok potongan saka tong minyak sing paling gedhe, diisi lan diobong.
  - Ayo malaekat antiworld teka kanggo bantuan kula! - Mripate mantan pejuang lemah partisan sparkled rapaciously. Muga-muga cukup wektu kanggo mlayu.
  Mlaku alon-alon ing driji sikil, sing tanned, otot terminator boy Edward nutup lawang, Hung maneh lan, karo gerakan cetha, snapped kunci menyang Panggonan lan kesusu munggah. Kaya-kaya swasana jero nyenyet ing dhadha lan mendhung sirahku. Sikilku dadi kaget banget. Sadawane dalan, wong-wong mau ngundang dheweke kaping pirang-pirang, lan prajurit gedhe Edward, sing katon kaya bocah lanang kabin sing setengah telanjang, tanpa alas kaki, mangsuli kanthi swara keselak:
  Jendral nelpon aku kanthi cepet.
  Iki, mesthi, dianggo flawlessly ing warriors ciyut, nganti swara liyane takon.
  - Lan kenapa jenderal butuh jaring?
  Bocah kabin Edward, kanthi tumit sing telanjang lan kandel, mangsuli kanthi klise sing wis disiapake:
  - Aku duwe misi urgent, aku kudu pindhah menyang dek.
  -Ora, sampeyan bakal ngawula dhisik. "Pelaut kasebut bengok-bengok, nyekel pundhake sing otot, sanajan balunge njedhul banget.
  Prajurit nom-noman kasebut, tanpa mikir kaping pindho, nuthuk preman ing dhengkul, banjur nindakake sapuan. Dheweke ambruk amarga ngguyu sing ramah, lan bocah lanang sing lincah Sturgeon nyepetake.
  Mlakune tambah nekat lan kejang-kejang. Tumit gundhul saka langgeng anak-terminator flashed. Ing kene, pungkasane, dek nyimpen, dheweke cepet-cepet menyang retakan sing akrab, nyoba ngrasakake pedhang. Dheweke absen!
  Mung bocah-bocah wadon budak, nang endi wae kanthi spiritual sing nyanyi karo nightingale trills, swara sing apik banget. Lan bocah-bocah wadon kaya apa, umume manis.. Kanthi kulit sing resik lan mulus.
  Nanging, Edward ora nganti - sawise kabeh, pedhang legendaris lan gagah prakosa wis musna.
  Nanging iki ora gaman gampang, agul-agul kuwi bakal Cut logam sembarang. Kanthi nesu, Edward bisik-bisik karo lambene pucet:
  Aku ora bakal ninggalake sampeyan, sanajan aku kudu mati.
  Saboteur nom-noman ngrasakake mangetan kanthi cepet, banjur ana penjaga kesandhung.
  Swara sora banjur nyusul:
  - Apa sing sampeyan tindakake ing kene?
  - Jendral dhawuh golek medali sing ilang kanthi ati berlian! - Ana Osetrov lanang langgeng cepet-witted. Kanthi kangelan nahan awake, supaya ora enggal-enggal nggegirisi, kaya pucuking linggis, tungkak ing bathuk.
  Dheweke malah keselak bungah:
  - Bener, ayo mangan bareng.
  Prajurit kasebut cepet-cepet munggah ing dek lan wiwit ngrasakake papan-papan kasebut; katon ing awak Edward sing isih enom nalika wektu kasebut mabur, kanthi cepet ngukur detik pungkasan marang dheweke. Pikiran sing buru-buru diselani dening seru.
  - Delengen apa sing ditemokake. - Ya, kadhangkala kedadeyan, sapa wae sing begja, nanging ora sampeyan. Senajan luck punika konsep relatif. Pejuang kasebut nggambar pedhang sing surem.
  - Kelas! Ayo kula nuduhake sampeyan trick. - Ngandika boy terminator langgeng, lan karo eseman manis, nglereni tangan tengen menyang solar plexus karo driji, nggunakake technique "Tiger Claw". Banjur, tangan ngrasakake entheng pedhang sing akrab. Kanthi wiwitan mlaku, prajurit enom lan ora bisa dikalahake mlumpat menyang segara.
  Budak wadon, stamping gundhul, chiseled, anggun, minangka kudune, kaki jinis adil sing ora ngerti sepatu, nyanyi;
  Sampeyan idola gedhe kita
  Cahya prajurit lanang...
  Ngalahake jagad kabeh -
  Dadi katresnan sung!
  Meh langsung ana bledosan gedhe, kapal dipérang dadi rong bagéan, lan log udud kasebar ing kabeh arah. Salah siji saka wong-wong mau kenek bocah lanang Eduard banget painfully ing Pundhak gundhul tanned, lan firebrand rada diobong Bare kaki, pecahan kenek tlapak kasar saka boy kabin. Sanajan dheweke kaget, kemajuane ora alon, dheweke ngambang kanthi autopilot.
  Lan, mesthi, dheweke ora lali kanggo samubarang kang angel ring lan ngandika mantra singkat.
  Angin puyuh gaib njupuk lan ngangkat budak wadon. Lan dheweke ditransfer menyang papan sing aman saka kapal sing diunekake ing negara dongeng. Lan padha rampung ing port. Detasemen kabeh bocah-bocah wadon ayu saka macem-macem derajat mudo. Lan mung siji sing duwe sandal sing disulam mutiara. Lan iku amarga dheweke dudu abdi.
  Bocah-bocah wadon njupuk ing paduan suara lan nyanyi:
  Nanging denyut jantung lan vena,
  Luh anak-anak kita, ibu-ibu...
  Padha ngomong kita pengin owah-owahan
  Mbuwang rante rentengan budak!
  Prajurit lanang mau banjur nyanyi maneh:
  Putra Bumi bakal mangsuli, ora,
  Aku ora bakal dadi budak ...
  Aku percaya yen kebebasan bakal berkembang,
  Srengenge bakal nambani tatu festering!
  
  Kanggo Fatherland gedhe ing perang,
  Atine cah lanang nimbali kowe...
  Bangun ksatria gagah prakosa ing wayah esuk
  Peteng bakal ilang, mawar Mei bakal mekar!
  Hiu macan maneh wiwit ngoyak bocah sing wis nglakoni sabotase.
  Prajurit enom Eduard kondhang ngacungake pedhang, sanajan pundhake lara banget. Ing kene salah sawijining predator nglangi kanthi cedhak, lan dipotong, sawise iku, kanca-kancane dhewe nyerang dheweke.
  Lan padha wiwit nyiksa barang-barang lan secara harfiah nyuwek-nyuwek. Lan ombak-ombak kasebut dicet nganggo warna sunset rubi.
  - Sampeyan hiu ora duwe rasa solidaritas. Tinimbang ndhukung kanca sing tiba, sampeyan ngrampungake dheweke. - Prajurit enom ironis ditambahake. Endi nuranimu lunga?
  Hiu-hiu kasebut ngereng-ereng bab sing ora bisa dimangerteni, mung siji sing duwe garis-garis ungu lan ora ana sungu dumadakan ngomong:
  - Sapa sampeyan, bocah enom, kanggo mbantah evolusi jutaan taun.
  Saka kaget, Eduard lanang abadi meh dropped pedhang, nanging untunge, thanks kanggo reaksi fenomenal, kang ngatur kanggo nyegat piala larang regane karo driji sikil lincah, Bare, kaya kethek.
  Prajurit enom takon:
  - Apa sampeyan ngomong?
  Hiu ngguyu ironis.
  - Lan apa sampeyan mikir, mung wong sing bisa nindakake iki. Iki minangka swagger sampeyan, ora tanpa alesan umume sampeyan nolak evolusi, nganggep sampeyan asal-usul ilahi. - Lan predator utama segara kanthi nesu ngeklik buntute ing banyu.
  Bocah lanang kasebut kanthi logis mangsuli:
  - Aku ora mayoritas, lan ing tartamtu, Aku pracaya yen kita padha tau kethek mindless. Nanging banjur padha bisa tangi. - A jawata angel balked. - Millennia bakal liwati, lan kita bakal tekan dhuwur sing malah penulis fiksi ilmiah sing paling wani ora ngimpi!
  Hiu, terus ngetutake Edward ing kadohan tartamtu, ngandika skeptis:
  "Sampeyan isih percaya banget, cah. Sampeyan ngarep-arep kanggo entuk kanthi bantuan nalar apa sing dikarepake dening wong liya kanthi ngorbanake sih-rahmat Ilahi.
  Bocah lanang kasebut, nyoba nambah gerakan, utamane amarga potongan sing diakibatake bledosan gatal banget, kaget maneh:
  - Lan kepiye sampeyan ngerti babagan iki, amarga sampeyan ora metu saka segara.
  Hiu kanthi sengaja ngandika:
  - Sawetara kita duwe kemampuan bawaan kanggo nyerep informasi saka otak wong sing wis dipangan. Dadi aku nemoni uskup sing maca banget. Sampeyan uga, sanajan isih enom, nanging tetep akeh kawruh ing awak. Saiki sampeyan bakal dadi sarapan utawa nedha bengi, sing sampeyan seneng.
  - Coba wae! - Cepet kaya kobra, Edward, nyekel gerakan sing bakal teka, ngobahake pedhang lan nyuwil hiu sing paling cedhak, sing cepet-cepet nyedhaki dheweke.
  Pukulan kasebut nyerang dheweke, ngrusak mripat, otak, lan sungu. Lan maneh, predator, tinimbang mabur kabeh bebarengan ing wong sing nerak, nempel ing awak sing kejang.
  - Ora, sampeyan ora bakal ngrasakake otakku. - Ngandika, karo kangelan nahan ngguyu, hiu katon banget bodho, bocah cilik. "Nanging yen sampeyan pengin, nglangi nyedhaki. - Prajurit nom-noman kasebut nggawe mirip anjir kanthi driji sikil.
  Perampok segara, wedi nyerang awake dhewe, ngucap kanthi agresif:
  - Saiki dheweke bakal mateni sampeyan. - Ketoke, ora banget akal kanggo sumpah, squeezed metu. - Sampeyan bajingan bodho.
  Iwak predatory, sawise rampung karo partner, maneh kesusu sawise wong enom. Padha nyoba kanggo nyerang wong saka kabeh pinggiran, nanging dexterous, latihan ing pertempuran rahasia, kalebu karo senjata kadhemen, boy langgeng Edward nyilem lan nyuwek mbukak siji weteng, liyane Cut mati buntut. Hiu, kaya sing ala, ilang kapentingan kanggo sawetara wektu, gnawing ing dhewe.
  - Sampeyan, aku weruh, ora ngontrol adhine. - Joyfully ngandika Edward boy invincible. Yagene padha primitif? Lan padha mati kanthi meneng, kaya partisan sing diinterogasi?
  Hiu utama mangsuli kanthi jujur:
  "Wong kaya aku langka. Lan liyane minangka gunung otot bodho sing dikonfirmasi dening naluri: ngrampungake tatu - luwih kuwat tinimbang pesenanku.
  Bocah sing lincah Eduard nimbang pedhang lan mikir kenapa ora diuncalake ing paus minke iki. Bener, ana risiko ilang lan kelangan senjata sing apik banget. Kaya-kaya ngira-ngira maksude, hiu sing cerdas tambah cepet lan wiwit pindhah saka pejuang enom.
  - Lan sampeyan, aku weruh, padha wedi. - Prajurit kejam cekikikan, katon kaya bocah lanang, Edward. - Apa sampeyan bisa nelpon geng sampeyan bali?
  Vixen bersirip mendesis racun:
  Aja ngetung, sampeyan ora bakal duwe akeh kesempatan kanggo slamet.
  Hiu maneh nyoba nyuwek, ndemek kaping pirang-pirang, utamane, ngethok sikil nganggo untu, meh nggegirisi driji ing tangan, nindakake pirang-pirang pukulan sing lara kanthi sungu ing awak, ketoke. mecah saperangan iga. Nanging rolas apik saka wong-wong mau padha mati piyambak. Ngaso sedhela nalika padha rampung mati comrades ngidini wong kanggo regroup. Dheweke wis ngenteni dheweke ing kapal, gunner, mantan narapidana kanthi rambut kriting lan irung bengkok. Bebarengan karo dheweke, wong wadon heroik sing katon kaya wanita ireng, padha murub saka meriam sing paling cilik. Ora wonder kang wis reputasi Negro minangka penembake unsurpassed, werni kenek hiu persis, nyuwek iku loro.
  - Boo - boom! - Ngandika prajurit enom Edward, baring untu. - Iku mung tega sing ora belang. Saiki dheweke bakal ngelingi aku, dheweke bakal mbales dendam. - Dheweke mlayu ing pinggir tangane ing tenggorokan, nambah. - Mung saiki mbales dendam marang dheweke, khusus, bakal metu lan ora mung miring!
  Prajurit nom-noman mau, clingak-clinguk ing geladhak kanthi tangan lan driji sikil sing bakal meri simpanse, cepet-cepet munggah ing dek, dheweke bungah banget nganti ora kesel. Kapten Kavarnava iku sing pisanan mlayu nemoni dheweke:
  - Inggih, kados pundi, cah lanang, intelijen?
  Prajurit enom mangsuli kanthi semangat:
  - Apik banget, aku bisa nggawe sketsa ing godhong sing ana kabeh baterei lan pos. Aku duwe kesempatan kanggo serangan sukses.
  Kavarnava ndhukung dheweke ing upaya iki:
  - Aku guess padha. - Lan bajak laut ageng ma jenggot karo keris. - Rencana serangan tetep padha?
  - Ya! Apa aku mung nggawe penyesuaian dhewe? - Bangga ngandika Edward mesem.
  - Sing endi? - Kavarnava takon.
  Sing lanang mangsuli kanthi bungah:
  - Ing plabuhan, antara liya, ana kapal perang satus rong puluh, salah sawijining kapal Contrabass sing paling kuat.
  - Mangkono, nanging kita ora bakal bisa nolak pasukan kasebut, kita kudu nundha serangan kasebut. - Kavarnava ngomel wedi.
  Prajurit enom kanthi sarkastik mbenerake:
  - Aku marang sampeyan aku.
  Kapten bajak laut ngucap kanthi ngarep-arep:
  - Dadi dheweke lunga?
  Bocah terminator nglirik licik:
  - Sampeyan bisa ngomong supaya, tindak neraka ing ngisor.
  Kavarnava kaget:
  - Kecemplung dhewe?
  Prajurit enom Edward ora nganggep perlu kanggo ndhelikake apa-apa:
  - Ora, aku nulungi dheweke sethithik. Gudang bubuk mesiu diobong, lan carane mbledhos, apa sampeyan ora krungu?
  Kavarnava uga ngguyu:
  - Kita panginten iku gludhug. - Dheweke langsung waras. "Nanging, pahlawan wanita ireng lan liyane saka dek ndhuwur weruh geni. - Kapten kaget. - Dadi sampeyan nindakake iki?
  Bocah lanang Edward nyengir lan nyepengake ajiné ing sisihé:
  - Inggih kula! Aku ora duwe pilihan liyane. Yen ora, kita kabeh bakal klelep, utawa kita kudu ninggalake petualangan iki.
  Kavarnava nguwuh kanthi serangan pikiran:
  - Ya, sampeyan mung pahlawan. Kita kudu menehi ganjaran, nanging kita, sedulur pesisir, ora duwe prentah lan salib. Mbok menawa prestasi sampeyan bakal dianggep nalika mbagi jarahan.
  bajak laut otot sing ngadeg ing mburine, langsing, kulit peteng, nanging ing wektu sing padha rambute padhang, bebarengan nguwuh:
  - Bener!
  Bocah terminator Edward kanthi bungah nguncalake pedhang landhepe ing sirahe sing padhang kaya baling-baling helikopter:
  - Iki bakal adil, sanajan kasugihan ora menarik banget kanggo aku.
  Sampeyan ora bakal ngerti apa liyane ing iki, kapercayan tulus utawa bravado.
  Kavarnava mangsuli kanthi kuat:
  - Iku amarga sampeyan isih enom banget. Nalika aku isih umur sampeyan, aku ngimpi luwih ngulandara tinimbang dhuwit. Lan saiki, kita bakal ngrembug rincian pungkasan karo petugas.
  
  GULliver IN budak
  ANNOTASI
  Saiki bocah lanang, Gulliver kepeksa muter setir Conan . Lan cah wadon viscountess ayu whipped wong karo mecut. Iki saiki nasib unenviable saka lelungan legendaris.
  . BAB 1
  Gulliver lanang dipisahake saka pelaut liyane. Wong-wong sing uga dadi bocah dikirim menyang barak sing kapisah, ing kana ditugasake ing macem-macem proyek sing angel. Lan lanang langgeng kudu nyeret kranjang kapenuhan watu ing quarry wuda lan Barefoot, lan Cut rocks karo sledgehammers lan Pick.
  Iki nasibe budak. Nanging Gulliver rada begja. Nanging, Viscountess dhawuh supaya dheweke dilebokake menyang roda lan dipeksa ngowahi watu gilingan sing gandum digiling dadi glepung. Karya iku angel, nanging ing srengenge. Lan paling ora dheweke ninggalake sampeyan celana renang. Bocah-bocah lanang liyane ing tambang rampung wuda kanggo ngirit dhuwit, lan kadhangkala ora ndeleng srengenge nganti pirang-pirang wulan, nampa pukulan nganggo tongkat lan pecut, nganggo ranté lan turu ing watu. Kajaba iku, padha mambu bau ing tambang saka macem-macem feces lan obor smoky.
  Dadi Gulliver isih kerja ing srengenge lan hawa seger. Lan cah wadon viscountess mlaku ing jejere dheweke. Kadhang-kadhang dheweke nggebug geger bocahe nganggo pecut, lan takon karo nyengir:
  - Lha piye? Wektu iki sampeyan seneng!
  Gulliver ngandika filosofis:
  Manungsa ngusulake, nanging Gusti Allah sing ngatur!
  Bocah wadon kasebut ngethok sikile lan ujar:
  - Demagogy! Senajan sampeyan entuk maneh muda lan maneh ing kanak-kanak lan iku apik!
  Ing awak bocah sing umur rolas taun, sampeyan rumangsa seger lan nyenengake.
  Sanadyan sikilmu sing gundhul nembus watu sing landhep, nanging pancen atos, lan bocah lanang kasebut angel banget, sampeyan mung ngrasakake gelitik sing nyenengake.
  Lan dheweke meh ora nate kesel.
  Dadi cah wadon mau arep ngobrol karo dheweke. Apa maneh sing bisa ditindakake? Ora ana TV, radio, apa maneh game lan Internet, mula ora ana apa-apa lan ora ana sing bisa nyenengake.
  Viscountess takon karo mesem:
  - Lan nalika sampeyan ana ing alam raksasa, apa sampeyan ora isin karo dedeg piadeg cilik?
  Gulliver ngandika:
  - Kanggo wong sing prasaja, aku ora cilik. Lan malah ndhuwur rata-rata dhuwur. Nanging jujur, mesthi, yen bocah wadon cilik luwih gedhe tinimbang sampeyan, isin!
  Nanggepi, ngguyu. Banjur pecut nyerang bocah kasebut rada nglarani ing punggung sing gundhul lan otot.
  Gulliver munggah. Isih, mesthi, iku apik kanggo dadi enom ing salawas-lawase, nanging yen sampeyan dadi abdi iku ora utamané nyenengake. Nanging luwih angel kanggo pelaut liyane sing wis dadi bocah. Lan, mesthi, sampeyan ora kudu mikir yen sampeyan wong sing paling apes ing donya. Srengenge wis sumorot, angin sepoi-sepoi sing nyenengake lan seger nyabrang awak sing wuda lan otot. Apa maneh karo bocah-bocah ing tambang sing mambu, sing padha nandhang sangsara marga saka gaweyan?
  Gulliver takon marang bocah wadon saka kulawarga bangsawan:
  - Napa kita ora didol ing lelang?
  Viscountess mangsuli karo mesem:
  - Rencana ekspansi tambang anyar wis teka lan tenaga kerja dibutuhake kanthi cepet. Nalika tambang wis entek. Mungkin dheweke bakal dilelang. Yagene sampeyan pengin ngadeg wuda ing podium lan ngrasakake tangane bocah lanang lan wadon sing bakal ngrasakake awak lan nyelehake driji ing tutuk?
  Gulliver felt disgusted lan, ngandika apa-apa. Lan viscountess kenek maneh
  pecut. Ana belang abang ing mburi.
  Wong wedok kuwi ngidak-idak sikile. Dheweke katon lucu - sugih mewah lan telanjang kaki, kaya budak utawa wong biasa.
  Nanging, dheweke tweeted:
  - Sampeyan mung bab sandi! Lan bungah-bungaha yen aku iki nyonyamu! Banjur aku bisa ngedol sampeyan menyang orc! Lan bakal dadi luwih elek!
  Bocah lanang Gulliver kaget:
  - Apa orc bener-bener ana?
  Wong wedok iku ngangguk-ngangguk tanda setuju.
  - Mesthi! Apa sampeyan ora ngerti?
  Tilas kapten sing dadi bocah mangsuli kanthi tulus:
  - Aku panginten padha mung jalmo dongeng!
  Viscountess ngguyu lan mangsuli:
  - Inggih, kita kabeh duwe jinis dongeng! Lan ing kene sampeyan ora bisa njupuk utawa nambah!
  Gulliver sang:
  Aku percaya ing dongeng , wong ora pamit,
  Lan dheweke bakal tetep dadi kanca sejati ing salawas-lawase!
  Sing cah wadon njupuk kanggo umpteenth wektu lan ngguyu. Senajan ora prayoga kanggo ngguyu kabeh wektu.
  Gulliver meneng wae. Dheweke kelingan yen ana ing antarane para raksasa iku medeni. Malah kucing mbebayani kanggo sampeyan, nanging carane kethek meh mateni dheweke. Mula banjur ana alangan. Senajan gendheng ing sirahe kebak, lan ing kemewahan, sanajan jubah kandel.
  Nanging utamane ing antarane para raksasa, ora nyenengake yen ora ana wanita ing jejere sampeyan. Bener, saiki dheweke ana ing awak bocah, lan ora ana kepinginan khusus. Tapi tetep boring...
  Gulliver sang romance;
  Ing sadhuwure jurang ing swarga neraka,
  Aku pengin nampa sih-rahmat saka Gusti Allah!
  Aku bakal mratobat marang dheweke, nyawaku murub,
  Pitakonan kosong: mati utawa urip!
  
  Kesamber kilat nuduhake ala,
  Sing bakal saka turunane pikiran ireng!
  Lan gething, nyuwek atiku,
  Apa sing nggugah pikiranku sing mbrontak!
  
  Aku bisa bangga karo kekasihku,
  Nyingkirake gantungan rantai!
  Kareben para suci padha bungah-bungah ana ing Padaleman Suci,
  Aku bakal ngaturake pandonga kanggo wong-wong mau ing dina-dina sing nggegirisi iki!
  
  Aku ora butuh keagungan wong liya,
  Aku kepang kriting gendhakanku!
  Kita mati ing ngarsane Kang Mahakwasa mung loro,
  Malaikat Agung ngangkat pedhang, logam kasebut sumunar!
  
  Aku marang cah wadon: kita bakal bebarengan,
  Urip kanthi seneng ing sangisore srengenge!
  Lan kanggo njaga kaendahan iku prakara pakurmatan,
  Supaya lintang ora metu ing kalanggengan!
  
  Dadi ngerti aroma stan kaswargan,
  Aku ora bisa ngganti Kiss manis!
  Ing lengen ngelus apik banget,
  Lan aku ora peduli karo badai kadonyan!
  Gulliver nyanyi lagu sing apik. Lan nyenengake lan nyenengake ing wektu sing padha.
  Lan nalika dheweke nyanyi, para Orc pancen melu rampog. Utamane, dheweke nyiksa bocah lanang sing ditawan, babagan topik sing ditinggalake Marquis de Sade.
  Pancen angel banget kanggo para orc nangkep prajurit lan tukang sihir iki ing wektu sing padha.
  Bocah lanang kasebut umure kira-kira rolas taun, sanajan kabeh wong ing donya iki katon kaya bocah-bocah, tanpa dipikirake umure, mula dheweke wiwit dicegat dening wedhus.
  Bocahe nggereng lirih lan ngempet lambene. Nanging dheweke ora pengin mbukak apa-apa.
  Suwe-suwe padha digebugi, nganti sirahe sing padhang mau sregep, tiba ing sisihe.
  Orc nyemprotake banyu es saka ember menyang pasuryane. Lan jawata mudha dadi sadar.
  Orc ngangguk:
  - Ngomong!
  Bocah lanang kasebut ngempet, nanggepi, kanthi angel ambegan:
  - Aku ora bakal ngomong!
  Algojo nabrak bocah lanang maneh. Dheweke ndredeg.
  The Elder Orc ngandika:
  - Iku bakal perlu kanggo Fry tumit karo narik!
  Orc-orc iku nggumun banget!
  Banjur salah siji saka wong-wong mau munggah ing geni lan ngobong obor. Bocahe, meh wuda lan nggegirisi kabeh nganggo pukulan pecut, katon melas lan nrenyuhake. Tumit sing gundhul lan bunder katon ora kuwat lan jambon, kaya bocah cilik.
  Geni, kanthi ilat predatory, didilat karnivora ing tlapakane bocah kasebut. Lan cah lanang carane njerit, saka pain hellish. Lan geni ngobong sikile bocah kasebut kanthi lara.
  Anak langgeng nggero lan twitched frantically, nanging tali banget kuwat.
  Lan para Orc ngguyu banget amarga nyiksa bocah kasebut. Lan ambune mambu banget, kaya-kaya lagi manggang kebab.
  Gulliver untunge ora weruh iki. Yen ora, dheweke bakal nggero kanthi frustasi.
  Viscountess mecut bocah lanang maneh lan takon:
  - Apa sampeyan pengin dadi Mahakuwasa minangka Gusti paling ora ing sawijining dina ing urip sampeyan?
  Kapten lanang manthuk.
  - Kadhangkala aku pengin ... Senajan kadhangkala sampeyan mikir, apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo wong sing seneng karo sampeyan?
  Bocah wadon kasebut ujar:
  - Nguripake, contone, kabeh wong kaya iki karo kita dadi anak!
  Gulliver menggelengkan kepalanya:
  - Kanggo dadi, contone, lanang lan wadon umur rong puluh taun, aku meh kabeh wong bakal setuju. Nanging kanthi biaya bocah-bocah, aku duwe keraguan gedhe! Sawise kabeh, ing awak bocah sampeyan ora bisa seneng nggawe katresnan!
  Viscountess cekikikan lan nyathet:
  - Inggih, piye wae kita ora banget duka babagan iki. Kita duwe anak sing digawa dening naga. Lan iki solves kabeh masalah! Mesthi, ana sawetara wedi mati. Wong-wong percaya karo nyawa sing ora bisa mati, nanging ora ana sing mbuktekake anane! Lan sampeyan uga wong!
  Gulliver ngangkat pundhake lan ujar:
  - Ana uga Kristen sing ora pracaya ing nyawa langgeng. Padha secara harfiah ngerti tembung: nyawa sing dosa, supaya mati. Senajan Kitab Suci ngandika sing wong wis mati ing mripate Gusti Allah!
  Bocah wadon mau cekikikan lan mangsuli:
  - Lan babagan kepala kubis! Luwih tepate, siji bisa mbantah babagan agama kanggo wektu sing suwe lan tanpa makna.
  Sampeyan luwih apik nyanyi sing lucu!
  Gulliver njupuk lan sang;
  Ora ana sepele ing tata letak jagading wong mati,
  Sembarang alesan kanggo setan iku kaya pancing.
  Yen ora ana sih-rahmat ing jagading Gusti,
  Tegese kolam inferno ora adoh!
  
  Sawise kabeh, ala seneng banget marang donya,
  Kaya pulo tanpa kompas sing apik ...
  Senadyan kepahlawanan kepahlawanan ditembangake -
  Nyatane, Raja ing Alam Semesta yaiku Iblis!
  
  Kejem ing donya iki kasil,
  Sapa sing ora ngerti welas asih iku raja!
  Ana jebakan ing sangisore wit kurma malah ing swarga,
  Endi sing apik? Kang sepele nul!
  
  Iman apa wae bisa rusak
  Sembarang kamulyan mambu, ngerti noose ...
  Reptil hiss insidiously ing kothak wedhi -
  Lan aku pengin madhangi jagad kanthi ngimpi!
  
  Ngupaya padhang, nanging sumunar ing pepeteng,
  Mburu kanggo menehi, nanging kanthong kosong!
  Yen sampeyan ora pengin urip kaya manuk beo sengsara,
  Go kanggo meanness, licik lan ngapusi!
  
  Iku njijiki malah manggon ing lapisan mucus,
  Where tanpa dhukungan saka gendheng - ora langkah!
  Sampeyan kesusu karo nyawa kaya elang ing dhuwur,
  Nanging daging ana ing rawa, pedhange mungsuh sumunar!
  
  Kepriye kedadeyane rasa seneng iku luntur?
  Lan ngapa piala mrentah ing endi wae?
  Apa Gusti Allah pancen ora duwe kekuwatan?
  Dadi sing apik bakal nuntun kabeh wong ing salawas-lawase?
  
  Sawise kabeh, manungsa ora diciptakake minangka fanatik,
  Sak tenane, ing saben ati ana sumbering katresnan..
  Wong kok ora ngerti ngukur
  Lan rasa seneng mung dibangun ing getih?!
  
  Sayange, sampeyan ora bisa nemokake jawaban dhewe.
  Dadi wis dadi perkara sing nggegirisi ing jagad iki wiwit abad ...
  Lan dhemit-dhemit nggawe pasuryan elek marang sampeyan,
  Lan misale jek sing Gusti wis lali wong!
  
  Nanging aku ora pracaya - ala iku ora omnipotent,
  Sampeyan mung perlu kanggo squeeze bakal menyang ajiné!
  Banjur dorongan sing tumuju neraka bakal ilang,
  Lan bakal ana tentrem lan harmoni antarane kita!
  Gulliver nyanyi kanthi apik lan kanthi perasaan. Lan lagune kudu digatekake apik.
  Para Orc, sauntara, wis ngobong tumit bocah kasebut kanthi apik, nanging ora entuk apa-apa.
  Ala, iki masalah gedhe.
  Banjur padha nyiksa bocah wadon kasebut. Dheweke pisanan diikat menyang wedhus, lan disabetake ing tumit sing kosong nganggo spinner.
  Cah wadon njerit ing pain elek, groaned, bengkong, nanging isih ora menehi informasi migunani.
  Siksaan kasebut rada nyeret.
  Ya, iki monsters lan algojo ala.
  Lan Gulliver, Kangge, njupuk lan nyanyi, maneh song apik;
  Imajinasiku kenek
  Kabeh dadi padhang, kaya ing Oktober!
  Lan kita sijine pitchfork ing sisih setan ala,
  Lan bakal dadi apik banget ing Bumi!
  
  Lintang-lintang kasebut ing jagad raya kita -
  Sawetara iku rubi lan liyane berlian!
  Kita ngumpulake upeti saka wong duraka -
  Pukulan iku kaya palu lan ora ing alis, nanging ing mripat!
  
  Jendela toko nganggo quasar,
  The hippodrome sumringah sparkles!
  Ana tatu nganga ing jiwaku -
  Kaya-kaya wis ana pogrom gedhe!
  
  Padha bakal nggulung kaya curls komet,
  Lamb shine - milky way bersinar!
  O eksploitasi abadi ditembangake,
  Muga-muga Dus manggon ing kamulyan ing salawas-lawase!
  
  Apa sing bisa ditindakake wong sing sedhih?
  Cukup luh metu saka mripat biru ...
  Nalika kabeh ing sakubenge abu-abu, iku njijiki,
  Nalika sampeyan ngarepake badai ing wulan Juni kanthi pangarep-arep.
  
  Tancepake lambe sing malang kanthi eseman -
  Ngerti yen jagad iki dudu woh wohan beri ing alas.
  Prawan sanalika, gundhul untu marang sampeyan,
  Iku bakal nggawe impen sampeyan dadi nyata!
  Ing kene, lagu-lagu lucu kuwi kanggo bocah lanang lan wadon.
  Nanging, viscountess ngandika kanthi ora seneng:
  - Ora! Lagu-lagune apik tenan, mesthi! Nanging ayo uga duwe paribasan winged, kanggo pikirane ing urip!
  Lan Gulliver njupuk lan wiwit ngomong kaya manuk beo tatu;
  Sikil wuda wong wadon ing wektu bakal sijine boot sembarang ing galosh a!
  Wong lanang sing kerep ndeleng sikil wadon sing gundhul, lungguh ing galosh!
  Sikil wadon Barefoot, uga nyopir ing tumit lan sampurna lungguh ing galosh!
  Wong lanang wis siyap metu kanggo nyuwek sepatu bocah wadon!
  Tumit telanjang wanita bakal ngowahi boot apa wae!
  Kaki telanjang saka wong wadon bakal nguripake wong lanang wae, sanajan dheweke minangka boot pungkasan!
  Yen sampeyan pengin nguripake wong ing njaba, copot sepatu, yen sampeyan pengin nyelehake ing galosh, mbukak tumit!
  Napa bocah cilik ora nganggo alas kaki, amarga sikile wong wadon nggawe wong lanang ilang sirahe, kaya wong lanang!
  Kepinginan kanggo ndeleng wong wadon wuda ndadekake wong nguripake nang metu!
  Kanggo mbukak klambi wanita, sampeyan kudu nganggo sepatu!
  Sawise mbukak klambi ing wektu sing tepat, wanita bisnis bakal nyuwek telung kulit saka wong lanang!
  Wong wadon sing wuda ing wektu ora bakal dadi tanpa alas kaki lan nyopot wong lanang!
  Wong wadon tanpa alas bakal nyelehake boot ing wong lanang, lan dilebokake ing galosh, lan nguripake dheweke metu lan nggawe dheweke dadi barefoot pungkasan!
  Wong lanang iku padha karo gibbon, mung sayangé luwih kerep ing kapinteran tinimbang ing potency!
  Wong lanang iku stubbornness kuldi, ambisi saka singa, nanging ing kasunyatan iku wedhus!
  Wong lanang kanggo wong wadon kaya papan slop kanggo sapi, sampeyan ora bisa nindakake tanpa, nanging njijiki nyedhaki!
  Apa sing umum ing antarane wong lanang lan jamban ing kamar wanita - nyatane yen wanita mung bleat ing wong!
  Wong wadon iku rubah licik sing bisa mangan singa kaya kelinci!
  Wong wadon butuh wong lanang kaya bocah pecut, yen ora ngalahake wong lanang, mula ora bakal ana urip!
  Wong wadon butuh wong lanang kaya sungu babi, mung jas wulu sumbangan wong lanang sing larang!
  Ora kabeh iku emas kang gumebyar, ora kabeh iku bandha kang wuta!
  Nanging kucing ing poke isih luwih apik tinimbang rubah ing jas kulit wedhus!
  Singa sing paling kuat bisa ditahan ing tali dening rubah sing licik!
  Malah kanthi kekuwatan kucing, sampeyan bisa ngalahake singa kanthi licik rubah!
  Supaya ora dadi pelatuk, aja ngetung gagak!
  Luwih gampang manuk gagak nyanyi kaya manuk bulbul tinimbang politisi kanggo netepi janji pemilu!
  Kanggo mbantah karo politisi sing ngetang gagak lan dadi pelatuk pungkasan!
  Rubah ora duwe taring paling gedhe ing antarane kewan, nanging korban paling akeh ing antarane manungsa!
  Tamu sing ora diundang luwih elek tinimbang babi ing poke!
  Yen sampeyan pinter karo log, sampeyan bakal kerja keras kaya Papa Carlo, lan sampeyan ora bakal nemokake kunci emas!
  Yen sampeyan ora pengin sinau kaya Pinocchio, sampeyan bakal tetep dadi log kanggo urip!
  Yen sampeyan duwe akal kaya Pinokio, mula pikirane ora mlebu!
  Pikiran kaya log, wong sing, kaya Pinokio, mlayu menyang teater tinimbang sekolah!
  Ngubur emas ing lemah, sampeyan dadi warga negara bodho!
  Yen sampeyan ngubur talenta emas sampeyan, sampeyan bakal mati kanggo dhuwit tembaga!
  Gunung emas pidato perak ora ana regane!
  Yen politisi nggegirisi, banjur pemilih mudhun!
  Pengrajin sing trampil bisa nggawe Pinokio saka log, nanging sapa sing diobong kanthi pikiran bakal ngumbara menyang rawa kanthi kunci emas!
  Kanggo wong diwasa dadi demokrasi, dheweke butuh srengenge kebebasan, lan ing pepeteng despotisme, dheweke bakal tetep ijo politik!
  Boots sing ditresnani, wong wadon tambang kanthi sikil sing telanjang!
  A politisi asring bullies kanggo sijine rakit ing Pamilih!
  Politisi jago ngremuk pemilih kaya pitik!
  Politisi kasebut ngimpi nunggang jaran putih supaya bisa ngetrapake pemilih!
  Rubah cilik karo taring, lan pengin ngulu, umume ndhelikake!
  Politisi sing akeh ngomong babagan kamanungsan yaiku kanibal sing khas!
  Lan bear bisa lulled karo pidato madu-manis!
  Kanggo alkohol, vodka pait luwih manis tinimbang madu!
  A tukang jahit bakal ngapusi lan ora isin, politisi bakal "blush" lan ngapusi!
  Wong wadon, sawise mbuwang sepatune, nyelehake wong lanang, nganti tingkat tramp!
  Perang ora duwe pasuryan wanita, nanging physiognomy sing narik kawigaten para pencari!
  Wong wadon iku manuk dara sing nggigit wong lanang kaya layangan!
  Wong wadon mesthi duwe pitung dina Jumuah seminggu, lan tanpa hadiah Minggu saka utang perkawinan, dheweke mesthi duwe dina libur!
  Gusti Allah iku ora maha kuwasa ing samubarang, ora kuwasa mbantah wong wadon!
  Senajan Gusti Allah iku moho kuwoso, nanging ora bisa nutup tutuk wong wadon, lan mungkasi politik!
  Politisi ora duwe kalbu, wanita duwe rasa proporsi, lan politikus wanita duwe kabeh perasaan tanpa ukuran!
  Wong wadon iku kembang, eri kaya mawar, nanging arum manis dheweke narik kawigaten wedhus lan drone!
  Pamilih tiba ing kanak-kanak, voting kanggo Oaks lawas sengit karo hollows!
  Prajurit Rusia bisa ambruk kaya log beveled, nanging ora dilebokake ing dhengkul, lan digawe goyang kaya aspen!
  Yen sampeyan ora pengin mirsani disiplin militer, sampeyan bakal mlengkung kaya tawanan!
  Ana akeh rereget ing donya kita, mung pangeran langka ing kono!
  Politisi duwe ilate dawa, nanging tangane cendhak kanggo nindakake apa sing didhawuhake!
  Politisi cepet janji, alon netepi, njaluk sedekah, lan diapura ngapusi!
  Nalika wong wadon ora duwe cukup kanggo tuku sepatu, dheweke nyelehake sepatu ing wong tanpa alas!
  Wong wadon iku utamané rubah sing pengin laso singa, nanging biasane kuldi kejiret ing laso dheweke!
  Wong wadon iku pitik sing tresna endhog emas, mung nggawa kerugian kanggo sing duwe!
  Wong wadon iku pitik, mung bisa nggawa endhog emas marang wong lanang sing sejatine rubah!
  A rubah nyata lan jago bakal nggawe sampeyan lay endhog emas!
  Cakar asu ajag kuwi dudu kuku singa, nanging bakal nyuwek kulit telu saka raja kewan!
  Sapa sing dudu rubah karo pikirane, dudu singa uga!
  Wong wadon rubah bisa ngyakinake sapa wae yen dheweke iku singa, nuwuhake dheweke kaya kuldi sing prasaja!
  Singa wadon sing mung pikiran rubah lan genggeman serigala!
  Singa dudu sing nggero, nanging sing nyuwek-nyuwek ijo-ijo!
  Nalika politisi ora rubah, banjur telung kulit dicopot lan dipasang ing kerah!
  A politisi duwe bokong sudhut kanggo njagong ing loro kursi, nanging duwe jembar jiwa mung ing tembung!
  A tank wis pierced karo projectile uranium-inti, politisi menyang ndhuwur tanpa ati, nanging karo dompet emas!
  Kanthi telanjang kaki, wong wadon bisa mimpin milyarder menyang slum saka karusakan kanggo tingkat tramp!
  Politikus Sungkem, lan Bare kaki wanita lan Pamilih kanggo sijine ing shoes!
  Politisi mbukak klambi wanita, lan nganggo sepatu lanang!
  Politisi kasebut kepengin ngudhunake sikil wanita, lan nyopot wong lanang ing kuping!
  Politikus pengin mbukak klambi wong wadon ing amben, lan shod wong cedhak kothak kertu suoro!
  Kanggo politisi, sikil wadon kanggo ngunggahake martabat, nanging rating mundhak, pemilih sepatu!
  A politisi duwe tumit telanjang wanita ing sirahe, lan pamilih iku boot kurang kanggo wong!
  Politisi kasebut seneng banget karo wanita tanpa sandhangan lan para pamilih sing nganggo sepatu!
  Wong wadon, mbuwang sepatu ing wektu, bakal nyopir politisi, sanajan dheweke minangka boot sing berpengalaman!
  A politisi sing wong wadon bisa nyopir ing tumit kanthi sikil telanjang, boots bodho!
  Tresna sikil wanita wuda, nanging aja dadi boot felt!
  Kok elek-elek sikile wong wédok sing gundhul, njijiki mèlu ngetokké kowé!
  Kagumi sikil telanjang bocah-bocah wadon, nanging aja nganti dilebokake kaya sepatu bot!
  Kaki telanjang wanita bakal nggawe boots lengkap saka politisi sing wis biasa nganggo sepatu!
  Wong wadon, sawise mbuwang sepatune, bisa nyelehake dhengkul ora mung boot felt!
  Pukulan saka wong wadon luwih kuwat nalika dheweke njupuk, nendhang sepatune!
  A politisi minangka boot felt babak yen mimpin ing tumit dening telanjang kaki wanita!
  Ana kekuwatan kaya ing sikil bocah-bocah wadon sing bakal nyopir boot sing paling berpengalaman ing tumit lan nganggo sepatu bot sing paling inveterate!
  Iki carane Gulliver digawe sayings winged.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Apik banget! Omonganmu mung super lan hiper !
  Banjur dheweke cap dheweke gundhul, chiselled sikil.
  Orc ing papan liya padha mikir kanthi jero. Bocah lanang lan wadon sing dicekel ora menehi informasi!
  Lan ing wektu sing padha, malah teken padha ora daya. Lan roti panggang sing gundhul ora ngeculake ilat.
  Lan apa sing kudu ditindakake? Orc ora kreatif banget ing nyiksa. Nah, mungkin nyoba goyangake ing rak?
  Dadi para Orc nggunakake obat iki. Wong lanang mau banjur dicekel lan diunggahake ing rak sing luwih dhuwur. Bocahe ngerang-erang lan ngempet. Banjur diuculake, lan bocahe ambruk. Lan ing lumahing banget, tali digawe dowo lan bocah njerit saka pain hellish.
  Lan orc ngguyu kaya babi grunt.
  Iki perusahaan ...
  Gulliver nyanyi kanthi putus asa;
  Tanah kelairanku, pepeteng jagad raya,
  Kapak saka pasukan neraka nglayang ing sampeyan!
  Dheweke dumadakan dadi omnipotent - Iblis elek,
  Mulur tangane liwat kabeh alam semesta!
  
  Kita ora duwe Bumi, mung siji Tartarus -
  Kesupen murub karo kobongan, peteng ndhedhet!
  Aku panginten mung jester - bengok omong kosong,
  Lan saiki jagad kabeh ana ing tumit!
  
  Nanging urip ing Fatherland, sampeyan ora bisa nyabrang,
  Ayo menang, gerombolan lan wong akeh!
  Sawise kabeh, dheweke minangka elf sing kuwat,
  Sirah Fuhrer - ngandika, Aku bakal njupuk mudhun!
  
  Sepira angel kanggo kita yen mungsuh kuwat,
  Yen dheweke duwe pamindhahan cadangan ...
  Vampire nggero ing ngisor rembulan saka mega,
  Dheweke pengin nyelehake kita ing saw kanthi biaya!
  
  Roh elf kuwi, ora ana rantai sing bisa ditemokake,
  Rigidity lan katresnan kabeh ing siji nyawa!
  Luwih becik ora gelut - sampeyan bakal dadi target,
  Lan karo kekasihmu iku swarga sanajan ing gubug!
  
  Masa depan jagad iki saben demiurge,
  Apa sampeyan bisa ngukir rasa seneng nganti pirang-pirang abad,
  Nanging ana bandit teka, malah apik banget,
  Lan saiki ngimpi kobong kaya tar!
  
  Nanging ana pangarep-arep, iku nduweni makna gedhe,
  Sing Gusti bakal teka kanggo ngadili Fuhrer!
  Sampeyan entheng banget - pikirane wong,
  Senajan kadhangkala tipis, untaian benang sutra!
  
  Bakal ana jagad anyar sing saben wong bebas
  Ing ngendi wae kita wong gunung!
  Lan wektu owah-owahan bakal teka kaya batang,
  Usir aku saka uratku, nalurimu iku maling!
  . BAB 2.
  Gulliver nyanyi kanthi menarik. Iki bocah sing ora ditakdirake dadi gedhe. Nanging sing nuduhake yen ora ala dadi bocah. Sanadyan sikilmu telanjang ngidak krikil sing landhep, ora nglarani, nanging malah nggelitik.
  Bocah wadon kasebut cekikikan lan ngucap:
  - Lan sampeyan apik, lan lanang banget kelangan! Apik tenan dadi bocah!
  Gulliver nyanyi kanthi eseman bungah:
  Nyritakake
  impenmu,
  Nuduhake impian sampeyan karo aku ...
  Dadi dhewe
  Lan mbukak
  Ing kanak-kanak, lawang - kanggo kenangan ...
  
  Kepengin
  Aku bakal nggawa sampeyan menyang kebon
  Ing ngendi kembang sakura
  Lan tembung sampeyan ora bakal berlebihan ing kana,
  Sampeyan ndeleng -
  Kita wis diwasa
  Lan lali panggonan ngendi
  Willow ngelus-elus kita nganggo kepang...
  Apa sampeyan kelingan - sampeyan pengin pindhah menyang angkasa?
  Lan kabeh wong pengin dadi kapten ...
  Kabeh iki ana ing kita -
  awal musim panas, taman,
  Bola, permen kapas -
  Ulang tahun sedulur...
  tangga bahagia Anton -
  Sedina muput ing tlaga, jam sanga - ing omah ...
  Sapa sing nyolong wektuku?
  Lan watara - kabeh tiba-tiba dadi abu-abu ...
  Angin menyang ngendi
  pasir segara,
  Veranda karo grapes lan sing
  Kiss karo udan es emosi -
  Aku kudu bali!
  Aku pengin tetep
  Ing ngendi ora ana luh
  Lan ing ngendi kita ngguyu -
  Ing badai petir musim panas ...
  
  Nyritakake
  Impenmu
  Nuduhake impian sampeyan karo aku ...
  Dadi dhewe
  Lan mbukak
  Ing kanak-kanak, lawang - kanggo kenangan ...
  
  Aku kerep ngimpi sepi! ..
  Dheweke siji
  Ngembara ing pekarangan
  Saka memori sing ilang!
  Banjur katon
  Ana apa malah
  Ora ana ing bangunan limang lantai sing ora dicet!
  Kita luwih tuwa ...
  Ndhuwur ing gendheng fathoms
  Kastil impen kasebut -
  Menara dheweke ...
  Dadi ora nyenengake nyedhaki
  Dadi adhem karo kita ...
  Lan impen
  Mungkasi diwarnai
  Lan padha mambu kaya baja!
  Aku pengin ngerti carane ninggalake dheweke ...
  ngendi
  Kanggo njagong metu kelopak mata kita?
  Pertapaan iki ngendi ?..
  Lan ngendi kanca Misha?
  Lan sapa saiki
  Bakal ngandhani sampeyan babagan Tsoi
  Lan trep?..
  Tangles saka gosip eyang
  Kanthi tas senar
  "Mungkin" sing langgeng iku milik kita,
  Kaos Kostya ora bisa diganti,
  Saka Turki
  Buntut sing kebak lelucon,
  Puffs pisanan
  Van, pagar...
  Rumangsa nunggu keajaiban
  Prestasine adhem -
  saka ngendi wae
  Saka tumpukan sing ora dingerteni -
  Saka apa sing dicritakake nalika isih cilik,
  Ayo kula nyawang!..
  Langit sing tinta
  Lebu lintang diarani
  Minggat
  Misteri impen
  Utter inevitability
  Perasaan masa lalu campur aduk...
  Lan wektu ora bisa diganti
  Titik-titik saka aspirasi-
  Ngrangkul immensity
  tawanan
  Dadi aja nganti metu saka iku -
  Wong diwasa sing khianat
  Egois...
  Lan tegese ana makna -
  Ing nggoleki makna ...
  
  Nyritakake
  Impenmu
  Nuduhake impian sampeyan karo aku ...
  Dadi dhewe
  Lan mbukak
  Ing kanak-kanak, lawang - kanggo kenangan ...
  
  Nyritakake
  Impenmu
  Nuduhake impian sampeyan karo aku ...
  Dadi dhewe
  Lan mbukak
  Lawang kanggo kanak-kanak - kanggo kenangan
  Bocahe nyanyi kanthi seneng, sanajan dheweke kudu nyurung roda sing abot kaya kuldi bungkus. Lan iki minangka karya sing serius lan produktif.
  Prawan Viscountess ngecap sikile sing telanjang kaping pindho lan ngucap:
  - Apik banget! Sampeyan nyanyi apik! Apa Hermitage ayu ing London?
  Gulliver mangsuli karo mesem, puffed metu pink, apik banget, pipi anak:
  - Ing London, Hermitage minangka sing paling apik lan paling sugih ing donya!
  Cah wedok cekikikan lan nggebug bocah lanang maneh karo pecut banget. Dheweke duwe belang abang ing awak wuda.
  Viscountess takon karo mesem:
  - Apa sampeyan seneng?
  Bocahe manthuk-manthuk lan ngguyu.
  "Mungkin sampeyan luwih apik nyanyi tinimbang ngalahake bocah?!
  Cah wadon manthuk-manthuk, lan maneh sikile wuda, samak, anggun dicap:
  - Iku apik lan aku bakal nyanyi!
  Gulliver tweeted:
  - Sing kembang, aja isin!
  Viscountess, mlumpat munggah lan mudhun, wiwit nari, nyanyi;
  Aku ndamel menyang kanak-kanak
  Ojo nututi aku.
  Aku weruh kabeh wong kene seneng-seneng, perang.
  mung kanggo dheweke
  Mung kanggo kowe
  perang.
  Ora ana papan kanggo bocah-bocah ing kene
  Kanggo wong diwasa - perang.
  Tetep karo dheweke
  Ojo nututi aku.
  mung kanggo dheweke
  Mung kanggo kowe
  perang.
  Lan iku apik ana
  Ing kana aku bakal lungguh ing potty.
  Lan iku apik ana
  Ing kana aku bakal lungguh ing potty.
  
  Ora perlu dhuwit:
  Circus lan lollipops
  Ana pesisir susu
  Jaran kanthi dasi
  mung kanggo kula
  mung kanggo jaran
  timbal.
  Pastila, ayunan,
  busur putih,
  kue manis,
  Impene ibu.
  mung kanggo dheweke
  Mung kanggo kula
  Lagi teka.
  Lan aku rumangsa apik
  Ing kana aku bakal lungguh ing potty.
  Lan aku rumangsa apik
  Ing kana aku bakal lungguh ing potty.
  
  Dhuh Gusti, napa kawula wonten mriki.
  maneh
  Mlayu, nelukake
  nyuwek nganggo untu-
  mung kanggo kula
  Mung kanggo kowe
  Saiki.
  Dhuh Allah, pikiraken
  Apa kanggo nulis kanggo kita
  baris sing tulus,
  Mung nyuwek nyawa
  angel kanggo sampeyan
  Susah kanggo aku,
  percoyo aku.
  Oke, oke
  Bocah-bocah lungguh ing potty.
  Oke , oke,
  Bocah-bocah lungguh ing potty.
  Iki tembang sing apik banget sing ditembangake dening bocah wadon. Lan iku mung tenan kelangan, lan kelangan! Ing coffin kanggo ndeleng ing wektu sing padha gundul Fuhrer!
  Cah wadon cekikikan lan nglirik mata marang kancane.
  Gulliver setuju karo dheweke:
  - Sampeyan apik banget lan mung super!
  Nah, apa maneh sing kudu diomongake lan apa sing kudu diomongake? Paling sampeyan nyanyi, paling ora gagak.
  Nah, kabeh iku cepet-cepet lan nyenengake.
  Sauntara kuwi, para orc, tanpa jeda ekstra, wiwit goyangake bocah wadon ing rak. Kang katon banget kelangan, lan ing cara dhewe arang banget lucu.
  Kok gak iso nyanyi nang kene?
  Lan Gulliver bakal nyanyi maneh;
  Aku iki bocah lair ing tanah suci
  Sapa sing diarani Elfia tanpa wates...
  Lan ora ana papan sing luwih apik, ngerti ing salumahing bumi,
  Lan ora ketompo carane njaluk Gusti Allah ing iman galak!
  
  Nanging dheweke lair dadi atheis, ngerti
  Ing sinis, ing abad rong puluh siji iki ...
  Aku pengin mbangun swarga sing apik banget nganggo tanganku dhewe,
  Ing ngendi para dewa bakal dadi wong dhewe !
  
  Nanging saiki aku mlebu ing abad badai kaping rongpuluh,
  Lan aku kudu nglawan bocah lanang ing kana ...
  Muga-muga prestasi ksatria Elfi dipuji,
  Kita pejuang Inggris ngerti carane perang!
  
  Keberanian kita urip ing ati sing enom,
  Lan getihku bosok banget ing uratku ...
  Kamenangan mbukak akun tanpa wates,
  We perang wildly wong lanang dina lan wengi!
  
  Kanggo kamulyan Elfi kita gagah berani,
  Apa sih sing bakal menehi Lada ...
  Kita bisa sregep dayung nganggo dayung ing Eden,
  Ayo entuk ganjaran tanpa wates!
  
  Punika pitados kita, lan dewa kuwoso Svarog ,
  Lan kilat sing dibuwang dening Perun dhewe ...
  Kulawarga langgeng bakal menehi tandha sumpah kanggo kita,
  Lan kamenangan nunggu ing Mei sing sumringah!
  
  Kita elf - cahya saka para putra gedhe ing bumi,
  Aku yakin kita bakal cepet mabur menyang Mars ...
  Aku ngerti aku lair kanggo nggawe kamenangan,
  Ayo Abel menang, dudu Kain!
  
  Kita bakal menehi ati kita kanggo Motherland kita,
  Nglayani Elf kanthi pikiran lan bayonet ...
  Kerub bakal ngebarake swiwine saka ing langit,
  Kita bakal ngalahake Orkshists nganggo ajiné!
  
  Ora bakal mungsuh entuk kesempatan,
  Okrmacht ora bakal nggawa kita dhengkul ...
  Kita kenek orc tengen ing mripat
  Kanggo kamulyan saka generasi paling penting!
  
  Ing Elfsia , saben prajurit saka kandhang,
  Bocah cilik nyekel senapan mesin...
  Urutan Svarog - mateni Fuhrer -
  Lada bakal menehi ganjaran loman!
  
  Ora ana liyane ing donya kita
  Sing luwih larang yaiku gendéra sing menang, abang, abang ...
  Kapal pecah, dayung pecah,
  Iku mbebayani kanggo perang karo Fatherland kita!
  
  Ora ana sing ngerti ngendi pinggiran jagad iki,
  Kemana para astronot...
   Svarog Ingkang Maha Agung, raja ingkang maha kuwasa,
  Lan ksatria bakal nampa dana saka dheweke!
  
  
  Aja wedi, Orkshists ora bakal break kita,
  Malah ing jagad iki, karo Amerika Serikat, karo singa ...
  Lan urip ora bakal diselani, aku ngerti benang,
  Dheweke ora bakal ngalahake tanah air nganggo sepatu bot!
  
  Kita duwe kekuwatan militer, percaya
  Lan tank, pesawat setan luwih adhem ...
  Orkshisme bakal dikalahake ,
  Accomplice Putin lan Duce digantung!
  
  Gendéra abang, iku gendéra sing kuwat banget,
  Gemerlap kaya abang ing jagad raya...
  Elsomill nusuk orc ing groin,
  Kanthi tumit, gundhul lan ora putih!
  
  Aku yakin kita bakal cepet mlebu Orklin,
  Kanthi lagu elfinisme sing menang ...
  Lan kita bakal nyapu kabeh Orkshists,
  Supaya ora ana bajingan saka revanchism!
  
  Banjur bakal ana swarga ing alam semesta,
  Trompet saka kerub sing kuat muter ...
  Berjuang lan wani kanggo tanah air,
  Kanthi Elfia, Rod lan kita ora bisa dikalahake!
  Iki minangka lagu lan keren banget lan nyenengake.
  Sauntara kuwi, para Orc njupuk wesi panas ing tlapakane bocah lanang lan wadon, sing ndadekake ambune daging sing diobong luwih kuat, lan bocah-bocah padha njerit-njerit amarga lara lan ilang kesadaran. Iki dadi kejut banget.
  Lan para Orc nggrundel lan nggero maneh, lan wiwit nari kanthi cepet. Iki minangka bruwang sing kuat banget, lan bodho lan mambu. Carane akeh kasenengan lan feed kuat padha duwe.
  Gulliver ngowahi millstone, lan cah wadon ngandika marang dheweke:
  - Ayo, wong pinter, ngisi maneh karo aphorisms winged!
  Kapten bocah lanang manthuk-manthuk kanthi semangat lan ayo ngucapake mutiara pikiran kanthi semangat anyar;
  Sampeyan ora bisa gawe uwong yakin wong wadon kanggo Bare sikil yen sampeyan boot lengkap!
  Wong wadon seneng sepatu sing modis, nanging luwih becik dheweke ora nganggo alas kaki tinimbang nganggo sepatu politisi sing dirasakake!
  Ing donya iki ana rong masalah, siji yaiku dhuwit, apa maneh sing bisa slamet, liyane yaiku kekurangan dhuwit, sing ora bisa ditanggung!
  Dhuwit minangka piala sing bakal ilang nalika akeh!
  Politisi jago nglebokake endhog emas, nanging ora ana ing kanthong pemilih!
  Tanpa dhuwit ora ana urip, kanthi dhuwit ora ana tentrem!
  Vodka nggawa penghasilan menyang negara, nanging karusakan saka mabuk teka ing kerajaan!
  Aja percaya politisi sing janji gunung emas, sampeyan bakal mabur menyang jurang kanggo dhuwit tembaga!
  Politisi duwe ilat dawa kanggo janji lan tangan cendhak kanggo netepi janji!
  Aja percaya politisi sing nganggo klambi wedhus, mbok menawa pancen wedhus!
  Dhuwit nggawa rasa seneng, mung ora ana regane!
  Ora bisa ngukur rasa seneng karo dhuwit, nanging ora bisa ngukur susah karo nangis!
  A politisi mbusak shavings saka Pamilih yen bisu minangka stump, lan karo oak stubbornness!
  Aja ngidoni sumur, mbok menawa iki dudu mung jurang janji sing ditindakake dening politisi!
  Aja pracaya pidato abang, lan algojo mellifluous!
  Politisi metu kaya nightingale, nanging nuwuhake gagak kaya rubah!
  Penguasa ompong luwih cenderung nyenggol subyek!
  Politisi duwe jawaban kanggo kabeh, nanging ora ana kapercayan ing jawabane!
  Ora ana sing ngerti apa sing dipikirake politisi, sanajan ana kabodhoan ing ilat!
  Dhuwit minangka perkara sing paling penting ing urip, mung ngrusak kabeh urip sampeyan ing salawas-lawase!
  Ora bakal dadi tunggul, dheweke bakal ngudani kaya lengket lan ditegor kaya wit cemara!
  Politisi bisa ngarih-arih pemilih nganggo pidato madu kanggo swat kaya fly!
  Gunung-gunung emas sing dijanjekake politisi sumunar padhang, nanging ambune goroh mambu!
  Ojo mikir politisi sing ngomong omong kosong, wong gemblung, arep diowahi dadi duwit!
  Politisi dudu wong suci, sing jelas kanggo kabeh wong, nanging kenapa wong liya nganggep dheweke minangka ikon?
  Politisi minangka rubah ing sandhangan wedhus sing nyukur wedhus lan mlebu ing kanthonge!
  Yen sampeyan mikir yen asu ajag ing sandhangan wedhus bakal menehi cutlets kanggo sarapan, banjur sampeyan wedhus khas!
  Penyair sing apik dudu wong sing nyuwek tenggorokan, nanging sing nyanyi babagan urip saben dina!
  Aku ora mikir wedhus sing kuwasa, dheweke bodho, wis gored pemilih!
  Senajan politisi kaya wedhus bau, dheweke bisa nyusoni wedhus pemilih!
  Aja milih kanthi atimu, iku bodho, lan sing duwe sirah ora milih!
  Yen sampeyan ora pengin kuciwa ing pilihan sampeyan, wenehi swara kanggo wong njaba, amarga pimpinan tansah ngapusi!
  Yen wong dadi dewa panguwasa, urip dadi neraka!
  Aja nyoba nyenengake kabeh wong, sampeyan ora bakal manggoni kabeh kursi, sampeyan ora bakal ngapusi kabeh peti mati!
  Yen sampeyan ora ace, sampeyan bakal diantemi ora mung ing poker !
  Sapa sing ora duwe trumps tiba ing setelan paling murah!
  Tanpa kertu trump ekstra ing tangan sampeyan, kertu apa wae bakal diantemi!
  Wong lanang sing kuwat narik kawigaten wanita ora kanthi magnet sing ringkih!
  Otot baja mbantu ngisi dompet nganggo emas, saraf baja nyegah dompet dadi tipis!
  Malah pahlawan kesel saka beban sing abot kaya dompet kosong!
  Iki minangka aphorisms sing diucapake dening Gulliver, sing dadi bocah lanang.
  Sauntara kuwi, para Orc padha nindakake tumindak ala marang bocah-bocah sing ditawan. Loro: lanang lan wadon padha disiksa meh mati lan lay semaput, ngaso sawise torture.
  Lan liyane saka wong lanang mutusaké kanggo nggawe branding. Padha nggawa metu lanang wuda lan cah wadon, lan wiwit sijine wesi abang-panas ing pundhak ing siji.
  Kaya bocah-bocah sing langgeng banget nggero lan twitched ing pain elek. Padha diowahi dadi batur tukon.
  Kajaba iku, padha uga ngobong kulit, ninggalake tandha ominous ing wangun bintang lima.
  Anak lanang siji nyeluk:
  - Ayo ora nyerah!
  Lan digebugi nganggo kawat barbed, ing sisih lan mburi. Lare lanang sing langgeng kuwi nangis krasa lara banget.
  Para Orc ngguyu ing ndhuwur paru-paru kanggo kaping sepuluh. Lan nyumerepi cangkeme nganggo taring.
  Iki minangka lagu-lagune, dadi melolong lan keren banget, lan kupinge layu, lan sampeyan pengin muntah.
  Orc paling tuwa nggero karo swarane wedhus lanang setengah potong:
  Ayo kali getih
  Lir ing lemah...
  Ayo lara ngrangsang
  Fires nang endi wae!
  
  Muga-muga pati nggegirisi
  Panen awak manungsa ...
  Planet iki nandhang sangsara -
  Mayhem mrentah!
  
  Lan supaya mung pati
  Aturan bal sing ngamuk,
  Kowe kabeh mati
  Sétan wis nimbali kowé!
  
  Gusti ora bakal nulungi
  Sampeyan bakal kobong ing neraka ing salawas-lawase ...
  Kita bakal mindhah sampeyan ing pasuryan,
  Kuwi impen para orc!
  
  Ora bakal ana welas asih
  Mati kanggo mungsuh sing sedhih ...
  Ora ana ganjaran sing luwih apik
  Menehi saben wong whack!
  
  Mungsuh ora ngerti
  Orc iku maha kuasa...
  Jam weker muni -
  Jotosan bakal kuwat!
  
  elf ,
  We are tumit wadon tanpa alas kaki ...
  Lan kita bakal ngremuk elf,
  Ayo dipotong kepangan para ayu!
  
  Lan yen ana wong sing ngguyu,
  Dheweke bakal nandhang susah ...
  Ana swara banter ing sirahku,
  Lan ana gludhug lan mega ing langit!
  
  Lan yen kita nelukake
  Kaya asu ajag ing ara-ara samun...
  Bocah-bocah bakal mlaku
  Barefoot ing blok chopping!
  Iki pancen kewan. Lan padha branded tawanan, sing kanggo taun ora anak, mesthi, nanging njaba, kajaba sing padha otot apik, lan sampeyan ora bakal menehi kanggo wong lanang luwih saka rolas taun. Lan apa ora dosa yen moyoki lan nyiksa wong sing kaya ngono.
  Nanging apa sing bisa dijupuk saka orc: luwih elek tinimbang kewan. Mulané wong-wong mau padha nundhung tawanan enom. Lan kanggo nimbulaké pain malah liyane, padha wiwit uncalan kobong coals ing gundhul, kaki childish tawanan enom.
  Bocah-bocah apes padha nangis lan nangis. Banjur salah siji saka bocah lanang, kanggo nuduhake kekuatan karakter lan inflexibility, njupuk lan nyanyi:
  Kamenangan ngenteni, kamenangan ngenteni
  Sing kepengin mecah belenggu...
  Nunggu kamenangan, ngenteni kamenangan -
  Kita bakal bisa ngalahake orc ala!
  
  Sanadyan kita katon bocah lan tanpa alas,
  Malah asring kita perang ...
  Lan atine wong lanang iku emas,
  Scum bakal dihukum!
  
  Orc kaya bruwang, kejam,
  Lan nggero kaya gajah sing tatu ...
  Nanging ing perang kita padha anak dermaga,
  Executioners ora krungu kita groan!
  
  Kita ora bakal sujud
  Kita ora bakal mbenerake kemah kita sing bangga ...
  Ora ana influx, ngerti kesed
  Ayo nyerang kaya palu!
  
  Orc kadang nggoreng tumit wong aneh,
  Membakar kaki cewek...
  Iki wong-wong jahat,
  Nanging aku bakal matèni wong lanang!
  
  Ing atine bocah, geni murub banget,
  Lan geni pancen murub ...
  Angkat spanduk jawata luhur
  Sampeyan ora duwe watesan, ngerti hadiah!
  
  Ya, bocah-bocah padha semangat,
  Kita saiki dadi bocah salawas-lawase ...
  Nanging kadhangkala kita sumunar kanthi bakat,
  Lan lintang sumunar ing donya!
  
  Ora ana mungsuh sing bakal dadi spring,
  Kita anak-anak bumi sing bangga ...
  Lan bocah kasebut ngalahake orc nganggo pedhang,
  Dheweke saka kulawarga titans Gusti Allah!
  
  Muga-muga Gusti nunggil karo kita ing salawas-lawase,
  Dheweke menehi pemuda nganti pirang-pirang abad ...
  Kita padhang nganggo sikil telanjang,
  Lan supaya kali mili tanpa wates!
  
  Orc ora seneng, pracaya marang tembung sing bener,
  Warnane jahat, jahat ...
  Kita bakal njupuk bruwang kasebut kanthi insang
  Bakal ana kekuwatan apik sing langgeng!
  
  Orc ngancam kita kabeh nganggo taringe,
  Ora cukup rakus kanggo tanah ...
  Panjenenganipun punika pendekatan insidious neraka Kain,
  Lan ndudohke nul ngalangi!
  
  Kanggo bruwang, percaya marang aku,
  Dheweke mung nyiksa gemuruh ...
  Nanging kita prajurit langgeng, anak,
  Kita ora bisa ngadeg, pracaya kula, goroh!
  
  Iblis katon kanggo orcs, nitahake,
  Padha bengok-bengok, nggero kaya kuldi...
  Wong wedok iku nganggo klambi sing ayu
  Senajan sikil saka kaendahan gundhul!
  
  Ora, sampeyan Orc - serigala taring, jahat,
  Lan beruang sing sifate dudu madu...
  Nanging percaya yen bapak sing jahat ora kuwasa,
  Lan kita bakal duwe, ngerti pesawat!
  
  Kita bisa nindakake kabeh kanthi apik
  Gawe jagad anyar sing nyenengake ...
  Ora ana maneh anak tim sing bersatu ,
  Bakal ana prajurit idola anyar!
  
  Ati enom diobong kanggo Fatherland,
  Iku tresna marang wong kang mulya ...
  Kita bakal mbukak lawang kanggo jagad anyar,
  Inggih, orc punika freak sengsara!
  
  Hormati lanang, wadon,
  Dheweke tresna, percaya marang aku, nggawe ...
  Swara bocah-bocah bakal dadi panggilan,
  Sikil bakal mbuwang keris!
  
  Nalika iku kita bakal mbangun donya anyar
  Ing iku rasa seneng kanggo wong anyar ...
  Lan kita bakal ngliwati bangga banget, kita mbangun,
  Lan wong jahat bakal dibayar!
  Gusti Allah ora tresna marang wong sing nangis,
  Honor, Nanging, apik ...
  Pracayaa, lanang karo cah wadon iku ora sombong,
  Pilihan kanggo sukses iku jendhela!
  
  Lan nalika tentrem teka ing alam semesta,
  Kita bakal urip maneh wong-wong sing wis ketaman ilmu ...
  Kanthi iman sampeyan ing abad sing ora bisa rusak,
  Lan nggawa kerub ing swiwine!
  Bocah-bocah nyanyi lan nuduhake yen dheweke ora wedi karo para orc sing ala, sanajan makhluk kasebut nyoba nyemplungake lagu-lagu para tawanan enom kanthi nggero. Dadi padha nggunakake pecut dawa. Dheweke ngalahake dheweke ing sikil telanjang pahlawan bocah. Nanging padha ora ngganggu kinerja, lan ketoke padha ora mbayar manungsa waé kanggo ngalahake atos lan wungu sirahe bangga.
  Lan sanajan iki minangka budak setengah telanjang lan bermerek, jenis dewa Olympian lan titans dirasakake.
  
  cah wadon lan angon putih
  ANNOTASI
  Klompok sirkus cilik - lanang Mishka lan cah wadon Alyonushka, lelungan, stomping kaki gundhul ing sadawane dalan Rocky saka Crimea. Lan bebarengan karo wong-wong mau minangka pangon putih - sing mung ora bisa ditiru!
  . BAB 1
  Ana bocah lanang umur rolas lan bocah wadon ayu sing umure kira-kira rong puluh lagi mlaku-mlaku ing pagunungan Krimea. Sikil samak sing gundhul napuk watu sing landhep, abang panas ing dalan gunung. Katon yen bocah lanang lan wadon wis mlaku akeh dalan. Tlapak sikile dadi awet banget, elastis, atos lan meh ora krasa pedhot lan panase watu.
  Lan malah ing nalisir, Bare kaki malah aran sethitik penake lan ticklish saka lumahing atos.
  Rambute pasangan sirkus putih kaya salju, lan pasuryane meh ireng amarga tanning lan bledug. Dheweke nggawa karpet lan piranti sirkus sing prasaja ing tangane. A German Shepherd putih sing dilatih mlaku ing jejere dheweke. Iki kewan sing ayu banget. Lan kabeh katon apik banget - pasangan sirkus sing apik lan lincah, lan asu sing bisa nyenengake lan dikagumi.
  Nanging, angon Jerman meh ora bisa diarani asu.
  Bocahe nganggo kathok cendhak, lan dheweke nyopot klambine, sing nggawe awak sing otot, otot sing garing lan lega, katon. Bocah wadon mau ndeleng ladinge, landhep kaya kapak, ditutupi coklat coklat, lan takon:
  - Mishka, apa sampeyan ora kesel?
  Bocah lanang kasebut kanthi yakin mangsuli:
  - Ora, Alyonushka! Aku lan kowe padha atos!
  Ing ngarep, atap dachas pinggir pantai wis katon. Bocah wadon kasebut nyathet:
  Ya, iku panggonan sing sugih. Mungkin kita bisa ngumpulake dhuwit!
  Beruang mesem lan ngandika:
  - Yen kita nyekel iwak ing segara. Bisa uga ana cokotan sing apik ing kene.
  Dheweke wiwit nyedhaki dacha pisanan. Alyonushka ayu, sanajan rada kurus saka malnutrisi lan mlaku dawa, nanging wiry, kuwat lan lincah. Busanane cendhak, sing ora umum banget ing jaman kasebut. Nanging sikil sing kuwat.
  Ing dacha pisanan padha gelem ditampa. Master kepengin ngujo cah wadon lan tarian karo kesenengan. Padha nari karo bocah lanang. Lan padha nindakake senam. Lan uga mlumpat pangon putih liwat bunder.
  Banjur bocah kasebut nuduhake sawetara trik. Sang bendara kanthi seneng lan garwane lan saperangan putrane nonton. Banjur, dheweke mbuwang nikel tembaga lan ngomong marang bocah wadon kasebut:
  - Iku ora apa sing kudu dilakoni karo katon!
  Dheweke saka putra-putrane, umure kira-kira limalas taun, nyaranake:
  - Aku bakal menehi repes yen sampeyan ngidini kula stroke sikil.
  Alenka mringis, lan esemane putih banget lan manis, lan mangsuli:
  - Loro hryvnia!
  Nom-noman sing kumis durung ucul, manthuk:
  - Mesthi! Iku bakal gedhe!
  Lan njupuk dhuwit perak rong kopecks saka kanthong. Lan mbuwang menyang cah wadon. Dheweke deftly kejiret dheweke karo Bare driji, dheweke tanned, lan sikil lincah.
  Guru lanang nguwuh kanthi gumun:
  - Iki kelas!
  Alenki nodded cahya, rada emas wuda lan mangsuli:
  - Mulane aku profesional!
  Dheweke ngluwihi sikile menyang bocah enom. Dheweke wiwit ngelus-elus wong-wong mau. Tangane dipindhah liwat kulit Gamelan lan tanned saka cah wadon banget alon-alon, lan Alenka purred karo kesenengan.
  Nyatane, nalika bocah lanang sing lucu ngelus sampeyan, pancen nyenengake banget, lan ing kene sampeyan bisa seneng-seneng.
  Lan, mesthi, sampeyan uga entuk bayaran. Iku mung super.
  Bocah lanang kasebut ngelus sikile sing kasar, nanging elastis kanthi lengkungan tumit sing apik. Dheweke tickled dheweke sikil.
  Lan Alenka ngguyu lan seneng-seneng. Lan nyenengake banget.
  Bojone master uga mbuwang dhuwit recehan marang bocah lanang Mishka lan takon:
  - Ayo kula gelitik tumit sampeyan uga!
  Bocah lanang kasebut ngetokake sikil telanjang marang dheweke. Lan liyane enom, ayu wadon wiwit tickle lanang Bare tunggal.
  Beruang kasebut uga mesem lan murka.
  Sang bendara nyawang bojone kanthi reproachly. Nanging dheweke mung mesem lan ngomong:
  "Sampeyan ora bakal iri karo anakku, ta?"
  Barin mangsuli:
  - Tickle wong minangka akeh sing pengin, nanging aja ngluwihi decency diijini!
  Lady ngguyu ... Lan driji tickled lanang gundhul, babak, tumit pink karo kesenengan.
  Wong wedok kuwi uga mesem lan ngguyu. Banjur aku ngganti sikil. Lan dheweke bared untu maneh. Iku pancene nyenengake.
  Nanging tickling tansah mboseni. Sang master bengok-bengok kanthi keras:
  - Cukup! Metu utawa aku bakal nelpon polisi!
  Bocah lanang lan wadon njupuk barang-barange lan, bebarengan karo asu, pangon putih, ninggalake dacha sing sugih.
  Alenka umume ayu. Lan aku tak dhuwit lan iku becik nalika Bare feet pijet dening lanang utamané ayu.
  Lan ing dacha sabanjuré padha gelem dilebokake karo cah lanang. Mesthi, pisanan kabeh amarga cah ayu. Sing uga duwe rok sing cendhak, lan sikil sing disamak, kuwat, otot, anggun banget katon kanthi jelas.
  Wong wedok iku pancen mirip banget karo batur tukon ing Yunani kuna. Busanane katon kaya tunik. Lan carane cocok kanggo cah wadon ayu lan otot kaya mlaku tanpa alas kaki lan nuduhake meh kabeh nggumunke, apik banget, unusually seductive sikil. Lan iku angel kanggo njupuk mripat saka dheweke.
  Ing dacha iki mung ana siji master. Kulawargane ana ing papan liya. Dheweke mrentahake Alenka nari supaya bisa ngujo gerakan awak sing apik lan apik banget, sing dikembangake kanthi fisik.
  Banjur, mbuwang dhuwit recehan, dhawuh:
  - Sing, ayu!
  Alenka nyanyi kanthi seneng;
  Aku prawan Russian prasaja
  Udah sering ke luar negeri...
  Aku duwe rok cendhak
  Tresna elang abu-abu!
  Sang master ngucap kanthi nesu:
  - Lagu sampeyan ora apik banget! Ayo, sing luwih agresif lan seksi!
  Bocah sirkus nyaranake:
  - Utawa Mungkin luwih patriotik?
  Barin sarujuk:
  - Bisa lan patriotik! Nanging iku wis sampeyan barefoot sing! Lan yen aku ora seneng, sampeyan bakal njaluk tongkat ing tumit!
  Tikus manthuk-manthuk.
  - Yen sampeyan pengin wong lanang, banjur kanggo ruble sampeyan bisa mencet tumit telanjang uga karo tongkat!
  Bartender ngguyu lan mangsuli:
  - Luwih becik ngalahake bocah wadon iki nganggo pecut. Utamane yen sampeyan mbukak klambi sadurunge!
  Alenka sujud karo mesem:
  - Bakal master sampeyan!
  Wong sugih nyanyi karo mesem:
  Nggawe dhuwit,
  Nggawe dhuwit,
  Lali bosen lan kesed,
  Nggawe dhuwit,
  Nggawe dhuwit,
  Lan liyane kabeh sampah!
  Lan liyane kabeh sampah!
  Alenka mbantah:
  - Seneng tanpa dhuwit
  Sampeyan bisa dadi...
  Wong jahat -
  Ngitung dhuwit recehan!
  Sang master nguwuh:
  - Sampeyan bakal nampa sewu lashes!
  Bocah sirkus kasebut nyathet:
  - Yen sampeyan pengin master, Aku bakal menehi sampeyan ngandika wicaksana tinimbang songs!
  Wong sugih mau ngguyu lan mangsuli:
  - Ayo cah lanang, bakal luwih menarik!
  Beruang wiwit ngucapake ekspresi swiwi;
  Tugas kanggo Fatherland abang kanthi mbayar pengabdian sing ora disenengi!
  Perang minangka tes kanggo sing pinter, tempering kanggo sing kuwat, nyenengake kanggo wong bodho! -
  Dadi bahan guyonan ora nyenengake, nggawe wong liya nangis ora bosen!
  Panguwasa sing apik iku kaya madu, mula didilat, banjur diidoni !
  Lan panguwasa ala, kaya wormwood, pisanan bakal ngidoni metu lan banjur trampled ing!
  Ya, emas iku alus, nanging tameng sing ora bisa ditembus gampang dipalsukan!
  Kualitas mesthi ngluwihi kuantitas - sanajan segara bubur gandum ora dadi alangan kanggo kapak!
  Ala iku kebak kekuatan nalika kabecikan weakened dening wedi!
  A guyon apik kanggo panggonan, sendok kanggo nedha awan, nanging bantuan ing alangan!
  Sampeyan bisa uga bejo sapisan utawa kaping pindho - tanpa skill, luck ilang!
  Sapa sing dudu Leo Tolstoy, tramp sastra!
  Ora perlu lair Tolstoy supaya dadi tramp saka sastra!
  Ayo ngombe kanggo duwe bojo luwih saka alasan kanggo isin ing divorce!
  Nafsu wis numpes wong luwih akeh tinimbang karep wong wadon!
  Mripat akurat, tangan miring, mungsuh ora kantun - short-sighted!
  Filsafat ora ndawakake umur, nanging ndadekake hiasan, mulet pecahan!
  Komandan menang kanthi katrampilan, tukang jagal kanthi nomer, jenius kanthi seni, tukang ngapusi kanthi ngapusi!
  Mula ayo padha ngombe supaya pangarep-arep ora mati, lan mung sing ora mbenerake iku mati!
  Pangarep-arep mati pungkasan ... Lan sing ora mbenerake iku sing pisanan!
  Ing perang, logika minangka konsep sing relatif - kaya coklat, aku ora duwe wektu kanggo ngujo kothak amarga wis ana ing cangkeme, aku ora duwe wektu kanggo ngulu, amarga dheweke wis nyusup ing sisih!
  Sukses kadang mambu ora enak, prestasi nggawa mayit, nanging rasa seneng ora bisa mambu!
  Gusti Allah ana ing permukaan kabeh , lan Iblis ana ing rincian!
  Diantemi ora nyenengake malah kanggo masokis!
  Apa Gusti Allah ora ngerti - mung pitakonan sing ora bisa njawab!
  Monyet luwih apik tinimbang manungsa, amarga mung bisa dadi kewan kanthi harfiah!
  Khotbah kang ora nuntun marang kabecikan iku kaya dalan kang bakal tumuju kapak!
  Mbangun doktrin apa wae ing teks Injil kaya sinau mekanika kuantum saka dongeng saka Brothers Grimm!
  Pancen angel dadi Gusti Allah, nanging tetep dadi setan pancen ora bisa ditanggung!
  Pikiran quadruples kekuatan sanajan jumlah mungsuh tikel!
  Urip iku kompromi sing terus-terusan, ora karo wong, nanging karo alam!
  Bathuk tolokolny , tegese suku kata keren!
  ora ana hukum sing ditulis kanggo wong bodho, ora ana hukum alam sing diwènèhaké kanggo wong jenius!
  Basa diwènèhaké marang wong sing wicaksana kanggo ndhelikake pikiran bab sing bodho lan tanpa teges!
  Sapa sing ndeleng lucu ing sedih bakal tragis buta dening bungah serius!
  - Cepet alon - alon alon! Entuk limang saka pawulangan - pemecahan tumindak sing angel!
  Sing menang ora diadili... Senajan sok-sok nuntut!
  - Bodho manungsa iku sekutu - dewa musuhan kanggo wong!
  Wong ing kandhang iku wong, lan babi ing kraton ora bakal munggah ing ndhuwur celeng!
  Ana rong perkara sing ora ana watese: jagad raya lan kapinteran manungsa - nanging, sing pertama relatif, lan sing nomer loro mutlak!
  Apa Rusia ora seneng nyopir cepet, nanging setan saka pesawat sing cepet!
  - Ing neraka, kabeh wong ora pengin, nanging mung sawetara sing bisa ngrasakake kepinginan kanggo kesempatan jahat!
  Nanging tanpa mbanyoni kanthi luh, ora bisa ngasilake panen kabungahan, lan tanpa irigasi sawise, laurel sukses ora tuwuh!
  Gusti Allah ana ing saben bab utawa ing lumahing, lan Iblis ana ing anané samubarang, utawa ing ambane lack materi!
  Sapa sing njupuk wektu kanggo ngati-ati bakal nylametake kalanggengan ing panguburane!
  Kasepen iku emas, tembung iku salaka, nanging akeh banget sing metu saka cangkeme wong wadon sing malah inten surem!
  Kasepen iku emas lan ora bakal teyeng saka panyimpenan dawa saka aliran eloquent!
  Lan emas ilang regane yen dikubur ing lemah!
  Bocah lanang kasebut kanthi apik banget ngucapake aphorisms kanthi perasaan sing apik lan ngethok sikile.
  Master mesem lan mbuwang duwit receh kanggo bocah sirkus. Lan Mishka nyekel dheweke nganggo driji sikil sing gundhul. Lan banjur dicemplungake menyang kanthong kathok cendhak.
  Wong sugih mau matur:
  - Iku ora ala! Nanging ora cukup!
  Bocah wadon kasebut menehi saran:
  - Sampeyan pengin aku nyanyi!
  Master mbantah:
  - Iki ora perlu! Luwih becik tuduhake sikilmu sing telanjang!
  Alenka mengangguk:
  - Nggih! Karepmu!
  Wong sugih njupuk sikil telanjang cah wadon ing tangan lan wiwit kira-kira ndemek. Wong wedok kuwi meneng wae nanggapi. Dheweke malah mesem.
  Sang bendara njupuk dhuwit recehan liyane, diuncalake menyang bocah kasebut lan nggero:
  - Ayo dadi ngomong sawetara aphorisms liyane! Aku bakal nangis!
  Bocah sirkus Mishka wiwit nyuwak dhewe maneh. Cukup dening cara, kawicaksanan childish;
  
  Kadhangkala kalah, kadang mati, nanging Rusia ora nate sujud!
  Skill ngganti jumlah, nanging jumlah mung bisa ngapusi skill palsu!
  - Ing awak sehat, lan roh ambal - lan kekirangan daging - nyawa luntur!
  Getih cemlorot kaya emas, nanging nyawa logam teyeng saka iku!
  Malah emas rusts yen ati ora matak saka iku!
  Torture dudu hiburan, nanging kerja keras saka sektor layanan, sing kasihan kanggo klien bisa nyebabake sampeyan!
  Jiwa wong sugih iku patriotik, ora luwih saka koin emas, ing ngendi dheweke njupuk lan tetep!
  Emas kuning warnane kianat, alus kaya karepe wong oportunis, abot kaya nurani wong pengkhianat!
  Pain kaya ibu mertua, obsesif, ora becik, aku pengin nyingkirake, nanging ... tanpa sampeyan ora bakal nikah kanthi kamenangan!
  Yen mungsuh ora nyerah, dheweke numpes, lan yen ora nyerah, kapinteran ndadekke kamenangan!
  Ora ketompo yen wong wadon mungsuh mati, iku bilai yen lanang kita wis bengkong otak!
  Gampang ing perang nalika sinau ora nyiksa, nanging hiburan sing migunani!
  Malah ing pangandikane Sang Kristus, para abdiné padha nggolèki barang sing ngladèni sawenang-wenang tanpa Allah!
  Lemari sing gedhe bakal tiba kanthi rame, lan kamulyan sing banter dadi wong sing ngalahake!
  Nalika topeng iku trampil, kita ora perlu alesan!
  Luwih kerep kali abang mili amarga ucapan abang lan tumindak ireng!
  - Wong sing ditakdirake bakal ditusuk ora kena gumeter ing tali!
  Minangka tansah, iku bisa metu, lan kita ora bisa wis wanted iku luwih apik!
  Pati pantes entuk bagean sing luwih apik tinimbang urip, amarga durasie ninggalake luwih akeh bagean sing bisa dipilih! -
  Jaminan diwenehake dening perampok sing dijamin!
  A duwit receh emas iku alus, nanging luwih agawe saka peluru, iku nengen ing jantung lan jotosan metu otak!
  Teknologi minangka dewa perang - lan saboteur iku ateis!
  Gusti Allah nitahaken alam semesta ing enem dina, lan manungsa mbayar kanggo kabeh kalanggengan kanggo menit manungsa-digawe kekirangan!
  Dheweke mlebu ing wol, nanging ora bali nganggo mobil kabel !
  Mlayu, nanging aja mlayu, tembak, nanging ojo nembak, nabrak, nanging aja nglawan, lan sing paling penting, ngombe, nanging aja mendem!
  Ora ana sing butuh kuping kuldi sing wis mati, nanging pangrungu saka rubah urip minangka hadiah kanggo wong sing ora butuh kuldi kanggo nggayuh tujuane!
  Pikirane sepatu, sampeyan bakal tetep dadi tramp!
  Perang iku hawa kanggo paru-paru, nanging mung dicampur karo gas binar!
  Yen mungsuh ora gelem nyerah lan ora ngerti carane kalah, kita bakal meksa dheweke nyerah lan nyusoni supaya menang!
  Wong ala seneng ilmu ireng, wong apik ala putih!
  Matèni ing perang iku hard ing proses, njijiki ing pemahaman, nanging carane gedhe ing pungkasan! Dadi perang nggawa kesehatan kanggo nyawa, hardening kanggo awak, lan ngresiki dompet!
  Kadhangkala perang ngisi dompet gedhe, lan kanthi proporsi langsung karo kepenuhan getih sing tumpah, lan kekosongan jantung sing rusak!
  Bocah lanang kasebut ngucapake aphorisms kanthi apik banget lan ekspresine.
  Gurune ngrasakake sikile bocah wadon mau. Banjur dheweke ngambung dheweke gundhul, tunggal elastis lan nyathet, mbuwang dhuwit recehan:
  - Apik tenan! sikilmu nengsemake! Saiki ayo bocahe nyanyi! Utawa yen dheweke ora bisa nyanyi, mula aku bisa ngobong sikile kanthi korek!
  Si beruang mangsuli karo mesem:
  - Luwih becik turu!
  Wong sugih mau muni:
  - Dadi sing!
  Lan bocah sirkus njupuk lan nyanyi kanthi perasaan lan ekspresi;
  Iku apik tenan apa sing wis rampung
  Rahmat wis diwutahake marang manungsa ...
  Sampeyan iki sing maringi Gusti Allah kang suci
  Jiwa atine welas asih!
  
  Lucifer noleh menyang Sodom,
  Produk dosa lan kesombongan...
  Panjenengane ngangkat pedhang menyang dhampar suci, dhampare Gusti,
  Lan dheweke mutusake yen saiki dheweke Mahakuwasa!
  Barin mbengok banter:
  - Ora! Aku ora pengin lagu ing tema agama! Aku wong dosa lan aku tresna dosa!
  Mishka ngandika:
  - Aku bisa nindakake liyane!
  Wong sugih mau mangsuli:
  - Ora! Ayo cah wadon nyanyi luwih apik! Sapa jenengmu ing kono?
  Sirkus mangsuli:
  - Alenka!
  Barin manggut-manggut:
  - Sing Alenka!
  Cah wadon nyanyi kanthi perasaan lan semangat sing apik;
  Aku cah wadon paling kuat ing donya
  Sapa sing lair ing kesucian ...
  Ora ana aku sing luwih ayu ing planet iki -
  Kita bakal makmur ing endi wae!
  
  Muga-muga Rusia dadi sing paling apik ing kabeh,
  Negara sing bisa ngalahake jagad iki ...
  Ayo langsung dadi luwih menarik kanggo wong,
  Prajurit apa wae iku idola sejati!
  
  Aku bakal mbela negara suci,
  Endi leluhur kita, sing paling percaya ...
  Temokake wong wadon tanpa alas kaki,
  Dheweke iku manuk garudha, dudu manuk pipit!
  
  Ing urip kepungkur aku dadi anggota Komsomol,
  Nazi perang kanthi misuwur banget ...
  Lan swarane bocah wadon mau muni banget,
  Lan jiwa hawa sing padhang!
  
  Aku perang cedhak Moscow banget wani,
  Ing frost ana bocah wadon tanpa alas kaki ...
  Lan anggep tekananku kaget banget,
  Aku nyuwil pasuryan Fritz karo ajiné!
  
  Kanggo kamulyaning Gusti Yesus panji kita,
  Lan uga Dewa Svarog sing paling gedhe ...
  Ing salawas-lawase Lada paling suci karo kita,
  Lan Dewa Putih sing paling padhang ing donya!
  
  Kita iki wong sing lair ing cahya srengenge,
  Yarilo menehi inspirasi kanggo prestasi ...
  Lan tembang bocah-bocah wadon wis ditibakake kanthi keras,
  Lah, kerub iku ngebarake swiwine!
  
  Aku ditembak saka bedhil mesin kanthi tepat,
  Mbuwang kado nganggo kaki telanjang...
  Aku mbuwang jala menyang fasis,
  Cah wadon katon rada tuwa!
  
  Prajurit, dakanggep saka Gusti Allah,
  Nggawe jagad ing ngendi kaendahan ...
  Ing jeneng Svarog paling gedhe,
  Ing jiwa kaendahan, kaendahan ripens!
  
  Kita mbela Kremlin saka Nazi,
  Kita bisa ngetung saben wong sekaligus ...
  Ora, demobilisasi ora bakal teka saka bocah wadon,
  Lan kita kenek Fritz tengen ing mripat!
  
  Kanggo kamulyan komunisme langgeng,
  Aku berjuang tanpa alas kaki minangka anggota Komsomol ...
  Kita bakal numpes wedhus fasisme,
  Supaya waja ora tundhuk marang mungsuh Rus!
  
  Bocah-bocah wadon perang ing Stalingrad,
  Puting susune abang kaya delima...
  Kita bakal weruh komunisme enggal,
  Tanpa ngerti sedhih lan melankolis!
  
  Kita minangka bocah wadon sing paling apik ing Tanah Air,
  Aku anggota Komsomol meh telanjang...
  Nanging dheweke numpes Reich nganggo bedhil mesin,
  Sing Jerman ora mlebu perusahaan kita!
  
  Ing jeneng Rusia paling sumringah ,
  Aku percaya kabeh bakal apik ...
  Agung Yesus pracaya misi
  Sambil nuthuk cangkang pahat!
  
  Atas nama Tanah Air kita yang agung,
  Kita bakal dadi fasis jahat kanggo mlayu ...
  Ya, ayo padha mungkasi wedhus saka gerombolan alam bébas,
  Malah ing serangan ngamuk, maling ala!
  
  Ayo asmane Gusti Yesus sumunar kaya srengenge
  Muga-muga ibu Maria menehi swarga sing gedhe ...
  Kagem Lada Ingkang Maha Kuwaos, kita punika lare,
  Lan sampeyan perang kanthi wani lan wani!
  
  Atas nama Tanah Air kita yang agung,
  Apa sing menehi komunisme ing endi wae ...
  Wong mursid saka lambang sumunar, aku ndeleng pasuryan,
  Ing siji kulawarga Gusti!
  
  Ing asmane Svarog sing moho kuwoso,
  Sang Kristus Juruwilujeng...
  Kita kudu kaya Gusti Allah kulawarga,
  Ing kabeh Pencipta Tanpa wates!
  
  Ya, Rus bakal ngunggahake spanduk ing ndhuwur dhewe,
  Kita bakal dadi luwih kuwat lan luwih wicaksana ...
  Sanajan Genghis Khan nyerang kanthi curam,
  Nanging kita cah wadon isih luwih pinter!
  
  Dadi aku pitutur marang kowe wong sing wani
  Ngabdi marang Dewa Rusia sing setya marang kita...
  Lan nyimpen nyawa saka Rusia ing perang,
  Sanajan nyerang swarm infernal!
  
  Kita bakal menang, aku ngerti manawa
  Kita bakal bisa ngalahake kabeh Nazi ...
  Kain ora bakal ngremuk para pejuang Tanah Air,
  Lan kanthi nggero sing nggegirisi, bruwang bakal urip!
  
  Kita bakal nindakake kabeh sing apik banget,
  Kita bakal ngalahake kabeh Fritz lan Mongol ....
  Sawise kabeh, mbebayani kanggo gelut karo bocah-bocah wadon,
  Wong Rusia ngerti ora bisa dikalahake!
  
  Kita kabeh bakal nuduhake grins sing nggegirisi,
  Kita bakal ngilangi tanduke Genghis Khan ...
  Ing jeneng kamulyan tanpa wates,
  Ayo ana nasib sing padhang banget!
  
  Ya, kita bakal nglawan bocah-bocah wadon kanthi apik,
  Tampilake kelas paling dhuwur ing donya ...
  Aku prajurit, lan jiwa percaya dudu badut ...
  Lan Gusti Allah bakal paring piwales marang Kristus kanggo kamenangan!
  
  Kita bakal ngilangi tumen Genghis Khan,
  Bakal ana bocah-bocah wadon ing perang ing Kalka ...
  Aja nglawan pukulan neraka,
  Aku tresna marang Gusti Yesus lan Stalin!
  
  Dadi aku bakal ngethok mungsuh, percaya tanpa ngitung,
  Aku bisa ngalahake dheweke kaya midges ...
  Pracayaa, kita duwe tugas sing angel,
  Sanadyan urip iku rapuh kaya benang sutra!
  
  Ing Asma Lada, Rahayu Maria,
  Apa sing menehi pemuda lan katresnan ...
  Kita bocah-bocah wadon kanthi sikil telanjang,
  Ayo ngidak-idak mungsuh dadi lumpur lan getih!
  
  Kristus bakal teka lan wong mati bakal tangi
  Perun, Yarilo, Dewa Putih, Svarog ...
  Padha siji, wong ngerti jujur
  Lan ing sadhuwure alam semesta ana Rod Mahakuwasa!
  
  Ing cendhak, kabungahan kita bakal langgeng,
  Apik lan apik kanggo umur ...
  Langit lan bumi padha kakuwatane,
  Lan kalanggengan lan muda ing salawas-lawase!
  
  GANDA GUSTI GUSTI IKU
  ANNOTASI
  Bocah lanang lan wadon rampung ing Moskow ing abad kaping telulikur. Kabeh katon apik, lan ing planet Bumi ana swarga nyata, pemuda sing langgeng, lan kekaisaran ruang sing gedhe wis digawe. Nanging dumadakan bocah lanang Vitaly ngerteni manawa dheweke meh padha karo Gusti Allah sing Mahakuwasa ing daging.
  . BAB 1
  Bocah lanang Akulov lan bocah wadon pahlawan Albina ing kutha gedhe. Kaya Moskow, nanging wiwit abad kaping telulikur. Iki minangka mangsa ing rong atus taun. Kutha, mesthi, wis berkembang. Pencakar langit katon kaya gunung, lan warni banget. Dheweke uga duwe bentuk eksotis, contone, jinis es krim warna ing kaca emas. Utawa, contone, pitu penyu ing platinum ngadeg ing ndhuwur saben liyane.
  Ana uga gedhong-gedhong kang katon kaya piranti musik, gemerlap-gelap barang kang endah.
  Lan ing udhara, akeh pesawat saka macem-macem formulir padha cepet-cepet. Nanging, paling akeh sing bentuke gulung, utawa kayata iwak laut kanthi sirip emas.
  Ya, lan tokoh kasebut sumunar ing penerbangan. Ana wong diwasa lan bocah-bocah. Kajaba iku, kabeh wong diwasa katon enom, ora luwih saka nembelas taun.
  Lan ing trotoar uga ana plastik. Bocah-bocah cilik padha mlumpat-mlumpat, ngempet-empetake sikile, banjur mlayu kaya bal pingpong.
  Vitalik nyathet kanthi eseman:
  - donya apik tenan!
  Albina setuju:
  - Ya, lucu lan prayoga kanggo mukjijat!
  Bocah lanang lan wadon mlaku-mlaku ing permukaan cermin sing reflektif. Sikil padha gundhul, kaya bocah-bocah. Lan dheweke rumangsa digelitik dening ombak sing kedher.
  Ing ngarep, katon ana banyu mancur sing megah, sing numpes jet sing dhuwure siji setengah kilometer, lan digawa liwat udhara, berkilau karo berlian. Lan patung-patung kasebut dhewe, ing komposisi banyu mancur, sparkled karo sawetara logam khusus, sing ora dingerteni, sing luwih padhang tinimbang emas lan cemlorot karo kabeh warna pelangi.
  Dene reca-reca wau piyambak-piyambak ayu wujudipun lan obah-obah.
  Vitalik manthuk:
  - A panemuan apik banget. Fountain iki luwih adhem tinimbang Peterhof!
  Albina nyathet karo mesem:
  - Donya masa depan sing cerah lan adhem.
  Bocah lanang lan wadon munggah sethitik. Albina luwih dhuwur tinimbang Vitalik, mula bisa uga mikir yen dheweke ibu lan putra. Kajaba iku, ing mangsa iki, ora ana wong tuwa. Wong entuk pemuda sing langgeng, lan wong bisa bungah amarga ora kudu mbuwang wektu kanggo cukur cukur sing ora ana gunane lan ora nyenengake.
  Sawetara bangunan ing Moscow futuristik duwe garis emas lan platinum. Uga, papan reklame sing padhang padha kobong, nganti ukuran kilometer, sing ditampilake kartun keren.
  Pesawat sing scurried liwat udhara ora mung ayu lan padhang werna lan anggun wangun, nanging uga mambu kaya parfum Prancis larang, utawa malah luwih nyenengake.
  Lan lumahing kothak iku kaya pangilon, anget, lan ing wektu sing padha sparkly. Nalika tlapak sikil bocah enom, bocah lanang lan wadon, mlaku-mlaku, katon tapak sikil sing anggun, meh bocah cilik. Sing mancorong warna-warna, kaya digambar nganggo pulpen felt-tip. Banjur padha ilang.
  Albina ngandika karo mesem:
  - Kaya ing kastil ratu salju!
  Vitalik geleng-geleng kepala.
  - Ora! Ing kene panas lan jagad iki kebak warna.
  Ana wong enom lan cah wadon mabur nyedhaki dheweke. Dheweke ayu banget, nanging pasuryane dicet, kaya gambar ing kue.
  Wong enom takon marang bocah-bocah:
  - Kowe saka ngendi?
  Vitaly mangsuli:
  - Saka Moskow!
  - Apa sampeyan mlaku?
  Albina mangsuli:
  - Aku arep tuku pesawat. Endi toko sampeyan?
  Bocah wadon sing ana ing jejere wong enom kasebut ngguyu lan mangsuli:
  - Ora ana sing nggunakake toko. Ana jaringan Hypernet , lan kabeh dikirim liwat iku pancen free.
  Vitalik tweeted karo mesem:
  - Carane adoh wis kemajuan teka?
  Kanggo keajaiban sing durung ana sadurunge ...
  Kabeh dadi gratis,
  Mung kanthi entuk manfaat, kanthi ati-ati!
  Wong enom ngandika:
  - Lan sampeyan ngerti carane dheweke katon kaya Gusti Allah kita. Mungkin sampeyan putrane?
  Bocahe ngguyu lan mangsuli:
  - Ora! Aku ora ngerti bapakku. Nanging yen dheweke iku Gusti Allah, aku ora bakal kaget.
  Wong wedok kuwi ngomong karo mesem:
  - Ing donya kita, ora ana sing nggumunake ing penampilan apa wae, ora! Sampeyan bisa ngganti awak nggunakake program khusus ing Hypernet . Mung wong arang nindakake iki, wiwit ing Hypernet game matriks , iki bisa rampung, ing umum, karo gaweyan mental lan langsung. Lan yen sampeyan ngganti dhewe ing kasunyatan, dheweke ora bakal ngenali sampeyan maneh. Ya, lan sampeyan butuh ijin saka Kementerian Cinta.
  Albina kaget:
  - Ministries saka katresnan?
  Bocah wadon mau banjur tumenga lan mangsuli:
  - Lan sampeyan katon ora saka kekaisaran kita! Mungkin sampeyan duwe masalah memori?
  Vitalik manggut-manggut:
  We are time traveller!
  Wong enom ngandika:
  Yen iki dudu lelucon, banjur ...
  Ing wektu sing padha, rolas bocah-bocah wadon ayu ing jumpsuit oranye katon ing saubengé. Lan padha nuding saperangan saka bedhil mesin tricked-metu kelangan.
  Vitalik manggut-manggut:
  - Kita teka kanthi tentrem!
  Albina tweeted:
  - Kita isih bocah cilik, aja nembak kita!
  Bocah wadon rambut abang lan seragam ngandika:
  - Kita ora bakal cilaka sampeyan. Mung sampeyan ora duwe nanobots lan sampeyan kudu ngerteni saka ngendi sampeyan teka.
  Vitalik manggut-manggut:
  - Saka unta!
  Ing wayahe, balok ijo, amba sing nyerang pasangan kasebut, alon-alon lan tanpa nyeri, mateni kesadaran.
  Vitalik ora duwe wektu kanggo ndeleng apa-apa lan mikir, amarga dheweke ketemu maneh ing memori sing cetha.
  Bebarengan karo Albina padha Hung ing papan transparent. Ana kaya kabut biru ing sakubenge. Lan ing wektu sing padha, aja ngobahake driji cilik.
  Ana prawan ayu banget katon ing ngarepe, rambute ing kabeh werna pelangi.
  Dheweke ngucap:
  - Kita nganakake analisis lan ngerteni manawa sampeyan saka Moskow ing 2023. Pitakonan, kepiye carane sampeyan tekan kita? Lan luwih, sampeyan katon kaya pasangan sing angel. Komputer kasebut ujar manawa sampeyan sing Mahakuwasa lan Ibune Gusti Allah ing wektu kasebut.
  Vitalik nguwuh, swarane keprungu:
  "Apa iya ... Kayane aku bakal mrentah kekaisaran iki ing mangsa ngarep!"
  Bocah wadon mau noleh lan mangsuli kanthi swara manis:
  - Kita ora ngilangi apa-apa. Nanging sing Maha Kuwasa saiki ana ing hypercapital Ultravillians , lan iki galaksi tetanggan! Sampeyan kudu dikirim menyang dheweke, banjur bakal mutusake apa sing kudu ditindakake karo pasangan sampeyan.
  Albina ngandika:
  "Nanging kita ora bisa bunuh diri ing jaman kepungkur, ta?"
  Bocah wadon mau mangsuli:
  - Iku nganti Gusti Allah lan Ibuné Gusti Allah kanggo mutusaké! Saiki, penampilan sampeyan dadi rahasia gedhe saka liyane. Sampeyan bakal dikirim saiki menyang Ultra-Babylon ing sangisore pengawal gedhe, ngemot kapsul ruang nol. Supaya sampeyan ora bosen ing pesawat, eling sampeyan ana ing supermatrix Hyperneta bakal bisa kanggo seneng game kanggo saben rasa. Apa sampeyan ngerti?
  Vitalik mangsuli:
  - Muter ing abad kaping telu - apa sing luwih apik!
  Albina ngandika karo mesem:
  - Aku uga seneng iki!
  Wong wedok kuwi mesem amba lan ngacungake tangane. Lan jambon, gelombang alus tiba ing Vitalik lan Albina.
  Bocah lanang lan wadon wis rampung ing kutha. Ora ana maneh padhang lan warni kaya Moskow abad kaping 23. Lan watara pungkasan abad rong puloh.
  Dinosaurus ageng napuk sikil mburi ing lurung-lurung, ndemek omah-omah tanggane kanthi buntut lan numpes. Uga, paws kang salah siji lengthened, utawa kosok balene, shortened, nyebabake karusakan lan pati kanggo wong.
  Lan padha mlayu ing kabeh arah. Nanging, kabeh bocah-bocah ora luwih saka rolas. Bocah lanang lan wadon padha mlayu. Sawetara ana ing seragam polisi. Lan ora wong diwasa siji, malah cah enom.
  Swara feminin sing nyenengake keprungu:
  - Mungkasi dinosaurus lan nyimpen bocah-bocah!
  Albina takon:
  - Lan carane nindakake?
  Suarane mangsuli:
  - Iku game kuwi. Mikir dhewe.
  Vitalik ngangkat pundhake lan nyanyi:
  - Ayo, penyelamat ,
  Langsung dadi tali skipping!
  Albina mesem lan takon:
  - Piye kabare?
  Bocah jenius kasebut mangsuli kanthi yakin:
  - Cepet utawa mengko, bakal ana pitunjuk lan piano ing grumbulan ing game kasebut. Kene, contone, kuwi!
  Jawa 1994: Prajurit nom-noman karo driji sikilé gundhul njupuk lan ngangkat kothak saka trotoar, lan mbuwang menyang bangunan dhuwur. Pecahan kasebut mabur ing busur lan tekan dhasar. Struktur ageng swayed, lan karo kabeh kekuatan iku njupuk lan ambruk ing dinosaurus. Togo guncang banget, lan monster kasebut wiwit ambruk.
  Albina ngguyu kanthi bungah:
  -Pancen obahe ksatria!
  Vitalik ngguyu lan mangsuli:
  - Mungkin pamindhahan stallion!
  Dinosaurus, sing dicepit ing bangunan, njupuk lan crumbled menyang akeh permen karet lan permen. Bocah-bocah sing manggon ing kutha iki langsung buru-buru njupuk suguhan. Sandal, sneakers, lan sawetara malah tumit telanjang flashed dening.
  Ana akeh rame.
  Vitalik nyanyi karo mesem:
  Bocah-bocah iku wektu sing apik banget
  Iku apik lan nyenengake kanggo wong lanang ...
  game gedhe teka munggah
  Kita nggawe udan saka senapan mesin!
  Albina, kanthi eseman sing luwih akeh, nyathet:
  - Ya, kita nulis!
  Sawisé iku, padha weruh loro wong jahat liyane. Padha monsters: siji karo sirah celeng, lan liyane badhak. Kanthi rame-rame padha mlayu menyang Albina lan Vitalik.
  Bocahe swiwi.
  Salah sijine lampu lalu lintas ambruk lan tiba ing sirahe badhak. Ngalahake jotosan sing nggegirisi lan nggumunake preman kasebut.
  Vitalik cekikikan, nyumerepi untune:
  - Jotosan, jotosan, jotosan liyane,
  Pukulan liyane lan ...
  Superstar lanang tanpa alas kaki
  Mbuwang uppercut!
  Albina cekikikan lan ngguyu:
  - Perang Suci
  Bocah-bocah wadon iku dobel!
  Pejuang, kanthi endhas babi, njupuk senapan mesin laser saka satchel lan wiwit njupuk.
  Bocah lanang lan wadon padha mlumpat menyang pinggir. Albina mbuwang kulit gedhang kanthi tumit sing gundhul. Dheweke mabur lan ndharat ing sangisore boot para pejuang kanthi endhas babi. Iku mabur liwat lan tabrakan, nembus tembok watu, lan tenang.
  Vitalik nyanyi kanthi bungah:
  - Aku bend liwat ngarsane, lan rudal rush kanggo target! Mlayu liyane maju!
  Albina felt impulses banget ngrusak ing awake. Lan ayo ngidak-idak nganggo sikil sing telanjang, samak, nggawe aspal kedher lan retak.
  Lan permen, coklat, bagean es krim, permen karet, lollipops lan akeh liyane wiwit fly metu saka retak. Carane gedhe lan nyenengake kabeh katon.
  Vitalik nyathet:
  - Iki cemilan sing enak tenan !
  Bocah wadon mau arep ngomong apa-apa, nanging ana bocah-bocah sing padha mlayu-mlayu, ayo padha jupuk kabeh pasugatan iki. Lan mangan wong-wong mau kanthi rakus!
  Albina tweeted:
  - Ngomong paling matur nuwun!
  Bocah-bocah padha mandheg lan nggero:
  - Matur nuwun!
  Vitalik ngandika karo mesem:
  - Iku meh gaib!
  Prawan-pahlawan kepengin menehi witticism, nanging malang dumadakan diganti. Lan padha rampung ing gunung salju. Saka iku, kaya saka springboard, lanang lan wadon padha obah metu.
  Lan padha seneng-seneng ...
  Vitalik lan Albina, kaya sihir, uga duwe ski. Bocah lanang lan wadon padha mlayu, karo njerit lan rame.
  Vitalik nyanyi karo mesem:
  Impuls jiwa saka kaendahan sing nggumunake,
  Kanggo Tanah Air, pejuang perang antarane lintang ...
  Sawise kabeh, impen sing wani kelakon,
  Armada mungsuh ala ora wedi!
  Albina nglirik lan ironis ngomong:
  - Antarane lintang, sawise kabeh!
  Vitalik ngguyu lan mangsuli:
  - Ya!
  Lan cah lanang wiwit push mati saka salju karo teken. Ing taun-taun pungkasan, musim dingin ora nyenengake. Lan ski cedhak Moscow iku medeni . Lan kepiye carane Olimpiade Musim Dingin dianakake ing Sochi?
  Salah sawijining bocah lanang sing lagi nyopir ing dalan sing padha takon:
  - Apa sampeyan pengin petualangan?
  Albina mangsuli:
  - Mesthi ya! Mesthi ya! Mesthi ya!
  Banjur sawetara bruwang kutub katon ing ngarepe. Lan Vitalik lan Albina saiki duwe bedhil mesin ing tangane.
  Sing lanang lan wadon wis disetel, resolutely, kanggo perang. Banjur padha narik pemicu, lan mabur metu saka trunks, kaya grojogan, banget kobong lan landhep, jet ngrusak.
  Vitalik ngendika nalika ndeleng carane peluru nabrak bruwang kutub ing bokong, ngeculake banyu mancur getih:
  - Kabeh iki apik banget lan kelangan!
  Albina manthuk lan nyanyi:
  Nang endi wae ing donya
  Ing endi sing tansah adhem...
  Bears rub marang sumbu,
  Duh poros bumi!
  Vitalik mangsuli:
  - Kita ngetutake dheweke!
  Lan nembakake peluru liyane. Iki minangka pejuang sing apik lan keren.
  Lan bruwang kutub punched ambruk. Banjur padha dadi soko banget sedhep lan bisa ditonton. Lan iki roti, lan pastries, lan akeh kabeh sugih karo krim lan ambu ora enak.
  Albina ngandika karo mesem:
  - Iki cemilan apik tenan !
  Vitalik ngandika:
  - Sampeyan seneng banget karo tembung sing enak ! Nanging padha ngomong, biasane bocah cilik, nanging kita isih cukup tuwa, lan kita wis bisa numpuk akeh perkara!
  Albina manthuk.
  - Setuju! Nanging kita tetep bocah ing salawas-lawase, mung ganti taun!
  Bocah lanang lan wadon mau mlumpat maneh lan muter-muter bebarengan karo ski. Lan padha nyanyi maneh:
  Sing ana ing mburi, delengen
  Ngerti awakmu bocah, ojo males...
  Amarga pirang-pirang taun wis mabur, mlayu,
  Mesem, mesem, mesem!
  Vitalik nglirik Albina lan nyathet:
  - Kedadeyan lucu!
  Bocah-bocah wadon takon:
  - Ing apa?
  Sing lanang mangsuli:
  - Aku entuk masa depan, ing ngendi aku ngrebut kekuwatan ing jagad iki, lan aku wis mrentah rong atus taun. Banjur dobelku saka jaman kepungkur katon lan muncul pitakonan - apa sing kudu ditindakake?
  Albina ngangkat pundhake lan mangsuli:
  - Boten! Menehi planet kembarmu, lan muga-muga dheweke bisa urip kanthi seneng!
  Vitalik nyathet kanthi ragu:
  "Apa yen dheweke mikir yen aku bakal nantang dheweke kanggo tahta?"
  Bocah wadon kasebut ngangkat pundhake lan takon:
  - Apa sampeyan arep mbantah?
  Sing lanang mangsuli:
  "Wong-wong ing kekaisaran angkasa cukup seneng. Kabeh wong apik, lan aku ora ngerti sebabe aku kudu berjuang kanggo kekuwatan. Sawise kabeh, dudu manungsa kanggo kekuwatan, nanging kekuwatan kanggo manungsa!
  Albina ngucap:
  - Oh, carane mulia! Apa sampeyan ksatria?
  Vitalik kanthi logis ujar:
  - Ora temenan! Para satriya padha netepi pranatan kesopanan, mung ing gathukane, lan para abdine ora dianggep wong. Lan aku peduli babagan kesejahteraan saben wong.
  Bocah wadon pahlawan nglirik lan ngucap:
  Tanahku luas,
  Ing kono akeh alas, sawah lan kali...
  Aku ora ngerti negara liya.
  Ing ngendi wong ambegan kanthi bebas!
  Boy Genius ngandika:
  - A kekaisaran lintang kabèh!
  Maneh, kanggo umpteenth kaping, lanskap wis diganti ing matriks.
  Bocah lanang lan wadon saiki ana ing parit. Iku ketoke game penembake sajarah . Kaya Perang Donya II. Mung tank sing obah ngliwati lapangan sing rada beda. Contone, sampeyan bisa ndeleng "Singa", sing ing sajarah nyata ora tau dadi produksi. Lan, sakbenere, "Singa", sanajan tank kuat, nanging efektifitas pertempuran iku dubious. Kanthi bobot 90 ton, mung luwih dilindhungi ing waja frontal menara tinimbang Tiger-2, lan nduweni meriam 105 milimeter. Kuat, nanging kurang cepet-api tinimbang Macan. Nanging ing kene tank iki ana. Lan cepet-cepet karo daya kolosal sawijining.
  Lan bedhil nembak marang dheweke. Bocah-bocah wadon ayu nganggo rok cendhak lan sikil telanjang mlaku ngubengi meriam.
  Padha ngemot mriem, kang ana pitu.
  Lan ana telung tank Lev. Kayane ora akeh, nanging ora ana cara kanggo nembus ing bathuk.
  Prawan Komsomol nguripake Vitalik lan takon:
  - Apa sampeyan pionir?
  Bocah jenius kasebut mangsuli kanthi yakin:
  - Ora! Ora tau!
  Bocah wadon mau takon kaget:
  - Lan kenapa?
  Vitalik mangsuli karo mesem:
  - Amarga aku saka wektu liyane!
  Bocah wadon liyane ujar:
  - Kita ora bisa nembus tank "Singa"? Meriam 76mm kita banget banget!
  Albina campur tangan ing kene:
  - Aja njupuk tank Jerman!
  Bocah wadon Komsomol takon karo nyengir:
  - Lan apa ora?
  Prawan sing gagah prakosa mangsuli:
  Amarga iku mung game. Lan sampeyan kudu ngalahake tank sing ora bisa ditembus kanthi cara sing beda tinimbang nembak meriam.
  Prajurit Komsomol takon bebarengan:
  - Lan apa, kaendahan!
  Albina ngandika:
  - Singing!
  Lan dheweke wiwit nyanyi kanthi swara nightingale, lan liyane ngetutake:
  Lintang Tanah Air kaparingaken dening Gusti,
  Pracayaa, dheweke luwih sumringah tinimbang Srengenge!
  Sampeyan milikku, negara asal iki -
  Ngerti yen atiku deg-degan kanggo sampeyan kanthi sedhih!
  
  Ing sampeyan kita anggota Komsomol, kaya manuk garudha,
  Kita numpes fasis lan nyapu sisa-sisa!
  Malah ing Jupiter kita bisa
  Tuwuh woh-wohan - swarga mokal!
  
  Venus, iki minangka papan kanggo katresnan,
  Ing Mars, perasaan prajurit paling dhuwur!
  Putus rantai piala lan keraguan,
  Sawise kabeh, Kang Mahakuwasa kepengin nindakake sing paling apik kanggo kabeh wong!
  
  Ayo ngalahake tekanan kosmik,
  Elingi dagu kanthi pancing sing kuat!
  Mungsuh bakal diremuk dening kekuwatane jagad,
  Lan Junkers ditembak mudhun dening busur bocah-bocah biasa!
  
  Mung ana siji skenario - njupuk lan menang,
  Kita ora bisa ngerti asil liyane!
  Lan sampeyan, serigala Reich, aja nangis,
  Sampeyan bakal njaluk bayonet ing pasuryan saka prajurit!
  
  Nanging bayonet ora bakal migunani kanggo sampeyan,
  Kita bakal nambah dinamit !
  Kaya penerbangan sing cepet
  Nalika proletar nggebug palu!
  
  Langkah sabanjure bakal liwat kaya angin topan,
  Lan endgame bakal dadi checkmate sing menang!
  Sawise kabeh, nesu kita, gunung geni gila,
  Balas marang bajingan, kucing elek!
  
  We clamped pincers ing Berlin,
  Paris gratis miturut gendéra Rusia!
  Kita putri saka Fatherland lan putra,
  Nalika kita pesta - kita mangan madu karo wiji poppy!
  
  Albion pedhut saiki, kaya sedulur,
  New York kaya pai ing piring!
  Gendéra warna poppy abang abang,
  Ing ngisor iki, kabeh wong seneng karo kamardikan!
  Bocah-bocah wadon nyanyi, lan telung tank Singa malih dadi gedhe, kue alus sing dicet nganggo mawar. Lan saka wong-wong mau teka aroma sing kuwat lan nyenengake.
  Nanging banjur mobil katon ing mburi maneh. Wektu iki, Mouses malah luwih kuat lan abot. Kacepetan kurang, nanging daya tembak lan waja liwat atap.
  Albina takon marang anggota Komsomol:
  - Apa kita nyanyi maneh?
  Kapten cah wadon ngandika:
  - Apa tenan bisa njupuk iki karo sip?
  Vitalik sang:
  Lagu mbantu kita mbangun lan urip,
  Lan bebarengan karo lagu ing pesawat winged ...
  Lan kang lumaku ing urip karo clempung,
  Dheweke ora bakal ilang ing endi wae!
  Salah sawijining bocah wadon Komsomol nyathet:
  - Sampeyan ora bisa argue marang sing!
  Albina dikonfirmasi:
  - Bener! Utawa sampeyan pengin liyane?
  Bocah-bocah wadon Komsomol nyopir proyektil menyang sungsang, lan dipecat kanthi kekuwatan. Iku mabur liwat, nabrak tank lan mumbul kaya kacang.
  Kapten Putri ngandika:
  - Ya, iku angel kanggo njupuk!
  Vitalik manthuk:
  - Dadi nyanyi bareng!
  Dadi para prajurit lan bocah lanang wiwit nindakake kanthi semangat banget:
  Kamulyan Tanah kelairan Soviet gedhe -
  Kita pantes, aku percaya, kita bakal dadi kamulyan iki!
  Kita bakal ngalahake mungsuh sing kejem ing perang,
  Kanggo kepentingan Rusia, Daya sing paling sumringah !
  
  Apa sing ana ing Tanah Air sing nyanyi,
  Ing jantung pionir sing jujur, tanpa alas kaki!
  Kita kesusu kaya manuk mabur,
  Betapa suci iman kita!
  
  Otomatis, percayalah, kakangku,
  Lan granat ora superfluous!
  Yen sampeyan wani, banjur asil
  Iku bakal, senadyan kasunyatan sing lanang!
  
  Pioneer iku sombong lan kasar ...
  Nanging eseman saka Gusti Allah madhangi kita!
  Adhuh, ana akeh ace ala ing donya,
  Dheweke pengin ngrusak papan ing swarga!
  
  Jakal fasis narik cakar marang kita,
  Dheweke kepengin nyuwek atine bocah!
  Lan babi-babi dheweke nyengir,
  Ayo dheweke njaluk tamparan ing pasuryan banter!
  
  Tank "Macan" iku "sepatu bot",
  Kikuk, sudut banget!
  Lan sampeyan ora mlayu saka wong-wong mau,
  Inggih, luwih apik nyiyapake granat!
  
  Kita bakal nggawe jagad kaya ngono, percaya marang aku,
  Where mayuta-yuta bakal seneng!
  Kewan predator bakal mlayu menyang sarang,
  Kita bakal nyelehake legiun sing ala!
  
  Spanduk abang bakal sumunar
  Ing iku jeneng suci Gusti Yesus!
  Lulus ujian perintis limang -
  Kanggo ngluhurake Rusia sampeyan!
  
  Nanging ujian kasebut ora ana ing papan tulis -
  Sampeyan kudu nyerahke dheweke saka trench!
  Rambut abu-abu mlayu menyang bocah lanang nganggo wiski,
  Kanca seda - saiki nangis ing kuburan!
  
  Apa, perang sialan,
  Malah kewan, ora pantes diarani!
  Lan gerombolan ora ngerti carane nyekel
  Sanadyan Adolf luwih lucu, kadang badut!
  
  Kita ora kudu mundur, sampeyan ngerti,
  Pionir wedi marang wong liya ing salawas-lawase!
  Kita wong lanang sing setia ramah,
  Lan morally, aku pracaya, ora lumpuh!
  
  Kita bakal ngrampungake pawai mulya ing Berlin,
  Kita mesthi, pracaya kula, ngerti carane perang!
  Lan langsung kejiret wani,
  Nggawa RPK ing tas ransel nalika mlayu!
  Bocah-bocah wadon Komsomol nyanyi, lan tangki Maus sing gedhe banget dadi sajian gedhe kanthi sturgeon lan sajian.
  Lan uga banget appetizing.
  Albina cekikikan lan nyanyi:
  - Apa jenis masakan, apa jenis masakan,
  Aku pengin aku bisa njupuk kabeh karo kula ...
  Sayange kita ora kerep gelut,
  Padha mung dipakani kanggo rojo pati!
  Vitalik nyathet karo ngguyu:
  - Ya, ana game kaya ngono! Kaya kanggo bocah cilik banget.
  Prawan Komsomol kanthi logis ujar:
  - Bocah-bocah ora bakal ilang kanggo wong!
  
  THE ADVENTURES saka IMMORTAL HIGHLANDER KENNY
  ANNOTASI
  Kenny Hamilton sing bisa urip ing antarane para pendaki gunung , bocah lanang sing tiwas nalika umur sewelas lan ditangekake kaya kabeh pendaki gunung, lan Duncan Mancloud , sing, nanging, ora bisa mati, nanging isih enom, lan mimpin urip tentrem. Boy langgeng dipeksa kanggo ngumbara, lan pungkasanipun ends munggah ing pakunjaran anak ing negara paling kriminal US - Texas.
  . BAB #1
  Kenny lanang highlander saka jenis abadi tetep dadi salah sawijining jinis. Kabeh abadi liyane mati ing gelaran lan perang pungkasan ing Armageddon. Mung wong sing manggon ing dataran tinggi Duncan Mancloud sing isih ana ing sandhinge . Dheweke meh siji-sijine sing slamet. Nanging sawise rampung misi, Duncan ilang kalanggengan, lan dadi wong prasaja. Dadi saiki Kenny ora diancam maneh dening pemburu hadiah liyane. Kosok baline, sing lanang krasa sepi. Ing umur sewelas, dheweke dadi abadi, lan kedadeyan kasebut wiwit taun 1182. Dheweke wis urip luwih saka wolung atus seket taun. Lan dheweke tansah sewelas.
  Bocah lanang sing nggantheng lan abadi umure watara sewelas. Katon kaya malaikat, pasuryan ayu, rambute pirang. Nanging nyatane, pira wong sing wis dipateni. Loro-lorone highlanders lan mung manungsa.
  Kenny ana ing verge pati kaping pirang-pirang, nanging ngatur kanggo extricate piyambak. Duncan Muncloud malah dadi kanca kanggo sawetara wektu. Nganti Kenny nyoba mateni dheweke. Banjur dheweke nyoba maneh nindakake karo tangane wong liya.
  Lan dheweke meh mati. Nanging saiki Armageddon wis mati. Ora ana Highlanders maneh ing Bumi, mung loro sing isih slamet, Kenny dhewe lan Duncan Muncloud . Nanging sing terakhir ora dadi wong dhuwur, nanging mung manungsa. Dadi ing kabeh planet, mung siji Kenny sing ora bakal mati kajaba sirahe dipenggal.
  Impene dadi nyata. Nanging ing wolung atus seket patang taun sing Kenny wis urip , dheweke kesel dadi bocah cilik.
  Ora tuwuh, ora tuwa, ora diwasa. Ing tangan siji, mesthi, dadi highlander apik. Yen untumu rontok, bakal tuwuh maneh sajrone sawetara menit. Lan sampeyan ora ngerti penyakit. Utamane Kenny seneng banget mlaku tanpa alas. Lan ora malah watuk ing sembarang cuaca. Bocahe malah melu Perang Salib Anak.
  Banjur Kenny mimpin salah siji kelompok wong lanang. Bocah-bocah mlaku tanpa alas, ngliwati gunung, dalan sing watu. Kenny uga ninggalake sepatu sing ora nyenengake. Lan tlapakane sing gundhul luwih atos tinimbang kulit sepatune.
  Bocah mau banjur ngalami akèh perkara, malah dadi budhak. Kenny, sanajan langgeng, ora luwih kuwat tinimbang bocah biasa. Dhèwèké uga dadi batur tukon perompak, banjur didol marang Khalifah ing Bagdad.
  Wedhi panas ing Galiléa ngobong sikilé bocah-bocah. Ya, sajrone pirang-pirang dekade, tlapakane Kenny dadi kaya kuku unta. Kaya apa bocah-bocah sing prasaja lan mati? Utamane bocah-bocah wadon. Dheweke ngobong sikile anak-anake lan mlaku kanthi harfiah, liwat kekuwatan. Lan sing tiba diunggahake nganggo bulu mata.
  Kenny pundhak salah siji bocah wadon, sing sikile kobong lan berdarah. Lan digawa liwat ara-ara samun. Senajan angel. Bener, awak sing langgeng dibedakake kanthi daya tahan sing luwih gedhe. Nanging, kanthi kekuwatan, dheweke dudu Hercules babar pisan lan rumangsa kesel.
  Banjur bocah-bocah ditawani pilihan, lan nampa Islam utawa menyang tambang.
  Kenny, kaya umume bocah-bocah, milih perbudakan. Lan mbayangno nemokake dhewe ing tambang. Sapa sing ana? Bau obor lan kotoran budhak, gaweyan sing nggegirisi. Akeh bocah sing tiwas ing dina lan minggu pisanan. Kenny wuda, malah ora nganggo lontang, kaya bocah-bocah liyane. Para pengawal ngalahake dheweke kanthi provokasi sing sethithik. Lan wong-wong mau meksa aku kerja rong pertiga dina, ninggalake sapratelo kanggo turu. Iku pegawe hard hellish.
  Bocah-bocah padha cilik, lan luwih trep yen dheweke kerja ing tambang. Padha mangan mung supaya ora mati keluwen, lan isih bisa nyambut gawe. Kenny nyoba uwal, nanging kejiret karo bantuan saka cheetahs, padha brutal, lan padha sijine rentengan ing cah lanang.
  Lan dheweke kerja keras tanpa ndeleng srengenge.
  Iku wektu paling awon ing gesang Kenny . Dheweke rampung ing neraka nyata. Lan watu-watu ing watu-watu, nampa pundak, mangan roti lan banyu, makarya kaya sing dikutuk.
  Lan malah ngimpi pati minangka deliverance. Lan ora bisa uwal: cheetah minangka pengawal sing kuwat banget - ora bisa dibandhingake karo pangon Jerman.
  Taun-taun liwati. Kenny ora mati, mboko sithik dheweke wis biasa karo neraka iki. Meh kabeh bocah-bocah padha mati amarga bau, gas, gaweyan sing mundur, panganan sing sithik lan digebugi terus-terusan. Lan wong-wong sing bisa urip ditransfer menyang wong diwasa.
  Nanging Kenny isih urip. Padha nggawa lan nggawa anak liyane. Buruh cilik dibutuhake ing tambang sempit.
  Kenny, ing tangan liyane, minangka abdi sing nganggo rante ing tangan lan sikile, lan iki mung jubahe. Budak enom malah ora diwenehi loincloth, lan apa - tabungan. Utamane ing tambang ing Timur Tengah, sanajan ing musim dingin cukup anget. Kenny malah luwih elek tinimbang liyane amarga dheweke nganggo ranté. Bocah-bocah liyane biasane kerja entheng. Sampeyan ora bisa uwal tho, lan chain uga biaya dhuwit.
  Kenny wis ora katon srengenge kanggo supaya akeh taun, lan turu ing rocks, lan mung ing ngimpi bisa aran free. Lan dheweke kerep ngimpi mabur liwat gunung utawa kastil. Dheweke uga gelut nganggo pedhang lan mateni para pengawas.
  Kenny wis wiwit lali urip normal. Lan kabeh abad wis liwati kaya ngipi elek. Lan ranté wis rusted lan crumbled. Dheweke ora ditransfer menyang wong diwasa amarga Kenny durung gedhe, lan tetep karo bocah-bocah. Lan mung banjur dadi khalifah sing galak banget, sing, tinimbang Cut kepala, luwih milih kanggo sijine wong ing saham.
  Lan sadurunge iku, gosip kasebut tekan para pengawas. Lan Kenny, wis ngginakaken luwih saka satus taun ing quarry, lan tanpa kelangan ketajaman lan liveliness saka atine, uga kesehatan, mutusaké sing wis kasempatan ing.
  Lan dheweke, lying ing Enteni, nggebug pengawas ing mburi sirah karo watu lan wiwit ngalahake wong.
  Kanggo iki, abdi sing wani ditarik menyang permukaan kanggo pisanan ing satus taun. Lan Kenny weruh srengenge sing wuta dheweke. Banjur padha nuntun aku menyang cagak. Apa Kenny wedi? Dheweke ngerti yen dheweke bakal ngrasakake lara sing abot. Nanging dheweke wis biasa ngalahake lan nandhang sangsara ing tambang. Inggih, saham bakal mlebu bokong, dadi apa!
  Wis ing totoan liyane, wong diwasa lan saperangan wanita padha writhing lan dying.
  Aku nggawe saham cilik kanggo Kenny . Para algojo ngangkat dheweke lan dilebokake ing pucuk bokong.
  Bocahe krasa lara banget. Lan banjur disabetake lan awak alon mudhun.
  Kenny krasa lara lan njerit ing ndhuwur paru-paru. Banjur dadi luwih gampang lan bocah kasebut dadi tenang. Algojo ngobong tumit lanang sing telanjang nganggo wesi panas lan mlaku adoh saka dheweke, mambu kobong.
  Kenny sadar lan ditinggal dhewekan. Dheweke wiwit ngayunake pasak. Lan dheweke ditindhes maneh amarga lara banget. Bocahe bengok-bengok. Salah sawijining penjaga ngangkat sirahe lan ngguyu. Banjur turu maneh. Wong mati ora bakal mlumpat saka pancang.
  Kanthi nekat ngaso ing sikile, Kenny tangi. Dheweke dadi kuwat luwih saka satus taun kanthi nggawa watu sing abot lan kerja ing tambang kanthi palu lan linggis. Lan banjur dheweke mlumpat saka saham. Lan crawled liwat wedhi.
  Untunge, cheetah mung njaga budak sing urip ing tambang. Ora ana sing keganggu mbuwang kewan sing langka kanggo wong mati.
  Kenny nyusup banjur mlayu. Luwih saka satus taun, dheweke wis sinau basa Arab kanthi apik. Lan rambute reged, lan ora jelas yen dheweke pirang.
  Akeh bocah Arab uga setengah wuda. Lan Kenny reged banget. Bayangna suwene dheweke ora adus. Nanging ora infèksi utawa cacing njupuk abadi. Lan untune ora bosok sanajan sampeyan ora nyikat.
  Kenny nginep sawetara dina ing ara-ara samun. Lan dheweke tanned meh ireng. Lan dheweke wis bisa lulus kanggo bocah Arab.
  Lan iya iya. Dheweke nyamar dadi bocah yatim piatu lan wiwit ndedonga ing dhengkul.
  Sawijining sudagar nyewa dheweke ing Baghdad. Dheweke curiga yen iki budak sing mlayu, nanging dheweke ora janji bakal menehi hadiah kanggo Kenny . Kajaba iku, ora ana sing percaya manawa bisa urip kanthi cara impalement.
  Bocahe mung nganggo lontang lan tanpa alas, mlayu-mlayu, nindakake dhawuhe sudagar. Lan dheweke meh ora dibayar lan dipakani sithik. Nanging wektu liwati, lan sudagar tansaya tuwa, nanging bocah ora tuwuh, lan iki wiwit katon curiga kanggo wong.
  Banjur Kenny mlayu. Lan lelungan maneh. Lan siji perang weruh sing lanang iku hard banget, lan kuwat lan otot ngluwihi taun, njupuk wong minangka squire.
  Lan nalika perang karo tentara salib, Kenny mlayu. Lan dheweke liwati minangka bocah Kristen sing mlayu. Lan maneh dheweke wiwit ngumbara ing Eropa. Banjur ing negara liya.
  Lan ngendi Kenny tindak? Lan mesthi ora bisa lali negara kayata Amerika.
  Bocah lanang sing duwe memori sing isih enom, ngerti akeh basa, lan pinter banget. Dheweke uga kudu sinau ing sekolah. Lan ing macem-macem. Lan saiki ing taun 2025 ana sing bisa dibandhingake.
  Nalika sampeyan duwe awak enom, iku mengaruhi eling. Utamane, Kenny nemokake game komputer. Lan carane gedhe iku. Pira kartun apik sing bakal katon ing mangsa ngarep? Kajaba iku, sampeyan bisa nonton ing Internet kaya sing dikarepake.
  Nanging wiwitane bioskop ireng lan putih, banjur dadi warna. Lan televisi duwe layar cilik. Lan Kenny dhewe isih eling nalika ing Eropah ora ana bubuk mesiu. Ing umur, dheweke rada luwih enom tinimbang Genghis Khan dhewe. Lan dheweke bisa nyopir liwat pirang-pirang jaman. Abadi pungkasan mati ing 2017. Lan Duncan MacLeod dadi fana taun iki.
  Dadi dheweke durung tuwa, lan bisa dadi pejuang sing mbebayani. Kenny pengin pedhot sirahe. Sanajan ora bakal menehi energi ekstra. Nanging Duncan isih enom banget. Dheweke katon ing awal telung puluhan. Dadi saiki biologis mung patang puluh, lan iki wong kebak kekuatan.
  Kenny dhewe tetep bocah umur sewelas taun, nggantheng, nggantheng, luwih kuwat tinimbang kanca-kancane. Lan dheweke luwih seneng ngrasakake woh-wohan saka kemajuan.
  Nyatane, pirang-pirang perkara anyar sing muncul ing wolung setengah abad. Lan smartphone, lan iPhone , lan Internet kacepetan dhuwur, nalika sampeyan bisa nonton film nalika nyekeli TV ing lontar. Lan mesthi, mobil, pesawat.
  Kajaba wong isih mabur menyang planet liyane, nanging ing sawetara abad iki bakal kelakon.
  Kenny mesem: dheweke bakal urip kanggo ndeleng. Kajaba iku, ora ana wong sing isih urip sawise pertandhingan pungkasan ing 2017. Iki tegese sirahe Kenny ora kaancam dening pedhang landhepe. Dheweke mung siji sing unik.
  Kaya Peter Pan sing apik banget . Dheweke malah ora pengin tuwuh. Nanging Peter Pan minangka pahlawan sing diciptakake dening fantasi manungsa. Nanging Kenny pancen sejatine bocah lanang sing ora tau ditakdirake dadi gedhe.
  Lan mesthi, kita ora ngormati apa sing kita duwe. Kenny pancen pengin tuwuh, sanajan dheweke ilang kalanggengan. Sanajan bisa, lan kadhangkala pikirane sumunar ing sirah sing enom, yen wis tuwa, dheweke bakal ngelingi taun-taun sing isih enom karo nostalgia.
  Lan salawas-lawase tanpa alas kaki. Kenny seneng mlaku tanpa alas ing cuaca apa wae, nanging dheweke kerep banget digoda dening bocah-bocah, lan kudu nganggo sepatu olahraga utawa sandal ing kutha-kutha gedhe.
  Sing paling awon yaiku masalah sing terus-terusan, kronis karo dhuwit. Ing kene, coba bocah umur sewelas taun, lan ora luwih gedhe tinimbang kanca-kancane, lan bisa uga mikir yen dheweke lair ing abad sadurunge akselerasi lan luwih cilik, paling ora entuk apa-apa.
  Bener, ing Amerika, panganan luwih gampang. Ora angel golek kantin gratis lan sackenhead kanggo sandhangan sing meh gratis. Lan ana macem-macem institusi agama. Nalika ndeleng Kenny tanpa alas kaki, dheweke menehi sepatu olahraga, utawa sepatu lan sandhangan liyane kanthi gratis.
  Nanging Kenny , mesthi, ora puas karo iki. Dheweke kepincut karo smartphone lan game komputer. Dheweke cilik banget kanggo dadi karo wong wadon, lan sing masalah. Nanging kanggo dhuwit, pelacur bakal nindakake kabeh sanajan karo bocah kaya dheweke, gawe marem fantasi. Lan mesthi, game apik, lan laptop biaya dhuwit. Lan aku pengin sing dilarang. Contone, tuku nganggo tangan lan alkohol. Kabeh padha, sawise kabeh, ati kang langgeng enom lan langgeng, lan ora bakal nimbulaké gawe piala, malah asam hydrocyanic, utawa sawetara jenis racun kuwat.
  Lan Coca-Cola, kesel ngombe. Kajaba iku, ing sawetara toko AS, Coco-Cola bakal diwutahake kanggo bocah kanthi gratis.
  Nanging alkohol ora diidini didol kanggo bocah-bocah. Mung ing lemah sampeyan bisa ngalahake kanthi overpaying akeh dhuwit.
  Kenny ora disdain copet, lan rampokan, lan climbing menyang apartemen wong liya. Lan iki diburu ing Abad Pertengahan. Ana bocah lanang ing sisih wetan digebug nganggo teken ing tumit sing gundhul amarga nyolong. Lan yen dheweke malah ngethok tangan, nanging untunge thukul maneh. Senajan mesthi lara.
  Nanging nalika padha ngalahake tlapak sikil nganggo tongkat, ora medeni, dadi tumit sing hardened lan calloused ing bocah sing wis mlaku tanpa alas kaki nganti pirang-pirang abad. Malah sing meh nyenengake. Mula Kenny seneng karo wetan. Nanging nalika padha mecut bali karo mecut, iku lara. Lha, bocahe dicap ping pindho merga nyolong. Nanging merek ilang saka abadi tanpa tilak.
  Kenny uga bisa ngunjungi perkebunan tebu, ing Inggris kerja keras.
  Ing njaba tambang cedhak Baghdad, wis ora medeni maneh. Menapa malih, sampeyan makarya ing udhara seger, lan padhang, srengenge tropis cemlorot ing sampeyan.
  Banjur Kenny pungkasane lolos lan dadi bocah kabin kanggo para perompak. Sampeyan bisa nulis seri multi-volume babagan petualangane.
  Bocah lanang wis lelungan ing saindenging jagad. Lan dheweke malah melu pemberontakan Stenka Razin.
  Lan dheweke uga dicekel. Bocahe kebeneran nggantung ing rak. Padha bengkong lengen lan ngalahake dheweke ing mburi lan bokong nganggo pecut. Banjur dheweke malah ngobong tumitku nganggo wesi panas. Lan kabeh wis dibalèkaké ing ngarepe mata para algojo.
  Wong-wong kuwi nganggep dhèwèké kuwi tukang sihir lan dibébaské karo wedi.
  Kenny matèni wong ing perang, showdowns, rampokan, lan Cut mati kepala immortals, asring ing sly. Dheweke isih lanang.
  Perang utamane ing Abad Pertengahan kanggo hiburan abadi lan kesenengan gedhe. Yen ora ngethok sirahe, dheweke ora bisa mateni. Lan sampeyan dhewe bisa nindakake prestasi.
  Nanging sampeyan ora bakal nggawe karir. Bocah lanang sing ora tuwuh lan diwasa iku lumrahe curiga. Lan highlanders - immortals ngirim ora ngiyanati orane kanggo wong liya.
  Malah ana organisasi khusus, alien angkasa, sing nggawe manawa rahasia iki ora dingerteni masarakat umum. Dheweke duwe hipnotis sing kuwat lan duwe peralatan mbusak memori khusus. Dadi rahasia iki wis disimpen kanggo millennia.
  Kenny adoh saka Highlander paling tuwa. Sawetara urip nganti limang ewu taun. Nanging wong-wong mau uga lunga menyang Armageddon.
  Mesthine mung ana siji. Lan ngimpi Kenny dadi nyata, lan dheweke tetep. Nanging apa iku nggawa dheweke rasa seneng?
  Kenny wis ngalami akeh ing pirang-pirang abad ing awak bocah sing ora bisa mati. Lan ora ana sing bakal kaget, lan ora ana sing bakal nggawe isin. Dheweke kudu perang ing Perang Donya II, lan ing Vietnam, lan ing pisanan, mesthi, lan ing ngendi wae.
  Sing lanang penasaran. Sampeyan duwe memori pirang-pirang abad, nanging awak iku bocah. Lan narik petualangan lan petualangan.
  Perang pungkasan ing ngendi Kenny melu ing Ukraina. Bocah lanang kasebut gabung karo legiun manca, ing sisih Ukrainia, lan dhasar dadi pramuka.
  Sawise kabeh, bocah sing nduweni fitur malaikat ora bakal dicurigai. Lan dheweke mateni prajurit Rusia kanthi licik.
  Nanging perang nyeret. Sirahe sing putih rada kuning dadi akrab. Lan aku kudu metu saka perang. Dheweke dadi misuwur banget. Mangkono nasibe wong kang langgeng, aja nganti suwe ing sak panggonan. Lelungan lan pindhah kabeh wektu. Yen ora, physiognomy anak sing langgeng bakal nuwuhake rasa curiga. Sing paling suwe manggon ing sak panggonan suwene satus taun yaiku ing tambang. Nanging ana, wuda, reged, tau ngumbah lanang padha ing pasuryan padha, utawa luwih awak.
  Lan piye wae Kenny ora nuwuhake rasa curiga. Nanging ing pakunjaran sing luwih modern, banjur ... Ana, mesthi, sampeyan bisa sumunar. Nanging organisasi sing kuat bisa mbantu bocah kasebut njaga rahasia kasebut. Contone, Kenny wis kejiret minangka bocah enom. Lan uga ing USSR. Nanging foto-foto lan sidik jari ilang tanpa tilak. Lan bocah kasebut dibebasake, utawa dheweke mlayu.
  Utawa padha nulungi dheweke oncat.
  Ing USSR , Kenny ngunjungi koloni Makarenko sing misuwur. Sing disenengi yaiku kabeh bocah lanang lan wadon sing dikunjara mlaku tanpa alas nganti salju tiba.
  Nanging ing koloni iki aku kudu sinau, sing mboseni, lan kerja. Senadyan lagu-lagu kasebut uga minangka hiburan.
  Lan iku relatif gampang kanggo uwal.
  Kenny ana ing pakunjaran sing beda-beda. Nanging biasane ora suwe. Lan dheweke bakal dicekel maneh.
  Mung ing negara bagian Texas, Natal 2025 wis nyedhak. Kenny nyedhot wiski saka tenggorokan, lan ora ndhelikake akeh saka polisi. Mesthine, bocah kasebut ora ngombe alkohol. Ya, sanajan ing papan umum.
  Nanging Kenny krasa kelangan banget. Kaping pisanan, dheweke wis mateni akeh wong, lan kanthi impunity. Kaping kalih, nggih, polisi badhe nangkep, dados lare mawon dibebasaken. Utawa organisasi bakal mbantu.
  Kajaba iku, Kenny wis suwe ora mlebu pakunjaran bocah-bocah. Lan dheweke kepingin weruh apa sing wis diganti ing kono. Ing babagan panganan, cukup apik. Lan kanthi biaya perusahaan, bocah lanang sing kuwat lan cepet sinau perang kanthi apik sajrone pirang-pirang abad. Lan dheweke ana ing tingkat sing ora luwih murah tinimbang wong diwasa, sabuk ireng. Lan wong enom ngajeni kekuwatan.
  Ya, lan Kenny ngerti registrasi kanthi sampurna, lan mesthi pinter banget, lan ngerti kabeh konsep lan hukum maling.
  Pakunjaran ora medeni dheweke. Utamane ing antarane bocah-bocah, ing ngendi dheweke cepet dadi pimpinan. Lan saiki dheweke mung mesem nalika polisi ngajak dheweke mlebu mobil lan blenggu ing bangkekane. Texas nduweni tingkat kenakalan remaja sing tradisional. Ing kana, malah paukuman pati bubar kanggo bocah-bocah saka umur telulas. Dadi polisi duwe borgol khusus kanggo bocah kasebut.
  Nanging, dheweke tumindak rada kasar. Kenny ngangguk. Nanging, dheweke kepengin weruh - kaya ing pakunjaran bocah-bocah Texas saiki. Ing babagan umum lan saka segi kenyamanan. Lan apa bener iki bocah-bocah sing paling keren ing AS?
  Kenny ora wedi. Ing Amerika Serikat, ing pakunjaran bocah-bocah, ing sawetara cara luwih apik tinimbang ing Soviet, umpamane, dheweke ora nyukur rambute. Sing terakhir ora nyenengake. Mlaku-mlaku karo landak sing metu. Lan katon sawise uwal. Nalika rambute sing ora mati dicukur, tuwuh mung luwih cepet tinimbang wong biasa.
  Cetha yen dheweke langsung tuwuh, mula iki bakal nyebabake rasa curiga. Lan sampeyan ora bakal nggawe gaya rambut modis kanggo sampeyan dhewe - sampeyan bakal mlaku shaggy.
  Kenny digawa menyang stasiun. Dheweke nyelehake tangane anake ing scanner khusus lan wiwit mriksa bekas driji.
  Bocah lanang sing berpengalaman ora wedi. Organisasi Kontrol Abadi digunakake kanggo mbusak kabeh informasi lan video sing curiga.
  Yen ora, adhedhasar sidik jari, video, lan akeh data liyane, wong-wong mesthi wis ngira yen ana balapan sing ora bisa mati. Mung amarga balapan pengamat sing kuwat, rahasia kasebut disimpen.
  Bener, Kenny mikir: yen mung rong abadi sing isih urip, lan Duncan mati, mula organisasi ora bakal nyuda kegiatane?
  Ing tangan siji, ing kasus iki, Kenny bakal dadi ora bisa dikendhaleni lan bebas. Nanging ing sisih liya, dheweke ora duwe perlindungan sing bisa dipercaya.
  Ana sawetara bocah lanang liyane ing polisi sing katon luwih tuwa tinimbang Kenny . Senajan padha dhuwur, kanggo langgeng padha anak.
  Kenny dipriksa nganggo piranti kanggo ana barang logam. Banjur dheweke disentuh dening wong wadon umur telung puluhan nganggo sarung tangan medis. Bocahe mesem marang dheweke. Iku ticklish lan nyenengake.
  Padha durung miwiti undressed wong, lan kaputusan durung digawe kanggo ngirim menyang pakunjaran Federal, utawa uncalan metu minangka rasah.
  Nanging Kenny ana ing pakunjaran sing beda-beda, lan dheweke digoleki kaping pirang-pirang sajrone umure isih enom.
  Ing tartamtu, ing pakunjaran NKVD. Dheweke banjur diudani. Lan sipir, senadyan umur enom, tekan karo tangan gedhe, tengen ing bokong. Lan iku cukup nglarani lan ngremehake. Banjur meh bal-balane dicopot. Ing Stalin, malah karo anak padha ora ngadeg ing upacara. Sarung tangan menek menyang bokong lan tutuk. Ing jaman sabanjure ing USSR, dheweke mung dipeksa jongkok ing ngarep pangilon. Nanging karo Amerika Serikat, polisi, yen padha nganggep mbebayani, njupuk wong wuda kanggo boxing. Lan ing kono padha mriksa nyelehake tangane ing bokong, sanajan sampeyan lagi bocah kaping telu.
  Iki minangka aksioma. Amerika nduweni sikap ala marang kriminal bocah. Padha diremehake lan dibelenggu ing tangan lan sikile. Bener, panganan cukup prayoga, lan kamera asring cukup apik. Kadhang bocah loro lungguh, utawa papat. Ora kaya ing Rusia, ing ngendi bocah-bocah diiseni kaya sarden menyang tong minyak ing taun nineties. Nanging wektu sing cendhak.
  Kenny difoto ing profil, pasuryan lengkap, miring , lan saka mburi. Banjur padha nggawa kula menyang TV kanggo lanang liyane. Ing kana kudu ngenteni hakim sing tugas. Lan dheweke bakal mutusake apa bakal dikirim menyang pakunjaran, kanthi jaminan utawa dibebasake kabeh. Ora ana sing bisa menehi jaminan kanggo Kenny , tegese dheweke mung bakal nyelehake dheweke lan polisi pungkasane bakal nabrak bokonge nganggo klub. Utawa dikirim menyang pakunjaran kanggo bocah-bocah.
  Lan tegese panelusuran tliti, wisuh ing padusan, lan jubah oranye. Lan banjur ing sel kanggo nakal remaja.
  Kenny ora wedi karo kabeh iki. Senadyan ora nyenengake yen sampeyan dicekel polisi lanang. Kadhangkala bocah lanang digoleki dening wanita nganggo jas seragam utawa putih.
  Kenny wis ndeleng akeh lan ora ana sing nggumunake. Dheweke lan para pengawal padha perverts , padha nyoba kanggo ngarih-arih. Iku aneh, iku ing Amerika, ngendi wong wadon njaluk sentences edan kanggo jinis karo lanang. Nanging ana. Sawetara guru nempel marang dheweke. Kenny ora isin - dheweke wis tuwa lan duwe pengalaman, wong diwasa bakal iri. Mung piranti kasebut cilik banget. Sawise kabeh, dheweke minangka bocah sing langgeng, lan kasampurnane ora gedhe. Senajan bisa uga wis dadi angel.
  Kenny bisa nindakake soko, sawise kabeh. Lan dheweke seneng karo wanita. Senajan kemungkinan ora padha.
  Lan mesthi, lanang lan wong diwasa liyane uga nyoba karo dheweke. Utamane ing abad pungkasan, nalika dadi modis. Kenny, minangka wong saka sekolah lawas, nglawan iki minangka paling bisa. Kanthi wong wadon iku isih bisa, sanajan karo ilat, kanggo nyenengake dheweke, ing sisih wétan iki normal. Lan Kenny ngginakaken kathah wektu ing Asia. Nanging nganti wong lanang durung diwasa.
  Senajan mungkin ing sawetara abad, kabeh bakal owah.
  Kenny njagong karo rolas lanang saka sepuluh kanggo limalas taun, karo werna kulit beda. Wong-wong mau padha omong-omongan. Salah sawijining remaja ngandika karo ngguyu:
  - Lan aku wis tangi!
  Sing liyane ngguyu.
  - Aja gumun! Ana kamera video lan polisi nonton.
  Nanggepi, chuckles angkoro. Salah sijine bocah enom nyelehake tangane menyang jins. Lan dheweke telat.
  Kenny grinned condescendingly: hormon muter. Dheweke dhewe wis nyoba kaping pirang-pirang. Lan bisa nyebabake sensasi ngadeg. Nanging fisik dheweke isih cilik banget kanggo pengin iki saben dina. Nanging sensasine pancen nyenengake, lan atimu kaya drum nalika teka. Lan iki nggawe aku ndredheg.
  Lan perek karo cah lanang nggantheng, utamané ing Eropah, ngendi hukum luwih entheng, bakal gelem turu karo sampeyan, lan malah menehi diskon.
  Ing AS, wanita diwasa, ing tangan siji, wedi banget marang paukuman, nanging ing sisih liya, dheweke bisa uga kepincut karo bocah lanang amarga kepinginan kanggo ngeling-eling saraf.
  Salah sawijining bocah enom narik kawigaten marang sikile Kenny sing gundhul . Iku Desember lan malah ing Texas suhu njaba cedhak nol. Lan lanang, mesthi, aja tanpa alas kaki.
  Dheweke nguwuh lan nguwuh:
  - Katon edan, tanpa alas kaki ing mangsa!
  Bocah loro sing paling gedhe iku tangi lan mlaku marani Kenny . Padha mesem jahat. Kang ing sisih tengen ngandika:
  - Lan dheweke nggantheng banget! Apa kita bisa nggunakake minangka cah wadon!
  Cathetan liyane:
  - Ana kamera video!
  Salah siji cah lanang manthuk.
  - Polisi kebak perverts! Ayo padha katon!
  Kenny ngadeg lan squeak:
  - Sampeyan bakal entuk saiki!
  Bocahe ngayunake tangane kanggo nabrak, nanging ilang imbangan lan tiba. Kenny nendhang mburi sirahe nganggo tumit sing gundhul. Bocah taruna sing kapindho mabur liwat sirahe lan tabrakan banget nganti mati. Bocah gunung kasebut nggawe gerakan sing halus. Sajrone pirang-pirang abad, dheweke sinau perang banget, lan uga duwe guru ing sisih wétan. Dadi dheweke butuh wong lanang iki!
  Wong lanang liyane padha bali. Padha bengok-bengok yen njaluk tulung marang polisi.
  Sawetara polisi mlayu menyang sel. Kenny kalem lan mesem. Dheweke ngangkat bocah loro sing ora sadar lan dilebokake ing tandu. Dheweke nggawa dheweke menyang pusat medis.
  Polisi senior ngancam:
  - Bakal ana maneh gelut, kabeh wong bakal entuk sungu!
  Banjur polisi metu saka sel. Lan bocah enom ngubengi Kenny . Dheweke wiwit takon ing ngendi dheweke sinau perang kaya ngono.
  Kenny ora bisa ngomong sing bener, mula dheweke mangsuli:
  - Pakdheku beret ijo, lan dheweke ngajari aku trik!
  Sing lanang wiwit takon kanggo ndeleng.
  Bocah dataran tinggi mangsuli karo mesem:
  - Sampeyan kudu mbayar pawulangan! Menehi kita dolar!
  Salah sawijining bocah lanang njupuk dhuwit satus dolar, sing didhelikake ing jero celana. Ing kene, panelusuran uga entheng lan bisa ditindakake.
  Kenny wiwit nuduhake teknik kasebut. Iki minangka jinis Aikido sing dicampur karo judo lan gulat Cina.
  Cetha yen sampeyan ora bisa sinau babagan iki sajrone setengah jam. Lan Kenny gampang ngeculake bocah enom kasebut, sanajan dheweke katon luwih tuwa lan luwih dhuwur.
  Kenny, sanajan urip wolung setengah abad, rumangsa kaya iwak ing banyu karo bocah-bocah. Dheweke cepet-cepet ngajeni dheweke, lan dheweke dadi bapak baptis.
  Mula, Kenny ora wedi karo pakunjaran. Sampeyan bisa manggon ing kene, utamane wong enom sing gampang dikalahake.
  Kene siji njupuk metu smartphone, kang uga ndhelikake ing kanthong antarane sikil lan wong lanang wiwit nonton ... Mesthi, soko bab jinis.
  Sawetara malah wiwit jerking langsung ing sel.
  Kenny mesem. Dheweke nindakake dhewe. Sanajan aku ora pengin banget. Nanging awak enom, lan pikiran.
  Lan pikiran gumantung ing awak. Senajan sampeyan pengin dadi diwasa, ana sawetara kaluwihan ing kanak-kanak langgeng.
  Utamane ing Amerika Serikat, ing ngendi para remaja dikembangake ngluwihi umure, dheweke duwe imajinasi.
  . BAB 2.
  Kenny mirsani erotika ing smartphone, lan felt bungah lan bungah. Ya, awaké isih cilik, nanging ngerti akèh lan bisa mulang wong liya. Sawetara remaja wiwit ngobahake tangane ing celonone. Lan iki, mesthi, alam kanggo wong-wong mau.
  Matron muncul. Cantik lemu, wong wadon ireng. Dheweke katon longingly ing lanang. Bisa uga katon, kaya iki banget diuripake.
  Dheweke didilat lambé lan beckoned kanggo salah siji sing luwih gedhe, cuteer remaja. Dheweke ngetutake dheweke. Dheweke njupuk cah lanang menyang sel sabanjuré lan saka ana sighs voluptuous lan moans padha krungu. Malah bocah enom bisa ndeleng kanthi apik.
  Kenny mendesah berat. Umure nalika sampeyan durung diwasa babar pisan. Ing atine sampeyan wis siyap lan gelem, nanging awak sampeyan ora bisa mudhun. Ya, dheweke mesthi umure paling ora patbelas taun nalika seda.
  Bocah highlander rumangsa bosen karo bocah enom. Nanging nganti wolung setengah abad ing mburi dheweke. Lan sing akeh. Dadi akeh lan malah liyane padha mung abadi. Nanging padha matèni saben liyane. Lan jamane wis rampung.
  Lan awak enom Kenny slamet. Lan tetep ing donya iki kanggo seneng kalanggengan.
  Lan dumadakan felt jijik ing perusahaan underdeveloped, cah enom preoccupied seksual. Dheweke, sing uga kenal karo Count Calliostro . Wong sing luwih cocog karo novel fantasi tinimbang urip nyata.
  Aku elinga dheweke ngomong karo dheweke. Calliostro minangka wong dataran tinggi. Lan dheweke pancen lair maneh nalika jaman saiki budaya Eropa modern mung muncul ing Yunani. Lan iku wis sethitik liwat patang ewu taun. Lan iki ora rekor kanggo highlander.
  Calliostro ngandhani dheweke akeh perkara . Kenny sesambungan karo wong dhuwur sing diwasa, lan tingkat budayane dhuwur. Lan kene sawetara bajingan enom.
  Bocah dataran tinggi mau arep nangis, nanging nahan eluhe. Nanging dheweke duwe kepinginan kanggo mlayu utawa paling ora ngganti perusahaan.
  Kenny wiwit nyawang lawang. Dheweke duwe ide, dudu manawa bakal nyimulake serangan jantung. Dheweke bisa nindakake, para ahli sihir sing mulang, supaya ati ora deg-degan. Lan malah nggawe awak mati rasa nganti digawa menyang kamar mayat. Lan metu saka kono, lan malah medeni orderlies.
  Bocahe arep tiba ing lantai kanthi raine biru, ana polisi mlebu omah kethek.
  Wong-wong mau langsung nggandheng Kenny lan nyeret bocahe.
  Wong gunung sing enom ora nglawan. Dheweke malah penasaran. Dheweke nindakake akeh kejahatan sajrone umure sing dawa. Nanging organisasi kuwat nutupi dheweke. Ingkang mirsani bilih wontenipun trah ingkang langgeng punika boten dipunmangertosi dening peranganing manungsa ingkang kekirangan saking peparingipun.
  Saben uwong wedi mati ... Kajaba iku, wong sing abadi kayane duwe nyawa, nanging ing kasus apa wae, swarga ora sumunar. Nalika sirah wis Cut mati, iku tiba menyang jenis panangkaran, ngendi roh wis sethitik kabungahan. Dadi ora bisa mati ora dadi ganjaran. Nanging, sanajan mung kanggo wong mati, angel entuk sing apik sawise mati.
  Kenny wis kaping pirang-pirang mlebu penjara sing beda-beda, mula dheweke ora wedi. Inggih, dheweke bakal santai sethithik. Iku misale jek sing ing Amerika padha ora cukur brengos sirahe bocah cilik gundul? Sanajan gumantung ing negara apa. Ing sawetara, dheweke bisa ngethok rambut pirang sing apik banget nganggo gunting.
  Bocah lanang kasebut luwih dhisik digawa menyang ruang pencarian khusus. Ana pangilon ing sakubenge lan lampu sorot sing sumunar. Wong wadon papat nganggo jas putih. Bocah cilik asring ditugasake nggoleki wanita. Mbok amarga padha nindakake iku ora supaya rudely lan painfully.
  Cah lanang iku ora nganggo klambi, wis adat. Sampeyan ngadeg kanthi wuda. Lan saiki sampeyan bakal groped.
  Kenny rumangsa rada isin. Senajan awak enom ayu lan ora ana sing isin.
  Wong wadon loro mau wiwit ndemek rambute bocah pirang. Tangane lincah lan berpengalaman. Padha combed saben untaian. Sing luwih tuwa mandeng bocahe rakus. Dheweke nduweni awak sing ayu banget lan otot. Senajan bocah cilik.
  Kenny wis kencan karo wanita kaya iki sadurunge. Padha tresna kanggo paw lanang lan aran wong. Makhluk nafsu. Nanging dheweke uga bisa mangan.
  Para pengawal mriksa saben helai rambute bocah lanang kasebut, nyisir kanthi sregep. Banjur padha njupuk pinset lan wiwit katon menyang kuping. Padha sumunar ana lan poked watara, kang cukup nglarani lan ora nyenengake.
  Para pengawal uga katon ing irung. Pisanan, padha nampa nostrils, shone. Nanging kayane dheweke ora seneng.
  Salah sawijining pengawal njupuk probe cilik lan tipis ing komputer lan disambungake menyang jaringan.
  Iki ana sing anyar sing durung tau dideleng Kenny . Kaya probe sing mriksa weteng, wektu iki padha sumunar liwat nasopharynx lan kabeh menyang paru-paru.
  Iku aneh yen bocah lanang umure kira-kira sewelas taun, nanging sampeyan ora bisa menehi luwih saka sepuluh ing penampilan, dipriksa kanthi teliti. Kaya dheweke minangka spion. Kenny duwe pangrasa ala.
  A probe cilik mlebu ing bolongan irung tengen anak langgeng. Ing wektu iki, loro pengawal nyekeli dheweke kenceng ing pundhake. Lan liyane, diatur probe. Lan gambar kasebut ditampilake ing layar monitor. Ing paling liwati kanggo lanang paling entheng.
  Dheweke duwe kahanan sing sampurna. Kenny, mesthi, nyoba ngrokok kaping pirang-pirang sajrone wolung setengah abad, nanging dheweke ora seneng. Nanging, ing donya modern, ing akèh negara, rokok ora didol kanggo bocah-bocah. Senajan padha ora nggawe prabédan sadurunge. Nanging pakulinan iku ala, lan akeh dhuwit sing dibuwang. Iku luwih apik kanggo seneng-seneng ing console game. Nyopir kabeh jinis mobil utawa motor, utawa njupuk.
  Lan malah luwih menarik, lan kene Kenny mbayar pajeg kanggo kemajuan, iku strategi militèr-ekonomi. Nalika ora mung prajurit, nanging komandan misuwur. Lan sampeyan mbangun lan mrentah pasukan.
  Dadi dheweke njupuk bolongan irung tengen bocah kasebut nganti tekan paru-paru lan wiwit sumunar liwat selang tipis kanthi bolam lampu lan sisih kiwa.
  Kenny, supaya njupuk atine mati prosedur karu iki, lan malah pengawal wadon looking ing awak enom, nyoba kanggo ngelingi soko penake.
  Kene, contone, game komputer klasik: "Cossacks". Apik tenan.
  Sampeyan mbangun kutha kabeh ing kana, lan nglawan pasukan lan barak. Lan pancen nglipur.
  Kenny, wiwitane ora duwe pengalaman karo Cossacks, dadi kasengsem banget ing ekonomi lan diserang dening pasukan komputer. Ya, kita ora kudu lali babagan pertahanan. Iku luwih gampang kanggo muter nggunakake kode Rogue. Nanging gampang banget kanggo menang karo dheweke. Lan luwih menarik nalika sirahmu lagi mlaku. Nyatane, sampeyan kudu duwe konsep lan bakat kanggo nindakake kabeh kanthi cerdas, apik lan sampurna. Kenny tresna game "Cossacks" minangka salah siji sing pisanan.
  Nanging ana akeh liyane. Contone, "Jenderal", "Entente", "Sajarah Bumi", "Cleopatra", "Perang Donya II", "Roma Kuno", "Napoleon" lan liya-liyane. Kajaba iku, strategi sing apik kaya "Peradaban" - pancen apik banget. Ya ora ana apa-apa.
  Kenny ing "Cleopatra", tindak liwat kabeh misi saka sajarah kulawarga. Lan pancen apik tenan.
  Lan dheweke durung nyoba. Game komputer pancen nyenengake. Dheweke pancen angel banget kanggo ngilangi.
  Bocah lanang, sing umur wolung setengah abad, seneng karo strategi kasebut. Swara taun, dheweke dadi luwih rumit. Lan nomer Unit tansaya, lan grafis apik.
  Kenny malah bungah saiki wis lanang. Sawise kabeh, kanggo bocah lungguh nganti pirang-pirang jam ing meja game iku alam.
  Ing nineties saka abad pungkasan, nalika ketemu ibu angkat saka kulawarga immortals, lan Duncan Macleod iku salah siji saka pejuang paling kuat antarane highlanders, lan Mungkin malah paling kuat. Dheweke duwe pikiran, apa yen ... Tenan manggon ing pangayoman ing kulawarga padha, lan seneng stabilitas.
  Nanging wong dataran tinggi ora bisa urip bebarengan nganti suwe. Ana breakdowns pancet. Lan ing 2017 Armageddon pungkasan saka abadi. Bocah kasebut slamet lan malah tetep enom sing langgeng. Saiki ora ana sing ngetutake sirahe. Lan ora ana wong sing manggon ing dhuwur ing kabeh planet Bumi. Lan Macleod sing padha wis umur patang puluh taun. Lan cepet utawa mengko bakal tuwa lan mati.
  Banjur Kenny bocah abadi bakal dadi piyambak. Kabeh wong liya bakal dadi manca kanggo dheweke.
  Iki, mesthi, ing tangan siji, iku apik, ora ancaman sing siji saka wong diwasa, digodha dening apa misale jek kanggo wong sing memangsan gampang, bakal Cut mati sirah. Nanging ing sisih liya, sampeyan dhewekan nalika ora ana wong sing abadi.
  Lan pancen mboseni yen ora ana kanca sing tetep. Lan ibu angkate uga tilar donya amarga dibongkar. Ya, kabeh wong ilang. Lan sing umur limang ewu taun uga ...
  Kenny felt tabung pindhah kabeh cara kanggo paru-paru liyane. Enlightened lan bali maneh.
  Ya, dheweke durung nate nggoleki kanthi lengkap. Cetha yen kemajuan ilmiah uga wis dikembangake, lan ing kene ana elektronik kasebut lan ora larang banget.
  Nanging dheweke ora nyangka Kenny minangka mata-mata. Apa yen kabeh padha, rahasia - sing langgeng muncul ing permukaan?
  Mbok organisasi Highlanders 'wis mandhek kanggo patronize wong? Nemtokake yen wiwit jaman wis rampung, kabeh liyane ora penting?
  Apa ana siji jinis anak langgeng?
  Kenny ambegan. Dheweke dituntun menyang konter, lan matron nyekel dagu nganggo tangane. Sadurunge, dheweke mbilas driji nganggo sarung tangan karet sing tipis, medis lan alkohol. Supaya kabeh resik, lan bocah lanang, Gusti Allah ngalang-alangi, ora kena infeksi.
  Banjur dheweke mlebu ing cangkeme. Dheweke wiwit ngrasa ing mburi pipi, ing langit, ing ngisor ilat, lan ing amandel.
  Nah, iki dudu anyar. Kenny kelingan carane penjaga ing pakunjaran liyane sijine gundhul, unwashed driji ing tutuk. Banjur bocah lanang kasebut mbebasake lan nesu. Ayo wanita iki wisuh tangan dhisik lan sijine sarung tangan, lan aja nempelake driji menyang tutuk bocah cilik, sing dheweke ora ngerti apa sing ditindakake sadurunge.
  Banjur para pengawal padha bingung. Lan dheweke kandha yen dheweke duwe masalah karo sarung tangan.
  Banjur dipeksa lungguh banjur kaping sepuluh lan digawa menyang sel. Pakunjaran iku kotamadya. Lan ora banget diatur. Ora ana TV, ora ana kulkas, malah ora ana jamban. Nanging sel kasebut kebak bocah-bocah, akeh sing luwih enom tinimbang Kenny . Lan papan gundhul ing telung larik bunks, lan ember stinking ing sudhut.
  Lan iki ing Amerika! Bener, pakunjaran kuwi minangka pangecualian, biasane luwih resik lan luwih nyaman.
  Ana mambu karet lan alkohol medis ing tutuk. Ora kepenak banget, malah lara. Senajan lanang tansah dipriksa kanggo ndeleng apa padha ndhelikake soko ing cangkeme, wiwit Abad Pertengahan. Ya, sampeyan bisa nggawa akeh ing tutuk.
  Kenny piye wae nggawa berlian, banjur nguntal. Lan bisa njaga.
  Nanging ing kene sampeyan ora bisa nguntal.
  Ing kene sipir nganggo jas putih narik probe. Lan saiki dheweke bakal mriksa usus.
  Inggih, smon ! Ing Rusia, ing umum, mung ing Stalin, wong lanang padha shmonaded kanggo kalbu. Banjur, wis piye wae carelessly.
  Banjur padha dicekel, dipeksa mbukak cangkeme lan diselidiki. Tanpa pembekuan, iki minangka prosedur sing ora nyenengake. Bener, ing untune ana pelindung mulut khusus supaya dheweke ora cokotan.
  Kenny krasa selang mudhun ing esophagus banjur menyang weteng. Kabeh padhang ing kono.
  Piye wae dheweke disinari sinar x nalika dicurigai narkoba, ing bandara, nanging ora nate nganggo probe.
  Kenny , kaya abadi liyane, prakteke ora lara, lan iki plus ageng kanggo urip langgeng lan jinis highlander. Dadi dheweke ora butuh pemeriksaan medis. Nyatane, dheweke langgeng. Lan kenapa dheweke kudu. Kabeh ing awak bakal mari dhewe.
  Bocah kasebut ngulu probe kanggo pisanan, sanajan dheweke urip wolung setengah abad. Sanajan dheweke bakal ngombe asam hidrosianat saben dina, lan aqua regia, dheweke ora bakal ngalami ulkus weteng.
  Dadi kanggo apa?
  Lan prosedur kasebut ora nyenengake.
  Kenny gumun kok bocah kuwi dipriksa kanthi ati-ati. Mungkin padha seng di tuduh soko?
  Lan banjur pikiran unsettling liyane teka ing atine. Apa yen dheweke ora bisa mati?
  Ya, dheweke isih enom banget lan bisa dadi diwasa. Lan dheweke ora bakal duwe proses bocah, nanging kesempurnaan lanang sing nyata. Lan dheweke bisa uga duwe anak dhewe.
  Ing kene wong-wong sing abadi tandus. Lan iki minangka minus sing signifikan karo kabeh plus liyane.
  Nanging uripmu bakal entek. Lan Kenny ora pengin mati. Dheweke wis biasa urip, lan ora kesel babar pisan.
  Kosok baline, ana akeh game komputer, lan saben taun ana liyane lan liyane. Lan padha tambah ayu grafis. Lan ora suwe, mesthine, dheweke bakal nggawe matriks kasunyatan virtual sing nyata, bakal ana petualangan sing luar biasa lan unik.
  Kabeh iki ndadekake urip worth urip.
  Kenny nyanyi kanthi mental, cangkeme sibuk karo payung:
  Carane adoh wis kemajuan
  Kanggo keajaiban sing durung ana sadurunge ...
  Balung segara ambruk,
  Lan mlayu menyang swarga!
  Lali tugas,
  mandheg mlayu!
  Robot-robot kasebut nyurung
  Wong seneng!
  Kenny , ngelingi abad ing quarry, ora seneng banget bisa. Kajaba iku, ing tambang, sing paling ala yaiku dudu pecut pengawas, lan ora nggawa momotan.
  Awak sing abadi kanthi cepet nanggapi stres lan adaptasi.
  Sing paling awon yaiku rutinitas lan bosen moral. Nalika mung ana bocah lanang sing wuda, reged, kringet, asring borok lan tatu, ngerang-erang lara, lan pengawas sing kasar lan mambu.
  Lan malah sampeyan ora weruh srengenge kanggo taun. Lan mung obor sing luntur lan fuming. Lan bau elek sing nanging sampeyan bisa digunakake.
  Kaluwihan mung yaiku Kenny wis sinau ndeleng ing peteng luwih apik tinimbang kucing. Lan dheweke bisa perang tanpa ana cahya.
  Kajaba iku, cah lanang angsal toleransi fenomena, malah kanggo highlander.
  Nanging dheweke trauma mental. Lan kadhangkala dheweke ngimpi babagan tambang kasebut ing ngimpi.
  Highlanders duwe memori banget, lan padha prakteke ora lali apa-apa, malah yen padha arep lali.
  Mbokmenawa Kenny dadi nesu banget. Dheweke mateni wong sing ora bisa mati, ngrusak awake dhewe ing kepercayaan manungsa. Lan dheweke seneng perang.
  Ing tartamtu, dheweke perang ing Ukraina. Dheweke mateni akeh prajurit Rusia, nanging dadi misuwur lan dijaluk lunga supaya ora sumunar.
  Sampeyan pancene ora bisa nggawe karir.
  Lan ora ana prospek. Anak ora bisa dadi raja, paling ora suwe.
  Miturut cara, Alexander Agung iku abadi, lan mulane dheweke kesusu menyang perang supaya nesu lan tanpa wedi. Ananging disuwuni sirna supaya para mudha sang nata langgeng ora nuwuhake rasa curiga. Lan ninggalake konco ganda padha sing mati saka racun.
  Lan dheweke lunga menyang lelungan. Nganti pungkasane padha ngethok sirahe.
  Iki crita saka panguwasa legendaris lan raja Makedonia.
  Kenny ngelus-elus wetenge akhire dipriksa. Inggih, probe bali lan tickled.
  Bocahe mikir yen rahasiane kebongkar, dheweke ora bakal diwenehi kamardikan. Dheweke bakal mriksa sampeyan kaya tikus lan mbongkar sampeyan kanggo bagean. Contone, dheweke bakal nyoba ngethok anggota awak.
  Apa sing bakal kelakon ing kasus iki?
  Dheweke bakal tuwuh maneh.
  Kenny ngguyu... Probe dicopot lan diterusake . Kene dheweke liwati antarane driji. Banjur padha wiwit mencet ing navel. Kayane padha nggoleki apa-apa.
  Sing paling ora nyenengake yaiku ing pungkasan. Nanging Kenny, sanajan dheweke duwe pengalaman nggoleki anal, ora nyangka iki. A matron ing jas putih nggawa enema gedhe, otomatis. Lan siji liyane uga nganggo jubah putih karo cekungan gedhe.
  Lan padha shoved enema dheweke menyang anus. Banjur padha nguripake banyu anget. Lan dheweke wiwit ngumbah kanthi tekanan gedhe. Iku nglarani lan njijiki lan ngremehake.
  Lavage usus kasebut kanthi teliti banget. Kenny grimis. Sanajan ngremehake nalika driji sarung tangan mlebu ing bokong, mula ora lara maneh. Nanging iki pisanan dheweke duwe enema. Apa sebabe bocah lanang sing abadi butuh rumah sakit? Kabeh bakal waras lan dadi luwih apik dhewe.
  Lan ing kene ana sing khusus lan luar biasa. Dheweke wis diresiki saka kabeh ala ...
  Kenny, untunge, saiki duwe cangkem gratis kanggo nyanyi;
  Saka endi wae sing adoh, kaya angin sing anget -
  Gema swara telpon bakal tangi.
  Swara sing akrab bakal keprungu, kaya cahya srengenge.
  Aku ngerti yen ora ana sing ngelingi aku kaya ngono, ora ana sing tresna kaya ngono.
  
  Halo mbak, mbak.
  Jarene adem. Jarene kowe kangen aku.
  Aku kangen banget iki, ibu, ibu.
  Aku ngerti sampeyan mung ana, nanging aja nganti aku cedhak karo sampeyan -
  Donya iki ana ing sikilmu.
  
  Paduan Swara:
  Jiwa kita nyanyi lagu-lagu bebarengan babagan sing utama.
  Tanpamu, donya iki bakal rusak, ibu, ibu, ibu, ibu.
  Jiwa kita nyanyi lagu-lagu bebarengan babagan sing utama.
  Tanpamu, donya iki bakal rusak, ibu, ibu, ibu, ibu.
  
  Urip kita ora jelas.
  Wong ora merjuangake katresnan - padha bodho, ibu.
  Dadi sawetara dalan, lan akeh dalan sing bengkong.
  Nanging ora kanggo sampeyan. Kabeh iki mung bledug.
  
  Dakkandhani, piye kabare ibu?
  Manuk nyanyi nganggo swaramu, jenengmu mabur ing ibukutha,
  Lan dheweke ora bisa mandheg, ibu, ibu.
  Aku ngerti sampeyan mung ana, nanging aja nganti cedhak, -
  Kabeh jagad ana ing sikilmu.
  
  Paduan Swara:
  Jiwa kita nyanyi lagu babagan perkara utama kanthi bebarengan.
  Tanpamu, donya iki bakal rusak, ibu, ibu, ibu, ibu.
  Jiwa kita nyanyi lagu babagan perkara utama kanthi bebarengan.
  Tanpamu, donya iki bakal rusak, ibu, ibu, ibu, ibu.
  
  Ora suwe aku bakal dadi sing paling apik. Kaya sing sampeyan ngimpi, ibu.
  Ora suwe aku bakal dadi sing paling apik. Kaya sing sampeyan ngimpi, ibu.
  Banget rauh aku bakal paling. Kaya sing sampeyan ngimpi, ibu.
  Elinga carane ngimpi, ibu.
  Matron sing paling tuwa nggerem nesu:
  - Apa bocah cilik sing eling marang ibune! Lan carane dheweke mateni wong, apa sing ana ing sirahmu!
  Kenny ngguyu:
  - Aku ora matèni wong!
  Kepala matron nggresula:
  - Ya! Lan warna sing nyuwil tengkorak nganggo linggis, ninggalake cetakan.
  Kenny manthuk. Lha ya, wingi wingi dheweke nabrak sirahe wong ireng kuwi. Lan malah teka kanggo ndhelikake senjata rajapati, utawa mbusak prints.
  Piye wae, Kenny wis digunakake kanggo kasunyatan sing organisasi kuat mbusak kabeh data bab wong ing lemari berkas, lan nuduhake teledor. Lan ketoke wis dicenthang, lan saiki komputer nemokake sing cocog.
  Kepala matron nggresula:
  "Pembunuh enom, sampeyan iki!"
  Kenny kanthi logis ujar:
  - Sanajan aku nyekel linggis ing tanganku, iki ora ateges yen aku sing mateni!
  Kepala matron nggerok.
  "Sampeyan bakal ngomong sing ing pengadilan!" Lan sampeyan njaluk ukuman urip!
  Kenny ngendika karo mesem:
  - Aku mung bocah! Paling sawetara taun saka bocah enom.
  Wong wadon mau mangsuli:
  - Wong iki mantu jaksa kita. Dadi sampeyan kurang rejeki. Sampeyan ngrampok lan mateni wong sing salah. Mulane jaksa dhawuh supaya sampeyan nindakake telusuran sing paling tliti lan rinci. Saiki sampeyan ora bisa lolos!
  Kenny manggut-manggut:
  - Ayo ndeleng!
  Lan pancen dheweke yakin manawa organisasi sing kuat bakal nyingkirake dheweke. Kajaba iku, paukuman urip apa? Banget curiga bakal dadi lanang langgeng ing pakunjaran federal.
  Lan aku wonder yen bakal diijini kanggo muter ing komputer? Bocah cilik kayane bisa.
  Ing sawetoro wektu, sipir nganggo jas putih macet metu probe. Lan saiki Kenny kudu ngresiki kabeh usus kanthi nindakake endoskopi. Iku prosedur sing ora nyenengake lan ngremehake. Nanging ditindakake ing klinik-klinik biasa.
  Wong wadon nganggo jubah mburi sijine ing titik kalima, lanang wiwit sijine selang ing, kang cukup.
  Lan usus wiwit katon ing layar.
  Kenny ngangguk. Lan supaya ora dadi nglarani, njijiki lan ticklish, wiwit nyanyi maneh;
  Adoh, adoh ing kutha sepi
  Ing tengah bumi, piyambak ing kamar peteng
  Aku ndedonga marang Gusti kanggo kawilujengan
  Sholat Tengah wengi Kula .
  
  Dheweke ndedonga siji bab: Gusti mberkahi!
  Lan kabeh wengi lilin lilin diobong ing jendhela ,
  Dadi wis ilang iman lan katresnan,
  Cahya ditemokake dening nyawaku sing ilang.
  
  Ibu, ibu, sampeyan dhewe ora bakal menehi lan ora bakal mandheg tresna.
  Ing donya iki lan liyane, sampeyan bakal tansah karo kula.
  Aku marani kowe dhewe, tatu ing ati.
  Ibu, ibu, sampeyan tembok watuku.
  Ibu, ibu, sampeyan tembok watuku.
  
  Wengi peteng ndhedhet, peteng ndhedhet ora dingerteni
  Lan pasukan peteng medharake masalah kanggo aku,
  Nanging loro insomnia ndadekake aku dadi peteng:
  Mripat ibu, lan malah Virgin.
  
  Padha ngomong yen aku ora tau sedhih.
  Sampeyan ngerti, sampeyan mung siji - sayangku.
  Kaping pira takdire digebugi tanpa karep
  Aku slamet karo dongamu.
  
  Ibu, ibu, sampeyan dhewe ora bakal menehi lan ora bakal mandheg tresna.
  Ing donya iki lan liyane, sampeyan bakal tansah karo kula.
  Aku marani sampeyan dhewe, tatu ing atiku.
  Ibu, ibu, sampeyan tembok watuku.
  Ibu, ibu, sampeyan tembok watuku.
  
  Mulane masalah ora bisa ngilangi aku,
  Apa adoh, adoh ing tengah bumi
  Ndedonga marang Gusti kanggo kawilujengan
  Sholat Tengah wengi Kula .
  Matron senior ngendika:
  - Sampeyan bisa nyanyi kanthi apik! Nanging sampeyan bakal diadili minangka wong diwasa. Lan sampeyan ora bakal entuk sanitarium remaja. Sampeyan bakal diubengi dening wong diwasa, brutal, penjahat bau sing seneng banget ngrogol bocah lanang sing lucu lan rambute kaya sampeyan.
  Kenny mangsuli kanthi yakin:
  - Aku bisa bali!
  Sang ibu ngguyu lan ngandika:
  - Sampeyan mung bocah! Piro umurmu?
  Kenny takon karo mesem:
  - Apa sampeyan ora ngerti?
  Kepala matron manthuk.
  - Ya, sampeyan wong aneh. Ora klan, ora suku, lan sampeyan ora ana ing lemari arsip. Pisanan kita kudu ngerteni saka ngendi sampeyan lan kepiye sampeyan tiba ing sirah. Banjur kita bakal mutusake apa sing kudu ditindakake karo sampeyan!
  Bocah lanang kasebut ujar:
  - Sampeyan luwih becik ngeculake! Bakal luwih murah!
  Sauntara kuwi, para perawat wis rampung mriksa ususe bocah kasebut lan mbusak probe saka titik kaping lima.
  Kenny Abadi ngira yen sing paling angel ana ing mburine, nanging Kepala Warden ujar:
  - Sampeyan uga kudu mriksa kandung kemih! Ya, shmon iki kudu ati-ati!
  Sipir menehi saran supaya Kenny turu ing weteng. Lan tangane nganggo sarung tangan medis kanthi ati-ati nuduhake sirah sing sampurna. Lan liyane nggawa probe tipis sing bisa ngliwati uretra.
  Kenny ngrasakake rasa seneng didemek tangane wong wadon, sanajan nganggo sarung tangan karet sing tipis. Lan batangé abuh getih lan kasenengan.
  Kepala matron takon:
  - Apa sampeyan tau duwe wong wadon!
  Kenny , blushing amarga isin, mangsuli:
  - Ya! Lan luwih saka sepisan!
  Kepala matron ngendika:
  - Lan sampeyan bakal duwe wong ing pakunjaran! Sampeyan lanang nggantheng banget!
  Sauntara iku, wong wadon nganggo jas putih nglebokake tali tipis menyang uretra lan wiwit nyelipake. Iku sethitik nglarani lan ticklish.
  Kenny mikir manawa dheweke bisa nindakake iki ing rumah sakit nalika kudu mriksa kanthi ati-ati. Lan kanggo prosedur kuwi ing Amerika Serikat, padha mbokmenawa njupuk akèh dhuwit, padha nindakake iku rampung free. Lan ora perlu isin lan rumangsa diremehake, lan diobong kanthi isin.
  Mung katon kaya perawat nganggo jas putih, wanita nindakake tugas. Lan ora ana sing kudu isin.
  Kenny mesem lan mikir yen dheweke mesthi dadi wong sing mulya, amarga digoleki kaya ngono lan maneh bocah sing umur wolu setengah abad wiwit nyanyi;
  Mlaku-mlaku ing saindenging jagad -
  Cukup ngerti sadurunge:
  Sampeyan ora bakal nemokake tangan sing luwih anget
  Lan luwih lembut tinimbang ibu.
  Sampeyan ora bakal nemokake mripat ing donya
  Luwih penyayang lan luwih ketat.
  Ibu kanggo saben kita
  Kabeh wong luwih aji.
  
  Ibu, ibu iku tembung paling ayu ing donya.
  Ibu, ibu menehi kehangatan lan eseman kanggo bocah-bocah.
  Ibu, ibu, aku melu bungah lan susah karo sampeyan,
  Ibu aku tresna sampeyan!
  
  Ora ketompo carane katon watara
  Nanging mangsa lan panas
  Ibu iku kanca sing paling apik
  Ora ana ibu sing luwih apik.
  Aku pengin sampeyan
  Lan kabecikan lan cahya.
  Ayo bab ibuku
  Kabeh planet ngerti!
  
  Ibu, ibu iku tembung paling ayu ing donya.
  Ibu, ibu menehi kehangatan lan eseman kanggo bocah-bocah.
  Ibu, ibu, aku melu bungah lan susah karo sampeyan,
  Ibu aku tresna sampeyan!
  Lan cah lanang Kenny malah nangis. Sawise kabeh, dheweke duwe ibu, nanging suwene suwene, sanajan kekaisaran Genghis Khan durung muncul, nalika bubuk mesiu ora dingerteni ing Eropa, dheweke dipateni.
  Akhire, probe dibusak. Sawisé iku, para pengawal sing nganggo jas putih uga mriksa driji sikil sikil, lan mriksa tlapak sikil sing gundhul.
  Matron ngandika:
  - Dheweke pancen angel, tembung kasebut yaiku sungu badhak. Kaya-kaya bocah iki mung mlayu tanpa alas kaki!
  Kenny manthuk.
  - Ya iku! Aku ora seneng sepatu!
  Kepala sipir wadon dhawuh:
  - Njupuk wong kanggo padusan lan wisuh sak tenane. Banjur dheweke bakal nyukur gundul lan njupuk gambar dheweke wuda saka kabeh sisih!
  Bocah mau ngeluh:
  - Kok cukur sirahku!
  Kepala mantri mangsuli:
  "Amarga sampeyan wis ngganggu jaksa kita banget. Lan sampeyan lanang ora seneng pisah karo rambute. Lan dheweke bakal njupuk sel siji lan kadhemen kanggo sampeyan. Banjur bocah enom liyane ngajeni sampeyan.
  Sijine tangan ing mburi lan menyang padusan.
  Kenny digawa metu, lan boy-tahanan lan ing wektu sing padha Highlander abadi, karo sirah mudhun, trudged mati kanggo wisuh piyambak. Swasana ambruk. Tanpa komputer lan TV, lungguh ing sepi sing adhem bakal mboseni. Luwih apik ing perusahaan remaja bodho tinimbang piyambak.
  Ya, oke, organisasi rahasia ora bakal ngidini dheweke mbukak awake dhewe lan lungguh ing kono nganti suwe.
  
  ONE USSR antarane WOLVES
  Pemadaman kasebut dumadi amarga suar surya, minangka akibat saka 22 Juni 1941, Amerika Serikat, Inggris lan koloni-koloni kasebut dipateni. Kaping pisanan, iki ora mengaruhi dalan perang. Jerman maju kanthi cara sing padha kaya ing sejarah nyata. Fuhrer uga nguripake kidul, lan Jepang njupuk posisi tunggu-lan-ndeleng ... Lan maneh, mangsa frosty disimpen Tentara Abang saka kekalahan lengkap, lan ngidini kanggo pindhah ing counteroffensive cedhak Moscow. Lan Jepang, sauntara iku, ngrebut barang-barang ing Samudra Pasifik sing sadurunge dadi kagungane Inggris lan Amerika Serikat, lan pasukan tambahan sing saiki ora bisa mlebu.
  Ing sisih wétan ing musim semi lan awal musim panas, Jerman menang sawetara kamenangan, lan maneh nyerang Stalingrad. Nanging, iki ngendi bedo karo kasunyatan wiwit. Ora ana ngarep kapindho ngidini Jerman ngirim pasukan liyane saka Eropah, lan saka Libya, mung ninggalake garnisun Italia ing kono.
  Lan nyerang wiwit ora mung ing Stalingrad, nanging uga ing Tikhvin. Lan saiki padha diprentahake dening Rommel, sing dihormati dening Fuhrer amarga ngalahake Inggris ing Libya lan nyekel Tolbuk .
  Tank Tiger pisanan uga melu perang. Rommel ngluncurake serangan ing wayah wengi lan bisa ngagetake pasukan Soviet. Kawontênaning kawontênan sanès-sanèsipun sagêd kawontênakên kawontênaning Jêrman ing bab anggèning anggèning anggèning botên kenging kasêkêl-sêkêl.
  Pilot Marseille kanthi cepet entuk akun ing sisih wétan. Ing wulan Juni 1942, dheweke ngluwihi jumlah pesawat sing mudhun ing satus seket lan nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak salaka, pedhang lan berlian.
  Nanging iki mung wiwitan karir.
  Ing langit, nyatane, luwih angel kanggo Tentara Abang. Lan Jerman bisa njupuk Tikhvin, lan sawetara kutha liyane lan Cut Leningrad karo ring pindho, ngalangi kutha iki maneh.
  Komando Soviet nyoba nembus menyang Leningrad, lan maju ing tengah. Nanging ora cukup kekuatan kanggo entuk sukses ing wilayah kasebut.
  Siji-sijine panglipur yaiku yen Nazi padha macet ing Stalingrad, sing menehi kesempatan kanggo ngumpulake cadangan anyar.
  Nanging Leningrad tetep diblokir. Nganti saiki, Turki lan Jepang durung mlebu perang, lan USSR duwe kesempatan kanggo ngowahi gelombang perang. Ing Nopember 1942, pasukan Soviet ngluncurake serangan ing cedhak Rzhev lan Stalingrad.
  Ora bisa sukses ing cedhak Rzhev. Nanging ing Stalingrad dering ditutup. Nanging sing dadi metu kanggo nalika. Reich Katelu duwe cadangan luwih akeh, lan Rommel ngluncurake serangan menyang Stalingrad saka sisih lor, lan Mainstein saka sisih kidul.
  Kahanan kasebut saya tambah parah amarga mlebu perang Jepang sing ora dikarepake. Para samurai, sanajan kendala perang ing China, nyerang Vladivostok.
  Mbokmenawa Hirohito wedi yen Reich Katelu bakal kalah lan mlebu perang.
  Kajaba iku, Jepang duwe sumber daya lan infantri sing cukup kanggo serangan skala penuh.
  Tentara Abang dicegat, lan Rommel bisa nembus saka sisih lor menyang Stalingrad. Mainstein mandheg sementara, nanging sawise nampa bala tambahan lan dhukungan saka Paulus, dheweke nyambung karo pasukan sing wis ora diblokir.
  Mangkono, ana ring liyane, ing ngendi pasukan Soviet ketemu piyambak.
  Sawisé perang wangkal, akèh-akèhé dirusak lan dicekel. Sawisé iku, Jerman rampung nyekel Stalingrad. Lan ing Maret 1943, Türkiye uga melu perang. Kahanane dadi tambah ruwet. Ing udhara, Jerman tetep unggul. Marseille ngluwihi tally saka telung atus pesawat mudhun lan dadi Jerman pisanan nampa Knight kang kapindho Salib Iron Cross karo Oak Godhong, Swords lan Diamonds.
  Ing wulan Mei, Jerman ngluncurake serangan anyar, kanthi nggunakake tank anyar - "Tiger", "Panther" lan "Singa". Lan padha maju kanthi sukses, sanajan Tentara Abang njupuk pertahanan sing kuat. Nanging pasukan wis ora padha, amarga pasukan Soviet perang ing telung ngarep bebarengan - nglawan Reich Katelu, satelit, Jepang lan koloni, lan Turki. Kahanan kasebut saya tambah akeh amarga perang total sing diumumake dening Nazi, sing nyebabake produksi senjata kaping pirang-pirang tanpa ana bom dening sekutu. Dadi kemungkinan USSR cepet suda!
  Bener, Fritz maju alon-alon, amarga ana pertahanan sing jero ing ngarepe. Lan pasukan Soviet, gadhah pengalaman, perang banget wani. Nanging dheweke isih kalah.
  Nanging, padha perang karo wani gedhe, lan sawetara prajurit nuduhake kelas paling dhuwur. Kene, contone, kru tank Elizabeth ing paling biasa T-34-76 perang Nazi.
  Lan Jerman obah alon-alon menyang pasukan Soviet, baris ing wedge, utawa babi. Ing ngarep ana tank paling abot lan paling dilindhungi "Lev". Iku meh podo karo Panther, mung luwih gedhe lan bobot sangang puluh ton. Waja frontal awak 150 mm lan sloped kaya T-34, lan sisih 82 mm karo slope. Bathuk menara umume dilindhungi kanthi apik: 240 mm kanthi lereng, lan sisih pinggir uga luwih lemah tinimbang 82 mm, kaya awak. Lan bedhil kuat 105 mm karo dawa tong minyak gedhe 70 EL. Iki minangka tank sing bisa nabrak saka kadohan.
  Elizabeth nggeser gearbox menyang ndhuwur kanthi sikil kosong.
  Lan telung puluh papat njupuk munggah kacepetan. Ora ana gunane kanggo njupuk "Singa" saka kadohan lan sampeyan kudu nyedhaki. A mesin Jerman kuat ngirim projectile pasukan agawe. Dheweke cepet-cepet liwat. Bocah-bocah wadon ing tank ngguyu riang lan ngobahake sikile.
  Panas ing Kaukasus sisih lor ing pungkasan Mei, lan wong ayu ing bikini seneng banget.
  Elena nyathet karo singsot:
  - Saiki fasis bakal dadi gedhe ing sungu!
  Catherine, goyangake telanjang, sikil samak, setuju:
  - Kita mesthi bakal kenek wong!
  T-34-76 terus akselerasi, nanging kacepetan mati-dalan diwatesi. "Singa" meh ora nyusup, lan "Panthers" lan "Macan" sing luwih lincah alon-alon supaya ora maju.
  Nanging mesin-mesin iki mbebayani, utamane Panther, bisa nembak limalas puteran saben menit. Sampeyan bisa nyana surprise saka siji iki.
  Efrasia , mencet gas karo tumit telanjang, squeals:
  - Ayo perang kanthi cara virtuoso!
  Gun saka tank "Singa" wis drawback pinunjul, iku murub mung limang babak saben menit. Umumé, dudu model sing paling sukses. Armor-piercing gedhe banget, lan iku ora perlu kanggo mencet saka kadohan banget. "Macan" lan "Panthers" break liwat saka rong kilometer, saka kadohan luwih iku meh mokal kanggo njaluk menyang mobile lan cilik telung puluh papat. Dadi apa worth iku kanggo nglengkapi Singa karo bedhil kuat? Tank Soviet liyane malah luwih entheng, kajaba KV-1S, nanging tank iki uga ora duwe kaluwihan ing pertahanan, lan kinerja nyopir mung luwih elek.
  Elizabeth muter awak lan squeal:
  - Aku ambegan karo dhadha, udhara iku ombak amba,
  Kinclong padhang, karpet lintang tanpa wates ...
  Perasaan muter, bocah wadon tanpa alas kaki urip,
  Play ing langit, aku pengin mabur menyang srengenge ing salawas-lawase!
  Iku ora gampang kanggo break liwat tank Lev, malah menyang sisih. Sisih menara, kaya Panther, cenderung, lan sisih ndhuwur sisih awak uga. Ing tangki kasebut, wangun "kucing" sing khas wis diadopsi, menehi perlindungan sing luwih apik amarga lereng. Ora kaya Macan, meh persegi. Nanging "Macan" dikembangake sadurunge perang, lan bentuke meh padha karo KV. Nanging "Tiger" -2, pangembangan mengko, uga ing wangun "kucing", lan sakcepete tank iki bakal dadi seri. Iku uga meh mokal kanggo mencet "Singa" ing Papan. Mung bagean ngisor awak ora duwe slope waja, nanging ditutupi rollers. Sing, sampeyan kudu break liwat cedhak lan njaluk persis antarane rollers.
  Dadi tugas kanggo bocah-bocah wadon angel. Kajaba iku, gerakan telung puluh papat gonjang-ganjing nganti meh ora bisa njupuk kanthi akurat.
  Elizabeth takon marang kanca-kancane:
  - Apa kita bisa ngalahake mungsuh?
  Elena mangsuli kanthi yakin:
  - Nalika bocah-bocah wadon ora duwe sepatu, dheweke entuk sensitivitas kanthi sikil sing telanjang sing mesthi bakal nabrak mungsuh.
  Elizabeth setuju karo iki:
  - Ya, tumit bocah wadon dadi kunci kanggo kamenangan!
  Lan saiki, ngindhari kekalahan, telung puluh papat kasebut mlebu papan. Sing utama ing kene yaiku ngindhari bedhil Panther lan Tiger. Dheweke cepet lan akurat. Lan sampeyan ora bisa break liwat tank iki ing bathuk uga.
  Elena nembak wong Jerman nggunakake driji sikil. Nanging ngliwati rink ing pamindhahan meh ora mungkin. Nanging gelanggang es mungsuh rusak, lan "Singa" mandheg.
  Telung puluh papat mlaku liwat dheweke maneh. Lan ngirim projectile agawe menyang sisih ngisor sisih.
  Ekaterina cathetan:
  - Meriam kita wis ketinggalan jaman - "Singa" pancen ora bisa dijupuk!
  Nanging ing gangguan, Elena kenek bagean sisih mungsuh, lan "Singa" kejiret geni.
  Bocah-bocah wadon ora alon mudhun, maneh rod maju. Saiki dheweke duwe target sing luwih lemah: "Panther". Iku cukup kanggo mencet dheweke tengen ing sisih.
  Elizabeth cathetan:
  - Kucing praktis!
  Catherine ngandika karo ngguyu:
  - Nanging lagi wae crawls supaya ora metu saka tutup saka "Singa".
  Lan Elena murub saka kadohan ing Panther, kang dadi adoh ing sisih lan mbukak sisih. Dheweke duwe sing tipis - 40 milimeter, lan ora preduli yen diiringake.
  Tank Jerman njeblug karo bang. Ya, ayu padha bajingan banget.
  Padha karo sih captivating saka kaendahan bela dhiri.
  Nanging cangkang singsot nalika liwat, meh ndemek waja.
  Telung puluh papat mbebayani banget, lan dheweke kaya wong sing mlumpat ing antarane trickles.
  Elizabeth murub maneh nganggo sikile sing gundhul lan nyanyi:
  - Aku bisa nindakake kabeh, kita bakal mencet Wehrmacht karo nyerah!
  Mesthi, karo bocah-bocah wadon kuwi, setan dhewe ora elek. Sanajan serangan Nazi agresif, lan dheweke duwe akeh tank ....
  Pasukan ora padha. Sanajan jumlah mobil kira-kira padha, mobil Jerman luwih abot. Akeh tank Soviet sing entheng lan ora cukup siap tempur nglawan monster Nazi.
  Nanging kru Elizabeth nindakake kamulyan lan njupuk liyane "Panther" ing Go.
  Anggota Komsomol perang karo bedhil. Dheweke njupuk kanthi akurat. Padha mlayu, sumunar tanpa alas kaki, tumit bunder. Lan kenek mungsuh tengen ing target.
  Alenka mrentah kanthi semangat:
  - Aja nyerah bocah-bocah wadon!
  Lan saiki mriem mundak projectile, persis ing T-4, piercing tank iki. Nanging kene, mesthi, "Singa", iku ora supaya gampang kanggo njupuk. Lan ing kene sampeyan kudu nyoba.
  Anyuta nuding ing mobil kanthi bantuan driji sikile sing gundhul lan murub persis nganti pungkasan, ujar:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Alla uga nembak kanthi akurat lan nambah:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Sampeyan ora bisa ngomong apa-apa babagan bocah-bocah wadon gelut ing kene - kelas paling dhuwur lan aerobatik!
  Maria, nyedhot cangkang menyang bedhil, nyanyi:
  - Luwih dhuwur lan luwih dhuwur lan luwih dhuwur,
  Upaya kanggo mabur manuk kita ...
  Lan ambegan ing saben baling-baling,
  Tentrem wates kita!
  Marusya nambahake, njupuk ing Krauts:
  - Iki mesthi bener ...
  Kepahlawanan massa Rusia lan ora mung wong Rusia ditampilake ing kabeh ...
  Swara cuckoo sing diukur lan diredam, kaya lonceng sing nggegirisi, nyapu ing parit. Wit-witan langka kanthi makutha ijo sing kandel ing angin, kaya pionir ing salam marang prajurit sing kesel. Kanggo sawetara, iki bisa uga katon kaya peringatan - ujare, sampeyan bakal menyang jagad sabanjure!
  Batalyon ing komando Vladimir Mikhailovsky, nemen battered ing perang sadurungé, utamané ing asor Mei, saiki cepet-cepet replenished karo rekrut lan wis siyap kanggo nutupi salah siji saka wilayah paling mbebayani. Telung kilometer ing sisih wétan, banyu cipratan ing sadawane Don, ngobong geni perang.
  Akèh-akèhé alang-alangé diobongi déning bom sing ngobong, lan banyu dadi ireng amarga jelaga. Kaya pertandhingan ageng ing aib sedhih, tumpukan kreteg sing dirusak dening gelombang jeblugan ngadeg piyambak, tumindak minangka pendukung.
  Ing prau, pionir lokal ngeterake hadiah ing sawah, uga kothak amunisi kanggo prajurit Soviet heroik, siap kanggo perang mati karo gerombolan Nazi nesu.
  Dadi wong papat nyeret kothak dawa menyang grumbulan sing ditutupi wolfberries. Ing kana, bedhil anti-tank sing disamarake kanthi ati-ati kaya mohawk sing nyerang. Telung prajurit lan gunner Alesya kanthi mripat sing apik banget ngoperasikake bedhil kasebut. Cah wadon, kuru banget, nanging tangane kesel amarga kerjane. Dheweke uga nyoba, bebarengan karo wong lanang, kanggo nyiapake jebakan yen tank utawa "kendaraan lapis baja" saka wedhus Nazi nyoba ngliwati bukit alam.
  Prajurit, umume, isih tanpa jenggot lan durung ditembak, para nom-noman sing wis ngrampungake kursus rekrut sing disingkat siji setengah sasi, ditambah, mesthi, latihan pre-conscription sing wis mapan ing USSR.
  Sawetara prajurit wis duwe pengalaman. Padha beda-beda saka kewan enom ing bristles, ketajaman gerakan, sawetara digulung maneh. Utamane, Ivan sing mripat siji, sing katon kaya bajak laut nyata, ngeculake jenggot. Judhul ensign, lan wis sawetara pesenan ditampa ing macem-macem perang, utawa rodo pisanan cedhak Moscow. Nalika, ketoke, padha ora mokal: padha mandheg Fritz, lan malah ndamel mungsuh sawetara atus kilometer, kaya beaters asu.
  Pira peralatan sing ditinggalake ing Fritz? Mungkin ora akeh, lan tank asring ditemoni, nanging operator personel lapis baja kanthi meriam lan senapan mesin sing nyiksa infanteri Soviet ing musim panas lan musim gugur taun 1941 - paling sethithik sak rolas!
  Nanging nalika Frost ngluwihi telung puluh derajat, kabeh monsters Teutonik iki ilang kemampuan kanggo mindhah mung ... Bensin froze lan grease froze.
  Sayange, dheweke gagal ngrampungake Nazi nganti pungkasan. Sebagéyan liwat fault saka printah, sing njaluk pasukan gedhe kanggo nyerang kutha-kutha ing ngendi unit Jerman padha huddled. Ya, lan thaw wis teka - dadi salah ...
  Ing musim semi, Ivan uga entuk urutan kaping pindho - dheweke bejo mateni jenderal lan sawetara perwira amarga ana penyergapan. Nanging, perang kasebut mung sukses sebagian. Sajrone nguber, pecahan kesasar kena ing pasuryan Ivan Krasnov, depriving wong saka mripat. Sayange, iki perang, dudu film bocah-bocah, ing ngendi paraga utama ngrusak kabeh wong, lan malah satus bedhil mesin ora bisa kena.
  Lan saiki dheweke kudu kerja keras kanthi fisik: nggali trenches, sel lan jebakan pit.
  Para perintis mbantu wong-wong mau, nalika ana ing lapangan sing tenang lan bocah-bocah lanang lan wadon dhewe njaluk bantuan kanggo para sedulur sing luwih tuwa. Dheweke kerjane kanthi sregep banget, nyoba nindakake luwih akeh tanpa ngitung kekuwatane. Iki carane vena swelled lan njedhul metu ing tanned, calloused tangan lan gundhul, bruised sikil bocah-bocah. Ing wektu sing padha, dheweke isih bisa nyanyi;
  Kita minangka pionir anak-anak komunisme -
  A geni, tarub lan muni bugle!
  Invasi fasisme sialan -
  Sapa sing ngenteni kekalahan sing nesu!
  
  Apa kita wis ilang ing perang iki?
  Lan banjur ing perang karo mungsuh angsal?
  Kita biyen mung bocah-bocah ing donya -
  Lan saiki prajurit saka tanah asli!
  
  Nanging Hitler njupuk langkah menyang ibukutha kita,
  Ngeculake bom tanpa ngetung grojogan!
  Lan kanggoku Tanah Air iku luwih ayu tinimbang langit -
  Saiki sunset getih wis teka!
  
  Kita bakal nanggapi agresi kanthi kasar -
  Senajan awake dhewe dhuwur, ya, adhuh, cilik!
  Nanging pedhang ing tangane bocah enom sing rapuh -
  Luwih kuwat tinimbang legiun Iblis!
  
  Ayo tank cepet-cepet longsor sawise longsor,
  Lan kita dibagi bedhil dadi telu!
  Ayo polisi tegese ngarahake ing mburi,
  Nanging Gusti Allah sing Mahasuci bakal ngukum wong-wong mau kanthi ganas!
  
  Apa sing kita mutusake? nindakake pakaryan tentrem-
  Lan kanggo iku, sayangé, aku kudu njupuk!
  Kalem wis gething.
  Ana uga panganiaya lan sih-rahmat!
  
  Aku lan cah wadon mlaku tanpa alas kaki bebarengan -
  Sanadyan salju wis tiba, iku ngobong salju kaya batu bara!
  Nanging aja wedi, ngerti bocah-bocah -
  Fasis bakal kanthi kendel dibuwang menyang peti mati kanthi peluru!
  
  Ing kene dheweke nyelehake perusahaan Fritz sing ala,
  Lan liyane saka pengecut padha mlayu!
  Kita ngrusak infantri kaya arit ing perang -
  Kita ora dadi alangan kanggo musim panas sing enom!
  
  Prestasi kamenangan, bakal ing Mei,
  Saiki blizzard wis prickly, hard salju!
  Sing lanang ora nganggo alas, adhine ora nganggo alas,
  Ing rags, bocah-bocah ketemu jaman jaya!
  
  Saka ngendi asale pasukan kasebut?
  Kanggo nahan lara, kadhemen, sing perlu!
  Nalika kanca ngukur dhasar kuburan,
  Nalika kanca moans, aku mati!
  
  Kristus mberkahi kita para pionir,
  Panjenenganipun ngandika, Fatherland wis diwenehi kanggo sampeyan dening Gusti Allah!
  Iki iman pisanan kabeh,
  Soviet, negara suci!
  Ana gemuruh adoh saka tank nyedhaki, lan pesawat buzz ing langit. Lan senjata pengepungan sing kuwat wis nggero. Nalika kena cangkang sing mbledhos dhuwur, gumpalan bumi lan gambut sing ilang dibuwang dhuwur menyang langit. Ing kene dheweke maca perang. Mayor Vladimir Mikhailovsky nyekel teropong sing dicekel ing tangane, nonton longsoran baja fasis sing nyedhaki. Dheweke nyoba ngusir para perintis menyang mburi, nanging ora pengin ninggalake lan njaluk bedhil ing tangane kanggo perang.
  Ora ana senjata sing cukup kanggo saben wong, sanajan bocah-bocah lokal nggawa bedhil mburu lan malah busur olahraga. Saben uwong kepengin perang kanthi gagah lan menang. Lan ora bakal bisa mati kanthi pamikiran pungkasan saka Motherland.
  Mayor Mikhailovsky mrentahake:
  - Aja mbukak geni tanpa prentah!
  Pancen, dheweke mung duwe loro " patang puluh lima " kanggo kabeh batalyon, sing tegese kasempatan supaya Fritz luwih cedhak.
  Ing ngarep, minangka adat ing antarane Nazi, mobil sing paling dilindhungi; tank T-4 lan bedhil poto-propelled "Hunter". Dheweke kudu nggawe dalan kanggo kendaraan sing luwih entheng lan infantri sing rada ketinggalan.
  Mobil lan sepedha motor Nazi saiki banjur alon-alon amarga wedi maju ....
  Nanging perintis Julius Petrov mbuktekaken sing padha ora tetep kene kanggo apa-apa. Tambang anti-tank sing langka, diolesi karo lem krasan, lan ing ndhuwur gambut sing ndadekake ora katon kanthi bantuan kabel, obah ing antarane tunggul, ing sangisore ulat T-4.
  Piring-piring baja uler ana ing hadiah sing mateni. Jeblugan kasebut ora katon kuwat banget, nanging ulat kasebut ambruk, lan tank Nazi wiwit ngrokok lan ngubengi menara.
  Bocah lanang liyane nggunakake piranti sing padha. Wiwit infantri Jerman pengecut, lan tank lan bedhil self-propelled ing ngarep, banjur padha bakal kaukum.
  "Hunter" sing misuwur, kanthi siluet sing kurang lan waja sing kuwat, katon kaya penyu sing rata. Senjata self-propelled iki muncul bubar ing ngarep Soviet-Jerman. Amarga kinerja nyopir apik, mriem sing bisa nembus kadohan prayoga lan survivability ing perang, Hunter langsung dadi pasemon ing basa.
  Nanging uler dheweke isih biasa, sanajan amba ... Nanging, luwih apik kanggo ngrusak bagian ngisor mobil lan ngidoni njerone nganggo spare parts.
  Punika wrecked "Hunter", kaya frigate pirate karo rudder rusak, minger menyang sisih lan nyurung menyang T-4. Lan loro coffins baja ing caterpillars wiwit cemlorot, lan sawise sawetara wektu padha njeblug amarga amunisi detonating.
  Wis rolas kendharaan bobot sedheng wis mandheg rusak lan ora duwe daya.
  Nanging ing mburine ana rod liyane, utamane sing akeh waja. Ing kene bedhil "Hunter" kanthi otomatis nambah kacepetan lan ... Falls menyang jugangan sing disguised. Mung uler sing metu saka ndhuwur lan obah tanpa daya.
  Pionir bungah. Nang endi wae ing ndudhuk bledosan krasan. Iki digawe kanthi cara kerajinan. Mesthi, luwih ringkih tinimbang dinamit, nanging kanggo mateni undercarriage cukup.
  Fritz nandhang sangsara korban abot, operator waja personel gagal, sawetara liwat zona mbebayani, nanging padha ketemu dening mbuwang granat lan bahan peledak.
  Kene, malah pejuang enom cepet-witted wis nggawe catapults cilik. Padha mbuwang tas khusus saka roh kayu disaring dicampur karo unsur mesiu.
  Nalika kena, waja sing luwih tipis saka transportasi Nazi menehi dalan, nyebabake kru murub kanthi geni biru. Gerah amarga lara, Fritz bengok-bengok kanthi ati-ati lan nyebar kanthi rai sing medeni.
  Sawetara wong malah nyerah teknologi ...
  Sayange mung akeh mungsuh, sawetara kendaraan, banjir kabeh nganggo bedhil mesin, nyedhaki parit.
  Lan ketemu landak... Sauntara Alesya nudingi patang puluh lima . Mesthi, sampeyan ora bisa njupuk T-4 lan Hunter sirah-on, nanging sampeyan bisa nyoba sisih. Ana apa-apa kanggo ngomong bab operator personel wojo. Dheweke bakal ngalahake kabeh wong lan nggawe dheweke batuk getih ing lantai logam panas!
  Senapan kaliber cilik nduweni akeh kaluwihan tinimbang sing gedhe - tingkat geni, gampang kamuflase. Lan padha ngerti carane milih gol.
  Nazi nggegirisi, galak kaya hyena. Lan ing antarane wong lanang Soviet ana sing tiwas lan tatu. Utamane tragis nalika para pejuang enom sing lagi wae wiwit urip mati. Punika cah wadon pionir enom banget, meh ora ngangkat paket mbledhos, cepet-cepet karo ing trek tank medium T-3. Kothak sing ora apik kanthi batang sing dawa nanging katon tipis mlumpat lan nyuwek menara kothak.
  Lan pejuang maneh mbuwang granat, lan bedhil mesin wiwit kuku crawling motor. Lan kepala prajurit Nazi njeblug kaya ceri sing mateng dibuwang dening udan es.
  Lan tank-tank bensin motor gedhe njeblug, mbuwang geni sing ganas. Rasane kaya kerusuhan jin neraka. Ing ngisor iki ana sawetara operator personel lapis baja sing uga gabung karo kanca-kancane sing apes.
  Alesya nuding "Hunter" ngarahake ing sisih ngisor awak. Iku angel kanggo njaluk ana, nanging iki mung kasempatan kanggo break liwat bedhil poto-propelled kejem. Gerakan Gamelan saka driji, banjur nguripake.
  Gun menehi recoil alus, lan mesin fasis pamisah ing setengah. Lan gendera kanthi swastika tiba ing lendhut getih.
  Alesya bisik-bisik:
  - Keadilan mbutuhake pengorbanan, amal mbutuhake sumbangan, lan sukses amarga adil mbutuhake pengorbanan!
  A giliran, cah wadon gunner ngaso wuda supaya luwih aran biorhythms bumi, lan ambegan suket karo tlapakane lan shoots maneh, ngengingi insidious T-3 ing peserta.
  Bisa dideleng manawa meh kabeh tank medium armada Nazi wis ora bisa ditindakake. Ing kene sing terakhir dirusak dening bocah pionir, sanajan tatu kasebut, dheweke nyurung tong minyak, kanthi campuran karbida sing mbledhos, bledug batu bara, serbuk gergaji kanthi jumlah fosfor sing cilik. Anak heroik ora ana maneh kekuatan kanggo push tong minyak sawise tatu, lan kanca Andrey, nyebrang piyambak ing roto, di-push gun patang puluh ton Shmel serangan poto-propelled ing gembong. Meriam obsequious saka kaliber 150 milimeter ditembak munggah, lan tetep munggah. Lan jiwo para perintis, fluttering metu saka awak ambruk, cepet-cepet menyang Kratoning swarga seneng, kang ora ana panganiaya lan pain.
  Pengangkut fasis sing isih urip, ilang dhukungan saka kanca-kancane sing luwih abot, wiwit mundur ... Gemuruh musik Wagner mandheg, lan penerbangan umum diwiwiti.
  Vladimir Mikhailovsky, ngusap getih saka bathuk, ngandika:
  - Prajurit Rusia bisa mati ngadeg, nanging ora bakal urip ing dhengkul! Rusia bisa uga getihen, nanging ora ana jumlah getih sing bakal nggawe keberanian lan kasetyan kita marang Tanah Air!
  Lan pionir sing isih urip konfirmasi iki ... Senajan akeh sing wis diobong lan tatu.
  Lan Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova perang ing langit, padha siyap kanggo saingan karo Marseille sombong, sing wis ngetung luwih saka patang atus pesawat downed, kang nampa gelar kaping lima saka Knight's Cross of the Iron Cross karo emas. godhong oak, pedhang lan inten.
  Nanging bocah-bocah wadon sing cetha ditemtokake kanggo perang tenan. Kene padha ing bikini padha lan gelut tanpa alas kaki. Lan pierce pesawat Luftwaffe.
  Anastasia, kanthi bantuan driji sikil telanjang, ngarahake bedhil menyang target, ngalahake fasis, lan ngandika:
  Iman kita gedhe
  Bakal langgeng!
  Lan nglirik kancane. Akulina uga ngalahake fasis, nyerang dheweke, kanthi akurat kanthi nggunakake sikil telanjang lan njerit:
  - Kanggo keagungan gagasan komunisme!
  Lan bares untune mutiara. Prawan kaya ngono iku gelut lan sinau.
  Lan sparkles karo untune.
  Anastasia, nembak pesawat Jerman liyane, ing Yak-9 dheweke, kanthi agresif squeaks:
  - elang Rusia liwat planet,
  Mbukak swiwine bakal mandheg ...
  Mungsuh bakal diadili
  Bakal dikalahake, rusak!
  Akulina kanthi gampang ngonfirmasi iki, ngalahake mungsuhe:
  - Bakal rusak!
  Sanajan, mesthi, bocah-bocah wadon ace ayu uga muncul saka Jerman. Albina lan Alvina perang ing ME-309 paling anyar. Prajurit perang kuwi nyolong.
  Lan dheweke nembak pesawat Soviet kanthi ketangkasan sing luar biasa. ME-309 minangka montor mabur sing kuat banget sing nganggo telung meriam udara 30 mm lan papat bedhil mesin. mobil Russian ora bisa nolak monster kuwi.
  Yen ditembak mati, ora karuwan.
  Albina, kanthi bantuan driji sikil sing gundhul , nyanyi meriam pesawat ing target. Tekan mungsuh lan squeak:
  - Kanggo kamenangan Reich Katelu!
  Lan dheweke nuduhake ilat.
  Alvina uga nggebug mungsuh. Dheweke ngethok Yak-9 Soviet lan cooed:
  - Kanggo wates gedhe tentara kita!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Huffman uga gelut, entuk skor. Dheweke durung dadi salah sawijining ace gedhe, nanging dheweke maju kanthi cepet. Lan sampeyan uga bisa ngomong monster neraka.
  Jerman, sanajan alon-alon lan kanthi mundhut gedhe, pindhah ing pesisir Volga, nyedhaki Segara Kaspia.
  . BAB 2.
  Pasukan padha cetha unequal. Penerbangan fasis utamane ngganggu. Focke -Wulf mlebu ing ngarep kanthi jumlah gedhe lan senjata lan kacepetan sing kuat dadi masalah kanggo Tentara Abang. Kajaba iku, mobil iki angel banget kanggo nggawa mudhun. Dheweke awet lan akeh waja.
  ME-309 uga dadi kejutan sing ora nyenengake kanggo pilot Soviet kanthi kacepetan lan senjata. Lan dheweke ngrusak unit Soviet.
  Bom posisi Soviet lan anyar Yu-288 tukang ngebom, mesin banget kuat. Digawa papat ton saka bom ing mbukak normal, lan enem ton ing versi reloading. Lan dheweke entuk unit Soviet kanthi adil.
  Rommel uga nuduhake kelas minangka komandan, Nanging, kaya Mainstein.
  Cedhak lan saya cedhak Jerman nyedhaki Astrakhan. Lan, ndadak kanggo printah Soviet Fritz tindak ing nyerang ing Volga ing arah Kamyshin. Iki minangka gerakan sing wani nanging kuat. Lan nalika iku angel kanggo mungkasi wong.
  Nanging pertahanan Tentara Abang isih kuwat ... Ing seminggu, Nazi maju sèket kilometer lan mandheg.
  Padha ketemu karo counterattacks dening unit Soviet ...
  Ing wektu sing padha, Jepang nyoba ngembangake serangan marang Alma-Ata. Lan banjur perang sengit ana ing ayunan lengkap.
  Bocah-bocah wadon padha perang karo wong lanang, lan bisa uga luwih apik tinimbang dheweke.
  Margarita Magnitnaya lan Tatyana Bulatnaya - bocah-bocah wadon ayu, dipecat saka bedhil mesin.
  Padha nembak samurai lan ngucap:
  - Ayo ora part karo ngimpi
  Langkah pisanan ing urip yaiku ...
  Sampeyan ndeleng maneh ing ndhuwur bumi,
  Angin puyuh saka serangan ngamuk!
  Margarita nguncalake granat mateni nganggo driji sikile, nyuwek Jepang lan nyanyi:
  - Ora ana sing bakal ngalangi kita
  Ora ana sing bisa ngalahake kita ...
  bakal ngubur Wehrmacht ing lemah ,
  Persahabatan kita monolith!
  Tatyana, nembak mungsuh, sarujuk:
  - Monolith tenan!
  Wong Jepang maju ing Alma-Ata. Dheweke duwe akeh prajurit lan macem-macem cadangan. Iki wong gelut. Nanging bocah-bocah wadon ngethok. Padha perang banget.
  Tatyana Bulatnaya mbuwang granat liyane, nyuwek samurai lan nyanyi:
  - Kanggo prestasi gedheku!
  Lan mata nglirik, warna safir. Cewek ceria, ora ngomong apa-apa.
  Lan Margarita, kanthi tumit telanjang, bakal njupuk lan mbuwang hadiah pati, nyuwek prajurit Jepang.
  Lan nyanyi:
  - Kabeh dicampur, intertwined, ing prahara nandhang masalah!
  Lan maneh dheweke mbuwang driji sikil, lemon menyang Jepang ...
  Prajurit Oksana sing telanjang lan tanpa alas kaki nyusup menyang dheweke lan nyurung kothak granat, bisik-bisik:
  - Iku bakal bocah-bocah wadon kelangan!
  Lan kabeh prajurit telu nyanyi:
  - Samurai mabur menyang lemah, kanthi tekanan baja lan geni!
  Lan para ayu perang karo nesu banget. Padha ngliwati geni lan banyu lan pipa tembaga ora muspra.
  Ing kene Oksana, kanthi sikil gundhul, mbuwang granat sing kena tank cahya Jepang Chikha. Inggih, iki gol gedhe.
  Margarita, nembak mungsuh, nyanyi:
  - Sampeyan bisa pracaya malah ing anané iman! Sampeyan ora bisa nindakake bisnis!
  Tatyana kanthi logis ujar:
  - Apa sing sampeyan ucapake minangka paradoks!
  Margarita nguncalake granat nganggo driji sikil lan kanthi logis ngomong:
  - Apa jenius ora kanca paradoks?
  Tatyana menehi giliran, mowed mudhun samurai lan sarujuk:
  - Mesthi, kanca!
  Lan warriors njupuk lan bledosan metu ngguyu ... Lagi gelut bocah-bocah wadon, lan padha ngomong apa liyane ... Iku ora kanggo apa-apa sing Rusia ngelingi carane bocah-bocah wadon perang!
  Oksana gelut ing tingkat paling dhuwur mesthi. Lan njupuk saka macem-macem titik, lan cah wadon muter kaya ndhuwur.
  Iki minangka kaendahan, ora bakal menehi apa-apa marang sapa wae. Lan gnaw metu pengkhianatan, bebarengan karo samurai.
  Nuntun geni lan Angela. Bocah wadon uga agresif lan rambut abang. Warriors luwih seneng perang tanpa alas kaki lan nindakake prestasi kanthi proporsi kolosal.
  Angela menehi giliran lan ngandika karo ngguyu:
  - Kita bakal wani perang,
  Kanggo kekuwatan Soviet!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang lemon sing mateni.
  Paprangan-pêrangan lagi lumaku lan saiki paprangane wong Jepang wis kadaluwarsa ....
  Iki wis pungkasan Juli patang puluh telu. Nazi nyedhaki Delta Volga dhewe, lan perang diluncurake.
  Elizabeth lan kru dheweke perang banget. Tank Tiger-2 pisanan wiwit teka ing ngarep. Padha padha karo Panther lan Singa, nanging nang endi wae ing antarane. Uga karo ngarepke saka karep nyoto waja lan gun long-barreled saka 88 mm kaliber 71 EL. Bobot sewidak wolung ton, lan cedhak tank "Singa", ing syarat-syarat waja, nanging ukuran sethitik luwih cilik.
  Tank gedhe, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.
  Elizabeth lan bocah-bocah wadon mburu wong Jerman. Padha nembus T-4 lan squeal:
  - Kamulyan kanggo gagasan taun-taun sing padhang,
  Tangise para perintis tansah siyaga!
  Ayo dadi prajurit kelas siji. Lan padha ora mung perang gloriously, nanging uga sing;
  Persatuan iku ora bisa rusak, bangsa sing bebas,
  Iku ora pasukan kasar lan wedi sing rallied ...
  Lan karsane wong sing madhangi,
  Lan persahabatan, cahya, alesan lan wani ing impen!
  
  Kamulyan kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Kekuwatan nggawe minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane rakyat,
  Sawise kabeh, kanggo kesatuan - wong prasaja!
  
  Liwat badai, srengenge kemajuan sumunar kanggo kita,
  Liwat badai lan badai kita cepet-cepet maju ...
  Kita mindhah gunung kaya tanpa bobot,
  Kabeh donya, mencorong, obah menyang komunisme!
  
  Salam kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Kekuwatan nggawe minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Sawise kabeh, wong prasaja stands for manunggal!
  
  Wong-wong ing planet iki nyawiji dadi sedulur,
  Budha, Muslim dadi kanca ing salawas-lawase!
  Atine diluhurake, jeneng gedhe,
  Kabèh bangsa ing donya kaya kulawarga!
  
  Kamulyan kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Kekuwatan nggawe minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane rakyat,
  Sawise kabeh, kanggo kesatuan - wong prasaja!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik, lan luwih apik dheweke gelut, lan nindakake prestasi kasebut. Senajan sejarah ditulis dening sing menang lan ora dingerteni apa bakal dieling-eling yen perang kalah?
  Alenka karo baterei, karo tim saka bocah-bocah wadon, nyoba kanggo nahan mungsuh ing Delta Volga. Lan dheweke nuduhake kaendahan apa sing bisa ditindakake kanthi prinsip.
  Lan dheweke pancen bisa nindakake akeh.
  Anyuta nembak nganggo sikil telanjang lan nggero:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Lan kabeh baterei njupuk lan nyanyi bebarengan, kanthi swara sing kebak;
  Kita berjuang kanggo nasib sing luwih apik
  Kanggo nggampangake uripe manungsa...
  Lan remuk gerombolan sing dikutuk
  Supaya ana mungsuh ala kurang!
  
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Kanggo kamulyan ibu kita Rusia ...
  Wong-wong ing Rus pracaya ora bisa dikalahake,
  Lan nggawe kabeh wong ing Bumi luwih ayu!
  
  Kita diwenehi kanggo perang kanggo Motherland,
  Jaga keagungan Tanah Air...
  Lan kadhangkala urip mung film
  Sanajan kudu dadi bayangan swarga!
  
  Kabeh wong kudu nggayuh impen,
  Akal percaya komunisme...
  Supaya luwih seneng ing bumi,
  Lan geni revanchism ora teka!
  
  Tsar kita, jenius gedhe Pugachev,
  Dheweke ngangkat para petani menyang perjuangan suci ...
  Sembarang bisnis bakal ana ing pundhak,
  Lan tresna cah wadon tanpa alas kaki!
  
  Kita bakal dadi luwih kuwat tinimbang Iblis
  Nalika kita ngganti cakrawala ilmu ...
  Lempeng ing ngisor kuku penjahat,
  Sanadyan getih muncrat saka aorta ambruk!
  
  Ya, iku kanca sing bener,
  Kita bisa nggawe negara ibu luwih seneng ...
  Wong-wong percaya kabeh siji kulawarga,
  sing sumringah gedhe !
  
  Delengen wong kanthi wani menyang cakrawala,
  Aja nganti awan ala nutupi langit...
  Kita bakal menehi mungsuh skor menang,
  Lan sampeyan bakal dadi, pahlawan begja ing perang!
  
  Aku ora ngerti tembung pengecut
  Kita wong Rusia ora kalah ...
  We Svarog duwe Yesus Putih,
  Lan ing salawas-lawase bakal seneng Mei!
  
  Bocah-bocah wadon lan lanang ing tarian bunder,
  Kita wadon tanpa alas kaki mlebu ...
  Kanggo kita, sawise kabeh, Gusti Allah Rod,
  Aja dadi bocah beo sing ora duwe otak!
  
  Lan Lenin inspirasi kita perang,
  Stalin sing wicaksana mberkahi prestasi kasebut ...
  Kerub kang kuat bakal ngebarake swiwine,
  Lan otot kita mung digawe saka baja!
  
  Keagungan Tanah Air bakal ana ing
  Supaya kita dadi pejuang karo Gusti Allah ...
  Ing kene kita bakal ngonfirmasi kamulyan kanthi pedhang baja,
  Kang tameng iki palsu ing Svarog!
  
  Singkate, setya marang Gusti,
  Kanggo kamulyan Rusia sing paling sumringah ...
  Kita mung ngerti ksatria elang,
  Ing mburi kita ana Gusti Allah Putih Kristus Sang Mesias!
  Ing kene, saka hit sing tepat saka bedhil, "Singa" murup. Ya, Nazi njaluk iku khusus ing sungu.
  Nalika perang-perang, mula bocah-bocah ora mbuwang wektu.
  Dasha lan Vaska mlaku-mlaku ing mburi pasukan Jerman. Padha nonton carane peralatan obah ing kolom. Sepedha montor mabur-mabur, bedhil dhewe-dhewe nyusup. Ana akeh pasukan, kalebu SS lan unit liyane.
  Vaska nyumurupi gerakan Ferdinand, senapan mandhiri Jerman sing kuat sing ngrusak tank.
  Sing lanang bisik-bisik marang sing wadon:
  - Katon kaya Krauts nransfer pasukan tambahan ing sisih lor Stalingrad.
  Dasha nyathet karo mesem:
  - Wong kita bakal nggiling wong-wong mau!
  Nemtsev saka truk bengok-bengok nesu marang wong lanang. Anak-anak njupuk lan mlayu, sumunar, abu-abu karo bledug, gundhul, tumit bunder. Dheweke bisa uga menehi giliran.
  Bocah lanang lan wadon mau mlayu menyang grumbul lan mlumpat. Dasha ngendika kanthi semangat:
  - Gerilya bisa nindakake apa wae!
  Vaska setuju karo iki:
  - Mesthi ... Kita mesthi bakal menang!
  Dasha nyanyi kanthi semangat:
  - Nunggu kamenangan! Nunggu kamenangan! Sing pengin mecah belenggu! Kamenangan ngenteni, kamenangan ngenteni! Kita bakal bisa ngalahake fasisme!
  Vaska langsung setuju karo iki lan ngremuk uler nganggo driji sikil anak-anake sing gundhul:
  - Kita bisa! Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi nyata!
  Dasha nglirik lan nyathet:
  - Lan apa? Aku mikir kita bakal ngowahi dongeng dadi kasunyatan lan Wehrmacht dadi bledug!
  Lan bocah-bocah padha nyanyi ing paduan suara ing ndhuwur paru-paru;
  Ing jeneng negara kita adil,
  Apa komunisme bakal menehi alam semesta ...
  Kita bakal setya marang Tanah Air,
  Ayo dadi mbukak dalan kanggo sukses lan kreasi!
  
  Putin mrentah Rusia kaya pahlawan,
  Nanging elang kasebut ninggalake dheweke ing penerbangan ...
  Mesthine Fuhrer duwe wasir gedhe,
  Nanging Stalin uga tegese jeneng!
  
  Aku pracaya kita bakal ngalahake Reich Katelu,
  Ora kaget Putin pindhah menyang Stalin ...
  Ing sadhuwure jagad ana kerub swiwine emas,
  Lan Iblis-Adolf saiki wis mad!
  
  Jerman duwe kabeh Eropah ing pucuk driji,
  Lan Afrika, lan Asia, lan negara ...
  Lan Adolf mikir dheweke keren
  Nanging Fuhrer bakal diukum!
  
  Kanggo Hitler, Rusia kaya lumbung,
  Dheweke pengin nggawe dhewe ...
  Nanging bakal dadi, aku percaya komunisme minangka swarga,
  Strawberries bakal sprout, sowing amben!
  
  Aja ngandel, bangsa kita ora ringkih babar pisan,
  Nanging akeh banget Fritz sing dicekel ...
  Lan Slav ing kabeh sampeyan ora ngerti babu,
  Ing jeneng ibu kita Rusia!
  
  Lan Lenin menehi inspirasi kanggo kita,
  Dheweke nuduhake aku carane nindakake ...
  Amarga sejatine Gusti Allah iku siji,
  Nanging ing komunisme kita kudu pracaya kanthi kendel!
  
  Ora, aja nyerah marang mungsuh Rusia ,
  Sawise kabeh, Gusti Allah Putih karo kita - nitahake alam semesta ...
  Aku bakal nulungi tanah air kasebut ing perang,
  Kanggo sukses ing urip sing ora owah!
  
  Sepira sampeyan bisa mateni wong sing dikasihi?
  Sayange, perang ora ana pungkasan ...
  Dadi tipis ing perang tentara kita,
  Tumindak apa wae sing ora bakal isin!
  Iki tembang apik saka prajurit enom. Padha nyanyi, lan pindhah maneh, raking bledug ing sadawane dalan karo gundhul, callused tumit.
  Bocah-bocah padha bungah lan lahiriah puas karo urip. Sanadyan kuru, raine disamak kaya coklat, lan rambute, sebaliknya, adil. wong lanang apik.
  Salah sijine wong Jerman sing numpak sepedha montor nyeluk dheweke kanthi tresna. Lan menehi coklat. Dasha sing luwe ngulurake tangane, nanging Vaska narik lengane:
  - Aja ngremehake dhewe!
  Cewek pinter ketemu
  - Ayo dadi luwih nyawiji Nazi!
  Vaska, sing kulit lan balung, seneng karo ide iki. Lan dheweke uga njaluk coklat.
  Hitlerite manthuk lan puffed ing rusak Russian:
  - Sing lanang!
  Vaska manthuk lan nyanyi kanthi inspirasi gedhe;
   Partai kasebut nglumpukake kabeh Rusia,
  Nglindhungi lapangan tanpa wates...
  Sawise kabeh, wong pracaya pasukan kuwi
  Kamulyan kanggo tanah Soviet!
  
  Stalin minangka penghargaan paling dhuwur,
  Stalin minangka penerbangan kawicaksanan ...
  Sampeyan kudu berjuang kanthi wani kanggo dheweke.
  Kabeh wong ngetutake Stalin!
  
  Kita diwenehi swiwi bungah,
  Kita duwe kekarepan gedhe ...
  Stalin minangka kabungahan saka kelimpahan,
  Kamulyan, negara gedhe!
  
  Stalin minangka sing paling gedhe ing jagad iki,
  Stalin kerub bersayap emas,
  Bangsa kita kanthi rejeki sing ora owah,
  Percaya, langgeng ora bisa dikalahake!
  
  Stalin menehi kawilujengan kanggo wong,
  Elang paling gedhe ing donya ...
  Kanggo tanah air lan kamardikan kita,
  Dheweke ngebarake swiwine ing bumi!
  
  Ora ana sing luwih dhuwur tinimbang Stalin sing sumringah,
  Dheweke gedhe kaya dewa putih ...
  Berjuang nganggo busa lan menang,
  Kita bakal rauh drive Fuhrer menyang coffin!
  
  Menehi pakurmatan kanggo Fatherland kita,
  Ngerti yen sampeyan ora bisa nemokake dheweke luwih ayu ...
  Kita bakal enggal urip ing komunisme,
  Lan kita ora duwe cara liya!
  
  Stalin minangka kebanggaan kabeh planet,
  Stalin komunisme tanpa wates ...
  Tumindakipun badhe dipun kidungaken
  Fasis wis dirusak babar pisan!
  
  Stalin nggawe kamulyan kanggo Rusia,
  Stalin ngangkat dheweke ing ndhuwur lintang ...
  Dheweke ngunggahake kekaisaran,
  Stalin mung ideal!
  
  Stalin nelukaké alam semesta
  Dheweke duwe armada bintang sing apik ...
  Pacoban bakal kanggo edification
  Stalin bakal mimpin menyang komunisme!
  
  Kanggo Rusia, Stalin minangka srengenge,
  Iku mancorong galak ing pepeteng ...
  Swarane cah wadon banter
  Ora ana pimpinan sing luwih ayu ing bumi!
  
  Stalin minangka perwujudan saka Svarog,
  Stalin nggawe kekuwatan Rusia ...
  Dheweke nemokake Rod ing ati -
  Guru paling gedhe!
  
  Ora ana pemimpin ing salumahing bumi sing luwih ayu,
  Stalin minangka wong sing paling gedhe ...
  Ayo nggawe rasa seneng ing jagad iki,
  Wong jahat rabid wis numpes!
  
  Anak-anakku lan anggota Komsomol,
  Kanggo Tanah Air, ngadeg bebarengan ing tatanan ...
  Sawise kabeh, sampeyan cah wadon luwih kuwat tinimbang macan,
  Dear genius Stalin karo kita!
  
  Prestasi ora bisa diitung,
  Ayo mabur kaya panah...
  Rusia kita sumringah,
  Tanah kelairan pindhah menyang komunisme!
  Dasha nyanyi bebarengan karo Vaska lan bocah-bocah entuk kabeh sing apik banget lan ayu.
  Lan padha isih nari, stomping tanned, shoes-kurang anak, lan wis stomping liwat salju ing Maret, karo Bare kaki.
  Wong Jerman, sing ora ngerti basa Rusia, seneng karo lagu kasebut, lan dheweke njupuk daging babi kaleng saka tas lan diparingake marang bocah-bocah.
  Lan manthuk sarujuk.
  - Embuh !
  Bocah lanang lan wadon padha sujud lan maju. Umure mung sewelas taun, nanging dheweke pinter lan duwe memori sing kuwat. Nglumpukake informasi sing akurat. Lan nalika Daria sing rambute apik, sanajan ing kranjang, nggawa tambang menyang Jerman. Dheweke bocah wadon sing pinter lan ngerti basane. Dheweke ora ngira yen bocah ayu sing rambute putih lan mata biru bisa nyebabake pati.
  Lan iki makarya ...
  Iki maneh, ngrasakake coklat Jerman, lan swasana ati sing nyenengake ...
  Daria nyathet karo mesem:
  - Yen kita ngalahake Nazi, aku bakal mbangun omah telung lantai, digawe saka marmer lan banyu mancur!
  Vaska ngguyu.
  - Apa sampeyan bakal dadi borjuis?
  Bocah wadon mau mangsuli:
  - Ora! Aku mung bakal duwe komunisme dhewe!
  Vaska ngguyu lan nyanyi maneh;
  Nalika borjuis menyang tanahku,
  Omah diobong, bocah-bocah wadon ditegor ...
  Kayane nol diitung,
  Sing lanang wis cukur rambute nganti nul!
  
  Kibalchish sing wani njupuk bedhil ,
  Lan dheweke gabung karo tentara rakyat ...
  Nanging kabeh rencana kasebut diwenehake dening Bad Boy ,
  Sapa sing nyerahake tong sampah!
  
  Lan ing kene aku gantung ing rak, bocah lanang,
  Dheweke nyiksa aku nganggo pecut lan jarum ...
  Nanggepi, aku ngguyu ing pasuryan, aku eksekusi -
  Lan aku percaya yen Tanah Air bakal dadi swarga!
  
  Kewan-kewan ngobong tumitku nganggo geni,
  Bocahe digebugi arus...
  Nanging percayaa, glepung ora ana apa-apa,
  Supaya borjuis abang menang!
  
  Padha ngrusak balung, logam ala wis digali,
  Ing rak, para algojo nggumunake aku ...
  Nanging aku percaya yen, bocah kasebut ngimpi
  Kanggo mbukak Berlin ing Mei!
  
  Aku percaya Comrade Lenin bakal mimpin
  Gratis, Warsawa, Praha, London!
  Kita bakal ngirim skor menang rauh
  Lan liwat Berlin banner abang bangga!
  
  Saiki tumit bocah isih kobong,
  Sawijining, sing meh tansah tanpa alas kaki ...
  Lan pecut kasebut kena ing mburi,
  Mbokmenawa ibu sampeyan wis abu-abu!
  
  Nanging aku ora bakal nyerah marang para algojo iki,
  Aku ora njaluk iman, ngerti sih-rahmat ...
  Ayo kat mecut tajem saka pundhak,
  Aku ngerti Lenin bakal menehi, pracaya ganjaran!
  
  Kibalchish ngguyu amarga disiksa ,
  Ora mbukak rahasia, mati bangga ...
  Ing neraka salawas-lawase dadi njerit Bad Boy ,
  Dhemit-dhemit ngetokke damar menyang tenggorokan!
  
  Lenin ana karo kita, ketoke ing salawas-lawase,
  Lan geni panas murub ing atiku ...
  Impen gedhe kawujud
  Bakal ana spanduk abang ing kabeh planet!
  Daria wissot lan ngepak sikile:
  - Kelangan! Apa sampeyan ngarang dhewe?
  Vaska manthuk.
  - Ya! Critane nggawe kesan gedhe kanggo aku!
  Daria manthuk lan ngandika:
  - Apa kowe kelingan carane policemen kejiret sampeyan lan kula lan ndamel kita barefoot ing kadhemen liwat salju, banjur padha flogged kita, lan Applied twigs lancip kanggo tumit.
  Vaska kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Wis dadi.... Tumitmu lara lan pundhakmu lara nalika digantung ing rak. Nanging ora ana bukti marang kita lan....
  Daria ngendika karo ngguyu:
  - Ya, nanging polisi pengin kita mati beku. Nanging nalika dheweke nggebug sirahku nganggo botol, aku nyekel pecahan nganggo sikilku. Lan banjur diterusake menyang tangane. Banjur aku ngethok tali kanggo aku lan kanggo sampeyan.
  Vaska mengangguk:
  - Ya, kaya ngono ... Nanging serem. Nanging sampeyan ngerti, ing kadhemen blisters saka tlapak tangan sing diobong ora lara! Lan nalika kita metu mengko, kabeh waras ing kita kaya asu!
  Daria kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Ya, iku waras uga kanggo kita! Aku duwe tlapak sikil sing kasar, mula aku ora wedi mlaku ing areng!
  Vaska, gumunggung, ngandika:
  - Aku uga! Kita minangka pionir, anak-anak komunisme!
  Daria dikonfirmasi:
  - Lan kita mesthi bakal menang!
  Bocah lanang lan wadon nyanyi:
  Ing kamenangan gagasan abadi komunisme,
  Kita ndeleng masa depan negara kita ...
  Lan spanduk abang, Tanah Air kita,
  Kita bakal tansah setya tanpa pamrih!
  . BAB #3
  Ing awal Agustus 1943, Jerman Nanging metu, ngatasi resistance wangkal saka pasukan Soviet menyang Segara Kaspia. Iki pancen prestasi gedhe kanggo Fritz. Sing wis entuk dividen paling gedhe. Saiki Kaukasus dipotong saka daratan saka bawana utama.
  Turks uga sukses, sing, sawise perang wangkal, pungkasanipun njupuk Batumi lan rampung encirclement Yerevan. Mangkono, sak tenane dipencet pasukan Soviet ing Transcaucasus.
  Posisi USSR dadi angel banget. Lan Stalin dhawuh kanggo miwiti serangan ing sisih lor kanggo break liwat koridor kanggo luwe, dying, nanging durung nyerah Leningrad.
  Serangan marang Tikhvin diwiwiti. Pasukan penting dikirim ing kana, sanajan markas ora duwe cadangan sing cukup. Kahanan iki rumit dening tekane Swedia, miturut omongane uwong divisi sukarelawan ing ngarep, sing nguatake posisi.
  Lan Jerman wis kuwat nguatake awake dhewe ...
  Peperangan dibukak wiwit tanggal sepuluh Agustus, pasukan Soviet maju sepuluh kilometer ing telung dina pisanan perang. Kene, ing patbelas Agustus, tank Jerman Maus mlebu perang kanggo pisanan. Ora pembangunan sukses banget bobot satus wolung puluh wolu ton. Bener, mobil iki mimpin dening kru serius, banget combative bocah-bocah wadon Nazi.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - limang kaendahan saka Reich Katelu kanthi huruf "A". Lan carane padha perang ing Maus lan njupuk saka rong bedhil bebarengan.
  Cangkang fragmentasi sing mbledhos dhuwur ditembak saka meriam laras 75 mm kanthi laras cendhak, lan sing luwih abot saka 128 mm, nuduhake kekuwatan sing nyolok.
  Agnes murub nganggo driji sikil sing gundhul lan sikil sing pahat. Iku tekan mobil Soviet, secara harfiah nyuwek menara lan squeals:
  - Aku cah wadon angkasa!
  Adala ngirim tembakan karo ranjau darat lan squeaks:
  - Lan aku aerobatik, luh kabeh kru!
  Lan uga cah wadon nggunakake driji sikil telanjang. Telung puluh papat cangkang Soviet nyerang Maus, nanging mumbul kaya kacang polong. Mobil kasebut dilindhungi kanthi apik. Lan sampeyan ora bisa gampang nggebug dheweke. Kerang mabur saka dheweke kaya bal tenis, lan sanajan karo monster gedhe sing kaya ngono sampeyan ora bisa nembus.
  Lan cah wadon ditembak saka bedhil anti-pesawat, ora nglilani mungsuh nyedhaki.
  Agatha uga murub kanthi bantuan driji sikile sing gundhul lan nggereng:
  - Ayo pedhangku nyerang, kita bakal mecut mungsuh!
  Adala kanthi agresif dikonfirmasi, njupuk kanthi akurat:
  - We are warriors cahya lan bumi!
  Angelina thrashed nganggo driji sikil telanjang, mbengok tank Soviet T-34-76 lan bengok:
  - Iki kanggo kamenangan gedhe!
  Aphrodite uga nyerang karo proyektil, sing abot kaya tumpukan, numpes T-60 Soviet, lan squeaked:
  - Perang suci bakal dadi kamenangan kita!
  Agnes thrashed, nggunakake tumit telanjang, break armor frontal mungsuh lan, ditanggepi:
  - Gendéra Imperial maju - kamulyan kanggo para pahlawan sing tiwas!
  Iki bocah-bocah wadon ing kene cukup jahat lan mateni. Lan iku ora kanggo apa-apa sing ora bisa pass wong dening. Thanks kanggo telanjang kaki lan bikini awak, padha njupuk tanpa miss. Tegese dheweke ora bisa dikalahake kanthi gampang.
  Elek "Mouse", thrashed karo gegaman agawe, lan ora menehi sapa kasempatan.
  Kalebu seri KV.
  Nanging yen ana wanita Jerman perang supaya stubbornly lan sukses, banjur ana bocah-bocah wadon saka tingkat Soviet - pahlawan.
  Kene, contone, Natasha karo partners. Padha mung duwe andhap asor, poto-propelled gun-85 sing wis teka ing ngarep. Lan bocah-bocah wadon wis ngalahake Nazi kanthi kuat lan utama.
  Mesthine, para ayu iku tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan padha ngremuk Nazi sak tenane, kaya sledgehammer nggebug potongan kaca.
  Lan pancen ora bisa dilalekake nalika bocah-bocah wadon kaya ngono nuduhake tingkat penerbangan elang sing paling dhuwur.
  Natasha nembak nganggo driji sikil telanjang lan mbanting Panther, sawise dheweke nguwuh:
  - Kanggo Fatherland gedhe!
  Lan dheweke bakal nuduhake ilat!
  Zoya uga smacks mungsuh. Iku bakal kenek wong banget akurat. Iku bakal ngrusak waja lan blather:
  - Kanggo kamulyan komunisme!
  Augustina uga perang banget, lan yen dheweke menet mungsuh, dheweke nindakake banget. Iku pecah lan nggero:
  - Kamulyan kanggo jagad komunis!
  Dolbanet lan Svetlana. Lan akurat banget. Kanthi bantuan saka driji sikil gundhul. Iku bakal remuk waja mungsuh lan squeak:
  - Kanggo keagungan jagad komunis!
  Lan nuduhake ilat ...
  Kene bocah-bocah wadon, kroso inspirasi, sang, nulis langsung ing Go;
  Wong ayu nyerang tanpa alas kaki
  Bocah-bocah wadon sing apik banget mlaku ...
  Yen perlu kanggo mencet Fritz karo ajiné,
  Utawa slash wong karo bedhil mesin!
  
  Bocah-bocah wadon ora mangu-mangu
  Dheweke bakal ngubur Nazi mati ...
  Lan bakal padha digebugi saka ing sikile,
  Lan nang endi wae asu ajag karnivora lolong!
  
  Rusia iku tembung kanggo prajurit
  Yen sampeyan yakin ora bakal luwih apik ...
  Senadyan kadang alignment surem,
  Where Kain ireng ala triumphs!
  
  Ora percaya, anggota Komsomol ora mlaku,
  Lan yen padha mlayu, banjur mung ing serangan ...
  Lan kabeh Nazi bakal dipateni bebarengan,
  Lan Fuhrer bakal ngunggahake kabeh menyang blok pemotongan!
  
  Rusia minangka tanah airku
  Dheweke sumringah, mung ayu ...
  Sapa sing pengecut ora larang regane,
  Lan mbebayani kanggo mbantah karo prajurit!
  
  Nanging ngerti yen kita bakal ngalahake Nazi,
  Ora ana piala sing bakal mrentah ing tahta ...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Lan Gusti Allah Svarog karo agung ing makutha!
  
  Sapa sing pengecut, percaya marang aku, abdi sing ringkih,
  Nasibe siji - kanggo nahan penghinaan ...
  Dina iki juru kunci, sesuk dadi mandor,
  Lan sampeyan dhewe bisa ngalahake mburi wong liya!
  
  Bocah-bocah wadon duwe kekuwatan, mung gunung geni,
  Dheweke kadhangkala, lan kanthi kuat ngrusak gunung ...
  Perang nyebabake angin topan sing ala,
  Lan pati bangsa manungsa, terus terang mows mudhun!
  
  Dadi aku bakal ngandhani sampeyan ksatria kanthi jujur,
  Kita kuwat nalika kita Rusia bersatu ...
  Perlu cemilan kanggo garpu lan piso
  We are ksatria ing perang invincible!
  
  Apa iman kita marang Gusti Kristus,
  Sanajan Lada uga dihormati ...
  Kanca Stalin kaya bapak kanggo kita,
  Lan panggonan komunisme bakal dadi swarga!
  
  Wong sing wis mati bakal tangi,
  Lan kita bakal dadi luwih ayu lan wicaksana ...
  Lan mesthi wong iku bangga banget,
  Senadyan kadhangkala nggawa omong kosong!
  
  Ing katresnan, Tanah Air kita kaya lintang,
  Pracayaa, dheweke ora bakal metu ...
  Impen gedhe kawujud
  Bakal ana tentrem lan rasa seneng ing saindenging jagad!
  
  Aku tresna marang Maria, aku ngurmati Lada kanthi suci,
  Svarog ayu lan Perun apik banget ....
  Aku tresna marang Gusti Yesus lan Stalin
  Pasuryan suci lambang sing dak tresnani!
  
  Nalika bakal swarga nyata
  Iku bakal dadi kasunyatan, pracaya kula, kabeh pangarep-arep ...
  Sampeyan menehi atimu kanggo ibu pertiwi,
  Kabeh bakal apik, luwih kuwat tinimbang sadurunge!
  Bocah-bocah wadon wis perang apik lan nindakake proyek gedhe. Inggih, karo prajurit kuwi, Hitler ora wedi Rusia.
  Nanging, pasukan Soviet, sawise sepuluh dina perang wangkal, nanging nyuwil liwat kanggo Tikhvin.
  Perang pecah kanggo kutha dhewe. Pasukan kasebut, mesthi, ora padha.
  Jerman wis entuk supremasi udara lan ngebom tanpa henti. Kahanan kasebut tambah parah amarga divisi manca sing perang ing sisih Wehrmacht. Utamane akeh bagean Italia.
  Dheweke nyoba nyurung Tentara Abang saka Tikhvin. Nanging unit Rusia perang banget. Iki mung kasempatan nyata kanggo nylametake Leningrad sing dikepung, mati keluwen. Panganan mung bisa ditibakake ing kono kanthi udhara, nanging Jerman duwe pesawat tempur sing kuwat, lan angel banget kanggo nindakake iki.
  Lan ing separo kapindho Agustus, Nazi nyerang Astrakhan. Lan ing kutha iki, bocah-bocah wadon Soviet perang karo heroism gedhe lan wani.
  Batalyon bocah-bocah wadon tanpa alas nutupi kutha heroik iki.
  Alenka nguncalake granat nganggo sikil telanjang, banjur murub, ngrusak Nazi lan ngucap:
  - Yen wong wadon kaya nepsu kaya kucing, banjur bojone duwe clurut ing sirahe!
  Anyuta, nembak Fritz, lan uga mbuwang granat nganggo sikil telanjang, ngucap:
  - Gagasan paling padhang surem saka politik bayangan, nalika dileksanakake!
  Alla, nembak Fritz, lan mbuwang granat, nuthuk tank nganggo driji gundhul, grundel:
  - Wong wadon iku licik kaya rubah, malah nguwasani singa yen wong lanang duwe pikiran jago!
  Maria, nembak saka bedhil, lan nuthuk Fritz, growled:
  - Gusti Allah bisa nindakake apa wae, mung ngluwihi wong wadon ing panjaluk, Dheweke ora duwe daya!
  Matryona, nembak mungsuh, lan mbuwang hadiah mateni pati kanthi driji sikil, nyathet:
  - Wong wadon, supaya ora diuntal wong lanang kaya boa, kudu duwe cobra!
  Alenka, terus murub ing Nazi, wittily nyatet:
  - Wong bisa kaya Sang Pencipta ing kabeh, mung tiron kaya kethek ora nggawe dheweke ayu!
  Anyuta mbebedhag mungsuh, nuli numpes tank karo granat sing dituju, lan ngandika:
  - Manungsa bisa ngungkuli Gusti Kang Maha Kuwasa mung kanthi ngegung-egungake awake dhewe, lan sanajan dheweke digawe kanthi intelektual dening Pithecanthropus!
  Alla, terus njupuk kanthi akurat ing Fritz, ngetokake:
  - Wong wadon ora pengin dadi pitik, nanging wong sing ideal yaiku jago!
  Maria, nembak Nazi lan kanthi akurat mbuwang sikile sing telanjang, ngengingi Panther, nyathet:
  - Wong wadon rubah pancen duwe genggeman serigala ing berang-berang lanang!
  Marusya, uga njeblug Nazi kanthi bledosan, lan menehi paket mbledhos kanthi tumit telanjang, ngetokake:
  - Ing politik, kaya ing alas, yen sampeyan mangan oak babi, yen terwelu mangan rubah, yen kuldi - telung kulit bakal diwutahake!
  Alenka, terus nindakake shooting frantic, lan siram infanteri karo lemons pecahan, vyaknula:
  - Sing luwih cerah wong wadon, luwih akeh dheweke dadi rubah!
  Anyuta uga nembak Nazi, ngrusak wong-wong mau, lan nguncalake granat nganggo driji sikil lan squeaked:
  - Wong abu-abu ora duwe masalah abu-abu ing otak, kapribaden sing cerah, abu-abu ing sirah kanthi jumlah akeh!
  Alla, nembak ing mungsuh, menehi paket mbledhos karo tumit telanjang dheweke, wittily ditanggepi:
  - Wong abu-abu sepi kaya asu ajag, lan kaya terwelu ora duwe istirahat!
  Maria mowing ing Fritz, wittily ngandika:
  - Yen politisi iku rubah gedhe, banjur bagean singa diwenehake kanggo dheweke!
  Marusya murub saka peluncur granat , lan mbuwang linglang nganggo driji sikile, squeaking:
  - Fox-politisi deprives pamilih-gagak kesempatan kanggo numpak kaya keju ing butter!
  Alenka, terus murub saka gegaman, lan karo tumit telanjang dheweke menehi ing paket mbledhos, bengok:
  - Ana luwih sithik lintang ing langit tinimbang interpretasi Kitab Suci!
  Anyuta, nembak Nazi, ngetokake:
  - Algojo nganggo jubah abang, luwih adil, politisi kanthi fasih!
  Alla, terus murub, kanthi logis nyathet:
  - Algojo duwe kapak sing landhep, politisi duwe tembung sing landhep, sing kapisan nguncalake sirahe, sing kapindho netes ing otak!
  Maria, terus kanthi akurat ngalahake Fritz, lan mbuwang hadiah pati liyane karo driji gundhul, nyathet:
  - Ngethok sirah kadhangkala luwih manungsa tinimbang netes ing otak!
  Matrena, nglereni Nazi, lan mbuwang granat kanthi tumit telanjang, ngetokake:
  - Yen sampeyan ngidini politikus netes ing otak sampeyan, sampeyan bakal nyuwek rambute amarga gangguan!
  Alenka, nembak jenderal Jerman, lan nyerang dheweke, ujar kanthi ancaman:
  - Omongan politisi kaya banyu kanggo cuci otak!
  Anyuta, nglakokake tembakan sing apik ing mungsuh, lan ngetokake lemon kanthi driji sikile, ngetokake:
  - Apa Gusti Allah paling gedhe ing politik, apa sing nggawe pelanggaran!
  Alla, nembak Nazi, lan mbuwang paket bledosan kanthi tumit telanjang, ngetokake:
  - Politisi tansah katon ing pamilih kaya kuldi karo rubah kanggo plough!
  Maria, njeblug ing mungsuh, lan kanthi driji sikil sing gundhul, nguncalake granat kekuwatan sing mateni, ujar:
  - Wong wadon seneng mbabarake awak sing mlarat supaya sugih!
  Marusya nembakake bledosan dawa, ngethok garis Fritz lan ngucap:
  - Wong wadon barefoot nempatno wong luwih cepet, sanajan dheweke ora cukup boot!
  Alenka, nindakake geni akurat ing Nazi, nyathet:
  - Kanthi tumit wadon sing gundhul, luwih gampang muter wong nganggo sepatu bot modis!
  Anyuta murub saka peluncur granat lan ngetokake:
  - Kanggo entuk sepatu sing modis, wong wadon kudu "shod" wong lanang!
  Alla, ngalahake Nazi kanthi bledosan, lan mbuwang granat ing driji sikile, mangsuli:
  - Wong wadon sing ora ngerti carane mbukak sikil ing wektu bakal tetep "shod" ing salawas-lawase!
  Maria, nembak mungsuh, lan mbuwang paket mbledhos kanthi tumit bunder, ngetokake:
  - Kerep banget, ndeleng sikil wadon sing gundhul, wong duwe risiko "shod" dhewe menyang negara tramp!
  Marusya, nembak kanthi akurat ing mungsuh, lan menehi granat karo dhengkul gundhul, mangsuli:
  - Supaya ora tetep tanpa alas kaki, sampeyan kudu bisa mbuwang sepatu ing wektu!
  Alenka, terus nembak Nazi, lan nuthuk ambegan metu saka wong-wong mau, wittily ditanggepi:
  - Kaki telanjang bocah wadon luwih apik tinimbang boot terpal penyerbu!
  Anyuta, terus njupuk kanthi akurasi sing ora bisa dipateni, nyathet:
  - Waja sing paling kuat ora bakal nolak, ing ngarepe kulit alus, soles girlish sing nengsemake!
  Alla, nembak para penjajah Jerman, ngetokake:
  - Wanita pinter banget tekan dhompet wong lanang kanthi sikil telanjang!
  Maria, nembak fasis kanthi akurasi lan njotosi sirahe, nyathet:
  - Bagean paling lengket saka awak wadon kanggo dhuwit recehan emas, sikil gundhul lan dodo gundhul!
  Marusya, terus murub, tanpa welas marang para fasis, ngandika:
  - Kadhangkala wong wadon kudu nyopot sepatune supaya ora sujud sadurunge perlu!
  Alenka, kanthi tepat nulis ing fasis lan numpuk ing tumpukan, kanthi logis nyathet:
  - Iku luwih gampang kanggo nggawa wong menyang dhengkul karo sikil gundhul!
  Anyuta, nembak mungsuh, kanthi agresif ujar:
  - Barefoot ing wektu, tau tramp!
  Alla, ngalahake mungsuh lan nyirnakake mungsuh, ngucap:
  - Iku luwih gampang kanggo wanita tanpa alas kaki kanggo menek puncak emas!
  Maria uga nyerang para fasis lan ngucap:
  - Sampeyan wong saka boots yen sampeyan ora tresna sikil wadon!
  Marusya, nembak Nazi, lan mbuwang paket sing digawe ing omah nganggo bahan peledak nganggo driji telanjang, saka ngendi Macan nguripake, nggereng:
  - Wong wadon sing sikile langsing bakal nggawe wong mlengkung kanthi hormat!
  Alenka numpes Nazi, numpes lan menehi:
  - Bare driji sikil luwih dexterous saka tangan nalika wong wadon njupuk dhuwit recehan saka kanthong saka "shod" wong!
  Anyuta nyuwil Fritz lan nyeluk:
  - Sing paling trampil yaiku wong wadon sing nyurung wong lanang ing tumit, kanthi sikil telanjang!
  Alla, nembak mungsuh, lan mbuwang linglang nganggo tumit sing telanjang, ngetokake:
  - Dalan menyang atine wong lanang luwih gampang diidak-idak dening kaendahan!
  Maria mecah tank Jerman, mbuwang granat, squeaked:
  - Kaki telanjang bocah-bocah wadon, luwih ulet nalika mendaki Everest saka atine wong lanang!
  Matryona uga nembak agawe lan nyerah:
  - Sawise njupuk sepatune, luwih gampang wong wadon nyabrang ing ara-ara samun saka indifference lanang!
  Alenka numpes mungsuh nganggo bazooka sing dicekel lan squeak:
  - Sampeyan bakal bisu minangka boot, sampeyan bakal kenek malah tramps ing tumit!
  Anyuta uga malih lan squeaked, nuduhake untu:
  - Sikil wadon wuda ndadekake wong tiba ing kanak-kanak tanpa alas kaki!
  Alla sing rambut abang, ngrusak para fasis, tweeted:
  -Paling asring boots sing tiba ing kanak-kanak tanpa alas kaki!
  Maria njupuk tamparan ing Nazi lan squeaked:
  - Yen bocah wadon duwe sikil sing ayu, mula dheweke dudu tramp ing urip!
  Matryona, nembak ing mungsuh, lan ngethok Nazi, kaya gandum gandum, barked:
  - Bocah wadon tanpa alas luwih apik tinimbang wanita tuwa sing nganggo sepatu, kucing enom, luwih nyenengake tinimbang singa tuwa!
  Alenka, nembak Nazi lan mbuwang hadiah mateni pati, ujar:
  - Sing paling apik, wong wadon entuk penghargaan kanthi dodo telanjang, lan sepatu modis kanthi sikil telanjang!
  Anyuta uga ngalahaké Nazi, numpes wong-wong mau, lan kanthi sikilé nguncalaké granat lan squeaked:
  - Saka eri indifference lanang, cara paling apik kanggo nglindhungi wong wadon iku tumit telanjang!
  Alla, nembak mungsuh lan ngethok kanthi bledosan otomatis, nyathet:
  - Tumit paling awet kanggo wong lanang saka sikil wadon!
  Maria, nggebug mungsuh, lan nggebug saka peluncur granat , ngetokake:
  - Tumit wadon Barefoot, sepatu bot sing paling diobong nganggo giblets!
  Matryona, nuthuk Nazi, nyerah:
  - Yen sampeyan gagal nyopot sepatu ing wektu, sampeyan bakal dadi tramp!
  Alenka, nulis babagan fasis, nyathet:
  -Yen sampeyan brainiac, sampeyan mung bisa ngalahake dhewe!
  Anyuta nyathet kanthi logis, ngalahake mungsuh, lan mbuwang paket karo bahan peledak nganggo sikil kosong:
  - Iku apik kanggo duwe klub, iku ala kanggo dadi klub!
  Alla, ngalahake Nazi, lan menehi granat kanthi tumit telanjang, ngandika:
  - Tinju wesi bisa nulungi sampeyan urip, nanging sirah oak bakal mati!
  Maria cukup logis nyathet, mowing mudhun Nazi:
  - Nalika panguwasa ora duwe raja ing sirahe, anarki mrentah ing negara, lan padha ngedol muspra!
  Matryona, ngalahake Nazi kanthi rasional, nyathet:
  - Makutha ora kanggo sirah sing kupluk!
  Alenka, ngremukake Fritz, kanthi logis nyathet:
  - Ing sirah Oak lan makutha lenggah precariously!
  Anyuta, njupuk kanthi akurat banget marang Nazi, ngetokake:
  - Ora ketompo carane oak kuwat, nanging materi kanggo sirah saka iku paling rapuh!
  Alla, kanthi cepet nembak mungsuh, kanthi logis nyimpulake:
  - Sapa sing nggebug sirahe nganggo bledug, endhase digebug!
  Maria, lawan sialan, ngetokake:
  - Politisi nyekel dompet lan baton ing tangane, mung dhuwite kayu, lan tongkate kertas!
  Marusya kanthi logis nyathet, mbuwang linglang nganggo sikil kosong:
  - Sirah sing padhang, paling ora nuduhake rambut abu-abu!
  Matrona, numpes Nazi, ujar:
  - Sampeyan bisa uga ora pirang, nanging ayu dadi jiwa sing padhang, bocah-bocah wadon bisa ngalahake sing ala supaya wong liya bisa urip kanthi seneng!
  Alenka, nembak Nazi, squeaked:
  - Sampeyan ora bisa mbangun pertahanan kuwat saka wit oak mung ing tunggul!
  Anyuta, shooting, logis nyatet:
  - Yen politisi ora pelatuk, banjur bakal mbusak Kripik, ora mung saka voter-stump!
  Alla kanthi agresif ngumumake, ngalahake Jerman:
  - Senajan politisi dudu garudha, dheweke nganggep pemilih minangka gagak lan manuk pelatuk!
  Maria, ngethok mungsuh, nyathet:
  - Yen sampeyan ngidini politisi mbusak cukur saka sampeyan, sampeyan mesthi dadi pelatuk!
  Matrena, mowing mudhun Nazi, nyatakake dhéwé:
  - Politisi karo pemilih iku rubah, nanging karo awake dhewe, hamster iku hamster!
  Marusya nguncalake granat nganggo sikil telanjang lan nyeluk:
  - Politisi sing pinter kaya rubah ing kandhang pitik, lan sing bodho kaya gajah ing toko china!
  Alenka, numpes Fritz, ngetokake:
  - Urutan dilebokake ing kasepen, politisi nggawe kekacoan kanthi ngomong!
  Anyuta, nyebarake Nazi nganggo granat, squeaked:
  - A politisi ngomong akeh, utamané nalika arep nutup tutuk!
  Alla kanthi agresif nyathet, ngalahake Nazi:
  - Kanggo argue karo politisi sing ketukan banyu ing mortir mung bakal nyuwek otot ilat, lan sampeyan bakal ngapusi kanggo kauntungan!
  Maria, numpes mungsuh, lan mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  - Politisi minangka campuran saka rubah lan asu ajag, nanging dheweke akeh babi!
  Matrena, nembak Nazi, nggereng:
  - Luwih akeh politisi rubah, luwih akeh babi!
  Marusya, mowing Fritz, ngetokake:
  - Ing politik, ana menagerie terus-terusan, asu ajag, hares, pitik, jago lan woodpeckers, mung rubah sing tansah dipilih minangka raja!
  Alenka, numpes Nazi, grunted:
  - Diktator sing nyamar dadi singa iku babi nyata!
  Anyuta kanthi agresif nyathet, ngalahake mungsuh kanthi tembakan:
  - A politisi bakal pass kanggo singa mung yen Pamilih punika kuldi sampurna!
  Alla, nuthuk Nazi kaya bledug saka karpet, menehi:
  - Politisi nganggo sandhangan wedhus, nanging siji-sijine sing padha karo serigala yaiku ngelak getih, lan kapinterane yaiku wedhus sing lengkap!
  Maria, mbuwang granat nganggo sikil telanjang, ngucap:
  - Iku luwih apik yen panguwasa iku asu ajag nganggo wedhus saka wedhus gembel ing guise singa!
  Matryona, nembak mungsuh, kanthi akurasi Robin Hood, ngetokake:
  - A politikus bleats bab tentrem kaya wedhus, nanging serigala taring rattling perang!
  Marusya, njeblug mungsuh, mbengok:
  - A politisi, kanggo njaluk votes saka Pamilih, pours metu kaya nightingale, nanging njupuk wong-wong mau kanggo woodpeckers!
  Alenka, nembak Nazi, ngandika:
  - Yen wicara politisi katon kaya bulbul kanggo sampeyan, aja dadi gagak ing kasus iki!
  Anyuta kanthi wicaksana nyathet, nuthuk Nazi:
  - Yen politisi sings kaya nightingale, iku tegese nganggep sampeyan game cocok!
  Alla, ngethok fasis, nyathet:
  - Sing mbedakake mburu pemilih saka mburu alas yaiku pamburu kasebut nggawe gangguan sabisa!
  Maria, nembak mungsuh, bengok-bengok:
  - Politisi, ora kaya copet, nggawe gangguan nalika nyolong, lan nalika nyolong, dheweke njupuk kanthi pujian!
  Matryona, nembak mungsuh, gurgled:
  - A politisi uga, ing pangertèn, Gusti Allah, nanging luwih apik kanggo ora pracaya marang!
  Marusya dikonfirmasi:
  - Politisi tresna kanggo janji Pamilih Bulan, nanging lali kanggo nambah sing ora ana urip ana kajaba wedhi!
  Alenka, nyingkirake mungsuhe, ngucap:
  - Bilai ora saka pikiran, nanging saka lack saka kapinteran praktis!
  Anyuta, nembak mungsuh, squeak:
  - Kabeh masalah ing jagad iki ora saka dhuwit, nanging amarga ora ana ing jumlah sing tepat!
  Alla, nembak mungsuh, ngetokake:
  - Basa diwènèhaké marang politisi kanggo ndhelikake pikirane, nanging ora nganggo eloquence apa politisi bisa ndhelikake squalor abu-abu!
  Maria ngendika kanthi semangat nalika dheweke nembak Fritz:
  - Yen wesi dadi rante, ora bakal ditinggalake kanggo pedhang, yen slaka dicemplungake ing wicara, ora ana sing mbayar upah!
  Matryona, njeblug ing mungsuh, grunted:
  - Apa politisi duwe hadiah kanggo netepi janji? Nduweni, nanging ora kanggo apa-apa!
  Marusya, nembak Nazi, nyathet:
  - Gajah nemtokke tumpukan gedhe saka telek, lan politisi-rubah, gunung malah luwih gedhe saka verbal diare!
  Alenka kanthi wicaksana nyathet, ngremukake Nazi:
  - Politisi pours metu abundantly madu manis wicara, klelep Pamilih ing verbal diare!
  Anyuta, nembak mungsuhe, ujar:
  - Omongan politisi sing manis kaya banyu madu, mung sampeyan nglangi menyang tumpukan sampah!
  Alla, nembak fasis, nyathet:
  - Politisi bisa nepaki apa sing dijanjekake, mung kanggo nggawe pemilih percaya sing ora mungkin!
  Maria, nembak kanthi akurat, ngetokake:
  - Pilkada akeh politisi, nanging ora ana sing milih, sing dadi tunggul, sing dek, sing rubah, sing babi, sing bruwang - mung siji sing tetep saka gangguan - nganti nggero!
  Matryona nembak Nazi lan ujar:
  - Politisi sing kerep lara tenggorokan kudu kupinge suwek!
  Marusya, bagean saka fasis, nyathet:
  - A politisi, ora kaya nightingale, ora tau nyanyi tanpa guna, lan duwe hadiah rubah!
  Alenka cekikikan, ndudohake untune:
  - A politisi kepengin dadi elang, nanging pamilih tansah ora duwe hak manuk!
  Anyuta cooed, nembak Jerman nganggo sniper :
  - Apa sampeyan duwe lisensi manuk, amarga sampeyan duwe pikiran manuk pelatuk!
  Alla mendesis karo agresi saka python:
  - Politisi duwe macem-macem lagu, nanging kabeh mung siji motif: pilih aku!
  Maria, nyingkirake para fasis, ngucap:
  - Pamilih kaya roti, dheweke lunga saka terwelu, asu ajag, bruwang, nanging rubah politik isih mangan dheweke!
  Matrena nyathet, nyuda Nazi:
  - Politisi bakal ngetung kanthi wicara manis babagan kapinteran mabur, ing trill saka nightingale, ing tetimbangan saka woodpecker, nanging hakekat babi kang katon ing mripat elang!
  Marusya, nglawan Nazi, nambahake karo nyengir:
  - Wong wadon uga politisi sing apik, lan paling ora menehi kasempatan yen dheweke bakal nepaki janji kesetiaan lan menehi kesenengan!
  Dadi bocah-bocah wadon heroically nglindhungi kutha, lan menehi pangarep-arep gedhe.
  . BAB #4
  Ing pungkasan September lan awal Oktober, perang kanggo Astrakhan isih ana, lan Nazi pindhah kidul ing pesisir Segara Kaspia. Ana advance inexorable saka Nazi ... Ing sisih kidul, Nazi dijupuk kutha Ordzhonikidze lan nerusake kanggo badai Grozny.
  Ing kutha iki uga, perang Soviet padha perang heroically.
  Batalyon bocah-bocah wadon, sing dipimpin dening Tamara, nuduhake tekad lan wani.
  Tamara njeblug saka bedhil mesin, lan karo jempol sikile mbuwang granat, matur:
  - Kamulyan kanggo Motherland USSR!
  Anna, njupuk kanthi akurat ing Nazi, lan uga mbuwang paket mbledhos kanthi tumit telanjang, njerit:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Akulina, njeblug mungsuh, mbengok:
  - Kanggo Motherland lan pakurmatan!
  Victoria, nembak Fritz, lan mbuwang granat kanthi kekuwatan sing mateni karo driji sikile, nggereng:
  - Tresna Wehrmacht kanthi kepahlawanan!
  Olympias, cah wadon sing sehat, menehi garis marang mungsuh, ngalahake Fritz lan ngapura:
  - Ing perang suci, bakal ana kamenangan kita!
  Tamara, nembak Nazi, lan maneh mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  - Prajurit kudu duwe kekuatan wit oak, nanging ora sirah oak!
  Bocah-bocah wadon dipecat. Ing saubengé massa reruntuhan, reruntuhan udud. Jeblugan sawise bledosan nderek. Kumelun munggah ing langit. Kabeh ing sakubenge kobong.
  Karusakan ing skala massive.
  Anna sing ayu, tanpa alas kaki, nalika mbuwang granat, nyuwek Nazi, ngucap kaya mangkene:
  - Ing saben wit oak ana kothong, ing saben sirah oak ana bolongan saka otak sing mili!
  Akulina, nembak ing mungsuh, lan mbuwang granat kanthi sikil sing anggun, tanned, telanjang, squeaked:
  - Yen sampeyan pinter kaya wit oak, sampeyan bakal mlengkung kaya aspen!
  Victoria, cah wadon rambut abang iki, uga karo gundhul, tanned, chiseled sikil, chirped:
  - Yen sampeyan ora duwe rubah licik, banjur telung kulit bakal metu saka sampeyan!
  Olimpiada, pirang sing sehat, dhuwur, gedhe, otot, nguripake, mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan squeaked:
  - Yen sampeyan bisu kaya wit oak, dheweke bakal nyuwek sampeyan kaya ketan!
  Ana bocah lanang nyusup liwat dheweke. Dheweke sumunar nganggo tumit ireng, lan mbuwang paket bledosan menyang Nazi. Dheweke banjur ngguyu:
  - Prajurit enom, luwih apik tinimbang jenderal bobrok!
  Tamara bali maneh. Dheweke mbuwang granat kanthi pasukan agawe kanthi sikil telanjang lan nguwuh:
  - Kanggo saben setelan anyar, politisi narik telung kulit saka pamilih!
  Akulina, nembak mungsuh, lan nyengir kanthi agresif, ngucap:
  - Sampeyan bakal pinter kaya wit oak, bakal nyuwek kaya lengket lan hares!
  Anna, nembak mungsuh, lan mbuwang granat nganggo tank sing ngrusak sikile, ngucap:
  - A fox licik malah bakal narik mudhun telung kulit saka singa, yen iku wedhus gembel karo atine!
  Victoria, nembak Nazi, lan mbuwang hadiah sing mateni kanthi tumit telanjang, ngetokake:
  - Yen sampeyan ora pengin dadi rubah, sampeyan bakal merengek kaya asu luwe!
  Olimpiade mowed mudhun Fritz. Banjur dheweke mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan ngucap:
  - Politisi iku rubah, banjur guts pamilih-pitik ing wayah awan!
  Gemuruh meriam mundhak. " Sturmtiger " sing nggegirisi melu perang . Padha murub bom roket-propelled. Lan padha ngrusak kabeh bangunan, ngremukake omah bebarengan. Lan stormtroopers ngubengi ing langit. Padha murub roket ing posisi Soviet. Padha nyelehake bom. Panther-2 wis katon, mesin sing luwih maju tinimbang Panther, kanthi meriam 88 mm sing kuat.
  Kendaraan Jerman nduweni menara sing luwih sempit lan luwih cilik, uga awak sing luwih jongkok. Raksasa kang kaya mangkono iku, yen ngoyak-oyak. Lan sing paling penting, ora abot banget, kanthi mesin sing luwih kuat 900 tenaga kuda.
  Tamara nguncalake granat menyang Panther-2 kanthi sikil kosong lan cooed:
  - Sampeyan bakal bodho kaya tunggul, dheweke bakal nyuwek kaya lengket, ora mung rubah licik, nanging uga hares pengecut!
  Anna, nembak Nazi, lan ngrusak mungsuh, mbuwang lemon nganggo sikil telanjang, nyimpulake:
  - Rubah sing licik malah bisa nggawe elang kaya pitik teles!
  Akulina, ngethok mungsuh, lan nusuk, kanthi tembakan sing akurat, ngetokake:
  - Wong sing ngimpi peran singa asring dadi kuldi sing ditutupi rubah!
  Victoria, ngethok mungsuh kanthi bledosan, lan mbuwang barang sing mateni nganggo sikil telanjang, mbengok:
  - Wong duwe ambisi singa, wangkal kuldi, clumsiness bruwang, sih-rahmat gajah, nanging rubah tansah bisa clamp!
  Olimpiade menehi giliran kanggo mungsuh. Dheweke ngethok kaya mesin pemotong rumput lan ngucap:
  - A rubah werna abang, politisi saka setelan getih!
  Intensitas perang terus berkembang. Kutha iki dirusak dening Nazi saka meriam gas, sing luwih unggul tinimbang Katyusha. Lan angel banget kanggo nglawan Nazi. Nanging batalyon wadon tanpa alas kaki, setengah telanjang berjuang kanthi semangat banget. Lan bocah-bocah wadon meh ora mati, wong lanang entuk luwih akeh.
  Tamara, nembak Nazi lan nguncalake granat nganggo driji sikil, mbengok:
  - Wong wadon ngalahake wong sing kuwat, muter kelemahane, politisi ngyakinake para pamilih sing lemah, jelas overplaying!
  Anna, nglereni mungsuh, lan mowing karo peluru, ing wektu sing padha menehi ing paket mbledhos karo tumit telanjang, ditanggepi:
  - Wong wadon iku politisi sing paling licik, ora perlu sinau dadi rubah, nanging kudu bisa nganggo sepatu nalika tetep tanpa alas!
  Akulina, nglereni mungsuh kanthi bledosan sing tepat, lan nggunakake driji sikil sing telanjang:
  - Wong wadon uga tresna marang pemuda, nanging ijo dolar luwih disenengi tinimbang umur ijo patron!
  Victoria, asu rambut abang, njeblug mateni, ngalahake garis lan squeak:
  - Ijo saka bocah-bocah wadon enom narik kawigaten dhuwit kertas ijo wong sing wis thukul lemak saka duwit!
  Olympias, nembak mungsuh, lan mbuwang hadiah liyane nganggo sikil telanjang, mbengok:
  - Aja nguber dolar ijo, masalah uga duwe mata ijo, lan cangkang renyah!
  Paprangan sansaya rame. Projectiles agawe cepet-cepet. Padha bledosan lan shred posisi Soviet, overturning bedhil saka baterei. Lan pesawat anyar rush, lan bedhil serbu rame. Awan bledug munggah ing langit.
  Tamara, nembak tanpa welas marang Nazi, njupuk lan menehi mutiara, sadurunge dheweke mbuwang granat kanthi sikil kosong:
  - Percaya marang Gusti Allah, aja nganti cendhek nganti tingkat kewan: manungsa dudu wedhus sing manut, lan dudu wedhus sing mambu!
  Anna, perang karo mungsuh lan mbuwang hadiah pati kanthi sikil telanjang, nyathet:
  "Nggoleki dhuwit saka iman wong iku kaya ngetokaké pupuk ing emas; rasa ora percaya bakal tuwuh!"
  Akulina, nalika numpes Panther, ngandika agresif :
  - Percaya ing dina Minggu, aja nganti pitung dina Jumuah!
  Victoria, nembak kanthi akurat ing Nazi lan kanthi agresif ngobong wong-wong mau, nyathet:
  - Kapercayan ing geni neraka sing langgeng nggodhog susu takhayul, saka ngendi umpluk dibusak, para nakal saka agama!
  Olympias, pahlawan wanita, ngethok Nazi, lan mbuwang granat kanthi kekuwatan ngrusak kolosal kanthi sikil telanjang, nyathet:
  - Mung stumps lan oaks pracaya ing geni geni hellish saka semangat langgeng, ngijini piyambak kanggo peeled kaya caket!
  Tamara murub saka bazooka sing dicekel, nyemburake tungkak lan ngucap:
  - Kepiye carane nyorot geni neraka sing langgeng? Kecemerlangan dhuwit recehan emas ing kanthong crooks saka agama!
  Anna, nembak mungsuh, lan ngethok Nazi kanthi akurasi kolosal, ngetokake:
  - Rogues nggunakake Gusti Allah kanggo isi kanthong, lan diapusi ora mung karo sirah kosong!
  Akulina menehi giliran marang mungsuh. Dheweke nguncalake granat nganggo driji sikile sing gundhul lan ngucap:
  - Rogues saka agama nyuwek mati telung kulit saka wedhus, break sungu wedhus, mung bathi dear kanggo wong-wong mau, lan iman kanggo hack-karya!
  Victoria mbuwang bom sawdust karo tumit telanjang, njeblug mungsuh lan squeaked:
  - Imam sing jujur kaya asu ajag vegetarian, mung iman sing tansah jujur, lan panggunaane egois!
  Olympias mbledhosake mungsuh saka bedhil mesin. Dheweke mowed mudhun mungsuh lan kicked Bunch saka granat karo dheweke gundhul hak, kang overturned tank Singa. Banjur dheweke bengok-bengok:
  - Agama apa wae minangka dongeng, mung bathi sing digawe saka fantasi iki kanthi proporsi sing apik tenan!
  Iki carane bocah-bocah wadon wani perang ing kutha Grozny. Lan dheweke nuduhake awake dhewe saka sudut pandang sing paling dhuwur.
  Lan bocah-bocah wadon liyane defend Astrakhan karo kabeh wani. Lan dheweke uga nuduhake aerobatik lan kekuwatan sing paling dhuwur.
  Bocah-bocah wadon padha gelut banget.
  Alenka nguncalake granat nganggo sikil telanjang, nyuwek Nazi, lan cooed, nuduhake untune:
  - Sapa sing ngidini sampeyan nyumerepi mie ing kuping, bakal luwe ing salawas-lawase!
  Anyuta, ngrusak Nazi karo iki, sarujuk:
  - Sampeyan ora bakal kebak mie ing kuping!
  Alla njeblug Nazi, mbuwang granat kanthi pasukan sing mateni kanthi sikil telanjang lan ngucap:
  - Mie ing kuping minangka sajian mual ing menit pungkasan!
  Maria kanthi wicaksana nyathet, ngetokake untune lan mbuwang paket mbledhos kanthi driji sikile:
  - Yen ora ana kang mangerténi apa iku Gusti Allah, nanging wong terus-terusan kasalib kaya-kaya padha karo Kristus!
  Marusya, kurang ajar Fritz, njupuk lan nguwuh-uwuh, nyengir kanthi agresif:
  - A wong strives kanggo nguwasani kuwasane Gusti Allah, nanging nganti saiki mung nampa crucifixixi ora miturut Gusti Allah!
  Matryona, menehi giliran, ngrusak Nazi lan ngiyanati, nglirik kanca-kancane kanthi agresif:
  - Atine wong ngupayakake kabecikan, pikirane kanggo bathi, lan weteng kanggo rakus, lan pungkasane nyeret sikile menyang jurang!
  Lan perang sengit rame ing Astrakhan. Kutha ing Volga minangka titik kunci pertahanan Soviet. Lan ing kene perang kaya godhok. Koyo ketel nggelembung.
  Lan pesawat abot lan agawe cepet-cepet. Yu-288 minangka mesin sing kuat banget. Lan nyelehake bom kanthi kegigihan kolosal.
  Alenka njerit, menehi giliran marang Nazi, lan mbuwang granat nganggo sikile:
  - Yen wong duwe kecerdasan gorila, dheweke bakal mluku kaya jaran lan mangan kaya asu!
  Anyuta ngluncurake hadiah mateni pati kanthi sikil telanjang, mbanting Nazi lan bengok:
  - Wong lanang ngidini dheweke dilebokake ing kerah, nanging supaya bisa mbajak, dheweke kudu digebugi nganggo pecut sing meksa!
  Alla ngluncurake lemon kanthi tumit sing gundhul lan grundel:
  - Politisi duwe kanthong gedhe, nanging dheweke mung copet sing ora penting!
  Maria, njeblug ing mungsuh, ngucap:
  - Politisi sing njanjeni para pamilih rembulan saka swarga, sawise dadi kuwasa, ninggalake lanskap rembulan, lan ngeluh amarga keluwen ing luminary!
  Matryona, ngguyu budheg, ngandika:
  - Iblis ing saben kawicaksanan nyengkuyung kanggo njupuk Panggonan saka Gusti Allah Kang Maha Kuwasa, mung politisi wis sethitik banget bakat!
  Marusya, nembak mungsuh lan kanthi yakin nyuwek dheweke, nyathet:
  - Manungsa ngupaya dadi maha kuasa, nanging kemajuan ora ndadekake moralitase luwih apik!
  Bocah-bocah wadon sing ketoke pinter kanggo tingkat paling dhuwur.
  Lan perang ngetutake pola dhewe. Pesawat jet lagi diuji ing Reich Katelu. Lan iki uga bantahan rada serius ing regejegan karo USSR.
  Hitler, mesthi, ora seneng banget. Perang terus, lan Rusia nekad nolak, sanajan uga nyerah. Pertempuran nggodhok, kaya ing cangkeme gunung geni.
  Akhir oktober. Kalmykia wis rampung dicekel, lan Nazi maju ing Dagestan.
  Sukses Nazi, sanadyan andhap asor, nanging pancet. Armada Segara Ireng ana ing ambang karusakan.
  Punika tim kabèh ing destroyer kasusun saka bocah-bocah wadon. Nice kru ngomong paling. Cah wadon nganggo rompi lan mlaku tanpa alas, kelip-kelip nganggo tumit sing bunder.
  Alice, komandan pemusnah kanthi yakin mrentahake serangan menyang kapal penjelajah fasis. Ngluncurake torpedo lan ujar:
  - Ing perang, kaya ing teater sing apik, tumindak sabanjure ora bisa ditebak, luh mesthi bakal ngeculke!
  Andriana, kancane, mrentah kabeh bocah wadon. Padha mlayu sumunar gundhul, tumit bunder, lan squeaked. Padha nyiyapake piranti tambang.
  Andriana ngucap:
  - Aku pracaya kabeh donya bakal tangi,
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar
  Cahya dalan kanggo komunisme!
  Veronica, sawise nembak Nazi saka meriam, ngucap:
  - Ing perang, kaya ing film: aksi kasebut nggumunake, ora nate mboseni, mung, sayang, pancen mateni!
  A pangrusak karo gundhul-legged, tanned, langsing, ayu banget cah wadon mlumpat saka sisih menyang sisih. Dheweke dibuwang kaya wulu.
  Alice, nyetak sikile sing telanjang, njerit:
  - Yen sampeyan ora gampang, bumi bakal tentrem ing perang!
  Andriana, njupuk kanthi akurat saka meriam, nyathet:
  - Prawan sing bisa perang iku ksatria!
  Alice mbenerake, nembak:
  - Ora, dheweke pahlawan!
  Lan para prajurit padha ngguyu. Lan padha nuduhake ilat. Lan sikil para ayu banget anggun, lan ninggalake jejak getih ing dek. Bocah-bocah wadon sing kuwat.
  Lan wuda, tumit sing dadi bunder lan anggun.
  Alice kelingan carane dheweke ditawan, lan Nazi ngelus tlapakane nganggo pecut sing tipis lan panas. Kene sampeyan meh wuda hanging ing rak. Kaki telanjang sampeyan diselehake ing saham. Lan padha tickle sampeyan karo rod abang-panas. Ing kene lan menyang puting abang, wesi abang diobong.
  Alice disiksa lan disiksa nganti pirang-pirang dina. Nanging bocah wadon mau bisa oncat.
  Dheweke ngandhani petugas penjaga yen dheweke ngerti papan ing segara, ing ngendi dheweke mbuwang wadhah emas sing dievakuasi saka Sevastopol. Fasis ambruk.
  Ya, Alice, sanajan kabeh nyiksa, tetep wani. Wong-wong mau banjur nguculi ranté lan tangané dicekel lan dilebokaké ing prau. Lan kanthi sikil telanjang, rada diobong ing rak, dheweke bisa njupuk pistol lan njupuk loro fasis. Banjur dheweke ngeculake tali lan nglangi. Dheweke cleverly mriksa metu. Lan entuk pakurmatan saka bocah-bocah wadon.
  Saka departemen khusus padha nyoba kanggo cling kanggo dheweke , nanging Alice ngancam petugas khusus kanggo ngatur kacilakan, lan uga nyumerepi dheweke ing asu. Padha wedi.
  Alice minangka prawan sing gelut banget ...
  Dheweke malah pinter nyimpulake:
  - Algojo seneng kapak saka gaman, nanging ing perang dheweke duwe katrampilan kikuk!
  Andriana sarujuk karo iki, nyepak sikile sing pahat:
  - Sampeyan isih bisa masak sup saka kapak, nanging sing ditulis nganggo pulpen heroik ora bisa dipotong nganggo kapak algojo!
  Yuliana iku prawan sing ayu banget. Dheweke mung duwe kain belang belang lancip ing dhadha, lan kathok. Nanging dheweke pancen apik banget lan ayu. Sikil kabeh bocah-bocah wadon ing karusakan iku gundhul, lan banget seductive.
  Nalika wong Jerman ditawan, dheweke dipeksa ngambung bocah-bocah wadon kanthi tumit sing gundhul. Lan tawanan manut nindakake iki. Lan dheweke dilat tumit bocah-bocah wadon lan ngambung dheweke kanthi seneng banget.
  Juliana nyanyi:
  - Kita dudu perampok sing jahat,
  Lan kita ora pengin mateni ...
  Nanging tumit telanjangku lara,
  Aku pengin doyo kabeh ing pasuryan!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, bisa ngrasakake sukses apa wae.
  Andriana, nyetak tumit telanjang, ngandika:
  - Eh, wates anyar, aja nggawe aku ngguyu!
  Alice setuju:
  - Kemungkinan tanpa wates kanggo wong sing ora nemtokake wates kanggo awake dhewe!
  Veronica napuk sikile sing gundhul, clinked tumit sing gundhul, lan nyathet, nuduhake untune:
  - Wong sing paling kuat ora bakal narik ambisi sing ora bisa ditindakake!
  Andriana ngendika kanthi wicaksana, nyumerepi untune lan ngetokke meriam:
  - Manungsa iku adoh saka Gusti, amarga ora adoh saka kera ing tiron alam!
  Veronica, numpes aliran Nazi sing maju kanthi tembakan sing akurat, grundel:
  - A politisi ing ambisi iku dewa, ing cara saka pasuryan, lan nggunakake asil iku babi outright!
  bocah-bocah wadon Soviet perang apik. Nanging ana, mesthi, Jerman, lan uga ayu ing bikini lan barefoot.
  Contone, Gerda minangka pejuang langka.
  Dheweke lan partners lungguh ing tank Newest "Panther" -2.
  Bocah-bocah wadon njupuk ing pasukan Soviet lan nggero.
  Kita srigala ala, kita mundur, ora apik!
  Lan padha nglirik mripate...
  Gerda, kanthi bantuan driji sikile sing gundhul, nyerang prajurit Rusia, lan squeaked karo bungah:
  - Sapa sing ora asu ajag ing urip, telung kulit diturunake saka dheweke, sing dudu rubah ing pikirane, dheweke gutted kaya pitik!
  Charlotte uga nyerang kanthi proyektil sing akurat, ngrusak tank Soviet, ngremuk armor lan nguwuh:
  - Serigala tansah luwe, wong tansah ora puas, lan politisi ora bisa ngomong tembung sing bener!
  Christina, kanthi akurat nembak mungsuh, lan nyerang tank Rusia kanthi proyektil sing bisa nyebabake, nyathet:
  - Rubah duwe wulu sing larang, nanging jaminan rubah para politisi ora ana gunane!
  Magda njupuk lan ngarahake bedhil menyang mungsuh, kanthi driji sikil sing gundhul, thrashed lan grunted:
  - Ana luwih susu saka wedhus saka politisi sing ram karo pikiran!
  Gerda, terus njupuk kanthi akurat ing kendaraan Soviet, nyathet:
  - Ing pemilu, politisi kaya antarane wabah lan kolera, sanajan politisi luwih nular ing skizofrenia!
  Charlotte kenek telung puluh papat, lan nyuwek menara, ngandika:
  - Politisi duwe irung asu ajag kanggo entuk bathi, nanging dheweke dhewe minangka babi sing wis siap kanggo gutting!
  Christina kanthi cepet ngluncurake proyektil kanthi bantuan driji sikil lan menehi:
  - A politisi iku ram sing cepet-cepet menyang dhampar singa, lan nalika tekan ndhuwur, kang dadi fox gutting pamilih pitik!
  Magda kanthi agresif nyathet, ngirim bedhil swadaya Soviet minangka hadiah pati kanthi driji sikil:
  - Ora percaya politisi, nanging milih, ora ngerti musik, nanging seneng ngrungokake, ora mangan mie, nanging gelem nempel ing kuping!
  Lan sing "Panther" -2 aktif banget. Lan projectile ngirim banget akurat.
  Mesin Jerman ngremukake kabeh tank Soviet kanthi yakin.
  Gerda nembak lan nyanyi:
  - Siji, loro, telu - nglanggar saran!
  Charlotte murub kanthi akurat, nyerang mungsuh lan wisel:
  - Kita sing paling kuat ing donya!
  Christina, nembak kanthi bantuan driji sikil telanjang, nembus telung puluh papat, nambahake:
  - Mungsuh kabeh rendhem ing jamban!
  Magda njeblug ing mungsuh lan ngucap:
  - Tanah kelairan ora percaya karo nangis!
  Gerda nyengir:
  - Lan kita bakal menehi oligarki ala ing otak!
  Charlotte kanthi wicaksana nyathet, ngetokake howitzer Soviet kanthi cangkang:
  - Emas mung katon ayu, nyatane logam iki, manungsa tansah nandhang sangsara, dadi sombong!
  Christina, nembak mungsuh, nyatakake awake dhewe:
  - Duwe bared dodo, iku luwih gampang kanggo wong wadon nyuwek mati telung kulit saka wong!
  Magda, nembak mungsuh, mulane ujar:
  - Bare kaki saka bocah-bocah wadon, sijine wong ing galoshes!
  Mesthi, bocah-bocah wadon ing tank anggun. Lan pilot sing paling keren ing antarane Fritz.
  Albina lan Alvina minangka ace paling nggegirisi ing alam semesta. Kene padha wis tekan nomer limang atus pesawat ditembak mudhun saben. Mung Marseille ing ngarep. Dheweke dianugerahi Grand Cross of the Iron Cross kanggo pesawat kaping 500 saka armada Soviet. Nanging Albina lan Alvina wiwit perang akeh mengko, lan mulane bakal rauh nyusul Marseille.
  Albina lan Alvina kanggo pesawat kaping 500 nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak emas, pedhang lan berlian.
  Lan saiki lagi gelut karo pilot abang.
  Albina menet tombol kanthi driji sikil, nembak limang pesawat Soviet bebarengan lan njerit:
  - Yen wong iku boots pinter, banjur tansah njagong ing galosh!
  Alvina, nembak pesawat Rusia, lan nuthuk nganggo driji sikil, nyathet:
  - Kaki wuda wong wadon ing wektu bakal sijine boot sembarang ing galosh a!
  Albina, nindakake geni banget ngarahke ing kendaraan Soviet, wittily mangsuli, baring untu:
  - Wong lanang sing kerep ndeleng sikil wadon sing gundhul, lungguh ing galosh!
  Lan bocah-bocah wadon loro, nuthuk mudhun sawetara Yaks liyane, squeaked:
  - Sikil wadon gundhul, uga nyopir ing tumit lan sampurna lenggah ing galosh!
  Warriors kene bisa katon ing dhuwur banget.
  Nanging yen ana pilot Jerman sing apik banget, ana uga bocah-bocah wadon Soviet sing ayu-anggota Komsomol.
  sing perang karo sregep banget. Lan uga kasil nembak gerombolan Reich Katelu.
  Anastasia Vedmakova, njupuk lan nganggo driji sikil sing gundhul ngalahake Jerman lan squeaked:
  - Wong lanang wis siyap metu kanggo nyuwek sepatu bocah wadon!
  Akulina Orlova, shooting ing Nazi, wittily nyatet:
  - Sampeyan bisa nguripake boot sembarang nang metu karo hak wadon gundhul!
  Anastasia uga nggebug Fritz lan squeaked:
  - Kaki telanjang saka wong wadon bakal nguripake sembarang wong nang metu, sanajan iku boot pungkasan!
  Akulina Orlova, ngalahake Focke -Wulf lan hissed, baring untu ayu;
  - Yen sampeyan pengin nguripake wong njero metu - copot sepatu, yen sampeyan pengin sijine wong ing galosh, mbukak tumit!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara:
  Perang lagi rame ing alam semesta,
  Kanggo ngremuk kanggo mateni tanpa alesan ...
  Setan wis bubar -
  Lan pati teka karo wong!
  
  Lan sing bakal mungkasi aliran
  Kali getihen lan gila...
  Sinar laser bakal mlebu ing candhi,
  Lan lampu kilat ilang wong!
  
  Lan lam kuwi
  Banjir jagat raya...
  Sedhih nasibe manungsa
  Tahan lara, sangsara!
  Bocah-bocah wadon bisa uga bener. Perang dudu rasa seneng. Nanging ing wektu sing padha, hiburan.
  Loro pilot anyar Jerman Eva lan Gertrude gelut ing modifikasi serangan Focke -Wulf. Dheweke nyerang target Soviet saka udara.
  Eva, nembak lan nembak roket, ujar:
  - Bocah-bocah kok barefoot, amarga sikil wadon sing gundhul ndadekake wong lanang ilang sirahe, kaya wong lanang!
  Gertrude njeblug karo roket, mencet pedal karo tumit telanjang lan break bunker tentara Soviet lan squeaked:
  - Kepinginan kanggo ndeleng wong wadon wuda ndadekake wong nguripake nang metu!
  Eva kenek maneh, kenek telung puluh papat, mbobol menara munggah lan, wittily ngandika:
  - Kanggo mbukak klambi wanita, sampeyan kudu nganggo sepatu sing apik!
  Gertrude nggebugi mungsuhe nganggo tungkak sikile sing apik banget lan kandha:
  - Duwe undressed ing wektu sing tepat, wanita bisnis bakal nyuwek telung kulit saka wong lanang!
  Eve murub roket menyang bunker Soviet lan mbengok:
  - Wong wadon sing wuda ing wektu ora bakal dadi tanpa alas kaki lan sak tenane shod wong!
  Gertrude, sawise mateni pasukan Soviet, dikonfirmasi:
  - Wong wadon tanpa alas bakal sijine boot ing wong, lan sijine wong ing galosh, lan nguripake wong nang metu lan nggawe wong barefoot pungkasan!
  Ing kene, mesthine, logika bocah-bocah wadon iku sampeyan ora bisa mbantah dheweke. Lan bocah-bocah wadon perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Lan padha tresna wong enom ayu, lan ing umum kuwi padha mung super.
  Lan yen padha nyanyi, wong satus bakal dipateni!
  Kene bocah-bocah wadon, ing loro-lorone pantes lan ayu banget, supaya nyatane wong nguripake nang metu!
  . BAB #5
  Kutha Grozny, diubengi dening pasukan Nazi, ambruk ing awal November 1943. Batalyon karo bocah-bocah wadon metu saka kuali lan mundur menyang Shali.
  Wis ana gunung, terrain kasar, lan dadi luwih trep kanggo njaga pertahanan. Tank Jerman bobote cukup akeh, utamane Maus, lan cukup ora trep kanggo nglawan wong-wong mau ing gunung. Tank T-3 wis dijupuk metu saka produksi, nanging versi modern saka T-4 isih diprodhuksi. Sanajan wis ketinggalan jaman. Nanging dheweke isih bisa nglawan T-34-76. Lan perang kanthi apik. Mriem kasebut malah luwih kuat lan nduweni kecepatan moncong sing luwih dhuwur tinimbang telung puluh papat.
  Tamara lan bocah-bocah wadon perang ing Shali. Bocah-bocah wadon nyoba nyekel desa gunung sing gedhe banget iki - kutha nyata.
  Wong ayu perang banget wani.
  Tamara nguncalake granat nganggo sikile sing telanjang, nyemburake lan ngucap:
  - Kanggo Tanah kelairan USSR!
  Anna mbukak geni ing Nazi. T-4 sing luwih entheng nyoba menek slope. Bocah wadon kasebut, mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nuthuk mobil Hitler lan squeak:
  - Kanggo motherland kita!
  Akulina, nembak Fritz lan kanthi tumit sing telanjang, ngladeni wong mati sing dibungkus foil, vyaknula:
  - Tanah kelairan tansah suci!
  Veronica, nembak mungsuh, lan mbuwang lemon nganggo driji sikil, menehi:
  - Kanggo Rusia saka raksasa!
  Olympias, wanita raksasa iki, uga mbuwang granat menyang Nazi kanthi driji sikil lan squeak:
  - Kanggo komunisme!
  Tamara, nglakokake geni marang Nazi, lan ngethok wong-wong mau kaya cukur saka wit, ngetokake:
  - Luwih akeh wit oak ing tentara, luwih kuwat pertahanan kita!
  Anna nyathet, baring dheweke untu, lan njupuk ing Nazi karo colossal akurasi lan nesu:
  - Aku bakal numpes sampeyan kabeh.
  Tank "Singa", kendaraan gedhe karo laras meriam dawa. Ing kene dheweke duwe pistol 105 mm paling anyar, dawa tong minyak 100 EL. Lan pranyata dadi bedhil dawa banget. Lan batang iki metu kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake.
  Akulina murub bazooka marang Nazi lan njerit:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Victoria uga murub lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Pahlawan Rusia!
  Olimpiada negesake kanthi nembak Nazi lan mbuwang granat kanthi driji sikil:
  - Kamulyan paling gedhe!
  Bocah-bocah wadon, kudu dicathet, fenomenal, lan apik banget. Lan coolness padha kolosal.
  Tamara, nembak mungsuh, lan untune, ngandika:
  - Kanggo Rusia lan kamardikan nganti pungkasan!
  Anna, nembak ing mungsuh, ngandika agresif, mbuwang granat karo driji sikil:
  Ayo padha nggawe jantung kita bebarengan!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Akulina uga bakal menehi giliran, carane dheweke bakal ngrusak mungsuh, lan bakal nggero:
  - Kanggo kamenanganku liwat atap!
  Akulina Petrovskaya ora cah wadon prasaja. Dheweke kudu ngalami akeh banget. Utamane, dheweke kejiret nyolong lan ditahan. Dheweke uga ngliwati koloni bocah-bocah. Inggih, boten, dheweke slamet. Barefoot mlaku liwat salju, nanging dheweke dadi luwih sehat lan kuwat.
  Victoria perang karo nesu frenzied. Menehi bledosan ing mungsuh. Krauts ditembak mudhun lan tiba. Banjur dheweke mbuwang granat nganggo driji sikil. Sepedha motore terbalik.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Ngluwihi wates kuwat!
  Olimpiade gelut kanthi rasa nesu banget. Pukulane kuwat lan remuk. Dheweke pancen bocah wadon monster. Lan banjur thrashes mungsuh. Dadi dheweke aktif mbesmi fasis. Ora menehi wong kasempatan slightest.
  Olimpiade nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Kamulyan kanggo komunisme kosmik!
  Tamara, nembak Nazi, nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme Lenin!
  Anna murub ing mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo USSR!
  Akulina, mowing mudhun mungsuh, lan growling, squeals:
  - Kanggo aerobatik paling dhuwur!
  Victoria, nembak Nazi, ngomong:
  - Kanggo kamenangan sing paling fenomenal!
  Olympias, ngremuk tank Nazi, grunted:
  - Kanggo komunisme USSR!
  Tamara uga murub. Tembak kanthi akurat, nutupi mungsuh kanthi bledosan sing tepat. Mows mudhun kaya arit lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Anna, nembak fasis lan ngethok wong-wong mau kanthi ayunan sing tepat saka sabite, ujar:
  - Kamulyan gedhe kanggo para pahlawan!
  Lan mbalang granat nganggo driji sikil. Punika mbah.
  Akulina nglereni Fritz, kanthi agresif nggero:
  - Kanggo komunisme!
  Lan awak otot kedutan.
  Victoria uga ngalahake Nazi. Lan nganggo driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang hadiah mateni marang mungsuh lan njerit:
  - Kanggo keagungan donya!
  Olympias uga nembak mungsuh. Nutup wong-wong mau kaya fluff baton lan nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme gedhe!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang granat kanthi kekuwatan sing mateni, nyuwek mungsuhe.
  Mulané wong lima mau nuli padha nglurugi mungsuh, padha dipatèni lan ditumpes.
  Jerman padha mandheg lan sak tenane bogged mudhun. Ing kene dadi angel, lan padha squabble.
  Ing ngisor iki para pelempar gas, lan tumindak kanthi agresif. Lan ngrusak posisi Soviet.
  Ngalahake lan " Sturmtigr " saka kadohan, ing mungsuh - Tentara Abang.
  Bocah-bocah wadon Jerman ngarahake bedhil "Bear" kanthi mandhiri lan nyerang mungsuh. Lan dheweke bakal bener-bener ngganggu sampeyan. Lan projectile bobot siji lan setengah centners luh loro parit Soviet lan bunkers.
  Prajurit Frida nggero:
  - Kanggo Reich Katelu sing paling gedhe!
  Lan nglirik kanca-kancane. Sawise iku, bocah-bocah wadon fasis sing nganggo kaki telanjang bakal murub maneh.
  Lan mabur nggero lan ngrusak. Lan nalika jeblugan, banjur kabeh corong karo bumi sing nggodhok saka panas dibentuk.
  Ya, Jerman njaluk pasukan Soviet sak tenane. Salah siji pesawat TA-152 pisanan mabur ing langit. Kendaraan multi-tujuan, kaya Focke -Wulf, nanging luwih maju, cepet, bisa maneuver kanthi gaman lan waja sing kuat. Bisa digunakake minangka pesawat tempur lan minangka pesawat serangan.
  Kanggo pasukan Soviet, mobil, terus terang, bisa dadi masalah gedhe.
  Helga mabur TA-152 lan nyerang saperangan tank Soviet sing nyoba kanggo nyedhaki Shali. Cah wadon murub apik. Mbusak payoné menara telung puluh papat sing kapisan lan nggero:
  - Aku kaendahan bela dhiri!
  Lan banjur nyerang mobil kaloro, kang nyoba kanggo akselerasi. Nanging pindah pindah ora supaya gampang.
  TA-152 pierces korban iki karo meriam 37-mm.
  Helga mangsuli lan nyanyi:
  - Skidded, skidded kula nang endi wae, skidded kula!
  Lan dheweke nglirik awake dhewe ... Ing kene dheweke nyoba nyerang Yak-9. Prawan Jerman gampang ngalahake dheweke kanthi mencet pemicu kanthi sikil sing telanjang lan nglirik kanthi yakin, ujar:
  - Aku pancene apik tenan!
  Helga katon minangka bocah wadon sing duwe rasa seneng banget. Lan nindakake eksperimen getih karo mungsuh.
  Lan yen jotosan, banjur ora katon sethitik kanggo sapa.
  Helga nembak ing kendaraan Soviet lan squeaks:
  - Lho, kok, ora bisa urip miturut pikiran!
  Lan kanthi tumit gundhul carane mencet setir. Iki cah wadon - kanggo kabeh bocah-bocah wadon, cah.
  Lan yen ngorok....
  Albina lan Alvina ing langit uga aktif banget lan prajurit perang.
  Lan bocah-bocah wadon, pesawat Rusia, mikir, ngrusak urip sing apik lan urip sing apik.
  Lan kanthi driji sikil gundhul padha ngarahake bedhil pesawat menyang target. Mobil Soviet ora bakal urip. Lan bocah-bocah wadon ngalahake dheweke kaya ngono. Dheweke ora menehi kasempatan sing sethithik.
  Ya, ana bocah wadon sing gelut,
  Ya, dheweke ngomong apa maneh ...
  Padha wani nyerang Rusia,
  Secara harfiah Iblis!
  Albina minangka prajurit ing tatanan perang lan nggero dhewe ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku bakal super, aku bakal ngganti ! Juara Super!
  Lan kanthi tumit sing gundhul , uga mencet keyboard, lan nyuwek mungsuh dadi potongan cilik.
  Alvina, nembak mungsuh, nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Lan sapa sing bakal kita temokake ing alas,
  Lan sapa sing bakal kita temokake ing alas ...
  Kita ora bakal guyon karo,
  kita bakal nyuwek!
  Ayo padha nyuwek!
  Lan karo tumit gundhul, carane bakal nambah mungsuh kanggo ngrangkul agawe. Iki cah wadon - kabeh bocah-bocah wadon iku prawan paling keren!
  Warrior saka hack pertempuran paling. Lan dadi militan lan agresif kaya panther.
  Lan kucing Jerman gedhe sing nyerang. Serangan Astrakhan. Lan numpes ing jumlah gedhe omah-omahé prajurit Soviet.
  Lan padha mati, nanging ora nyerah. Gelut kaya ngono kuwi lagi rame.
  Gerda, mesthi, ana ing ngarep serangan lan siap perang. Dadi dheweke nembak, kaya Robin Hood wadon nganggo bikini. Lan iki kabeh wong wadon kelangan.
  Lan yen dheweke uga nyelehake puting abang ing cangkeme wong lanang.
  Dheweke "Panther"-2 digunakake. Miturut cara, modifikasi tank sing rada beda dipasang dening bocah-bocah wadon kanthi meriam 75 mm 100 EL. Iku punchy lan nduweni tingkat geni sing luwih cepet. Lan pasokan cangkang luwih gedhe tinimbang meriam 88 mm.
  Gerda nembak nganggo driji sikil lan njerit:
  - Siji, loro, telu... Putus nganggo napalm!
  Charlotte, uga, murub sawise dheweke lan bengok:
  - Papat, wolung, lima - ayo main luwih cepet!
  Kristina thrashed, nembus tank Soviet lan chirped:
  - Kita bakal kanthi kendel mlebu perang, amarga kekuwatan Nazi ...
  Magda murub nganggo sikil telanjang lan ngucap kanthi agresif:
  - Lan kita bakal mateni kabeh - kabeh komunis!
  Bocah-bocah wadon tumindak kanthi ekstrim lan agresif banget. Lan "Panther" -2 kanthi tembakan akurat nggulingake howitzer Soviet.
  Bocah-bocah wadon cekikikan lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo jagad kita ...
  Lan Elizabeth ing telung puluh papat, ing siji, nindakake serangan alam bébas. Lan kanthi tumit gundhul mencet pemicu. Lan ngalahake mungsuh, njerit:
  - Ayo ana komunisme!
  Catherine karo driji sikil telanjang dheweke ngirim projectile pasukan agawe, pierces mungsuh, lan squeaks ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Kanggo Rusia gedhe!
  Elena murub ing Nazi. Cangkang kasebut kena ing bathuk Panther lan ricocheted mati.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Komunisme bakal karo kita!
  Euphrasia uga ngalahake mungsuh nggunakake driji sikil sing gundhul. Dheweke nusuk T-4 lan nguwuh:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Iki bocah-bocah wadon gelut. Lan carane njupuk, cangkang mabur apik banget, lan telung puluh papat dhewe ing pamindhahan. Lan nyoba, pindhah saka mobil kuwi. Iki arang banget angel.
  Nanging bocah-bocah wadon mlebu, lan padha gelut nganggo bikini lan nganggo sikil telanjang. Prajurit iku ayu lan endah.
  Lan yen padha bajingan, banjur ora katon sethithik kanggo sapa wae. Lan padha ngirim cangkang kanthi nesu.
  Elizabeth, kanthi bantuan driji sikile sing gundhul, nembak mungsuh, lan ngalahake mungsuh, ngucap:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme! Kamulyan kanggo Motherland kita!
  Ekaterina uga murub, nggunakake driji sikil telanjang, mencet Fritz lan squealing:
  - Kanggo Fatherland lan kamenangan nganti pungkasan!
  Elena, nembak mungsuh, mangsuli kanthi agresif, ngetokake untu mutiara lan nglirik, kanthi mripat safir:
  - Komunisme angkasa kita misuwur!
  Euphrasia , nembak ing mungsuh, nabrak dheweke kanthi akurasi sing luar biasa, ngetokake:
  - Kanggo Tanah Air lan Stalin - surak!
  Bocah-bocah wadon mesthi gagah, lan kabeh wong bisa ...
  Desember 1943 wis teka.
  Alenka lan tim uga perang ing Astrakhan lan isih ana. Srikandi lagi gelut.
  Alenka menehi giliran, mows mudhun baris saka Nazi, banjur mbuwang hadiah pati karo driji sikil lan nggero:
  - Wong lanang padha karo gibbon, mung, sayangé, luwih kerep ing kapinteran tinimbang ing potency!
  Anyuta, nembak mungsuh, lan ngethok mungsuh, menehi paket mbledhos kanthi tumit telanjang lan ngucap:
  - Wong iku stubbornness kuldi, ambisi saka singa, nanging ing kasunyatan iku wedhus!
  Alla, nembak kanthi akurat ing Fritz, squeaked:
  - Wong lanang kanggo wanita kaya papan slop kanggo sapi, sampeyan ora bisa nindakake tanpa, nanging njijiki nyedhaki!
  Maria, nembak Nazi, mangsuli kanthi wicaksana:
  - Apa sing padha karo wong lanang lan jamban ing kamar mandi wanita - nyatane yen wanita mung muntahake wong lanang!
  Marusya, ngethok Nazi lan mbuwang granat nganggo driji sikile sing gundhul, ujar:
  - Wong wadon iku rubah licik sing bisa mangan singa kaya kelinci!
  Matryona, nyirnakake para fasis lan nuthuk tentara bayaran kanthi driji sikil sing gundhul, ngucap:
  - Wong wadon butuh wong lanang kaya bocah pecut, yen ora ngalahake wong lanang, dheweke ora bakal urip!
  Alyonka, nembak Fritz, njerit:
  - Wong wedok butuh wong lanang kaya sungu babi, mung jas wulu sumbangan wong lanang larang!
  Lan tim bare-legged bocah-bocah wadon carane ngguyu, baring untu, lan mbuwang granat karo gundhul driji.
  Bocah-bocah wadon prajurit sing gagah. Unsur kanggo perang, unsur kanggo perang!
  Astrakhan, misale jek, ora bakal nyerah. Sampean wedok kene, gelut tenan.
  Pasukan militèr saka Reich Katelu banget. Divisi tank anyar banget kuat ing kene. Produksi tank tambah akeh. Ora ana pamboman, bisa nyuplai tenaga kerja saka Italia, Prancis, Belgia lan Walanda ing Afrika.
  Lan uga saka Afrika kanggo extract lenga, tungsten, akeh unsur, kalebu uranium.
  Tegese, tank anyar dicap. Ing tartamtu, katon saka "Panther" -2, luwih dilindhungi lan luwih akeh bersenjata, karo engine luwih kuat, wis impact owahan ing Course saka perang.
  Ana liyane lan liyane tank lan pesawat. Pakaryan ing Yu-488 wis rampung. Pesawat produksi pisanan saka Reich Katelu kanthi papat mesin. Banget kuat lan cepet. Sorotan kasebut yaiku area sayap sing relatif cilik, mula pengebom bisa mabur kanthi kacepetan 700 kilometer per jam. Iki tegese pejuang Soviet mesthi ora bakal nyekel dheweke.
  Dadi, USSR duwe masalah anyar. Pasukan Tentara Abang pancen wis entek. Bocah-bocah sekolah dilebokake ing mesin. Remaja saka umur patbelas wis gelut, meh resmi. Sing lanang, mesthi, pinter, lan umume, pejuang sing apik. Ing umur enom, luwih gampang ndhelikake lan menek wit. Lan katrampilan militèr dikuwasani luwih cepet. Remaja gelut uga wong diwasa, padha hard kanggo hit. Ya, lan sacara psikologis luwih angel kanggo njupuk bocah.
  Jerman duwe sawetara penembak jitu wanita, lan pejuang sing enom banget ora trep kanggo nembak wanita, isin ...
  Ya, dheweke wiwit nelpon ing USSR wiwit umur patbelas. Lan uga diselehake ing tangan lan pensiunan. Ana akeh wanita ing tentara. Jinis sing adil utamane ditampa kanthi sukarela dadi tentara tank lan penerbangan, lan minangka penembak jitu. Wanita iku sniper sing apik . Lan amarga biasane luwih cendhek tinimbang wong lanang, dheweke luwih seneng gelut ing tank, lan uga ing penerbangan. Asring remaja uga perang ing tank. Perlu dicathet yen bocah lanang lan wadon duwe kulit sing luwih sensitif, lan pesawat lan tanke luwih cenderung ditembak tinimbang wong diwasa. Ora cah enom ala lan ing peran sniper. Bocah lanang bisa nyusup menyang jurang sing luwih sempit, nyamar, utawa menek wit. Asring ing tentara, pejuang ing umur patbelas wiwit ketemu.
  Perang ngrusak sumber daya manungsa. Lan wilayah dadi kurang lan kurang ing kontrol USSR. Lan isih kudu nglawan akeh infantri Jepang. Ya, lan ana tank samurai apik, lan utamané bedhil poto-propelled. Padha uga muncul ing seri karo tank medium, iso dibandhingke ing kekuatan kanggo T-34, lan malah kuwat ing waja frontal.
  Dadi Jepang mbebayani kanggo disepelekake. Lan kanggo perang karo iku, prajurit dibutuhake.
  Stalin gemeter lan saya kerep nesu. Tanggal 25 Dhésèmber 1943, préntah ditanggepi supaya anggota kulawarga sing nyerah bakal ditembak, kalebu bocah-bocah sing umuré rolas taun, lan sing luwih enom dikirim menyang koloni tenaga kerja.
  Detasemen barrage digunakake luwih asring. Lan padha njupuk luwih aktif, lan digunakake torture.
  Stalin dadi ora bisa ditahan. Beria minangka sing pisanan nyoba negosiasi perdamaian sing kapisah karo Nazi. Nanging Hitler ora pengin tentrem. Panjenenganipun wanted kanggo rampung nelukake USSR. Utamane nalika sekutu ora bisa dikontrol lan ora bisa digayuh.
  Pesawat jet dikembangake ing Reich Katelu. Utamane ME-262, nanging pejuang iki mbutuhake mesin sing luwih dipercaya supaya ora nabrak asring.
  Arado lan proyek Yu-287 katon janjeni .
  Newest TA-152 nuduhake dhewe uga ing laku, minangka mesin multi-tujuan lan cepet banget. Umumé, militer Jerman isih kuwat ing udhara. Kajaba iku, Yaks lan Laggies Soviet , amarga kekurangan aluminium, dadi luwih abot lan kurang maneuver tinimbang mesin referensi. Dadi kualitas penerbangan Soviet ambruk menyang tingkat kritis. ME-309 karo persenjataan sing kuat, malah njupuk menyang akun masalah karo maneuverability, coped uga karo kendaraan Soviet, displacing ME-109. Lan TA-152 kudu ngganti Focke -Wulf.
  Dadi wong Jerman luwih utawa kurang hoki.... Nanging karya ing teknologi lagi ditindakake.
  Contone, tank pisanan kanthi tata letak anyar dijanjekake yaiku Lev-2. Kanthi nempatake transmisi lan mesin ing siji unit ing ngarep tank, lan mindhah menara menyang mburi, Jerman disimpen ing camshaft lan sudo dhuwur kendaraan. Akibaté, "Singa" -2 dadi luwih entheng, lan mulane luwih cepet.
  Amarga kesulitan perang, produksi tank abot meh mandheg ing USSR, meh kabeh seri kasebut digabungake miturut T-34-76. Dadi Nazi, ing proyek kanggo nggawe tank utama anyar, ora maneh dimaksudaké kanggo nggawe waja sisih banget kandel. Lan "Singa" bisa pas sèket lima ton, karo engine 1200 daya kuda. Nanging, bobot saka tank Lev-2 bisa luwih suda dening ngurangi kaliber bedhil. Sing sadurunge wis jelas dadi keluwih. Kajaba iku, telung puluh papat wis waja kualitas kurang, lan malah 37-mm, gun Jerman lungse wis dipunwiwiti kanggo nembus wong.
  Stalin jelas kaget ... Lan dheweke mbuwang gludhug lan kilat ... Nanging dheweke ora bisa nindakake apa-apa ...
  Ing Eve Taun Anyar, Jerman ngluncurake serangan ing bagean Astrakhan sing isih ora dienggoni, delta Volga. Ing ngarsane akeh alangan kali, terrain angel, cedhak Segara Kaspia ngidini Tentara Abang kanggo ngencengi pertahanan Astrakhan, lan tetep luwih apik tinimbang Stalingrad. Kajaba iku, bocah-bocah wadon Soviet nuduhake heroisme unparalleled.
  Lan ing Kaukasus, utamané ing mangsa, iku angel banget kanggo pindhah liwat gunung. Bener, wong Jerman mlaku ing pesisir Segara Kaspia sing luwih trep. Makhachkala dadi tapel wates ngendi pasukan Soviet, ngumpulake kabeh kekuatan menyang ajiné, nyoba kanggo mungkasi Nazi.
  Nanging ora ana amunisi sing cukup, sing dikirim mung liwat segara ...
  Tamara perang banget karo batalyon wadon tanpa alas kaki.
  Para satriya perang kanthi wangkal lan nuduhake kepahlawanan sing ora ana tandhingane lan keberanian sing paling gedhe.
  Lan meh wuda perang ing mangsa lan Frost.
  Tamara nguncalake granat nganggo sikile sing telanjang, lan nyembur, nyuwek mungsuh lan nyeluk:
  - Kanggo USSR!
  Anna uga mbuwang granat nganggo driji sikile sing gundhul lan ngucap:
  - Kanggo komunisme!
  Akulina nyembur kanthi apik, ngalahake mungsuh lan nguwuh:
  - Kanggo keagungan Rusia!
  Victoria nubruk mungsuh, wiwit mow mudhun mungsuh, ngethok jenggot kaya silet lan muttered:
  - USSR bakal ngadeg!
  Olympias, nembak ing mungsuh, lan mbuwang paket mbledhos karo driji sikil telanjang, vyaknula:
  - Kanggo Fatherland lan kamenangan nganti pungkasan!
  Iki carane bocah-bocah wadon gelut. Padha tumindak nekat lan kanthi tekad kolosal.
  Tamara, shooting, nyathet:
  - Iblis ora bakal njupuk wong-wong mau, banjur kita bakal njupuk wong-wong mau!
  Pertempuran ing kene brutal lan ing wektu sing padha mbangun ....
  Anastasia Vedmakova gelut ing langit ... Pasuryane malah nesu, lan dheweke squeal:
  - Salam jaman komunisme!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke ngarahake meriam pesawat menyang target lan nembak pesawat mungsuh, sawise dheweke squeals:
  - Kanggo sukses pegawe!
  Akulina Orlova, ngalahake mungsuhe, nggero kanthi yakin, ngetokke untune:
  - Kanggo komunisme gedhe kuwi, ing kabeh planet!
  Pilot mbengok:
  - Malah bocah ngerti kita!
  Lan karo driji sikil gundhul nuding mriem pesawat ing target, lan numpes mungsuh, lan squeaks:
  - Ing jeneng saka jaman komunisme!
  Ayo padha ngadhepi iku, cah wadon iku terminator lan geni kobong. Ora ana gunung geni sing bisa dibandhingake.
  Akulina Orlova nyanyi:
  - Aku wis ngimpi babagan iman marang Gusti Allah kanggo sawetara wektu saiki, aku dadi kesed, aku ora pengin ndedonga!
  Lan dheweke nglirik kanthi agresif marang para ayu.
  Iki tawuran...
  Lan pesawat bocah-bocah wadon wis outdated. Lan iki minangka minus sing padhet. Lan uga abot lan ora bisa maneuver ...
  Salah sawijining bocah lanang sing gelut ditembak mudhun, lan dheweke ora duwe wektu kanggo mlumpat metu karo parasut. Lan iki, mesthi, minangka prestasi kolosal.
  Bocah-bocah wadon gelut ing udhara lan seneng-seneng ...
  Albina lan Alvina nglawan pejuang ME-309 sing apik lan, mesthi, lagi aktif entuk skor.
  Bocah-bocah wadon bangga banget karo sukses ...
  Albina nembak pesawat Soviet, kanthi bantuan sikil sing elegan, telanjang, lan squeak:
  - Kanggo elang kita!
  Alvina nyopot mobil telu Rusia kanthi bledosan lan mbengok:
  - Kanggo falcons kita!
  Bocah-bocah wadon entuk bisnis sing misuwur ... Nanging dheweke uga seneng nyiksa tentara Rusia.
  Ing kene, pilot lanang umur patbelas taun dicekel. Lan kaendahan tumit bunder bocah-bocah digoreng kanggo dheweke. Banjur padha wiwit nyiram wong wuda nganggo banyu es .... Banjur nggodhok banyu, lan maneh banyu es.
  Kuwi wong ayu sing berjuang....
  Albina sang:
  -Kanggo taring, cakar, untu, ajiné!
  Alvina mbengok ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Dadi padha arep perang apik!
  Lan bocah-bocah wadon terus nglakokake mukjijat kanthi driji sikil telanjang lan nembak pesawat Soviet.
  Nanging, pilot Rusia uga nanggapi. Alisa lan Angela nembe pindhah menyang Yak-9. Lan ayo thresh Jerman lan nyanyi ing wektu sing padha;
  Sampeyan minangka perwujudan negara sing gagah prakosa,
  Kanca Lenin lan Kanca Stalin...
  Ing USSR kabeh wong pancen padha,
  Lan ajiné digawe saka wesi lan baja!
  
  Lenin ora wedi marang kewan Adolf,
  Saiki Vladimir dadi pimpinan Kamerad Stalin ...
  Kita kenek Fritz ing mripat ora ing alis,
  Kabeh Nazi padha ambruk bebarengan!
  
  Rusia minangka tanah airku
  Tanah Air Agung, tanpa batas...
  Kabeh bangsa iku siji kulawarga,
  Kita bakal rauh urip ing komunisme!
  
  Ayo dadi kuwat negara kita
  Ayo Rusia cepet dadi ijo ...
  Kita bakal nggebug fasis ing bathuk, tinimbang,
  Lan pracaya marang aku, kekuwatan kita ora dadi watu!
  
  Lan Gusti Yesus minangka pimpinan cukup gedhe,
  Panjenengane iku Gusti kita, lan Gusti Allah Putih ing Alam Semesta...
  Lan Fuhrer bakal diantemi banget,
  Sawise kabeh, kaprigelan kita wis ora owah!
  
  Ya, demi tanah air kita, suci,
  Kita bakal nglawan Fritz kanthi sengit ...
  Bocah wadon mlaku tanpa alas ing salju
  Dheweke kepengin perang kanthi nesu!
  
  Ya, Stalin saiki wis dadi pimpinan Soviet,
  Sing hebat, wani lan trampil ...
  ndemek Rusia ,
  Senajan daya Lucifer karo sampeyan!
  
  Kita bisa njaluk Hitler, pracaya kula
  Sanajan dianugerahi kekuwatan setan ...
  Siji Hitler minangka kewan predator,
  Senajan ngakoni Fritz ora morons!
  
  Ing cendhak, kita bakal mlebu pejuang Berlin,
  Ing kana, Lenin, alias Stalin, bakal bareng karo kita ...
  Fasis kaya kirik gampang nyuwek,
  Lan pracaya yen kekuatan kita ora bakal suda!
  . BAB #6
  Taun anyar 1944 wis teka ... Senadyan kahanan sing angel banget ing ngarep, karya ditindakake ing USSR kanggo nggawe teknologi anyar. Utamane, pangarep-arep dhuwur digandhengake karo tank IS-2 lan senjata sing kuat. Meriam 122 milimeter bisa dadi argumentasi kuat ing perang nglawan Nazi. Pangarep-arep uga dipasang ing T-34-85 kanthi bedhil sing luwih kuat, menara gedhe, nanging awak lan undercarriage padha.
  Kahanan luwih elek karo pesawat. Yak-3 ora bisa mlebu produksi amarga kurang duralumin kualitas dhuwur, lan LAGG-7 ora bisa diprodhuksi tanpa nyuda produksi amarga mesin anyar.
  Dadi Stalin mutusaké sing saiki fighter Soviet utama tetep YAK-9 lan LAGG-5, lan pesawat serangan IL-2 gampang kanggo Pabrik lan slamet. Lan ing tank ana transisi bertahap menyang T-34-85 lan IS-2.
  Sanajan supaya ora ana penurunan produksi ...
  Lan ngarep bledosan ing lapisan, Jerman dijupuk Kaukasus. Makhachkala ambruk, lan wis nyedhaki wates Azerbaijan!
  Ing kene Tamara perang karo batalyon wanita. Maneh, bocah-bocah wadon nganggo rags saka tunik lan barefoot perang karo pasukan mungsuh unggul.
  Tamara nembakake garis menyang Nazi, ngethok sawetara mungsuh. Banjur, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke nguncalake granat sing mateni, lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo USSR!
  Anna nembak Nazi kanthi akurat. Lan nganggo driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang granat kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake mungsuhe.
  Banjur dheweke bengok-bengok:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Akulina, nembak ing mungsuh, ngethok infantri fasis. Dheweke ngethok Krauts, mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan squeaked:
  - Kanggo Rusia, ibu gedhe kita!
  Victoria, nembak mungsuh lan mbuwang granat karo sikil telanjang, nyathet:
  - Kanggo Motherland gedhe!
  Olympias, uga murub saka bedhil mesin, nguwuh:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme gedhe!
  Para pejuang wanita luar biasa...
  Dheweke gelut, kaya sing kudune kanggo para ayu ...
  Tamara, perang, ngelingi wiwitan perang. Carane dheweke kudu uwal saka pasukan Jerman. Dheweke banjur krungu impact gemuruh bedhil. Cah wadon ninggalake cannonade. Kancane Tatiana, Jerman nyekel lan njupuk sepatu anyar, nyuwek perhiasan lan anting-anting. Lan padha ndamel dheweke tanpa alas kaki menyang panangkaran ... Tatyana minangka putri saka sekretaris panitia regional, lan dheweke ora kerep kudu mlaku tanpa sepatu. Iki minangka penghinaan saka bangga, kanggo pindhah tanpa alas kaki kaya wong biasa, lan lara kanggo tlapak sikil sing alus. Sing cah wadon nuthuk sikile menyang getih lan groaned ing saben langkah.
  Tamara uga nganggo sepatu bot anyar sing wis diwènèhaké, lan dheweke nggosok tumit saka mlaku dawa. Lan dheweke nyopot sepatune, lunga tanpa alas. Dheweke minangka bocah wadon saka desa, sing wis nindakake tugas ing Ukraina. Sikil nalika isih cilik mlaku-mlaku ing lereng gunung. Lan iki mesthi ora dibandhingake karo dalan-dalan ing dhataran. Bener, dheweke calluses wis teka saka sawijine, lan iku ora dadi luwih nyaman kanggo lumaku. Nanging sikil cepet hard maneh. Lan dheweke meh ora nandhang sangsara.
  Nanging Tatyana enggal ilang sikile supaya ora bisa mlaku maneh. Jerman bakal nembak dheweke, nanging dheweke kasihan karo kaendahane. Wong-wong mau padha nglebokaké aku ing kréta, nanging baliné aku padha nyanyi. Tatiana nduweni swara sing nyenengake lan nyanyi sawetara lagu netral politik kanggo dheweke.
  Apa sing kedadeyan sabanjure, Tamara ora ngerti. Dheweke dhewe mlaku liwat alas, ngrasakake sikile, tubercles, bumps, twigs, lan dheweke malah seneng. Yaiku yen lumaku ing watu-watu landheping gunung-gunung, banjur malah kalus-kalus tapak, yen lumaku dawa, dadi landhep lan lara. Lan malah luwih ora nyenengake kanggo lumaku ing eri. Nalika iki nempel ing tlapak sikil, dadi luwih lara, malah kanggo tlapak sikil bocah wadon sing kasar.
  Tamara ing kampanye dikalahake dening lemes lan keluwen. Cah wadon mangan woh wohan beri, lan iku ora cukup. Lan Jerman maju kanthi cepet. Ing alas Ukrainia, Tamara, sing wis biasa manggon ing gunung, ora ngerti dalane. Aku ilang, lan rampung ing mburi.
  Lan saiki, kaya kucing sing diburu ing alas. Banjur cah wadon kejiret Jerman ing motor. Dheweke mandhegake mobil nganggo stroller kanggo njupuk banyu. Lan Tamara crept munggah menyang bedhil mesin, lan carane ngethok saka ing mungsuh. Lan dipotong kanthi ora mesthi, nanging kanthi akurat. Lan Nazi tiba lan writhe ing sangsara. Tamara ngrampungake dheweke. Dheweke dipindhah siji Bare hak kanggo Uwang, dheweke tiba. Lan cah wadon entuk dheweke.
  Sawisé iku, ayu munggah menyang motor, lan mencet pedal karo sikil telanjang, ditarik.
  Dadi obah-obah luwih nyenengake tinimbang mlaku-mlaku lan tanpa alas kaki.
  Tamara nyanyi ing dalan:
  - Enak cak, apik, apik, sedulur urip! Sampeyan ora kudu susah karo ataman kita!
  Mangkono paprangan muncul.
  Lan saiki dheweke nglawan Nazi kaya terminator Komsomol. Nanging pasukane ora padha, lan batalyon bocah-bocah wadon kepeksa mundur. Paprangan nggodhok ing kene, kaya banyu ing ceret raksasa ing ndhuwur gunung geni.
  Anna, nembak, lan mbuwang granat kanthi kekuwatan sing mateni nganggo driji sikil, nyathet:
  - Ing perang, kabeh cara apik, kajaba kanggo suicidal!
  Akulina, nembak mungsuh, nuthuk Nazi, nyathet:
  - Ing kabeh kita bakal dadi pisanan!
  Lan tumit telanjang saka cah wadon menehi hadiah karusakan.
  Victoria, nembak Nazi, lan ngethok mungsuh kanthi bledosan otomatis, njerit:
  - Ora bakal ana welas asih kanggo mungsuh!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Olympias nguncalake sikile sing gundhul, pahat, granat sing abot lan squeak:
  - Kanggo agung pengadilan paling manusiawi ing donya lan komunisme!
  Prajurit pancen mulya ing kene, lan kaya jaman angkasa.
  Padha perang karo galak banget.
  Nanging Nazi isih maju ing Kaukasus. Ing Februari 1944, Jerman lan Turki nyawiji, ngethok pasukan Soviet dadi rong bagéan sing ora padha.
  Fuhrer nuntut kanggo ngrampungake USSR. Astrakhan isih tetep. Nazi, kaya biasane, nganggo seragam tempur ... ME-262 pisanan gelut ing udhara. Perlu dicathet yen dheweke ora ngasilake sensasi. Ing kacepetan dhuwur, iku ora trep banget kanggo mencet saka bedhil pesawat 30 mm. Ya, iki kudu ditindakake kanthi serius. ME-262 uga duwe sawetara masalah amarga bobote abot. Kanthi maneuverability utamané.
  Luwih sukses digunakake, TA-152 ditresnani dening pilot lan dadi tenaga kerja. Nyatane, mobil lan tukang ngebom garis ngarep, lan pesawat tempur lan serangan. Malah ana gagasan kanggo nransfer penerbangan Jerman menyang pesawat iki. Antarane kaluwihan, iku kudu nyatet survivability lan kacepetan, lan senjata kuat, cocok kanggo pesawat serangan lan pejuang.
  ME-309, sing lagi dimodernisasi, uga digunakake kanthi luwih aktif. ME-109 isih ana ing layanan, sing ora dicopot amarga ora nyuda produksi. Malah modifikasi anyar saka ME-109 "K" muncul karo mesin luwih kuat, bersenjata limang bedhil udhara bebarengan. Sampeyan ora bisa ngalahake mesin kaya iki kanthi gampang.
  ME-309 uga nampa mesin sing luwih kuat lan sayap sing kesapu. Mobil sing mbebayani banget. Pilot Soviet isih mabur pesawat lawas, lan kualitase mung mudhun. Supaya adoh, Nanging, Yak-9 ora dadi ala, iku cukup maneuverable, lan ora perlu kacepetan gedhe banget.
  Pasukan Jerman kuwat ... Ana perselisihan babagan tank T-34-85. Apa worth nggawe armor turret luwih kenthel? Sawise kabeh, ing kasus iki, bobot bakal nambah. Lan kudu dicathet yen kualitas waja Soviet wis mudhun. unsur Alloying kurang, lan kualitas welding utawa casting wis tiba kanggo tingkat kritis.
  Nanging bocah-bocah wadon gelut kaya pahlawan ...
  Banjur tank Elizabeth rusak lan bocah-bocah wadon lunga. Barefoot lan bikini-klambi, padha mlaku liwat salju, ninggalake jejak anggun.
  Catherine nyathet kanthi tampilan ala:
  - We are sak tenane strangled!
  Elena nyathet kanthi nesu:
  Nanging kita isih bakal menang!
  Elizabeth nembak pistole, nabrak pengendara motor Jerman lan ngucap:
  - Aku kenek Jerman! Kepiye dheweke bakal cocog karo aku!
  Euphrasia nyathet kanthi semangat:
  - Ing kono padha mungkasi uripe, lan ora uwal maneh!
  Catherine minangka bocah wadon sing agresif, lan nyanyi:
  - Ing nesu, kita nyanyi lagu kekaisaran!
  Bocah-bocah wadon mlayu kanggo awake dhewe, lan tumit bunder sing gundhul sumunar.
  Anak lanang, ndeleng bocah-bocah wadon, wedi takon:
  - Lan saka ngendi sampeyan teka tanpa alas?
  Elizabeth mangsuli:
  - Ayo nindakake maneuver taktis!
  Bocah lanang kasebut ngucap:
  - Siji, loro - kasusahan ora masalah,
  Sampeyan kudu ora mundur!
  Tansah irung lan buntut sing luwih dhuwur kanthi pipa,
  Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Catherine cekikikan, ndudohake untune:
  - Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Elena njerit:
  - Aja wedi! Kita bakal bali....
  Lan bocah-bocah wadon papat padha nguwuh-uwuh;
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar
  Cara, madhangi komunisme!
  Warriors siyap nyuwek Jerman apa wae ... Lan tanpa alas kaki ing salju, dheweke dadi seksi lan ayu. Apik banget bocah-bocah wadon iki, kaya mawar sing mekar lan ora luntur.
  Inggih, Hitler ora guyon, lan ing saubengé Tanah Air kita, dheweke muter awan. Dheweke klelep untu menyang jantung banget, lan ngombe getih dheweke!
  Lan bocah-bocah wadon ninggalake jejak sing ayu banget. Wong Jerman ngetutake trek kasebut lan tumungkul dhengkul lan mentheleng kanthi rakus. Iki minangka prajurit liar. Lan Jerman ngambung tapak sikil bocah-bocah wadon.
  Lan Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova perang ing langit. Loro bocah wadon sing apik banget.
  Anastasia, nembak Nazi lan ngowahi pesawate nganggo driji sikile, nyanyi:
  Kita bakal perang kanggo sesuk padhang!
  Akulina, ngethok buntute Nazi, nggunakake driji sikile sing gundhul, ngucap:
  - Ayo ngambung!
  Lan bocah-bocah wadon maneh thresh Jerman tanpa karep utawa upacara. Semono uga wong-wong kuwi pinter.
  Anastasia, maneh nguripake Yak-9 lan, squeaking, vyaknula:
  - Kuwi jenenge komunis!
  Akulina setuju karo iki:
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi ...
  Anastasia, ngalahake Jerman, grunted:
  - Tanah kelairan iku srengenge kita!
  Lan bocah-bocah wadon gelut ing kene, kelas Soviet paling dhuwur.
  Lan Jerman entuk, angel banget. Lan operasi militer berkembang ...
  Ing Maret, Nazi wiwit nyerang Baku. Ana serangan ing kutha gedhe kebak lenga. Paprangane sengit.
  Jerman nyerang Baku nggunakake artileri abot.
  Lan padha ngebom karo stormtroopers. Nanging bom uga dropped dening pisanan, Newest Yu-488s, kang bentenaken dening daya kolosal. Mobil-mobil iki mung kewan.
  Salah sijine yaiku Gertrude, Eva, lan Frida. Bocah-bocah wadon ayu, duwe tampilan apik banget, nyelehake bom ing posisi Soviet. Lan padha mateni prajurit Tentara Abang lan warga sipil.
  Baku murub... Kumelun munggah ing pilar. Sumur minyak kobong, kabeh kobong.
  Gertrude ngandika karo smirk:
  - Gusti Allah tresna Jerman!
  Eva, mencet tumit telanjang ing tuas lan nyelehake bom, setuju:
  - Mesthi! Kita minangka balapan sing dipilih!
  Frida nyanyi kanthi agresif:
  - Bangsa kita minangka wong sing dipilih saka swarga!
  Lan nglirik kanca-kancane. Iki bocah-bocah wadon ing kene lan gelut, mung minangka perwujudan agresivitas. Lan daya tempur.
  Gertrude nyemburake bedhil udara, lan ngucap:
  - Kanggo keagungan Tanah Air kita!
  Eve, nembak mungsuh, dikonfirmasi:
  - Kanggo keagungan kolosal!
  Bocah-bocah wadon bisa katon cepet nguwasani pesawat. Iki pacar gelut.
  Lan sampeyan ora bisa mung menang ing kertu. Lan padha thresh mungsuh karo edhan alam bébas.
  Frida nyathet:
  - Aku wong wadon saka impen gedhe lan kaendahan!
  Sawisé iku, dheweke maneh murub saka bedhil pesawat, nembak mudhun pejuang Soviet sing nyoba kanggo nyerang monster Jerman.
  Ya, nglawan Nazi ana perasaan sing ora bisa ditolak.
  Baku diserang.
  Tamara lan batalyon dheweke perang kanggo kutha iki. Bocah-bocah wadon perang banget lan nuduhake kepahlawanan sing ora ana tandhingane.
  Tamara murub bledosan, mbuwang granat nganggo driji sikile sing gundhul, nyebarake wong Jerman lan tentara bayarane, lan ngucap:
  "Kanggo Tanah Airku sing ora ana watese!"
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane. Dheweke minangka prajurit tingkat paling dhuwur, sing ora ana sing padha.
  Senajan, mesthi, bocah-bocah wadon liyane uga ora ala. Ayo malah ngomong padha perang banget.
  Anna, umpamane, njupuk lan mateni Nazi, kaya-kaya nganggo arit.
  Lan muni:
  - Kanggo USSR!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke menehi hadiah sing mateni pati.
  Akulina, nembak mungsuh, squeak:
  - Kanggo Tanah Airku!
  Lan kanthi driji sikil telanjang, kepiye carane ngluncurake presentasi penghapusan sing ngilangi kabeh wong sing berturut-turut.
  Victoria perang karo mungsuh, tumindak nekat lan decisively. Ngalahake mungsuh ing bledosan. Banjur, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang granat kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake. Lan squeals:
  - Kanggo gagasan komunisme!
  Olimpiade uga gelut. Lan bocah wadon heroik iki bakal mbuwang kothak kabeh bahan peledak kanthi sikil sing telanjang lan otot. Lan tank "Singa" bakal muter liwat.
  Sang prajurit ngucap:
  - Nanging pasaran !
  Bocah-bocah wadon gelut lan ayu banget. Aja nyerah lan aja nyerah. Dheweke duwe kekuwatan terminator.
  Lan pasukan banget unequal ... Baku engulfed ing geni. Pasukan Soviet ora duwe amunisi sing cukup. Lan iki masalah utama.
  Kathah ingkang pasrah ing putus asa.
  Gerda lan tim meksa budak lanang kanggo ngambung tlapakane. Sing dutifully nindakaken, lan dilat tumit.
  Banjur bocah-bocah wadon munggah menyang Panther 2 maneh lan njupuk. Senjata Soviet wis kalah ...
  Meh kabeh Kaukasus wis dicekel. Nanging Yerevan isih tetep. Kutha Poti perang kanthi heroik - pelabuhan pungkasan sing isih ana sisa-sisa Armada Segara Ireng.
  Lan ana bocah-bocah wadon saka macem-macem bangsa perang. Lan detasemen Gulnazi tanpa alas kaki gelut . Wong wadon Georgian ayu, lan dheweke wis printah kanggo cah wadon.
  Gulnazi mbuwang paket karo bahan peledak nganggo sikil telanjang, nyuwek Nazi lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo agung komunisme donya!
  Tamila, pasangane, uga mbalang granat sing mateni nganggo sikil telanjang, nyuwek wong Turki lan njerit:
  - Kanggo Tanah Air!
  Masha iku cah wadon saka Rusia, menehi giliran lan mbuwang daya mbledhos karo driji sikil telanjang, lan break Nazi, bengok:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme donya!
  Margarita uga menehi giliran apik. Dheweke ngrusak Nazi lan ngirim hadiah pati sing mateni kanthi tumit sing telanjang, ngremehake mungsuh, lan squealing:
  - Kanggo kamenangan kita!
  Iki carane bocah-bocah wadon perang heroik. Lan dheweke pancene ora bisa mandheg, lan ora bisa diuripake maneh. Dheweke mung pejuang wanita lan super. Lan yen padha perang, banjur padha perang kaya pahlawan lan supermen !
  Nanging, sayangé, angel nglawan Nazi lan pasukan sing unggul. Ing langit, Albina lan Alvina entuk akun sing yakin. Lan akeh pesawat sing ditibakake nganti jelas ora bisa mandheg.
  Albina, nembak pesawat Soviet liyane nganggo driji sikil, nyanyi:
  - Kita ora bisa dikalahake, pamburu dadi game!
  Alvina, ngethok mungsuhe, lan nggegirisi sirahe ing gulu sing kuat, ngucap:
  - Kamulyan kanggo jaman tatanan Aryan anyar!
  Lan uga menehi tumit sing telanjang ...
  Bocah-bocah wadon wis nembak mudhun luwih saka limang atus pesawat lan nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak emas, pedhang lan berlian.
  Iki mung ayu sing ora bisa dipercaya. Lan yen mungsuh Reich Katelu wis diantemi, banjur setan iki ora bisa mandheg. Luwih saka 500 pesawat mabur mung cedhak Marseilles. Fenomena iki, mesthi, ing ndhuwur. Hitler malah mutusake kanggo nyetujoni gelar kaping enem saka Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak platinum, pedhang lan berlian.
  Bakal ditampa dening wong sing luwih dhisik ngluwihi sewu pesawat sing mudhun. Lan bakal dadi asil fenomenal.
  Albina ngethok limang pesawat Soviet bebarengan karo siji bledosan saka meriam pesawat kaliber 30-mm lan, mencet pemicu karo driji sikil telanjang, cooed:
  - Kamulyan kanggo kekuwatan kita!
  Alvina, mowing mudhun mobil Soviet lan ngethok mungsuh nganggo driji sikil telanjang, blur:
  - Kamulyan gedhe kanggo kepahlawanan!
  Lan prajurit padha nglirik!
  Dheweke gelut kaya biasane nganggo bikini lan tanpa alas kaki, lan iki minangka kekuwatane. Bocah-bocah wadon mung supermen-wadon. Sanadyan padha ngawula sabab ala. Lan padha tresna kanggo Fry tumit saka pionir dijupuk karo narik. Kene bocah-bocah wadon ing kene. Brutal nanging cute.
  Albina tau ngandika:
  - Ora ana kabecikan ing jagad iki, mung ana kekirangan!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke nyelehake sepasang bom ing posisi Soviet, ngalahake telung bedhil.
  Iki minangka prajurit sing ora menehi welas asih marang sapa wae! Nanging jotosane mung ngremuk.
  Alvina nyathet karo nyengir:
  - Ora ana papan kanggo wong sing ringkih, ing sangisore srengenge!
  Lan dheweke nglirik kancane.
  Prajurit sing ora nuduhake kelemahan lan ora nyerah. Dheweke pancen juara saka juara. Senajan karo tandha minus, lagi ngawula pasukan ala.
  Nanging ing wektu sing padha lucu lan nengsemake.
  Albina, kanthi untune lan ngirim cangkang pesawat mateni marang mungsuhe, ngucap:
  - Tembung Nazi suci - kita bakal numpes ing salawas-lawase!
  Alvina kanthi agresif ngerteni, ngalahake mungsuh:
  - Kita pancen bajak laut!
  Albina, ngethok mungsuh, dikonfirmasi:
  - Kabeh liyane iku ngimpi!
  Lan prajurit dadi remuk lan nuthuk kabeh wong, kaya nyetak pucks karo klub.
  Alvina muni nalika dheweke numpes pesawat Rusia:
  - Kita nglawan elang Hitler!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Prajurit ing ngriki, satemene, nglilani wulune mungsuh. Tentara Abang nampa ibukutha saka wong-wong mau.
  Bocah-bocah wadon perang supaya sregep ngalahake pasukan Rusia.
  Nanging Helga ing TA-152 ngrusak pasukan darat Soviet. Ngalahake SAU-85 lan njerit:
  - Kanggo keagungan Jerman lan putra-putrane!
  Nanging perang tetep kanggo Astrakhan.
  Bocah-bocah wadon karo kekuatan pungkasan kanggo terus.
  Alenka mbuwang bom karo bledosan karo sikil telanjang. Nyuwek fasis lan njerit:
  - Kanggo komunisme suci!
  Anyuta, nembak Nazi, lan uga mbuwang granat nganggo driji sikil, njerit:
  - Lan kawilujengan kanggo negara!
  Alla, ngalahake mungsuh, lan mowing wong-wong mau tanpa upacara sing ora perlu, lan mbuwang granat kanthi tumit sing telanjang, squeaked:
  - Sing kaya kamulyan kita!
  Maria, numpes mungsuh, mbuwang hadiah pati nganggo driji sikil, nggero:
  - Kita gedhe ing kamulyan kita!
  Marusya, ngethok tentara bayaran Arab sing maju ing barisan, lan mbuwang granat nganggo sikil kosong, nguwuh:
  - Kanggo owah-owahan, supaya prices tiba bebarengan!
  Matrona, mateni Nazi saka bedhil mesin, njupuk lan squeaked:
  - Tanah kelairan kita saka USSR! Bakal remuk Pak!
  Para prajurit ing kene tumindak kanthi agresif. Lan tekanan tempure gedhe banget.
  Umume, dheweke nuduhake aerobatik kolosal. Lan tekanan sing ora bisa diendhegake.
  Prajurit tanpa alas kaki, nanging seneng ...
  Ing April, sawise kabeh, Nazi dijupuk Baku. Kekurangan amunisi njupuk tol. Ing wektu sing padha, Poti uga meh bebarengan. Mung Yerevan, dumunung ing lereng gunung, dianakaké metu. Nanging dheweke uga pinasthi. Amunisi lan panganan uga wis entek ing kono. Mung wong Turki durung nyerbu kutha iki, lan lagi ngumpulake bledug kanggo keluwen.
  Bocah-bocah wadon saka batalyon Tamara sebagian ilang ing jero lemah, lan sebagian, bebarengan karo komandan, pindhah ing sisih mburi menyang ngarep ... Dheweke pengin nembus menyang dhewe.
  Kaukasus wis meh rampung dijupuk, nanging perang terus. Sanajan USSR ilang lapangan lenga paling gedhé ing wektu iku. Nanging Tentara Abang ora rusak semangat. Lan isih ana lenga ing wilayah Volga, ing Siberia lan ing akeh panggonan liyane.
  Hitler mrentahake kanggo ngrampungake Rusia ing Astrakhan ing tanggal 20 April. Lan pertempuran kasebut dumadi ing skala kolosal. Lan bombing intensified banget.
  USSR ngalami tekanan sing kuat. Pertempuran terus kanggo Alma-Ata, sing diserang dening Jepang. Kutha iki meh diubengi.
  Samurai, sanalika dadi luwih anget, nyoba ngembangake serangan, lan menyang arah Magadan.
  Veronika perang ing Alma-Ata lan nglawan serangan samurai karo batalyon bocah-bocah wadon.
  Lan ana akeh. Tionghoa sing direkrut kanthi cara ambruk uga gelut.
  Jepang mbuwang prajurit kuning menyang perang ... Padha maju lan secara harfiah mbuwang posisi Soviet karo mayit.
  Veronica murub. Lan dheweke mows mudhun Cina lan samurai ing rangking. Dheweke mbalang granat nganggo driji sikil lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo semangat Rusia!
  Marfa uga murub, ngethok mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo Fatherland kita!
  Natasha, nembak prajurit Jepang lan Cina sing direkrut kanggo peran pakan meriam, njerit:
  - Kanggo Komunisme Agung!
  Alina, nembak samurai lan para pejuang Tionghoa, ngethok dheweke kanthi semangat banget, lan menehi hadiah pati kanthi tumit telanjang, squeaked:
  - Kanggo wates anyar komunisme!
  Veronica nembak mungsuh kanthi tliti banget, lan nusuk sirahe wong Tionghoa, lan ing wektu sing padha njerit:
  - Kamulyan kanggo tanah Soviet!
  Lan karo sikil telanjang dheweke ngirim pasukan gedhe saka granat, kang luh kabeh mungsuh.
  Marta, ngethok mungsuh lan mbuwang hadiah pati nganggo driji sing kosong, mbengok:
  - Aturan jaman komunisme!
  Natasha, nyuwek-nyuwek paket mbledhos nganggo sikil telanjang, nyuwek-nyuwek akeh wong Cina, ngomong:
  - Kanggo tatanan Soviet anyar!
  Alina, nembak kanthi akurat ing mungsuh, squeaked:
  - Kanggo wates anyar komunisme, kita bakal perang!
  Lan tumit telanjang dheweke succumbed kanggo bom karusakan.
  Bocah-bocah wadon gelut, kaya cemlorot saka mripate.
  Ora, Jepang ora bisa nelukake wong-wong sing kaya ngono, sanajan bebarengan karo pasukan Cina. Lan samurai rush kanggo nyerang.
  Lan maneh padha mbuwang mayit ing kabeh pendekatan. Nanging akeh banget, lan batalyon ayu tanpa alas kudu mundur.
  Lan ana bocah-bocah wadon ninja Jepang. Lan angel banget kanggo nglawan dheweke.
  Padha dadi sparkling, gelut lan ayu. Lan padha nguncalake sikile nganggo driji sikil sing gundhul, minangka hadiah gedhe sing bisa ngrusak.
  Prawan ninja kanthi rambut biru ngethok prajurit Soviet kanthi pedhang lan njerit:
  - Kanggo jaman pamaréntahan kaisar!
  Prawan ninja rambut kuning mlaku ing kincir angin, ngremuk militer Rusia, lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo jaman banzai !
  Prawan ninja rambut abang nggunakake teknik helikopter, ngethok perwira Soviet lan ngomong:
  - Kita tansah menang!
  Prawan ninja kanthi rambut putih nggunakake teknik kupu-kupu, ngethok telung prajurit Rusia, lan mbuwang kacang polong nganggo driji sikil. Iku mbledhos lan mbalikke telung puluh papat.
  Prajurit kasebut ngucap:
  - Kanggo pesenan Jepang anyar!
  Bocah-bocah wadon ing kene apik banget lan apik tenan... Lan Tentara Abang ing Timur Jauh ketemu mungsuh sing serius.
  Nanging ing kene ing tengah, pasukan Soviet ngirim jotosan dadakan menyang arah Rzhev.
  Kene kru Elizabeth perang pisanan ing tank anyar IS-2. Mesin sing ana gandhengane karo sawetara pangarep-arep. Biasane ana limang anggota kru, nanging ing kene para prajurit bisa ngatasi papat.
  Elizabeth murub bedhil 122mm. A projectile destruktif mabur karo pasukan agawe. Nggambarake busur, lan tekan saka T-4 sing adoh.
  Elizabeth ngucap:
  - Iki aku nindakake kanthi apik!
  Ekaterina nanggapi kanthi ngisi daya, nggunakake driji sikil sing kosong, lan ngucap kanthi jengkel:
  - Lan bedhil ora cepet banget ditembak!
  Elizabeth setuju karo iki:
  - Ora ana pangrusak tank sing sampurna!
  Elena, sing mbantu kanthi telanjang kanggo mbukak senjata, nyathet:
  - Nanging pembunuh!
  Lan banjur Catherine murub. Lan cangkang kenek Panther ing Papan saka kadohan. Ya, pistol pembunuh ...
  Catherine nyathet:
  - Kita duwe akeh energi lan kasenengan!
  Elena setuju karo iki:
  - Akeh! Kamulyan kanggo Rusia!
  Euphrasia uga nyathet:
  - Visibilitas mobil iki ora kuwat bocah-bocah wadon. Carane sampeyan njupuk?
  Elena kanthi logis nyathet:
  - Lan iki mripat kita dilatih! Yen kita ngalahake, banjur kita ngalahake!
  Lan para prajurit padha ngrungokake swara:
  - Kita ora bakal wedi lan bakal tansah perang!
  . BAB 7
  Ing tanggal 21 April Astrakhan isih ana ing kontrol Soviet. Jerman ora rampung dijupuk dening iku.
  Terrain wis bisa kanggo defend uga kene. Lan Jerman mutusake kanggo ngganti taktik. Tinimbang serangan, padha pindhah menyang bombing lan shelling.
  Alenka lan tim dheweke ndhelik ing bunker lan ngenteni serangan gedhe.
  Bocah-bocah wadon mung enem, main kertu. Padha nyekeli geladhak kanthi driji sikil lan padha rembugan.
  Anyuta ngandika kanthi nesu:
  - Ing Kaukasus, mung Yerevan ora dijupuk. Iki mung pulo pungkasan ing wilayah iki. Apa sabanjure?
  Alenka kanthi logis menehi saran:
  - Paling kamungkinan, dheweke bakal pindhah menyang Moskow. Iki kredo sing!
  Allah paring dhawuh karo ngguyu:
  - Pasukan banget unequal ... Kita pancene kalah perang, lan kita ora duwe cukup prajurit!
  Maria kanthi logis nyathet:
  - Lan Nazi nandhang kerugian! Dheweke ora bisa nolak kita!
  Matrena mratelakake panemune, mbuwang peta nganggo driji sikil:
  - Kita lair kanggo menang, lan kita mesthi bakal menang, Aku ngerti!
  Marusya sarujuk, ngalahake mungsuhe nganggo driji sikil:
  - Mesthi, ora ana sangsi!
  Alenka ora bakal optimistis, mbuwang kertu kanthi sikil sing telanjang:
  "Kita bocah-bocah wadon bisa uga kudu manggon ing pendhudhukan, nanging aku yakin bakal menang!"
  Anyuta ngandika kanthi tegas:
  - Sampeyan bisa perang karo cara partisan, lan iku bakal ayu banget nalika perang karo banget kelangan!
  Allah kanthi agresif nyathet:
  - Sampeyan kudu perang luwih aktif!
  Bocah-bocah wadon meneng obrolan. Banjur padha pindhah menyang topik liyane.
  Marusya ngendika kanthi jengkel:
  - Jumlah wong pracaya saya akeh. Nglawan kabeh logika!
  Anyuta mbantah iki:
  Durung ana sing mbuktekake manawa ora ana Gusti Allah. Lan dheweke ora bisa mbuktekake yen ora. Dadi ing kene sampeyan bisa mbantah ad infinitum.
  Alenka dikonfirmasi:
  - Lan mbantah ing kene iku bodho lan ora ana gunane!
  Alla setuju karo iki:
  - Ya, obrolan iki ora ana gunane. Menapa malih, yen ana Gusti Allah, banjur Panjenengané kuwi sing luwih apik kanggo wong ora!
  Matryona cekikikan lan ngandika:
  - Iku luwih apik kanggo Gusti Allah kuwi ora ana! Ing sawetoro wektu, ayo nyanyi!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara;
  Kita bocah-bocah wadon, gabung karo Komsomol,
  Dheweke sumpah kanthi iman dadi Tanah Air ...
  Dadi kekalahan nesu nunggu Nazi,
  Inggih, lan Rusia kanggo manggon ing komunisme!
  
  Sawise kabeh, Lenin karo kita, kaya logam,
  Saka tembaga sing luwih kuwat tinimbang baja ...
  Aku ngimpi ngowahi jagad
  Minangka genius gedhe Stalin diwarisake!
  
  Kita bakal nggawe Fatherland luwih adhem
  Lan kita bakal ngunggahake Tanah Air ing ndhuwur lintang ...
  Muga-muga sukses karo anggota Komsomol,
  Sanadyan sikil kita gundhul!
  
  Fasis nyerang tanah airku,
  Saka wétan brazenly menek samurai ...
  Aku tresna marang Gusti Yesus lan Stalin
  Lan aku percaya mungsuh, kita bakal nyuwek!
  
  Svarog sing misuwur ana karo kita ,
  Komunisme sing, kanthi guyon, bakal mbangun ...
  Rod kamulyane luwih kuwat tinimbang kabeh ing alam semesta,
  Bakal nambah eling lan bakal!
  
  Kita pitados bilih kita ora bakal nyerah
  Aja dumeh tanah air...
  Comrade Stalin minangka lintang sing padhang,
  Lan guru kita yaiku Lenin sing wicaksana!
  
  Kita bakal nggawe Fatherland kita,
  Luwih ayu lan sumringah ing planet ...
  Lan bakal, ngerti bedhil sing mateni,
  Ayo wong diwasa lan bocah-bocah seneng-seneng!
  
  Burn Svarog , aja kobong ing atimu,
  Sampeyan minangka pelindung kabeh pedhang Rusia ...
  Kita bakal mbangun rauh, aku pracaya swarga kuwat,
  Gusti Yesus bakal teka misi suci!
  
  Aja percaya karo kanca-kanca geng Hitler
  Dheweke bakal menang kanthi gampang lan menacingly ...
  Sampeyan mung butuh siji kulawarga -
  Lan pracaya kula, durung kasep kanggo tresna Motherland!
  
  Gusti Kang Maha Kuwasa njagi kita sedaya,
  Bakal ngibarake gendera triwarna ing lemah ...
  Lan predator ala dadi game,
  Kita uga isa ngadhepi Sétan!
  
  Aku tresna marang Tanah Air Agung
  Ing jagad iki ora ana sing luwih ayu,
  Kita ora bakal ngedol Rusia kanggo ruble,
  Ayo mbangun katentreman lan rasa seneng ing jagad raya!
  
  Ing jeneng Motherland kita, ngimpi,
  Rusia gedhe bakal munggah ...
  Kabeh liya mung kebangeten
  Lan mesias anyar bakal nunggil karo kita!
  
  Dhuh Lada ingkang maha kuwasa,
  Sampeyan bakal menehi katresnan lan tentrem kanggo Rusia ...
  Kawula nyuwun dhumateng Paduka,
  Lan yen perlu, serangan karo kilat!
  
  Maria Ibuning Allah Swarga,
  Alam semesta menehi Gusti Yesus ...
  Kanggo marga saka kowe, Gusti Allah kang agung wus wungu,
  Wong ora ilang rasa sejati!
  
  Wigati anggota Komsomol yaiku
  Dewa-dewa Rusia dihormati banget ...
  Kita para putra agung Tanah Air,
  Rusia tansah menang!
  
  Kanca-kanca kudu ndedonga marang Tanah Air,
  Perun, Yarilo, lan Svarog pancen kuat ...
  Kita bakal dadi bojo sing kuwat banget
  Lan kita malah bakal nyebul mega ing langit!
  
  Saiki mungsuh wis dibuwang saka Moskow,
  Sampeyan nglarani wong fasis banget ...
  Kita setya marang Gusti Yesus lan Stalin,
  Bakal cukup tank karo bedhil!
  
  Ora, mungsuh ora bakal bisa mbendung Rusia,
  Amarga prajurit kita kabeh kuwasa ...
  Ujian, nyerahake, mung lima,
  Supaya saben bocah lanang bakal kuwat banget!
  
  Pracayaa, Stalingrad bakal mulya,
  Lan kita bakal njaga dheweke saka serangan ...
  A alignment ksatria menang bakal teka,
  Sanadyan getih mili tanpa kendhat!
  
  Bocah-bocah wadon barefoot ing kadhemen
  Padha mlayu, kelip-kelip karo tumit ...
  Lan bakal nggebug para fasis kanthi tinju,
  Kain sing ora sopan bakal diratakake!
  
  Kabeh bakal, wong ngerti uga
  Kita ana ing angkasa, kita bakal mbukak rasi lintang ...
  Sawise kabeh, iku dosa kanggo mangu-mangu wani,
  Lan bakal ana wong ing dhampar Allah!
  
  Ilmu bakal nguripaké wong mati,
  Kita bakal bisa dadi luwih enom lan luwih ayu ...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Kanggo ibu ayu Rusia!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kabeh puisi kanthi apik lan terus main kertu nganggo sikil ...
  22 April iku ulang tahun Lenin. Bocah-bocah wadon ngombe alkohol sing diencerake karo banyu lan kopi lan ambegan ...
  Tentara Abang nindakake operasi Rzhev- Sychevsk liyane ing tengah. Jerman ana ing pertahanan lan perang maneh. Tank Soviet anyar T-34-85 lan IS-2 perang. Mobil pungkasan asring macet ing lendhut. Ya, lan waja saka "Tiger" -2 lan "kucing" abot ora njupuk ing bathuk. "Panther" -2, uga mung bisa pierced cedhak.
  Mobil paling Jerman pierced Soviet saka kadohan luwih.
  Hitler umume seneng karo Panther 2, sing dilindhungi kanthi apik lan nduweni kinerja lan persenjataan sing apik. Nanging dheweke nuntut nggawe tank sing bakal dilindhungi luwih apik, lan ing wektu sing padha nyopir kanthi trep ...
  "Mouse" ing kasus iki nuduhake dhewe minangka mesin sing ora efisien. E-100 dikembangake kanthi aktif minangka bagéan saka seri E. Lokasi mesin lan transmisi mestine rampung bebarengan, lan menara luwih sempit lan luwih condong, kaya awak. Kekandelan waja tetep bisa dibandhingake karo Maus, uga persenjataan, nanging bobote kudu dikurangi dadi 130 ton amarga dhuwure. Engine, ing nalisir, kudu dadi kuwat ing 1500 daya kuda, lan tank wis mobilitas marem.
  Umumé, seri "E" mesthine dadi tank generasi anyar. Kanthi siluet ngisor, amba saka karep rasional, bedhil kuat lan mesin, tata letak kandhel.
  Nanging, nalika Jerman wis mobil cukup apik. "Panther" 2 ngganti model sadurungé. Tiger-2 anyar uga muncul kanthi mesin sing luwih kuat lan menara sing sempit. Luwih dilindhungi lan bobote luwih entheng.
  Dadi Nazi ora lungguh.
  Arado Jerman pisanan nyerang Moskow kanthi hadiah pati. Dheweke ngeculake bom saka dhuwur lan gampang nyusul para pejuang Soviet.
  Hitler ujar manawa saiki USSR ora duwe kesempatan, lan pungkasane Tentara Abang bakal enggal.
  25 April miwiti serangan anyar ing Astrakhan. Mesin obah bumi pisanan uga melu perang: tank lemah.
  Loro bocah wadon Jerman perang ing: Mercedes lan Dora. Warriors nyoba model lemah sing obah ing lemah.
  Nalika cukup entheng supaya karo meriam 75 milimeter laras cendhak lan papat bedhil mesin.
  Bocah-bocah wadon narik mobil ing lemah. Latihan muter, ngethok watu. Gerakane rada alon pitung kilometer per jam, kanggo kendaraan, ing lemah iki ora ala.
  Mercedes menet driji sikil telanjang ing joystick pisanan ing tentara Jerman. Iku gampang banget kanggo operate lan ngandika:
  - Kepiye ilmu Jerman kita wis sukses!
  Dora setuju karo iki:
  - Ya, kita wis bisa nindakake akeh! Daya kita gedhe banget!
  Lan uga kontrol nggunakake joystick. Bocah-bocah wadon nyoba mesin khusus kanthi radar.
  Ana baterei Soviet ing ngarep lan sampeyan bisa nyilem ing ngisor.
  Mercedes, kanthi untune, ujar:
  - Kita bakal mbangun urutan anyar!
  Lan saiki mesin Nazi muncul. Proyektil fragmentasi dhuwur-mbledhos nyerang bedhil Soviet. Lan nyerang prajurit Tentara Abang.
  Dora ngandika karo ngguyu:
  - Sugeng revanchism gedhe!
  Lan kanthi driji sikil telanjang, dheweke nggawe tembakan sing akurat. Numpes mungsuh lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo ngimpi anyar!
  Mercedes scribbles saka bedhil mesin, lan lolong ngandika:
  - Kanggo jaman impen gedhe!
  Bocah-bocah wadon ngguyu lan keplok dhewe. Iki minangka prajurit sing agresif lan lincah banget.
  Dona kanthi agresif ujar:
  - Ana akeh sing apik ing donya!
  Lan kanthi driji sikil telanjang dheweke mencet tombol lan nembak maneh, ing penembake Soviet.
  Mercedes konfirmasi karo eseman:
  - Lan bakal dadi luwih ayu!
  Lan dheweke uga nembak nganggo driji sikil. Semono uga bocah-bocah wadon sing gelut iki.
  Nah, apa piranti liyane kanggo perang ...
  Serangan Nazi ing Astrakhan saya akeh ...
  Kabeh pendekatan dipotong ... Lan pasukan Soviet dipeksa nyerah ing 1 Mei 1944, sawise ngrampungake pertahanan kutha sing dawa lan heroik. Benteng iki uga ambruk.
  Nazi ngrayakake musim gugur Astrakhan kanthi kembang api. Nanging pertahanan kasebut ora muspra. Lan Fritz butuh sawetara wektu kanggo ngisi maneh pasukan lan narik cadangan ...
  Fuhrer ngrancang kanggo maju ing arah Saratov lan luwih ing sadawane Volga karo bypass jero Moscow.
  Nanging nalika Jerman nglumpukake pasukan, padha narik cadangan. Lan perang ana ing udhara.
  Penerbangan Jerman nyoba nggabungake keunggulane. Tes pertempuran ME-262 ngandhakake kekurangan linuwih mesin iki, lan kacilakan sing kerep, uga masalah karo maneuverability. Dadi nalika ora ana gagasan babagan panggantos lengkap unit Jerman karo pesawat iki. TA-152, ing nalisir, mbuktekaken dadi mesin gedhe kanggo wektu lan tambah akeh dikenalaké. ME-309 lan ME-109 tetep ing layanan.
  ME-163 sing digerakake roket mbuktekake dadi pejuang sing apik kanggo pertempuran, nanging wektu penerbangan sing sithik banget nggawe meh ora bisa digunakake ing pertempuran.
  pengebom jet Arado , sing, amarga kacepetan dhuwur, meh ora bisa ditembak nganggo bedhil anti-pesawat, lan para pejuang Soviet ora bisa nyekel. Jet pengintaian cukup apik. Jerman uga ngembangake mesin liyane. Contone, XE-162, fighter luwih entheng tinimbang ME-262, gampang kanggo Pabrik, mirah lan maneuverable, supaya bisa digawe biasane saka kayu. Lan pejuang liyane. Lan ME-1010 lan TA-183... Lan modifikasi sing luwih maju lan dipercaya saka ME-262 X. Lan pejuang tanpa buntut Gotha, lan liya-liyane.
  Nanging, nganti saiki pejuang Jerman sing digerakake baling-baling luwih kuwat tinimbang mesin Soviet. Kang ambruk ing kualitas, lan rada ringkih ing loro mesin lan senjata. Menapa malih, Yak-9 luwih disederhanakake lan saiki mung siji meriam penerbangan 20-mm sing diselehake, ninggalake senapan mesin. Iki nyuda biaya lan nyederhanakake produksi lan ngidini nyuda bobot.
  Kajaba iku, senapan mesin nglawan pesawat Jerman rada ringkih. Nganti saiki, USSR ora bisa ngasilake model mobil sing luwih maju lan kanthi cepet lan gaman ing ngarep Nazi. Bobot sing luwih dhuwur saka mesin uga nggawe masalah karo maneuverability.
  Lan kekurangan bahan bakar nyuda latihan penerbangan personel bersayap.
  Alvina lan Albina, wis nguwasani senjata kuat saka ME-309 ing kacepetan prayoga, ora pengin ndharat ing ME-262, kang tabrakan dhewe asring banget. Lan ing kacepetan padha wis kuwat saka Rusia.
  Alvina, nglereni mobil Soviet, nyathet:
  - Perang ing langit iku menarik!
  Albina, kanthi bantuan kaki telanjang, ngarahake pejuang menyang target, lan ngremukake, sarujuk:
  - Ya, kita ateges sing paling kuat ing donya!
  Lan bocah-bocah wadon ngguyu kaya edan.
  Mei dadi relatif tenang. Tentara Abang isih nyoba kanggo ngethok Rzhev salient.
  Elizaveta murub saka IS-2 marang mungsuh ... Mobil Soviet wis pangayoman apik mung ing sisih ndhuwur bathuk awak. Bathuk menara ora dilindhungi kanthi cukup. Lan pierced malah ing jarak cedhak bedhil T-4. Nanging, tank pungkasan pungkasanipun mandheg ing Mei, uga Panther lan Singa biasa lan Maus. Saiki ing seri "Patera" -2 lan "Tiger" -2 maximally ndadekake lan karo senjata padha.
  Kendaraan iki uga dilindhungi ing ngarep, rada ringkih ing sisih, lan beda-beda bobote. Karakteristik nyopir karo mesin anyar bisa ditampa kanggo militer. Nanging tank iki uga sauntara ... Lagi nyiapake kanggo ngganti karo "Panther" -3 lan "Tiger" -3 saka seri "E". Kanthi tata letak sing luwih padhet, kanthi mesin lan transmisi dumunung ing siji blok lan tengen, kanthi sasis sing entheng, disederhanakake, lan ing wektu sing padha bisa didandani lan gampang didandani.
  Mobil anyar kudu luwih dilindhungi, nanging tanpa nambah, ing kasus, bobot ngelingke.
  Kanthi biaya senjata, ora ana persatuan ing kene. Waja tank Soviet ora kandel banget, lan kualitas kurang. Lan ora ana gunane kanggo nyelehake senjata kaliber gedhe. Meriam militer 88mm apik. Dheweke njupuk telung puluh papat saka patang kilometer, lan IS -2 sethitik nyedhaki. Dadi pembangunan lagi ditindakake ...
  Ing USSR, ana sing kudu dijawab. Nanging iki, durung jelas ... Ana rencana nggawe SU-100. Gun mandhiri iki mung efektif, lan kanthi aksi penetrating. Karo dheweke, sawetara pangarep-arep disambungake kanggo perang nglawan tank abot saka Reich Katelu. Nanging isih kudu rampung, kaya cangkang kanggo monster kuwi, lan produksi massal saka bedhil kudu diadegaké, kang ing kahanan perang ora kakehan, iku nyata.
  Nanging kru tank Elizabeth perang ing T-34-85. Lan bocah-bocah wadon ing telanjang kaki lan ing bikini perang wani.
  Elizabeth nembak nganggo driji sikil ing Nazi lan nusuk Panther menyang sisih, ujar:
  - Kanggo komunisme gedhe!
  Lan sing telung puluh papat mlumpat munggah lan cepet nguripake watara, diperlokaké.
  Ekaterina uga nembak kanthi akurat ing mungsuh. Tank T-4 sing lungse nyuwil menyang sisih, lan njerit:
  - Kamulyan kanggo para ksatria USSR!
  Lan nglirik kanca-kancane maneh. Prawan sing militan kaya ngono.
  Elena uga nembak mungsuh. Iku pierces banget akurat, ing kasus iki nglanggar rink skating Tiger-2 lan nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo Rus suci'!
  Euphrasia akurat murub ing mungsuh. Nggawe tembakan sing akurat ing sisih mungsuh, nembus logam lan squeals:
  - Kanggo komunisme suci!
  Lan bocah-bocah wadon masang tank kanthi yakin lan nyimpang saka cangkang. Ora gampang ngalahake wong wadon.
  Ing kene sing paling anyar lan nggegirisi "Singa" -2 muncul nglawan dheweke. Coba nembus tank kuwi, lan bakal nyoba kanggo mencet telung puluh papat.
  Lan njupuk saka kadohan.
  Elizabeth tweeted nanggepi:
  - Sampeyan ora bakal njupuk!
  Lan ngirim cangkang menyang tank Lev-2 saka kadohan. Iku cocog dheweke ing bathuk.
  Hitlerite nyentak.
  Banjur Catherine shoots maneh, nggunakake driji sikil gundhul, ing mungsuh, lan wektu iki projectile, wis diterangake busur, kanthi akurat kenek fasis ing tong minyak dawa meriam.
  Catherine ngucap:
  - Mripat sing cetha, tangan sing miring, iki dudu babagan kita!
  Jerman, ilang gedhe, wiwit cepet-cepet nguripake lan ninggalake. "Singa" -2 - tank Jerman pisanan kang transmisi lan engine dumunung ing ngarep siji blok, lan gearbox ing engine dhewe.
  Iki ngidini dheweke nyuda dhuwure, lan nyuda bobote, nambah kacepetan kanthi signifikan. Dadi "Lev" -2 kiwa, lan duwe kesempatan kanggo ngilangi jarak ...
  Elena, nggunakake driji sikil telanjang, ngarahake gegaman, njupuk lan murub ing mungsuh. Cangkang kasebut kena ing buritan lambung Singa, nanging ricocheted ...
  Elena ngangguk:
  - Damn, kadohan gedhe. Kita ora bakal njaluk dheweke kaya ngono!
  Catherine gurgled , nuduhake untu:
  - "Leo", bocah-bocah wadon iki "Leo", aja kita gelo! Sakcepete aku ngerti kanca-kanca, bakal dadi isin banget!
  Lan tank sing kenek T-3, tank iki mung nguripake ing sisih, lan bisa kenek saka kadohan.
  Lan cah wadon njupuk karo driji sikil telanjang lan cooed:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme ing bumi!
  Euphrasia nyathet kanthi jengkel, nembak mungsuh, lan nggunakake tumit telanjang:
  - Tanah kelairan kita kuwat, nglindhungi jagad iki!
  Elizabeth chirped, baring untu, lan nyanyi, nyipta kabeh geguritan nalika dheweke lunga:
  Kita ora bakal dikalahake dening Iblis
  Tanah kelairanku sing paling ayu ing donya,
  Jayalah negeri yang indah....
  Wong diwasa lan bocah-bocah bakal seneng!
  
  Kembang bakung ing lebak kareben mekar ing kono,
  Lan kerub muter himne sing apik ...
  The Fuhrer bakal kaput,
  Rusia ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Anggota Komsomol mlaku tanpa alas kaki,
  Dheweke injak-injak salju kanthi tumit sing telanjang ...
  Hitler sampeyan mung katon keren
  Aku bakal mlayu sampeyan ing tank!
  
  Apa kita bisa ngalahake Nazi
  Kaya biasane, kita bocah wadon tanpa alas kaki ...
  Ksatria sing paling nggegirisi yaiku beruang kita,
  Dheweke bakal mateni kabeh wong nganggo bedhil mesin!
  
  Ora, kita bocah-bocah wadon wis apik banget,
  Kita secara harfiah nyuwek kabeh mungsuh ...
  Cakar, untu, ajiné kita ...
  Kita bakal mbangun papan ing swarga sing apik banget!
  
  Aku percaya bakal ana komunisme sing keren,
  Negara mekar ing kono, percaya marang saran ...
  Lan Nazisme sing ala bakal ilang,
  Kawula pitados bilih tumindak Paduka badhe kaluhuraken!
  
  Tanah bakal mekar kanthi liar, aku percaya,
  Saka kamenangan kita bali menyang kamenangan ...
  Ngalahake Nikolai Jepang,
  Samurai bakal mangsuli meanness!
  
  Kita ora bakal ngidini awake dhewe miring,
  Numpes mungsuh kita kanthi siji pukulan ...
  Ayo pamburu dadi game
  We ulig Wehrmacht kanggo alesan apik!
  
  
  Percaya kita nyerah ora metu saka tangan,
  Rusia tansah bisa perang ...
  Kita ngasah bayonet saka baja,
  The Fuhrer bakal dadi gambar saka buffoon!
  
  Iki tanah kelairanku
  Akordion Rusia main ing ...
  Kabeh bangsa iku kulawarga sing ramah,
  Abel sing menang, dudu Kain!
  
  Ora suwe bakal ana ing kamulyan USSR,
  Senajan mungsuh kita kejem, khianat ...
  Kita bakal menehi conto kanggo wani,
  Semangat Rusia bakal dimuliakake ing perang!
  . BAB #8
  Mei 1944 cepet liwat... Albina lan Alvina ngumpulake tagihan ing pesawat.
  Dheweke bocah-bocah wadon sing, kaya-kaya ana ing swiwi kerub, cepet-cepet.
  Albina nembak pesawat Rusia nganggo driji sikile, lan njerit:
  - Kanggo Reich Katelu!
  Alvina uga barefoot lan ing bikini ngalahake pesawat Soviet, dipérang dadi bêsik lan squeals:
  - Kanggo komunisme Aryan!
  Sawise iku, bocah-bocah wadon, nggunakake meriam 37-mm, wiwit njupuk ing tank Soviet.
  Padha ngalahake telung puluh papat lan nguwuh:
  - Kita pancen keren!
  Albina menet pedal kanthi tumit sing bunder, bunder lan cekikikan:
  - Ayo komunisme misuwur!
  Lan ngilangi mobil Soviet.
  Alvina uga nembak kanthi akurat ing mungsuh, ngalahake dheweke lan njerit, kanthi untune:
  - Bebener kita ana ing ajiné!
  Bocah-bocah wadon sing pinter kuwi... Lan numpes resimen Soviet... Contone, dheweke entuk IS-2. Dadi wong-wong mau nyerang dheweke saka udhara, lan carane dheweke dipaku saka bedhil pesawat. Padha nyuwil liwat logam, lan nggawe tank diobong. Lan njeblug kit tempur.
  Albina muni ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Cah wadon seneng mateni! Iki cah wadon!
  Alvina mendesis, nyedhot untune mutiara:
  - Kamulyan kanggo Motherland kita! Kanggo komunisme!
  Bocah-bocah wadon wis njupuk pemusnahan totaliter saka mungsuh.
  Lan Tentara Abang kanthi yakin dipecah.
  Lan Gerda perang ing kru "Panther" -2 lan melu karusakan total.
  Cah wadon nuding meriam nganggo driji sikil sing gundhul. Dheweke ngalahake telung puluh papat lan nggero:
  - Kanggo keagungan komunisme ing cara Aryan!
  Charlotte uga nembakake driji sikile ing tank Soviet, ngrusak waja lan bengok:
  - Kanggo sukses gedhe ing donya!
  Christina uga menehi jancok tanpa akeh upacara. Ya, dheweke nindakake kanthi akurat, nuthuki Soviet telung puluh papat kanthi tumit sing telanjang lan ujar:
  - Kanggo wates gedhe!
  Magda uga ngetokake proyektil lan cooed:
  - Kanggo pesenan Aryan anyar!
  Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi ing paduan suara:
  - Kita kabeh skinheads, penggemar kebebasan, berjuang kanggo tatanan anyar! Ora let suwe bangsa bakal dadi Aryan, ayo padha perang nganggo geni lan pedhang!
  Prajurit, kudu dakkandhakake, dadi perang banget. Lan yen padha njupuk mudhun mungsuh, banjur kanggo mburi.
  Uni Soviet diserang dening pasukan unggul. Jepang nyurung saka wetan.
  Loro pilot Jepang, Toshiba lan Toyota, nyerang posisi Soviet saka udhara.
  Loro-lorone wanita Jepang ayu banget lan tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Toshiba nggawe pendekatan udhara, nembus atap tank Soviet lan nggero:
  - Aku monster saka neraka Jepang!
  Toyota, mencet driji sikil telanjang ing pedal, lan ngethok mungsuh, squeals:
  - Kanggo keagungan gagasan Jepang!
  Bocah-bocah wadon iki apik tenan. Lan padha ngremukake mungsuh kanthi aktif.
  Lan USSR pancen kalah karo samurai. Lan bisa dingerteni sebabe. Where kanggo nolak fanatisme lan teknologi kuwi.
  Bocah-bocah wadon Jepang ing kene kanthi cahya, nanging tank sing lincah nembus lan Tentara Abang khusus ditumbuk.
  Unit tank ora guyon.
  Toshiba nyelehake bom ing posisi Soviet saka udhara, lan sepasang meriam mabur lan ngucap:
  - Kanggo komunisme gedhe!
  Sawise iku bakal ngguyu ...
  Toyota ing pesawat nyathet:
  - dewa Rusia aneh. Padha nyembah marang wong sing disalib ing kayu salib, lan padha nganggep Gusti Allah. Malah piye wae dadi lucu!
  Toshiba ngguyu nanggepi, ngandika:
  - Lan kita dhewe bakal enggal dadi dewa lan nerusake evolusi Ketuhanan kita!
  Lan bocah-bocah wadon seneng banget ngguyu.
  Toyota ketawa:
  - Kekuwatan kita ana ing kesatuan!
  Toshiba kanthi agresif ngonfirmasi iki:
  - Kekuwatan kita, ajiné!
  Lan maneh, saka langit, dheweke bakal nurunake aliran cangkang pesawat menyang mungsuh, nembus telung puluh papat.
  Iki gelut bocah-bocah wadon lan padha ngomong apa liyane. Jepang bakal mangan lan ngobong kabeh wong.
  Lan nalika pionir disiksa, dadi banget agresif.
  Apamaneh yen tungkak lanang digoreng. Iki sing paling ora tumindak super ...
  Lan bocah-bocah wadon padha bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru ...
  Lan bocah-bocah wadon Soviet uga nglawan kanthi wani lan nembak mungsuh. Lan padha tumindak ahead saka jadwal lan ramming.
  Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova - ayu banget aktif ing langit.
  Lan dheweke nembak Nazi, sanajan pesawat kasebut luwih kuwat.
  Anastasia mencet pemicu kanthi driji sikil lan nyanyi:
  - Ora ala dadi kuwat, mesthi!
  Akulina menet pemicu kanthi tumit telanjang lan negesake:
  - Kita bakal ngalahake Nazi banget!
  Lan bocah wadon loro nyanyi:
  - Kuwat, kuwat, angel banget kanggo ngalahake! Kuat, kuwat, angel banget kanggo ngalahake!
  Sawisé iku prajurit wiwit maca aphorisms winged sing galloped kaya jaran, utawa rodo enom stallions;
  A politisi asring bullies kanggo sijine rakit ing Pamilih!
  Politisi jago ngremuk pemilih kaya pitik!
  Politisi kasebut ngimpi nunggang jaran putih supaya bisa ngetrapake pemilih!
  Rubah cilik karo taring, lan pengin ngulu, umume ndhelikake!
  Politisi sing akeh ngomong babagan kamanungsan yaiku kanibal sing khas!
  Lan bear bisa lulled karo pidato madu-manis!
  Kanggo alkohol, vodka pait luwih manis tinimbang madu!
  A tukang jahit bakal ngapusi lan ora isin, politisi bakal "blush" lan ngapusi!
  Wong wadon, sawise mbuwang sepatune, nyelehake wong lanang, nganti tingkat tramp!
  Yen sampeyan pengin nyedhaki Gusti Allah, nyuda rasa srakah!
  Malah ing indifference katon saka Kang Maha Kuwasa ana katresnan - sawise kabeh, anak pisanan kabeh pengin uwal saka care saka tuwane!
  Gusti Allah telat ngukum piala kanggo menehi wong dosa kesempatan!
  Bakat lan kerja keras minangka bojo lan bojo nglairake sukses mung minangka pasangan!
  Malah madu iku pait - yen sampeyan klelep!
  Cidra iku kaya anggur, iku lara lan manis lan angel kanggo mungkasi!
  Katresnan iku kaya cangkang pecahan - nyuwek ati, nggegirisi otak, kanthong metu, metu miring!
  Manungsa iku padha karo Gusti ing sawetara cara - Kang Mahakwasa nitahake alam semesta, lan manungsa nglairake kabodhoan: loro-lorone tanpa wates!
  Sapa sing mbangun sukses ing getih bakal ngadhepi nasib babi sing ditusuk. Dheweke bakal mangan kanca-kancane - asile sedih lan nesu!
  Kadhangkala cara sing paling apik kanggo njaga reputasi yaiku jerat ing gulu! Oalah, aja nganti tiba!
  Sampeyan ora bisa ngapusi ing sangisore bruwang nganti suwe - sampeyan bakal remuk!
  Kadhangkala bojo kaya mammoth tinimbang kemul!
  Penulis sing ngupayakake reap dhuwit kertas - ora bakal nyebar apik, langgeng!
  Negara tanpa ukum iku kaya badan tanpa balung! Mung supaya ora ossify - pemilu dibutuhake!
  Yen sampeyan pengin nggawe masterpiece - lali bab ragad!
  Penipuan sing paling trampil yaiku nalika sampeyan ora ngapusi, nanging ora ana sing percaya!
  Mesthi, kekalahan njanjeni masalah gedhe, nanging iki mung nggambarake kamenangan ing mangsa ngarep!
  Ing perang, iku nggawa kamenangan - wani lan Intelligence apik.
  Kanggo ngalahake, sampeyan kudu ndeleng ngendi!
  Pramuka iku pandhemen saka kamenangan!
  Sembarang wong bodho bisa lumpuh - ora saben wong pinter bisa nambani!
  Akeh algojo sing ora sopan - sawetara dokter!
  Kanggo sapa sing dadi dokter, lan sapa sing dadi algojo!
  Tanpa lara ora ana wani - tanpa wani ora ana kamenangan!
  Gagasan komunisme minangka wates idiocy: yen sirah panas lan ati kadhemen njupuk implementasine!
  Komunisme entheng, nanging sing lengo banget diobong!
  Yen sampeyan ora duwe sabar, nyanyi mbantu!
  Wong kaya wesi - nganti adhem, wenehi wangun sing dikarepake!
  Yen sampeyan pengin dadi populer - gunakake kekuwatan luwih asring!
  Rating iku kaya suket neraka - mundak akeh nalika sampeyan banyu karo luh lan getih!
  Wong-wong iku kaya suket - luwih sampeyan ngidak-idak, luwih dhuwur!
  Unity minangka kunci kanggo kamenangan!
  Disiplin minangka alat kanggo kamenangan! Pikiran muter ing!
  Unity, wani, selflessness - tombol kanggo kamenangan, kamardikan, rasa seneng! Tanpa disiplin ora ana tentara, lan tanpa tentara ora bisa nemu kamardikan!
  Pakaryan wis nggawe kita luwih kuwat, dikalikan karo intelijen bakal menehi kebebasan, lan bebarengan karo luck bakal nggawa rasa seneng!
  Komandan kaya ndhuwur piramida - mung ana siji, yen ora, struktur padhet kaya ngono bakal ambruk!
  Kaluhuran kulawarga duwe hubungan sing padha karo wani, kaya dawa rambut menyang pikiran!
  Ora wani para leluhur bakal nulungi wong pengecut!
  Lading sing digawe saka karat baja sing paling kuat ing tangane wong sing ngomong lan pengecut!
  Senjata sing paling nggegirisi yaiku Kitab Suci ing tangane scoundrel!
  Kasugihan utama wong: potency, iku uga sabab utama karusakan!
  Profesi paling apik iku prostitusi, sampeyan gabungke bisnis karo kesenengan lan saben wektu partner anyar - ora rutin!
  Pedigree saka pahlawan - sampeyan bisa gumunggung kanggo abad, nanging wis ing paprangan - cowardly cepet-cepet menyang mburi!
  Botol vodka kaya granat - nuthuk sampeyan mudhun, ngalahake otak sampeyan, ngremukake batin sampeyan!
  Nalika ati kebak welas asih, sakperangan alesan dompet kosong!
  Wong sing bener-bener bebas nyerahake telung perkara - alesan, katresnan, Gusti Allah!
  Katresnan iku kaya kembang mawar - ora mekar suwe, nanging lara!
  Budak ing jiwane manut - marang hawa nafsu, hawa nepsu, abdine Gusti Allah!
  Begja ora stabil kaya wedhi - mung ketekunan sing bakal diikat karo semen!
  Mug anggur kaya segara - yen sampeyan kebawa, sampeyan bakal kelangan lemah ing sikilmu!
  Women tresna daya lanang, nanging ora ing cilik nalika padha nemu dhewe!
  Katresnan iku koyo prau, yen ayun cepet banget bakal kepleset!
  Ing wektu sing tepat, dheweke ngenalake artikel - seduction wong diwasa dening bocah enom!
  Sampeyan ora bisa sijine borgol ing katresnan!
  Apa alam ora pidana!
  Katresnan iku perasaan sing lembut, nanging belenggu sing paling kandel ora bakal ditahan!
  Yen kabeh hukum bisa ditindakake, negara kasebut bakal dadi pakunjaran sing direkrut pengawal saka luar negeri!
  Prinsip paukuman sing ora bisa ditindakake ora bisa ditindakake amarga sampeyan ora bisa nangkep dhewe!
  Dokter ora kudu ngliwati dalan alangan. Sawise iku, tangan bakal goyangake, lan ilat bakal slur, lan segelas vodka, ora kaya hangover, ora bakal mbantu!
  Ora ana sing luwih kesel - nganggur dawa!
  Penemuan ilmiah: disusun kanthi progresif - diwujudake kanthi agresif!
  Dudu papan kanggo mikir, nanging papan kanggo squabbles lan edan!
  Kabeh masalah manungsa asale saka pamrih, kamakmuran mung bisa ditindakake kanthi upaya umum!
  Wong tanpa tim kaya ember, tanpa geni - menehi cahya sethithik lan cepet mati!
  Tanah kelairan anget - luwih apik tinimbang geni!
  Lan kewan luwih apik ing komplotan!
  Logika ngirim ora ngawula naluri - pikiran saka hawa nepsu!
  Bakal ana perang - bakal ana prestasi!
  Otot tanpa otak, iki sakepel daging - ing wajan sing nangis!
  Saka loro duelist, siji bodho, liyane scoundrel!
  Sing luwih dhuwur wong mabur, luwih ora marem karo jabatane!
  Ditinggal dhewe, asu kelangan tongkat sing duwe!
  Mung dheweke duwe swiwi - sing pikirane ora digunakake kanggo crawling!
  Elek yen sampeyan dhewekan kaya snob!
  Sampeyan piyambak, lan mungsuh legiun!
  Malah gajah bisa dipangan bug!
  Yen kewan omo ora siji yuta!
  Pemimpin negara kudu sedulur, dudu sedulur!
  . Luwih gampang golek watu garing ing segara tinimbang penemuan sing durung digunakake kanggo tujuan militer!
  Kamenangan minangka wanita - narik kawigaten kanthi kecemerlangan, nanging wedi karo rega!
  Fire dewa perang lan kaya dewa liyane mbutuhake manungsa waé lan kurban!
  Pedhang siji, kaya tetes udan, bakal tiba lan buyar, lan yen akeh, bakal kamenangan!
  Cukup aja nyanyi - kanggo tentrem!
  Atiku sedhih - wetengku kosong!
  Pisanan mangkuk, banjur pikirane!
  Kamenangan iku worth pakurmatan!
  Kehormatan minangka konsep sing relatif lan kudu ditrapake utamane kanggo para prajurit!
  Sapa sing ngombe sadurunge perang - mabuk ing jagading wong mati!
  Pipa kasebut meneng, amarga lading sing - baja luwih kuwat lan banter tinimbang tembaga!
  Wadyabala tanpa komandhan iku kaya wedhus tanpa pangon, manawa asu ajag ora mangan, mesthi bakal medeni!
  Penerbangan luwih bodho tinimbang pengecut! Sawise kabeh, umume prajurit mati ora ing perang, nanging sajrone nguber!
  Perang kaya game domino, mung balung sing rusak ora bisa diklumpukake maneh - bumi terus!
  Panganiaya ndadékaké prajurit dadi algojo, pengecut dadi wani, andhap asor dadi kurang ajar!
  Fiksi ilmiah minangka kompetisi absurditas lan absurditas! Ing wektu sing padha, ora ana maneh genre ilmiah lan logis!
  Ing perang, kaya ing opera - saben wong nyanyi dhewe, mung sing bisa dadi mata-mata!
  Wanita modern ngapura wong kabeh - kajaba mlarat!
  Apa sampeyan ngerti carane telik beda karo perwira intelijen?
  Aku ngerti! Kita mung duwe pejabat intelijen - wong manca kabeh mata-mata!
  Apa sing luwih apik karo sirah kosong utawa dompet kosong? Mesthi, kanthi sirah kosong - ora katon banget!
  Pikiran minangka kolektor kasugihan sing paling apik!
  Intelligence lan luck: saperangan ing katresnan - padha nglairake sukses, kasugihan, posisi, nanging cepet misahake!
  Wong lanang sing sombong luwih gampang ngrungokake saran yen diwenehake dening wong wadon - kajaba bojone!
  Bojo sing wicaksana larang regane! Lan garwane sing enterprising bisa nuntut dheweke!
  Sapa sing ngurmati kepribadian ing wong, lan sing ngormati dhuwit!
  Manungsa bisa dirusak dening rong perkara - komputer lan ilmuwan komputer. Tilas bakal atrophy pikiran, sing terakhir ora bakal bisa njupuk kauntungan saka iku!
  Kanca ing perang lan granat!
  Umumé, pomegranate nyritakake lelucon kaya endhog Faberge sing digunakake kanggo mecah kacang!
  Bakat kaya nyawa: ora bisa dicopot, nanging bisa dirusak!
  Revenge ora worth pakurmatan - retribusi saka decency!
  Meri iku kuman saka kadurjanan, kapentingan pribadi mbanyoni, idleness iku dipakani!
  Kesed minangka kejahatan sing paling ala!
  Luwih becik mati nganggo pedhang kanthi kamulyan - tinimbang urip sapi sing dicemplungake ing kandhang!
  Ing perang, wani bisa ngalahake licik, nanging licik ora bakal bisa ngalahake wani!
  Perang ndadekake urip elek, lan pati pantes lan ayu!
  Modesty minangka kualitas sing langka kanggo komandan, nanging sing nggawe luwih larang!
  - Jackal iku konsonan karo tembung feces!
  Singa mung duwe siji kauntungan saka asu - kesempatan kanggo mati kanthi kamulyan!
  Teknik minangka eksekusi keberanian!
  - Nanging ora bener! Nyatane, luwih dhuwur tingkat teknologi, luwih akeh intelijen lan kepinteran sing dibutuhake ing medan perang!
  Ing ngendi kepentingan Tanah Air diwiwiti, kesejahteraan pribadi rampung!
  Kebebasan kudu digabung karo disiplin. Anarki ngelawan kebebasan!
  Memori sing kuat minangka mentor paling apik! Umumé, kamardikan bisa dimenangake kanthi pedhang, nanging mung kanthi bantuan nalar bisa tetep!
  - Nalika prajurit sing kuwat nylametake liyane, ora ana pakurmatan khusus kanggo iki!
  Sawise kabeh, nalika wani murub ing atimu, sampeyan bakal ngunggahake tameng kanggo mbela budak!
  Wong bajingan ora dadi alesan kanggo wong sing jujur, amarga anane reget ora mbecikake wong sing reged!
  Katresnan ora tau murah - utamane yen sampeyan mbayar ora nganggo dompet, nanging kanthi nyawa!
  Siji-sijine perkara sing bisa mbenerake getih sing tumpah yaiku yen luh kasebut mandheg mandheg!
  Wong-wong sing ngawula dhuwit ora bakal bisa nandhingi perang karo wong-wong sing didorong dening ati sing wani lan kepinginan kanggo kebebasan!
  Tetesan luh saka bocah mbebayani amarga dadi aliran sing nggegirisi sing ngilangi peradaban!
  Posisi komandan dudu solder tambahan, nanging tanggung jawab tambahan lan beban sing abot!
  Ora dingerteni apa sing luwih penting - kanggo menehi panganan kabeh wong sing keluwen utawa ngilangke luh kanggo bocah siji!
  Emas iku luwih alus tinimbang baja, nanging luwih nyenengake ati!
  Dudu gegaman kang ndadekake prajurite kuwat, nanging gegamane prajurit!
  Bocah-bocah wadon katon pinter karo aphorisms saka master. Lan yen padha wiwit numpes mungsuh, banjur ora bisa disimpen saka wong-wong mau.
  Ing pungkasan Mei 1944, serangan Nazi wiwit ing arah Saratov.
  Shturmlev njupuk bagéyan ing perang , mesin ing sasis saka mantan Singa, karo bom-peluncur malah luwih kuat karo kaliber 450 mm, kang secara harfiah crushes lan ngrusak kabeh, nyuwek lan break liwat pasukan kolosal saka corong. .
  Lan roket kasebut bakal langsung njupuk blok kabeh lan ngalahake.
  " Shturmlev " ing kontrol tim saka bocah-bocah wadon Jerman, diperlokaké ing posisi Soviet.
  Jane nglirik kanca-kancane, lan ngethok-ethok sikile, ujar:
  - Kita rampung nyapu mungsuh kita lan ngowahi dadi peti mati sing khas!
  Gringeta nglirik nanggepi, menet tuas nganggo sikil telanjang lan njerit:
  - Kita bakal muter lan ngalahake mungsuh kita!
  Malanya nyathet:
  - Nglawan mesin Shturmlev , benteng Soviet ora duwe daya!
  Monica, ngetokake tumit sing telanjang, dikonfirmasi:
  - Kita pancene lair kanggo menang!
  Jane nulis:
  - Perang ora duwe pasuryan wong wadon, nanging physiognomy sing narik kawigaten thrill-seekers!
  Gringeta , nembak unit Soviet nganggo bedhil mesin, ngetokake:
  - Wong wedok iku manuk dara sing nggigit wong lanang kaya layangan!
  Monica, nembak prajurit Rusia, nyathet:
  - Wong wadon tansah duwe pitung Jum'at seminggu, lan tanpa hadiah Minggu saka utang perkawinan, dheweke mesthi duwe dina libur!
  Malanya, cekikikan, mangsuli:
  - Gusti Allah ora mahakuwasa ing kabeh, ora duwe daya kanggo mbantah karo wong wadon!
  Jane setuju karo iki, njupuk nganggo driji sikil:
  - Sanajan Gusti Allah iku maha kuwasa, dheweke ora bisa nutup cangkeme wong wadon lan nutup politisi!
  Gringeta kanthi logis ngeweruhi, mencet karo tumit telanjang:
  - Politisi ora duwe kalbu, wong wadon duwe rasa proporsi, lan politikus wanita duwe kabeh perasaan tanpa ukuran!
  Monika, nembak pasukan Soviet lan mateni wong-wong mau, nyathet:
  - Wong wadon iku kembang, prickly kaya mawar, nanging ambune manis narik kawigaten wedhus lan drones!
  Malanya, ngalahake prajurit Soviet lan numpes bunker, squeaked:
  - Pamilih tiba ing kanak-kanak, milih kanggo Oaks lawas sengit karo hollows!
  Bocah-bocah wadon nuduhake kapinteran, lan nyopir.
  Lan saka ndhuwur, pesawat serangan uga nyilem. Lan supaya pasukan Soviet threshed tanpa masalah.
  Jerman wis dadi keren banget. Lan kaprigelan operasional dheweke tambah apik.
  teletank sing dikontrol radio , lagi mlaku .
  Lan iki masalah kanggo prajurit Soviet. Lan Nazi ngalahake Tentara Abang.
  Nanging bocah-bocah wadon Soviet uga perang banget wani.
  Pertempuran pecah kanggo Kamyshin. Kene maneh Alenka ing perang.
  Lan dheweke battered, nanging ora nyerah batalyon.
  Alenka ngandika karo mesem:
  - Ing perang apa wae, urip prajurit iku penting!
  Lan carane mbalang granat nganggo driji sikil.
  Prajurit iki minangka kelas paling dhuwur ...
  Anyuta, nembak fasis, nyathet:
  - Prajurit Rusia bisa ambruk kaya log beveled, nanging ora dilebokake ing dhengkul, lan digawe goyang kaya aspen!
  Alla, njeblug lan mencet paket bledosan kanthi tumit sing telanjang, squeaked:
  - Yen sampeyan ora pengin mirsani disiplin militer, sampeyan bakal mbengkongaken bali kaya tawanan!
  Maria, nembak mungsuh, ngluncurake boomerang sing mateni nganggo driji sikile, ngetokake:
  - Ana akeh rereget ing donya kita, mung pangeran langka ing kono!
  Matryona, nembak mungsuh, lan ngethok, banjur mbuwang granat nganggo sikil kosong, nyathet:
  - Politisi duwe ilat sing dawa, nanging kanggo nindakake apa sing digempur - tangane cendhak!
  Marusya, nembak ing mungsuh, lan ngrusak barisan prajurit Jerman lan manca, vyaknula:
  - Politisi cepet janji, alon netepi, njaluk sedekah, lan ngapura ngapusi!
  Bocah-bocah wadon apik lan gelut. Nanging pasukan banget ora padha. Kathah karusakan.
  Tank Jerman "Maus", sanajan ora cukup serial, isih ana ing ngarep. Lan mriem kang nggero lan geni. Lan mundhakaken karusakan ing trenches luar biasa.
  Nanging bocah-bocah wadon njupuk saka meriam marang Mouse. Sanadyan cangkang mumbul kaya kacang polong. Nanging Jerman tetep nyurung lan nyurung.
  Lan dheweke njupuk kanthi akurat.
  Bocah-bocah wadon Komsomol mlayu-mlayu, njerit-njerit:
  - Kanggo kamulyan saka motherland wong suci!
  Viola, nembak marang infanteri Jerman, squeak:
  - Nalika wong wadon ora duwe cukup kanggo shoes, dheweke sijine wong ing Bare kaki!
  Lan cah wadon bakal ngguyu lan nuduhake ilat.
  Prajurit kudu diarani lucu. Lan yen padha ngalahake wong-wong mau, padha ngalahake wong-wong mau.
  Viola lan Margarita, meh wuda mung kathok, gelut, nggawa projectiles lan njupuk akurat. Lan padha ora bisa mung mandheg.
  Margarita, squeaking, ngandika:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Viola kanthi agresif negesake:
  - Kamulyan gedhe kanggo jaman owah-owahan!
  Prajurit, kudu dicathet, dadi bocah-bocah wadon sing agresif banget.
  Veronica uga nggawa cangkang, sumunar dheweke telanjang, tumit bunder lan squeals:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Iki minangka wawasan pertempuran. Lan carane sengit lan ngamuk padha perang.
  Lan gundhul, dhengkul samak kelip-kelip.
  Tamara uga gelut. Dheweke metu saka Kaukasus sing dicekel Nazi lan maneh ing rangking. Gelut karo sensasi karnivora getih. Gelut karo agresi kolosal.
  Tamara nguncalake granat nganggo driji sikile, nyuwek Nazi lan squeaks:
  - Komunisme bakal karo kita!
  Lan menehi bledosan apik saka mesin ...
  Bocah-bocah wadon bisa katon nindakake mukjijat kolosal. Lan ing jerone ana geni sing ngancam bakal ngobong alam semesta.
  Veronica, shooting, sings:
  Iku bakal menarik, ora mangu
  Kabeh ing donya bakal nyedhiyani jadwal!
  Lan nglirik karo mripate safir.
  Tamara, tembak, nggero:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Pahlawan Rus nglumpukake weker!
  Lan menehi giliran saka bedhil mesin. Dheweke nyetop Fritz lan squeaked:
  - Wong wadon iku utamané rubah sing pengin laso singa, nanging biasane kuldi tiba menyang laso dheweke!
  Victoria, nembak lan nganggo driji sikil, mbuwang hadiah pati liyane, ngetokake:
  - Wong wadon iku pitik sing tresna endhog emas, nggawa operator mung mundhut!
  Lan bocah-bocah wadon padha ngguyu. Padha perang banget admirably karo meksa kolosal.
  Tamara nyathet nalika nembak divisi asing:
  - Wong wadon iku pitik, mung dheweke bisa nggawa endhog emas kanggo wong lanang, yaiku rubah nyata!
  Veronica, njeblug, lan untune, nambahake:
  - Rubah lan jago asli bakal nggawe sampeyan nyelehake endhog emas!
  Margarita, nembak lan mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  "Asu ajag ora duwe cakar singa, nanging dheweke bisa nyuwek telung kulit saka raja kewan!"
  Viola, nyemburake untune kanthi agresif, ujar:
  - Sing ora rubah ing atine dudu singa!
  Prajurit kasebut kaya-kaya duwe ambisi tawuran sing gedhe. Lan yen padha miwiti.
  Olympias, nembak lan njupuk sikil sing kuat, ngangkat kabeh kothak bahan peledak lan diluncurake. Massa Nazi ambruk, lan bocah wadon ayu nggero:
  - Aturan USSR, lan nyanyi Lucifer! Kita bakal menang kabeh!
  Nanging, Olimpiade ora lali ngomong:
  - Wong wadon rubah bisa ngyakinake sapa wae yen dheweke iku singa, breeding kaya kuldi prasaja!
  Margarita, shooting, setuju karo iki:
  - Singa wadon karo mung atine rubah lan genggeman serigala!
  Seraphim nyathet, mowing mungsuh:
  - Singa dudu sing nggero, nanging sing nyuwek akeh ijo!
  Viola, nganakake tembakan sing apik ing mungsuh, lan nyuwek dheweke, weruh:
  - Nalika politisi dudu rubah, banjur telung kulit dicopot saka dheweke lan dilebokake ing kerah!
  Victoria, kanthi untune lan nglirik, banjur mbuwang hadiah pati kanthi pasukan sing mateni kanthi sikil telanjang, ngetokake:
  - A politisi wis bokong sudhut kanggo njagong ing loro kursi, nanging wis jembaré nyawa mung ing tembung!
  Olympias, menehi dalan menyang tong minyak kanthi sikil telanjang, otot lan njeblug tank Singa, muttered:
  - Tank ditembus dening cangkang kanthi inti uranium, politisi nggawe dalan menyang ndhuwur tanpa ati, nanging nganggo dompet emas!
  . BAB 9.
  Kamyshin ditinggal. Lan ing awal Juni 1944 perang mbukak kanggo Saratov.
  Ing kene perang dadi aktif. Lan uga bocah-bocah wadon, kaya biasane, ing perang. Lan warriors cute kuwi.
  Alenka gelut lan mows mudhun mungsuh karo bledosan otomatis, lan kabeh rangking.
  Bocah wadon kasebut mbuwang granat kanthi driji sikil lan njerit:
  - Kamenanganku bakal teka!
  Lan maneh shoots ing mungsuh.
  Anyuta uga nembak mungsuh. Dheweke nindakake kanthi akurat lan tepat. Senapan mesin dheweke dadi groovy. Lan driji sikil gundhul mbuwang paket mbledhos saka pasukan kolosal. Padha nyuwek Nazi lan cah wadon squeaks ing ndhuwur paru-paru.
  - Kanggo komunisme!
  Alla, nembak mungsuh kanthi akurasi sing luar biasa lan ngrusak mungsuh, squeaks:
  - Kanggo Fatherland tanpa wates!
  Lan karo driji sikil gundhul, cah wadon maneh mbalang granat. Iku kudu ngandika pertempuran pertempuran.
  Lan rikma abang dhéwé lan ing kathok cendhak padha. Lan dheweke murub kanthi akurat lan akurat, lan Fritz turu.
  Maria uga murub banget akurat. Lan dheweke pancen bocah wadon sing ayu banget, lan kanthi driji sikil dheweke mbuwang paket mbledhos, nyuwek mungsuhe.
  Banjur nggero:
  - Aturan Kakaisaran USSR!
  Marusya uga nembak kanthi akurat, nyerang mungsuh lan nggero:
  - Saka taiga menyang segara Inggris, tentara kita paling kuat!
  Lan dheweke uga bakal nembak nganggo sikil telanjang.
  Sabanjure, Matryona bakal murub projectile agawe ing mungsuh. Lan bakal mencet dheweke kanthi akurasi satus persen. Tumit gundhul alami.
  Iki bocah-bocah wadon Soviet sing kerja, nanging bocah-bocah wadon Jerman ora adoh.
  Christina, Magda, Margaret lan Schella gelut ing Panther. Mesin, sanadyan ora becik, nanging kanthi cepet-geni, bedhil long-range, Moderate prigel, lan waja frontal apik.
  Bocah-bocah wadon Jerman ora nganggo alas kaki lan nganggo bikini, sanajan panas musim panas, utawa luwih akeh matur nuwun .. Lan dheweke nindakake perang sing bisa ditindakake.
  Ing kene Christina nggawe tembakan ... Cangkang kasebut nyerang menara T-34-76 lan nusuk. Tank Soviet mandheg kalah.
  Bocah-bocah wadon padha njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Kita njupuk!
  Banjur Magda nembak. Kaendahan karo rambut emas uga kena.
  Ya, dadi turret saka telung puluh papat iku suwèk mati.
  Bocah-bocah wadon macan tutul njupuk giliran. Lan pas banget. Dadi dheweke kenek tank Soviet liyane.
  Sabanjure teka Margaret. Lan kenek bedhil self-propelled SU-76. Deftly bajingan. Lan dheweke nyanyi:
  - Jerman neraka kita kuwat, nglindhungi donya!
  Lan carane ilat bakal nuduhake!
  Banjur dheweke nggebug Shell nganggo meriam. Tekan tank Soviet KV-1S. Bocah wadon uga nindakake pakaryan sing apik.
  Ya, prajurit papat nganggo bikini padha gelut lan ora wedi karo hawa adhem. Sawise wanita wiwit perang, kahanan dadi luwih apik kanggo Reich Katelu.
  Punika pilot Albina lan Alvina ing langit. Loro-lorone ayu ing bikini lan tanpa alas kaki. Padha perang kanggo awake dhewe ing Focke -Wulfs. Lan mobil iki serius banget.
  Albina, nembak saka meriam udara, ngandika:
  - Kroket aktif! Aja nyesel kanggo tembung!
  Lan carane dheweke kelip-kelip eseman mancorong! Lan dheweke bakal nembak loro pesawat Soviet bebarengan.
  Alvina uga ngethok telu nganggo meriam udara lan ngucap:
  - Entriku bakal agawe lan kusam!
  Banjur cah wadon bared untu lan nuduhake untune! Dheweke pesona dhewe, lan kebak pesona fenomenal.
  Albina ngethok pesawat Yak-9 liyane lan squeaks:
  - Napa kita butuh pilot Soviet?
  Alvina nembak LAGG-5 lan kanthi yakin ngandika:
  - Supaya kita Jerman skor akun!
  Pasangan apik banget saka bocah-bocah wadon. Kepiye carane nglumpukake penghargaan kanggo awake dhewe. Sampeyan pancene ora bisa mbantah marang wong ayu kuwi. Padha nembak mudhun pesawat lan gundhul untu.
  Lan rahasia utama yaiku yen ing kadhemen, bocah-bocah wadon kudu tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Banjur tagihan bakal teka.
  Lan ora tau nganggo klambi. Lan goyangake dhadha sing gundhul, lan mesthi bakal diajeni!
  Albina ngethok pesawat liyane saka Tentara Abang lan nyanyi:
  - Ing dhuwur gedhe lan kemurnian lintang!
  Lan dheweke nglirik, mlumpat lan nyentak sikile sing telanjang, nggero:
  - Ing ombak segara lan geni ngamuk! Lan ing geni ngamuk lan ngamuk!
  Lan maneh bocah wadon kasebut mudhun pesawat kanthi pendekatan sing energik.
  Lan banjur Alvina nyerang mungsuh. Dheweke nindakake saka giliran, untune lan squeaks:
  - Aku bakal dadi juara super ing donya!
  Lan maneh mobil sing ditabrak bocah wadon kasebut tiba. Ya, Tentara Abang dadi ala banget.
  Lan Albina nggero karo ekstasi liar:
  - Aku saiki dadi algojo, dudu pilot!
  Menembak mudhun pesawat Soviet liyane, lan hisses:
  - Aku bend liwat ngarsane lan rudal rush kanggo target, ana liyane roto ahead!
  Prajurit kasebut agresif banget.
  Kene loro bocah-bocah wadon nyerang target lemah. Albina ninjukake telung puluh papat lan njerit:
  - Iki bakal dadi pungkasan!
  Alvina nempuh SU-76 lan bisik:
  - Kanggo ngrampungake karusakan!
  Lan carane dheweke goyangake sikil sing gundhul!
  Bocah-bocah wadon perang ing kene, lan saka sisih USSR, bocah-bocah wadon uga gelut, nyoba kanggo nglindhungi Guryev, ing ngendi pasukan Nazi uga nyurung, kaya akeh kalajengking.
  Alenka perang kanggo Guryev, sing diserang dening Nazi. Si ayu nekat mbalang granat nganggo driji sikil lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo Rus 'lan partai native!
  Banjur Natashka ngluncurake granat kanthi driji sikile sing gundhul lan nyesel:
  - Kita nglindhungi cah wadon tanpa alas kaki!
  Sawise Anyuta uga, kanthi driji sikile sing gundhul, ngirim hadiah pati, lan nyebul :
  - Iku bakal jotosan apik!
  Augustine sing rambut abang njupuk lan ngirim hadiah pemusnahan kanthi sikil ngisor lan squeaked:
  - Nuding radar menyang langit!
  Lan banjur Maria rambut emas mateni Nazi karo sikil gundhul.
  Lan dheweke nyanyi:
  - Ing Madagaskar, ing ara-ara samun lan Sahara! Nang endi wae, aku weruh cahya putih!
  Lan saiki Marusya kanthi tlapak sikile bakal mbuwang akeh lan nyanyi:
  - Ing Finlandia, Yunani, lan ing Australia, Swedia, dheweke bakal ngandhani yen ora ana bocah wadon sing luwih ayu!
  Ya, bocah-bocah wadon enem iku perang banget. Nanging Fritz njupuk Kursk ...
  Ora, ora kanggo nolak pasukan unggul kuwi. Fasis tetep ing awake dhewe lan rod.
  Lan apa mengaruhi preparation saka monsters.
  Adolf Hitler mung edan: kroso kaya wong despot nyata, kang everyone manut lan trembles. Ya, yen sampeyan pengin sukses Stalin, sampeyan kudu dadi kaya Stalin, tanpa rasa welas asih lan nuntut wong liya lan awake dhewe (iki kaya sing dipikirake Iosif Vissarionovich ing urutan iki!). Saiki rustle prayoga lan mobil bakal miwiti kanggo pindhah. Umumé, Jerman, njupuk menyang akun satelit, wis kauntungan ageng liwat USSR ing jumlah peralatan industri, ing tenaga kerja trampil lan ing nomer engineers ing kabeh tingkat. Iki minangka kasunyatan, nanging produksi senjata isih ora cocog! Jerman lagged konco USSR saindhenging perang, senadyan kabeh karusakan ing Rusia. Lan saka apa? Mesthi, amarga kekacoan tartamtu sing mrentah ing macem-macem departemen, lan utamane ing industri militer. Kajaba iku, peran negatif dimainake kanthi kekurangan bahan mentah, uga ngremehake potensial mungsuh. Ing tartamtu, ing taun 1940, produksi senjata ing Jerman luwih murah tinimbang ing 1939 (yen kita ngetung poros, njupuk menyang akun amunisi), lan iki senadyan kasunyatan sing perang wis arep, lan Reich Katelu njupuk kontrol. wilayah gedhe karo cadangan gedhe kapasitas produksi. Inggih, apa sing bisa kita ucapake babagan katrampilan organisasi Hitler? Ora kakehan, banjur sumunar, ing bidang industri militer.
  Führer ngumumake kanthi wicara dawa:
  - Ing kasus pengawasan penerbangan, kekuwatan darurat diwenehake marang Sauer . Dheweke bakal ngawasi kanthi rapet jumlah peralatan sing diprodhuksi, lan, ora kurang penting, kualitase. Kajaba iku, akeh kanca-kanca Goering, sanajan dheweke biyen dadi ace, nanging ora bisa dadi pimpinan. Ora saben prajurit sing apik uga dadi jenderal sing luar biasa, mula tinimbang Eric sing digantung, bidang teknis bakal dipimpin dening wong saka antarane pengusaha profesional sing bisa ngowahi lan nglengkapi maneh pasukan penerbangan. Sawise kabeh, Inggris ora turu, nambah jumlah lan kualitas angkatan bersenjata, utamane penerbangan. Kita kudu dadi rong kepala ing ngarep mungsuh, sepuluh langkah, yen ora, kita bakal kelangan kaunggulan saka mungsuh. Lan mulane, langkah-langkah kualitas dibutuhake.
  Goering kanthi wedhi mbantah:
  - Kanca-kanca, wong sing wis kabukten sing wis mbuktekake efektifitas tempur lan profesionalisme.
  Diktator setan dadi ngamuk:
  - Utawa Mungkin aku, ing mratelakake panemume, kelalen sing ilang perang kanggo Britain? Utawa sing gagal rencana patang taun kanggo pangembangan ekonomi nasional. Utawa sampeyan uga pengin dipecut, lan malah ing umum. Mulané tutupen cangkemmu lan meneng waé nganti kowé dipatèni!
  Goering malah lungguh wedi. Ala, Fuhrer ora kanggo trifled karo. Banjur swara keprungu maneh, lan jet ME-262 liyane mabur menyang langit. Mobil kasebut gedhe banget lan duwe rong mesin. Swiwine rada kesapu, pejuang dhewe katon cukup menacing. Karakteristik kacepetan, kanggo 1941, umume prayoga, lan malah ing standar donya padha rekor-bejat. Bener, mesin kasebut durung bisa dipercaya lan mbutuhake debugging. Nanging, diktator fasis, wis menehi ciri-ciri pejuang anyar sing luwih maju ... ME-262 bobote luwih saka enem ton, tegese ana sawetara kakehan. Jet tempur kudu cilik, murah lan lincah. Ing babagan iki, ME-163 bisa uga cukup apik, nanging mesin roket banget dipeksa lan mung bisa digunakake kanggo enem menit (utawa luwih, isih bisa digunakake!), sing tegese jarak kasebut mung ing radius satus kilometer. . Minangka tukang ngebom Blitz-gaya utawa pejuang tutup kanggo serangan armada ing Inggris, iku, mesthi, ora cocok.
  Nanging ME-262 bisa nggawa ton bom, yaiku, kaya pesawat garis ngarep Soviet Pe-2. Yaiku, solusi sing apik kanggo sapuan pejuang lan kanggo pasukan pendukung. Nanging, kok ora nggawe fighter ME-163 Comet-gaya, nanging tanpa mesin roket, nanging karo mesin turbojet? Padha nyoba kanggo nambah Komet lan ketoke wis nggawa wektu pesawat kanggo 15 menit (iki sawetara nganti 300 kilometer), kang umume ditrima kanggo Peperangan Britain. Sampeyan isih bisa njaluk London saka Normandia. Ing mangsa ngarep, roket lan jet tempur diakoni minangka buntu ing penerbangan. Nanging desain "Komet" menarik banget, amarga ukurane cilik lan entheng, sing tegese murah lan maneuver.
  Kajaba iku, isih ana pejuang sing janjeni sing bobote umume 800 kilogram, glider sing bisa digunakake ing perang udara. Bener, amarga jarak cendhak, penerbangan kasebut mung bisa dilawan ing pertempuran pertahanan, utawa dikirim menyang London ing ... Transports, lan banjur bali menyang pilot. Iki ngendi sampeyan kudu mikir. Ing sajarah nyata, glider ora duwe wektu kanggo perang, lan sakperangan alesan, jenderal penerbangan Soviet ora wani nyoba idea iki ing Korea. Umumé, ora sedih, nanging nalika Perang Korea, pilot Amerika sing pisanan mbukak akun kamenangan. Dadi Yankees ora kena disepelekake.
  Sawise penerbangan rampung, bocah wadon enom rambut putih mlumpat metu saka kokpit lan mlayu kanthi cepet menyang Fuhrer.
  Nduweni Nazi nomer siji ngluwihi tangane kanggo ngambung. Apa becik nalika bocah-bocah wadon tresna sampeyan, lan Fuhrer, misale jek, cukup tulus idolized dening kabeh Jerman, utawa rodo, meh kabeh wong kajaba sawetara tawanan saka kamp konsentrasi. Pilot ngandika kanthi semangat:
  - Iku mung pesawat gedhe, wis kacepetan lan daya kuwi. Ayo nyuwek kabeh anak kaya bantal pemanas saka pengganti!
  Fuhrer nyetujoni impuls bocah wadon kasebut:
  - Mesthi, kita bakal break iku, nanging ... Debugging mesin kudu digawa metu ing jangkah luwih cepet, lan iki utamané ditrapake kanggo motor. Ing kene, mesthine, langkah-langkah radikal bakal dibutuhake kanggo nambah, nanging yen pimpinan-desainer mbantu!
  Kabeh padha ngguyu:
  - Kamulyan kanggo Fuhrer gedhe! Muga-muga Providence mbantu kita!
  Lagu kabangsan saka Reich Katelu wiwit diputer lan kolom pejuang enom saka Pemuda Hitler pindhah ing . Boys saka patbelas kanggo pitulas taun tindak ing drum ing tatanan khusus. Banjur ana sing paling menarik: bocah-bocah wadon remaja saka serikat wanita Jerman padha mlaku. Padha ing rok cendhak, wuda, telanjang kaki ayu narik kawigaten mripate wong. Bocah-bocah wadon nyoba ngangkat sikil sing luwih dhuwur, nanging ing wektu sing padha narik jempol, kanthi ati-ati nyelehake tumit. Tontonan sing nyenengake para ayu kanthi tokoh sing sampurna ... Bener, pasuryane beda-beda, lan sawetara wanita fasis nom-noman padha ora sopan, meh lanang, lan malah padha bengkong. Utamane nalika padha nggawa alis bebarengan.
  Esthete Adolf nyathet:
  - Perlu bocah lanang lan wadon luwih akeh nampa latihan fisik. Lan aku ngerti manawa akeh sing ditindakake ing kesempatan iki, utamane ing Jungvolk , nanging sing dibutuhake yaiku inklusif lan nggunakake metode Spartan. Mesthine, saliyane nyengkuyung nyolong ... Wong enom lan wanita kudu tuwuh dadi wong sing sopan lan ing wektu sing padha ora kejam.
  Panglima Agung ngaso. Jendral meneng, mbokmenawa wedi mbantah, nanging ora pengin konfirmasi sing jelas. The Fuhrer nerusake:
  - Perang dudu guyon, nanging kejem marang mungsuh kudu digabung karo gotong royong lan rasa paseduluran marang kanca. Iki sing kudu ditanem ing saben wong ... Superman anyar ora duwe welas asih marang wong liya, nanging luwih-luwih dheweke kudu ora welas asih marang awake dhewe. Kanggo inferiority kudu eradicated pisanan ing nyawa, lan banjur sing ringkih, awak manungsa bakal munggah!
  Ngaso liyane ... Jendral lan desainer dumadakan sadar lan wiwit keplok-keplok kanthi kuat. The Fuhrer katon seneng:
  - Wis luwih apik, nanging saiki aku pengin ndeleng tiruan pertempuran udara. Sing nggegirisi lan ngrusak kabeh ...
  Heinkel kanthi isin takon:
  - Kanthi amunisi urip utawa cangkang, Fuhrer?
  Nazi nomer siji manthuk:
  - Mesthi, karo pertempuran gedhe-gedhe. Kajaba iku, aku pengin nimbang operasi piranti ejection. Sawise kabeh, sampeyan lagi nggarap ... - The Fuhrer goyangake ajiné. - Nalika, pungkasanipun, bakal siap lan sijine menyang produksi massal. Sawise kabeh, pilot sing berpengalaman yaiku pilot berpengalaman sing kudu dilindhungi kanggo pertempuran ing mangsa ngarep!
  Fuhrer-terminator tetep mutusake kanggo nuduhake para desainer skema piranti ejeksi sing luwih modern. Sistem iki kudu kurang rumit, luwih gampang lan luwih entheng. Sing murah lan wis dikuasai dening squib industri Jerman cukup cocok kanggo tujuan iki.
  Aku kudu nggambar diagram ing perjalanan, nanging Hitler minangka seniman sing apik banget, lan dheweke nggambar kanthi jelas, kanthi cepet, garis-garis diagram lan gilirane padha lan cetha tanpa panguasa lan kompas. The terminator-popadanets panginten sing aneh, mesthi, yen Jerman, ing umum, sing kuwat lan kanggo sawetara ombone majeng ideologi minangka Sosialisme Nasional lan sistem totalitarian, bocor perang kanggo Rusia. Mbok menawa iki amarga prajurit Rusia luwih kuwat lan luwih tahan tinimbang Jerman lan sinau perang luwih cepet.
  Umumé, yen sampeyan ndeleng dalan perang kanthi sakabehe, mula Rusia, utawa luwih militer Soviet, sinau perang, nanging Jerman kaya-kaya wis lali carane ... Prentah nggawe keputusan ing tingkat pisanan. -graders, lan Mungkin malah luwih murah yen kelas siji wis pengalaman ing nindakake operasi militèr ing strategi nyata-wektu . Lan kasunyatan sing kadhangkala bocah-bocah umur enem taun wis dadi deftly mimpin tentara virtual soko padha lan Zhukov lan Mainstein bisa sinau saka. Nanging, sawetara peneliti nganggep Zhukov lan Mainstein minangka mediocrities. Ana uga kontradiksi babagan jumlah peralatan, utamane peralatan Prancis sing dijupuk. Memori Hitler (memori sing apik, utamane nalika isih sehat!) nyaranake yen ana 3600 tank sing dijupuk saka Prancis, tokoh sing nyengsemake ... Sawetara model, kayata SiS -35, luwih unggul ing armor kanggo T-34 mung ing waja frontal. Dadi tank iki bisa gampang diprodhuksi ing pabrik-pabrik Prancis, kajaba mbok menawa ngganti senjata 47 mm karo long-barreled 75 mm bedhil. Nyatane, iki bisa uga ora cukup. Inggris lan Amerika Serikat ing umume tansah ngormati waja ing tanke. Contone, Churchill patang puluh ton duwe waja 152 milimeter versus 120 kanggo tank abot IS-2.
  The Fuhrer ngandika liyane kanggo desainer:
  - Kita duwe trowongan angin sing cukup, mula goleki model pesawat sing luwih optimal lan nggawe bentuk sing ramping, tanpa nggawa masalah kasebut menyang tes sing larang, ing ngendi aces paling apik uga mati. Contone, model sayap mabur saka pesawat kasebut efektif banget, utamane yen kekandelan lan sudut inklinasi bisa diganti. Aku wis menehi gambar, dadi sing tanpa buntut kudu siap. Kacepetan kira-kira bakal nganti 1100 kilometer per jam sanajan nganggo mesin Yumo . Dadi ayo maju, nanging aja dadi kurang ajar!
  Iki diterusake nedha awan ing hawa seger, bocah-bocah wadon abdi nata meja lan kursi. Cantik... Nanging apa reformasi sing kudu ditindakake ing Sosialisme Nasional? Kayata kanggo nyuda jumlah mungsuh sabisa-bisa lan nggawe kanca. Contone, aja ngluhurake balapan Jerman ing saben-saben lan bisa uga mandheg mbagi wong dadi kelas. Nanging, divisi bangsa dadi bangsa inferior lan Arya durung resmi legalized. Iki nyederhanakake samubarang.
  Ana prawan ayu saka ing antarane abdi-abdi lungguh menyang Fuhrer lan sijine tangan ing dhengkul gundhul. Cooed:
  - Apa sampeyan mikir babagan, Fuhrer?
  Diktator Nazi lan ing wektu sing padha pemain virtual diwiwiti. Dheweke ngelingi yen dheweke durung ngrampungake sup sayur lan salad buah. Fuhrer ngambung lambene bocah wadon kasebut, ngrasakake aroma sing enom lan manis, lan ujar:
  - Sampeyan bakal numpak mobil karo kula. Lan sampeyan kabeh kudu kerja, wektune mangan wis rampung.
  Lan maneh Gir saka negara, ora cukup, Nanging, mekanisme uga-lenga wiwit muter. Ing dalan bali, Fuhrer tresna marang kaendahan, lan malah kepingin weruh saka ngendi dheweke entuk akeh energi lan kekuatan. Sawise kabeh, padha ngomong yen Fuhrer iku impoten lan, ing umum, miturut omongane uwong dipatèni, sing wis gerah karo sifilis (ngapusi) lan dikebiri (umume fiksi!).
  Nanging, ora kabeh wis arep lancar ing 22 Juni 1944, perang karo USSR wis kanggo telung taun. Nanging kamenangan ora katon, lan Saratov isih terus metu. Stalin dhawuh mbela kutha iki kanthi biaya apa wae.
  Senadyan kabeh kerugian, produksi peralatan militer cukup dhuwur. Tank IS-2 anyar kabukten cukup efektif. Malah tanpa ngrusak kendaraan Jerman individu ing bathuk, dheweke ora bisa tumindak kanthi jarak sing cukup adoh.
  Dadi, Nazi ngalami wektu sing angel. Nanging padha duwe kauntungan gedhe. Pesawat jet ME-262 wis akeh perang ing langit. Lan iku mungsuh serius.
  TA-152, Nanging, mbuktekaken umume jinis senjata apik.
  Sauntara kuwi, Stalin uga nganakake rapat penghubung ing ulang tahun kaping telu saka wiwitan perang lan wiwit takon marang para pamimpin militèr apa sing dipikirake lan carane nambah kahanan ing ngarep.
  Zhukov menehi saran marang pimpinan:
  - Yen kita mung mbela awake dhewe lan nglawan ancaman, mula kita mesthi bakal kalah. Kita kudu maju!
  Stalin manthuk kanthi kuat.
  - Setuju! Nanging ngendi!
  Marshal Zhukov nyaranake:
  - Nganti Leningrad nyerah, kudu dibebasake!
  Marshal Vasilevsky sarujuk:
  - Ya, aku bakal dadi pilihan sing paling apik!
  Stalin ngangkat pundhak lan ngandika:
  - Yen kita kenek Tikhvin maneh, dheweke bakal ngenteni kita ing kana, lan kita bakal macet utawa tiba ing jebakan!
  Marsekal Zhukov manthuk-manthuk:
  - Bener Kamerad Stalin! Nanging aku nyaranake manawa pasukan Finlandia ing Petrozavodsk kudu digebugi. Dheweke ora kuwat lan kita bisa ngalahake mungsuh kanthi kaget!
  Stalin mangsuli karo mesem:
  - Logis Comrade Zhukov. Dadi langkah ing Petrozavodsk. Lan nggawa kita kamenangan!
  Sawise tembung kasebut, sawetara bocah wadon nganggo rok putih cendhak lan telanjang kaki mlebu. Dheweke nggawa botol anggur abang lan gelas sandwich lan kaviar ireng. Stalin njupuk roti isi kaya ngono lan ngumbah, ujar:
  - Dadi ayo padha ngombe kanggo mesthekake yen kemampuan kita tansah pas karo kabutuhan kita.
  Voznesensky ngandika:
  - Kualitas waja tank kita cukup kurang. Lan aku propose kanggo nggawe IS-2 lan T-34-85 korek, luwih cepet lan maneuverable dening ngurangi waja. Iki bakal menehi kita tabungan ing logam, lan bakal nggawe mesin iki luwih praktis.
  Stalin ngangkat pundhak lan ngandika:
  - Mbok ... Nanging aku ora ndhukung nggawe tank saka plywood!
  Voznesensky ngandika kanthi serius:
  - Nanging Mungkin iku apike kanggo nggawe sawetara saka tank meh kabeh metu saka kayu. Sampeyan bisa mriksa carane bakal katon ing laku!
  Zhukov manthuk-manthuk sarujuk lan ngomong:
  - Telung puluh papat bisa digawe luwih entheng, isih rapuh lan nambah kacepetan lan kemampuan maneuver bisa nambah kaslametan. Kajaba iku, gearbox wis dadi luwih apik lan iki menehi ganti rugi kanggo nyuda ergonomics saka Tambah ing bobot. Nanging kualitas baja kurang, 90 milimeter nglawan senjata Jerman kuat, dadi apa-apa. Kajaba iku, Jerman ngilangi Panther lan T-4 sing prasaja saka produksi, lan ing Reich Katelu, saliyane tank pengintaian, mung Panther-2 kanthi meriam 88 mm sing bakal dadi serial. Lan tank kita ora narik saka jarak sing adoh. Lan kabeh liyane iku perlu kanggo nambah kacepetan sing!
  Stalin manthuk.
  - Rilis bagean saka T-34-85 lan IS-2 mung karo pangayoman peluru, banjur mriksa lan trek carane iki bakal mengaruhi efektifitas pertempuran. Lan karya ing SU-100 kudu digawe cepet. Mungkin kita bakal nglirwakake telung puluh papat lan IS-2 kanggo milih bedhil sing bisa digerakake dhewe.
  Marshal Vasilevsky ngandika:
  - Iku gagasan menarik. Nanging SU-100 bisa nyerang mungsuh ing kapal mung kanthi nguripake ...
  Stalin manggut-manggut:
  - Nggawe luwih cendhek supaya bisa mbuwang lan nguripake luwih cepet ... Lan luwih apik siluet ngisor. Nanging kita kudu bedhil poto-propelled iki kaya udhara!
  Zhukov takon:
  - Yang Mulia.... Saratov isih tetep, nanging bakal tiba. Bakal perlu kanggo ngembangake rencana kanggo evakuasi saka Kuibyshev saka apa sing dijupuk saka Moscow. Apa sampeyan pribadi mikir?
  Stalin mangsuli kanthi kasar:
  - Ing Sverdlovsk, ketoke, sampeyan kudu ngungsi. Nanging isih bisa kerja ing Moskow. Kita duwe kutha bawah tanah kabeh ing kene. We are serius saged nyekeli.
  Vasilevsky nguwuh:
  - Moskow kudu dianakake kanthi biaya apa wae, kaya Saratov!
  Stalin dhawuh:
  - Counterattack Jerman ing longkangan antarane Don lan Volga. Kita kudu ngalihake pasukan kita. Tahan Saratov kanthi biaya apa wae, nganti tetes getih pungkasan. Gunakake kabeh cara, malah kamikaze.
  Zhukov dikonfirmasi:
  - Muga-muga mangkono, dhuh agung!
  Stalin nguripake menyang Yakovlev:
  - Inggih, desainer, sampeyan duwe ide?
  Wakil Komisaris Rakyat mangsuli karo ngguyu:
  - Sampeyan kudu nggawe pesawat jet, nanging iki durung nyata. Lan Yak-3 mbutuhake duralumin berkualitas tinggi, sing ora ana!
  Stalin manthuk.
  - Aku ngerti! Yak-9 kudu ana ing pangkat kita. Lan kudu dirilis okehe! Lan nambah produksi pejuang.
  Yakovlev nyathet:
  - Jerman TA-152 minangka pesawat serang, bomber garis ngarep, lan pesawat tempur. Iku bakal becik kanggo kita nggawe mesin tingkat multi-tujuan padha!
  Stalin ndhukung desainer:
  - Iki apike Comrade Yakovlev! Contone, LAGG-7, yen luwih apik, bisa diowahi dadi campuran saka pesawat serangan lan pejuang garis ngarep!
  Yakovlev kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Comrade Stalin bisa ... Nanging butuh wektu. Ya, lan pesawat bisa larang.
  Panglima Agung nesu-nesu mbanting ajiné ing meja lan nggereng:
  - Nggawe luwih murah! Lan ing umum, pinten sampeyan bisa speculate ing topik iki. We kudu pesawat universal kanggo gawé mung iku. Lan sing bisa dadi dalan metu.
  Yakovlev ngandika:
  - IL-2 cukup prasaja kanggo nggawe lan skema kasebut wis digarap. Angger ora copot. Iku pesawat cukup ulet, sanajan ing wayahe karakteristik pesawat wis outdated. Nanging ora ana ala tanpa kabecikan. Kita pinter ngebom kendaraan musuh.
  Zhdanov nesu nyathet:
  - Penerbangan kita kudu paling kuat!
  Yakovlev manthuk.
  - kudu! Nanging nganti saiki, pilot kita sing paling apik ing donya: Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova!
  Stalin manthuk-manthuk.
  - Bocah-bocah wadon iki ora padha lan, kanggo rong puluh lima pesawat mungsuh sing mudhun, aku menehi bintang liyane saka pahlawan USSR!
  Zhukov kanthi semangat nyaranake:
  - Kanggo iki sampeyan kudu ngombe!
  Beria nyanyi kanthi bungah:
  - Kita, ngelingi kabeh, sejarah bakal ngadili,
  Giliran pengadilan dheweke bakal teka ...
  Kaya saka bajak nganti senjata atom,
  Dheweke mimpin negara kanthi yakin maju!
  Nalika para anggota dewan militèr ngumbara, bocah-bocah wadon padha perang.
  Lan kanthi bantuan driji sikil sing gundhul, dheweke nuthuk Nazi lan nindakake prestasi, para ayu tanpa sikil iki.
  Lan padha nyanyi:
  Kita pracaya kabeh donya bakal tangi
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar
  Cara, madhangi komunisme!
  . BAB #10
  Ing pungkasan Juni, Jerman ngethok Saratov, lan ing Juli 1, 1944, padha pisanan nggunakake Sturmmaus formidable . Kendaraan iki, dilengkapi peluncur roket 650 milimeter, ngluncurake rudal mateni sing misahake kabeh tetanggan.
  Bocah-bocah wadon sing nyopir mesin iki mung nganggo kathok, lan ngeculake hadiah pati sing ngrusak banget.
  Bocah-bocah wadon sing sikile gundhul duwe kathok sing abang, ireng lan putih. Lan padha nggawa hadiah agawe pati.
  Faina, sing mrentah wong-wong mau, goyangake penthil abang ing dhadhane lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo jaman ksatria salib!
  Kita bakal tekan mburi alam semesta!
  Lan para jawata padha njerit lan mlumpat.
  Salah sijine, Margaret, ngendika:
  - Gusti Allah moho kuwoso karo kita!
  Faina setuju karo iki:
  - Mesthi! Lan Reich Katelu mesthi bakal menang!
  Bocah wadon kasebut nyepak sikile sing telanjang lan nyanyi:
  -Nalika kita nyawiji, kita ora bisa dikalahake! Nalika kita nyawiji, kita ora bisa dikalahake!
  Prajurit-prajurit mau banjur nembak lan ngidak-idak lan mlayu-mlayu nganggo sikile. Warriors saka kelas paling dhuwur.
  Irma uga ngirim proyektil ing kene liwat drive otomatis lan roars:
  - Kamenangan gedhe nunggu kita!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, kalebu sing ora bakal nyerah. Lan padha ngremukake posisi Soviet kanthi semangat banget.
  Albina lan Alvina, kaya biasane, ana ing ndhuwur, lan nuduhake lonceng lan whistles sing agresif. Dheweke cah wadon, ayo ngomong: super!
  Albina, nuthuk mobil Soviet nganggo driji sikil telanjang, ngandika:
  - Aku duwe cah wadon super!
  Alvina, nuthuk target liyane karo tumit telanjang dheweke, mlumpat munggah lan muter karo otot weteng, nguwuh:
  - Aku dadi prajurit sing mateni kabeh kanthi kenceng!
  Mangkono para jawata padha pisah.
  Gerda, bebarengan karo Charlotte, mutusaké kanggo nyoba anyar Jerman liyane.
  Nganti saiki, mung E-25 bedhil poto-propelled bisa katon, ing jumlah cukup akeh - iku cukup prasaja kanggo Pabrik lan murah. Senajan model iki salah siji saka pisanan. Ing kene ana bocah wadon loro nganggo bikini. Mobil kurang saka siji lan setengah meter luwih murah lan amarga iki dilindhungi kanthi apik lan bersenjata kanthi bobot sing relatif cilik.
  Loro bocah wadon Charlotte lan Gerda, lying mudhun, murub ing bedhil Soviet. Ing ngarepe, mobil-mobil remuk, dikontrol radio, obah lan ngresiki ladang ranjau.
  Red Charlotte murub meriam. Dheweke ngalahake bedhil Soviet lan goyangake dhadhane, meh ora ditutupi kain tipis. Lan dheweke cooed:
  - Hiperplasma geni rabid!
  Banjur Gerda bakal napuk dheweke uga, nggunakake driji sikil sing gundhul. Lan kirik:
  - Aku cah ayu banget lan ora ala ...
  Self-propelled gun gerakane dhewe. Lan mandheg saka wektu kanggo wektu. Armor frontal dheweke miring banget, lan iki menehi perlindungan sing apik. Ing senjata Soviet, cangkang sensitif marang ricochet. Lan ora ana sing ngancam bedhil dhewe ing bathuk kasebut. Kene padha isih bisa break liwat sisih. Nanging bocah-bocah wadon ora kesusu. Gun poto-propelled efektif ing syarat-syarat waja-piercing ngluwihi SU-100, kang isih dikembangaké, lan uga luwih dilindhungi, luwih mobile lan ing wektu sing padha luwih entheng.
  Lan Tentara Abang wis sawetara dryers, luwih tepat, iku isih mung ing tataran desain. Sejatine, tank T-34-85, sing ora cukup kuat karo bedhil, lan waja rada ringkih. Lan gun poto-propelled Jerman E-25, kanthi cara, luwih entheng, luwih kuwat tinimbang waja lan bedhil.
  Bocah-bocah wadon padha gelut... Ayu banget lan enom. Lan bedhil dhewe-propelled bom lan mbuwang ...
  Juli panas, lan awak bocah-bocah wadon ing mobil abang-panas mengilap kringet. Dheweke ora bisa nyerah lan mundur.
  Cathetan Gerda:
  - Para dewa Wehrmacht ketoke kuwat,
  Nanging dheweke ora nulungi wong sing ringkih ...
  Yen sabab saka Adolf bener -
  Nggawe kekuwatan donya!
  Charlotte nyanyi kanthi semangat:
  - Ya, sihir butuh "Panther" lan "Macan",
  Ngeculake getih luwih akeh sanajan kabeh takdir ...
  Lan ora perlu mangu-mangu lan game gila,
  Ayo kabeh balapan ing Bumi tiba ing dhengkul!
  Nanging iki bocah-bocah wadon Jerman, lan ing tangan liyane, bocah-bocah wadon Soviet perang.
  Dadi perang bakal dadi sing paling serius. Natasha lan Anyuta murub saka bedhil kapal sing kuat lan squeak:
  - Bakal ana gendéra kita ing Berlin!
  Lan gundhul untu putih, mutiara. Lan aja mungkasi bocah-bocah wadon karo tambang.
  Loro cangkang kenek waja frontal saka sisih ndhuwur awak ... Padha ricochet. Ora, IS-2 iku mobil serius lan iku ora supaya gampang kanggo njupuk.
  Nanging IS-1, sing obah ing sisih tengen bocah-bocah wadon, kayane nampa hit saka meriam tekanan dhuwur lan mandheg. Rusak kaendahan.
  Alenka, muter karo otot weteng, nyanyi:
  - Kabeh mokal bisa ditindakake ing jagad iki, Newton nemokake yen kaping pindho dadi papat!
  Pertempuran isih terus tanpa henti. Mriem Soviet nyerang Jerman. Marusya gedhe nglebokake cangkang menyang sungsang. Semono uga urip lan nasibe bocah-bocah wadon. Lan padha nyanyi:
  Ora ana sing bakal ngalangi kita, ora ana sing bakal ngalahake kita! Serigala Rusia ngrusak mungsuh, srigala Rusia menehi salam marang para pahlawan!
  Augustine nulis saka bedhil mesin, ngandika:
  - Perang suci! Bakal ana kamenangan kita! Gendéra Rusia maju, kamulyan kanggo para pahlawan sing gugur!
  Lan maneh meriam sing mateni gemuruh, lan muni:
  Ora ana sing bakal ngalangi kita, ora ana sing bakal ngalahake kita! Serigala Rusia ngremehake mungsuh, sampeyan ngerti dheweke duwe tangan sing keren!
  Maria cah wadon rambute emas iki ngarahake tank lan squeaks:
  - Ayo numpes fasis!
  Jerman duwe wektu angel, perang uga ing ayunan lengkap. Nanging nganti saiki, Yak-9 kakehan rodok olo ing kacepetan lan persenjataan kanggo merek Jerman. Perang ora padha karo pujangga.
  Marseille, pilot ace sing apik iki nggawe karir apik nalika taun perang. Luwih apik tenan lan fantastis. Sawise tekan satus seket pesawat, dheweke nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi pedhang godhong oak perak lan berlian. Sawise tekan patang atus pesawat sing mudhun, dheweke nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak emas, pedhang lan berlian. Kanggo limang atus pesawat, dheweke nampa Order of the German Eagle kanthi berlian, lan sawise pitung atus seket Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak platinum, pedhang lan berlian. Lan wis tekan ewu pesawat, dheweke nampa Grand Cross saka Knight kang Cross.
  Pilot unik bisa nggawe akeh kamenangan ing udara. Lan nalika isih urip. Marseille bubar munggah pangkat dadi jenderal. Nanging dheweke isih mabur kaya pilot biasa.
  Kaya sing dikandhakake, ora kobong ing geni lan ora tenggelam ing banyu. Sajrone pirang-pirang taun perang, Marseille entuk naluri pemburu. Dheweke dadi pilot super-legendaris , lan misuwur banget.
  . Nanging dheweke uga duwe pesaing sing kuwat - Agava lan Albina lan Alvina, sing uga ngluwihi angka sewu mobil sing mudhun. Lan Agave nyekel Marseille kanthi cepet. Nanging dheweke isih enom banget, lan durung kelangan pejuang siji.
  Cah wadon dipencet ing pedal karo gundhul, chiseled sikil, murub bledosan airguns. Lan saiki papat kendaraan Soviet IL-2 ditembak mudhun.
  Agave cekikikan lan ngandika:
  Kanggo sawetara ombone, kita kabeh sundel! Nanging aku duwe syaraf baja!
  Lan maneh cah wadon noleh. Iku shoots mudhun pitu pesawat Soviet ing siji bledosan - enem PE-2 lan siji TU-3, lan squeaks:
  - Umumé, yen ora super, banjur hyper !
  Agave, mesthi, iku asu. Pilot saka Lucifer. Cantik banget madu pirang.
  Ing kene dheweke menehi bledosan liyane lan nembak wolung pesawat Yak-9 Soviet bebarengan lan squeaks:
  - Aku paling kreatif lan reaktif!
  Wong wedok kuwi pancen ora bodho. Kabeh bisa, lan kabeh bisa. Aja nelpon dheweke pribadi.
  Lan sikile kecoklatan, apik banget ...
  Nanging Mirabela nglawan dheweke ... Kanggo dangu, Pokryshkin minangka ace Soviet paling apik . Dheweke diklumpukake limang lintang emas saka pahlawan USSR, sawise ditembak mudhun satus pitung pesawat. Nanging banjur seda. Banjur ora ana sing bisa ngilangi rekor. Saliyane Anastasia Witchakova , lan Akulina Orlova. Lan mung bubar Mirabela uga ngluwihi Kozhedub ing Yak-9 T robek. Lan sawise ditembak mudhun luwih saka satus wolung puluh pesawat, dheweke dadi pahlawan kaping pitu saka USSR.
  Iki bocah wadon terminator! Kayata dheweke bakal mandhegake jaran sing mlayu, lan mlebu ing gubug sing kobong.
  Lan malah luwih angel.
  Mirabela ngalami nasib sing angel. Aku rampung ing anak, koloni buruh. Barefoot lan nganggo jubah werna abu-abu, dheweke ngethok alas lan nggergaji batang. Dheweke dadi kuwat lan sehat. Ing frosts abot dheweke mlaku tanpa alas kaki lan ing pajamas pakunjaran. Lan paling ora sapisan bakal wahing.
  Mesthi, kedadean kuwi uga kacathet ing ngarep. Kanggo dangu Mirabela perang ing infanteri, lan banjur dadi pilot. Mirabela nampa baptisan geni pisanan ing perang cedhak Moskow, ngendi dheweke langsung sawise koloni. Lan ing kana dheweke nuduhake awake kelangan.
  Dheweke perang tanpa alas kaki lan meh wuda ing kadhemen pait, sing secara harfiah lumpuh Wehrmacht. Kuwi peduli, lan prawan invincible ana. Lan dheweke sukses massively.
  Mirabela pitados ing kamenangan caket saka USSR. Nanging wektu liwati. Ana liyane lan liyane korban, nanging kamenangan ora teka. Lan dadi serem tenan .
  Mirabela ngimpi kamenangan lan prestasi. Dheweke wis pitung lintang saka USSR - iki luwih saka wong liya! Lan sial, dheweke pantes penghargaan! Lan bakal nindakake salib tangan lan ngluwihi. Sanadyan Stalin banjur dipateni, sababe tetep urip!
  Bocah wadon kasebut mlebu lan beku ... Dheweke ngalahake XE-162 Jerman paling anyar lan squeaks:
  - Aerobatik! Lan kru anyar!
  Cewek keren tenan. Ular kobra nyata saged kathah.
  Mirabela minangka bintang anyar ...
  Pertempuran terus nganti pirang-pirang dina, nganti minggu anyar teka lan tanggal 8 Juli 1944 ... Soviet IS-2 ngalami karusakan ing rollers lan trek - lagi didandani. Ya, perang sing kejem lan ora karuan. Lan suwene suwene?
  Lan saiki Gerda ngliwati Kniesel lan Wittmann ing babagan jumlah tank sing rusak.
  Kepiye carane bisa nyingkiri? Padha perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Bocah-bocah wadon nggawe jeda liyane, nyiksa bocah-bocah Soviet maneh. Lan saiki lagi nyedhaki 300 tank sing rusak. Lan padha bisa Count ing ganjaran unprecedented: lintang Knight kang Cross of the Iron Cross karo godhong Oak perak, pedhang lan perhiasan.
  Kene bocah-bocah wadon!
  Gerda nembak mobil Soviet. Nyuwek menara lan njerit:
  - Aku bab sial!
  Lan shoots maneh. Penetrates T-34-85. Lan squeaks:
  - Tanah kelairan Jerman!
  Wong wedok iku nyengir dhewe. Lan dheweke aktif banget ... Ya, dheweke duwe garis strategis. Wis pertengahan Juli 1944... Perang terus terusan... Ora gelem mandheg. Tentara Abang nyoba maju ing macem-macem papan. Nanging kanthi ati-ati, amarga ana sawetara sumber daya manungsa sing isih ana.
  Lan Rusia getihen.
  Contone, Hans Feuer . Penerima paling enom saka Order of the Iron Cross, First Class. Lan banjur dadi paling enom dianugerahi kanggo dijupuk saka jenderal Soviet karo Ordo Knight's Cross saka Iron Cross.
  Ya, iki bener banget kelangan.
  Lan lanang nuduhake awake banget kelangan.
  Hans Feuer minangka pejuang sing nekat. Sing lanang gelut kaya raksasa, ing hawa adhem lan panas, ing mangsa panas lan mangsa, mung nganggo celana pendek.
  Kanthi driji sikil gundhul, bocah kasebut mbuwang granat lan dadi legendaris.
  Iki tenan tenan keren!
  Hans dadi misuwur nganti pirang-pirang abad! Malah minangka antihero!
  Lan umume, perang sing luar biasa lan tegang kedadeyan ing kene ... Sembarang AI fades.
  Agave bali ing langit lan shoots mudhun mobil Soviet. Dheweke minangka pemburu lan predator. Nyerang mungsuh.
  Mobil sing ditabrak padha tiba. Banjur bocah wadon kasebut murub ing pasukan darat. Ngalahake IS-2. Lan dheweke kepengin:
  - Aku sing paling apik! Aku cah wadon sing matèni mungsuh!
  Lan maneh ditransfer menyang target udara. Iki minangka penghancur tank lan kabeh mesin sing mabur lan njupuk.
  Nanging ing kene ana tank cilik E-5. Mesin sing bobote pitung ton. Lulus tes pertempuran. Lan gnaws lan gnaws ing mungsuh.
  Lan wektu kanggo nyanyi - ora ana sing bakal mandheg, lan ora ana sing bakal menang!
  E-5 cepet-cepet kanggo dhewe, lan shoots ing pamindhahan. Lan aja mandheg tank kasebut. Lan cangkang ricochet.
  Lan ing njero mesin ana bocah lanang umur sepuluh taun, Friedrich, lan squeaks:
  - Lan aku bakal dadi pejuang super nyata!
  Lan maneh, carane njupuk ... Lan tekan tengah menara. Lan pasukan mateni dheweke, sanajan kaliber cilik, iku kolosal.
  Lan ing langit, Helga gelut. Bocah wadon tanpa alas nganggo bikini lagi nelpon tagihan. Lan bungah ing sukses Fantastic kang.
  Kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke nuding mobil Soviet lan diobong khusus, lan nggawe kit tempur kanthi cangkang njeblug.
  Iki kelangan lan edan.
  Lan Agave narik maju ... Lan uga gelut.
  Wis Agustus 1944... Tentara Abang durung bisa sukses ing ngendi wae. Nanging Jerman uga ora bisa maju sacara signifikan. Tank-tank lemah sing nggegirisi arep perang. Nanging padha murni taktik.
  Bocah-bocah wadon kesapu lemah, matèni baterei bedhil Soviet lan bali.
  Ing wektu sing padha, padha nyekel saperangan perintis. Bocah-bocah wadon sing nyekel bocah-bocah lanang padha diuncalake lan disiksa. Padha ngalahake pionir nganggo kawat, banjur panggang tumit sing kosong nganggo geni. Banjur padha wiwit break driji sikil karo jepit abang-panas. Bocah-bocah padha nguwuh-uwuh kanthi lara banget. Ing pungkasan, bocah-bocah wadon ngobong lintang-lintang ing dhadhane kanthi wesi abang-abang, lan ngremuk kesempurnaan lanang nganggo sepatu bot. Pionir pungkasan rampung lan padha mbengkongake amarga kaget banget.
  Bocah-bocah wadon, cendhak, nuduhake kelas ekstra. Nanging maneh, Jerman ora entuk apa-apa sing penting.
  Self-propelled bedhil kuat: " Sturmmaus ", murub ing posisi Soviet. Ana akeh karusakan lan karusakan. Nanging pesawat serangan Soviet ngalahake salah siji kendaraan, lan Fritz bali.
  Saratov isih tetep ing Agustus 1944. Bener, Jerman bisa ngrebut kutha Uralsk ing Kazakhstan lan pindhah menyang Orenburg.
  Ing kene maneh Albina lan Alvina ana ing udhara, nanging sapisan ing piring mabur eksperimen. Dheweke nuding nganggo driji sikil gundhul, mencet tombol joystick lan nindakake kanthi cepet.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, nuduhake aerobatik paling dhuwur. Ing kene dheweke narik disket , lan rolas mesin mabur Soviet ditembak mudhun.
  Albina ngucap:
  - Tim konstruksi ngamuk! Bakal ana starfall!
  Lan nguripake mobil maneh. Lan bocah-bocah wadon ngremukake Tentara Abang. Kajaba iku, utama ...
  Alvina uga ngalahake rolas pesawat Soviet lan squeaks:
  - Bocah-bocah wadon edan, lan dudu prawan!
  Bener babagan sing pungkasan. Pasangane mlaku-mlaku karo wong lanang. Lan apa mung ora tangi. Bocah-bocah wadon tresna marang wong lanang - iku becik kanggo wong-wong mau! Lan utamané yen sampeyan nggarap ilat.
  A girl saka pangkat paling dhuwur ... Ing kene padha tortured perintis ... First, padha undressed wong, lan poured saperangan saka buckets banyu ing tenggorokan. Banjur wesi panas digawa menyang weteng sing abuh. Lan carane padha diobong! Pionir bengok-bengok saka lara liar ... Ambune kobong.
  Alvina kenek ing sisih karo kabel abang-panas. Lan carane sampeyan pengin ngguyu ... Iku lucu banget.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Aku kesel harrowing mburi - Aku pengin nggodha rasa senengku!
  Lan carane dheweke ngguyu! Lan gundhul untune mutiara! Wong wedok iku senenge mateni, kuwi cah!
  Lan sikil cah wadon kabeh gundhul lan anggun. Dheweke seneng mlaku tanpa alas kaki ing areng. Lan uga kanggo ngusir pionir sing ditawan. Padha njerit banget nalika tumit digoreng. Malah Alvina lucu banget. Lan Albina uga cah wadon, ayo padha ngadhepi - super! Carane sikut mungsuh ing dagu. Lan dheweke squeaks:
  - Aku cah wadon saka kelas paling dhuwur!
  Lan gundhul untune mutiara. Kang cemlorot kaya polesan. Prajurit iku apik tenan! Iki bisa dadi bab sing ora bisa dicritakake ing dongeng utawa digambarake nganggo pulpen!
  Loro-lorone warriors Soviet Yaks, Laggi , Pawns, Ily ngalahake ing langit. Beauties aktif. Ora ana keraguan sing sithik. Lan kaendahan alam bébas lan frenetic kuwi.
  Prajurit wadon ngontrol joystick kanthi driji sikil lan nyerang mobil Rusia. Nalika lagi menet , dheweke bakal ngremukake para pejuang, kaya-kaya nggebug kristal nganggo klub. Bocah-bocah wadon iku kejam lan ora karuan. Padha ngemot daya nesu lan semangat semangat. Lan kapercayan kanggo menang. Malah yen perang wis arep ing mung karo USSR kanggo taun papat. Nanging dheweke ora pengin mungkasi. Albina lan Alvina ana ing puncak popularitas. Lan dheweke ora pengin mundur utawa mandheg sedhela. Lan padha pindhah menyang awake dhewe, lan ram mungsuh.
  Albina, nuthuk pesawat Soviet, squeal:
  - Aku kesel karo cah wadon nangis, aku luwih seneng nglelebke sepatu bast!
  Lan carane dheweke grins, lan sparkles karo untu mutiara. Lan saiki dheweke pengin wong lanang. Dheweke seneng rudo pekso wong lanang. Iki banget nyenengake kanggo dheweke. Kene dheweke bakal njupuk lan rudo pekso.
  Albina nguwuh:
  Sex girl iku jinis
  Kanggo kemajuan sing gedhe!
  Lan prajurit kasebut bakal ngguyu ... Lan ayo mateni kabeh mungsuh kita maneh. Dheweke duwe akeh energi. Lan kekuatan otot lengkap.
  Lan Alvina bakal nggero:
  - Ayo smash mungsuh kanggo mounds!
  Lan prajurit bakal mulai ngguyu kanthi aktif! Lan dheweke mbayangno carane wong lanang pawed. Nanging iku becik kanggo ngomong paling.
  September wis cedhak pojok... Srengenge saya suda. Ing dina pisanan musim gugur, bocah-bocah Rusia mlaku tanpa alas ing salju sing lagi wae tiba ing wilayah lor Rusia. Padha ngguyu dhewe, gundhul pasuryan, lan nuduhake ing Jerman ara.
  Pionir kanthi dasi abang, kanthi potongan rambut cendhak, sawetara malah nganti nol. Padha mlayu mlumpat. Kaki sing gundhul meh ora kadhemen. Ora sopan banget. Bocah-bocah wadon uga mlayu, uga tanpa sepatu. Saka jambon, tumit bunder berkilau ing srengenge. Bocah-bocah wadon Soviet sing apik banget. Langsing, atletis, biasa nindakake perkara cilik.
  Lan saben wong nyengir lan nyengir ing untu ... Dina pisanan musim gugur minangka kabungahan nyata lan ngelak kanggo cahya lan ciptaan!
  Lan ing langit perang udhara. Mirabela, iki pilot Soviet nomer siji sing nembak pesawat Jerman liyane. Lan minangka tansah ing siji bikini girl. Selawase enom lan ora bakal luntur. Kuwi kekuwatan jiwane.
  Nanging, Mirabela uga seneng disentuh wong lanang. Dheweke seneng banget iki. Mulane dheweke dadi pilot ... Nalika cah wadon wuda, awak otot wis wrinkled dening tangan wong - iki relish nyata. Lan nyenengake banget!
  Mirabela ngalahake mobil Nazi liyane lan hisses:
  - Aku asu waja!
  Cah wadon malah mencet panel kontrol karo gundhul, babak tumit. Dheweke nggantheng. Lan ora bisa ditiru.
  Mirabella wis bengkong. Lan Agave mabur menyang dheweke. Ing kene, pungkasane, loro pilot prajurit wanita sing paling produktif ketemu. Padha njupuk ing saben liyane saka mburi. Lagi nyoba kanggo njaluk iku saka kadohan. Nanging ora bisa banget. Loro-lorone ayu mabur saka garis tembak. Lan padha gundhul untune kanthi agresif. Inggih, wanita punika sundel. Padha mentheleng hard ing mripat saben liyane. Luwih tepate head to head lan tembak maneh. ME-262 X Jerman isih luwih apik bersenjata tinimbang Yak-9 T, lan kendaraan Soviet ditembak ...
  Nanging Mirabela bisa metu, ilang pesawat kanggo pisanan ing karir mabur dheweke. Sing paling awon yaiku dheweke mlebu ing wilayah mungsuh. Lan sing ala. Ya, kuwi pancen unik saka nasib. Lan ing September 1, 1944, wis taun kaping lima saka Perang Donya II, owah-owahan donya, nanging aturan Fuhrer ing game sajarah alternatif tetep.
  Saratov pungkasanipun nilar dening pasukan Soviet, lan tentara Wehrmacht nyedhaki Kuibyshev.
  Pertempuran sengit uga ditindakake kanggo Orenburg.
  Barefoot Tamara gelut ing kana, mbuwang paket mbledhos menyang mungsuh, nyurung nganggo tumit sing gundhul lan squealing:
  - Kamulyan kanggo negara komunisme!
  Veronica nembak mungsuh. Dheweke mbuwang paket sing mbledhos kanthi driji sikil lan bengok:
  - Kanggo gagasan komunisme!
  Victoria, nembak mungsuh, lan nindakake kaya Robin Hood ing bikini, chirps, mbuwang bom menyang mungsuh kanthi driji sikil lan nguwuh:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Olya, nembak mungsuh lan ngethok arit, njupuk lan ngucap:
  - Kanggo keagungan negara Soviet lan kamulyan gedhe!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke bakal mbuwang paket bledosan sing gedhe banget lan ngrusak.
  Larisa, nembak Nazi, squeaked:
  - Negaraku yaiku Rusia, sampeyan ing salawas-lawase diwenehake dening Gusti Allah ing sangisore langit biru!
  Lan nglirik kancane ...
  Agafya, nembak Nazi, ngucap:
  - Orenburg ora bakal nyerah! Kita bakal nglawan mungsuh saka Fatherland!
  Bocah-bocah wadon sing ngalangi lan arep perang tenan kanggo tetes getih pungkasan.
  Orenburg isih terus. Nanging ing September 3, 1944, serangan ing Kuibyshev wiwit. Lan USSR, mesthi, ora apik.
  Alenka nembak Nazi lan njerit:
  - Kanggo komunisme negara Soviet!
  Lan maneh, kanthi sikil gundhul, dheweke bakal ngluncurake granat daya ngrusak.
  Anyuta nembak mungsuh lan njerit:
  - Ayo mbela Kuibyshev!
  Lan kanthi driji sikil gundhul, dheweke bakal mbuwang paket mbledhos kanthi pasukan agawe gedhe.
  Lan ngrusak akeh mungsuh.
  Alla, nembak Fritz, chirps lan goyangake dhadhane:
  - Kanggo dhuwur kosmik Polissya!
  Lan kanthi tumit gundhul, granat bakal tunduk marang karusakan lan pati total kabeh agresor Fritz.
  Maria, nembak Nazi, lan mbuwang kekuwatan kanggo nglumpuhake Fritz kanthi sikil telanjang, squeaked:
  - Ndhuwur!
  Lan cah wadon bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru!
  Marusya, nembak ranté fasis, lan mbuwang granat sing ngrusak nganggo driji sikile, ngucap:
  - Kamulyan kanggo komunisme lan kamenangan!
  Matryona ngandika karo eseman, ngirim bledosan agawe liyane lan mowed mudhun Fritz:
  - Tanah kelairan iku suci!
  Bocah-bocah wadon gelut kaya pahlawan.
  Tes piring mabur mung pisanan sukses, banjur gagal.
  Dadi Albina lan Alvina saiki gelut maneh ing ME-309, kendaraan sing nyaman banget kanggo gayane.
  Bocah-bocah wadon murub ing pesawat Soviet, lan squealed:
  - Taman pinunjul, lan spageti elektronik!
  Albina nembakake bledosan ing mungsuh, nutul mobil Soviet, nuding nganggo sikil telanjang lan squeaked:
  - Pendhaftaran pisanan bakal fatal kanggo mungsuh!
  Alvina uga nembak mungsuh. Dheweke ngethok dheweke kanthi saksama, lan untune metu:
  - Komunisme nasibku!
  Lan karo driji sikil gundhul dheweke kenek target liyane.
  Bocah-bocah wadon isih gelut ing mobil lawas. Screw fighter durung dijupuk metu saka produksi. Kajaba iku, sampeyan isih kudu digunakake kanggo mesin jet lan masang kabeh infrastruktur kanggo wong-wong mau. Lan iki ora supaya gampang kanggo nindakake.
  Albina, njupuk ing kendaraan Soviet, logis nyatet:
  - Aku bakal nggawe jaman komunisme lan mimpin kekaisaran menyang lintang!
  Lan kanthi tumit telanjang, dheweke mencet pedal.
  Alvina, njeblug ing kendaraan Rusia, njotosi langsung, squeaked:
  - Tujuan kita yaiku komunisme Aryan!
  Lan maneh, prajurit kasebut nggunakake driji sikil. Lan dheweke tumindak cepet banget.
  Nalika bocah wadon loro bali, wis nggunakake kabeh kit pertempuran, padha ngidini awak wisuh ing perlu. Wong-wong sing nggantheng nggantheng nganggo sapu. Albina, pemanasan, ujar:
  Kita isih butuh wong lanang!
  Alvin setuju karo iki:
  - Mesthi dibutuhake! Senajan ing kene kita wanita luwih ayu!
  Albina ngguyu lan ngucap:
  - Apa wong wadon kudu wong kanggo duwe wong kanggo ngalahake!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, setuju karo iki.
  Helga saka TA-152 nembak tank-tank Soviet, lan nembus tank-tank kasebut, kanthi nyengir:
  - Kamulyan kanggo Kaiser komunisme!
  Lan cah wadon ngguyu.
  Agave ana ing langit kanggo mburu pesawat Soviet. Tambah akeh, Yak-9 katon ing langit, sing paling gampang digawe. mesin iki, Nanging, ora dadi banget. Ing modifikasi T, dheweke bersenjata meriam 37mm lan bisa nyengat Fritz kanthi nyeri.
  Agave tekan saka kadohan ing ME-262 lan nyanyi liwat irung:
  -Aku sing paling wicaksana ing donya, aku mateni mungsuh ing jamban!
  Lan nglirik langit marang para malaékat.
  Nanging ing kene maneh Mirabela ana ing udhara. Prawan iki, senadyan kabeh kerugian, ora kelangan ati.
  Lan malah wiwit nyanyi, ngarang ing perjalanan;
  Aku melu ing Komsomol, muter
  cewek idaman ayu...
  Aku panginten donya bakal langgeng Mei,
  Saben dina iku lair saka spring!
  
  Nanging sakperangan alesan iku ora bisa metu.
  Piye carane aku ora bisa jatuh cinta...
  Inggih, matur marang wong lanang ing sih kawula,
  Urip iku awet banget dayung!
  
  Dumadakan perang dumadakan gludhug,
  Lan angin topan cepet-cepet mati ...
  Lan bocah-bocah wadon awak kuwat
  Sampeyan bisa langsung kenek!
  
  Ora pengin, percaya, aku nyerah,
  Berjuang kanggo Tanah Air nganti akhir...
  Kita nggawa granat ing tas sing kuwat,
  Stalin ngganti bapakne ing ati!
  
  Warriors gedhe ing Rusia.
  Kita bisa nglindhungi jagad iki ...
  Lintang-lintang ing langit nyirami beludru,
  Lan pamburu dadi game!
  
  Aku cah wadon barefoot gelut
  Penuh rayuan lan katresnan...
  Iku bakal, aku ngerti panggonan ing swarga iki,
  Sampeyan ora bisa mbangun rasa seneng ing getih!
  
  Prajurit tanah air agung,
  Kita bakal perang tenan cedhak Moscow ...
  Banjur ngimpi ing komunisme,
  Marang jagading jagad karo Iblis!
  
  Wong Rusia sing wani,
  Sing padha berjuang kanthi jujur nganti pungkasan ...
  Padha ngalahake saka bedhil mesin,
  Yen perlu, nganggo makutha emas!
  
  Ora ana peluru sing bisa nyegah kita
  Gusti Yesus Gusti ingkang Maha Agung sampun wungu...
  Dina-dinane naga mangsa wis kepungkur,
  Iku dadi luwih padhang saka langit!
  
  Aku tresna sampeyan Lada,
  Svarog sing paling dhuwur bakal ana ing kamulyan ...
  Kita kudu perang kanggo Rusia
  Gusti Allah Putih paling apik karo kita!
  
  Aja nyelehake Rusia ing dhengkul
  Pracayaa, daging kita ora bisa dibendung ...
  Stalin lan Lenin agung karo kita,
  Ujian iki uga kudu lulus!
  
  Lara Tanah Air uga ana ing ati kita,
  Kita percaya marang kaluhurane ...
  Kita mbukak lawang menyang ruang kanthi cepet,
  Bakal dadi urip sing manis banget!
  
  We are wadon ayu tanpa alas kaki,
  Kita mlayu kanthi cepet liwat salju ...
  Kita ora butuh vodka pahit iki,
  Kerub iku ngebarake swiwine!
  
  Kanggo Tanah Air, kita bocah-bocah wadon bakal ngadeg,
  Lan kita bakal mangsuli Fritz, ora ala,
  Kain neraka bakal ditumpes,
  Lan salam kanggo Kristus Juru Slamet!
  
  Bakal ana jaman - ora bisa luwih apik,
  Wong mati bakal tangi ing salawas-lawase...
  Jagad raya bakal dadi swarga sejati,
  Impen saben wong bakal kelakon!
  . BAB 11.
  September 1944 liwati ing perang sengit ... Fritz bisa ngubengi Kuibyshev lan Orenburg lan mulane kutha-kutha iki wis pinasthi, nanging senadyan kabeh kangelan padha perang.
  Bocah-bocah wadon nuduhake ketahanan sing luar biasa ... Ing awal Oktober, Nazi durung njupuk Kuibyshev lan nyerang Penza. Lan perang wiwit godhok kanggo kutha iki.
  Natasha lan tim perang ana.
  Bocah wadon kasebut mbuwang granat kanthi sikil sing gundhul lan anggun lan cooed:
  - Kanggo semangat Rusia.
  Sawisé iku, Zoya murub saka bazooka. Lan kalah tank Jerman "Singa" -2.
  Jerman alon-alon gerakane ... Panthers lan T-4 dicopot saka layanan. Nanging nalika mesin iki isih ing layanan. Pancen, Panther minangka penghancur tank sing apik, lan cukup dilindhungi ing bathuk. Nanging papan dadi masalah dheweke. Nanging, "Panther" -2 dilindhungi dening sisih, ora banget uga. Nanging akeh senjata sing disimpen.
  Pangembangan seri E lagi ditindakake ... Tank E-75 janji bakal dadi kendaraan generasi anyar kanthi sisih sing ditutupi kanthi sampurna. Jerman kapitalisasi babagan iki. Tugase yaiku njupuk tank sing ora abot banget, cepet lan dilindhungi kanthi apik. Usaha pisanan saka jinis iki yaiku Mouse, nanging praktik nuduhake bobote tank iki. Nanging, E-100 wis digarap. Tank iki nduweni tata letak sing luwih kenceng lan siluet ngisor. Umumé, bobote, dibandhingake karo Mouse, wis suda kanggo satus telung puluh - satus patang puluh ton. Sisih dipasang ing sudut rasional. Kekandelan sisih, bebarengan karo layar, tekan 210 mm. Persenjataane padha karo Maus, bedhil 128 milimeter lan 75 milimeter kanthi laras cendhak. Jerman dipasang engine luwih kuat saka 1.500 daya kuda, lan tank dipindhah ing dalan patang puluh kilometer per jam.
  Sing umume marem. E-100 isih abot banget minangka tank. Nanging kanthi senjata lan perlindungan sing apik.
  Kualitas gelut kasebut bisa uga ora ala, nanging transportasi tank lan transportasi tetep dadi masalah. Pengalaman nyata wis nuduhake yen tank bisa bobote ora luwih saka wolung puluh ton kanggo transfer relatif cukup liwat dalan lan kreteg.
  Dadi Hitler menehi watesan ing E-75 kanggo ketemu bobot iki, nanging kanggo nggawe mesin dipercaya ing syarat-syarat pangayoman. Apa iki mutusaké kanggo ninggalake mriem 75-milimeter. Lan nggawe tata letak minangka nyenyet sabisa: ing siji pamblokiran, engine lan transmisi tengen lan gearbox ing motor. Banjur mungkin dheweke bakal entuk tank, dilindhungi saka kabeh sisi lan ora abot banget.
  Hitler, ing umum, ora sakabehe wareg karo mobil Jerman. Senadyan Lev-2 bisa uga luwih maju, meriam 105 mm kasebut keluwih kanggo nglawan tank Soviet, lan ora cukup kanggo nembak target sing ora nganggo senjata. "Panther" -2 umume bisa cocog karo militèr karo senjata lan pangayoman frontal, nanging sisih isih ora cukup, nanging kinerja nyopir puas.
  Fuhrer nuntut nggawe tank sing bisa cocog karo militer ing kabeh babagan.
  Nanging iki ora supaya gampang kanggo entuk. Apa bisa kompak tata letak kanthi maksimal lan ngenthengake sasis kanthi bantuan bogie lan sumber khusus, lan nggawa barang metu saka awak. Lan punggawa iku bener lying mudhun.
  Pangembangan kasebut bisa dadi cukup njanjeni. Tank E-75 pisanan, digabungake karo E-50, bisa bobote ora luwih saka pitung puluh ton, lan iki mesin sing kuat.
  Elizabeth, ing tangan liyane, perang ing tank T-34-85 lan ora tanggung wareg karo pangayoman sawijining. Fragile amarga lack of unsur alloying waja ora nglindhungi tank banget.
  Elizabeth murub kanthi bantuan driji sikile sing gundhul lan nggero, nuduhake untune:
  - Aku vixen angkasa.
  Ekaterina nggebug mungsuh, nggebug mungsuh ing sisih lan dhesit, ndudohake untune:
  - Kanggo komunisme ing USSR!
  Elena uga nembak kanthi aktif ngarahake mungsuh, lan nyerang dheweke kanthi pasukan agawe, lan amarga kasunyatane sikile gundhul, dheweke ngucap:
  - Kanggo konstitusi kamenangan!
  Euphrasia murub ing mungsuh, nalika nggunakake driji sikil telanjang lan squealing:
  - Kita setya marang Svarog lan Stalin kanggo keagungan negara!
  Kuwi bocah-bocah wadon gelut ing kene. Dheweke duwe tim sing paling pinunjul.
  Sawetara tank T-34-85 muncul kanthi perlindungan marang peluru, sing nyuda bobote. Kacepetan lan maneuverability saka kendaraan wis tambah. Nanging saiki bisa dijupuk nganggo bedhil anti-tank, bedhil mesin kaliber gedhe, lan macem-macem granat. Lan meriam udhara malah nembus langsung. Bener, tank kuwi malah luwih gampang kanggo Pabrik, luwih murah lan nambah kacepetan gerakan.
  Saiki, yen bocah-bocah wadon nyopir mobil iki, dheweke ora bakal nglilani aku mlebu.
  Elizabeth, cah wadon sing cepet saka unsur ngrusak kolosal, kanthi logis nyathet:
  - Sampeyan ora bisa ngganti wani karo waja!
  Catherine setuju karo iki:
  - Ya, iku bener, supaya sampeyan ora bakal padhang!
  Lan carane sampeyan ngguyu ...
  Bocah-bocah wadon pesona gedhe. Lan yen mungsuh wis threshed, banjur padha nindakake iku agresif lan sak tenane.
  Elena, sawise tanke wis nggunakake peralatan tempur, lan pindhah kanggo ngisi persediaan, takon marang kanca-kancane:
  - Apa sing dipikirake bocah-bocah wadon, apa kita duwe kesempatan kanggo ngalahake Reich Katelu?
  Catherine mangsuli kanthi yakin:
  - Minangka Vasily Terkin ngandika ... We teka kanggo ngalahake, ora kanggo count!
  Elizabeth mbenerake:
  - Sing apa Suvorov ngandika!
  Lan cah wadon, karo driji sikil telanjang, njupuk lan bengkong Piece saka koran menyang rokok. Iku lucu kanggo dheweke.
  Euphrasia nyanyi, goyang awak:
  - Aku terminator prawan ruang angkasa,
  Bakal nglarani banget kanggo Fritz - kultivator!
  Lan carane jawata bakal ngguyu!
  Bocah-bocah wadon mutusake kanggo main kertu. Iku lucu. Lan sing kalah nindakake push-up lan squats.
  Elena nalika dolanan, weruh:
  - Nanging akeh, kita ora duwe kesempatan nyata kanggo menang! Caucasus wis tiba lan kita kalah!
  Catherine mbuwang kertu kanthi sikil telanjang, ngalahake mungsuh lan squeaked:
  - Nanging kita duwe senjata rahasia!
  Prajurit kasebut ngguyu lan mbalang kertu nganggo driji sikile.
  Elizabeth nyathet karo desahan:
  - Kita pancene mung duwe siji pangarep-arep - senjata rahasia anyar!
  Efrasia rengeng-rengeng, nguncalake kertu nganggo jempol sikile sing anggun:
  - Ya, kita ora bisa nindakake tanpa senjata rahasia!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara:
  - Pedhang kita murub ing geni, kita bakal numpes mungsuh kita! Kita minangka prajurit USSR!
  Prajurit kasebut pancen bener-bener gelut.
  Nanging pasukan banget ora padha ... Ing pertengahan Oktober, Kuibyshev isih ambruk ...
  Jerman bisa nangkep obyek pertahanan sing penting. Nanging udan deres ... Ana pangarep-arep kanggo ngaso minangka asil saka Autumn.
  Nanging, perang terus ing langit.
  Telung pilot Soviet: Mirabela, Anastasia, Akulina perang kanthi semangat liar.
  Mirabela, nuthuk Nazi nalika mabur, ing Yak-9 T sing kuna, nanging nggegirisi, nyanyi:
  - Bakal ana jaman, jaman komunisme!
  Anastasia, nyepetake driji sikil ing pemicu, dikonfirmasi, nuduhake untune:
  - Aku bakal mabur menyang swarga nganggo lagu!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Akulina, ngremukake wong Jerman liyane kanthi mencet tumit bunder ing pedal, menehi:
  - Kanggo kamulyan saka USSR!
  Bocah-bocah wadon kudu diarani khusus gelut.
  Mirabela nembak fasis ME-262 saka meriam 37 milimeter, tweeted:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Anastasia, nglereni Nazi kanthi pendekatan sing apik, lan nyumurupi mungsuh, ujar:
  - Kamulyan kanggo alam semesta abang!
  Prawan Akulina, sing cukup pejuang, ngalahake mobil Jerman lan, singsot, nggero:
  - Kanggo komunisme, negara Soviet!
  Wigati dimangerteni manawa para pejuang duwe kekuwatan sing luar biasa.
  Albina, Alvina, Agava ing sisih liya ngetung skor. Lan bocah-bocah wadon uga gelut tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Kocak banget yen bocah-bocah wadon meh wuda lan ing pesawat.
  Albina ngalahake sawetara mobil Soviet kanthi driji sikil lan njerit:
  - Kanggo sedulur Aryan!
  Alvina uga nglawan Tentara Abang lan nindakake kanthi wani. Lan kanthi driji sikil telanjang dheweke ngarahake meriam udhara, lan ngethok mobil Soviet, squealing:
  - Kanggo gagasan padhang!
  Agave uga nembak pejuang Soviet lan nyerang pesawat, kanthi harfiah ngremuk lan nggero:
  - Kanggo kamenangan Reich Katelu!
  Lan bocah-bocah wadon ora pikiran lan tundhuk mungsuh kanggo torture abot. Utamane lanang ayu.
  Albina, nggoreng tumit pionir ing pancang, sapisan nyathet:
  - Lanang ing wangun goreng lan karo mrico banget éca!
  Lan carane dheweke ngguyu. Lan tuduhake ilate!
  Alvina nyumurupi iki, lan untune:
  - Bocah iku digoreng ing oven, enak banget karo bawang putih!
  Agave, kanthi bantuan driji sikil sing gundhul, ngalahake sawetara pejuang Soviet lan nguwuh:
  - We are space shrews!
  Lan nglirik kanca-kancane. Dheweke cah wadon langka, sifat gelut.
  Albina, nembak pesawat kanthi sikil sing telanjang lan apik, nyathet:
  - Sampeyan ora bisa ngerti Rusia karo pikiran, carane sampeyan bisa milih panguwasa kaya Stalin!
  Alvina nyathet kanthi agresif, nuduhake untune lan nembak nganggo driji sikile:
  - Nanging Hitler kita ora luwih apik!
  Agave cekikikan, nuthuk montor-montor Soviet nganggo driji sikil lan nyathet:
  - Adolf, mesthi, kesurupan! Nanging ing wektu sing padha, pira sing wis bisa menang ora diukur!
  Bocah-bocah wadon arang banget agresif lan agresif.
  Lan banjur padha piye wae panggang loro lanang ing stake urip. Kadi asapunika taler ipun katusuk ring waja, ipun sami ngiris, sarwi njerit-jerit lan gelis. Banjur, nalika bocah-bocah lanang durung ayem, kabeh bocah-bocah wadon saka skuadron wiwit mlayu menyang pionir goreng, ngethok potongan daging lan mangan.
  Lan iku banget sedhep, utamané yen isih urip lanang padha peppered sak frying.
  Agave, contone, mangan pupu bocah kasebut kanthi seneng banget. Bocah-bocah wadon banjur nindakake pakaryan sing apik. Lan mung balung lan giblets tetep saka loro lanang. Ati enom iku utamané éca. Bocah-bocah wadon padha mangan kanthi seneng banget.
  Lan saiki padha perang ing langit ...
  Orenburg tiba ing pungkasan Oktober ...
  Jerman nyedhaki Ufa. Wis cukup adhem lan salju.
  Tamara lan tim ing pinggiran Ufa perang karo Nazi. Infanteri Jerman nyerang saka prajurit ireng sing direkrut ing koloni Prancis lan Belgia.
  Padha secara harfiah mbuwang mayit ing kabeh pendekatan.
  Tamara malih, lan mbalang granat nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Jaman komunisme bakal misuwur nganti pirang-pirang abad, aku yakin Stalin bakal dadi tangane kita.
  Veronica, shooting, ngandika:
  - Aja ngrusak USSR!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke mbuwang paket mbledhos.
  Anfisa, nembak Nazi lan mbuwang pesen pati liyane kanthi driji sikil, nyathet:
  - Keagungan komunisme ana karo kita!
  Victoria, murub ing mungsuh, lan mowing mudhun Nazi, mbuwang granat karo sikil telanjang, squeaks:
  - Muga-muga tanah air sing gedhe dimuliakake!
  Olimpiade murub. Banjur pahlawan-prawan iki bakal mbuwang kothak kabeh bahan peledak menyang Nazi lan nggero:
  - Kamulyan kanggo papan kita Motherland!
  Lan bocah-bocah wadon kabeh padha bengok-bengok bebarengan.
  - Kanggo USSR! Bakal ana pionir!
  Warriors saka Tentara Abang gelut nyolong. Lan nalika salju salju, dheweke isih gelut tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Ing awal November, Nazi ngluncurake serangan ing Ulyanovsk. Kutha ing ngendi Lenin lair lan ing ngendi Stenka Razin tatu parah. Iki minangka tapel wates ibukutha kutha-kutha Rusia.
  Alenka nglawan Nazi. Lan dheweke nyanyi kanggo awake dhewe, mbuwang granat menyang Nazi kanthi sikil:
  - Kamulyan kanggo Rusia, kamulyan ...
  Tank maju terus...
  Divisi nganggo klambi abang,
  Salam wong Rusia!
  Anyuta, nembak mungsuh, lan mowing, banjur ngetokake paket mbledhos saka sawdust karo driji sikil gundhul, vyaknula:
  - Kanggo komunisme Stalin!
  Lan dheweke menehi giliran kanggo kabeh baris prajurit ireng, mowed mudhun.
  Alla, nembak mungsuh lan nggunakake driji sikil telanjang, mbuwang granat sing mateni, squeaked:
  - Kanggo Native Rusia!
  Maria, nembak Nazi, lan nggunakake driji sikil telanjang, nalika mbuwang hadiah pati marang mungsuh, nyentak, nyathet:
  - Kanggo komunisme angkasa!
  Matryona, nembak Nazi, lan ngrusak mungsuh, ngetokake:
  - Kanggo owah-owahan ing perang!
  Marusya, gouging Fritz, lan striking wong-wong mau nganti mati, njupuk lan agresif blathered, mbusak iku dadi bubuk:
  - Kanggo kamenangan standar paling dhuwur!
  Lan kanthi sikil telanjang dheweke mbuwang granat sing mateni.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene keren lan groovy.
  Alenka, nembak lan mowing mungsuh, lan mbuwang granat nganggo driji sikil telanjang, squeaked:
  - Muga-muga keagungan komunisme bebarengan karo kita!
  Lan cah wadon njupuk lan kalah tank Jerman karo aplomb gedhe.
  Lan iki modifikasi liyane saka tank Lev-2 karo mriem 88-mm. Menara luwih sempit , lan tank luwih cilik, bobote seket lima ton, lan mesin 1200 tenaga kuda nalika didorong. Mobil Jerman cepet.
  Nanging dheweke ora ngganggu prajurit kasebut.
  Alla nguncalake granat nganggo sikil telanjang lan ngucap:
  - Kanggo komunisme!
  Anyuta mbuwang hadiah mateni pati kanthi driji sikil lan cooed:
  - Kanggo wates anyar!
  Lan cah wadon bakal singsot. Lan tank Jerman "Lev" -2 bakal nguripake lan rollers bakal mabur.
  Maria, nembak Nazi, nyanyi:
  - Lan perang terus maneh,
  Lan atiku krasa kuwatir ing dadaku...
  Lan Lenin isih enom banget -
  Lan Oktober enom ahead!
  Matryona, nembak mungsuh, lan ngethok barisan, mbuwang granat nganggo sikil kosong lan ngucap:
  - Langkah pisanan ing urip iku penting!
  Marusya, ngalahake Nazi, squeaked:
  - Sampeyan ndeleng maneh ing ndhuwur bumi, angin puyuh saka serangan ngamuk!
  Lan para prajurit kuwi ora luwes.
  Nanging isih pasukan ora padha. Penza wis tiba. Lan Nazi nyerang Saransk.
  Saiki kutha Gorky ora dadi luwih.
  Tanggal 7 November 1944, Stalin nganakake parade liyane ing Moskow. Sanajan ora kamenangan.
  Fritz, nanging, nembak ing Moskow kanggo pisanan nganggo rudal balistik V-2. Lan ing wektu sing padha kutha iki dibom dening pesawat jet, kalebu pengebom Arado . Tumindak iki gawe kaget kabeh wong. Rudal V-2 mabur ing lintasan dhuwur lan tiba-tiba tiba, malah radar ora weruh kanthi bener.
  Ana akeh karusakan lan kacilakan. Prajurit Soviet tiwas nalika parade.
  Stalin nganakake rapat darurat ing bunker lemah sing bisa nahan serangan langsung saka bom atom.
  Kepala staf umum, Vasilevsky, nyathet kanthi prihatin:
  - Jerman duwe gaman anyar saka daya ngrusak gedhe. Lan radar kita ora weruh dheweke ...
  Stalin bengok-bengok, kanthi nesu-nesu:
  - Sampeyan bodho! Kaget kaya ngono ora bisa dideleng!
  Marshal Vasilevsky nyathet:
  - Ana sing dadi Kamerad Stalin ....
  Beria langsung nglaporake:
  - Iki minangka rudal kelas A-5. Aja kuwatir, kanca Stalin. Dheweke mung nggawa wolung atus kilogram aminolone , lan ngadeg kaya bomber jet sing apik. Jerman murub saperangan rolas pluru, nanging rancangan iki ora mlebu ing seri, amarga bombing karo pesawat jet luwih murah lan praktis.
  Stalin, sawise tenang, ngandika:
  - Dadi iku ora gegaman efektif? Apik tenan!
  Beria nyathet karo desahan:
  - Nanging pengebom jet, iki masalah serius. Kanca Stalin kudu nglawan iki!
  Marshal Zhukov nyaranake:
  - Mungkin kita bakal njupuk lan kita bakal nggawe roket dhéwé. Maksudku ground-air. Apa, ngontrol kanthi radio kanggo njupuk pesawat!
  Voznesensky nyathet:
  - Butuh wektu kanggo nggawe roket kuwi! Iku luwih gampang kanggo nggawe pesawat murah banget saka kayu, isi karo bahan peledak lan ram mungsuh. Iku bakal dadi gaya kamikaze!
  Stalin manthuk-manthuk.
  - Ya, pesawat kamikaze kudu digunakake. Iki kasempatan kita, sanajan ing kasunyatan iki mung prolongs sangsara saka Tentara Abang kita.
  Sampeyan kudu nemokake sing luwih efektif!
  Yakovlev mangsuli kanthi desahan:
  - Comrade Stalin nggarap pesawat anyar. Nanging saiki, kita fokus kanggo njaga output mobil maksimal. Kabeh cadangan digunakake lan kita sijine anak saka umur sepuluh kanggo mesin. Mobilisasi lengkap, total lan supertotal .
  Stalin nguwuh:
  - Luwih akeh sing kudu ditindakake! Apa sing sampeyan lakoni mung sithik!
  Molotov ngandika karo desahan:
  - Kontak karo allies ora bisa. Katon kaya awake dhewe. Nyoba rembugan karo Jepang ... Padha nuntut wilayah nganti Ural, sing ora bisa ditampa.
  Stalin manggut-manggut:
  - Sampeyan kudu nyerang Jepang nalika musim dingin, nanging kepiye Leningrad?
  Zhukov ngandika, nuduhake untu:
  - Serangan ing Petrozavodsk ora sukses kaya sing dikarepake. Swedia mlebu perang ing sisih Reich Katelu lan kita kudu ngatasi pasukan gedhe. Dadi ora bisa langsung ngembangake serangan, lan mungsuh, narik bagean Wehrmacht, ngusir serangan kita. Kutha Leningrad ana ing blokade lengkap, lan dijepit kanthi lengkap. Aku mikir nganti musim semi amarga paceklik total, kabeh populasi bakal mati. Lan tiba saka Leningrad bakal ono.
  Sacoro prakteke mokal kanggo nyedhiyakake kanthi udhara. Mungsuh rampung nguwasani langit. Jerman malah saiki menehi salib ksatria, mung kanggo satus pesawat mudhun.
  Stalin nesu banget:
  - Serangan gagal!
  Zhukov manthuk.
  - Akeh ril sepur rusak, lan kita wis konsentrasi banget sawetara pasukan. Lan kita kudu mbayar pajeg kanggo Finns lan Swedia, padha ngengkel ing pertahanan. Nanging ora mung kuwi. Jerman uga ngliwati Murmansk. Saiki kutha iki diubengi. Kita ora ngerti apa sing kudu ditindakake!
  Stalin manggut-manggut:
  - Mbukak kunci!
  Zhukov mbantah:
  - Aku ora duwe kekuatan kanggo iki! Lan mungsuh bisa nyekel kabeh Semenanjung Karelian!
  Stalin dhawuh:
  - Tarik kekuatan lan bukak blokir! Ing mangsa Jerman ora kuwat banget. Iku bakal bisa kanggo sak tenane pencet mau!
  Vasilevsky nyathet:
  - Kita kudu nyegah terobosan sing jero, banjur kekuwatane bakal ngalahake mungsuh!
  Stalin nguwuh:
  - Kita bakal perang kanggo komunisme!
  Voznesensky nglaporake kabar sing luwih nyenengake:
  - SU-100 wis diwujudake, ing logam lan siap kanggo produksi massal. Sasis adhedhasar T-34. Cukup gampang kanggo nggawe. Proyektil meh siap kanggo bedhil anyar. Dadi SU-100 wis katon ing ngarep. Besok mesin pisanan menyang ngarep!
  Stalin manthuk-manthuk.
  - Paling ora nggawe aku seneng! Nanging T-34-85 durung dibusak saka produksi. Ora mung kuwi, nggawe waja luwih tipis lan nyuda bobote nganti rong puluh ton. Pertempuran nuduhake yen ora bisa dadi luwih elek!
  Voznesensky nyathet:
  - Sampeyan bisa nggawe waja saka kayu! Kita ngasilake atusan tank kasebut saben dina, malah luwih akeh tinimbang Nazi. Nanging kendaraan kita gampang nembak Fritz sanajan nganggo bedhil anti-tank sing entheng.
  Zhukov nyathet:
  - Ana Gerda. Iki wanita sing keren banget! Dheweke ngalahake akeh tank lan bedhil kita.
  Stalin manthuk.
  - Kita kudu nyekel dheweke, lan nggoreng tumit sing kosong. Cewek keren banget!
  Zhukov sarujuk:
  - Sampeyan kudu nyekel! Lan kita bakal numpes Nazi!
  Beria manthuk lan gurgled:
  Ayo padha nindakake operasi khusus!
  Stalin nyathet kanthi desahan:
  - Iki minangka ide sing apik, nanging ... Kita isih kudu ngrampungake!
  Beria nguwuh:
  - Ayo padha nyekel kabeh!
  Stalin geleng-geleng kepala.
  - Ora... Mateni pahlawan ora apik! Aku pengin Gerda digawa menyang kula! Iki urgent!
  Beria nyathet:
  - Urip?
  Stalin kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Mesthi, aku urip!
  Beria gurgled, puffed metu pipine:
  - Kabeh mokal, Mungkin aku ngerti manawa!
  Sawetara bocah wadon katon nganggo rok cendhak lan sikil telanjang. Dheweke nggawa gelas anggur lan nglirik anggota GKO.
  Zhdanov nyathet:
  - Kita butuh luwih akeh bocah wadon ing tentara! Dheweke bakal ndandani ing kono!
  Stalin ngandika:
  Aku menehi penghargaan Anastasia, Mirabela , Akulina kanthi "Star of the Order of Glory" kanthi berlian! Kamulyan kanggo USSR!
  Kabeh padha mbengok bebarengan:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Lan padha keplok tangan.
  Salah siji saka bocah-bocah wadon sujud lan tumungkul, ngambung boots Stalin.
  Panglima Agung nyuntak anggur marang dheweke lan nggero:
  - Kekuwatan kita ajiné!
  Beria muni:
  Hitler iku bodho!
  Stalin mbantah:
  - Ora wong bodho, nanging pawujudan saka cidra!
  Lan kabeh wong keplok maneh.
  . BAB #12
  Kutha Ulyanovsk rampung diubengi, nanging nganti saiki dianakake .... Iki pungkasan November lan ana salju karo Frost. Jerman ora banget semangat kanggo nyerang, lan nganti saiki lagi nembak.
  Ing udhara, cuaca ora banget mabur. Nanging bocah-bocah wadon isih perang lan nuduhake mukjijat saka wani.
  Gerda karo kru ing Panther-2. Nanging tank Panther-3 kudu katon rauh lan jawata pancene pengin perang ing.
  Ing sawetoro wektu, dheweke njupuk ing posisi Soviet.
  Kanthi sikil telanjang, dheweke ngarahake meriam menyang target lan murub. Dheweke nyuwil Soviet telung puluh papat lan chirped:
  - Kanggo Prusia suci!
  Charlotte uga murub saka meriam, nusuk howitzer Soviet lan squeaked:
  - Rasa seneng kita langgeng!
  Christina uga murub, nyerang mungsuh nganggo sikil telanjang lan kluruk:
  - Kanggo wong lanang kuwi sing pantes kanggo kita!
  Magda uga murub kanthi akurat, ngucap:
  - Kanggo Agung Kakaisaran!
  Lan ing SU-100 paling anyar, papat Elizabeth gelut.
  Bocah-bocah wadon wis nguwasani bedhil poto-propelled anyar lan njupuk.
  Elizabeth murub nganggo driji sikil gundhul lan nyanyi;
  Algojo fasis nyuwek pundhake,
  Iki rak, penjepit, bor ing tangan!
  Dheweke kepengin nglumpuhake awak jiwa,
  Monster sing ora penting, nanging katon apik!
  
  Dheweke janji dhuwit, kapal ing segara,
  Apa malah judhul bisa menehi!
  Pancen nggawe sampeyan ing baris,
  Sawise kabeh, kanggo wong sampeyan mung mayit lan game!
  
  Dheweke pengin ngerti babagan bisnis kita,
  Apa sing anyar kanggo ranté wong miskin!
  Mulane, dheweke bakal nyopir kanthi loman,
  Nglalekake bapak lan ibumu!
  
  Nanging kita bakal ngawula Motherland kita kuwat,
  Kita ora bisa rusak dening kekejeman saka algojo!
  Cabang bakal mlengkung saka angin,
  Lan sampeyan bisa krungu bayi wuda nangis!
  
  Ya, aku kalah ing babak pertama sing angel,
  Nanging sing Mahakuwasa bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo menang maneh!
  Banjur aku bakal ngalahake mungsuh dhewe,
  Tinjuku bakal kuwat rahang reptil!
  
  Motherland menehi kula kekuatan kuwi
  Sing bisa kanggo ngatasi pain kabeh torture!
  Lan metu saka kuburan sing ora ana dhasar iki,
  Supaya ora dipangan, ambek bear!
  
  Luwih sethithik lan kawilujengan wis cedhak -
  Kita bakal entuk kamenangan nglawan mungsuh!
  Kanggo manggon ing tutup cahya saka komunisme,
  Supaya Srengenge mbanjiri omah nganggo emas!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi lan murub saka meriam anyar sing mateni. Dheweke minangka prajurit sing luar biasa.
  Elena ngandika karo ngguyu:
  - Komunisme bakal dibangun, kita pracaya ing!
  Catherine setuju karo statement iki:
  - Ayo mbangun komunisme, lan bakal ana kemenangan!
  Euphrasia njupuk lan gurgled , diperlokaké karo bantuan saka dheweke Bare driji sikil, lan mencet Panther.
  Prajurit banjur nyeluk:
  - Oh, komunisme, komunisme! Sophism bakal banget ulig!
  Lan "Panther", disabetake ing bathuk lan saka kadohan.
  Iki bocah-bocah wadon sing sampeyan ora bisa gampang break.
  Saiki Desember wis teka... Jepang meh mandheg perang ing kahanan hawa adhem.
  Nanging ing langit, sanajan cuaca mangsa, isih ana gelut.
  Iki Toshiba lan Toyota, loro pilot Jepang gelut kaya maling nekat.
  Toshiba ngalahake pesawat Soviet kanthi driji sikile, lan nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku duwe cah wadon super!
  Toyota, ngalahake pejuang Rusia, lan ngetokake untune mutiara, kanthi yakin nandheske:
  - Lan ana wong wadon hiper !
  Wanita Jepang, mesthi, minangka pejuang kekuwatan wiwitan sing luar biasa. Kehormatan samurai ora bisa dilawan.
  Nanging ing kasus apa wae, langit isih ana ing ayunan.
  Lan ing dharatan, papat bocah-bocah wadon ninja njupuk munggah extermination prajurit Soviet.
  Bocah wadon ninja biru nganakake resepsi pabrik, ngethok pirang-pirang pejuang Rusia, lan kanthi driji sikil telanjang ngluncurake kacang polong bahan peledak kanthi daya ngrusak kolosal.
  Dheweke nyuwek lan tweeted:
  - Sugeng Jepang!
  Prawan ninja kuning uga nembang teknik kupu-kupu nganggo pedhang. Dheweke ngilangi sawetara saingan lan squealed:
  - Kanggo mbales komunis!
  Lan kanthi driji sikil gundhul, kepiye carane ngluncurake pemusnahan sing ngrusak.
  Banjur dheweke ngucap:
  - Kanggo keagungan Jepang!
  Prawan ninja abang nganakake resepsi helikopter kanthi pedhang. Kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang hadiah sing mateni pati, lan squealed:
  - Kanggo tresnaku!
  Banjur dheweke nyathet:
  - Apa hubungane dendam komunis?
  Prawan ninja kuning, ngethok prajurit Rusia, lan maneh mbuwang granat kanthi tumit sing telanjang, ngetokake:
  - Lan senadyan kasunyatan sing bakal ana sup karo kucing!
  Prawan ninja putih, ngethok saingane, lan mbuwang hadiah pati kanthi driji sikile, ngetokake:
  - Kita bakal menang kanggo gagasan komunisme!
  Lan kabeh prajurit papat bakal ngguyu bebarengan lan nuduhake untu mutiara.
  Desember lunga kanthi cepet ... Sawise pengepungan, Jerman njupuk Ufa lan Saransk. Nanging Ulyanovsk isih ana ing blokade lengkap.
  Stalin mrentahake Taun Anyar kanggo nyekel kutha ing ngendi Lenin lair kanthi biaya apa wae.
  Nanging, Jerman, senadyan frosts, wis nyedhaki Kazan. Dadi USSR ana ing verge saka ambruk lengkap.
  Apa sing kudu ditindakake ing USSR durung jelas lan ide.
  Stalin ngrayakake Taun Anyar ing Moskow lan ing bunker. Pandangane surem, nanging kepinginan kanggo perang ora saya lemah.
  Hitler, Kangge, mutusaké kanggo ngatur farce kanggo awake dhewe, ing Libya, ngendi iku anget.
  Lan ing kana dheweke seneng tontonan nglawan bocah-bocah wadon gladiator.
  Ora ana akeh sing kedadeyan ing Eve Taun Anyar, kajaba bom Moscow.
  Lan release saka pisanan "Panther" -3. tank iki wis kekandelan saka waja saka "Tiger" -2, nanging karo slopes gedhe, lan bobot mung patang puluh lima ton. Lan dhuwuré mudhun nganti kurang saka rong meter. A engine kuat 1200 daya kuda dumunung ing siji blok lan tengen karo transmisi. Mobil dhewe dadi sampurna bersenjata lan optik banget lan karo stabilizer hydraulic . Lan ing menara sempit ana meriam 88-mm 100 EL, banget akurat lan waja-tindik.
  Gerda lan tim dheweke lunga ing mobil iki. Piranti mlaku sing sampurna lan luwih entheng, mlaku ing salju. Tank iki sampurna sakabèhé. Lan waja karo lereng gedhe sampurna nglindhungi bathuk mobil. Sisih ndhuwur kasus 150-milimeter utamane dilindhungi kanthi sudut 40 derajat saka horisontal. Lan iki kira-kira 330 millimeters saka waja ing amba sangang puluh derajat. Ora ana meriam Soviet siji sing bakal nembus ing ndhuwur lambung Panther-3. Ing sisih ngisor manggoni katelu saka area bathuk awak ing 120 mm lan ing amba padha, lan uga meh ora bisa ditembus.
  Bathuk menara punika 185 milimeter nglukis lan ing amba saka 50 derajat, uga impenetrable kanggo bedhil Soviet.
  Nanging ing kene sisih luwih lemah ing 82 mm kanthi lereng, lan bisa dijupuk. Utamané SU-100, bedhil poto-propelled Soviet anyar cepet entuk popularitas antarane pasukan amarga gampang produksi lan meriam waja-tindik.
  Gerda nembak tembakan pisanan ing pasukan Soviet. Dheweke nusuk tank IS-2 lan nyatakake awake dhewe:
  - Iki pejuang sing apik!
  Charlotte nyathet, nembak mungsuh, lan nembus mesin Soviet kanthi mencet tombol kanthi tumit sing telanjang:
  - Teknik iki meh tanpa cacat!
  Kristina, ngarahake meriam Jerman otomatis kanthi cepet kanthi driji sikil, nyathet:
  - Waja onboard rada ringkih! Kita bakal duwe mobil sing luwih kuat!
  Magda uga murub, nggunakake sikil sing gundhul, lan kanthi nesu njupuk lan bengok:
  - Ana mung troika, nanging troika frolic!
  Lan bocah-bocah wadon ngguyu bebarengan ... Tangki pancen apik, utamane karakteristik nyopir.
  Lulus tes pertempuran lan mobil E-100. Dheweke abot sanadyan. Nanging uga dilindhungi. Lan bedhil dheweke ora bisa dijupuk kanthi gampang.
  Lan ing kono uga, bocah-bocah wadon Jerman lungguh. Lan senadyan kadhemen barefoot lan ing bikini.
  Adala, nembak mungsuh, lan nyerang mungsuh, kanthi logis nyatakake awake dhewe:
  Kita bakal urip ing komunisme!
  Lan kanthi tumit sing gundhul, carane mencet ....
  Agatha, nembak ing posisi Soviet, nggebug mungsuh nganggo driji sikil telanjang, squeaked:
  - Lan keagungan kamenangan kita bakal nganti pirang-pirang abad!
  Agnes uga nembakake pecahan peluru menyang infanteri Soviet, kanthi sikil telanjang, mesthi, lan bellow:
  - Ora, kita ora bakal nyerah marang Fuhrer!
  Prawan ing tank, Athena, nggebug mungsuh nganggo driji sikil lan mbengok:
  - Kanggo Fuhrer, dudu Fuhrer!
  Agnes ngguyu lan ngandika:
  Kita minangka suku supermen!
  Andriana, murub ing baterei Soviet, lan ngancurake posisi mungsuh, nuduhake ilat lan ditanggepi:
  - Keagungan Jerman ngakoni planet kasebut!
  Lan karo dhengkul gundhul, kaya-kaya bakal meksa mungsuh.
  Agatha, mimpin geni, nyathet:
  - Kita bakal nyuwek naga dadi potongan ...
  Tank E-75 durung siyap. Führer nuntut bobote sewidak lima ton lan mesin 1500 tenaga kuda kanggo mobilitas dhuwur, kanthi waja sisih paling sethithik 170 mm ing lereng dhuwur. Lan butuh wektu.
  Nanging kanggo saiki Nazi menang tho... Ing Januari, Ulyanovsk pungkasanipun ambruk. Fritz wiwit nyerang Gorky lan Kazan.
  Padha dadi adoh ngluwihi Moscow.
  Stalin nesu banget, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Pancen, apa sing sampeyan lakoni ing kene, gagal total ...
  Nanging bocah-bocah wadon padha gelut ing langit lan ing lemah ...
  Dadi SU-100 Natasha dirusak dening pesawat serangan Jerman kanthi serangan udara. Ternyata kelangan. Sanadyan ora cukup pinter lan akal. Nanging, Natasha dudu siswa kelas siji, lan kepiye carane dheweke bakal ngetutake.
  . Saiki prawan jebul dadi V wis akrab tank T -34. mung Sithik kanca . Menara luwih gedhe lan _ piranti kaliber ing 85 milimeter tinimbang 76. Sasis Part mantan .
  bocah-bocah wadon digulung-gulung ing panggonan . padha kaya _ _ lan sadurunge , ing siji bikini . A kene mobil Soviet produksi . mangan lan cangkang ing panggonan .
  Superman Natasha karo wareg tampilan nyengir :
  - A ngendi fasis ?
  Muncul ing njero tank gambar kontak enom . lanang tweeted :
  - Kene Iki tank sing _ muncul ing ngarep kapindho donya perang V patang puluh kaping papat taun lan sadurunge saiki wiwit dumunung ing bersenjata abang tentara _ Nggo kae nglawan , E -25. bedhil poto-propelled karo 88mm _ mriem lan 120 mm ngarep waja _ becik gelut !
  tenan V adoh karo gedhe tenaga kerja Saget nimbang Jerman bedhil poto-propelled jongkok , karo dawa bagasi _ ora kenal bocah-bocah wadon sing _ Dadi awal ngiwa ngarep Agung Patriotik perang . Nanging Superman-Natasha langsung wae utawa nyatet :
  - Dheweke kita Mbok njaluk . U dheweke dawa ing 71 EL .
  Zoya kene padha disaranake :
  - Kudu tindak V gerakan kanggo_ _ ora tekan !
  Futurist-Angelica V ngganggu weruh :
  - Kene sial ! Langsung wae padha klelep unggul kita mobil !
  Sing enom kurator-perwira nesu ngumumake :
  - A Iki liyane boten ! E-75 wus badhe liyane luwih parah ! Sampeyan badhe kang uga ora ing ngisor siji sudut badhe ora ditabuh . A Dadi lungaa !
  Superman-Natasha nyabrang dhéwé lan mendesis :
  - Carane bener komunis , i Aku ngomong kanggo sampeyan - kanggo naraka !
  Angelica futuristik ngempet , ngempet tanpa alas kaki sikil :
  - Ayo tampil !
  Soviet mobil sawetara rada nyenyet diwiwiti munggah , lan ngguyu . Punch liwat Jerman V bathuk ora nyata lan kudu mlebu fritz V papan . Nanging nyoba Iki kanggo nindakake ? Dheweke saka kang laras panjang bedhil Carane bajingan ... Sisa mung ngetang ing kacepetan .
  Superman Natasha nesu . Plain jerman ACS ya wis liyane luwih gampang telung puluh papat dadi dheweke ngluwihi V ciri . kene Sampeyan kanthi ora sengaja sampeyan bakal edan .
  Soviet mobil lunga ing rapprochement . apik kothak roda nganggo grigi luwih apik mantan .
  Svetlana ngaso wuda tumit lan tweets :
  - Fuhrer cepet We ayo bungkus !
  Angelica futuristik nandheske padha :
  - Hitler We Ayo rusak !
  Rambut emas Zoya rame :
  - Menehi nggo kae cepet-cepet Miturut pasuryan !
  ING iki wektu bobote proyektil Hitler kang bedhil seneng langsung V dhasar menara . bocah-bocah wadon diangkat lan nandhang sangsara V ambruk metu logam .
  LAN mengko menehi kula sek Kabeh papat pranyata meh pancen wuda ing kathok lan gantung ing rak . Ing tanpa alas kaki tendhangan wong ayu murub geni _ geni didilat wuda , anggun soles bocah-bocah wadon .
  Superman Natasha nyoba kesel tapi_ _ dheweke sikil jebul dadi mantep dijepit V pad , lan Banget lara mulur vena . Iki wus klasik rak , karo tradisional manggang roti tumit . A ing bocah-bocah wadon sikil Banget malah seksi , lan geni njilat_ _ soles nindakake padha liyane luwih atraktif .
  Nanging nglarani wong ayu . padha nyoba njaluk gratis . Nanging bantalan Banget awet . A dheweke liyane lan bocah-bocah wadon iku valkyries nyumerepi bobot .
  padha prajurit wadon V cendhak rok , karo tanpa alas kaki kaki , wuda tangan , nanging awak katutup salaka surat rantai . padha rake pokers geni , lan muntahake ember to_ _ tumit panggang luwih kuwat .
  kene lan rak pranyata metu sendi , lan geni gorengan ngisor . A kene liyane lan pangeran saka dinasti King William muncul . ING tangan ing agustus lanang , pangeran-demiurge sing ijol-ijolan kapindho yuta dolar kanggo posisi ing SS pecut saka prickly kawat . A liyane lan dheweke Valkyries anget munggah saka tukang nyembur .
  Pangeran Dewata nglirik lan_ _ Carane kenek Superman Natasha Miturut otot bali . Sanadyan prawan lan wani tapi _ dheweke saka tumit sadurunge oksiput disabetake kuwi sakit kang_ _ nggantheng liar bengok-bengok .
  Sabanjure kenek pangeran lanang_ _ digawa mudhun ing Zoya . Ta sanadyan lan diperes kenceng untu , ora dicekel saka bengok-bengok . A ing bali muncul getihen garis-garis lan kobong .
  Barbarossa Jr. karo nyengir ngandika :
  - Ajar kowe liyane kudu !
  Sabanjure kenek tiba Miturut Angelica futuristik . LAN iki wadon enom ora dianakaké metu saka bengok-bengok . lanang disurung anak-anakku tanpa alas sikil V geni . Diekstrak lincah driji ember lan dibuwang rambut abang kewan kewan V pasuryan . Ta bengok-bengok liyane luwih kuwat , lara !
  Barbarossa Jr. karo seneng tampilan ngandika :
  - Nanging Sampeyan utawa wanted karo wong Jerman !
  Sawise murub , lan Svetlana . Carane iku ora diperes jare tapi_ _ padha bengok-bengok . Kabeh padha pecut saka panas , krikil kawat wus liyane liyane lara , carane murub ing ngisor tanpa alas kaki kaki . wong-wong mau luwih saka iku bocah-bocah wadon wis wis biasa kanggo taun gawe gawe tanpa sepatu , lan padha soles sikil , banget elastis lan awet_ _
  Nanging geni lan padha panggang . Valkyries wis V tangan sing nyekeli lan pecut saka abang-panas kawat .
  Superman-Natasha ing kabeh tenggorokan bengok-bengok :
  - Ya apa Iki iku ?!
  Barbarossa Jr mangsuli:
  - Interogasi wanita sing ora manut! Sampeyan ana ing panangkaran lan bakal mangsuli kabeh!
  Natasha nyathet:
  - Kita ora pengin mati dadi ridiculously! Ayo kita lunga lan kita bakal terus berjuang!
  Barbarossa Jr nggereng:
  - Apa nglilani sampeyan lunga?
  Angelica mangsuli:
  - We are penyihir, lan kita bisa menehi wong sing bakal nyimpen kita hadiah paling terkenal kabeh bisa!
  Barbarossa Bock kaget:
  - Ya, lan apa sampeyan bakal menehi kula?
  Natasha kanthi yakin ngandika:
  - Kita bakal nggawe sampeyan enom langgeng, lan sampeyan ora bakal tuwa!
  Bocah cilik manthuk-manthuk.
  - Ya, aku bisa ngeculake sampeyan! Nanging kepiye sampeyan bisa mbuktekake!
  Natasha ngandika:
  "Lebokna tanganmu ing geni lan sampeyan ora bakal cilaka!" Sampeyan bakal weruh sing kita bisa conjure!
  Barbarossa Jr. kanthi ati-ati nyelehake tangane ing geni, nggulung lan mangsuli kanthi eseman:
  - Ya, sampeyan bisa! Inggih, apa kamardikanmu minangka ijol-ijolan kalanggenganku!
  Lan bocah-bocah wadon duwe kesempatan anyar. Lan perang isih ana ... Ing Januari, Gorky lan Kazan dijupuk.
  Ing awal Februari, Jerman lan Finns lan Swedia dijupuk Karelia lan nerusake kanggo badai Arkhangelsk. Kahanan wis saya tambah parah.
  Elizabeth ditransfer ing SU-100 menyang kutha iki.
  Dheweke lagi gelut ana saiki. Februari lan frosts. Nanging bocah-bocah wadon isih gelut tanpa alas.
  SU-100 bobote mung wolulas ton kanthi proteksi anti peluru. Dheweke rentan, nanging mobile. Lan dheweke ora kudu ngadeg ing ambush; dheweke kudu pindhah-pindhah supaya ora kena.
  Nalika sampeyan pindhah, tank dadi panas lan bocah-bocah wadon sing nganggo sikil telanjang lan nganggo bikini ora kadhemen.
  Elizabeth, nembak Nazi, nyanyi:
  - Lan iki syarat! Lan iki dina Rebo! Nanging omong-omong, cuaca sing adhem apik kanggo kesehatan! Cuaca sing adhem apik kanggo kesehatan kita!
  Lan karo driji sikil gundhul dheweke bakal nyerang Nazi. Lan T-4, tank cilik iki, ditabrak.
  Para pejuang kudu dicathet minangka pejuang kelas kolosal.
  Ekaterina uga nembak nganggo sikil telanjang lan njerit:
  - Bakal ana komunisme!
  Elena, uga nembak mungsuh, lan njotosi dheweke, ngguyu deafeningly:
  - Kamenangan edan nunggu kita!
  Efrasia , nusuk tank Wehrmacht kanthi sikil sing gundhul, biru amarga kadhemen, kanthi yakin mangsuli:
  - Ora ana sing bakal mandheg!
  Warriors iki mung super!
  Nanging, sayangé, kepahlawanané sithik banget ... Arkhangelsk uga ambruk ... Jelas ora cukup amunisi ...
  Jerman pindhah menyang Moscow saka mburi. Ing Maret, perang pecah kanggo Ryazan. Gerombolan Hitler mlayu saka sisih wétan ...
  Sawetara langkah darurat dibutuhake.
  Moscow isih tetep metu lan Stalin wis nglumpuk dewan keamanan. Rembugan gugup. Ora ana gagasan anyar.
  Mung Beria sing nyaranake:
  "Mungkin kita kudu menehi katentreman marang Reich Katelu kanthi syarat apa wae, anggere ora ndemek kita!"
  Stalin mangsuli kanthi duka:
  - Iki dudu pendekatan konstruktif Comrade Beria! Kita butuh gerakan sing kuat!
  Marshal Vasilevsky mangsuli kanthi jujur:
  - Yang Mulia ora duwe cadangan! Meh kabeh padha dilebokake ing perang sing ora padha. Saliyane SU-100, ora ana jinis senjata anyar liyane ing seri kasebut. Bener, IS-3 bakal siap, nanging tank iki angel diprodhuksi, lan bakal angel diluncurake menyang seri ing kahanan saiki.
  Marshal Zhukov kanthi nesu nyathet:
  - Yen sampeyan ora bisa menang, banjur ana mung siji bab kiwa - mati karo kamulyan!
  Stalin pengin ngomong apa-apa, nanging ana cah wadon tanpa alas ing rok cendhak. Sumunar tumit telanjang dheweke, dheweke nggawa kiriman.
  Stalin mrihatinake mripate lan nggero kanthi nesu:
  - Leningrad, ora bisa nahan keluwen lan blokade pirang-pirang wulan, ambruk! Saiki kutha kapindho kita wis dicekel Krauts!
  Marsekal Zhukov nyebar tangane lan nyathet:
  - Oh, Stalin gedhe ... Iki elek!
  Beria nyaranake:
  - Mungkin kita kudu njupuk sewu wong kanggo ngurmati iki?
  Panglima Agung ngandika:
  - meneng kowe bodho! Ana sing kudu ditindakake!
  Molotov nyaranake, stammering lan gugup stroking dhengkul telanjang bocah-bocah wadon:
  - Ayo menehi Jerman gencatan senjata sauntara, lan mung miwiti negosiasi perdamaian babagan syarat apa wae.
  Stalin ngguyu:
  - Coba! Nanging ora bakal ana pasrah. Moscow bakal tiba, kita bakal perang gerilya!
  Beria nyathet kanthi nyengir:
  - Nanging iki mung bakal nambah ombone saka kasangsaran wong, Comrade Stalin. Bisa uga...
  Stalin kanthi tegas mbanting ajiné ing meja:
  - Ora! Ayo Molotov ngusulake rembugan! Lan ora liya, telek nganti pungkasan!
  Jerman ngubengi Ryazan ing pertengahan Maret. Ngalami kekurangan amunisi, pasukan Soviet nggawe terobosan saka kutha.
  Alenka lan tim dheweke mlaku, tanpa alas kaki kerlip ing musim semi salju sing ilang.
  Bocah wadon kasebut nembak Nazi lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo semangat kita, kamulyan kanggo negara gedhe!
  Lan nganggo sikil kosong dheweke bakal mbuwang hadiah pati. Lan dheweke bakal nyebarake Nazi ing kabeh arah.
  Anyuta, nembak mungsuhe, ujar:
  - Lan jotosan kita, hadiah suci, lan biaya!
  Alla uga mlayu, murub marang Nazi, mbuwang batu bara sing mbledhos nganggo sikile, lan hisses:
  - Kita ora bakal nyerah!
  Lan saiki Maryam sing cemlorot, nembak Nazi, lan ngethok wong-wong mau, lan nggegirisi karo untune, njerit:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan tumit telanjang dheweke ngirim paket ngrusak pati lan karusakan.
  Marusya, njupuk ing Nazi, cukup logis nyathet:
  - Komunisme ora bakal luntur!
  Matryona, nembak mungsuh lan nyuda rangking, kanthi logis lan rasional nyathet:
  - Lan iman ing partai bakal tetep nganti pirang-pirang abad!
  Lan driji sikil gundhul bakal mbuwang hadiah saka annihilation.
  Bocah-bocah wadon oncat saka ring. Nanging kahanane isih rame.
  Lan padha ora bisa uwal ngendi wae.
  Thaw spring rada tundha advance Jerman. Kajaba iku, Nazi nyawiji karo Jepang, lan nerusake menyang pendhudhukan Asia Tengah.
  Sing uga ngganggu dheweke lan April liwati kanthi tenang. Lan ing Mei, tank Soviet pisanan IS-3 pungkasanipun dirilis. Lan dheweke bisa digawa menyang parade May Day.
  Umur lan weakened, Stalin nyawang iki, hunched liwat. Penampilane mratelakake kesel banget.
  IS-3, ing tampilan saka laboriousness ing produksi, isih ora bisa dadi serial.
  Bentenipun penting saka loro mung wangun menara. Dheweke kaya piring mabur, lan bathuke kaya cucuk bangau. Mesthi, amba tambah saka inclination dilindhungi bagean frontal uga, nanging produksi rumit. Kajaba iku, bagean ngisor bathuk rawan, lan yen ana projectile, banjur ora ricocheted maneh.
  Stalin ngacungake tangane lan ilang menyang bunker, serangan Nazi sabanjure diwiwiti. TA-400 lan Yu-287 kanthi swiwi kesapu mundur melu serangan udara.
  Lan maneh padha nembakake rudal balistik sing dipandu dening swiwi ing radio.
  Kremlin ngalami karusakan sing signifikan.
  Stalin serius mikir bab pesawat saka Moscow.
  Ing pertengahan Mei, sawise rampung redistribusi Asia Tengah, Nazi ngluncurake serangan marang Moskow saka sisih wétan lan kulon. Pertempuran sengit liyane kedadeyan.
  Pasukan Soviet perang kanthi heroik. Nanging pasukan banget unequal. Tank E-75 Tiger-3 uga muncul ing perang. Lan massively "Panther" -3. Pertengkaran kaya ngono, umpamane, pancen luar biasa.
  Ing pungkasan Mei ing awal Juni, Nazi ngrampungake ngubengi Moskow sing meh lengkap.
  Stalin kanthi solemn ngumumake yen dheweke bakal tetep ana ing ibukutha lan bakal ngadeg ana ing kono nganti mati.
  Moskow dibom lan dibom. Iki diubengi dening garis pertahanan sing kuat banget sing ora gampang dikalahake. Stok amunisi lan panganan sing akeh dikonsentrasi ing ibukutha.
  Lan Stalin ing kutha lemah relatif aman.
  Hitler tanggal 22 Juni 1945, nalika persis patang taun wis liwati wiwit wiwitan Perang Patriotik Agung, dhawuh kanggo mungkasi serangan ing ibukutha, lan tinimbang runtut numpes karo artileri lan aviation. Lan terus ngebom kanthi yakin.
  Lan serangan terus dipindhah menyang Siberia. Sampeyan kudu njupuk Sverdlovsk lan Chelyabinsk nganti kutha-kutha iki nutupi salju ... Ing pungkasan Juni ing awal Juli, loro kutha tombol dijupuk sawise perang wangkal ... Jerman padha obah ngliwati Siberia. Siji-sijine, desa-desa Soviet ambruk.
  Ing September 1945, Nazi nyedhaki Novosibirsk. Pertempuran uga pecah kanggo pemukiman iki.
  Tentara Abang perang bebarengan karo milisi lokal. Tamara uga perang kaya pahlawan ing kene.
  Iki pungkasan September, salju salju lan beku. Lan batalion bocah-bocah wadon gelut tanpa alas kaki lan nuduhake kepahlawanan sing nggumunake.
  Lan prajurit perang kaya panthers.
  Tamara noleh, mbuwang bungkus batu bara sing mbledhos nganggo sikil telanjang lan squeak:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita! Ora ana sing bisa ngalahake kita!
  Bocah-bocah wadon liyane nekat nggero:
  - Kita bakal mati, nanging ora bakal nyerah!
  Lan perang terus ...
  Novosibirsk ambruk mung ing awal November ... Perang terus. Uni Soviet isih ora nyerah. Moscow diblokir lan diobong.
  Pasokan pangan lan amunisi strategis disimpen ing kutha lemah, mula bisa tahan nganti suwe.
  Jerman terus-terusan ngebom lan nyerang kutha kasebut.
  Ana uga tank abot anyar "Tikus". Mesin iki bobote rong ewu ton lan bersenjata karo sawetara bedhil.
  Kendaraan kanthi waja 400 mm digunakake minangka tank terobosan ... Lulus tes pertempuran ....
  Nanging dheweke macet ing landak lan dirusak dening pilot kamikaze sing nabrak dheweke.
  Nanging, tank anyar "Rat"-2 muncul, malah luwih gedhe lan luwih abot ...
  Stalin ngrayakake Taun Anyar 1946 ing Moskow, sing isih durung dijupuk. Pimpinan gedhe saka USSR iki count ing Ajaib. Moscow wis dadi kutha benteng nyata.
  Pasokan pangan bisa tahan nganti sawetara taun maneh, lan amarga nyuda populasi amarga pamboman lan penembakan, luwih suwe. Nanging amunisi gumantung saka kacepetan lan intensitas serangan kasebut.
  Nanging Beria ujar:
  - Mbok Stalin, kita bisa teka menyang persetujuan karo Hitler bab kamardikan kita?
  Panglima Agung, kanthi tegas nyatakake, mbanting ajiné ing meja:
  - Aku ora ngomong karo kanibal, Lavrenty! Apa sampeyan ngerti!
  Beria ngendika karo ngguyu:
  Ayo padha ngarep-arep kanggo Ajaib!
  Stalin ngandika, kringet:
  -Sabar lan gaweyan sethithik!
  . EPILOG
  New 1946 njupuk Panggonan ing perang lokal. Jerman lan Jepang mboko sithik ngrebut kabeh kutha utama. Verkhoyansk minangka pungkasan musim gugur ing wulan Agustus. Jerman duwe tank anyar AG-50 ing wangun piramida.
  Tamara lan tim perang banget ing Verkhoyansk.
  Bocah-bocah wadon, kaya biasane, padha tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Padha perang nganti mati. Lan karo driji sikil gundhul padha mbuwang paket mbledhos karo pasukan agawe.
  Banjur, nalika amunisi entek, dheweke bisa ngliwati ruang paling ngisor lan terowongan menyang taiga.
  Dheweke wis siyap ngangkat senjata lan perang maneh, sanajan perang gerilya.
  Ing USSR, zona partisan muncul lan ana perang lemah.
  Ibukutha isih tetep metu, mula Hitler kepengin mati kaliren lan nylametake para prajurite, sing wis akeh sing tiwas.
  Lan bocah-bocah wadon, sauntara, mbasmi Nazi lan Jepang, kanthi macem-macem cara lan cara.
  Utamané Natasha lan tim.
  LAN jebul dadi maneh V T -34-85. mobil mesthi _ padha , ora anyar . LAN kanggo pungkasan patang puluh kaping enem saka taun lungse .
  A kene lan AG -50. Ngelingake sedheng piramida karo Banget dawa laras . mobil kabèh sewidak gangsal ton . kekandelan waja co kabeh amba 250 mm ing ngisor ngiringake . Kanggo cangkang T -34 pancen ora bisa ditembus .
  Superman Natasha V ngganggu mendesis :
  - Iki Carane tugas ! Jupuk gunung !
  Futurist-Angelica nyawang mubeng . Saiki padha padha V kang tradisional bikini . LAN soko __ _ kaendahan teka ing pikiran .
  A Svetlana ditekan ing pengaruh tanpa alas kaki tumit lan nyopir tank . dheweke mendesis :
  - Manuver ! mung maneuver !
  AG -50 dilengkapi karo kuat 105 mm mriem karo dawa bakul ing 100 EL . Dheweke saged kenek ing gedhe jarak . Tem liwat , y telung puluh papat karo kualitas waja ora masalah . siji kenek lan pungkasan .
  Svetlana diwiwiti ayunan Soviet tank . kene mungsuh pucuk . proyektil malah sethitik uneg-uneg waja . Nanging Kanggo untunge mleset . A sawise kabeh daya kolosal - uranium inti .
  Superman Natasha bisik-bisik padha abang lambe :
  - On lambang karo nelangsa muka maneh_ _ kekaisaran lair !
  Futurist-Angelica ditembak nganggo _ tanpa alas kaki driji sikil . proyektil seneng V isih ngadeg piramida tank . LAN kepleset karo waja V ricochet . wis Banget dheweke miring lan semen .
  Jerman tank , mesthi padha , impenetrable , karo kabeh sudhut malah Kanggo IS -7. A wis ngendi sadurunge dheweke T -34-85.
  maneh Jerman shoots ... Svetlana ditekan wuda tumit ing rem . LAN bisa nyingkiri tank saka kalah . sanadyan fatal hadiah mlumpat liwat sakabehe cedhak .
  Superman Natasha V ngamuk ngandika :
  - Ya We lan macet !
  Futurist-Angelica ngguyu . dheweke kelangan dipetik karo dhewe bra_ _ kapapar dhuwur dhadha karo Stroberi pentil _ Dheweke nuduhake untune padha mutiara untu _ LAN tweeted :
  - Pengecut ora muter V hoki !
  LAN ditekan abang pentil ing pemicu . kuwi kene dheweke kandel lan gemerlap dheweke-setan . A Mbok jenis , Russian malaikat mujudake .
  proyektil miber metu saka ora kakehan dawa doula _ Flashed dening ... Lan seneng langsung V bakul Jerman mobil AG . Mumbul kang kaya jotosan mercon_ _
  LAN Kabeh papat bocah-bocah wadon bebarengan , padha nguwuh :
  - Siji , loro - Aku entuk ! Fritz Miturut sungu Dadi menehi !
  LAN Carane goyangake padha padha tanpa alas kaki sikil . kene Iki bocah-bocah wadon ! A kapan ing shooting nggunakake wuda dada iku _ V satus sapisan luwih efisien .
  Superman Natasha karo mesem weruh :
  - Iki tank Saiki Kanggo kita aman . Nanging Carane kang ngrusak ?
  Zoya karo mesem disaranake :
  - A V perang koboi gaya , we kang nyapu !
  Svetlana digawe cepet obah kang tank . Nanging mungsuh , dumadakan noleh lan kesusu ing mlayu . Dheweke digawe cepet apik tenan cepet : kabeh padha turbin gas mesin . LAN wus cetha luwih cepet tinimbang_ T -34-85.
  kaya gajah mlayu saka Pugs . Kabeh badhe boten . Nanging gajah ngerti carane ngalih malah Banget cepet .
  Superman Natasha nesu dipindhah Miturut waja tanpa alas kaki sikil lan njerit :
  - Kene ! Inggih Carane kabeh padha _ We ketinggalan konco saka fasis !
  Zoya karo nelangsa V swara , nyanyi :
  - Kabeh mokal , bisa V kita jagad !
  LAN gonjang-ganjing kang rambut , werna godhong emas .
  Futurist-Angelica karo bungahaken nyanyi lan_ _ dirilis liyane cangkang . Iku kenek V waja buritan lan pecah .
  - Menyang apa impen unprecedented ... Nenun apa wreaths telat ... bisu wus Gerasim kadang ! _ _ Saiki Dheweke sumpah saru !
  Svetlana kenceng weruh :
  - Sumpah sumpah iku _ vulgar !
  Superman Natasha pengin soko ____ _ _ ngomong pinter . Nanging kene muncul liyane fasis tank_ _ On iki sapisan E -75. padha nggih dilindhungi V bathuk , nanging akeh luwih elek karo sisih _ Apa bener, telung puluh papat kang Kabeh padha ora doyo liwat
  On iki kaping , Zoya dibuwang karo dhewe kotang . LAN kapapar abang pentil .
  Aku njupuk lan ditekan dhadha ing pemicu _ bedhil nyambut gawe ...
  proyektil maneh seneng langsung V bakul massive bedhil . LAN satus gangsal milimetri bedhil medal saka bangunan .
  LAN iki Jerman kesusu ing mlayu . apik cara output saka bangunan paling dilindhungi mesin iku _ kupas Miturut batangan .
  Superman-Natasha bungah banget nyatakake :
  - Kene weruh ! We kita menang !
  A kene lan katelu tank . On iki kaping " raja" singa ." U dheweke senjata , bom kaliber ing 450 milimeter . kuwi Yen jancok , banjur sawetara sakabehe ora bakal katon .
  Superman Natasha ing iki sapisan mutusaké tembak awake dhewe . njupuk mati kotang . Kang ing dheweke kabeh padha _ dhuwur lan _ elastis dhadha . Fresh kaya_ _ ing bocah-bocah wadon . LAN jawata Carane bakal njupuk lan meksa rubi pentil .
  proyektil miber metu ... Lan " Royal singa " ditampa langsung V batangane . LAN ageng mobil Carane njeblug . apa lan pasangan ngadeg Miturut pinggiran tank miber ing sawetara atusan meter .
   ya wis lan telung puluh papat goyang . mobil meh wae ora diuripake lan _ ternyata nyuwek saka bumi .
  Futurist-Angelica malah kenek ing ndharat bathuk , mbengok :
  - kaya-kaya jaran kuldi !
  LAN kaancam Fritz ajiné .
  Superman Natasha wus puas lan_ _ nyengir mutiara , banget gedhe untu :
  - Kene We maringi Miturut mungsuh ! Carane mestine !
  Zoya sang , karo seneng :
  - Tresna lan mati ! apik lan ala ! apa suci apa dosa ... A marang aku ngerti Kabeh padha !
  LAN prawan dipindhah tanpa alas kaki sikil Miturut logam .
  Sabanjure mungsuh E -100. mobil mbebayani . KARO tukang bom lan 75 mm _ mriem karo Banget dawa laras . kuwi serangan modifikasi , lan saged nepaki peran lan pejuang tank . A pitung puluh lima milimeter bedhil Kanggo Soviet tank cukup cukup .
   A bakul tukang ngebom katutup tutup .
  Superman Natasha nyabrang dhéwé ing bantuan tanpa alas kaki sikil , lan tweeted :
  - Inggih , ayo kang ngalahake ?
  Zoya , rock untu , setuju_ _
  - Mesthi wae ! _
  Angelica futuristik abang pentil ditekan ing pemicu . bedhil nyambut gawe . ngidoni mateni ngisi daya . LAN diselani relatif kurus tapi _ nanging dawa bakul Jerman bedhil_ _
  Svetlana kanthi semangat tweeted :
  - Agung ! A Saiki menehi geni kula !
  LAN jawata padha kapapar mine awak . U kabeh papat dhadha ing dhuwur . LAN Banget malah ayu , seksi , menggoda . Dadi karo kuwi bocah-bocah wadon Aku pengin kanggo nindakake tresna . Lha opo_ _ Mbok dadi luwih apik wong ? Mungkin mung _ liyane bocah-bocah wadon !
  LAN kene wadon enom kejiret wayahe nalika _ kap wiwit mbukak . LAN nggunakake mine abang kaya pit_ _ bakal ngeculake proyektil Miturut Jerman tukang ngebom .
  A fritz ora ngatur malah lan mripat kedip-kedip ... carane bakal njupuk lan njeblug ... Ing Kabeh sisih buyar udud logam .
  Svetlana digosok dhewe kuwat tangan lan squeaked :
  - Aku cah wadon asli naga !
  LAN Carane ngguyu ! LAN njupuk ya_ _ bakal nuduhake ilat !
  Superman Natasha njupuk lan kanthi semangat sang :
  - Patriot ! Soviet patriot ! Wonten pinten Fritz dipateni kowe !
  Zoya dipethuk lagu , lan goyang-goyang wuda dada , lanjutane :
  - Patriot ! abang patriot ! LAN ing bocah-bocah wadon Kabeh Panjenengan impen !
  LAN padha jawata Carane bakal njupuk lan dheweke bakal ngguyu ! LAN ilat bakal nuduhake ! LAN nyengir untu - taring !
  LAN tanpa alas kaki sikil bakal pindhah tuas ...
  Bocah-bocah wadon ing kene jelas paling apik, sanajan dheweke duwe tank sing wis lawas. Lan padha terus partisan.
  Nanging ing April 20, 1947, serangan anyar ing Moscow wiwit. Wong Jepang, Turki, lan kabeh wadyabala manca padha melu.
  Hitler pungkasane ora sabar lan mutusake kanggo mungkasi USSR. Lan pribadi karo Stalin, ngubungake karo dheweke perang gerilya isih kobong ing wilayah Rusia.
  Kaya, yen Moskow tiba, mula perang bakal rampung.
  Lan sing nemtokake, serangan umum diwiwiti.
  Tank super abot "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 lan liya-liyane uga nyerang.
  Kanggo siji, kutha iki dipecat karo rudal balistik.
  disket invulnerable saka Reich Katelu uga digunakake . Kuwi armada.
  Alenka lan tim dheweke wani ketemu Jerman lan menehi wong perang.
  Alyonka nguncalake granat nganggo driji sikile sing gundhul, nyembur lan nggero:
  - Kanggo semangat Rusia!
  Anyuta, nembak mungsuh, lan ngethok barisan mungsuh, nguwuh-uwuh karo tumit sing gundhul, nyerah ing paket pati:
  - Kanggo keagungan komunisme!
  Alla, nembak mungsuh saka USSR lan mbuwang bom karo driji sikil telanjang, njerit:
  - Kanggo Ibu Rus 'ing komunisme!
  Maria, nganakake geni ngarahke ing mungsuh, lan kanthi yakin mowing wong mudhun, nyathet, baring untu:
  - Rusia butuh pimpinan anyar!
  Matrena nyathet, nembak lan kanthi yakin numpes mungsuh, lan kanthi driji sikil telanjang, menehi hadiah pati:
  - Mesthi, iku perlu!
  Lan saka uncalan dheweke, sing tiba ing rink, loro tank Jerman tabrakan.
  Marusya, nembak Nazi, kanthi semangat nyathet:
  - Kabeh ana ing USSR, nanging mungsuh njupuk nomer kasebut!
  Lan kanthi tumit sing gundhul, kepiye dheweke bakal ngluncurake pembunuh lan ora bisa ditindakake!
  Alenka nyengkuyung kanca-kancane:
  - Aja kesusu ngubur Rus'! Kita uga duwe prekara sing kudu ditindakake!
  Lan nganggo driji sikil sing kosong dheweke bakal mbuwang hadiah karusakan.
  Anyuta, nembak Nazi, setuju karo iki:
  - Kita bakal ngalahake mungsuh kanthi sengit, kali ing Tanah Air ora bakal garing!
  Lan kanthi tumit sing bunder , cah wadon kanthi semangat bakal njupuk lan nyerah marang mungsuh.
  Alla, nembak Nazi, lan ngeculake potongan bledosan saka slingshot, narik tali nganggo driji sikil, ngetokake:
  - Iku bakal mung superman - sing bakal ngganti Stalin!
  Maria, nembak kanthi akurasi sing nggumunake lan mbuwang granat nganggo driji sikil telanjang, ngandika:
  - Kabeh sing ora owah dadi luwih apik!
  Matryona, nuthuk Fritz kanthi tembakan sing apik. Banjur, ngrusak tank kanthi sikil telanjang, dheweke nyathet:
  - Kita karo kekarepan sing ora owah lan heroik!
  Marusya nguncalake granat akeh-akeh nganggo sikile. Dadi bedhil mandhiri Nazi nguripake lan squealed:
  - Aku bakal luwih kuwat tinimbang kabeh wong!
  Alla, nuthuk metu transporter saka Nazi karo uncalan, granat karo hak gundhul, ngeweruhi, mbenerake:
  - Ora aku, nanging kita! Kabeh luwih kuwat!
  Alyonka nyanyi kanggo ngunggahake swasana gelut, nulis nalika lelungan. Lan bocah-bocah wadon liyane, nembak Nazi, ngangkat;
  Kita bocah-bocah wadon saka negara USSR,
  Sing dadi obor kanggo kabeh jagad ...
  Ayo padha nuduhake, ngerti kaluhuraning conto,
  Ing ngisor iki tembangake tumindak heroik!
  
  Bocah-bocah wadon lair ing sangisore gendera abang,
  Lan tanpa alas kaki mlayu liwat es ...
  Anak-anak wadon lan anak lanang padha perang kanggo Rus',
  Kadhangkala putri menehi wong mawar!
  
  Bakal ana gendera abang ing jagad raya,
  Cahya padhang kaya obor-obor...
  Sawise kabeh, kita duwe ayunan heroik,
  Lan spanduk kita cemlorot kaya tas abang!
  
  Aja percaya, fasis sing dikutuk ora bakal liwat,
  Lan semangat Rusia ora bakal ilang ...
  Kamenangan bakal mbukak akun tanpa wates,
  Ayo padha ngucap salam kanggo kabeh !
  
  Rusia minangka negara sing apik banget
  Sampeyan menehi komunisme kanggo wong-wong ...
  Mugi tansah pinaringan kanugrahaning Gusti,
  Kanggo Tanah Air, kanggo rasa seneng lan kamardikan!
  
  Mungsuh ora bakal bisa ngalahake Fatherland,
  Lan ora ketompo carane kejam dheweke licik ...
  Beruang Rusia sing ora bisa dikalahake,
  Prajurit Rusia misuwur banget amarga kamenangane!
  
  Negara Soviet sing ayu
  Bocah-bocah wadon ing kono bangga yen dheweke ayu ...
  Dheweke wis diwenehi kanggo kita ing salawas-lawase lair,
  Lan ayo dadi anggota Komsomol sing adil!
  
  Kita perang ing pinggiran Moskow,
  Ana badai salju, salju, lan bocah-bocah wadon ora nganggo alas kaki ...
  Kita ora bakal nyerahake Tanah Air kita marang Iblis,
  sanajan sabit kita bisa nembak kanthi akurat!
  
  Dadi ing nesu, bocah-bocah wadon sregep perang,
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke mbuwang paket bledosan ...
  Dheweke pancen fasis, nanging katon keren,
  Nyatane, mung Kain jahat!
  
  Mungsuh ora bisa ngalahake bocah-bocah wadon,
  Dheweke lair ing sangisore lintang kaya ngono ...
  Monster sing ora bisa dikalahake yaiku beruang,
  Sing nggawe Tanah Air dadi bojone!
  
  We bocah-bocah wadon Rusia apik,
  Kita ora wedi torture lan Frost ...
  Lan ngusir, percaya marang serangan saka gerombolan ala,
  Mungsuh bakal nesu saka dosis!
  
  Mungsuh bisa mundur saka Moskow,
  Senadyan dheweke duwe kekuwatan gedhe ...
  Kita bocah-bocah wadon bangga karo awake dhewe
  Mungsuh ilang kabeh menyang kuburan!
  
  Aja pracaya, Rus' ora bisa dikalahake dening mungsuh,
  Wiwit saben ksatria saka popok ...
  Pamburu wis dadi mangsa,
  Lan mungsuh isih bocah!
  
  Nanging roh Rusia, pracaya roh gedhe,
  Ing kono, sampeyan ngerti, pasukan kasebut didhelikake ...
  Iku bakal remuk kanggo mungsuh ing fluff,
  Sawise kabeh, ksatria ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Buang keraguanmu girls
  Kita sing paling wani ngerti ing donya ...
  Ayo padha numpes gerombolan Iblis menyang neraka,
  Ayo rendhem mungsuh kabeh ing jamban!
  
  Perang suci bakal mungkasi
  Bakal tentrem lan esuk ing planet iki....
  Dheweke selawase karo srengenge ngerti diwenehi,
  Kanggo salawas-lawase blaze panas!
  
  Lan komunisme langgeng ing kamulyan,
  Lan Lenin lan Stalin gedhe karo kita ...
  Ing film getih, mung saiki fasisme,
  Lan karsa kita yakin luwih kuwat tinimbang baja!
  
  Rusiaku mrentah nganti pirang-pirang abad,
  Lan paring kabegjan marang alam semesta....
  Butuh kekuatan baja tinju
  Lan prowess, nanging kuthah cukup!
  
  
  
  DUMI NYIPTA SENJATA AJAIB
  Gerda, Charlotte, Magda lan Christina, sing dites dening Macan nalika iku, uga ngembangake model sing janjeni: Panthers -2. Bocah-bocah wadon sijine mesin lan transmisi ing siji blok - tengen, lan nggawe menara panah lan cilik. Lan gearbox dipasang ing motor dhewe. Akibaté, "Panther" -2 dadi siluet ing sangisore rong meter, lan jumlah kru dikurangi dadi telung wong. Kekandelan saka waja bathuk lambung tambah kanggo 120 mm ing lereng gedhe, lan sisih kanggo 82 mm ing lereng. Lan menara nganti 150 mm bathuk lan 82 mm sisih, ing slopes. Ing wektu sing padha, kabeh kendaraan wis suda kanggo 35 ton, kang digawe iku bisa kanggo njaluk dening engine 700 daya kuda lan nambah kacepetan lan maneuverability saka tank. Ing wektu sing padha, patensi mobil uga apik, lan sasis dadi luwih entheng lan luwih gampang kanggo ndandani lan njaga. Ana enem rollers total, kang praktis lan trep. Hitler seneng "Panther" -2 lan mlebu ing seri saka September patang puluh telu. Mobil kasebut sukses, kanthi bedhil sing apik, tembus waja lan kanthi cepet. Dheweke kerja lan pindhah kanthi cepet, kanthi ergonomis sing apik banget.
  Lan sing paling Jahwéh, iku luwih gampang kanggo Pabrik lan mbutuhake logam kurang. Lan ing wektu sing padha iki dibedakake dening survivability ibukutha. Iku ora supaya gampang kanggo break liwat mobil kuwi karo lereng gedhe saka waja.
  Pasukan Soviet nemu masalah serius. Kajaba iku, Jerman, tinimbang program Fau , nandur modhal ing pangembangan pejuang rakyat, lan nggawe XE-162, prasaja lan murah kanggo diprodhuksi lan banget entheng lan bisa maneuver.
  Mesin iki dikembangake ing kahanan sing luwih apik, lan gampang digunakake. Lan ora gampang banget kanggo dheweke.
  Aku dileksanakake ing Soviet lan pasukan sekutu, sengit, perang udara. Pejuang bobote mung siji lan setengah ton nalika kosong lan meh kabeh saka kayu. Dadi mesin kasebut dadi efisien banget.
  Kahanan kasebut saya tambah amarga kasunyatane bocah-bocah wadon Jerman wiwit aktif mlebu ing unit penerbangan.
  Albina lan Alvina wiwit aktif entuk skor, gelut, minangka aturan, tanpa alas kaki lan mung bikini. Lan bocah-bocah wadon iki ora bisa ngalahake. Lan dheweke dhewe kanthi aktif ngethok mungsuh. Lan carane ayu blonde iki: mung Aryans bener!
  Albina mencet pemicu kanthi sikil sing apik lan ngethok sawetara pesawat lan njerit Soviet:
  - Kamulyan kanggo Reich Katelu!
  Alvina mencet puting abang ing pemicu, nabrak telung kendaraan Soviet lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Motherland kita!
  Bocah-bocah wadon gelut - sampeyan ora bisa ngomong yen dheweke lemah. Ora, dheweke agresif banget lan bisa nyuwek kabeh wong.
  Dashing minangka kabèh, tentara iki. Lan ing mangsa baris ngarep stabil. Mainstein ngluncurake serangan balik, lan bisa ngalahake pasukan Soviet ngliwati Dnieper, nggawe pasangan boiler gedhe. Jerman uga bisa ngusir serangan ing cedhak Leningrad. Ing kene dheweke ngandelake garis pertahanan sing kuat. Kajaba iku, sawise kekalahan ing Ukraina, Stalin ngilangi sawetara divisi saka arah iki lan ngidini Jerman ngusir serangan kasebut. Ing ngarep dianakaké metu, lan Jerman bisa nahan metu ing mangsa sadawane kabeh perimeter saka serangan.
  Gerda pribadi perang ing Panther 2, bebarengan karo bocah-bocah wadon. Lan senadyan mangsa, para ayu perang tanpa alas kaki lan mung nganggo bikini.
  Gerda menet tombol joystick kanthi driji sikile sing gundhul, nggebug mungsuh lan squeak:
  - Kamulyan kanggo kekaisaran kita!
  Charlotte uga menet lever nganggo driji sikil, ngrusak menara telung puluh papat lan dikonfirmasi kanthi agresif:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Christina menet tombol nganggo penthil abang lan nabrak mobil Soviet, squeaking:
  - Lan kamulyan kanggo kita!
  Magda nembakake papat bedhil mesin, ngethok infantri Soviet kanthi bantuan driji sikile, lan ngetokake:
  - Langgeng, kamulyan menang!
  Dadi bocah-bocah wadon nakal lan wuda, tumit sing bunder kinclong.
  Lan ing pendekatan saka "Tiger" -2 tank iki, karo bobot saka sèket lima ton, janji bakal duwe pangayoman saka 250 mm bathuk lan 170 mm sisih.
  Sing karo bedhil 88-mm ing 71 EL, mobil banget prayoga.
  Lan ing musim semi, Jerman wis maju ing Italia lan kanthi yakin ngremukake sekutu.
  Dheweke njupuk Naples lan nyerang Sisilia.
  Lan atusan ewu pasukan Sekutu nyerah. Lan smash wong sak tenane. Panther Jerman ora bisa dihentikan.
  Lan bocah-bocah wadon nggawe Inggris tiba ing dhengkul lan ngambung gundhul, sikil chiseled, lan dilat tumit bunder ayu karo ilat.
  Ing wulan Juni, Sekutu nyoba maju kanthi ndharat pasukan ing Normandia. Nanging ing kono padha nandhang sangsara banget. Maneh, atusan ewu tawanan, lan akeh peralatan sing dijupuk.
  Roosevelt nandhang serangan jantung lan dadi lumpuh. Amerika Serikat nyoba mungkasi perang sing angel. Britain nimbang opsi kanggo tentrem karo Krauts. Kahanan kasebut saya tambah akeh amarga bom sing luwih kuat ing kutha-kutha Inggris nggunakake pesawat jet. Nanging pejuang Inggris ora bisa nyekel pesawat kasebut.
  Dadi Churchill wiwit njaluk tentrem. Nanging Fuhrer ora sabar. Panjenenganipun bursting karo kesadaran saka kekuatan dhewe.
  Nanging Inggris isih setuju kanggo tentrem. Lan iki kuwatir Stalin, sing nawakake Fuhrer gencatan senjata. Hitler setuju kanggo mungkasi permusuhan telung taun, kasedhiya yen ora ana sabotase partisan, lan pihak tetep ing wates, lan USSR bakal ngedol lenga lan roti kanggo Jerman.
  Stalin sarujuk kanggo iki ... Lan Fritz nguculi tangane.
  Pukulan pisanan, mesthi, yaiku Gibraltar. Sawise nyekel benteng iki, sampeyan bisa nransfer pasukan menyang Afrika kanthi jarak sing paling cedhak. Nalika nyerang bèntèng, Jerman nggunakake bedhil serbu MP-44 paling anyar, bocah-bocah wadon uga nambah: dheweke nggawe luwih entheng lan dipercaya.
  Lan Albina lan Alvina, bocah-bocah wadon sing nggawe pesawat Jerman luwih praktis lan cepet, perang ing langit.
  Lan padha remuk sekutune kiwa tengen. Gibraltar mesthi wis dijupuk ing pamindhahan. Franco kepeksa sarujuk marang ultimatum Hitler. Aja nganti fasis ngrebut negara sampeyan.
  Jerman akselerasi ing tank lan bledosan menyang lokasi mungsuh.
  Sawise tiba Gibraltar, Fritz mlebu Maroko. Lan padha pindhah, ngrebut wilayah. Tank Fritz obah utamane ing Aljazair. "Panther" -2 kanthi cepet ngleyang ing wedhi. Iki dianyari karo mesin sing luwih kuat, lan balapan. Panther-2 rampung wareg militer karo pangayoman bathuk, lan Tiger-2 umume tank apik tenan. Sekutu padha ambruk kaya-kaya ambruk.
  Bocah-bocah wadon Jerman perang ing ara-ara samun, biasane tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Padha mung lubricated kulit karo krim protèktif khusus supaya ora kobong.
  Banjur wong-wong sing ayu saka Inggris sing dicekel dilebokake ing dhengkul lan meksa dheweke dilat tumit bocah-bocah wadon. Lan dheweke seneng, utamane wong Afrika, sing nindakake kanthi semangat.
  Taun patang puluh lima sukses banget kanggo Jerman, dheweke ngrebut sebagian besar Afrika, Timur Tengah. Lan ing separo pisanan taun patang puluh enem uga padha ngrebut India, lan Burma lan Afrika liyane. Lan ana liyane masalah karo sumber pasukan, mulet saka komunikasi, terrain saka resistance saka unit Inggris lan Amérika. Kajaba iku, pasukan kolonial ora gelem perang. Ing teknologi, Jerman duwe kaluwihan akeh banget ing kualitas. Contone, ME-262 X, lan nduweni kacepetan nganti 1200 kilometer per jam, lan bersenjata karo limang bedhil pesawat. Lan Amerika Serikat lan Inggris, sanajan luwih utawa kurang cocok kanggo panggunaan tempur, ora duwe pesawat tempur jet, lan bom luwih akeh.
  Menapa malih, Jerman wis disko , ngembangaken, kacepetan urutan papat swara. Padha rampung invulnerable kanggo tangan cilik, thanks kanggo jet laminar sing mili watara mobil. Nanging amarga iki, dheweke dhewe ora bisa nembak. Nanging ing tangan liyane, iku bisa kanggo nyelehake bom saka dhuwur, lan digunakake ing pengintaian, lan sing paling Jahwéh, ram kendaraan mungsuh dening nuthuk mau mudhun karo jet.
  Piring mabur minangka senjata sing efektif kanthi jangkauan sing akeh lan bisa mabur saka Eropa menyang Amerika Serikat. Lan kadhangkala dikontrol dening bocah-bocah wadon sing ayu banget, sing luwih seneng nglawan tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Kene Gertrude lan Eve ing pesawat. Kuwi loro ayu ayu. Contone, wong Amerika ireng kejiret. Diikat menyang log. Lan supaya padha nitih ing kasampurnan lanang kanggo dangu sing tawanan ilang eling, wis overworked piyambak.
  Lan saiki Gertrude, kanthi driji sikil gundhul, njupuk lan ngarahake disket menyang target, nembak pesawat Amerika. Punika cah wadon gelut.
  Lan Eve uga, kanthi bantuan driji sikil sing gundhul, ngarahake mobil menyang mungsuh kanthi kekuwatan sing mateni.
  Lan ngamuk nyerang mungsuh, lan mobil Inggris lan AS tiba.
  Kebangkrutan Jerman direncanakake ing pungkasan November. Kaping pisanan, ora ana sing nunggu ing wektu iki. Nyatane, cuaca ora apik banget lan mbebayani kanggo urip. Nanging ing dina sing tenang sampeyan bisa nglangi ngliwati Selat Inggris lan darat. Kajaba iku, ana kaluwihan ing kebangkrutan wengi, amarga luwih angel kanggo mbela ing wayah wengi.
  Jerman ing wektu iki wis banget matèni armada Inggris lan Amerika.
  Dadi kebangkrutan wis samesthine tanpa masalah. Pasukan striking sing kuat mesthine minangka batalyon khusus bocah-bocah wadon sing, sanajan ing Frost pungkasan Nopember, padha barefoot ing mung bikini.
  Landing wiwit tanggal 26 November 1946. Ing mengeti saka Pemilu Reichstag, sawise kang Hitler nampa jabatan Reich Kanselir.
  Ora ana sing nyegah landing. Lan akeh infantri lan malah tank piramida paling anyar melu nyerang. Sing ora bisa ditembus saka sudut apa wae.
  Bocah-bocah wadon mesthi gelut ing njero, lan tumindak kanthi wani.
  Lan sawetara prajurit wis barefoot break pinggiran es ing puddles beku ing wayah wengi. Lan padha perang banget. Lan padha nindakake mukjijat sing nggumunake. Lan nalika mbuwang granat nganggo driji sikil lan nyuwek Inggris, dadi kelangan banget ...
  Gerda, ing tangan liyane, gelut ing tank "Tiger" -4 piramida karo meriam lan peluncur bom , lan banget wani. Ngirim projectile sawise projectile, lan rips mungsuh loro.
  Tumindak ora kanthi ngumbah supaya kanthi muter, menet tombol joystick kanthi driji sikil telanjang, bocah wadon kasebut nggero:
  - We Bare untu aktif, kita exterminate banget banget!
  Charlotte nggunakake penthil abang nalika njupuk, mencet tombol joystick lan nggebug mungsuh, chirped:
  - Tim konstruksi universal kita!
  Lupanula kanthi peluncur roket lan Christina nggunakake driji sikil. Dheweke ngrusak akeh mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo keagungan Reich Katelu!
  Magda nggero ngetutake dheweke. Kali ini pake stroberi. Nyuwek mungsuh lan nggero:
  - Kanggo komunisme Aryan!
  Iki bocah-bocah wadon saka tingkat super! Lan carane infantri saka bocah-bocah wadon mlaku nganggo kaki gundhul, mbuwang granat ing Go. Lan carane gedhe lan agawe iku.
  Bocah-bocah wadon dadi gelut lan ayu.
  Lan padha ngremukake Inggris kiwa tengen. Ora nggumunake yen kanthi serangan lan pendaratan saka Prancis lan Norwegia, Inggris mung sepuluh dina. Iki apik!
  Metropolis ambruk. Lan tahap sabanjure yaiku pawai ing Amerika. Ing wulan Februari, Jerman, sanajan musim dingin, nindakake pendaratan ing Islandia: Operasi Icarus, lan ngrebut wilayah penting iki.
  Lan maneh, bocah-bocah wadon tanpa alas kaki saka batalyon SS sing beda-beda melu perang.
  Lan padha entuk sukses, sumunar tumit sing telanjang ing salju.
  Stalin ngusulake marang Hitler ing Maret 1947 perang gabungan nglawan Amerika Serikat. Fuhrer sarujuk kanggo iki, nanging ing syarat sing USSR bakal nampa bali mung Alaska, ing sawetara cara wilayah legal. Lan dheweke ora bakal nyamar dadi luwih.
  Stalin setuju karo iki ... Lan invasi pasukan Soviet liwat Alaska wiwit. Dadi cepet lan kejem.
  Tank Soviet anyar padha obah.
  Kru Elizabeth perang ing tank T-54 pisanan, eksperimen lan durung rampung. April 1947. Ing Alaska isih ana salju, nanging bocah-bocah wadon Rusia perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan bocah-bocah wadon ayu kuwi.
  Elizabeth shoots karo driji sikil gundhul ing mungsuh. Strikes " Sherman " Amérika . Lan baring untune, prajurit ngandika:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme gedhe!
  Ekaterina uga nembak nganggo driji sikil sing dipahat lan squeals:
  - Kamulyan kanggo asil sing menang saka tentara kita!
  Elena uga murub, wektu iki nggunakake puting abang ing dhadhane, nyerang mungsuh kanthi tandha apik lan nggereng:
  - Kamulyan kanggo kamenangan anyar sing nemtokake!
  Euphrasia , banged ing mungsuh nggunakake pentil strawberry, lan punching "Pershing" barked::
  - Lan kita bakal menang!
  Prajurit katon padha buyar kaya cemeng. Mangkono, wong-wong Amerika dibuwang.
  Cangkang kenek bathuk tank, nanging langsung ricochets. Elizabeth nggero lan mlumpat:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme!
  Lan uga ngirim projectile bali, nggunakake driji sikil gundhul. Prawan iki ana ing misi nyata.
  Iki sing ayu gelut.
  Pasukan Soviet dianakaké ing Alaska. Lan ing Mei, pisanan IS-7, sing ana ing logam, teka.
  Lan ing kono ana kru tank Alenka.
  Sing cah wadon gelut ana. Nalika dheweke nembak mungsuh, dheweke nabrak dheweke kanthi akurat.
  Lan bedhil, carane kuat: 130 mm. Dheweke punches mungsuh saka kadohan. Amerika isih duwe tank utama, Sherman , sing mung apik kanggo ngrekrut ace tank Jerman lan Soviet. Ana Pershing rada luwih, karo bedhil luwih kuat saka 90mm kaliber. Lan cilik banget " Super Pershing ", kang mriem 90 mm ing kaliber lan dawa tong minyak 73 EL, saged inflicting tatu mbebayani ing sisih kendaraan Soviet IS-7 lan ing jarak cedhak. Tank Jerman sing bentuke piramida lan bedhil Amerika umume ora dijupuk saka kabeh sudut. IS-7 wis doyo menyang sisih. T-54 - " Superpershing ", bisa njupuk cedhak bathuk, lan ing Papan ing kadohan. Nanging saiki USSR duwe tank utama T-34-85, sing durung mandheg lan nglawan Amerika. Iku kira-kira padha karo Sherman , lan ora pati roso saka Pershing.
  Dadi prajurit Soviet duwe wektu angel. Lan padha katon iri ing mung, tank eksperimen pisanan IS-7.
  Mobil iki bangga lan keren.
  IS-2 lan IS-3 uga perang. Mobil pungkasan ing bathuk ora ditembus kajaba " Superpershing ". Uga, IS-3 uga bisa ditusuk menyang bagean ngisor awak.
  IS-2 rada ringkih ing waja frontal menara.
  Bocah-bocah wadon Natashka lan tim perang ing tank iki. Nglawan ayu. Lan padha saka IS-2 ngirim pukulan crushing, karo projectiles agawe.
  Natashka nyepetake sikile nganggo driji sikil sing gundhul, lan mbuwang pembunuh kasebut, nyabrang Amerika lan vyaknula:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme sing apik!
  Zoya mencet puting abang menyang tuas pembunuh lan mbengok:
  - Kanggo katentreman lan ketertiban Aryan!
  Augustine uga njeblug karo obliteration karo tumit telanjang dheweke, nggebug mungsuh lan barked:
  - Kanggo kamenangan sing nemtokake!
  Lan pungkasane, Svetlana mbuwang sikile nganggo driji sikil, ngethok mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo kekuatan gedhe!
  Prajurit Tentara Abang maju ngliwati Alaska. Musim panas teka lan anget, lan becik kanggo bocah-bocah wadon nganggo bikini lan tanpa alas kaki ing tank. Jerman, sawise ngalahake Greenland, ndharat ing Kanada. Lan saka kidul padha wiwit pindhah saka Argentina. Ing Brasil, ana fraksi pro-Jerman lan pro-Amerika. Jerman, kanthi pukulan kuat saka divisi sing luwih siap tempur, mutusake perkara kasebut.
  Nazi duwe karabin serbu sing luwih kuat lan efektif, sing ditembak saka jarak sing adoh lan cepet banget. Yankees nandhang kekalahan sawise kalah.
  Tim anyar bocah-bocah wadon Inggris, dipimpin dening Jane Armstrong , maju saka kidul ... Prajurit perang ing Brasil nalika musim panas ... Pasukan pro-Amerika nolak alon-alon.
  Nanging ing Venezuela, prajurit wadon padha diadhepi dening pasukan Amerika. Padha perang ing outdated "Panther" -2, kang wis sacoro prakteke mandhap kanggo model piramida saka peralatan.
  Nanging Inggris, sanajan ing tank iki, luwih kuwat tinimbang Amerika. Padha murub saka bedhil ing Shermans , kang wis hopelessly outdated, padha mung bisa perang ing syarat-syarat witjaksono karo Soviet telung puluh papat.
  Jane mbedhol nganggo driji sikile saka kadohan. Tekan mungsuh lan muni:
  - Iki minangka keagungan Britain - ora bakal luntur!
  Gringeta mbanting sikile sing pahat menyang mungsuh nganggo driji sikil sing gundhul. Dheweke mbanting Sherman lan ngucap:
  - Kraton kita bakal kelangan!
  Lan nuduhake dheweke ilat!
  Banjur Monica nembak, nyerang mungsuh kanthi sikil telanjang lan cooed:
  - Kanggo kawilujengan nyawa!
  Lan sawise iku lupanula lan Malanya. Akurat kenek Pershing luwih mbebayani, bejat awak.
  Mesthi, kanthi jempol sikil, dheweke cooed:
  - Kamulyan kanggo ide saka pasukan kraton!
  Bocah-bocah wadon perang banget agresif lan konstruktif.
  Lan ing Kanada, unit Jerman sing dipilih obah. Gerda ing tank "Tiger" -4 piramida ulig Amerika lan dominasi sawijining. Lan padha pecah ing jotosan crushing saka mungsuh.
  Gerda murub nganggo driji sikile sing gundhul, nyerang mungsuh lan bengok-bengok:
  - Kanggo komunisme Aryan!
  Charlotte uga thupped, wektu iki karo puting abang ing dhadhane, pierced mobil Amerika lan gurgled:
  - Kanggo keagungan Jerman!
  Christina uga nyerang mungsuh. Dheweke ngremuk waja, kanthi bantuan driji sikil sing dipahat, kaya cangkang endhog, lan gurgled :
  - Kanggo prestasi fenomenal kita!
  Magda uga gumujeng, numpes mungsuh kaya lempung lan nggero:
  - Kanggo sumber daya kuwi ora bisa ngomong ing dongeng, ora kanggo njlèntrèhaké karo pena!
  Perlu dicathet menawa bocah-bocah wadon iku arang banget agresif lan banget seluler. Seneng banget karo wong-wong mau.
  Banjur kutha-kutha utama Kanada ambruk: Quebec lan Toronto. Lan urip dadi luwih apik, Fritz lan luwih nyenengake ...
  Hitler ngumumake yen Amerika bakal rampung!
  Kanthi pangembangan bom atom, Amerika Serikat ora kasil. Sampeyan bisa ndeleng sing luck nguripake adoh ing kasus iki saka Amerika ing sih saka Wehrmacht. Dadi apa? Ana dhasar liyane kanggo kamenangan lan sukses. Dadi isih awal banget kanggo putus asa.
  Nanging Fritz, kanthi resimen asing, luwih unggul tinimbang Amerika Serikat babagan pasukan. Lan padha bisa kanggo akeh ing numpes mungsuh.
  Ing kene Gerda, umpamane, nyekel pejuang ireng. Lan padha tormented wong banget, meksa wong kanggo nggawe katresnan, kang dropped hooves. Lan iku bener cantik kelangan.
  Ing musim gugur patang puluh pitu, Fritz mlebu ing wilayah Amerika Serikat sing tepat. Pasukan Soviet isih perang ing Kanada.
  Alenka ing IS-7 perang karo kabeh brigade Shermans lan Pershings. Shermans kene padha saka kelas Firefly, karo meriam 76mm long-barreled, kang mbebayani kanggo IS-7 nalika murub menyang sisih. Dadi bocah-bocah wadon ana ing kahanan sing serius. IS-7, kanggo kabeh kaluwihan, nduweni meriam kanthi amunisi winates lan ora cepet-cepet ditembak.
  Ing kene Alenka murub kanthi bantuan driji sikile sing gundhul, nyerang wong Amerika lan squeaked:
  - Ing dalan kanggo perang!
  Anyuta thrashed ing giliran, karo bantuan saka penthil abang, nggebug Sherman lan mbengok:
  - Kanggo kamenangan USSR!
  Alla uga thupped karo bantuan saka Bare driji sikil. Iku nusuk mobil Amerika lan njerit:
  - Kanggo gagasan komunisme!
  Maria uga njotosi, kanthi bantuan puting stroberi, ngremuk mungsuh nganti pecah-pecah lan ngucap:
  - Kanggo manuskrip gedhe Lenin!
  Lan Matryona tiwas kanthi tumit sing telanjang, ngrusak armor Sherman lan ngempet ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo ksatria cahyaku!
  Iki lima, iki bocah-bocah wadon - sampeyan ora bisa nemokake luwih adhem! Lan kabeh padha enom lan seger. Lan bocah-bocah wadon mambu kaya madu. Ora nggumunake para prajurit kanthi seneng-seneng kaya ngilat dhadhane Venus nganggo ilat. Lan padha isih dilat lambene.
  Ya, IS-7 menehi dalan maneh supaya ora ambruk. Mulane iku tank, kabeh tank iku tank.
  Mungkin kajaba sing piramida Jerman ...
  Nanging akeh Shermans padha matèni, lan liyane mundur.
  Iki carane bocah-bocah wadon Soviet disusupi.
  Lan ing langit Anastasia Vedmakova lan Alenka Sokolovskaya threshing Fritz. Sing Pokryshkin ora cocog karo bocah-bocah wadon iki. Lan para ayu perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan puting susu abang digunakake nalika nembak, sing nambah efektifitas tempur.
  Nanging dheweke luwih ngerti Albina lan Alvin. Bocah-bocah wadon bisa entuk enem gelar Knight's Cross. Kelas enem paling dhuwur saka Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak platinum, pedhang lan berlian dianugerahi sawise ditembak mudhun luwih saka sewu pesawat.
  Iki bocah-bocah wadon - bocah-bocah wadon kanggo kabeh bocah-bocah wadon ...
  Nanging loro Anastasia Vedmakova lan Alenka Sokolovskaya saben diklumpukake luwih saka rong atus pesawat. Lan padha wis wolung lintang saka pahlawan USSR.
  Anastasia mencet jempol sikile ing tombol penembake bedhil pesawat lan ngalahake mobil Amerika, squeaking:
  - Aku duwe cah wadon super!
  Alenka Sokolovskaya ngethok mungsuh kanthi bantuan puting abang ing dhadhane, nubruk telung pesawat lan nguwuh:
  - Lan aku malah adhem!
  Iki bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon kaya ngono!
  Lan numpes Amerika.
  Ya, mesthi Alvina lan Albina nggawe luwih nyenengake lan keren.
  Alvina nggunakake puting abang nalika njupuk...
  Lan strawberry Albina ...
  Lan loro-lorone bocah-bocah wadon seneng banget nggarap ilat kanthi jade, batang pulsating. Dheweke duwe semangat lan kredo agresi!
  Albina menet driji sikile sing gundhul lan ngucap:
  - Lan padha menyang segara, dashing girls!
  Alvina, nembak, dikonfirmasi:
  - Unsur kelangan, unsur mateni!
  Lan saiki Jerman, Soviet lan Jepang wis wedged piyambak menyang wilayah Amérika.
  Wong Jepang duwe pejuang dhewe-dhewe: prawan ninja. Banget wani lan gelut.
  Ing ngisor iki ana prawan ninja biru, nggunakake driji sikil telanjang kanggo ngeculake lading silet, ngethok sirahe wong Amerika lan ngucap:
  - Padha ora bakal liwat!
  Lan ngethok gilingan nganggo pedhang.
  Lan cah wadon ninja kuning bakal nyekel penggemar nyata kanthi pedhang. Banjur nganggo driji sikil sing gundhul, dheweke bakal mbuwang jarum nganggo racun, lan ngluncurake kanggo mateni pasukan Yankee, nusuk mungsuh.
  Lan nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Ing kabeh kamulyan Jepang!
  Lan cah wadon karo rambute abang, minangka gilingan slanting bakal terus, lan ngethok mungsuh.
  Banjur dheweke bakal njupuk karo driji sikil gundhul lan mbanting lan nyebar Yankees ing arah sing beda-beda. Iki minangka kaendahan perang.
  Lan gumuruh:
  - Kita ninja!
  Banjur bocah wadon sing rambute ninja putih bakal nganakake resepsi helikopter kanthi pedhang. Ngilangi mungsuh, numpes . Lan saka puting abang iku thrashes karo kilat, nggero:
  - Kanggo kamenangan Jepang!
  Ya, ora ana sing bisa nolak maling kaya ngono! Iki bocah-bocah wadon, kabeh bocah-bocah wadon ...
  Lan padha dadi agresif.
  Nanging ing kene perang-perang kasebut rame kanthi intensitas sing luar biasa. Pasukan Axis obah saka sisih lor lan kidul, kanthi harfiah nyenyet Amerika kanthi penjepit raksasa.
  Iki minangka klip saka negara sing biyen mulya sing ngganggu imajinasi.
  Ing pungkasan Autumn, Fritz wis cukup akeh wedged piyambak menyang wilayah Amerika Serikat.
  Ing kene Gerda perang ing tank Tiger-4 lan ing dalan ngelingi mantan dheweke,
  Uga feats banget kamulyane.
  Gerda rada kebak getih, nanging dheweke seneng. Nanging swasana wis rusak dening bau nggegirisi emanating saka padharan Cut saka ghoul lan wedi sing satus liyane, yen ora luwih, saka jalmo padha teka mlaku.
  Charlotte, sauntara, njupuk sirahe mungsuh sing ulet lan nindakake gerakan "Nelson dobel" sing mateni, mbengkongake gulu makhluk kasebut. Prajurit sing murub ing kene nemoni peran minangka Ibu Teresa - ing babagan welas asih marang ghoul sing digebugi kanthi brutal. Diucapake:
  - Aku apikan, apikan, lan ibuku apikan - kaya manuk hantu sing wicaksana!
  Gerda kuwatir:
  - Apa sampeyan ora ngerti?
  Charlotte kaget.
  - Apa aku kudu ngerti?
  "Apa dinosaurus utawa hibrida tikus lan kecoak ora krungu?" Gerda ketap bibir.
  Charlotte cekikikan.
  "Aku ora nyangka sampeyan dadi asu !" Ya, kita bakal mateni paling ora sewu wong!
  - Padha kenek sampeyan ing sirah karo klub!
  - Ora. Dipercaya kula, megagnome bisa krungu kita. - Banjur cah wadon gagap. "Yen Sultan Kurcaci ora njupuk dheweke, yaiku, ora nimbali dheweke menyang layanan, mula dheweke ora bisa adoh banget saka kita.
  Gerda takon kanthi kapercayan banget:
  "Lan kurcaci liyane, elf, annihobbits ?"
  Charlotte kanthi cepet kanthi kekejaman lanang ngilangi pangarep-arep pungkasane:
  - Liyane, mbok menawa padha krungu, nanging apa padha peduli babagan? Sing ngerti mung megagnome Kiy-Dar.
  Gerda wiwit ngusapi sikile sing ana getih ing godhong gedhe lan subur. Godhonge mung metu katon alus, nanging nyatane pricky. Pirang tanpa alas kaki menehi moral:
  - Ora kabeh iku emas sing glitters, nanging kabeh sing stinks - tansah dadi metu telek! Ana akeh rereget ing donya sing ora bisa dipercaya ing kemurnian sing nitahake, sanajan sawise sawetara langkah ing lemah!
  Nanggepi, Iblis Geni maneh hised udhara ing pipa plastik dheweke. Banjur bocah-bocah wadon ngrungokake wengi nganti suwe. Nanging megagnome Kiy-Dar ora krungu, utawa malah ora krungu. Lan jelas ora ana gnome liyane ing kene.
  Gerda sang:
  - Yen kanca dumadakan dadi dudu kanca utawa mungsuh, nanging gnome ... Iki tegese omah gila nunggu kita!
  Charlotte nyelani kancane:
  - Ya, apa sampeyan pengin kita dilapisi dening legiun ghoul? Ayo karo sikilmu, lan cepet!
  Lan maneh padha nglajengake mlayu-mlayu, senajan prajurit loro mau wis lara kesel. Kadhangkala Gerda ambruk asleep nalika mlaku-mlaku, ing wektu cendhak manis ketoke dheweke lagi lying mudhun, ngaso (jinis turu ing ngimpi - iku mung luar biasa kelangan!). Nanging sesanti crumbled, kaya bongkahan saka lempung tiba ing lemah - gampang lan tanpa gaweyan, mung awak gemeter gemeter. Banjur kabeh diwiwiti maneh, kaya pendulum sing ora katon. Ana sawetara jinis setengah kasunyatan lan setengah kasunyatan ing saubengé ; Aku kudu ngegungake kelopak mata supaya padha, abot , ora nutup. Kaki telanjang bocah-bocah wadon kasebut ditusuk kanthi kasar, nanging rasa nyeri sing nggegirisi iki ora ngidini dheweke lali awake dhewe lan ilang rasa kasunyatane. Lan lanskap mboko sithik diganti ... Tembok-tembok sing dhuwur katon jelas liwat pepeteng ing saubengé; prajurit pirang sing kesel katon ana ing koridor watu ireng. Aku mbayangno swara - gema abot saka dheweke mlaku. Lan ana liyane elek lan ora obah - ahead. Ana sing isih urip, isih ora katon, nunggu bocah-bocah wadon, banjur mlayu mrana. Mesthi, dheweke ora pengin mungkasi ing jagading wong mati, nanging isih mlayu kaya wedhus sing dioyak macan. Ora jelas kenapa, dheweke wiwit ngimpi babagan sampah kasebut, bisa uga amarga tenaga fisik sing nemen ing minggu-minggu pungkasan perang ing ara-ara samun Afrika lan gunung-gunung ing Asia ...
  Gerda bisik-bisik:
  - Lan malah swarga bisa dadi neraka, sing sampeyan ora kudu nglangi menyang neraka kanggo dangu!
  Ana sing nyekel tangane bocah wadon mau. Eling-eling bali menyang jawata. Dheweke dumadakan ketemu dhéwé ngadeg isih. Lemah miring alon-alon ing ngarep. Lan ana banyu cipratan samar. Freshness lan Kelembapan breathed menyang pasuryan kesel cah wadon.
  Gerda ngucap:
  - Wah, sampeyan malah bisa mlayu menyang swarga!
  - Wirya ! Charlotte ambegan kanthi rasa. - Panggonan ngendi prajurit tiba saka Great Jerman Bliss. - Swara prajurite sing nyaring kebak kabungahan sing sejati.
  Gerda ora nuduhake optimisme iki:
  - Luwih, ngarepe Viria .
  Charlotte ngandika kanthi antusias:
  - Ing ngendi ana sawah, ana sawah!
  Gerda ngelingi legenda, ngelingi carane, ing dalan menyang Reich-Saray, padha nyabrang kali cilik salaka-banyu . Saka dhuwure jaran kraton, nyebrang katon gampang lan cepet nyenengake. Prajurit pirang malah rumangsa kaya sultan, utawa sultana, sing luwih apik! Nanging siji bab njagong ing jaran elit buta, lan bab liyane kanggo lelungan ing sikil dhewe saka dewi. Aku kepengin weruh carane jero lan cidra kali iki?
  Gerda kanthi licik nanging kanthi kiasan ujar:
  - Lan forefield iku mine!
  - Sampeyan bisa nglangi? Bocah wadon rambut abang noleh marang dheweke.
  Gerda ngangkat bahu.
  - Apa pitakonan bodho. Ing endi sampeyan ndeleng wakil saka batalyon SS elit sing ora bisa nglangi.
  Charlotte goyangake curls murub dheweke decisively.
  - Lali elit SS. Ana donya temen beda utawa malah alam semesta tanpa wates karo myriad donya. Ora kabeh kaya karo kita!
  "Bisa?" Gerda takon marang awake dhewe, maneh ndeleng kekosongan sing ana ing njero prajurit.
  Charlotte ngucap:
  - Inggih, babaran cepet! Wektu wis entek!
  "Mesthi aku kudu bisa nglangi!" jawata pirang ngandika cheerfully, ndeleng mangu ing lanang lan ing wektu sing padha pasuryan formidable kanca.
  Kupu-kupu sing ukurane albatross, kanthi swiwine biru-kuning, ngibar-ngibar antenane minangka tandha konfirmasi yen pirang-pirang sing telanjang kaki kasebut ngomong sing bener.
  "Mangkono uga, utawa meh kaya ngono," jawabe Charlotte unsteadily. - Sanajan sampeyan ngerti paribasan: kalkun mikir lan entuk sup, gagak ora mikir lan pungkasane rattle! Ing kasus apa wae, luwih apik yen sampeyan ngerti carane, amarga aku ora bisa njaluk sampeyan metu. Lan kita mung duwe siji cara - menyang sisih liyane.
  Gerda ngepel ajine kenceng.
  - Mesthi, sing kelangan nglangi!
  Charlotte ngelingake:
  "Kita bisa uga duwe masalah karo pedhang!"
  Prajurit glamor nyedhak ing pinggir pantai lan mlebu ing banyu wengi sing ireng. Gerda ngrasakake tekanan banyu - kali iki duwe arus sing alus. Pirang telanjang kaki tumungkul lan ngombe kanthi rakus, banjur disiram ing raine sing kesel lan bledug. Rasa ngantuk langsung ilang. Banyune adem lan lembut, aku pengin turu lan ngendhokke otot-otot awak wadon sing lara ...
  Gerda ngandika kanthi semangat:
  - Lan tambang ora katon ing ngarep!
  - Enteni sedhela! Charlotte bisik-bisik.
  Gerda kaget:
  - Lan apa traps kene maneh?
  Prajurit sing murub nglipur:
  - Ora, nanging ... Aku isih duwe kesempatan!
  Prajurit geni ngambung plastik putih maneh nganggo spons. Dheweke ngrungokake, ndeleng kanthi ati-ati.
  Gerda, ing siji, anteng, lan ketoke kanggo Feed energi gaib saka banyu. Charlotte takon dheweke:
  - Lan sampeyan ndeleng, angel kanggo aku konsentrasi ing papan iki.
  Pirang telanjang kaki uga nyawang mburi. Rasane kaya bakal padhang. Peteng mandheg dadi ireng, amarga bubar, kesenjangan sing ora stabil katon ing impenetrability - kayane, mung sethithik, lan tutup wengi bakal tiba. Dadi, mburu bakal diwiwiti kanthi cepet. Untunge wis tekan kali. Gerda, kanthi ngubengi alis, katon kanthi cetha: banyu katon cetha ing sikile sing ndadekake wong edan, samar-samar - ing tengah arus. Sisih liyane meh klelep ing pepeteng.
  Prajurit salju putih ngandika:
  - Yen mung saiki tangan wong bakal caress kita kesel awak karo vena nuduhake liwat saka tension. Kepiye carane kita bakal seneng? O, daging nandhang sangsara saka bocah-bocah wadon lugu. Pendhaftaran dhadhane dewi Venus kepengin tresna, lan rasa seneng, apa sing dikarepake wanita!
  Charlotte njupuk pipa maneh. Wektu iki katon Gerd, ing udhara utawa ing lemah, ana sing gemeter. Lan ing tumit gundhul saka prajurit pirang, ana sing digosok nganggo spike lan ing wektu sing padha dadi lembut. Dheweke nyatakake:
  - Ing kene dheweke seneng karo boa constrictor.
  - Apa sampeyan krungu? Setan enom sing murub kanthi bungah nyekel tangane. - Langkah-langkah megagnome ! Oh wadon salju-putih mambu? Kiy-Dar mangsuli. Charlotte ngambung kanca ing kuping. - Pracayaa, kamenangan kita cedhak, Dheweke ana ing endi wae!
  Gerda ngendika:
  - Ya, cedhak ... Kaya Bulan kanggo booger!
  Charlotte wiwit nyebul singsot sing digawe saka plastik ajaib sing digawe dening elf ( techno-magic !), banjur nutup kupinge menyang lemah. Wektu iki, goyangan timbal balik saka lemah luwih katon.
  Gerda ngendika kanthi filosofis:
  - Ana tandha yen suwene sampeyan ora beruntung ing wiwitan, luwih sukses ing pungkasan!
  - Ya ... - Mripat zamrud saka cah wadon paling ayu squinted seneng, - dheweke teka menyang telpon! Key-Dar!
  Gerda nyelehake driji ing lambe:
  - Ya, ati-ati. Mungkin iki dudu megagnome , utawa makhluk sing beda banget!
  Padha beku, ngrungokake. Gemeter bumi dadi luwih seragam, abot. Nang endi wae, ing antarane "pulo" grumbulan, ana karakter gedhe sing mlaku. Dheweke kaya jin sing gedhe banget, manut golek master, sanajan dheweke isih enom tanpa jenggot ...
  Charlotte ngandika:
  - Sampeyan mbokmenawa ora bisa mbayangno kabeh kekuwatan megagnomes . Iki makhluk-makhluk sing kuat banget sing malah geni neraka surut sadurunge dheweke!
  Gerda langsung mbantah:
  - Ora, kenapa aku ora bisa mbayangno ... Yen gnome minangka makhluk sing kuwat, mula megagnome kudu dadi urutan gedhene sing luwih kuat. Sawise kabeh, tembung mega, iku kaping yuta luwih!
  Charlotte kanthi rela, minangka cah wadon ing tanggal karo bintang pop, sarujuk:
  Ya, sampeyan bener kancaku! Persis ing yuta, iki minangka tentara sing ora bisa dikalahake!
  Gerda kaget:
  "Yagene sampeyan ora nelpon dheweke luwih dhisik lan ngidini kanca-kanca mati?"
  Tinimbang mangsuli, setan enom lan abang rambute maneh ngambung singsot, udhara oncat karo sethitik hiss saka muncung mlengkung. Lan dumadakan Charlotte froze ing setengah desahan , dheweke mata zamrud cilik dibunderaké. Serigala murub lungguh ing banyu, ndemek tangane Gerda. Aku pengin banget, aku arep mangsuli dheweke, nalika dumadakan ...
  Kaki telanjang cah wadon mau dumadakan diobong kanthi nyeri sing cetha, mula dheweke langsung mlumpat lan ... pungkasane tangi. Madeleine nyekel klub sing disambungake karo kabel listrik. Ana blister discharge listrik ing tlapak sikilku sing jambon, malah rada keratin amarga mlaku ing wedhi panas lan watu gunung sing landhep .
  Kapten SS geram:
  - Tangi lan siyap nganggo seragam klambi! Sampeyan ora bisa pamer ing siji bikini ing ngarep marshal lapangan! Deleng, bayi, sampeyan bakal diganjar, nanging yen sampeyan mbuwang kabodhoan, aku bakal nggawe setir Conan muter sedina , lan ing wektu sing padha menehi kejut listrik. - Madeleine kene nggawe pasuryan elek. - Senajan ora, ora dina, nanging minggu wutuh, tanpa siji menit istirahat. Kita isih duwe wektu.
  Bocah-bocah wadon cepet-cepet ngumpul .... Lan ing bawana liyane ana acara menarik, lan padha.
  Ya, lan saiki ana perang maneh, lan prajurit Gerda, nggunakake driji sikil telanjang, ngirim projectile agawe. Pershing sing rusak mandheg.
  Ana sing luwih gedhe lan clumsier nyusup ing kene. Pangembangan Amérika paling anyar, bedhil self-propelled karo kaliber gun laras dawa 155 mm lan kekandelan waja 305 mm. Boboté satus rong puluh ton lan obahé alon banget. Jare merangkak...
  Gerda numpes Sherman kanthi tembakan sing apik lan nyathet:
  - Menyang nyawa kita!
  Charlotte nembak nganggo driji sikile sing gundhul, ngremuk mungsuh dadi potongan-potongan logam sing ambruk lan ngucap:
  - Kanggo pakurmatan lan Motherland!
  Christina nyathet kanthi weker:
  - Mungkin kita bisa mencet karo ngluncurake bom?
  Magda kanthi yakin ngandika:
  - Tinggalake iki kanggo kula!
  Lan cah wadon nuding bedhil ing mungsuh karo driji sikil sethitik ulet lan nggebug wong.
  Lan monster Amérika mandheg lan njeblug.
  Iki bocah-bocah wadon saka Reich Katelu - rampung!
  Winter wis teka, lan IS-7 obah liwat salju. Gelut sing arep ing Amerika. Wong ayu saka USSR perang banget.
  Alenka murub ing Pershing karo driji sikil gundhul lan Smashed mungsuh.
  Lan dheweke cooed:
  - Kamulyan kanggo komunisme Rusia!
  Anyuta uga nggebug nganggo cangkang. Dheweke ngetrapake teknik kasebut kanthi bantuan jempol sikil lan cooed:
  - Aku bakal ngomong Superman girl!
  Alla uga njupuk lan murub lan nabrak tank Patton liyane . Lan keren banget.
  Apa jenis sayuran tank Patton paling anyar iki ? Iku " kabotan ", mung karo mesin 810 daya kuda luwih kuat lan slope waja liyane.
  Apa mesin nyengsemaken sing bisa dadi masalah kanggo T-34-85. Nanging IS-7 ngalahake dheweke kaya saka kadohan. Lan tank Soviet, nampa projectile ing waja frontal, dikirim menyang ricochet a. Punika kendaraan tempur. Lan kanggo nanggepi, kanthi siji sapuan, ngrusak Amerika.
  Banjur Maria murub, nyerang mungsuh kanthi akurat. Iku pierces wong liwat lan squeals:
  - Tentara kita kuwat, nglindhungi donya!
  Lan uga nggunakake driji sikil gundhul.
  Banjur Marusya bakal bajingan. Lan remuk waja mungsuh dadi Kripik. Kanthi bantuan ing kasus iki tumit telanjang.
  Lan gumuruh:
  - Kanggo reformasi anyar Stalin!
  Dheweke pancen ayu perang, lan dheweke kepengin nyenengake kabeh wong.
  Iki carane tim ing IS-7 dianggo, kang sickening kanggo neraka.
  Nanging ing kene teka bocah-bocah wadon.
  Elizaveta perang ing T-54. Lan tumindak nekat. Kaya creep agresif.
  Lan bocah-bocah wadon duwe mobil apik banget. Lan padha njupuk banget akurat saka iku.
  Contone, dheweke njupuk lan mencet " Super Pershing " lan bengok:
  - Komunisme suci kita!
  Elizabeth ngarahake bedhil karo driji sikil sing gundhul. Dheweke kenek target lan squealed:
  "Kamenanganku bakal gedhe!"
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Ekaterina nyempit karo puting abang lan njerit:
  - Kanggo kamenangan gedhe kita!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru.
  Lan Elena, nggunakake driji sikil telanjang, bakal nggebug mungsuh. Dheweke nyuwil waja sing kuat, misahake logam lan ngucap:
  - Kuwasa bangsa kita!
  Lan nggero ing ndhuwur paru-paru ...
  - Hore!
  Lan Efrasia uga nyerang mungsuhe, wektu iki kanthi puting stroberi. Dheweke bakal ngrusak mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo keagungan komunisme ing kabeh planet galaksi!
  Iki minangka bocah-bocah wadon sing paling keren ing donya. Lan ora ana sing bisa mandheg utawa ngempet.
  Ekaterina njerit lan gonjang-ganjing:
  - Aku duwe cah wadon super!
  Lan dheweke penthil diwutahake karo rubies ... Dheweke tau shoved ing pasuryan saka wong ireng lan dipeksa kanggo dilat. Banjur dheweke didilat kesempurnaan lanang karo ilat. Apa rasa sing nyenengake.
  Carane becik kanggo cah wadon - ora kanggo njlèntrèhaké kesenengan sing luwih gedhe ing donya.
  Iki carane cah wadon numpes mungsuh. Lan padha seneng kamenangan mulya lan prestasi kolosal.
  Lan Anastasia Vedmakova lan Alenka Sokolovskaya umume bocah-bocah wadon apik tenan. Gelombang hawa nafsu lan tsunami hawa nepsu mung nggegirisi.
  Anastasia nembak puting abang ing mungsuh, tekan pesawat Yankee lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku superman ayu!
  Alenka Sokolovskaya, terus ngremukake mungsuh, kanthi bantuan puting strawberry lan roars:
  - Lan aku luwih dhuwur tinimbang cah wadon kabeh ing donya!
  Iki minangka prajurit perang, lan aku kudu ujar manawa dheweke nyolong maneh! Ora ana sing bisa nolak.
  Malah Amerika ... lan saben wis entuk sepuluh bintang emas saka pahlawan USSR ...
  Kanggo prestasi fenomenal, padha nampa penghargaan khusus: bintang berlian saka pahlawan USSR. Sing dhewe banget mulya lan keren.
  Seneng-seneng ayu!
  Sing paling apik, mesthi, durung teka!
  Oleg Rybachenko nindakake operasi liyane ing Arab Saudi.
  Tentara Tsar Nicholas II ngembangake wilayah Rusia. Bocah wadon Margarita Korshunova saiki gelut karo Oleg. Uga mutant - prajurit sing nampa immortality.
  Nah, bocah-bocah sing langgeng padha nuruti kabeh geng Mujahidin iki. Lan padha ngalahaké wong-wong mau - meksa kanggo njupuk sumpah kanggo Tsar Rusia.
  Ing wektu sing padha, Oleg Rybachenko ora nglawan nyipta lanjutan sing ayu lan rada beda saka petualangan bocah-bocah wadon;
  Sawise taun anyar, Jerman lan koalisi maju kanthi signifikan ing Amerika Serikat. Amerika, ngadhepi mungsuh sing luwih maju kanthi teknologi, kalah.
  Ing pungkasan Maret, Wehrmacht nyedhaki Washington lan wiwit nyerang ibukutha AS.
  Pertempuran kasebut ora padha lan jelas yen bocah-bocah wadon menang ing kene ... Utamane tank piramida, Gerda apik, kaya komposisi dheweke.
  Gerda, nalika nyerang Gedung Putih, nalika tank dheweke kena geni langsung, turu, lan dheweke ngimpi kaya ngono ...
  Dheweke weruh partisan Lara Mikheyko kejiret dening Nazi. Bocah wadon umur patbelas taun bali saka Nazi. Loro kancane tiwas. Lan dheweke dhewe ndhelik ing gubug.
  Mbah mbah kepéngin maringaké putuné, nanging Nazi ora ngandel. Lan padha njupuk kula... Panelusuran arep miwiti.
  Banjur Lara nyekel granat, Nazi tiba. Bocah wadon kasebut kanthi mental ngucapake pamit kanggo cahya iki lan mbuwang ... Nanging granat ora njeblug.
  Ora bisa lolos kanthi heroik.
  Wong-wong mau nuthuk Lara, digebugi kaping pirang-pirang, lan mripate lara. Nanging padha ora kenek hard, ketoke padha wedi pincang!
  Nalika digawa menyang gubug kanggo diinterogasi, Lara tumindak ora sopan.
  Kanthi wani ndeleng Kolonel SS, dheweke ujar:
  - Fritz bakal numpes sampeyan rauh! Krungu swarane bedhil, pati teka saka Tentara Abang!
  Kolonel mangsuli:
  - Prawan sing wani, sampeyan bakal kenal karo pecut!
  Lara kanthi kendel mbengok:
  Pain ora wedi kula!
  Kolonel dhawuh:
  - Njupuk bajingan iki metu karo poster: partisan lan nuduhake kabeh desa!
  Polisi kasebut cepet-cepet ngomong:
  - Salju ana ing dalan, lan frosty ... Apa cah wadon kudu digawa metu tanpa alas supaya dheweke kelangan semangat!
  Kolonel SS manthuk-manthuk.
  - Bener! Ayo dadi kaya barefoot ing Frost, bisa dadi sadar !
  Jas Lara suwèk, uga sweteré. Ditinggalake mung ing siji klambi katun. Padha narik sepatu kasar lan kaose sikil ireng. Cah wadon tetep tanpa alas ing siji, sugih cahya.
  Dheweke nggantungake plakat ing gulu kanthi tulisan: "Aku partisan." Tangané diikat saka mburi, digawa metu menyang teras. Sikile cah wadon kuwi krasa adhem lan salju.
  Lara mesem. Dheweke pancen isin karo bruise ing pasuryan, cara dheweke katon. Lan sampeyan bisa mlaku tanpa alas kaki ing salju. Tlapakane wis dadi kasar banget ing mangsa panas, saka akeh transisi tanpa alas kaki. Dheweke nganggo sepatune bubar, lan iki dudu sepisanan dheweke kudu nandhang kadhemen lan keluwen.
  Lara lunga dhewe lan terus mesem. Angin nyebul, ndamu rambute abang tembaga, lan salju crunched ing sikil telanjang.
  Wong wedok kuwi mlaku kanthi rupa kaya putri ing dhampar. Lan ninggalake sikil sing elegan, cilik, sikil sing meh bocah.
  Wong-wong nyawang dheweke kanthi simpati.
  Salah sijine nenek sing nganggo jas wulu murmur:
  - Ngeri! Dheweke mimpin bocah wadon tanpa alas kaki!
  Hawane cerah, lan tlapakane Lara sing atos lan kales meh ora nandhang hawa adhem. Dheweke mlaku dhewe, lan bared dheweke untu.
  Ing kene dheweke diobong dening pecut. Wong wedok kuwi bengok-bengok lan nggigit lambene.
  Dheweke ditabuh kaping pindho kanthi kekuwatan. Lara meh ora bisa ngadeg, lan kanthi kemauan, dheweke nahan tangis.
  Bocah wadon sing wangkal dikirim menyang gubug khusus, ing ngendi ana piranti kanggo nyiksa.
  Ing kene dheweke dilebokake ing rak, lan wiwit ngobong tumit nganggo wesi panas ...
  Lan loro algojo mecut Lara nganggo pecut. Kaping pisanan, bocah wadon kasebut nahan njerit kanthi upaya titanic, nanging nalika potongan-potongan wesi sing amba, abang amarga panas, ditrapake ing tlapakane bocah kasebut, dheweke njerit lan ilang eling. Dheweke digawa mlebu ...
  Ngeri...
  Gerda tangi.... Damn iku, sampeyan kudu ngimpi babagan nalika lagi ing Kawa saka kamenangan , tank sing shelling ing Gedhung Putih.
  Banjur kedadeyan sing ora becik kaya ngono ...
  Superpershing " ninggalake omah , nusuk liwat lan cooed:
  - Tentrem, pegawe lan katresnan!
  Banjur dheweke ngetokake ilat.
  Charlotte uga nggebug mungsuh, nggunakake driji gundhul sikil lan mbengok:
  - Aku cah wadon super!
  Christina uga njotosi, hissing karo ula lan menet tombol joystick karo penthil abang, punching liwat mungsuh:
  - Kita supermen!
  Lan Magda bakal napuk mungsuh, ngremuk tank, meksa kit tempur kanggo njeblug, lan ngetokake:
  - Menehi aerobatik!
  Banjur dheweke nglirik kanca-kancane. Punika cah wadon - nimbang gunner kelas paling dhuwur.
  Para prajurit ngrusak Yankees lan entuk skor ... Albina lan Alvina saben-saben wis nglumpukake rong ewu mobil sing mudhun. Iki padha nampa penghargaan anyar: Diamond Star saka Knight kang Cross Iron Cross karo godhong Oak perak, pedhang lan perhiasan.
  Mangkono cah wadon mbedakake awake dhewe kanthi dadi ace saka kelas super. Lan ora ana sing bisa nyegah lan ngalahake.
  Anastasia Vedmakova lan Akulina Sokolovskaya lan Orlova saben nampa penghargaan anyar: Ordo Kamulyan saka gelar paling dhuwur karo berlian, kang padha seneng banget. Iku sawetara bocah-bocah wadon kelangan.
  Lan perang wis rampung ... Amerika ing April 20, 1948 capitulate. Lan crita liyane babagan Perang Donya II dibalik.
  Wektu iki katon kaya wektu tentrem sing dawa. USSR entuk Alaska bali lan kabeh wong seneng. Lan negara-negara ing bawana Amérika dibagi dening Jepang lan Reich Katelu. Mangkono rampung redistribusi sauntara donya.
  Jerman wis kesel perang.
  Hitler ngidini poligami ing Reich Katelu - nganti papat garwa, lan ngenalaken pajak draconian kanggo pasangan sing ora duwe anak utawa kurang saka telu. Iki minangka langkah sing kuat kanggo nyengkuyung kabijakan populasi.
  Saliyané iku, Hitler dhéwé duwé akèh anak sing dipikolehi kanthi inseminasi buatan. Lan ing antarane wong-wong mau kudu milih pewaris tahta.
  Ora ana rasa sedhih, Reich Katelu nyerna sing ditaklukaké bebarengan karo Jepang.
  Nanging tanggal 5 Maret 1953, Stalin tilar donya. Lan Beria dadi kuwasa. Kenapa Beria? Ing sajarah nyata, dheweke uga duwe kesempatan sing apik kanggo tahta, nanging kacilakan nyegah dheweke: pambrontakan ing GDR, sajrone penindasan sing counterplot nglawan Beria diwasa. Lan ing kene GDR, mesthi, ora.
  Kajaba iku, Hitler uga pengin Beria sing bisa ditebak lan kondhang, yaiku Germanophile, kanggo mrentah sawise Stalin. Lan Stalin, nalika kesehatane rusak, nggawe wasiat kanggo Beria.
  Dadi kabeh diputusake kanggo kepala rahasia lan ora mung polisi rahasia.
  Inggih, Beria nawarake Hitler kanggo ngadhepi Jepang nganti entuk senjata nuklir.
  Sampeyan ora ngerti apa sing bisa dipikirake samurai.
  Beria lan Hitler sarujuk ing perang bebarengan karo Jepang, lan divisi saka sawijining wilayah.
  Ing tanggal 20 April 1954, perang gabungan wiwit nglawan kekaisaran kolonial samurai.
  Apa kaca anyar sing diuripake ing sajarah. Pasukan Sovyèt maju ing Jepang.
  Lan Jerman uga ... Ing kene maneh Gerda lan Charlotte perang ing tank piramida. Mobil kasebut minangka rong kursi kanthi bobot seket ton lan duwe mesin turbin gas kompak kanthi tenaga 2.500 tenaga kuda. Sampeyan bisa mbayangno apa mobil Jerman cepet. Lan waja khusus, karo admixture saka plastik. Lan banget kuwat impenetrable saka kabeh ngarepke. Gun nduweni kaliber cilik 75 mm, nanging kanthi kecepatan awal proyektil sing dhuwur banget ing bedhil tekanan dhuwur. Dheweke waja-tindik munggah pangkat. Lan saham cangkang lan tingkat geni gedhe. Konduktivitas dhuwur.
  Tank dhewe mung super ... Dadi Gerda ngerti apa sing kudu dilawan.
  Mobil Soviet luwih ringkih. Tank utama isih T-54, mobil ora ala, relatif murah, nanging akeh rodok olo kanggo Jerman ing kabeh. IS-7 isih durung dadi massive. Panjenenganipun ngeweruhi dening IS-10, kang nampa mriem 122-mm, nanging karo laras maneh lan waja bathuk apik, karo sisih ora pati roso. Nanging kabeh iki pas karo bobot sèket telu ton, sing ora ala.
  Gerda murub tank Panther-6 ing Jepang, nggunakake driji sikil lan mencet tombol joystick, nalika nggero:
  - Kamulyan kanggo gagasan persaudaraan Arya!
  Charlotte menet tombol joystick, karo puting abang, baris pitung bedhil mesin, lan squeals:
  - Rasa seneng kita ana ing komunisme impen Aryan!
  Lan cah wadon ngguyu maneh ...
  Christina lan Magda perang ing piramida liyane "Panther"-6.
  Christina menet tombol joystick kanthi driji sikil sing gundhul, nyerang mungsuh saka Jepang lan nggero:
  - Kudos kanggo pacarku!
  Magda uga mbukak geni, lan ngguyu deafeningly, ngandika, mencet pentil ruby ing tombol joystick:
  - Kamulyan kanggo wong enom kita!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru. Ayo dadi ngadhepi, iki bocah-bocah wadon sing apik banget ing kasenengan perang.
  Ya kayane kiamat wis teka ing Jepang. Nanging kabeh mlaku miturut rencana nganti saiki.
  Elizabeth lan kru dheweke perang ing tank T-54, rada modern. Nanging prabédan cilik. Gun wis dadi sethitik luwih cepet, lan projectile luwih waja-tindik. Iki prabédan.
  Lan mesin kasebut minangka mesin diesel sing padha karo 520 tenaga kuda ... Jepang nggunakake tank desain dhewe lan sing duwe lisensi Jerman. Mobil umume uga apik. Utamane mesin Hirohito-3, bobote sèket wolung ton, kanthi bedhil 105 mm kanthi dawa laras 70 EL, luwih unggul tinimbang T-54 ing persenjataan, lan ora kalah ing waja lan kinerja nyopir, kajaba cadangan daya.
  Tank Jepang iki dadi masalah kanggo USSR. Nanging ana uga mobil korek saka Land of the Rising Sun.
  Iku luwih gampang kanggo menehi hasil karo wong-wong mau.
  Elizabeth murub nganggo driji sikil telanjang lan nabrak tank samurai. Dheweke nindakake kanthi pinter, lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo Tanah Air kita sing gratis!
  Ekaterina maneh murub, nggunakake puting abang, lan smashing mobil Jepang, squeals:
  - Kanggo Gusti Allah diwenehi Rus'!
  Elena uga ngalahake mungsuh, ngrusak tank mungsuh kanthi tumit sing telanjang lan nggero:
  - Kanggo keagungan gagasan komunisme!
  Euphrasia uga njupuk lan nindakake kanthi bantuan puting stroberi ing dada elastis, lan njerit:
  - Kamulyan kanggo kamenangan komunisme sing luwih dhuwur!
  Dadi dheweke kanthi cepet mindhah tank lan ngindhari kekalahan. Tank Hirohito-3 uga bisa diklasifikasikake minangka abot, nanging cukup gedhe. Iku angel kanggo ngalahake mesin kaya iki .
  Lan ing kene dheweke menyang bocah-bocah wadon. Gun luwih gedhe ing kaliber lan luwih dhuwur tinimbang kecepatan moncong proyektil. Waja bathuk menara Jepang malah luwih kenthel tinimbang Soviet 240 mm, lan bathuk awak uga luwih kenthel ing sisih ndhuwur 150 mm lan 120 mm ing ngisor. Lan kacepetan Jepang malah luwih, mesin turbin gas 1500 daya kuda. Ya, tank iki paling apik ing Jepang. Aja guyon karo dheweke.
  Nanging Elizabeth, kanthi bantuan penthil abang, ngirim projectile langsung menyang bokong, lan tank Jepang mbledhos, gagal kanggo mencet mobil Soviet.
  Ekaterina cekikikan lan ngambung kancane ing tumit sing telanjang:
  Sampeyan pinter Lisa!
  Elizabeth ora setuju.
  - Aku mung jenius!
  Lan carane dheweke ngguyu ing ndhuwur paru-paru. Punika cah wadon.
  Lan padha nguwuh banget ... Ekaterina, contone, ngelingi patang puluh siji taun carane dheweke banjur mili. Sepatu kasebut rusak sawise sawetara dina, lan aku kudu stomp tanpa alas. Lan saka pakulinan kanggo cah kutha, iku lara, saben benjolan, saben ranting, saben benjolan dirasakake. Lan dheweke ngalahake sikile menyang getih, nalika saben langkah njeblug ing rasa sakit.
  Dheweke ora tau mikir yen mlaku tanpa alas kaki bisa nglarani. Ora wonder sing Hugo sympathized karo girl Barefoot Closet. Yen malah ing mangsa panas sikil girlish kuwi, banjur apa jenis mangsa.
  Catherine, Nanging, cepet digunakake kanggo iku, awak enom adapts cepet, tlapak tatu wis overgrown karo calluses lan coarsened. Lan becike mlaku tanpa alas kaki. Ekaterina malah ora nganggo sepatu nganti frosts. Nanging, banjur papat kawangun lan Euphrasinia ngajari seni penyihir. Lan penyihir asring mlaku tanpa alas ing salju kanggo ndawakake umure. Lan cendhak, bocah-bocah wadon wis nguwasani kawruh rahasia, lan katon umur rong puluh taun, lan tanpa alas kaki lan ing bikini ora beku ing kadhemen. Punika ayu. Lan ora ana sing luwih adhem, kajaba, mesthi, Alenka. Dheweke perang ing IS-10 ing modifikasi karo tong minyak lengkap. Tank kasebut muncul ing seri kasebut bubar. Lan isih langka. IS-7 ora tau dilebokake ing seri gedhe. Ketoke amarga biaya dhuwur lan kesulitan ing produksi.
  Dadi kru Alenka ngrusak Jepang iki lan nyanyi lagu kanggo awake dhewe.
  Mabur kaya geni ing wengi biru
  Kita minangka pionir, anak buruh ...
  Jaman taun cahya wis nyedhak,
  Tangise para perintis tansah siyaga!
  Nalika bocah-bocah wadon mudhun menyang bisnis, sampeyan ora bisa nolak. Iki sejatine minangka ciptaan perang sing sampurna.
  Pertandhingan lancar lan Jepang kalah.
  Kene pasukan Soviet njupuk Sakhalin kidul ing Mei. Lan padha tumindak kanthi ati-ati banget.
  Nanging batalyon saka bocah-bocah wadon Soviet nuduhake kelas apik gelut.
  Saka jinis-jinis senjata, mesthi, AK wiwit digunakake. Luwih elek tinimbang Jerman, nanging prasaja lan dipercaya. Lan mows mudhun mungsuh, sanajan ngarahake ing kadohan luwih murah tinimbang carbine serbu Jerman.
  Bocah-bocah wadon Soviet saka tawanan Jepang nggawe sikil sing gundhul, bledug, njilat tumit. Iki taktik dheweke.
  Prajurit perang, kelas paling dhuwur.
  Ing mangsa panas taun 1954, Jerman wis ngilangi Amerika saka pasukan Jepang.
  Batalyon bocah-bocah wadon tanpa alas kaki, dipimpin dening Margaret, perang kanthi apik banget. Bocah wadon kasebut kasebar dening samurai, lan wong enom sing dicekel kasebut dipeksa ngambung tumit lan dilat dada Venus.
  Gerda lan tim ing Panthers-6 nindakake proyek apik, lan dikirim akeh wong Jepang menyang neraka, lan sawetara menyang swarga.
  Sekawan prawan ninja perang karo pasukan Soviet sing maju ing Manchuria.
  A prawan ninja karo rambute biru disusupi pedhang lan mlayu kincir angin, chopping mudhun prajurit Soviet. Banjur dheweke mbuwang kacang polong nganggo bahan peledak, nggulingake tank T-54 Soviet lan nguwuh:
  - Negara sing paling keren yaiku Jepang!
  Prawan ninja sing rambute kuning uga bakal ngethok mungsuh nganggo lading lan menehi boomerang kanthi tumit telanjang, bengok-bengok:
  - Kanggo kamenangan samurai kita!
  Prawan ninja rambut abang bakal nindakake turntable sing agresif kanthi pedhang tanpa masalah, nglereni prajurit Soviet. Banjur driji sikil dheweke bakal ngetokake bom. Tank USSR bakal ambruk lan prajurit bakal squeal:
  - Ing jeneng gagasan komunisme!
  Prawan ninja wulu putih njupuk lan ngethok mungsuh, kaya-kaya nyemburake kipas angin ing lapangan, ngethok prajurit Rusia maneh, lan nganggo driji-driji sing ora ana, kaya-kaya ngluncurake sing mateni sing bakal nyuwek rong tank Soviet kabeh.
  Lan gumuruh:
  - Kanggo keagungan negara!
  Bocah-bocah wadon seneng mateni, lan luwih seneng merudo pekso tahanan. Ya, supaya wong lanang ilang eling amarga overexertion. Lan kaya ngono sing disenengi bocah-bocah wadon ninja. Mlumpat-mlumpat ing wong sing diikat lan ing wektu sing padha mecut nganggo pecut.
  Nanging, sanajan kepahlawanan Jepang, dheweke kalah karo teknologi sing luwih apik lan luwih maju.
  Kajaba iku, ing langit ana aces kelas super Anastasia Vedmakova lan Akulina Sokolovskaya, sing ngremuk Jepang kaya kincir angin.
  Anastasia, kanthi bantuan driji sikil sing telanjang, ngethok enem pesawat Jepang bebarengan ing siji bledosan lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme ing Rus '!
  Akulina, kanthi mencet tombol nganggo puting abang, ngethok pitu pesawat Jepang bebarengan lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Pahlawan Rusia!
  Para wadyabala padha males dendam marang Jepang awit saka grievances sadurunge. Lan utamane kanggo kekalahan ing perang ing jaman Tsar Nicholas II. Ora, iki ora bakal dilalekake, lan generasi ora bakal ngapura.
  Anastasia, menet puting ruby, bledosan liyane, nembak pesawat Jepang lan nggero:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme Beria!
  Akulina ndhesek sikile nganggo driji sikile sing gundhul, nabrak pesawat samurai lan cooed:
  - Kanggo kamenangan gedhe!
  Lan Albina lan Alvina entuk akun rekaman. Kanggo telung ewu pesawat sing mudhun, dheweke dianugerahi pesenan: Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross lan godhong oak emas, pedhang lan berlian.
  Albina, kanthi bantuan puting abang, menehi giliran. Dheweke nyetop rolas pesawat Jepang bebarengan lan cooed:
  - Kanggo dhadhaku!
  Lan dheweke mbayangake awake dhewe ing tangane prajurit ireng.
  Alvina nyepak nganggo driji sikile sing gundhul, nurunake rolas lan setengah pesawat Jepang, lan squeak:
  - Kanggo kamenangan gedhe!
  Bocah-bocah wadon Jerman banget gelut lan ayu. Wong lanang ireng seneng banget, lan ilat-ilat kasebut tansah siap kanggo nyukur kesempurnaan ebony wong.
  Albina, nggunakake driji sikil telanjang, maneh nyerang samurai lan nembak pesawat.
  Lan dheweke cooed:
  - Aku Superman!
  Alvina menet pentil stroberi, ngethok pirang-pirang pesawat Jepang lan njerit:
  - Aku vixen angkasa!
  Cah wadon iku banget agresif lan aktif ing hypersexuality dheweke .
  Aryan Sejati - mung super! Lan umume kaendahan kasebut saka kelas paling dhuwur!
  Pasukan Jerman lan Sovyèt, ngalahaké mungsuh, maju ing China.
  Sajrone serangan ing Singapura, para pejuang divisi udhara lan unit bocah wadon tanpa alas kaki Barracuda mbedakake awake dhewe. Bocah-bocah wadon, nyemprotake tumit sing telanjang ing genangan udan tropis, nyembur menyang posisi sing dikubengi Jepang lan dibuwang.
  Iki sing ayu gelut.
  Jepang gonjang-ganjing saking pukulan ingkang remuk saking tim ingkang agresif.
  Ing musim gugur taun 1954, sabagéan gedhé China direbut déning kakuwasan Axis. Lan kahanan dadi luwih rumit kanggo Land of the Rising Sun.
  Hitler ngandika:
  - Loro manuk ing sarang siji ora bisa akur!
  Lan prajurit Albina lan Alvina nembak pesawat papat ewu. Jepang mrodhuksi montor mabur murah nanging murah kanthi jumlah sing akeh banget, mula trep banget kanggo ngumpulake tagihan.
  Albina, nggunakake driji sikil telanjang, ngethok samurai liyane lan squeaked:
  - Iki donya kita ayu!
  Alvina, kanthi bantuan penthil abang, nubruk puluhan mobil Jepang lan tweeted:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme, ing kabeh jagad!
  Albina, uga nggunakake puting strawberry lan nuthuk samurai, kaget lan mbengok:
  Apa sampeyan ngomong babagan komunisme?
  Alvina, nggunakake driji sikil telanjang, lan ngethok rolas pesawat Jepang, nglaporake:
  - Ordo Aryan anyar yaiku komunisme!
  Bocah-bocah wadon ngguyu ... Kanggo pesawat papat ewu padha dianugerahi Diamond Star saka Knight's Cross of the Iron Cross karo godhong oak platinum, pedhang lan berlian. Malah penghargaan sing dhuwur banget minangka rekor kanggo para ayu.
  Iki bocah-bocah wadon sing kudu dideleng ....
  Nanging, Anastasia Vedmakova lan Akulina Sokolovskaya ora kalah lan ngluwihi skor limang atus pesawat sing mudhun.
  Lan padha nampa penghargaan anyar sing dhuwur banget, lan padha nglumpukake koleksi lintang kanggo awake dhewe.
  Anastasia ngarahake gegaman kanthi sikil telanjang lan ngalahake mungsuh, ngethok mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo komunisme ing kabeh planet!
  Akulina, ngethok mungsuh kanthi mencet puting abang, kanthi agresif njerit:
  - Malah bocah ngerti kita!
  Ing mangsa, Jepang ilang meh kabeh koloni, lan perang pindhah menyang negara ibune.
  Taun 1955 wis teka, nalika perang lagi rame lan ora ana pungkasan utawa pinggir.
  Jepang nyerah, alon-alon nanging mesthi. Lan mboko sithik ilang perang.
  Nanging samurai perang banget lan hard.
  Alyonka lan kru dheweke pindhah menyang tank eksperimen IS-11. Mesin iki dilengkapi bedhil 130 mm lan nduweni trek sing padhet ing sisih ngisor.
  Alenka nembak nganggo driji sikil, nusuk mungsuh, lan nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme kanthi tumit bocah wadon!
  Anyuta uga murub kanthi bantuan puting abang, mencet sanga ing pemicu bedhil mesin lan nguwuh:
  - We bocah-bocah wadon banget kelangan!
  Alla uga njotos nganggo driji sikile sing gundhul, ngremuk mungsuh lan nggero:
  - Inggih, saka meneng!
  Maria bajingan, karo bantuan saka Bare hak. Dheweke nusuk mungsuh liwat lan liwat lan cooed, baring untu:
  - Kanggo prestasi anyar!
  Marusya njotos kanthi bantuan puting stroberi, nyerang mungsuh kanthi genggeman sing mateni lan kicau:
  - Kanggo komunisme gedhe!
  Alenka murub maneh lan nggero:
  - Dadi presiden farm kolektif lan diktator gipsi Sashka mati!
  Lan tamparan sikil gundhul ing waja.
  Mangkono cah wadon pisah, mung super. Padha umume prajurit sange.
  Ing kene padha nyanyi bebarengan:
  Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Pandangan elang, elang ...
  Suarane wong liyo-_-
  Bisik bakal ngremuk ula!
  
  Stalin manggon ing atiku
  Supaya kita ora ngerti sedih ...
  Mbukak lawang kanggo papan
  Lintang padha sumunar ing ndhuwur kita!
  
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar
  Cara, madhangi komunisme!
  Elizabeth uga gelut karo tank T-54 dheweke, kaya cah wadon penyihir gelut.
  Lan mobil-mobil Jepang sing apik-apik dibuwang nganggo sikil.
  Elizabeth menet tombol joystick karo puting abang lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme Soviet!
  Lan carane kaendahan iki bakal ngguyu! Lan cemlorot karo untu mutiara.
  Ekaterina njupuk lan uga dijupuk nganggo driji sikil telanjang lan chirped:
  - Ing kamenangan gagasan abadi komunisme,
  Kita ndeleng masa depan negara kita ...
  Elena napuk mungsuhe nganggo pentil ruby, nyumerepi untune, njerit:
  - Lan spanduk abang Tanah Air kita,
  Kita bakal tansah setya tanpa pamrih!
  Ephrasia ngetok-ngetok karo tumit sing telanjang lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo Tanah Air, kita gratis,
  Persahabatan wong, ndhukung ing salawas-lawase!
  Lan kabeh bocah-bocah wadon, nggunakake driji sikil telanjang, nyanyi ing paduan suara:
  - Kekuwatan hukum, kekarepane rakyat,
  Sawise kabeh, kanggo kesatuan wong prasaja!
  Warriors, aku kudu ngomong, duwe agresi pertempuran sing luar biasa.
  Lan iki Gerda gelut ...
  Dheweke "Panther"-6 kaya supertank, ngrusak posisi samurai.
  Gerda murub nganggo puting abang, menet tombol joystick lan nggero:
  - Kanggo jagad Arya!
  Charlotte uga bakal tamparan, kanthi bantuan driji sikil telanjang, dheweke bakal nyuwek massa Jepang lan blather:
  - Kanggo wates gedhe!
  Christina lan Magda uga gelut. Bocah-bocah wadon iku arang banget gelut, lan ayu banget, meh wuda ing bikini.
  Christina murub nganggo puting ruby, ngremuk tank Hirohito-4 Jepang lan cooed:
  - Kamulyan kanggo negaraku!
  Magda uga nyepak, nggunakake driji sikile sing telanjang, mbanting howitzer samurai lan mbengok:
  - Kamulyan kanggo prestasi gedhe!
  Bocah-bocah wadon iki kelas paling dhuwur!
  Tokyo ambruk ing pungkasan Maret. Lan ing tanggal 20 April 1955, Jepang nyerah lan kanthi mangkono mungkasi perang gedhe.
  Prawan Albina lan Alvina ngluwihi limang ewu pesawat ditembak mudhun. Lan kanggo iki padha nampa penghargaan khusus: Great Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross karo godhong oak salaka lan pedhang berlian.
  Perang durung rampung. Dheweke mung ndhelik sedhela. Nanging Hitler nelukake meh kabeh donya.
  Beria nampa bali Sakhalin kidul, pegunungan Kuril, lan Manchuria, bebarengan karo Port Arthur.
  USSR dadi negara kuwat sing didilat tatu. Kanggo sawetara wektu, Nazi Jerman nelukake negara liyane, suppressing resistance sepele sing.
  Perang kasebut dumadi kanggo karusakan lan dominasi donya. Nanging konfrontasi global liyane ana.
  Kangge, mega padha kumpul liwat USSR. Lan ing taun 1959, ing dina ulang tahun kaping pitung puluh, Adolf Hitler mutusake kanggo nyerang Rusia Soviet, ing ngendi Beria mrentah. Ing sisih Fuhrer meh kabeh donya.
  Nanging USSR dadi kuwat, daya industri. Dadi aku nemokake arit ing watu.
  Loro-lorone negara duwe senjata nuklir, nanging Gerda lan Albina bisa nggawe generator sing radiasi nutupi kabeh planet Bumi, lan ora bisa nggunakake jinis karusakan iki.
  Lan Hitler mutusake kanggo ngrebut kekuwatan panguwasa pungkasan ing jagad iki. Wates ing sisih kulon ngliwati Dnieper, banjur Belarus, lan negara Baltik ing sangisoré Jerman. Nazi bisa njaga Crimea ing mburi. Kajaba USSR nyewa pangkalan kanggo Armada Segara Ireng ing Sevastopol.
  Saliyane ing wilayah liyane, Rusia minangka bagéan saka China - Manchuria. Dadi populasi USSR, ing ngendi kabijakan sing aktif banget kanggo nyengkuyung tingkat kelahiran ditindakake lan poligami dilegalake dening rezim komunis, ateis, wis ngluwihi angka sadurunge perang taun 1941, senadyan kerugian wilayah, lan saben taun ana. ditambahake telung persen.
  Beria nglarang aborsi lan kontrasepsi. Lan ngenalaken pajak alam bébas ing kulawarga karo kurang saka papat anak.
  Miturut rencana lan nggunakake cara kelet, USSR cepet berkembang, lan daya militèr tambah.
  Hitler, kroso ancaman potensial, wis rampung ngumpulake donya dadi siji Reich Katelu, mutusaké kanggo miwiti perang pungkasan ing planet iki.
  Apa perang pungkasan? Ora ana maneh sing bisa ditaklukake ing Bumi. Setaun kepungkur, Jerman mabur menyang rembulan, lan jaman ekspansi ruang mbukak. Nanging apa Hitler bakal urip kanggo ndeleng periode Star Wars lan penaklukan galaksi? Senadyan gaya urip sehat, diet vegetarian, ngleksanani biasa lan aktivitas fisik meter, iku cetha yen Fuhrer wis tuwa. Titik gundul tambah akeh ing sirah, rambute dadi abu-abu, lan katon kesel. Senajan Fuhrer nyoba kanggo surak munggah.
  Apa wae, sampeyan kudu ngrampungake misi pungkasan lan nelukake USSR. Lan sanajan Fuhrer mati, dheweke bakal duwe kira-kira sewu putra sing dipikolehi liwat inseminasi alami. Lan salah siji saka wong-wong mau bakal diakoni minangka sing paling apik, paling mampu lan bakal njupuk tahta diktator paling gedhe ing sajarah planet Bumi.
  Ing kasus apa wae, wektu tundha banget beboyo, lan nalika senjata nuklir ora efektif, Hitler mbuwang luwih saka sèket yuta prajurit menyang USSR ing eselon pisanan. Ana uga akeh tank, pesawat, lan diskotik mabur . Lan iki minangka kekuwatan kolosal.
  USSR terus modernisasi senjata. Tank T-64 muncul, luwih abot lan nganggo bedhil 125 mm sing kuat, bisa nembus kendaraan Jerman sing bentuke piramida kanthi cangkang bulu. Bener, T-64 mung wiwit mlebu produksi. Tank utama isih T-54, sing ora cukup kuwat nglawan model Jerman. Iki uga minangka salah sawijining alesan kenapa Hitler cepet-cepet nyerang Rusia.
  IS-11 ora keno... IS-12 digawe mesin karo meriam 203 mm, nanging dadi larang banget, abot, lan gedhe. IS-15 minangka kompromi ing 152mm, bedhil laras dawa. Mesin iki meh padha karo T-64 sing digedhekake lan uga wiwit produksi.
  Tank utama Jerman "Panther"-6 ana bentuk piramida, lan rada dimodernisasi dadi "Panther"-7, nambah kaliber bedhil nganti 88 milimeter supaya bisa ngasilake luwih akeh karusakan. Lan mesin wis diinstal luwih kuat 3000 daya kuda, menehi kacepetan gedhe tenan lan maneuverability nalika njaga bobot saka sèket ton, lan nambah kualitas waja.
  Malah T-64 Soviet paling anyar uga kalah karo Jerman ing kinerja nyopir lan nglindhungi sisih lan bathuk uga. Nanging T-64 paling ora bisa nembus Jerman, sanajan saka jarak cendhak.
  Ing langit, Jerman uga kuwat lan jumlah lan kualitas mesin. Lan padha ora bisa nggawe disko dhewe ing USSR. Lan Jerman dipasang sinar panas ing disk Belontsi - kayata laser, lan bisa nindakake shelling luwih efektif.
  Lan ing antarane Nazi, diskotik mabur kanthi kacepetan sepuluh swara. Lan iku bener ageng. Kuwi tentara Reich Katelu kuwat.
  Lan padha duwe tank lemah. Lan akeh barang keren liyane. Ing cendhak, Beria meh ora ana kesempatan.
  Nanging pasukan Soviet duwe daya pertahanan kolosal. Lan invasi kasebut diwiwiti kanthi serangan udara. Pasukan ora padha lan Jerman ngremukake kutha-kutha Soviet. Sepuluh ewu pindhah menyang Rusia lan njupuk Smolensk.
   Natasha nggawe keputusan:
  - Sampeyan kudu meksa Hitler lan geng kanggo mbusak pasukan saka USSR, lan mbebasake anak-anak sing ditawan!
  Zoya Playful setuju karo iki:
  - Mesthi sampeyan kudu! Lan nylametake leluhurmu saka fasisme!
  Augustine ngendika, ngepak sikile:
  Kita bakal nindakake tanpa mangu!
  Svetlana kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Kita duwe kabeh cara kanggo iki!
  Ora let suwe, prajurit wadon papat nyerang gerombolan fasis.
  Warriors saka abad Russian Gusti Allah lan penyihir mutant maneh grappled karo Nazi saka rong puluh.
  Ana akeh banget prajurit ing kekaisaran coklat fasis. Padha mili kaya kali kang tanpa wates.
  Mesthine, bocah-bocah wadon papat kasebut angel banget kanggo numpes tank lan pesawat Wehrmacht. Wiwit wiwitan, wong-wong mau padha remuk nganggo tangan lan sikil, ditutupi lapangan pasukan. Nanging...
  Minangka metu saka lemah, Oleg Rybachenko lan putri bungsu Natasha Margarita Korshunova muncul.
  Dheweke nyekel lightsabers lan ngisi nanobots . Wong-wong mau arep numpes para fasis sing disengiti. Dadi wong papat dadi enem.
  Natasha Korshunova, njepret sikile sing gundhul lan pahat, ujar:
  - Kaya ngono? Nah, apa nasib kita, kita ora bisa ngalahake yen ora!
  rambut emas sing agresif , terus ngremukake wong Jerman, kanthi logis nyathet:
  - Ayo dadi luwih cepet! Ayo nylametake USSR!
  Bocah lanang tanpa alas ora luwih saka rolas sing katon kaya Oleg Rybachenko, ngethok Nazi nganggo pedhang, infanteri lan tank, nggero:
  - Aja nyerah!
  Lan cakram sing cetha mabur saka sikil bocah lanang kasebut, sing ngethok telung pesawat fasis bebarengan!
  Margarita Korshunova, mencorong karo tumit telanjang, numpes mungsuh, loro tank lan infanteri, untu lan muni:
  - Ana panggonan kanggo feat ing donya!
  Lan jarum beracun kasebar saka sikil bocah wadon kasebut, nyerang Nazi lan pesawat lan tanke.
  Natasha Korshunova uga ngetokake driji sikile sing gundhul, mateni, lan nguwuh:
  Kita ora bakal lali lan ora bakal ngapura.
  Lan lightsabers dheweke ngliwati pabrik ing Nazi. Banjur blasters slashed ing nawakke, Cut mati bashes. Pesawat uga entuk.
  Agustinus rambut abang, ngiris mungsuh, njerit:
  - Kanggo pesenan anyar!
  Lan jarum anyar kasebar saka dheweke Bare kaki. Lan apa sing ana ing mripat, apa sing ana ing tenggorokan prajurit lan pesawat Nazi.
  Ya wis cetha yen para wadyabala mau padha bungah lan ngamuk.
  Zoya sing keren, ngethok prajurit putih, coklat lan tank nganggo pesawat, squeaked:
  - Wesi bakal!
  Lan hadiah anyar sing mateni mabur saka sikile sing kosong. Lan tank lan pejuang putih tiba, lan buntut kobong saka pesawat.
  Svetlana Snow White ngethok gilingan, pedhange kaya kilat.
  Nazi ambruk kaya gandum sing dipotong.
  Bocah wadon kasebut mbuwang jarum nganggo sikil telanjang, nembak pesawat mungsuh lan squeaks:
  - Kekaisaran ruang manungsa bakal menang kanggo Ibu Rusia!
  Oleg Rybachenko maju nglawan Nazi. Terminator boy chops mudhun pasukan coklat.
  Lan ing wektu sing padha, driji sikil bocah lanang sing telanjang mbuwang jarum nganggo racun, nyuwek-nyuwek batang lan nembak pesawat.
  Bocah lanang nguwuh:
  - Kamulyan kanggo Future Rus'!
  Lan nalika obah, ngethok sirah lan muzzles saben wong, lan ing wektu sing padha menara tank.
  Gadis terminator Margarita uga ngrusak mungsuh, pesawat lan tank.
  Kaki sing telanjang mung sumunar. Nazi mati ing jumlah gedhe. Prajurit mbengok:
  - Kanggo wates anyar!
  Banjur cah wadon njupuk lan ngethok ...
  Massa mayit prajurit fasis.
  Nanging Natasha Korshunova ing nyerang. Panjenenganipun chops mudhun Nazi bebarengan karo tank lan pesawat lan nyanyi:
  - Rus' gedhe lan sumringah,
  Aku cah wadon aneh banget!
  Lan disk mabur saka sikile sing kosong. Sing weruh tenggorokan saka Nazi. Ya, iki cah wadon demolishing tank.
  Zoya Angelskaya ing serangan. Cut prajurit coklat karo tangan loro. Muntah metu saka tabung. Lan mbuwang jarum sing mateni nganggo driji sikil - dheweke nembak tank lan pesawat.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Oh, bludgeon ayo lunga,
  Oh, favoritku bakal lunga!
  Augustine, nglereni Nazi nganggo pedhang laser lan mbesmi prajurit coklat, bebarengan karo tank, njerit:
  - Kabeh shaggy lan ing kulit kewan,
  Dheweke kesusu menyang polisi huru-hara karo klub!
  Lan karo driji sikil gundhul dheweke bakal miwiti soko ing mungsuh sing bakal matèni gajah, lan malah tank.
  Lan banjur squeak:
  - Wolfhound! abad rong puluh loro!
  Svetlana Snow White ing serangan. Cuts, slashing Nazi. Kanthi sikil gundhul, dheweke ngetokake hadiah pati marang wong-wong mau.
  Mlaku pabrik nganggo pedhang.
  Remuk akeh prajurit, bebarengan karo tank lan pesawat, lan njerit:
  - Kamenangan gedhe bakal teka!
  Lan maneh cah wadon ing gerakan alam bébas.
  Lan sikil telanjang dheweke ngetokake jarum sing mateni, ngrusak tank lan pesawat.
  Oleg Rybachenko mlumpat. Bocah lanang mau jungkir balik. Disigar munggah akeh Nazi ing mlumpat.
  Dheweke mbuwang jarum nganggo driji telanjang, nuthuk tank lan pesawat, gurgled:
  - Kamulyan kanggo waniku sing ayu!
  Lan maneh bocahe lagi perang.
  Prawan kelangan Margarita Korshunova terus nyerang. Shreds kabeh mungsuh ing saurutan. Pedhange luwih adhem tinimbang bilah gilingan. Lan driji sikil gundhul mbuwang hadiah pati, tank lan pesawat diobong.
  A cah wadon ing serangan alam bébas. Ngilangi prajurit coklat tanpa upacara.
  Lan mlumpat munggah saben-saben lan bakal bengkong!
  Lan hadiah saka annihilation mabur saka dheweke.
  Lan Nazi dhewe mati. Lan kabeh gundukan mayit numpuk.
  Margarita squeaks agresif:
  - Aku koboi Amerika!
  Lan maneh sikile gundhul mbuwang jarum.
  Lan banjur rolas jarum liyane!
  Natasha Korshunova uga banget kelangan ing nyerang.
  Lan mbalang nganggo sikil gundhul, lan spits saka kang dipercoyo, ngalahake tank lan pesawat.
  Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku mati sparkling! Sampeyan mung kudu mati!
  Lan maneh kaendahan ing gerakan.
  Zoya Angelskaya nyerang pamblokiran mayat Nazi. Lan bumerang karusakan uga mabur saka sikile sing kosong.
  Lan warriors coklat tiba lan tiba, bebarengan karo tank lan pesawat.
  Zoya girl njerit:
  - Prawan Barefoot, sampeyan bakal menang!
  Lan rolas jarum mabur saka tumit telanjang bocah wadon. Kang langsung menyang tenggorokan saka Nazi dig.
  Padha nyelehake mati.
  Utawa, rampung mati, panggonan karo tank lan pesawat.
  Augustine ing nyerang. Ngilangi pasukan coklat. Pedhange digawa nganggo tangan loro. Lan dheweke minangka prajurit sing hebat banget.
  Tornado nyapu liwat pasukan fasis - pesawat lan tank tiba.
  Bocah wadon rambut abang nggero:
  - Masa depan didhelikake! Nanging bakal menang!
  Lan ing nyerang, kaendahan karo rambute murub .
  Augustine, ing ecstasy alam bébas impen, ngirim pulsar karo tumit telanjang lan nggero:
  - Para dewa perang bakal nyuwek kabeh!
  Lan prajurit kasebut nyerang.
  Lan sikil telanjang dheweke mbuwang akeh jarum sing cetha lan beracun sing nembak pesawat lan nusuk waja tank.
  Svetlana Snow White ing perang. Lan supaya sparkling lan combative. Sikil sing gundhul mbuwang barang-barang sing mateni. Ora wong, nanging pati karo rambute pirang.
  Nanging yen rusak, sampeyan ora bakal bisa mungkasi.
  Svetlana Snow White nyanyi:
  - Urip ora bakal madu,
  Dadi mlumpat ing tari babak!
  Muga-muga impianmu dadi nyata -
  Beauty dadi wong dadi abdi!
  Lan obahe bocah wadon sing ora nganggo alas kuwi dadi tambah ngamuk. Lan liyane lan liyane nawakke numpes lan pesawat.
  Serangan Oleg Rybachenko nyepetake. Bocah kasebut ngalahake Nazi.
  Sikil sing gundhul mbuwang jarum sing cetha - nyuwek tank lan pesawat.
  Prajurit enom ngucap:
  - Kekaisaran edan bakal nyuwek kabeh wong!
  Lan maneh cah lanang iku pindhah.
  Margarita minangka bocah sekolah sing ribut, lan terminator total ing kegiatane. Lan thrashes mungsuh.
  Dadi dheweke ngluncurake kacang polong nganggo bahan peledak nganggo sikil sing gundhul. Bakal njeblug lan langsung mbuwang satus Nazi lan sepuluh tank.
  Bocah wadon njerit:
  - Kamenangan isih bakal teka kanggo kita!
  Lan dheweke bakal mbukak pabrik kanthi pedhang - tong tank mabur ing arah sing beda-beda.
  Kene Natasha Korshunova nyepetake obahe. Cah wadon ngethok prajurit coklat. Lan nalika nguwuh:
  - Kamenangan ngenteni kekaisaran Rusia.
  Lan ayo numpes Nazi kanthi cepet, bebarengan karo tank lan pesawat.
  Natasha Korshunova minangka bocah wadon terminator.
  Dheweke ora mikir mandheg lan alon-alon, lan tank lan pesawat kesasar.
  Zoya Angelskaya ing serangan. Pedhang dheweke kaya ngethok daging lan salad logam. Bocah wadon njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - kawilujengan kita ing pasukan!
  Lan driji sikil gundhul uga mbuwang jarum kasebut.
  Lan akeh wong kanthi tenggorokan sing ditindhes, sing ana ing gundukan mayit, uga tank sing rusak lan pesawat sing ambruk.
  Augustine iku prawan edan. Lan ngremukake kabeh wong kaya robot saka hyperplasma.
  Iku wis smashed ora siji atus Nazi lan akèh tank karo pesawat. Nanging kabeh njupuk munggah jangkah. Lan prajurit isih nggero.
  - Aku ora bisa dikalahake! Paling keren ing donya!
  Lan maneh, kaendahan ing serangan.
  Lan saka driji sikil dheweke, kacang mabur metu. Lan telung atus Nazi lan rolas tank padha ambruk dening bledosan kuat.
  Augustine, muter karo otot-otot weteng lan goyang-goyang dodo karo penthil abang, nyanyi:
  - Sampeyan ora wani ngrebut tanah kita!
  Svetlana Snow White uga nyerang. Lan ora menehi ons saka respite. Prawan terminator liar.
  Lan ngethok mungsuh lan mbesmi Nazi. Lan massa pejuang coklat wis tiba ing selokan lan ing sadawane dalan, bebarengan karo tank lan pesawat sing rusak.
  Enem dadi liar. Iku perang alam bébas.
  Karate bocah Oleg Rybachenko bali ing tumindak. Lan dheweke maju, ngacungake pedhang loro. Lan bocah terminator mbukak pabrik. Tiwas Nazi tiba.
  Massa mayit. Gunung-gunung kabeh awak getih, akeh mobil lan pesawat sing rusak.
  Bocah penemu ngelingi strategi liar. Ing endi uga jaran lan wong-wong padha nyampur.
  Pembunuh bocah Oleg Rybachenko squeaks:
  - Bilai saka pikiran!
  Lan bakal ana ton dhuwit!
  Lan boy terminator ing gerakan anyar. Lan sikil gundhul bakal njupuk soko lan uncalan.
  Bocah lanang genius nggero:
  - Kelas master lan tenan "Adidas"!
  Acara sing apik tenan ternyata keren. Lan carane akeh matèni Nazi. Lan jumlah paling gedhe sing mateni pejuang coklat, bebarengan karo tank lan pesawat.
  Margarita wadon Barefoot uga ing perang. Ngilangi kayu manis lan waja lan nggero:
  - Resimen kejut gedhe! Kita kabeh drive menyang coffin!
  Lan pedhange disusupi Nazi. Massa pejuang coklat wis ambruk. Lan karo tank lan pesawat.
  Bocah wadon mau nguwuh:
  - Aku malah luwih keren tinimbang panther! Buktine yen sampeyan sing paling apik!
  Lan kacang polong kanthi bahan peledak sing kuat bakal mabur metu saka tumit telanjang bocah wadon.
  Lan bakal nyerang mungsuh.
  Lan dheweke bakal njupuk lan numpes sawetara mungsuh, tank, lan malah pesawat.
  Lan Natasha Korshunova ing panguwasa. Lan dheweke nyerang mungsuh, lan dheweke ora bakal nglilani sapa wae.
  Pira Nazi sing wis tiwas bebarengan karo tank lan pesawat.
  Lan untune landhep banget. Lan mripat iku safir. Iki cah wadon - algojo utama. Sanajan dheweke duwe kabeh mitra - algojo!
  Natasha Korshunova nguwuh:
  - Aku edan! Sampeyan bakal duwe paukuman! Aja njupuk malah ruble!
  Lan maneh, cah wadon bakal ngethok akeh Nazi nganggo pedhang.
  Zoya Angelskaya ing pamindhahan lan Cut akeh warriors coklat.
  Lan sikil gundhul mbuwang jarum. Saben jarum mateni sawetara Nazi utawa nembak pesawat nganggo tank. Bocah-bocah wadon iki pancen ayu.
  Augustine maju lan ngalahake mungsuh. Lan ing wektu sing padha, dheweke ora lali bengok-bengok:
  - Sampeyan ora bisa uwal coffin!
  Lan cah wadon bakal njupuk untu lan gundhul untu!
  Lan rikma abang dadi ... Rambut fluttering ing angin, kaya spanduk proletar.
  Lan kabeh secara harfiah metu saka nesu.
  Svetlana Snow White ing gerakan. Ing kene dheweke ngethok akeh tengkorak lan menara tank. A warrior sing bares untu.
  Nuduhake ilat. Lan banjur spits saka kang dipercoyo - nuthuk pesawat. Banjur dheweke nguwuh:
  - Apa kowe bakal mati!
  Lan maneh, jarum mateni mabur saka sikile sing telanjang, sing nyerang infanteri lan pesawat.
  Oleg Rybachenko mlumpat lan mlumpat.
  Bocah lanang tanpa alas ngetokake jarum, nuthuk tank, lan nyanyi:
  - Ayo camping, mbukak akun gedhe!
  Prajurit enom iku paling apik.
  Dheweke wis cukup sawetara taun, kabeh wong ing petualangan karo Natasha lan perusahaan, nanging katon kaya bocah. Mung banget kuwat lan otot.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Ayo game ora miturut aturan - kita bakal break liwat fraera!
  Lan maneh, jarum sing mateni lan smashing mabur saka sikile gundhul. Loro-lorone pesawat lan tank.
  Sparkling karo gundhul, tumit bunder, Margarita Korshunova nyanyi kanthi bungah:
  - Ora ana sing mokal! Aku pracaya kamardikan bakal esuke!
  Bocah wadon kasebut maneh mbuwang jarum sing mateni Nazi lan tank lan pesawat, terus:
  - pepeteng bakal ilang! Muga-muga mawar mekar!
  Lan sanalika prajurite mbuwang kacang polong nganggo driji sikile, sewu Nazi langsung mabur ing udara. Ya, tentara saka coklat, kekaisaran neraka leleh ing ngarep mata.
  Natasha Korshunova ing perang. Mlumpat kaya kobra. Jeblugan mungsuh. Lan akeh Nazi sing mati, lan pesawat tiba.
  Bocah-bocah wadon lan pedhang, lan gandum ing batu bara, lan tumbak. Lan jarum.
  Ing wektu sing padha, uga nguwuh:
  - Aku pracaya kamenangan bakal teka!
  Lan kamulyan saka Rusia bakal nemokake!
  Bare driji sikil mbuwang jarum anyar, punching mungsuh.
  Zoya Angelskaya ing gerakan liar. Nyerang Nazi. Pecah mau dadi potongan cilik.
  Wong wadon prajurit mbuwang jarum nganggo driji sing kosong. Iku nembus mungsuh, bebarengan karo tank lan pesawat, kaya rame:
  kamenangan lengkap kita ing tangan!
  Lan dheweke nindakake pabrik liar kanthi pedhang, nyapu tank. Iki pancen bocah wadon kaya bocah wadon!
  Nanging kobra Augustine terus nyerang. Wong wadon iki ngipi elek kanggo kabeh ngipi elek.
  Lan yen nguripake, tegese iku nguripake.
  Sawisé iku wong abang bakal njupuk lan nyanyi:
  - Aku bakal mbukak kabeh tengkorak! Aku ngimpi gedhe!
  Lan saiki pedhang dheweke tumindak lan ngethok daging lan logam nganggo duralumin pesawat.
  Svetlana Snow White uga terus nyerang. Cah wadon iki ora duwe inhibisi. Bareng wis dicencang, akeh mayit sing dicemplungake, lan pesawat lan tank sing ana ing sekitar.
  Terminator pirang nggero:
  - Carane apik iku bakal! Carane apik iku bakal - Aku ngerti!
  Lan saiki kacang pembunuh mabur saka dheweke.
  Barefoot nggantheng, Oleg lanang otot maneh satus Nazi, mbeta meteor, misuwur dipotong. Lan dheweke bakal njupuk bom lan mbuwang.
  Ukuran cilik, nanging bisa mati ...
  Carane break menyang bêsik cilik massa pesawat ing langit.
  Bocah terminator melolong:
  - Nom-noman ribut saka mesin sing elek!
  Margarita wadon tanpa alas kaki bakal nindakake iki maneh ing perang.
  Lan nyuda akeh pejuang coklat. Lan dheweke ngethok kliring gedhe, ing antarane tank lan pesawat.
  Bocah wadon njerit:
  - Lambada minangka tarian kita ing pasir!
  Lan kenek karo semangat gawe anyar.
  Natasha Korshunova malah luwih nesu ing nyerang. Dadi threshing Nazi. Iku ora apik banget kanggo wong-wong mau kanggo nolak bocah-bocah wadon kuwi.
  Natasha Korshunova njupuk lan nyanyi:
  - Tendhanganku ora nganggo alas kaki!
  Mlaku ing panggonan iku conciliatory umum!
  Lan prawan prajurit bledosan menyang mungsuh karo cascade jotosan.
  Lan dheweke bakal mbuwang cakram kanthi sikil kosong.
  Kene dheweke mlayu pabrik. Massa saka kepala tentara coklat mbalek maneh, lan tank padha kobong, pesawat padha murub.
  Dheweke minangka kaendahan gelut. Dheweke ngalahake awake dhewe minangka armada coklat.
  Zoya Angelskaya ing pamindhahan, crushing everyone tanpa istiméwa. Lan pedhange kaya gunting pati.
  Cah wadon iku mung ayu. Lan sikile gundhul mbuwang jarum banget beracun.
  Ngalahake mungsuh. Padha nusuk tenggorokan lan nggawe peti mati, nggawe tank lan pesawat njeblug.
  Zoya Angelskaya njupuk, goyang-goyang penthil abang susu lengkap, lan squeaked:
  - Yen ora ana banyu ing kran ...
  Natasha Korshunova bengok-bengok kanthi bungah:
  Dadi salahmu!
  Lan karo driji sikil gundhul kang uncalan soko sing matèni sak tenane. Iki pancen cah wadon.
  Lan lading bakal mabur saka sikile sing gundhul. Lan bakal nyerang akeh pejuang, ngethok menara saka tank.
  Barefoot Augustine ing gerakan. Cepet lan unik ing kaendahane.
  Apa rambute padhang. Padha flutter kaya spanduk proletar. Cah wadon iki pancen vixen.
  Lan dheweke ngethok mungsuh - kaya-kaya dheweke lair kanthi pedhang ing tangane.
  Rambut abang, kewan sialan! Aku perang karo tambang nggunakake cahya alami, tanpa cat.
  Augustine njupuk lan hissed:
  - Bakal dadi kepala banteng - para pejuang ora bakal kelangan pikirane!
  Dadi dheweke maneh numpes akeh pejuang.
  Bocah Terminator Oleg Rybachenko mumet:
  - Mung apa sing perlu! Iki cah wadon!
  Margarita Korshunova, mbuwang keris nganggo sikil telanjang, nyuwil menara tank, dikonfirmasi:
  - Prawan gedhe lan keren!
  Augustine langsung setuju karo iki:
  - Aku prajurit sing bakal cokotan sapa mati!
  Lan maneh, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke bakal ngluncurake pembunuh, nuthuk pesawat.
  Natasha Korshunova ora kalah karo mungsuh ing perang. Ora cah wadon, nanging kanggo mungkasi munggah karo penyihir kuwi ing geni. Lan Nazi ngalami wektu sing angel: pesawat lan tank tiba.
  Lan njerit:
  - Apa langit biru!
  Augustine, ngeculake lading kanthi sikil telanjang, ngethok menara tank, dikonfirmasi:
  - Kita ora ndhukung rampokan!
  Svetlana Snow White, ngethok mungsuh lan nembak pesawat, tweeted:
  - Wong gemblung ora butuh peso....
  Zoya Angelskaya squeaked, mbuwang jarum nganggo sikil telanjang, lan nuthuk tank lan pesawat karo sikil tanned:
  - Sampeyan bakal ngapusi dheweke saka telung kothak!
  Natasha Korshunova, nyuda Nazi, nambahake:
  - Lan apa karo wong kanggo Penny!
  Lan prajurit bakal njupuk lan mlumpat. Padha dadi getih lan kelangan. Umumé, padha duwe akeh kasenengan.
  Oleg Rybachenko, bocah lanang sing meh wuda, nggantheng, otot sing nganggo celana pendek, katon apik banget ing perang.
  Margarita cah ayu, kanthi driji sikil sing gundhul, mbuwang sikile, sepotong antimateri lan nyanyi:
  - Pukulan kuat, nanging wong lanang kasengsem ...
  Bocah lanang sing jenius ngluncurake kaya baling-baling helikopter nganggo sikile. Aku ngethok sawetara atus kepala saka Nazi lan tank, lan squeaked:
  - Cukup sporti!
  Lan loro - lanang lan wadon - ing openwork lengkap.
  Bocah terminator Oleg, ngethok prajurit coklat, gurgled:
  - Lan bakal ana kamenangan gedhe kanggo kita!
  Margarita njawab:
  - Kita mateni kabeh wong - kanthi telanjang kaki!
  Bocah wadon kuwi pancen terminator aktif.
  Natasha Korshunova nyanyi ing serangan kasebut:
  - Perang suci!
  Lan jawata ngluncurake disk bumerang sing cetha. Dheweke mabur ing busur, ngethok akeh Nazi lan menara tank.
  Zoya Angelskaya nambahake, nerusake pemusnahan:
  - Iku bakal kita kamenangan!
  Lan jarum anyar mabur saka sikile sing kosong. Lan dheweke nyerang akeh pejuang lan pesawat.
  Bocah wadon pirang ngandika:
  - Checkmate mungsuh!
  Lan dheweke nuduhake ilat.
  Barefoot lan murub, Augustine, ngobahake sikile lan mbuwang swastika sing landhep, gurgled:
  - Gendéra Imperial maju!
  Svetlana Snow White, kanthi tumit sing telanjang mbuwang bal hiperplasma, kanthi gampang dikonfirmasi:
  - Kamulyan kanggo pahlawan sing tiba!
  Lan bocah-bocah wadon padha bengok-bengok bebarengan, numpes Nazi:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan saiki cakram mabur saka sikile para prajurit. Daginge ambruk, lan menara tank lan buntut pesawat dibongkar.
  Lan nangis maneh:
  - Ora ana sing bisa ngalahake kita!
  Natasha Korshunova miber menyang udhara. Nyuwek mungsuh lan manuk swiwine, lan ngetokake:
  - Kita dheweke-srigala, goreng mungsuh!
  Lan saka driji gundhul, disk banget agawe bakal fly metu.
  Wong wedok iku malah kleru-kleru ing ecstasy.
  Banjur dheweke murmur:
  - Tumit kita seneng geni!
  Ya, bocah-bocah wadon pancen seksi.
  Oleg Rybachenko, bocah lanang sing nggantheng, otot sing nganggo celana pendek, gurgled:
  - Oh, awal, menehi pangayoman sungu!
  Lan nglirik marang para prajurit. Padha ngguyu lan gundhul untu kanggo nanggepi.
  Natasha Korshunova numpes Nazi lan squealed:
  - Ing donya kita ora ana kabungahan, tanpa perjuangan!
  Bocah terminator kanthi tumit wuda, bunder, bocah cilik, nyerah menyang pulsar lan ngrusak Nazi, mbantah:
  "Kadang gelut uga ora nyenengake!"
  Natasha Korshunova sarujuk:
  - Yen ora ana kekuwatan, ya ...
  Nanging kita prajurit tansah sehat!
  Bocah wadon kasebut mbuwang jarum ing mungsuh kanthi driji sikile, nyebul massa tank nganggo pesawat, lan nyanyi:
  - Prajurit tansah sehat,
  Lan siap kanggo tumindak!
  Sawisé iku, Svetlana Snow White maneh Cut mudhun mungsuh, demolishing menara tank lan buntut pesawat.
  Zoya Angelskaya minangka bayi sing cepet banget. Ing kene dheweke ngluncurake kabeh tong minyak ing Nazi. Lan nyuwek saperangan ewu saka siji bledosan.
  Banjur dheweke njerit:
  - Aja mandheg, tumit kita padhang!
  Lan cah wadon ing renda pertempuran!
  Augustine ing perang uga ora kuwat. Dadi threshing Nazi. Kaya-kaya saka bentelan rante nuthuk.
  Lan choping mungsuh - sings:
  - Ati-ati, iku bakal apik
  Bakal ana pie ing musim gugur!
  Iblis wulu abang tenan plow ing perang kaya setan ing snuffbox. Lan carane tank diobong lan pesawat diobong.
  Nanging cah wadon tanpa alas ing tunik, Margarita Korshunova, carane dheweke gelut. Lan Nazi njaluk saka dheweke.
  Lan yen dheweke kenek, dheweke bakal kenek.
  Saka iku, cipratan getih mabur metu.
  Natasha Korshunova ujar kanthi kasar nalika cipratan logam mabur saka sikile sing kosong, sing nyawiji tengkorak lan menara tank:
  - Kamulyan kanggo Rusia, banget malah kamulyan!
  Tank cepet maju...
  Divisi ing klambi abang -
  Salam wong Rusia!
  Ing kene bocah-bocah wadon njupuk Nazi. Supaya padha Cut lan shredded. Ora warriors, nanging tenan panthers sing wis bejat chain.
  Bocah keren Oleg Rybachenko ing perang lan nyerang Nazi. Dheweke ngalahake wong-wong mau tanpa welas asih, ngethok tank-tank kasebut, lan njerit:
  Kita kaya banteng!
  Margarita Korshunova, numpes tentara coklat, lan nglereni tank lan buntut pesawat, ngangkat:
  Kita kaya banteng!
  Natasha Korshunova njupuk lan nguwuh, ngethok pejuang coklat bebarengan karo tank:
  - Sampeyan ora bisa ngapusi!
  Zoya Angelskaya nyuwek Nazi, squeaked:
  - Ora, ora nganggo tangan!
  Lan dheweke uga bakal njupuk lan ngeculake tanda bintang kanthi sikil kosong lan ngrampungake akeh fasis.
  Natasha Korshunova njupuk lan ngeculake, kejut kilat saka puting abang lan squeaked:
  - TV kita murub!
  Lan buntelan jarum pembunuh mabur saka sikile sing gundhul.
  Zoya Angelskaya, uga numpes Nazi lan tank karo pesawat, squeaked:
  - Persahabatan kita monolitik!
  Lan maneh kaya uncalan sing bunderan burem ing kabeh arah. Iki cah wadon - extermination murni saka mungsuh.
  Cah wadon karo driji sikil telanjang bakal njupuk lan miwiti telung boomerangs. Lan mayit saka iki dadi luwih akeh.
  Sawise iku, kaendahan bakal menehi:
  - Kita ora bakal menehi welas asih marang mungsuh! Bakal ana mayit!
  Lan maneh bab agawe mabur mati saka tumit gundhul.
  Augustine sing rambut abang uga kanthi logis ujar:
  - Ora mung siji mayit, nanging akeh!
  Sawisé iku, cah wadon njupuk lan mlaku tanpa alas kaki liwat puddles getih. Lan dheweke mateni akeh Nazi.
  Lan carane roars:
  - Pembunuhan massal!
  Lan saiki dheweke bakal ngalahake jenderal Nazi. Pecah tengkorak lan wenehake:
  - Banzai! Sampeyan bakal pindhah menyang swarga!
  Svetlana Snow White nesu banget ing serangan kasebut, utamane nutul tank, lan pesawat uga, dheweke squeaks:
  - Ora bakal ana welas asih kanggo sampeyan!
  Lan rolas jarum mabur saka driji gundhul. Nalika dheweke nembus kabeh wong, pesawat kasebut ambruk. Lan akeh banget malah prajurit nyoba kanggo shred lan matèni.
  Oleg Rybachenko bocah cilik sing otot lan embossed ing kathok cendhak, nuthuk gagak karo singsot, squeaks:
  - Palu sing apik!
  Lan bocah lanang uga mbalangake lintang sing keren kaya swastika kanthi sikil kosong. Hibrida sing rumit.
  Lan massa Nazi ambruk.
  Oleg Rybachenko nggero:
  - Banzai!
  Lan cah lanang iku ing serangan alam bébas maneh. Ora, daya mung seething ing dheweke, lan gunung geni gurgling!
  Margarita sing apik banget ing gerakan. Dheweke bakal nyuwek weteng saben wong.
  Bocah wadon bakal mbuwang sèket jarum bebarengan karo sikilé. Lan akeh macem-macem mungsuh sing tiwas, tank lan pesawat dipateni.
  Sparkling karo tumit telanjang dheweke, Margarita Korshunova nyanyi babagan keceriaan:
  - Siji loro! Sungkowo ora masalah!
  Sampeyan ngirim tau dadi pundung!
  Tansah irung lan buntut sing luwih dhuwur kanthi pipa.
  Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Iki minangka perusahaan sing agresif. Bocah wadon kasebut njerit lan njerit:
  "Presiden Naga bakal dadi mayit!"
  Natasha Korshunova ing perang mung sawetara jenis terminator. Lan dheweke nggero :
  - Banzai! Njaluk cepet! Lan pungkasane diktator!
  Lan granat mabur saka sikile gundhul. Lan Nazi kaya paku . Lan bakal Smash akeh mastodons lan winged, mesin infernal.
  Punika prajurit! Kanggo kabeh prajurit - prajurit!
  Zoya Angelskaya uga nyerang. Asu ngamuk kuwi.
  Lan dheweke njupuk lan gurgled :
  - Rama kita yaiku Dewa Putih dhewe!
  Lan dheweke ngethok pabrik telung ing Nazi!
  Lan rikma abang, kanthi tumit sing telanjang lan puting ruby ing dhadha Augustine, nggero nanggepi:
  - Lan Gusti Allahku ireng!
  Pancen, abrit minangka perwujudan saka cidra lan ala. Kanggo mungsuh, mesthi. Lan kanggo kanca-kancane, dheweke dadi sayang.
  Lan carane dheweke bakal njupuk lan uncalan karo driji sikil gundhul. Lan ana akeh prajurit saka kekaisaran coklat, uga tank lan pesawat.
  Si abang mbengok:
  - Rusia lan Gusti Allah ireng ana ing mburi kita!
  A warrior karo potensial pertempuran dhuwur banget. Ora, ing ngisor iki luwih becik ora campur tangan. Minangka menara tank ambruk lan swiwi pesawat fasis.
  Agustinus, ngremuk mungsuh, ngucap:
  - Kita bakal ngremuk kabeh pengkhianat dadi bubuk!
  Lan nglirik kanca-kancane. Ya, bocah wadon sing murub iki dudu barang sing bisa menehi katentreman. Kajaba tentrem iku agawe!
  Svetlana Snow White, numpes mungsuh, ngetokake:
  - Kita bakal nyapu sampeyan ing baris!
  Redhead Augustine dikonfirmasi:
  - Kita bakal mateni kabeh wong!
  Lan saka gundhul, sikil chiseled, hadiah saka total annihilation mabur maneh! Lan akeh tank lan montor mabur njeblug dadi cukur cilik bebarengan.
  Banjur bocah wadon kasebut nyerang kanthi kilat kaya saka puting abang.
  Ngirim hadiah pati kanthi tumit sing telanjang, Oleg Rybachenko nanggapi:
  - Bakal dadi banzai lengkap !
  Augustine, nyuwek-nyuwek Nazi kanthi tangan kosong, ngethok nganggo pedhang, lan mbuwang jarum nganggo driji sikile, ngrusak tank lan pesawat bebarengan, ngetokake:
  - Ing cendhak! Ing cendhak!
  Natasha Korshunova, numpes warriors coklat, bebarengan karo tank lan pesawat, squeaked:
  - Singkatnya - banzai !
  Lan ayo numpes mungsuhmu kanthi galak.
   Bocah lanang sing ora nganggo alas kaki , nggantheng nganggo celana pendek, Oleg Rybachenko, ngethok mungsuh, ujar:
  - Gambit iki dudu Cina,
  Lan debut, pracaya kula, iku Thai!
  Lan maneh, cakram pemotong logam sing cetha mabur saka sikile bocah lanang. Dheweke ngethok loro menara tank lan buntut pesawat.
  Margarita, bocah wadon sing nyerang logam, nyanyiake para prajurit kekaisaran coklat lan waja tank, ngethok:
  - Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang,
  Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang ...
  Ayo ora guyon karo iku -
  Ayo padha nyuwek!
  Ayo padha nyuwek!
  Dheweke nindakake pakaryan sing apik karo Nazi banjur ...
  Kene Hitler lan tim ambruk ing dhengkul sadurunge bocah-bocah wadon lan bocah-bocah.
  Natasha Korshunova pisanan meksa Nazi nomer siji kanggo ngambung sikile.
  Banjur Hitler lan kabeh wong ing saubengé ngambung tlapak sikil lan tumit bocah-bocah wadon liyane. Lan padha didilat tumit nganggo ilat. Lan cah lanang pirang sing nggantheng banget, Oleg Rybachenko, diambungi karo sikil wadon.
  Sawise seneng banget karo ngremehake parasit lanang, Natashka dhawuh:
  - Saiki, sadurunge kita mateni kowe kabeh, mlebu pesenan kanggo nyerah lengkap lan tanpa syarat saka Reich Katelu menyang Uni Soviet!
  Kabeh apik sing pungkasane apik. Reich Katelu nyerah lan Wehrmacht sing kuwat dilucuti senjata. Hitler lan timnya menyang guo Beria.
  Paukuman kasebut cepet nanging adil. Tanggal 22 Juni 1959, Hitler digantung langsung ing Lapangan Merah!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"