Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Karir Boy Junga Pirate

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eduard, budak kabina-bina akrab, jadi bajak laut. Jeung gelut jeung armada pamaréntah, robs kapal, jeung frees geulis, budak awéwé tataranjang suku. Nyobaan adil.

  KARIR BOY JUNGA PIRATE
  ANNOTASI
  Eduard, budak kabina-bina akrab, jadi bajak laut. Jeung gelut jeung armada pamaréntah, robs kapal, jeung frees geulis, budak awéwé tataranjang suku. Nyobaan adil.
  . BAB #1
  Nyumput, saolah-olah clinging kawas lintah antara rak tina meanders dek, budak tataranjang suku Eduard Osetrov terus ngadangukeun. Papan-papan kapal anu nembé dipotong seungit tina ek rake sareng ngagitik pipi lemes tina rumaja abadi, atanapi, sigana, bahkan budak lalaki umurna kira-kira tilu belas taun. Budak terminator mikir keras:
  Rencana naon anu kedah anjeunna pilih?
  Kutu keong alien, herang ku cangkang zamrud, ngarayap mapay-mapay dampal suku budak kabina-bina. Manéhna pleasantly tickled buleud budak, keuneung pink jeung paws nya, jeung Edik stretched biwir na kana seuri.
  Betapa éndahna boga awak nu ngora, kuat, teu capé jeung tabah. Dina nu tatu dudung tanpa renik, sarta knocked kaluar huntu tumuwuh deui, komo hiji merk kalawan beusi panas (aya hiji episode perbudakan misalna dina quarries keur budak hiji!) Lajeng sanggeus sababaraha jam ngiles tanpa renik a.
  Leres, anjeunna mayar ieu ku henteu dewasa, tapi anjeunna ngagaduhan seueur kauntungan sareng kauntungan anu sanés. Sarta ieu, éta kudu dicatet, outweighs sagala kalemahan nu aya di budak leutik langgeng.
  Para menak ti antara pamangsa laut terus ngobrol santai. Hiji anu richly ngagantung kalawan rubies nanya Empang "imam".
  - Janten, naha éta hartosna perang sareng harpers teu tiasa dihindari? -
  Jenis anu aya hubunganana sareng gereja dikonfirmasi:
  - Leres, sareng lanceukna parantos aya di pihak urang, kamungkinan urang tiasa nyiptakeun koalisi anu lega.
  Padagang anu nganggo ranté ruby naros:
  - Jeung Grandmaster Screw?
  Konspirator licik nyarios:
  - Anjeunna understands hadé ti batur yén bass ganda mangrupakeun rukun utama iman dunya, sarta bakal nulungan urang Cope jeung harpists.
  Tukang dagang seuri licik.
  - Ku kituna, urang kudu ngolo-ngolo ngan raja Suling. Sarta ngantep Naga katilu belas ngaluarkeun bula a.
  Aya jeda sakeudeung. Edik, huntuna kuat siga titan, ngegelan kabel tar, nyiwit. Beuteung budak, mun bisa disebut budak bajoang mangsa nu geus hirup leuwih ti hiji abad, kosong. Anjeunna teu acan tuang sateuacan bade pangintipan, jadi manehna hayang hiji mamah.
  Naon deui anu kudu dilakukeun? Maéhan aranjeunna atoh.
  Ngaliwat, jempé ngaléngkah, disamak kana warna coklat suku, budak awéwé. Manéhna dina tunic pondok, ngidinan Anjeun pikeun admire pesona kelamin adil. Sanajan kulitna swarty, buuk budak awéwé éta pirang, ampir bodas salju, jeung manehna bau menyan.
  Edward malah regretted yén anjeunna masih budak, tapi di sisi séjén, anjeun tiasa admire arca gilded, sarta merak, atawa batu mulia, jadi sia meunang bungah.
  Saudagar imam, ngagoyangkeun ranté zamrudna, kalayan yakin nyatakeun:
  - Sarta eta bakal pesenan urang, "sungut Naga", bakal ngegel saha.
  Si lawan bicara nyikikik nyikikik:
  "Bajak laut nembé nyandak kapal penjelajah saratus bedil ti Harpers. - Ngetok keuneung sapatu. - Éta senang.
  Palayan ordo, anu sami sareng Jesuits, ngawaler:
  - Éta naon maranéhna butuh. Aranjeunna bakal terang kumaha nyetél sagala jinis bangsat ka urang.
  Di dieu Edward, anu deui mimiti admire sejen, budak bulistir-kaki dina tunic a, ku cangkéng ipis jeung hips megah, dina hal ieu, warna beureum, ngan dina jangka waktu nu inget yen anjeunna teu acan réngsé tugas dibikeun ku urut chieftain. Morgan Dish. Sanajan di sisi séjén, naha anjeunna kedah merta minuhan éta? Saha Morgan ieu, bajak laut haus getih sareng rogue anu nyumputkeun harta ti tim? Naha henteu beurit ? Sareng éra na, anjeunna, pelopor, lima menit saatos anggota Komsomol Eduard milu dina ieu. Duanana karanjingan sareng haus pikeun petualangan mimiti nyarios dina anjeunna. Nya, éta pilihan Komsomol na!
  Kumaha Eduard Osetrov jadi pelopor - carita béda, dina planét kalayan tingkat téhnologis béda tina ngembangkeun. Di dinya, khususna, anjeunna mendakan kakaisaran anu sami sareng Reich Katilu, ngan ukur langkung ageung, seueur sareng téknologi maju.
  Sarta anjeunna dilawan analog sorangan tina USSR, ngan dipingpin ku awéwé geulis tur lahiriah ngora.
  Sareng di dinya, tangtosna, aya panaratas. Leuwih ti éta, aya heran loba barudak di planét ieu, sarta ngeunaan lima kali leuwih awéwé ti lalaki. dunya éndah.
  budak nu maréntahkeun hiji battalion sakabéh barudak, sarta narima béntang sahiji pahlawan SBKR - éta nami kakaisaran beureum ieu. Eduard malah nangkep tank Cobra-13 beuratna sarébu ton sareng ngangkut ka unitna. Nu tétéla tiis pisan. Sareng timna, dua per tilu budak awéwé sareng katilu budak lalaki, nunjukkeun diri janten keren pisan. Tapi éta, tangtosna, mangrupikeun carita anu béda.
  Sareng ayeuna Edward aya dina kapal, dina dunya kira-kira abad ka-17, upami dibandingkeun sareng jaman pangwangunan bumi.
  Jeung ceuli getol budak urang hears sagalana ogé.
  - Nya, Naga kedah ngagerem sareng nyéépkeun seuneu nyalira anu ngaduruk sadayana sakaligus. Jeung Grandmaster Screwup bisa ngirim hiji Assassin ka Harp Raja. Kadéngé sora hawar-hawar. - Sanajan Allah weruh naon jenis pangawasa aya, tapi perjuangan pikeun tahta moal nguatkeun kakaisaran.
  The counterparts with emeralds ngajawab kalawan seuri:
  - Pembunuh sacara saksama disumputkeun sareng siap nyeureud. Aya ngan hiji Allah di jagat raya, sarta kudu aya ngan hiji patriarch hébat sarta lanceukna kokolot. - Nada pangeran garéja jeung raja assassins jadi kentel. "Kanyataan yén raja maranéhna mutuskeun pikeun jadi kapala garéja téh sacrilege, sarta hukuman kejam ngantosan anjeunna.
  Interlocutor nu, fingering ranté ruby, nanya:
  Abaldin tungtungna bakal ditelasan?
  Seuri ngajawab:
  - Dina waktos katuhu.
  Hiji sora anu pinuh ku haus ngagerentes:
  - Teras hayu urang nginum ka éta.
  Jesuit disebut budak spinning ti antara pagawé kapal sarta loudly paréntah.
  - Bawa kami tong Hisher .
  Budakna, nyegruk keuneungna, nyokot wadah badagna, bari sesah ngarérét ka para pamingpin. Anjeunna ampir murag, tripping ngaliwatan dewan, tapi budak awéwé junun grab wadahna kalawan cairan adi.
  Budak kabina-bina ngaharéwos, enggeus diteunggeul kana keuneungna ku iteuk basa ngebulkeun anggur. Sareng nalika rungkun awi ngalangkungan dampal suku budak, anjeun ngajerit dina luhureun bayah anjeun. Teras sukuna hurung, sareng unggal léngkah janten kanyeri salami sababaraha minggu.
  Edward winked di budak jeung budak, sanajan maranehna teu ningali manehna.
  Leres, di dieu, tangtosna, hirup pikaboseneun, sareng anjeun moal terjun kana dunya dongeng anu saé dina konsol kaulinan.
  Sapasang bangsawan pounced kana kendi sarta mimiti ngelek kalawan relish sapertos, kawas onta meuntas gurun Sahara tanpa cai. Nalika konspirator nginum, aranjeunna ngusir budak éta kalayan nyiksa anu kotor, ngaganjar anjeunna ku tajongan anu berehan dina burit, sareng nyebatkeun sukuna anu disamak kalayan pecut. Urang asup ka kabin jeung diuk handap dina méja. Tétéla, aranjeunna masih teu boga cukup waktu pikeun konspirasi a. Sanajan anteng nyarita, si Édik, si Édik, nyepengan unggal kecap.
  Ayeuna obrolan bakal leuwih senang. - Mimitian Jesuit ti alam semesta sejen. - Naga katilu belas percaya yén kakaisaran sapertos Harp teu gaduh hak pikeun aya. Ieu kudu dibagi antara Double Bass jeung Suling, sarta ngeunaan vile Heretical Républik Harmony, giliran na bakal geura-giru datang.
  Di dieu sudagar-konspirator sareng rubies nyarios:
  - Anehna, tapi sakapeung jalma-jalma langkung seueur ibadah, kalayan hormat ka Gusti anu Maha Suci sareng hambana. Contona, urang Republik mayar kami perpuluhan rutin!
  Si Jesuit, imam nganggo kalung zamrud, ngagerem:
  - Tapi henteu langkung ti éta, sareng pangmayaran sanés ka perbendaharaan lanceukna dieureunkeun.
  Lajeng pasangan na nyandak sip sejen anggur amis tur spiced, dahar daging lemak soaked dina saos coklat. Jus ketan sato ngalir kana janggotna; berkat latihan husus, panon Edik budak tataranjang suku jadi seukeut pisan, sarta anjeunna bisa ningali rinci ngaliwatan bécék, kaca bengkung di ahir Abad Pertengahan. Lajeng anjeunna ngadawuh thoughtfully:
  - Euweuh, Jigana pilihan pangalusna nyaéta mulangkeun monarki dinya - A nyengir ajag jeung nyengir vampir. - Dina hal ieu, bakal aya deui urutan, sarta kakuatan gareja bakal strengthened.
  Jesuit gancang-gancang ngajamin:
  - Urang geus boga pangeran cocog. Anjeunna digedékeun di biara, sareng gumantung pisan ka urang.
  Seuri ngajawab:
  "Geus kitu, hayang naon deui?"
  Harewos siga oray oray:
  - Nyogok batur, jeung maehan batur.
  The conspirator kalawan rubies sniffed dope tina snuffbox na jeung hissed:
  - Hiji rajapati leuwih hade tinimbang saratus kutukan. Urang kudu meta, teu reureuh.
  - Hayu urang nginum deui supados ngan ukur urang anu bakal ngalaksanakeun konspirasi, sareng anu sanésna bakal kabeungkeut!
  Nu mabok-mabok nyuruput kana gelas anu matak pikabitaeun tina pérak. anggur éta mahal tur pohara kuat, sanajan sakecap alus. Beureum seuneu, ngabuih, siga getih orok anu tumpah kana ombak laut.
  - Panginten urang nyanyi, kuring bosen ngobrolkeun politik.
  Aya nu nyeuri:
  - Hayu, ngan tenang, lamun teu urang bakal hudang sakabeh kapal. Isukan urang urang boga gawe.
  Niup kana méja kalayan tinjuna, sareng anggur ngalayang kana camisole, nutupan éta ku bintik-bintik kotor:
  - Kumaha upami jalma? Leuwih goreng ti anjing. Naha urang kedah ngurus aranjeunna?
  Jeung chuckle vile kalawan kacapi:
  - Tapi éta alus mun squeeze hiji koin kaluar aranjeunna. Utamana upami aranjeunna ngarasa sareng terang yén anjeun paduli ka aranjeunna, bahkan langkung seueur dina kecap tibatan lampah.
  Budak awéwé némbongan. waktos Ieu aranjeunna ngagem panties ipis, sarta kalawan strips sempit lawon dina dada. suku maranéhanana bulistir, kulit zaitun, uttering sepi, enchanting sora, stomped dina dek. Jeung angin niup panjang, bulu caang tina beureum, emas, bodas, jeung coklat.
  Maranéhna asup ka para menak, siap nyumponan sagala nafsu para gegedén.
  Ahirna, kadéngé nyanyi sedih;
  Teu aya anu langkung leres tibatan koin
  Anjeunna leres-leres bersinar tanpa bohong!
  Kanyataanna, doubloon nyaéta pangawasa dunya,
  Dukunganana mangrupikeun pedang sareng tameng anu kuat!
  
  Dewa-dewa pagan disumputkeun di jerona,
  Ibarat panonpoe, raray emas bercahaya...
  Sanajan masih aya bandit parasit,
  Anu mimiti dagang jiwa maranéhanana!
  
  Koin mangrupikeun idola sareng malaikat malaikat,
  Anjeunna mangrupikeun Jurusalamet, anu ngancurkeun sadayana.
  Tanpa emas, baja damask anu diupahan bakal layu,
  Tanpa duit, kasuksésan dina perang moal datang!
  
  Tapi naon anu anjeun pikahoyong, lalaki jantung,
  Abdi hoyong mésér anjeun kaabadian ...
  Pikeun greedily muka panto pikeun kabagjaan,
  Pikeun ninun benang tina abad kahirupan!
  
  Tapi naha doubloon tiasa nampi éta ogé?
  Dupi bunderan emas sanggup ngalamun?
  Sangkan sepuh anu nganggo arit henteu sumping kalayan salam,
  Sareng anjeunna henteu nempatkeun segel dina dahi na di kamar mayit!
  
  Sanajan koin butuh loba kabagjaan,
  Pikeun masihan urang seueur dosa!
  Tapi manusa teu boga kakuatan pikeun hawa nafsu,
  Nya katresna, kawas gedang ka hayam jalu!
  
  Manéhna hayang meunang loba ti beuteung,
  Dahar pheasants jeung pon nanas.
  Sanaos anjeun henteu tiasa tuang dugi ka maot,
  Malah lamun anjeun pisan cool jeung duit!
  
  Sareng peti, bahkan hargana teuing,
  Sabab aya rohangan pikeun raja-raja di dinya!
  Barina ogé, malaikat bakal ngagambar nol dina formulir,
  Pukulan kana dahi sareng iteuk kana uteuk!
  Létah-létah panyeluk beuki kusut, sanggeus sagelas deui, bazar nu manjang ahirna jempé.
  Frasa panungtungan tétéla:
  "Anjeun ngadéngé yén pemberontakan peupeus kaluar di Jack London, dipingpin ku dua, atawa rada tilu, awéwé geulis.
  Pendeta anu nganggo zamrud nyerengeh sareng ngagerem:
  - Nalika aranjeunna katangkep, para prajurit bakal bagja pisan, aranjeunna bakal dirobek sareng kulitna dipotong janten pita!
  Sudagar nu mawa rubies nyerengeh jeung nyerengeh:
  "Kuring henteu kapikiran milu moro sorangan."
  Imam Jesuit jeung Katolik, hiccuping sarta bieu nahan belching-Na , squeezed kaluar:
  - Di dieu di basisir aya rumah bordil Srimanganti, isukan urang bakal naek kapal malah panas tur leuwih bitches temperamental.
  - Éta henteu bodo, naha henteu ayeuna. Kuring boga kahayang. Hey, sebut kuring PSK. Dimana peuting, peri herang? - The bangsawan mabok, muterna ranté-Na, stammered loudly sarta murag tina suku-Na.
  - Muga-muga Nu Maha Kawasa ngirimkeun impian anu saé. - Ceuk pandita mulya, sniffed tina botol sobering. Sakedapan nangtung, sadar, tuluy nyelang ku leungeun nu ngageter, tuluy ku lalakon ngacak-ngacak indit ka kabin.
  Budak awéwé ngadukung anjeunna ku panangan. Tapi tétéla geus loba teuing alkohol, pendeta éta euweuh sanggup nanaon.
  Sareng budak awéwé di dieu geulis pisan, sareng bau anu pikaresepeun tina menyan sareng langsing, awak athletic tina kelamin adil.
  Paguneman anu kadéngé ku scout Sturgeon ngandung seueur inpormasi rahasia, sigana pisan berharga pikeun batur, tapi aya sakedik akal pikeun pramuka ngora sorangan. Tungtungna, naha raja kacapi diracun atanapi henteu, éta sakedik bédana pikeun aranjeunna. Tapi perang, sabalikna, pikeun kapentingan filibuster nu, aya leuwih rampasan, jeung anjeun kirang sibuk jeung kapal perang musuh. Sedengkeun pikeun lanceukna, nu corsairs, sakumaha aturan, anu tahayul, tapi dina waktos anu sareng teu mukmin, sarta dina kasempetan aranjeunna siap ngarampog lengkep imam. Eduard Osetrov dirina pernah ngado'a, sarta kalawan susu indungna anjeunna nyerep kana dirina yén sagala agama téh tipu daya, sarta teu aya dewa. Atawa, sabab nyebutkeun, Allah, anu Trinity. Sareng kumaha éta, aya tilu dewa sareng, dina waktos anu sami, hiji? Teu kajadian kitu! Mun mom percanten nanaon, manéhna pikaresep teu ngobrol ngeunaan eta di hareup barudak, sarta Alice yakin yén aya sababaraha jenis kakuatan di sawarga, sanajan éta teu Alkitabiah. Pemberontakan, tangtosna, metot, tapi Edward éta tebih ti pamikiran yén ieu diatur ku adina-lanceukna biasana tenang jeung alus-natured dina pakarang spasi. Pikiran ieu sigana liar teuing sareng luar biasa, sanaos seueur anu tiasa robih dina dalapan taun. Utamana dina perang! A bajak, sarta Eduard nyaeta undoubtedly bajak a, kumaha oge, ieu hal damn.
  - Nu beunghar snickered ka wates! - Stomping suku bulistir anjeun dina ek. - Nu miskin kalaparan, éta sababna huru-hara. Éta sanés urusan kuring. budak terminator ngahuleng. "Urang kedah mikirkeun naon anu kudu dilakukeun ku sempalan ieu.
  Panonna murag kana keg nu tacan bérés. Budak buuk hideung nu katingali pisan siga anjeunna lumpat ka anjeunna sareng nyarios lemes.
  - Paman kuring maénkeun seueur trik. Teu aya anu ningali, kuring bakal nyobian " vinchika " na. "Budak éta nyegrek sareng nyeuseup inuman anu amis. Saterusna, sanggeus nyusu eta, manéhna nyokot deui sip; sirah budak mimiti nyieun sora, jeung manéhna staggered jeung indit ka galley.
  - Kumaha upami anjeun nembus kana gudang bubuk sareng niup tong di dinya? Dina hal ieu, raksasa ieu bakal kaduruk tur tilelep. - The insidious Edward sadar. "Abdi badé.
  Tapi lajeng budak inget yen aya budak geulis dina kapal, sarta aranjeunna bisa maot. Muhun, oke, anjeunna boga dina ramo indéks na leutik, dina bentuk oray silvery, misalna hiji modest na imperceptible ring glance kahiji. Tapi anjeunna tiasa mindahkeun individu lawan jenis dina jarak anu pondok. Jadi aya kasempetan nu katresna bakal disimpen.
  Nyekel obor jeung, ngan bisi, smearing beungeut jeung buukna jeung damar, lad indit ka bojong kapal, dina waktu nu sarua, manéhna nempatkeun pedang elit classy na dina retakan, fearing nu bakal ngahianat ka manéhna. kacemerlangan. Kaputusan éta kontroversial, tapi teu aya pilihan. Di jero bejana kaambek, teu bau pisan. Tangtosna, para pelaut henteu bénten dina kabersihan, sareng aranjeunna lega di mana waé. Sanajan kitu, anjeunna anu terang Pertambangan, dimana buligir, dicukur budak digawé teuas dina ranté sarta narima blows kalawan pecut pikeun gabungan slightest, atawa, sanggeus ngalambatkeun turun karyana saeutik, tétéla éta budak nenjo teu salah sahiji fastidious. . Di tambang, upamana, pangabutuhna dicumponan dina rengat-rérét, komo obor-oborna ngaléos. Enya, jeung budak dipasung up, sweaty pikeun taun, teu nyeuseuh, jadi aya bener Naraka. Sarta di dieu, ngan liang normal pikeun ahir Abad Pertengahan.
  Di jalan, budakna jeung otot garing, budak senam, disebut kaluar.
  - Mane, pasihan kami rum. pelaut nu mabok ngagerendeng.
  Ngabengkokkeun si Edik luncat kana tong, keuheul ngodok keran, dituang kana kendi. Keran éta karat sareng ngagulung pisan. Jiga jangkar katewak juket laut.
  Anjeun geus lila teuing ngaco, budak jahat. - Scout Osetrov narima nyabok beurat dina tonggong sirah. - Muhun, kaluar tina dieu, anjeun teu acan masihan.
  Budak kabin palsu lumpat laju. Ieu alus yén manéhna salah kaprah pikeun batur. Depot bubuk sok nyobian ngatur dina cara anu kamungkinan kamungkinan hit anu teu kahaja tina inti minimal. Hartina, di handap sarta di tengah kapal, katuhu handapeun grandmast, komo dina kapal linier ieu nempatkeun lambar parunggu di luhur pikeun kakuatan jeung reliabilitas. Ieu dimana anjeunna kedah nanjak. Edik budak tataranjang suku mimiti turun, léngkahna lésot, bau beuki ngagelenyu. Sapanjang jalan, anjeunna sababaraha kali nepungan pelaut, aranjeunna nyauran anjeunna, maksa anjeunna ngalaksanakeun ieu atanapi éta tugas leutik. Prajurit ngora ngalaksanakeun tugas sacara sukarela sareng gancang; dina gelap mustahil ngabédakeun anjeunna sareng budak lokal, khususna sabab Mane anu asli sigana bobo. Ieu kumaha spionase kadang nguntungkeun calon korban. Dunya, sapertos biasa, pinuh ku paradoks. Kusabab kitu, éta dunya jalma hirup. Ti pikagumbiraeun, budak soldadu Edward sweated beurat sarta mimiti caang dina lampu tina obor.
  - Ieu téh perlu Cope jeung saraf, disebutkeun, naon a bajak kuring. Manéhna ngomong sorangan.
  Tungtungna, panto ek beurat sareng konci anu ageung katingali. Di dieu Osetrov dieureunkeun, teu nyaho naon nu kudu salajengna. Dina waktos éta, anjeunna ditelepon deui.
  Hiji lalaki gendut pisan jeung péso panjang nelepon anjeunna. Sareng dina sora serak anu parah pisan ngagerem:
  - Anjeun keur nongkrong di sabudeureun slacker ditahan, buka bersih sapatu abdi.
  Edward késang lumpat ka anjeunna, seuneu hurung nepi beungeutna grubby, lajeng, sakumaha untung bakal boga eta, lalaki gendut masihan anjeunna katingal langkung attentive. Budak éta ngagaduhan rupa anu geulis pisan ku alam, sareng awakna, sareng wajahna anu geulis malaikat, hese pisan pikeun bingung sareng batur.
  - Anjeun sanés Mane! - Jeung ceurik histeris, tapi sepi alatan nginum. "Ah, nénjo jahat, wartosan kuring, saha anjeun?"
  Gantina ngajawab, Eduard ditinju musuh ku palem na dina tikoro. Anjeunna waved péso na di respon, sarta jajaka bieu dodged hiji niup nu slipped ngaliwatan tulang rusuk. Kaduruk saeutik, sarta itching pikaresepeun ti scratch.
  - Ieu sato galak. - The Sturgeon Warrior, intercepting leungeun-Na, twisted péso, lajeng drove kana beuteung nepi ka hilt. Si gendut ngajerit, ramo-ramo ulet ngali tikoro, ngajerit ngajerit.
  Budak éta nyekek musuh kalayan sagala ambek-ambekan, ngarasa sugema kumaha lalawanan musuh ragrag, sareng kumaha anjeunna sags. Nalika lalaki gendut tungtungna janten mayit, budak anu luar biasa Edward ngalungkeun anjeunna. Ayeuna, sareng anjeunna jelas ngartos ieu, anjeunna kedah buru-buru, upami henteu, aranjeunna bakal ngangkat alarm nalika aranjeunna mendakan leungiteun pelaut penting, atanapi langkungna, bahkan perwira angkatan laut. Sanajan kitu, konci éta teu mindahkeun, sarta budak teu acan gaduh kaahlian maling, dina sagala hal, konci primitif misalna (anu teu bisa disebutkeun ngeunaan kode éléktronik), ngagunakeun péso sia. Éta kusam sareng peupeus.
  Di dieu, sababaraha katresna jeung baju minimum, tapi kalawan maksimum pesona, lumpat meuntas dek, stamping suku bulistir maranéhanana.
  Manehna ninggalkeun Soles bulistir nya dina lebu pisan anggun, kawas sketsa Leonardo Da Vinci, ngambah.
  - Éta awon kumaha kuring tiasa muka konci ayeuna. Meureun nyetel panto kana seuneu? Edward masangkeun obor. Kai teuas kaduruk goréng, sarta ieu ditempa ku beusi di luhur. The saboteur ngora geura-giru sadar futility lengkep jalan kitu, sarta mimiti haneut nepi benteng. Minyak di jerona hurung sareng bau pisan.
  - Bau kawas kandang kaduruk. - Enraged budak ngora Eduard poked péso rusak kana liang, poked deeper, rada ngagulung. Anjeunna inget pilem ngeunaan jaman baheula - "Rusty Pedang", dimana maling a diusahakeun muka konci gudang dina cara nu sarupa. Leres, ayeuna metoda ieu henteu jalan.
  Aya nu ribut jeung dua penjaga ngadeukeutan. Maranéhanana mabok jeung howled hiji lagu incongruous. Budak gagah Edward éta henteu sieun aranjeunna, tapi résiko ageung teuing yén aranjeunna bakal ngangkat alarm. Ku alatan éta, anjeunna lumpat ka gelap, kalayan gerakan gancang tina lontarna, mareuman obor.
  "Pasangan manis" ngadeukeutan panto. Anu pangkolotna dina pasangan éta, pejuang anu rada ageung, saurna.
  - Sareng naha naraka éta paréntah umum pikeun pariksa panyalindungan gudang mesiu, teu aya anu bakal sumping ka dieu.
  - Leres, sareng kastil di dieu nyaéta yén Iblis nyalira bakal ngarobih sukuna. - prajurit kadua muttered sarta langsung grunted. Lajeng anjeunna groaned dina kabingungan:
  - Tingali, batur nyoba muka panto.
  Kalawan hindsight a, saha kuat, prajurit ngora Edward nyabok dahi na di annoyance, Anjeun kudu jadi bolos-pikiran. Samentara éta, penjaga nyoba narik kaluar péso. Nu saurang deui croaked, mimiti kasampak sabudeureun, twisting beuheung na sieun:
  - Aya pramuka dina kapal, éta waktuna pikeun ngangkat alarm.
  Teu mungkin deui ragu, kecap gancangan ku cinyusu, Edward ucul kaluar tina tewak jeung dilumangsungkeun niup dina luncat a.
  Anjeunna ngéléhkeun kalayan sagala kakuatan-Na kalayan tulang tonggong dina tonggong sirah, malah crunch tulang tonggong rusak kadéngé. Dina waktos éta, pelaut kadua twitched, nyoba narik kaluar péso, sarta, lo na behold, konci parted sorangan.
  Saméméh lawan panungtungan bisa bangun jeung sungut muka stupidly, prajurit ngora Edward well-dilatih perang jeung duanana leungeun jeung suku. Nalika aranjeunna nyobian nyandak anjeunna, Osetrov masihan anjeunna hiji uppercut kana rahang, lajeng ditambahkeun kana kuil. Prajurit slump ka lanté.
  Sababaraha awéwé geulis, bieu ditutupan ku strips ipis lawon, happily nyandak jeung applauded, exclaiming di chorus:
  Muhun, budak kabina tataranjang suku! Anjeun pahlawan!
  The terminator ngora harewos bagja:
  - Ayeuna, urang kedah langkung gancang!
  Sanggeus nyokot saku sarta manggihan hiji Flint, hiji hal anu diperlukeun, sabab lantera nu drunkards anu mawa geus kaluar, Sturgeon Prajurit knocked kaluar narik jeung cahayana obor.
  - Ayeuna hayu urang ngalakukeun sabotase, kawas dina hiji pilem ngeunaan jaman baheula, panaratas a blows up fasis. "Prajurit ngora nyéépkeun lawon, direndam ku damar, sareng ngadamel sumbu buatan bumi. Lajeng anjeunna motong kaluar sapotong tina tong panggedena, dieusian tur nyetel eta dina seuneu.
  - Muga-muga malaikat-malaikat anti-dunia datang ngabantosan abdi! - Panon urut pejuang bawah tanah partisan sparkled predatorly. - Kuring miharep aya cukup waktu kabur.
  Leuleus stepping on toes-Na, budak terminator muscular disamak Eduard nutup panto, ngagantung deui jeung, snapping konci kalayan gerakan seukeut, bergegas upstairs. It seemed yén atmosfir jero tekenan dina dada jeung awan sirah. Suku jadi reuwas beurat. Di jalan, aranjeunna nelepon anjeunna sababaraha kali, sarta soldadu hébat Eduard, anu kasampak jadi loba kawas budak tataranjang suku biasa satengah taranjang, ngajawab dina sora strangled:
  Jendral nelepon kuring urgently.
  Ieu, tangtosna, digawé flawlessly dina prajurit sempit-pikiran, nepi ka sora sejen nanya.
  - Sareng naha jenderal peryogi anjeun?
  Budak ngora Eduard, ngagurilap ku keuneungna anu gundul, keuneungna, ngawaler ku cap anu tos siap:
  - Abdi gaduh tugas anu penting, abdi kedah angkat ka dek.
  - No, kahiji anjeun ngawula kami. - pelaut The yelled, grabbed anjeunna ku otot, sanajan kalawan taktak tulang sharply protruding.
  Prajurit ngora, tanpa mikir dua kali, pencét brute dina tuur, teras ngalaksanakeun sasapu. Anjeunna ambruk handapeun tawa ramah, sarta budak nimble Osetrov ditambahkeun speed.
  Lumpatna beuki asa beuki kejang. Heels bulistir anak terminator langgeng flashed ku. Di dieu, tungtungna, éta dek nyimpen, anjeunna rushes kana retakan akrab, nyobian pikeun manggihan pedang-Na. Anjeunna bolos!
  Ngan budak awéwé, di mana waé sacara rohani nyanyikeun hal-hal kalayan trills nightingale, sora anu saé pisan. Sarta jenis katresna aranjeunna, umumna amis-pilari .. Kalawan kulit beresih jeung mulus maranéhanana.
  Sanajan kitu, Edward teu nepi ka dinya - sanggeus kabeh, pedang legendaris sarta gagah na geus musna.
  Tapi ieu sanés senjata anu gampang, sabeulah sapertos kitu bakal motong logam naon waé. Nyetak sampéanna ambek-ambekan, Edward ngaharéwos kalayan biwir pucat:
  Kuring moal ninggalkeun anjeun, sanajan kuring kudu maot.
  Saboteur ngora éta ngarasa rél kalayan gancang, teras saurang penjaga nabrak anjeunna.
  Sora sora nyusul:
  - Naon anu anjeun lakukeun di dieu?
  - Jendral maréntahkeun pikeun manggihan medallion leungit kalayan haté inten! - Budak langgeng Sturgeon gancang-witted kapanggih. Ku hese nahan diri, ambéh teu langsung gogog na teuas, kawas ujung linggis, bulistir keuneung dina dahi.
  Anjeunna malah choked ku bungah:
  - Éta éta, hayu urang tingali babarengan.
  soldadu nu bergegas ka dek jeung mimiti ngarasakeun papan, eta seemed awak ngora Edward urang nu waktu ngalayang, gancang ngukur kaluar detik panungtungan pikeun manéhna. Rurusuhan pikiran kaganggu ku panyeluk.
  - Tingali naon anu kuring mendakan. - Sumuhun, kadang eta kajadian, saha anu untung, tapi teu anjeun. Sanajan tuah mangrupakeun konsép relatif. Nu bajoang ngagambar pedang samar-samar.
  - Kelas! Hayu atuh némbongkeun Anjeun trik. - Ceuk budak terminator langgeng, sarta ku seuri amis, motong leungeun katuhu na kana plexus solar jeung ramo-Na, ngagunakeun téhnik "Macan cakar". Lajeng, leungeun ngarasa lightness dalit pedang. Kalayan mimiti ngajalankeun, prajurit ngora sareng teu tiasa dielehkeun luncat ka laut.
  Budak awéwé, stamping bulistir maranéhanana, chiseled, anggun, sakumaha kuduna, suku kelamin adil, anu teu nyaho sapatu, nyanyi;
  Anjeun idola hébat kami
  Lampu pejuang budak...
  Nalukkeun sakabeh dunya -
  Janten cinta ditembangkeun!
  Ampir langsung, aya ledakan badag, kapal dibeulah jadi dua bagian, sarta log roko sumebar ka sagala arah. Salah sahijina neunggeul budak Eduard nyeri pisan kana taktak bulistir disamak, sarta firebrand rada kaduruk suku bulistir-Na, sempalan pencét dampal kasar tina budak kabin. Sanajan anjeunna ngajempolan, kamajuan na teu ngalambatkeun turun, anjeunna floated on autopilot.
  Na, tangtosna, anjeunna teu poho rub ring sarta ngomong mantra pondok.
  Angin puyuh sakti nyandak sareng ngajemput budak awéwé. Sareng anjeunna ngalihkeun aranjeunna ka tempat anu aman tina kapal anu ditiup di nagara dongeng. Jeung maranéhna réngsé nepi di palabuhan. Sakabeh skuad awéwé geulis rupa-rupa tingkat buligir. Sarta ngan hiji di antarana miboga sendal embroidered kalawan mutiara. Tur éta alatan manéhna teu persis budak.
  Katresna nyandak eta dina chorus sarta nyanyi:
  Tapi pulsasi jantung sareng urat,
  Cimata anak urang, ibu...
  Maranéhanana ngomong urang hayang robah
  Leupaskeun kuk tina ranté budak!
  Budak prajurit nyanyi deui ka aranjeunna:
  Putra Bumi bakal ngajawab, henteu,
  Abdi moal pernah tetep budak ...
  Kuring yakin yén kabébasan bakal mekar,
  Panonpoé bakal nyageurkeun tatu purulent!
  
  Pikeun Fatherland hébat dina perangna,
  Haté budak ngagero anjeun...
  Bangun awal, satria gagah
  Poék bakal sirna, mawar Méi bakal mekar!
  Hiu macan deui mimiti ngudag budak anu ngalakukeun sabotase.
  Prajurit ngora Eduard nyabut pedangna, sanaos taktakna anu ancur nyeri teu kaampeuh. Salah sahiji prédator ngojay caket teuing sareng ditegor, saatosna diserang ku babaturanana.
  Jeung maranéhna mimiti siksa sobat maranéhanana sarta sacara harfiah cimata nya eta. Sareng ombak janten warna panonpoe Ruby.
  -Anjeun hiu teu boga rasa solidaritas. Gantina ngarojong sobat fallen, Anjeun rengse anjeunna kaluar. - The soldadu ngora ditambahkeun ironisna. Dimana nurani anjeun indit?
  Si hiu ngarenghik hal anu teu kaharti dina jawabanana, ngan hiji di antarana anu belang wungu teu aya tanduk ngadadak ngomong:
  - Saha anjeun, ngora, pikeun sengketa jutaan taun évolusi.
  Ti reuwas, budak abadi Eduard ampir turun pedang-Na, tapi untungna, berkat réaksi fenomenal, anjeunna junun intercept piala adi jeung tangkas, toes bulistir, kawas monyét.
  Prajurit ngora nanya:
  - Dupi anjeun nyarios?
  Si hiu nyakakak ironis.
  - Sareng kumaha saur anjeun, ngan ukur jalma anu sanggup ieu. Di dieu éta swagger anjeun, teu tanpa alesan lolobana anjeun mungkir évolusi, atribut ka diri asal ilahi. - Jeung predator utama sagara angrily diklik buntut nya dina caina.
  Budak éta logis ngajawab:
  - Kaula mah mayoritas, sarta hususna, kuring yakin yén kami sakali mindless monyét. Tapi saterusna maranéhanana junun bangun. - A prajurit tangguh balked. - Millennia bakal lulus, sareng urang bakal ngahontal jangkung sapertos anu bahkan panulis fiksi ilmiah anu paling wani henteu impian!
  Hiu, terus nuturkeun Edward dina jarak anu tangtu, nyarios skeptis:
  "Anjeun masih percaya diri, lalaki. Anjeun ngarepkeun pikeun ngahontal kalayan bantosan alesan anu dihargaan ku batur anu ngarep-arep kéngingkeun ku kurnia Ilahi.
  Budak lalaki éta, nyobian nambihan gerakan, khususna kumargi potongan akibat ledakan éta nyeri pisan, reuwas deui:
  - Sareng kumaha anjeun terang ngeunaan ieu, sabab anjeun henteu kaluar tina laut.
  Hiu terang-terangan nyarios:
  - Sababaraha urang gaduh kamampuan bawaan pikeun nyerep inpormasi tina otak jalma anu parantos didahar. Janten kuring mendakan hiji uskup anu dibaca pisan. Anjeun oge, sanajan anjeun ngora, nyimpen loba pangaweruh dina diri. Ayeuna anjeun bakal janten sarapan atanapi tuangeun kuring, gumantung kana naon anu anjeun resep.
  - Ngan coba! "Edward, lincah siga kobra, nangkep gerakan anu datang, ngayunkeun pedangna sareng nebas hiu anu pangdeukeutna, anu buru-buru ka anjeunna.
  Pukulan éta neunggeul, peupeus panon, uteuk, jeung tandukna. Jeung deui, predator, tinimbang ngalayang kabeh babarengan dina palaku maranéhanana, clung kana awak convulsing.
  - No, anjeun moal pernah ngarasakeun otak kuring. - Cenah, kalawan kasusah restraining tawa, hiu katingal pisan bodo, budak leutik. "Tapi lamun hayang, ngojay ngadeukeutan. - Prajurit ngora nyieun semblance tina anjir kalawan toes bulistir na.
  Perampok laut, sieun nyerang dirina, nyiwit agrésif:
  - Ayeuna aranjeunna bakal ngabéréskeun anjeun. "Tétéla, manéhna teu kreatif pisan jeung sumpah, manéhna squeezed kaluar." - Anjeun bangsat bodo.
  Lauk predator, sanggeus réngsé kalawan pasangan maranéhanana, deui bergegas sanggeus lalaki ngora. Aranjeunna diusahakeun narajang anjeunna ti sagala sisi, tapi dexterous, dilatih dina tarung rusiah, kaasup jeung pakarang edged, budak langgeng Edward dived sarta ripped buka beuteung hiji, neukteuk off buntut lianna. Hiu, siga anu goréng, leungit minat anjeunna bari, gnawing sorangan.
  - Anjeun, abdi ningali, teu ngadalikeun sadulur anjeun. - Budak anu teu bisa diéléhkeun Edward nyarios kalayan bungah. -Naha maranéhna jadi primitif? Jeung maranéhna maot cicingeun, kawas partisans salila interogasi?
  Hiu utama ngajawab jujur:
  - Jalma kawas kuring jarang dilahirkeun. Sareng sésana mangrupikeun gunung otot bodo anu dikonfirmasi ku naluri: ngabéréskeun anu tatu - langkung kuat tibatan pesenan kuring.
  Budak lincah Eduard beuratna pedang sareng panginten naha henteu ngalungkeun kana paus minke ieu. Leres, aya résiko leungit sareng kaleungitan pakarang anu megah. Saolah-olah guessing niat na, hiu calakan ngaronjat Pace sarta mimiti mindahkeun jauh ti bajoang ngora.
  - Sareng anjeun, kuring ningali, sieun. - The soldadu kejem, anu kasampak kawas budak leutik, Eduard, giggled. - Panginten anjeun tiasa ngeureunkeun geng anjeun?
  Vixen bersirip mendesis racun:
  - Tong ngandelkeun éta, anjeun moal gaduh seueur kasempetan pikeun salamet.
  Hiu deui nyobian nyedekkeunana, nyabak sababaraha kali, khususna, motong sukuna nganggo huntuna, ampir ngagigit ramo dina panangan, ngalaksanakeun sababaraha pukulan anu nyeri ku tandukna dina awak, katingalina. megatkeun sababaraha iga. Tapi belasan alus di antarana tiwas sorangan. Reureuh sakeudeung bari aranjeunna rengse kaluar comrades maranéhanana diwenangkeun anjeunna regroup. Aranjeunna parantos ngantosan anjeunna dina kapal, tukang nembak, urut narapidana kalayan rambut keriting sareng irung bengkok. Bareng jeung manéhna, wanoja heroik anu siga awéwé hideung, némbak tina mariem pangleutikna. Teu heran anjeunna boga reputasi Negro salaku shooter unsurpassed, bal pencét hiu persis, tearing eta.
  - Aduh - aduh! - Cenah, baring huntu-Na, prajurit ngora Edward. - Karunya teu belang. Ayeuna manéhna bakal inget ka kuring, manéhna baris dendam. - Anjeunna lumpat ujung leungeun-Na sapanjang tikoro na, nambahan. - Ngan ayeuna dendam ka dirina, khususna, bakal kaluar sareng henteu ngan ka gigir!
  Prajurit ngora, clinging jeung leungeun-Na jeung toes bulistir tina suku lincah, nu komo simpanse bakal sirik, gancang naek kana dek, manéhna jadi bungah nu teu ngarasa capé. Kaptén Kavarnava anu pangheulana kabur nepungan anjeunna:
  - Muhun, kumaha, budak kuring, éta kecerdasan?
  Prajurit ngora ngajawab kalayan sumanget:
  - Hébat, abdi tiasa sketsa dina daun dimana sakabeh accu maranéhanana sarta outposts lokasina. Jigana urang boga kasempetan pikeun serangan suksés.
  Kavarnava ngadukung anjeunna dina usaha ieu:
  - Kuring nebak sami. - Jeung bajak laut badag digosok janggot-Na jeung keris. - Rencana serangan tetep sami?
  - Leres! Naha kuring nyieun hiji-hijina adjustment sorangan? - Proudly ceuk mesem Edward.
  - Naon? Kavarnava nanya.
  Budak éta kalayan riang ngawaler:
  - Di palabuhan, antara séjén, aya saratus dua puluh-gun kapal perang, salah sahiji kapal pangkuatna tina Contrabass.
  - Éta kumaha, tapi ngalawan kakuatan sapertos urang moal narik, urang kudu nunda serangan. - Sieun muttered Kavarnava.
  Prajurit ngora sarkastik dilereskeun:
  - Kuring bébéja anjeun kuring éta.
  Kaptén bajak laut ngagerentes harepan:
  - Janten anjeunna angkat?
  Budak terminator ngiceupan licik:
  - Anjeun bisa nyebutkeun kitu, manéhna indit ka naraka ka handap.
  Kavarnava kaget:
  - Dilelepkeun, ku sorangan?
  soldadu ngora Edward teu nganggap perlu nyumputkeun nanaon:
  - Henteu, kuring ngabantosan anjeunna sakedik. Hiji gudang kalayan mesiu dihurungkeun, sarta kumaha eta exploded, anjeun teu ngadéngé éta?
  Kavarnava ogé seuri:
  - Urang panginten éta guludug. - Kuring meunang hadé langsung. - Sanajan kitu, hideung awéwé-pahlawan jeung batur ti dek luhur nempo seuneu. Juragan reuwas. - Janten anjeun ngalakukeun éta?
  Budak Edward nyengir sareng nyodorkeun sisi-sisina dina fists na:
  - Sumuhun abdi! Kuring teu boga pilihan séjén. Upami teu kitu, urang sadayana bakal sunk, atawa urang bakal kudu abandon petualangan ieu.
  Kavarnava ngagero kalayan serangan pikiran:
  - Sumuhun, anjeun ngan pahlawan. Urang kudu ganjaran anjeun, tapi urang, babarayaan basisir, teu boga pesenan jeung crosses. Panginten prestasi anjeun bakal dipertimbangkeun nalika ngabagi barang rampasan.
  Sababaraha budak awéwé bajak laut anu otot nangtung di tukangeunana, langsing, swarthy, tapi dina waktos anu sami berambut adil, nyarios dina paduan suara:
  - Leres!
  Budak terminator Edward gumbira dipintal, kawas helikopter kalayan baling-baling a, pedang seukeut dina sirah caang na:
  - Ieu bakal adil, sanajan kabeungharan keur kuring lebu, teu pisan metot.
  Anjeun moal ngartos naon deui ieu, dmana ikhlas, atanapi bravado.
  Kavarnava ngajawab kuat:
  - Ieu alatan anjeun masih teuing ngora. Nalika kuring umur anjeun, kuring ogé ngimpi ngeunaan petualangan tibatan artos. Sareng ayeuna, urang bakal ngabahas detil akhir sareng perwira urang.
  
  GULliver di budak
  ANNOTASI
  Ayeuna budak lalaki, Gulliver kapaksa ngahurungkeun roda Conan . Jeung gadis viscountess geulis whips anjeunna kalawan pecut a. Ieu ayeuna nasib unenviable tina traveler legendaris.
  . BAB #1
  Budak Gulliver dipisahkeun tina pelaut anu sanés. Jalma anu ogé jadi barudak dikirim ka barak misah, dimana maranéhanana sakuduna dituju ditugaskeun ka sagala rupa pakasaban teuas. Jeung budak langgeng kapaksa mawa baskets ngeusi batu di quarries taranjang jeung tataranjang suku, jeung motong batu jeung sledgehammers jeung nyokot.
  Kitu nasib budak. Tapi Gulliver éta saeutik untung. Viscountess nu, kumaha oge, maréntahkeun anjeunna pikeun harnessed kana kabayang jeung ngajadikeun anjeunna ngahurungkeun millstone, nu gandum ieu digiling kana tipung. Gawéna hésé, tapi di panonpoé. Sarta sahenteuna aranjeunna ninggalkeun anjeun trunks ngojay. Budak lianna aya di quarries tur lengkep taranjang demi ékonomi, sarta kadangkala teu ningali panonpoé keur bulan, meunang keok ku iteuk jeung whips, ngagem ranté sarta saré dina batu. Leuwih ti éta, aranjeunna bau bau dina tambang ti sagala rupa tai na obor smoky.
  Jeung saterusna Gulliver masih jalan dina panonpoé jeung hawa seger. Jeung gadis viscountess walks gigireun anjeunna. Ti waktos ka waktos anjeunna neunggeul tonggong budak anu bulistir ku pecut, teras naroskeun bari nyengir:
  - Muhun, kumaha? waktos Ieu anjeun senang!
  Gulliver nyarios sacara filosofis:
  Man proposes, tapi Allah disposes!
  Budak awéwé éta ngecapkeun sukuna sareng nyarios:
  - Demagogy! Sanajan anjeun meunangkeun deui nonoman anjeun sarta deui di budak leutik tur éta hébat!
  Dina awak budak umur dua belas taun, anjeun leres-leres karasaeun seger sareng bageur.
  Sanajan suku bulistir anjeun Pierce batu seukeut, aranjeunna jadi hardened, sarta budak téh jadi teuas nu ngarasa ngan hiji gelitik pikaresepeun.
  Sarta anjeunna ampir pernah ngarasa capé.
  Jadi budak awéwé hayang ngobrol jeung manéhna. Naon deui nu bisa manéhna pigawé? Boh TV, boh radio, sumawona kaulinan jeung Internet, geus invented, jadi teu aya nanaon jeung teu aya nu ngahibur.
  Viscountess nanya bari seuri:
  - Sareng nalika anjeun aya di karajaan raksasa, naha anjeun henteu éra ku jangkungna leutik anjeun?
  Gulliver nyarios:
  - Pikeun jalma biasa, kuring henteu leutik. Komo luhur rata jangkungna. Tapi mun jujur, tangtosna, sanajan budak awéwé saeutik leuwih badag batan anjeun, éta ngerakeun!
  Ngabales, seuri. Teras pecut neunggeul budakna rada nyeri kana tonggongna anu bulistir, otot.
  Gulliver ngaléngkah. Leungit, tangtosna, éta hadé pikeun salawasna ngora, tapi lamun anjeun budak, éta teu utamana nice. Tapi pikeun pelaut séjén anu geus jadi budak, malah leuwih hese. Sareng, tangtosna, anjeun henteu kedah nganggap yén anjeun mangrupikeun budak anu paling musibah di dunya. Panonpoé geus bersinar, angin sepoi-sepoi seger niup kana awak taranjang, otot. Kumaha upami budak di tambang bau, dimana aranjeunna sangsara tina padamelan tukang?
  Gulliver naros ka awéwé kulawarga bangsawan:
  - Naha urang henteu dijual di lelang?
  The Viscountess ngajawab kalawan seuri:
  - Rencana ékspansi tambang énggal parantos sumping sareng tenaga kerja diperyogikeun pisan. Nalika tambang béak. Meureun maranéhna bakal nempatkeun up pikeun lelang. Naha anjeun hoyong nangtung taranjang dina podium sareng ngaraosan leungeun budak lalaki sareng awéwé anu bakal ngaraosan awak anjeun sareng nempatkeun ramo dina sungut anjeun?
  Gulliver ngarasa disgusted sarta tetep jempé. Jeung Viscountess pencét anjeunna deui
  pecut. Belang beureum geus bareuh dina tonggong.
  Budak awéwé éta ngigelkeun sukuna. Anjeunna katingali pikaseurieun - pakéan anu mewah sareng suku bulistir, sapertos budak atanapi jalma biasa.
  Sanajan kitu, manehna tweeted:
  - Anjeun ngan hal kuring! Tur jadi bungah yén kuring Jeng anjeun! Lajeng abdi tiasa ngajual anjeun ka orcs! Sareng ieu bakal langkung parah!
  Boy Gulliver kaget:
  - Naha orc sabenerna aya?
  Budak awéwé unggeuk-unggeukan tanda satuju.
  - Tangtu! Naon anu anjeun henteu terang?
  Tilas kaptén anu tos janten budak ngawaler kalayan ikhlas:
  - Teu sangka aranjeunna ngan mahluk fabulous!
  The Viscountess seuri sarta ngawaler:
  - Nya, urang sadayana gaduh jinis dongeng! Lajeng teu aya deui pikeun nyokot jauh jeung teu nambahan!
  Gulliver nyanyi:
  Kuring yakin ku dongéng , jalma henteu pamit,
  Jeung babaturan satia bakal tetep salawasna!
  Budak awéwé éta pikeun anu ka-umpteenth sareng seuri. Sanajan - teu santun seuri sepanjang waktos.
  Gulliver cicingeun ayeuna. Anjeunna émut yén éta pikasieuneun janten diantara raksasa. Malah ucing bahaya pikeun anjeun, tapi kumaha monyét ampir maéhan anjeunna. Ku kituna anjeunna ngalaman kasusah. Sanajan hateup luhureun sirah na pinuh, sarta dina méwah, albeit robes kandel.
  Tapi utamana di kalangan raksasa, éta pikaresepeun nu teu aya awéwé gigireun anjeun. Leres, ayeuna anjeunna aya dina awak anak, sareng sigana teu aya kahayang khusus. Tapi tetep boring...
  Gulliver nyanyi roman na;
  Ngaliwatan jurang dina wengi surga naraka,
  Abdi hoyong nampi rahmat ti Gusti!
  Kuring bakal balik ka anjeunna, kaduruk ku jiwa kuring,
  Patarosan titik-kosong: maot atanapi hirup!
  
  Petir nunjukkeun kajahatan,
  Éta wasiat turunan pikiran hideung!
  Jeung hatred, tearing haté kuring,
  Naon aduk pikiran barontak kuring!
  
  Abdi tiasa bangga ku tercinta
  Singkirkeun algojo tina ranté!
  Hayu para wali girang di kuil raray,
  Kuring bakal ngabaktikeun doa poé dahsyat ka maranehna!
  
  Abdi henteu peryogi kaagungan batur,
  Kuring kepang curls sweethearts urang!
  Urang binasa di payuneun Nu Maha Kawasa ngan ukur dua,
  The Archangel ngangkat pedang, logam flashed!
  
  Kuring bébéja ka awéwé: urang bakal babarengan,
  Hirup happily ever after handapeun panonpoé!
  Sareng ngajaga kaéndahan mangrupikeun kahormatan,
  Sangkan béntang teu kaluar di kalanggengan!
  
  Janten terang aroma stan surgawi,
  Abdi teu tiasa ngagantikeun ciuman amis!
  Dina panangan caresses fabulous éndah,
  Sareng kuring henteu paduli ngeunaan badai dunya!
  Gulliver nyanyi lagu alus. Jeung senang jeung playful dina waktos anu sareng.
  Sarta bari anjeunna nyanyi, orcs anu bener kalibet dina perampokan. Khususna, aranjeunna nyiksa budak anu ditawan pikeun milarian dimana Marquis de Sade angkat.
  Hese pisan pikeun orc pikeun nangkep prajurit sareng tukang sihir ieu dina waktos anu sami.
  Budak éta umurna kira-kira dua belas taun, sanaos sadayana di dunya ieu katingalina sapertos murangkalih, henteu paduli umurna, mimitina aranjeunna mimiti nyiksa anjeunna ku ngabeungkeut embé.
  Budakna ngagerendeng lirih jeung ngenyot biwir. Tapi anjeunna henteu hoyong ngungkabkeun nanaon.
  Matakna lila-lila, nepi ka sirah budakna caang ngahuleng, ragrag kana sisina.
  Orc éta nyéépkeun cai tiis tina ember kana beungeutna. Jeung prajurit ngora datang ka itungan na.
  Orc ngagerem:
  - Nyarios!
  Budakna ngahuleng, ngabales, kalayan sesah nahan napas:
  - Kuring moal nyebutkeun!
  Algojo neunggeul deui budak. Manéhna ngageter.
  The Elder Orc nyarios:
  - Ieu bakal perlu tumis heels-Na jeung narik a!
  The orcs geulis grunted!
  Lajeng salah sahijina naek ka hawu jeung ngahurungkeun obor. Budakna, méh buligir jeung nyiwit-nyiut sakujurna ku pecut, katingali pikareueuseun jeung keuna. Heels bulistir na buleud nyangkut kaluar jeung kasampak daya teu upaya jeung pink, kawas budak.
  Seuneu, kalawan létah predator na, karnivora licked dampal budak urang. Jeung budak kumaha ngajerit, tina nyeri hellish. Jeung seuneu ngaduruk suku budak urang painfully.
  Anak langgeng ngagorowok jeung kedutan frantically, tapi tali anu pohara kuat.
  Jeung orcs laughed madly di siksa budak urang. Jeung bau pisan appetizing, saolah-olah maranéhanana grilling kebab.
  Gulliver untungna teu ningali ieu. Upami teu kitu, anjeunna sabenerna bakal ngagaur kalayan frustasi.
  The Viscountess mecut budak éta sakali deui jeung nanya:
  - Dupi anjeun kantos hoyong janten salaku Nu Maha Kawasa sakumaha Allah sahenteuna someday dina kahirupan anjeun?
  Juragan budak unggeuk.
  - Sakapeung kuring hayang ... Sanajan kadang anjeun mikir, naon anu anjeun tiasa ngalakukeun pikeun jalma sangkan aranjeunna senang jeung anjeun?
  Budak awéwé éta nyarios:
  - Hurungkeun, contona, sadaya jalma sapertos ieu sareng urang janten murangkalih!
  Gulliver ngoyagkeun sirah.
  - Pikeun jadi, contona, dua puluh taun budak jeung katresna, Jigana ampir kabéh jalma willingly satuju. Tapi dina expense barudak, abdi gaduh mamang badag! Barina ogé, dina awak anak anjeun moal bisa ngarasakeun nyieun cinta!
  Viscountess nyikikik sareng nyarios:
  - Nya, kumaha waé urang henteu kesel pisan ngeunaan ieu. Urang boga budak dibawa ku naga. Sarta eta solves sagala masalah! Tangtu, aya sababaraha sieun maot. Jalma-jalma percaya kana jiwa anu abadi, tapi teu aya anu ngabuktikeun ayana! Jeung anjeun jalma ogé!
  Gulliver shrugged taktak sarta ngomong:
  - Aya urang Kristen anu teu percanten ka hiji jiwa abadi. Aranjeunna sacara harfiah ngartos kecap: jiwa nu dosa, hayu eta maot. Sanajan Alkitab nyebutkeun yen jalma geus maot di mata Allah!
  Budak awéwé nyikikik sareng ngawaler:
  - Jeung ngeunaan kapala kol! Leuwih tepat, polemik ngeunaan agama bisa lumangsung pikeun waktu anu pohara lila sarta tanpa harti.
  Anjeun langkung saé nyanyi anu lucu!
  Gulliver nyandak na nyanyi;
  Henteu aya hal-hal remeh dina tata letak dunya bawah tanah,
  Sagala alesan pikeun sétan téh kawas hook a.
  Upami teu aya rahmat ti Gusti di dunya,
  Hartina inferno teu jauh!
  
  Barina ogé, jahat pisan dipikacinta ku dunya,
  Kawas pulo tanpa kompas alus ...
  Sanajan kapahlawanan kagagahan dinyanyikeun -
  Nyatana, Raja Alam Semesta nyaéta Sétan!
  
  Anu kejam di dunya ieu suksés,
  Anu teu nyaho karunya téh raja!
  Aya bubu handapeun tangkal korma sanajan paradise,
  Dimana alusna? Éta nol saeutik!
  
  Sakur iman bisa ruksak
  Sagala kamulyaan bau, terang noose ...
  Réptil nyisik insidiously dina sandbox -
  Sareng kuring hoyong terang dunya kalayan impian!
  
  Narékahan pikeun caang, tapi soar dina gelap,
  Abdi hoyong masihan, tapi kantong abdi kosong!
  Upami anjeun henteu hoyong hirup sapertos manuk beo anu sangsara,
  Balik pikeun meanness, licik jeung tipu daya!
  
  Ieu disgusting sanajan hirup handapeun lapisan mukus,
  Dimana tanpa rojongan hateupna - teu hambalan!
  Anjeun rurusuhan kalayan jiwa anjeun sapertos falcon di luhur,
  Tapi daging aya dina rawa, pedang musuh bersinar!
  
  Kumaha kajadian éta kabagjaan luntur?
  Jeung naha jahat maréntah madhab?
  Naha Gusti leres-leres kakurangan kakawasaan?
  Janten anu saé bakal nungtun sadayana salamina?
  
  Barina ogé, manusa teu diciptakeun pikeun jadi fanatik,
  Barina ogé, dina unggal haté aya mancur cinta..
  Naha jalma henteu terang kumaha ngukur
  Naha kabagjaan diwangun ngan dina getih?!
  
  Hanjakal, anjeun teu bisa manggihan jawaban sorangan,
  Ieu mangrupikeun hal anu pikasieuneun di dunya ti abad-abad ...
  Sareng sétan-sétan ngadamel wajah anu pikasieuneun ka anjeun,
  Jeung sigana yen Gusti geus poho jalma!
  
  Tapi kuring henteu percaya yén jahat henteu maha kawasa,
  Anjeun ngan perlu clench will anjeun kana fist a!
  Teras dorongan anu nuju ka naraka bakal ngaleungit,
  Sareng bakal aya katengtreman sareng harmoni antara urang!
  Gulliver nyanyi jadi beautifully tur kalawan rarasaan. Jeung lagu na kudu dicatet alus.
  Samentara éta, orcs masihan budak éta waktu teuas alus, tapi teu kahontal nanaon.
  Alas, ieu masalah badag.
  Teras aranjeunna mimiti nyiksa budak awéwé éta. Manéhna mimiti dihijikeun ka embé, sarta struck on keuneung bulistir nya ku spinner a.
  Gadis screamed nyeri dahsyat, moaned, twisted, tapi tetep teu masihan informasi mangpaat.
  Siksaan rada nyeret... Ningali tongkatna teu jalan, para orc ngaduruk seuneu jeung deui bau kaduruk.
  Sumuhun, ieu monster goréng jeung algojo.
  Sarta Gulliver, Samentara éta, nyandak jeung nyanyi, deui lagu alus;
  Lamunan kuring katebak
  Sagalana janten caang, saolah-olah dina Oktober!
  Sareng kami nempatkeun pitchfork di sisi sétan jahat,
  Sareng éta bakal saé pisan di Bumi!
  
  Béntang sapertos di jagat raya urang -
  Sababaraha anu rubies sarta séjén anu inten!
  Kami ngumpulkeun upeti ti anu jahat -
  Pukulan sapertos palu sareng sanés dina halis, tapi dina panon!
  
  Toko jandéla mana quasars
  The hippodrome radian sparkles!
  Dina jiwa kuring gaping tatu -
  Saolah-olah aya pogrom badag di dinya!
  
  Ngagulung kawas curls komet,
  Domba caang - Bima Sakti bersinar!
  Ngeunaan amal abadi dinyanyikeun,
  Dina kamulyaan salawasna Dus!
  
  Naon anu tiasa dilakukeun ku jalma sedih?
  Ngan ngantepkeun cimata tina panon biru ...
  Nalika sagalana sabudeureun abu, éta disgusting,
  Nalika anjeun ngarepkeun badai dina Juni kalayan harepan.
  
  Nyungkeun biwir malang ku seuri -
  Ngartos yén dunya sanés buah beri di leuweung.
  Budak awéwé sakaligus, bulistir huntuna ka anjeun,
  Éta bakal ngajantenkeun impian anjeun leres!
  Di dieu, lagu-lagu lucu sapertos kitu tétéla pikeun budak lalaki sareng awéwé.
  Viscountess, kumaha oge, ngomong kalawan displeasure:
  - Henteu! Lagu-lagu anu hébat, tangtosna! Tapi hayu urang ogé boga paribasa jangjang, pikeun pikiran dina kahirupan!
  Sarta Gulliver nyandak eta sarta mimiti nyarita kawas beo tatu;
  Leg taranjang awéwé dina jangka waktu bakal nempatkeun boot wae di galosh a!
  Hiji lalaki anu mindeng nempo bulistir, suku bikang, diuk turun di galosh a!
  suku bikang tataranjang suku, ogé ngajalankeun handapeun keuneung jeung sampurna diuk di galosh a!
  Hiji lalaki siap ngahurungkeun kaluar pikeun nyopot sapatu awéwé!
  Anjeun tiasa ngaktipkeun boot mana wae di jero kaluar ku keuneung bikang bulistir!
  Suku bulistir awéwé bakal ngahurungkeun sagala lalaki jero kaluar, sanajan anjeunna teh boot panungtungan!
  Upami anjeun hoyong ngajantenkeun lalaki ka luar, cabut sapatu anjeun, upami anjeun hoyong nempatkeun anjeunna dina galosh, ngalaan keuneung anjeun!
  Naha budak leutik tataranjang suku, sabab suku awéwé bulistir ngajadikeun lalaki leungit sirah maranéhanana, saolah-olah éta budak!
  Kahayang ningali awéwé taranjang ngajadikeun lalaki hiji ngahurungkeun kaluar!
  Pikeun ngabongkar baju awéwé, anjeun kedah ngagem sapatuna!
  Saatos undressed dina waktos katuhu, hiji awéwé bisnis bakal cimata kaluar tilu kulit ti lalaki!
  Awéwé anu ngungkabkeun dirina dina waktosna moal janten tramp sareng bakal nempatkeun seueur sapatu pikeun lalaki!
  Hiji awéwé tataranjang suku bakal nempatkeun sapatu dina lalaki, sarta nempatkeun anjeunna di galoshes, jeung ngahurungkeun anjeunna jero kaluar, sarta ngajadikeun anjeunna tataranjang suku panungtungan!
  Hiji lalaki téh sarupa gibbon a, ngan hanjakalna leuwih mindeng intelek ti potency!
  Lalaki boga kalde stubbornness, ambisi singa, tapi kanyataanana anjeunna embe!
  Hiji lalaki keur awéwé téh kawas tempat slop pikeun sapi, anjeun moal bisa ngalakukeun tanpa eta, tapi disgusting pendekatan!
  Naon anu umum antara lalaki sareng jamban di kamar awéwé - kanyataan yén awéwé ngan ukur bleat di lalaki!
  Wanoja mangrupikeun rubah licik anu tiasa ngahakan singa sapertos kelenci!
  Wanoja peryogi lalaki sapertos budak sebat, upami anjeunna henteu ngéléhkeun lalaki, maka moal aya kahirupan!
  Awéwé butuh lalaki siga tanduk babi, ngan jas bulu sumbangan lalaki mahal!
  Henteu sadayana emas anu glitters, henteu sadayana mangrupikeun harta anu buta!
  Tapi ucing di colek masih hadé ti rubah dina jaket sheepskin!
  Singa anu pangkuatna tiasa disimpen dina tali ku rubah licik!
  Malah ku kakuatan ucing, anjeun tiasa ngéléhkeun singa kalayan licik rubah!
  Ambéh teu jadi manuk pelatuk, ulah cacah gagak!
  Leuwih gampang nyieun gagak nyanyi kawas nightingale ti politikus pikeun minuhan janji pemilu!
  Pikeun ngabantah sareng politikus anu ngitung gagak sareng janten pelatuk terakhir!
  Rubah teu gaduh taring panggedéna diantara sato, tapi korban paling seueur diantara jalma!
  Hiji tamu uninvited leuwih goreng ti babi di colek a!
  Upami anjeun pinter sareng log, anjeun bakal kerja keras sapertos Papa Carlo, sareng anjeun moal mendakan konci emas!
  Upami anjeun henteu hoyong diajar sapertos Pinocchio, maka anjeun bakal tetep log pikeun kahirupan!
  Upami anjeun akal sapertos Pinocchio, maka pikiranna henteu acan log!
  Pikiran sapertos log, anu sapertos Pinokio, lumpat ka téater tibatan sakola!
  Ngubur emas dina taneuh, anjeun jadi warga nagara fools!
  Lamun anjeun ngubur bakat emas anjeun, anjeun bakal binasa pikeun Penny tambaga!
  Gunung emas pidato silvery teu patut Penny a!
  Lamun politisi blows pikiran-Na, teras pamilih turun solokan!
  Pengrajin anu terampil tiasa ngadamel Pinocchio tina log, tapi anu scorched sareng pikiran, sareng kalayan konci emas bakal ngumbara ka rawa!
  Pikeun jalma dewasa kana démokrasi, aranjeunna peryogi panonpoé kabébasan, sareng dina gelap despotisme, aranjeunna bakal salawasna tetep héjo sacara politis!
  Sapatu anu dihormat, awéwé tambang ku suku bulistir!
  A politikus mindeng bullies pikeun nempatkeun yoke on pamilih!
  Politisi hayam jago ngaremukkeun pamilih siga hayam!
  Politisi ngimpi naek kuda bodas pikeun nempatkeun joke dina pamilih!
  Rubah leutik sareng taring, sareng hoyong ngelek aranjeunna, biasana nyumput aranjeunna!
  Pulitikus anu seueur nyarioskeun perkawis kamanusaan mangrupikeun kanibal anu khas!
  Jeung biruang bisa lulled ku pidato madu-amis!
  Pikeun alkohol, vodka pait langkung amis tibatan madu!
  A tukang ngaput bakal bohong teu Blush, politisi bakal "blush" jeung bohong!
  Hiji awéwé, sanggeus dialungkeun kaluar sapatu nya, ditunda lalaki, nepi ka tingkat tramp a!
  Perang henteu gaduh wajah awéwé, tapi fisiognomi anu narik para pencari thrill!
  Awéwé nyaéta japati anu ngegel lalaki manuk pelatuk sapertos langlayangan!
  Hiji awéwé salawasna boga tujuh Fridays saminggu, sarta tanpa kado Minggu ti hutang kakawinan, manehna salawasna boga poé libur!
  Gusti henteu maha kawasa dina sagala hal, anjeunna teu aya kakuatan pikeun ngabantah awéwé!
  Sanajan Allah Maha Kawasa, Mantenna teu bisa nutup sungut hiji awewe atawa nutup hiji politikus!
  Politisi teu boga nurani, awéwé boga rasa proporsi, sarta politikus awéwé boga sagala parasaan tanpa ukuran!
  Hiji awéwé téh kembang, biang kawas acuk, tapi ambu amis nya metot embé jeung drones!
  pamilih ragrag kana budak leutik, voting pikeun tangkal ek heubeul capé jeung hollows!
  Hiji prajurit Rusia bisa dijieun ambruk kawas log mown, tapi teu dibawa ka tuur-Na, sarta dijieun pikeun ngocok kawas aspen!
  Upami anjeun henteu hoyong niténan disiplin militér, anjeun bakal ngabengkokkeun tonggong anjeun sapertos tahanan!
  Aya loba kokotor di dunya urang, ngan pangéran langka di dinya!
  Lidah politisi panjang, tapi pikeun ngahontal naon anu digebruskeun - leungeunna pondok!
  Politisi gancang jangji, lambat nedunan, menta sedekah, jeung hampura kana tipu daya!
  Lamun awéwé teu boga cukup sapatu, manehna nempatkeun hiji lalaki tataranjang suku!
  Hiji awéwé munggaran tur foremost rubah anu hayang laso singa, tapi biasana kalde meunang bray dina laso nya!
  Hiji awéwé nyaéta hayam anu mikanyaah endog emas, ngan mawa karugian pikeun pamawa maranéhanana!
  Hiji awéwé téh hayam, ngan manehna bisa mawa endog emas ka lalaki éta, nu mangrupakeun rubah nyata!
  A rubah nyata jeung hayam jalu bakal ngajadikeun anjeun neundeun endog emas!
  Cakar rubah lain cakar singa, tapi anjeunna bakal nyocokan tilu kulit raja sato galak!
  Saha waé anu sanés rubah kalayan pikiranana ogé sanés singa!
  Wanoja rubah tiasa ngayakinkeun lalaki mana waé yén anjeunna mangrupikeun singa, beternak sapertos kalde basajan!
  Singa bikang anu ngan ukur pikiran rubah sareng cengkraman ajag!
  Singa mah lain nu ngageroan, tapi nu ngagebruskeun loba tatangkalan!
  Nalika politikus sanés rubah, teras tilu kulit dicabut anjeunna sareng ditunda kerahna!
  A politikus boga burit lega diuk dina dua korsi, tapi anjeunna boga breadth jiwa ukur dina kecap!
  Tank ditindik ku projectile inti uranium, politikus angkat ka luhur tanpa jantung, tapi nganggo dompet emas!
  Kalayan sukuna, awéwé tiasa mingpin miliarder ka tempat kumuh anu rusak dugi ka tingkat tramp!
  Pulitikus adore, jeung bulistir suku awéwé jeung pamilih pikeun ditunda sapatu!
  The politikus undresses awéwé sarta "nunda dina sapatu" pikeun lalaki!
  Politisi teh hayang ngabobodo suku awewe, jeung nyodorkeun ceuli lalaki!
  Politisi hoyong ngabongkar baju awéwé dina ranjang sareng nempatkeun sapatu lalaki caket kotak sora!
  Pikeun politikus, suku bulistir budak awéwé ningkatkeun martabatna, tapi ratingna naék ku ngagem sapatu pikeun pamilih!
  Politisi éta ngagaduhan keuneung awéwé awéwé dina sirahna, sareng pamilih mangrupikeun boot bodo pikeun anjeunna!
  Politisi mikanyaah awéwé tanpa baju pisan sareng pamilih anu sapatu pinuh!
  Hiji awéwé, ngalungkeun kaluar sapatu nya dina waktu, bakal ngajalankeun hiji politikus handapeun keuneung, sanajan anjeunna mangrupakeun boot seasoned!
  Politisi anu awéwé tiasa nyetir handapeun keuneung kalayan suku bulistir, sapatu bodo!
  Cinta suku awéwé bulistir, tapi ulah janten boot dirasakeun!
  Kumaha awon suku awéwé bulistir, éta disgusting mun ngantep aranjeunna ngajalankeun anjeun handapeun keuneung!
  Kagumkeun suku awéwé awéwé, tapi ulah ngantepkeun aranjeunna sapertos sapatu boot!
  Suku bulistir awéwé bakal nyieun sapatu pinuh kaluar ti politikus anu geus biasa shoeing pamilih!
  Hiji awéwé, sanggeus dialungkeun kaluar sapatu nya, bisa nempatkeun dina tuur na teu ngan hiji boot dirasakeun!
  Pukulan ti awéwé langkung kuat nalika anjeunna nyabut, najong sapatuna!
  Politisi nyaéta boot dirasakeun buleud lamun anjeunna disetir handapeun keuneung ku suku bulistir awéwé!
  Aya kakuatan sapertos dina suku bulistir tina katresna yén Aisyah bakal ngajalankeun boot paling seasoned handapeun keuneung jeung tuntas ditunda sapatu dirasakeun paling inveterate!
  Ieu kumaha Gulliver dijieun sayings jangjangan.
  Gadis éta nyentak:
  - Éndah! Ucapan anjeun ngan super sareng hiper !
  Lajeng anjeunna dicap nya bulistir, chiselled suku.
  Orcs di tempat séjén éta jero dina pamikiran. Budak lalaki sareng awéwé anu direbut henteu masihan inpormasi!
  Sarta dina waktos anu sareng, malah iteuk éta daya teu upaya. Jeung roasting heels bulistir maranéhanana teu loosen létah maranéhanana.
  Janten naon anu kuring kedah laksanakeun? Orcs teu pisan inventive lamun datang ka panyiksaan. Muhun, meureun anjeun ogé tiasa nyobian oyag eta dina rak?
  Jadi orcs resorted kana metoda ieu. Aranjeunna nyandak anjeunna sarta twisted leungeun budak urang jeung ngangkat anjeunna leuwih luhur dina rak. Budak ngaheruk ngaheruk. Tuluy dileupaskeun, budakna murag. Sarta di pisan beungeut cai, tali stretched jeung anak screamed tina nyeri hellish.
  Jeung orcs seuri kawas babi grunting.
  Ieu perusahaan ...
  Gulliver nyanyi di asa;
  Tanah air kuring, gelap jagat raya,
  Hiji kampak pasukan naraka hovered leuwih anjeun!
  Anjeunna ujug-ujug janten omnipotent - Iblis dahsyat,
  Stretch out leungeun-Na ka sakuliah jagat raya!
  
  Urang teu boga Bumi, ngan hiji Tartarus -
  Gloom blazes kalawan kaduruk, gelap vile!
  Kuring panginten ngan ukur jester - ngagorowok omong kosong,
  Jeung ayeuna sakabeh dunya aya dina keuneung-Na!
  
  Tapi kahirupan Fatherland, anjeun moal tiasa nyebrang,
  Hayu urang meunang, hordes jeung balaréa!
  Barina ogé, anjeunna téh elves perkasa biruang,
  Sirah Fuhrer - manéhna nyebutkeun, Kuring bakal nyandak eta handap!
  
  Kumaha susahna pikeun urang lamun musuh kuat,
  Upami anjeunna gaduh cadangan cadangan ...
  Vampir ngagaur handapeun bulan tina méga,
  Anjeunna hoyong nempatkeun urang dina ragaji dina biaya!
  
  Roh elf sapertos kitu, henteu aya ranté anu kapendak,
  Kaku sareng cinta sadayana dina hiji jiwa!
  Langkung saé henteu ngalawan - anjeun bakal janten target,
  Sareng sareng surga tercinta anjeun bahkan di pondok!
  
  Masa depan dunya nyaéta unggal demiurge,
  Dupi anjeun sculpt kabagjaan pikeun umur
  Tapi hiji bandit datang, malah tiis pisan,
  Tur ayeuna impian nundutan kawas pitch!
  
  Tapi aya harepan, éta boga harti hébat,
  Éta Gusti bakal sumping - pikeun nangtoskeun Fuhrer!
  Anjeun terang pisan - pamikiran manusa,
  Sanajan sakapeung ipis, untaian benang sutra!
  
  Bakal aya dunya anyar dimana sadayana bébas,
  Dimana wae urang gunung!
  Sareng waktos parobihan datang sapertos aci,
  Usir kuring tina urat kuring, naluri anjeun nyaéta maling!
  . BAB 2.
  Gulliver nyanyi jadi metot. Ieu budak anu teu ditakdirkeun pikeun dewasa. Tapi anu némbongkeun yén éta teu goréng jadi budak. Sanaos suku bulistir anjeun napak dina kerikil anu seukeut, éta henteu nganyenyeri anjeun, tapi malah tickles.
  Budak awéwé nyikikik sareng nyikikik:
  - Sareng anjeun saé, sareng budak anu saé pisan! Kumaha alus éta kudu jadi budak!
  Gulliver nyanyi kalayan seuri gumbira:
  Bejakeun
  impian anjeun,
  Bagikeun impian anjeun sareng abdi ...
  Jadi diri anjeun nyalira
  Jeung muka
  Dina budak leutik, panto - pikeun kenangan ...
  
  Hayang
  Kuring bakal mawa anjeun ka kebon
  Dimana mekar sakura
  Sareng kecap anjeun moal kaleuleuwihi di dinya,
  Anjeun ningali -
  Urang geus dewasa
  Jeung poho tempat dimana
  Willows ngagosok kami ku kepangna...
  Naha anjeun émut - anjeun badé angkat ka luar angkasa?
  Sareng sadayana hoyong janten kaptén ...
  Éta sadayana aya di urang -
  Awal usum panas, taman,
  Bola, permen kapas -
  Ulang taun kaka...
  Kabagjaan pakarangan tatangga Anton -
  Sadinten di danau, jam salapan - di bumi ...
  Saha anu nyolong waktos abdi? ..
  Sareng sakitar - sadayana janten abu ujug-ujug ...
  Kamana angin ngahiliwir?
  pasir laut,
  Veranda jeung anggur jeung nu hiji
  Cium kalawan hujan es tina émosi -
  Abdi kedah uih deui!
  Abdi hoyong cicing
  Dimana teu aya cimata
  Sareng dimana urang seuri -
  Dina kaayaan badai usum panas ...
  
  Bejakeun
  impian anjeun,
  Bagikeun impian anjeun sareng abdi ...
  Jadi diri anjeun nyalira
  Jeung muka
  Dina budak leutik, panto - pikeun kenangan ...
  
  Kuring sering ngimpi tiiseun! ..
  Manehna hiji
  Ngumbara di pakarangan
  Ti ingetan nu leungit!
  Terus sigana
  Naon masalahna malah
  Henteu di gedong lima tingkat teu dicét!
  Urang geus kolot...
  Luhureun dina hateup fathoms
  Éta istana impian -
  Menara maranéhanana ...
  Jadi teu pikaresepeun ngadeukeutan
  Janten tiis sareng urang ...
  Jeung impian
  Eureun diwarnaan
  Jeung maranéhna bau kawas baja!
  Abdi hoyong terang kumaha carana ninggalkeun aranjeunna ...
  dimana
  Pikeun diuk kaluar kongkolak panon urang?
  Dimana ieu padepokan ?..
  Sareng dimana sobat Misha?
  Jeung saha ayeuna
  Bakal ngabejaan Anjeun tentang Tsoi
  Sareng lebur nya?..
  Kusut gogorowokan nini-nini
  Kalayan kantong senar
  The abadi "Meureun" milik urang,
  Kaos Kostya henteu tiasa digentos,
  Ti Turki
  buntut kuda kusut ku lelucon,
  Puffs munggaran
  Van, pager...
  Ngarasa nungguan mujijat
  Prestasina tiis -
  ti mana
  Tina tumpukan anu teu dipikanyaho -
  Ti naon anu dicaritakeun ku budak leutik,
  Hayu atuh tingali!..
  Langit mangsi
  Lebu béntang ngagero
  Candak hiber
  Misteri impian
  Tina utter inevitability
  Perasaan masa lalu campur aduk...
  Jeung waktu téh saperti teu mirip robah
  Éta titik-titik aspirasi -
  Nangkeup immensity
  tahanan
  Ku kituna ulah jadi di luar eta -
  Jalma anu geus dewasa
  Egois...
  Sareng aya, ku kituna, hartosna -
  Pilari hartina...
  
  Bejakeun
  impian anjeun,
  Bagikeun impian anjeun sareng abdi ...
  Jadi diri anjeun nyalira
  Jeung muka
  Dina budak leutik, panto - pikeun kenangan ...
  
  Bejakeun
  impian anjeun,
  Bagikeun impian anjeun sareng abdi ...
  Jadi diri anjeun nyalira
  Jeung muka
  Panto budak leutik - pikeun kenangan
  Budak éta nyanyi kalayan senang, sanaos kanyataan yén dina waktos anu sami anjeunna kedah nyorong roda anu beurat, sapertos kalde pak. Sareng ieu mangrupikeun karyana anu serius sareng produktif.
  Gadis viscountess dicap nya bulistir, suku leutik pikeun umpteenth kali sarta chirped:
  - Hebat! Anjeun tuang hébat! Naha padepokan geulis di London?
  Gulliver ngawaler bari seuri, nyium pipi pink na, megah, budak leutik:
  - Di London, Hermitage mangrupikeun anu pangsaéna sareng paling sugih di dunya!
  Budak awéwé nyikikik terus neunggeul budakna deui ku karesepna ku pecut. Anjeunna ngagaduhan belang beureum dina awak taranjangna.
  Viscountess nanya bari seuri:
  - Dupi anjeun resep?
  Budak unggeuk jeung ngarenghik.
  "Meureun anjeun nyanyi langkung saé tibatan ngéléhkeun budak?!
  Budak awéwé unggeuk, sareng deui sukuna taranjang, disamak, anggun dicap:
  - Ieu hébat sarta kuring bakal nyanyi!
  Gulliver tweeted:
  - Nyanyi kembang, ulah isin!
  Viscountess, jumping luhur jeung ka handap, mimiti nari, nyanyi;
  Kuring drove kana budak leutik
  Tong nuturkeun kuring.
  Kuring ningali dulur di dieu keur senang, perang.
  ngan keur manehna
  Ngan pikeun anjeun
  perang.
  Ieu aya tempat pikeun barudak
  Pikeun déwasa - gelut.
  Cicing jeung manehna
  Tong nuturkeun kuring.
  Ngan keur manehna
  Ngan pikeun anjeun
  perang.
  Tur éta alus di dinya
  Aya kuring bakal diuk dina potty.
  Tur éta alus di dinya
  Aya kuring bakal diuk dina potty.
  
  Teu perlu duit:
  Sirkus jeung lollipops
  Aya basisir susu
  Kuda ku dasi
  Ngan keur kuring
  ngan pikeun kuda
  Timbel.
  Pastila, ayun,
  busur bodas,
  cookie manis,
  Impian ibu.
  ngan keur manehna
  Ngan keur kuring
  Aranjeunna nuju datang.
  Jeung kuring ngarasa alus
  Aya kuring bakal diuk dina potty.
  Jeung kuring ngarasa alus
  Aya kuring bakal diuk dina potty.
  
  Gusti, naha abdi di dieu.
  Deui
  Lumpat, nalukkeun
  cimata ku huntu -
  ngan keur kuring
  Ngan pikeun anjeun
  Ayeuna.
  Gusti, pikir
  Naon anu kudu ditulis pikeun urang,
  Garis anu ikhlas,
  Ngan luh jiwa anjeun
  Hese pikeun anjeun
  Susah pikeun kuring,
  Percanten ka abdi.
  Oke, oke,
  Barudak bakal diuk dina potty nu.
  Oke , oke,
  Barudak bakal diuk dina potty nu.
  Di dieu aya hiji lagu éndah ditembangkeun ku mojang. Sareng éta saé pisan, sareng keren! Dina Coffin ningali dina waktos anu sareng botak Fuhrer!
  Budak awéwé nyikikik bari ngiceupan ka baturna.
  Gulliver sapuk sareng anjeunna:
  - Anjeun denok tur saukur super!
  Nya, naon deui anu kedah dicarioskeun sareng naon anu kedah diomongkeun? Sahenteuna nyanyi, sahenteuna gagak.
  Nya, janten, sadayana janten buru-buru sareng pikaresepeun.
  Samentara éta, orcs, tanpa jeda, mimiti ngocok gadis dina rak. Nu katingalina keren pisan, sareng ku cara sorangan lucu pisan.
  Kumaha anjeun teu tiasa nyanyi di dieu?
  Sarta Gulliver bakal nyanyi deui;
  Abdi budak lahir di tanah suci
  Saha anu disebut Elfia tanpa wates?
  Sareng teu aya tempat anu langkung saé, terang di bumi sadayana,
  Jeung euweuh urusan kumaha anjeun nanya ka Allah dina iman galak!
  
  Tapi anjeunna lahir hiji atheis ardent, nyaho
  Dina sinis, dina abad dua puluh hiji ieu ...
  Abdi hoyong ngawangun surga anu saé kalayan panangan kuring sorangan,
  Dimana dewa bakal jadi jalma sorangan !
  
  Tapi ayeuna kuring asup kana abad badai ka dua puluh,
  Sareng kuring kedah ngalawan budak éta di dinya ...
  Muga-muga prestasi ksatria Elfi dipuji,
  Urang Inggris pejuang terang kumaha carana ngalawan!
  
  kawani urang hirup dina haté ngora,
  Sareng getih kuring ngagolak parah dina urat kuring ...
  Kameunangan muka akun anu henteu terbatas,
  Urang gelut liar guys beurang jeung peuting!
  
  Pikeun kamulyaan Elfi urang gagah,
  Anugrah anu bakal masihan Lada ...
  Urang bisa ngadayung getol kalayan dayung di Eden,
  Kami bakal nampi ganjaran anu henteu terbatas!
  
  Ieu iman urang, jeung dewa perkasa Svarog ,
  Sareng kilat anu dilemparkeun ku Perun nyalira ...
  Rod langgeng bakal nandatanganan sumpah pikeun urang,
  Sareng kameunangan ngantosan dina bulan Méi radian!
  
  Kami elves - cahaya putra agung bumi,
  Kuring yakin urang bakal ngapung ka Mars geura-giru ...
  Kuring terang kuring dilahirkeun pikeun nyiptakeun kameunangan,
  Hayu Abel meunangna, sanes Kain!
  
  Urang bakal masihan haté urang pikeun Motherland urang,
  Pikiran pikeun ngalayanan Elf sareng bayonet ...
  Kerub bakal meberkeun jangjangna ti surga,
  Kami bakal nyerang orc ku tinju kami!
  
  Dina nanaon musuh bakal meunang kasempetan,
  Okrmatt moal mawa urang kana tuur urang ...
  Urang pencét orcs katuhu dina panon
  Pikeun kamulyaan generasi pangpentingna!
  
  Di Elfsia , unggal prajurit ti kandang,
  Orok narik gagang kana mesin...
  Orde Svarog - maehan Fuhrer -
  Lada bakal masihan ganjaran berehan!
  
  Teu aya anu sanés di dunya urang
  Anu langkung mahal nyaéta bandéra anu menang, beureum, beureum ...
  Parahu peupeus, dayung retak,
  Éta bahaya pikeun ngalawan sareng Fatherland urang!
  
  Teu aya anu terang dimana ujung jagat raya,
  Dimana astronot angkat ...
   Svarog nu Maha Agung, raja nu maha kawasa,
  Sareng ksatria bakal nampi hibah ti anjeunna!
  
  
  Tong sieun, para Orkshists moal megatkeun urang,
  Malah di dunya ieu, sareng aranjeunna Amérika Serikat, sareng singa ...
  Sareng kahirupan moal diganggu, kuring terang benangna,
  Aranjeunna moal ngéléhkeun tanah air nganggo sapatu!
  
  Kami gaduh kakuatan militér, percanten
  Sareng tank, pesawat setan langkung tiis ...
  Orkshism bakal dielehkeun ,
  Putin sareng antek Duce digantung!
  
  Bandéra beureum, ieu bandéra anu kuat pisan,
  Anjeunna berkilauan sapertos kantong beureum di jagat raya ...
  Elsomolka melak orc dina palangkangan,
  Ku keuneungna, taranjang, teu bodas!
  
  Di Orklin kuring yakin pas urang bakal lebet,
  Kalayan lagu victorious elfinism gagah ...
  Sareng urang bakal nyapu sadaya orcsists,
  Supados teu aya bangsat revanchisme!
  
  Teras bakal aya surga di jagat raya,
  Tarompet tina kerub perkasa keur diputerkeun...
  Berjuang pikeun Motherland sareng wani,
  Kalawan Elfiya Rod sarta kami teu bisa dielehkeun!
  Ieu lagu sapertos na eta pisan tiis tur lucu.
  Samentara éta, orcs ogé nyandak strips beureum-panas tina beusi ka Soles bulistir budak jeung awéwé, ti mana bau daging ngaduruk malah leuwih kuat, sarta barudak ngajerit jeung leungit eling ti nyeri liar. shock ieu pisan kuat ti ieu.
  Jeung orcs grunted na roared deui, sarta mimiti nari dina Pace hellish. Ieu mangrupikeun biruang anu kuat, sareng bodo sareng bau. Sabaraha pikagumbiraeun jeung feed kuat aranjeunna gaduh.
  Gulliver kabukti millstone, sarta gadis ngomong ka anjeunna:
  - Muhun, hayu, bodo pinter, muatan jeung aphorisms jangjang deui!
  Budak-kaptén unggeuk kuat sarta hayu urang ngucapkeun mutiara pikiran kalawan vigor renewed;
  Anjeun teu bisa ngayakinkeun hiji awéwé mun bulistir suku nya lamun anjeun hiji boot pinuh!
  Hiji awéwé mikanyaah sapatu fashionable, tapi éta hadé pikeun anjeunna buka tataranjang suku ti keur shod ku politisi ngarasa-booted!
  Aya dua masalah di dunya, salah sahijina nyaéta duit, naon deui nu bisa salamet, hiji deui kakurangan duit, nu teu kaampeuh!
  Duit mangrupikeun jahat anu ngaleungit nalika jumlahna ageung!
  Politisi jago-jagoan ngaluarkeun endog emas, tapi henteu dina saku pamilih!
  Tanpa duit moal aya kahirupan, ku duit moal aya katengtreman!
  Vodka mawa panghasilan ka nagara, tapi uing tina mabok datang ka karajaan!
  Tong percaya ka politikus anu ngajangjikeun gunung emas, anjeun bakal ngapung ka jurang pikeun sapédah tambaga!
  Politisi boga basa panjang pikeun jangji jeung leungeun pondok pikeun minuhan jangji!
  Tong percaya politisi anu make baju domba, meureun bener domba!
  Duit mawa kabagjaan, ngan teu patut hiji Penny!
  Anjeun teu bisa ngukur kabagjaan dina duit, tapi anjeun teu bisa ngukur kasedihan dina cimata!
  Politisi ngaluarkeun asahan tina pamilih upami anjeunna belet sapertos tunggul, sareng nekadna ek!
  Ulah nyiduh ka sumur, meureun ieu mah sakadar jurang jangji nu dikaluarkeun ku politikus!
  Ulah percanten pidato beureum, sarta executioners mellifluous!
  Politisi tuang kaluar kawas nightingale, tapi breeds gagak kawas rubah!
  A pangawasa ompong leuwih gampang ngegel hiji subjek!
  Politisi boga jawaban pikeun sagalana, tapi euweuh kapercayaan dina jawaban na!
  Teu aya anu terang naon anu aya dina pikiran politikus, sanaos ngan ukur kabodoan dina létahna!
  Duit mangrupikeun hal anu paling penting dina kahirupan, éta ngan ukur ngarusak kahirupan anjeun salamina!
  Eta moal jadi tunggul, eta bakal peeled off kawas tangkal ketan jeung ditegor kawas tangkal pinus!
  Politisi tiasa ngarayu pamilih ku madu pidato supados tiasa nyerang aranjeunna sapertos laleur!
  Gunung-gunung emas anu dijangjikeun ku politisi caang caang, tapi bau bohong bau!
  Tong dipikiran mun politisi ngomong omong kosong, bodo, rek ngarobah duit sapeser!
  Politisi sanés santo, anu jelas pikeun sadayana, tapi naha batur ningali anjeunna salaku ikon?
  Politisi mangrupikeun rubah dina pakean domba anu nyukur domba sareng asup kana saku!
  Upami anjeun nyangka yén ajag dina pakean domba bakal masihan anjeun cutlets pikeun sarapan, maka anjeun mangrupikeun domba biasa!
  Panyair anu saé sanés anu nyéépkeun tikoro, tapi anu nyanyi ngeunaan hal-hal anu penting!
  Kuring teu nyangka yén ram nu aya dina kakawasaan, éta kacida bodo, anjeunna geus gored pamilih!
  Komo mun politisi teh embe bau, bisa memerah pamilih domba!
  Tong pernah milih kalayan haté anjeun, éta bodo, sareng saha waé anu gaduh sirah henteu angkat ka TPS!
  Lamun teu hayang kuciwa dina pilihan, pilih jalma luar, sabab pamingpin sok bohong!
  Lamun rahayat deify pangawasa, hirup robah jadi naraka!
  Ulah coba mangga dulur, anjeun moal nempatan sagala korsi, anjeun moal bohong dina sagala Coffins!
  Mun anjeun teu hiji Ace, teu ngan poker nu bakal ngéléhkeun anjeun!
  Saha anu teu boga kartu trump ragrag kana jas panghandapna!
  Tanpa kartu trump tambahan dina leungeun, kartu tina jas naon waé bakal keok!
  Lalaki anu kuat narik awéwé sanés salaku magnet anu lemah!
  Otot baja ngabantosan ngeusian dompét ku emas, saraf baja henteu ngijinkeun dompét bocor!
  Malahan pahlawan béak tina beban beurat sapertos dompét kosong!
  Di handap ieu mangrupakeun aphorisms yén Gulliver uttered nalika anjeunna jadi budak.
  Samentara éta, orcs ngalakukeun hal goréng ka barudak tawanan. Dua: budak lalaki jeung awéwé disiksa ampir maot sarta pingsan, istirahat sanggeus panyiksaan.
  Jeung sesa guys mutuskeun meunang branded. Aranjeunna dibawa kaluar budak jeung katresna taranjang, sarta mimiti nyandak robah warna ka warna nerapkeun beusi panas kana taktak maranéhanana.
  Kawas barudak langgeng desperately roared na twitched dina nyeri dahsyat. Maranehna robah jadi budak.
  Sajaba ti éta, maranéhna ogé ngaduruk kulit, ninggalkeun tanda ominous dina bentuk béntang lima nunjuk.
  Hiji budak ngagorowok:
  - Hayu urang teu nyerah!
  Jeung maranéhna pencét anjeunna kalawan kawat barbed, di sisi jeung deui. Budak nu langgeng ngajerit nahan kanyeri.
  Para Orc seuri dina luhureun bayah maranéhanana pikeun umpteenth kali. Jeung bared mouths maranéhanana jeung fangs.
  Ieu lagu maranéhanana, jadi howling na pisan tiis, jeung Ceuli wither ti aranjeunna, sarta rék puke.
  Ieu orc pangkolotna ngagorowok dina sora domba anu teu dipotong:
  Hayu walungan getih
  Ngalir dina taneuh ...
  Nyanggakeun kanyeri
  Seuneu di mana-mana!
  
  Sakadang maut ngaléos
  Panén awak manusa ...
  Planét ieu sangsara -
  Mayhem reigns!
  
  Sarta ngantep ngan maot
  Aturan bal ngamuk,
  Anjeun sadayana kedah maot -
  Sétan parantos nyauran anjeun ka akun!
  
  Gusti moal nulungan
  Anjeun bakal kaduruk di naraka salamina ...
  Kami bakal mindahkeun anjeun dina raray,
  Impian orc sapertos kitu!
  
  Moal aya kasieun
  Pupusna musuh anu pikasieuneun ...
  Henteu aya ganjaran anu langkung saé
  Pasihan sadayana otak!
  
  Musuh teu nyaho
  Éta orc anu maha kuasa ...
  Jam alarm hurung -
  Pukulan bakal kuat!
  
  Hayu urang ngagoreng elves
  Kami keuneung suku budak awéwé tataranjang suku ...
  Sarta kami bakal naksir elves,
  Hayu urang motong braids beauties!
  
  Tur upami batur blathers
  Anjeunna bakal susah ...
  Aya hurung kuat dina sirah,
  Jeung di langit aya guludug jeung awan!
  
  Jeung lamun urang nalukkeun
  Kawas ajag di gurun pasir...
  Barudak bakal ngaléngkah
  Tataranjang suku dina blok chopping!
  Ieu memang sato. Sarta aranjeunna branded tahanan, anu keur taun éta teu barudak, tangtosna, tapi lahiriah, iwal yén maranéhna miboga otot alus, jeung anjeun moal masihan ka guys pikeun leuwih ti dua belas taun. Jeung teu dosa mun moyok jeung nyiksa jalma kitu.
  Tapi naon anu anjeun tiasa nyandak tina orcs: aranjeunna langkung parah tibatan sato. Jeung saterusna maranéhanana drove nu tahanan ngora. Sarta dina raraga ngakibatkeun malah leuwih nyeri, aranjeunna mimiti maledog coals ngaduruk handapeun bulistir, suku budak leutik captives ngora.
  Barudak apes ceurik ceurik. Lajeng salah sahiji budak, pikeun némbongkeun kakuatan karakter tur inflexibility, nyandak jeung nyanyi:
  Meunangna nungguan, meunangna nungguan
  Jalma anu hayang megatkeun belenggu ...
  Nungguan meunangna, nungguan meunangna -
  Urang bakal tiasa ngéléhkeun orc jahat!
  
  Sanaos kami murangkalih dina penampilan sareng tataranjang suku,
  Sering urang malah nuju perang ...
  Sareng manah lalaki éta emas,
  Scum bakal dihukum!
  
  Orc ibarat biruang, kejam,
  Jeung ngagaur kawas gajah tatu ...
  Tapi dina perang urang barudak darmaga,
  Executioners teu ngadéngé grout kami!
  
  Urang moal tuur
  Kami moal ngalempengkeun kubu bangga kami ...
  Euweuh nu asup, nyaho puguh
  Hayu urang mogok kawas palu!
  
  Hiji orc kadang ngagoreng keuneung hiji freak,
  Ngaduruk suku awéwé ...
  Ieu jalma-jalma jahat,
  Tapi kuring bakal maéhan anjeunna, budak!
  
  Dina manah budak leutik, seuneu ngagedur pisan,
  Jeung seuneu bener ngamuk ...
  Angkat spanduk prajurit luhur
  Anjeun teu boga wates, nyaho kado!
  
  Sumuhun, budak lalaki kalawan gairah,
  Kami barudak ayeuna salawasna ...
  Tapi kadang urang caang ku bakat,
  Sareng hiji béntang bersinar di dunya!
  
  Teu aya musuh anu tiasa ngabengkokkeun anjeun janten cinyusu,
  Kami anak kareueus Bumi ...
  Sareng budak éta ngéléhkeun orc ku pedang,
  Anjeunna ti kulawarga titans Allah!
  
  Mugi Gusti marengan urang salamina
  Anjeunna masihan count nonoman pikeun abad ...
  Urang caang kalayan suku telanjang,
  Jeung hayu walungan ngalir tanpa tungtung!
  
  Orc henteu resep, percanten kana kecap-kecap anu leres,
  Bajuna anu jahat, jahat ...
  Kami bakal nyandak éta biruang ku gills
  Bakal aya kakuatan alus langgeng!
  
  Orc ngancam urang sadayana ku taringna,
  Teu cukup rakus kana bumi ...
  Anjeunna pendekatan insidious naraka Kain,
  Sarta draws enol padet!
  
  Pikeun biruang, percanten ka abdi,
  Maranehna ngan nyiksa ngagerem...
  Tapi kami prajurit abadi, barudak,
  Urang teu bisa nangtung, percaya ka kuring, bohong!
  
  Iblis katingali ku orcs, pencipta,
  Aranjeunna lolong, ngagaur kawas kalde ...
  Budak awéwé éta pakéan anu saé
  Sanajan suku kageulisan téh bulistir!
  
  Henteu, anjeun mangrupikeun orc - ajag anu taring sareng jahat,
  Sareng hiji biruang anu sifatna sanés madu ...
  Tapi yakin bapa jahat teu omnipotent,
  Sarta kami bakal boga, nyaho pesawat!
  
  Urang tiasa ngalakukeun sagalana beautifully
  Jieun dunya gumbira anyar ...
  Teu aya deui barudak ngahiji tim,
  Bakal aya prajurit idola anyar!
  
  Haté ngora kaduruk pikeun Fatherland,
  Éta mikanyaah jalma-jalma anu mulya...
  Urang bakal muka panto ka dunya anyar,
  Muhun, orc téh freak sangsara!
  
  Hormat budak awéwé,
  Percanten ka kuring, aranjeunna resep nyiptakeun ...
  Sora barudak bakal jadi panggero,
  Suku bakal ngalungkeun keris!
  
  Éta nalika urang bakal ngawangun dunya anyar
  Dina éta kabagjaan pikeun jalma anyar ...
  Sarta kami bakal lulus pisan proudly, urang ngawangun,
  Jeung penjahat bakal dibayar!
  Allah henteu mikaasih ka jalma anu ceurik,
  Honors, kumaha oge, alus ...
  Percanten ka abdi, lalaki sareng awéwé henteu sombong,
  pilihan-Na pikeun suksés nyaéta jandela!
  
  Sareng nalika perdamaian sumping ka jagat raya,
  Urang bakal ngahudangkeun deui jalma anu murag ku élmu ...
  Kalawan iman anjeun dina abad imperishable,
  Jeung mawa cherub dina jangjang-Na!
  Barudak nyanyi sareng nunjukkeun yén aranjeunna henteu sieun ku orc jahat, sanaos makhluk-makhluk ieu nyobian ngalelepkeun lagu-lagu tawanan ngora kalayan ngagaur liar. Ku kituna aranjeunna ngagunakeun pecut panjang. Aranjeunna ngéléhkeun aranjeunna dina suku bulistir sahiji pahlawan anak. Tapi maranéhna teu ngaganggu kinerja, sarta eta seemed teu nengetan beatings kasar jeung ngangkat huluna maranéhna proudly.
  Sareng sanajan ieu budak satengah taranjang sareng branded, aranjeunna dirasakeun breed dewa Olympian sareng titans.
  
  GADIS JEUNG ANGON BODAS ANJING
  ANNOTASI
  Grup sirkus leutik - budak Mishka jeung gadis Alyonushka, ngarambat, stomping suku bulistir maranéhanana sapanjang jalan taringgul Krimea. Sareng sareng aranjeunna angon bodas - anu teu tiasa ditiru!
  . BAB #1
  Budak lalaki kira-kira dua belas taun sareng awéwé geulis umur dua puluh taun leumpang ngaliwatan pagunungan Crimean. Suku-suku samak ngalangkang, batu-batu nu seukeut beureum-panas jalan gunung. Kabuktian yén budak lalaki sareng awéwé éta parantos ngalangkungan seueur jalan. Tapak-tapakna jadi pohara kuat, tahan banting, teuas sarta ampir teu karasa seukeutna jeung panasna batu.
  Komo sabalikna, suku bulistir malah saeutik pikaresepeun tur ticklish ti permukaan kasar misalna.
  Buuk pasangan sirkus éta bodas kawas salju, sarta beungeut maranéhanana éta ampir hideung tina kaduruk ku panon poe jeung lebu. Aranjeunna mawa rug jeung alat sirkus basajan dina leungeun maranéhna. A Shepherd Jerman bodas dilatih ngajalankeun gigireun aranjeunna. Ieu sato geulis pisan. Sareng sadayana katingali saé pisan - pasangan sirkus anu lincah sareng lincah, sareng anjing anu tiasa ngahibur sareng muji anjeunna.
  Sanajan kitu, a Shepherd Jerman boro bisa disebut anjing.
  Budak éta maké calana pondok, sarta anjeunna nyabut kaosna, nu ngajadikeun awakna otot, kalawan garing, otot relief, katempo. Budak awéwé éta ningali bilahna, seukeut sapertos kapak, ditutupan ku coklat coklat, sareng naros:
  - Mishka, anjeun teu capé?
  Budak éta yakin ngajawab:
  - Henteu, Alyonushka! Anjeun jeung kuring geus hardened!
  Hareupeunana, hateup dachas seaside parantos muncul. Gadis éta nyatet:
  Sumuhun, éta tempat euyeub. Meureun urang bisa ngumpulkeun duit!
  Si beruang seuri bari ngomong:
  - Lamun urang nyekel lauk di laut. Bisa jadi aya hiji kacamatan alus di dieu.
  Aranjeunna mimiti ngadeukeutan ka dacha munggaran. Alyonushka éta geulis, sanajan rada lean tina kurang gizi sarta lila leumpang, tapi wiry, kuat tur lincah. Pakéanna pondok, anu henteu umum pisan dina jaman éta. Tapi suku kuat sapertos.
  Dina dacha kahiji maranéhanana willingly ditarima. master hayang admire gadis jeung tari nya jeung pelesir. Aranjeunna jogét sareng budak éta. Jeung maranéhna ngalakukeun senam. Sarta ogé luncat hiji angon bodas ngaliwatan bunderan.
  Lajeng budak némbongkeun sababaraha trik. Master jeung senang jeung pamajikanana sarta sababaraha putra diawaskeun. Teras, anjeunna ngalungkeun nikel tambaga sareng nyarios ka mojang:
  - Éta sanés anu anjeun kedah laksanakeun sareng penampilan anjeun!
  Anjeunna ti putra, rumaja kira-kira lima belas, ngusulkeun:
  - Abdi bakal masihan anjeun récéh mun anjeun ngantep kuring stroke suku anjeun.
  Alenka nyengir, sarta seurina jadi bodas-toothed tur amis, sarta ngajawab:
  - Dua hryvnias!
  Si jajaka nu kumisna tacan peupeus, unggeuk:
  - Tangtu! Eta bakal hébat!
  Sarta anjeunna nyandak kaluar koin pérak dua kopecks tina saku na. Jeung dialungkeun ka mojang. Manehna deftly bray dirina kalawan ramo bulistir nya, nya samak, sarta suku lincah.
  Juragan budak ngagero kalayan kagum:
  - Ieu kelas!
  Alenki unggeuk lampu nya, rada emas taranjang jeung ngajawab:
  - Éta sababna kuring profésional!
  Jeung manehna nahan suku nya ka rumaja. Anjeunna mimiti stroke aranjeunna taliti. Leungeunna ngalih kana kulit anu mulus sareng disamak tina mojang éta kalayan lembut, sareng Alenka ngaléos kalayan senang.
  Nyatana, nalika budak lalaki imut nyéépkeun anjeun, éta leres pisan pikaresepeun, sareng di dieu anjeun tiasa ngaraosan caresses.
  Sareng, tangtosna, anjeun ogé nampi artos pikeun éta. Ieu ngan super.
  budak lalaki stroked nya kasar, tapi Soles elastis kalayan kurva anggun tina keuneung nu. Anjeunna tickled suku nya.
  Jeung Alenka laughed kalawan kabagjaan. Tur éta pisan pikaresepeun.
  Pamajikan master ogé ngalungkeun koin ka budak Mishka sareng naros:
  - Hayu atuh nyitak keuneung anjeun ogé!
  Budak lalaki ngacungkeun sukuna ka dirina. Jeung awéwé ngora kénéh, geulis mimiti tickle dampal bulistir budak urang.
  Si biruang seuri ogé nyéréngéh.
  Juragan melong pamajikanana reproachfully. Tapi anjeunna ngan ukur seuri sareng nyarios:
  - Anjeun moal cemburu anak kuring, nya?
  Barin ngawaler:
  - Tickle anjeunna saloba rék, tapi ulah overstep wates kasopanan!
  nona nu laughed ... Jeung ramo nya tickled budak urang bulistir, buleud, keuneung pink jeung pelesir.
  Budak awéwé éta ogé seuri sareng nyengir. Saterusna kuring ngaganti suku. Jeung manéhna bared huntu nya deui. Ieu bener senang.
  Tapi tickling salawasna meunang boring. Juragan ngagorowok keras:
  - Cekap! Tinggalkeun, atawa kuring bakal nelepon pulisi!
  Budak sareng awéwé ngajemput barang-barang pribadina sareng, sareng anjing - anjing angon bodas, ninggalkeun pondok anu beunghar.
  Alenka éta umumna geulis. Sareng kuring ngagaduhan artos sareng éta saé nalika suku bulistir diurut ku budak lalaki anu geulis.
  Sarta di dacha hareup aranjeunna willingly hayu di kalayan budak. Tangtu, mimiti sagala alatan gadis geulis. Anu ogé boga sapertos rok pondok, sarta disamak, kuat, muscular, suku pisan anggun anu jadi jelas katempo.
  Budak awéwé éta mémang mirip pisan sareng budak di Yunani kuno. Bajuna siga tunik. Sareng kumaha awéwé anu geulis sareng muscular sapertos kitu henteu nganggo sapatu sareng nunjukkeun ampir sadayana sukuna anu luar biasa, éndah, luar biasa pikaresepeun. Jeung hésé nyandak panon anjeun ti dirina.
  Aya ngan hiji master di dacha ieu. Kulawarga téh tempat séjén. Anjeunna maréntahkeun Alenka nari dina raraga admire gerakan denda sarta pohara rupa, awak dimekarkeun fisik nya.
  Lajeng, ngalungkeun koin, anjeunna maréntahkeun:
  - Nyanyi kageulisan!
  Alenka nyanyi kalayan senang;
  Kami gadis Rusia basajan
  Geus sababaraha kali di luar negeri...
  Kuring boga rok pondok
  Dipikacinta elang abu!
  Bartender ngagerem ambek:
  - Lagu anjeun henteu saé pisan! Hayu, hal anu langkung agrésif sareng seksi!
  Budak sirkus ngasongkeun:
  - Atawa meureun hadé patriotik?
  Barin satuju.
  - Bisa jadi patriotik! Tapi éta anjeun anu tataranjang suku sareng nyanyi! Sareng upami kuring henteu resep, anjeun bakal kéngingkeun keuneung anjeun!
  Beurit unggeuk.
  - Upami anjeun hoyong gentleman, teras pikeun ruble anjeun tiasa pencét keuneung bulistir abdi ogé kalawan iteuk!
  Guru seuri bari ngawaler:
  - Éta hadé pikeun ngéléhkeun gadis ieu kalawan pecut a. Utamana lamun undressed nya saméméh éta!
  Alenka sujud seuri:
  - Kersa anjeun, juragan!
  Nu beunghar nyanyi bari seuri:
  Ngahasilkeun duit,
  Ngahasilkeun duit,
  Poho kana kabosenan nu puguh
  Ngahasilkeun duit,
  Ngahasilkeun duit,
  Jeung sésana téh sadayana sampah!
  Jeung sésana téh sadayana sampah!
  Alenka ngawaler:
  - Senang tanpa duit
  Anjeun tiasa janten...
  Lalaki jahat -
  Ngitung koin!
  Barin ngagorowok:
  - Kéngingkeun sarébu sebatan!
  Budak sirkus nyarios:
  - Upami anjeun hoyong master a, Kuring bakal mere Anjeun nyebutkeun wijaksana tinimbang lagu!
  Nu beunghar nyerengeh bari ngawaler:
  - Hayu budak, éta bakal leuwih metot!
  Biruang mimiti ngucapkeun ekspresi jangjang;
  Kawajiban ka Fatherland beureum kalayan mayar bakti anu teu resep!
  Perang mangrupikeun ujian pikeun anu pinter, tempering pikeun anu kuat, pikaresepeun pikeun anu bodo! -
  Janten bahan seuseurian henteu pikaresepeun, ngajantenkeun batur ceurik henteu pikaboseneun!
  Panguasa anu alus ibarat madu anu amis, mimitina diletak, tuluy diciduhkeun !
  Jeung pangawasa jahat, kawas wormwood, mimitina bakal flattened lajeng trampled on!
  Leres, emas lemes, tapi tameng anu teu tiasa ditembus gampang ditempa!
  Kualitas salawasna ngaleuwihan kuantitas - sanajan sagara bubur sa'ir teu jadi halangan pikeun kampak!
  Jahat pinuh ku kakuatan nalika kahadéan dilempengkeun ku kasieun!
  A lulucon téh alus, séndok dina hidangan, tapi mantuan dina kasulitan!
  Anjeun tiasa meunang untung sakali atawa dua kali - tanpa skill, tuah leungit!
  Saha waé anu sanés Leo Tolstoy nyaéta tramp sastra!
  Teu perlu dilahirkeun Tolstoy pikeun jadi tramp tina sastra!
  Hayu urang inuman pikeun ngabogaan leuwih pamajikan ti alesan Blush di cerai!
  Nafsu geus ngaruksak lalaki leuwih ti karep awéwé!
  Panon akurat leungeun slanting, musuh teu sono - pondok-sighted!
  Filsafat henteu manjangkeun umur, tapi ngajantenkeun hiasan, manjangkeun fragmen!
  Umum meunang ku kaahlian, jagal ku angka, genius ku seni, pura-pura ku tipu daya!
  Ku kituna hayu urang inuman ambéh harepan teu maot, sarta ngan jalma anu teu menerkeun maot!
  Asa maot panungtungan... Jeung jalma anu teu menerkeun éta kahiji!
  Dina perang, logika mangrupikeun konsép anu rélatif - sapertos coklat, kuring henteu gaduh waktos pikeun muji ubin sabab parantos aya dina sungut kuring, kuring henteu gaduh waktos ngelek, sabab aranjeunna parantos ngarayap ka luar!
  Kasuksésan kadang bau goréng, prestasi mawa mayit, tapi kabagjaan teu bisa bau!
  Gusti aya dina permukaan unggal hal , sareng Iblis aya dina detilna!
  Keok teu pikaresepeun sanajan masochist!
  Naon Allah teu nyaho - ngan hiji patarosan anu anjeunna teu bisa ngajawab!
  Monyét langkung saé tibatan manusa, sabab éta ngan ukur sato sacara harfiah!
  Khutbah anu henteu ngakibatkeun kasaéan ibarat jalan anu nuju ka kampak!
  Ngawangun doktrin naon waé dina téks Injil sapertos diajar mékanika kuantum tina dongéng Brothers Grimm!
  Hese jadi Allah, tapi tetep Iblis sagemblengna teu kaampeuh!
  Pikiran quadruples kakuatan sanajan jumlah musuh ganda!
  Hirup mangrupikeun kompromi anu terus-terusan, sanés sareng jalma, tapi sareng alam!
  Dahi téh tolokolny , nu hartina suku kata tiis!
  euweuh hukum anu ditulis pikeun fools, euweuh hukum alam anu prescribed pikeun geniuses!
  Basa dibikeun ka wijaksana pikeun nyumputkeun pikiran ngeunaan hal bodo tur euweuh hartina!
  Saha waé anu ningali anu lucu dina sedih bakal tragis dilolongan ku kabagjaan anu serius!
  - Buru tanpa rurusuhan - rurusuhan tanpa rurusuhan! Meunang lima tina palajaran - ku ngarengsekeun hiji aksi kompléks!
  Anu meunangna teu ditilik... Sanajan sok ditilik!
  - Kabodoan manusa mangrupikeun sekutu para dewa anu ngamusuhan jalma!
  Hiji lalaki nyaéta lalaki di lumbung, tapi babi sanajan di karaton moal naek leuwih luhur ti bagong!
  Aya dua hal anu henteu terbatas: jagat raya sareng kapinteran manusa - tapi, anu kahiji relatif, anu kadua mutlak!
  Naon Rusia teu resep nyetir gancang, sarta damn hiber gancang!
  - Dina naraka, dulur teu hayang, tapi ngan sababaraha bisa ngarasakeun kahayang pikeun kasempetan diabolical!
  Tapi tanpa nyiram ku cimata, teu tiasa panén panén kabungahan, sareng tanpa irigasi saatosna, laurel kasuksésan henteu tumbuh!
  Allah aya dina unggal hal atawa dina beungeut cai, jeung Iblis aya dina henteuna hal, atawa di bojong kakurangan material!
  Saha waé anu nyéépkeun waktos ati-ati bakal nyalametkeun kalanggengan dina pamakamanna!
  Tiiseun téh emas, kecap téh pérak, tapi loba tuang kaluar tina sungut hiji awéwé nu malah inten taram!
  Tiiseun téh emas jeung aliran eloquent moal keyeng tina gudang lila!
  Jeung emas leungiteun nilaina lamun cicingeun dikubur dina taneuh!
  Budak lalaki anu saé pisan ngucapkeun aphorisms kalayan parasaan anu hébat sareng nyéépkeun sukuna.
  Juragan seuri sareng ngalungkeun koin ka budak sirkus. Sarta Mishka bray dirina kalawan toes bulistir na. Terus dialungkeun kana saku calana pondokna.
  Bogach nyatet:
  - Teu goréng! Tapi teu cukup!
  Budak awéwé éta nyarankeun:
  - Naha anjeun hoyong kuring nyanyi?
  Barin ngawaler:
  - Ieu teu perlu! Hadé nempatkeun suku bulistir anjeun dina kuring!
  Alena unggeuk.
  - Muhun! kahayang anjeun!
  Lalaki beunghar nyandak suku bulistir gadis di leungeun-Na sarta mimiti kasarna ngarasa eta. Budak awéwé tetep jempé ngajawab. Manehna malah rengat seuri.
  Juragan ngaluarkeun koin sejen, dialungkeun ka eta budak, ngagorowok:
  - Hayu urang tetep utter aphorisms! Kuring bakal ceurik!
  Budak sirkus Mishka mimiti tuang deui. Rada ku jalan, teu hikmah bubudakeun;
  
  Urang kadang éléh, sakapeung urang maot, tapi urang Rusia henteu pernah sujud!
  Skill ngagantikeun kuantitas, tapi kuantitas ngan ukur tiasa palsu palsu!
  - Dina awak sehat, sarta sumanget ambal - jeung kalemahan daging - jiwa luntur!
  Getih bersinar siga emas, tapi jiwa logam karat!
  Malah emas rusts lamun haté teu matak ti dinya!
  Siksaan sanes hiburan, tapi gawé teuas ti séktor jasa, nu karunya pikeun klien nu fatal ka anjeun!
  Jiwa jalma beunghar patriotik, henteu langkung ti koin emas, dimana aranjeunna nyandak sareng nempel kana éta!
  Emas koneng warnana hianat, lemes sakumaha kahayang oportunis, beurat saperti nurani hianat!
  Nyeri sapertos mitoha, obsesip, jahat, kuring hoyong nyingkirkeunana, tapi ... tanpa éta anjeun moal kawin sareng kameunangan!
  Lamun musuh teu nyerah, maranehna ngancurkeun manéhna, jeung lamun manéhna teu nyerah, kapinteran brings meunangna!
  Henteu masalah lamun bikang musuh maot, éta musibah lamun lalaki urang geus twisted otak maranéhanana!
  Gampang dina perang nalika latihan sanés siksaan, tapi hiburan anu mangpaat!
  Malah dina kecap Kristus, hamba-hamba-Na néangan hiji hal anu ngawula sawenang-wenang godless!
  Kabinét anu ageung bakal murag, sareng kamulyaan anu nyaring ka anu ngagulingkeunana!
  Nalika topéng éta terampil, urang henteu peryogi alesan!
  Paling sering, walungan beureum ngalir kusabab ucapan beureum jeung lampah hideung!
  - Anu ditakdirkeun pikeun ditusuk, henteu kedah gumeter dina tali!
  Sakumaha biasa, tétéla, tapi maranéhna teu hayang!
  Pupusna pantes bagian anu langkung saé tibatan kahirupan, sabab durasina nyéépkeun langkung seueur bagian anu tiasa dipilih! -
  Garansi masihan dijamin rampok!
  A koin dijieunna tina emas lemes, tapi leuwih deadly ti bullet a, eta pencét katuhu dina jantung sarta nyokot kaluar otak!
  Téknologi mangrupikeun dewa perang - sareng saboteurna nyaéta atheis!
  Allah nyiptakeun jagat raya dina genep poe, jeung manusa mayar sagala kalanggengan pikeun kelemahan jieunan manusa menit!
  Aranjeunna asup kana wol, tapi henteu balik nganggo mobil kabel !
  Lumpat, tapi ulah kabur, némbak, tapi ulah némbak, pencét, tapi ulah ngalawan, sareng anu paling penting, nginum, tapi henteu mabok!
  Teu aya anu peryogi ceuli kalde anu paéh, tapi dédéngéan rubah anu hirup mangrupikeun kado pikeun anu henteu peryogi kalde pikeun ngahontal tujuanana!
  Sapatu pikiran anjeun, anjeun bakal salawasna tetep tramp a!
  Perang téh hawa pikeun bayah, tapi ngan dicampurkeun jeung gas binér!
  Lamun musuh teu hayang nyerah jeung teu nyaho kumaha carana eleh, urang bakal maksa manéhna nyerah jeung nyapih manéhna meunang!
  Jalma jahat resep sihir hideung, jalma jahat alus bodas!
  Maéhan dina perang téh teuas dina prosés, disgusting dina persepsi, tapi kumaha hébat dina tungtungna! Jadi perang brings kaséhatan jiwa, hardening kana awak, jeung cleansing dompét!
  Kadang-kadang perang ngeusi dompét hébat, sarta dina proporsi langsung ka fullness tina getih spilled, sarta emptiness tina haté ngaruksak!
  Budak éta ngucapkeun kecap-kecap anu saé pisan sareng ekspresi.
  Juragan ngararasakeun suku budak awéwé éta. Lajeng anjeunna dicium bulistir, dampal suku elastis sarta nyatet, tossing koin:
  - Saé pisan! suku anjeun pikaresepeun! Ayeuna hayu budak nyanyi! Atanapi upami anjeunna henteu tiasa nyanyi, maka kuring tiasa nyéépkeun suku bulistirna ku korek api!
  Si biruang ngajawab bari seuri:
  - Saré hadé!
  Nu beunghar ngagerem:
  - Jadi nyanyi!
  Jeung budak sirkus nyokot eta jeung nyanyi jeung rarasaan jeung ekspresi;
  Éta endah pisan naon anu anjeun lakukeun
  Rahmat parantos dicurahkeun ka umat manusa ...
  Nya anjeun anu masihan Gusti anu suci
  Jiwa pikiran karunya!
  
  Lucifer sumping ka Sodoma,
  Produk dosa sareng kareueus...
  Anjeunna ngangkat pedang ka anu suci, tahta Gusti,
  Sarta anjeunna mutuskeun yén ayeuna anjeunna Omnipotent!
  Barin ngagorowok sengit:
  - Henteu! Abdi henteu hoyong lagu dina téma agama! Kami jelema nu ngalakukeun dosa jeung Abdi bogoh dosa!
  Mishka nyatet:
  - Abdi tiasa ngalakukeun hiji deui!
  Nu beunghar ngabantah:
  -Henteu! Hayu gadis nyanyi hadé! Saha ngaran anjeun di dinya?
  Gadis sirkus ngajawab:
  - Alenka!
  Guru ngagerentes:
  - Sing Alenka!
  Budak awéwé nyanyi kalayan parasaan sareng sumanget anu hébat;
  Abdi awéwé pangkuatna di dunya
  Anu lahir dina kasucian...
  Henteu aya kuring anu langkung geulis di pangeusina -
  Urang bakal makmur dimana-mana!
  
  Muga-muga Rusia kasohor pikeun sadaya anu paling éndah,
  Nagara anu ngawasa saalam dunya...
  Hayu urang geura-giru jadi leuwih metot
  Sakur prajurit mangrupikeun idola anu leres!
  
  Kuring baris ngabela nagara suci
  Dimana karuhun urang percaya sagala kuat ...
  Panggihan jalma awéwé éta tataranjang suku,
  Manehna teh garuda, lain manuk pipit!
  
  Abdi anggota Komsomol dina kahirupan katukang,
  Nazi perang kawentar jadi crushing ...
  Jeung sora budak awéwé éta pisan hurung,
  Jeung jiwa airy caang!
  
  Kuring tarung deukeut Moscow pisan wani,
  Dina ibun aya budak awéwé tataranjang suku ...
  Sareng anggap tekanan kuring ngareureuwas,
  Kuring meupeuskeun beungeut Fritz ku tinju kuring!
  
  Pikeun kamulyaan Yesus spanduk urang,
  Sareng ogé Gusti anu paling hébat Svarog ...
  Salamina Lada paling suci sareng urang,
  Jeung Allah Bodas brightest di dunya!
  
  Kami jalma anu dilahirkeun kana cahaya panonpoe,
  Yarilo mere ilham urang kana kapahlawanan...
  Sareng lagu budak awéwé ngalir liar,
  Lah, kerub ngabeberkeun jangjangna!
  
  Kuring nembak tina bedil mesin aptly,
  Ngalungkeun kado nganggo suku...
  Kuring ngalungkeun jaring kuring ka pasis,
  Budak awéwé katingalina rada kolot!
  
  Prajurit, kuring nganggap ti Gusti,
  Nyiptakeun dunya dimana kaéndahan ...
  Dina nami Svarog greatest,
  Dina jiwa kaéndahan, kageulisan ripens!
  
  Urang ngabela Kremlin ti Nazi,
  Kami tiasa nyerep sadayana cacah dina hiji waktos ...
  Henteu, demobilisasi moal asalna ti awéwé,
  Sarta kami pencét Fritz katuhu dina panon!
  
  Pikeun kamulyaan komunisme langgeng,
  Kuring ngalawan tataranjang suku salaku anggota Komsomol ...
  Urang bakal ngancurkeun domba fasisme,
  Sangkan waja teu tunduk ka musuh Rus'!
  
  Katresna perang deukeut Stalingrad
  Aleli sapertos ruby aranjeunna gaduh puting ...
  Urang bakal ningali komunisme pas dibéré,
  Tanpa terang kasedih sareng melankolis!
  
  Kami budak awéwé pangsaéna di Fatherland,
  Abdi anggota Komsomol ampir taranjang...
  Tapi jadi ditumbuk Reich tina bedil mesin,
  Éta Jérman henteu lebet ka perusahaan kami!
  
  Dina nami Rusia paling radiant ,
  Kuring yakin sagalana bakal alus ...
  Great Yesus percaya misi
  Bari ngetrokan cangkang pahat!
  
  Dina nami Motherland hébat urang,
  Urang bakal jadi fasis jahat pikeun ngajalankeun ...
  Leres, hayu urang ngeureunkeun domba-domba horde liar,
  Malah dina serangan ngamuk, maling jahat!
  
  Hayu nami Yesus caang sapertos panonpoé
  Muga ibu Maryam masihan surga anu agung...
  Pikeun Lada Nu Maha Kawasa, kami barudak,
  Jeung anjeun tarung bravely jeung wani!
  
  Dina nami Motherland hébat urang,
  Naon anu masihan komunisme dimana-mana ...
  Suci tina ikon bersinar, kuring ningali rupa,
  Dina hiji kulawarga tunggal Gusti!
  
  Dina nami Svarog nu Maha Kawasa,
  Kristus Jurusalamet Nu Maha Kawasa...
  Urang kedah sapertos Gusti Kulawarga,
  Dina sadaya Pencipta Tanpa Wates!
  
  Sumuhun, Rus 'bakal ngangkat spanduk luhur sorangan,
  Urang bakal janten langkung kuat sareng wijaksana ...
  Sanajan Genghis Khan nyerang kalawan lungkawing,
  Tapi urang awéwé masih pinter!
  
  Ku kituna kuring ngabejaan ka maneh jalma anjeun wani
  Ngawula ka dewa Rusia satia ka kami ...
  Sareng nyalametkeun jiwa Rusia dina perang,
  Sanajan eta panarajangan hiji ngagimbung infernal!
  
  Urang bakal meunang, Kuring nyaho pasti
  Urang bakal tiasa ngéléhkeun sadaya Nazi ...
  Kain moal naksir para pejuang Fatherland,
  Jeung ngagaur formidable biruang bakal hirup!
  
  Urang bakal ngalakukeun sagalana pisan cool,
  Urang bakal ngéléhkeun sadayana Fritz sareng Mongol ....
  Barina ogé, bahaya pikeun gelut sareng budak awéwé,
  Rahayat Rusia terang teu bisa dielehkeun!
  
  Urang sadayana bakal nunjukkeun nyengir anu luar biasa,
  Urang bakal megatkeun tanduk Genghis Khan ...
  Dina nami kamulyaan anu teu aya tungtungna,
  Hayu aya nasib pisan caang!
  
  Sumuhun, urang beautifully tarung katresna,
  Témbongkeun kelas pangluhurna di dunya ...
  Abdi prajurit, sareng jiwa percaya sanés badut ...
  Sareng Allah bakal ngaganjar Kristus pikeun kameunangan!
  
  Urang bakal megatkeun tumens of Genghis Khan,
  Bakal aya budak awéwé dina perang di Kalka ...
  Teu bisa nolak pukulan naraka
  Abdi bogoh Yesus jeung Stalin!
  
  Janten kuring bakal ngarecah musuh, percanten ka kuring, tanpa cacah,
  Abdi tiasa ngéléhkeun aranjeunna sapertos midges ...
  Percanten ka abdi, padamelan urang tangguh,
  Sanaos hirup ripuh sapertos benang sutra!
  
  Dina Ngaran Lada, Rahayu Maryam,
  Naon anu masihan nonoman sareng cinta ...
  Kami budak awéwé kalayan suku lengkep,
  Hayu urang ngintip musuh kana leutak sareng getih!
  
  Kristus bakal sumping sareng anu maot bakal gugah
  Perun, Yarilo, Dewa Bodas, Svarog ...
  Aranjeunna hiji, jalma terang jujur
  Sareng di luhur jagat aya Batang Nu Maha Kawasa!
  
  Pondokna, kabagjaan urang bakal langgeng,
  Éndah sareng éndah pikeun umur ...
  Langit boh bumi aya dina kakawasaan anu kuat,
  Sareng kalanggengan, sareng nonoman salamina!
  
  GANDA ALLOH NU AGUNG
  ANNOTASI
  Hiji budak lalaki jeung awéwé mungkas nepi di Moscow dina abad ka dua puluh tilu. Sagalana sigana rupa, sarta di planét Bumi aya paradise nyata, nonoman langgeng, sarta kakaisaran spasi badag geus dijieun. Tapi ujug-ujug budak Vitaly diajar yén anjeunna pisan sarupa Gusti Nu Maha Agung dina daging.
  . BAB #1
  Budak Akulov jeung gadis pahlawan Albina di kota badag. Ieu kawas Moscow, tapi ti abad ka dua puluh katilu. Ieu masa depan dina dua ratus taun. Kota, tangtosna, geus tumuwuh. Skyscrapers mucunghul kawas gunung, sarta pisan warni. Éta ogé ngagaduhan bentuk anu aheng, contona, jinis és krim warna dina gelas emas. Atawa, contona, tujuh kuya dina platinum nangtung dina luhureun unggal lianna.
  Aya ogé gedong-gedong anu siga alat musik, hérang ku anu éndah.
  Sareng di udara, seueur pesawat tina rupa-rupa bentuk rurusuhan. Sanajan kitu, kalolobaanana bentukna serelek, atanapi sapertos lauk laut sareng sirip emas.
  Sumuhun, sarta inohong flashed dina hiber. Aya duanana dewasa sarta barudak. Leuwih ti éta, sakabéh déwasa téh ngora dina penampilan, teu heubeul ti genep belas taun.
  Sareng dina trotoar, aya ogé plastik. Barudak leutik luncat ka dinya, ngepak-ngepak sukuna, tuluy ngaléos siga bal pingpong.
  Vitalik nyatet ku seuri:
  - Dunya éndah!
  Albina satuju:
  - Leres, lucu sareng santun pikeun mujijat!
  Budak lalaki jeung awéwé éta leumpang dina beungeut mirrored, reflective. Sampéanna bulistir, kawas budak. Jeung maranéhna ngarasa yén maranéhna keur tickled ku gelombang ngageter.
  Hareupeunana, aya cai mancur muluk, nu knocked up jet hiji satengah kilométer jangkungna, sarta eta dibawa ngaliwatan hawa, sparkling kalawan inten. Jeung arca sorangan, dina komposisi cai mancur, sparkled kalawan sababaraha husus, logam kanyahoan, nu éta loba caang ti emas jeung sparkled kalayan sagala kelir katumbiri.
  Jeung arca sorangan éta geulis di bentuk jeung dipindahkeun.
  Vitalik unggeuk.
  - A kapanggihna éndah. cai mancur Ieu cooler ti Peterhof!
  Albina nyatet ku seuri:
  - Dunya anu cerah, masa depan anu tiis.
  Budak lalaki jeung budak awéwé rada gancangan. Albina langkung jangkung tibatan Vitalik sahingga panginten aranjeunna indung sareng putra. Leuwih ti éta, dina mangsa nu bakal datang, teu aya jalma manula. Jalma meunang nonoman langgeng, sarta lalaki bisa girang yén maranéhna teu kudu runtah waktu dina cukur gunana jeung pikaresepeun.
  Sababaraha wangunan di Moscow futuristik miboga stripes emas jeung platinum. Ogé, billboard caang kaduruk, nepi ka hiji kilométer dina ukuranana, di mana kartun tiis ditémbongkeun.
  Pesawat nu scurried ngaliwatan hawa éta teu ngan geulis tur warna caang jeung gracefully ngawangun, tapi maranéhna ogé bau kawas parfum Perancis mahal, atawa malah leuwih pikaresepeun.
  Jeung beungeut kuadrat éta kawas eunteung, haneut, sarta dina waktos anu sareng sparkled. Nalika dampal suku rumaja, jajaka sareng awéwé, nincak éta, sidik anggun, ampir budak leutik. Nu glowed dina kelir béda, saolah-olah digambar ku pulpén felt-tip. Lajeng aranjeunna ngiles.
  Ceuk Albina bari seuri:
  - Kawas di kastil ratu salju!
  Vitalik ngegeleng.
  - Henteu! Di dieu haneut sareng dunya pinuh ku warna.
  Hiji lalaki ngora jeung hiji awéwé flew nepi ka aranjeunna. Éta geulis pisan, tapi beungeut maranéhanana dicét, kawas gambar dina jajan.
  Lalaki ngora nanya ka barudak:
  - Anjeun kawitna timana?
  Vitaly ngajawab:
  - Ti Moscow!
  - Naha anjeun leumpang?
  Albina ngajawab:
  - Abdi hoyong mésér pesawat. Dimana toko anjeun?
  Budak awéwé anu aya di gigireun éta pamuda seuri sareng ngawaler:
  - Teu aya anu nganggo toko. Aya jaringan Hypernet , sarta ngaliwatan eta sagalana geus dikirimkeun pancen haratis.
  Vitalik tweeted kalayan seuri:
  - Sabaraha kamajuan geus dijieun?
  Pikeun keajaiban anu teu kabayang ...
  Sagalana janten sagemblengna bebas
  Ngan kalayan kauntungan, taliti!
  Lalaki ngora nyarios:
  - Sareng anjeun terang kumaha anjeunna katingalina Gusti urang. Meureun anjeun putrana?
  Budakna nyerengeh bari ngawaler:
  - Henteu! Abdi henteu terang bapa. Tapi upami anjeunna Gusti, maka kuring moal reuwas.
  Ceuk si mojang bari seuri:
  - Di dunya urang, teu aya anu héran dina penampilan naon waé, henteu! Anjeun tiasa ngarobih awak nganggo program khusus dina Hypernet . Ngan jalma jarang ngalakukeun ieu, saprak dina Hypernet kaulinan matrix , ieu bisa dipigawé, sacara umum, kalawan usaha méntal sarta instan. Tur upami Anjeun salah ngarobah diri kanyataanana, aranjeunna moal deui ngakuan anjeun. Leres, sareng anjeun peryogi idin ti Kamentrian Cinta.
  Albina kaget:
  - Ministries cinta?
  Budak awéwé éta neuteup sareng ngawaler:
  - Sareng anjeun sigana sanés ti kakaisaran urang! Meureun anjeun gaduh masalah memori?
  Vitalik ngagerem:
  Kami mangrupikeun penjelajah waktos!
  Lalaki ngora nyarios:
  Upami ieu sanés lelucon, teras ...
  Dina momen anu sarua, belasan katresna geulis di jumpsuits jeruk némbongan sabudeureun éta. Sareng aranjeunna nunjuk sababaraha bedil mesin anu ditipu.
  Vitalik ngagerem:
  - Kami datang kalayan karapihan!
  Albina tweeted:
  - Kami masih budak leutik, ulah némbak kami!
  Budak awéwé rambut beureum sareng seragam nyarios:
  - Kami moal ngarugikeun anjeun. Ngan anjeun teu gaduh nanobots sareng anjeun kedah terang ti mana anjeun asalna.
  Vitalik ngagerem:
  - Ti onta!
  Dina momen éta, héjo, balok lega pencét pasangan, lemes sareng tanpa nyeri, mareuman eling.
  Vitalik teu boga waktu pikeun nempo nanaon jeung mikir, sakumaha anjeunna deui kapanggih dirina dina mémori jelas.
  Babarengan Albina aranjeunna ngagantung dina spasi transparan. Aya kawas halimun biru sabudeureun aranjeunna. Sarta dina waktos anu sareng, ulah malah mindahkeun ramo leutik Anjeun.
  Di hareupeun maranehna aya mojang geulis pisan, buukna dina sagala warna katumbiri.
  Manéhna ngoréjat:
  - Kami ngalaksanakeun analisa sareng mendakan yén anjeun ti Moscow di 2023. Pertanyaanana, kumaha anjeun dugi ka kami? Sareng salajengna, sigana anjeun pasangan anu sesah. Komputer nyebutkeun yén sugan anjeun Nu Maha Kawasa jeung Basa Allah waktu éta.
  Vitalik ngagero, sorana kadéngé:
  - Éta kumaha ... Sigana mah karajaan ieu dikawasa ku Kami dina mangsa nu bakal datang!
  Gadis éta ngancik sareng ngawaler dina sora anu manis:
  - Kami henteu ngaluarkeun nanaon. Tapi Nu Maha Kawasa ayeuna di hypercapital Ultravavilov , sareng ieu galaksi tatangga! Aranjeunna kedah nyandak anjeun ka anjeunna, teras aranjeunna bakal mutuskeun naon anu kudu dilakukeun sareng pasangan anjeun.
  Albina nyatet:
  - Tapi urang teu bisa maéhan diri nu geus kaliwat?
  Budak awéwé ngajawab:
  - Ieu nepi ka Allah jeung Ibu Allah mutuskeun! Pikeun ayeuna, penampilan anjeun rusiah badag ti batur. Anjeun bakal dikirim ayeuna ka Ultra-Babylon handapeun pangawal badag, loading kapsul spasi enol. Sangkan anjeun teu bosen salila hiber, eling anjeun dina supermatrix a Hypernet bakal tiasa ngarasakeun kaulinan pikeun tiap rasa. Naha anjeun ngartos?
  Vitalik ngajawab:
  - Play dina abad ka dua puluh katilu - naon bisa jadi hadé!
  Ceuk Albina bari seuri:
  - Abdi ogé resep!
  Budak awéwé éta seuri lebar sareng ngacungkeun leungeunna. Jeung pink, gelombang lemes pencét Vitalik na Albina.
  Budak lalaki jeung awéwé éta di kota. Éta henteu langkung terang sareng warni sapertos Moscow abad ka dua puluh katilu. Jeung ngeunaan ahir abad ka.
  Dinosaurus badag nyabok dina suku tukangna ngaliwatan jalan-jalan, nyabak imah-imah tatangga ku buntutna sareng ngancurkeunana. Ogé, paws na boh manjang, atawa sabalikna, disingget, ngabalukarkeun karuksakan sarta maot jalma.
  Jeung maranéhna lumpat ka sagala arah. Sanajan kitu, aranjeunna sadayana barudak teu leuwih ti dua belas. Budak lalaki jeung budak awéwé kabur. Sababaraha di antarana aya dina seragam pulisi. Jeung teu sawawa tunggal, komo rumaja.
  Hiji sora feminin pikaresepeun kadéngé:
  - Eureun dinosaurus sareng simpen murangkalih!
  Albina nanya:
  - Sareng kumaha ngalakukeunana?
  Sorana ngawaler:
  - Ieu kaulinan sapertos. Pikir sorangan.
  Vitalik shrugged taktak sarta nyanyi:
  - Hayu, lifesaver ,
  Geura robah jadi tali lompat!
  Albina seuri teras naros:
  - Kumaha damang?
  Budak genius ngajawab yakin:
  - Moal lami deui, bakal aya petunjuk sareng piano dina rungkun di buruan. Di dieu, contona, sapertos!
  Jeung soldadu ngora jeung toes bulistir na nyokot jeung nyokot sapotong ubin tina trotoar, sarta threw kana wangunan jangkung. Sempalan éta ngalayang dina busur sareng pencét dasarna. Struktur badag swayed, sarta kalawan sagala kakuatan na eta nyandak tur ambruk dina dinosaurus. Togo ngoyagkeun telenges, sarta monster mimiti ambruk.
  Albina cooed kalayan bungah:
  -Éta leres-leres gerakan ksatria!
  Vitalik chuckled sarta ngawaler:
  - Meureun move a stallion urang!
  Dinosaurus, disematkeun ku gedong, nyandak sareng ngarecah kana seueur permén karét sareng permen. Barudak nu nyicingan ieu kota langsung buru-buru nyeepkeun suguhan. Sendal, sneakers, jeung sababaraha malah keuneung bulistir flashed ku.
  Aya loba ribut.
  Vitalik nyanyi kalayan seuri:
  Budak leutik mangrupikeun waktos anu saé
  Éta saé sareng pikaresepeun pikeun lalaki ...
  Kaulinan hébat datang
  Urang ngadamel hujan tina bedil mesin!
  Albina, kalayan seuri anu langkung lega, nyatakeun:
  - Sumuhun, urang scribbling!
  Sanggeus éta, maranéhanana nempo dua deui penjahat. Maranehna monster: hiji kalawan sirah bagong, sarta séjén badak. Kalayan ngagaur liar aranjeunna bergegas ka Albina sareng Vitalik.
  Budak cingogo.
  Salah sahiji lampu lalulintas staggered sarta murag dina sirah badak urang. Ditanganan pukulan crushing sarta stunning preman.
  Vitalik nyegruk, ngacungkeun huntuna:
  - Niup, niup, niup deui,
  Hiji deui hit sareng ...
  Budak tataranjang suku superstar
  Throws hiji uppercut!
  Albina nyikikik jeung cooed:
  - Perang Suci
  Katresna anu ganda cool!
  Pejuang, kalayan sirah babi, nyandak bedil mesin laser tina ranselna sareng mimiti némbak.
  Budak jeung budak awéwé luncat ka sisi. Albina ngalungkeun kulit cau ku keuneungna. Manehna flew sarta landed handapeun boot sahiji pejuang jeung sirah babi urang. Ngalayang nabrak, nembus témbok batu, sarta jempé.
  Vitalik nyanyi kalayan senang:
  - Kuring ngabengkokkeun tetempoan, sarta misil rurusuhan ka udagan! Lain lumpat ka hareup!
  Albina ngarasa impulses pisan destructive dina dirina. Sarta hayu urang stomp kalawan bulistir, suku disamak, nyieun aspal ngageter jeung retakan.
  Sareng manisan, coklat, porsi és krim, permén karét, lollipop sareng seueur deui mimiti ngalayang kaluar tina retakan. Kumaha hébat jeung senang eta sadayana kasampak.
  Vitalik ngadawuh:
  - Ieu jajanan anu ngeunah pisan !
  Manehna hayang ngomong hiji hal, tapi riungan barudak datang ngajalankeun, sarta hayu urang grab sagala masakan ieu. Jeung hayang pisan dahar aranjeunna!
  Albina tweeted:
  - Ucapkeun sahenteuna hatur nuhun!
  Barudak lirén sareng ngagorowok:
  - Hatur nuhun!
  Vitalik ngadawuh bari seuri:
  - Ieu ampir ketuhanan!
  Gadis-pahlawan hoyong masihan witticism, tapi bentang dumadakan robah. Jeung maranéhna réngsé nepi di gunung salju. Ti dinya, saolah-olah ti springboard a, budak jeung katresna nu pindah kaluar.
  Sareng aranjeunna senang ...
  Vitalik sareng Albina, saolah-olah ku sihir, ogé ngagaduhan ski dina sukuna. Boh budak lalaki jeung budak awéwé rurusuhan kaluar kalawan squealing liar jeung noise.
  Vitalik nyanyi kalayan seuri:
  Impulses jiwa kaéndahan anu endah,
  Pejuang perang antara béntang pikeun tanah air na ...
  Barina ogé, impian wani geus jadi kanyataan,
  Tong sieun ku armada musuh jahat!
  Albina ngiceupan sareng ironisna nyatet:
  - Antara béntang, sanggeus kabeh!
  Vitalik chuckled sarta ngawaler:
  - Leres!
  Jeung budak mimiti nyorong off jeung iteuk ti salju. Dina taun-taun ayeuna, usum tiris henteu pikaresepeun. Jeung ski deukeut Moscow éta belet . Na kumaha deui ieu Olimpiade Usum tiis dilaksanakeun di Sochi?
  Salah sahiji budak dina jalur paralel nanya:
  - Naha anjeun hoyong petualangan?
  Albina ngajawab:
  - Tangtu enya! Tangtu enya! Tangtu enya!
  Sarta di dieu di hareup aranjeunna mucunghul sababaraha biruang kutub. Sareng ayeuna Vitalik sareng Albina gaduh bedil mesin dina pananganana.
  Budak lalaki jeung budak awéwé geus diatur, resolutely, tarung. Jeung saterusna maranéhanana narik pemicu, jeung pisan ngaduruk jeung stinging, jet destructive ngapung kaluar tina tong, kawas curug a.
  Vitalik nyatet nalika anjeunna ningali kumaha pélor nabrak burit biruang kutub, ngaluarkeun cai mancur getih:
  - Sadaya ieu éndah sareng keren!
  Albina unggeuk jeung nyanyi:
  Di mana waé di dunya ieu,
  Dimana éta salawasna tiris ...
  Beruang ngagosok kana as,
  Duh poros bumi!
  Vitalik ngabantah:
  - Kami moro pikeun aranjeunna!
  Sarta anjeunna dipecat bets séjén pélor. Aranjeunna pejuang anu megah sareng tangguh.
  Jeung biruang kutub pierced murag. Teras aranjeunna janten anu ngeunah pisan sareng tiasa didahar. Jeung ieu muih, jeung pastries, jeung loba sagalana beunghar krim jeung seungit.
  Albina nyatet ku seuri:
  - Ieu saréat anu saé pisan !
  Vitalik nyatet:
  - Anjeun leres-leres resep kecap yummy ! Tapi éta naon maranéhna ngomong, biasana barudak leutik, tapi urang masih rada heubeul, sarta geus junun ngalakukeun loba hal!
  Albina unggeuk:
  - Satuju! Tapi urang tetep barudak salawasna, ngan robah taun!
  Budak lalaki jeung awéwé luncat deui sarta twisted kana somersaults sapanjang kalawan ski maranéhanana. Jeung maranéhna nyanyi deui:
  Naon nu aya di tukangeun, kasampak sabudeureun
  Kenali diri budak leutik, tong puguh...
  Kusabab mangtaun-taun parantos ngapung, dijalankeun,
  Seuri, seuri, seuri!
  Vitalik ngintip ka Albina sareng nyarios:
  - Kajadian lucu!
  Budak awéwé nanya:
  - Naon?
  Budak lalaki ngajawab:
  - Kuring meunang kana mangsa nu bakal datang, dimana kuring nyita kakuatan leuwih dunya, sarta kuring geus maréntah pikeun dua ratus taun. Teras ganda kuring ti jaman baheula muncul sareng patarosan timbul - naon anu kudu dilakukeun sareng éta?
  Albina ngangkat taktakna sareng ngajawab:
  - Teu nanaon! Pasihan kembar anjeun planét, sareng mugia anjeunna hirup bagja salamina!
  Vitalik nyatet kalawan ragu:
  "Kumaha upami anjeunna nyangka kuring badé nantang anjeunna pikeun tahta?"
  Budak awéwé éta ngangkat taktakna sareng naros:
  - Dupi anjeun bade sengketa eta?
  Budak lalaki ngajawab:
  "Jalma-jalma di kakaisaran ruang angkasa rada bagja. Sadayana saé, sareng kuring henteu ningali alesan kunaon kuring kedah berjuang pikeun kakawasaan. Barina ogé, lain lalaki pikeun kakuatan, tapi kakuatan pikeun lalaki!
  Albina nyium:
  - Oh, kumaha mulya! Anjeun ksatria?
  Vitalik sacara logis nyarios:
  - Henteu ogé! Ksatria niténan aturan kasopanan, ngan dina hubungan silih, sarta serfs teu dianggap jalma. Sareng kuring paduli kana karaharjaan unggal jalma.
  Gadis pahlawan kiceupan sareng nyereng:
  Lega bumi abdi,
  Aya seueur leuweung, sawah sareng walungan di jerona ...
  Abdi henteu terang nagara sanés.
  Dimana hiji lalaki ngambekan jadi bebas!
  Boy Genius ngadawuh:
  - Kakaisaran stellar sadayana!
  Deui, pikeun umpteenth waktos, bentang geus robah dina matrix.
  Budak lalaki jeung awéwé éta ayeuna di lombang. Tétéla éta kaulinan tina kaulinan shooting sajarah . Kawas Perang Dunya II. Ngan tanghi nu pindah meuntas sawah éta rada béda. Contona, "Singa" katempo, nu dina sajarah nyata pernah indit ka séri. Jeung, terus terang, "Singa", sanajan tank kuat, tapi efektivitas ngempur nyaeta dubious. Kalayan beurat 90 ton, éta ngan hadé ditangtayungan dina armor frontal munara ti Tiger-2, sarta ngabogaan mariem 105 milimeter. Kuat, tapi kirang gancang-seuneu tibatan Macan. Tapi di dieu tank ieu hadir. Jeung rushing kalawan kakuatan kolosal na.
  Jeung bedil nu nembak manéhna. Katresna geulis, dina rok pondok, sarta kalawan suku bulistir, rurusuhan sabudeureun éta cannons.
  Aranjeunna ngamuat mariem, anu aya tujuh.
  Sareng aya tilu tank Lev. Sigana saeutik, tapi teu aya deui jalan pikeun megatkeun ngaliwatan aranjeunna dina dahi.
  Gadis Komsomol tos ka Vitalik sareng naroskeun:
  - Dupi anjeun panaratas?
  Budak genius ngajawab yakin:
  - Henteu! Teu kungsi!
  Budak awéwé nanya heran:
  - Jeung naha?
  Vitalik ngajawab bari seuri:
  - Kusabab kuring ti jaman sejen!
  Gadis séjén nyatet:
  - Urang moal bisa nembus tank Singa? Gun 76mm urang lemah teuing!
  Albina nyarios:
  - Tong némbak tank Jerman!
  Budak awéwé Komsomol nanya bari nyengir:
  - Jeung naha henteu?
  Gadis pahlawan ngajawab:
  - Kusabab éta ngan kaulinan. Sareng anjeun kedah ngelehkeun tank anu teu tiasa ditembus ku cara anu béda ti ku némbak meriam.
  Prajurit Komsomol nanya dina paduan suara:
  - Jeung kumaha, kageulisan!
  Albina ngagero:
  - Nyanyi!
  Sareng anjeunna nyanyi dina sora nightingale, sareng anu sanésna ngajemput anjeunna:
  Star of the Fatherland dipasihkeun ku Gusti,
  Anjeunna, percanten ka abdi, langkung caang tibatan Panonpoé!
  Anjeun milik abdi, nagara ieu asalna ti -
  Nyaho yén haté anjeun ketukan ku kasedih!
  
  Di anjeun, kami anggota Komsomol, kawas garuda,
  Urang naksir Nazi jeung mupus besi tua!
  Urang malah junun on Jupiter,
  Tumuwuh bungbuahan - paradise unrealizable!
  
  Vénus nyaéta tempat pikeun cinta
  Di Mars, parasaan prajurit anu pangluhurna!
  Anjeun megatkeun ranté jahat, mamang,
  Barina ogé, Allah hayang ngalakukeun pangalusna!
  
  Ngancurkeun tekanan kosmik
  Inget gado ku hook kuat!
  Musuh bakal ditumbuk ku kakawasaan dunya,
  Sareng Junkers ditémbak ku busur barudak biasa!
  
  Alignment hiji - nyandak jeung meunang,
  Urang teu bisa nyaho cara séjén!
  Sareng anjeun, ajag Reich, ulah ceurik,
  Meunang bayonet dina raray ti bajoang!
  
  Sareng bayonet moal cocog sareng anjeun pikeun masa depan,
  Urang bakal nambahan dinamit kana buldoser !
  penerbangan jadi gancang
  Nalika proletariat neunggeul palu!
  
  Léngkah salajengna bakal ngaliwat sapertos angin topan,
  Jeung endgame bakal mate unggul!
  Barina ogé, amarah urang, gunung seuneuan gélo,
  Balesan ngalawan bangsat, ucing dahsyat!
  
  Urang clamped pincers on Berlin,
  Paris bébas dina bandéra Rusia!
  Kami putri Fatherland sareng putra,
  Nalika urang salametan - urang tuang madu sareng siki poppy!
  
  Albion kabut ayeuna, sapertos lanceukna,
  New York ngagaduhan sapertos pai dina piring!
  Bendera beureum kami, warna poppy beureum,
  Dina eta, sakabeh jalma senang jeung kabebasan!
  Katresna nyanyi, sarta tilu tank Singa robah jadi badag, muih mengembang dicét kalayan ros. Sareng ti aranjeunna sumping ambu anu kuat sareng pikaresepeun.
  Tapi lajeng mobil mucunghul tukangeun maranéhna deui. waktos ieu, malah leuwih kuat sarta beurat "Mouses". speed maranéhanana nyaéta low, tapi firepower na armor maranéhanana ngaliwatan hateupna.
  Albina naros ka anggota Komsomol:
  - Naha urang nyanyi deui?
  Kaptén awéwé nyarios:
  - Naha leres-leres tiasa nyandak ieu ku tikoro anjeun?
  Vitalik nyanyi:
  Lagu ngabantosan urang ngawangun sareng hirup,
  Sareng sareng lagu dina hiber jangjang ...
  Jeung hiji anu walks ngaliwatan kahirupan kalayan lir a,
  Anjeunna moal leungit di mana waé!
  Salah sahiji katresna Komsomol nyatet:
  - Anjeun teu bisa ngajawab ngalawan éta!
  Albina dikonfirmasi:
  - Leres! Atanapi anjeun hoyong anu sanés?
  Katresna Komsomol drove projectile kana breech, sarta dipecat kalawan kakuatan. Ieu flew leuwih, pencét tank jeung bounced kaluar kawas kacang polong.
  Kaptén Gadis nyarios:
  - Sumuhun, éta hésé nyandak!
  Vitalik unggeuk.
  - Jadi nyanyi babarengan!
  Janten prajurit sareng budak éta mimiti ngalaksanakeun kalayan sumanget anu hébat:
  Kamulyaan Motherland Soviét hébat -
  Kami pantes, kuring yakin, urang bakal kamulyaan ieu!
  Urang bakal ngéléhkeun musuh anu kejam dina perang,
  Demi Rusia, kakuatan paling radiant !
  
  Naon anu aya di Tanah Air anu nyanyi,
  Dina manah hiji jujur, panaratas tataranjang suku!
  Kami buru-buru sapertos manuk hiber,
  Kumaha sucina iman urang!
  
  Otomatis, percanten ka kuring, lanceuk kuring,
  Jeung granat teu superfluous pisan!
  Lamun wani, mangka hasilna
  Ieu bakal, sanajan kanyataan yén anjeun budak hiji!
  
  Pioneer sombong sareng kasar ...
  Tapi seuri Allah illuminates urang!
  Hanjakal, aya loba aces jahat di dunya,
  Éta rék ngaruksak hiji tempat di paradise!
  
  Si jackal fasis narik cakarna ka urang,
  Anjeunna hoyong nyabut jantung budak!
  Jeung babi na pockmarked nyengir,
  Hayu anjeunna meunang nyabok dina raray loudly!
  
  Tank "Lodaya" nyaéta "sapatu",
  Kagok, angular pisan!
  Sareng anjeun henteu kabur ti aranjeunna,
  Nya, langkung saé nyiapkeun granat!
  
  Kami bakal nyiptakeun dunya sapertos kitu, percanten ka kuring,
  Dimana jutaan bakal senang!
  Sato galak bakal kabur ka sarang,
  Urang bakal iklas turun legions vile!
  
  Spanduk beureum bakal caang
  Di jerona aya nami suci Yesus!
  Lulus ujian pelopor pikeun lima -
  Pikeun ngagungkeun Rusia anjeun!
  
  Tapi éta ujian henteu aya dina papan tulis -
  Anjeun kedah nyerahkeun anjeunna tina lombang!
  Rambut kulawu rurusuhan ka budak lalaki dina wiski,
  Babaturan maot - duka ayeuna di kubur!
  
  Naon, perang sial,
  Malah teu pantes disebut sato galak!
  Sareng gerombolan henteu terang kumaha nahan,
  Sanajan Adolf leuwih lucu, kadang badut!
  
  Anjeun terang, urang henteu kedah mundur,
  Pikeun panaratas, sieun alien salawasna!
  Urang lalaki babaturan satia,
  Sareng sacara moral, kuring yakin, aranjeunna henteu lumpuh!
  
  Hayu urang ngaréngsékeun pawai anu mulya di Berlin,
  Percanten ka abdi, urang salawasna terang kumaha carana ngalawan!
  Sarta ujug-ujug urang bray sumanget dashing,
  PKK mawa dina amprok dina ransel!
  Budak awéwé Komsomol nyanyi, sareng tank Maus anu ageung janten piring ageung kalayan sturgeon sareng lauk.
  Sarta ogé pisan appetizing.
  Albina nyikikik jeung nyanyi:
  - Jenis masakan, naon rupa masakan,
  Bawa sadayana sareng anjeun ...
  Karunya urang teu sering gelut
  Aranjeunna tuang ngan pikeun maéhan!
  Vitalik nyatet bari seuri:
  - Sumuhun, aya kaulinan sapertos! Kawas pikeun barudak ngora pisan.
  Gadis Komsomol sacara logis nyarios:
  - Budak leutik henteu pernah leungit pikeun hiji jalma!
  
  THE ADVENTURES OF THE abadi Highlander Kenny
  ANNOTASI
  Kenny Hamilton salamet diantara pendaki gunung , budak anu tiwas dina yuswa sabelas sarta resurrected kawas sakabeh mountaineers, sarta Duncan Muncloud , anu kitu, ceased janten abadi, tapi masih. teu heubeul, sarta ngabalukarkeun hirup damai. Budak langgeng kapaksa ngumbara, sarta ahirna ends up di panjara barudak di nagara paling kriminal AS - Texas.
  . BAB #1
  Budak Highlander Kenny ti breed abadi tetep sagemblengna salah sahiji jenis na. Kabéh abadi séjén maot dina showdown jeung perang panungtungan of Armageddon. Ngan ukur jalma luhur Duncan Mancloud anu tinggal di gigireun anjeunna . Anjeunna ampir hiji-hijina anu salamet. Tapi sanggeus completing misi, Duncan leungit kalanggengan, sarta jadi lalaki basajan. Janten ayeuna Kenny henteu deui kaancam ku pemburu hadiah anu sanés. Sabalikna, éta budak ngarasa nyaliara. Dina yuswa sabelas, manéhna jadi abadi, sarta ieu lumangsung salaku awal salaku 1182. Anjeunna parantos hirup langkung ti dalapan ratus lima puluh taun. Sarta anjeunna salawasna sabelas.
  Lalaki ganteng, abadi ngeunaan sabelas. Sigana mah bidadari, beungeutna geulis, buukna pirang. Tapi nyatana, sabaraha jalma anu anjeunna parantos dipaéhan. Boh dataran luhur boh jalma biasa.
  Kenny éta dina verge maot sababaraha kali, tapi junun extricate dirina. Duncan Muncloud éta malah sobat na bari. Nepi ka Kenny nyoba maéhan manéhna. Lajeng anjeunna nyobian deui ngalakukeun hal eta ku leungeun batur.
  Sarta anjeunna ampir maot. Tapi ayeuna Armageddon parantos maot. Henteu aya deui Highlanders di Bumi, ngan ukur dua anu salamet, Kenny nyalira sareng Duncan Muncloud . Tapi anu terakhir henteu deui highlander, tapi ngan ukur fana. Janten di sakumna pangeusina, ngan ukur hiji Kenny anu moal maot kecuali sirahna dipotong.
  Impianna jadi kanyataan. Tapi dina dalapan ratus lima puluh opat taun nalika Kenny hirup , anjeunna bosen janten budak.
  Anjeunna henteu tumuwuh, umur, atanapi dewasa. Di hiji sisi, tangtosna, éta saé janten pendaki gunung. Lamun anjeun meunang hiji huntu knocked kaluar, éta bakal tumuwuh deui dina sababaraha menit. Sareng anjeun henteu terang panyakit. Kenny khususna resep kana tataranjang suku. Sareng kuring henteu batuk dina cuaca naon waé. Budak éta malah milu dina Perang Salib Barudak.
  Lajeng Kenny mingpin salah sahiji grup guys. Barudak leumpang tataranjang suku, ngaliwatan gunung, jalan batu. Kenny ogé ngantunkeun sapatu anu teu pikaresepeun. Sareng dampal sukuna langkung keras tibatan kulit sapatuna.
  Budak éta teras ngalaman seueur hal, bahkan janten budak. Kenny, sanajan abadi, teu pira kuat ti budak biasa. Sarta anjeunna ogé murag kana perbudakan ka bajak laut, sarta dijual ka Khalifah Baghdad.
  Keusik panas Galiléa ngaduruk suku bulistir barudak. Nya, salami sababaraha dekade, dampal suku Kenny janten sapertos kuku onta. Kumaha éta pikeun barudak basajan, fana? Utamana awéwé. Aranjeunna ngaduruk suku barudak maranéhanana sarta leumpang sacara harfiah, ngaliwatan kakuatan. Jeung jalma anu murag diangkat ku sesah.
  Kenny nanggung salah sahiji budak awéwé, anu sukuna kaduruk sareng getihan. Jeung dibawa ngaliwatan gurun. Sanajan hésé. Leres, awak abadi dibédakeun ku daya tahan anu langkung ageung. Tapi tetep, ku kakuatan, anjeunna henteu Hercules pisan jeung ngarasa ampir kawas sesa kacapean.
  Lajeng barudak ditawaran pilihan pikeun nampa Islam atawa indit ka quarrys.
  Kenny, kawas kalolobaan barudak, milih perbudakan. Sareng bayangkeun aya dina tambang. Jeung saha nu aya? Bau obor jeung kokotor budak, beurat kaleuleuwihi. Seueur murangkalih maot dina dinten sareng minggu kahiji. Kenny taranjang, tanpa loincloth, kawas barudak lianna. Anjeunna keok ku pengawas pikeun provokasi slightest. Sareng aranjeunna kapaksa damel dua per tilu dinten, nyésakeun sapertilu pikeun bobo. Ieu hellish kuli teuas.
  Barudak éta ukuranana leutik, sarta éta leuwih merenah pikeun maranéhanana digawé di tambang. Aranjeunna tuang ngan supados aranjeunna henteu maot ku kalaparan, sareng aranjeunna tiasa damel. Kenny diusahakeun kabur, tapi anjeunna bray kalayan bantuan cheetahs, maranéhanana éta pangperangan, sarta aranjeunna nempatkeun ranté on budak.
  Sarta anjeunna digawé jadi teuas tanpa ningali panonpoé.
  Ieu mangrupikeun periode anu paling parah dina kahirupan Kenny . Anjeunna réngsé nepi di naraka nyata. Jeung batu dina batu, narima taktak, ate roti jeung cai, digawé kawas hiji damned.
  Sarta anjeunna malah ngimpi maot salaku deliverance. Sareng teu mungkin kabur: cheetah mangrupikeun penjaga anu kuat - aranjeunna henteu tiasa dibandingkeun sareng angon Jerman.
  Mangtaun-taun ngaliwat. Kenny teu maot, anjeunna laun meunang dipaké pikeun naraka ieu. Ampir kabéh barudak maot ti bau, gas, gawe backbreaking, meager dahareun jeung teunggeulan konstan. Jeung jalma anu junun salamet dipindahkeun ka déwasa.
  Tapi Kenny tetep hirup. Aranjeunna mawa jeung mawa barudak lianna. Pagawe leutik diperlukeun dina tambang sempit.
  Sabalikna, Kenny mangrupikeun budak anu ngagem ranté dina panangan sareng sukuna, sareng ieu mangrupikeun jubahna. Budak ngora malah teu dibéré loincloth, sarta naha - tabungan. Utamana di tambang di Wétan Tengah, sanajan dina usum tiis rada haneut. Kenny langkung parah tibatan anu sanés kusabab anjeunna ngagem ranté. barudak lianna lolobana digawé lampu. Anjeun teu bisa kabur atoh, sarta ranté ogé waragad duit.
  Kenny geus teu katempo panonpoé salila sababaraha taun, sarta angon dina batu, sarta ngan dina sare na anjeunna bisa ngarasa bébas. Sarta anjeunna mindeng ngimpi ngapung ngaliwatan gunung atawa istana. Manéhna ogé gelut jeung pedang jeung maéhan pangawas.
  Kenny parantos mimiti mopohokeun kahirupan normal. Sarta sakabeh abad geus kaliwat kawas ngimpina a. Jeung ranté geus rusted na crumbled. Anjeunna henteu ditransfer ka déwasa saprak Kenny henteu dewasa, sareng tetep sareng murangkalih. Sarta ngan lajeng hiji khalifah pisan galak datang ka kakuatan, anu, tinimbang chopping off huluna, pikaresep nempatkeun aranjeunna dina stake a.
  Sareng sateuacan éta, gosipna dugi ka para pangawas. Jeung Kenny, sanggeus spent leuwih ti saratus taun di quarries, sarta tanpa kaleungitan seukeutna gambar na liveliness pikiran na, kitu ogé kaséhatan-Na, mutuskeun yén anjeunna boga kasempetan pikeun ieu.
  Sarta anjeunna, ningali, pencét éta pangawas ku batu dina tonggong sirah, sarta mimiti ngéléhkeun anjeunna.
  Keur kitu, budak impudent ieu ditarik ka beungeut cai pikeun kahiji kalina dina saratus taun. Sareng Kenny ningali panonpoe anu buta anjeunna. Lajeng aranjeunna ngarah kuring ka stake. Naha Kenny sieun? Anjeunna terang yén ayeuna anjeunna bakal ngarasa nyeri parah. Tapi anjeunna geus biasa neunggeul jeung sangsara di quarries. Muhun, stake bakal asup ka burit, jadi kumaha eta!
  Parantos dina patok anu sanés, lalaki sawawa sareng sababaraha awéwé ngagiling sareng maot.
  Kuring ngadamel patok anu langkung alit pikeun Kenny . Para algojo ngangkat anjeunna sareng nempatkeun anjeunna dina titik butt.
  Budak éta nyeri pisan. Terus digebugan awakna lalaunan turun.
  Kenny ngarasa nyeri sareng ngajerit dina luhureun bayahna. Lajeng janten gampang jeung budak calmed handap. Algojo ngaduruk keuneung bulistir budak éta ku beusi beureum-panas sarta dipindahkeun jauh ti anjeunna, smelling bau kaduruk.
  Kenny sadar sareng ditinggalkeun nyalira. Anjeunna mimiti ngayunkeun patok. Sarta anjeunna deui nojos ku nyeri seukeut. Budak ngagorowok. Salah sahiji pangawas ngangkat sirahna bari nyerengeh. Tuluy saré deui. Nu maot moal luncat tina patok.
  Desperately resting on suku bulistir na, Kenny bangun. Manéhna jadi kuat salila leuwih ti saratus taun ku mawa batu beurat jeung digawé di quarries jeung sledgehammer jeung linggis a. Ku kituna manéhna luncat tina stake. Jeung crawled sakuliah pasir.
  Untungna, cheetahs dijaga ngan budak hirup di quarries. Teu aya anu mimiti nyéépkeun paéh sareng sato tina breed langka.
  Kenny crawled jauh lajeng lumpat. Leuwih ti saratus taun, anjeunna geus diajar basa Arab cukup alus. Sareng rambutna kotor, sareng teu jelas yén anjeunna pirang.
  Loba barudak Arab ogé satengah buligir. Jeung Kenny pisan kotor. Bayangkeun sabaraha lila manéhna teu nyeuseuh. Tapi henteu inféksi atanapi cacing nyandak abadi. Jeung huntu teu rot, sanajan maranéhna teu cleaned.
  Kenny nyéépkeun sababaraha dinten di gurun. Jeung disamak ampir hideung. Sarta anjeunna geus bisa lulus keur budak Arab.
  Kitu deui manéhna. Anjeunna nyamar jadi yatim ngumbara, sarta mimiti solat dina tuur na.
  Anjeunna direkrut ku padagang di Bagdad. Anjeunna curiga yén ieu budak kabur, tapi henteu aya ganjaran anu dijanjikeun pikeun Kenny . Leuwih ti éta, teu saurang ogé dipercaya yén ieu mungkin salamet sanggeus hiji palaksanaan on stake a.
  Budak, ngan maké loincloth jeung tataranjang suku, lumpat sabudeureun, ngalaksanakeun pesenan padagang. Sarta anjeunna dibayar ampir euweuh sarta fed meagerly. Tapi waktu kaliwat, sarta padagang tumuwuh heubeul, tapi budak teu tumuwuh, sarta ieu mimiti sigana curiga ka anjeunna.
  Lajeng Kenny kabur. Sarta anjeunna wandered deui. Jeung hiji perang nempo yén budak éta pisan Hardy, sarta kuat tur muscular saluareun taun-Na, nyandak anjeunna salaku squire na.
  Sarta dina mangsa perang jeung Tentara Salib, Kenny ngungsi. Sarta anjeunna nyamar jadi budak Kristen runaway. Jeung deui mimiti ngumbara di sabudeureun Éropa. Terus ka nagara séjén.
  Sareng dimana ngan Kenny teu acan. Sareng tangtosna anjeunna moal tiasa mopohokeun nagara sapertos Amérika.
  Budak lalaki éta, gaduh ingetan salamina ngora, terang seueur basa, sareng pinter pisan. Anjeunna ogé kedah diajar di sakola. Sarta dina leuwih béda. Sareng ayeuna ku 2025 aya anu kedah dibandingkeun.
  Lamun anjeun boga awak ngora, éta mangaruhan pikiran. Khususna, Kenny mendakan kaulinan komputer. Jeung kumaha hébat éta. Sabaraha kartun éndah bakal muncul dina mangsa nu bakal datang? Leuwih ti éta, anjeun bisa lalajo aranjeunna dina Internet saloba rék.
  Tapi mimitina bioskop hideung bodas, teras janten warna. Sareng TV ngagaduhan layar leutik. Sareng Kenny nyalira masih émut waktos-waktos éta henteu aya bubuk mesiu di Éropa. Anjeunna umurna, sakedik langkung ngora tibatan Genghis Khan nyalira. Sarta anjeunna junun ngajalankeun ngaliwatan dirina loba eras. The immortals panungtungan maot dina 2017. Sareng Duncan Macleod janten fana taun ieu.
  Ieu hartosna anjeunna henteu acan lami, sareng tiasa janten pejuang anu bahaya. Kenny ngimpi motong sirah na. Sanajan éta moal masihan anjeunna tanaga tambahan. Tapi Duncan masih ngora teuing. Anjeunna katingalina dina awal tilu puluhan. Ieu ngandung harti yén ayeuna anjeunna biologis ukur opat puluh, sarta ieu lalaki pinuh kakuatan.
  Kenny sorangan tetep budak umur kira-kira sabelas taun, ganteng, ganteng, kuat ti sasama-Na. Sarta anjeunna pikaresep ngarasakeun bungbuahan kamajuan.
  Mémang, seueur pisan hal-hal énggal anu muncul dina dalapan satengah abad. Jeung smartphone, sarta iPhones , sarta Internet-speed tinggi, lamun anjeun bisa lalajo pilem bari nyekel TV dina lontar leungeun anjeun. Sarta tangtu, mobil, pesawat.
  Kacuali jalma masih ngapung ka planét sanés, tapi dina sababaraha abad ieu bakal kajantenan.
  Kenny seuri: anjeunna bakal hirup ningali éta. Sumawona, teu aya anu abadi anu tinggaleun saatos pertunjukan terakhir di 2017. Ieu ngandung harti yén sirah Kenny urang teu kaancam ku pedang seukeut maranéhanana. Anjeunna hiji-hijina ditinggalkeun unik.
  Kawas Peter Pan anu luar biasa . Anjeunna malah teu hayang tumuwuh nepi. Tapi Peter Pan mangrupikeun pahlawan anu diciptakeun ku fantasi manusa. Sareng Kenny mangrupikeun budak nyata anu henteu pernah ditakdirkeun pikeun dewasa.
  Sarta tangtu, naon urang boga, urang teu ngahargaan. Kenny leres-leres hoyong dewasa, sanaos anjeunna kaleungitan kalanggengan. Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun, sarta kadangkala gagasan sapertos flashed ngaliwatan sirah ngora-Na anu, sanggeus dipelak heubeul, anjeunna bakal ngelingan taun abadi ngora-Na jeung nostalgia.
  Jeung budak leutik salamina tataranjang suku. Kenny resep angkat tataranjang suku dina sagala cuaca, tapi anjeunna sering digoda ku budak lalaki pikeun ieu, sareng kedah ngagem sneakers atanapi sendal di kota ageung.
  Hal awon nyaeta konstanta, masalah kronis jeung duit. Ngan coba pikeun anak heubeul sabelas taun, sarta teu leuwih badag batan peers-Na, komo meureun tempo yén manéhna lahir di umur saméméh akselerasi jeung leuwih leutik, earn sahenteuna hal.
  Leres, di Amérika, tuangeun langkung gampang. Teu hese neangan duanana kantin gratis sareng sackenhead pikeun baju anu ampir gratis. Sareng aya seueur lembaga agama anu béda. Nalika aranjeunna ningali Kenny tataranjang suku, aranjeunna masihan anjeunna sneakers gratis atanapi sapatu sareng baju sanés.
  Tapi Kenny , tangtosna, teu puas ku ieu nyalira. Anjeunna katarik ku duanana smartphone jeung kaulinan komputer. Anjeunna leutik teuing pikeun sareng awéwé, sareng éta masalahna. Tapi duit palacuran bakal ngalakukeun sagalana malah ku anak kawas anjeunna, nyugemakeun lamunan nanaon. Sarta tangtu, kaulinan alus, sarta laptop waragad duit. Sareng kuring hoyong anu dilarang. Contona, meuli jeung leungeun jeung alkohol. Sadayana sami, saatosna, ati-na salamina ngora sareng abadi, sareng moal ngabalukarkeun cilaka, sanajan asam hidrosianat, atanapi sababaraha jinis racun anu kuat.
  Jeung Coca-Cola, bosen nginum. Sumawona, di sababaraha toko AS, Coco-Cola bakal dituang pikeun murangkalih gratis.
  Tapi alkohol teu diwenangkeun pikeun dijual ka barudak. Ngan bawah tanah Anjeun bisa outbid ku overpaying loba duit.
  Kenny teu disdain pickpocketing, jeung perampokan, sarta climbing kana apartemen jalma séjén. Sareng ieu anjeunna diburu dina Abad Pertengahan. Hiji budak di wétan digebugan ku iteuk dina keuneung bulistir na keur maling. Jeung sakali maranéhna malah neukteuk off leungeun, tapi untungna tumuwuh deui. Sanajan pasti nyeri.
  Tapi nalika aranjeunna pencét dampal suku bulistir ku iteuk, éta teu jadi pikasieuneun, sakumaha keuneung anak anu geus leumpang tataranjang suku pikeun abad pisan kasar jeung calloused. Malah anu ampir pikaresepeun. Éta sababna Kenny resep ka wétan. Tapi nalika aranjeunna mecut tonggong anjeun ku pecut, éta nyeri. Nya, budak éta dicap sababaraha kali pikeun maling. Tapi merek ngiles ti abadi tanpa renik.
  Kenny ogé junun nganjang ka perkebunan tebu sareng perbudakan hukuman Inggris.
  Aya tambang di luar Baghdad - éta henteu pikasieuneun deui. Leuwih ti éta, anjeun damel di hawa seger, sarta caang, panonpoé tropis shines on anjeun.
  Lajeng Kenny masih lolos, sarta ngadatangan budak kabin jeung bajak laut. Ngeunaan petualangan-Na, Anjeun bisa nulis runtuyan multi-volume sakabeh.
  Budak geus ngumbara ka sakuliah dunya. Sarta anjeunna malah nyandak bagian dina pemberontakan Stenka Razin.
  Sareng anjeunna ogé ditawan. Barudak kabeneran ngagantung dina rak. Aranjeunna twisted leungeun-Na jeung ngéléhkeun manéhna ku pecut dina tonggong jeung burit. Lajeng aranjeunna malah ngaduruk keuneung bulistir ku beusi beureum-panas. Sareng sadayana dibalikeun langsung sateuacan panon para algojo.
  Aranjeunna nganggap anjeunna tukang sihir, sareng ngantepkeun anjeunna sieun.
  Kenny maéhan jalma-jalma dina perang, pertarungan, perampokan, sareng neukteuk sirah anu abadi, sering dina licik. Anjeunna masih budak.
  Perang, utamana dina Abad Pertengahan, éta hiburan abadi jeung pelesir hébat. Mun maranehna teu neukteuk huluna, maranehna moal bisa maehan maranehna. Sareng anjeun nyalira tiasa ngalaksanakeun prestasi.
  Tapi anjeun moal nyieun karir. Budak anu langgeng anu henteu tumuwuh atanapi dewasa sacara alami ngahudangkeun kacurigaan. Jeung highlanders - immortals teu kudu ngahianat ayana ka jalma séjén.
  Malah aya hiji organisasi husus, mahluk luar angkasa luar angkasa, anu mastikeun yén rusiah ieu teu jadi dipikawanoh ku masarakat umum. Aranjeunna gaduh hipnotis anu kuat sareng gaduh alat ngahapus mémori khusus. Jadi rusiah ieu geus diteundeun pikeun millennia.
  Kenny henteu hartosna Highlander pangkolotna. Sababaraha hirup nepi ka lima rebu taun euweuh heubeul. Tapi maranéhna ogé indit ka Armageddon.
  Ngan kudu aya hiji deui. Sarta ngimpi Kenny urang jadi kanyataan, sarta anjeunna cicing. Ngan lamun éta mawa manéhna kabagjaan.
  Kenny geus ngalaman loba dina abad dina bubudakeun, awak abadi. Sareng teu aya anu bakal kaget anjeunna, sareng teu aya anu bakal ngerakeun anjeunna. Anjeunna kapaksa tarung dina Perang Dunya Kadua, sarta di Vietnam, sarta dina mimitina, tangtosna, jeung dimana sejenna.
  Budak lalaki panasaran. Anjeun gaduh memori sababaraha abad, tapi awak téh anak. Jeung narik dina adventures jeung adventures.
  Perang panungtungan dimana Kenny ilubiung dina Ukraina. Budak éta ngagabung sareng pasukan asing, di sisi Ukrainia, sareng dasarna mangrupikeun pramuka.
  Barina ogé, anak kalawan fitur angelic moal disangka. Sarta anjeunna maéhan prajurit Rusia dina licik.
  Tapi perang ngarérét. Sirahna nu bodas rada koneng jadi wawuh. Sareng kuring kedah kaluar tina perang. Anjeunna janten kasohor teuing. Kitu deui nasib nu abadi, ulah lila cicing di hiji tempat. Ngarambat sarta mindahkeun sadaya waktu. Upami teu kitu, physiognomy eternally bubudakeun anjeun bakal ngahudangkeun kacurigaan. Anu pangpanjangna cicing di hiji tempat salami saratus taun nyaéta di tambang. Tapi aya, taranjang, kotor, pernah ngumbah budak éta dina beungeut sarua, atawa rada awak.
  Sareng kumaha waé Kenny henteu ngahudangkeun kacurigaan harita. Tapi dina panjara anu langkung modern, teras ... Aya, tangtosna, anjeun tiasa terang. Tapi organisasi anu kuat kumaha waé ngabantosan budak éta pikeun ngajaga rusiah. Contona, Kenny geus bray salaku ngora. Sarta di USSR ogé. Tapi poto-poto, sidik, ngaleungit tanpa jejak. Sareng budakna dileupaskeun atanapi anjeunna kabur.
  Atanapi aranjeunna ngabantosan anjeunna kabur.
  Dina USSR Kenny ngadatangan koloni Makarenko kawentar. Anu dipikaresep ku anjeunna nyaéta yén sadaya budak lalaki sareng awéwé anu dipenjara leumpang tataranjang suku dugi ka salju turun.
  Tapi di koloni ieu kuring kungsi diajar, nu boring, jeung karya. Sanajan lagu-lagu éta ogé hiburan.
  Tur éta kawilang gampang kabur.
  Kenny aya di panjara anu béda. Tapi biasana teu lila. Jeung yén manéhna ditahan sejen.
  Di dieu di Texas, Natal 2025 caket. Kenny nyerep wiski tina tikoro na, sareng henteu nyumput khusus ti pulisi. Alami, murangkalih teu tiasa nginum alkohol. Komo di tempat umum.
  Tapi Kenny ngarasa tiis pisan. Anu mimiti, anjeunna parantos maéhan seueur jalma, sareng kalayan teu aya hukuman. Bréh, mun ditéwak ku pulisi, anakna gé dibébaskeun baé. Atawa organisasi bakal mantuan kaluar.
  Sajaba ti éta, Kenny geus lila teu di panjara barudak. Sarta anjeunna wondered naon geus robah aya. Dina hal dahareun, éta cukup alus. Sareng ku biaya perusahaan, budak anu kuat sareng gancang diajar tarung dina sababaraha abad. Sarta anjeunna dina tingkat teu leuwih handap sawawa, sabuk hideung. Jeung jalma ngora hormat kakuatan.
  Leres, sareng Kenny terang pisan kana pendaptaran, sareng, tangtosna, pinter pisan, sareng terang sadayana konsép sareng hukum maling.
  Panjara henteu nyingsieunan anjeunna. Utamana diantara barudak, dimana anjeunna gancang jadi pamingpin. Janten ayeuna, anjeunna ngan ukur seuri nalika pulisi ngajak anjeunna asup kana mobil sareng nyepak kétang dina pigeulangna. Texas ngagaduhan tingkat delinquency juvenile tradisional anu luhur. Aya, malah hukuman pati ieu nembe keur barudak ti umur tilu belas. Janten pulisi ngagaduhan kétang khusus pikeun budak éta.
  Sanajan kitu, aranjeunna behaved rada kurang ajar sorangan. Kenny nyengir. Anjeunna, kumaha oge, panasaran - sakumaha ayeuna di panjara barudak di Texas. Boh tina segi panongton boh tina segi kanyamanan. Sareng leres aya budak ngora anu paling keren di AS.
  Kenny teu sieun. Di Amérika Serikat, di panjara barudak, dina sababaraha hal eta leuwih hade tinimbang di Soviét, contona, maranéhna teu nyukur sirah maranéhanana. Anu terakhir henteu pikaresepeun pisan. Leumpang sorangan jeung landak nempel. Jeung noticeable sanggeus ngewa. Lamun bulu hiji abadi urang dicukur kaluar, éta tumuwuh ngan rada gancang ti manusa normal.
  Éta jelas yén upami aranjeunna langsung ningkat, maka ieu bakal nyababkeun langkung kacurigaan. Sareng anjeun moal ngadamel cukuran modéren pikeun diri anjeun - anjeun bakal leumpang shaggy.
  Kenny dibawa ka stasion. Aranjeunna nempatkeun leungeun anakna dina scanner husus sarta mimiti pariksa sidik.
  Hiji budak ngalaman teu sieun. Organisasi Kontrol Abadi biasa mupus sadaya inpormasi sareng pidéo anu curiga.
  Upami teu kitu, dumasar kana sidik, pidéo, sareng seueur data sanésna, jalma-jalma bakal ngaduga baheula yén aya ras anu abadi. Ngan berkat ras perkasa panitén, rusiah ieu diteundeun.
  Leres, pikir Kenny : upami ngan ukur dua abadi anu tetep hirup, sareng Duncan maot, maka organisasi éta moal ngirangan kagiatanana?
  Di hiji sisi, Kenny dina hal ieu bakal jadi sagemblengna uncontrolled sarta bébas. Tapi di sisi séjén, anjeunna dicabut panyalindungan dipercaya.
  Aya sababaraha budak séjén di pulisi anu katingalina langkung kolot tibatan Kenny . Sanajan aranjeunna jangkung, pikeun abadi aranjeunna barudak.
  Kenny dipariksa ku alat pikeun ayana objék logam. Lajeng anjeunna keuna ku awéwé umur tilu puluhan maké sarung médis. Budak imut ka manéhna. Ieu ticklish tur pikaresepeun.
  Aranjeunna teu acan dilucuti anjeunna, jadi euweuh kaputusan geus dijieun pikeun ngirim anjeunna ka panjara féderal, atawa buang anjeunna kaluar salaku gunana.
  Tapi Kenny aya di panjara béda, sarta anjeunna searched sababaraha kali salila hirup budak leutik na.
  Khususna, di panjara NKVD. Manéhna tuluy dibobodo. Jeung sipir, sanajan umur ngora-Na, ngahontal jeung leungeun badag, katuhu dina burit. Jeung éta rada nyeri jeung humiliating. Lajeng anjeunna ampir boga bal na torn off. Dina Stalin, sanajan kalawan barudak maranéhanana henteu nangtung dina upacara. Leungeun sarung naék kana burit jeung sungut. Dina jaman engké di USSR maranéhanana ngan saukur kapaksa squat di hareup eunteung. Tapi sareng Amérika Serikat, ogé, pulisi, upami aranjeunna nganggap bahaya, nyandak lalaki taranjang ka tinju. Tur aya aranjeunna nalungtik nempatkeun leungeun maranéhna dina burit, sanajan anjeun tilu kali anak.
  Ieu mangrupa aksioma. Amerika boga sikep goréng ka penjahat anak. Maranehna dihina jeung dibelenggu dina leungeun jeung sukuna. Leres, tuangeunana lumayan, sareng kamérana sering saé. Sakapeung dua budak diuk, atawa opat. Teu kawas di Rusia, dimana barudak anu boneka kawas sarden kana tong di nineties. Tapi éta periode pondok.
  Kenny dipoto dina profil, raray pinuh, satengah sisi , sareng ti tukangeun. Sanggeus éta maranéhna ngajak kuring ka TV jeung budak lianna. Di dinya maranéhna kudu ngadagoan hakim nu tugasna. Sareng anjeunna bakal mutuskeun pikeun ngirim aranjeunna ka panjara, kalayan jaminan, atanapi malah ngabebaskeun aranjeunna. Teu aya anu ngajamin Kenny , anu hartosna aranjeunna ngan saukur bakal ngaluarkeun anjeunna sareng pulisi tungtungna bakal pencét anjeunna dina burit kalayan klub. Atawa dikirim ka panjara pikeun barudak.
  Sareng ieu hartosna milarian taliti, pancuran, sareng jubah jeruk. Lajeng dina sél ka delinquents ngora.
  Kenny teu sieun sadaya ieu. Sanajan teu pikaresepeun lamun anjeun groped ku aparat kapulisian lalaki. Sakapeung budak lalaki dipilarian ku awéwé anu nganggo saragam atanapi jas bodas.
  Kenny parantos ningali seueur sareng teu aya anu kaget anjeunna. Anjeunna sareng penjaga mangrupikeun pervert , aranjeunna nyobian ngarayu. Aneh, éta di Amérika, dimana awéwé meunang kalimat gélo pikeun sex jeung budak. Tapi aya hal kitu. Sawatara guru ngaréngkol ka manéhna. Kenny teu embarrassed - anjeunna heubeul tur ngalaman, sagala dewasa bakal sirik. Ngan alatna leutik teuing. Barina ogé, anjeunna anak langgeng, sarta kasampurnaan na teu badag. Sanajan meureun geus jadi teuas.
  Kenny tiasa ngalakukeun hiji hal, saurna. Sarta anjeunna resep awéwé. Sanajan kamungkinan henteu sarua.
  Sareng tangtosna, budak lalaki sareng lalaki dewasa sanés ogé nyobian sareng anjeunna. Utamana dina abad ka tukang, nalika éta janten modis. Kenny, salaku lalaki ti sakola heubeul, ngalawan kaluar ieu salaku pangalusna anjeunna bisa. Jeung awéwé éta masih mungkin, sanajan kalawan basa nya, mangga manehna, di wétan ieu normal. Sareng Kenny nyéépkeun waktos di Asia. Tapi nepi ka lalaki tacan dewasa.
  Sanajan meureun dina sababaraha abad, sagalana bakal robah.
  Kenny diuk jeung belasan budak umur sapuluh nepi ka lima belas taun, jeung warna kulit béda. Maranehna keur ngawangkong ngeunaan hiji hal. Hiji rumaja ngomong bari seuri:
  - Sareng kuring parantos gugah!
  Nu saurang deui nyengir:
  - Ulah nyentak! Aya kaméra vidéo sareng pulisi ningali.
  Ngabales, chuckles jahat. Salah sahiji rumaja nempatkeun leungeun-Na kana jeans-Na. Sarta anjeunna ditarik.
  Kenny chuckled indulgently: hormon nuju maén. Anjeunna parantos nyobian sababaraha kali. Jeung tétéla ngabalukarkeun nangtung. Tapi sacara fisik anjeunna masih leutik teuing pikeun hoyong ieu unggal dinten. Tapi sensasi anu bener pikaresepeun, sarta jantung ngéléhkeun kawas kendang lamun datang. Jeung ti shudder ieu.
  Jeung palacuran jeung budak ganteng, utamana di Éropa, dimana hukum anu lemes willingly sare, komo nyieun diskon.
  Di AS, awéwé dewasa, di hiji sisi, sieun pisan hukuman, tapi di sisi séjén, maranéhna malah bisa jadi katarik budak lalaki alatan kahayang pikeun geli saraf maranéhanana.
  Salah sahiji rumaja narik perhatian kana suku Kenny anu gundul . Ieu Désémber malah di Texas suhu di luar éta deukeut enol. Jeung budak, tangtu, ulah tataranjang suku.
  Anjeunna whistled sarta muttered:
  - Tingali lalaki gélo ieu, tataranjang suku dina usum tiis!
  Dua budak lalaki pangbadagna bangun sarta walked leuwih kana Kenny . Aranjeunna seuri jahat. Anu di beulah katuhu nyarios:
  - Sarta anjeunna pisan ganteng! Naha urang tiasa dianggo salaku awéwé!
  Catetan sejen:
  - Aya kaméra pidéo!
  Salah saurang budak unggeuk.
  - Pulisi pinuh ku perverts! Hayu aranjeunna kasampak!
  Kenny nangtung sarta squeaked:
  - Anjeun bakal meunang ayeuna!
  Budakna ngahuleng neunggeul, tapi kalah imbang jeung murag. Kenny mindahkeun keuneung bulistir na kana tonggong sirah na. The rumaja depraved kadua flew leuwih sirah sarta nabrak jadi teuas nu anjeunna pingsan. Budak highlander nyieun gerakan anu teu katingali. Anjeunna diajar tarung kacida alusna leuwih abad, komo kungsi guru di wétan. Jadi ka manéhna ieu budak!
  Sesa jajaka mundur. Ngagorowok yén maranéhna ménta tulung ka pulisi.
  Sababaraha patugas pulisi lumpat kana sél. Kenny tenang sareng mesem. Aranjeunna ngangkat dua rumaja anu teu sadar sareng nempatkeun aranjeunna dina tandu. Aranjeunna nyandak anjeunna ka puseur médis.
  Pulisi senior ngancam:
  - Bakal aya deui gelut, sadayana bakal meunang tanduk!
  Tuluy pulisi ninggalkeun sél. Sareng para rumaja ngurilingan Kenny . Aranjeunna mimiti naroskeun dimana anjeunna diajar gelut sapertos kitu.
  Kenny teu tiasa nyarios kaleresan, janten anjeunna ngawaler:
  - Mamang kuring éta beret héjo, sarta anjeunna ngajarkeun kuring trik!
  Budak mimiti nanya ningali.
  Budak dataran luhur ngawaler bari seuri:
  - Anjeun kudu mayar palajaran! Hayu urang meunang dollar!
  Salah sahiji budak ngaluarkeun duit saratus dollar, nu disumputkeun dina calana jero na. Di dieu, teuing, pilarian éta deet tur éta mungkin mawa hal ngaliwatan.
  Kenny mimiti nunjukkeun anjeunna téknik. Ieu jenis Aikido dicampurkeun jeung judo jeung gulat Cina.
  Ieu jelas yén anjeun moal bisa diajar ieu dina satengah jam. Jeung Kenny gampang turun rumaja, sanajan anjeunna katingali leuwih kolot jeung jangkung.
  Kenny, sanajan hirup salila dalapan satengah abad, ngarasa kawas lauk dina cai jeung budak. Aranjeunna gancang ngahormatan anjeunna, sareng anjeunna janten bapa baptis.
  Ku alatan éta, Kenny teu sieun panjara. Anjeun tiasa cicing di dieu, khususna budak ngora anu gampang ditaklukkeun.
  Di dieu hiji nyandak kaluar smartphone, anu anjeunna ogé nyumput dina saku antara suku-Na jeung guys mimiti lalajo ... Tangtu, hal ngeunaan sex.
  Sababaraha malah mimiti jerking kaluar katuhu dina sél.
  Kenny seuri. Anjeunna ngalakukeunana sorangan. Sanajan kuring teu hayang eta pisan. Tapi awak ngora, jeung pikiran.
  Jeung pikiran gumantung kana awak. Sanajan kuring hayang jadi sawawa, aya sababaraha kaunggulan pikeun jadi anak langgeng.
  Utamana di AS, dimana rumaja anu precocious jeung imajinatif.
  . BAB 2.
  Kenny diawaskeun erotika dina smartphone na, sarta ngarasa bungah tur bungah. Enya, awakna leutik keneh, tapi loba kanyaho jeung bisa ngajar batur. Sababaraha rumaja mimiti mindahkeun leungeun maranéhna dina calana maranéhanana. Sareng ieu, tangtosna, alami pikeun aranjeunna.
  Matron némbongan. Geulis gendut, awéwé hideung. Manehna neuteup longingly ka budak. Ieu bisa ditempo, teuing, kawas ieu pisan dihurungkeun.
  Manehna licked biwir sarta beckoned ka salah sahiji badag, rumaja prettier. Anjeunna nuturkeun manehna. Manehna nyandak budak ka sél hareup jeung sighs voluptuous na groans kadéngé ti dinya. Éta katingali ku budak rumaja ogé.
  Kenny ngahuleng beurat. Umurna nyaéta nalika anjeun henteu acan dewasa pisan. Di dieu di pikiran kuring Abdi sagemblengna siap tur abdi hoyong, tapi awak kuring gagal kuring. Leres, anjeunna kedah sahenteuna opat belas taun nalika maotna.
  Budak gunung ngarasa bosen dihijikeun ku rumaja. Masih, anjeunna gaduh dalapan satengah abad di tukangeunana. Sareng seueur pisan. Aya ngan jadi loba malah leuwih immortals. Tapi silih paehan. Jeung jaman maranéhanana geus réngsé.
  Jeung awak ngora Kenny salamet. Sarta anjeunna tetep di dunya ieu ngarasakeun kalanggengan.
  Sarta anjeunna ujug-ujug ngarasa disgusted di parusahaan ti underdeveloped, rumaja preoccupied séksual. Anjeunna, anu ogé kenal sareng Count Calliostro . Lalaki anu langkung cocog kana novel fantasi tibatan kahirupan nyata.
  Abdi émut aranjeunna ngobrol sareng anjeunna. Calliostro éta hiji highlander. Sareng anjeunna leres-leres lahir deui dina jaman éta nalika budaya Éropa modéren nembé muncul di Yunani. Sarta anjeunna geus saeutik leuwih opat rebu taun. Sareng ieu sanés catetan pikeun warga dataran luhur.
  Calliostro nyarioskeun anjeunna seueur hal . Kenny berinteraksi sareng warga dataran luhur sawawa, sareng tingkat budayana luhur. Sarta di dieu aya sababaraha bastards ngora.
  Budak dataran luhur hayang ceurik, tapi nahan cimatana. Tapi anjeunna ngagaduhan kahayang pikeun kabur atanapi sahenteuna ngarobih perusahaan.
  Kenny mimiti neuteup raket kana panto. Anjeunna heran naha anjeunna kedah palsu serangan jantung. Anjeunna tiasa ngalakukeun ieu, para pesulap gunung ngajarkeun anjeunna pikeun ngeureunkeun jantungna tina ketukan. Komo nyieun layon jadi keuheul sangkan bisa dibawa ka kamar mayat. Jeung meunang jauh ti dinya, komo nyingsieunan nu orderlies.
  Budak éta rék murag kana lantai jeung beungeutna bulao, nalika sababaraha pulisi asup ka imah monyét.
  Aranjeunna geuwat nempatkeun shackles on Kenny sarta nyered budak sapanjang.
  Budak gunung teu nolak. Anjeunna malah panasaran. Anjeunna ngalakukeun seueur kajahatan dina umur panjangna. Tapi hiji organisasi kuat nutupan anjeunna. Anu ngawaskeun yén ayana keturunan anu abadi henteu dipikanyaho ku bagian umat manusa anu dicabut hadiah sapertos kitu.
  Sarerea sieun maot. Lamun sirah geus neukteuk off, ragrag kana jenis inguan, dimana sumanget boga saeutik kabagjaan. Janten janten abadi moal janten pahala. Sanajan kitu, sanajan keur jalma fana, hese meunang hal alus sanggeus maot.
  Kenny parantos aya di seueur panjara anu béda-béda sahingga panjarana henteu matak sieun anjeunna. Muhun, anjeunna loosening up saeutik. Sigana mah di Amérika, barudak ngora teu nyukur bulu botak? Sanajan gumantung kana kaayaan mana. Dina sababaraha, rambut pirang anca tiasa dipotong handapeun mesin.
  Budak éta mimiti dibawa ka rohangan milarian khusus. Aya kaca spion di sabudeureun, jeung sorotan nu caang. Opat awéwé jas bodas. Juveniles mindeng ditugaskeun pikeun searched ku awéwé. Panginten sabab aranjeunna ngalakukeunana henteu kasar sareng nyeri.
  Budakna ngabubarkeun baju, geus biasa. Anjeun nangtung lengkep taranjang. Sareng ayeuna aranjeunna bakal nyabak anjeun.
  Kenny ngarasa rada isin. Sanajan awak ngora geulis tur euweuh nu isin.
  Dua awéwé mimiti nyabak buuk budak pirang. leungeun maranéhna lincah sarta ngalaman. Aranjeunna nyisiran unggal untaian. Lain kolot melong sirik ka budakna. Anjeunna boga awak geulis pisan jeung muscular. Sanajan budak leutik.
  Kenny geus tanggal awéwé kawas kieu sateuacan. Aranjeunna resep paw budak jeung ngarasa aranjeunna. Mahluk napsu. Tapi aranjeunna ogé tiasa tuang.
  Para pangawal mariksa saban untaian buuk budak, nyisiran kalayan taliti pisan. Teras aranjeunna ngaluarkeun pinset sareng mimiti ningali kana ceuli. Aranjeunna shone aya na poked sabudeureun, nu ieu rada nyeri tur pikaresepeun.
  Satpam ogé ningali kana irung. Mimiti, aranjeunna nampi liang irung, bersinar. Tapi sigana aranjeunna henteu resep.
  Salah sahiji penjaga nyandak usik leutik, ipis dina komputer tur nyambung ka jaringan.
  Ieu hal anyar nu Kenny teu kungsi katempo saméméh. Kawas usik nu mariksa burih, waktos ieu aranjeunna caang ngaliwatan nasopharynx tur sagala jalan ka bayah.
  Ieu aneh nu budak heubeul ngeunaan sabelas taun, tapi anjeun teu bisa masihan leuwih ti sapuluh dina penampilan, geus jadi taliti dipariksa. Siga manéhna nu keur nenjo. Kenny boga rarasaan goréng.
  A usik leutik asup kana liang irung katuhu anak langgeng. Dina waktos ieu, dua penjaga nyekel anjeunna pageuh dina taktak. Jeung nu séjénna, angger usik. Jeung gambar ieu dipintonkeun dina layar monitor. Dina paling lulus ka budak lightest.
  Aranjeunna dina kaayaan sampurna. Kenny, pikeun dalapan satengah abad, tangtosna, nyobian roko sababaraha kali, tapi anjeunna teu resep. Tapi, di dunya modéren, di kalolobaan nagara, bako henteu dijual ka murangkalih. Sanajan aranjeunna henteu ngadamel bédana sateuacanna. Tapi kabiasaan éta goréng, sareng seueur artos anu dibuang. Éta hadé pikeun senang dina konsol kaulinan. Pandu rupa-rupa mobil atanapi motor, atanapi némbak.
  Komo deui metot, sarta di dieu Kenny mayar upeti ka kamajuan - ieu téh strategi militér-ékonomi. Lamun lain ngan soldadu, tapi komandan kawentar. Sareng anjeun ngawangun sareng paréntah pasukan.
  Di dieu, liang irung katuhu budak éta dialirkeun kana bayah pisan sareng aranjeunna mimiti bersinar ku cara nempelkeun selang ipis kalayan bohlam lampu sareng anu kénca.
  Kenny, guna ngaganggu dirina tina prosedur pikaresepeun ieu, komo penjaga bikang kasampak di awak ngora anjeun, diusahakeun nginget hal pikaresepeun.
  Di dieu, contona, kaulinan komputer Palasik: "Cossacks". Geulis pisan.
  Anjeun keur ngawangun sakabeh kota di dinya, sarta merangan pasukan jeung barak. Jeung éta bener entertaining.
  Kenny, teu boga pangalaman dina Cossacks mimitina, meunang teuing dibawa jauh jeung ékonomi, sarta anjeunna diserang ku pasukan komputer. Sumuhun, urang teu kudu poho ngeunaan pertahanan. Ieu gampang maén ngagunakeun kode rogue. Tapi gampang teuing pikeun meunang sareng anjeunna. Jeung leuwih metot lamun sirah anjeun berpungsi. Kanyataanna, hiji kudu boga duanana konsep jeung bakat dina urutan pikeun ngalakukeun sagalana alesan, beautifully tur sampurna. Kenny dipikacinta kaulinan "Cossacks" salaku salah sahiji kahiji.
  Tapi aya loba batur. Contona, "Jenderal", "Entente", "Sajarah Bumi", "Cleopatra", "Perang Dunya II", "Roma Kuno", "Napoleon" jeung sajabana. Tambih Deui, strategi anu saé sapertos "Peradaban" umumna saé. Enya, teu aya nanaon.
  Kenny di "Cleopatra", indit ngaliwatan sagala misi tina sajarah kulawarga. Tur éta bener hébat.
  Sareng anjeunna henteu acan nyobian éta. Kaulinan komputer anu jadi seru. Anjeunna estu hésé pisan kaluar.
  Budak lalaki, anu umurna dalapan satengah abad, resep kana strategi sapertos kitu. Salila sababaraha taun aranjeunna janten langkung rumit. Jeung jumlah unit tumuwuh, sarta grafik ningkat.
  Kenny malah bungah ayeuna yén anjeunna budak lalaki. Barina ogé, éta lumrah pikeun anak diuk pikeun jam dina méja kaulinan.
  Dina nineties abad panungtungan, nalika anjeunna patepung indung asuhan na ti kulawarga immortals, sarta Duncan Macleod - salah sahiji pejuang neneng diantara highlanders, sarta meureun malah neneng. Anjeunna boga pamikiran, kumaha lamun... Bener hirup dina panangtayungan maranéhanana di kulawarga sarua, sarta ngarasakeun stabilitas.
  Tapi dataran luhur teu bisa hirup babarengan pikeun lila. Aya breakdowns konstan. Sareng dina 2017 Armageddon terakhir tina abadi. budak éta salamet malah nahan nonoman langgeng-Na. Ayeuna euweuh nu sanggeus sirah na. Sareng teu aya deui warga dataran luhur di sakumna planét Bumi. Jeung Macleod sarua geus heubeul leuwih opat puluh taun. Sarta sooner atanapi engké anjeunna bakal kolot jeung maot.
  Terus Kenny budak abadi bakal nyalira waé. Kabéh jalma séjén bakal jadi alien ka anjeunna.
  Ieu, tangtosna, di hiji sisi, alus, teu anceman yén salah sahiji sawawa, cocoba ku naon sigana anjeunna hiji mangsa gampang, bakal neukteuk off sirah anjeun. Tapi di sisi anu sanés, anjeun nyalira nyalira nalika teu aya anu abadi.
  Sareng pikaboseneun pisan yén teu aya babaturan permanén anu tinggaleun. Sareng indung angkatna ogé maot salaku hasil tina acara éta. Sumuhun, aranjeunna sadayana maot. Sareng jalma anu umurna lima rebu taun ogé ...
  Kenny ngarasa usik ngalangkungan paru-paruna anu sanés. Enlightened sarta balik deui.
  Sumuhun, anjeunna teu pernah ngalaman pilarian teleb sapertos sateuacan. Éta jelas yén kamajuan ilmiah ogé parantos ngembangkeun, sareng di dieu aya éléktronika sapertos kitu sareng henteu mahal teuing.
  Kenny disangka janten mata-mata? Kumaha upami, saurna, rusiahna - anu abadi - parantos muncul?
  Meureun organisasi Highlanders dieureunkeun patronizing anjeunna? Mutuskeun yén saprak jaman geus réngsé, lajeng sagalana sejenna henteu masalah?
  Nu aya sababaraha jenis anak langgeng?
  Kenny ngahuleng. Anjeunna dibawa ka konter, sareng matron nyepeng gado ku pananganana. Sateuacan éta, anjeunna ngumbah ramo-ramo dina sarung tangan karét ipis, médis sareng alkohol. Sangkan sagalana geus steril, sarta budak, Allah nyaram, teu meunang kainféksi.
  Tuluy manéhna asup kana sungutna. Manéhna mimiti ngarasa balik pipi, di langit, handapeun létah, jeung pisan amandel.
  Nya, ieu sanés énggal. Kenny émut kumaha penjaga di panjara sanés nempatkeun ramo anu henteu dikumbah dina sungutna. Lajeng budak peupeus kaluar sarta jadi indignant. Hayu nona ieu mimiti ngumbah leungeun nya jeung ditunda sarung, sarta ulah nempel ramo nya kana sungut minor urang, nu manehna teu nyaho naon anu anjeunna lakukeun sateuacan.
  Tuluy para pangawal jadi éra. Sareng anjeunna nyarios yén aranjeunna ngagaduhan masalah sarung tangan.
  Lajeng anjeunna kapaksa diuk turun sapuluh kali sarta dibawa ka sél. panjara éta kotamadya. Jeung teu pisan diatur. Taya TV, euweuh kulkas, komo toilét siram. Tapi sél pinuh ku barudak, loba malah leuwih ngora ti Kenny . Jeung papan bulistir dina tilu jajar bunks, sarta LIPI stinking di juru.
  Sareng ieu di Amérika! Leres, panjara sapertos kitu mangrupikeun pengecualian, aranjeunna biasana langkung bersih sareng langkung nyaman.
  Bau karét sareng alkohol médis dirasakeun dina sungut. Teu pisan pikaresepeun, komo gering. Sanajan éta budak anu salawasna dipariksa pikeun nempo lamun aranjeunna nyumputkeun hal dina sungut maranéhanana, sarta saprak Abad Pertengahan. Leres, anjeun tiasa nyandak seueur dina sungut anjeun.
  Kenny kumaha bae mawa inten, terus ngelek eta. Jeung junun ngajaga eta.
  Tapi di dieu anjeun moal bisa meunang ku neureuy.
  Di dieu sipir dina jas bodas narik usik. Tur ayeuna maranéhna bakal nalungtik peujit.
  Muhun, smon ! Di Rusia, sacara umum, éta ngan di handapeun Stalin yén guys anu tuntas dihukum. Lajeng, kumaha bae carelessly.
  Lajeng aranjeunna nyandak kuring, maksa kuring pikeun muka sungut kuring jeung nyangkut usik ka dinya. Tanpa katirisan, ieu mangrupikeun prosedur anu teu pikaresepeun. Leres, aya mouthguard khusus dina huntu supados anjeunna henteu ngegel.
  Kenny ngarasa selang turun kana esophagus na lajeng kana beuteung na. Sagalana geus disorot aya.
  Sakali aranjeunna x-rayed anjeunna nalika aranjeunna disangka ubar di bandara, tapi pernah kalawan usik a.
  Kenny , kawas sagala abadi sejen, praktis teu gering, sarta ieu mangrupa tambah badag pikeun hirup langgeng sarta jenis highlander. Janten anjeunna henteu peryogi pamariksaan médis. Kanyataanna, anjeunna abadi. Jeung naha anjeunna kedah. Sagalana dina awak bakal cageur sorangan.
  Budak lalaki ngelek usik pikeun kahiji kalina, sanajan anjeunna hirup pikeun dalapan satengah abad. Sanaos anjeunna nginum asam hidrosianat unggal dinten, sareng aqua regia, anjeunna moal ngagaduhan maag burih.
  Jadi keur naon?
  Jeung prosedur pisan pikaresepeun.
  Kenny wondered naha anak keur dipariksa jadi taliti. Meureun maranéhna disangka hal?
  Lajeng pamikiran disturbing sejen flashed ngaliwatan. Kumaha upami anjeunna dicabut tina kalanggengan?
  Sumuhun, anjeunna pisan ngora jeung bisa jadi sawawa. Sarta anjeunna moal appendages bubudakeun, tapi kasampurnaan maskulin nyata. Sareng anjeunna tiasa gaduh budak sorangan.
  Nu abadi mandul. Sarta ieu disadvantage signifikan maranéhanana sanajan sagala kaunggulan sejenna.
  Tapi hirup anjeun bakal mungkas sooner atanapi engké. Sareng Kenny henteu hoyong maot. Anjeunna biasa hirup, sarta teu pisan capé.
  Sabalikna, aya loba kaulinan komputer, sarta unggal taun aya beuki loba. Jeung maranehna grafik beuki geulis. Sarta geura-giru, meureun, maranéhna bakal nyieun hiji matrix nyata kanyataanana maya, bakal aya adventures saukur endah tur unik.
  Sadaya ieu patut hirup pikeun.
  Kenny mental, jadi sungutna sibuk ku payung nyanyi:
  Sabaraha jauh kamajuan
  Pikeun keajaiban anu teu kabayang ...
  Balung laut murag,
  Jeung speeded off ka surga!
  Dipohokeun tugas,
  Dieureunkeun lumpat!
  Robot ngadorong
  Lalaki bagja!
  Kenny , inget abad di quarries, teu resep pisan digawé. Leuwih ti éta, di quarries, hal awon teu pecut pangawas, sarta teu mawa beban beurat.
  Awak abadi gancang ngabiasakeun setrés sareng adaptasi.
  Hal awon nyaeta rutin sarta boredom moral. Lamun aya ngan buligir, kotor, késang, mindeng borok jeung tatu, budak ngagerem di nyeri, jeung ambu kasar pangawas.
  Malah anjeun teu acan ningali panonpoé mangtaun-taun. Sarta ngan obor nu luntur jeung roko. Sareng bau anu pikasieuneun anu anjeun ogé biasa.
  Hiji-hijina hal anu saé nyaéta Kenny diajar ningali dina poék langkung saé tibatan ucing naon waé. Sarta anjeunna bisa ngalawan dina henteuna lengkep cahaya.
  Sajaba ti éta, budak éta kaala daya tahan fenomenal malah keur highlander a.
  Tapi anjeunna ngagaduhan trauma mental. Sarta kadangkala ngimpi quarries ieu dina impian.
  Highlanders boga memori alus teuing, sarta aranjeunna praktis teu poho nanaon, sanajan maranéhna rék poho.
  Meureun éta naha Kenny jadi jadi ambek. Anjeunna maéhan immortals, rubbing dirina kana trust of mortals teuing. Sarta anjeunna resep tarung.
  Dina sababaraha hal, anjeunna perang di Ukraina. Anjeunna maéhan loba prajurit Rusia, tapi jadi kawentar tur dipenta pikeun ninggalkeun ku kituna teu caang.
  Anjeun leres-leres henteu tiasa ngadamel karir.
  Jeung euweuh prospek. Anak teu tiasa janten raja, sahenteuna henteu lami.
  Ku jalan kitu, Alexander Agung éta abadi, sarta ku kituna anjeunna bergegas kana perang jadi furiously sarta tanpa sieun. Tapi anjeunna dipénta ngaleungit supados nonoman abadi pangawasa henteu ngahudangkeun kacurigaan. Sarta anjeunna ninggalkeun balik ganda sarupa anu maot tina racun.
  Jeung manéhna indit dina lalampahan hiji. Nepi ka tungtungna neukteuk sirahna.
  Ieu carita pangawasa legendaris jeung raja Makédonia.
  Kenny ngahuleng bari beuteungna tungtungna dipariksa. Muhun, usik balik sarta éta tickled.
  Budak éta mikir yén lamun rusiahna kabongkar, manéhna moal dibéré kabébasan. Aranjeunna baris nalungtik kawas beurit, sarta ngabongkar pikeun bagian. Coba motong anggota awak, contona.
  Naon anu bakal kajadian dina hal ieu?
  Manehna bakal tumuwuh deui.
  Kenny ngahuleng... usik dicabut terus neangan . Di dieu anjeunna dicekel antara ramo leungeun-Na. Lajeng aranjeunna mimiti nempatkeun tekanan dina bujal. Sigana mah maranéhna keur néangan hiji hal.
  Bagian awon aya dina tungtungna. Tapi Kenny, sanajan anjeunna ngalaman pangalaman pilarian anal, teu nyangka ieu. A matron dina jas bodas mawa badag, enema otomatis. Sareng anu sanésna, ogé dina jas bodas, baskom ageung.
  Jeung enema nya ieu dorong kana anus-Na. Saterusna cai haneut dihurungkeun. Jeung maranéhna mimiti ngumbah kalayan tekanan hébat. Ieu duanana nyeri jeung disgusting jeung humiliating.
  The bowel lavage éta pisan teleb. Kenny jadi sedih. Sanaos hina nalika ramo dina sarung tangan asup kana titik kalima, éta parantos sareng henteu nyeri pisan. Tapi enema ieu dipigawé pikeun manéhna pikeun kahiji kalina. Naha budak anu abadi peryogi rumah sakit? Sagalana bakal dudung jeung nambal sorangan.
  Sarta di dieu aya hal husus tur luar biasa. Anjeunna dibersihkeun tina sagala anu goréng ...
  Kenny urang ayeuna bébas nyanyi;
  Ti mana jauh, kawas angin haneut -
  Gema sauran telepon bakal ngahudangkeun kuring.
  Sora wawuh bakal kadéngé, caangna lir panonpoé.
  Kuring terang teu aya anu nginget kuring sapertos kitu, teu aya anu mikanyaah kuring sapertos kitu.
  
  Halo ema, ema.
  Ucapkeun éta tiis. Ucapkeun anjeun sono ka kuring.
  Abdi sono pisan, ibu, ibu.
  Kuring terang anjeun nyalira di dinya, tapi ngantepkeun kuring caket -
  Dunya ieu aya dina suku anjeun.
  
  Chorus:
  Jiwa urang nyanyi lagu ngeunaan hal utama dina unison.
  Tanpa anjeun, dunya ieu doomed, mom, mom, mom, mom.
  Jiwa urang nyanyi lagu ngeunaan hal utama dina unison.
  Tanpa anjeun, dunya ieu doomed, mom, mom, mom, mom.
  
  Kahirupan urang pisan teu jelas bingung.
  Jalma teu ngalawan cinta - aranjeunna bodo, indung.
  Jadi saeutik jalan jeung jadi loba jalan bengkok.
  Tapi éta henteu kanggo anjeun. Sadaya ieu ngan lebu.
  
  Bejakeun, kumaha daramang ibu?
  Manuk nyanyi kalayan sora anjeun, nami anjeun ngalayang di ibukota,
  Sarta anjeunna teu bisa eureun, mom, mom.
  Kuring terang anjeun aya nyalira, tapi ulah ngantep kuring caket sareng anjeun, -
  Sakabeh dunya aya dina suku anjeun.
  
  Chorus:
  Jiwa urang nyanyi dina lagu unison ngeunaan hal utama.
  Tanpa anjeun, dunya ieu doomed, mom, mom, mom, mom.
  Jiwa urang nyanyi dina lagu unison ngeunaan hal utama.
  Tanpa anjeun, dunya ieu doomed, mom, mom, mom, mom.
  
  Moal lami deui kuring bakal janten anu pangsaéna. Sapertos nu diimpikeun, ibu.
  Moal lami deui abdi bakal pangalusna. Sapertos nu diimpikeun, ibu.
  Moal lami deui abdi bakal paling. Sapertos nu diimpikeun, ibu.
  Émut kumaha impian anjeun, ibu.
  Matron anu pangkolotna ngagerem ambek:
  - Naon anak jadah ngora inget ngeunaan indungna! Sareng kumaha anjeunna maéhan jalma, naon anu aya dina pikiran anjeun lakukeun!
  Kenny nyengir:
  - Abdi henteu maéhan saha waé!
  Kepala matron ngagerem:
  - Yeuh! Jeung hiji warna nu megatkeun tangkorak kalawan linggis, ninggalkeun prints.
  Kenny unggeuk. Muhun, enya, anjeunna sabenerna pencét lalaki hideung dina sirah ku linggis kamari. Komo datang ka nyumputkeun pakarang rajapati, atawa mupus prints.
  Kumaha bae, Kenny meunang dipaké pikeun kanyataan yén hiji organisasi kuat mupus sadaya data ngeunaan anjeunna dina kabinet file, sarta némbongkeun lalawora. Jeung tétéla éta dipariksa, sarta ayeuna komputer kapanggih hiji patandingan.
  Kepala matron ngagerem:
  "Pembunuh ngora, éta saha anjeun!"
  Kenny sacara logis nyarios:
  - Sanaos kuring nyekel linggis dina panangan kuring, ieu sanés hartosna yén kuring anu maéhan!
  Kepala matron ngagorowok.
  "Badé nyarios kitu di pangadilan!" Jeung anjeun meunang hukuman hirup!
  Kenny nyarios bari seuri:
  - Abdi ngan budak! Paling sababaraha taun ngora.
  Awéwé ngawaler:
  - Lalaki ieu minantu jaksa urang. Ku kituna anjeun kaluar tina tuah. Anjeun ngarampok sareng maéhan anu salah. Éta sababna jaksa maréntahkeun anjeun pikeun milarian anu paling taliti sareng detil. Ayeuna anjeun moal balik!
  Kenny ngagerem.
  -Urang tingali!
  Sareng leres, anjeunna ngagaduhan kayakinan yén organisasi anu kuat kumaha waé bakal ngaleungitkeun anjeunna. Leuwih ti éta, naon jenis hukuman hirup? Teuing curiga bakal jadi budak langgeng di panjara féderal.
  Sareng kuring heran naha anjeunna bakal diidinan maén dina komputer? Barudak sigana tiasa.
  Samentara éta, sipir dina jas bodas nyangkut kaluar usik. Sareng ayeuna Kenny kedah ngabersihan sadaya peujit ku ngalakukeun endoskopi. Éta mangrupikeun prosedur anu pikaresepeun sareng hina. Tapi éta dilakukeun di klinik biasa.
  Hiji awéwé dina jubah deui nempatkeun eta dina titik kalima, éta budak mimiti nempatkeun selang dina, nu rada.
  Jeung peujit na mimiti muncul dina layar.
  Kenny nyengir. Jeung ku kituna teu jadi nyeri, disgusting jeung ticklish, manéhna mimitian nyanyi deui;
  Jauh, jauh di kota anu sepi
  Di tengah bumi nyalira di kamar poék
  Neneda ka Gusti abdi pikeun kasalametan
  Tengah wengi abdi haji .
  
  Anjeunna ngadoakeun hiji hal: Gusti ngaberkahan!
  lilin ngaduruk dina jandela sapanjang wengi ,
  Kaleungitan iman sareng cinta,
  Caang ieu kapanggih ku jiwa kuring leungit.
  
  Ibu, ibu, anjeun nyalira moal masihan tur moal eureun asih.
  Di dunya ieu sareng anu sanés, anjeun bakal salawasna sareng abdi.
  Abdi nyaah ka anjeun nyalira, tatu dina manah.
  Ibu, ibu, anjeun témbok batu kuring.
  Ibu, ibu, anjeun témbok batu kuring.
  
  Peuting hideung, poék mongkléng teu kanyahoan
  Sareng kakuatan gelap ngaramalkeun masalah ka kuring,
  Tapi dua insomnia ngajaga kuring dina gelap:
  Panon indung, komo Virgin.
  
  Aranjeunna nyarios yén kuring henteu pernah sedih.
  Anjeun terang, anjeun hiji-hijina - sayang kuring.
  Sabaraha kali nasib diteunggeul tanpa karunya
  Kuring salamet kalayan doa anjeun.
  
  Ibu, ibu, anjeun nyalira moal masihan tur moal eureun asih.
  Di dunya ieu sareng anu sanés, anjeun bakal salawasna sareng abdi.
  Abdi nyaah ka anjeun nyalira, tatu dina manah.
  Ibu, ibu, anjeun témbok batu kuring.
  Ibu, ibu, anjeun témbok batu kuring.
  
  Tina masalah éta henteu tiasa ngarobih kuring,
  Naon jauh, jauh di tengah bumi
  Neneda ka Allah abdi pikeun kasalametan
  Tengah wengi abdi haji .
  Kepala matron nyarios:
  - Anjeun tiasa nyanyi ogé! Tapi anjeun bakal diusahakeun sawawa. Sareng anjeun moal kéngingkeun sanatorium juvenile. Anjeun bakal dikurilingan ku déwasa, brutalized, penjahat bau anu resep pisan perkosa budak imut jeung adil-haired kawas anjeun.
  Kenny ngajawab yakin:
  - Abdi tiasa pencét deui!
  Matron seuri sareng nyarios:
  - Anjeun ngan budak! Sabaraha yuswa Anjeun?
  Kenny nanya bari seuri:
  - Naon anu anjeun henteu terang?
  Kepala matron unggeuk.
  - Sumuhun, anjeun hiji jalma aneh. Taya clan, euweuh suku, jeung anjeun teu di kabinét filing. Urang kedah terang ti mana anjeun asalna sareng kumaha anjeun murag dina sirah kami. Teras we bakal mutuskeun naon anu kudu dilakukeun sareng anjeun!
  Budak éta nyarios:
  - Anjeun langkung saé ngantepkeun! Éta bakal langkung mirah!
  Samentara éta, para perawat réngsé mariksa peujit budak sarta ngaluarkeun usik tina titik kalima.
  Kenny abadi ngira yén bagian anu paling hese aya di tukangeunana, tapi Kapala Warden nyarios:
  -Anjeun ogé kedah pariksa kandung kemih anjeun! Sumuhun, pilarian ieu kedah tina utmost thoroughness!
  Kenny ngagolér dina beuteungna. Jeung leungeun nya dina sarung médis taliti kakeunaan sirah kasampurnaan. Jeung nu séjén mawa usik ipis sanggup ngaliwatan uretra.
  Kenny ngarasa kagumbiraan tina rampa leungeun awéwé, sanajan maranéhna maké sarung karét ipis. Jeung kalapa na ieu ngabareuhan ku getih jeung pikagumbiraeun.
  Kepala matron nanya:
  - Dupi anjeun kantos gaduh awéwé!
  Kenny , blushing ku isin, ngawaler:
  - Leres! Jeung leuwih ti sakali!
  Kepala matron nyarios:
  - Sareng anjeun bakal panjara! Anjeun lalaki ganteng pisan!
  Samentara éta, hiji awéwé dina jas bodas nempatkeun tali ipis kana uretra sarta mimiti nyelapkeunana. Ieu rada nyeri jeung ticklish.
  Kenny panginten aranjeunna sigana ngalakukeun ieu di rumah sakit nalika aranjeunna kedah mariksa langkung ati-ati. Sareng pikeun prosedur sapertos kitu di Amérika Serikat, aranjeunna sigana butuh seueur artos, aranjeunna ngalakukeunana gratis. Jeung teu perlu Blush jeung ngarasa humiliated, jeung kaduruk ku éra.
  Ngan kasampak kawas perawat di jas bodas, awéwé ngalakonan tugas maranéhanana. Jeung teu aya nu matak isin.
  Kenny seuri jeung mikir yén manéhna kudu jadi jalma pohara mulya, saprak manéhna searched kawas kitu jeung deui budak abadi dalapan satengah abad mimiti nyanyi;
  Leumpang sabudeureun dunya sabudeureun -
  Ngan terang sateuacanna:
  Anjeun moal manggihan leungeun warmer
  Sareng langkung lembut tibatan indung kuring.
  Anjeun moal mendakan panon di dunya
  Langkung kaasih sareng langkung ketat.
  Indung ka urang masing-masing
  Kabéh jalma leuwih berharga.
  
  Ibu, ibu mangrupikeun kecap anu paling indah di dunya.
  Ibu, ibu masihan kahaneutan sareng imut ka barudak.
  Ibu, ibu, abdi ngabagi kabagjaan sareng kasedih sareng anjeun,
  Ibu Abdi bogoh ka anjeun!
  
  Teu paduli sabaraha maneh nempo sabudeureun,
  Tapi dina usum tiris sareng usum panas
  Ema téh sobat pangalusna
  Teu aya indung anu langkung saé.
  Abdi hoyong miharep anjeun
  Sareng kahadéan sareng cahaya.
  Nyanggakeun perkawis indung abdi
  Sakabeh planét terang!
  
  Ibu, ibu mangrupikeun kecap anu paling indah di dunya.
  Ibu, ibu masihan kahaneutan sareng imut ka barudak.
  Ibu, ibu, abdi ngabagi kabagjaan sareng kasedih sareng anjeun,
  Ibu Abdi bogoh ka anjeun!
  Jeung budak Kenny malah ceurik. Barina ogé, manéhna ngabogaan indung, tapi sabaraha lila ka tukang, dina poé nalika Kakaisaran Genghis Khan teu acan dilahirkeun, nalika mesiu teu dipikawanoh di Éropa, manéhna tiwas.
  Tungtungna, usik dicabut. Sanggeus éta, penjaga di jas bodas ogé dipariksa toes tina suku bulistir maranéhanana, sarta ngarasa bulistir, callused budi.
  Matron nyarios:
  - Manehna teh jadi tangguh, kecap téh tanduk badak. Saolah-olah budak ieu ngan ukur ngajalankeun tataranjang suku sapanjang hirupna!
  Kenny unggeuk.
  - Sumuhun, anjeunna! Abdi henteu resep sapatu!
  Sipir awéwé maréntahkeun:
  - Bawa manéhna ka pancuran jeung ngumbah tuntas. Teras aranjeunna bakal nyukur anjeunna botak sareng nyandak gambar anjeunna taranjang tina sagala sisi!
  Budak leutik ngaleos:
  - Naha kuring kudu nyukur sirah kuring!
  Kepala matron ngawaler:
  "Kusabab anjeun parantos ngaganggu jaksa urang teuing. Sareng anjeun budak lalaki henteu resep ngabagi rambut anjeun. Jeung maranéhna bakal nyokot sél tunggal jeung tiis pikeun anjeun. Lajeng nonoman séjén hormat anjeun teuing.
  Nempatkeun leungeun anjeun balik deui anjeun sarta kana pancuran.
  Kenny dipingpin kaluar, sareng budak tawanan, sareng dina waktos anu sami, jalma luhur anu abadi, nurunkeun sirahna, teras-terasan nyeuseuh. Moodna turun. Tanpa komputer sareng TV, linggih di solitér anu tiis bakal pikaboseneun. Leuwih alus di parusahaan ti rumaja bodo ti nyalira.
  Nya, sami-sami, organisasi rusiah moal ngijinkeun anjeunna ngungkabkeun dirina sareng calik lami teuing.
  
  Hiji USSR diantara ajag
  Pareum lumangsung alatan flare surya, salaku hasilna, dina 22 Juni 1941, Amérika Serikat, Britania jeung koloni na dipareuman. Awalna, ieu teu utamana mangaruhan kursus perang. Jérman maju dina cara anu sami sareng dina sajarah nyata. The Fuhrer ogé ngancik ka kidul, sarta Jepang nyandak antosan-na-tingali posisi ... Jeung deui, usum tiris pisan tiis disimpen Tentara Beureum ti eleh lengkep, sarta ngidinan pikeun balik dina counteroffensive deukeut Moscow. Jeung Jepang, Samentara éta, nyita eta possessions di Samudra Pasifik nu saméméhna belonged ka Britania jeung Amérika Serikat, jeung nu pasukan tambahan teu bisa ayeuna meunang kana.
  Di hareup wétan di cinyusu jeung awal usum panas, nu Germans meunang runtuyan victories, sarta deui dibuka hiji karasa ngalawan Stalingrad. Sanajan kitu, ieu téh dimana divergénsi tina kanyataanana dimimitian. Henteuna hareup kadua ngamungkinkeun Jérman mindahkeun langkung seueur pasukan ti Éropa, sareng ti Libya, ngan nyésakeun garnisun Italia.
  Jeung karasa mimiti teu ukur di Stalingrad, tapi ogé dina Tikhvin. Ayeuna aranjeunna dikomandoan ku Rommel, anu dihargaan pisan ku Fuhrer pikeun ngéléhkeun Inggris di Libya sareng newak Tolbuk .
  Tanghi Macan munggaran ogé milu dina perang. Rommel ngaluncurkeun serangan dina wengi sareng junun ngareuwaskeun pasukan Soviét. kaayaan ieu aggravated ku kanyataan yén Germans miboga kaunggulan dina aviation, ngarah teu runtah kakuatan maranéhanana dina tarung sekutu.
  Pilot Marseille gancang kéngingkeun akun di payuneun wétan. Deui dina Juni 1942, anjeunna ngaleuwihan jumlah pesawat downed dina saratus lima puluh sarta narima Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek pérak, pedang jeung inten.
  Tapi éta ngan awal karir.
  Di langit, kanyataanna, éta leuwih hese pikeun Tentara Beureum. Jeung Germans éta bisa nyandak Tikhvin, lajeng sababaraha kota deui jeung neukteuk off Leningrad cingcin ganda, blocking kota ieu deui.
  Komando Soviét nyoba ngaliwat ka Leningrad, sareng maju di tengah. Tapi teu aya kakuatan anu cukup pikeun ngahontal kasuksésan di daérah ieu.
  Hijina consolation éta Nazi anu bogged handap di Stalingrad, nu masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngumpulkeun cadangan anyar.
  Tapi Leningrad tetep diblokir. Sajauh ieu, Turki jeung Jepang teu diasupkeun perang, sarta Uni Soviét miboga kasempetan pikeun ngahurungkeun pasang tina battles. Dina bulan Nopémber 1942, pasukan Soviét ngaluncurkeun serangan di deukeut Rzhev sareng Stalingrad.
  Dina Rzhev, kasuksésan teu kahontal. Tapi deukeut Stalingrad, cingcin ditutup. Tapi sakumaha tétéla dina waktu. Reich Katilu ngagaduhan langkung seueur cadangan, sareng Rommel ngaluncurkeun serangan ka Stalingrad ti kalér, sareng Mainstein ti kidul.
  Kaayaan ieu diperparah ku asupna Jepang anu teu disangka-sangka kana perang. The samurai, sanajan keur konstrain ku perang di Cina, narajang Vladivostok.
  Panginten Hirohito sieun yén Reich Katilu bakal éléh sareng lebet perang.
  Sumawona, Jepang ngagaduhan sumber daya sareng tentara leumpang anu cukup pikeun serangan skala pinuh.
  Tentara Beureum ieu pinned handap, sarta Rommel junun megatkeun ngaliwatan ti kalér nepi ka Stalingrad. Mainstein samentawis lirén, tapi nampi bala tambahan sareng dukungan ti Paulus, anjeunna nyambung sareng pasukan anu teu diblokir.
  Ku kituna, aya cingcin sejen, nu kapanggih sorangan pasukan Soviét.
  Sanggeus tarung nekad, kalolobaanana ancur jeung direbut. Sanggeus éta Germans réngsé newak of Stalingrad. Sarta dina Maret 1943 Türkiye ogé diasupkeun perang. Kaayaan jadi beuki pajeulit. The Germans mertahankeun kaunggulan dina hawa. Marseille ngaleuwihan tally tina tilu ratus pesawat downed tur jadi Jerman munggaran nu narima kadua Ksatria Palang tina Beusi Palang jeung Oak Daun, Pedang jeung Inten.
  Dina Méi, nu Germans meluncurkan karasa anyar, massively ngagunakeun tank anyar - "Lodaya", "Panther" jeung "Singa". Sareng aranjeunna suksés maju, sanaos Tentara Beureum nyandak pertahanan anu kuat. Tapi pasukan éta geus unequal, saprak pasukan Soviét perang dina tilu fronts sakaligus - Ngalawan Reich Katilu, satelit na, Jepang jeung koloni na, tur Turki. Kaayaan ieu diperparah ku perang total anu dinyatakeun ku Nazi, anu nyababkeun paningkatan produksi senjata sababaraha kali dina henteuna bom ku sekutu. Jadi kasempetan USSR gancang turun!
  Leres, Fritz maju lalaunan, sabab aya pertahanan anu jero di payuneun aranjeunna. Jeung pasukan Soviét, ngabogaan pangalaman, perang pisan bravely. Tapi aranjeunna tetep leungit.
  Sanajan kitu, aranjeunna perang kalayan kawani hébat, sarta sababaraha prajurit némbongkeun kelas pangluhurna. Di dieu, contona, awak tank Elizabeth dina T-34-76 paling biasa pajoang Nazi.
  Jeung Jérman nuju lalaunan ka arah pasukan Soviét, dijejeran dina ngaganjel, atawa babi. Tangki Singa anu paling beurat sareng paling ditangtayungan aya di payun. Ieu nyarupaan Panther, ngan leuwih badag sarta beuratna salapan puluh ton. Armor frontal Hull nyaeta 150 mm sarta sloped kawas T-34, sarta sisi - 82 mm kalawan lamping. Dahi munara umumna ditangtayungan kacida alusna: 240 mm kalawan lamping, sarta sisi oge leuwih lemah batan 82 mm, kawas Hull nu. Sareng gun anu kuat 105 mm kalayan panjang tong ageung 70 EL. Ieu tank sanggup pencét ti kajauhan.
  Elizabeth mindahkeun gearbox ka luhur kalayan suku bulistir nya.
  Jeung tilu puluh opat nyokot speed. Henteu aya gunana pikeun moto "Singa" ti kajauhan sareng anjeun kedah ngadeukeutan. Hiji mesin Jerman kuat ngirimkeun projectile kakuatan deadly. Manéhna rurusuhan kaliwat. Katresna di tank seuri merrily sarta mindahkeun suku bulistir maranéhanana.
  Éta panas di Kaukasus kalér dina ahir Méi, sarta beauties di bikini boga loba senang.
  Elena catetan kalayan kacapi:
  - Ayeuna fasis bakal meunang hébat dina tanduk!
  Catherine, oyag nya bulistir, suku disamak, satuju:
  - Urang pasti bakal pencét anjeunna!
  T-34-76 terus ngagancangkeun, tapi speed kaluar-jalan diwatesan. "Singa" boro-boro ngarayap, sareng "Panthers" sareng "Macan" anu langkung lincah ngalambatkeun supados henteu narik payun.
  Tapi mesin ieu bahaya, utamana Panther, sanggup firing lima belas rounds menit. Anjeun tiasa ngaharepkeun kejutan ti ieu.
  Efrasia , mencétan gas ku keuneungna, ngagorowok:
  - Hayu urang tarung ku cara virtuoso!
  The gun tina tank "Singa" boga aral signifikan, éta seuneu ngan lima rounds per menit. Sacara umum, teu model tersukses. The armor-piercing kaleuleuwihan, sarta teu perlu pencét ti jarak jauh teuing. "Lodaya" jeung "Panthers" megatkeun ngaliwatan dua kilométer, ti jarak nu leuwih gede ampir teu mungkin keur meunang kana mobile sarta leutik tilu puluh opat. Janten éta patut ngalengkepan "Singa" kalayan mariem anu kuat? tank Soviét séjén malah torek, iwal KV-1S, tapi tank ieu ogé teu boga kaunggulan dina pertahanan, sarta kinerja nyetir ngan goréng.
  Elizabeth muter awakna jeung squeals:
  - Kuring ngambekan ku dada kuring, hawa nyaéta gelombang lega,
  Ieu sparkles caang, karpét béntang téh sajajalan ...
  Rarasaan maén, budak awéwé tataranjang suku hirup,
  Maén di langit, abdi hoyong ngapung ka panonpoé salawasna!
  Teu gampang pikeun megatkeun ngaliwatan tank Lev, komo ka sisi. Sisi turret, kawas Panther, sloping, sarta bagian luhur sisi awak ogé. Dina bak ieu, bentuk "ucing" has parantos diadopsi, masihan panyalindungan anu langkung saé kusabab lamping. Teu siga "Macan", ampir pasagi. Tapi "Lodaya" dimekarkeun saméméh perang, sarta kasampak kawas seragam KV. Tapi "Lodaya" -2, ngembangkeun engké, ogé dina bentuk "ucing", sarta geura-giru tank ieu bakal balik kana runtuyan. "Singa" pikeun megatkeun kana dewan oge ampir teu mungkin. Ngan bagian handap Hull nu teu boga lamping armor, tapi katutupan ku rollers. Hartina, anjeun kudu megatkeun ngaliwatan deukeut jeung meunang persis antara rinks.
  Jadi katresna boga tugas hésé. Leuwih ti éta, tilu puluh-opat dina gerak shakes jadi loba nu ampir teu mungkin keur némbak akurat.
  Elizabeth nanya ka babaturanana:
  Naha urang tiasa ngéléhkeun musuh?
  Elena yakin ngajawab:
  - Lamun katresna teu boga sapatu, aranjeunna acquire sensitipitas misalna kalawan suku bulistir maranéhanana yén maranéhna pasti bakal pencét musuh.
  Elizabeth satuju sareng ieu:
  - Leres, keuneung bulistir budak awéwé mangrupikeun jaminan kameunangan!
  Jeung ayeuna, ngahindarkeun eleh, tilu puluh opat slips ka dewan. Hal utama di dieu nyaéta pikeun nyingkahan bedil Panther sareng Macan. Aranjeunna gancang sareng akurat. Jeung anjeun teu bisa megatkeun ngaliwatan tanghi ieu dina dahi boh.
  Elena némbak si Jérman maké jempol sukuna. Tapi meunang kaliwat rink on move ampir teu mungkin. Tapi és rink musuh rusak, sarta "Singa" eureun.
  Tilu puluh opat leumpang ngaliwat deui. Sarta ngirimkeun projectile deadly kana bagian handap sisi.
  Catherine catetan:
  - Meriam urang geus luntur - "Singa" bener teu bisa dicokot!
  Tapi sakumaha dina annoyance, Elena pencét bagian sisi musuh, sarta "Singa" bray seuneu.
  Katresna teu slowing turun, deui rod maju. Ayeuna aranjeunna gaduh target anu langkung lemah: "Panther". Ieu cukup pikeun pencét dirina katuhu dina samping.
  Elizabeth catetan:
  - Ucing praktis!
  Catherine nyarios bari seuri:
  - Tapi bieu crawls ku kituna teu kaluar tina panutup tina "Singa".
  Jeung Elena dipecat ti kajauhan dina Panther, nu tétéla jauh ka sisi jeung muka sisi na. Manehna boga hiji ipis - 40 milimeter, sarta henteu masalah yén éta tilted.
  Tangki Jérman ngabeledug ku bangbaluh. Sumuhun, nu beauties éta sharply bangsat.
  Aranjeunna mibanda rahmat captivating maranéhanana beauties bela diri.
  Tapi cangkang cingogo bari ngaliwat, méh-méhan noél kana waja.
  Tilu puluh opat pisan bahaya, sarta manehna nyarupaan jalma anu jumps antara trickles.
  Elizabeth dipecat deui ku suku bulistir nya jeung nyanyi:
  - Abdi tiasa ngalakukeun sagalana, urang bakal pencét Wehrmacht kalawan pasrah!
  Tangtosna, kalayan budak awéwé sapertos kitu, Iblis nyalira henteu pikasieuneun. Sanaos karasa Nazi agrésif, sareng aranjeunna gaduh seueur tank ....
  Angkatan teu sarua. Sanajan jumlah mobil kira-kira sarua, Jerman leuwih beurat. Loba tank Soviét anu hampang tur teu cukup tempur-siap ngalawan monster Nazi.
  Tapi awak Elizabeth jalan keajaiban sarta némbak sejen "Panther" on pindah.
  Anggota Komsomol ogé tarung dina pakarang. Aranjeunna némbak akurat. Aranjeunna lumpat, kedip-kedip tataranjang suku, keuneung buleud. Jeung maranéhna pencét musuh katuhu dina udagan.
  Alenka paréntah kalayan gairah:
  - Ulah nyerah katresna!
  Tur ayeuna mariem nu spits kaluar cangkang, persis di T-4, piercing tank ieu. Tapi, tangtosna, "Singa" teu tiasa dicandak kalayan gampang. Sareng di dieu anjeun kedah nyobian.
  Anyuta nunjuk kana mobil kalayan bantosan jari-jari kaki bulistir sareng seuneu persis tungtung ka tungtung, nyarios:
  - Kamulyaan pikeun komunisme!
  Alla ogé némbak akurat pisan sareng nambihan:
  - Kamulyaan ka heroisme!
  Katresna tarung di dieu henteu pondok tina kelas luhur sareng aérobatik!
  Maria, nyoco cangkang kana bedil, nyanyi:
  - Langkung luhur sareng langkung luhur sareng langkung luhur
  Berjuang pikeun hiber manuk urang ...
  Sareng unggal baling-baling ngambekan,
  Katenangan wates urang!
  Marusya ditambahkeun, shooting di Krauts:
  - Pasti éta....
  Kapahlawanan massa Rusia sareng henteu ngan ukur urang Rusia ditingalikeun dina sagala hal ...
  Sora-sora kukuk nu diukur, disada-sada, siga jam nu nyaring, nyapu kana lombang. Tangkal langka, kalayan makuta héjo padet di hiliwir angin, kawas panaratas dina salam, salam prajurit capé. Pikeun sababaraha, ieu malah bisa sigana kawas jenis peringatan - maranéhanana ngomong, anjeun bakal balik ka dunya salajengna!
  Batalyon di handapeun komando Vladimir Mikhailovsky, brutally butut dina battles saméméhna, utamana dina eleh Méi, ayeuna hastily replenished kalawan recruits, Nyiapkeun pikeun nutupan salah sahiji wewengkon paling bahaya. Tilu kilométer ka wétan, cai tina Don rurusuhan sapanjang seuneu perang.
  Kalolobaan reeds anu charred ti bom incendiary, caina robah hideung tina soot. Kawas patandingan badag dina aib mournful, tumpukan sasak dibongkar ku gelombang blast nangtung nyalira, akting salaku ngarojong.
  Dina parahu, panaratas lokal mawa kado ti sawah, kitu ogé kotak amunisi pikeun prajurit Soviét heroik, siap kalibet dina ngempur fana jeung gerombolan Nazi enraged.
  Jadi opat di antarana nyeret kotak panjang ka rungkun ditutupan ku wolfberries. Di dinya, bedil anti-tank anu disamarkeun sacara saksama ngintip sapertos mohawk anu nyerang. Tilu prajurit jeung nu nembak mata-mata Alesya operasi di gun. Hiji mojang, langsing pisan, tapi leungeun-Na nu sinewy alatan capé gawé. Anjeunna oge nyobian, bareng jeung guys, nyiapkeun bubu bisi tank atawa "kendaraan Armored" tina para Nazi nyoba bypass nu hillock alam.
  Prajurit, pikeun sabagéan ageung, masih sagemblengna beardless jeung teu dipecat kana, pamuda anu geus réngsé kursus recruit disingget - hiji satengah bulan, tambah, tangtosna, latihan pre-conscription ogé ngadegkeun di USSR.
  Sababaraha prajurit geus boga pangalaman. Maranéhanana béda ti sato ngora di bristles, seukeutna gambar gerakan, sababaraha nu rewound. Khususna, hiji-eyed Ivan, anu katingali kawas bajak nyata, hayu balik janggot-Na. Judul ensign, sarta geus sababaraha pesenan narima di sagala rupa battles, atawa rada kahiji deukeut Moscow. Nalika, sigana, aranjeunna ngalakukeun anu teu mungkin: aranjeunna ngeureunkeun Fritz, bahkan ngadorong musuh sababaraha ratus kilométer, sapertos pemukul anjing.
  Sabaraha peralatan anu ditinggalkeun Fritz. Meureun teu jadi loba, sarta mindeng aya tanghi, tapi armored tanaga operator kalawan mariem jeung pakarang mesin nu jadi painfully tormented tentara leumpang Soviét dina usum panas jeung gugur opat puluh hiji - sahenteuna récéh belasan!
  Tapi nalika ibun ngaleuwihan tilu puluh darajat, sadaya monster Teutonic ieu leungit kamampuhan pikeun mindahkeun saukur ... Béngsin froze jeung gajih froze.
  Hanjakal, aranjeunna gagal pikeun ngabéréskeun Nazi nepi ka ahir. Sabagean ngaliwatan lepat tina paréntah, nu dipénta pasukan badag pikeun badai kota mana unit Jerman anu huddled. Leres, sareng lebur parantos sumping - janten salah ...
  Dina musim semi, Ivan ogé meunang urutan kadua - anjeunna untung maéhan hiji jenderal jeung sababaraha perwira alatan hiji tewak. Sanajan kitu, perangna ngan sawaréh suksés. Salila ngungudag, sempalan stray pencét Ivan Krasnov dina raray, depriving anjeunna panon na. Alas, ieu téh perang, sarta lain pilem barudak, dimana tokoh utama threshes dulur, komo saratus bedil mesin teu bisa pencét anjeunna.
  Sareng ayeuna aranjeunna kedah ngalakukeun padamelan fisik: ngali parit, sél sareng sarap pit.
  Para panaratas ngabantu maranéhna, samentara éta ladang téh tenang jeung budak lalaki jeung awéwé sorangan geus ménta pikeun mantuan lanceukna heubeul. Aranjeunna malah dianggo teuing zealously, nyoba ngalakukeun leuwih, teu ngitung kakuatan. Éta kumaha urat ngabareuhan sareng kaluar dina panangan anu disamak, kaleuleuwihan sareng suku barudak anu bulistir. Dina waktos anu sami, aranjeunna masih tiasa nyanyi;
  Kami pelopor barudak komunisme -
  Seuneu, tenda sareng bel ringing!
  Invasi fasisme terkutuk -
  Anu ngantosan hiji rout ngamuk!
  
  Naon anu urang leungit dina perang ieu?
  Lajeng dina battles jeung musuh kaala?
  Urang baheula ngan ukur budak dunya -
  Sareng ayeuna para pejuang bumi asli!
  
  Tapi Hitler nyandak léngkah nuju ibukota urang,
  Bom turun tanpa cacah curug!
  Sareng pikeun kuring Fatherland langkung saé tibatan langit -
  Ayeuna panonpoé surup getih parantos sumping!
  
  Kami bakal ngabales agresi sacara kasar -
  Sanajan sorangan jangkung, enya, aduh, leutik!
  Tapi pedang dina panangan rumaja rapuh -
  Leuwih kuat batan pasukan Iblis!
  
  Hayu tank rurusuhan longsoran sanggeus longsoran,
  Sarta kami ngabagi bedil kana tilu!
  Hayu pulisi maksudna tujuanana ka tukang,
  Tapi Allah nu Mahasuci bakal ngahukum maranehna kalawan sengit!
  
  Naon urang mutuskeun? ngalakukeun pagawean karapihan
  Sareng pikeun éta, sayang, kuring kedah némbak!
  Katenangan tos pikareueuseun.
  Aya ogé kekerasan!
  
  Kalayan awéwé urang ngajalankeun tataranjang suku babarengan -
  Sanajan salju turun, salju kaduruk kawas batubara!
  Tapi aranjeunna henteu sieun, barudak terang -
  Fasis bakal disetir kana peti mati kalayan pélor!
  
  Janten aranjeunna maéhan perusahaan Krauts anu jahat,
  Jeung sesa pengecut lumpat!
  Kami ngancurkeun tentara leumpang sapertos arit dina perang -
  Summers ngora henteu halangan pikeun urang!
  
  Kameunangan mangrupikeun prestasi, bakal dina Méi,
  Ayeuna badai salju téh biang, salju teuas!
  Budakna tataranjang suku, adina tataranjang suku,
  Barudak sohor perdana maranéhanana dina rags!
  
  Ti mana kakuatan ieu asalna di urang?
  Pikeun nahan nyeri, tiis, éta peryogi!
  Nalika babaturan ngukur handapeun kuburan,
  Lamun babaturan moans, kuring maot!
  
  Kristus ngaberkahan urang panaratas,
  Cenah, Tanah Air geus dibikeun ka anjeun ku Allah!
  Ieu iman munggaran sadaya,
  Soviét, nagara suci!
  Kadéngé sora tank-tank anu ngadeukeutan ka jauh, sareng pesawat ngagedur di langit. Jeung geus pakarang ngepung perkasa anu thundering. Nalika ditarajang ku cangkang anu ngabeledug, gumpalan bumi sareng gambut anu dilebur dialungkeun ka langit. Ieu dimana perangna dimimitian. Mayor Vladimir Mikhailovsky nyekel teropong direbut dina leungeun-Na, ningali longsoran baja fasis approaching. Aranjeunna nyobian ngajalankeun panaratas ka tukang, tapi maranéhna teu hayang ninggalkeun sarta menta bedil perang.
  Teu cukup pakarang pikeun sarerea, sanajan barudak lokal mawa bedil moro komo bows olahraga. Sarerea hayang tarung bravely jeung meunang. Tapi anjeun moal bisa maot ku pamikiran panungtungan anjeun ngeunaan Motherland Anjeun.
  Mayor Mikhailovsky masihan paréntah:
  - Ulah muka seuneu tanpa paréntah!
  Mémang, aranjeunna ngan ukur gaduh dua " opat puluh lima " pikeun sadaya batalyon, anu hartosna kasempetanna pikeun ngajantenkeun Krauts ngadeukeutan.
  Di hareup, sakumaha adat di kalangan Nazi, aya kandaraan paling ditangtayungan; tanghi T-4 jeung pakarang timer propelled "Hunter". Aranjeunna kedah masihan jalan ka kendaraan anu langkung hampang sareng tentara leumpang anu rada katinggaleun.
  Mobil sareng motor Nazi ngalambatkeun unggal waktos kusabab sieun maju ...
  Tapi panaratas Yuli Petrov ngabuktikeun yén maranéhna cicing di dieu teu keur nanaon. A tambang anti tank langka, coated ku lem homemade, sarta di luhur turf nu ngajadikeun eta siluman dipindahkeun antara tunggul kalayan bantuan kawat, katuhu handapeun T-4 lagu.
  Pelat waja tina hileud ngagolér dina hadir anu maot. Ledakan teu sigana kuat teuing, tapi hileud ieu torn off, sarta tank Hitler mimiti haseup jeung spin kalawan turret na.
  Budak séjénna ngagunakeun alat nu sarupa. Kusabab tentara leumpang Jérman cowardly, sarta tank jeung pakarang timer propelled aya defenseless payun, lajeng maranéhna bakal dihukum pikeun ieu.
  The kawentar "Hunter", kalawan silhouette low sarta armor kuat, Sigana mah kuya flattened. Ieu gun timer propelled mucunghul rada anyar dina hareup Soviét-Jerman. Kusabab ciri nyetir anu saé, mariem na, anu tiasa nembus dina jarak anu lumayan, sareng kasalametanna dina perang, "Hunter" langsung janten omongan kota.
  Tapi jalur na masih biasa, sanajan lega... Tapi, bakal leuwih hadé mun niup handap mobil jeung nyieun eta nyiduh kaluar jero na kalawan suku cadang.
  Di dieu nu ruksak "Hunter", kawas kapal keur moro jeung ngusir musuh bajak ku rudder rusak, slides ka sisi jeung collides jeung T-4. Sarta duanana Coffins baja dina lagu mimiti glow, sarta sababaraha moments engké ngabeledug alatan amunisi detonating.
  Geus belasan kandaraan sedeng-beurat geus eureun pegat jeung daya teu upaya.
  Tapi di tukangeun éta sesa rod, utamana loba Armored. Di dieu gun timer propelled "Hunter" nambihan speed na ... ragrag kana liang disguised. Ukur hileud nu kaluar ti luhur jeung obah taya daya.
  Panaratas girang. Wae di dug liang bahan peledak homemade. Éta dijieun ku cara artisanal. Tangtu, éta leuwih lemah batan dinamit, tapi cukup pikeun nganonaktipkeun chassis nu.
  Fritz ngalaman karugian beurat, operator tanaga Armored gagal, sababaraha ngaliwatan zona bahaya, tapi aranjeunna patepung ku ngalungkeun granat jeung bahan peledak.
  Di dieu, malah pejuang ngora gancang-witted geus ngawangun catapults leutik. Aranjeunna ngalungkeun bungkusan khusus alkohol kayu sulingan anu dicampur sareng unsur mesiu.
  Nalika pencét, armor thinner tina transports Nazi masihan jalan, ngabalukarkeun awak mun blaze ku seuneu biru. Mad ku nyeri, nu Fritz ngagorowok heart-rendingly tur paburencay kalawan beungeut twisted horor.
  Sababaraha di antarana malah ngantunkeun peralatanna ...
  Hijina karunya nyaeta aya loba musuh, sababaraha kandaraan, banjir sagalana ku seuneu mesin-gun, ngadeukeutan ka lombang.
  Jeung maranéhna titajong kana landak ... Alesya, Samentara éta, ngarahkeun opat puluh lima . Tangtu, anjeun moal nyandak T-4 jeung "Hunter" sirah-on, tapi anjeun bisa coba sisi. Aya nanaon ngomong ngeunaan operator tanaga Armored. Sarerea bakal nembus sareng ngadamel lantai ku getih nyiduh logam beureum-panas!
  Gun haliber leutik boga loba kaunggulan leuwih badag - laju seuneu, betah kamuflase. Sareng aranjeunna terang kumaha milih tujuan.
  Nazi ngagorowok, biadab kawas hyena. Jeung diantara guys Soviét aya maot sarta tatu. Utamana tragis nalika pejuang ngora anu nembé mimiti hirup maot. Di dieu aya gadis pelopor pisan ngora, sanggeus boro ngangkat hiji pakét ngabeledug, rushes kalawan eta handapeun lagu tina tank sedeng T-3. Kotak awon sareng batang anu panjang, tapi katingalina ipis ngaluncat sareng nyéépkeun menara pasagi ti dinya.
  Sareng para pejuang deui ngalungkeun granat, sareng bedil mesin mimiti nail motor anu ngarayap. Jeung huluna prajurit Nazi peupeus kawas cherries asak knocked turun ku hujan es.
  Jeung tanki bensin motor badag ngabeledug, ngalungkeun kaluar aliran seuneu telenges. Karasa kawas karusuhan jin infernal lumangsung. Di dieu aya sababaraha operator tanaga Armored ogé gabung kolega hapless maranéhanana.
  Alesya nunjuk kana "Hunter" sareng tujuanana dina bagian handap awak. Hésé dugi ka dinya, tapi ieu mangrupikeun hiji-hijina kasempetan pikeun nembus bedil anu kejam. Gerakan ramo lemes, teras péngkolan.
  Gun méré recoil lemes, jeung mesin fasis beulah satengah. Jeung bandéra jeung swastika ragrag kana leutak getih.
  Alesya nyerengeh:
  - Kaadilan butuh pengorbanan, amal butuh sumbangan, sareng kasuksésan hiji sabab anu adil butuh pengorbanan!
  A péngkolan, gadis gunner rests taranjang dina raraga leuwih hadé ngarasakeun biorhythms Bumi, sarta napas jukut jeung Soles nya jeung pucuk deui, pencét insidious T-3 dina gabungan.
  Ieu bisa ditempo yén ampir kabéh tanghi sedeng tina armada Nazi geus nempatkeun kaluar tina aksi. Di dieu dimungkinkeun ancur ku budak panaratas, sanajan tatu, anjeunna kadorong tong, jeung campuran carbide ngabeledug, lebu batubara, sawdust kalawan jumlah leutik fosfor. Anak heroik geus euweuh kakuatan pikeun nyorong tong sanggeus tatu ngaliwatan, sarta babaturanana Andrey, nyebrang dirina dina ngajalankeun, nyorong opat puluh ton Shmel narajang gun timer propelled handapeun roda. Hiji mariem obsequious haliber 150-milimeter ditembak nepi, sarta tetep diangkat. Jeung jiwa tina panaratas, fluttering kaluar tina awak torn maranéhanana, bergegas ka karajaan sawarga senang, dimana aya pernah kekerasan jeung nyeri.
  The transporters pasis salamet, sanggeus leungit rojongan ti kolega heavier maranéhanana, mimiti ngahurungkeun deui ... The ngagaur musik Wagner ceased, sarta penerbangan umum dimimitian.
  Vladimir Mikhailovsky, ngusap getih tina dahi na, ngadawuh:
  - Pahlawan Rusia tiasa maot nangtung, tapi anjeunna moal pernah hirup dina tuur! Rusia bisa getihan, tapi euweuh getih bakal nyieun kawani jeung kasatiaan urang ka Fatherland getihan!
  Jeung panaratas salamet mastikeun ieu ... Sanajan loba di antarana geus dibeuleum jeung tatu.
  Sareng Anastasia Vedmakova sareng Akulina Orlova nuju perang di langit, aranjeunna siap bersaing sareng Marseille anu sombong, anu parantos nyetak langkung ti opat ratus pesawat anu diturunkeun, dimana anjeunna nampi gelar kalima Knight's Cross of the Iron Cross kalayan emas. daun ek, pedang jeung inten.
  Tapi katresna nu jelas dina wanda tarung di earnest. Di dieu aranjeunna ngan ukur bikini sareng tarung tataranjang suku. Jeung pesawat Luftwaffe nembus.
  Anastasia, kalayan bantosan jari kaki bulistirna, narékahan bedil ka udagan, nabrak pasis, sareng nyarios:
  Iman urang hébat
  Bakal langgeng!
  Jeung winks di pasangan na. Akulina ogé knocks handap pasis, pencét anjeunna, akurat pisan ngagunakeun suku bulistir na squeals:
  - Pikeun kaagungan gagasan komunisme!
  Jeung bares huntu mutiara na. Budak awéwé sapertos kitu tarung sareng dididik.
  Jeung sparkles jeung huntu-Na.
  Anastasia, nembak pesawat Jérman anu sanés, dina Yak-9 na, sacara agrésif nyerit:
  - Elang Rusia dina pangeusina,
  Nyebarkeun jangjangna bakal lepas ...
  Musuh bakal disebut akun
  Bakal éléh, pegat!
  Akulina rela negeskeun ieu ku knocking handap lawan:
  - Bakal pegat!
  Sanajan, tangtosna, katresna aces geulis ogé mucunghul diantara Germans. Albina jeung Alvina tarung dina ME-309 panganyarna. Prajurit pajoang sapertos maling.
  Sareng aranjeunna ngetok pesawat Soviét kalayan ketangkasan anu luar biasa. ME-309 mangrupikeun pesawat anu kuat pisan nganggo tilu meriam hawa 30 mm sareng opat bedil mesin. Ngalawan monster kitu, mobil Rusia teu bisa nolak.
  Lamun némbak ka handap, maranéhna némbak tanpa karunya.
  Albina, kalayan bantosan jari kaki bulistir na , nyanyi meriam pesawat dina udagan. Neunggeul musuh jeung squeaked:
  - Pikeun kameunangan Reich Katilu!
  Jeung manéhna némbongkeun basa nya.
  Alvina ogé nyaah ka musuh. Anjeunna motong Yak-9s Soviét sareng cooed:
  - Pikeun wates hébat tentara urang!
  Jeung ngiceupan babaturanana.
  Gelut, meunang tagihan sareng Huffman. Anjeunna henteu acan salah sahiji aces hébat, tapi anjeunna progressing gancang. Sareng anjeun ogé tiasa nyarios monster naraka.
  The Germans, sanajan lalaunan jeung jeung karugian beurat, anu pindah sapanjang basisir Volga, approaching Laut Kaspia.
  . BAB 2.
  Pasukan éta jelas teu sarua. The fasis aviation éta utamana bangor. Focke -Wulf anjog di hareup dina jumlah badag sarta pakarang kuat sarta speed na jadi masalah pikeun Tentara Beureum. Sajaba ti éta, mobil ieu teuing hésé dibawa ka handap. Manehna teh awét sarta beurat Armored.
  ME-309 ogé tétéla janten kejutan pikaresepeun pikeun pilots Soviét, duanana dina watesan speed na pakarang. Sarta anjeunna lumayan loba abon unit Soviét.
  Ngabom posisi Soviét jeung ngebom Yu-288 anyar, mesin anu pohara kuat. Dibawa opat ton bom dina beban normal, sarta genep ton dina versi reloading. Sarta anjeunna meunang unit Soviét cukup.
  Rommel ogé némbongkeun kelas na salaku komandan a, sakumaha tuh Mainstein.
  The Germans beuki ngadeukeutan sarta ngadeukeutan ka Astrakhan. Jeung teu disangka-sangka pikeun paréntah Soviét Fritz nuluykeun karasa sapanjang Volga arah Kamyshin. Éta mangrupikeun gerakan anu wani tapi kuat. Sareng sajauh ieu sesah pikeun ngeureunkeunana.
  Tapi pertahanan Tentara Beureum masih kuat ... Dina saminggu, Nazi maju lima puluh kilométer sarta dieureunkeun.
  Aranjeunna patepung jeung counterattacks ku unit Soviét ...
  Dina waktos anu sami, Jepang nyobian ngembangkeun serangan ngalawan Alma-Ata. Lajeng perang sengit raged.
  Katresna perang sarua jeung lalaki, sarta meureun malah leuwih hade tinimbang aranjeunna.
  Margarita Magnitnaya jeung Tatyana Bulatnaya - katresna geulis, dipecat tina bedil mesin.
  Aranjeunna némbak samurai sareng ngucapkeun:
  - Hayu urang teu bagian jeung impian
  Léngkah munggaran dina kahirupan nyaéta ...
  Anjeun ningali deui luhureun Bumi,
  Angin puyuh tina serangan ngamuk!
  Margarita ngalungkeun granat pembunuh ku jari kaki bulistir, nyéépkeun Jepang sareng nyanyi:
  - Teu aya anu bakal ngeureunkeun urang
  Moal aya anu bakal ngéléhkeun urang...
  bakal ngubur Wehrmacht dina taneuh ,
  Silaturahim urang téh monolith a!
  Tatyana, nembak musuh, sapuk:
  - Bener monolith a!
  Urang Jepang maju ka Alma-Ata. Aranjeunna gaduh seueur prajurit sareng sababaraha jinis cadangan. Ieu teh guys gelut. Tapi katresna mow aranjeunna handap. Aranjeunna ngalawan pisan.
  Tatyana Bulatnaya ngalungkeun granat anu sanés, nyéépkeun samurai sareng nyanyi:
  - Pikeun prestasi hébat kuring!
  Jeung panon kiceupan, warna safir. Gadis riang, teu ngomong nanaon.
  Sareng Margarita, kalayan keuneung bulistirna, bakal nyandak sareng ngalungkeun kado maot, nyéépkeun prajurit Jepang.
  Jeung nyanyi:
  - Sagalana pacampur, intertwined, dina angin puyuh sangsara troubles!
  Sareng deui anjeunna ngalungkeun jari kaki bulistir, lemon ka Jepang ...
  Prajurit Oksana taranjang nepi ka cangkéng jeung tataranjang suku, ngarayap ka aranjeunna sarta nyorong kotak granat, whispering:
  - Ieu bakal katresna tiis!
  Sareng sadaya tilu prajurit nyanyi:
  - Samurai ngapung ka taneuh, dina tekanan baja sareng seuneu!
  Jeung beauties tarung kalawan amukan hébat. Aranjeunna ngaliwat seuneu sareng cai sareng pipa tambaga henteu sia-sia.
  Di dieu Oksana, kalayan suku bulistir, ngalungkeun granat anu nabrak tank lampu Jepang Chikha. Nya, ieu mangrupikeun tujuan anu saé.
  Margarita, shooting di musuh, nyanyi:
  - Anjeun tiasa percanten malah dina henteuna iman! Anjeun teu tiasa ngalakukeun bisnis!
  Tatyana sacara logis nyatet:
  - Naon anu anjeun carioskeun mangrupikeun paradoks!
  Margarita ngalungkeun granat ku jari kaki bulistir sareng sacara logis nyarios:
  "Sanes genius babaturan paradoks?"
  Tatyana masihan péngkolan, motong samurai sareng sapuk:
  - Tangtu, sobat!
  Jeung Galau nyandak eta jeung peupeus kaluar ketawa ... Aranjeunna pajoang katresna, sarta maranéhanana ngomong naon sejenna ... Teu keur nanaon nu Rusia emut kumaha katresna perang!
  Oksana gelut dina tingkat pangluhurna tangtu. Jeung némbak ti titik béda, sarta gadis spins kawas luhur.
  Ieu beauties, aranjeunna moal ngahasilkeun nanaon ka saha. Jeung gnaw kaluar panghianatan, babarengan jeung samurai.
  Anjog seuneu jeung Angela. Budak awéwé ogé agrésif sareng rambut beureum. Prajurit leuwih resep tarung tataranjang suku jeung demonstrate feats kolosal.
  Angela masihan péngkolan sareng nyarios bari seuri:
  - Urang bakal wani perang,
  Pikeun kakawasaan Soviét!
  Jeung toes bulistir na anjeunna throws lemon murderous.
  Pertempuran lumangsung sareng ayeuna serangan Jepang parantos tamat ....
  Geus ahir Juli opat puluh tilu. Nazi ditilik kana Volga Delta sorangan, sarta battles dijalankeun dina eta.
  Elizabeth jeung awak nya tarung desperately. Tangki Tiger-2 munggaran ogé mimiti sumping di payun. Aranjeunna sarupa "Panther" jeung "Singa", tapi hal di antara. Ogé kalawan sudut lamping armor rasional sarta laras panjang 88-mm 71 EL gun haliber. Weighs genep puluh dalapan ton, sarta deukeut ka tank Singa dina watesan armor, tapi rada leutik dina ukuran.
  tank badag, anjeun moal ngomong nanaon.
  Elizabeth jeung katresna nu moro pikeun Germans. Aranjeunna megatkeun ngaliwatan T-4 sarta squeal:
  - Kamulyaan pikeun gagasan taun caang,
  Ceurik panaratas salawasna siap!
  Hayu urang nyebutkeun prajurit anu kelas munggaran. Jeung maranéhna teu ngan tarung gloriously, tapi ogé nyanyi;
  Persatuan teu tiasa dirusak, bangsa-bangsa anu bebas,
  Éta sanés kakuatan kasar sareng kasieun anu rally ...
  Jeung bakal alus jalma enlightened,
  Sareng silaturahim, cahaya, alesan sareng kawani dina impian!
  
  Kamulyaan ka Fatherland gratis urang,
  Kakuatan ciptaan mangrupikeun dukungan salamina!
  kakuatan hukum, kahayang rahayat,
  Barina ogé, pikeun persatuan - a lalaki basajan!
  
  Ngaliwatan badai panonpoé kamajuan bersinar pikeun urang,
  Ngaliwatan badai sareng badai urang buru-buru maju ...
  Urang mindahkeun gunung, saolah-olah tanpa beurat,
  Sakabeh dunya, beaming nuju komunisme, datang!
  
  Kamulyaan ka Fatherland urang bébas,
  Kakuatan ciptaan mangrupikeun dukungan salamina!
  kakuatan hukum, kahayang rahayat,
  Barina ogé, pikeun persatuan - a lalaki basajan!
  
  Bangsa-bangsa di dunya ngahiji salaku baraya,
  Budha, babaturan Muslim salawasna!
  Hayu kamulyaan alesan, ngaran badag,
  Sadaya bangsa di dunya mangrupikeun kulawarga!
  
  Kamulyaan ka Fatherland urang bébas,
  Kakuatan ciptaan mangrupikeun dukungan salamina!
  kakuatan hukum, kahayang rahayat,
  Barina ogé, pikeun persatuan - a lalaki basajan!
  Katresna nyanyi saé, sareng langkung saé aranjeunna tarung, sareng ngalaksanakeun prestasi sapertos kitu. Sanajan sajarah ditulis ku victors sarta teu dipikawanoh naha maranéhna bakal inget lamun perang leungit?
  Alenka kalawan batréna, kalawan tim katresna, nyobian nahan musuh di Delta Volga. Sareng anjeunna nunjukkeun kaéndahan naon anu sanggup prinsipna.
  Jeung maranéhna bener bisa ngalakukeun loba.
  Anyuta némbak ku suku bulistir sareng ngagaur:
  - Maha Suci kana jaman komunisme!
  Ku kituna sakabeh aki nyandak eta jeung nyanyi di unison, dina sora pinuh-sounding;
  Urang berjuang pikeun takdir anu langkung saé
  Pikeun ngagampangkeun kahirupan jalma ...
  Jeung naksir gerombolan damned
  Sangkan aya pangsaeutikna musuh jahat!
  
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas,
  Pikeun kamulyaan indung urang Rusia ...
  Rahayat Rus 'percaya teu bisa dielehkeun,
  Sareng ngajantenkeun sadayana di Bumi langkung saé!
  
  Urang dipasihan merjuangkeun tanah air,
  Ngabela kaagungan tanah air...
  Sarta kadangkala hirup ngan hiji pilem
  Sanajan kudu jadi cerminan paradise!
  
  Sadayana jalma kedah ngahontal impian,
  Munasabah percaya komunisme ...
  Sangkan aya deui kabagjaan di Bumi,
  Jeung seuneu revanchism teu datang!
  
  Tsar kami, genius hébat Pugachev,
  Anjeunna ngangkat para tani kana perjuangan suci ...
  Usaha naon waé bakal dugi ka taktak,
  Jeung cinta budak awéwé tataranjang suku!
  
  Urang bakal jadi leuwih kuat batan Iblis
  Nalika urang mindahkeun cakrawala élmu ...
  Datar handapeun hooves penjahat,
  Padahal getih ngocor tina aorta robek!
  
  Leres, éta babaturan anu leres,
  Urang tiasa ngabahagiakeun Tanah Air...
  Jalma-jalma percaya kana hiji kulawarga,
  Hébat radian Rusia!
  
  Tingali jalma wani kana cakrawala,
  Ulah ngantep awan jahat nutupan langit ...
  Urang bakal masihan musuh skor unggul,
  Sareng anjeun bakal janten pahlawan anu untung dina perang!
  
  Abdi henteu terang kecap pengecut
  Urang Rusia henteu inferior pisan ...
  Urang Svarog gaduh Yesus Bodas,
  Sarta salamina bakal ngarasakeun Méi!
  
  Budak awéwé sareng budak lalaki dina tarian buleud,
  Kami budak awéwé tataranjang suku asup ...
  Pikeun urang, barina ogé, Gusti Nu Maha Kawasa Rod,
  Tong jadi budak beo teu boga otak!
  
  Sareng Lenin nginspirasi urang pikeun ngalawan,
  Wijaksana Stalin ngaberkahan prestasi ...
  Kerub anu kuat bakal ngalegaan jangjangna,
  Jeung otot urang ngan dijieun tina baja!
  
  Kaagungan Fatherland bakal aya di
  Sing jadi pejuang keur Allah...
  Di dieu urang bakal mastikeun kamulyaan ku pedang baja,
  Nu tameng ieu ngajalin di Svarog!
  
  Singketna, satia ka Gusti,
  Pikeun kamulyaan Rusia paling sumringah ...
  Urang ngan ukur terang ksatria garuda,
  Tukangeun urang aya Allah Bodas Kristus Al Masih!
  Di dieu, ti hit pasti tina bedil, "Singa" hurung. Sumuhun, Nazi meunang eta husus dina tanduk.
  Bari perang lumangsung, mangka barudak teu runtah waktu.
  Dasha jeung Vaska roam tukangeun pasukan Jérman. Aranjeunna ningali kumaha alat-alat gerak dina kolom. Sapédah ngagabrug, bedil sorangan ngarayap. Aya seueur pasukan, kalebet SS sareng unit sanés.
  Vaska merhatikeun gerakan Ferdinand, gun timer propelled Jerman perkasa nu ngancurkeun tank.
  Budak lalaki ngaharéwos ka budak awéwé:
  - Sigana Fritz ngagerakkeun pasukan tambahan ka kalér Stalingrad.
  Dasha nyatet kalayan seuri:
  - Urang bakal grind aranjeunna atoh!
  Nemtsev ti treuk angrily shouts di guys. Barudak take off jeung lumpat, flickering, kulawu jeung lebu, bulistir, heels buleud. Éta ogé bisa masihan antrian pikeun aranjeunna.
  Budak lalaki jeung awewe lumpat ka rungkun jeung luncat. Dasha nyarios kalayan sumanget:
  - Partisans tiasa ngalakukeun sagalana!
  Vaska satuju sareng ieu:
  - Tangtu... Urang pasti meunang!
  Dasha nyanyi kalayan sumanget:
  - Nungguan meunangna! Nungguan meunangna! Jalma anu hayang megatkeun shackles! Nungguan meunangna, nungguan meunangna! Urang bakal tiasa ngéléhkeun fasisme!
  Vaska gampang satuju sareng ieu sareng ngaremukkeun hileud ku ramo-ramo suku budakna anu bulistir:
  - Urang tiasa! Urang dilahirkeun pikeun ngawujudkeun dongéng!
  Dasha nyengir sareng nyatet:
  - Sareng naon? Jigana urang bakal nyieun dongeng jadi kanyataan, sarta Wehrmacht bakal jadi lebu!
  Jeung barudak nyanyi di chorus dina luhureun bayah maranéhanana;
  Dina nami nagara urang anu adil,
  Naon komunisme bakal masihan ka jagat raya ...
  Urang bakal satia ka Motherland urang,
  Hayu urang rarata jalan ka kasuksésan, kreativitas!
  
  Putin maréntah Rusia kawas pahlawan
  Tapi teras elang ninggalkeun anjeunna dina hiber ...
  Tangtosna si Fuhrer ngagaduhan wasir ageung,
  Tapi Stalin ogé hartina ngaran!
  
  Kuring yakin urang bakal ngéléhkeun Reich Katilu,
  Teu heran Putin pindah ka Stalin ...
  Di luhur dunya aya kerub jangjang emas,
  Jeung Iblis-Adolf ayeuna geus Isro gélo!
  
  Urang Jérman gaduh sadayana Éropa dina ujung jarina,
  Sareng Afrika, sareng Asia, sareng nagara-nagara ...
  Sareng Adolf nganggap anjeunna keren
  Tapi retribusi ngantosan Fuhrer!
  
  Pikeun Hitler, Rusia ibarat lumbung,
  Anjeunna hoyong mulangkeun pesenan na ...
  Tapi bakal aya, kuring yakin, surga komunisme,
  Strawberries bakal bertunas ku sowing ranjang!
  
  Tong percaya, bangsa urang mah lain lemah pisan,
  Tapi Krauts direbut teuing ...
  Sareng anjeun terang yén Slav sanés budak,
  Dina nami indung urang Rusia!
  
  Jeung Lenin diideuan kami ka heroisme,
  Anjeunna nunjukkeun kumaha ngalakukeun hal-hal ...
  Kusabab Allah sabenerna hiji,
  Tapi urang kudu percaya komunisme boldly!
  
  Henteu, ulah nyerah ka musuh Rusia ,
  Barina ogé, Allah Bodas aya sareng urang - Pencipta alam semesta ...
  Abdi bakal ngabantosan anjeun dina perang,
  Janten konstan dina kasuksésan hirup!
  
  Sabaraha jauh anjeun tiasa maéhan jalma anu dipikacinta?
  Hanjakal, perang teu aya tungtungna ...
  Jadi thinned dina perangna tentara urang,
  Laksanakeun hal anu anjeun moal isin!
  Ieu lagu alus prajurit ngora. Aranjeunna nyanyi eta, sarta dipindahkeun deui, raking lebu sapanjang jalur kalawan bulistir maranéhanana, callused heels.
  Barudak éta riang jeung lahiriah wareg jeung kahirupan. Sanajan ipis, beungeutna disamak kawas coklat, sarta buukna, sabalikna, adil. Lalaki éndah.
  Salah sahiji Jérman dina motor disebut aranjeunna affectionately. Sarta anjeunna nawiskeun kuring coklat. Dasha lapar ngacungkeun leungeunna, tapi Vaska narik leungeun bajuna:
  - Ulah ngahinakeun diri!
  Hiji gadis pinter kapanggih:
  - Hayu urang hadé ngahijikeun Nazi!
  Vaska, saha dirina kulit jeung tulang, resep gagasan ieu. Sarta anjeunna ogé ménta coklat.
  The Hitlerite unggeuk jeung puffed dina rusak Rusia:
  - Nyanyi budak!
  Vaska unggeuk jeung nyanyi kalayan inspirasi hébat;
   Partéi éta ngahijikeun sakumna Rusia,
  Ngajaga sawah anu teu aya watesna...
  Barina ogé, jalma percaya kakuatan saperti
  Kamulyaan ka tanah Soviét!
  
  Stalin mangrupikeun panghargaan pangluhurna,
  Stalin mangrupikeun penerbangan hikmah ...
  Anjeun kudu tarung bravely pikeun manéhna.
  Sakabeh jalma nuturkeun Stalin!
  
  Kami dipasihan jangjang girang,
  Kami gaduh kahayang anu hébat ...
  Stalin mangrupikeun kabagjaan kalimpahan,
  Kamulyaan, nagara hébat!
  
  Stalin mangrupikeun pangageungna di jagat raya,
  Stalin kerub jangjang emas,
  Umat urang kalayan nasib anu teu robih,
  Percaya, salamina teu bisa dielehkeun!
  
  Stalin masihan kasalametan ka jalma-jalma,
  Elang pangageungna di dunya...
  Pikeun Fatherland sareng kabébasan urang,
  Anjeunna nyebarkeun jangjangna di bumi!
  
  Teu aya anu langkung luhur tibatan Stalin anu bersinar,
  Anjeunna hébat sapertos Gusti bodas ...
  Tarung jeung busa jeung meunang,
  The Fuhrer geura-giru bakal disetir kana Coffin a!
  
  Masihan ngahargaan ka Fatherland urang,
  Kenal anjeunna langkung geulis henteu mendakan ...
  Urang bakal enggal hirup dina komunisme,
  Jeung urang teu boga cara séjén!
  
  Stalin mangrupikeun kareueus sakumna planét,
  Stalin komunisme tanpa wates ...
  Kalakuanana bakal dilagukeun
  Fasis geus ancur sagemblengna!
  
  Stalin mawa kamulyaan ka Rusia,
  Stalin ngangkat anjeunna luhureun béntang ...
  Anjeunna ngangkat kakaisaran ka penggir,
  Stalin ngan saukur idéal!
  
  Stalin nalukkeun jagat raya
  Anjeunna gaduh armada bintang anu saé ...
  Percobaan bakal pikeun edification
  Stalin bakal ngakibatkeun komunisme!
  
  Pikeun Rusia, Stalin nyaéta panonpoé,
  Éta bersinar pisan dina gelap ...
  Sora budak awéwé jelas,
  Teu aya deui Pamimpin anu langkung geulis di bumi!
  
  Stalin mangrupikeun perwujudan Svarog,
  Stalin nyiptakeun kakuatan Rusia ...
  Anjeunna mendakan Rod di jantung -
  Guru anu pangageungna!
  
  Teu aya pamimpin di bumi anu langkung saé,
  Stalin mangrupikeun jalma anu paling hébat ...
  Hayu urang nyiptakeun kabagjaan di jagat raya urang,
  Penjahat rabid geus ancur!
  
  Putra abdi sareng anggota Komsomol,
  Pikeun Fatherland, nangtung babarengan dina formasi ...
  Barina ogé, anjeun awéwé leuwih kuat batan maung,
  Dear genius Stalin sareng urang!
  
  Prestasi teu bisa diitung,
  Hayu urang ngapung sapertos panah ...
  Urang Rusia anu bersinar,
  Tanah Air nuju ka komunisme!
  Dasha nyanyi bareng jeung Vaska jeung barudak meunang sagalana jadi sonorous tur geulis.
  Jeung maranéhna masih nari, stomping maranéhanana disamak, sapatu-kurang barudak, sarta geus stomping ngaliwatan salju dina Maret, kalawan suku bulistir maranéhanana.
  Jérman, anu teu bener ngarti Rusia, resep lagu, sarta anjeunna nyandak kaluar kaléng babi tina kantong sarta dibikeun ka barudak.
  Jeung unggeuk nyatujuan.
  - Teuing !
  Budak lalaki jeung mojang sujud terus maju. Umurna ngan sabelas taun, tapi pinter jeung ingetan nu kuat. Kumpulkeun inpormasi anu akurat. Sareng sakali, daria berambut adil bahkan ngangkut tambang ka Jerman dina karanjang. Manehna teh gadis licik sarta nyaho basa maranéhanana cukup ogé. Aranjeunna malah teu nyangka yén anak geulis sapertos bulu bodas tur panon biru bisa mawa maot.
  Sareng ieu damel ...
  Di dieu maranéhna balik deui, savoring coklat Jerman, sarta wanda maranéhanana riang ...
  Daria nyatet ku seuri:
  - Lamun urang ngéléhkeun Nazi, abdi bakal ngawangun sorangan imah tilu-carita, dijieunna tina marmer sarta kalawan cai mancur a!
  Vaska nyerengeh.
  - Naha anjeun badé janten borjuis?
  Budak awéwé ngajawab:
  -Henteu! Kuring ngan bakal boga komunisme sorangan!
  Vaska laughed jeung nyanyi deui;
  Nalika borjuis angkat ka bumi kuring,
  Imah dibakar, budak awéwé ditegor ...
  Sigana nu nol diitung,
  Budak lalaki dicukur rambutna dugi ka nol!
  
  Kibalchish anu gagah nyandak bedil ,
  Sareng ngagabung sareng Tentara Rakyat...
  Tapi anjeunna ngaluarkeun sagala rencana Malchish-Bad ,
  Anu nyerah tong keur macét!
  
  Sareng di dieu kuring ngagantung dina budak rak,
  Aranjeunna nyiksa kuring ku pecut sareng jarum ...
  Salaku jawaban, kuring seuri dina raray, kuring algojo -
  Sareng kuring yakin yén Fatherland bakal janten surga!
  
  Sato manggang keuneung kuring ku seuneu,
  Budakna digebugan ku arus...
  Tapi percanten ka abdi, tepung teu nanaon,
  Sangkan borjuis beureum meunang!
  
  Aranjeunna ngarecah tulang, logam jahat parantos ngali,
  Dina rak, algojo ngahuleng kuring ...
  Tapi kuring yakin éta, budak ngimpi
  Pikeun ngajalankeun sabudeureun Berlin dina Méi!
  
  Kuring yakin Kawan Lenin bakal mingpin
  Gratis, Warsawa, Praha, London!
  Urang bakal masangkeun skor unggul pas
  Sarta leuwih Berlin spanduk beureum proudly!
  
  Ayeuna keuneung budak masih kaduruk,
  Dampal suku, anu ampir sok tataranjang suku ...
  Sareng pecut nabrak tonggong,
  Panginten ibu anjeun parantos abu-abu!
  
  Tapi kuring moal nyerah ka algojo ieu,
  Abdi moal menta kapercayaan, terang rahmat ...
  Hayu kat pecut lungkawing tina taktak,
  Kuring terang Lenin bakal masihan, percanten kana ganjaran!
  
  Kibalchish seuri dina panyiksaan ,
  Teu ngungkabkeun rusiah, maot reueus...
  Di naraka salamina jadi ngajerit Bad Boy ,
  Sétan ngocorkeun damar kana tikorona!
  
  Lenin sareng urang, anjeun tiasa ningali salamina,
  Sareng seuneu ngaduruk dina haté kuring ...
  impian badag jadi kanyataan
  Bakal aya spanduk beureum di sakumna pangeusina!
  Daria whistled sarta dicap suku bulistir na:
  - Geulis! Dupi anjeun ngarang sorangan?
  Vaska unggeuk.
  - Leres! Carita na ngadamel kesan anu ageung pikeun kuring!
  Daria unggeuk jeung ngomong:
  - Naha anjeun apal kumaha policemen bray anjeun jeung kuring jeung drove kami tataranjang suku dina tiis ngaliwatan salju, lajeng aranjeunna flogged kami, sarta dilarapkeun twigs ipis ka heels urang.
  Vaska gampang dikonfirmasi:
  - Éta pisan.... Tumit anjeun nyeri sareng taktak anjeun nyeri nalika anjeun ngagantung dina rak. Tapi teu aya bukti ngalawan kami sareng....
  Daria nyerengeh:
  - Leres, tapi pulisi hoyong urang maot beku. Tapi nalika aranjeunna pencét kuring dina sirah ku botol, kuring nyekel sempalan ku suku bulistir kuring. Terus manehna diteruskeun kana leungeunna. Teras kuring motong tali pikeun kuring sareng anjeun.
  Vaska unggeuk.
  - Sumuhun, éta ... dahsyat kitu. Tapi anjeun terang, dina tiis, lepuh tina tapak suku anu kaduruk henteu nyeri! Jeung nalika urang kaluar engké, sagalana healed on kami kawas dina anjing!
  Daria gampang dikonfirmasi:
  - Sumuhun heals on kami ogé! Kuring geus boneka dampal suku kasar kitu kuring teu sieun leumpang dina batu bara!
  Vaska, puffed up, ngomong:
  - Abdi ogé! Kami pelopor, barudak komunis!
  Daria negeskeun:
  Sarta kami pasti bakal meunang!
  Budak lalaki jeung awéwé nyanyi:
  Dina kameunangan ideu abadi komunisme,
  Urang ningali masa depan nagara urang ...
  Sareng spanduk beureum, tanah air urang,
  Urang bakal salawasna jadi selflessly satia!
  . BAB 3.
  Dina awal Agustus 1943, nu Germans Tapi kaluar, overcoming lalawanan nekad sahiji pasukan Soviét ka Laut Kaspia. Ieu memang prestasi hébat pikeun Fritz. Nu geus ngahontal dividends pangbadagna. Ayeuna Kaukasus dipotong ku darat ti buana utama.
  Kapuloan Turks ogé ngahontal kasuksésan, anu, sanggeus battles nekad, tungtungna nyandak Batumi sarta réngsé encirclement of Yérévan. Ku kituna, sanggeus tuntas dipencet pasukan Soviét di Transcaucasus.
  Posisi USSR janten hésé pisan. Sarta Stalin maréntahkeun pikeun ngajalankeun hiji karasa di kalér pikeun megatkeun ngaliwatan koridor ka lapar, dying, tapi teu acan nyerah Leningrad.
  Serangan ka Tikhvin dimimitian. Pasukan anu penting dialungkeun ka dinya, sanaos markasna henteu ngagaduhan cadangan anu cekap. kaayaan ieu nyusahkeun ku datangna Swedia, disangka divisi volunteer ka hareup, nu strengthened posisi maranéhanana.
  Leres, sareng Jerman sacara serius nguatkeun ...
  The battles unfolded ti kasapuluh Agustus, pasukan Soviét maju sapuluh kilométer dina tilu poé mimiti perangna. Di dieu, dina fourteenth Agustus, tank Jerman Maus diasupkeun perangna pikeun kahiji kalina. Teu pisan suksés pangwangunan beuratna saratus dalapan puluh dalapan ton. Leres, mobil ieu disetir ku awak serius, katresna Nazi pisan combative.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - lima beauties tina Reich Katilu jeung hurup "A". Sareng kumaha aranjeunna tarung dina Maus sareng némbak tina dua bedil sakaligus.
  Cangkang fragméntasi anu ngabeledug luhur dipecat tina mariem laras pondok 75 mm, sareng anu langkung beurat tina 128 mm, nunjukkeun kakuatan anu ngahalangan.
  Agnes seuneu ku toes bulistir nya jeung suku chiseled. Anjeunna pencét kendaraan Soviét, sacara harfiah nyabut turretna sareng ngajerit:
  - Abdi awéwé luar angkasa!
  Adala ngirimkeun tembakan nganggo ranjau darat sareng nyerit:
  - Sareng kuring aerobatik, kuring bakal ngancurkeun sadayana awak!
  Sarta ogé mojang ngagunakeun toes bulistir. Soviét tilu puluh opat cangkang nabrak Maus, tapi mumbul kawas kacang polong. mobil ditangtayungan ogé. Jeung anjeun teu bisa gampang pencét manéhna. Cangkang ngapung ti dirina kawas bal ténis, komo jeung haliber badag monster saperti teu bisa megatkeun ngaliwatan.
  Jeung mojang ditémbak tina gun anti pesawat, teu ngantep musuh meunang ngadeukeutan.
  Agatha ogé dipecat kalayan bantosan jari-jari kaki bulistir sareng ngagerem:
  - Hayu pedang kuring nyerang, urang bakal mecut musuh!
  Adala agrésif dikonfirmasi, shooting akurat pisan:
  Kami prajurit cahaya sareng bumi!
  Angelina thrashed kalawan toes nya bulistir, smashed tank Soviét T-34-76 sarta ngagorowok:
  - Pikeun ngéléhkeun badag!
  Aphrodite ogé pencét sareng projectile, anu beuratna sapertos tumpukan, ngaremukkeun T-60 Soviét, sareng nyentak:
  - Kameunangan urang bakal aya dina perang suci!
  Agnes thrashed, maké keuneung bulistir nya, megatkeun armor frontal musuh jeung, ngaluarkeun:
  - Bendera Kaisar maju - kamulyaan pikeun pahlawan anu murag!
  Budak awéwé ieu di dieu lumayan jahat sareng rajapati. Tur éta teu keur nanaon nu teu bisa ngaliwatan aranjeunna. Hatur nuhun kana suku bulistir maranéhanana sarta bikini awak, aranjeunna némbak tanpa miss. Nu hartina maranéhna teu bisa keok jadi gampang.
  dahsyat "Beurit", thrashed kalawan pakarang deadly, sarta teu masihan saha kasempetan.
  Kaasup runtuyan KV.
  Tapi lamun aya awéwé Jerman anu tarung jadi stubbornly tur suksés, aya katresna ti tingkat Soviét - pahlawan.
  Di dieu, contona, Natasha kalawan mitra na. Éta ngan boga modest, timer propelled gun-85 nu karek anjog di hareup. Sareng budak awéwé éta parantos ngéléhkeun Nazi kalayan kakuatan sareng utami.
  Tangtu, beauties nu tataranjang suku jeung di bikini. Jeung maranéhna naksir Nazi tuntas, kawas sledgehammer neunggeul potongan kaca.
  Sareng ieu pisan émut nalika awéwé sapertos kitu nunjukkeun tingkat penerbangan elang anu paling luhur.
  Natasha némbak ku toes bulistir na smashes Panther, lajeng shouts:
  - Pikeun Fatherland hébat!
  Sarta anjeunna bakal némbongkeun basa-Na!
  Zoya ogé thrashes musuh. Pencét anjeunna pisan. Bakal megatkeun armor jeung blather:
  - Pikeun kamulyaan komunisme!
  Augustina ogé gelut teuas, sarta lamun manehna pencét musuh, manehna ngalakukeun eta pisan tuntas. Pegat sareng ngagaur:
  - Maha Suci dunya komunis!
  Dolbanet jeung Svetlana. Sareng pas pisan. Kalawan toes bulistir Anjeun. Numpes armor musuh jeung squeak:
  - Pikeun kaagungan dunya komunis!
  Sareng nunjukkeun létahna ...
  Di dieu katresna, ngarasa diideuan, nyanyi, nyusun katuhu dina lebet;
  Beauties narajang tataranjang suku
  Budak awéwé anu saé sapertos ngajalankeun ...
  Lamun perlu pencét Fritz kalawan fist,
  Atawa tebas anjeunna ku bedil mesin!
  
  Katresna teu boga mamang
  Aranjeunna bakal ngubur Nazi maot ...
  Jeung maranéhna bakal ngéléhkeun anjeunna teuas tina suku-Na,
  Jeung wae ajag karnivora lolong!
  
  Rusia mangrupakeun kecap pikeun prajurit
  Nalika anjeun yakin éta henteu langkung saé ...
  Sanajan kadang alignment suram,
  Dimana Kain hideung jahat triumphs!
  
  Teu percaya, anggota Komsomol teu lumpat,
  Sareng upami aranjeunna ngajalankeun, maka ngan ukur dina serangan ...
  Sareng sadaya Nazi bakal tiwas sakaligus,
  Jeung Fuhrer bakal ngangkat sagalana kana blok chopping!
  
  Rusia mangrupikeun tanah air kuring
  Anjeunna bersinar, ngan geulis ...
  Saha anu pengecut bahkan henteu patut rubel,
  Sareng bahaya pikeun ngabantah sareng prajurit!
  
  Tapi terang yén urang bakal ngéléhkeun Nazi,
  Teu aya anu jahat bakal ngarajaan tahta...
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas,
  Jeung Allah Svarog kalawan hébat dina makuta!
  
  Saha waé anu pengecut, percaya ka kuring, nyaéta budak anu lemah,
  Takdirna hiji - tahan hinaan...
  Dinten anjeun montir, isukan anjeun mandor,
  Jeung anjeun sorangan bisa ngéléhkeun tonggong batur!
  
  Budak awéwé gaduh kakuatan, ngan saukur gunung seuneuan,
  Kadang-kadang anjeunna kuat ngabongkar gunung ...
  Perang ngamuk sareng badai anu jahat,
  Jeung maot terus terang mows turun bangsa manusa!
  
  Kuring bakal nyarioskeun ka anjeun jujur, ksatria,
  Kami kuat nalika urang Rusia ngahiji...
  Peryogi jajan kanggo nganggo garpu sareng péso,
  Kami ksatria anu teu kaéléhkeun dina perang!
  
  Naon iman urang, ka Gusti Kristus,
  Sanajan urang ogé hormat Lada ...
  Kawan Stalin sapertos bapa urang,
  Jeung bakal aya tempat paradise komunisme!
  
  Jalma anu tadina maot bakal dihirupkeun deui
  Sareng urang bakal janten langkung geulis sareng wijaksana ...
  Sarta tangtu lalaki kacida reueus,
  Sanajan sok mawa omong kosong!
  
  Dina cinta, Fatherland urang ibarat béntang,
  Percaya ka kuring, éta moal pernah kaluar ...
  Jieun impian hébat jadi kanyataan
  Bakal aya katengtreman jeung kabagjaan sakuliah jagat raya!
  
  Abdi bogoh Maria, abdi ngahargaan Lada sacredly,
  Svarog geulis tur Perun hébat ...
  Abdi bogoh Yesus jeung Stalin
  Beungeut suci tina ikon anu dipikacinta ku kuring!
  
  Iraha bakal aya surga nyata?
  Percanten ka abdi, sadaya harepan anjeun bakal kawujud ...
  Masihan haté anjeun ka Motherland anjeun,
  Sagalana bakal rupa, leuwih kuat ti saméméhna!
  Katresna kungsi gelut alus sarta diwangun ogé. Naon kalawan Galau sapertos, euweuh Hitler dahsyat keur Rusia.
  Sanajan kitu, pasukan Soviét, sanggeus sapuluh poé tarung nekad, tapi megatkeun ngaliwatan ka Tikhvin.
  Pertempuran lumangsung pikeun kota sorangan. Angkatan tangtu pisan malah unequal.
  Jérman parantos ngarebut kaunggulan hawa sareng ngabom teu eureun-eureun. Kaayaan ieu diperparah ku divisi asing anu gelut di sisi Wehrmacht. Utamana seueur bagian Italia.
  Aranjeunna nyobian nyorong Tentara Beureum ti Tikhvin. Tapi unit Rusia tarung stubbornly. Ieu mangrupikeun hiji-hijina kasempetan nyata pikeun nyalametkeun Leningrad anu dikepung, maot ku kalaparan. Kadaharan ngan ukur tiasa diturunkeun ku hawa, tapi urang Jérman gaduh pesawat tempur anu kuat, sareng sesah pisan pikeun ngalakukeunana.
  Sarta dina satengah kadua Agustus Nazi dibuka hiji narajang on Astrakhan. Sarta di kota ieu katresna Soviét perang kalayan heroism hébat sarta kawani.
  Batalyon budak awéwé tataranjang suku nutupan kota heroik ieu.
  Alenka ngalungkeun granat kalayan sukuna, teras ngabeledug, ngaleungitkeun Nazi sareng nyarios:
  - Lamun awéwé téh salaku lustful kawas ucing, lajeng salakina boga beurit dina sirah na!
  Anyuta, némbak ka Fritzes sareng ogé ngalungkeun granat nganggo suku bulistirna, nyentak:
  - Gagasan anu paling terang janten poék ku politik kalangkang nalika dilaksanakeun!
  Alla, némbak ka Fritz, sareng ngalungkeun granat, ngetok tank nganggo ramo-ramona, ngagerem:
  - Hiji awéwé téh licik kawas rubah, sarta manehna malah aturan singa lamun lalaki hiji boga pikiran hayam jalu!
  Maria, nembak tina bedil, sarta knocked handap Fritz, growled:
  - Allah bisa ngalakukeun nanaon, ngan ngaleuwihan hiji awéwé di requests, Anjeunna kakuatanana!
  Matryona, némbak musuh, sareng ngalungkeun hadiah maot anu maot ku jari kaki bulistirna, nyatet:
  - Awéwé, sangkan teu dilenyepan ku lalaki kawas boa-boa, kudu boga peuyeum kobra!
  Alenka, terus nembak Nazi, wittily nyatet:
  - Hiji jalma bisa jadi kawas nu Nyipta dina sagalana, ngan imitasi kawas monyét teu ngajadikeun anjeunna geulis!
  Anyuta nembak ka musuh, teras ngetok tank kalayan lémparan granat anu saé tujuanana, sareng nyarios:
  - Manusa bisa ngaleuwihan Gusti Nu Maha Kawasa ngan dina conceit diri, komo lamun manéhna dijieun sacara intelek ku Pithecanthropus!
  Alla, terus némbak akurat pisan di Fritz, ngaluarkeun:
  - Hiji awéwé teu hayang jadi hayam, tapi lalaki idéal nya éta hayam jalu!
  Maria, némbak Nazi sarta kalawan lémparan akurat tina suku bulistir nya, pencét Panther, nyatet:
  - Hiji awéwé rubah sabenerna boga cengkraman ajag on berang jalu!
  Marusya, ogé ngabeledug ka Nazi, sareng masihan pakét ngabeledug kalayan keuneung bulistirna, ngaluarkeun:
  - Dina pulitik, éta kawas di leuweung, lamun ngahakan ek babi, mun hare devours rubah, lamun kalde - tilu kulit bakal héd!
  Alenka, neraskeun ngalaksanakeun shooting frantic, sarta showering tentara leumpang jeung lemons fragmented, vyaknula:
  - The caang awéwé, beuki manehna mangrupa rubah!
  Anyuta ogé nembak Nazi, motong aranjeunna, sareng ngalungkeun granat nganggo jari-jari kaki bulistir sareng ngajerit:
  - Jalma abu kakurangan zat abu dina uteuk, kapribadian caang, kulawu dina sirah dina jumlah badag!
  Alla, némbak ka musuh, masihan bungkusan ngabeledug kalayan keuneung bulistirna, kalayan lucu ngaluarkeun:
  - Lalaki kulawu ngalamun sapertos ajag, sareng sapertos hare anjeunna teu aya istirahat!
  Maria mowing nu Fritz, wittily nyarios:
  - Upami politisi mangrupikeun rubah ageung, maka bagian singa disayogikeun ka anjeunna!
  Marusya némbak tina peluncur granat , sareng ngalungkeun jeruk nipis kalayan jempol kakina, nyerit:
  - The fox-politisi nyokot jauh ti voter-gagak kasempetan pikeun numpak kawas kéju dina mentega!
  Alenka, terus némbak tina pakarang, sarta kalawan keuneung bulistir nya succumbed kana pakét ngabeledug, yelped:
  - Aya pangsaeutikna béntang di langit ti interpretasi Kitab Suci!
  Anyuta, némbak Nazi, ngaluarkeun:
  - Algojo dina jubah beureum, langkung adil, politikus kalayan kekecapan!
  Alla, neraskeun seuneu, sacara logis nyatet:
  - Algojo boga kampak diasah, politisi boga kecap seukeut, kahiji niup sirah na, kadua netes kana uteuk!
  Maria, terus akurat ngéléhkeun Fritz, sarta ngalungkeun kado maot sejen kalawan ramo bulistir na, nyatet:
  - Nyetok sirah kadang langkung manusiawi tibatan ngeclak dina uteuk!
  Matrena, motong kaluar Nazi, sarta ngalungkeun granat kalawan keuneung bulistir nya, ngaluarkeun:
  - Upami anjeun ngantepkeun politikus netes kana uteuk anjeun, anjeun bakal nyéépkeun rambut anjeun tina gangguan!
  Alenka, némbak jenderal Jérman, sareng nyerang anjeunna, nyarios sacara menacing:
  - Pidato politikus ibarat cai pikeun cuci otak!
  Anyuta, ngalaksanakeun némbak anu ditujukeun ka musuh, sareng ngaluncurkeun jeruk nipis kalayan jempol kakina, ngaluarkeun:
  - Dimana politikus mangrupa Gusti greatest dina kanyataan yén manéhna nyiptakeun lawlessness!
  Alla, némbak Nazi sareng ngalungkeun bungkusan anu ngabeledug kalayan keuneung bulistirna, nyarios:
  - Politisi salawasna kasampak di pamilih kawas kalde kalawan gaze rubah pikeun bajak!
  Maria, némbak ka musuh, sareng ku jari kaki bulistir, ngalungkeun granat kakuatan anu maot, nyarios:
  - Wanoja resep ngalaan awakna anu goréng pikeun pakéan anu langkung saé!
  Marusya némbak panjang, motong garis Fritz sareng nyengir:
  - A awéwé tataranjang suku nyimpen on lalaki hiji leuwih gancang, sanajan anjeunna teu cukup boot a!
  Alenka, ngalaksanakeun seuneu akurat dina Nazi, nyatet:
  - Kalayan keuneung awéwé bulistir, éta langkung gampang pikeun muterkeun lalaki dina sapatu anu modis!
  Anyuta nembak tina peluncur granat sareng ngaluarkeun:
  - Dina raraga neangan sapatu fashionable, awéwé kudu leres "shod" hiji lalaki!
  Alla, ngéléhkeun Nazi kalawan bursts, sarta ngalungkeun granat kana toes bulistir nya, ngajawab:
  - Wanoja anu henteu terang kumaha ngabubarkeun sukuna dina waktosna bakal tetep "sapatu" salamina!
  Maria, némbak musuh, sareng ngalungkeun bungkusan ngabeledug kalayan keuneung buleudna, ngaluarkeun:
  - Teuing mindeng, nempo suku bikang bulistir, lalaki hiji ngajalankeun résiko tina "shod" dirina kana kaayaan tramp a!
  Marusya, némbak akurat ka musuh, sarta méré granat kalawan dengkul bulistir nya, ngajawab:
  - Dina raraga teu tetep salamina tataranjang suku, Anjeun kudu bisa maledog kaluar sapatu anjeun dina waktu!
  Alenka, terus némbak Nazi, sarta knocking napas kaluar tina aranjeunna, wittily ngaluarkeun:
  - Sampéan budak awéwé langkung saé tibatan sapatu terpal panyerang!
  Anyuta, neraskeun némbak kalayan akurasi anu teu tiasa dileungitkeun, nyatakeun:
  - Armor anu paling kuat moal nolak, di payuneun kulit anu hipu, dampal suku awéwé anu menawan!
  Alla, nembak para penjajah Jérman, ngaluarkeun:
  - Awéwé pisan cleverly naek kana dompét lalaki kalawan suku bulistir!
  Maria nembak Nazi, kalawan akurasi hébat, sarta punching sirah maranéhna, nyatet:
  - Bagian paling caket tina awak awéwé pikeun koin emas, suku bulistir sareng payudara bulistir!
  Marusya, neraskeun némbak, tanpa karunya ka Nazi, ngaluarkeun:
  - Hiji awéwé kudu nyokot off sapatu nya sakapeung, ku kituna teu tuur saméméh perlu!
  Alenka, aptly scribbling on Nazi, sarta stacking aranjeunna dina tumpukan, logis nyatet:
  - Ieu gampang nempatkeun hiji lalaki dina tuur na ku suku bulistir!
  Anyuta, nembak musuh, sacara agrésif nyarios:
  - Tataranjang suku dina waktosna, henteu kantos tataranjang suku!
  Alla, ngagoug musuh, sarta motong lawan, grunted:
  - Leuwih gampang pikeun awéwé nanjak puncak emas kalayan suku bulistir!
  Maria ogé thrashed Nazi, sarta purred:
  - Anjeun lalaki sapatu, lamun teu resep suku awéwé!
  Marusya, némbak Nazi, sareng ngalungkeun bungkusan buatan bumi kalayan bahan peledak ku ramo-ramo bulistirna, ti mana Macan dibalikkeun, ngagerem:
  - Hiji awéwé jeung suku ramping bakal nyieun lalaki ngabengkokkeun di reverence!
  Alenka narajang Nazi, motong aranjeunna sareng masihan:
  - toes bulistir leuwih dexterous ti leungeun nalika awéwé nyokot koin tina saku "shod" lalaki!
  Anyuta neukteuk Fritz sarta squeaked:
  - Hal anu paling terampil nyaéta awéwé ngadorong lalaki handapeun keuneung, kalayan sukuna!
  Alla, némbak lawan, sareng ngalungkeun jeruk nipis kalayan keuneung bulistirna, ngaluarkeun:
  - Jalan ka manah lalaki leuwih gampang pikeun kageulisan a trample kalawan suku bulistir!
  Maria smashed tank Jerman, ngalungkeun granat, squeaked:
  - Katresna budak awéwé, langkung ulet nalika naék Everest tina haté lalaki!
  Matryona ogé ditémbak deadly sarta masihan kaluar:
  - Sanggeus nyokot off sapatu nya, leuwih gampang pikeun awéwé meuntas gurun indifference jalu!
  Alenka ngancurkeun musuh ku bazooka anu direbut sareng nyentak:
  - Anjeun bakal belet sakumaha boot a, anjeun bakal pencét keuneung sanajan tataranjang suku!
  Anyuta ogé péngkolan jeung squeaked, baring huntu nya:
  - Hiji suku awéwé bulistir ngajadikeun hiji lalaki digolongkeun kana budak leutik tataranjang suku!
  Alla beureum-buuk, sanggeus mowing handap Nazi, chirped:
  - Paling sering sapatu sapatu ragrag kana budak leutik tataranjang suku!
  Maria nyandak nyabok ka Nazi sarta squeaked:
  - Upami awéwé ngagaduhan suku anu saé, maka anjeunna sanés tramp dina kahirupan!
  Matryona, nembak musuh, sareng motong Nazi, sapertos gandum gandum, ngagorowok:
  - A awéwé tataranjang suku leuwih hade tinimbang hiji awéwé heubeul shod, ucing ngora, leuwih senang ti singa heubeul!
  Alenka, nembak Nazi, sareng ngalungkeun hadiah maot maot, ngaluarkeun:
  - Pangalusna sadaya, awéwé meunang panghargaan kalawan breasts bulistir, sarta sapatu fashionable kalawan suku bulistir!
  Anyuta ogé ngéléhkeun Nazi, motong aranjeunna handap, sarta kalawan suku bulistir nya ngalungkeun granat sarta squeaked:
  - Tina cucuk acuh tak acuh lalaki, cara anu pangsaéna pikeun ngajagaan awéwé nyaéta keuneung bulistir!
  Alla, némbak lawan sareng motong aranjeunna ku burst otomatis, nyatet:
  - The keuneung paling awét pikeun lalaki ti suku bikang bulistir!
  Maria, neunggeul lawan, sareng neunggeul tina peluncur granat , ngaluarkeun:
  - keuneung awéwé tataranjang suku, sapatu boot paling kaduruk kalayan giblets!
  Matryona, knocking handap Nazi, masihan kaluar kalawan kecerdasan:
  - Anjeun moal tiasa ngalungkeun sapatu anjeun dina waktosna - anjeun bakal janten tataranjang suku!
  Alenka, nulis dina Nazi, nyatet:
  -Mun anjeun pikiran cudgel a, mangka anjeun bisa haneut nepi ogé, ngan diri!
  Anyuta sacara logis nyatet, ngancurkeun musuh, sareng ngalungkeun bungkusan nganggo bahan peledak nganggo sukuna:
  - Hadé mun boga klub, goréng jadi klub!
  Alla, ngéléhkeun Nazi, sarta méré granat kalawan keuneung bulistir nya, yelped:
  - Fists beusi tuang tiasa ngabantosan anjeun salamet, tapi sirah ek bakal maot!
  Maria rada logis nyatet, mowing handap fasis:
  - Nalika pangawasa teu boga raja dina sirah na, anarki reigns di nagara, sarta aranjeunna ngajual sia!
  Matryona, pencét Nazi sacara rasional, nyatakeun:
  - Mahkota henteu kanggo sirah anu sami sareng topi!
  Alenka, penghancur Krauts, sacara logis nyatet:
  - Komo makuta teu diuk aman dina sirah ek!
  Anyuta, némbak akurat pisan ka kaum fasis, nyarios:
  - Henteu masalah kumaha kuatna ek, bahan pikeun sirah anu didamel tina éta paling rapuh!
  Alla, gancang némbak musuh, sacara logis nyimpulkeun:
  - Saha waé anu neunggeul sirah ku tongkat, éta sirah ku tongkat!
  Maria, lawan bangsat, ngaluarkeun:
  - Politisi nyekel dompét sareng tongkat dina leungeunna, ngan artosna kai, sareng tongkatna kertas!
  Marusya sacara logis nyatet, ngalungkeun jeruk nipis kalayan sukuna:
  - Sirah anu adil mangrupikeun hal anu terakhir pikeun ngalakukeun rambut abu!
  Matryona, anu ngancurkeun kaum fasis, nyarios:
  - Anjeun bisa jadi teu pirang, tapi geulis jadi jiwa caang, katresna bisa ngéléhkeun nu jahat jadi batur bisa hirup happily!
  Alenka, némbak Nazi, squeaked:
  - Anjeun moal tiasa ngawangun pertahanan anu kuat tina ngan ukur tangkal ek dina tunggul!
  Anyuta, nalika syuting, sacara logis nyatet:
  - Lamun politisi lain woodpecker, anjeunna bakal miceun asahan, teu ukur tina pamilih tunggul!
  Alla ngadawuh agrésif, knocking handap Jérman:
  - Sanajan politisi lain garuda, tapi nganggap pamilih téh gagak jeung manuk pelatuk!
  Maria, motong handap musuh, nyatet:
  - Upami anjeun ngijinkeun politikus ngaleungitkeun asahan ti anjeun, maka anjeun pasti burung pelatuk!
  Matrena, mowing handap Nazi, dikedalkeun dirina:
  - Politisi sareng pamilih mangrupikeun rubah, tapi sareng dirina, Hamster mangrupikeun Hamster!
  Marusya ngalungkeun granat nganggo sampéan bulistir sareng nyerit:
  - Politisi anu pinter sapertos rubah dina kandang hayam, sareng anu bodo sapertos gajah di toko cina!
  Alenka, crushing nu Fritz, dikaluarkeun:
  - Tatanan diadegkeun dina tiiseun, politikus nyiptakeun huru-hara ku ngobrol!
  Anyuta, paburencay fasis ku lémparan granat, squeaked:
  - Politisi loba ngobrol, utamana lamun maranéhna rék nutup mouths maranéhanana!
  Alla agrésif nyatet, hammering Nazi:
  - Pikeun ngajawab kalawan politikus nu pounding cai dina mortir hijina bakal luh otot basa anjeun, sarta anjeun bakal bohong ka kaunggulan Anjeun!
  Maria, naksir musuh jeung ngalungkeun granat ku suku bulistir na, nyatet:
  - Politisi mangrupikeun campuran rubah sareng ajag, tapi anjeunna nyarios pisan!
  Matryona, némbak Nazi, ngagerem:
  - Beuki politis rubah, beuki piggy anjeunna!
  Marusya, mowing handap Fritzes, ngadawuh:
  - Dina pulitik aya menagerie kontinyu, ajag, hares, hayam, hayam jalu jeung woodpeckers, tapi rubah salawasna dipilih jadi raja!
  Alenka, anu ngancurkeun fasis, muttered:
  - Diktator anu nyamar singa nyaéta babi nyata!
  Anyuta agrésif nyatet, knocking handap musuh ku nembak:
  - A politikus ngan bakal lulus pikeun singa lamun pamilih mangrupa burit lengkep!
  Alla, ngetok kaum fasis sapertos lebu tina karpét, nyarios:
  - A politikus nempatkeun dina kulit domba urang, tapi ngan bloodthirstiness ngajadikeun anjeunna patali jeung ajag, sarta ram solid kalawan kapinteran!
  Maria, ngalungkeun granat ku suku bulistir na, chirped:
  - Éta hadé lamun pangawasa téh ajag dina pakéan domba urang ti domba jalu di kedok singa!
  Matryona, némbak musuh kalayan akurasi Robin Hood, nyarios:
  - Politisi ngambek ngeunaan katengtreman sapertos domba, tapi huntu serigala ngagorowok ngeunaan perang!
  Marusya, némbak ka musuh, ngagorowok:
  - A politikus pikeun meunangkeun sora tina pamilih pours kaluar kawas nightingale a, tapi nahan aranjeunna keur woodpeckers!
  Alenka, nembak Nazi, ngaluarkeun:
  - Upami pidato politisi sigana sapertos pikagumbiraeun pikeun anjeun, tong janten gagak dina hal ieu!
  Anyuta sacara cerdik nyatet, ngetok Nazi:
  - Upami politikus nyanyi sapertos nightingale, teras anjeunna nganggap anjeun kaulinan anu cocog!
  Alla, ngirangan Nazi, nyatakeun:
  - Moro pamilih bénten sareng moro leuweung sabab pamburu ngadamel saloba mungkin!
  Maria, némbak musuh, ngagorowok:
  - Politisi, teu sapertos copet, nyiptakeun seueur bising nalika maling, sareng nalika maling, anjeunna nyandak kalayan sanjung!
  Matryona, némbak musuh, gurgled:
  - A politikus oge, dina rasa, Allah, tapi leuwih hade teu percaya ka manéhna!
  Marusya dikonfirmasi:
  - politisi nu mikanyaah janji pamilih Bulan, tapi poho pikeun nambahkeun yén teu aya kahirupan aya iwal pasir!
  Alenka, motong lawan-lawanna, muttered:
  - Woe lain tina pikiran, tapi tina kurangna kapinteran praktis!
  Anyuta, nembak musuh, nyentak:
  - Sadaya kasulitan dunya sanés tina artos, tapi tina henteuna dina jumlah anu leres!
  Alla, nembak musuh, ngaluarkeun:
  - Basa anu dibikeun ka politikus pikeun nyumputkeun pikiran-Na, tapi teu ku naon eloquence politikus bisa nyumputkeun squalor abu-Na!
  Maria nyarios energetically nalika anjeunna dipecat di Fritz:
  - Lamun beusi jadi ranté, éta moal ditinggalkeun pikeun pedang, lamun pérak tumpah dina pidato, mangka moal aya nu mayar gajih!
  Matryona, nembak musuh, ngagerendeng:
  - Naha politisi ngagaduhan kado pikeun nedunan janji? Possesses, tapi teu keur nanaon!
  Marusya, shooting di Nazi, nyatet:
  - Gajah maksakeun tumpukan sial, sareng politisi-rubah, gunung diare verbal anu langkung ageung!
  Alenka wittily nyatet, crushing Nazi:
  - Politisi tuang madu amis tina pidato, ngalelepkeun pamilih dina diare verbal!
  Anyuta, némbak lawan-lawanna, ngadawuh:
  - Ucapan manis politikus sapertos aliran madu, ngan ukur anjeun ngojay kana tumpukan sampah!
  Alla, shooting di fasis, nyatet:
  - Politisi tiasa ngalaksanakeun naon anu dijanjikeun, ngan ukur ngajantenkeun pamilih percanten kana anu mustahil!
  Maria, tembakan akurat pisan, ngaluarkeun:
  - Pilkada seueur politisi, tapi teu aya anu milih, anu tunggul, anu dek, anu rubah, anu babi, anu biruang - ngan hiji hal anu tetep tina gangguan - pikeun ngagaur!
  Matryona nembak Nazi sareng nyarios:
  - Politisi anu sering nyeri tikoro kedah ceulina dirobek!
  Marusya, bagian tina fasis, nyatet:
  - A politikus, kawas nightingale a, pernah sings for teu nanaon, sarta boga kado rubah a!
  Alyonka nyegrek, ngacungkeun huntuna:
  - Politisi hoyong janten garuda, tapi pamilih sok teu burung!
  Anyuta cooed, némbak Jérman ku jelema nu nembak teu brukbrak :
  - Naha anjeun dina hak manuk urang, sabab pikiran woodpecker a!
  Alla hissed kalayan agresi python:
  - Politisi ngagaduhan seueur lagu anu béda, tapi sadayana ngan ukur hiji motif: pilih kuring!
  Maria, motong kaluar Nazi, grunted:
  - pamilih, kawas bun, ninggalkeun hare, ajag, biruang, tapi rubah pulitik devours anjeunna atoh!
  Matrena nyatet, motong handap Nazi:
  - Politisi bakal cacah ku ucapan manis dina akal laleur, dina trill of nightingale, dina tinimbangan hiji woodpecker, tapi hakekat babi na katingali ku panon hawuk urang!
  Marusya, ngalawan Nazi, nambahan nyengir:
  - Wanoja ogé politikus alus, sarta sahenteuna méré kasempetan yén Aisyah bakal minuhan jangji kasatiaan sarta méré pelesir!
  Jadi katresna heroically ngajaga kota, sarta méré harepan gede.
  . BAB #4
  Dina ahir September jeung awal Oktober, perang pikeun Astrakhan masih lumangsung, sarta Nazi pindah ka kidul sapanjang basisir Laut Kaspia. Aya kamajuan inexorable tina Nazi ... Di kidul, Nazi direbut kota Ordzhonikidze sarta proceeded ka badai Grozny.
  Perang Soviét ogé perang sacara heroik di kota ieu.
  Batalyon katresna, dipingpin ku Tamara, némbongkeun tekad nekat jeung kawani.
  Tamara nembak ledakan tina bedil mesin, sareng kalayan jempol kakina ngalungkeun granat, nyarios:
  - Maha Suci ka Motherland urang USSR!
  Anna, némbak sacara akurat ka Nazi sareng ogé ngalungkeun bungkusan ngabeledug kalayan keuneung bulistirna, nyarios:
  - Kamulyaan ka heroisme!
  Akulina, némbak ka musuh, ngagorowok:
  - Pikeun Motherland jeung ngahargaan!
  Victoria, némbak di Krauts, sareng ngalungkeun granat nganggo jari kaki bulistir kalayan kakuatan anu maot, ngagorowok:
  - Hayu urang naksir Wehrmacht kalawan heroism!
  Olimpiade - gadis cageur, anjeunna dipecat ka musuh, knocked kaluar Krauts na hampura:
  - Dina perang suci, bakal aya kameunangan urang!
  Tamara, némbak Nazi sareng deui ngalungkeun granat kalayan suku bulistir na, nyatakeun:
  - Prajurit kedah gaduh kakuatan tangkal ek, tapi sanés sirah ek!
  Budak awewe muru. Sabudeureun réa uing, uing udud. Ledakan demi ledakan nyusul. Kebul-kebul haseup naék ka langit. Sagalana di sabudeureun kaduruk.
  Karusakan dina jumlah anu ageung.
  Anu geulis, pirang tataranjang suku, Anna, pas anjeunna ngalungkeun granat, ngancurkeun kaum fasis, nyarios:
  - Unggal tangkal ek boga kerung, unggal sirah ek boga liang ti mana brains ngalir kaluar!
  Akulina, némbak musuh, sareng ngalungkeun granat kalayan anggun, disamak, suku bulistir, nyentak:
  - Upami anjeun pinter sapertos ek, anjeun bakal ngabengkokkeun sapertos aspen!
  Victoria, gadis berambut beureum ieu, ogé kalawan bulistir, disamak, suku chiseled, chirped:
  - Upami anjeun teu gaduh rubah licik, teras tilu kulit bakal kaluar anjeun!
  Olimpiada, pirang anu sehat, jangkung, ageung, berotot, péngkolan, ngalungkeun granat kalayan sukuna sareng nyerit:
  - Upami anjeun bodo sapertos ek, aranjeunna bakal nyéépkeun anjeun sapertos caket!
  Hiji budak ngarayap ngaliwat ka maranéhna. Anjeunna flashed kalawan heels hideung, sarta threw hiji pakét ngabeledug ka Nazi. Lajeng anjeunna squeak:
  - Prajurit ngora, langkung saé tibatan jenderal jompo!
  Tamara masihan giliran deui. Anjeunna ngalungkeun granat kalayan kakuatan anu maot ku suku bulistir sareng ngagorowok:
  - Pikeun unggal jas anyarna, politikus narik tilu kulit tina pamilih!
  Akulina, némbak musuh, sareng nyengir agrésif, ngagerem:
  - Anjeun bakal pinter salaku tangkal ek, aranjeunna bakal nyorong kaluar kawas caket jeung hares!
  Anna, némbak musuh sareng ngalungkeun granat nganggo suku bulistir na, niup tank, ngahuleng:
  - A rubah licik malah bakal narik handap tilu kulit tina singa, lamun anjeunna ram kalawan pikiran!
  Victoria, némbak Nazi sareng ngalungkeun hadiah pembunuh kalayan keuneung bulistirna, nyarios:
  - Upami anjeun henteu hoyong janten rubah, anjeun bakal ngarenghik sapertos anjing lapar!
  Olimpiade mowed handap Fritz. Teras anjeunna ngalungkeun granat sareng sukuna sareng ngahuleng:
  - Politisi éta rubah, teras anjeunna nyali pamilih-hayam dina terangan!
  Hawar-hawar tina mariem ngagedur. " Sturmtigers " anu luar biasa nuju perang . Aranjeunna nembak bom rokét-propelled. Jeung maranéhna ngancurkeun sakabéh wangunan, crushing imah sakaligus. Jeung stormtroopers anu circling di langit. Aranjeunna nembak rokét dina posisi Soviét. Aranjeunna leupaskeun bom. Panther-2 parantos katingali, mesin anu langkung maju tibatan Panther, kalayan mariem 88 mm anu kuat.
  Mobil Jerman ngabogaan turret sempit tur leutik, kitu ogé hull squat. Raksasa sapertos kitu, upami nyaah, teras nyaah. Jeung paling importantly, teu beurat teuing, ku mesin leuwih kuat 900 horsepower.
  Tamara ngalungkeun granat ka Panther-2 kalayan sampéanna bari ngahuleng:
  - Anjeun bakal bodo kawas tunggul a, aranjeunna bakal rip eta off kawas caket, teu ngan foxes licik, tapi ogé cowardly hares!
  Anna, némbak Nazi, sareng ngancurkeun lawan, ngalungkeun lemon kalayan sukuna, nyimpulkeun:
  - Malah elang, rubah licik, tiasa ngalaan hayam baseuh!
  Akulina, motong kaluar musuh, sarta punching aranjeunna ngaliwatan, kalawan nembak akurat, dikaluarkeun:
  - Lalaki anu ngalamun peran singa sering janten kalde anu dibajak ku rubah!
  Victoria, motong handap lawan di bursts, sarta ngalungkeun hal deadly kalawan suku bulistir nya, yelped:
  - Hiji lalaki boga ambisi kawas singa, kalde nekad, kagok biruang, rahmat gajah, tapi rubah na salawasna bisa mamingan anjeunna!
  Olimpiade méré péngkolan ka musuh. Anjeunna motong éta sapertos mesin pemotong rumput sareng ngagerem:
  - Rubah warna beureum, politisi jas getihan!
  Inténsitas perangna terus ningkat. Kota ieu thrashed ku Nazi ti cannons gas, nu éta punjul dina kakuatan ka Katyusha. Jeung hésé pisan nolak Nazi. Tapi batalyon tina tataranjang suku, katresna satengah taranjang perang kalayan sumanget kolosal. Jeung katresna ampir teu maot, lalaki meunang leuwih.
  Tamara, némbak Nazi, sareng ngalungkeun granat nganggo jari-jari kakina, ngagorowok:
  - Hiji awéwé ngéléhkeun lalaki kuat, maén dina kalemahan maranéhanana, politikus ngayakinkeun pamilih lemah, écés overplaying!
  Anna, motong kaluar musuh, sarta mowing aranjeunna kalayan pélor, dina waktos anu sareng masihan dina pakét ngabeledug kalawan keuneung bulistir nya, ngaluarkeun:
  - Wanoja mangrupikeun politikus anu paling licik, anjeunna henteu kedah diajar janten rubah, tapi anjeunna kedah tiasa ngagem sapatu bari tetep tataranjang suku!
  Akulina, neukteuk lawan-lawanna kalayan jeblugan anu tepat sareng ngagunakeun jempol kakina, ngagorowok:
  - Hiji awéwé ogé mikanyaah nonoman, tapi héjo tina dollar anu dearer ka dirina ti umur héjo patron nya!
  Victoria, éta bangsat rambut beureum, nembak burst deadly, megatkeun garis tur squealed:
  - The greenery of nonoman gadis urang metot tagihan héjo ti lalaki gajih ti bucks!
  Olympias, némbak musuh sareng ngalungkeun kado anu sanés nganggo suku bulistirna, nyarios:
  - Ulah ngudag dollar héjo, masalah boga panon héjo teuing, sarta cangkang téh Crispy!
  Perangna beuki sengit. projectiles deadly rurusuhan. Aranjeunna peupeus jeung shred posisi Soviét, overturning pakarang tina accu. Jeung pesawat anyar rurusuhan, sarta pakarang narajang rumble. Méga lebu naék ka langit.
  Tamara, némbak tanpa belas kasihan ka Nazi, nyandak sareng masihan mutiara, sateuacanna anjeunna ngalungkeun granat kalayan sukuna:
  - Iman ka Allah, ulah jongjon ka tingkat sato: manusa teh lain domba tunduk, jeung lain embe bau!
  Anna, tarung jeung musuh jeung ngalungkeun hadiah maot ku suku bulistir na, nyatet:
  "Ngahasilkeun artos tina iman jalma sapertos tuang kandang kana emas; teu percanten bakal ningkat!"
  Akulina, ngancurkeun Panther, agrésif niup :
  - Percaya dina Minggu, teu meunang ka tujuh Fridays dina saminggu!
  Victoria, némbak akurat pisan ka Nazi sarta agrésif mowing aranjeunna handap, nyatet:
  - Kapercayaan dina seuneu naraka anu langgeng ngagolak susu tahayul, ti mana busana dipiceun, rogues tina agama!
  Olympias, pahlawan awéwé, motong handap Nazi, sarta ngalungkeun granat kakuatan destructive kolosal kalawan suku bulistir nya, nyatet:
  - Ngan tunggul sareng tangkal ek anu percanten kana seuneu naraka seuneu anu abadi, ngamungkinkeun dirina dikupas sapertos caket!
  Tamara némbak tina bazooka anu ditéwak, nyéépkeun keuneungna sareng ngahuleng:
  - Kumaha seuneu seuneu naraka abadi bersinar? Kacemerlangan koin emas dina kantong penjahat agama!
  Anna, némbak musuh, sareng motong Nazi kalayan akurasi kolosal, ngaluarkeun:
  - Rogues ngagunakeun Allah pikeun ngeusian kantong maranéhanana, sarta deceived teu ukur ku sirah kosong!
  Akulina méré péngkolan ka musuh. Anjeunna ngalungkeun granat kalayan jempol kakina sareng ngajerit:
  - Rogues ti agama nyocogkeun tilu kulit tina domba, megatkeun tanduk embe, ngan kauntungan anu dear ka maranehna, jeung iman pikeun hack-karya!
  Victoria ngalungkeun bom sawdust sareng keuneung bulistirna, niup musuh sareng ngagorowok:
  - Hiji imam jujur téh kawas ajag vegetarian, ngan iman salawasna jujur, sarta pamakéan na téh egois!
  Olympias ngabeledugkeun musuh tina bedil mesin. Manehna mowed handap musuh jeung masihan kebat granat kalawan keuneung bulistir nya, nu overturned tank Lev. Lajeng anjeunna ngagorowok:
  - Agama naon waé nyaéta dongéng, ngan ukur kauntungan anu didamel tina fantasi ieu dina proporsi anu saé pisan!
  Ieu kumaha katresna bravely tarung di kota Grozny. Sareng aranjeunna nunjukkeun diri tina sudut pandang anu paling luhur.
  Jeung katresna séjén membela Astrakhan kalayan sagala kawani maranéhanana. Jeung maranéhna ogé demonstrate aerobatics pangluhurna sarta fortitude.
  Katresna keur gelut pisan.
  Alenka ngalungkeun granat nganggo sampéanna, nyéépkeun Nazi, sareng cooed, baring huntu:
  - Saha anu ngamungkinkeun anjeun ngagantung mie dina ceuli anjeun, bakal salamina lapar!
  Anyuta, mowing handap Nazi kalawan ieu, sapuk:
  - Anjeun moal pinuh ku mie dina ceuli anjeun!
  Alla nembak Nazi, ngalungkeun granat anu maot ku sukuna sareng ngagorowok:
  - Mie dina ceuli mangrupikeun tuangeun seueul-menit terakhir!
  Maria wittily nyatet, baring huntu na, sarta ngalungkeun bungkusan ngabeledug kalawan toes nya bulistir:
  - Lamun ieu téh Allah, taya sahijieun weruh, tapi maranéhanana terus crucify hiji jalma, saolah-olah manéhna sasaruaan Kristus!
  Marusya, bangsat Fritz, nyandak éta sareng ngagorowok, nyengir agrésif:
  - Hiji jalma strives ngawasaan kakawasaan Allah, tapi jadi jauh ngan narima crucifixion teu nurutkeun Allah!
  Matryona, masihan péngkolan, mowed handap Nazi sarta betrayed, winking aggressively ka babaturan nya:
  - Haté hiji jalma narékahan pikeun kahadéan, pikiranana pikeun kauntungan, jeung beuteungna pikeun gluttony, sarta ahirna nyered sukuna kana liang kubur!
  Jeung battles galak rumble di Astrakhan. Kota di Volga mangrupakeun titik konci pertahanan Soviét. Sarta di dieu battles frantic sapertos ngamuk. Kawas ketel nu ngagelebug.
  Jeung beurat, pesawat deadly rurusuhan. Yu-288 mangrupakeun mesin pisan kuat. Sareng ngalungkeun bom kalayan kateguhan kolosal.
  Alenka squeals, masihan péngkolan ka Nazi, sarta ngalungkeun granat kalawan suku bulistir nya:
  - Lamun hiji jalma boga kecerdasan gorila a, anjeunna bakal bajak kawas kuda jeung dahar kawas anjing!
  Anyuta ngaluncurkeun kado rajapati maot ku suku bulistirna, ngancurkeun Nazi sareng blathered:
  - Hiji jalma ngawenangkeun dirina ditunda kerah, tapi pikeun ngabajak, anjeunna kedah dipukul ku pecut paksaan!
  Alla ngaluncurkeun lemon kalayan keuneung bulistir sareng ngagerem:
  - Politisi ngagaduhan saku ageung, tapi anjeunna ngan ukur copet anu teu penting!
  Maria, nembak lawanna, nyiwit:
  - Politisi anu ngajangjikeun pamilih bulan ti surga, parantos kakawasaan, ngantunkeun bentang bulan, sareng ngarenghik tina lapar di béntang!
  Matryona, seuri deafeningly, nyarios:
  - Iblis dina unggal kawijakan ajak pikeun nyokot tempat ti Gusti Nu Maha Kawasa, ngan politikus boga pisan saeutik bakat!
  Marusya, némbak musuh-musuhna, sareng percaya diri mowing aranjeunna, nyatet:
  - Hiji jalma narékahan pikeun jadi omnipotent, tapi kamajuan moral na teu nyieun hadé!
  Katresna téh tétéla witty ka gelar pangluhurna.
  Jeung perang lumangsung dina jalur knurled. Pesawat jet nuju diuji di Reich Katilu. Sarta ieu oge argumen rada serius dina sengketa jeung USSR.
  Hitler, tangtosna, henteu resep pisan. Perang terus, sareng Rusia nekad nolak, sanaos ogé nyerah. Patempuran ngagolak, siga dina sungut gunung seuneuan.
  Tungtung oktober. Kalmykia sagemblengna kawengku, sarta Nazi maju sakuliah Dagéstan.
  Kasuksésan Nazi, sanajan modest, tapi konstan. Armada Laut Hideung aya di ambang karusakan.
  Di dieu nyaeta sakabeh tim on penghancur diwangun ku katresna. Nice awak ngomong sahenteuna. Budak awéwé éta kutang sareng lumpat tataranjang suku, kedip-kedip nganggo keuneung buleud.
  Alice, komandan penghancur, yakin paréntah pikeun nyerang kapal pesiar pasis. Ngaluncurkeun torpedo sareng nyarios:
  - Dina perang, sapertos dina téater anu saé, tindakan salajengna henteu tiasa diprediksi, cimata pasti bakal ngeclak!
  Andriana téh pasangan nya, commanding sakabeh brood katresna. Aranjeunna lumpat kedip-kedip taranjang, keuneung buleud, jeung squeaked. Aranjeunna nyetél alat tambang.
  Andriana ngagorowok:
  Kuring yakin sakabeh dunya bakal hudang
  Bakal aya tungtung fasisme ...
  Jeung panonpoé bakal caang
  Nyaangan jalan pikeun komunisme!
  Veronica, sanggeus dipecat di Nazi ti mariem a, purred:
  - Dina perang, kawas dina pilem: aksi captivates, éta pernah meunang boring, ngan, sayang, bener maéhan!
  A penghancur kalayan bulistir-legged, disamak, langsing, katresna geulis pisan jumps ti sisi ka sisi. Anjeunna dialungkeun kawas bulu.
  Alice, nyentak-nyentak sukuna anu telanjang, ngagorowok:
  - Upami anjeun henteu gampang, bumi bakal tenang dina perang!
  Andriana, shooting akurat ti mariem, nyatet:
  - Budak awéwé anu tiasa ngalawan nyaéta ksatria!
  Alice ngabenerkeun dirina nalika anjeunna dipecat:
  - Henteu, anjeunna pahlawan!
  Jeung prajurit burst kaluar seuri. Jeung maranéhna némbongkeun basa maranéhanana. Jeung suku beauties, jadi anggun, sarta ngambah getih ditinggalkeun dina dek. Katresna kuat.
  Jeung taranjang, heels maranéhanana jadi buleud tur anggun.
  Alice émut kumaha anjeunna ditawan, sareng Nazi nyéépkeun dampalna ku pecut anu ipis sareng beureum-panas. Di dieu anjeun ampir taranjang ngagantung dina rak. suku bulistir anjeun tucked kana stock a. Jeung maranéhna tickle anjeun rod beureum-panas. Di dieu jeung ka pentil beureum saulas, beusi beureum geus cauterized.
  Alice disiksa jeung disiksa salila sababaraha poé. Tapi budak awéwé éta bisa kabur.
  Anjeunna ngawartoskeun patugas penjaga yén anjeunna terang tempat di laut, dimana aranjeunna ngalungkeun wadah emas anu diungsikeun ti Sevastopol. The fasis murag pikeun eta.
  Nya, Alice, sanaos sagala panyiksaan, tetep wani. Aranjeunna unchained nya jeung, jeung leungeun nya dihijikeun, nempatkeun dirina dina parahu. Jeung suku bulistir nya, rada kaduruk dina rak, manéhna bisa nyokot péstol jeung némbak dua fascists. Saterusna manéhna ngabongkar tali jeung swam jauh. Manehna cleverly dipariksa kaluar. Sarta earned hormat katresna.
  Ti departemen husus maranéhna nyoba nempel ka dirina , tapi Alice ngancam perwira husus pikeun ngatur kacilakaan, sarta ogé ngagantung dirina dina Jalang a. Aranjeunna sieun.
  Alice nyaéta awéwé anu gelut pisan ...
  Anjeunna malah nyerat kalayan lucu:
  - Algojo mikanyaah kampak tina pakarang, tapi dina perang anjeunna gaduh kaahlian kagok!
  Andriana satuju kana ieu, nyentak sukuna anu dipahat:
  - Anjeun masih tiasa masak sup tina kampak, tapi naon anu ditulis ku pulpen heroik teu tiasa ditegor ku kampak algojo!
  Yuliana gadis geulis pisan. Manehna ukur boga lawon belang belang ipis dina dada, jeung calana jero. Tapi manéhna jadi éndah tur geulis. Suku sadaya katresna dina penghancur nu bulistir, sarta pohara pikabitaeun.
  Nalika Germans ditawan, aranjeunna kapaksa cium katresna buleud, heels bulistir. Jeung tawanan dutifully ngalakukeun eta. Jeung maranéhna ngaletak keuneung katresna, sarta cium kalawan pelesir hébat.
  Juliana nyanyi:
  - Kami sanés garong jahat,
  Kami henteu hoyong maéhan ...
  Tapi keuneung telanjang nyeri,
  Abdi hoyong punch sadayana dina raray!
  Katresna, tangtosna, tiasa ngaraosan kasuksésan naon waé.
  Andriana, nyetak keuneungna, ngaluarkeun:
  - Oh, wates anyar, ulah nyieun kuring seuri!
  Alice satuju:
  - kasempetan Unlimited pikeun jalma anu teu nangtukeun wates pikeun diri!
  Veronica nampar sampéan bulistir na, clinked keuneung bulistir nya, sarta nyatet, baring huntu nya:
  - Jalma anu pangkuatna moal narik ambisi anu teu kaampeuh!
  Andriana nyarios lucu, ngacungkeun huntu sareng nembak mariem:
  - Hiji lalaki jauh ti Allah, sabab anjeunna teu indit jauh ti monyét dina niru alam na!
  Veronica, naksir aliran Nazi maju ku nembak akurat, grunted:
  - A politikus dina ambisi nyaeta dewa, dina métode beungeutna, sarta dina ngagunakeun hasil anjeunna babi outright!
  katresna Soviét tarung ogé. Tapi aya, tangtosna, leuwih Jerman, kitu ogé beauties di bikinis jeung tataranjang suku.
  Contona, Gerda téh bajoang langka.
  Manehna jeung mitra na diuk handap dina tank newest "Panther" -2.
  Katresna némbak di pasukan Soviét jeung ngagaur.
  Kami ajag jahat, urang mundur, henteu saé!
  Jeung maranéhna ngiceupan ku panon maranéhanana ...
  Gerda, kalayan bantuan toes bulistir nya, thrashed dina prajurit Rusia, sarta squeaked kalawan senang:
  - Saha anu sanés ajag dina kahirupan, tilu kulit diturunkeun tina anjeunna, anu sanés rubah dina pikiranna, anjeunna dibuntut sapertos hayam!
  Charlotte ogé pencét ku projectile akurat, megatkeun ngaliwatan tank Soviét, ditumbuk armor jeung yelped:
  - Ajag sok lapar, lalaki sok sugema, sareng politikus teu tiasa nyarios kecap anu leres!
  Christina, akurat pisan némbak musuh, sarta pencét tanghi Rusia ku projectile bisa nepi ka tiwasna, nyatet:
  - Rubah ngagaduhan bulu anu berharga, tapi jaminan rubah ti politikus henteu aya gunana!
  Magda nyandak sareng nunjuk bedil ka musuh, kalayan jempol kakina, ngagorowok sareng ngagerem:
  - Aya leuwih susu ti embe ti ti politikus anu pikiran téh domba!
  Gerda, terus akurat némbak di kandaraan Soviét, nyatet:
  - Dina pemilu, politikus sapertos antara wabah sareng kolera, sanaos politikus langkung tepa dina skizofrenia na!
  Charlotte pencét tilu puluh opat jeung tore down munara, nyebutkeun:
  - Politisi ngabogaan irung ajag pikeun mangsa, tapi manéhna sorangan babi siap-dijieun pikeun gutting!
  Christina deftly ngaluncurkeun projectile ngagunakeun toes bulistir sarta ngomong:
  - A politikus mangrupa domba jalu nu rushes kana tahta singa urang, sarta nalika anjeunna ngahontal luhur, anjeunna robah jadi rubah gutting pamilih hayam!
  Magda sacara agrésif nyatet, ngirimkeun bedil anu didorong ku diri Soviét salaku hadiah maot kalayan jempol kakina:
  - Aranjeunna teu percanten politikus, tapi maranéhna milih, maranéhna teu ngarti musik, tapi maranéhna ngadéngékeun willingly, maranéhna teu dahar mie, tapi willingly nempel kana Ceuli maranéhanana!
  Jeung maranéhna "Panther" -2 pisan aktif. Jeung projectile nu ngirimkeun pisan akurat.
  Mesin Jerman ngancurkeun sadaya tank Soviét kalayan percaya diri.
  Gerda némbak sareng nyanyi:
  - Hiji, dua, tilu - megatkeun saran!
  Charlotte seuneu akurat pisan, nyerang lawan sareng whistles:
  - Kami anu pangkuatna di dunya!
  Christina, némbak kalayan bantosan jari kaki bulistir na, nembus tilu puluh opat, nambihan:
  - Musuh sadayana soak di WC!
  Magda ngabeledug ka musuh sareng nyarios:
  - The Fatherland teu percanten kana lawon!
  Gerda nyentak:
  - Sareng urang bakal masihan oligarki jahat dina uteuk!
  Charlotte wittily nyatet, pencét hiji howitzer Soviét ku cangkang:
  - Emas ngan katingal geulis, kanyataanna, logam ieu, umat manusa geus salawasna ngalaman, geus jadi sombong!
  Christina, shooting di musuh, dikedalkeun dirina wittily:
  - Sanggeus bared dada nya, leuwih gampang pikeun awéwé nyocogkeun tilu kulit ti lalaki!
  Magda, némbak lawan, mimitina nyarios:
  - suku awéwé bulistir, nempatkeun lalaki di galoshes!
  Tangtu, katresna dina tank téh anggun. Jeung pilots nu coolest diantara Fritz.
  Albina sareng Alvina mangrupikeun aces anu paling dahsyat di jagat raya. Di dieu aranjeunna geus ngahontal jumlah lima ratus pesawat ditembak handap unggal. Ngan Marseille dihareupeun aranjeunna. Anjeunna dileler Grand Cross of the Iron Cross pikeun pesawat 500th tina armada Soviét. Tapi Albina jeung Alvina mimiti tarung teuing engké, sarta ku kituna maranéhanana baris geura-giru nyusul Marseille.
  Albina sareng Alvina nampi Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek emas, pedang sareng inten pikeun pesawat ka-500na.
  Sareng ayeuna aranjeunna tarung sareng pilot beureum.
  Albina mencét kancingna nganggo jari-jari kakina, némbak lima pesawat Soviét sakaligus sareng ngajerit:
  - Lamun lalaki hiji sapatu pinter, teras salawasna diuk di galosh a!
  Alvina, némbak ka pesawat Rusia sareng ngagulingkeunana ku jari kaki bulistir, nyatakeun:
  - leg taranjang A awéwé dina jangka waktu nu bakal nempatkeun boot wae di galosh a!
  Albina, ngalaksanakeun seuneu ditujukeun pisan kana kandaraan Soviét, wittily ngajawab, baring huntu nya:
  - Hiji lalaki anu mindeng kasampak di bulistir, suku bikang, diuk turun di galosh a!
  Jeung duanana budak awéwé, knocking handap sababaraha deui Yaks, squeaked:
  - Hiji suku awéwé bulistir, ogé ngajalankeun handapeun keuneung jeung sampurna diuk di galosh a!
  Prajurit di dieu bisa ditempo dina jangkungna hébat.
  Tapi lamun aya pilots Jerman megah, aya ogé geulis Soviét katresna-anggota Komsomol.
  anu tarung kalayan kakuatan anu hébat. Sareng aranjeunna ogé suksés némbak gerombolan Reich Katilu.
  Anastasia Vedmakova, nyandak éta sarta kalayan bantuan toes bulistir nya knocked handap Jerman sarta squeaked:
  - Hiji lalaki siap ngahurungkeun kaluar pikeun nyopot sapatu awéwé!
  Akulina Orlova, shooting di Nazi, wittily nyatet:
  - Anjeun tiasa ngaktipkeun boot mana wae di jero kaluar ku keuneung bikang bulistir!
  Anastasia ogé nyentak Fritz sareng nyerit:
  - The bulistir suku awéwé bakal ngahurungkeun sagala lalaki jero kaluar, sanajan anjeunna teh boot panungtungan!
  Akulina Orlova, knocked kaluar Focke -Wulf na hissed, baring huntu geulis nya;
  - Upami anjeun hoyong ngajantenkeun lalaki ka luar - cabut sapatu anjeun, upami anjeun hoyong nempatkeun anjeunna dina galosh, ngalaan keuneung anjeun!
  Sareng budak awéwé nyanyi babarengan:
  Perang ngamuk di jagat raya,
  Pikeun ngancurkeun pikeun maéhan tanpa alesan ...
  Sétan leupas
  Sareng maot sumping sareng anjeunna!
  
  Sareng saha anu bakal ngeureunkeun aliran
  Walungan getih sareng gelo...
  Sinar laser bakal ngajalankeun kana kuil,
  Jeung flash ngiles lalaki!
  
  Jeung rusuh sapertos
  Ngabanjir jagat...
  Hanjelu nasib umat manusa
  Tahan nyeri, sangsara!
  Katresna meureun sabagean katuhu. Perang sanés kabagjaan. Tapi dina waktos anu sareng, hiburan.
  Dua pilots aspiring Jerman, Eva jeung Gertrude, keur gelut dina Focke -Wulf narajang modifikasi. Aranjeunna nyerang target Soviét taneuh tina hawa.
  Eva, nembak sareng nembak rokét, nyarios:
  - Naha budak leutik tataranjang suku, sabab suku bulistir awéwé ngajadikeun lalaki leungit sirah maranéhanana, saolah-olah éta budak!
  Gertrude pencét rokét, pencét keuneung bulistir dina pedal jeung smashing bunker tentara Soviét sarta squeaked:
  - Kahayang ningali awéwé taranjang ngajadikeun lalaki hiji ngahurungkeun kaluar!
  Eva pencét deui, pencét tilu puluh opat, megatkeun munara jeung, wittily nyarios:
  - Dina raraga undress a awéwé, Anjeun mimitina kudu nempatkeun sapatu nya dina leres!
  Gertrude neunggeul lawanna ngagunakeun keuneung buleud tina sukuna anu anggun sarta ngomong:
  - Saatos ngabongkar baju dina waktos anu pas, awéwé bisnis bakal nyopot tilu kulit ti lalaki!
  Eva pencét bunker Soviét ku rokét sarta blathered:
  - Wanoja anu ngungkabkeun dirina dina waktosna moal janten tramp sareng bakal nempatkeun seueur sapatu pikeun lalaki!
  Gertrude, sanggeus meuncit pasukan Soviét, dikonfirmasi:
  - A awéwé tataranjang suku bakal nempatkeun sapatu dina lalaki, sarta nempatkeun anjeunna di galoshes, jeung ngahurungkeun anjeunna jero kaluar, sarta ngajadikeun anjeunna tataranjang suku panungtungan!
  Di dieu, tangtosna, logika katresna nu teu bisa ngajawab ngalawan dirina. Jeung katresna tarung tataranjang suku jeung di bikinis.
  Jeung maranéhna cinta lalaki ngora geulis, sarta sacara umum sapertos anu sipatna ngan super.
  Sareng upami aranjeunna nyanyi, maka saratus lalaki bakal dipaéhan!
  Di dieu katresna, dina dua sisi pantes tur geulis pisan, ku kituna dina kanyataanana lalaki ngahurungkeun kaluar!
  . BAB #5
  Kota Grozny, lengkep dikurilingan ku pasukan Nazi, murag dina awal Nopémber 1943. Batalyon jeung katresna peupeus kaluar tina cauldron sarta mundur ka Shali.
  Geus aya gunung, rupa bumi kasar, sarta eta janten leuwih merenah pikeun ngajaga pertahanan. Tanghi Jerman beuratna lumayan, khususna Maus, sareng éta henteu pikaresepeun pikeun ngalawan aranjeunna di gunung. Tangki T-3 parantos dikaluarkeun tina produksi, tapi versi T-4 anu dimodernisasi masih diproduksi. Sanajan kolot moralna. Tapi anjeunna masih bisa ngalawan T-34-76. Jeung gelut ogé. Meriam na malah leuwih kuat sarta miboga laju muzzle leuwih luhur batan tilu puluh opat.
  Tamara jeung katresna perang di Shali. Katresna diusahakeun tetep désa gunung kacida gedéna ieu - kota nyata.
  Geulis-geulis tarung kalawan gagah pisan.
  Tamara ngalungkeun granat kalayan sukuna, némbak ledakan sareng cooed:
  - Pikeun Motherland of USSR!
  Anna nembak Nazi. Torek T-4 nyoba nanjak lamping. Budak awéwé éta, ngalungkeun granat kalayan suku bulistir na, ngaleungitkeun mesin Nazi sareng ngagorowok:
  - Pikeun indung urang Fatherland!
  Akulina, némbak ka Fritz sareng keuneung bulistir na, ngaladénan anu maot dibungkus dina foil, vyaknula:
  - Motherland salawasna suci!
  Veronica, némbak musuh, sareng ngalungkeun lemon nganggo jari-jari kakina, masihan:
  - Pikeun raksasa Rusia!
  Olympias, wanoja raksasa ieu, ogé ngalungkeun granat ka Nazi kalayan jari-jari kaki bulistir sareng nyerit:
  - Pikeun komunisme!
  Tamara, ngalaksanakeun seuneu anu ditujukeun ka Nazi, sareng motong aranjeunna sapertos asahan tina tangkal, ngaluarkeun:
  - Langkung seueur tangkal ek di tentara, langkung kuat pertahanan urang!
  Anna nyatet, baring huntu nya, sarta shooting di Nazi kalawan akurasi kolosal jeung amukan:
  - Kuring baris ngancurkeun anjeun sadayana.
  Tank "Singa", kandaraan badag kalayan laras mariem panjang. Di dieu anjeunna gaduh gun 105 mm panganyarna, panjangna tong 100 EL. Jeung tétéla jadi gun pisan panjang. Jeung batang ieu nempel kaluar kalawan gaya bisa nepi ka tiwasna.
  Akulina nembak bazooka ka Nazi sareng ngajerit:
  - Kamulyaan ka jaman komunisme!
  Victoria ogé seuneu jeung roars:
  - Maha Suci pikeun Pahlawan Rusia!
  Olimpiada negeskeun ku némbak Nazi sareng ngalungkeun granat nganggo jari-jari kakina:
  - The greatest kamulyaan!
  Katresna, éta kudu dicatet, anu fenomenal, sarta pohara nice. Jeung coolness maranéhanana nyaéta kolosal.
  Tamara, némbak musuh, sarta baring huntu na, nyebutkeun:
  - Pikeun Rusia jeung kabebasan nepi ka ahir!
  Anna, némbak musuh, nyarios sacara agrésif, ngalungkeun granat nganggo jari kaki bulistir:
  Hayu urang nyieun haté urang ngéléhkeun dina unison!
  Jeung winks di mitra-Na.
  Akulina, ogé, bakal seuneu burst, ngored handap lawan-Na, jeung ngagaur:
  - Pikeun victories kuring ngaliwatan hateupna!
  Akulina Petrovskaya - lain gadis biasa. Anjeunna kedah ngaliwat pisan. Khususna, anjeunna katéwak maok sareng ditahan. Kuring ogé ngaliwat pusat tahanan budak ngora. Nya, teu nanaon, manéhna salamet. Manehna leumpang tataranjang suku ngaliwatan snowdrifts, tapi ngan janten healthier tur kuat.
  Victoria gelut jeung amukan frenetic. Masihan péngkolan dina musuh. Fritz turun ragrag. Lajeng, kalawan toes bulistir nya, manehna threw a granat. Motor ngabalieur.
  Budak awéwé éta ceurik:
  - Pikeun wates perkasa!
  Olympias gelut kalayan rasa ngamuk pisan liar. pukulan nya kuat tur crushing. Anjeunna leres-leres gadis monster. Jeung kitu thrashes lawan. Jadi Nazi aktip exterminating. Teu masihan aranjeunna kasempetan sakedik.
  Olympias ngagaur dina luhureun bayah na:
  - Maha Suci pikeun komunisme spasi ieu!
  Tamara, némbak Nazi, ngagero:
  - Maha Suci komunisme Lenin!
  Anna nembak lawan sareng nyerit:
  - Pikeun USSR!
  Akulina, mowing handap musuh, sarta growling, squeals:
  - Pikeun aérobatik pangluhurna!
  Victoria, shooting di Nazi, blurted kaluar:
  - Kanggo kameunangan anu paling fenomenal!
  Olympias, crushing tank Nazi, grunted:
  - Pikeun komunisme USSR!
  Tamara ogé némbak. Éta némbak akurat pisan, nutupan lawan kalayan burst anu akurat. Ieu mows kawas a squeaks:
  - Maha Suci kana jaman komunisme!
  Anna, némbak fasis, sareng motong aranjeunna kalayan sabit anu tepat tina aritna, ngagero:
  - Kamulyaan hébat pikeun pahlawan!
  Sarta throws granat jeung toes bulistir. Ieu nini.
  Akulina motong kaluar Fritz, aggressively roars:
  - Pikeun komunisme!
  Sarta twitches kalawan awak muscular.
  Victoria ogé ngéléhkeun Nazi. Sareng ku jari kaki bulistir anjeunna ngalungkeun hadiah pembunuhan ka lawan-lawanna sareng ngajerit:
  - Pikeun kaagungan dunya!
  Olympias ogé némbak musuh. Knocks aranjeunna kaluar kawas fluff baton jeung roars:
  - Maha Suci komunisme hébat!
  Jeung toes bulistir na, anjeunna throws granat kalawan gaya deadly, tearing musuh eta.
  Ieu kumaha anu lima nyandak musuh, sareng hayu urang ngored aranjeunna, sareng urang ngabasmi aranjeunna, sareng ngagiling.
  The Germans dieureunkeun sarta tuntas bogged handap. Di dieu eta jadi hésé, sarta aranjeunna squabble.
  Di dieu nu throwers gas, sarta aranjeunna meta aggressively. Jeung ngancurkeun posisi Soviét.
  Ketukan jeung " Sturmtigr " ti kajauhan, dina musuh - Tentara Beureum.
  Katresna Jerman nunjuk na pakarang timer propelled "Bear" na kumaha aranjeunna pencét musuh jeung eta. Jeung maranéhna bener tur tuntas bangsat up. Jeung cangkang beuratna hiji satengah centners megatkeun trenches Soviét jeung bunkers.
  Prajurit Frida ngagorowok:
  - Pikeun Reich Katilu greatest urang!
  Jeung kiceupan ka para mitrana. Saatos éta, budak awéwé pasis kalayan suku bulistir bakal seuneu deui.
  Jeung flies roaring jeung destructive. Sareng nalika ngabeledug, teras sadayana corong sareng bumi ngagolak tina panas kabentuk.
  Sumuhun, Jérman meunang pasukan Soviét tuntas. Salah sahiji pesawat TA-152 munggaran ngapung di langit. mesin multi-tujuan, kawas Focke -Wulf, tapi leuwih maju, gancang, maneuverable kalawan pakarang kuat sarta armor. Éta tiasa dianggo salaku pejuang sareng salaku pesawat serangan.
  Pikeun pasukan Soviét, mobil, terus terang, bisa jadi masalah badag.
  Helga ngapungkeun TA-152 sareng nyerang sababaraha tank Soviét anu badé caket sareng Shali. Budak awéwé api-api ogé. Ngarecah hateup munara ti tilu puluh opat kahiji jeung ngagorowok:
  - Abdi kageulisan bela diri!
  Lajeng eta narajang mobil kadua, nu nyoba ngagancangkeun. Tapi mindahkeun gears teu jadi gampang.
  TA-152 pierces korban ieu ku mariem 37-mm.
  Helga ngawaler sareng nyanyi:
  - Skidded, skidded kuring wae, skidded kuring!
  Jeung manehna winked dina dirina ... Di dieu manehna nyoba narajang Yak-9. Mojang Jerman gampang knocks anjeunna handap ku mencét pemicu kalawan suku bulistir nya jeung kiceupan confidently, nyebutkeun:
  - Abdi saé pisan!
  Helga katingalina janten budak awéwé kalayan aplomb hébat. Sareng ngalaksanakeun percobaan getih sareng musuh.
  Tur upami blows, mangka moal sigana saeutik ka saha.
  Helga némbak ka kendaraan Soviét sareng nyerit:
  - Nya, naha, mustahil hirup nurutkeun pikiran!
  Tur kalawan heels bulistir na anjeunna pencét setir. Ieu gadis - ka sadaya katresna, mojang.
  Sareng upami ngagorowok....
  Albina sareng Alvina di langit ogé prajurit anu aktip pisan sareng combative.
  Jeung katresna, pesawat Rusia, nabrak, pikir nu hirup téh alus jeung nu hirup téh alus.
  Jeung toes bulistir aranjeunna ngarahkeun bedil pesawat ka target. Mobil Soviét moal salamet. Jeung katresna ngéléhkeun aranjeunna kawas éta. Aranjeunna teu masihan anjeun kasempetan slightest.
  Leres, aya awéwé gelut,
  Leres, aranjeunna nyarios naon deui ...
  Aranjeunna wani nyerang Rusia,
  Sacara harfiah Sétan!
  Albina mangrupikeun prajurit dina formasi perang sareng ngagorowok nyalira dina luhureun bayahna:
  - Abdi bakal super, abdi bakal robah ! Juara Super!
  Jeung keuneung bulistir , kitu ogé nganiaya keyboard, jeung tearing lawan kana lembar leutik.
  Alvina, némbak lawan, ngagorowok dina luhureun bayah:
  - Sareng saha anu bakal urang mendakan di leuweung,
  Sareng saha anu bakal urang mendakan di leuweung ...
  Urang moal lulucon jeung éta,
  urang bakal cimata eta eta!
  Hayu urang pisahkeun!
  Jeung keuneung bulistir, kumaha manéhna baris nambahkeun musuh ka nangkeup deadly. Ieu budak awéwé - kabéh awéwé téh gadis coolest!
  Prajurit paling hack tempur. Sareng militan sareng agrésif sapertos panther.
  Jeung ucing Jerman badag dina serangan. Storming Astrakhan. Jeung ngancurkeun dina jumlah badag imah prajurit Soviét.
  Jeung maranéhna maot, tapi teu nyerah. Perkelahian sapertos kitu ngamuk.
  Gerda, tangtosna, aya di payuneun serangan sareng siap tarung. Janten anjeunna némbak, sapertos Robin Hood awéwé dina bikini. Sareng ieu sadayana awéwé anu saé.
  Tur upami anjeunna ogé nempatkeun nipple Scarlet dina sungut bodo urang.
  Karyana "Panther"-2. Ku jalan kitu, modifikasi rada béda tina tank ieu saddled katresna jeung mariem 75 mm 100 EL. Éta punchy, sareng langkung gancang-seuneu. Leres, sareng pasokan cangkang langkung ageung tibatan dina gun 88-mm.
  Gerda némbak ku jari-jari kaki bulistir sarta ngagorowok:
  - Hiji, dua, tilu... Cimata jeung napalm!
  Charlotte, ogé, dipecat saatosna sareng ngagorowok:
  - Opat, dalapan, lima - hayu urang maén gancang!
  Kristina thrashed, megatkeun ngaliwatan tank Soviét jeung chirped:
  - Kami wani-wani angkat ka perang, pikeun kakawasaan Nazi ...
  Magda némbak ku suku bulistir sarta chirped aggressively:
  - Sareng urang bakal maéhan aranjeunna sadayana - sadayana komunis!
  Katresna meta ka ekstrim na insanely agrésif. Jeung maranéhna "Panther" -2 kalawan shot akurat overturns nu howitzer Soviét.
  Budak awéwé nyikikik sareng nyanyi:
  - Kamulyaan pikeun dunya urang ...
  Jeung Elizabeth dina tilu puluh opat, kahareupna ngalaksanakeun serangan liar. Tur kalawan keuneung bulistir na mencet on pemicu. Jeung knocks handap musuh, screeching:
  - Hayu aya komunisme!
  Catherine kalawan toes bulistir nya ngirimkeun projectile kakuatan deadly, pierces musuh, sarta squeaks dina luhureun bayah nya:
  - Pikeun Rusia hébat!
  Elena nembak Nazi. Cangkang éta nabrak dahi Panther sareng ricocheted pareum.
  Budak awéwé ngagorowok:
  - Komunisme bakal sareng urang!
  Euphrasia ogé thrashed musuh maké toes bulistir nya. Manehna nojos T-4 jeung yelped:
  - Kamulyaan pikeun komunisme!
  Ieu katresna gelut. Na kumaha aranjeunna némbak, cangkang hiber pisan beautifully, sarta tilu puluh opat sorangan on move. Sareng cobian, angkat tina mobil sapertos kitu. Hese pisan.
  Tapi budak awéwé asup, sareng aranjeunna gelut dina bikini sareng nganggo suku bulistir. Prajurit anu éndah tur éndah.
  Tur upami aranjeunna meunang fucked up, mangka moal sigana saeutik ka saha. Jeung maranéhna ngirim cangkang jeung amukan liar.
  Elizabeth, kalayan bantuan toes bulistir nya, shooting di musuh, jeung knocking handap musuh, chirped:
  - Kamulyaan pikeun ideu komunisme! Kamulyaan ka Motherland urang!
  Ekaterina ogé némbak, ngagunakeun jari-jari kaki bulistir na, pencét Fritz sarta squealing:
  - Pikeun Fatherland sareng kameunangan dugi ka akhir!
  Elena, némbak lawan, ngajawab sacara agrésif, nyéépkeun huntu mutiara sareng kedip-kedip, kalayan panon inten biru:
  - Komunisme ruang angkasa urang kasohor!
  Euphrasia , shooting di musuh, pencét anjeunna kalawan kolosal, akurasi fenomenal, dikaluarkeun:
  - Pikeun Motherland jeung Stalin - cheers!
  Budak awéwé écés gagah, sareng sadayana tiasa ...
  Désémber 1943 parantos sumping.
  Alenka sareng timnya ogé tarung di Astrakhan sareng tetep aya di dinya. Srikandi keur gelut.
  Alenka péngkolan, motong garis Nazi, teras ngalungkeun kado maot kalayan jempol sareng ngagaur:
  - Hiji lalaki téh sarupa gibbon a, ngan, hanjakalna, leuwih sering di intelek ti di potency!
  Anyuta, némbak musuh, sareng motong musuh, masihan bungkusan anu ngabeledug kalayan keuneung bulistir sareng nyentak:
  - Lalaki boga kalde stubbornness, ambisi singa, tapi kanyataanana anjeunna embe!
  Alla, némbak akurat ka Fritz, nyentak:
  - Hiji lalaki keur awéwé téh kawas tempat slop pikeun sapi, anjeun moal bisa ngalakukeun tanpa eta, tapi disgusting mun ngadeukeutan!
  Maria, némbak Nazi, ngawaler:
  - Naon anu umum antara lalaki jeung jamban di kamar awéwé - kanyataan yén awéwé ngan bleat di lalaki!
  Marusya, motong kaluar Nazi sarta ngalungkeun granat kalawan toes bulistir nya, vyaknula:
  - Wanoja mangrupikeun rubah licik anu tiasa ngahakan singa sapertos kelenci!
  Matryona, ngancurkeun Nazi, sareng kalayan jempol kakina, ngalungkeun tentara bayaran, muttered:
  - Wanoja peryogi lalaki sapertos budak sebat, anjeunna henteu ngéléhkeun lalaki, maka moal aya kahirupan!
  Alenka, nembak Fritz, ngagorowok:
  - Awéwé butuh lalaki siga tanduk babi, ngan jas bulu sumbangan lalaki mahal!
  Jeung tim awéwé bulistir-legged kumaha seuri, baring huntu maranéhanana, jeung ngalungkeun granat jeung ramo bulistir maranéhanana.
  Prajurit budak awéwé téh dashing. Unsur maranéhna pikeun ngalawan, unsur maranéhna pikeun ngalawan!
  Astrakhan, sigana, moal nyerah. Sajauh katresna dieu, bener gelut.
  Pasukan militér ti Reich Katilu téh kolosal. Divisi tank anyar anu kuat pisan di dieu. Produksi tank naek. Henteu aya bom, tiasa waé nyayogikeun tenaga kerja ti Italia, Perancis, Belgia sareng Walanda di Afrika.
  Sarta ogé ti Afrika nimba minyak, tungsten, loba elemen, kaasup uranium.
  Hartina, tank anyar dicap. Dina sababaraha hal, penampilan "Panther" -2, hadé ditangtayungan tur leuwih beurat pakarang, ku mesin leuwih kuat, boga dampak considerable dina kursus perang.
  Aya beuki loba tank jeung pesawat. Karya parantos réngsé dina Yu-488. Pesawat produksi munggaran Reich Katilu kalayan opat mesin. Pohara kuat sarta gancang. Sorotanna nyaéta daérah jangjang anu kawilang leutik, ku sabab éta ngebom tiasa ngapung dina laju 700 kilométer per jam. Ieu ngandung harti yén pejuang Soviét pasti moal nyekel anjeunna.
  Jadi USSR boga masalah anyar brewing. Pasukan Tentara Beureum saleresna atos. Barudak sakola diasupkeun kana mesin. Rumaja ti umur opat welas geus tarung, ampir resmi. Budak, tangtosna, pinter, sareng sacara umum, pejuang anu saé. Dina umur ngora, malah leuwih gampang pikeun nyumputkeun na nanjak tangkal. Sareng kaahlian militér dikuasai langkung gancang. Rumaja tarung ogé déwasa, aranjeunna harder pencét. Leres, sareng sacara psikologis langkung hese némbak barudak.
  Urang Jérman gaduh sababaraha sniper awéwé, sareng pejuang ngora teuing henteu pikaresepeun pikeun awéwé anu némbak, isin ...
  Sumuhun, aranjeunna mimiti nelepon di USSR ti opat belas taun. Sarta ogé nempatkeun dina leungeun jeung pensioners. Aya beuki loba awéwé di pasukan. Utamana willingly narima kelamin adil di tank jeung aviation pasukan, sarta di snipers. Awéwé téh snipers alus . Sarta saprak aranjeunna biasana leuwih leutik batan lalaki, éta leuwih merenah pikeun aranjeunna tarung di tank, sarta aviation ogé. Seringna rumaja ogé tarung dina tank. Ieu kudu dicatet yén budak lalaki jeung awewe leuwih sénsitip jeung kulit maranéhanana, sarta planes jeung tank maranéhanana kurang kamungkinan kana pencét ti lalaki dewasa. Rumaja henteu goréng dina peran jelema nu nembak teu brukbrak. Budak lalaki bisa ngorondang kana sela nu leuwih heureut, nyamur, atawa naek tangkal. Mindeng tentara mimiti datang di sakuliah pejuang di handapeun opat belas taun.
  Perang meakeun sumber daya manusa. Jeung wewengkon ieu jadi kirang na kirang dina kontrol USSR. Sareng masih kedah ngalawan seueur tentara leumpang Jepang. Sumuhun, sarta aya tanghi samurai alus, sarta utamana pakarang timer propelled. Éta ogé muncul dina runtuyan jeung tank sedeng, comparable dina kakuatan ka T-34, komo leuwih kuat dina armor frontal.
  Ku kituna bahaya mun underestimate Jepang. Sareng pikeun ngalawan éta urang peryogi prajurit.
  Stalin gugup sareng beuki sering ngamuk. Tanggal 25 Désémber 1943, paréntah dikaluarkeun yén anggota kulawarga anu pasrah bakal ditembak, kalebet murangkalih umur dua belas taun, sareng anu langkung ngora bakal dikirim ka koloni tenaga kerja.
  Detachments barrage dipaké beuki sering. Jeung maranéhna ditémbak leuwih aktip, sarta dipaké panyiksaan.
  Stalin janten saukur teu kaampeuh. Beria éta kahiji nyoba negotiate a karapihan misah jeung Nazi. Tapi Hitler teu hayang karapihan. Manéhna hayang sagemblengna nalukkeun USSR. Utamana bari sekutu anu kaluar kontrol-Na tur kaluar jangkauan.
  Pesawat jet dikembangkeun dina Reich Katilu. Anu mimiti, ME-262, tapi bajoang ieu diperlukeun mesin leuwih dipercaya dina urutan teu ngadat teuing mindeng.
  Arado sareng proyék Yu-287 sigana ngajangjikeun .
  The newest TA-152 geus ditémbongkeun sorangan rada alus dina prakna, salaku wahana multi-tujuan sarta pohara gancang. Sacara umum, militér Jérman langkung kuat dina hawa dugi ka ayeuna. Leuwih ti éta, Yaks Soviét jeung Laggies , alatan kurangna aluminium, tétéla jadi kandaraan baku heavier na kirang maneuverable. Jadi kualitas aviation Soviét turun ka tingkat kritis. ME-309 kalawan pakarang kuat na, sanajan nyokot kana akun masalah jeung maneuverability, coped ogé kalawan kandaraan Soviét, displacing ME-109. Sareng TA-152 kedah ngagentos Focke -Wulf.
  Janten urang Jérman langkung seueur hoki.... Tapi gawé dina téhnik ieu dilaksanakeun.
  Contona, Lev-2 jangji baris jadi tank munggaran kalayan skéma perenah anyar. Ku cara nempatkeun transmisi jeung mesin dina hiji blok di hareup tank, sarta mindahkeun turret ka pungkur, Germans disimpen dina aci caddy jeung lowered jangkungna wahana. Hasilna, "Singa" -2 tétéla jadi loba torek, sarta ku kituna leuwih gancang.
  Kusabab kasusah perang, produksi tanghi beurat ampir ceased di USSR, ampir sagalana dina séri ieu ngahijikeun T-34-76. Jadi Nazi, dina proyék pikeun nyieun tank utama anyar, teu deui dimaksudkeun pikeun nyieun armor samping teuing kandel. Jeung "Singa" bisa pas dina lima puluh lima ton, kalawan mesin 1200 horsepower. Sanajan kitu, beurat tank Lev-2 bisa geus salajengna ngurangan ku cara ngurangan haliber gun teh. Urut geus jelas jadi kaleuleuwihan. Leuwih ti éta, tilu puluh opat kagungan armor kualitas-low, komo 37-mm, gun Jerman luntur geus mimiti nembus aranjeunna.
  Stalin jelas freaking kaluar ... Sarta anjeunna ngalungkeun guludug jeung kilat ... Tapi anjeunna teu bisa ngalakukeun nanaon ...
  Dina Poé Taun Anyar urang Jérman mimiti narajang bagian acan unoccupied of Astrakhan dina délta Volga. Ayana loba halangan walungan, rupa bumi hésé, deukeutna Laut Kaspia diwenangkeun Tentara Beureum tighten pertahanan Astrakhan, sarta tetep malah leuwih hade tinimbang Stalingrad. Leuwih ti éta, katresna Soviét némbongkeun heroism unparalleled.
  Sareng di Kaukasus, khususna dina usum tiis, hese pisan pikeun ngaliwat pagunungan. Leres, éta Germans pindah sapanjang basisir leuwih merenah tina Laut Kaspia. Makhachkala, janten wates, dimana pasukan Soviét, sanggeus ngumpulkeun sakabeh pasukan maranéhanana kana fist a, diusahakeun pikeun ngeureunkeun Nazi.
  Tapi amunisi, anu dikirimkeun ukur ku laut, henteu cekap ...
  Tamara berjuang pisan sareng batalyon awéwé tataranjang sukuna.
  Prajurit awéwé perang nekad sareng nunjukkeun kapahlawanan anu teu aya tandingan sareng kawani anu hébat.
  Jeung ampir taranjang perang dina usum tiris jeung ibun.
  Tamara ngalungkeun granat ku suku bulistir na, sareng ngabeledug, nyéépkeun lawan sareng ngagorowok:
  - Pikeun USSR!
  Anna ogé ngalungkeun granat kalayan jempol sukuna sareng ngahuleng:
  - Pikeun komunisme!
  Akulina méré burst well-ditujukeun, knocked kaluar musuh jeung ngagorowok:
  - Pikeun kaagungan Rusia!
  Victoria pounded di musuh, mimiti mow handap musuh, motong janggot na kawas agul sarta muttered:
  - USSR bakal nangtung!
  Olympias, némbak ka musuh sareng ngalungkeun bungkusan ngabeledug ku jari-jari kaki bulistirna, nyarios:
  - Pikeun Fatherland sareng kameunangan dugi ka akhir!
  Ieu kumaha katresna tarung. Aranjeunna meta desperately tur kalawan tekad kolosal.
  Tamara, bari syuting, nyatet:
  - Sétan moal nyandak aranjeunna, teras kami bakal nyandak aranjeunna!
  Pertempuran di dieu brutal sareng dina waktos anu konstruktif ....
  Anastasia Witchakova keur gelut di langit... Beungeutna malah twists ku amarah, sarta manéhna squeals:
  - Salam era komunisme!
  Jeung ku toes bulistir anjeunna nunjuk meriam pesawat ka udagan sarta némbak ka handap pesawat musuh, nu satutasna anjeunna squeals:
  - Pikeun kasuksésan kuli!
  Akulina Orlova, knocking handap lawan, confidently roars, baring huntu:
  - Pikeun sapertos komunisme hébat, dina sakabeh planét!
  Pilot ngajerit:
  Malah murangkalih terang urang!
  Jeung ku toes bulistir na anjeunna nunjuk mariem pesawat ka udagan, sarta ngancurkeun musuh, sarta squeaks:
  - Dina ngaran jaman komunisme!
  Hayu urang nyanghareupan éta, mojang téh terminator sarta seuneu ngaduruk. Teu aya gunung seuneuan anu tiasa dibandingkeun sareng éta.
  Akulina Orlova nyanyi:
  - Kuring geus, dinten naon, iman ka Allah ngimpi, abdi jadi puguh, abdi teu hoyong solat!
  Jeung aggressively winked beauties.
  Di dieu aya gelut ...
  Jeung pesawat katresna 'katinggaleun jaman. Sareng ieu mangrupikeun minus solid maranéhanana. Sareng ogé beurat sareng henteu maneuverable ...
  Salah sahiji budak anu perang ditémbak, sarta anjeunna teu boga waktu pikeun luncat kaluar kalawan parasut a. Sareng ieu, tangtosna, mangrupikeun prestasi kolosal na.
  Katresna tarung dina hawa sareng seneng-seneng...
  Albina sareng Alvina tarung dina pejuang ME-309 anu saé sareng, tangtosna, aranjeunna aktip nampi skor.
  Katresna reueus pisan kana kasuksésan maranéhna ...
  Albina nembak pesawat Soviét, kalayan bantosan kaki anu elegan, telanjang, sareng nyerit:
  - Pikeun garuda urang!
  Alvina mowed turun tilu mobil Rusia dina hiji burst sarta ngagorowok:
  - Pikeun falcons urang!
  Katresna ngagaduhan ka handap pikeun bisnis bravely ... Tapi maranéhanana ogé resep nyiksa prajurit Rusia.
  Di dieu hiji pilot budak ngeunaan opat belas kawengku. Jeung keuneung buleud barudak geulis urang goreng anjeunna. Lajeng aranjeunna mimiti dousing lalaki taranjang jeung cai és ... Lajeng cai ngagolak, jeung deui cai és.
  Ieu mangrupikeun kaéndahan anu berjuang ...
  Albina nyanyi:
  -Pikeun taring, cakar, huntu, tinju urang!
  Alvina ngajerit dina luhureun bayah:
  - Éta rék gelut alus!
  Jeung katresna terus miracles miracles jeung toes bulistir maranéhanana sarta némbak ka handap planes Soviét.
  Tapi, pilot Rusia ogé ngajawab aranjeunna. Alice sareng Angela nembé ngalih ka Yak-9. Sarta hayu urang thresh Jerman sarta masih nyanyi dina waktos anu sareng;
  Anjeun mangrupikeun perwujudan nagara anu gagah,
  Kawan Lenin sareng Kawan Stalin...
  Di USSR, sadaya jalma leres-leres sami,
  Jeung fists dijieunna tina beusi jeung waja!
  
  Pikeun Lenin, sato galak Adolf teu sieun,
  Ayeuna Vladimir nyaéta pamimpin Comrade Stalin ...
  Kami pencét Fritz dina panon sanés dina halis,
  Sadayana Nazi ancur sakaligus!
  
  Rusia mangrupikeun tanah air kuring
  Tanah Air anu agung, tanpa wates...
  Sadaya bangsa mangrupikeun hiji kulawarga,
  Urang geura-giru bakal hirup dina komunisme!
  
  Hayu urang jadikeun nagara urang kuat
  Hayu Rusia gancang janten héjo ...
  Urang bakal pencét fasis dina dahi, rada,
  Sareng percanten ka abdi, kakuatan urang henteu janten batu!
  
  Sareng Yesus salaku pamimpin anu cukup hébat,
  Anjeunna Gusti urang, sareng Gusti Bodas Alam Semesta ...
  Jeung Fuhrer bakal keok pisan teuas,
  Barina ogé, kaunggulan urang geus jadi unchanged!
  
  Sumuhun, demi Motherland urang, santo,
  Urang bakal sengit ngalawan Fritz ...
  Budak awéwé ngajalankeun tataranjang suku dina salju
  Manehna hayang ngalawan dina amukan!
  
  Leres, Stalin ayeuna parantos janten pamimpin Soviét,
  Saé pisan, gagah sareng terampil ...
  Rusia komunisme, ulah noél musuh ,
  Sanajan kakawasaan Lucifer aya sareng anjeun!
  
  Urang tiasa kéngingkeun Hitler, percanten ka kuring
  Padahal dikurniakeun ku kakuatan setan...
  Hiji Hitler nyaéta sato galak predator,
  Sanajan ngaku Fritz teu morons!
  
  Pondokna, urang bakal asupkeun pejuang Berlin,
  Aya Lenin, alias Stalin, bakal sareng urang ...
  Fasis kawas anak anjing gampang luh,
  Jeung yakin yén kakuatan urang moal ngurangan!
  . BAB #6
  Taun anyar 1944 geus anjog ... Sanajan kaayaan hésé pisan di fronts, karya dilumangsungkeun di USSR pikeun nyieun parabot anyar. Khususna, harepan anu ageung dipasang dina tank IS-2 sareng senjata anu kuat. Meriam 122-mm tiasa janten argumen anu kuat dina perang ngalawan Nazi. Harepan ogé disematkeun dina T-34-85 ku gun anu langkung kuat, turret anu langkung ageung, tapi hull sareng chassis anu sami.
  Kaayaan éta parah sareng kapal terbang. Yak-3 teu bisa balik kana produksi alatan kurangna kualitas luhur duralumin, sarta LAGG-7 teu bisa dihasilkeun tanpa turunna dina produksi alatan mesin anyar.
  Ku kituna Stalin mutuskeun yén pikeun ayeuna bajoang Soviét utama tetep YAK-9 na LAGG-5, sarta pesawat serangan IL-2 éta gampang pikeun ngahasilkeun sarta survivable. Sarta di tanghi aya transisi bertahap ka T-34-85 jeung IS-2.
  Sanaos supados henteu aya turunna produksi ...
  Jeung hareup bursting di seams, nu Germans nangkep Kaukasus. Makhachkala murag, sareng aranjeunna parantos ngadeukeutan wates Azerbaijan!
  Di dieu Tamara perang jeung battalion awéwé nya. Deui, katresna dina rags tina tunics jeung tataranjang suku perang ngalawan pasukan musuh unggul.
  Tamara muru ka Nazi, ngancurkeun sababaraha musuh. Lajeng ku toes bulistir nya ngalungkeun granat kalayan kakuatan deadly sarta chirped:
  - Kamulyaan ka USSR!
  Anna némbak Nazi akurat pisan. Jeung ku toes bulistir nya, manéhna threw granat tina gaya bisa nepi ka tiwasna, tearing lawan eta.
  Lajeng anjeunna ngagorowok:
  - Kamulyaan pikeun komunisme!
  Akulina, nembak musuh, neukteuk tentara leumpang pasis. Anjeunna neukteuk Fritz, ngalungkeun granat kalayan suku bulistir sareng nyerit:
  - Pikeun Rusia, indung hébat urang!
  Victoria, némbak musuh, sarta ngalungkeun granat ka anjeunna kalawan suku bulistir nya, nyatet:
  - Pikeun Motherland hébat!
  Olympias, ogé némbak tina bedil mesin, ngagorowok:
  - Maha Suci ka jaman komunisme hébat!
  Pejuang awéwé luar biasa ...
  Aranjeunna tarung, sakumaha sakuduna pikeun beauties ...
  Tamara, bari gelut, inget awal perang. Kumaha manehna kapaksa kabur ti pasukan Jerman. Manehna lajeng ngadéngé tabrakan guntur gun. Budak awéwé éta ninggalkeun cannonade. The Germans bray sobat nya Tatyana, nyandak kaluar sapatu anyar nya, tore kaluar perhiasan sarta anting nya. Jeung maranéhna drove tataranjang suku nya kana inguan ... Tatyana éta putri sekretaris panitia régional, sarta manehna teu mindeng kudu leumpang tanpa sapatu. Ieu mangrupikeun hinaan kareueus; leumpang tataranjang suku sapertos jalma biasa nyiksa dampal suku anjeun. Budak awéwé éta nyababkeun sukuna getihan sareng moaned unggal léngkah.
  Tamara ogé maké sapatu anyar nu geus dibikeun ka manehna, sarta ti lila leumpang manehna geus chafed tumit nya. Jeung manéhna nyokot off sapatu nya, indit tataranjang suku. Manehna teh gadis ti désa, anu ngalakukeun tugas na di Ukraina. Salaku murangkalih, sukuna malah leumpang sapanjang lamping gunung. Sareng ieu, tangtosna, teu tiasa dibandingkeun sareng jalan-jalan di dataran. Memang bener yén calluses on dampalna nya geus kaluar, sarta teu jadi nyaman keur leumpang. Tapi suku gancang jadi kasar deui. Sarta manéhna boro nalangsara.
  Tapi Tatyana geura-giru knocked handap suku na jadi teu bisa deui leumpang. The Germans bakal ditémbak nya, tapi aranjeunna nyandak karunya kana kageulisan. Aranjeunna nempatkeun kuring dina gorobag, tapi sabalikna aranjeunna ngajantenkeun kuring nyanyi. Tatiana ngagaduhan sora anu pikaresepeun sareng nyanyikeun sababaraha lagu nétral sacara politis pikeun aranjeunna.
  Naon anu lumangsung ka dirina salajengna, Tamara henteu terang. Manéhna sorangan walked ngaliwatan leuweung, ngarasa jeung suku bulistir nya, tubercles, nabrak, twigs, komo manéhna pleased. Kituna lamun leumpang sapanjang batu seukeut gunung, lajeng malah disebut tapak suku, lamun leumpang lila bakal seukeut tur nyeri. Jeung malah leuwih pikaresepeun leumpang dina cucuk. Nalika ieu nempel kana dampal suku, éta janten langkung nyeri, bahkan pikeun dampal suku awéwé anu kasar.
  Tamara dina kampanye ieu nungkulan kacapean sarta lapar. Budak awéwé tuang buah beri, sareng éta henteu cekap. Jeung Germans maju gancang. Di leuweung Ukraina, Tamara, biasa hirup di pagunungan, teu nyaho jalan na. Kuring leungit, sarta réngsé nepi di pungkur.
  Jeung ayeuna, kawas ucing diburu di leuweung. Lajeng gadis bray Germans dina motor. Aranjeunna ngeureunkeun mobil kalayan stroller pikeun nyandak cai. Jeung Tamara crept nepi ka gun mesin, jeung kumaha eta motong ti eta di musuh. Sarta motong uncertainly, tapi akurat. Jeung Nazi ragrag na writhe di kanyeri. Tamara ngabéréskeun aranjeunna. Manehna dipindahkeun hiji keuneung bulistir kana gado, anjeunna murag. Jeung mojang meunang anjeunna.
  Sanggeus éta, kageulisan naek kana motor, sarta mencét pedal kalawan suku nya, ditarik kaluar.
  Jadi pindah sabudeureun leuwih senang ti leumpang jeung tataranjang suku.
  Tamara nyanyi sapanjang jalan:
  - baraya denok, cinta, cinta baraya hirup! Anjeun teu kedah repot sareng kapala kami!
  Ieu kumaha raja perang jengkar.
  Tur ayeuna manehna gelut fascists kawas terminator Komsomol. Tapi angkatanna henteu rata, sareng batalyon budak awéwé kapaksa mundur. The battles dieu kulub kawas cai dina ketel gigantic leuwih gunung seuneuan.
  Anna, némbak sareng ngalungkeun granat tiwas kalayan jari kaki bulistir, nyatet:
  - Dina perang, sagala cara anu alus, iwal bunuh diri!
  Akulina, nembak musuh, knocking handap Nazi, nyatet:
  - Dina sagalana urang bakal kahiji!
  Jeung keuneung bulistir gadis urang nyerah kado karuksakan.
  Victoria, némbak fasis sareng neunggeul musuh-musuhna ku semburan bedil mesin, nyarios:
  - Moal aya rahmat pikeun musuh!
  Jeung ngiceupan ka para sahabatna.
  Olympias ngalungkeun sukuna anu bulistir, dipahat dina kebat granat beurat sareng ngajerit:
  - Pikeun kaagungan pangadilan paling manusiawi di dunya jeung komunisme!
  Para prajurit di dieu leres-leres mulya, sareng sigana ti jaman antariksa.
  Aranjeunna tarung kalawan ferocity kolosal.
  Tapi Nazi masih maju di Kaukasus. Dina Pébruari 1944, Jerman jeung Turki ngahiji, motong pasukan Soviét jadi dua bagian unequal.
  Fuhrer nungtut pikeun ngabéréskeun USSR. Astrakhan masih dicekel. Nazi aya dina bentuk tarung sapertos biasa... ME-262s munggaran anu gelut dina hawa. Ieu kudu dicatet yén maranéhna teu nyieun sensasi a. Dina speed tinggi teu pisan merenah pikeun pencét ti mariem pesawat 30-mm. Leres, ieu kedah diperhatoskeun sacara serius. ME-262 ogé ngagaduhan sababaraha masalah kusabab beuratna beurat. Kalawan maneuverability hususna.
  Leuwih suksés dina pamakéan TA-152, nu murag asih jeung pilots, sarta jadi workhorse a. Nyatana, mobil sareng tukang ngebom garis hareup, sareng pesawat tempur sareng serangan. Malah aya gagasan pikeun mindahkeun lengkep aviation Jerman kana pesawat ieu. Diantara kaunggulan na, éta kudu dicatet survivability jeung speed, sarta pakarang kuat, cocog pikeun duanana hiji pesawat serangan jeung bajoang a.
  ME-309, anu dimodernisasi, ogé dianggo langkung aktip. ME-109 oge masih dina layanan, tapi teu dihapus dina urutan teu ngurangan produksi. Malah aya modifikasi anyar ME-109 "K" ku mesin leuwih kuat, angkatan jeung lima mariem hawa sakaligus. Anjeun teu bisa ngéléhkeun mesin saperti kitu gampang.
  ME-309 ogé nampi mesin anu langkung kuat sareng jangjang anu disapu. Mobil anu bahaya pisan. pilot Soviét masih ngalayang pesawat heubeul, sarta kualitas maranéhanana ngan turun. Sajauh kitu, Yak-9 teu jadi goréng, éta rada maneuverable, sarta teu merlukeun speed kaleuleuwihan.
  Pasukan Jérman kuat... Sengketa timbul ngeunaan tank T-34-85. Naha armor turret kedah langkung kandel? Barina ogé, dina hal ieu beurat bakal nambahan. Sarta eta kudu dicatet yén kualitas armor Soviét geus fallen. Unsur alloying aya dina suplai pondok, sarta kualitas las atawa casting geus fallen ka tingkat kritis.
  Tapi budak awéwé gelut sapertos pahlawan ...
  Lajeng tank Elizabeth urang rusak jeung katresna ninggalkeun. Tataranjang suku jeung bikini-clad, aranjeunna ngajalankeun ngaliwatan salju, ninggalkeun footprints anggun.
  Catherine nyatet kalawan katingal jahat:
  - Urang tuntas dicekek!
  Elena nyatet kalayan amarah:
  Tapi urang tetep bakal meunang!
  Elizabeth nembak péstol, neunggeul tukang motor Jérman jeung ngagerem:
  - Kuring pencét hiji Jerman! Kumaha anjeunna bakal kéngingkeun leres ti kuring!
  Efrasia energetically nyatet:
  "Aranjeunna mungkas kahirupan di dinya, sareng aranjeunna moal tiasa kabur deui!"
  Catherine éta gadis agrésif, sarta manéhna nyanyi:
  - Dina amukan urang, urang nyanyi lagu kakaisaran!
  Katresna lumpat sorangan, sarta heels buleud bulistir maranéhanana flash.
  Budak lalaki, ningali budak awéwé, sieun naros ka aranjeunna:
  - Sareng dimana anjeun asalna tina tataranjang suku?
  Elizabeth ngajawab:
  - Hayu urang ngalakukeun manuver taktis!
  Budak éta ngahuleng:
  - Hiji, dua - duka henteu masalah,
  Anjeun teu kedah mundur!
  Jaga irung sareng buntut anjeun langkung luhur nganggo pipa,
  Nyaho yén babaturan leres salawasna sareng anjeun!
  Catherine nyegrek, ngacungkeun huntuna:
  - Nyaho yén sobat sajati salawasna sareng anjeun!
  Elena ngajerit:
  - Tong sieun! Urang bakal uih deui....
  Sarta sakabeh opat katresna ngagorowok di chorus;
  Kuring yakin sakabeh dunya bakal hudang
  Bakal aya tungtung fasisme ...
  Jeung panonpoé bakal caang
  Jalan, illuminating komunisme!
  Prajurit siap ngancurkeun Jerman mana wae ... Jeung tataranjang suku dina salju aranjeunna jadi seksi tur geulis. Kumaha geulisna katresna ieu, kawas ros mekar tur unfading.
  Muhun, Hitler teu bercanda, sarta sabudeureun Motherland urang, anjeunna spinning awan. Anjeunna sinks huntu na kana pisan jantung, sarta inuman getih nya!
  Jeung katresna ninggalkeun ngambah geulis pisan balik aranjeunna. The Germans nuturkeun lagu ieu sarta thump on tuur maranéhanana sarta neuteup greedily. Ieu prajurit liar. Jeung Germans cium footprints katresna.
  Jeung Anastasia Vedmakova jeung Akulina Orlova tarung di langit. Dua budak awéwé éndah.
  Anastasia, némbak Nazi sareng malikkeun pesawatna, nganggo jempol kakina, nyanyi:
  Urang bakal tarung pikeun isukan caang!
  Akulina, neukteuk buntut Nazi ngagunakeun jempol kakina, nyereng:
  - Hayu urang cium!
  Jeung katresna deui thresh nu Germans tanpa karunya atawa upacara. Éta kumaha pinter maranéhna.
  Anastasia, deui ngahurungkeun Yak-9 na, squeaking, vyaknula:
  - Éta nami komunisme!
  Akulina satuju sareng ieu:
  - Kuring yakin sakabeh dunya bakal hudang ...
  Anastasia, knocking handap Jerman, muttered:
  - Tanah air mangrupikeun panonpoé urang!
  Sareng sapertos awéwé tarung di dieu, kelas Soviét pangluhurna.
  Jeung Germans meunang eta, pisan teuas. Sareng operasi militer ngembang ...
  Dina Maret, Nazi mimiti badai Baku. Aya serangan ka kota badag pinuh ku minyak. Perangna galak.
  The Germans cangkang Baku maké barisan mariem jeung mortir beurat.
  Jeung dibom ku stormtroopers. Tapi bom ogé diturunkeun ku Yu-488 anu pang anyarna, anu dibédakeun ku kakuatan kolosal. Mesin ieu ngan sato galak.
  Salah sahijina nunjukkeun Gertrude, Eva, sareng Frida. Budak awéwé geulis, gaduh pandangan anu saé, leupaskeun bom dina posisi Soviét. Sareng aranjeunna maéhan prajurit Tentara Beureum sareng warga sipil.
  Baku ngahuru... Haseup naék tihang. Sumur minyak ogé kahuruan, kabéh hurung.
  Gertrude nyebutkeun bari nyengir:
  - Allah mikanyaah Jerman!
  Eva, mencét uas kalawan keuneung bulistir sarta ngaleupaskeun bom, satuju:
  - Tangtosna! Kami mangrupikeun lomba anu dipilih!
  Frida nyanyi agrésif:
  - Umat urang anu dipilih ti sawarga!
  Jeung ngiceupan ka para sahabatna. Ieu katresna didieu jeung gelut, ngan perwujudan aggressiveness. Jeung kakuatan tempur.
  Gertrude méré burst bedil hawa, sarta chirped:
  - Pikeun kaagungan Fatherland urang!
  Hawa, némbak lawan, dikonfirmasi:
  - Pikeun kaagungan kolosal!
  Katresna bisa ditempo gancang mastered nu planes. Ieu teh kabogoh gelut.
  Jeung anjeun teu bisa ngan meunang aranjeunna dina kartu. Jeung maranéhna thresh musuh maranéhanana jeung frenzy liar.
  Frida nyatet:
  - I am a awéwé tina impian hébat sarta kageulisan!
  Sanggeus éta, manéhna deui dipecat tina pakarang pesawat, némbak handap pejuang Soviét anu nyoba narajang monster Jerman.
  Leres, ngalawan Nazi aya perasaan yén aranjeunna henteu tiasa nolak.
  Baku diserang.
  Tamara sareng batalyon na nuju berjuang pikeun kota ieu. Katresna tarung desperately sarta némbongkeun heroism unparalleled.
  Tamara masihan péngkolan hiji, threw granat jeung toes bulistir nya, scattering nu Germans jeung mercenaries maranéhanana, squeaked:
  - Pikeun Fatherland euweuh watesna kuring!
  Jeung manehna winked di pasangan nya. Manehna teh soldadu ti tingkat pangluhurna, nu teu boga sarua.
  Sanajan, tangtosna, katresna séjén teu goréng ogé. Hayu urang malah nyebutkeun aranjeunna tarung kacida alusna.
  Anna, contona, nyandak jeung maéhan Nazi, saolah-olah ku niup arit.
  Jeung ngahuleng:
  - Pikeun USSR!
  Sareng kalayan keuneung anu telanjang anjeunna masihan hadiah anu maot.
  Akulina, nembak musuh, nyentak:
  - Pikeun Motherland kuring!
  Sareng ku jari kaki bulistir, kumaha ngaluncurkeun presentasi penghapusan anu ngaleungitkeun sadayana sakaligus.
  Victoria gelut jeung musuh, meta desperately na decisively. Knocks kaluar lawan di bursts. Lajeng, kalawan toes bulistir na, anjeunna throws granat kalawan gaya bisa nepi ka tiwasna. Jeung squeals:
  - Pikeun gagasan komunisme!
  Olimpiade ogé gelut. Sareng budak awéwé heroik ieu bakal ngalungkeun sakotak bahan peledak kalayan sukuna anu bulistir sareng otot. Jeung tank "Singa" bakal gulung leuwih.
  Sang prajurit ngagero:
  - Tapi pasaran !
  Pajoang katresna jeung geulis pisan. Ulah nyerah jeung ulah nyerah. Aranjeunna gaduh kakuatan terminator.
  Jeung pasukan pisan unequal ... Baku engulfed dina seuneu. pasukan Soviét teu boga cukup amunisi. Sareng ieu mangrupikeun masalah utama.
  Seueur anu pasrah dina asa.
  Gerda jeung tim nya maksakeun budak lalaki nyium dampal suku maranéhanana. Maranéhanana dutifully ngalakukeun eta, sarta ngaletak heels maranéhanana.
  Lajeng katresna naek kana Panther-2 deui jeung némbak. Ngabantosan senjata Soviét...
  Ampir sakabéh Kaukasus geus direbut. Tapi Yérévan masih tetep. Kota Poti berjuang sacara heroik - palabuhan terakhir dimana sésa-sésa Armada Laut Hideung masih aya.
  Tur aya katresna ti nationalities béda tarung. Sareng hiji detasemen Gulnazi anu henteu sapatu sapatu nuju gelut . Hiji awéwé Georgian geulis, sarta manehna boga tim pikeun gadis.
  Gulnazi ngalungkeun bungkusan nganggo bahan peledak nganggo sukuna, nyéépkeun Nazi sareng squeaks:
  - Maha Suci kaagungan komunisme dunya!
  Tamila, pasanganna, ogé ngalungkeun granat anu maot kalayan sukuna, ngancurkeun bangsa Turki sareng ngajerit:
  - Pikeun Motherland!
  Masha nyaéta awéwé ti Rusia, masihan péngkolan sareng ngalungkeun kakuatan ngabeledug ku jari-jari kaki bulistir, sareng ngarecah Nazi, ngagorowok:
  - Maha Suci kana jaman komunisme dunya!
  Margarita ogé masihan péngkolan anu ditujukeun. Manehna mowed handap Nazi sarta ngirimkeun kado pati murderous kalawan keuneung bulistir nya, crushing lawan, sarta squealing:
  - Pikeun meunangna urang!
  Ieu kumaha katresna tarung heroically. Jeung maranéhna bener teu bisa dieureunkeun, jeung maranéhna teu bisa dibalikkeun deui. Éta ngan saukur pejuang awéwé sareng super. Sareng upami aranjeunna gelut, teras sapertos pahlawan sareng supermen !
  Tapi, Alas, hese nolak Nazi jeung pasukan unggulan maranéhanana. Di langit, Albina sareng Alvina kéngingkeun akun anu yakin. Sareng seueur pesawat anu digolongkeun anu jelas teu mungkin pikeun ngeureunkeunana.
  Albina, némbak pesawat Soviét anu sanés nganggo jari kakina, nyanyi:
  - Urang teu bisa dielehkeun, hunter robah jadi kaulinan!
  Alvina, neukteuk lawan-lawanna jeung kuat-kuatna ngabengkokkeun sirahna kana beuheungna anu kuat, nyereng:
  - Kamulyaan ka jaman tatanan Aryan anyar!
  Sareng ogé masihan keuneung anu telanjang ...
  Katresna masing-masing parantos nembak langkung ti lima ratus pesawat sareng nampi Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek emas, pedang sareng inten.
  Ieu ngan beauties unbelievable. Sareng upami musuh-musuh Reich Katilu parantos keok, maka sétan-sétan ieu teu tiasa dieureunkeun. Langkung ti 500 pesawat anu murag ngan caket Marseilles. Fenomena ieu, tangtosna, di luhur. Hitler malah mutuskeun pikeun nyatujuan gelar kagenep tina Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek platinum, pedang sareng inten.
  Ieu bakal ditampi ku hiji anu mimiti ngaleuwihan sarébu pesawat downed. Sareng éta bakal janten hasil anu luar biasa.
  Albina neukteuk lima pesawat Soviét sakaligus kalawan hiji burst bedil pesawat kaliber 30-mm sarta, mencet pemicu kalawan toes bulistir, cooed:
  - Kamulyaan pikeun kakuatan urang!
  Alvina, mowing handap mobil Soviét, sarta motong handap musuh kalayan bantuan toes bulistir nya, vyaknula:
  - Kamulyaan hébat kana kapahlawanan!
  Jeung prajurit silih kiceupan!
  Aranjeunna tarung kawas salawasna dina bikini sarta tataranjang suku, sarta ieu kakuatan maranéhanana. Katresna ngan supermen-bikang. Sanajan aranjeunna ngawula ka hiji ngabalukarkeun jahat. Sareng aranjeunna resep ngagoreng keuneung panaratas anu direbut kalayan narik. Di dieu aya katresna katuhu dieu. Brutal tapi imut.
  Albina sakali ngomong:
  - Teu aya kahadean di dunya, ngan aya kalemahan!
  Jeung keuneung bulistir nya manehna turun sababaraha bom dina posisi Soviét, knocking kaluar tilu pakarang.
  Ieu mangrupikeun prajurit anu leres-leres henteu masihan karunya ka saha waé! Tapi blows maranéhanana saukur crushing.
  Alvina nyatet bari nyengir:
  - Teu aya tempat pikeun anu lemah, handapeun panonpoé!
  Sarta winked di pasangan nya.
  Pahlawan anu henteu nunjukkeun kalemahan sareng henteu pernah nyerah. Aranjeunna leres-leres juara juara. Sanajan kalawan tanda dikurangan, sabab ngawula kakuatan jahat.
  Tapi dina waktos anu sareng lucu tur menawan.
  Albina, baring huntu na, sarta ngirimkeun cangkang hawa deadly ka lawan-lawanna, chirped:
  - Kecap Nazi suci - urang bakal ngancurkeun salawasna!
  Alvina agrésif perhatikeun, knocking handap lawan:
  - Kami bener bajak laut!
  Albina, motong musuh, dikonfirmasi:
  - Sagalana sejenna nyaeta impian!
  Jeung prajurit jadi crushing jeung knocking dulur handap, kawas nyetak pucks jeung klub.
  Alvina ngahuleng bari ngaremukkeun pesawat Rusia:
  - Kami ngalawan elang Hitler!
  Jeung ngiceupan ka para sahabatna.
  Prajurit di dieu leres-leres ngantepkeun nyali ti musuh-musuhna. Tentara Beureum narima loba ti aranjeunna.
  Katresna pajoang téh hayang pisan sambel kaluar pasukan Rusia.
  Tapi Helga dina TA-152 ngancurkeun pasukan darat Soviét. Anjeunna knocks kaluar SAU-85 sarta squeals:
  - Kanggo kaagungan Jérman sareng putra-putri na!
  Tapi tarung masih lumangsung pikeun Astrakhan.
  Katresna jeung kakuatan panungtungan pikeun nahan.
  Alenka ngalungkeun bom nganggo bahan peledak sareng sukuna. Ngarecah Nazi jeung squeals:
  - Pikeun komunisme suci!
  Anyuta, némbak Nazi sareng ogé ngalungkeun granat nganggo jari-jari kaki bulistir, ngajerit:
  - Jeung kasalametan pikeun nagara!
  Alla, knocking handap lawan-Na, mowing aranjeunna handap tanpa upacara perlu, sarta ngalungkeun granat kalawan keuneung bulistir nya, squeaked:
  - Éta naon kamulyaan urang disada kawas!
  Maria, ngancurkeun musuh-musuhna, ngalungkeun hadiah-hadiah maot ku jari-jari kaki bulistir, ngagero:
  - Kami hébat dina kamulyaan urang!
  Marusya, motong handap tentara bayaran Arab maju dina jajaran, jeung ngalungkeun granat jeung suku bulistir, lolong:
  - Pikeun parobahan, ku kituna harga turun sakaligus!
  Matryona, mareuman Nazi nganggo bedil mesin, nyandak éta sareng nyentak:
  - Motherland urang USSR! Bakal ditumbuk Pak!
  Prajurit di dieu meta kalawan aggressiveness hébat. Jeung tekanan tarung maranéhanana nyaéta kolosal.
  Aranjeunna umumna demonstrate aerobatics kolosal maranéhanana. Jeung tekanan sabenerna unbridled.
  Prajurit nu tataranjang suku, tapi bagja...
  Dina April, sanggeus kabeh, Nazi direbut Baku. Kurangna amunisi nyandak tol na. Dina waktu nu sarua, Poti ogé murag ampir sakaligus. Ngan Yerevan, ayana di lamping gunung, diayakeun kaluar. Tapi anjeunna ogé doomed. Amunisi sareng tuangeun ogé dugi ka dieu. Ngan urang Turki teu acan nyerang kota ieu, sareng aranjeunna ngumpulkeun lebu pikeun kalaparan.
  Katresna ti battalion Tamara sawaréh ngiles diantara jero taneuh, sarta bagian, babarengan jeung komandan, dipindahkeun sapanjang pungkur ka hareup ... Aranjeunna hayang megatkeun ngaliwatan sorangan.
  Kaukasus geus ampir sakabéhna direbut, tapi perang terus. Sanajan USSR leungit widang minyak pangbadagna na dina waktu éta. Tapi Tentara Beureum henteu pegat sumanget. Jeung masih aya minyak di wewengkon Volga, di Sibéria jeung di loba tempat séjén.
  Hitler maréntahkeun pikeun ngabéréskeun Rusia di Astrakhan ku 20 April. Jeung tarung unfolded dina skala kolosal. Jeung bom inténsif sharply.
  USSR éta dina tekenan kuat. Patempuran lumangsung pikeun Alma-Ata, anu diserang ku Jepang. Kota ieu ampir sakabéhna dikurilingan.
  The samurai, pas meunang saeutik warmer, diusahakeun ngamekarkeun karasa, sarta arah Magadan.
  Veronika perang di Alma-Ata sarta ngalawan onslaught tina samurai kalawan battalion nya katresna.
  Tur aya loba di antarana. Cina direkrut ku métode runtuhna ogé tarung.
  Jepang ngalungkeun prajurit konéng kana perang ... Aranjeunna maju sareng sacara harfiah ngalungkeun posisi Soviét sareng mayitna.
  Veronica hurung. Sarta anjeunna mows handap Cina jeung samurai dina jajaran. Anjeunna ngalungkeun granat kalayan jempol kaki sareng squeaks:
  - Maha Suci sumanget Rusia!
  Marfa ogé nembak, neukteuk lawan jeung squeaks:
  - Pikeun Fatherland urang!
  Natasha, némbak prajurit Jepang jeung Cina direkrut pikeun meta salaku fonder mariem, squeals:
  - Pikeun Komunisme Agung!
  Alina, némbak para samurai sareng para pejuang Cina, nyéépkeun aranjeunna kalayan gairah anu hébat, sareng masihan kado maot kalayan keuneung bulistirna, nyentak:
  - Pikeun wates anyar komunisme!
  Veronica némbak musuh kalayan akurasi anu saé, sareng nembus kapala Cina, sareng dina waktos anu sami ngajerit:
  - Maha Suci ka tanah Soviét!
  Jeung leg bulistir nya ngirimkeun kakuatan kolosal granat, nu luh sadaya musuh.
  Marfa, neukteuk musuh, jeung ngalungkeun kado maot ku ramo bulistir na, squeals:
  - Aturan jaman komunisme!
  Natashka toreup, ngalungkeun bungkusan ngabeledug ku suku bulistir nya, massa Cina, vyaknula:
  - Pikeun ordo Soviét anyar!
  Alina, némbak akurat pisan ka musuh, squeaked:
  - Pikeun wates anyar komunisme, urang bakal ngalawan!
  Jeung keuneung bulistir nya masihan jalan ka bom karuksakan.
  Pajoang katresna, éta kawas sparks nu tuang kaluar tina panon maranéhanana.
  Henteu, Jepang moal tiasa nalukkeun jalma sapertos kitu, sanaos sareng pasukan Cina. Jeung samurai buru-buru nyerang.
  Jeung deui maranéhna runtah sagala ngadeukeutan kalawan mayit. Tapi aya seueur teuing, sareng batalyon kaéndahan tataranjang suku kedah mundur.
  Jeung Jepang boga budak awéwé ninja. Jeung maranéhna hésé pisan ngalawan.
  Aranjeunna jadi sparkling, gelut jeung geulis. Jeung maranéhna buang kalawan toes bulistir maranéhanana, hadiah kakuatan destructive hébat.
  Budak awéwé ninja rambut biru neukteuk prajurit Soviét nganggo pedang sareng ngajerit:
  - Pikeun jaman pamaréntahan kaisar!
  Budak awéwé ninja rambut konéng ngajalankeun kincir angin, naksir militér Rusia, sareng nyerit:
  - Kamulyaan ka jaman banzai !
  Budak awéwé ninja rambut beureum ngagunakeun téknik helikopter, neukteuk perwira Soviét sareng ngagorowok:
  - Urang salawasna meunang!
  Budak awéwé ninja rambut bodas ngagunakeun téknik kukupu, neukteuk tilu prajurit Rusia, sareng ngalungkeun kacang polong nganggo jari kaki bulistir. Ieu exploded jeung flipping tilu puluh opat.
  Sang pejuang ngagorowok:
  - Pikeun ordo Jepang anyar!
  Katresna sapertos kitu di dieu saé sareng saé pisan... Sareng Tentara Beureum di Wétan Jauh patepang musuh anu serius.
  Tapi di dieu di tengah, pasukan Soviét nganteurkeun niup dadakan di arah Rzhev.
  Di dieu awak Elizabeth tarung pikeun kahiji kalina dina tank anyar IS-2. Mesin anu aya hubunganana sababaraha harepan. Biasana aya lima anggota awak, tapi di dieu prajurit Cope jeung opat.
  Elizabeth nembak bedil 122mm. A projectile destructive flies kalawan gaya murderous. Ngajelaskeun hiji busur, sarta hits ti jarak jauh T-4.
  Elizabeth exclaims:
  - Ieu naon atuh ogé!
  Ekaterina ngabales ku ngecas, ngagunakeun jempol sukuna, sareng nyarios kalayan kesel:
  - Jeung bedil henteu gancang teuing-firing!
  Elizabeth satuju sareng ieu:
  - Henteu mangrupikeun penghancur tank anu idéal!
  Elena, anu mantuan kalawan suku bulistir pikeun muka pakarang, nyatet:
  - Tapi killer!
  Lajeng Catherine dipecat. Jeung cangkang pencét Panther on dewan ti jarak jauh. Leres, senjata pembunuh ...
  Catherine nyatet:
  - Urang boga loba énergi jeung pikagumbiraeun!
  Elena satuju sareng ieu:
  - Seueur! Kamulyaan ka Rusia!
  Euphrasia ogé nyatet:
  - The pisibilitas mobil ieu katresna lemah. Kumaha anjeun némbak éta?
  Elena sacara logis nyatet:
  - Jeung ieu panon urang dilatih! Lamun urang ngéléhkeun, mangka urang ngéléhkeun!
  Jeung prajurit nyanyi di chorus:
  - Urang moal sieun jeung bakal salawasna tarung!
  . BAB 7
  Dina 21 April Astrakhan masih sabagian dina kakawasaan Soviét. Jérman henteu lengkep direbut ku éta.
  rupa bumi ngamungkinkeun pikeun membela ogé di dieu. Jeung Germans mutuskeun pikeun ngarobah taktik. Gantina serangan, aranjeunna pindah ka bom jeung shelling.
  Alenka sareng timnya nyumput di bunker sareng ngantosan serangan anu ageung.
  Aya genep budak awéwé maén kartu. Aranjeunna ngayakeun decks kalawan toes bulistir maranéhanana sarta miboga sawala.
  Anyuta ngambek:
  - Di Kaukasus, ngan Yérévan tetep untaken. Ieu mangrupikeun pulo terakhir urang di daérah ieu. Naon salajengna?
  Alenka logis nyarankeun:
  - Paling dipikaresep maranéhna bakal indit ka Moscow. Ieu kredo maranéhanana!
  Alla nyarios bari ngahuleng:
  - Pasukan pisan teu sarua ... Urang bener-bener éléh perang, jeung urang teu boga cukup prajurit!
  Maria sacara logis nyatet:
  - Sareng Nazi kaleungitan! Aranjeunna teu tiasa nolak urang!
  Matrena ngungkabkeun pendapatna, ngalungkeun peta nganggo jari kakina:
  - Urang dilahirkeun meunang, sarta kami pasti bakal meunang, Kuring nyaho eta!
  Marusya satuju, neunggeulan lawanna ku jari-jari sukuna:
  - Tangtosna, teu aya ragu!
  Alenka moal janten optimis, ngalungkeun kartu kalayan sukuna anu samak:
  "Urang awéwé meureun kudu hirup dina penjajahan, tapi kuring yakin urang pasti bakal meunang!"
  Anyuta nyarios sacara tegas:
  - Anjeun tiasa tarung kalawan métode partisan, sarta eta bakal geulis pisan mun anjeun perang kalayan pisan cool sapertos!
  Allah sacara agrésif nyatakeun:
  - Anjeun kudu ngalawan leuwih aktip!
  Budak awéwé ngarénghap obrolan. Teras aranjeunna ngalih ka topik anu sanés.
  Marusya ngagerentes:
  - Jumlah mukmin anu tumuwuh. Ngalawan sagala logika!
  Anna ngajawab kieu:
  Henteu aya anu acan ngabuktikeun yén teu aya Allah. Sarta anjeunna teu bisa ngabuktikeun sabalikna. Janten di dieu anjeun tiasa ngabantah ad infinitum.
  Elena dikonfirmasi:
  - Jeung ngabantah di dieu téh bodo jeung gunana!
  Allah satuju kana ieu:
  - Sumuhun, paguneman ieu aya gunana. Leuwih ti éta, lamun aya hiji Allah, lajeng Anjeunna sapertos nu eta leuwih hade teu jadi!
  Matryona nyikikik sareng nyarios:
  - Éta hadé pikeun Allah saperti teu aya! Dugi ka éta, hayu urang nyanyi!
  Jeung katresna nyanyi di chorus;
  Kami budak awéwé, gabung ka Komsomol,
  Aranjeunna nyandak sumpah ku iman janten Fatherland ...
  Janten eleh ngamuk ngantosan Nazi,
  Nya, sareng Rusia hirup dina komunisme!
  
  Barina ogé, Lenin sareng urang, saolah-olah kawas logam,
  Tina perunggu anu langkung kuat tibatan baja ...
  Kuring ngimpi ngahurungkeun dunya sabudeureun
  Salaku genius hébat Stalin bequeathed!
  
  Urang bakal nyieun Fatherland cooler
  Sarta kami bakal ngangkat Fatherland luhureun béntang ...
  Muga-muga aya kasuksésan sareng anggota Komsomol,
  Sanajan suku urang bulistir!
  
  Fasis nyerang tanah air kuring,
  Ti wétan brazenly nanjak samurai ...
  Abdi bogoh Yesus jeung Stalin
  Jeung kuring yakin lawan, urang bakal cimata kana potongan!
  
  Svarog anu kasohor aya sareng urang ,
  Komunisme mana, bercanda, bakal ngawangun ...
  Batang anu mulya langkung kuat tibatan sadayana di jagat raya,
  Bakal nambahan kasadaran jeung kahayang!
  
  Simkuring yakin urang moal nyerah
  Ulah nempatkeun tanah air dina tuur na ...
  Sobat Stalin mangrupikeun béntang anu terang,
  Jeung guru urang teh genius wijaksana Lenin!
  
  Urang bakal ngadamel Fatherland urang,
  Langkung geulis sareng bercahaya di pangeusina ...
  Sareng éta bakal, terang bedil tiwasna,
  Hayu dewasa sarta barudak senang!
  
  Kaduruk Svarog , ulah kaduruk dina haté anjeun,
  Anjeun mangrupikeun patron sadaya pedang Rusia ...
  Kami bakal ngawangun pas, kuring yakin surga anu kuat,
  Yesus bakal datang misi suci!
  
  Tong percanten ka babaturan geng Hitler
  Éta anjeunna bakal meunang gampang sareng menacingly ...
  Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta hiji kulawarga -
  Sareng percanten yén éta henteu telat pikeun cinta Tanah Air!
  
  Gusti Nu Maha Kawasa ngajaga urang sadaya,
  Angkat bendera triwarna di atas bumi...
  Sareng predator jahat bakal janten kaulinan,
  Urang bakal bisa nyanghareupan Sétan!
  
  Abdi bogoh ka Great Fatherland
  Di sakuliah jagat taya nu leuwih geulis anjeun
  Kami moal ngajual Rusia pikeun ruble,
  Hayu urang ngawangun katengtreman sareng kabagjaan di jagat raya!
  
  Dina nami Motherland urang, impian,
  Rusia hébat bakal bangkit ...
  Sagalana sejenna ngan kasombongan
  Sareng hiji Mésias énggal bakal aya sareng urang!
  
  Duh Lada abdi anu Maha Kawasa,
  Anjeun bakal masihan cinta sareng perdamaian ka Rusia ...
  Kuring balik ka anjeun jadi kuring neneda,
  Jeung lamun perlu, neunggeul ku kilat!
  
  Mary Ibu Gusti sawarga,
  Alam semesta masihan Yesus ...
  Demi anjeun, Gusti anu agung parantos gugah,
  Jalma teu leungit rasa leres!
  
  Perhatikeun anggota Komsomol téh
  Dewa-dewa Rusia dihormat pisan ...
  Kami putra hébat ti Motherland,
  Rusia salawasna meunang!
  
  Babaturan kedah ngadoa ka Tanah Air,
  Perun, Yarilo, sareng Svarog kuat ...
  Urang bakal jadi salaki anu pohara kuat
  Sarta kami malah bakal niup awan di langit!
  
  Ayeuna musuh geus dialungkeun deui ti Moscow,
  Anjeun menyakiti pisan fasis ...
  Kami satia ka Yesus sareng Stalin,
  Bakal aya cukup tank sareng bedil!
  
  Henteu, musuh moal tiasa ngabendung Rusia,
  Kusabab prajurit urang sadaya-kuat ...
  Ujian, nyerahkeun, ngan ukur lima,
  Ku kituna unggal budak bakal pohara kuat!
  
  Percanten ka kuring, Stalingrad bakal mulya,
  Sareng urang bakal ngajaga anjeunna tina serangan ...
  A alignment ksatria meunangna bakal datang,
  Padahal getih ngocor teu kaampeuh!
  
  Budak awéwé tataranjang suku dina tiis
  Aranjeunna lumpat, kedip-kedip ku keuneung ...
  Jeung maranéhna bakal pencét fasis ku fist,
  Kain anu teu ramah bakal diratakeun!
  
  Sagalana bakal, jalma terang ogé
  Kami di luar angkasa, kami bakal muka rasi bintang ...
  Barina ogé, éta dosa mun ragu kawani,
  Jeung bakal aya hiji lalaki dina tahta Allah!
  
  Élmu bakal ngahudangkeun deui anu maot,
  Urang bakal tiasa janten langkung ngora sareng langkung geulis ...
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas,
  Pikeun indung kuring geulis Rusia!
  Katresna nyanyi sajak sadayana saé sareng teras-terasan maén kartu kalayan suku bulistir ...
  22 April nyaéta ulang taun Lenin. Budak awéwé nginum alkohol anu éncér sareng cai sareng kopi sareng nyegruk dina napasna ...
  Tentara Beureum ngalaksanakeun operasi Rzhev- Sychevsk sejen di pusat. The Germans éta dina pertahanan tur perang deui. Tangki Soviét anyar T-34-85 sareng IS-2 perang. Mobil panungtungan mindeng macét dina leutak. Sumuhun, sarta armor tina "Lodaya" -2 na heavier "ucing" teu nyandak kana dahi. "Panther" -2, teuing, ngan bisa nojos nutup.
  Mobil paling Jerman nojos hiji Soviét ti jarak nu leuwih gede.
  Hitler ieu umumna pleased jeung "Panther" -2, nu satisfactorily ditangtayungan, sarta kinerja nyetir alus sarta pakarang. Tapi anjeunna nungtut nyiptakeun tanki anu bakal dijagi langkung saé, sareng dina waktos anu sami nyetir lumayan ...
  "Beurit" dina hal ieu némbongkeun diri janten mesin teu efisien. E-100 aktip dikembangkeun salaku bagian tina séri E. Lokasi mesin jeung transmisi ieu sakuduna dituju dipigawé babarengan, sarta munara éta narrower tur leuwih condong, kawas Hull nu. Ketebalan armor tetep comparable mun Maus, sakumaha ogé pakarang, tapi beurat kudu diréduksi jadi 130 ton alatan jangkungna. Mesin, sabalikna, kudu jadi kuat dina 1500 horsepower, sarta tank miboga mobilitas nyugemakeun.
  Sacara umum, serial "E" ieu sakuduna dituju janten generasi anyar tank. Kalayan silhouettes handap, kalawan sudut badag tina inclination rasional, pakarang kuat sarta mesin, perenah padet.
  Sanajan kitu, bari Germans geus boga mobil alus. "Panther" -2 diganti model saméméhna. Aya ogé anyar "Macan" -2 ku mesin leuwih kuat, munara sempit. Hadé ditangtayungan tur torek dina beurat.
  Jadi Nazi teu diuk cicing.
  Arado Jerman munggaran nyerang Moskow kalayan hadiah maot. Anjeunna turun bom ti jangkungna hébat sarta gampang overtook pejuang Soviét.
  Hitler ngomong yén ayeuna USSR boga kasempetan, sarta ahir Tentara Beureum baris geura-giru jadi.
  25 April mimiti serangan anyar dina Astrakhan. Mesin panggerak bumi munggaran ogé nyandak bagian dina perangna: tank bawah tanah.
  Dua katresna Jerman perang di dinya: Mercedes jeung Dora. Para prajurit nguji modél bawah tanah anu ngalih dina taneuh.
  Bari rada hampang jadi ku mariem pondok-laras 75-milimeter jeung opat pakarang mesin.
  Budak awéwé narik mobil sapanjang taneuh. Nu bor muter, motong batu. Gerakan ieu rada slow tujuh kilométer per jam, pikeun kandaraan underground ieu teu goréng.
  Mercedes pencét toes bulistir dina joystick munggaran di tentara Jerman. Hal ieu kacida merenah pikeun beroperasi sarta pronounces:
  - Ieu elmu Jerman urang salaku hasil!
  Dora satuju sareng ieu:
  - Sumuhun, urang geus nyaho loba! Kakuatan urang hebat pisan!
  Éta ogé ngatur sareng joystick. Katresna keur nguji mesin husus kalawan radar a.
  Ieu batré Soviét payun sareng anjeun tiasa teuleum handapeunana.
  Mercedes, baring huntu na, qur'an:
  - Urang bakal ngawangun ordo anyar!
  Sareng ayeuna mesin Nazi muncul. Proyéktil fragméntasi anu ngabeledug tinggi nabrak bedil Soviét. Sareng nyerang prajurit Tentara Beureum.
  Dora nyebutkeun bari seuri:
  - Salam revanchism hébat!
  Tur kalawan toes bulistir, anjeunna nyieun nembak akurat. Neunggeul musuh jeung squeaks:
  - Maha Suci kana impian anyar!
  Mercedes scribbles tina bedil mesin, sarta lolong nyebutkeun:
  - Pikeun jaman impian hébat!
  Katresna seuri jeung keprok sorangan. Ieu mangrupikeun prajurit anu agrésif sareng lincah pisan.
  Dona agrésif nyarios:
  - Aya loba hal alus di dunya!
  Jeung toes bulistir anjeunna mencét tombol jeung némbak deui, di tentara meriem Soviét.
  Mercedes negeskeun ku seuri:
  - Sareng éta bakal langkung saé!
  Sarta anjeunna ogé némbak kalawan toes bulistir na. Éta kumaha ieu budak awéwé gelut.
  Nya, naon alat anu sanés pikeun perang ...
  Serangan Nazi di Astrakhan ngembang ...
  Sadaya pendekatan dipotong ... Sareng pasukan Soviét kapaksa nyerah dina 1 Mei 1944, ngalengkepan pertahanan kota anu panjang sareng heroik. Benteng ieu ogé murag.
  Nazi ngagungkeun ragrag Astrakhan kalayan kembang api. Acan pertahanan éta henteu sia-sia. Jeung Krauts diperlukeun sababaraha waktu pikeun replenish pasukan maranéhanana jeung mawa nepi cadangan ...
  Fuhrer rencanana pikeun maju ka arah Saratov sarta salajengna sapanjang Volga kalawan bypass jero Moscow.
  Tapi nalika Jérman ngumpulkeun deui pasukanana, aranjeunna narik cadangan. Jeung battles éta dina hawa.
  aviation Jerman diusahakeun ngumpulkeun kaunggulan na. Tes tempur ME-262 ngungkabkeun kurangna réliabilitas kendaraan ieu, sareng kacilakaan anu sering, ogé masalah sareng maneuverability. Janten bari teu aya ide ngeunaan ngagantian lengkep unit Jerman sareng pesawat ieu. Sabalikna, TA-152 kabuktian janten mesin anu saé pikeun waktosna sareng beuki diwanohkeun. ME-309 jeung ME-109 tetep dina layanan.
  ME-163 anu didorong rokét kabuktosan janten bajoang anu saé pikeun ngempur, tapi waktos penerbangan sakedik teuing ngajantenkeun teu mungkin dianggo dina tempur.
  jet bomber Arado , anu, kusabab kecepatanna anu luhur, ampir teu mungkin ditembak ku bedil anti pesawat, sareng para pejuang Soviét henteu tiasa nangkep éta. Pramuka réaktif éta geulis alus. The Germans ogé ngembangkeun mesin séjén. Contona, XE-162, bajoang torek ti ME-262, gampang pikeun pabrik, mirah tur maneuverable, jadi bisa dijieun lolobana tina kai. Jeung bajoang lianna. Sareng ME-1010 sareng TA-183 ... Sareng modifikasi anu langkung maju sareng dipercaya tina ME-262 X. Sareng pejuang tailless Gotha, sareng seueur deui.
  Sanajan kitu, sajauh ieu pejuang Jérman didorong baling-baling éta leuwih kuat batan mesin Soviét. Nu murag dina kualitas, sarta éta rada lemah dina duanana mesin jeung pakarang. Leuwih ti éta, Yak-9 ieu salajengna disederhanakeun jeung ayeuna ngan hiji mariem aviation 20-mm ieu disimpen dina eta, abandoning nu gun mesin. Ieu ngurangan biaya jeung produksi disederhanakeun jeung diwenangkeun pikeun ngurangan beurat.
  Sadayana sami, bedil mesin ngalawan pesawat Jerman rada lemah. Sajauh ieu, USSR teu bisa mampuh ngahasilkeun model leuwih maju mobil jeung pas di speed na pakarang di hareup Nazi. Beurat luhur mesin ogé nyiptakeun masalah sareng maneuverability.
  Jeung kurangna suluh ngurangan latihan hiber tina tanaga jangjang.
  Alvina jeung Albina, sanggeus mastered pakarang kuat ME-309 dina laju santun, teu hayang darat dina ME-262, nu nabrak sorangan teuing mindeng. Sarta dina speed aranjeunna geus leuwih kuat batan Rusia.
  Alvina, motong kaluar mobil Soviét, nyatet:
  - Pajoang di langit téh metot!
  Albina, kalayan bantuan suku bulistir, nunjuk bajoang ka udagan, sarta crushing eta, sapuk:
  - Leres, kami dasarna anu paling kuat di dunya!
  Jeung katresna laughed kawas gélo.
  Méi tétéla kawilang tenang. Tentara Beureum masih nyoba neukteuk off Rzhev salient.
  Elizaveta dipecat ti IS-2 ka lawan nya... Mesin Soviét ngan miboga panyalindungan alus di bagean luhur hareup Hull nu. Dahi munara teu cukup ditangtayungan. Sarta eta nojos malah dina jarak deukeut pakarang T-4. Sanajan kitu, tank panungtungan ieu tungtungna dieureunkeun dina Méi, sakumaha ogé Panther jeung Singa biasa na Maus. Ayeuna dina séri "Patera" -2 sareng "Lodaya" -2 sacara maksimal ngahiji sareng nganggo senjata anu sami.
  Mesin ieu ogé ditangtayungan dina dahi, rada lemah di sisi, sarta béda leuwih beurat. kinerja nyetir maranéhanana jeung mesin anyar bisa ditarima keur militér. Tapi tanghi ieu ogé samentara ... Panther-3 jeung Tiger-3 ti séri E keur disiapkeun pikeun ngaganti aranjeunna. Kalayan perenah anu langkung padet, kalayan lokasi mesin sareng transmisi dina hiji blok sareng peuntas, kalayan lampu, saderhana, sareng dina waktos anu sami tiasa dijalankeun sareng gampang dilereskeun.
  mesin anyar kudu hadé ditangtayungan, tapi tanpa kanaékan signifikan dina beurat.
  Dina biaya pakarang, teu aya persatuan di dieu. Armor tank Soviét henteu kandel teuing, sareng kualitasna goréng. Sarta teu aya rasa pikeun nempatkeun hiji haliber badag pakarang. Meriam 88mm militér henteu kunanaon. Manehna nyokot tilu puluh opat ti opat kilométer, sarta IS -2 saeutik ngadeukeutan. Janten pangwangunan dijalankeun ...
  Di USSR, aya anu kedah dijawab. Tapi éta henteu acan jelas naha ... Aya rencana pikeun nyieun SU-100. gun timer propelled Ieu saukur éféktif, sarta mibanda éfék penetrating. Kalayan anjeunna, sababaraha harepan dihubungkeun, pikeun merangan tank beurat Reich Katilu anu ngembang. Tapi masih perlu dipigawé, kawas cangkang pikeun monster saperti, jeung produksi masal gun kudu ngadegkeun, nu dina kaayaan perang teu teuing, éta nyata.
  Tapi di dieu nyaeta awak tank Elizabeth urang tarung dina T-34-85. Jeung katresna, tataranjang suku jeung di bikinis, tarung bravely.
  Elizabeth némbak kalawan toes bulistir nya di Nazi sarta pierces nu Panther kana samping, nyebutkeun:
  - Pikeun komunisme hébat!
  Jeung tilu puluh opat maranéhanana luncat nepi jeung gancang ngahurungkeun sabudeureun, némbak.
  Ekaterina, ogé, némbak akurat pisan ka musuh. Tangki T-4 anu luntur ngarecah kana sisi, sareng ngajerit:
  - Maha Suci ka ksatria USSR!
  Jeung winks ka babaturanana deui. Gadis militan sapertos kitu tétéla.
  Elena ogé némbak musuh. Anjeunna pencét éta akurat pisan, dina hal ieu megatkeun roller Tiger-2 sarta ngagaur dina luhureun bayah na:
  - Pikeun Rus Suci '!
  Euphrasia akurat nembak musuh. Ngadamel shot akurat di sisi musuh, ngarecah logam sareng ngajerit:
  - Pikeun komunisme suci!
  Jeung katresna confidently ngahurungkeun tank maranéhanana jeung nyingkahan hits cangkang. Teu gampang ngéléhkeun budak awéwé.
  Di dieu, newest jeung formidable "Singa" -2 mucunghul ngalawan aranjeunna. Coba pikeun megatkeun ngaliwatan tank saperti, sarta manéhna nyoba pencét tilu puluh opat.
  Sarta anjeunna némbak ti kajauhan.
  Elizabeth ngabales ku tweeting:
  - Anjeun moal nampi bohong!
  Sarta ngirimkeun projectile ka tank "Lev" -2 ti jarak jauh. Bakal pencét anjeunna dina dahi.
  The Hitlerite snaps.
  Lajeng Catherine némbak deui, maké toes bulistir nya, di musuh, sarta waktu ieu projectile nu, sanggeus digambarkeun hiji busur, akurat pencét pasis dina laras panjang mariem nu.
  Catherine nyebatkeun:
  - Panon seukeut, leungeun miring, ieu sanés ngeunaan urang!
  Jérman, kaleungitan kalapa, mimiti gancang balikkeun sareng angkat. "Singa" -2 - tank Jerman munggaran nu transmisi na mesin lokasina di hareup dina hiji blok, sarta gearbox dina mesin sorangan.
  Hal ieu ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngurangan jangkungna sarta ngurangan beurat, raising speed na nyata. Kituna "Lev" -2 ditinggalkeun, sarta miboga kasempetan pikeun megatkeun jarak ...
  Elena, maké toes bulistir nya, aimed pakarang, nyandak eta jeung dipecat ka musuh. Cangkangna neunggeul buritan awak Singa, tapi pareum....
  Elena ngagerem:
  - Damn, jarakna hébat. Kami moal kéngingkeun anjeunna sapertos kitu!
  Catherine gurgled , nembongkeun huntu na:
  - "Singa", katresna, ieu "Singa", kumaha urang teu gelo! Moal lami deui nyaho anjeun babaturan, bakal pisan isin!
  Sarta tank maranéhanana pencét T-3, tank ieu ngan ngancik di sisi na, sarta eta bisa pencét ti jarak jauh.
  Jeung mojang némbak ku toes bulistir nya jeung cooed:
  - Maha Suci jaman komunisme di bumi!
  Euphrasia nyatet kalawan annoyance, némbak ka musuh, sarta ngagunakeun keuneung bulistir nya:
  - Motherland kami kuat, éta ngajaga dunya!
  Elizabeth chirped, baring huntu, sarta nyanyi, nyusun sakabeh sajak bari manéhna indit:
  Sétan moal ngéléhkeun urang,
  Tanah air kuring anu paling indah di dunya,
  Kamulyaan pikeun nagara anu éndah....
  Dewasa jeung barudak bakal senang di dinya!
  
  Hayu kembang bakung di lebak mekar di dinya,
  Sareng hiji tembang pamujaan anu saé dimaénkeun ku kerub...
  The Fuhrer bakal datang kaput
  Rusia henteu kaéléhkeun dina perang!
  
  Anggota Komsomol ngajalankeun tataranjang suku,
  Aranjeunna stomp dina salju kalayan heels bulistir maranéhanana ...
  Hitler anjeun ngan kasampak cool
  Kuring gé mindahkeun anjeun dina tank!
  
  Naha urang tiasa ngéléhkeun Nazi
  Sakumaha biasa, kami budak awéwé tataranjang suku ...
  Ksatria anu paling hebat nyaéta biruang urang,
  Anjeunna bakal maéhan sadayana nganggo bedil mesin!
  
  Henteu, urang awéwé parantos keren pisan,
  Urang sacara harfiah ngancurkeun sadaya musuh ...
  Cakar, huntu, tinju urang...
  Urang bakal ngawangun hiji tempat di paradise éndah!
  
  Kuring yakin bakal aya komunisme anu keren,
  Nagara mekar di dinya, percanten kana naséhat ...
  Jeung Nazism woeful bakal ngaleungit,
  Aranjeunna bakal, abdi percanten, feats ditembangkeun!
  
  Bakal mekar, kuring yakin ujungna ribut,
  Tina kameunangan deui urang ka meunangna ...
  Eleh Nicholas Jepang
  Samurai bakal ngajawab pikeun meanness!
  
  Kami moal ngantep diri urang condong,
  Hayu urang ngancurkeun musuh urang ku hiji pukulan ...
  Hayu pemburu janten buruan,
  Teu keur nanaon urang ditumbuk Wehrmacht!
  
  
  Tong percaya urang nyerah,
  Urang Rusia sok terang kumaha tarung ...
  Kami diasah bayonet kami nganggo baja,
  Fuhrer bakal janten gambar badut!
  
  Ieu naon tanah air kuring
  Akordion Rusia maén di dinya ...
  Sadaya bangsa mangrupikeun kulawarga anu ramah,
  Abel triumphs, teu Kain!
  
  Moal lami deui éta bakal aya dina kamulyaan USSR,
  Sanajan musuh urang kejem jeung khianat...
  Urang bakal masihan conto pikeun kawani,
  Sumanget Rusia bakal diagungkeun dina perang!
  . BAB 8.
  Méi 1944 ngapung gancang... Albina jeung Alvina ngumpulkeun tagihan dina pesawat.
  Éta budak awéwé anu sigana ngapung dina jangjang kerub.
  Albina némbak pesawat Rusia nganggo jari kakina, sareng ngajerit:
  - Pikeun Reich Katilu!
  Alvina, ogé tataranjang suku jeung dina bikini a, knocks handap pesawat Soviét, meulah jadi potongan jeung ngajerit:
  - Pikeun komunisme Arya!
  Sanggeus éta katresna, maké mariem 37-mm, mimiti némbak di tank Soviét.
  Aranjeunna nolak tilu puluh opat sareng ngagorowok:
  - Kami asik pisan!
  Albina mencét pedal kalayan keuneung bundar, keuneung sareng kicauan:
  - Hayu komunisme kawentar!
  Jeung ngarecah mobil Soviét.
  Alvina ogé akurat némbak musuh, knocks kaluar jeung squeals, baring huntu na:
  - Kabeneran urang aya dina fist!
  katresna witty misalna ... Jeung maranéhna ngancurkeun resimen Soviét ... Contona, aranjeunna meunang IS-2. Janten aranjeunna nyerang anjeunna tina hawa, sareng kumaha aranjeunna dipaku tina bedil pesawat. Aranjeunna peupeus ngaliwatan logam, sarta dijieun tank kaduruk. Jeung ngabeledugkeun kit tempur.
  Albina ngahuleng dina luhureun bayahna:
  - Budak awéwé resep maéhan! Ieu budak awéwé!
  Alvina nyengir, ngacungkeun huntu mutiarana:
  - Kamulyaan ka Motherland urang! Pikeun komunisme!
  Katresna parantos nyandak ngaleungitkeun totaliter lawan.
  Jeung Tentara Beureum ieu confidently smashed.
  Sarta Gerda perang dina awak na "Panther" -2 sarta kalibet dina total karuksakan.
  Budak awéwé ngacungkeun meriam ku jari-jari sukuna. Manehna knocked handap tilu puluh opat jeung roared:
  - Kanggo kaagungan komunisme ku cara Arya!
  Charlotte ogé némbak jari-jari kakina ka tank Soviét, ngarecah armor sareng ngagorowok:
  - Pikeun kasuksésan hébat di dunya!
  Bangsat tanpa seueur upacara sareng Christina. Leres, anjeunna leres-leres ngalakukeun éta, ngetok Soviét tilu puluh opat kalayan keuneung bulistir sareng ngagorowok:
  - Pikeun wates hébat!
  Magda ogé nembak projectile dina gilirannana sarta cooed:
  - Pikeun ordo Arya anyar!
  Lajeng katresna nyandak eta jeung nyanyi di unison:
  - Urang sadaya fans skinhead kabebasan, urang pajoang pikeun tatanan anyar! Moal lami deui bangsa bakal jadi Arya, urang perang ku seuneu jeung pedang!
  Prajurit, kudu disebutkeun, tétéla pisan combative. Sareng upami aranjeunna némbak musuh, teras dugi ka tungtungna.
  Uni Soviét diserang ku pasukan unggul. Jepang ngadorong asup ti wétan.
  Dua pilot Jepang, Toshiba jeung Toyota, nyerang posisi Soviét tina hawa.
  Duanana katresna Jepang geulis pisan duanana tataranjang suku jeung di bikini.
  Toshiba ngadamel pendekatan hawa, ngarecah hateup tank Soviét sareng ngagaur:
  - Abdi monster ti naraka Jepang!
  Toyota, mencét jempol sukuna dina pedal sareng motong musuh, ngajerit:
  - Kanggo kaagungan ideu Jepang!
  Ieu katresna téh jadi anca. Jeung maranéhna ngancurkeun musuh pisan aktip.
  Tapi USSR bener-bener eleh ku samurai. Tur éta jelas naha. Dimana urang tiasa nolak fanatisme sareng téknologi sapertos kitu?
  Budak awéwé Jepang ngaliwat dina tank anu terang tapi lincah sareng khususna ngancurkeun Tentara Beureum.
  Unit tank henteu lulucon.
  Toshiba ngalungkeun bom kana posisi Soviét tina hawa, sareng sababaraha bedil ngalayang sareng ngahuleng:
  - Pikeun komunisme hébat!
  Sanggeus éta bakal seuri ...
  Toyota dina penerbangan nyatet:
  - dewa Rusia anu aneh. Maranéhanana nyembah lalaki disalib dina kayu salib, jeung nganggap manéhna Allah. Malah kumaha bae eta janten lucu!
  Toshiba nyerengeh ngabales, nyarios:
  - Sareng urang sorangan enggal janten dewa sareng neraskeun évolusi Ketuhanan urang!
  Jeung katresna pisan daék seuri.
  Toyota nyatet bari seuri:
  - Kakuatan urang aya dina persatuan!
  Toshiba sacara agrésif mastikeun ieu:
  - Kakuatan urang, tinju urang!
  Jeung deui ti langit maranéhna bakal hujan turun aliran cangkang pesawat on musuh, megatkeun ngaliwatan tilu puluh opat.
  Ieu pajoang katresna jeung maranehna nyebutkeun naon deui. Jepang bakal ngahakan sareng ngaduruk sadayana.
  Sareng nalika panaratas disiksa, tétéla agrésif pisan.
  Utamana lamun keuneung budak digoréng. Ieu mangrupikeun hal anu sanés mangrupikeun aksi super ...
  Sareng budak awéwé ngagorowok dina luhureun bayah...
  Jeung katresna Soviét ogé tarung courageously jeung némbak ka handap lawan. Jeung maranéhna meta dihareupeun jadwal na ramming.
  Anastasia Vedmakova sareng Akulina Orlova mangrupikeun kaéndahan anu aktip pisan di langit.
  Sareng aranjeunna némbak Nazi, sanaos pesawat éta langkung kuat.
  Anastasia mencét pemicu kalayan jempol sukuna sareng nyanyi:
  - Teu goréng jadi kuat, pasti!
  Akulina mencet pemicu ku keuneung bulistir na confirms:
  - Urang bakal ngéléhkeun Nazi pisan teuas!
  Sareng duanana awéwé nyanyi:
  - Kuat, kuat, hésé pisan diéléhkeun! Kuat, kuat, hésé pisan diéléhkeun!
  Sanggeus éta prajurit mimiti maca aphorisms jangjang nu galloped kawas kuda, atawa rada stallions ngora;
  A politikus mindeng bullies pikeun nempatkeun yoke on pamilih!
  Politisi hayam jago ngaremukkeun pamilih siga hayam!
  Politisi ngimpi naek kuda bodas pikeun nempatkeun joke dina pamilih!
  Rubah leutik sareng taring, sareng hoyong ngelek aranjeunna, biasana nyumput aranjeunna!
  Pulitikus anu seueur nyarioskeun perkawis kamanusaan mangrupikeun kanibal anu khas!
  Jeung biruang bisa lulled ku pidato madu-amis!
  Pikeun alkohol, vodka pait langkung amis tibatan madu!
  A tukang ngaput bakal bohong teu Blush, politisi bakal "blush" jeung bohong!
  Hiji awéwé, sanggeus dialungkeun kaluar sapatu nya, ditunda lalaki, nepi ka tingkat tramp a!
  Lamun hayang leuwih deukeut ka Allah, pondokkeun karanjingan anjeun!
  Malah dina acuh acuh semu Nu Maha Kawasa aya cinta - sanggeus kabeh, barudak mimitina hayang kabur ti ngurus kolotna!
  Allah nyangsang hukuman kajahatan pikeun masihan kasempetan ka nu ngalakukeun dosa!
  Bakat jeung rajin salaki pamajikan ngalahirkeun kasuksesan ngan duaan!
  Malah madu téh pait - lamun ngalelepkeun di dinya!
  Nipu téh kawas anggur jeung sickening jeung amis jeung hésé eureun!
  Cinta téh kawas projectile fragméntasi - megatkeun haté, shakes otak, tétéla kantong, indit ka gigir!
  Manusa dina sababaraha cara sarua jeung Allah - Nu Maha Kawasa nyiptakeun jagat raya, jeung manusa ngalahirkeun kabodoan: duanana taya watesna!
  Kasuksésan anu ngawangun dina getih - awaits nasib babi tusuk. Aranjeunna bakal ngahakan batur-baturna - balukarna ambek-ambekan sedih!
  Kadang cara anu pangsaéna pikeun ngajaga reputasi anjeun nyaéta noose dina beuheung anjeun! Dina sagala hal, éta moal ngantep anjeun murag!
  Anjeun moal tiasa ngagolér dina biruang pikeun lila - éta bakal ngaremukkeun anjeun!
  Sakapeung pamajikan mah ibarat mamut tibatan simbut!
  Saurang panulis anu narékahan pikeun metik uang kertas moal nyebarkeun anu saé, hal-hal anu langgeng!
  Nagara tanpa hukum ibarat badan tanpa rorongkong! Ngan supados anjeunna henteu janten ossified, pemilu diperyogikeun!
  Upami anjeun hoyong nyiptakeun karya agung, hilap ngeunaan biaya!
  Penipuan anu paling terampil nyaéta nalika anjeun henteu ngabohong, tapi teu aya anu percanten ka anjeun!
  Tangtu, eleh janji troubles hébat, tapi ieu ngan cerminan kameunangan hareup!
  Dina perang, kawani jeung kecerdasan alus mawa meunangna.
  Pikeun pencét, Anjeun mimitina kudu ningali dimana!
  Pramuka teh panday kameunangan!
  Sakur anu bodo bisa lumpuh, tapi teu unggal jalma pinter bisa nyageurkeun!
  Aya seueur algojo kasar - sababaraha dokter anu nyageurkeun!
  Aya anu dokter, aya anu algojo!
  Tanpa nyeri teu aya kawani - tanpa kawani teu aya kameunangan!
  Gagasan komunisme mangrupikeun wates idiocy: upami sirah panas sareng hate tiis ngalaksanakeunana!
  Komunisme hampang, tapi kaduruk jalma anu oily teuing!
  Mun anjeun teu boga cukup kasabaran, nyanyi mantuan!
  Jalma-jalma sapertos beusi - sateuacan tiis, pasihan bentuk anu dipikahoyong!
  Upami anjeun hoyong janten populer, anggo kakuatan langkung sering!
  Peunteunna sapertos jukut naraka - éta tumbuh nalika anjeun nyiraman ku cimata sareng getih!
  Jalma-jalma ibarat rumput-rumput - beuki diinjak-injak, beuki luhur tumuwuhna!
  Persatuan mangrupikeun konci pikeun kameunangan!
  Disiplin mangrupakeun alat pikeun meunangna! Pikiran maén dina éta!
  Kahiji, kawani, selflessness mangrupakeun konci pikeun meunangna, kabebasan, kabagjaan! Tanpa disiplin teu aya tentara, sareng tanpa tentara anjeun moal tiasa kéngingkeun kabébasan!
  Gawé parantos ngajantenkeun urang langkung kuat, dikalikeun ku intelijen bakal masihan urang kabébasan, sareng sareng tuah bakal mawa kabagjaan!
  Komandan sapertos puncak piramida - kedah aya ngan hiji, upami henteu struktur anu kuat sapertos kitu bakal ambruk!
  Bangsawan kulawarga gaduh hubungan anu sami sareng kawani sareng panjang buuk ka kecerdasan!
  Teu aya kawani karuhun urang anu ngabantosan pengecut!
  A sabeulah dijieunna tina baja pangkuatna rusts dina leungeun chatterbox sarta pengecut!
  Pakarang anu paling pikasieuneun nyaéta Kitab Suci anu aya dina panangan scoundrel!
  Kabeungharan utama lalaki: potency, nu oge alesan utama pikeun uing!
  Profesi pangalusna nyaéta prostitusi, anjeun ngagabungkeun bisnis jeung pelesir jeung unggal waktu pasangan anyar - euweuh rutin!
  Silsilah pahlawan - anjeun tiasa boast pikeun abad, tapi ngagaduhan di medan perang - cowardly rushes ka pungkur!
  Botol vodka téh kawas granat - eta knocks anjeun handap, knocks kaluar brains anjeun, crushes jero anjeun!
  Nalika haté pinuh ku welas asih, pikeun sababaraha alesan dompet kosong!
  Jalma anu leres-leres bébas nyerah kana tilu hal - alesan, cinta, Gusti!
  Cinta téh kawas acuk - teu mekar pikeun lila, tapi nyeri!
  Budak dina jiwana tunduk - kana hawa nafsu, nafsu, hamba Allah!
  Kabeneran teu ajeg kawas keusik - ngan gawé teuas bakal ngabeungkeut eta kalawan semén!
  Sagelas anggur sapertos sagara - nalika anjeun kabawa, anjeun kaleungitan taneuh!
  Awéwé cinta kakuatan lalaki, tapi henteu nalika aranjeunna ngalaman eta dina diri!
  Cinta teh ibarat parahu, mun gancang ngadayung bakal tibalik jeung tilelep!
  Dina waktos anu pas, anjeunna ngenalkeun artikel - seduction dewasa ku barudak!
  Anjeun teu tiasa nempatkeun kétang dina cinta!
  Naon alam teu kriminal!
  Asih mangrupikeun rasa anu lembut, tapi belenggu anu paling kandel moal tahan!
  Upami sadaya undang-undangna jalan, nagara bakal janten panjara dimana penjaga direkrut ti luar negeri!
  Prinsip inevitability tina hukuman teu jalan sabab teu bisa néwak diri!
  Dokter henteu kedah ngaliwat kursus halangan. Sanggeus éta, leungeun anjeun bakal ngocok, sarta basa anjeun bakal slur, sarta sagelas vodka, kawas hangover a, moal mantuan!
  Teu aya anu langkung capé tibatan katiisan anu berkepanjangan!
  Papanggihan ilmiah: katimu progressively - dilaksanakeun agrésif!
  Henteu tempat pikeun mikir, tapi tempat pikeun squabbles sareng madness!
  Sadaya kasulitan umat manusa asalna tina egois, kamakmuran ngan ukur tiasa dilakukeun ku usaha umum!
  Jalma tanpa tim sapertos batubara, tanpa seuneu - masihan sakedik lampu sareng gancang pareum!
  Tanah air haneut - langkung saé tibatan seuneu!
  Sareng sato langkung saé dina gerombolan!
  Logika teu kedah ngalayanan naluri - pikiran nafsu!
  Bakal aya perang - bakal aya prestasi!
  Otot tanpa otak mangrupikeun sakeupeul daging - pikeun anu ngagorengna nangis!
  Tina dua duelists, hiji bodo, hiji deui scoundrel!
  Beuki luhur jalma ngapung, beuki teu sugema kana jabatanana!
  Ditinggalkeun, anjing sono kana iteuk nu boga!
  Ngan anjeunna gaduh jangjang - anu pikiranna henteu biasa ngarayap!
  Goréhél lamun keur nyorangan siga nu snob!
  Anjeun nyalira, sareng musuhna legiun!
  Malah hiji gajah bisa didahar ku bug!
  Lamun bug teu sajuta!
  Pamingpin nagara kudu sadulur, lain dulur!
  . Leuwih gampang pikeun manggihan batu garing di sagara ti hiji penemuan nu teu acan dipaké pikeun tujuan militér!
  Meunangna salaku awéwé metot kalawan brilliance na, tapi repels kalawan harga na!
  Seuneu mangrupikeun dewa perang sareng, sapertos dewa-dewa sanés, peryogi perhatian sareng pangorbanan!
  Pedang hiji ibarat tetes hujan, bakal ragrag jeung paburencay, jeung lamun jumlahna loba, meunangna bakal lahir!
  Ngan ulah nyanyi - pikeun katengtreman!
  Jiwa abdi hanjelu - burih abdi kosong!
  Mimiti mangkok, teras pikiran!
  Meunangna patut ngahargaan!
  Honor mangrupikeun konsép anu relatif sareng kedah diterapkeun utamina ka prajurit anjeun!
  Jalma anu nginum saméméh gelut bakal boga hangover di naraka!
  Pipa jempé sabab bilah nyanyi - baja langkung kuat sareng langkung nyaring tibatan tambaga!
  Tentara tanpa komandan ibarat domba tanpa angon; hiji ajag, upami henteu didahar, bakal nyingsieunan anjeun!
  Lumpat jauh leuwih bodo tibatan pengecut! Barina ogé, paling prajurit maot teu di perang, tapi salila ngungudag!
  Perang ibarat kaulinan domino, ngan domino anu rusak henteu tiasa dikumpulkeun deui - bumi nahan!
  Panganiayaan ngarobah prajurit jadi algojo, pengecut jadi gagah, sederhana jadi kurang ajar!
  Fiksi ilmiah mangrupikeun kompetisi absurditas sareng absurditas! Dina waktos anu sami, teu aya deui genre ilmiah sareng logis!
  Dina perang éta kawas dina opera - dulur nyanyi sorangan, ngan prompter nu bisa jadi nenjo!
  awéwé modern ngahampura hiji lalaki sagalana - iwal kamiskinan!
  Naha anjeun terang kumaha spies béda sareng perwira intelijen?
  Abdi terang! Urang ngan ukur aya perwira intelijen - urang asing sadayana mata-mata!
  Naon anu langkung saé kalayan sirah kosong atanapi dompét kosong? Tangtu kalawan sirah kosong - teu jadi noticeable!
  Pikiran mangrupikeun kolektor kabeungharan pangsaéna!
  Pikiran sareng tuah: pasangan cinta - ngalahirkeun kasuksésan, kabeungharan, jabatan, tapi gancang bubar!
  Leuwih gampang pikeun lalaki reueus ngadangukeun nasehat lamun éta dibikeun ku awéwé - iwal éta pamajikan!
  Pamajikan anu wijaksana hargana! Jeung pamajikan enterprising bisa ngagugat manéhna!
  Saha anu ngahargaan kapribadian hiji jalma, sareng anu ngahargaan artos!
  Kamanusaan bisa ancur ku dua hal - komputer jeung élmuwan komputer. Anu baheula bakal atrofi pikiran, anu terakhir moal tiasa ngamangpaatkeunana!
  Dina perang, granat mangrupikeun babaturan!
  Sacara umum, dalima anu nyarioskeun guyonan sapertos endog Faberge anu dianggo pikeun rengat kacang!
  Bakat téh kawas jiwa: teu bisa dicokot, tapi bisa ancur!
  Dendam teu patut ngahargaan - retribusi kasopanan!
  Dengki teh bibit kajahatan, mentingkeun diri nyiram, katiisan nyoco!
  Puguh téh nu awon tina sagala kajahatan!
  Leuwih hade paeh kalayan martabat ku pedang, ti batan hirup saperti sapi nu diasongkeun kana kandang ku pecut!
  Dina perang, kawani bisa ngéléhkeun licik, tapi licik moal bisa ngéléhkeun kawani!
  Perang ngajadikeun hirup dahsyat, sarta maot pantes tur geulis!
  Modesty mangrupakeun kualitas langka pikeun komandan, tapi ieu ngajadikeun eta malah leuwih berharga!
  - Jackal konsonan jeung kecap kal!
  Singa boga ngan hiji kaunggulan leuwih jackal - kasempetan pikeun maot kalawan harkat!
  Téknologi mangrupikeun algojo kawani!
  - Tapi éta henteu leres! Nyatana, langkung luhur tingkat téknologi, langkung seueur intelegensi sareng akal anu diperyogikeun di medan perang!
  Dimana kapentingan Motherland dimimitian, well-mahluk pribadi ends!
  Kabebasan kudu digabungkeun jeung disiplin. Anarki mangrupikeun antithesis kabébasan!
  Memori ulet mangrupikeun mentor pangsaéna! Sacara umum, kabébasan tiasa dimeunangkeun ku pedang, tapi ngan ukur ku alesan tiasa dijaga!
  - Nalika prajurit anu kuat ngahemat anu sanés, teu aya kahormatan khusus anu diperyogikeun pikeun ieu!
  Barina ogé, nalika kawani kaduruk dina haté anjeun, anjeun bakal ngangkat tameng anjeun pikeun pertahanan budak anjeun!
  Kahadean bangsat lain alesan pikeun jalma jujur, sabab ayana kokotor teu ngahalalkeun jalma kotor!
  Cinta henteu pernah murah - khususna upami anjeun mayar henteu nganggo dompét anjeun, tapi kalayan jiwa anjeun!
  Hiji-hijina hal anu bisa menerkeun getih tumpah téh lamun cimata eureun ngalir salaku hasilna!
  Jalma anu ngawula duit moal pernah bisa cocog dina perang jeung jalma anu disetir ku haté gagah jeung kahayang pikeun kabebasan!
  Teardrop anak bahaya sabab robah jadi aliran ngamuk nu washes jauh peradaban!
  Posisi komandan sanes solder tambahan, tapi tanggung jawab tambahan sareng beban beurat!
  Henteu dipikanyaho naon anu langkung penting - nyoco sadayana anu lapar atanapi ngusap cimata hiji anak!
  Emas leuwih lemes tibatan baja, tapi nyetrum jantung!
  Sanes pakarang nu ngajadikeun prajurit kuat, tapi pakarang prajurit!
  Katresna sigana lulucon jeung master aphorisms. Sareng upami aranjeunna mimiti ngancurkeun musuh, maka anjeunna moal tiasa kabur ti aranjeunna.
  Dina ahir Méi 1944, Nazi mimiti karasa maranéhanana di arah Saratov.
  The Shturmlev nyandak bagian dina battles , mesin dina chassis tina urut Singa, kalawan malah leuwih kuat bom-peluncuran kalawan haliber 450 mm, nu sacara harfiah naksir tur ngancurkeun sagalana, tearing sarta megatkeun ngaliwatan gaya kolosal tina corong. .
  Sareng rokét sapertos kitu bakal langsung nyandak blok sadayana sareng sambelna.
  " Shturmlev " dina kadali tim katresna Jerman, firing di posisi Soviét.
  Jane kiceupan ka babaturanana, sareng nyetak sukuna, anjeunna nyarios:
  - Urang ngaleungitkeun musuh-musuh urang sareng jantenkeun peti mati biasa!
  Gringeta kedip-kedip pikeun ngabales, mencét tuas ku sampéan kosong sareng ngagorowok:
  - Urang bakal maén sareng ngéléhkeun musuh urang!
  Malania nyatet:
  - Ngalawan mesin Shturmlev , sagala benteng Soviét teu daya teu upaya!
  Monica, pencét keuneung bulistir na, dikonfirmasi:
  - Urang bener dilahirkeun meunang!
  Jane nyerat:
  - Perang teu gaduh raray awéwé, tapi physiognomy nu metot thrill-seekers!
  Gringeta , némbak unit Soviét nganggo bedil mesin, ngaluarkeun:
  - Awéwé nyaéta japati anu ngegel lalaki manuk pelatuk sapertos langlayangan!
  Monica, nembak prajurit Rusia, nyatet:
  - Hiji awéwé salawasna boga tujuh Fridays saminggu, sarta tanpa kado Minggu ti hutang kakawinan, manehna salawasna boga poé libur!
  Malanya, nyikikik, ngawaler:
  - Allah teu omnipotent dina sagalana, manéhna teu daya pikeun ngajawab hiji awewe!
  Jane satuju sareng ieu, némbak kalayan jempol kakina:
  - Sanajan Allah Maha Kawasa, anjeunna teu bisa nutup up sungut awéwé, sarta ngeureunkeun pulitik!
  Gringeta sacara logis nyarios, némbak ku keuneungna, pencét:
  - Politisi teu boga nurani, awéwé boga rasa proporsi, sarta politikus awéwé boga sagala parasaan tanpa ukuran!
  Monica, némbak pasukan Soviét, sarta pencét éta nepi ka maot, nyatet:
  - Hiji awéwé téh kembang, biang kawas acuk, tapi ambu amis nya metot embé jeung drones!
  Malanya, prajurit Soviét bangsat sareng ngancurkeun bunker, ngajerit:
  - pamilih ragrag kana budak leutik, voting pikeun tangkal ek heubeul capé jeung hollows!
  Katresna némbongkeun kecerdasan maranéhanana sarta dipindahkeun kana.
  Jeung pesawat serangan ogé diving ti luhur. Ku kituna pasukan Soviét threshed tanpa masalah nanaon.
  The Germans geus jadi tiis. Jeung prowes operasional maranéhanana ngaronjat.
  teletanks dikawasa ku radio , nuluykeun .
  Sareng ieu mangrupikeun masalah pikeun prajurit Soviét. Jeung Nazi ngéléhkeun Tentara Beureum.
  Tapi katresna Soviét ogé perang pisan courageously.
  Tarung lumangsung pikeun Kamyshin. Di dieu deui Alenka keur perang.
  Jeung nya butut, tapi teu nyerah battalion.
  Alenka ngomong bari seuri:
  - Dina perang naon waé, kahirupan prajurit berharga!
  Sareng kumaha anjeunna ngalungkeun granat nganggo jari kaki bulistir.
  Ieu prajurit - kelas pangluhurna ...
  Anyuta, shooting di Nazi, nyatet:
  - Hiji prajurit Rusia bisa dijieun ambruk kawas log beveled, tapi teu ditunda tuur-Na, sarta dijieun pikeun ngocok kawas aspen!
  Alla, némbak, sareng masihan bungkusan anu ngabeledug kalayan keuneungna, nyerit:
  - Upami anjeun henteu hoyong niténan disiplin militér, anjeun bakal ngabengkokkeun tonggong anjeun sapertos tahanan!
  Maria, némbak lawan, ngaluncurkeun boomerang pembunuh kalayan jempol kakina, ngaluarkeun:
  - Aya seueur kokotor di dunya urang, ngan ukur pangeran anu langka di dinya!
  Matryona, némbak lawan, sareng motong aranjeunna dina bursts, teras ngalungkeun granat nganggo suku bulistirna, nyatakeun:
  - Politisi ngabogaan basa panjang, tapi leungeun pondok pikeun ngalakukeun naon anu geus dititah!
  Marusya, nembak musuh, sarta motong handap jajaran prajurit Jerman sarta asing, vyaknula:
  - Politisi gancang jangji, lambat nedunan, menta sedekah, jeung hampura kana tipu daya!
  Katresna anu hébat sarta aranjeunna ngalawan. Tapi kakuatan pisan unequal. Aya loba karuksakan.
  Tank Jerman "Maus", sanajan teu cukup serial, masih datang di sakuliah on fronts. Jeung cannons na ngagaur jeung seuneu. Jeung ngangkat karuksakan dina trenches luar biasa.
  Tapi katresna némbak ti cannons ngalawan Mouse. Padahal cangkangna mumbul kawas kacang polong. Tapi urang Jérman ngadorong langkung keras.
  Jeung maranéhna némbak akurat pisan.
  Budak awéwé Komsomol lumpat ngurilingan, nyentak-nyentak keuneungna, bari nyerit:
  - Pikeun kamulyaan Motherland Suci!
  Viola, nembak tentara leumpang Jérman, squeaked:
  - Lamun awéwé hiji teu boga cukup pikeun sapatu, manehna nyimpen hiji lalaki dina suku bulistir!
  Jeung mojang bakal peupeus kaluar ketawa jeung lengket kaluar basa nya.
  Pahlawan kedah nyarios lucu. Tur upami aranjeunna ngéléhkeun aranjeunna, aranjeunna ngéléhkeun aranjeunna mortally.
  Viola jeung Margarita, ampir taranjang dina ngan panties, gelut, bringing projectiles jeung shooting akurat. Sareng aranjeunna henteu tiasa dieureunkeun sapertos kitu.
  Margarita squeaks sarta ngomong:
  - Kamulyaan ka jaman komunisme!
  Viola sacara agrésif negeskeun:
  - Kamulyaan hébat kana jaman parobahan!
  Prajurit, éta kudu dicatet, tétéla gadis pisan agrésif.
  Veronica ogé mawa cangkang, kedip-kedip nya bulistir, keuneung buleud sarta squeals:
  - Kamulyaan pikeun komunisme!
  Ieu wawasan tempur maranéhanana. Jeung kumaha fiercely na furiously maranéhna tarung.
  Jeung bulistir, tuur disamak kedip-kedip.
  Tamara ogé gelut. Manéhna kaluar ti Kaukasus direbut ku Nazi jeung deui dina jajaran. Gelut jeung rasa karnivora getih. Gelut jeung agresi kolosal.
  Tamara ngalungkeun granat kalayan jempol kakina, nyéépkeun Nazi sareng nyentak:
  - Komunisme bakal sareng urang!
  Sareng masihan burst anu ditujukeun tina mesin ...
  Katresna bisa ditempo ngalakukeun miracles kolosal. Sareng aranjeunna gaduh seuneu anu ngancam ngaduruk jagat raya.
  Veronica, shooting, nyanyi:
  Ieu bakal metot, teu ragu
  Sagalana di dunya geus dijadwalkeun!
  Jeung kiceupan ku panon safir na.
  Tamara, némbak, ngagaur:
  - Kolovrat ! Évpatiy Kolovrat ! Pahlawan Rus nuju ngirining alarm!
  Jeung manehna dipecat burst tina bedil mesin. Manehna neukteuk Krauts sarta squeaked:
  - Hiji awéwé utamana rubah who wants to laso singa, tapi biasana kalde meunang bray dina laso nya!
  Victoria, némbak sareng jari kaki bulistir na, ngalungkeun hadiah maot anu sanés, ngaluarkeun:
  - Hiji awéwé nyaéta hayam anu mikanyaah endog emas, mawa pamawa maranéhanana ngan rugi!
  Jeung katresna burst kaluar seuri. Aranjeunna tarung jadi admirably kalawan tekanan kolosal.
  Tamara nyatet bari nembak divisi asing:
  - Hiji awéwé téh hayam, ngan manehna bisa mawa endog emas ka lalaki éta, nu mangrupakeun rubah nyata!
  Veronica, némbak, sareng ngacungkeun huntuna, nambihan:
  - A rubah nyata jeung hayam jalu bakal ngajadikeun anjeun endog emas!
  Margarita, némbak sareng ngalungkeun granat nganggo suku bulistir na, nyatakeun:
  - Cakar rubah lain singa, tapi anjeunna bakal nyocogkeun tilu kulit raja sato galak!
  Viola, baring huntu na aggressively, nyarios:
  - Anjeunna anu teu rubah jeung pikiran na teu singa ogé!
  Prajurit ditingali kalayan ambisi hébat pejuang. Tur upami aranjeunna ngamimitian.
  Olimpiade dipecat sarta nyandak kalawan suku kuat sakabeh kotak bahan peledak jeung kumaha carana ngajalankeun eta. Massa Nazi dirobih, sareng awéwé geulis ngagorowok:
  - Aturan USSR, sareng nyanyi Lucifer! Urang bakal ngéléhkeun dulur!
  Sanajan kitu, Olimpiade teu poho pikeun nyarita kaluar:
  - Wanoja rubah tiasa ngayakinkeun lalaki mana waé yén anjeunna mangrupikeun singa, ngalahirkeun anjeunna sapertos kalde anu sederhana!
  Margarita, shooting, sapuk jeung ieu:
  - Wanoja singa awéwé anu ngan ukur pikiran rubah sareng cengkraman ajag!
  Seraphima nyatet, mowing handap lawan:
  - Singa lain nu ngageroan, tapi nu nyerek loba tatangkalan!
  Viola, némbak sacara akurat ka musuh sareng motong anjeunna, nyarios:
  - Nalika politikus sanés rubah, teras tilu kulit dicabut tina anjeunna sareng ditunda kerahna!
  Victoria, baring huntu nya jeung winking, lajeng ngalungkeun kado maot kalawan kakuatan murderous kalawan suku bulistir nya, ceuk:
  - Politisi ngabogaan burit lega diuk dina dua korsi, tapi anjeunna boga breadth jiwa ukur dina kecap!
  Olympias, succumbing kana laras kalawan bulistir, suku otot jeung exploding tank Singa, growled:
  - Hiji tanki ditindik ku projectile uranium-inti, politikus ngarecah tanpa haté, tapi ku dompet emas!
  . BAB #9
  Kamyshin ditinggalkeun. Sarta dina awal Juni 1944 tarung unfolded pikeun Saratov.
  Di dieu perangna aktip pisan. Sareng ogé awéwé, sapertos biasa, dina perang. Sareng prajurit lucu sapertos kitu.
  Alenka gelut jeung mows handap lawan jeung bursts otomatis, jeung sakabéh jajaran.
  Budak awéwé éta ngalungkeun granat kalayan jari-jari kaki sareng squeals:
  - meunangna kuring datang!
  Jeung deui némbak ka musuh.
  Anyuta ogé nembak musuh. Éta ngalakukeun éta akurat sareng tepat. Senjata mesin nya jadi groovy. Jeung toes bulistir maledog bungkusan ngabeledug tina gaya kolosal. Aranjeunna ngancurkeun Nazi sareng budak awéwé éta squeaks dina luhureun bayahna.
  - Pikeun komunisme!
  Alla, nembak musuh kalayan akurasi kolosal sareng ngancurkeun musuh, nyentak:
  - Pikeun Fatherland taya watesna!
  Jeung toes bulistir nya, gadis throws granat deui. Ieu kudu ngomong yén manéhna téh paling combative of combatants.
  Jeung manéhna sorangan nyaéta redhead jeung ngan kolor. Sarta anjeunna seuneu jadi akurat tur akurat, sarta Krauts ngagolér.
  Maria ogé seuneu akurat pisan. Jeung manéhna téh saperti gadis geulis, jeung toes bulistir manéhna throws hiji pakét ngabeledug, tearing eta lawan-Na.
  Lajeng anjeunna ngagorowok:
  - Aturan Kakaisaran USSR!
  Marusya ogé némbak akurat, pencét musuh sareng ngagaur:
  - Ti taiga ka sagara Inggris, tentara urang anu paling kuat!
  Sarta anjeunna ogé némbak kalawan suku bulistir na.
  Salajengna, Matryona bakal nembak projectile deadly ka musuh. Sarta pencét anjeunna kalawan akurasi saratus persen. Alami bulistir keuneung.
  Ieu katresna Soviét anu digawé, tapi Jerman teu jauh balik.
  Christina, Magda, Margaret jeung Schella tarung dina Panther. Mesin, sanajan teu idéal, tapi kalawan gancang-seuneu, gun jarak jauh, moderately lincah, sarta armor frontal alus.
  katresna Jerman tataranjang suku jeung di bikini a, sanajan panas usum panas, atawa rada berkat eta .. Jeung maranéhna ngalakonan perang maneuverable.
  Di dieu Christina nyieun shot ... cangkang pencét turret T-34-76 tur pierces eta. tank Soviét eureun knocked kaluar.
  Budak awéwé ngajerit dina luhureun bayah:
  - Kami nyandak!
  Lajeng Magda némbak. Kaéndahan jeung buuk emas ogé thrashed.
  Sumuhun, jadi munara ieu torn off di tilu puluh opat.
  Budak awéwé maung silih némbak. Sareng pas pisan. Di dieu aranjeunna pencét tank Soviét sejen.
  Salajengna sumping Margaret. Sarta pencét pakarang timer propelled SU-76. Deftly bangsat. Sareng anjeunna nyanyi:
  - Jerman infernal kami kuat, éta ngajaga dunya!
  Jeung kumaha basa bakal nembongkeun!
  Lajeng manehna dipecat tina mariem Shell urang. Ieu struck tank Soviét KV-1S. Gadis éta ogé ngalakukeun padamelan anu saé.
  Enya, opat prajurit di bikini keur gelut jeung teu sieun tiis. Sanggeus awéwé mimiti tarung, hal indit leuwih hadé pikeun Reich Katilu.
  Ieu pilot Albina sareng Alvina di langit. Duanana beauties di bikini jeung tataranjang suku. Aranjeunna tarung pikeun diri on Focke -Wulfs. Jeung mobil ieu pisan serius.
  Albina, nembak tina meriam hawa, nyebutkeun:
  - Croquet aktip! Ulah punten pikeun kecap!
  Jeung kumaha manehna flashes seuri dazzling! Sareng anjeunna bakal némbak dua pesawat Soviét sakaligus.
  Alvina ogé neukteuk tilu ku meriam hawa sarta chirped:
  - Éntri kuring bakal maot sareng kusam!
  Lajeng mojang bared huntu nya jeung nembongkeun huntu nya! Manehna teh pesona sorangan, sarta pinuh ku pesona fenomenal.
  Albina motong pesawat Yak-9 sejen tur squeaks:
  - Naha urang peryogi pilot Soviét?
  Alvina némbak LAGG-5 sareng yakin nyarios:
  - Sangkan urang Germans skor akun!
  Éndah sababaraha katresna. Kumaha aranjeunna nyetél ngeunaan ngumpulkeun panghargaan pikeun diri. Anjeun bener teu bisa ngajawab ngalawan beauties misalna. Aranjeunna némbak pesawat sareng ngabubarkeun huntu.
  Sareng rusiah utama nyaéta dina usum tiis, budak awéwé kedah janten tataranjang suku sareng bikini. Lajeng tagihanana bakal datang sorangan.
  Sarta pernah meunang diasah. Ngoyagkeun dada bulistir anjeun, sarta anjeun bakal salawasna dilaksanakeun dina harga luhur!
  Albina motong pesawat Tentara Beureum sejen tur nyanyi:
  - Dina jangkungna hébat sarta purity stellar!
  Sareng anjeunna ngiceupan, luncat sareng nyentak sukuna, ngagorowok:
  - Dina gelombang laut jeung seuneu ngamuk! Jeung dina seuneu ngamuk jeung ngamuk!
  Jeung deui mojang némbak ka handap pesawat kalayan pendekatan energetic.
  Terus Alvina nyerangkeun musuh. Anjeunna ngalakukeun tina péngkolan, bares huntu na squeaks:
  - Abdi bakal juara super dunya!
  Jeung deui mobil nu katabrak ku budak awéwé murag. Leres, Tentara Beureum janten parah pisan.
  Jeung Albina roars kalawan ekstasi liar:
  - Abdi ayeuna algojo, sanes pilot!
  Nembak pesawat Soviét sejen, sarta hisses:
  - Kuring ngabengkokkeun tetempoan jeung misil rurusuhan ka udagan, aya deui ngajalankeun payun!
  Prajurit éta agrésif pisan.
  Di dieu duanana katresna narajang target taneuh. Albina ninju tilu puluh opat sareng ngagorowok:
  - Ieu bakal tungtungna!
  Alvina pencét SU-76 sarta whispered:
  - Pikeun ngalengkepan karuksakan!
  Jeung kumaha anjeunna shakes suku bulistir na!
  Katresna anu tarung di dieu, sarta ti sisi USSR, katresna ogé tarung, nyobian ngajaga Guryev, dimana pasukan Nazi ogé ngadorong, kawas bulk kalajengking a.
  Alenka perang pikeun Guryev, anu stormed ku Nazi. Si kaéndahan anu nekat ngalungkeun granat kalayan jari kaki anu gundul sareng ngariung:
  - Maha Suci pikeun Rus 'sareng pihak pribumi!
  Lajeng Natashka ngaluncurkeun granat kalayan jari kaki bulistir sareng nyiwit:
  - Urang ngajaga gadis tataranjang suku!
  Saatos Anyuta, ogé, kalayan ramo-ramo sukuna, ngirim hadiah pati, sareng niup :
  - Ieu bakal niup éndah!
  Augustine anu berambut beureum nyandak sareng ngirim kado pemusnahan kalayan anggota awak handapna anu gundul sareng nyerit:
  - Nunjukkeun radar ka langit!
  Lajeng Maria haired emas maot Nazi kalawan suku bulistir nya.
  Sareng anjeunna nyanyi:
  - Di Madagaskar, di gurun sareng Sahara! Dimana-mana, kuring ningali cahaya bodas!
  Sareng ayeuna Marusya kalayan dampal sukuna bakal ngalungkeun sakumpulan sareng nyanyi:
  - Di Finlandia, Yunani, jeung di Australia, Swédia, maranéhna bakal ngabejaan Anjeun yen teu aya deui katresna geulis!
  Sumuhun, genep katresna tarung pisan. Tapi Fritz nyandak Kursk ...
  Henteu, henteu nolak kakuatan anu unggul sapertos kitu. The fascists nempel kana diri jeung rod.
  Jeung naon mangaruhan persiapan monster.
  Adolf Hitler éta saukur gélo: ngarasa kawas despot nyata, ka saha dulur nurut jeung trembles. Leres, upami anjeun hoyong kasuksésan Stalin, maka anjeun kedah janten sapertos Stalin, tanpa karunya sareng nungtut ka batur sareng diri anjeun (ieu kumaha pamikiran Iosif Vissarionovich dina urutan ieu!). Ayeuna rustling téh santun tur mobil bakal mimiti mindahkeun. Sacara umum, Jérman, nyokot kana akun satelit, ngabogaan kaunggulan badag leuwih USSR dina jumlah pakakas industri, dina workforce terampil sarta dina jumlah insinyur di sagala tingkatan. Ieu kanyataan, tapi produksi pakarang masih teu nepi ka tara! Jérman lagged balik USSR sapanjang perang, sanajan sagala karuksakan di Rusia. Jeung ti naon? Tangtu, alatan hiji mess tangtu nu reigned di sagala rupa departemén, sarta hususna dina industri militér. Sajaba ti éta, peran négatip dicoo ku kurangna bahan baku, kitu ogé underestimation tina poténsi musuh. Khususna, dina 1940, produksi pakarang di Jerman éta leuwih handap taun 1939 (lamun urang ngitung aci, nyokot kana akun amunisi), sarta ieu sanajan kanyataan yén perang geus lumangsung, sarta Reich Katilu ngawasaan. wewengkon badag kalawan cadangan badag kapasitas produksi. Nya, naon anu urang tiasa nyarios ngeunaan kamampuan organisasi Hitler? Teu teuing, anjeunna shone dina industri militér.
  The Fuhrer nyatakeun dina pidato panjang:
  - Dina urusan ngawas penerbangan, kakuatan darurat dipasihkeun ka Sauer . Anjeunna bakal ngawaskeun raket kuantitas alat anu diproduksi, sareng, henteu kurang pentingna, kualitasna. Sajaba ti éta, loba babaturan anjeun Goering, sanajan maranéhanana éta sakali aces alus, teu mampuh mingpin karya. Henteu unggal prajurit anu saé ogé jenderal anu luar biasa, janten tibatan Eric anu digantung, bidang téknis bakal dipimpin ku jalma ti antara pangusaha profésional anu tiasa ngarobih sareng ngalengkepan deui pasukan penerbangan. Barina ogé, Britania teu bobo, éta ngaronjatkeun duanana kuantitas jeung kualitas pasukan pakarang na, sarta hususna aviation. Urang kudu jadi dua huluna dihareupeun musuh, belasan léngkah, mun teu kitu urang bakal leungit kaunggulan urang leuwih musuh. Ku kituna, perlu léngkah-léngkah kualitatif.
  Goering ngabantah:
  - Babaturan kuring, kabuktian jalma anu parantos ngabuktikeun efektivitas tempur sareng profesionalismena.
  The diktator demoniac jadi ngamuk:
  - Atawa meureun kuring, dina pamadegan anjeun, poho anu leungit perangna pikeun Britania? Atawa anu gagal rencana opat taun pikeun ngembangkeun ékonomi nasional. Atawa rék dipecut ogé, komo di tempat umum. Ku kituna tutup sungut anjeun sarta tetep jempé dugi aranjeunna impale anjeun!
  Goering malah jongjon sieun. Alas, nu Fuhrer teu matak trifled kalawan. Lajeng sora kadéngé deui, sarta jet ME-262 sejen angkat ka langit. Mobilna ageung sareng gaduh dua mesin. Jangjangna rada disapu, bajoang sorangan katingalina rada menacing. ciri speed na, pikeun 1941, umumna santun, komo ku standar dunya aranjeunna rekor-megatkeun. Leres, mesin sorangan henteu acan tiasa dipercaya sareng peryogi debugging. Diktator fasis, kumaha oge, parantos masihan ciri-ciri pejuang anyar anu langkung maju ... ME-262 beuratna langkung ti genep ton, anu hartosna aya kaleuleuwihan. A jet tempur kudu leutik, mirah jeung gesit. Dina hal ieu, ME-163 bisa jadi rada alus, tapi mesin rokét na teuing kapaksa sarta ngan jalan salila genep menit (atawa rada, eta bakal tetep dianggo!), nu hartina rentang ngan dina radius saratus kilométer. . Salaku ngebom Blitz-gaya atawa bajoang panutup pikeun serangan armada on Inggris, éta, tangtosna, teu cocog.
  Tapi ME-262 bisa mawa ton bom, nyaeta, saloba pesawat garis hareup Pe-2 Soviét. Hartina, hiji solusi alus teuing pikeun sweeps bajoang jeung pasukan ngarojong. Nanging, naha henteu nyiptakeun pejuang dina gaya Komet ME-163, tapi tanpa mesin rokét, tapi nganggo mesin turbojet? Aranjeunna diusahakeun pikeun ngaronjatkeun Komét sarta sigana geus dibawa waktu hiber ka 15 menit (ieu rentang nepi ka 300 kilométer), nu umumna ditarima keur Patempuran Britania. Anjeun masih bisa meunang London ti Normandia ... Sanajan teu sagalana geus jadi atra, Anjeun ogé kudu ngabom tur balik, sarta lima belas menit éta teu dina modeu kapaksa. Dina mangsa nu bakal datang, rokét jeung jet pejuang diakuan salaku jalan buntu dina aviation. Tapi desain "Komet" pisan metot, kalayan ukuran leutik sarta lightness, nu hartina éta murah tur maneuverable.
  Sajaba ti éta, masih aya pejuang pisan ngajangjikeun beuratna umumna 800 kilogram, gliders misalna yén maranéhna bisa dipaké dina battles hawa. Leres, alatan jarak pondok, penerbangan on aranjeunna ngan bisa perang dina battles pertahanan, atawa dikirimkeun ka London dina ... Transports, lajeng hooked deui ka pilots. Ieu dimana anjeun kedah mikir. Dina sajarah nyata, gliders teu boga waktu pikeun perang, sarta pikeun sababaraha alesan jenderal aviation Soviét teu wani nyobian gagasan ieu di Korea. Sacara umum, éta henteu hanjelu, tapi salila Perang Koréa, pilot Amérika éta kahiji pikeun muka akun victories. Jadi Yankees teu matak underestimated.
  Saatos penerbangan réngsé, budak awéwé ngora berambut adil luncat kaluar tina kabina sareng lumpat ka Fuhrer kalayan gancang.
  Mibanda Nazi nomer hiji ngalegaan leungeun-Na ka dirina pikeun cium. Naon nice nyaeta nalika katresna bogoh ka anjeun, sarta Fuhrer, sigana, cukup tulus idolized ku sadayana Germans, atawa rada, ampir kabéh iwal sababaraha tahanan camp konsentrasi. Pilot nyarios kalayan sumanget:
  - Ieu ngan hiji pesawat hébat, éta boga speed na kakuatan misalna. Hayu urang cimata sadayana budak sapertos bantalan pemanasan tina pengganti!
  The Fuhrer disatujuan dorongan gadis urang:
  - Tangtosna, urang bakal megatkeun eta, tapi ... Debugging mesin kudu dilaksanakeun dina Pace gancang, sarta ieu utamana manglaku ka motor. Di dieu, tangtosna, ukuran radikal bakal diperyogikeun pikeun ningkatkeun aranjeunna, tapi upami pamimpin-desainer ngabantosan!
  Sadayana ngagorowok:
  - Maha Suci ka Fuhrer hébat! Mugia Providence ngabantosan urang!
  Lagu kabangsaan Reich Katilu mimiti dimaénkeun sareng kolom pejuang ngora ti Pemuda Hitler ngaléngkah . Budak ti opat belas nepi ka tujuh belas taun indit handapeun kendang dina formasi husus. Lajeng aya hal paling metot: katresna rumaja ti rugbi awéwé Jerman anu marching. Aranjeunna dina rok pondok, taranjang, suku bulistir tina beauties metot panon lalaki. Katresna diusahakeun ngangkat suku maranéhanana leuwih luhur, tapi dina waktos anu sareng aranjeunna ditarik toe, taliti nempatkeun keuneung nu. Hiji tontonan entertaining of beauties kalawan inohong impeccable ... Leres, rupa éta béda, sarta sababaraha awéwé ngora pasis éta rada kurang ajar, ampir maskulin, malah aranjeunna twisted aranjeunna. Utamana nalika aranjeunna ngahijikeun alisna.
  Esthete Adolf nyatet:
  - Perlu yén budak lalaki sareng awéwé langkung seueur nampi latihan fisik. Sareng kuring terang yén seueur anu dilakukeun dina hal ieu, khususna di Jungfolk , tapi anu diperyogikeun nyaéta inklusif sareng nyoko kana metode Spartan. Tangtu, sajaba encouraging maling ... budak urang jeung katresna kudu tumuwuh nepi ka jadi santun sarta dina waktos anu sareng jalma kejam.
  Panglima Agung ngareureuhkeun. Para jenderal jempé, sigana sieun ngabantah, tapi henteu hoyong mastikeun anu atra. The Fuhrer nuluykeun:
  - Perang sanés lulucon, tapi kakejaman ka musuh kedah digabungkeun sareng silih bantosan sareng rasa duduluran ka babaturan. Ieu naon urang kudu instill ka dulur ... The superman anyar merciless ka batur, tapi ka extent malah leuwih gede anjeunna kedah merciless ka dirina. Pikeun inferiority mimitina kudu dibasmi dina jiwa anjeun, lajeng lemah, awak manusa bakal naek!
  Jeda sejen ... Jendral jeung désainer dumadakan sadar sarta mimiti keprok vigorously. The Fuhrer sigana senang:
  - Éta parantos langkung saé, tapi ayeuna kuring hoyong ningali tiruan tina tempur hawa. Sapertos anu dahsyat sareng ngancurkeun sadayana ...
  Heinkel malu-malu naroskeun:
  - Kalayan amunisi hirup atanapi cangkang, Fuhrer kuring?
  Nazi nomer hiji unggeuk.
  - Tangtu, kalawan leuwih ngempur. Sajaba ti éta, Abdi hoyong mertimbangkeun efek tina alat ejection. Barina ogé, anjeun damel di dinya ... - The Fuhrer ngoyagkeun fists na. - Nalika, tungtungna, éta bakal siap tur nempatkeun kana produksi masal. Barina ogé, pilot anu berpengalaman mangrupikeun pilot anu berpengalaman anu kedah dijagi pikeun perang anu bakal datang!
  The Fuhrer-terminator Tapi mutuskeun pikeun mintonkeun désainer skéma leuwih modern tina alat ejection. Sistim ieu kedah kirang pajeulit, basajan tur torek. Éta murah sareng parantos dikuasai ku squib industri Jerman cukup cocog pikeun tujuan ieu.
  Diagram éta kedah digambar dina perjalanan, tapi Hitler mangrupikeun seniman anu saé, sareng anjeunna ngagambar jelas, gancang, garis-garis diagram sareng péngkolan éta rata sareng jelas tanpa aya pangawasa atanapi kompas. The hit-and-miss Terminator ngira yén ieu aneh, tangtosna, yén Germans, ngabogaan, sacara umum, saperti kuat jeung ka extent sababaraha idéologi maju saperti Sosialisme Nasional jeung sistem totalitarian, bocor perang ka Rusia. Panginten ieu kusabab kanyataan yén prajurit Rusia langkung kuat sareng langkung tahan banting tibatan tentara Jerman sareng diajar tarung langkung gancang.
  Sacara umum, lamun nempo kursus perang sakabéhna, lajeng Rusia, atawa rada militér Soviét, diajar tarung, tapi Germans seemed geus poho kumaha ... paréntah maranéhanana nyieun kaputusan di tingkat kahiji. -graders, sarta meureun malah leuwih handap lamun mimiti-grader boga pangalaman dina ngalakonan operasi militér dina strategi real-time. Jeung kanyataan yén kadang barudak heubeul genep taun geus jadi deftly mingpin tentara virtual mangrupa hal maranéhanana jeung Zhukov jeung Mainstein bisa diajar ti. Sanajan kitu, sababaraha peneliti nganggap duanana Zhukov jeung Mainstein biasa-biasa wae. Aya ogé kontradiksi ngeunaan jumlah alat, khususna alat Perancis anu direbut. Memori Hitler (memori anu saé, khususna nalika anjeunna masih séhat!) Ngasongkeun yén aya 3600 tank anu direbut direbut ti Perancis, sosok anu luar biasa ... Sababaraha modél, sapertos SiS -35, langkung unggul dina armorna T-34 ngan dina armor frontal. Jadi tank ieu bisa kalayan gampang dihasilkeun di pabrik Perancis, iwal sugan ku ngaganti pakarang 47 mm jeung laras panjang 75 mm gun. Kanyataanna, malah ieu bisa jadi teu cukup. Britania jeung AS sacara umum geus salawasna ngahargaan armor paling sadaya dina tank maranéhanana. Contona, opat puluh ton Churchill miboga armor 152 milimeter versus 120 keur tank beurat IS-2.
  The Fuhrer ngawartoskeun désainer hal sejenna:
  - Urang boga cukup torowongan angin, jadi néangan model pesawat leuwih optimal sarta nyieun wangun streamlined, tanpa mawa masalah ka tés mahal, dimana aces pangalusna urang ogé maot. Contona, modél jangjang ngalayang tina kapal terbang pohara efektif, utamana lamun ketebalan jeung sudut inclination bisa dirobah. Abdi parantos masihan anjeun gambar, janten tailless kedah siap. Estimasi lajuna bakal nepi ka 1100 kilométer per jam sanajan maké mesin Yumo . Janten teraskeun, tapi ulah sombong!
  Ieu dituturkeun ku dahar beurang di hawa kabuka, katresna hamba nyetél méja jeung korsi. Geulis ... Tapi naon jenis reformasi dina Sosialisme Nasional sangkan? Sapertos pikeun ngaleutikan jumlah musuh sareng ngadamel babaturan. Di dieu, contona, ulah exalt ras Jerman di unggal péngkolan malah bisa ngeureunkeun ngabagi bangsa kana kelas. Nanging, sacara resmi, pamisahan bangsa-bangsa kana inferior sareng Aryan henteu acan dilegalkeun. Ieu simplifies hal.
  Hiji mojang geulis ti antara pagawé diuk turun ka Fuhrer jeung nempatkeun leungeun-Na dina tuur bulistir nya. Cooed:
  - Dupi anjeun mikir ngeunaan hiji hal, Fuhrer kuring?
  The diktator Nazi sarta sakaligus pamaén maya dimimitian up. Anjeunna perhatikeun yén anjeunna henteu acan réngsé sup sayur sareng salad buah. The Fuhrer nyium mojang dina biwir, sensing nya ngora, aroma amis, sarta nyatakeun:
  - Anjeun bakal naek mobil sareng abdi. Sareng anjeun sadayana badé damel, waktos tuang parantos réngsé.
  Jeung deui gears nagara, teu cukup, kumaha oge, mékanisme well-oiled mimiti spin. Dina jalan balik, nu Fuhrer dijieun cinta ka kageulisan, komo wondered ti mana manéhna meunangkeun loba énergi jeung kakuatan. Barina ogé, maranéhna ngomong yén Fuhrer éta impotent sarta, sacara umum, disangka ditumpurkeun, anu geus gering sipilis (bohong) jeung castrated (umumna fiksi!).
  Sanajan kitu, teu sagalana geus jalan lancar dina 22 Juni 1944, perang jeung USSR geus lumangsung salila tilu taun. Tapi meunangna teu katempo, sarta Saratov masih nyekel kaluar. Stalin maréntahkeun pikeun membela kota ieu dina biaya naon.
  Sanajan sagala karugian, kaluaran alat militér cukup luhur. Tangki IS-2 anyar tétéla cukup éféktif. Malah tanpa punching kandaraan Jerman individu sirah-on, aranjeunna ditumpurkeun aranjeunna tina jarak anu cukup panjang.
  Janten Nazi ngagaduhan waktos anu sesah. Tapi aranjeunna ngagaduhan kauntungan anu ageung. Geus aya sababaraha pesawat jet ME-262 tarung di langit. Sareng anjeunna mangrupikeun lawan anu serius.
  TA-152, kumaha oge, kabuktian janten jenis pakarang umumna luar biasa.
  Stalin, Samentara éta, ogé ngayakeun pasamoan liaison dina ulang katilu mimiti perang sarta mimiti nanya ka pamingpin militér naon maranéhna pikir ngeunaan sarta kumaha carana ngaronjatkeun kaayaan di fronts.
  Zhukov ngusulkeun ka pamimpin:
  - Upami urang ngan ukur ngabela diri sareng ngalawan ancaman, maka urang pasti bakal éléh. Urang kudu maju!
  Stalin unggeuk kuat.
  - Satuju! Tapi dimana!
  Marsekal Zhukov ngusulkeun:
  - Dugi Leningrad nyerah, éta kedah dileupaskeun!
  Marsekal Vasilevsky sapuk:
  - Sumuhun, Jigana bakal pangalusna tina pilihan!
  Stalin shrugged taktak sarta ngomong:
  - Upami urang pencét Tikhvin deui, aranjeunna bakal ngantosan urang di dinya, sareng urang bakal macét atanapi murag kana bubu!
  Marsekal Zhukov unggeuk satuju:
  - Leres Kawan Stalin! Tapi kuring nyarankeun yén pasukan Finlandia di Petrozavodsk kudu pencét. Aranjeunna henteu kuat pisan sareng urang tiasa ngareuwaskeun musuh!
  Stalin ngawaler kalayan seuri:
  - Logis sobat Zhukov. Jadi lengkah dina Petrozavodsk. Jeung mawa kami meunangna!
  Sanggeus kecap ieu, sababaraha katresna dina rok bodas pondok jeung suku bulistir diasupkeun. Aranjeunna mawa botol anggur beureum jeung gelas sandwiches na caviar hideung. Stalin nyandak sandwich sapertos kitu sareng ngumbah, saurna:
  - Ku kituna hayu urang nginum pikeun mastikeun yén kamampuhan urang salawasna coincide jeung kabutuhan urang.
  Voznesensky nyarios:
  - Kualitas armor tank urang rada handap. Na kuring ngajukeun sangkan IS-2 sarta T-34-85 torek, gancang sarta leuwih maneuverable ku ngurangan armor nu. Ieu bakal masihan urang tabungan dina logam, sarta bakal nyieun mesin ieu leuwih praktis.
  Stalin shrugged taktak sarta ngomong:
  - Sugan ... Tapi kuring lain supporter nyieun tank tina triplek!
  Voznesensky nyarios kalayan tampilan anu serius:
  - Tapi meureun éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nyieun sababaraha tanghi ampir sakabéhna kaluar tina kai. Anjeun tiasa pariksa kumaha éta bakal katingali dina prakna!
  Zhukov unggeuk dina satuju jeung burst kana pidato:
  - Tilu puluh opat tiasa janten langkung hampang, aranjeunna masih rapuh teuing sareng paningkatan kagancangan sareng kamampuan maneuver tiasa nambihan kasalametanna. Salaku tambahan, kotak gear parantos langkung saé sareng ieu ngimbangan turunna ergonomi tina kanaékan beurat. Tapi kualitas baja low, 90 milimeter ngalawan pakarang Jerman kuat, robah jadi nanaon. Leuwih ti éta, Jérman ngaluarkeun Panther basajan sareng T-4 tina produksi, sareng dina Reich Katilu, salian tank pangintipan, ngan ukur Panther-2 kalayan mariem 88-mm anu bakal janten séri. Sareng tanghi kami henteu narik kana jarak jauh. Jeung sagala beuki perlu pikeun ngaronjatkeun speed maranéhanana!
  Stalin unggeuk.
  - Release bagian tina T-34-85 jeung IS-2 kalawan ngan panyalindungan bulletproof, lajeng pariksa jeung lagu kumaha ieu bakal mangaruhan efektivitas tempur maranéhna. Jeung karya dina SU-100 kudu gancangan. Meureun urang bakal abandon tilu puluh opat jeung IS-2 dina kahadean gun timer propelled ieu éksklusif.
  Marsekal Vasilevsky nyarios:
  - Ieu hiji gagasan metot. Tapi SU-100 tiasa narajang musuh dina kapal ngan ukur ku péngkolan lengkep ...
  Stalin ngagerem:
  - Jieun eta pondok meh bisa Tos jeung ngahurungkeun gancang ... Jeung preferably a silhouette handap. Tapi urang peryogi gun timer propelled ieu kawas hawa!
  Zhukov naros:
  - Yang Mulia.... Saratov masih nyekel kaluar, tapi geura-giru ragrag. Ieu bakal diperlukeun pikeun ngembangkeun rencana pikeun évakuasi ti Kuibyshev tina naon anu dicandak ti Moscow. Kumaha saur anjeun pribadi?
  Stalin ngajawab kasar:
  - Di Sverdlovsk, katingalina, anjeun kedah ngévakuasi. Tapi masih mungkin pikeun digawé di Moscow. Kami gaduh kota bawah tanah sadayana di dieu. Kami serius sanggup nahan éta.
  Vasilevsky ngagerem:
  - Moskow kedah dijaga dina biaya naon waé, sapertos Saratov!
  Stalin maréntahkeun:
  - Serangan balik ka Jérman dina celah antara Don sareng Volga. Urang kedah ngalihkeun kakuatan. Saratov pikeun nahan sagala ongkos, nepi ka tetes getih panungtungan. Anggo sagala cara, bahkan kamikaze.
  Zhukov dikonfirmasi:
  - Janten éta, hébat!
  Stalin tos ka Yakovlev:
  - Nya, desainer, aya ide?
  Wakil Komisaris ngawaler bari ngahuleng:
  - Ieu bakal diperlukeun pikeun nyieun pesawat jet, tapi ieu teu realistis acan. Jeung Yak-3 merlukeun duralumin kualitas luhur, nu urang teu boga!
  Stalin unggeuk:
  - Abdi terang! Yak-9 kedah aya dina jajaran urang. Sarta eta kudu dileupaskeun saloba mungkin! Sareng ningkatkeun produksi pejuang.
  Yakovlev nyatet:
  - The Jerman TA-152 duanana mangrupa pesawat serangan, hiji ngebom garis hareup, sarta bajoang. Éta hadé pikeun urang nyiptakeun mesin tingkat multi-tujuan anu sami!
  Stalin ngadukung desainer:
  - Ieu mangrupakeun ide nu sae sobat Yakovlev! Salaku conto, LAGG-7, upami ningkat sakedik, tiasa dirobih janten campuran pesawat serangan sareng pejuang garis hareup!
  Yakovlev gampang dikonfirmasi:
  - Comrade Stalin mungkin ... Tapi butuh waktu. Leres, sareng pesawat tiasa mahal.
  Panglima Agung ambek-ambekan ngabantingkeun tinjuna kana méja sareng ngagerem:
  - Janten langkung mirah! Sarta sacara umum, sabaraha anjeun tiasa speculate on topik ieu. Urang peryogi pesawat universal pikeun ngahasilkeun ngan eta. Tur éta bisa jadi jalan kaluar.
  Yakovlev nyatet:
  - IL-2 cukup saderhana pikeun diproduksi sareng skéma na parantos didamel. Henteu kedah dicabut deui. Ieu pesawat cukup ulet, sanajan dina momen ciri hiber na geus tinggaleun jaman. Tapi unggal awan boga lapisan pérak. Urang pinter ngabom kandaraan musuh.
  Zhdanov ambek nyatet:
  - Aviation urang kudu neneng di sahenteuna!
  Yakovlev unggeuk:
  - Kudu! Tapi dugi ka ayeuna, pilot urang anu pangsaéna di dunya: Anastasia Vedmakova sareng Akulina Orlova!
  Stalin unggeuk satuju:
  - Katresna ieu teu boga sarua jeung, pikeun dua puluh lima pesawat musuh downed salajengna, abdi napelkeun aranjeunna béntang sejen tina pahlawan USSR!
  Zhukov antusias nyarankeun:
  - Anjeun kedah nginum ieu!
  Beria nyanyi kalayan bungah:
  - Urang, nginget sadayana, sajarah bakal nangtoskeun,
  Giliranna bakal diadili ...
  Salaku ti bajak kana pakarang atom,
  Anjeunna mingpin nagara kalawan percaya diri maju!
  Bari anggota déwan militér conferred, katresna perang.
  Jeung kalayan bantuan toes bulistir, aranjeunna knocked handap Nazi sarta ngalakukeun feats, ieu beauties bulistir-footed.
  Jeung maranéhna nyanyi:
  Kami yakin saalam dunya bakal hudang
  Bakal aya tungtung fasisme ...
  Jeung panonpoé bakal caang
  Jalan, illuminating komunisme!
  . BAB 10.
  Nepi ka tungtun taun Juni, nu Germans neukteuk off Saratov, sarta dina 1 Juli 1944, Sturmmaus formidable dipaké pikeun kahiji kalina . Ieu mesin kalayan bom rokét-propelled 650-milimeter meluncurkan gaya deadly of rokét anu meulah sakabéh neighborhoods.
  Budak awéwé anu nyopir mobil ieu henteu ngan ukur nganggo calana jero sareng ngaluarkeun hadiah pati anu ngarusak pisan.
  Budak awéwé bulistir ngagaduhan calana jero beureum, hideung sareng bodas. Jeung maranéhna dibawa hadiah deadly maot.
  Faina, anu maréntahkeun aranjeunna, ngoyagkeun nipples beureum tina breasts nya jeung nyanyi:
  - Kamulyaan ka jaman ksatria salib!
  Urang bakal ngahontal tungtung jagat raya!
  Jeung prajurit squealed sarta luncat.
  Salah sahijina, Margaret, nyarios:
  - Allah Nu Maha Kawasa nyarengan urang!
  Faina satuju kana ieu:
  - Tangtosna! Sareng Reich Katilu pasti bakal meunang!
  Budak awéwé éta nyéépkeun sukuna sareng nyanyi:
  -Nalika urang ngahiji, urang teu bisa dielehkeun! Lamun urang ngahiji, urang teu bisa dielehkeun!
  Ku kituna para prajurit némbak sarta stomped sarta galloped kalawan suku bulistir maranéhanana. Prajurit kelas pangluhurna.
  Irma ogé nganteurkeun projectile ka dieu ngaliwatan drive otomatis tur roars:
  - Kameunangan ageung ngantosan urang!
  Katresna, tangtosna, mangrupikeun diantara anu moal pernah nyerah. Jeung maranéhna naksir posisi Soviét kalawan sumanget tremendous.
  Albina sareng Alvina, sapertos biasa, aya di luhur, sareng nunjukkeun lonceng sareng whistles agrésif. Éta budak awéwé, hayu urang nyarios: super!
  Albina, knocking turun mobil Soviét kalawan toes nya bulistir, nyebutkeun:
  - Abdi awéwé super!
  Alvina, knocking handap target sejen kalawan keuneung bulistir nya, jumps up na, maén kalawan otot beuteung nya, exclaims:
  - Kami prajurit sapertos anu kuring parantos ngéléhkeun sadayana!
  Éta kumaha prajurit papisah.
  Gerda mutuskeun, bareng jeung Charlotte, pikeun nyobaan novelty Jerman sejen.
  Sajauh ieu, ngan E-25 pakarang timer propelled bisa muncul dina jumlah anu cukup badag - éta cukup basajan pikeun ngahasilkeun sarta murah. Sanajan model ieu salah sahiji mimiti. Di dieu aya dua katresna dina bikini bohong di dinya. Mobilna kirang ti hiji satengah méter langkung handap sareng hatur nuhun kana éta ditangtayungan saé sareng angkatan kalayan beurat anu rada alit.
  Dua katresna Charlotte jeung Gerda, bohong turun, dipecat di pakarang Soviét. Di hareupeunana, mobil-mobil anu ancur, dikontrol ku radio, obah sareng ngabersihkeun ranjau.
  Beureum Charlotte nembak mariem na. Manehna overwhelmed gun Soviét, sarta ngoyagkeun dada nya, bieu katutupan ku strip ipis lawon. Jeung manéhna cooed:
  - Hiperplasma seuneu Rabid!
  Lajeng Gerda bakal nyabok anjeunna ogé, ngagunakeun toes bulistir nya. Jeung chirps:
  - Abdi awéwé anu saé pisan sareng henteu goréng ...
  Self-propelled gun ngalir sorangan. Jeung eureun ti jaman ka jaman. armor frontal nya beurat sloped, sarta ieu méré panyalindungan alus. Dina pakarang Soviét, cangkang sénsitip kana ricochets. Sareng teu aya anu ngancem bedil anu didorong diri dina dahi. Di dieu maranéhna masih bisa megatkeun ngaliwatan sisi. Tapi budak awéwé teu puguh. Gun timer propelled éféktif dina watesan armor-piercing surpasses SU-100, nu masih keur dimekarkeun, sarta ogé ditangtayungan hadé, leuwih mobile sarta dina waktos anu sareng torek.
  Sareng Tentara Beureum ngagaduhan sababaraha pengering, langkung tepatna, éta ngan ukur dina tahap desain. Utamana tank T-34-85, nu teu cukup kuat jeung gun sarta ngabogaan armor lemah. Jeung gun timer propelled Jerman E-25, ku jalan, torek, leuwih kuat batan armor sarta gun na.
  Katresna keur gelut... Geulis pisan jeung ngora. Jeung pakarang timer propelled maranéhanana bom jeung maledog...
  Juli panas, jeung awak katresna dina mobil panas hérang ku kesang. Aranjeunna teu tiasa nyerah sareng mundur.
  Gerda catetan:
  - Déwa Wehrmacht tétéla kuat,
  Tapi aranjeunna henteu ngabantosan anu lemah ...
  Upami panyabab Adolf leres -
  Jieun kakuatan dunya!
  Charlotte nyanyi sumanget:
  - Leres, sihir peryogi "Panther" sareng "Macan",
  Ngucurkeun deui getih kana sagala nasib ...
  Sareng teu aya anu peryogi pikeun mamang sareng kaulinan frenzied,
  Hayu sakabéh ras di Bumi ragrag kana tuur na!
  Tapi ieu katresna Jerman, sarta katresna Soviét keur gelut di sisi séjén.
  Ku kituna tarung bakal paling serius. Natasha sareng Anyuta nembak tina bedil kapal anu kuat sareng squeak:
  - Bakal aya bandéra urang di Berlin!
  Jeung bulistir bodas, pearly huntu maranéhanana. Jeung teu eureun katresna jeung tambang.
  Dua cangkang pencét armor frontal bagian luhur Hull nu ... Aranjeunna ricochet. Henteu, IS-2 mangrupikeun mobil anu serius sareng henteu gampang nyandakna.
  Tapi IS-1 nu ngalir ka katuhu tina katresna, sigana, narima ti gun-tekanan tinggi, pencét jeung dieureunkeun. Ruksakna kaéndahan.
  Alenka, maén kalawan otot beuteung na, nyanyi:
  - Sagalana teu mungkin mungkin di dunya urang, Newton manggihan yén dua kali dua ngajadikeun opat!
  Patempuran masih lumangsung tanpa henti. Meriam Soviét nyerang urang Jérman. Marusya gedé nyelapkeun cangkang kana sungsang. Sapertos kahirupan sareng takdir budak awéwé. Jeung maranéhna nyanyi:
  Moal aya anu ngahalangan urang, moal aya anu ngelehkeun urang! Serigala Rusia naksir musuh, srigala Rusia salut ka pahlawan!
  Augustine scribbling tina bedil mesin, nyebutkeun:
  - Dina perang suci! Ieu bakal meunangna urang! Bendera Rusia maju, kamulyaan pikeun pahlawan anu murag!
  Sareng deui senjata pembunuh ngagorowok sareng disada:
  - Teu aya anu bakal ngeureunkeun kami, teu aya anu bakal ngelehkeun kami! Serigala Rusia ngancurkeun musuh, aranjeunna gaduh panangan anu tangguh!
  Maria, budak awéwé kalayan rambut emas ieu ngarahkeun tank sareng squeaks:
  - Hayu urang naksir fasis teuas!
  Urang Jérman ngalaman kasusah; tarung ogé ngamuk di langit. Tapi sajauh Yak-9 teuing inferior dina speed na pakarang pikeun merek Jerman. perang lumangsung unequally.
  Marseille, pilot Ace éndah ieu nyieun karir alus salila taun perang. Leuwih kawas endah tur hebat. Sanggeus ngahontal saratus lima puluh pesawat narima Knight's Cross of the Iron Cross jeung pedang daun ek pérak jeung inten. Kana ngahontal opat ratus pesawat downed, anjeunna nampi Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek emas, pedang sareng inten. Pikeun lima ratus pesawat anjeunna nampi Orde of the German Eagle kalayan inten, sareng saatos tujuh ratus lima puluh Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek platinum, pedang sareng inten. Sareng ngahontal sarébu pesawat, anjeunna nampi Grand Cross of Knight's Cross.
  Pilot unik éta tiasa ngadamel seueur kameunangan udara. Sarta bari anjeunna masih hirup. Marseille nembe naék pangkat jenderal. Tapi anjeunna tetep ngapung sapertos pilot biasa.
  Sakumaha aranjeunna nyarios, éta henteu kaduruk dina seuneu sareng henteu tilelep dina cai. Salila sababaraha taun perang Marseille kaala naluri hunter a. Anjeunna jadi pilot super-legendaris , sarta pohara populér.
  . Tapi anjeunna ogé kungsi saingan kuat - Agava na Albina na Alvina, anu ogé ngaleuwihan angka sarébu mobil downed unggal. Sareng Agave gancang pisan mendakan Marcel. Tapi manéhna masih ngora pisan, sarta teu acan leungit hiji bajoang tunggal.
  Budak awéwé éta mencét pedal kalayan sukuna anu bulistir, dipahat sareng nembakkeun meriam hawa. Ayeuna opat kendaraan Soviét IL-2 ditembak.
  Agave nyikikik sarta nyebutkeun:
  - Pikeun extent sababaraha, urang sadayana bitches! Tapi kuring boga saraf baja!
  Jeung deui mojang ngalieuk. Ieu némbak tujuh pesawat USSR dina hiji burst - genep PE-2 jeung hiji TU-3, sarta squeaks:
  - Sacara umum, upami kuring henteu super, maka kuring hiper !
  Agave, tangtosna, nyaéta bangsat. Pilot ti Lucifer. Pirang madu geulis pisan.
  Di dieu anjeunna nembak ledakan deui sareng nembak dalapan pesawat Yak-9 Soviét sakaligus sareng bip:
  - Kami anu paling kreatif sareng réaktif!
  Budak awéwé éta leres-leres henteu bodo. Anjeunna tiasa ngalakukeun sagalana jeung bisa ngalakukeun sagalana. Anjeun teu tiasa nyauran anjeunna pribadi.
  Sareng sukuna disamak, anggun pisan ...
  Tapi Mirabela tarung ngalawan anjeunna ... Lila-lila, Pokryshkin mangrupikeun Ace Soviét pangsaéna . Anjeunna dikumpulkeun lima béntang emas tina pahlawan USSR, shooting handap saratus dua puluh tujuh pesawat. Tapi tuluy manéhna maot. Lajeng teu saurang ogé bisa ngéléhkeun catetan na. Salian Anastasia Vedmakova , sarta Akulina Orlova. Sarta ngan anyar, Mirabela ogé ngaleuwihan Yak-9 T dina hiji tattered, ngaleuwihan Kozhedub . Sarta sanggeus ditémbak handap leuwih saratus dalapan puluh pesawat, manéhna jadi tujuh-waktos pahlawan USSR.
  Ieu gadis terminator! Sapertos anjeunna bakal ngeureunkeun kuda galloping, sareng asup ka gubuk anu ngaduruk.
  Jeung malah leuwih tiis.
  Mirabela ngalaman nasib susah. Kuring réngsé nepi di barudak, koloni kuli. Barefooted jeung maké jubah kulawu, manéhna motong kai jeung sawed batang. Manéhna jadi kuat jeung cageur. Dina frosts parna manéhna indit tataranjang suku, sarta dina piyama panjara. Sarta sahenteuna sakali kuring bakal bersin.
  Tangtosna, fenomena sapertos ieu ogé kacatet di fronts. Pikeun lila Mirabela perang di tentara leumpang, lajeng jadi pilot. Mirabela narima baptisan seuneu kahijina dina perangna deukeut Moscow, dimana manehna indit langsung saatos koloni. Tur aya anjeunna némbongkeun dirina cool.
  Manehna perang tataranjang suku jeung ampir taranjang dina tiis pait, nu sacara harfiah lumpuh Wehrmacht. Saperti damn, sarta gadis invincible éta. Jeung manehna junun massively.
  Mirabela dipercaya meunangna caket tina USSR. Tapi waktu ngaliwat. Aya beuki loba korban, tapi meunangna teu datang. Sareng janten pikasieuneun pisan .
  Mirabela ngimpi kameunangan sareng prestasi. Manehna boga tujuh béntang ti USSR - ieu leuwih ti saha wae! Sareng sial, anjeunna pantes panghargaan! Sarta bakal mawa cross leungeun jeung saluareun. Sanaos Stalin engké dipaéhan, sababna tetep hirup!
  Budak awéwé éta asup sareng beku ... Anjeunna ngetokkeun XE-162 Jerman panganyarna sareng nyentak:
  - Aérobatik! Jeung awak anyar damn!
  Nyaan, manéhna gadis hébat. A kobra nyata ogé sanggup loba.
  Mirabela mangrupakeun béntang anyar....
  tarung lumangsung sababaraha poé nepi ka minggu anyar datang jeung 8 Juli 1944... Soviét IS-2 ruksakna rollers jeung lagu - eta keur repaired. Sumuhun, perang kejem jeung merciless misalna. Jeung sabaraha lila eta bakal lepas?
  Tur ayeuna Gerda bypassed Kniesel na Wittmann dina watesan jumlah tanghi ancur.
  Kumaha maranéhna bisa nyingkahan éta? Aranjeunna tarung tataranjang suku jeung di bikini a. Katresna nyieun pause sejen, tormenting barudak Soviét deui. Sareng ayeuna aranjeunna ngadeukeutan jumlah 300 tank ancur. Jeung maranéhna bisa ngandelkeun hiji ganjaran unprecedented: béntang Knight urang Palang Beusi jeung daun ek pérak, pedang jeung inten.
  Ieu budak awéwé!
  Gerda némbak mobil Soviét. Cimata kaluar munara jeung squeals:
  - Abdi hal damn!
  Jeung némbak deui. Penetrates T-34-85. Jeung squeaks:
  - Tanah Air Jérman!
  Budak awéwé éta nyengir sorangan. Sareng anjeunna aktip pisan ... Leres, anjeunna gaduh tilas strategis sapertos kitu. Geus pertengahan Juli 1944... Perang terus-terusan... Teu hayang eureun. Tentara Beureum nyobian maju di tempat anu béda. Tapi rada taliti, sabab aya sababaraha SDM ditinggalkeun.
  Jeung Rusia getihan.
  Contona, Hans Feuer . Panampi bungsu Orde Palang Beusi, Kelas Kahiji. Lajeng anjeunna jadi bungsu dileler pikeun newak hiji jenderal Soviét jeung Order of Palang Ksatria tina Palang Beusi.
  Sumuhun, ieu sabenerna geulis cool.
  Jeung budak némbongkeun diri pisan cool.
  Hans Feuer mangrupakeun bajoang nekat. Budakna gelut siga raksasa, dina hawa tiis sareng panas, usum panas sareng usum tiris, ngan ukur nganggo calana pondok.
  Budakna ngalungkeun granat nganggo jari kaki bulistir sareng janten legendaris.
  Ieu bener pisan cool!
  Hans jadi kawentar pikeun abad! Sanaos ngan ukur salaku anti pahlawan!
  Sareng sacara umum, perang anu luar biasa sareng sengit lumangsung di dieu ... AI mana waé luntur.
  Agave aya di langit deui sareng némbak kendaraan Soviét. Manehna teh hunter jeung predator. Neunggeul musuh.
  Mobil anu ditabrakna ragrag. Terus budak awéwé éta nembak pasukan darat. Knocks kaluar IS-2. Sareng anjeunna hoyong:
  - Abdi pangsaena! Kami gadis anu maéhan musuh!
  Jeung deui eta dipindahkeun ka target hawa. Ieu mangrupikeun penghancur tank sareng sadaya mesin anu ngapung sareng némbak.
  Tapi didieu aya tank E-5 leutik. Mesin beurat tujuh ton. Ngaliwatan tés tempur. Jeung gnaws jeung gnaws di musuh.
  Sareng waktuna nyanyi - teu aya anu bakal ngeureunkeun kami, sareng teu aya anu bakal meunang!
  E-5 rushes ka sorangan, sarta némbak on pindah. Sarta ulah eureun tank misalna. Jeung cangkang ricochet.
  Sareng di jero mobil aya budak lalaki umur sapuluh taun, Friedrich, sareng squeaks:
  - Sareng kuring bakal janten pejuang super!
  Jeung deui anjeunna dipecat ... Sarta eta hits pisan puseur munara. Jeung kakuatan destructive na, sanajan éta leutik di haliber, nyaeta kolosal.
  Jeung di langit Helga gelut. Budak awéwé tataranjang suku dina bikini keur ngetikkeun tagihanana. Jeung rejoices dina kasuksésan hebat na.
  Anjeunna nunjuk toes bulistir na di kandaraan Soviét tur nyetel eta on seuneu, ngabalukarkeun sakabeh kit tempur kalawan cangkang ngabeledug.
  Ieu tiis jeung gélo.
  Sareng Agave narik payun ... Sareng ogé gelut.
  Tos Agustus 1944... Tentara Beureum teu acan tiasa ngahontal kasuksésan di mana waé. Tapi urang Jérman ogé henteu tiasa maju sacara signifikan. Tangki bawah tanah anu luar biasa nuju perang. Tapi aranjeunna murni taktis.
  Katresna disapu jero taneuh, maéhan batré pakarang Soviét sarta balik deui.
  Dina waktu nu sarua, sababaraha panaratas ditéwak. Katresna dilucuti budak lalaki direbut sarta mimiti nyiksa aranjeunna. Aranjeunna ngéléhkeun panaratas ku kawat, teras manggang keuneung bulistir ku seuneu. Tuluy maranehna mimiti megatkeun toes mah jeung tongs panas. Jajaka lolong kanyeri. Tungtungna, katresna kaduruk kaluar béntang dina chests maranéhanana jeung beusi panas sarta ditumbuk kasampurnaan jalu maranéhanana jeung sapatu maranéhanana. Panaratas anu terakhir réngsé sareng aranjeunna ngagulung tina guncangan anu nyeri.
  Budak awéwé, pondokna, nunjukkeun kelas tambahan. Tapi deui, Jerman teu ngahontal nanaon signifikan.
  pakarang timer propelled kuat: " Sturmmaus ", dipecat dina posisi Soviét. Aranjeunna ngalaksanakeun seueur karusakan sareng karusakan. Tapi hiji pesawat serangan Soviét knocked kaluar salah sahiji kandaraan, sarta Krauts balik.
  Saratov masih nyekel kaluar dina bulan Agustus 1944. Leres, anu Germans éta bisa nangkep kota Uralsk di Kazakhstan sarta dipindahkeun ka Orenburg.
  Di dieu deui Albina sareng Alvina dina hawa, tapi waktos ieu dina piring ngalayang ékspérimén. Aranjeunna nunjuk ngagunakeun toes bulistir maranéhanana mencét tombol joystick sarta ngalakukeun eta pisan deftly.
  Katresna, tangtosna, demonstrate aerobatics pangluhurna. Aranjeunna ditarik discus maranéhanana , sarta belasan mesin ngapung Soviét ditembak.
  Albina nyegrek:
  - Skuad konstruksi ngamuk! Bakal aya starfall a!
  Jeung ngahurungkeun mobilna sabudeureun deui. Jeung katresna nu crushing Tentara Beureum. Leuwih ti éta, utama ...
  Alvina ogé knocks handap belasan pesawat Soviét sarta squeaks:
  - Katresna gélo, jeung teu parawan pisan!
  Bener ngeunaan anu terakhir. pasangan maranéhanana nyandak jalan-jalan jeung lalaki. Jeung naon ngan teu meunang nepi. Katresna dipikacinta lalaki - éta saé pikeun aranjeunna! Sareng khususna upami anjeun damel sareng létah.
  Budak awéwé anu pangkatna pangluhurna... Maranehna nyiksa panaratasna... Mimitina dilucuti jeung ngocorkeun sababaraha ember cai kana tikorona. Lajeng beusi panas dibawa ka burih bareuh. Sareng kumaha aranjeunna kaduruk! Pelopor ngagorowok ti nyeri liar ... Ieu bau kaduruk.
  Alvina pencét anjeunna dina samping ku kawat beureum-panas. Na kumaha rék seuri ... Ieu pisan lucu.
  Lajeng anjeunna nyanyi:
  - Abdi capé harrowing pungkur - Abdi hoyong ngagoda kabagjaan abdi!
  Sareng kumaha anjeunna bakal seuri! Sarta anjeunna bakal bulistir huntu mutiara na! Budak awéwé resep maehan, éta awéwé!
  Jeung suku gadis urang sadayana bulistir jeung anggun. Manehna mikanyaah leumpang tataranjang suku dina coals. Sarta pikeun ngajalankeun panaratas direbut. Éta squeal pisan nalika keuneung maranéhanana digoréng. Malah si Alvina mah lucu pisan. Sareng Albina ogé awéwé, terus terang - super! Kumaha carana mindahkeun musuh kalayan siku kana gado. Jeung squeak:
  - Abdi awéwé kelas pangluhurna!
  Jeung bulistir huntu mutiara na. Nu herang siga digebugan. Prajurit luar biasa! Bisa jadi hiji hal anu teu bisa disebutkeun dina dongeng, atawa digambarkeun ku pulpén!
  Boh soldadu Soviét, Yaks, Laggies , Pawns, jeung Ili, ambruk di langit. Beauties aktip. Henteu aya ragu sakedik dina aranjeunna. Sareng kageulisan liar sareng ecstatic sapertos kitu.
  Prajurit awéwé ngadalikeun joystick ku toes bulistir maranéhanana sarta nyerang mobil Rusia. Nalika aranjeunna naksir , aranjeunna bakal naksir para pejuang, sapertos klub dina kristal. Katresna anu kejam tur merciless. Aranjeunna gaduh kakuatan amarah sareng seuneu gairah. Jeung kapercayaan pikeun meunang. Komo lamun perang geus lumangsung ngan jeung USSR pikeun taun kaopat. Tapi anjeunna henteu hoyong mungkas. Albina sareng Alvina aya dina puncak popularitasna. Sareng aranjeunna henteu hoyong mundur atanapi ngeureunkeun sakedap. Jeung maranehna pindah ka diri, jeung ram musuh.
  Albina, nabrak pesawat Soviét, ngajerit:
  - Budak awéwé bosen ceurik, kuring langkung resep ngalelepkeun sapatu bast!
  Jeung kumaha anjeunna nyengir na flashes pearly huntu na. Sareng kumaha ayeuna anjeunna hoyong lalaki. Manehna mikanyaah perkosa lalaki. Manehna pisan gumbira jeung ieu. Anjeunna bakal nyandak anjeun sareng memperkosa anjeun.
  Albina ngagorowok:
  Sex awéwé nyaéta séks
  Di dieu pikeun kamajuan hébat!
  Jeung soldadu bakal peupeus kaluar ketawa ... Jeung hayu urang maéhan kabéh musuh urang deui. Manehna boga loba énergi. Jeung pinuh kakuatan otot.
  Jeung Alvina bakal ngagaur:
  - Hayu urang ngancurkeun musuh ka gundukan!
  Sareng prajurit bakal mimiti seuri aktip! Jeung manehna ngabayangkeun kumaha guys nya pawed. Tapi éta nice ngomong sahenteuna.
  Séptémber kakara deukeut... Panonpoé beuki saeutik. Dina dinten mimiti usum gugur, budak Rusia ngajalankeun tataranjang suku dina salju anu nembé turun di daérah kalér Rusia. Aranjeunna seuri sorangan, bulistir beungeut maranéhanana, sarta nembongkeun anjir Jerman.
  Pelopor sareng dasi beureum, kalayan potongan rambut pondok, sababaraha bahkan dugi ka nol. Lumpat lumpat. suku bulistir maranéhanana ampir pernah tiis. Kurang ajar pisan. Katresna ogé lumpat, ogé tanpa sapatu. Ti pink, keuneung buleud ngagurilap di panonpoé. katresna Soviét éndah. Ramping, atlit, biasa ngalakukeun hal-hal leutik.
  Jeung dulur nyengir jeung nyengir dina huntu maranéhanana ... Poé kahiji usum gugur nyaéta kabagjaan nyata jeung haus pikeun cahaya jeung ciptaan!
  Sareng di langit perang hawa. Mirabela, ieu mangrupikeun pilot Soviét nomer hiji anu nembak pesawat Jerman sanés. Sareng sapertos biasa dina hiji gadis bikini. Salamina ngora sareng henteu kantos luntur. Kitu kakuatan jiwana.
  Mirabela, kumaha oge, ogé mikanyaah ka keuna ku lalaki. Manehna bener resep ieu. Éta sababna anjeunna pilot ... Nalika budak awéwé taranjang, awak muscular dikerut ku panangan lalaki - ieu mangrupikeun nikmat anu nyata. Jeung senang hébat!
  Mirabela nabrak mobil Nazi anu sanés sareng hisses:
  - Abdi bangsat Armored!
  Gadis éta malah pencét panel kontrol ku bulistir, heels buleud nya. Manehna teh anca. Jeung inimitable.
  Mirabela kaluar tina éta. Sareng Agave ngalayang ka anjeunna. Di dieu, tungtungna, dua ampir awéwé prajurit-pilot paling produktif patepung. Silih témbak ti tukang. Aranjeunna nyobian nyandak éta ti kajauhan. Tapi teu jalan teuing. Duanana beauties hiber kaluar garis tembakan. Jeung maranéhna bulistir huntu maranéhanana aggressively. Nya, awéwé téh bangsat. Silih teuteup kana panonna. Leuwih tepat head to head jeung némbak deui. Jérman ME-262 X masih gaduh pakarang anu langkung saé tibatan Yak-9 T, sareng kendaraan Soviét ditembak ...
  Tapi Mirabela junun ngaluarkeun, kaleungitan pesawat pikeun kahiji kalina dina karir ngalayang nya. Hal paling ngintip nyaeta manehna réngsé nepi di wewengkon musuh. Tur éta goréng. Sumuhun, sapertos anu twists unik nasib. Jeung September 1, 1944, geus taun kalima Perang Dunya Kadua, dunya robah, tapi aturan Fuhrer dina kaulinan sajarah alternatif tetep.
  Saratov tungtungna ditinggalkeun ku pasukan Soviét, sarta tentara Wehrmacht ngadeukeutan Kuibyshev.
  Pertempuran sengit ogé lumangsung pikeun Orenburg.
  Tataranjang suku Tamara tarung di dinya, ngalungkeun bungkusan ngabeledug ka musuh-musuhna, nyorong aranjeunna nganggo keuneung telanjang sareng squealing:
  - Kamulyaan ka nagara komunis!
  Veronica némbak lawan. Anjeunna ngalungkeun bungkusan anu ngabeledug ku jari-jari kaki bulistir sareng ngagorowok:
  - Pikeun ideu komunisme!
  Victoria, némbak lawan-lawanna, sareng ngalakukeunana sapertos Robin Hood dina bikini, chirps, ngalungkeun bom ka musuh kalayan jempol kaki sareng lolong:
  - Maha Suci kana jaman komunisme!
  Olya, némbak musuh sareng nyéépkeun arit, nyandak éta sareng ngucapkeun:
  - Pikeun kaagungan nagara Soviét sareng kamulyaan hébat!
  Jeung toes bulistir na anjeunna deui bakal maledog pakét ngabeledug tina kolosal, kakuatan destructive.
  Larisa, nembak Nazi, nyentak:
  - Nagara abdi Rusia, anjeun salawasna dibikeun ku Allah handapeun langit biru!
  Jeung ngiceupan ka rekan-rekannya...
  Agafya, némbak Nazi, purred:
  - Orenburg moal nyerah! Urang bakal ngalawan musuh Fatherland!
  Katresna padet sareng niat pikeun ngalawan leres-leres dugi ka tetes getih anu terakhir.
  Orenburg masih nyekel kaluar. Tapi September 3, 1944 narajang on Kuibyshev dimimitian. Jeung USSR, tangtosna, teu alus.
  Alenka némbak Nazi sareng squeals:
  - Pikeun komunisme nagara Soviét!
  Sareng deui, kalayan suku bulistir, anjeunna bakal ngaluncurkeun granat kakuatan anu ngancurkeun.
  Anyuta nembak lawan-lawanna sareng ngajerit:
  - Hayu urang membela Kuibyshev!
  Sareng ku jari kaki bulistir na, anjeunna bakal ngalungkeun bungkusan ngabeledug kalayan kakuatan anu ageung.
  Jeung ngancurkeun loba musuh.
  Alla, shooting di Fritz, chirps sarta oyagna dada nya:
  - Pikeun jangkung kosmis of Polissya!
  Sareng ku keuneung bulistir, granat bakal tunduk kana karusakan sareng maot total sadaya panyerang Fritz.
  Maria, némbak Nazi, sareng ngalungkeun kakuatan anu ngalumpuhkeun Fritz ku suku bulistirna, nyentak:
  - Naek kapal!
  Jeung mojang bakal seuri dina luhureun bayah nya!
  Marusya, némbak ranté pasis sareng ngalungkeun granat anu ngancurkeun ku jari kaki bulistir, tweeted:
  - Kamulyaan pikeun komunisme sareng kameunangan!
  Matryona nyarios kalayan seuri, ngirimkeun burst maot anu sanés sareng motong Fritz:
  - Tanah air suci!
  Budak awéwé gelut sapertos pahlawan.
  Tes tina piring ngalayang ngan mimitina suksés, teras gagal.
  Jadi Albina jeung Alvina ayeuna perang deui dina ME-309, mesin pisan merenah pikeun gaya maranéhanana.
  Katresna némbak dina pesawat Soviét, sarta squealed:
  - taman beredar, jeung spaghetti éléktronik!
  Albina nembak ledakan anu ditujukeun ka musuh, ngagulingkeun mobil Soviét, nunjuk kalayan suku bulistir sareng ngagorowok:
  - Pindah munggaran kuring bakal fatal ka musuh!
  Alvina ogé nembak musuh. Manehna motong anjeunna tuntas, sarta baring huntu nya kaluar:
  - Komunisme mangrupikeun takdir kuring!
  Jeung toes bulistir nya pencét target sejen.
  Katresna masih gelut dina mobil heubeul. Pejuang screw teu acan dikaluarkeun tina produksi. Sumawona, urang masih kedah ngabiasakeun mesin jet sareng ngembangkeun sadayana infrastruktur pikeun aranjeunna. Sarta ieu teu jadi gampang pikeun ngalakukeun.
  Albina, shooting di kandaraan Soviét, logis nyatet:
  - Kuring bakal nyiptakeun jaman komunisme sareng mingpin kakaisaran ka béntang!
  Jeung keuneung bulistir na, anjeunna mencet on pedals.
  Alvina, némbak ka kendaraan Rusia, langsung nyentak, nyentak:
  - Tujuan kami nyaéta komunisme Arya!
  Jeung deui, prajurit nu dipaké toes bulistir nya. Jeung manehna acted pisan gancang.
  Nalika duanana budak awéwé balik, sanggeus dipaké nepi sakabéh kit tempur maranéhanana, aranjeunna diwenangkeun awakna keur dikumbah di bathhouse nu. Lalaki ganteng threshed aranjeunna kalayan sapu. Albina, pemanasan, nyarios:
  - Leungit, lalaki diperlukeun!
  Alvin satuju sareng ieu:
  - Pasti diperlukeun! Sanajan di dieu kami awéwé leuwih geulis!
  Albina nyegrek seuri sareng nyereng:
  - Naha awéwé hiji kudu lalaki boga batur ngéléhkeun!
  Katresna, tangtosna, satuju sareng ieu.
  Helga ti TA-152 némbak ka tank Soviét, sareng nyiksa aranjeunna, nyengir:
  - Maha Suci komunisme Kaiser!
  Jeung mojang laughed.
  Agave aya di langit pikeun moro pesawat Soviét. Beuki, Yak-9 katingal di langit, anu panggampangna pikeun diproduksi. mesin ieu, kumaha oge, teu jadi lemah. Dina modifikasi T, éta angkatan jeung mariem 37 mm sarta bisa nyeureud a Fritz painfully.
  Agave hits ti kajauhan on na ME-262 sarta nyanyi ngaliwatan irung na:
  -Kami anu paling bijaksana di dunya, kuring maéhan musuh di jamban!
  Jeung winks di langit ka malaikat-Na.
  Tapi di dieu deui Mirabela aya dina hawa. Gadis ieu, sanajan sagala karugian, teu leungit haté.
  Komo mimiti nyanyi, ngarang dina lebet nu;
  Kuring ngagabung ka Komsomol, maén
  gadis impian geulis...
  Kuring panginten dunya bakal abadi Méi,
  Saban poé téh kalahiran spring!
  
  Tapi pikeun sababaraha alesan teu hasil.
  Kumaha bae kuring teu bisa jatuh cinta ...
  Nya, béjakeun ka budak-budak kuring,
  Hirup awét pisan ngawelah!
  
  Ujug-ujug perang ngadadak guludug,
  Jeung angin topan bergegas maot ...
  Jeung katresna kuring awak kuat
  Anjeun tiasa pencét langsung!
  
  Teu hayang, percaya ka kuring, kuring nyerah,
  Perjuangkeun Tanah Air nepi ka ahir...
  Urang mawa granat dina satchel kuat,
  Stalin ngagantikeun bapana dina haté!
  
  Pahlawan hébat di Rusia.
  Urang tiasa ngajaga katengtreman sareng ketertiban ...
  Béntang langit nyiram buludru,
  Jeung hunter robah jadi kaulinan!
  
  Abdi awéwé tataranjang suku gelut
  Pinuh ku godaan jeung cinta...
  Éta bakal, kuring terang tempat di surga ieu,
  Anjeun moal tiasa ngawangun kabagjaan dina getih!
  
  Pahlawan hébat ti Fatherland,
  Urang bakal tarung teguh deukeut Moscow ...
  Teras impian dina komunisme,
  Ngalawan dunya jeung Iblis!
  
  Lalaki Rusia anu gagah,
  Éta maranéhna tarung jujur nepi ka ahir ...
  Aranjeunna némbak nganggo bedil mesin,
  Upami anjeun peryogi makuta emas!
  
  Henteu aya pélor anu tiasa ngeureunkeun urang
  Yesus Gusti nu agung geus gugah...
  Poé naga predator parantos réngsé,
  Éta janten langkung terang ti langit!
  
  Abdi bogoh ka anjeun, dear Lada,
  Svarog bakal aya dina kamulyaan ...
  Urang kudu tarung pikeun Rusia,
  Gusti Bodas pangsaéna sareng urang!
  
  Ulah mawa Rusia kana tuur maranéhna,
  Percanten ka abdi, daging urang moal tiasa dibendung...
  Stalin sareng Lenin hébat sareng urang,
  Ujian ieu ogé kedah lulus!
  
  Nyeri tina Fatherland ogé aya dina haté urang,
  Urang percaya kana kaagunganana...
  Urang muka panto ka angkasa gancang,
  Ieu bakal hirup pisan amis!
  
  Barefoot kami gadis geulis,
  Urang gancang ngajalankeun ngaliwatan snowdrifts ...
  Kami henteu peryogi vodka pait ieu,
  Kerub ngabeberkeun jangjangna!
  
  Pikeun Fatherland, urang awéwé bakal nangtung,
  Sareng urang bakal ngajawab Fritz, teu aya anu jahat,
  Infernal Kain bakal ancur,
  Sareng salam ka Kristus Jurusalamet!
  
  Bakal aya jaman - éta henteu langkung saé,
  Nu maot bakal gugah salamina...
  Jagat raya bakal janten surga hirup,
  Sakabeh jalma impian jadi kanyataan!
  . BAB #11
  Séptémber 1944 diliwatan dina battles galak ... Fritz éta bisa ngurilingan Kuibyshev na Orenburg sahingga kota ieu doomed, tapi sanajan sagala kasusah maranéhna perang.
  Katresna némbongkeun resilience rongkah ... Dina awal Oktober, Nazi teu acan nyandak Kuibyshev sarta nyerang Penza. Jeung battles mimiti kulub pikeun kota ieu.
  Natasha jeung tim nya perang di dinya.
  Budak awéwé éta ngalungkeun granat kalayan sukuna anu bulistir, anggun sareng cooed:
  - Pikeun sumanget Rusia.
  Sanggeus éta, Zoya dipecat tina bazooka. Sarta knocked kaluar tank Jerman "Singa" -2.
  The Germans slowed turun gerakan saeutik ... Panthers jeung T-4s dikaluarkeun tina jasa. Tapi bari mesin ieu masih dina layanan. Memang Panther mangrupakeun tank penghancur alus, sarta cukup tolerably ditangtayungan dina dahi nu. Tapi papan mangrupikeun masalahna. Sanajan kitu, éta "Panther" -2 ditangtayungan ku samping, teu kacida alusna. Tapi lolobana pakarang diteundeun.
  Pangwangunan séri E dijalankeun ... Tangki E-75 janji bakal janten kendaraan generasi énggal kalayan sisi anu ditutupan sampurna. The Germans anu capitalizing on ieu. Tugasna nyaéta kéngingkeun tanki anu henteu beurat teuing, gancang sareng dijagi ogé. Usaha munggaran sapertos ieu nyaéta Mouse, tapi prakték nunjukkeun beurat kaleuleuwihan tank ieu. Sabalikna, E-100 parantos didamel. tank ieu miboga perenah tighter sarta silhouette handap. Sacara umum, beurat na, dibandingkeun Mouse, geus turun ka saratus tilu puluh - saratus opat puluh ton. Sisi dipasang dina sudut rasional. Ketebalan sisi, babarengan jeung layar, ngahontal 210 mm. pakarang nu sarua jeung nu ti Maus, a 128-milimeter jeung 75-milimeter gun jeung laras pondok. The Germans dipasang mesin leuwih kuat 1.500 horsepower, sarta tank dipindahkeun dina opat puluh kilométer per jam di jalan raya.
  Nu umumna nyugemakeun. E-100 masih beurat teuing tank atoh. Tapi kalawan pakarang alus teuing jeung panyalindungan.
  Kualitas tarungna tiasa henteu goréng, tapi transportasi tank, sareng transportasina tetep aya masalah. Pangalaman nyata nunjukkeun yén tank tiasa, pikeun mindahkeun anu lumayan di sapanjang jalan sareng sasak, beuratna henteu langkung ti dalapan puluh ton.
  Janten Hitler masihan wates dina E-75 pikeun nyumponan beurat ieu, tapi pikeun nyiptakeun mesin anu dipercaya dina hal panyalindungan. Naha ieu mutuskeun pikeun abandon mariem 75-milimeter. Sarta sangkan perenah sakumaha kedap mungkin: dina hiji blok, mesin sarta transmisi sakuliah sarta gearbox on motor. Lajeng meureun anjeunna bakal meunang tank hiji, ditangtayungan tina sagala sisi jeung teu beurat teuing.
  Hitler, sacara umum, teu sagemblengna wareg jeung mesin Jerman. Sanajan Lev-2 meureun leuwih maju, mariem 105 mm na kaleuleuwihan pikeun merangan tank Soviét, sarta teu cukup pikeun némbak dina target unarmored. "Panther" -2 umumna bisa nyugemakeun militér jeung pakarang sarta panangtayungan frontal, tapi panyalindungan samping masih teu cukup, tapi ciri nyetir éta nyugemakeun.
  The Fuhrer nungtut nyieun tank nu bisa nyugemakeun militér dina sagala hal.
  Tapi ieu teu jadi gampang pikeun ngahontal. Naha mungkin pikeun kompak perenah maksimal sareng ngagampangkeun sasis kalayan bantosan bogie sareng cinyusu khusus, sareng ngaluarkeun barang tina awak. Jeung awak ngatur rawan sabenerna.
  Pangwangunan sapertos kitu tiasa ngajangjikeun. tank munggaran E-75, ngahiji jeung E-50, beuratna teu leuwih ti tujuh puluh ton, sarta ieu mesin formidable.
  Elizabeth, di sisi séjén, perang dina tank T-34-85 sarta teu sagemblengna wareg jeung panyalindungan na. Rapuh alatan kurangna elemen alloying, armor teu ngajaga tank teuing.
  Elizabeth dipecat kalayan bantuan toes bulistir nya jeung roared, baring huntu nya:
  - Abdi a vixen spasi.
  Ekaterina neunggeul musuh, neunggeul musuh di gigir jeung nyiwit, bari ngacungkeun huntuna:
  - Pikeun komunisme di USSR!
  Elena ogé ditémbak pisan aktip dimaksudkeun ka musuh, sarta pencét anjeunna kalawan gaya deadly, sarta dibere kanyataan yén suku nya éta bulistir, manéhna croaked:
  - Pikeun konstitusi meunangna!
  Euphrasia némbak ka musuh, bari maké jempol sukuna jeung squealing:
  - Kami satia ka Svarog sareng Stalin pikeun kaagungan nagara!
  Sapertos budak awéwé gelut di dieu. Aranjeunna gaduh tim anu paling luar biasa.
  Sababaraha tanghi T-34-85 muncul kalayan panyalindungan ngalawan pélor, anu sacara signifikan ngirangan beuratna. Laju sareng maneuverability mesin parantos ningkat. Tapi ayeuna éta tiasa dicandak ku bedil anti tank, bedil mesin haliber ageung, sareng seueur jinis granat. Jeung bedil hawa sagemblengna nojos ngaliwatan. Leres, tank sapertos kitu langkung gampang didamel, langkung mirah sareng nambihan laju gerak.
  Ayeuna, upami budak awéwé nyetir mobil ieu, aranjeunna henteu ngantep aranjeunna asup kana sagala cara.
  Elizabeth, gadis gancang tina unsur destructive kolosal, logis nyatet:
  - Anjeun teu bisa ngaganti kawani jeung armor!
  Catherine satuju sareng ieu:
  - Sumuhun, éta katuhu, jadi Anjeun moal caang!
  Sareng kumaha anjeun seuri ...
  Katresna pesona hébat. Jeung lamun musuh anu threshed, mangka maranehna ngalakukeun eta aggressively jeung tuntas.
  Elena, sanggeus tank maranéhanana geus dipaké nepi kit tempur, sarta pindah off pikeun replenish suplai, nanya ka babaturanana:
  - Kumaha saur anjeun katresna, naha urang boga kasempetan pikeun ngéléhkeun Reich Katilu?
  Catherine ngajawab yakin:
  - Salaku Vasily Terkin ceuk ... Urang sumping ka ngéléhkeun, teu cacah!
  Elizabeth dilereskeun:
  - Éta naon ceuk Suvorov!
  Jeung mojang, kalawan toes bulistir nya, nyandak tur ngagulung sapotong koran kana roko digulung-up. Lucu ka manehna.
  Efrasia ngahuleng, ngaguruh awakna:
  - Abdi awéwé terminator luar angkasa,
  Bakal nyeri pisan pikeun Krauts - cultivator!
  Jeung kumaha soldadu bakal seuri!
  Katresna mutuskeun maén kartu. Éta lucu. Sareng anu pecundang ngalakukeun push-up sareng squats.
  Elena salila game, noticed:
  - Tapi serius, urang teu boga kasempetan nyata meunang! Kaukasus parantos murag sareng urang éléh!
  Catherine ngalungkeun kartu kalayan suku bulistir na, ngéléhkeun musuh jeung squeaked:
  - Tapi urang boga pakarang rusiah!
  Prajurit éta nyegrek seuri sareng ngalungkeun kartu nganggo jari-jari kaki bulistir ogé.
  Elizabeth nyarios bari ngahuleng:
  - Urang bener ngan boga hiji harepan pikeun pakarang rusiah anyar!
  Euphrasia ngarenghik, ngalungkeun kartu ku ramo-ramo sukuna anu anggun:
  - Sumuhun, urang moal bisa ngalakukeun tanpa pakarang rusiah!
  Sareng budak awéwé nyanyi babarengan:
  - Pedang urang kaduruk ku seuneu, urang bakal motong musuh! Kami prajurit USSR!
  Prajurit anu katala jeung bener bener dina ngempur.
  Tapi pasukanna teu sarua ... Dina pertengahan Oktober, Kuibyshev tetep murag ...
  The Germans éta bisa nangkep fasilitas pertahanan penting. Tapi hujan mimiti ngeclak... Aya harepan pikeun reureuhan salaku hasil tina ragrag.
  Sanajan kitu, tarung terus di langit.
  Tilu pilot Soviét: Mirabela, Anastasia, Akulina perang kalayan sumanget liar.
  Mirabela, ngalungkeun Nazi dina penerbangan, dina Yak-9 T anu luntur, tapi luar biasa, nyanyi:
  - Bakal aya jaman, jaman komunisme!
  Anastasia, mencét toes bulistir dina pemicu, dikonfirmasi, baring huntu nya:
  - Kuring bakal ngapung ka sawarga nyanyi!
  Jeung ngiceupan babaturanana.
  Akulina, crushing Jerman sejen ku mencét bulistir nya, keuneung buleud dina pedal, masihan kaluar:
  - Pikeun kamulyaan USSR!
  Katresna kudu ngomong husus tarung.
  Mirabela nembak ME-262 fasis tina mariem 37 milimeter, tweeted:
  - Kamulyaan pikeun komunisme!
  Anastasia, motong kaluar Nazi kalayan pendekatan well-aimed, sarta sawing musuh, blurted kaluar:
  - Maha Suci jagat beureum!
  Akulina - gadis pisan combative, knocked kaluar mobil Jerman sarta whistling, growled:
  - Pikeun komunisme nagara Soviét!
  Para pejuang kedah diperhatoskeun pikeun kateguhan kolosalna.
  Albina, Alvina, Agave di sisi séjén anu gaining rekening maranéhanana. Jeung katresna ogé tarung tataranjang suku jeung di bikinis.
  Kumaha lucu éta lamun katresna nu ampir buligir na di airplanes.
  Albina kalawan toes bulistir knocks handap burst, sababaraha mobil Soviét sakaligus tur squeaks:
  -Kanggo baraya Arya!
  Alvina ogé ngalawan Tentara Beureum sareng ngalakukeun éta kalayan wani. Sareng ku jari kaki anu telanjang anjeunna narékahan meriam hawa sareng motong kendaraan Soviét, nyentak:
  - Pikeun gagasan caang!
  Agave ogé némbak pejuang Soviét sareng pesawat narajang, sacara harfiah ngancurkeun aranjeunna sareng ngagorowok:
  - Pikeun kameunangan Reich Katilu!
  Jeung katresna teu kapikiran jeung tunduk musuh ka panyiksaan parna. Utamana budak geulis.
  Albina, ngagoreng keuneung pelopor dina patok, sakali nyatet:
  - Budak anu digoréng sareng cabé ngeunah pisan!
  Jeung kumaha anjeunna laughs. Sareng tunjukkeun létahna!
  Alvina nengetan ieu, baring huntu na:
  - Budak digoréng dina oven, ngeunah pisan sareng bawang bodas!
  Agave, kalayan bantuan toes bulistir nya, knocked handap sababaraha pejuang Soviét sarta yelped:
  - Kami shrews spasi!
  Jeung ngiceupan babaturanana. Manehna teh gadis langka, kualitas tarung.
  Albina, némbak pesawat kalayan sukuna anu gundul, anggun, dipahat, nyatet:
  "Anjeun teu tiasa ngartos Rusia sareng pikiran anjeun, kumaha anjeun tiasa milih jalma sapertos Stalin salaku pangawasa!"
  Alvina nyatet sacara agrésif, nyéépkeun huntu sareng némbak ku jari-jari kakina:
  - Jeung Hitler urang teu hadé!
  Agave nyikikik, ngagulingkeun mobil Soviét ku jari-jari kaki bulistir, sareng nyarios:
  - Adolf, tangtosna, kasurupan! Tapi dina waktos anu sami, sabaraha anjeunna parantos nalukkeun henteu diukur!
  Katresna pisan combative jeung agrésif.
  Lajeng aranjeunna kumaha bae anggang dua budak dina stake hirup-hirup. Sapertos kitu, aranjeunna ditindik dina patok baja, sareng aranjeunna mimiti ngagoreng, sareng aranjeunna ngajerit sareng ngajerit. Teras, nalika budak lalaki henteu acan tenang, sadaya budak awéwé skuadron mimiti lumpat ka panaratas goreng, motong potongan daging ti aranjeunna sareng tuang.
  Tur éta ngeunah pisan, utamana lamun budak masih hirup anu peppered salila ngagoreng.
  Agave, contona, dahar pingping budak urang kalawan senang pisan. Katresna ngalakukeun pakasaban hébat lajeng. Sarta ngan tulang jeung giblets tetep ti duanana budak. ati ngora éta utamana nikmat. Budak awéwéna tuang kalayan resep pisan.
  Sareng ayeuna aranjeunna gelut di langit ...
  Orenburg murag dina ahir Oktober ...
  Jérman ngadeukeutan Ufa. Geus rada tiis jeung salju.
  Tamara jeung tim nya di pinggiran Ufa gelut jeung Nazi. Tentara tentara Jerman nyerang ti prajurit hideung anu direkrut di koloni Perancis sareng Belgia.
  Aranjeunna sacara harfiah ngalungkeun mayit dina sagala pendekatan.
  Tamara méré péngkolan, sarta maledog granat kalawan suku bulistir sarta squeaks:
  - Jaman komunisme bakal kawentar pikeun abad, kuring yakin Stalin bakal leungeun teguh urang.
  Veronica, shooting, nyebutkeun:
  - Ulah megatkeun USSR!
  Tur kalawan keuneung bulistir na anjeunna throws up hiji pakét ngabeledug.
  Anfisa, némbak Nazi sareng ngalungkeun pesen maot anu sanés kalayan jempol sukuna, catetan:
  - Kaagungan komunisme aya sareng urang!
  Victoria, némbak ka musuh, sarta mowing handap Nazi, ngalungkeun granat kalawan suku bulistir nya, squeaks:
  - Muga-muga Fatherland hébat diagungkeun!
  Olimpiade hurung. Lajeng gadis-pahlawan ieu bakal maledog sakabeh kotak bahan peledak ka Nazi jeung ngagaur:
  - Maha Suci Motherland kosmis urang!
  Jeung katresna sadayana bakal ngajerit di unison.
  - Pikeun USSR! Bakal aya panaratas!
  Prajurit Tentara Beureum tarung maok. Sareng nalika salju turun, aranjeunna masih ngalawan tataranjang suku sareng bikini.
  Dina awal Nopémber, Nazi ngaluncurkeun serangan ka Ulyanovsk. Kota dimana Lenin dilahirkeun jeung dimana Stenka Razin ieu tatu serius. Ieu wates ibukota kota Rusia.
  Alenka ngalawan Nazi. Sareng anjeunna nyanyi nyalira, ngalungkeun granat ka Nazi kalayan sukuna:
  - Kamulyaan ka Rusia, kamulyaan ...
  Tank maju ka hareup ...
  Divisi baju beureum,
  Salam urang Rusia!
  Anyuta, némbak musuh, sareng motong aranjeunna, teras ngaluncurkeun bungkusan sawdust anu ngabeledug kalayan jari kaki bulistirna, vyaknula:
  - Pikeun komunisme Stalin!
  Jeung manehna masihan péngkolan ka sakabeh garis prajurit hideung, mowed handap.
  Alla, némbak lawan sareng nganggo jempol kakina, ngalungkeun granat anu maot, nyerit:
  - Kanggo Rusia Asli!
  Maria, némbak Nazi, sarta ngagunakeun toes bulistir nya, bari ngalungkeun hadiah pati ka musuh, snapped, nyatet:
  - Pikeun komunisme spasi!
  Matryona, némbak Nazi, sareng ngancurkeun musuh, ngaluarkeun:
  - Pikeun parobahan dina perangna!
  Marusya, gouging nu Fritz, sarta ngahalangan aranjeunna maot, nyandak eta jeung aggressively blathered, mupus kana bubuk:
  - Pikeun meunangna tina standar pangluhurna!
  Sareng ku suku bulistir anjeunna ngalungkeun granat anu maot.
  Ieu katresna dieu téh tiis tur groovy.
  Alenka, némbak sareng motong musuh, sareng ngalungkeun granat nganggo jari-jari kaki bulistir, nyentak:
  - Kaagungan komunisme janten sareng urang!
  Jeung mojang nyandak eta, sarta knocked kaluar tank Jerman kalawan aplomb hébat.
  Sarta di dieu nyaeta modifikasi sejen tina tank Lev-2 kalawan mariem 88-milimeter. munara na narrower , sarta tank leuwih leutik, sarta weighs lima puluh lima ton, jeung mesin 1200 horsepower lamun boosted. Mobil Jerman gancang.
  Tapi anjeunna henteu ngaganggu prajurit.
  Alla ngalungkeun granat kalayan sukuna sareng ngagorowok:
  - Pikeun komunisme!
  Anyuta ngalungkeun kado rajapati maot kalayan jempol kakina sareng cooed:
  - Pikeun wates anyar!
  Jeung gadis bakal whistle. Jeung tank Jerman "Singa" -2 bakal nyandak tur balikkeun, sarta rollers sacara harfiah flew.
  Maria, shooting di Nazi, nyanyi:
  Jeung tarung terus deui
  Jeung haté hariwang dina dada ...
  Sareng Lenin ngora pisan -
  Sareng Oktober ngora payun!
  Matryona, némbak ka musuh, sareng ngirangan jajaran, ngalungkeun granat nganggo suku bulistirna sareng ngahuleng:
  - Léngkah munggaran dina kahirupan penting!
  Marusya, ngetok Nazi, nyentak:
  - Anjeun ningali deui luhureun Bumi, angin puyuh tina serangan ngamuk!
  Sareng sapertos para pejuang anu teu fleksibel.
  Tapi tetep kakuatan anu unequal. Penza parantos murag. Jeung Nazi keur storming Saransk.
  Ayeuna aya teu jadi loba ditinggalkeun ka kota Gorky.
  Nopémber 7, 1944 Stalin ngayakeun parade sejen di Moscow. Sanajan teu meunangna.
  The Fritz, kumaha oge, dipecat di Moscow pikeun kahiji kalina jeung V-2 misil balistik. Sareng dina waktos anu sami kota dibom ku pesawat jet, kalebet bom Arado . Peta ieu ngajempolan sarerea. Misil V-2 ngalayang sapanjang lintasan anu luhur sareng murag ujug-ujug, bahkan radar henteu ningalina leres.
  Aya loba karuksakan jeung misfortunes. prajurit Soviét tiwas salila parade.
  Stalin ngayakeun rapat urgent dina bunker bawah tanah anu bisa nahan serangan langsung tina bom atom.
  Kapala staf umum, Vasilevsky, nyatakeun prihatin:
  - The Germans boga pakarang anyar kakuatan destructive hébat. Sareng radar urang henteu ningali anjeunna ...
  Stalin ngagorowok, ambek-ambekan nyentak keuneungna:
  - Di dieu anjeun fools! Reuwas sapertos kitu henteu tiasa katingali!
  Marsekal Vasilevsky nyatet:
  - Hiji hal éta sobat Stalin ....
  Beria langsung nyarios:
  - Ieu misil kelas A-5. Tong hariwang Kawan Stalin. Aranjeunna mawa ngan dalapan ratus kilogram aminolone , sarta nangtung kawas bomber jet alus. The Germans dipecat sababaraha belasan misil, tapi desain ieu teu asup kana séri, sabab ngabom jeung pesawat jet téh duanana langkung mirah tur praktis.
  Stalin, sanggeus tenang, nyarios:
  - Jadi teu pakarang éféktif? Saé pisan!
  Beria nyatet bari ngahuleng:
  - Tapi jet bom, ieu masalah serius. Kawan Stalin kedah ngalawan ieu!
  Marsekal Zhukov ngusulkeun:
  - Panginten urang bakal nyandak sareng urang ngadamel rokét sorangan. Maksad abdi taneuh-hawa. Naon, ngadalikeun aranjeunna ku radio pikeun némbak pesawat!
  Voznesensky nyatet:
  - Butuh waktu pikeun nyieun rokét sapertos kitu! Langkung gampil ngadamel pesawat anu murah pisan tina kai, eusian ku bahan peledak sareng nabrak musuh. Éta bakal gaya kamikaze!
  Stalin unggeuk satuju:
  - Leres, pesawat kamikaze kedah dianggo. Ieu mangrupikeun kasempetan urang, sanaos kanyataanna ieu ngan ukur manjangkeun kasangsaraan Tentara Beureum urang.
  Anjeun kedah mendakan anu langkung efektif!
  Yakovlev ngawaler bari ngahuleng:
  - Sobat Stalin damel dina pesawat énggal. Tapi pikeun ayeuna, urang museurkeun kana ngajaga kaluaran maksimum mobil. Kabéh cadangan dipaké sarta kami nempatkeun barudak ti umur sapuluh nepi ka mesin. Mobilisasi pinuh, boh total boh supertotal .
  Stalin ngagorowok:
  - Langkung seueur anu kedah dilakukeun! Naon anu anjeun lakukeun sakedik teuing!
  Molotov nyarios bari ngahuleng:
  - Kontak jeung sekutu teu mungkin. Sigana urang nyalira. Diusahakeun negotiate jeung Jepang ... Aranjeunna nungtut wewengkon nepi ka Urals, nu teu bisa ditarima.
  Stalin ngagerem:
  - Ieu diperlukeun pikeun mogok di Jepang dina usum tiis, tapi kumaha upami Leningrad?
  Ceuk Zhukov, bari ngacungkeun huntuna:
  - Serangan ka Petrozavodsk henteu suksés sapertos anu diharapkeun. Swédia asup perang di sisi Reich Katilu jeung urang kudu nungkulan pasukan badag. Ku kituna teu mungkin pikeun geuwat ngamekarkeun karasa, sarta musuh, narik nepi bagian tina Wehrmacht, repelled onslaught urang. Kota Leningrad aya dina cingcin pinuh tina blokade, sarta tuntas clamped. Jigana nepi ka musim semi kusabab total kalaparan, sakabéh populasi bakal maot kaluar. Jeung ragrag Leningrad bakal bisa dilawan.
  Sacara praktis teu mungkin pikeun nyayogikeunana ku hawa. Musuh sagemblengna ngadominasi langit. The Germans malah ayeuna masihan hiji ksatria cross, ngan pikeun saratus pesawat downed.
  Stalin ngagerem ambek:
  - Serangan gagal!
  Zhukov unggeuk.
  - Seueur karéta api rusak, sareng kami parantos konsentrasi sakedik kakuatan. Sareng urang kedah ngahormatan ka Finns sareng Swédia, aranjeunna pengkuh dina pertahanan. Tapi éta henteu sadayana. The Germans ogé bypassed Murmansk. Ayeuna kota ieu dikurilingan. Kami henteu terang naon anu kudu dilakukeun!
  Stalin ngagerem:
  - Buka blokir!
  Zhukov ngawaler:
  - Teu aya kakuatan pikeun ieu! Jeung musuh bisa néwak sakabéh jazirah Karelian!
  Stalin maréntahkeun:
  - Tarik kakuatan sareng leupaskeun! Dina usum tiis, nu Germans teu jadi kuat. Ieu bakal mungkin pikeun mencet aranjeunna capitally!
  Vasilevsky nyatet:
  - Perlu pikeun nyegah terobosan jero, sareng di dinya kakuatan urang bakal nyandak musuh!
  Stalin ngagorowok:
  Urang bakal ngalawan komunisme!
  Voznesensky ngirimkeun warta anu langkung gumbira:
  - SU-100 geus embodied, dina logam jeung siap pikeun produksi masal. Chassis dumasar kana T-34. Cukup gampang pikeun ngahasilkeun. Projectile ampir siap pikeun gun anyar. Janten SU-100 parantos muncul dina payuneunana. Isukan mesin pangheulana indit ka hareup!
  Stalin unggeuk nyatujuan.
  - Sahenteuna ieu ngajadikeun kuring senang! Tapi T-34-85 teu acan dikaluarkeun tina produksi. Henteu ngan éta, nyieun armor thinner sarta ngurangan beurat kana dua puluh ton. The battles némbongkeun yén éta moal bisa jadi parah!
  Voznesensky nyatet:
  - Anjeun tiasa ngadamel armor tina kai! Kami ngahasilkeun ratusan tank sapertos sadinten, bahkan langkung seueur tibatan Nazi. Tapi kendaraan urang gampang némbak Fritz sanajan nganggo bedil anti tank anu hampang.
  Zhukov nyatet:
  - Aya Gerda. Ieu mangrupikeun awéwé anu saé! Manehna knocked kaluar loba tank jeung pakarang urang.
  Stalin unggeuk:
  - Urang kudu néwak manéhna, jeung tumis heels bulistir nya. Gadis anu tiis pisan!
  Zhukov sapuk:
  - Anjeun kudu nyekel eta! Sareng urang bakal ngancurkeun Nazi!
  Beria unggeuk jeung gurgled:
  Hayu urang ngalakukeun operasi husus!
  Stalin nyatet bari ngahuleng:
  - Ieu mangrupakeun ide nu sae, tapi ... Urang masih kudu rengse hiji hal!
  Beria ngagorowok:
  - Hayu urang nyekel aranjeunna sadayana!
  Stalin ngegeleng.
  - Henteu ... Maéhan pahlawan henteu saé! Abdi hoyong Gerda dibawa ka abdi! Ieu urgent!
  Beria nyatet:
  - Hirup?
  Stalin gampang dikonfirmasi:
  - Tangtosna, kuring hirup!
  Beria gurgled, ngambekan pipi na:
  - Sadayana mustahil, meureun kuring terang pasti!
  Sababaraha katresna mucunghul dina rok pondok tur kalawan suku bulistir. Maranehna mawa gelas anggur jeung ngiceupan ka anggota GKO.
  Zhdanov nyatet:
  - Urang peryogi langkung seueur awéwé di tentara! Éta gé nempatkeun hal dina urutan aya!
  Stalin nyatakeun:
  Abdi pangajén Anastasia, Mirabela , Akulina jeung "Star of Order of Glory" kalawan inten! Kamulyaan ka USSR!
  Sarerea ngagorowok babarengan:
  - Maha Suci pikeun pahlawan!
  Jeung maranéhna keprok leungeun maranéhna.
  Salah sahiji katresna sujud tur knelt, kissing sapatu Stalin.
  Panglima Agung tuang anggur ka anjeunna sareng ngagorowok:
  - Kakuatan urang téh fist urang!
  Beria ngahuleng:
  Hitler téh bodo!
  Stalin ngabantah:
  - Teu fool a, tapi perwujudan tina tipu daya!
  Jeung dulur keprok deui.
  . BAB #12
  Kota Ulyanovsk parantos dikurilingan, tapi dugi ka ayeuna dilaksanakeun .... Ayeuna parantos akhir Nopémber sareng salju sareng tiris pisan. The Germans teu bener hayang narajang, sarta masih shooting.
  Hawa dina hawa henteu pisan usum panas. Tapi katresna masih tarung jeung némbongkeun miracles kawani.
  Gerda sareng awakna dina Panther 2. Tapi tank Panther-3 kudu geura-giru muncul jeung soldadu bener hayang tarung dina eta.
  Samentara éta, manéhna shooting di posisi Soviét.
  Kalawan suku bulistir nya, manehna nunjuk mariem ka udagan sarta némbak. Manéhna megatkeun Soviét tilu puluh opat jeung chirped:
  - Pikeun Prusia suci!
  Charlotte ogé dipecat tina meriam, nyusup ka howitzer Soviét sareng ngagorowok:
  - Kabagjaan urang salami-lami!
  Christina ogé dipecat, pencét musuh ku suku bulistir na croaking:
  - Pikeun guys sapertos anu pantes kami!
  Magda ogé dipecat pisan akurat, chirping:
  - Kanggo Kaagungan Kakaisaran!
  Sareng dina SU-100 pang anyarna, opat Elizabeth tarung.
  Katresna geus mastered gun timer propelled anyar jeung shooting.
  Elizabeth dipecat kalawan toes bulistir sarta mimiti nyanyi;
  Algojo fasis nyabut taktak,
  Di dieu téh rak, pincers, drills di leungeun!
  Anjeunna hoyong ngalumpuhkeun awak sareng jiwana,
  Monster anu teu penting, tapi katingalina keren!
  
  Anjeunna janji duit, steamships di laut,
  Naon malah judul bisa masihan!
  Kanyataanna, eta bakal ngarugikeun anjeun duit
  Barina ogé, pikeun manéhna anjeun ngan hiji mayit jeung kaulinan!
  
  Anjeunna hoyong terang ngeunaan bisnis urang,
  Naon hal anyar pikeun ranté nu miskin!
  Ku alatan éta, anjeunna bakal ngajalankeun generously,
  Pikeun mopohokeun bapa anjeun komo indung anjeun!
  
  Tapi kami bakal ngawula ka Motherland urang teguh,
  Urang moal bisa pegat ku kakejaman algojo!
  Cabang bakal ngabengkokkeun tina hiliwir angin,
  Sareng anjeun tiasa ngadangu orok taranjang ceurik!
  
  Sumuhun, abdi éléh babak kahiji hésé,
  Tapi Nu Maha Kawasa bakal masihan anjeun kasempetan pikeun meunang deui!
  Lajeng abdi bakal sambel kaluar musuh sorangan,
  Tinju kuring bakal pageuh rahang reptil!
  
  Motherland masihan kuring kakuatan sapertos kitu
  Anu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nungkulan nyeri tina sagala panyiksaan!
  Sareng kaluar tina kuburan anu teu aya dasarna ieu,
  Supados teu kadeudeuh, ambek biruang!
  
  Saeutik deui sareng kasalametan caket -
  Urang bakal ngahontal kameunangan ngalawan musuh!
  Pikeun hirup dina panutup tina lampu komunisme,
  Sangkan Panonpoé banjir imah ku emas!
  Jeung katresna nyanyi jeung dipecat ti anyar, mariem bisa nepi ka tiwasna. Aranjeunna prajurit anu luar biasa.
  Elena nyarios bari seuri:
  - Komunisme bakal diwangun, urang percanten ka dinya!
  Catherine sapuk sareng pernyataan ieu:
  - Hayu urang ngawangun komunisme, sarta bakal aya triumph a!
  Euphrasia nyandak eta jeung gurgled , firing kalayan bantuan toes bulistir nya, sarta nganiaya Panther.
  Lajeng prajurit squeak:
  - Oh, komunisme, komunisme! Sophism bakal kuat ditumbuk!
  Jeung "Panther", struck dina dahi jeung ti kajauhan.
  Ieu mangrupikeun budak awéwé anu anjeun moal tiasa gampang pisan.
  Ayeuna Désémber geus datang... Jepang ampir eureun gelut dina kaayaan hawa tiis.
  Tapi di langit, sanajan cuaca usum, aya kénéh battles.
  Di dieu Toshiba jeung Toyota, dua pilot Jepang, gelut kawas maling putus asa.
  Toshiba ngagulingkeun pesawat Soviét ku jari-jari kakina, sareng ngagorowok dina luhureun bayahna:
  - Abdi awéwé super!
  Toyota, knocking kaluar bajoang Rusia, sarta baring huntu mutiara na, confidently confirms:
  - Sareng aya awéwé hiper !
  Awéwé Jepang, tangtosna, mangrupikeun pejuang kakuatan awal anu kolosal. Kahormatan samurai teu tiasa dilawan.
  Tapi dina sagala hal, langit masih dina ayunan pinuh.
  Sarta di darat, opat budak awéwé ninja nyandak up extermination sahiji prajurit Soviét.
  Gadis ninja biru ngayakeun resepsi pabrik, neukteuk sababaraha pejuang Rusia, sarta kalawan toes bulistir dibuka kacang polong tina bahan peledak kakuatan destructive kolosal.
  Anjeunna nyéépkeun éta sareng tweeted:
  - Salam Jepang!
  Budak ninja koneng ogé ngalagukeun téknik pedang kukupu. Anjeunna neukteuk sajumlah lawan sareng ngajerit:
  - Pikeun dendam komunis!
  Jeung toes bulistir na, sakumaha anjeunna ngajalankeun hadir destructive of annihilation.
  Lajeng anjeunna purrs:
  - Kanggo kaagungan Jepang!
  Budak ninja beureum ngalakukeun manuver helikopter nganggo pedangna. Kalayan jari-jari kaki bulistir anjeunna ngalungkeun kado anu maot, sareng ngajerit:
  - Pikeun cinta kuring!
  Lajeng anjeunna nyatet:
  - Sareng dimana dendam komunis?
  Budak awéwé ninja konéng, motong prajurit Rusia, sareng deui ngalungkeun granat nganggo keuneung bulistirna, ngaluarkeun:
  - Sareng sanaos kanyataan yén bakal aya sup sareng ucing!
  Budak awéwé ninja bodas, motong sainganna, sareng ngalungkeun kado pati kalayan jari kakina anu gundul, ngaluarkeun:
  - Urang bakal meunang ideu komunisme!
  Sarta sakabeh opat Galau bakal seuri di chorus sarta nembongkeun huntu mutiara maranéhanana.
  Désémber indit gancang ... Saatos ngepung, nu Germans nyandak duanana Ufa jeung Saransk. Tapi Ulyanovsk masih dilaksanakeun dina blokade lengkep.
  Stalin maréntahkeun Taun Anyar pikeun nahan kota dimana Lenin lahir.
  Sanajan kitu, éta Germans, sanajan frosts, geus approaching Kazan. Jadi USSR éta dina verge of a runtuhna lengkep.
  Naon anu kudu dipigawé di USSR teu acan jelas tur gagasan.
  Stalin ngagungkeun Taun Anyar di Moscow sareng di bunker. Paneuteupna murak, tapi kahayang pikeun ngalawan teu weléh lemah.
  Hitler, Samentara éta, mutuskeun pikeun ngatur farce pikeun dirina, di Libya, dimana éta haneut.
  Tur aya anjeunna ngarasakeun tontonan tarung katresna gladiator.
  Euweuh teuing kajadian dina Hawa Taun Anyar urang, iwal bom Moscow.
  Jeung sékrési kahiji "Panther" -3 runtuyan. tank ieu ketebalan tina armor "Lodaya" -2, tapi kalawan lamping badag, sarta ditimbang ukur opat puluh lima ton. Jeung jangkungna na geus turun ku kirang ti dua méter. Mesin anu kuat 1200 horsepower aya dina hiji blok sareng peuntas sareng transmisi. Mobil sorangan tétéla sampurna pakarang sarta mibanda élmu optik alus teuing jeung penstabil hidrolik . Sarta dina turret sempit éta mariem 88 mm di 100 EL, akurat pisan jeung armor-piercing.
  Gerda jeung tim nya ditinggalkeun dina mobil ieu. Sampurna jeung torek ngajalankeun gear, sampurna lumpat ngaliwatan salju. tank Ieu sampurna sakabéh. Sarta armor na kalawan lamping badag sampurna ngajaga dahi mobil. Bagean luhur kotak 150-milimeter utamana ditangtayungan pisan dina sudut 40 derajat ti horizontal. Sarta ieu ngeunaan 330 milimeter armor dina sudut salapan puluh derajat. Teu aya hiji mariem Soviét anu bakal nembus luhureun awak Panther-3. Handap nempatan sapertilu tina wewengkon dahi awak dina 120 mm sarta dina sudut anu sarua, sarta ogé ampir impenetrable.
  Dahi munara kandel 185 milimeter sareng dina sudut 50 derajat, ogé teu tiasa ditembus pikeun bedil Soviét.
  Tapi di dieu sisina langkung lemah dina 82 mm kalayan lamping, sareng aranjeunna tiasa dicandak. Utamana SU-100, gun timer propelled Soviét anyar gancang gaining popularitas diantara pasukan alatan betah produksi sarta mariem armor-piercing.
  Gerda nembak tembakan kahiji ka pasukan Soviét. Anjeunna nojos tank IS-2 sareng nyatakeun dirina:
  - Ieu bajoang alus!
  Charlotte nyatet, némbak ka musuh, sareng ngancurkeun mesin Soviét ku mencét tombol kalayan keuneungna anu teu aya:
  - Téhnik ieu ampir sampurna!
  Kristina, narékahan pikeun nembak gancang, mariem Jerman otomatis kalayan jempol kakina, nyatakeun:
  - The armor samping rada lemah! Kami ngarepkeun mobil anu langkung kuat!
  Magda ogé nembak, maké suku bulistir nya, sarta dina amukan manéhna nyokot eta jeung ngajerit:
  - Aya ngan bakal tilu, sarta leuwih playful tilu!
  Jeung katresna laughed di unison ... tank bener alus, utamana ciri nyetir na.
  Lulus tes tempur sareng mobil E-100. Anjeunna beurat sanajan. Tapi ogé ditangtayungan. Sareng senjatana henteu tiasa gampang dicandak.
  Sarta di dinya, teuing, katresna Jerman diuk. Sarta sanajan tataranjang suku tiis tur di bikini a.
  Adala, némbak lawan, sareng nabrak musuh, sacara logis nyatakeun dirina:
  Urang bakal hirup dina komunisme!
  Sareng ku keuneung bulistir, kumaha pencét ....
  Agatha, shooting di posisi Soviét, pencét lawan ku toes bulistir na, squeaked:
  - Jeung kaagungan meunangna urang bakal pikeun abad!
  Agnes ogé nembak pecahan peluru ka tentara leumpang Soviét, tangtosna kalayan sukuna, sareng ngagorowok:
  - Henteu, urang moal nyerah ka Fuhrer!
  Budak awéwé dina tank, Athena, neunggeul musuh nganggo jari-jari kaki bulistir sareng ngagorowok:
  - Pikeun Fuhrer, sanes Fuhrer!
  Agnes seuri sareng nyarios:
  Kami suku supermen!
  Andriana, némbak batré Soviét, sarta ngancurkeun posisi musuh, némbongkeun basa nya jeung ngaluarkeun:
  - Kaagungan urang Jérman ngakuan pangeusina!
  Jeung dengkul bulistir na, saolah-olah anjeunna bakal nempatkeun tekanan dina musuh.
  Agatha, ngarah seuneu, nyatet:
  - Urang bakal nyéépkeun naga ...
  Tangki E-75 henteu acan siap. The Führer nungtut yén beurat éta genep puluh lima ton jeung mesin 1500 horsepower pikeun mobilitas tinggi, kalawan armor samping sahenteuna 170 mm di lamping tinggi. Sarta eta nyandak waktos.
  Tapi pikeun ayeuna Nazi meunang atoh ... Dina Januari, Ulyanovsk tungtungna murag. Fritz mimiti badai Gorky jeung Kazan.
  Aranjeunna meunang jadi jauh saluareun Moscow.
  Stalin éta wildly ngamuk, tapi teu bisa ngalakukeun nanaon. Nyaan, naon anu anjeun lakukeun di dieu, gagal lengkep ...
  Tapi budak awéwé gelut di langit sareng di bumi ...
  Jadi SU-100 Natasha ancur ku pesawat serangan Jérman kalawan serangan hawa. Tétéla geulis tiis. Sanajan teu sagemblengna pinter jeung akal. Nanging, Natasha sanés murid kelas munggaran sareng anjeunna gélo.
  . Ayeuna budak awéwé tétéla V geus wawuh tank T -34. Ngan Sakedik babaturan . munara gedé jeung _ pakakas haliber dina 85 milimeter tibatan 76. Chassis Bagian baheula .
  Katresna ngulisik asup tempat . aranjeunna sapertos _ _ Jeung sateuacan , di hiji bikini . A Ieuh mobil Soviét produksi . Dahar Jeung cangkang asup tempat .
  Superman Natasha Jeung wareg pintonan nyengir :
  - A dimana fasis ?
  Nembongan jero tank gambar kontak ngora . budak lalaki tweeted :
  - Ieuh Ieu tank éta _ mucunghul asup hareup kadua dunya perang V opat puluh kaopat taun Jeung sateuacan ieu ti saprak éta anu perenahna asup pakarang Beureum tentara _ Ka anjeunna nolak , E -25. gun timer propelled jeung 88 mm mariem jeung 120 mm frontal waja _ Alus gelut !
  Nyaan V jauh Jeung badag buruh Tiasa mertimbangkeun Jerman gun self-propelled . Squat , kalawan panjang tong . muhrim awéwé saha _ Janten mimiti ditinggalkeun hareup Hebat patriotik perang . Tapi Superman-Natasha langsung sarua nyatet :
  - Manéhna urang Tiasa waé meunang . Di nya panjangna dina 71 EL .
  Zoya Ieuh sarua ngusulkeun :
  - Kedah indit V gerakan ka _ Henteu pencét !
  Futurist-Angelica V kaganggu perhatikeun :
  - Ieuh sial ! Langsung sarua lesot punjul urang mobil !
  Kurator-perwira ngora maranéhanana bari ambek nyatakeun :
  - A Ieu Tambih deui teu nanaon ! E-75 éta bakal Tambih deui parah ! Anjeun bakal milikna henteu handapeun hiji sudut bakal Henteu diteunggeul . A Janten indit pikeun eta !
  Superman-Natasha meuntas dirina Jeung hese :
  - Kumaha leres komunis , I ceuk kuring ka anjeun - ka sial !
  Futurist Angelica ngagogog , ngagogog tataranjang suku suku :
  - Hayu urang ngalaksanakeun !
  Soviét mobil sababaraha rada ketang dimimitian up , jeung ngagedur . Punch ngaliwatan Jerman V taar teu nyata Jeung kudu boga Kadieu Fritz V papan . Tapi coba Ieu ngalakukeun ? Anjeunna ti milikna laras panjang pakarang Kumaha bangsat ... tetep ngan cacah asup laju .
  Superman-Natasha ngambek _ Biasa Jerman pakarang timer propelled Sumuhun Tambih deui Langkung gampang tilu puluh opat jadi nya punjul V ciri . Ieuh Anjeun tanpa disadari Anjeun bakal freak kaluar .
  Soviét mobil datang asup silaturahmi _ Alus kotak gears hadé baheula .
  Svetlana istirahat taranjang keuneung Jeung tweets :
  - Fuhrer gancang Urang balikkeun !
  Futurist-Angelica negeskeun siga :
  - Hitler Urang hayu urang ancurkeun !
  rambut emas Zoya bellowed :
  - Pasihan ka manéhna énggalan Ku erysipelas !
  DI ieu momen beurat proyéktil Hitler urang pakarang gumbira langsung V dasar munara . Katresna diangkat Jeung ngalaman V torn kaluar logam .
  AND engké pasihan abdi sakedap Sadayana opat tétéla ampir leres pisan taranjang di panties jeung ngagantung asup raka . Sahandapeun tataranjang suku najong kageulisan murubut api unggun _ Seuneu ngaletak taranjang , anggun dampal suku budak awéwé .
  Superman Natasha diusahakeun ngambekan tapi_ _ nya suku tétéla pageuh dijepit V pad , jeung Pisan gering manjang urat-urat . Ieu éta klasik rak , jeung tradisional manggang roti keuneung . A di katresna suku Pisan komo seksi , jeung seuneu ngaletak _ dampal suku teu maranéhanana Tambih deui leuwih pikaresepeun .
  Tapi nyeri pisan kageulisan . aranjeunna nyobian meunang gratis . Tapi bantalan Pisan awét . A anjeunna Tambih deui Jeung katresna nu valkyries tutup beurat .
  Sarua prajurit awéwé V pondok rok , jeung tataranjang suku suku , taranjang leungeun , tapi awak katutupan pérak ranté mail . aranjeunna ngagaru pokers seuneu , jeung miceun baranang ka_ _ keuneung dipanggang leuwih kuat .
  Ieuh Jeung rak tétéla sendi , jeung seuneu goreng handap . A Ieuh Tambih deui Jeung pangeran ti dinasti Raja William mucunghul . DI leungeun di agustusan budak nu tukeur pangeran-demiurge kadua jutaan dollar pikeun posisi di SS pecut ti biang kawat . A Tambih deui Jeung nya Valkyries pamanasan ti tukang seuneu .
  Pangeran Déwa winked , jeung Kumaha bakal pencét Superman Natasha Ku otot balik _ Padahal budak awéwé Jeung wani tapi _ nya ti keuneung sateuacan tonggong sirah reuwas resep ieu nyeri nu_ _ geulis liar ngagorowok .
  Teras neunggeul budak pangeran_ _ dibawa turun asup Zoya . Ta Sanajan Jeung diperes pageuh huntu , henteu dilaksanakeun kaluar ti ngagorowok . A asup balik deui mucunghul getihan belang Jeung kaduruk .
  Barbarossa Jr. Jeung nyengir ceuk :
  - Pajarkeun anjeun Tambih deui kudu !
  Teras neunggeul kudu Ku Futurist Angelica . AND ieu awéwé ngora Henteu dilaksanakeun dina ti ngagorowok . budak lalaki didorong barudak kuring urang tataranjang suku suku V seuneu . Sasari gesit ramo baranahan Jeung ngalungkeun beureum sato galak V beungeut . Ta ngagorowok Tambih deui leuwih kuat , éta nyeri !
  Barbarossa Jr. Jeung wareg pintonan ceuk :
  - Tapi Anjeun sarua hayang Jeung urang Jérman !
  Sanggeus dipecat , jeung Svetlana . Kumaha anu Henteu diperes rahang tapi_ _ Sarua ngagorowok . Sadayana sarua pecut ti panas , nyegrek kabel éta Tambih deui Tambih deui nyeri , Kumaha seuneu handapeun tataranjang suku suku . Tém leuwih ti éta_ katresna geus tilas mangtaun-taun ngatur tanpa sapatu , jeung maranéhanana dampal suku suku , pisan elastis Jeung awét .
  Tapi seuneu Jeung maranéhanana bakes . Valkyries geus V leungeun keur ngayakeun jeung pecut ti beureum-panas kawat _
  Superman-Natasha di sadayana tikoro ngagorowok :
  - Sumuhun Naon Ieu éta ?!
  Barbarossa Jr ngabales:
  - Interogasi awéwé henteu patuh! Anjeun di inguan sarta bakal ngajawab pikeun sagalana!
  Natasha nyatet:
  - Urang teu hayang maot jadi ridiculously! Hayu urang indit jeung urang bakal neruskeun tarung!
  Barbarossa Jr ngagerem:
  - Naha ngantep anjeun angkat?
  Angelica ngajawab:
  - Kami tukang sihir, tur urang tiasa masihan lalaki anu bakal nyalametkeun urang kado paling berharga sadaya mungkin!
  Barbarossa Bock kaget:
  - Leres, sareng naon anu anjeun badé masihan kuring?
  Natasha yakin nyatakeun:
  - Kami bakal ngajantenkeun anjeun nonoman anu langgeng, sareng anjeun moal lami lami!
  Budak leutik unggeuk.
  - Leres, abdi tiasa ngantep anjeun angkat! Tapi kumaha anjeun tiasa ngabuktikeunana!
  Natasha nyatakeun:
  - Pasang leungeun anjeun dina seuneu sareng éta moal menyakiti anjeun! Anjeun bakal ningali yén urang tiasa ngalakukeun magic!
  Barbarossa Jr taliti nempatkeun leungeun-Na kana seuneu, balikkeun deui jeung ngajawab kalawan seuri:
  - Leres, anjeun tiasa! Nya, kumaha upami kabébasan anjeun pikeun tukeran kalanggengan kuring!
  Jeung katresna boga kasempetan anyar. Tapi perang masih lumangsung ... Dina Januari, Gorky jeung Kazan dicandak.
  Dina awal Pébruari, Jérman, Finlandia sareng Swédia nangkep Karelia sareng mimiti narajang Arkhangelsk. kaayaan geus escalated nyirorot.
  Elizabeth dipindahkeun ka Su-100 ka kota ieu.
  Manéhna gelut di dinya. Pébruari jeung ibun. Tapi budak awéwé tetep ngalawan tataranjang suku.
  The SU-100 weighs ukur dalapan belas ton kalawan panyalindungan bulletproof. Manehna teh rentan, tapi mobile. Sareng anjeunna henteu kedah nangtung dina serangan, anjeunna kedah ngalih supados anjeunna henteu pencét.
  Lamun anjeun mindahkeun, tank heats up jeung katresna dina suku bulistir jeung di bikinis teu jadi tiis.
  Elizabeth, shooting di Nazi, nyanyi:
  - Tapi aranjeunna kaayaan! Sarta di dieu éta Rebo! Sanajan kitu, tiis téh alus pikeun kaséhatan Anjeun! Hawa tiis hadé pikeun kaséhatan urang!
  Jeung toes bulistir, kumaha carana ngecas Nazi. Jeung T-4 tank leutik ieu rusak.
  Prajurit kudu dicatet pejuang kelas kolosal.
  Ekaterina ogé némbak kalayan suku bulistir sareng ngajerit:
  - Komunisme janten!
  Elena, ogé némbak musuh, sarta ditinju ngaliwatan anjeunna, laughed deafeningly:
  - A meunangna gélo awaits kami!
  Ephrasia punching ngaliwatan tanghi tina Wehrmacht, kalawan suku bulistir nya, biru ti tiis, ngajawab confidently:
  - Henteu aya anu bakal ngeureunkeun urang!
  Prajurit ieu ngan super!
  Tapi, hanjakalna, kapahlawanan maranéhna pisan leutik ... Arkhangelsk ogé murag ... Jelas aya teu cukup amunisi ....
  Urang Jérman nuju ka Moskow ti tukang. Dina Maret, nu battles unfolded pikeun Ryazan. Gerombolan Hitler ngalir ti wétan ...
  Sababaraha léngkah urgent diperlukeun.
  Moskow masih tahan sareng Stalin parantos ngarakit déwan kaamanan. Sawala gugupay. Teu aya ideu anyar.
  Ngan Beria nyarankeun:
  "Panginten urang kedah leres-leres nawiskeun katengtreman ka Reich Katilu dina syarat naon waé, salami aranjeunna henteu nyabak urang!"
  Stalin ambek ngawaler:
  - Ieu sanes pendekatan konstruktif sobat Beria! Urang peryogi gerakan anu kuat!
  Marsekal Vasilevsky ngajawab jujur:
  - Nu Mulia teu boga cadangan! Ampir sakabéh maranéhanana éta taneuh dina battles unequal. Sajaba ti SU-100, euweuh tipe séjén pakarang anyar dina séri. Leres, IS-3 bakal siap pas, tapi tank ieu sesah diproduksi, sareng bakal sesah ngaluncurkeun kana séri dina kaayaan ayeuna.
  Marsekal Zhukov ambek nyatet:
  - Lamun teu bisa meunang, lajeng aya ngan hiji hal ditinggalkeun - maot kalawan harkat!
  Stalin hoyong nyarios, tapi aya awéwé tataranjang suku dina rok pondok. Kedip-kedip heels bulistir nya, manéhna mawa dispatch a.
  Stalin ngucek-ngucek panonna jeung ngagerem ambek:
  - Leningrad, teu bisa tahan lapar jeung loba bulan blokade murag! Ayeuna kota kadua urang parantos direbut ku Fritz!
  Marsekal Zhukov nyebarkeun leungeun-Na jeung nyatet:
  - Duh, Stalin hébat ... Ieu dahsyat!
  Beria nyarankeun:
  - Meureun keur ngahargaan ka némbak ieu sarébu jalma?
  Panglima Agung ngagorowok:
  - Cicing anjeun bodo botak! Aya anu kedah dilakukeun!
  Molotov ngusulkeun, gagap sareng gugup ngusapan tuur bulistir budak awéwé:
  - Hayu urang nawiskeun Germans gencatan senjata samentara, sarta ngan lajeng ngamimitian hungkul karapihan dina sagala istilah.
  Stalin ngagorowok:
  - Coba! Tapi moal aya pasrah. Moskow bakal tumiba, urang bakal ngalaksanakeun perang gerilya!
  Beria nyatet ku nyengir sanjungan:
  - Tapi ieu ngan bakal nambahan extent sangsara rahayat, Comrade Stalin. Tiasa waé...
  Stalin sacara decisively ngabantingkeun tinju na dina méja:
  - Henteu! Hayu Molotov ngajukeun rundingan! Jeung euweuh nu sejenna, shit ka tungtungna!
  The Germans ngurilingan Ryazan dina pertengahan Maret. Ngalaman kakurangan amunisi, pasukan Soviét nyieun terobosan ti kota.
  Alenka jeung tim nya ngajalankeun, tataranjang suku flickering dina spring dilebur salju.
  Budak awéwé éta némbak Nazi sareng nyanyi:
  - Kamulyaan ka sumanget urang, kamulyaan ka nagara hébat!
  Jeung ku suku bulistir na anjeunna bakal buang hadiah murderous maot. Sareng paburencay Nazi ka sadaya arah.
  Anyuta, nembak lawan, ngaluarkeun:
  - Sareng pukulan kami, kado suci, sareng biaya!
  Alla ogé lumpat, nembak Nazi, ngalungkeun pakét batubara anu ngabeledug kalayan sukuna, sareng hisses:
  - Urang moal nyerah!
  Jeung ayeuna Mary sparkling, némbak Nazi, sarta tuntas mowing aranjeunna, sarta snarling kalawan nyengir huntu nya, squeals:
  - Teu aya anu bakal ngeureunkeun urang!
  Jeung keuneung bulistir nya dikirim kaluar pakét dahsyat maot sarta crushing.
  Marusya, shooting di Nazi, rada logis catetan:
  - Komunisme moal luntur!
  Matryona, némbak musuh sareng motong jajaran, sacara logis sareng rasional nyatakeun:
  - Jeung iman dina pihak bakal tetep pikeun abad!
  Jeung toes bulistir bakal buang kado annihilation.
  Katresna lolos tina ring. Tapi kaayaan masih tegang.
  Jeung maranéhna boga nowhere mun balik.
  Cinyusu ngalembereh rada ngalambatkeun kamajuan Jerman. Sajaba ti éta, Nazi ngahiji jeung Jepang, sarta nuluykeun ka penjajahan Asia Tengah.
  Éta ogé ngaganggu aranjeunna sareng April lulus rélatif kalem. Sarta dina Méi, tank Soviét munggaran IS-3 tungtungna dirilis. Sarta anjeunna bisa dikirimkeun ka parade Poé Méi.
  Stalin anu sepuh sareng lemah ningal ieu, bongkok. Ekspresina mortally capé.
  IS-3, dina panempoan laboriousness dina produksi, masih teu bisa jadi serial.
  Beda pentingna tina dua éta ngan ukur bentuk munara. Manéhna kawas piring ngalayang, jeung dahi nya kawas cucuk bango. Tangtu, sudut ngaronjat tina inclination ditangtayungan bagian frontal ogé, tapi produksi pajeulit. Sajaba ti éta, bagian handap dahi éta rentan, sarta lamun projectile pencét dinya, éta euweuh ricocheted.
  Stalin waved leungeun-Na jeung ngiles kana bunker, dimimitian razia Nazi salajengna. TA-400 sareng Yu-287 kalayan jangjang anu ngabalikeun sapuan nyandak bagian dina serangan udara.
  Jeung deui maranéhna dipecat misil balistik dipandu ku jangjang dina radio.
  Kremlin nampi karusakan anu signifikan.
  Stalin serius pamikiran ngeunaan hiber of Moscow maranéhanana.
  Dina pertengahan Méi, sanggeus réngsé redistribution of Asia Tengah, Nazi dibuka hiji karasa ngalawan Moscow ti wétan jeung kulon. Perang sengit deui lumangsung.
  pasukan Soviét perang heroically. Tapi kakuatan teuing unequal. Tangki E-75 Tiger-3 ogé muncul dina perang. Jeung massively "Panther" -3. Gelut sapertos kitu, sebutkeun, luar biasa.
  Nepi ka tungtun taun Méi dina awal Juni, Nazi réngsé ngurilingan ampir lengkep Moscow.
  Stalin solemnly ngumumkeun yén anjeunna bakal tetep di ibukota jeung bakal nangtung di dinya nepi ka maot.
  Moscow ieu shelled jeung dibom. Dikurilingan ku garis pertahanan anu kuat pisan anu henteu gampang diatasi. Cadangan amunisi sareng tuangeun ageung dipusatkeun di ibukota.
  Sarta Stalin éta kawilang aman di kota bawah tanah .
  Hitler dina 22 Juni 1945, nalika persis opat taun geus kaliwat saprak mimiti Perang patriotik Great, maréntahkeun pikeun ngeureunkeun narajang ka ibukota, tinimbang sacara sistematis ngancurkeun eta ku barisan mariem jeung mortir jeung pesawat. Jeung terus ngabom confidently.
  A karasa dumasar dipindahkeun ka Sibéria. Ieu diperlukeun pikeun nyandak Sverdlovsk na Chelyabinsk dugi kota ieu katutupan salju ... Dina ahir Juni di awal Juli, duanana kota konci dicandak sanggeus battles nekad ... The Germans anu pindah sakuliah Sibéria. Désa Soviét rubuh hiji-hiji.
  Di dieu Nazi dina bulan Séptember 1945 ngadeukeutan Novosibirsk. Patempuran ogé peupeus pikeun pakampungan ieu.
  Tentara Beureum perang bareng jeung milisi lokal. Tamara perang di dieu kawas Srikandi.
  Geus ahir Séptémber, salju turun jeung tiris. Jeung batalyon katresna gelut tataranjang suku jeung nembongkeun heroism wondrous.
  Jeung prajurit perang kawas panthers.
  Tamara péngkolan, ngalungkeun bungkusan batubara anu ngabeledug ku sampéanna bari ngajerit:
  - Teu aya anu bakal ngeureunkeun urang! Teu aya anu tiasa ngéléhkeun urang!
  Gadis-gadis anu sanés ngagorowok:
  - Urang bakal maot, tapi urang moal nyerah!
  Sareng perangna terus ...
  Novosibirsk murag ngan dina awal Nopémber... Perang terus. Uni Soviét masih teu nyerah. Moscow ieu diblokade sarta dina seuneu.
  Di kota bawah tanah, suplai strategis dahareun jeung amunisi ieu disimpen, ku kituna éta bisa nahan kaluar pikeun sawatara waktu.
  The Germans terus ngabom jeung shelled kota.
  Aya ogé tank beurat anyar "Beurit". mesin ieu beuratna dua sarébu ton sarta angkatan jeung sababaraha pakarang.
  Kandaraan kalayan 400 mm armor ieu dipaké salaku tank terobosan ... Lulus nguji tempur ...
  Tapi anjeunna nyangkut dina landak sareng ancur ku pilot kamikaze anu nabrak anjeunna.
  Tapi, tank anyar "Rat" -2 némbongan, malah leuwih badag sarta beurat ...
  Stalin ngagungkeun Taun Anyar 1946 di Moskow, anu masih henteu dicandak. Pamingpin hébat ti USSR ieu cacah dina mujijat a. Moscow geus jadi kota benteng nyata.
  Pasokan pangan tiasa salami sababaraha taun deui, sareng upami ngirangan populasi kusabab bom sareng penembakan, langkung lami. Tapi amunisi gumantung kana laju sareng inténsitas serangan.
  Tapi Beria nyarios:
  - Panginten Kanca Stalin bakal satuju sareng Hitler ngeunaan kabébasan urang?
  Panglima Agung, tegas nyatakeun, ngabantingkeun tinju na pageuh kana méja:
  - Kuring teu ngobrol kanibal Lavrenty! Anjeun ngartos!
  Beria nyarios bari ngahuleng:
  - Hayu urang miharep hiji mujijat, oh hébat!
  Stalin nyarios, ngagorowok:
  -Sabar jeung saeutik usaha!
  . EPILOG
  Taun anyar 1946 lumangsung dina battles lokal. Jérman jeung Jepang laun-laun ngarebut sakabéh kota gedé. Verkhoyansk éta panungtungan ragrag dina bulan Agustus. Jérman gaduh tank anyar AG-50 dina bentuk piramida.
  Tamara jeung tim nya perang desperately di Verkhoyansk.
  Katresna, sakumaha salawasna, éta tataranjang suku jeung di bikini.
  Aranjeunna perang nepi ka maot. Jeung toes bulistir maranéhanana threw bungkusan ngabeledug tina gaya deadly.
  Teras, nalika amunisi béak, aranjeunna tiasa ngaliwat ruangan bawah tanah sareng torowongan kana taiga.
  Maranehna siap-siap ngangkat pakarang jeung perang deui, sanajan perang gerilya.
  Zona partisan timbul di USSR, sareng perang bawah tanah lumangsung.
  Ibu kotana masih kénéh nyéépkeun, janten Hitler hoyong kalaparan sareng nyalametkeun prajuritna, anu seueur teuing anu parantos maot.
  Jeung katresna, Samentara éta, exterminated Nazi jeung Jepang, dina rupa-rupa cara jeung métode.
  Utamana Natasha jeung tim nya.
  AND tétéla deui V T -34-85. Mobil , tangtosna sami , henteu anyar . AND pikeun telat opat puluh kagenep taun katinggaleun jaman _
  A Ieuh Jeung AG -50. Ngingetan handap piramida Jeung Pisan panjang tong . mobil kabeh genep puluh lima ton _ Kandelna baju wesi kalawan dulur sudut 250 mm handapeun miring_ _ Pikeun cangkang T -34 leres pisan teu bisa ditembus .
  Superman Natasha V kaganggu hese :
  - Ieu Kumaha tugas ! Candak gunung !
  Futurist-Angelica nempo sabudeureun . Ayeuna aranjeunna éta V milikna tradisional bikini . AND kitu __ _ kageulisan sumping asup pikiran .
  A Svetlana dipencet asup levers tataranjang suku keuneung Jeung nyetiran tank . Manéhna hese :
  - Manuver ! Ngan manuver !
  AG -50 dilengkepan kuat 105 mm mariem Jeung panjangna kalapa dina 100 EL . Anjeunna mampuh neunggeul asup badag jarak _ aranjeunna deui , y tilu puluh opat Jeung kualitas baju wesi teu apal . Hiji neunggeul Jeung tungtung .
  Svetlana dimimitian ngayun Soviét tank . Ieuh musuh pucuk . proyéktil komo sakedik kasalempang waja . Tapi Ka untungna leueur . A barina ogé kakuatan kolosal - uranium intina .
  Superman Natasha nyerengeh maranéhanana beureum saulas biwir :
  - Dina ikon Jeung kasedih muka deui_ _ kakaisaran dilahirkeun !
  Futurist-Angelica makéna _ _ tataranjang suku ramo suku . proyéktil gumbira V tetep nangtung piramida tank . AND lesot Jeung baju wesi V ricochet . Geus Pisan manehna miring Jeung disemén .
  Jerman tank tangtu _ sarua , impenetrable , jeung sadayana sudut komo Pikeun IS -7. A geus dimana sateuacan anjeunna T -34-85.
  Deui Jerman némbak ... Svetlana dipencet taranjang keuneung asup rem . AND bisa ngajauhan tank ti eleh . Sanajan fatal kado slipped ngaliwatan pisan deukeut .
  Superman Natasha V ngamuk ceuk :
  - Sumuhun Urang Jeung nyangkut !
  Futurist-Angelica nyerengeh . Manéhna tiiseun dipetik Jeung Kuring sorangan kutang . kakeunaan luhur dada Jeung buah strawberry nipples . Bared huntuna maranéhanana mutiara huntu . AND tweeted :
  - Cowok Henteu muterkeun V hoki !
  AND dipencet beureum saulas pentil asup pemicu . Sapertos Ieuh manehna kandel Jeung herang manéhna-setan . A Tiasa waé nanaon , Rusia malaikat ngawujudkeun .
  proyéktil hiber kaluar ti Henteu seueur teuing panjang moncong . Diliwatan ... Jeung gumbira langsung V kalapa Jerman mobil AG . ditampik milikna siga niup kurupuk .
  AND Sadayana opat katresna bari ngagorowok : _
  - Hiji , dua - I pencét ! Fritz Ku tanduk Janten masihan !
  AND Kumaha ngocok aranjeunna maranéhanana tataranjang suku suku . Ieuh Ieu budak awéwé ! A Iraha di shooting ngagunakeun taranjang dada téh _ V saratus sakali leuwih efisien .
  Superman Natasha Jeung seuri perhatikeun :
  - Ieu tank Ayeuna Pikeun urang aman . Tapi Kumaha milikna ngancurkeun ?
  Zoya Jeung seuri ngusulkeun :
  - A V ngempur koboy gaya , urang milikna nyapu !
  Svetlana digancangan gerakan milikna tank _ Tapi musuh , teu disangka-sangka baralik Jeung rurusuhan kabur _ Anjeunna digancangan endah pisan gancang : sagalana sarua turbin gas mesin . AND éta jelas leuwih gancang ti _ T -34-85.
  saolah-olah gajah kabur ti Pugs . Sadayana bakal teu nanaon . Tapi gajah diajar carana pindah komo Pisan gancang .
  Superman Natasha bari ambek dipindahkeun Ku baju wesi tataranjang suku suku Jeung bellowed :
  - Ieuh ! Muhun Kumaha sadayana sami _ Urang katinggaleun ti fasis !
  Zoya Jeung kasedih V sora , nyanyi :
  - Sadayana mustahil , mungkin V urang dunya !
  AND oyag milikna bulu , warna daun emas .
  Futurist Angelica Jeung kabungahan nyanyi jeung_ _ dileupaskeun lian cangkang . Anu neunggeul V waja buritan Jeung peupeus .
  - Go naha ngimpi unprecedented ... Ninun naha wreaths telat ... jempé éta Gerasim sakalian ! _ _ Ayeuna Anjeunna sumpah kajembaran !
  Svetlana tegesna perhatikeun :
  - Checkmate sumpah na _ vulgar !
  Superman Natasha hayang nanaon _ _ _ ngomong pinter . Tapi Ieuh mucunghul lian fasis tank . Dina ieu sakali E -75. Sarua muhun ditangtayungan V dahi , tapi loba parah Jeung sisi _ Naha leres, tilu puluh opat milikna Sadayana sarua Henteu punch ngaliwatan
  Dina ieu kali , Zoya dialungkeun Jeung Kuring sorangan kutang . AND kakeunaan beureum saulas pentil _
  Kuring nyandak eta Jeung dipencet buah dada asup pemicu _ bedil éta digawé ...
  Proyéktil deui gumbira langsung V kalapa masif bedil _ AND saratus lima milimétri bedil kaluar ti wangunan .
  AND ieu Jerman rurusuhan dina ngajalankeun . Alus jalan kaluaran ti wangunan pangseueurna ditangtayungan mesin téh _ mesek Ku batangan .
  Superman Natasha bungah kacida nyatakeun :
  - Ieuh tingali ! Urang urang meunang !
  A Ieuh Jeung katilu tank _ Dina ieu kali " raja" singa ." Di anjeunna pakarang , bom haliber dina 450 milimeter . Sapertos Lamun kacau , tuluy saeutik pisan Henteu bakal sigana .
  Superman-Natasha asup ieu sakali mutuskeun némbak dirina sorangan . angkat kutang . Anu di nya sadayana sami _ luhur jeung _ elastis dadana . Seger kawas_ _ di budak awéwé . AND prajurit Kumaha bakal nyandak Jeung mencétan ruby nipple .
  proyéktil flew kaluar ... Jeung " Royal singa " nampi langsung V kalapa . AND badag mobil Kumaha ngabeledug . Naon Jeung pasangan nangtung Ku edges tanghi hiber kaluar asup sababaraha ratusan méter _
   Sumuhun Jeung tilu puluh opat ngoyagkeun . mobil bieu Henteu digulung leuwih na tétéla dicabut ti darat_ _
  Futurist Angelica komo neunggeul di badarat dahi , ngagorowok :
  - saolah-olah kuda kalde !
  AND kaancam Fritz tinju .
  Superman-Natasha éta puas jeung_ _ nyengir mutiara , pisan badag huntu :
  - Ieuh Urang masihan Ku musuh ! Kumaha sakuduna !
  Zoya nyanyi , jeung kabungahan :
  - Asih Jeung maot ! Alus Jeung jahat ! Naon suci Naon dosa ... A ka abdi nyaho Sadayana sarua !
  AND budak awéwé dipindahkeun tataranjang suku suku Ku logam _
  Teras musuh E -100. mobil bahaya . JEUNG tukang bom jeung 75 mm _ mariem Jeung Pisan panjang tong . Sapertos narajang modifikasi , jeung sanggup minuhan peran Jeung bajoang tank . A tujuh puluh lima milimeter pakarang Pikeun Soviét tank lumayan cukup .
   A kalapa bom launcher katutupan cap _
  Superman-Natasha meuntas dirina di Tulung tataranjang suku suku , jeung tweeted :
  - Muhun , hayu urang milikna ngéléhkeun ?
  Zoya , goyang huntu , sapuk _
  - Tangtu urang bakal !
  Futurist Angelica beureum saulas pentil dipencet asup pemicu _ bedil éta digawé . nyiduh kaluar maehan muatan . AND diganggu rélatif kurus tapi _ tapi panjang kalapa Jerman bedil .
  Svetlana sumanget tweeted :
  - Hebat ! A Ayeuna masihan Seuneu abdi !
  AND prajurit Sarua kakeunaan milik awak . Di sadayana opat dada asup jangkungna _ AND Pisan komo geulis , seksi , ngagoda . Janten Jeung resep ieu katresna Abdi hoyong ngalakukeun cinta . Tah naon_ _ Tiasa waé janten hadé aranjeunna ? Meureun ngan _ séjén budak awéwé !
  AND Ieuh awéwé ngora bray momen nalika _ topi dimimitian muka . AND ngagunakeun milik beureum saulas pentil kawas_ _ bakal ngaleupaskeun proyéktil Ku Jerman ngebom .
  A fritz Henteu junun komo Jeung panon kedip-kedip ... kumaha bakal nyandak Jeung ngabeledug ... Di Sadayana sisi paburencay ngaroko logam .
  Svetlana digosok sorangan kuat leungeun Jeung squeaked :
  - Abdi awewe otentik naga !
  AND Kumaha seuri ! AND nyandak enya_ _ bakal nembongkeun létah !
  Superman-Natasha nyandak Jeung sumanget nyanyi :
  - Patriot ! Soviét patriot ! Sakumaha seueur Fritz ditelasan anjeun !
  Zoya dicandak lagu , jeung oyag taranjang dada , nuluykeun :
  - Patriot ! Beureum patriot ! AND asup katresna Sadayana anjeun ngimpi !
  AND Sarua prajurit Kumaha bakal nyandak Jeung seuri nyaring ! AND umbul bakal nunjukkeun ! AND nyengir huntu - taring !
  AND tataranjang suku suku bakal pindah tuas ...
  Katresna di dieu jelas dina pangalusna maranéhanana, sanajan maranéhna boga tank tinggaleun jaman. Jeung maranéhna neruskeun partisan.
  Tapi April 20, 1947 dimimitian serangan anyar dina Moscow. Ieu dihadiran ku Jepang, jeung Turki, sarta sakabeh tentara asing.
  Hitler, tungtungna, béak tina kasabaran sarta mutuskeun pikeun ngeureunkeun USSR. Sareng sacara pribadi sareng Stalin, ngahubungkeun sareng anjeunna perang gerilya anu masih nyala di wilayah Rusia.
  Siga, upami Moskow ragrag, maka perangna pasti bakal réngsé.
  Jeung decisive, serangan umum dimimitian.
  Tanghi super-beurat "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 sareng anu sanésna ogé nyerang.
  Pikeun hiji, kota dipecat ku misil balistik.
  diskettes invulnerable tina Reich Katilu ogé dipaké . Sapertos armada.
  Alenka jeung tim nya bravely patepung jeung Germans sarta masihan aranjeunna gelut.
  Alyonka ngalungkeun granat kalayan jempol kakina, ngabeledug sareng ngagorowok:
  - Pikeun sumanget Rusia!
  Anyuta, némbak lawan, sareng nyéépkeun jajaran musuh, nyegruk ku keuneungna anu telanjang, tunduk kana bungkusan maot:
  - Pikeun kaagungan komunisme!
  Alla, némbak musuh USSR sareng ngalungkeun bom nganggo jari kaki bulistir, ngagorowok:
  - Pikeun Ibu Rus 'dina komunisme!
  Maria, ngalaksanakeun seuneu well-aimed ka musuh, sarta confidently mowing anjeunna handap, nyatet, baring huntu nya:
  - Rusia peryogi pamimpin énggal!
  Matrena nyatet, shooting na confidently ngancurkeun lawan, sarta kalawan toes bulistir nya, mere kado maot sejen:
  - Tangtu, perlu!
  Sarta ti lémparan nya, nu murag kana rink nu, dua tanghi Jerman collided.
  Marusya, nembak Nazi, energetically nyatet:
  - Sadayana aya di USSR, tapi musuh nyandak nomerna!
  Sareng ku keuneung anu telanjang, kumaha anjeunna bakal ngaluncurkeun pembunuhan sareng teu tiasa dileungitkeun!
  Alenka ngadorong babaturanana:
  - Ulah rurusuhan ngubur Rus'! Urang ogé boga hal pikeun ngalakukeun!
  Jeung toes tina suku bulistir na anjeunna bakal buang kado dahsyat of annihilation.
  Anyuta, nembak Nazi, sapuk sareng ieu:
  - Urang bakal sengit ngéléhkeun musuh, walungan tina Fatherland moal garing!
  Sareng kalayan keuneung anu bulistir, keuneung buleud, mojang bakal energetically nyandak sareng nyerah ka musuh.
  Alla, némbak Nazi, sareng ngabebaskeun sapotong bahan peledak tina katapel, narik senar nganggo jari-jari kaki bulistir, ngaluarkeun:
  - Éta ngan ukur superman - anu bakal ngagentos Stalin!
  Maria, némbak kalayan akurasi anu luar biasa, sareng ngalungkeun granat kalayan jempol kakina, nyarios:
  - Sagalana nu teu robah, sagalana keur hadé!
  Matryona, knocking handap Fritz kalawan nembak well-ditujukeun. Lajeng, sanggeus ruksak tank jeung suku bulistir nya, manéhna nyatet:
  - Kami kalayan wasiat anu teu robih sareng heroik!
  Marusya ngalungkeun sakumpulan granat kalayan sukuna. Janten bedil anu didorong ku diri Nazi dibalikkeun sareng nyentak:
  - Abdi bakal paling kuat!
  Alla, knocking kaluar transporter ti Nazi ku lémparan, granat ku keuneung bulistir, noticed, koréksi:
  - Henteu kuring, tapi urang! Sagalana leuwih kuat!
  Alyonka nyanyi pikeun ngangkat wanda gelutna, ngarang dina perjalanan. Jeung sesa katresna, firing di Nazi, ngajemput;
  Kami budak awéwé nagara USSR,
  Anu jadi obor ka saalam dunya...
  Hayu urang tunjukkeun, terang kaagungan conto,
  Di handap ieu karya heroik ditembangkeun!
  
  Katresna dilahirkeun dina bandéra beureum,
  Jeung tataranjang suku rurusuhan ngaliwatan ibun ...
  Putri jeung putra tarung pikeun Rus',
  Kadang-kadang panganten awewe masihan lalaki acuk!
  
  Bakal aya bandéra beureum di jagat raya,
  Caang jadi caang kawas obor-seuneu...
  Barina ogé, urang gaduh ayunan heroik,
  Jeung spanduk urang sparkles kawas kantong beureum!
  
  Tong percanten, pasis terkutuk moal lulus,
  Sareng sumanget Rusia moal pernah luntur ...
  Meunangna bakal muka akun sajajalan,
  Hayu urang ngucapkeun salam ka sadayana !
  
  Rusia mangrupakeun nagara éndah
  Anjeun masihan komunisme ka bangsa...
  Salamina berehan dipasihan ku Gusti,
  Pikeun Motherland, pikeun kabagjaan jeung kabebasan!
  
  Musuh moal bisa ngéléhkeun Fatherland,
  Sareng kumaha kejam anjeunna licik ...
  Beruang Rusia anu teu kaéléhkeun kami,
  Prajurit Rusia kasohor ku kameunanganana!
  
  Nagara Soviét éndah
  Budak awéwé di dinya bangga yén aranjeunna geulis ...
  Anjeunna dipasihkeun ka urang salamina ku kalahiran,
  Sareng hayu urang janten anggota Komsomol anu adil!
  
  Urang gelut di pinggiran Moscow,
  Badai salju salju, sareng budak awéwé tataranjang suku ...
  Hayu urang teu masihan Fatherland ka Iblis,
  Kami malah némbak akurat jeung scythes!
  
  Ku kituna dina amukan budak awéwé téh hayang pisan ngalawan,
  Sareng aranjeunna ngalungkeun bungkusan ledakan bulistir kalayan keuneung ...
  Anjeunna ngan ukur fasis sabab katingalina keren,
  Kanyataanna, ngan hiji Kain jahat!
  
  Musuh teu tiasa ngéléhkeun budak awéwé,
  Aranjeunna lahir di handapeun béntang sapertos kitu ...
  Monster anu teu bisa diéléhkeun nyaéta biruang urang,
  Anu ngajadikeun Tanah Air jadi pamajikan!
  
  Urang Rusia katresna alus
  Kami henteu sieun panyiksaan sareng ibun ...
  Sareng ngusir, percanten kana serangan gerombolan jahat,
  Musuh bakal ambek tina dosis!
  
  Musuh bisa nyorong deui ti Moscow,
  Sanaos anjeunna gaduh kakuatan anu ageung ...
  Kami katresna reueus pisan sorangan
  Lawan ngaleungit kabeh ka kuburan!
  
  Ulah percaya, Rus' moal bisa dielehkeun ku musuh,
  Kusabab unggal ksatria tina popok ...
  Pemburu geus robah jadi mangsa,
  Jeung musuh masih anak!
  
  Tapi sumanget Rusia, percanten sumanget hébat,
  Di jerona, anjeun terang, kakuatan sapertos kitu disumputkeun ...
  Eta bakal ditumbuk ka musuh dina fluff,
  Barina ogé, ksatria henteu kaéléhkeun dina perang!
  
  Leupaskeun mamang anjeun katresna
  Kami mangrupikeun anu paling gagah di dunya ...
  Hayu urang tuangkeun gerombolan Iblis ka naraka,
  Hayu urang soak musuh sadaya dina jamban!
  
  Perang suci bakal mungkas
  Bakal aya katengtreman sareng enjing di bumi....
  Anjeunna salamina sareng panonpoé terang dipasihkeun,
  Pikeun salamina blaze usum panas!
  
  Jeung komunisme langgeng dina kamulyaan,
  Sareng Lenin sareng Stalin hébat sareng urang ...
  Dina pilem getih, ngan ayeuna fasisme,
  Jeung bakal urang yakin leuwih kuat batan baja!
  
  Rusia mah aturan pikeun abad
  Sareng masihan kabagjaan ka sakumna jagat raya....
  Butuh kakuatan steely of fist a
  Jeung prowess, tapi ngabahekeun lumrah!
  
  
  
  DUIT NYIPTA SENJATA AJAIB
  Gerda, Charlotte, Magda jeung Christina, anu nguji "Lodaya" dina hiji waktu, ogé mingpin ngembangkeun model ngajangjikeun: "Panther" -2. Katresna nempatkeun mesin sarta transmisi dina hiji blok - sakuliah, sarta dijieun munara sempit tur leutik. Jeung gearbox ieu dipasang dina motor sorangan. Hasilna, "Panther" -2 tétéla hiji silhouette kirang ti dua méter, sarta jumlah anggota awak diréduksi jadi tilu urang. Ketebalan armor di hareup Hull ngaronjat nepi ka 120 milimeter dina lamping badag, sarta sisi - 82 milimeter di lamping. Jeung munara anu nepi ka 150 mm dahi jeung 82 mm sisi, handapeun lamping. Dina waktu nu sarua, sakabéh wahana diréduksi jadi 35 ton, anu ngamungkinkeun pikeun meunang ku mesin 700 horsepower sarta ngaronjat speed na maneuverability tank. Dina waktu nu sarua, maneuverability wahana ogé geus ningkat, sarta chassis geus jadi torek jeung loba gampang pikeun ngalereskeun sarta ngajaga. Aya genep gilinding dina total, nu praktis tur merenah. Hitler resep "Panther" 2 sarta diasupkeun produksi dina bulan Séptember 1943. mobil téh suksés, kalawan alus, armor-piercing jeung gun gancang-seuneu. Manehna digawé sarta pindah gancang, kalawan ergonomics alus teuing.
  Jeung paling importantly, éta gampang rancang jeung diperlukeun logam kirang. Sarta dina waktos anu sareng ieu dibédakeun ku survivability ibukota. Teu jadi gampang pikeun megatkeun ngaliwatan mobil misalna kalawan lamping badag tina armor.
  Pasukan Soviét ngagaduhan masalah anu serius. Sajaba ti éta, Jérman, tinimbang program Fau , invested dina ngembangkeun hiji bajoang rahayat, sarta dijieun XE-162, basajan tur murah ka pabrik jeung pisan lampu na maneuverable.
  Mesin ieu tétéla dikembangkeun dina kaayaan anu langkung nguntungkeun sareng rélatif gampang dioperasikeun. Jeung teu jadi gampang pikeun manéhna Cope.
  Kuring ditumpukeun dina Soviét jeung pasukan sekutu, galak, battles hawa. The bajoang ditimbang ngan hiji satengah ton lamun kosong tur diwangun ampir sakabéhna tina kai. Jadi mesin tétéla pisan efisien.
  kaayaan ieu aggravated ku kanyataan yén katresna Jerman mimiti aktip enroll dina unit aviation.
  Albina jeung Alvina mimiti aktip mangtaun skor, tarung, sakumaha aturan, tataranjang suku jeung ukur bikini a. Jeung katresna ieu teu bisa knocked handap. Jeung maranéhna sorangan jadi aktip neukteuk off musuh. Jeung kumaha geulis blondes ieu: ngan Aryans leres!
  Albina pencét pemicu ku suku anggun na motong handap sababaraha pesawat Soviét jeung screeches:
  - Maha Suci Reich Katilu!
  Alvina mencét pentil beureum na dina pemicu, pencét tilu kendaraan Soviét sareng ngagaur:
  - Kamulyaan ka Motherland urang!
  Pajoang katresna - anjeun teu bisa disebutkeun yen aranjeunna lemah. Henteu, aranjeunna agrésif pisan sareng tiasa nyéépkeun sadayana.
  Dashing sakabéhna, tentara ieu. Jeung dina usum tiis garis hareup stabilized. Mainstein ngaluncurkeun serangan balik, sarta junun ngelehkeun pasukan Soviét di sakuliah Dnieper, nyieun sapasang boilers badag. Jérman ogé tiasa ngusir serangan caket Leningrad. Di dieu aranjeunna ngandelkeun garis pertahanan anu kuat. Tambih Deui, sanggeus eleh di Ukraina Stalin dihapus sababaraha divisi ti arah ieu sarta diwenangkeun Germans ngusir serangan. Hareupna dilaksanakeun kaluar, sarta Jérman éta bisa nahan kaluar dina mangsa sapanjang sakabéh perimeter serangan.
  Gerda pribadi perang dina "Panther" -2 marengan katresna. Sarta sanajan usum tiis, beauties perang tataranjang suku jeung ngan hiji bikini.
  Gerda mencét tombol joystick ku jempol kaki, pencét musuh sareng nyentak:
  - Maha Suci kakaisaran urang!
  Charlotte ogé mencét tuas ku jari kaki bulistir, ngabongkar tilu puluh opat menara sareng dikonfirmasi ku agresi:
  - Maha Suci pikeun pahlawan!
  Kristina thrashed ku mencét tombol jeung pentil beureum nya jeung, ngahalangan mesin Soviét, squeaked:
  - Jeung kamulyaan ka urang!
  Magda nembak opat bedil mesin, neunggeul tentara leumpang Soviét ku jari-jari kaki bulistir sarta ngomong:
  - Abadi, kamulyaan unggul!
  Jadi budak awéwé bangor jeung buligir, keuneung buleud hérang.
  Sareng nalika ngadeukeutan "Tiger" -2, tank ieu, beuratna lima puluh lima ton, janji bakal gaduh panyalindungan 250 mm dina dahi sareng 170 mm di sisi.
  Nu ku gun 88-mm di 71 EL, mobil pisan santun.
  Sareng dina musim semi, urang Jérman parantos maju di Italia sareng yakin ngancurkeun sekutu.
  Aranjeunna nyandak Naples sareng nyerang Sisilia.
  Jeung ratusan rébu pasukan Sekutu nyerah. Jeung smash aranjeunna tuntas. Panthers Jerman teu tiasa dihentikan.
  Jeung katresna nyieun Inggris ragrag kana tuur maranéhanana sarta cium bulistir, suku chiseled maranéhanana, sarta ngaletak keuneung buleud beauties 'jeung basa maranéhanana.
  Dina Juni, Sekutu nyoba maju ku badarat pasukan di Normandia. Tapi aranjeunna ngalaman eleh crushing aya. Deui, ratusan rébu tahanan, sarta loba parabot direbut.
  Roosevelt meunang serangan jantung sarta jadi incapacitated. Amérika Serikat nyobian ngirangan perang anu sesah. Britania nimbangkeun pilihan pikeun rekonsiliasi jeung Fritz. Kaayaan ieu diperparah ku bom anu langkung kuat ka kota-kota Inggris nganggo pesawat jet. Sareng pejuang Inggris henteu tiasa nangkep pesawat sapertos kitu.
  Janten Churchill mimiti naroskeun katengtreman. Tapi si Fuhrer teu kaampeuh. Anjeunna bursting kalawan kasadaran kakuatan sorangan.
  Tapi Inggris tetep satuju kana perdamaian. Sarta ieu worries Stalin, anu nawarkeun Fuhrer gencatan senjata. Hitler satuju pikeun ngeureunkeun mumusuhan salila tilu taun, disadiakeun yén euweuh sabotase partisan, sarta pihak tetep di wates maranéhanana, sarta USSR sells minyak jeung gandum ka Germans.
  Stalin satuju kana ieu ... Jeung Fritz untied leungeun maranéhna.
  Pukulan kahiji, tangtosna, nyaéta Gibraltar. Sanggeus ngarebut bénténg ieu, anjeun tiasa nransfer pasukan ka Afrika dina jarak anu paling pondok. Nalika nyerbu bénténg, Jérman nganggo bedil narajang MP-44 panganyarna, awéwé ogé ningkatkeun aranjeunna: aranjeunna ngajantenkeun langkung hampang sareng langkung dipercaya.
  Sareng Albina sareng Alvina perang di langit, awéwé anu ngajantenkeun pesawat Jerman langkung praktis sareng gancang.
  Jeung maranéhna ditumbuk sekutu katuhu jeung kénca. Gibraltar bakal dicandak dina pindah. Franco kapaksa satuju kana ultimatum Hitler. Ulah ngantep Nazi nempatan nagara anjeun.
  The Germans gancangan on tank jeung peupeus kana lokasi musuh urang.
  Saatos ragrag Gibraltar, Krauts asup Maroko. Jeung maranéhna dipindahkeun, ngarebut wewengkon. Utamana tanghi Fritz anu pindah ka Aljazair. "Panther" 2 gancang ngageser sapanjang pasir. Ieu dimodernisasi ku mesin leuwih kuat, sarta eta nyandak off. Panther-2 lengkep wareg militér jeung panyalindungan dahi na, sarta Tiger-2 umumna tank endah pisan. Sekutu murag saolah-olah decimated.
  katresna Jerman perang di gurun, biasana tataranjang suku jeung maké bikini. Éta ngan ukur ngalumasi kulit ku krim pelindung khusus supados henteu kaduruk.
  Lajeng beauties tina Inggris direbut ditunda tuur maranéhanana, sarta nyieun heels gadis urang ngaletak. Sareng aranjeunna resep, khususna urang Afrika, anu ngalakukeunana kalayan sumanget.
  Taun kaopat puluh lima suksés pisan pikeun Jérman; aranjeunna ngarebut kalolobaan Afrika sareng Wétan Tengah. Sarta dina satengah munggaran 1946 maranéhanana ogé direbut India, Burma jeung sesa Afrika. Sareng aya seueur masalah sareng pasokan pasukan, penyuluhan komunikasi, sareng rupa bumi tibatan résistansi unit Inggris sareng Amérika. Leuwih ti éta, pasukan kolonial teu pisan daék ngalawan. Dina téknologi, urang Jérman gaduh kaunggulan anu luar biasa dina kualitas. Contona, ME-262 X, sarta laju nepi ka 1200 kilométer per jam, sarta pakarang anu lima mariem pesawat. Jeung Amérika Serikat jeung Britania teu acan gaduh jet pejuang leuwih atawa kurang cocog pikeun pamakéan tempur, komo kirang jadi bom.
  Leuwih ti éta, Germans kungsi discos , ngembang, laju urutan opat sora. Aranjeunna sagemblengna invulnerable kana leungeun leutik, hatur nuhun kana jet laminar nu flowed sabudeureun mobil. Tapi kusabab ieu aranjeunna sorangan teu bisa némbak. Tapi di sisi séjén, éta mungkin pikeun leupaskeun bom ti jangkungna, sarta ngagunakeun eta dina pangintipan, sarta paling importantly, ram kandaraan musuh ku knocking aranjeunna handap kalawan jet.
  Piring ngalayang mangrupikeun senjata anu efektif kalayan jangkauan anu ageung sareng sanggup ngapung ti Éropa ka Amérika Serikat. Jeung maranéhna kadangkala dikawasa ku katresna geulis pisan, anu pikaresep tarung tataranjang suku jeung di bikini a.
  Ieu Gertrude jeung Hawa dina hiber. Ieu dua cuties éndah. Contona, hiji Amérika hideung bray. Dihijikeun kana log. Jeung saterusna maranéhanana rode on kasampurnaan jalu pikeun lila nu tahanan leungit eling, sanggeus overworked sorangan.
  Tur ayeuna Gertrude, kalawan toes bulistir nya, nyandak na aimed disket ka udagan, shooting handap planes Amérika. Ieu gadis gelut.
  Sareng Hawa, ogé, kalayan bantosan jari kaki bulistir, ngarahkeun mobil ka musuh kalayan kakuatan anu maot.
  Sareng kalayan amukan éta nyerang musuh, sareng mobil Inggris sareng Amérika Serikat murag.
  The Germans rencanana badarat pikeun ahir Nopémber. Anu mimiti, teu aya anu ngantosan ayeuna. Kanyataanna, cuaca teu pisan picilakaeun pikeun salamet. Tapi dina dinten tenang anjeun tiasa ngojay meuntas Selat Inggris sareng darat. Salaku tambahan, aya kaunggulan dina badarat wengi, sabab langkung hese pikeun ngabela wengi.
  Ku waktu ieu Jerman geus greatly ancur armada Inggris jeung Amérika.
  Janten badarat diperkirakeun tanpa masalah. Batalyon khusus budak awéwé sakuduna dituju janten kakuatan anu ngahalangan anu kuat, anu bahkan dina ibun ahir Nopémber éta tataranjang suku dina ngan hiji bikini.
  Pendaratan dimimitian dina 26 Nopémber 1946. Dina ulang tina pamilihan Reichstag, nu satutasna Hitler narima pos Reich rektor.
  Henteu aya anu ngeureunkeun badarat. Sarta dina karasa, massa badag tentara leumpang komo tanghi piramida panganyarna nyandak bagian. Anu teu tiasa ditembus tina sudut mana waé.
  Katresna, tangtosna, gelut dina aranjeunna, sarta meta bravely.
  Jeung sababaraha prajurit geus tataranjang suku megatkeun ujung és on puddles beku peuting. Jeung maranéhna tarung pisan bravely. Jeung maranéhna ngalakukeun miracles kakuatan kolosal. Sareng nalika aranjeunna ngalungkeun granat nganggo jari kaki bulistir sareng ngancurkeun Inggris, janten tiis pisan ...
  Gerda, di sisi séjén, gelut dina tank "Macan" -4 piramida jeung mariem jeung launcher bom , sarta pohara bravely. Ngirim cangkang demi cangkang, ngancurkeun musuh.
  Tumindak henteu ku ngumbah ku cara ngagulung, mencét tombol joystick ku jari-jari kaki bulistir, budak awéwé ngagero:
  - Urang bulistir huntu urang aktip, urang ngabasmi pisan kuat!
  Charlotte nganggo pentil beureum nalika moto, mencét kana tombol joystick sareng pencét musuh, nyentak:
  - Tim konstruksi universal kami!
  Lupanula sareng peluncur rokét sareng Christina nganggo jari kaki bulistir. Manehna smashed loba lawan jeung grunted:
  - Kanggo kaagungan Reich Katilu!
  Magda ngagorowok sanggeus manéhna. waktos Ieu kalawan nipple strawberry. Nyedek musuh sareng ngagorowok:
  - Pikeun komunisme Arya!
  Ieu budak awéwé tingkat super! Na kumaha tentara leumpang tina katresna ngajalankeun kalawan suku bulistir, ngalungkeun granat dina lebet nu. Jeung kumaha hébat sarta deadly éta.
  Katresna jadi gelut jeung geulis.
  Jeung maranéhna crushing katuhu jeung kénca Britania. Teu héran yén kalayan serangan sapertos kitu sareng badarat ti Perancis sareng Norwégia, Inggris ngan ukur sapuluh dinten. Ieu hébat!
  Métropolis murag. Sareng tahap salajengna nyaéta perjalanan ka Amérika. Dina Pébruari, nu Germans, sanajan usum tiis, dilumangsungkeun badarat di Islandia: Operasi Icarus, sarta direbut wewengkon penting ieu.
  Jeung deui, katresna tataranjang suku ti battalions SS béda nyandak bagian dina battles.
  Jeung maranéhna hasil ku kedip-kedip heels bulistir maranéhanana ngaliwatan salju.
  Stalin ngalamar Hitler dina Maret 1947, perang gabungan ngalawan Amérika Serikat. Fuhrer sapuk kana ieu, tapi dina kaayaan yén USSR bakal meunang deui ukur Alaska, dina sababaraha cara Téritori légal. Sareng moal naroskeun deui.
  Stalin sapuk jeung ieu ... Jeung invasi pasukan Soviét ngaliwatan Alaska dimimitian. Jadi gancang jeung brutal.
  Tank Soviét anyar ngaléngkah.
  Awak Elizabeth perang dina tank T-54, ékspérimén sareng henteu acan réngsé. April 1947. Aya kénéh salju di Alaska, tapi katresna Rusia tarung tataranjang suku jeung di bikinis. Jeung katresna geulis sapertos.
  Elizabeth némbak ku toes bulistir nya di musuh. Panarajangan Amérika " Sherman ". Jeung baring huntu nya, soldadu nyebutkeun:
  - Maha Suci pikeun ideu komunisme hébat!
  Ekaterina ogé némbak maké ramo bulistir tina suku dipahat jeung squeals:
  - Kamulyaan pikeun hasil unggul tentara urang!
  Elena ogé némbak, waktos ieu nganggo pentil beureum dina dadana, pencét musuh kalayan tanda anu saé sareng ngagerem:
  - Kamulyaan pikeun kameunangan anu énggal!
  Euphrasia , banged on lawan maké nipple strawberry, sarta punching "Pershing" barked::
  - Sarta kami bakal meunang!
  Prajurit tétéla bubar kawas shrews. Kituna Amerika anu threshed.
  Di dieu hiji projectile pencét dahi tank, tapi geuwat ricochets kaluar. Elizabeth ngagorowok sareng luncat:
  - Kamulyaan pikeun ideu komunisme!
  Sareng anjeunna ogé ngirimkeun projectile pikeun ngaréspon, kalayan bantosan jari-jari kaki bulistir. Ieu gadis anu dina misi nyata.
  Sapertos anu éndah tarung.
  Pasukan Soviét diayakeun di Alaska. Sareng dina Méi, anu munggaran IS-7 anu aya dina logam sumping.
  Sareng di dinya aya awak tank Alenka.
  Di dieu aya gadis gelut sapertos kitu. Nalika anjeunna nembak musuh, anjeunna pencét anjeunna akurat pisan.
  Jeung gun, kumaha kuat: 130 mm. Manéhna punches musuh ti kajauhan. Urang Amerika masih gaduh tank utama " Sherman ", anu ngan ukur saé pikeun nyetak aces tank Jerman sareng Soviét. Aya Pershing rada hadé, ku gun leuwih kuat batan haliber 90mm. Jeung pisan leutik " Superpershing ", anu gun 90 mm di haliber sarta ngabogaan panjang tong 73 EL, sanggup inflicting tatu bahaya dina mesin Soviét IS-7 on dewan jeung deukeut. Pakarang Amérika henteu nyandak tank Jerman piramida tina sagala sudut. IS-7 ditinju kana sisi. T-54 - " Superpershing ", tiasa nyandak deukeut dahi, sarta dina dewan dina kajauhan. Tapi pikeun ayeuna, USSR gaduh tank utama T-34-85, anu henteu acan dikaluarkeun tina produksi sareng ngalawan Amérika. Éta kurang leuwih sarua jeung Sherman , sarta leuwih lemah batan Pershing.
  Ku kituna prajurit Soviét boga waktu teuas. Sarta maranéhanana kasampak kalawan dengki hijina, tank eksperimen pisan munggaran IS-7.
  mobil ieu reueus tur tiis.
  IS-2 jeung IS-3 ogé tarung. Mobil panungtungan dina dahi teu ditembus iwal ti " Superpershing ". Nya, IS-3 ogé tiasa ditusuk kana bagian handap awak.
  IS-2 rada lemah dina armor frontal turret nu.
  Katresna Natashka jeung tim nya tarung dina tank ieu. Ngalawan kageulisan. Sareng aranjeunna ti IS-2 nganteurkeun pukulan anu ngancurkeun, kalayan proyektil anu maot.
  Natashka dipencet suku nya ku toes bulistir, sarta threw kaluar killer, megatkeun ngaliwatan Amérika sarta vyaknula:
  - Kamulyaan pikeun ideu komunisme anu saé!
  Zoya mencét pentil beureum na kana tuas pembunuh sareng ngagorowok:
  - Kanggo katengtreman sareng katertiban Arya!
  Augustine ogé blasted kalawan obliteration kalawan keuneung bulistir nya, pencét musuh jeung barked:
  - Pikeun kameunangan anu penting!
  Tungtungna, Svetlana ngalungkeun sukuna kalayan bantosan jari-jari sukuna, motong musuh sareng nyentak:
  - Pikeun kakuatan hébat!
  Prajurit Tentara Beureum maju ka sakuliah Alaska. Summer datang jeung éta haneut, tur éta nice keur katresna dina bikinis jeung tataranjang suku on tanghi. The Germans, sanggeus nungkulan Greenland, landed di Kanada. Sareng ti kidul aranjeunna mimiti ngalih ti Argentina. Di Brazil, aya pamisah kana faksi pro-Jerman jeung pro-Amérika. Jérman, kalayan pukulan anu kuat ti divisi anu langkung siap tempur, mutuskeun masalah éta pikeun aranjeunna.
  Nazi ngagaduhan karabin narajang anu langkung kuat sareng efektif, anu ditémbak tina jarak jauh sareng gancang pisan. The Yankees ngalaman eleh sanggeus eleh.
  Hiji tim anyar katresna Inggris dipingpin ku Jane Armstrong ieu approaching ti kidul ... The soldadu perang di Brazil dina usum panas ... pasukan Pro-Amérika dilawan sluggishly.
  Tapi di Vénézuéla, para prajurit awéwé disanghareupan ku pasukan Amérika. Aranjeunna perang dina luntur Panther-2, nu geus ampir geus dilanjutkeun dina ni'mat model piramida pakakas.
  Tapi Inggris, sanajan dina tank ieu, éta kuat batan Amerika. Aranjeunna dipecat tina gun di Shermans , nu geus hopelessly tinggaleun jaman, aranjeunna ngan bisa ngalawan dina istilah sarua jeung Soviét tilu puluh opat.
  Jane némbak ku jempol sukuna ti kajauhan. Neunggeul musuh jeung ngahuleng:
  - Ieu kaagungan Britania - eta moal luntur!
  Gringeta ngareuwaskeun sukuna anu dipahat kana musuh ku jari-jari kakina anu gundul. Manehna smashed nu Sherman sarta squeaked:
  - Karajaan urang bakal tiis!
  Jeung manéhna némbongkeun basa nya!
  Lajeng Monica nembak, pencét musuh katuhu dina udagan jeung suku bulistir nya jeung cooed:
  - Pikeun kasalametan jiwa!
  Jeung sanggeus maranehna lupanula jeung Malanya. Akurat pencét Pershing leuwih bahaya, megatkeun Hull na.
  Tangtu, kalawan toes bulistir, manéhna cooed:
  - Kamulyaan pikeun ideu tina pasukan karajaan!
  Katresna tarung pisan agrésif jeung konstruktif.
  Sareng unit Jerman anu dipilih pindah di Kanada. Gerda dina tank piramida Tiger-4 ngancurkeun Amérika sareng dominions na. Jeung maranéhna peupeus handapeun blows crushing musuh.
  Gerda nembak kalayan bantuan jari kaki bulistir na, pencét musuh jeung ngagorowok:
  - Pikeun komunisme Arya!
  Charlotte ogé neunggeul, waktos ieu ku pentil beureum dina dadana, nyusup mobil Amérika sareng gurgled:
  - Pikeun kaagungan Jerman!
  Christina ogé pencét musuh. Manehna ditumbuk armor-Na, kalayan bantuan ramo bulistir tina suku chiseled, kawas cangkang endog, sarta gurgled :
  - Pikeun prestasi fenomenal urang!
  Magda ogé guludug, ngaremukkeun musuh sapertos liat sareng ngagorowok:
  - Pikeun sumberdaya sapertos anu mustahil pikeun nyebutkeun dina dongeng, malah teu ngajelaskeun kalawan pulpen!
  Katresna, éta kudu dicatet, pisan combative sarta pohara aktip. Nyaan pisan sareng aranjeunna ogé.
  Janten kota-kota utama Kanada murag: Quebec sareng Toronto. Sareng kahirupan janten langkung saé pikeun Krauts sareng langkung senang ...
  Hitler nyatakeun yén Amérika bakal réngsé!
  Amérika Sarikat teu hasil dina ngamekarkeun bom atom. Tétéla tuah tos jauh ti Amérika dina kahadean tina Wehrmacht dina hal ieu. Émang kunaon? Aya yayasan séjén pikeun meunangna jeung kasuksésan. Ku kituna teuing mimiti putus asa.
  Tapi Fritz sareng resimen asingna langkung unggul tibatan Amérika Serikat salaku pasukan. Sareng aranjeunna sanggup pisan ngancurkeun musuh.
  Di dieu Gerda, contona, bray bajoang hideung. Jeung maranéhna tormented anjeunna jadi loba, forcing anjeunna sangkan cinta, yén anjeunna turun hooves na. Tur éta sabenerna geulis cool.
  Dina usum gugur opat puluh tujuh, Fritz diasupkeun kana wewengkon Amérika Serikat ditangtoskeun. Pasukan Soviét masih tarung di Kanada.
  Alenka dina IS-7 perang jeung sakabeh brigade Shermans na Pershings. Shermans didieu nya éta kelas Firefly, kalawan mariem 76mm laras panjang, nu bahaya pikeun IS-7 nalika firing kana samping. Jadi katresna éta dina kaayaan serius. IS-7, pikeun sakabéh merits na, ngabogaan mariem jeung amunisi kawates jeung teu gancang teuing-firing.
  Di dieu Alenka dipecat kalayan bantuan toes bulistir nya, struck Amérika sarta squeaked:
  - Dina jalur perang kuring!
  Anyuta thrashed dina gilirannana, kalayan bantuan nipple beureum saulas, pencét Sherman sarta ngagorowok:
  - Pikeun meunangna USSR!
  Alla ogé thumped kalayan bantuan toes bulistir. Ieu nojos mobil Amérika sarta yelped:
  - Pikeun ideu komunisme!
  Maria ogé ditinju, kalayan bantuan nipple strawberry, smashed lawan nepi ka potongan sarta hissed:
  - Pikeun naskah hébat Lenin!
  Jeung Matryona tunduk kalayan keuneung bulistir na, crumbling armor Sherman sarta squeaked dina luhureun bayah nya:
  - Pikeun ksatria cahaya kuring!
  Ieu lima, ieu budak awéwé - anjeun moal bisa manggihan cooler! Sareng aranjeunna sadayana ngora sareng seger. Jeung katresna bau kawas madu. Teu heran prajurit jeung pelesir sapertos ngaletak dada Vénus ku basa maranéhanana. Jeung maranéhna masih ngaletak.
  Sumuhun, IS-7 tunduk deui supados teu robek ka shreds. Éta sababna ieu tank, sadaya tank mangrupikeun tanki.
  Meureun iwal ti Jerman piramida ...
  Tapi lolobana Shermans geus tiwas, sarta sésana mundur.
  Éta kumaha katresna Soviét motong.
  Jeung di langit Anastasia Vedmakova jeung Alenka Sokolovskaya threshing nu Fritz. Éta Pokryshkin teu cocog pikeun katresna ieu. Jeung beauties tarung tataranjang suku jeung di bikini a. Jeung nipples Scarlet tina breasts dipaké nalika némbak, nu ngaronjatkeun efektivitas tempur tina firing.
  Tapi anjeunna langkung ngartos Albina sareng Alvin. Katresna junun meunang genep gelar tina Palang Ksatria. Kelas kagenep pangluhurna Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek platinum, pedang sareng inten dileler ka aranjeunna saatos aranjeunna nembak langkung ti sarébu pesawat masing-masing.
  Ieu budak awéwé - awéwé ka sadaya awéwé ...
  Tapi duanana Anastasia Vedmakova jeung Alenka Sokolovskaya unggal dikumpulkeun leuwih ti dua ratus pesawat. Sareng aranjeunna parantos ngagaduhan dalapan béntang pahlawan USSR.
  Anastasia mencét jempol kakina dina tombol némbak bedil pesawat sareng nabrak mobil Amérika, nyerit:
  - Abdi awéwé super!
  Alenka Sokolovskaya neunggeul musuh kalayan bantuan nipple beureum dina dada nya, knocked handap tilu pesawat jeung barked:
  - Jeung Abdi malah cooler!
  Ieu katresna, katresna sapertos!
  Sareng ngancurkeun Amérika.
  Nya, tangtosna, Alvina sareng Albina ngajantenkeun langkung pikaresepeun sareng keren.
  Alvina ngagunakeun puting beureum nalika moto ...
  Sareng strawberry Albina ...
  Sareng duanana awéwé leres-leres resep ngagarap létah sareng jade, batang pulsating. Aranjeunna gaduh gairah sapertos kitu sareng syahadat agresi!
  Albina mencétan jempol sukuna sareng ngariung:
  - Jeung maranéhna indit ka laut, dashing katresna!
  Alvina, nembak, dikonfirmasi:
  - Unsur tiis, unsur pembunuhan!
  Sareng ayeuna urang Jérman, Soviét sareng Jepang parantos langkung jero kana wilayah Amérika.
  Urang Jepang gaduh pajuang sorangan: budak awéwé ninja. Wani pisan sareng gelut.
  Di dieu téh gadis ninja biru, kumaha manehna ngaleupaskeun agul ku toes bulistir nya, motong kaluar kapala Amerika jeung blathers:
  - Aranjeunna moal lulus!
  Sarta anjeunna chops gilinding jeung pedang.
  Jeung gadis ninja konéng bakal nahan kipas nyata jeung pedang. Lajeng, kalawan toes bulistir, anjeunna bakal maledog jarum racun, sarta ngajalankeun aranjeunna kalayan pembunuhan pasukan Yankee, punching lawan.
  Jeung howls dina luhureun bayah-Na:
  - Pikeun sakabéh kamulyaan Jepang!
  Jeung gadis jeung buuk beureum, salaku ngagiling slanting bakal tahan, sarta motong musuh.
  Lajeng anjeunna bakal nyandak eta kalawan toes bulistir sarta Slam on aranjeunna sarta paburencay Yankees dina arah béda. Ieu tarung kageulisan.
  Jeung ngagaur:
  - Kami ninjas!
  Lajeng gadis jeung buuk ninja bodas bakal ngayakeun panarimaan helikopter jeung pedang. Rendang lawan, remuk . Jeung tina puting beureum eta thrashes ku kilat, roaring:
  - Pikeun meunangna Jepang!
  Nya, teu aya anu tiasa nolak maling sapertos kitu! Ieu budak awéwé, sadayana awéwé awéwé ...
  Jeung maranéhna jadi agrésif.
  Tapi di dieu perang-perangna bergemuruh kalayan intensitas kolosal. Pasukan Axis pindah ti kalér sareng kidul, sacara harfiah nyerep Amérika nganggo tong raksasa.
  Di handap ieu klip nagara sakali glorious nu staggers imajinasi.
  Nepi ka tungtun taun gugur, nu Fritz geus lumayan loba wedged diri kana wewengkon Amérika Serikat.
  Di dieu Gerda tarung dina tank Tiger-4 sareng sapanjang jalan émut mantan na,
  Ogé feats pisan glorious.
  Gerda rada katutupan ku getih, tapi anjeunna gumbira. Tapi wanda ieu manja ku bau dahsyat emanating ti beuteung cut of ghoul jeung sieun nu saratus sejen, lamun teu leuwih, mahluk sarua bakal datang ngajalankeun.
  Charlotte, Samentara éta, nyandak lawan ulet nya ku sirah na ngalakukeun téhnik deadly "Nelson ganda", twisting beuheung mahluk urang. Prajurit fiery dieu tétéla dina peran jenis indung Teresa - dina watesan rahmat ka ghoul brutally keok. dinyatakeun:
  - Abdi bageur, bageur, sareng indung kuring bageur - sapertos bueuk anu bijaksana!
  Gerda hariwang:
  - Teu ngarti?
  Charlotte reuwas.
  - Naon anu kuring kedah ngartos?
  "Naha dinosaurus atanapi hibrida beurit sareng cockroaches moal ngadangu?" Gerda nyeuseup biwirna.
  Charlotte nyikikik.
  "Kuring henteu nyangka anjeun janten bangsat sapertos kitu !" Sumuhun, urang bakal maéhan sahenteuna sarébu di antarana!
  - Aranjeunna pencét anjeun dina sirah jeung klub a!
  - Henteu. Percanten ka abdi, megagnome tiasa ngadangu urang. - Lajeng gadis stuttered. "Upami Sultan Dwarves henteu nyandak anjeunna, nyaéta, henteu nyauran anjeunna kana jasa, maka anjeunna moal tiasa jauh teuing ti kami.
  Gerda nanya kalayan kapercayaan anu lemah pisan:
  "Jeung kurcaci séjén, elf, annihobbits ?"
  Charlotte gancang kalayan kejam maskulin ngaleungitkeun harepan terakhirna:
  - Batur, meureun maranéhna ngadéngé, tapi naon maranéhna paduli ngeunaan éta? Nyaho ngan megagnome Kiy-Dar.
  Gerda mimiti ngusap sukuna anu kacemar getih dina daun anu ageung sareng subur. Daunna ngan luarna katingalina lemes, tapi nyatana biang. Pirang tataranjang suku masihan moral:
  - Henteu sadayana emas anu glitters, tapi sadayana anu bau - salawasna tétéla janten sial! Aya seueur kokotor di dunya anu mustahil percanten kana kamurnian panyipta, bahkan saatos nyandak sababaraha léngkah dina taneuh!
  Salaku respon, Sétan Seuneu hissed deui ku hawa dina pipa plastik nya. Tuluy budak awéwé ngadéngékeun peuting keur lila. Tapi megagnome Kiy-Dar teu ngadéngé, atawa malah teu bisa ngadéngé. Sareng jelas teu aya gnome sanés di dieu.
  Gerda nyanyi:
  - Lamun babaturan ujug-ujug tétéla lain babaturan atawa musuh, tapi gnome a ... Ieu ngandung harti yén urang ngantosan madhouse a!
  Charlotte ngaganggu sobatna:
  - Nya, naha anjeun hoyong urang ditindih ku legiun ghouls? Hayu sareng suku anjeun, sareng gancang!
  Sakali deui, aranjeunna neruskeun lumpatna anu ngahesekeun, sanaos dua prajurit éta parantos gering ku kacapean. Kadang-kadang Gerda murag saré dina lebet, dina moments pondok amis eta seemed yén anjeunna bohong turun, istirahat (jenis saré dina impian - éta ngan incredibly tiis!). Tapi visi crumbled kawas gumpalan liat nu murag kana taneuh - gampang jeung tanpa usaha, ngan awak ngageter gugup. Teras sadayana dimimitian deui, saolah-olah pendulum anu teu katingali ngayun. Aya sababaraha jenis satengah kanyataanana sarta satengah kanyataanana sabudeureun , Kuring kungsi nonjol kongkolak panon ambéh maranéhanana, beurat , teu nutup. Suku bulistir tina katresna nu savagely punctured, tapi ieu nyeri dahsyat nu teu ngidinan pikeun sakabéhna poho jeung leungit rasa maranéhanana kanyataanana. Sareng bentang laun-laun robih .... Tembok jangkung jelas nembongkeun ngaliwatan gelap sabudeureun, prajurit pirang capé éta saolah-olah dina koridor batu hideung. Aya sora-sora, hawar-hawar beurat lumpatna. Sareng aya anu sanés anu pikasieuneun sareng teu gerak. Aya anu hirup, éta, bari teu katingali, ngantosan budak awéwé, sareng aranjeunna lumpat ka ditu. Tangtu, maranéhna teu hayang murag kana naraka, tapi maranéhna tetep lumpat kawas domba diudag ku maung. Éta henteu écés naha, aranjeunna mimiti ngimpi sampah sapertos kitu, panginten kusabab usaha fisik anu ekstrim dina minggu-minggu terakhir perang di gurun Afrika sareng pagunungan Asia ...
  Gerda ngagerentes:
  - Komo sawarga téh bisa jadi naraka, nu teu kudu ngojay ka naraka pikeun lila!
  Aya nu nyekel leungeun mojang. Kasadaran nyentak deui ka prajurit. Manehna ujug-ujug kapanggih sorangan nangtung kénéh. Taneuh lamping ka hareup. Jeung aya cipratan cai samar. Kasegeran sareng beueus ngambekan kana raray anu kesel budak awéwé.
  Gerda ngagero:
  - Wah, anjeun malah bisa lumpat ka sawarga!
  - Viry ! Charlotte ngahuleng ku rarasaan. - Tempat dimana prajurit fallen of Great Jérman Bliss. - Sora soldadu sonorous nya pinuh ku kabagjaan asli.
  Gerda henteu ngabagi optimisme ieu:
  - Leuwih dipikaresep nu forefield of Viriya .
  Charlotte ceuk antusias:
  - Dimana aya forefield, aya sawah!
  Gerda inget legenda, inget kumaha, dina jalan ka Reich-Saray, aranjeunna meuntas walungan pérak-cai leutik . Ti jangkungna kuda karajaan, pameuntasan seemed gampang jeung gancang senang. Prajurit pirang malah ngarasa kawas sultan, atanapi sultana, anu, ku jalan kitu, langkung saé! Tapi éta hiji hal anu linggih dina kuda elit raksasa, sarta lain hal ngarambat dina suku anjeun sorangan dewi a. Kuring heran kumaha jero sareng khianat ieu walungan?
  Gerda licik tapi sacara kiasan nyarios:
  - Jeung forefield milik kuring!
  - Anjeun tiasa ngojay? - Gadis berambut beureum ngalieuk ka dirina.
  Gerda nyentak.
  - Naon patarosan bodo. Dimana anjeun ningali wawakil hiji battalion SS elit anu teu bisa ngojay?
  Charlotte ngoyagkeun curls flaming na decisively:
  - Poho elit SS. Di dieu téh dunya lengkep béda atawa malah alam semesta taya wates jeung myriads dunya. Henteu sadayana sapertos sareng urang!
  "Bisa teu kuring?" Gerda nanya ka dirina, neuteup deui kana kakosongan nu aya di jero prajurit.
  Charlotte ngagerem:
  - Muhun, ngalahirkeun gancang! Waktosna nuju kaluar!
  "Tangtos abdi kedah tiasa ngojay!" prajurit pirang ceuk cheerfully, ningali mamang dina lemah lembut sarta dina waktos anu sareng formidable beungeut sobat nya.
  Kukupu saukuran albatross, kalawan jangjang flecked biru-konéng, fluttered anteneu na salaku tanda konfirmasi yen pirang bulistir-legged ngabejaan bebeneran.
  "Kuring nyangka kitu ogé, atanapi ampir kitu," jawab Charlotte unsteadily. - Sanaos anjeun terang paribasa: kalkun panginten sareng asup kana sop, gagak henteu mikir sareng réngsé dina rattle! Dina sagala hal, éta hadé lamun nyaho kumaha carana, sabab kuring teu bisa meunang anjeun kaluar. Sareng ngan ukur aya hiji jalan pikeun urang - ka sisi anu sanés.
  Gerda ngacungkeun leungeunna pageuh.
  - Tangtosna, anu tiis ngojay!
  Charlotte ngingetkeun:
  - Urang bisa boga masalah jeung pedang!
  Prajurit glamor ngadeukeutan sisi basisir sareng ngaléngkah kana cai wengi anu hideung. Gerda ngarasa tekanan cai - walungan boga arus lemah lembut. Pirang taranjang sukuna tuur tur greedily mabok, sanggeus éta sprinkled kana beungeut capé, berdebu. Kasebelan langsung ngaleungit. Cai éta tiis sareng hipu, kuring hoyong ngagolér di dinya sareng bersantai otot-otot awak awéwé ...
  Gerda nyarios kalayan sumanget:
  - Sareng tambang henteu katingali di payuneun!
  - Antosan sakedap! Charlotte ngahuleng.
  Gerda kaget:
  - Jeung naon bubu di dieu deui?
  Prajurit seuneu ngayakinkeun:
  - Henteu, tapi ... Jigana urang masih boga kasempetan!
  Prajurit seuneu nyium deui plastik bodasna nganggo bolu. Manéhna ngadéngékeun, nempo sabudeureun taliti.
  Gerda, kahareupna rileks, sarta sigana eupan énergi ilahi ti cai. Charlotte naros ka anjeunna:
  - Sareng anjeun ningali, sesah kuring konsentrasi di tempat ieu.
  Si pirang bulistir ogé melong deui. Dirasakeun bakal caang pas. Poékna ceased janten pitch-hideung, sakumaha rada anyar, sela unsteady mucunghul dina impenetrability na - sigana, ngan saeutik deui, sarta panutup peuting bakal tumiba. Ku kituna, ngudag bakal dimimitian pisan geura-giru. Hal alus aranjeunna sumping ka walungan. Gerda, screwing up halis nya, kasampak raket: cai éta jelas katempo dina suku nya nu drove lalaki gélo, vaguely - di tengah arus. Sisi séjén ampir tilelep dina gelap.
  Prajurit bodas salju nyarios:
  - Lamun ngan ayeuna leungeun lalaki bakal caress awak exhausted urang kalawan urat némbongkeun ngaliwatan tina tegangan. Kumaha urang bakal ngarasakeun eta? O daging sangsara katresna polos. Dada kuring Déwi Vénus hoyong cinta, sareng kabagjaan, naon anu dipikahoyong ku awéwé!
  Charlotte nyandak pipana deui. Waktos ieu sigana Gerd yén, boh dina hawa atanapi dina taneuh, aya anu ngageter salaku jawaban. Sareng dina keuneung bulistir prajurit pirang, aya anu digosok ku paku sareng dina waktos anu sami lembut. Anjeunna nyatakeun:
  - Ieu kabungahan boa.
  - Naha anjeun ngadangu? Iblis fiery ngora bungah nyekel leungeun nya. - Léngkah-léngkah megagnome ! Oh bikang salju-bodas bau? Kiy-Dar ngawaler. - Charlotte nyium ceuli sobatna. - Percaya ka kuring, kameunangan urang caket, Anjeunna aya di dieu!
  Gerda nyarios:
  - Sumuhun, éta deukeut ... Kawas Bulan keur booger a!
  Charlotte mimiti niup harder kana kacapi na dijieunna tina palastik magic dijieun ku elves ( techno-magic sanajan!), lajeng mencet ceulina kana taneuh. Waktos ieu, oyag bulak balik taneuh langkung katingali.
  Gerda nyarios sacara filosofis:
  - Aya tanda sapertos anu langkung lami anjeun sial di awal, langkung suksés tungtungna!
  - Sumuhun ... - The Empang panon gadis paling geulis squinted happily, - anjeunna sumping ka nelepon! Key-Dar!
  Gerda nempatkeun ramo na kana biwirna:
  - Hehehehe, ati-ati. Panginten ieu sanés megagnome anu sami , atanapi mahluk tina tatanan anu béda-béda!
  Aranjeunna beku, ngadangukeun. Guncangan bumi janten langkung seragam sareng beurat. Di tempat anu caket, antara "pulo" bushes, jinis anu ageung nuju jalan. Anjeunna sapertos jin raksasa, patuh milarian master, sanaos anjeunna budak ngora anu teu aya janggot...
  Charlotte nyatakeun:
  -Anjeun sigana moal tiasa ngabayangkeun sadaya kakuatan megagnomes . Ieu mangrupikeun mahluk-mahluk anu kuat anu bahkan seuneu naraka surut sateuacan aranjeunna!
  Gerda langsung ngabantah:
  - Henteu, naha kuring henteu tiasa ngabayangkeun ... Upami gnome mangrupikeun mahluk anu kuat, maka megagnome kedah janten urutan anu langkung kuat. Barina ogé, pisan kecap mega, éta sajuta kali leuwih!
  Charlotte rela, salaku gadis dina tanggal jeung béntang pop, sapuk:
  Leres, anjeun leres sobat! Persis dina sajuta, ieu mangrupikeun tentara anu teu tiasa dielehkeun!
  Gerda kaget:
  "Naha anjeun teu nelepon anjeunna tadi na hayu babaturan urang maot?"
  Gantina ngajawab, Iblis ngora jeung beureum-buuk niup deui nya, hawa escaping kalawan hiss saeutik tina muncung melengkung. Sarta ujug-ujug Charlotte froze di tengah Hhh , panon Emerald nya widened. Ajag awéwé seuneu diuk dina cai, nyabak leungeun Gerda. Abdi hoyong pisan ngajawab anjeunna, nalika ujug-ujug ...
  Suku budak awéwé éta ngadadak kaduruk ku nyeri anu seukeut pisan anu aranjeunna luncat sakaligus sareng ... tungtungna hudang. Madeleine nyekel klub kalayan kawat listrik disambungkeun ka dinya. Lepuh ngaluarkeun listrik muncul dina warna pink, malah rada keratinisasi tina ngajalankeun dina pasir panas sareng batu gunung anu seukeut .
  Kaptén SS ngagerem:
  - Bangun sareng siap-siap nganggo seragam pakéan anjeun! Anjeun teu tiasa flaunt dina hiji bikini di hareup marshal sawah! Tingali, orok, anjeun bakal diganjar, tapi lamun buang kaluar kabodoan, lajeng abdi bakal nyieun kabayang Conan spin pikeun sapoé , sarta dina waktos anu sareng masihan anjeun shock listrik. - Madeleine didieu nyieun raray dahsyat. - Sanajan euweuh, teu sapoé, tapi sakabeh minggu, tanpa hiji menit respite. Urang masih gaduh waktos.
  Katresna gancang mimiti ngumpul .... Sarta di buana sejen, acara metot ogé lumangsung, sarta leuwih sarupa.
  Leres, sareng ayeuna perangna deui, sareng prajurit Gerda, nganggo jari kaki bulistirna, ngirimkeun projectile kakuatan anu maot. The rusak Pershing dieureunkeun.
  Aya anu langkung ageung sareng kagok ngarayap di dieu. Pangwangunan Amérika panganyarna, a gun timer propelled kalawan haliber of a gun panjangna 155 milimeter sarta ketebalan tina armor 305 milimeter. Beuratna saratus dua puluh ton sareng gerakna lambat pisan. Bieu ngarayap...
  Gerda ngancurkeun Sherman ku shot well-aimed sarta nyatet:
  - mana kana jiwa urang!
  Charlotte némbak maké jempol sukuna, ngaremukkeun musuh jadi potongan-potongan logam anu robek sarta ngajerit:
  - Pikeun ngahargaan jeung Motherland!
  Christina nyarios kalayan kuciwa:
  - Naha anjeun tiasa nyelapkeun anjeunna nganggo bom?
  Magda yakin nyatakeun:
  - Ninggalkeun ieu kuring!
  Jeung mojang nunjuk hiji mariem ka musuh, kalawan toes ulet nya, sarta thrashed.
  Jeung monster Amérika dieureunkeun sarta exploded.
  Ieu mangrupikeun awéwé ti Reich Katilu - parantos saé!
  Usum tiis parantos sumping, sareng IS-7 nuju ngalangkungan salju. Gelut lumangsung di Amérika. The beauties ti USSR gelut furiously.
  Alenka némbak di Pershing kalawan toes bulistir nya jeung smashed lawan.
  Jeung manéhna cooed:
  - Kamulyaan pikeun komunisme Rusia!
  Anyuta ogé neunggeul ku cangkang. Manehna nerapkeun téknik kalayan bantuan toes bulistir jeung cooed:
  - Kuring gé nyebutkeun Superman gadis!
  Alla ogé nyandak sareng nembak sareng pencét tank Patton anu sanés . Tur jadi tiis.
  Jenis sayur naon tank Patton panganyarna ieu ? Ieu " Kaleuwihan beurat ", ngan ku mesin 810 horsepower leuwih kuat sarta leuwih lamping armor.
  Naon mesin impressive nu bisa jadi masalah pikeun T-34-85. Tapi IS-7 ngéléhkeun manéhna kawas ti kajauhan. Jeung tank Soviét, sanggeus narima projectile dina armor frontal, dikirimkeun kana ricochet a. Di dieu aya kandaraan tempur. Sareng réspon, kalayan hiji sapuan, éta ngancurkeun Amérika.
  Lajeng Maria seuneu, pencét musuh akurat. Ieu pierces anjeunna ngaliwatan sarta squeals:
  - Tentara urang kuat, ngajaga dunya!
  Sarta anjeunna ogé ngagunakeun toes bulistir.
  Terus Marusya bakal dibobodo. Jeung naksir armor musuh kana chip. Kalayan pitulung dina hal ieu keuneung bulistir.
  Jeung ngagaur:
  - Pikeun reformasi anyar Stalin!
  Anjeunna mangrupikeun kageulisan anu gelut, sareng anjeunna hoyong nyenangkeun sadayana.
  Ieu kumaha tim dina IS-7 jalan, nu sickening ka naraka.
  Tapi di dieu datang katresna.
  Elizaveta tarung dina T-54. Sarta meta desperately. Jalang agrésif sapertos kitu.
  Jeung katresna boga mobil pohara alus. Sareng aranjeunna némbak tina éta akurat pisan.
  Salaku conto, aranjeunna nyandak sareng pencét " Superpershing ", sareng aranjeunna ngagorowok:
  - Komunisme suci kami!
  Elizabeth aimed gun jeung toes bulistir nya. Lupanula di udagan sarta squeaked:
  - meunangna abdi bakal hébat!
  Jeung ngiceupan ka para sahabatna.
  Ekaterina thrashed kalayan bantuan nipple Scarlet sarta squealed:
  - Pikeun kameunangan hébat urang!
  Jeung kumaha seuri dina luhureun bayah-Na.
  Jeung Elena, kalayan bantuan toes bulistir nya, bakal Slam ka musuh. Manéhna megatkeun armor kuat, meulah logam jeung squeaked:
  - Bangsa urang perkasa!
  Jeung ngagaur dina luhureun bayah na ...
  - Horeeee!
  Jeung Euphrasia ogé thrashes musuh, waktos ieu nipple strawberry. Numpes musuh jeung blather:
  - Kanggo kaagungan komunisme di sadaya planét galaksi!
  Di handap ieu mangrupakeun katresna coolest di dunya. Sareng teu aya anu tiasa ngeureunkeun atanapi ngahalangan aranjeunna.
  Ekaterina ngajerit jeung ngoyagkeun dadana:
  - Abdi awéwé super!
  Jeung nipples nya dituang jeung rubies ... Manéhna sakali shoved eta dina nyanghareupan hiji lalaki hideung jeung kapaksa ngaletak. Lajeng manehna licked kasampurnaan jalu na kalawan basa nya. Naon rasa anu pikaresepeun?
  Kumaha nice éta pikeun awéwé - Abdi teu bisa ngajelaskeun pelesir greatest di dunya.
  Ieu kumaha katresna naksir musuh. Jeung maranéhna ngarasakeun victories glorious maranéhanana jeung prestasi kolosal.
  Jeung Anastasia Vedmakova jeung Alenka Sokolovskaya umumna katresna endah. Gelombang gairah jeung tsunami nafsu ngan seething di aranjeunna.
  Anastasia nembak pentil beureumna ka musuh, neunggeul pesawat Yankee sareng ngajerit dina luhureun bayahna:
  - Abdi superman geulis!
  Alenka Sokolovskaya, terus naksir musuh, kalayan bantuan nipples strawberry jeung roars:
  - Sareng kuring langkung jangkung tibatan awéwé sadayana di dunya!
  Sapertos para pejuang perang, sareng kuring kedah nyarios yén aranjeunna maok deui! Teu aya anu tiasa nolak aranjeunna.
  Malah Amérika ... sarta masing-masing geus earned sapuluh béntang emas tina pahlawan USSR ...
  Pikeun prestasi fenomenal ieu aranjeunna nampi pangajén husus: béntang inten pahlawan USSR. Éta sorangan pisan menak tur tiis.
  Wilujeng sumping kaéndahan!
  Anu pangsaéna, tangtosna, henteu acan sumping!
  Oleg Rybachenko dipigawé operasi sejen di Arab Saudi.
  Tentara Tsar Nicholas II ngalegaan wilayah Rusia. Gadis Margarita Korshunova ayeuna gelut jeung Oleg. Ogé mutant - a soldadu anu narima kalanggengan.
  Nya, murangkalih abadi ngabawa sadaya geng Mujahidin ieu kaluman. Sareng aranjeunna ngéléhkeun aranjeunna - maksa aranjeunna sumpah ka Tsar Rusia.
  Dina waktu nu sarua, Oleg Rybachenko teu ngalawan nyusun hiji tuluyan geulis tur rada béda tina adventures katresna ';
  Saatos taun anyar, Jérman sareng koalisi maju sacara signifikan di Amérika Serikat. Amérika, nungkulan musuh leuwih technologically maju, anu leungit.
  Nepi ka tungtun taun Maret, nu Wehrmacht ditilik Washington sarta mimiti badai ibukota AS.
  The battles éta unequal tur éta atra yén katresna nu meunang di dieu ... Utamana tank piramida, Gerda téh alus, kawas komposisi nya.
  Gerda, salila shelling tina White House, nalika tank na katarajang seuneu langsung, murag saré, sarta ngimpi kawas kieu ...
  Manéhna nempo partisan Lara Miheiko bray ku Nazi. Budak awéwé umur opat belas taun ditémbak deui ti Nazi. Dua baturna tiwas. Jeung manehna sorangan nyumput di pondok.
  Nini hoyong ngalihkeun anjeunna salaku incu awewe, tapi Nazi henteu percanten ka anjeunna. Sareng aranjeunna nyandak kuring ... Pilarian badé ngamimitian.
  Terus Lara nyekel granat, Nazi murag. Budak awéwé éta méntal pamitan kalayan lampu ieu sareng ngalungkeun éta ... Tapi granat henteu ngabeledug.
  Ieu teu mungkin kabur heroically.
  Aranjeunna knocked Lara handap, pencét anjeunna sababaraha kali, sarta nempatkeun hiji bisul handapeun panon nya. Tapi maranéhna teu pencét teuas, tétéla maranéhna sieun lumpuh!
  Nalika anjeunna dibawa ka pondok pikeun diinterogasi, Lara kalakuanana teu sopan.
  Ningali gagah kana panon Kolonel SS, anjeunna nyarios:
  - Fritz bakal ngancurkeun anjeun pas! Ngadangu sora bedil, maot datang ti Tentara Beureum!
  Kolonel ngawaler:
  - Budak awéwé wani, anjeun bakal kenal sareng pecut!
  Lara wani ngagorowok:
  Nyeri teu nyingsieunan kuring!
  Kolonel maréntahkeun:
  - Bawa bangsat ieu ka luar nganggo poster: partisan sareng tunjukkeun ka sakumna désa!
  Pulisi éta gancang nyarios:
  - Ieu snowed di jalan, sarta éta tiris pisan ... Naha teu gadis kudu dibawa kaluar tataranjang suku ku kituna manéhna cools ardor nya!
  Kolonél SS unggeuk satuju.
  - Leres! Hayu éta kawas tataranjang suku dina ibun, meureun jadi sadar !
  Jas Lara dirobek, ogé baju haneutna. Ditinggalkeun ngan dina hiji pakéan katun. Aranjeunna ditarik kaluar sapatu kasar maranéhanana jeung kaos kaki hideung. Gadis éta ditinggalkeun tataranjang suku dina hiji pakéan lampu.
  Aranjeunna ngagantungkeun plakat dina beuheungna kalayan tulisan: "Kuring partisan." Jeung leungeun maranéhna dihijikeun tukangeun maranéhna, aranjeunna nyandak kuring kaluar onto emper. Sampéan budak awéwé éta karasa tiis sareng salju.
  Lara seuri. Manéhna bener-bener éra ku biwir dina beungeutna jeung kumaha rupana. Sareng anjeun tiasa leumpang tataranjang suku dina salju. Dampal sukuna janten kasar pisan dina usum panas tina leumpang tataranjang suku sababaraha kali. Anjeunna nembé ngagem sapatu, sareng ieu sanés waktosna anjeunna kedah tahan tiis sareng lapar.
  Lara indit sorangan terus seuri. Angin ngahiliwir, niupan buukna beureum tambaga, jeung salju creaked handapeun suku bulistir nya.
  Gadis éta leumpang kalayan hawa sapertos kitu, sapertos putri dina tahta. Jeung manehna ninggalkeun anggun, footprints leutik tukangeun dirina, ampir kawas suku anak urang.
  Jalma-jalma melong anjeunna kalayan simpati.
  Salah sahiji awéwé dina jas bulu mimiti babble:
  - Kaayaan sieun! Aranjeunna ngakibatkeun awéwé tataranjang suku!
  Cuacana cerah, da dampal suku Lara anu kasar, teu karaos tiis. Manéhna leumpang ka dirina sarta némbongkeun huntu nya.
  Tuluy manehna kaduruk ku pecut. Budak awéwé ngajerit sareng ngegel biwirna...
  Anjeunna ditabrak sababaraha kali deui ku kakuatan. Lara boro-boro bisa nangtung dina sukuna, jeung ku usaha kahayang manehna nahan ceurik.
  Gadis nekad dibawa ka pondok husus, dimana aya alat pikeun panyiksaan.
  Janten aranjeunna narik anjeunna dina rak sareng mimiti ngaduruk keuneungna ku beusi panas ...
  Jeung dua algojo dikocok Lara ku pecut. Awalna, mojang nahan jeritan na ku usaha titanic, tapi nalika strips lega beusi, beureum tina panas, dilarapkeun kana Soles bulistir anak, manéhna ngajerit jeung leungit eling. Manehna dibawa asup ...
  Kaayaan sieun...
  Gerda hudang.... Damn eta, Anjeun kudu ngimpi ngeunaan hal kawas ieu, nalika dina wengi kameunangan, tank maranéhanana kahuruan di White House.
  Lajeng hal najis sapertos kajadian ...
  SuperPersching nalika kaluar ti bumi , nembus ka dinya sareng ngagorowok:
  - Peace, karya jeung cinta!
  Saterusna manéhna némbongkeun basa nya.
  Charlotte ogé najong lawanna, ngagunakeun jempol sukuna sareng nyarios:
  - Abdi awéwé kelas super!
  Christina ogé pencét, hissing kawas oray jeung mencét pentil beureum nya dina tombol joystick, punching musuh:
  - Kami supermen!
  Jeung Magda bakal nyabok musuh, naksir tank, nyieun kit tempur ngabeledug, sarta ngaluarkeun:
  - Pasihan abdi aerobatik!
  Lajeng anjeunna winks di mitra-Na. Budak awéwé ieu mangrupikeun penembak kelas pangluhurna.
  Prajurit bikang ngancurkeun Yankees jeung gaining skor ... Albina jeung Alvina geus ngoleksi dua rebu mobil downed unggal. Pikeun ieu aranjeunna nampi pangajén anyar: Inten Star of Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek pérak, pedang sareng inten.
  Ieu kumaha budak awéwé ngabédakeun diri ku janten aces kelas super. Sareng teu aya anu tiasa ngeureunkeun atanapi ngelehkeun aranjeunna.
  Anastasia Vedmakova sareng Akulina Sokolovskaya sareng Orlova masing-masing nampi pangajén anyar: Orde of Glory tina gelar pangluhurna kalayan inten, anu aranjeunna bagja pisan. Ieu katresna tiis sapertos.
  Jeung perang geus datang ka tungtung... Amérika capitulate on April 20, 1948. Jeung sajarah sejen tina Perang Dunya Kadua ngancik tibalik ka handap.
  Waktos ieu sigana jaman katengtreman panjang. USSR ngagaduhan Alaska deui sareng sadayana bagja. Jeung nagara-nagara buana Amérika dibagi ku Jepang jeung Reich Katilu. Kituna réngsé redistribution samentara dunya.
  The Germans bosen perang.
  Hitler diwenangkeun poligami dina Reich Katilu - nepi ka opat pamajikan unggal, sarta diwanohkeun pajeg draconian on pasangan nu teu boga anak atawa kurang ti tilu. Ieu mangrupikeun gerakan anu kuat pikeun nyorong kawijakan populasi.
  Sajaba ti éta, Hitler sorangan miboga loba barudak diala ngaliwatan inseminasi jieunan. Jeung diantara aranjeunna ieu diperlukeun pikeun milih pewaris tahta.
  Teu aya kasedih, Reich Katilu nyerna naon anu ditaklukkeun sareng Jepang.
  Tapi dina 5 Maret 1953, Stalin maot. Jeung Beria datang ka kakawasaan. Naha Beria? Dina sajarah nyata, manéhna kasempetan alus pikeun tahta, tapi kacilakaan dicegah anjeunna: karusuhan di GDR, salila suprési nu a counter-konspirasi ngalawan Beria matured. Sareng di dieu, tangtosna, teu aya GDR.
  Sajaba ti éta, Hitler ogé miharep Beria well-diprediksi tur well-dipikawanoh, saha éta Germanophile, maréntah sanggeus Stalin. Sarta Stalin, nalika kaséhatan na deteriorated, dijieun wasiat dina kahadean Beria.
  Janten sadayana diputuskeun pikeun kapala rusiah sareng henteu ngan ukur pulisi rusiah.
  Nya, Beria nawiskeun Hitler pikeun nungkulan Jepang dugi ka ngagaduhan senjata nuklir.
  Anjeun pernah nyaho naon samurai bisa mikir.
  Beria jeung Hitler sapuk dina perang babarengan jeung Jepang, sarta division tina wewengkonna.
  Dina 20 April 1954, perang babarengan dimimitian ngalawan kakaisaran kolonial vast tina samurai.
  Muhun, kaca anyar keur ngarobah dina sajarah. Pasukan Soviét maju ka Jepang.
  Jeung nu Jerman oge... Di dieu deui Gerda jeung Charlotte keur gelut dina tank piramida. mobil maranéhanana nyaéta dua-seater beuratna lima puluh ton sarta ngabogaan mesin turbin gas kompak 2.500 horsepower. Anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha gancang mobil Jerman. Jeung armor husus, dicampur palastik. Sarta pohara awét, impenetrable ti sagala sudut. Gun ngabogaan haliber leutik 75 mm, tapi kalayan laju awal projectiles pisan tinggi dina gun tekanan tinggi. Manehna teh armor-piercing diluhurkeun. Jeung stock cangkang jeung laju seuneu anu luhur. Konduktivitasna luhur.
  Tangki sorangan ngan super ... Jadi Gerda terang naon anu kudu dilawan.
  mobil Soviét leuwih lemah. Tank utama masih T-54, mobil teu goréng, rélatif murah, tapi teuing inferior ka Jerman dina sagalana. IS-7 tetep henteu janten masif. Anjeunna noticed ku IS-10, nu narima mariem 122-mm, tapi ku laras panjang tur armor dahi alus, kalawan sisi lemah. Tapi kabeh ieu pas kana beurat lima puluh tilu ton, nu teu goréng.
  Gerda némbak urang Jepang tina tank Panther-6-na, ngagunakeun jempol sukuna sareng mencét tombol joystick, bari ngagorowok:
  - Maha Suci kana ideu babarayaan Arya!
  Charlotte mencét tombol joystick, pentil beureum, garis tina tujuh bedil mesin, sareng ngajerit:
  - Kabagjaan urang aya dina komunisme impian Arya!
  Jeung budak awéwé éta seuri deui ...
  Christina jeung Magda tarung dina piramida sejen "Panther"-6.
  Christina mencét tombol joystick ku jari-jari kaki bulistir, sareng pencét musuh ti Jepang sareng ngagorowok:
  - Kudos ka kabogoh kuring!
  Magda ogé muka seuneu, sarta seuri deafeningly, manéhna nyebutkeun, mencét tombol joystick jeung nipple ruby nya:
  - Maha Suci pikeun pamuda urang!
  Jeung kumaha aranjeunna seuri dina luhureun bayah maranéhanana. Sapertos anu, terus terang, katresna éndah dina pikagumbiraeun perang.
  Leres, pikeun Jepang, sigana dinten pengadilan parantos sumping. Tapi sagalana bade nurutkeun rencana.
  Elizabeth jeung awak nya tarung dina tank T-54, rada dimodernisasi. Tapi bédana leutik. Gun geus jadi saeutik gancang, sarta projectile nu leuwih armor-piercing. Ieu bédana.
  Sareng mesinna mangrupikeun mesin solar anu sami sareng 520 tenaga kuda ... Urang Jepang nganggo tank desain sorangan sareng anu dilisensikeun ku Jerman. Mobil umumna saé ogé. Utamana mesin Hirohito-3, beuratna lima puluh dalapan ton, ku gun 105 mm panjangna laras 70 El, punjul ti T-54 di pakarang, sarta teu inferior dina armor jeung kinerja nyetir, iwal ti cadangan kakuatan.
  tank Jepang ieu masalah keur USSR. Tapi aya ogé mobil torek ti Land of the Rising Sun.
  Leuwih gampang pikeun nungkulan aranjeunna.
  Elizabeth seuneu ku toes bulistir sarta pencét tank samurai. Manehna ngalakukeun eta pisan cleverly, sarta squeals:
  - Maha Suci ka Fatherland bébas urang!
  Ekaterina deui seuneu, maké pentil beureum, jeung smashing mobil Jepang, squeals:
  - Pikeun Gusti dibikeun Rus '!
  Elena ogé ngancurkeun musuh, ngaremukkeun tank musuh kalayan bantosan keuneung sareng ngagaur:
  - Pikeun kaagungan gagasan komunisme!
  Euphrasia ogé némbak sareng ngalakukeun éta kalayan bantosan nipple strawberry tina dada elastisna, sareng ngajerit:
  - Kamulyaan pikeun kameunangan komunisme anu langkung luhur!
  Ku kituna aranjeunna deftly mindahkeun tank maranéhanana sarta ulah eleh. Tank Hirohito-3 ogé tiasa digolongkeun beurat, tapi lumayan ageung. Hésé ngéléhkeun mesin sapertos kieu .
  Sareng di dieu anjeunna angkat ka budak awéwé. Gunna leuwih badag dina haliber sarta leuwih luhur ti laju muzzle projectile nu. Armor tina dahi munara Jepang téh malah leuwih kandel ti Soviét 240 mm, sarta dahi Hull ogé kandel di luhur 150 mm sarta 120 mm di handap. Jeung laju Jepang malah leuwih luhur, mesin turbin gas 1500 horsepower. Leres, tank ieu mangrupikeun anu pangsaéna di Jepang. Tong bobodoran jeung manehna.
  Tapi Elizabeth, kalayan bantuan nipple Scarlet, ngirimkeun projectile langsung ka butut, sarta tank Jepang explodes, gagal nabrak mobil Soviét.
  Ekaterina nyium jeung nyium sobatna dina keuneung bulistir na:
  - Anjeun pinter Lisa!
  Elizabeth henteu satuju:
  - Abdi ngan genius a!
  Sareng kumaha anjeunna seuri dina luhureun bayah. Ieu gadis.
  Jeung maranéhna lolong pisan ... Ekaterina, contona, inget opat puluh hiji taun kumaha manehna lajeng ngalir jauh. Sapatuna peupeus sanggeus sababaraha poé, sarta kuring kudu stomp tataranjang suku. Sarta kaluar kabiasaan pikeun gadis kota, éta nyeri, unggal nabrak, unggal dahan, unggal nabrak dirasakeun. Jeung manehna knocked suku nya kana getih, nalika unggal hambalan explodes nyeri.
  Anjeunna henteu kantos ngira yén leumpang tataranjang suku tiasa nyeri pisan. Teu heran Hugo sympathized jeung gadis tataranjang suku Closet. Lamun sanajan dina usum panas suku girlish sapertos, teras naon usum.
  Catherine, kumaha oge, gancang meunang dipaké pikeun eta, awak ngora adapts gancang, dampal suku tatu ieu overgrown kalawan calluses na coarsened. Tur éta nice leumpang tataranjang suku. Ekaterina malah teu ngagem sapatu na dugi ibun pencét. Sanajan kitu, lajeng opat maranéhanana kabentuk sarta Euphrasinia ngajarkeun aranjeunna seni dukun. Jeung tukang sihir mindeng ngajalankeun tataranjang suku di salju pikeun manjangkeun nonoman maranéhanana. Dina pondok, katresna kungsi mastered pangaweruh rusiah, sarta kasampak heubeul dua puluh taun, sarta tataranjang suku jeung di bikini a teu freeze dina tiis. Di dieu nu beauties. Sareng teu aya anu langkung tiis, kecuali, tangtosna, Alenka. Anjeunna tarung dina IS-10 dina modifikasi kalayan tong diperpanjang. tank mucunghul dina séri rada anyar. Jeung masih langka. IS-7 teu kungsi diasupkeun kana runtuyan badag. Tétéla kusabab ongkos tinggi na kasusah dina produksi.
  Janten awak Alenka ngancurkeun Jepang ieu sareng nyanyi lagu pikeun dirina.
  Ngapung kawas seuneu biru peuting
  Kami anak pelopor buruh...
  Jaman taun cahaya ngadeukeutan,
  Ceurik panaratas salawasna siap!
  Nalika budak awéwé turun kana bisnis, anjeun moal tiasa nolak aranjeunna. Ieu sabenerna hiji kreasi sampurna perang.
  Tarungna lancar sareng Jepang éléh.
  Di dieu pasukan Soviét nyandak Sakhalin kidul dina bulan Méi. Jeung maranéhna acted kalawan caution ekstrim.
  Tapi batalyon katresna Soviét nembongkeun kelas éndah tarung.
  Tina jinis pakarangna, tangtosna, AK mimiti dianggo. Leuwih goreng ti Jerman, tapi basajan tur dipercaya. Sarta mows handap lawan, sanajan dimaksudkeun dina kajauhan leuwih handap tina carbine narajang Jerman.
  Katresna Soviét tahanan Jepang nyieun bulistir maranéhanana, suku berdebu cium, bulistir heels ngaletak. Ieu taktik maranéhanana.
  Pejuang pajoang, kelas pangluhurna.
  Dina usum panas '54, Jerman dasarna diberesihan Amérika pasukan Jepang.
  Batalyon katresna tataranjang suku, dipingpin ku Margaret, perang utamana beautifully. Budak awéwé éta nyebarkeun samurai, sareng pamuda anu direbut kapaksa nyium keuneung sareng ngaletak dada Vénus.
  Gerda jeung tim nya dina "Panthers" 6 tuh pakasaban alus, sarta dikirim loba Jepang ka naraka, sarta sababaraha ka sawarga.
  Opat budak awéwé ninja ngalawan pasukan Soviét nalika maju ka Manchuria.
  Budak awéwé ninja rambut bulao hacked ku pedang jeung lumpat kincir angin, chopping handap prajurit Soviét. Teras anjeunna ngalungkeun kacang polong kalayan bahan peledak ku jari-jari kaki, ngagulingkeun tank T-54 Soviét sareng ngagorowok:
  - Nagara anu paling keren nyaéta Jepang!
  Budak awéwé ninja anu rambutna konéng ogé bakal nyéépkeun musuh kalayan bilah sareng masihan boomerang kalayan keuneungna, ngagorowok:
  - Pikeun kameunangan urang samurai!
  Budak awéwé ninja rambut beureum bakal ngalaksanakeun turntable agrésif kalayan pedang tanpa masalah, motong prajurit Soviét. Lajeng toes bulistir nya bakal ngajalankeun bom. Tank USSR bakal dirobek sareng prajuritna bakal nyerit:
  - Dina nami ideu komunisme!
  Budak awéwé ninja rambut bodas nyandak sareng nyéépkeun lawanna, saolah-olah ngajalankeun kipas meuntas lapang, motong deui prajurit Rusia, sareng nganggo ramo-ramona, saolah-olah ngaluncurkeun anu maot anu bakal ngancurkeun dua tank Soviét.
  Jeung ngagaur:
  - Pikeun kaagungan nagara!
  Katresna resep maehan, komo deui resep perkosa tahanan. Sumuhun, ku kituna lalaki leungit eling ti overexertion. Sareng éta kumaha awéwé ninja resep éta. Jumping on lalaki dihijikeun jeung dina waktos anu sareng sebat aranjeunna kalayan whips.
  Tapi, sanajan kapahlawanan urang Jepang, aranjeunna éléh ku téknologi anu langkung saé sareng langkung maju.
  Leuwih ti éta, di langit aya aces kelas super Anastasia Vedmakova jeung Akulina Sokolovskaya, anu naksir Jepang kawas kincir angin.
  Anastasia, kalayan bantosan jari kakina, motong genep pesawat Jepang sakaligus dina hiji burst sareng squeaks:
  - Kamulyaan pikeun ideu komunisme di Rus'!
  Akulina, ku mencét tombol sareng pentil beureumna, motong tujuh pesawat Jepang sakaligus sareng ngagorowok:
  - Maha Suci pikeun Pahlawan Rusia!
  Prajurit males dendam ka Jepang pikeun grievances maranéhanana saméméhna. Sarta hususna keur eleh dina perang jaman Tsar Nicholas II. Taya, aranjeunna moal poho, sarta generasi moal ngahampura.
  Anastasia, mencét nipple ruby na, masihan burst sejen, némbak pesawat Jepang tur ngagorowok:
  - Kamulyaan ka jaman komunisme Beria!
  Akulina mencétan sukuna ku jari-jari kakina, nabrak pesawat samurai sareng cooed:
  - Pikeun meunangna hébat!
  Sareng Albina sareng Alvina kéngingkeun akun catetan. Pikeun tilu rébu pesawat anu katurunan, aranjeunna dileler pesenan: Inten Star of Knight's Cross of the Iron Cross sareng daun ek emas, pedang sareng inten.
  Albina, kalayan bantuan nipple Scarlet, masihan péngkolan. Anjeunna motong belasan pesawat Jepang sakaligus sareng cooed:
  - Pikeun dada kuring!
  Sareng anjeunna ngabayangkeun dirina dina panangan prajurit hideung.
  Alvina nyentak ku jari-jari kakina, nurunkeun belasan satengah pesawat Jepang, bari nyerit:
  - Pikeun meunangna hébat!
  katresna Jerman pisan gelut jeung geulis. Lalaki hideung resep pisan, sareng basana sok siap ngagosok kasampurnaan ebony lalaki.
  Albina, kalayan bantosan jari kaki bulistir, deui pencét samurai sareng némbak pesawatna.
  Jeung manéhna cooed:
  - Abdi Superman!
  Alvina mencetan nipple strawberry-Na, motong massa pesawat Jepang sarta squeaked:
  - Abdi a vixen spasi!
  Gadis éta pisan combative sarta aktip dina hypersexuality na .
  Aryan Leres - ngan super! Sarta sacara umum beauties misalna sahiji kelas pangluhurna!
  Pasukan Jérman jeung Soviét, ngéléhkeun musuh, maju ka sakuliah Cina.
  Salila narajang di Singapura, para pejuang divisi airborne jeung unit awéwé tataranjang suku "Barracuda" ngabedakeun diri. Katresna, nyabak keuneung bulistir na ngaliwatan genangan hujan tropis, peupeus kana posisi bénténg Jepang sarta nojos aranjeunna ku bayonet.
  Sapertos anu pajoang beauties.
  Jepang shuddered tina blows crushing sahiji tim agrésif misalna.
  Dina usum gugur taun 1954, kalolobaan Cina direbut ku kakuatan Axis. Sareng kaayaan janten langkung pajeulit pikeun Land of the Rising Sun.
  Hitler nyarios:
  - Dua manuk dina hiji liang teu bisa akur!
  Sareng prajurit Albina sareng Alvina nembak kaopat sarébu pesawat. Jepang ngahasilkeun pesawat murah tapi kualitas low dina jumlah anu kacida gedéna, jadi pohara merenah pikeun ngumpulkeun tagihan.
  Albina, ngagunakeun jempol sukuna, neukteuk samurai sejen tur nyerit:
  - Ieu dunya éndah urang!
  Alvina, kalayan bantosan puting beureum, nabrak belasan mobil Jepang sareng tweet:
  - Maha Suci ka jaman komunisme, di sakumna jagat raya!
  Albina, ogé maké pentil strawberry jeung knocking handap samurai, reuwas sarta yelped:
  Anjeun ngobrol ngeunaan komunisme?
  Alvina, ngagunakeun jempol kakina, sareng motong belasan pesawat Jepang, ngalaporkeun:
  - Orde Arya anyar nyaéta komunisme!
  Katresna seuri ... Pikeun kaopat sarébu pesawat maranéhanana dileler Inten Star of Ksatria Palang tina Beusi Palang jeung daun platinum ek, pedang jeung inten. Malah panghargaan anu luhur pisan mangrupikeun catetan pikeun kaéndahan.
  Ieu mangrupikeun awéwé anu kedah ditingali ....
  Sanajan kitu, Anastasia Vedmakova jeung Akulina Sokolovskaya henteu inferior sarta ngaleuwihan skor lima ratus pesawat downed.
  Jeung maranéhna narima panghargaan anyar anu kacida luhurna, sarta aranjeunna dikumpulkeun sakabeh kumpulan béntang pikeun diri.
  Anastasia narékahan senjatana nganggo suku bulistir sareng ngagulingkeun musuh, neukteuk musuh sareng nyerit:
  - Pikeun komunisme di sakumna pangeusina!
  Akulina ngarecah musuh ku mencét pentil beureum, agrésif ngajerit:
  Malah murangkalih terang urang!
  Dina usum tiis, Jepang leungit ampir sakabéh koloni na, sarta tarung dipindahkeun ka nagara indungna sorangan.
  Taun 1955 parantos sumping, nalika perangna ribut sareng teu aya tungtungna.
  Jepang nyerah, lalaunan tapi pasti. Sarta saeutik demi saeutik leungiteun perang.
  Tapi samurai tarung desperately jeung teuas.
  Alyonka sareng awakna ngalih ka tank ékspérimén IS-11. mesin ieu dilengkepan gun 130 mm sarta ngabogaan lagu padet dina handap.
  Alenka némbak ku jari-jari kakina anu gundul, nembus musuh, sareng ngagaur:
  - Kamulyaan komunisme kalayan keuneung budak awéwé!
  Anyuta ogé dipecat kalayan bantuan puting beureum, mencét salapan di antarana dina pemicu bedil mesin sarta yelped:
  - Urang katresna pisan cool!
  Alla ogé ditinju maké jempol sukuna, ngaremukkeun musuh jeung ngagorowok:
  - Muhun, ti screw nu!
  Maria bangsat, kalayan bantuan keuneung bulistir. Manéhna nojos musuh ngaliwatan jeung ngaliwatan jeung cooed, baring huntu nya:
  - Pikeun prestasi anyar!
  Marusya ditinju kalayan bantuan puting stroberi, ramming musuh ku cekelan deadly sarta chirping:
  - Pikeun komunisme hébat!
  Alenka nembak deui sareng ngagorowok:
  - Janten présidén pertanian koléktif sareng diktator Gypsy Sashka maot!
  Jeung nyabok suku bulistir na dina armor nu.
  Éta kumaha katresna parted, ngan super. Aranjeunna umumna prajurit endah pisan.
  Di dieu aranjeunna nyanyi babarengan:
  Henteu, anu waspada moal luntur,
  Paneuteup elang, elang ...
  Sora jalma nyaring -
  Bisikan bakal ngaremukkeun oray!
  
  Stalin hirup dina haté kuring
  Supados urang teu terang kasedih...
  Dibukakeun panto ka angkasa
  Béntang anu bersinar di luhur urang!
  
  Kuring yakin sakabeh dunya bakal hudang
  Bakal aya tungtung fasisme ...
  Jeung panonpoé bakal caang
  Jalan, illuminating komunisme!
  Elizaveta ogé tarung sareng tank T-54 na, sapertos gadis-penyihir gelut.
  Jeung beauties nu knocked turun ku mobil Jepang kalawan suku bulistir maranéhanana.
  Elizabeth mencét tombol joystick ku pentil beureumna sareng ngahuleng:
  - Kamulyaan pikeun ideu komunisme Soviét!
  Sareng kumaha kageulisan ieu bakal seuri! Jeung herang jeung huntu mutiara.
  Ekaterina nyandak éta sareng ogé ditémbak ku jari-jari kaki bulistir sareng nyentak:
  - Dina kameunangan ideu abadi komunisme,
  Urang ningali masa depan nagara urang ...
  Elena nampar tarangna ku pentil ruby , nembongkeun huntuna, nyentak:
  - Sareng spanduk beureum tina Fatherland kami,
  Urang bakal salawasna jadi selflessly satia!
  Ephrasia neunggeul ku keuneung bulistirna jeung nyiwit:
  - Maha Suci ka Fatherland, urang bébas,
  Silaturahim jalma, ngarojong salawasna!
  Sareng sadaya budak awéwé, nganggo jari kaki bulistir, nyanyi babarengan:
  - Kakuatan hukum, kahayang rahayat,
  Barina ogé, pikeun persatuan hiji jalma basajan!
  Prajurit, kuring kedah nyarios, gaduh agresi tempur anu luar biasa.
  Sareng ieu Gerda tarung ...
  "Panther"-6 nya sapertos supertank, ngarecah posisi samurai.
  Gerda hurung ku pentil beureum, mencét tombol joystick sareng ngagaur:
  - Pikeun dunya Arya!
  Charlotte ogé bakal nyabok, kalayan bantosan jari kaki bulistirna, anjeunna bakal ngancurkeun massa Jepang sareng blather:
  - Pikeun wates hébat!
  Christina sareng Magda ogé gelut. Katresna pisan gelut, jeung geulis pisan, ampir taranjang dina bikini.
  Christina dipecat ku pentil ruby na, ngaremukkeun tank Jepang Hirohito-4 sareng cooed:
  - Kamulyaan pikeun nagara kuring!
  Magda ogé nyentak, ngagunakeun jempol kakina, nabrak samurai howitzer sarta ngagorowok:
  - Maha Suci pikeun prestasi hébat!
  Katresna ieu mangrupikeun kiyeu luhur!
  Tokyo murag dina ahir Maret. Sarta dina April 20, 1955, Jepang nyerah sahingga mungkas perang hébat.
  Gadis Albina jeung Alvina ngaleuwihan lima rebu pesawat downed. Sareng ieu aranjeunna nampi panghargaan khusus: Great Diamond Star of Knight's Cross of the Iron Cross kalayan daun ek pérak sareng pedang inten.
  Perang teu acan réngsé. Manehna ngan nyumput sakedap. Tapi Hitler ngawasa ampir sakabéh dunya.
  Beria nampi deui Sakhalin kidul, gunung Kuril, sareng Manchuria, sareng Port Arthur.
  USSR jadi nagara kuat nu licked tatu na. Pikeun sawatara waktu, Jérman Nazi nalukkeun nagara séjén, suppressing lalawanan kalindih maranéhanana.
  Perang lumangsung pikeun karuksakan jeung dominasi dunya. Tapi konfrontasi global anu sanés lumangsung.
  Samentara éta, awan ngumpul di USSR. Sarta dina 1959, dina dinten ultah seventieth na, Adolf Hitler mutuskeun pikeun nyerang Soviét Rusia, dimana Beria maréntah. Di sisi Fuhrer éta ampir sakabéh dunya.
  Tapi USSR jadi kuat, kakuatan industri. Janten kuring mendakan arit dina batu.
  Kadua nagara gaduh senjata nuklir, tapi Gerda sareng Albina tiasa nyiptakeun generator dimana radiasi nutupan sakumna planét Bumi, sahingga teu mungkin ngagunakeun jinis karusakan ieu.
  Sarta Hitler mutuskeun pikeun nangkep kakawasaan daulat panungtungan di dunya. Wates di kulon ngalir sapanjang Dnieper, lajeng Bélarus jeung nagara Baltik handapeun Germans. Nazi sanggup ngajaga Krimea di tukangeunana. Kacuali USSR nyéwa pangkalan pikeun Armada Laut Hideung di Sevastopol.
  Salian sesa wewengkon, Rusia éta bagian tina Cina - Manchuria. Janten populasi USSR, dimana kawijakan anu aktip pisan pikeun nyorong tingkat kalahiran dilumangsungkeun sareng poligami dilégalkeun ku rezim komunis, ateis, parantos ngaleuwihan angka pra-perang 1941, sanaos karugian wilayah, sareng unggal taun éta. ditambahkeun ku tilu persen.
  Beria ngalarang aborsi sareng kontrasépsi. Sareng ngenalkeun pajeg liar pikeun kulawarga anu kurang ti opat murangkalih.
  Numutkeun rencana jeung métode iteuk, USSR dimekarkeun gancang, sarta kakuatan militér na ngaronjat.
  Hitler, ngarasa anceman poténsial, sanggeus réngsé ngumpulkeun dunya kana Reich Katilu tunggal, mutuskeun pikeun ngamimitian perang panungtungan-Na di planét ieu.
  Naon perang panungtungan? Teu aya deui anu nalukkeun di Bumi. Sataun ka tukang, Jérman ngapung ka bulan, sareng jaman ékspansi rohangan dibuka. Tapi naha Hitler bakal hirup ningali jaman Star Wars sareng penaklukan galaksi? Sanaos gaya hirup séhat, diet vegetarian, latihan teratur sareng kagiatan fisik anu diukur, éta jelas yén Fuhrer parantos sepuh. Bintik botak beuki nembus kana sirah, buuk jadi abu, sareng katingalna capé. Sanajan Fuhrer nyoba surak up.
  Janten, anjeun kedah ngalengkepan misi terakhir anjeun sareng nalukkeun USSR. Komo lamun Fuhrer maot, manéhna bakal boga kira sarébu putra diala ngaliwatan inseminasi alam. Sareng salah sahijina bakal diakuan salaku anu pangsaéna, anu paling sanggup sareng bakal nyandak tahta diktator anu paling hébat dina sajarah planét Bumi.
  Dina sagala hal, reureuh teuing picilakaeun, sarta salami pakarang nuklir teu jalan, Hitler threw leuwih ti lima puluh juta prajurit di USSR dina eselon kahiji nyalira. Aya ogé sajumlah ageung tank, pesawat, sareng cakram ngalayang . Sareng ieu mangrupikeun kakuatan kolosal.
  USSR terus ngamodernisasi pakarang. Tank T-64 némbongan, langkung beurat sareng nganggo bedil 125-mm anu kuat, sanggup nembus kendaraan Jerman ngawangun piramida kalayan cangkang bulu. Leres, T-64 ngan ukur mimiti asup produksi. Tank utama masih T-54, nu teu cukup kuat ngalawan model Jerman. Ieu oge salah sahiji alesan naha Hitler rusuh jeung agresi ngalawan Rusia.
  IS-11 teu néwak... IS-12 dijieun ku mesin kalayan mariem 203 mm, tapi tétéla mahal teuing, beurat, jeung badag. IS-15 mangrupikeun kompromi dina 152mm, bedil laras panjang. mesin ieu nyarupaan hiji enlarged T-64 sarta ogé ngan mimiti lebet kana produksi.
  Tank utama Jerman "Panther" 6 bentukna piramida, sareng éta rada dimodernisasi kana "Panther" 7, ningkatkeun haliber bedil kana 88 mm pikeun ngahasilkeun karusakan anu langkung ageung. Jeung mesin ieu dipasang kalawan leuwih kuat 3000 horsepower, méré speed gede pisan jeung maneuverability bari ngajaga beurat lima puluh ton, sarta ngaronjatkeun kualitas armor nu.
  Malah T-64 Soviét anu pang anyarna nyatana langkung handap tina Jerman dina pagelaran nyetir sareng panyalindungan sisi sareng dahi ogé. Tapi T-64 sahenteuna bisa nembus Jérman, sanajan tina jarak pondok.
  Di langit, Jérman ogé langkung kuat dina kuantitas sareng kualitas mesin. Tapi USSR teu kungsi bisa nyieun diskettes sorangan. Jeung Germans dipasang sinar termal, kawas lasers, dina piringan Belonzi , sarta bisa seuneu leuwih éféktif.
  Jeung Nazi flew discos dina laju sapuluh speeds sora. Jeung ieu sabenerna kolosal. Ieu kumaha kuatna tentara Reich Katilu.
  Sareng aranjeunna gaduh tanki bawah tanah. Jeung loba barang tiis séjén. Pondokna, Beria praktis euweuh kasempetan.
  Tapi pasukan Soviét boga kakuatan pertahanan kolosal. Jeung invasi dimimitian ku hiji karasa hawa. Pasukanna henteu rata sareng urang Jérman ngancurkeun kota-kota Soviét. Sapuluh rébu mindahkeun sakuliah Rusia jeung nyokot Smolensk.
   Natasha nyandak kaputusan:
  - Perlu maksa Hitler sareng gengna pikeun ngaleungitkeun pasukan ti USSR, sareng ngabebaskeun budak-budak anu ditawan!
  Playful Zoya satuju sareng ieu:
  - Tangtu anjeun kudu! Sareng simpen karuhun anjeun tina fasisme!
  Augustine nyarios, ngecapkeun sukuna:
  Kami bakal ngalakukeun éta tanpa ragu!
  Svetlana gampang negeskeun:
  - Urang boga sagala cara pikeun ieu!
  Teu lila, opat prajurit awéwé narajang gerombolan pasis.
  Prajurit ti abad Rusia Allah jeung tukang sihir mutant deui grappled jeung Nazi tina ka dua puluh.
  Aya seueur teuing prajurit di kakaisaran coklat pasis. Maranéhna ngamalir kawas walungan nu taya watesna.
  Tangtu, opat katresna nyandak karuksakan tanghi jeung pesawat tina Wehrmacht pisan kawentar. Ti mimiti, aranjeunna ditumbuk ku leungeun jeung suku maranéhanana, ditutupan ku widang gaya. Tapi...
  Saolah-olah ti handapeun taneuh Oleg Rybachenko jeung putri bungsu Natasha Margarita Korshunova.
  Aranjeunna nyeepkeun lightsabers sareng ngecas nanobots . Kami siap ngancurkeun fasis anu dibenci. Jadi opatan robah jadi genep.
  Natasha Korshunova, ngaklik toes tina bulistir, suku chiseled, nyatet:
  - Oh kitu? Nya, éta nasib urang yén urang moal tiasa ngéléhkeun éta ku cara sanés!
  agrésif berambut emas , terus naksir Jerman, logis nyatet:
  - Urang bakal leuwih gancang! Langkung gancang, hayu urang nyalametkeun USSR!
  Budak tataranjang suku teu langkung ti dua belas, anu katingali sapertos Oleg Rybachenko, neukteuk Nazi kalayan pedang, duanana tentara leumpang sareng tank, ngagorowok:
  - Entong pernah nyerah!
  Sareng piringan anu seukeut ngalayang tina suku bulistir budak éta, anu motong tilu pesawat pasis sakaligus!
  Margarita Korshunova, bersinar kalayan heels bulistir na, ngancurkeun lawan, duanana tank jeung tentara leumpang, bared huntu na muttered:
  - Aya tempat pikeun feat di dunya!
  Jeung jarum bahya sumebar ti suku bulistir gadis urang, pencét Nazi jeung planes jeung tank maranéhanana.
  Natasha Korshunova ogé ngalungkeun jari-jari kakina anu gundul, dibunuh, sareng lolong:
  Urang moal poho jeung moal ngahampura.
  Jeung lightsabers nya ngaliwatan ngagiling dina Nazi. Lajeng blasters slashed di tank, motong kaluar bashes. Pesawat ogé meunang.
  Agustinus rambut beureum, nyiksikan musuh, nyentak:
  - Pikeun urutan anyar!
  Jeung jarum anyar sumebar tina suku bulistir nya. Sareng naon anu aya dina panon, naon anu aya dina tikoro prajurit Nazi sareng pesawat.
  Sumuhun, éta écés yén prajurit éta meunang bungah jeung ngamuk.
  Cool Zoya, motong handap bodas, prajurit coklat jeung tank jeung pesawat, squeaked:
  - beusi kami bakal!
  Sareng kado anu anyar sareng maot ngalayang tina suku bulistir na. Sareng tanghi sareng pejuang bodas ragrag, sareng buntutna kaduruk tina pesawat.
  Svetlana Snow White motong giling, pedang nya kawas kilat.
  Nazi ragrag kawas sheaves.
  Budak awéwé éta ngalungkeun jarum nganggo sampéanna, némbak pesawat musuh sareng squeaks:
  - Pikeun Ibu Rusia bakal aya kakaisaran rohangan manusa, meunang!
  Oleg Rybachenko maju ngalawan Nazi. budak Terminator chopping pasukan coklat.
  Sareng dina waktos anu sami, jari-jari suku bulistir budak lalaki ngaluarkeun jarum kalayan racun, aranjeunna nyéépkeun batang sareng némbak pesawat.
  Budak ngageroan:
  - Maha Suci Rus Future '!
  Sarta dina gerak, éta motong huluna dulur urang jeung muzzles, sarta dina waktos anu sareng munara tank.
  Gadis terminator Margarita ogé ngancurkeun lawan sareng pesawat sareng tank.
  Sampéanna ngalangkang. Nazi keur maot dina jumlah badag. Pejuang ngagorowok:
  - Pikeun wates anyar!
  Lajeng budak awéwé bakal nyandak sareng motong ...
  Jisim mayit prajurit fasis.
  Sarta di dieu nyaeta Natasha Korshunova on karasa. Anjeunna ngiringan Nazi pikeun dirina sareng tank, pesawat sareng nyanyi:
  - Rus' hébat sareng caang,
  Abdi awéwé aneh pisan!
  Jeung piringan ngapung ti suku bulistir nya. Anu ningali tikoro Nazi. Sumuhun, ieu gadis demolishing tank.
  Zoya Angelskaya on karasa. Ngarecah prajurit coklat ku dua leungeun. Nyiduh tina tabung. Sareng anjeunna ngalungkeun jarum anu maot ku jari kaki anu gundul - anjeunna némbak tank sareng pesawat.
  Sareng dina waktos anu sami anjeunna nyanyi ka dirina:
  - Eh, klub leutik, hayu urang balik!
  Eh, karesep kuring bakalan!
  Augustine, motong handap Nazi ku pedang laser sarta exterminating prajurit coklat, babarengan jeung tank, ngajerit:
  - Sadayana shaggy sareng dina kulit sato,
  Anjeunna bergegas ka pulisi huru-hara sareng klub!
  Jeung toes bulistir na anjeunna bakal ngajalankeun hiji hal di musuh anu bakal maéhan hiji gajah, komo deui tank a.
  Lajeng anjeunna squeaks:
  - Wolfhound! Abad dua puluh dua!
  Svetlana Salju Bodas on karasa. Motong, nyéépkeun Nazi. Kalayan suku bulistir anjeunna ngaluncurkeun hadiah maot ka aranjeunna.
  Anjeunna ngajalankeun gilinding kalayan pedang.
  Ditumbuk seueur prajurit, sareng tank sareng pesawat, sareng ngajerit:
  - A meunangna badag datang!
  Jeung deui gadis éta dina gerak liar.
  Jeung suku bulistir nya ngajalankeun jarum deadly, ngaruksak tank jeung planes.
  Oleg Rybachenko luncat. Budakna jungkir balik. Anjeunna ditegor loba Nazi dina luncat a.
  Anjeunna ngalungkeun jarum nganggo jari-jari kakina anu kosong, nembak tank sareng pesawat, sareng gurgled:
  - Kamulyaan pikeun kawani abdi geulis!
  Jeung deui budak keur perang.
  Gadis cool Margarita Korshunova terus nyerang. Shreds sakabeh musuh dina urutan. Pedangna leuwih tiis batan bilah giling. Jeung toes bulistir ngalungkeun presents maot, tank jeung planes keur seuneu.
  Hiji mojang dina serangan liar. Membasmi prajurit coklat tanpa upacara.
  Sarta eta jumps up unggal ayeuna lajeng meunang twisted!
  Sareng kado pemusnahan ngalayang ti anjeunna.
  Jeung Nazi lungsur maot. Sarta sakabeh gundukan mayit nu tumpukan up.
  Margarita squeaks agrésif:
  - Abdi hiji koboi Amérika!
  Jeung deui jarum dialungkeun kana suku bulistir nya.
  Lajeng deui belasan jarum!
  Natashka Korshunova ogé pohara tiis dina serangan.
  Sarta anjeunna throws kalawan suku bulistir na, sarta spits tina tube a, knocking handap tank jeung planes.
  Jeung ngajerit dina luhureun bayah na:
  - Abdi maot sparkling! Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta maot!
  Jeung deui kaéndahan nu keur pindah.
  Zoya Angelskaya badai blokade mayit Nazi. Sarta ogé tina bumerangs bumerangs tina bulistir nya ngapung kaluar karuksakan.
  Jeung prajurit coklat terus ragrag jeung ragrag, babarengan jeung tank jeung planes.
  Gadis Zoya ngajerit:
  - Budak awéwé tataranjang suku, anjeunna bakal ngéléhkeun anjeun!
  Jeung belasan jarum ngapung ti keuneung bulistir gadis urang. Nu langsung kana tikoro Nazi.
  Aranjeunna lungsur maot.
  Atawa rada, sagemblengna maot, tempat kalawan tank jeung planes.
  Augustine dina karasa. Crushes pasukan coklat. Pedangna dibabawa ku dua leungeun. Sareng anjeunna mangrupikeun pahlawan anu hébat.
  Puting beliung nyapu pasukan pasis - pesawat sareng tanki murag.
  Budak awéwé rambut beureum ngagaur:
  - Masa depan disumputkeun! Tapi bakal meunangna!
  Sarta dina karasa, kageulisan jeung bulu fiery .
  Augustine, dina ekstasi liar tina impian, ngirim pulsar kalawan keuneung bulistir nya jeung roars:
  - Déwa perang bakal nyéépkeun sadayana!
  Jeung soldadu on karasa.
  Jeung suku bulistir nya buang loba seukeut, jarum bahya nu némbak ka handap planes jeung Pierce nu armor tank.
  Svetlana Salju Bodas dina perangna. Jeung jadi sparkling jeung gelut. Suku bulistir nya miceun loba hal deadly. Henteu lalaki, tapi maot kalayan rambut pirang.
  Tapi lamun megatkeun, mangka anjeun moal bisa ngeureunkeunana.
  Svetlana Snow White nyanyi:
  - Hirup moal madu,
  Éta luncat dina tarian buleud!
  Hayu impian jadi kanyataan -
  Kaéndahan ngajantenkeun lalaki janten budak!
  Jeung dina gerak mojang tataranjang suku beuki ngamuk. Sareng sadaya tank sareng pesawat anu langkung ancur.
  Oleg Rybachenko dina karasa, sagalana geus accelerating. Budakna ngéléhkeun Nazi.
  suku bulistir na miceun jarum seukeut - tearing tank jeung planes.
  Prajurit ngora ngagorowok:
  - Kakaisaran gélo bakal ngancurkeun sadayana!
  Jeung deui budak teh keur obah.
  Margarita nyaéta budak sakola liar sareng terminator total dina kagiatanana. Jeung thrashes musuh.
  Janten anjeunna ngaluncurkeun kacang polong kalayan bahan peledak kalayan sukuna anu bulistir. Bakal ngabeledug sareng langsung ngalungkeun saratus Nazi sareng sapuluh tank.
  Budak awéwé ngajerit:
  - Meunangna masih bakal datang ka urang!
  Sareng anjeunna bakal ngajalankeun ngagiling kalayan pedang - tong tank ngapung dina arah anu béda.
  Di dieu Natasha Korshunova ngagancangkeun gerakan. Budak awéwé motong prajurit coklat. Sareng bari ngagorowok:
  - Kameunangan ngantosan kakaisaran Rusia.
  Sareng hayu urang ngabasmi Nazi dina laju anu gancang, sareng tank sareng pesawat.
  Natasha Korshunova - gadis terminator.
  Manéhna teu mikir eureun jeung ngalambatkeun turun, jeung tank jeung pesawat indit sesat.
  Zoya Angelskaya on karasa. Pedangna sigana motong daging sareng salad logam. Budak awéwé ngajerit dina luhureun bayah:
  - Kasalametan urang aya dina gaya!
  Jeung toes bulistir ogé buang jarum misalna.
  Jeung massa jalma kalawan tikoro pierced, bohong sabudeureun dina gundukan mayit, kitu ogé tanghi rusak jeung pesawat downed.
  Augustine téh gadis gélo. Sarta eta crushes dulur kawas éta robot ti hyperplasma.
  Eta geus smashed teu hiji ratus Nazi jeung loba tank jeung pesawat. Tapi sagalana nyokot Pace nu. Jeung soldadu masih roars.
  - Abdi teu bisa dielehkeun! Nu coolest di dunya!
  Jeung deui, kageulisan dina serangan.
  Jeung tina toes bulistir nya, kacang a flies kaluar. Jeung tilu ratus Nazi jeung belasan tank anu torn eta ku ledakan kuat.
  Augustina, maén kalawan otot pencét, sarta oyag dada nya jeung nipples Scarlet, nyanyi:
  - Anjeun moal wani ngarebut tanah urang!
  Svetlana Salju Bodas oge on karasa. Sarta teu masihan gram tunggal respite. Liar Terminator Girl.
  Sarta anjeunna motong handap musuh jeung exterminates Nazi. Sareng sajumlah pejuang coklat parantos murag kana parit sareng sapanjang jalan, sareng tanghi sareng pesawat anu rusak.
  Nu genepan ngamuk. Dijieun gelut liar.
  Budak karate Oleg Rybachenko balik deui. Sarta anjeunna maju, waving duanana pedang. Jeung budak terminator ngajalankeun gilinding. Nazi maot ragrag.
  Jisim mayit. Sakabeh gunung awak getihan, kebat mobil ancur jeung pesawat.
  Budak panemu apal kana strategi liar. Dimana, teuing, kuda jeung jalma campur babarengan.
  Pembunuh budak Oleg Rybachenko nyentak:
  - Woe ti pikiran!
  Jeung bakal aya loba duit!
  Jeung budak terminator dina gerakan anyar. Jeung suku bulistir na bakal nyandak hiji hal sarta maledog eta.
  Budak genius ngagorowok:
  - Kelas master sareng teguh "Adidas"!
  A acara bener tiis tétéla jadi tiis. Jeung sabaraha Nazi ditelasan. Jeung maranéhna maéhan jumlah greatest pejuang coklat greatest, babarengan jeung tank jeung planes.
  Margarita awéwé tataranjang suku ogé dina perangna. Ngaremukkeun kayu manis sareng tentara baja sareng ngagaur:
  - Resimen shock badag! Urang sadaya ngajalankeun kana Coffin!
  Jeung pedang nya hacked di Nazi. Massa pejuang coklat parantos ambruk. Sareng sareng aranjeunna tank sareng pesawat.
  Budak awéwé ngagerem:
  - Abdi malah cooler ti panthers! Buktikeun yén sadayana mangrupikeun anu pangsaéna!
  Sareng tina keuneung bulistir budak awéwé, sapertos kacang polong kalayan bahan peledak anu kuat, bakal ngapung kaluar.
  Jeung neunggeul musuh.
  Sarta manéhna baris nyokot jeung smash sababaraha lawan jeung tank, komo planes.
  Sarta Natasha Korshunova aya dina otoritas. Sareng anjeunna ngéléhkeun lawan, sareng anjeunna nyalira moal masihan katurunan saha waé.
  Sabaraha Nazi parantos tiwas sareng tank sareng pesawat.
  Jeung huntuna jadi seukeut. Jeung panon téh safir. Ieu gadis - algojo utama. Sanajan manehna boga sakabeh mitra - algojo!
  Natasha Korshunova ngagorowok:
  - Abdi gélo! Bakal aya denda pikeun anjeun! Anjeun moal nyandak malah ruble!
  Jeung deui, mojang bakal ditegor loba Nazi jeung pedang.
  Zoya Angelskaya nuju pindah sareng parantos ngirangan seueur prajurit coklat.
  Jeung suku bulistir maledog jarum. Unggal jarum maéhan sababaraha Nazi atanapi némbak pesawat nganggo tank. katresna ieu sabenerna geulis.
  Augustine maju jeung crushes lawan nya. Sareng dina waktos anu sami anjeunna henteu hilap ngagorowok:
  - Anjeun moal bisa kabur peti mati!
  Jeung mojang bakal nyokot huntu nya jeung bulistir aranjeunna!
  Sareng si rambut beureum sapertos kitu... Buukna ngagelebug katebak angin siga spanduk proletar.
  Jeung sagalana sacara harfiah emanates tina amarah.
  Svetlana Salju Bodas dina gerak. Di dieu kuring motong loba tangkorak jeung turrets tank. Hiji prajurit anu bares huntu nya.
  Némbongkeun létah. Lajeng eta spits kaluar tina tabung - shooting handap planes. Lajeng anjeunna lolong:
  - Naha anjeun bakal maot!
  Jeung deui, jarum deadly ngapung ti suku bulistir nya, pencét tentara leumpang jeung pesawat.
  Oleg Rybachenko jumps na jumps.
  Hiji budak tataranjang suku ngaluarkeun sakumpulan jarum, knocks handap tank, sarta nyanyi:
  - Hayu urang kémping, buka rekening badag!
  Prajurit ngora dina pangalusna na.
  Anjeunna geus rada sababaraha taun heubeul, dulur on adventures kalawan Natasha jeung parusahaan, tapi Sigana mah budak leutik. Ngan pohara kuat sarta muscular.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Hayu kaulinan teu nurutkeun aturan - urang bakal megatkeun ngaliwatan fraera nu!
  Jeung deui, jarum deadly jeung smashing flew off suku bulistir-Na. Boh pesawat sareng tank.
  Sparkling kalawan bulistir, keuneung buleud, Margarita Korshunova nyanyi kalayan delight:
  - Henteu aya anu mustahil! Kuring yakin kabebasan bakal subuh!
  Budak awéwé éta deui ngalungkeun jarum anu maot ka Nazi sareng tank sareng pesawatna, terus:
  - Gelap bakal ngaleungit! Mawar mekar!
  Jeung pas soldadu nu throws kacang polong jeung toes bulistir nya, sarébu Nazi langsung flew up kana hawa. Sumuhun, tentara coklat, kakaisaran hellish ieu lebur katuhu saméméh panon urang.
  Natasha Korshunova dina perangna. Luncat kawas uluk salam. Ngabeledug musuh. Sareng seueur Nazi anu maot, sareng pesawat murag.
  Gadis maranéhanana jeung pedang, jeung séréal dina batubara, jeung tumbak. Jeung jarum.
  Dina waktos anu sami, éta ogé ngagorowok:
  - Kuring yakin meunangna bakal datang!
  Jeung kamulyaan Rusia bakal manggihan!
  toes bulistir maledog jarum anyar, punching lawan.
  Zoya Angelskaya dina gerakan liar. Narajang Nazi. Megatkeun kana buah leutik.
  Wanoja prajurit ngalungkeun jarum nganggo ramo-ramona. Éta ngarecah lawan, sareng tank sareng pesawat, sapertos ngagaur:
  kameunangan lengkep urang geus di leungeun!
  Sarta anjeunna mawa kaluar ngagiling liar jeung pedang, sweeping jauh tank. Ieu bener gadis kawas gadis!
  Tapi kobra Augustine terus nyerang. awéwé ieu ngimpina pikeun sakabéh nightmares.
  Sareng upami éta dipotong, éta hartosna bakal dipotong.
  Sanggeus éta, redhead bakal nyandak jeung nyanyi:
  - Kuring bakal muka sagala tangkorak! Abdi ngimpi hébat!
  Jeung ayeuna pedang nya dina aksi jeung motong daging jeung logam jeung duralumin pesawat.
  Svetlana Salju Bodas ogé nuluykeun karasa. Budak awéwé ieu teu aya rem. Pas aranjeunna rendang, jadi massa corpses ieu littered, sarta planes jeung tank ragrag.
  Terminator pirang ngagorowok:
  - Kumaha alus éta bakal! Kumaha saé éta - kuring terang éta!
  Sareng ayeuna kacang pembunuh ngalayang ti anjeunna.
  Nu ganteng tataranjang suku, budak Oleg otot deui saratus Nazi, mawa meteor, kawentar neukteuk off. Sarta anjeunna bakal nyokot bom jeung buang eta.
  Ukuran leutik, tapi maot ...
  Kumaha megatkeun kana buah leutik massa pesawat di langit.
  Budak terminator ngagorowok:
  - nonoman ribut tina mesin dahsyat!
  Margarita awéwé tataranjang suku bakal ngalakukeun ieu deui dina perangna.
  Sareng bakal ngirangan seueur pejuang coklat. Sarta anjeunna motong clearings badag diantara tank jeung planes.
  Budak awéwé nyereng:
  - Lambada mangrupikeun tarian urang di pasir!
  Sarta eta bakal pencét jeung vigor renewed.
  Natasha Korshunova malah leuwih ambek dina karasa. Ieu kumaha anjeunna thrashes Nazi. Henteu saé pisan pikeun aranjeunna nolak awéwé sapertos kitu.
  Natasha Korshunova nyandak éta sareng nyanyi:
  - Tajongan kuring buta suku!
  Ngajalankeun di tempat téh conciliatory umum!
  Jeung gadis soldadu burst kana lawan jeung cascade of blows misalna.
  Sarta anjeunna bakal maledog cakram jeung suku bulistir.
  Di dieu kuring lumpat gilinding. Massa kapala tentara coklat digulung deui, sareng tanki kaduruk, pesawat-pesawat kahuruan.
  Manehna teh kageulisan gelut. Anjeunna ngéléhkeun dirina sapertos armada coklat.
  Zoya Angelskaya on move, crushing dulur tanpa iwal. Jeung pedang nya kawas gunting maot.
  mojang téh ngan denok. Jeung suku bulistir nya buang jarum pisan bahya.
  Eleh lawan. Aranjeunna pierce tikoro maranéhanana sarta nyieun Coffins, nyieun tank jeung pesawat ngabeledug.
  Zoya Angelskaya nyandak éta, ngoyagkeun nipples beureum tina breasts pinuh na, sarta squeaked:
  - Upami teu aya cai dina keran ...
  Natasha Korshunova ngagorowok kalayan bungah:
  Jadi lepat anjeun!
  Jeung toes bulistir na anjeunna throws hal anu maéhan tuntas. Ieu sabenerna gadis katresna.
  Jeung tina suku bulistir nya, kumaha sabeulah bakal ngapung. Sareng anjeunna bakal nabrak seueur pejuang, motong menara tina tank.
  Tataranjang suku Augustine dina gerak. Swift tur unik dina kageulisanana.
  Naon bulu caang manehna boga. Siga spanduk proletar ngagelebug. Budak awéwé ieu mangrupikeun vixen nyata.
  Sareng anjeunna motong lawan - saolah-olah dilahirkeun ku pedang dina pananganana.
  Si beureum, bangsat! Kalayan anjeunna, anjeunna angkat ka perang kalayan lampu alami, tanpa cet.
  Augustine nyandak eta jeung hissed:
  - Bakal aya sirah banteng - para pejuang moal gélo!
  Sarta di dieu manehna deui ditumbuk loba pejuang.
  Budak terminator Oleg Rybachenko ngagerem:
  - Ngan naon nu peryogi! Ieu budak awéwé!
  Margarita Korshunova, ngalungkeun keris kalawan suku bulistir na, megatkeun turret tank, dikonfirmasi:
  - Budak awéwé gedé sareng keren!
  Augustine gampang satuju kana ieu:
  - Kami prajurit anu bakal ngegel saha!
  Jeung deui, kalawan toes bulistir, anjeunna bakal ngajalankeun deadly, knocking handap planes.
  Natasha Korshunova dina perangna teu inferior ka lawan-Na. Teu gadis, tapi nepi ka rengse ku dukun misalna dina seuneu. Sareng Nazi gaduh waktos susah: pesawat sareng tanki murag.
  Jeung squeals:
  - Naon langit biru!
  Augustine, ngaleupaskeun sabeulah kalawan suku bulistir nya, motong off turret tank, dikonfirmasi:
  - Kami henteu ngadukung perampokan!
  Svetlana Salju Bodas, motong musuh jeung némbak pesawat, chirped:
  - Nu bodo teu butuh peso....
  Zoya Angelskaya squeaked, ngalungkeun jarum jeung suku bulistir nya, knocked handap tank jeung pesawat jeung suku disamak:
  - Anjeun bakal ngabohong ka anjeunna tina tilu kotak!
  Natasha Korshunova, ngirangan Nazi, nambihan:
  - Jeung ngalakukeun kalawan anjeunna pikeun Penny a!
  Sareng para prajurit bakal nyandak sareng luncat. Aranjeunna jadi katurunan tur tiis. Sacara umum, aranjeunna gaduh seueur pikagumbiraeun.
  Oleg Rybachenko, ampir taranjang, ganteng, budak muscular dina kolor nyalira, Sigana pisan stylish dina perangna.
  Hiji mojang geulis, Margarita, ngalungkeun sapotong antimateri kalawan toes bulistir sarta nyanyi:
  - Niupna kuat, sareng lalaki éta gaduh minat ...
  Budak genius ngaluncurkeun sukuna siga baling-baling helikopter. Anjeunna neukteuk sababaraha ratus sirah ti Nazi jeung tank, squeaked:
  - Rada sportip!
  Jeung duanana - a budak jeung awéwé di openwork pinuh.
  Budak terminator Oleg, motong prajurit coklat, gurgled:
  - Sareng bakal aya kameunangan ageung pikeun urang!
  Margarita ngahuleng ngabales:
  - Urang maéhan dulur - kalawan suku bulistir!
  Budak awéwé éta mangrupikeun terminator anu aktip.
  Natasha Korshunova nyanyi dina karasa:
  - Dina perang suci!
  Sareng prajurit ngaluncurkeun disk-boomerang anu seukeut. Anjeunna flew dina busur, ditegor loba Nazi jeung munara tank.
  Zoya Angelskaya nambihan, neraskeun ngaleungitkeun:
  - Ieu bakal meunangna urang!
  Jeung jarum anyar flew tina suku bulistir nya. Sareng aranjeunna pencét seueur pejuang sareng pesawat.
  Gadis pirang nyarios:
  - Checkmate lawan!
  Jeung manéhna némbongkeun basa nya.
  Tataranjang suku jeung seuneu, Augustine, waving suku jeung ngalungkeun swastikas seukeut-edged, gurgled:
  - Bandéra Kaisar maju!
  Svetlana Salju Bodas, kalayan keuneung bulistir na ngalungkeun bal hiperplasma, gampang dikonfirmasi:
  - Maha Suci pikeun pahlawan anu murag!
  Jeung katresna ngagorowok di unison, crushing Nazi:
  - Teu aya anu bakal ngeureunkeun urang!
  Sareng ayeuna piringan ngalayang tina kaki bulistir para prajurit. Dagingna robek, menara tank sareng buntut pesawat dibongkar.
  Jeung lolong deui:
  - Teu aya anu tiasa ngéléhkeun urang!
  Natasha Korshunova ngapung kana hawa. Ngarobek lawan jeung manuk hering jangjangan, sarta ngaluarkeun:
  - Kami manéhna-srigala, tumis musuh!
  Jeung tina ramo bulistir nya, piringan pisan deadly bakal ngapung kaluar.
  Budak awéwé éta malah ngabengkokkeun dina ekstasi.
  Lajeng anjeunna murmurs:
  - Heels kami cinta seuneu!
  Sumuhun, katresna nu bener seksi.
  Oleg Rybachenko, budak lalaki gagah, otot calana pondok, ngagerendeng:
  - Oh, éta mimiti, penjaga anu nyabok kuring dina tanduk!
  Jeung kiceupan para prajurit. Aranjeunna seuri jeung bulistir huntu maranéhanana di respon.
  Natasha Korshunova neukteuk Nazi sarta squealed:
  - Teu aya kabagjaan di dunya urang tanpa perjuangan!
  Budak-terminator, kalayan bulistir, buleud, keuneung budak leutik, nyerah kana pulsar sareng ngancurkeun pasis, ngabantah:
  "Kadang gelut ogé henteu pikaresepeun!"
  Natasha Korshunova sapuk:
  - Upami anjeun henteu gaduh kakuatan, maka leres ...
  Tapi urang prajurit salawasna cageur!
  Budak awéwé éta ngalungkeun jarum ka musuh kalayan jempol kakina, niup sajumlah tank sareng kapal terbang, sareng nyanyi:
  - Prajurit salawasna séhat,
  Sareng siap pikeun prestasi!
  Sanggeus éta Svetlana Salju Bodas deui slashed di musuh, demolishing munara tank jeung buntut pesawat.
  Zoya Angelskaya nyaéta orok anu gancang pisan. Di dieu manehna dibuka sakabeh tong di Nazi. Sareng nyéépkeun sababaraha rébu tina hiji ledakan.
  Lajeng anjeunna squeaked:
  - Tong eureun, keuneung urang herang!
  Sareng awéwé éta aya dina alat tempur!
  Augustine dina perangna ogé henteu lemah. Ieu kumaha anjeunna thrashes Nazi. Saolah-olah tina rungkun rante numpuk.
  Jeung chopping handap lawan, manéhna sings:
  - Awas, éta bakal saé,
  Bakal aya pai dina usum gugur!
  Iblis bulu beureum bener bajak dina perang, kawas jack-in-the-box. Sareng kumaha tank-tanki kaduruk sareng pesawat-pesawat ngahuru.
  Sareng di dieu kumaha gelut awéwé tataranjang suku dina tunic, Margarita Korshunova. Jeung Nazi meunang eta ti dirina.
  Sareng upami anjeunna pencét, anjeunna pencét.
  cipratan getih ngalayang kaluar ti dinya.
  Natasha Korshunova nyarios kasar nalika cipratan logam ngalayang tina suku bulistirna, anu ngalebur tangkorak sareng menara tank:
  - Kamulyaan ka Rusia, pisan malah kamulyaan!
  Tank buru-buru maju...
  Divisi dina kaos beureum -
  Salam urang Rusia!
  Di dieu katresna nyandak Nazi. Ku kituna maranéhanana dipotong jeung abon. Teu prajurit, tapi bener panthers anu geus megatkeun ranté.
  Budak cool Oleg Rybachenko dina perang sareng nyerang Nazi. Anjeunna ngéléhkeun aranjeunna tanpa karunya, motong ngaliwatan tank, sarta squeals:
  Kami kawas banteng!
  Margarita Korshunova, crushing tentara coklat, sarta motong ngaliwatan tank jeung buntut pesawat, nyokot:
  - Kami kawas banteng!
  Natasha Korshunova nyandak eta jeung howled, motong handap pejuang coklat jeung tank:
  - Anjeun moal bisa bohong!
  Zoya Angelskaya ngancurkeun Nazi, nyentak:
  - Henteu, henteu ku leungeun!
  Sareng anjeunna, ogé, bakal nyandak sareng ngaleupaskeun tanda bintang kalayan suku bulistir sareng ngabéréskeun seueur pasis.
  Natasha Korshunova nyandak éta sarta ngantep éta kaluar, shock kilat tina nipple Scarlet sarta squeaked:
  - TV urang hurung!
  Sareng sakumpulan jarum pembunuh ngalayang tina suku bulistirna.
  Zoya Angelskaya, ogé tukang ngancurkeun Nazi sareng tank sareng pesawatna, nyentak:
  - Silaturahim urang téh monolith a!
  Jeung deui eta dialungkeun jadi teuas nu bunderan blur dina sagala arah. Ieu gadis - extermination murni lawan.
  Budak awéwé kalayan jari kaki bulistir bakal nyandak sareng ngaluncurkeun tilu boomerang. Sareng mayit tina ieu janten langkung seueur.
  Sanggeus éta, kageulisan bakal masihan kaluar:
  - Kami moal masihan musuh rahmat! Bakal aya mayit!
  Jeung deui hal deadly flies off tina keuneung bulistir.
  Augustine anu rambut beureum ogé sacara logis nyarios:
  - Ngan lain hiji mayit, tapi loba!
  Sanggeus éta, mojang nyandak eta jeung leumpang tataranjang suku ngaliwatan puddles getihan. Sareng anjeunna maéhan seueur Nazi.
  Jeung kumaha eta roars:
  - Rajapati masal!
  Tur ayeuna anjeunna bakal bangkrut sirah na kana jenderal Nazi. Megatkeun tangkorak-Na jeung méré kaluar:
  - Banzai! Anjeun bakal indit ka sawarga!
  Svetlana Salju Bodas ambek pisan dina serangan, utamana knocking handap tank, sarta pesawat ogé, manéhna squeaks:
  - Anjeun moal luput!
  Jeung belasan jarum ngapung tina ramo bulistir nya. Nalika anjeunna ngarecah sadayana, pesawat ambruk. Jeung pisan malah soldadu nyoba shred jeung maéhan.
  Budak berotot, embossed dina kolor Oleg Rybachenko, knocking handap gagak ku kacapi, squeaks:
  - Palu mulya!
  Sareng budak éta ogé ngalungkeun béntang anu tiis dina bentuk swastika kalayan suku bulistir na. Hibrida anu rumit.
  Jeung massa Nazi rubuh.
  Oleg Rybachenko ngagorowok:
  - Banzai!
  Jeung budak éta dina serangan liar deui. Henteu, kakuatan ngan saukur ngageter dina anjeunna, sareng gunung seuneuan ngagurgling!
  Margarita megah dina gerak. Éta bakal nyéépkeun beuteung sadayana.
  Budak awéwé bakal ngalungkeun lima puluh jarum sakaligus sareng sukuna. Sareng seueur jinis musuh anu tiwas, tanghi sareng pesawat tiwas.
  Sparkling kalawan heels bulistir nya, Margarita Korshunova nyanyi dina hal cheerfulness:
  - Hiji dua! Duka teu jadi masalah!
  Anjeun pernah kedah discouraged!
  Tetep luhur irung jeung buntut.
  Nyaho yén babaturan leres salawasna sareng anjeun!
  Ieu mangrupikeun perusahaan anu agrésif. Budak awéwé bakal ngagorowok sareng ngagorowok:
  - Présidén Naga bakal janten mayit!
  Natasha Korshunova - ngan sababaraha jenis terminator dina perangna. Jeung ngagerem gurgled :
  - Banzai! Kéngingkeun gancang! Jeung tungtung diktator!
  Jeung granat flew off suku bulistir nya. Sareng éta pencét Nazi sapertos paku . Sarta eta bakal ngancurkeun massa mastodons jeung jangjang, mesin infernal.
  Ieu prajurit! Ka sadaya prajurit - prajurit!
  Zoya Angelskaya ogé dina karasa. Sapertos bangsat ngamuk.
  Jeung manéhna nyokot eta jeung gurgled :
  - Bapa urang teh Dewa Bodas sorangan!
  Sarta anjeunna motong gilinding triple di Nazi!
  Sareng si rambut beureum, ngagurilap kalayan keuneung telanjang sareng puting ruby dina payudara Augustine, ngagorowok pikeun ngaréspon:
  - Sareng Gusti abdi hideung!
  Memang, redhead teh perwujudan pisan tina tipu daya jeung meanness. Pikeun musuh, tangtu. Jeung babaturan, manéhna téh Darling a.
  Jeung kumaha jeung toes bulistir manéhna baris nyokot jeung maledog. Sareng seueur tumpukan prajurit kakaisaran coklat, ogé tank sareng pesawat na.
  Si beureum ngagorowok:
  - Rusia jeung Allah hideung aya di tukangeun urang!
  Pejuang anu gaduh poténsi tempur anu luhur pisan. Henteu, dina kaayaan ieu langkung saé henteu campur tangan. Salaku munara tank anu torn off jeung jangjang pesawat pasis.
  Augustine, ngancurkeun lawan-lawanna, ngadesek:
  - Urang bakal ngancurkeun sadaya pengkhianat jadi bubuk!
  Jeung kiceupan ka para mitrana. Sumuhun, gadis fiery ieu teu persis hal anu bisa masihan karapihan. Iwal karapihan nyaeta deadly!
  Svetlana Salju Bodas, crushing musuh, ngaluarkeun:
  - Kami bakal nyapu anjeun dina antrian!
  Redhead Augustine dikonfirmasi:
  - Urang bakal maéhan dulur!
  Jeung tina bulistir nya, suku chiseled, hadir total annihilation flies deui! Sareng seueur tank sareng pesawat ngabeledug kana chip leutik sakaligus.
  Lajeng gadis, saolah-olah ti nipple Scarlet, panarajangan kilat.
  Ngirim kado maot kalayan heels bulistir na, Oleg Rybachenko nyanyi di respon:
  - Bakal aya banzai lengkep !
  Augustine, ngancurkeun Nazi kalawan leungeun-Na, chopping aranjeunna ku pedang, sarta ngalungkeun jarum jeung toes bulistir, ngancurkeun tank jeung pesawat sakaligus, ngaluarkeun:
  - Pondokna! Pondokna!
  Natasha Korshunova, ngancurkeun prajurit coklat, babarengan jeung tank jeung pesawat, squeaked:
  - Pondokna - banzai !
  Jeung hayu urang motong lawan jeung pait liar.
   Tataranjang suku , ganteng, budak pondok Oleg Rybachenko, chopping lawan, ngaluarkeun:
  - Gambit ieu sanés Cina,
  Sareng percanten ka kuring, debutna nyaéta Thailand!
  Jeung deui, piringan seukeut, motong logam flew tina suku bulistir budak urang. Anjeunna motong duanana turrets tina tank jeung buntut tina pesawat.
  Margarita, gadis pajoang logam-crushing, nyanyi kaluar prajurit ti kakaisaran coklat jeung armor tank, motong handap:
  - Sareng saha anu bakal urang mendakan dina perang,
  Sareng saha anu bakal urang mendakan dina perang ...
  Hayu urang henteu bercanda sareng éta -
  Hayu urang pisahkeun!
  Hayu urang pisahkeun!
  Aranjeunna damel saé sareng Nazi teras ...
  Di dieu Hitler jeung timnya murag dina tuur saméméh katresna jeung barudak.
  Natasha Korshunova mimitina kapaksa Nazi nomer hiji nyium suku bulistir nya.
  Lajeng Hitler jeung sakabéh rombongan na dicium dampal suku bulistir jeung heels katresna séjén ogé. Jeung maranéhna licked heels maranéhanana jeung basa maranéhanana. Jeung budak pirang pisan ganteng Oleg Rybachenko dicium ku suku bulistir gadis urang.
  Saatos pisan gumbira kalayan hinaan parasit jalu, Natashka maréntahkeun:
  - Ayeuna, samentawis urang henteu maéhan anjeun sadayana, tandatangan paréntah pikeun pasrah lengkep sareng saratna tina Reich Katilu ka Uni Soviét!
  Sadayana saé anu ditungtungan ogé. The Reich Katilu capitulated jeung Wehrmacht perkasa ieu disarmed. Hitler jeung timnya indit ka dungeons of Beria.
  Putusan éta gancang tapi adil. Dina 22 Juni 1959, Hitler digantung langsung di Lapangan Beureum!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"