Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΕΣΝΙΚΟΒΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Μια αθώα καταδικασμένη νεαρή γυναίκα, η Maria Kolesnikova, μεταφέρεται από μια ειδικά φυλασσόμενη φυλακή σε έναν υπέροχο μαγικό κόσμο. Εκεί, ο ίδιος ο ημίουργος Θεός, Sfero Katastrofov, τη στεφανώνει ως ερωμένη των ξωτικών. Έχοντας λάβει όμως το στέμμα, η άτυχη γυναίκα πρέπει να πολεμήσει γειτονικές αυτοκρατορίες, που κατοικούνται από τρολ, ορκ, καλικάντζαρους, ημίαιμα , βρικόλακες και άλλα παραμυθένια πλάσματα. Και φυσικά ο κύριος και πιο ύπουλος εχθρός είναι ο Koschey ο Αθάνατος.

  ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΕΣΝΙΚΟΒΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μια αθώα καταδικασμένη νεαρή γυναίκα, η Maria Kolesnikova, μεταφέρεται από μια ειδικά φυλασσόμενη φυλακή σε έναν υπέροχο μαγικό κόσμο. Εκεί, ο ίδιος ο ημίουργος Θεός, Sfero Katastrofov, τη στεφανώνει ως ερωμένη των ξωτικών. Έχοντας λάβει όμως το στέμμα, η άτυχη γυναίκα πρέπει να πολεμήσει γειτονικές αυτοκρατορίες, που κατοικούνται από τρολ, ορκ, καλικάντζαρους, ημίαιμα , βρικόλακες και άλλα παραμυθένια πλάσματα. Και φυσικά ο κύριος και πιο ύπουλος εχθρός είναι ο Koschey ο Αθάνατος. ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Οι ουρανοί ήταν χοντρά βαμμένοι με έντονα χρώματα και άστραφταν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Πάνω τους ήταν στοιβαγμένες ολόκληρες γιρλάντες από αστέρια που αστράφτουν σαν πολύτιμες πέτρες: σμαράγδια, ρουμπίνια, ζαφείρια, τοπάζες, διαμάντια, αστέρια.
  Ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δώδεκα ή δεκατριών ετών, πολύ όμορφο και μυώδες μόνο με σορτς, στριφογύριζε, πηδούσε και πετούσε πάλσαρ από τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Οι μύες του κυλούσαν κάτω από το χάλκινο δέρμα του σαν μπάλες υδραργύρου και τα μαλλιά του ήταν άσπρα σαν το χιόνι.
  Δίπλα του εμφανίστηκε ένα πολύ όμορφο κορίτσι με μπικίνι, με μαλλιά που άστραφταν σαν φλόγα από δάδα.
  Είπε χαμογελώντας:
  - Γεια σου Sfero Katastrofov! Τι δεν ξέρεις τι να κάνεις;
  Το αγόρι ημίουργος απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι εδώ σκέφτομαι, αν θα δημιουργήσω για μένα το επόμενο σύμπαν; Συμφωνώ - θα ήταν αστείο Emmanuelle!
  Η ημίουργος με μπικίνι παρατήρησε:
  - Κάθε νέο δημιουργημένο σύμπαν είναι ένα άλλο πρόβλημα! Σε αυτά, η δημιουργία έχει τόσα πολλά διαφορετικά είδη ταλαιπωρίας που πρέπει να ιδρώσεις πολύ για να είναι ευτυχισμένα τα ζωντανά όντα και να μην υποφέρουν. Και εδώ, φυσικά, πρέπει ακόμα να σκεφτείτε τα φυτά. Είναι και αυτοί ζωντανοί, και είναι δυσάρεστο να τρώγονται!
  Η Sphero θυμωμένη παρατήρησε:
  - Μην γυρνάς!
  Η Emmanuelle αναφώνησε:
  - Είθε το Υπερθεόπλασμα να είναι μαζί μας!
  Και το κορίτσι γύρισε στον αέρα, κουνώντας τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της. Και τότε το κάτω άκρο της έβγαλε τα οκτώ, και τα αστέρια όλου του γαλαξία φωτίστηκαν.
  Το αγόρι ημίουργος έγνεψε καταφατικά, με τους μύες του στον γυμνό, βαθύ τραβηγμένο κορμό του που έμοιαζε με Απόλλωνα. Και η πρέσα μπήκε σαν σοκολατάκια. Η φωνή του δημιουργού του σύμπαντος ήταν πολύ καθαρή:
  - Είναι υπέροχο, φυσικά. Αλλά ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι για όσους ζουν στον πλανήτη Γη;
  Η Εμμανουέλ είπε χαμογελώντας:
  - Κατ' αρχήν, αυτό είναι δυνατό! Ωστόσο, ξέρετε, δεν μπορούμε να εκδηλωθούμε ξεκάθαρα σε αυτόν τον πλανήτη. Οι άνθρωποι έχουν τον δικό τους τρόπο και πρέπει να τον ακολουθήσουν!
  Η Σφέρο έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό φυσικά είναι αλήθεια! Αλλά στα άτομα, μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια καλή πράξη!
  Το κορίτσι της θεάς έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ισχύει και αυτό! Με αυτό, φυσικά, δεν μπορείτε να διαφωνήσετε!
  Το αγόρι της απομίμησης σημείωσε:
  - Μια γενναία, θαρραλέα και ευγενής γυναίκα μαραζώνει στη φυλακή: η Μαρία Κολεσνίκοβα! Αρνήθηκε να φύγει από τη χώρα και ρίχτηκε στη φυλακή. Εκεί που την εκφοβίζουν και την βασανίζουν. Πρέπει να ληφθούν μέτρα για να σωθεί αυτός ο άξιος κρατούμενος από τα βάσανα!
  Η Emmanuelle επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Είναι σωστό! Και σίγουρα θα κάνουμε το ίδιο!
  Η Sphero παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Θα την απαγάγω από τη φυλακή, και θα της δώσουμε έναν θρόνο σε μια από τις αστρικές αυτοκρατορίες μας!
  Η κοπέλα απομίμηρος συμφώνησε:
  - Θα είναι πολύ σωστό και ενδιαφέρον!
  Το αγόρι ημίουργος άστραψε τις γυμνές της γόβες, τις οποίες είχε ακόμη σαν παιδί, και τραγούδησε:
  - Η δόξα να είναι μαζί μας για πάντα! Η Πατρίδα μας έχει μεγάλη δύναμη!
  Η Εμμανουέλ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Είναι δυνατόν να πούμε ότι οι Θεοί των Δημιούργιων έχουν Πατρίδα;
  Η Σφέρο έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά, μπορείς να το πεις αυτό! Η έννοια της Πατρίδας είναι μεταφορική!
  Μετά από αυτό, το αγόρι και το κορίτσι στάμπαραν ταυτόχρονα, με τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια τους, στον αέρα, προκαλώντας ολόκληρους καταρράκτες κεραυνών να ηχήσουν και είπαν από κοινού:
  - Ας είναι όπως τα λέμε! Ας γίνει το θέλημά μας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Η Μαρία στη φυλακή παρενοχλήθηκε από συνεχείς σωματικές έρευνες και εκφοβισμό. Ο Shmon ήταν ένα από αυτά τα βασανιστήρια . Την έβαλαν μπροστά σε πέντε άνδρες αξιωματικούς. Τότε εμφανίστηκαν δύο γυναίκες φρουροί. Φόρεσαν λεπτά, ελαστικά ιατρικά γάντια και έγδυσαν τη νεαρή γυναίκα και μετά άρχισαν να ψαχουλεύουν γύρω από το σώμα χωρίς ντροπή και συνείδηση.
  Και όχι μόνο αυτό, φυσικά. Η Μαρία ταΐστηκε πολύ λίγο: ένα μπολ σούπα με ελαφρώς αλατισμένο νερό και ένα φύλλο λάχανου που επέπλεε μέσα και ένα κομμάτι ψωμί. Μια νεαρή γυναίκα από μια τέτοια δίαιτα έχει χάσει πολύ βάρος: δέρμα και οστά. Επιπλέον, την χτύπησαν με λαστιχένια τρουκς στα γυμνά της τακούνια και την ανάγκασαν να αντλήσει μια αντλία, όπως μια σκλάβα στην αρχαία Ρώμη.
  Η Μαρία είχε παραιτηθεί άσχημα, και ήταν κυνηγημένη και εξαντλημένη. Την ανάγκασαν να κοιμάται χωρίς στρώμα πάνω σε γυμνές σανίδες και το βράδυ της έβαζαν ένα κολάρο στο λαιμό, σαν σκυλιά, και την αλυσόδεσαν στον τοίχο.
  Η νεαρή γυναίκα ήταν πολύ αηδιασμένη όταν την έβαλαν μπροστά στους άνδρες τα χέρια των φρουρών με λεπτά, λαστιχένια γάντια, και ταυτόχρονα οι άντρες κοίταξαν, γελούσαν και έκαναν χυδαία αστεία.
  Επιπλέον, έπρεπε να δουλέψω πολύ και το σώμα του κοριτσιού ήταν τρομερά άρρωστο και πονούσε.
  Και όχι μόνο, φυσικά, αυτό... Οι άντρες γκαρντ τσιμπούσαν συνεχώς τη Μαρία στο στήθος και στο στομάχι. Και χαστούκισε στον κώλο.
  Αλλά η Maria Kolesnikova δεν τα παράτησε και δεν ζήτησε έλεος.
  Ήταν αυθάδης με τους δεσμοφύλακες της και παρέμεινε απόρθητη και περήφανη.
  Και στο τέλος, γδύθηκε για άλλη μια φορά και κλείστηκε γυμνή σε ένα κελί τιμωρίας. Και εκεί οι τοίχοι σκεπάστηκαν με παγωνιά από το κρύο. Και η Μαρία Κολεσνίκοβα στάθηκε στο πάτωμα και ανακάτεψε τα γυμνά πόδια της, μπλε από το κρύο. Ήταν αδύνατη και κάθε κόκαλο φαινόταν στο σώμα της. Επιπλέον, της βρήκαν επιπλέον αλεύρι: της ξύρισαν τα μαλλιά. Και τώρα ήταν σχεδόν εντελώς φαλακρή, με ξανθά μαλλιά.
  Η νεαρή γυναίκα υπέφερε όπως η Zoya Kosmodemyanskaya. Το να ξαπλώνεις στο παγωμένο πάτωμα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία. Τότε εκείνη, γυμνή και χωρίς λίπος, σίγουρα θα μουδιάσει. Κι έτσι η Μαρία άγγιξε τα ξυπόλυτα πόδια της, υπέφερε, υπέφερε, αλλά κρατήθηκε.
  Ξαφνικά, μια δέσμη προβολέων έπεσε πάνω της στο απόλυτο σκοτάδι. Και φώτισε την δύστυχη, αποστεωμένη κρατούμενη της φυλακής, όπου την έστειλε ο μουστακαλής και φαλακρός δικτάτορας.
  Η Μαρία νόμιζε ότι είχε παραισθήσεις. Ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς εμφανίστηκε μπροστά της. Εκτός από σορτς, το ξανθό, πολύ όμορφο αγόρι δεν φορούσε τίποτα. Την ίδια στιγμή, ο γυμνός κορμός του αγοριού χτύπησε με το ατσάλινο ανάγλυφο των μυών και το υπέροχο σχέδιο των μυών.
  Αν και φαίνεται να είναι δώδεκα ή δεκατριών ετών.
  Το αγόρι άπλωσε το χέρι του και ρώτησε τη Μαίρη:
  - Υποφέρεις;
  Η νεαρή απάντησε χαμογελώντας:
  - Ακόμα περισσότερο!
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό, παιδικό, πολύ κομψό πόδι του στα παγωμένα πλακάκια του κελιού τιμωρίας και είπε:
  -Τώρα τελείωσαν τα βάσανά σου! Πιάσε το χέρι μου και ακολούθησέ με!
  Η Μαρία ρώτησε με τρεμάμενη φωνή:
  Είσαι άγγελος Κυρίου;
  Το αγόρι κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Οχι! Ειμαι θεος!
  Η νεαρή γυναίκα ρώτησε έκπληκτη:
  - Παντοδύναμος!;
  Η Σφέρο έγνεψε καταφατικά.
  - Σχεδόν Παντοδύναμος!
  Η Μαρία ρώτησε έκπληκτη:
  - Γιατί αφήνεις τους ανθρώπους να υποφέρουν;
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Γιατί δεν δημιούργησα τη Γη σου. Μπορώ μόνο να σε πάρω στο σύμπαν μου. Και εκεί θα είσαι η βασίλισσα μου!
  Η νεαρή γυναίκα ρώτησε αναστενάζοντας:
  - Κι αν αρνηθώ;
  Ο Σφέρο απάντησε χαμογελώντας:
  Δεν υπάρχει λόγος να αρνηθείς. Όταν αποδειχθεί ότι έχετε εξαφανιστεί από το κελί της τιμωρίας χωρίς ίχνος, τότε οι δεσμοφύλακες σας, που εκεί πολύ και σας κορόιδευαν με πείσμα, θα σας χτυπήσουν πραγματικά δυνατά. Αξίζει τον κόπο να αποδεχτείς την προσφορά μου!
  Η Μαρία έγνεψε καταφατικά.
  - Μάλλον έχεις δίκιο! Θα ήμουν εντελώς ανόητος αν έχανα αυτή την ευκαιρία για εκδίκηση.
  Ο Sfero έσφιξε σφιχτά το χέρι της Maria Kolesnikova και είπε χαμογελώντας:
  "Τώρα ακολούθησέ με!"
  Και πρώτα πάτησαν τα γυμνά, μυώδη πόδια του αιώνιου αγοριού, και μετά τα λεπτά, μελανιασμένα πόδια μιας νεαρής γυναίκας, μπλε από το κρύο.
  Και μετά από μια στιγμή, η Μαρία ένιωσε μια απίστευτη ελαφρότητα στον εαυτό της και το παγωμένο κρύο του κελιού τιμωρίας αντικαταστάθηκε από μια ευχάριστη ζεστασιά.
  Αυτή, μαζί με τον απείρως νεαρό Θεό-Δημιουργό, όρμησαν σε ένα ρεύμα ενέργειας.
  Η Μαρία ήταν πολύ καλή και ευδιάθετη. Μπόρεσε να κάνει αυτό που φαινόταν αδύνατο - να φύγει από τα τείχη της φυλακής! Και τώρα, περπατούσε σε έναν νέο κόσμο με τα γυμνά πόδια της, τόσο συχνά χτυπημένη με λαστιχένια μπαστούνια.
  Και έτσι τελείωσε το παραμύθι. Και η νεαρή γυναίκα βρέθηκε σε ένα ζεστό, καταπράσινο χαλί ενός πολύ πολυτελούς και υπέροχου παλατιού, που αστράφτει με χρυσό, διαμάντια και άλλα κοσμήματα.
  Η Μαίρη ήταν μπροστά σε έναν μεγάλο καθρέφτη. Οι υπηρέτριες πέταξαν από πάνω της ένα διάφανο πέπλο. Κάλυψε το λεπτό, μελανιασμένο και μελανιασμένο κορμί μιας νεαρής γυναίκας, εξαντλημένης από τη φυλάκιση.
  Η Sphero είπε:
  - Σου έφερα μια νέα βασίλισσα από την κόλαση!
  Τα κορίτσια ήταν πολύ όμορφα, με νεανικά, σχεδόν παιδικά πρόσωπα. Οι φιγούρες είναι λεπτές και μυώδεις. Και τα ρούχα είναι μόνο σειρές από κοσμήματα, που μόλις και μετά βίας καλύπτουν γεμάτο στήθος και γοφούς, καθώς και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τα ξωτικά διέφεραν από τους πολύ όμορφους ανθρώπους μόνο στα αυτιά τους σε σχήμα λύγκα και στις άψογες μορφές, με τη μοναδική χάρη αυτής της υπέροχα όμορφης φυλής.
  Σε σύγκριση με αυτούς, η Μαρία φαινόταν τόσο αποστεωμένη, εξαντλημένη, με τα πλευρά να προεξέχουν όπως αυτά ενός κρατούμενου στρατοπέδου συγκέντρωσης και το στήθος της είχε ξεφλουδίσει εντελώς. Το σώμα μιας νεαρής γυναίκας είναι απολιπασμένο, τα χέρια και τα πόδια της έχουν γίνει λεπτά, όπως ο λαιμός της. Και μώλωπες, ίχνη ξυλοδαρμού, ακόμα και εγκαύματα από τσιγάρο που έσβησαν, στο σώμα της.
  Και το κεφάλι της, ξυρισμένο φαλακρό, με εξογκώματα και εκδορές, που κάνει τη Μαρία να φαίνεται ακόμα πιο τρομερή.
  Η Σφέρο έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Ναι, μοιάζεις με αιχμάλωτο του Άουσβιτς! Αλλά μην φοβάστε! Τα ξωτικά έχουν ένα μαγικό φίλτρο που θα γιατρέψει τις πληγές σας και θα σας κάνει μια νέα, τέλεια όμορφη γυναίκα!
  Η Μαίρη είπε χαμογελώντας:
  - Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου;
  Το αγόρι της ημίουργης απάντησε με σιγουριά:
  - Γιατί και τα ξωτικά πρέπει να δουλεύουν! Και ασχολούνται με τη θεραπεία, μεγάλοι δάσκαλοι!
  Τα ξωτικά τραγούδησαν σε χορωδία:
  Μπορούμε να θεραπεύσουμε ασθένειες
  Περιποιηθείτε, χαριτολογώντας, πιστέψτε με, τυχόν πληγές ...
  Εξετάσεις, παραδίδοντας μόνο πέντε,
  Για χάρη της μεγάλης δόξας των ξωτικών!
  Και η Μαρία οδηγήθηκε στο διάδρομο, στο διπλανό δωμάτιο. Η νεαρή γυναίκα περπάτησε στα χαλιά και ένιωσε ένα ευχάριστο γαργάλημα. Διασκέδασε και αυτή πολύ.
  Και εδώ ήταν σε μια πισίνα γεμάτη με μυρωδάτο νερό. Εκεί φόρτωσαν τη φυλακισμένη.
  Αρκετά ξωτικά άρχισαν να το αλείφουν με κάτι λιπαρό και με πολύ έντονη και ξινή μυρωδιά.
  Η Μαρία γουργούρισε από ευχαρίστηση. Ναι, ήταν εξαιρετικά δροσερό.
  Τα σημάδια, οι μελανιές, τα κοψίματα, τα εγκαύματα της, άρχισαν να επουλώνονται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας. Και το δέρμα άρχισε να φαίνεται νεότερο.
  Η Μαρία τραγούδησε ακόμη και ενθουσιασμένη.
  Ήταν ένα ήσυχο, σεμνό κορίτσι,
  Ονειρευόμουν να έχω δικό μου σπίτι!
  Έτσι το γέλιο των παιδιών έτρεχε ηχηρό,
  Έτσι που η αρκούδα ήταν ήμερη στο δάσος!
  
  Ήθελα ένα ήσυχο ώριμο χωράφι,
  Χνούδι από χρυσά στάχυα!
  Για να μην ξέρετε για πάντα την αναταραχή,
  Και ότι δεν υπήρχαν εχθροί!
  
  Αλλά εδώ έρχεται η επιδρομή των Τατάρων,
  Και ο κρότος των σφυρηλατητών οπλών!
  Λοιπόν, πού είσαι ένα σύνταγμα μαχητών ουσάρων;
  Τι φημίζεται για τις βρισιές του;
  
  Πού είναι οι ιππότες, είστε γίγαντες,
  Γιατί όμως δεν υπάρχει προστασία;
  Εδώ είναι η μοναδική μας πατρίδα.
  Καυτό καυτό, κολασμένο φως!
  
  Με οδηγούν στο ζυγό ξυπόλητο,
  Με κώνους, κλαδιά και στέπες!
  Και κόβουν τις πλάτες τους με ένα μαστίγιο,
  Πόσο δύσκολο είναι να γκρινιάζεις με αλυσίδες!
  
  Ο εχθρός έπληξε το λαιμό του κοριτσιού,
  Έστριψε και θέλει να στραγγαλίσει!
  Εδώ στο βασίλειο του κακού σουλτάνου,
  Ξεκίνησα το παιχνίδι ψησίματος!
  
  Στην αρχή υπέφερα στο χωράφι,
  Τις τσάντες τις φόρεσε το τσούξιμο!
  Αλλά άνθισε από ομορφιά,
  Άλλωστε ο Θεός είναι γενναιόδωρος κυβερνήτης!
  
  Εδώ άρεσε στον Δάσκαλο.
  Με έστειλαν στο σεράλι!
  Εκεί ένιωσα αντρική δύναμη,
  Άρχισα να ευχαριστώ όλα τα σκουπίδια!
  
  Να ξέρεις τέτοια ταπείνωση
  Ανταλλάξτε το πιο γλυκό σώμα!
  Είναι καλύτερα να υπομείνεις τη στέρηση,
  Για να μην βρίζει η ίδια μου η μάνα!
  
  Τι περιμένει στο τέλος του δρόμου, δεν ξέρω
  Τρομάζει τα γηρατειά και τον δήμιο!
  Αλλά δεν υπάρχει θέση για τον άσωτο στον παράδεισο,
  Μένει μόνο - πικρά κλάμα!
  Η Μαρία τραγούδησε πολύ καλά. Είναι επαγγελματίας μουσικός που έχει ασχοληθεί με την πολιτική. Και φυσικά την στήριξαν τα ξωτικά. Και όλοι είχαν τέτοιες φωνές όταν τραγουδούσαν μαζί.
  Στη συνέχεια η Μαρία ξεπλύθηκε με ένα ειδικό μαγικό φίλτρο. Και της έδωσαν να φάει πολύ γλυκό και νόστιμο χυλό με μέλι και συμπυκνωμένο γάλα. Μετά μου έδωσαν να πιω χυμό από άγνωστα φρούτα.
  Μετά από αυτό, η Μαρία ένιωσε ένα απίστευτο βάρος μέσα της και αποκοιμήθηκε ακριβώς στον καναπέ.
  Τα ξωτικά τη σκέπασαν με μια ζεστή κουβέρτα. Και ο κρατούμενος συνείδησης το πήρε και βυθίστηκε σε υπέροχα οράματα.
  Και αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ.
  Η Μαρία σε ένα όνειρο μετατράπηκε σε ένα πολύ νέο κορίτσι, σχεδόν κορίτσι.
  Περπάτησε στο γρασίδι, που είχε μοβ χρώμα. Τα πόδια του κοριτσιού ήταν γυμνά, αλλά πολύ χαριτωμένα σε σχήμα. Και το γρασίδι προκάλεσε μια ευχάριστη αίσθηση στα γυμνά πέλματα της ομορφιάς.
  Η Μαρία μάλιστα τραγούδησε:
  Αν είναι μακρύ στο μονοπάτι, αν είναι μακρύ στο μονοπάτι,
  Πήδα και τρέξε...
  Αυτό μάλλον, μάλλον...
  Είναι δυνατό, είναι δυνατό, είναι δυνατό
  Αυτό φυσικά. Αυτό φυσικά...
  Μπορείτε να πάτε στην Αφρική!
  Όχι όμως στόμα κροκόδειλου!
  Και ω, στην Αφρική υπάρχουν βουνά, τόσο ύψος,
  Και ω, στην Αφρική, τα ποτάμια είναι τόσο πλατιά...
  Αχ, κροκόδειλοι ιπποπόταμοι,
  Αχ, σπερματοφάλαινες,
  Α, και ο πράσινος παπαγάλος!
  Α, και ο πράσινος παπαγάλος!
  Το κορίτσι τραγούδησε κάτι παρόμοιο και κοίταξε πίσω. Υπήρχε πραγματικά μια αφρικανική ζούγκλα τριγύρω. Και είναι πανέμορφα τριγύρω. Τα λουλούδια είναι μεγάλα και λαμπερά, ο αέρας γεμίζει με τα αρώματά τους. Και γενικά όλα είναι υπέροχα όμορφα. Εδώ είναι οι πίθηκοι που πηδούν μέσα από τα δέντρα. Και οι ουρές τους είναι μακριές και πολύ ανθεκτικές.
  Οι μπανάνες επίσης μεγαλώνουν. Επιπλέον, είναι πολύ μεγαλύτερα, αυτά που πωλούνται συνήθως στα καταστήματα.
  Η Μαρία άρχισε πάλι να τραγουδά με ενθουσιασμό.
  Είμαστε στη ζούγκλα στη χώρα των άγριων πιθήκων,
  Όπου οι μπανάνες είναι πράσινες, υπάρχουν σωροί κανίβαλων!
  Έπρεπε να διασχίσουμε τον ωκεανό
  Με τέτοια λαμπερή ενέργεια!
  
  Η Ρωσία μας διέταξε να πάμε -
  Φτάσε εκεί που ο ισημερινός είναι χαντάκι!
  Λοιπόν, τι είναι ένας Θεός και όχι ένας,
  Και έτσι δεν έχουμε ούτε μία χειροβομβίδα!
  
  Έστειλαν νέους πρωτοπόρους στη μάχη,
  Είπαν ότι ήταν απλώς μια πρακτική άσκηση!
  Έτσι που όλοι ήταν ένα τολμηρό αγόρι,
  Ενεργειακοί πύραυλοι μεγάλη ώθηση!
  
  Πυροβολώ με ένα πολυβόλο ακριβώς στο στόχο -
  Εδώ κούρεψε τους μαχητές με χακί χρωματισμό!
  Δεν θα μπορέσουν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας,
  Πίνδος και άλλοι νταήδες!
  
  Μια τέτοια εξαγριωμένη διαταγή της Πατρίδας -
  Μάθε να πολεμάς σαν άγριο λιοντάρι, αγόρι!
  Κι αν ο κόκκινος αρχηγός έδινε την εντολή,
  Μην είσαι αξιολύπητος κλόουν!
  
  Εδώ είναι ένα μανίκι που έκαψε δυνατά το μάγουλό του,
  Δεν έχει ακόμα σκληρές τρίχες!
  Αλλά υπηρετώ την Πατρίδα, πιστέψτε με για πολύ καιρό,
  Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε ότι θαμπώνει τους εφήβους!
  
  Το δικό μας επιστρώθηκε από τη φυλή Mau -mam,
  Δεν έχουν δόρατα, αλλά χειροβομβίδες!
  Σε απάντηση θα χτυπήσουμε με ατσάλι,
  Ρώσοι πιλότοι θα βοηθήσουν από τον ουρανό!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής είναι από μια φάτνη,
  Το μωρό πιάνει το όπλο!
  Και νικήστε τον στρατό των εισβολέων,
  Ποιήματα που τραγούδησε ο βάρδος για τα κατορθώματα!
  Η Μαρία τραγούδησε και γέλασε. Για ποιους εισβολείς μιλάμε; Φαίνεται ότι η ίδια η Ρωσία προσπαθεί τώρα να καταλάβει την Ουκρανία και ο πόλεμος βρίσκεται ήδη στον δεύτερο χρόνο του. Ίσως από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο να είναι ο μεγαλύτερος ως προς τον αριθμό των δυνάμεων που εμπλέκονται σε αυτόν, ίσως αν τραβήξει να γίνει ο πιο αιματηρός.
  Η Μαρία αναστέναξε βαριά και τραγούδησε, θυμούμενη τι κόσμο είχε μόλις αφήσει:
  Πατρίδα μου, ένα πενιχρό ποσό,
  Πατρίδα μου, τρελάθηκες!
  Και η διάθεση έγινε αμέσως μικρή. Επιπλέον, η Αφρική δεν είναι η πατρίδα της. Και φυσικά, δεν μου αρέσει πολύ όταν είσαι με ένα μπικίνι και περπατάς ξυπόλητος σαν άγριος. Και κάπου συμβαίνουν σπουδαία πράγματα.
  Η Μαρία τραγούδησε και πάλι με ενθουσιασμό, εξάλλου, από ανδρικό όνομα, το ειδύλλιο του μεγάλου Λευκορώσου ποιητή και βάρδου Oleg Rybachenko:
   Ο ήχος μιας υπέροχης λύρας, αντηχεί,
  Τραγουδάω, τολμώ, δεν σιωπώ!
  Η μαχητική γροθιά δεν είναι φτιαγμένη από κερί,
  Προσπαθούμε για το φως - το μονοπάτι προς τη δέσμη!
  
  Ο Θεός βασανίζει τους ανθρώπους με ασθένειες -
  Φωτιά από την κόλαση έκαψε τους αμαρτωλούς!
  Θέλω ο Παντοδύναμος να γίνει φίλος,
  Για να μην είναι τόσο δύσκολο!
  
  Ο Χριστός θα έρθει, φυσικά, σύντομα,
  Φύγε τότε, πιστεύεις τη θλίψη;
  Μην στραβίζεις τελικά, θυμώνεις από το βλέμμα,
  Αμαρτία, ελευθερία, πολύ συγγνώμη!
  
  Δεν θέλω να περπατήσω στη γραμμή -
  Δεν θέλω να είμαι αναμάρτητος!
  Καλύτερες δύσκολες πράξεις
  Από μια κλωστή χωρίς ημιδιαφανή πλήξη!
  
  Είπε ότι δεν θα γίνει πόλεμος στον παράδεισο,
  Και η αμαρτία θα εξαφανιστεί, κακό για όλους!
  Τι είναι το πεπρωμένο;
  Ανυπομονούμε για νέες αλλαγές!
  
  Να ζεις για πάντα - να το ξέρεις αυτό πολύ καλά,
  Αλλά το να ζεις χωρίς αμαρτία σημαίνει βλάστηση!
  Ο ιππότης θα αγαπήσει τον πόλεμο με πάθος,
  Μετά από όλα, σε μια εκστρατεία για μάχη στρατού!
  
  Πατρίδα, πατρίδα στρατιώτη,
  Του δίνει ένα πυρσό - πορεία!
  Εκδίκηση για τα ακάθαρτα τέρατα,
  Θα τους δώσεις πολεμιστή στα δόντια!
  
  Ας τελειώσουμε τη μάχη με ένα γενναιόδωρο γλέντι,
  Ας πιούμε ένα σνακ, ένα ποτό - ας χορέψουμε!
  Τελικά, οι ιππότες μας είναι αθάνατοι,
  Και η λέξη δεν χτυπάει το φρύδι, αλλά το μάτι!
  
  Ωστόσο, τι να κάνετε σε έναν ειρηνικό κόσμο;
  Μπορείτε να χτίσετε ένα παλάτι εκεί!
  Και αφιέρωσε τη λειτουργία στη λύρα,
  Έχοντας λάβει ένα δάφνινο στέμμα!
  
  Αλλά υπάρχουν και άλλοι κόσμοι - ξέρετε
  Εκεί που μεγαλώνουν και οι πολεμιστές!
  Το αγόρι σχεδιάζει μια δεξαμενή στο γραφείο,
  Κι αν έρθουν οι εξωγήινοι σε εμάς;
  
  Μην το παίρνετε χαλαρά
  Δυναμώστε τους μυς σας, κρατήστε το μυαλό σας δυνατό!
  Εμείς οι Ρώσοι ξέρουμε να πολεμάμε,
  Όταν ο αρχάγγελος αποκοιμήθηκε ξαφνικά!
  Η Μαρία σφύριξε και κούμπωσε θυμωμένη το γυμνό, κοριτσίστικο, λαξευμένο πόδι της και παρατήρησε:
  - Ναι, οι Ρώσοι ξέρουν να πολεμούν, αλλά με ποιον; Ο πόλεμος με τα αδέρφια, και το μονοπάτι του Κάιν - αυτό είναι φυσικά κρίμα! Και αυτό δεν πρέπει να είναι!
  Το κορίτσι το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της συνέτριψε ένα παξιμάδι που βρισκόταν στο γρασίδι και μετά το πέταξε στο κόκκινο στόμα της γεμάτο λευκά δόντια. Αυτή ροκάνισε και βρυχήθηκε:
  - Ανάθεμα ο δράκος της βροχής!
  Και γελώντας ξανά άρχισε να τραγουδά το διάσημο τραγούδι για την αδελφική φιλία των λαών, που ερμήνευσε ο Lev Leshchenko:
  Όλοι διδάσκαμε στο σχολείο και θυμόμαστε από καρδιάς
  εκείνα τα παλιά μαθήματα για τη Ρωσία του Κιέβου Και οι Ορθόδοξοι ξέρουν ποιον δεν ρωτάτε Ποια ήταν η βάπτιση του Ρους στο Khreshchatyk .
  
  Γάμα, Σλάβοι! Σκατά, Σλάβοι, Μοσχοβίτες και Κιέβοι Να μοιραστούμε την πατρίδα μας μαζί σας Μπορείτε να δείξετε ένα κανόνι στη γυναίκα σας Khokhlushka
  
  ; μαζί, και τα τριακόσια χρόνια κιόλας Και η ζυμαρική σας με κεράσια μου αρέσει πολύ
  
  G * d, Σλάβοι! Σκατά, Σλάβοι
  !
  Θα προτιμούσα να την αγαπώ...
  
  Εσύ κι εγώ πάντα τσακίζαμε τον άπιστο μαζί Και σε αυτό οδηγηθήκαμε από έναν κοινό αταμάν. Τότε ήμασταν ελαφρώς άτυχοι με τους αταμάν, αλλά είμαστε έξυπνοι εχθροί για να κακοποιήσουμε τους
  
  Σλάβους! Σκατά
  , Σλάβοι
  !
  Και η Μαίρη έκλαψε. Ναι, κάποτε οι λαοί της ΕΣΣΔ ήταν φίλοι και τώρα έχει αρχίσει ένας μεγάλος πόλεμος. Και δεν έχει τέλος αυτός ο πόλεμος.
  Εδώ το λιοντάρι βγήκε να συναντήσει το κορίτσι. Μεγάλο αφρικανικό θηρίο.
  Η Μαρία τον είδε την τελευταία στιγμή και κόντεψε να τρακάρει πάνω του. Μετά βίας πρόλαβε να σταματήσει και πάγωσε. Άκουσε ότι αν δεν συσπαστείτε, το θηρίο μπορεί να μην επιτεθεί.
  Ο Λίο την κοίταξε και ξαφνικά ρώτησε με ανθρώπινη φωνή:
  - Είσαι η ίδια Μαρία που έγινε η βασίλισσα των ξωτικών;
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Μπορείς να πεις ότι! Κι ας μην έχω στεφθεί επίσημα ακόμα!
  Το λιοντάρι τίναξε τη χαίτη του. Και το χαμόγελό του ήταν αρκετά ανθρώπινο και τα δόντια του ήταν κοφτερά και μεγάλα. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κακός. Το θηρίο κούνησε την ουρά του και ρώτησε:
  - Σου αρέσουν οι γρίφοι;
  Η Μαίρη απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι, φυσικά και μου αρέσει! Στο κελί της φυλακής για εμάς τις φυλακισμένες - αυτή ήταν η μόνη διασκέδαση!
  Το λιοντάρι βρυχήθηκε:
  - Ποιος δεν είναι φίλος με το κεφάλι, αλλά φαίνεται τόσο κουλ!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Στη χώρα μας, η πιο προφανής απάντηση: κατσαρόλας και φαλακρός δικτάτορας! Αλλά στον κόσμο σας είναι δυνατές, νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές!
  Το πανίσχυρο θηρίο έγνεψε καταφατικά και η χρυσή χαίτη του κινήθηκε:
  - Ναί! Αυτό νόμιζα ότι θα έλεγες. Αν και εννοείται, μοχθηρός κόκορας. Και ιδού το δεύτερο ερώτημα: τι φοβάται ο πιο θαρραλέος και ο τελευταίος δειλός δεν φυσάει ούτε στο μουστάκι του!
  Η Μαίρη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν, ξέρω την απάντηση σε αυτό - συνείδηση! Ακόμα και ο πιο θαρραλέος άνθρωπος τη φοβάται και ο τελευταίος δειλός απλά δεν την έχει!
  Ο Leo επιβεβαίωσε:
  - Και αυτό είναι αλήθεια! Και σας προτείνω να κάνετε μάθημα ξιφασκίας!
  Ένα μυώδες, ξωτικό κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά στη Μαρία, έβαλε τα γυμνά, πολύ χαριτωμένα πόδια της στο γρασίδι. Και στα χέρια της κρατούσε ένα σπαθί από γυαλιστερό μέταλλο, και η λαβή του ήταν καρφωμένη με διαμάντια, ρουμπίνια και σμαράγδια.
  Υποκλίθηκε στη Μαρία και ρώτησε:
  - Ετοιμος να παλέψει?
  Το κορίτσι από έναν άλλο κόσμο απάντησε χαμογελώντας:
  "Δεν έχω ξαναπολεμήσει με σπαθιά!"
  Το ξωτικό ρώτησε έκπληκτος:
  - Ετσι? Από ποιο κόσμο είσαι;
  Η Μαίρη απάντησε με λύπη:
  - Γη! Έτος 2023 από τη γέννηση του Χριστού!
  Το ξωτικό χαμογέλασε και παρατήρησε ευρύτερα:
  - Ναι, ξέρω τον πλανήτη σου! Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε έναν άτυχο άνθρωπο σταυρωμένο στον σταυρό από τον Θεό και κρατάτε ακόμη και το ημερολόγιό σας από τη γέννησή του;
  Η κοπέλα ήθελε να απαντήσει, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε στα χέρια της ένα ξίφος, επίσης πολύ πολυτελές με πολύτιμους λίθους. Η Μαρία έκανε έναν κύκλο με τη λεπίδα της και παρατήρησε:
  - Βλέπω ένα καλό όπλο! Και παραδόξως, είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα φτερό!
  Το ξωτικό έγνεψε καταφατικά:
  - Ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό! Μπορούμε να το κάνουμε πολύ καλά! Τα μυστικά των μεγάλων ανθρώπων των ξωτικών!
  Η Μαρία μάζεψε ένα κομμάτι από το γρασίδι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το πέταξε στο μυώδες κορίτσι. Το έκοψε εύκολα σε τέσσερα μέρη εν πτήσει και ούρλιαξε:
  - Μπορείς να το κάνεις αυτό?
  Η Μαίρη απάντησε χαμογελώντας:
  - Παλιά δεν μπορούσα να πετάω αντικείμενα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου και να σπάω καρύδια. Και τώρα είναι υπέροχο και υπέροχο για μένα, χωρίς προβλήματα. Ετσι...
  Το ξωτικό γέλασε και απάντησε:
  - Είσαι η βασίλισσα μας! Τώρα είσαι δυνατός και γρήγορος όπως εμείς και μπορείς να συνθλίψεις τα καρύδια με τα δάχτυλα των ποδιών σου. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Χρειάζεσαι και τεχνολογία.
  Η Μαρία τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Η ανθρωπότητα έχει τεχνολογία σιδήρου.
  Σίγουρα χρειάζεται και πολύ εξυπηρετικό...
  Λοιπόν, είναι πιο ευχάριστο για μένα - λαϊκά θαύματα,
  Τραπεζομάντηλο - αυτοσυναρμολογούμενα παπούτσια υψηλής ταχύτητας!
  Το ξωτικό κούνησε το δάχτυλό του και κελαηδούσε:
  Η μαγεία δεν είναι κακή - τι να πω,
  Πρέπει όμως να βράσουμε και τις μπάλες...
  Μπάλες, μπάλες, μπάλες για να μαγειρέψετε!
  Μπάλες, μπάλες, μπάλες για να μαγειρέψετε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η Μαρία ξύπνησε. Ποτέ δεν είχε νιώσει τόσο χαρούμενη και φρέσκια όσο μετά από αυτό το όνειρο. Τα ξωτικά, που πατούσαν σιωπηλά με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους, της έφεραν έναν καθρέφτη πλαισιωμένο με πετράδια και σπάνια κοσμήματα.
  Η Μαρία κοίταξε ξανά τον εαυτό της και δεν αναγνώρισε. Την κοίταζε μια νεαρή κοπέλα όχι μεγαλύτερη των είκοσι ετών, πολύ μυώδης και ασυνήθιστα όμορφη. Τα μαλλιά της κατσαρώθηκαν ελαφρά και άστραψαν σαν φύλλο χρυσού.
  Το δέρμα έγινε μαυρισμένο, μπρούτζινο. Και οι μύες του κοριτσιού είναι σαν χυτό, ατσάλι, με βαθύ σχέδιο.
  Και η ίδια είναι τόσο δυνατή, και τόσο σαγηνευτική και τρομερή ταυτόχρονα, που είναι αδύνατο να ειπωθεί σε ένα παραμύθι ή να περιγραφεί με στυλό. Μια πραγματική Θεά, σαν έργο λαμπρών γλυπτών από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας.
  Η Μαρία έκανε έναν δικέφαλο και είδε τι είδους μύες είχε τώρα - μόνο ατσάλινο σύρμα. Και σφύριξε:
  - Ουάου! Τι έχω γίνει!
  Τα ξωτικά ρώτησαν με χαμόγελα:
  - Σου αρέσει!
  Η Μαρία απάντησε με ειλικρινή χαρά:
  - Πολύ!
  Οι καλλονές αυτού του λαμπερού αγώνα έγραψαν στο Twitter:
  - Είσαι τελειότητα
  Είσαι τελειότητα
  Από χαμόγελο σε χειρονομία
  Πάνω από όλα έπαινος!
  Η Μαρία έκλεισε το μάτι στα κορίτσια και απάντησε με σιγουριά:
  - Πρέπει να είσαι όσο πιο μετριοπαθής γίνεται! Και μη ρωτάς!
  Πολλά άλλα ξωτικά μπήκαν στην αίθουσα. Και οι όμορφες κοπέλες άρχισαν να τρίβουν με θυμίαμα και λάδι το μυώδες και δυνατό πλέον κορμί του πρώην κρατούμενου.
  Η Μαρία ήταν κυριολεκτικά ενθουσιασμένη από ευχαρίστηση. Το σώμα της έκανε δυναμικό μασάζ.
  Έχοντας γίνει κορίτσι, ο πρώην κρατούμενος ρώτησε:
  - Ίσως, ίσως να με τσακίσουν οι άντρες!
  Η υπηρέτρια έγνεψε καταφατικά.
  Τέσσερις πανέμορφοι, μυώδεις νέοι άνδρες μόνο με σορτς και σανδάλια μπήκαν στην αίθουσα. Ήταν πολύ όμορφα, αλλά πολύ μικρά, δεν έμοιαζαν πάνω από δεκαέξι χρονών και στα πρόσωπά τους, όμορφα σαν κορίτσια, δεν υπήρχε ούτε μια τρίχα.
  Η Μαρία ρώτησε έκπληκτη:
  - Γιατί δεν έχεις μεγάλους άντρες;
  Η υπηρέτρια απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Όλα τα αρσενικά ξωτικά μοιάζουν με άγονα, ανθρώπινα έφηβα, όχι γερασμένα, με καθαρό, λείο δέρμα, σαν παιδικό. Αυτή είναι η ράτσα μας - για πάντα νέα, όμορφη και χαρούμενη!
  Η Μαρία χαμογέλασε και παρατήρησε:
  Από τη μια, αυτό είναι καλό! Αλλά από την άλλη, ο νεαρός δεν θα με τρυπήσει ποτέ με τρίχες!
  Η αρχηγός παρατήρησε:
  Έχουμε χίλιες φορές περισσότερα θηλυκά από αρσενικά. Επομένως, βιώνουμε έλλειψη ανδρικής στοργής. Αλλά εσύ βασίλισσα δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!
  Όλα τα αρσενικά της αυτοκρατορίας είναι στη διάθεσή σας.
  Η Μαρία έγνεψε καταφατικά.
  - Ας μου κάνουν ένα μασάζ σε όλο το σώμα.
  Οι νέοι άρχισαν να δουλεύουν. Το έκαναν με μεγάλο ενθουσιασμό. Και τα επιδέξια χέρια τους έκαναν το αίμα της κοπέλας-βασίλισσας να βράσει. Και της άρεσε τόσο πολύ. Απλά ένα υπέροχο και απίστευτο συναίσθημα, το να πετάς στον παράδεισο.
  Και η Μαρία τραγούδησε με χαρά.
  Είμαστε μέλη της Komsomol - κόρες του κομμουνισμού,
  Πολεμάμε τους εχθρούς σαν αετοί...
  Μερικές φορές τα χαμόγελα του ρεβανσισμού πετούν,
  Το χειμώνα τα πόδια των κοριτσιών είναι γυμνά!
  
  Θέλουμε να χτυπήσουμε τον Φύρερ στο πρόσωπο,
  Έχουμε περισσότερη δύναμη από έναν ελέφαντα...
  Πετυχαίνουμε στον έρωτα και στον αθλητισμό,
  Ακόμα κι αν η ορδή επιτίθεται με μανία!
  
  Πιστέψτε με, κανείς δεν θα σταματήσει τα κορίτσια,
  Τελικά, η δύναμή μας είναι σαν μια ατσάλινη γροθιά...
  Μπορούμε ακόμη και να καταστρέψουμε τον στρατό,
  Και θα χτυπήσουμε δυνατά τον Χίτλερ στο νικέλιο!
  
  Θα έρθει η εποχή του κομμουνισμού,
  Και το ατελείωτο Ράβδο θα μας δώσει δύναμη...
  Δεν θα μετανιώσουμε για χάρη του Lada της ζωής,
  Πιστεύω ότι η Πατρίδα θα ανθίσει σύντομα!
  
  Κορίτσια και αγόρια τσακώνονται
  Ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος πηγαίνει στην επίθεση...
  Καταπολεμάμε τον εχθρό με ένα πολυβόλο,
  Δίνοντας το παράδειγμα!
  
  Ο δράκος της βροχής μας επιτίθεται με αγένεια,
  Αλλά τα κορίτσια τον χτύπησαν με τόλμη ...
  Ας χτυπήσουμε τα δόντια του υπηρέτη της κόλασης, πιστεύω
  Θα κάνουμε κομμάτια τον φαλακρό!
  
  Στη Ρωσία δεν υπάρχει θέση για τους αδύναμους,
  Σύντομα θα έχουμε όλα όσα θέλουμε,
  Στο όνομα της πιο λαμπερής δύναμης,
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ!
  
  Θα υπάρξει μεγάλη φιλία μεταξύ των λαών,
  Όσοι παλεύουν με την εξουσία ξέρουν...
  Για την πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία,
  Και σύντομα θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν!
  
  Το κορίτσι είναι ξυπόλητο στο κρύο,
  Γιατί χρειάζεται παπούτσια αν η Lada είναι πνεύμα ...
  Πατρίδα όλα από άκρη σε άκρη,
  Ο αετός είναι αγόρι, όχι κόκορας!
  
  Ο ήλιος λάμπει λαμπερά σε όλο τον κόσμο,
  Σε ποιες χρυσές ζεστές ακτίνες...
  Θα έρθει η νίκη στον αέρα του χάδιου του Μάη,
  Και μην μιλάτε ανδρείκελα - σκάσε!
  
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε απλώς κόρες του Svarog,
  Ποιος δημιούργησε τη Γη με την Οικογένεια...
  Και έδωσε στους πολεμιστές ελευθερία
  Αναβιώνοντας ταυτόχρονα το παγκόσμιο ιδανικό!
  
  Στη Ρωσία, υπάρχει ένα ευρύχωρο μέρος για κορίτσια,
  Είναι με το κρύο μπικίνι φορώντας μόνο...
  Είστε μέλος της Komsomol της νύφης του Perun,
  Πιστέψτε με, δεν θα υπάρξουν προβλήματα σε μανία!
  
  Στο όνομα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Μαίρη, Λάντα μητέρα των Θεών...
  Πολέμησε για τον Στάλιν και τον Θεό
  Και για τους καλύτερους γιους!
  
  Δεν θα ξεχάσουμε το κατόρθωμα του Ιησού,
  Ποιος πήγε στο σταυρό για χάρη των Ρώσων ...
  Και έδειξε μεγάλη τέχνη
  Όταν την τρίτη μέρα ερωτεύτηκε!
  
  Ο Περούν είναι ο Θεός ο μεγάλος κεραυνός,
  Ρίχνει ουράνια τόξα λαμπερού φωτός...
  Θα υπηρετήσουμε τους ημίουργους με ειλικρίνεια,
  Για να δοξαστεί το κατόρθωμα από τους ιππότες!
  
  Το στήθος των κοριτσιών λάμπει με το χρώμα της παπαρούνας,
  Οι θηλές της είναι σαν το πανό του Οκτωβρίου...
  Και κάπου ένα μοχθηρό σκυλί γαβγίζει,
  Αλλά είμαστε λύκοι απλά όχι μάταια!
  
  Απέκρουσε την επίθεση των Fritz κοντά στη Μόσχα,
  Αν και ο Χίτλερ ήταν πονηρός και πονηρός...
  Σε συμμαχία, ο Φύρερ φαίνεται με τον Σατανά,
  Το γρασίδι είναι πιο απαλό το καλοκαίρι από το χαλί!
  
  Αλλά το χειμώνα τα κορίτσια είναι ξυπόλητα στο χιόνι,
  Γιατί χρειάζονται παπούτσια, γούνινα παλτά και περίβλημα ...
  Τα μέλη της Komsomol δεν φοβούνται τους παγετούς,
  Μάλλον έχουν το πιο τρομερό πνεύμα!
  
  Ποια είναι η δύναμή μας - ρολόι άνθρωποι,
  Ας γίνουμε πιο έξαλλοι θεοί...
  Και οι άνθρωποι που πιστεύεις ότι δεν είναι κακοί,
  Ικανό να πετάξει πολλά δεσμά!
  
  Στην αγάπη, τα κορίτσια είναι τα πιο κουλ
  Παρεμπιπτόντως, περιέχουν ένα ξέφρενο πέρασμα...
  Κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα στο χιόνι,
  Τα κομμάτια έκαναν λαίμαργα ματ!
  
  Ο ήλιος λάμπει για τη δόξα του κομμουνισμού,
  Για τη δόξα του κομμουνισμού, η Ρωσία ανθίζει...
  Και τα μαλλιά του κοριτσιού μπούκλες πυκνά,
  Η Victory άνοιξε λογαριασμό άνευ όρων!
  
  Καταστρέψαμε τη Βέρμαχτ κοντά στο Στάλινγκραντ,
  Και έδειξαν μόνο την υψηλότερη κατηγορία ...
  Για τη δόξα της πατρίδας μας Ρωσίας,
  Το κορίτσι θα κουνήσει το γυμνό τακούνι στο μάτι!
  
  Προσέχετε να μην τσακώνεστε με ένα ξυπόλητο κορίτσι,
  Είναι όμορφη, όπως ένα βόδι είναι δυνατό ...
  Σαν μαργαριτάρια σκορπισμένα αμέσως σφήκες,
  Και γρονθοκόπησε κάτω από το στομάχι του εχθρού!
  
  Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε στα κορίτσια μας,
  Έχουν ένα χτύπημα, πιστέψτε με, το σπρώξιμο ενός ελέφαντα...
  Και η Ρωσία στέκεται από αιώνα σε αιώνα,
  Ατελείωτη μεγάλη χώρα!
  
  Γιατί τα κορίτσια χρειάζονται Ρώσους άντρες
  Να γεννήσει ένα ρεύμα ηρώων...
  Και οι εχθροί θα πέσουν, πιστέψτε στο ρείθρο,
  Αντιμετωπίστε τον μανιασμένο κακό!
  
  Στο όνομα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Εκεί που ο Λευκός Θεός δημιούργησε την άκρη του σύμπαντος,
  Ας φάμε ένα σκύλο πριν τη μάχη,
  Για να υπάρχουν δυνάμεις πριν τη μάχη τα ξημερώματα!
  
  Τότε θα το πάρουμε και θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο,
  Κάτω από την ανάσα των κοριτσιών, με ξυπόλητα πόδια...
  Έτσι που ήταν χαζό μετά την επίπληξη του katu,
  Και αν μη τι άλλο - προσθέστε ένα πόκερ!
  
  Ότι το Στάλινγκραντ δεν πέτυχε, μπορείτε να δείτε
  Τα κορίτσια εκεί έδωσαν μια δυνατή μάχη ...
  Αν και λίγο γνωρίζουμε ότι η ομορφιά είναι προσβλητική,
  Δεν γύρισε τη μάχη της " Pleboy "!
  
  Όλα τα κορίτσια μπορούμε - ξέρετε
  Μεγάλο, σκληρό σαν αυγό...
  Όταν ζωγράφιζαν μόνο στο γραφείο,
  Και τώρα θα τραβήξουμε δεξιά στο δαχτυλίδι!
  
  Δεν θα γλυτώσουμε ούτε τη ζωή στη μάχη,
  Και πιστεύω ότι θα μπούμε στο Βερολίνο αστειευόμενοι...
  Σύντομα ξέρω ότι ζω κάτω από τον κομμουνισμό,
  Ας κάνουμε τις ανεμοστρόβιλες του χιονιού να στρίβουν!
  
  Στο κορίτσι αρέσει μόνο να τρέχει ξυπόλητη
  Η χιονοστιβάδα δροσίζει γλυκά τα τακούνια της...
  Οι σφήκες πετούν μέσα από το παγωμένο χιόνι,
  Ο πολεμιστής του Φύρερ στο φέρετρο!
  
  Με λίγα λόγια, θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Ας κάνουμε ειρήνη σε όλο το σύμπαν...
  Ανθίζει για πάντα την άκρη του σύμπαντος,
  Η δύναμή του στη μάχη είναι αμετάβλητη!
  
  Όταν έρχονται ο Σβάρογκ και ο Χριστός ο Κύριος,
  Όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν ερωτευμένοι Ροντ...
  Η ορδή θα τελειώσει σε έναν άγριο ανεμοστρόβιλο θανάτου,
  Και η φύση θα είναι σε αιώνια χαρά!
  
  Μετά κινηθείτε στις καρδιές των ανθρώπων της Lada,
  Όλα θα είναι απείρως όμορφα...
  Κάθε πολεμιστής θα λάβει μια ανταμοιβή,
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες!
  Είναι αλήθεια ότι εδώ η Μαρία έπιασε τον εαυτό της να σκέφτεται ότι αποκάλεσε ξανά τον εαυτό της Ρωσίδα. Και μπορεί να μην είναι εντελώς Ρωσίδα. Η χώρα της είναι τυπικά κυρίαρχη, αλλά στην πραγματικότητα υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Και το μέλλον είναι θολό. Ο πόλεμος με την Ουκρανία συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Και το πότε θα τελειώσει είναι άγνωστο. Και χύνεται πολύ αίμα. Και δεν ήταν δυνατό ούτε στη Λευκορωσία ούτε στη Ρωσία να ξεκινήσει ένα σοβαρό και μαζικό αντιπολεμικό κίνημα. Αντίθετα, υπάρχει μόνο κλιμάκωση της σύγκρουσης.
  Και η πικρία των ανθρώπων μόνο μεγαλώνει. Έφυγε από τη φυλακή τον Μάρτιο, όταν τίποτα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Και το μέλλον της χώρας είναι ασαφές. Και τώρα έχει γίνει βασίλισσα.
  Και δεν υποφέρει, αλλά μάλλον απολαμβάνει. Και τι όμορφα νεαρά ξωτικά. Πολύ παιδικά πρόσωπα. Είναι αλήθεια ότι τα σώματα είναι μυώδη και ανάγλυφα, σπάνια οι bodybuilders μεταξύ των ανθρώπων μπορούν να έχουν τέτοιους μύες. Ουάου...
  Η Μαρία χαμογέλασε και σκέφτηκε: ότι τώρα εξαφανίστηκε από το κελί της τιμωρίας και πιθανότατα οι δεσμοφύλακες της θα πετάξουν υπέροχα. Ωστόσο, καθώς η Μαρία Κολεσνίκοβα δεν μπορεί να εμφανιστεί πουθενά στη Γη, πιθανότατα θα θεωρήσουν ότι τη σκότωσαν οι υπηρέτες του μουστακαλιού και φαλακρού δικτάτορα. Το σώμα ήταν κρυμμένο. Λοιπόν, θα κάνουν λίγο θόρυβο και τότε ίσως ξεχαστεί η Μαρία Κολεσνίκοβα. Ή μήπως όχι.
  Ίσως γίνει η δεύτερη Ζαν ντ' Αρκ ; Ή Zoya Kosmodemyanskaya. Λοιπόν, το τελευταίο, φυσικά, προωθήθηκε απεριόριστα. Ίσως επειδή στη σοβιετική εποχή οι άνθρωποι δεν είχαν ερωτισμό και ένα σχεδόν γυμνό κορίτσι περίπου δεκαοκτώ με γυμνά πόδια στο χιόνι ήταν ένα είδος κόκκινου σεξ σύμβολο;
  Θα κάνουν ταινία για τη Μαρία Κολεσνίκοβα!; Θα είναι σύμβολο της επανάστασης. Ή θα την ξεχάσουν, όπως χιλιάδες άλλες ανώνυμες ηρωίδες; Για παράδειγμα, πόσα κορίτσια πέθαναν σε αιχμαλωσία από αγωνία, και τα οδήγησαν επίσης ξυπόλητα στο χιόνι, αλλά κανείς δεν ξέρει τα ονόματά τους.
  Είθε οι δρόμοι του Κυρίου να είναι ανεξερεύνητοι. Και ο Θεός ο Δημιουργός αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αγόρι περίπου δώδεκα με σορτς και ξυπόλητα πόδια. Φαινόταν πολύ εξωτικό.
  Αλλά την μεγάλωσε από φυλακισμένη σε βασίλισσα.
  Η Μαρία τραγούδησε με αίσθηση.
  Ο κόσμος στέκεται σε ένα σιωπηλό πλήθος,
  Ένα κορίτσι με χοντρά κουρέλια οδηγείται στην εκτέλεση...
  Χθες υπήρχε ένας θρόνος, σήμερα ένα ικρίωμα,
  Γιατί χαλάς την πριγκίπισσα για τους ανθρώπους!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες...
  Μοιάζει με κορίτσι με πλεξούδες...
  Ωστόσο, η πριγκίπισσα δεν μπορούσε να σπάσει,
  Ακόμα κι αν είναι ξυπόλητη στο χιόνι,
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Σημαίες νίκης και τρομπέτες...
  Τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού κάηκαν,
  Στο κρύο μοιάζει με καημένη!
  
  Και ας συνεχίσει να λέει κάποιος ηλίθιος
  Η ζωή της πριγκίπισσας είναι εύκολη και διασκεδαστική...
  Περπατά ξυπόλητη στο χιόνι,
  Τόσο δύσκολο επάγγελμα!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες,
  Ελαφριά και αξιόπιστα άτομα...
  Σήμερα η πριγκίπισσα είναι εντελώς συντετριμμένη,
  Σκιάχτρο σαν κήπος...
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες,
  Τα σπουδαία σου κατορθώματα...
  Αν ο εχθρός δεν μπορούσε να νικηθεί,
  Άρα είσαι εντελώς κακόφημος!
  
  Η πριγκίπισσα μαστιγώνεται πολύ σκληρά από το μαστίγιο,
  Μετά την σήκωσαν στο ράφι...
  Καταδικάζεται να πεθάνει γυμνή,
  Και τρυπήστε όλα τα κόκαλα με τρυπάνια!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Οι άνθρωποι δεν είναι πια ελεύθεροι...
  Προφανώς, για να διώξουμε τους κακούς από τη γη,
  Είσαι πολύ ευγενής!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες...
  Τα κεφάλια πέταξαν!
  Αν και μπλε, στην πραγματικότητα - μηδενικά,
  Scarlet χύσατε αίμα!
  Η Μαρία τραγούδησε έτσι και τα μαργαριταρένια δόντια της απλώθηκαν σε ένα γλυκό χαμόγελο.
  Οι νεαροί άντρες της έκαναν καλό μασάζ και της φόρτωσαν με πρωτοφανή δύναμη.
  Η Μαίρη τότε πήδηξε επάνω. Και τώρα έπρεπε να πάρει μαθήματα ξιφομαχίας.
  Βγήκε ένα κορίτσι με άσπρες πλεξούδες με μπικίνι. Στα χέρια της κρατούσε ένα λαστιχένιο σπαθί. Η υπηρέτρια έδωσε το ίδιο σπαθί στα χέρια της Μαρίας.
  Και η βασίλισσα το στριφογύρισε, νιώθοντας την ευελιξία του χεριού.
  Το σώμα της τώρα δεν ήταν χειρότερο από αυτό των ξωτικών. Χρειάζεσαι όμως και τεχνολογία και δεξιότητες.
  Και η Μαρία, ξεκινώντας να κάνει σπριντ με μια ξανθιά κοτσιδάκια, ένιωσε αμέσως την αδεξιότητα και την αδυναμία της. Είναι πολύ ευκίνητη, τεχνική και ευκίνητη.
  Και η Μαρία έχει μόνο γενικές ιδέες για την περίφραξη. Έτσι, για να είμαι ειλικρινής, δεν λειτουργεί πολύ καλά.
  Και τα δύο κορίτσια ήταν ξυπόλητα και τα πόδια τους ήταν επιδέξια και χαριτωμένα. Και κινούνται γρήγορα.
  Εδώ η Μαρία, για να φτιάξει τουλάχιστον λίγο το κέφι, άρχισε να βγάζει αφορισμούς•
  Όσο πιο ευγενικός είναι ο βοσκός, τόσο πιο θυμωμένος ο σκύλος του, τόσο πιο μαλακός ο βασιλιάς, τόσο πιο αυστηρός ο σατράπης!
  Τα Ρωσικά δεν είναι εθνικότητα, αλλά επάγγελμα και τρόπος ζωής!
  Ένας αδύναμος χρειάζεται τον Θεό ως παιδί, Πατέρα και Μητέρα, αλλά καθώς μεγαλώνει, τον βαραίνει η κηδεμονία και, έχοντας αποσπαστεί από τους Γονείς του, προσκολλάται στη γυναίκα του - επιστήμη και λογική!
  Αλίμονο, το μυαλό χωρίς δύναμη δεν αξίζει πολλά - ένας ανόητος αθλητής θα στραγγαλίσει εύκολα τον πιο αδιάφορο ακαδημαϊκό!
  Η αλήθεια είναι ότι ο θάνατος, σε αντίθεση με τη γυναίκα, είναι πάντα αληθινός, αλλά η ζωή είναι σκέτη προδοσία!
  Καλύτερα να κόψεις μια φορά παρά να βρίσεις εκατό φορές!
  Η σεμνότητα είναι η αδερφή της σοφίας! Το καύχημα καταστρέφει το μυαλό!
  Είναι πιο εύκολο να δαμάσεις μια τίγρη παρά να αποκαταστήσεις έναν τύραννο - ένας αρουραίος δεν μπορεί να εκπαιδευτεί!
  Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο όμορφος ο πόλεμος! Πέτα λιγότερα λόγια - ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι!
  Λιγότερες σταγόνες στη θάλασσα από τις μάσκες ενός μυστικού πράκτορα!
  Η συσκευή βασανισμού, όπως ένα μουσικό όργανο, απαιτεί αγάπη και ταλέντο! Μόνο που αντί για γέλια και χειροκροτήματα παίρνεις στεναγμούς και δάκρυα!
  Ο Ιησούς ανάμεσα στο κοπάδι είναι σαν ένα ακατέργαστο διαμάντι!
  Ο χρόνος είναι ο πιο αδίστακτος δήμιος, δεν γνωρίζει έλεος και η λέξη συγχωρεμένη!
  Ένας επιδέξιος πολιτικός, ακόμα και όταν βρίζει, διατηρεί τη φήμη του ως ευφυούς ανθρώπου!
  Ο ταύρος αγαπά το μαστίγιο, αλλά δεν του αρέσει να οργώνει!
  Για να έχεις καλό όργωμα πρέπει να φυτεύεις όλο το χρόνο!
  Αν δεν μπορείς να δαγκώσεις, καλύτερα να μην γαβγίσεις!
  Αυτός που νικήσει μια τίγρη δεν θα φοβηθεί καμιά δεκαριά γάτες!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μέσο τιμωρίας: παράδεισος για τους τροχονόμους, καθαρτήριο για το πορτοφόλι σου, κόλαση για ηρεμία!
  Το να κάνεις λάθος είναι παράλειψη! Το να μην παραδέχεσαι ένα λάθος είναι έγκλημα!
  Ο άντρας είναι απρόβλεπτος - το ανθρώπινο θηλυκό δεν είναι προβλέψιμο στα δίδυμα!
  Η πολιτική, σε αντίθεση με το σκι, απαιτεί χρυσό λιπαντικό!
  Δύναμη και ευφυΐα ως σύζυγος - γεννούν την υπακοή μόνο σε ένα ζευγάρι!
  Ένας ισχυρός ηγέτης δεν θα φυτέψει ποτέ περισσότερους εχθρούς από αυτούς που μπορεί να συγκεντρώσει φίλους!
  Το χρήμα είναι τα πτερύγια του καρχαρία της δικαιοσύνης!
  Προσοχή; δεν είναι συνώνυμο της δειλίας, αλλά του θάρρους - της απερισκεψίας!
  Μόνο οι νεκροί δεν λένε ψέματα και μετά μόνο αν είναι άθεοι!
  Ένας κακός πιστός κλέβει το σώμα - ένας καλός άθεος κλέβει την ψυχή!
  Μια καριέρα χωρίς ψέματα είναι σαν μια δεξαμενή χωρίς καύσιμα!
  Αυτός που κάνει έλεος μαζεύει δύναμη, η σκληρότητα είναι σημάδι αδυναμίας!
  Άλλωστε η ιδιοφυΐα και η αλαζονεία είναι ασύμβατα πράγματα!
  Αν και μια γροθιά και μισή είναι καλύτερη από μια - ενάμισι μυαλό είναι χειρότερο από ένα!
  Ένας ευγενής ρισκάρει τη ζωή του - ένας ποταπός εξωγήινος!
  Ο αρχηγός δεν πρέπει να είναι γλυκός - θα το γλείψουν! Αλλά δεν πρέπει να είναι πικρό - θα το φτύσουν !
  Είναι πιο δύσκολο να βρεις άμμο στην έρημο - παρά λόγο σύλληψης!
  Η ύπουλα είναι το όπλο του αδύναμου - η κακία είναι το όπλο του ύπουλου!
  Χρησιμοποιεί φίλους - το ταλέντο αξιοποιεί τους εχθρούς - ιδιοφυΐα!
  Ένα αργό χτύπημα ισοδυναμεί με αστοχία!
  Η προσοχή του διοικητή είναι σαν το δάχτυλο στη γροθιά του, αναπόσπαστο στοιχείο, αλλά δεν θα αντικαταστήσει τα υπόλοιπα!
  Επιλέγοντας μεταξύ νόμου και συνείδησης - ένας έντιμος άνθρωπος θα προτιμήσει, όχι μόνο πιο ασφαλής!
  Είναι πιο εύκολο να βρεις ξερολιθιά στον βυθό παρά έναν έντιμο πολιτικό!
  Το θάρρος διπλασιάζει τη δύναμη, ο δόλος τετραπλασιάζει!
  Ένας εξαντλημένος ήρωας είναι πιο αδύναμος από ένα φρέσκο παιδί!
  Τα χέρια είναι μητέρα, το κεφάλι είναι ο πατέρας - μαζί δεν θα αφήσουν τη νίκη ορφανή!
  Όποιος περιφρονεί τον στρατό θα πρέπει να φύγει γρήγορα!
  Στον πόλεμο, η ανδρεία πάει χέρι-χέρι με την σκληρότητα! Είναι σαν νύφη και γαμπρός σε μια νικηφόρα ένωση!
  Οι αναπτυσσόμενες αυτοκρατορίες είναι σαν σαπουνόφουσκα, μόνο με εγωιστική διαχείριση!
  Η σπορά της νίκης χρειάζεται να ποτιστεί με αίμα και να γονιμοποιηθεί με πτώματα!
  Μια αυτοκρατορία υπό ένα καθεστώς φροντίδας είναι σαν τη ραχοκοκαλιά ενός εφήβου, όσο μεγαλύτερη, τόσο ισχυρότερη!
  Η ψυχραιμία στη νίκη είναι σαν να μετριάζεις το ατσάλι!
  Το παγωμένο κρύο που προέρχεται από τον πόλεμο δεν είναι και τόσο κακό αν σου παγώσει την καρδιά! Είναι καταστροφή αν παγώσει ο εγκέφαλός σου!
  Το κρίμα είναι σαν τη σκουριά, η συμπόνια είναι σαν το σάλι - καθαρίστε την καρδιά σας από αυτό και καλύψτε την με πανοπλία: ανελέητη, οργή, θυμό!
  Η σκέψη μας κάνει δειλούς, η απερισκεψία μας κάνει πτώματα!
  Ο πόλεμος είναι μια διαδικασία - παρόμοια με το κάψιμο! Το αίμα είναι βενζίνη, τα πτώματα είναι κάρβουνο, η θέληση είναι θείο! Και ο πυροσβεστήρας είναι νίκη!
  Σώμα και μυαλό ως σύζυγος, γεννούν τη νίκη σε ζευγάρια, μόνοι είναι άγονοι!
  Ένας λαμπρός διοικητής διαφέρει από έναν λαμπρό συνθέτη στο ότι τα αριστουργήματά του σε κάνουν πάντα να δακρύζεις!
  Κατά κανόνα, τύραννος: απεριόριστη φιλοδοξία και περιορισμένο μυαλό!
  Η ειλικρίνεια είναι επιλεκτική έννοια, η εξαπάτηση είναι καθολική!
  Σε τι διαφέρει το σκάκι από την πολιτική;
  Στο σκάκι το παιχνίδι παίζεται ισότιμα, αλλά στην πολιτική οι αρχές έχουν πάντα το προβάδισμα!
  Στο σκάκι υπάρχει πρόβλημα χρόνου στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά στην πολιτική πάντα!
  Στο σκάκι οι θυσίες είναι εθελοντικές, αλλά στην πολιτική πάντα αναγκαστικά!
  Στο σκάκι τα πιόνια αναδιατάσσονται με τη σειρά τους, αλλά στην πολιτική όποτε θέλουν οι αρχές!
  Στο σκάκι δεν μπορείς να πάρεις πίσω κινήσεις, στην πολιτική το κάνουν σε κάθε στροφή!
  Ο χάρακας, που περιβάλλεται από μη οντότητες, είναι σαν μια πέτρα σε ένα άθλιο περιβάλλον, η αξία θα πέσει και αναπόφευκτα θα εξασθενίσει.
  Τον θρόνο, σε αντίθεση με το κρεβάτι, τον μοιράζονται μόνο αδύναμοι!
  Όλοι μπορούν να κερδίσουν, δεν μπορούν να χάσουν πολλοί με αξιοπρέπεια!
  Καλύτερα να πεθάνεις ήρωας παρά να ζεις σαν δειλός!
  Παραδόξως, ήταν η σωματική αδυναμία ενός ανθρώπου που του επέτρεψε να γίνει σαν τον Θεό! Αν ο πίθηκος είχε μακρύτερα χέρια, δεν θα έπαιρνε ποτέ ραβδί!
  Οι ανθρώπινες κακίες οδηγούν την πρόοδο και μας φέρνουν πιο κοντά στην παντοδυναμία! Ένας δειλός που εφηύρε - πανοπλία, ένας τεμπέλης - μια ρόδα, ένας αδύναμος - ένας γερανός, ένας λαίμαργος - ένα καθαρτικό, ένας φιλόδοξος - ένα αεροπλάνο, ένας βαριεστημένος - μια ταινία, ένας περίεργος - το Διαδίκτυο, ένας σαδιστής - ένα δυναμό! Πίσω από κάθε μεγάλη ανακάλυψη κρύβεται ένα βίτσιο! Βασικά πάθη - εξυψωμένη τεχνική!
  Αν ο Αδάμ δεν είχε αμαρτήσει, αυτός και οι απόγονοί του θα διέφεραν από τα βοοειδή που δουλεύουν μόνο ως προς την ικανότητά τους να μιλούν!
  Ο χρόνος είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής - δίνει λόγια σε όλους και εκθέτει τα στοιχεία!
  Ο αυτοσχεδιασμός είναι το αξίωμα της νίκης! Το μοτίβο είναι το θεώρημα της ήττας!
  Η έλλειψη ευφυΐας μπορεί ακόμα να αντισταθμιστεί από έναν υπολογιστή, αλλά καμία τεχνική δεν μπορεί να αντικαταστήσει το θάρρος!
  Στον πόλεμο, ένας έξυπνος δειλός είναι πιο χρήσιμος από έναν γενναίο ανόητο!
  Δεδομένου ότι οι νεκροί δεν μπορούν να πολεμήσουν, ένας νεκρός στρατιώτης είναι πάντα κακός στρατιώτης!
  Ο πόλεμος είναι καλό σχολείο, αλλά αν κάνεις λάθος, δεν θα ξαναδώσεις τις εξετάσεις!
  Η πίστη από μόνη της δεν αρκεί για να υπηρετήσει τη χώρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απουσία της!
  Ωστόσο, όποιος δεν ξέρει να εκτιμά τη ζωή δεν θα μπορέσει να συναντήσει επαρκώς τον θάνατο!
  Είναι αδύνατο να νικήσεις τα δύο πράγματα την απληστία και τη βλακεία, αν και η απουσία του πρώτου συχνά συνδυάζεται με το δεύτερο!
  Όμορφα έξυπνη από τη Maria Kolesnikova, σαν μεγάλος ρήτορας της αρχαιότητας. Και φυσικά, εκτός από αφορισμούς, μπορείτε να τραγουδήσετε. Και παρόλο που η βασίλισσα έλαμπε ήδη από τον ιδρώτα, σαν να την είχαν αλείψει με παχύρρευστο λάδι, το πήρε και τραγούδησε ολόψυχα με μεγάλη αίσθηση. Και η φωνή της ήταν απλά υπέροχη.
  Μερικές φορές μια ιδιοτροπία είναι σκληρή - οι περιουσίες δεν είναι αδερφές,
  Τελικά, πόσο καιρό ένας μαχητής δεν ήξερε την τύχη!
  Είμαστε οι μάρκες αυτού του μεγάλου, άγνωστου παιχνιδιού,
  Το οποίο ο Κύριος δημιούργησε για δείπνο!
  
  Αλλά μπορούμε να γνωρίζουμε τα παντοδύναμα δώρα,
  Άλλωστε, ο κόσμος γύρω αιωρείται στον αέρα!
  Στην πραγματικότητα, η μοίρα θα ακονίσει τα τσεκούρια,
  Και μάλιστα τυχερός, αφού ο Θεός πιάστηκε αδιάφορος!
  
  Τελικά, η ευτυχία είναι εύθραυστη, σαν νησί,
  Μέσα στον ωκεανό της θλίψης και της ατυχίας!
  Και ο συνεσταλμένος άνθρωπος είναι τόσο μόνος
  Δεν είναι μια καταιγίδα που βασιλεύει στην ψυχή του, αλλά μια ομίχλη κακοκαιρίας!
  
  Ω, είναι δύσκολο να το δεις κάτω από το θανατηφόρο αστέρι,
  Στον αστερισμό ο Τοξότης να γεννηθεί στον λευκό κόσμο!
  Είμαι όρθιος σαν αηδόνι φιλοδοξώ να το όνειρό μου,
  Υπάρχουν τριγύρω χαμόγελα, τρελά, στραβά πρόσωπα!
  
  Δεν μπορώ να το πιστέψω, αυτό θα είναι για πάντα,
  Τι άνθρωπος, καταδικασμένος να είναι σκουλήκι!
  Και πού είναι η καλοσύνη και η σοφή εγκαρδιότητα,
  Η δικαιοσύνη δεν είναι ένα φευγαλέο όνειρο!
  
  Οι αρχές στον κόσμο μας είναι σκληρές και υποκριτικές,
  Καμιά φορά κυνήγι να κάψεις τα πάντα με φωτιά!
  Τα ανθρώπινα πάθη μαίνονται σαν τυφώνας,
  Και φαίνεται σαν απατεώνες και κοράκια είναι παντού!
  
  Θέλω να βρω τουλάχιστον μια αχτίδα του φωτός της ημέρας,
  Να ξέρεις ότι ο ιπποτισμός είναι ζωντανός!
  Αλλά στην αναζήτησή μου για την παραμικρή απάντηση,
  Και φαίνεται να νοιάζονται όλοι!
  
  Ω πού είσαι άγιο πνεύμα
  Ναι, πόσο καιρό μπορείς να κολυμπήσεις κάτω από τα σύννεφα!
  Οι άνθρωποι έχουν όραση και ακοή,
  Πετάς σε αυτούς, και μην φτερουγίζεις σε κύκλους!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Η Μαρία ήταν περιτριγυρισμένη από την καρδιά της . Μετά την πήγαν στο γυμναστήριο. Εκεί μπορείτε να ζεσταθείτε και να εκπαιδεύσετε τους μύες. Και ταυτόχρονα να βλέπεις μια ταινία. Συγκεκριμένα, τα ορκ βρίσκονται σε πόλεμο. Αυτή η φυλή είναι πολύ αγενής και άσχημη. Εξωτερικά, τα ορκ είναι σαν αρκούδα, μόνο το ρύγχος είναι σαν αυτό των τεράτων.
  Και όχι ένας τόσο πρωτόγονος κόσμος εδώ. Και υπάρχει τηλεόραση, και ραδιόφωνο, ακόμη και τανκς.
  Για τα ξωτικά, για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα είναι πολύ κομψά, μικρά, βελτιωμένα. Τα Ορκ, από την άλλη πλευρά, είναι μεγάλα, γωνιακά και αδέξια. Η Μαρία κοίταξε αυτή τη μάχη με ένα χαμόγελο.
  Ξωτικά τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι. Υπάρχουν τέσσερα από αυτά σε ένα μικρό αλλά ευκίνητο τανκ με μακρόκαννο όπλο. Εδώ τα γυρίσματα είναι τέτοια που τα κορίτσια φαίνονται πολύ καθαρά.
  Έχουν όμορφους, ανάγλυφους μύες και η έλλειψη παπουτσιών ταιριάζει στα πόδια, γεγονός που τονίζει μόνο τη σεξουαλικότητά τους.
  Τα κορίτσια τσακώνονται και ιδού ένα από αυτά με εντελώς ανθρώπινο όνομα Έλενα λέει:
  - Αυτά είναι τα ορκ. Τα τανκς τους είναι απλά άσχημα κουτιά. Ακόμη και χωρίς λογική κλίση της πανοπλίας. Αυτά είναι πολύ πιο εύκολο να τα χτυπήσεις!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά με ένα λυπημένο χαμόγελο.
  - Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό! Αλλά είναι προς όφελός μας.
  Και η κοπέλα πυροβόλησε κατά του εχθρού, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων, λαξευμένων ποδιών της.
  Και το χτύπημα του βλήματος ήταν εύστοχο. Η οβίδα κατέστρεψε τον μεγάλο πυργίσκο της δεξαμενής ορκ.
  Η Αικατερίνα είναι επίσης ξυπόλητη, και το ημίγυμνο κορίτσι από το είδος των ξωτικών το πήρε και κελαηδούσε, βγάζοντας τα πολύ μεγάλα και ταυτόχρονα όμορφα και εντελώς μη επιθετικά δόντια της. Αυτό ήταν πράγματι ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς.
  Αν και κυριολεκτικά, ας πούμε όλα τα ξωτικά, και υπάρχουν και ομορφιές. Και για αυτό φημίζονται οι άνθρωποι τους.
  Η Efrosinya, ένα άλλο κορίτσι από αυτόν τον αγώνα σε ένα τανκ, παρατήρησε:
  - Προσέξτε στον κόσμο μας, για ένα αρσενικό, υπάρχουν χίλια θηλυκά. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι υπέροχο για τους άνδρες. Αλλά από την άλλη, αυτό δημιουργεί και προβλήματα! Ειδικά για τα αιώνια κορίτσια!
  Η Catherine επιβεβαίωσε, πυροβολώντας ξανά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της:
  - Ναι, αυτό έχει το δικό του πρόβλημα, και ταυτόχρονα γοητεία! Είναι λοιπόν σαν δίκοπο μαχαίρι. Ωστόσο, αν υπάρχει ένα όμορφο μυώδες κορίτσι δίπλα σου, τότε και αυτό δεν είναι κακό!
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με πάθος:
  Καλά με ένα κορίτσι
  Τι να πω...
  Αλλά θα έπρεπε, και να πάρουν τον τύπο,
  Ο τύπος, ο τύπος, ο τύπος να πάρει!
  Φίλε, φίλε, παντρεύσου τον εαυτό σου!
  Και οι πολεμιστές γέλασαν δυνατά. Και έδειξαν τις μακριές και πολύ ευκίνητες γλώσσες τους.
  Ένα ορκ πυροβόλησε εναντίον τους από ένα βαρύ πυροβόλο μεγάλου διαμετρήματος. Αλλά το κοχύλι πέρασε, έτσι το ξωτικό Ευφροσύνη μετατόπισε ελαφρά τη δεξαμενή στο πλάι.
  Αυτό ήταν πράγματι ένα πέρασμα. Τα κορίτσια ήταν πραγματικά αποφασισμένα να κερδίσουν με οποιαδήποτε αντίσταση από τον εχθρό. Και τα ορκ πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά γούνινα και δασύτριχα πλάσματα.
  Η Έλενα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ίσως το πιο αηδιαστικό μαρτύριο είναι όταν ένα ορκ σε πατάει και είσαι γυμνός και δεμένος. Και προσπαθεί να σε φιλήσει!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με ένα ειρωνικό χαμόγελο:
  Το Orc είναι ένα γούνινο τέρας, απλά μην τον κακομάθεις,
  Αυστηρά κατά το καθεστώς, κάθε φιλί!
  Μια μέρα για μια κουταλιά λάδι, ελάχιστο αλάτι,
  Και κρασί και κρέας, μόνο για καλεσμένους!
  Η Efrosinya αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Αν φας ένα φλιτζάνι βούτυρο, θα γίνεις λεπτός σαν σπίρτο. Και το κορίτσι πρέπει να είναι μυώδες και ικανό να γεννήσει όμορφα ξωτικά. Δεν είναι?
  Η Έλενα γέλασε και παρατήρησε με μια άλλη λήψη, χρησιμοποιώντας τη γυμνή φτέρνα της, το καταραμένο σέξι και ευκίνητο πόδι της:
  - Πώς θα ήμουν βασίλισσα,
  Η τρίτη είπε η αδερφή...
  Θα ήμουν για τον πατέρα-βασιλιά,
  Θα γεννούσε έναν ήρωα!
  Για να φτιάξει τη διάθεση της, η Ελισάβετ άρχισε να τραγουδά ένα άλλο ειδύλλιο:
  Θα πετάξουμε πάνω από τα αστέρια πάνω από τον πλανήτη,
  Ο ήλιος θα λάμψει λαμπερά...
  Ο ηρωισμός των ξωτικών του φωτός δοξάζεται,
  Μεταμορφώνει τον κυνηγό σε παιχνίδι!
  
  Θα είναι μια κακή στιγμή,
  Εκεί που μια καταιγίδα αστράφτει σε όλο τον κόσμο...
  Το μήλο είναι σε πλήρη άνθιση,
  Έρχεται η άνοιξη, φυσικά!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή, πιστέψτε με, του ελφινισμού,
  Όπου οποιοδήποτε άτομο είναι ημίουργος.
  Θα ξεπλύνουμε τον λεκέ από το πρόσωπο του orkshizma,
  Αν χρειαστεί θα οργώσουμε και θα οργώσουμε!
  
  Θα υπάρχουν φωτεινοί θεοί σε όλο τον κόσμο,
  Φέρτε στα ξωτικά χαρά και γέλιο...
  Θα αλείψουμε τις τρίχες με μια μίτρα ,
  Για να είστε επιτυχημένοι σε μια ένδοξη επιχείρηση!
  
  Ναι, η Έλφια είναι μια παγκόσμια χώρα,
  Ελφινισμός ιερή γη...
  Το ξυπόλητο κορίτσι έτρεξε
  Γεννήθηκε για νύφη!
  
  Ναι, αγαπώ την ομορφιά Elfia,
  Τι δημιούργησε το μέταλλο από την πέτρα...
  Πιστέψτε με, οι άνθρωποι θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι
  Αφήστε το ναπάλμ να πέσει από τον ουρανό!
  
  Μην ψάχνεις την ευτυχία χωρίς τον Ροντ,
  Θα σου δώσει αγάπη για πάντα...
  Κάτω από τη φτέρνα της μάχης του Svarog,
  Χύνεται αίμα τεράτων!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα γιγάντων,
  Έχει ξωτικά και νάνους στις τάξεις...
  Είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα,
  Θα νικήσουμε σε οποιαδήποτε μάχη, ξέρετε!
  
  Γιατί λοιπόν ο μαχητής των ξωτικών είναι τόσο λυπημένος,
  Μετά από όλα, ήξερες τη δύναμη του Svarog ...
  να προκαλέσει καλά συναισθήματα,
  Το Lada μας love ideal!
  
  Θα γίνει καλύτερο από το σύμπαν, πιστέψτε με -
  Αν ο ελφινισμός αρχίσει να κυριαρχεί...
  Είμαστε χαρούμενα παιδιά Svarog -
  Ας συντρίψουμε τον ορκισμό σε κουάρκ!
  
  Σύντομα η γη θα ακτινοβολήσει,
  Μεγάλη επιτυχία σύντομα...
  Και ο Γιαρίλο θα ανατείλει σαν ένδοξος ήλιος,
  και θα δώσει λάμψη σε όλους!
  
  Ας πιούμε για την Πατρίδα παιδιά
  Για να ανθίζει για πάντα το Elfie...
  Να έχεις έναν ατελείωτο μισθό -
  Για το οποίο δεν είναι κρίμα να ονειρεύεσαι!
  
  Αφήστε το Ξωτικό να ανέβει πάνω από το σύμπαν,
  και το χαμόγελο του Θεού θα τα δείξει όλα...
  Με τη δύναμή του σε άφθαρτες μάχες,
  Θα αποκαλύψουμε την πιο πονηρή απάτη!
  
  Σύντομα ο ήλιος θα λάμψει πιο λαμπερός
  Ο χώρος θα γίνει σαν αυλή...
  Λοιπόν, κάψε τη φωτιά, είσαι πιο ζεστός,
  Ακονίστε το ατσάλινο τσεκούρι σας!
  
  Και μετά με το τραγούδι της Μεγάλης Λάδας,
  Αυτό γέννησε πανίσχυρους Θεούς...
  Θα μπορέσουμε να κόψουμε την άγρια φυλή,
   Elfislavny με σπαθιά γιοι!
  Έτσι τραγουδούσαν όμορφα και απολαυστικά ξωτικά. Και οι φωνές τους, τόσο αηδόνιες και σέξι. Με τέτοια κορίτσια, μπορείτε να νικήσετε συγκεκριμένα τις αρκούδες.
  Πρέπει να πω ότι είναι πολύ λεπτά και όμορφα, σέξι και σαγηνευτικά, ορεκτικά θηλυκά ξωτικά.
  Εν τω μεταξύ, στον ουρανό πολεμούν και γυναίκες πιλότοι. Οι μαχητές δεν είναι ακόμη τόσο εξελιγμένοι όσο στον εικοστό πρώτο αιώνα. Έχουν ακόμη και κινητήρες με έλικα. Και όπλα - κανόνια αεροσκαφών και πολυβόλα. Αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχουν υπέροχες γυναίκες πιλότοι που πολεμούν στα πληρώματα. Και για να τους είναι πιο βολικό να τσακώνονται, είναι ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Η Αλμπίνα είναι ένα υπέροχο ξωτικό. Πατάει τα κουμπιά με τα γυμνά του δάχτυλα. Πυροβολούν κανόνια αεροσκαφών.
  Και το αεροπλάνο Orc που καταρρίφθηκε καίγεται. Και τα αυτοκίνητα αυτών των αρκούδων είναι πολύ γωνιακά, βαριά και αδέξια.
  Ωστόσο, αυτό ενεργοποιεί μόνο τα κορίτσια. Και πολύ έξυπνα ελίσσουν τα αεροπλάνα τους από το δρόμο των επιθέσεων.
  Η Άλβινα, ένα άλλο κορίτσι με τα ξωτικά, πυροβόλησε επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και, κελαηδώντας, είπε:
  Είμαι μαχητής των ξωτικών και η δύναμη είναι σε πλήρη εξέλιξη,
  Ο παράδεισος είναι το σπίτι μου!
  Ο σύντροφός της γέλασε και επιβεβαίωσε, γκρεμίζοντας το ορκ:
  - Ναι, το μοναστήρι!
  Στον ουρανό, φυσικά, οι μάχες συνεχίζονται με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Είναι αλήθεια ότι τα ξωτικά καταρρίπτουν τα ορκ, πολύ πιο συχνά από ό,τι είναι εκπρόσωποι των λαμπερών ανθρώπων.
  Υπάρχουν όμως πολλά ορκ. Και αυτό δημιουργεί προβλήματα.
  Η Maria Kolesnikova κοίταξε αυτή την ταινία και σημείωσε:
  - Θα ήταν ωραίο να χρησιμοποιείτε ξόρκια φρουράς και να προστατεύετε!
  Η Νατάσα, αυτό ήταν το όνομα του ξωτικού που ήταν Υπουργός Πολέμου υπό τη Βασίλισσα, απάντησε αναστενάζοντας:
  - Το χρησιμοποιούμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν βοηθά πάντα! Τα Ορκ, τα τρολ και οι άλλοι εχθροί μας χρησιμοποιούν επίσης μαγεία, συμπεριλαμβανομένου αυτού που διαπερνά την απόκρυφη άμυνα!
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Ναι είναι αλήθεια! Τι γίνεται όμως αν δοκιμάσετε αγιασμό;
  Η Νατάσα χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Αγιασμός?
  Η βασίλισσα και πρώην κρατούμενος επιβεβαίωσαν:
  - Αυτό είναι μόνο αγιασμό. Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα, και σε έναν πραγματικό πόλεμο αποδείχθηκε αποτελεσματική!
  Ο λαμπερός υπουργός Άμυνας συμφώνησε χαμογελώντας:
  - Γιατί, Μεγαλειότατε, πρέπει να το δοκιμάσετε!
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε με μεγάλο πάθος, νιώθοντας ένα κύμα έμπνευσης στον εαυτό της.
  Είμαι ένα σοβιετικό κατσικάκι
  Δούλευε και όργωνε τα χωράφια με αγάπη...
  Όμως μια καταιγίδα βρόντηξε...
  Ο φασίστας επιτέθηκε, δεν του φτάνει!
  
  Αιματηρό σαράντα πρώτο φοβερό έτος.
  Ο Χίτλερ επιτίθεται σε μεγάλους αριθμούς...
  Αφήνουμε τα ρωσικά πακέτα να πάνε χαμένα,
  Έσκασαν οβίδες - σφύριξαν σφαίρες!
  
  Δεν υπάρχει μέρος, είναι χειρότερο να μην το βρεις εδώ,
  Όταν ο πόνος και η καταστροφή είναι παντού...
  το κορίτσι δεν είναι καν είκοσι,
  Μα πόσος πόνος και στέρηση υπάρχει παντού!
  
  Ο κακός φασισμός επιτίθεται στην Πατρίδα,
  Τόσο δυνατό, απλά άγριο...
  Αλλά πιστεύω ότι ο κομμουνισμός είναι ο νικητής,
  Ποιοι είναι αυτοί οι Γερμανοί που είναι τυφλοί μετά τον Αδόλφο;
  
  Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός, πιστέψτε το
  Η πίεσή του είναι ενεργή και σκληρή...
  Ο φασισμός είναι απλώς ένα άγριο θηρίο
  Και κόντρα στο κορίτσι η εικόνα είναι γαλανομάτη!
  
  Όχι κορίτσι, δεν θα κάνει πίσω
  Ορμούν στο χιόνι ξυπόλητοι...
  Εξετάσεις, παραδίδοντας μόνο πέντε,
  Και τα κορίτσια μας πολεμούν πολύ γενναία!
  
  Ο φασισμός πέταξε στη Ρωσία μάταια,
  Αν και ο σύμμαχος του Φριτς βοηθά...
  Και το Τρίτο Ράιχ θα πετάξει σύντομα,
  Τουλάχιστον σκοτώνει Ρώσους σαρκοφάγα!
  
  Τα κορίτσια δεν ξέρουν τη λέξη ειρήνη,
  Θέλουν απεγνωσμένα να κερδίσουν...
  Αν και ο Χίτλερ είναι τόσο ψύχραιμος στα λόγια,
  Αυτό που έχει γίνει απλά ένας κλόουν!
  
  Ας βάλουμε σύντομα το Fritz τα κορίτσια ματ,
  Ο εχθρός είναι πολύ τρυπημένος κοντά στη Μόσχα ...
  Μετά ήταν το θρυλικό Στάλινγκραντ,
  Συνάντησε μια αναμέτρηση, ξέρετε ότι είναι ωραίο!
  
  Λοιπόν, τι είναι μια τίγρη για τα κορίτσια;
  Πραγματικά ένα δυνατό μηχάνημα...
  Δεν χρειαζόμαστε ανόητα παιχνίδια ομορφιάς,
  Του οποίου ο στρατός των φασιστών συνέτριψε!
  
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες βοηθούν πολύ τον Φριτς,
  Δίνουν δωρεάν αεροπλάνα, τανκς...
  Πρέπει να έχουν τρελαθεί
  τους Γιάνκηδες να τρώνε υπερβολικά με μπελάν!
  
  Ναι, ο Χίτλερ πυροβολήθηκε από έναν σκύλο,
  Και ο Γκέρινγκ άρπαξε χώρο στο θρόνο...
  Ίσως δεν είναι αρκετά ώριμο για ένα μεγάλο,
  Αυτός ο χοντρός κάπρος στο βασιλικό στέμμα!
  
  Αλλά οι ΗΠΑ είναι τώρα με τη Βρετανία,
  Έτσι άρχισαν με ζήλο να βοηθούν τους Ναζί ...
  Ο κόκκινος στρατός δεν θα μετρήσει τις απώλειες,
  Και ο κομμουνισμός έχει ξεθωριάσει!
  
  Αυτή είναι απλώς μια κολασμένη ευθυγράμμιση,
  Όταν η ενότητα είναι η δύναμη του κεφαλαίου...
  Και απειλεί να καταρρεύσει...
  Οι φασίστες της γης γνωρίζουν λίγο τους Γιάνκηδες!
  
  Μάταια ο Σαμ τους προμηθεύει μια βόμβα,
  Και στέλνει φαγητό στον Φύρερ...
  Μετά από όλα, έχοντας νικήσει την ΕΣΣΔ στη μάχη,
  Ο Αδόλφος επιτίθεται στα παλιά αφεντικά!
  
  Απώλειες, φυσικά, αντέχουμε πολλές,
  Τα κορίτσια είναι ξυπόλητα ακόμα και στο κρύο...
  Αλλά αν χρειαστεί, κοιμόμαστε στη Μόσχα,
  Έχουμε τέτοιες πλεξούδες με χρυσό!
  
  Αν υπερασπίζονταν το Στάλινγκραντ,
  Πιστέψτε με, μπορούμε να φτάσουμε στο Βερολίνο...
  Για τον Κόκκινο Στρατό, πιστέψτε αυτή την ευθυγράμμιση,
  Όταν λαός και στρατός είναι ενωμένοι!
  
  Τα κορίτσια δεν ξέρουν, απλά δεν υπάρχει λέξη,
  Και πολεμούν άγρια με τα κακά ορκ ...
  Θα δούμε, τα κορίτσια πιστεύουν την αυγή,
  Αν και τα μάτια μερικές φορές είναι σαν πιατάκια!
  
  Πιστεύω ότι ο δίκαιος Ρώσος τσάρος,
  Θα είναι σε θέση να κάνει τη θέληση ισχυρότερη από το ατσάλι ...
  Είθε να υπάρξει ένας Ορθόδοξος κυρίαρχος,
  Ο Κολ απέτυχε να τα κάνει όλα ένδοξα Στάλιν!
  Ναι, αφήστε τη σοβιετική χώρα να ανθίσει,
  Ο δρόμος θα είναι η κατασκευή υπό το πρίσμα του κομμουνισμού...
  Κερδίζει το άνοιγμα ενός απεριόριστου λογαριασμού,
  Αν και τα παιδιά του ρεβανσισμού ξεγύμνωσαν τα δόντια τους!
  
  Λοιπόν, τι λες, θείε τρομερή Σαμ,
  Ανέστησε, εσύ ο ίδιος θεωρείς τον θάνατο...
  Κατάφερε να απωθήσει τους Ναζί της ΕΣΣΔ,
  Και αυτό σημαίνει θάνατο του κεφαλαίου!
  
  Λοιπόν, και περισσότερες από μία φορές, όχι δύο αγώνες,
  Θα φαίνεται ακόμα να βροντάει πάνω από τη Ρωσία...
  Για να μην έρθουν τα μηδενικά στην πατρίδα τους,
  Ίσως δημιουργήσετε για τον Θεό!
  
  Εκεί που ο Στάλιν απλά δεν μπορούσε,
  Τα ξυπόλητα κορίτσια θα μπορούν να κάνουν ...
  Για αυτούς, ο πανίσχυρος Θεός άγιος Svarog,
  Και ακρίβεια όταν πυροβολείτε από πολυβόλο!
  
  Με λίγα λόγια, ο αγώνας δεν είναι το τέλος,
  Εμείς οι Ρώσοι προσπαθούμε να ξέρουμε για εκδίκηση...
  Στη μάχη θα υπάρχει ένας γέρος και ένας νέος,
  Δεν θα δώσουμε στους Ναζί μια τρομερή ευκαιρία!
  
  Με λίγα λόγια, είμαστε ξυπόλητα κορίτσια,
  Και πάλι προσπάθησε να επιτεθεί,
  Και γυμνό τακούνι, δυνατή γροθιά.
  Τόσο γαμημένο που ο Φύρερ στραβοκοίταξε !
  
  Πιστεύω ότι η Ρωσία θα ξαναγεννηθεί σύντομα,
  Κάτω από το λάβαρο του μεγάλου Svarog...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Γιατί σύντομα θα υπάρχει πολλή ευτυχία!
   Μετά από ένα τόσο σφριγηλό, έστω και όχι πολύ καθαρό, και όχι απόλυτα λογικό τραγούδι, με κάποιες αντιφάσεις, τα κορίτσια από τη ράτσα των ξωτικών είναι έτοιμα να πάρουν και να μετακινήσουν πραγματικά βουνά. Είναι πράγματι γεννημένοι για να κερδίζουν.
  Και εδώ είναι τα κορίτσια με μπικίνι, αφήνοντας γυμνά ίχνη στη λάσπη, πυροβολώντας όπλα. Εδώ χτυπούν κανόνια μεγάλου διαμετρήματος και μεγάλα βλήματα πετάνε ψηλά σε ένα τόξο. Έτσι τα ορκ πετιούνται και αναποδογυρίζονται από τα οβιδοβόλα τους. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά θανατηφόρο πυροβολισμό, και δεν θα σταματήσει, δεν θα πάρει ανάσα.
  Ένα από τα ξωτικά, ο καπετάν Σβετλάνα, ψιθύρισε στη φίλη της με ένα κακόβουλο χαμόγελο:
  - Λες να μας δώσουν αστερίσκο για ιμάντες ώμου;
  Εκείνη απάντησε χαμογελώντας:
  - Θα προλάβουν και θα δώσουν περισσότερα!
  Αφού το κορίτσι χτύπησε δυναμικά τα γυμνά, χαριτωμένα, πολύ σαγηνευτικά, μαυρισμένα και μυώδη πόδια της, τραγούδησαν:
  Μας είπαν - χρειαζόμαστε ύψος,
  Και δεν γλιτώνετε πυρομαχικά...
  Εδώ έρχεται το δεύτερο αστέρι
  Εσείς με ιμάντες ώμου!
  Τα κορίτσια, ξυπόλητα, με μύες που κυλούσαν μπάλες κάτω από χάλκινο δέρμα, σήκωσαν βαριά κουτιά με κοχύλια. Και αυτό, επίσης, πρέπει να ειπωθεί, μια πολύ δυνατή κίνηση.
  Οι πολεμιστές έμοιαζαν να έχουν ρίξει μια κάρτα στο τραπέζι. Και πάλι, ένα πολύ φονικό κανόνι χτυπά.
  Η Νατάσα, υπουργός Άμυνας, επέστησε την προσοχή:
  - Η καταστροφική δύναμη των βλημάτων αυξάνεται με μαγικά ξόρκια. Αυτό είναι επίσης ένα παράδειγμα χρήσης της μαγείας για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Η Μαρία έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι σωστό! Και μπορούμε ακόμα να κάνουμε πολλά για μελλοντικές νίκες!
  Μια άλλη δεξαμενή κινούνταν κατά μήκος του πορτοκαλιού χόρτου. Είχε πολύ χαμηλή σιλουέτα. Και πρακτικά δεν είχε πυργίσκο, αλλά είχε ειδική περιστρεφόμενη κάννη. Και αυτό το αυτοκίνητο φαινόταν επιτηδευμένο. Υπήρχαν μόνο δύο κορίτσια σε αυτό. Αφού αυτή η δεξαμενή ήταν μικρότερη από το συνηθισμένο.
  Η Νατάσα σημείωσε:
  - Αυτό είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος!
  Η Μαρία συμφώνησε:
  - Ναι, νόμιζα ότι ήταν μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη. Αλλά είναι πιο δύσκολο να χτυπήσεις έναν μικρό στόχο. Οι Γερμανοί χρεοκόπησαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατασκευάζοντας τανκς που ήταν πολύ μεγάλα.
  Η Νατάσα έκλεισε το μάτι και κελαηδούσε:
  - Τα τανκς μας είναι πολύ γρήγορα,
  Και τα κορίτσια είναι γυμνά, ξυπόλητα!
  Στο μεταξύ έδειξαν στον κινηματογράφο πώς ένα ξωτικό, ένα παιδί δέκα ετών, σέρνεται μέσα στους θάμνους. Έστησε έναν μικρό πομπό για να καθοδηγήσει το drone των ξωτικών . Μέχρι στιγμής, τέτοιες συσκευές είναι οι απλούστερες και πιο πρωτόγονες.
  Τα γυμνά, παιδικά πόδια του αγοριού χτυπάνε στο γρασίδι. Είναι σαν νεαρός παρτιζάνος. Το παιδί φοράει μόνο σορτς, και ο καιρός είναι δροσερός και ψιλόβροχο. Και το αγόρι τρέμει από το κρύο.
  Ωστόσο, τραγουδά γενναία:
  Είμαι ένας νεαρός ξυπόλητος παρτιζάνος καθόλου,
  Ένα παιδί που ρισκάρει με τόλμη τη ζωή του...
  Για να μην έχουν προβλήματα εδώ τα ξωτικά,
  Για να ζει ο λαός σε λαμπερό κομμουνισμό!
  Και το παιδί θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα. Και έτσι το αγόρι των ξωτικών παίρνει το δρόμο για το στρατόπεδο των ορκ. Η δυσοσμία των δασύτριχων αρκούδων γαργαλάει δυσάρεστα τα ρουθούνια των παιδιών.
  Το παιδί διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Γλιστράει ακριβώς κάτω από τη μύτη αυτών των δασύτριχων πλασμάτων.
  Η Μαρία παρατήρησε:
  - Γενναίο αγόρι. Αξίζει όμως να στείλουμε τέτοια μικρά παιδιά σε αποστολή;
  Η υπουργός Άμυνας Νατάσα παρατήρησε λογικά:
  - Τέτοια μικρά παιδιά δίνουν μια μικρότερη αύρα και τα ορκ ουσιαστικά δεν βλέπουν την αναζήτηση και τη μαγεία τους!
  Η Μαρία γέλασε και σημείωσε:
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία
  Σε μια νεανική καρδιά υπάρχει αγάπη για την πατρίδα...
  Μπορεί να κατακτήσει τις άκρες του διαστήματος,
  Κάντε τους ζωντανούς στη Γη ευτυχισμένους!
  Η Νατάσα ξεκαθάρισε χαμογελώντας:
  - Όχι μόνο ζωντανοί, αλλά και νεκροί, και όχι μόνο στη Γη!
  Η Μαρία, σε απάντηση, χτύπησε θυμωμένη το ξυπόλητο, βαρύ και δυνατό πόδι της, που μπορούσε τώρα να σπάσει την πλάτη ενός λύκου:
  Ζήσε Γη, ζήσε Γη,
  Και καταλαβαίνεις τους ανθρώπους...
  Δεύτερη αγάπη, δεύτερη Γη,
  Δεν θα υπάρξει δεύτερη Γη!
  Από χίλιους πλανήτες
  Δεν υπάρχει τέτοιο πράσινο!
  Από χίλιους πλανήτες
  Δεν υπάρχει τέτοιο αγαπημένο!
  Εν τω μεταξύ, το μικρό ξωτικό έστησε τον πομπό και σύρθηκε πίσω. Οι γυμνές, ροζ γόβες του άστραψαν πολύ όμορφα.
  Η Μαρία μάλιστα σκέφτηκε ότι αν πιανόταν το παιδί, τότε οι γυμνές, στρογγυλές φτέρνες του θα έκαιγαν με ένα καυτό σίδερο. Και πώς θα ουρλιάξει αυτό το παιδί.
  Και τα ορκ θα χασκογελάσουν και θα ρουφήξουν το καμένο κρέας με τα ρουθούνια τους.
  Εδώ το πήρε το αγόρι και με το γυμνό του πόδι πίεσε την κατσαρίδα, που σέρνονταν στο γρασίδι. Το έντομο ανοιγόκλεισε και ξαφνικά μετατράπηκε σε διαμάντι.
  Το αγόρι το σήκωσε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, το πέταξε στο χέρι του και κελαηδούσε, μόλις ακουγόταν:
  - Από ένα χαμόγελο θα γίνει πιο φωτεινό,
  Και ο ελέφαντας ακόμα και το μικρό σαλιγκάρι...
  Ας είμαστε πιο διασκεδαστικά ξωτικά στη μάχη,
  Και αφήστε τα ορκ να υποστούν μόνο απώλειες!
  Και το αγόρι έτρεξε γρήγορα στους θάμνους. Αυτό είναι ένα χαριτωμένο μωρό. Αρκετά ανθρωποειδές.
  Σε μια ταινία, υπήρχε επίσης ένα αγόρι που έβαλε νάρκες κάτω από τανκ.
  Και πιάστηκε. Είναι κρίμα που η σοβιετική ταινία δεν έδειξε πώς τον βασάνισαν. Αλλά οδηγήθηκαν στην εκτέλεση μόνο ξυπόλητοι στο χιόνι.
  Και η κάμερα έδειξε μικρά, παιδικά ίχνη στο χιονοστιβάδα, σε κοντινή απόσταση. Και αυτό μιλούσε περισσότερο από το αν τα βασανιστήρια είχαν παρουσιαστεί λεπτομερώς και νατουραλιστικά.
  Αυτή είναι πραγματικά μια ταινία.
  Η Μαρία τραγούδησε με μεγάλη αίσθηση, λυγίζοντας τους μυς των γυμνών και μυωδών ποδιών της:
  Φωτίστε τις σκοτεινές νύχτες σαν φωτιές,
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά, εργάτες...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή του πρωτοπόρου είναι να είσαι πάντα προετοιμασμένος!
  Το κάλεσμα του πρωτοπόρου - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Η Νατάσα γέλασε και επιβεβαίωσε:
  - Αυτό το βραστό αυγό χρειάζεται να βράσει για δεκαπέντε λεπτά, αλλά ο πρωτοπόρος από την οικογένεια των ξωτικών είναι πάντα έτοιμος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Εν τω μεταξύ, υπήρξαν και άλλα επεισόδια του πολέμου. Εδώ είναι δύο ξωτικά που διεξήγαγαν έναν πόλεμο ελεύθερου σκοπευτή.
  Ήταν ξυπόλητοι, αλλά με στίγματα καμουφλάζ. Και κάθισαν σε ενέδρα, αναζητώντας στόχους.
  Μία από αυτές, η ξανθιά Αλίκη, ενοχλημένη, παρατήρησε:
  - Τα Ορκ, πρέπει να πω, είναι πολύ μυρωδάτα. Και επομένως είναι αδύνατο να συναδελφωθείς μαζί τους!
  Η Angelica γέλασε, πυροβόλησε, ξάπλωσε τον γούνινο στρατιώτη και τραγούδησε:
  Δεν θα λείψουμε ποτέ
  Δυσκολία δεν θα έρθει στο ξωτικό μας!
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Αλίκη πυροβόλησε επίσης, και τρύπησε επίσης το κεφάλι του ορκ. Εδώ είναι, ας πούμε, ψύχραιμοι πολεμιστές. Και δεν μπορείς να τους πας κόντρα!
  Η Αγγελική πέταξε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσκισε το ορκ σε κομμάτια και τραγούδησε:
  Παρακολουθούμε με γεράκια
  Πετάμε σαν αετοί...
  Δεν πνιγόμαστε στο νερό
  Δεν καιγόμαστε στη φωτιά!
  Η Αλίκη επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Ναι πολεμιστές που πρέπει!
  Και πέταξε μια βαριά χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι. Έσκισε μια μάζα από ορκ.
  Αυτή ήταν πραγματικά η ομάδα. Και τα ξωτικά είναι πολύ όμορφα, και εντελώς ξυπόλητα με ένα ελαφρύ μπικίνι.
  Αλλά δεν ντρέπονται, αλλά τραγουδούν:
  Στον κόσμο της ζέστης και της χιονόπτωσης,
  Ο κόσμος είναι και φτωχός και πλούσιος...
  Μαζί μας είναι η νεολαία όλου του πλανήτη,
  Η παγκόσμια ομάδα κατασκευής μας!
  Και τα κορίτσια συνέχισαν να χτυπούν τα ορκ. Αυτό ήταν το χάλι τους. Και αν το πάρουν, δεν θα φαίνεται τόσο μικρό σε κανέναν, ακόμα και σε τέτοια δασύτριχα πλάσματα όπως τα ορκ.
  Η Maria Kolesnikova, παρακολουθώντας μια ταινία, τραγούδησε:
  Μπαίνουμε με τόλμη στη μάχη
  Για την αιτία των ξωτικών...
  Θα σκοτώσουμε όλα τα ορκ,
  Πολέμησε μην παρασύρεσαι!
  Αυτά είναι, ας πούμε εδώ, τσακωμένες και απερίσκεπτες κοπέλες σε τσακωμό. Η υψηλότερη κατηγορία καταστροφής μπορεί να ειπωθεί.
  Αλλά από τους stormtroopers μέχρι τα ορκ, πώς το ξωτικό Helga θα σκάσει, και μετά θα τραγουδήσει:
  - Δόξα Elfiya, δόξα,
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Μια τέτοια δύναμη Ξωτικού,
  Τα Ορκ χτυπούν με μανία!
  Εδώ τα κορίτσια πήραν τα ορκ και κυριολεκτικά με θανατηφόρα δύναμη, ολοκληρωτική καταστροφή και άνοιξαν τον λογαριασμό. Και δεν μπορούν να σταματήσουν. Αν το έχουν πάρει, τότε το έχουν πάρει.
  Και με γυμνά δάχτυλα πατάνε τις σκανδάλες.
  Το κορίτσι Αλένκα πυροβολεί τα ορκ από ένα πολυβόλο. Και ρίχνει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στον εχθρό, τη θανατηφόρα δύναμη μιας χειροβομβίδας και βρυχάται:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Θα μουλιάζω όλους στην τουαλέτα!
  Και πώς γελάει και δείχνει τη γλώσσα της που την έχει πολύ μακριά.
  Η κοπέλα Anyuta γέλασε και σημείωσε, πετώντας ένα δολοφονικό μπιζέλι αφανισμού με τη γυμνή της φτέρνα:
  Μπορούμε κυριολεκτικά να κάνουμε τα πάντα. Και αυτή είναι η παραγγελία μας ανάμεσα στα ξωτικά!
  Τα κορίτσια τσακώνονται, και είναι πολλά. Πόσο καλό είναι να ζεις σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια. Και τα ξωτικά είναι για πάντα νέα και όμορφα. Αυτό είναι πραγματικά - πολύ ωραία κλοπή. Και μπορούν να πουν κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί σε παραμύθι, ούτε να περιγραφεί με στυλό - απλά σούπερ.
  Ο Άλλα, που πολέμησε εναντίον αυτής της μάστιγας, σημείωσε επιθετικά, ανατινάζοντας τα ορκ με εκρήξεις, κουρεύοντάς τα σαν δρεπάνι:
  - Για να πεθάνει ο φαλακρός Φύρερ!
  Και πώς θα το πάρει και θα γελάσει βγάζοντας τα πολύ όμορφα δόντια του.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - ακροβατικά!
  Όχι, καλά, προσπαθήστε να αντισταθείτε σε τέτοιους ανθρώπους.
  Η Μαρία, ένα ξωτικό με χρυσαφένια μαλλιά, το πήρε και τραγούδησε:
  - Τα πλοία είναι σπασμένα,
  Τα σεντούκια είναι ανοιχτά...
  Σμαράγδια και ρουμπίνια απλώνονται σαν βροχή
  Αν θέλεις να είσαι πλούσιος
  Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος
  Μείνε αγόρι μαζί μας
  Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Και οι πολεμιστές πάλι πώς να σφυρίζουν στο ρεφρέν. Και τα κοράκια, έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, έπεσαν πάνω στα ορκ, σπάζοντας τα κρανία τους.
  Αυτό είναι πραγματικά που τα κορίτσια πήραν και τελείωσαν. Είναι σίγουρα δροσερό και άγριο.
  Λοιπόν, πόσο ωραίο είναι αυτό. Και πραγματικά, φυσικά, ανάβει.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με γυμνά, δυνατά πόδια, θα ρίξουν ένα βαρέλι με εκρηκτικά στα ορκ.
  Θα πετάξει και θα εκραγεί με εξαιρετική θανατηφόρα δύναμη. Και σπάει τα πάντα σε μικρά κομμάτια, μαζί με ένα ολόκληρο τάγμα από ορκ.
  Και πάλι τα κορίτσια θα πάρουν τις κατακόκκινες θηλές τους στο στόμα τους και θα σφυρίξουν. Και τα κοράκια, έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, θα πέσουν αμέσως κάτω, με θανατηφόρα λιποθυμία.
  Και τα κρανία τους θα πάρουν και θα ραγίσουν κάτω από τα χτυπήματα. Και αυτό είναι ένα πολύ θανατηφόρο και καταστροφικό αποτέλεσμα.
  Η Marusya πήρε επίσης και πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκόρπισε τα ορκ και τραγούδησε:
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει
  Όσοι θέλουν να νικήσουν τα κακά ορκ...
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους εχθρούς!
  Και η Ματρυόνα θα ρίξει και ένα λεμόνι στον εχθρό με τα ξυπόλητα και θα βρυχηθεί:
  - Ενας πίνακας!
  Τα κορίτσια πήραν εντελώς χωριστούς δρόμους. Και είναι, μάλιστα, γραπτές καλλονές. Και τα πόδια τους είναι γυμνά και λαξευμένα.
  Ναι, ανέλαβαν αυτά τα ορκ, και τα κουρεύουν και τα σκοτώνουν.
  Και το μπροστινό μέρος των ξωτικών και ένας μικρότερος αριθμός ξωτικών άρχισαν να ασκούν πίεση στα ορκ, αυτές τις δασύτριχες αρκούδες.
  Τα κορίτσια έσπευσαν να επιτεθούν.
  Η πολεμίστρια των ξωτικών με τα πορτοκαλί μαλλιά πήρε και πίεσε την κόκκινη θηλή του στήθους της στο κουμπί του joystick.
  Το ωστικό κύμα έσβησε. Και ο υπέρηχος όρμησε προς τα ορκ. Και τους σκέπασε όλους μονομιάς, απανθρακώνοντας κυριολεκτικά τα κόκαλά τους.
  Ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Για τα φρενήρη άλματα της κόμπρας!
  Και πώς θα το πάρει και θα γελάσει. Αυτές είναι πραγματικά γυναίκες - ας πούμε απλώς ότι είναι σούπερ.
  Τα κορίτσια πρέπει να σημειωθούν τρομερά.
  Και έτσι πέταξαν θανατηφόρα ρυάκια με κάρβουνα με τα γυμνά τακούνια τους.
  Έσκισαν πολλές κακές και γούνινες αρκούδες. Και μετά τα κορίτσια πήραν και τραγούδησαν.
  Παρακαλώ, Κύριε, να μη σβήσει η μέρα,
  Για να είναι για πάντα νέο το βλέμμα του κοριτσιού!
  Για να πετάξει ο ιππότης μας πάνω από τους βράχους,
  Ώστε το κάλυμμα των λιμνών να είναι πιο καθαρό από κρύσταλλο!
  
  Τι όμορφο κόσμο δημιούργησε ο Κύριος
  Έφαγαν ασήμι μέσα, και το σφενδάμι είναι ρουμπίνι!
  Αναζητώ μια φίλη του ιδανικού του Θεού -
  Για να το κάνει αυτό, έκοψε τους εχθρούς στις μάχες!
  
  Τι είναι τόσο σκληρό στην καρδιά ενός νέου;
  Τι θέλει να βρει σε αυτόν τον κόσμο;
  Λοιπόν, γιατί είναι σπασμένο το κουπί;
  Πώς να λύσετε ένα κουβάρι μεγάλων προβλημάτων;
  
  Θέλω και ο Θεός να είναι ευτυχισμένος,
  Βρείτε το παραδεισένιο όνειρό σας!
  Για να μην σπάσει η καλή τύχη το νήμα,
  Για να φέρει κάτω από το μονοπάτι, έρμα-γραμμή!
  
  Αλλά τι να ψάξω σε ένα μέτρο χωρίς αγάπη,
  Τι μπορεί να είναι πιο ακριβά τα κορίτσια;
  Είναι δύσκολο να χτίσεις την ευτυχία πάνω στο αίμα,
  Σε αυτό μπορείτε να κολυμπήσετε μόνο στην κόλαση της κόλασης!
  
  Ο χωρισμός είναι βασανιστήριο για μένα
  Ο πόλεμος εξακολουθεί να είναι ένας τέτοιος εφιάλτης!
  Εδώ είναι ένα πόδι σε έναν αναβολέα που σελώνει ένα άλογο,
  Αν και το κακό ορκ έφερε στον δήμιο ένα τσεκούρι!
  
  Παίρνουν τις κόρες μας στο ακέραιο,
  Τους βασανίζουν και καίνε το σώμα τους με φωτιά!
  Αλλά θα προκαλέσουμε ήττα στον Φύρερ,
  Να ξέρετε ότι το Ξωτικό μας δεν πέθανε ποτέ!
  
  Ας παίξουμε έναν γάμο, μετά από έναν κακό πόλεμο,
  Τότε τα παιδιά θα χαρίσουν γέλιο!
  Είναι όλοι συγγενείς εξ αίματος για μένα,
  Θα κυνηγήσω παχιά θηράματα!
  
  Και η βελανιδιά είναι σαν σμαράγδι από το φύλλωμά της,
  Είπε ότι ο τύπος έκανε εξαιρετική δουλειά!
  Ας είναι η συνείδηση καθαρή σαν κρύσταλλο,
  Και μόνο στα συν θα υπάρχουν αριθμοί στο υπόλοιπο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και έδειχναν την κολοσσιαία ατάκα και τη μαχητική τους θέση.
  Και φυσικά, ένας από τους πολεμιστές έφερε το λάστιχο. Και το φόρτωσε με βενζίνη. Και πώς θα πάρει και θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό τζετ. Θα κυλήσει ένα φονικό τσουνάμι φωτιάς. Και τα κεφαλαία ορκ καίγονται.
  Και είναι πραγματικά, πολύ ωραίο. Κυριολεκτικά ολοκληρωτική είναι η καταστροφή.
  Αυτό είναι κάτι που κανένα κορίτσι δεν μπορεί να αντισταθεί, όπως το να γλείφει κάτι πολύ γλυκό, νόστιμο και ορεκτικό με τη γλώσσα του ξωτικού.
  Και ταυτόχρονα, πάρτε το ορκ και κάψτε το κεφάλι.
  το έδαφος έτσι . Και ούτε κόκαλα να αφήσουν από τον εχθρό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια μερικές φορές. Και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους και δείχνουν την ψυχραιμία τους σαν κόμπρα-φίδι.
  Πολεμιστές που θα διαλύσουν κάθε στρατό. Και αν θέλουν, μπορούν να αφήσουν τα αέρια να φύγουν.
  Και φανταστείτε τι θα συμβεί αν χίλια ξωτικά απελευθερώσουν αμέσως αέρια από τον εαυτό τους; Πες τι θα γίνει;
  Ω, θα είναι πολύ δροσερό, ίσως οι ουρανοί να εμποδίσουν αυτό να συμβεί. Γιατί τότε κοράκια θα πέφτουν βροχή στα κεφάλια των ορκ. Και θα πέσουν και θα σπάσουν κρανία, δείχνοντας την πιο δολοφονική επίδραση στο σύμπαν.
  Και τα κορίτσια άρχισαν πάλι να τραγουδούν με την άγρια οργή και το πάθος τους, και τα μαργαριταρένια δόντια τους άστραψαν σαν καθρέφτες.
  Ο εφιάλτης έρχεται πάντα σαν φίδι
  Δεν τον περιμένεις, αλλά σέρνεται από την πόρτα!
  Είσαι ευτυχισμένη, γενναιόδωρη οικογένεια,
  Δεν ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι θηρία!
  Εδώ άρχισε η επιδρομή της ορδής,
  Οι Τάταροι μας βρέχουν με βέλη!
  Αλλά είμαστε γεννημένοι για ένα γενναίο κατόρθωμα,
  Και θα αντέξουμε δυνατά χτυπήματα!
  
  Κανείς δεν ξέρει αν ο καλός Θεός
  Έτσι ο άνθρωπος έγινε σκληρός!
  Ο θάνατος χτυπά το κατώφλι -
  Και ο Weselvul κόλλησε τα κέρατά του από τη ζέστη !
  
  Ναι, είναι αρχαίοι καιροί,
  Στο οποίο ήμασταν τόσο κουλ!
  Τελικά, δεν ήταν αυτό το όνειρό μου,
  Δεν πήγαμε σε αυτό, μέσα από τα βουνά-μακρινά!
  
  Αλλά αν είσαι στην κόλαση
  Μάλλον στον κόσμο του πόνου, της σκλαβιάς, της μάχης!
  Διατηρώ ακόμα την ελπίδα
  Αφήστε την καρδιά σας να χτυπήσει αυτούς τους ρυθμούς!
  
  Αλλά οι δοκιμασίες είναι η αλυσίδα μας,
  Που δεν θα αφήσει τις σκέψεις να είναι εύκολες!
  Και αν χρειαστεί, πρέπει να υπομείνουμε,
  Κι αν φωνάξεις, τότε με όλη τη δύναμη των πνευμόνων σου!
  
  Είναι ποιητής και απατεώνας,
  Όχι όμως σε καυτό στρατιωτικό πεδίο!
  Οι άθλιοι εχθροί της Πατρίδας θα πεθάνουν,
  Θα ταφούν γρήγορα και δωρεάν!
  
  Τώρα πάρε το και προσκύνησε τον Χριστό,
  Σταυρώστε τον εαυτό σας, φιλώντας το πρόσωπο της εικόνας!
  Πιστεύω ότι θα πω στους ανθρώπους την αλήθεια,
  Ο Κύριος θα μας δώσει μια κληρονομιά ως ανταμοιβή!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν καλά. Οι φωνές τους είναι τόσο λαμπερές και αστραφτερές. Και με όλο φωνή.
  Και μετά το τραγούδι, ένα ολόκληρο τάγμα κοριτσιών απογειώθηκε και έβγαζε κλανιά. Σηκώθηκαν σε μια στήλη και όρμησαν προς το σύννεφο των κορακιών. Τους πήραν και τους επιτέθηκαν.
  Αυτό άρχισε να πνίγει τα κοράκια, και κυριολεκτικά πνίγηκαν και συστράφηκαν, παίρνοντας μια θηλιά στο λαιμό τους.
  Και τόσα κοράκια έπεσαν κάτω. Και τρύπησαν τις κορυφές των ορκ. Και οι αρκούδες έβγαλαν βρύσες από καφέ αίμα. Ήταν νοκ άουτ σαν θρυμματισμένος αρακάς.
  Τα κορίτσια γέλασαν. Και έδειξε γλώσσες. Έκλεισαν το μάτι στα πλάσματα που τους πλησίαζαν.
  Ένα από τα κορίτσια κελαηδούσε:
  Τα Ορκ δεν μοιάζουν με ανθρώπους
  Τα Ορκ είναι Ορκ...
  Αν είναι γούνινος τότε κακός,
  Η φωνή της κοπέλας είναι πολύ καθαρή!
  Και έκλεισε το μάτι στους φίλους της.
  Οι πολεμιστές ένιωσαν αμέσως άγρια εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Και τα δόντια τους άστραφταν σαν βουνοκορφές. Ή ίσως αυτά είναι μαργαριτάρια και θησαυροί της θάλασσας.
  Τα κορίτσια γέλασαν και τραγούδησαν:
  Ω θάλασσα, θάλασσα, θάλασσα, θάλασσα,
  Τα αγόρια κάθονται στον φράχτη!
  Τα ορκ θα δουν θλίψη,
  Τα καθάρματα θα πεθάνουν όλοι στην αποσυναρμολόγηση!
  Και οι πολεμιστές και θα πάρουν και θα σφυρίξουν. Αυτή τη φορά δεν έπεσαν μόνο τα κοράκια στα κεφάλια των ορκ, αλλά και οι χαλάζι. Και αυτές οι αρκούδες έσπασαν κυριολεκτικά το κρανίο.
  Εδώ είναι τα ξωτικά κορίτσια πώς πήραν τα ορκ αυτών των βρωμερών αρκούδων. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ.
  Και όταν τραγούδησαν οι καλλονές, τότε ήταν πραγματικό χάος.
  Ο παράδεισος είναι ένα χαλί με σχέδια με αστέρια,
  Το φεγγάρι θα δώσει φως στους λόφους!
  Ένα ορεινό ρέμα κυλάει κάτω,
  Αφρώδης χρυσός σε πυριτόλιθο!
  
  Η απλότητα της μητέρας Ελφίας,
  Στα χωριά κορεσμός και άνεση!
  Από ευτυχία τα κορίτσια έκλαιγαν,
  Πώς να κουρέψετε έναν στρογγυλό χορό!
  
  Προέκυψε πρόβλημα, ηλικιωμένη γυναίκα,
  Γκρισιμό των δοντιών - κοχύλια ανεμοστρόβιλος!
  Ορμώντας με την καταστροφή των ορκ,
  Ο σύντροφός σου πέθανε στη μάχη!
  
  Εσύ είσαι ακόμα αγόρι -
  Το στρατιωτικό ληξιαρχείο δεν έδωσε καλά!
  Όπως, δεν έχετε αρκετά επιπλέον χρόνια,
  Η χώρα πρέπει να φροντίζει τα παιδιά!
  
  Έτρεξε μπροστά χωρίς πανοπλία
  Να φέρεις καλοσύνη και φως!
  Για να μην στερήσουμε τη θέλησή τους από τα ορκ,
  Για να μην συναντήσουμε το ξημέρωμα αλυσοδεμένο!
  
  Ούτε ο φίλος μου κοιμήθηκε.
  Κατάφερε να δραπετεύσει - ένας μαχητής!
  Αμφιβάλλουμε για τα ορκ από το βάθρο,
  Ας τελειώσει ο Φύρερ!
  
  Καταπολεμήστε τον σκληρό πόνο και την πείνα
  Ξυπόλητο κορίτσι τον χειμώνα!
  Στα κουρέλια αντέχουμε το τσουχτερό κρύο,
  Μερικές φορές τρώμε ένα με φλοιό σημύδας!
  
  Και ο εχθρός ορμάει με αεροπλάνα,
  Σαν τέρας από την κόλαση βρυχάται ο "Τίγρης"!
  Μια αρκούδα που γεννήθηκε από μια κακιά λύκο
  Ένα φλογοβόλο ξεφεύγει από τα τανκς!
  
  Για να ζεστάνετε ξυπόλητα πόδια
  Τι έγινε μπλε στο χιόνι!
  Το κορίτσι διάλεξε το δρόμο
  Εκεί που η στάχτη μαύρισε τη χιονοθύελλα!
  
  Αλλά αντισταθήκαμε - μακριά από το κρύο,
  Αγόρι και κορίτσι μπροστά!
  Θα νικήσουμε το χαμόγελο του Ιούδα,
  Τα ρώσικα ορκ θα σβήσουν το σκοτάδι σε άμμο!
  
  Τα τακούνια των εφήβων που τρεμοπαίζουν,
  Η χιονοστιβάδα άφησε ελαφρύ ίχνος!
  Ο παγετός δεν είναι καθόλου εύκολο να αντέξει,
  Το ξυπόλητο τρέξιμο μας ζεσταίνει!
  
  Και τα κακά ορκ δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε αυτά,
  Μουγκρίζουν από το κρύο!
  Τόσο δυνατή δύναμη
  Ο ξωτικός ιππότης μας είναι πολύ κουλ!
  
  Πέταξε το κύμα από την κόλαση
  Τώρα η Feyropa μπροστά!
  Αυτή είναι η μοίρα του ιερού στρατιώτη,
  Μείνετε για πάντα πιστοί στην Elfie!
  Ας πούμε ότι αυτά τα κορίτσια είναι σούπερ. Υπάρχει τόσος ενθουσιασμός και φωτιά μέσα τους. Σαν κορίτσια κόκκινες πλεξούδες. Και οι ομορφιές είναι πάντα ξυπόλητες.
  Οι πολεμιστές στα ορκ οδήγησαν κεφαλαία. Τους άρεσε πολύ μια τέτοια τεχνική, όταν με γυμνά δάχτυλα πετάς στον εχθρό αρακά αφανισμού και θανάτου.
  Και σκίζετε τις αρκούδες σε σκισμένα κομμάτια και κοτολέτες. Και που είναι τόσο τηγανητά και ορεκτικά.
  Και τα κορίτσια σκαρφίζονται στις αρκούδες που τρέχουν. Και ας χτυπήσουμε τα ξωτικά στα ορκ με ένα γουδί.
  Και οι ομορφιές το κάνουν, πρέπει να σημειωθεί, εξαιρετικά αποτελεσματικά. Και η επιθετικότητά τους συνδυάζεται με μια εξαιρετικά λαμπερή και απολαυστική χάρη.
  Οι πολεμιστές πήραν τα ορκ και προχώρησαν σε ολοκληρωτική εξόντωση.
  Εδώ τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τις ρουμπινί θηλές τους. Πατημένο στα πλήκτρα που ενεργοποιούν τα φλογοβόλα.
  Και το πήραν, και κάλυψαν αμέσως το τάγμα των ορκ. Και πραγματικά το πήραν και το έκαψαν ολοσχερώς .
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Και εάν είναι απαραίτητο, οι γλώσσες θα χρησιμοποιηθούν απευθείας για τον προορισμό τους. Και ο σκοπός τέτοιων γλωσσών είναι να δίνουν χαρά στους άνδρες. Και δείξτε το υπέροχο και επιθετικό σας ταμπεραμέντο.
  Δεν υπάρχουν τέτοια κορίτσια, αν ανακατευτούν οι αρκούδες, σίγουρα δεν θα επιβραδύνουν.
  Δείχνουν τόσο υπέροχα επιτεύγματα.
  Και τα κορίτσια μπορούν να παίξουν βιολιά χωρίς πολλές τελετές.
  Αυτό είναι επίσης μια πολύ καλή λήψη.
  Τα κορίτσια παίζουν βιολιά. Και συγχρόνως κρατούσαν τους φιόγκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έπαιζε υπέροχη και γοητευτική μουσική. Και είναι απλά υπέροχο.
  Και μετά τα κορίτσια πήραν και τραγούδησαν.
  Πιστεύω στην Αγία Πατρίδα μου,
  Αυτή η Αλήθεια μπορεί να κερδίσει τη σωτηρία!
  Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το κακό -
  Ο εχθρός θα έρθει από εμάς, πιστέψτε με, εκδίκηση!
  
  Το σπαθί μου χτυπά σαν ο ταμίας του Ηλία ,
  Και τα χέρια είναι κουρασμένα στη μάχη, δεν ξέρουν!
  Είμαστε για την Πατρίδα ως αξιόπιστη ασπίδα,
  Για να προστατεύσετε από το κακό μέρος σε έναν καθαρό παράδεισο!
  
  Υποχώρηση, χτύπημα και ξανά πτώση - κτύπημα,
  Τέτοια είναι η μοίρα του τρόπου, αλίμονο, ο στρατιώτης!
  Όσο τουλάχιστον ένας κακός είναι ζωντανός,
  Καθαρίστε την κάννη και την πρόσοψη του μηχανήματος!
  
  Πρέπει να πολεμήσεις αν το παραμύθι είναι ο κόσμος,
  Μερικές φορές μπορεί να ρίξει ουρλιαχτό δροσερό!
  Αλλά κρατάμε την τιμή μας στην Πατρίδα,
  Αν και καμιά φορά χύνεται ένα σωρό πτώματα!
  
  Γεννηθήκαμε, αυτό είναι τυχερό στη χώρα -
  Στο οποίο όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες!
  Σε ποιους ανθρώπους και μετά τον εαυτό σου,
  Ο πιο δυνατός και γενναίος πολεμιστής!
  
  Και τώρα θα φωνάξουμε - εμπρός,
  Για να κατακλύσετε τα ρέντουμπιτς, τα πανίσχυρα φρούρια!
  Για να μην συμβεί ότι είναι σαν το μυαλό να λέει ψέματα -
  Θα σπάσουμε τα σύννεφα στα αεροπλάνα!
  
  Φυσικά, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην κόλαση,
  Αν όλοι οι τρόποι μοιάζουν με το γαϊδουράγκαθο...
  Αλλά ακόμα κι εκεί οι λεπίδες των μαχητών συντρίβουν,
  Και πέφτουν βόμβες από την κοιλιά των αεροπλάνων!
  
  Και τι είναι η κόλαση για τον Έλφι τον παλαιστή;
  Μάθε το επόμενο τεστ!
  Θα σταθούμε στη μάχη μέχρι το τέλος -
  Εκπλήρωσε την αληθινή επιθυμία του Θεού!
  
  Και συμμορίες τρολ, θα σπάσουμε καλικάντζαρους,
  Ας φτάσουμε στο μέρος όπου η Γη είναι η Εδέμ!
  Ο αετός θα εξαφανίσει το μοχθηρό κοράκι,
  Η τιμή και η πίστη θα μας οδηγήσουν σε επιτεύγματα!
  
  Ένα θυελλώδες ρεύμα χτυπά τη ζωή με ένα κλειδί,
  Για να πραγματοποιηθεί αυτό που ζητήθηκε από τον Χριστό!
  Η χάρη θα ρέει σαν καταρράκτης σε ρυάκι,
  Προς δόξα της Μητέρας Ελφίας!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν και έπαιζαν βιολιά ταυτόχρονα. Και η μουσική ακουγόταν τόσο ηχηρή και όμορφη, και ιριδίζουσα. Και απλώθηκε κυριολεκτικά σε όλους τους ουρανούς.
  Και τα κοράκια, χάνοντας τις αισθήσεις τους, λιποθύμησαν, και τρύπησαν τα κεφάλια των ορκ.
  Και τα κορίτσια ενεργούσαν με ακατανόητη ενέργεια. Ρεύματα υπερπλασμάτων κυλούσαν μέσα τους.
  Και ίσως επίσης το μαγόπλασμα, το οποίο τα κορίτσια προσωποποίησαν ένα εκπληκτικό και θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ξεγύμνωσαν τα δόντια τους και μετά από την επιφάνεια των κυνόδοντών τους έβγαζαν κουνελάκια που τύφλωσαν τα ορκ και έκαναν τα μάτια τους να αιμορραγούν. Και αποδείχτηκε τόσο ακατανόητα κουλ και κουλ.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πίεσαν ξανά τις ρουμπινί θηλές τους στα κουμπιά. Και ανατίναξαν τον εχθρό με πύρινες εκρήξεις της κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης των ηφαιστείων.
  Και όλο αυτό αντιδρά και καίγεται. Και ανατινάξτε τανκς με αρκούδες. Και ρέματα καμένης φλόγας λιώνουν τις μηχανές της αυτοκρατορίας του Πούτιν.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι απλά υπέροχα και δείχνουν τόσο μεγάλο επίπεδο αγωνιστικότητας που κανείς δεν θα τολμήσει να τα κατηγορήσει για κάτι ηλίθιο και άσεμνο.
  Λένε για τέτοια κορίτσια: είστε απλά Θεές και Σούπερ!
  Εδώ το ξαναπήραν και τραγούδησαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Υπάρχουν γυναίκες στην Ελφία μας,
  Τι οδηγούν, αστειευόμενο αεροπλάνο!
  Ότι όλοι στο σύμπαν είναι πιο όμορφοι -
  Τι θα σκοτώσει όλους τους αντιπάλους!
  
  Είναι γεννημένοι για να κερδίζουν
  Για να δοξάσουμε το Ξωτικό σε όλο τον κόσμο!
  Άλλωστε, οι πανίσχυροι παππούδες μας,
  Για αυτούς μάζεψαν στρατό με τη μία!
  
  Γίγαντες στέκονται στη μηχανή,
  Η δύναμή τους είναι τέτοια - συντρίβουν τους πάντες!
  Είμαστε τα παιδιά της Πατρίδας είμαστε ενωμένοι -
  Μια σειρά από στρατιώτες περπατάει!
  
  Το μαρτύριο δεν θα μπορέσει να μας σπάσει,
  Η φωτιά του κακού ναπάλμ είναι ανίσχυρη!
  Εκεί που έκαιγε η δάδα...
  Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πλέον αναμμένα!
  
  Τα πάντα στη χώρα μας είναι μια δάδα στο φως,
  Αυτοκίνητα, δρόμοι, γέφυρες!
  Και οι νίκες τραγουδιούνται στα τραγούδια -
  Είμαστε γεράκια φωτός - αετοί!
  
  Θα δοξάσουμε την Πατρίδα με τόλμη,
  Ας σε πάμε στα απότομα ύψη!
  Είμαστε στο διάστημα ως πρωτοπόροι -
  Και θα σπάσουμε τους λαιμούς των κακών ορκ!
  
  Ας προλάβουμε όλα τα ερπετά από τον Άρη,
  Ας ανοίξουμε τον δρόμο για τον Κένταυρο!
  Θα είμαστε, που φοβάται ένα αρπακτικό,
  Και ποιος είναι καλός και τίμιος να αγαπήσει!
  
  Το ξωτικό είναι η πιο γλυκιά χώρα από όλες,
  Υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι, πιστέψτε με!
  Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε ανοησίες...
  Να είσαι ανθρώπινος και όχι θηρίο!
  
  Ας φτάσουμε στα όρια του σύμπαντος,
  Εκεί θα φτιάξουμε ένα φρούριο από γρανίτη!
  Και που έχασε τη μετάνοια
  Ποιος ορμάει στην Πατρίδα νικήσει!
  
  Τι ακολουθεί - λίγη φαντασία
  Αλλά πιστέψτε τους νεκρούς - θα αναστηθούμε!
  Ας σκίσουμε το τσίμπημα του θανάτου με ένα τράνταγμα,
  Για τη δόξα του αθάνατου Έλφι!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια και οι φωνές τους είναι σαν αηδόνια, τσίχλες και πυροπούλια σε ένα μπουκάλι. Ας πούμε ότι τέτοια κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ .
  Και τραγουδούν πολύ συγκινητικά και απολαυστικά.
  Αυτές είναι οι ομορφιές, αν καταλάβουν κάτι, τότε λίγα ορκ θα φαίνονται σε κανέναν.
  Και τα κορίτσια καταστρέφουν τις αρκούδες αβίαστα. Και τότε οι πιλότοι των ξωτικών πέταξαν από τον αέρα. Και πατάνε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και σκουπίστε επιθετικά γούνινα πλάσματα.
  Ένα κορίτσι από τον ουρανό εκτόξευσε έναν πύραυλο σε ένα σύμπλεγμα γούνινων ορκ. Ανατινάχτηκαν και τραγουδούσαν ότι κομμάτια καμμένου κρέατος έπεσαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και που καίει και καπνίζει πραγματικά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, εξαγριωμένα και καταστροφικά. Έχουν μια τόσο δυνατή καρδιά κρυμμένη μέσα τους. Τι κι αν το πάρουν και τραγουδήσουν και δείξουν τα δόντια τους, τότε ούτε ένας στρατός από ορκ σε συμμαχία με τρολ δεν θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Και τα τρολ είναι πολύ πιο επιδέξιοι και αποφασιστικοί μαχητές.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο κολοσσιαίες και δυνατές πολεμίστριες, απλώς μια κοσμική μεταβλητή και σταθερή.
  Οι πολεμιστές πήραν και φούσκωσαν τα μάγουλα του κοριτσιού και πέταξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους χωρίς να το σκεφτούν δύο φορές .
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Και μετά ήρθε ένα πραγματικά θανατηφόρο και καταστροφικό κύμα που χτύπησε τα ορκ. Και πόσα γούνινα πλάσματα στρώθηκαν ταυτόχρονα.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια, με μεγάλη χαρά, και με κολοσσιαίο ενθουσιασμό, πήραν και τραγούδησαν.
  Ένας απλός στίχος του τραγουδιού
  Τι τραγουδάω για αυτόν τον θλιβερό κόσμο!
  Προσπαθώ να γνωρίσω τον Χριστό με την ψυχή μου,
  Για να μην αγγίζουν το σώμα η κόλαση και η φθορά!
  
  Η πατρίδα μου είναι αγαπητή για μένα,
  Αν και καμιά φορά το βάζουν σε μομφή!
  Δεν βρήκα χώρο για τον εαυτό μου
  Όταν ο Weselvul έβαλε τους ανθρώπους στην κόλαση!
  
  Τι πιο τρομερό από τον θάνατο της Γης,
  Όταν η χορδή κλαίει στο πένθος;
  Όταν γελάει, ο κακός τρώει την επιτυχία,
  Αλλά θα υπάρχει δύναμη - ξέρετε ξύπνησε!
  
  Θα απαντήσω στην κακή φυλή τότε ως απάντηση:
  Πατρίδου πνεύμα, θεοί κόλαση μη σπάσεις!
  Και ο άθλος όλων των αγωνιστών θα τραγουδηθεί,
  Είμαστε ένας στρατός στρατιωτών: οι αετοί δεν είναι παιχνίδι!
  
  Να ξέρετε ότι η θέλησή μας είναι δυνατή όπως πάντα,
  Ώμος με ώμο συσπειρώσαμε μια γροθιά!
  Και ο στόχος στον οποίο πάμε είναι ήδη ορατός,
  Τις στάχτες του εχθρού τις έχει ισοπεδώσει το διαστημόπλοιο!
  
  Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τον Παλλάς,
  Είναι ιδιότροπη, θα δώσει καρτ μπλανς στον διάβολο!
  Και φαίνεται ότι πέρασε τόσος καιρός...
  Όταν το ποταπό ορκ του κακού σχίζεται στη μέση!
  
  Φυσικά, έχουμε ένα ολόκληρο δάσος προβλημάτων,
  Πόσοι κόσμοι υπάρχουν στο σύμπαν;
  Αλλά γι' αυτό αναστήθηκε ο Παντοδύναμος Θεός,
  Για να έχει ένας άνθρωπος ένα σωρό δώρα!
  
  Η Elfia θα γίνει ξανά υπερδύναμη,
  Το Σύμπαν θα δείξει τον δρόμο προς την ευτυχία και την αγάπη!
  Δεν θα υπάρξουν άλλα δάκρυα, ούτε αίμα,
  Και έχετε τη θέληση στην καρδιά σας, εκτός από τη σοφία!
  Τα κορίτσια τραγουδούν πολύ ειλικρινά. Θέλουν επιπλέον νίκες και υπέροχα ρητά. Η κοσμική τους ανοχή είναι απλά απαίσια. Και οι πολεμιστές δείχνουν τα υψηλότερα ακροβατικά τους, και ένα τεράστιο καταστροφικό εγώ.
  Ένα ξωτικό με στίγματα μαλλιά κελαηδούσε:
  Ενα δύο τρία,
  Καταστρέφεις τα ορκ...
  Τέσσερα οκτώ πέντε
  Δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε!
  Και πάλι τα κορίτσια σφυρίζουν, τόσο που ολόκληρα σύννεφα από ζαλισμένα κοράκια χύνονται στα κεφάλια των ορκ.
  Η Μαρία Κολέσνικοβα άσκησε την επιδέξια διοίκηση πάνω σε αυτούς τους στρατούς που πολέμησαν με τον αντίπαλο. Η βασίλισσα πολεμίστρια έδινε εντολές.
  Και τα όμορφα νεαρά ξωτικά έκαναν μασάζ στο κορίτσι, που είχε γίνει νέο και δυνατό, με τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της. Όπως και άλλες καλλονές, πολέμησαν επίσης με έναν αναρίθμητο στρατό από ορκ - αυτές τις κολασμένες αρκούδες.
  Η Μαρία δεν φοβόταν την καταστολή από τον τύραννο με κοιλιά και μουστακά και τώρα ήταν μέχρι τα γόνατα στη θάλασσα.
  Το κορίτσι έδωσε εντολές. Και οι υπήκοοί της απέδωσαν, και μια αιματηρή και σκληρή μάχη βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ή μάλλον μια ολόκληρη σειρά από μάχες και μάχες.
  Τα ξωτικά γύρισαν τις θέσεις των ορκ. Εδώ υπήρχαν πολλά συρματοπλέγματα. Και οι ξυπόλητες καλλονές το ροκάνιζαν με το ψαλίδι. Το κούρεμα ήταν καλό. Τότε ένα ξωτικό με μπλε μαλλιά μαχαίρωσε ένα από τα ορκ στη βουβωνική χώρα. Κυριολεκτικά λιποθύμησε από επώδυνο σοκ. Οι πολεμιστές γέλασαν και έδειχναν τη γλώσσα τους.
  Το αίμα των ορκ είναι καφέ και άσχημο, τα κορίτσια πήδηξαν πίσω για να μην λερωθούν πάνω του. Ναι, δεν είναι εύκολο να πολεμήσεις τέτοια πλάσματα - ακόμα και να τα σκοτώσεις είναι αηδιαστικό.
  Το ξωτικό με τα κόκκινα μαλλιά μουρμούρισε από τη θέση του:
  - Μισό χρόνο κακοκαιρίας,
  Μισός χρόνος δεν είναι πουθενά!
  Το ξωτικό με τις κίτρινες αντιτάχθηκε:
  - Ο καιρός στον πλανήτη Γη είναι κακός! Αντίθετα, έχουμε αιώνιο καλοκαίρι, υπάρχουν τέσσερις φωταγωγοί σε όλο τον πλανήτη!
  Πράγματι, στον πορτοκαλί ουρανό έλαμψαν τέσσερα μεγάλα αστέρια - διαφορετικά χρώματα, και είναι υπέροχο!
  Οι πολεμιστές ροκάνιζαν το σύρμα με συρματοκόπτες . Και εδώ σέρνονται πιο κοντά στο αεροδρόμιο. Εκεί φαίνονται ήδη τα αεροπλάνα του τριχωτού στρατού της κόλασης. Μερικά από τα αυτοκίνητα είναι πολύ μεγάλα. Για παράδειγμα, τα στρατηγικά βομβαρδιστικά. Πόσο θανατηφόρο βάρος μπορούν να κουβαλήσουν; Δεν μετράς εδώ.
  Το κοκκινομάλλης ξωτικό τραγούδησε:
  Οι καμήλες θέλουν να κολυμπήσουν
  Και οι ελέφαντες πετούν...
  Πόσα θαύματα υπάρχουν παντού
  Τι δεν μπορεί να μετρηθεί!
  Το ασπρομάλλη ξωτικό παρατήρησε:
  - Ξέρεις πολύ καλά εσύ,
  Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα...
  Μόνο αυτά τα θαύματα
  Τα ξωτικά μπορούν να το κάνουν μόνα τους!
  Το ξωτικό με τα μπλε μαλλιά παρατήρησε:
  - Υπάρχει ήδη ένα ζωντανό καλώδιο γύρω από το ίδιο το αεροδρόμιο. Δεν μπορείς να περάσεις τόσο εύκολα!
  Το ξωτικό με τα κίτρινα μαλλιά το πήρε και του πρόσφερε:
  - Και τι γίνεται αν πετάξεις το δώρο του θανάτου σε ένα τόξο μέσα από το σύρμα έφιππος. Ας χτυπήσουμε το βομβαρδιστικό και θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση.
  Το κοκκινομάλλης ξωτικό γέλασε και παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα! Κι αν προσπαθήσεις!
  Το ξωτικό με τα μπλε μαλλιά σημείωσε:
  - Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε μια σφεντόνα!
  Και τα κορίτσια έγνεψαν με το κεφάλι. Δεν είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις από ξύλο και σύρμα, αλλά οι πολεμιστές είναι στα καλύτερά τους όπως πάντα. Και μόλις ξεκινήσουν τη δουλειά, δεν θα κάνουν πίσω.
  Το ξωτικό με τα άσπρα μαλλιά κελαηδούσε, κουνώντας τους κοιλιακούς του και δείχνοντας ακροβατικά με τα πόδια του:
  - Πάμε να επιβιβαστούμε σε μαχητές,
  Έχουμε υπέροχο πλήρωμα!
  Τα κορίτσια πρέπει να σημειωθούν όμορφα και έξυπνα και επιδέξια ταυτόχρονα.
  Εδώ είναι έτοιμη η σφεντόνα. Και μπορείτε να εκτοξεύσετε ένα εκρηκτικό πακέτο από τη συνηθισμένη σκόνη άνθρακα από απόσταση. Αλλά αν εκραγεί, τότε δεν θα φανεί αρκετό σε κανέναν. Και ακόμη περισσότερο για τα ορκ.
  Τα κορίτσια, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, έστησαν μια σφεντόνα και ανατινάχτηκαν. Και τώρα η γόμωση με κάρβουνο πετά σε ψηλό τόξο. Και πετάει πάνω από ένα τεντωμένο καλώδιο υψηλής τάσης, με θανατηφόρο ρεύμα. Ακόμη και αρρώστησε άστραφτε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Και μετά θα προσγειωθεί ακριβώς στην κοιλιά ενός στρατηγικού βομβαρδιστικού, με δέκα τόνους εκρηκτικών στην κοιλιά του. Και πώς μετά θα πάρει και θα εκραγεί.
  Ήταν σαν να έσκασε μια μικρή ατομική βόμβα.
  Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πυρηνικά όπλα σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό φυσικά είναι για το καλύτερο, αφού το κλίμα θα χαλούσε. Όμως τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο του Ορκ άρχισαν να εκρήγνυνται και να χωρίζονται. Και πολλά αναμμένα σαν κεριά σε μια τούρτα εκατονταετηρίδας. Και πώς όλο αυτό πήρε φωτιά με μεγάλη πίεση και ενθουσιασμό. Και η καταστροφή των ορκ έγινε κολοσσιαία.
  Το κύμα έκρηξης έφτασε μέχρι και τα κορίτσια, αναγκάζοντάς τα να αρπάξουν στις άκρες των δέντρων, οι κορυφές των οποίων ήταν σπασμένες. Και πιέστε στο έδαφος με γυμνά πόδια, τακούνια των ποδιών.
  Μετά ήρθε η ζέστη και η μυρωδιά του κρέατος που καίγεται. Τα κορίτσια ένιωσαν σαν να ήταν καλεσμένα σε κάποιο πικνίκ. Και αυτή είναι πραγματικά η μυρωδιά από φρέσκα σφάγια αρνιού.
  Το γαλαζομάλλης ξωτικό κελαηδούσε:
  - Τι καλό να ξαπλώνεις στο γρασίδι,
  Και κάτι νόστιμο για φαγητό...
  Οργανώστε ένα δροσερό πάρκο στο μπάνιο,
  Και καλέστε τα νεαρά ξωτικά!
  Το κιτρινομάλλης ξωτικό παρατήρησε:
  Μήπως ήρθε η ώρα να φύγουμε από εδώ;
  Το κοκκινομάλλης ξωτικό γέλασε και απάντησε:
  - Τα ορκ πανικοβάλλονται, και θα τρυγήσουμε!
  Το ασπρομάλλη ξωτικό έγνεψε καταφατικά.
  - Προστατέψτε τη φύση, τους ανθρώπους,
  Και θα θερίσετε πλούσια σοδειά!
  Μετά από αυτό, οι τέσσερις ξεκίνησαν για ληστεία. Τα κορίτσια άρχισαν να πιάνουν τα ορκ που δραπετεύουν και να τους κόβουν το λαιμό και την κοιλιά. Τα ξωτικά το έκαναν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Αν και φαίνονται ευγενικοί. Αλλά τα ορκ έχουν σώματα αρκούδων, και ταυτόχρονα τέτοια καθάρματα που αναρωτιέσαι πώς μπορεί η γη να αντέξει τέτοια.
  Και τα κορίτσια που αγαπούν κάθε τι όμορφο είναι αρκετά κατανοητό.
  Ένα ξωτικό με μπλε μαλλιά έκοψε το κεφάλι ενός αξιωματικού ορκ και τραγούδησε:
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη βιάζεσαι...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Τι κι αν σου φανεί χρήσιμο!
  Γράψτε το στο σημειωματάριό σας,
  Σε κάθε σελίδα!
  Όλα τα ορκ πρέπει να σκοτωθούν!
  Όλα τα ορκ πρέπει να σκοτωθούν!
  Όλα τα ορκ πρέπει να σκοτωθούν!
  Ένα κορίτσι με κίτρινα μαλλιά πέταξε ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έκοψε το λαιμό ενός από τα ορκ, με αποτέλεσμα να απελευθερώσει ένα ρεύμα αίματος και κελαηδούσε:
  -Όλες οι απόψεις μας είναι απλώς ένα προϊόν,
  Οι ικανότητές μας, οι ανάγκες μας...
  Στη νέα πραγματικότητα, όλα έγιναν ξαφνικά
  Πιστέψτε στα νέα ξωτικά γνωρίζουν τις αξίες!
  Και τα κορίτσια δίχως να το σκεφτούν χτύπησαν δύο φορές το τανκ των ορκ. Και αυτό θα ανάψει, σαν το μέταλλο να είναι εμποτισμένο με βενζίνη. Και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, βαριές οβίδες μεγάλου διαμετρήματος άρχισαν να σκάνε μέσα στο αυτοκίνητο!
  Οι πολεμιστές αναφώνησαν:
  - Δόξα στους πολεμιστές του φωτός,
  Δόξα στα μεγάλα ξωτικά...
  Η πατρίδα μας τραγουδιέται,
  Επιτεθείτε στη μάχη, μην παρασύρεστε!
  Εδώ τα ξωτικά το πήραν και πέταξαν χαλύβδινα θραύσματα με τα γυμνά τους τακούνια, και ακριβώς στα μάτια των κακών ορκ, τυφλώνοντας και σκοτώνοντας τις αρκούδες. Μετά τραγούδησαν:
  - Ο βασιλιάς είναι τα ξωτικά - κυβερνά με σύνεση,
  Δίνει εντολές - κρίνει υπηρέτες ...
  Ο θρόνος δεν ανέχεται φασαρία και γαβγίσματα,
  Και όχι μια μέθοδος - για να υποτάξετε τον φόβο!
  
  Λοιπόν, αν η μάχη είναι σκληρή,
  Τα ξωτικά δεν νοιάζονται...
  Ξεχάστε τις λύπες και τις μομφές,
  Καλύτερα χτυπήστε το ορκ με ένα τούβλο!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν μετά από αυτά τα λόγια. Και πάλι θα πετάξουν θραύσματα με τα γυμνά τακούνια τους. Και χτυπήστε τα ορκ μέχρι θανάτου. Και πέφτουν, τρυπημένα και σκοτωμένα, απελευθερώνοντας βρύσες από καφέ αίμα.
  Το ξωτικό με τα μπλε μαλλιά το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για έναν υπέροχο παραμυθένιο κόσμο!
  Το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά της απάντησε:
  - Και για τις ακτίνες του φωτός!
  Και με το γυμνό της τακούνι πέταξε το δολοφονικό δώρο του αφανισμού και της καύσης των ορκ.
  Το ξωτικό με τα κόκκινα μαλλιά το πήρε και τραγούδησε:
  - Ζητώ από κανέναν να μην εκπλαγεί,
  Αν γίνει μαγεία...
  Αν θα υπάρξει, αν θα υπάρξει, αν θα υπάρξει μαγεία!
  Μετά από αυτό, όλα τα κορίτσια θα φτύνουν ξανά τα ορκ. Και θα σηκωθεί ένα πραγματικό κύμα τσουνάμι, το οποίο καλύπτει αυτά τα πλάσματα και τα κάνει να καίγονται.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες δεν τα παρατάνε, αλλά πολεμούν αρμονικά και δείχνουν τα μεγαλύτερα ακροβατικά τους.
  Και σε άλλο μέρος, δύο ξωτικά πολεμούν ως ελεύθεροι σκοπευτές. Πυροβολούν από απόσταση κατά των ορκ. Τρυπούν τα κεφάλια τους, βγάζοντας τα μυαλά από το κεφάλι τους.
  Τα κορίτσια την ίδια στιγμή κάθονται σε ενέδρα, στις κορυφές των δέντρων. Και πυροβολούν με ακρίβεια. Τρυπούν τους στρατιώτες της γούνινης αυτοκρατορίας, στοιβάζοντάς τους κυριολεκτικά σε σωρούς.
  Μία από αυτές, ένα κορίτσι με άσπρα-κόκκινα-άσπρα μαλλιά, ρώτησε τον σύντροφό της με κοκκινοπράσινα μαλλιά:
  - Λοιπόν, πώς δίνουμε καλά σε αυτά τα γούνινα!
  Ο πολεμιστής των ξωτικών έγνεψε καταφατικά.
  - Όχι αδύναμο!
  Και τα κορίτσια ξαναπυροβολούν. Εδώ είναι ένα άσπρο-κόκκινο-λευκό ξωτικό που χτύπησε τον στρατηγό των ορκ. Το έκανε εξαιρετικά καλά. Έσκασε τα μυαλά της και έγραψε στο Twitter:
  - Για τα βασιλικά ξωτικά!
  Σε αυτό, το ξωτικό με τα κοκκινοπράσινα μαλλιά απάντησε:
  - Τσαρισμός - σου αρέσει;
  Το ξωτικό απάντησε:
  - ΟΧΙ καλα! Αλλά κατά τη διάρκεια του πολέμου δεν υπάρχει άλλη μορφή!
  Το ξωτικό έγνεψε καταφατικά και τσίριξε:
  - Και πιστεύω ότι θα είναι!
  Και το πρόσωπό της χαμογέλασε.
  Γυναίκες πολεμίστριες δούλευαν, χτυπώντας τις αρκούδες. Και τους φαινόταν ότι δεν θα είχε τέλος στη σειρά των ορκ που πλησίαζαν.
  Και τα ξωτικά τραγούδησαν σε χορωδία, σκοτώνοντας τις αρκούδες:
  Όχι, είπαμε στα γούνινα,
  Ο λαός μας δεν θα ανεχτεί...
  Για να κυβερνά το καμπούρη ορκ,
  Ας πούμε φρικιό!
  Και έτσι οι καλλονές πήραν και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν χειροβομβίδες στις αρκούδες που προχωρούσαν, σκορπίζοντάς τις σε διάφορες κατευθύνσεις. Και σε ποιον σκίστηκε το πόδι, και σε ποιον το κεφάλι.
  Τα ξωτικά έδειχναν την επιθετικότητά τους ενάντια σε φρικιά, με άσχημα πρόσωπα.
  Και μάλιστα τραγούδησαν:
  Ένα ρεύμα αίματος κυλάει μέσα σου, ένα κατακόκκινο ποτάμι,
  Ο εχθρός Φύρερ με φαλάκρα και φαίνεται πολύ κουλ ...
  Αλλά μην του υποχωρήσετε
  Πάρτε το σπαθί στο χέρι - συντρίψτε τον Σατανά!
  Αν το ξωτικό είναι γενναίο και όχι δειλή ψείρα,
  Φύρερ με φαλάκρα - γρήγορα θα σκοτώσεις!
  Έτσι οι πολεμιστές δείχνουν τον πολύ αστραφτερό και επιθετικό, που αρμόζει στον χαρακτήρα τους.
  Όμως τα τέσσερα ξωτικά εκμεταλλεύτηκαν τον πανικό και κατέλαβαν ένα από τα νεότερα τανκς ορκ. Και ας σκαρφιστεί από πολυβόλα - έχει έξι από αυτά. Και έτσι τα κορίτσια κοπανούσαν, και όταν πυροβολούσαν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Το γαλαζομάλλη ξωτικό το πήρε και μουγύρισε:
  - Κουβαλάνε, κουβαλάνε ξυπόλητο κορίτσι άλογα,
  Με τέτοια ομορφιά, μην καταστρέφεις τέτοια ελπίδα!
  Κάτω από τον ήλιο της καλοσύνης και κάτω από το αστέρι του Chase,
  Αγαπάς ένα κορίτσι, είσαι κορίτσι άνθρωποι!
  Το κιτρινομάλλης ξωτικό συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έτσι θα είναι, η μεγάλη αγάπη θα επιστρέψει!
  Και η πολεμίστρια πέταξε ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλά της από γυμνά πόδια δολοφονικής δύναμης, που πέταξε έξω από την ανοιχτή καταπακτή του τανκ. Και χτύπησε πολλά ορκ.
  Το κοκκινομάλλης ξωτικό, χτυπώντας τα ορκ με πολυβόλα, παρατήρησε έξυπνα:
  - Υπάρχει ένα σημάδι εδώ ότι κινδυνεύουμε,
  Τα ξυπόλητα κορίτσια μπορούν να οδηγήσουν...
  ταρακουνήσουμε αυτά τα ορκ με τα τακούνια μας ,
  Ο Orc δεν θα μπορέσει να σωθεί!
  Το ασπρομάλλη ξωτικό χτύπησε ένα βλήμα στο τανκ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της. Τρύπησε το αυτοκίνητο των γούνινων αρκούδων και του έβαλε φωτιά.
  Μετά το πήρε και τραγούδησε:
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Τα ξωτικά κορίτσια θέλουν να πολεμήσουν
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Εμείς τα κορίτσια του κόσμου είμαστε τόσο καλές στη μάχη!
  Για άλλη μια φορά, το τανκ των ξωτικών στέλνει βλήματα που καταστρέφουν τις μηχανές με θανατηφόρα και ακριβή δύναμη. Και να τους κάψει πραγματικά. Και αυτός είναι πραγματικά ένας χορός ξυπόλυτων ξωτικών και κοριτσιών πρωτόγνωρης ομορφιάς!
  Οι πολεμιστές τραγουδούσαν σε χορωδία, πυροβολώντας τον εχθρό:
  Χαίρε ξυπόλυτο ξωτικό,
  Μέσα στην καταιγίδα, τις θύελλες και τις φλόγες των νικών...
  Έχεις ίσια πλάτη
  Αν και μερικές φορές υπάρχει πολύς κόπος!
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια, αστραφτερά δόντια τους. Μετά έγραψαν στο Twitter, κλείνοντας το μάτι και γρυλίζοντας:
  ξωτικά μας !
  Τα κορίτσια αποδείχθηκαν πολύ γενναία και επιθετικά. Και ας πυροβολήσουμε τα ορκ με μεγάλη ακρίβεια με αιχμαλωτισμένα κοχύλια. Και τραγούδησαν ενεργά, πυροβολώντας με τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια τους:
  - Δόξα στην πατρίδα των ξωτικών μας,
  Θα είμαστε τα καλύτερα κορίτσια...
  Αφήνοντας πολλές φουρκέτες,
  Εμείς οι ομορφιές γιορτάζουμε την επιτυχία!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν αμέσως και θα χτυπήσουν τα ορκ, που είναι τριχωτά, δασύτριχα και μυρίζουν.
  Και δεν μπορούν να αντισταθούν σε τέτοιες ομορφιές. Τουλάχιστον ρίξτε τούβλα στα κεφάλια των ορκ ή ρίξτε βόμβες.
  Αλλά υπάρχουν πολλές δασύτριχες αρκούδες. Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός τους δημιουργεί πανικό και πανδαιμόνιο. Και τα ορκ πυροβολούν πανικόβλητα μεταξύ τους. Και τέτοιος πυροβολισμός και τσιμπημένος καπνός.
  Το γρασίδι καίγεται και πυρομαχικά εκρήγνυνται. Γεμάτο καταστροφή.
  Το ξωτικό με τα μπλε μαλλιά το πήρε και τραγούδησε:
  - Η πατρίδα μας είναι με τα ξωτικά,
  Τόσο λαμπερό και γλυκό
  Πολέμησε για αυτήν, μην παρασύρεσαι,
  Η χώρα είναι διάσημη εδώ και αιώνες!
  Και η πολεμίστρια θα ξαναγυμνώσει τα δόντια της, σαν να είναι λύκος. Και κλείνει το μάτι με μάτια ζαφείρι.
  Το κοκκινομάλλης ξωτικό, καθώς πυροβόλησε, παρατήρησε:
  - Σπάστε, συνθλίψτε και σκίστε,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Ένα ξωτικό με κίτρινα μαλλιά πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί με τη γυμνή της φτέρνα, στα ορκ και αντιτάχθηκε:
  - Δεν υπάρχει ευτυχία στην καταστροφή!
  Ένα ξωτικό με άσπρα μαλλιά πυροβόλησε με πολυβόλα τις δασύτριχες αρκούδες, κουρεύοντας μια μάζα από ορκ και τσίριξε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος
  Όποια δύναμη κι αν είναι...
  Η εξουσία έπινε πάντα το αίμα κάποιου άλλου,
  Μαζί θα γιορτάσουμε την αγάπη!
  Το γαλαζομάλλης ξωτικό γέλασε και κελαηδούσε:
  - Ο Φύρερ με τη φαλάκρα αμέσως στο φέρετρο,
  Διατηρήστε την υγεία για να...
  Κατέχετε τα κορίτσια που φαντάζεστε,
  Και αναζητήστε άντρες με μαλλιά!
  Μετά από αυτό η καλλονή το πήρε και έδειξε τη μακριά, ροζ γλώσσα της, προσποιούμενη την κόμπρα.
  Οι πολεμιστές θα γελάσουν ξανά και θα δείξουν την επιταγή τους. Αν καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.
  Αλλά τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά. Και τότε μια από αυτές, με κόκκινα μαλλιά, πήρε και έβγαλε το σουτιέν της και πάτησε το κουμπί με τη ροδοκόκκινη θηλή της. Και μετά πώς θα πάρει και θα χτυπήσει η οβίδα. Και μπαίνει σε μια δεξαμενή με ορκ, και ας σκίσουμε πραγματικά τις δασύτριχες αρκούδες. Και τα κορίτσια τραγούδησαν:
  - Κάπου στον κόσμο,
  Εκεί που κάνει πάντα κρύο...
  Ορκ αυτές οι κακές αρκούδες,
  Ξεκάθαρα σπασμένος άξονας!
  Γι' αυτό παγετός
  Ο χειμώνας κλαίει παντού
  Τα κορίτσια έριξαν δάκρυα
  Ο Κακός Σατανάς κυβερνά!
  Οι πολεμιστές τραγουδούν καλά, αλλά πολεμούν ακόμα καλύτερα. Και πυροβολούν με τόση ακρίβεια, σαν ανίκητες Αμαζόνες.
  Όχι, τα ξωτικά είναι πραγματικά ένα θαύμα. Κι αν αρχίσουν να αλωνίζουν, τότε ούτε ένας στρατός δεν θα σταθεί απέναντί τους. Αυτά είναι τα κορίτσια με πολύχρωμα χτενίσματα.
  Ένα άλλο ξωτικό κάθεται σε ενέδρα και διορθώνει τη φωτιά από τους μαχητές του λαμπερού στρατού της. Και το κάνει πολύ καλά και με ακρίβεια. Χτυπώντας με επιθετικό αυθορμητισμό.
  Ο πολεμιστής, σίγουρα, δεν είναι εύκολος, αλλά με πονηριά. Εδώ διορθώνει τη φωτιά.
  Και άλλα ξωτικά χτυπούν με μεγάλη ακρίβεια τα ορκ, καταστρέφοντας τις θέσεις τους.
  Τα κορίτσια που τσακώνονται και τα πιο σπάνια αγόρια δείχνουν υπέροχη γνώση του αγώνα.
  Ας πούμε στα ξωτικά όπως αυτό εδώ - οι πολεμιστές είναι λαμπεροί, αλλά καθόλου χυτοσίδηροι.
  Στα αεροπλάνα, οι πιλότοι των ξωτικών φορούν συνήθως μόνο εσώρουχα. Τα κορίτσια είναι μαυρισμένα και μυώδη. Και πυροβολούν με τη βοήθεια γυμνών, λαξευμένων ποδιών.
  Μην ξεχνάτε, ωστόσο, να εφαρμόσετε και κόκκινες θηλές. Και τα στήθη των πολεμιστών είναι πολύ πλούσια και μαυρισμένα. Υπάρχει τόση ενέργεια και γοητεία στις ομορφιές, και τέτοιες ροές φορτίων χαράς.
  Και οι πολεμιστές μπορούν επίσης να τραγουδήσουν στα καλύτερά τους.
  Ύμνος της Πατρίδας ανάμεσα σε όμορφα κορίτσια,
  Ξέρουν να παλεύουν...
  Άλλωστε, δεν συμβαίνει, οι γυναίκες ξέρουν τα μπλε,
  Είναι με παπούτσια κι ας είναι ξυπόλητοι!
  Κάπως έτσι μοιάζουν παρόμοια περάσματα κοριτσιών, που απογειώνονται πάνω από τα βουνά. Οι αετοί είναι πραγματικοί αετοί!
  Και τίποτα δεν θα τους σταματήσει, και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Αυτοί οι πολεμιστές θα δείξουν τον εαυτό τους. Μπορεί να θεωρηθεί ως ένα βομβαρδιστικό όρκο που τυλίχθηκε στις φλόγες, σαν να πέφτει ένα πουλί, αφήνοντας πίσω του μια πολύ απαίσια και μαύρη ουρά.
  Και τα ξωτικά τσιρίζουν:
  Τα κορίτσια πηδούν σαν άλογα
  Δεν θα μας προφτάσουν, δεν θα μας προφτάσουν!
  Θα σκοτώσουμε τα ορκ, θα σκοτώσουμε τα ορκ,
  Θάψτε καφέ αρκούδες στη γη!
  Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια που χρειάζεστε, η τάξη τους είναι σούπερ! Και είναι για τα ορκ σαν τα θανατηφόρα δαγκώματα μιας κόμπρας. Οι πολεμιστές εδώ είναι πολύ χαριτωμένοι. Και οι θηλές του στήθους τους είναι τόσο κόκκινες και αστραφτερές και γλυκές στη γεύση.
  Τα ξωτικά έχουν έλλειψη ανδρών - μία στις δώδεκα καλλονές, και αυτό συχνά οδηγεί σε καυγάδες μεταξύ θηλυκών και αρσενικών. Εδώ στον κόσμο των ζώων, τα αρσενικά παλεύουν για τα θηλυκά, και σε αυτόν τον κόσμο, αντίθετα, τα θηλυκά παλεύουν για τα αρσενικά, και αυτό είναι υπέροχο με τον τρόπο του!
  Τα κορίτσια στα αεροπλάνα καταρρίπτουν αρκούδες χρησιμοποιώντας κόλπα - διπλά με βαρέλια και ουρά αλεπούς. Το κάνουν πολύ έξυπνα, και βάζουν φωτιά σε μαχητές.
  Οι πολεμιστές μάλιστα τραγούδησαν:
  - Θα πήγαινα στον ουρανό, θα πήγαινα στον ουρανό,
  Τα κορίτσια πιάνουν δουλειά!
  Είναι ξυπόλητα ξωτικά, τόσο κουλ και μαχητικά. Και τα μάτια τους αστράφτουν με ζαφείρια και σμαράγδια.
  Και το στήθος είναι διακοσμημένο με ρουμπινί θηλές. Αυτά τα κορίτσια είναι η υψηλότερη κατηγορία.
  Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες των καλλονών είναι τόσο ροζ, με μια πολύ χαριτωμένη καμπύλη. Και μπορούν να πιάσουν και τα τρολ και τους τύπους τους από τη μύτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Οι γυναίκες πιλότοι παλεύουν, καταρρίπτουν αεροπλάνα με ορκ και τραγουδούν ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας,
  Εκεί που τρέχουν τα ξυπόλυτα ξωτικά...
  Όλα θα είναι αρκετά κολακευτική ομορφιά,
  Λοιπόν, ο Φύρερ θα είναι καπούτ!
  
  Ο φαλακρός Φύρερ έκλεψε πολλά,
  Ένας πραγματικός αιμοβόρος των ορκ...
  Είμαστε ξωτικά, απλώς κόρες του Θεού,
  Ο δάσκαλός μας Ιησούς Χριστός!
  Και οι πολεμιστές πήραν και απελευθέρωσαν ξανά πάλσαρ θανατηφόρου δύναμης από τις κόκκινες θηλές του στήθους τους. Και ας αλωνίσουμε αυτά τα ορκ με τη βοήθεια γλωσσών, πατώντας τα στα κουμπιά. Και είναι αποτελεσματικό και με τον τρόπο του ακόμη και θεαματικό.
  Εδώ είναι μερικά κορίτσια που τσακώνονται με stormtroopers. Είναι φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Και οι πολεμιστές φαίνονται πολύ σέξι όταν είναι μαυρισμένες και με μπικίνι. Και τα πόδια τους είναι τόσο σαγηνευτικά, και τα δάχτυλά τους τόσο ομοιόμορφα, με καρφιά από φίλντισι . Και την ίδια στιγμή, τα ξωτικά στέλνουν επίσης βλήματα στα τανκς των ορκ από ψηλά, χτυπώντας τα στρατεύματα της αρκούδας.
  Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό να πυροβολείτε χρησιμοποιώντας γυμνά, στρογγυλά, ροζ τακούνια. Και, φυσικά, οι ρουμπινί θηλές του στήθους, που είναι τόσο γυαλιστερές που οι νεαροί των ξωτικών τσακίζουν τη γλώσσα τους από τέτοια γλύκα. Και η νοστιμιά είναι εκπληκτική.
  Και οι πολεμιστές από τους stormtroopers χτύπησαν τα ορκ, επιδεικνύοντας θάρρος και σοβαρό θάρρος. Και τα κορίτσια είναι σε θέση να πατήσουν τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, ρίχνοντας ένα θανατηφόρο φορτίο στα κεφάλια των αρκούδων.
  Μια από τις πολεμίστριες με μπλε μαλλιά το πήρε και τραγούδησε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Εμείς τα ξωτικά εκτιμούμε την ελευθερία,
  Ατελείωτος ωκεανός αγάπης...
  Οι λαοί συγχωνεύονται σε μια φωτεινή ακτίνα,
  Για να διώξουμε το σκοτάδι στο δρόμο!
  Εδώ, ένας μικρός αλλά γρήγορος πύραυλος πετάει από το αεροπλάνο και χτυπά την πλευρά της δεξαμενής των δασύτριχων αρκούδων. Και το αυτοκίνητο orc καίγεται σαν ένα κερί ή μια φλεγόμενη δάδα.
  Το ξωτικό το πήρε και τραγούδησε:
  Όλα είναι απόκοσμα σε αυτόν τον μαινόμενο κόσμο,
  Η ζωή είναι μια στιγμή, κράτα την...
  Ο χρόνος κυλά μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος
  Και σε μια στιγμή - ξωτικό αγώνα!
  Τα κορίτσια, βέβαια, κάνουν τέτοια πράγματα που είναι αδύνατο να τα πει κανείς σε παραμύθι ή να τα περιγράψει με στυλό.
  Είναι πρώτης τάξεως καλλονές και πολύ κουλ και μαχητικές. Και οι θηλές από κόκκινο στήθος κάνουν ακαταμάχητη εντύπωση. Και με τέτοια κορίτσια πού να συναγωνιστούν οι αρκούδες.
  Οι Elf είναι γενναίοι μαχητές που μπορούν να πηδήξουν πάνω από τα κεφάλια τους αν συμβεί κάτι. Ή πατήστε ένα κουμπί με μια κόκκινη θηλή και πετάξτε έξω έναν κολοσσιαίο, καταστροφικό πύραυλο που θα χτυπήσει ένα μεγάλο αυτοκινούμενο όπλο και θα το σπάσει σε κομμάτια.
  Εδώ, για παράδειγμα, σέρνεται μια τεράστια δεξαμενή 2.000 τόνων της Αυτοκρατορίας Orc, μια τόσο κολοσσιαία και ασύγκριτη δύναμη.
  Τα ξωτικά βλέπουν αυτή τη δεξαμενή από τον αέρα. Το κορίτσι πατάει το κουμπί με τη στρογγυλή, γυμνή φτέρνα της. Και ένας μεγάλος, καταστροφικός πύραυλος πετάει έξω, χτυπώντας το τέρας από τον αέρα και σπάζοντας το κάλυμμά του.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Κορίτσι, είσαι πολεμιστής του φωτός,
  Πολεμιστής του καλού και του ανέμου!
  Μετά κλείνει το μάτι στους υποστηρικτές του. Και κλείνουν το μάτι με ζαφείρια μάτια ως απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, όχι σε υποστηρικτές, αλλά σε εταίρους, αλλά αυτά είναι ήδη λεπτομέρειες. Οι πολεμιστές, φυσικά, δεν είναι από αυτούς που υποκλίνονται στις δυσκολίες. Και στέλνουν άλλον έναν πύραυλο στο τεράστιο μηχάνημα. Τρυπούν μέταλλο και κάνουν τη βενζίνη να καίγεται. Να σημειωθεί ότι τα ξωτικά είναι πολύ αστεία κορίτσια, αλλά παλεύουν γενναία και είναι ικανά για πολλά. Και δεν είναι τόσο εύκολο να τους σταματήσεις.
  Έτσι, οι πολεμιστές δεν υποχωρούν, και ταυτόχρονα επιδεικνύουν την υψηλότερη τάξη και τη φαντασία τους.
  Και τότε το τεράστιο χερσαίο θωρηκτό των γούνινων αρκούδων φούντωσε σαν μαγκάλι. Και τα ορκ έλαβαν ένα τέτοιο δώρο θανάτου. Αυτό είναι πραγματικά καταστροφή και θάνατος.
  Ένα ξωτικό με ροζ μαλλιά, μια πιλότος υψηλής κλάσης, το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τρέχουν κατά μήκος της καμπύλης,
  Ξυπόλητα κορίτσια...
  Κουρασμένος να αρμέγει αγελάδες
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Μια άλλη πολεμίστρια με μπλε μαλλιά που αιωρούνται στα κύματα τραγούδησε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Χειριστείτε ένα άλογο σε ένα γιακά,
  Και η τύχη με περιμένει!
  Μετά από αυτά τα λόγια ακούστηκαν γέλια. Και τα κορίτσια πρέπει να σημειωθεί ότι όταν τα ξωτικά γελούν, φαίνεται ότι χτυπούν ασημένιες καμπάνες. Και όλα φαίνονται πολύ όμορφα.
  Το ξωτικό έγνεψε καταφατικά, έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της και κελαηδούσε:
  - Όλα αστράφτουν σαν αστραπή,
  Τα ξωτικά έχουν μεγάλη ομορφιά...
  Είμαι ξωτικό σαν βασίλισσα,
  Χτύπησε το ορκ στα μάτια!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Και η πολεμίστρια έδειξε ξανά τη μακριά και πολύ δαγκωτική γλώσσα της. Που είναι ικανό να στραγγαλίσει οποιονδήποτε σαν θηλιά.
  Τα Ορκ από τον ουρανό από τα ξωτικά λαμβάνουν αρκετά. Και οδηγούνται επιπόλαια στο φέρετρο. Οι πολεμιστές δείχνουν τα υψηλότερα ακροβατικά τους, και την επιθετικότητα ενός μεγάλου κύματος. Και οι ροές ενέργειας προέρχονται από τις κόκκινες θηλές του στήθους, υπέροχα κορίτσια.
  Που δείχνουν πραγματικά ότι κανείς δεν θα τους σταματήσει και δεν θα κερδίσει.
  Και θα δείξουν την υψηλότερη και ψύχραιμη τάξη τους.
  Ένα από τα ξωτικά το πήρε και πάτησε το κουμπί με τη γλώσσα της. Και εκτόξευσε έναν πύραυλο που προσγειώθηκε ακριβώς στην αποθήκη και πυρομαχικά από τα ορκ. Και το χτύπημα ήταν συντριπτικό και δυνατό.
  Και ένα ολόκληρο σιντριβάνι βίαιης φωτιάς και ενέργειας φούντωσε. Και όλα γύρω πήραν φωτιά. Οι γούνινες αρκούδες συστράφηκαν, και το δέρμα τους ξεφλούδισε, και κυριολεκτικά κάηκαν σαν κεμπάπ από λιπαρό κρέας. Αυτό ήταν πράγματι κάτι που έφερε κολοσσιαία καταστροφή και θάνατο. Και όχι μόνο ορκ. Ανάμεσά τους υπήρχαν και μισθωμένα τρολ. Είναι επίσης μαγικά όντα. Ακόμα κι αν υπήρχαν μερικά τρολ, δεν έχει νόημα να πεθαίνεις για την αυτοκρατορία κάποιου άλλου. Εκτός κι αν παλεύεις για χρήματα. Και φυσικά, τα ξωτικά μπορεί επίσης μερικές φορές να είναι με εθελοντές.
  Τα κορίτσια από τον λαμπερό λαό τραγούδησαν:
  Σηκώστε τις φωτιές του ξωτικού κοριτσιού,
  Επιτιθέμεθα στη μάχη μην παρασυρόμαστε...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Ας γίνουμε παράδειγμα, όχι για ανόητους!
  Και οι πολεμιστές έδειξαν ξανά τις μακριές και πολύ ροζ γλώσσες τους και έφτυσαν, βγάζοντας το κεφάλι τους έξω από τις καμπίνες των ορκ.
  Και το φτύσιμο τους αποδείχθηκε τόσο καταστροφικό και θανατηφόρο που μερικά από τα ορκ κάηκαν μεταφορικά.
  Ένας από τους πολεμιστές με αγγούρι τραγούδησε:
  - Κορίτσια, κορίτσια, κορίτσια,
  Ήρθε η ώρα να σκοτώσετε όλα τα ορκ!
  Κορίτσια, κορίτσια, κορίτσια,
  Ήρθε η ώρα να δώσουμε κόλαση στα κέρατα!
  Ένα από τα πορτοκαλόμαλλα ξωτικά παρατήρησε:
  - Το γυμνό πόδι της κοπέλας θα οδηγήσει τον άντρα κάτω από τη φτέρνα, και το ορκ στην κόλαση!
  Οι μάχες ήταν πολύ μεγάλης κλίμακας και εκπληκτικές. Και η Μαρία Κολεσνίκοβα είναι μια πρώην πολιτική κρατούμενη σε μια χώρα που διοικείται από έναν χοντρό και μουστακοφόρο δικτάτορα που διοικούσε τα στρατεύματα που διεξήγαγαν έναν ηρωικό πόλεμο εναντίον των ορκ.
  Αλλά τώρα η βασίλισσα ήταν κουρασμένη και βυθίστηκε, καθισμένη ίσια σε μια πολυθρόνα σε ένα όνειρο. Και ονειρευόταν τόσο ωραία και ταυτόχρονα πολύ αληθινή.
  Αφού τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να υφίστανται ήττα μετά από ήττα στο έδαφος της Ουκρανίας, οι Ταλιμπάν αποφάσισαν: η ώρα τους είχε φτάσει. Και στις αρχές του καλοκαιριού χτύπησαν το Τατζικιστάν στις 22 Ιουνίου 2023. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα στρατεύματα του Τατζικιστάν αποδείχθηκαν έτοιμα για πόλεμο, και πρώτα απ 'όλα ηθικά. Οι περισσότεροι από αυτούς παραδόθηκαν ή τράπηκαν σε φυγή. Η ρωσική στρατιωτική βάση στο Τατζικιστάν περικυκλώθηκε και οι Ταλιμπάν της επιτέθηκαν από όλες τις πλευρές.
  Η Ρωσία έπρεπε να μεταφέρει βιαστικά δυνάμεις στο Τατζικιστάν και να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο εκεί.
  Και τα στρατεύματα έπρεπε να μεταφερθούν πέρα από πολλά σύνορα. Ως αποτέλεσμα, οι Ταλιμπάν νίκησαν τη ρωσική βάση. Μερικοί από τους στρατιώτες σφαγιάστηκαν και κάποιοι αιχμαλωτίστηκαν.
  Και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έπρεπε ακόμη να ανακοινώσει μια γενική κινητοποίηση με μεγάλη καθυστέρηση και να μεταφέρει νέα στρατεύματα στο Τατζικιστάν. Και αυτό, φυσικά, επιβάρυνε επιπλέον τόσο τη ρωσική οικονομία όσο και τον προϋπολογισμό και συνέβαλε στη μείωση της δημοτικότητας του Πούτιν μεταξύ των πολιτών.
  Ωστόσο, η Ρωσία διεξήγαγε τώρα στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των Ταλιμπάν. Αλλά το Αφγανιστάν έχει σχεδόν σαράντα εκατομμύρια ανθρώπους - κυρίως νέους, και πολύ εξοπλισμό που είχε συλληφθεί στο παρελθόν από τους Αμερικανούς. Και προσπαθήστε να ξεπεράσετε έναν τέτοιο στρατό, ακόμα κι αν άλλοι είναι περίεργοι και δεν εμποδίζουν τη Ρωσία να μεταφέρει στρατεύματα μέσω των εδαφών τους. Όπως και να έχει, από ηθική άποψη, οι Ρώσοι είναι πολύ πιο ευχάριστο να πολεμούν με τους Μουτζαχεντίν Ταλιμπάν παρά με τους Ουκρανούς αδελφούς τους. Και επομένως, φυσικά, στις μάχες συμμετέχουν και όμορφα, σέξι και λαμπερά κορίτσια.
  Αυτό που κάνει τον πόλεμο πολύ ενδιαφέρον.
  Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χιόνι στο Τατζικιστάν ακόμη και το χειμώνα. Και τα κορίτσια πηγαίνουν στην επίθεση, επιδεικνύοντας τις γυμνές, ροζ γόβες τους.
  Η Νατάσα πυροβολεί από ένα πολυβόλο, ρίχνοντας ταυτόχρονα ένα καταστροφικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τα σώματα των Ταλιμπάν, κομματιασμένα, πηδούν επάνω.
  Ο πολεμιστής αναφωνεί:
  - Για τα όμορφα παιδιά μας!
  Ένας άλλος πολεμιστής, ο Ζόγια, πυροβολεί επίσης από ένα πολυβόλο. Μουσκαρίζει με μεγάλη ακρίβεια, σκοτώνοντας Μουτζαχεντίν. Πέφτουν σαν κουρεμένα στάχυα.
  Και ένα γοητευτικό κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά πέταξε ένα μπιζέλι του θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα και ούρλιαξε:
  - Η Ρωσία υπερασπίστηκε τη χώρα με τον εαυτό της,
  Από τις εισβολές των κολασμένων ακρίδων...
  Και το σκέπασε με το στήθος της -
  Όλοι οι λαοί της Μητέρας Γης!
  Και η πολεμίστρια θα γελάσει και θα γελάσει, δείχνοντας το στόμα της γεμάτο δόντια. Και με μια πολύ παιχνιδιάρικη γλώσσα που γλείφει κάτι περισσότερο από παγωτό σοκολάτα.
  Ο Αυγουστίνος, ένας άλλος από αυτούς τους ακροβατικούς που κουρεύουν τους Ταλιμπάν σε τάξεις, ψέλλισε:
  - Μήλα στο χιόνι,
  Αυτά είναι κοριτσίστικα στήθη...
  Θα σε βοηθήσω,
  Θα υπάρχουν ψύχραιμοι κριτές!
  Και η πολεμίστρια πέταξε πάλι το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και σκόρπισε πολλούς Ταλιμπάν σε διάφορες κατευθύνσεις, ξεκόβοντας τα κεφάλια και τα μέλη τους.
  Η Σβετλάνα κουρεύει επίσης τους Μουτζαχεντίν και το κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτό το κορίτσι έχει τόση πίεση και τρελή ενέργεια. Πετά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα μεγάλο, καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Και μετά τραγουδάει:
  - Ω κορίτσια, ξυπόλητοι, ξυπόλητοι, ξυπόλητοι...
  Κουνάμε πλεξούδες, κοτσίδες, πλεξούδες!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πήραν τόσο πολύ τους Ταλιμπάν που τα τακούνια των καλλονών απλώς αστράφτουν.
  Πράγματι, μια Ρωσίδα είναι μεγάλη δύναμη. Και κουρεύει τους εχθρούς σαν δρεπάνι με μοτέρ. Και πραγματικά οδηγεί στα φέρετρα, ακόμα και στο έδαφος.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες δείχνουν το εξαγριωμένο ταμπεραμέντο τους και βρυχάται:
  Είμαστε κορίτσια της Κομσομόλ
  Αγαπάμε τους Εσκιμώους...
  Η φωνή των καλλονών είναι ηχηρή,
  Θα βγει νέα ταινία!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και έδειξαν τις πολύ μακριές και πολύ παιχνιδιάρικες γλώσσες τους.
  Ο αγώνας κατά των Ταλιμπάν δεν είναι, φυσικά, ένα εύκολο μυστήριο. Και οι Ρώσοι πεθαίνουν, σε σημαντικό αριθμό. Και έρχεται από το Τατζικιστάν για να μεταφέρει διακόσια φορτία.
  Φυσικά, στην ίδια τη Ρωσία, οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναστατούν - γιατί ήταν απαραίτητος ο πόλεμος με την Ουκρανία; Πρέπει η Ρωσία να πληρώσει με τις ζωές των γιων και των κορών της στον πόλεμο στο Τατζικιστάν; Τα ερωτήματα είναι φυσικά αρκετά φυσιολογικά. Στην πραγματικότητα, αξίζει το παιχνίδι το κερί;
  Επιπλέον, οι τιμές ανεβαίνουν, και δεν υπάρχει μυρωδιά νικών. Και τότε ο Zyuganov έπαθε εγκεφαλικό και παρέλυσε έναν αντιπολιτευόμενο τσέπη. Για πόσο καιρό, υπάκουος στις αρχές, ο Γκενάντι Αντρέεβιτς οδηγεί περιθωριακούς σε κύκλους και μιμείται την οιονεί αντιπολίτευση . Και τώρα ο αρχηγός της πολυπληθέστερης και λαϊκής αντιπολίτευσης, της πιο βολικής για τις αρχές, πήρε και λύγισε. Ένας ιερός τόπος δεν είναι ποτέ άδειος. Ήρθαν άλλοι, νέοι και πολύ πιο επιθετικοί.
  Και ο θρόνος σείστηκε...
  Αλλά ενώ υπάρχει πόλεμος με τους Ταλιμπάν. Εδώ κορίτσια από τους πιλότους των επιθετικών αεροσκαφών πολεμούν στον ουρανό.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα είναι μια από τις διάσημες κοκκινομάλλες πολεμίστριες. Αρνήθηκε να πολεμήσει ενάντια στην Ουκρανία, αλλά να καταστρέψει τους Ταλιμπάν, παρακαλώ.
  Φυσικά, πολλοί πολεμιστές Asa δεν ήθελαν να σκοτώσουν τους Σλάβους αδερφούς τους.
  Αλλά με τους Μουτζαχεντίν - παρακαλώ.
  Η Αναστασία πυροβόλησε τους Ταλιμπάν με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της. Έστειλε έναν πύραυλο στους Αφγανούς και τραγούδησε:
  Πώς ζήσαμε μαχόμενοι
  Και μη φοβάσαι τον θάνατο...
  Αυτό είναι ένα δώρο για τον ξυπόλητο πιλότο!
  Ένας άλλος πολεμιστής άσος είναι επίσης όμορφος, μόνο που αυτή τη φορά η ξανθιά Akulina Orlova τσακώνεται επίσης με τρομακτικά. Ναι, οι Ταλιμπάν ονομάζονται dushmans, ή πνεύματα, όπως και στον πρώτο πόλεμο με τους Αφγανούς. Ο εχθρός όμως είναι δυνατός και μεγάλος σε αριθμό. Τόσο οι Ταλιμπάν όσο και η αεράμυνα έχουν τη δική τους. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αιχμαλωτίστηκαν από τον πρώην κυβερνητικό στρατό.
  Η Akulina Orlova κάνει μια αναστροφή με το αεροπλάνο της και αφήνει τον πύραυλο Stinger, μετά το οποίο το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ένα κακό πνεύμα σέρνεται κατά μήκος των βράχων,
  Το καίτε με ναπάλμ...
  Λοιπόν, αν οι Ταλιμπάν,
  Ας χρησιμοποιήσουμε την εξαπάτηση στη μάχη!
  Άλλο ένα κορίτσι Margarita Magnetic. Τα μαλλιά της είναι σαν φύλλα χρυσού. Πολύ όμορφο κορίτσι. Και αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά να πολεμήσει με την Ουκρανία. Γιατί δεν θα πάρει τα όπλα εναντίον των σλάβων αδελφών του. Κάτι που προκάλεσε την έγκριση πολλών. Και οι Ταλιμπάν είναι θρησκευτικοί φανατικοί, και κάποτε βοήθησαν τους Τσετσένους αυτονομιστές. Επιπλέον, οι Ταλιμπάν ήταν το μόνο κράτος στον κόσμο που αναγνώρισε την ανεξαρτησία της Τσετσενίας. Και αυτό, φυσικά, άφησε ένα αποτύπωμα στις σχέσεις με τη Ρωσία για πολλά χρόνια.
  Η Margarita Magnitnaya είναι έτοιμη να πολεμήσει. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πατούν τα κουμπιά. Και ρουκέτες κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης πετούν κατά των Ταλιμπάν. Και ξυλοκόπησαν τους γενειοφόρους Αφγανούς.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Ω, Πατρίδα, να κλαίει ο άσχημος,
  Και μας αρέσει κι ας μην είναι όμορφη!
  Τα καθάρματα είναι ευκολόπιστα
  Αν κυβερνήσει ο Τσεκιστής,
  Θα υπάρχει λοιπόν φασισμός
  Βδέλυγμα της ανθρωπότητας!
  Η πρώτη απόψυξη,
  η κηδεία του Στάλιν -
  Η Ρωσία δεν θα είναι ο Κάιν,
  Κι ας είναι πληγωμένη!
  Και οι πολεμιστές το πήραν σε χορωδία και κελαηδούσαν:
  - Μην υπομένετε την ταπείνωση των Σλάβων,
  Είμαστε όλοι υπέρ της Ουκρανίας...
  Ας μην δεχόμαστε άλλες προσβολές
  Κάιν, είμαστε στην πισίνα με το κεφάλι!
  Τα κορίτσια των θύελλα χτυπούν τους Ταλιμπάν και συντρίβουν και σκοτώνουν αυτούς τους Μουτζαχεντίν.
  Εδώ πετούν για να αλωνίσουν πνεύματα. Αλλά φέρετρα ψευδαργύρου με νεκρούς Ρώσους στρατιώτες και αξιωματικούς βγαίνουν από το Τατζικιστάν.
  Ένας από αυτούς τους στρατιώτες έμεινε χωρίς πόδι. Και τραγουδάει λυπημένος, με χαρά και με δάκρυα στα μάτια:
  - Κάπως οδήγησαν στο φέρετρο,
  Και ο πιο δυνατός καλικάντζαρος,
  Έσφιξα τα πάντα μέσα και έξω,
  Και το συμπίεση σφιχτά!
  Υπάρχουν και κορίτσια στα τανκς. Ένα πολύ ενδιαφέρον ρωσικό αυτοκίνητο "Bear". Είναι ένα πολύ βαρύ τανκ - πάνω από εκατό τόνους - ένα πειραματικό μοντέλο. Φυσικά έχει και ειδικό πλήρωμα τεσσάρων κοριτσιών. Και όλοι έχουν ονόματα που ξεκινούν από Ε!
  Για παράδειγμα, η Ελισάβετ πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπά ένα καταφύγιο με Ταλιμπάν και βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Κατερίνα, συνεχίζοντας να πυροβολεί από πολυβόλα και πατώντας τα κουμπιά με την κόκκινη θηλή της, βρυχάται:
  - Και χωρίς τον Zyuganov! Φαλακρός και μεθυσμένος!
  Η Έλενα τσίριξε, πατώντας τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ:
  - Για ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό!
  Η Ευφροσινία πυροβόλησε επίσης, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της παιχνιδιάρικης γλώσσας της και τσίριξε:
  - Για νίκες σε μάχες επίθεσης!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν. Πότισμα των μαχητών Ταλιμπάν με βροχή μολύβδου. Και το κάνουν πολύ καλά.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τον εχθρό, σκέφτηκε. Μάλιστα, αν κάποιος έχει μυαλό, καταλαβαίνει ότι οποιαδήποτε θρησκεία είναι παραμύθι και ανθρώπινη φαντασίωση!
  Γιατί όμως όλα τα είδη θρησκειών εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο; Και, πολλά αντίθετα με την κοινή λογική; Πράγματι, πάρτε την πιο μαζική θρησκεία: τον Χριστιανισμό. Το να πιστεύεις στον Θεό που σταυρώθηκε στο σταυρό είναι ανόητο και γελοίο. Στην πραγματικότητα, αν πιστεύεις στη Βίβλο, τότε ο Θεός γίνεται κατά κάποιον τρόπο παράξενος και ακατανόητος.
  Στη συνέχεια, πνίγει σχεδόν όλη την ανθρωπότητα με νερό - εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν και μόνο οκτώ άνθρωποι σώζονται. Τότε, αντίθετα, στον σταυρό προσεύχεται για τους δήμιους;
  Ίσως παρατηρήσετε: ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι πολύ σκληρός, αλλά στην Καινή Διαθήκη ο Χριστός είναι εξαιρετικά ευγενικός. Και εδώ είναι ορατή μια κραυγαλέα αντίφαση. Στην πραγματικότητα, αν ο Ιησούς ήταν ο Θεός ο Υιός, θα έπρεπε να είχε κάψει τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Αλλά υπήρχαν ενήλικες, παιδιά και γυναίκες εκεί. Δεν είναι σκληρό;
  Και πολλά άλλα παραδείγματα σκληρότητας θα μπορούσαν να αναφέρονται για πολύ καιρό. Η δολοφονία των παιδιών από τον Ελισσαιέ και μόνο αξίζει κάτι.
  Σκεφτείτε λοιπόν τι πιστεύει ο κόσμος. Και η κυβέρνηση επιβάλλει και τη θρησκεία. Και τώρα πολεμούν τους θρησκευτικούς φανατικούς τους Ταλιμπάν.
  Αλλά προειδοποίησαν - μην χαίρεστε για το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν - θα είναι μόνο χειρότερα για τη Ρωσία.
  Οι Ταλιμπάν, έχοντας ξεκουραστεί λίγο και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα χέρια της Ρωσίας είναι δεμένα από τον πόλεμο με την Ουκρανία, πήραν και χτύπησαν. Και τότε είχε προβλεφθεί σε πολλούς. Και η Ρωσία έπρεπε να εγγραφεί. Και, φυσικά, παρά τη θέλησή τους - πάρα πολλοί Ρώσοι στρατιώτες πέθαναν στη βάση στο Τατζικιστάν. Έτσι ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε μπλεγμένος σε έναν ακόμη πόλεμο. Και η διάθεση, φυσικά, στην κοινωνία έχει γίνει πολύ πιο εχθρική προς τον εν ενεργεία πρόεδρο. Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεταβλητή. Και οι Ταλιμπάν, φυσικά, τα υπολόγισαν όλα σωστά. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ικανοποιημένες σε αυτή την περίπτωση - έβαλαν κουκούτσι τους εχθρούς τους. Και άρχισαν να μιλούν για τον Μπάιντεν: έναν σοφό γέρο. Όπως, πόσο έξυπνα τακτοποιήθηκαν όλα.
  Στην πραγματικότητα, η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τη σοφία!
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ξανά, και πάλι, φυσικά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Είναι αρκετά ζεστό στη δεξαμενή ακόμα και το χειμώνα. Και το καλοκαίρι κάνει πολύ ζέστη στο Τατζικιστάν.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Αν είναι μακρύ, μακρύ, μακρύ,
  Μάχη ενάντια στους Ταλιμπάν...
  Αν είναι μακρύ, μακρύ, μακρύ
  Τρέξτε στην κατηφόρα στη μάχη!
  Είναι δυνατό, είναι δυνατό
  Φυσικά, έτσι είναι, έτσι είναι...
  Παρόλο που μερικές φορές είναι σαν
  Μπορείτε να φτάσετε στην Αφρική!
  Και στην Αφρική, οι τιμές είναι τόσο υψηλές,
  Και στην Αφρική, τα χρήματα είναι τόσο μεγάλα!
  Οι ιπποπόταμοι έχασαν βάρος
  Οι σπερματοφάλαινες συρρικνώθηκαν...
  Και οι άνθρωποι είναι σαν παπαγάλος,
  Πηγαίνετε κατευθείαν στον παράδεισο!
  Η Αικατερίνα σημείωσε με ένα χαμόγελο, πατώντας το κουμπί του joystick του τανκ με την κατακόκκινη θηλή της:
  - Κάτι λίγο σε σένα αισιοδοξία!
  Η Ελισάβετ απάντησε θυμωμένη:
  - Αν ο πρόεδρος είναι ηθικός ανάπηρος και απατεώνας, τότε τι χαρά να έχουν οι υπήκοοί του!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Λένε ότι η ταραχή είναι η αρχή! Αλλά ήταν ακριβώς η υπερβολική τύχη που έκανε τον Πούτιν να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά το γαλάζιο κεφάλι της:
  - Ναι, πάντα πίστευα ότι δεν μπορεί να δοθεί τόση τύχη σε έναν άνθρωπο - καβαλάει ένα λευκό άλογο, με την έννοια, αρχίζει να πιστεύει ότι η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο. Και μετά, σαν τη γριά που ήθελε να γίνει Θεός, δεν καταλήγει τίποτα!
  Η Κατερίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναί! Ο Πούτιν είχε πάρα πολύ τύχη και αυτό τον χάλασε. Όπως αγάπησε η τύχη στην εποχή της - ο Ναπολέων, ο Χίτλερ, ο Ιβάν ο Τρομερός, και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από αυτούς.
  Η Efrosinya παρατήρησε:
  - Ο Νικόλαος Β' ήταν ένας πολύ άτυχος, αλλά ταυτόχρονα ένας ευγενικός και αξιοπρεπής τσάρος. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι θα ήταν τουλάχιστον λίγο τυχερός στον πόλεμο με την Ιαπωνία. Για παράδειγμα, πέθανε ο ναύαρχος Μακάροφ και όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Και ο ναύαρχος Μακάροφ πέθανε λόγω μιας σειράς απίθανων συμπτώσεων. Για κάποιο λόγο, δεν έδωσε εντολή ναρκοκαθαριστή από αντιτορπιλικά και κανένας από τους υφισταμένους του δεν έδωσε τέτοια εντολή. Και το ορυχείο, πιθανότατα, ήταν ρωσικό και ένα μεγάλο θωρηκτό δεν έπρεπε να βυθιστεί από ένα νάρκο. Και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, ο ναύαρχος Μακάροφ θα μπορούσε να είχε σωθεί, όπως, για παράδειγμα, σώθηκε ο Κίριλ Ρομάνοφ.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Ναι, λίγη τύχη στον Νικόλαο Β' θα μπορούσε να δώσει στη Ρωσία πολύ περισσότερα από ό,τι πολλή τύχη στον μέτριο Βλαντιμίρ Πούτιν! Για παράδειγμα, ο ναύαρχος Μακάροφ θα μπορούσε να νικήσει τους Ιάπωνες στη θάλασσα με λίγη αιματοχυσία και τότε ο πόλεμος με τους σαμουράι δεν θα άξιζε πολλές θυσίες. Και αν η τσαρική Ρωσία κέρδιζε τον πόλεμο με την Ιαπωνία, τότε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πιθανότατα, δεν θα είχε συμβεί. Άρα η εξουσία του στρατού της αυτοκρατορίας θα ήταν πολύ υψηλή και οι Γερμανοί δεν θα τολμούσαν να κηρύξουν πόλεμο!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορεί! Αν και μόνο ο Μακάροφ δεν εξαντλεί τον αριθμό των αποτυχιών και της κακής τύχης στον πόλεμο με την Ιαπωνία. Αν και πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο εχθρός ήταν ισχυρός. Αλλά από την άλλη, αν το θωρηκτό " Oslyabi " δεν είχε βυθιστεί τόσο γρήγορα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της μάχης της Tsushima, η μοίρα θα μπορούσε να είχε διαρρεύσει εντελώς στο Βλαδιβοστόκ! Και έτσι ο πόλεμος με την Ιαπωνία αποδείχθηκε τόσο ανεπιτυχής!
  Η Efrosinya παρατήρησε:
  - Αλλά ο πόλεμος του 1945 με την Ιαπωνία αποδείχθηκε εκπληκτικά εύκολος και επιτυχημένος. Σαν να ξέμεινε η τύχη της Ιαπωνίας. Ωστόσο, δυστυχώς, η νίκη του Στάλιν οδήγησε στην άνοδο των κομμουνιστών στην εξουσία πάνω από την Κίνα και στην εμφάνιση μιας πολύ ισχυρής και επικίνδυνης αυτοκρατορίας, η οποία παραλίγο να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ υπό τον Μπρέζνιεφ. Ακόμη και τώρα, η Κίνα προσποιείται απλώς ότι είναι φίλος. Και θέλει να κόψει τη γη μας στα Ουράλια.
  Η Κάθριν έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Αν οι Ιάπωνες είχαν ηττηθεί τότε, θα υπήρχε η Ζελτορόσια αντί για τη βόρεια Κίνα, και η Ορθοδοξία θα είχε έρθει στην αυτοκρατορία κάτω από τον ουρανό. Και τι πήρε ο άξονας ως αποτέλεσμα της εύκολης νίκης του Στάλιν επί των Ιαπώνων. Η γέννηση μιας αθεϊστικής αυτοκρατορίας και ενός πανίσχυρου τέρατος στα σύνορα με τη Ρωσία!
  Η Ελισάβετ σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Πίστεψε λοιπόν μετά από αυτό στον Χριστιανικό Θεό. Μια νίκη επί της Ιαπωνίας θα έδινε πολλές νέες δεκάδες εκατομμύρια Ορθοδόξους πιστούς. Αντίθετα, ένα επιθετικό αθεϊστικό καθεστώς ήρθε στην εξουσία στη Ρωσία. Και τότε το αιματηρό σταλινικό καθεστώς έφερε τον αθεϊσμό στην Κίνα. Και εμφανίστηκε η σκληρή αυτοκρατορία του Μάο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ήθελε ο Θεός!
  Η Έλενα παρατήρησε:
  - Ή δεν υπάρχει καθόλου Θεός! Είτε ο Σατανάς είναι πολύ ισχυρότερος από ό,τι λέει η Βίβλος, είτε τα σχέδια του Παντοδύναμου είναι ακατανόητα για εμάς!
  Η Efrosinya παρατήρησε:
  - Συνήθως οι σκληροί βασιλιάδες είναι πιο επιτυχημένοι! Η μόνη εξαίρεση ήταν, ίσως, ο Αλέξανδρος ο Πρώτος - ο βασιλιάς ήταν έξυπνος, ευγενικός, φιλελεύθερος, ένας κύριος και μια μύγα δεν είναι ταπετσαρία. Και μαζί επιτυχημένοι!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Και η Αικατερίνη η Δεύτερη δεν θεωρήθηκε σκληρός και κακός ηγεμόνας και ήταν επίσης πολύ επιτυχημένος. Είναι αλήθεια ότι ήταν πόρνη, και γενικά ένας όχι εντελώς καλός άνθρωπος. Απαγόρευσε στους αγρότες να παραπονιούνται για τα αφεντικά τους. Είναι ακόμη περίεργο που δόθηκε τόση τύχη σε ένα τόσο άθλιο άτομο!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, και τότε πιστέψτε στον χριστιανικό Θεό! Πότε - κακό και ποταπό το πιο επιτυχημένο!
  Η Κατερίνα τραγούδησε έξαλλη:
  Ο κόσμος βασίζεται στη βία
  Το ηφαίστειο της οργής μαστίγεται σε μεγάλο βαθμό ...
  Υψηλότερη ένταση,
  Ξυπνά με πόνο και φόβο
  Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους,
  Μόνο ο πόνος σε ενθαρρύνει να δουλέψεις,
  Γιατί θέλω όλο και περισσότερο
  Το υπερπλάσμα θα σκάσει στο πλήθος!
  Η Ελισάβετ είπε αναστενάζοντας:
  - Ναι, ο Τζένγκις Χαν ήταν ένας αγενής ειδωλολάτρης. Δεν ήξερε ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει, αλλά κατέλαβε τον μισό κόσμο. Και οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί έχασαν στη μάχη μαζί του. Και εδώ είναι το ερώτημα: πού ήταν ο Παντοδύναμος Θεός εκείνη την εποχή; Και γιατί ο παγανισμός των Μογγόλων νίκησε τον Μονοθεϊσμό: Ισλάμ και Χριστιανισμό;
  Η Efrosinya παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να ρωτήσετε: πού ήταν ο Παντοδύναμος Θεός όταν ο Κάιν σκότωσε τον Άβελ; Γιατί επέτρεψε τον πρώτο αδελφοκτόνο πόλεμο στην ιστορία της ανθρωπότητας;
  Η Έλενα γέλασε και συνόψισε:
  - Ναι, μπορείτε να επιχειρηματολογείτε επ' άπειρον, αλλά ποτέ δεν θα αποδείξετε ούτε ότι υπάρχει Θεός ούτε ότι δεν υπάρχει;
  Η Κατερίνα σημείωσε:
  - Σε βάρος του Ιησού Χριστού, αμφιβάλλω έντονα. Οι άτυχοι, καταπιεσμένοι Εβραίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν έναν δυνατό, προικισμένο υπνωτιστή - όπως ο Anatoly Kashpirovsky για τον μεσσία και να αποθεώσουν. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά των θαυμάτων του Ανατόλι Μιχαήλοβιτς, τότε είναι πιο ψύχραιμος από τον Χριστό!
  Η Efrosinya γέλασε και τραγούδησε:
  -Ο Θεός να μην ανοίξουν τα μάτια στους τυφλούς,
  Και ίσιωσε τις πλάτες σου με καμπούρες...
  Ναι, Θεέ μου, να είσαι ο Θεός έστω και λίγο,
  Αλλά δεν μπορείς να σταυρωθείς λίγο!
  Και τα κορίτσια ξαναπήραν τους Ταλιμπάν. Πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, κούρεψαν πολλούς Μουτζαχεντίν και τους τοποθέτησαν κυριολεκτικά σε παρτίδες. Οι γενειοφόροι Ταλιμπάν πέθαιναν κάτω από πυρά πολυβόλου και ισχυρά εκρηκτικά βλήματα κατακερματισμού. Άρχισε η σοβαρή διασκέδαση, με τη μαζική εξόντωση θρησκευτικών φανατικών.
  Και εδώ είναι η Αλένκα με το τάγμα των όμορφων κοριτσιών της που, παρά τον δροσερό, χειμωνιάτικο καιρό του Τατζικιστάν, επιτίθενται ξυπόλητοι στους Ταλιμπάν.
  Είναι αλήθεια ότι είναι με κοντές φούστες και η πανοπλία Kevlar καλύπτει το σώμα τους .
  Οι καλλονές τρέχουν στην επίθεση και τραγουδούν:
  - Ο κακός Ταλιμπάν σέρνεται στα βράχια,
  Αλλά τα κορίτσια είναι τα πιο ωραία...
  Χτυπήστε τον με ναπάλμ
  Θα γιορτάσουμε την επιτυχία!
  Και τα κορίτσια θα αστράφτουν με μαργαριταρένια δόντια.
  Και τότε η Anyuta, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πετάξει ένα μπιζέλι με εκρηκτικά στους Μουτζαχεντίν. Και θα συντρίψει τους Ταλιμπάν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, σαν γατάκια.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, δόξα,
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήματα κοριτσιών με μπικίνι
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα πυροβολεί επίσης τους γενειοφόρους εχθρούς, τους κουρεύει και τραγουδά:
  - Ο Ρως γέλασε με αυτόν τον Ταλιμπάν,
  Σε όλες τις εποχές, γι' αυτό και αυτή και η Ρωσία!
  Και θα το πάρει και η κοπέλα και θα πετάξει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα φονικό λεμόνι στους Μουτζαχεντίν. Και σκορπίστε τους εχθρούς προς όλες τις διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Και πώς σφυρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Αρκετές δεκάδες κοράκια έμειναν άναυδοι. Έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, έπεσαν στα κεφάλια των ξυρισμένων κεφαλιών των Ταλιμπάν και μαχαιρώθηκαν. Τότε ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Το θέμα είναι πολύ αμφιλεγόμενο μαζί μας,
  Πιστεύω ότι θα είναι απλώς η υψηλότερη κατηγορία!
  Ξέρω ότι οι Ταλιμπάν θα κερδίσουν
  Άλλωστε από πάνω μας υπάρχει ένα περήφανο χερουβείμ!
  Η Μαρία, ένα άλλο από τα κορίτσια με μπικίνι, το πήρε και σφύριξε. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε μια τεράστια δολοφονική δύναμη στον εχθρό, ένα πολύ καταστροφικό δώρο θανάτου. Έσπασε τους μαχητές των Ταλιμπάν και γρύλισε τα δόντια της:
  - Υπάρχει μια τεράστια ομίχλη γύρω από τη Ρωσία,
  Και ο μαχητής των Ταλιμπάν ορμά στην Πατρίδα!
  Η Ολυμπία είναι πραγματικά ένα κορίτσι-ήρωας. Είναι μεγαλόσωμη και ταυτόχρονα έχει ανοιχτά καστανά μαλλιά. Ο πολεμιστής έχει πολυτελείς γοφούς, και ισχυρή πρέσα, η οποία είναι επενδεδυμένη με πλακάκια σοκολάτας. Λοιπόν, απέναντι σε ένα τέτοιο κορίτσι-θηρίο, πραγματικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Και τώρα, με τα δυνατά, μυώδη, γυμνά πόδια της, σήκωσε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά και πώς θα το πετούσε στους Ταλιμπάν. Και αυτό το βαρέλι όρμησε με μεγάλη, θανατηφόρα ταχύτητα. Και πώς θα σκάσει στους Μουτζαχεντίν, ξεσκίζοντας τους κυριολεκτικά.
  Ο ήρωας πολεμιστής το πήρε με χαρά και τραγούδησε:
  Και πάνω από τον Murov ο ουρανός συνοφρυώνεται,
  Ξημερώνει...
  Είμαστε σαν τις κόρες του Ilya Muromets,
  Δεν ήταν μάταια που καμάρωναν για τη δύναμή τους!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Πράγματι, είναι πολύ πιο ευχάριστο να πολεμάς και να σκοτώνεις τους Ταλιμπάν παρά να πολεμάς με τους Ουκρανούς αδελφούς σου. Εδώ νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι αμαρτία να σκοτώνεις αδέρφια. Και ο Βλαντιμίρ Πούτιν καλείται ήδη ανοιχτά στα ρωσικά στρατεύματα - Βόβκα-Κάιν!
  Η Ολυμπιάδα τραγούδησε έξαλλη:
  Λοιπόν, πόσα αδέρφια μπορείς να σκοτώσεις,
  Εξάλλου, ένα άτομο, πιστέψτε με, γεννήθηκε για την ευτυχία ...
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμα και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία στον πόλεμο!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα μπογκάτη θα το πάρει και θα τραβήξει αέρα στα πνευμόνια της και θα σφυρίξει. Πολλές εκατοντάδες κοράκια παθαίνουν αμέσως έμφραγμα και λιποθυμούν. Και τα αιχμηρά ράμφη τους πετάνε κάτω και τρυπούν τα κρανία των Ταλιμπάν πιέζοντας τις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων.
  Η Ολυμπιάδα, γκρεμίζοντας τα κοράκια με σφυρίγματα και κάνοντάς τα να πέσουν αποσβολωμένη, το πήρε και κελαηδούσε:
  Αυτό, αυτό, αυτό - οι οπλές χτυπούν,
  Εδώ, εκεί, εκεί - χτύπησε το πολυβόλο!
  Ο στρατός των Ταλιμπάν ηττήθηκε πλήρως,
  Και κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον στρατό των κοριτσιών!
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης τους στρατιώτες των Ταλιμπάν που προχωρούν. Δείχνει την ψυχραιμία του και την υψηλότερη τάξη. Το πολυβόλο της κουρεύει ολόκληρες τις τάξεις των Μουτζαχεντίν.
  Το κορίτσι ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Νοκ άουτ μια μάζα μαχητών Ταλιμπάν και τσιρίζει:
  - War Classics,
  Αυτό το κορίτσι πρέπει να είναι ξυπόλητο...
  Κόρες και γιοι
  Ας μετατρέψουμε τους πάντες σε παιχνίδι!
  Πολεμιστές και μάλιστα ομορφιά.
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και πετώντας δώρα καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδούσε:
  - Δόξα στα κορίτσια με μπικίνι,
  Κτυπούσαν τους Μουτζαχεντίν...
  Τα κορίτσια έχουν γυμνά μαχαίρια
  Επίθεση έτσι για δείπνο!
  Ένα κορίτσι με λεπτή μέση και πολυτελείς γοφούς πυροβολεί τους Ταλιμπάν που προελαύνουν. Το κάνει πολύ έξυπνα και με ακρίβεια. Τα κουρεύει σαν χλοοκοπτικό και τραγουδά:
  - Το κορίτσι χόρεψε την πόλκα,
  Στο γρασίδι νωρίς...
  Ουρά προς τα αριστερά, ουρά προς τα δεξιά
  Αυτή είναι η πόλκα Καραμπάς!
  Και τώρα η πολεμίστρια θα ξαναρίξει ένα δολοφονικό δώρο στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και θα ξαπλώσει πολλούς Ταλιμπάν.
  Εδώ παλεύουν η Victoria και η Veronica. Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ κουλ. Και σουτάρουν εξαιρετικά.
  Η Βικτώρια πέταξε ένα δώρο αφανισμού με τη γυμνή φτέρνα της θανατηφόρας δύναμης. Έσκισε πολλά dushmans και τσίριξε:
  - Τα χρήματα λιώνουν στο πορτοφόλι,
  Τα κεφάλαια λιώνουν...
  Και στα ρωσικά -
  Χρήμα σημαίνει μάννα!
  Ένα άλλο κορίτσι πάτησε ένα κουμπί με τη κόκκινη θηλή της, η οποία άνοιξε έναν εκκωφαντικό υπέρηχο και το έστειλε να πετάξει στον αέρα. Και ήδη χιλιάδες κοράκια έπεσαν στα ξυρισμένα κεφάλια των Ταλιμπάν. Και ας τους γρονθοκοπήσουμε.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα τραγούδησε:
  Μουτζαχεντίν επιτίθενται στη Ρωσία
  Υπάρχουν πολλοί από αυτούς που βιάζονται στο Αφγανιστάν...
  πολέμησαν τότε στο Αφγανιστάν ,
  Τώρα οι τρομεροί Ταλιμπάν σήκωσαν το σπαθί τους!
  
  Όμως τα ξυπόλητα κορίτσια δεν τα παρατάνε
  Θα δείξουν μόνο την υψηλότερη κατηγορία ...
  Με την αρμάδα των Ταλιμπάν πολεμούν ζωηρά,
  Και χτυπάνε κατευθείαν στο μάτι!
  Και η πολεμίστρια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πετάξει ένα δώρο αφανισμού με θανατηφόρα δύναμη. Και όλοι το παίρνουν από αυτόν.
  Η Αλίκη και η Αντζέλικα πυροβολούν τους Ταλιμπάν με τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών. Και το κάνουν εξαιρετικά καλά. Και διεξάγουν μια τέτοια ακριβή πυρκαγιά.
  Η Αλίκη το πήρε και τραγούδησε:
  Για τον dushman θα υπάρχει ένα φέρετρο,
  Διατηρήστε την υγεία για να...
  Κορίτσια τρέχουν γυμνά τον χειμώνα!
  Και σπάνε την πλάτη τους με τους Μουτζαχεντίν!
  Και οι πολεμιστές έδειξαν αμέσως τη γλώσσα τους!
  Και μετά η Άλις πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή στο στήθος όταν πάτησε το κουμπί. Και έριξε νοκ άουτ μια ντουζίνα Ταλιμπάν.
  Η Άλις το πήρε και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για την πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους,
  Ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι
  Είστε τέτοιες ηρωίδες...
  Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Η Angelica επιβεβαίωσε:
  - Χτυπήστε από κοινού! Αυτό είναι υπέροχο!
  Η Maria Kolesnikova ως βασίλισσα των ξωτικών δίνει ενεργητικές και επιθετικές εντολές. Είναι ένα τολμηρό και γενναίο κορίτσι.
  Βλέπει το μέλλον και τον πόλεμο, τη Ρωσία στο Τατζικιστάν με τους Ταλιμπάν.
  Αλλά όλα αυτά είναι πολύ όμορφα. Και μπορείτε να δείτε ότι ήταν αιματηρό και πολύ μαχητικό. Ο πόλεμος που ξεκίνησε με τους Ταλιμπάν το καλοκαίρι του 2023 βρισκόταν σε έξαρση .
  Ο πόλεμος μεταξύ των Ταλιμπάν και της Ρωσίας συνεχίστηκε. Το Αφγανιστάν είναι ένας μεγάλος πληθυσμός, πολλοί νέοι είναι πεινασμένοι, θυμωμένοι, επιθετικοί.
  Και πολεμούν στο Τατζικιστάν, ενώ τα χέρια της Ρωσίας είναι δεμένα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, που υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.
  Και οι Ταλιμπάν το εκμεταλλεύονται αυτό.
  Αλλά πολύ ξυπόλητα και όμορφα κορίτσια πολεμούν στη ρωσική πλευρά. Οι μάχες έρχονται κατά κύματα.
  Η Νατάσα πυροβολεί τους Μουτζαχεντίν. Χρησιμοποιούν ένα ισχυρό πολυβόλο δράκου. Και βρέχει σφαίρες στους Ταλιμπάν.
  Και πέφτουν πιέζοντας τα κορίτσια. Ρωσικό ελικόπτερο που καταρρίφθηκε από αυτοσχέδιο αντιαεροπορικό πυροβόλο θα πέσει. Καταρρίφθηκε από τους Ταλιμπάν. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν κορίτσια στο ελικόπτερο, αλλά άνδρες και δεν τα λυπάσαι ιδιαίτερα.
  Και η Νατάσα είναι ένα κορίτσι και ξυπόλητη με μπικίνι. Και όταν είσαι σχεδόν γυμνός, τότε κανείς δεν θα σε κρατήσει πίσω ούτε θα σε σταματήσει.
  Η Νατάσα πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της με δολοφονική δύναμη. Σκόρπισε τους Ταλιμπάν σε διάφορες κατευθύνσεις και τραγούδησε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  Εδώ είναι χειμώνας, χειμώνας, χειμώνας,
  Ξεκίνησε ξαφνικά...
  Μανιωδώς σκουπίζει, σκουπίζει -
  Αύριο θα είναι καλύτερα
  Αύριο, αύριο, αύριο!
  Και τώρα είναι μια νέα χρονιά!
  Πράγματι, χιόνισε στο Τατζικιστάν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Και τώρα τα Ρωσικά κορίτσια αφήνουν γυμνά, λαξευμένα ίχνη στο χιόνι, και φαίνεται πολύ όμορφο.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Ενα δύο τρία -
  Σκουπίστε τους επεξεργαστές!
  Τέσσερα οκτώ πέντε
  Πάμε να παίξουμε!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα εκτοξεύσει ένα δώρο θανάτου με δολοφονική δύναμη.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε,
  Το κουνελάκι βγήκε βόλτα...
  Έρχεται το κορίτσι που τρέχει
  Μουτζαχεντίν σκοτώνουν!
  Και η Ζόγια πήρε και έδειξε τη μακριά γλώσσα της.
  Όμως η φωτιά έχει επικεφαλής τον Αυγουστίνο. Ένα τέτοιο κορίτσι, πιο κουλ από αυτό που δεν υπάρχει. Και σκαρίφημα με θανατηφόρο αηδία. Κουρεύει τους Μουτζαχεντίν χωρίς περιττές τελετές. Μετά αρχίζει να τραγουδάει.
  Εάν το πίσω μέρος είναι άχρηστο -
  Η στρατιωτική θέρμη δεν θα βοηθήσει...
  Λοιπόν, αν δεν υπάρχει θερμότητα,
  Το πίσω μέρος θα πάει στον εχθρό για φαγητό!
  Και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος και θα πάρει και θα πετάξει το δώρο του αφανισμού, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και στην πραγματικότητα, τόσα dushmans θα σκιστούν, κάτι που είναι απλά φρίκη.
  Ο Αυγουστίνος φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει:
  Έχω μείνει γυμνός
  Πήδηξε στο γήπεδο!
  Πήδηξε λοιπόν στο γήπεδο...
  Ο Kulatsky τραγούδησε μαζί!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και τα μάτια της που αστράφτουν με ζαφείρια θα αστράφτουν. Και τα μάτια της είναι όμορφα. Και η γλώσσα είναι πολύ παιχνιδιάρικη. Και τόσο ευκίνητο, και τόσο groovy. Λοιπόν, σαν να είναι κάποιο ζουμερό πορτοκάλι.
  Η Σβετλάνα επίσης τσακώνεται. Και με γυμνά δάχτυλα πετάει δώρα αφανισμού. Τα οποία είναι τόσο θανατηφόρα και καταστροφικά.
  Και εκεί κοντά, οι Ταλιμπάν πήραν και γκρέμισαν ένα ρωσικό τανκ. Και το αυτοκίνητο του ρωσικού στρατού άρχισε να σκίζεται, το κιτ μάχης πυροδοτήθηκε. Και οι άντρες ξαναπεθαίνουν.
  Αλλά η Σβετλάνα δεν χρειάζεται άντρες με δυσοσμία. Πρέπει να βασανιστούν. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  Άντρες, άντρες, άντρες
  Είστε απλά μεγάλοι βάναυσοι
  Όταν σε σκοτώνουν τα κορίτσια
  Καθαρίζουν τη γη!
  Πράγματι, οι Ταλιμπάν είναι θηρία.
  Κάπως έπιασαν μια όμορφη κοπέλα προσκοπών. Λοιπόν, για αρχή, την πήραν και την έβαλαν στο ράφι. Οι αρθρώσεις στράφηκαν έξω από τα χέρια, κάτι που είναι πολύ οδυνηρό.
  Έπειτα τα ξυπόλητα πόδια της κοπέλας κρεμάστηκαν με μπλοκ, που δέσμευαν τους αστραγάλους της. Και μετά πήραν και άναψαν μια φωτιά κάτω από τη γυμνή, και τη χαριτωμένη καμπύλη των πελμάτων της.
  Η Ρωσίδα ήταν πολύ πληγωμένη. Οι Ταλιμπάν, πριν τηγανίσουν τις φτέρνες της, της πήραν και της άλειψαν τα πόδια με λάδι. Και έτσι το πέλμα έκαιγε αργά, και ήταν βασανιστικά επώδυνο. Και το κορίτσι βόγκηξε και βρυχήθηκε. Και οι Ταλιμπάν την χτύπησαν επίσης στην πλάτη και στα πλευρά με ένα μαστίγιο. Τότε αποφάσισαν να εντείνουν τα βασανιστήρια. Έβγαλαν ένα καυτό σύρμα και ας χτυπήσουμε την καλλονή στην πλάτη και στο στήθος.
  Και πόσο πονάει. Ειδικά όταν οι Ταλιμπάν άρχισαν να στρίβουν τις κατακόκκινες θηλές με καυτές λαβίδες στη Ρωσίδα. Και έκλαψε τόσο πολύ.
  Και ο κύριος αρχηγός του αποσπάσματος των Ταλιμπάν ήταν απλά τρελός από τα βασανιστήρια. Και ξεγύμνωσε τα χρυσά του δόντια.
  Η Ρωσίδα έφτυσε ως απάντηση. Μετά άρχισαν να της σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Που είναι πολύ οδυνηρό. Και το κορίτσι λιποθύμησε από τον τρομερό, αφόρητο πόνο.
  Αλλά οι Ταλιμπάν συνέχισαν να βασανίζουν. Πρώτα, έφεραν το κορίτσι στον εαυτό τους ρίχνοντας έναν κουβά με παγωμένο νερό. Και μετά τοποθέτησαν αισθητήρες και ηλεκτρόδια στο σώμα της.
  Μετά από αυτό, δύο αγόρια άρχισαν να κάνουν πετάλι στο δυναμό. Το ρεύμα συνεχίστηκε και το κορίτσι συσπάστηκε από τον κολασμένο πόνο. Και μάλιστα όταν το σώμα
  Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις περνούν , είναι ανατριχιαστικό, η λέξη κοπάδια αλόγων περνούν ορμητικά. Και πραγματικά, κάθε κορίτσι θα ουρλιάζει εδώ.
  Και τα αγόρια γυρίζουν τα πετάλια, και το γυμνό κορίτσι ουρλιάζει σαν άγριος λύκος. Και πονάει πολύ. Και το βρυχηθμό είναι απλά αφόρητο.
  Και εκτός από το ρεύμα, οι Ταλιμπάν τηγανίζουν και τις γόβες της Ρωσίδας, οι οποίες είναι ήδη καλυμμένες με μεγάλες φουσκάλες. Με χτύπησαν και στην πλάτη με ζεστό σύρμα. Και χτυπούσαν με μανία και καθυστέρηση.
  Και ταυτόχρονα αύξησαν το αλεύρι. Άρχισαν να τεντώνουν το κορίτσι και να κρεμούν όλο και περισσότερα βάρη στο μπλοκ για να στρίβουν εντελώς τις αρθρώσεις της.
  Ο κύριος ληστής των Ταλιμπάν τραγούδησε:
  Τι πόνος, τι πόνος
  Το σκορ του αγώνα θα είναι: πέντε - μηδέν!
  Λοιπόν, τι να πάρεις από τα άγρια. Βασάνιζαν τέτοια κορίτσια πολύ σκληρά, αλλά όχι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα. Αν και ηλεκτρόδια τοποθετήθηκαν στους κόλπους της Αφροδίτης, και πώς μετά από αυτό θα έβαζαν ρεύμα.
  Οι Ταλιμπάν είναι βάρβαροι. Εδώ είναι, για τα λεφτά που πήραν για ναρκωτικά, αγόρασαν μια ολόκληρη αρμάδα τανκς από την Κίνα. Πράγματι, η Κίνα είναι σύμμαχος και φίλος της Ρωσίας.
  Και οι Ταλιμπάν πλημμύρισαν με τα τανκς τους στον εχθρό.
  Αλλά απέναντί τους είναι τέσσερα κορίτσια από τη Ρωσία στο T-95. Είναι φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Και τι?
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε τους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην πατρίδα των ελεφάντων!
  μπλόφαρε επίσης στους Ταλιμπάν, χρησιμοποιώντας ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι και ρώτησε:
  - Και ποια είναι η πατρίδα των ελεφάντων;
  Η Ελισάβετ, βγάζοντας τα δόντια της, απάντησε:
  -Φυσικά, Ρωσία!
  Η Κατερίνα γέλασε και απάντησε:
  - Και σκέφτηκα την Ινδία!
  Η Έλενα χαστούκισε τα dushmans με τη βοήθεια της κατακόκκινης θηλής του στήθους της, πριν από αυτό έβγαλε το σουτιέν της και τσίριξε:
  - Και νόμιζα ότι η γενέτειρα των ελεφάντων Αφρική!
  Η Efrosinya πάτησε τα πετάλια με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της και τραγούδησε:
  - Μικρά παιδιά,
  Με τιποτα...
  Μην πάτε στην Αφρική για βόλτα ....
  Καρχαρίες στην Αφρική, γορίλες στην Αφρική
  Υπάρχουν μεγάλοι κροκόδειλοι στην Αφρική!
  Και τα τέσσερα ξυπόλητα κορίτσια, με γυμνό στήθος, με αστραφτερές κόκκινες θηλές, τραγουδούσαν:
  Θα σε δαγκώσουν
  Να χτυπάς και να προσβάλλεις...
  Μην πηγαίνετε παιδιά στην Αφρική για βόλτα!
  Υπάρχει ένας ληστής στην Αφρική
  Υπάρχει ένας κακός στην Αφρική
  Υπάρχει ένα τρομερό Barmaley στην Αφρική!
  Θα σε δαγκώσει
  Να χτυπάς και να προσβάλλεις...
  Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική,
  Εφιάλτης στην Αφρική
  τρελός κακοποιός,
  Σε αυτό εμφανίστηκε ξαφνικά η Barmaley!
  Τρέχει στην Αφρική και τρώει παιδιά!
  Ναι παιδιά! Ναι παιδιά!
  Γέλιο με γέλια, αλλά όταν οι Ταλιμπάν έπιασαν ένα Ρώσο αγόρι δεκατεσσάρων ετών , τον πήραν στα σοβαρά. Πρώτα ξεγυμνώνεται και τοποθετείται στη σχάρα.
  Έπειτα, ένας νταούλα με τουρμπάνι και με γένια άρχισε να καίει το γυμνό, μυώδες σώμα ενός εφήβου με μια καυτή σιδερένια ράβδο.
  Στη συνέχεια, στο γυμνό στήθος του αγοριού, ο δήμιος Ταλίμπ έφερε ένα αστέρι φτιαγμένο από πυρωμένο σίδερο και το έβαλε πάνω του.
  Το αγόρι ούρλιαξε από τρομερό πόνο και έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια έφεραν το αγόρι. Και έσφιξαν τα γυμνά, σχεδόν παιδικά ακόμα πόδια του σε ένα μπλοκ. Και άρχισαν να κρεμούν βάρη σε γάντζους στο μπλοκ. Και πόνεσε πολύ. Το νεαρό σώμα του αγοριού ήταν πολύ τεντωμένο και το αγόρι κυριολεκτικά βόγκηξε .
  Το αγόρι από τη Ρωσία συνέχισαν να βασανίζονται. Λάδωσε τα γυμνά πέλματα των ποδιών. Και μετά άναψαν φωτιά από κάτω τους.
  Και πώς το παιδί μετά από αυτό φώναξε άγρια. Ναι, ήταν εξαιρετικά οδυνηρό.
  Το αγόρι συνέχισε να φωνάζει και χτυπήθηκε με μαστίγιο από τους Ταλιμπάν.
  Μετά πήραν το παιδί από τα πλευρά με γάντζους. Και πάλι κεφαλαιώδη αποδείχθηκε.
  Τότε οι Ταλιμπάν τραγούδησαν:
  Θα εξοντώσουμε όλους τους απίστους,
  Ας είναι έφηβοι...
  Εδώ είναι ένα χερουβείμ από πάνω μας,
  Θα τους οδηγήσουμε όλους στα σανίδια!
  Μετά από αυτό, το αγόρι από τη Ρωσία έσπασε με καυτές λαβίδες, όλα τα δάχτυλα στα γυμνά πόδια του. Και οι Ταλιμπάν το έκαναν αργά για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο στο όμορφο αγόρι. Και μετά άρχισαν να σπάνε τα πλευρά του νεαρού πολεμιστή με άσπρη-καμμένη λαβίδα.
  Έτσι του τα έσπασαν για να μην έχει το αγόρι ούτε ένα ολόκληρο πλευρό. Και το αγόρι πέθανε από σοκ πόνου.
  Πριν από το θάνατό του, οι Μουτζαχεντίν συνέτριψαν τον έφηβο και τα αυγά του. Και ήταν πολύ οδυνηρό.
  Στο μεταξύ, η Αναστασία, χρησιμοποιώντας το Witcher, επιτέθηκε στους Ταλιμπάν από θύελλα. Χρησιμοποίησε εκτοξευτές πυραύλων. Πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Ο Φύρερ γύρισε τη μύτη της πάπιας...
  Μερικές φορές οι στέγες μας γκρεμίζονται
  Ωστόσο, οι Ταλιμπάν δεν έχουν ωριμάσει!
  Η Akulina Orlova χτυπά επίσης τον εχθρό. Το κάνει με μεγάλη ακρίβεια και χρησιμοποιεί την κόκκινη θηλή του για να πατήσει το κουμπί. Και ένα ρωσικό επιθετικό αεροσκάφος εκρήγνυται εκεί κοντά. Και ήταν ευχαριστημένος με το δολοφονικό δώρο των Ταλιμπάν. Ίσως κάτι φτιαγμένο στην Κίνα. Και έτσι κεφαλαιακά γαμώ.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  - Εάν ένας άντρας είναι αμέσως σε ένα φέρετρο,
  Σώζοντας ζωή σε...
  Να είστε ξυπόλητοι κορίτσια!
  Και ο πολεμιστής θα το πάρει και θα γελάσει. Φυσικά, τα πόδια του κοριτσιού, παρά τον χειμώνα, δεν γνωρίζουν παπούτσια. Και οι γόβες της είναι στρογγυλές και κυριολεκτικά λάμπουν. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Και οι θηλές της στο στήθος της είναι κατακόκκινες, και αστράφτουν σαν θόλοι εκκλησιών. Αυτό είναι ένα μαχητικό κορίτσι, να το πω έτσι.
  Ναι, δεν της αρέσουν οι άντρες. Αν και με χαρά χρησιμοποιεί τη γλώσσα του για ευχαρίστηση. Στην πραγματικότητα, πόσο ωραίο είναι να αγγίζεις τις κατακόκκινες θηλές σου με τις φράουλες θηλές μιας άλλης κοπέλας. Για να το κάνω υπέροχο.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Σχετικά με αυτό το ξυπόλητο κορίτσι
  Δεν μπορούσα να ξεχάσω...
  Φαινόταν οι πέτρες του πεζοδρομίου,
  Βασανίζουν το δέρμα των τρυφερών ποδιών!
  Και η Ακουλίνα θα πάρει και θα τυλίξει τα ζαφείρια μάτια της.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι υψηλού επιπέδου και κλάσης.
  Και η Margarita Magnitnaya είναι επίσης πιλότος. Και στα δύο κορίτσια αρέσει πολύ να βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο και να αγγίζουν τις θηλές τους που αστράφτουν σαν ρουμπίνια.
  Ωστόσο, δεν παραμελούν και τους άντρες.
  Λοιπόν, στο μεταξύ, η Μαργαρίτα θα πάρει και θα χτυπήσει τους Μουτζαχεντίν με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Μετά τραγουδά:
  Αχ τι πόδια
  Πόσο καλοί είναι...
  Μη φοβάσαι μωρό μου
  Γράψε το τηλέφωνο!
  Και η Μαργαρίτα θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα της. Είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό κορίτσι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στέλνουν θανατηφόρα δώρα θανάτου.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε γελώντας:
  - Μαργαρίτα, το παράθυρο είναι ανοιχτό,
  Μαργαρίτα, θυμάσαι πώς έγιναν όλα!
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι γυναίκες! Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και θα σβήσουμε επιμελώς τους εχθρούς!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  Ο στρατός μας είναι δυνατός
  Κρατάει τον κόσμο...
  Ας έρθουν οι Ταλιμπάν
  Το κορίτσι τους σκοτώνεται!
  Για παράδειγμα, ο Fedor τσακώνεται επίσης. Χρησιμοποιεί όλμο για να χτυπήσει τους Μουτζαχεντίν. Και αν γαμηθεί, τότε δεν θα φανεί λίγο σε κανέναν. Ακόμα κι αν ο Ταλίμπ έχει μακριά γένια και ξυρισμένο κεφάλι.
  Η Fedora πατάει τα γυμνά της πόδια στη λάσπη και τραγουδά:
  Βλέπετε έκλειψη στον ουρανό;
  Ένα τρομερό σύμβολο του σερφ...
  Μαύρα φτερά σε όλο τον κόσμο
  Σμήνη από κοσμικά ουρλιαχτά!
  Και ένα άλλο κορίτσι, η Σιραφίμα, πέταξε μια δολοφονική βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και διέλυσε μια μάζα Ταλιμπάν και είπε:
  Ταλιμπάν - η κατάρα ανεβαίνει,
  Ταλιμπάν - απόλυτος θάνατος...
  Ταλιμπάν και νεκρά συντάγματα!
  Οι Ταλιμπάν οδηγούν τον τρελό!
  Ταλιμπάν!
  Και ο Σεραφείμ θα πάρει μια σφυρίχτρα στο στόμα του, και πώς θα φυσήξει που τα κοράκια λιποθυμούν και τρυπούν τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν με το ράμφος τους.
  Τα κορίτσια πρέπει να ειπωθούν τόσο υπέροχα και όμορφα.
  Και τώρα μπορείτε να δείτε πώς οι Ταλιμπάν πυρπόλησαν τη ρωσική αποθήκη πυρομαχικών. Άρχισε να καίγεται και οι οβίδες έσκασαν, με θανατηφόρα δύναμη. Οι Ταλιμπάν βρυχώνται και χαίρονται.
  Αλλά τα κορίτσια από τον ουρανό σφυρηλατούν τους Μουτζαχεντίν. Και μπορείτε να δείτε πώς η Albina και η Alvina εμφανίστηκαν στον ουρανό.
  Και τα δύο κορίτσια είναι απλά καταπληκτικές ξανθιές. Και υπέροχα όμορφο. Και φυσικά ξυπόλητη και φορώντας μόνο λεπτή κιλότα.
  Αυτές είναι γυναίκες - ας πούμε της υψηλότερης τάξης. Και αυτό που μπορούν να κάνουν, δεν μπορούν όλοι να το επαναλάβουν.
  Και οι πολεμιστές, στην πραγματικότητα, αν αρχίσουν να σκοτώνουν, δεν μπορείτε να τους σταματήσετε.
  Η Αλμπίνα εκτόξευσε έναν πύραυλο κολοσσιαίας καταστροφικής ισχύος από το αεροπλάνο. Και έσπασε το καταφύγιο του στρατού των Ταλιμπάν και μετά τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Αν και τα πόδια είναι γυμνές θηλές...
  Μουλιάστε τους Ταλιμπάν στην τουαλέτα,
  Δεν μπορούμε να είμαστε αδύναμοι!
  Η Alvina συνεχίζει να στέλνει δώρα θανάτου με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της. Και σκότωσε τους Μουτζαχεντίν, το πήρε και τραγούδησε:
  - Έχουμε χαριτωμένα κορίτσια,
  Λένε απλά ομορφιά....
  Φωνή των κουδουνιστών της Komsomol ,
  Έρχεται θυελλώδης άνοιξη!
  Και τα δύο κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Αφήστε με στα Ιμαλάια
  Άσε με να φύγω για πάντα
  Αλλιώς θα κερδίσω, αλλιώς θα γαυγίσω,
  Διαφορετικά, θα φάω κάποιον!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα αρχίσει να λαλάει. Και της φαίνεται πολύ κουλ και γοητευτικό. Και όταν φωνάζεις - Κούκος - είναι πραγματικά φρίκη.
  Τα κορίτσια, εν τω μεταξύ, σηκώθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν από βαριά όπλα, κάτι που προκαλεί εντύπωση. Και πυροδοτούν τόσο καλά.
  Το κορίτσι Vivola τραγούδησε, τα δόντια λικνίζονται και πυροβολεί με ακρίβεια τους εχθρούς:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Μου αρέσει να γλείφω την τελειότητα από τους άντρες...
  Οι στρατιώτες δεν γνωρίζουν ωραία εκπομπή,
  Εκεί που το κορίτσι ξέχασε να δώσει ένα μικρό χτύπημα!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει. Ναι, οι καλλονές ξέρουν να στραγγαλίζουν τα dushman.
  Και για να είμαι ειλικρινής, είναι ικανά να σπάσουν τα κέρατα και τα χαρακτηριστικά ενός φαλακρού.
  Προσπαθήστε, λοιπόν, να έρθετε αντιμέτωποι με τέτοιες ομορφιές.
  Η Νικολέτα κλωτσάει και τους Ταλιμπάν. Είναι ένα πολύ μαχητικό και επιθετικό κορίτσι. Και όταν γελάει, φαίνεται ότι αυτό είναι το γέλιο ενός βίαια τρελού .
  Η Νικολέττα βγάζει τα δόντια της και βρυχάται:
  Είμαστε, ρε, ληστές,
  Ληστές, ληστές!
  Bang , bang και είσαι νεκρός,
  Οι νεκροί, οι νεκροί!
  Και η κοπέλα θα γλείφει τον αέρα με τη γλώσσα της. Και τι ωραία που είναι μια άλλη κοπέλα να γλείφει την κατακόκκινη θηλή του στήθους της. Και το έχει τόσο λαμπερό και αστραφτερό με ρουμπίνια.
  Η Νικολέττα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους πειρατές του διαστήματος!
  Τα κορίτσια σε άλλα μέρη ήταν επίσης έξαλλα. Και τότε ρουκέτες έπεσαν στις θέσεις των Ταλιμπάν. Η Aurora το κυκλοφόρησε χρησιμοποιώντας τις κόκκινες θηλές του στήθους της, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για το πάτημα των κουμπιών.
  Και οι πύραυλοι πέταξαν. Και οι Μουτζαχεντίν βρυχώνται.
  Εδώ είναι ένα άλλο μέλος της Komsomol που βασανίζεται. Χωρίς δισταγμό, ανάμεσα στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έβαλαν βαμβάκι αλειμμένο με βενζίνη. Και το πήραν χωρίς άλλα λόγια και του έβαλαν φωτιά.
  Η Βάτα πήρε φωτιά. Και το κορίτσι πώς να πάρει και να βρυχάται. Και μετά πήρε το στήθος της και έσπρωξε μια καυτή ράβδο ακριβώς στην κατακόκκινη θηλή. Και το κορίτσι ήταν κυριολεκτικά εξαντλημένο από τον πόνο.
  Και οι Ταλιμπάν γελούν. Φυσικά, λατρεύουν να σπάνε και τα δάχτυλα των ποδιών τους. Ένας από τους Μουτζαχεντίν πήρε ακόμη και τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού και την έκαψε με λευκό σίδερο από τη ζέστη. Και λειτούργησε. Το κορίτσι θα το πάρει και θα ουρλιάξει με άγρια φρίκη.
  Η Αλίκη το είδε μέσα από το πεδίο του ελεύθερου σκοπευτή. Κοίταξα πιο προσεκτικά. Το πήρα και το έστησα, και πώς lupanet. Και η θανατηφόρα σφαίρα θα χτυπήσει τον δήμιο ακριβώς στο στομάχι. Και θα ουρλιάξει από τον άγριο πόνο, και πώς θα γίνει στριμωγμένος. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  καλοί άγγελοι,
  Δύο λευκά φτερά πάνω από τον κόσμο
  Κάπου υπάρχει μια χώρα
  Εκεί που ο ίδιος ο Σβάρογκ έγινε είδωλο!
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης, και πολύ εύστοχα, χτυπώντας τον βασανιστή στο όσχεο. Κι αυτός πώς να φωνάξει, από εύστοχο χτύπημα. Έτσι το πήραν οι δήμιοι.
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν:
  ανόητοι δήμιοι,
  Μια σκληρή τιμωρία περιμένει...
  Έχουμε πολλά κεριά
  Μεγάλοι άνθρωποι επιτίθενται!
  Και τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν μανιασμένα και με ακρίβεια. Και νίκησε τους Ταλιμπάν. Απέναντι σε τέτοια κορίτσια, ο διάβολος δεν θα μπορούσε να αντισταθεί.
  Η Αλίκη τραγουδά καθώς πυροβολεί τον εχθρό:
  Η μοίρα σου είναι στην ισορροπία
  Εχθροί γεμάτοι θάρρος...
  Αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν φίλοι,
  Αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν φίλοι!
  Και δόξα τω Θεώ φίλοι, σπαθιά υπάρχουν!
  Και η Angelica, συνεχίζοντας να πυροβολεί τους Ταλιμπάν και να τους σκοτώνει, έγραψε στο Twitter:
  - Όταν ο φίλος σου είναι στο αίμα,
  Ποδοπατημένοι μέχρι τέλους...
  Δεν τηλεφωνείς σε φίλο
  Κανένας δειλός, κανένας ψεύτης!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και έκανε κομμάτια τους Ταλιμπάν. Τα κομμένα κεφάλια των Μουτζαχεντίν ξεχύθηκαν.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  Μέρα νύχτα βομβαρδίζουν συνέχεια ,
  Κρίμα χωρίς ντροπή...
  Από το γεγονός ότι ο Πούτιν είναι περίεργος,
  Μια ολόκληρη χώρα πεθαίνει!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και γρονθοκοπώντας τους, πήρε και σημείωσε, φτύνοντας σκόνη:
  - Σε αυτή τη Ρωσία μια τόσο υπέροχη στιγμή,
  Τι δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς - ποιος είναι ο γελωτοποιός, ποιος είναι ο πρόεδρος!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής γέλασε και παρατήρησε:
  - Έτσι γίνεται - είναι πολύ ανόητο να έχεις πρόεδρο έναν κατάσκοπο!
  Και τα δύο κορίτσια κατέβασαν ξανά ρεύματα φωτιάς στους Ταλιμπάν. Και το έκαναν εξαιρετικά καλά. Και οι πυροβολισμοί τους χτύπησαν τους Μουτζαχεντίν.
  Και σε άλλο μέρος τσακώνονταν άλλα κορίτσια. Και, φυσικά, ξυπόλητος, και σχεδόν γυμνός.
  Η Alyonka, για παράδειγμα, πυροβόλησε με μπαζούκα με κόκκινο στήθος. Τρύπησε έναν μαχητή Ταλιμπάν και αρκετούς από τους συνεργάτες του.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Τώρα είμαστε πίσω στην παρέλαση,
  Με ληστή δεν είμαστε στο δρόμο
  Στα ξυπόλητα κορίτσια είμαστε ταξιαρχία,
  Μαζί μας το φως της Lada είναι μπροστά!
  Και η πολεμίστρια θα το πάρει και θα πετάξει ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό της τακούνι. Και θα σπάσει τη μάζα των Μουτζαχεντίν.
  Οι γυναίκες εδώ είναι καλές. Η Όλγα πυροβολεί και τους Ταλιμπάν. Έρχονται οι Μουτζαχεντίν. Επιτίθενται με χοντρές αλυσίδες. Και τα κορίτσια τα κουρεύουν χωρίς τελετή.
  Η Όλγα πυροβόλησε το όπλο της χρησιμοποιώντας τη φραουλένια θηλή της. Έβαλε νοκ άουτ πολλούς Ταλιμπάν και τραγούδησε:
  - Ψυχή, καρδιά, δώσε,
  Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Στεκόμαστε και κερδίζουμε -
  Και δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Και το κορίτσι θα πετάξει ένα δώρο αφανισμού στους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης.
  Και πόσο υπέροχο είναι για τα κορίτσια. Πώς χτύπησαν τους Ταλιμπάν.
  Η Βερόνικα επίσης τσακώνεται. Το κορίτσι χρησιμοποιεί ρουμπινί θηλές στο στήθος όταν πυροβολεί.
  Και η μάζα των dushmans ως αποτέλεσμα αυτού καταστρέφεται. Και η πολεμίστρια ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Μπορώ να στραγγαλίσω τους Ταλιμπάν...
  Βρεγμένα dushmans στην τουαλέτα,
  Θα τα κάνουμε σαν παιχνίδι!
  Και η Βερόνικα θα το πάρει και θα το γαμήσει...
  Μαζί της η πολεμίστρια Άννα. Και καταστρέφει τους Μουτζαχεντίν. Φυσικά το κορίτσι με μόνο σλιπ. Είναι πρακτικό. Και τα εσώρουχα είναι τόσο λεπτά και στην πραγματικότητα δεν κρύβουν τίποτα.
  Η πολεμίστρια Άννα πυροβολεί, κουρεύοντας τους αντιπάλους. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα και τα ίδια τα κορίτσια είναι απλά το υψηλότερο φως του σύμπαντος.
  Και η Άννα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετάει τα δώρα του θανάτου, που συντρίβουν επί τόπου τους Ταλιμπάν.
  Οι πολεμιστές ουρλιάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Οι Μουτζαχεντίν είναι σε έξαψη,
  Ο εχθρός προώθησε το σύνταγμα...
  Τα κορίτσια φέρουν τη γνώση της νίκης,
  Οι Ταλιμπάν θα αντιμετωπιστούν με εχθρότητα!
  
  Θα φάνε το δέρμα του γουρουνιού,
  Ο εχθρός θα νικηθεί...
  Ξυπόλητα κορίτσια τσακώνονται
  Δυνατή η γροθιά των καλλονών!
  Και η πολεμίστρια θα το πάρει και θα σε κτυπήσει, χρησιμοποιώντας τη κόκκινη θηλή του στήθους της στη μάχη.
  Και ας πούμε ότι είναι πολύ ωραίο!
  Ένα όμορφο κοκκινομάλλη κορίτσι. Και αγαπά τους άντρες. Ειδικά για να δουλέψετε με τη γλώσσα, με αυτές τις παλλόμενες, νεφρικές ράβδους.
  Αυτή είναι υπέροχη γεύση και απόλαυση!
  Έτσι η Άννα το πήρε και μούγκρισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόθηκε εντολή να ισοπεδωθεί το χωριό,
  Τα σάλβο Grad καταστρέφουν βουνά...
  Ο Φύρερ με το φαλακρό κεφάλι έσκασε στο Αφγανιστάν ,
  Και ας σταματήσουμε να μιλάμε στην κόλαση!
  Και το κορίτσι θα γελάει και θα γελάει. Και το γέλιο της είναι σαν το χτύπημα των καμπάνων.
  Τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό. Εδώ τσακώνεται και η Μαλβίνα. Φυσικά, το κορίτσι δεν πειράζει να χρησιμοποιήσει την κόκκινη θηλή του στήθους. Και παράλληλα τραγουδάει και η καλλονή
  Αλλά αυτό συνέβη -
  Ότι ο φαντάρος δεν ρώτησε!
  Μια κακιά φυλή έχει ανατραπεί,
  Πολλές κολασμένες, σκοτεινές δυνάμεις!
  
  Οι μαύροι διάβολοι είναι αναιδείς,
  Βγες από αυτό το τέλμα!
  Εδώ έχουν στιλέτα στα χέρια τους -
  Τραγούδια που ουρλιάζουν - όχι αηδόνι!
  
  Το πολυβόλο συνέτριψε το πεζικό
  Ο καπνός των σπασμένων κονιαμάτων!
  Κατέβασαν μια παρέα με τη μία,
  Η πανοπλία του κουϊρασιέ δεν βοήθησε!
  
  Η αγέλη δεν θέλει να πεθάνει,
  Κόλαση, πιστέψτε με, όχι θέρετρο!
  Και τα κοχύλια καταστρέφουν τις αποθήκες,
  Ο αρχάγγελός τους χτυπά από ψηλά!
  
  Δαίμονες αμέσως με ένα τρίξιμο στις τρύπες,
  Τα καίμε με ναπάλμ και θειάφι!
  Ακόμα και τα βουνά λιώνουν
  Εξολοθρεύτηκε τριγύρω!
  
  Αλλά μην σκέφτεστε μόνο
  Ότι ο εχθρός είναι σαν το νερό!
  Η γιγάντια κορυφή της ανάπτυξης,
  Βασιλιάς του Σύμπαντος Σατανά!
  
  Εδώ είναι η ανάσα της φλόγας του,
  Το χερουβείμ καίγεται αμέσως!
  Και το λάβαρο του Θεού έπεσε
  Αλλά πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε!
  
  Ανεβήκαμε λίγο το λόφο
  Και ας βαφτιστούμε!
  βόγκηξε στο μονοπάτι,
  Σοφοί γιοι του Θεού!
  
  Και τώρα είμαστε στην επίθεση
  Φωνάξτε ρε, βροντές κυλά!
  Πόσα ακούγονται όμως μωρέ,
  Αλλά στο διάολο με τις καμπίνες - μια καταστροφή!
  Αυτό ήταν το όραμα της Margarita Kolesnikova και όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν ξαφνικά στο Τατζικιστάν στις 22 Ιουνίου 2023 και η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει σε δύο μέτωπα, εκτρέποντας τις δυνάμεις της από το ουκρανικό μέτωπο . Και τι είναι καλύτερο να τσακώνεσαι με ντουσμάν από το να σκοτώνονται μεταξύ τους Σλάβοι αδελφοί;
  Αλλά στον κόσμο της, η Maria Kolesnikova έπρεπε να λύσει άλλα προβλήματα. Επίσης πολύ σοβαρό. Διοικήστε στρατεύματα όταν το καλό πολεμά το κακό. Πώς ήταν όταν ο λαός ξεσηκώθηκε εναντίον του δικτάτορα του μουστακαλόχυρου και φαλακρού κάπρου, και όταν προστατεύει τα όμορφα ξωτικά της από κακές και άσχημες αρκούδες.
  Όπως τραγουδούσε:
  Αγάπη και θάνατος,
  Καλό και κακό...
  Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό,
  Δεν μπορώ να καταλάβω...
  Αγάπη και θάνατος,
  Καλό και κακό,
  Και για να επιλέξουμε, μας δίνεται,
  Μόνο ένα!
  Ξωτικά πολέμησαν από τη μια πλευρά και Ορκ από την άλλη.
  Τα κορίτσια των ξωτικών έδειξαν σοβαρό ηρωισμό όταν πολεμούσαν με τριχωτά πλάσματα.
  Εδώ οι καλλονές με τρίχρωμα χτενίσματα ανέλαβαν τα ορκ.
  Κορίτσια σκαρφίστηκαν στις τριχωτές αρκούδες με πολυβόλα. Τα κούρεψαν χωρίς περιττές τελετές και τα οδήγησαν σε φέρετρα.
  Την ίδια στιγμή, τα κορίτσια και το είδος των ξωτικών πετούσαν δολοφονικά δώρα θανάτου στους εχθρούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Έσκισαν κυριολεκτικά τα ορκ.
  Και οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  Αν εμφανιστεί ξαφνικά ένας φίλος
  Αυτό είναι ένα κακό, γούνινο ορκ...
  Το βλέμμα του ξωτικού έσβησε,
  Να πεθάνει ο φαλακρός Φύρερ!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν ξανά στα γέλια, δείχνοντας τα μαργαριταρένια δόντια τους, που σπινθηροβόλησαν από ελεφαντόδοντο.
  Εδώ τα ξωτικά παλεύουν ξανά, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πετάνε δυνατά και θανατηφόρα δώρα αφανισμού.
  Παράλληλα, οι καλλονές πυροβολούν ενεργά και επιθετικά με πολυβόλα. Και το κάνουν με τρομερό ενθουσιασμό.
  Ένα από τα ξωτικά πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με το κόκκινο στήθος της. Πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου. Και διέλυσε μια μάζα από ορκ.
  Αυτά είναι κορίτσια, όλα ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Και φυσικά τα ξωτικά τραγουδούν ξανά.
  Μεγάλη, δυνατή, ιερή χώρα,
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  Μας δόθηκε από τον Παντοδύναμο Θεό για πάντα -
  Φως χωρίς σύνορα, υπέροχη Elfia!
  
  Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοια δύναμη, ξέρετε, ποτέ
  Για να πατάμε περήφανα τις εκτάσεις του διαστήματος!
  Οποιοδήποτε αστέρι στο σύμπαν σου τραγουδάει,
  Να είναι ευτυχισμένο το ξωτικό μαζί μας!
  
  Άλλωστε, αυτή είναι η Πατρίδα μας, είναι μια τέτοια μοίρα,
  Διοικήστε το χώρο όλων των θεμάτων!
  Οποιοσδήποτε από εμάς, πιστέψτε με, θα το ήθελε αυτό,
  Χωρίς καμία ανοησία, γυναικείες δεισιδαιμονίες!
  
  Οι αρχάγγελοι σαλπίζουν τη δυνατή τους σάλπιγγα,
  Δοξάζουν δυναμικά την πορεία των στρατών μας!
  Και ο εχθρός θα βρει τον κλήρο του σε ένα φέρετρο από λεύκη,
  Και μην λαμβάνετε φόρους και φόρους!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μας, όλα σε αυτήν, πιστέψτε με, είναι όμορφα,
  Γύρισε όλο το σύμπαν αβίαστα!
  Κορίτσια με μια χαριτωμένη πλεξούδα ζύγισης,
  Κυνήγι για να έχει ένα γερό βαρέλι!
  
  Πατρίδα είναι τα μπλε μάτια της μητέρας,
  Το χέρι της και στοργικό και πέτρα!
  Και τον αντίπαλο νεαρό που σκοτώνεις με μια σφαίρα -
  Για να ανάβει η φλόγα πιο φωτεινή στην καρδιά!
  
  Στην απέραντη Πατρίδα, ορκίζεσαι,
  Είναι καλή και για σένα!
  Αν και στη μανία της μάχης το αίμα κυλάει,
  Η ανταπόδοση θα έρθει στον εχθρό τώρα!
  
  Τα όπλα και το θάρρος είναι ένα τόσο ισχυρό κράμα,
  Ο κακός δεν μπορεί να το ξεπεράσει!
  Σε ένα αεροπλάνο με βόμβες, πέταξα έξυπνα,
  Και καθώς εκρήγνυται, χύνονται ένα χαλάζι από παράθυρα!
  
  Αλλά η εντολή του κυβερνήτη - πετάξτε το παιδί στον Άρη -
  Ήρθε η ώρα να αφήσετε χώρο!
  Και η αλαζονεία του Αρειανού θα μπει σκληρή στο μάτι,
  Τότε βλέπουμε πολύ πέρα από τον Πλούτωνα!
  
  Θα φτάσουμε στα ύψη του διαστήματος, βλέποντας την άκρη του σύμπαντος,
  Τέτοια είναι η ανθρώπινη μοίρα μας!
  Και επομένως, τολμήστε το αγόρι για κατορθώματα,
  Μετά από όλα, ξέρετε ότι η ανταμοιβή είναι θέμα κέρδους!
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν, και πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους θα πετάξουν δώρο θανάτου.
  Και από τα πολυβόλα, ας κουρέψουμε τα πιεστικά ορκ. Οι πολεμιστές είναι ομορφιά. Και τα γυμνά τακούνια των κοριτσιών εκτοξεύουν δώρα θανατηφόρου αφανισμού. Και το κάνουν πολύ γρήγορα και επιθετικά.
  Και έχουν πολύ κόκκινο και φράουλα θηλές. Και το στήθος τους είναι τόσο μυρωδάτο. Τα νεαρά ξωτικά τα γλείφουν με τη γλώσσα τους και τρελαίνονται από τη γλύκα του μελιού.
  Τι τάξη!
  Ένα από τα ξωτικά ουρλιάζει, εκθέτοντας το μπούστο της:
  - Πιπιλίστε αυτό το στήθος
  Και ξεχάστε τα ορκ!
  Και η πολεμίστρια θα το πάρει και θα στριφογυρίσει το σώμα της.
  Και ένα άλλο ξωτικό πιέζει την κατακόκκινη θηλή του στήθους της. Και το δώρο του θανάτου θα αντιδράσει με θανατηφόρα δύναμη. Και αν σε ξεγελάσει πραγματικά, θα σε ξεγελάσει.
  Τα ξωτικά τσιρίζουν και φωνάζουν:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Ας σκοτώσουμε όλα τα ορκ στην τουαλέτα...
  Δεν έφαγα τριχωτό χυλό -
  Σκεφτείτε μια θέση για αυτούς στον κουβά!
  Και εδώ πάλι το κορίτσι πατάει τα κουμπιά του joystick με τις κόκκινες θηλές και χτυπά τα ορκ με μολυβένια βροχή.
  Μετά από αυτό ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλυτων ξωτικών άρχισε να τραγουδάει.
  Η διαθήκη της αγάπης δόθηκε ισχυρή, αρχαία,
  Η ατελείωτη και αγνή σφραγίδα του Κυρίου!
  Άλλοι είναι στην προσευχή και άλλοι σε ταβέρνες,
  Άλλοι είναι στην κορυφή, άλλοι περιμένουν τον θάνατο!
  
  Η κοπέλα μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι τώρα -
  Είναι το φως μου και η γλυκιά σκιά του άλσους!
  Τα χερουβίμ ευλογούν τον δρόμο μας,
  Κάτω από ασήμι, σαν βελούδο, μια απαλή σκιά!
  
  Έχουμε διανύσει πολλά μονοπάτια,
  Σε αγαπώ Θεέ μου με όλη μου την καρδιά!
  Για να δημιουργήσετε υπέροχες ξανθιές,
  Τι χάρη δεν δίνετε με το ρούβλι!
  
  Αν και η μοίρα μερικές φορές ρίχνει τα ζάρια
  Τυχαίνει να είναι μια πολύ θλιβερή ευθυγράμμιση!
  Τελικά, τόσοι πολλοί άνθρωποι βράζουν από θυμό,
  Και αίμα κυλάει καταρράκτης-ηλιοβασίλεμα!
  
  Εξάλλου, τα άνθη της κερασιάς δεν ανθίζουν πάντα τον Μάιο,
  Υπάρχει ζέστη και χνούδι βροχής!
  Και η σάρκα των ερωτευμένων, βασανισμένη από μαρτύρια,
  Ο λυσσασμένος κακός τρώει χωρίς δισταγμό!
  
  Και όχι ο πόλεμος είναι θλίψη πάνω από τη στέγη -
  Υπάρχουν χειρότερα, εκατό φορές πιο δύσκολα!
  Όταν τα χωράφια ροκανίστηκαν έξυπνα από τα ποντίκια,
  Όταν ανεβαίνει όλο το φάσμα των ασθενειών!
  
  Γιατί ο Κύριος είναι τέτοιο μαρτύριο για τα παιδιά,
  Μετά από όλα, αυτό είναι μια φάρσα - σημαίνει ότι ζεις!
  Και γιατί ο αθώος είναι και φτωχός
  Και γιατί το ψέμα οδηγεί στην επιτυχία;
  
  Ο κόσμος μας είναι σαν τον Ιανό - πολύ πολύπλευρος,
  Τα άκρα της κακίας μέσα του δεν είναι καθόλου σπάνια!
  Αλλά ο άγριος χαρακτήρας πρέπει να περιοριστεί,
  Για να νικήσουμε τη διάχυση και τις αμαρτίες!
  
  Αν και από την άλλη πλευρά? η αγιότητα είναι πλήξη
  Ένας κόσμος χωρίς στροφές είναι κενό!
  Και ότι μάταια έστειλε τον Θεό να βασανίσει,
  Ιθαγενής γιος - ο Κύριος Χριστός!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και τα ορκ προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν. Τα κορίτσια δεν είναι τόσο εύκολα.
  Εδώ είναι τα ξωτικά που εκτοξεύουν τανκς φλογοβόλων. Αυτοί οι γίγαντες με τους φαρδιούς κορμούς κινούνται.
  Και οι πολεμιστές τους ελέγχουν με τα γυμνά δάχτυλά τους. Και πλημμυρίζουν τις θέσεις των ορκ με ναπάλμ φωτιάς. Αυτά είναι τα μαχητικά και επιθετικά κορίτσια εδώ.
  Και συγκεκριμένα καίει γούνινες αρκούδες. Τα κορίτσια, φυσικά, χρησιμοποιούν τις ρουμπινί θηλές τους όταν πυροβολούν.
  Και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους, που βγάζουν φως καθρέφτη.
  Και οι πολεμιστές τσίριξαν από χαρά. Όταν τα τανκς άρχισαν να φουντώνουν, ας κάψουμε τα ορκ. Και κινούνται σαν μια πραγματική αλυσίδα μάχης που χτυπά έξω τις δασύτριχες ορδές.
  Τα κορίτσια των ξωτικών τραγουδούν ως απάντηση.
  Ο ήχος μιας υπέροχης λύρας, αντηχεί,
  Τραγουδάω, τολμώ, δεν σιωπώ!
  Η μαχητική γροθιά δεν είναι φτιαγμένη από κερί,
  Προσπαθούμε για το φως - το μονοπάτι προς τη δέσμη!
  
  Ο Θεός βασανίζει τους ανθρώπους με ασθένειες -
  Φωτιά από την κόλαση έκαψε τους αμαρτωλούς!
  Θέλω ο Παντοδύναμος να γίνει φίλος,
  Για να μην είναι τόσο δύσκολο!
  
  Ο Χριστός θα έρθει, φυσικά, σύντομα,
  Φύγε τότε, πιστεύεις τη θλίψη;
  Μην στραβίζεις τελικά, θυμώνεις από το βλέμμα,
  Αμαρτία, ελευθερία, πολύ συγγνώμη!
  
  Δεν θέλω να περπατήσω στη γραμμή -
  Δεν θέλω να είμαι αναμάρτητος!
  Καλύτερες δύσκολες πράξεις
  Από μια κλωστή χωρίς ημιδιαφανή πλήξη!
  
  Είπε ότι δεν θα γίνει πόλεμος στον παράδεισο,
  Και η αμαρτία θα εξαφανιστεί, κακό για όλους!
  Τι είναι το πεπρωμένο;
  Ανυπομονούμε για νέες αλλαγές!
  
  Να ζεις για πάντα - είναι υπέροχο να το ξέρεις
  Αλλά το να ζεις χωρίς αμαρτία σημαίνει βλάστηση!
  Ο ιππότης θα αγαπήσει τον πόλεμο με πάθος,
  Μετά από όλα, σε μια εκστρατεία για μάχη στρατού!
  
  Πατρίδα, πατρίδα στρατιώτη,
  Του δίνει ένα πυρσό - πορεία!
  Εκδίκηση για τα ακάθαρτα τέρατα,
  Θα τους δώσεις πολεμιστή στα δόντια!
  
  Ας τελειώσουμε τη μάχη με ένα γενναιόδωρο γλέντι,
  Ας πιούμε ένα σνακ, ένα ποτό - ας χορέψουμε!
  Τελικά, οι ιππότες μας είναι αθάνατοι,
  Και η λέξη δεν χτυπάει το φρύδι, αλλά το μάτι!
  
  Ωστόσο, τι να κάνετε σε έναν ειρηνικό κόσμο;
  Μπορείτε να χτίσετε ένα παλάτι εκεί!
  Και αφιέρωσε τη λειτουργία στη λύρα,
  Έχοντας λάβει ένα δάφνινο στέμμα!
  
  Αλλά υπάρχουν και άλλοι κόσμοι - ξέρετε,
  Εκεί που μεγαλώνουν και οι πολεμιστές!
  Το αγόρι σχεδιάζει μια δεξαμενή στο γραφείο,
  Κι αν έρθουν οι εξωγήινοι σε εμάς;
  
  Μην το παίρνετε χαλαρά
  Δυναμώστε τους μυς σας, κρατήστε το μυαλό σας δυνατό!
  Όλοι τα ξωτικά ξέρουμε πώς να πολεμάμε,
  Όταν ο αρχάγγελος αποκοιμήθηκε ξαφνικά!
  Έτσι τραγούδησαν τα κορίτσια και έδειξαν την εξαιρετική τους τάξη και την πραγματική αγωνιστικότητα.
  Όμως τα ξωτικά το πήραν και άρχισαν να ρίχνουν καταστροφικά δώρα αφανισμού στα ορκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και το έκαναν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Την ίδια ώρα τα κορίτσια σκαρφίστηκαν από πολυβόλα. Και έδειξε γλώσσες.
  Σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν τόσο λίγα αρσενικά, τα κορίτσια προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους και τσακώνονται για τους άντρες.
  Πολύ συχνά απλώς τους βιάζουν και δείχνουν την εξαιρετική τους τάξη.
  Αυτά είναι τα μαχητικά και σκληρά κορίτσια.
  Και φυσικά, πώς να μην τραγουδήσουν;
  Υπάρχουν μόνο διαφορετικά πλάσματα κάτω από το φεγγάρι,
  Άλλοι με κέρατα, άλλοι με κυνόδοντες!
  Αυτό που δημιουργείται από τον Μεγάλο Σατανά,
  Διάφοροι τύποι, τύποι, τάξεις, κάστες!
  
  Τι φτάσαμε εμείς οι ιππότες Έλφι,
  Τι παραμύθι άρχισε να κατακτά!
  Αυτό που φαινόταν μόνο στο βάθος,
  Τώρα ο ρωσικός στρατός ποδοπατάει!
  
  Η κατοχή των τρολ του κάτω κόσμου είναι κόλαση,
  Από εκεί στέλνουν ασθένειες στους ανθρώπους!
  Αλλά οι πολεμιστές των ξωτικών τώρα σκοτώνουν την πανούκλα,
  Ας μην θάψουμε τα παιδιά μας!
  
  Γιατί πήγες πεζοπορία τότε;
  Ναι, οι κακοί έκλεισαν το φωτεινό μονοπάτι στο Viry !
  Γι' αυτό οι γιοι παλεύουν μέχρι θανάτου -
  Στην αγία μου, που δίνει αρμονία στην Ελφία!
  
  Για να πεθάνουν και να πάρουν τον παράδεισο -
  Μετά αναστημένοι στον κόσμο των ανθρώπων, επέστρεψαν!
  Και η κακία σε μούχλα καίει στη φωτιά,
  Το ναπάλμ και οι σφαίρες δεν θα μας σταματήσουν!
  
  Υπάρχει ένας τρομερός μάγος στη σκοτεινή άβυσσο,
  Έστειλε σκνίπα - ο κορμός είναι πιο δυνατός από ατσάλι!
  Αλλά ο Παντοδύναμος διέταξε να σπάσει η κόλαση,
  Από πάνω σας είναι ο Αρχηγός όλων των σφαιρών, σύντροφε Στάλιν!
  
  Θα νικήσουμε ξένους μπόγιαρ -
  Και θα ανατρέψουμε τους χοντρούς δαίμονες του ζυγού!
  Γι' αυτό χρειάζομαι ένα στρατιωτικό δώρο,
  Για να φάει ο επιθετικός ένα σύκο με αίμα!
  
  Αλλά ο καλικάντζαρος έλαβε πλήρως,
  Ελευθέρωσε τον άλλο κόσμο!
  Και το ποτήρι του δώρου του Θεού είναι τώρα γεμάτο,
  Και ο άνθρωπος δεν είναι ξένος στον παράδεισο!
  
  Ας πιούμε ένα ποτήρι μέλι και ας τραγουδήσουμε,
  Σχετικά με τη γενναιότητα και το κατόρθωμα ενός στρατιώτη!
  Αυτό που κέρδισε το θάρρος με το σπαθί,
  Τα αδέρφια πρέπει να απαθανατιστούν σε γραμμές!
  Είναι τόσο εξαιρετικά επιθετικές και πολύ ξυπόλητες, με ροζ, στρογγυλές κοριτσίστικες γόβες.
  Και κόψτε αυτά τα ορκ...
  Ένα ξωτικό κορίτσι με μπλε μαλλιά πήρε το δώρο του θανάτου και το πέταξε στα θανατηφόρα πλάσματα με κυνόδοντες. Τα σκόρπισε προς διάφορες κατευθύνσεις, κυριολεκτικά σκίζοντας τα, μετά τα πήρε και φώναξε:
  - Ο φαλακρός Φύρερ είναι έξαλλος σαδιστής,
  Κατέστρεψες τόσα αδέρφια μας...
  Και γιατί δεν έχει πεθάνει ακόμα ο φασίστας,
  Τι έριξε ο Ρως στο κακό ξόρκι;!
  Και το κορίτσι πάλι με δύναμη πέταξε μια μεγάλη, φονική χειροβομβίδα. Και από τα ορκ πετάγονται μόνο τα κομμάτια. Και ας πούμε ότι είναι υπέροχο!
  Τα κορίτσια πρέπει να σημειωθούν εξαιρετικά μαχητικά και όμορφα. Και φυσικά τα πόδια τους δεν ξέρουν παπούτσια.
  Πώς πετούν δώρα θανάτου στους εχθρούς τους.
  Και τα γυμνά τακούνια είναι σε κίνηση. Εδώ είναι τα κορίτσια - ο κορυφαίος τύπος καραόκε. Οι εχθροί δεν μπορούν να τους αντισταθούν. Και φίλοι, ίσως, επίσης.
  Αν διασκορπιστούν, τότε τα γούνινα πλάσματα δεν θα το βρουν λίγο.
  Και έτσι οι πολεμιστές κούρεψαν άλλη μια σειρά από trolls και τραγούδησαν.
  Ο πόλεμος είναι η αναγνώριση της μοίρας,
  Σκληρός με την ομορφιά της Γέεννας!
  Πώς, η λάμψη του κρύου πάγου του φεγγαριού,
  Σαν παντομίμα, μια κολασμένη σκηνή!
  
  Ωστόσο, τα ξωτικά είναι ο τρόπος -
  Ρίξτε μέσα από τα αγκάθια στο κάλεσμα!
  Μη νομίζεις τον εχθρό, μη μας λυγίζεις,
  Δεν είμαστε χωρίς τις δυνάμεις των μεγάλων πλασμάτων !
  
  Η Ρωσία μας έδωσε το καταφύγιό της,
  Σε αυτό, γεννηθήκαμε μέσα σε ένα πλήθος!
  Όπως το εξώφυλλο της Παναγίας -
  Είθε ο Παντοδύναμος να μας ελεήσει!
  
  Η Zenya έδωσε ένα πανό - έλα,
  Η παραγγελία του είναι φτερωτή πτήση!
  Ας φτιάξουμε έναν κομμουνιστικό παράδεισο
  Ας γίνει ίσιο - στρατόπεδο καμπούρη!
  
  Αλλά ποιος είναι στην επίθεση ορμώντας τη θλίψη εδώ;
  Από τα τέρατα της κόλασης του κάτω κόσμου!
  Κρατώ τον Χριστό με την ψυχή μου,
  Άρα εμείς οι πολεμιστές πιο ήρεμοι!
  
  Στις μάχες, οι σκέψεις δεν αστειεύονται -
  Πρέπει να συλλέγονται σε ένα καλάθι!
  Είμαστε όλοι φίλοι σύντροφοι
  Κατασκευαστές εκκλησιών και κήπων!
  
  Εδώ είναι τα τέρατα, οι καλικάντζαροι που ουρλιάζουν,
  Δεν θα υποχωρήσουμε στα πλάσματα, ξέρετε!
  Ο πολεμιστής μας είναι ο πιο ψύχραιμος,
  Και όχι σχολική ζωγραφιά στο θρανίο!
  
  Ας αποκρούσουμε μαζί την επίθεση
  Ας ανοίξουμε τον δρόμο για την πρωτεύουσα!
  Είμαστε ιππότες με ατσάλινο σπαθί,
  Αν και το chain mail δεν είναι ψηλό!
  Και αυτό το τραγούδι είναι πολύ αναζωογονητικό και τρελό. Και ρίχνουν χειροβομβίδες στη μάχη με τη θανατηφόρα δύναμη.
  Και φυσικά, τα κορίτσια κρατούν ξυπόλητα, λαξευμένα, χαριτωμένα πόδια.
  Πυροδοτούν και γκρεμίζουν σαν καρφίτσες ορκ με μπάλες.
  Ένα από τα κορίτσια το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της. Και πώς θα πάρει και λουπανέτ. Και υπάρχει τόση θανατηφόρα ενέργεια εδώ, και πλήρης καταστροφή και χαοτικά άλματα και εξάρσεις ισχύος.
  Εδώ, εναντίον τέτοιων κοριτσιών, τα βρώμικα κόλπα των ορκ είναι απλά ανίσχυρα και οδηγούνται σε ολοκληρωτικά φέρετρα.
  Ξωτικό κορίτσι με κίτρινα μαλλιά, συνθλίβει τριχωτές αρκούδες. Τα κούρεψαν σαν καλλιεργητής.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκσφενδόνιζαν καταστροφικά μπιζέλια αφανισμού.
  Και ένα τέτοιο μπιζέλι με ένα ισχυρό εκρηκτικό βροντάει και σπάει τις γραμμές των μισητών ορκ.
  Αλλά ακόμη και αυτές οι δασύτριχες αρκούδες βρωμάνε. Και είναι πραγματικά ωραίο. Όμως τα ορκ προσπαθούν να περάσουν στις θέσεις των ξωτικών σε ένα τανκ.
  Εδώ τα κορίτσια, ακουμπώντας τα γυμνά πόδια τους στις πέτρες, γύρισαν το όπλο και στόχευσαν τις αρκούδες στο τανκ.
  Το πήραν και το ανατίναξαν με θανατηφόρα δύναμη. Και διέρρηξαν τη δεξαμενή στην οποία πέρασαν οι καφέ αρκούδες.
  Και τα κορίτσια γέλασαν και τραγούδησαν:
  -Και τα κακά ορκ πέταξαν στο έδαφος,
  Έχοντας λάβει από τα κορίτσια ένα νικέλιο ...
  Τα μάτια των καλλονών είναι πολύ ξημερώματα,
  Και δεν θα μπουν σε μπελάδες!
  Και τα κορίτσια πέταξαν αμέσως τέσσερις χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και διέλυσε ένα ολόκληρο απόσπασμα από ορκ.
  Και τότε δύο ξωτικά σφύριξαν αραιά. Το σφύριγμα τους έκανε τα κοράκια, σαν να χτυπούσαν τα μυαλά με μια βαριοπούλα. Κι απ' ό,τι πήραν τα κοράκια και έπεσαν σε λιποθυμία.
  Έπεσαν κάτω, κάνοντας τρύπες στις κορυφές των αρκούδων με τα πολύ κοφτερά και θωρακισμένα ράμφη τους. Και τρύπησαν, ας πούμε, έτσι, κυριολεκτικά μέσα και μέσα, προκαλώντας άγρια καταστροφή. Και τότε εκατό κορίτσια έβαλαν αμέσως τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στο στόμα τους και πώς σφυρίζουν.
  Και ένα ολόκληρο σύννεφο κοράκια, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, έπεσε και τρύπησε τα κεφάλια εκείνων που σκαρφάλωναν σαν φρύνος πάνω στα στριμωγμένα ορκ.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Τα κορίτσια είναι αρκετά αστεία. Και αν διασκορπιστούν, τότε κανένα γούνινο πλάσμα δεν μπορεί να τους σταματήσει.
  Και οι ομορφιές τραγουδούν.
  Τα σύννεφα ήρθαν από τους αιμοβόρους,
  Η κόλαση έχει ξεσπάσει από τη Γη όχι πολύ μακριά!
  Το φίδι σέρνεται παντελόνι κροταλία,
  Τα σύννεφα φωτίζονται με αίμα!
  
  Τα κύματα φουντώνουν, πιτσιλίζουν σαν κολασμένη καταιγίδα,
  Και θα συναντήσει έναν στρατό από τους πιο γενναίους τολμηρούς!
  Θα προστατεύσουμε τις όμορφες γλυκές γυναίκες,
  Θα είμαστε άξιοι των κατορθωμάτων των πατέρων μας!
  
  Γη μου, πόσο οδυνηρά γκρίνιαξες,
  Ο αντίπαλος άφησε εκατό ίχνη πληγών!
  Αλλά ας πετάξουμε τα ορκ, μόλις βγούμε από το βάθρο,
  Ο λοιμός των ραγδαίων ετών δεν θα διαρκέσει πολύ!
  
  Και ο θάνατος γίνεται ήδη λευκός πίσω από τα σύννεφα,
  Αλλά οι σκέψεις μας ορμούν στον ουρανό!
  Ας ποδοπατήσουμε τους διαβόητους κακούς στη σκόνη,
  Και θα σκίσουμε τη Βέρμαχτ στη μέση!
  
  Δεν ξέρουμε την ειρήνη και τα γηρατειά σαπίζουν,
  Είμαστε τα παιδιά της αγίας Πατρίδος μας!
  Όλα τα φωτεινά πολέμησαν με τις αρκούδες,
  Είμαστε βλαστοί από αυτές τις πανίσχυρες ρίζες!
  
  Και τι κακή βόμβα εξερράγη με δύναμη,
  Τι χρειαζόμαστε από αυτή την έκρηξη οβίδας, αυτή τη βροντή!
  Οι μαχητές των Elfi είναι ικανοί για πολλά πράγματα,
  Και για τον Φύρερ, η κορυφή θα γίνει ο πάτος!
  
  Η κόλαση της κόλασης φούντωσε,
  Σύρθηκε κατά μήκος της ρόκας με ένα αρπακτικό ρύγχος "Τίγρη"!
  Και όλη η κούραση πέταξε από πάνω μας σε μια στιγμή,
  Ήρθε η ώρα για διασκεδαστικά παιχνίδια!
  
  Μια χειροβομβίδα στο χέρι και μια θανατηφόρα ρίψη,
  Εδώ είναι ο "Τίγρης" στο ρύγχος σταθερά δεκτός!
  Και ο Φύρερ στο λέβητα στο λεβητοστάσιο των Τατάρ,
  Για να μην αποκαλύψουμε τον κόσμο στα ξωτικά!
  
  Η αρκούδα τρέμει από τα μανιασμένα βόλια,
  Εδώ είναι μια σημαία που κυματίζει πάνω από το Ράιχσταγκ των ξωτικών!
  Και ο ήλιος άναψε πάνω από την Πατρίδα,
  Άλλωστε το Ορκ Ράιχ έχει πέσει σε σκόνη και στάχτη!
  Έτσι τραγούδησαν τα ξωτικά, το έκαναν πολύ όμορφα. Είναι εξαιρετικά όμορφα, και η μέση τους είναι λεπτή και οι κοιλιακοί τους είναι τόσο εκπληκτικοί. Οι κοιλιές των ξωτικών είναι σαν σοκολατάκια και είναι υπέροχο.
  Τα κορίτσια εδώ είναι υπέροχα. Και γράφουν από πολυβόλα με μεγάλη ένταση και εξαιρετική ακρίβεια. Εδώ είναι τα κορίτσια από το είδος των ξωτικών.
  Ας πούμε ότι είναι απλά σούπερ και υπερ . Αυτά είναι τα υπέροχα κλοπέ που έχεις να αντιμετωπίσεις.
  Αυτά είναι το είδος των κοριτσιών που θα σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει και όχι μόνο θα μπουν σε μια καλύβα, αλλά σε ένα φλεγόμενο παλάτι.
  Και θα πατήσουν και τις φωτιές με τις γυμνές, κοριτσίστικες γόβες τους. Μην βάζετε το δάχτυλό σας στο στόμα αυτών των κοριτσιών - θα το δαγκώσουν.
  Μα τι άλλο να βάλουν στο στόμα τους, πολύ πιο ορεκτικό - παρακαλώ. Από αυτή την άποψη, τα κορίτσια πρέπει να ειπωθούν απλά σούπερ. Είναι οι πιο υπέροχοι πολεμιστές που δείχνουν αυτό που πολλοί άλλοι μαχητές δεν μπορούν να κάνουν.
  Τέτοιοι πολεμιστές θα μπορούν να σπάσουν τα κέρατα του ταύρου και να βγάλουν τους κυνόδοντες της αρκούδας.
  Κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτά τα κορίτσια. Τέτοιες ομορφιές δεν θα τις ξεπεράσει κανένα τέρας.
  Και έτσι τα κορίτσια το πήραν και έφτυσαν αμέσως. Και η σούβλα τους κατά την πτήση μεταμορφώθηκε και μετατράπηκε σε νιφάδες φωτιάς.
  Έπεσαν πάνω στα ορκ σαν φλογοβόλο. Και έκαψαν αμέσως ένα ολόκληρο τάγμα από τριχωτά πλάσματα.
  Το ξωτικό με τα κόκκινα μαλλιά το πήρε και τραγούδησε:
  - Θα ήμουν λευκός, αλλά τουλάχιστον καθαρός,
  Ακόμα και κρύο...
  Αλλά προφανώς το ορκ έχει γίνει ακάθαρτο,
  Και με σκέπασε στα μαύρα!
  Και το πήρε το κορίτσι και άφησε τον κεραυνό από τα μάτια της. Και το έκανε εξαιρετικά καταστροφικά και καταστροφικά.
  Και τότε το ξωτικό, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, το πήρε και πάτησε το κουμπί του εκτοξευτή πυραύλων με τη ρουμπινιά θηλή του.
  Και το μαχητικό ρεύμα του θανάτου και της καταστροφής πέταξε.
  Και το κορίτσι άρχισε να τραγουδάει.
  Το νήμα έχει σπάσει
  Ο κακός θάνατος απειλεί τα κορίτσια!
  Και να ζεις -
  Το Orc πρέπει να πεθάνει κακό!
  Και η πολεμίστρια το πήρε και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ένα ασπρομάλλη ξωτικό κελαηδούσε και είπε:
  Καίγονται σκοτεινά και εφιαλτικά,
  Κακά ορκ μάτια.
  Είναι σαν να λένε...
  Πάλι στα μάτια του κόσμου!
  Και οι πολεμιστές σφυρίζουν ξανά...
  Κοράκια με πρόσωπα στριμμένα από φόβο πέφτουν στα κεφάλια των ορκ και τα διαπερνούν σχεδόν σαν δρυοκολάπτης μέσα από το φλοιό μιας βελανιδιάς.
  Και τα κορίτσια βρυχώνται:
  Ενα δύο τρία,
  Σκοτώστε όλα τα ορκ!
  Τέσσερα, οκτώ, πέντε -
  Σκοτώστε τις αρκούδες!
  Έτσι γίνεται η μάχη στον στρατό της Μαρίας Κολέσνικοβα, της βασίλισσας. Που μάχεται ενάντια σε ένα μεγάλο και επικίνδυνο κακό. Κατάφερε να ξεφύγει από τα βρώμικα νύχια του δικτάτορα και τώρα βρίσκεται σε νέο σώμα και ρόλο. Και κάνει μεγάλα θαύματα, και κατορθώματα που είναι απλά εκπληκτικά. Εδώ είναι μια ομάδα κοριτσιών πήγε στην επίθεση. Και το μπροστινό μέρος των ξωτικών και ένας μικρότερος αριθμός ξωτικών άρχισαν να ασκούν πίεση στα ορκ, αυτές τις δασύτριχες αρκούδες.
  Τα κορίτσια έσπευσαν να επιτεθούν.
  Η πολεμίστρια των ξωτικών με τα πορτοκαλί μαλλιά πήρε και πίεσε την κόκκινη θηλή του στήθους της στο κουμπί του joystick.
  Το ωστικό κύμα έσβησε. Και ο υπέρηχος όρμησε προς τα ορκ. Και τους σκέπασε όλους μονομιάς, απανθρακώνοντας κυριολεκτικά τα κόκαλά τους.
  Ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Για τα φρενήρη άλματα της κόμπρας!
  Και πώς θα το πάρει και θα γελάσει. Αυτές είναι πραγματικά γυναίκες - ας πούμε απλώς ότι είναι σούπερ.
  Τα κορίτσια πρέπει να σημειωθούν τρομερά.
  Και έτσι πέταξαν θανατηφόρα ρυάκια με κάρβουνα με τα γυμνά τακούνια τους.
  Έσκισαν πολλές κακές και γούνινες αρκούδες. Και μετά τα κορίτσια πήραν και τραγούδησαν.
  Παρακαλώ, Κύριε, να μη σβήσει η μέρα,
  Για να είναι για πάντα νέο το βλέμμα του κοριτσιού!
  Για να πετάξει ο ιππότης μας πάνω από τους βράχους,
  Ώστε το κάλυμμα των λιμνών να είναι πιο καθαρό από κρύσταλλο!
  
  Τι όμορφο κόσμο δημιούργησε ο Κύριος
  Έφαγαν ασήμι μέσα, και το σφενδάμι είναι ρουμπίνι!
  Αναζητώ μια φίλη του ιδανικού του Θεού -
  Για να το κάνει αυτό, έκοψε τους εχθρούς στις μάχες!
  
  Τι είναι τόσο σκληρό στην καρδιά ενός νέου;
  Τι θέλει να βρει σε αυτόν τον κόσμο;
  Λοιπόν, γιατί είναι σπασμένο το κουπί;
  Πώς να λύσετε ένα κουβάρι μεγάλων προβλημάτων;
  
  Θέλω και ο Θεός να είναι ευτυχισμένος,
  Βρείτε το παραδεισένιο όνειρό σας!
  Για να μην σπάσει η καλή τύχη το νήμα,
  Για να φέρει κάτω από το μονοπάτι, έρμα-γραμμή!
  
  Αλλά τι να ψάξω σε ένα μέτρο χωρίς αγάπη,
  Τι μπορεί να είναι πιο ακριβά τα κορίτσια;
  Είναι δύσκολο να χτίσεις την ευτυχία πάνω στο αίμα,
  Σε αυτό μπορείτε να κολυμπήσετε μόνο στην κόλαση της κόλασης!
  
  Ο χωρισμός είναι βασανιστήριο για μένα
  Ο πόλεμος εξακολουθεί να είναι ένας τέτοιος εφιάλτης!
  Εδώ είναι ένα πόδι σε έναν αναβολέα που σελώνει ένα άλογο,
  Αν και το κακό ορκ έφερε στον δήμιο ένα τσεκούρι!
  
  Παίρνουν τις κόρες μας στο ακέραιο,
  Τους βασανίζουν και καίνε το σώμα τους με φωτιά!
  Αλλά θα προκαλέσουμε ήττα στον Φύρερ,
  Να ξέρετε ότι το Ξωτικό μας δεν πέθανε ποτέ!
  
  Ας παίξουμε έναν γάμο, μετά από έναν κακό πόλεμο,
  Τότε τα παιδιά θα χαρίσουν γέλιο!
  Είναι όλοι συγγενείς εξ αίματος για μένα,
  Θα κυνηγήσω παχιά θηράματα!
  
  Και η βελανιδιά είναι σαν σμαράγδι από το φύλλωμά της,
  Είπε ότι ο τύπος έκανε εξαιρετική δουλειά!
  Ας είναι η συνείδηση καθαρή σαν κρύσταλλο,
  Και μόνο στα συν θα υπάρχουν αριθμοί στο υπόλοιπο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και έδειχναν την κολοσσιαία ατάκα και τη μαχητική τους θέση.
  Και φυσικά, ένας από τους πολεμιστές έφερε το λάστιχο. Και το φόρτωσε με βενζίνη. Και πώς θα πάρει και θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό τζετ. Θα κυλήσει ένα φονικό τσουνάμι φωτιάς. Και τα κεφαλαία ορκ καίγονται.
  Και είναι πραγματικά, πολύ ωραίο. Κυριολεκτικά ολοκληρωτική είναι η καταστροφή.
  Αυτό είναι κάτι που κανένα κορίτσι δεν μπορεί να αντισταθεί, όπως το να γλείφει κάτι πολύ γλυκό, νόστιμο και ορεκτικό με τη γλώσσα του ξωτικού.
  Και ταυτόχρονα, πάρτε το ορκ και κάψτε το κεφάλι.
  το έδαφος έτσι . Και ούτε κόκαλα να αφήσουν από τον εχθρό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια μερικές φορές. Και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους και δείχνουν την ψυχραιμία τους σαν κόμπρα-φίδι.
  Πολεμιστές που θα διαλύσουν κάθε στρατό. Και αν θέλουν, μπορούν να αφήσουν τα αέρια να φύγουν.
  Και φανταστείτε τι θα συμβεί αν χίλια ξωτικά απελευθερώσουν αμέσως αέρια από τον εαυτό τους; Πες τι θα γίνει;
  Ω, θα είναι πολύ δροσερό, ίσως οι ουρανοί να εμποδίσουν αυτό να συμβεί. Γιατί τότε κοράκια θα πέφτουν βροχή στα κεφάλια των ορκ. Και θα πέσουν και θα σπάσουν κρανία, δείχνοντας την πιο δολοφονική επίδραση στο σύμπαν.
  Και τα κορίτσια άρχισαν πάλι να τραγουδούν με την άγρια οργή και το πάθος τους, και τα μαργαριταρένια δόντια τους άστραψαν σαν καθρέφτες.
  Ο εφιάλτης έρχεται πάντα σαν φίδι
  Δεν τον περιμένεις, αλλά σέρνεται από την πόρτα!
  Είσαι ευτυχισμένη, γενναιόδωρη οικογένεια,
  Δεν ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι θηρία!
  Εδώ άρχισε η επιδρομή της ορδής,
  Οι Τάταροι μας βρέχουν με βέλη!
  Αλλά είμαστε γεννημένοι για ένα γενναίο κατόρθωμα,
  Και θα αντέξουμε δυνατά χτυπήματα!
  
  Κανείς δεν ξέρει αν ο καλός Θεός
  Έτσι ο άνθρωπος έγινε σκληρός!
  Ο θάνατος χτυπά το κατώφλι -
  Και ο Weselvul κόλλησε τα κέρατά του από τη ζέστη !
  
  Ναι, είναι αρχαίοι καιροί,
  Στο οποίο ήμασταν τόσο κουλ!
  Τελικά, δεν ήταν αυτό το όνειρό μου,
  Δεν πήγαμε σε αυτό, μέσα από τα βουνά-μακρινά!
  
  Αλλά αν είσαι στην κόλαση
  Μάλλον στον κόσμο του πόνου, της σκλαβιάς, της μάχης!
  Διατηρώ ακόμα την ελπίδα
  Αφήστε την καρδιά σας να χτυπήσει αυτούς τους ρυθμούς!
  
  Αλλά οι δοκιμασίες είναι η αλυσίδα μας,
  Που δεν θα αφήσει τις σκέψεις να είναι εύκολες!
  Και αν χρειαστεί, πρέπει να υπομείνουμε,
  Κι αν φωνάξεις, τότε με όλη τη δύναμη των πνευμόνων σου!
  
  Είναι ποιητής και απατεώνας,
  Όχι όμως σε καυτό στρατιωτικό πεδίο!
  Οι άθλιοι εχθροί της Πατρίδας θα πεθάνουν,
  Θα ταφούν γρήγορα και δωρεάν!
  
  Τώρα πάρε το και προσκύνησε τον Χριστό,
  Σταυρώστε τον εαυτό σας, φιλώντας το πρόσωπο της εικόνας!
  Πιστεύω ότι θα πω στους ανθρώπους την αλήθεια,
  Ο Κύριος θα μας δώσει μια κληρονομιά ως ανταμοιβή!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν καλά. Οι φωνές τους είναι τόσο λαμπερές και αστραφτερές. Και με όλο φωνή.
  Και μετά το τραγούδι, ένα ολόκληρο τάγμα κοριτσιών απογειώθηκε και έβγαζε κλανιά. Σηκώθηκαν σε μια στήλη και όρμησαν προς το σύννεφο των κορακιών. Τους πήραν και τους επιτέθηκαν.
  Αυτό άρχισε να πνίγει τα κοράκια, και κυριολεκτικά πνίγηκαν και συστράφηκαν, παίρνοντας μια θηλιά στο λαιμό τους.
  Και τόσα κοράκια έπεσαν κάτω. Και τρύπησαν τις κορυφές των ορκ. Και οι αρκούδες έβγαλαν βρύσες από καφέ αίμα. Ήταν νοκ άουτ σαν θρυμματισμένος αρακάς.
  Τα κορίτσια γέλασαν. Και έδειξε γλώσσες. Έκλεισαν το μάτι στα πλάσματα που τους πλησίαζαν.
  Ένα από τα κορίτσια κελαηδούσε:
  Τα Ορκ δεν μοιάζουν με ανθρώπους
  Τα Ορκ είναι Ορκ...
  Αν είναι γούνινος τότε κακός,
  Η φωνή της κοπέλας είναι πολύ καθαρή!
  Και έκλεισε το μάτι στους φίλους της.
  Οι πολεμιστές ένιωσαν αμέσως άγρια εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Και τα δόντια τους άστραφταν σαν βουνοκορφές. Ή ίσως αυτά είναι μαργαριτάρια και θησαυροί της θάλασσας.
  Τα κορίτσια γέλασαν και τραγούδησαν:
  Ω θάλασσα, θάλασσα, θάλασσα, θάλασσα,
  Τα αγόρια κάθονται στον φράχτη!
  Τα ορκ θα δουν θλίψη,
  Τα καθάρματα θα πεθάνουν όλοι στην αποσυναρμολόγηση!
  Και οι πολεμιστές και θα πάρουν και θα σφυρίξουν. Αυτή τη φορά δεν έπεσαν μόνο τα κοράκια στα κεφάλια των ορκ, αλλά και οι χαλάζι. Και αυτές οι αρκούδες έσπασαν κυριολεκτικά το κρανίο.
  Εδώ είναι τα ξωτικά κορίτσια πώς πήραν τα ορκ αυτών των βρωμερών αρκούδων. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ.
  Και όταν τραγούδησαν οι καλλονές, τότε ήταν πραγματικό χάος.
  Ο παράδεισος είναι ένα χαλί με σχέδια με αστέρια,
  Το φεγγάρι θα δώσει φως στους λόφους!
  Ένα ορεινό ρέμα κυλάει κάτω,
  Αφρώδης χρυσός σε πυριτόλιθο!
  
  Η απλότητα της μητέρας Ελφίας,
  Στα χωριά κορεσμός και άνεση!
  Από ευτυχία τα κορίτσια έκλαιγαν,
  Πώς να κουρέψετε έναν στρογγυλό χορό!
  
  Προέκυψε πρόβλημα, ηλικιωμένη γυναίκα,
  Γκρισιμό των δοντιών - κοχύλια ανεμοστρόβιλος!
  Ορμώντας με την καταστροφή των ορκ,
  Ο σύντροφός σου πέθανε στη μάχη!
  
  Εσύ είσαι ακόμα αγόρι -
  Το στρατιωτικό ληξιαρχείο δεν έδωσε καλά!
  Όπως, δεν έχετε αρκετά επιπλέον χρόνια,
  Η χώρα πρέπει να φροντίζει τα παιδιά!
  
  Έτρεξε μπροστά χωρίς πανοπλία
  Να φέρεις καλοσύνη και φως!
  Για να μην στερήσουμε τη θέλησή τους από τα ορκ,
  Για να μην συναντήσουμε το ξημέρωμα αλυσοδεμένο!
  
  Ούτε ο φίλος μου κοιμήθηκε.
  Κατάφερε να δραπετεύσει - ένας μαχητής!
  Αμφιβάλλουμε για τα ορκ από το βάθρο,
  Ας τελειώσει ο Φύρερ!
  
  Καταπολεμήστε τον σκληρό πόνο και την πείνα
  Ξυπόλητο κορίτσι τον χειμώνα!
  Στα κουρέλια αντέχουμε το τσουχτερό κρύο,
  Μερικές φορές τρώμε ένα με φλοιό σημύδας!
  
  Και ο εχθρός ορμάει με αεροπλάνα,
  Σαν τέρας από την κόλαση βρυχάται ο "Τίγρης"!
  Μια αρκούδα που γεννήθηκε από μια κακιά λύκο
  Ένα φλογοβόλο ξεφεύγει από τα τανκς!
  
  Για να ζεστάνετε ξυπόλητα πόδια
  Τι έγινε μπλε στο χιόνι!
  Το κορίτσι διάλεξε το δρόμο
  Εκεί που η στάχτη μαύρισε τη χιονοθύελλα!
  
  Αλλά αντισταθήκαμε - μακριά από το κρύο,
  Αγόρι και κορίτσι μπροστά!
  Θα νικήσουμε το χαμόγελο του Ιούδα,
  Τα ρώσικα ορκ θα σβήσουν το σκοτάδι σε άμμο!
  
  Τα τακούνια των εφήβων που τρεμοπαίζουν,
  Η χιονοστιβάδα άφησε ελαφρύ ίχνος!
  Ο παγετός δεν είναι καθόλου εύκολο να αντέξει,
  Το ξυπόλητο τρέξιμο μας ζεσταίνει!
  
  Και τα κακά ορκ δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε αυτά,
  Μουγκρίζουν από το κρύο!
  Τόσο δυνατή δύναμη
  Ο ξωτικός ιππότης μας είναι πολύ κουλ!
  
  Πέταξε το κύμα από την κόλαση
  Τώρα η Feyropa μπροστά!
  Αυτή είναι η μοίρα του ιερού στρατιώτη,
  Μείνετε για πάντα πιστοί στην Elfie!
  Ας πούμε ότι αυτά τα κορίτσια είναι σούπερ. Υπάρχει τόσος ενθουσιασμός και φωτιά μέσα τους. Σαν κορίτσια κόκκινες πλεξούδες. Και οι ομορφιές είναι πάντα ξυπόλητες.
  Οι πολεμιστές στα ορκ οδήγησαν κεφαλαία. Τους άρεσε πολύ μια τέτοια τεχνική, όταν με γυμνά δάχτυλα πετάς στον εχθρό αρακά αφανισμού και θανάτου.
  Και σκίζετε τις αρκούδες σε σκισμένα κομμάτια και κοτολέτες. Και που είναι τόσο τηγανητά και ορεκτικά.
  Και τα κορίτσια σκαρφίζονται στις αρκούδες που τρέχουν. Και ας χτυπήσουμε τα ξωτικά στα ορκ με ένα γουδί.
  Και οι ομορφιές το κάνουν, πρέπει να σημειωθεί, εξαιρετικά αποτελεσματικά. Και η επιθετικότητά τους συνδυάζεται με μια εξαιρετικά λαμπερή και απολαυστική χάρη.
  Οι πολεμιστές πήραν τα ορκ και προχώρησαν σε ολοκληρωτική εξόντωση.
  Εδώ τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τις ρουμπινί θηλές τους. Πατημένο στα πλήκτρα που ενεργοποιούν τα φλογοβόλα.
  Και το πήραν, και κάλυψαν αμέσως το τάγμα των ορκ. Και πραγματικά το πήραν και το έκαψαν ολοσχερώς .
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Και εάν είναι απαραίτητο, οι γλώσσες θα χρησιμοποιηθούν απευθείας για τον προορισμό τους. Και ο σκοπός τέτοιων γλωσσών είναι να δίνουν χαρά στους άνδρες. Και δείξτε το υπέροχο και επιθετικό σας ταμπεραμέντο.
  Δεν υπάρχουν τέτοια κορίτσια, αν ανακατευτούν οι αρκούδες, σίγουρα δεν θα επιβραδύνουν.
  Δείχνουν τόσο υπέροχα επιτεύγματα.
  Και τα κορίτσια μπορούν να παίξουν βιολιά χωρίς πολλές τελετές.
  Αυτό είναι επίσης μια πολύ καλή λήψη.
  Τα κορίτσια παίζουν βιολιά. Και συγχρόνως κρατούσαν τους φιόγκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έπαιζε υπέροχη και γοητευτική μουσική. Και είναι απλά υπέροχο.
  Και μετά τα κορίτσια πήραν και τραγούδησαν.
  Πιστεύω στην Αγία Πατρίδα μου,
  Αυτή η Αλήθεια μπορεί να κερδίσει τη σωτηρία!
  Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το κακό -
  Ο εχθρός θα έρθει από εμάς, πιστέψτε με, εκδίκηση!
  
  Το σπαθί μου χτυπά σαν ο ταμίας του Ηλία ,
  Και τα χέρια είναι κουρασμένα στη μάχη, δεν ξέρουν!
  Είμαστε για την Πατρίδα ως αξιόπιστη ασπίδα,
  Για να προστατεύσετε από το κακό μέρος σε έναν καθαρό παράδεισο!
  
  Υποχώρηση, χτύπημα και ξανά πτώση - κτύπημα,
  Τέτοια είναι η μοίρα του τρόπου, αλίμονο, ο στρατιώτης!
  Όσο τουλάχιστον ένας κακός είναι ζωντανός,
  Καθαρίστε την κάννη και την πρόσοψη του μηχανήματος!
  
  Πρέπει να πολεμήσεις αν το παραμύθι είναι ο κόσμος,
  Μερικές φορές μπορεί να ρίξει ουρλιαχτό δροσερό!
  Αλλά κρατάμε την τιμή μας στην Πατρίδα,
  Αν και καμιά φορά χύνεται ένα σωρό πτώματα!
  
  Γεννηθήκαμε, αυτό είναι τυχερό στη χώρα -
  Στο οποίο όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες!
  Σε ποιους ανθρώπους και μετά τον εαυτό σου,
  Ο πιο δυνατός και γενναίος πολεμιστής!
  
  Και τώρα θα φωνάξουμε - εμπρός,
  Για να κατακλύσετε τα ρέντουμπιτς, τα πανίσχυρα φρούρια!
  Για να μην συμβεί ότι είναι σαν το μυαλό να λέει ψέματα -
  Θα σπάσουμε τα σύννεφα στα αεροπλάνα!
  
  Φυσικά, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην κόλαση,
  Αν όλοι οι τρόποι μοιάζουν με το γαϊδουράγκαθο...
  Αλλά ακόμα κι εκεί οι λεπίδες των μαχητών συντρίβουν,
  Και πέφτουν βόμβες από την κοιλιά των αεροπλάνων!
  
  Και τι είναι η κόλαση για τον Έλφι τον παλαιστή;
  Μάθε το επόμενο τεστ!
  Θα σταθούμε στη μάχη μέχρι το τέλος -
  Εκπλήρωσε την αληθινή επιθυμία του Θεού!
  
  Και συμμορίες τρολ, θα σπάσουμε καλικάντζαρους,
  Ας φτάσουμε στο μέρος όπου η Γη είναι η Εδέμ!
  Ο αετός θα εξαφανίσει το μοχθηρό κοράκι,
  Η τιμή και η πίστη θα μας οδηγήσουν σε επιτεύγματα!
  
  Ένα θυελλώδες ρεύμα χτυπά τη ζωή με ένα κλειδί,
  Για να πραγματοποιηθεί αυτό που ζητήθηκε από τον Χριστό!
  Η χάρη θα ρέει σαν καταρράκτης σε ρυάκι,
  Προς δόξα της Μητέρας Ελφίας!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν και έπαιζαν βιολιά ταυτόχρονα. Και η μουσική ακουγόταν τόσο ηχηρή και όμορφη, και ιριδίζουσα. Και απλώθηκε κυριολεκτικά σε όλους τους ουρανούς.
  Και τα κοράκια, χάνοντας τις αισθήσεις τους, λιποθύμησαν, και τρύπησαν τα κεφάλια των ορκ.
  Και τα κορίτσια ενεργούσαν με ακατανόητη ενέργεια. Ρεύματα υπερπλασμάτων κυλούσαν μέσα τους.
  Και ίσως επίσης το μαγόπλασμα, το οποίο τα κορίτσια προσωποποίησαν ένα εκπληκτικό και θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ξεγύμνωσαν τα δόντια τους και μετά από την επιφάνεια των κυνόδοντών τους έβγαζαν κουνελάκια που τύφλωσαν τα ορκ και έκαναν τα μάτια τους να αιμορραγούν. Και αποδείχτηκε τόσο ακατανόητα κουλ και κουλ.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πίεσαν ξανά τις ρουμπινί θηλές τους στα κουμπιά. Και ανατίναξαν τον εχθρό με πύρινες εκρήξεις της κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης των ηφαιστείων.
  Και όλο αυτό αντιδρά και καίγεται. Και ανατινάξτε τανκς με αρκούδες. Και ρέματα καμένης φλόγας λιώνουν τις μηχανές της αυτοκρατορίας του Πούτιν.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι απλά υπέροχα και δείχνουν τόσο μεγάλο επίπεδο αγωνιστικότητας που κανείς δεν θα τολμήσει να τα κατηγορήσει για κάτι ηλίθιο και άσεμνο.
  Λένε για τέτοια κορίτσια: είστε απλά Θεές και Σούπερ!
  Εδώ το ξαναπήραν και τραγούδησαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Υπάρχουν γυναίκες στην Ελφία μας,
  Τι οδηγούν, αστειευόμενο αεροπλάνο!
  Ότι όλοι στο σύμπαν είναι πιο όμορφοι -
  Τι θα σκοτώσει όλους τους αντιπάλους!
  
  Είναι γεννημένοι για να κερδίζουν
  Για να δοξάσουμε το Ξωτικό σε όλο τον κόσμο!
  Άλλωστε, οι πανίσχυροι παππούδες μας,
  Για αυτούς μάζεψαν στρατό με τη μία!
  
  Γίγαντες στέκονται στη μηχανή,
  Η δύναμή τους είναι τέτοια - συντρίβουν τους πάντες!
  Είμαστε τα παιδιά της Πατρίδας είμαστε ενωμένοι -
  Μια σειρά από στρατιώτες περπατάει!
  
  Το μαρτύριο δεν θα μπορέσει να μας σπάσει,
  Η φωτιά του κακού ναπάλμ είναι ανίσχυρη!
  Εκεί που έκαιγε η δάδα...
  Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πλέον αναμμένα!
  
  Τα πάντα στη χώρα μας είναι μια δάδα στο φως,
  Αυτοκίνητα, δρόμοι, γέφυρες!
  Και οι νίκες τραγουδιούνται στα τραγούδια -
  Είμαστε γεράκια φωτός - αετοί!
  
  Θα δοξάσουμε την Πατρίδα με τόλμη,
  Ας σε πάμε στα απότομα ύψη!
  Είμαστε στο διάστημα ως πρωτοπόροι -
  Και θα σπάσουμε τους λαιμούς των κακών ορκ!
  
  Ας προλάβουμε όλα τα ερπετά από τον Άρη,
  Ας ανοίξουμε τον δρόμο για τον Κένταυρο!
  Θα είμαστε, που φοβάται ένα αρπακτικό,
  Και ποιος είναι καλός και τίμιος να αγαπήσει!
  
  Το ξωτικό είναι η πιο γλυκιά χώρα από όλες,
  Υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι, πιστέψτε με!
  Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε ανοησίες...
  Να είσαι ανθρώπινος και όχι θηρίο!
  
  Ας φτάσουμε στα όρια του σύμπαντος,
  Εκεί θα φτιάξουμε ένα φρούριο από γρανίτη!
  Και που έχασε τη μετάνοια
  Ποιος ορμάει στην Πατρίδα νικήσει!
  
  Τι ακολουθεί - λίγη φαντασία
  Αλλά πιστέψτε τους νεκρούς - θα αναστηθούμε!
  Ας σκίσουμε το τσίμπημα του θανάτου με ένα τράνταγμα,
  Για τη δόξα του αθάνατου Έλφι!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια και οι φωνές τους είναι σαν αηδόνια, τσίχλες και πυροπούλια σε ένα μπουκάλι. Ας πούμε ότι τέτοια κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ .
  Και τραγουδούν πολύ συγκινητικά και απολαυστικά.
  Αυτές είναι οι ομορφιές, αν καταλάβουν κάτι, τότε λίγα ορκ θα φαίνονται σε κανέναν.
  Και τα κορίτσια καταστρέφουν τις αρκούδες αβίαστα. Και τότε οι πιλότοι των ξωτικών πέταξαν από τον αέρα. Και πατάνε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και σκουπίστε επιθετικά γούνινα πλάσματα.
  Ένα κορίτσι από τον ουρανό εκτόξευσε έναν πύραυλο σε ένα σύμπλεγμα γούνινων ορκ. Ανατινάχτηκαν και τραγουδούσαν ότι κομμάτια καμμένου κρέατος έπεσαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και που καίει και καπνίζει πραγματικά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, εξαγριωμένα και καταστροφικά. Έχουν μια τόσο δυνατή καρδιά κρυμμένη μέσα τους. Τι κι αν το πάρουν και τραγουδήσουν και δείξουν τα δόντια τους, τότε ούτε ένας στρατός από ορκ σε συμμαχία με τρολ δεν θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Και τα τρολ είναι πολύ πιο επιδέξιοι και αποφασιστικοί μαχητές.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο κολοσσιαίες και δυνατές πολεμίστριες, απλώς μια κοσμική μεταβλητή και σταθερή.
  Οι πολεμιστές πήραν και φούσκωσαν τα μάγουλα του κοριτσιού και πέταξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους χωρίς να το σκεφτούν δύο φορές .
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Και μετά ήρθε ένα πραγματικά θανατηφόρο και καταστροφικό κύμα που χτύπησε τα ορκ. Και πόσα γούνινα πλάσματα στρώθηκαν ταυτόχρονα.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια, με μεγάλη χαρά, και με κολοσσιαίο ενθουσιασμό, πήραν και τραγούδησαν.
  Ένας απλός στίχος του τραγουδιού
  Τι τραγουδάω για αυτόν τον θλιβερό κόσμο!
  Προσπαθώ να γνωρίσω τον Χριστό με την ψυχή μου,
  Για να μην αγγίζουν το σώμα η κόλαση και η φθορά!
  
  Η πατρίδα μου είναι αγαπητή για μένα,
  Αν και καμιά φορά το βάζουν σε μομφή!
  Δεν βρήκα χώρο για τον εαυτό μου
  Όταν ο Weselvul έβαλε τους ανθρώπους στην κόλαση!
  
  Τι πιο τρομερό από τον θάνατο της Γης,
  Όταν η χορδή κλαίει στο πένθος;
  Όταν γελάει, ο κακός τρώει την επιτυχία,
  Αλλά θα υπάρχει δύναμη - ξέρετε ξύπνησε!
  
  Θα απαντήσω στην κακή φυλή τότε ως απάντηση:
  Πατρίδου πνεύμα, θεοί κόλαση μη σπάσεις!
  Και ο άθλος όλων των αγωνιστών θα τραγουδηθεί,
  Είμαστε ένας στρατός στρατιωτών: οι αετοί δεν είναι παιχνίδι!
  
  Να ξέρετε ότι η θέλησή μας είναι δυνατή όπως πάντα,
  Ώμος με ώμο συσπειρώσαμε μια γροθιά!
  Και ο στόχος στον οποίο πάμε είναι ήδη ορατός,
  Τις στάχτες του εχθρού τις έχει ισοπεδώσει το διαστημόπλοιο!
  
  Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τον Παλλάς,
  Είναι ιδιότροπη, θα δώσει καρτ μπλανς στον διάβολο!
  Και φαίνεται ότι πέρασε τόσος καιρός...
  Όταν το ποταπό ορκ του κακού σχίζεται στη μέση!
  
  Φυσικά, έχουμε ένα ολόκληρο δάσος προβλημάτων,
  Πόσοι κόσμοι υπάρχουν στο σύμπαν;
  Αλλά γι' αυτό αναστήθηκε ο Παντοδύναμος Θεός,
  Για να έχει ένας άνθρωπος ένα σωρό δώρα!
  
  Η Elfia θα γίνει ξανά υπερδύναμη,
  Το Σύμπαν θα δείξει τον δρόμο προς την ευτυχία και την αγάπη!
  Δεν θα υπάρξουν άλλα δάκρυα, ούτε αίμα,
  Και έχετε τη θέληση στην καρδιά σας, εκτός από τη σοφία!
  Τα κορίτσια τραγουδούν πολύ ειλικρινά. Θέλουν επιπλέον νίκες και υπέροχα ρητά. Η κοσμική τους ανοχή είναι απλά απαίσια. Και οι πολεμιστές δείχνουν τα υψηλότερα ακροβατικά τους, και ένα τεράστιο καταστροφικό εγώ.
  Ένα ξωτικό με στίγματα μαλλιά κελαηδούσε:
  Ενα δύο τρία,
  Καταστρέφεις τα ορκ...
  Τέσσερα οκτώ πέντε
  Δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε!
  Και πάλι τα κορίτσια σφυρίζουν, τόσο που ολόκληρα σύννεφα από ζαλισμένα κοράκια χύνονται στα κεφάλια των ορκ.
  Η Maria Kolesnikova συνέχισε να αγωνίζεται για το δικαίωμα των ξωτικών σε μια ελεύθερη και ευτυχισμένη ζωή.
  Οι κακές αρκούδες δεν πρέπει να τους πιέζουν και να τους καταστρέφουν. Όχι, η κοπέλα-βασίλισσα οδήγησε τον στρατό επιδέξια και ορθολογικά. Και οι μάχες συνεχίζονταν όλο και πιο επιτυχημένα για τους λαμπερούς ανθρώπους.
  Τα ξωτικά συνέχισαν να είναι ήρωες στις μάχες με τα ορκ. Ενεργούσαν με μεγάλη αγάπη για τον πόλεμο.
  Τα κορίτσια έστειλαν πολύ καταστροφικά και δολοφονικά βλήματα στον εχθρό.
  Και χτυπούσαν τα ορκ σαν να ήταν στόχοι σε πεδίο βολής. Οι πολεμιστές αποδείχθηκαν επίμονοι και εξαιρετικά επιθετικοί, δείχνοντας τα δόντια τους και τους κυνόδοντες των λύκων.
  Προσπαθήστε να μαλώσετε με αυτά τα κορίτσια. Θα σου δείξουν τη μητέρα του Kuzka.
  Οι πολεμιστές σκαρφίστηκαν στα ορκ, γεμίζοντας ολόκληρους σωρούς από πτώματα. Και χρησιμοποιούσαν επίσης κόκκινες θηλές, όπως υπερώριμες φράουλες.
  Η πολεμίστρια εδώ ήταν εξαιρετικά όμορφη με πουά μαλλιά.
  Και αυτό το ξωτικό το πήρε και το κλώτσησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και νίκησε μια ολόκληρη διμοιρία από ορκ.
  Τότε ο πολεμιστής τραγούδησε ξανά.
  Πόσο δύσκολο είναι για μας να καταλάβουμε τον σκοπό μας,
  Να είσαι ένα περήφανο έθνος που οδηγεί τους πάντες στον παράδεισο!
  Για να κάνει χαρούμενη την επιλογή μιας γενιάς,
  Ο Ζελένσκι να παλέψει μπροστά με όνειρο να πάει κάμπινγκ!
  
  Ο πόλεμος όρμησε σαν θυελλώδης ανεμοστρόβιλος της κόλασης...
  Πού ήταν οι καλύβες, οι στάχτες, τα αίματα και οι στεναγμοί!
  Αλλά μόνο στο μεγαλείο πίστεψε την αρχή -
  Είθε ο άνθρωπος να υψωθεί πιο ψηλά!
  
  Πιστέψτε με, η Πατρίδα είναι πιο αγαπητή από όλους,
  Είναι ένα ελατήριο που είναι πιο καθαρό από κρύσταλλο!
  Σαν το πιο τρυφερό κορίτσι στο κρεβάτι -
  Θέλω να αγαπήσω τη δόξα του Νοεμβρίου!
  
  Πατρίδα μου - οι καταιγίδες δεν είναι εμπόδιο,
  Είναι ένας απέραντος, φουρτουνιασμένος ωκεανός!
  Σημαντικό ορόσημο της ιστορίας -
  Ένα ιστορικό μυθιστόρημα γράφτηκε!
  
  Πρέπει να παλέψουμε πολύ
  Αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ευτυχία!
  Σηκώστε λοιπόν ένα κρεβάτι από ένα φέρετρο -
  Ίσως ανανάς για μεσημεριανό!
  
  Εδώ στις Μαντζουριανές στέπες της Κίνας,
  Τι να ψάξετε στα ξένα έτσι!
  Μετά από όλα, οι διακοπές της νίκης τον Μάιο,
  Κυνήγι για να δείτε αγαπητούς προγόνους!
  
  Αλλά το καθήκον της Πατρίδας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε,
  Πρέπει να υπηρετεί τη Γη με ζήλο!
  Πήγαινε στον ιερό λαμπερό στόχο,
  Για να κάνετε το Arbat πιο δροσερό - Μπράιτον Μπιτς!
  
  Είμαστε οι πολεμιστές του Elfi της Πατρίδας,
  Αυτόν που αγαπάς με όλη σου την καρδιά!
  Κόψατε με γενναιότητα όλους τους αντιπάλους,
  Προς δόξα της Μητέρας όλων των χωρών των Ξωτικών!
  Το κορίτσι τραγούδησε υπέροχα και ψύχραιμα. Και τα τραγούδια της είναι σαν παλιρροϊκό κύμα που κυλά και μαίνεται.
  Οι πολεμιστές πατούν τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και χρησιμοποιούν κάτι εξαιρετικά συγκλονιστικό και καταστροφικό. Και απελευθερώνουν εφιαλτικές και διαπεραστικές αστραπές.
  Εδώ είναι ένα ξωτικό που καβαλάει ένα τανκ. Και έχει γυμνό στήθος με ρουμπινί θηλές. Και ένας τόσο υπέροχος πολεμιστής και μάχιμος.
  Και συνθλίβει τα ορκ χωρίς άλλη καθυστέρηση. Εδώ πυροβόλησε εναντίον του εχθρού με τη βοήθεια γυμνών ποδιών. Και τρύπησε το αυτοκίνητο των ορκ. Και πήρε φωτιά και άρχισε να πυροδοτεί το κιτ μάχης. Και έγινε τόση καταστροφή. Και το μέταλλο καίγεται και καταρρέει χωρίς καμία επιλογή και καμία τελετή.
  Το κορίτσι κελαηδούσε. Και ξανά πυροβόλησε στον εχθρό πατώντας την κόκκινη θηλή στο κουμπί του joystick. Και τρύπησε τη γούνινη αρκούδα.
  Και τσίριξε:
  - Το δολοφόνο μας τανκ,
  Απλώς φτάνει στο σημείο!
  Ο σύντροφός της απάντησε με ένα κλείσιμο του ματιού και κελαηδώντας:
  - Τα τανκς μας δεν φοβούνται τη βρωμιά,
  Εμείς τα ξωτικά λατρεύουμε να πολεμάμε!
  Το πήραν οι πολεμιστές και πάλι, για πολλοστή φορά, τραγούδησαν.
  Χρειαζόμαστε τον κόσμο της προκλητικής ομορφιάς μας -
  Φέρτε την καρδιά σας στο μυαλό!
  Για να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα
  Για να μην κυριαρχεί το σκοτάδι στα ξωτικά!
  
  Εξωγήινος εισέβαλε στη Γη
  Το στόμα ανοίγει οι αρκούδες Φίδι!
  Από φλογοβόλα εκτοξεύτηκε θερμότητα,
  Μια οικογένεια μπορεί να πεθάνει από την κόλαση!
  
  Εάν η διαταγή, θα πάρουμε τη Βαγδάτη,
  Ο Πούτιν θα απαντήσει για ποταπή κτηνωδία!
  Και το Elfagrad δεν θα πέσει ποτέ -
  Τα παιδιά δεν βλέπουν την ανάγκη και την ορφάνια!
  
  Το ξωτικό θα σταθεί, όλοι πιστεύουν για αιώνες -
  Δεν μπορεί να πνιγεί σε μια θάλασσα αίματος στο σκοτάδι!
  Θα είναι δυνατό, ξέρετε το χέρι του ιππότη,
  Δρεπανοδυναμικό σφυρί - αθάνατα σημάδια!
  
  Κάτι σκελετικά δόντια χαμογελούν στο σκοτάδι,
  Το φεγγάρι θα σκορπίσει σε διαμάντια με φελούκα!
  Θα είναι, γνωρίστε τον ουρανό και την αμαρτωλή Γη,
  Λοιπόν, η ημερομηνία δεν θα χωριστεί!
  
  Η πατρίδα είναι ένας πίδακας από τα βουνά,
  Καθαρά νερά, με χυμό σημύδας!
  Στο Όρκλιν θα συντρίψουμε τον εχθρό,
  Η επιθετικότητα θα έρθει στο πλάι στον Πούτιν!
  
  Θεέ μου σε προσεύχομαι
  Επισημάνετε ένα χαριτωμένο λεπτό στην επικοινωνία!
  Κάντε το να γίνει αμέσως, ελαφρύ στη μοίρα,
  Θα απλώσεις το χέρι σου στους γιους σου!
  
  Και ο Θεός απάντησε με ένα γκρίζο χαμόγελο:
  Εάν θέλετε συναναστροφή, τότε να είστε υπάκουοι σε Μένα!
  Θα σε βοηθήσω να συγχωνευτείς με ένα όνειρο -
  Και τα παιδιά σας να δέρνουν στις λακκούβες!
  
  Αλλά ξεχάστε την κούραση
  Διώξτε την αδυναμία και τις συνδέσεις με το κάρμα!
  Το χριστιανικό μας δίκαιο μονοπάτι,
  Αυτή είναι υπηρεσία στην Πατρίδα στους στρατώνες!
  
  Εδώ είναι η πορεία και πάλι η μάχη-πόλεμος,
  Τα διάσημα κακά ορκ στην επίθεση συνθλίβονται!
  Άλλωστε η ιερή χώρα είναι απεριόριστη,
  Το απέραντο Μεγάλο Ξωτικό μας!
  
  Με ποια είναι η Απάντησή μου, πιστέψτε με, είναι τόσο απλό,
  Ο πόνος για την Πατρίδα είναι απόλαυση!
  Αν πας στην επίθεση χωρίς δάκρυα,
  Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε συγχώρεση από τον Θεό!
  Τα κορίτσια από το Sort of Elfs τραγούδησαν πολύ όμορφα και ηχηρά. Και έχουν υπέροχες φωνές που μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα πιο cool και υπέροχα πουλιά της Εδέμ.
  Έτσι τραγουδούν και κάνουν απλά καταπληκτικά. Και σε αυτούς τους πολεμιστές υπάρχουν ρεύματα ενέργειας και ξέφρενης ιδιοσυγκρασίας, με έναν πολύ σκληρό τρόπο λαμπερών μαχητών.
  Παρεμπιπτόντως τα κορίτσια μυρίζουν πολύ όμορφα και σέξι. Η μυρωδιά τους προκαλεί τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και είναι απλά υπέροχη. Δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια.
  Και οι γλώσσες τους είναι τόσο εύστροφες και εύστροφες. Είναι πραγματικά - μερικές φορές οι πιο όμορφοι και ενεργητικοί.
  Και αν αυτές οι κυρίες διασκορπιστούν και αρχίσουν να πυροβολούν εναντίον του εχθρού με τη βοήθεια κόκκινων θηλών στήθους. Και αυτό είναι πραγματικά μόνο τριαντάφυλλα στον κήπο. Και υπάρχει η επιθυμία να τα νιώσετε, να τα χαϊδέψετε και να τα φιλήσετε.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που προκαλούν κρίσεις επιθετικού πάθους και παλίρροιες μεγάλης επιθυμίας.
  Αυτές οι ομορφιές είναι ένα εξαιρετικό αριστούργημα της δημιουργίας των ημιούργων. Και δεν μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε.
  Αλλά το πάτημα ενός κουμπιού σε μια ρουμπινιά θηλή, ή μάλλον, αντίθετα, μια θηλή φράουλας σε ένα κουμπί, εκτοξεύει ένα εξαιρετικά ισχυρό ρεύμα καταστροφικής και δολοφονικής ενέργειας.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - δεν στέκονται στο περιθώριο. Και αντ 'αυτού, τα ορκ σφυρηλατούνται χωρίς καμία τελετή.
  Και μην ξεχάσετε να τραγουδήσετε.
  Αρχάγγελος που εκτοξεύει βροντή
  Τόσο αίμα υπάρχει στο σύμπαν!
  Ένας αετός με σπασμένο φτερό.
  Τέτοια τιμωρία για τους ανθρώπους!
  
  Κύριος Ανώτατος Βασιλιάς των Βασιλέων
  Ανέβηκε στο σταυρό - βάσανο που διαρκεί!
  Και μαζί του ο κακός βόγκηξε...
  Προσευχήθηκε για συγχώρεση!
  
  Ορμητικό κακό ορκ-κάθαρμα στο Elfva ,
  Θέλει να σκίσει όλα τα εδάφη του κόσμου!
  Γυρίστε το κεφάλι των εποχών
  Φορέστε έναν μανδύα από πορφύρι!
  
  Περιτριγυρισμένο από μωβ αίμα
  Και πόσοι διάβολοι είναι εδώ με προδοσία!
  Θα κανονίσει τον θρόνο του κάτω κόσμου,
  Κυβερνήτης της κόλασης του σκότους του σύμπαντος!
  
  Τι μπορεί να κάνει ο καημένος ο Ιησούς
  Δημιούργησε τη γη και τους πλανήτες!
  Αλλά το πιστεύω αυτό, φοβάμαι
  Ότι οι μέρες του Ιησού έχουν ήδη τραγουδηθεί!
  
  Άγιε Κύριε είσαι ο ήρωάς μας
  Αν και ο Πούτιν είναι στη μέση του Έλφιον !
  Και πάμε στην τελευταία μάχη
  Να συντρίψει αυτό το σκοτάδι των Σοδόμων!
  
  Τα κόκαλα γρυλίζουν ο Koschei κροτάλισε,
  Και ποιος άλλος είναι τόσο ματωμένος!
  Αν και το πρόσωπο είναι χλωμό σαν κιμωλία,
  Αλλά μπορεί να κάψει τις δυνάμεις!
  
  Αλλά η απάντησή μας δεν είναι ένα χαστούκι στο μέτωπο,
  Η νίκη είναι θέμα τιμής των ξωτικών!
  Για τη δόξα της πατρίδας, αγάπη -
  Όλα για χάρη της ζωής - γλυκιά εκδίκηση!
  
  Λοιπόν, χτυπημένο νεαρέ, σήκω,
  Δεν είναι η ώρα να ξαπλώνετε σαν πτώμα!
  Τρέξτε πάλι ουρλιάζοντας στη μάχη,
  Με ψυχή ποιητή - βιβλίο σε σακίδιο!
  
  Και ψάχνουμε τον παράδεισο στη Γη,
  Αμφιβάλλουμε για το pancake πυκνό αντίπαλο!
  Ας υπηρετήσουμε τη χώρα μέχρι τέλους
  Για τη δόξα του ξωτικού στρατιώτη!
  Τα κορίτσια ήταν τόσο όμορφα και τραγούδησαν καταπληκτικά. Και οι φωνές τους έκαναν θαύματα. Αλλά οι καλλονές τραγούδησαν τόσο όμορφα, και οι αηδόνια τους ακούγονταν ψηλότερα από τις στέγες.
  Και πόσο γοητευτικό και απολαυστικό και μοναδικό είναι όλο αυτό. Αυτά είναι κορίτσια που παλεύουν ξυπόλητα σε κάθε καιρό και ενεργούν με κολοσσιαία και μοναδική, πολύ μαχητική και απολαυστική ενέργεια που δίνει ζωή και σοφία.
  Εδώ είναι, ας πούμε supergirls . Σε αυτά, αναδύονται απλώς επιθετικές ροές μαγοπλάσματος. Οι πολεμιστές είναι τόσο γοητευτικοί που ούτε σε παραμύθι μπορεί να ειπωθεί, ούτε να περιγραφεί με στυλό.
  Πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά καλό να ασχολείσαι με κορίτσια σαν κι αυτά. Και είναι λαμπερά, και τα μαλλιά των ξωτικών είναι πολύ φωτεινά. Μερικές καλλονές, ειδικά στην τάξη των στρατηγών, έχουν μαλλιά που αστράφτουν σαν φύλλο χρυσού.
  Με τέτοια κορίτσια, μπορείτε να πάτε να καταιγίσετε την πρωτεύουσα του σύμπαντος.
  Μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα που δεν μπορείς να τα διαγράψεις με τίποτα. Και ρίχνουν κυριολεκτικά κεραυνούς από τα μάτια τους.
  Και πράγματι, ένα από τα ξωτικά, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, χρησιμοποίησε μαγεία. Και πώς θα χτυπήσει το ορκ από τον αφαλό.
  Και ο κεραυνός πήρε και έκαψε πενήντα δασύτριχες αρκούδες από τον στρατό του Πούτιν.
  Και οι πολεμιστές, ενθουσιασμένοι, τραγούδησαν χορωδιακά.
  Μόνο ο Θεός μας δίνει φίλους,
  Μόνο η σοφία μας επιτρέπει να δουλεύουμε!
  Γινόμαστε πιο δυνατοί με την πίστη,
  Και ευγενικά πρόσωπα λάμπουν από τις εικόνες!
  
  Αν και μερικές φορές η σκληρή δουλειά είναι δύσκολη,
  Λακούβες καλυμμένες με κρυσταλλική κρούστα!
  Κορίτσια πάνω τους ξυπόλητα -
  Άρχισαν να χορεύουν με βαριές αποσκευές!
  
  Χτίζουμε ένα φρούριο για αιώνες,
  Ενίσχυση της μπαταρίας αυτή τη στιγμή!
  Για να μην βγει το ξωτικό στο σφυρί,
  Τα κλαδιά του Μάη να ανθίζουν για πάντα!
  
  Και στη χώρα υπάρχει μια σοβαρή κατάρρευση πείνας,
  Το αγόρι τραβάει ξυπόλητο ένα κούτσουρο!
  Εδώ σηκώθηκε μια σφοδρή καταιγίδα με χιόνι,
  Όμως ο Κύριος έσωσε τα πόδια των παιδιών!
  
  Αν ο παπάς μας ράντιζε με νερό,
  Η χάρη από τους Mighty Ones ξεχύθηκε!
  Είμαστε κάτω από την αγκαλιά του Αγίου του Κυρίου,
  Ιησούς απέραντο έλεος!
  
  Κι όπου είναι ο διάβολος, εκεί κρύβεται ο εχθρός,
  Δεν ξέρει ούτε τιμή ούτε λύρα!
  Οι Ναζί σταύρωσαν τον Παντοδύναμο,
  Η καμένη πόρνη του παραδείσου!
  
  Είμαστε τόσο πιστοί μαχητές
  Το Ξωτικό δεν θα σπάσει, στην κόλαση!
  Οι πατέρες θα χαίρονται για τους απογόνους,
  Να είστε ήρεμοι και χαρούμενοι στην καρδιά σας!
  
  Αφήστε την τρομπέτα να τραγουδήσει πιο δυνατά
  Και θα γίνει, σε μια στιγμή, αυτό που ζήτησε ο Θεός!
  Προχωράμε σε μια καθολική, απεριόριστη εκστρατεία,
  Να γίνει όλο το σύμπαν το φέουδο της Ελφίας!
  Έτσι τραγούδησαν τα κορίτσια. Και φυσικά, τα πιο τρομερά και μαχητικά ορκ είναι ανίσχυρα απέναντι σε τέτοια.
  Και τα κορίτσια πιέζουν τις ροδοκόκκινες θηλές τους στα κουμπιά των μπαζούκα και πυροβολούν στα τανκς των ορκ. Και κυριολεκτικά όλα μεταφορικά καταστρέφονται και εκμηδενίζονται.
  Και τώρα τα κανονικά τανκς των ορκ καίγονται, φλέγονται και εκρήγνυνται. Υπάρχει μια κολοσσιαία μεταμόρφωση των κοριτσιών. Είναι τόσο δροσερά και καταπληκτικά.
  Και το στήθος τους, είναι τόσο γεμάτο, πλούσιο και μαυρισμένο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο από τέτοια κορίτσια και πιο ψύχραιμα.
  Και με τα γυμνά τακούνια τους πέταξαν ειδικές εκρηκτικές συσκευασίες που έπεσαν στις αρκούδες του Πούτιν. Και μεταφορικά σκίστηκαν κυριολεκτικά σε κομμάτια. Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια, αυτό που κάνουν είναι να δημιουργούν μια ένδοξη και πολύ μαχητική και μοναδική ιστορία.
  Γι' αυτό, ενάντια σε τέτοια κορίτσια, μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε κόλπα που μόνο αιματηρά μπορούν να ονομαστούν.
  Και τα κορίτσια άρχισαν να αρπάζουν από τη μύτη τις αρκούδες του Πούτιν και να τις τσακίζουν. Και αυτοί από τον πόνο απλώς βρυχώνται σαν τρελοί.
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες από το είδος των ξωτικών γελούν και δείχνουν με τα δάχτυλά τους.
  Και μετά το πήραν και τραγούδησαν σε χορωδία.
  Ότι ένα άτομο δεν μπορεί να περιοριστεί με κανέναν τρόπο.
  Η επιθυμία του να γίνει Παντοδύναμος Θεός...
  Έτσι ώστε το κέντρο του σύμπαντος να είναι μία γη,
  Για να μας υποταχθούν, όλα βρίσκονται σε αυτόν τον υπάρχοντα κόσμο.
  
  Μια κίνηση του πινέλου μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο ανεμοστρόβιλο γαλαξιών,
  Σε αυτό τα αστέρια είναι κόκκινες παπαρούνες, οι πλανήτες είναι σαν μαργαρίτες!
  Άλλωστε, ο Θεός ο Δημιουργός δεν υποχώρησε στον άνθρωπο,
  Δεν θέλει να είναι μικρό ζωύφιο!
  
  Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα - να δημιουργήσουμε έναν τέτοιο νόμο,
  Τι τρισεκατομμύριο παρσέκ υπάρχουν στη σοκολάτα!
  Το μυαλό μας είναι σαν ανεμοστρόβιλος από ηφαίστεια,
  Η επιστήμη έχει οδηγήσει το είδος της σε μια ανταμοιβή!
  
  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξαν στιγμές -
  Τότε που ήμασταν απλώς άγριοι.
  Όταν η φωτιά και η βροχή είναι ατυχία,
  Και λέγαμε βασιλιάδες λιοντάρια και τίγρεις!
  
  Όταν το άροτρο λύγισε με ένα στραβό κούτσουρο,
  Ο σκλάβος έσκαβε τη γη με μια βαριά σκαπάνη!
  Μετά ποτίσαμε το καταπράσινο λιβάδι,
  Τα κακά γηρατειά σε βασανίζουν σαν ράφι!
  
  Λοιπόν, τι επιστήμη είσαι, αγαπητή μητέρα,
  Βρήκα ευκαιρία να κάνω μια σκέψη αθάνατη!
  Μπορούμε με ασφάλεια να διαλύσουμε λεγεώνες,
  Και περιπλανηθείτε στην έκταση του μεγάλου σύμπαντος!
  
  Έχουμε πετύχει τέτοια ώστε ο Κύριος,
  Μάλλον δεν μπόρεσα να το καταλάβω μόνος μου!
  Έχουμε υπερσάρκα από το princeps plasma ,
  Και στα κεφάλια των κβάζαρ υπάρχει δύναμη και σοφία!
  
  Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα συνηθισμένο όπλο,
  Μόνο στην αρχή μπορούσε να μετακινήσει το δέντρο.
  Αλλά έγινε κάτι πιο δροσερό από μέταλλο,
  Επούλωση της πληγής σε μια στιγμή!
  
  Τώρα είμαστε άνθρωποι, η φυλή των υπερανθρώπων,
  Ικανός να κάνει ό,τι είναι αδύνατο!
  Λύστε οποιοδήποτε πρόβλημα,
  Δεν είναι δύσκολο για εμάς να αλλάξουμε το σύμπαν!
  
  Αλλά αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να γίνεις Θεός,
  Σερβίρετε σαν σκύλος χωρίς φόβο στον άνθρωπο!
  Τελικά, το Ξωτικό μας είναι ένας υπερστρατός πέρα από τις δυνάμεις της ,
  Μην την αφήσεις να χτυπηθεί για πάντα!
  Έτσι τραγουδούσαν τα κορίτσια και ήταν εξαιρετικά κουλ. Και το τραγούδι τους ήταν εξαιρετικά όμορφο και οι φωνές τους ήταν σαν ασημένιες καμπάνες.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, δείχνουν ένα επίπεδο που είναι χαρακτηριστικό για καθόλου αδύναμα ξωτικά.
  Και πράγματι, τέτοια κορίτσια είναι σε θέση να πάρουν πραγματικά και να ανατρέψουν το σύμπαν. Και τα δόντια τους είναι σαν μαργαριτάρια που αστράφτουν πολύ έντονα.
  Δεν υπάρχει τέτοιο κορίτσι που δεν μπορεί να ερωτευτεί και να μην θαυμάσει. Γεννήθηκαν ιδωμένοι από θεούς και θεές. Καταπληκτικές ομορφιές. Και οι μέθοδοι τέτοιων πολεμιστών είναι κόκκινες σε σημείο μάχης.
  Και τα μάτια τους αστράφτουν σαν ζαφείρια. Και λαμπερά σαν αστέρια.
  Και δόντια σε χρώμα ιβουάρ. Δεν υπάρχουν τέτοια κορίτσια, δεν μπορείτε να τα αφήσετε στα γούνινα πλάσματα.
  Έτσι η κοπέλα με τα μπλε μαλλιά πήρε και πίεσε τη φραουλένια θηλή του στήθους της στο κουμπί του εκτοξευτήρα πυραύλων. Και χτύπησε τον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη, σχίζοντας σε κομμάτια και ψήνοντας ένα ολόκληρο τάγμα από τις αρκούδες του Πούτιν.
  Ήταν πραγματικά ωραίο και υπέροχο. Τα κορίτσια, όπως λένε, είναι πάντα σε μεγάλο ύψος.
  Έδειξαν τέτοιες εξαιρετικές και εκπληκτικές ικανότητες. Και στην εξόντωση των ορκ από τον στρατό του Πούτιν.
  Και όλα πήγαιναν πολύ καλά. Αυτά είναι τα κορίτσια που έδειξαν ότι για αυτά δεν υπάρχουν μόνο ορκ, και ο πιο ξέφρενος στρατός δεν αποτελεί εμπόδιο.
  Το ξωτικό κελαηδούσε:
  - Εγώ εσύ αυτός αυτή,
  Μαζί όλη η χώρα
  Μαζί φιλική οικογένεια
  Στη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Και μετά από αυτό, οι πολεμιστές ξανά σήκωσαν με ενθουσιασμό και τραγούδησαν.
  Εδώ ακούω ένα ρυάκι να κυλάει στο γρασίδι,
  Διαθέτει κουδούνι και μπρούτζο και δαμασκηνό ατσάλι.
  Το διοικητικό συμβούλιο ήταν μπροστά στους δήμιους,
  Και τώρα όλοι έχουν ελευθερία - το κακό είναι ανταπόδοση!
  
  Η κόκκινη τουλίπα μου ανθίζει στο χωράφι,
  Το κορίτσι που αγάπησα στο όραμά μου.
  Είμαι σε μια πεζοπορία, υπάρχουν πολλές διαφορετικές χώρες,
  Και στη θάλασσα υπάρχει κύμα και έμπνευση.
  
  Ναι, Πούσκιν, είσαι ποιητής, ο βασιλιάς των ποιητών,
  Αλλά δεν ξέρεις ότι ο αγώνας είναι σκληρός...
  Εδώ λέτε στον πάγο στις καρδιές σας - λιώστε,
  Και μαζεύτηκε ο στρατός - κόκκινα πανό!
  
  Αποφασίσαμε να χτίσουμε τον ελφινισμό,
  Μα το κεφάλαιο δεν κοιμάται, οι λύκοι ουρλιάζουν.
  ορκισμός σύρθηκε από τη φωλιά ,
  Η βαριά μοίρα των ρωσικών λαών!
  
  Αλλά ξέρετε ότι η ξιφολόγχη μας είναι πιο αιχμηρή από μια βελόνα,
  Και τα τανκς σκίζουν τα ρέστα και τα χαρακώματα.
  Μια σειρά από λοξότμητα ορκ ξάπλωσαν,
  Από το βρυχηθμό των διαλειμμάτων, ο δαίμονας τρελαίνεται.
  
  Αλλά η απώλεια είναι, δυστυχώς, η μοίρα,
  Καπρίτσιο, και μερικές φορές άδικο.
  Καίει τις καλύβες του αντιπάλου στο έδαφος ,
  Και κάποτε ήταν τόσο όμορφο!
  
  Αλλά η μοίρα του Fortune ξέρει επίσης πολλά,
  Θα δώσει ανταμοιβή, ξέρετε τους φτωχούς.
  Από τα δάκρυα, το μαντήλι της κοπέλας είναι μουσκεμένο,
  Άτυχοι επικίνδυνοι γείτονες!
  
  Αλλά αν το μαχητικό πνεύμα δεν είναι γάιδαρος,
  Και είσαι ικανός για ένα κατόρθωμα χωρίς φόβο.
  Δεν θα πέσεις για πάντα, πίστεψε σε ένα χάος,
  Άλλωστε κερδίζει αυτός που γκρινιάζει!
  
  Η ζωή είναι σαν μια διαδρομή με εμπόδια
  Σε αυτό, το φινίρισμα που πιστεύεις δεν είναι το τέλος.
  Προς δόξαν του Θεού του Καλού Χριστού,
  Είθε να είμαστε ενωμένοι με τον Κύριο!
  
  Εξάλλου, ο ελφινισμός είναι ένα υγιές, τίμιο πνεύμα,
  Η επιθυμία να κάνουμε καλό για όλους τους ανθρώπους!
  Για να μη σβήσει η δάδα του σύμπαντος,
  Διάσημα μυαλό, επινοητικότητα και κουράγιο!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν πολύ καλά και όμορφα. Και έλαμψαν με τη μεγαλύτερη διάνοιά τους. Και τα μάτια τους είναι σαν πολύτιμοι λίθοι.
  Και αστράφτουν εξαιρετικά έντονα.
  Οι πολεμιστές έδειξαν την πολύ επίμονη ιδιοσυγκρασία τους. Και τα κορμιά τους κυριολεκτικά τσαλακώθηκαν σαν φίδια. Εδώ είναι πραγματικά δυνατό να πούμε γραπτές καλλονές.
  Και τότε ένας από αυτούς πήρε και χτύπησε το ορκ, χρησιμοποιώντας τη μακριά και ευκίνητη γλώσσα της για να πατήσει το κουμπί. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πολύ αποτελεσματικό και θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Και ένας πύραυλος πέταξε και ανατινάχθηκε σε ένα σύμπλεγμα εχθρών, καταστρέφοντας πολλές αρκούδες του Πούτιν. Και ήταν απλώς μια καταστροφική και αρκετά εντυπωσιακή επίδραση.
  Μια άλλη καλλονή πήρε και έσφιξε το σύρμα με τα μαργαριταρένια δόντια της, και το έκανε πιο δυνατό. Και τι γλώσσα έχει, και τόσο δυνατή και ταυτόχρονα επιμελώς ευκίνητη και διαβρωτική.
  Και καθώς τα εκρηκτικά εξερράγησαν και αμέσως μια ντουζίνα τανκς με τις αρκούδες του Πούτιν πετάχτηκαν και κύλησαν. Και αυτό το αυτοκίνητο με τα ορκ του φαλακρού Φύρερ πήρε φωτιά. Και άναψαν σαν φωτιά, και στα τανκς η έκρηξη των πυρομαχικών ξέσπασε με φονική και καταστροφική δύναμη. Και τα κουφάρια έστριψαν, και χτύπησαν τα αυγά όλων των μαχητών του Πούτιν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Και τα κορίτσια ξανασηκώθηκαν και τραγούδησαν, πράγμα που έκαναν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Όποιος είναι μαχητής των ξωτικών γεννιέται πολεμιστής,
  Έτσι έγινε - ο γορίλας πήρε την πέτρα!
  Μαζί σας μαχητές - μια επιλεγμένη λεγεώνα,
  Και στην καρδιά με ζέστη φλογίζει!
  
  Το αγόρι βλέπει στα όνειρά του ένα πολυβόλο,
  Τελικά, το τανκ του είναι πιο ωραίο από τη λιμουζίνα...
  Ποιος θέλει να μετατρέψει μια δεκάρα σε δεκάρα,
  Από την κούνια καταλαβαίνει - η εξουσία κυβερνά!
  
  Ναι, ξέρετε άλλο, δεν έχουμε τρόπο,
  Αγωνίσου προς τα πάνω στην κορυφή της δύναμης...
  Ποιος έχασε αυτά τα ένα μηδενικά -
  Και το μαστίγιο παίζει, σε κατεβασμένες πλάτες!
  
  Μα τι θέλεις, η αδυναμία είναι θανάσιμο αμάρτημα
  Και η ζωή μας διδάσκει - κατακτήστε όλους με τόλμη!
  Σε αυτό ο άντρας έχει ένα σπαθί,
  Για να εκπαιδεύσετε επιδέξια το τρομερό λιοντάρι!
  
  Θυμηθείτε ότι ο Θεός δεν συμπαθεί τους αδύναμους
  Ποιος θέλει, και ο φόβος οδηγεί γενναία...
  Αυτή η δύναμη θα στείλει ξιφολόγχες,
  Και ποιος πέθανε - ένα παλάτι στην αγκαλιά του ουρανού!
  
  Πρέπει να κερδίσεις όμορφα με ένα τραγούδι,
  Αλλά να ξέρεις ότι τα δάκρυα δεν θα σε βοηθήσουν αν σε χτυπήσουν!
  Η οικογένεια για το καλό είναι ένας στρατός στους στρατώνες,
  Αν και ο διοικητής, ο πατέρας, είναι αυστηρός και αυστηρός!
  
  Και τι ανταμοιβή - θα υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος,
  Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο!
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Πιστέψτε με, είναι επίσης δυνατό να γίνεις αθάνατος!
  
  Απλώς δείξε σοφία στον αγώνα,
  Και μην χαθείτε αν σφίξει...
  Δεν μπορείς να στηθείς χωρίς αίμα,
  Τα θεμέλια του σπιτιού που θα γεννήσει η σύζυγος!
  Η Μαρία Κολέσνικοβα άσκησε τη γενική διοίκηση ενός τόσο μεγάλου και λαμπερού στρατού, αποτελούμενου κυρίως από όμορφα ξωτικά. Και κάπου ένας χοντρός, μουστακαλιάρης, φαλακρός δικτάτορας συνέχιζε να οργίζεται. Η διασκέδαση του ήταν να παρακολουθεί γυναίκες να γδύνονται κατά τη διάρκεια μιας έρευνας. Και επίσης κέρδισε το ωραίο φύλο με γυμνά τακούνια. Αυτό διασκέδασε τον τύραννο.
  Η Μαρία, όμως, ξέφυγε από τα νύχια του και ο στρατός της πολέμησε λυσσαλέα με τα καταπατητικά ορκ, κάνοντας το με μεγάλο ηρωισμό.
  Και οι πολεμιστές των ξωτικών άρχισαν να πολεμούν με ακόμη μεγαλύτερη πικρία και φρενίτιδα.
  Ένα ξωτικό με μαλλιά στο χρώμα της παπαρούνας το πήρε και πυροβόλησε από το χωρίς ανάκρουση τουφέκι, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της. Ως αποτέλεσμα, ένας πύραυλος έσκασε και χτύπησε τις γούνινες αρκούδες σκορπίζοντάς τις σε διαφορετικές κατευθύνσεις και οι στρατιώτες του στρατού του Πούτιν ξεσκίστηκαν.
  Η πολεμίστρια γέλασε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Και ο κακός δράκος έχει χορτάσει την τουαλέτα!
  Και τα μάτια της άστραψαν και εκτόξευσαν για άλλη μια φορά κεραυνούς κολοσσιαίας μαγικής δύναμης. Και οι αρκούδες του Πούτιν υπέστησαν και πάλι σημαντική ζημιά.
  Ούτε η άλλη πολεμίστρια δεν δίστασε. Και το πήρε και πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί του joystick. Και ο συμπλέκτης λειτούργησε, οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στα ορκ.
  Και ένας τέτοιος αντίκτυπος αποδείχθηκε εξαιρετικά καταστροφικός και καταστροφικός.
  Το ξωτικό τραγούδησε:
  Η καταστροφή είναι πάθος
  Τα ορκ έχουν κακή δύναμη,
  Η δύναμη των κατσίκων ήπιε το αίμα κάποιου άλλου,
  Και τα ξωτικά βασιλεύουν την αγάπη!
  Ένα άλλο κορίτσι από τους λαμπερούς ανθρώπους συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, εμείς τα ξωτικά έχουμε μεγάλη αγάπη, και πλήρη οικογενειακή αρμονία!
  Και τα κορίτσια το πήραν και με τα γυμνά, πελεκημένα πόδια τους πέταξαν τα δολοφονικά δώρα του αφανισμού. Και διέλυσαν ένα ολόκληρο τάγμα από τις αρκούδες του Πούτιν.
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Ο Πούτιν είναι ένας αιματηρός τύραννος!
  Το άλλο ξωτικό έγνεψε καταφατικά.
  - Πολύ ύπουλος, και όχι μόνο σε αυτή τη ζωή, αλλά στην τελευταία βασιλεία ήταν δεσπότης!
  Και οι πολεμιστές των ξωτικών το πήραν και τραγούδησαν μαζί, σε χορωδία.
  Στις φλέβες χτυπά το σφυρί του θάρρους,
  Ο πραγματικός πόλεμος λοιπόν αρχίζει!
  Η θέλησή μας μοιάζει με μονόλιθο
  Φωτεινή, απεριόριστη χώρα!
  
  Για τις καρδιές της είναι σαν ένα παιχνίδι σε ομοφωνία,
  Δεν υπάρχει έκκληση για καλύτερο στρατιώτη!
  Αν και η μοίρα τσιμπάει σαν βελόνα
  Αλλά η φίλη είναι μια αληθινή χειροβομβίδα
  
  Ο πόνος είναι επίσης σύντροφος για εμάς, αλίμονο,
  Χάνουμε φίλους σε απόγνωση!
  Και τυχερός μερικές φορές μόνο για την ώρα,
  Αλλά πιστέψτε ότι οι αετοί δεν είναι παπαγάλοι!
  
  Και έχουμε έναν υπολογισμό με τον εχθρό,
  Πολύ έξαλλος και τρομερός!
  Ο ήλιος ψήνει το μέτωπο μέσα από το κράνος,
  Πόσο δύσκολο είναι να ζεις στον κόσμο!
  
  Δυστυχώς, δεν μας επιτρέπεται να επιλέξουμε
  Σαν τσιπάκι, η τύχη μας γυρίζει!
  Λοιπόν, τι γίνεται με τον Θεό; Ο Θεός δεν ενδιαφέρεται
  Οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν μύγες!
  
  Αλλά υπάρχει πάντα μια ευκαιρία σε όλο τον κόσμο,
  Είναι με αυτούς που είναι γενναίοι και είναι φίλοι με δύναμη!
  
  Η πίστη, η συνείδησή μας, το θάρρος, η τιμή,
  Για να μην κολλήσει σαν κάπρος σε λακκούβα!
  Σηκωθείτε, τινάξτε το νερό,
  Υποκλιθείτε σε αυτούς που δημιούργησαν το σύμπαν!
  
  Δεν υπάρχουν μικρά μηδενικά στο λογαριασμό,
  Κατακτώντας ένα μόνο κάλεσμα!
  Θα το πετύχεις, ξέρει αυτός ο τύπος
  Και η επιτυχία και η αναγνώριση έρχονται σύντομα!
  Θα γίνεις σαν τον Παντοδύναμο Βασιλιά,
  Κρίση για τους ανέντιμους!
  Και τώρα ο αέρας, δύσκολη μάχη,
  Τι είναι κι αυτό παιδεία!
  Ο ουρανός είναι λαμπερός μπλε,
  Πότισε τον καπνό της κακής πράξης!
  
  Αλλά βλέπω ότι ο αντίπαλος φλέγεται,
  Το αεροπλάνο του έπεσε στο γήπεδο,
  Πόση χαρά, ευτυχία πρόσωπο,
  Παραμένουμε γεράκι κατά βούληση!
  Τραγούδησαν όμορφα κορίτσια, μην πεις τίποτα. Και κάνει εντύπωση.
  Λοιπόν, τι θα πάρουν και θα λάβουν τώρα τα ορκ. Και θα το πάρουν ακριβώς σε νίκελ.
  Οι πολεμιστές πυροβολούν από πολυβόλα πολύ περίφημα και καθαρά. Είναι εύστοχα και με εξαιρετική δύναμη.
  Εδώ μια από αυτές το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα μπιζέλι με δώρο καταστροφής. Πήρε και ανατίναξε πολλές αρκούδες του Πούτιν.
  Τότε τραγούδησε με θέρμη:
  Είμαστε παιδιά του γαλαξία
  Ξωτικά ως ασκούμενοι...
  Μπορούν να γαμήσουν
  Λοιπόν, θα πετάξουν!
  Και η πολεμίστρια πέταξε μια θανατηφόρα εκρηκτική συσκευασία με το γυμνό της τακούνι. Γάμησε και προκάλεσε κολοσσιαία καταστροφή. Και σκοτώθηκαν τόσα πολλά ορκ που είναι αδύνατο να μετρηθούν.
  Αυτές είναι οι ενέργειες των κοριτσιών που είναι λαμπεροί και όμορφοι άνθρωποι. Και μπορεί να δείξει πραγματικά θαύματα. Εδώ, εναντίον τέτοιων κοριτσιών και μαργαριταριών, τα ορκ είναι σαν μια αρκούδα στη μανία. Αλλά οι πολεμιστές, φυσικά, είναι έτοιμοι για μάχη, και θα δείξουν κάτι άλλο.
  Ειδικά αν φαγούρα στα γυμνά, στρογγυλά, ροζ τακούνια τους, ακόμα κι αν χτυπήσουν ειδικά τα ορκ.
  Και φυσικά τα κορίτσια δεν μπορούν χωρίς να τραγουδήσουν. Και η φωνή τους είναι καταπληκτική.
  Πώς να κυβερνάς με ενδιαφέρον το σύμπαν,
  Αν και δεν δίνεται σε εσάς τους θνητούς να το καταλάβετε!
  Αυτή είναι η κλήση μου τώρα -
  Μετατρέψτε όλες τις ανοησίες του κινηματογράφου σε πραγματικότητα!
  
  Κατασκευάστε διαστημόπλοια με blotters
  Και από σφεντόνα με γέλια να κατεβάσει ένα κβάζαρ!
  Για να κάνουμε τους πιλότους να γίνουν καραμέλες αμέσως,
  Και αντί για Ήλιο με χρυσό σαμοβάρι!
  
  Όλα έχουν γίνει υποταγμένα στην ανθρωπότητα,
  Έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα!
  Φυσικά, η Παντοδυναμία είναι επικίνδυνη,
  Όταν δεν ξέρεις το μέτρο της ομορφιάς!
  
  Μπορείς να γεννηθείς βιολιστής, καλλιτέχνης,
  Και μάθετε να σκίζετε τα σχοινιά!
  Αλλά οι σκέψεις πρέπει να γίνουν καθαρό φως,
  Να ξεχυθεί και έλεος-χάρις!
  
  Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί, φυσικά.
  Δεν ξέρω τον εαυτό μου, θα πετάξω το άλογό μου!
  Έρχονται σε μορφή κέικ με κρέμα αστεριών,
  Και το θέαμα μιας κοπέλας με ένα όπλο φωτός!
  
  Ελάτε επάνω, τότε η φαντασία αποφασίζει
  Εσείς οι απλοί θνητοί δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό!
  Ότι η σύνθεση θερμοκουάρκ συμβαίνει,
  Τι μπορεί να στρίψει μια κλωστή ένα πρίγκιπα -πλάσμα!
  
  Τι κόσμο θέλετε, δημιουργήστε τον,
  Έτσι που έπαιζε ένα καταιγιστικό ακορντεόν!
  Για να μην υπάρχουν καυτά μέρη στον χάρτη,
  Έτσι που η δημιουργία ξεχνάει τον πόνο!
  
  Θυμηθείτε, είστε κι εσείς παιδιά του Θεού,
  Ποιος έμαθε στους γιους του να δημιουργούν!
  Για να δώσουμε μια δίκαιη, νέα τάξη,
  Πού είσαι κυνηγός, αλλά το παιχνίδι είναι αθάνατο!
  
  Αγαπήστε τους αγαπημένους σας, τιμήστε τον Ιησού,
  Προσπαθήστε να κάνετε το καλό για όλους μας!
  Για να μην μένει ένα άτομο στη γούρνα,
  Για να μην καταστρέψουμε τον υπολογιστή με καλέμι!
  
  Ας δώσουμε τα χέρια - ας πούμε
  Θα υπάρχει ευτυχία - δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, πιστέψτε το!
  Τελικά, είμαστε τόσο πατριώτες άνθρωποι,
  Τι θηρίο θα κλαψουρίσει φοβισμένος!
  
  Είναι ιερό μας καθήκον να υπερασπιστούμε την Πατρίδα,
  Να δημιουργήσουμε τη βάση για την παντοδυναμία!
  Για να δημιουργήσετε ταξιανθίες των συμπάντων,
  Τα Ξωτικά πρέπει να ενισχύσουν τη δύναμη και τον στρατό τους!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με μεγάλη αίσθηση και μελαγχολικό. μουρμούρισαν όμορφα τα λόγια τους. Και κυριολεκτικά ξεχείλισε.
  Αλλά δεν ήταν όλα τα ξωτικά τόσο χαρούμενα. Ένας από αυτούς συνελήφθη από ορκ.
  Και τότε οι αρκούδες του Πούτιν έβαλαν το κορίτσι στο ράφι. Έστριψαν τα χέρια της καλλονής με αλυσίδες. Στη συνέχεια, ένα ογκώδες μπλοκ κρεμάστηκε στα γυμνά, λαξευμένα πόδια της καλλονής. Και τέντωσε το ξωτικό στο ράφι. Και η κοπέλα έτριξε από κάθε πόνο.
  Τα ορκ άρχισαν να τη χτυπούν με μαστίγια στη γυμνή της πλάτη. Και κάτω από τα γυμνά, όμορφα, μαυρισμένα πόδια τους άναβαν φωτιά. Και άρχισαν να πυροβολούν πραγματικά και βάναυσα την ομορφιά.
  Το κορίτσι πονούσε πολύ, αλλά άντεξε. Τότε οι αρκούδες του Πούτιν άρχισαν να σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ενός όμορφου, πολύ σέξι και γυμνού κοριτσιού με μυώδες σώμα.
  Το κορίτσι ούρλιαξε από αφόρητους πόνους. Αλλά τότε ξαφνικά σώπασε. Και αντί να γκρινιάζει, το πήρε και άρχισε να τραγουδάει.
  Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής της Μητέρας Ξωτικού,
  Η πανίσχυρη χώρα, η πατρίδα όλων των χωρών...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα στο σύμπαν,
  Ένας σοφός έδεσε γραβάτα κάτω από το βουνό!
  
  Το να είσαι πρωτοπόρος είναι χαρά και κάλεσμα,
  Άλλωστε αυτό σημαίνει ότι είσαι υπηρέτης της χώρας.
  Και μπορείτε να αυξήσετε το σύμπαν -
  Καταστρέφοντας τις μηχανορραφίες του διαβόλου-σατανά.
  
  Όταν ήρθε το καλοκαίρι του '41,
  Η καταιγίδα του Ιουνίου βροντάει για εμάς...
  Δεν θέλουμε η περιοχή να γίνει φτωχή,
  Για την ευτυχία, πιστέψτε - η Πατρίδα δημιουργήθηκε!
  
  Με ένα κορίτσι, τα κακά ορκ περιμένουν σε ενέδρα,
  Είχαμε ένα πολυβόλο πριν από αυτό.
  Και προς τρελή ενόχληση του Πούτιν,
  Το απόσπασμά μας νικάει με επιτυχία τις αρκούδες!
  
  Οι φίλες ξυπόλυτα χοντροκομμένα,
  Το χιόνι τρυπάει ήδη κάτω από το γυμνό πέλμα.
  Από το κρύο και το ερείπιο έγιναν μπλε,
  Μα η αγία φωτιά ζεσταίνει την ψυχή μας!
  
  Κτυπήσαμε χωρίς να ξέρουμε τα μέτρα των αντιπάλων,
  Δεν δίνουμε ανάπαυση μέρα και νύχτα!
  Πετάνε στα κλιμάκια σε ένα σμήνος χειροβομβίδων,
  Και αξιωματικοί με τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.
  
  Πουθενά τα κακά ορκ δεν μπορούν να βρουν υποστήριξη,
  Το πρωτοπόρο, γενναίο απόσπασμά μας...
  Ικανός, αν χρειαστεί να κόψετε βουνά,
  Εδώ είναι τα τανκς του Πούτιν που καίνε σαν κεριά.
  
  Ο κόσμος σε μια κρίση οργής συγκεντρώθηκε -
  Για δικαιοσύνη, θάρρος και τιμή.
  Και δεν υπάρχει ύφαλος στη θάλασσα των καταιγίδων -
  Που θα μας έκανε να καθίσουμε!
  
  Μπήκαμε στο Orklin, μπήκαμε στην Komsomol,
  Από το να πατάς ξυπόλητοι με κορίτσια όλο τον κόσμο!
  Εισπνέουμε το μέλι της νίκης τον ουράνιο Μάη,
  Τώρα έγινε αιώνια, η φωτεινή μας επιτυχία!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα τέτοιο κορίτσι τόσο εύκολα τα βασανιστήρια δεν μπορεί να σπάσει. Αν και ο δήμιος τη μαστιγώνει με μανία με ένα μαστίγιο. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά να δείτε. Και τώρα το ορκ βγάζει ένα καυτό σύρμα από το τζάκι.
  Και ας μαστιγώσουμε το κορίτσι ήδη, χωρίς κανέναν οίκτο με άγρια μανία. Και το έκανε πολύ σκληρά και επιθετικά.
  Αλλά το ξωτικό δεν χάλασε και άρχισε να τραγουδάει με ακόμη μεγαλύτερη μανία και ενθουσιασμό.
  Πίσω θα υπάρχει ένας γαλακτώδης δρόμος,
  Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι σημαντικό!
  Βλέπεις ξανά πάνω από το σύμπαν,
  Ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Χορωδία...
  Και η μάχη συνεχίζεται ξανά,
  Η υπερπλασματική φωτιά βράζει!
  Ο βασιλιάς των ξωτικών είναι τόσο νέος,
  Χτυπήματα με δοκάρια!
  
  Το σύμπαν σε όλα τα άκρα,
  Είμαστε πιο δυνατοί από τους πατέρες του Θεού
  Πάνω στη φύση, η δύναμη του παντοδύναμου,
  Το Theoplasm κέρδισε μαχητές.
  
  Χορωδία...
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Το υπερπλάσμα παίρνει φωτιά!
  Ο βασιλιάς των ξωτικών είναι τόσο νέος
  Χτυπήματα με δοκάρια!
  
  Μην περιμένετε έλεος από τον ουρανό
  Όσοι είναι ηλίθιοι περιμένουν μηδενικά!
  Αναστήστε αυτούς που πέθαναν με τιμή
  Στις σφαίρες όλων των επιστημών του μονοπατιού.
  
  
  Στο παρελθόν, ζέστη και χιονοπτώσεις,
  Ο κόσμος ήταν φτωχός και πλούσιος.
  Και τώρα οποιοσδήποτε δημιουργός,
  
  
  
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η καρδιά είναι ανήσυχη στο στήθος,
  Ο βασιλιάς των ξωτικών είναι τόσο νέος
  Και ο νεαρός Νοέμβρης μπροστά.
  Ο βασιλιάς των ξωτικών είναι τόσο νέος
  Και ο νεαρός Νοέμβρης μπροστά.
  
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η καρδιά είναι ανήσυχη στο στήθος,
  Ο βασιλιάς των ξωτικών είναι τόσο νέος
  Και ο νεαρός Νοέμβρης μπροστά.
  Ο βασιλιάς των ξωτικών είναι τόσο νέος
  Και ο νεαρός Νοέμβρης μπροστά.
  Το κορίτσι δεν χάλασε στο ράφι. Όμως ο ελεύθερος σκοπευτής των ξωτικών έβαλε μια θανατηφόρα σφαίρα στο στομάχι του ορκ. Κι εκείνος, έχοντας δεχθεί μια θανάσιμη πληγή, άρχισε να πνίγεται και να πεθαίνει.
  Ένα άλλο κορίτσι πυροβόλησε και γρονθοκόπησε την αρκούδα του Πούτιν στο κεφάλι και εκείνος έπεσε νεκρός.
  Εδώ είναι τα ξωτικά στα τανκς, πήραν την κοπέλα τους και την ελευθέρωσαν. Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο.
  Και οι πολεμιστές άρχισαν να ρίχνουν τέτοια καταστροφικά δώρα θανάτου στον εχθρό με τη βοήθεια γυμνών πελμάτων.
  Τι γίνεται με τα ορκ; Είναι πραγματικά δύσκολο για αυτούς να παλέψουν με ξωτικά . Και πραγματικά τους κλωτσάνε στα κέρατα. Και πολλά ορκ καταλήγουν στον τάφο και τα πτώματα.
  Μην πάτε λοιπόν κόντρα στα κορίτσια, τις αρκούδες του Πούτιν, αλλιώς θα καταλήξετε στον τάφο.
  Τα κορίτσια ενεργούν δυναμικά και με έκφραση. Αυτοί οι πολεμιστές μπορούν να αποφασίσουν τη μοίρα του κόσμου αμέσως. Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες τους, τόσο ροζ και υπέροχες. Μερικά νεαρά ξωτικά γλείφουν ακόμη και λαίμαργα τα πέλματά τους και επιδεικνύουν πρωτοφανές θάρρος και, ταυτόχρονα, πάθος.
  Και ενεργώ με τρομερή πίεση. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά ανίκητα.
  Και αν αρχίσουν να τραγουδούν, η αρκούδα βρυχάται απογοητευμένη.
  Μια χώρα όπου είσαι ελεύθερος,
  Στο οποίο κάθε Κύριος είναι προλετάριος.
  Μετατρέπεσαι σε ρούβλι και νικέλιο,
  Το χειμώνα υπάρχει σολάριουμ στις χιονοστιβάδες.
  
  Σε αυτό υπάρχει μια φωτεινή, κόκκινη σημαία του κομμουνισμού -
  Που μας υπόσχεται αθανασία!
  Ας εκφράσουμε την αγάπη μας για την Πατρίδα στην ποίηση -
  Για πάντα θα υπάρχει ευτυχία, πιστέψτε σε αυτήν!
  
  Οι ηγέτες είναι διαφορετικοί μερικές φορές...
  Δεν είναι κάθε ηγέτης σαν τον σοφό Στάλιν.
  Αλλά οποιοσδήποτε από εμάς είναι πάντα ήρωας,
  Όταν και το μυαλό και η θέληση έγιναν πιο δυνατά!
  
  Τον τελευταίο μήνα της γενναίας άνοιξης,
  Ο στρατιώτης τελείωσε τον πόλεμο παίρνοντας τον Φράγκα .
  Είμαστε πιστοί στην Πατρίδα σαν άγγελοι,
  Μας δόθηκε η εντολή - ο μαχητής δεν είναι βήμα πίσω!
  
  Αν ήρθε ο θάνατος, τότε σταυρώστε τον εαυτό σας,
  Και ο Κύριος πετά στον παράδεισο, όπου υπάρχουν σορβιές...
  Το Πνεύμα μας θα ανεβαίνει για πάντα προς τα πάνω,
  Θα κατακτήσουμε πανίσχυρες κορυφές!
  
  Εξάλλου, μετά το θάνατο, η ζωή είναι και πάλι ποτάμι,
  Σε αυτό πλέουμε σαν μετέωρο!
  Επικλήσεις της Παναγίας,
  Μην τολμήσεις να ανεχτείς την ήττα και την ντροπή!
  
  Αυτοκρατορία, γιατί είναι το φως του Θεού,
  Ο Παντοδύναμος διέταξε τα ξωτικά να κυβερνήσουν!
  Δεν θα έχουν τέλος τα ευτυχισμένα μας χρόνια,
  Δεν υπάρχουν όρια στο σέρβις - σφίξτε το σακίδιό σας!
  
  Ξωτικά μαζί είναι το σύνθημά μας -
  Γίνε άνθρωπος υπάκουος σε μια σοφή εξουσία!
  Το θέατρο του κόσμου είναι γεμάτο ηθοποιούς,
  Σκίζουμε τα στόματα του κολασμένου θυμού!
  Τα κορίτσια τραγουδούν υπέροχα και δείχνουν τον αγγελικό και ταυτόχρονα δαιμονικό τους χαρακτήρα.
  Έτσι πολεμούν. Από ελικόπτερα εκτοξεύονται αεροβόλα δολοφονικά. Και συντρίβουν τις θέσεις των αρκούδων του Πούτιν. Και αυτά τα ορκ πεθαίνουν χωρίς οίκτο.
  Αυτός είναι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν.
  Αυτοί είναι οι αγώνες γενναίων κοριτσιών. Ένας από αυτούς το πήρε και με την κόκκινη θηλή του πάτησε το κουμπί kill. Και μετά πέταξε στις αρκούδες του Πούτιν, ένα πολύ καταστροφικό και καταστροφικό βλήμα. Ο οποίος κατέθεσε πολλούς από αυτούς τους αντιπάλους.
  Έτσι πολεμούν τα γενναία κορίτσια.
  Αλλά και τα νεαρά ξωτικά παλεύουν λυσσαλέα και με μεγάλο πνεύμα. Και συντρίβουν τον εχθρό και σκοτώνουν τις αρκούδες του Πούτιν.
  Οι νεαροί πολεμιστές το κάνουν αυτό πολύ δροσερό και πνευματώδες. Και είναι όλα εντυπωσιακά.
  Πόσο υπέροχα και δροσερά φαίνονται όλα.
  Αλλά το νεαρό ξωτικό έδωσε μια έκρηξη πολυβόλου στα ορκ. Τα κούρεψε χωρίς τελετή και τραγούδησε.
  Σκέφτομαι το κορίτσι μου
  Που έλαμψε ένα κομμάτι του ποιήματος.
  το Elfiney το χειμώνα -
  Καμία επιλογή, κανένα δίλημμα!
  
  Μαζί της, ακόμα και στο κρύο, η ψυχή είναι ανάλαφρη,
  Στη ζέστη φέρνει την ανοιξιάτικη δροσιά.
  Τα χέρια κρατούν ένα γερό κουπί,
  Επιπλέετε στον ποταμό μέχρι μια καταιγίδα-χιόνι.
  
  Όταν πέφτει η φθινοπωρινή βροχή,
  Δέντρα σε χρυσό σε μωβ πολυτέλεια.
  Το φιλί σου με κάνει να ανατριχιάζω
  Και τα μαλλιά της λευκής κοπέλας είναι σγουρά.
  
  Ξυπόλητος φίλος ορμάει μέσα από τα φύλλα,
  Είναι όμορφη - σαν πριγκίπισσα του καλοκαιριού.
  Ένα χαστούκι στις λακκούβες - ένα σπρέι ενός ελατηρίου,
  Είθε το πάθος της αγάπης μας να τραγουδηθεί!
  
  Δεν θα μας αγγίξει η θλίψη και η θλίψη,
  Ας πάρουμε το αστέρι των ονείρων από τον ουρανό!
  Εδώ θα γίνω, σαν να είναι ο βασιλιάς στο θρόνο -
  Και οι απεριόριστες πράξεις του κόσμου...
  
  Το κορίτσι στο χωράφι μου διαλέγει ένα χαμομήλι,
  Σε απάντηση, της μαδάω μια πικραλίδα.
  Αν και ο ενθουσιασμός πίνεται σαν κρασί -
  Μην μιμηθείτε τον ερωτευμένο παπαγάλο!
  
  Ας παίξουμε κιθάρα, αυτό το ειδύλλιο,
  Για να ξέρει ο κόσμος τι είναι χαρά!
  Αφήστε τους γεννημένους να δώσουν ευτυχία -
  Και η κακιά μάγισσα-γηρατειά δεν θα έρθει!
  
  Το κορίτσι κι εγώ αγκαλιαστήκαμε και πήγαμε,
  Δεν χρειάζεται να είσαι αγενής και κακός.
  Μερικές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις τον πόλεμο, καταλάβεις,
  Όλα τα χρόνια δεν μπορούν να είναι μπλε!
  Και οι νέοι από την οικογένεια των ξωτικών μπορούν να τραγουδήσουν και να πολεμήσουν. Μόνο αυτοί, φυσικά, σε αντίθεση με το ωραίο φύλο, ντρέπονται να πολεμήσουν ξυπόλητοι.
  Ωστόσο, τα πρόσωπα των αρσενικών ξωτικών είναι τόσο τρυφερά και κατακόκκινα, άτριχα, όπως και των κοριτσιών. Και πρέπει να πω ότι είναι απλά υπέροχο. Μια τέτοια δροσερή, ξυπόλητη ομάδα εδώ.
  Οι πολεμιστές δείχνουν τα ψύχραιμα και ακατανόητα ακροβατικά τους. Αλλά αυτό φυσικά δεν είναι μόνο. Πρέπει να μπορούν να πουν τέτοια πράγματα - που δεν μπορούν να τα πουν σε παραμύθι, ούτε να τα περιγράψουν με στυλό.
  Όμως ένας από αυτούς πυροβολεί με τον αφαλό. Είναι πρωτότυπο και όμορφο.
  Και οι ροές ενέργειας εκτοξεύονται τόσο καταστροφικές και εξαιρετικά φλεγόμενες, όπως το ναπάλμ.
  Και αν τα κορίτσια δείξουν κάτι, θα είναι φέρετρο για τις αρκούδες του Πούτιν.
  Αλλά οι νέοι άνδρες μπορούν να δείξουν πολλά. Ειδικά αν πιέζουν τις σκανδάλες με τα χέρια τους. Και θα είναι πολύ δροσερό.
  Και αυτό που εκτοξεύουν αποδεικνύεται εξαιρετικά θανατηφόρο και καταστροφικό.
  Και ο νέος τραγουδάει πολύ καλά.
  Φαινόταν να απογειώνομαι πάνω σε ένα γκρίζο άλογο,
  Τι γαϊδούρι βρυχάται έτσι;
  Ξέρω τον ίδιο τον Σατανά συγγενείς των ανθρώπων -
  Θα αντιμετωπίσω όποιον επαναστατήσει τη χώρα!
  
  Οι διάβολοι έχουν εγκατασταθεί σε κακούς εγκεφάλους,
  Και καλπάζω θυμωμένες σκέψεις!
  Θα φέρουμε την ισορροπία - θα σβήσουμε τα μηδενικά αμέσως,
  Καθαρίστε το σύστημα από την άβυσσο!
  
  Που πηδάω, δεν καταλαβαίνω ούτε τον εαυτό μου,
  Ένας υπερπλασματικός ανεμοστρόβιλος σάρωσε το κεφάλι!
  Μην αφήνεις τον εαυτό σου να υποκύψει σε σκατά,
  Έτσι ώστε το ρεύμα της δόξας να χυθεί πάνω από τον σεληνιακό κόσμο!
  
  Ο πόλεμος ρέει σε ένα αδιάκοπο ρεύμα -
  Μια τέτοια ασχολία περιμένει το ξωτικό του αιώνα ...
  Και θέλω να πιω μεθυστικό κρασί -
  Και ειρηνικά συνεχίστε με το μέγεθος της συζήτησης.
  
  Αλλά να ξέρετε ότι η αδυναμία και η πλήξη θα περάσουν -
  Βρείτε το ξωτικό των ονείρων σας, είστε μια επιτυχία και ένα κάλεσμα!
  Εμείς, ως πρωτοπόροι, προσπαθούμε να βαδίσουμε -
  Άλλωστε, ένας κουλ πολεμιστής δεν είναι ηλίθιο όνομα!
  
  Μπαμπάκ και σκισμένο, εδώ είναι ένα βουνό από πτώματα,
  Ο εχθρός μπερδεύεται, τρέχει υποχωρεί!
  Μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή
  Αν και ο σκύλος του κάτω κόσμου γαβγίζει άγρια!
  
  Τι κάνουμε στον κόσμο - χωρίς φαντασία,
  Γεννηθήκαμε, λες και το ναπάλμ μας βασανίζει το μυαλό!
  Για πάντα θα είμαστε σαν τα νιάτα μας -
  Και μια θέση στην κόλαση θα είναι καλύτερη από τον παράδεισο!
  
  Τι θέλει ο στρατιώτης; Για να κρατήσει ο πόλεμος -
  Έχει γαλήνη και πλήξη και εγκεφαλική αδυναμία!
  Θα προλάβουμε τον εχθρό μέχρι τον τάφο -
  Αλλά να ξέρετε ότι είναι πολύ αργά για να παραδοθείτε στους πολεμιστές!
  
  Δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα και δεν υπάρχει επιλογή -
  Τελείωσε τη δουλειά και αμέσως άλλο!
  Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι μόνο μια αρχή, μια προληπτική διαδρομή,
  Άλλωστε η στρατιωτική θητεία είναι καλή πράξη!
  Φυσικά, το ξωτικό έχει φωνή σαν χάλκινο σωλήνα.
  Ο νεαρός τραγούδησε καλά. Και πάλεψε πολύ καλά. Και λατρεύει τα ξωτικά. Αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν δώδεκα φορές περισσότερα κορίτσια σε αυτόν τον κόσμο από αγόρια. Και είναι εξαιρετικό για τα αρσενικά, φυσικά. Τα ίδια τα κορίτσια παλεύουν για τα αγόρια με όλη την οργή και την πίεση. Και εδώ δεν μπορείτε να πάρετε ή να αφαιρέσετε τίποτα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - κυνηγούν για άντρες. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εναντίον τους.
  Και αν αρχίσουν να τραγουδούν, τότε...
  Και τα κορίτσια τραγουδούν έτσι:
  Αφήστε να τρέξει αδέξια,
  Τεθωρακισμένα τανκς μέσα από τις λακκούβες,
  Και στην οροφή είναι ένα πολυβόλο ...
  Θα σκίσει όλα τα ορκ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 12.
  Η Maria Kolesnikova, ένα γενναίο κορίτσι στον κόσμο των ξωτικών, συνέχισε να ασκεί γενναία εντολή και να δίνει εντολές. Το έκανε με μεγάλο ενθουσιασμό. Και ένας τύραννος με μουστάκι και φαλακρό κεφάλι να είναι ανάθεμα.
  Οι πολεμιστές των ξωτικών συνέχισαν να πολεμούν σκληρά. Απέκρουσαν την επίθεση των εξαγριωμένων ορκ. Και όλοι σκαρφάλωναν και σκαρφάλωναν, σαν φρύνος στις κράμπες.
  Και τα κορίτσια όλα πυροβόλησαν και κούρεψαν τους εχθρούς. Το έκαναν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Και κάθε λήψη των ξωτικών συνοδευόταν από το πάτημα ενός κουμπιού, με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής στο στήθος.
  Και τα κορίτσια χώρισαν εντελώς. Την ίδια στιγμή, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν μεγάλες, φονικές χειροβομβίδες, σκίζοντας τις αρκούδες του Πούτιν. Και το σκισμένο κρέας κάηκε και κάπνισε.
  Εδώ είναι τα κορίτσια για καθαρισμό. Και χαρά, τραγούδια και μεγάλος ενθουσιασμός.
  Και την ίδια στιγμή, φυσικά, τραγουδούσαν?
  Αλλά αν ένας πολεμιστής που τον τρυπήσει μια σφαίρα πέσει,
  Και το κορίτσι θα κάθεται για πάντα δακρυσμένο ως χήρα.
  Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ότι ο κόσμος είναι απελπιστικά μαύρος,
  Αυτός ο παράδεισος χάθηκε και καταπατήθηκε από τον κακό Σατανά...
  
  Στην πραγματικότητα, υπάρχει ελπίδα - μια άξια μοίρα,
  Υπερασπιστείτε την πατρίδα και κατακτήστε την άβυσσο.
  Όταν στο Elf κάθε άντρας είναι ένας δυνατός πολεμιστής -
  Να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι μπράβο και όχι ηλίθιο κιτς!
  
  Αλλά οι ιππότες μερικές φορές στερούνται υποστήριξης,
  Η Ορδή δεν ξέρει το σκορ και η πίεση είναι σκληρή.
  Τότε δεν θα γίνουμε υποταγμένος παπαγάλος -
  Είναι καλύτερο από την ντροπή του μολύβδου στο ναό!
  
  Διαστημικός πόλεμος - είναι ιδιαίτερου είδους,
  Σε αυτό είσαι ένα παιχνίδι ρομπότ, δυστυχώς ...
  Αλλά οι πολεμιστές των Elfi από τον στρατό γνωρίζουν την αρχοντιά,
  Που δεν ταίριαζε να ξαπλώσει σε φέρετρα.
  
  Θραύσματα από παράξενα αστέρια στον ουρανό είναι διαμάντια,
  Μέσα τους κάθε δάκρυ ψυχής...
  Προσπάθησε, δείξε σου ταλέντα,
  Και καλύτερα να τραγουδάς στον χορό χοπάκ βροντής.
  
  Φθινοπωρινή ώρα - όπου το καλοκαίρι ξεθωριάζει,
  Σαγηνεύει με υπέροχη ομορφιά!
  Ας είναι το ξωτικό μου, σε αυτό το ποίημα τραγουδιέται,
  Με την αχώριστη μητέρα-πατρίδα της!
  
  Στέλνω το τελευταίο φιλί στο κορίτσι,
  Όταν πεθάνω, ομορφιά μην κλαις...
  Πάρτε, πιστέψτε την Όρκλιν κάτω από το καταπράσινο λουλούδι του Μάη,
  Και το τέρας ορκ-δήμιος θα γίνει θύμα!
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, τραγούδησαν υπέροχα. Και χτυπούσαν αυτά τα ορκ με μεγάλη δύναμη και πάθος λύκων. Τους τσάκισαν.
  Και χρησιμοποιούσαν γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες όταν πυροβολούσαν. Τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά ενεργητικά. Και τα γυμνά δάχτυλα των καλλονών πέταξαν δώρα αφανισμού.
  Καμία δύναμη δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε τέτοια κορίτσια. Είναι λαμπεροί και κοσμικοί κλέφτες. Και ταυτόχρονα, τα ξωτικά στα οποία η βίαιη και ακτινοβόλος δύναμη.
  Και με κόκκινες θηλές πατάνε τα κουμπιά του μπαζούκα και οδηγούν σε καταστροφικό πόλεμο. Και μόλις γαμηθούν, μια ολόκληρη τάφρο από ορκ θα καταρρεύσει αμέσως. Αυτά τα κορίτσια είναι super class. Και πώς άρχισαν να ασχολούνται.
  Και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν πάλι χειροβομβίδες, που προκαλούν κολοσσιαία καταστροφή και καταστροφή.
  Αυτά τα κορίτσια μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν τα πάντα. Και θα σαρώσουν κάθε τριχωτή αρμάδα.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι με σμαραγδένια μαλλιά, πώς θα πάρει και θα χτυπήσει τον εχθρό πατώντας το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της.
  Το παρόν του αφανισμού πετάει έξω και σκίζει και πυροβολεί τις αρκούδες του Πούτιν.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν ξανά και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους.
  Οι εκτάσεις της Έλφιας - όμορφη, αγαπητή,
  Πού είναι τα μαργαριτάρια του χιονιού, τα κρύσταλλα των ωκεανών...
  Και οι στρατιώτες των ξωτικών και ο στρατηγός είναι ενωμένοι -
  Και σύμβολο του Κράτους είναι ο αετός - ο Ορθόδοξος Τσάρος μας!
  
  Το καλοκαίρι πέρασε και έρχεται το φθινόπωρο,
  Τα δέντρα είναι ντυμένα, η πολυτέλεια τους ζηλεύουν οι βασιλιάδες.
  Η λαμπερή πατρίδα μου είναι πιο χαρούμενη από τον παράδεισο,
  Για το Ξωτικό θα δώσω μια δίκαιη ζωή.
  
  Όμορφο λοιπόν το φθινόπωρο, μόνο ο ποιητής καταλαβαίνει
  Δεν χρειάζεται να φορολογούμε τις φλέβες των φτωχών...
  Το Δώρο του Θεού: Πορφύριος και Βυσσινί
  Και ο χρυσός αμαυρώνει όταν υπάρχει μια ακτίνα στα φύλλα του Ήλιου.
  
  Τα λουλούδια, που μαραίνονται, γίνονται πιο φωτεινά και πιο όμορφα,
  Τα φύλλα πέφτουν σαν ένα καταπράσινο χαλί πρίγκιπα,
  Εδώ είναι μια καρφίτσα από σμαράγδια με ρουμπίνια στο φθινοπωρινό αλσύλλιο -
  Ο Παντοδύναμος καλλιτέχνης, ζωγράφισε το σχέδιο.
  
  Και σε κάθε χτύπημα αυτά είναι τα πινέλα του Κυρίου,
  Βλέπω αγάπη και επιθυμία να δημιουργήσω ένα ιδανικό...
  Αλλά περιέργως, ο λαός μας ζει σχεδόν στον κάτω κόσμο,
  Και ο δεσπότης των οικονομικών μας έδεσε σκληρά τα φτερά.
  
  Η γη μας είναι αφράτη και παχιά σαν λίπος,
  Αρκετά στα έγκατα και στα ορυχεία του μεταλλεύματος.
  Αλλά οι κακοί ολιγάρχες δεν φτάνουν και δεν αρκούν,
  Οι άνθρωποι έχουν κλέψει, ότι όλα είναι κάτω από το τακούνι της ανάγκης!
  
  Είναι όμως Θέλημα Κυρίου να υπομείνει κάτι τέτοιο;
  Άλλωστε, ο Θεός έδωσε τη Γη να δουλέψει πάνω της, μεγάλοι και νέοι.
  Και στο κάτω κάτω, ενώπιον του Κυρίου Χριστού -ακόμα και ο βασιλιάς είναι ίσος με τους φτωχούς-
  Ο δημιουργός του σύμπαντος με τον ποταπό ληστή σταυρώνεται.
  
  Απαντήστε μου άγγελοι, πού είναι η δικαιοσύνη;
  Ότι παιδιά κλαίνε και πεθαίνουν από την πείνα, γέροι...
  Ότι οι κακοί αστοί είναι πάνω από τη στέγη με δώρα και έλεος...
  Και για τους πιο ευγενικούς μένουν μόνο κώνοι-χρέη!
  
  Αλλά από τον ουρανό δεν περίμεναν απάντηση,
  Μάλλον ο Θεός δυσκολεύεται που το εκτόξευσε έτσι...
  Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας θα κάνει τη ζωή έναν παράδεισο για εμάς,
  Και όποιος είναι έστω και αλυσοδεμένος μπορεί να γίνει ευτυχισμένος για πάντα.
  Έτσι τραγουδούν πολύ καλά τα κορίτσια. Και οι φωνές τους λαμπυρίζουν σαν τον ήχο των παγετώνων. Αυτά είναι πραγματικά γυναίκες.
  Και οι φωνές τους, μάλιστα, είναι σαν ρυάκια από διαμάντια. Και αν τα βάλουν, τότε από παντού μπορείτε να φανταστείτε σε μεγάλο βαθμό.
  Οι πολεμιστές εδώ δείχνουν το υπερβατικό και κολοσσιαίο επίπεδό τους - της διαστημικής εποχής. Και αν το κάνουν, τότε όλα θα είναι πολύ πιο σοβαρά και αγενή.
  Και τα ξυπόλητα, πελεκημένα πόδια των κοριτσιών είναι σε δράση. Και ρίχνουν δώρα θανάτου με μεγάλη, καταστροφική δύναμη. Και το κάνουν χωρίς περιττές τελετές.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - σούπερ επίπεδο !
  Και οι γυμνές, ροζ γόβες ρίχνουν μπιζέλια αφανισμού. Και όλα θα είναι πολύ όμορφα και σημαντικά.
  Και τα κορίτσια πατούν κουμπιά με τις κόκκινες θηλές στήθους τους και ενεργοποιούν εκτοξευτές πυραύλων που καταστρέφουν τις θέσεις των ορκ. Και το κάνουν χωρίς περιττή καθυστέρηση και τελετή.
  Μετά από αυτό τα κορίτσια αρχίζουν να τραγουδούν ξανά.
  Μαργαριτάρια χιονιού από τη θάλασσα - λάμπουν έντονα,
  Η χιονοθύελλα θα στροβιλίσει τις μπούκλες των αρνιών...
  Η Πατρίδα μας είναι η γρανιτένια πίστη,
  Αν λέγεται η αλήθεια, τα ορκ δεν είναι τρομακτικά!
  
  Το χτύπημα του μετάλλου, τα τρίξιμο των κυλίνδρων -
  Τα τανκς σέρνονται στα σύνορα της Ελφίας!
  Ας φτιάξουμε μια χτένα από αιχμηρές ξιφολόγχες,
  Με μια κραυγή "Hurray" βγήκαμε στην επίθεση!
  
  Μια γραβάτα στο λαιμό στο χρώμα της αυγής,
  Εμπνευστήκαμε να αγωνιστούμε από μια ιδέα.
  Υπάρχει μόνο μία επιλογή - να κερδίσεις ή να πεθάνεις,
  Εδώ είναι μια κόκκινη σημαία που κυματίζει πάνω από το redoubt!
  
  Χλωμά χείλη, φυσάει μια χιονοθύελλα,
  Τα χέρια της αιχμάλωτης ήταν δεμένα...
  Ω, πόσο ανελέητη μοίρα
  Σε σφοδρό παγετό, ξυπόλητοι στο ικρίωμα!
  
  Αλλά δεν ήθελα να καταλήξω σε ένα βρόχο
  Δύναμη μαζεμένη, προσκολλήθηκε στον Γερμανό.
  Δεν υπάρχει κανείς πιο δυνατός από εμάς στη Γη,
  Δεν χρειαζόμαστε το άθλιο έλεός σας!
  
  Και έτσι πέθανε, ροκανίζοντας το λαιμό της,
  Το ξωτικό είναι η Τάνια Κράσνοβα.
  Αλλά το μονοπάτι θα μας οδηγήσει στο Όρκλιν,
  Ας χτίσουμε έναν νέο κόσμο χωρίς βία!
  
  Πόσοι από τους αδελφούς μου πέθαναν,
  Όλοι εθελοντές, μόνο αγόρια.
  Για τους πρωτοπόρους των φτωχών, ξυπόλητοι -
  Κρούστα πρωινού για βραδινά χωνάκια!
  
  Είμαστε κοντά στο Orklin , ο θρίαμβος έρχεται σύντομα,
  Η ταμπέλα του μέλους της Komsomol φουντώνει το στήθος!
  Αν και οι μπότες είναι ασυνήθιστες και στενές,
  Αλλά το χρώμα της ευτυχίας του Μάη εμπνέει!
  
  Ο Φύρερ είναι στην κόλαση, ο τυφώνας έσβησε -
  Ήρθε η χαρά, ακούγονται τα γέλια των παιδιών!
  Οι στάχτες του κάτω κόσμου κοιμούνται ,
  Και πάνω από την Πατρίδα - τον Κόκκινο Ήλιο!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια χαρούμενα και μανιασμένα. Και οι φωνές τους είναι τόσο όμορφες και ιριδίζουσες. Σαν ρυάκια που κυλούν. Ή βρύσες ορμούν στον ουρανό . Και τέτοια κορίτσια κατακτούν διαφορετικές χώρες. Έχουν τέτοια τόλμη και εύρος.
  Εδώ έρχεται ένα ξωτικό από την οικογένεια των νίντζα. Έχει δύο σπαθιά στα χέρια της.
  Και ο πολεμιστής τα κουνούσε. Και τέσσερα κεφάλια από τις αρκούδες του Πούτιν κόπηκαν αμέσως. Και κύλησαν στο γρασίδι.
  Το κορίτσι νίντζα το πήρε και πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε πάνω και έκοψε τα κεφάλια των επιθετικών ορκ. Κυριολεκτικά τους έριξε νοκ άουτ.
  Αυτό είναι ένα πραγματικά ξυπόλητο και επιθετικό κορίτσι. Μόλις αρχίσει να κόβεται, δεν μπορείτε να το σταματήσετε. Και θα πάρει και θα φτύσει με μια δηλητηριώδη βελόνα. Και χτυπάει τον στρατηγό ορκ στο μάτι. Και η αρκούδα του Πούτιν είναι νεκρή στα τακούνια της.
  Το κορίτσι νίντζα τρίζει:
  Δόξα στον Ζελένσκι, δόξα!
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Υπό τη σημαία του κράτους των ξωτικών,
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση!
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που είναι πολύ καλά. Και τα πόδια τους είναι τόσο γυμνά και μαυρισμένα. Και πετάνε δώρα θανάτου με επιθετική και βίαιη δύναμη.
  Και αφού κουρευτεί η σειρά των αρκούδων του Πούτιν, τα κορίτσια ξαναρχίζουν να τραγουδούν.
  Αγία, Υπεραγία Θεοτόκο
  Αυτή γέννησε τον Σωτήρα, μας έδωσε φως.
  Αλλά τα παιδιά σας είναι ξυπόλητα το χειμώνα -
  Και σε βρώμικα υπόγεια συναντάμε μια πεινασμένη αυγή!
  
  Άλλωστε, πώς έγινε ο κόσμος να βασανίζεται από το κακό,
  Ότι υπάρχουν περισσότεροι φτωχοί παρά στα χορταριασμένα χωράφια των ακρίδων.
  Ότι ακόμη και τα φυτά παγώνουν από το κρύο τον Μάιο,
  Ποια είναι η πιο συνηθισμένη απάντηση - αν είσαι φτωχός, τότε χόρεψε!
  
  Είναι κρίμα να δίνεις μια χάλκινη δεκάρα στους πλούσιους,
  Αν και το μαμονά τους πρήστηκε στα όρια της ευπρέπειας...
  Ο κύριος μέντοράς τους πάνω μας είναι ένα ξύλο βελανιδιάς -
  Αλλά θα είναι βρυχηθμός όταν λαλήσει ο κόκορας!
  
  Ο Κύριος σε πρόσταξε να μοιράζεσαι τους πλούσιους -
  Για να μην υπάρχουν νεκροί και το κλάμα να μην βασανίζει την Ακοή του Θεού.
  Ποιος είναι αδύναμος, βοήθεια - ευγενικά πρόσωπα μιλούν από τα εικονίδια,
  Αν είσαι ελεήμων - ο φάρος στο μονοπάτι προς τον παράδεισο δεν έχει σβήσει!
  
  Αλλά πολλά μαμόνια και ψυχές και η σωτηρία είναι πιο πολύτιμα,
  Λένε ότι ο χρυσός θα αγοράσει αγίους!
  Ένα ποταπό πρόσωπο κολύμπησε από το λίπος του τοκογλύφου -
  Και μια καρδιά χωρίς γαλήνη είναι κρύος γρανίτης!
  
  Ποιος είναι ο πόνος σας για εμάς τους πενιχρούς ανθρώπους;
  Στα παλάτια δεν ακούμε ούτε γκρίνια!
  Θέλεις καταφύγιο; Ναι, θα έχετε ένα καταφύγιο
  Κάτω από τη στέγη της φυλακής σε σκληρή δουλειά!
  
  Γιατί να το δώσεις σε σένα, σε εμάς,
  Τι πήραμε επιτυχώς με το ζόρι;
  Δεν ήσουν τίποτα και για πάντα τίποτα
  Ο ουρανός δεν δόθηκε για σένα!
  
  Αλλά τους ήρθε ξαφνικά ο θάνατος,
  Όπως δίδαξε ο Παντοδύναμος Δημιουργός!
  Τώρα είναι εκεί που καίγεται ο Σατανάς
  Εκεί που ο προδότης τρίζει και βρυχάται από τα βάσανα!
  
  Έτσι αποφασίσατε ότι ο Παντοδύναμος αστειευόταν -
  Λέγοντας, οι γενναιόδωροι θα υψωθούν;
  Και ότι ο ίδιος ο Ιησούς ο Δημιουργός που ενσαρκώθηκε,
  Δεν ήταν σωστό να λέμε ότι θα έτρωγαν τα υπάρχοντα των κακών ποντικών;
  
  Μετανοήστε, διαβάζοντας την προσευχή της Μαρίας,
  Και να πέφτει στα γόνατα και να μετανοεί - στενάζει!
  Όταν ένα παιδί κλαίει μπροστά σου,
  Και το ξυπόλητο κορίτσι τρέμει από το κρύο!
  
  Πάρτε το σφιχτό και κακό πορτοφόλι σας
  Ναι, κοιμούνται τα λεφτά με ένα χαμόγελο.
  Τότε ο Ιησούς ο Θεός της Αγάπης θα καθοδηγήσει
  Και δεν θα σας αφήσει να πέσετε στο ασταθές μονοπάτι!
  Τα κορίτσια τραγουδούν τόσο καλά και ψύχραιμα, και οι φωνές τους είναι τόσο λαμπερές και αστραφτερές που νιώθεις σαν να μπαίνεις σε έναν πραγματικό, πραγματικό παράδεισο.
  Και έτσι τα κορίτσια χτύπησαν τα ορκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους από ένα οβιδάκι. Και έσκισαν πενήντα αρκούδες του Πούτιν αμέσως. Και ας κόψουμε αυτούς τους ραιβοπόδαρους.
  Τα κορίτσια είναι φυσικά μαχητικά και επιθετικά. Κι αν ανοίξουν το στόμα τους, είναι μόνο για να σφυρίξουν. Και από το σφύριγμα των κοριτσιών, ζαλισμένα κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των ορκ, τρυπώντας το κρανίο τους.
  Και υπάρχουν πολλά τέτοια κοράκια και είναι εξαιρετικά θανατηφόρα.
  Τα κορίτσια, καθώς παίρνουν, ρίχνουν λεμόνια με τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους.
  Θα πετάξουν πάνω από τα ορκ και θα σκίσουν τις αρκούδες του Πούτιν σε μικρά, ματωμένα κομμάτια.
  Το ξωτικό τραγούδησε:
  - Υπάρχει ένα μεγάλο ποτάμι αίματος,
  Ρολόι με φαλακρό κεφάλι Φύρερ...
  Αλλά μην του υποχωρήσετε
  Και ρίξε τον Κάιν στο σκοτάδι!
  Εδώ τα κορίτσια ασχολούνται με τα ορκ. Και πολεμούν με μεγάλη οργή και απόγνωση. Και να δείξουν τη μεγαλύτερη ικανότητα τους.
  Αλλά, φυσικά, σε κάθε μάχη υπάρχει χώρος για τραγούδι.
  Είναι υπέροχο αυτό που έκανες
  Η χάρη έχει ξεχυθεί στο ανθρώπινο γένος!
  Σου το έδωσε ο Άγιος Θεός,
  Ψυχή, χαρά, καρδιά έλεος!
  
  Ο Εωσφόρος, γυρνώντας μας στα Σόδομα,
  Το προϊόν της αμαρτίας και της υπερηφάνειας!
  Ανύψωσε το σπαθί του στον ιερό θρόνο του Θεού,
  Και αποφάσισε ότι πλέον είναι παντοδύναμος!
  
  Χορωδία μετά από κάθε στίχο.
  Θεέ μου, πόσο όμορφος και αγνός είσαι,
  Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη σου είναι ατελείωτη!
  Έδωσες την ένδοξη ζωή σου στο σταυρό,
  Και τώρα θα υπάρχει πίκρα στην καρδιά μου για πάντα!
  
  Είσαι ο Κύριος της ομορφιάς, της χαράς, της ειρήνης και της αγάπης,
  Η ενσάρκωση του απεριόριστου, λαμπερού φωτός!
  Χύσατε πολύτιμο αίμα στο σταυρό,
  Ο πλανήτης σώθηκε με απεριόριστη θυσία!
  
  Ακολουθούν οι στίχοι.
  Το κακό μαίνεται στις επαναστατικές καρδιές,
  Ο Σατανάς διαλύει το ανθρώπινο γένος με τα νύχια του!
  Αλλά ο θάνατος θα ριχτεί στο χώμα,
  Και ο Κύριος θα είναι μαζί μας για πάντα!
  
  Ο διάβολος έκανε πόλεμο εναντίον του Κυρίου Θεού.
  Ο εχθρός πολέμησε σκληρά, ύπουλα!
  Αλλά με αγάπη ο Χριστός συνέτριψε τον Σατανά,
  Στο σταυρό, αποδεικνύοντας την αλήθεια σου!
  
  Πρέπει αδέρφια να συγχωνευτούμε σε ένα ενιαίο ρεύμα,
  Κατευθύνετε την καρδιά, το μυαλό και τα συναισθήματά σας στον Ιησού!
  Για να μας βοηθήσει ο Μέγας Θεός να σωθούμε,
  Και για πάντα θα δοξάζουμε τον Κύριο!
  
  Για να βρει η ψυχή την ειρήνη της για πάντα,
  Πρέπει να εργαστούμε στη συγκομιδή του Κυρίου με όλο τον κόσμο!
  Και για πάντα και πάντα Παντοδύναμοι θα είμαστε μαζί σας,
  Θέλω να προσεύχομαι όλο και πιο σκληρά!
  
  Αν γκρέμισες τα πόδια σου - ένα χαλί από βελούδινο βρύα,
  Ο Ιησούς θα θεραπεύσει κάθε πόνο αμέσως!
  Έστειλε την ακτή με χρυσή άμμο,
  Είναι επίσης ο ιδιοκτήτης του Ήλιου και του απέραντου σύμπαντος!
  
  Με τον λόγο του δημιούργησε τους ουρανούς
  Άπλωσε τα αστέρια του ουρανού με μεγάλο τρόπο!
  Ο Ιεχωβά αγαπά την ομορφιά,
  Αφοσίωση σε Αυτόν, πίστη χωρίς φόβο!
  
  Χωρίς τον Παντοδύναμο δεν υπάρχουν φίλοι,
  Λαμπερές εικόνες ευγενικών προσώπων!
  Γι' αυτό θέλω όλο και περισσότερα
  Ο Ιησούς έγινε κομμάτι σάρκας!
  
  Ελέησέ τον Θεό για το αμαρτωλό χρέος μας,
  Αυτό που εμείς, δυστυχώς, δεν Σου δώσαμε!
  Αν και ο καιρός της μετάνοιας έχει περάσει,
  Και υπάρχει ήδη μια άβυσσος όπου είναι οι ανθισμένες αποστάσεις!
  
  Αλλά ο Κύριος έδωσε τη χάρη του,
  Και είπε - Σας συγχωρώ ορφανά!
  Ξέρω ότι δεν μπορώ να ξεπληρώσω το χρέος μου σε σένα,
  Αλλά υπάρχει ένα μέρος για εσάς στον παράδεισο!
  
  Είναι αδύνατο να προδοθεί
  Ο κυβερνήτης του σύμπαντος είναι ακίνδυνος!
  Και με το Ορθόδοξο χέρι σου,
  Μας φέρνει τους κακούς στις κάμαρες!
  
  Θα του πει όχι;
  Ζητήστε μετάνοια!
  Περιμένοντας υπομονετικά την υψηλότερη απάντηση,
  Συγχωρέστε μας, πιστέψτε την επιθυμία Του!
  
  Αποφασίσαμε να πάμε στα βασανιστήρια,
  Για να δυναμώσεις το πνεύμα σου!
  Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς τους πεσόντες,
  Να είμαι αιώνια Παντοδύναμος μαζί σου!
  
  Εδώ είναι, η ώρα της σωτηρίας είναι κοντά,
  Ο Λόγος του Θεού δεν θα σπάσει ποτέ!
  Τι θα γίνει με εμάς
  Και πετάξτε ψηλά, φτερωτές ψυχές!
  
  Θα είναι αιώνιο αυτό που έχετε δημιουργήσει,
  Άπειρος και σοφός κυβερνήτης του σύμπαντος!
  Με φώτισες με τα ρεύματα της ζωής,
  Και πιστεύω ότι η αγάπη μας θα είναι αληθινή!
  Έτσι τραγουδούσαν καλά τα κορίτσια και με λαμπερές φωνές να βροντοφωνούν σαν χαλκός. Και φαινόταν εξαιρετικά δροσερό.
  Το ξωτικό το πήρε και πέταξε τα δολοφονικά δώρα του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σαν έξι λυσσασμένοι σκύλοι, οι σκοτωμένοι αρκούδες Πούτιν σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και επήλθε συντριπτικό και καταστροφικό πλήγμα στον εχθρό.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Τα ξωτικά έχουν δύναμη -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Και τώρα τα κορίτσια πάλι θα πάρουν και θα καρφώσουν τον εχθρό με τη βοήθεια της φράουλας τους, τόσο νόστιμες και ζουμερές θηλές. Και πραγματικά πάει περίφημα.
  Και η μάζα των αρκούδων του Πούτιν καίγεται στην άγρια αγωνία. Και τα κορίτσια είναι πολύ χαρούμενα και επιθετικά.
  Και δεν μπορούν να σταματήσουν από επιθετικά ορκ. Αν διασκορπιστούν, τότε τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Αυτά τα κορίτσια θα δείξουν τον εαυτό τους.
  Ένας πολεμιστής με λιλά μαλλιά, που συνθλίβει τις αρκούδες του Πούτιν, εξέδωσε:
  Τα κακά ορκ όπως η Malyuta,
  Καταστρέφω χωρίς ίχνος...
  Αλλά για κάποιο λόγο στον κόσμο,
  Αλλά για κάποιο λόγο,
  Η καλοσύνη θριαμβεύει!
  Η ευγένεια κυριαρχεί!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 13.
  Η Μαρία Κολεσνίκοβα, που αμφισβήτησε την τυραννία, συνέχισε να ασκεί διοίκηση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
  Και έτσι τα κορίτσια και το είδος των ξωτικών επιτέθηκαν δυναμικά στις θέσεις των ορκ. Οι πολεμιστές ενεργούσαν όπως είχαν συνηθίσει να ενεργούν, με μεγάλη κινητικότητα και επιδεξιότητα. Είναι τόσο γρήγοροι όσο κόμπρες και δεν δίνουν την παραμικρή ευκαιρία στις αρκούδες του Πούτιν. Τέτοιοι πολεμιστές είναι, φυσικά, μια κατηγορία της υψηλότερης πτήσης και πίεσης. Και έχουν μια τόσο αστραφτερή και επιθετική ενέργεια μαγοπλάσματος. Κορίτσια που δείχνουν στα ορκ το μοναδικό και επιθετικό τους ταμπεραμέντο. Είναι απλά καταπληκτικοί πολεμιστές.
  Και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των καλλονών ρίχνουν τη θανατηφόρα δύναμη του μπιζελιού του θανάτου. Και σπέρνουν την καταστροφή και την καταστροφή ανάμεσα στα ορκ. Οι πολεμιστές εδώ είναι τόσο υπέροχοι και το στήθος τους αστράφτει σαν πολύπλευρα και πανάκριβα ρουμπίνια. Τέτοιες ομορφιές αναπόφευκτα θα συντρίψουν όλα τα ορκ σε έναν ματωμένο πολτό.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που πέταξε μια εκρηκτική συσκευασία πριονιδιού με οξύ στον εχθρό με το γυμνό της τακούνι.
  Έσπευσε και σκόρπισε τις αρκούδες του Πούτιν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, σκίζοντας τις.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Τα θηλυκά ξωτικά μας χαμογελούν,
  Τα θηλυκά ξωτικά είναι απλά η υψηλότερη τάξη!
  Και μετά μέχρι το ξημέρωμα,
  Ακούστε τους να τραγουδούν ένα τραγούδι αγάπης!
  Ναι, τα κορίτσια πραγματικά, αν ασχοληθούν με τη δουλειά, θα δείξουν πραγματικά κολοσσιαία και ακαταμάχητη δύναμη.
  Και από τις ρίψεις των γυμνών ποδιών τους, οι αρκούδες του Πούτιν πεθαίνουν σε τεράστιους αριθμούς.
  Αλλά τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν με ακόμα μεγαλύτερο πνεύμα και πίεση.
  Ο χειμώνας ήδη χάνει τη δύναμή του,
  Έρχεται ο ανοιξιάτικος ήλιος...
  Η σοφία έχει κατακτήσει τη φύση,
  Σε μια επιστημονική αναζήτηση και πεζοπορία!
  
  Τα ρυάκια κουδουνίζουν - οι χιονοστιβάδες λιώνουν,
  Εκεί που το ασημένιο χαλί είναι ρυάκι.
  Τα γαρίφαλα ανθίζουν υπέροχα τον Μάιο,
  Και η φιλία μας δεν θα χυθεί!
  
  Αγαπάμε τις κόρες της φύσης,
  Όταν τα μανιτάρια μεγαλώνουν την άνοιξη...
  Όχι, ξέρεις ότι ο καιρός είναι κακός,
  Πώς βρέχει η χάρη του Χριστού!
  
  Την άνοιξη η φύση ζωντανεύει
  Ο κρυστάλλινος πάγος έσκασε από μια συντριβή.
  Ο πλανήτης θα γίνει, πιστεύω, παράδεισος,
  Ας μην ανάψει η κακιά φωτιά τον κόσμο!
  
  Μετά από όλα, κάθε λουλούδι είναι ένα σύμπαν,
  Το ζωύφιο θέλει επίσης να ζήσει.
  Η μοίρα όλων είναι καλύτερη - δημιουργία,
  Μα καημένο κουνελάκι, είσαι παιχνίδι.
  
  Όπως αποδείχθηκε, υπάρχει πολύς φόβος,
  Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία με την ομορφιά...
  Μερικές φορές στενάζοντας ζητάμε από τον Θεό -
  Βοηθήστε μας με ευτυχία και όνειρα!
  
  Αλλά τι είναι ο θυμός στον κόσμο,
  Αυτό που άρχισε να μας στρίβει σαν ανεμοστρόβιλος,
  Αλλά ο Θεός απάντησε - αυτό είναι να
  Δεν έγινες τεμπέλης σαν αρκούδα!
  
  Εξάλλου, αν έπεφτε η ίδια η μπανάνα,
  Ούτε άροτρο δεν μπορείς να χειριστείς.
  Τα πρόσωπα των αγίων γνέφουν από τις εικόνες,
  Όχι ανανάδες - σπείρε σίκαλη!
  
  Λοιπόν, αυτή η δουλειά οδηγεί στην επιτυχία,
  Θα κάνει τη φυλή μας πιο δυνατή!
  Και η ευημερία δεν βιάζεται,
  Δεν χρειάζεται τσιγκουνιά!
  
  Η ανταμοιβή θα έρθει - θα υπάρξει δύναμη,
  Και αυτούς που έπεσαν στη μάχη θα αναστήσουμε!
  Η τιμωρία θα σε πέσει, ξέρεις τον Ιούδα,
  Το ψέμα και η απάτη θα εκδικηθούν!
  Έτσι τραγούδησαν τα κορίτσια και ήταν εξαιρετικά δροσερό και όμορφο. Εδώ είναι τα κορίτσια που αναδεικνύουν το υπέροχο στυλ και το ντύσιμό τους . Και τα δόντια των κοριτσιών αστράφτουν με πέρλες. Και φαίνεται πραγματικά υπέροχο.
  Τέτοια κορίτσια είναι εδώ.
  Και, φυσικά, δεν μπορούν να αποφύγουν το γεγονός ότι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, μπορούν να πάρουν και να μην πετάξουν ένα λεμόνι με δολοφονική και καταστροφική δύναμη. Και αυτό θα σβήσει, και διαφορετικές πλευρές, οι σκισμένες αρκούδες του Πούτιν θα σκορπίσουν.
  Αυτός είναι πραγματικά ένας πολύ μαχητικός και ψύχραιμος πολεμιστής.
  Αλλά ένα ισχυρό βομβαρδιστικό επιπλέει κατά μήκος του, που ελέγχεται από ξυπόλητα και ημίγυμνα ξωτικά.
  Τα κορίτσια πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ ξυπόλητα και μαυρισμένα. Κι όμως μυώδης. Έχουν τόση οργή και ενθουσιασμό. Και είναι σε θέση να δείξουν την υψηλότερη και πολύ μαχητική και αμίμητη τάξη.
  Και τότε θα πέσει μια βαριά βόμβα που πήδηξε από την κοιλιά ενός βομβαρδιστή. Κατεβάζει ορμάς και πέφτει πάνω σε ομάδες γούνινων ορκ. Και τα ανατινάζει, και τα φυσάει σε μικρά σχισμένα κομμάτια. Και ένα ολόκληρο τάγμα με τις αρκούδες του Πούτιν έχει καταστραφεί.
  Αυτό είναι πραγματικά το πιο συντριπτικό χτύπημα για φαγητό. Που τα καίει όλα, τα καταστρέφει όλα. Έτσι τα κορίτσια πήραν και όργωναν αυτά τα κάθαρμα και σκληρά πλάσματα των ορκ.
  Και τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν με χαρά•
  Θα είναι υπέροχο να ζεις στην αυτοκρατορία των ξωτικών,
  Όταν νικάμε τις κακές αρκούδες του Τσεκιστή Τσάρου...
  Ναι, ο Πούτιν είναι σίγουρα ένας επικίνδυνος δικτάτορας,
  θα βοηθήσει τα ξωτικά να πολεμήσουν από τον ουρανό!
  Φυσικά, όχι μόνο κορίτσια, αλλά και αγόρια ξωτικά τσακώνονται με τα ορκ, που προσπαθούν να πνίξουν τα πάντα με μια χιονοστιβάδα. Χτύπησαν επίσης με ακρίβεια τις αρκούδες του Πούτιν και τις σκοτώνουν ανελέητα.
  Και ενώ τα αρσενικά ξωτικά τραγουδούν.
  Ανάβω μια νεανική καρδιά,
  Είναι ανίσχυρο να φανταστεί κανείς έστω και ποιητή!
  Δεν αρκεί να βάλεις ούτε πέντε βαθμούς -
  Και ρίξτε στη μάχη - μια αιματηρή βεντέτα!
  
  Τρελή όρεξη από φλεγμονώδεις ομιλίες,
  Για το κορίτσι, μόνο ένα φαινομενικά σεμνό περιστέρι ...
  Τα αστραφτερά ζαφείρια μάτια της
  Αυτό το βλέμμα είναι αθώο και ταυτόχρονα νωχελικό.
  
  Τι πάθος βράζει στην ψυχή μου,
  Το κορίτσι, σαν λουλούδι, είναι τρυφερό, γυμνό ...
  Και εσύ ο ίδιος καβαλάς ένα άλογο jigit -
  Φτάστε στα μέρη όπου υπάρχει η αρχή του παραδείσου!
  
  Σκίτσο σε καμβά, ζωγραφίστε το πρόσωπό σας,
  Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη ομορφιά από σένα!
  Είσαι σαν ένα ιδανικό πέρα από το σύμπαν -
  Ακόμα και στην κόλαση, ο διάβολος ακονίζει το πιρούνι του με ένα χαμόγελο!
  
  Καθόμαστε μαζί σας σε ένα σκοτεινό θησαυροφυλάκιο - μια φυλακή,
  Αλλά η φωτιά της Πατρίδας στις καρδιές είναι ιερή,
  Ονειρευτείτε να είστε ξανά κοντά
  Πατρίδα μας απεριόριστη αφοσίωση!
  
  Πάνω στο ράφι - ο δήμιος, δυστυχώς, είναι σκληρός,
  Η φωτιά ανάβει, τα τσιμπούρια λάμπουν!
  Διακηρύχθηκε, ακάθαρτη, η επίθεση της Ανατολής,
  Εδώ τα τανκς μετρούν μίλια με τη μύτη τους!
  
  
  Αλλά καταφέραμε να ξεφύγουμε από το μπουντρούμι,
  Τώρα χτυπάμε τα κακά ορκ σαν στάχυα!
  Αφήστε τον να πετάξει όπλα φοβούμενος τον στρατό,
  Αήττητοι πιλότοι ξωτικών!
  
  Αλλά θα δώσω στον φίλο μου αυτή τη συμβουλή,
  Μην είσαι τόσο εγωιστής!
  Άλλωστε, η ζωή των ελεύθερων, πάντα ανθίζει,
  Στις αλυσίδες των δογμάτων ζηλεύει αυτός που είναι ο διάβολος!
  
  Γνωρίστε οποιαδήποτε επιχείρηση στον ώμο,
  Όλοι μπορούμε να λύσουμε προβλήματα σύντομα!
  Αφήστε όλα να γίνουν όπως θέλω,
  Θα κρίνουμε τα προβλήματα!
  Έτσι παλεύει το ισχυρότερο φύλο με μεγάλο ενθουσιασμό. Και δείχνει την πιο εξαιρετική κατηγορία και τον πιο απειλητικό αντίκτυπο. Οπότε εναντίον τέτοιων κοριτσιών θα κολλήσεις το κεφάλι σου και θα πάρεις ακριβώς μια δεκάρα.
  Ή αλλιώς ένα κορίτσι μπορεί να σε πάρει με γυμνό κνήμη και να κλωτσήσει τα ορκ στις μπάλες. Τα κορίτσια, φυσικά, θα το πάρουν και θα το δείξουν στα γούνινα πλάσματα.
  Αν οι πολεμιστές δείξουν κάτι, θα είναι πραγματικά ολοκληρωτική και απόλυτη καταστροφή.
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα συντρίψουν σχεδόν κάθε στρατό. Και πατάνε τα κουμπιά με τις κατακόκκινες θηλές τους. Δρουν εξαιρετικά δυναμικά και μαχητικά.
  Αυτά είναι τα επιτεύγματα των καλλονών του πιο λαμπερού και μοναδικού χρώματος. Και όλα αστράφτουν σαν τον ήλιο της υπέροχης και μοναδικής Πατρίδας της Ελφίας.
  Εδώ ένα από τα κορίτσια το πήρε και χτύπησε τα ορκ, πατώντας το κουμπί με το κόντρα φιλέτο της. Και αυτό έδειξε τη δολοφονική και μοναδική φύση της καταστροφής και του αφανισμού.
  Αυτά τα κορίτσια δεν θα δώσουν έλεος στον στρατό του Πούτιν στα ορκ της αρκούδας του.
  Αλλά φυσικά και τα κορίτσια τραγουδούν.
  Στον κόσμο του κρύου - χιονοπτώσεις,
  Ένας ζητιάνος ακόμα και πλούσιος!
  Οι διάβολοι κυβερνούν τον πλανήτη
  Μετέτρεψε τη Γη σε Κόλαση!
  
  Αν θέλετε να ζήσετε στη χαρά,
  Έτσι, αυτή η ευτυχία έρχεται σε όλους στο σπίτι!
  Σπάστε σαν κλωστή τις αλυσίδες της σκλαβιάς
  Τότε η τσάντα θα γεμίσει!
  
  Υπάρχει μια χώρα που είναι παράδειγμα για όλους,
  Ένας δυνατός πολεμιστής είναι πρωτοπόρος!
  Το ξίφος της αγίας του Πατρίδας,
  Για να μην βροντοφωνάξει ο κακός κύριος!
  
  Ξωτικό σε όλους τους κόσμους διάταγμα,
  Δύναμη των πιο σοφών φωτιστικών!
  Χωρίς κανένα, θα πούμε στολισμό,
  Ο Παντοδύναμος μας έδειξε τον δρόμο!
  
  Δεν θα ξέρουμε τη λέξη δειλός,
  Ο στρατιώτης δεν θα ψιθυρίσει - φοβάμαι!
  καθαρή Ορθόδοξη πίστη,
  Ο Θεός να ευλογεί τον Ιησού!
  
  Δεν υπάρχει ειρήνη στις καρδιές χωρίς τον Χριστό,
  Ο λαμπερός οδηγεί στη μάχη!
  Χωρίς πίστη, ο πόλεμος είναι ματαιοδοξία,
  Ανεξέλεγκτες απώλειες!
  
  Ο Διάβολος θα δελεάσει
  Πες ψέματα στους δικούς σου - εξετάσεις πέντε!
  Αλλά μην πιστεύετε τους κακούς
  Δεν υπάρχει λόγος για προδοσία!
  
  Είμαστε πιστοί στον όρκο μέχρι τον τάφο,
  Ο χώρος των απογόνων περιμένει - πιστέψτε με!
  Ας ρίξουμε κάτω τους γιους του Σατανά
  Δεν θα μπορέσει να αιχμαλωτίσει τη Γη!
  
  Επομένως, η τύχη περιμένει
  Ποιος είναι δυνατός - ο Κύριος θα σώσει!
  Ο Θεός αγαπά τον λαό της Ρωσίας
  Η φλόγα στις φλέβες λιώνει τον πάγο!
  Ας φτάσουμε στα απεριόριστα σύνορα -
  Ας δείξουμε στο σύμπαν τον δρόμο μας!
  Μην πέφτετε στους Ορθοδόξους μας,
  Μη λυγίζεις τον ακάθαρτο στην κόρνα!
  Τα κορίτσια πάλι τραγούδησαν πολύ καλά. Και έδειξαν τα δόντια τους, που είναι σαν κυνόδοντες.
  Και έτσι οι πολεμιστές έβαλαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στο στόμα τους. Και πάλι πώς θα πάρουν και θα σφυρίξουν.
  Και τα κοράκια, σαν στο μυαλό χτυπήθηκαν με ρόπαλο. Και αυτοί, έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, έπεσαν στα κεφάλια των ορκ. Και τρύπησαν τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν.
  Και πρέπει να πω ότι είναι πραγματικά υπέροχο.
  Εδώ τα κορίτσια έδειξαν πώς να πολεμούν τις αρκούδες με κυνόδοντες. Αυτές είναι αληθινά γραμμένες καλλονές.
  Και αν ένα τέτοιο κορίτσι βρει έναν ξωτικό τύπο, τότε θα τον χτυπήσει μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του. Και αν συναντήσει μια ανθρώπινη νεολαία, τότε θα υπάρξει ένα τέτοιο όργιο καθόλου.
  Το ξωτικό το πήρε και τραγούδησε:
  Αν είμαστε τα αγόρια όλης της γης,
  Να γαμήσουν ένα κορίτσι με τη μία, εκείνη την ώρα μπόρεσαν...
  Θα ήταν ένας τέτοιος οργασμός στα κορίτσια
  Όχι στο χτύπημα των φρυδιών, αλλά ακριβώς στο μάτι!
  Πράγματι, τα ξωτικά μπορούν πράγματι να κάνουν πολλά. Και να δείξουν τις δυνατότητές τους. Και όχι μόνο μαχητικό, αλλά και ποιητικό.
  Ωστόσο, τα κορίτσια είχαν ήδη βαρεθεί να τραγουδούν και να πηδούν πάνω κάτω σαν τίγρες όλη την ώρα.
  Και ξέσπασαν με έναν ολόκληρο καταρράκτη από φτερωτούς αφορισμούς.
  Από όλα τα έργα τέχνης, είναι τα στρατιωτικά αριστουργήματα που είναι πιο σταθερά εδραιωμένα στη μνήμη των ανθρώπων και προκαλούν τα περισσότερα δάκρυα!
  - Ένας πίνακας ζωγραφισμένος στο αίμα: πιο φωτεινός από μια ελαιογραφία και ξεθωριάζει πολύ πιο αργά!
  Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος βάζει τη δικαιοσύνη πάνω από την οικογένεια και τις φιλίες! Πρέπει να υπάρχει ένας νόμος για τους εχθρούς και τους φίλους, όπως ακριβώς έχει ο σύζυγος για τη γυναίκα του!
  Η παρουσία διαφορετικών νόμων μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε πόρνη!
  Ένας δυνατός αντίπαλος δυναμώνει το σώμα και τη θέλησή σου, σε κάνει πιο δυνατό - ένας αδύναμος διαφθείρει την ψυχή σου και αποδυναμώνει το σώμα σου, κάνοντάς σε πιο αδύναμο!
  Ο δύσκολος δρόμος λοιπόν δίνει πολύ πιο εύκολη νίκη!
  Τα χέρια ενός στρατιώτη δίνονται να πυροβολήσει και τα μυαλά να σταματήσουν εγκαίρως!
  Να σκοτώσεις έναν ανόητο: είναι το ίδιο με το τρύπημα με μια βελόνα, το να πυροβολείς έναν έξυπνο - τι να νικήσεις με ένα βλήμα!
  Η φύση είναι η μητέρα του ανθρώπου και η μητέρα ενός μεγάλου εφευρέτη δεν μπορεί να είναι εντελώς ανόητη! Αν και της λείπει η πρακτική εφευρετικότητα!
  Η σφαίρα είναι η πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδος στην αντιμετώπιση των νέων, αλλά και των ηλικιωμένων!
  Μόνο η αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου μειώνεται! Συχνά θα χάσετε την εξουσία σας, αλλά αν σας πιάσουν, θα πρέπει να μεγαλώσετε ζόμπι!
  Η θρησκεία κατεβάζει έναν περήφανο άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου - δίνοντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια κατσίκα!
  Είναι καλύτερα να δίνεις το δέρμα σου στους ανθρώπους σαν πρόβατο παρά να σφυρίζεις για πάντα σαν φίδι!
  Γενικά, η έννοια του να δουλεύεις με το κεφάλι σου δεν περιλαμβάνει μόνο μια κυριολεκτική ερμηνεία, ακόμα και όταν πρόκειται για πολεμικές τέχνες!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος - να βαφτιστείς Εβραίος, αν θέλεις να χρεοκοπήσεις πάρε δάνειο από έναν Εβραίο!
  Ο μόλυβδος βοηθά την πέψη, ειδικά αν το χάπι είναι σε μορφή φυσιγγίου!
  Ένας υπάλληλος που δεν δωροδοκεί είναι σαν παρθένα ιερόδουλη!
  Συνήθως, για να σώσεις το ένα πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο! Αυτός είναι αναμφίβολα ένας σκληρός νόμος, αλλά αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των ειδών!
  Δεν υπάρχει καλύτερος μαχητής στον κόσμο από έναν Ρώσο στρατιώτη και δεν υπάρχει μεγαλύτερος τύραννος από έναν Ρώσο στρατηγό!
  Η υπερβολική πολυτέλεια είναι σημάδι επιπολαιότητας, η επιπολαιότητα είναι προάγγελος επικείμενης καταστροφής!
  Σοφά λόγια από το στόμα ενός κάθαρμα, σαν βρύση από σκουπιδότοπο!
  Εσύ έχεις το πλεονέκτημα στο μήκος, αλλά εγώ το πλεονέκτημα στο μυαλό!
  Μερικές φορές μπορείς να σκοτώσεις, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αφαιρέσεις την ελπίδα!
  Στον πόλεμο, αν χάσεις ένα δευτερόλεπτο, μπορείς να χάσεις μια αιωνιότητα!
  Ένας συνηθισμένος πύργος είναι αξιολύπητος ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπής ανάμεσα σε καλύβες!
  Ο άνθρωπος υποτάσσεται στη βία, σέβεται τη σκληρότητα, περιφρονεί την πραότητα και δεν εκτιμά την καλοσύνη!
  Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία για όλες τις ψυχικές ασθένειες, αλλά δυστυχώς ακριβό και δυσεύρετο!
  Όποιος δεν αγαπά το σεξ δεν αγαπά τη ζωή και δεν εκτιμά τις χαρές της σάρκας!
  Η ποίηση έχει κοινό με το κρασί ότι η αξία του μεγαλώνει με τον καιρό, αλλά ούτε οι αιώνες δεν αφήνουν τις γραμμές να σαπίσουν και οι σπίθες να σβήσουν!
  Ένας στρατιώτης είναι σαν υπολογιστής - μετράει ένα μηδέν, και ένας πολεμιστής είναι φίλος-εχθρός!
  Ο άνθρωπος διαφέρει από το ζώο στον ανθρωπισμό, και στην ικανότητα να ενεργεί αντίθετα με τα ένστικτα!
  Η βία κατά των γυναικών μερικές φορές γεννά υγιή παιδιά, αλλά η βία κατά της φύσης παράγει μόνο τέρατα!
  Αν μια μητέρα είναι σκληρή, είναι και τα παιδιά! Όπως είναι η φύση, έτσι είναι και οι απόγονοί της - ο άνθρωπος!
  Η φιλία επιδιώκεται από τους δυνατούς, η τροφή από τους πλούσιους και η αφοσίωση εμφανίζεται στους απτόητους!
  Η επίθεση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξουδετερώσεις το αριθμητικό πλεονέκτημα του εχθρού - το να τον αναγκάσεις να αντεπιτεθεί είναι σαν να τους κόβεις τα μισά χέρια!
  .Για μια γυναίκα η αγάπη είναι ευχαρίστηση και εισόδημα, για τους άνδρες ευχαρίστηση και έξοδο!
  Το να εφεύρεις ένα νέο όπλο για έναν ανήθικο άνθρωπο είναι σαν να πριονίζεις τα πόδια μιας καρέκλας όταν ένα σκοινί έχει σαρώσει το λαιμό!
  Η ανθρώπινη αδυναμία είναι η μητέρα κάθε θρησκείας, αλλά η δειλία είναι ο πατέρας!
  Ο αθεϊσμός είναι σύμβολο ελευθερίας - ο Χριστιανισμός μοιάζει με τη λέξη αλυσίδα!
  Όποιος συγχωρεί θα συγχωρεθεί, όποιος καταδικάσει θα καταδικαστεί! Που αφήνει το μίσος να εγκατασταθεί στην καρδιά του, να δηλητηριάσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του!
  Αυτός που σπέρνει αγάπη και έλεος θα θερίσει επιτυχία και ευτυχία!
  Η ίδια η δολοφονία είναι μια πολύπλευρη και παράξενη ποικιλία αμαρτιών, μερικές φορές ακόμη και οι αμαρτίες διαγράφονται γι 'αυτό!
  Στον πόλεμο, η λογική είναι μια σχετική έννοια - όπως η σοκολάτα, δεν είχα χρόνο να θαυμάσω τα πλακάκια καθώς ήταν ήδη στο στόμα μου!
  Ο θάνατος είναι σαν ένας καλός μάγος - μυστηριώδης, τρομακτικός, μυστηριώδης και δεν αφήνει τα μυστικά του!
  Ένας στρατιώτης με μάσκα αερίων είναι σαν τον ελέφαντα με τις πάνες και είναι αδύνατο να αντιταχθείς σε οτιδήποτε κακό!
  Πιστέψτε με, χωρίς να απαιτείται απόδειξη - η κορωνίδα της προπαγανδιστικής κίνησης οποιασδήποτε θρησκείας - δολοφονική στην απλότητά της ως λιθόστρωτο!
  Ο καλύτερος τρόπος για να αποδυναμώσεις το κακό είναι να ανταμείψεις το καλό. Ένα άτομο διαφέρει από ένα ζώο στο ότι μπορεί να κάνει καλό χωρίς ενδιαφέρον, ακόμη και εις βάρος του εαυτού του!
  Η εξέλιξη δεν διδάσκει σε έναν άνθρωπο την ανιδιοτέλεια - μόνο ο Κύριος το διδάσκει αυτό! Σε κάθε έντιμο και ευγενικό άνθρωπο, ένας κόκκος Θεού είναι απόδειξη της ουσίας του!
  Ο άνθρωπος είναι το πιο απρόβλεπτο ζώο - το ένστικτο είναι στερεότυπο, αλλά ο λόγος πρωτότυπος!
  Ο κομμουνισμός μοιάζει με τις ιδέες του Χριστιανισμού - αφθονία χυμένου αίματος και παντελής έλλειψη ρεαλισμού!
  Σε έναν εμφύλιο πόλεμο, μια επίθεση δεκαπλασιάζει τις δυνάμεις, αλλά η άμυνα ισοδυναμεί με υποχώρηση και η υποχώρηση ισοδυναμεί με παράδοση!
  Στον σύγχρονο κόσμο, η αθωότητα είναι ένα σημάδι ότι ένα κορίτσι είναι είτε πολύ αηδιαστικό και κανείς δεν τη θέλει, είτε είναι δειλό και δεν θέλει κανέναν η ίδια!
  Η εγκυμοσύνη χρωματίζει μια γυναίκα και είναι πάντα αθώα, η παρθενία είναι ανησυχητική και πάντα μοχθηρή!
  Η θρησκεία είναι συνώνυμη με τα δεσμά, όχι τόσο για το σώμα όσο για το μυαλό!
  Το κακό πρέπει να δέχεται χαστούκια από το καλό - για να μην χάσει το καλό την αίσθηση της αξιοπρέπειας και το κακό την αίσθηση του φόβου!
  Το ντύσιμο μιας γυναίκας είναι ακριβό, το γδύσιμο είναι ακόμα πιο ακριβό!
  Δυστυχώς, όταν το καλό έχει γροθιές, εκτιμώνται αυτοί και όχι το ίδιο το καλό - αν και δεν πρέπει να φοβόμαστε το πολυβόλο, αλλά εκείνον που πυροβολεί από αυτό!
  Ο τρόμος, σε αντίθεση με τον βοσκό, μπορεί να μετατρέψει ένα πρόβατο σε λύκο! Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από ένα θυμωμένο αρνί!
  Ό,τι είναι λαμπρό είναι πάντα απλό - μόνο η μετριότητα περιπλέκει τα πάντα!
  Ένας μεγάλος νους αγωνίζεται για διαύγεια για να δει όλοι το μεγαλείο του, ένα ασήμαντο μυαλό δημιουργεί ομίχλη για να κρύψει το κενό!
  Ο αθεϊσμός είναι λογική ηλιθιότητα - δεν εξηγεί τίποτα, αλλά στερεί από έναν άνθρωπο την αθανασία!
  Δεν χρειάζεται να κάνουμε εικασίες για τον πασιφισμό, ακόμα και τα πρόβατα θα πατήσουν έναν λύκο αν τους διαβάσει ηθική!
  Ένας έξυπνος άνθρωπος προσπαθεί πάντα να μεγαλώνει, μόνο ένας ανόητος είναι ικανοποιημένος με το προηγούμενο επίπεδο!
  Το μυαλό τείνει να βελτιώνει τις ιδέες του, αλλά η βλακεία είναι πάντα σταθερή!
  Η ζωή χωρίς ρίσκο είναι σαν τη σούπα χωρίς αλάτι και το τσάι χωρίς ζάχαρη - ίσως ένας τέτοιος ασκητισμός παρατείνει την ύπαρξη, αλλά κάνει κάθε λεπτό φρέσκο!
  Μια δεύτερη είναι σαν μια σφαίρα, αν τη χάσετε, θα πρέπει να φτιάξετε μια από τον τάφο!
  Ένας άθεος θα βρει χίλιους λόγους να καταστρέψει την ψυχή του και ούτε μια ένδειξη για να τον σώσει!
  Οι αδύναμοι πληρώνουν για όλα, οι δυνατοί κερδίζουν και οι πονηροί απολαμβάνουν τους καρπούς της νίκης!
  Το θάρρος κοσμεί τους πολυμήχανους, η θέληση του καλού και η δύναμη του δίκαιου!
  Ο πόλεμος δοκιμάζει τους έξυπνους, σκληραίνει τους δυνατούς, ψυχαγωγεί τους ανόητους!
  Το να έχεις πρωτοβουλία σημαίνει να έχεις πλεονέκτημα: το να έχεις πλεονέκτημα σημαίνει να κερδίζεις και η νίκη θα οδηγήσει σε ειρήνη!
  Η βλακεία ξεπερνά τη σοφία σε αριθμό ομιλητών, και δεν υστερεί στην αποτελεσματικότητα της επιρροής της!
  Αλλά εδώ είναι το αλιεύμα: η αυταπάτη ενός πιστού είναι απλώς μια απώλεια ψευδαίσθησης, η αυταπάτη ενός άθεου είναι η απώλεια της αιώνιας ζωής!
  Όσοι δεν ρισκάρουν, μην πίνουν σαμπάνια με μαύρο χαβιάρι και τσιμπολογούν βότκα με παπαλίνα!
  Το κύριο πράγμα στη γενναιότητα και την ικανότητα ενός πολεμιστή δεν είναι να δώσει τη ζωή του, αλλά να επιβιώσει - να την πάρει από κάποιον άλλο!
  Η σάρκα μιας γυναίκας είναι στο σκοτάδι, η ψυχή της στο φως και οι σκέψεις της σε αταξία!
  Όταν το φόνο γίνεται ψωμί για τον δήμιο, του λείπει το αλάτι -δηλαδή ο κίνδυνος που βιώνει ο στρατιώτης!
  Το θάρρος είναι το πιο ακριβό εμπόρευμα που δεν πωλείται! Αλήθεια, και είναι πολλοί που θέλουν να το ξεφορτωθούν!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι ψυχαγωγία, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών, όπου ο οίκτος για τον πελάτη είναι μοιραίος για εσάς!
  Ο καπιταλιστής δεν θα γίνει ποτέ αληθινός πατριώτης της Πατρίδας του, γι' αυτό είναι πολύ εγωιστής!
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι παραπάνω από αυτή του χρυσού, όπου την παίρνουν και την κολλάνε!
  Κάθε άτομο είναι ίσο σε πολυπλοκότητα και ανεξάντλητο δυναμικό για το σύμπαν!
  Ένας αμαρτωλός και σκληρός άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του, καταστρέφει την ανθρωπότητα, επιταχύνοντας τη διαδικασία με την επιστήμη!
  Συχνά η πρόοδος μετατρέπεται σε μια προσπάθεια να χωθεί μια βόμβα υδρογόνου σε έναν αναπτήρα!
  Ένας λύκος κρύβεται κάτω από ένα δέρμα προβάτου, ένας πολιτικός κάτω από μια μάσκα και ένα πυρηνικό οπλοστάσιο υπόγεια!
  -Οι τελευταίες τεχνολογίες είναι έκφραση της υλικής μορφής της πνευματικότητας του ρωσικού λαού!
  - Η πιο τέλεια τεχνική δεν θα αντικαταστήσει την ψυχή, ο πανίσχυρος υπολογιστής δεν θα αγαπήσει, δεν θα ζεστάνει ή θα χαϊδέψει!
  Η διδασκαλία του Χριστού είναι ισχυρότερη από μια βόμβα υδρογόνου, είναι τόσο ικανή να αναζωογονήσει την ψυχή, να εμπνεύσει το μυαλό, να δώσει αιώνια ζωή!
  Εμπιστεύσου τον Θεό, αλλά μην ξεχάσεις να σκουπίσεις την όρασή σου!
  Το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή είναι ότι δεν είναι γνωστό πότε τελειώνει και το απρόβλεπτο του μέλλοντος - ένα πορτοφόλι που δεν βλέπει το κάτω μέρος φαίνεται ατελείωτο!
  Ένας στρατιώτης είναι καλύτερος από έναν άνθρωπο, πιο αγνός, πιο ευγενής, ειλικρινής! Ωστόσο, σε αντίθεση με έναν απλό θνητό, στερείται το δικαίωμα στη ζωή!
  Σκοτώνοντας έστω και ένα άτομο, καταστρέφετε ένα μικροσκοπικό σύμπαν, που σημαίνει ότι αμαρτάνετε εναντίον του Θεού!
  Φυσικά! Ο προδότης πάντα χάνει, μισείται από αυτούς που πρόδωσε, και περιφρονείται για χάρη των οποίων, διέπραξε κακία!
  Η προδοσία δεν είναι μόνο κακία, αλλά και αυτοκτονική βλακεία!
  Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, ο θάνατος σε νεαρή ηλικία σώζει από τα γεράματα, την ψυχή από τη βρωμιά και την καρδιά από το διαζύγιο!
  Το κάπνισμα παρατείνει τη ζωή μόνο σε μία περίπτωση, ως τελευταία επιθυμία πριν τον πυροβολήσουν!
  Η μεταμφίεση θέλει θυσίες! Προσωρινό, αλλά όχι λιγότερο δύσκολο, ειδικά για μια γυναίκα! Αλήθεια, όχι άλλες πλαστικές επεμβάσεις!
  Το καθήκον προς την Πατρίδα είναι η καλύτερη δικαιολογία για μια ανάρμοστη πράξη, κάθε κακία είναι ιερή αν υπαγορεύεται από λόγους πατριωτισμού!
  Ο διεστραμμένος κομμουνισμός είναι χειρότερος από τον διεστραμμένο καπιταλισμό - είναι πιο εύκολο να κόβεις κεφάλια στις τάξεις και είναι πιο βολικό να τα κουρεύεις με μια έκρηξη!
  Ο βασιλιάς μπορεί να γεράσει με τον καιρό - μόνο οι άνθρωποι είναι πάντα νέοι, ο βασιλιάς μπορεί να είναι πολύ νέος - μόνο οι άνθρωποι είναι πάντα ώριμοι, ο βασιλιάς μπορεί να τρελαθεί ή να γεννηθεί ανόητος, αλλά η σοφία των ανθρώπων είναι αθάνατη! Επομένως, αφήστε τους ανθρώπους, και όχι την τυφλή τύχη, να αποφασίσουν ποιος θα τους κυβερνήσει!
  Τα συμφέροντα της πατρίδας μπορούν να δικαιολογήσουν τη σκληρότητα, αλλά το τελευταίο, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να το δείξετε στον εαυτό σας!
  Ελευθερία χωρίς ηθική είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα!
  Ποιος πήρε την εξουσία: ισχυρός, ποιος την κράτησε: έξυπνος, αλλά οικειοθελώς την αποχωρίστηκε: ευγενής!
  Η διαφθορά είναι σαν καρκινικός όγκος, προκαλεί λιγότερο πόνο, αλλά καταστρέφει με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια!
  Η ανθρωπότητα πρέπει να σταματήσει: να είσαι κύκνος, καρκίνος και λούτσος που τραβάει προς διαφορετικές κατευθύνσεις, η πρόοδος σε αυτή την περίπτωση δεν θα σταθεί στάσιμη, αλλά θα τραβήξει στην άβυσσο!
  Ο χρόνος είναι το πιο τρομερό όπλο, υπονομεύει αδυσώπητα τις δυνάμεις του πολιτισμού και νικά τους πανίσχυρους!
  Η δύναμη είναι στα χέρια ενός ανόητου: είναι σαν πανοπλία με τρύπες, προστατεύει άσχημα, αλλά βοηθά να πνιγεί κανείς στην άγνοια!
  Η εκδίκηση των ληστών είναι η μικρότερη αδερφή της δειλίας, η κόρη της κακίας και η θετή κόρη της επιτυχίας!
  Ο κόσμος ζηλεύει τους δυνατούς ανθρώπους, περιφρονεί τους αδύναμους, είναι επιεικής προς τους ποταπούς, κι όμως δημιουργήθηκε από έναν τέλειο δημιουργό για να φτάσει στην τελειότητα!
  - Μόνο η λογική και η αίσθηση της καθαρότητας μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους τέλειους, και αν προσθέσετε αρχοντιά και συμπόνια σε αυτό, τότε σε αυτές τις τέσσερις έννοιες μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια για ένα ευτυχισμένο μέλλον!
  Η Βίβλος είναι ένα εβραϊκό βιβλίο και για να γίνει η βάση της ηθικής της Ρωσίας είναι πόσο ακατάλληλο να αντικαταστήσει το σύνταγμα με το αλφάβητο!
  Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν φιλάνθρωπο ανάμεσα στους άστεγους παρά έναν αδιάφορο αστυνομικό!
  Ένας αστυνομικός που δεν παίρνει δωροδοκίες όπως η βροχή στην έρημο, το ονειρεύεσαι όλη σου τη ζωή, αλλά πάντα το συναντάς τη λάθος στιγμή!
  Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κατακτητής είναι συνώνυμος με έναν προστάτη των τεχνών!
  Η θρησκεία είναι να προοδεύεις όπως το kettlebell για έναν κολυμβητή!
  Η ευτυχία χωρίς Θεό είναι σαν την αγάπη χωρίς καρδιά!
  Η χριστιανική πίστη δεν χρειάζεται μόνο τον σταυρό, αλλά και το ξίφος για να υπερασπιστεί το καλό!
  Η θρησκεία με σπαθί δεν είναι όπιο για τους ανθρώπους, νυστέρι χειρουργού που γιατρεύει ψυχές!
  Είναι καλύτερα να σκοτώσεις έναν κακοποιό παρά να θρηνήσεις εκατό δίκαιους ανθρώπους!
  Το πιο επικίνδυνο όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια των κακών!
  Αυτός που τρώει πολύ ζει λίγο!
  Ο κομμουνισμός είναι μια λαμπρή ιδέα, αλλά τις περισσότερες φορές εφαρμόζεται στο σκοτάδι!
  Οι κακοί άνθρωποι με καλές ιδέες χύνουν πολύ περισσότερο αίμα από τους κακούς ανθρώπους με κακά σχέδια!
  Ανάκρινε έναν ανόητο, ρίξε νερό στο γουδί, βασανίσου, μαστίγωσε έναν γάιδαρο!
  Η φύση είναι στραβή, αλλά το μυαλό του ανθρώπου είναι ισιωτικό!
  Η πρόοδος τείνει να εξυψώσει έναν άνθρωπο, και επομένως να τον φέρει πιο κοντά στον Παντοδύναμο!
  Όσες χήνες και να ταΐσεις το γυρφάλκον δεν θα χορτάσει!
  Ο διάβολος κρύβεται στην κόλαση και ο παπάς στην τσέπη του ενορίτη!
  Το αγροτικό καμπαναριό είναι ασήμαντο ανάμεσα στους ουρανοξύστες, μα μεγαλοπρεπές ανάμεσα στις καλύβες!
  Ένας σκλάβος που ταπεινώνει τον βασιλιά: ένας θεός για μια ώρα και ένας διάβολος για την αιωνιότητα!
  . Το ανθρώπινο γένος είτε θα επιτύχει την παντοδυναμία είτε θα εξαφανιστεί!
  Ο άνθρωπος προορίζεται είτε να ζήσει ως θεός είτε να πεθάνει ως σκουλήκι!
  Όπως και να γυαλίσεις ένα λιθόστρωτο, δεν θα γίνει μαργαριτάρι! Όπως και να το χειριστείς, το βιβλίο του γραφομανή δεν θα γίνει αριστούργημα!
  Το περισσότερο αίμα χύνεται από κόκκινες ομιλίες, φωτεινές ιδέες και καλές προθέσεις!
  Όσο πιο καθαρή είναι η ιδέα, τόσο περισσότερη βρωμιά κολλάει πάνω της κατά την υλοποίηση!
  Ο καταναγκασμός καταστρέφει την απεριόριστη αγάπη!
  Μπορείτε να φιλήσετε το μαστίγιο, αλλά αυτό γίνεται μόνο, τότε ήταν πιο βολικό να δαγκώσετε τα δόντια σας!
  Γενικά, το πιο δύσκολο είναι να κάνεις έναν αλκοολικό να παρατήσει ένα μπουκάλι και έναν φανατικό θρησκευόμενο να παραιτηθεί από τις απόψεις του!
  Στον πόλεμο, ένα δευτερόλεπτο αξίζει περισσότερο από χίλιες οβίδες!
  Καλύτερα να πεθάνεις στο φως παρά να ζεις στο σκοτάδι! Όχι ένας χειρουργικός προβολέας!
  Ένα νόμισμα είναι πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα, χτυπάει ακριβώς στην καρδιά!
  Το γρήγορο φαγητό είναι τόσο θανατηφόρο όσο μια βόμβα H, χρησιμοποιείται μόνο πολύ πιο συχνά!
  Η αγάπη είναι ο καλύτερος δικηγόρος, δικαιολογεί χωρίς να απαιτεί πληρωμή!
  Το να σερβίρεις δύο αφέντες ισοδυναμεί με το να προσπαθείς να ακουμπήσεις σε δύο βουνοκορφές, τα πόδια σου θα γλιστρήσουν!
  Θα υπάρξει μια ισχυρή βάση, ζυμωμένη σε μια τέτοια ρευστή ουσία όπως το αίμα;
  Είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις έναν τύραννο παρά να αναστήσεις έναν δίκαιο άνθρωπο, αλλά το πρώτο είναι πιο χρήσιμο!
  Μια επιταγή δεν είναι ποτέ περιττή, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να αντέξεις το βάρος ενός πολεμιστή, ένα επιπλέον φυσίγγιο θα σώσει μια ζωή!
  Η ματαιοδοξία των ηγετών είναι ευθέως ανάλογη με τη σκληρότητά τους - αντιστρόφως ανάλογη με το μυαλό και την παιδεία!
  Είναι καλύτερο για έναν δειλό να κρύβεται σε ένα φέρετρο και για έναν πονηρό κάτω από ένα ράσο!
  Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός, τόσο λιγότερη πίστη!
  Ο πόλεμος είναι ένα σχολείο ζωής που είναι καλύτερο να το παρακάμψετε. Αν και η ιστορική αναγκαιότητα θα σε αναγκάσει ακόμα να δώσεις αιματηρές εξετάσεις!
  Το χέρι μιας γυναίκας είναι πιο μαλακό από το αντρικό, αλλά πιο ανθεκτικό, μικρότερο, αλλά πιο σφιχτό!
  Ένας ανόητος μπορεί να ληστέψει, αλλά μόνο ένας μεγάλος απατεώνας μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάφυρα!
  Μην ψάχνεις τον Θεό στον παράδεισο, ζει, αν και συχνά κοιμάται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου!
  Η λογική και η συγκέντρωση μπορούν να αφυπνίσουν τον Παντοδύναμο μέσα του!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 14.
  Η Μαρία Κολέσνικοβα - αυτή η υπέροχη και μοναδική πολεμίστρια και πρώην πολιτική κρατούμενη - που αμφισβήτησε την τυραννία του μουστακαλιού κάπρου συνέχισε να γράφει αφορισμούς.
  Ο αθεϊσμός πρέπει να συνδυαστεί με την υψηλή ηθική, αλλιώς η λογική στην υπηρεσία των παθών θα καταστρέψει τη λογική!
  Η βοήθεια στον πόλεμο είναι άλλοτε αργά, άλλοτε νωρίς, αλλά πάντα τη λάθος στιγμή και όχι αρκετή!
  Μια εύκολη νίκη είναι καλή για το πορτοφόλι, μια βαριά απώλεια για τον εγκέφαλο!
  Ο ύπνος είναι σχεδόν θάνατος, μόνο πολύ πιο ενοχλητικός!
  Ο Χριστός είναι άγιος και ευγενής σαν λουλούδι, μόνο χοντρές μύγες εκκλησιαστικών λειτουργών προσκολλώνται πάνω του!
  Όποιος έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο δικό του είδος, αναπόφευκτα θα γίνει θύμα προδοσίας!
  Οι άθεοι κάνουν καλύτερους διοικητές, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε υποδείξεις, προστατεύουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων, σκέφτονται ανεξάρτητα!
  Ένας πεπεισμένος άθεος είναι καλύτερος από έναν μη πεπεισμένο πιστό!
  Το κεφάλι δεν πονάει, είναι κόκαλο! Αν και συχνά άδειο!
  Γυναίκα με γλώσσα θα πάει εκεί που δεν θα βγει κομάντο με πολυβόλο!
  Η ελευθερία δίνει δύναμη, αλλά η αλυσίδα πνίγει!
  Ηθικό, από τη λέξη βρώμικο!
  Οι ψευδείς πληροφορίες είναι σαν μια έξυπνα στημένη παγίδα!
  Όχι, είναι πλούσιος που είναι κερασμένος με τη γυναίκα του!
  Ο πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα πάντα. Και αυτός που δεν ζει με δάνεια!
  Οι αδύναμοι στρατηγοί δεν έχουν δυνατές νίκες!
  Και πρέπει να μπορεί κανείς να σκοτώσει, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να σώσει τη ζωή κάποιου!
  Ο άνθρωπος είναι κακό πλάσμα και μοιάζει με μαϊμού, μόνο που οι κυνόδοντες είναι μεγαλύτεροι από αυτούς της τίγρης και τα νύχια σκίζουν ατσάλι!
  Δεν γίνεται να γίνεις πλούσιος πουλώντας τη συνείδησή σου!
  Τα όπλα είναι πάντα λίγα ανεξάρτητα από το μέγεθος του στρατού!
  Η ψυχή είναι σαν ένα πορτοφόλι με ένα άδειο• είναι εύκολο να περπατήσεις, αλλά είναι δύσκολο να ζήσεις!
  - Χρειάζεται να κυβερνάς με σύνεση, χωρίς να δείχνεις αδυναμία, αλλά να μην κάνεις κατάχρηση εξουσίας! Η δύναμη ενός ηγεμόνα είναι η ικανότητα να αποκηρύσσει τη βία!
  Το να επιδίδεσαι στο κακό σημαίνει να προδίδεις το καλό!
  Ένας τσάρος παραμένει τσάρος ακόμα και στα κουρελιασμένα - και ένα βρώμικο πνεύμα δεν μπορεί να μεταμορφωθεί ούτε με πορφύριο!
  Το πιο τρομερό έγκλημα είναι να δίνεις ελευθερία στο κακό, αφήνοντας το καλό χωρίς προστασία!
  Η λογική συν γνώση πολλαπλασιασμένη με το παράλογο ένστικτο είναι μια δύναμη ικανή να κινήσει το σύμπαν από τα θεμέλιά του!
  Τα άρρωστα παιδιά πρέπει να ταΐζονται με το ζόρι, διαφορετικά θα πεθάνουν.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, κανείς δεν θα κατηγορήσει ότι είμαστε σκληροί με τα παιδιά, δίνοντας πικρά φάρμακα και ενέσεις!
  Ο πόλεμος μερικές φορές είναι πιο ελεήμων από έναν χειρουργό που ακρωτηριάζει ένα μέλος!
  Μια γυναίκα χωρίς στολίδια είναι σαν ένα δέντρο χωρίς φύλλα, ένας άντρας χωρίς διακοσμητικά στοιχεία είναι σαν ένας κορμός χωρίς λειχήνες!
  Τα καλά κορίτσια αγαπούν με τα αυτιά τους, τα κακά κορίτσια κάνουν τα πάντα με το στόμα τους για χρήματα!
  Ο πόλεμος είναι βδέλυγμα σαν το καστορέλαιο, αηδιαστικός, πικρός, αλλά χωρίς αυτόν δεν μπορεί κανείς να εξαγνίσει την ψυχή, δεν μπορεί να μετριάσει το μυαλό!
  Η πρώην κρατούμενη Μαρία Κολεσνίκοβα έγινε ευγενής βασίλισσα. Ήξερε ότι θα ερχόταν η ώρα που θα τελείωνε το κάθαρμα που είχε καταλάβει την εξουσία στη Λευκή Χώρα. Και ο μουστακαλιάρης και φαλακρός κάπρος θα πληρώσει πολλά γι' αυτή την ανομία που έκανε εναντίον του λαού του. Ναι, και για πυρηνικό εκβιασμό, επίσης.
  Στο μεταξύ, η κοπέλα-βασίλισσα διοικούσε την αυτοκρατορία των ξωτικών.
  Οι μάχες μεταξύ των ξωτικών και των ορκ δεν υποχώρησαν. Τα κορίτσια, πολύ όμορφα και λαμπερά, συνέχισαν να τσακώνονται με τις τριχωτές, άσχημες και αποκρουστικές αρκούδες Πούτιν.
  Έτσι, το ξωτικό με τα πορτοκαλί μαλλιά πήρε και πάτησε το κουμπί μιας μηχανής με έναν εκτοξευτή πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης με την κόκκινη θηλή του. Το πήρε και το κλώτσησε με θανατηφόρα και κολοσσιαία δύναμη.
  Και προκάλεσε καταστροφές και καταστροφές. Αμέσως δύο παρέες αρκούδων του Πούτιν κομματιάστηκαν και κάηκαν αμέσως.
  Το κορίτσι το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της, που ήταν πιο λευκά από την κιμωλία.
  Ο Orc ήταν πονηρός και πονηρός,
  Φανταζόταν τον εαυτό του αριστοκράτη...
  Έκαψε τη φωτιά της φωτιάς κάποιου άλλου,
  Και είχε μια λαίμαργη λαβή!
  
  Μεγάλωσε αρκούδες πάνω από το λόφο,
  Εδώ θα είναι ένα δείγμα - ο επιθετικός!
  Θα σκίσουμε τους εχθρούς -
  Όλοι ξέρουν ότι το ξωτικό είναι δυνατό!
  
  Αλλά ο Φύρερ εμπνέει τον Ορκ -
  Θα σας δώσουμε χιλιάδες τανκς !
  Δεν θα έχεις προβλήματα
  Μαζί θα απαιτήσουμε τόκους από τους σκλάβους!
  
  Λοιπόν, ο τσεκίστας την ταρακουνάει,
  Συμφωνώ να πάω σε δύσκολες στιγμές!
  Και έριξε τις ορδές στην Ανατολή,
  Ατσάλι που κυλά στο κιονόκρανο!
  
  Όμως γνώρισα ένα κάθαρμα ξωτικών με ξιφολόγχη.
  Είναι το αιχμηρό φρούριο του μονόλιθου!
  Ο εχθρός είναι σταθερά κάτω από το κομμάτι ξωτικού -
  Και τρέξτε αυτή την άγρια ορδή για να πετάξετε!
  
  Το κακό ορκ υπολόγιζε στο μεσημεριανό γεύμα -
  Τι ταιριάζει στην Κόκκινη Πλατεία!
  Αλλά το σπαθί του κατάφερε να κόψει -
  Ανίκητος στρατός - ήρωες!
  
  Ο αντίπαλος θα γίνει σκόνη,
  Οδηγήστε τους μέχρι το Orklin!
  Βροντερό βρυχηθμό μάχης,
  Τα στρατεύματά μου είναι ανίκητα!
  
  Για τον Φύρερ θα βρούμε έναν βρόχο,
  Και για τις κακές αρκούδες, ο πάσσαλος είναι ακονισμένος!
  Θα σκοτώσω όλα τα μοχθηρά ορκ -
  Θα τα βρέχουμε μέρα νύχτα!
  
  Το κακό ορκ απανθρακώνεται και αναθυμιάζεται,
  Οι αρκούδες τα παρατάνε όλα!
  Ισχυρά επιτεύγματα - γρανίτης,
  Ας πιούμε τσάι από πιατάκι για τις γιορτές!
  
  Θα αναπτύξουμε έναν διακλαδισμένο κήπο
  Εκεί που οι μηλιές είναι βελούδινες με επιχρύσωση...
  Πού είναι το πιο πολύτιμο πέλμα,
  Πού είμαστε πιο γρήγοροι από τα αεροπλάνα!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με μεγάλο ενθουσιασμό και την ομορφιά της φωνής τους. Για τέτοιους, λένε - θηλυκούς άγγελους.
  Οι πολεμιστές είναι πολύ όμορφοι και σέξι. Και οι γλώσσες τους είναι απλά υπέροχες και τόσο κινητικές, και πολύ ευκίνητες. Δημιουργούν μαζί τους τόσο αμίμητα και μοναδικά θαύματα.
  Φανταστείτε πόσο ικανά είναι τα κορίτσια να καταστρέψουν τις αρκούδες του Πούτιν. Και είναι εξαιρετικά δροσερό και τρελά κουλ.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που θα το πάρουν και θα βρυχηθούν στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Komsomol όχι μόνο ηλικία, ξωτικό στόμα κορίτσια γεύση!
  Και τότε οι καλλονές το πήραν και σφύριξαν, χρησιμοποιώντας πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έκαναν μια κατάρρευση από πολυάριθμα σύννεφα με κοράκια. Επιτέθηκαν στις αρκούδες του Πούτιν. Όταν το κοράκι τρελαίνεται από το σφύριγμα των ξωτικών, αρχίζει να γυρίζει και με ένα τιρμπουσόν πέφτει κάτω και κυριολεκτικά τρυπάει τα κρανία των ορκ.
  Πράγματι, όλα έγιναν εξαιρετικά δροσερά και με τεράστια, ανεπανάληπτη καταστροφή.
  Εδώ, προσπαθήστε να βάλετε ένα δάχτυλο στο στόμα τέτοιων κοριτσιών: θα δαγκώσουν πραγματικά.
  Αλλά φυσικά δεν είναι μόνο αυτό.
  Αφού πυροβόλησαν κατά των ορκ με τη βοήθεια κόκκινων θηλών, τα κορίτσια πήραν το στήθος τους και τραγούδησαν.
  Το καλοκαίρι ο ήλιος είναι τόσο λαμπερός
  Γέμισε ο αέρας μέλι - δροσιά!
  Το συναίσθημά μου για την Πατρίδα είναι αγνό,
  Πλύσιμο με τρεχούμενο νερό!
  
  Πάνω στο σμαραγδένιο γρασίδι τρέχουμε,
  Σαν κουνελάκια που πηδάνε ξυπόλητα.
  Γίναμε πρωτοπόροι στα μέτωπα,
  Και κανείς δεν μας έσυρε με το ζόρι!
  
  Γιατί η φύση είναι τόσο όμορφη
  Ανατολή με ρουμπίνι.
  Ο ήλιος είναι επίσης σαν ένα κόκκινο πανό,
  Εδώ κιτρινίζει, βλασταίνει μια δίνη χρυσού!
  
  Σε κάθε θάμνο και λεπίδα χόρτου ,
  Μπορεί κανείς να δει το αγαπητό πνεύμα της Πατρίδας...
  Σαν μαργαριταρένιες χορδές,
  Επιπλέει χνούδι λεύκας!
  
  Πόσο γλυκός είναι ο ήχος της αγαπημένης oriole,
  Ασημένια φωνή αηδονιού.
  Λατρεύω τα Rodoveria idols,
  Και εκκλησίες με χρυσούς τρούλους!
  
  Εδώ οι αρκούδες κάνουν σημάδια στον κορμό,
  Και η αλεπού κουνάει την ουρά της...
  Γυρφάλκων πετούν στον ουρανό με μια κραυγή,
  Αυτό είναι τα ξωτικά μας, το επιλεγμένο σπίτι!
  
  Μην πατάς τον βρόμικο ξένο,
  Η ορδή δεν θα έρθει στην Πατρίδα!
  Γιατί σερβίρουμε τους δικέφαλους
  Το σύμπαν κάτω από το χέρι ενός αετού!
  
  Στους ουρανούς θα πετάξουμε με μια τρίλια γεράκια,
  Θα κατακτήσουμε τον παγκόσμιο χώρο!
  Οι στοίβες στο χωράφι συλλέγονται στα σιτηρά,
  Άλλωστε το Ξωτικό είναι η Τρίτη Ρώμη!
  Ναι, τα κορίτσια, μόλις αρχίσουν να τραγουδούν, δεν μπορείς να τα σταματήσεις τόσο εύκολα. Τα ξωτικά δρουν δυναμικά και δείχνουν το επιθετικό τους ταμπεραμέντο. Αυτοί οι πολεμιστές είναι πραγματικά τόσο κουλ. Και έτσι τα ξυπόλητα, πολύ χαριτωμένα, σέξι και πολύ σαγηνευτικά πόδια τους άρχισαν να πετούν δώρα καταστροφής και καταστροφής.
  Και τα καταστροφικά δώρα του αφανισμού πέταξαν από τις αρκούδες του Πούτιν. Και ήταν πολύ δροσερό. Και τόσοι πολλοί στρατιώτες από τον στρατό του Βλαντιμίρ Πούτιν σκοτώθηκαν, καταστράφηκαν και κάηκαν.
  Τα κορίτσια έβγαλαν τη γλώσσα τους και κελαηδούσαν:
  Πώς ζήσαμε μαχόμενοι
  Και τα ορκ δεν φοβούνται,
  Έτσι τα κορίτσια θα δείξουν καράτε!
  Ποδοπατημένο, το ορκ ξέρει στο χώμα,
  Δεν είσαι πρίγκιπας Πούτιν,
  Το τέλος θα έρθει στον φαλακρό Σατανά!
  Το τέλος θα έρθει στον φαλακρό Σατανά!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια πολύ όμορφα και πνευματώδη. Και παρουσιάζουν τα υψηλότερα ποσοστά καταστροφής, θανάτου και ληστείας στο διάστημα.
  Αυτό είναι πραγματικά μια ομάδα μάχης που δημιουργεί καταστροφή και θάνατο.
  Αλλά τα κορίτσια το πήραν και άρχισαν να εκτοξεύουν πάλι ρέματα λέξεων. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν πια ποίηση, αλλά φτερωτοί αφορισμοί.
  Τα χρήματα είναι μόνο ένα εργαλείο για την εξυπηρέτηση της Πατρίδας. Όταν υπάρχουν περισσότερα, η υπηρεσία είναι πιο αποτελεσματική, με την προϋπόθεση ότι έχετε συνείδηση!
  Αν σώσει την Πατρίδα, χωρίς αμφιβολία, χωρίς να ξέρει - όταν ένα ψέμα οδηγεί στη νίκη, τότε είναι ιερό!
  Η πρακτική επιβεβαίωση για την πίστη είναι σαν ένας τένοντας για ένα χέρι - χωρίς αυτόν είναι ανίσχυρος και πεθαίνει!
  Πετάνε σε μεγάλα επιτεύγματα, δεν πηδούν!
  Όταν ο ευγενής γελάει από χαρά, ο κοινός κλαίει από θλίψη, αφού οι ευγενείς διασκεδάζουν περισσότερο με τις απώλειες των ζητιάνων!
  Οι πρόεδροι μερικές φορές κάνουν αστεία που κάνουν τον κόσμο να γελάει!
  Τα χρήματα είναι επίσης στρατιώτης, πρέπει να τα φροντίζεις και να θυμάσαι: η πρακτική σκοπιμότητα είναι πιο σημαντική από την τιμή! Το δεύτερο είναι προς πώληση, αλλά το πρώτο είναι ανεκτίμητο!
  Τα πράσινα είναι πάντα καυστικά - η ωριμότητα είναι γλυκιά!
  Ο πιο απλός όρκος είναι και ο πιο δύσκολος να τηρηθεί! Τι πιο εύκολο να μην αναπνεύσει, αλλά σπάνια αντέχει κανείς μέχρι τη δύση του ηλίου!
  Η βία είναι απαραίτητη ιδιότητα του νόμου και της τάξης!
  Οι λέξεις τινάζουν τον αέρα - το σπαθί συνθλίβει τη σάρκα!
  Οι διαφωνίες για τη θρησκεία είναι σαν δαχτυλίδι, δεν υπάρχει τέλος και πάντα επιστρέφετε στα παλιά επιχειρήματα!
  Η προδοσία είναι σαν το κρασί - απλά τη συνηθίζεις πιο γρήγορα και το hangover είναι πιο δυνατό!
  Το κακό καταρχήν, όταν δεν ευχαριστείς τον πλησίον, τον πληγώνεις, και η αμαρτία είναι ελευθερία!
  Για παράδειγμα, το σεξ είναι επίσης αμαρτία, αν και στην πραγματικότητα δεν προκαλείτε πόνο στον σύντροφό σας, αλλά ευχαρίστηση!
  Τίποτα δεν ενώνει διαφορετικούς ανθρώπους όσο ένας κοινός εχθρός!
  Εάν θέλετε να συνάψετε ειρήνη με τον εχθρό - δημιουργήστε έναν κοινό πόλεμο!
  Τίποτα δεν αποδυναμώνει έναν στρατό όσο ένας κακός διοικητής, και το σώμα είναι ένας άρρωστος εγκέφαλος!
  Ο διοικητής είναι σαν μια σκληρυμένη ράβδος χάλυβα που λυγίζει για να κόψει πιο δυνατά!
  Ο κατάσκοπος είναι η πιο συναρπαστική δουλειά στον κόσμο: η ακρίβεια ενός χειρουργού, ο κίνδυνος ενός σάπιου, η δεξιοτεχνία ενός ηθοποιού!
  Το έλεος στον πόλεμο είναι η αδερφή της ήττας - γιατί όποιος γλιτώνει δεν νικιέται!
  Το να μιλάς σε δέκα είναι σαν να παλεύεις με χίλιους!
  Ο Θεός είναι επίσης δυστυχισμένος με τον τρόπο του - η ευθύνη είναι ατελείωτη, αλλά δεν υπάρχει κανένας να μοιραστεί!
  Ο Θεός είναι πάντα μόνος, γιατί ενδιαφέρουσα επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ίσους!
  Η έλλειψη τεχνικής μπορεί να αναπληρώσει το μαχητικό πνεύμα, αλλά η έλλειψη πνεύματος δεν αναπληρώνει ποτέ την τεχνική!
  Ο στρατιώτης είναι σαν τον πηλό, για να αποκτήσει αξία πρέπει να πάει στην κόλαση!
  Περικοπές στρατιωτικών δαπανών, το πιο σπάταλο είδος οικονομίας!
  - Κάποιοι έχουν απλώς ηλικία στα διαβατήριά τους, άλλοι έχουν σοφία που είναι ώριμη πέρα από τα χρόνια τους!
  - Τα χρόνια προσθέτουν ρυτίδες, αλλά το μυαλό μεγαλώνει μόνο με κόπους ή στρατιωτικό ιδρώτα!
  Η πολιτική, όπως και η αντιύλη, πρέπει να μείνεις μακριά, αλλά δεν μπορείς χωρίς μάχη!
  Όσο περισσότερος πόνος και ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, τόσο πιο φωτεινή είναι η δόξα, τόσο μεγαλύτερη η ανδρεία στις κακές μάχες!
  Στους υπολογιστές, ο άνθρωπος προσπαθεί να εκφράσει το ανέφικτο όνειρο ενός ιδανικού εγκεφάλου!
  Χωρίς πολεμικό πνεύμα, η πιο τέλεια τεχνική είναι νεκρή, όπως ένα σώμα χωρίς ψυχή!
  Ο δήμιος είναι περιφρονημένο επάγγελμα, αλλά απαιτεί την τέχνη του χειρουργού, τη δεξιοτεχνία του τσελίστα και την απαίτηση του μάγειρα!
  Η ασημαντότητα είναι πάντα στην πλειοψηφία, οι χρυσοί κόκκοι είναι σπάνιοι ανάμεσα στην άμμο!
  Να πεθάνεις με την τιμή του δικαιώματος να ανυψώνεις τη σάρκα - να φοβάσαι να χαμηλώσεις την ψυχή!
  Το να πολεμάς μια γυναίκα είναι το τελευταίο πράγμα - η νίκη δεν φέρνει δάφνες, η ήττα εκθέτει σε γελοιοποίηση, που δεν μπορεί να ξεπλυθεί με κατορθώματα!
  Η ευγένεια της οικογένειας αυξάνει την ευθύνη - ένα βρώμικο λιοντάρι είναι βδέλυγμα, ένα βρώμικο γουρούνι είναι απλώς μια μελλοντική μπριζόλα!
  Πολεμική αγελάδα, αρμέγεται για χρυσό, αλλά αφοδεύει αίμα!
  Το άλογό σας είναι η ψυχή σας, ένα όργανο νίκης που αιχμαλωτίστηκε στη μάχη!
  Δεν μπορείς να χάσεις ούτε με ευγενικό τρόπο, πόσο μάλλον να κερδίσεις!
  Όταν είναι δύσκολο να πολεμήσεις είναι ενδιαφέρον, αλλά πονάει ιδιαίτερα για τους νεκρούς συντρόφους!
  Η αρχοντιά ενός στρατιώτη δεν είναι λόγος να παραμελείς την πονηριά και να απορρίπτεις την εφευρετικότητα!
  Ο πύργος είναι αξιολύπητος ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπής περιτριγυρισμένος από καλύβες!
  Γενικά, η χριστιανική ή μουσουλμανική ηθική διαμορφώθηκε κατά τον πρώιμο Μεσαίωνα και η καθοδήγηση από αυτές είναι το ίδιο με το να κόβεις ένα διαστημόπλοιο με ένα πέτρινο τσεκούρι!
  Το να αποκαλείς ανόητο έναν άξιο άνθρωπο ισοδυναμεί με αφόδευση στο κεφάλι σου!
  Μην βρίζεις πέτρα - θα σκοντάψεις, μην καταριέσαι τη θάλασσα - θα πνιγείς, μην καταριέσαι άνθρωπο - θα χάσεις την ψυχή σου!
  Ο χρυσός δεν κλαίει, ο διπλός δεν σκουριάζει!
  Τα κρατικά μυστικά είναι τόσο βαρύ φορτίο που μπορούν να σου τσακίσουν το λαιμό!
  Χρυσά δόντια και εγκέφαλοι κοπριάς - ένα πολύτιμο σκάφος με περιεχόμενο χάλια!
  Ενώ γεμίζετε την κοιλιά σας, κρατήστε τα αυτιά σας κοφτά!
  Όπως και να γυαλίσεις ένα λιθόστρωτο, δεν θα γίνει διαμάντι!
  Το να μην ικανοποιείς μια γυναίκα είναι σαν να πληγώνεις έναν πάνθηρα!
  Ο άνθρωπος είναι ένας μικρός θεός που επιτρέπεται να μεγαλώσει στη γνώση!
  Από τη σάρκα του εχθρού στις εμφύλιες διαμάχες, μπορείτε να ψήσετε μια τούρτα νίκης!
  Η εργασία με μια λεπίδα σαν το πινέλο ενός καλλιτέχνη απαιτεί όχι μόνο δύναμη και ακρίβεια, αλλά και έμπνευση!
  Αλλά οι θρησκευτικές αρχές χρησιμοποιούνται συχνότερα από ανθρώπους χωρίς αρχές!
  Ένας αγώνας χωρίς πληγές είναι σαν χυλός χωρίς αλάτι, φυσικά με μέτρο!
  Μια ανικανοποίητη γυναίκα είναι πιο άθλια από τον διάβολο, πιο ύπουλη από μια ασπίδα!
  Η μάχη είναι σαν το σεξ, η πίεση και το θάρρος είναι σημαντικά, αλλά χρειάζεται και ικανότητα για την επιτυχία!
  Ακόμη και η παντοδύναμη ζήλια υποχωρεί μπροστά στον βασιλικό μανδύα!
  Ποιος είναι ο υπολογισμός - τέτοιο είναι το αποτέλεσμα!
  Η υγρή πυρίτιδα είναι σαν εκπαιδευμένο ζώο: σφυρίζει, αλλά δεν δαγκώνει!
  Λένε ότι είναι δύσκολο να είσαι θεός, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο και πιο ενοχλητικό να είσαι σκουλήκι!
  Μια χαμηλή καταγωγή αντισταθμίζει το υψηλό μυαλό, αλλά καμία ράτσα δεν μπορεί να καλύψει τη βλακεία!
  Ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι υγιής!
  Ένας άντρας ανίκανος να ικανοποιήσει μια γυναίκα: σαν ποιητής που απελπίζεται να βρει το τέλος ενός στίχου!
  Μπορείς να ξεφύγεις από μια σφαίρα, αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη μοίρα!
  Το να είσαι δολοφόνος είναι πιο εύκολο από το να είσαι γιατρός, αλλά ταυτόχρονα πιο επικίνδυνο!
  Η πρωτοβουλία στη μάχη είναι σαν τον άνεμο στα πανιά, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει κίνηση!
  Χωρίς πηδάλιο, το πανί είναι πιο επικίνδυνο παρά χρήσιμο!
  Νικήστε με τόλμη τους εχθρούς σας, αλλά και σεβαστείτε τους κρατούμενους!
  Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρουραίος είναι το πιο ανθεκτικό πλάσμα και το λιοντάρι, ένα είδος υπό εξαφάνιση, βρίσκεται ανάμεσα στα ζώα όπως και στους ανθρώπους. Η κακία νικά την αρχοντιά!
  Έλεος είναι η έννοια των ιερέων, και τότε όταν δεν πρόκειται για το πορτοφόλι τους!
  Το αίμα είναι μια κακή λύση: τι τσιμεντάρει τους ανθρώπινους κόκκους άμμου!
  Οι χρυσές αλυσίδες λάμπουν έντονα, αλλά ακόμα πιο βαριές από τις σιδερένιες!
  Το μεγαλείο του πνεύματος έγκειται στο γεγονός ότι, ακόμη και το να είναι υπέροχα όμορφο, να μην γελάς με την ασχήμια!
  Μπορείτε να πολεμήσετε χωρίς ασπίδα, αλλά έχοντας χάσει το σπαθί ενός στρατιώτη, παύει να είναι πολεμιστής!
  Η θέση του δήμιου δεν μένει ποτέ κενή, ακόμα κι αν δεν αποφέρει υλικά οφέλη!
  Ποιος δαγκώθηκε από αρουραίους - δεν φοβάται τα ποντίκια!
  Ο φόνος μοιάζει με το σεξ - απαιτεί επανάληψη και ποικιλία!
  Το να σκοτώνεις είναι καλύτερο από το σεξ - ο σύντροφος είναι πάντα νέος και απρόβλεπτος!
  Το συμφέρον είναι πάντα ανώτερο από τη συνείδηση, όταν η τελευταία κατεβαίνει στην πλίνθο!
  Δεν μπορείς να πιεις το ένστικτο του πολεμιστή, δεν μπορείς να αφήσεις θάρρος!
  Ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις σαν άνθρωπος είναι να βοηθήσεις τον διπλανό σου και να χαμηλώσεις τον εαυτό σου σε ένα ζώο χτυπώντας τον αδύναμο!
  Η εκκλησία είναι σαν μαγαζί, μόνο τα εμπορεύματα είναι πάντα μπαγιάτικα!
  Ένας πειρατής είναι τυχερός και η τύχη αγαπά αυτόν που τη μοιράζεται απλόχερα μαζί του!
  Η σούπα της μάχης χρειάζεται ένα τόσο πικάντικο καρύκευμα όπως ο θάνατος!
  Η συνείδηση πρέπει να υπακούεται περισσότερο από τους ανθρώπους!
  Η θρησκεία διαφέρει από το παραμύθι μόνο από την αμοιβή του αφηγητή!
  Πολεμούν όχι με αριθμούς, αλλά με επιδεξιότητα, αν και το τελευταίο είναι πιο δύσκολο να αποκτηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις!
  Μετριασμός, δίνει δύναμη! Η δύναμη δίνει κουράγιο! Το κουράγιο φέρνει τη νίκη!
  Το να ζεις χωρίς τιμή είναι σαν να τραγουδάς χωρίς μουσική!
  Η ευελιξία είναι ισχυρότερη από τη σκληρότητα - μπορείτε να δαγκώσετε ένα δάχτυλο με τα δόντια σας και να καταστρέψετε το σύμπαν με τη γλώσσα σας!
  Θα έρθει η ώρα που η φράση παντοδύναμος άνθρωπος θα γίνει τόσο φυσική όσο ένας λογικός άνθρωπος, αν αυτό δεν συμβεί, τότε άλλες φυλές θα εισαγάγουν τον όρο παράφρων!
  Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εκτιμούν την τιμή περισσότερο παρά αγαπούν τη ζωή!
  Η σκλαβιά είναι το αντίθετο της αγάπης, δεν μπορείς να αγαπάς το σχοινί που κρατάει το λαιμό!
  Ο θάνατος ενός ήρωα είναι η γέννηση για την αιώνια ζωή, η ύπαρξη ενός δειλού είναι μια τραβηγμένη κηδεία!
  Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος όπως το σεξ και θα προκαλέσει τον ίδιο πόνο και απόλαυση!
  Μην κάθεστε στο έλκηθρο σας, μπορείτε να σκοντάψετε σε έναν πάσσαλο - δεν θα κατεβείτε!
  Η προβλεψιμότητα των ενεργειών είναι το μικρόβιο της ήττας, η έκπληξη είναι το λουλούδι της νίκης!
  Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει όλη του τη ζωή, αλλά συχνά ο κίνδυνος σταματά να σε κυνηγά όταν πεθάνεις!
  Η γλώσσα των γυναικών είναι πιο τοξική από εκατό κόμπρες, αν και είναι πιο γλυκιά από το μέλι!
  Και ταυτόχρονα πιο πικρό από αψιθιά!
  Ωστόσο, είναι προτιμότερο να έχεις μαλακό μυαλό παρά χαμένο κεφάλι ή ίσως το αντίστροφο!
  Θυμός, γεμάτος κόκαλα, αλλά δύναμη σαν γάτα, επιδεξιότητα σαν ελέφαντας, αλλά μάλλον το αντίστροφο - αυτό είναι!
  Παραβιάζουν το σύνταγμα πιο συχνά όταν αποκαθιστούν τη συνταγματική τάξη!
  Η Εκκλησία επινόησε το καθαρτήριο κυρίως για το πορτοφόλι, αφήνοντας στην ψυχή κενή και ψευδαίσθηση!
  Το να αναζητάς την αγιότητα στη σύγχρονη εκκλησία είναι σαν την αγνότητα σε ένα χοιροστάσιο!
  Ποιος δέρνει τους ανθρώπους - ότι τα βοοειδή είναι κακοί!
  Η μνήμη είναι σαν μια τσάντα που στάζει, όσο και να την σπρώξεις δεν θα τη γεμίσεις, ένα πράγμα δεν είναι ξεκάθαρο γιατί είναι δύσκολο να το φορέσεις!
  . Ένα είδος μάχης είναι ο άνεμος στα πανιά της διαδικασίας σκέψης και ο πόλεμος είναι το καλύτερο μαστίγιο που οδηγεί την πρόοδο!
  Και το τίμημα δεν έχει νόημα σε μια στρατιωτική μάχη, γιατί η ευτυχία αγοράζεται με φόνο!
  Είναι οι πίθηκοι χωρίς ουρά που βάζουν καλύτερα την ουρά τους ανάμεσα στα πόδια τους - κανένα ζώο δεν φοβάται τόσο τον θάνατο και δεν έχει τέτοια τέχνη να σκοτώνει όσο οι άνθρωποι!
  Το αίμα δεν είναι ικανό να τσιμεντώσει τους ανθρώπινους κόκκους άμμου αρκετά σταθερά για να βάλει τα θεμέλια της ευτυχίας!
  Ταυτόχρονα, η αιμοληψία απελευθερώνει το πύον της διαφθοράς, εξαγνίζοντας το έθνος!
  Ο επιστήμονας είναι επίσης θεός, μόνο μικρός, αλλά συχνά αγαπά το δημιούργημά του περισσότερο από τον εαυτό του!
  Όποιος νοιάζεται πολύ για το δέρμα του, θα μείνει χωρίς ραχοκοκαλιά!
  Ένας καλός εραστής ξεκινάει πρώτος, τελειώνει τελευταίος και κάνει πολύ θόρυβο!
  Δεν είναι περίεργο που ο πόλεμος είναι η μητέρα όλων των ανακαλύψεων, η αδερφή της έμπνευσης, η κόρη της ιδιοφυΐας!
  Δεν έχει σημασία πώς έζησες - το κύριο πράγμα είναι να πεθάνεις ευτυχισμένος, στην κορυφή της ευδαιμονίας!
  Η καλύτερη εγγύηση της ειρήνης είναι μια δίκαιη νίκη, και όταν η Πατρίδα σας κερδίζει, είναι πάντα δίκαιη!
  Γενικά, οποιαδήποτε θρησκεία διαφέρει από τα ναρκωτικά στο ότι το κράτος, αντί να καταδιώκει, ενθαρρύνει με ζήλο τους πωλητές!
  Είναι πιο εύκολο να πειράξεις τους ανθρώπους με μπερδεμένους!
  Ένα μεθυσμένο άλογο δεν αισθάνεται τη σοβαρότητα του γιακά, και το μαστίγιο του μαστίγιου!
  Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι εκούσια τρέλα!
  Ανάμεσα στους ιερείς, είναι σαν σε δάσος: τριγύρω υπάρχουν βελανιδιές, και κάθε γουρούνι προσπαθεί να φάει!
  Τα συγγενικά συναισθήματα είναι σαν αλυσίδα, δεσμευμένο θάρρος, σαν τα φίδια δηλητηριάζουν την τιμή, σαν ένα γουρούνι βρώμικο καθήκον!
  Η νιότη είναι αφελής - τα γηρατειά είναι ύπουλα!
  Ο πόλεμος είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο δεν πρέπει να παραλείπετε κινήσεις και να αφήνετε τον σύντροφό σας να σκεφτεί!
  Η θρησκεία είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο καταναγκασμού, υποδουλώνει το μυαλό, δεσμεύει τη σκέψη, βυθίζεται σε ψευδαισθήσεις!
  Η φωτεινή διδασκαλία κάθε θρησκείας δυσφημεί τον φανατισμό και τη σκληρότητα των οπαδών της!
  Δύναμη χωρίς ευθύνη είναι σαν ένα πλοίο, χωρίς πηδάλιο, όσο κι αν φυσάς καλός άνεμος, αλλά καταλήγει σε καταστροφή!
  Σύγχρονη πολεμική σύγκρουση μεταξύ δύο superpuncher , ένα δευτερόλεπτο καθυστέρησης: ένα βαθύ νοκ άουτ από το οποίο δεν θα σηκωθείς ποτέ!
  Εν αναμονή της ευτυχίας, τα δευτερόλεπτα ισούνται με το άπειρο!
  Και το άπειρο στην ευτυχία ισούται με ένα δευτερόλεπτο ή ένα χτύπο καρδιάς!
  Ένας νεκρός γενναίος είναι καλύτερος από έναν ζωντανό δειλό!
  Όσο περισσότερο αμαρτάνεις - τόσο πιο ειλικρινής προσευχή σε μετάνοια!
  Οι στρατιωτικές τακτικές πρέπει να είναι σαν το ατσάλι, ισχυρές, αλλά ευέλικτες, από τις οποίες κατασκευάζεται ατσάλι δαμασκηνού!
  Ο Θεός είναι σαν λιοντάρι: χαϊδεύει και σκίζει δέρμα, αγκαλιάζει - στραγγαλίζει, φιλά - ροκανίζει!
  Είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορείς να συνηθίσεις στην αγκαλιά μιας φλόγας, σε αντίθεση με τη γυναικεία!
  Οι επωμίδες μπορούν να προσθέσουν αλαζονεία σε έναν θρασύτατο άνθρωπο και να επιδεικνύουν έναν ανόητο, αλλά δεν θα κάνουν έναν δειλό γενναίο ή έναν ανόητο στρατηγό!
  Μια εύκολη νίκη είναι σαν πανοπλία με τρύπες, είναι ωραίο να το φοράς, αλλά είναι φθηνό και έχει κακή προστασία!
  Τον γενναίο τον φοβάται ο θάνατος - αν έφαγε το ψωμί!
  Οι καταιγίδες είναι πάντα αναμενόμενες, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν να βραχούν!
  Όποιος είναι άθλιος για την εφεύρεση στα βασανιστήρια είναι ελαττωματικός στο κρεβάτι!
  Η δικαιοσύνη δεν αγαπά τους αδύναμους, η τύχη δεν αγαπά τους δειλούς, ο πλούτος δεν αγαπά τους έντιμους!
  Το έλεος είναι πολύ πολυτέλεια - Για έναν αδύναμο κυβερνήτη!
  Ένας ισχυρός κυβερνήτης πρέπει να είναι σκληρός. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς σε μια πέτρα γιατί είναι σκληρό!
  Αναποφασιστικότητα: το πρώτο σημάδι αδυναμίας!
  Ένα παιδί είναι ένα λευκό φύλλο χαρτιού, δεν φταίει που υπάρχουν τόσοι πολλοί σκάρτοι μεταξύ των ενηλίκων!
  Οι απαισιόδοξοι δεν μπαίνουν ποτέ σε μπελάδες!
  Δεν μπορείτε να πλύνετε το κεφάλι σας με κλύσμα, υπάρχουν πάρα πολλές τρύπες, όλες εισερχόμενες!
  Πρόσεχε πώς μιλάς. Αυτός είναι ο πιο δυνατός μυς, αφού μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια, και ο πιο αδύναμος, αφού μπορεί να προδώσει τον ομιλητή!
  Η μακριά γλώσσα συντομεύει τη ζωή, με εξαίρεση την ετοιμοθάνατη εξομολόγηση!
  Είναι καλύτερα να μοιράζεσαι τη νίκη παρά να σηκώνεις μόνος το βάρος της ήττας!
  Το δικό σας πουκάμισο είναι πιο κοντά στο σώμα σας, αλλά μπορείτε πραγματικά να ζεσταθείτε δίνοντάς το στον διπλανό σας!
  Οι δυνατοί είναι πάντα ελεύθεροι, οι πιο δυνατές αλυσίδες είναι η ανθρώπινη αδυναμία!
  - Αυτός που είναι λιοντάρι στο κρεβάτι και στο πεδίο της μάχης δεν θα είναι λαγός!
  Η σιωπή είναι κατάλληλη για χρυσό υψηλής ποιότητας, όταν πρέπει να πείτε ότι ο βαθμός πέφτει!
  Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά συχνά ψευδής!
  Γιατί η σιωπή είναι χρυσός, γιατί το χρυσό κλειδί είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσουμε τις γλώσσες!
  Δεν μπορείς να γίνεις θεός χωρίς να είσαι άγιος!
  Η εξουσία χωρίς την υποστήριξη της ηθικής είναι ένας μυς χωρίς τη στήριξη ενός σκελετού!
  Κάτω από τα χτυπήματα του σπαθιού θερίζεται η σοδειά για να ψηθεί το ψωμί της νίκης γλυκό με αίμα και πικρό με δάκρυα!
  Η σεμνότητα είναι η αδερφή του μεγαλείου, το καύχημα το αντίθετό της!
  Είναι δύσκολο να κερδίσεις, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να καρπώσεις τους καρπούς της νίκης!
  Θεωρία χωρίς πρακτική ότι ένας αετός χωρίς φτερά δεν πετάει, αλλά κρατείται σε αιχμαλωσία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #15
  Maria Kolesnikova - αυτή η κοπέλα-ηρωίδα και η βασίλισσα των ξωτικών ασκεί τη μοναδική της εντολή. Και παλεύει με μεγάλη λύσσα και η δύναμή της είναι απλά σούπερ. Και είναι μια κοσμική ομορφιά και μια βασίλισσα των ξωτικών. Και έτσι ξεχύνει αφορισμούς από τα ξωτικά της σαν από κερατοειδές.
  Η επιμονή σε μια λανθασμένη ενέργεια είναι η κύρια διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός πιθήκου!
  - Χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει αγώνας, και χωρίς αγώνα δεν υπάρχει ζωή
  - Το ρίσκο είναι το αλάτι της ζωής, τίποτα δεν χρειάζεται χωρίς αυτό, αλλά αν το παρακάνεις, σε αρρωσταίνει!
  Ο θάνατος είναι σαν τον γαμπρό, μόνο ένας έρχεται, αλλά δεν αργεί!
  Όσο περισσότερη αναίδεια μπροστά στους αδύναμους, τόσο περισσότερη δειλία μπροστά στους δυνατούς!
  Αν θέλεις να είσαι θεός, σταμάτα να είσαι μαϊμού!
  Ο βασιλιάς και ο σκλάβος έχουν κάτι κοινό ότι προδίδουν τη ράτσα τους αμέσως - με την πρώτη κιόλας χειρονομία!
  Γενικά, οι περισσότερες ιδιοφυΐες είναι παιδιά της κακίας, γιατί μια γυναίκα προτιμά πάντα τον άντρα της από έναν καλύτερο άντρα!
  Η απάτη βελτιώνει τη γενετική, επομένως μια γυναίκα δεν θα θέλει ποτέ να κουβαλήσει έναν ηλίθιο κάτω από την καρδιά της!
  Ο Θεός έβαλε ένα σπαθί στα χέρια του συζύγου, μια βελόνα στη γυναίκα, μόνο οι άνθρωποι τείνουν να επαναστατούν ειδικά ενάντια στη θέληση του Παντοδύναμου!
  Η ανεπτυγμένη επιστήμη μοιάζει με μαγεία!
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τη θάλασσα με μια δακτυλήθρα παρά να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των άθεων!
  Ο αυτοσχεδιασμός είναι ένα πινέλο που μαδάει τις χορδές του οργάνου της νίκης!
  Ένας ζωντανός θνητός είναι καλύτερος από έναν νεκρό θεό!
  Όποιος δεν ονειρεύεται να γίνει θεός θα παραμείνει για πάντα σκουλήκι!
  Είναι καλύτερα να κάνεις μία φορά παρά να φανταστείς εκατό φορές!
  Αυτό που, στον πόλεμο, ο οίκτος, όπως η όγδοη νότα ενός τραγουδιού, μόνο γέλιο μπαίνει στο δρόμο και προκαλεί!
  Το γυμνό στολίζει μια γυναίκα καλύτερα από τα διαμάντια! Τουλάχιστον αυτό που δεν χρειάζεται διακόσμηση!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση παρά να βρεις έναν έντιμο πολιτικό.
  - Είναι πιο εύκολο να βρεις ξερολιθιά στον πάτο της θάλασσας παρά έναν πρόεδρο που εκπληρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις!
  Όταν υπάρχει αρκετό ψωμί, η ανάγκη για τσίρκο εξασθενεί! Δύο πιάτα νόστιμα φαγητά είναι πολλά για έναν κοινό άνθρωπο!
  Το ρίσκο στη μάχη είναι σαν το καρύκευμα στη σούπα, είναι άτοπο χωρίς αυτό, αλλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις! Όσοι θέλουν να οικειοποιηθούν τη δόξα της νίκης, όπως η άμμος στην έρημο, μόνο λίγοι χρυσοί κόκκοι μοιράζονται την πίκρα της ευθύνης!
  Το ρίσκο στη μάχη είναι σαν το καρύκευμα στη σούπα, είναι άτοπο χωρίς αυτό, αλλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις! Όσοι θέλουν να οικειοποιηθούν τη δόξα της νίκης, όπως η άμμος στην έρημο, μόνο λίγοι χρυσοί κόκκοι μοιράζονται την πίκρα της ευθύνης!
  Ο χρυσός λάμπει, μα μαυρίζει την καρδιά και μαυρίζει την ψυχή!
  Δεν σκοτώνει το τσεκούρι, αλλά αυτός που το κουνάει!
  Ο πόλεμος είναι σαν το σεξ με ιδιοσυγκρασιακό σύντροφο, περιμένεις συνεχώς το τέλος και ταυτόχρονα θέλεις να συνεχίσεις!
  Όσο πιο δυνατός είναι ο βρυχηθμός, τόσο πιο ήσυχο το μυαλό• όσο υψηλότερος είναι ο τόνος, τόσο χαμηλότερη είναι η διάνοια!
  Χωρίς ανθρωπιά, ένα άτομο είναι σαν ένα κάρβουνο που πέφτει από μια φωτιά - μοναχικό και γρήγορα σβησμένο!
  Στη δική μας γη, η λεπίδα είναι πιο κοφτερή και η ασπίδα πιο χοντρή!
  Αν θέλεις να γίνεις ήρωας, μην περπατάς με πραότητα!
  Όταν δύο επιδέξιοι άντρες τσακώνονται, είναι καταιγίδα, αλλά όταν τσακώνονται επιδέξιες γυναίκες, είναι ανεμοστρόβιλος!
  Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να προστατέψεις την ψυχή σου από την κακία του εαυτού σου!
  Στον πόλεμο, η εξαπάτηση είναι σαν το κλειδί μιας κλειδαριάς - όσο πιο νέα, τόσο καλύτερα ανοίγει!
  Η βοήθεια είναι σαν την ελεημοσύνη: έρχεται πάντα τη λάθος στιγμή, όχι πλήρως, είναι ακριβή, αλλά δεν υπάρχει δύναμη να σταματήσει το χέρι που ζητιανεύει!
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια δακτυλήθρα παρά να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα σε μια θρησκευτική συζήτηση!
  Η θρησκεία είναι συνήθως το αντίθετο της ανεκτικότητας!
  Το να μιλάς για πολιτική τις περισσότερες φορές οδηγεί σε τσακωμό!
  Ο χρυσός δεν σκουριάζει από το αίμα, δεν αμαυρώνει από τον ιδρώτα, δεν θρυμματίζεται από τα δάκρυα!
  Το κλομπ είναι μια γροθιά, το σπαθί είναι ένα μαχαίρι στη γροθιά!
  Αν θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα - μάθετε να κουμαντάρετε τον εαυτό σας!
  Όταν ένας γείτονας έχει άδειο πορτοφόλι, το δικό σου φαίνεται πιο γεμάτο!
  Είναι καλύτερα να νηστέψεις μόνος σου παρά να ακούσεις τους στεναγμούς ενός παιδιού που πεθαίνει από την πείνα!
  Μερικές φορές ο χρόνος για να λογοδοτήσετε τα λάθη - παραμένει μόνο στον τάφο!
  Εδώ τα ξωτικά αποφορτίστηκαν με μια τόσο επιθετική έκρηξη. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια από κολασμένα δώρα δροσερού αφανισμού. Τέτοια κορίτσια είναι ικανά να σχίσουν μια αρκούδα, ακόμη και μια τίγρη με δόντια.
  Και φυσικά τα πόδια τους είναι γυμνά, και πολύ σαγηνευτικά. Στους νεαρούς άνδρες αρέσει πολύ να γονατίζουν και να φιλούν κορίτσια γυμνά, στρογγυλά, ροζ, με μια πολύ ευχάριστη και συναρπαστική μυρωδιά της φτέρνας.
  Αυτό πραγματικά αποδείχθηκε εξαιρετικά δροσερό και δροσερό. Και τα κορίτσια μπορούν να ξαπλώσουν οποιοδήποτε ορκ κινώντας τα μυώδη πόδια τους.
  Ένα από τα ξωτικά με μαλλιά στο χρώμα του βατόμουρου το πήρε και απελευθέρωσε ένα ρεύμα ενέργειας από τη μήτρα της.
  Και πέταξε και έπεσε πάνω σε ένα ολόκληρο σύννεφο από γύπες, και αετούς τυμβωρύχους. Και αυτοί, σαστισμένοι και σοκαρισμένοι από το άγριο σοκ και το τίναγμα του αέρα, άρχισαν να πέφτουν κάτω.
  Και εμβόλισαν τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν με τα ράμφη τους. Και σκοτώνοντας τόσο άσχημα πλάσματα.
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε:
  Σαγηνευτικά έναστρα ύψη,
  Τραβηγμένο σε ατελείωτες αποστάσεις...
  Τι σκέφτεται το κορίτσι εδώ;
  Φυσικά για τον τολμηρό Ίκαρο!
  Και η πολεμίστρια πέταξε ένα στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε και αμέσως έκοψε την αξιοπρέπεια τριών ορκ. Και αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό και μαχητικό.
  Και τόσα πολλά ορκ σκοτώθηκαν ταυτόχρονα.
  Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε ξανά.
  Η χώρα μου είναι υπό τη σημαία του Νοεμβρίου,
  Έφτασε στο ύψος της δύναμης του φωτός!
  Άλλωστε, παλεύουμε για αυτήν όχι μάταια,
  Είθε η αγάπη της να τραγουδιέται στην αιωνιότητα!
  
  Η χώρα των συμβουλών στους ανθρώπους φέρνει ειρήνη,
  Όλοι είναι ευχαριστημένοι σε αυτό - ξέρετε τον προλετάριο!
  Ποιος είναι για το Ξωτικό - δόξα και τιμή,
  Ας ψάλλουμε τους ύμνους ενός εκατομμυρίου αριών!
  
  Ας πετύχουμε την τιμή - τη νεολαία της γης,
  Ας χτίσουμε ναούς - τον παράδεισο του ελφινισμού!
  Πού είναι ο μαύρος καπνός στο βάθος;
  Γνωρίστε αυτό το βέλτιστο ορκισμό !
  
  Αλλά τι έκανε ο πρωτοπόρος με τον όρκο -
  Ορκίστηκα στην υπόθεση του κόσμου - να υπηρετήσω με ζήλο!
  Αν ο αντίπαλος ήθελε να πάρει το καλό,
  Θα τον κυνηγήσουμε στον ήχο του ακορντεόν με κουμπί!
  
  Ο εχθρός δεν ξέρει ότι έχουμε Πατρίδα,
  Θα έρθει η ώρα - τα πλοία θα χτίσουν!
  Το πίσω μέρος μας των αγωνιστών της Πατρίδας δεν έχει ξεθωριάσει,
  Ας γίνουν όλοι ένας γενναίος ήρωας!
  
  Θα πετάξουμε στα αστέρια στον ουρανό με ένα τραγούδι,
  Σύντομα θα σκάψουμε κανάλια στον Άρη!
  Ο λαός των Σοβιετικών είναι ενωμένος με το κόμμα -
  Άλλωστε, ο κομμουνισμός μας έφερε στο λαό!
  
  Ο πόλεμος, φυσικά, δεν είναι παιχνίδι,
  Είστε ο στόχος σε αυτό - ο σκοπευτής ταυτόχρονα!
  Μια σφαίρα τσίμπησε μια κοφτερή βελόνα,
  Ας είναι πολύ κακό για τα ορκ!
  
  Μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, τα πάντα -
  Και θα υπάρχουν φοίνικες και καρύδα για πρωινό!
  Για όσους δεν τους νοιάζει
  Θα γίνει αρκετά σκληρό με ένα ραβδί!
  
  Το σκέφτηκε ο Tank "Ork" - είναι άτρωτος,
  Και τι παρέλαση στην πλατεία με το συμβούλιο!
  Αλλά απέδειξε ότι είναι ανίκητος,
  Που δεν θα αφήσει το κρύο να σε οδηγήσει το καλοκαίρι!
  
  Οπότε το βασιλο ξωτικό είναι η συνείδηση, η τιμή της ψυχής του Έλφι -
  Διέταξε να πολεμήσει για το ιερό!
  Κορίτσι μου, μην στεναχωριέσαι
  Η τιμή είναι άφθαρτη, κουτάλι δολώματος!
  
  Κάτω από άγρια βασανιστήρια - μην δημοσιεύετε ένα στεναγμό,
  Δείξτε σε όλους - έναν μαχητή από μονόλιθο!
  Τέτοια είναι η δύναμη των Κόκκινων στρατών
  Εκεί που ακόμα και ένα αγόρι τσακώνεται σαν ελίτ!
  Εδώ τα κορίτσια, αν τραγουδήσουν, το κάνουν εξαιρετικά δυνατά και γρήγορα. Οι πολεμιστές πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά υπέροχοι και υπέροχοι. Και τα γυμνά τους πόδια είναι πολύ ευκίνητα και εξαιρετικά επιδέξια. Και πετάνε δώρα θανάτου, σαν να είναι βότσαλα από καταπέλτες. Και οι πολεμιστές δείχνουν την πολύ ζωηρή και επιθετική και αμίμητη ιδιοσυγκρασία τους.
  Έτσι, ένας από τους πολεμιστές με αυτοκινούμενο όπλο το πήρε και χτύπησε τα ορκ, πατώντας το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της. Και έφτυσε ένα βλήμα κολοσσιαίας και καταστροφικής δύναμης. Πέταξε σε ένα τόξο και ανατινάχθηκε στο σύμπλεγμα των ορκ. Και πολλές από τις αρκούδες του Πούτιν καταστράφηκαν.
  Το κορίτσι λογικά σημείωσε:
  - Και ένας κυνηγός θα γδάρει μια αρκούδα αν είναι αληθινή αλεπού!
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι πέταξε μπούμερανγκ. Πέταξε και αμέσως έκοψε τις αρσενικές τελειότητες από τέσσερα ορκ. Και οι αρκούδες του Πούτιν πέθαναν κυριολεκτικά από σοκ μάχης.
  Μετά από αυτό τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν με μεγάλο ενθουσιασμό, με τις φωνές τους που ωχριούν μπροστά τους τα αηδόνια.
  Ένα τέτοιο συναίσθημα στην καρδιά τραγουδά έναν ύμνο,
  Το μεγαλείο του ουρανού του Κυρίου είναι μέσα του!
  Πατρίδα: κατόρθωμα, δουλειά, τιμή στους ανθρώπους ...
  Native Elf - η πιο ιερή λέξη!
  
  Τα Χερουβείμ μας ενέπνευσαν σε έναν άθλο,
  Έδωσε φτερά και μεγαλεία χωρίς όρια!
  Κρατάμε σταθερά τις δυνάμεις της γης -
  Η Παντοδύναμη Ράβδος - θα είναι για πάντα μαζί μας!
  
  Γνωρίστε την Πατρίδα, είστε μια μητέρα για πάντα -
  Ο Θεός να μην μείνει ορφανό χωρίς πνεύμα!
  Το πεντάκτινο αστέρι καίγεται -
  Αν γίνει επίπληξη, θα σε καλύψω με σπαθί!
  
  Τόσες στρατιωτικές καταιγίδες ήρθαν στο Elf,
  Σαν τυφώνας από την κόλαση, η ζέστη ορμάει!
  Η βάρκα έσπασε, το κουπί ράγισε,
  Αλλά ο Ήλιος δεν θα σβήσει τη δίνη των κακών ορκ!
  
  Δράκο, τα χαμόγελά σου είναι ένα κακό στόμα,
  Τι θέλετε να κάνετε; - Φάε το ξωτικό!
  Αλλά δεν θα αφήσουμε την Πατρίδα να πέσει,
  Αφήστε τις γυναίκες να ουρλιάζουν από φόβο!
  
  Μπαγιονέτα και στυλό, σπαθί και πινέλο σε χρωματισμό,
  Στην υπηρεσία του κράτους, που είναι πιο όμορφο από όλα!
  Είναι τέτοια η κακοποίηση και η ζωή μας,
  Προχωρήστε - αναπτυχθείτε στην πορεία!
  
  Έτσι, αν είναι προορισμένο - σκληρό ροκ,
  Να πεθάνεις, νέος να ξαπλώνεις στο υγρό έδαφος!
  Θα στραφώ σε σένα Creator Rod,
  Να ξέρετε στην εικόνα, ζωγραφίζω το πρόσωπο των αγίων!
  Το τραγούδι βρόντηξε σε όλη τη μάχη, υπέροχα κορίτσια εξόντωσαν και σκότωσαν δυναμικά τις αρκούδες του Πούτιν.
  Και μη μπορώντας να αντέξουν τη θυελλώδη πίεση, τα ορκ πέταξαν!
  Και η γενναία Maria Kolesnikova το παρακολούθησε αυτό μέσα από οθόνες. Και ήταν ένα όμορφο γοητευτικό κορίτσι. Τέλεια. Και φυσικά μια χοντρή, μουστακαλή, χοντρή δικτάτορα όταν επιστρέψει και πριν από αυτό θα πληρωθεί. Και έτσι θα είναι, Και τα κορίτσια των ξωτικών έδειξαν την υψηλότερη τάξη.
  Το υπέροχο ξωτικό Maria Kolesnikova συνέχισε να παλεύει με μεγάλη θέρμη και πίεση, δείχνοντας θαύματα. Και η ομάδα της με ξωτικά κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Ήταν ένας βάναυσος και ταυτόχρονα διασκεδαστικός πόλεμος. Τα ξωτικά, ή μάλλον η πλειονότητα των ξωτικών, αντιπαραβάλλουν την ποσότητα των ορκ που αναπαράγονται εκκολαπτόμενοι με την ποιοτική υπεροχή και τη μαγεία.
  Τα ξωτικά έχουν δώδεκα φορές περισσότερα θηλυκά από τα αρσενικά, και είναι όλα όμορφα και απολαυστικά. Οι τσακωμοί λοιπόν είναι επιθετικοί και συνάμα διασκεδαστικοί.
  Εδώ το ξωτικό το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα μεγάλο, θανατηφόρο δώρο αφανισμού.
  Πέταξε σε ένα τόξο και έπεσε πάνω σε ένα πλήθος από ορκ. Και η μάζα των αρκούδων του Πούτιν διαλύθηκε.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Τα Ορκ τρελαίνονται,
  Ο εχθρός προώθησε το σύνταγμα...
  Αλλά η φωνή των κοριτσιών είναι ηχηρή,
  Θα συναντήσει τις αρκούδες με εχθρότητα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - μια εξαιρετική και θανατηφόρα τάξη.
  Εδώ είναι ένα ξωτικό με πορτοκαλί μαλλιά που πάτησε το κουμπί του joystick με την κόκκινη θηλή του στήθους της και το μπαζούκα πέταξε έξω μια κατηγορία κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης, σκοτώνοντας τις αρκούδες του Πούτιν.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία των ξωτικών,
  Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα...
  Επιτιθόμαστε, μην παρασυρόμαστε
  Η ομάδα μας από το χάλυβα!
  Και η πολεμίστρια πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών της ένα καταστροφικό και θανατηφόρο δώρο αφανισμού, κομματιάζοντας τις αρκούδες του Πούτιν. Αυτή ήταν πραγματικά μια μαύρη μέρα για τα ορκ.
  Τόλμησαν να πολεμήσουν τα κορίτσια.
  Και αν ένα κορίτσι το πάρει και πετάξει ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι, τότε σε αυτή την περίπτωση ο στρατός του Πούτιν θα φοβηθεί πολύ . Οι πολεμιστές είναι πολύ όμορφοι. Είναι είτε με μπικίνι, είτε ακόμα και με κάποιο λεπτό σλιπ.
  Τα γυμνά και χαριτωμένα πόδια τους ρίχνουν δώρα θανάτου με θανατηφόρα και εξαιρετικά καταστροφική δύναμη. Και οι αρκούδες του Πούτιν πνίγονται στο αίμα και πεθαίνουν στην αγωνία.
  Μια πολεμίστρια από τη φυλή των ξωτικών με μοβ μαλλιά το πήρε και, με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της, πέταξε το δώρο του αφανισμού. Από το χτύπημα, το τανκ της αυτοκρατορίας του Πούτιν αναποδογύρισε και η μάζα των ορκ συντρίφτηκε.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Ο πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Πόλεμος χωρίς λόγο...
  Ο Κακός Φύρερ ηλίθιος Σατανάς,
  Και η θλίψη ήρθε μαζί της!
  Και η πολεμίστρια πήρε πάλι και πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δώρο καταστροφικού και καταστροφικού αφανισμού.
  Και πάλι, οι σκισμένες και απανθρακωμένες αρκούδες του Πούτιν πετούν στον αέρα.
  Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Υπάρχει μια εξόντωση τριχωτών, δύσοσμων και δονημένων ορκ, και τα κορίτσια χρησιμοποιούν πυροβολικό χωρίς ανάκρουση με τη βοήθεια θηλών στήθους φράουλας.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν με χαρά, και συνεχίζουν με τα γυμνά, λαξευμένα, ροζ σόλα πόδια τους να ρίχνουν δολοφονικά δώρα θανάτου.
  Μαλώνουμε αυθόρμητα και χωρίς σχέδιο -
  Αλλά θα φωνάξω το όνομα του τέρατος θυμωμένος...
  Οι γραμμές του υβριστικού μυθιστορήματος είναι γεμάτες αίμα,
  Ας ανατρέψουμε το κεφάλαιο με τις αρθρώσεις!
  
  Ο Κύριος μερικές φορές μας κοιτάζει πολύ αυστηρά -
  Αν και θέλω να ζήσω ελεύθερος με σπαθιά!
  Μερικοί άνθρωποι που ζουν δεν έχουν τον Θεό κοντά,
  Άλλοι προτιμούν να μην δουν γιατρό!
  
  Ο εχθρός άφησε το Ξωτικό μας για να το φάνε,
  Αλλά δεν θα δώσω τη γη της Πατρίδας στον Διάβολο!
  Είναι υπέροχο εν Χριστώ να γνωρίζεις οποιαδήποτε δημιουργία,
  Το σφυρί του Svarog είναι το μονοπάτι για τις σαγηνευτικές ακτές!
  
  Είμαστε τέτοιοι πολεμιστές γεννημένοι με δύναμη,
  Για εμάς, σαν αέρας στα πνευμόνια του αίματος, επίπληξη!
  Γιοι του δαμασκηνού χάλυβα, του ατσαλιού και του ορμητικού πολέμου,
  Δεν θα αποτίσουμε φόρο τιμής στον αντίπαλο!
  
  Γέννηση μιας λεπίδας και μιας μοίρας πολεμιστή,
  Μάχη, ευτυχία στα αγαπημένα πρόσωπα στο σύμπαν!
  Για να μην βουίζει το τύμπανο του ακάθαρτου,
  Παρατηρήστε τον στρατιωτικό βαθμό με μανία!
  Σαν ένα χτύπημα σπαθιού - η ζωή γέννησε ξανά,
  Έτσι μετριάσαμε τις προσπάθειες του κόσμου στις μάχες!
  Τώρα περήφανος - ο άρχοντας αυτών των εδαφών,
  Στο Fane , τη σημαία σας και μια παρέλαση στο Okrlin !
  
  Και το κορίτσι-όνειρο αστράφτει το χρώμα των μαλλιών,
  Μια λαμπερή ματιά, στην οποία τα αστέρια, ο Ήλιος!
  Μετέδωσες την παρόρμηση με το τραγούδι της καρδιάς σου,
  Αφήστε τη σημαία, κοκκινισμένη, να σκάσει στον ουρανό από ζέση!
  
  Η φυλή γέννησε τον Χριστό - γεννήθηκε ανάμεσά μας,
  Μην λέτε ψέματα ότι ο Θεός εμφανίστηκε μόνο στην Παλαιστίνη!
  Εξάλλου, για την Έλφια, να ξέρεις ότι θα έρθει μια φωτεινή ώρα,
  Θα κατακτήσουμε το διάστημα και τα στοιχεία!
  
  Υπηρετήστε την Πατρίδα - το αγαπάμε είναι καθήκον μας,
  Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη χωρίς ανδρεία!
  Και ότι ο Ύψιστος Ράβδος δεν κατέλυσε τη διαθήκη του,
  Πρέπει, δυνατό, να είναι το πνεύμα της σάρκας των παιδιών του!
  
  Εδώ το τύμπανο είναι σιωπηλό, η μάχη είναι πίσω,
  Η σκηνή του άρχοντα των δαιμόνων, χάθηκε στο σκοτάδι της κόλασης!
  Τώρα ομορφιά μου σε ζητώ - έλα,
  Θα δώσω την καρδιά μου στο ξωτικό χωρίς ίχνος!
  Τέτοια λόγια κοριτσιών φαίνονται κάπως διφορούμενα. Τους λείπουν οι φίλοι και συχνά κάνουν έρωτα μεταξύ τους. Τα κορίτσια εδώ είναι υπέροχα.
  Και τα γυμνά, λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια τους ρίχνουν τέτοια καταστροφικά και καταστροφικά δώρα θανάτου. Και στέλνουν μπιζέλια μέσα στα οποία κρύβεται η αντιύλη.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι τέτοιας τάξης που ούτε μια σφαίρα δεν θα τους σταματήσει και το πέρασμα θα είναι καταστροφικό.
  Ένα ξωτικό με κίτρινα μαλλιά πήρε και πέταξε ένα στιλέτο στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε και τρύπησε τον στρατηγό ορκ ακριβώς στη βουβωνική χώρα. Και πέθανε από οδυνηρό σοκ.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  -Είμαστε κουλ αετό κορίτσια,
  Ικανός, τολμηρός και όμορφος να πολεμήσει...
  Και πιστέψτε με, είμαστε γεράκια και αετοί,
  Και καθόλου με την ψυχή του κακού κλόουν!
  Και τότε ένα από τα κορίτσια το πήρε και το έριξε από όλμο. Και κάλυψε μια ολόκληρη ντουζίνα από τις αρκούδες του Πούτιν, σκίζοντας τις σε κομμάτια. Αυτό ήταν πραγματικά ένα καταστροφικό πλήγμα. Και οι πολεμιστές άρχισαν πάλι να τραγουδούν με ενθουσιασμό.
  Πατρίδα φως χωρίς μεγαλοπρεπή πρόσωπα
  Ρουμπινί αστέρια πυροδοτούνται από πάνω.
  Ξωτικό καλύφθηκε με αθάνατη δόξα -
  Ο πανίσχυρος ήρωας χτυπάει, το ντραφτ!
  
  Ρουμπίνι Rowan σε σμαραγδένια φύλλα -
  Το ζαφείρι αστράφτει σε ένα χωράφι με κενταύριο...
  Κατευθύνω τις σκέψεις μου σε σένα Ελφία -
  Τρικέφαλος αετός πετάει με τραγούδια!
  
  Στις δροσοσταλίδες τα μαργαριτάρια είναι διαμάντια από νιφάδες χιονιού,
  Όλα είναι καλά στη μεγάλη Πατρίδα!
  Η γη είναι παχιά - έχει φλέβες σαν φτερά,
  Τις χιονοστιβάδες τις έχει παρασύρει ο φρέσκος άνεμος!
  
  Σε μια άκρη της Ελφίας υπάρχουν πάγοι, φώκιες,
  Σε μια άλλη, οι καμήλες είναι ο χρυσός της ερήμου.
  Είναι ζεστό εδώ όταν βρυχάται οι χιονοθύελλες,
  Γιατί κρατάμε τον Θεό στις καρδιές μας!
  
  Τα καρπούζια, τα πεπόνια και οι μπανάνες μεγαλώνουν,
  Και κάπου το καλοκαίρι αγωνίζεσαι με πατίνια...
  Λοιπόν, πού να βρείτε τέτοιες χώρες στον κόσμο,
  Εκεί που οι λαοί είναι τόσο δυνατοί στις γροθιές τους!
  
  Στην Ελφία το κατόρθωμα των όπλων υψώνεται,
  Σε αυτό, το ελαφρύ ξωτικό είναι ο Δημιουργός της μοίρας του!
  Μπορούμε να παλέψουμε μια χαρά,
  Για να μην έρθει μια πλημμύρα ταλαιπωρίας στο Ξωτικό!
  
  Όλοι γνωρίζουν ότι οι γυναίκες μας είναι όμορφες
  Και δεν υπάρχουν πιο δυνατοί άντρες με θάρρος!
  Πατρίδα, είσαι η ενσάρκωση του παραδείσου -
  Ένας κυρίαρχος Θεός είναι ο Κύριος της Οικογένειας!
  
  Οι δοξαστικές εικόνες του Ήλιου θα εγκρίνουν ,
  Περπατήστε αυτό που πάει ο στρατιώτης...
  Θα έρθουμε με γενναιόδωρα λάφυρα στο σπίτι,
  Χωρίς αστοχία, οι τοξότες θα συντρίψουν τους εχθρούς!
  
  Ας δώσουμε ειρήνη και ευτυχία σε όλο το σύμπαν,
  Και μαζί με τον Θεό θα αναστήσουμε τους νεκρούς!
  Για τη δόξα της άφθαρτης Πατρίδας μας -
  Σίγουρα ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν τόσο άγρια και υπέροχα και συνέχισαν να πολεμούν. Και απελπισμένα και γενναία ξωτικά πολέμησαν στον ουρανό. Κατέρριψαν τα αεροπλάνα ορκ με αποτέλεσμα να καούν.
  Ένα από τα ξωτικά έκανε ένα κόλπο - ένα τριπλό βαρέλι, και χτύπησε το αυτοκίνητο της αρκούδας του Πούτιν, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.
  Ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  Ο ήλιος λάμπει από πάνω μας
  Όχι ζωή, αλλά χάρη...
  Υπεύθυνος για την ειρήνη στη χώρα
  Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε
  Υπεύθυνος για την ειρήνη στη χώρα
  Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε!
  Ήδη οι μαχητές δεν είναι παιδιά,
  Πρέπει να σκοτώσουμε ορκ!
  Και το ξαναπήρε το κορίτσι και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησε πολύ αποφασιστικά τα κουμπιά του joystick.
  Και χτύπησε ξανά τον εχθρό, αυτή τη φορά πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και μια μεγάλη, καταστροφική δύναμη αντέδρασε. Αυτό είναι ένα πραγματικά ωραίο κορίτσι.
  Και διεξάγει πολύ καλά στοχευμένα πυρά στον εχθρό.
  Η πασχαλιά πολεμίστρια έριξε και την αντίπαλο με το πολύ πλούσιο μπούστο της. Και λειτούργησε μια κολοσσιαία θανατηφόρα δύναμη.
  Η κοπέλα το πήρε και άρχισε να τραγουδάει ξανά.
  αμύγδαλα, αμύγδαλα,
  Στο ξωτικό γιαγιά!
  Τι έφαγαν κουάκερ
  Αυτό που ήπιαν - ετοιμάστε!
  Έτσι τραγουδούσαν οι πολεμιστές, με τις ηχηρές φωνές τους, σαν το τρίλι του αηδονιού. Και ήταν υπέροχοι.
  Αλλά τα κορίτσια πάτησαν ξανά το κουμπί με τη κόκκινη θηλή τους και απελευθέρωσαν μια θανατηφόρα δύναμη που ήταν παρούσα.
  Ταυτόχρονα, νέοι άνδρες πολέμησαν επίσης, μεταξύ των οποίων πολύ όμορφα ξωτικά που πυροβολούσαν και τραγουδούσαν.
  Η ακτή στο Elfa είναι ευρύχωρη και απότομη,
  Τα κύματα πιτσιλίζουν με τη λάμψη του γλάσου...
  Η Έλφια έγινε η Πατρίδα,
  Το τρίλι του αηδονιού μας τραγουδά με ένα υπέροχο τραγούδι!
  
  Σε μια πλατιά βάρκα, πλέουμε με μια αγαπημένη,
  Ξετύλιξε τις χρυσές της πλεξούδες.
  Πόσο καλό είναι για εμάς μαζί με την αγαπημένη μας,
  Κρίμα να μην πιάσεις κροκόδειλο.
  
  Όχι, όχι νερό, θρόισμα πρύμνης,
  Η φύση είναι που μας δίνει σαμπάνια.
  Αυτή η γη είναι σαν μια αγαπητή μητέρα για μένα,
  Η γενναιοδωρία της γης με βασιλική ενδυμασία!
  
  Σταγόνες σαν μαργαριτάρια κάτω από την αχτίδα του φεγγαριού,
  Πιτσιλίζει σαν σμήνος μελισσών με ασημένιο φτερό...
  Παρθένε, είσαι σαν άγγελος με όνειρο για μένα,
  Με το πρόσωπο της αθωότητας - η Madonna η πιο αγνή!
  
  Η μυρωδιά είναι μέλι, και τα μαλλιά είναι μετάξι,
  Χείλη ανοιχτά σαν σατέν.
  Πιστεύω ότι ήρθε η πολυαναμενόμενη στιγμή,
  Γίνετε αληθινοί - τα παραμύθια ήταν!
  
  Τα χείλη μας ακούμπησαν από έκσταση,
  Η γλύκα είναι τέτοια που δεν υπάρχουν άλλα λόγια.
  Πιστέψτε με, είστε μια απόκοσμη ομορφιά,
  Η παρτίδα θα αποφασίσει - ρίξτε το κέρμα πιο ψηλά!
  
  Εδώ είναι τα φιλιά το ένα μετά το άλλο,
  Αναστεναγμοί και γέλια της θυελλώδους χαράς μας.
  Η αγιότητα της ψυχής θα διατηρηθεί από το χερουβείμ,
  Ο επιλεγμένος θα ρίξει τη λίστα με τις αμαρτίες στην τεφροδόχο.
  
  Όχι, να ξέρεις ότι είσαι πιο όμορφος στη Γη,
  Το πάθος καίει σαν λαμπερή φωτιά στην καρδιά μου!
  Θα ζήσουμε στην καλύτερη χώρα,
  Ας ανοίξουμε τα παράθυρα και την πόρτα στο διάστημα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #16
  Η Maria Kolesnikova συνέχισε να ασκεί την επιθετική της επιρροή και να εξοντώνει τους αντιπάλους. Και η προσταγή της ήταν αποφασιστική και απότομη και μοναδική.
  Τα ξωτικά κορίτσια είναι πολύ κουλ. Απολαυστικές γυναίκες πολεμίστριες που πέταξαν μπιζέλια αφανισμού στις αρκούδες του Πούτιν και διέλυσαν τα ορκ.
  Οι πολεμιστές ήταν εξαιρετικά μάχιμοι. Και πυροβόλησαν γρήγορα. Και πυροβόλησαν με πολυβόλα. Κόβοντας ολόκληρες τις τάξεις των στρατευμάτων των αρκούδων του Πούτιν. Και ήταν εξαιρετικά επιθετικοί.
  Τα κορίτσια ούρλιαξαν και μούγκρισαν.
  Και ταυτόχρονα, δεν ξέχασαν να τραγουδήσουν με αστραφτερές φωνές σαν το χτύπημα των καμπάνων.
  Δοξαστείτε στην πατρίδα του Ελφειού ,
  Σας αγαπάμε πολύ...
  Τα ξωτικά κορίτσια δεν γερνούν
  Νικάμε τα ορκ, αγαπάμε!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα τραγούδι που ακούγεται υπέροχο. Και είναι όλα πολύ υπέροχα.
  Τα κορίτσια το πήραν και ξανάρχισαν να τραγουδούν μαζί με τους νέους, και μάλιστα πολύ προκλητικά.
  Είστε ο στρατός μας - Εγγενής οικογένεια,
  Μεγάλη πατρίδα, δύναμη ξωτικών.
  Άνοιξε το εφιαλτικό σαγόνι του φιδιού,
  Pu μεγάλωσε έναν κροκόδειλο σε αυτά τα βουνά!
  
  Ορκίζεται και ορκίζεται υποκλίνοντας, δώσε,
  Ορκίζονται να σκοτώσουν όλα τα άπιστα ξωτικά.
  Αλλά οι ιππότες μας περιφρονούσαν την ειρήνη και την άνεση,
  Για αυτούς, ένας αληθινός φίλος και αδερφός είναι πλέον μια αυτόματη μηχανή!
  
  Το Orkstan είναι επίσης πατρίδα, πιστέψτε με,
  Έλαβε παραγγελία για αναμονή - αναμονή!
  Άλλωστε, πιστέψτε με, δεν μπορούμε να δείξουμε αδυναμία,
  Άλλωστε αυτή είναι η είσοδος της χώρας σε εμάς από τη νότια πόρτα!
  
  Αν και οι ειρηνιστές μερικές φορές ακούνε ένα στεναγμό.
  Τι ξέχασες, δεν χρειάζεται να πεθάνεις εδώ!
  Αλλά δεν θα αφήσουμε την υπόθεσή μας να γκρεμιστεί,
  Αφού ο στρατός είναι πιο δυνατός από όλη την Πατρίδα!
  
  Η πατρίδα διατάζει - παλεύεις, άρα πολεμάς,
  Μην ακούτε τον αρουραίο να βρυχάται κάτω από το πάτωμα!
  Για την Elfiya μας, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να πετάξει γρήγορα προς τα πάνω,
  Και το επιχείρημα είναι το πρώτο πανίσχυρο πολυβόλο Maxim!
  
  Εάν υπάρξει νίκη στο Orkstan , τότε σημαίνει ισχυρή,
  Η σοβιετική υπόθεση του ιερού μαρξισμού ζει!
  Οι γιοι του Σατανά δεν θα μπορέσουν να παραβιάσουν τη θέλησή μας,
  Στη νίκη, στη νίκη, και οι θυσίες δεν μετράνε!
  
  Κορίτσι, όταν επιστρέψω, φίλησε με
  Τώρα είσαι άντρας και τα έχεις αποδείξει όλα στον εαυτό σου!
  Τι είναι πιο δυνατό από το τιτάνιο στην καρδιά μιας πανοπλίας στρατιώτη,
  Τι ιδανικό έδωσε ένας νεαρός μαχητής σε έναν πολεμιστή!
  
  Και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο,
  Όλοι οι άνθρωποι είναι σαν αδέρφια σε μια ενιαία τάξη!
  Ότι ο Κόκκινος Στρατιώτης κατέκτησε το βάθρο,
  Η επιθυμία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, που καίει τη θλίψη!
  Κορίτσια και αγόρια τραγούδησαν με άγριο ενθουσιασμό. Ενήργησαν εξαιρετικά αποτελεσματικά, σκοτώνοντας τις αρκούδες του Πούτιν. Αυτό είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Εδώ είναι τα ξωτικά που αγωνίζονται σε ένα τανκ. Και πήραν ένα νέο αυτοκίνητο, ένα πυραμιδικό που εφευρέθηκε από τον Zelensky. Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ δροσερό τανκ.
  Και ας σουτάρουμε με εκπληκτική ακρίβεια. Και χτυπά με σιγουριά τον εχθρό.
  Το κορίτσι χρησιμοποιεί τη ρουμπινιά θηλή όταν πυροβολεί και το κάνει με εξαιρετική ακρίβεια.
  Και τραγουδάει με μανία:
  Πυροβολώ τους εχθρούς σε μια εφαπτομένη
  Ακούω μια φωνή τρομερά σαγηνευτική...
  Τα ξωτικά θα σκοτώσουν τα ορκ σίγουρα,
  Μαλώνουμε κι εμείς, όχι θεατές!
  Τα ξωτικά πήραν και τεμάχισαν τους ομολόγους τους, κάτω από χτυπήματα. Και έσπασαν αυτοκινούμενα όπλα και τανκς των αρκούδων του Πούτιν σε μάρκες. Αυτές είναι μερικές απίθανες ομορφιές.
  Και οι γλώσσες τους είναι πολύ ενεργητικές και ορμητικές. Το κάνουν πολύ έξυπνα.
  Και ταυτόχρονα μην ξεχνάτε να τραγουδάτε.
  Elfia ιερή ένωση ανθρώπων,
  Για τους προοδευτικούς ο κόσμος είναι ιδανικός!
  Περιποιούμαι την εμπνευσμένη μούσα,
  Θα γίνει, αυτό που ονειρευόταν ο κόσμος!
  
  Η πατρίδα μας είναι τέτοια που ξέρετε υπέροχη,
  Ευτυχισμένοι σε αυτό, και μεγάλοι και νέοι!
  Σε αυτό, η ημέρα της εβδομάδας εξυψώνεται ως Κυριακή,
  Δεν υπάρχει πιο αγαπητή πατρίδα από την αγαπητή!
  
  Δεν υπάρχει τέτοιος παράδεισος στον παράδεισο,
  Τι χτίζει το προλεταριακό δυνατό χέρι.
  Και κάπου οι σκουριασμένες αλυσίδες στριμώχνονται...
  Ο κόσμος της εργασίας είναι στη θηλιά της γροθιάς!
  
  Αλλά μερικές φορές αναβοσβήνει μια επαναστατική σκέψη,
  Το φτερό της ξιφολόγχης είναι πιο αιχμηρό από μια σκληρυμένη λύρα!
  Λιώστε τις γραμμές της θερμότητας, τον φλεγόμενο πάγο της κόλασης,
  Και τα αυτοαποκαλούμενα αδίστακτα είδωλα θα καταρρεύσουν!
  
  Τότε ένα τσουνάμι θα ορμήσει αμέσως,
  Θα υπάρξει εθνική αναταραχή.
  Για να πετύχει αυτό που τόλμησε ο μαχητής -
  Σαν πνεύμα τυφώνα πετά γενιές!
  
  Και ο νέος αιώνας - η πρόοδος θα βασιλέψει,
  Σε αυτό, η φτώχεια, ο πόνος, η δυστυχία θα εξαφανιστούν ...
  Οι πλανήτες που είδε ο αστρολόγος,
  Τώρα στην ενότητα της αδελφότητας θα είμαστε μαζί!
  
  Και ο θάνατος θα υποχωρήσει, τελείωσε -
  Η επιστήμη θα σας κερδίσει πιστεύετε τα γηρατειά.
  Δάφνινο στέμμα στο μέτωπό σας -
  Και η δύναμη της Πατρίδας είναι η απεριόριστη κυριαρχία !
  Εδώ είναι τα κορίτσια, πόσο ωραία τραγουδούν - είναι εξαιρετικά κουλ σε αυτό. Αυτό είναι πραγματικά - supergirls !
  Πολύ όμορφα ξωτικά πολεμιστές με ανακουφιστικούς μύες, και μεγάλη χάρη. Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια που χρειάζεστε.
  Τώρα, αν αρχίσουν να τραγουδούν, τότε ούτε μια μόλυνση δεν θα σταθεί εναντίον τους.
  Και τα κορίτσια πολεμούν όχι μόνο σε αεροπλάνα και τανκς.
  Και επίσης στη θάλασσα. Και υπάρχει μόνο ένας με μπικίνι και ξυπόλητος. Και τα πόδια τους είναι τόσο αξιολάτρευτα.
  Και το στήθος, τι, αλλά οι γοφοί, και η μέση. Και οι κοιλιακοί μύες είναι πολύ ανάγλυφες, με κεραμίδια. Εδώ είναι οι γυναίκες. Πραγματικές τίγρες. Και μια λέξη - ξωτικά.
  Όταν τα κοιτάς, σίγουρα ανάβεις. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Το ξωτικό είναι πολύ όμορφο, και τσακώνονται στη θάλασσα. Και οι γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες των κοριτσιών πήραν και άστραψαν. Αυτό λειτούργησε εξαιρετικά καλά. Και τα ξωτικά είναι κολοσσιαίοι πολεμιστές.
  Εδώ τα κορίτσια κόλλησαν τα γυμνά τους πόδια στο μέταλλο, στόχευσαν ένα κανόνι δώδεκα ιντσών και τράβηξαν από αυτό. Και πέταξε μεγάλα, δολοφονικά δώρα αφανισμού.
  Έτσι πήραν τα κορίτσια και χτυπούσαν τον εχθρό και τραγουδούσαν.
  ομορφιά, ομορφιά,
  Βρέχουμε το ορκ σαν γάτα!
  Κατουρούμε σαν σκύλος
  Ορκ νταής!
  Είμαστε πιο δυνατοί από έναν παπαγάλο
  Εδώ είναι μια εταιρεία!
  Λοιπόν, φυσικά, εκτός από όμορφα κορίτσια, υπάρχουν και νέοι άνδρες. Ένα από αυτά μοιάζει ακόμα με αγόρι περίπου δώδεκα με σορτς και ξυπόλητο. Και τραγουδάει πολύ όμορφα.
  Αν και έχουμε δυσκολίες, δεν είστε ντροπαλοί,
  Το να ξεπερνάς το φράγμα είναι πιο γλυκό από το μέλι!
  Αν είσαι γεράκι, όχι άθλιο σπουργίτι,
  Μην τολμήσεις να κάνεις νεύμα στον υγρό καιρό!
  
  Μας αρέσει να πολεμάμε σε αυτό το αλάτι της γης
  Σύντροφος αντικαταστήστε τον ώμο πρόθυμα!
  Και για χάρη των ακμαίων οικογενειών,
  Πάμε σε όλο το ροκ να χτυπήσουμε οπουδήποτε!
  
  Ένας πειρατής δεν επιτρέπεται να ζει στην αδράνεια,
  Είναι γιος της τύχης και υπηρέτης της Έλφιας!
  Όσο είμαστε στη θάλασσα - οι καλύβες είναι καλυμμένες με χιόνι,
  Και πασπαλισμένο με μαργαριτάρι παγετό!
  
  Όχι για αυτό επέλεξαν έναν δύσκολο δρόμο,
  Να έχεις πλούτο μόνος!
  Το πατρώνυμο των κακών ορκ δεν μπορεί να λυγίσει,
  Τέτοιο κράτος με τραγούδι χτίζουμε!
  
  Ο εχθρός ορμάει προς τα εμπρός - σπάστε τον,
  Για έναν αντίπαλο, μόνο ένα φέρετρο σε ένα τέλμα!
  Η πατρίδα είναι μεγάλη - αν και ο κακός είναι δυνατός,
  Και ο Θεός Σβάρογκ αυλακώνει τα φρύδια του από την αγωνία!
  
  Αλλά διασταυρώσαμε τα ξίφη μας - με τόλμη στη μάχη,
  Φωνάζουμε ρε - επιτιθέμεθα στους ληστές!
  Για να γίνει πραγματικότητα αυτό που κάποτε ήταν όνειρο,
  Για να γευτείτε το φιλί της αγαπημένης σας!
  
  Όμορφη πανέμορφη αυγή των Elfi,
  Θα ξεσπάσει δυνατά θαυμασμό!
  Αλλά ο Σατανάς δεν μπορεί να χτίσει ένα άντρο,
  Νίκησέ τον και όλα θα είναι ξέγνοιαστα!
  
  Θα έρθει ένας κόσμος στον οποίο δεν υπάρχει πόνος,
  Στα γηρατειά που δεν θα μείνουν καν!
  Θα δώσω στην ομορφιά της αγάπης ένα στέμμα,
  Και σας ζητώ να πλησιάσετε έστω λίγο!
  Ναι, το ξωτικό τραγουδάει πολύ καλά, είναι υπέροχος και κουλ. Και το τραγούδι του ζεσταίνει την ψυχή.
  Τα ξωτικά συνεχίζουν τον αγώνα στο θωρηκτό τους. Τόσα πολλά υπέροχα κορίτσια σε αυτό. Τα νεαρά ξωτικά προτιμούν επίσης να τρέχουν ξυπόλητα στη ζέστη. Δεν φαίνονται πάνω από δεκαέξι ετών και είναι επίσης πολύ όμορφα, με καθαρό, λείο δέρμα. Αυτό μοιάζει με πεδίο μάχης και ωραίο.
  Τα κορίτσια δεν τα παρατάνε σε έναν αγώνα. Και ενεργούν με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια.
  Και μπορείτε να δείτε πώς τρεμοπαίζουν τόσο τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους. Και προκαλούν υπέροχα συναισθήματα.
  Τα ξωτικά κορίτσια δρουν με μεγάλη ενέργεια από το πλούσιο, γυμνό στήθος τους.
  Και πόσα κορίτσια σε έναν καυγά. Σε θωρηκτό είναι καταπληκτικοί. Τα ξωτικά μάλιστα άρχισαν να πέφτουν στα γόνατα και να φιλούν τις γυμνές, στρογγυλές, δροσερές γόβες των κοριτσιών. Και το κάνουν εξαιρετικά επιθετικά. Και με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια. Και είναι πολύ όμορφο.
  Και αν τα κορίτσια έβγαλαν τις θηλές τους; Έπειτα οι νέοι τους πλημμυρίζουν με φιλιά πολύ ανυπόμονα. Και τα αγόρια είναι απλά καταπληκτικά. Και τα κορίτσια είναι επίσης υπέροχα!
  Οι νεαροί άντρες τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Δεν είμαστε κακοί ληστές,
  Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε...
  Τα κορίτσια μας είναι τόσο ξυπόλητα
  Σαν να μπορείς να δώσεις!
  Τα ξωτικά τους έκλεισαν το μάτι και τραγούδησαν επίσης:
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου, και υπό τον ήχο του σερφ!
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Θα χορέψουμε, μόνο εμείς είμαστε μαζί σας!
  Έτσι τραγουδούν. Και παλεύουν ακόμα καλύτερα. Εδώ η οβίδα χτύπησε το θωρηκτό με τα ορκ και σκότωσε αμέσως πενήντα αρκούδες του Πούτιν. Αυτό αποδείχθηκε πολύ ωραίο.
  Ένα κορίτσι με γυμνά, χαριτωμένα, πολύ σαγηνευτικά πόδια που οι νεαροί άντρες λατρεύουν να φιλούν τόσο πολύ αναζωπυρώνεται.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, και τι υπέροχο και γυαλιστερό δέρμα έχουν. Όλα αυτά φαίνονται πολύ ωραία.
  Ένα από τα κορίτσια της φυλής των ξωτικών πίεσε το στήθος της με τη γυμνή θηλή της και εκτόξευσε ένα θανατηφόρο βλήμα από το όπλο.
  Πολεμιστές ακραίων μαχών και αιματηρής δύναμης. Και είναι ικανοί να σκοτώσουν ορκ. Και τα πόδια τους, όπως πάντα, είναι γυμνά, και λαξευμένα, και πολύ μαυρισμένα.
  Και τα τακούνια του κοριτσιού, μια τέτοια κάμψη σε αυτά είναι κομψή και με τον δικό της τρόπο μοναδική. Εδώ είναι η αιματηρή δράση των κοριτσιών τους.
  Και τραγούδησαν.
  Τα κορίτσια δεν γερνούν με το σώμα τους
  Είναι για πάντα όμορφοι, νέοι...
  Σήκω, γεμάτος ανομία,
  Τα αληθινά, τα έκλεψαν οι αετοί!
  Τα ξωτικά παλεύουν δυναμικά. Υπάρχουν όμως και ξωτικά αγόρια. Είναι πανέμορφες, σορτς, ξυπόλυτοι πρωτοπόροι. Και στρέφουν επίσης όπλα σε αντιπάλους και πυροβολούν κανόνια με φονικά πυρά, που είναι μια εξαιρετικά απότομη και επιθετική εκστρατεία.
  Και αφήστε τα ξωτικά να τραγουδήσουν με αγάπη και πάθος.
  Και όταν η κόρνα του πρωτοπόρου καλεί για φόρτιση -
  Οι φίλοι μου θα τραγουδήσουν μαζί τραγούδια!
  Εμείς, σαν γεράκι, θα ορμήσουμε στην απεριόριστη απόσταση της πτήσης,
  Γιατί εγώ κι εσύ δικαιωθήκαμε!
  Χορωδία;
  Η αλήθεια μας, η αλήθεια μας
  Συνίσταται στην πίστη!
  Και όχι αύριο και όχι αύριο
  Και σήμερα σώστε την Πατρίδα!
  
  Σεβόμαστε το Ξωτικό μας,
  Μετά από όλα, όλος ο κόσμος - γνωρίζει το φως!
  Το κόκκινο λάβαρο της πατρίδας μας,
  Και δεν υπάρχει πιο έντονο κόκκινο!
  
  Ο πρωτοπόρος χαιρετίζει όχι την προτομή,
  Το σήμα του είναι η σημαία της Πατρίδας!
  Πολεμήσαμε επιδέξια με τον αντίπαλο,
  Δοξαστικά επιτεύγματα σε στίχο!
  
  Να ξέρετε ότι υπάρχει μόνο μία πίστη στον πλανήτη,
  Πίστη στον γλυκό, άγιο ελφινισμό!
  Έτσι ώστε τα χαρούμενα παιδιά να γελούν,
  ξεσπάσει ο Ορκισμός στην άβυσσο !
  
  Κάθε ιππότης ήταν απλώς ένα παιδί,
  Στο γρασίδι και στα ρυάκια ξυπόλητοι...
  Αλλά τώρα έχει ένα βαρούλκο στα χέρια του,
  Ισιώνει το μέταλλο με ένα σφυρί!
  
  Κάποιος ακονίζει ένα πολυβόλο με μηχανές,
  Λοιπόν, κάποιος πυροβολεί από τον ώμο!
  Ένα κόκκινο πανό πετά σαν κουμάτς,
  Κερδίζουμε τους κακούς εχθρούς - όχι για πλάκα!
  
  Οι πρόγονοί μας πήραν με τόλμη το orklin ,
  Λοιπόν, τι γίνεται με εμάς; Είμαστε καθ' οδόν για τον Άρη!
  Εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε μακάκοι σε κλαδί,
  Ο αντίπαλος γροθιά ακριβώς στο μάτι!
  
  Ξέρουμε όμως και να διασκεδάζουμε
  Χτύπα το τύμπανο, παίξε τρομπέτες!
  Πολύ χαριτωμένα μωρουδιακά πρόσωπα
  Και σημειώνει τέσσερα και πέντε!
  
  Η πιο δύσκολη εξέταση μάχης -
  Μην το προσπεράσετε για να πεθάνετε!
  Αλλά στον θάνατο έχουμε ένα πανό με ένα φακό,
  Το ξωτικό χάλκινο σφυρηλάτηση δεν μπορεί να πέσει!
  Έτσι τραγούδησαν οι υπέροχοι και μαχητές πρωτοπόροι. Είναι μάλιστα πολύ όμορφα και μαχητικά. Και τα κορίτσια από την οικογένεια των ξωτικών είναι επίσης υπέροχα και υπέροχα. Και κυριολεκτικά ανάβουν τους άντρες, κάτι που είναι εξαιρετικά κουλ.
  Τα κορίτσια έχουν συνηθίσει να πολεμούν τα κακά ορκ και να ενεργούν πολύ παραγωγικά. Και η κολοσσιαία και μοναδική τους ενέργεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έρχεται σαν τυφώνας.
  Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Το κατακόκκινο ξωτικό στόχευσε το βλήμα και ανατίναξε τα ορκ, σπάζοντας μερικές δεκάδες από αυτά ταυτόχρονα. Και πολλές σκοτωμένες αρκούδες του Πούτιν. Και ακολουθεί, να πούμε εξαιρετικά ας πούμε σπουδαίο.
  Τα ξωτικά είναι πολύ όμορφα και η ομορφιά τους είναι ερωτική και εξαιρετικά θυελλώδης. Δρουν με μεγάλη και βράζοντας ενέργεια.
  Εδώ είναι ένα από τα κορίτσια με μόνο εσώρουχα και σχεδόν γυμνό. Και έτσι άρχισε να τραγουδάει, πριν από αυτό πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και έσκασε από ενέργεια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη τάξη που έχουν πραγματικά. Δεν θα μπορέσεις να πας κόντρα σε τέτοιο κόρνα.
  Αυτά τα κορίτσια είναι υπεράντρες.
  Και πετάνε κεραυνοί από τα κανόνια του θωρηκτού των ξωτικών. Και ακόμη και το νερό από χτυπήματα βράζει. Και το μέταλλο των πλοίων καίγεται, αυτές οι καφέ, τραχιές, αρκούδες του στρατού του Πούτιν.
  Αυτοί είναι πραγματικά επιθετικοί αγώνες.
  Τα οποία συνοδεύονται από πλάνα και όμορφα τραγούδια.
  Η πατρίδα άνοιξε τις πόρτες στο διάστημα για όλους,
  Το Elfarin είναι το πρώτο Ratibor στον κόσμο!
  Πάνω από το ηλιακό σύστημα τα φτερά μας -
  Στη μαύρη επιφάνεια του μαργαριταριού μοτίβου!
  
  Όσο πιο ψηλά κοιτάμε τον ουρανό,
  Άλλωστε, σε κάθε αυγή της σκέψης κάποιου ο κόσμος.
  Παίζουμε ένα βαλς σε ένα ολοκαίνουργιο πιάνο -
  Ένα τόσο απλό και ειλικρινές κίνητρο!
  
  Και με κάθε νότα, σαν λάμψη λύρας,
  Ένας κβάζαρ με βασιλικό στέμμα καλεί...
  Παρόλο που είμαι ακόμα αρκετά αγόρι -
  Αλλά θα υπάρξει μια πολύ θυελλώδης νεανική άνοδος!
  
  Στον αρχαίο κόσμο πήραμε τον ισημερινό,
  Στη νεότερη εποχή, ο Άρης είναι πίσω!
  Το φτυάρι αντικαθίσταται από εκσκαφέα,
  Μπορούμε να παραγγείλουμε ακόμη και βροχές!
  
  Ο επιστήμονας Αρχιμήδης ανακάλυψε τα πάντα στο λουτρό,
  Και δεν μπορούμε να καθίσουμε να πίνουμε ρούμι.
  Μην κάνετε ανακαλύψεις στον καναπέ
  Ω, τεμπελιά, τι ποταπό φίδι!
  
  Επομένως, οι καθολικές εκτάσεις,
  Σίγουρα έχουμε τραβηχτεί σε ένα σπουδαίο μονοπάτι.
  Μόλις οι πρόγονοι του βουνού εισέβαλαν -
  Περιφρόνηση και κορεσμός και άνεση σε πουπουλένιο κρεβάτι!
  
  Είμαστε απόγονοί τους και άξιοι του σπαθιού,
  Οποιαδήποτε δουλειά εξαρτάται από εμάς!
  Οι πρωτοπόροι περπατούν με ένα τραγούδι σε σχηματισμό,
  Και όλοι πιστεύουν - Θα πετάξω στα αστέρια!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα τραγούδι που εντυπωσιάζει και αγγίζει τα αυτιά. Αν και υπάρχουν ξωτικά εδώ, αλλά δεν υπάρχουν Cheburashkas. Οι πολεμιστές εδώ είναι πολύ όμορφοι, και φυσικά έχουν γυμνά, μυώδη, μαυρισμένα πόδια.
  Και τα κορίτσια είναι υπέροχα και έχουν ρουμπινί θηλές που προκαλούν τον μεγαλύτερο πειρασμό.
  Αυτοί οι πολεμιστές είναι εξαιρετικά παθιασμένοι, το στήθος τους είναι τόσο απολαυστικό, που είναι μαυρισμένο και στρογγυλό και ελαστικό στους πολεμιστές. Απολαυστικές ομορφιές, εξαιρετικά μαχητικές και τα πόδια τους είναι τόσο υπέροχα και κινητά, και τα δάχτυλά τους γυμνά και ανθεκτικά.
  Οι πολεμιστές είναι εξαιρετικά υπέροχοι και απολαυστικοί.
  Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και τα στήθη τους πολύ ποθητά. Και είναι εξαιρετικά υπέροχο για τους νέους άνδρες, είναι υπέροχο μέλι να το γλείφουν. Και απολαύστε αυτό το είδος αγάπης.
  Αχ κορίτσια, πόσο γλυκά είναι τα ξωτικά σας, αληθινά Θεϊκή αμβροσία.
  Και φυσικά το τραγούδι συνοδεύει αυτές τις σκληρές και αιματηρές μάχες.
  Ο επιστήμονας εφηύρε έξυπνα τη βόμβα,
  Τι σκέφτηκε με τον επικεφαλής του υποψηφίου;
  Άλλωστε, χωρίς ηθική, ο σοφός είναι γάιδαρος,
  Αν και λαμβάνει επιχορηγήσεις για παράνοια!
  
  Σε άλλους χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα πυροβόλο,
  Τι στέλνει τον δορυφόρο σε τροχιά.
  Ο επιστήμονας δεν είναι στρατιωτικός ανίκανος,
  Μην λέτε ψέματα στο έπακρο, κύριοι!
  
  Οι άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν για τον πόλεμο,
  έχουν κακή στάση ο ένας απέναντι στον άλλο.
  Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό,
  Κάνει κανείς κάτι καλό;
  
  Κάποιος ζωγραφίζει μια δεξαμενή με ακουαρέλες,
  Μια άλλη Κατιούσα θα κάνει ένα σκίτσο.
  Μαζεύει ένα πολυβόλο από το νηπιαγωγείο,
  Και ο έφηβος μας λατρεύει να κάνει παρέλαση!
  
  Μετά από όλα, οι επωμίδες είναι φωτεινές σε ένα όνειρο,
  Για εμάς, μερικές φορές οι ακτίνες είναι πιο πολύτιμες από τον ήλιο.
  Άλλωστε, δεν υπάρχει θέση στη θλιβερή Γη,
  Εκεί που δεν κυλάει το κατακόκκινο αίμα κάποιου!
  
  Άλλωστε, άνθρωπος, για άνθρωπο είναι λύκος,
  Λοιπόν, μερικές φορές ένα άθλιο σκυλί βρωμάει!
  Δεν θα δώσει ένα κομμάτι ψωμί ακόμα και με χρέος,
  Ζει μόνος - το σκληρό παρόν!
  
  Τι είδους ανθρώπους ανέθρεψε ο Κύριος ο Πατέρας;
  Πώς γίνεται το κακό να κυβερνά τον κόσμο;
  Ο άγριος βασιλιάς είναι ένας τολμηρός ανάμεσα στους ανθρώπους,
  Και ο βασικός μου φίλος είναι ο επιθετικός αδερφός Κάιν!
  
  Ο Κύριος απάντησε: είναι δική σου επιλογή,
  Δωρεάν, δύσκολο, αλλά απαραίτητο...
  Πλένεται πιο απότομα αν κόψετε στο μάτι,
  Οι άνθρωποι γίνονται πιο χαζοί αν ο κόσμος είναι ενωμένος!
  
  Και επομένως η μάχη είναι η μοίρα σας,
  Δεν θα αλλάξω τίποτα εδώ.
  Αν και ο κολασμένος χάος βασιλεύει στη μάχη,
  Δεν υπάρχει ελπίδα για εύκολο ψωμί και θαύμα!
  
  Αλλά ο στόχος μου είναι να σε σκληρύνω,
  Να χτίζεις όνειρα με δυνατό μυαλό,
  Για να γίνει η αλυσίδα πιο δυνατή από το νήμα,
  Για να γίνει γνωστός ως ήρωας στη μάχη!
  Τα κορίτσια χορεύουν πολύ καλά και δείχνουν άλματα με τα γυμνά τους πόδια. Και ο Παντοδύναμος Θεός προίκισε τα κορίτσια τους με τέτοια ομορφιά. Ή μήπως θεοί δημιούργοι.
  Τα κορίτσια έχουν πολύ όμορφα χτενίσματα. Πολύ ποικιλόμορφα και μερικά μοιάζουν με μύλους, ελικόπτερα ή κέικ - που είναι σούπερ και δροσερό.
  Τα ξωτικά τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους, γυμνώνουν τα δόντια τους και πατούν τα κουμπιά του joystick με τις κόκκινες θηλές τους.
  Είσαι η χώρα μου, τόσο εγκαταλελειμμένη,
  Υπάρχουν ληστές που ορμούν μέσα από αυτό, ένα κύμα ορδών!
  Τα παιδιά τρέχουν μακριά, ιπποδρομίες,
  Μια καυτή χιονοθύελλα σηκώθηκε!
  
  Όλη η χρυσή σίκαλη κάηκε στο χωράφι,
  Ένας καταρράκτης ξεχύνεται από τον ουρανό - ναπάλμ,
  Ο Διάβολος έσκισε τη δύναμη του "κακού" από το άτομο,
  Και τώρα όλη η Γη φλέγεται!
  
  Φλέγεται σαν άχυρο-ριζόι,
  Ένας άγριος δράκος στον ουρανό
  Από τις στάχτες στη σκόνη, ο αέρας είναι γκρίζος,
  Προσφέρει δυσωδία καπνού - ήττα!
  
  Μάχη της Πατρίδας χωρίς αστοχία,
  Κτυπούσαν τους μοχθηρούς λύκους κατευθείαν στο στόμα!
  Στη βεράντα φύτρωναν άνθη κερασιάς,
  Ας μην αφήσουμε το άρωμα να πάει χαμένο!
  
  Κάθε τι εγγενές σε κάθε κλαδί ιτιάς,
  Η μυρωδιά του μελιού, σε ένα απλό κλαδάκι!
  Είναι δυνατόν οι αξιοθρήνητοι ταξιδιώτες να είναι κουρελιασμένοι,
  Όσοι επέζησαν είναι ζητιάνοι με τσάντα!
  
  Όχι, είπε το κόμμα μας,
  Μην έρχεστε στα κακά ορκ στο σπίτι του Πατέρα!
  Νεολαία στην καρδιά, πίστεψε να μην γεράσεις -
  Ο αντίπαλος περιμένει την πλήρη καταστροφή!
  
  Θα προχωρήσουμε - το σωστό,
  Ζει στην εποχή που...
  Πίστη στην Ηλιόλουστη Οικογένειά μας ,
  Θα είναι ένα αληθινό φως για πάντα!
  
  Κομμουνισμός, αληθινός, δίκαιος,
  Στα όνειρά της που γεννήθηκαν μέσα στην αγωνία!
  Πιστεύω ότι η πατρίδα θα είναι ευτυχισμένη -
  Σαν αθάνατος αετός υψωθείτε στα ύψη!
  
  Και τότε θα έρθει η ώρα της αλήθειας
  Όπου οποιαδήποτε ερώτηση θα βρει απάντηση!
  Fox Way δεν θα περάσουν -
  Και η Έλφια στον κομμουνισμό-αυγή!
  
  Κρατώντας λοιπόν την αγάπη για την Πατρίδα,
  Όπου υπάρχει ένα μέρος για τους καλύτερους ανθρώπους,
  Μετά από όλα, η Πατρίδα μας είναι ένδοξη σε δύναμη,
  Ενάντια σε όποιον έχει εξουσία - σκοτώστε!
  
  Και τότε ο θυμός θα τελειώσει,
  Θα έρθει ο παράδεισος, με το τραγούδι του αηδονιού...
  Και μετά θα περπατήσουμε μέσα στο άλσος,
  Ποτέ μην κλαις και μην θρηνείς!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 17.
  Η Μαρία Κολεσνίκοβα παλεύει με έξαλλη φρενίτιδα. Και δίνει παραγγελίες στα κεριά του, δείχνοντας απλά εξαιρετική και μοναδική κλάση και σούπερ.
  Εδώ τα κορίτσια είναι πολύ πνευματώδη, και εξαιρετικά όμορφα και πολύ κουλ με μαχητικό τρόπο. Τα ξωτικά εδώ είναι απλά υπέροχα.
  Τα κορίτσια είναι διαφορετικά, αλλά αυτά τα ξωτικά είναι όλα κουλ. Μπορούν να νικήσουν ορκ, να πνίξουν κακές αρκούδες στο αίμα.
  Και οι γλώσσες των ξωτικών λατρεύουν πολύ το γλείψιμο, αυτό που πάλλεται, λάμπει και μυρίζει τόσο ευχάριστα στα νεαρά ξωτικά.
  Αυτός ο λαός είναι τόσο τέλειος που το άρωμα προέρχεται από αυτούς, σαν από νεαρά φυτά και αγριολούλουδα. Τι είναι υπέροχο.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ και έχουν μαργαριταρένια, αστραφτερά δόντια - απλά σούπερ.
  Και έχουν ένα κοσμικό, εκπληκτικό θέμα. Εδώ μέσα τους τα μάτια λάμπουν και μοιάζουν πολύ με τα αστέρια.
  Ένα από τα κορίτσια κλώτσησε με τη βοήθεια γυμνών ποδιών. Και έτσι όλα συντρίφθηκαν πλήρως. Και είναι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια της υψηλότερης κατηγορίας, θα παίξουν κοντραμπάσο.
  Και τα πόδια τους είναι τόσο όμορφα, και πολύ γυμνά. Αν και είναι δυνατόν να το πούμε - πολύ ξυπόλητος; Ίσως θα ήταν καλύτερο να πούμε - πολύ όμορφο!
  Και τα κορίτσια λατρεύουν να τραγουδούν και να χορεύουν με πάθος.
  Και οι φωνές του πολεμιστή είναι τόσο γεμάτες και όμορφες.
  Είναι λόγος τιμής αυτό αδέρφια;
  Πόση ζέστη ξέρεις σε αυτή τη λέξη!
  Αν και οι εξαγριωμένοι αντίπαλοι δεν μπορούν να μετρηθούν,
  Θα φέρουμε μια θάλασσα φωτός στην Πατρίδα!
  Χορωδία.
  Δίνω την καρδιά μου για την Πατρίδα μου,
  Στο οποίο η φλόγα σκάει στους ουρανούς!
  Μέσα από το αγκάθι των προβλημάτων μέχρι τον Νοέμβριο,
  Για την κόκκινη αυγή...
  Να ουρλιάζει και να σηκώνεται το πνεύμα του λαού!
  Να ουρλιάζει και να σηκώνεται το πνεύμα του λαού!
  
  Μετά από όλα, μας αρέσει να κουβαλάμε τον Παντοδύναμο,
  Το ιερό λάβαρο είναι η αιτία του ελφινισμού!
  Τι θα γινόταν πραγματικότητα τολμηρά όνειρα -
  Γεννημένος δρόμος του ιερού ανθρωπισμού!
  
  Και κάθε οικογένεια δεν θα προδώσει το Elf,
  Οι άνθρωποι θα σταθούν σε σχηματισμό για την ειρήνη και την αλήθεια!
  Είθε ο γενναίος Πήγασος, ο λαμπρός Παρνασσός,
  Θα εμπνευστούμε να παλέψουμε από τον νέο σκοπό!
  
  Στα βουνά, ένα ρυάκι τρέχει σαν λεοπάρδαλη,
  Άλλωστε οι ασημένιες κορυφές άναψαν!
  Από τις γραβάτες, το ηλιοβασίλεμα από τα kumachs καίει,
  Το να είσαι γενναίος είναι το κύριο μέτρο!
  
  Ένας μαχητής έπεσε - αλίμονο, οι σκληροί ροκ κανόνες,
  Πώς έγινε που ένας φίλος κατέρρευσε!
  Σας ζητώ να μιλήσετε για τον Παντοδύναμο Θεό,
  Λοιπόν, γιατί τα δοχεία είναι γεμάτα στάχτη;
  
  Ψυχή, απάντησε ο Θεός. - πιο σημαντικό από την οσφυϊκή χώρα
  Και η ζωή δεν θα αφήσει ποτέ τους πεσόντες!
  Ναι, δεν σας δίνεται να γνωρίζετε, ότι στις ακτίνες του φωτός,
  Όταν αναστηθούν - Δοξάζοντας το όνομα της Οικογένειας!
  
  Αλλά ξέρετε ότι αυτή η μέρα δεν είναι τόσο μακριά,
  Τότε θα ανοίξει τις πόρτες του σύμπαντος...
  Και το γκρίζο κρύσταλλο δεν θα λευκάνει τον ναό,
  Η αθανασία θα κερδίσει τη δημιουργία Μου !
  Λοιπόν, αν κοιτάξετε τα όμορφα κορίτσια, το γεμάτο στήθος και τις φράουλες θηλές τους. Και είναι τόσο σαγηνευτικά και αστραφτερά σαν ρουμπίνια από το στέμμα της Βρετανίδας αυτοκράτειρας. Αυτή είναι πραγματικά τέτοια ομορφιά και πειρασμός.
  Ένα νεαρό ξωτικό όρμησε στις φράουλες θηλές του στήθους του και άρχισε να τις χαϊδεύει με τη γλώσσα του και το έκανε πολύ δυναμικά. Ω, πόσο ωραίο είναι να γλύφεις μια τόσο ώριμη και υπέροχη φράουλα. Τι ωραία που είναι όλα εδώ.
  Και ένα κορίτσι από το είδος των ξωτικών, φυσικά, δεν πειράζει σε απάντηση, επίσης, να γλείψει κάτι νόστιμο, γλυκό, αρωματικό από έναν νεαρό άνδρα. Και πόσο υπέροχο θα είναι.
  Και τότε το κορίτσι, με τη θηλή που μοιάζει με μπουμπούκι τριαντάφυλλου, πατάει το κουμπί του joystick. Και τότε ένας πύραυλος χτύπησε τα ορκ και τα έσκισε.
  Και πολλές από τις αρκούδες του Πούτιν καταστράφηκαν.
  Αυτά είναι τα ξωτικά της ματωμένης αυγής.
  Ταυτόχρονα, φυσικά, λατρεύουν να τραγουδούν, με μεγάλη αγωνία.
  Εμείς τα cool ξωτικά δεν είμαστε σκλάβοι,
  Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στους αετούς!
  Όχι, τα φέρετρα δεν θα έρθουν στην Πατρίδα,
  Μακάρι να πολεμήσουμε μαζί Elfians !
  
  Οποιοσδήποτε μαχητής είναι ικανός να χτυπήσει
  Αλλά δεν σκέφτονται όλοι τα αγαπημένα πρόσωπα!
  Καίγοντας πυρκαγιά τυφώνα,
  Και σκέψεις για το καλό στις ψυχές των αγνών!
  
  Elfparty , γεννημένος στα όνειρα,
  Ξέρει από καλαμπόκια τοκετού.
  Δεν υπηρετούμε για τον ηλίθιο φόβο κάποιου,
  Αυτό που επιδιώκουμε δεν βρίσκεται στον χάρτη!
  
  Ο χρυσός των στρογγυλών θόλων αστράφτει,
  Αλλά στην καρδιά, ο χρυσός είναι ακόμα πιο πολύτιμος.
  Ο ορκισμός έσυρε το θηρίο του αρνιού,
  Αλλά η δύναμη των ξωτικών καταστράφηκε!
  
  Όταν ένας πρωτοπόρος ορκίστηκε,
  Δώσε αίμα από τη φλέβα στην πατρίδα στη σταγόνα!
  Ο κακός θείος Ram έσωσε ρουκέτες,
  Ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στο σωματείο!
  
  Αλλά δεν ορκιστήκαμε, πιστέψαμε σε κενά λόγια,
  Για μια παραγγελία - Υπηρετήστε την Πατρίδα!
  Το ορκ του κακού συντρίφτηκε από τον ηρωισμό,
  Ας περάσουμε τον δύσκολο δρόμο, θα είμαστε στον ελφινισμό!
  
  Πέτα το αγόρι τον κορεσμό, τη δειλία, την τεμπελιά,
  Διατεταγμένες ψυχές που λαχταρούν για νίκη.
  Αφήστε το να είναι υπέρ της υπόθεσης κάθε μέρα,
  Και θα χρειαστεί και Σιβηρία, πάμε!
  
  Στα εργοτάξια και στις μάχες ένας ήρωας,
  Όποια δουλειά να διαφωνήσετε, πιστέψτε με!
  Μην μπερδεύετε τη ζωή με ένα εύκολο παιχνίδι
  Αν και το παιχνίδι είναι ένα - ο αγώνας κατά του θανάτου!
  
  Εδώ είναι ο στόχος, θεωρείται ήδη ορατός,
  Παραμένει το τελευταίο βήμα, δύσκολο να γίνει!
  Τότε η άνοιξη θα μας δώσει χρώμα για πάντα,
  Και θα είναι νέοι παππούδες την Κυριακή!
  Εδώ τα κορίτσια τραγούδησαν πολύ όμορφα και έλαμψαν τα δόντια τους, που αστράφτουν με πέρλες που αστράφτουν.
  Τα ξωτικά είναι υπέροχες ομορφιές, και πήδηξαν στον εκτοξευτή τζετ. Και πάτησαν τα κουμπιά του joystick με τις κόκκινες θηλές τους, και προσάρμοσαν επιθετικά τα χτυπήματα.
  Και έγινε τεράστια καταστροφή. Εδώ αποδείχθηκε εξαιρετικά γκρι.
  Τα ξωτικά φόρτωσαν το τζετ στοπ, μετέφεραν ρουκέτες και τα κορίτσια έτρεχαν με γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες.
  Αυτές είναι όμορφες και επιθετικές γυναίκες. Και εξαιρετικά τρυφερός. Και αγαπούν τη γλώσσα τους, αισθάνονται τον παλμό των ράβδων - παίρνουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
  Αυτές είναι πραγματικά ομορφιές.
  Έχουν τέτοιες καυτές γλώσσες, και θα το πάρουν, θα το γαμήσουν. Και οι ρουμπινί θηλές θα χρησιμοποιηθούν ξανά. Και πολλά τρολ θα καούν ταυτόχρονα.
  Και τότε τα ξωτικά θα φέρουν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στο στόμα τους, και πώς θα φυσούν.
  Και τα κοράκια, έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, πέφτουν, σαν σάστισαν από το χτύπημα ενός ατσάλινο ρόπαλο στον εγκέφαλο. Και τα κοράκια τρυπούν τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν με το ράμφος τους.
  Τόσο επιθετικοί είναι.
  Και πάνω από το χωράφι, τα τραγούδια τους τραγουδιούνται, σε αυτήν την περίπτωση, από νεαρούς άνδρες.
  Πυροβολώ τους εχθρούς σε μια εφαπτομένη
  Αυτή είναι η δύναμη του ξωτικού ιππότη!
  Οι χοντροί δεν καταλαβαίνουν
  Προχωρώ σαν γεράκι γρήγορα!
  
  Όλα βγαίνουν υπέροχα
  Είμαστε καλλιτέχνες, όχι θεατές!
  Ας καταστρέψουμε τα καρτέλ των orkshi,
  Η ομορφιά που λάμπει σαγηνευτική!
  
  Η πατρίδα μας είναι αληθινή, μεγάλη,
  Έδωσε φως στον κόσμο των εργαζομένων!
  Αν και η ορδή έπεσε στην άγρια γη,
  Αλλά πιστεύουμε τους πραγματικούς μαχητές!
  
  Το ξωτικό επαναστάτησε με τον Μαμάι της μάχης,
  Πετώντας τα δεσμά του λάσο της Ορδής ...
  Συγκέντρωση θησαυρών στον παράδεισο
  Και οι καρδιές μας είναι καθαρές στο θάρρος!
  
  Κάθε θάμνος, λεπίδα χόρτου Αγαπητέ,
  Δρυς-Πατέρας του απέραντου άλσους μας.
  Πιστέψτε με, υπάρχουν και φανταστικές αξίες,
  Το λαμπερό ρεύμα είναι πιο γλυκό από το μέλι!
  
  Τα χνούδια των κερασιών ωριμάζουν,
  Το πρώτο φύλλο, σαν βαμμένο με χρυσό!
  Δεν υπάρχει μέτριο δάσος της Πατρίδας μας,
  Με το βασιλικό φόρεμα πανέμορφη η Πατρίδα!
  
  Φεύγοντας από το δάσος με μανιτάρια,
  Και πέρα από το χωράφι, όπου η σίκαλη χύνεται με χυμό.
  Σου φέρνω ένα στεφάνι με λουλούδια,
  Και δροσιά, σαν ραμμένη με πέρλες!
  Αυτό είναι το τραγούδι των ξωτικών αγοριών. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά δροσερό και δροσερό. Πρόκειται για πολύ όμορφα κορίτσια που θέλουν να ρουφήξουν κάτι παλλόμενο με τη γλώσσα τους, όπως μια καρδιά και κάτι καυτό.
  Λοιπόν, κορίτσια εξαιρετικού επιπέδου, και στο φέρετρο, οδηγώντας τα ορκ. Και οι πολεμιστές ήταν άγριοι - απλά σούπερ.
  Και αν αρχίσουν να τραγουδούν, θα είναι πολύ ευχάριστο.
  Χτυπάει ξυπόλητος στο λιβάδι.
  Το τολμηρό κορίτσι είναι μέλος της Komsomol.
  Η κόρη της Elfie δεν γεννήθηκε ως σέσουλα -
  Η μικρή φωνή ρέει με μια κουδουνίσια τρίλιζα!
  
  Για αυτήν, το επάγγελμα είναι ο πόλεμος -
  Εκτελέστε γενναία έναν άθλο των όπλων.
  Η τρομοκρατία βγάζει τα σαγόνια της - Σατανάς,
  Θέλει να μετατρέψει την Πατρίδα σε παιχνίδι!
  
  Λοιπόν, και πίσω του με τον πύραυλο Orkagon ,
  Τι ταΐζει το σκυλί από την κόλαση με χρήματα;
  Ξέχασα ότι το Orkmaht συνθλίβεται,
  Ότι είναι επικίνδυνο να μαλώνεις με Ρώσο!
  
  Ανίκητος πολεμιστής ελφινισμός,
  Μάθετε τι μας εμπνέει για ένα κατόρθωμα!
  Αφιερώνουμε ζωή στη σοφή Ρωσία -
  Διατηρώντας τη γραμμή από άκρη σε άκρη!
  
  Η πατρίδα βροντάει γύρω,
  Έπεσε στο Elf με βόμβες ναπάλμ.
  Ο μιλιταρισμός έσπασε όλα τα φρένα,
  Συντρίμμια από τις καλύβες μας φλέγονται!
  
  Αλλά το έντερο του αγοριού είναι αυτόματο,
  Όταν ορκίστηκε να γίνει πρωτοπόρος!
  Και τώρα οι νεαροί στρατιώτες συντρίβουν,
  Κακοί αντίπαλοι που δεν ξέρουν το μέτρο!
  
  Και μεγάλοι και νέοι τρέχουν σε μια γραμμή,
  Ορμώντας βιαστικά - SATO επιτίθεται!
  Και όλοι πιστεύουν - θα σπάσω τα ορκ,
  Και η κοπέλα θα είναι με ένα παθιασμένο φιλί!
  
  Δεν μπορούμε, πιστέψτε μας, να χάσουμε
  Έτσι η πίστη μας έγινε πιο δυνατή!
  Ο στρατός μας μετριάστηκε στις διδασκαλίες,
  Αν και η φωτιά καίει σε καλή καρδιά!
  
  Και επομένως υπηρετώντας την Πατρίδα,
  Θα πετύχουμε τη νίκη σε μια άγρια σφαγή!
  Χωρίς δόξα, η ζωή δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα,
  Χρειαζόμαστε γυναίκες και παιδιά για μπότα!
  
  Πρέπει να μεγαλώσουν σε αυτή την ιερή χώρα,
  Στο οποίο, υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!
  Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο όμορφο ξωτικό στη Γη,
  Ας είναι η μοίρα του εχθρού ο θάνατος των Γόμορα!
  
  Και τότε μας περιμένει ο Γαλαξίας στα αστέρια,
  Που είναι ατελείωτο και χωρίς σταματήματα!
  Για να μεγαλώσεις, μην αφήσεις το Ξωτικό να λυγίσει,
  Για να γίνει πιο δυνατή η Πατρίδα, πιο πολύ!
  
  Αγαπήστε τον Θεό - Η μεγάλη μας οικογένεια,
  Για να ευημερήσει ο πλανήτης!
  Οποιαδήποτε εργασία θα λύσει το πρόβλημα,
  Ας είναι εύκολος ο δρόμος για το βάθρο!
  Οι μάχες με τα ξωτικά και τα ξωτικά εναντίον των ορκ έγιναν άγρια με μεγάλο αριθμό αρκούδων του Πούτιν νεκρούς.
  Όμως τα ορκ συνέχιζαν να έρχονται. Και τώρα τα βαριά τανκς τους πάνε στη μάχη. Και ακόμη, ίσως, βαρέων βαρών - που ζυγίζει περισσότερους από εκατό τόνους. Νέο επιχείρημα και ατού της μάχης.
  Αυτό είναι δροσερό καλάμι ισχυρά μηχανήματα. Αλλά τα κορίτσια ετοίμασαν αθροιστικά κοχύλια και άρχισαν να τα εκτοξεύουν με τη βοήθεια θηλών στήθους φράουλας.
  Και είναι φονικό αποτέλεσμα. Λοιπόν, τα κορίτσια είναι super class.
  Και άλλοι από αυτούς ρίχνουν ζωντανές χειροβομβίδες στο πεζικό των ορκ, κομματιάζοντας τις αρκούδες του Πούτιν. Αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο. Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ. Τους αρέσει να δουλεύουν με τις γλώσσες τους.
  Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν η γλώσσα σας γλείφει κάτι μέσα από το οποίο ρέει το ζεστό αίμα ενός ξωτικού που βράζει σαν ρυάκι. Τόσο υπέροχο είναι.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι πολύ καλοί στη μάχη. Και την ίδια στιγμή, η αγάπη δεν τους είναι ξένη. Επιπλέον, υπάρχουν τόσο λίγα αρσενικά ξωτικά. Και φυσικά, μερικές φορές τα θηλυκά παλεύουν για αυτά.
  Εδώ μία από αυτές πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η οποία χτύπησε ένα πλήθος από ορκ και έσκισε τις αρκούδες του Πούτιν.
  Και οι πολεμιστές τραγουδούσαν.
  Αγόρι που τρέχει ξυπόλητος στο χιόνι
  Τα μαργαριτάρια των χιονοστιβάδων λάμπουν σαν γυαλάδα.
  Δεν θα μας σύρετε σε λήθαργο με το ζόρι,
  Ας κάνουμε καλύτερα τον γκριζομάλλη χορό του χειμώνα!
  
  Ας αφιερώσουμε τη ζωή μας στην πατρίδα μας,
  Είθε η υπηρεσία να είναι χαρούμενη!
  Το μονοπάτι θα φωτιστεί από τη φωτιά -χερουβείμ,
  Και το τραγούδι μαγικό, παραμύθι και λύρα!
  
  Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας,
  Μια ορδή αντιπάλων έχει εισβάλει χωρίς να υπολογίζονται!
  Απευθυνόμαστε στους αγαπημένους μας Θεούς,
  Τι έδωσε το μυαλό να δημιουργήσει αεροπλάνα!
  
  Ας δώσουμε στον πλανήτη ένα όνειρο
  Για να βγει νικητής κάθε αγώνας!
  Για να μην σπάσει το μαγικό νήμα,
  Για να γίνει μια καθαρή ανοιξιάτικη ανάσα!
  
  Αυτή είναι η ελπίδα μιας όμορφης χώρας,
  Ποιος γέννησε το φως του κομμουνισμού!
  Στο σύμπαν μας όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι,
  Αυτό θεωρείται η κορυφή του ανθρωπισμού!
  
  Το κρύο θα τελειώσει, θα υπάρξει ροή -
  Θα κυλήσουν ρέματα, ο κόσμος ξέρει με σαμπάνια!
  Αυτό είναι το αποτέλεσμα, πιστέψτε με, δεν είναι μακριά,
  Καθένας με αξιοπρέπεια, βασιλικό θάρρος!
  Έτσι μάχονται και τραγουδούν τα κορίτσια. Και οι γλώσσες τους είναι παιχνιδιάρικες και εξαιρετικά ευκίνητες.
  Τα κορίτσια πήραν και ανέπτυξαν τον όλμο, και πώς θα χτυπούσαν τον εχθρό και θα σκορπούσαν τις αρκούδες του Πούτιν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό ήταν πραγματικά ένα χτύπημα.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι τράβηξε τη σκανδάλη χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους. Και γαμημένο εκδόθηκε:
  - Το γυμνό στήθος οποιουδήποτε άντρα θα υποδυθεί και θα γδύσει!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - πολύ υπέροχα. Και αυτό είναι ένα είδος σπουδαίων ξωτικών.
  Και τραγουδούν έτσι και αστράφτουν με τα δόντια τους, σαν διαμάντια στον ήλιο. Πόσο υπέροχα είναι όλα.
  Δεν υπάρχουν αρκετά αγόρια για κορίτσια. Και τα νεαρά ξωτικά δουλεύουν για δέκα. Εδώ πρέπει να δουλέψουν. Και τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα και ξυπόλητα. Και το στήθος τους είναι τόσο γυμνό, με ρουμπινί θηλές και αστραφτερά σαν να είναι φτιαγμένα από πολύτιμους λίθους.
  Πόσο φοβερά φαίνονται όλα;
  Και οι πολεμιστές τραγουδούν, και γυμνώνουν τα δόντια τους, που εκπέμπουν μεγάλη ενέργεια από τις ηλιαχτίδες.
  Το κορίτσι είναι όμορφο, ναι, ναι, ναι,
  Το κορίτσι είναι επικίνδυνο ναι, ναι, ναι!
  Αρκούδα Πούτιν,
  Θα μουγκρίζεις
  Να σε κάψει
  Πέθανε στην αγωνία!
  Τα κορίτσια τραγουδούν έτσι. Αλλά τα παιδιά των ξωτικών, και πρώτα από όλα τα αγόρια πρωτοπόροι, δείχνουν επίσης τις φωνητικές τους ικανότητες.
  Στο φως του φεγγαριού, η αντανάκλαση του δρεπανιού,
  Δουλεύουμε στο χωράφι του συλλογικού αγροκτήματος.
  Η άνοιξη ήρθε πρόσφατα,
  Έδωσαν ρυάκια από γλυκές καταιγίδες που κλαίνε!
  
  Πρέπει να βοηθήσουμε τα μεγαλύτερα αδέρφια μας,
  Ότι στα μέτωπα πολεμούν τον στρατό του Ορκισισμού.
  Για να ταΐσει τη δύναμη των ξωτικών,
  Αφήστε το κόκκινο κοντάρι της σημαίας του Ελφινισμού να ανθίσει!
  
  Και ως εκ τούτου, πρωτοπόροι στα έργα -
  Ο ιδρώτας χύνεται στα λεπτά της μάγουλα.
  Είμαστε γεμάτοι μόνο σε τολμηρά όνειρα,
  Ένα ξυπόλητο αγόρι τραβά ένα άροτρο ...
  
  Κάποιος κατάφερε να δραπετεύσει στο μέτωπο,
  Αλλά και χωρίς πίσω δεν υπάρχει νίκη.
  Βάζεις και χόρτο στο στόμα σου από την πείνα,
  Για να μπορέσουν οι παππούδες μας να γευτούν γκρίνια.
  
  Προσθέστε λοιπόν, παρόλο που τα πλευρά είναι ήδη ορατά,
  Τα πόδια τρυπούνται, τα χέρια είναι κάλοι.
  Είμαστε οι πρωτοπόροι της Πατρίδας, γιοι,
  Για χάρη της θα θάψουμε σκληρά τα ορκ!
  
  Ο καθένας μας είναι ο Λένιν και ο Μαρξ,
  Σε κάθε καρδιά η φλόγα μαίνεται.
  Θα έρθει η ώρα, θα μπούμε με τόλμη στον Άρη,
  Η τύχη δίνει ένα φιλί σε έναν μαχητή!
  
  Δυσκολία μετριασμού, για την ψυχή μας,
  Αγαπάμε, γνωρίζουμε τη σκέψη και τη δουλειά!
  Θα έρθουν οι διακοπές - ο περίφημος χορός,
  Και φρόντισε τους πιο αδύναμους!
  
  Καλοθρεμμένοι αστοί, τότε δεν καταλαβαίνουν
  Πώς λατρεύουν τα παιδιά να δουλεύουν...
  Αλλά θα έχουμε μια σταθερή πεντάδα,
  Για να λάμψουν τα πρόσωπα των γονιών!
  
  Όχι, μην βρίζεις τη μοίρα για τον πόλεμο,
  Αυτό είναι ένα τεστ για εμάς...
  Αν έδωσες ένα μάθημα στον εχθρό,
  Σημαίνει ότι είναι ικανός να κουβαλήσει δημιουργία!
  
  Οι πόρτες στους μαχητές θα ανοίξουν στο διάστημα,
  Με τη δύναμη της επιστήμης, που έπεσε αναστημένος,
  Και γι' αυτό είμαστε η ελπίδα των πατέρων,
  Παιδιά του Μεγάλου, Άγιο Ξωτικό!
  Εδώ είναι τα ξωτικά αγόρια και ταυτόχρονα τραγουδούσαν οι πρωτοπόροι. Και έδειξαν εξαιρετικό φυσικό σχήμα και συνθέσεις προϊόντων σε επίπεδο τραγουδιού.
  Και τα πρωτοπόρα αγόρια ήταν επίσης ξυπόλητα, με σορτς, με γυμνό κορμό και πολύ προεξέχοντες και όμορφους μύες.
  Τα Ορκ μπορούν να βιάσουν τέτοιους ανθρώπους, τι θα γίνει με αυτά τα ζώα. Είναι κυριολεκτικά, ας πούμε, ζώα. Αυτά είναι πραγματικά πολύ άσχημα πλάσματα ορκ.
  Ένα αγόρι ξωτικό συνελήφθη. Και ας βασανίσουμε το παιδί. Πρώτα τράβηξαν το όμορφο αγόρι στο ράφι. Και ας τον χτυπήσουμε με όλη του τη δύναμη με ένα πυρωμένο σιδερένιο μαστίγιο στα γυμνά πόδια ενός παιδιού. Και ήταν πολύ οδυνηρό.
  Το αγόρι ούρλιαξε, και ήταν ανάπηρος και κάηκε. Στη συνέχεια χύθηκε νερό στο αγόρι. Πρώτα βραστό νερό και μετά παγωμένο νερό και μετά πάλι βραστό νερό. Αυτοί είναι βάρβαροι και σαδιστές.
  Μετά άρχισαν να σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ξωτικού με καυτές λαβίδες. Και του έσπασαν όλα τα δάχτυλα από το μικρό στο μεγάλο. Στη συνέχεια έκαψαν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια του παιδιού.
  Και μετά έβαλαν ένα καυτό σίδερο στο γυμνό στήθος των αγοριών και έκαψαν ένα πεντάκτινο αστέρι.
  Ήταν τόσο υπέροχο και δροσερό. Έσπασαν τα πλευρά του αγοριού με καυτές λαβίδες, τα καθάρματα. Αλλά τίποτα, τα ξωτικά είναι μια επίμονη φυλή. Και το αγόρι δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του από το οδυνηρό σοκ και συνέχισε να ουρλιάζει. Και μετά τα ορκ χρησιμοποίησαν το ρεύμα.
  Και ταυτόχρονα άρχισαν να τηγανίζουν τα τακούνια με τη φωτιά της φωτιάς, και τον χτυπούσαν με μια καυτή ράβδο στην πλάτη και στα πλάγια, τον τέντωσαν στο ράφι, τον χτυπούσαν με ηλεκτρικές εκκενώσεις. Και πονάει πολύ.
  Και οι δήμιοι των ορκ απλώς ξεγύμνωσαν τα δόντια τους και γελούσαν.
  Αλλά παρόλα αυτά, το ξωτικό δεν χάλασε, αντίθετα, άρχισε να τραγουδάει.
  Όχι, είναι αδύνατο να προβλεφθεί
  Τι περιμένει σε αυτόν τον παλιό κόσμο;
  Ένας κλέφτης θα περιμένει σε ενέδρα,
  Ή το αεροπλάνο θα απογειωθεί!
  
  Πόσο σκληρός είναι αυτός ο κόσμος
  Είσαι τόσο αφελής
  Υπάρχουν πολλοί άσοι στην τράπουλα,
  Αν και δεν μπορείτε να το πάρετε - αιχμές.
  Εν τω μεταξύ, το ξωτικό πυροβόλησε σαν να έριχνε μόλυβδο από έναν καταρράκτη. Έσκαψε ένα καλό πολυβόλο από τις αρκούδες του Πούτιν. Γρήγορη φωτιά, και μαζί σχεδόν καμία ανάκρουση, οπότε το ψήσιμο και το τραγούδι δεν θα διακοπούν.
  Αλλά τι άλλο να σε ρωτήσω;
  Πού μπορεί να αγοραστεί ο κόσμος;
  Η απάντηση, φυσικά, είναι ο πόλεμος.
  Άλλωστε, να ξέρετε ότι η αδυναμία δεν είναι τιμή!
  
  Ναι, ο Θεός είναι ικανός
  Σε αυτόν που μπόρεσε να μαστιγώσει την τεμπελιά ...
  Μόνο μια απλή εντολή
  Μη χαίρεσαι τη σάρκα στην ευδαιμονία!
  
  Κατανοήστε το νόημα του αγώνα ζωής,
  Έτσι ο Υπέρτατος δημιούργησε για αιώνες...
  Να έχεις γερό χέρι
  Και για να μην πάει το λίπος στα πλάγια!
  
  Πολέμησε λοιπόν και πάλεψε
  Προσπαθήστε να πετάξετε ό,τι υπάρχει στη σκόνη!
  Μετά σηκώνεσαι
  Σβήστε τα εφιαλτικά μηδενικά!
  Εδώ, τα ξωτικά αγόρια κρατιούνται, και δεν τα παρατάνε, ακόμη και στο ράφι.
  Και οι πολεμιστές πολεμούν έτσι, με άγρια και ξέφρενη μανία, δείχνοντας τον ηρωισμό τους.
  Αυτά είναι μερικά πραγματικά εντυπωσιακά κορίτσια. Και τα χείλη τους είναι τόσο κατακόκκινα, και καταπίνουν λαίμαργα κάτι παλλόμενο και ζεστό, πολύ ευχάριστο και γλυκό στη γλώσσα.
  Έτσι αρέσει στα ξωτικά κορίτσια.
  Όμως το ξωτικό, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πέταξε ένα συντριπτικό λεμόνι καταστροφής. Αυτό ήταν ανατριχιαστικό και δροσερό.
  Ξωτικό που σκότωσε τις αρκούδες του Πούτιν, το πήρε και τραγούδησε:
  Μην περιμένετε έλεος από τον ουρανό
  Ζωή για την αλήθεια μην γλυτώσεις...
  Είμαστε τύποι σε αυτή τη ζωή,
  Μόνο με την αλήθεια στην πορεία!
  Και πέταξε έξω ένα μεγάλο, θανατηφόρο δώρο πατώντας το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της. Έσπασε ένα μάτσο από τις αρκούδες του Πούτιν και κελαηδούσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η ανήσυχη καρδιά στο στήθος...
  Ο Ζελένσκι είναι τόσο νέος
  Και το νεαρό Μαϊντάν μπροστά!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ που δείχνουν την υψηλότερη, εντυπωσιακή κατηγορία μαχητών τους.
  Και τραγουδούν πολύ όμορφα και με θαυμασμό.
  Μια φορά κι έναν καιρό ένας οργός άνοιξε ένα μονοπάτι,
  Για να χρυσίσουν τα αυτιά του ήλιου...
  Και απαντάμε χωρίς επιχειρήματα στα ψέματα,
  Για να μεγαλώσει νέος ο αγωνιστής σε αλήθεια και δύναμη!
  
  Μια κοπέλα περιπλανιέται ξυπόλητη πίσω από το άροτρο,
  Δούλεψε σκληρά για να μαζέψει ψωμί για την Πατρίδα...
  Και ένα στρατόπεδο παρόμοιο με την εικόνα με καλάμια,
  Δεν χρειαζόμαστε λαιμαργία σε αυτή τη ζωή!
  
  Οι Ρώσοι ποιητές έχουν όμορφο ύφος,
  Η γλώσσα που αντικαθιστά τις κηρήθρες...
  Και ο Ροντ, αγαπητός , ένδοξος Θεός,
  Το μότο του είναι - δημιουργήστε το δικό σας μέρος στον παράδεισο!
  
  Ο κακός νομάδας έκανε μια επιδρομή,
  Γεμάτα κορίτσια και παλικάρια είναι κλεμμένα,
  Αλλά οι ιππότες έχουν ακονίσει τα ξίφη τους,
  Δεν χρειάζονται πάνες, νταντάδες από την παιδική ηλικία!
  
  Για εμάς, ο Σβάρογκ και ο Ιησούς είναι ένα,
  Πολεμιστής είναι το κάλεσμα ενός στρατιώτη...
  Ο δικέφαλος αετός είναι ένα δυνατό φτερό,
  Κερδίσαμε, γελώντας κακός αντίπαλος orc!
  
  Δεν υπάρχει μέρος στη γη για κάποιον που είναι δειλό,
  Όποιος έχει φτερά στις σκέψεις με τη βία είναι άγγελος...
  Ενωμένοι στην Πατρίδα: Νέγροι, Σέρβοι, Λευκορώσοι,
  Υπάρχει "Τυφώνας", αλλά πριν υπήρχαν σπαθιά!
  
  Θα φτιάξουμε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο,
  Και πετάξτε στα ύψη στην απεραντοσύνη του σύμπαντος!
  Στις καρδιές μιας τέτοιας ανδρείας γνωρίζουμε ζωές
  Η φτερωτή συνείδηση ανέβηκε!
  
  Το τελευταίο κατόρθωμα που γνωρίζουμε στους ανθρώπους είναι
  Για να μην τελειώσει η αλυσίδα των άθλων!
  Για να μην υπάρχει τσάντα με μια λεπτή γάτα,
  Για να μην στρίβουμε ουρλιαχτό βραχνά γηρατειά!
  
  Τότε θα έρθει η πολυαναμενόμενη ειρήνη,
  Στο οποίο δεν θα έρθει η ώρα της ανάπαυσης.
  Και θα έχουμε ένα ατελείωτο γλέντι
  Μη γνωρίζοντας θάνατο, λύπη, πόνο, θλίψη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #18
  Εδώ είναι η βασίλισσα των ξωτικών, το κορίτσι είναι κουλ και πολύ αστείο. Αυτό δημιουργεί κάτι μοναδικό. Και οι παραγγελίες της είναι ακριβείς και απολαυστικές, γεμάτες πνεύμα και σαρκασμό. Αυτό είναι πραγματικά ένα σούπερ κορίτσι.
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια πολύ όμορφα και τολμηρά. Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ χαριτωμένα. Και τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια τους αστράφτουν τόσο απολαυστικά και σαν αστέρια τη νύχτα.
  Πόσο χαριτωμένα φαίνονται όλα.
  Και τώρα τα κορίτσια άρχισαν ακόμα να απελευθερώνουν κεραυνούς από τις κόκκινες θηλές τους, τόσο θανατηφόρες και καταστροφικές. Τα οποία κυριολεκτικά καίνε τα πάντα και τα σπάνε στάχτη, και φτιάχνουν αληθινά φέρετρα.
  Ένα από τα κορίτσια, χρησιμοποιώντας το στήθος της όταν πυροβολούσε, τραγούδησε:
  Πολύ μεγαλωμένος σε όλο τον κόσμο,
  Τρεις ή τέσσερις ιός γρίπης...
  Η σφαγή επεκτείνεται !
  Θα οδηγήσουμε το ορκ αμέσως στο φέρετρο,
  να παραμείνουμε υγιείς,
  Εφαρμόστε κορίτσια εκκολαπτόμενοι!
  Αυτά είναι τόσο υπέροχα κορίτσια, είναι απλά λαμπρά και σούπερ και υπερτάξια .
  Κάθε κορίτσι θέλει να φτάσει στο επίπεδο ενός τέρατος εδώ, ή ακόμα και ενός υπερτέρατος .
  Και άρπαξε με τα δόντια του την αντρική τελειότητα του ξωτικού.
  Ναι, και τα ίδια τα νεαρά ξωτικά είναι πολύ κουλ, και μην ξεχνάτε να πολεμάτε και να τραγουδάτε ταυτόχρονα.
  Φίλε μου, το δαμασκηνό σπαθί λάμπει εδώ στο σκοτάδι,
  Ο ύπουλος εχθρός σκούπισε το αίμα από το στιλέτο ...
  Πόσες ατυχίες στο Ξωτικό μας,
  Όχι το τρίλι του αηδονιού, αλλά μόνο το χτύπημα του μετάλλου!
  
  Τι βλέπουμε στον κόσμο; Είναι δύσκολο για όλους εκεί
  Πεινασμένα παιδιά, άσχημα γηρατειά.
  Το κουπί έσπασε τη βάρκα,
  Ο Κύριος δεν μπορεί να δώσει λίγη την αγάπη Του!
  
  Αλλά το Σκοτάδι θα πει σωστά - δεν υπάρχει Παντοδύναμος,
  Ο κόσμος μας είναι η εξέλιξη - η εποχή των επιτευγμάτων.
  Αν θέλετε να φάτε κρέας για δείπνο,
  Μη σκέφτεσαι να ξεφύγεις από τις αμαρτίες σου!
  
  Δημιουργήστε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή για τη συγκομιδή της σίκαλης,
  Όμορφη ζωγραφιά με λάμψη στην αφίσα...
  Η επιστήμη θα σου δώσει τη νεότητα μητέρα,
  Και όποιος πολίτης θα είναι στην παρέλαση!
  
  Ένα χρυσό αστέρι θα διακοσμήσει το μονοπάτι του στήθους,
  Είναι δείκτης μεγάλων επιτευγμάτων!
  Πηγαίνει στον ελφινισμό Ξωτικό-χώρα,
  Είθε το Eden Interuniversal να γίνει επίτευγμα!
  
  Στο θρόνο, μερικές φορές οι ολιγάρχες κάνουν θόρυβο,
  Αίμα από τον κόσμο, θέλει να πιει ο κλέφτης!
  Αλλά το σύστημα βαδίζει ορμωτοί Οκτώβρηδες,
  Είδαμε τον μεγάλο θρίαμβο των ξωτικών τον Μάιο!
  
  Ο πόλεμος έρχεται και φεύγει, μερικές φορές είναι βαρετός,
  Εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι θέλει ο πολεμιστής...
  Ήρθε ένα τέτοιο πάθος για το παιχνίδι,
  Όταν είσαι πραγματικός εκδικητής της οχιάς !
  
  Ο ίδιος ο περήφανος είναι ένας όμορφος απατεώνας, πιστέψτε με,
  Και ο κακός ηγεμόνας είναι βάρος στους ανθρώπους.
  Οι κληρικές αλυσίδες θα τελειώσουν,
  Και η αγνή μούσα θα βασιλέψει!
  Έτσι τραγουδούν οι νέοι εδώ όμορφα και με συναίσθημα, απλά υπέροχα. Και μπορείς να τους ακούς για ώρες. Και οι φωνές τους απλά λαμπυρίζουν.
  Και μετά ακολουθούν τα χτυπήματα των κοριτσιών με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών. Και οι ομορφιές είναι εξαιρετικά δραστήριες.
  Και τότε τα ξωτικά έτρεξαν στην επίθεση, πυροβολώντας από πολυβόλα, και ταυτόχρονα πετώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους θανατηφόρα δώρα αφανισμού. Και παράγει κολοσσιαία κενά εχθρών.
  Αυτοί είναι πραγματικά σούπερ πολεμιστές .
  Και τα κορίτσια πάτησαν τα κουμπιά του joystick με τα λαξευμένα και χαριτωμένα δάχτυλα των ποδιών τους.
  Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην πορεία ήταν κόκκινο, σαν φράουλες, θηλές στήθους. Και το στήθος της στα κορίτσια είναι τόσο απίστευτα ορεκτικό. Και απέναντι σε έναν τόσο όμορφο άντρα, κάθε εχθρός είναι ανίσχυρος.
  Και τα χείλη τους είναι κατακόκκινα και οι θηλές του στήθους τους επίσης αστράφτουν σαν ρουμπίνια. Και τα νεαρά ξωτικά λατρεύουν να τα φιλούν και να τα γλείφουν άπληστα.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν με χαρά και επιθετικότητα.
  Έγινε η απροσδόκητη παρτίδα,
  Ο άντρας ίσιωσε τους ώμους του!
  Όχι ένα πεπλατυσμένο γύψινο μπούστο,
  Ονειρεύεται την ειρήνη, πιστέψτε με, απορρίφθηκε!
  
  Το κορίτσι δεν πρέπει να κρίνεται
  Η στιγμή της ελευθερίας, πιστέψτε με, θα έρθει...
  Και το φιλί σφραγίζεται,
  Πόσο γλυκά λιώνουν τα ζαχαρούχα χείλη!
  
  Η ορδή πέρασε σε ένα ματωμένο κύμα,
  Υπάρχει μια αμέτρητη λίστα για αυτήν...
  Αλλά το Ξωτικό βροντάει με αθάνατη δόξα,
  Η βία και η πείνα δεν θα μας σπάσουν!
  
  Αν και ο τάφος συνθλίβει τη σάρκα σαν πλάκα,
  το πνεύμα πετάει στον ουρανό!
  Φύγετε γρήγορα - μελαγχολία, θλίψη,
  Λες και δεν ήμουν καν νεκρός!
  
  Τι να κάνετε στην ουράνια σφαίρα;
  Πού να πάνε οι κακοί;
  Ωστόσο, η πίστη Solntslavny ,
  Μην είσαι αδύναμος και κλόουν!
  
  Μας λέει να μοιραστούμε τα χρήματα,
  Η μοίρα είναι με όλα τα αδέρφια.
  Έτσι ώστε οι άγιοι από την εικόνα του προσώπου,
  Θεωρείται ο ιππότης για τον γιο!
  
  Σπάσαμε τα δεσμά από τους σκλάβους,
  Για αυτούς ο δρόμος επιλέχθηκε ελεύθερα...
  Ας υποστηρίξουμε έναν ευτυχισμένο νέο κόσμο,
  Εκεί που σταματά η νεκρώσιμη πορεία!
  
  Μερικές φορές ο Θεός είναι και δύστροπος,
  Ρίχνουμε τα πανό του Ροντ!
  Αλλά η σημαία της Πατρίδας είναι λαμπερή,
  Εκεί που ο χρυσός αστράφτει το σφενδάμι!
  
  Εμπνευσμένο από τη φωτεινή ελπίδα,
  Το αγόρι όρμησε επίσης στη μάχη...
  Ακόμα και τα τριαντάφυλλα έχουν αγκάθια
  Μερικές φορές είσαι αδύναμος σαν το σπουργίτι !
  
  Αλλά ο χρωματικός δεσμός είναι κόκκινος,
  Και αυτό σημαίνει το καθαρό χρώμα του αίματος!
  Υπηρετήστε την όμορφη Πατρίδα,
  Τότε δεν ξέρω περισσότερο πόνο!
  Αυτά είναι μερικά καταπληκτικά και μοναδικά τραγούδια. Απολαυστικές καλλονές και ταυτόχρονα τσακώνονται ξυπόλητοι και με εσώρουχα μόνοι τους.
  Εδώ θα τραγουδήσουν, που σκάνε τα κεφάλια των ορκ.
  Αλλά από τον ουρανό, οι καταιγίδες ραμφίζουν τις θέσεις των αρκούδων του Πούτιν. Και το κάνουν με μεγάλη ενέργεια. Και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν πραγματικά με τους εχθρούς και να επιδείξουν το υψηλότερο επίπεδο ενέργειας. Αυτά είναι πραγματικά όμορφα κορίτσια.
  Τα οποία είναι απλά ικανά να διαπεράσουν μια δεξαμενή στο μέτωπο με ένα γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές που είναι, πολύ όμορφοι και μαργαριταρένια δόντια που αστράφτουν σαν κοσμήματα.
  Δεν υπάρχει πιο όμορφο από κορίτσια που δείχνουν τον χαρακτήρα τους και την επιθετική ουσία του περάσματος.
  Και αν όντως μαλακώσουν, τότε δεν θα φανούν ενάντια σε τέτοιους κλέφτες, ακόμη και σε τέτοιους βρωμούς όπως οι αρκούδες του Πούτιν.
  Οι πολεμιστές πολεμούν και το κάνουν εξαιρετικά ενεργά. Επιδεικνύουν ένα πολύ θαυμάσιο επίπεδο καταστροφής και καταστροφής πολυάριθμων απατεώνων, μια δασύτριχη αυτοκρατορία.
  Οι πολεμιστές των Ορκ σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών αιχμάλωτων κοριτσιών και αγοριών και ψήνουν γυμνές φτέρνες με φωτιά και καίνε αστέρια και σταυρούς στο γυμνό στήθος τους. Οι αρκούδες του Πούτιν είναι πραγματικά βρωμιές και πρέπει να τις πολεμήσετε με κάθε ευθύνη και οργή. Δείξτε την ανώτερη και φυσική σας προσέγγιση.
  Και τα κορίτσια, εν τω μεταξύ, άρχισαν να τραγουδούν ξανά.
  Εδώ το ξωτικό μας είναι δυνατό με το σπαθί της,
  Σε αυτό, τα όπλα χτυπούν και δεν ξέρουν μια αστοχία!
  Είθε ένα τολμηρό όνειρο να γίνει πραγματικότητα
  Δεν χρειάζεται να χτυπάτε τους κουβάδες στον καναπέ!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφο άλσος στον κόσμο από το δικό μας,
  Και το σμαράγδι στο γρασίδι είναι η πιο ζωντανή πέτρα!
  Το γεύμα ήρθε τρέχοντας από τον ίδιο τον κάπρο,
  Και το πατινάζ θα χτυπήσει σαν κρύο!
  
  Τα μανιτάρια μεγαλώνουν, έχουν αμέτρητα λουλούδια,
  Βολέτες, λαχανίδες, μύγα αγαρίκια!
  Ο κούκος δίνει τα νέα σε έκσταση,
  Ότι δεν είναι πολύ νωρίς για να πάτε στον επόμενο κόσμο!
  
  Τώρα τα αηδόνια τριγυρίζουν,
  Ένα όργανο ζώων παίζει μια πορεία...
  Όταν ο ανεμοστρόβιλος του Απρίλη έρχεται με μέλι,
  Όταν η χιονοστιβάδα μεγαλώνει σε φωτεινή ευδαιμονία!
  
  Όμορφο Μάη και γλυκό Ιούνιο,
  Κάθε εποχή του χρόνου είναι ευτυχία!
  Κι εσύ, κορίτσι μου, μην ανησυχείς,
  Γιατί εγώ ο ίδιος δεν έχω κανέναν έλεγχο στην ψυχή μου!
  
  Όταν η φθινοπωρινή βροχή κυλάει σαν ρυάκι,
  Και ο χρυσός θα ντύσει τους πάντες δωρεάν!
  Μετά θα βαδίσουμε υπό τον ήχο της σάλπιγγας,
  Στα χέρια σας μπουκέτα με τριαντάφυλλα και ορχιδέες!
  
  Ό,τι υπάρχει στη φύση θα είναι καλό,
  Θα έρθει η ώρα - υποτάσσοντας τους ρυθμούς...
  Και τι είναι άγιο, αλλά τι είναι αμαρτωλό,
  Εμείς οι ίδιοι θα αποφασίσουμε με τη μοίρα του παιχνιδιού!
  
  Τότε οι νεκροί θα αναστηθούν εύκολα,
  Και θα είναι πιο εύκολο από μια κατσαρόλα!
  Μια κίνηση είναι σαν ένα χτύπημα με ένα δρεπάνι,
  Χωρίς λογομαχίες, χωρίς άθλιες τσακωμούς!
  Έτσι τραγουδούσαν τα κορίτσια. Και μετά το πήραν και ξανά σφύριξαν από όλα τα ρουθούνια, και το έκαναν εξαιρετικά εκκωφαντικά.
  Και χιλιάδες κοράκια έμοιαζαν να δέχτηκαν δυνατά χτυπήματα στον εγκέφαλο με ένα ρόπαλο, το πήραν και έπεσαν. Και τρύπησαν τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν. Και ήταν εξαιρετικά δροσερό.
  Ένας τόσο σκληρός και ταυτόχρονα ενδιαφέρον πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Και τα κορίτσια από το είδος των ξωτικών χρησιμοποιούν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τις κόκκινες θηλές του στήθους τους, πετώντας αστραπές και υπερήχους.
  Επίδειξη της πολεμικής καταστροφής και του θανάτου των καταραμένων, των αρκούδων του Πούτιν.
  Η μάχη μεταξύ ξωτικών και ορκ δεν σταμάτησε. Έγινε όλο και πιο επιθετική και αιματηρή.
  Τα κορίτσια από το είδος των ξωτικών δεν έπνιγαν τον εχθρό. Χρησιμοποίησαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους για να εκσφενδονίσουν τα δώρα στα ορκ και έσκισαν τα κεφάλια και τα άκρα των αρκούδων του Πούτιν.
  Οι καλλονές έδρασαν με μεγάλο ενθουσιασμό και πίεση. Και οι πυροβολισμοί από πολυβόλα που έκαναν οι καλλονές αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποτελεσματικοί και θανατηφόροι.
  Και μετά το παίρνουν και σφυρίζουν, και πάλι τα κοράκια έχουν αναταράξεις στον εγκέφαλό τους, και πέφτουν άναυδοι και μεθυσμένοι στα κεφάλια των επιτιθέμενων και επιθετικών γούνινων αρκούδων. Και για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι εξαιρετικά cool και cool.
  Επιπλέον, οι αστραπές από τις ρουμπινί θηλές ζαλίζουν τα πουλιά σαν σκόνη.
  Και τα κορίτσια, φυσικά, χρησιμοποιώντας τα κοράκια ενάντια στις αρκούδες του Πούτιν, μην ξεχάσουν να τραγουδήσουν.
  Θα διαλύσουμε την ορδή,
  Ας κάνουμε μια μπριζόλα από ορκ...
  Θα σβήσω τις αρκούδες του Πούτιν
  Απλώς θα το σκίσω ζωντανά!
  Έτσι τα κορίτσια τραγουδούν με πολύ πάθος και αγωνιστικό ενθουσιασμό. Και ανέλαβαν τις αρκούδες, σαν να συνθλίβουν κοριούς, με τη βοήθεια της λαβίδας.
  Ταυτόχρονα πολέμησαν και τα ξωτικά. Στην εμφάνιση, είναι απλά παιδιά - ξυπόλητοι και με σορτς. Και πολεμούν με άγρια μανία και ενθουσιασμό.
  Ταυτόχρονα, τα ξωτικά αγόρια τραγούδησαν.
  Δεν υπάρχει ξεκούραση για εμάς παιδιά στις μάχες,
  Αυτή είναι η ζωή ενός αγορίστικου στυλ.
  Γεννημένος σαν να είμαστε με όπλο
  Για να εξολοθρεύσουμε τους εχθρούς με ορμητικό τρόπο σε σκόνη!
  
  Αν απογοήτευσα, τότε δεν υπάρχει συγχώρεση για εμάς,
  Λοιπόν, ο γενναίος θα λάβει ένα δώρο!
  Για χάρη της Πατρίδας μας, τη σωτηρία,
  Στην πιο δύσκολη στιγμή της μάχης!
  
  Είμαστε ικανοί να νικήσουμε όλες τις ορδές,
  Συντρίψτε τανκς, αυτοκινούμενα όπλα, ακόμα και σύνταγμα.
  Το βλέμμα των Ρώσων πολεμιστών είναι περήφανο,
  Αν και η στάση είναι απείρως μακριά.
  
  Έχουμε δει τέτοια προβλήματα,
  Τι δεν περιγράφεται με στυλό!
  Να ξέρετε ότι υπάρχουν θραύσματα από τα σκουπίδια,
  Που προσπάθησε να σπάσει την Πατρίδα!
  
  Κάθε ξιφολόγχη πρέπει να ακονιστεί γρήγορα,
  Και ανανεώστε το κατάστημα σύντομα!
  Επειδή ο στρατιώτης δεν είναι αγόρι,
  Μετατρέπει τον εχθρό σε σκόνη!
  
  Τα ορκ ισοπεδώθηκαν με χώμα χθες,
  Και τώρα ο αγώνας συνεχίζεται ξανά!
  Ω ατελείωτες αστρικές αποστάσεις,
  Η τρομπέτα μας καλεί σε πεζοπορία!
  
  Θα υπάρχει χώρος, θεωρήστε κατακτημένο,
  Θα υπάρχει ένας ουρανός στα διαμάντια για εμάς!
  Χρυσά χαριτωμένα σφενδάμια,
  Δεν θα σας σπάσει με έκρηξη ναρκών ξηράς!
  
  Όλα στην Πατρίδα μας είναι όμορφα,
  Μόνο πολλά βοοειδή στον θρόνο,
  Αυτοί που ψιθυρίζουν κολακευτικά τον κυβερνήτη,
  Και οι άνθρωποι γίνονται σκλάβοι!
  
  Κάθε φίδι προσπαθεί να μας εξαπατήσει,
  Όλοι θέλουν να αρπάξουν το αίμα,
  Γρήγορα ορμώσαν τα ζωηρά άλογα,
  Να τσαλακώσει τον κακό κλέφτη με μια τούρτα!
  
  Αντικαθιστούμε το δικό μας,
  Όπου δεν υπάρχει χώρος για προδοσία, ψέματα,
  Όπου σκοτωθεί, ο αδελφός Κάιν θα πεθάνει,
  Εκεί που δεν μπορείς να παραδώσεις την Πατρίδα, για φλουριά!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - απλώς τα υψηλότερα, και η τάξη έγινε καταπληκτική. Οι πολεμιστές είναι απλά σούπερ και υπέρ .
  Και πάλι στη μάχη τα γυμνά, πολύ σαγηνευτικά και χαριτωμένα πόδια τους δείχνουν τα υψηλότερα και μοναδικά ακροβατικά. Αυτές είναι πραγματικά super class γυναίκες.
  Και αυτό αγαπά η παιχνιδιάρικη γλώσσα τους; Φυσικά, περισσότερο από όλα, η γλώσσα τους λατρεύει να γλείφει τα παλλόμενα, πολύ γλυκά και μυρωδάτα καλάμια των ξωτικών.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούμε να πούμε ότι είναι μαχήτριες του επιπέδου της πραγματικής υπερτάξεως .
  Και, φυσικά, το στήθος τους της Αφροδίτης είναι ορεκτικό και πολύ γλυκό και μυρίζει σαν το πιο ακριβό γαλλικό άρωμα. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια σαν σούπερ και υπέρ σε ένα μπουκάλι.
  Και πάλι χρησιμοποιούν τις θηλές τους που αστράφτουν με πολύτιμα ρουμπίνια και βγάζουν νοκ άουτ έναν άλλο στρατό από ορκ.
  Και ολόκληρες οι τάξεις των αρκούδων του Πούτιν κουρεύονται και σκοτώνονται αμέσως.
  Αλλά τα ορκ συνεχίζουν να πέφτουν πάνω στα κορίτσια με μια απεριόριστη χιονοστιβάδα και να κολυμπούν.
  Ταυτόχρονα, ύπουλα, και οι αρκούδες του Πούτιν, φυσικά, πάνε στην επίθεση, τραγουδούν.
  Μια ισχυρή δύναμη είναι πίσω μας
  Που κυβερνά όλο τον κόσμο και την κόλαση!
  Άλλωστε, το αιώνιο κακό δεν είναι να σπάσεις το μονόλιθο,
  Τι θα είναι - υπέροχο, να ξέρετε ότι είστε κοντά!
  
  Ποιος ξαναδημιούργησε την κόλαση; - Βασιλιάς της Γης Εωσφόρος,
  Έκανε την επιλογή του - απορρίπτοντας τη συγχώρεση ...
  Και έδωσε ένα παράδειγμα σε έναν άνθρωπο στις μάχες,
  Πώς πρέπει να σπεύσουμε στη μάχη στη λύτρωση!
  
  Εδώ όλοι έχουν την ευκαιρία να ανέβουν,
  Γίνε δαίμονας, δαίμονας ή ουρανίσκος δαίμονας!
  Αν και ο Θεός, φυσικά, δεν θα μας δώσει τον θρόνο,
  Αλλά αυτό που μπορούμε, πιστέψτε με, δεν είναι αστείο!
  
  Έχουμε ελπίδα, τη δύναμη του κακού
  Τι μπορούμε να παίξουμε - κάρτες πασιέντζας ευτυχίας.
  Μετά από όλα, ο αρχηγός μας είναι ψύχραιμος Σατανάς,
  Γνωρίστε την οργή του Εωσφόρου απέραντη, τρομερή!
  
  Κάναμε μια επιλογή και ένα βήμα υπέρ του σκότους,
  Επειδή το φως κάνει μόνο τις κόρες των ματιών υδάτινες,
  Δεν υπάρχει ευτυχία στην αγιότητα, δεν υπάρχουν χρήματα που να αξίζουν μια δεκάρα,
  Για εμάς ο πασιφισμός είναι η έκφραση ενός κλόουν!
  
  Γι' αυτό ο Διάβολος μας οδηγεί στην κόλαση,
  Ακολουθούμε τον Διάβολο με ένα σπασμωδικό βήμα...
  Κατακτήστε τον εχθρό, αλλά τα μέσα δεν μετράνε,
  Δεν έχει νόημα η προσευχή - όλα είναι μπούμερανγκ!
  
  Ναι, η συνείδηση μερικές φορές ροκανίζει δυσάρεστα,
  Και θέλω επίσης να γίνω άνθρωπος...
  Και ίσως μια σφαίρα τρύπωσε το μέτωπό σου,
  Στην κόλαση, που πονάει να μείνεις για πάντα!
  
  Αλλά έχουμε πάει πολύ μακριά στην αμαρτία,
  Και μην σώζετε σε μετάνοια - δεν υπάρχει περίπτωση!
  Έτσι θα πυροβολήσουμε, θα καταστρέψουμε τα πάντα παντού,
  Ας χτίσουμε το κράτος μας στην ταράτσα!
  Έτσι τραγουδούν οι αρκούδες του Πούτιν και ας πούμε ότι είναι εξαιρετικά υγιές και επιθετικό. Αυτός είναι πράγματι ένας πολύ σκληρός και ανελέητος πόλεμος. Εναντίον των οποίων οποιεσδήποτε, ακόμα και οι πιο εξελιγμένες τεχνικές είναι αδύναμες. Όμως τα κορίτσια έχουν τη γοητεία τους.
  Και χρησιμοποιήστε τα ενεργά ενάντια στα ορκ.
  Παράλληλα δρουν εξαιρετικά δυναμικά και μαχητικά. Τέτοια κορίτσια δεν θα φοβηθούν, και ακόμη κι αν τα σουτιέν χαμηλώσουν, θα τα βγάλουν αμέσως από τις θηλές της φράουλας και θα χτυπήσουν κεραυνό.
  Αυτές οι γυναίκες είναι απλά καταπληκτικές. Και η μαχητική τους δύναμη είναι ακαταμάχητη.
  Τα ξωτικά κορίτσια δεν ξέρουν αμφιβολίες. Πολεμούν σαν άγγελοι φωτός με μια διαβολική ορδή. Και είναι εξαιρετικά σκληρό. Όμως τα κορίτσια, εξολοθρεύοντας τις αρκούδες του Πούτιν, καθαρίζουν τον πλανήτη από το κακό. Και ας πούμε ότι είναι υπέροχο.
  Οι πολεμιστές είναι πολύ όμορφοι και επιδεικνύουν τα πολύ σαγηνευτικά και μαυρισμένα πόδια τους.
  Ποια είναι τα κάτω άκρα τους; Οι άντρες τρελαίνονται μαζί τους. Και τα νεαρά ξωτικά φιλούν τα γυμνά τακούνια τους με μεγάλο και μοναδικά διακαή ενθουσιασμό.
  Και μετά έρχεται ένα τόσο γεμάτο ψυχή και απολαυστικό τραγούδι.
  Εδώ έρχεται ο λαμπρός θρίαμβος της Πατρίδας,
  Ίσως αυτή είναι η Λάντα η Παναγία...
  Είσαι καλός στον επτά κόσμο, θεότητα της κακίας -
  Όταν ο Δημιουργός καρφώνεται στο δέντρο!
  
  Ο Κυρίαρχος έδωσε στον καθένα μια σύζυγο,
  Είπε - γεννήστε παιδιά και τολμήστε!
  Και ο Σατανάς αποφάσισε - Θα κάψω το Ξωτικό,
  Αφήστε όλους τους ανθρώπους να τρέχουν σαν λαγοί!
  
  Αλλά τα ξωτικά πολεμούν με τη δύναμη ενός μονόλιθου,
  Το σπαθί του δεν θα υποτάξει την υπερηφάνεια!
  Και φυσικά ο αντίπαλος θα χτυπηθεί,
  Ας φτιάξουμε έναν νέο κόσμο από θραύσματα!
  
  Από τους Ήλιους ένδοξους πολεμιστές των αγίων,
  Ότι ορκίστηκαν για το Ξωτικό με το σπαθί να πολεμήσει!
  Που παρατάχθηκαν σε μια αλυσίδα φρουρών,
  Που κρατούν τη δύναμη των χειροβομβίδων σε μια ευρύχωρη τσάντα!
  
  Τι πιο δυνατό από την πατρίδα μου,
  Αξιόπιστος φύλακας της Πατρίδας μας!
  Όταν ένας πολεμιστής αετών δεν είναι σπουργίτι,
  Όταν το βαρύ φορτίο είναι ελαφρύ!
  
  Λοιπόν, ο Σβάρογκ είναι Θεός, είναι ο βασιλιάς των βασιλιάδων,
  Τι έκανε το ρωσικό πνεύμα τόσο ισχυρό!
  Ας σκορπίσουμε τα τάτα σαν σε ένα τρίξιμο ποντικών,
  Με μια ξιφολόγχη θα τρυπήσουμε όλα τα τέρατα με μια αγκαθωτή!
  
  Και θα είναι, να φάει την καταφρόνητη σάρκα του,
  Ορδή στη φωτιά που προσέβαλε τη Γη...
  Προσκόλληση σε δαμασκηνό χάλυβα και δόρυ,
  Έχουμε τόσο μεγάλη δύναμη!
  
  Όχι, μην γκρεμίζετε ξένους, πιστέψτε τους κύριους,
  Είμαστε πολεμιστές και σε αυτό έχουμε μια κλήση.
  Η ελευθερία εκτιμά, όλοι γνωρίζουν τους ανθρώπους,
  Αν και η πραγματική δοκιμή στέλνει!
  
  Και για την ελευθερία είμαστε ένας θανάσιμος αγώνας,
  Μη γνωρίζοντας κανένα δισταγμό στην ορκωμοσία...
  Και βλέπω ότι η ιδιότητα θα είναι δική μου,
  Για να μην κρυώσουν καθόλου οι καρδιές!
  
  Πυροβολήστε και κηλιδώστε, είναι ντροπή για εμάς,
  Ντροπή ακόμα και στον αγώνα για δισταγμό.
  Το γουδοχέρι του Θεού να είναι όνειδος για όλους μας,
  Όταν αποφασίζουμε να πολεμήσουμε ή όχι!
  
  Και τώρα η νίκη είναι ορατή φωτεινή λάμψη,
  Μένει μόνο να προσθέσουμε λίγη δύναμη!
  Ο Κύριος Σβάρογκ, έχοντας περάσει το μονοπάτι του σκότους, αναστήθηκε,
  Τώρα θα κυβερνήσουμε το σύμπαν μαζί μας!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν πολύ όμορφα και άπταιστα. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει μια τέτοια ορδή. Και έβαλαν σε κίνηση τρομερές, φλόγες δεξαμενές. Και πήγαν να τηγανίσουν τις αρκούδες του Πούτιν.
  Και το έκαναν πολύ κουλ με τεράστια πίεση κοριτσιών που είναι λαίμαργα για μάχη.
  Αυτή πραγματικά αποδείχθηκε μια βάναυση και εξαιρετικά επιθετική μάχη.
  Ένα ξωτικό με πορτοκαλί μαλλιά πήρε και γάμησε τους εχθρούς του, χρησιμοποιώντας θηλές που έμοιαζαν με μπουμπούκια τριαντάφυλλου. Και μια τέτοια ομορφιά έγινε μαχητική, και πολύ επιθετική και πολύ σέξι.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που εργάζεται με τη βοήθεια κόκκινων θηλών στήθους.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  Όλα είναι απόκοσμα σε αυτόν τον μαινόμενο κόσμο,
  Υπάρχει μόνο μια στιγμή για αυτόν και κρατηθείτε...
  Η ζωή είναι απλώς μια στιγμή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον,
  Ορκ βανδαλίζεις αυτό το τσίμπημα !
  Και η πολεμίστρια θα γελάσει ξανά, βγάζοντας τα πολύ μαργαριταρένια δόντια της.
  Και το νεαρό ξωτικό σύντροφό της θα τραγουδήσει με ενθουσιασμό και χαρά με την κουδουνίσια φωνή του.
  Ο κόσμος μας με τις παράξενες ομορφιές,
  Μόνο ένας πανούργος αντίπαλος...
  Η Αγία μας Οικογένεια δεν θα περάσει,
  Θα καλύψουμε την Πατρίδα με δόξα!
  
  Εδώ είναι ένα κυλιόμενο βουητό,
  Τα καυστικά χτυπήματα της Κατιούσα.
  Οι τάξεις συσπειρώθηκαν - ένας μονόλιθος,
  Χτυπάμε εχθρούς, όχι ανόητους!
  
  Ρωσία με λαμπερή αγνότητα,
  Το να αγαπάς είναι η καλύτερη διασκέδαση!
  Ο Σβάρογκ ο Σωτήρας τολμά,
  Αποδράστε για να αγωνιστείτε προς τα πάνω, σγουρά!
  
  Αλλά ο καταραμένος προσποιείται
  Η απόχρωση των φτερών είναι τρομερά σκοτεινή...
  ο ορκισμός είναι σπασμένος σε σαχλαμάρες,
  Το ύπουλο τέρας ηττήθηκε!
  
  Τι μας άρεσε να ονειρευόμαστε;
  Όχι για την ειρήνη και την αδράνεια...
  Μετά από όλα, οι πρόγονοι συγκέντρωσαν το στρατό -
  Προς δόξα του Θεού την Κυριακή!
  
  Αυτό που μας δημιούργησε ο Παντοδύναμος,
  Έτσι αυτή η έμπνευση ρέει από την καρδιά!
  Έτσι που επαινεί τον Ροντ κάθε ώρα,
  Και το μυαλό ανοίγει μια ευρύτερη πόρτα στο διάστημα!
  
  Ναι, υπάρχει πολλή βρωμιά στον κόσμο,
  Εδώ είναι τα φαντάσματα των κακών σκιών.
  Στο δαχτυλίδι των πυρκαγιών είναι ο παράδεισος του Θεού,
  Και το φλιτζάνι του πόνου για γενιές!
  
  Το φεγγάρι είναι σαν ένα κερί σε ένα φανάρι,
  Οι γόβες των κοριτσιών αναβοσβήνουν...
  Ξυπόλητοι όρμησαν την αυγή,
  Μαργαριταρένια δροσιά τον ζεστό Μάιο!
  
  Μην είσαι κορίτσι σαν ογκόλιθος
  Είσαι απρόσιτος και σιωπηλός...
  Δεν χρειάζονται άλλες θλιβερές σκέψεις
  Άλλωστε η πλήξη είναι σίγουρος τάφος!
  
  Ο καβαλάρης άστραψε το πανί της σέλας του,
  Ένα καυτό άλογο και τα πάθη που βουίζουν,
  Και μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο,
  Αφήστε τη λίμνη να λάμψει!
  
  Ωχ τι βλέπω;
  Τέτοιες ειρηνικές εικόνες
  Πού είναι η ευτυχία της νέας οικογένειας;
  Εκεί που χωρίς χαλινάρι είμαστε όλοι ένα!
  
  Ο Κύριος μας σκέπασε με την ασπίδα του,
  Εδώ λάμπουν τα αστέρια της χαράς!
  Ψάλλουμε έναν ύμνο για τον Ιησού
  Σε έναν νικηφόρο τελικό για τον κόσμο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 19.
  Εδώ είναι η βασίλισσα των ξωτικών, η λαμπερή και μοναδική Maria Kolesnikova, που δείχνει ξανά τα μοναδικά της ακροβατικά και την υψηλότερη κλάση. Και δίνει εντολές σε ασήμαντο σούπερ επίπεδο.
  Αυτό είναι ένα τόσο όμορφο τραγούδι. Και τα κορίτσια εδώ, ας πούμε απλά - σούπερ. Υπάρχουν ροές ενέργειας και ένα ηφαίστειο πάθους φυσαλίδες μέσα τους.
  Και πατάνε τα κουμπιά των θανατηφόρων μπαζούκας τους με τις κατακόκκινες θηλές τους. Και χτυπούσαν τα ορκ με όλη τους τη δύναμη. Και είναι εξαιρετικά καταστροφικό και θανατηφόρο. Σε μια τέτοια επίθεση, οι αρκούδες του Πούτιν δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Οι πολεμιστές χτυπούσαν άσχημα ορκ. Τα σφίγγουν σαν ατσάλινη γροθιά, και κυριολεκτικά ισιώνουν.
  Αυτά τα κορίτσια είναι super class. Και πρέπει να σημειωθεί ότι είναι τόσο μαχητικά και επιθετικά που τα ορκ δεν οργώνουν εναντίον τους. Αυτή είναι πράγματι μια πολύ αιματηρή μάχη.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Το ξωτικό και το ξωτικό είναι όμορφα,
  Κρεμιούνται μαζί στο πόδι...
  Πόδια μιας λαμπερής ομορφιάς,
  Βιασύνη στην πίστα!
  Και πάλι χρησιμοποιούν τις πολύ δολοφονικές κόκκινες θηλές στήθους τους. Τα στρατεύματα του Πούτιν χτυπούν και δείχνουν την καταστροφική και πολύ θανατηφόρα τάξη τους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - δεν μπορείς να τους αντισταθείς.
  Αλλά όταν τραγουδούν, τότε όλα γίνονται απλά υπέρ , και οι φωνές είναι σαν ασήμι και κρύσταλλο.
  Από την εποχή του Σπάρτακου - αυτή η πίστη ζει,
  Ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ποτέ σκλάβοι στον κόσμο!
  Εάν ο κύριος είναι αυθάδης - ζεσταίνει το στομάχι του με μια σόμπα,
  Και ο χωρικός πάγωσε στο κρύο - πιστέψτε ότι δεν είναι μοίρα!
  
  Ξωτικό Σπαρτάκ - τράβηξε το σπαθί του για εμάς,
  Και πίσω του ανέβαινε δίχως τέλος το ποτάμι των καταπιεσμένων...
  Αν είσαι άντρας - η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Αν θέλεις ότι η ζωή κυλούσε στην ευτυχία του κόσμου!
  
  Η Στένκα Ραζίν ήθελε να ισιώσει το στρατόπεδο των σκλάβων,
  Για να υπάρχει θέληση, όλοι μπορούν να ελέγξουν...
  Και άνθρωποι σαν Αυτόν δεν μπορούσαν να δεχτούν την ντροπή,
  Και πίσω τους ήταν ο κόσμος - στρατός αμέτρητος βάδιζε!
  
  Τα βασανιστήρια, το ράφι και ο πάσσαλος είναι τα επιχειρήματα των βασιλιάδων,
  Όλοι θέλουν να αρπάξουν τα πάντα για τον εαυτό τους για πάντα!
  Αλλά πιστέψτε με, η ελευθερία απέχει μίλια από το ψωμί και το μέλι,
  Και ένα τέτοιο όνειρο καίει στις καρδιές μας εδώ και καιρό!
  
  Ήρθε η βροντή - Νοέμβριος, και τώρα η δύναμή μας,
  Η χώρα καίγεται, έχει πολύ αίμα και πόνο!
  Αλλά ο Ιησούς δεν θα αφήσει τους δίκαιους να χαθούν στην κόλαση,
  Θα χαίρεται στο καλό, κι εκείνος που μαστιγώθηκε άγρια!
  
  Ο Ελφνίν άνοιξε την πόρτα, ο Έλφλιν οδηγεί με τόλμη,
  Με κάθε βήμα πλησιάζουμε στον ιερό στόχο!
  Αλλά ο Σατανάς ήρθε σαράντα πρώτο κακό έτος,
  Και τώρα το αίμα μας σκίζει από φλέβα σαν ρυάκι!
  
  Είμαστε μια χώρα μαζί σας. τιμή μας είναι η ζωή σου,
  Μην γονατίζετε ποτέ τους λαούς των Elfi!
  Κρατήστε τη Ρωσία, πολεμήστε για την πατρίδα,
  Αυτό είναι το νόημα και το αλάτι του θάρρους των γενεών!
  
  Ο Φύρερ είναι ένα άθλιο πτώμα, και το ξωτικό είναι ένας γίγαντας,
  Και ο Τσετσένος με τον Ουζμπέκο και το ξωτικό ενώνονται!
  Elfenizm , ιδανικό για την ψυχή,
  Και τα συντάγματα των αντιπάλων συντρίβονται σε τούρτα!
  
  Ο Κόσμος καλεί τους νέους - το κέρατο σαλπίζει ελκυστικά,
  Θα υπάρξουν νέα σύνορα, πέρα από τον Άρη!
  Χτίζουμε ελφινισμό - ακύρωσαν ρούβλια,
  Δεν έχει σημασία η υπηκοότητα!
  
  Όλο το σύμπαν, πιστέψτε - θα γίνει κόκκινο τώρα,
  Θα υπάρχουν πύλες προς τον παράδεισο - κόκκινα αστέρια.
  Ο άνθρωπος, αδελφέ, είναι ένα θηρίο λυσσασμένο στο παρελθόν,
  Και η αγάπη και η ομορφιά ψάλλονται σε αγνούς ύμνους!
  
  Γι' αυτό, μη γλιτώνετε την αναισθησία και την τεμπελιά σας,
  Για την Πατρίδα μας, πολεμώντας σαν γεράκι!
  Και εσείς οι μαχητές δουλεύετε νύχτα μέρα,
  Για να χρωματίσει και να δώσει γλυκό χυμό ο Κήπος της Εδέμ!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια με πολύ πνευματώδη και πολεμικό τρόπο. Και έχουν απλά καθολική και απόκοσμη ομορφιά.
  Και τα ξωτικά για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν γυμνά πόδια και πολύ ανθεκτικά δάχτυλα. Αυτά τα κορίτσια είναι σούπερ και υπερ .
  Μην προσπαθήσετε να βάλετε το δάχτυλό σας στο στόμα αυτών των κοριτσιών. Αλλά αν βάλεις κάτι μεγαλύτερο και πιο ζεστό, θα το ρουφήξουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που, ας πούμε, είναι σούπερ.
  Και τώρα απελευθερώνουν κεραυνούς από τις κόκκινες θηλές. Αυτές οι εκκρίσεις επηρεάζουν τον εγκέφαλο των κορακιών. Χάνουν τις αισθήσεις τους και πέφτουν κάτω με το ράμφος τους, χτυπώντας με γροθιές στα κρανία των αρκούδων του Πούτιν. Και είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Αυτές είναι πραγματικά καλλονές που έδειξαν την ολοκληρωτική ήττα τους από έξαλλους εχθρούς.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια σήκωσαν και τραγούδησαν ξανά.
  Ο χώρος μας είναι αρχαίος, νέος -
  Έδωσε στον Ρόντ ιερές ευλογίες.
  Και ο νους είναι ο νους μου φύλακας,
  Η πρόοδος μας φέρνει απελευθέρωση!
  
  Λατρεύω την ομορφιά του σύμπαντος
  Ακόμα κι αν κάποιος είναι δυσαρεστημένος με τα πάντα...
  Προσκυνώντας τον Svarog-Christ,
  Τι προκάλεσε τα κύματα φωτονίων!
  
  Εμείς οι ίδιοι είμαστε Θεοί - επιτέλους ....
  Αλλά το κράνος στον Δημιουργό της μελωδίας!
  Στον ύμνο των φλεγόμενων καρδιών,
  Holy Lada - η φωτεινή Παναγία!
  
  Να ξέρεις ότι στο ξωτικό δεν δίνεται φως,
  Ανέχεστε την υπακοή και την ταπεινοφροσύνη.
  Για εμάς, ένα χρυσό δέρας -
  Η επιστήμη βρίσκεται σε αέναη κίνηση!
  
  Αλλά για να πολεμήσουμε, αλίμονο, το πεπρωμένο,
  Ανάμεσα στα αστέρια των διάσπαρτων λόφων...
  Είναι λοιπόν σαφές ότι ο Ανώτατος ήθελε -
  Ας μην χάσουμε τα δόντια μας!
  
  Αλλά το Lada είναι μια υπόσταση του Θεού,
  Σπινθηροβόλος από καλοσύνη, χαμογέλασε...
  Οι άνθρωποι θα σου δώσουν τη θέληση -
  Ας είναι αιώνια η δύναμη-νεότητα!
  
  Εξάλλου, ο πολεμιστής του είδους είναι ιδανικός,
  Ο Παντοδύναμος θέλει πόλεμο!
  Το πλοίο έτρεξε γρήγορα
  Μην τολμήσετε να αντικρούσετε τους Δημιουργούς Θεούς!
  
  Τότε ορμούμε γενναία στη μάχη,
  Και βλέπουμε την καλή τύχη ορατά,
  Ένα τόσο άγριο όνειρο
  Ο θρόνος είναι τώρα η Ιερουσαλήμ μας!
  
  Ο Δημιουργός διατηρεί την τιμή της Ρωσίας,
  Ναι, θα είναι ατελείωτο, θα γίνει αιώνας...
  Όταν χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις,
  Ένας άντρας δημιουργεί!
  
  Και επομένως το μότο είναι πιο δυνατό
  Έτσι η πρόοδος θα είναι σε αιώνια δύναμη,
  Είσαι γενναίος πολεμιστής, μην ντρέπεσαι,
  Προς δόξα της μητέρας μου, Ελφία μου!
  Αυτά είναι τα μαχητικά και αστραφτερά κορίτσια εδώ. Και αν αναλάβουν τους εχθρούς τους, δεν θα επιβιώσει ούτε ένα ορκ.
  Για παράδειγμα, ένας πιλότος ξωτικών έριξε μια βόμβα ναπάλμ. Και σωριάστηκε πάνω σε ένα σύμπλεγμα γούνινων, αρκούδων του Πούτιν. Και πραγματικά τα πήρε και τα έκαψε στάχτη.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι - σούπερ τάξη. Και χτυπάει τα κακά ορκ σαν μπριζόλα.
  Μυρίζει ακόμα και σαν καμένο κρέας.
  Το ξωτικό, πιέζοντας τη φραουλένια θηλή του στήθους της, εκτόξευσε έναν πύραυλο και ανατίναξε τα ορκ. Έβγαλε μια μάζα από το κρέας της αρκούδας του Πούτιν και το μετέτρεψε σε μπάρμπεκιου.
  Μετά τραγούδησε.
  Θα σας οδηγήσουμε πραγματικά σε φέρετρα,
  Θα συντρίψουμε τα ορκ σε στάχτη,
  Μερικές φορές υπάρχουν πολλές ανοησίες
  Αλλά η φωνή των κοριτσιών είναι ηχηρή!
  Αυτοί είναι οι υψηλού επιπέδου επιπλήττοντες πολεμιστές. Τυφώνες και ξέφρενες, απλά ασταμάτητες δυνάμεις βρέχονται μέσα τους επιπόλαια. Και τα κορίτσια, σημειωτέον, δείχνουν την ικανότητά τους να εξοντώσουν τις αρκούδες του Πούτιν.
  Τα κορίτσια τραγουδούν και γυμνώνουν τα δόντια τους:
  Ο φαλακρός Φύρερ επιτέθηκε στα ξωτικά,
  Το κάθαρμα θέλει να μας πάρει τα εδάφη...
  Αλλά από το χτύπημα του κοριτσιού έπεσε,
  Αμυνόμαστε με την οργή της οικογένειας!
  Εδώ τα ξωτικά ανέπτυξαν πολλά αντιαεροπορικά όπλα εναντίον των ορκ. Και ας πυροβολήσουμε, πιέζοντας τις κόκκινες θηλές του στήθους στα κουμπιά ελέγχου της ράμπας των αντιαεροπορικών πυροβόλων.
  Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Και οι πολεμιστές δεν τα παρατάνε, καταστρέφοντας τον στρατό του Πούτιν.
  Είναι τόσο ωραίο να πολεμάς με αυτά τα υπέροχα και πολύ απολαυστικά και μοναδικά κορίτσια.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των ξωτικών ρίχνουν μεγάλα, θανατηφόρα δώρα αφανισμού.
  Και συντρίβοντας εχθρούς με κολοσσιαία εμβέλεια και την ενσάρκωση της καύσης ενέργειας.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν με μεγάλη αγάπη και ένταση, με τις ηχηρές φωνές τους.
  Μέρα και νύχτα τσακώνονται αδιάκοπα ,
  Κρίμα χωρίς ντροπή...
  Τα Ορκ συμπεριφέρονται πολύ περίεργα,
  Η χώρα των ξωτικών είναι εναντίον τους!
  Καταλαβαίνει πότε τραγουδούν και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους ρίχνουν πολύ καταστροφικά δώρα θανάτου.
  Αλλά το μαχητικό ζευγάρι του ξωτικού και του ξωτικού τους πυροβολεί ταυτόχρονα τα ορκ και χαϊδεύεται ο ένας τον άλλον.
  Και είναι τόσο όμορφο. Άλλωστε τα ξωτικά είναι τόσο μυώδη και ανάγλυφα και η ομορφιά τους εντυπωσιακή.
  Και τραγουδούν ακόμα καλύτερα και με αίσθηση.
  Οι καταιγίδες, οι τυφώνες δεν αποτελούν εμπόδιο για το ζευγάρι μας,
  Είμαστε οι γιοι της Πατρίδας που ανθίζει σαν τριανταφυλλιά.
  Ποιος δεν ήξερε τη μάχη, δεν έφαγε χυλό από κεχρί,
  Ο Θεός ο Σωτήρας Ιησούς μας οδηγεί στη μάχη!
  
  Έχουμε συνηθίσει να πολεμάμε ακόμα και σε έναν φουρτουνιασμένο ωκεανό,
  Κάθε άτομο είναι σαν ένα κομμάτι ξύλο στη θάλασσα.
  Πιστεύω ότι τα τέρατα της Ορδής, θα κάνουμε κομμάτια σε έναν αγώνα,
  Η τιμή μας δεν βγαίνει νοκ άουτ με βαριοπούλα με σφυρί!
  
  Το σπαθί θερμάνθηκε στο σφυρήλατο, στην πολύ καυτή κόλαση,
  Οι ακονισμένες λεπίδες είναι πολύ σκληρές φυσούνες!
  Να είσαι ένας ατρόμητος στρατιώτης. με δυνατή καρδιά,
  Αν υπάρχει θάνατος, τότε μείνε ακίνητος, μην τρέχεις!
  
  Ναι, ο πόλεμος, φυσικά, δεν είναι γλέντι με γλυκό μέλι,
  Άλλωστε, υπάρχει ένα σκίσιμο πάνω του και το αίμα κυλάει πυκνά.
  Ο λύκος ουρλιάζει πολύ και η αρκούδα με ένα άγριο βρυχηθμό,
  Και ας είναι το χτύπημα ως απάντηση στο μάτι, και όχι στο φρύδι!
  
  Υπάρχει ένα δόρυ που μπορεί να τρυπήσει την αλυσίδα,
  Υπάρχουν ασπίδες τέτοιες που δεν μπορούν να τρυπηθούν με σωρό!
  Αλλά μην είστε δειλοί, αφήστε τους διαβόλους να κάνουν γκριμάτσες,
  Για να μην γίνουμε σαν στα δίκτυα του παιχνιδιού!
  
  Έρχεται, πιστεύεις, μια λαμπερή απόφαση,
  Κάθε ανταμοιβή που υψηλότερη δεν μπορεί να βρεθεί!
  Επειδή μια εγκληματική σκέψη θα έρθει, πιστεύω ότι η εκδίκηση,
  Δεν υπάρχει άλλη αρετή από τον δύσκολο δρόμο!
  Αυτά ήταν τα τραγούδια εδώ - απλά το υψηλότερο επίπεδο απήχησης. Και τα ξωτικά πυροβόλησαν εναντίον του εχθρού, χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τις πολύ φωτεινές και κόκκινες θηλές τους.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πνευματώδη και πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια. Και χρησιμοποιούν ξυπόλητα και πολύ ευκίνητα δάχτυλα των ποδιών όταν ρίχνουν σε αντιπάλους. Το κάνουν πολύ έξυπνα.
  Τέτοια κορίτσια δεν μπορούν να βρεθούν στον χάρτη, είναι αρκετά γεμάτα από το μεγαλείο τους.
  Και αν διαλυθούν, και αρχίσουν να ρίχνουν δηλητηριώδεις βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια τους, χτυπώντας μαζί τους τις αρκούδες του Πούτιν.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - που, μόλις αρχίσουν να σκοτώνουν ορκ, δεν θα σταματήσουν. Αυτοί είναι κυριολεκτικά πολεμιστές της φυλής των υπερανθρώπων. Και καθώς διασκορπίζονται, είναι ήδη στο χέρι τους να βγουν από το αποδεδειγμένο μονοπάτι.
  Και ας πετάξουμε θανατηφόρα πάλσαρ από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους. Και τόσα φάουλ, οι αρκούδες του Πούτιν πήραν και κάηκαν αμέσως.
  Φυσικά, τα κορίτσια άρχισαν πάλι να τραγουδούν με μεγάλη συγκίνηση, με τις φωνές τους σαν ασημένιες καμπάνες.
  Χρυσά αυτιά - χωράφι,
  Σαν ένα κύμα από το θρόισμα των χειλιών της αύρας...
  Θα γεμίσουμε τα ποτήρια παιχνιδιάρικα,
  Αφήστε το ποτάμι να αναβλύσει σαμπάνια!
  
  Η Πατρίδα μας της γενναιόδωρης Ελφίας,
  Πού είναι το χρυσό εξώφυλλο του φθινοπώρου,
  Όχι, πιστέψτε με, η Πατρίδα είναι πιο όμορφη,
  Ώριμο νέκταρ μήλου χύθηκε!
  
  Και το χειμώνα το υπέροχο ασημένιο χιόνι,
  Οι λίμνες ήταν πεντακάθαρες κάτω από τα πατίνια!
  Πόσο νόστιμο είναι το μυρωδάτο ψωμί μας,
  Και η λεπίδα του ξωτικού σπαθιού είναι κοφτερή!
  
  Σε κάθε φύλλο υπάρχει ένα σμαραγδένιο νήμα,
  Το κοράλλι λάμπει σε κάθε μπουμπούκι...
  Ο Solovyov χύνει ένα υπέροχο τραγούδι,
  Και στο γήπεδο, σαν βελούδο, ένα σταμάτημα.
  
  Διαμάντια δροσοσταλίδας στο γρασίδι
  Η πικραλίδα καίει σαν αστέρι!
  Είσαι η Πατρίδα του Ήλιου ,
  Στην αιώνια δόξα ζείτε για πάντα!
  
  Ο κόσμος είναι όμορφος, αν και μερικές φορές χαμογελάει,
  Και μερικές φορές σκληρό ροκ
  Αλλά το ιερό ξωτικό είναι όμορφο,
  Ανοίξαμε την πόρτα για όλους τους καλεσμένους!
  Τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα. Και πάλι ρίχνουν στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους τα πόδια της φονικής δύναμης μιας χειροβομβίδας. Και κάποιες καλλονές πέταξαν και δηλητηριώδεις βελόνες. Και κόλλησαν ακριβώς στο λαιμό των αρκούδων του Πούτιν. Και τα ζώα έπεσαν.
  Έτσι αποδίδουν τα ξωτικά με τρομερό στυλ. Και εδώ πάλι πήραν και σφύριξαν. Για άλλη μια φορά, τα κοράκια χτυπήθηκαν από κύματα εγκεφαλικών επεισοδίων. Και οι έκπληκτοι χτύπησαν τα κεφάλια των ορκ. Και είναι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ, και είναι υπέροχο.
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι διαφορετικά, αλλά τα ξωτικά, με όλη τους την ποικιλομορφία, είναι επίσης όμορφα και ευχάριστα κλέφτες. Και μόνο τα ανθρώπινα κορίτσια μπορούν να είναι καλύτερα από αυτά, και όχι όλα. Όσον αφορά τους πολεμιστές εδώ είναι απολαυστικοί και όμορφοι τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή.
  Ταυτόχρονα πυροβολούν χωρίς συμπλέγματα με τη βοήθεια ρουμπινιών θηλών στήθους.
  Την ίδια ώρα τσακώνονται και τα ξωτικά. Είναι μαχητές εξαιρετικής ικανότητας και ορμής.
  Και μην ξεχνάτε ταυτόχρονα να τραγουδάτε πολύ όμορφα και με ενθουσιασμό.
  Αν και φαίνεται ότι μας πίεσαν στη χαράδρα,
  Ήρθε ένας τρομερός εφιάλτης.
  Μπορώ να τραγουδήσω ένα έπος στον φίλο μου -
  Στην οποία ανασταίνεται ο δαίμονας της κόλασης!
  
  Ένας τρομερός συναγερμός ηχεί σαν σειρήνα,
  Σαν να ανάβει μια φωτιά εδώ...
  Δεν μπορούν όλοι να ζήσουν, πιστέψτε με χωρίς Θεό,
  Αλλά χτίστε ξέρετε πραγματικά το ρυθμό!
  
  Το αγόρι είναι επίσης πολεμιστής από τη γέννησή του,
  Γιατί το ατσάλι και η λάβα πιτσιλίζει μέσα του.
  Αλλά θέλω απλώς να ζητήσω συγχώρεση,
  Όχι η γροθιά μου για τον αντίπαλο λοστό!
  
  Αν και είναι πιο πιθανό να είναι απλώς ανδρεία,
  Μερικές φορές ο αγώνας είναι απαραίτητος.
  Αλλά μην το πετάς στα σκουπίδια σαν τη συνείδησή σου,
  Μην παρασυρθείτε με αυτό το κολασμένο παιχνίδι!
  
  Ποιος ξέρει αν η ζωή σε αυτόν τον κόσμο
  Όλα στον κόσμο μας είναι αληθινά: μια σκιά, ένας αντικατοπτρισμός.
  Θα φέρουμε τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη
  Πότε θα μπορέσουμε να πιάσουμε αμέσως το κουράγιο!
  
  Και αν έχασες κάτι στη μάχη,
  Και δεν μπορούσες να νικήσεις τα αποβράσματα...
  Θα το ανοίξουμε πάντως, πιστέψτε με,
  Και ας διαγράψουμε τα μηδενικά που λείπουν!
  
  Ο καθένας μπορεί σίγουρα να πετύχει στη μάχη,
  Όταν υπάρχει δύναμη και γεμάτο μυαλό!
  Και ακόμη και μια χάλκινη δεκάρα θα βρέξει το κακό,
  Η χώρα θα δοξάσει τον γενναίο άνδρα στους ύμνους!
  Αυτή ήταν πραγματικά μια υπέροχη ωδή, τα αγόρια που επαινούσαν τα κορίτσια.
  Και οι πολεμιστές εδώ είναι, ας πούμε, η υψηλότερη τάξη της υψηλότερης τάξης.
  Ειδικά όταν μια πυραμιδική δεξαμενή ορμάει. Και βομβαρδίζει τους εχθρούς με βλήματα με θανατηφόρα δύναμη. Και ο ίδιος είναι σχεδόν άτρωτος στα χτυπήματα.
  Οι μάχες εδώ γίνονται με μεγάλη ένταση και πυροβολισμούς από τα πυροβόλα του άρματος τερματισμού.
  Τα κορίτσια, βέβαια, είναι τέτοια που δεν υπάρχει υποδοχή εναντίον τους αν δεν υπάρχει άλλο σκραπ. Απολαυστικό, ας πούμε, κλεφτό, στο οποίο υπάρχει τόση λάμψη και ενθουσιασμό.
  Οι πολεμιστές τανκ πυροβολούν χρησιμοποιώντας και πολυβόλα και κανόνια. Και πλημμύρισε τους εχθρούς των ορκ με μολύβδινη βροχή.
  Και αν τιναχτούν επίσης με ειδικές σφαίρες με πυρήνα ουρανίου. Αυτό θα είναι εντελώς θανατηφόρο και δροσερό.
  Τα κορίτσια που τραγουδούν έτσι είναι απλά ένα πολύ τεράστιο γούρι. Και έχουν το μεγαλείο της διανόησης και το μεγάλο μυαλό.
  Με τη φωτιά της ροής του αίματος,
  Μια χιονοστιβάδα πλημμύρισε τη γη μας...
  Ο πόλεμος δεν γνωρίζει χρονικό όριο,
  Καλύτερο από το πιο γλυκό κρασί!
  
  Η γεύση της νίκης δεν θα γίνει πικρή,
  Ακόμα και η πίκρα του καπνού και του αίματος.
  Όταν οι παππούδες μας πολέμησαν -
  Το αηδόνι κελαηδάει για αυτούς!
  
  Η αθανασία είναι η υψηλότερη ανταμοιβή,
  Για να μη γνωρίζω τα βαρετά γηρατειά.
  Για να μην έρθουν οι αγγελιοφόροι της κόλασης,
  Για να ρέει η χάρη.
  
  Αγαπάμε τον κόσμο και τη μυρωδιά των πευκοβελόνων,
  Αλλά αν χρειαστεί, η μάχη περιμένει.
  Ω χρυσή καρδιά μας,
  Αφήστε το να καεί, λιώνοντας τον πάγο!
  
  Ναι, περνάει φρέσκα νιάτα,
  Όλα έχουν γίνει μπανάλ.
  που ο ήλιος ανατέλλει,
  Το να είσαι άνθρωπος δεν είναι ψέμα!
  
  Αγαπήστε τους ανθρώπους το φως του Κυρίου,
  Είναι πολύ ευγενικός, εμπιστευτείτε μας...
  Αν και το μονοπάτι μέσα από τη ζωή του κάτω κόσμου,
  Και τον κόσμο κυβερνά: Ηρώδης-Χαμ!
  
  Έχουμε καθαρούς στόχους,
  Αλλά ο δρόμος προς αυτά είναι κρίμα στο αίμα!
  Τελικά είναι μια αυτόματη μηχανή σαν αλτήρες,
  Το Dashing Darkness είναι γεμάτο συγγενείς!
  
  Ο Ιησούς και η Μαρία είναι η εγγύησή μας,
  Θα έρθουν και θα σας φέρουν ευτυχία!
  Τότε το κρύο θα εξαφανιστεί - αλεύρι,
  Και ο θυμός και η κακία τελείωσαν!
  Είναι πιο διασκεδαστικό να πας στη μάχη μετά από ένα τραγούδι σαν αυτό. Και η μάχη φαινόταν να αμφιταλαντεύεται, σαν ζυγαριά από πλευρά σε πλευρά.
  Και τα ξωτικά πυροβολούν τις αρκούδες του Πούτιν με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια. Είναι πολεμιστές εξαιρετικής κλάσης.
  Ας το παραδεχτούμε, μάχιμες καλλονές. Και ρίχνουν τα γυμνά δάχτυλά τους στον εχθρό. Και σκίζουν τα ορκ σε σχισμένα κομμάτια, προκαλώντας κολοσσιαία ζημιά στον εχθρό.
  Τα κορίτσια τραγουδούν με μεγάλη χαρά:
  - Δόξα στη μεγάλη μας χώρα,
  Σωστά, υπηρετήστε τη μεγάλη Elfia,
  Θα είναι υπέροχο για εσένα και για μένα
  Το ζητήσαμε από τον Θεό!
  Έτσι τραγουδούσαν υπέροχα ξωτικά δροσερά και υπέροχα. Οι φωνές τους έδωσαν αφορμή για την αυγή των πιο υπέροχων και επιτηδευμένων λουλουδιών στην ψυχή.
  Πόσο ωραία ήταν όλα και θα έλεγε κανείς κβάζαρ . Και αυτό είναι το καλύτερο τους κίνητρο.
  Ειδικά όταν τα κορίτσια πήραν και ξανά πέταξαν δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, που χτύπησαν μέχρι θανάτου τις αρκούδες του Πούτιν.
  Και τραγούδησαν και τα νεαρά ξωτικά, με τις πολύ όμορφες και ηχηρές, γεμάτες φωνές τους.
  Τα αστέρια λάμπουν στο σκοτάδι της νύχτας,
  Και η λάμψη του ασημένιου φεγγαριού!
  Η ομορφιά συνοφρυώνει τα χαριτωμένα μάτια,
  Είμαστε για πάντα αρραβωνιασμένοι μαζί της!
  
  Το κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα ήταν ζοφερό,
  Θα ξεσπάσει όμως μια φωτεινή αυγή!
  Και ο άνεμος έγινε χαρούμενος, θορυβώδης,
  Φούσκωσε το πανί του πλοίου!
  
  Η ψυχή μου είναι βαριά πέτρα
  Εν αναμονή της δοκιμής του μαχητή!
  Και αφήστε το πανό να πετάξει πάνω από το κεφάλι,
  Ας πάμε μέχρι το τέλος!
  
  Η καρδιά δεν θα είναι κατάφυτη από βρύα ,
  Γρήγορη πτήση ενός αετού!
  Αν και το αίμα βράζει, με μια ορμητική πτήση,
  Θα πετάξω σαν βέλος!
  
  Οι ιτιές με προσκύνησαν,
  Ο Παντοδύναμος Θεός γύρισε το βλέμμα του!
  Παρόλο που είσαι εντελώς ανεπιτήδευτος,
  Θα σου προσθέσω δύναμη στη μάχη!
  
  Εξάλλου, υπηρετείτε τίμια την Πατρίδα,
  Αλλά η σάρκα είναι αδύναμη, το πνεύμα είναι άρρωστο!
  Δεν θα το μετανιώσεις, ξέρω τη ζωή
  Μη με αφήσεις να γίνω κέρατο κριαριού!
  
  Ξεπλύνετε τις αμαρτίες των περασμένων ημερών
  Ό,τι έγινε στο παρελθόν, αφήστε το!
  Βλέπεις, τα αχλάδια ωριμάζουν στον κήπο,
  Το σκίτσο θα σκιαγραφήσει το αεροπλάνο!
  
  Υπηρετήστε την Πατρίδα με όλη σας τη δύναμη,
  Ξεχάστε ότι υπάρχει ειρήνη στον κόσμο!
  Για να μην καεί το άλσος με φωτιά,
  Για να ζήσουν όλοι καλά μαζί σου!
  
  Σε αυτό απάντησα απλά:
  Κύριε, θα σκάψω τη γη!
  Για να κάνετε τα παιδιά να γελούν από ευτυχία,
  Για να μην χρειάζεται να συμβιβάζετε τους δικούς σας!
  
  Τελικά, το καλό εξαρτάται από εμάς,
  Ο καθένας αποφασίζει - μια επιλογή για τον εαυτό του!
  Και από σένα τα παντοδύναμα νήματα,
  Κρατάς το σύμπαν στη γροθιά σου!
  
  Θα κρατηθούμε επίσης από εσάς
  Άλλωστε η Πατρίδα δεν βρίσκεται πιο άγια!
  Πυροβολώντας, τα δάχτυλά μου μουδιάστηκαν πολύ,
  Και δεν είμαστε ακόμα είκοσι!
  
  Η νίκη είναι ένα άφταστο φρούτο.
  Για αυτούς που είναι αδύναμοι, δειλοί ή ηλίθιοι!
  Αλλά στον ώμο των στρατιωτών όλες οι κορυφές,
  Ας το πάρουμε, έχουμε αυτό το υπερβολικό βάρος στον αφαλό!
  Τα νεαρά ξωτικά τραγούδησαν τόσο όμορφα και έδειχναν πόσο εύηχη ήταν η φωνή τους.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 20.
  Βασίλισσα και πρώην πολιτικός κρατούμενος στο απόγειο της θέσης της. Και ο αντίπαλός της, ο μουστακαλής κάπρος, θα ανατραπεί ακόμα από τον κόσμο. Και δεν θα υπάρχει πια τυραννία στην Ευρώπη. Δόξα στην ελευθερία! Εν τω μεταξύ, διοικήστε τον ανίκητο στρατό και τα ξωτικά και τα ξωτικά σας.
  Τα κορίτσια είναι επίσης πολύ λαμπερά και όμορφα. Και με τις ρίψεις των γυμνών, λαξευμένων ποδιών, στέλνουν δολοφονικά δώρα αφανισμού στις δασύτριχες, αρκούδες του Πούτιν.
  Και το κάνουν με μεγάλο και αγωνιστικό ενθουσιασμό. Και είναι σε θέση να συνθλίψουν και να αλέσουν τα πάντα σε σκόνη. Και αυτό είναι το κυριολεκτικό ατομικό και συνάμα συλλογικό τους πρόγραμμα. Αυτά είναι πραγματικά σούπερ κορίτσια .
  Και στο στόμα τους απλά κρύβεται ένα γλυκό άρωμα, και τα στήθη της Αφροδίτης είναι μέλι, και έχουν μια άγρια απόλαυση.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που φέρνουν απόλυτη χαρά. Και μέσα τους υπάρχει μια τέτοια θερμότητα από τη φλόγα των μαλλιών που είναι απλώς η πιο άγρια και πιο απότομη φωτιά. Αυτοί είναι λαμπεροί και υπερκβάζαρ πολεμιστές.
  Τώρα, αν τραγουδήσουν, τότε οι φωνές είναι πιο γλυκές από τις σειρήνες. Και τα πόδια των κοριτσιών έχουν τόσο απαλό και μαυρισμένο δέρμα - απλώς φρίκη και ομορφιά.
  Και όταν ρίχνουν επίσης στιλέτα που τρυπούν το λαιμό των ορκ με θανατηφόρα επιλογή.
  Ναι, και οι νέοι, πρέπει να πω, δεν είναι επίσης κακοί εδώ, και ταυτόχρονα τραγουδούν πολύ καλά.
  Καπρίτσιο κορίτσι μούσα
  Χαϊδεύει, και μετά βαραίνει...
  Οι προθέσεις πηδούν και δεν υπάρχει ένωση,
  Μια χιονοστιβάδα από ρίμες θα καταργηθεί!
  
  Αλλά αυτός που αγαπώ με όλη μου την καρδιά
  Σε απάντηση, λέει σε τι χρησιμεύουν τα λόγια.
  Η κρυστάλλινη αγάπη μπορεί να ανοίξει την πόρτα
  Ανοίξτε το δρόμο του αετού!
  
  Μετά από όλα, πιστέψτε ότι το σπαθί του στυλό είναι πιο ακριβό,
  Υπάρχει σκληρότητα σε αυτό - το χνούδι θα ορμήσει σε μια ανεμοστρόβιλο!
  Αλαζονικοί υπερήφανοι ευγενείς,
  Θα υπάρχει ένας αγκαθωτός στίχος για αυτούς ...
  
  Δημιουργήσαμε τη δόξα της ράτι,
  Όπου κυλάει αίμα, και κάπου ιδρώτας.
  Διεύρυνε το κράτος τους,
  Από τις πυραμίδες μέχρι τους πάγους.
  
  Αλλά ταυτόχρονα η ψυχή είναι αρνί,
  Σε αυτό η λύρα ακούγεται γλυκά...
  Μετά από όλα, η φωνή του κοριτσιού είναι μια κλήση -
  Και το πάθος θα λιώσει και θα γρανίτη!
  
  Όπου υπάρχει μια λέξη, τα τριαντάφυλλα φλέγονται,
  Εκεί που ανθίζουν οι μηλιές...
  Δεν μπορεί να μας ενοχλεί το κρύο
  Και εκφοβίζει τη μάταιη δουλειά!
  
  Μετατρέπουμε τα όνειρα σε δημιουργίες
  Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την άβυσσο...
  Όλος ο κόσμος θα παγώσει από έκπληξη
  Όταν η θλίψη της νύχτας εξαφανίζεται!
  
  Τότε τα βάσανα θα τελειώσουν
  Δεν θα υπάρχουν ανάπηροι και ορφανά...
  Και ο χωρισμός δεν θα έρθει σε εμάς,
  Αφήστε το ορμητικό πλάσμα να ρίξει το κατώφλι!
  
  Η πατρίδα θα γίνει το βασίλειο του Θεού,
  Καθένας από εμάς θεωρείται ο Δημιουργός.
  Μόνο στάχτη χύνεται στην απάτη,
  Ποιος είναι ειλικρινής, ευγενικός - μπράβο!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ ήταν άτακτα. Και έχουν ένα μεταφορικό χαμόγελο δοντιού και ακριβώς σαν μαργαριτάρια από αστραφτερές νιφάδες χιονιού.
  Πολεμιστές είναι ακριβώς εκεί και πολεμούν απειλητικά με τον στρατό των αρκούδων του Πούτιν.
  Και ρίχνουν τα μπιζέλια του θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους,
  ας πούμε αυτά τα κορίτσια είναι επιθετικά σε έκταση. Και ρίξε δώρα αφανισμού και θανάτου. Εδώ συμβαίνει η καταστροφή.
  Αλλά τα κορίτσια από τους θύελλα καταφέρνουν συντριπτικά χτυπήματα στις θέσεις των ορκ.
  Αυτή είναι μια βίαιη αντιπαράθεση που λαμβάνει χώρα. Που είναι εξαιρετικά πικρό και επιθετικό.
  Ας πούμε ότι τα κορίτσια εδώ, αν ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τα σταματήσετε.
  Και πάλι τα κορίτσια θα πατήσουν τη σκανδάλη με τις φραουλένιες θηλές τους και ένα καταστροφικό ρεύμα συνεχούς θανάτου θα πυροδοτηθεί για τις αρκούδες του Πούτιν.
  Αυτό είναι πολύ ωραίο, οι πολεμιστές πιέζουν τον εχθρό.
  Και έτσι καταπολεμούν τον εχθρό με τη βοήθεια πολύ ακριβών και καταστροφικών πυραύλων.
  Αλλά και οι νέοι τραγουδούν πολύ καλά. Και τα κάνουν όλα πολύ όμορφα, με ασημένιες φωνές.
  Τον εαυτό του να επιπλήξει στις καρδιές της διάθεσης,
  Γλυπτές χαρακτήρων - Θεός ο Δημιουργός,
  Δημιουργεί με το σπαθί του ήρωα,
  Παράδειγμα για όλες τις γενιές!
  
  Αλλά εσύ ο ίδιος μπορείς να πολεμήσεις,
  Μεγάλωσε, ορδές να κερδίσουν!
  Η ψυχή ενός αετού και ενός λιονταριού δεν είναι λαγός,
  Τόση δύναμη και άγιος οικοδεσπότης!
  
  Ας είναι ο εχθρός σαν σκύλος οδηγημένος,
  Και η δυνατή μας ασπίδα έκοψε το διαμάντι!
  Η άκρη της αυγής για πάντα αγαπημένη,
  Για τη θλίψη, ο μαχητής θα ανταμείψει το θάνατο!
  
  Μην εμπιστεύεστε τους ηλίθιους ειρηνιστές
  Τι δίδαξε ο Ιησούς να αντέχεις...
  Έτσι που η σίκαλη ανθίζει κάτω από έναν καθαρό ουρανό,
  Γίνε δυνατός σαν αρκούδα!
  
  Στις μάχες είμαστε γεμάτοι από διακαές πάθος,
  Και με αίμα θυελλώδες, νέος...
  Σκίζουμε την κόλαση,
  Πού είναι οι λεγεώνες με τον Σατανά!
  
  Και όλοι γνωρίζουν ότι ο Δημιουργός?
  Μάθετε να δυναμώνετε τους μυς σας!
  Μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε βλακεία
  Διαφορετικά, θα έρθω σε εσάς με τιμωρία!
  
  Η αδυναμία είναι το κύριο ελάττωμα,
  Γέννησε κακία, κακία...
  Πληρώστε τους εισβολείς -
  Ξεχάστε τη γενναιότητα, την τιμή και την υπερηφάνεια!
  
  Αλλά παρ' όλα τα δεινά εσείς
  Θλίψη αδερφέ μην υποχωρείς!
  Είθε όλα τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα
  Ας χορέψουμε με μια γλυκιά μου σε ένα απαλό βαλς!
  
  Τι άλλο μπορεί να δώσει ο Κύριος;
  Ναι, η μετά θάνατον ζωή είναι σαν ομίχλη...
  Η σάρκα υποφέρει σε αυτή τη ζωή,
  Δεν είναι όλα τόσο ομαλά όσο στο μυθιστόρημα...
  
  Γνώρισε τη γη σου, γενναίο ξωτικό -
  Χτίστε την ευτυχία σας πάνω του...
  Τρέξιμο κίνησης και προόδου -
  Θα δώσουν εξουσία πάνω στο σύμπαν!
  Τα κορίτσια εγκρίνουν τα αγόρια και τους κλείνουν το μάτι με τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια τους. Αυτοί είναι τόσο σημαντικοί και πιο cool πολεμιστές στον κόσμο. Και αν χρειαστεί, μπορούν με τη γλώσσα τους να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο τσουνάμι από καταρράκτες οργασμών για τα νεαρά ξωτικά.
  Και τα κορίτσια συνεχίζουν να αγωνίζονται με μεγάλο ενθουσιασμό. Πατάνε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, εκτοξεύοντας ρεύματα φλογοβόλων και καταστροφική ενέργεια.
  Και τότε τα κορίτσια των ξωτικών το πήραν και πάτησαν τα κουμπιά με τις κόκκινες θηλές τους, που πυροδότησε ένα καταστροφικό όπλο και κατέστρεψε μια αναταραχή από φωτιά και μέταλλο στα ράφια των αρκούδων του Πούτιν. Αυτό ήταν πραγματικά ένα εφιαλτικό αποτέλεσμα πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης.
  Εδώ τα κορίτσια δούλεψαν πραγματικά τόσο επιθετικά και παραγωγικά. Και έκαναν μια εκκωφαντική και συντριπτική ήττα των αντιπάλων, καίγοντας τα πάντα στη σειρά.
  Την ίδια ώρα τα κορίτσια τραγούδησαν:
  - Ωχ ! Ουπς ! Αμερική - Ευρώπη,
  Ασία - Ευρασία,
  Τι ντροπή!
  Εδώ οι πολεμιστές άρχισαν να γράφουν από πολυβόλα, εξοντώνοντας τις αρκούδες του Πούτιν. Και έδρασαν πολύ σκληρά, ακριβή και εύστοχα. Και η μαχητική τους πίεση ήταν απλά ακαταμάχητη.
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  Γέρος στον Ζελένσκι
  Και η Ελφία είναι μάνα...
  Ας πολεμήσουμε ειλικρινά
  Ορκ να σκοτώσεις!
  Τα ξωτικά όρμησαν στην επίθεση. Και πέταξαν με μανία θανατηφόρα δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έσκισαν τις αρκούδες του Πούτιν, επιδεικνύοντας την υψηλή και μαχητική τάξη τους.
  Και ταυτόχρονα, χρησιμοποιήθηκαν κορίτσια και κόκκινες θηλές.
  Και οι κεραυνοί πέταξαν από μέσα τους.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια σφύριξαν, χρησιμοποιώντας ρεύματα υπερήχων και τα γυμνά τακούνια τους.
  Ακούστηκε ένα τίναγμα του αέρα και έπεσαν ζαλισμένα και ναρκωμένα κοράκια, τα οποία έσπασαν με το ράμφος τους τα δασύτριχα και φαλακρά κεφάλια των αρκούδων του Πούτιν.
  Και τα κορίτσια πολεμιστών τα έκαναν όλα αυτά τόσο δροσερά και δροσερά που είναι αδύνατο να τα πει κανείς σε παραμύθι ή να τα περιγράψει με στυλό. Και ταυτόχρονα τραγουδούσαν.
  Αγαπητή μου πατρίδα είναι φως.
  Ένα αστραφτερό δάκρυ κύλησε από τα μάτια του.
  Και ο Μπορ είναι ήδη ντυμένος στα κόκκινα,
  Και από τον ουρανό υπάρχει ένα αστέρι σαν φάρος!
  
  Τι υπάρχει στην Πατρίδα κάθε στιγμή;
  Οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο είναι χειρότερο...
  Και τώρα το βουητό του κούκου έχει υποχωρήσει -
  Τα βατράχια πιτσιλίζουν στις λακκούβες!
  
  Και η ηχηρή φωνή ενός αηδονιού,
  Ή τσίχλα απρόσεκτες τρίλες ...
  Ζώα μεγαλύτεροι συγγενείς,
  Υπάρχουν πλοία όπου έφαγαν.
  
  Στεκόμαστε μαζί ως ισχυρός στόλος,
  Να κυβερνάς για πάντα τις θάλασσες...
  Πατρίδα γενναίο οχυρό,
  Προς δόξαν της αδελφότητος του Κυρίαρχου.
  
  Σε αρμονία με τη μητέρα φύση,
  Οποιοδήποτε κλαδί γιρλάντας...
  Θα γίνει άγνωστο, πιστέψτε φόβο
  Όταν το θάρρος είναι το κύριο κίνητρο!
  
  Και η ομορφιά δεν μπορεί να ξεχαστεί
  Αφού είμαστε μια αντανάκλαση σε αυτό...
  Μετά από όλα, το μπλε νήμα της ζωής,
  Δεν ξέρω, πιστέψτε την ολοκλήρωση.
  Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια - αυτή είναι μια αντανάκλαση της απόκοσμης ομορφιάς. Και τα ξωτικά είναι απλώς ένα θαύμα και υπέροχα σε όλο τους το άγνωστο μεγαλείο.
  Και οι γλώσσες των κοριτσιών είναι μακριές και παιχνιδιάρικες. Και μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Και χρησιμοποιούν, ρίχνοντας μικρά, λεπτά ξυράφια στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και πετάνε και κόβουν, στρατιώτες από τον στρατό του Πούτιν. Οι πολεμιστές δρουν με όλη τους την αχαλίνωτη ενέργεια.
  Και ταυτόχρονα τραγουδούν:
  -Είμαστε κουλ κορίτσια,
  Είμαστε ξυπόλητα κορίτσια...
  Τα ορκ είναι τρομερά όμως
  Κτυπούσαν τα ερπετά με τα δρεπάνια τους!
  Πράγματι, αν οι καλλονές αρχίσουν να τραγουδούν, τότε ο διάβολος δεν θα μπορέσει να τις ανταγωνιστεί. Έτσι δείχνουν τα κορίτσια τα δόντια τους που αστράφτουν σαν μαργαριτάρια, και αλέθουν, εξοντώνουν τις αρκούδες του Πούτιν με εύστοχες εκρήξεις.
  Για ένα πράγμα, και τα νεαρά ξωτικά τσακώνονται. Όσοι από αυτούς είναι ακόμη αγόρια, ρίχνουν και μικρές, λεπτές δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά τους πόδια, που χτυπούν τις αρκούδες του Πούτιν ακριβώς στα μάτια.
  Κι όμως τα ξωτικά τραγουδούν.
  Αν η γροθιά σου είναι δυνατή
  Έτσι, θα είσαι ο πρώτος στη ζωή!
  Και τότε ο σύντροφος δεν είναι φτωχός,
  Έχει καρδιά από χρυσό και νεύρα από ατσάλι!
  
  Αλλά το πιο σημαντικό, πιστέψτε - αυτό είναι ένα δυνατό μυαλό,
  Γιατί ο άνθρωπος είναι πιο απότομα από ένα ζώο.
  Αν στη ζωή είσαι ένα ζοφερό σύννεφο,
  Αυτό το χαρούμενο γέλιο θα σας κάνει να αγαπήσετε!
  
  Αυτόματη πρόσθετη γνώση - ένα φρούριο μέχρι τη γροθιά,
  Γιατί είναι γεμάτο γνώσεις τεχνογνωσίας!
  Αλλά προσπαθήστε να δώσετε δύναμη - στα χέρια ενός ανόητου,
  Τότε θα λάβετε μόνο πόνο ως ανταμοιβή!
  
  Υπήρχε μια εποχή που πήγαιναν για κυνήγι με ένα κλαμπ,
  Τόξο, φαρέτρα με βέλη σε χοντρό δέρμα ...
  Αλλά έφτιαχναν τσερβόνετ όπου πήγαιναν οι πένες,
  Και είναι πολύ εύκολο να πηδήξεις στον γαλαξία!
  
  Ενώ η εκπαίδευση είναι καλή
  Αλλά το να παίρνεις θάρρος στο μυαλό είναι επίσης ενδιαφέρον...
  Και ισοδυναμεί με ξιφολόγχη, θα γίνει καλέμι,
  Και υπηρετούμε την Πατρίδα-μάνα πολύ τίμια.
  
  Αλλά η κακή βία είναι ένας βαρύς σταυρός,
  Το καβγά μας πλημμυρίζει αίμα...
  Γιατί ο Παντοδύναμος Θεός αναστήθηκε μετά από βάσανα;
  Για να στερεωθεί η στρατιωτική συγκέντρωση των στρατιωτών!
  
  Η κοπέλα στάζει δάκρυα - ένας αγαπημένος φίλος έπεσε,
  Η μητέρα προσεύχεται με ένα στεναγμό, με κραυγές αγωνίας ...
  Ρίγη έξω από τα παράθυρα και η εστία έσβησε,
  Εδώ είναι ένας όμορφος νεαρός θαμμένος κάτω από τη γη!
  
  Ω, μοίρα kruchinushka - τι κακό πεπρωμένο,
  Παναγία Θεοτόκος - πού είναι η καλή σου διάθεση;
  Το άτομο ήθελε να γίνει πιο στενό,
  Και τώρα ο αέρας φυσάει σκόνη κάτω από τα πεύκα!
  
  Η ζωή θα έρθει ευτυχισμένη - θα είναι καλή,
  Θα γίνει μέλι παπαρούνας - μηλόπιτα ...
  Αντίπαλος, σε σκόνη και σκόνη,
  Είθε η αληθινή τύχη να περάσει το κατώφλι!
  
  Όλα γίνονται στη Γη και η ρίψη στον Άρη,
  Ας μαζέψουμε τις γεμάτες αστέρια γιρλάντες σε μια γροθιά!
  Και γεια σας παιδιά, απλά κορυφαία κατηγορία
  Και πετάχτηκε στη φωτιά - ένας φοβερός καλκάνικος!
  
  Το πολυβόλο έχει γίνει ήδη εγγενές - οι σφαίρες χύνονται σε ένα ρεύμα,
  Και ο εχθρός ξέμεινε από τον ατμό, αυτό που ήθελε, τότε μηδέν!
  Αν κερδίσεις, θα γίνεις πλούσιος
  Θα αποδειχτεί στη φτώχεια - ποιος άναψε τη φωτιά!
  Αυτά είναι τα ωραία τραγούδια που τραγουδούν εδώ τα κορίτσια του Terminator. Και δείχνουν τα υψηλότερα και εκπληκτικά τους επιτεύγματα. Ούτε μια τεχνική ορκ δεν λειτουργεί ενάντια σε τέτοια κορίτσια.
  Και τα πόδια τους είναι τόσο όμορφα, λαξευμένα και πολύ ομοιόμορφα, και ταυτόχρονα αρμονικά τοποθετημένα δάχτυλα.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια - αυτό που χρειάζεστε, απλά σούπερ!
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές που είναι σε θέση να αποφασίσουν τη μοίρα ολόκληρης της γης. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το κορίτσι σε μια πραγματική μάχη.
  Και πάλι, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν θανατηφόρα δώρα αφανισμού και ολοκληρωτικού θανάτου. Και καταστρέφουν τα συντάγματα του στρατού των αρκούδων του Πούτιν.
  Και τι μπορεί να κάνει η αρκούδα του Πούτιν αν πάρει μια δηλητηριώδη βελόνα στο μέτωπό του; Μόνο και να κάνουμε, εκείνο το βρυχηθμό. Και φαίνεται εξαιρετικά επιτηδευμένο και γκροτέσκο!
  Και τα κορίτσια χρησιμοποιούν επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών στη μάχη, πετώντας μπούμερανγκ. Πετάνε και περιστρέφονται στον αέρα και χτυπούν τα κεφάλια αρκούδων με κυνόδοντες. Και πέφτουν νεκροί.
  Και μετά τα κορίτσια πατούν τα κουμπιά με τις κόκκινες θηλές τους και ανάβουν κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο και καταστροφικό. Και πολλά ορκ πεθαίνουν.
  Τα όμορφα νεαρά ξωτικά τραγουδούν επίσης πολύ όμορφα και με αυτοπεποίθηση.
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη αγάπη στον κόσμο
  Έχει όμως και προβλήματα και ανησυχίες...
  Άλλωστε, σε ένα ζευγάρι το σύνθημα είναι άχρηστο - πηδάλια,
  Όταν είμαστε μαζί, είμαστε πάντα πιλότοι!
  
  Η αγάπη είναι ένα δοχείο στο οποίο γλυκό μέλι
  Όμως η πίσσα της αδιαφορίας συμβαίνει...
  Και η ευτυχία, πιστεύω γενναιόδωρη, θα έρθει,
  Σε άνθιση, σαν θάμνος σειρήνας τον Μάιο!
  
  Είναι μεγάλη υπόθεση να πετάξεις την αλυσίδα της σκλαβιάς,
  Άσε με να ισιώσω σε ένα ιδρωμένο κορμί...
  Από τη ζωή στην αιχμαλωσία - είναι καλύτερο να πεθάνεις,
  Αν και η ανάγκη θα μας απογαλακτίσει από την τεμπελιά!
  
  Μας δίνονται πολλά να πετύχουμε στη ζωή,
  Αλλά είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις περισσότερα...
  Όταν το μυαλό σου είναι σε ένα δίχτυ - έναν ζυγό,
  Όταν είσαι πολύ προσεκτικός φίλε!
  
  Και όσοι τολμούν, περιμένουν μια τούρτα με μπισκότα,
  Και σοκολάτες, γλυκές καραμέλες,
  Αλλά συχνά δίνει ροκ αντίθετα,
  Ποιος ξέρει, ίσως τραγουδιούνται οι μέρες των περιστεριών!
  
  Δεν θέλουμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο,
  Χάστε ακόμη και το κακό σύμπαν!
  Δώστε μας ένα τεστ ζωής πέντε,
  Και η τιμωρία θα είναι στην εκπαίδευση!
  Αυτά είναι τα τραγούδια εδώ και τα αγόρια δεν υστερούν σε χάρη των κοριτσιών. Και επίσης ξωτικά που χρησιμοποιούν σφεντόνες ως παιδιά. Και αυτό είναι επίσης ένα πολύ θανατηφόρο όπλο. Και έχει εξαιρετικά καταστροφικό αποτέλεσμα.
  Απέναντι σε τέτοιους ανθρώπους, οι αρκούδες του Πούτιν είναι ανίσχυροι.
  Οι μάχες συνεχίζονται με μεγάλη ένταση.
  Κορίτσια πετούν μπούμερανγκ με τη μορφή εξάκτινων αστεριών και σβάστικες και κόβουν μαζί τους τα κεφάλια των αρκούδων του Πούτιν. Ενώ ενεργεί εξαιρετικά ενεργητικά.
  Τα κορίτσια δείχνουν και εκδηλώνουν τέτοια καταπληκτικά θαύματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και δίνουν συντριπτικά και κοκαλοσπαστικά χτυπήματα στους εχθρούς τους.
  Οι πολεμιστές τραγουδούν με τόλμη.
  - Το διάστημα μας περιμένει και ένα όνειρο,
  Ας κάνουμε τον κόσμο πιο όμορφο για όλους...
  Η ομορφιά θα βασιλέψει
  Στη μεγάλη μας Έλφια!
  Και πάλι, τα κορίτσια πιέζουν τα κουμπιά με τις κόκκινες θηλές του στήθους τους και προκαλούν πραγματικά συντριπτικά χτυπήματα στον εχθρό, καίγοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες αρκούδες του Πούτιν ταυτόχρονα.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια τραγουδούν με μεγάλο ενθουσιασμό και ένταση.
  Υπάρχουν πολλά ψέματα στον κόσμο, και η σκληρότητα βασιλεύει,
  Η δικαιοσύνη είναι σαν ένα πουλί πιασμένο στο δίχτυ...
  Αλλά υπάρχει η δύναμη του Κυρίου και η ασπίδα του μεγαλείου -
  Αυτό σημαίνει ότι εμείς που έχουμε πέσει δεν θα χρειαστεί να το αντέξουμε για πολύ!
  
  Τα ξωτικά είναι συχνά αμαρτωλά και παίζουν με τη μοίρα,
  Ελέησέ μας Παντοκράτορες: ο έπαινος σου είναι τιμή!
  Στρέφομαι σε Σένα μέσα στο αίμα μιας ραγισμένης ψυχής,
  Δώσε μου την ευκαιρία να σωθώ και να διαβάσω μια προσευχή!
  
  Η άμμος χύνεται στα χείλη, ένα καυστικό χαμόγελο του ανέμου,
  Τι ειδεχθή αμαρτία έφερε τη Γη μας σε...
  Ο Σατανάς ο δημιουργός του κακού βασανίστηκε ανελέητα,
  Μα στην πραγματικότητα ποιος έπεσε και είναι μόνος μέσα στο πλήθος!
  
  Δεν είμαστε άξιοι να γευτούμε τον Θεό, χάρη,
  Η κακία ζει στην καρδιά και το κενό βασιλεύει!
  Πρέπει να μοιράσουμε ό,τι έχουμε στα ορφανά,
  Για να φανερωθεί κάτω από τον ουρανό η αγνότητά σου!
  
  Αλλά αν το πνεύμα σου είναι σαν κηλίδα μελάνι,
  Αν η ακαμψία και η λαγνεία ζουν στις σκέψεις;
  Για τέτοιο Θεό, ο Άγιος, άνοιξε την Καρδιά Του,
  Και είπε: μετανοείτε - η κακή συμπεριφορά δεν μετράει!
  
  Ο Δημιουργός έδωσε το ιερό του διάταγμα στη δημιουργία,
  Αγαπήστε τους αδελφούς σας και μην τολμήσετε να τους προδώσετε!
  Πολεμώ την αμαρτία για να μη σβήσει η φωτιά,
  Γίνετε μια οικογένεια: τιμήστε πατέρα, μητέρα!
  
  Δεν υπάρχει συγχώρεση, αν ο πατέρας σου είναι τεμπέλης,
  Αν σκεφτείτε μόνο πώς να αρπάξετε περισσότερα ..
  Αλλά αν είσαι γενναιόδωρος, τότε να ξέρεις νεότερους
  Και δούλεψε για το καλό, σπρώχνοντας το κρεβάτι!
  
  Ο ιερός σου νόμος θα δίνεται για αιώνες,
  Να ζεις σύμφωνα με τη συνείδηση φέρνοντας χαρά!
  Άνοιξε όλο το σύμπαν, η σοφία είναι τόσο μεγάλη,
  Είναι αδύνατο να ξέρεις, κλαίω σαν παιδί!
  Ας πούμε μόνο τα κορίτσια - τραγούδησαν ένα σούπερ τραγούδι ! Και έδειξαν την εξαιρετική τους επιταγή.
  Και αφήστε τους πολεμιστές να πυροβολήσουν ξανά στα ορκ, πατώντας τα κουμπιά, θηλές που μοιάζουν με υπερώριμες φράουλες. Και τους νοκ άουτ σε μεγάλες μάζες.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που σπέρνουν θάνατο και καταστροφή ανάμεσα στις αρκούδες του Πούτιν. Πολεμιστές του πιο φωτεινού και καταστροφικού περάσματος.
  Και κουρεύουν τους εχθρούς τους σαν με δρεπάνι. Και χτυπούν τους εχθρούς χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και τόσα πολλά ορκ έχουν ήδη πεθάνει από την καταστροφική τους επιρροή.
  Και τα κορίτσια πετούν μπιζέλια καταστροφής και καταστροφής με τις γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες τους.
  Και πάλι οι αρκούδες του Πούτιν, σκοτωμένες και κομματιασμένες, πέφτουν. Και οι πολεμιστές ενεργούν πολύ πειστικά και καταστροφικά.
  Και οι νεαροί άνδρες δείχνουν επίσης την καταστροφική και καταστροφική τους επιρροή στον στρατό του Πούτιν.
  Σε αυτό, τα μαχητικά ζευγάρια των πολεμιστών τραγουδούν με ενθουσιασμό.
  Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο χωρισμό, θλίψη...
  Τι πρέπει να κάνει ένας στρατιώτης όταν είναι μόνος;
  Οι θεοί αποφάσισαν σκληρά το σωστό για εμάς -
  Αυτός ο τύπος γκριζάρει τους κροτάφους του!
  
  Το σύμπαν είναι τόσο σκληρό με την αγάπη,
  Δάκρυα χωρισμού κύλησαν σε έναν καταρράκτη...
  Η συμπόνια εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος, σαν όνειρο,
  Και η ζωή έγινε σαν πέτρα χωρίς απαλότητα!
  
  Παγώνει στην έρημο και ο πάγος λάμπει από ζέστη,
  Πώς μια σκουριασμένη αλυσίδα τυλίγει την καρδιά μου!
  Και η βροχή του χωρισμού χτυπά τη στέγη -
  Οι τσέπες είναι άδειες, μόνο ο χαλκός μένει!
  
  Αλλά η πίστη στο κατόρθωμα ενός μαχητή εμπνέει,
  Ο Παντοδύναμος Θεός - να ξέρεις ότι έκανε σταθερό όρκο!
  Και θα είναι σαν φύλλωμα για εμάς τον ζεστό Μάη,
  Όταν φυτρώνουμε, συναντάμε άνθηση!
  
  Θέλετε να κάνετε τον πλανήτη πιο ευτυχισμένο;
  Ώστε ο καθένας μας τραγουδούσε λαμπρά σαν αηδόνι;
  Τότε το πιο γλυκό μέλι έγινε συλλογή στο τίλιο -
  Στην ψυχή των γιγάντων, ας βάλουμε τέλος στα ψέματα!
  
  Μην εξαπατάς τον Θεό, πίστεψέ με
  Βλέπει αμέσως ποιος από εμάς είναι δειλός και βαρετός!
  Δώστε νόημα στον Κύριο της θυσίας,
  Δεν είναι περίεργο που λέει, θα σας το ανταποδώσω!
  
  Αλλά η κακή βία μας έπιασε στα δίχτυα,
  Κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξουν οι δολοφονίες.
  Ο Ιούδας κρέμεται σε μια σάπια λεύκη -
  Και για όσους πίστεψαν - δάφνινο στεφάνι!
  
  Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει καλύτερος
  Η επιλογή μας είναι συνειδητή - η προσπάθεια για τον Χριστό.
  Αλλά μερικές φορές υπάρχουν λακκούβες αίματος,
  Αν και υπάρχει μια υπόσχεση - θα έρθω σύντομα!
  
  Ω κόσμος, πόση βία έχεις,
  Σαν να μην μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά!
  Πάνω από το φέρετρο της γυναίκας ενός στρατιώτη φώναξε,
  Πόσο λεπτή είναι μια εύθραυστη κλωστή η ζωή!
  
  Το να χύνουμε αίμα δεν είναι το κάλεσμα μας -
  Κυνήγι αγάπης, για να δώσεις στην Πατρίδα έναν παράδεισο!
  Ποια είναι η τιμωρία για όλους μας;
  Η απάντηση είναι ότι δίνεις όλο τον πλούτο στους φτωχούς!
  
  Είναι αδύνατο να αγοράσεις τη σωτηρία για χρήματα,
  Γιατί δεν υπάρχει τιμή για τον χρυσό για τον Θεό!
  Και υποκλίνεσαι στην εκκλησία που χτύπησες την Κυριακή,
  Να γίνουμε φτερωτοί σαν αετοί!
  
  Και θα έρθει η ώρα - θα έρθει η βασιλεία του Θεού,
  Η κακή και αρπακτική ομίχλη θα τελειώσει!
  Η πνευματική σκλαβιά θα χαθεί,
  Και η χώρα θα γίνει στο Μεγαλείο της Ευτυχίας!
  Εδώ τα κορίτσια τραγούδησαν πραγματικά και συγκεκριμένα, και πολύ όμορφα. Και ξυπόλητα, τα πόδια των κοριτσιών πετούσαν δολοφονικά δώρα αφανισμού. Και έτσι πήγε η καταστροφή των αρκούδων του Πούτιν. Αυτά τα κορίτσια είναι επίσης πολύ πνευματώδη.
  Είναι καταπληκτικά και εξαιρετικά δροσερά. Και οι θηλές του στήθους τους είναι πολύ φωτεινές, σαν υπερώριμες φράουλες.
  Τα κορίτσια, χωρίς περιττή τελετή, ρίχνουν δώρα καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα της θανατηφόρας δύναμης.
  Εδώ είναι, τι θαυμάσιο και επιθετικό, μαχητικό κλέβει.
  Και τι μπορεί να ειπωθεί για τις ρουμπινί θηλές του στήθους των κοριτσιών; Είναι επίσης εξαιρετικά μαχητικό και δροσερό. Πόσο ικανά είναι τα κορίτσια να παλεύουν και να παλεύουν με μεγάλη ένταση.
  Εδώ τα κορίτσια το ξαναπήραν και έβαλαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στο στόμα τους. Και ας φυσήξουμε. Και πώς άρχισε να ξεχύνεται αυτή η υπερηχητική τρίλιζα.
  Και τα ζαλισμένα κοράκια έχασαν τις αισθήσεις τους. Και έπεσαν με τα ράμφη τους στα αμβλύ κεφάλια των αρκούδων του Πούτιν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21
  Το ξωτικό και ταυτόχρονα η βασίλισσα έδινε εντολές. Και ήταν πολύ ενεργητική. Και τα μάτια της άστραψαν σαν ζαφείρια. Αυτό είναι ένα σούπερ κορίτσι και το όνομά της είναι Μαρία Κολεσνίκοβα.
  Τρύπησαν τα κρανία τους και τους έβγαλαν νοκ άουτ. Αυτό είναι ωραίο!
  Και τότε οι πολεμιστές το πήραν πολύ όμορφα και χαρούμενα και τραγούδησαν, με τις υπέροχες φωνές τους.
  Φως του υπερυψωμένου ξωτικού μου -
  Χώρες που έδωσαν ζωή στον κόσμο με ψυχή!
  Είναι αδύνατο να βρεις αυτή την Πατρίδα πιο όμορφη,
  Γνωρίζει το σύμπαν - ένα ιερό όνειρο!
  
  Σε οποιαδήποτε λεπίδα γρασιδιού και κάθε σταγόνα δροσοσταλίδας,
  Και σε σταγόνες ζεστής καλοκαιρινής βροχής...
  Οι νιφάδες χιονιού παίζουν με τα διαμάντια
  Σε αυτά είναι το πρόσωπο του Ιησού - του Κυρίου-Ηγέτη!
  
  Η δημιουργία του λαμπερού Svarog,
  Είναι όμορφο σε κάθε άνθος αραβοσίτου.
  Όποιος θέλει ειρήνη είναι σαν γιος του Θεού,
  Είναι υπέροχο να ζει, πιστέψτε με παντού!
  
  Αλλά ο Παντοδύναμος μας έδωσε μια τέτοια θέληση,
  Έτσι ώστε κάθε μονοπάτι να είναι ελεύθερο να διαλέξει,
  Έτσι ώστε ένας γηγενής μαχητής να αγαπά την πατρίδα του,
  Για να δοξάσεις τον Ροντ με πράξεις!
  
  Ωστόσο, η επιλογή δεν ήταν καλή,
  Και τώρα ένα κακό ρεύμα ξεχύνεται στη Γη!
  Το ξωτικό πατιέται από την κόλαση των δεξαμενών του πλήθους -
  Σκληρός και ανελέητος στη μάχη της μοίρας!
  
  Αλλά ώμο με ώμο οι μαχητές θα συσπειρωθούν -
  Κάτω από τη σημαία του σοβιετικού Νοεμβρίου.
  Τα πρόσωπα θα δώσουν χάρη από το εικονίδιο,
  Είναι για μας ενώπιον του Κυρίου όχι μάταια!
  
  Αν και οι δαίμονες βόσκουν πίσω από τον Πούτιν,
  Και έβαλε πολλή κόλαση στην Ορκμανία !
  Αλλά καταρρίπτουμε τους γιούνκερ σαν πιατάκια,
  Μετά από όλα, πρέπει να πολεμήσετε, βγάζοντας το αίμα από τις φλέβες σας!
  
  Ο εχθρός έφτασε στο Elfskva - όλα φλέγονται,
  Με κιάλια βλέπει τα αστέρια του Κρεμλίνου!
  Αλλά πριν νικήσουμε την ορδή του Mamai,
  Ο Κύριος θα δώσει δύναμη στις κόρες που αγαπούν!
  
  Πατρίδα - Ψιθυρίζω στην προσευχή με πόνο,
  Οι πόλεις μας καίγονται σαν δάδα!
  Αυτό που στήθηκε με ιδρώτα και αγάπη,
  Αλήθεια καταστράφηκε για πάντα;
  
  Αλλά η Οικογένεια δεν θα αφήσει τη Δημιουργία της -
  Θα δώσει δύναμη και ο αντίπαλος θα πέσει!
  Όπως ειπώθηκε στο σοφό βιβλίο του Θεού -
  Το ξωτικό θα κερδίσει και θα βαδίσει στα αστέρια σε μια εκστρατεία!
  
  Νίκησε τη Βέρμαχτ, χύνει αίμα σε ρέμα,
  Elfskva , και μετά το ένδοξο Elfagrad!
  Και η Πατρίδα θα δώσει χυμό από μηλιές,
  Να γίνεις εύκολος με ένα πολυβόλο χειροβομβίδα!
  
  στο Okrlin - ένας ένδοξος ηγέτης,
  Εφημέριος του Θεού στη Γη όπου είναι η αμαρτία!
  των Ορκιστών ,
  Τότε θα είναι - ευτυχία και επιτυχία!
  Εδώ τα κορίτσια τραγουδούσαν τόσο καλά, και με τόσο πάθος και πίεση. Οι καλλονές τραγούδησαν υπέροχα, και τα έκαναν όλα τέλεια.
  Και ρίχνουν ξεχωριστά αστέρια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, που σκίζουν τον λαιμό και την κοιλιά των αρκούδων του Πούτιν. Και ας πούμε ότι είναι υπέροχο.
  Τα απολαυστικά κορίτσια σε έναν αγώνα είναι πολύ δυνατά και μαχητικά.
  Αν και μερικές φορές το παίρνουν και αυτοί. Εδώ, οι δήμιοι των ορκ βασανίζουν ένα κορίτσι από το είδος των ξωτικών. Την πήραν και την έβαλαν στο ράφι. Πρώτα, της έδεσαν τα χέρια πίσω και άρχισαν να σηκώνουν το κορίτσι πιο ψηλά. Και ούτω καθεξής μέχρι το ταβάνι.
  Τραβιέται σε ύψος δέκα μέτρων. Και μετά πήραν την κοπέλα και την άφησαν να φύγει.
  Το γυμνό, μαυρισμένο σώμα της κατέρρευσε. Και το ίδιο το πάτωμα είναι πολύ δυνατό, το νάιλον σχοινί είναι τεντωμένο.
  Και το κορίτσι ουρλιάζει από κολασμένο πόνο. Έτσι τράνταξε η καλλονή. Και έστριψε τις όμορφες αρθρώσεις στο όριο.
  Ο ανώτερος δήμιος από την οικογένεια των αρκούδων του Πούτιν γρύλισε με ένα χαμόγελο:
  - Συνέχισε να τρέμεις!
  Και το κορίτσι άρχισε να σηκώνεται ξανά στο ράφι. Και όλο και πιο ψηλά. Το σχοινί ήταν τεντωμένο.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο με τους ανακουφιστικούς μύες ενός ξωτικού. Είναι καταπληκτική και πολύ μαχητική.
  Και με ένα βογγητό λέει:
  - Οχι! Δεν θα πω!
  Και την σήκωσαν μέχρι το ταβάνι από πάνω. Και το κορίτσι, τεντωμένο στην προσοχή, πάγωσε.
  Έτσι αφέθηκε ξανά ελεύθερη. Το γυμνό, δυνατό σώμα του ξωτικού έπεσε. Και όρμησε κάτω με άγρια ταχύτητα. Και στο ίδιο το πάτωμα το σχοινί τεντώθηκε ξανά.
  Και το κορίτσι ουρλιάζει ξανά. Ναι πονάει.
  Αλλά μια κραυγή ξεσπάει από το στήθος μου:
  - Οχι! Δεν θα πω!
  Ο ανώτερος δήμιος από τη ράτσα των αρκούδων του Πούτιν διατάζει:
  - Ανακινήστε για τρίτη φορά!
  Και τώρα το κορίτσι ανατράφηκε ξανά σε ένα σχοινί. Πριν από αυτό, ένα βαρύ, δρύινο, σιδερένιο τετράγωνο τοποθετήθηκε στα γυμνά πόδια της κοπέλας. Και αύξησε το τέντωμα του δυνατού, κοριτσίστου σώματος.
  Το ξωτικό απλώθηκε και κρεμάστηκε κοντά στο ταβάνι, στο κάστρο, όπου οι φανατικοί από τη συμμορία του Πούτιν έκαναν βασανιστήρια.
  Και τότε ο ανώτερος δήμιος σφύριξε:
  - Θα πεις σκύλα!;
  Το κορίτσι ούρλιαξε με απόγνωση:
  - Πάσσαλο στο στόμα του Πούτιν σου!
  Ακολούθησε η εντολή:
  - Άσε!
  Και το σχοινί απελευθερώθηκε πάλι με τη βοήθεια ενός τυμπάνου. Και το κορίτσι έπεσε κάτω. Και τα γυμνά της πόδια στο μπλοκ άγγιξαν έστω και ελαφρώς το πάτωμα, και το σχοινί τεντώθηκε ξανά.
  Και το ξωτικό ούρλιαξε ξανά και έχασε τις αισθήσεις του.
  Τα Ορκ, κατόπιν εντολής του ανώτερου δήμιου, της έριξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό. Και το κορίτσι συνήλθε.
  Ο δήμιος-αρχηγός διέταξε:
  - Και τώρα τέντωμα.
  Και στα αγκίστρια που έβγαιναν έξω από το μπλοκ, τα ορκ άρχισαν να κρεμούν τα πιο βαριά βάρη. Το μυώδες, γυαλιστερό σαν τον ιδρώτα κορμί της κοπέλας ήταν πολύ τεντωμένο και τοξωτό σαν κορδόνι.
  Και ξαναστρίμωξε από μέσα της:
  - Δεν θα πω!
  Ο δήμιος διέταξε:
  - Φωτιά σε αυτήν! Και κάψτε το στήθος, και το στήθος και τα γυμνά τακούνια!
  Τα Ορκ έσπευσαν να εκπληρώσουν την παραγγελία. Πριν από αυτό, για να μην απανθρακωθεί αμέσως το δέρμα, είπαν στην κοπέλα και το στήθος και το στήθος και τα γυμνά πέλματα με ελαιόλαδο.
  Το κορίτσι ήταν πολύ αηδιασμένο από τα αγγίγματα των τραχιών, τριχωτών χεριών των αρκούδων του Πούτιν.
  Και όταν άναψαν και φωτιά κάτω από τα ξυπόλητα της κοπέλας. Και έφεραν έναν πυρσό σε κάθε κόκκινη θηλή του στήθους και έναν άλλο φακό στους κόλπους της Αφροδίτης.
  Και ο πόνος ήταν κολασμένος. Αλλά το κορίτσι όχι μόνο δεν έκλαψε ούτε ούρλιαξε, αλλά αντίθετα άρχισε να τραγουδάει.
  Δεν υπάρχουν μικροπράγματα στη διάταξη του κάτω κόσμου,
  Οποιαδήποτε δικαιολογία για τον διάβολο είναι σαν γάντζος.
  Αν δεν υπάρχει χάρη από τον Κύριο στον κόσμο,
  Αυτό σημαίνει ότι η κόλαση δεν είναι μακριά!
  
  Άλλωστε, το κακό αγαπιέται τόσο πολύ από τον κόσμο,
  Σαν νησιά χωρίς πυξίδα καλού...
  Αν και τραγουδιέται ο ηρωισμός της ανδρείας -
  Στην πραγματικότητα, ο Βασιλιάς του Σύμπαντος είναι ο Σατανάς!
  
  Ο σκληρός ευημερεί σε αυτόν τον κόσμο,
  Αυτός που δεν ξέρει οίκτο είναι βασιλιάς!
  Υπάρχουν παγίδες κάτω από τους φοίνικες του ουρανού,
  Πού είναι το καλό; Είναι ένα άθλιο μηδέν!
  
  Οποιαδήποτε πίστη μπορεί να καταστραφεί
  Οποιαδήποτε δόξα μυρίζει θηλιά...
  Τα ερπετά σφυρίζουν ύπουλα στην άμμο -
  Και θέλω να φωτίσω τον κόσμο με ένα όνειρο!
  
  Προσπαθείς για το φως, αλλά πετάς στα ύψη στο σκοτάδι,
  Κυνήγι να χαρίσεις, αλλά άδεια τσέπη!
  Αν δεν θέλεις να ζεις σαν μίζερος παπαγάλος,
  Πηγαίνετε στην κακία, την πονηριά και την απάτη!
  
  Είναι αηδιαστικό ακόμη και να ζεις κάτω από ένα στρώμα βλέννας,
  Όπου χωρίς στήριξη οροφής - ούτε ένα βήμα!
  Οι ψυχές ορμούν σαν γεράκι ψηλά,
  Αλλά η σάρκα είναι στο βάλτο, το σπαθί λάμπει τον εχθρό!
  
  Πώς συνέβη που η ευτυχία έσβησε;
  Και γιατί το κακό κυριαρχεί παντού;
  Μήπως ο Θεός έχει πραγματικά έλλειψη δύναμης;
  Άρα αυτό το καλό θα καθοδηγεί τους πάντες για πάντα;
  
  Άλλωστε, ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε για να είναι φανατικός,
  Άλλωστε σε κάθε καρδιά υπάρχει μια πηγή αγάπης...
  Γιατί τα ορκ δεν ξέρουν τα όριά τους;
  Η ευτυχία χτίζεται μόνο στο αίμα;!
  
  Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση μόνοι σας,
  Αυτό ήταν ένα τρομερό πράγμα στον κόσμο εδώ και αιώνες...
  Και οι δαίμονες σου κάνουν ανατριχιαστικές γκριμάτσες,
  Και φαίνεται ότι ο Κύριος ξέχασε τους ανθρώπους!
  
  Αλλά δεν πιστεύω ότι το κακό δεν είναι παντοδύναμο,
  Απλά πρέπει να σφίξετε τη θέλησή σας σε μια γροθιά!
  Τότε η παρόρμηση που οδηγεί στην κόλαση θα εξαφανιστεί,
  Και θα υπάρχει ειρήνη και αρμονία μεταξύ μας!
  Οι πολεμιστές συνέχισαν να πολεμούν τον στρατό των ορκ. Το έκαναν ηρωικά και, φυσικά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών τους.
  Οι καλλονές βρυχήθηκαν:
  Βλέπετε έκλειψη στον ουρανό;
  Ένα τρομερό σύμβολο της εποχής...
  Αυτό είναι σημάδι φωτός,
  Τα πράγματα είναι άσχημα για τα ορκ!
  Αφού το είπαν αυτό, τα κορίτσια το πήραν, πάτησαν τα κουμπιά του μπαζούκα με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους. Και οι εκτοξευτές πυραύλων αντέδρασαν. Που κάλυψε και έσκισε πολλές αρκούδες του Πούτιν.
  Και μετά τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν ξανά.
  Elfia: είσαι η αγία μου χώρα,
  Εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...
  Χαϊδεύει, ζεσταίνει το κρύο του πάγου,
  Δεν υπάρχει καλύτερη ομορφιά στον παράδεισο!
  
  Δεν υπάρχει τέτοια χώρα σε ολόκληρο το σύμπαν,
  Σε αυτό, σαν ένα ρουμπίνι, μια καρκινάρα σε ένα κλαδί από ιτιές.
  Ντυμένοι με διαμάντια και μαργαριτάρια του αγρού,
  Όταν ο Φροστ μας χάρισε χιονοστιβάδα!
  
  Ένα όμορφο άνθος αραβοσίτου σε ένα αποπνικτικό καλοκαίρι,
  Ένα χρυσό νούφαρο στο νερό...
  Η τσίχλα αφήνει τον ταξιδιώτη με χαιρετισμούς,
  Είστε ευχαριστημένοι στο δάσος στο γρασίδι!
  
  Τα κορίτσια στο Elfi είναι πάντα υπέροχα -
  Λεπτός, όμορφος - μαλλιά φωτιά!
  Και τα τραγούδια που τιμούν οι Σλάβοι είναι γνωστά,
  Και η ζέστη τους φούντωσε μέχρι τον ουρανό!
  
  Όταν βρέχει ξυπόλητος μέσα από τις λακκούβες,
  Τα ξανθά κορίτσια γελάνε και τρέχουν...
  Κανείς μας δεν κρυώνει ακόμα και το χειμώνα,
  Παγετός κάτω από τα χιόνια κρίνα της κοιλάδας ανθίζουν!
  
  Θησαυρός της Πατρίδας στην καρδιά μας,
  Κράτα τον, αλλά μην κρύβεις το μπατίρ!
  Ανοίξαμε την πόρτα στις εκτάσεις του παραδείσου,
  Θα κατακτήσουμε ολόκληρο τον κόσμο όλου του σύμπαντος!
  
  Η Πατρίδα είναι σεμνή και μεγαλειώδης,
  Στη σημαία του χρώματος - η ζωή αυτών που δίνουν τρία!
  Τέτοια ακτινοβόλο δύναμη
  Κοιτάς πιστά το Ξωτικό!
  
  Ο Κύριος θα δώσει μια ανταμοιβή, πιστέψτε μια μεγάλη,
  Ας αναστήσουμε πιστά τους νεκρούς με την επιστήμη...
  Και μάνα για πάντα κόκκινη νέα,
  Ελάτε στην παντοδύναμη ομάδα μας!
  Τα κορίτσια είναι τόσο γενναία και φαίνεται απλά υπέροχο. Και φυσικά τα πόδια τους είναι γυμνά και το στήθος τους είναι γεμάτο με κατακόκκινες θηλές - απλά υπέροχο, νόστιμο.
  Και πάλι πιέζουν τις κατακόκκινες θηλές του στήθους τους στα κουμπιά του μπαζούκα και εκτοξεύουν τα δώρα του αφανισμού με θανατηφόρα δύναμη. Αυτά είναι τα υπέροχα κορίτσια εδώ, δροσερά και με γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες.
  Στα νεαρά ξωτικά αρέσει πολύ να γλείφουν αυτά τα γυμνά πόδια. Και έχουν γεύση σαν κηρήθρες.
  Τέτοια ξωτικά είναι υπέροχοι και γλυκοί άνθρωποι. Ας πούμε ότι είναι υπέροχοι.
  Και αν αρχίσουν ήδη να τραγουδούν, τότε γενικά γυρίζει τα αυτιά με ένα σωλήνα.
  Η φαντασία μου χτύπησε
  Όλα έγιναν λαμπερά, σαν τον Νοέμβριο!
  Και βάζουμε το πιρούνι στα πλευρά του κακού δαίμονα,
  Και θα είναι τόσο όμορφο στη Γη!
  
  Τέτοια αστέρια στο σύμπαν μας -
  Άλλα είναι ρουμπίνια και άλλα διαμάντια!
  Συλλέγουμε φόρο τιμής από τους κακούς -
  Ένα χτύπημα σαν σφυρί και όχι στο φρύδι, αλλά στο μάτι!
  
  Βιτρίνες όπου κβάζαρ
  Ο λαμπερός ιππόδρομος αστράφτει!
  στην ψυχή μου ανοιχτές πληγές -
  Σαν να είχε γίνει μεγάλο πογκρόμ μέσα!
  
  Μπούκλα σαν μπούκλες κομήτη,
  Sheep shine - λάμπει το milky drift!
  Περί αθάνατων πράξεων που τραγουδιούνται,
  Στη δόξα για πάντα ας μείνει το Ξωτικό!
  
  Τι μπορεί να κάνει ένα ξωτικό της δόξας θαμπό;
  Απλά αφήστε ένα δάκρυ από τα μπλε μάτια...
  Όταν όλα γύρω είναι γκρίζα, είναι αηδιαστικό,
  Όταν περιμένεις καταιγίδα τον Ιούνιο με ελπίδα.
  
  Τεντώστε τα δύστυχα χείλη με ένα χαμόγελο -
  Καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν είναι ένα μούρο στο δάσος.
  Κορίτσι αμέσως, σου έβαλε τα δόντια,
  Θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα!
  Τα τραγούδια αυτών των κοριτσιών είναι απλά υπέροχα και υπέροχα, φαίνονται σούπερ. Μπορούμε απλά να πούμε ότι είναι κοσμικοί και εξαιρετικά μάχιμοι. Οι πολεμιστές έχουν επίσης θηλές αστραφτερές με ρουμπίνια, που λάμπουν σαν αστέρια στο σκοτάδι.
  Και οι γλώσσες των νεαρών ξωτικών τα γλείφουν λαίμαργα και πιάνουν καταρράκτες οργασμούς.
  Αυτό είναι πραγματικά πλήρης και απόλυτη ομορφιά.
  Και τότε τα κορίτσια άρχισαν να πετούν ξυραφάκια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και αυτές οι λεπίδες άνοιξαν τον λαιμό των αρκούδων του Πούτιν.
  Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο.
  Και έτσι τα κορίτσια άρχισαν να πατούν τα κουμπιά στα κουμπιά με τις κόκκινες θηλές τους και να βάζουν τα όπλα σε δράση.
  Και αυτός ο αντίκτυπος, αποδείχθηκε, ίσως, σχεδόν μοιραίος.
  Και τα όμορφα ξωτικά πάλι κούρεψαν τις αρκούδες του Πούτιν, οδηγώντας τις σε φέρετρα.
  Μην ξεχνάτε να τραγουδάτε ταυτόχρονα.
  Ένας από τους μαχητές μας είναι ο δρόμος,
  Είναι γεμάτη αγκάθια και αγκάθια...
  Μετά από όλα, δεν υπάρχει Θεός σε αυτόν τον κόσμο -
  Όνειρα γκρεμίστηκαν σε σκόνη!
  
  Οποιοσδήποτε γύπας μπορεί να ραμφίσει
  Και ο μπροστινός κήπος έγινε - έρημος ...
  Μα πόσο αδύναμοι είναι οι άνθρωποι,
  Πού πήγε ο ήρωας των ξωτικών;
  
  Και επομένως, το Ξωτικό ξεχάστηκε,
  Τι ξένος πούλησε!
  Όπου υπήρχαν μίλια, έγιναν μίλια,
  Πέσε στην άβυσσο στην άβυσσο!
  
  Εκεί, τα θραύσματα ασπρίζουν στο χωράφι,
  Και χαι, σήκωσε ένα κοράκι ...
  Θέλουμε, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να μοιραστούμε,
  Για να γίνει η ζωή παράδεισος!
  
  Αλλά ο Παντοδύναμος έδωσε μια τέτοια απάντηση -
  Θέλετε να φάτε πάρα πολύ
  Σου έδωσαν ακόμη και επιπλέον μερίδες,
  Και πού είναι τα κατορθώματα και η τιμή;
  
  Για την Έλφια είστε μαχητές με ψυχραιμία,
  Αλλά μόνο διασκεδάστε τον μαμόν...
  Αλλά η λέξη χρειάζεται, χρειάζονται αδέρφια -
  Το πέταξες σαν σκόνη για σκραπ!
  
  Λοιπόν, τι συμφωνούμε σε αυτό;
  Βαρύ από τεμπελιά το κακό.
  Αφήστε το μονοπάτι να μας περιμένει, αλίμονο, επικίνδυνο,
  Να πολεμήσεις με μια αμέτρητη ορδή!
  
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα τα καταφέρουμε -
  Αφού πατρίδα είναι οι γιοι.
  Μην κοιμάστε τα μωρά στην κούνια
  Σε πτήση προς κομήτες σαν αετοί!
  
  Και στην τελευταία απάντηση:
  Πότε θα έρθει η χάρη;
  Έτσι ώστε η ακτίνα της ευτυχίας να καίει για πάντα -
  Ας λιώσουμε χιόνι και πάγο στις καρδιές μας!
  Τα όμορφα κορίτσια τραγουδούσαν και οι φωνές τους ήταν τόσο ηχηρές και ηχηρές. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανείς πιο όμορφος από τους πολεμιστές. Και οι θηλές του στήθους τους αστράφτουν σαν ρουμπίνια και το πάτημα των κουμπιών του joystick λειτουργεί.
  Οι πολεμιστές είναι ανελέητα πυρά στα ορκ. Δρουν με ασταμάτητη ενέργεια.
  Και ρίχνουν γυμνά δάχτυλα, δώρα αφανισμού με θανατηφόρα δύναμη.
  Έτσι κορίτσια - που αν θυμώσουν θα σαρώσουν βουνά. Εδώ, προσπαθήστε να αντισταθείτε σε τέτοιους κλέφτες.
  Με τα γυμνά τακούνια τους πετούν μεγάλα, θανατηφόρα μπιζέλια του θανάτου.
  Αυτά είναι τόσο όμορφα και μοναδικά κορίτσια.
  Και όταν χρησιμοποιούνται κόκκινες θηλές στήθους, ενεργοποιείται ένα ακόμη πιο επιθετικό σύστημα εξουδετέρωσης. Και πολλές χιλιάδες αρκούδες του Πούτιν πεθαίνουν κάτω από τα ανελέητα χτυπήματα κοριτσιών με γυμνά, στρογγυλά, ροζ τακούνια.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν ακόμα.
  Πολλοί από εμάς φοβόμαστε το παρελθόν του κόσμου,
  Τι κρύβεται εκεί κάτω από τη σκοτεινή σκιά των αιώνων;!
  Η μοίρα του σύμπαντος αποφασίζεται κατά τύχη και θέληση,
  Αυτό που θα μπορέσει να ανατρέψει, να νικήσει τους κακούς εχθρούς!
  
  Και στο παρόν, το απόλυτο σκοτάδι,
  Πολλές διαφορετικές χαράδρες σκάνε...
  Σε κάθε αστέρι το πρόσωπο του Σατανά στριφογυρίζει,
  Θέλει να μας κάνει τον διάβολο παπαγάλους!
  
  Δεν υπάρχει προφήτης στην Πατρίδα, δυστυχώς -
  Και να διδάξει για μια δουλειά πολλά!
  Και ως αποτέλεσμα, βγαίνουν φέρετρα,
  Αν, ήδη κάηκε στο μυαλό του Θεού!
  
  Ο χρόνος δεν υπόκειται σε σκουλήκια,
  Ο καθένας μας είναι ένας πολύ περήφανος άνθρωπος.
  Για να μην μηδενιστούν τα αποτελέσματα,
  Πρέπει να καθαρίσουμε το ακάθαρτο πρόσωπο!
  
  Το να διαμαρτύρεσαι δεν είναι επιλογή, ξέρεις
  Λοιπόν, σκεφτείτε το παιδιά!
  Και μετά στην ευημερία της γης,
  Αν προστατεύεις τη γραμμή με πολυβόλο!
  
  Τελειώστε τη δουλειά και τελειώσατε
  Μπορείτε πραγματικά να φτάσετε στην κορυφή!
  Αν για χρόνια είσαι ακόμα νέος -
  Είναι σαν βόμβα, δώσε το και μην πεις λέξη!
  
  Και στην ανταμοιβή - θα είναι αγάπη,
  Σε αυτό είναι η ηδονή του αμαρτωλού κόσμου!
  Και μην έρθετε σε αντίθεση με τα κίνητρα,
  Πιάστηκε από ένα θυελλώδες ρεύμα πάθους!
  
  Η πίστη θα μας οδηγήσει στον Πατέρα,
  Κάντε το πιο καθαρό, καλύτερα πιο ευγενικό!
  Και προσκυνήστε τους αετούς στον Χριστό,
  Αυτή είναι η ιδέα του κομμουνισμού!
  Αυτά είναι τα τραγούδια που πραγματικά ενεργοποιούνται και συντονίζονται με σημαντικό τρόπο. Οι πολεμιστές τραγουδούν όμορφα και λαμπερά.
  Και συνεχίζουν να ρίχνουν δώρα αφανισμού με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Και η αιχμαλωσία των όμορφων κοριτσιών, τα ορκ κολλάνε καυτούς λοστούς στα γυμνά τακούνια των καλλονών. Και καυτηριάζετε με μεγάλη σκληρότητα.
  Αυτές είναι οι ομορφιές του επιπέδου ακριβώς υπέρ .
  Και συνεχίζουν να ρίχνουν στον εχθρό με τα γυμνά τους δάχτυλα, θανατηφόρα μπιζέλια αφανισμού. Και οι υπέρηχοι ξεχύθηκαν από τις κόκκινες θηλές τους, που προκάλεσαν ένα τίναγμα της ατμόσφαιρας και τα κοράκια χτυπήθηκαν στον εγκέφαλο και έχασαν τις αισθήσεις τους.
  Και αυτοί, πέφτοντας, τρύπησαν τα κρανία των ορκ και συγκεκριμένα σκοτώθηκαν. Και αιμορραγώντας, οι αρκούδες του Πούτιν πέθαναν.
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού!
  Η φωνή του λαού είναι δυνατή
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Δεν πρέπει να υπάρχουν okrshists στο θρόνο,
  Το ξίφος του Scarlet Army θα ανατραπεί!
  Ξωτικό μου, όχι στη μάντρα -
  Η μητέρα όλων δεν θα κατακτηθεί - οι διάβολοι!
  
  Η πατρίδα είναι ιερή σε αυτό,
  Μόνο η ψυχή ανθίζει μέσα του!
  Ζητήστε παπούτσια στο φούρνο,
  Ο δρόμος μας είναι στον παράδεισο!
  
  Θα υπάρξει νέα παραγγελία
  Εκεί που όλοι είναι ένα με το Ξωτικό !
  Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ανίκητη Πατρίδα!
  
  Ο βασιλιάς του φωτός ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη!
  Ευτυχώς άνοιξε την πόρτα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Στη θλίψη, στην ελπίδα, στην πίστη,
  Πιστεύω στη χαρά, θα το κάνουμε!
  Η νεολαία αλλάζει
  Είμαστε οι κριτές του εαυτού μας!
  
  Κάθε αγωνιστής τιμάται
  Όλοι έχουν θάρρος.
  Πηγαίνετε στη μάχη με ένα τραγούδι
  Δεν υπάρχει ισχυρότερο αιθιαίο βήμα!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει!
  Θα μπει τέλος στον ορκισμό!
  Ο ήλιος θα λάμψει λαμπερός!
  Το μονοπάτι, που φωτίζει τον ελφινισμό !
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - η πιο κουλ και πιο εξαιρετική τάξη. Οι γυναίκες πολεμίστριες πέταξαν ξυράφια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και έκοψαν τα κεφάλια των αρκούδων του Πούτιν.
  Αυτά είναι μερικά καταπληκτικά κορίτσια εδώ. Και η μέση των ξωτικών είναι λεπτή, και οι γοφοί είναι φαρδιοί, και η πρέσα είναι ανάγλυφη. Εδώ, τα ορκ δεν μπορούν να αντισταθούν στους πολεμιστές.
  Είναι τόσο καταπληκτικά και απλά καταπληκτικά. Και ισχυρά κύματα υπερήχων απελευθερώνονται από τις κόκκινες θηλές του θώρακα. Και τα κοράκια για άλλη μια φορά μπήκαν στον εγκέφαλο. Και ζαλίστηκαν και ξεγελάστηκαν. Και το πήραν σαν κλομπ και το τσάκωσαν.
  Και έγινε ένα τρομερό σοκ. Και οι πολεμιστές υπέκυψαν στην απίστευτη ενέργειά τους.
  Και πάλι οι πολεμιστές σηκώθηκαν και τραγούδησαν.
  Φυσικά είναι δύσκολο να προβλεφθεί
  Τι περιμένει σε αυτόν τον νέο κόσμο!
  Θα πετάξουμε στον ουρανό
  Καθισμένος σε ένα αστέρι αεροπλάνο!
  
  Δεν υπάρχουν πλανήτες στον ουρανό
  Το καθένα έχει τον δικό του υποσεληνιακό κόσμο.
  Κάτω από το χτύπημα του αστρικού κουπιού,
  Πιστεύω το Milky Way, θα τον κατακτήσουμε!
  
  Υπάρχει κακία σε κάθε σύμπαν
  Αλλά αν κυριαρχεί ο Ελφινισμός...
  Στη συνέχεια εγγύηση συνείδηση τιμή.
  Και μη σεβαστείτε τον δυϊσμό!
  
  Από πάνω μας το σπαθί σήκωσε ο δήμιος,
  Η απειλή να ζήσει στην ευτυχία παρεμβαίνει!
  Μερικές φορές θλίψη, στεναγμοί, κλάματα,
  Η μάνα μας χύνει δάκρυα!
  
  Και ίσως τρυπήσει το χώρο
  Τα ατελείωτα βάθη του διαστήματος!
  Αυτός που το μυαλό του είναι κοφτερό θα μπορέσει
  Υπέροχος, έξυπνος, ευγενικός γιος!
  
  Ο γόνος αρχίζει να μεγαλώνει
  Τα ξημερώματα παχιά χωράφια!
  Από πάνω μας είναι ο Θεός ο Άγιος Χριστός,
  Σε αυτόν με υπόκλιση και αγάπη!
  
  Τότε, πιστέψτε με, θα είμαστε στον παράδεισο,
  Τραβώντας τα παιδικά χαμόγελα...
  Ευχαριστώ Θεέ μου -
  Επεκτείνετε το νήμα της ζωής μου!
  
  Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο,
  Αυξήστε την πρόοδο και την καλοσύνη,
  Για να έχει η χώρα εξουσία,
  Να δοξάζεις την ομορφιά με μια λύρα!
  
  Εξάλλου, δεν είσαι άντρας για τίποτα,
  Σαν πουλί που ορμάει στον ουρανό!
  Θέλετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα
  Σε ποιο μυαλό, σώματα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22
  Τα κορίτσια τραγούδησαν τόσο απολαυστικά και η Maria Kolesnikova - σούπερ
  Ήταν τόσο υπέροχο τραγούδι που τραγούδησαν τα κορίτσια. Και πόσο όμορφο έγινε αυτό το τραγούδι. Έτσι τραγουδούν υπέροχα τα κορίτσια πολεμίστριες. Και έχουν τόσο υπέροχες και καταπληκτικές φωνές.
  Ένα από τα ξωτικά σημείωσε έξυπνα:
  - Ο Φύρερ είναι φαλακρός και απλά χάλια!
  Και έδειξε τη μακριά και δαγκωτή γλώσσα της.
  Ένα άλλο ξωτικό είπε έξυπνα:
  -Σε ποιον δεν αρέσει ο Πούτιν;
  Όλοι αγαπούν τον Πούτιν!
  Και ποιος δεν αγαπά τον Πούτιν;
  Είναι πολύ καιρό στη φυλακή!
  
  Αλλά ο φαλακρός Βλαντιμίρ
  Δεν φοβόμαστε καθόλου
  Και ένας άθλιος πρόεδρος
  Χαζές σκέψεις!
  Εδώ τα κορίτσια μιλούν πολύ έξυπνα και φωνάζουν. Και μετά ρίχνουν δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τρυπούν μέχρι θανάτου τις αρκούδες του Πούτιν μαζί τους.
  Και μετά πώς θα πάρουν και θα τραγουδήσουν?
  Δεν υπάρχει άλλη πατρίδα στο σύμπαν,
  Ο πλανήτης μας είναι σαν ένα αστέρι στον ουρανό...
  Με πίστη, ελπίδα και αγνό όνειρο,
  Θα κατακτήσουμε τους φωτεινούς στόχους!
  
  Ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε ένα βήμα στο διάστημα,
  Ο Ελφαρίν μας έδωσε το κλειδί του ουρανού !
  Όλοι είναι πλέον σαν προχωρημένοι μάγοι,
  Μπορείτε να ζήσετε τη θυελλώδη άκρη του κόσμου!
  
  Λοιπόν, φανταστείτε τους παλιούς καιρούς -
  Σε δέρματα ζώων τρέξαμε με κλαμπ!
  Το θέμα της προόδου είναι άφθαρτο, αιώνιο,
  Αφήστε την επιστήμη να μας κάνει δυνατούς!
  
  Αντί για ανταμοιβή υπάρχουν αγκάθια κάτω από τα πόδια σου,
  Αυτή η φύση είναι σαν κακός λύκος!
  Το κοράκι κλαίει: άνθρωπε σιωπά -
  Και τα χερουβείμ ξεγύμνωσαν τα πρόσωπά τους τόσο πονηρά!
  
  Από την άβυσσο υπάρχει μόνο μια διέξοδος,
  Ο Παντοδύναμος Θεός είναι η δύναμη της Δημιουργίας.
  Θα γίνετε τα στοιχεία, πιστέψτε με, κύριε,
  Αν η ενόραση φτάσει στη γνώση!
  
  Μην βαριέσαι λοιπόν στο σχολικό θρανίο, μωρό μου
  Δύναμη κερδίζεις μια μεγάλη μοίρα!
  Θα κάνεις τον εαυτό σου παράδεισο, νεαρέ,
  Μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι μόνο ονειρεύεστε!
  
  Σε νέους κόσμους, χρειάζεται επίσης γνώση,
  Υπάρχουν τα αδέρφια μας, πιστεύω συγγενείς.
  Ας μην υπάρχει εχθρότητα στο σύμπαν,
  Είμαστε όλοι η οικογένεια της Ξωτικής Μητέρας μας!
  Έτσι τραγουδούσαν τα κορίτσια πνευματώδη και πρωτότυπα. Και οι φωνές τους γεννούν απλά θαύματα.
  Έτσι θα το πάρουν και τα κορίτσια τραγουδούν τόσο καλά. Και πάλι μπορούν να αρχίσουν να τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους. Και αναδείξτε τις γεμάτες και πολύ δροσερές και απολαυστικές φωνές σας.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, αν τραγουδήσουν ή παίξουν, θα είναι πολύ ωραίο.
  Και οι πολεμιστές πάλι κεραυνοί από τις κόκκινες θηλές του στήθους και σκοτώνουν τα ορκ. Όλα γίνονται παράδοξα με στρατιωτικό τρόπο. Και τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια των κοριτσιών εκτοξεύουν καταστροφικές μπάλες αφανισμού. Κάτι που είναι πραγματικά καταστροφικό.
  Και τα ξωτικά κυριολεκτικά οδηγούν τους αντιπάλους, στην προκειμένη περίπτωση, τις αρκούδες του Πούτιν, στο φέρετρο. Και αυτή είναι μια θεμελιώδης και αδιάκοπη μάχη με ολοκληρωτική καταστροφή.
  Και οι πολεμιστές δείχνουν εξαιρετικά γενναία. Και θα το πάρουν, και θα σφυρίξουν με μεγάλη μανία, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και αυτό το σφύριγμα είναι εκκωφαντικό και χτυπάει τον εγκέφαλο. Και παράγει επανάσταση στα κεφάλια των κορακιών.
  Και αυτοί, έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, πέφτουν και τρυπούν τα κεφάλια των ορκ με τα αιχμηρά ράμφη τους.
  Μετά από αυτό τραγουδούν ξανά με μεγάλο ενθουσιασμό και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους.
  Ω Πούσκιν, εσύ εκκεντρικός δεν έχεις δίκιο,
  Δεν θέλουμε να αρρωστήσουμε την άνοιξη!
  Μετά από όλα, η μυρωδιά των φρέσκων βοτάνων του Μαΐου,
  Ικανό να απομακρύνει τους πάντες από τον καναπέ!
  
  Οι χιονοστάτες ανθίζουν την άνοιξη,
  Έχουν την αγνότητα του νυχτερινού γλάσου...
  Γεννά ένα απαλό όνειρο,
  Ο νεαρός θέλει άλλη καταιγίδα!
  
  Την άνοιξη το κρύο θα υποχωρήσει,
  Τα αποβράσματα του κακού μαρτυρίου θα εξαφανιστούν...
  Κυνηγετική δόξα για πάντα,
  Πιείτε τη γλυκιά ανάσα της παρθένου!
  
  Πώς όλα είναι καλά στη νεολαία,
  Και ο Μάης είναι η νιότη της φύσης!
  Ένας δρυοκολάπτης χτυπά με μια σμίλη,
  Η βροντή σείεται, εκτοξεύει τα θησαυροφυλάκια!
  
  Την άνοιξη, τα ρυάκια μουρμουρίζουν σαν τρίλι,
  Και οι μούσες τους ακούγονται σαν κύμα που πιτσιλίζει.
  Εδώ τα μούρα μεγαλώνουν τραβάει -
  Ζεσταίνει από την ομορφιά της καρδιάς!
  
  Όλα στην περιοχή μας είναι όμορφα,
  Το γρασίδι είναι σαν το βελούδο στο γυναικείο φόρεμα.
  Όπως και η τύφλωση
  Προσπαθήστε να ζήσετε με πείσμα στην πόλη!
  
  Γιατί χρειαζόμαστε μια πόλη και ένα χωριό,
  Γίνε, σαν αγρίμι, περπάτα μέσα στο δάσος.
  Κι αν χιονίσει,
  Αυτή η ξυπόλητη βιασύνη είναι πιο απότομη!
  
  Ο Ροντ έδωσε τέτοια δύναμη
  Ότι μπορούμε να βασιλεύουμε σαν θεοί.
  Εδώ η σίκαλη είναι χρυσή στο χωράφι,
  Από το εικονίδιο το πρόσωπο λάμπει αυστηρά!
  
  Άγιος Πατέρας Svarog Slavyan -
  Μας διέταξε να αγαπάμε και να ζούμε για τα αδέρφια μας!
  Ποιος είναι ένας ευγενής τύπος
  Άλλωστε ο ίδιος ο Δημιουργός δέχτηκε τη σταύρωση!
  
  Και ο ιππότης θα ακονίσει το σπαθί του,
  Γιατί υπάρχει βία στη ζωή!
  Ο Κύριος είπε: Δεν θα δώσω ειρήνη,
  Άλλωστε, η κόλαση, πιστέψτε με, είναι η ανικανότητα!
  
  Μην πιστεύετε λοιπόν ότι ο ύπνος είναι παράδεισος
  Στην πραγματικότητα, η ευτυχία είναι η ουσία της κίνησης.
  Και παλεύεις τόσο τολμάς -
  Να ζητήσει συγχώρεση από τον δήμιο!
  
  Κι αν υποχωρούσε ο ίδιος,
  Αυτός ο Ροντ θα βοηθήσει, πίστεψε το γιο σου!
  Βγάλτε τη σκόνη και τα σκουπίδια από το κεφάλι σας:
  Τι σε κάνει να γκρινιάζεις - θα το απορρίψω!
  Οι μάχες συνεχίστηκαν με μεγάλο πείσμα και εύρος. Χύθηκε πολύ αίμα. Κυρίως ξωτικά μάλωναν, χρησιμοποιούσαν γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και αν πολεμήσουν, είναι εξαιρετικά θανατηφόρο, καταστρέφοντας τις αρκούδες του Πούτιν.
  Οι μάχες πρέπει να πούμε ότι είναι τόσο αιματηρές. Και τα κορίτσια είναι ακόμα στις πυραμιδικές δεξαμενές του Zelensky Prut.
  Και αυτή είναι μια εξαιρετικά βίαιη επίθεση. Και έχει σκληρό αντίκτυπο στο στυλ ενός φέρετρου.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν δώρα αφανισμού με μεγάλη, καταστροφική δύναμη.
  Και τα ξωτικά τραγουδούν όλο και περισσότερο.
  Η πατρίδα μου είναι μια χαρούμενη ψυχή,
  Δεν έχει όμοιο σε αυτόν τον κακό κόσμο...
  Τελικά, πόσο καλή είναι η Elfiya -
  Έχει πολύ ζεστασιά και φως!
  
  Πάλεψε για αυτήν, φτου το κοράκι
  Άλλωστε, δεν υπάρχει Πατρίδα σε αυτόν τον κόσμο πιο ακριβό!
  Τελικά, ο εγωισμός είναι εγκληματικό ψέμα,
  Και ο σκληρός δαίμονας αποκαλύπτει το πονηρό του πρόσωπο!
  
  Τι έκανε για τη χώρα - εμείς είμαστε αετοί,
  Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για την Πατρίδα δεν είναι αρκετό!
  Είμαστε ένδοξοι γιοι - θεωρήστε ίσοι με τους θεούς,
  Θα ανατρέψουμε ότι εμποδίζει από το βάθρο!
  
  Ω πατρίδα μου - ιερή γη,
  Μερικές φορές ξεχνάμε να σας εξυπηρετήσουμε!
  Σκεφτείτε την ομάδα μια μόνο οικογένεια,
  Πατέρα σύντροφε σοφή ιδιοφυΐα Fralin !
  
  Στη μεγάλη μου χώρα, υπάρχει ένα αγαπημένο σύμβολο,
  Αυτό το εθνόσημο με έναν δικέφαλο αετό απλωμένο!
  Πολέμησε με το άροτρο, με την καταραμένη ορδή,
  Άνθρωποι του περήφανου ξωτικού Solntslavnaya !
  
  Εδώ είναι ο στρατός μου - μπήκε στο Όρκλιν, βροντώντας,
  Ορδές ναζισμού που σαρώνουν τα κακά πνεύματα!
  Αυτό που απέμεινε από τους "Τίγρες" και τους "Πάνθηρες" ήταν σκουπίδια ,
  Οι κολασμένοι διάβολοι ήδη ανυπομονούν να συναντηθούν!
  
  Θα χυθούν με τη λάβα της κόλασης - ομιλίες,
  Τι μιλούσε ο εκφωνητής ενός κοπαδιού κοράκια!
  Και οι πεσμένοι θα αναστηθούν στην αιώνια ζωή,
  Ο Θεός Ροντ θα δώσει έναν ένδοξο τρόπο ζωής,
  Απλώς μην αντικρούεις τον Κύριο,
  Ας είμαστε σταθεροί στην πίστη: εσύ κι εγώ!
  Έτσι τραγουδούν πολύ καλά τα κορίτσια. Και απελευθερώστε δώρα αφανισμού με μεγάλες γροθιές σοκ. Τόσο θάνατο φέρνει όλο αυτό.
  Και έτσι οι πολεμιστές το πήραν και πάλι, με μεγάλο ενθουσιασμό, εκτόξευσαν κεραυνό από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους τους και πραγματικά το πήραν και το ανατίναξαν. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά δροσερό και καταστροφικό. Και χωρίς κανένα ας πούμε καρφιά.
  Τα κορίτσια γελάνε. Και τότε το ξωτικό με τα μωβ μαλλιά πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και τραγούδησε:
  - Δόξα μας λένε τα ξωτικά,
  Τα Ορκ θα ντρέπονται και θα ντροπιάζονται!
  Απολαυστικά τα κορίτσια τραγουδούν και πηδάνε σαν μπάλες. Και οι μπάλες είναι ειδικές για πινγκ-πονγκ.
  Και φυσικά, ακόμη και τα ξυπόλυτα πόδια ρίχνουν δηλητηριώδεις βελόνες και νοκ άουτ τις αρκούδες του Πούτιν.
  Ταυτόχρονα τραγουδούν και τα κορίτσια.
  Χτύπησε απευθείας χωρίς να κρυφτείς,
  Εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει πίστη στα λόγια!
  Τα ποιήματα πρέπει να πυροβολούν σαν τανκς
  Νίκησε τον αντίπαλο στην οσφύ!
  
  Οι ενέργειες είναι σαν τους ήχους ενός αυτόματου -
  Για να συνεχίσει να ρέει!
  Και ένα χαστούκι στο πρόσωπο με μια έκρηξη χειροβομβίδας,
  Και από το μισό ανεμοστρόβιλο του ρουβλιού!
  
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία με τη βία
  Αλλά δεν υπάρχει ζωή χωρίς βία!
  Κάντε τους άλλους να περπατήσουν σε σχηματισμό,
  Θα πάρετε φαγητό για μεσημεριανό!
  
  Μπορείτε να παίξετε κακά παιχνίδια
  Χρειάζονται όμως καλές πράξεις...
  Στην καρδιά είμαστε γάτες, όχι τίγρεις,
  Και μπορεί να δώσει μια σκούπα στον κώλο!
  
  Ναι, το σπαθί είναι μια αξιόπιστη εγγύηση,
  Είναι αλήθεια, όχι ενοχές!
  Μην είσαι αγενής κυβερνήτης,
  Μην λατρεύετε τον Σατανά!
  
  Υπάρχει χαρά σε κάθε φύλλο του δάσους,
  Υπάρχει χαρά σε κάθε άνθος αραβοσίτου.
  Πηγαίνετε γρήγορα στην άβυσσο του γήρατος -
  Αφήστε τα γκρίζα μαλλιά στον κρόταφο να εξαφανιστούν!
  
  Δεν μπορείς να αγοράσεις μια συνείδηση,
  Και δεν θα μπορέσεις να πουλήσεις την τιμή σου!
  Γράφουμε μια ιστορία για τη ζωή,
  Η τύχη είναι θετή μητέρα και όχι μητέρα!
  
  Ευλογημένος είναι αυτός που δεν φοβάται τον θάνατο,
  Μετά από όλα, μόνο οι γενναίοι? ξέρεις, ζει!
  Πετάμε ψηλά σαν πουλί γεράκι,
  Όταν πετάς στα ύψη, έχεις ήδη περάσει το τεστ!
  
  Για δειλό, κόλαση και παράδεισο,
  Ένας τολμηρός πόνος με χαμόγελο περιμένει!
  Θέλετε ευτυχία και πιο χοντρή,
  Οι καρδιές σας θα λιώσουν τον πάγο!
  
  Τότε κάποιος θα γίνει αδερφός σου,
  Τότε τιμή στον παντού αγωνιστή...
  Και το σπίτι και το καταφύγιο θα είναι σε αρμονία,
  Ο ενθουσιασμός μας τραβάει στο κατόρθωμα!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν υπέροχα. Απολαυστικοί πολεμιστές μιας εντυπωσιακής κατηγορίας. Προσπαθήστε να παραμείνετε έτσι. Και οι πολεμιστές είναι όμορφοι και λαμπροί.
  Οι πολεμιστές δείχνουν το άγριο ταμπεραμέντο τους. Και λάμψη με ζαφείρι μάτια.
  θα εκτοξεύσουν κάτι υπερκαταστροφικά αμέσως.
  Και η δύναμη των κοριτσιών εξακολουθεί να βρίσκεται σε κοσμική έκρηξη. Και πέφτει κεραυνός από τα μάτια και τους αφαλούς.
  Και τα κορίτσια το πήραν και πέταξαν μπιζέλια ολοκληρωτικής καταστροφής με τα γυμνά τακούνια τους. Και το ίδιο έδειξαν με ένα άγριο πέρασμα και μια ρίψη αλκοόλ.
  Αυτά είναι, ας πούμε, απολαυστικά και μοναδικά κορίτσια. Και πώς όλα δείχνουν.
  Και πάλι κεραυνός από τις ρουμπινί θηλές του στήθους. Και τα κοράκια χτυπιούνται και πέφτουν γκρεμισμένα από εκκενώσεις. Και τα ράμφη τρυπούν τα κεφάλια όλων των ειδών των ορκ.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια τραγουδούσαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα του Ξωτικού,
  Πολέμησε για αυτήν και μην παρασύρεσαι!
  Δεν υπάρχουν πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στο σύμπαν
  Ολόκληρο το σύμπαν είναι μια δάδα φωτός Ξωτικού!
  
  Η χώρα όλων έχει τα καλύτερα αεροπλάνα,
  Και τα αυτοκίνητα είναι απλά κορυφαία!
  Οι φίλοι πρόκειται να πετάξουν στο διάστημα,
  Τουλάχιστον απειλήστε τον Καραμπά από το υπόγειο!
  
  Τα τανκς του Όρκλιν κατέστρεψαν τους πάντες,
  Και στο Orktai περπάτησαν στο Oklin !
  Βλέπουμε τον ελφινισμό με τον Ήλιο σε απόσταση,
  Αφήστε τα πλοία να πλεύσουν στην Αφροδίτη!
  
  Θα χτίσουμε πόλεις στον Άρη
  Και θα κατακτήσουμε τον Δία!
  Είθε να υπάρχει ευτυχία σε ολόκληρο το σύμπαν,
  Και το σημάδι θα είναι μόνο πέντε!
  
  Δεν υπάρχει χώρα συμβουλών πιο αγαπητή σε εμάς,
  Και πιο αγαπητό, πιο όμορφο να μην βρεθεί!
  Ο πρώτος ήταν ο λαμπρός Φένιν,
  Ο Φτάλιν συνέχισε τον δρόμο του!
  
  Ο Orkler ήθελε να σπάσει τον κόσμο μας,
  Και επιτέθηκε προδοτικά στη ζέστη του καλοκαιριού!
  Κάποιος έβαλε ένα στιλέτο στις ψυχές
  Κάνοντας τη διαθήκη σας με τον Σατανά!
  
  Τα κακά ορκ δεν πέτυχαν την προσπάθειά τους,
  Σκίστε το Ξωτικό και τα ξωτικά σε κομμάτια !
  Δεν ήταν το χρυσόψαρο που βοήθησε,
  Και ένα δυνατό χτύπημα θησαυρού !
  
  Και δεν είναι ο Κύριος που θα σε βοηθήσει,
  Και δεξιοτεχνία, ειλικρίνεια, καλοσύνη!
  Αφήστε τους δαίμονες να μην χαμογελούν τα πρόσωπά τους αρπακτικά -
  Μην σπάσετε το σχέδιο του μπουλονιού!
  
  Η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά
  Αν έχεις λόγο να το πιστεύεις!
  Και τότε θα λάβουμε ένα θαύμα, αδέρφια,
  Τι μας έδωσε κουράγιο και τιμή!
  
  Όσοι πέθαναν να μην κλαίνε πικρά,
  Γιατί η σάρκα είναι απλά εύθραυστο καπνό!
  Και τα αθλητικά παπούτσια θα αντικατασταθούν από βρώμικα παπούτσια,
  Σε έναν νέο κόσμο - νέοι πάλι!
  
  Και μετά, υπό τον ήχο της σάλπιγγας του Ροντ,
  Θα συναντήσουμε φίλους και θα γνωρίσουμε τους προγόνους μας!
  Γιατί η φύση μας υποκλίνεται,
  Θα φτιάξουμε τον δικό μας παράδεισο!
  Τα κορίτσια φυσικά τραγούδησαν πολύ καλά και έδειξαν τις πολύ μακριές και όμορφες γλώσσες τους.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν πολύ κοφτερές και θανατηφόρες βελόνες. Αυτό είναι υπέροχο.
  Και πέφτουν κατευθείαν στο λαιμό και το στόμα των ορκ. Παράγοντας ένα φονικό αποτέλεσμα.
  Ένα ξωτικό με κατακόκκινα μαλλιά πήρε και χτύπησε τις αρκούδες του Πούτιν και τις έβγαλε νοκ άουτ χρησιμοποιώντας μια θηλή από φράουλα. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ.
  Αυτά τα κορίτσια και τα γυμνά τακούνια τους κάνουν θαύματα. Και έχουν τρομερό αντίκτυπο.
  Έτσι ξεφτιλίζονται, και ας μείνουμε με κεραυνούς και από κόκκινες θηλές δείχνουν τα εξαιρετικά περάσματα θανάτου και καταστροφής τους.
  Και πάλι, από τη ρουμπινιά θηλή, ο εξαιρετικά μαχητικός και μοναδικός αντίκτυπος και η ταφή των αρκούδων του Πούτιν στο φέρετρο.
  Και τότε τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν ξανά.
  Υποσχέθηκα τη μεγάλη Πατρίδα
  Υπηρετήστε το σύμπαν, φέρνοντας αιώνιο φως!
  Αφήστε τις δυσκολίες και τα μαρτύρια από την αρχή,
  Κυνήγι για να κλάψεις - σαν να είσαι παιδί!
  
  Ω, πόση θλίψη ο Θεός στο σύμπαν...
  Λες και ο διάβολος του σύμπαντος είναι αυτός ο Δημιουργός!
  Το κτίριο θα καταστραφεί από ένα τρομερό χτύπημα,
  Η ανατιναχθείσα νεολαία θα πάει στον τάφο!
  
  Όχι, μην ψάχνεις την αναγνώριση του άλλου
  Προς δόξαν της Πατρίδος μας, άγιε!
  Και χρειάζομαι απόκοσμο θάρρος,
  Για να μην μείνεις μίζερος σκλάβος!
  
  Εξάλλου, ο χώρος δεν έχει σχήμα κύκλου,
  Είναι ατελείωτο - όπως η ανθρώπινη σκέψη!
  Και ένας άνθρωπος ψάχνει έναν φίλο στους χώρους,
  Αν και η μοίρα μας είναι να πολεμήσουμε και να πολεμήσουμε!
  
  Δεν γεννηθήκαμε για να απολαμβάνουμε άπραγοι,
  Ο κλήρος είναι σκληρός, αλλά δεν υπάρχει άλλος!
  Εξάλλου, οι Ρώσοι ήξεραν πάντα πώς να πολεμούν,
  Είμαι κι εγώ πολεμιστής, αν και μικρός!
  
  Δεν θα πω ψέματα, επειδή είμαι ασεβής απατηλός,
  Της άρεσε ο πόλεμος, τα συναισθήματα δεν λιώνουν!
  Αλλά μου είναι δύσκολο να το καταλάβω
  Η πατρίδα στενάζει, αγαπητέ μου!
  
  Και τώρα έχω πάλι επιλογή
  Πολέμησε με τιμή ή πεθάνει!
  Έτσι, η ευθυγράμμιση στα χαρτιά της μοίρας έπεσε έξω,
  Στο κάτω μέρος υπάρχει μόνο μια άβυσσος και ένας στύλος στήριξης!
  
  Αλλά τώρα έχω μαζέψει τη θέλησή μου σε μια γροθιά,
  Διάβασα μια προσευχή, οι μύες μου τεντώθηκαν!
  Πέτα τον εχθρό από το βάθρο
  Μια κουδουνίσια χορδή παίζει στην καρδιά!
  
  Τώρα ξέρω ότι είναι δυνατό να κερδίσεις
  Και να βασιλεύει η Έλφια για αιώνες!
  Θα είμαστε οι πιο απόμακροι στους πλανήτες,
  Ας δοξάσουμε το Ξωτικό σε ποιήματα και στίχους!
  
  Για την ενίσχυση της χώρας της Αγίας Ελφίας,
  Πρέπει να έχουμε πνεύμα γνώσης!
  Ρώτησαν τον Παντοδύναμο στην προσευχή,
  Για να μη σβήσει για πάντα το φως του κόσμου της γνώσης!
  Εξάλλου, τα κορίτσια εδώ είναι απλά λαμπερά ξωτικά. Είναι τόσο όμορφα και καταπληκτικά. Όχι, δεν μπορείς να τους προσπεράσεις.
  Σε θαυμασμό για τέτοια κορίτσια, μπορείτε να μείνετε για πολύ καιρό.
  Κι αν το πάρουν κι αυτοί και χτυπήσουν κεραυνό από τον αφαλό τους.
  Και λίγο πολύ θα κάψουν τις αρκούδες του Πούτιν.
  Εδώ είναι τα υπέροχα κορίτσια - το πιο εξαιρετικό είδος. Και δείχνουν τα εκπληκτικά τους περάσματα.
  Ένας από αυτούς, ένα γαμημένο ορκ, παρατήρησε:
  - Ο Μέγας Αλέξανδρος αναπαύεται!
  Ένας άλλος συμφώνησε με αυτό:
  - Ξεκουράζεσαι και ζηλεύεις!
  Και πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρου δύναμης.
  Αυτά είναι μερικά καταπληκτικά κορίτσια εδώ. Απλά συντριπτική ενέργεια και δύναμη.
  Και έτσι οι πολεμιστές ξανασηκώθηκαν και τραγούδησαν.
  Έζησε με τη γιαγιά
  Δύο εύθυμες χήνες...
  Τα Ορκ ήρθαν
  Οι χήνες γεννήθηκαν!
  Φυσικά, αυτά τα βράδια εδώ είναι τα πιο αστραφτερά και απολαυστικά με υπέροχη αίσθηση.
  Και τα ξωτικά ακόμα τσακώνονται. Είναι άτομα μεγάλης κλίμακας που ενεργούν με κολοσσιαία συμπεριφορά.
  Και οι νέοι δείχνουν επίσης κατορθώματα. Και τα ξωτικά αγόρια, που είναι ακόμη παιδιά και πετάνε δώρα αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και ακόμα τραγουδούν.
  Σε μια εκστρατεία, πρωτοπόρος, μην είσαι αδύναμος,
  Αν και ο δρόμος είναι δύσκολος όταν υπάρχει πόλεμος!
  Προς δόξα της Πατρίδας - της Αγίας Δύναμης,
  Τελικά, η πίστη και τα αγόρια ξέρουν ότι είναι σημαντική!
  
  Πιο πρόσφατα, ο ουρανός ήταν ειρηνικός,
  Σαν χρυσάφι άνθισαν στο χωράφι οι ράχες!
  Αλλά ο Πούτιν μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Ο Θεός να του δώσει να φτάσει στον τάφο!
  
  Κάτω από το σάλπιγγα θα πάμε για κάμπινγκ,
  Αλλά έχουμε ένα μονοπάτι στο Orkmaht στο πίσω μέρος.
  Ο λαός της Πατρίδας Radiant περήφανος,
  Μαζί βρισκόμαστε σε μια θυμωμένη ζέση!
  
  Έρχεται το φθινόπωρο, ένας δυνατός άνεμος,
  Αλλά μην φοράτε παπούτσια ακόμα!
  Είπε σε έναν φίλο: τρέξε τα λέμε σύντομα,
  Ξέρει να πολεμά τους πρωτοπόρους του στρατού!
  
  Αφήνουμε τα κλιμάκια κάτω από τις πλαγιές,
  Και από ενέδρα χτυπήσαμε τις κολώνες!
  Ξυπόλητα παιδιά έτρεξαν μέσα στο χιόνι,
  Και τα τσοπανόσκυλα μουγκρίζουν από πίσω!
  
  Στο κρύο, μια φωτιά μας σκέπασε,
  Για να κατεβάσω λίγο ρίγος από το κρύο!
  Διώξε το σκοτάδι που το Ξωτικό κάλυψε με το κακό,
  Επαναφέρετε το σπασμένο νήμα!
  
  Ω Ιησού των Αγίων Τόπων, Κύριε,
  Υποσχέθηκες χάρη στους ανθρώπους!
  Τώρα η λέξη έλεος είναι κάπως άγρια,
  Γύρω μόνο μια πέτρα στο κρύο μέταλλο!
  
  Εξάλλου, στο κρύο, ακόμη και τα τριαντάφυλλα κρυώνουν,
  Αλλά η καρδιά αν ο Θεός ζει άγια!
  Τότε οι αιωνόβιοι πάγοι θα λιώσουν,
  Και το πιο γλυκό μέλι θα κυλήσει στα ποτάμια!
  
  Ας πετάξουμε τις αλυσίδες της τυραννίας από την Πατρίδα,
  Ένας περήφανος άντρας θα ισιώσει τους ώμους του!
  Στην ελευθερία, φυσικά, είμαστε όλοι πιο ευτυχισμένοι,
  Προσθέστε ταχύτητα στο τρέξιμο μεγάλης εμβέλειας στα αστέρια!
  Αυτά τα πρωτοπόρα - ξυπόλητα και μαυρισμένα αγόρια με σορτς είναι απλά υπέροχα.
  Και τα παιδικά τους πόδια ρίχνουν μικρά αλλά καταστροφικά μπιζέλια θανάτου.
  Και τα ξωτικά τσακώνονται.
  Και τα κορίτσια από τους λαμπερούς ανθρώπους, όπως το παίρνουν, και κατακεραύνωσαν τον εχθρό πατώντας τα κουμπιά με ρουμπινί θηλές στο στήθος. Και όλα αποδεικνύονται πολύ υπέροχα και θανατηφόρα.
  Τα πόδια των πολεμιστών, φυσικά, χωρίς παπούτσια. Είναι ξυπόλυτοι και αξιολάτρευτοι.
  Και ικανός να δημιουργήσει ένα πραγματικό σώμα.
  Ή μήπως είναι έτσι;
  Και το σώμα του κοριτσιού είναι μυώδες και οι μύες με πλακάκια. Και δεν θα βρεις πιο όμορφο από τέτοια κορίτσια. Θα κάνουν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν.
  Και αν τα κορίτσια σφυρίζουν ήδη, τότε τα κοράκια θα πέσουν στα κεφάλια των αρκούδων του Πούτιν και θα σπάσουν τα κρανία τους.
  Αυτό θα είναι πραγματικά εκπληκτικό και εκπληκτικό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23
  Η Μαρία Κολεσνίκοβα ήταν η πρώτη που ξεκίνησε εδώ και ένα πολύ κουλ κορίτσι. Και αυτό που απλά δεν σηκώνεται. Και η ομάδα της βρίσκεται επίσης σε μεγάλο ύψος - απλά υπερ .
  Και τότε τα κορίτσια θα πάρουν και θα τραγουδήσουν.
  Ξωτικό πολεμιστής γενναίος -
  Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζεις τον φόβο από τη γέννησή σου!
  Αλλά πραγματικά ηλίθιο
  δεν θα σωθείς ποτέ!
  
  Αυτή είναι η μαγεία της αστραπής του θυμού.
  Η δύναμη των απείρως μεγάλων πνευμάτων!
  κονιοποιήστε τα κόκαλα σε στάχτη,
  Θα βρεις τον θάνατο στα νύχια της άγριας φύσης!
  
  Τα κόκκαλά σου θα σκληρύνουν σαν πέτρα
  Από το γεγονός ότι ο μάγος θα διαβάσει το ξόρκι εδώ!
  Θα ρίξουμε ένα ωραίο ορυχείο από κάτω σου,
  Τι έχει πάει στο οικοδόμημα των άλλων!
  
  Νόμιζες ότι είσαι ικανός
  Νικήστε μας με μεγάλη πρόοδο!
  Αλλά σαν δαίμονες στη μήτρα
  Είστε υπό έντονη πίεση!
  
  Δεν υπάρχει περίπτωση
  Νικήστε τον αρπακτικό μας σπόρο!
  Ας τελειώσουμε τη δουλειά με μια μάνα,
  Μη κουβαλώντας ανεμόσακο - ανοησία!
  
  Κοράκι μακριά από εδώ -
  Τα γυρφαλκονάκια μου εξαγριώθηκαν!
  Ας ρίξουμε τον Ιούδα στη φωτιά.
  Συντρίβοντας το στερέωμα με μανία!
  
  Και μετά η θυελλώδης μαγεία μας,
  Δεν θα υπάρξει ποτέ εμπόδιο!
  Θα υπάρχει απίστευτα υπέροχη μουσική,
  Σαν το βρυχηθμό ενός καταρράκτη που σκάει!
  
  Θα σε γεμίσει μέχρι το λαιμό,
  Λάβα που θα λιώσουν ακόμα και τα βράχια!
  Ούτε ο Φτάλιν θα βοηθήσει ,
  Και όποιος κυβερνά την αυτοκρατορία!
  Αυτό αποδείχθηκε πραγματικά υπέροχο. Τα κορίτσια τραγουδούν και δείχνουν το γυμνό στήθος τους με κόκκινες θηλές.
  Είναι τόσο όμορφοι. Και έχουν τα ίδια ρούχα - λεπτό εσώρουχο. Αλλά τα εσώρουχα είναι διαφορετικών χρωμάτων και χρωμάτων, και με σχέδια.
  Αυτοί είναι πραγματικά σούπερ πολεμιστές. Και είναι ικανά να κάνουν τα πάντα ακόμα πιο δροσερά και να δείξουν δύναμη.
  Έτσι ένα κορίτσι με πράσινα πουά μαλλιά άρπαξε από τη μύτη τον στρατηγό ορκ με τα γυμνά δάχτυλά της. Και πώς θα πατήσει.
  Εδώ είναι τα κορίτσια που τσιρίζουν:
  - Ενα δύο τρία,
  Σπάς το ορκ!
  Και ένας άλλος αγκώνας σφυροκόπησε ένα άλλο ορκ στον κρόταφο. Και έπεσε νεκρός.
  Έτσι είναι αυτά τα κορίτσια - απλά πρέπει να πουν πολεμιστές του σούπερ και του υπερεπιπέδου .
  Εδώ, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τέτοια. Και από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους θα βγουν στο σφυρί, που ούτε ένα λιθόστρωτο δεν θα φαίνεται αρκετό.
  Αλλά την ίδια στιγμή, τα κορίτσια εξακολουθούν να τραγουδούν.
  Νύχια τίγρης - η δύναμη του χάλυβα,
  Εκρηξη!
  Οι ορίζοντες σβήνουν
  Ο στρατός καβαλάει το Orkiskhan !
  
  Αλλά ο πολεμιστής μας είναι δυνατός σαν ξωτικό -
  Μην σπάτε την πίεση των ερπετών!
  Ακόμα και ένα νεαρό αγόρι
  Θα σου δείξει πώς να νικάς!
  
  Πράγματι, στο ξωτικό το σπαθί είναι σαν φλάουτο,
  Γνωρίστε και εσείς την τέχνη του αγώνα!
  Πετάξτε τις σημαίες σας πιο ψηλά
  Με το πρόσωπο του Θεού - Ιησού!
  
  Για να κερδίσεις το καθήκον είναι αυτό,
  Όχι για τους αδύναμους - στο πνεύμα και στο σώμα!
  Ο Okrmaht εισέβαλε το καυτό καλοκαίρι,
  Καταστρέψτε το λοιπόν επιδέξια!
  
  Ο στρατός μας είναι καταπληκτικός για όλους -
  Έχει δύναμη πέρα από την άκρη!
  Η θάλασσα μαίνεται βίαια
  Ένα γκρίζο κύμα πιτσιλάει!
  
  Κόψαμε την ορδή με ένα σπαθί,
  Θα χτυπηθεί και ο Πούτιν!
  Ο πολεμιστής μετρά τα μίλια,
  Σκοτώνει τα άθλια παράσιτα!
  
  Ο Φύρερ νόμιζε ότι θα αιχμαλωτίσει τους πάντες,
  Σε απάντηση όμως, χτύπημα με σπαθιά!
  Και ο άνθρωπός μας είπε - φτάνει,
  Δεν θα σας υποδεχτούν με πασχαλινές τούρτες!
  
  Ακόμα και οι Τίγρεις δεν μπορούν να σε σώσουν
  Έχουμε τον έλεγχο πάνω τους!
  Και κάτω από το χρώμα της πασχαλιάς τον Μάιο,
  Προχωράμε με πείσμα!
  
  Θυμήσου λοιπόν, νεαρέ ιππότη,
  Λες και η Πατρίδα είναι ιερή για όλους!
  Και από τις εικόνες τα ιερά πρόσωπα -
  Λένε: τι θα είναι άγιο!
  Έτσι τραγουδούσαν τα κορίτσια και εξέθεταν πολύ επιθετικά τα λόγια τους και έδειξαν την κομμουνιστική τους πίεση. Κι αν το πάρουν, θα τραγουδήσουν και θα δείξουν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Και θα πιέσουν με τη βοήθεια των κόκκινων θηλών του στήθους. Και αποδείχθηκε πολύ cool, με εντυπωσιακή δύναμη.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν:
  Φύρερ φαλακρός,
  Πολύ άθλιο...
  Δώσε του μυαλό
  Δεν θα πιστέψουμε στα δάκρυα!
  Και πάλι τα κορίτσια πολέμησαν τα ορκ με απίστευτη μανία. Και σκότωσαν τις αρκούδες του Πούτιν, υψώνοντας σωρούς από πτώματα.
  Τα ξωτικά έδρασαν πολύ δυναμικά. Και έκοψαν τα ορκ, σαν να τους έκοβαν τα κεφάλια με σπαθιά. Και από αέρος έβγαλαν με τη βοήθεια επιθετικών αεροσκαφών. Θύμιζε κάπως τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Μόνο από τη μια πλευρά είναι κορίτσια και από την άλλη οι άσχημες αρκούδες του Πούτιν. Και όλα έδειχναν υπέροχα.
  Και χύθηκε τόσο αίμα - απλά απίστευτο. Και υπήρχε ένας ολόκληρος καταρράκτης.
  Οι λύκοι δέχονται επίθεση
  Κάτω από τις χιονοθύελλες, ο κρότος από ατσάλι!
  Θα σβήσουμε τους ανόητους σε στάχτη,
  Τόσο γερά στο μέτωπο - δεν είμαστε σε λύπη!
  
  Και παίξε ανάμεσα στα κόκαλα
  Κιθάρα του άγριου δροσερού θανάτου,
  Και θα περιμένει τους τολμηρούς καλεσμένους
  Και φέρτε υπέροχα νέα
  Και ο γκέι θα εξαφανιστεί για την ευτυχία!
  Χαρούμενος άνεμος! Χαρούμενος άνεμος!
  
  Μετά από όλα, δεν μπορείτε να βρείτε μια πιο δροσερή αναλογία,
  Όποιος το πήρε δύσκολα, ψέματα ξέρει!
  Και όχι, ξέρετε τον εύκολο τρόπο
  Σαν πιόνι που καλπάζει στις βασίλισσες,
  Ο Mate είναι μόνο έξυπνος και βάζει στον χρόνο μπελάδες!
  
  Και θα δηλώσουμε μια τρομερή επιταγή,
  Αφήστε τα ξωτικά να περπατήσουν γρήγορα!
  Εμπρός επίθεση Elfia σε κλειστό σχήμα!
  Τότε εκτελείται ο σπασμένος έλεγχος,
  Αφήστε τον να νιώσει τον γάιδαρο
  Και ο τύπος των ξωτικών είναι για πάντα ένας ιπτάμενος ήρωας!
  
  
  Ας ψήσουμε πίτες με νίκη,
  Θα εισπράξουμε, αστειευόμενοι χρέη...
  Και η τύχη να είναι μαζί μας για πάντα!
  Βοηθήστε αυτούς που είναι αδύναμοι
  Και μην ντρέπεστε, αν οι εχθροί κολλάνε,
  Θα σηκώσουμε το λάβαρο της Πατρίδας πιο ψηλά!
  Έτσι τραγουδούν υπέροχα και μοναδικά κορίτσια - της υψηλότερης τάξης και επιπέδου.
  Κι αν το πάρουν τα κορίτσια και ουρλιάζουν; Και φαίνεται τόσο υπέροχο και μοναδικό.
  Κορίτσια που μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα εν ριπή οφθαλμού. Ή, αντίθετα, πάρτε τις αρκούδες του Πούτιν και αλέστε τις σε σκόνη.
  Την ίδια ώρα τσακώνονταν και οι νεαροί των ξωτικών. Που πολέμησαν σαν ήρωες.
  Και ταυτόχρονα τραγουδούσαν πολύ όμορφα αγόρια.
  Είσαι η θεά της καθαρής και φωτεινής αγάπης,
  Η ενσάρκωση της ατελείωτης ακτινοβολίας του φωτός!
  Χωρίς εσένα μόνο μηδενικά θα παγώσουν στην καρδιά μου,
  Και το βλέμμα σου τυφλώνεται σαν κομήτης!
  
  Ανάμεσα στα φώτα στον απέραντο έναστρο ωκεανό.
  Εσύ κι εγώ πεταχτήκαμε στους ουρανούς σαν αετοί,
  Και τα χείλη σου να αστράφτουν από ρουμπίνια,
  Μου μίλησαν με πάθος για την αγάπη!
  
  Ονειρεύομαι να μην ξεχάσω ποτέ αυτές τις λέξεις,
  Περιέχουν μέλι και κεχριμπάρι με φίλντισι!
  Αν και η μοίρα μερικές φορές είναι σκληρή για όσους τη συναντούν ,
  Ο ήλιος θα μας χαιρετήσει χαϊδεύοντάς μας το πρωί!
  
  Το πάθος είναι υψηλότερο από τους ουρανούς και ευρύτερο από τη στέπα,
  Οι ορμόνες τη σφυροκοπούν με τις οπλές τους!
  Και μερικές φορές προσεύχομαι στον Ιησού να με σώσει,
  Ω, μην είσαι σκληρός ο Ροντ με τους ερωτευμένους!
  
  Η ομορφιά των συναισθημάτων μας δεν μπορεί να γίνει κατανοητή,
  Που γεννήθηκε χωρίς στοργή!
  Ο κόσμος είναι σκληρός, κύριοι, αυτή δεν είναι ταινία για εσάς,
  Και το πλοίο περιμένει ένα χαμόγελο, ξέρετε τον ύφαλο!
  
  Αλλά η αγάπη είναι ένα συναίσθημα - δεν υπάρχει κυρίαρχος σε αυτό,
  Μην μετράτε το μέγεθος των συναισθημάτων!
  Ακόμα κι αν δεν είσαι αρκετά μεγάλος
  Μόνο αναισθησία, ο υπολογισμός έδωσε χρόνια!
  
  Θα γίνει στον κόσμο, ξέρετε τον παράδεισο - η πίστη είναι μεγάλη εδώ,
  Δεν έχει νόημα να πολεμάς αλλιώς!
  Και τότε το ποτάμι αναβλύζει σαν καταρράκτης,
  Άλλωστε, η εποχή του ελφινισμού έρχεται!
  Εδώ τα αγόρια τραγούδησαν και βγήκε υπέροχο. Είναι υπέροχα και υπέροχα κορίτσια. Σταδιακά αναπτύσσουν την ενέργεια της καταστροφής και το άγριο βίαιο πάθος.
  Τα αγόρια αγαπούν τα κορίτσια και τραγουδούν:
  -Η φωνή σου δεν μοιάζει καθόλου με της μητέρας σου.
  Τραγουδάς αταίριαστος με τη φωνή ενός ορκ!
  Και αυτό φαίνεται πολύ αστείο. Αλλά τα παιδιά παλεύουν με αυτοπεποίθηση.
  Και δείχνουν τις μεγαλύτερες κινήσεις και τα αστεία τους.
  Και πώς τσακώνονται τα κορίτσια με ρουμπινί θηλές και τι κάνουν. Ναι, και οι πολεμιστές τραγουδούν ταυτόχρονα.
  Από ξόρκια, ακόμη και ο ουρανός είναι αγκαθωτός,
  Το δειλό φεγγάρι τρέμει από φόβο...
  Ο Σατανάς δεν έχει σκύλο, είμαι έξω από τα περίχωρα,
  Και η κακιά μάγισσα είναι μια τρομερή μάστιγα!
  
  Στην κόλαση, ξέρω ότι το μέρος είναι πατενταρισμένο,
  Στον κάτω κόσμο περπατώ αργά!
  Και εκεί, όπως και στον κόσμο, υπάρχουν πολλά νέα,
  Άλλη μια χαμένη ψυχή!
  
  Για τη μάγισσα Τάρταρ, το μέρος είναι δροσερό,
  Υπάρχουν τραπέζια, σνακ, καζίνο!
  Υπάρχουν διάφορες απολαύσεις στην κόλαση,
  Και ακόμα πιο cool από οποιαδήποτε ταινία!
  
  Δεν ξέρεις καν τους ιππότες
  Πώς να σε τιμωρήσω αυστηρά!
  Τα ανόητα πουλιά ονειρεύονται τον παράδεισο,
  Και είναι καλύτερα να είσαι στον Άδη, υπάρχει ένας κακός στρατός!
  
  Θα δώσω δύναμη αν μου υποκύψεις,
  Και στα γόνατα όπως πριν χαστουκίσει ο Θεός!
  Τότε γίνε ο κυβερνήτης του κολασμένου ιππικού,
  Μια τέτοια ωραία γνώση, αποδείχθηκε συλλαβή!
  
  Άλλωστε, για να κάνεις το κακό, τότε οι πράξεις είναι γενναία αδέρφια,
  Έχει πολλή γλύκα για σένα, δεν καταλαβαίνεις!
  Και δεν θα καταλάβεις πού είναι το αριστερό, πού είναι το δεξί,
  Για ό,τι μπορείτε να στοιχηματίσετε πέντε!
  
  Μπορώ να κάνω τα πάντα, στα στοιχεία της καταστροφής,
  Δεν έχω όμοιο σε αυτόν τον κόσμο...
  Η χώρα των επιτευγμάτων μου θα γεμίσει,
  Ανυπολόγιστος στην κακία του δαίμονα των δεινών!
  
  Αλλά δεν θα σας δώσω και δεν θα το μοιραστώ,
  Και είναι καλύτερα να το ψεκάσετε στη σκόνη από το χιόνι ...
  Θυμηθείτε από τα εικονίδια ότι τα πρόσωπα είναι σε θλίψη,
  Εξάλλου, δεν θα είστε ποτέ σκυλιά στον παράδεισο!
  Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά δροσερό και καταστροφικό. Αλλά τα κορίτσια θα φύγουν. Και ας αναπηδάμε σαν μπάλες. Και οι θηλές τους είναι τόσο ροδοκόκκινες και δροσερές.
  Και οι ίδιοι οι πολεμιστές δείχνουν τα υψηλότερα ακροβατικά και πέρασμα. Και είναι εξαιρετικά εκπληκτικό.
  Τι άλλο μπορούν να κάνουν τα κορίτσια; Έτσι είναι με τις κόκκινες θηλές στα κουμπιά του μοχλού για να πατήσετε και να απελευθερώσετε θανατηφόρα δώρα αφανισμού. Και τεμαχίστε τους αντιπάλους χωρίς κανέναν οίκτο και αμφιβολία.
  Επιπλέον, τα ορκ βασανίζουν και κορίτσια. Και συγκεκριμένα, τους αρέσει πολύ να κολλάνε ηλεκτρόδια στους κόλπους της Αφροδίτης και να περνούν ρεύμα.
  Και ταυτόχρονα επίσης ξυπόλητες, στρογγυλές γόβες για να τηγανίζουν τα κορίτσια. Το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και επώδυνο.
  Μερικές φορές τα ορκ σπάνε τα δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών των κοριτσιών με καυτές λαβίδες. Αυτό που πρέπει να παραδεχτείτε δίνει επίσης θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Και τα κορίτσια από αυτό το βρυχηθμό και το χαμόγελο.
  Ξωτικά ιππότες-αετοί σαν παιδιά,
  Στήριξη της αιώνιας νεολαίας της χώρας!
  Αν και ο θάνατος θέλει να μας αλυσοδέσει,
  Αλλά είμαστε αθάνατοι γιοι της Πατρίδας!
  
  Οποιαδήποτε επιχείρηση επιχειρηματολογείται επιδέξια,
  Ο Κολ για αυτόν τον παίρνουν τα ξωτικά του λαού!
  Δεν θα μας σπάσουν οι μηχανορραφίες του Εωσφόρου,
  Πιστέψτε την πίεση της ορδής, θα συντρίψουν το ράτι!
  
  Όπως η άβυσσος δεν ρίχνει δύναμη στη μάχη,
  Μπορούμε, πιστέψτε τους, θα αντισταθούμε!
  Και οι στρατιώτες που πέθαναν θα αναστηθούν -
  Γιατί ο Lade είναι γαμπρός ενός ξεπεσμένου ιππότη!
  
  Είστε περήφανοι και μεγαλειώδεις,
  Ταυτόχρονα όμως σαν θάμνος ιτιάς είναι σεμνό...
  Ισχυρή δύναμη των ξωτικών -
  Αγία, λαμπερή χώρα!
  
  Υπάρχουν πολλοί ληστές στους δρόμους του κόσμου,
  Ακονίζουν στιλέτα και τσεκούρια!
  Άλλωστε κάποιοι έχουν τον Χριστό για είδωλο,
  Για άλλους όλη τους η κουβέντα είναι ακάθαρτη!
  
  Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τα σημάδια του Θεού,
  Θέλουν απλώς να δαγκώσουν τον γάντζο...
  Και το γεγονός ότι ο Θεός δεν δίψασε για εκδίκηση για τον θάνατο,
  Ο αμαρτωλός, ο ανόητος, δεν πιστεύει!
  
  Και βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο για τα λείψανα του Χριστιανισμού,
  Φτάσαμε στην Κωνσταντινούπολη - μαχόμενοι.
  Και υποταγμένος, υπακούοντας, το χανάτο,
  Οι ήπειροι χαίρονται - όσο πέντε!
  
  Τώρα ο τρόπος των ξωτικών είναι το φως του κόσμου -
  Να της είσαι πιστός, όπως πρόσταξε ο Κύριος!
  Η νίκη είναι η κύρια κορυφή,
  Ένα σημάδι έρχεται στην ευτυχία της αλλαγής!
  Έτσι τραγουδούσαν όμορφα και υπέροχα κορίτσια. Οι φωνές τους είναι σαν γλυκό μέλι. Και ρέει στον αέρα.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν μπιζέλια θανάτου στον εχθρό, ξεσκίζοντας τον κυριολεκτικά. Και όλα φαίνονται εξαιρετικά καταστροφικά.
  Και τότε ένα από τα ξωτικά πέταξε μια βαριά χειροβομβίδα θανάτου με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της. Πέταξε πάνω και έσκισε μια μάζα από τις αρκούδες του Πούτιν.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Κακάο, ω κακάο,
  Τα Ορκ έγιναν αμέσως λιγότερα!
  Και οι άλλοι πολεμιστές είναι σαν κεραυνοί από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους. Πολλά κοράκια πήραν αμέσως και κατέρρευσαν. Έπαθαν σοβαρό έμφραγμα και κατέληξαν σε κώμα. Πέφτοντας κάτω, τα ράμφη τους χτύπησαν τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν.
  Έτσι πήραν και έδρασαν οι πολεμιστές. Και γαμημένο με κόπο.
  Μετά άρχισαν να τραγουδούν ξανά.
  Οι έρημοι αναπνέουν ζέστη, οι χιονοπτώσεις είναι κρύες,
  Είμαστε ξωτικοί πολεμιστές που υπερασπίζονται την τιμή μας!
  Ο πόλεμος είναι μια βρώμικη δουλειά, όχι μια συνεχής παρέλαση,
  Πριν από τη μάχη, ο Ήλιος-ένδοξος καιρός για να διαβάσετε το Ψαλτήρι!
  
  Εμείς οι άνθρωποι αγαπάμε τη δικαιοσύνη και την υπηρεσία του Κυρίου,
  Άλλωστε αυτό ολοκληρώνεται στα ρωσικά, καθαρό πνεύμα!
  Μια κοπέλα με έναν δυνατό περιστρεφόμενο τροχό αφήνει κάτω τα μετάξια στο πρόσωπό της,
  Φύσηξε ένας άνεμος, αλλά η δάδα δεν έσβησε!
  
  Ο Ροντ μας έδωσε μια εντολή - προστατέψτε το Ξωτικό με το σπαθί,
  Για την Αγιότητα και την Πατρίδα - οι στρατιώτες υπηρετούν τον Χριστό!
  Χρειαζόμαστε δόρατα, αιχμηρά και δυνατά ξίφη,
  Να προστατέψουμε το σλαβικό και καλό όνειρο!
  
  Οι εικόνες της Solntslaviya σε αυτές είναι η σοφία όλων των εποχών,
  Και η Lada και η Μητέρα του Θεού είναι μια αδελφή του φωτός!
  Όποιος είναι ενάντια στη δύναμή μας θα χαρακτηριστεί,
  Η αιώνια Ρωσία δοξάζεται στις καρδιές των στρατιωτών!
  
  Είμαστε γενικά φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά ξέρετε περήφανοι
  Όποιος θέλει να ταπεινώσει το Ξωτικό - θα χτυπηθεί σκληρά με ένα κλομπ!
  Ας χτίσουμε με εξαγριωμένους ρυθμούς - είμαστε ο παράδεισος στον πλανήτη,
  Η οικογένεια θα είναι μεγάλη - θα γεννήσουμε παιδιά με μια καρδούλα!
  
  Ας κάνουμε όλο τον κόσμο ένα θέρετρο, αυτή είναι η παρόρμησή μας,
  Ας υψώσουμε τις σημαίες της Πατρίδας για τη δόξα των γενεών!
  Και εθνικά τραγούδια, αν και με ένα κίνητρο -
  Αλλά ευγενική ευθυμία, χωρίς τη λάσπη της σκονισμένης τεμπελιάς!
  
  Που αγαπά ολόκληρη την Πατρίδα και πιστό καθήκον στον Τσάρο,
  Για το Ξωτικό θα κάνει αυτό το κατόρθωμα, η μάχη αυξάνεται!
  Σου δίνω ένα φιλί, ώριμο κορίτσι,
  Αφήστε τα μάγουλά σας να ανθίσουν σαν το χρώμα του μπουμπουκιού τον Μάιο!
  
  Η ανθρωπότητα περιμένει το διάστημα, πετώντας πάνω από τη Γη,
  Θα πληρώσουμε τα πολύτιμα αστέρια σε ένα στεφάνι!
  Ας γίνει ξαφνικά πραγματικότητα ότι το αγόρι με το όνειρο το κουβαλούσε,
  Εμείς είμαστε οι δημιουργοί της φύσης, όχι τυφλοί παπαγάλοι!
  
  Φτιάξαμε λοιπόν έναν κινητήρα - μπαμ, από θερμοκουάρκ ,
  Ένας πύραυλος που κινείται γρήγορα, κόβει την επιφάνεια του διαστήματος!
  Αφήστε το κλομπ να σας χτυπήσει όχι στο φρύδι, αλλά κατευθείαν στο μάτι,
  Ας τραγουδήσουμε τον ύμνο στην Πατρίδα με δυνατή φωνή!
  
  Ο εχθρός ήδη τρέχει σαν λαγός,
  Και εμείς, επιδιώκοντας το, λύνουμε τους σωστούς στόχους!
  Εξάλλου, ο στρατός των ξωτικών μας είναι μια δυνατή ομάδα,
  Προς δόξα της Solntslaviya - αφήστε την τιμή να κυβερνήσει τη Δύναμη!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν τόσο όμορφα. Και απελευθέρωσαν πραγματικό κεραυνό από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους. Και χτυπούσαν τα κοράκια και τα έκαναν να πέσουν από το σοκ. Και τα κοράκια έπεσαν γρήγορα πάνω στα κρανία των ορκ, τρυπώντας τα και χτυπώντας τα.
  Αυτό φαινόταν πολύ δροσερό και καταστροφικό.
  Και τα κορίτσια έδειξαν τη γλώσσα τους, μούγκριζαν και τραγούδησαν:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Θα συντρίψουμε εύκολα όλα τα ορκ...
  Βρεγμένες κακές αρκούδες στην τουαλέτα,
  Μερικές φορές είναι δύσκολο να τους λυπηθείς!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια. Είναι ακριβώς σαν στίγματα φίδια με δηλητηριώδεις γλώσσες.
  Και μπορούν να το πάρουν και να τσιμπήσουν, και πονάει τόσο πολύ που κανείς δεν θα νιώσει λίγο.
  Και επίσης οι κόκκινες θηλές τους πατούν τα κουμπιά και παράγουν μια μεγάλη και κολοσσιαία δύναμη καταστροφής στις τάξεις των αρκούδων του Πούτιν.
  Και είναι πολύ επιθετικό και σκληρό.
  Τα κορίτσια μπορούν επίσης να χτυπηθούν από κεραυνό από τον αφαλό τους. Και σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και τα κοράκια μπλέκονται στον ιστό. Και μετά πέφτουν κάτω, αποσβολωμένοι.
  Και σπάνε τα επόμενα κρανία του στρατού των αρκούδων του Πούτιν.
  Εν τω μεταξύ, πρωτοπόροι αγόρια με σορτς ρίχνουν βελόνες στις αρκούδες με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια και τραγουδούν.
  Το σμαραγδένιο κύμα πιτσιλάει στη θάλασσα,
  Τα αστέρια στον ουρανό από πάνω μας λάμπουν.
  Η απόλαυση ενός κουρσάρου με μυρωδάτο κρασί,
  Τι είναι για αύριο - μόνο ο Κύριος ξέρει!
  
  Και, δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε ούτε στους χάρτες,
  Τι επιφυλάσσει το Fortune για τους κουρσάρους...
  Θα υπάρχει μια κοπέλα στο κρεβάτι κάτω από τη στέγη της πατρίδας της,
  Ή ο διάβολος μας ακονίζει τα κέρατα στην κόλαση !
  
  Θα υπάρξει επιβίβαση ή πυροβολισμοί,
  Θα βάλεις το κεφάλι σου στην κακιά άβυσσο.
  Αυτή είναι η μοίρα του φιλιμάστερ Πάλλας,
  Κολυμπήστε τις θάλασσες στα τρομερά στοιχεία!
  
  Ωστόσο, αυτή η ευθυγράμμιση της ζωής είναι καλή,
  Ότι δεν υπάρχει βαρετή ρουτίνα γραφείου.
  Είναι δύσκολο να κολυμπάς στην ένταση, δεν υπάρχουν λόγια,
  Αλλά είμαστε όλοι οικογένεια - είμαστε ενωμένοι!
  
  Αν συναντήσουμε μια φρεγάτα όπου έρχονται για εμάς,
  Δεν πειράζει, ας πάμε στη μάχη με ένα κουδούνισμα!
  Μια αμφιβολία δεν είναι ποτέ εντελώς απόρθητη,
  Η φωνή των βασιλιάδων με πολύ περήφανο στέμμα!
  
  Θα ξανακερδίσουμε το δικό μας και θα φτάσουμε στην επιτυχία,
  Εάν είστε τυχεροί, δεν θα πάει στο κύμα!
  Η προοπτική ότι θα ραμφίσουν τα κοράκια,
  Θα το πω σε όλους σας αδέρφια - δεν θα δεχτώ!
  Εδώ γίνονται τέτοιες αιματηρές μάχες. Και τα κορίτσια επιδεικνύουν απλώς μια τρομακτική και εκπληκτική τάξη. Και από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους συνεχίζουν να εκτοξεύουν πολύ καταστροφικά και καταστροφικά κύματα με μεγάλη δύναμη και ενέργεια.
  Και σκεπάζουν τα κοράκια και τα κάνουν να πέφτουν αποσβολωμένα και μεθυσμένα.
  Και τα κορίτσια πατάνε τα ξυπόλυτα πόδια τους, ρίχνουν δηλητηριώδεις βελόνες στα ορκ και τραγουδούν με χαρά.
  Πέσε κατάκοιτος, κατάκοιτος, κατάκοιτος
  Σου δόθηκε αυτό το δικαίωμα...
  Δεν θα υπάρχουν πια πονηρές αλεπούδες,
  Οι κατσίκες δεν θα νοιάζονται!
  Μετά από αυτό τα κορίτσια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, πάλι με μεγάλη δύναμη πήραν και πέταξαν τα δώρα του θανάτου. Πέταξαν και πήραν πολλές αρκούδες του Πούτιν και τις έκαναν κομμάτια.
  Οι πολεμιστές πήραν χωριστούς δρόμους. Και σκίζουν τις αρκούδες του Πούτιν σε μικρά κομμάτια.
  Και κάνουν και υπέρηχο από τον αφαλό, και πολλά ορκ χτυπιούνται από το φως και σκίζονται τα τύμπανα των αυτιών τους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που πήραν και διασκορπίστηκαν με μια άγρια και βίαιη, ασταμάτητη δύναμη.
  Πάρτε το σπαθί και ακονίστε τη λεπίδα πιο δυνατή!
  Είθε οι εχθροί σου να είναι γεμάτοι απάτη,
  Αλλά θα γίνει ελεύθερο, ο πάγος της κόλασης θα λιώσει,
  Θα κάνουμε και αυτόν τον μικρόκοσμο χαρούμενο!
  
  Είμαστε οι στρατιώτες των στρατών των Ξωτικών, κόβουμε ακριβώς στο μάτι,
  Ο φόβος είναι άγνωστος σε όσους υπηρετούν την Πατρίδα!
  Ο διοικητής σύντροφος Φτάλιν μας καλεί,
  Αυτό σημαίνει ότι ο πολεμιστής θα είναι γενναίος, μην ντρέπεσαι στη μάχη!
  
  Έδωσαν φως στον κομμουνισμό - αυτό δεν είναι όνειρο,
  Σε αυτό είναι το μεγαλείο των ανθρώπων και το μυαλό του καθεδρικού ναού!
  Αφήστε το να κυβερνήσει τον κόσμο: τιμή και καλοσύνη,
  Ας σκουπίσουμε όλα τα σάπια σκουπίδια από μια δύσκολη ζωή!
  
  Η πατρίδα μας δεν έχει ίση - όλοι το ξέρουν αυτό,
  Γιατί η δύναμη του λαού έδωσε ζωή σαν παράδεισος!
  Και επομένως δοξάστε την Πατρίδα παντού,
  Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος, πήγαινε!
  
  Στον ελφινισμό, τη δύναμη της θέλησης και τις πτήσεις των αστεριών,
  Δεν υπάρχει κορυφή, ο κόσμος ξέρει ότι είναι αδύνατο να φτάσει!
  Ο Ίδιος ο Κύριος, υποφέροντας τα καλά νέα για εμάς, ενημέρωσε•
  Ότι ο εχθρός του ανθρώπινου γένους έχει μετατραπεί σε παιχνίδι!
  
  Και μετά, σαν βαλς, θαυμάσια αστέρια ας χορέψουμε,
  Να παίζει η βροντή του οργάνου και να ηχεί το ακορντεόν!
  Ας δοξάζουμε τον Ιησού κάθε μέρα και ώρα,
  Ο δρόμος του προβλήματος, τα δεινά μας θα μηδενιστούν!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24
  Η Μαρία Κολεσνίκοβα διοικεί τα στρατεύματα και ταυτόχρονα βρίζει τον μουστακαλή και φαλακρό τύραννο. Και μην ξεχάσετε να βουητό?
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια πολύ όμορφα και απολαυστικά. Και οι φωνές τους είναι τόσο γλυκές, σαν σειρήνες. Και χύνει το τραγούδι στα κρυστάλλινα κύπελλα του ουρανού.
  Εδώ είναι μερικά όμορφα και καταπληκτικά κορίτσια. Και οι φωνές τους είναι απλώς ένα αδιανόητο θαύμα.
  Και όταν χρησιμοποιούνται επίσης κόκκινες θηλές.
  Και τα ορκ αρπάζουν τα αιχμάλωτα κορίτσια από το στήθος με καυτές λαβίδες. Και λίγο πολύ το ξεσκίζουν και το σκίζουν. Και αυτό κάνει τα πάντα πολύ οδυνηρά.
  Ένα ξωτικό με πορτοκαλί μαλλιά το πήρε και χτύπησε τα ορκ με ένα μπαζούκα, πατώντας το κουμπί με το ρουμπινί στήθος της. Έσκισε μερικές δεκάδες αρκούδες Πούτιν και τραγούδησε:
  - Τσιπ, κελάηδισμα , κελαηδία, κελαηδία ,
  Πήρε και ράμφισε μια κατσαρίδα...
  Ο γίγαντας λοιπόν έφυγε!
  Και οι πολεμιστές της έβγαλαν πάλι τη γλώσσα.
  Και η άλλη κοπέλα χτύπησε την αντίπαλό της με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Και το μαχητικό, καταστροφικό μπιζέλι πέταξε. Και η μάζα των ορκ καταστράφηκε αμέσως.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - ένα ορκ είναι εναντίον τους, όπως ένας μπούγκερ εναντίον ενός ταύρου. Και προκαλούν κολοσσιαία καταστροφή και καταστροφή.
  Μα φυσικά εκτός από αυτά υπάρχουν και ξωτικά αγόρια. Είναι ξυπόλητοι πρωτοπόροι και μπορούν πολύ όμορφα να ρίχνουν βελόνες στα ορκ με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια και να τραγουδούν ταυτόχρονα.
  Το μονοπάτι του πολεμιστή είναι σαν τριαντάφυλλο και αγκάθια,
  Όταν ένα αγόρι τρέχει ξυπόλητο στη μάχη,
  Αλλά υπάρχουν βελόνες κάτω από τα πόδια του παιδιού,
  Απλώς το κάνουν για να κάνουν το παιδί cool!
  
  Στα Έλφια η εκπαίδευση φαντάρου είναι
  Είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε με τις πάνες!
  Ακόμα και στον κήπο σου ταιριάζει ένα ρόδι,
  Να είστε σε θέση να υπερασπιστείτε την Πατρίδα από την παιδική ηλικία!
  
  Αυτά που διδάσκαμε στα σχολεία, ξεχάστε τα,
  Τα μαθήματα ζωής δεν έχουν καμία αξία για αυτούς.
  Πιστέψτε με, για να ολοκληρώσω το πεπρωμένο του σύμπαντος,
  Είμαστε γεννημένοι Ιππότες των Ξωτικών!
  
  Αγαπάμε, συλλέγουμε λουλούδια,
  Για εμάς, το σχήμα είναι παχιά χωράφια.
  Τα μπουμπούκια ανθίζουν πλούσια τον Μάιο,
  Τον Ιούλιο σαν με λεύκα χιόνι.
  
  Αγαπάμε - το αηδόνι τραγουδά σαν φλάουτο,
  Μια γλυκιά τσίχλα κελαηδάει σαν τσέμπαλο.
  Όταν το Ξωτικό στη φιλία δεν μας χύνει,
  Ένα, όπως δίδαξε ο Κύριος Χριστός.
  
  Ο λαός μας προστατεύει παντού,
  Παντού υπάρχει ένα επίμονο ενδιαφέρον για τη ζωή.
  Εκεί που βρυχώνται τα λιοντάρια, οι παπαγάλοι τραγουδούν ικανοποιημένοι από την καρδιά τους,
  Η λάμψη είναι πιο φωτεινή από το θησαυροφυλάκιο του ίδιου του ουρανού!
  
  Θα χτίσουμε πολλά, δεν θα τα αφήσουμε να καταστραφούν,
  Ας προστατεύσουμε το σύμπαν!
  Να πετάξει τη χαρά της ψυχής,
  Για να γίνει το νήμα της ατελείωτης ζωής!
  
  Τότε η Πατρίδα μπορεί να μας αγαπήσει,
  Και θα την υπηρετήσουμε πιστά, με τιμή!
  Ξεχάστε ότι υπάρχει τέτοια πλήξη τεμπελιάς
  Ότι το πλοίο μας δεν θα σκοντάψει σε ύφαλο!
  Έτσι τραγουδούν τα ξωτικά αγόρια. Ξέρουν ότι τα ορκ πρέπει να πολεμηθούν σκληρά για ένα πιο φωτεινό αύριο.
  Κι αν συλληφθεί το ξωτικό. Στη συνέχεια, στην αρχή τα ορκ θα τον απογυμνώσουν. Στη συνέχεια θα τα βάλουν σε μια σχάρα και θα χτυπήσουν με ένα μαστίγιο.
  Και τότε, ξυπόλητη, στρογγυλή, παιδική φτέρνα ενός παιδιού ξωτικού θα αγγίξει ένα καυτό κομμάτι σίδερο. Και θα μυρίζει σαν κάτι ευχάριστο και καμένο. Και θα είναι απλά υπέροχο.
  Και οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  Τα τακούνια μου, γυμνά τακούνια κοριτσιών,
  Θα παίξουμε, απλά παίζουμε κρυφτό!
  Και όλα αυτά ακούγονται εξαιρετικά υπέροχα. Και τα κορίτσια ενεργούν με τρομερή ενέργεια. Και αν αρχίσουν να κυκλοφορούν κάτι, τότε με πολύ υψηλή ένταση.
  Και από τις κατακόκκινες θηλές τα κορίτσια πάλι θα πάρουν και θα ρίξουν σοκ και καταστροφικούς κεραυνούς.
  Και το ξωτικό πρωτοπόρο αγόρι τραγουδά.
  Μάταια πιστεύει ο εχθρός
  Ότι κατάφερε να σπάσει τα ξωτικά!
  Τελειώσαμε το Orkmaht τον Μάιο,
  Ο αρπακτικός κυνηγός έχει γίνει σαν παιχνίδι!
  
  Όποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη,
  Οι εχθροί θα χτυπηθούν με μανία!
  Θα τα εξατμίσουμε με μια σκούπα στο μπάνιο,
  Και το νήμα της ζωής θα γίνει βρόχος!
  
  Η πατρίδα είναι τόσο όμορφη όσο ο ήλιος
  Πανίσχυρος και δυνατός γίγαντας!
  Αφήστε το τραγούδι να κυλήσει σαν ρυάκι που κουδουνίζει,
  Δείχνουμε ταλέντο σε αυτό!
  
  Όχι μόνο σε ένα χαρούμενο τραγούδι,
  Λατρεύω τα έλκηθρα, τα πατίνια!
  Είθε η μέρα να είναι μια νέα χαρούμενη,
  Οι κώνοι ελάτης θα απλώσουν τους!
  
  Και αν χρειαστεί να πιάσεις το σπαθί,
  Αυτό είναι το άγριο κάλεσμα μας!
  Θα κρατήσουμε τη βόμβα στο σακίδιό μας
  Παίξτε για στρατιωτικό κίνητρο!
  
  Η νίκη είναι ιδιότροπη
  Άλλωστε ένα άδειο δεν θα σου έρθει στο μυαλό!
  Και πιστέψτε τις κορυφές του ελφινισμού,
  Ένας δειλός μαχητής δεν θα το πάρει!
  
  Μόνο μια τολμηρή θάλασσα επιτυχίας
  Μόνο ο τοκετός βοηθάει στη γέννα!
  Ότι ήρθες στην ευτυχία του κόσμου,
  Ο εχθρός δεν πρόλαβε να χύσει αίμα!
  
  Τότε γίνεται πολύ δωρεάν
  Θα φτάσουμε σε νέα ύψη!
  Μια ευγενική πράξη αγάπης
  Κάνουμε το θέλημα του Κυρίου!
  
  Για την πίστη, για το φως αυτής της ιδέας,
  Θέλουμε για την Πατρίδα στο μάτι!
  Για να μην γκριζάρουν τα μαλλιά της μητέρας,
  Να είναι χαρά μου κάθε ώρα!
  
  Τότε θα είναι η βούληση του λαού
  Φτιάξτε έναν ειλικρινή κόσμο εδώ και πολύ καιρό!
  Μέχρι έναν αιώνα έως εκατό χρόνια,
  Δεν θα φορέσουμε τον ζυγό!
  Τα κορίτσια από το είδος των ξωτικών συνέχισαν να πυροβολούν εναντίον του εχθρού. Έτσι, οι πολεμιστές ανέπτυξαν το σύστημα πολλαπλών πυραύλων Hurricane και χτύπησαν τη θέση των αρκούδων του Πούτιν με όλη του τη δύναμη. Και ήταν απλώς ένα συντριπτικό χτύπημα.
  Η μάζα των γούνινων πλασμάτων καταστράφηκε αμέσως.
  Και τα κορίτσια πετούσαν δώρα αφανισμού στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών τους με θανατηφόρα δύναμη.
  Τότε ρίχτηκαν στη δράση ξυράφια και δηλητηριώδεις βελόνες. Αυτός είναι ένας τεράστιος χορός θανάτου.
  Υπήρχε τόση καταστροφή και θάνατος.
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν.
  Πλάκες πάγου του ωκεανού και χιονοστιβάδες ασημιού,
  Και χρυσή άμμος για την έρημο Karakum !
  Αυτή είναι όλη η αγία μου πατρίδα,
  Παρηγοριά από σκληρές σκέψεις!
  
  Θα φτιάξουμε πολλές πόλεις στο Ελφύρι ,
  Θα φτιάξουμε δρόμους και αυτοκινητόδρομους για την τάιγκα!
  Ακόμα και οι πρωτοπόροι είναι τουλάχιστον λίγο μεγάλοι,
  Θα μπορούν να βρουν περιπέτειες και κατορθώματα!
  
  Οι άνθρωποι μας είναι μεγάλοι και δυνατοί στη Γη,
  Κάθε άνθρωπος έχει πετύχει στην επιστήμη!
  Ζούμε ελφινιστικά , θεωρήστε το σαν οικογένεια,
  Ας κάνουμε πολλές ένδοξες πράξεις στο όνομα του φωτός!
  
  Η πιο διακαή μας επιθυμία είναι
  Αγωνιστείτε για την αγαπημένη μας Πατρίδα μέχρι τέλους!
  μην καθυστερήσουν ο Ντουριμάρ και ο Καραμπάς ,
  Να βάλεις το νικηφόρο στέμμα!
  
  Πατρίδα, είσαι μάνα μου, ό,τι πιο όμορφο δεν μπορεί να βρεθεί,
  Και ήσουν μια τέτοια έμπνευση!
  Ακόμη και σε εσάς από το απομακρυσμένο χωριό του έθνους Mansi,
  Ο Κύριος έδωσε έλεος μέσω της επιστήμης!
  
  Αλλά όταν καίγονται οι καταιγίδες, πηγαίνουμε στη μάχη,
  Αυτή είναι η τιμή μας!
  Και τότε ένα ισχυρό τάγμα ορμάει στην επίθεση,
  Μόνο για χάρη της ανδρείας, όχι για χάρη της εκδίκησης!
  
  Τότε είναι που δεν δίνεται να ανταπεξέλθεις στην Πατρίδα,
  Και ο εχθρός πανικόβλητος τρέχει γρήγορα μακριά!
  Τελικά, πιστέψτε με, ο πόλεμος δεν είναι ταινία,
  Λοιπόν, αυτό απαιτεί και μυαλό και συναισθήματα!
  Αυτά είναι τα τραγούδια που τραγουδούν τα χαρούμενα κορίτσια με μεγάλη χαρά. Και είναι απλά υπέροχο. Είναι καταπληκτικά και μαγικά.
  Τα κορίτσια άρχισαν ακόμη και να ουρλιάζουν με μεγάλη μανία και αστραφτερά μαργαριταρένια δόντια.
  Και συνεχίζουν να ρίχνουν μεγάλες, καταστροφικές βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και σκοτώνουν τα ορκ.
  Ταυτόχρονα, οι πολεμιστές χρησιμοποιούν επίσης τις κόκκινες θηλές τους για να πατήσουν κουμπιά και να στείλουν καταστροφικά και καταστροφικά δώρα αφανισμού.
  Και προκαλεί ολοκληρωτική καταστροφή.
  Έτσι είναι καλλονές - επιθετικές και ερωτικές.
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  Φύρερ φαλακρός είσαι απλά ένας φαλακρός
  Ο Φύρερ είναι φαλακρός - βρωμερός σκατά!
  Και δείχνουν την πολύ μακριά γλώσσα τους. Και τα στρίβουν σαν ένα κοπάδι φιδιών που συστρέφονται και όλα είναι σούπερ.
  Και ξωτικά αγόρια με σορτς και γυμνά δάχτυλα πετούν δολοφονικά δώρα αφανισμού. Και προκαλούν επίσης σημαντική καταστροφή και θάνατο.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι απλώς μια άγρια τάξη.
  Και τα warrior boys είναι ακόμα πιο απότομη κατηγορία.
  Εδώ ένας από αυτούς φρεσκοψημένος πρωτοπόρος άρχισε να τραγουδά.
  Ήρθα με τον αδερφό μου σε έναν νέο κόσμο,
  Η τύχη χαμογέλασε καυστικά,
  Τώρα θα κατακτήσουμε τη θάλασσα.
  Και θα κάνουμε τατουάζ στον εαυτό μας!
  
  Ακόμα κι αν πάω στην κόλαση,
  αλλά δεν θα επιστρέψω στο σχολείο.
  Τώρα είμαι ένας ματωμένος πειρατής
  Και δεν φοβάμαι τις καταιγίδες!
  
  Το να πολεμάς είναι με τον εχθρό,
  Το στρατιωτικό έργο του Κουρσάρου,
  Ορεκτικό κρέας με πίτα,
  Ας πεθάνουν οι εχθροί!
  
  Ο νεαρός έχει μια ομολογία:
  Κουράγιο, ανδρεία, τιμή!
  Η ζωή ενός πειρατή είναι σαν ταινία -
  Μην σε φάει ο διάβολος!
  
  Όταν το αγόρι έφτασε εδώ,
  Εκεί που κολυμπούσε το Blood .
  Ο Σατανάς δεν θα μας σπάσει
  Θα γίνεις, πιστέψτε μας μεγάλος!
  
  Ένας πειρατής είναι σχεδόν στρατιώτης
  Αλλά είναι πιο σκληρός...
  Τελικά, δεν είναι ένα άδειο μηχάνημα,
  Ελεύθερος γνωρίζω γεννημένος!
  
  Και ο κουρσάρος θα έχει ένα βραβείο,
  Κολλήστε...
  Στην πραγματικότητα, στη μάχη είσαι καλλιτέχνης,
  Ο λοβός έγινε σωλήνας!
  
  Θα φτάσουμε σε τέτοια ύψη
  Kohl να μην πέσει στο κύμα!
  Στη θάλασσα, ο τύπος δεν βράχηκε,
  Αντέχω και την καταιγίδα!
  
  Αυτό που ήταν πίσω στο παρελθόν
  Ας ακολουθήσουμε έναν νέο δρόμο!
  Και θα σκορπίσουν, γνωρίστε τους εχθρούς,
  Καλή τύχη μπροστά!
  Έτσι τραγουδούν τα ξωτικά με μεγάλη εξουσία και απορία. Και οι πολεμιστές ρίχνουν πάλι στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, σοκ δώρα θανάτου.
  Και όλα αυτά έχουν καταστροφικές συνέπειες. Οι μάχες εκτυλίσσονται με λυσσαλέα δύναμη.
  Και ας διώξουμε τις αρκούδες του Πούτιν από αέρος, με πυραύλους σοκ μεγάλης ισχύος.
  Και τότε η κοπέλα πατάει τα κουμπιά του joystick με την κόκκινη θηλή της και χρησιμοποιεί καταστροφικό.
  Και εδώ έρχεται το εφέ σοκ με τη βοήθεια των θηλών, που έχουν το χρώμα του ρουμπινιού. Και στα ορκ πώς θα πάει.
  Και τα κορίτσια χρησιμοποιούν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους για να ρίξουν βόμβες ναπάλμ σε θέσεις ορκ. Μια ισχυρή βόμβα έπεσε και αμέσως χίλιες αρκούδες του Πούτιν κάηκαν αμέσως.
  Έτσι τα κορίτσια εξοντώνουν τους αντιπάλους, μη γνωρίζοντας οίκτο και ντροπή.
  Και κελαηδούσαν:
  - Το γυμνό πόδι σκοτώνει αρκετά!
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Και μετά αρχίζουν να τραγουδούν.
  Ποιο είναι το κύριο μυστικό των ελαφρών ξωτικών,
  Εκεί που οι αγρότες σπέρνουν χωράφια
  Πού είσαι, όχι ένας τυχαίος άνθρωπος,
  Πού είναι ο περιπλανώμενος σε κανένα συγγενικό!
  
  Διάφανες πατρίδες του νερού,
  Σαγιονάρες με φτερά περιστεριού...
  Ω, τα θυελλώδη χρόνια της νιότης,
  Αυτό που σου έχει δώσει το μυαλό!
  
  Με φιλάει το αγαπημένο μου κορίτσι,
  Αλλά αυτός ο σφυρηλατημένος βράχος είναι κακός,
  Τα πέταλα χτυπούν στην άσφαλτο,
  Και ο διάβολος έσυρε το καλό στην κόλαση!
  
  Πιστεύαμε στον παράδεισο από την αρχή
  Στυλό κάτω από τη γραμμή επιτυχίας!
  Το σάλβο του "Aurora" αποχαιρετούσε,
  Πιστεύω στον Νοέμβριο!
  
  Και ο κόσμος είναι εκθαμβωτικά έναστρος,
  Μια καταιγίδα μαίνεται κάτω από ένα σύννεφο,
  Οι λεύκες θροΐζουν, τα πεύκα γκρινιάζουν,
  Ένα δάκρυ έπεσε από το κορίτσι!
  
  Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα
  Και κάντε ένα όνειρο πραγματικότητα
  Αιώνιος ήλιος και καλοκαίρι
  Ένα ακτινοβόλο ποτάμι κυλάει!
  
  Ο πόλεμος, πιστέψτε με, θα μαίνεται,
  Η σύγκρουση θα στεγνώσει την Άνοιξη!
  Και οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ο ιδιοκτήτης της Γης είναι ο ίδιος άνθρωπος!
  
  Τα φυτά αφήνουν το αφεντικό να είναι προλετάριος,
  Μπείτε γαλατάδες στο κοινοβούλιο!
  Θα τραγουδήσουμε για την ελευθερία χιλιάδες άρια,
  Για να μετακινηθούν τα πιόνια αμέσως στις βασίλισσες!
  
  Δεν θα υπάρξει άλλος ταπεινωμένος
  Κάθε δουλειά είναι επιτυχία!
  Θα είμαστε οι κριτές του εαυτού μας
  Αφήστε τα παιδιά να γελάσουν δυνατά!
  
  Τότε ας μαζέψουμε δυνάμεις μαζί
  Ας σπάσουμε τη ράχη του ορκισμού.
  Ας σηκωθούμε σαν αετός από τον τάφο
  Και δεν υπάρχει κακία και κακία!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια πολύ όμορφα και επιθετικά. Και ταυτόχρονα ξεγυμνώνουν τα δόντια τους, που αστράφτουν σαν μαργαριτάρια. Και οι πολεμιστές ρίχνουν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους τη θανατηφόρα δύναμη των χειροβομβίδων του θανάτου.
  Αυτά τα κορίτσια, στην πραγματικότητα, εκφράζουν την ομορφιά και τη δύναμη.
  Και θα το πάρουν από τις κόκκινες θηλές καθώς απελευθερώνουν ένα μεγάλο, καταστροφικό δώρο αφανισμού. Και τόσα πολλά ορκ θα κατακλυστούν ταυτόχρονα. Μόνο ολοκληρωτικός θάνατος.
  Και οι πολεμιστές τραγουδούν επίσης:
  - Κλείσε γρήγορα τη μύτη και το στόμα σου,
  Η Biotrep είναι πιο έξυπνη από εσάς!
  Και θα κλείσουν το μάτι με τα ζαφείρια μάτια τους. Ή τα μάτια τους είναι ακόμη και σμαραγδένια.
  Και οι πολεμιστές είναι τόσο λαμπεροί και υπέροχα όμορφοι. Και αν αρχίσουν ήδη να τραγουδούν, τότε αυτό είναι υπέροχο.
  Μετριάσαμε τη θέλησή μας στις μάχες,
  Αδερφέ, πολέμησαν για την Πατρίδα.
  Κοιτάξαμε - έδωσαν ελφινισμό,
  Ένας στρατιώτης των ξωτικών μπήκε στο Όρκλιν!
  
  Οι πρόγονοί μας σφυρηλάτησαν ξίφη,
  Και μετά τα όπλα μπήκαν στη δράση...
  Σημύδες ανοιχτά κλαδιά
  Τα κορίτσια ψήνουν πίτες!
  
  Το ξωτικό είναι επιτυχημένο σε κάθε μάχη,
  Ξέρει πώς να παίρνει το μυαλό.
  Μερικές φορές η κόλαση καίγεται.
  Αλλά θα σπάσουμε τον αντίπαλο!
  
  Ξωτικό προστατεύει τη Γη
  Δίνει καταφύγιο σε όποιον είναι ξυπόλητος και γυμνός.
  Τελειώσαμε τη μάχη τον Μάιο
  Μια φρενήρης ταλαιπωρία περίμενε την Orkmacht!
  
  Και μετά την κατασκευή και τη σπορά,
  Τα χωράφια ανθίζουν και η σίκαλη είναι σε στοίβες.
  Ήρωες κορίτσια παππούδες,
  Υπήρχε παγωνιά και χιόνι στα χαρακώματα!
  
  Από την γενναία Πατρίδα μας,
  Κάντε μια βαθιά υπόκλιση.
  Τα λάβαρα του ελφινισμού πετούν,
  Και τα πανό του Πούτιν διαλύθηκαν!
  
  Θα περάσουν αιώνες από κάτω μας Αστέρια,
  Το Empire είναι ένα σμήνος γαλαξιών.
  Ποτέ δεν είναι αργά για να γεννηθείς
  Και θάψτε τον εχθρό στο διάστημα!
  
  Αλλά πιστεύω ότι το μυαλό θα είναι γαλήνιο,
  Και ένας άνθρωπος είναι σαν μητέρα για όλους,
  Εδώ η αρχαία οικογένεια ανθίζει,
  Radiance of Glory - Grace!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν τόσο υπέροχα - απλά η υψηλότερη κατηγορία από οτιδήποτε κοσμικό στη γη. Και τα πόδια τους είναι τόσο γυμνά και λαξευμένα, απλά απίστευτα ευκίνητα και ζωηρά.
  Και οι κεραυνοί ξεπετάγονται από τις κόκκινες θηλές του στήθους και χτυπούν τα κοράκια. Και τους καταρρίπτουν με τεράστια, θανατηφόρα δύναμη. Και πολλές αρκούδες του Πούτιν καίγονται.
  Και οι πολεμιστές πραγματικά δεν δίνουν κανένα έλεος στα ορκ. Αυτά είναι τόσο μοναδικά και δροσερά κορίτσια. Το επίπεδό τους είναι απλά εξαιρετικό. Κι αν το πάρουν κι από τη μήτρα της Αφροδίτης, θα στείλουν καταστροφικά κύματα αφανισμού, γκρεμίζοντας τους πάντες και τις ψυχές τους.
  Και μετά ήρθε ο πόλεμος του τσουνάμι του μαγοπλάσματος. Και έγινε πολύ δύσκολο για τα ορκ. Και ίσως και να πονάει.
  Τα κορίτσια στραγγαλίζουν και τραγουδούν όλα τα ορκ.
  
  Μάχες στο ρινγκ μάχης,
  Κατά κανόνα, η δύναμη δεν έχει όρια!
  Παραδέξου το, ζητώ την πατρότητα,
  Από τον Άρη, ζητείται πολεμιστής!
  
  Όλες οι μάχες είναι φυσικές
  που δόθηκε από τον Θεό Πατέρα!
  Και δόξα στη Μεγάλη Οικογένεια,
  Κουβαλάει έναν τολμηρό άνθρωπο!
  
  Άλλωστε η ομολογία μας είναι
  Δώσε τη ζωή σου για την Πατρίδα!
  Και ακούω βροντές
  Πολεμήστε με σπαθιά για την ευτυχία!
  
  Υπάρχει θάρρος, υπάρχει η δύναμη της επιστήμης,
  Γεννήθηκε από τον ανθρώπινο εγκέφαλο!
  Χωρίς καμία ρουτίνα και πλήξη,
  Δημιουργούμε ανακαλύψεις της Δόξας!
  
  Είμαστε τα νέα παιδιά της Elfia,
  Θέλουμε να κάνουμε τη Ρωσία υψηλότερη από όλους τους άλλους!
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφες γυναίκες στην Πατρίδα,
  Επιτυχία σε εμάς Lada-Θεέ!
  
  Οι Θεοί μας έδωσαν λόγο - χέρια,
  Είπαν ότι εσύ ο ίδιος είσαι ο ημίουργος!
  Ό,τι μπορείς με τη δύναμη της επιστήμης,
  Μην σφυρηλατήσετε μόνο ένα δυνατό άροτρο!
  
  Η απεραντοσύνη του Σύμπαντος σε περιμένει,
  Ο όμορφος ουρανός είναι ένα διαμάντι!
  Μια άνοιξη όπου οι ανεκτίμητες φυσαλίδες,
  Πού είναι το φως του άγρυπνου οφθαλμού του Κυρίου!
  
  Οι εξωγήινοι πλανήτες θα γίνουν σπίτι,
  Και τα αστέρια είναι σαν τον Ήλιο της Γης!
  Είσαι ναύτης με διαστημικό ρούμι,
  Μην είσαι σαν σπασμένος μινόου!
  
  Διδάσκουμε τον εαυτό μας την αθανασία,
  Ας χτίσουμε το σύμπαν-παράδεισο!
  Τι θα είναι ένας αιώνας για το νέο,
  Θα γίνει, ονειρευτείτε το!
  
  Και οι νεκροί ξέρουν ότι θα αναστηθούν
  Θα σηκωθούν πτώματα από τους τάφους!
  Και μετά στην αιώνια ζωή
  Μια ιερή ομάδα!
  Αυτά είναι τα τραγούδια που τραγουδούν τα γενναία και όμορφα κορίτσια. Και φυσικά, πάλι χρησιμοποιούν κεραυνούς από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους και χτυπούν με αυτούς τα κοράκια.
  Και όσοι ζαλίζονται, σαν βαριοπούλα στον εγκέφαλο, πέφτουν νεκροί. Και όλα γίνονται εξαιρετικά καλά.
  Τα ξωτικά δείχνουν το επίπεδο της επιθετικότητας και της δύναμής τους - απλά σούπερ και υπέρ .
  Ήταν τόσο υπέροχοι κλέφτες. Τα οποία είναι ικανά να δείξουν ελφινισμό και απόσταση.
  Πυροβολούν επίσης κεραυνούς από τις κόκκινες θηλές τους, που βγάζουν νοκ άουτ πολλά ορκ.
  Και τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Αχ, Πούτιν, είσαι ο Πούτιν, είσαι ο τράγος του Πούτιν,
  Γιατί πέσατε πάνω από τα ξωτικά;!
  Θα λάβετε από εμάς συγκεκριμένα σε μια δεκάρα,
  Θα συναντήσετε μια δυνατή γροθιά ξωτικού!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια και βγάζουν τα μαργαριταρένια, αστραφτερά δόντια τους. Αυτές είναι απλά εξαιρετικές ομορφιές. Και ας πεθάνει ο φαλακρός Φύρερ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25
  Η Maria Kolesnikova παλεύει και κάνει κουμάντο σαν αληθινή βασίλισσα και δείχνει το υψηλότερο επίπεδό της όπως και η μαχητική και μοναδική της ομάδα.
  Και έτσι οι πολεμιστές το πήραν και τραγούδησαν ξανά.
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι δυνατή
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Ο ορκισμός θα τελειώσει...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Το μονοπάτι, που φωτίζει τον ελφινισμό !
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - απλά δεν θα τα πλησιάσεις χωρίς έκπληξη.
  Και αν έχουν ήδη διασκορπιστεί, τότε τα πάλσαρ θα πετάξουν από τις κόκκινες θηλές του στήθους. Με τέτοια κορίτσια κανείς και τίποτα δεν θα τα βγάλει πέρα.
  Και μπορούν να σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει και να συντρίψουν μια αρκούδα αμέσως. Και βρέξτε τον εχθρό με τα πτώματα των αρκούδων του Πούτιν.
  Κάπως έτσι τραγουδούν τα κορίτσια:
  Ένας μεγάλος πόλεμος μαίνεται
  Πόλεμος χωρίς λόγο...
  Εδώ είναι ο Πούτιν, ήρθε ο Σατανάς,
  Και ο θάνατος της Ρωσίας μαζί του!
  
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Μανιασμένα ποτάμια...
  Εκτοξεύει το εχθρικό ρεύμα,
  Ένα ξωτικό είναι άνθρωπος!
  Και οι πολεμιστές θα το πάρουν πάλι και θα ρίξουν δηλητηριώδεις και καταστροφικές βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και θα γρονθοκοπήσουν πολλές αρκούδες του Πούτιν, με μεγάλη μανία.
  Και τα νεαρά ξωτικά παλεύουν επίσης με μεγάλη επιμονή και μανία, και δείχνουν τα ζωηρά και μαχητικά ακροβατικά τους.
  Και τα αγόρια ρίχνουν επίσης θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών.
  Ταυτόχρονα, τα νεαρά ξωτικά δεν ξεχνούν να τραγουδούν με άγρια μανία.
  Κάτω από την τροχήλατη σάλπιγγα κόβουμε ένα βήμα,
  Για τα ξωτικά η μάχη με τη γιορτή της ψυχής!
  Κι αν είσαι μαχητής, όχι γάιδαρος,
  Τότε συντρίψτε με ορμητικό τρόπο τα κακά ορκ!
  
  Τα παρθενικά ξωτικά γνωρίζουν επίσης μαχητές,
  Το μπουλόνι της βαλλίστρας θα σπάσει την πανοπλία!
  Οι μαχητές είναι πλέον περήφανοι για τους νέους,
  Ξέρω τον αντίπαλο, θα τον διώξω!
  
  Νάνοι παρασκευασμένη μπύρα - υπέροχος χυμός,
  Φέρτε μια κούπα πριν τον αγώνα!
  Δεν γνωρίζει τα ξωτικά των γκρίζων μαλλιών του ναού,
  Μέσα τους καίγονται για πάντα!
  
  Που ούτε ένα λαμπερό ξωτικό δεν μπορεί να καταλάβει,
  Σε τι οδηγεί η γριά ο κακός θάνατος!
  Θα περάσουμε τη δοκιμασία του θάρρους για πέντε,
  Δεν θα ντρεπόμαστε, ξέρετε να αντέχετε!
  
  Και ο νέος κόσμος είναι επίσης καλός,
  Εκεί να πάρεις πάλι θα κολλήσει στην οργή!
  Άσε το πολυβόλο να σκαρφιστεί σαν καλέμι
  Και άνοιξε δρόμο με τα σώματα του στρατού!
  
  Νίκη, θέλω να σε πάρω
  Για να απολαύσετε τη χρυσή τρίλιζα!
  Ναι, μερικές φορές χρειάζεται μια αλυσίδα, όχι μια μεταξωτή κλωστή,
  Λοιπόν, ο σύντροφος μπαίνει σε βρυχηθμό σαν θηρίο!
  
  Η αγάπη θα δώσει μια παρθένα, πιστεύω
  Και είναι όμορφα μαζί της, όπως στον παράδεισο!
  Αφήστε μια τεράστια οικογένεια να μεγαλώσει
  Σας αγαπώ κορίτσια με όλη μου την καρδιά!
  Έτσι τραγουδούν έξυπνα τα ξωτικά. Και είναι πραγματικά όλοι cool και υπέροχοι. Και μαίνεται μια μανιασμένη φωτιά. Και επιθετικά άλματα και πτώσεις.
  Και οι κόκκινες θηλές των κοριτσιών θα εκτοξευθούν από έναν φονικό και καταστροφικό υπέρηχο.
  Και όλα θα ληφθούν και θα ψηθούν επιμελώς. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και θα ξανατραγουδήσουν:
  - Θα υπάρχει μια πόλη στην Αφροδίτη,
  Και η άσχημη χίμαιρα!
  Μετά από αυτό, θα το πάρουν από τα μάτια τους και θα αναβοσβήσουν με καταστροφικούς και δολοφονικούς κεραυνούς.
  Και μετά θα πάρουν πάλσαρ και θα τα φορτίσουν από τις ρουμπινί θηλές του στήθους. Κάτι που είναι οδυνηρό.
  Αυτό πραγματικά χρειάζονται οι γυναίκες.
  Και τα μάγουλά τους θα ξαναφουσκώσουν. Φαντάζονται ότι γλείφουν κάτι πολύ γλυκό και ορεκτικό με τη γλώσσα τους και κυριολεκτικά ανάβουν.
  Εδώ είναι οι γυναίκες.
  Και βρυχώνται στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Θα βρούμε ένα ορκ στη μάχη, θα βρούμε ένα ορκ στη μάχη,
  Δεν θα αστειευτούμε μαζί του - θα τον ξεσκίσουμε!
  Θα σε ξεσκίσουμε! Θα σε ξεσκίσουμε!
  Έτσι τραγουδούν τα ξωτικά αγόρια. Και τα κορίτσια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πετούν καταστροφικά δώρα θανάτου.
  Και ενεργούν πολύ έξυπνα.
  Και κάπου, τα ορκ πυροβολούν γυμνά, στρογγυλά τακούνια στα κορίτσια. Και ως απάντηση, τα κορίτσια πατούν τα κουμπιά με τις κόκκινες θηλές τους και πετάνε έξω συντριπτικά ρεύματα καταστροφής και θανάτου.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι από το είδος των ξωτικών που έτρεχε ένα μύλο με σπαθιά. Και αμέσως κόπηκαν πέντε κεφάλια από τις αρκούδες του Πούτιν.
  Ας πούμε τέτοιες ομορφιές εδώ - απλά σούπερ. Και αν έχουν ήδη σφυρηλατηθεί από τις κόκκινες θηλές του στήθους και ο κεραυνός έχει χτυπηθεί, τότε τα ορκ δεν θα το βρουν αρκετά.
  Και τα κορίτσια λατρεύουν πολύ να γλείφουν παλλόμενες ράβδους νεφρίτη. Τι πρέπει να σημειωθεί - δροσερό.
  Παρεμπιπτόντως, κορίτσια, αν σας αιχμαλωτίσουν τα ορκ, σίγουρα θα βάλουν φωτιά στις κατακόκκινες θηλές του στήθους τους. Αυτός είναι ήδη ο κανόνας τους. Και εδώ δεν μπορείς να το πάρεις και να το δώσεις.
  Το κορίτσι βιώνει και οργασμό και πόνο.
  Και τα νεαρά ξωτικά τραγουδούν επίσης, και το κάνουν πολύ όμορφα, και πυροβολούν τις αρκούδες του Πούτιν με ένα πολυβόλο.
  Που είσαι αγάπη μου,
  Παρθένος του λαμπερού, λαμπερού φωτός.
  Έχω βαρεθεί τη μισητή ζωή,
  Θέλω καλοκαίρι στο κρύο!
  
  Στον κόσμο, η αγάπη είναι το κύριο πράγμα,
  Το γένος απαιτεί συνέχεια.
  Το συναίσθημα για σένα είναι λαμπερό,
  Ας μιλήσουμε με την ομορφιά!
  
  Χείλη με αστραφτερό κόκκινο,
  Η μύτη είναι σαν χιονισμένο βουνό,
  Θέλω κάτι μικρό μαζί σου,
  Ξύστε τις λευκές μπούκλες σας!
  
  Τα σατέν μάγουλα είναι ρόδινα,
  Γυμνά πόδια συνθλίβουν το γρασίδι,
  Το να είμαι μαζί σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα
  Θα πλέξουμε τα μαλλιά μας με μια στοίβα λινάρι!
  
  Οργώνεις καλή μου αγελάδα,
  Οι άκρες των κηλίδων είναι μαύρες σαν σημύδες...
  Έχουμε προχωρήσει στο διάστημα,
  Τουλάχιστον κλαίμε σε όλο το χωριό!
  
  Ακούγεται το τρίλι ενός ηχηρού ωριόλιου,
  Η πτώση ξεπερνά το κλάσμα...
  Αχ, πώς είναι τα αηδόνια μου,
  Μου αρέσει το τραγούδι σου!
  
  Τα καλοκαιρινά μας χρώματα είναι έντονα,
  Φθινοπωρινό βασιλικό βυσσινί σε χρυσό.
  Άγιος Βασίλης με δώρα,
  Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε στο κρύο!
  
  μας πει το Snow Maiden ;
  Θα υπάρχει ένα όμορφο παραμύθι.
  Το κοτόπουλο θα μας δώσει χρυσό,
  Κρυστάλλινο βάζο με τριαντάφυλλο!
  
  Φιλήστε θερμά την αγαπημένη σας
  Στα χείλη του κερασιού κοραλλιού,
  Οι σκέψεις μας είναι πολύ καθαρές,
  Θέλω ζουμερό, καινούργιο!
  Αυτοί είναι, ας πούμε, νέοι άνδρες εδώ. Και με τη γλώσσα τους πολύ συχνά γλείφουν τη γλυκιά μήτρα της Αφροδίτης από τα ξωτικά. Ας πούμε ότι είναι υπέροχο.
  Τα κορίτσια εδώ είναι κορυφαία. Κι αν αρχίσουν να τραγουδούν, δεν θα ηρεμήσουν ποτέ.
  Και οι φωνές τους είναι λαμπερές και ηχηρές, σαν το ασήμι των καμπάνων. Και αυτή θα είναι απλώς η υψηλότερη κατηγορία.
  Και τα κορίτσια αστράφτουν με τα σμαραγδένια και ζαφείρια μάτια τους. Και εκπέμπουν πολύ πυκνούς και καυστικούς σπινθήρες από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους.
  Και καίνε πολλά ορκ. Και δείχνουν ένα επιθετικό πέρασμα.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των κοριτσιών ρίχνουν πολύ θανατηφόρες χειροβομβίδες σε μεγάλο βαθμό.
  Και σκίζουν τα ορκ σε μικρά κομμάτια.
  Αυτό δείχνουν τα ανίκητα ξωτικά. Και το στήθος τους είναι πολύ γεμάτο και με κατακόκκινες θηλές.
  Και τα νεαρά ξωτικά γλείφουν αυτά τα στήθη με μεγάλο ενθουσιασμό. Και σαν να είχαν παγωτό σε ξυλάκι.
  Αλλά γενικά, τι μπορούμε να πούμε - cool.
  Ειδικά όταν δεν τραγουδούν μόνο κορίτσια, αλλά και νεαρά ξωτικά που, ας πούμε, είναι κουλ τραγουδιστές?
  Ο Κόσμος είναι μια πλατιά κοιλάδα,
  Καλυμμένο με σκοτάδι χωρίς φως...
  Μαύρο, μελάνι τέλμα,
  Λαίμαργα ρούφηξες το μπατίρ!
  
  Αστέρια ιστός κιμωλίας,
  Η δάδα του θανάτου χορεύει.
  Η μάχη είναι μόνο στη μέση,
  Θα νικήσουμε, πιστέψτε με!
  
  Ξωτικά, ορκ, τρολ,
  Στροβιλίζονται σε μια θυελλώδη ανεμοστρόβιλο.
  Πολλά δάκρυα και πόνος
  Σε αυτό το αστέρι τσίρκο!
  
  Είμαστε σε αυτή τη μάχη,
  Στο προσκήνιο...
  Χαιρετισμούς από το φέρετρο σε όλους εσάς,
  Είναι θέμα τιμής να νικάς!
  
  Η δύναμη του πολέμου είναι μεγάλη,
  Ο θυμός είναι ακόμα χειρότερος.
  Δεν είμαστε παπαγάλοι
  Και ο κόσμος είναι τυχερός!
  
  Αδέρφια να κερδίσουν
  Προσπαθώ σκληρά.
  Αν είσαι εχθρός στα κουρέλια,
  Και με το πρόσωπο του κλόουν!
  
  Το ορκ θα δείξει το ξωτικό,
  Πού είναι η αρχή του κόσμου.
  Μην σπάσεις το κλαδί
  Πριν ξημερώσεις!
  
  ναυπήγηση διαστημόπλοιου,
  Δεν είναι απαραίτητο αδέξια
  Είμαστε ήρωες πλέον
  Και όχι τα παιδιά από τον κήπο!
  
  Ας σε τσακίσουμε λοιπόν
  Ας καλέσουμε για απάντηση.
  Μασάς μύξα
  Στα ποιήματα του ποιητή!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα τραγούδι που είναι και ωραίο και υπέροχο ταυτόχρονα. Και, φυσικά, τα ξωτικά τραγουδούν πολύ καλά.
  Και οι πολεμιστές, φυσικά, αστράφτουν συνεχώς με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες τους.
  Και έτσι θα πάρουν και θα φτύσουν τον εχθρό. Και το κάνουν με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια.
  Και αμέσως μια μάζα από ορκ θα καεί από το φτύσιμο.
  Το ξωτικό το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρελοκομείο καίγεται,
  Σανατόριο του Σατανά,
  Δεν υπάρχει μέρος στη Γη
  Τα Ορκ είναι πιστά στον Κύριο!
  Έτσι τραγουδούν ενεργά και επιθετικά. Και μουγκρίζουν.
  Και τα κορίτσια εξακολουθούν να αγαπούν να κάνουν πολύ ωραία πράγματα με τη γλώσσα τους. Και αυτό τους ανάβει.
  Και τι γίνεται αν πάρουν και δολοφονικό σαπούνι από τους κόλπους της Αφροδίτης; Ω, θα είναι ακόμη και εκατό φορές πιο δροσερό.
  Όχι, τίποτα δεν θα σταματήσει αυτά τα κορίτσια.
  Είναι τα νεαρά ξωτικά αδύναμα; Φυσικά και όχι! Είναι επίσης αρκετά cool.
  Και τραγουδούν τόσο απολαυστικά.
  Ο χώρος ήταν στριμμένος και γέμισε φωτιά,
  Η ενέργεια του σύμπαντος κουλουριάστηκε σε ένα κέρας σαν ελατήριο.
  Μετά από όλα, ο χώρος χτυπήθηκε με ένα σφυρί στη σκόνη, θα το σπάσουμε,
  Ο πλανήτης παρασύρθηκε σαν τυφώνας με χνούδι!
  
  Είμαστε πανίσχυροι ιππότες, είμαστε λεγεώνες των ξωτικών,
  Μάχες για εμάς, καλώντας στο σύμπαν.
  Αφήστε τον στρατό να ορμήσει ένα εκατομμύριο κακά ορκ,
  Ας τους συντρίψουμε αγαπητοί, αλλάζοντας ελαφρώς την ανάσα μας!
  
  Και η νέα μελωδία, παρόλο που το κίνητρο είναι ξεπερασμένο,
  Ακούγεται σαν, μην σκέφτεσαι την υπέροχη Πατρίδα,
  Μια τόσο δεμένη ομάδα ανάμεσα στα ξωτικά,
  Ότι ο ένας μιλά κολακευτικά για τον άλλον!
  
  Ποιες δυνάμεις ρίχνονται στην επίθεση το τρολ έρχεται,
  Πάγωσε η φάλαγγα των ξωτικών, ακονίσαμε τα δόρατα.
  Το παιχνίδι με την επίθεση ξεκίνησε, τα ορκ άνοιξαν τον λογαριασμό,
  Σε απάντηση όμως πέτυχαν ένα λαμπερό γκολ από το τακούνι!
  
  Υπάρχουν ισχυρά διαστημόπλοια, κάννες όπλων,
  Με τα βολέ τους θα κρατήσουν το σύμπαν.
  Άλλωστε τα ξωτικά με τη δύναμη της βρισιάς θεωρούν ότι οι αετοί,
  Θάβεις τον εισβολέα σε όλους τους άλλους ως προειδοποίηση!
  
  Ψευδαισθήσεις που δεν ξέρουν, οι μαχητές θα καταιγίσουν,
  Με πίστη με τη Lada θα μπορέσει να ανατρέψει τον αντίπαλο.
  Και μετά από αυτό, με το κόκκινο κορίτσι, θα μείνουμε μαζί,
  Για να πάρεις τον νεότερο στρατιώτη για την Πατρίδα!
  
  Τι είναι η σοφία, ρώτησε το ξωτικό τον νάνο.
  Πώς να αποδείξω σε μια ομορφιά ότι η ζωή μαζί μου είναι υπέροχη;
  Και η βροντή απάντησε πονηρά - τελικά, δεν είσαι άντρας,
  Να μιλάμε για ανδρεία τόσο ειλικρινά και ειλικρινά!
  
  Αλλά η ανθρώπινη φυλή είναι πίσω - του έδωσα μια απάντηση,
  Για έναν άνθρωπο της βλακείας, μόνο μια οδηγία.
  Περπατήστε το μονοπάτι της ειλικρίνειας, αντιμετωπίστε όμορφα προβλήματα,
  Αλλά με την αλήθεια δεν μπορείτε να ζητήσετε συγχώρεση από τον αγαπημένο σας!
  
  Αλλά ο νάνος με ένα χαμόγελο μου έδωσε - το παιδί είναι ακόμα ξυπόλητο,
  Δεν ξέρεις στο σύμπαν, μόνο η ειλικρίνεια θριαμβεύει!
  Αλλά σε συνδυασμό με τις μισές αλήθειες, πού είναι η πονηριά με τον Σατανά,
  Για να μην πάμε κάτω από τις κακές σφαίρες μάταια!
  
  Το κατάλαβα, σοφέ καλικάντζαρους, ψέματα με μέτρο και κατάματα.
  Τότε θα μπορέσεις να λύσεις την καρδιά του κοριτσιού!
  Και ένα κρυστάλλινο δάκρυ δεν θα αγγίξει τα μπλε μάτια,
  Και η πίστη μας, μέχρι τέλους, είναι να νικήσουμε τους εχθρούς μας στο χώμα!
  Έτσι τραγουδούσαν επιθετικά και αρμονικά τα νεαρά ξωτικά. Και αποδείχτηκε τόσο υπέροχο.
  Και τα κορίτσια συνέχισαν να εκτοξεύουν τα πολύ δολοφονικά και καταστροφικά πυρά τους. Και πάτησαν τα κουμπιά του joystick με τις κόκκινες θηλές τους. Οι καλλονές έδρασαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι υπέροχοι κλέφτες.
  Αυτό κάνουν, αρκετά λογικό και καταστροφικό. Και ο μαχητικός τους αντίκτυπος είναι ανυπολόγιστος.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα τα κορίτσια ρίχνουν μπιζέλια αφανισμού. Και ενεργούν πολύ δυναμικά.
  Οι πράξεις τους είναι απλώς δολοφονικές.
  Και οι πολεμιστές απελευθερώνουν υπερήχους από τις ρουμπινί θηλές των μαστών τους. Τα κοράκια μπερδεύονται στα κύματα. Χτυπούνται στο κεφάλι σαν κλομπ δολοφόνων και κυριολεκτικά χάνουν τις αισθήσεις τους.
  Και πέφτουν κάτω, χτυπώντας με το ράμφος τους τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν. Και οι μαχητές είναι εξαιρετικά επιθετικοί και ψύχραιμοι. Και προκαλούν κραδασμούς και συντριβή.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά υπέροχα. Και οι γλώσσες τους είναι πάντα στη δουλειά.
  Και οι νέοι, των οποίων τα παλλόμενα, νεφρίδια ράβδους γαργαλιούνται από τα κορίτσια, τραγουδούν επίσης με μεγάλη αίσθηση.
  Η φαντασία μου χτύπησε
  Η εικόνα σου έλαμψε με την ουρά ενός κομήτη...
  Με τρύπησες σαν κεραυνός
  Με την λαμπερή ομορφιά του στα αστέρια!
  
  Οι ποιητές υμνούν μια τέτοια ομορφιά,
  Το ίδιο πρόσωπο της Σελήνης δεν μπορεί να επισκιάσει την εποχή.
  Αφήστε την Αφροδίτη να σας δώσει ευτυχία
  Ο κακός θηρευτής έπεσε - υποτάχθηκε σαν παιχνίδι!
  
  Είσαι τόσο όμορφη που είσαι ικανή
  Κατακτήστε τα βάθη των ουρανών.
  Μαζί σου αναπνέω εύκολα, ελεύθερα,
  Ένα νήμα ζωής τυλίγεται ανάμεσα στα δάχτυλα με μετάξι!
  
  Κατανοήστε την περήφανη διάθεσή σας, δεν ελπίζω
  Γιατί είσαι η αδερφή της Άρτεμης!
  Και μειώνει ακόμη και το σαγόνι μου σε δάκρυα,
  Θα πετάξει πραγματικά ένα όνειρο στα Τάρταρα;
  
  Σε τι γλυκά όνειρα εμφανίστηκες;
  Δεν δίνεται για να καταλάβεις την ουράνια εμφάνιση...
  Μαξιλάρι ενός νέου με αλμυρά δάκρυα,
  Ω απαίσιος κόσμος - δεν βλέπω ταινία!
  
  Η υποστηρικτική δομή της αγάπης,
  Είναι ελαφρύ, αλλά συνθλίβει με μια αλυσίδα θλίψης...
  Θέλουμε να πεταχθούμε σαν γερανοί
  Όμως η θάλασσα τραβάει στην άβυσσο του κάτω κόσμου!
  
  Αυτό που η μοίρα επέβαλε δεσμά,
  Τι έκανε το σύμπαν πιο σημαντικό!
  Είθε ο Θεός να δώσει περισσότερη δύναμη στους νέους,
  Μην στέλνετε υπερβολική τιμωρία!
  
  Ο Παντοδύναμος είπε: Έδωσε μια δοκιμή,
  Όχι για πόσο άντεξες.
  Αλλά το ιδανικό πρέπει να μετριαστεί,
  Πώς να βγείτε από μια μαλακή κούνια!
  
  Τώρα είσαι αετός με τον αετό,
  Τώρα μπορεί να υπολογίσει τη μοίρα !
  Και αν άρχιζε μια μάχη με τον Σατανά,
  Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να πολεμήσει με την ανάγκη!
  
  Τώρα επιπλέω μαζί σου, χερουβείμ,
  Είσαι παρθένα, σαν φωτεινό αστέρι!
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη όλου του σύμπαντος,
  Δεν θα σε αποχωριστώ ποτέ!
  Έτσι τραγουδούν υπέροχα και απολαυστικά τα νεαρά ξωτικά. Και οι φωνές τους είναι επιπόλαια υπέροχες.
  Και αν τα κορίτσια έχουν ήδη αρχίσει να τραγουδούν, τότε φαίνεται πραγματικά υπέροχο.
  Και άφησε θανατηφόρο κεραυνό από τις κατακόκκινες θηλές. Και αυτό είναι εντελώς υπερ .
  Αυτά είναι τα κορίτσια και ενεργούν δυναμικά σε τεράστια κλίμακα.
  Και με τα γυμνά τακούνια τους πετούν τα καταστροφικά μπιζέλια του θανάτου. Και σπάστε τις αρκούδες του Πούτιν σε κομμάτια.
  Και δρουν με κολοσσιαία ενέργεια θανάτου. Και υπάρχει ο αντίκτυπος των κοριτσιών υπερ- τάξης .
  Και τότε τα κορίτσια θα πάρουν ξανά κολοσσιαία ενέργεια και δύναμη με τις κατακόκκινες θηλές τους. Και περιέχουν τόσο τη φωτιά της μαγείας όσο και το υπερπλάσμα , με τεράστια, κολοσσιαία καταστροφή.
  Κοιτάζοντας αυτή τη μάχη, η Θεά Εμμανουήλ του Δημιούργου άρχισε να τραγουδά πολύ δυναμικά.
  Είναι αδύνατο για ένα άτομο να συγκρατήσει,
  Φιλοδοξία να γίνεις ο Παντοδύναμος Παντοδύναμος!
  Έτσι ώστε οι κανόνες του Σύμπαντος ολόκληρη η Γη,
  Και ο καθένας με ισχυρή γνώση, Πανταχού παρών!
  
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση έχουμε τη δύναμη,
  Μερικές φορές ασταμάτητη, σαν καταιγίδα!
  Χτυπάμε στο μέτωπο, όχι μόνο στο μάτι,
  Εμείς δημιουργούμε το σύμπαν, όχι το hack-work!
  
  Ο καθένας έχει το δικό του μεγάλο διαμάντι
  Το μυαλό του είναι ζεστό, σαν φλόγα που πιτσιλίζει!
  Και για να μην σβήσει η λαμπερή φωτιά,
  Αγαπήστε τα παιδιά των Ρωσίδων μας!
  
  Ο καθένας έχει το δικό του λόγο στη μάχη,
  Παλεύουμε για την ευτυχία στον κόσμο!
  Ο εχθρός θα συντριβεί περίφημα,
  Ο ουρανός και η γη είναι υπό τον έλεγχό μας!
  
  Δημιουργήστε έναν όμορφο κόσμο για τον εαυτό σας
  Όπου υπάρχουν μεγάλοι φοίνικες πάνω σε παγωτό!
  Τι μπορεί να βρει ο Σαίξπηρ;
  Εκατό σύμπαντα; Μην λέτε ψέματα για την πληρότητα!
  
  Και θα σας δώσω μια απάντηση αγωνιστή,
  Η επιστήμη μπορεί να δώσει αθανασία!
  Το κβάζαρ θα εκτελέσει ένα απλό σονέτο για εσάς,
  Για να μην υπάρχει λύπη και θάνατος για εσάς!
  
  Τότε κάθε γλυκό κέικ θα πάρει,
  Να σύζυγος μια μεγάλη μάλπα -μαϊμού!
  Σκίτσο φτιαγμένο σε λάδι νεκρή φύση,
  Και δεν θα δημιουργήσω τον Διάβολο για σένα!
  Έτσι τραγούδησε η Εμμανουέλ. Παρεμπιπτόντως, Χριστιανοί, γιατί δεν σκέφτονται ότι ο Θεός δημιούργησε τον Διάβολο; Πράγματι, γιατί να δημιουργήσουμε κάποιον που καταδικάζει δισεκατομμύρια ζωντανά όντα και αγγέλους να υποφέρουν;
  Τι λένε οι ιερείς για αυτό το θέμα;
  Τέλος πάντων, τίποτα το πειστικό. Ναι, και ο πειραματισμός με ανθρώπους είναι απάνθρωπος.
  Αλλά ο Emmanuel και ο Sfero Katastrofov έχουν τις δικές τους σκέψεις για αυτό το θέμα. Και τότε δεν μπορείς να τους πείσεις.
  Μπορεί επίσης να σημειωθεί ότι τα ορκ είναι επίσης άνθρωποι και είναι απάνθρωπο να τα σκοτώνεις.
  Αν και τα ίδια ορκ αγαπούν πολύ τα αιχμάλωτα κορίτσια, σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τηγανίζουν τις γυμνές φτέρνες τους με μια σπίθα.
  Ωστόσο, το όμορφο ξωτικό, παρά ταύτα, τραγουδά θαρραλέα και με μεγάλη θέρμη.
  Ξέχνα ποιος ήσουν πριν
  Δεν ονειρευόμαστε την αδράνεια.
  Οι καρδιές καίγονται στην ιερή ελπίδα
  Τα σπαθιά αστράφτουν στον οικοδεσπότη μάχης!
  
  Και το dol είναι θαμπό και εχθρικό,
  Το βήμα του αντιπάλου έξω από το παράθυρο ...
  Κρέμασε τις τερατώδεις αλυσίδες, θηλιές,
  Και ο κολικός οξύς για αργότερα!
  
  Μα Κοζάκο, δεν είσαι ευδιάθετος;
  Πού πήγε η γιορτή;
  Πρέπει να σκαρφαλώσετε σε μαλακές καρέκλες,
  Για να σπάσει το ζυγό!
  
  Το δαμασκηνό ατσάλι κουδουνίζει και οι διάβολοι είναι χαρούμενοι,
  Έχουν μια σύντομη συνομιλία...
  Βοηθήστε τους δαίμονες καταχραστές,
  Οι αντίπαλοί τους στο διακύβευμα!
  
  Και αυτό είναι λασπώδης κακοκαιρία,
  Υπάρχει καπνός από την κόλαση-κουρία.
  Πώς να βρείτε την ευτυχία στην αγάπη
  Δεν πίεζε κορδόνι στο λαιμό μου.
  
  Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε,
  Για να κερδίσεις το δώρο του φιλιού!
  Και ανεβαίνουμε ορφανοί κάτω από τις σφαίρες,
  Χωρίς να ξέρω ούτε πατέρα ούτε μητέρα!
  
  Αυτό θα είναι μια περιπέτεια
  Για να φέρει φωτιά στον νέο κόσμο...
  Διώξε το επαίσχυντο μαρτύριο,
  Σώστε τον πλανήτη από την καταστροφή!
  
  Ο Θεός γνέφει επιεικώς
  Και είστε υπέροχοι!
  Θα έχετε μια θέση σε έναν γλυκό παράδεισο,
  Δωρεάν γλειφιτζούρια με τσάι!
  
  Αλλά πρέπει να παλέψεις
  Τότε η αρμονία θα έρθει σε σένα, αγάπη.
  Και από την Εδέμ οι ρίζες του κήπου,
  Το αίμα των κακών ρέει κάτω!
  Ας πούμε ότι τα κορίτσια τραγούδησαν πολύ καλά και γοητευτικά. Πιο συγκεκριμένα, ένα κορίτσι που κρεμάστηκε στο ράφι. Και ο δήμιος τη βασάνισε με ένα μαστίγιο. Και ήταν τόσο πολύ σκληρό και αιματηρό.
  Αυτός είναι ο τρόπος να πάμε κόντρα σε τέτοια κορίτσια. Μπορούν και θα σκίσουν κάθε αντίπαλο.
  Οι αγωνιστικές τους θέσεις δεν γνωρίζουν ούτε αδυναμία ούτε δισταγμό.
  Εδώ είναι, για παράδειγμα, με τις μακριές τους γλώσσες, πώς αρχίζουν να επεξεργάζονται παλλόμενες ράβδους νεφρίτη. Και ας πούμε ότι είναι υπέροχο!
  Και αν το χρησιμοποιούν και τα κορίτσια, οι κατακόκκινες θηλές του στήθους. Άλλωστε θα κανονίσουν κάτι τέτοιο που δεν θα φαίνεται αρκετό. Οι πολεμιστές είναι ο συντριπτικός κρίκος εδώ.
  Και μπορούν πάλι να δώσουν κεραυνό από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους. Και κανόνισε κάτι τόσο συντριπτικό και αδιανόητο.
  Πρόκειται για κορίτσια πολύ όμορφα και, κατά κανόνα, ξυπόλητα. Και κάθε στήθος είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Δεν υπάρχουν τέτοια κορίτσια, ακόμα και σε ράφι και ηλεκτρόδια στους κόλπους της Αφροδίτης δεν θα τρομάξετε. Είναι τετριμμένα κορίτσια, ας πούμε έτσι - σίδερο και θερμοκουάρκ.
  Τέτοιοι πολεμιστές θα το πάρουν και θα ουρλιάξουν στην κορυφή των πνευμόνων τους και θα κάνουν μεταφορικά συνεχές χαρακίρι.
  Και μπορούν επίσης να εκτοξεύσουν κεραυνούς από τον αφαλό.
  Και επίσης, τα νεαρά ξωτικά μπήκαν στη μάχη χωρίς κανένα πρόβλημα. Και έδειξαν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26
  Η Maria Kolesnikova είναι πραγματικά ένα κορίτσι από το διάστημα, αλλά και από τη φυλακή, και αν ξεκινήσει, τότε δεν μπορείτε να την σταματήσετε, την ομάδα και τα ξωτικά.
  Και φυσικά τραγούδησαν επίσης.
  Η πιο λαμπερή φλόγα μιας φωτιάς,
  Η αγάπη μου παίρνει φωτιά!
  Αν και ο εχθρός είναι πονηρός και πονηρός,
  Αλλά θα σπάσει!
  
  Αν και άγριος, λυσσασμένος κακοποιός,
  Σκίστε, χάλασε την άκρη!
  Το όνειρό σου είναι σαν αηδόνι
  Αρμονία, ειρήνη, παράδεισος!
  
  Αφήστε την καυτή ζέστη του πάθους,
  Λιώστε τη φωτιά, πάγο!
  Πιστεύω ότι κατέκτησα αυτή την μπάλα,
  Η τύχη του άντρα περιμένει!
  
  Η επιτυχία έρχεται στους νέους
  Αυτός ο φόβος απορρίπτεται αμέσως,
  Και μια παρθένα σε αγνά ουράνια όνειρα,
  Τιμήθηκε ως βασίλισσα!
  
  Ας μην ξεχνάμε λοιπόν να αγαπάμε
  Δεν τολμώ να προδώσω τον κόσμο μας!
  Και η ζωή με την επιτυχία ενός λοφίου είναι μια κλωστή,
  Μάθετε να μην διακόπτετε τον κακό!
  
  Θα σταθούμε στο Elfograd μας ,
  Ας υπάρχει η δόξα του Elfamm !
  Με νικηφόρο βήμα το Ζέλιγκραντ ,
  Έρχεται η δύναμη των ξωτικών!
  
  Βερολίνο, Παρίσι ή Νέα Υόρκη,
  Η σημαία μας είναι παντού νικήτρια!
  Ο αρχηγός Φτάλιν άναψε τη δάδα μας,
  Ας χαθεί ο ποταπός εχθρός!
  Έτσι τραγουδούσαν οι νέοι με τον καταρράκτη των χαρούμενων τραγουδιών τους.
  Και τις καλλονές δεν τις τρομάζει ούτε το γεγονός ότι τα ορκ καίνε τις φτέρνες τους. Ο πόνος, φυσικά, είναι μεγάλος, τα κορίτσια απλώς χαμογελούν και γελούν. Και τα πρόσωπα των καλλονών είναι τόσο υπέροχα και υπέροχα. Και τι να πεις για τέτοιες ομορφιές; Είναι απλά υπέροχα και σούπερ.
  Και αν αρχίσουν να τραγουδούν, τότε η αρκούδα δεν στάθηκε κοντά. Αυτοί είναι καταπληκτικοί πολεμιστές. Απλώς έχουν το ταμπεραμέντο της κόμπρας. Η ικανότητα να δημιουργείς απίστευτα και φωτεινά.
  Και φυσικά, με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους, στείλτε καταστροφικές και δολοφονικές αστραπές.
  Και όταν χτυπούν τα χτυπήματα, τότε υπάρχει μια συνολική και καταστροφική, καταστροφική επίδραση.
  Και τέτοια κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα με τρομερή ενέργεια και δύναμη. Και οι δυνατότητές τους συνεχώς αυξάνονται.
  Και το κάνουν πραγματικά με τη βοήθεια ρουμπινιών θηλών.
  Και τα ορκ προσπαθούν συχνά να τηγανίσουν τα γυμνά τους πόδια. Και αυτό είναι το πραγματικά επιθετικό τους πιστεύω. Η σκληρότητα των αρκούδων του Πούτιν είναι παροιμιώδης• νόμοι δεν τους γράφουν. Δεν είναι περίεργο που όλος ο κόσμος βρίζει τον φαλακρό Φύρερ. Κάτι που είναι αρκετά δίκαιο.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν επίσης πνευματώδη.
  Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το βάρος του Κυρίου,
  Τι σημαίνει να ζεσταίνεις τη Γη στην παλάμη του χεριού σου;
  Ο Θεός είναι έλεος - μια ευγενική μητέρα,
  Αν είναι μαζί σου, το τέρας δεν θα σε αγγίξει!
  
  Στον απέραντο ουρανό, υπάρχει ένα μονοπάτι από ακτίνες,
  Ο ήλιος ανατέλλει, μοιράζοντας απλόχερα φως!
  Θα σπάσουμε το λαιμό μας για την Πατρίδα,
  Η Βέρμαχτ ηττάται τον ήπιο Μάιο!
  
  Ανεμοστρόβιλοι της τύχης, παφλασμοί της μοίρας,
  Μας ράντισε με παχύρρευστο αίμα...
  Βλέπετε, τα παιδιά σας υποφέρουν,
  Η ιερή, ευγενική Ελφία μας!
  
  Το βλήμα εκρήγνυται, στέλνοντας ανεμοστρόβιλους
  Ο χλοοτάπητας φλέγεται στη θανάσιμη μάχη!
  Η ομάδα θέλει να πολεμήσει με ορμητικό τρόπο,
  Για να μην μας σπάσουν όλοι χωριστά!
  
  Καθένας από εμάς είναι ένας πολεμιστής των Elfi,
  Πανοπλίες και κράνη, κράνη - χειροβομβίδες!
  Τσάρος Ήλιος - ένδοξος - τα πηδάλια μας,
  Μαζί γιορτάζουμε τις παρελάσεις με ένα τραγούδι!
  
  Ορδές μερικές φορές στο Elfia χύμα,
  Μεγάλες δυνάμεις μπαίνουν στη μάχη.
  Ο Orkmaht στόχευσε ένα στιλέτο στην καρδιά,
  Αλλά τιμωρήθηκε τον Μάιο!
  
  Λευκοί ήλιοι κόκκινες ερήμους,
  Σαν μια σκακιστική μάχη στα κελιά.
  Ο καθένας μας είναι ένας τεράστιος ήρωας,
  Ο Θεός σας ενθαρρύνει να προσευχηθείτε!
  
  Οι σταγόνες της βροχής προσθέτουν φρεσκάδα στον αέρα,
  Είναι σαν υγρό βελούδο.
  Η πατρίδα έδωσε καταφύγιο στα ορφανά,
  Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε μίλια χωρίς οδηγό!
  
  Ο Frym θα είναι δικός μας, σμαραγδένιο στη θάλασσα,
  Τα ψάρια πότιζαν όλο τον βυθό σαν χρυσάφι.
  Μπορείτε να ζήσετε καλά πάνω από το λόφο,
  Αν η καρδιά αυτού του λόφου είναι με την Elfia!
  Αν τραγουδήσουν και τα κορίτσια, όλα θα πάνε εξαιρετικά υπέροχα και δροσερά. Και μπορούν να δράσουν πολύ καταστροφικά.
  Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους δεν τους τρομάζουν. Ας πούμε ότι οι πολεμιστές είναι υπέροχοι και σούπερ.
  Και οι κατακόκκινες θηλές του στήθους των κοριτσιών είναι υπέροχες. Και μάλλον δεν θα τα βρείτε πιο δροσερά. Μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν σε παραμύθι ή να περιγραφούν με στυλό. Υπάρχει απόλυτη ιδιοφυΐα μέσα τους.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια σούπερ κλάσης.
  Και οι νέοι δεν είναι επίσης αδύναμοι, αλλά πολύ κουλ. Και τραγουδούν εξαιρετικά. Και τα τραγούδια των αγοριών ακούγονται απλά υπέροχα.
  Γλώσσες φωτιάς ορμήθηκαν,
  Αυτό δεν ονειρευόσασταν ως παιδί;
  Από τον Θεό έλαβε μια αναλογία του δώρου,
  Γιατί ο Άρης είναι το ιδανικό μας!
  
  Η Ουράνια Βασίλισσα θα μας βοηθήσει,
  Και αρχαία, ιερά δικαιώματα.
  Τα ιερά πρόσωπα θα εγκρίνουν τη λήψη εικόνων,
  Οι χρυσοί θόλοι σας Ελφκβά !
  
  Ναι, οι καιροί τώρα είναι διαφορετικοί
  Αλλά πιστέψτε ότι η Πατρίδα δεν θα αντέξει τη ντροπή!
  Προς δόξα της Μητέρας μας Ξωτικού,
  Θα κρίνουμε για τον ορκισμό!
  
  Με τα μυώδη μπράτσα μου
  Θα σπάσει την πλάτη των ορκ με μανία!
  Άλλωστε, ο αγαπητός σύντροφος Φτάλιν είναι μαζί μας ,
  Έτσι, ο Orkh θα πάει μόνο για μεσημεριανό!
  
  πολιτοφυλακών συγκεντρώθηκαν σε μια γροθιά ,
  Δεν φοβόμαστε το πλούσιο χιόνι!
  Μια άθλια πτώση περιμένει τον αντίπαλο,
  Και θα τρυπήσουμε τον εχθρό με ξιφολόγχη!
  
  Το αίμα στις φλέβες μας έβραζε βίαια,
  Δεν υπάρχει χειρότερη λέξη για στρατιώτη - αιχμαλωσία!
  Ο Ρώσος πολεμά σκληρά, επιδέξια,
  Σαν σφυρί η καρδιά χτυπά στο δέλτα των φλεβών!
  
  Θυμηθείτε τα παράπονα των καθάρματα του Πούτιν,
  Μαχητής της Πατρίδας, ένας τρομερός γίγαντας!
  Η ανταπόδοση της Ρωσικής Νέμεσις θα νικήσει,
  Ο Φύρερ έπεσε θυμωμένος, ο τρελός τύραννος!
  
  Θα έρθουν στο δρόμο σας άθλια αποκτήματα,
  Η αστραπή εξοργίζει τους ουρανούς!
  Και οι νικητές διέγραψαν όλα τα βάσανα,
  Δημιουργήστε μια παλέτα από υπέροχα θαύματα!
  
  Το πνεύμα της Πατρίδας έχει λυθεί από την αιχμαλωσία,
  Θα χαράξει τις γραμμές ενός αιματηρού ορίου!
  Χρειαζόμαστε μόνο συγχώρεση για τη θλίψη,
  Η ομάδα μας είναι ο πιο δυνατός μονόλιθος!
  
  Ο Κύριος θα συνοφρυωθεί και θα δηλώσει,
  Είστε παιδιά μου, δεν χρειάζεστε φούστα!
  Φτιάξτε μόνοι σας μια πόλη στον παράδεισο,
  Η καταραμένη ανάγκη θα εξαφανιστεί!
  Τα κορίτσια από τον στρατό των ξωτικών συνέχισαν να διεξάγουν έναν πεισματικό και άγριο πόλεμο με τον εχθρό. Και συνέχισαν να συνθλίβουν τις αρκούδες του Πούτιν. Οι πολεμιστές πολέμησαν με μεγάλη μανία.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πετούσαν δώρα θανάτου με μεγάλη, θανατηφόρα δύναμη. Που έδειξε το υψηλότερο επίπεδο καταστροφής και θανάτου.
  Οι πολεμιστές έκαναν κάθε λογής πράγματα. Είναι επίσης, ας πούμε, εξαιρετικά γενναίοι και μαχητές. Η επιθετικότητα των καλλονών είναι εκτός charts.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους άρχισαν να ρίχνουν δηλητηριώδεις βελόνες θανάτου και καταστροφής. Αλλά οι κόκκινες θηλές του στήθους δίνουν μερικές φορές το πιο απροσδόκητο αποτέλεσμα όταν εφαρμόζονται.
  Και αν το πάρουν τα κορίτσια, τότε θα συνέλθουν πραγματικά. Τα όμορφα κορίτσια θα πάρουν και θα πατήσουν τα πεντάλ των επιθετικών αεροσκαφών με τα γυμνά τακούνια τους.
  Και τι απλά δεν σηκώνονται.
  Και μαζί τους όλα είναι τόσο εύκολο να αναπνεύσουν και να ηρεμήσουν. Είναι απλά καταπληκτικοί και υπέροχοι.
  Τα κορίτσια πήραν και τραγούδησαν:
  Κατσαρίδα, κατσαρίδα, κατσαρίδα ,
  Λεπτοποδαράκι μπούγκερ , μικρό ζωύφιο!
  Και θα γελάσουν ξανά, χαμογελώντας τα μούτρα τους. Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - η μεγαλύτερη τάξη, ας πούμε.
  Και δεν είναι τρομακτικό αν τα δάχτυλα των ποδιών ενός κοριτσιού είναι σπασμένα στο ράφι. Δεν θα τσαντιστούν καν με αυτό. Ας πούμε ότι τα κορίτσια είναι τόσο αστραφτερά. Έχουν την πλήρη, βίαιη ενέργεια ενός ηφαιστείου.
  Και μια έκρηξη φλόγας και φωτιάς. Πολεμιστές της υψηλότερης τάξης.
  Και μπορούν να το πάρουν και να βρυχηθούν.
  Και μετά θα πετάξουν βόμβες με τα γυμνά τακούνια τους και θα σκίσουν πολλές αρκούδες του Πούτιν. Και αυτό είναι υπέροχο.
  Τα κορίτσια ενεργούν με μεγάλη μανία. Και έτσι ένας από αυτούς κρατά υποδοχή μύλου και κόβει τα κεφάλια των ορκ. Πέφτουν και κυλιούνται σαν κορύνες.
  Τα ξωτικά πήραν και έβαλαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στο στόμα τους. Και πώς θα το πάρουν και θα το φυσήξουν.
  Ακούστηκε ένα εκκωφαντικό σφύριγμα. Τα κοράκια χτυπήθηκαν από το κύμα έκρηξης και έχασαν τις αισθήσεις τους αμέσως.
  Και χιλιάδες κοράκια έπεσαν, γρονθοκοπώντας τα κρανία των αρκούδων του Πούτιν και εμβολίζοντας τα.
  Και οι πολεμιστές αποδείχτηκαν απλά σούπερ.
  Και πώς τσιρίζουν και φωνάζουν.
  Και τα νεαρά ξωτικά τραγουδούν με μεγάλη αίσθηση.
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από ένα νόμισμα
  Λάμπει πραγματικά χωρίς ψέματα!
  Στην πραγματικότητα, το δίπλωμα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου,
  Το στήριγμα του είναι γερό σπαθί και ασπίδα!
  
  Σε αυτό κρύβονται οι ειδωλολατρικοί θεοί,
  Σαν τον ήλιο, ένα λαμπερό χρυσό πρόσωπο...
  Αν και υπάρχουν ακόμα ληστές-παράσιτα,
  Ποιος ξεκίνησε στο παζάρι της ψυχής!
  
  Το νόμισμα είναι ένα είδωλο και ένας αρχάγγελος,
  Είναι ο σωτήρας, ο καταστροφέας όλων.
  Χωρίς χρυσάφι, η μισθωμένη δαμασκηνή μαραζώνει,
  Χωρίς χρήματα, η επιτυχία δεν θα έρθει στη μάχη!
  
  Μα τι θέλεις άντρα καρδιάς,
  Κυνήγι για να αγοράσω την αθανασία για σένα...
  Να ανοίξω λαίμαργα την πόρτα στην ευδαιμονία,
  Να υφάνει ένα νήμα αιώνων ζωής!
  
  Αλλά μπορεί να το πάρει κι αυτό ένας διπλός;
  Είναι ο χρυσός κύκλος ικανός να ονειρευτεί;
  Για να μην έρθει ο γέρος με το δρεπάνι με χαιρετισμούς,
  Και δεν έβαλε σφραγίδα στο μέτωπό του στο νεκροτομείο!
  
  Αν και ένα νόμισμα χρειάζεται πολλή ευτυχία,
  Για να μας δώσει μπόλικη αμαρτία!
  Αλλά ο άνθρωπος δεν έχει δύναμη πάνω στο πάθος,
  Τα κορίτσια σαν το κεχρί στον κόκορα!
  
  Θέλει να φτάσει πολλά στο στομάχι,
  Ανακινήστε φασιανούς, κιλά ανανά.
  Αν και δεν μπορείτε να φάτε μέχρι τον τάφο,
  Ακόμα κι αν είσαι εξαιρετικά cool με τα χρήματα!
  
  Και το φέρετρο μάλιστα κοστίζει πάρα πολύ,
  Γιατί έχει θέση για βασιλιάδες!
  Μετά από όλα, ένας άγγελος θα σχεδιάσει ένα μηδέν στη μορφή,
  Ένα χτύπημα στο μέτωπο και ένα ραβδί στον εγκέφαλο!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που είναι απλά σούπερ. Και τα αγόρια είναι υπέροχα. Και τα ξωτικά και των δύο φύλων είναι απλώς υπέρ . Μπορούν πραγματικά να κάνουν σχεδόν τα πάντα. Και ειδικά όταν οι κόκκινες θηλές του στήθους επιτρέπονται στη μάχη.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - που είναι απλά σούπερ. Και θα πάρουν και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους θα πετάξουν καταστροφικά δώρα αφανισμού. Και σωματίδια αντιύλης θα πετάξουν μέσα στα ορκ. Και σκοτώνουν τις αρκούδες του Πούτιν. Αυτό που κάνουν τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ .
  Κάνουν πράγματα που κανείς δεν μπορεί να κάνει. Τώρα, αν διαλυθούν, τότε δεν θα σταθεί κανείς.
  Και οι πολεμιστές, πρέπει να πω, είναι τόσο ψύχραιμοι και ξυπόλητοι και γενικά σούπερ.
  Και έχουν θηλές κόκκινες σαν παπαρούνες. Οι καταπληκτικές γυναίκες είναι απλά καταπληκτικές.
  Και πετούν δολοφονικά πάλσαρ από ρουμπινί θηλές και καίνε τις αρκούδες του Πούτιν.
  Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο.
  Και εδώ επίσης τα νεαρά ξωτικά τραγουδούν με μεγάλο ενθουσιασμό και με χαρά.
  Τότε είναι που η σάλπιγγα του Κυρίου
  Θα μας οδηγήσει στην επίθεση των γενναίων!
  Να χαθείς στην άβυσσο της κόλασης,
  Να ξέρετε ότι ο στερεός πάγος θα λιώσει!
  
  Πολέμησε για την Πατρίδα
  Πολέμησαν σαν τα κοκόρια!
  Το Orkmacht εμποτίστηκε τον Μάιο,
  Μπορούμε να ξεφύγουμε με τα πάντα!
  
  Που βόγκηξε σε τρελή σκλαβιά,
  Σπάστε τον μαχητή της αλυσίδας!
  Θα είστε στο ιερό βασίλειο
  Με όρκο αίματος!
  
  Τελικά, είμαστε τέτοιοι στρατιώτες,
  Δεν θα βρείτε καλύτερο στον κόσμο!
  Εδώ πετούν σε μια ρίψη χειροβομβίδων,
  Με το ζόρι που δεν μένουν κλεισμένοι!
  
  Το τανκ "Tiger" σκότωσε το ρύγχος,
  Και την ουρά "Πάνθηρας", την έκαψαν οι μαχητές!
  Από το βλήμα, η φωτιά άναψε τόσο πολύ,
  Αφήνουμε ακόμη και τον θάνατο να πάει στο μηδέν!
  
  Άλλωστε, η Πατρίδα είναι ένα λουλούδι στο χωράφι,
  Σε αυτό είναι η ομορφιά του Ξωτικού, όσο πιο σοφός!
  Και τα παιδιά γελούν με θυελλώδη ευτυχία,
  Το αηδόνι άρχισε να τριγυρίζει δυνατά!
  
  Η νεολαία στον κόσμο μας είναι ευγενής,
  Υπάρχει ακόμη και ένας κόσμος γκρίζα μαλλιά σε αυτό ...
  Να είναι ευτυχισμένη, ελεύθερη,
  Η λαμπερή χώρα μας!
  
  Υπάρχουν βουνά πάγου σε αυτό, πίδακες από καταρράκτες -
  Χρυσός ερήμων, σμαραγδένια ποτάμια.
  Είναι απαραίτητο να αγωνιστούμε σκληρά για την Πατρίδα,
  Ας πάνε τα καθάρματα στον Άδη!
  
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγαπητό από την Πατρίδα,
  Κι ας είναι δύσκολο αδέρφια ζήστε!
  Το βλέμμα του Σβάρογκ έγινε ακόμα πιο απειλητικό,
  Ο κυνηγός νιώθει ότι είναι παιχνίδι!
  
  Θα βάλουμε τέλος στον ύπουλο Πούτιν,
  Και στείλτε τα σκουπίδια των ορκ για σκουπίδια!
  Μετά από όλα, για εμάς, πιστέψτε το κύριο σύνθημα -
  Για να μην έρθει στο Elf Sodom!
  Έτσι τραγουδούσαν όμορφα τα μαχητικά και επιθετικά παλικάρια. Έδειξαν πολύ υψηλή κλάση.
  Και πυροβόλησαν, σκοτώνοντας τις αρκούδες του Πούτιν με μεγάλη ακρίβεια. Αυτοί είναι πραγματικά, ας πούμε, αγωνιστές. Τα κορίτσια εδώ είναι επίσης πολύ όμορφα.
  Οι θηλές του στήθους τους είναι τόσο κόκκινες και υπέροχες.
  Τα νεαρά ξωτικά αγαπούν πραγματικά να γλείφουν αυτές τις θηλές και είναι εξαιρετικά δροσερό και δροσερό.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο σέξι. Και τα πόδια τους είναι χαριτωμένα, με πολύ λεία και σαγηνευτικά δάχτυλα. Με το οποίο ρίχνουν δολοφονικά δώρα αφανισμού. Το οποίο είναι εξαιρετικά δροσερό και δροσερό.
  Τα κορίτσια λοιπόν, αν ασχοληθούν, όλα θα είναι εξαιρετικά κουλ.
  Και από τις κατακόκκινες θηλές των καλλονών πετούν θανατηφόρες αστραπές. Και σφυροκοπούν στα ορκ.
  Αυτά είναι, ας πούμε, επιθετικά και μοναδικά κορίτσια. Ας πούμε, κάνουν τέτοια πράγματα - δεν είναι παραμύθι να το λες, να μην το περιγράφεις με στυλό. Αυτοί είναι πραγματικά πολεμιστές.
  Και έχουν γυμνά τακούνια, ρίξτε έναν τόσο όμορφο δολοφόνο μαζί τους. Και σκίστε τις αρκούδες του Πούτιν.
  Τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα και γενικά μπορείς να πεις αμέσως ότι είναι σούπερ και θα κρεμάσουν τα ορκ σε μια σκύλα.
  Και επίσης ερωτευμένα ζευγάρια ξωτικών τραγουδούν με χαρά.
  Ω, τι θλιβερός κόσμος είσαι
  Τα δάκρυα είναι απλά μια θάλασσα - ένας ωκεανός...
  Πού είναι το μεσημεριανό αστρικό μονοπάτι της ψυχής,
  Το χαμένο ουρλιαχτό ονειρευόταν να μπει στην Εδέμ!
  
  Σε αυτό είναι ο πάγος των καρδιών των παγωμένων κρουστών,
  Και η καύση των ζηλόφθονων παθών.
  Πόσο σκληρός, που είναι ακόμη και νέος στη σάρκα,
  Το θλιμμένο αηδόνι παίζει στο πένθος!
  
  Σαν τη βλέννα μιας ψείρας του ξύλου, το πνεύμα της ρουτίνας,
  Και η φθορά του τάφου από τις ανησυχίες.
  Μπορούμε όμως, αν είμαστε ενωμένοι,
  Βγάλτε τον κόσμο από το τέλμα!
  
  Διώξε την κακία του σύμπαντος,
  Το σβήσιμο της κατάρας είναι τρομερό σημάδι..
  Δεν μπορούμε να αντέξουμε το χαλινάρι του πόνου,
  Αφήστε τον Διάβολο να γίνει σκόνη!
  
  Ο πλανήτης θα πετάξει γρήγορα τις αλυσίδες,
  Ωστόσο, δεν θα φύγει από την τροχιά.
  Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με ειλικρίνεια
  Τότε σηκωθείτε άνθρωποι!
  
  Μπορείτε να σηκωθείτε χωρίς φόβο
  Μην πιέζετε άλλους ανθρώπους...
  Για να μην κολυμπάει το ryakha με λίπος,
  Για να μη γεράσει η μάνα μας!
  
  Σε αυτό θα πιούμε λίγο,
  Κρασί πιο γλυκό από τις μέλισσες!
  Ας υπάρξουν προβλήματα για διασκέδαση
  Και η ώρα του απολογισμού δεν ήρθε!
  
  Τότε ας χτίσουμε έναν παραδεισένιο παράδεισο,
  Όλα τα παιδιά χαρά για πάντα.
  Πετάμε με ένα βέλος στον ουρανό,
  Ένα φωτεινό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
  Τα κορίτσια εδώ αποδείχτηκαν καταπληκτικά - απλά σούπερ. Και μπορούν, χωρίς περιττές προκαταλήψεις, και να πάρουν και με ιδιαίτερο πάθος να πάρουν και να γλείψουν κάτι τόσο μεγάλο και γυαλιστερό.
  Και τώρα οι πολεμιστές ρίχνουν τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και ρίχνουν θανατηφόρα δώρα αφανισμού. Καταπληκτικές ομορφιές.
  Και το κορίτσι πήρε και από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους σαν να χτυπούσε με πάλσαρ. Και έκαψε τους στρατιώτες των ορκ με φωτιά. Και όλα αποδείχθηκαν εξαιρετικά μαχητικά και καταστροφικά.
  Και τώρα τα ξωτικά θα σε πάρουν ακόμα από τη μήτρα της Αφροδίτης και θα σε χτυπήσουν με ένα κύμα μαγόπλασμα. Και θα επιδείξουν την καταπληκτική πτήση τους.
  Αυτές είναι πραγματικά σούπερ καλλονές, ας πούμε.
  Αυτά είναι κορίτσια και το εύρος των επιπτώσεών τους είναι εξαιρετικά απότομο.
  Και μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν τα πάντα.
  Και τότε πέντε ξωτικά εκτέλεσαν αμέσως μια τεχνική με σπαθιά μύλου. Και έκοψαν τα κεφάλια των τρελών ορκ που πετούσαν πάνω τους.
  υπέρ-κλασά κορίτσια .
  Ας γνωρίσουμε την αθάνατη δόξα στις μάχες,
  Μάχες των ξωτικών της δόξας του στρατού στους αιώνες!
  Το μεγαλείο πολλών γενεών,
  Δώσε μας ένδοξους πολεμιστές την αθανασία!
  
  Μη γνωρίζοντας κανένα φόβο να κόψεις γενναία,
  Είθε το σπαθί να μας βοηθήσει σε μεγάλες πράξεις.
  Προς δόξα του μεγαλείου των γενναίων πολιτών,
  Ας δείξουμε άγριο ζήλο στις μάχες!
  
  Τελικά, είμαστε οι ήρωες του κόσμου μιας ένδοξης δύναμης.
  Νικήστε τον εχθρό - τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα!
  Ας πάρουμε το μεγαλείο της υπερηφάνειας της δόξας,
  Για να το κάνω αυτό, θα δημιουργήσω έναν συγκλονιστικό στίχο!
  
  Πλέουμε στη θάλασσα χωρίς καμία αμφιβολία,
  Ένας πειρατής και μια καταιγίδα, ένας τυφώνας δεν είναι εμπόδιο!
  Μετά από όλα, θα οδηγήσουν στη μάχη: τα αδέρφια Ftalin και Elfin,
  Θα ρίξουμε αίμα πίσω του σαν την πίεση του καταρράκτη!
  
  Η μνήμη θα μείνει στις καρδιές γενναίων ανθρώπων,
  Ο εχθρός ηττήθηκε - αυτή είναι όλη η ανταμοιβή!
  Ας υπάρχουν πολλοί μέτριοι άνθρωποι στην εξουσία,
  Ωστόσο, πρέπει να πάμε προς τον στόχο της λογικής!
  
  Ομορφιά, δώσε αγάπη σε σένα με πάθος
  Και αύριο ο δήμιος, το ικρίωμα περιμένει!
  Αλλά δεν θα σπαταλήσετε τη ζωή σας μάταια,
  Καταφέρετε να πάρετε μια θέση στον παράδεισο!
  
  Ο κόσμος είναι ένας αγώνας, το ξέρει κάθε νέος
  Είναι επικίνδυνο να συνδέεις τη ζωή σου με ένα filibuster,
  Η τύχη ρίχνει παράξενα τα ζάρια,
  Αλλά θα βγει, πιστεύω στο τέλος είναι υπέροχο!
  
  Μπορούμε να βρούμε την ευτυχία μας παιδιά
  Αποκτήστε και τον πλούτο και τις χαρές της ζωής!
  Οι Ορκιστές πιστεύουν, η ανταπόδοση περιμένει,
  Και εμπιστευτείτε μας να ζούμε στον άτακτο κομμουνισμό!
  Έτσι τραγούδησαν τα υπέροχα και μοναδικά κορίτσια - όπως σούπερ και υπέρ .
  Είναι ικανοί να κάνουν κάτι που είναι εξαιρετικά κουλ, ας πούμε.
  Και ακόμα κι αν τα γυμνά πόδια των κοριτσιών χτυπηθούν με φλογοβόλο, καίγοντας τις γυμνές φτέρνες τους, τότε ακόμη και τότε οι καλλονές είναι σε πλήρη ενθουσιασμό και επιθετικότητα ισχύος. Αυτό είναι που πρέπει να σημειωθεί για αυτούς τους υπέροχους πολεμιστές.
  Πυροβολούν από πολυβόλα και κόβουν τα ορκ προσπαθώντας να προχωρήσουν, τα οποία κυριολεκτικά ρυπαίνουν τις θέσεις με πτώματα.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα λουτρό αίματος. Και πόσοι φόνοι γίνονται στον κόσμο.
  Και τα κορίτσια συνεχίζουν να τσακίζουν τις αρκούδες του Πούτιν. Αυτά είναι τα κορίτσια που έχουν γίνει απλά σούπερ.
  Και πώς θα το πάρουν και θα βρυχηθούν. Και τους φαίνεται ότι έχουν έναν ολόκληρο καταρράκτη αμοιβαίων οργασμών.
  Αυτά τα κορίτσια μπορούν πραγματικά να κάνουν τα πάντα. Και ας πούμε ότι είναι επιθετικοί και μοναδικοί.
  Και τα κορίτσια τραγουδούν ξανά.
  Θάλασσες, ωκεανοί, μεγάλες εκτάσεις -
  Τα οργώσαμε κάτω από την τρίχρωμη σημαία!
  Οι μαχητές κατέκτησαν τα ορμητικά βουνά,
  Οι αετοί αντήχησαν βοή νίκης!
  
  Ο πλανήτης αναγνώρισε τους πολεμιστές των ξωτικών,
  Σπαθιά, ξιφολόγχες χτυπούν τους εχθρούς!
  Μπορέσαμε να πετάξουμε τον ζυγό του ορκισμού από τον μισό κόσμο,
  Ολοκλήρωσε το βήμα με νίκη στο Orklin!
  
  Τα ορκ στα καμπούρια τανκς έχουν καρφωθεί,
  Απειλούν να καταστρέψουν όλα τα ξωτικά στο φως των χωραφιών!
  Αλλά τα καταραμένα φρικιά αλωνίζονται δυνατά,
  Να ζήσουμε ευτυχισμένα για τα παιδιά μας χωρίς ζυγό!
  
  Είμαστε τα παιδιά της Πατρίδας, που είναι πάνω απ' όλα στον κόσμο,
  Γεννήθηκαν, ζυμώνοντας κουμάτς με τα ξυπόλυτα πόδια τους!
  Ο Παντοδύναμος μεσολάβησε για εμάς στη μάχη,
  Και ο Θεός έφερε τον Μάιο να ανθίσει από χαρά!
  
  Δεν υπάρχει μερίδιο μαχητή, και πιο ψηλή καρδιά,
  Τι δίνει ένα όνειρο, και μια νέα γέννηση!
  Άνοιξε την ένδοξη πόρτα της αθανασίας,
  Αλλά αν κάθεστε σε ενέδρα, να είστε ήσυχοι !
  
  Υπάρχουν λύκοι και πρόβατα, αλλά εσείς είστε οι βοσκοί του σύμπαντος,
  Και το μερίδιο που πρέπει να μεταφέρεις στους απογόνους του τάγματος!
  Για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων, μέχρι το τέλος της δημιουργίας,
  Για να μην σβήσει η αιώνια φωτιά στην καρδιά της αγάπης σας!
  
  Ποιος ξέρει πού θα σταματήσει ο στρατιώτης η σφαίρα του εχθρού,
  Αλλά και πάλι, στη μάχη, ο θάνατος είναι καλύτερος από τις σάπιες ασθένειες!
  Και αν πέθανε, τότε ο φίλος σου θα συντρίψει τον αντίπαλο,
  Δεν θα το αντέξει, γιατί ξυπόλητα κορίτσια οδηγούνται στην αιχμαλωσία!
  
  Ω ξωτικό φως μερίδιο, πόλεμος και φωτιά μετά τον πόλεμο,
  Όποιος θέλει να ξεκουραστεί, δεν υπάρχει χώρος για αυτούς, να ξέρεις στον παράδεισο!
  Εδώ το κολασμένο ορκ συνήψε συμφωνία με τον Σατανά,
  Να απειλήσω: Θα ρίξω το άτομο και θα σπάσω το χαλάζι!
  
  Αλλά ενάντια στους πυραύλους, θα υπάρχει επίσης προστασία,
  Και μια πυρηνική βόμβα δεν θα χτυπήσει το Elfskva ...
  Μπορούμε να βάλουμε το παράσιτο στις δεξαμενές,
  Και τα βαρετά τραγούδια για τους πεσόντες με οδηγούν σε κατάθλιψη!
  
  Η πώληση για μια δεκάρα δεν είναι μερίδιο ξωτικού,
  Άλλωστε, ο καθένας μας είναι ένας μεγάλος πολεμιστής!
  Μην πιστεύετε ότι ο Θεός μας έχει ήδη τοποθετήσει στον ρόλο,
  Στην πραγματικότητα, εσύ ο ίδιος ουρλιάζεις αποφασίζεις πόσο cool!
  
  Υπήρχαν αποτυχίες, υπήρξαν ήττες,
  Έτυχε σαν λαγοί από τρομερούς λύκους να υποχωρήσουν!
  Αλλά αν ξεκινήσει ο πόλεμος, θα είμαστε πάλι,
  Συντριβή σε έναν κολασμένο ρυθμό σκληρό στρατό τεράτων!
  
  Όχι για χάρη του πολέμου, εμείς, πιστέψτε με, ξεκινάμε ένα παιχνίδι,
  Δεν έχουμε άλλη κλήση από το να είμαστε καλοί φίλοι!
  Είμαστε ένας αδελφός λαός, όχι ο Άβελ και ο Κάιν,
  Για εμάς το πουλί είναι τραγούδι, και καθόλου παχύ παιχνίδι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 27
  Ας πούμε ότι τα κορίτσια είναι απλά σούπερ. Και θα θάψουν κυριολεκτικά όλες αυτές τις καταραμένες αρκούδες του Πούτιν στο έδαφος.
  Οι πολεμιστές ρίχνουν πολύ καταστροφικά δώρα αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και σκίστε τα ορκ. Αυτά είναι πραγματικά πολύ επιθετικά και σέξι κορίτσια.
  Είναι τόσο ικανοί να το κάνουν που αυτό που κάνουν είναι πραγματικά παραμύθι.
  Καταπληκτικές ομορφιές. Μπορούν να κάνουν πράγματα που είναι απλά φανταστικά και σούπερ.
  Οι πολεμιστές, όπως το παίρνουν, και από τις κατακόκκινες θηλές, το χτύπησαν πολύ με μεγάλη δύναμη και καταστροφή.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - υπέροχα και δροσερά, απλά σούπερ. Και έχουν μια μοναδική δύναμη κοσμικής δύναμης.
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν, και τα ορκ, που είναι μεγάλα και επιθετικά φαινόμενα, θα σφυρηλατηθούν με όλη τους την κίνηση.
  Και κεραυνός από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους.
  Και με τα γυμνά τακούνια τους πετάνε μπιζέλια θανάτου και θανάτου με δύναμη δολοφονική και μοναδική.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά class, κάτι που δείχνει το σούπερ και υπερεπίπεδό τους .
  Και αν τα ξωτικά αρχίσουν να τραγουδούν, τότε όλα γίνονται με έναν εξαιρετικά καταστροφικό και ψύχραιμο τρόπο.
  Ακόμα και η μαγεία χρειάζεται ένα κοφτερό σπαθί με ένα βέλος,
  Χύσατε περισσότερο αίμα σε πείσμα της μοίρας!
  Κρατήστε την επιστήμη - τότε ο κόσμος θα είναι δικός σας,
  Και όλη η φυλή στη Γη θα πέσει στα γόνατα!
  
  Οι μάγοι φτιάχνουν το φίλτρο και καθαρίζουν τα καζάνια,
  Οι Μάγοι προετοιμάζουν φορτίσεις πάλσαρ...
  Αλλά είμαστε ξωτικά, γι' αυτό ξέρετε τους γιους του Svarog,
  Τα κορίτσια μας θα δοκιμάσουν ρούχα για τρόπαια!
  
  Ο αντίπαλος δεν θα σε βοηθήσει, αυτή η προτροπή,
  Δεν μπορείτε να κρατήσετε υπό έλεγχο τη δύναμή μας...
  Οι ξωτικοί μας είναι ένας μονόλιθος,
  Θα μπορέσουμε να δώσουμε μάχη στη δασύτριχη ορδή!
  
  Ο Τζένγκις Χαν σήκωσε το σπαθί του ενάντια στην Πατρίδα,
  Προσπάθησε να μετακινήσει συντάγματα εναντίον του Κιέβου.
  Αλλά κατάφεραν να το κόψουν με κλαδέντσι ,
  Όλη η ευγενής λεία επέστρεψε τα φέρετρα!
  
  Batu Khan - ήθελε να πάρει τη Μόσχα χωρίς μάχη,
  Αλλά το χτύπημα της σπαθιάς των ξωτικών κατέρριψε τη μανία...
  Αυτό δεν καταλαβαίνω αδερφέ
  Πόσο συχνά έχουμε προδοτικό πίσω μέρος!
  
  Ο βασιλιάς της Πολωνίας ξεκίνησε μια προδοτική εκστρατεία,
  Εδώ οι μπόγιαρ του άνοιξαν γρήγορα τις πύλες!
  Αλλά δεν ήξεραν ότι ο Ποζάρσκι θα ερχόταν σύντομα,
  Θα τους οδηγεί μίλια και μίλια!
  
  Όχι, ο καλός Βοναπάρτης είναι κάτω από το λάθος αστέρι,
  Είσαι ένας μεγάλος αυτοκράτορας γεννημένος!
  Αν και έτυχε να κυβερνήσω τη Μόσχα,
  Αλλά οι φιλοδοξίες σας συγχωνεύτηκαν γρήγορα!
  
  Ο Πούτιν ήθελε επίσης να κάνει σκλάβους από τα ξωτικά,
  Αλλά τον σκουπίδισε ένα γατάκι!
  Άλλωστε, αυτός ο αξιωματικός ασφαλείας δεν ήξερε τους κόκκινους αετούς μας,
  Έχουμε ένα άρρωστο παιδί!
  
  Και τώρα ο ουρανός μας περιμένει στον παράδεισο,
  Περπατώντας στον Άρη!
  Όσοι είναι ενάντια στην Πατρίδα - η φρίκη των Σοδόμων περιμένει,
  Θα του αλείψουμε το ρύγχος σε κερί!
  Έτσι τραγούδησαν τα κορίτσια - το υψηλότερο μόλις αποδείχθηκε ότι ήταν τα ακροβατικά. Όλα έγιναν πολύ όμορφα και επιθετικά. Και ανατινάχτηκε με κολοσσιαία δύναμη.
  Και τώρα όλα έχουν γίνει τόσο απίστευτα κοσμικά και μοναδικά.
  Τα ξωτικά πολέμησαν με μεγάλη μανία και εύρος. Και έκαναν τεχνικές μύλου που χτυπούσαν κεφάλια και κυλούσαν σαν κεφάλια τυριού.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες είναι πολύ ψύχραιμες και έσφαξαν τα ορκ.
  Και τώρα, από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους, πάλι τα κορίτσια θα το πάρουν, και θα χρεώσουν θανατηφόρες χρεώσεις πάλσαρ στις αρκούδες του Πούτιν. Δείτε πώς συμβαίνει με δολοφονικό και μοναδικό τρόπο.
  Και τα κορίτσια, που πρέπει να σημειωθεί, είναι ικανά να πριονίσουν οποιοδήποτε ορκ κυριολεκτικά σε κβάντα.
  Και οι κεραυνοί ξεσπούν επίσης από τους αφαλούς, και καίνε τις αρκούδες του Πούτιν σε στάχτη.
  Το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Εδώ είναι μερικά όμορφα και μοναδικά κορίτσια. Και τα πόδια τους είναι πολύ όμορφα, και είναι εξαιρετικά χαριτωμένα.
  Και ρίχνουν στον εχθρό αρακά αφανισμού.
  Οι ομορφιές προκαλούν κολοσσιαία καταστροφή και θάνατο.
  Και ταυτόχρονα τραγουδούν τόσο όμορφα και μοναδικά.
  Το μαργαριτάρι των θεών της δημιουργίας,
  Η χώρα στο σύμπαν είναι η πιο γλυκιά!
  Κοιτάζω τα ξωτικά με έκπληξη,
  Είναι σαν μαργαριτάρια ανάμεσα στους ανθρώπους!
  
  Στρέφομαι σε σένα Πατρίδα,
  Εκτυπώστε με απόκοσμη αγάπη!
  Και μόνο σε ένα μετανοώ δακρυσμένα,
  Τι δεν μπορούσε να συνδεθεί με το όνειρο!
  
  Μετράω στιγμές στις μάχες,
  Η καυτή μάχη βράζει,
  Ζητήστε συγχώρεση από την πατρίδα σας,
  Και σήκωσε την ασπίδα σου για το σωστό!
  
  Μεγάλοι φωτεινοί χώροι,
  Αγαπημένη μου Ελφία!
  Δάση, χωράφια, κοιλάδες, βουνά,
  Τα ελάφια κατευθύνονται στον ποτιστήρι!
  
  Έχει χυθεί αίμα, αστράφτει στην ομίχλη,
  Οι φωτιές πνίγονται από τον καπνό της κόλασης,
  Αν και τα σκουλήκια σωρεύουν στην πληγή,
  Μα τον ύμνο μας ψάλλει μια χορωδία φωτιστικών!
  
  Πλέουμε στον ουράνιο ωκεανό,
  Αν και η διαδρομή δεν μπορεί να μετρηθεί!
  Αλλά θα είμαστε σε αθάνατη δόξα,
  Τέτοιο λυκίσκο μας δίνει το κρασί!
  
  Μην ξυπνάς τον μαχητή που έχει αποβληθεί από τον φόβο,
  Ο Κύριος ενέπνευσε την Πατρίδα!
  Θα βγάλουμε τη χώρα από το σκοτάδι,
  Έχει πολλή δύναμη στον ήλιο!
  
  Θα έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού,
  Ο πόλεμος θα τελειώσει με νίκη!
  Μη ζεις μόνο από τις αναμνήσεις
  Η νύχτα περνά, αν και είναι μαύρη!
  
  Τότε οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν,
  Και η χώρα άνθισε σαν κήπος!
  Εσύ κοπέλα θα γίνεις μια λεπτή ελαφίνα,
  Και τρέξε, φωνάζοντας ορδή!
  
  Πέθαναν και φίλοι - δυστυχώς,
  Αλλά προφανώς έτσι αποφάσισε ο Κύριος!
  Ο θάνατος δεν είναι θανατηφόρος
  Το πνεύμα είναι αθάνατο, αν και η σάρκα είναι θνητή!
  
  Αν και δεν υπάρχουν ούρα για να το πιστέψουμε,
  Θλίψη, θυμηθείτε όλους όσους μύρισαν!
  Τότε σκότωσε το θηρίο μέσα σου
  Σβήστε τα πικρά μηδενικά!
  
  Επέστρεψε στην αρχική σκόνη
  Αυτοί που στην πραγματικότητα δεν έζησαν!
  Αν και από τη φύση του είναι ένα είδος δημοσιονομικού,
  Και βγάζει χυμό από δυνατές φλέβες!
  
  Ας πετύχουμε τον θρίαμβο της Πατρίδας,
  Τα ουράνια φώτα καίνε!
  Η πίστη του κομμουνισμού θα αυξηθεί,
  Και θάψτε τη θλίψη και τον πόνο!
  Τα κορίτσια συνέχισαν να παλεύουν με άγρια λύσσα. Ένα από αυτά, ένα ξωτικό με κατακόκκινα μαλλιά, πήρε και χειρίστηκε έναν θανατηφόρο μύλο με διπλές λεπίδες με τα ξίφη της. Και έκοψε τα κεφάλια των ορκ.
  Ένα άλλο κορίτσι το πήρε και πέταξε ένα στιλέτο μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε και έκοψε τα κεφάλια των αρκούδων του Πούτιν. Οι πολεμιστές το έκαναν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ψύχραιμα.
  Μετά τα κορίτσια πήραν και τραγούδησαν.
  Είμαστε κορίτσια ληστές
  Και μας αρέσει να πολεμάμε...
  Σύντομα θα πάρουμε το ψαλίδι
  Για τα ορκ είμαστε από τσάντα!
  Έτσι τραγουδούν πολύ καλά οι καλλονές. Και τα τραγούδια τους είναι τόσο εγκάρδια και υπέροχα. Και βγάζουν από τον εαυτό τους γεμάτους και απολαυστικούς ήχους.
  Το ορκ της δεκάρας έχει μπλέξει όλο τον κόσμο,
  Ένας ιστός κολασμένου πάθους!
  Ένας βαμπίρ πίνει χυμό από τους ανθρώπους,
  Αχόρταγο στόμα λύκου!
  
  Εξωτερικά μοιάζει με άγγελος
  Το σμαράγδι καίγεται ματωμένο!
  Και με μια βροντή οι βροντές βλεφαρίδες,
  Θα μας δώσει δόξα στους αγωνιστές μας!
  
  Σε αυτό το θρόισμα των τραπεζογραμματίων,
  Ακούγεται βρυχηθμός άγριων ζώων!
  Αν και το πρόσωπο του Svarog είναι σκυθρωπό,
  Πιστέψτε σε αυτό χωρίς να υπολογίζετε τη δύναμη!
  
  Θα τους διαλύσουμε όλους
  Ποιος τολμάει να πέσει σε τανκ!
  Περιμένει, πιστέψτε την επιτυχία
  Στην πραγματικότητα, δεν ξέρετε πολύ άσχημο!
  
  Πάνω από όλα ο Έλφι ο αετός,
  Τα φτερά αναπτύσσονται απειλητικά!
  Απέκτησε μεγαλείο
  Τα Ορκ ισοπεδώθηκαν σε σκόνη τον Μάιο!
  
  Τι χτυπάει ένα σέικερ από φόβο,
  Κατάλαβα ότι η δύναμη του Ξωτικού,
  Το κουφάρι θα κάνει τι
  Ναι, ούτε καν ρώτησες!
  
  Έχουμε και ένα πολυβόλο,
  Και χειροβομβίδες όλοι σκίζουν ένα μάτσο!
  Εδώ είναι ένας στρατιώτης που βιάζεται να επιτεθεί,
  Η μάσκα πέταξε από το πρόσωπο!
  
  Δώσε μου μια βαριοπούλα στο κεφάλι,
  Έτσι που τα μυαλά κουλουριάστηκαν σε ρολό!
  Και τότε παίρνεις τον παράδεισο
  Τα νιάτα μας θα είναι αιώνια!
  Έτσι τραγούδησαν τα κορίτσια, που, ειλικρινά, είναι σούπερ πολεμιστές ως προς το επίπεδό τους.
  Οι πολεμιστές γενικά είναι υπέροχοι και κουλ. Θα το πάρουν και θα το κόψουν ξανά από την κατακόκκινη θηλή του στήθους σου με μια δολοφονική και μοναδική έκκριση. Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο καταπληκτικά και έχουν πραγματικά ένα κοσμικό επίπεδο εντυπωσιακής δύναμης.
  Έχουν πραγματικά φωτιά και φλογερές ραβδώσεις από τις ρουμπινί θηλές του στήθους. Είναι πολύ ευχάριστο για τα ξωτικά να ασχολούνται με τέτοια κορίτσια.
  Θα γλείψουν με χαρά τους κόλπους της Αφροδίτης με τη γλώσσα τους και θα τους δείξουν ένα εξαιρετικό πέρασμα.
  Και τα γυμνά τακούνια που είναι τόσο ροζ θα εκτοξεύσουν στρογγυλές μπάλες καταστροφής και θανάτου.
  Και τόσα πολλά ορκ θα καταστρέψουν και θα σκοτώσουν. Αυτά είναι πραγματικά super class κορίτσια.
  Και αν το πάρουν ήδη, θα τραγουδήσουν πραγματικά, στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Ο Φύρερ είναι φαλακρός, πολύ χάλια,
  Θέλει να κατακτήσει όλο τον κόσμο...
  Αλλά οι δυνάμεις μας, κορίτσια της δύναμης,
  Θα μπορέσετε να νικήσετε τα κακά ορκ!
  Ταυτόχρονα, τα νεαρά ξωτικά τραγούδησαν και πυροβόλησαν με πολυβόλα τα ορκ, και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια.
  Περιπλανήθηκα στο χωράφι - οι μαργαρίτες ανθίζουν,
  Τα δέντρα και τα βουνά είναι σαν θόλος του ουρανού!
  Ας χτίσουμε ένα όνειρο από χνούδι
  Για να αναστηθούν όλοι όσοι πέθαναν σε μια στιγμή!
  
  Αφήστε σαν χρυσούς θόλους εκκλησιών,
  Και τα φύλλα στα κλαδιά είναι όμορφα σμαραγδένια!
  Οι λαοί αναγνώρισαν τη δύναμη του Αετού Θεού,
  Ας πεθάνουν όλοι οι αντίπαλοι από τη μάχη!
  
  Είμαστε ο λαός της Πατρίδας που φέρνει φως σε όλους,
  Πανέμορφα κορίτσια, με πρόσωπο σαν το φεγγάρι!
  Ας ανοίξουμε έναν λογαριασμό στα επιτεύγματα του πολεμιστή,
  Τουλάχιστον ο ύπουλος σουτάρει από αμβλεία γωνία!
  
  Πήραμε το Orkmbul , κατακτήσαμε το Orkizh ,
  Βγήκαν από τα Όρκλινς και περπάτησαν γύρω από τη Φένια.
  Αυτοί που ποδοπάτησαν τη γη έλαβαν μόνο ένα σούπα,
  Είμαστε τα παιδιά ενός χαρούμενου, ιερού Ξωτικού!
  
  Θα φτιάξουμε λεωφόρους, δρόμους, γέφυρες,
  Υπάρχουν πόλεις στον Άρη, πόλεις στην Αφροδίτη.
  Άλλωστε, οι επιθυμίες μας, πιστέψτε με, είναι απλές.
  Αλλά ένας κακός πόλεμος μπορεί να τους καταστρέψει!
  
  Για την ειρήνη, για την Πατρίδα, την ομάδα μας,
  Θα μπορέσουμε να πετύχουμε το χαμόγελο της Τύχης,
  Οι ξωτικοί μας είναι ενωμένοι στον αγώνα,
  Και η διχόνοια δημιουργεί συνεχείς απώλειες!
  
  Η Ευρώπη είναι ελεύθερη, μέσα της το φως των ξωτικών είναι ο λόγος,
  Οι άνθρωποι τραγουδούν τραγούδια, ένα ρυάκι κυλάει.
  Μπορούμε να σώσουμε τα επιτεύγματα του Svarog,
  Ψήστε πολλά πλούσια ρολά για το τραπέζι!
  Έτσι μπορούσαν να τραγουδήσουν οι νέοι. Και μπορείτε επίσης να πολεμήσετε με ένα πολύ επιθετικό swoop. Και νίκησε αυτά τα ορκ με θανατηφόρα άλματα. Και από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους ξανατρυπημένες με κεραυνούς θανάτου.
  Αυτό ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Και οι πολεμιστές έχουν αστραφτερά, μαργαριταρένια δόντια. Οι πολεμιστές είναι, ας πούμε, καταπληκτικοί και υπέροχοι.
  Και ρίχνουν τα μπιζέλια του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Ας πούμε ότι είναι υπέροχοι, έκλεψαν.
  Έχουν τόση μοναδική ενέργεια και πέρασμα από μαχητικό χάλυβα. Τα κορίτσια έχουν τόσο επιθετικά και μοναδικά ατού.
  Και αυτές από τις ρουμπινί θηλές του στήθους είναι τόσο θανατηφόρες όσο ο ιστός μιας κολασμένης αστραπής αράχνης.
  Αυτά τα κορίτσια δεν είναι τόσο καταστροφικά και πιο cool πουθενά. Και θα το πάρουν και θα το σκάσουν με κεραυνούς θανάτου.
  Και θα το πάρουν και με γυμνά τακούνια πέταξαν μπιζέλια στον εχθρό και ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Και η μάζα των αρκούδων του Πούτιν καταστράφηκε και σηκώθηκαν ολόκληροι σωροί από πτώματα και όλα αποδείχθηκαν πολύ θανατηφόρα.
  Και τα κορίτσια συνέχισαν να παλεύουν με μανία και πίεση.
  Ένα από αυτά ήταν απλώς κρεμασμένο στο ράφι. Και τη μαστίγωσαν με ένα μαστίγιο, και κάτω από τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της καλλονής, έκαιγε και φωτιά. Γλώσσες από φλόγα έγλειφαν τις γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες του κοριτσιού.
  Και το πήρε και τραγούδησε.
  Φταις δειλος
  Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι σε ένα κοχύλι!
  Πιέστε το μηχάνημα πιο σφιχτά,
  Ο κόσμος δεν είναι ένα ασφυκτικό κελί τιμωρίας!
  
  Αν τον πνίγει η μελαγχολία,
  Τα δάκρυα των κοριτσιών πέφτουν!
  Η ορδή εισέβαλε στην Πατρίδα,
  Ακούστηκε μια δυνατή φωνή!
  
  Η κοπέλα ουρλιάζει από τον πόνο
  Ο θάνατος οξύνει το κολασμένο τσίμπημα!
  Η εύθραυστη ασπίδα θρυμματίστηκε,
  Η χώρα μπορεί να χαθεί!
  
  Η οβίδα έσκασε με βρυχηθμό,
  Τα τύμπανα έσκασαν αμέσως!
  Τα όπλα χτυπούν και πυροβολούν,
  Τα κορίτσια έτρεξαν έντρομα!
  
  Αλλά θα απαντήσουμε,
  Θα υπάρξει ένα μεγάλο χτύπημα για εσάς!
  Ο ήχος από πύραυλους που πετούν στα ύψη
  Αφήστε τον λόφο να λάμψει!
  
  Μόνο φίλοι θα γίνουμε
  Σε αυτές τις δροσερές προκλήσεις!
  Gulp έβαλε σε ένα σωρό,
  Και μην κουνάς τους λυγμούς σου!
  
  Ένα απρόσεκτο χτύπημα ενός στυλό,
  Δεν θα σπάσουμε αυτή την πρόταση!
  Το ιερό μας όνειρο, πιστέψτε
  Δώσε την ψυχή σου στον Θεό με πίστη!
  Αυτά τα κορίτσια αποδείχτηκαν καταπληκτικά. Και όταν το κορίτσι, του οποίου το χάλκινο δέρμα λάμπει από τον ιδρώτα, χτυπιέται με ένα μαστίγιο, κυριολεκτικά πτοείται και συνεχίζει να τραγουδά.
  Μην τα παρατάς, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς
  Μην δειλιάζεις, κορίτσι με το στήθος στο ράφι...
  Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο
  Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά και εντάξει !
  Έτσι το κορίτσι στο ράφι τραγουδά πολύ ένθερμα.
  Υπάρχουν όμως και νέοι που δίνουν πολύ όμορφες φωνές και μελωδία.
  
  Ω κορίτσι ανθισμένο όνειρο,
  Το αστέρι του ουρανού και η σκοτεινή άβυσσος.
  Η αγάπη, χωρίς κανένα μέτρο, είναι αιώνια,
  Αν και το άπληστο τέλμα τραβάει στην άβυσσο!
  
  Θέλω να είμαι μαζί σου, αγάπη μου,
  Καείτε σαν δάδα στον ωκεανό του πάθους!
  Η φωτιά είναι ικανή να κάψει το νήμα της ζωής,
  Και κόψε το σπαθί του δόλου σε κομμάτια!
  
  Το τρεμάμενο βλέμμα της κοπέλας,
  Σε αυτό, λες και βλέπεις ταξιδιώτη καταδίκη!
  Τώρα ο στρατιώτης μετρά το βήμα του αποσπάσματος,
  Θα μπορέσουμε να βυθίσουμε τους δαίμονες στην έκπληξη!
  
  Ο άπιστος εισέβαλε στην Πατρίδα με μια κραυγή,
  Ο απατεώνας φωνάζει και στριφογυρίζει το σχίμμαρο.
  Και στις σκέψεις μου, η πονηρή ομίχλη έκρυβε κάτι,
  Αν και δεν χρειάστηκε να ζήσουμε στην γαλήνη του παραδείσου!
  
  Το κορίτσι πρέπει να προστατεύεται γενναία,
  Μην αφήνετε τους εχθρούς σας να γευτούν την ομορφιά της!
  Η ορδή συντρίφτηκε από ρωσικούς γενναίους στρατούς,
  Απέκρουσε την επίθεση ενός έξαλλου γείτονα!
  
  Τι ηθικό μπορεί να ληφθεί;
  Ότι η Ρωσία είναι χώρα, δεν υπάρχει πιο όμορφη στο σύμπαν!
  Και αν ένα τέρας θέλει να λερωθεί,
  Τότε θα αφαιρέσουμε τα δικά μας ακόμα και τα δικά σας!
  
  Αλλά κορίτσι θέλω να σε αγαπώ,
  Δώσε μου την ευκαιρία να γίνω το εξώφυλλό σου!
  Δεν χρειάζεται, πιστεύω στο να χύνω δάκρυα,
  Δεν μπορούμε να σταθούμε πίσω από ένα μαύρο, ζοφερό φέρετρο!
  
  Θα τελειώσουμε τον ρομαντισμό σε αυτό το μέρος,
  Άλλωστε δεν είναι χρήσιμο να επαινείς πολύ.
  Πιστεύω ότι θα έρθει καιρός για αλλαγή
  Θα γίνει καλύτερα, ειλικρινά το πιστεύω!
  Με πολύ ενθουσιασμό τραγούδησαν και οι γυναίκες πολεμίστριες. Και έκαναν το μαχητικό και επιθετικό τους έργο.
  Και ιδιαίτερα ενεργά πέταξαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στα ορκ με αιχμηρές λεπίδες και σβάστικες. Αυτά είναι τα μαχητικά και επιθετικά, ας πούμε, κορίτσια εδώ - δεν υπάρχει κανένας από πάνω τους.
  Και από τις κόκκινες θηλές του στήθους βγήκαν και έδρασαν πολύ ενεργά, πετώντας έξω τα πάλσαρ. Και οι πολεμιστές συμπεριφέρθηκαν μια χαρά.
  Και είχαν αληθινές, υπέροχες σπίθες από τα μάτια τους. Και οι πολεμιστές φαίνονταν απλά υπέροχοι.
  Και τα δόντια τους άστραφταν σαν μαργαριτάρια. Και όλα φαίνονταν απλά υπέροχα.
  Και οι πολεμιστές τραγουδούσαν ακόμη και με γυμνά δόντια.
  Θα πολεμήσω σκληρά με τον εχθρό,
  Θα έρθει ο θάνατος, σημαίνει μοίρα!
  Αλλά τα πρόσωπα των φίλων λάμπουν στη μνήμη μου
  Και ο ίδιος ο Θεός είναι ο κριτής των αποβρασμάτων!
  
  Αποδείχθηκε ότι πέθανε σκληρά,
  Να είσαι στην κόλαση...
  Εκδίκηση, θα υπάρχει οφθαλμός αντί οφθαλμού,
  Θα έρθω στους αντιπάλους με το σπαθί!
  
  Στον κόσμο του οίκτου, η κακία δεν ξέρει
  Ο άνεμος φυσάει από τις σκοτεινές ερήμους.
  Υγρό χιόνι πέφτει τον Μάιο,
  Το βλέμμα του κουρασμένου έχει γίνει απλά θαμπό!
  
  Θα απαντήσω στο κάλεσμα των θεών -
  Ο άνθρωπος είναι ο κύριος των ονείρων!
  Δεν χρειαζόμαστε ιμάτια μοναχών,
  Άλλωστε, ο Κύριος είναι άνθρωπος μόνο εσύ!
  
  Μάζεψε τις δυνάμεις σου σε έναν κουμπαρά,
  Αφήστε τη φωτιά της επιστήμης να ανάψει,
  Μην εμφιαλώνετε το ταλέντο σας
  Γιατί η εργασία είναι ιερό ιδανικό!
  Αυτό μπορεί να είναι ένα σύντομο τραγούδι, αλλά είναι ένα τραγούδι από καρδιάς. Και υπάρχει τόση χαρά και οργή μέσα της ταυτόχρονα.
  Όμορφα κορίτσια τραγουδούν με πολύ ηχηρές και όμορφες φωνές σειρήνων.
  το μαγόπλασμα πεταχτεί επίσης έξω από τη μήτρα της Αφροδίτης , τότε θα είναι εντελώς δροσερό και καταστροφικό.
  Ένας πραγματικός τυφώνας και ένα ρεύμα θανάτου και ολοκληρωτικής καταστροφής θα ξεχυθεί. Και θα βλάψει τις αρκούδες του Πούτιν.
  Έτσι θα διαλυθούν όλα και σίγουρα δεν θα συγκλίνουν σε ένα σωρό. Και θα υπάρχει ενεργειακή μανία και ρεύματα φλεγόμενης φλόγας.
  Σαν φλογοβόλος. Ένα καυτό, ακούραστο πίδακα φλέγεται. Και όλα συγκεκριμένα και ταυτόχρονα καίγονται.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - που μπορούν να κάνουν αν μη τι άλλο, τότε το τέλος του κόσμου.
  Και μετά από τις κόκκινες θηλές, ας πετάξουμε πάλσαρ και πύρινους κεραυνούς. Τα οποία όλα καυτηριάζουν και καταστρέφουν.
  Ένα ξωτικό κορίτσι με ροζ πουά μαλλιά σε κίτρινο φόντο το πήρε και τραγούδησε:
  - Τα στρατεύματα είναι έτοιμα κυρία,
  Θα τους καταστρέψουμε όλους!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια, μια φωνή που είναι ηχηρή.
  Και τα ξωτικά συνεχίζουν να τραγουδούν.
  Δεν πίστευε τις εντολές του Θεού
  Ήθελε να γίνει ένα τρομακτικό βαμπίρ...
  Μην ελπίζεις, δεν θα καείς αμέσως,
  Η αιωνιότητα στο μαρτύριο είναι ο κλήρος ενός αμαρτωλού!
  
  Άλλωστε ο άγιος Θεός δεν γνωρίζει έλεος,
  Μην περιμένετε αιμοβόρους!
  Αντί για γλυκά φρούτα σε έναν υπέροχο παράδεισο,
  Η κόλαση φλέγεται - αιματηρές βροχές!
  
  Για έναν βρικόλακα, ένα ποντάρισμα από λεύκη είναι ακριβές,
  Μια φοβερή φωτιά περιμένει τους μάγους!
  Θα καείς άθλια μέρα και νύχτα,
  Ο Σατανάς ετοίμασε τσεκούρι!
  
  Ένας αμαρτωλός άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Θα είναι σαν μια αράχνη στη φωτιά!
  Οι δαίμονες θα βασανίζονται στον κάτω κόσμο,
  Πόνος απαράμιλλος στη Γη!
  
  Φοβήσου και μετάνοια, εχθρέ του Κυρίου,
  Θα το κάνεις, θα πεταχτείς κατευθείαν στην κόλαση!
  Στο μαρτύριο, η ημέρα του Σαββάτου δεν θα έρθει,
  Πάντα περιτριγυρισμένοι από τρελά σμήνη!
  
  Το ράφι θα σου σπάσει τα κόκαλα,
  Ας στρίψουμε τις αρθρώσεις με ένα πόκερ!
  Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος φίλε
  Και τώρα ξέρετε σε απόκοσμο αλεύρι!
  
  Γρήγορα λοιπόν, εκκεντρική, μετάνοια
  Προσευχήσου και γονάτισε!
  Ο σύντροφος του ποτού Βάσια δεν θα βοηθήσει,
  Μόνο η πίστη θα κατακτήσει τον παράδεισο!
  Εδώ ας πούμε ένα τέτοιο τραγούδι - άκρως μαχητικό μπορεί να πει κανείς. Και τα κορίτσια ενεργούν πολύ επιθετικά στον εχθρό.
  Έχουν απλά αμέτρητο ενθουσιασμό και λαχτάρα για περιπέτεια. Και από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους, όπως το πάρουν, οι πολεμιστές θα γαμηθούν πραγματικά. Και εδώ μάλιστα δεν θα φανεί αρκετό σε κανέναν.
  Και τα κορίτσια είναι τρομερά όμορφα και ικανά να επηρεάσουν το λαμπερό, ρουμπινί χρώμα των θηλών του στήθους τους.
  Και επίσης εκτοξεύστε πάλσαρ από τους κόλπους της Αφροδίτης. Η επιρροή τους είναι πολύ ομοιόμορφη και πνευματώδης.
  Και ρίχνουν βελόνες με δηλητήριο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, που διαπερνούν τα ορκ. Και φαίνεται εξαιρετικά υπέροχο.
  Και τώρα, από τις ρουμπινί θηλές του στήθους, πάλι, σαν πάλσαρ που σφυρίζει. Αυτό είναι πραγματικά το μυαλό των κορακιών μαλακό και πέφτουν άναυδοι και έχασαν εντελώς τις αισθήσεις τους.
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Τα κορίτσια έχουν κάνει καλή δουλειά εδώ. Και από τους κόλπους της Αφροδίτης, ένα δίκαιο ρεύμα μαγοπλάσματος θα υποκύψει. Και θα έχει πλάκα.
  Και τα νεαρά ξωτικά ρίχνουν χειροβομβίδες με τα χέρια τους και ταυτόχρονα δεν ξεχνούν να τραγουδούν.
  Ω ανεμοστρόβιλοι της νεανικής καρδιάς,
  Στο οποίο η φλόγα καίει το ηφαίστειο!
  Δεν καθόμαστε ανθρώπους στο σπίτι,
  Πού είναι η γάτα - Ο Μπαγιούν έφαγε την πίτα!
  
  Εδώ το αηδόνι τραγουδάει λυπημένα,
  Επισκιάζεται το μέτωπο του Παντοδύναμου!
  Το χερουβείμ στέλνει ένα νεύμα αποχαιρετισμού,
  Όχι πραγματικότητα, αλλά ένα τρομερό τρομερό όνειρο!
  
  Είμαστε οι γιοι της Αγίας Πατρίδος,
  Εμφανίστηκε στους προγόνους, ξέρετε να βοηθήσετε!
  Δεν θα μετανιώσουμε, γνωρίζουμε τη ζωή,
  Πολεμήστε την άβυσσο μέρα και νύχτα!
  
  Ο αντίπαλος κάνει μαγεία
  Δόλος, κακία, κακή πλαστογραφία!
  Αλλά θα δούμε το φως να δίνεται,
  Ας σπάσουμε το κέρατο του αντιπάλου!
  
  Βαμπίρ, ορκ, καλικάντζαροι,
  Οι κοφτεροί κυνόδοντες αστράφτουν!
  Τελικά, οι καλικάντζαροι θέλουν να πολεμήσουν,
  Βγαίνουν ράφια από τον κάτω κόσμο!
  
  Για τον Αρχιμάγο - Διοικητή,
  Είμαστε απλώς πιόνια και κούτσουρα!
  Η αρμάδα ορμάει κακά φρικιά,
  Αλλά δεν μπορούμε να οπισθοχωρήσουμε!
  
  Η πατρίδα είναι η πιο πολύτιμη
  Θα διακόψουμε το τρέξιμο των άγριων ορδών!
  Πάρτε τέρατα στο πρόσωπο,
  Ο ταμίας μου θα του σκάσει το κεφάλι!
  
  Πατρίδα δύναμη Svarog,
  Και η ζωή και η ελπίδα όλων των στρατιωτών!
  Το δεξί χέρι της Βέρμαχτ συνθλίβεται,
  Κόρεψε μια σειρά από αντιπάλους!
  
  Ένας πυρσός καίει σε μια νεαρή καρδιά,
  Το ξίφος αντικαθιστά το πολυβόλο!
  Ας ανοίξουμε την πόρτα στο διάστημα σύντομα,
  Αποφασίστε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο!
  
  Όταν υπάρχει ειρήνη στην ψυχή με καλή τύχη,
  Ο ακάθαρτος δεν μπορεί να μας πάρει!
  Θα δώσουμε αλλαγή στα κολασμένα πλάσματα,
  Γνωρίστε έναν τέτοιο στρατό από ξωτικά!
  
  Είμαστε στα γόνατά μας - προσευχόμαστε Ροντ,
  Σε ζήτησε ο Παντοδύναμος Θεός!
  Για να μην αφήσουμε τους στρατιώτες να πάνε χαμένοι,
  Sons of the Native, Elfiya μου!
  Έτσι τραγουδούν τα κορίτσια απαστράπτοντα και με μεγάλη διάθεση για μια γρήγορη και αναπόφευκτη νίκη.
  Και τα μαργαριταρένια δόντια τους αστράφτουν σαν καθρέφτες. Και γενικά αυτό που κάνουν είναι υπέροχο και κουλ.
  Αυτά τα κορίτσια δεν μπορεί να τα σταματήσει κανένας εχθρός. Είναι πανέμορφα και αξιολάτρευτα.
  Απλά προσπαθήστε και πείτε όχι. Και σίγουρα θα σου κόψουν την αξιοπρέπεια. Τι εξαιρετική κλοπή. Είναι γεμάτοι από εγκάρδιες παρορμήσεις και δίψα για φόνο.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι από το είδος των ξωτικών που έριξε μια βόμβα από ένα επιθετικό αεροσκάφος πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλά της. Έπεσε πάνω σε ένα σύμπλεγμα από ορκ. Και πολλές αρκούδες του Πούτιν πήγαν στην κόλαση.
  Αυτά είναι, ας πούμε, πολύ δραστήρια και επιθετικά κορίτσια με μάτια σαν σμαράγδι και ζαφείρια. Που αγωνίζονται για έναν δίκαιο σκοπό, ενάντια στην ορδή του Πούτιν. Ας πούμε ότι τα κορίτσια είναι ατσάλι.
  Και τραγουδούν επίσης.
  Μας ενέπνευσε να αγωνιστούμε
  Διακοπή γενιάς !
  Διέλυσε τον κόσμο
  Stormlord Elfin!
  
  Έκανε αιματηρές πράξεις
  Σηκώνοντας το λάβαρο της εξέγερσης!
  Και τι ήθελες
  Ο αρχηγός απαντά - δεν ξέρω!
  
  Νόμιζα ότι θα ήμασταν όλοι μέλι,
  Όλοι θα γίνουν δημιούργοι!
  Και τώρα το άλογο μας κουβαλάει,
  Μέσα από σπασμένα σοκάκια!
  
  Ο κρότος των τρελών οπλών,
  Knock - η ορδή καλπάζει!
  Η ένωσή μας είναι σαν μονόλιθος,
  Και τα πρόσωπά τους λάμπουν από ευτυχία!
  
  Πιστέψτε ότι το αίμα δεν χύνεται για πάντα,
  Ας σκουπίσουμε τα δάκρυα των ορφανών!
  Υπήρχε ένας κυνηγός, θα γίνει παιχνίδι,
  Έχουμε ξεπεράσει όλες τις απειλές!
  
  Ο προλετάριος θα είναι ο πρίγκιπας,
  Και η ανταμοιβή θα έρθει για τη δουλειά!
  Εδώ θα πάει, πιστέψτε τη βρωμιά,
  Ας βγάλουμε τη σάρκα μας από την κόλαση!
  
  Ας τραγουδήσουμε δυνατά τραγούδια
  Είμαστε η δύναμη των γιγάντων!
  Το σύμβολο της λευκής μας αρκούδας,
  Κόμμα - ο λαός είναι ενωμένος!
  
  Χύθηκε αίμα για την Πατρίδα,
  Αυτό είναι τιμή, τιμή και δόξα!
  Γίνε κόκκινη κλωστή στη ζωή
  Αφήστε το ηφαίστειο να βράσει - λάβα!
  Έτσι όλα σάρωσαν σαν πύρινη χιονοστιβάδα. Και τα κορίτσια πήραν και εξέπεμψαν πάλσαρ από τις μήτρες τους της Αφροδίτης. Και όλα αποδείχτηκαν πολύ cool και chic.
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν για την υψηλότερη και καταπληκτική τάξη. Και έδωσαν το εξαιρετικό και εκπληκτικό τους επίπεδο.
  Και πώς θα δείξουν τα δόντια-κυνόδοντες. Και για άλλη μια φορά θα πάρουν και θα σφυρίξουν, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και πάλι τα ζαλισμένα, αναίσθητα κοράκια πέφτουν.
  Και πέφτουν στο έδαφος σαν χαλάζι. Και συμβαίνει ένα δολοφονικό πραξικόπημα.
  Και καταστροφικοί κεραυνοί ξεπετάγονται από τις κόκκινες θηλές των κοριτσιών. Και ας πούμε απλά ότι είναι υπέροχο και δροσερό.
  Και τα κορίτσια φτύνουν, και το σάλιο τους σκάει σαν οξύ και προκαλεί κολοσσιαία καταστροφή.
  Αυτό πραγματικά χρειάζονται οι γυναίκες. Και ακόμα θα σκορπίσουν, και θα κανονίσουν κάτι άλλο.
  Και μετά αρχίζουν να τραγουδούν.
  Στον θνητό κόσμο, κάτω από τη σκιά της αυτοκρατορίας.
  Οι προκαταλήψεις των ανθρώπων είναι άθλιες!
  Ας ρίξουμε στην άβυσσο όλες τις ανοησίες, δεισιδαιμονίες -
  Ας είμαστε ελεύθεροι σαν θεοί!
  
  Ο στρατός μας έχει δίκιο
  Ο χώρος είναι σαν μια αυλή!
  Για να είσαι παγκόσμιος, ήρθε η ώρα να είσαι δύναμη,
  Οπότε όλοι πρέπει να κρίνονται!
  
  Αστρόπλοια, θωρηκτά - ισχυρά,
  Δεν υπολογίζονται οι ρουκέτες του πολέμου!
  Αυτό το θάρρος είναι άψογο,
  Σπαθίζουμε όπως πάντα - τάστα!
  
  Κατακτώντας τους υποσεληνιακούς πλανήτες,
  Παρέχοντας αστραφτερό φως!
  Κάνουμε πράγματα, ξέρετε υπέροχα,
  Μεγάλη αυγή του σύμπαντος!
  
  Στάχτη μερικές φορές στον γαλαξία,
  Θυελλώδεις καταρράκτες ανεμοστρόβιλων σέρνονται!
  Αλλά είμαστε ιππότες και ρομαντικοί,
  Τι τραγουδάτε στο φως του χλωμού φεγγαριού!
  
  Το σύμπαν θα υποταχθεί σε εμάς,
  Σε αυτό, η τάξη των αιώνων είναι αιωνιότητα διακαής!
  Μετρήστε το φως των ξωτικών - ένα περήφανο έθνος,
  Αν και το μυαλό μερικές φορές είναι αδύναμο!
  Ναι, σε βάρος του τελευταίου, τα κορίτσια κάνουν πραγματικά αυτοκριτική. Αλλά τραγουδούν υπέροχα.
  Και ακόμα πιο δροσερά απελευθερώνουν κεραυνούς από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους. Προκαλούν καυστικά χτυπήματα στα ορκ.
  Οι πολεμιστές τρίζουν:
  Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό,
  Είναι αμαρτία να είσαι ορκ...
  Είστε προορισμένοι να καταλάβετε!
  Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό,
  Και μας δίνεται μόνο ένα να διαλέξουμε!
  Και τα κορίτσια απελευθέρωσαν ξανά ισχυρούς κεραυνούς από τις ρουμπινί θηλές τους.
  Αυτός είναι πραγματικά ένας τυφώνας που μαίνεται.
  Και σίγουρα βρίσκονται στον ενθουσιασμό της μάχης.
  Οι πολεμιστές τραγουδούν:
  Ένα κακό ορκ με δυσπιστία είναι επικίνδυνο,
  Δεν μπορείς να ζεις σε αμαρτωλή λαγνεία...
  Επειδή ο θυμός του ξωτικού είναι τρομερός,
  Γιατί το αυστηρό ξωτικό είναι ο κριτής!
  Και οι πολεμιστές θα χτυπήσουν τα ορκ με μια εκκένωση μαγοπλάσματος από τη μήτρα της Αφροδίτης.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"