Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova ReĜino De Elfoj

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Senkulpe kondamnita junulino, Maria Kolesnikova, estas transportita de speciale gardata malliberejo al mirinda magia mondo. Tie, la demiurga Dio mem, Sfero Katastrofov, kronas ŝin kiel la mastrinon de la elfoj. Sed ricevinte la kronon, la malfeliĉa virino devas batali najbarajn imperiojn, kiuj estas loĝataj de troloj, orkoj, gnomoj, duonrasoj , vampiroj kaj aliaj fabelaj estaĵoj. Kaj kompreneble la ĉefa kaj plej insida malamiko estas Koschey la Senmorta.

  MARIA KOLESNIKOVA REĜINO DE ELFOJ
  KONOTACIO
  Senkulpe kondamnita junulino, Maria Kolesnikova, estas transportita de speciale gardata malliberejo al mirinda magia mondo. Tie, la demiurga Dio mem, Sfero Katastrofov, kronas ŝin kiel la mastrinon de la elfoj. Sed ricevinte la kronon, la malfeliĉa virino devas batali najbarajn imperiojn, kiuj estas loĝataj de troloj, orkoj, gnomoj, duonrasoj , vampiroj kaj aliaj fabelaj estaĵoj. Kaj kompreneble la ĉefa kaj plej insida malamiko estas Koschey la Senmorta. PROLOGO
  La ĉieloj estis dense pentritaj per helaj koloroj, kaj ekbrilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko. Sur ili amasiĝis tutaj girlandoj da steloj, brilantaj kiel altvaloraj ŝtonoj: smeraldoj, rubenoj, safiroj, topazoj, steldiamantoj.
  La knabo, aspektanta proksimume dekdu-dektrijara, tre bela kaj muskola nur en pantaloneto, turniĝis, saltis kaj ĵetis pulsarojn de siaj nudaj piedfingroj. Liaj muskoloj ruliĝis sub lia bronza haŭto kiel buloj de hidrargo, kaj liaj haroj estis blankaj kiel neĝo.
  Apud li aperis tre bela knabino en bikino, kun haroj, kiuj ekbrilis kiel flamo de torĉo.
  Ŝi diris kun rideto:
  - Saluton Sfero Katastrofov! Kion vi ne scias kion fari?
  La demiurgknabo respondis ridetante:
  - Jes ĉi tie mi pensas, ĉu krei al mi la venontan universon? Konsentu - estus amuze Emmanuelle!
  La demiurga knabino en bikino rimarkis:
  - Ĉiu nova kreita universo estas alia problemo! En ili, la kreaĵo havas tiom da diversaj specoj de problemoj, ke vi devas multe ŝviti, por ke la vivuloj estu feliĉaj kaj ne suferu. Kaj ĉi tie, kompreneble, vi ankoraŭ bezonas pensi pri plantoj. Ili ankaŭ vivas, kaj estas malagrable manĝi!
  Sphero kolere rimarkis:
  - Ne turnu vin!
  Emmanuelle ekkriis:
  - Hiperteoplasmo estu kun ni!
  Kaj la knabino turniĝis en la aero, skuante siajn nudajn, graciajn krurojn. Kaj tiam ŝia malsupra membro eligis la ok, kaj la steloj de la tuta galaksio eklumis.
  La demiurgknabo kapjesis, liaj muskoloj sur lia nuda, Apolonosimila, profunde tirita torso moviĝanta. Kaj la gazetaro envenis kiel ĉokoladaj trinkaĵoj. La voĉo de la kreinto de la universoj estis tre sonora:
  - Estas bonega, kompreneble. Sed eble ni faros ion por tiuj, kiuj vivas sur la planedo Tero?
  Emmanuelle diris kun rideto:
  - Principe tio eblas! Tamen, vi scias, ni ne povas klare manifesti nin sur ĉi tiu planedo. Homoj havas sian propran vojon kaj ili devas sekvi ilin!
  Sfero kapjesis:
  - Ĉi tio kompreneble estas vera! Sed al individuoj, ni ankoraŭ povas fari bonan agon!
  La diino knabino konsente kapjesis:
  - Jes, ankaŭ ĉi tio estas vera! Kun ĉi tio, kompreneble, vi ne povas argumenti!
  La demiurgknabo notis:
  - Kuraĝa, kuraĝa kaj nobla virino lantas en malliberejo: Maria Kolesnikova! Ŝi rifuzis forlasi la landon kaj estis ĵetita en malliberejon. Kie ŝi estas ĉikanita kaj torturita. Rimedoj devas esti prenitaj por indulgi ĉi tiun indan kaptiton de sufero!
  Emmanuelle volonte konfirmis:
  - Estas prave! Kaj ni certe faros la samon!
  Sphero rimarkis ridetante:
  - Mi forrabos ŝin el malliberejo, kaj ni donos al ŝi tronon en unu el niaj stelaj imperioj!
  La demiurga knabino konsentis:
  - Ĝi estos tre ĝusta kaj interese!
  La demiurgknabo fulmis ŝiajn nudajn kalkanojn, kiujn li ankoraŭ havis en aspekto kiel infanoj, kaj kantis:
  - La gloro estu kun ni eterne! Nia Patrujo havas grandan potencon!
  Emmanuelle demandis ridetante:
  - Ĉu eblas diri, ke la Demiurgaj Dioj havas Patrujon?
  Sphero kapjesis konsente.
  - Kompreneble, vi povas diri tion! La koncepto de la Patrujo estas figura!
  Post tio, la knabo kaj la knabino samtempe tretis, nudpiede, sunbrunigitaj, muskolaj kruroj en la aero, kio kaŭzis tutajn kaskadojn de fulmo, kaj diris unuvoĉe:
  - Estu kiel ni diras! Faru nia volo!
  . ĈAPITRO #1
  Maria en malliberejo estis ĉikanita per konstantaj korposerĉoj kaj ĉikanado. Shmon estis unu el tiaj torturoj . Ŝi estis metita antaŭ kvin viraj oficiroj. Tiam aperis du virinaj gardistoj. Ili surmetis maldikajn, kaŭĉumajn medicinajn gantojn kaj nudigis la junan virinon, kaj poste komencis rumeni ĉirkaŭ la korpo sen honto aŭ konscienco.
  Kaj ne nur ĉi tio, kompreneble. Maria estis tre malbone nutrita: bovlo da supo, en kiu flosas iomete salita akvo kaj brasika folio, kaj peco da pano. Juna virino perdis multe da pezo pro tia dieto: haŭto kaj ostoj. Krome, ŝi estis batita per kaŭĉukaj bastonoj sur siaj nudaj kalkanoj, kaj devigita pumpi la pumpilon, kiel sklavo en antikva Romo.
  Maria malbone rezignis, kaj ŝi estis persekutita kaj elĉerpita. Ŝi estis devigita dormi sen matraco sur nudaj tabuloj, kaj nokte ili metis kolumon ĉirkaŭ ŝian kolon, kiel hundoj, kaj ĉenis ŝin al la muro.
  La juna virino estis tre naŭzita, kiam ŝi estis piedpremita antaŭ la viroj per la manoj de la gardistoj en maldikaj, kaŭĉukaj gantoj, kaj samtempe la viroj rigardis, ridis kaj faris vulgarajn ŝercojn.
  Krome, mi devis multe labori kaj la korpo de la knabino estis terure malsana kaj dolora.
  Kaj ne nur, kompreneble, ĉi tio... La viraj gardistoj senĉese pinĉis Maria sur la brusto kaj stomako. Kaj ili batis mian azenon.
  Sed Maria Kolesnikova ne rezignis kaj ne petis kompaton.
  Ŝi estis insolenta al siaj provosistoj, kaj restis nepenetrebla kaj fiera.
  Kaj je la fino, ŝi denove estis senvestita kaj ŝlosita nuda en punĉelo. Kaj tie la muroj estis kovritaj de frosto pro la malvarmo. Kaj Maria Kolesnikova staris sur la planko kaj miksis la nudajn piedojn, bluajn pro la malvarmo. Ŝi estis maldika, kaj ĉiu osto estis videbla sur ŝia korpo. Krome, ili trovis plian farunon por ŝi: ili forrazis ŝiajn harojn. Kaj nun ŝi estis preskaŭ tute kalva, kun ŝipano el blonda hararo.
  La juna virino suferis kiel Zoja Kosmodemyanskaya. Kuŝi sur la glacia planko egalis al memmortigo. Tiam ŝi certe estos nuda kaj sengrasa. Kaj tiel Maria iris kun la nudaj piedoj, suferis, suferis, sed tenis sin.
  Subite, spotlumo falis sur ŝin en plena mallumo. Kaj li lumigis la malfeliĉan, ostecan kaptiton de la malliberejo, kien sendis ŝin la liphara kaj kalva diktatoro.
  Maria pensis, ke ŝi haluciniĝas. Nudpieda knabo en pantaloneto aperis antaŭ ŝi. La blonda, tre bela knabo havis nenion krom pantaloneto. Samtempe, la nuda torso de la knabo miris pro la ŝtala reliefo de liaj muskoloj kaj la mirinda delineado de liaj muskoloj.
  Kvankam li aspektas proksimume dekdu-dektrijara.
  La knabo etendis la manon kaj demandis al Maria:
  -Ĉu vi suferas?
  La juna virino respondis ridetante:
  - Eĉ pli!
  La knabo frapis sian nudan, infanecan, tre elegantan piedon sur la glaciajn kahelojn de la punĉelo kaj diris:
  Nun via sufero finiĝis! Prenu mian manon kaj sekvu min!
  Maria demandis kun tremo en sia voĉo:
  Ĉu vi estas anĝelo de la Eternulo?
  La knabo negative balancis la kapon.
  - Ne! Mi estas Dio!
  La juna virino surprizite demandis:
  - Ĉiopova!?
  Sphero kapjesis konsente.
  - Preskaŭ ĉiopova!
  Maria demandis surprizite:
  Kial vi lasas homojn suferi?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Ĉar mi ne kreis vian Teron. Mi povas nur preni vin en mian universon. Kaj tie vi estos mia reĝino!
  La juna virino ĝemante demandis:
  - Kaj se mi rifuzos?
  Sphero respondis ridetante:
  Ne estas kialo por ke vi rifuzu. Kiam montriĝos, ke vi senspure malaperis el la punĉelo, tiam viaj karceristoj, kiuj tie multe kaj obstine mokis vin, vere forte batos vin. Indas sole akcepti mian proponon!
  Maria konsente kapjesis.
  - Verŝajne vi pravas! Mi estus tute malsaĝulo, se mi maltrafu ĉi tiun ŝancon por venĝo.
  Sfero forte premis la manon de Maria Kolesnikova kaj diris kun rideto:
  "Nun sekvu min!"
  Kaj unue la nudaj, muskolaj piedoj de la eterna knabo paŝis, kaj poste la maldikaj, faligitaj, bluaj pro la malvarmaj piedoj de juna virino.
  Kaj post momento, Maria sentis en si nekredeblan malpezecon, kaj la glacian malvarmon de la punĉelo anstataŭis agrabla varmo.
  Ŝi, kune kun la senlime juna Dio-Kreinto, rapidis en fluo de energio.
  Maria estis tre agrabla kaj gaja. Ŝi povis fari tion, kio ŝajnis neebla - forlasi la murojn de la malliberejo! Kaj nun, ŝi iris en novan mondon per siaj nudaj piedoj, tiel ofte batitaj per kaŭĉukaj bastonoj.
  Kaj tiel finiĝis la fabelo. Kaj la juna virino trovis sin sur varma, abunda tapiŝo de tre luksa kaj grandioza palaco, brilanta per oro, diamantoj kaj aliaj juveloj.
  Maria estis antaŭ granda spegulo. La servistinoj ĵetis travideblan vualon sur ŝin. Ĝi kovris la maldikan korpon de juna virino, elĉerpita de malliberigo, kovrita de kontuzoj kaj abrazioj.
  Sphero diris:
  - Mi alportis al vi novan reĝinon el la infero!
  La knabinoj estis tre belaj, kun junaj, preskaŭ infanecaj vizaĝoj. Figuroj estas sveltaj kaj muskolfortaj. Kaj la vestaĵoj estas nur fadenoj de juvelaĵoj, apenaŭ kovrantaj plenajn mamojn kaj koksojn, same kiel altkalkanumajn ŝuojn. De tre belaj homoj, la elfoj diferencis nur per siaj oreloj, formitaj kiel tiuj de linko, kaj en senriproĉaj formoj, kun la unika gracio de ĉi tiu fabele bela raso.
  Sur ilia fono, Maria aspektis tiel osteca, elĉerpita, kun ripoj elstarantaj kiel tiuj de koncentreja kaptito, kaj ŝiaj mamoj estis tute senŝeligitaj. La korpo de junulino estas malgrasigita, ŝiaj brakoj kaj kruroj maldikiĝis, kiel ŝia kolo. Kaj kontuziĝoj, spuroj de batado, kaj eĉ cigaredaj brulvundoj estingitaj, sur ŝia korpo.
  Kaj la kapo, razita kalva, kun batoj kaj abrazioj, kio faras Maria aspekti eĉ pli terura.
  Sphero kapjesis kun rideto.
  - Jes, vi aspektas kiel kaptito de Auschwitz! Sed nenion timu! La elfoj havas magian pocion, kiu resanigos viajn vundojn kaj faros vin juna, perfekte bela virino!
  Maria diris kun rideto:
  - Kial vi ne faras ĝin mem?
  La demiurgknabo respondis memfide:
  - Ĉar ankaŭ la elfoj devas labori! Kaj ili estas grandaj majstroj en la afero de resanigo!
  La elfoj kantis ĥore:
  Ni kapablas resanigi malsanojn,
  Traktu, ŝerce, kredu al mi, ajnajn vundojn...
  Ekzamenoj, transdonante nur kvin,
  Pro la granda gloro de la elfoj!
  Kaj Maria estis kondukita laŭlonge de la antaŭĉambro, en la apudan ĉambron. La juna virino marŝis sur la tapiŝoj, kaj sentis agrablan tiklon. Ŝi multe amuziĝis.
  Kaj jen ŝi estis en lageto plena de bonodora akvo. Tie ili ŝargis la inan kaptiton.
  Pluraj elfknabinoj komencis ŝmiri ŝin per io grasa kaj per tre forta kaj acida odoro.
  Maria ronronis kun plezuro. Jes, ĝi estis ege mojosa.
  Ŝiaj cikatroj, kontuzoj, tranĉoj, brulvundoj komencis resaniĝi laŭvorte antaŭ niaj okuloj. Kaj la haŭto komencis aspekti pli juna.
  Maria eĉ kantis en ĝojo;
  Ŝi estis trankvila, modesta knabino,
  Mi revis havi mian propran domon!
  Por ke la ridado de infanoj fluis sonore,
  Por ke la urso estis malsovaĝa en la arbaro!
  
  Mi volis pacan maturan kampon,
  Lanugo de oraj spiketoj!
  Por ne koni la tumulton por ĉiam,
  Kaj ke ne estis malamikoj!
  
  Sed jen venas la tatara atako,
  Kaj la vagabo de forĝitaj hufoj!
  Nu, kie vi estas regimento de husarbatalantoj;
  Kio estas fama pro lia blasfemado?
  
  Kie estas la kavaliroj, vi gigantoj,
  Sed kial ne estas protekto?
  Jen nia unuiĝinta Patrujo;
  Varma, infera lumo brulas!
  
  Ili kondukas min en la jugon nudpiede,
  Tra konusoj, branĉoj kaj stepoj!
  Kaj ili tranĉas vian dorson per vipo,
  Kiel malfacile estas ĝemi en kateno!
  
  Kolo knabineca malamiko kun laso,
  Premis kaj volas strangoli!
  Ĉi tie en la regno de la malbona sultano,
  Mi fariĝis varma ludo!
  
  Unue sur la kampo mi suferis
  Sakoj portis pikan garbon!
  Sed beleco floris
  Ja sindona suverena Dio!
  
  Ĉi tie plaĉis al la Eternulo;
  Ili sendis min al la serejo!
  Tie, sentante la forton de viro,
  Mi komencis plezurigi ĉiujn rubaĵojn!
  
  Sciu tian humiligon
  Komercu la plej dolĉan korpon!
  Pli bone elteni senigon,
  Por ke mia propra patrino ne malbenu!
  
  Kio atendas ĉe la fino de la vojo, mi ne scias
  Timigas la maljunecon kaj la ekzekutiston!
  Sed ne estas loko por malŝparemulo en la ĉielo,
  Restas nur - amare plorado!
  Maria tre bone kantis. Ŝi estas profesia muzikisto kiu iris en politikon. Kaj, kompreneble, la elfaj knabinoj subtenis ŝin. Kaj ĉiuj havis tiajn voĉojn kiam ili kunkantis.
  Tiam Maria estis lavita en speciala magia pocio. Kaj ili donis al ŝi manĝi tre dolĉan kaj bongustan kaĉon kun mielo kaj kondensita lakto. Tiam ili donis al li sukon el nekonataj fruktoj por trinki.
  Post tio, Maria sentis en si nekredeblan pezecon, ŝi ekdormis ĝuste sur la kanapo.
  La elfoj kovris ŝin per varma kovrilo. Kaj la konscienckaptito prenis ĝin kaj plonĝis en fabelajn viziojn.
  Kaj ĝi montriĝis ege mojosa.
  Maria en sonĝo fariĝis tre juna knabino, preskaŭ knabino.
  Ŝi marŝis sur la herbo, kiu estis purpura koloro. La piedoj de la knabino estis nudaj, sed tre graciaj laŭ formo. Kaj la herbo elvokis feliĉegan senton en la nudaj plandoj de la belulino.
  Maria eĉ kantis:
  Se ĝi estas longa laŭ la vojo, se ĝi estas longa laŭ la vojo,
  Saltu, premu kaj kuru...
  Verŝajne, verŝajne...
  Eblas, eblas, eblas,
  Tio estas kompreneble. Tio kompreneble...
  Vi povas iri al Afriko!
  Sed ne krokodila buŝo!
  Kaj ho, en Afriko la montoj estas tiel altaj,
  Kaj ho, en Afriko la riveroj estas tiel larĝaj...
  Ho, krokodiloj-hipopotamoj,
  Ho, kaĉalotaj simioj,
  Ho, kaj verda papago!
  Ho, kaj verda papago!
  La knabino tiel kantis kaj rerigardis. Estis ja afrikaj ĝangaloj ĉirkaŭe. Kaj ĝi estas bela ĉirkaŭe. La floroj estas grandaj kaj helaj, la aero estas plena de iliaj aromoj. Kaj ĉio estas ĝenerale mirinde bela. La simioj saltas sur la arboj. Kaj iliaj vostoj estas longaj kaj tre tenacecaj.
  Kaj la bananoj kreskas. Kaj multe pli grandaj, tiuj, kiuj kutime vendas en vendejoj.
  Maria denove komencis entuziasme kanti;
  Ni estas en la ĝangalo en la lando de sovaĝaj simioj,
  Kie bananoj estas verdaj, amasoj da kanibaloj!
  Ni devis venki la oceanon,
  Kun tia ekscita energio!
  
  Rusio ordonis al ni iri -
  Atingu kie la ekvatoro estas fosaĵo!
  Nu, kio estas Dio Unu kaj ne Unu,
  Kaj do ni ne havas unu granaton!
  
  Ili sendis junajn pionirojn en batalon,
  Ili diris, ke ĝi estas nur staĝo!
  Por ke ĉiuj estis aŭdaca knabo,
  Energiaj raketoj granda akcelo!
  
  Mi pafas per maŝinpafilo rekte al la celo -
  Mi mortigis la batalantojn per kakia farbo!
  Ili ne povos turni nian Patrujon,
  Pindos kaj aliaj ĉikanantoj!
  
  Tia patrujo estas furioza ordo -
  Lernu batali kiel feroca leono, knabo!
  Kaj se la ruĝa gvidanto donus la ordonon,
  Ne estu patosa klaŭno!
  
  La obuso forte bruligis mian vangon,
  Ŝi ankoraŭ ne havas rigidajn stoplojn!
  Sed mi servas mian Patrujon, kredu al mi, delonge,
  Ne pensu malfortaj adoleskantoj!
  
  La nia estis ĉirkaŭita de la tribo Mau -mam,
  Ili ne havas lancojn, sed ĵetgrenadojn!
  Responde, ni frapos ŝtalan baton,
  Rusaj pilotoj helpos de la ĉielo!
  
  En Rusujo, ĉiu militisto el staltrogo,
  La bebo atingas la pafilon!
  Kaj venku la armeon de invadantoj,
  Pri la heroaĵoj de la poemo la bardo kantis!
  Maria kantis kaj ridis. Pri kiuj invadantoj vi parolas? Ŝajnas, ke Rusio mem nun klopodas por kapti Ukrainion, kaj la milito jam estas en sia dua jaro. Eble ekde la dua mondmilito ĝi estas la plej granda laŭ la nombro de fortoj en ĝi implikitaj, eble se ĝi daŭras, ĝi fariĝos la plej sanga.
  Maria peze ĝemis kaj kantis, rememorante, kian mondon ŝi ĵus forlasis:
  Mia patrujo, almozunda sumo,
  Mia patrujo, vi estas freneza!
  Kaj la humoro tuj fariĝis negrava. Cetere, Afriko ne estas ŝia patrujo. Kaj kompreneble, mi ne tre ŝatas, kiam vi estas en unu bikino kaj marŝas nudpiede kiel sovaĝulo. Kaj ie grandaj aferoj okazas.
  Maria denove entuziasme kantis, krome, el vira nomo, la romancon de la granda belorusa poeto kaj bardo Oleg Rybachenko:
   La sono de mirinda liro, eĥas,
  Mi kantas, aŭdaca, mi ne silentas!
  La batala pugno ne estas el vakso,
  Ni strebas al la lumo - la vojo al la trabo!
  
  Dio turmentas homojn kun malsano -
  Fajro el infero bruligis la pekulojn!
  Mi volas fariĝi amiko de la Ĉiopova,
  Por ke ne estus tiel malfacile!
  
  Kristo venos, kompreneble, baldaŭ,
  Ĉu do foriros la malĝojo, kredu al mi?
  Ne estu blindigita de kolero en viaj okuloj,
  Peko, libereco, ankaŭ estas domaĝe!
  
  Mi ne volas iri la linion -
  Mi ne volas esti senpeka!
  Ruzaj agoj estas pli bonaj
  Kio estas fadeno sen plena enuo!
  
  Li diris, ke ne estos milito en la paradizo,
  Kaj peko malaperos, malbona por ĉiuj!
  Sed por kio estas sortoj?
  Ni malsatas je novaj ŝanĝoj!
  
  Vivi eterne - estas bone scii
  Sed vivi sen peko estas vegeti!
  La kavaliro amos la militon pasie,
  Post ĉio, la armeo tuj batalos!
  
  Patrujo, patrujo de la soldato,
  Ŝi tenas la torĉon en siaj manoj - marŝu!
  Venĝo de malpuraj fiuloj,
  Vi piedbatos ilin en la dentojn, militisto!
  
  Ni finu la batalon per malavara festeno,
  Ni mordu, trinku - dancu krurojn!
  Ja niaj kavaliroj estas senmortaj,
  Kaj la vorto batas ne en la brovo, sed en la okulo!
  
  Kvankam, kion fari en paca mondo?
  Vi povas konstrui palacon tie!
  Kaj dediĉu la servon al la liro,
  Ricevinte laŭrokronon!
  
  Sed ekzistas aliaj mondoj - sciu
  Kie ankaŭ militistoj kreskas!
  Knabo desegnas tankon sur sia skribotablo,
  Kaj se eksterteranoj venos al ni?
  
  Ne provu malstreĉiĝi
  Plifortigu viajn muskolojn, tenu vian menson forta!
  Ni rusoj scias batali,
  Kiam la arkianĝelo subite ekdormis!
  Maria fajfis kaj kolere frapis sian nudan, knabinecan, ĉizitan piedon kaj rimarkis:
  - Jes, rusoj scias batali, sed kun kiu? La milito kun la fratoj kaj la vojo de Kain estas, kompreneble, honto! Kaj ĉi tio ne devus okazi!
  La knabino prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj dispremis nukson kuŝantan sur la herbo, post kio ŝi ĵetis ĝin en sian skarlatan buŝon plenan de blankaj dentoj. Ŝi maĉis ĝin kaj muĝis:
  - Malbenita la pluva drako!
  Kaj denove ridante, ŝi kantis la faman kanton pri la frata amikeco de popoloj, kiun interpretis Lev Leŝĉenko:
  Ni ĉiuj lernis en la lernejo, kaj ni memoras parkere
  Tiujn malnovajn lecionojn pri Kieva Ruso Kaj la ortodoksuloj scias, kiujn vi ne demandas, Kio estis la bapto de Rusio sur Khreshchatyk .
  
  Fiku, slavoj! Fek, slavoj!Moskvanoj kaj Kievanoj Ĉu ni dividu nian patrujon kun vi?Ĉu vi vere montros pafilon al via ukraina edzino?Mi preferus ŝin amu... Diru sincere, frato, kial vi falĉilas El
  
  lardo kaj vodko, a vodko kun kolbaso Ni kune trinkas kun vi, jam iujn tricent jarojn, kaj al mi ege plaas viaj pasligoj kun erizoj.G
  
  *t, slavoj! Fek, slavoj!Moskvanoj kaj Kievanoj Ĉu ni dividu nian patrujon kun vi?Ĉu vi vere intencas direkti pafilon
  al via ukraina edzino?
  Mi preferus ŝin ami...
  
  Vi kaj mi ĉiam frakasis la malfidelulojn kune Kaj ni estis kondukitaj en ĉi tiun komercon de komuna atamano.Tiam la atamanoj kaj mi estis iom malbonŝancaj.Sed ni estas sufiĉe lertaj por malĝoji niajn malamikojn.Fek.
  
  , slavoj! Fek, slavoj!Moskvanoj kaj Kievanoj Ĉu ni dividu nian patrujon kun vi ?Ĉu vi
  vere intencas pafilon
  direkti al via ukraina edzino?Mi preferus ŝin ami... Tutkore!
  Kaj Maria ploris. Jes, iam estis tempo, kiam la popoloj de Sovetunio estis amikoj, kaj nun komenciĝis granda milito. Kaj ne estas fino al ĉi tiu milito.
  Jen la leono eliris renkonte al la knabino. Granda afrika besto.
  Maria vidis lin en la lasta momento, kaj preskaŭ trafis lin. Ŝi apenaŭ haltis kaj frostiĝis. Ŝi aŭdis, ke se vi ne skuiĝas, tiam la besto eble ne atakos.
  La leono rigardis ŝin kaj subite demandis per homa voĉo:
  "Ĉu vi estas la Maria, kiu fariĝis la reĝino de la elfoj?"
  La knabino respondis kun rideto:
  - Vi povas diri tion! Kvankam mi ankoraŭ ne estis oficiale kronita!
  La leono skuis sian kolhararon. Kaj lia rideto estis tute homa, kaj liaj dentoj estis akraj kaj grandaj. Tamen, li ne povus esti nomita malbona. La besto skuis sian voston kaj demandis:
  - Ĉu vi ŝatas enigmojn?
  Maria respondis ridetante:
  - Jes, kompreneble mi amas ĝin! En la prizona ĉelo por ni malliberuloj - tio estis la sola amuzaĵo!
  La leono muĝis:
  - Kiu ne estas amiko kun la kapo, sed aspektas tiel mojosa!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - En nia lando, la plej evidenta respondo: potventra kaj kalva diktatoro! Sed en via mondo eblas, mi pensas, ke ajnaj elektoj!
  La potenca besto kapjesis, kaj ĝia ora kolhararo moviĝis:
  - Jes! Tion mi pensis, ke vi diros. Kvankam ĝi signifas, batalema koko. Kaj jen la dua demando: kion timas la plej kuraĝa homo, kaj la lasta malkuraĝulo, eĉ ne blovas en siaj lipharoj!
  Maria respondis kun suspiro:
  - Nu, mi scias la respondon al ĉi tio - konscienco! Eĉ la plej kuraĝa persono timas ŝin, kaj la lasta malkuraĝulo simple ne havas ŝin!
  Leo konfirmis:
  - Ankaŭ tio estas vera! Kaj mi proponas, ke vi prenu skermadan lecionon!
  Muskola, elfa knabino aperis antaŭ Maria, ŝi piedpremis siajn nudajn, tre graciajn piedojn sur la herbo. Kaj en siaj manoj ŝi tenis glavon el brila metalo, kaj ĝia tenilo estis superŝutita de diamantoj, rubenoj kaj smeraldoj.
  Ŝi riverencis al Maria kaj demandis:
  - Preta batali?
  La knabino el alia mondo respondis kun rideto:
  "Mi neniam antaŭe batalis per glavoj!"
  La elfo demandis surprizite:
  - Tiel estas? De kiu mondo vi estas?
  Maria malĝoje respondis:
  - Tero! Jaro 2023 de la naskiĝo de Kristo!
  La elfa knabino ridetis kaj rimarkis pli larĝe:
  - Jes, mi konas vian planedon! Mi simple ne komprenas, kial vi konsideras la malfeliĉulon krucumitan de Dio sur la kruco, kaj eĉ konservas vian kalendaron de lia naskiĝo?
  La knabino volis respondi, sed en ŝiaj manoj aperis subite glavo, ankaŭ tre luksa kun valoraj ŝtonoj. Maria faris rondon per sia klingo kaj rimarkis:
  - Mi vidas bonan armilon! Kaj strange, ĝi estas malpeza, kiel plumo!
  La elfo kapjesis konsente:
  - Ni povas fari ĝin! Ni tre lertas pri ĝi! Sekretoj de la granda popolo de elfoj!
  Maria prenis bulon el la herbo per la nudaj piedfingroj kaj ĵetis ĝin al la muskolforta knabino. Ŝi distranĉis ĝin dumfluge facile en kvar partojn kaj kukis:
  - Ĉu vi povas fari tion?
  Maria respondis ridetante:
  - Mi antaŭe ne povis ĵeti objektojn per la nudaj piedfingroj kaj fendi nuksojn. Kaj nun ĝi estas mirinda kaj mirinda por mi, sen problemoj. Do...
  La elfo ridis kaj respondis:
  - Vi estas nia reĝino! Vi nun estas forta kaj rapida kiel ni, kaj vi povas disbati nuksojn per la piedfingroj. Sed ĉi tio ne sufiĉas. Vi ankaŭ bezonas teknologion.
  Maria ridetante kantis:
  - La homaro havas feran teknologion.
  Nepre bezonata kaj tre helpema...
  Nu, estas pli agrable por mi - popolaj mirakloj,
  Tablotuko - mem-muntitaj altrapidaj ŝuoj!
  La elfo skuis sian fingron kaj pepis:
  Magio ne estas malbona - kion diri,
  Sed ni devas ankaŭ boligi la bulojn...
  Buloj, buloj, buloj por kuiri!
  Buloj, buloj, buloj por kuiri!
  . ĈAPITRO N-ro 2.
  Maria vekiĝis. Neniam ŝi sentis sin tiel gaja kaj freŝa kiel post ĉi tiu sonĝo. La elfaj knabinoj, silente paŝinte per siaj nudaj, ĉizitaj piedoj, alportis al ŝi spegulon enkadrigitan per gemoj kaj raraj juvelaĵoj.
  Maria denove rigardis sin kaj ne rekonis. Rigardas ŝin juna knabino ne pli ol dudekjara, tre muskolforta kaj nekutime bela. Ŝiaj haroj estis iomete krispaj kaj scintilis kiel ora folio.
  La haŭto fariĝis sunbrunigita, bronza. Kaj la muskoloj de la knabino estas kiel gisaĵo, ŝtalo, kun profunda desegnaĵo.
  Kaj ŝi mem estas tiel forta, kaj tiel deloga kaj timinda samtempe, ke estas neeble diri en fabelo aŭ priskribi per plumo. Vera Diino, kiel verko de brilaj skulptistoj el la tempoj de Antikva Grekio.
  Maria faris sian bicepson kaj vidis kiajn muskolojn ŝi havas nun - nur ŝtaldraton. Kaj fajfis:
  - Ŭaŭ! Kio mi fariĝis!
  La elfaj knabinoj demandis kun ridetoj:
  - Ĉu vi ĝin ŝatas!
  Maria respondis kun sincera ĝojo:
  - Tre!
  La belaĵoj de ĉi tiu ŝika vetkuro ĉifris:
  - Vi estas perfekteco
  Vi estas perfekteco
  De rideto al gesto
  Antaŭ ĉio laŭdo!
  Maria palpebrumis al la knabinoj kaj respondis memfide:
  - Vi devas esti kiel eble plej modesta! Kaj ne demandu!
  Pluraj pliaj elfoj eniris la halon. Kaj la belaj knabinoj komencis froti per incenso kaj oleo la korpon, kiu fariĝis muskola kaj forta, de la iama malliberulo de la malliberejo.
  Maria estis laŭvorte ravita de plezuro. Ŝia korpo estis vigle masaĝita.
  Fariĝinte knabino, la iama kaptito demandis:
  - Eble, lasu la virojn varmigi min!
  La ĉefservistino kapjesis.
  Kvar belaj, muskolfortaj junuloj portantaj nur pantalonon kaj sandalojn eniris la halon. Ili estis tre belaj, sed tro junaj, ili aspektis ne pli ol deksesjara, kaj sur iliaj vizaĝoj, belaj kiel knabinoj, ne estis eĉ unu hararo.
  Maria demandis surprizite:
  - Kial vi ne havas plenkreskajn virojn?
  La ĉefservistino respondis honeste:
  - Ĉiuj viraj elfoj aspektas kiel senbarbaj, homaj adoleskantoj, ne maljuniĝantaj, kun pura, glata haŭto, kiel infana. Jen nia raso - por ĉiam juna, bela kaj gaja!
  Maria ridetis kaj rimarkis:
  Unuflanke, ĉi tio estas bona! Sed aliflanke, la junulo neniam pikos min per porkino!
  La ĉefmatrono rimarkis:
  Ni havas miloble pli da inoj ol maskloj. Tial ni spertas mankon de vira korinklino. Sed vi reĝino ne havos problemon pri tio!
  Ĉiuj maskloj de la imperio estas je via servo.
  Maria kapjesis.
  - Ili donu al mi plenkorpan masaĝon.
  La junuloj eklaboris. Ili faris ĝin kun granda entuziasmo. Kaj iliaj lertaj manoj boligis la sangon de la knabina-reĝino. Kaj ŝi tiom ŝatis ĝin. Nur fabela kaj nekredebla sento, flugante al paradizo.
  Kaj Maria kantis en ĝojo;
  Ni estas komsomolanoj - filinoj de komunismo,
  Ni batalas kontraŭ malamikoj kiel agloj...
  Kelkfoje flugas ridoj de revanĥismo,
  Vintre, la piedoj de la knabinoj estas nudaj!
  
  Ni volas pugnobati la Fuhrer en la vizaĝon,
  Ni havas pli da forto ol elefanto...
  Ni sukcesas en amo kaj en sporto,
  Kvankam la hordo atakas kolere!
  
  Neniu haltigos la knabinojn,
  Ja nia forto estas kiel ŝtala pugno...
  Ni eĉ povas mortigi la armeon,
  Kaj ni forte batos Hitleron je la penco!
  
  La epoko de komunismo venos, mi kredas,
  Kaj la senfina Vergo donos al ni forton ...
  Ni ne bedaŭros pro la Lada de vivo,
  Mi kredas, ke la patrujo baldaŭ floras!
  
  Knaboj kaj knabinoj batalas
  Nudpieda pioniro atakas...
  Ni dispremas la malamikon fame per maŝinpafilo,
  Gvidu per ekzemplo!
  
  La pluva drako atakas nin malĝentile,
  Sed la knabinoj kuraĝe batis lin...
  Ni batu la serviston de la infero, mi kredas la dentojn,
  Ni disŝiros la kalvulon!
  
  En Rusio, mi scias, ke ne estas loko por la malfortuloj,
  Ni baldaŭ ricevos ĉion, kion ni volas
  En la nomo de la plej radianta potenco,
  Super ni estas orflugila kerubo!
  
  Estos granda amikeco inter la popoloj,
  Kiu batalas kun la potenco scias...
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco,
  Kaj baldaŭ estos paradizo en la universo!
  
  La knabino estas nudpieda en la malvarmo,
  Kial ŝi bezonas ŝuojn, se Lada estas spirito...
  Patrujo ĉio de rando ĝis rando,
  La aglo estas knabo, ne koko-ido!
  
  La suno brilas hele super la mondo,
  En kiu oro estas varmaj radioj...
  Venko venos en la vento de la kareso de majo,
  Kaj ne parolu idioto - silentu!
  
  Ni knabinoj estas nur filinoj de Svarog,
  Kiu kreis la Teron kun la Familio ...
  Kaj donis liberecon al la militistoj
  Tuj revivigante la universalan idealon!
  
  En Rusio estas vasta loko por knabinoj,
  Ili estas en la malvarma bikino nur portantaj ...
  Vi estas komsomola membro de la novedzino de Perun,
  Kredu min, ne estos problemoj en kolero!
  
  En la Nomo de Jesuo kaj Svarog,
  Maria, Lada patrino de la dioj...
  Batalis por Stalino kaj Dio
  Kaj por la plej bona el filoj!
  
  Ni ne forgesos la heroaĵon de Jesuo,
  Kiu iris al la kruco pro la rusoj ...
  Kaj montris grandan arton
  Kiam en la tria tago li leviĝis en amo!
  
  Perun estas Dio la granda Tondro,
  Liberigas ĉielarkojn de radianta lumo...
  Ni servos la demiurgojn honeste,
  Por ke la heroa faro estu glorata!
  
  La mamoj de la knabinoj brilas per la koloro de papavoj,
  Ŝiaj cicoj estas kiel la standardo de oktobro...
  Kaj ie kolera hundo bojas,
  Sed ni estas lupoj ial!
  
  Ili repuŝis la alsturmon de la Fritz proksime de Moskvo,
  Kvankam Hitlero estis ruza kaj ruza...
  La Fuhrer vidiĝas en alianco kun Satano,
  Herbo estas pli mola somere ol tapiŝo!
  
  Sed vintre la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝo,
  Kial ili bezonas ŝuojn, peltajn mantelojn kaj envolvaĵon...
  Komsomolanoj ne timas frostojn,
  Ili verŝajne havas la plej timigan spiriton!
  
  Kio estas nia forto - horloĝmekanaj homoj,
  Ni iĝu pli furiozaj dioj...
  Kaj homoj, kiujn vi kredas, ne estas malbonaj,
  Kapabla forĵeti multajn katenojn!
  
  En amo, knabinoj estas la plej bonegaj
  Cetere, ili havas frenezan trairejon ...
  Knabinoj kuras nudpiede en la neĝo
  Trompi avide per pecoj!
  
  La suno brilas por la gloro de komunismo
  Por la gloro de komunismo la floroj de Rus...
  Kaj la hararo de la knabino dense kurbiĝas,
  Venko malfermis senkondiĉan konton!
  
  Ni detruis la Germanan Armeon proksime de Stalingrado,
  Kaj ili montris nur la plej altan klason ...
  Al la gloro de nia patrujo Rusio,
  La knabino movos sian nudan kalkanon en la okulon!
  
  Vi gardu vin kontraŭ batalado kun nudpieda knabino,
  Ŝi estas bela, kiel bovo estas forta...
  Kiel perloj disĵetitaj samtempe vespoj,
  Kaj pugnobatita sub la stomaka kruro de la malamiko!
  
  Nu, kion vi povas fari al niaj knabinoj,
  Ili havas baton, kredu min, la baton de elefanto...
  Kaj Rus' staras de jarcento al jarcento,
  Senfina granda lando!
  
  Kial knabinoj bezonas rusajn ulojn
  Naski fluon de herooj ...
  Kaj la malamikoj falos, kredu je la hundejo,
  Eniru la vizaĝon rabian fiulo!
  
  En la nomo de Jesuo kaj Svarog,
  Kie la Blanka Dio kreis la randon de la universo,
  Ni manĝu movhundon antaŭ la batalo,
  Por ke estu fortoj antaŭ la batalo en la fruaj horoj!
  
  Tiam ni prenos ĝin kaj trafos la kontraŭulon,
  Sub la spirado de la knabinoj, kun nudaj piedoj...
  Tiel ke ĝi estis muta post riproĉi katu,
  Kaj se io okazos, ni aldonos ĝin per pokero!
  
  Ke Stalingrado ne funkciis, vi povas vidi
  La knabinoj tie faris fortan batalon ...
  Kvankam estas domaĝe koni la belecon iomete,
  Ne filmis ŝian batalon " Pleboy "!
  
  Ni ĉiuj estas knabinoj, vi scias ĉi tion,
  Bonege, malvarmeta kiel ovo...
  Kiam ili pentris nur sur la skribotablo,
  Kaj nun ni tuj tiros la ringon!
  
  Ni ne ŝparos eĉ vivon en la batalo,
  Kaj mi kredas, ke ni eniros Berlinon ŝerce...
  Mi baldaŭ scias vivi sub komunismo,
  Ni turniĝu la kirlventoj de neĝo!
  
  La knabino nur ŝatas kuri nudpiede
  La neĝblovo dolĉe malvarmigas ŝiajn kalkanojn...
  Vespoj flugas tra la frosta neĝo,
  La militisto de Fuhrer al la ĉerko!
  
  Resume, ni venkos, mi certe scias
  Ni faru pacon en la tuta universo...
  Floru eterne la rando de la universo,
  Kun ĝia forto en bataloj senŝanĝa!
  
  Kiam Svarog venas kun Kristo la Sinjoro,
  Ĉiuj mortintoj enamiĝintaj estos revivigitaj Rod...
  Ĉar finiĝos la hordoj de la tornado de sovaĝa morto,
  Kaj la naturo estos en eterna ĝojo!
  
  Tiam moviĝu en la koron de homoj Lada,
  Ĉio estos bela en senfineco...
  Ricevu, ĉiu militisto konas la rekompencon,
  Ni rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  Vere, ĉi tie Maria kaptis sin pensante, ke ŝi denove nomis sin rusa. Kaj ŝi eble ne estas tute rusa. Ŝia lando estas formale suverena, sed fakte sub la kontrolo de Rusio. Kaj la estonteco estas malklara. La milito kun Ukrainio daŭras jam la duan jaron. Kaj kiam ĝi finiĝos estas nekonata. Kaj multe da sango estas verŝita. Kaj ne eblis nek en Belorusio nek en Rusio lanĉi seriozan kaj amasan kontraŭmilitan movadon. Male, estas nur eskalado de la konflikto.
  Kaj la amareco de homoj nur kreskas. Ŝi forlasis la malliberejon en marto, kiam ankoraŭ nenio estas klara. Kaj la estonteco de la lando estas neklara. Kaj nun ŝi fariĝis reĝino.
  Kaj li ne suferas, sed prefere ĝuas. Kaj kiaj belaj junaj elfoj. Nur la vizaĝoj estas tro infanecaj. Vere, la korpoj estas muskolaj kaj reliefigitaj, malofte kiaj korpokulturistoj inter homoj povas havi tiajn muskolojn. Ŭaŭ...
  Maria ridetis kaj pensis: ke nun ŝi malaperis el la punĉelo, kaj verŝajne ŝiaj prizonestroj enflugos bonege. Tamen, ĉar Maria Kolesnikova ne povas aperi ie ajn sur la Tero, ili plej verŝajne konsideros, ke la servistoj de la liphara kaj kalva diktatoro mortigis ŝin. Kaj la kadavro estis kaŝita. Nu, ili bruos, kaj tiam eble Maria Kolesnikova estos forgesita. Aŭ eble ne.
  Eble ŝi fariĝos la dua Jeanne d' Arko ? Aŭ Zoja Kosmodemyanskaya. Nu, ĉi-lasta, kompreneble, estis antaŭenigita ekstermezure. Eble ĉar en sovetia tempo mankis erotismo al homoj, kaj preskaŭ nuda knabino ĉirkaŭ dekokjara kun nudaj piedoj en la neĝo estis ia ruĝa sekssimbolo?
  Ĉu ili faros filmon pri Maria Kolesnikova!? Ĉu ĝi estos simbolo de la revolucio. Aŭ ĉu ili forgesos pri ŝi, kiel miloj da aliaj sennomaj heroinoj? Ekzemple, kiom da knabinoj mortis en kaptiteco en agonio, kaj oni ankaŭ kondukis ilin nudpiede en la neĝo, sed neniu scias iliajn nomojn.
  La vojoj de la Eternulo estu neesploreblaj. Kaj Dio la Kreinto montriĝis kiel knabo ĉirkaŭ dekdujara en pantaloneto kaj nuda piedo. Ĝi aspektis tre ekzotika.
  Sed li levis ŝin de kaptito al reĝino.
  Maria kun sento kantis;
  La homoj staras en silenta homamaso,
  Knabino en krudaj ĉifonoj estas kondukata al ekzekuto...
  Hieraŭ estis trono, hodiaŭ eŝafodo,
  Kial vi ruinigas la princinon por la popolo!
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj...
  Aspektas kiel knabino kun plektaĵoj...
  Tamen, la princino ne povus esti rompita,
  Kvankam ŝi estas nudpieda en la neĝo,
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj,
  Venkaj flagoj kaj trumpetoj...
  La nudaj kalkanoj de la knabino estis bruligitaj,
  En la malvarmo ŝi aspektas kiel malriĉa!
  
  Kaj ke iu idioto daŭre diru
  Princino vivo estas facila kaj amuza...
  Ŝi marŝas nudpiede en la neĝo
  Tia malfacila profesio!
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Malpezaj kaj fidindaj homoj...
  Hodiaŭ la princino estas tute rompita,
  Birdotimigilo kiel ĝardeno...
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Atingas vian suverenon ...
  Se la malamiko ne povus esti venkita,
  Do vi estas tute fifama!
  
  La princino estas tre forte skurĝita de la vipo,
  Tiam ili tiris ŝin supren sur la rako...
  Ŝi estas kondamnita morti nuda,
  Kaj traboru ĉiujn ostojn per boriloj!
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Homoj ne plu estas liberaj...
  Ŝajne, por forpeli la fiulojn de la tero,
  Vi estas tro nobla!
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj...
  La kapoj forflugis!
  Kvankam blua, fakte - nuloj,
  Skarlata vi verŝis sangon!
  Maria kantis tiel, kaj ŝiaj perlaj dentoj etendiĝis en dolĉa rideto.
  La junuloj bone masaĝis ŝin, kaj ŝargis ŝin per senprecedenca potenco.
  Maria tiam eksaltis. Kaj nun ŝi devis ricevi lecionojn pri skermisto.
  Elvenis knabino kun blankaj plektaĵoj en bikino. Ŝi tenis kaŭĉukan glavon en siaj manoj. La ĉefservistino donis la saman glavon en la manojn de Maria.
  Kaj la reĝina knabino turnis ĝin, sentante la flekseblecon de la mano.
  Ŝia korpo nun ne estis pli malbona ol tiu de la elfoj. Sed vi ankaŭ bezonas teknologion kaj kapablojn.
  Kaj Maria, komencante spurti kun blondulino en vostoj, tuj sentis sian mallertecon kaj senpovecon. Ŝi estas tre lerta, teknika kaj lerta.
  Kaj Maria nur havas ĝeneralajn ideojn pri skermado. Do, honeste, ĝi ne funkcias tre bone.
  Ambaŭ knabinoj estis nudpiedaj, kaj iliaj kruroj estis lertaj kaj graciaj. Kaj ili rapide moviĝas.
  Ĉi tie Maria, por almenaŭ iom vigliĝi, komencis eldoni aforismojn;
  Ju pli afabla la paŝtisto, des pli kolera lia hundo, des pli milda la reĝo, des pli severa la satrapo!
  La rusa ne estas nacieco, sed alvokiĝo kaj vivstilo!
  Malfortulo bezonas Dion kiel infanon, Patron kaj Patrinon, sed kiam li maljuniĝas, kuratoreco pezas sur li, kaj li, dekroĉiĝinte de siaj Gepatroj, alkroĉiĝas al sia edzino - scienco kaj racio!
  Ve, la menso sen forto ne multe valoras - muta atleto facile strangolos la plej malklaran akademianon!
  La vero estas, ke morto, malkiel virino, estas ĉiam vera, kaj vivo estas kompleta perfido!
  Pli bone estas tranĉi unufoje ol malbeni cent fojojn!
  Modesto estas fratino de saĝo! Fanfaronado detruas la menson!
  Estas pli facile malsovaĝigi tigron ol reeduki tiranon - rato ne estas trejnita!
  Ju pli da malamikoj, des pli bela estas la milito! Uzu malpli da vortoj - milito ne estas ludo!
  Estas malpli da gutoj en la maro ol la alivestiĝo de sekreta agento!
  La tortura aparato, kiel muzika instrumento, postulas amon kaj talenton! Nur anstataŭ ridado kaj aplaŭdo estas ĝemoj kaj larmoj!
  Jesuo inter la grego estas kiel diamanto en la kloakaĵo!
  La tempo estas la plej senkompata ekzekutisto, ĝi ne konas kompaton kaj la vorton pardonita!
  Lerta politikisto, eĉ kiam ĵuras, konservas sian reputacion kiel inteligenta persono!
  La virbovo amas la vipon, sed ne ŝatas plugi!
  Por havi bonan plugadon, vi devas planti la tutan jaron!
  Se vi ne povas mordi, ne boju!
  Kiu venkas unu tigron, tiu ne timos dekduon da katoj!
  Aŭto ne estas lukso, sed rimedo de puno: ĉielo por trafikpolicanoj, purgatorio por via monujo, infero por trankvilo!
  Fari eraron estas eraro! Ne konfesi eraron estas krimo!
  Viro estas neantaŭvidebla - la homa ino estas duoble neantaŭvidebla!
  Politiko, male al skiado, postulas oran lubrikadon!
  Forto kaj inteligenteco, kiel geedzoj, naskas obeon nur duope!
  Forta reganto neniam plantos pli da malamikoj ol li povas kolekti amikojn!
  Mono estas la naĝiloj de la ŝarko de justeco!
  Singardemo; ne estas sinonimo de malkuraĝo, sed kuraĝo - de malzorgemo!
  Nur la mortintoj ne mensogas, kaj tiam nur se ili estas ateistoj!
  Malbona kredanto prirabas la korpon - bona ateisto prirabas la animon!
  Kariero sen mensogoj estas kiel tanko sen fuelo!
  Kiu kompatas, tiu kolektas fortojn, krueleco estas signo de malforteco!
  Ja genio kaj aroganteco estas nekongruaj aferoj!
  Kvankam pugno kaj duono estas pli bona ol unu - menso kaj duono estas pli malbona ol unu!
  Nobelulo riskas sian vivon - malnobla eksterterano!
  La gvidanto ne estu dolĉa - ili lekos ĝin! Sed ĝi ne estu amara - ili kraĉos ĝin !
  Estas pli malfacile trovi sablon en la dezerto - ol kialo por aresto!
  Trompo estas la armilo de la malfortuloj - malnobelo estas la armilo de la insido!
  Uzas amikojn - talenton, jungas malamikojn - genion!
  Malrapida bato egalas al fraŭlino!
  La singardo de la komandanto estas kiel fingro en sia pugno, integra elemento, sed ĝi ne anstataŭos la ceterajn!
  Elektante inter leĝo kaj konscienco - honesta homo preferos, ne nur pli sekura!
  Estas pli facile trovi sekan ŝtonon sur la marfundo ol honesta politikisto!
  Kuraĝo duobligas forton, trompo kvarobligas!
  Elĉerpita heroo estas pli malforta ol freŝa infano!
  Manoj estas patrino, kapo estas patro - kune ili ne lasos venkon orfo!
  Kiu malestimas la armeon, tiu devos rapide forkuri!
  En milito, braveco iras mano en mano kun senkompateco! Ili estas kiel gefianĉoj en venka kuniĝo!
  Kreskaj imperioj estas kiel sapveziko, nur kun egoisma administrado!
  La semo de venko devas esti akvumita per sango kaj sterkita per kadavroj!
  Imperio sub zorgema reĝimo estas kiel la spino de adoleskanto, des pli granda, des pli forta!
  Trankvilo por venko - kia malmoliĝo estas por ŝtalo!
  Frosta malvarmo eliras el milito - duono de la problemo, se ĝi frostigas la koron! Problemo se la cerbo frostas!
  Kompato estas kiel rusto, kompato estas kiel ŝaŝelo - purigu vian koron de ĉi tio kaj kovru ĝin per kiraso: senkompato, kolero, kolero!
  Pensi igas nin malkuraĝuloj - malzorgemo faras nin kadavroj!
  Milito estas tia procezo - simila al brulado! Sango estas benzino, kadavroj estas karbo, volo estas sulfuro! Kaj la fajroestingilo venkas!
  Korpo kaj menso, kiel edzo kaj edzino, naskas venkon duope, sole estas senfruktaj!
  Brila komandanto diferencas de genia komponisto, ke liaj ĉefverkoj ĉiam igas vin verŝi larmojn!
  Kiel regulo, tirano: senlima ambicio kaj limigita menso!
  Honesteco estas elektema koncepto, trompo estas universala!
  Kiel ŝako diferencas de politiko?
  En ŝako, la ludo estas ludata sur egala bazo, sed en politiko, la aŭtoritatoj ĉiam havas antaŭan komencon!
  En ŝako estas tempoproblemo ĉe la fino de la ludo, sed en politiko ĉiam!
  En ŝako, oferoj estas libervolaj, sed en politiko ili estas ĉiam devigataj!
  En ŝako, la pecoj estas rearanĝitaj laŭvice, sed en politiko, kiam ajn la aŭtoritatoj volas!
  En ŝako oni ne povas repreni movojn, en politiko oni faras tion ĉiuflanke!
  La reganto, ĉirkaŭita de neecoj, estas kiel ŝtono en malbona medio, la valoro kaj falos kaj neeviteble velkas.
  La trono, male al la lito, estas kundividata nur de malfortuloj!
  Ĉiuj povas venki, ne multaj povas perdi digne!
  Pli bone morti heroe ol vivi kiel malkuraĝulo!
  Paradokse, estis la fizika malforteco de homo, kiu permesis al li fariĝi kiel Dio! Se la simio havus pli longajn brakojn, li neniam prenus bastonon!
  Homaj malvirtoj pelas progreson kaj proksimigas nin al ĉiopovo! Malkuraĝulo inventis - kirason, maldiligenton - radon, malfortulon - gruon, manĝemon - laksigilon, ambician - aviadilon, enuan - filmon, scivolemon - interreton, sadistulon - a dinamo! Malantaŭ ĉiu granda malkovro kuŝas malvirto! Bazaj pasioj - altigita teknologio!
  Se Adamo ne pekus, li kaj liaj posteuloj estus diferencaj de laborbrutaro nur pro sia parolkapablo!
  La tempo estas la plej objektiva juĝisto - ĝi donas vortojn al ĉiuj kaj elmontras la pruvojn!
  Improvizo estas la aksiomo de venko! La ŝablono estas la malvenkoteoremo!
  Manko de inteligenteco ankoraŭ povas esti kompensita per komputilo, sed neniu tekniko povas anstataŭigi kuraĝon!
  En milito, saĝa malkuraĝulo estas pli utila ol kuraĝa malsaĝulo!
  Konsiderante ke mortintoj ne povas batali, mortinta soldato ĉiam estas malbona soldato!
  Milito estas bona lernejo, sed se vi eraras, vi ne reprenos la ekzamenojn!
  Nur lojaleco ne sufiĉas por servi la landon, sed nenio povas anstataŭigi ĝian foreston!
  Tamen, kiu ne scias aprezi la vivon, ne povos adekvate renkonti la morton!
  Ne eblas venki la du aferojn avidecon kaj stultecon, kvankam la foresto de la unua estas ofte kombinita kun la dua!
  Bele sprite de Maria Kolesnikova, kiel granda oratoro de antikvaj tempoj. Kaj kompreneble, krom aforismoj, oni povas kanti. Kaj kvankam la reĝina knabino jam brilis pro ŝvito, kvazaŭ ŝi estus ŝmirita per densa oleo, ŝi prenis ĝin kaj kantis plensone kun granda sento. Kaj ŝia voĉo estis simple mirinda;
  Kelkfoje kaprico estas kruela - la sortoj ne estas fratinoj,
  Ja kiom longe batalanto ne konis bonŝancon!
  Ni estas la blatoj de tiu granda, nekonata ludo,
  Kiun la Sinjoro kreis por vespermanĝo!
  
  Sed ni povos koni la donacojn de la Ĉiopova,
  Post ĉio, la mondo ĉirkaŭe flosas ŝajne aera!
  Fakte, la sorto akrigos la hakilojn,
  Kaj eĉ bonŝanca, ĉar Dio estis indiferenta!
  
  Post ĉio, feliĉo estas delikata, kiel insulo,
  Meze de oceano de ĉagreno kaj malfeliĉo!
  Kaj timema viro estas tiel soleca
  Ne estas ŝtormo, kiu regas en lia animo, sed la mallumo de malbona vetero!
  
  Ho, estas malfacile vidi sub la katastrofa stelo,
  En la konstelacio Sagitario naskiĝos en la blankan mondon!
  Mi staras kiel najtingalo aspiranta al mia sonĝo,
  Ĉirkaŭ la rideto, kaprico, kurbaj vizaĝoj!
  
  Mi ne povas kredi ĝin, ĉi tio estos eterne,
  Kia viro, kondamnita esti vermo!
  Kaj kie estas la bonkoreco kaj saĝa koreco,
  Ne vere justeco - pasema sonĝo!
  
  Kruela, hipokrita en nia mondo de potenco,
  Foje ĉasado por bruligi ĉion per fajro!
  Homaj pasioj furiozas kiel uragano,
  Kaj ŝajnas, ke krimuloj kaj korvoj estas ĉirkaŭe!
  
  Mi volas trovi almenaŭ tagluman radion,
  Por scii, ke kavalireco vivas!
  Sed en mia serĉado de la plej eta respondo,
  Kaj ĉiuj ŝajnas zorgi!
  
  Ho, kie vi estas sankta spirito,
  Kiom longe vi povas naĝi sub la nuboj!
  Homoj havas vidon kaj aŭdon,
  Flugu al ili, ne flirtu ronde!
  . ĈAPITRO N-ro 3.
  Maria skermis multe . Post tio ŝi estis kondukita al la gimnazio. Tie vi povas varmigi kaj trejni viajn muskolojn. Kaj samtempe spektu filmon. Precipe, estas milito kun la orkoj. Ĉi tiu vetkuro estas sufiĉe malĝentila kaj malbona. Ekstere, orkoj estas kiel ursoj, nur iliaj vizaĝoj estas kiel tiuj de monstroj.
  Kaj ĉi tio ne estas tia primitiva mondo. Estas televido, radio, kaj eĉ tankoj.
  Por elfoj, ekzemple, la aŭtoj estas tre elegantaj, malgrandaj, fluliniaj. Orkoj, aliflanke, estas grandaj, angulaj, kaj mallertaj. Maria rigardis ĉi tiun batalon ridetante.
  Elfoj batalas nudpiede kaj en bikinoj. Estas kvar el ili en malgranda sed facilmova tanko kun longtuba pafilo. Ĉi tie la pafado estas tia, ke la knabinoj estas tre klare videblaj.
  Ili havas belajn, reliefajn muskolojn, kaj la manko de ŝuoj konvenas al la kruroj, kio nur emfazas ilian seksecon.
  La knabinoj batalas kaj jen unu el ili kun tute homa nomo Elena diras:
  - Tiuj estas la orkoj. Iliaj tankoj estas nur malbelaj skatoloj. Eĉ sen racia deklivo de la kiraso. Ĉi tiuj estas multe pli facile trarompeblaj!
  Elizabeto kapjesis kun malĝoja rideto:
  - Eble vi estas ĝuste ĉi tie! Sed ĉi tio estas por nia profito.
  Kaj la knabino pafis al la malamiko, uzante la nudajn fingrojn de siaj graciaj, ĉizitaj kruroj.
  Kaj la ŝelo trafo montriĝis preciza. La ŝelo difektis la grandan gvattureton de la Orc-tanko.
  Ankaŭ Jekaterina estas nudpieda, kaj la duonnuda knabino el tiaspecaj elfoj prenis ĝin kaj pepis, elmontrante siajn tre grandajn kaj samtempe belajn kaj tute neagresemajn dentojn. Ĉi tiu ja estis knabino de malofta beleco.
  Kvankam laŭvorte, ni diru ĉiuj elfoj, kaj estas belecoj. Kaj pro tio famas ilia popolo.
  Efrosinya, alia knabino de ĉi tiu raso sur tanko, rimarkis:
  - Jen, atentu, en nia mondo, por unu masklo, estas mil inoj. Unuflanke, ĉi tio estas bonega por viroj. Sed aliflanke, ĉi tio ankaŭ kreas problemojn! Precipe por eternaj knabinoj!
  Catherine konfirmis, pafante denove helpe de siaj nudaj fingroj de siaj graciaj kruroj:
  - Jes, ĉi tio havas sian propran problemon, kaj samtempe ĉarmon! Do ĝi estas kiel dutranĉa glavo. Tamen, se apud vi estas bela muskola knabino, tiam ankaŭ ĉi tio estas, ni diru, ne malbona!
  Elizabeto kantis kun fervoro:
  Bone kun knabino
  Kion diri...
  Sed ili devas, kaj preni la ulon,
  Ulo, ulo, ulo repreni!
  Ulo, ulo, edziĝu!
  Kaj la militistoj laŭte ridis. Kaj ili montris siajn longajn kaj tre lertajn langojn.
  Orko pafis al ili el peza, grand-kalibra kanono. Sed la ŝelo preterflugis, do la elfo Efrosinya iomete movis la tankon flanken.
  Ĉi tio ja estis trairejo. La knabinoj estis vere celkonsciaj venki kun ajna rezisto de la malamiko. Kaj oni devas diri, ke la orkoj estas ekstreme vilaj kaj vilaj estaĵoj.
  Elena diris kun rideto:
  - Verŝajne la plej malnobla torturo kiam orko piedfrapas vin, kaj vi estas nuda kaj ligita. Kaj ankaŭ li provas kisi vin!
  Catherine kantis kun ironia rideto:
  Orko harplena monstro, simple ne indulgu
  Strikte laŭ la reĝimo, ĉiu kiso!
  Tago por kulero da oleo, minimume da salo,
  Kaj vino kaj viando, nur por gastoj!
  Efrosinya protestis kontraŭ tio:
  - Se vi manĝos unu tason da butero, vi maldikiĝos kiel alumeto. Kaj la knabino devus esti muskola kaj kapabla naski belajn elfojn. Ĉu ne?
  Elena ridis kaj komentis per alia pafo, uzante sian nudan kalkanon, sian diable seksan kaj lertan kruron:
  - Kiel mi estus reĝino,
  La tria diris fratino...
  Mi estus por la patro-reĝo,
  Naskus heroon!
  Por kuraĝo, Elizabeto prenis kaj kantis, alian romancon en vico:
  Super la steloj ni flugos super la planedo,
  La hela suno brilos...
  Heroismo de la elfoj de lumo kantita,
  Faras ĉasiston en ludon!
  
  La tempo estos rapida
  Kie fulmotondro ekbrilas super la mondo...
  La pomo floras amase,
  Kompreneble la printempo venas!
  
  Estos epoko, kredu elfinismon,
  Kie iu persono estas demiurgo.
  Ni forlavos la makulon de la vizaĝo de orkshizma,
  Se necese, ni plugos kaj plugos!
  
  Estos brilaj dioj super la mondo,
  Alportu al elfoj ĝojon kaj ridon...
  Ni sanktoleos la harojn per mitro ,
  Sukcesi en glora komerco!
  
  Jes, Elfia estas monda lando,
  Elfinismo sankta tero...
  Nudpieda knabino kuris
  Ŝi venas de fianĉino donita!
  
  Jes, amu la belulinojn Elfia,
  Kio kreis metalon el ŝtono...
  Kredu min, homoj fariĝos pli feliĉaj
  Lanĉante de la ĉielo kaj verŝante napalmon!
  
  Ne serĉu feliĉon sen Rod,
  Li donos eterne amon...
  Sub la kalkano en la batalo de Svarog,
  Verŝita monstra sango!
  
  Ne ekzistas pli bela lando de gigantoj,
  Ĝi havas elfojn kaj nanojn en la rangoj...
  Ni estas por ĉiam unuigitaj kun la Patrujo,
  Ni venkos en iu ajn, konu la batalon!
  
  Do kial la elfa batalanto estas tiel malĝoja,
  Post ĉio, vi sciis la potencon de Svarog ...
  elvoki bonajn sentojn,
  Nia Lada ama idealo!
  
  Ĝi fariĝos pli bona ol la universo, kredu min -
  Se elfinismo komencas regi...
  Ni estas Svarog feliĉaj infanoj -
  Ni frakasu orksismon en kvarkojn!
  
  Baldaŭ la tero brilos,
  Granda sukceso baldaŭ venos...
  Kaj Yarilo leviĝos kiel glora suno,
  kaj donos brilon al ĉiuj!
  
  Ni trinku por la Patrujo-uloj
  Por ke Elfie floru eterne...
  Havi senfinan salajron -
  Pri kio ne estas honte revi!
  
  Lasu la elfon leviĝi super la universo,
  kaj la rido de Dio montros ĉion...
  Kun sia forto en nepereeblaj bataloj,
  Ni malkaŝos la plej ruzan trompon!
  
  Baldaŭ la suno brilos pli hele
  La spaco fariĝos kiel korto...
  Do vi bruligas la fajron pli varma,
  Akrigi vian ŝtalan hakilon!
  
  Kaj tiam kun la kanto de la granda Lada,
  Tio naskis potencajn Diojn...
  Ni povos ekstermi la tribon de sovaĝuloj,
   Elfi-gloraj filoj kun glavoj!
  Tiel kantis la belaj kaj ravaj elfoj. Kaj iliaj voĉoj estas tiel najtingalaj kaj seksaj. Kun knabinoj kiel ĉi tiuj vi povas efektive venki la ursojn.
  Mi devas diri, ke ili estas tre sveltaj kaj belaj, seksaj kaj delogaj, apetitaj inaj elfoj.
  Dume ankaŭ inaj pilotoj batalas sur la ĉielo. Batalantoj ankoraŭ ne estas tiel progresintaj kiel en la dudekunua jarcento. Ili eĉ ankoraŭ havas helicmotorojn. Kaj armiloj - aviadilaj pafiloj kaj maŝinpafiloj. Sed aliflanke, grandiozaj pilotoj batalas en la skipoj. Kaj por igi ĝin pli oportuna por ili batali, ili estas nudpiedaj kaj en bikino.
  Albina estas mirinda elfo. Li premas la butonojn per la nudaj piedfingroj. Pafante aviadilkanonojn.
  Kaj la faligita Orka aviadilo brulas. Kaj ĉi tiuj aŭtoj de ursoj estas tre angulaj, pezaj kaj mallertaj.
  Tamen, ĉi tio nur ŝaltas knabinojn. Kaj ili tre lerte manovras siajn aviadilojn ekster la vojon de atakoj.
  Alvina, alia elfa knabino, ankaŭ pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj, pepante, diris:
  Mi estas elfa batalanto, kaj la potenco estas en plena svingo,
  La ĉielo estas mia loĝejo!
  Ŝia partnero ridis kaj konfirmis, terenbatante la orkon:
  - Jes, la monaĥejo!
  Sur la ĉielo, kompreneble, la bataloj daŭras kun diversaj gradoj de sukceso. Vere, elfoj pafas orkojn, multe pli ofte ol ili estas reprezentantoj de la ŝikaj homoj.
  Sed estas multaj orkoj. Kaj ĉi tio kreas problemojn.
  Maria Kolesnikova rigardis ĉi tiun filmon kaj rimarkis:
  - Estus bone uzi gardosorĉojn kaj protekti!
  Nataŝa, tia estis la nomo de la elfo, kiu estis la Ministro de Milito sub la Reĝino, respondis ĝemante:
  - Ni uzas ĝin delonge, sed ĝi ne ĉiam helpas! Orkoj, troloj kaj niaj aliaj malamikoj ankaŭ uzas magion, inkluzive de tio, kiu trarompas magiajn defendojn!
  Maria tweetis:
  - Jes, estas vero! Sed kio se vi provas sanktan akvon?
  Nataŝa ridetis kaj demandis:
  - Benita akvo?
  La reĝino kaj iama kaptito konfirmis:
  - Tio estas nur sankta akvo. Ĉi tio estas tre bona ideo, kaj kiu pruvis efika en vera milito!
  La ŝika ministro pri defendo konsentis kun rideto:
  - Kial, Via Moŝto, vi devas provi ĝin!
  Maria prenis ĝin kaj kantis kun granda pasio, sentante en si mem impulson de inspiro;
  Mi estas sovetia kaprinino,
  Ŝi laboris kaj plugis la kampojn ame...
  Sed fulmotondro tondris...
  La faŝisto atakis, ne estas sufiĉe da loko por li!
  
  Sanga kvardekunua terura jaro.
  Hitler atakas grandnombre...
  Lasu rusojn malŝpari en aroj,
  La obusoj eksplodas - kugloj fajfas!
  
  Ne estas loko, ne estas pli malbone trovi ĉi tie,
  Kiam doloro kaj detruo estas ĉie...
  la knabino eĉ ne havas dudek jarojn,
  Sed kiom da doloro kaj senigo ĉirkaŭe!
  
  Malbono atakas la patrujon de faŝismo,
  Tiel potenca, simple feroca...
  Sed mi kredas, ke la gajnanto estas komunismo,
  Kiu malantaŭ Adolfo tiuj germanoj estas blindaj!
  
  La malamiko estas tre forta, kredu min,
  Lia premo estas aktiva kaj kruela...
  Faŝismo estas nur sovaĝa besto
  Kaj kontraŭ la knabino, la bildo estas bluokula!
  
  Neniu knabino, ne retiriĝos
  Ili rapidas tra la neĝo nudpiede...
  Ekzamenoj, transdonante nur kvin,
  Kaj niaj knabinoj batalas tre kuraĝe!
  
  Faŝismo vane flugis en Rus',
  Kvankam la aliancano de Fritz helpas...
  Kaj la Tria Regno baldaŭ flugos malsupren,
  Kvankam karnovoruloj mortigas rusojn!
  
  Ili ne scias, la knabinoj de la vorto havas pacon,
  Ili feroce strebas al venko...
  Kvankam Hitler estas tiel mojosa en vortoj,
  Ke li simple fariĝis klaŭno!
  
  Ni baldau matu la Krauts, knabinoj,
  La malamiko estas sufiĉe trepan proksime de Moskvo ...
  Tiam estis la legenda Stalingrado,
  Li renkontis konflikton, sciu, ke ĝi estas bonega!
  
  Nu, kio estas tigro por knabinoj?
  Vere potenca maŝino...
  Ni ne bezonas stultajn belecajn ludojn,
  Kies armeo de faŝistoj dispremis!
  
  Usono multe helpas la Fritz,
  Ili donas senpagajn aviadilojn, tankojn...
  Ili certe freneziĝis
  ke la jankioj tro manĝas per belanoj!
  
  Jes, Hitler estis mortpafita de hundo,
  Kaj Goering kaptis spacon sur la trono ...
  Eble li ne estas sufiĉe maljuna por esti granda,
  Tiu dika porko en la reĝa krono!
  
  Sed Usono kaj Britio nun estas
  Do ili komencis fervore helpi la faŝistojn...
  La ruĝa armeo ne kalkulos siajn perdojn,
  Kaj komunismo forvelkis!
  
  Ĉi tio estas nur infera situacio,
  Kiam la potenco de kapitalo estas en unueco...
  Kaj kolapso simple minacas...
  Tero ne sufiĉas por la nazioj, konu la jankiojn!
  
  Vane Sam provizas ilin per bombo,
  Kaj li sendas manĝaĵon al la Fuhrer...
  Post ĉio, venkinte Sovetujon en batalo,
  Adolf atakas la antaŭajn estrojn!
  
  Kompreneble, ni suferas multajn perdojn,
  La knabinoj estas nudpiedaj eĉ en la malvarmo...
  Sed se necese, ni dormas en Moskvo,
  Ni havas tiajn plektaĵojn kun oro!
  
  Se ni defendus Stalingradon,
  Kredu min, ni povas atingi Berlinon...
  Por la Ruĝa Armeo, kredu ĉi tiun vicigon,
  Kiam la homoj kaj la armeo estas unuigitaj!
  
  La knabinoj ne scias, estas nur neniu vorto,
  Kaj ili feroce batalas kontraŭ malbonaj orkoj ...
  Ni vidos, la knabinoj kredas la tagiĝon,
  Kvankam la okuloj foje estas kiel teleroj!
  
  Mi kredas la justan rusan caron,
  Kapablos fari la volon pli forta ol ŝtalo...
  Estu ortodoksa suvereno,
  Se Stalin malsukcesus fari ĉion bele!
  Jes, la sovetia lando flori,
  La vojo estos konstruo en la lumo de komunismo ...
  Gajnoj malfermas senliman konton,
  Kvankam la infanoj de revanĥismo nudis la dentojn!
  
  Nu, kion vi diras, onklo timinda Sam,
  Levita, vi mem konsideras morton...
  Sukcesis forpuŝi la naziojn de Sovetunio,
  Kaj ĉi tio signifas la morton de la kapitalo!
  
  Nu de kaj pli ol unufoje, ne du bataloj,
  Oni ankoraŭ vidos tondri super Rusio...
  Por ke nuloj ne venu al sia patrujo,
  Eble kreu por Dio!
  
  Kie Stalin simple ne povis,
  Nudpiedaj knabinoj povas fari ĝin...
  Por ili, la potenca Dio, Sankta Svarog,
  Kaj precizeco kiam oni pafas de maŝinpafilo!
  
  Resume, la batalo tute ne estas la fino,
  Ni rusoj strebas al venĝo...
  Estos maljunulo kaj junulo en batalo,
  Ni ne donos al la nazioj teruran ŝancon!
  
  Resume, ni estas knabinoj nudpiedaj,
  Denove li furioze serĉis ataki,
  Kaj kun nuda kalkano, forta pugno.
  Ni tiel fikos vin, ke la Fuhrer aspektas malklara !
  
  Mi kredas, ke Rus baldaŭ renaskiĝos,
  Sub la standardo de la granda Svarog...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Ĉar baldaŭ estos multe da feliĉo!
   Post tia vigla, eĉ se ne tro klara, kaj ne tute logika kanto, kun kelkaj kontraŭdiroj, knabinoj el la raso de elfoj estas pretaj vere preni kaj movi montojn. Ili estas vere naskitaj por venki.
  Kaj jen la knabinoj en bikinoj, lasantaj nudajn spurojn en la koto, pafante pafilojn. Ĉi tie grandkalibraj kanonoj batas kaj grandaj ĵetaĵoj flugas alte en arko. Do la orkoj estas ĵetitaj supren kaj renversitaj per siaj obusoj. Ĉi tio estas vere ege mortiga pafado, kaj ĝi ne ĉesos, ĝi ne spiros.
  Unu el la elfoj, kapitano Svetlana, flustris al sia amiko kun malica rideto:
  - Ĉu vi pensas, ke ili donos al ni steleton por ŝultrorimenoj?
  Ŝi respondis kun rideto:
  - Ili kaptos kaj donos pli!
  Poste, la knabino energie fingrumis siajn nudajn, graciajn, tre delogajn, sunbrunigitajn kaj muskolfortajn krurojn kaj kantis:
  Oni diris al ni, ke ni bezonas altecon,
  Kaj ne ŝparu municion...
  Jen la dua stelo ruliĝis,
  Al viaj epoletoj!
  La knabinoj, nudpiedaj, kun muskoloj, kiuj ruliĝis kiel pilkoj sub sia bronza haŭto, tiris pezajn skatolojn kun konkoj. Kaj ĉi tio, mi ankaŭ devas diri, estas tre forta movo.
  La militistoj ŝajnis ĵeti karton sur la tablon. Kaj denove, tre mortiga kanono trafas.
  Natasha, ministro pri defendo, atentigis:
  - La detrua potenco de ĵetaĵoj pliiĝas per magiaj sorĉoj. Ĉi tio ankaŭ estas ekzemplo de la uzo de magio por militaj celoj!
  Maria konsente kapjesis.
  - Ĉi tio pravas! Kaj ni ankoraŭ povas fari multon por estontaj venkoj!
  Alia tanko moviĝis trans la oranĝan herbon. Li estis tre malalta en silueto. Kaj li preskaŭ ne havis turon, sed estis speciala rotacianta barelo. Kaj ĉi tiu aŭtomobilo aspektis malmodeste. Estis nur du knabinoj en ĝi. Ĉar ĉi tiu tanko estis pli malgranda ol kutime.
  Nataŝa notis:
  - Jen la aŭtomobilo de la estonteco!
  Maria konsentis:
  - Jes, mi pensis, ke ĝi estas promesplena evoluo. Sed trafi malgrandan celon estas pli malfacila. Ĉi tie la germanoj forbrulis dum la dua mondmilito, ĉar ili faris tro grandajn tankojn.
  Nataŝa palpebrumis kaj pepis:
  - Niaj tankoj estas tre rapidaj,
  Kaj la knabinoj estas nudaj, nudpiedaj!
  Intertempe ili montris en la kinejo, kiel elfa knabo, dekjara infano, rampas tra la arbustoj. Li starigas malgrandan dissendilon por gvidi la virabilon de la elfoj . Ĝis nun tiaj aparatoj estas la plej simplaj kaj primitivaj.
  La nudaj, infanecaj piedoj de la knabo vangofrapas la herbon. Li estas kiel juna partizano. La infano portas nur pantalonon, kaj la vetero estas malvarmeta kaj pluveta. Kaj la knabo tremas pro la malvarmo.
  Tamen, li kuraĝe kantas:
  Mi estas entute juna nudpieda partizano,
  Infano, kiu kuraĝe riskas kun sia vivo...
  Por ke la elfoj ne havu problemojn ĉi tie,
  Por ke la homoj vivu en ŝika komunismo!
  Kaj la infano prenos ĝin kaj montros la langon. Kaj tiel la elfa knabo direktas sin al la tendaro de orkoj. La fetoro de vilaj ursoj tiklas la naztruojn de infanoj malagrable.
  La infano estas en granda risko. Ĝi glitas ĝuste sub la nazon mem de tiuj vilaj estaĵoj.
  Maria rimarkis:
  - Kuraĝa knabo. Sed ĉu indas sendi tiajn malgrandajn infanojn al misio?
  Defendministro Natasha logike rimarkis:
  - Tiaj malgrandaj infanoj donas pli malgrandan aŭron, kaj la orkoj preskaŭ ne vidas sian serĉadon kaj gardas magion!
  Maria ridis kaj notis:
  Heroismo ne havas aĝon
  En juna koro estas amo al la lando...
  Povas konkeri la randojn de spaco,
  Feliĉigu la vivantojn sur la Tero!
  Nataŝa diris kun rideto:
  - Ne nur la vivantoj, sed ankaŭ la mortintoj, kaj ne nur sur la Tero!
  Maria, responde, kolere stampis sian nudpiedan, pezan kaj fortan kruron, kiu nun povis rompi la spinon de lupo:
  Vivu la Teron Vivu la Teron
  Kaj vi komprenas homojn...
  Dua amo, dua Tero,
  Ne estos dua Tero!
  De mil planedoj
  Ne ekzistas tia verdo!
  De mil planedoj
  Ne ekzistas tia plej ŝatata!
  Dume, la elfa knabo starigis la dissendilon kaj rampis reen. Liaj nudaj, rozkoloraj kalkanoj tre bele ekbrilis.
  Maria eĉ pensis, ke se la infano estos kaptita, tiam liaj nudaj, rondaj kalkanoj estos bruligitaj per ruĝe varma fero. Kaj kiel ĉi tiu infano krios.
  Kaj la orkoj ridos kaj snuros bruligitan viandon tra siaj naztruoj.
  Do la knabo prenis ĝin kaj per la nuda piedo premis blaton, kiu rampis tra la herbo. La insekto palpebrumis kaj subite fariĝis altvalora ŝtono.
  La knabo prenis ĝin per la nudaj piedfingroj, kaj ĵetis ĝin en sian manon, kaj pepis, apenaŭ aŭdeble:
  - Rideto faros ĉion pli hela,
  Kaj elefanto kaj eĉ malgranda heliko...
  La elfoj estu pli gajaj en batalo,
  Kaj la orkoj suferu nur perdojn!
  Kaj la knabo rapide saltis en la arbustojn. Jen bela malgranda bebo. Tute homsimila.
  Ĉi tie en unu en unu filmo, la knabo ankaŭ glitis minojn sub la tankojn.
  Kaj li estis kaptita. Estas domaĝe, ke la sovetia kinejo kaj kiel ili torturis lin ne estis montritaj. Sed ili estis nur kondukitaj al la ekzekuto nudpiede en la neĝo.
  Kaj la fotilo montris malgrandajn, infanajn piedsignojn sur la neĝblovo, proksime. Kaj tio diris pli ol se la torturo estus montrita detale kaj nature.
  Ĉi tio estas vere filmo.
  Maria kun granda sento kantis, fleksante la muskolojn de siaj nudaj kaj muskolaj kruroj:
  Flugu kiel fajroj mallumaj noktoj,
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de la laboristo...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La voko de la pioniro - ĉiam estu preta!
  La voko de la pioniro - ĉiam estu preta!
  Nataŝa ridis kaj konfirmis:
  - Ĉi tiu malvarmeta ovo devas esti kuirita dum dek kvin minutoj, kaj la pioniro el la speco de elfoj estas ĉiam preta!
  . ĈAPITRO #4
  Dume, ekzistis aliaj epizodoj de la milito. Jen du elfoj faris kaŝpafistmiliton.
  Ili estis nudpiedaj, sed en makulkamuflaĵo. Kaj ili sidis en embusko, serĉante celojn.
  Unu el ili, blonda Alico, ĝenita, rimarkis:
  - Orkoj, mi devas diri, estas tre malbonodoras. Kaj tial estas neeble interfratiĝi kun ili!
  Angeliko ridis, pafis, kusxigante la vilan ursan soldaton kaj kantis:
  Ni neniam maltrafos
  Problemo ne venos al nia elfo!
  Kaj ŝi malkovris siajn perlajn dentojn.
  Alicio ankaŭ pafis, kaj ankaŭ trapikis la kapon de la orko. Jen ili estas, ni diru, malvarmetaj militistoj. Kaj vi ne povas iri kontraŭ ili!
  Angeliko ĵetis la obuson per la nudaj piedfingroj. Ŝi disŝiris la orkon en pecojn kaj kantis:
  Ni rigardas kun falkoj
  Ni ŝvebas kiel agloj...
  Ni ne dronas en akvo
  Ni ne brulas en fajro!
  Alico konfirmis ridetante:
  - Jes militistoj, kiuj bezonas!
  Kaj ŝi ĵetis pezan obuson per sia nuda kalkano. Disŝiris multajn orkojn en pecojn.
  Ĉi tio vere estis teamo. Kaj la elfaj knabinoj estas tre belaj, kaj tute nudpiedaj en malpeza bikino.
  Sed ili ne embarasas, sed kantas:
  En la mondo de varmego kaj neĝado,
  La mondo estas kaj malriĉa kaj riĉa...
  La juneco de la tuta planedo estas kun ni,
  Nia tutmonda konstrutaĉmento!
  Kaj la knabinoj daŭre batis la orkojn. Tio estis ilia malordo. Kaj se ili prenos ĝin, ĝi ne ŝajnos tiel malgranda al iu ajn, eĉ al tiaj vilaj estaĵoj kiel orkoj.
  Maria Kolesnikova, spektante filmon, kantis:
  Ni kuraĝe iras en batalon
  Por la kialo de la elfoj...
  Ni mortigos ĉiujn orkojn,
  Batalu ne drivu!
  Ĉi tiuj estas, ni diru ĝuste ĉi tie, batalantaj kaj malzorgemaj knabinoj en konvulsio. La plej alta klaso de detruo povas esti dirita.
  Sed de la ŝtormsoldatoj ĝis la orkoj, kiel la elfo Helga guĝos, kaj tiam ŝi kantos:
  - Gloro Elfiya, gloro,
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Tia elfa potenco,
  Orkoj furioze batas!
  Ĉi tie la knabinoj prenis por la orkoj kaj laŭvorte kun mortiga forto, totala detruo kaj malfermi la konton. Kaj oni ne povas haltigi ilin. Se ili prenis ĝin, tiam ili prenis ĝin.
  Kaj kun nudaj piedfingroj ili premas la ellasilon.
  La knabino Alenka pafas al la orkoj de maŝinpafilo. Kaj li ĵetas la nudajn piedfingrojn al la malamiko, la mortiga forto de granato kaj muĝas:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi trempos ĉiujn en la necesejo!
  Kaj kiel ŝi ridas kaj montras sian langon, kiun ŝi havas tre longan.
  La knabino Anyuta ridis kaj rimarkis, ĵetante murdan pizon de neniigo per sia nuda kalkano:
  Ni povas laŭvorte fari ĉion. Kaj jen nia ordo inter la elfoj!
  La knabinoj batalas, kaj estas multaj da ili. Kiel bone estas vivi en mondo kie estas tiom da knabinoj. Kaj la elfoj estas por ĉiam junaj kaj belaj. Tio estas vere - tre bonega ŝtelo. Kaj ili povas diri ion, kio ne povas esti dirita en fabelo, nek priskribita per plumo - nur super.
  Alla, kiu batalis kontraŭ ĉi tiu plago, rimarkis agreseme, krevigante orkojn per eksplodoj, falĉante ilin kiel falĉilon:
  - Por ke la kalva Fuhrer mortis!
  Kaj kiel li prenos ĝin kaj ridos, elmontrante siajn tre belajn dentojn.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - aerakrobacio!
  Ne, nu, provu rezisti tiajn homojn.
  Maria, elfo kun ora hararo, prenis ĝin kaj kantis:
  - La ŝipoj estas rompitaj,
  Kestoj estas malfermitaj...
  Smeraldoj kaj rubenoj disvastiĝas kiel pluvo
  Se vi volas esti riĉa
  Se vi volas esti feliĉa
  Restu knabo kun ni
  Vi estos nia reĝo!
  Vi estos nia reĝo!
  Kaj la militistoj denove fajfos ĥore. Kaj la kornikoj, havante koratakon, falis sur la orkojn, trapikante iliajn kraniojn.
  Jen kion la knabinoj vere prenis kaj ŝaltis. Kompreneble ĝi estas malvarmeta kaj sovaĝa.
  Nu, kiel mojosa io tia estas. Kaj ĝi vere, kompreneble, ŝaltas vin.
  Ĉi tiuj vere estas knabinoj.
  Kaj la Olimpikoj, kun nudaj, fortaj piedoj, ĵetos barelon da eksplodaĵoj al la orkoj.
  Ŝi preterflugos, kaj eksplodos kun ekstrema mortiga forto. Kaj ĝi disrompas ĉion en malgrandajn fragmentojn, kune kun tuta bataliono de orkoj.
  Kaj denove la knabinoj prenos siajn skarlatajn brustcicojn en la buŝon kaj fajfos. Kaj la kornikoj, ricevinte koratakojn, tuj falos malsupren, en mortiga sveno.
  Kaj iliaj kranioj prenos kaj krakos sub la batoj. Kaj ĉi tio estas tre mortiga kaj detrua efiko.
  Marusja ankaŭ prenis kaj ĵetis obuson de mortiga potenco al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, disĵetis la orkojn kaj kantis:
  Venko atendas, venko atendas
  Tiuj, kiuj volas venki la malbonajn orkojn...
  Venko atendas, venko atendas
  Ni povos venki la malamikojn!
  Kaj Matrjona ankaŭ ĵetos citronon al la malamiko per siaj nudaj piedoj kaj muĝos:
  - Surŝipe!
  La knabinoj tute iris sian apartan vojon. Kaj ili estas, fakte, skribitaj belaĵoj. Kaj iliaj kruroj estas nudaj kaj ĉizitaj.
  Jes, ili alfrontis ĉi tiujn orkojn, kaj ili estas plene falĉitaj kaj mortigitaj.
  Kaj la fronto de la elfoj kaj pli malgranda nombro da elfoj komencis premi la orkojn, tiujn peltajn ursojn.
  La knabinoj rapidis al la atako.
  Elfa militisto kun oranĝa hararo prenis kaj premis la butonon de la stirstango kun la skarlata cico de ŝia brusto.
  La ŝokondo eksplodis. Kaj rapidis ultrasonon al la orkoj. Kaj kovris ilin tuj, laŭvorte karbigante la ostojn.
  La militisto pepis:
  - Por la frenezaj saltoj de la kobro!
  Kaj kiel preni kaj ridi. Ĉi tiuj estas vere virinoj - ni nur diru, ke ĝi estas bonega tie.
  Oni devas rimarki la knabinojn formidajn.
  Kaj tiel ili elĵetis mortigajn riveretojn kun karbogrenatoj kun siaj nudaj kalkanoj.
  Ili ŝiris multajn malbonajn kaj vilajn ursojn. Kaj post tio la knabinoj prenis kaj kantis;
  Mi petas, Sinjoro, ke la tago ne forvelku,
  Por ke la rigardo de la knabino estu por ĉiam juna!
  Por ke nia kavaliro ŝvebas super la rokoj,
  Por ke la kovrilo de lagoj estu pli pura ol kristalo!
  
  Kian belan mondon la Sinjoro kreis
  Ili manĝis en ĝi arĝenton, kaj la acero estas rubeno!
  Mi serĉas amatinon de la idealo de Dio -
  Por fari tion, li hakis malamikojn en bataloj!
  
  Kio estas tiel malfacila en la koro de junulo?
  Kion li volas trovi en ĉi tiu mondo?
  Nu, kial la remilo estas rompita?
  Kiel solvi miksaĵon de grandaj problemoj?
  
  Mi volas, ke ankaŭ Dio estu feliĉa,
  Trovu vian ĉielan sonĝon!
  Por ke bonŝanco ne rompu la fadenon,
  Por alporti sub la padon, balast-linion!
  
  Sed kion mi serĉu en mezuro sen amo,
  Kio povas knabinoj esti pli multekostaj?
  Estas malfacile konstrui feliĉon sur sango,
  Vi povas nur naĝi laŭ ĝi en la inferon de la infero!
  
  Apartigo estas torturo por mi
  Milito estas ankoraŭ tia koŝmaro!
  Jen piedo en piedingo selis ĉevalon,
  Kvankam la malbona orko alportis al la ekzekutisto hakilon!
  
  Ili forprenas niajn filinojn,
  Ili torturas ilin kaj bruligas siajn korpojn per fajro!
  Sed ni kaŭzos malvenkon al la Fuhrer,
  Sciu, ke nia Elfo neniam mortis!
  
  Ni edziĝu post la malbona milito,
  Tiam la infanoj ridos!
  Ili ĉiuj estas sangaj parencoj por mi,
  Mi ĉasos grasan ludon!
  
  Kaj la kverkaj folioj estas kiel smeraldo,
  Li diris, ke la ulo faris bonegan laboron!
  Via konscienco estu pura kiel kristalo,
  Kaj nur la pozitivoj en la bilanco estos nombroj!
  La knabinoj kantis kaj montris sian kolosan aplomon kaj batalpozicion.
  Kaj kompreneble, unu el la militistoj alportis la hoson. Kaj ŝargis ĝin per benzino. Kaj kiel li prenos kaj lanĉos murdan jeton. Fluos mortiga cunamo de fajro. Kaj majuskle orkoj brulas.
  Kaj ĝi estas vere, vere bonega. Laŭvorte totalisma estas detruo.
  Eĉ ne unu knabino povas kontraŭstari ĉi tion, kiel leki ion tre dolĉan, bongustan kaj apetitigan per la lango de elfa.
  Kaj samtempe prenu la orkon kaj forbruligu la kapon.
  la tero tiel . Kaj eĉ ne forlasas ostojn de la malamiko.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj foje. Kaj nudigis iliajn dentojn, Kaj montru sian humoron kiel kobroserpento.
  Militistoj kiuj disŝiros ajnan armeon. Kaj se ili volas, ili povas ellasi la gasojn.
  Kaj imagu, kio okazos, se mil elfoj tuj liberigas gasojn de si? Diru kio okazos?
  Ho, estos tre mojose, eble la ĉielo malhelpos ke tio okazu. Ĉar tiam korvoj pluvos sur la kapojn de la orkoj. Kaj ili falos kaj rompos kraniojn, montrante la plej mortigan efikon en la universo.
  Kaj la knabinoj denove ni kantu en sia sovaĝa kolero kaj ekscito, kaj iliaj perlaj dentoj ekbrilis kiel speguloj.
  La koŝmaro ĉiam venas kiel serpento
  Vi ne atendas lin, sed li rampas tra la pordo!
  Vi estas feliĉa, malavare nutrita familio,
  Vi ne scias, ke ekzistas homoj, kiuj estas bestoj!
  Ĉi tie komenciĝis la atako de la impeta hordo,
  Tataroj superverŝas nin per sagoj!
  Sed ni naskiĝas por kuraĝa heroaĵo,
  Kaj ni eltenos severajn batojn!
  
  Neniu scias, ĉu la bona Dio
  Do homo iĝis kruela!
  La morto frapas la sojlon -
  Kaj Weselvul elŝovis siajn kornojn el la varmego !
  
  Jes, ĉi tiuj estas antikvaj tempoj,
  En kiu ni tiel malvarmetis!
  Post ĉio, tio ne estis mia sonĝo,
  Ne tion ni intencis, tra la foraj montoj!
  
  Sed se vi estas en la infero
  Aŭ pli ĝuste, en mondo de doloro, sklaveco, batalo!
  Mi ankoraŭ konservos esperon,
  Lasu vian koron bati tiujn ritmojn!
  
  Sed provoj estas nia ĉeno,
  Kiu ne lasos pensojn esti facilaj!
  Kaj se necese, ni devas elteni,
  Kaj se vi krias, tiam per la tuta forto de viaj pulmoj!
  
  Li estas poeto kaj fripono,
  Sed ne en varma militista kampo!
  La malnoblaj malamikoj de la Patrujo mortos,
  Ili estos entombigitaj rapide kaj senpage!
  
  Nun prenu ĝin, forpuŝu la pafarkon al Kristo,
  Krucu vin, kisante la ikonojn!
  Mi kredas, ke mi diros al homoj la veron,
  Kiel rekompenco, la Sinjoro donos multe-peculion!
  La knabinoj bone kantis. Iliaj voĉoj estas tiel radiaj kaj irizecaj. Kaj plenkorpa.
  Kaj post la kanto, tuta bataliono da knabinoj prenis kaj ellasis gasojn. Ili leviĝis en kolono, kaj kuris al nubo de korvoj. Ili prenis ilin kaj kolapsis.
  Ĉi tio komencis sufoki la korvojn, kaj ili laŭvorte sufokiĝis kaj tordiĝis, ricevinte maŝon ĉirkaŭ la kolo.
  Kaj tiom da korvoj falis malsupren. Kaj ili trapikis ĝuste tra la suproj de la orkoj. Kaj la ursoj ellasis fontojn de bruna sango. Ili estis batitaj kiel disbatantaj pizoj.
  La knabinoj ridis. Kaj ili montris sian langon. Ili palpebrumis al la estaĵoj proksimiĝantaj al ili.
  Unu el la knabinoj pepis:
  - Orkoj ne estas kiel homoj,
  Orkoj, ĉi tiuj estas orkoj...
  Se li estas vila, tiam li estas fiulo,
  La voĉo de la knabino estas tre klara!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  La militistoj tuj sentis sovaĝan konfidon al si mem. Kaj iliaj dentoj ekbrilis kiel montopintoj. Aŭ eble ĉi tiuj estas perloj kaj trezoroj de la maro.
  La knabinoj ridis kaj kantis:
  Ho maro, maro, maro, maro,
  La knaboj sidas sur la barilo!
  La orkoj vidos malĝojon,
  La bastardoj ĉiuj mortos en malmuntado!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj fajfos. Ĉi-foje ne nur korvoj falis sur la kapojn de la orkoj, sed ankaŭ hajloj. Kaj ili laŭvorte rompis la kraniojn de la ursoj.
  Tiel la elfknabinoj alfrontis la orkojn de tiuj malbonodoraj ursoj. Kaj ĝi montriĝis ege mojosa.
  Kaj kiam la belulinoj komencis kanti, estis pura kaoso;
  La ĉielo estas desegnita tapiŝo de steloj,
  La luno donos lumon al la montetoj!
  La montara rivereto fluas malsupren,
  Brilanta oro sur siliko!
  
  La simpleco de Patrino Elfo,
  La vilaĝoj estas plenaj kaj komfortaj!
  La junulinoj ekkriis pro feliĉo,
  Kiel ronda danco ili iras falĉi!
  
  Venis problemo, militmaljunulino,
  Nudantaj dentoj - kirlado de konkoj!
  Detruo rapidas kun la orkoj,
  Via kamarado mortis en batalo!
  
  Vi mem estas ankoraŭ knabo -
  La armea registra oficejo kaj enlistigo ne donis la permeson!
  Kiel, vi ne havas sufiĉe da pliaj jaroj,
  La lando devas zorgi pri la infanoj!
  
  Kuris al la fronto sen ajna kiraso
  Por alporti bonon kaj lumon!
  Por ne senigi la orkojn je ilia volo,
  Por ne renkonti la tagiĝon en ĉenoj!
  
  Mia amiko ankaŭ ne dormis.
  Sukcesis eskapi - batalanto!
  Ni dubas pri la orkoj de la piedestalo,
  La Fuhrer estu finita!
  
  Batalu malmolan doloron kaj malsaton
  Nudpieda knabino vintre!
  En ĉifonoj ni eltenas la maldolĉan malvarmon,
  Foje ni manĝas unu kun betulŝelo!
  
  Kaj la malamiko rapidas sur aviadilojn,
  Kiel monstro el infero "Tigro" muĝas!
  Urso naskita de malbona lupo
  Flamĵetilo elbatas el la tankoj!
  
  Por varmigi nudajn piedojn
  Kio bluiĝis en la neĝo!
  La knabino elektis la vojon
  Kie la cindro nigrigis la neĝoŝtormon!
  
  Sed ni rezistis - for de la malvarmo,
  Knabo kaj knabino antaŭen!
  Ni venkos la ridon de Judaso,
  Rus' forviŝos la mallumon de la orkoj en sablon!
  
  La kalkanoj de adoleskantoj ekbrilas
  La neĝblovo lasis malpezan spuron!
  Frosto ne estas facile elportebla,
  Nudpieda kurado varmigas nin!
  
  Kaj la malbonaj orkoj ne havas rajton pri ili,
  Ili muĝas de malvarmo!
  Tia forta stato
  Nia elfa kavaliro estas tre mojosa!
  
  Forĵetu la ondon el infero
  Nun Feyropa antaŭen!
  Tia estas la sorto de la sankta soldato,
  Estu eterne lojala al Elfi!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj. Ili havas tiom da ekscito kaj fajro. Kiel knabinoj ruĝaj plektaĵoj. Kaj belulinoj estas ĉiam nudpiedaj.
  Militistoj sur la orkoj veturis kapitale. Ili tre ŝatis tian teknikon, kiam per nudaj piedfingroj vi ĵetas pizojn de neniigo kaj morto al la malamiko.
  Kaj vi disŝiras la ursojn en pecetojn kaj kotletojn. Kaj kiuj estas tiel frititaj kaj apetitegaj.
  Kaj la knabinoj skribaĉas sur la kurantaj ursoj. Kaj ni batu la elfojn sur la orkojn per mortero.
  Kaj belulinoj faras ĝin, oni devas rimarki, ege efike. Kaj ilia agresemo estas kombinita kun ekstreme ŝika kaj rava graco.
  La militistoj prenis la orkojn, kaj daŭrigis per totalisma ekstermado.
  Ĉi tie la knabinoj uzis siajn rubenajn cicojn. Premu la klavojn, kiuj aktivigas la flamĵetilojn.
  Kaj ili prenis ĝin, kaj tuj ili kovris la batalionon de orkoj. Kaj ili vere prenis ĝin kaj forbruligis ĝin ĝis la grundo .
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie. Kaj se necese, la lingvoj estos uzataj rekte por sia celita celo. Kaj la celo de tiaj lingvoj estas doni ĝojon al homoj. Kaj montru vian belegan kaj agreseman temperamenton.
  Tiaj knabinoj ne ekzistas, se la ursoj moviĝas, ili certe ne malrapidiĝos.
  Ili montras tiajn grandiozajn atingojn.
  Kaj knabinoj povas ludi violonojn sen multe da ceremonio.
  Ĉi tio ankaŭ estas tre bona preno.
  La knabinoj ludas la violonojn. Kaj samtempe ili tenis la pafarkojn per la nudaj piedfingroj. Kaj bonega kaj ĉarma muziko ludis. Kaj ĝi estas simple bonega.
  Kaj tiam la knabinoj prenis kaj kantis;
  Mi kredas je mia Sankta Patrujo,
  Tiu Vero povas gajni savon!
  Ni protektos niajn infanojn kontraŭ malbono -
  La malamiko venos de ni, kredu min, venĝo!
  
  Mia glavo frapas kiel la kasisto de Elija ,
  Kaj la manoj estas lacaj en batalo, ili ne scias!
  Ni estas por la Patrujo kiel fidinda ŝildo,
  Por protekti kontraŭ malnobla loko en pura paradizo!
  
  Retiriĝu, batu kaj denove ĵetu - batu,
  Tia estas la sorto de la vojo, ve, la soldato!
  Tiel longe kiel almenaŭ unu fiulo vivas,
  Purigu la barelon kaj antaŭan vidon de la maŝino!
  
  Vi devas batali se la fabelo estas la mondo,
  Kelkfoje ĝi povas ĵeti hurladon malvarme!
  Sed ni konservas nian honoron al la Patrujo,
  Kvankam foje verŝiĝas amaso da kadavroj!
  
  Ni naskiĝis, tio estas bonŝanca en la lando -
  En kiu ĉiuj povas fariĝi heroo!
  En kiuj homoj, kaj poste vi mem,
  La plej potenca kaj kuraĝa militisto!
  
  Kaj nun ni krios - antaŭen,
  Sur la sturmo al redutoj, potencaj fortikaĵoj!
  Por ke ne okazu, ke estas kvazaŭ la menso mensogas -
  Ni frakasos la nubojn sur aviadiloj!
  
  Kompreneble, vi povas iri rekte al la infero,
  Se ĉiuj manieroj estas kiel bindo kun kardo...
  Sed eĉ tie la klingoj de la batalantoj frakasas,
  Kaj bomboj estas ĵetataj el la ventro de aviadiloj!
  
  Kaj kio estas la infero por Elfi la luktisto?
  Sciu la sekvan teston!
  Ni staros en la batalo ĝis la fino -
  Plenumu la veran deziron de Dio!
  
  Kaj bandoj de troloj, ni rompos demonojn,
  Ni atingu la lokon, kie la Tero estas Edeno!
  La aglo forigos la malnoblan korvon,
  Honoro kaj fido kondukos nin al atingoj!
  
  Ŝtorma rivereto batas vivon per ŝlosilo,
  Por esti plenumita, kion Kristo estis petita!
  Graco fluos kiel akvofalo en rivereto,
  Al la gloro de Patrino Elfia!
  La knabinoj kantis kaj ludis la violonojn samtempe. Kaj la muziko sonis tiel sonore kaj bele, kaj irize. Kaj ĝi disvastiĝis laŭvorte tra ĉiuj ĉieloj.
  Kaj la korvoj, perdinte la konscion, svenis kaj trapikis la kapojn de la orkoj.
  Kaj la knabinoj agis kun nekomprenebla energio. Fluoj de hiperplasmo fluis tra ili.
  Aŭ eble ankaŭ magoplasmo, kiun la knabinoj personigis kiel impresa kaj murda influo.
  La militistoj nudigis siajn dentojn, kaj tiam el la surfaco de siaj dentegoj ili eligis radiojn, kiuj blindigis la orkojn kaj sangigis iliajn okulojn. Kaj ĝi montriĝis tiel nekompreneble malvarmeta kaj malvarmeta.
  La militistoj denove premis la butonojn per siaj rubenaj cicoj. Kaj ili trafis la malamikon per fajraj erupcioj de kolosa, detrua potenco de vulkanoj.
  Kaj ĉio reagas kaj brulas. Kaj ili eksplodigas la tankojn de la ursoj. Kaj fluoj de brulantaj flamoj fandas la maŝinojn de la imperio de Putin.
  La knabinoj, mi devas diri, estas simple mirindaj kaj montras tiom bonegan batalan nivelon, ke neniu kuraĝus akuzi ilin pri io stulta kaj obscena.
  Oni diras pri tiaj knabinoj: vi estas simple Diinoj kaj Super!
  Jen ili denove prenis ĝin kaj kantis kun granda entuziasmo;
  Estas virinoj en nia Elfia,
  Kion ili veturas, ŝerca aviadilo!
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela -
  Kio mortigos ĉiujn kontraŭulojn!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori la Elfon tra la tuta mondo!
  Post ĉio, niaj potencaj avoj,
  Por ili, ili tuj kolektis armeon!
  
  Gigantoj staras ĉe la maŝino,
  Ilia potenco estas tia - ili frakasas ĉiujn!
  Ni estas la infanoj de la Patrujo estas unuigitaj -
  Vico da soldatoj marŝas!
  
  La turmento ne povos rompi nin,
  Senpova fajro malbona napalmo!
  Kie kutimis bruli la torĉo...
  La spotlumo nun estas ŝaltita!
  
  Ĉio en nia lando estas torĉo de lumo,
  Aŭtoj, vojoj, pontoj!
  Kaj en la kantoj de venko estas kantataj -
  Ni estas lumfalkoj - agloj!
  
  Ni gloros la Patrujon kuraĝe,
  Ni konduku vin al la krutaj altaĵoj!
  Ni estas en la spaco kiel pioniroj -
  Kaj ni rompos la kolojn de la malbonaj orkoj!
  
  Ni atingu ĉiujn reptiliojn de Marso,
  Ni malfermu la vojon al Centaŭro!
  Estos ni, kiuj timas la predanton,
  Kaj kiu estas afabla kaj honesta ami!
  
  Elfia estas la plej dolĉa lando el ĉiuj,
  Estas io pri kio fieri en ĝi, kredu min!
  Ne necesas paroli sensencaĵojn...
  Vi estu homo, ne besto!
  
  Ni ekiru la randon de la universo,
  Ni konstruu tie fortikaĵon!
  Kaj kiu perdis penton,
  Kiu rapidas por bati la Patrujon!
  
  Kio sekvas - malmulte da imago,
  Sed kredu la mortintojn - ni releviĝos!
  Ni elŝiru la pikilon de la morto per ŝerco,
  Por la gloro de senmorta Elfi!
  Tiel kantas la knabinoj, kaj iliaj voĉoj estas kiel najtingaloj, merloj kaj fajrobirdoj en unu botelo. Ni diru, ke tiaj knabinoj estas nur superaj kaj superaj .
  Kaj ili kantas tre kortuŝe kaj ĝoje.
  Ĉi tiuj estas la belulinoj, kiuj se ili alprenas ion, tiam neniu orko trovos ĝin sufiĉe.
  Kaj la knabinoj senpene detruas la ursojn. Kaj tiam la elfpilotoj enflugis de la aero. Kaj ili premas la butonojn per la nudaj piedfingroj. Kaj guge agresemajn peltajn estaĵojn.
  Knabino de la ĉielo pafis raketon al areto da vilaj orkoj. Ili estis krevigitaj kaj kantitaj, ke pecoj de bruligita viando falis en malsamaj direktoj. Kaj kiu brulas kaj vere fumas.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, furiozaj kaj detruaj. Ili havas tian potencan koron kaŝitan en si. Kio se ili prenos ĝin kaj kantos kaj montros siajn dentojn, tiam eĉ armeo de orkoj en alianco kun troloj ne povos rezisti ilin. Kaj troloj estas multe pli lertaj kaj celkonsciaj batalantoj.
  Kaj la knabinoj estas tiaj kolosaj kaj fortaj militistoj, simple kosmaj variaj kaj konstantaj.
  La militistoj prenis kaj ŝveligis la vangojn de la knabinoj, kaj sen pripensi dufoje ili furzis je la supro de siaj pulmoj .
  . ĈAPITRO N-ro 5.
  Kaj tiam venis vere mortiga kaj detrua ondo, kiu trafis la orkojn. Kaj kiom da peltaj estaĵoj estis kuŝigitaj samtempe.
  Post tio, la knabinoj, en granda ĝojo, kaj kun kolosa entuziasmo, prenis kaj kantis;
  Simpla verso de la kanto
  Kion mi kantas pri ĉi tiu malĝoja mondo!
  Mi strebas koni Kriston per mia animo,
  Por ne tuŝi la korpon, inferon kaj cindron!
  
  Mia patrujo estas kara al mi,
  Kvankam foje ili metis ĝin en riproĉon!
  Mi ne trovis lokon por mi
  Kiam Weselvul metis homojn en inferon!
  
  Kio povus esti pli terura ol la morto de la Tero,
  Kiam la kordo ploras en funebro?
  Kiam li ridas, la fiulo manĝas sukceson,
  Sed estos potenco - sciu vekita!
  
  Mi respondos tiam al la malbona raso:
  Patrujo spirito vi inferaj dioj ne rompas!
  Kaj la heroaĵo de ĉiuj batalantoj estos kantita,
  Ni estas armeo de soldatoj: agloj ne estas ludo!
  
  Sciu, ke nia volo estas forta kiel ĉiam,
  Ŝultro al ŝultro ni kolektis pugnon!
  Kaj la celo, al kiu ni iras, estas jam videbla,
  La cindro de la malamiko estas platigita de la stelŝipo!
  
  Kelkfoje estas malfacile kompreni Palason,
  Ŝi estas kaprica, ŝi donos blankan karton al la diablo!
  Kaj ŝajnas, ke ĝi pasis tiom longe...
  Kiam la malnobla orko de malbono estas disŝirita en duono!
  
  Kompreneble, ni havas tutan arbaron da problemoj,
  Kiom da mondoj estas en la universo?
  Sed pro tio leviĝis la Ĉiopova Dio,
  Por homo havi amason da donacoj!
  
  Elfia denove fariĝos superpotenco,
  La Universo montros la vojon al feliĉo kaj amo!
  Ne plu estos larmoj, ne plu estos sango,
  Kaj vi havas la volon en via koro, ŝparu la saĝon!
  La knabinoj kantas tre sincere. Ili volas ekstrajn venkojn, kaj fabelajn dirojn. Ilia kosma toleremo estas nur terura. Kaj la militistoj montras sian plej altan aerakrobatikon, kaj grandegan detruan Egoon.
  Elfo kun makulitaj haroj pepis:
  Unu du tri,
  Vi detruas la orkojn...
  Kvar ok kvin -
  Ni ne venis por ludi!
  Kaj denove la knabinoj fajfas, tiel ke tutaj nuboj de miregigitaj korvoj pluvis sur la kapojn de la orkoj.
  Maria Kolesnikova ekzercis sian lertan komandon super ĉi tiuj armeoj, kiuj batalis kontraŭ la kontraŭulo. La milita reĝino estis ordonanta.
  Kaj la belaj junaj elfoj masaĝis la knabinon, kiu fariĝis juna kaj forta, per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj. Kiel aliaj belulinoj, ili ankaŭ batalis kun sennombra armeo da orkoj - tiuj inferaj ursoj.
  Maria ne timis subpremadon de la potventra kaj liphara tirano, kaj nun ŝi estis ĝisgenue en la maro.
  La knabino donis ordonojn. Kaj ŝiaj regatoj agis, kaj sanga kaj kruela batalo estis en plena svingo, aŭ pli ĝuste tuta serio da bataloj kaj bataloj.
  La elfknabinoj ĉirkaŭiris la poziciojn de la orkoj. Ĉi tie estis multe da pikdrato. Kaj nudpiedaj belulinoj rondis ĝin per tondilo. Bone tondita. Tiam elfo kun blua hararo enigis la pinton en la ingvenon de unu el la orkoj. Li laŭvorte frostiĝis pro doloro. La militistoj ekridis kaj montris langojn.
  La sango de orkoj estas bruna kaj abomena, la knabinoj forsaltis por ne malpuriĝi sur ĝi. Jes, ne estas facile batali kun tiaj estaĵoj - eĉ estas abomena mortigi ilin.
  La ruĝhara elfo murmuris eksterloke:
  - Duonjaro da malbona vetero,
  Duonjaro estas nenie!
  Elfo kun flava obĵetis:
  - Estas sur la Tero la vetero ne estas al la infero! Kaj ni havas, male, eternan someron, sur la tuta planedo kaj kvar lumaĵojn!
  Ja sur la oranĝa ĉielo brilis kvar grandaj steloj - diverskoloraj, kaj ĝi estas mirinda!
  La militistoj ronĝis la draton per siaj drattranĉiloj . Kaj nun ili rampas al la flughaveno. La aviadiloj de la harplena armeo de la infero jam estas videblaj tie. Kelkaj el la aŭtoj estas tre grandaj. Ekzemple, strategiaj bombistoj. Kiom da mortiga pezo ili povas porti? Vi ne povas kalkuli ĉi tie.
  La ruĝhara elfo kantis:
  -Kameloj volas naĝi,
  Kaj elefantoj povas flugi...
  Estas tiom da mirakloj ĉie
  Kio ne povas esti kalkulita!
  La blankhara elfo rimarkis:
  - Vi mem bone konas
  La mondo estas plena de mirakloj...
  Nur ĉi tiuj mirakloj
  Elfoj povas fari ĝin mem!
  La bluhara elfo rimarkis:
  - Jam estas drato sub fluo ĉirkaŭ la flughaveno mem. Do facile ne transiru!
  La elfo kun flava hararo prenis ĝin kaj proponis:
  - Kaj kio se vi ĵetos la donacon de la morto en arko tra la drato sur ĉevalo. Ni batu la bombiston, kaj ĉenreago komenciĝos.
  La ruĝhara elfo ridis kaj komentis:
  - Tio estas interesa ideo! Kio se vi provos!
  La bluhara elfo rimarkis:
  - Unue vi devas fari skarpon!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kapjesis. Ne estas tiel facile fari ĝin el ligno kaj drato, sed la militistoj, kiel ĉiam, estas supre. Kaj kiam ili eklaboros, ili ne retiriĝos.
  La blankhara elfo pepis, svingante siajn absojn kaj montrante aerakrobatikon per siaj gamboj:
  - Ni iru surŝipi batalantojn,
  Ni havas bonegan skipon!
  La knabinoj devas esti rimarkitaj belaj kaj inteligentaj kaj lertaj samtempe.
  Jen la skarpo estas preta. Kaj vi povas lanĉi eksplodan pakaĵon el ordinara karbopolvo de malproksime. Sed se ŝi eksplodos, tiam ĝi ŝajnos al neniu sufiĉa. Kaj eĉ pli por orkoj.
  La knabinoj, helpe de nudaj piedoj, starigis skarpon, kaj eksplodis. Kaj nun la ŝargo kun karbo flugas en alta arko. Kaj ĝi flugas super streĉita drato de alta tensio, kun mortiga kurento. Eĉ malsaniĝis ekbrilis dum la flugo. Kaj tiam ĝi surteriĝos ĝuste en la ventron de strategia bombisto, kun dek tunoj da eksplodaĵoj en sia ventro. Kaj kiel post tio ĝi prenos kaj eksplodos.
  Estis kvazaŭ malgranda atombombo eksplodis.
  Vere, ĝis nun ne ekzistas nukleaj armiloj en ĉi tiu mondo. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas por la plej bona, ĉar la klimato estus difektita. Sed la aviadiloj ĉe la orka flughaveno komencis eksplodi kaj fendetiĝi. Kaj multaj ekflamis kiel kandeloj sur centjara kuko. Kaj kiel ĉio ekbrulis kun granda premo kaj ekscito. Kaj la detruo de la orkoj iĝis kolosa.
  Eĉ la knabinoj estis atingitaj de la eksplodondo, devigante ilin kapti randojn de arboj, kies suproj estis rompitaj. Kaj premu en la teron per nudaj piedoj, kalkanoj de la kruroj.
  Poste venis la varmego kaj la odoro de brulanta viando. La knabinoj sentis, ke ili estas invititaj al ies pikniko. Kaj ĉi tio vere estas la odoro de freŝaj ŝafidaj kadavroj.
  La bluhara elfo pepis:
  - Kiel agrable estas kuŝi sur la herbo,
  Kaj io bongusta por manĝi...
  Aranĝu malvarmetan parkon en la banejo,
  Kaj voku la junajn elfojn!
  La elfo kun flava hararo rimarkis:
  - Eble estas tempo, ke ni foriru de ĉi tie?
  La elfo kun rufa hararo ridis kaj respondis:
  - La orkoj panikiĝas, kaj ni rikoltos!
  La blankhara elfo kapjesis.
  - Protektu la naturon, homojn,
  Kaj vi rikoltos riĉan rikolton!
  Post tio, la kvar ekiris al rabo. La knabinoj komencis kapti la fuĝantajn orkojn, kaj tranĉis iliajn gorĝojn kaj ventrojn. La elfoj faris tion kun granda entuziasmo.
  Kvankam ili ŝajnas esti afablaj. Sed la orkoj havas korpojn de ursoj, kaj samtempe tiajn bastardajn vizaĝojn, ke vi nur scivolas, kiel la tero povas elteni tiajn.
  Kaj knabinoj, kiuj amas ĉion belan, estas sufiĉe kompreneblaj.
  Elfo kun blua hararo detranĉis la kapon de orka oficiro kaj kantis:
  Ne necesas perdi la kapon
  Ne rapidu....
  Ne necesas perdi la kapon
  Kaj subite utilas!
  Vi skribas en via kajero
  Por ĉiu paĝo!
  Ĉiuj orkoj devas esti mortigitaj!
  Ĉiuj orkoj devas esti mortigitaj!
  Ĉiuj orkoj devas esti mortigitaj!
  Knabino kun flava hararo ĵetis pecon da vitro per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi tranĉis la gorĝon de unu el la orkoj, igante lin liberigi sangofluon kaj pepis:
  -Ĉiuj niaj vidpunktoj estas nur produkto,
  Niaj kapabloj, niaj bezonoj...
  En la novaj realaĵoj, ĉio subite fariĝis
  Kredu je la novaj elfoj konas la valorojn!
  Kaj la knabinoj sen pripensi dufoje batis la tankon de la orkoj. Kaj tiu eklumiĝos, kvazaŭ la metalo estas trempita per benzino. Kaj post kelkaj sekundoj, pezaj, grandkalibraj konkoj komencis eksplodi ene de la aŭto!
  La militistoj ekkriis:
  - Gloro al la batalantoj de lumo,
  Gloro al la grandaj elfoj...
  Nia patrujo estas kantata,
  Atako en batalon, ne drivu!
  Do la elfoj prenis ĝin kaj ĵetis la ŝtalajn fragmentojn per siaj nudaj kalkanoj, rekte en la okulojn de la malbonaj orkoj, blindigante kaj mortigante la ursojn. Tiam ili kantis:
  - La reĝo estas la elfoj - li saĝe regas,
  Donas ordonojn - juĝas servistojn ...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo - por subigi timon!
  
  Nu, se la batalo fariĝas severa,
  Elfknabinoj ne zorgas ...
  Forgesu viajn malĝojojn kaj riproĉojn
  Pli bone batu la orkon per briko!
  Kaj la knabinoj post ĉi tiuj vortoj prenos kaj ridos. Kaj denove, kun siaj nudaj kalkanoj, ili elĵetos fragmentojn. Kaj frapu la orkojn ĝismorte. Kaj ili falas trapikitaj kaj mortigitaj, liberigante fontojn de bruna sango.
  La elfo kun blua hararo prenis ĝin kaj pepis:
  - Por mirinda mondo de fabeloj!
  Knabino kun flava hararo respondis al ŝi:
  - Kaj por la lumradioj!
  Kaj ĵetis mortigan donacon de neniigo kaj bruligado de orkoj per sia nuda kalkano.
  La ruĝhara elfo prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi petas, ke neniu miru,
  Se magio okazas...
  Se estos, se estos, se estos magio!
  Post kio ĉiuj knabinoj denove kraĉos sur la orkojn. Kaj leviĝos vera cunamondo, kiu kovras ĉi tiujn estaĵojn kaj bruligas ilin.
  La inaj militistoj ne rezignas, sed harmonie batalas kaj montras sian plej grandan aerakrobadon.
  Kaj en alia loko, du elfoj batalas kiel kaŝpafistoj. Ili pafas de malproksime al la orkoj. Ili trapikas siajn kapojn, frapante la cerbojn el siaj kapoj.
  La knabinoj sidas en embusko sur la arbopintoj. Kaj ili pafas precize. Ili trabatas la soldatojn de la vila imperio, laŭvorte stakigante ilin en stakoj.
  Unu el ili, knabino kun blank-ruĝ-blanka hararo, demandis sian kunulon kun ruĝverda hararo:
  - Nu, kiel ni donas al tiuj ĉi peltaj estaĵoj la verdan lumon!
  La elfa militisto kapjesis:
  - Ne malforta!
  Kaj la knabinoj denove pafas. Jen la blank-ruĝ-blanka elfo frapis la orkan generalon. Ŝi faris ĝin ege precize. Ŝi elbatis sian cerbon kaj tweetis:
  - Por la reĝaj elfoj!
  Al tio la elfo kun ruĝverda hararo respondis:
  - Carismo - ĉu vi ŝatas ĝin?
  La elfo respondis:
  - Ne bona! Sed dum milito ne ekzistas alia formo!
  La elfo kapjesis kaj knaris:
  - Kaj mi kredas, ke estos!
  Kaj ŝia vizaĝo ridetis.
  Militistinoj laboris, batante ursojn. Kaj ŝajnis al ili, ke la serio de proksimiĝantaj orkoj ne estos fino.
  Kaj la elfoj kantis ĥore, mortigante la ursojn:
  Ne, ni diris al la peltuloj,
  Nia popolo ne toleros...
  Por ke la ĝiba orko regu,
  Ni diru nur freneza!
  Kaj tiel la belulinoj prenis kaj per siaj nudaj piedfingroj ĵetis grenadojn al la antaŭirantaj ursoj, disĵetante ilin en diversajn direktojn. Kaj al kiu la piedo estis deŝirita, kaj al kiu la kapo.
  La elfoj montris sian agreson kontraŭ la monstraĵoj, kun naŭzaj vizaĝoj.
  Kaj ili eĉ kantis:
  Sanga fluo fluas tra vin, skarlata rivero,
  La malamika Fuhrer havas kalvan kapon kaj aspektas tre mojosa...
  Sed ne cedu al li
  Prenu la glavon en la mano - dispremu Satanon!
  Se la elfo estas kuraĝa, kaj ne malkuraĝa pediko,
  Fuhrer kun kalvo - vi rapide mortigos!
  Tiel militistoj montras sian tre brilan kaj agreseman, taŭgan karakteron.
  Sed kvar elfoj profitis de la paniko kaj kaptis unu el la plej novaj orkaj tankoj. Kaj ni skribaĉu el maŝinpafiloj - li havas ses el ili. Kaj tiel la knabinoj draŝis, kaj kiam pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn.
  La bluhara elfo prenis ĝin kaj kukis:
  - Ili portas, ili portas nudpiedan knabinon ĉevalojn,
  Kun tia beleco, ne ruinigu tian esperon!
  Sub la suno de bonkoreco, kaj sub la stelo de Chase,
  Vi amas knabinon, vi estas knabino popolo!
  La flavhara elfo konsentis pri tio:
  - Jes, tiel estos, revenos granda amo!
  Kaj la militisto ĵetis la piedfingrojn de siaj nudaj piedoj kun mortiga forto, la donaco de morto, kiu elflugis tra la malfermita luko de la tanko. Kaj batis multajn orkojn.
  La ruĝhara elfo, eksplodante la orkojn per maŝinpafiloj, sprite komentis:
  - Estas signo ĉi tie, ke ni estas en risko,
  Nudpiedaj knabinoj povas gvidi ...
  skuu ĉi tiujn orkojn per niaj kalkanoj ,
  Orko ne povos savi sin!
  Elfo kun blanka hararo trafis orkan tankon per kuglo, uzante ŝiajn nudajn, ĉizitajn piedojn. Trapikis la aŭton de la vilaj ursoj, ekbruligante ĝin.
  Tiam ŝi prenis ĝin kaj kantis:
  Barefoot, nur nudpiede
  Elfknabinoj volas batali
  Barefoot, nur nudpiede
  Ni knabinoj de la mondo tiom lertas batali!
  Denove, la elftanko sendas ĵetaĵojn kiuj detruas la orkajn maŝinojn kun mortiga kaj preciza potenco. Kaj igu ilin vere bruli. Kaj ĉi tio vere estas danco de nudaj piedoj de elfoj kaj knabinoj de senprecedenca beleco!
  La militistoj kantis ĥore, pafante al la malamiko:
  Saluton nudpieda elfo,
  En la ŝtormo, ŝtormoj kaj flamoj de venkoj...
  Vi havas rektan dorson
  Kvankam foje estas multaj problemoj!
  Kaj ili nudigis siajn perlajn, brilantajn dentojn. Poste ili pepis, palpebrumante kaj klakante:
  - Gloro al niaj kuraĝaj elfoj kaj elfoj !
  La knabinoj estis tre kuraĝaj kaj agresemaj. Kaj ni pafu al la orkoj tre precize per trofeaj konkoj. Kaj ili aktive kantis, pafante per nudaj, knabinecaj kruroj:
  - Gloro al nia patrujo de elfoj,
  Ni knabinoj estos la plej bonaj...
  Forlasante multajn pinglojn
  Ni belulinoj festas sukceson!
  Kaj la militistoj tuj prenos kaj batos la orkojn, kiuj estas harplenaj, vilaj kaj odorantaj.
  Kaj ili ne povas rezisti tiajn belaĵojn. Almenaŭ ĵetu brikojn sur la kapojn de la orkoj, aŭ bombojn.
  Sed estas sufiĉe da vilaj ursoj. Vere, iliaj nombroj kreas panikon kaj pandemonion. Kaj la orkoj en paniko ekpafas unu la alian. Kaj la pafado estas tia kaj pika fumo.
  La herbo brulas kaj municio eksplodas. Plena de detruo.
  Elfo kun blua hararo prenis ĝin kaj kantis:
  - Nia patrujo estas kun la elfoj,
  Tiel glamour kaj dolĉa
  Batalu por ŝi, ne drivu,
  La lando estas fama dum jarcentoj!
  Kaj la militisto denove nudos ŝiajn dentojn, kvazaŭ ŝi estus lupo. Kaj li palpebrumas per siaj safiraj okuloj.
  Elfo kun rufa hararo, pafante, notis:
  - Rompi, disbati kaj disŝiri en pecojn,
  Ĉi tio estas vivo, ĉi tio estas feliĉo!
  Elfo kun flava hararo pafis al la orkoj, premante sian nudan kalkanon sur la butonon, kaj obĵetis:
  - Ne estas feliĉo en detruo!
  Elfo kun blanka hararo pafis maŝinpafilojn al la vilaj ursoj, falĉante amason da orkoj kaj knaris:
  - Detruo estas pasio
  Ne gravas kia potenco...
  Potenco ĉiam trinkis la sangon de iu alia,
  Kune ni festos amon!
  La bluhara elfo ridis kaj pepis:
  - La Fuhrer kun kalveco tuj en la ĉerko,
  Konservu sanon por...
  Posedu la knabinojn, kiujn vi figuras,
  Kaj serĉu virojn kun haroj!
  Post kio la belulino prenis ĝin kaj montris ŝian longan, rozkoloran langon, ŝajnigante kiel kobro.
  La militistoj denove ridos kaj montros sian imperativon. Se vi komprenas pri kio temas.
  Sed la knabinoj estas preskaŭ nudaj. Kaj tiam unu el ili, kun rufa hararo, prenis kaj demetis sian mamzonon, kaj premis la butonon per sia rubena cico. Kaj post tio, kiel la ĵetaĵo prenos kaj martelos. Kaj li eniras en tankon kun orkoj, kaj ni specife disŝiru la vilajn ursojn. Kaj la knabinoj kantis:
  - Ie en la mondo,
  Kie ĉiam estas malvarme...
  Orkoj tiuj malbonaj ursoj,
  Klare rompita akso!
  Tial frosto
  Vintro ploras ĉirkaŭe
  Knabinoj verŝas larmojn
  Malbona Satano regas!
  Militistoj bone kantas, sed ili batalas eĉ pli bone. Kaj ili pafas tiel precize, kiel nevenkeblaj amazonoj.
  Ne, elfoj estas vere miraklo. Kaj se ili komencos draŝi, tiam neniu armeo staros kontraŭ ili. Ĉi tiuj estas la knabinoj kun multkoloraj kombitaĵoj.
  Alia elfo sidas en embusko kaj korektas la fajron de la batalantoj de ŝia ŝika armeo. Kaj li faras ĝin tre bone kaj precize. Frapante kun agresema spontaneco.
  La militisto, certe, ne estas facila, sed kun ruzo. Jen ŝi korektas la fajron.
  Kaj aliaj elfoj tre precize trafis la orkojn, detruante iliajn poziciojn.
  La knabinoj kiuj batalas kaj la pli maloftaj knaboj montras mirindan scion pri la batalo.
  Ni nur diru ĉi tie elfoj kiel ĉi - militistoj estas ŝikaj, sed tute ne feraj.
  En aviadiloj, elfpilotoj kutime portas nur kalsonon. Ili estas sunbrunaj kaj muskolfortaj knabinoj. Kaj ili pafas per siaj nudaj, ĉizitaj piedoj.
  Ne forgesante, tamen, uzi ankaŭ skarlatajn cicojn. Kaj la mamoj de la militistoj estas tre abundaj kaj sunbrunaj. Estas tiom da energio kaj ĉarmo en la belaĵoj, kaj tiaj fluoj de ĝojo.
  Kaj la militistaj knabinoj ankaŭ povas kanti plej bone;
  Himno de la Patrujo por bonegaj knabinoj,
  Ili estas tiel konataj batalantaj ...
  Post ĉio, ĝi ne okazas, virinoj konas bluajn,
  Ili surhavas ŝuojn, eĉ se ili estas nudpiedaj!
  Tiel aspektas similaj trairejoj de knabinoj, kiuj flugas pli alte ol la montoj. Agloj estas veraj agloj!
  Kaj nenio haltigos ilin, kaj neniu venkos!
  Ĉi tiuj estas la militistoj, kiuj montros sin. La Orc-bombaviadilo vidiĝas englutita en flamoj, kiel birdo falanta malsupren, postlasante tre malbonaŭguran, nigran voston.
  Kaj la elfoj krias:
  La knabinoj galopas kiel ĉevaloj,
  Ili ne atingos nin, ili ne atingos nin!
  Ni mortigos la orkojn, ni mortigos la orkojn,
  Ni enterigu brunursojn en la teron!
  Ĉi tiuj knabinoj estas vere tio, kion ni bezonas, ilia klaso estas bonega! Kaj por la orkoj ili estas kiel la mortigaj mordoj de kobro. La militistoj ĉi tie estas tre belaj. Kaj iliaj brustaj cicoj estas tiel skarlataj kaj brilantaj kaj dolĉa gusto.
  Elfoj havas mankon de maskloj - unu por ĉiu dek du belulinoj, kaj tio ofte kondukas al inoj batalantaj por maskloj. En la besta mondo, maskloj batalas por inoj, sed en ĉi tiu mondo, male, inoj batalas por maskloj, kaj tio estas bonega siamaniere!
  Knabinoj sur aviadiloj pafas ursojn per teknikoj - duoblaj bareloj kaj vulpa vosto. Ili faras ĝin tre lerte kaj ekbruligas la batalantojn.
  La militistoj eĉ kantis:
  -Mi volus iri al la ĉielo, mi ŝatus iri al la ĉielo,
  La knabinoj eklaboru!
  Ili estas nudpiedaj elfoj, tiel malvarmetaj kaj batalantaj. Kaj iliaj okuloj brilas per safiroj kaj smeraldoj.
  Kaj la mamoj estas ornamitaj per rubenaj cicoj. Ĉi tiuj knabinoj estas la plej alta klaso.
  Kaj la nudaj, rondaj kalkanoj de la belulinoj estas tiel rozkoloraj, kun tre gracia kurbo. Kaj ili povas kapti trolojn kaj siajn koramikojn je la nazoj per siaj nudaj piedfingroj.
  La inaj pilotoj batalas, malflugas orkajn aviadilojn kaj kantas, elmontrante la dentojn:
  En la vasteco de la mirinda Patrujo,
  Kie la elfoj kuras nudpiede...
  Ĉio estos sufiĉe bela kaj flata,
  Nu, la Fuhrer estos kaput!
  
  La kalva Fuhrer ŝtelis multe,
  Vera orka sangosuĉulo...
  Ni elfoj estas simple filinoj de Dio,
  Nia instruisto Jesuo Kristo!
  Kaj la militistoj prenis kaj denove liberigis pulsarojn de mortiga forto el la skarlataj cicoj de siaj mamoj. Kaj ni draŝu ĉi tiujn orkojn helpe de langoj, premante ilin sur la butonoj. Kaj ĝi estas efika kaj laŭ sia maniero eĉ sensacia.
  Jen kelkaj knabinoj batalantaj sur ŝtormsoldatoj. Ili estas, kompreneble, nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Kaj la militistoj aspektas tre seksecaj kiam sunbrunigitaj kaj en bikino. Kaj iliaj kruroj estas tiel allogaj, kaj iliaj fingroj estas tiel egalaj, kun perlamovaj ungoj . Kaj samtempe, la elfoj ankaŭ sendas misilojn ĉe la orkaj tankoj de supre, trafante la ursajn trupojn.
  Estas speciale efika pafi uzante nudajn, rondajn, rozkolorajn kalkanojn. Kaj, kompreneble, la rubenaj cicoj de la brusto, kiuj estas tiel brilaj, ke la elfaj junuloj krampas siajn langojn pro tia dolĉeco. Kaj la bongustaĵo estas mirinda.
  Kaj la militistoj el la ŝtormsoldatoj batis la orkojn, pruvante kuraĝon kaj seriozan kuraĝon. Kaj la knabinoj kapablas premi butonojn per siaj nudaj piedfingroj, faligante mortigan ŝarĝon sur la kapojn de la ursoj.
  Unu el la militistoj kun bluaj haroj prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Ni elfoj taksas liberecon,
  Senfina oceano de amo...
  Popoloj kunfandiĝas en helan trabon,
  Por dispeli la mallumon survoje!
  Ĉi tie malgranda sed rapida raketo flugas de aviadilo kaj trafas tankon de vilaj ursoj. Kaj la aŭto de la orkoj brulas, kvazaŭ ĝi estus kandelo aŭ flamanta torĉo.
  La elfo prenis ĝin kaj kantis:
  - Ĉio estas fantoma en ĉi tiu furioza mondo,
  La vivo estas momento, tenu al ĝi...
  Tempo fluas inter pasinteco kaj estonteco,
  Kaj post momento - elfbatalo!
  Knabinoj, kompreneble, faras aferojn, kiujn oni ne povas diri en fabelo aŭ priskribi per plumo.
  Ili estas bonegaj belulinoj kaj tre malvarmetaj kaj batalantaj. Kaj la cicoj de skarlataj mamoj faras nerezisteblan impreson. Kaj kun tiaj knabinoj, kie la ursoj povas konkuri.
  Elfoj estas kuraĝaj batalantoj, kiuj povas salti super siaj kapoj se necese. Aŭ premu la butonon per skarlata cico kaj elĵetu kolosan, detruan raketon, kiu trafos la grandan memveturan pafilon de la orkoj kaj frakasos ĝin en fragmentojn.
  Ekzemple, grandega du mil tuna tanko de la orka imperio rampas, tia kolosa kaj nekomparebla potenco.
  La elfoj vidas ĉi tiun tankon de la aero. La knabino premas la butonon per sia ronda, nuda kalkano. Kaj granda, detrua raketo elflugas, trafante la monstron el la aero kaj trarompante ĝian tegaĵon.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Knabino, vi estas batalisto de lumo,
  Militisto de bono kaj vento!
  Poste li palpebrumas al siaj subtenantoj. Kaj ili palpebrumas per safiraj okuloj responde. Pli precize, ne al subtenantoj, sed al partneroj, sed tio jam estas detaloj. Militistoj, kompreneble, ne estas unu el tiuj, kiuj kliniĝas al malfacilaĵoj. Kaj ili sendas alian raketon en la grandegan maŝinon. Ili trapikas metalon kaj bruligas benzinon. Oni devas rimarki, ke elfoj estas tre amuzaj knabinoj, sed ili batalas kuraĝe kaj kapablas multon. Kaj ne estas tiel facile haltigi ilin.
  Do la militistoj ne retiriĝas, kaj samtempe ili montras sian plej altan klason kaj flugon de fantazio.
  Kaj tiam la grandega tera batalŝipo de la vilaj ursoj flamis kiel brazejo. Kaj la orkoj ricevis tian mortodonacon. Ĉi tio estas vere detruo kaj morto.
  Elfo kun rozkoloraj haroj, altklasa piloto, prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  -Ili kuras laŭ la kurbo,
  Nudpiedaj knabinoj...
  Laca de melkado de bovinoj
  Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Alia militisto kun blua hararo, kiu flosas en ondoj, kantis agreseme, elmontrante ŝiajn dentojn:
  - Jungu ĉevalon en kolumon,
  Kaj la sorto atendas min!
  Estis ridoj post ĉi tiuj vortoj. Kaj la knabinoj devus esti notitaj inter la elfoj kiam ili ridas, ŝajnas, ke ili sonorigas arĝentajn sonorilojn. Kaj ĉio aspektas tre bela.
  La elfo kapjesis, palpebrumis siajn safirajn okulojn kaj pepis:
  - Ĉio brilas kiel fulmo,
  La beleco de la elfoj estas klaso...
  Mi estas elfo kiel reĝino
  Piku orkon en la okulon!
  . ĈAPITRO #6
  Kaj la militisto denove montris sian longan kaj tre mordantan langon. Kiu kapablas strangoli iun ajn kiel maŝon.
  Orkoj de la ĉielo de la elfoj juste ricevas. Kaj ili estas banale pelataj en la ĉerkon. Militistoj montras sian plej altan aerakrobatikon, kaj la agreson de granda ondo. Kaj fluoj de energio venas el la skarlataj cicoj de la brusto, belegaj knabinoj.
  Kiuj vere montras, ke neniu haltigos ilin kaj ne venkos.
  Kaj ili montros sian plej altan kaj malvarmetan klason.
  Unu el la elfoj prenis ĝin kaj premis la butonon per sia lango. Kaj pafis raketon, kiu alteriĝis ĝuste en la magazeno kaj municion de la orkoj. Kaj la bato estis frakasa kaj forta.
  Kaj tuta fonto de perforta fajro kaj energio flamis. Kaj ĉio ĉirkaŭe brulis. La vilaj ursoj tordiĝis kaj ilia haŭto senŝeliĝis, kaj ili laŭvorte brulis kiel kebaboj faritaj el grasa viando. Ĉi tio ja estis io, kio alportis kolosan detruon kaj morton. Kaj ne nur orkoj. Inter ili estis ankaŭ dungitaj troloj. Ili ankaŭ estas magiaj estaĵoj. Eĉ se estus kelkaj troloj, ne havas sencon morti por la imperio de aliulo. Krom se vi batalas por mono. Kaj kompreneble, la elfoj ankaŭ povas foje esti kun volontuloj.
  La knabinoj el la glamouraj homoj kantis:
  Levu la ĝojfajrojn de la elfa knabino,
  Ni atakas en la batalo ne drivu...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  Ni estu ekzemplo, ne por malsaĝuloj!
  Kaj la militistoj denove montris siajn longajn kaj tre rozkolorajn langojn, kaj kraĉis, elŝovante la kapojn el la kajutoj ĉe la orkoj.
  Kaj ilia kraĉado montriĝis tiel detrua kaj mortiga, ke kelkaj el la orkoj figure brulis.
  Unu el la kukumharaj militistoj kantis:
  - Knabinoj, knabinoj, knabinoj,
  Estas tempo mortigi ĉiujn orkojn!
  Knabinoj, knabinoj, knabinoj,
  Estas tempo doni inferon al la kornoj!
  Unu el la oranĝharaj elfoj komentis:
  - La nuda piedo de la knabino forpelos la viron sub la kalkanon, kaj la orkon en inferon!
  La bataloj estis tre grandskalaj kaj mirindaj. Kaj Maria Kolesnikova estas iama politika malliberulo en lando regata de dika kaj liphara diktatoro, kiu estris la trupojn, kiuj faris heroan militon kontraŭ la orkoj.
  Sed nun la reĝino estis laca kaj plonĝita, sidante rekte en brakseĝo en sonĝon. Kaj ŝi sonĝis tiel malvarmeta kaj samtempe tute reala;
  Post kiam la rusaj trupoj komencis suferi malvenkon post malvenko sur la teritorio de Ukrainio, la talibano decidis: ilia horo venis. Kaj komence de la somero, ĝuste la 22-an de junio 2023, ili frapis Taĝikio. Kiel atendite, la taĝikaj trupoj montriĝis pretaj por milito, kaj antaŭ ĉio morale. La plej multaj el ili kapitulacis aŭ fuĝis. La rusa armea bazo en Taĝikio estis ĉirkaŭita, kaj la talibano atakis ĝin de ĉiuj flankoj.
  Rusio devis haste transdoni fortojn al Taĝikio kaj malfermi duan fronton tie.
  Kaj la trupoj devis esti translokigitaj trans pluraj landlimoj. Kiel rezulto, la talibano venkis la rusan bazon. Kelkaj el la soldatoj estis buĉitaj, kaj kelkaj estis kaptitaj.
  Kaj rusa prezidento Vladimir Putin ankoraŭ devis anonci ĝeneralan mobilizadon kun granda prokrasto, kaj translokigi novajn trupojn al Taĝikio. Kaj ĉi tio, kompreneble, metis plian ŝarĝon kaj sur la rusan ekonomion kaj la buĝeton, kaj kontribuis al la malkresko de la populareco de Putin inter la homoj.
  Tamen, Rusio nun batalis ankaŭ kontraŭ la talibano. Sed Afganio havas preskaŭ kvardek milionojn da homoj - plejparte junaj, kaj multe da ekipaĵoj antaŭe kaptitaj de la usonanoj. Kaj provu venki tian armeon, eĉ se aliaj estas strangaj kaj ne malhelpas Rusion translokigi trupojn tra siaj teritorioj. Estu kiel ajn, morale, al la rusoj multe pli plaĉas batali kun la talibanaj Mujahideen ol kun siaj ukrainaj fratoj. Kaj tial, kompreneble, belaj, seksaj kaj ŝikaj knabinoj ankaŭ partoprenas en la bataloj.
  Kio faras la militon tre interesa.
  Preskaŭ ne estas neĝo en Taĝikio eĉ vintre. Kaj la knabinoj atakas, elmontrante siajn nudajn, rozkolorajn kalkanojn.
  Natasha pafas de maŝinpafilo, samtempe ĵetante detruan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  La korpoj de la talibano, disŝiritaj en pecetojn, saltas supren kaj malsupren.
  La Militisto ekkrias:
  - Por niaj belaj infanoj!
  Alia militisto, Zoya, ankaŭ pafas de mitraleto. Skribas kun granda precizeco, mortigante Mujahideen. Ili falas kiel falĉitajn garbojn da tritiko.
  Kaj ĉarma knabino kun oraj haroj ĵetis pizon de morto per sia nuda kalkano kaj kukis:
  - Rus' defendis la landon per si mem,
  De la invadoj de la infera akrido...
  Kaj kovrita per ŝiaj mamoj -
  Ĉiuj popoloj de Patrino Tero!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj ridos, montrante sian plenan denton de sia buŝo. Kaj kun tre malica lango, kiu lekas pli ol nur ĉokoladan glaciaĵon.
  Augustine, alia el tiuj aerakrobatoj, kiuj falĉas la talibanojn en vicoj, kuĝis:
  - Pomoj en la neĝo
  Ĉi tiuj estas mamknabinoj...
  Mi helpos vin,
  Estos bonegaj juĝistoj!
  Kaj la militisto denove ĵetis la mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Kaj disĵetis multajn talibanojn en malsamaj direktoj, deŝirante iliajn kapojn kaj membrojn.
  Svetlana ankaŭ falĉas la Muĝahidojn, kaj faras ĝin kun granda entuziasmo. Ĉi tiu knabino havas tiom da premo kaj freneza energio. Ŝi ĵetas per siaj nudaj piedfingroj grandan, detruan donacon de morto.
  Kaj tiam li kantas:
  - Pri la knabinoj nudpiede, nudpiede, nudpiede...
  Ni svingas plektas, plektas, plektas!
  La inaj militistoj prenis la talibanon tiom multe, ke la kalkanoj de la belulinoj nur briletas.
  Ja rusa virino estas granda forto. Kaj ŝi falĉas la malamikojn kiel falĉilon per motoro. Kaj ĝi vere veturas en la ĉerkojn, kaj eĉ en la teron.
  La inaj militistoj montras sian furiozan temperamenton kaj muĝas:
  Ni estas komsomolaj knabinoj
  Ni amas eskimon...
  La voĉo de belulinoj estas sonora,
  Estos nova filmo!
  Kaj la militistoj prenis kaj montris siajn tre longajn kaj tiel ludemajn langojn.
  La batalo, kompreneble, kun la talibano ne estas facila enigmo. Kaj la rusaj uloj mortas, en konsiderinda nombro. Kaj li venas el Taĝikio por porti ducent ŝarĝon.
  Kompreneble en Rusio mem oni komencas ribeli - kial oni bezonis la militon kun Ukrainio? Ĉu Rusio devus pagi per la vivo de siaj filoj kaj filinoj en la milito en Taĝikio? La demandoj estas, kompreneble, tute naturaj. Fakte, ĉu la ludo valoras la kandelon?
  Krome, prezoj altiĝas, kaj ne estas odoro de venkoj. Kaj tiam Zjuganov havis apopleksion, kaj paralizis poŝan opoziciiston. De kiom da tempo, obeema al la aŭtoritatoj, Gennady Andreevich gvidas marĝenulojn en rondoj kaj imitas kvazaŭ-opozicion . Kaj nun la estro de la plej multnombra kaj popola opozicio, la plej oportuna por la aŭtoritatoj, prenis kaj kliniĝis. Sankta loko neniam estas malplena. Venis aliaj, junaj kaj multe pli agresemaj.
  Kaj la trono skuiĝis...
  Sed dum estas milito kun la talibano. Ĉi tie knabinoj el inter la pilotoj de atakaviadiloj batalas sur la ĉielo.
  Anastasia Vedmakova estas unu el la famaj ruĝharaj militistoj. Ŝi rifuzis batali kontraŭ Ukrainio, sed detrui la talibanon, mi petas.
  Kompreneble, multaj Asa-militistoj ne volis mortigi siajn slavajn fratojn.
  Sed kun la Mujahideen - mi petas.
  Anastazio pafis al la talibano helpe de siaj nudaj piedfingroj. Ŝi sendis raketon al la afganoj kaj kantis:
  Kiel ni vivis batalante
  Kaj ne timas la morton...
  Ĉi tio estas donaco por la nudpieda piloto!
  Alia aso-militisto ankaŭ estas bela, nur ĉi-foje ankaŭ la blondulino Akulina Orlova batalas kun la duŝmanoj. Jes, la talibanoj nomiĝas duŝmanoj, aŭ spiritoj, same kiel en la unua milito kun la afganoj. La malamiko tamen estas forta kaj grandnombra. Kaj la talibano kaj aerdefendo havas sian propran. Inkluzive de tiuj kaptitaj de la antaŭa registararmeo.
  Akulina Orlova turniĝas kun sia aviadilo kaj malproksimiĝas de la misilo Stinger, post kio la knabino kantis:
  - Malica spirito rampas sur la rokoj,
  Vi bruligas ĝin per napalmo...
  Nu, se la talibano
  Ni uzu trompon en batalo!
  Alia knabino Margarita Magnitnaya. Ŝi havas harojn kiel orfolion. Tre bela knabino. Kaj ŝi ankaŭ kategorie rifuzis batali kun Ukrainio. Ĉar ĝi ne levos armilojn kontraŭ la slavaj fratoj. Tio kaŭzis multan aprobon. Kaj la talibanoj estas religiaj fanatikuloj, kaj iam helpis la ĉeĉenajn separistojn. Krome, la talibano estis la sola ŝtato en la mondo kiu rekonis la sendependecon de Ĉeĉenio. Kaj ĉi tio, kompreneble, lasis sian spuron en la rilatoj kun Rusio dum multaj jaroj.
  Margarita Magnitnaya estas preta batali. Ŝiaj nudaj piedfingroj premas la butonojn. Kaj raketoj de kolosa, detrua forto flugas ĉe la talibano. Kaj ili batis la barbajn afganojn.
  Margarita kantis:
  - Ho, Patrujo, lasu la malbelulon krii,
  Kaj ni ŝatas ŝin, eĉ se ŝi ne estas bela!
  La bastardo estas naiva,
  Se la ĉekisto regas,
  Do estos faŝismo,
  Abomenaĵo de la homaro!
  La unua degelo,
  la entombigo de Stalin -
  Rus' ne estos Kaino,
  Kvankam ŝi estas vundita!
  Kaj la militistoj ĥore prenis ĝin kaj pepis:
  - Ne eltenu la humiligon de la slavoj,
  Ni ĉiuj estas por Ukrainio...
  Ni ne prenu pliajn insultojn
  Kain, ni estas en la lageto kun niaj kapoj!
  La knabinoj sur la ŝtormsoldatoj trafis la talibanojn kaj frakasas kaj mortigas ĉi tiujn Mujahideen.
  Ĉi tie ili flugas por draŝi spiritojn. Sed zinkaj ĉerkoj kun mortintaj rusaj soldatoj kaj oficiroj estas elprenitaj el Taĝikio.
  Unu el tiuj soldatoj restis sen kruro. Kaj li kantas malgaje, kun ĝojo kaj kun larmoj en la okuloj:
  - Iel ili veturis en la ĉerkon,
  Kaj la plej potenca demonio,
  Mi enpremis ĉion en kaj eksteren,
  Kaj kompaktigis ĝin firme!
  Ankaŭ estas knabinoj sur tankoj. Tre interesa rusa aŭto "Urso". Ŝi estas tre peza tanko - pli ol cent tunoj - eksperimenta modelo. Kompreneble, ĝi ankaŭ havas specialan skipon de kvar knabinoj. Kaj ĉiuj havas nomojn komencantajn per E!
  Jen, ekzemple, Elizabeto premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj trafas la bunkron kun la talibano kaj muĝas:
  - Gloro al komunismo!
  Jekaterina, daŭre pafante de maŝinpafiloj, kaj premante la butonojn per sia skarlata cico, muĝas:
  - Kaj sen Zjuganov! Kun kalva kapo kaj ebria!
  Elena knaris, premante sian nudan kalkanon sur la pedalon:
  - Por vojaĝoj al la Hinda Oceano!
  Efrosinya ankaŭ pafis, ĉi-foje uzante sian ludeman langon kaj grincante:
  - Por venkoj en atakbataloj!
  Kaj la knabinoj ridas. Akvumi la talibanajn batalantojn per plumba pluvo. Kaj ili faras ĝin tre bone.
  Elizabeto, pafante al la malamiko, pensis. Ja se homo havas cerbon, li komprenas, ke ia religio estas fabelo kaj homa fantazio!
  Sed kial ĉiaj religioj disvastiĝis tra la tuta mondo? Kaj, multaj kontraŭe al la komuna prudento? Efektive, prenu la plej amasan religion: kristanismon. Kredi je Dio krucumita sur la kruco estas stulta kaj ridinda. Fakte, se vi kredas je la Biblio, tiam Dio fariĝas iel stranga kaj nekomprenebla.
  Tiam li dronas preskaŭ la tutan homaron per akvo - milionoj da homoj mortas, kaj nur ok homoj estas savitaj. Tiam, male, sur la kruco preĝas por la ekzekutistoj?
  Oni povas rimarki, ke la Dio de la Malnova Testamento estas tre kruela, sed en la Nova Testamento Kristo estas ege bonkora. Kaj ĉi tie estas okulfrapa kontraŭdiro. Efektive, se Jesuo estus Dio la Filo, li devus bruligi Sodomon kaj Gomoran. Sed estis plenkreskuloj, kaj infanoj, kaj virinoj. Ĉu tio ne estas kruela?
  Jes, kaj multaj aliaj ekzemploj de krueleco povas esti listigitaj dum tre longa tempo. Unu murdo de infanoj fare de Eliŝa io valoras.
  Do pensu pri tio, kion homoj kredas. Kaj la registaro ankaŭ trudas religion. Kaj nun ili batalas kun la religiaj fanatikuloj de la talibano.
  Sed ili avertis - ne estu feliĉa, ke Usono forlasas Afganion - nur estos pli malbona por Rusio.
  La talibano, iom ripozinte kaj profitante, ke la manoj de Rusio estas ligitaj per la milito kun Ukrainio, prenis kaj batis. Kaj tiam ĝi estis antaŭvidita al multaj. Kaj Rusio devis aboni. Kaj, kompreneble, kontraŭ sia volo - tro multaj rusaj soldatoj mortis en la bazo en Taĝikio. Do Vladimir Putin trovis sin implikita en ankoraŭ alia milito. Kaj la humoro, kompreneble, en la socio fariĝis multe pli malamika al la aktuala prezidanto. La amo de la homoj estas tre ŝanĝebla. Kaj la talibano kompreneble kalkulis ĉion ĝuste. Krome, Usono estas kontenta en ĉi tiu kazo - ili metis siajn malamikojn. Kaj ili komencis paroli pri Biden: saĝa maljunulo. Kiel, kiel lerte aranĝis ĉion.
  Fakte, aĝo kaj sporto, kaj saĝo ne estas malhelpo!
  Elizabeto denove pafas, kaj denove, kompreneble, kun siaj nudaj piedfingroj. Ĝi estas sufiĉe varma en la tanko eĉ vintre. Kaj somere estas vere varmege en Taĝikio.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Se longe, longe, longe,
  Batalu kontraŭ la talibano...
  Se ĝi estas longa, longa, longa
  Kuru malsupren en batalo!
  Eblas, eblas
  Kompreneble, ĝuste, ĝuste...
  Kvankam foje estas kiel
  Ni povas atingi Afrikon!
  Kaj en Afriko, prezoj estas tiel altaj,
  Kaj en Afriko, la mono estas tiom larĝa!
  Hipopotamoj perdis pezon
  Kaĉalotoj malgrasiĝis...
  Kaj la homoj estas kiel papagoj,
  Iru rekte al la ĉielo!
  Jekaterina rimarkis kun rideto, premante la butonon de la stirstango de la tanko per sia skarlata cico:
  - Io malgranda en vi optimismo!
  Elizabeto kolere respondis:
  - Se la prezidanto estas morala kriplulo kaj fripono, kian do ĝojon povas havi liaj regatoj!
  Elena kapjesis.
  - Jes! Ili diras, ke impeta problemo estas la komenco! Sed ĝuste la troa sorto faris Putinon tro memfida!
  Elizabeto kapjesis sian bluan nuancan kapon.
  - Jes, mi ĉiam pensis, ke estas neeble doni tiom da bonŝanco al unu homo - li sidas sur blanka ĉevalo, en la senco li ekkredis, ke la maro estas al li ĝisgenue. Kaj tiam, kiel maljunulino, kiu volis fariĝi Dio, ŝi finiĝas kun nenio!
  Catherine konsentis kun tio:
  - Jes! Putin havis tro da bonŝanco, kaj ĝi dorlotis lin. Kiel la fortuno amis siatempe - Napoleono, Hitlero, Ivano la Terura, kaj tiam forturnis sin de ili.
  Efrosinya rimarkis:
  - Nikolao la 2-a estis tre malbonŝanca, sed samtempe bonkora kaj deca caro. Ekzemple, ĉu vi pensas, ke li estus bonŝanca almenaŭ iomete en la milito kun Japanio. Ekzemple, ĉu la admiralo Makarov mortis, kaj ĉio povus esti malsama. Kaj admiralo Makarov mortis pro serio da neverŝajnaj koincidoj. Ial, li ne ordonis minbalaadon de destrojeroj, kaj neniu el liaj subuloj donis tian ordon. Kaj la mino, plej verŝajne, estis rusa, kaj granda batalŝipo ne devus esti sinki de unu mino. Kaj eĉ en ĉi tiu kazo, admiralo Makarov povus esti savita, kiel, ekzemple, Kirill Romanov estis savita.
  Elizabeto konsentis:
  - Jes, iom da sorto al Nikolao la 2-a povus doni al Rusio multe pli ol multe da sorto al mezbona Vladimir Putin! Ekzemple, admiralo Makarov povus venki la japanojn surmare kun malmulte da sangoverŝado, kaj tiam la milito kun la samurajo ne estintus multe da ofero. Kaj se cara Rusio estus gajninta la militon kun Japanio, tiam la unua mondmilito, plej verŝajne, ne estus okazinta. Do la aŭtoritato de la armeo de la imperio estus tro alta kaj la germanoj ne kuraĝus deklari militon!
  Elena kapjesis.
  - Eble! Kvankam Makarov sole ne elĉerpas la nombron da fiaskoj kaj malbonŝanco en la milito kun Japanio. Kvankam oni devas konfesi, ke la malamiko estis forta. Sed aliflanke, se la ŝirmita " Oslyabi " ne estus tiel rapide enprofundiĝinta, eĉ dum la batalo de Tsushima, la eskadro povus esti tute trarompinta Vladivostok! Kaj tiel la milito kun Japanio montriĝis tiel malsukcesa!
  Efrosinya rimarkis:
  - Sed la milito en la kvardek-kvina jaro kun Japanio estis surprize facila kaj sukcesa. Kvazaŭ Japanio mankis bonŝanco. Tamen, ve, la venko de Stalin kondukis al la komunistoj preni potencon super Ĉinio, kaj la aperon de tre forta kaj danĝera imperio kiu preskaŭ atakis Sovetujon sub Breĵnev. Eĉ nun Ĉinio nur ŝajnigas sin amiko. Kaj li volas forhaki nian teron al la Uralo.
  Catherine kapjesis.
  - Jes! Se la japanoj estus venkitaj tiam, ekzistus Zheltorossia anstataŭ la nordo de Ĉinio, kaj ortodokseco estus veninta al la imperio sub la ĉielo. Kaj kion la Akso ricevis kiel rezulto de la facila venko de Stalin super la japanoj? La naskiĝo de ateisma imperio, kaj potenca monstro ĉe la limoj kun Rusio!
  Elizabeto notis, elmontrante siajn dentojn:
  - Kredu do poste en la kristana Dio. Venko super Japanio donus multajn novajn dekojn da milionoj da ortodoksaj kredantoj. Anstataŭe, agresema ateisma reĝimo ekregis en Rusio. Kaj tiam la sanga stalinisma reĝimo alportis ateismon al Ĉinio. Kaj aperis la kruela imperio de Mao. Mi vere ne komprenas, kion Dio volis!
  Elena rimarkis:
  - Aŭ tute ne ekzistas Dio! Aŭ Satano estas multe pli forta ol la Biblio diras pri ĝi, aŭ la planoj de la Ĉiopova estas nekompreneblaj por ni!
  Efrosinya rimarkis:
  "Kutime kruelaj reĝoj estas pli grandaj kaj prosperaj!" La sola escepto estis, eble, Aleksandro la Unua - la reĝo estis inteligenta, afabla, liberala, sinjoro kaj muŝo ne estas remburita. Kaj kune sukcesa!
  Elizabeto rimarkis:
  - Kaj Katarina la Dua ne estis konsiderata kiel kruela kaj malbona reganto, kaj ankaŭ estis tre sukcesa. Vere, ŝi estis malĉastino, kaj ĝenerale homo ne tute bona. Ŝi malpermesis al la kamparanoj plendi pri siaj mastroj. Estas eĉ strange, ke tiom da bonŝanco estis donita al tia malbona homo!
  Elena kapjesis.
  - Jes, kaj tiam kredu je la kristana Dio! Kiam la malbonaj kaj malnoblaj estas la plej sukcesaj!
  Katerina kantis kun kolero:
  La mondo baziĝas sur perforto
  La vulkano de kolerego elŝprucas en granda maniero...
  Pli alta streĉiĝo,
  Vekiĝas kun doloro kaj timo,
  Nur timo donos al ni amikojn,
  Nur doloro instigas vin labori,
  Ĉar mi volas pli kaj pli
  Hiperplasmo krevos en la homamason!
  Elizabeto rimarkis ĝemante:
  - Jes, Ĝingis-Ĥano estis malĝentila pagano. Li sciis nek legi nek skribi, sed li kaptis duonon de la mondo. Kaj islamanoj kaj kristanoj perdis en batalo kun li. Kaj jen la demando: kie estis la Ĉiopova Dio en tiu tempo? Kaj kial la paganismo de la mongoloj venkis la monoteismon: islamo kaj kristanismo?
  Efrosinya komentis kun rideto:
  - Sammaniere, vi povas demandi: kie estis la Ĉiopova Dio, kiam Kaino mortigis Abelon? Kial li permesis la unuan fraticidan militon en la historio de la homaro?
  Elena ridis kaj resumis:
  - Jes, vi povas argumenti ad infinitum, sed vi neniam pruvos aŭ ke Dio ekzistas aŭ ke Li ne ekzistas?
  Catherine notis:
  - Mi forte dubas pri Jesuo Kristo. La malfeliĉaj, premitaj judoj povus bone preni fortan, talentan hipnotiganton - kiel Anatoly Kashpirovsky por la mesio kaj diigi. Se vi rigardas la statistikon de la mirakloj de Anatolij Miĥajloviĉ, li estas pli malvarmeta ol Kristo!
  Euphrosyne ridis kaj kantis:
  - Dio donu al blinduloj malfermi iliajn okulojn,
  Kaj rektigu la dorson de la ĝibuloj...
  Jes Dio, esti Dio eĉ iomete,
  Sed oni ne povas esti iomete krucumita!
  Kaj la knabinoj denove prenis la talibanon. Premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, ili falĉis multajn muĝahidojn, kaj metis ilin laŭvorte en aroj. La barbaj talibanoj mortis sub maŝinpafado kaj eksplodemaj fragmentaj obusoj. Komenciĝis serioza amuzo, kun amasa ekstermado de religiaj fanatikuloj.
  Kaj jen Alenka kun sia bataliono de belaj knabinoj, kiuj malgraŭ la malvarmeta vintra vetero de Taĝikio atakas la talibanon nudpiede.
  Vere, ili estas en mallongaj jupoj, kaj Kevlar- kiraso kovras iliajn korpojn .
  Belulinoj kuras sur la atakon, kaj kantas:
  - La malbona talibano rampas sur la rokoj,
  Sed knabinoj estas la plej belaj...
  Batu lin per napalmo
  Ni festos sukceson!
  Kaj la knabinoj ekbrilos per perlaj dentoj.
  Kaj tiam Anyuta, kun siaj nudaj piedfingroj, ĵetos pizon kun eksplodaĵoj al la Mujahideen. Kaj ŝi disĵetos la talibanojn en malsamaj direktoj, kiel katidoj.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al la Patrujo, gloro,
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj de knabinoj en bikinoj,
  Saluton al la rusa popolo!
  Ruĝhara Alla ankaŭ pafas al barbaj malamikoj, falĉas ilin kaj kantas:
  - Rus' ridis pri ĉi tiu talibano,
  En ĉiuj epokoj, tial ĝi estas Rus'!
  Kaj la knabino ankaŭ prenos kaj ĵetos mortigan citronon al la Muĝahidinoj per siaj nudaj piedfingroj. Kaj disĵetu malamikojn en ĉiuj malsamaj direktoj.
  Kaj kiel li fajfas je la supro de siaj pulmoj.
  Pluraj dekoj da korvoj estis miregigitaj. Havante koratakon, ili falis sur la kapojn de razitaj talibanoj, kaj ili estis trapikitaj. Tiam la militisto pepis:
  - La afero estas tre polemika ĉe ni,
  Mi kredas, ke ĝi estos nur la plej alta klaso!
  Mi scias, ke la talibano venkos
  Ja super ni estas fiera kerubo!
  Maria, alia el la knabinoj en bikino, prenis ĝin kaj fajfis. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis grandegan murdan forton al la malamiko, tre detrua donaco de morto. Ŝi pecetigis la talibanajn batalantojn, kaj gruntis siajn dentojn:
  - Estas grandega nebulo ĉirkaŭ Rusio,
  Kaj la talibana batalanto rapidas al la Patrujo!
  La Olimpikoj estas vere heroa knabino. Ŝi estas granda kaj samtempe ŝiaj haroj estas helbrunaj. La militisto havas luksajn koksojn kaj fortajn abdominalojn, kiuj estas kovritaj per ĉokoladaj brikoj. Nu, neniu vere povas rezisti al tia besta knabino.
  Kaj tiel ŝi, per siaj potencaj, muskolaj, nudaj piedoj, levis tutan barelon da eksplodaĵoj kaj ĵetis ĝin al la talibano. Kaj ĉi tiu barelo rapidis kun granda, mortiga rapideco. Kaj kiel ĝi frakasos en la Mujahideen, laŭvorte disŝirante ilin.
  La militisto-heroo prenis ĝin en ĝojo kaj kantis:
  Kaj super Murov la ĉielo estas morna,
  La tagiĝo leviĝas...
  Ni estas kiel la filinoj de Ilja Muromets,
  Ili fanfaronis pri sia forto ne vane!
  . ĈAPITRO 7
  Efektive, estas multe pli agrable batali kaj mortigi la talibanojn ol batali kun viaj ukrainaj fratoj. Ĉi tie mi pensas, ke iu ajn konsentos, ke estas peko mortigi fratojn. Kaj Vladimir Putin jam estas malkaŝe vokita en la rusaj trupoj - Vovka-Kain!
  Olimpio kantis kolere:
  Nu, kiom da fratoj vi povas mortigi,
  Post ĉio, homo, kredu min, naskiĝis por feliĉo ...
  La patrino ne lasas sian filon iri al la fronto,
  Kaj eĉ somere estas malbona vetero en la milito!
  Post tio, la heroa knabino prenos ĝin kaj prenos aeron en siajn pulmojn kaj fajfos. Multaj centoj da korvoj tuj havas koratakon kaj svenas. Kaj iliaj akraj bekoj flugas malsupren kaj trapikas la kraniojn de la talibano premante la poziciojn de la rusaj trupoj.
  Olimpio, faligante la kornikojn per fajfoj kaj faligante ilin konsternite, prenis ĝin kaj pepis:
  Tio, tio, tio - hufoj frapas,
  Tio, tio, tio - la maŝinpafilo trafis!
  La talibana armeo estis frakasita al sia kapo,
  Kaj neniu rompos la armeon de knabinoj!
  Marusya ankaŭ pafas al la progresantaj talibanaj soldatoj. Montras sian humoron kaj la plej altan klason. Ŝia maŝinpafilo falĉas la Muĝahidinon en tutaj vicoj.
  La knabino ĵetas mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj. Batas ekstere multajn talibanajn batalantojn, kaj grincas:
  - Klasikaĵoj de milito,
  Ĉi tio estas por knabino esti nudpieda...
  Filinoj kaj filoj,
  Ni transformu ĉiujn en ludon!
  Militistinoj estas vere belaj.
  Matryona, pafante al la talibano kaj ĵetante donacojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj, pepis:
  - Gloro al la knabinoj en bikinoj,
  Ili batis la Mujahideen...
  La knabinoj havas tranĉilojn nudpiede,
  Ili atakas tiel por tagmanĝo!
  Knabino kun maldika talio kaj luksaj koksoj pafas al la progresanta talibano. Li faras ĝin tre lerte kaj precize. Li falĉas ilin kiel gazontondilon kaj kantas:
  - La knabino dancis la polkon,
  Sur la gazono je frua horo...
  Vosto maldekstren, vosto dekstren,
  Jen la polko Karabas!
  Kaj nun la militisto denove ĵetos murdan donacon al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj. Kaj li demetos multe da talibanoj.
  Ĉi tie Viktorio kaj Veroniko batalas. Ambaŭ knabinoj estas tre bonegaj. Kaj ili pafas ege precize.
  Viktorio ĵetis la donacon de neniigo per sia nuda kalkano kun mortiga forto. Ŝi ŝiris multajn duŝmanojn kaj knaris:
  - La mono fandiĝas en la monujo,
  Ĉefurboj fandiĝas...
  Kaj en la rusa -
  Mono signifas manaon!
  Alia knabino premis la butonon per sia skarlata cico, kiu ŝaltis surdigan ultrasonon, kaj lasis ĝin flugi tra la aero. Kaj jam miloj da korvoj falis sur la razitajn kapojn de la talibano. Kaj ni pugnopu ilin.
  La ruĝhara knabino kantis:
  Mujahideen atakas Rusion
  Estas multaj el ili rapidantaj Afganion ...
  Por tiam avoj batalis en Afganio ,
  Nun la timinda talibano levis sian glavon!
  
  Sed nudpiedaj knabinoj ne rezignas
  Ili montros nur la plej altan klason ...
  Kun la flotego de la talibano ili vigle batalas,
  Kaj ili frapas rekte en la okulon!
  Kaj la militisto kun siaj nudaj piedfingroj ĵetos donacon de neniigo kun mortiga forto. Kaj ĉiu ricevas ĝin de li.
  Alice kaj Angelica pafas ĉe la talibano per kaŝpafiloj. Kaj ili faras ĝin ege bone. Kaj ili faras tian precizan fajron.
  Alico prenis ĝin kaj kantis:
  Por la dushman estos ĉerko,
  Konservu sanon por...
  Knabinoj kuras nudaj vintre!
  Kaj ili rompas la dorson kun la Mujahideen!
  Kaj la militistoj tuj montris siajn langojn!
  Kaj tiam Alico pafis, uzante skarlatan brustan cicon kiam ŝi premis la butonon. Kaj batis dekduon da talibanoj.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis, montrante la dentojn:
  - Por la patrujo kaj libereco ĝis la fino,
  Nudpiedaj knabinoj en bikinoj
  Vi estas tia heroo...
  Farante korojn bati unuvoĉe!
  Angelica konfirmis:
  - Frapu unuvoĉe! Ĉi tio estas bonega!
  Maria Kolesnikova kiel la reĝino de la elfoj donas aktivajn kaj agresemajn ordonojn. Ŝi estas aŭdaca kaj kuraĝa knabino.
  Ŝi vidas la estontecon kaj la militon, Rusion en Taĝikio kun la talibano.
  Sed ĉi tio estas tre bela. Kaj vi povas vidi, ke ĝi estis sanga kaj tre batalema. La milito kiu komenciĝis kun la talibano en la somero de 2023 estis pliiĝanta .
  La milito inter la talibano kaj Rusio daŭris. Afganio estas granda loĝantaro, multaj junuloj estas malsataj, koleraj, agresemaj.
  Kaj ili batalas en Taĝikio dum la manoj de Rusio estas ligitaj kun la milito en Ukrainio, kiu estas subtenata de la plej granda parto de la mondo.
  Kaj la talibano profitas de tio.
  Sed tre nudpiedaj kaj belaj knabinoj batalas ĉe la rusa flanko. La bataloj venas en ondoj.
  Natasha pafas ĉe la ribeluloj. Ili uzas potencan drakmaŝinpafilon. Kaj pluvas kuglojn sur la talibanon.
  Kaj ili falas, premante la knabinojn. Ĉi tie falos rusa helikoptero el improvizita kontraŭaviadila instalaĵo. La talibano pafis lin. Vere, la helikoptero ne estas knabinoj, sed viroj, kaj ili ne precipe bedaŭras.
  Kaj Nataŝa estas knabino kaj ankoraŭ nudpieda en bikino. Kaj kiam vi estas preskaŭ nuda, tiam neniu aparte retenos vin aŭ haltigos vin.
  Nataŝka ĵetis donacon de neniigo per siaj nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj de mortiga potenco. Ŝi disĵetis la talibanojn en malsamaj direktoj kaj kantis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  Estas vintro, vintro, vintro
  Komencis subite...
  Furioze balaante, balaante -
  Morgaû estos pli bone
  Morgaŭ, morgaŭ, morgaŭ!
  Kaj nun estas nova jaro!
  Ja neĝis en Taĝikio en la silvestro. Kaj nun rusaj knabinoj lasas nudajn, ĉizitajn piedsignojn en la neĝo, kaj ĝi aspektas tre bela.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  Unu du tri -
  Forviŝu procesorojn!
  Kvar ok kvin
  Ni iru ludi!
  Kaj la knabino, kun siaj nudaj piedfingroj, lanĉos la donacon de morto kun mortiga forto.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  Unu du tri kvar kvin,
  La kunikleto eliris promeni...
  Jen knabino elkuras
  Mortigas Mujahid!
  Kaj Zoja prenis ĝin kaj montris sian longan langon.
  Sed ankaŭ Aŭgusteno gvidas la fajron. Tia knabino, pli malvarmeta ol kiu ne ekzistas. Kaj skribaĉante kun mortiga aplomo. Falĉas la Mujahideen sen nenecesaj ceremonioj. Post kio li komencas kanti;
  Se la malantaŭo estas senutila -
  Milita ardo ne helpos ...
  Nu, se ne estas varmo,
  La malantaŭo iros al la malamiko por tagmanĝi!
  Kaj la ruĝhara Aŭgusteno kaj prenos kaj ĵetos la donacon de neniigo, kun siaj nudaj piedfingroj. Kaj fakte, tiom da duŝmanoj estos disŝiritaj, kio estas simple teruro.
  Aŭgusteno, kompreneble, ne maltrafis la okazon kanti:
  Mi estis nuda
  Saltis trans la kampon!
  Do saltis trans la kampon...
  Kunkantis Kulatskij!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ŝiaj okuloj, kiuj brilas per safiroj, ekbrilos. Kaj ŝiaj okuloj estas belaj. Kaj la lingvo estas tre ludema. Kaj tiel lerta, kaj tiel groza. Nu, same kiel ĝi estas ia suka oranĝo.
  Svetlana ankaŭ batalas. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas donacojn de neniigo. Kiuj estas tiel mortigaj kaj detruaj.
  Kaj proksime, la talibano prenis kaj batis rusan tankon. Kaj la aŭto de la rusa armeo komencis disŝiri, la batalkompleto eksplodis. Kaj viroj denove mortas.
  Sed Svetlana ne bezonas malbonodorajn virojn. Ili devas esti torturitaj. Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis:
  Viroj, viroj, viroj
  Vi estas nur grandaj brutuloj
  Kiam knabinoj vin mortigas
  Ili purigas la teron!
  Efektive, la talibano estas bestoj.
  Iel ili kaptis belan skoltinon. Nu, por komenci, ili prenis ŝin kaj metis ŝin sur la rako. La artikoj estis torditaj el la manoj, kio estas tre dolora.
  Tiam la nudaj piedoj de la knabino estis pendigitaj per blokoj, kiuj katenis ŝiajn maleolojn. Kaj tiam ili prenis kaj ekbruligis fajron sub ŝia nuda kaj gracia kurbo de la plandumoj.
  La rusa knabino estis tre vundita. La talibano, antaŭ friti ŝiajn kalkanojn, prenis kaj ŝmiris ŝiajn piedojn per oleo. Kaj tiel la plando brulis malrapide, kaj ĝi estis terure dolora. Kaj la knabino ĝemis kaj muĝis. Kaj la talibano ankaŭ batis ŝin sur la dorso kaj flankoj per vipo. Tiam ili decidis intensigi la torturon. Ili elprenis ruĝvarman draton kaj ni batu la belulinon sur la dorso kaj brusto.
  Kaj kiel ĝi doloras. Precipe kiam la talibano komencis tordi la skarlatajn cicojn per ruĝe varmaj teniloj al la rusa knabino. Kaj ŝi tiom ploris.
  Kaj la ĉefa gvidanto de la talibana taĉmento estis simple freneza pro torturo. Kaj malkovris siajn orajn dentojn.
  La rusa knabino responde kraĉis. Tiam ili komencis rompi ŝiajn nudajn piedfingrojn. Kio estas tre dolora. Kaj la knabino svenis pro la terura, neeltenebla doloro.
  Sed la talibano daŭre torturis. Unue, ili rekonsciigis la knabinon elverŝante sitelon da glaciakvo. Kaj tiam ili instalis sensilojn kaj elektrodojn sur ŝia korpo.
  Post tio, du knaboj komencis pedali la dinamon. La fluo daŭris kaj la knabino ekmoviĝis pro infera doloro. Kaj efektive kiam la korpo
  Elektraj malŝarĝoj pasas , estas timige, la vorto gregoj da ĉevaloj rapidas. Kaj vere, ĉiu knabino hurlos ĉi tie.
  Kaj la knaboj turnas la pedalojn, kaj la nuda knabino hurlas kiel sovaĝa lupo. Kaj ŝi multe suferas. Kaj la muĝado estas simple neeltenebla.
  Kaj krom la fluo, la talibano ankaŭ fritas la kalkanojn de la rusa knabino, kiuj jam estas kovritaj de grandaj veziketoj. Ili ankaŭ batis min sur la dorson per varma drato. Kaj ili trafis kun furiozo kaj prokrasto.
  Kaj samtempe ili pliigis la farunon. Ili komencis streĉi la knabinon, kaj pendigi pli kaj pli da pezoj sur la bloko por ĝisfunde tordi ŝiajn artikojn.
  La ĉefa talibana bandito kantis:
  Kia doloro, kia doloro
  La matĉopoentaro estos: kvin - nulo!
  Nu, kion vi povas preni de la sovaĝuloj. Ili turmentis la knabinojn tre kruele, sed ne aparte sofistikaj. Kvankam elektrodoj estis ŝovita en la utero de Venuso kaj kiel post tio la fluo estis aplikita.
  La talibano estas barbaroj. Jen ili, pro la mono, kiun ili ricevis por drogoj, ili aĉetis tutan armadon da tankoj el Ĉinio. Efektive, Ĉinio estas kaliko-aliano kaj amiko de Rusio.
  Kaj la talibano atakis la malamikon per siaj tankoj.
  Sed kontraŭ ili estas kvar rusaj knabinoj en T-95. Ili estas kompreneble nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Kaj kio?
  Elizabeto pafis al la Muĝahidino per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la Patrujo de Elefantoj!
  Catherine ankaŭ vangofrapis la talibanon, uzante sian nudan, rondan kalkanon kaj demandis:
  - Kio estas la patrujo de elefantoj?
  Elizabeto, elmontrante la dentojn, respondis:
  -Kompreneble, Rusio!
  Catherine ridis kaj respondis:
  - Mi pensis, ke estas Barato!
  Elena batis la duŝmanojn helpe de la skarlata cico de sia brusto, antaŭ ol demeti sian mamzonon kaj knaris:
  - Mi pensis, ke la patrujo de elefantoj estas Afriko!
  Efrosinya premis la pedalojn per siaj nudaj, rondaj kalkanoj kaj kantis:
  - Malgrandaj infanoj,
  Neniel...
  Ne iru al Afriko promeni ....
  Ŝarkoj en Afriko, goriloj en Afriko
  Estas grandaj krokodiloj en Afriko!
  Kaj ĉiuj kvar nudpiedaj knabinoj, nudbrustaj, kun brilantaj skarlataj cicoj, kantis:
  Ili mordos vin
  Batu kaj ofendi....
  Ne iru infanojn al Afriko promeni!
  Fripono en Afriko
  Fiulo en Afriko
  Estas terura Barmaley en Afriko!
  Mordos vin
  Batu kaj ofendi...
  Ne iru infanojn al Afriko promeni,
  Koŝmaro en Afriko
  freneza fiulo,
  Barmaley subite aperis en ĝi!
  Li kuras ĉirkaŭ Afriko kaj manĝas infanojn!
  Jes infanoj! Jes infanoj!
  Ridado kun rido, sed kiam la talibano kaptis rusan knabon de dek kvar jarojn , ili prenis lin serioze. Unue senvestigis kaj surmetu la rakon.
  Tiam dushman en turbano kaj kun barbo komencis bruligi sian nudan, muskolfortan korpon de adoleskanto per varmega ferstango.
  Tiam, al la nuda brusto de la knabo, la Talib-ekzekutisto alportis stelon el ruĝ-arda fero kaj aplikis ĝin al ĝi.
  La knabo kriegis pro terura doloro kaj perdis la konscion. Tiam oni venigis la knabon. Kaj ili krampis liajn nudajn, ankoraŭ preskaŭ infanajn krurojn en bloko. Kaj ili komencis pendigi pezojn sur hokoj en la bloko. Kaj ĝi multe doloris. La juna korpo de la knabo estis tre streĉita, kaj la knabo laŭvorte ĝemis .
  La rusa knabo daŭre estis torturita. Oleis la nudajn plandojn de la piedoj. Kaj tiam ili ekbruligis fajron sub ili.
  Kaj kiel la infano post tio sovaĝe kriis. Jes, ĝi estis ege dolora.
  La knabo daŭre kriis kaj estis batita per vipo de la talibano.
  Poste ili prenis la kapridon je la ripoj per hokoj. Kaj denove majuskle rezultis.
  Tiam la talibano kantis:
  Ni ekstermos ĉiujn nekredantojn,
  Ili estu adoleskantoj...
  Jen kerubo super ni,
  Ni veturigos ĉiujn al la tabuloj!
  Post kio la knabo el Rusio estis rompita per varmaj teniloj, ĉiuj piedfingroj sur siaj nudaj piedoj. Kaj la talibano faris tion malrapide, por kaŭzi kiel eble plej multe da doloro al la bela knabo. Kaj tiam ili komencis rompi la ripojn de la juna militisto per blanke varmaj teniloj.
  Do ili rompis ilin por li, por ke al la knabo ne restis eĉ unu tuta ripo. Kaj la knabo mortis pro dolorŝoko.
  Antaŭ lia morto, la Mujahideen disbatis la adoleskanton kaj ovojn. Kaj ĝi estis tre dolora.
  Intertempe, Anastazio, uzante la Sorĉiston, atakis la talibanon de ŝtormsoldatoj. Ŝi uzis raketlanĉilojn. Ŝi premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj kaj kantis:
  Pli kaj pli alta kaj pli alta
  La Fuhrer levis la nazon...
  Foje niaj tegmentoj estas forblovataj,
  Tamen la talibano ne maturiĝis!
  Akulina Orlova ankaŭ frapas la malamikon. Li faras ĝin tre precize, kaj uzas sian skarlata cico por premi la butonon. Kaj rusa atakaviadilo eksplodas proksime. Kaj li estis kontenta pri la murda donaco de la talibano. Eble io farita en Ĉinio. Kaj tiel majuskle fikas.
  Akulina kantis:
  - Se viro tuj estas en ĉerko,
  Savante vivon al...
  Estu nudpiedaj knabinoj!
  Kaj la militisto ridos kaj ridos. Kompreneble, malgraŭ la vintro, la piedoj de la knabino ne konas ŝuojn. Kaj ŝiaj kalkanoj estas rondaj kaj laŭvorte brilas. Ĉi tiu knabino estas simple bonega.
  Kaj la cicoj de ŝiaj mamoj estas skarlataj kaj brilas kiel la suproj de preĝejoj. Ĉi tiu estas batalanta knabino, por tiel diri.
  Jes, ŝi ne ŝatas virojn. Kvankam li feliĉe uzas sian langon por plezuro. Vere estas tiel agrable tuŝi viajn skarlatajn cicojn kun la fragaj cicoj de alia knabino. Por fari ĝin bonega.
  Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  Pri ĉi tiu nudpieda knabino
  Mi ne povis forgesi...
  Ŝajnis la ŝtonoj de la trotuaro,
  Ili turmentas la haŭton de teneraj kruroj!
  Kaj Akulina prenos ĝin kaj rulos siajn safirajn okulojn.
  Ĉi tie ŝi estas knabino de la plej alta nivelo kaj klaso.
  Kaj Margarita Magnitnaya ankaŭ estas piloto. Ambaŭ knabinoj amas kuŝi unu kontraŭ la alia kaj tuŝi siajn cicojn, brilantaj kiel rubenoj.
  Tamen ili ankaŭ ne neglektas virojn.
  Nu, intertempe, Margarita prenos ĝin kaj trafos la Muĝahidinojn per granda mortiga forto.
  Tiam li kantos:
  Ho, kiaj kruroj!
  Kiel bone...
  Ne timu, bebo
  Skribu vian telefonnumeron!
  Kaj Margarita montros sian langon. Ŝi estas ekstreme batalema knabino.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj sendas mortigajn donacojn de morto.
  Akulina Orlova ridante kantis:
  - Margarita, la fenestro estas malfermita,
  Margarita, ĉu vi memoras, kiel ĉio okazis!
  Anastasia Vedmakova kapjesis.
  - Jes virinoj! Ni povas fari ĉion kaj ni plene forviŝos la malamikojn!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  Nia armeo estas forta
  Ŝi konservas la mondon...
  Lasu la talibanon veni
  Ilia knabino estas mortigita!
  Ekzemple, Fedor ankaŭ batalas. Ŝi uzas morteron por trafi la ribelulojn. Kaj se ĝi estos fikita, tiam ĝi ŝajnos al neniu iomete. Eĉ se la Talib havas longan barbon kaj razitan kapon.
  Fedora stampas siajn nudajn piedojn en la koto kaj kantas:
  Vidu la eklipso sur la ĉielo
  Terura simbolo de la surfo ...
  Nigraj flugiloj super la mondo
  Grego spaca hurlo!
  Kaj alia knabino, Sirafima, ĵetis murdan bombon per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝiris amason da talibanoj kaj diris:
  Talibano - la malbeno leviĝas
  Talibano - tuta morto ...
  Talibanoj kaj mortintaj regimentoj!
  La talibanoj estas frenezaj gvidantoj!
  Talibano!
  Kaj Serafmoj prenos en sian buŝon fajfilon, kaj kiel li blovos, ke la korvoj svenas kaj trapiku la kapojn de la Muĝahidoj per siaj bekoj.
  Knabinoj oni devas diri tiel bonegajn kaj belajn.
  Kaj nun vi povas vidi kiel la talibano ekbrulis la rusan municiponejon. Li komencis bruli kaj la obusoj krevis, kun mortiga forto. La talibanoj muĝas kaj ĝojas.
  Sed la knabinoj de la ĉielo marteladas ĉe la Mujahideen. Kaj vi povas vidi kiel Albina kaj Alvina aperis sur la ĉielo.
  Ambaŭ knabinoj estas nur mirindaj blonduloj. Kaj mirinde bela. Kaj kompreneble nudpiede kaj portante nur maldikajn kalsonojn.
  Ĉi tiuj estas virinoj - ni diru de la plej alta ordo. Kaj kion ili kapablas fari, ne ĉiuj kapablas ripeti.
  Kaj la militistoj, fakte, se ili komencas mortigi, vi ne povas malhelpi ilin.
  Albina pafis raketon de kolosa detrua potenco de la aviadilo. Kaj ŝi rompis la bunkron de la talibana armeo, post kio ŝi kantis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Kvankam la gamboj estas nudaj nudaj cicoj...
  Trempu la talibanon en la necesejo,
  Ni ne povas esti malfortaj!
  Alvina daŭre sendas donacojn de morto kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj. Kaj mortigu la Mujahideen, prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni havas belajn knabinojn,
  Ili nur diras belecon...
  Voĉo de la Komsomolaj sonorigiloj ,
  Venas ŝtorma printempo!
  Kaj ambaŭ knabinoj prenos ĝin kaj kantos plene:
  Liberigu min al la Himalajo
  Lasu min foriri por ĉiam
  Alie mi hurlos, aŭ alie mi bojos,
  Alie mi manĝos iun!
  Kaj la knabino nur ekkrias. Kaj ŝi opinias, ke ĝi estas tre mojosa kaj ĉarma. Kaj kiam vi krias - Kukareku - estas vere timige.
  La knabinoj, dume, prenis supren kaj komencis pafi de pezaj pafiloj, kio faris impreson. Kaj ili pafas tiel precize.
  La knabino Vivola kantis, skuante la dentojn kaj precize pafante al siaj malamikoj:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Mi amas leki perfektecon de viroj...
  La soldatoj ne scias bonegan elsendon,
  Kie la knabino forgesis doni etan baton!
  Kaj la militisto ridos. Jes, belulinoj scias kiel strangoli duŝmanojn.
  Kaj por esti honesta, ili kapablas derompi la kornojn kaj trajtojn de kalva homo.
  Do provu iri kontraŭ tiaj belulinoj.
  Nicoletta ankaŭ parolas pri la talibano. Ŝi estas tre batalema kaj agresema knabino. Kaj kiam li ridas, ŝajnas, ke ĉi tio estas la ridado de perforte freneza homo .
  Nicoletta nudas la dentojn kaj muĝas:
  Ni estas, ve, rabistoj,
  Rabistoj, rabistoj!
  Bang , bang kaj vi estas morta,
  La mortintoj, la mortintoj!
  Kaj la knabino lekos la aeron per sia lango. Kaj kiel agrable estas por alia knabino leki la skarlatan cicon de sia brusto. Kaj ŝi havas ĝin tiel brila kaj brilanta kun rubenoj.
  Nicoletta ridis kaj pepis:
  - Gloro al spacaj piratoj!
  Knabinoj en aliaj lokoj ankaŭ estis furiozaj. Kaj tiam raketoj falis sur la talibanajn poziciojn. Aŭrora liberigis ĝin uzante la skarlatajn cicojn de siaj mamoj, kiuj estis uzataj por premi la butonojn.
  Kaj la raketoj flugis. Kaj la Mujahideen muĝas.
  Jen alia komsomola membro torturata. Senhezite oni enmetis inter ŝiajn nudajn piedfingrojn kotonon ŝmiritan per benzino. Kaj ili prenis ĝin sen pli da tempo kaj ekbruligis ĝin.
  Vata ekbrulis. Kaj la knabino kiel preni kaj muĝi. Kaj tiam li prenis ŝiajn mamojn kaj puŝis ruĝvarman bastonon rekte en la skarlatan cicon. Kaj la knabino estis laŭvorte elĉerpita de la doloro.
  Kaj la talibanoj ridas. Kompreneble, ankaŭ ili amas rompi siajn piedfingrojn. Unu el la Mujahideen eĉ prenis la nudan, rondan kalkanon de la knabino kaj bruligis ĝin per blanka fero pro la varmego. Kaj ĝi funkciis. La knabino prenos ĝin kaj krios pro sovaĝa hororo.
  Alicio vidis ĝin, tra la kaŝpafisto. Mi rigardis pli atente. Mi prenis ĝin kaj starigis ĝin, kaj kiel lupanet. Kaj la mortiga kuglo trafos la ekzekutiston ĝuste en la stomakon. Kaj li krios pro sovaĝa doloro, kaj kiel li tordiĝos. Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis:
  bonaj anĝeloj,
  Du blankaj flugiloj super la mondo
  Ie estas lando
  Kie Svarog mem fariĝis idolo!
  Angeliko ankaŭ pafis, kaj tre trafe, trafante la torturiston en la skroton. Ankaŭ li, kiel krii, de bone celita trafo. Tiel ricevis la ekzekutistoj.
  Kaj la knabinoj kantis:
  vi malsaĝaj ekzekutistoj,
  Kruela puno atendas...
  Ni havas multajn kandelojn
  Grandaj homoj atakas!
  Kaj la knabinoj komencis pafi furioze kaj precize. Kaj batis la talibanojn. Kontraŭ tiaj knabinoj, la diablo ne estus povinta rezisti.
  Alico kantas dum ŝi pafas al la malamiko:
  Via sorto estas en la ekvilibro
  Malamikoj plenaj de kuraĝo...
  Sed dank' al Dio estas amikoj,
  Sed dank' al Dio estas amikoj!
  Kaj dank' al Dio amikoj, estas glavoj!
  Kaj Angelica, daŭre pafante al la talibano kaj mortigante ilin, ĉirpetis:
  - Kiam via amiko estas en la sango,
  Tretita ĝis la fino...
  Vi ne vokas amikon
  Neniu malkuraĝulo, neniu mensogulo!
  Post tio, la knabino prenis kaj ĵetis obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi frakasis la talibanojn. La distranĉitaj kapoj de la Mujahideen ruliĝis.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  Tage kaj nokte ili bombas senĉese ,
  Kompato sen honto...
  De la fakto, ke Putin estas stranga,
  Tuta lando mortas!
  Alico, pafante al la talibano, kaj pugnobatante ilin, prenis kaj notis, kraĉante polvon:
  - En ĉi tiu Rusio tia mirinda momento,
  Kio ne estas facile diveni - kiu estas la pajaco, kiu estas la prezidanto!
  La ruĝhara militisto ridis kaj komentis:
  - Tiel okazas - estas tre stulte havi spionon kiel prezidanton!
  Kaj ambaŭ knabinoj denove faligis fajrofluojn sur la talibanon. Kaj ili faris ĝin ege bone. Kaj iliaj pafoj trafis la Mujahideen.
  Kaj en alia loko, aliaj knabinoj batalis. Kaj, kompreneble, nudpiede, kaj preskaŭ nuda.
  Alyonka, ekzemple, pafis per bazuko kun skarlata brusta cico. Ŝi trapikis talibanan batalanton, kaj plurajn da liaj partneroj.
  Tiam ŝi pepis:
  - Nun ni revenis ĉe la parado,
  Kun bandito ni ne estas survoje
  En nudpiedaj knabinoj ni estas brigado,
  Ĉe ni, la lumo de Lada estas antaŭen!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj ĵetos donacon de neniigo per sia nuda kalkano. Kaj rompos la amason de la Mujahideen.
  La virinoj ĉi tie estas bonegaj. Olga ankaŭ pafas kontraŭ la talibano. La Mujahideen venas. Ili atakas en dikaj ĉenoj. Kaj la knabinoj falĉas ilin sen ceremonio.
  Olga pafis sian flampafilon uzante sian fragan cicon. Ŝi batis senkonscie multajn talibanojn, kaj kantis:
  - Animo, koro, donu,
  Ni estas nia sankta patrujo...
  Ni staras kaj venkas -
  Kaj ni ne bedaŭros niajn vivojn!
  . ĈAPITRO N-ro 8.
  Kaj la knabino ĵetos la donacon de neniigo al la Mujahideen per siaj nudaj piedfingroj de murda forto.
  Kaj kiel bonega ĝi estas por knabinoj. Kiel ili venkis la talibanojn.
  Veroniko ankaŭ batalas. La knabino uzas rubenajn brustajn cicojn dum pafado.
  Kaj kiel rezulto, multaj duŝmanoj estis detruitaj. Kaj la militisto krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi povas strangoli la talibanon...
  Malsekaj dushmans en la necesejo,
  Ni faros ilin kiel ludo!
  Kaj Veroniko prenos ĝin kaj fikos ĝin...
  Warrior Anna estas kun ŝi. Kaj detruas la Mujahideen. Kompreneble, la knabino portas nur kalsonon. Ĝi estas praktika. Kaj la kalsono estas tiel maldikaj kaj fakte kaŝas nenion.
  Warrior Anna pafas, falĉante siajn kontraŭulojn. Ŝia hararo estas ruĝa, kaj la knabinoj mem estas simple la plej alta lumo de la kosmo.
  Kaj Anna, kun la nudaj piedfingroj, ĵetas donacojn de morto, kiuj venkas la talibanon surloke.
  La militistoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - La Muĝahidoj estas furiozaj,
  La malamiko de la regimento antaŭeniris ...
  Knabinoj portas scian venkon
  Ili renkontos la talibanojn kun malamikeco!
  
  La haŭto de porka haŭto estas ebria,
  La malamiko estos venkita...
  Nudpiedaj knabinoj batalas
  Fortaj belulinoj pugno!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj batos vin, uzante la skarlatan cicon de ŝia brusto en batalo.
  Kaj ni nur diru, ke ĝi estas tre mojosa!
  Bela ruĝhara knabino. Kaj ŝi amas virojn. Precipe labori per la lango, per tiuj pulsaj, jadaj bastonoj.
  Ĉi tio estas bonega gusto kaj plezuro!
  Do Anna prenis ĝin kaj muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Oni ordonis eldetrui la vilaĝon al la tero,
  Grad-salvoj detruas montojn...
  La Fuhrer kun kalva kapo blovis sur Afganion ,
  Kaj ni ĉesu paroli!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ridos. Kaj ŝia rido estas kiel sonorilo.
  Knabinoj estas plenaj de ekscito. Ĉi tie ankaŭ Malvina batalas. Kompreneble, la knabino ne ĝenas uzi la skarlatan brustan cicon. Kaj samtempe ankaŭ la belulino kantas
  Sed ĉi tio okazis -
  Tion la soldato ne demandis!
  Malbona tribo renversiĝis,
  Multaj inferaj, malhelaj fortoj!
  
  Nigraj diabloj estas malprudentaj,
  Foriru el ĉi tiu marĉo!
  Jen ili havas ponardojn en siaj manoj -
  Hulantaj kantoj - ne najtingalo!
  
  La maŝinpafilo disbatis la infanterion
  La fumo de rompitaj pistujoj!
  Ili tuj demetis kompanion,
  La kiraso de la kirasisto ne helpis!
  
  La aro ne volas morti,
  Diable, kredu min, ne feriejo!
  Kaj la konkoj detruas la bunkrojn,
  Ilia arkianĝelo batas de supre!
  
  Demonoj tuj kun knaro en truoj,
  Ni bruligas ilin per napalmo kaj sulfuro!
  Eĉ la montoj fandiĝas
  Ekstermitaj ĉirkaŭe!
  
  Sed ne nur pensu
  Ke la malamiko estas kiel akvo!
  Giganta pinto de kresko,
  Reĝo de la Universo Satano!
  
  Jen la spiro de lia flamo,
  La kerubo tuj brulas!
  Kaj la standardo de Dio falis
  Sed ni kredas, ke ni venkos!
  
  Ni iom supreniris la monteton
  Kaj ni baptiĝu!
  ĝemis sur la pado,
  Saĝaj filoj de Dio!
  
  Kaj nun ni atakas
  Kriu hura, tondro ruliĝas!
  Kiom oni tamen aŭdas, patrino,
  Sed al la diablo kun la kajutoj - fiasko!
  Ĉi tio estis la vizio de Margarita Kolesnikova, kaj ĉio komenciĝis per tio, ke la talibano subite atakis Taĝikio la 22-an de junio 2023, kaj Rusio devis batali sur du frontoj, deturnante siajn fortojn de la ukraina fronto . Kaj kia pli bona maniero batali kun la duŝmanoj ol la fratoj-slavoj por mortigi unu la alian.
  Sed en sia mondo Maria Kolesnikova devis solvi aliajn problemojn. Ankaŭ tre serioza. Commandu trupojn kiam bono batalas kontraŭ malbono. Kiel estis kiam la popolo leviĝis kontraŭ la diktatoro kun liphara kaj kalva apro, kaj kiam ŝi protektas siajn belajn elfajn homojn kontraŭ malicaj kaj malbelaj ursoj.
  Dum ŝi kantis:
  Amo kaj morto,
  Bono kaj malbono...
  Kio estas sankta, kio estas peka,
  Nekapabla kompreni...
  Amo kaj morto,
  Bono kaj malbona,
  Kaj elekti, ni ricevas,
  Nur unu!
  Elfoj batalis unuflanke kaj orkoj aliflanke.
  La elfknabinoj montris seriozan heroecon batalinte harplenajn estaĵojn.
  Ĉi tie belulinoj kun trikoloraj hararoj prenis la orkojn.
  Knabinoj skribaĉis ĉe harplenaj ursoj per maŝinpafiloj. Ili falĉis ilin sen nenecesaj ceremonioj, kaj pelis ilin en ĉerkojn.
  Samtempe, la knabinoj kaj speco de elfoj ĵetis murdajn donacojn de morto al la malamikoj per siaj nudaj piedfingroj. Ili laŭvorte disŝiris la orkojn.
  Kaj la militistoj kantis:
  Se amiko subite aperis,
  Ĉi tio estas malica, vila orko...
  La rigardo de la elfo tiam estingiĝis,
  Por ke la kalva Fuhrer mortis!
  Kaj la militistoj denove ekridis, montrante siajn perlajn dentojn, brilantajn pro eburo.
  Ĉi tie la elfoj denove batalas, kaj per siaj nudaj piedfingroj ili ĵetas potencajn kaj mortigajn donacojn de neniigo.
  Samtempe, la belulinoj pafas aktive kaj agreseme per maŝinpafiloj. Kaj ili faras ĝin kun grandega entuziasmo.
  Unu el la elfoj premis la bazukon per sia skarlata brusta cico. Ŝi forĵetis la mortigan donacon de morto. Kaj disŝiris amason da orkoj.
  Ĉi tiuj estas knabinoj, ĉiuj nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Kaj kompreneble la elfoj denove kantas;
  Granda, potenca, sankta lando,
  Ne plu estas radiado sub la blua ĉielo!
  Ŝi estas donita al ni de la Ĉiopova Dio por ĉiam -
  Lumo sen limoj, altigita Elfo!
  
  La mondo neniam vidis tian potencon, neniam scias
  Por ke ni fiere tretu la vastaĵojn de la spaco!
  Ĉiu stelo en la universo kantas al vi,
  La elfo estu feliĉa kun ni!
  
  Ja ĉi tio estas nia Patrujo, ĝi estas tia destino,
  Ordonu la spacon de ĉiuj aferoj!
  Ĉiu el ni, kredu min, volus ĉi tion,
  Sen ia sensencaĵo, virinaj superstiĉoj!
  
  La arkianĝeloj blovas sian potencan trumpeton,
  Ili vigle laŭdas la marŝon de niaj armeoj!
  Kaj la malamiko trovos sian destinon en ĉerko de vespo,
  Kaj ne ricevu impostojn kaj tributojn!
  
  Jen nia patrujo, kredu min, ĉio en ĝi estas bela,
  Ŝi turnis la tutan universon sen peno!
  knabinoj pesantaj la pezon de siaj plektaĵoj,
  Ŝi volas fortan baton!
  
  La Patrujo estas la aspekto de la bluaj okuloj de patrino,
  Ŝia mano kaj amema kaj ŝtono!
  Kaj vi mortigas la kontraŭulon, junulo, per kuglo -
  Ke la flamo brulu pli hele en via koro!
  
  Al la senlima Patrujo, ĵuru,
  Kompreneble, ŝi ankaŭ estas bona por vi!
  Kvankam en la furiozo de la batalo fluas sango da fluo,
  La malamiko nun ricevos venĝon!
  
  Armiloj kaj kuraĝo estas tia potenca alojo,
  La malbonulo ne povas venki ĝin!
  Mi flugis rapide sur aviadilo kun bomboj,
  Kaj kiam ĝi eksplodas, pluvas sur la fenestrojn!
  
  Sed la ordono de la reganto - flugu knabo al Marso -
  Estas tempo por vi instali spacon!
  Kaj la aroganteco de la Marsano malmoligos lin en la okulon,
  Tiam ni vidas preter Plutono!
  
  Ni venu al la altecoj de spaco, vidante la randon de la universo,
  Jen nia homa destino!
  Kaj tial, knabeto, kuraĝu pri heroaĵoj,
  Post ĉio, sciu, ke la rekompenco estas profita komerco!
  Kaj la knabinoj prenos ĝin, kaj denove per siaj nudaj piedfingroj ili ĵetos la donacon de morto.
  Kaj ni falĉu la progresantajn orkojn per maŝinpafiloj. Militistoj estas belaj. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabinoj elĵetas donacojn de murda neniigo. Kaj ili faras ĝin tre rapide kaj agreseme.
  Kaj ili havas tre skarlatajn kaj fragajn cicojn. Kaj iliaj mamoj estas tiel bonodoraj. La junaj elfoj lekas ilin per siaj langoj kaj freneziĝas pro la mieldolĉeco.
  Jen la klaso!
  Unu el la elfoj krias, elmontrante ŝian buston:
  -Suĉu tiun bruston
  Kaj forgesu pri la orkoj!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj turnos ŝian korpon.
  Kaj alia elfo premas la skarlatan cicon de ŝia brusto. Kaj la donaco de morto reagos kun mortiga forto. Kaj se li vere fuŝas vin, li vere fuŝos vin.
  La elfoj krias kaj krias:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo,
  Ni mortigu ĉiujn orkojn en la necesejo...
  Ne manĝis peltan kaĉon -
  Konsideru ilian lokon ĉe la sitelo!
  Kaj ĉi tie denove la knabino kun siaj skarlataj cicoj premos la butonojn de la stirstangoj kaj batos la orkojn per plumba pluvo.
  Post tio, tuta bataliono da nudpiedaj elfoj komencis kanti;
  La interligo de amo estas donita forta, antikva,
  La senfina kaj pura sigelo de la Sinjoro!
  Iuj en preĝoj, kaj aliaj en tavernoj,
  Solaj en la altaĵoj, aliaj atendas morton!
  
  La knabino kaj mi nun estas sufiĉe feliĉaj -
  Ŝi estas mia lumo, kaj la arbareto de dolĉa ombro!
  Keruboj benu nian vojon,
  Sub la arĝento estas milda ombro kiel veluro!
  
  Ni tretis multajn vojojn,
  Mi amas vin Ĉiopova per mia tuta koro!
  Pro tio, ke vi kreis grandiozajn blondulojn,
  Kial vi ne donas gracon por rublo!
  
  Kvankam sorto foje ĵetas la ĵetkubojn,
  Ĝi povas esti tre malĝoja situacio!
  Post ĉio, tiom da homoj bolas de kolero,
  Kaj sango fluas el la sunsubira akvofalo!
  
  Post ĉio, ĉerizoj ne ĉiam floras en majo,
  Estas varmo kaj lanugo de pluvo!
  Kaj la karno de amantoj, turmentita de turmento,
  La furioza fiulo manĝas senhezite!
  
  Kaj ne milito estas malĝojo super la tegmento -
  Estas pli malbonaj, centoble pli malfacilaj!
  Kiam la kampoj estis lerte ronĝitaj de musoj,
  Kiam la tuta gamo de malsanoj grimpas!
  
  Kial la Eternulo estas tia turmento por infanoj,
  Post ĉio, ĉi tio estas petolo - tio signifas, ke vi vivas!
  Kaj kial la senkulpulo ankaŭ estas malriĉa
  Kaj kial mensogo kondukas al sukceso?
  
  Nia mondo estas kiel Janus - tre multflanka,
  En ĝi, la rando de malico tute ne maloftas!
  Sed necesas bremsi la karakteron de la sovaĝa,
  Por venki malvirton kaj pekojn!
  
  Kvankam de la alia flanko; sankteco estas enuo
  Mondo sen kurboj estas malpleno!
  Kaj ke vane Li sendis Dion al faruno,
  Denaska filo - la Sinjoro Kristo!
  La knabinoj kantis, kaj la orkoj provis preterpasi ilin. Knabinoj ne estas tiel facilaj.
  Jen la elfoj lanĉas flamĵetiltankojn. Ĉi tiuj gigantoj kun larĝaj trunkoj moviĝas.
  Kaj la militistoj regas ilin per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili inundas la orkajn poziciojn per fajra napalmo. Ĉi tiuj estas la batalantaj kaj agresemaj knabinoj ĉi tie.
  Kaj li specife bruligas vilajn ursojn. La knabinoj, kompreneble, uzas siajn rubenajn cicojn dum pafado.
  Kaj ili nudigis siajn dentojn, kiuj eligas spegulan lumon.
  Kaj la militistoj ekkriis pro ĝojo. Kiam la tankoj komencis ŝprucigi, ni bruligu la orkojn. Kaj ili moviĝas kiel vera batalĉeno, kiu batas la vilajn hordojn.
  La elfknabinoj kantas responde;
  La sono de mirinda liro, eĥas,
  Mi kantas, aŭdaca, mi ne silentas!
  La batala pugno ne estas el vakso,
  Ni strebas al la lumo - la vojo al la trabo!
  
  Dio turmentas homojn kun malsano -
  Fajro el infero bruligis la pekulojn!
  Mi volas fariĝi amiko de la Ĉiopova,
  Por ke ne estus tiel malfacile!
  
  Kristo venos, kompreneble, baldaŭ,
  Ĉu do foriros la malĝojo, kredu al mi?
  Ne estu blindigita de kolero en viaj okuloj,
  Peko, libereco, ankaŭ estas domaĝe!
  
  Mi ne volas iri la linion -
  Mi ne volas esti senpeka!
  Ruzaj agoj estas pli bonaj
  Kio estas fadeno sen plena enuo!
  
  Li diris, ke ne estos milito en la paradizo,
  Kaj peko malaperos, malbona por ĉiuj!
  Sed por kio estas sortoj?
  Ni malsatas je novaj ŝanĝoj!
  
  Vivi eterne - sciu ĉi tion perfekte bone,
  Sed vivi senpeke estas vegetadi!
  La kavaliro amos la militon pasie,
  Post ĉio, la armeo tuj batalos!
  
  Patrujo, patrujo de la soldato,
  Ŝi donas al li torĉon - marŝu!
  Venĝo de malpuraj fiuloj,
  Vi piedbatos ilin en la dentojn, militisto!
  
  Ni finu la batalon per malavara festeno,
  Ni mordu, trinku - dancu krurojn!
  Ja niaj kavaliroj estas senmortaj,
  Kaj la vorto batas ne en la brovo, sed en la okulo!
  
  Kvankam, kion fari en paca mondo?
  Vi povas konstrui palacon tie!
  Kaj dediĉu la servon al la liro,
  Ricevinte laŭrokronon!
  
  Sed ekzistas aliaj mondoj - sciu
  Kie ankaŭ militistoj kreskas!
  Knabo desegnas tankon sur sia skribotablo,
  Kaj se eksterteranoj venos al ni?
  
  Ne provu malstreĉiĝi
  Plifortigu viajn muskolojn, tenu vian menson forta!
  Ni elfoj ĉiuj scias kiel batali,
  Kiam la arkianĝelo subite ekdormis!
  Tiel kantis la knabinoj kaj montris sian elstaran klason kaj veran batalspiriton.
  Sed la elfoj prenis ĝin kaj komencis ĵeti ruinigajn donacojn de neniigo al la orkoj per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili faris tion kun granda entuziasmo.
  Samtempe, la knabinoj ankaŭ skribaĉis el maŝinpafiloj. Kaj ili montris sian langon.
  En mondo, kie estas tiom malmultaj viroj, knabinoj precipe zorgas pri sia aspekto kaj batalas pri uloj.
  Tre ofte ili simple seksperfortas ilin kaj montras sian elstaran klason.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj kaj malmolaj knabinoj.
  Kaj kompreneble, kiel ili ne povas kanti;
  Estas nur malsamaj estaĵoj sub la luno,
  Iuj havas kornojn, aliaj havas dentegojn!
  Kio estis kreita de la Granda Satano,
  Diversaj tipoj, tipoj, klasoj, kastoj!
  
  Al kio ni, Elfi-kavaliroj, venis?
  Ke la fabelo komencis esti konkerita de militistoj!
  Kio estis videbla nur en la malproksimo
  Nun la rusa armeo tretas sub la piedoj!
  
  La domajno de la troloj de la submondo estas infero,
  De tie oni sendas malsanojn al homoj!
  Sed la elfaj militistoj nun disvastigas la peston,
  Ni ne enterigu niajn infanojn!
  
  Kial vi do ekskursis?
  fermis la helan vojon al Viriy !
  Tial la mortbatalaj filoj -
  Al mia sanktulo, donante harmonion al Elfia!
  
  Por ke ili mortu, ricevu paradizon -
  Tiam resurektite en la mondo de homoj, ili revenis!
  Kaj malico ŝimas vi bruligas en la fajro,
  Napalmo kaj kugloj ne haltigos nin!
  
  Estas terura sorĉisto en la malluma abismo,
  Li sendis muŝeton - la trunko estas pli forta ol ŝtalo!
  Sed la Ĉiopova ordonis rompi inferon,
  Super vi estas la Gvidanto de ĉiuj sferoj, kamarado Stalin!
  
  Ni venkos eksterlandajn bojarojn -
  Kaj ni faligos la grasventrajn demonojn de la jugo!
  Tial mi bezonas armean donacon,
  Por ke la agresanto manĝu figon kun sango!
  
  Sed la koboldo ricevis plene,
  Liberigis la alian mondon!
  Kaj la kaliko de la donaco de Dio estas nun plena,
  Kaj la homo ne estas fremda al la ĉielo!
  
  Ni trinku glason da mielo kaj kantu,
  Pri la braveco kaj heroaĵo de soldato!
  Kion oni akiris per kuraĝo per glavo,
  La fratoj devas esti eternigitaj en linioj!
  Ili estas tiel ekstreme agresemaj kaj tre nudpiedaj, kun rozkoloraj, rondaj knabinaj kalkanoj.
  Kaj falĉu ĉi tiujn orkojn...
  Elfa knabino kun blua hararo prenis la donacon de morto kaj ĵetis ĝin al la denteguloj de mortiga forto. Ŝi disĵetis ilin en malsamaj direktoj, laŭvorte disŝirante ilin, post kio ŝi prenis ilin kaj kukis:
  - La kalva Fuhrer estas furioza sadisto,
  Vi detruis tiom da niaj fratoj...
  Kaj kial la faŝisto ankoraŭ ne mortis,
  Kion ĵetis Rus al la malbona sorĉo?!
  Kaj la knabino denove kun forto ĵetis grandan, mortigan obuson. Kaj nur pecetoj flugas de la orkoj. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas bonega!
  Knabinoj devus esti notitaj ekstreme batalantaj kaj belaj. Kaj kompreneble iliaj piedoj ne konas ŝuojn.
  Kiel ili ĵetas mortodonojn al siaj malamikoj.
  Kaj nudaj kalkanoj moviĝas. Jen la knabinoj - la plej altklasa speco de karaokeo. Malamikoj ne povas rezisti ilin. Kaj amikoj, eble, ankaŭ.
  Se ili disiĝas, tiam la peltaj estaĵoj ne trovos ĝin iomete.
  Kaj tiel la militistoj falĉis alian vicon da troloj kaj kantis;
  Milito estas la rekono de la sorto,
  Kruela kun la beleco de Gehena!
  Kiel, la brilo de la malvarma glacio de la luno,
  Kiel pantomimo, infera sceno!
  
  Tamen, la elfoj estas la vojo -
  Ĵetu tra la dornoj al la voko!
  Ne pensu, malamiko, ni ne kliniĝos,
  Ni ne estas sen grandaj potencoj !
  
  Rusio donis al ni sian ŝirmejon,
  En ĝi ni naskiĝis en amaso de unu!
  Kiel la kovrilo de la Virgulino -
  La Ĉiopova kompatu nin!
  
  Zenja donis standardon - venu,
  Lia ordono estas flugi per flugiloj!
  Ni konstruu komunisman paradizon
  Lasu la ĝiba figuro iĝu rekta!
  
  Sed kiu estas en la atako rapidanta malgajo ĉi tie?
  El inferaj monstroj de la submondo!
  Mi tenas al Kristo per mia animo,
  Do ni militistoj pli trankvilaj!
  
  En bataloj pensoj ne ŝercas -
  Ili devas esti kolektitaj en korbo!
  Ni ĉiuj estas kamaradoj amikoj
  Preĝejoj kaj ĝardenkonstruistoj!
  
  Jen la monstroj, hurlante demonoj,
  Ni ne cedos al la estaĵoj, sciu!
  Nia militisto estas la plej mojosa,
  Kaj ne lerneja desegnaĵo en la skribotablo!
  
  Ni kune repuŝu la atakon
  Ni liberigu la vojon al la ĉefurbo!
  Ni estas kavaliroj kun ŝtala glavo,
  Kvankam ĉenpoŝto ne estas alta!
  Kaj ĉi tiu kanto estas tre vigliga kaj freneza. Kaj ili ĵetas grenadojn en batalo kun la mortiga potenco.
  Kaj kompreneble, la knabinoj portas nudpiede, ĉizitajn, graciajn krurojn.
  Ili pafas kaj terenbatas kiel orkaj pingloj per pilkoj.
  Unu el la knabinoj prenis ĝin kaj premis la stirstangon butonon per sia skarlata cico. Kaj kiel li prenos kaj lupanet. Kaj estas tiom da mortiga energio ĉi tie, kaj kompleta detruo kaj ĥaosaj saltoj kaj potencaj ŝprucoj.
  Ĉi tie, kontraŭ tiaj knabinoj, la malpuraj lertaĵoj de la orkoj estas simple senpovaj kaj ili estas pelitaj en totalajn ĉerkojn.
  Elfa knabino kun flava hararo, disbatanta harplenajn ursojn. Ili falĉis ilin kiel kultivisto.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis detruajn pizojn de neniigo.
  Kaj tia pizo kun potenca eksplodaĵo bruas kaj rompas la liniojn de la malamataj orkoj.
  Sed eĉ ĉi tiuj vilaj ursoj malbonodoras. Kaj ĝi estas vere mojosa. Sed la orkoj provas trairi al la pozicioj de la elfoj sur tanko.
  Jen la knabinoj, apogante la nudajn piedojn sur la ŝtonoj, turnis la pafilon kaj celis la ursojn al la tanko.
  Ili prenis ĝin kaj eksplodigis ĝin kun mortiga forto. Kaj ili trarompis la tankon, en kiu trarajdis la brunursoj.
  Kaj la knabinoj ridis kaj kantis:
  -Kaj la malbonaj orkoj flugis sur la teron,
  Ricevinte de la knabinoj en nikelo ...
  La okuloj de belulinoj estas tre tagiĝos,
  Kaj ili ne havos problemojn!
  Kaj la knabinoj tuj ĵetis kvar obusojn per la nudaj piedfingroj. Kaj disŝiris tutan taĉmenton da orkoj.
  Kaj tiam du elfoj fajfis maldike. Ilia fajfilo agis sur la kornikojn, kvazaŭ ili batus la cerbon per sledmartelo. Kaj de tio, kion la korvoj prenis kaj falis en svenon.
  Ili falis malsupren, farante truojn en la suproj de la ursoj per siaj tre akraj kaj kiraspenetraj bekoj. Kaj ili trapikis, ni diru, tiel, laŭvorte tra kaj tra, kaŭzante sovaĝan detruon. Kaj tiam cent knabinoj tuj metas la nudajn piedfingrojn en la buŝon kaj kiel ili fajfas.
  Kaj tuta nubo da korvoj, perdinte la konscion, falis kaj trapikis la kapojn de tiuj, kiuj grimpas kiel bufo sur la tordiĝantajn orkojn.
  . ĈAPITRO #9
  La knabinoj estas sufiĉe amuzaj. Kaj se ili disiĝas, tiam neniuj peltaj estaĵoj povas malhelpi ilin.
  Kaj la belulinoj kantas;
  Nuboj flugis de la sangosuĉuloj,
  Infero erupciis el la Tero ne malproksime!
  La serpento rampas pantsvale krotalo,
  La nuboj estas lumigitaj per sango!
  
  La ondoj flamas, ili plaŭdas kiel infera ŝtormo,
  Kaj li renkontos armeon de la plej kuraĝaj kuraĝuloj!
  Ni protektos belajn dolĉajn virinojn,
  Ni estos indaj je la heroaĵoj de niaj patroj!
  
  Mia tero, kiel dolore vi ĝemis,
  La kontraŭulo lasis cent spurojn de vundoj!
  Sed ni forĵetu la orkojn, kiam ni estos de la piedestalo,
  La pesto de impetaj jaroj ne estos longa!
  
  Kaj la morto jam blankiĝas malantaŭ la nuboj,
  Sed niaj pensoj estas disŝiritaj al la ĉielo!
  Ni polvigu la famajn fiulojn,
  Kaj ni disŝiros la Wehrmacht en duono!
  
  Ni ne konas pacon kaj maljuneco putriĝas,
  Ni estas la infanoj de nia sankta Patrujo!
  Ĉio hela batalis kun ursoj,
  Ni estas ŝosoj de ĉi tiuj potencaj radikoj!
  
  Kaj kia malbona bombo eksplodis per forto,
  Kion ni bezonas de ĉi tiu eksplodo de ŝelo, ĉi tiu tondro!
  Elfi-batalantoj kapablas multajn aferojn,
  Kaj por la Fuhrer, la supro fariĝos la malsupro!
  
  La infero de la infero ekflamis,
  Rampante laŭ la roko per la barelo de rabanta "Tigro"!
  Kaj la tuta laceco tuj forflugis de ni,
  Estas tempo por amuzaj ludoj!
  
  Granato en mia mano, kaj mortiga ĵeto,
  La Tigro estis forte trafita en la muzelo!
  Kaj la Fuhrer en la kaldronon en la tatara kaldronejo,
  Por ke la mondo ne malkaŝu sin al la elfoj!
  
  La urso tremas pro la furiozaj salvoj,
  Jen flago flirtas super la Reichstag de la elfoj!
  Kaj la suno flamis super la Patrujo,
  Post ĉio, la Orka Regno falis al polvo kaj cindro!
  Tiel kantis la elfoj, ili faris tion tre bele. Ili estas ekstreme belaj, kaj iliaj taloj estas maldikaj, kaj iliaj absoj estas tiel mirindaj. La ventroj de la elfoj estas kiel ĉokoladaj brikoj kaj ĝi estas bonega.
  La knabinoj ĉi tie estas mirindaj. Kaj ili skribaĉas el maŝinpafiloj kun granda intenseco kaj ekstrema precizeco. Jen la knabinoj el la speco de elfoj.
  Ni nur diru, ke ili estas nur super kaj hiper . Estas kun tiaj grandiozaj ŝtelistoj ke oni devas trakti.
  Ĉi tiuj estas tiaj knabinoj, ke ili haltigos galopantan ĉevalon kaj ne nur iros en kabanon, en brulantan palacon.
  Kaj kun nudaj, knabinecaj kalkanoj ili ankaŭ piedpremos la fajrojn. Ne metu vian fingron en la buŝon de tiaj knabinoj - ili formordos.
  Sed kion alian meti en la buŝon, multe pli apetite - mi petas. Ĉi-rilate, la knabinoj devas diri nur super. Ili estas la plej grandiozaj militistoj, kiuj montras tion, kion multaj aliaj batalantoj ne povas fari.
  Tiaj militistoj povos rompi la kornojn de la taŭro, kaj eltiri la dentegojn de la urso.
  Neniu povas trakti ĉi tiujn knabinojn. Tiajn belaĵojn ne venkos neniu monstro.
  Kaj tiel la knabinoj prenis ĝin kaj kraĉis tuj. Kaj ilia kraĉo dumfluge transformiĝis, kaj fariĝis fajraj flokoj.
  Ili falis sur la orkojn kiel flamĵetilo. Kaj ili tuj bruligis tutan batalionon da harplenaj estaĵoj.
  La ruĝhara elfo prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estus blanka, sed almenaŭ pura,
  Eĉ malvarma...
  Sed ŝajne la orko malpuriĝis,
  Kaj kovris min per nigra!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj ellasis la fulmon el ŝiaj okuloj. Kaj ŝi faris ĝin ege detrue kaj detrue.
  Kaj tiam la elfo, sen pripensi dufoje, prenis ĝin kaj premis la butonon de la raketlanĉilo per sia rubena cico.
  Kaj la batalfluo de morto kaj detruo flugis.
  Kaj la knabino kantis;
  La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas la knabinojn!
  Kaj vivi
  Orko devas morti malbona!
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj montris sian langon.
  Blankhara elfa knabino pepis kaj diris:
  Malgaja koŝmara brulado,
  Malbonaj orkaj okuloj.
  Estas kiel oni diras
  Denove super la mondo okuloj!
  Kaj la militistoj denove fajfas...
  Korvoj kun vizaĝoj torditaj pro timo falas sur la kapojn de la orkoj kaj trarompas ilin preskaŭ kiel pego tra la ŝelo de kverko.
  Kaj la knabinoj muĝas:
  Unu du tri,
  Mortigu ĉiujn orkojn!
  Kvar, ok, kvin -
  Mortigu ursojn!
  Tiel okazas la batalo en la armeo de Maria Kolesnikova, la reĝina knabino. Kiu batalas kontraŭ granda kaj danĝera malbono. Ŝi sukcesis eskapi el la malpuraj cluĉes de la diktatoro, kaj nun ŝi estas en nova korpo kaj rolo. Kaj li faras grandajn miraklojn, kaj heroaĵojn, kiuj estas simple mirindaj. Jen teamo de knabinoj iris al la ofensivo. Kaj la fronto de la elfoj kaj pli malgranda nombro da elfoj komencis premi la orkojn, tiujn peltajn ursojn.
  La knabinoj rapidis al la atako.
  Elfa militisto kun oranĝa hararo prenis kaj premis la butonon de la stirstango kun la skarlata cico de ŝia brusto.
  La ŝokondo eksplodis. Kaj rapidis ultrasonon al la orkoj. Kaj kovris ilin tuj, laŭvorte karbigante la ostojn.
  La militisto pepis:
  - Por la frenezaj saltoj de la kobro!
  Kaj kiel preni kaj ridi. Ĉi tiuj estas vere virinoj - ni nur diru, ke ĝi estas bonega tie.
  Oni devas rimarki la knabinojn formidajn.
  Kaj tiel ili elĵetis mortigajn riveretojn kun karbogrenatoj kun siaj nudaj kalkanoj.
  Ili ŝiris multajn malbonajn kaj vilajn ursojn. Kaj post tio la knabinoj prenis kaj kantis;
  Mi petas, Sinjoro, ke la tago ne forvelku,
  Por ke la rigardo de la knabino estu por ĉiam juna!
  Por ke nia kavaliro ŝvebas super la rokoj,
  Por ke la kovrilo de lagoj estu pli pura ol kristalo!
  
  Kian belan mondon la Sinjoro kreis
  Ili manĝis en ĝi arĝenton, kaj la acero estas rubeno!
  Mi serĉas amatinon de la idealo de Dio -
  Por fari tion, li hakis malamikojn en bataloj!
  
  Kio estas tiel malfacila en la koro de junulo?
  Kion li volas trovi en ĉi tiu mondo?
  Nu, kial la remilo estas rompita?
  Kiel solvi miksaĵon de grandaj problemoj?
  
  Mi volas, ke ankaŭ Dio estu feliĉa,
  Trovu vian ĉielan sonĝon!
  Por ke bonŝanco ne rompu la fadenon,
  Por alporti sub la padon, balast-linion!
  
  Sed kion mi serĉu en mezuro sen amo,
  Kio povas knabinoj esti pli multekostaj?
  Estas malfacile konstrui feliĉon sur sango,
  Vi povas nur naĝi laŭ ĝi en la inferon de la infero!
  
  Apartigo estas torturo por mi
  Milito estas ankoraŭ tia koŝmaro!
  Jen piedo en piedingo selis ĉevalon,
  Kvankam la malbona orko alportis al la ekzekutisto hakilon!
  
  Ili forprenas niajn filinojn,
  Ili torturas ilin kaj bruligas siajn korpojn per fajro!
  Sed ni kaŭzos malvenkon al la Fuhrer,
  Sciu, ke nia Elfo neniam mortis!
  
  Ni edziĝu post la malbona milito,
  Tiam la infanoj ridos!
  Ili ĉiuj estas sangaj parencoj por mi,
  Mi ĉasos grasan ludon!
  
  Kaj la kverkaj folioj estas kiel smeraldo,
  Li diris, ke la ulo faris bonegan laboron!
  Via konscienco estu pura kiel kristalo,
  Kaj nur la pozitivoj en la bilanco estos nombroj!
  La knabinoj kantis kaj montris sian kolosan aplomon kaj batalpozicion.
  Kaj kompreneble, unu el la militistoj alportis la hoson. Kaj ŝargis ĝin per benzino. Kaj kiel li prenos kaj lanĉos murdan jeton. Fluos mortiga cunamo de fajro. Kaj majuskle orkoj brulas.
  Kaj ĝi estas vere, vere bonega. Laŭvorte totalisma estas detruo.
  Eĉ ne unu knabino povas kontraŭstari ĉi tion, kiel leki ion tre dolĉan, bongustan kaj apetitigan per la lango de elfa.
  Kaj samtempe prenu la orkon kaj forbruligu la kapon.
  la tero tiel . Kaj eĉ ne forlasas ostojn de la malamiko.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj foje. Kaj nudigis iliajn dentojn, Kaj montru sian humoron kiel kobroserpento.
  Militistoj kiuj disŝiros ajnan armeon. Kaj se ili volas, ili povas ellasi la gasojn.
  Kaj imagu, kio okazos, se mil elfoj tuj liberigas gasojn de si? Diru kio okazos?
  Ho, estos tre mojose, eble la ĉielo malhelpos ke tio okazu. Ĉar tiam korvoj pluvos sur la kapojn de la orkoj. Kaj ili falos kaj rompos kraniojn, montrante la plej mortigan efikon en la universo.
  Kaj la knabinoj denove ni kantu en sia sovaĝa kolero kaj ekscito, kaj iliaj perlaj dentoj ekbrilis kiel speguloj.
  La koŝmaro ĉiam venas kiel serpento
  Vi ne atendas lin, sed li rampas tra la pordo!
  Vi estas feliĉa, malavare nutrita familio,
  Vi ne scias, ke ekzistas homoj, kiuj estas bestoj!
  Ĉi tie komenciĝis la atako de la impeta hordo,
  Tataroj superverŝas nin per sagoj!
  Sed ni naskiĝas por kuraĝa heroaĵo,
  Kaj ni eltenos severajn batojn!
  
  Neniu scias, ĉu la bona Dio
  Do homo iĝis kruela!
  La morto frapas la sojlon -
  Kaj Weselvul elŝovis siajn kornojn el la varmego !
  
  Jes, ĉi tiuj estas antikvaj tempoj,
  En kiu ni tiel malvarmetis!
  Post ĉio, tio ne estis mia sonĝo,
  Ne tion ni intencis, tra la foraj montoj!
  
  Sed se vi estas en la infero
  Aŭ pli ĝuste, en mondo de doloro, sklaveco, batalo!
  Mi ankoraŭ konservos esperon,
  Lasu vian koron bati tiujn ritmojn!
  
  Sed provoj estas nia ĉeno,
  Kiu ne lasos pensojn esti facilaj!
  Kaj se necese, ni devas elteni,
  Kaj se vi krias, tiam per la tuta forto de viaj pulmoj!
  
  Li estas poeto kaj fripono,
  Sed ne en varma militista kampo!
  La malnoblaj malamikoj de la Patrujo mortos,
  Ili estos entombigitaj rapide kaj senpage!
  
  Nun prenu ĝin, forpuŝu la pafarkon al Kristo,
  Krucu vin, kisante la ikonojn!
  Mi kredas, ke mi diros al homoj la veron,
  Kiel rekompenco, la Sinjoro donos multe-peculion!
  La knabinoj bone kantis. Iliaj voĉoj estas tiel radiaj kaj irizecaj. Kaj plenkorpa.
  Kaj post la kanto, tuta bataliono da knabinoj prenis kaj ellasis gasojn. Ili leviĝis en kolono, kaj kuris al nubo de korvoj. Ili prenis ilin kaj kolapsis.
  Ĉi tio komencis sufoki la korvojn, kaj ili laŭvorte sufokiĝis kaj tordiĝis, ricevinte maŝon ĉirkaŭ la kolo.
  Kaj tiom da korvoj falis malsupren. Kaj ili trapikis ĝuste tra la suproj de la orkoj. Kaj la ursoj ellasis fontojn de bruna sango. Ili estis batitaj kiel disbatantaj pizoj.
  La knabinoj ridis. Kaj ili montris sian langon. Ili palpebrumis al la estaĵoj proksimiĝantaj al ili.
  Unu el la knabinoj pepis:
  - Orkoj ne estas kiel homoj,
  Orkoj, ĉi tiuj estas orkoj...
  Se li estas vila, tiam li estas fiulo,
  La voĉo de la knabino estas tre klara!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  La militistoj tuj sentis sovaĝan konfidon al si mem. Kaj iliaj dentoj ekbrilis kiel montopintoj. Aŭ eble ĉi tiuj estas perloj kaj trezoroj de la maro.
  La knabinoj ridis kaj kantis:
  Ho maro, maro, maro, maro,
  La knaboj sidas sur la barilo!
  La orkoj vidos malĝojon,
  La bastardoj ĉiuj mortos en malmuntado!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj fajfos. Ĉi-foje ne nur korvoj falis sur la kapojn de la orkoj, sed ankaŭ hajloj. Kaj ili laŭvorte rompis la kraniojn de la ursoj.
  Tiel la elfknabinoj alfrontis la orkojn de tiuj malbonodoraj ursoj. Kaj ĝi montriĝis ege mojosa.
  Kaj kiam la belulinoj komencis kanti, estis pura kaoso;
  La ĉielo estas desegnita tapiŝo de steloj,
  La luno donos lumon al la montetoj!
  La montara rivereto fluas malsupren,
  Brilanta oro sur siliko!
  
  La simpleco de Patrino Elfo,
  La vilaĝoj estas plenaj kaj komfortaj!
  La junulinoj ekkriis pro feliĉo,
  Kiel ronda danco ili iras falĉi!
  
  Venis problemo, militmaljunulino,
  Nudantaj dentoj - kirlado de konkoj!
  Detruo rapidas kun la orkoj,
  Via kamarado mortis en batalo!
  
  Vi mem estas ankoraŭ knabo -
  La armea registra oficejo kaj enlistigo ne donis la permeson!
  Kiel, vi ne havas sufiĉe da pliaj jaroj,
  La lando devas zorgi pri la infanoj!
  
  Kuris al la fronto sen ajna kiraso
  Por alporti bonon kaj lumon!
  Por ne senigi la orkojn je ilia volo,
  Por ne renkonti la tagiĝon en ĉenoj!
  
  Mia amiko ankaŭ ne dormis.
  Sukcesis eskapi - batalanto!
  Ni dubas pri la orkoj de la piedestalo,
  La Fuhrer estu finita!
  
  Batalu malmolan doloron kaj malsaton
  Nudpieda knabino vintre!
  En ĉifonoj ni eltenas la maldolĉan malvarmon,
  Foje ni manĝas unu kun betulŝelo!
  
  Kaj la malamiko rapidas sur aviadilojn,
  Kiel monstro el infero "Tigro" muĝas!
  Urso naskita de malbona lupo
  Flamĵetilo elbatas el la tankoj!
  
  Por varmigi nudajn piedojn
  Kio bluiĝis en la neĝo!
  La knabino elektis la vojon
  Kie la cindro nigrigis la neĝoŝtormon!
  
  Sed ni rezistis - for de la malvarmo,
  Knabo kaj knabino antaŭen!
  Ni venkos la ridon de Judaso,
  Rus' forviŝos la mallumon de la orkoj en sablon!
  
  La kalkanoj de adoleskantoj ekbrilas
  La neĝblovo lasis malpezan spuron!
  Frosto ne estas facile elportebla,
  Nudpieda kurado varmigas nin!
  
  Kaj la malbonaj orkoj ne havas rajton pri ili,
  Ili muĝas de malvarmo!
  Tia forta stato
  Nia elfa kavaliro estas tre mojosa!
  
  Forĵetu la ondon el infero
  Nun Feyropa antaŭen!
  Tia estas la sorto de la sankta soldato,
  Estu eterne lojala al Elfi!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj. Ili havas tiom da ekscito kaj fajro. Kiel knabinoj ruĝaj plektaĵoj. Kaj belulinoj estas ĉiam nudpiedaj.
  Militistoj sur la orkoj veturis kapitale. Ili tre ŝatis tian teknikon, kiam per nudaj piedfingroj vi ĵetas pizojn de neniigo kaj morto al la malamiko.
  Kaj vi disŝiras la ursojn en pecetojn kaj kotletojn. Kaj kiuj estas tiel frititaj kaj apetitegaj.
  Kaj la knabinoj skribaĉas sur la kurantaj ursoj. Kaj ni batu la elfojn sur la orkojn per mortero.
  Kaj belulinoj faras ĝin, oni devas rimarki, ege efike. Kaj ilia agresemo estas kombinita kun ekstreme ŝika kaj rava graco.
  La militistoj prenis la orkojn, kaj daŭrigis per totalisma ekstermado.
  Ĉi tie la knabinoj uzis siajn rubenajn cicojn. Premu la klavojn, kiuj aktivigas la flamĵetilojn.
  Kaj ili prenis ĝin, kaj tuj ili kovris la batalionon de orkoj. Kaj ili efektive prenis ĝin kaj forbruligis ĝin ĝis la grundo .
  Jen la knabinoj. Kaj se necese, la lingvoj estos uzataj rekte por sia celita celo. Kaj la celo de tiaj lingvoj estas doni ĝojon al homoj. Kaj montru vian grandiozan kaj agreseman temperamenton.
  Tiaj knabinoj ne ekzistas, se la ursoj moviĝas, ili certe ne malrapidiĝos.
  Ili montras tiajn grandiozajn atingojn.
  Kaj knabinoj povas ludi violonojn sen multe da ceremonio.
  Ĉi tio ankaŭ estas tre bona preno.
  La knabinoj ludas la violonojn. Kaj samtempe ili tenis la pafarkojn per la nudaj piedfingroj. Kaj bonega kaj ĉarma muziko ludis. Kaj ĝi estas simple bonega.
  Kaj tiam la knabinoj prenis kaj kantis;
  Mi kredas je mia Sankta Patrujo,
  Tiu Vero povas gajni savon!
  Ni protektos niajn infanojn kontraŭ malbono -
  La malamiko venos de ni, kredu min, venĝo!
  
  Mia glavo frapas kiel la kasisto de Elija ,
  Kaj la manoj estas lacaj en batalo, ili ne scias!
  Ni estas por la Patrujo kiel fidinda ŝildo,
  Por protekti kontraŭ malnobla loko en pura paradizo!
  
  Retiriĝu, batu kaj denove ĵetu - batu,
  Tia estas la sorto de la vojo, ve, la soldato!
  Tiel longe kiel almenaŭ unu fiulo vivas,
  Purigu la barelon kaj antaŭan vidon de la maŝino!
  
  Vi devas batali se la fabelo estas la mondo,
  Kelkfoje ĝi povas ĵeti hurladon malvarme!
  Sed ni konservas nian honoron al la Patrujo,
  Kvankam foje verŝiĝas amaso da kadavroj!
  
  Ni naskiĝis, tio estas bonŝanca en la lando -
  En kiu ĉiuj povas fariĝi heroo!
  En kiuj homoj, kaj poste vi mem,
  La plej potenca kaj kuraĝa militisto!
  
  Kaj nun ni krios - antaŭen,
  Sur la sturmo al redutoj, potencaj fortikaĵoj!
  Por ke ne okazu, ke estas kvazaŭ la menso mensogas -
  Ni frakasos la nubojn sur aviadiloj!
  
  Kompreneble, vi povas iri rekte al la infero,
  Se ĉiuj manieroj estas kiel bindo kun kardo...
  Sed eĉ tie la klingoj de la batalantoj frakasas,
  Kaj bomboj estas ĵetataj el la ventro de aviadiloj!
  
  Kaj kio estas la infero por Elfi la luktisto?
  Sciu la sekvan teston!
  Ni staros en la batalo ĝis la fino -
  Plenumu la veran deziron de Dio!
  
  Kaj bandoj de troloj, ni rompos demonojn,
  Ni atingu la lokon, kie la Tero estas Edeno!
  La aglo forigos la malnoblan korvon,
  Honoro kaj fido kondukos nin al atingoj!
  
  Ŝtorma rivereto batas vivon per ŝlosilo,
  Por esti plenumita, kion Kristo estis petita!
  Graco fluos kiel akvofalo en rivereto,
  Al la gloro de Patrino Elfia!
  La knabinoj kantis kaj ludis la violonojn samtempe. Kaj la muziko sonis tiel sonore kaj bele, kaj irize. Kaj ĝi disvastiĝis laŭvorte tra ĉiuj ĉieloj.
  Kaj la korvoj, perdinte la konscion, svenis kaj trapikis la kapojn de la orkoj.
  Kaj la knabinoj agis kun nekomprenebla energio. Fluoj de hiperplasmo fluis tra ili.
  Aŭ eble ankaŭ magoplasmo, kiun la knabinoj personigis kiel impresa kaj murda influo.
  La militistoj nudigis siajn dentojn, kaj tiam el la surfaco de siaj dentegoj ili eligis radiojn, kiuj blindigis la orkojn kaj sangigis iliajn okulojn. Kaj ĝi montriĝis tiel nekompreneble malvarmeta kaj malvarmeta.
  La militistoj denove premis la butonojn per siaj rubenaj cicoj. Kaj ili trafis la malamikon per fajraj erupcioj de kolosa, detrua potenco de vulkanoj.
  Kaj ĉio reagas kaj brulas. Kaj ili eksplodigas la tankojn de la ursoj. Kaj fluoj de brulantaj flamoj fandas la maŝinojn de la imperio de Putin.
  La knabinoj, mi devas diri, estas simple mirindaj kaj montras tiom bonegan batalan nivelon, ke neniu kuraĝus akuzi ilin pri io stulta kaj obscena.
  Oni diras pri tiaj knabinoj: vi estas simple Diinoj kaj Super!
  Jen ili denove prenis ĝin kaj kantis kun granda entuziasmo;
  Estas virinoj en nia Elfia,
  Kion ili veturas, ŝerca aviadilo!
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela -
  Kio mortigos ĉiujn kontraŭulojn!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori la Elfon tra la tuta mondo!
  Post ĉio, niaj potencaj avoj,
  Por ili, ili tuj kolektis armeon!
  
  Gigantoj staras ĉe la maŝino,
  Ilia potenco estas tia - ili frakasas ĉiujn!
  Ni estas la infanoj de la Patrujo estas unuigitaj -
  Vico da soldatoj marŝas!
  
  La turmento ne povos rompi nin,
  Senpova fajro malbona napalmo!
  Kie kutimis bruli la torĉo...
  La spotlumo nun estas ŝaltita!
  
  Ĉio en nia lando estas torĉo de lumo,
  Aŭtoj, vojoj, pontoj!
  Kaj en la kantoj de venko estas kantataj -
  Ni estas lumfalkoj - agloj!
  
  Ni gloros la Patrujon kuraĝe,
  Ni konduku vin al la krutaj altaĵoj!
  Ni estas en la spaco kiel pioniroj -
  Kaj ni rompos la kolojn de la malbonaj orkoj!
  
  Ni atingu ĉiujn reptiliojn de Marso,
  Ni malfermu la vojon al Centaŭro!
  Estos ni, kiuj timas la predanton,
  Kaj kiu estas afabla kaj honesta ami!
  
  Elfia estas la plej dolĉa lando el ĉiuj,
  Estas io pri kio fieri en ĝi, kredu min!
  Ne necesas paroli sensencaĵojn...
  Vi estu homo, ne besto!
  
  Ni ekiru la randon de la universo,
  Ni konstruu tie fortikaĵon!
  Kaj kiu perdis penton,
  Kiu rapidas por bati la Patrujon!
  
  Kio sekvas - malmulte da imago,
  Sed kredu la mortintojn - ni releviĝos!
  Ni elŝiru la pikilon de la morto per ŝerco,
  Por la gloro de la senmorta Elfi!
  Tiel kantas la knabinoj, kaj iliaj voĉoj estas kiel najtingaloj, merloj kaj fajrobirdoj en unu botelo. Ni diru, ke tiaj knabinoj estas nur superaj kaj superaj .
  Kaj ili kantas tre kortuŝe kaj ĝoje.
  Ĉi tiuj estas la belulinoj, kiuj se ili alprenas ion, tiam neniu orko trovos ĝin sufiĉe.
  Kaj la knabinoj senpene detruas la ursojn. Kaj tiam la elfpilotoj enflugis de la aero. Kaj ili premas la butonojn per la nudaj piedfingroj. Kaj guge agresemajn peltajn estaĵojn.
  Knabino de la ĉielo pafis raketon al areto da vilaj orkoj. Ili estis krevigitaj kaj kantitaj, ke pecoj de bruligita viando falis en malsamaj direktoj. Kaj kiu brulas kaj vere fumas.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, furiozaj kaj detruaj. Ili havas tian potencan koron kaŝitan en si. Kio se ili prenos ĝin kaj kantos kaj montros siajn dentojn, tiam eĉ armeo de orkoj en alianco kun troloj ne povos rezisti ilin. Kaj troloj estas multe pli lertaj kaj celkonsciaj batalantoj.
  Kaj la knabinoj estas tiaj kolosaj kaj fortaj militistoj, simple kosmaj variaj kaj konstantaj.
  La militistoj prenis kaj ŝveligis la vangojn de la knabinoj, kaj sen pripensi dufoje ili furzis je la supro de siaj pulmoj .
  . ĈAPITRO #10
  Kaj tiam venis vere mortiga kaj detrua ondo, kiu trafis la orkojn. Kaj kiom da peltaj estaĵoj estis kuŝigitaj samtempe.
  Post tio, la knabinoj, en granda ĝojo, kaj kun kolosa entuziasmo, prenis kaj kantis;
  Simpla verso de la kanto
  Kion mi kantas pri ĉi tiu malĝoja mondo!
  Mi strebas koni Kriston per mia animo,
  Por ne tuŝi la korpon, inferon kaj cindron!
  
  Mia patrujo estas kara al mi,
  Kvankam foje ili metis ĝin en riproĉon!
  Mi ne trovis lokon por mi
  Kiam Weselvul metis homojn en inferon!
  
  Kio povus esti pli terura ol la morto de la Tero,
  Kiam la kordo ploras en funebro?
  Kiam li ridas, la fiulo manĝas sukceson,
  Sed estos potenco - sciu vekita!
  
  Mi respondos tiam al la malbona raso:
  Patrujo spirito vi inferaj dioj ne rompas!
  Kaj la heroaĵo de ĉiuj batalantoj estos kantita,
  Ni estas armeo de soldatoj: agloj ne estas ludo!
  
  Sciu, ke nia volo estas forta kiel ĉiam,
  Ŝultro al ŝultro ni kolektis pugnon!
  Kaj la celo, al kiu ni iras, estas jam videbla,
  La cindro de la malamiko estas platigita de la stelŝipo!
  
  Kelkfoje estas malfacile kompreni Palason,
  Ŝi estas kaprica, ŝi donos blankan karton al la diablo!
  Kaj ŝajnas, ke ĝi pasis tiom longe...
  Kiam la malnobla orko de malbono estas disŝirita en duono!
  
  Kompreneble, ni havas tutan arbaron da problemoj,
  Kiom da mondoj estas en la universo?
  Sed pro tio leviĝis la Ĉiopova Dio,
  Por homo havi amason da donacoj!
  
  Elfia denove fariĝos superpotenco,
  La Universo montros la vojon al feliĉo kaj amo!
  Ne plu estos larmoj, ne plu estos sango,
  Kaj vi havas la volon en via koro, ŝparu la saĝon!
  La knabinoj kantas tre sincere. Ili volas ekstrajn venkojn, kaj fabelajn dirojn. Ilia kosma toleremo estas nur terura. Kaj la militistoj montras sian plej altan aerakrobatikon, kaj grandegan detruan Egoon.
  Elfo kun makulitaj haroj pepis:
  Unu du tri,
  Vi detruas la orkojn...
  Kvar ok kvin -
  Ni ne venis por ludi!
  Kaj denove la knabinoj fajfas, tiel ke tutaj nuboj de miregigitaj korvoj pluvis sur la kapojn de la orkoj.
  Maria Kolesnikova daŭre batalis por la rajto de la elfoj al libera kaj feliĉa vivo.
  Malicaj ursoj ne premu ilin kaj detrui ilin. Ne, la knabino-reĝino gvidis la armeon lerte kaj racie. Kaj la bataloj daŭris pli kaj pli sukcese por la ŝikaj homoj.
  La elfoj daŭre estis herooj en bataloj kun la orkoj. Ili agis kun granda amo por milito.
  La knabinoj sendis tre detruajn kaj mortigajn kuglojn al la malamiko.
  Kaj frapu la orkojn kvazaŭ ili estus celoj en pafejo. La militistoj montriĝis persistaj kaj ekstreme agresemaj, montrante siajn dentojn kaj la dentegojn de lupoj.
  Provu diskuti kun ĉi tiuj knabinoj. Ili montros al vi la patrinon de Kuz'kin.
  La inaj militistoj skribaĉis ĉe la orkoj, plenigante tutajn amasojn da kadavroj. Kaj ili ankaŭ uzis skarlatajn cicojn, kiel tromaturajn fragojn.
  La militisto ĉi tie estis ege bela kun polkpunktaj haroj.
  Kaj ŝi prenis ĉi tiun elfon kaj piedbatis helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj venkis tutan taĉmenton da orkoj.
  Post kio la militisto denove ekkantis;
  Kiel malfacile estas por ni kompreni nian celon,
  Esti fiera nacio, kiu kondukas ĉiujn al la ĉielo!
  Por fari feliĉan elekton de generacio,
  Zelenskij antaŭen en batalon kun sonĝo en la marŝo!
  
  La milito forkuris kiel ŝtorma tornado de infero...
  Kie estis la kabanoj, cindro, sango kaj ĝemoj!
  Sed nur al grandeco kredu la komencon -
  La homo estu altigita pli alte!
  
  Kredu min, la Patrujo estas pli kara ol ĉio,
  Ŝi estas fonto, kiu estas pli pura ol kristalo!
  Kiel la plej tenera knabino sur la lito -
  Mi volas ami la gloron de novembro!
  
  Mia patrujo - ŝtormoj ne estas malhelpo,
  Ŝi estas senlima, ŝtorma oceano!
  Historio signifa mejloŝtono -
  Historia romano estas verkita!
  
  Devas batali multe
  Sed ne ekzistas alia vojo al feliĉo!
  Do eligu liton el ĉerko -
  Eble ananaso por tagmanĝo!
  
  Ĉi tie sur la manĉuraj premaj stepoj de Ĉinio,
  Kion oni serĉas en fremdaj landoj tiel!
  Post ĉio, la festo de venko en majo,
  Ĉasado por vidi karajn prapatrojn!
  
  Sed la devo de la Patrujo estas la plej grava afero por scii,
  Li devas servu la Teron fervore!
  Iru al la sankta radianta celo,
  Por fari la Arbat pli malvarmeta - Brighton Beach!
  
  Ni estas la militistoj de la Patrujo Elfi,
  Tiu, kiun vi amas per via tuta koro!
  Vi kuraĝe tranĉis ĉiujn kontraŭulojn,
  Al la gloro de la Patrino de ĉiuj Elfaj landoj!
  La knabino mirinde kaj malvarme kantis. Kaj ŝiaj kantoj estas kiel ondo, kiu fluas kaj furiozas.
  La militistoj premas la butonojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili uzas ion ege ŝokan kaj detruan. Kaj ili liberigas koŝmaran kaj trapikan fulmon.
  Jen elfo rajdanta per tanko. Kaj ŝi havas nudajn mamojn kun rubenaj cicoj. Kaj tia mirinda kaj batalema militisto.
  Kaj ŝi dispremas la orkojn sen pli da tempo. Jen ŝi pafis al la malamiko helpe de nudaj piedfingroj. Kaj trapikis la aŭton de la orkoj. Kaj ŝi ekbrulis, kaj komencis eksplodigi la batalkompleton. Kaj estis tiom da detruo. Kaj la metalo brulas kaj kolapsas sen ajna opcio kaj iuj ceremonioj.
  La knabino pepis. Kaj denove ŝi pafis al la malamiko premante la skarlatan cicon sur la stirstanga butono. Kaj pugnobatis la vilan urson.
  Kaj knaris:
  - Nia mortiga tanko,
  Ĝi nur trafas la lokon!
  Ŝia kunulo respondis per palpebrumo kaj pepado:
  - Niaj tankoj ne timas malpuraĵon,
  Ni elfoj amas batali!
  La militistoj prenis ĝin kaj denove, la enan fojon, ili kantis;
  Ni bezonas nian mondon de alvokiva beleco -
  Memoru vian koron!
  Por realigi revojn
  Do tiu mallumo ne regas la elfojn!
  
  Eksterterano invadis la Teron
  La buŝo malfermas la ursojn Serpento!
  De flamĵetiloj ŝprucis varmegon,
  Familio povas morti pro infero!
  
  Se la ordono, ni prenos Bagdadon,
  Putin respondos pri malnobla besteco!
  Kaj Elfagrad neniam falos -
  Infanoj ne vidas bezonon kaj orfecon!
  
  La elfo staros, ĉiuj kredas dum jarcentoj -
  Ŝi ne povas droni en maro da sango en mallumo!
  Ĝi estos forta, konu la manon de la kavaliro,
  Rikoltilo potenca martelo - senmortaj signoj!
  
  Io skeletaj dentoj ridas en la mallumo,
  La luno disĵetos diamantojn kun feluko!
  Estos, konu la ĉielon sur peka Tero,
  Nu, ne estos dato kun disiĝo!
  
  La patrujo estas rivereto fluanta el la montoj,
  Puraj akvoj kun betula suko!
  Ni, en Orklin, ni frakasos la malamikon,
  Agreso venos flanken al Putin!
  
  Dio mi preĝas al vi
  Emfazu belan minuton en komunikado!
  Faru ĝin tuj fariĝi, malpeza en la sorto,
  Vi etendos vian manon al viaj filoj!
  
  Kaj Dio respondis kun griza rideto:
  Se vi volas kunulecon, tiam estu obeemaj al Mi!
  Mi helpos vin kunfandiĝi kun sonĝo -
  Kaj viajn infanojn bati en la flakoj!
  
  Sed forgesu pri laceco
  Elpremu malfortecon kaj ligilojn al karmo!
  Nia kristana justa vojo,
  Ĉi tio estas servo al la Patrujo en la kazerno!
  
  Jen la marŝo denove la batalmilito,
  Fame malbonaj orkoj en la atako disbatis!
  Ja la sankta lando estas senlima,
  Nia senlima Granda Elfo!
  
  Kio estas mia respondo, kredu min, ĝi estas tiel simpla,
  Doloro por la Patronimo estas plezuro!
  Se vi atakas sen larmoj,
  Ĉi tio signifas, ke vi ricevos pardonon de Dio!
  La knabinoj de la Elfa Familio tre bele kaj laŭte kantis. Kaj ili havas grandiozajn voĉojn, kiuj nur povas esti komparitaj kun la plej malvarmaj kaj plej grandiozaj birdoj de Edeno.
  Tiel ili kantas kaj agas nur mirinde. Kaj en ĉi tiuj militistoj fluas energio kaj freneza temperamento, en tre malmola maniero de radiaj batalantoj.
  Cetere, knabinoj odoras tre bele kaj sekse. Ilia odoro alportas la plej grandan plezuron, kaj ĝi estas simple mirinda. Ne estas pli belaj knabinoj.
  Kaj iliaj langoj estas tiel lertaj kaj lertaj. Ili vere estas la plej belaj kaj energiaj.
  Kaj se ĉi tiuj sinjorinoj disiĝas, kaj ekpafi kontraŭ la malamiko helpe de skarlataj brustaj cicoj. Kaj ĉi tiuj vere estas nur rozoj en la ĝardeno. Kaj estas deziro tuŝi, karesi kaj kisi ilin.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj kaŭzas atakojn de agresema pasio, kaj tajdojn de konsiderinda deziro.
  Ĉi tiuj belaĵoj estas elstara ĉefverko de la kreado de la demiurgoj. Kaj vi ne povas aldoni aŭ forpreni.
  Sed premante butonon sur rubena cico, aŭ prefere, kontraŭe, fraga cico sur butono, elĵetas ekstreme potencan fluon de detrua kaj murda energio.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - ili ne staras flanke. Kaj anstataŭe, la orkoj estas martelitaj sen iu ajn ceremonio.
  Kaj ne forgesu kanti;
  Ĉefanĝelo elsputante tondrojn
  Jen kiom da sango estas en la universo!
  Aglo kun rompita flugilo;
  Tia puno por homoj!
  
  Sinjoro Ĉiopova Reĝo de Reĝoj -
  Li supreniris al la kruco - eltenante turmenton!
  Kaj la fiulo ĝemis kun li...
  Preĝis por pardono!
  
  Malica orka ŝaŭmo rapidas al Elf ,
  Li volas disŝiri ĉiujn terojn de la mondo!
  Turnu la ĉapitron de epokoj,
  Surmetu porfiran mantelon!
  
  Ĉirkaŭita de purpura sango
  Kaj kiom da diablo estas kun perfido!
  Li starigos tronon por la submondo,
  Reganto de la infero de la mallumo de la universo!
  
  Kion povas fari la kompatinda Jesuo?
  Li kreis la teron kaj planedojn!
  Sed kredu min, mi timas
  Ke la tagoj de Jesuo jam estas faritaj!
  
  Sankta Sinjoro, vi estas nia heroo,
  Almenaŭ Putin estas ene de Elfion !
  Kaj ni iras al la lasta batalo,
  Por disbati ĉi tiun mallumon de Sodom!
  
  Ostoj grunti Koschei bruis,
  Kaj kiu alia estas tiel sanga!
  Kvankam la vizaĝo estas pala kiel kreto,
  Sed li povas bruligi la potencojn!
  
  Sed nia respondo ne estas vangofrapo,
  Venko estas afero de elfa honoro!
  Por la gloro de la Patrujo, amo -
  Ĉio pro la vivo - dolĉa venĝo!
  
  Do, frapita junulo, leviĝu,
  Ĉi tio ne estas la tempo por kuŝi kiel kadavro!
  Kuru kriante denove en batalon,
  Kun animo de poeto - libro en tornistro!
  
  Kaj ni serĉas la ĉielon sur la Tero,
  Ni dubas pri la krespo densa kontraŭulo!
  Ni servu la landon ĝis la fino
  Por la gloro de la elf-luma soldato!
  La knabinoj estis tiel belaj kaj mirinde kantis. Kaj iliaj voĉoj nur faris mirindaĵojn. Sed la belulinoj kantis tiel freŝe, kaj super la tegmento ili ligis siajn najtingalajn trilojn.
  Kaj kiel ĉarma kaj rava kaj unika ĉio estas. Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj batalas nudpiede en ajna vetero, kaj agas kun kolosa kaj unika, tre batalema kaj rava energio, kiu donas vivon kaj saĝon.
  Ĉi tiuj estas, ni diru, superknabinoj . Nur agresemaj fluoj de magoplasmo eliras el ili. La militistoj estas tiel ĉarmaj, ke estas neeble rakonti en fabelo aŭ priskribi ilin per plumo.
  Oni devas diri, ke ili ege kapablas trakti tiajn knabinojn. Kaj ili estas radiantaj, kaj la hararo de la elfoj estas tre helaj. Kelkaj belulinoj, precipe en la rango de generaloj, havas harojn kiuj briletas kiel ora folio.
  Kun tiaj knabinoj, vi povas iri por sturmi la ĉefurbon de la universo.
  Post ĉio, ili povas fari tian aferon, ke vi ne povas forstreki ĝin per io ajn. Kaj ili laŭvorte pafas fulmon el siaj okuloj.
  Kaj efektive, unu el la elfoj sen pensi dufoje aplikis magion. Kaj kiel ĝi trafas la orkon de la umbiliko.
  Kaj fulmo prenis kaj bruligis kvindek vilajn ursojn el la armeo de Putin.
  Kaj la militistoj, en entuziasmo, kantis unuvoĉe;
  Nur Dio donas al ni amikojn,
  Nur saĝo permesas al ni labori!
  Ni fariĝas pli fortaj kun fido
  Kaj afablaj vizaĝoj brilas el la ikonoj!
  
  Kvankam foje malfacila laboro estas malfacila,
  Flakoj kovritaj per kristala ŝelo!
  Knabinoj sur ili nudpiede -
  Ili komencis danci kun peza pakaĵo!
  
  Ni konstruas fortikaĵon por stari dum jarcentoj,
  Plifortigante la kuirilaron en ĉi tiu tempo!
  Por ke la Elfo ne iru sub la martelon,
  La branĉoj de majo floru eterne!
  
  Kaj en la lando estas severa malsatkolapso,
  La knabo nudpiede tiras ŝtipon!
  Ĉi tie furioza ŝtormo leviĝis kun neĝo,
  Sed la Eternulo savis la krurojn de la infanoj!
  
  Se la pastro aspergis nin per akvo,
  Graco de la Potenculoj elverŝis!
  Ni estas sub la brako de la Sanktulo de la Sinjoro,
  Jesuo senlima kompato!
  
  Kaj kie estas la diablo, tie kaŝas la malamiko,
  Li konas nek honoron nek liron!
  La nazioj krucumis la Ĉionpovan,
  La bruligita kolonio de la paradizo!
  
  Ni estas tiaj kredbatalantoj
  La Elfo ne rompos, en infera infero!
  Patroj ĝojos al idaro,
  Estu trankvila kaj ĝoja en via koro!
  
  La trumpeto kantu pli laŭte
  Kaj okazos, post momento, kion Dio petis!
  Ni faras universalan, senliman kampanjon,
  Por fari la tutan universon la regno de Elfia!
  Tiel bone kantis la knabinoj. Kaj kompreneble, la plej teruraj kaj batalantaj orkoj estas senpovaj kontraŭ tiaj homoj.
  Kaj la knabinoj premas siajn rubiajn brustcicojn sur la bazukaj butonoj kaj pafas al la orkaj tankoj. Kaj laŭvorte ĉio estas figure detruita kaj detruita.
  Kaj nun la regulaj tankoj de la orkoj brulas, flamas kaj eksplodas. Estas kolosa transformo de la knabinoj. Ili estas tiel bonegaj kaj mirindaj.
  Kaj iliaj mamoj, ili estas tiel plenaj, abundaj kaj sunbrunaj. Estas neniu pli ol tiaj knabinoj kaj pli malvarmeta.
  Kaj kun siaj nudaj kalkanoj, ili elĵetis specialajn eksplodaĵpakaĵojn, kiuj falis sur la ursojn de Putin. Kaj figure ili estis laŭvorte disŝiritaj. Ĉi tiuj estas la knabinoj vere, kion ili faras, ili kreas gloran kaj tre bataleman kaj unikan rakonton.
  Do kontraŭ tiaj knabinoj, ne provu uzi lertaĵojn, kiujn oni povas nur nomi sangaj.
  Kaj la knabinoj komencis kapti la ursojn de Putin je la nazoj kaj premi ilin. Kaj ili nur muĝas kiel frenezaj pro doloro.
  Kaj la militistoj el la elfa familio ridas kaj montras la fingrojn.
  Kaj tiam ili prenis ĝin kaj kantis ĥore;
  Ke homo ne povas esti bremsita iel;
  Lia deziro fariĝi Dio Ĉiopova...
  Tiel ke la centro de la universo estas Unu Tero,
  Por submetiĝi al ni, ĉio estas en ĉi tiu ekzistanta mondo.
  
  Unu bato de la peniko povas krei tutan kirlon de galaksioj,
  En ĝi la steloj estas skarlataj papavoj, la planedoj estas kiel lekantoj!
  Post ĉio, Dio la Kreinto ne trankviliĝis en la homo,
  Li ne volas esti malgranda cimo!
  
  Ni ĉiuj povas krei tian leĝon,
  Ke triliono da parsekoj estas en ĉokolado!
  Nia menso estas tornado de vulkanoj indignaj,
  Scienco kondukis sian specon al rekompenco!
  
  Ne povas kredi ke estis tempoj
  Kiam ni estis nur sovaĝuloj
  Kiam fajro kaj pluvo estas malbonaj,
  Kaj ni nomis leonojn kaj tigrojn reĝoj!
  
  Kiam la plugilo kliniĝis kiel kurba ferdeko,
  La sklavo fosis la teron per peza sarkilo!
  Ni tiam akvumis la sukan herbejon,
  La malbona maljuneco turmentas vin!
  
  Nu, kia scienco vi estas Patrino,
  Trovis la ŝancon fari penson senmorta!
  Ni povas kuraĝe ŝiri la legiojn,
  Kaj surfu la vastan universon!
  
  Ni atingis tian, ke la Sinjoro,
  Verŝajne mi mem ne povis eltrovi ĝin!
  Ni havas superkarnon de princeps- plasmo ,
  Kaj en la kapoj de kvazaroj estas potenco kaj saĝo!
  
  Li komencis sian vojaĝon per ordinara pafilo,
  Li povis nur movi la arbon komence.
  Sed ĝi fariĝis io pli malvarmeta ol metalo,
  Sanigi vundon en momento!
  
  Nun ni estas homoj, la supervira tribo,
  Kapabla fari tion neeblas!
  Solvu iujn ajn problemojn,
  Ne estas malfacile por ni ŝanĝi la universon!
  
  Sed se vi volas, vi vere povas fariĝi Dio,
  Servu kiel hundo sen timo al la homo!
  Post ĉio, nia elfo superas la potencon de superrato ,
  Ne estu ŝia vesperto ĝis la limoj de la jarcento!
  Tiel kantis la knabinoj kaj ĝi estis ege mojosa. Kaj ilia kantado estis ege bela kaj la voĉoj de la vorto estis arĝentaj sonoriloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, ili montras nivelon, kiu estas tipa por tute ne malfortaj elfoj.
  Kaj efektive tiaj knabinoj kapablas vere preni kaj renversi la universon. Kaj iliaj dentoj estas kiel perloj, kiuj tre hele brilas.
  Ne ekzistas tiaj knabinoj, kiujn vi ne povas ne ami kaj admiri. Ili estis ŝajne naskita de dioj kaj diinoj. Mirindaj belecoj. Kaj la metodoj de tiaj militistoj estas vere batalemaj.
  Kaj iliaj okuloj brilas kiel safiroj. Kaj tiel hele, kvazaŭ ili estus steloj.
  Kaj eburaj dentoj. Ne ekzistas tiaj knabinoj, vi ne povas lasi ilin al peltaj estaĵoj.
  Jen knabino kun blua hararo prenis kaj premis la fragan cicon de sia brusto sur la butonon de jetlanĉilo. Kaj la malamiko estis trafita per mortiga forto, disŝirante kaj fritante tutan batalionon de la ursoj de Putin.
  Ĉi tio estis vere bonega kaj mirinda. Knabinoj, kiel oni diras, ĉiam estas supre.
  Ili montris tiajn elstarajn kaj fenomenajn kapablojn. Kaj en la ekstermado de orkoj el la armeo de Putin.
  Kaj ĉio iris vere bone. Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj montris, ke por ili ekzistas ne nur orkoj, kaj la plej freneza armeo ne estas malhelpo.
  La elfo pepis:
  - mi vi li ŝi,
  Kune la tuta lando
  Kune amika familio
  En la vorto ni estas cent mil mi!
  Kaj post tio, la militistoj denove entuziasme levis kaj kantis;
  Jen mi aŭdas rivereton flui en la herbo,
  Ĝi havas sonoron kaj bronzan kaj damaskan ŝtalon.
  La estraro estis antaŭ la ekzekutistoj,
  Kaj nun ĉiuj havas liberecon - malbono estas venĝo!
  
  Mia skarlata tulipo floras sur la kampo,
  La knabino, kiun mi amis en mia vizio.
  Mi estas sur piedvojaĝo, estas multaj diversaj landoj,
  Kaj en la maro estas ondo kaj inspiro.
  
  Jes, Puŝkin, vi estas poeto, la reĝo de poetoj,
  Sed vi ne scias, ke la batalo estas malfacila...
  Jen vi diras al la glaciflosaĵo en viaj koroj - fandiĝu,
  Kaj la armeo kolektiĝis - ruĝaj standardoj!
  
  Ni decidis konstrui elfinismon,
  Sed kapitalo ne dormas, la lupoj hurlas.
  orkismo rampis el la kaverno ,
  La peza sorto de la rusaj popoloj!
  
  Sed sciu, ke nia bajoneto estas pli akra ol kudrilo,
  Kaj la tankoj disŝiras la reduton kaj tranĉeojn.
  Vico de bevelitaj orkoj kuŝis,
  De la muĝado de paŭzoj, la demono freneziĝas.
  
  Sed la perdo estas, ve, sorto,
  Kaprica, kaj foje maljusta.
  Forbruligas la kabanojn de la kontraŭulo ĝis la tero ,
  Kaj antaŭe ĝi estis tiel bela!
  
  Sed la sorto de Fortuno ankaŭ scias multon,
  Li donos rekompencon, sciu ĉi tion, al la malriĉuloj.
  La koltuko de la knabino trempis pro larmoj,
  Malbonŝancaj danĝeraj najbaroj!
  
  Sed se la batalema spirito ne estas azeno,
  Kaj vi kapablas je heroaĵoj sen timo.
  Vi ne estos kaptita por ĉiam, kredu min,
  Ja gajnos tiu, kiu mem estas la mortiginto!
  
  La vivo estas kiel obstaklokurejo -
  Kredu min, la fino ne estas la fino.
  Al la gloro de Dio la Bona Kristo,
  Ni estu Unu kun la Sinjoro!
  
  Post ĉio, elfinismo estas sana, honesta spirito,
  La deziro fari bonon por ĉiuj homoj!
  Por ke la torĉo de la universo ne estingu,
  Liberigu menson, eltrovemon kaj kuraĝon!
  La militistoj tre bone kaj bele kantis. Kaj brilis per sia plej granda intelekto. Kaj iliaj okuloj estas kiel multekostaj ŝtonoj.
  Kaj ili brilas ege hele.
  Militistoj montris sian tre obstinan humoron. Kaj iliaj korpoj laŭvorte ŝanceliĝis kiel serpentoj. Ĉi tie vere eblas diri skribitajn belaĵojn.
  Kaj tiam unu el ili prenis kaj frapis la orkon, uzante sian longan kaj facilmovan langon por premi la butonon. Kaj ĝi montriĝis tre efika kaj mortiga efiko.
  Kaj raketo flugis kaj eksplodis en areton da malamikoj, detruante multajn ursojn de Putin. Kaj ĝi estis nur ruiniga kaj sufiĉe impona efiko.
  Alia belulino prenis kaj premis la draton per siaj perlaj dentoj, kaj plifortigis ĝin. Kaj kian langon ŝi havas, kaj tiel forta kaj samtempe ĝisfunde lerta kaj koroda.
  Kaj kiam la eksplodaĵoj eksplodis kaj tuj deko da tankoj de la ursoj de Putin estis ĵetitaj kaj renversitaj. Kaj ĉi tiuj aŭtoj kun la orkoj de la kalva Fuhrer ekbrulis. Kaj ili ekflamis kiel fajro, kaj en la tankoj la eksplodigo de municio eksplodis kun mortiga kaj detrua potenco. Kaj la trunkoj tordis, kaj forbatis la ovojn de ĉiuj batalantoj de Putin.
  . ĈAPITRO #11
  Kaj la knabinoj reprenis kaj kantis, kion ili faris kun granda entuziasmo;
  Ĉiu, kiu estas elfa batalanto, naskiĝas militisto,
  Tiel okazis - la gorilo prenis la ŝtonon!
  Kun vi batalantoj - elektita legio,
  Kaj en la koro kun varmo flamas flamo!
  
  La knabo vidas maŝinpafilon en siaj sonĝoj,
  Post ĉio, la tanko estas pli bela por li ol la Limuzino ...
  Kiu volas igi pencon en pencon,
  De la lulilo li komprenas - povo regas!
  
  Jes, konu la alian, ni ne havas manieron,
  Strebu supren al la pinto de potenco...
  Tiuj, kiuj perdis, havas nur nulojn -
  Kaj la vipo ludas sur malgajaj dorsoj!
  
  Sed kion vi volas, malforteco estas morta peko,
  Kaj la vivo instruas nin - konkeru ĉiujn kuraĝe!
  Sur tiu la viro havas glavon,
  Por trejni la timindan leonon lerte!
  
  Memoru, ke Dio ne ŝatas malfortulojn,
  Kiu kun la volo kaj timo kuraĝe veturas...
  La potenco sendos al li bajonetojn,
  Kaj kiu mortis - palaco en la sino de la ĉielo!
  
  Vi devas venki bele per kanto,
  Kaj sciu, ke larmoj ne helpos vin bati!
  Familio por ĉiam - tiam en la kazerno,
  Kvankam la komandanto Patro estas severa, strikta!
  
  Kaj kio estas la rekompenco - estos tuta mondo,
  Ne eblas imagi tiaĵon!
  Ni konkeros la vastaĵojn de la universo,
  Vi ankaŭ povas fariĝi senmorta, kredu min!
  
  Nur montru saĝon en batalo,
  Kaj ne perdiĝu se aferoj malfacilas...
  Vi ne povas konstrui sen sango,
  La fundamento de la domo, kie la geedzo naskos!
  Maria Kolesnikova ekzercis ĝeneralan komandon de tia granda kaj ŝika armeo konsistanta ĉefe el belaj elfoj. Kaj ie la dika, liphara, kalva diktatoro daŭre furiozis. Lia distro estis spioni kiel virinoj estis senvestitaj dum serĉoj. Kaj ankaŭ batis la justan sekson sur iliaj nudaj kalkanoj. Tio amuzis la tiranon.
  Maria tamen eskapis el liaj cluĉes, kaj ŝia armeo batalis furioze kontraŭ la invadantaj orkoj, farante tion kun granda heroeco.
  Kaj la elfaj militistoj komencis batali kun eĉ pli granda amareco kaj frenezo.
  Elfa knabino kun papavkolora hararo prenis ĝin kaj pafis de la senrepuŝa fusilo, premante la butonon per sia skarlata cico. Kiel rezulto, raketo eksplodis kaj trafis la vilajn ursojn, disĵetante ilin en malsamaj direktoj, kaj la soldatoj de la armeo de Putin estis disŝiritaj.
  La militisto ridis kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Kaj la necesejo sufiĉas por la malbona drako!
  Kaj ŝiaj okuloj ekbrilis kaj denove pafis fulmojn de kolosa magia potenco. Kaj la ursoj de Putin denove suferis gravan damaĝon.
  Ankaŭ la alia militista knabino ne hezitis. Kaj ŝi prenis ĝin kaj premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstanga butono. Kaj la kluĉilo funkciis, raketoj pafis al la orkoj.
  Kaj tia efiko montriĝis ege detrua kaj katastrofa.
  La elfa knabino kantis:
  Detruo estas pasio
  Orkoj estas malbona potenco,
  La potenco de kaproj trinkis la sangon de iu alia,
  Kaj la elfoj regas amo!
  Alia knabino el la ŝikaj homoj volonte konsentis pri tio:
  - Jes, ni elfoj havas grandan amon, kaj kompletan familian harmonion!
  Kaj la knabinoj prenis ĝin kaj per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj ĵetis supren la mortigajn donacojn de neniigo. Kaj ili disŝiris tutan batalionon de la ursoj de Putin.
  La knabino notis:
  - Putin estas sanga tirano!
  La alia elfo kapjesis.
  - Tre insida, kaj ne nur en ĉi tiu vivo, sed en la lasta regado estis despoto!
  Kaj la elfaj militistoj prenis ĝin kaj kantis kune, ĥore;
  En la vejnoj frapas la martelo de kuraĝo,
  Do komenciĝas la vera milito!
  Nia volo estas kiel monolito
  Brila, senlima lando!
  
  Al ŝiaj koroj estas kiel ludo unisone,
  Ne estas voko por pli bona soldato!
  Kvankam la sorto pikas kiel kudrilo
  Sed la amatino estas vera granato
  
  Doloro estas ankaŭ nia kunulo, ve,
  Ni perdas amikojn pro malespero!
  Kaj bonŝance foje nur provizore,
  Sed kredu, ke la agloj ne estas papagoj!
  
  Kaj ni havas interkonsenton kun la malamiko,
  Tre furioza kaj minaca!
  La suno brilas sur mia frunto tra mia kasko,
  Kiel malfacile estas vivi en la mondo!
  
  Bedaŭrinde, ni ne rajtas elekti
  La sorto tordas nin kiel peceton!
  Nu, kio pri Dio? Dio ne zorgas
  Homoj mortas kiel muŝoj!
  
  Sed ĉiam estas ŝanco ĉie en la mondo,
  Li estas kun tiuj, kiuj estas kuraĝaj kaj estas amikoj kun forto!
  
  Nia fido, konscienco, kuraĝo, honoro,
  Por ne enŝoviĝi kiel apro en flako!
  Leviĝu, forskuu la akvon,
  Klinu antaŭ tiuj, kiuj kreis la universon!
  
  Ne estas malgrandaj nuloj sur la konto,
  Por konkeri ununuran alvokiĝon!
  Vi atingos, ĉi tiu ulo scias
  Kaj sukceso, kaj rekono baldaŭ!
  Fariĝu kiel Ĉiopova reĝo
  Farante malhonorajn juĝojn!
  Kaj nun la aero, malfacila batalo,
  Kio estas ankaŭ ĉi tio, edukado!
  La ĉielo estas glamorblua,
  Akvumis la fumon de malbona faro!
  
  Sed mi vidas, ke la kontraŭulo brulas,
  Lia aviadilo kraŝis sur la kampo,
  Kiom da ĝojo, feliĉo vizaĝo,
  Falko ni restas laŭplaĉe!
  Belaj knabinoj kantis, nenion diru. Kaj ĝi faras impreson.
  Nu, kion la orkoj nun prenos kaj ricevos. Kaj ili ricevos ĝin ĝuste en nikelo.
  Militistoj pafas de maŝinpafiloj tre fame kaj klare. Ili estas bone celitaj kaj de elstara forto.
  Jen unu el ili prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj lanĉis pizon kun donaco de detruo. Ŝi prenis kaj eksplodigis multajn ursojn de Putin.
  Tiam ŝi kantis kun fervoro:
  - Ni estas la infanoj de la galaksio,
  Elfoj kiel praktikistoj...
  Ili povas fiki
  Nu, ili flugos!
  Kaj la militisto ĵetis mortigan eksplodaĵon per sia nuda kalkano. Li fikis, kaj kaŭzis kolosan detruon. Kaj tiom da orkoj estis mortigitaj, ke estas neeble kalkuli.
  Ĉi tiuj estas la agoj de knabinoj, kiuj estas ŝikaj kaj belaj homoj. Kaj kapabla montri verajn miraklojn. Ĉi tie, kontraŭ tiaj knabinoj kaj perloj, orkoj estas kiel urso sur la furiozo. Sed la militistoj, kompreneble, estas pretaj por batalo, kaj ili montros ion alian.
  Precipe se iliaj nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj jukas, kaj eĉ se ili trafas la orkojn specife.
  Kaj kompreneble la knabinoj ne povas fari sen kantado. Kaj ilia voĉo estas mirinda;
  Kiel regi interese la universon,
  Kvankam al vi mortuloj ne estas donite kompreni!
  Tia estas mia voko nun -
  Transformu ĉiujn sensencaĵojn de kino en realecon!
  
  Konstruu stelŝipojn per blotters
  Kaj de ŝnurĵeto kun rido por faligi kvazaron!
  Por ke pilotoj fariĝu bombono tuj,
  Kaj anstataŭ la Suno kun ora samovaro!
  
  Ĉio fariĝis submetita al la homaro,
  Realigis viajn revojn!
  Kompreneble, Ĉiopovo estas danĝera,
  Kiam vi ne konas la mezuron de beleco!
  
  Vi povas naskiĝi violonisto, artisto,
  Kaj lernu ŝiri la ŝnurojn!
  Sed pensoj devas fariĝi pura lumo,
  Elverŝi kaj kompaton-gracon!
  
  Estas malfacile antaŭdiri, kio okazos, kompreneble.
  Mi mem ne konas, mi elĵetos mian ĉevalon!
  Ili venas en formo de kuko kun stelkremo,
  Kaj la vido de junulino kun lumpafilo!
  
  Venu, tiam fantazio decidas
  Vi nuraj mortuloj ne povas kompreni ĉi tion!
  Tiu termokvarka sintezo okazas,
  Kio povas princeps -plasmo tordi fadenon!
  
  Kian mondon vi volas, kreu ĝin,
  Tiel ke ŝtorma akordiono ludis!
  Por ke ne estu varmaj lokoj sur la mapo,
  Do tiu kreaĵo forgesas doloron!
  
  Memoru, vi ankaŭ estas filoj de Dio,
  Kiu instruis siajn filojn krei!
  Por doni justan, novan ordon,
  Kie vi estas ĉasisto, sed la ludo estas senmorta!
  
  Amu viajn amatojn, honoru Jesuon,
  Provu fari bone por ni ĉiuj!
  Por ke homo ne restu en la trogo,
  Por ne dispremi la komputilon per ĉizilo!
  
  Ni premu la manojn, ni diru
  Feliĉo estos - ne povas esti alie, kredu je ĝi!
  Ja ni estas tiaj patriotoj homoj,
  Kia rabema besto ploros pro timo!
  
  Protekti la patrujon estas nia sankta devo,
  Por krei bazon por ĉiopovo!
  Por krei infloreskojn de la universoj,
  La elfoj devas plifortigi sian potencon kaj armeon!
  La knabinoj kantis kun granda sento kaj aplomo. Bele murmuris iliaj vortoj. Kaj laŭvorte superfluis.
  Sed ne ĉiuj elfoj estis tiel bonŝancaj. Unu el ili estis kaptita de orkoj.
  Kaj tiam la ursoj de Putin metis la knabinon sur la rakon. Ili tordis la manojn de la belulino en katenoj. Tiam, masiva bloko estis pendigita sur la nudaj, ĉizitaj kruroj de la belulino. Kaj etendis la elfon sur la rako. Kaj la knabino knaris pro ia doloro.
  La orkoj komencis bati ŝin per vipoj sur ŝia nuda dorso. Kaj sub nudaj, belaj, sunbrunigitaj kruroj, ili bruligis fajron. Kaj ili komencis vere kaj kruele pafi la belulinon.
  La knabino estis tre vundita, sed ŝi eltenis. Tiam la ursoj de Putin komencis rompi la fingrojn de ŝiaj nudaj piedoj al bela, kaj tre sekseca kaj nuda knabino kun muskola korpo.
  La knabino kriegis pro neeltenebla doloro. Sed tiam ŝi subite eksilentis. Kaj anstataŭ ĝemoj, ŝi prenis ĝin kaj kantis;
  Mi estas juna militisto de patrino Elfo,
  Potencaj landoj, Patrujoj de ĉiuj landoj...
  Ne ekzistas patrujo en la universo, sciu, ke ĝi estas pli bela,
  Mi ligis saĝan kravaton sub la monto!
  
  Esti pioniro estas ĝojo kaj voko,
  Ja tio signifas, ke vi estas servisto de la lando.
  Kaj vi povas multobligi la universon -
  Detruante la maĥinojn de infero-Satano.
  
  Kiam somero venis en kvardek unu
  La junia fulmotondro bruas por ni...
  Ni ne volas, ke la regiono malriĉiĝu,
  Por feliĉo, kredu - la Patrujo estas kreita!
  
  Kun knabino, la malbonaj orkoj atendas en embusko,
  Ni ricevis maŝinpafilon antaŭ tio.
  Kaj al la freneza ĝeno de Putin,
  Nia taĉmento sukcese batas la ursojn!
  
  Amatinoj nudaj piedoj krudiĝis,
  La neĝo jam pikas sub la nuda plando.
  De la malvarmo kaj ruino bluiĝis,
  Sed la sankta fajro varmigas nian animon!
  
  Ni batas sen scii la mezurojn de kontraŭuloj,
  Ni ne donas ripozon tage kaj nokte!
  Ili flugas al la ŝtupoj en svarmo da obusoj,
  Kaj oficiroj kun kaŝpafilo.
  
  Nenie povas la malbonaj orkoj trovi subtenon,
  Nia pionira, kuraĝa taĉmento...
  Kapabla, se vi bezonas tranĉi montojn,
  Jen la tankoj de Putin brulantaj kiel kandeloj.
  
  La homoj en kolerego kolektiĝis -
  Por justeco, kuraĝo kaj honoro.
  Kaj ne estas rifo en la maro de ŝtormoj -
  Kiu igus nin sidiĝi!
  
  Ni eniris Orklin, ni aliĝis al Komsomolo,
  De nudpieda piedpremado kun knabinoj la tuta mondo!
  Ni enspiras venkan mielon en ĉiela majo,
  Nun ĝi fariĝis eterna, nia hela sukceso!
  Tio estas vere tia knabino tiel facile torturo ne povas esti rompita. Kvankam la ekzekutisto vipas ŝin furioze per vipo. Sed vere ne estas multe por vidi. Kaj nun la orko elprenas el la kameno ruĝvarman draton.
  Kaj ni jam vipu la knabinon, sen ia kompato kun sovaĝa furiozo. Kaj li faris ĝin tre severe kaj agreseme.
  Sed la elfa knabino ne rompiĝis kaj komencis kanti kun eĉ pli granda furiozo kaj entuziasmo;
  Malantaŭ la vojo estos lakta,
  La unua paŝo en la vivo estas grava!
  Vi denove vidas super la universo,
  Kirlventoj de furiozaj atakoj!
  Ĥoro...
  Kaj la batalo daŭras denove
  La hiperplasmo brulas!
  La reĝo de la elfoj estas tiel juna
  Batas per traboj!
  
  La universo ĝis ĉiuj finoj,
  Ni estas pli fortaj ol la patroj de Dio
  Super la naturo, la potenco de la ĉiopova,
  Teoplasmo venkis batalantojn.
  
  Ĥoro...
  Kaj la batalo daŭras denove
  La hiperplasmo brulas!
  La reĝo de la elfoj estas tiel juna
  Batas per traboj!
  
  Ne atendu kompaton el la ĉielo
  Tiuj, kiuj estas stultaj, atendas nulojn!
  Revivigu tiujn, kiuj mortis kun honoro
  Al la sferoj de ĉiuj sciencoj de la vojo.
  
  
  En la pasinteco, varmego kaj neĝado,
  La mondo estis malriĉa kaj riĉa.
  Kaj nun iu ajn kreinto,
  
  
  
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto,
  La reĝo de la elfoj estas tiel juna
  Kaj juna novembro antaŭen.
  La reĝo de la elfoj estas tiel juna
  Kaj juna novembro antaŭen.
  
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto,
  La reĝo de la elfoj estas tiel juna
  Kaj juna novembro antaŭen.
  La reĝo de la elfoj estas tiel juna
  Kaj juna novembro antaŭen.
  La knabino ne rompiĝis sur la rako. Sed la elfa kaŝpafisto metis mortigan kuglon en la stomakon de la orko. Kaj li, ricevinte mortan vundon, komencis sufoki kaj morti.
  Alia knabino pafis kaj pugnobatis la urson de Putin en la kapon, kaj li kolapsis senvive.
  Jen la elfoj sur la tankoj, ili prenis sian knabinon kaj liberigis ŝin. Kaj ĝi montriĝis tre mojosa.
  Kaj la militistoj komencis ĵeti tiajn detruajn donacojn de morto al la malamiko helpe de nudaj plandumoj.
  Kio pri orkoj? Estas vere malforte por ili batali kun la elfoj . Kaj ili vere akiras majuskle sur la kornojn. Kaj la amaso da orkoj estas en la tombo kaj kadavroj.
  Do ne iru kontraŭ la knabinoj, la ursoj de Putin, alie vi finiĝos en la tombo.
  Knabinoj agas energie kaj kun esprimo. Ĉi tiuj estas la militistoj, kiuj povas tuj decidi la sorton de la mondo. Kaj iliaj nudaj, rondaj kalkanoj, tiel rozkoloraj kaj mirindaj. Kelkaj junaj elfoj eĉ fervore lekas siajn plandojn, kaj montras senprecedencan kuraĝon kaj eksciton samtempe.
  Kaj mi agas kun grandega premo. Ĉi tiuj knabinoj estas vere nevenkeblaj.
  Kaj se ili ekkantis, la urso muĝas pro frustriĝo;
  Lando kie vi estas libera,
  En kiu ĉiu Sinjoro estas proleto.
  Vi fariĝas rublo kaj nikelo,
  Vintre estas solarium en la neĝblovoj.
  
  En ĝi estas hela, ruĝa flago de komunismo -
  Kiu promesas al ni senmortecon!
  Ni esprimu nian amon al la Patrujo per poezio -
  Por ĉiam estos feliĉo, kredu je ĝi!
  
  Gvidantoj estas malsamaj foje...
  Ne ĉiu gvidanto estas kiel la saĝa Stalino.
  Sed ĉiu el ni ĉiam estas heroo,
  Kiam kaj menso kaj volo fariĝis pli fortaj!
  
  En la lasta monato de la kuraĝa printempo,
  La soldato finis la militon prenante Fraga .
  Ni estas fidelaj al la Patrujo kiel anĝeloj,
  La ordono estas donita al ni - la batalanto ne retropaŝas!
  
  Se la morto venis, tiam krucu vin,
  Kaj la Sinjoro, flugu al paradizo, kie la monto cindro ....
  Por ĉiam supreniros nia Spirito,
  Ni konkeros la potencajn pintojn!
  
  Post ĉio, post morto, vivo denove estas rivero,
  En ĝi ni navigas kiel boato - meteoro!
  Alvokoj de la Sankta Patrino de Dio,
  Ne kuraĝu elteni malvenkon kaj honton!
  
  Imperio, ĉar ĝi estas la lumo de Dio,
  La Elfoj estis ordonitaj de la Ĉiopova regi!
  Ni ne scios la finon de feliĉaj jaroj,
  Ne estas limoj al la servo - tiru supren la tornistron!
  
  Elfoj kune estas nia devizo -
  Estu homo obeema al saĝa aŭtoritato!
  La teatro de la mondo estas plena de aktorinoj,
  Ni ŝiras la buŝojn de infera kolero!
  La knabinoj bele kantas kaj montras sian anĝelan kaj samtempe demonan karakteron.
  Jen kiel ili batalas. Murdaj aerpafiloj estas lanĉitaj de helikopteroj. Kaj ili frakasas la poziciojn de la ursoj de Putin. Kaj ĉi tiuj orkoj mortas sen kompato.
  Jen kiom da homoj estis mortigitaj.
  Ĉi tiuj estas la bataloj de kuraĝaj knabinoj. Unu el ili prenis ĝin kaj per sia skarlata cico premis la mortigan butonon. Kaj tiam ĝi flugis en la ursojn de Putin, tre detrua kaj detrua kuglo. Kiu demetis multajn el ĉi tiuj kontraŭuloj.
  Tiel batalas kuraĝaj knabinoj.
  Sed ankaŭ la junaj elfoj batalas feroce kaj kun granda spirito. Kaj ili dispremas la malamikon kaj mortigas la ursojn de Putin.
  Junaj militistoj faras tion tre malvarmeta kaj sprita. Kaj ĉio estas impona.
  Kiel bonega kaj malvarmeta ĉio aspektas.
  Sed la juna elfo donis eksplodon de maŝinpafado al la orkoj. Falĉis ilin sen iu ajn ceremonio kaj kantis;
  Mi pensas pri mia knabino
  Kiu brilis pecon de la poemo.
  la Elfiney vintre -
  Neniu elekto, neniu dilemo!
  
  Ĉe ŝi, eĉ en la malvarmo, la animo estas malpeza,
  En la varmego alportas printempa malvarmeto.
  Manoj tenas fortan remilon,
  Flosu laŭ la rivero ĝis ŝtormo-neĝo.
  
  Kiam la aŭtuna pluvo falas,
  Arboj en oro en purpura lukso.
  Via kiso tremas min
  Kaj la hararo de la blanka knabino estas bukla.
  
  Nudpieda amiko rapidas tra la folioj,
  Ŝi estas bela - kiel princino de somero.
  Vangofrapo en la flakoj - ŝprucaĵo de fonto,
  Estu kantata nia pasio de amo!
  
  Ni ne estos tuŝitaj de ĉagreno kaj malĝojo,
  Ni prenu la stelon de sonĝoj el la ĉielo!
  Ĉi tie mi fariĝos, kvazaŭ la reĝo estas sur la trono -
  Kaj la senlimaj faroj de la mondo ...
  
  La knabino sur la kampo elektas kamomilon por mi,
  Responde, mi plukas leontodon por ŝi.
  Kvankam la ekscito estas trinkita kiel vino -
  Ne imitu la papagon en amo!
  
  Ni ludu la gitaron, ĉi tiun enamiĝon,
  Por ke homoj sciu, kio estas ĝojo!
  La naskitaj donu feliĉon -
  Kaj la malbona sorĉistino-maljuneco ne venos!
  
  La knabino kaj mi brakumis kaj iris,
  Vi ne devas esti malĝentila kaj malbona.
  Kelkfoje vi ne povas eviti militon, komprenu,
  Ĉiuj jaroj ne povas esti bluaj!
  Kaj junaj viroj el la elfa familio povas kanti kaj batali. Nur ili, kompreneble, male al la bela sekso, embarasas batali nudpiede.
  Tamen, la vizaĝoj de viraj elfoj estas tiel teneraj kaj ruĝecaj, senharaj, same kiel tiuj de knabinoj. Kaj mi devas diri, ke ĝi estas bonega. Tia mojosa, nudpieda teamo ĉi tie.
  Militistknabinoj montras sian freŝan kaj nekompreneblan aerakrobatikon. Sed ĉi tio kompreneble ne estas ĉio. Ili devas povi diri aferojn, kiujn oni ne povas diri en fabelo aŭ priskribi per plumo.
  Sed unu el ili pafas uzante umbilikon. Ĝi estas originala kaj bela.
  Kaj fluoj de energio estas liberigitaj kiuj estas tiel detruaj kaj ekstreme brulantaj, kiel napalmo.
  Kaj se la knabinoj montros ion, ĝi estos la ĉerko de la ursoj de Putin.
  Sed la junuloj povas montri multon. Precipe se ili premas la ellasilon per siaj manoj. Kaj ĝi estos tre mojosa.
  Kaj tio, kion ili lanĉas, montriĝas ekstreme murda kaj detrua.
  Kaj la junulo kantas tre bone;
  Estis kvazaŭ mi ekflugis sur griza ĉevalo,
  Kia azeno tiel bragas?
  Satano mem scias, ke homoj rilatas al mi -
  Mi traktos iun landon, kiu ribelas!
  
  La diabloj eniris la malbonajn cerbojn,
  Kaj galopu kolerajn pensojn!
  Ni alportos la ekvilibron - ni tuj forviŝos la nulojn,
  Purigu la sistemon el la abismo!
  
  Mi eĉ ne komprenas kien mi iras,
  Hiperplasma ventego kuregis tra mia kapo!
  Ne lasu vin submetiĝi al feko
  Por ke fluo de gloro disverŝu super la luna mondo!
  
  La milito fluas en kontinua fluo -
  Jen la speco de agado atendanta la elfon de la jarcento...
  Kaj mi volas trinki iom da ebriiga vino -
  Kaj pace daŭrigu la konversacion kun la grandeco.
  
  Sed sciu, ke malforteco kaj enuo pasos -
  Se vi trovas la elfon de viaj sonĝoj, vi estas sukceso kaj voko!
  Ni, kiel pioniroj, strebas promeni -
  Post ĉio, malvarmeta militisto ne estas stulta nomo!
  
  Babakh kaj ŝirita, jen monto da kadavroj,
  La malamiko estas konfuzita, kuras retiriĝas!
  Ni povas kompletigi la eliron
  Kvankam la hundo de la submondo sovaĝe bojas!
  
  Kion ni faras en la mondo - neniu fantazio,
  Ni naskiĝis, kvazaŭ napalmo turmentus la cerbon!
  Por ĉiam ni estos kiel junularaj jaroj -
  Kaj loko en la infero estos pli bona ol en la ĉielo!
  
  Kion volas la soldato? Por daŭrigi la militon
  Paco kaj enuo kaj malforteco de la cerbo al li!
  Ni atingos la malamikon al la tombo -
  Sed sciu, ke estas tro malfrue por kapitulaci al la militistoj!
  
  Ne estos rezulto, kaj ne estas elekto -
  Finis la laboron kaj tuj alian!
  Post ĉio, ĉi tio estas nur komenco, preventa kuro,
  Ja militservo estas bona faro!
  Kompreneble, la voĉo de la elfo estas kiel kupra pipo.
  La junulo dormis bone. Kaj li tre bone batalis. Kaj li amas elfojn. Se necese, la lingvo estos uzata. Vere, estas dekduoble pli da knabinoj en ĉi tiu mondo ol knaboj. Kaj ĝi estas bonega por viroj, kompreneble. La knabinoj mem batalas por la uloj kun la tuta kolero kaj premo. Kaj estas nenio por preni aŭ forpreni.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - ili ĉasas virojn. Kaj vi nenion povas fari kontraŭ ili.
  Kaj se ili kantas, tiam...
  Kaj la knabinoj kantas jene:
  Lasu kuri mallerte,
  Kirasaj tankoj en la flakoj
  Kaj sur la tegmento estas mitralo...
  Li disŝiros ĉiujn orkojn!
  . ĈAPITRO #12
  Maria Kolesnikova, kuraĝa knabino en la mondo de elfoj, daŭre ekzercis kuraĝan komandon kaj ordonis. Ŝi faris ĝin kun granda entuziasmo. Kaj tirano kun lipharoj kaj kalva kapo estu damnita.
  La elfmilitistoj daŭre batalis obstine. Ili forpuŝis la antaŭeniĝon de la furiozaj orkoj. Kaj ili daŭre grimpis kaj grimpis, kiel bufo sur krampo.
  Kaj la knabinoj daŭre pafis kaj falĉis la malamikojn. Ili faris ĝin kun granda entuziasmo.
  Kaj ĉiu pafo de la elfoj estis akompanita per premado de butono uzante la skarlata cico de la brusto.
  Kaj la knabinoj tute disiĝis. Samtempe iliaj nudaj piedfingroj ĵetis grandajn, mortigajn obusojn, disŝirante la ursojn de Putin. Kaj la disŝirita viando brulis kaj fumiĝis.
  Jen la knabinoj por purigi. Kaj ĝojo, kantoj kaj granda entuziasmo.
  Kaj samtempe, kompreneble, ili kantis;
  Sed se falos militisto trapikita de kuglo,
  Kaj la knabino por ĉiam sidos en larmoj kiel vidvino.
  Ne necesas pensi, ke la mondo estas nur senespere nigra,
  Tiu paradizo estis perdita kaj piedpremita de la malbona Satano...
  
  Fakte, ekzistas espero - inda sorto,
  Defendu la patrujon kaj konkeru la abismon.
  Kiam en Elfo ĉiu ulo estas forta militisto -
  Sciu, ke ĉi tio ne estas bravado kaj ne stulta kiĉo!
  
  Sed al la kavaliroj foje mankas subteno,
  La Hordo ne konas la poentaron, kaj la premo estas kruela.
  Tiam ni ne fariĝos submetiĝema papago -
  Pli bone ol la honto de plumbo en la templo!
  
  Spaca militado - ĝi estas de speciala speco,
  En ĝi vi estas robota ludilo, ve...
  Sed la Elfi-militistoj el la militistaro konas la nobelaron,
  Kiu ne konvenis kuŝi en ĉerkoj.
  
  Fragmentoj de strangaj steloj sur la ĉielo estas diamantoj,
  En ili ĉiu larmo de la animo...
  Provu, montru al vi talentojn,
  Kaj pli bone kantu al la tondro hopak danco.
  
  Aŭtuna tempo - kie somero velkas,
  Ŝi allogas per mirinda beleco!
  Estu mia elfo, en ĉi tiu poemo ŝi estas kantata,
  Kun ŝia nedisigebla patrujo!
  
  Mi sendas la lastan kison al la knabino,
  Kiam mi mortos, vi belulino ne ploru...
  Ni prenu ĝin, kredu Orklin, sub la abunda floro de majo,
  Kaj la monstro-orka ekzekutisto fariĝos la viktimo!
  La knabinoj, mi devas diri, bonege kantis. Kaj ili batis ĉi tiujn orkojn per granda forto kaj pasio de lupoj. Ili dispremis ilin.
  Kaj ili uzis nudajn, rondajn, rozkolorajn kalkanojn kiam ili pafis. La knabinoj estis ege energiaj. Kaj la nudaj piedfingroj de la belulinoj ĵetis donacojn de neniigo.
  Neniu forto povas stari kontraŭ tiaj knabinoj. Ili estas radiaj kaj kosmaj ŝtelistoj. Kaj samtempe, la elfoj en kiuj la perforta kaj radianta potenco.
  Kaj per skarlataj cicoj ili premas la bazukojn kaj kondukas al detruaj militaj operacioj. Kaj tuj kiam ili trafos vin, tuta tranĉeo da orkoj disfalos. Ĉi tiuj knabinoj estas superklasaj. Kaj kiel ili eklaboris.
  Kaj nun la nudaj piedfingroj denove ĵetas grenadojn, kaŭzante kolosan ruiniĝon kaj detruon.
  Ĉi tiuj knabinoj povas laŭvorte fari ion ajn. Kaj ili forbalaos ajnan harplenan armadon.
  Jen knabino kun smeraldkolora hararo, kiel ŝi prenos kaj trafos la malamikon premante la butonon per sia skarlata cico.
  La donaco de neniigo elflugas kaj disŝiras kaj bruligas la ursojn de Putin.
  Kaj la knabinoj denove kantas kaj elmontras la dentojn;
  La vastaĵoj de Elfia - belaj, kara,
  Kie estas la perloj de neĝo, kristalaj oceanoj...
  Kaj la elfsoldatoj kaj la generalo estas unuigitaj -
  Kaj la simbolo de la Ŝtato estas la aglo - nia ortodoksa caro!
  
  Nun la somero pasis kaj aŭtuno ekposedas,
  La arboj estas vestitaj, ilia lukso estas la envio de la reĝoj.
  Mia radianta patrujo estas pli ĝoja ol paradizo,
  Por Elfo mi donos justan vivon.
  
  Do aŭtuno estas bela, nur la poeto komprenas
  Ne necesas imposti la vejnojn de la malriĉuloj...
  La Libera Donaco de Dio: Porfiro kaj Purpuro
  Kaj oro makuliĝas kiam estas radio sur la folioj de la Suno.
  
  Floroj, velkantaj, fariĝas pli helaj kaj pli belaj,
  Folioj falas kiel abunda princa tapiŝo,
  Jen broĉo el smeraldoj kun rubenoj en la aŭtuna densejo -
  La Ĉiopova artisto, pentris la ŝablonon.
  
  Kaj en ĉiu bato ĉi tiuj estas la penikoj de la Eternulo,
  Mi vidas amon kaj deziron krei idealon...
  Sed strange, nia popolo vivas preskaŭ en la submondo,
  Kaj la despoto de financo kruele katenis niajn flugilojn.
  
  Nia tero estas lanuga kaj grasa kiel graso,
  Sufiĉe en la internaĵoj kaj en la minejoj de erco.
  Sed la malbonaj oligarkoj ne sufiĉas kaj ne sufiĉas,
  Homoj estis rabitaj, ke ĉio estas sub la kalkano de bezono!
  
  Sed ĉu estas la Volo de la Sinjoro elteni tian aferon?
  Ja Dio donis la Teron por labori sur ĝi, maljunaj kaj junaj.
  Kaj finfine antaŭ la Sinjoro Kristo - eĉ la reĝo egalas al la malriĉuloj -
  La kreinto de la universo kun la malnobla rabisto estas krucumita.
  
  Respondu al mi anĝeloj, kie estas justeco?
  Ke infanoj ploras kaj mortas pro malsato, maljunuloj...
  Ke la malbonaj burĝoj estas super la tegmento kun donacoj kaj kompato ...
  Kaj por tiuj, kiuj estas pli afablaj, restas nur konusoj-ŝuldoj!
  
  Sed de la ĉielo ili ne atendis respondon,
  Verŝajne Dio estas en malfacilaĵo ke li lanĉis ĝin tiel ...
  Sed la vero estas, ke la lukto faros la vivon paradizo por ni,
  Kaj kiu estas eĉ en kateno, povas iĝi feliĉa por ĉiam.
  Tiel la knabinoj kantas tre bone. Kaj iliaj voĉoj brilas kiel sonorado de glaciaĵoj. Ĉi tio estas vere virinoj.
  Kaj iliaj voĉoj, fakte, estas kiel riveretoj de diamantoj. Kaj se ili enmetas ilin, tiam de ĉie vi povas imagi en granda maniero.
  Militistoj ĉi tie montras sian transcendan kaj kolosan nivelon - la spaca epoko. Kaj se ili prenos ĝin, ĉio estos multe pli serioza kaj malĝentila.
  Kaj la nudaj, ĉizitaj kruroj de la knabinoj laboras. Kaj ili ĵetas donacojn de morto kun granda, detrua forto. Kaj ili faras ĝin sen multe da ceremonio.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - supernivelo !
  Kaj nudaj, rozkoloraj kalkanoj elĵetas pizojn de neniigo. Kaj ĉio estos tre bela kaj grava.
  Kaj la knabinoj premas la butonojn per siaj skarlataj brustaj cicoj, kaj ekmovigas raketlanĉilojn, kiuj detruas la poziciojn de la orkoj. Kaj ili faras ĝin sen nenecesa prokrasto kaj ceremonio.
  Post kio la knabinoj denove komencas kanti;
  Neĝaj perloj el la maro - brilas hele,
  La neĝoŝtormo kirlos la buklojn de la ŝafidoj...
  Nia patrujo estas granita kredo,
  Se por la vero la orkoj ne timas!
  
  La sonorado de metalo, la knarado de ruliloj -
  Tankoj rampas tra la limoj de Elfia!
  Ni konstruu kombilon el akraj bajonetoj,
  Kun krio de "Hura" ni atakis!
  
  Kravato sur la kolo la koloro de tagiĝo,
  Ni estis inspiritaj batali per ideo.
  Estas nur unu elekto - venki aŭ morti,
  Jen skarlata flago fluganta super la reduto!
  
  Palaj lipoj, blovas neĝoŝtormo,
  La manoj de la kaptita knabino estis ligitaj...
  Ho, kiel senkompata estas la sorto,
  En la amara malvarmo, nudpiede al la eŝafodo!
  
  Sed mi ne volis fini en buklo
  Ŝi kolektis fortojn kaj kaptis la germanon.
  Estas neniu pli forta ol ni sur la Tero,
  Ni ne bezonas vian malnoblan gracon!
  
  Do ŝi mortis, ronĝante sian gorĝon,
  La elfa knabino estas Tanya Krasnova.
  Sed la vojo kondukos nin al Orklin,
  Ni konstruu mondon - novan sen perforto!
  
  Kiom da miaj fratoj mortis
  Ĉiuj volontuloj, nur knaboj.
  Por la pioniroj de la malriĉuloj, nudpiedaj -
  Krusto por matenmanĝo por vespermanĝo batoj!
  
  Ni estas proksime de Orklin , triumfo baldaŭ venos,
  La signo de la komsomola membro ekbruligas la bruston!
  Kvankam la botoj estas nekutimitaj kaj streĉaj,
  Sed la koloro de la feliĉo de majo inspiras!
  
  La Fuhrer estas en la infero, la uragano estingiĝis -
  Ĝojo venis, aŭdiĝas la rido de infanoj!
  La cindro de la submondo dormas ,
  Kaj super la Patrujo - la Ruĝa Suno!
  Tiel kantas la knabinoj ĝoje kaj furioze. Kaj iliaj voĉoj estas tiel belaj kaj brilantaj. Kiel riveretoj babilantaj. Aŭ fontanoj rapidas en la ĉielon . Kaj knabinoj kiel ĉi tiuj konkeras diversajn landojn. Ili havas tian lertecon kaj amplekson.
  Aperis elfo el la ninja familio. Ŝi tenas du glavojn en siaj manoj.
  Kaj la militisto svingis ilin. Kaj kvar kapoj de la ursoj de Putin estis tuj fortranĉitaj. Kaj ili ruliĝis sur la herbo.
  La ninja knabino prenis ĝin kaj ĵetis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi transflugis kaj detranĉis la kapojn de la agresemaj orkoj. Laŭvorte batis ilin eksteren.
  Ĉi tio estas vere nudpieda kaj agresema knabino. Post kiam ĝi komencas haki, vi ne povas haltigi ĝin. Kaj li ankaŭ prenos kaj kraĉos per venena kudrilo. Kaj ĝi trafas la orkan generalon ĝuste en la okulon. Kaj la urso de Putin estas morta sur la kalkanoj.
  Ŝinoboknabino grincas:
  Gloro al Zelenskij, gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sub la flago de la elfa ŝtato,
  La knabino atakas!
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj, kiuj estas tre bonaj. Kaj iliaj piedoj estas tiel nudaj kaj sunbrunaj. Kaj ili ĵetas donacojn de morto kun agresema kaj perforta forto.
  Kaj post kiam la vico de la ursoj de Putin estas falĉita, la knabinoj denove ekkantis;
  Sankta, Beata Virgulino Maria
  Ŝi naskis la Savinton, donis al ni lumon.
  Sed viaj infanoj estas nudpiedaj vintre -
  Kaj en malpuraj keloj ni renkontas malsatan tagiĝon!
  
  Post ĉio, kiel okazis, ke la mondo estas turmentata de malbono,
  Ke estas pli da malriĉuloj ol sur la herbaj kampoj de akridoj.
  Ke eĉ plantoj frostas pro la malvarmo en majo,
  Kio estas la plej ofta respondo - se vi estas malriĉa, do dancu!
  
  Estas domaĝe doni kupran pencon al riĉuloj,
  Kvankam ilia mamono ŝveliĝis ĝis la limoj de dececo ...
  Ilia ĉefa mentoro super ni estas kverka bastono -
  Sed estos muĝo, kiam la koko krios!
  
  La Eternulo ordonis al vi dividi la riĉulojn -
  Por ke ne estu mortintoj, kaj plorado ne turmentu la Aŭdon de Dio.
  Kiu estas malforta, helpu - afablaj vizaĝoj parolas el la ikonoj,
  Se vi estas kompatema - la lumturo sur la vojo al paradizo ne estingiĝis!
  
  Sed multaj mamonoj kaj animoj kaj savo estas pli altvaloraj,
  Oni diras, ke oro aĉetos sanktulojn!
  Malnobla vizaĝo naĝis el la graso de la uzuristo -
  Kaj koro sen paco estas malvarma granito!
  
  Kio estas via doloro al ni - magraj homoj?
  En palacoj, ni eĉ ne aŭdas ĝemojn!
  Ĉu vi volas ŝirmejon? Jes, vi havos ŝirmejon
  Sub la prizontegmento en malfacila laboro!
  
  Kial doni ĝin al vi, al ni
  Kion ni sukcese prenis perforte?
  Vi estis nenio kaj eterne nenio
  Ne por vi la ĉielo estis donita!
  
  Sed la morto subite venis al ili,
  Kiel la Ĉiopova Kreinto instruis!
  Nun ili estas kie Satano brulas
  Kie la perfidulo knaras kaj muĝas pro sufero!
  
  Do vi decidis, ke la Ĉiopova ŝercis -
  Dirante, la malavarulo estos altigita?
  Kaj ke Jesuo mem la Kreinto enkarniĝis,
  Ĉu ne estis ĝuste diri, ke ili manĝos la havaĵojn de malbonaj musoj?
  
  Pentu, legante la preĝon de Maria,
  Kaj falante sur la genuojn kaj pentante - ĝemante!
  Kiam infano ploras antaŭ vi,
  Kaj la nudpieda knabino tremas pro la malvarmo!
  
  Prenu vian mallozan kaj avaran monujon,
  Jes, ili dormas de la mono kun rideto.
  Tiam Jesuo Dio de Amo gvidos
  Kaj ĝi ne lasos vin fali laŭ la malfirma vojo!
  La knabinoj kantas tiel bone kaj malvarme, kaj iliaj voĉoj estas tiel radiaj kaj irizecaj, ke oni sentas, ke oni eniras realan kaj realan paradizon.
  Kaj tiam la knabinoj trafis la orkojn helpe de nudaj piedfingroj de obusoj. Kaj tuj ŝiris kvindek ursojn de Putin. Kaj ni disrompu ĉi tiujn klabpiedojn.
  La knabinoj, kompreneble, estas de batalema kaj agresema ondo. Kaj se iliaj buŝoj malfermiĝas, tio estas nur por fajfi. Kaj de la fajfilo de la knabinoj, konsternitaj korvoj falas sur la kapojn de la orkoj, trarompante iliajn kraniojn.
  Kaj estas multaj tiaj korvoj kaj ili estas ege mortigaj.
  La knabinoj ĵetos citronojn per siaj nudaj rondaj kalkanoj.
  Ili flugos al la orkoj kaj disŝiros la ursojn de Putin en malgrandajn, sangajn pecojn.
  La elfa knabino kantis:
  - Ĉi tie fluas granda rivero da sango,
  Kalvkapa Fuhrer-mekanismo ...
  Sed ne cedu al li
  Kaj ĵetu Kainon en la mallumon!
  Jen la knabinoj traktantaj la orkojn. Kaj ili batalas kun granda kolero kaj malespero. Kaj ili montras sian plej grandan lertecon.
  Sed, kompreneble, en iu batalo estas loko por kanto;
  Estas brile tio, kion vi faris
  Graco estis verŝita sur la homan rason!
  Sankta Dio donis ĝin al vi,
  Animo, ĝojo, kora kompato!
  
  Lucifero, turnante nin al Sodomo,
  Produkto de peko kaj fiero!
  Levis la glavon al la sankta trono de la Eternulo,
  Kaj li decidis, ke nun li estas ĉiopova!
  
  Refreno post ĉiu verso;
  Dio mia, kiel bela kaj pura vi estas,
  Mi kredas, ke via praveco estas senfina!
  Vi donis vian gloran vivon sur la kruco,
  Kaj nun estos amareco en mia koro por ĉiam!
  
  Vi estas la Sinjoro de beleco, ĝojo, paco kaj amo,
  La formado de senlima, hela lumo!
  Vi verŝis altvaloran sangon sur la kruco,
  La planedo estis savita per senlima ofero!
  
  Poste venas la versoj.
  Malbono furiozas en ribelemaj koroj,
  Satano disŝiras la homan rason per siaj ungegoj!
  Sed la morto estos ĵetita en polvon,
  Kaj la Eternulo estos kun ni eterne!
  
  La diablo faris militon kontraŭ la Sinjoro Dio.
  La malamiko batalis kruele, insida!
  Sed per amo Kristo disbatis Satanon,
  Sur la kruco, pruvante vian veron!
  
  Ni devas fratoj kunfandiĝi en ununuran rivereton,
  Direktu vian koron, menson kaj sentojn al Jesuo!
  Por ke la Granda Dio helpu nin esti savitaj,
  Kaj eterne kaj eterne ni gloros la Sinjoron!
  
  Por ke la animo trovu sian pacon por ĉiam,
  Ni devas labori en la rikolto de la Sinjoro kun la tuta mondo!
  Kaj por ĉiam, ĉiopova, ni estos kun Vi,
  Mi volas preĝi pli kaj pli forte!
  
  Se vi faligis viajn krurojn - tapiŝon el velura musko,
  Jesuo resanigos ajnan doloron tuj!
  Post ĉio, li sendis la bordon kun ora sablo,
  Li estas la posedanto de la Suno kun la senlima universo!
  
  Li kreis la cxielon per Sia vorto
  Li disvastigis la stelojn de la ĉielo en granda maniero!
  La Eternulo amas belecon,
  Lin sindonemo, lojaleco sen timo!
  
  Sen la Ĉiopova ne ekzistas amikoj,
  Radiantaj ikonoj de afablaj vizaĝoj!
  Ĉar mi volas pli kaj pli
  Jesuo fariĝis ero de karno!
  
  Kompatu Dion pro nia peka ŝuldo,
  Kion ve, ni ne donis al vi!
  Kvankam pasis la tempo de pento,
  Kaj jam la abismo, kie la florado donis!
  
  Sed la Sinjoro donis Sian gracon
  Kaj li diris - Mi pardonas al vi orfojn!
  Mi scias, ke vi ne povas repagi vian ŝuldon,
  Sed estas loko por vi en la ĉielo!
  
  Estas neeble perfidi
  La reganto de la universo estas sendanĝera!
  Kaj per via ortodoksa mano,
  Alkonduku nin la malpiulojn al la ĉambroj!
  
  Ĉu li diros al li ne?
  Petu penton!
  Pacience atendante la Plej Alta Respondon,
  Pardonu nin, kredu Lian deziron!
  
  Ni decidis iri al la torturo,
  Por plifortigi vian spiriton!
  Ne estas alia maniero por ni falintaj,
  Esti eterne Ĉiopova kun Vi!
  
  Jen estas, proksima estas la horo de savo,
  La Vorto de Dio neniam rompiĝos!
  Kio okazos al ni
  Kaj flugu supren, flugilhavaj animoj!
  
  Eterna estos tio, kion Vi kreis,
  Senfina kaj saĝa reganto de la universo!
  Vi lumigis min per la fluoj de vivo,
  Kaj mi kredas, ke nia amo estos vera!
  Tiel kantis la knabinoj bone kaj kun radiantaj voĉoj tondrante kiel kupro. Kaj ĝi aspektis ege mojosa.
  La elfo prenis ĝin kaj ĵetis la mortigajn donacojn de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Kiel ses furiozaj hundoj, la mortigitaj Putin-ursoj disiĝis en malsamaj direktoj. Kaj frakasa kaj detrua bato estis donita al la malamiko.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  La elfoj havas potencon -
  La potenco estas granda!
  Kaj nun la knabinoj denove prenos kaj najlos la malamikon per sia frago, do apetitigaj kaj sukaj cicoj. Kaj ĝi vere iras bonege.
  Kaj la amaso de la ursoj de Putin brulas en sovaĝa agonio. Kaj la knabinoj estas tre feliĉaj kaj agresemaj.
  Kaj ili ne povas esti haltigitaj de agresemaj orkoj. Se ili disiĝas, tiam nenio povas malhelpi ilin. Ĉi tiuj knabinoj montros sin.
  Militisto kun siringa hararo, disbatanta la ursojn de Putin, elsendis:
  Malicaj orkoj kiel Malyuta,
  Ekstermu sen spuro...
  Sed ial,
  Sed ial,
  Bonkoreco regas!
  Bonkoreco regas!
  . ĈAPITRO #13
  Maria Kolesnikova, kiu spitis tiranecon, daŭre ekzercis komandon, kaj kun granda sukceso.
  Kaj tiel la knabinoj kaj specoj de elfoj vigle atakis la poziciojn de la orkoj. La militistoj agis kiel ili kutimis agi, kun granda movebleco kaj lerteco. Ili estas rapidaj kiel kobroj kaj ne donas al la ursoj de Putin la plej malgrandan ŝancon. Tiaj militistoj estas, kompreneble, klaso de la plej alta flugo kaj premo. Kaj ili havas tian brilantan kaj agreseman energion de magoplasmo. Knabinoj kiuj montras al la orkoj sian unikan kaj agreseman temperamenton. Ili estas nur mirindaj militistoj.
  Kaj nun la nudaj piedfingroj de la piedoj de la belulinoj ĵetas la mortigajn pizojn de la morto. Kaj ili semas detruon kaj ruiniĝon inter la orkoj. La militistoj ĉi tie estas tiel grandiozaj, kaj iliaj mamoj briletas kiel facetaj kaj tre multekostaj rubenoj. Tiaj belulinoj neeviteble frakasos ĉiujn orkojn en sangan malordon.
  Jen unu knabino, kiu ĵetis eksplodeman sakon da segpolvo kun acido al la malamiko per sia nuda kalkano.
  Ŝi rapidis kaj disĵetis la ursojn de Putin en malsamaj direktoj, disŝirante ilin.
  La knabino pepis:
  Inaj elfoj ridetas al ni,
  Inaj elfoj estas simple la plej alta klaso!
  Kaj tiam ĝis tagiĝo,
  Aŭskultu ilin kanti amkanton!
  Jes, la knabinoj vere, se ili eklaboros, ili vere montros kolosan kaj nerezisteblan forton.
  Kaj pro la ĵetoj de siaj nudaj piedoj, la ursoj de Putin mortas multege.
  Sed la knabinoj komencis kanti kun eĉ pli granda spirito kaj premo;
  La vintro jam forvelkas
  Jen venas la printempa suno...
  Saĝo venkis la naturon,
  En scienca serĉado kaj ekskurso!
  
  Riveretoj sonoras - neĝblovoj degelas,
  Kie la arĝenta tapiŝo estas rivereto.
  Diantoj floras lukse en majo,
  Kaj nia amikeco ne disverŝas!
  
  Ni amas la filinojn de la naturo
  Kiam fungoj kreskas printempe...
  Ne, vi scias malbonan veteron
  Kiel pluvas la graco de Kristo!
  
  La naturo ekviviĝas printempe
  La kristala glacio krakis.
  La planedo fariĝos, mi kredas, paradizo,
  La malbona fajro ne ekbrulu la mondon!
  
  Post ĉio, ĉiu floro estas universo,
  Ankaŭ la cimo volas vivi.
  La destino de ĉiuj estas pli bona - kreado,
  Sed kompatinda kunikleto, vi estas ludo.
  
  Kiel evidentiĝis, estas multe da timo,
  Estas multe da sufero kun beleco...
  Foje ĝemante ni petas Dion -
  Helpu nin kun feliĉo kaj revo!
  
  Sed kio estas kolero en la mondo,
  Kio komencis tordi nin kiel tornado,
  Sed Dio respondis - ĉi tio estas al,
  Vi ne fariĝis maldiligenta kiel urso!
  
  Post ĉio, se la banano mem defalus,
  Vi eĉ ne jungos la plugilon.
  La vizaĝoj de la sanktuloj el la ikonoj kapjesas,
  Neniuj ananasoj - semu sekalon!
  
  Nu, tiu laboro kondukas al sukceso,
  Li plifortigos nian rason!
  Kaj prospero ne rapidas,
  Ne necesas avareco de katoj!
  
  La rekompenco venos - estos forto,
  Kaj ni relevigos tiujn, kiuj falis en batalo!
  Puno trafos, sciu Judas,
  Mensogo kaj trompo venĝos!
  Tiel kantis la knabinoj, kaj ĝi estis ege mojosa kaj bela. Jen la knabinoj, kiuj montras sian belegan stilon kaj kostumon . Kaj la dentoj de la knabinoj brilas per perloj. Kaj ĝi ankaŭ aspektas vere bonega.
  Tiaj knabinoj estas ĉi tie.
  Kaj, kompreneble, ili ne povas eviti preni per la nudaj piedfingroj kaj ne ĵeti citronon kun murda kaj detrua forto. Kaj ŝi fikos, kaj malsamaj flankoj disĵetos la ŝiriĝintajn ursojn de Putin.
  Ĉi tio vere estas tre batalema kaj bonega militisto.
  Sed potenca bombisto flosas sur ĝi, kiun regas nudpiedaj kaj duonnudaj elfoj.
  La knabinoj, mi devas diri, estas tre nudpiedaj kaj sunbrunaj. Kaj samtempe ili ankaŭ estas muskolaj. Ili havas tiom da kolero kaj ekscito. Kaj ili kapablas montri la plej altan kaj tre bataleman kaj neimiteblan klason.
  Kaj tiam la peza bombo, kiu saltis el la ventro de la bombisto, falos. Ŝi rapidas malsupren kaj falas sur aretojn de vilaj orkoj. Kaj ĝi blovas ilin kaj blovas ilin en malgrandajn pecetojn. Kaj tuta bataliono de la ursoj de Putin estis detruita.
  Ĉi tio estas vere la plej frakasa bato. Kiu brulas kaj detruas ĉion. Tiel la knabinoj prenis kaj plugis tiujn ĉi bastardajn kaj kruelajn estaĵojn de la orkoj.
  Kaj la knabinoj prenis ĝin kaj kantis en ĝojo;
  La vivo estos mirinda en la elfa imperio,
  Kiam ni venkas la malbonajn ursojn de la Ĉekista Caro ...
  Jes, Putin certe estas danĝera diktatoro,
  helpos la elfojn batali el la ĉielo!
  Kompreneble, ili batalas kun la orkoj, kiuj provas inundi ĉion per lavango, ne nur knabinoj, sed ankaŭ junaj elfoj. Ili ankaŭ precize trafas la ursojn de Putin kaj senkompate mortigas ilin.
  Kaj dum la viraj elfoj kantas;
  Mi ŝaltas junan koron,
  Estas senpova imagi eĉ poeton!
  Ne sufiĉas eĉ meti kvin markojn -
  Kaj ĵetu en batalon - sanga vendetto!
  
  Freneza ardo de arditaj paroladoj,
  Al la knabino, nur ŝajne modesta kolombo...
  Ŝiaj brilantaj safiraj okuloj
  Ĉi tiu rigardo estas senkulpa kaj samtempe languida.
  
  Kia pasio bolas en mia animo,
  La knabino, kiel floro, estas tenera, nuda ...
  Kaj vi mem rajdas sur jigit-ĉevalo -
  Atingu la lokojn, kie estas la komenco de la paradizo!
  
  Skizu sur kanvaso, desegnu vian vizaĝon,
  Ne ekzistas pli kara beleco ol vi!
  Vi estas kiel idealo preter la universo -
  Eĉ en la infero, la diablo akrigas sian forkegon kun rido!
  
  Ni sidas kun vi en malgaja volbo - malliberejo,
  Sed la fajro de la Patrujo en la koroj estas sankta,
  Sonĝu denove esti en la proksima flanko
  Nemezurebla sindonemo al nia Patrujo!
  
  Supre sur la rako - la ekzekutisto, ve, estas kruela,
  La fajro brulas, la pinĉiloj varmegas!
  Proklamita, malpura, la atako kontraŭ la Oriento,
  Jen tankoj mezurantaj mejlojn per siaj muzeloj!
  
  
  Sed ni povis eskapi el la karcero,
  Nun ni batas la malbonajn orkojn kiel garbojn!
  Lasu la armeon ĵeti siajn pafilojn kun timo,
  Nevenkeblaj elfpilotoj!
  
  Sed mi donos al mia amiko ĉi tiun konsilon:
  Ne estu tiom fiera!
  Post ĉio, la vivo de la liberaj ĉiam floras,
  En la ĉenoj de dogmo estas tiu, kiu estas la ĵaluza diablo!
  
  Sciu ĉion, kion vi devas fari,
  Ni ĉiuj povas solvi la problemojn baldaŭ!
  Lasu ĉion fari kiel mi volas,
  Ni juĝos problemojn!
  Tiel la pli forta sekso batalas kun granda entuziasmo. Kaj montras la plej elstaran klason, kaj minacan efikon. Do kontraŭ tiaj knabinoj vi batos vian kapon kaj vi ricevos ĝuste unu denaron.
  Aŭ alie knabino povas preni vin kun nuda tibio kaj piedbati la orkojn en la pilkojn. La knabinoj, kompreneble, prenos ĝin kaj montros ĝin al la peltaj estaĵoj.
  Militistoj, se ili montros ion, ĝi estos vere tre totala kaj absoluta detruo.
  Kaj la militistoj prenos kaj disbatos preskaŭ ajnan armeon. Kaj ili premas la butonojn per siaj skarlataj cicoj. Ili agas ege energie kaj bataleme.
  Ĉi tiuj estas la atingoj de la belecoj de la plej hela kaj unika koloro. Kaj ĉio brilas kiel la suno de la grandioza kaj unika Patrujo de Elfia.
  Jen unu el la knabinoj prenis ĝin kaj frapis sur la orkojn, premante la butonon per sia lumbo. Kaj tio montris la murdan kaj unikan naturon de detruo kaj neniigo.
  Ĉi tiuj knabinoj ne donos kompaton al la armeo de Putin al liaj ursorkoj.
  Sed kompreneble ankaŭ la knabinoj kantas;
  En la mondo de malvarmo - neĝado,
  Almozulo eĉ kiu estas riĉa!
  Diabloj regas la planedon
  Transformis la Teron en Inferon!
  
  Se vi volas vivi en ĝojo,
  Do tiu feliĉo venas al ĉiuj en la domo!
  Rompu la katenojn de sklaveco kiel fadenon
  Tiam la sako estos plena!
  
  Estas lando kiu estas ekzemplo por ĉiuj,
  Forta militisto estas pioniro!
  La glavo de lia sankta patrujo,
  Por ke la malbona Sinjoro ne babiladu!
  
  Elfo al ĉiuj mondoj dekreto,
  Potenco de la plej saĝaj lumuloj!
  Sen ia plibeligo ni diros,
  La Ĉiopova montris al ni la vojon!
  
  Ni ne scios la vorton malkuraĝulo,
  Se la soldato ne flustras, mi timas!
  Ortodoksa kredo pura,
  Dio benu Jesuon!
  
  Ne estas paco en koroj sen Kristo,
  La radianta kondukas al batalo!
  Sen fido, milito estas vantaĵo,
  Ni perdu la senbridan poentaron!
  
  La Diablo tentos
  Mensogu al via propra - ekzameno kvin!
  Sed ne kredu la malbonulojn
  Ne estas kialo por perfidi!
  
  Ni estas fidelaj al la ĵuro ĝis la tombo,
  La spaco de posteuloj atendas - kredu min!
  Ni faligu la filojn de Satano
  Ne povos allogi la Teron!
  
  Tial bonŝanco atendas
  Kiu estas forta - la Sinjoro savos!
  Dio amas la popolon de Rusio
  La flamo en la vejnoj fandas la glacion!
  Ni atingu la senlimajn limojn -
  Ni montru al la universo nian vojon!
  Ne falu al la ortodoksuloj ni,
  Ne klinu la malpuran en la korno!
  La knabinoj denove kantis tre bone. Kaj ili montris siajn dentojn, kiuj estas kiel dentegoj.
  Kaj tiel la militistoj metis siajn nudajn piedfingrojn en sian buŝon. Kaj denove, kiel ili prenos kaj fajfos.
  Kaj la kornikojn, kvazaŭ en la cerboj estus batitaj per bastono. Kaj ili, perdinte la konscion, falis sur la kapojn de la orkoj. Kaj ili trapikis la kraniojn de la ursoj de Putin.
  Kaj mi devas diri, ĝi estas vere bonega.
  Ĉi tie la knabinoj montris kiel batali denteg ursojn. Ĉi tiuj estas vere skribitaj belaĵoj.
  Kaj se tia knabino trovos elfan ulon, tiam ŝi batos lin ĝis li perdos la konscion. Kaj se ŝi renkontos homan junulon, tiam estos tia orgio.
  La elfo prenis ĝin kaj kantis:
  Se ni estas la knaboj de la tuta tero,
  Ili povis tuj fiki la knabinon...
  Tio estus tia orgasmo por knabinoj
  Ne en la brovbato, sed ĝuste en la okulo!
  Efektive, elfoj vere povas fari multon. Kaj montri ilian potencialon. Kaj ne nur batalo, sed ankaŭ poezia.
  Tamen la knabinoj jam tedas kanti la tutan tempon kaj salti kiel tigrinoj.
  Kaj ili eksplodis en tuta kaskado da flugilhavaj aforismoj;
  El ĉiuj artaĵoj, estas militaj ĉefverkoj, kiuj estas plej firme fiksitaj en la memoro de homoj kaj kaŭzas la plej multajn larmojn!
  - Pentraĵo en sangopentrita: pli hela ol oleo-pentraĵo kaj multe pli malrapide paliĝas!
  Deca homo metas justecon super familio kaj amikecoj! Devas esti unu leĝo por malamikoj kaj amikoj, same kiel edzo havas por sia edzino!
  La ĉeesto de malsamaj leĝoj igas justecon prostituitino!
  Forta kontraŭulo moderigas la korpon kaj volon, igas vin pli forta - malforta koruptas la animon kaj malfortigas la korpon, igas vin pli malforta!
  Do la malfacila vojo donas multe pli facilan venkon!
  La manoj de soldato ricevas por pafi, kaj la cerboj por ĉesi ĝustatempe!
  Mortigi malsaĝulon: estas same kiel piki per kudrilo, pafi saĝan - kion bati per kuglo!
  La naturo estas la patrino de homo, kaj la patrino de granda inventinto ne povas esti kompleta malsaĝulo! Kvankam al ŝi mankas praktika eltrovemo!
  La kuglo estas la plej efika eduka metodo en la traktado kun junuloj, same kiel kun maljunuloj!
  Nur la efikeco de la efiko malpliiĝas! Ofte vi perdos vian aŭtoritaton, sed se vi estos kaptita, vi devos kreskigi zombiojn!
  Religio malaltigas fieran homon al la nivelo de besto - donante elekton inter ŝafo kaj kapro!
  Pli bone estas doni vian haŭton al homoj kiel ŝafo ol sibli eterne kiel serpento!
  Ĝenerale, la koncepto labori kun la kapo provizas ne nur laŭvortan interpreton, eĉ se temas pri luktosporto!
  Se vi volas riĉiĝi - baptiĝu kiel judo, se vi volas bankroti, prenu prunton de judo!
  Plumbo helpas digeston, precipe se la pilolo estas en formo de kartoĉo!
  Oficisto, kiu ne akceptas subaĉetaĵojn, estas kiel virga prostituitino!
  Kutime, por savi unu, vi devas mortigi la alian! Ĉi tio sendube estas kruela leĝo, sed ĝi restarigas la naturan ekvilibron de specioj!
  Ne ekzistas en la mondo pli bona batalanto - ol rusa soldato, kaj pli granda tirano - ol rusa generalo!
  Troa lukso estas signo de frivoleco, frivoleco estas antaŭsigno de baldaŭa ruiniĝo!
  Saĝaj vortoj el la lipoj de bastardo estas kiel fonto el rubamaso!
  Vi havas avantaĝon en longeco, sed mi havas en menso!
  Kelkfoje oni povas mortigi, sed oni neniam povas forpreni esperon!
  En milito, mankas sekundo - vi povas perdi eternecon!
  Ordinara turo estas kompatinda inter nubskrapuloj, sed majesta inter kabanoj!
  Homo submetiĝas al forto, respektas kruelecon, malestimas mildecon kaj ne aprezas bonkorecon!
  Sekso estas la plej bona kuraco por ĉiuj mensaj malsanoj, sed bedaŭrinde multekosta kaj malfacile trovebla!
  Kiu ne amas sekson, ne amas la vivon, kaj ne estimas la ĝojojn de la karno!
  Poezio havas komunan kun vino, ke ĝia valoro kreskas kun la tempo, sed eĉ jarcentoj ne permesas, ke la linioj putru kaj la fajreroj estingiĝu!
  Soldato estas kiel komputilo - li kalkulas unu-nul, kaj militisto estas amiko-malamiko!
  Homo diferencas de la besto en homaranismo, kaj la kapablo agi kontraŭe al instinktoj!
  De perforto kontraŭ virino aperas foje sanaj infanoj, kaj de perforto kontraŭ naturo nur monstroj!
  Se la patrino estas kruela, ankaŭ la infanoj estas kruelaj! Kia estas la naturo de tia estas ŝia idaro - viro!
  Amikeco estas serĉata de la fortulo, nutraĵo de la riĉulo, kaj sindonemo estas montrata al la sentimaj!
  Ataki estas la plej bona maniero neŭtraligi la nombran superecon de la malamiko - igi ilin kontraŭbatali estas kiel forhaki duonon de la brakoj!
  .Por virino, amo estas plezuro kaj enspezo, por viroj, plezuro kaj elspezo!
  Elpensi novan armilon por malmoralulo estas kiel segi la krurojn de seĝo, kiam ŝnuro balais super la kolon!
  Homa malforteco estas la patrino de ajna religio, sed malkuraĝo estas la patro!
  Ateismo estas simbolo de libereco - kristanismo similas al la vorto ĉeno!
  Kiu pardonos, tiu estos pardonita, kiu kondamnos, tiu estos kondamnita! Kiu lasas malamon instali en lia koro, veneni sin kaj siajn amatojn!
  Kiu semas amon kaj kompaton, tiu rikoltos sukceson kaj feliĉon!
  Murdo mem estas multflanka kaj stranga vario de peko, foje pekoj eĉ estas forigitaj pro tio!
  En milito, logiko estas relativa koncepto - kiel ĉokolado, mi ne havis tempon por admiri la kahelojn, kiel ili jam estis en mia buŝo!
  La morto estas kiel bona magiisto - enigma, timiga, mistera kaj ne malkaŝas ĝiajn sekretojn!
  Soldato en gasmasko estas kiel elefanto en vindotukoj, kaj ĝi estas malbona kaj vi ne povas argumenti!
  Kredu min, sen postuli pruvon - la kronanta propaganda movo de iu religio - murdema en sia simpleco kiel pavimo!
  La plej bona maniero mildigi malbonon estas rekompenci bonon. Homo diferencas de besto, ke li kapablas fari bonon senegoisme, eĉ malprofite al si mem!
  Evoluo ne instruas homon sindonemon - nur la Sinjoro instruas tion! En ĉiu honesta kaj nobla homo, grajno de Dio estas pruvo de lia esenco!
  Homo estas la plej neantaŭvidebla besto - la instinkto estas stereotipa, kaj la menso estas originala!
  Komunismo rilatas al la ideoj de kristanismo - la abundo de verŝita sango kaj la kompleta foresto de realismo!
  En interna milito, ofensivo multobligas forton, kaj defendo egalas al retiriĝo, kaj retiriĝo egalas al kapitulaco!
  En la moderna mondo, senkulpeco estas signo, ke knabino aŭ estas tro abomena kaj neniu volas ŝin, aŭ ŝi estas timema kaj ne volas iun ajn mem!
  Gravedeco kolorigas virinon kaj ĉiam estas senkulpa, virgeco estas alarma kaj ĉiam malvirta!
  Religio estas sinonimo de katenoj, ne tiom por la korpo, kiom por la menso!
  Malbono devas ricevi vangofrapojn de bono - por ke bono ne perdu sian senton de digno, kaj malbono senton de timo!
  Vesti virinon estas multekosta, senvestiĝi estas eĉ pli multekosta!
  Bedaŭrinde, kiam bono havas pugnojn, ili estas taksataj, kaj ne la bono mem - kvankam oni devas timi ne la maŝinpafilon, sed tiun, kiu pafas de ĝi!
  Teruro, male al paŝtisto, kapablas igi ŝafon en lupon! Estas nenio pli malbona ol kolera ŝafido!
  Genio estas ĉiam simpla - nur mezboneco komplikas ĉion!
  Granda menso strebas al klareco, por ke ĉiu povu vidi ĝian grandecon, sensignifa menso ĵetas nebulon por kaŝi la malplenon!
  Ateismo estas logika idiotismo - ĝi nenion klarigas, sed senigas homon de senmorteco!
  Ne necesas spekuli pri pacifismo, eĉ ŝafoj piedpremos lupon, se li legos moralon al ili!
  Saĝa homo ĉiam strebas kreski, nur malsaĝulo estas kontenta pri la antaŭa nivelo!
  La menso emas plibonigi siajn ideojn, sed stulteco ĉiam estas konstanta!
  Vivo sen risko estas kiel supo sen salo, kaj teo sen sukero - eble tia asketismo plilongigas la ekziston, sed faras ĉiun minuton freŝa!
  Sekundo estas kiel kuglo, vi maltrafas, oni devos esti kaptita el la tombo!
  Ateisto trovos mil kialojn por detrui sian animon, kaj eĉ ne unu indicon por savi lin!
  La malfortuloj pagas por ĉio, la forta venko, kaj la ruzuloj ĝuas la fruktojn de venko!
  Kuraĝo ornamas la eltrovemajn, la volon de la bonuloj kaj la forton de la justuloj!
  Milito provas la inteligentajn, hardigas la fortajn, distras la malsaĝulojn!
  Havi la iniciaton signifas havi avantaĝon: havi avantaĝon signifas venki, kaj venko kondukos al paco!
  Stulteco superas saĝon en la nombro de portantoj, kaj ne estas malsupera en la efikeco de la efiko!
  Nur ĉi tie estas la difekto: la iluzio de la kredanto estas nur la perdo de iluzio, la iluzio de la ateisto estas la perdo de la eterna vivo!
  Kiu ne riskas, ne trinkas ĉampanon kun nigra kaviaro kaj mordas vodkon per spratoj!
  La ĉefa afero en la braveco kaj lerteco de militisto estas ne doni sian vivon, sed postvivi - preni ĝin de iu alia!
  Virina karno estas en mallumo, ŝia animo estas en lumo, kaj ŝiaj pensoj estas en malordo!
  Kiam murdo fariĝas pano por la ekzekutisto, al li mankas salo - tio estas la risko spertata de soldato!
  Kuraĝo estas la plej multekosta varo, kiu ne estas vendata! Vere, kaj estas multaj, kiuj volas forigi ĝin!
  Torturo ne estas distro, sed malfacila laboro de la serva sektoro, en kiu kompato por la kliento estas fatala al vi!
  La kapitalisto neniam fariĝos vera patrioto de sia Patrujo, por tio li estas tro egoisma!
  La animo de riĉulo estas patriota, ne pli ol tiu de ora monero, kie oni prenas ĝin tien kaj algluiĝas!
  Ĉiu atomo estas egala al la universo en komplekseco kaj neelĉerpebla potencialo!
  Peka kaj kruela homo, inkluzive al si mem, detruas la homaron, akcelante la procezon per scienco!
  Ofte progreso fariĝas provo ŝovi hidrogenan bombon en fajrigilon!
  La lupo kaŝas sin sub ŝafvestaĵo, la politikisto sub masko, kaj la nuklea arsenalo sub la tero!
  -La plej novaj teknologioj estas esprimo de la materia formo de la spiriteco de la rusa popolo!
  - La plej altnivela teknologio ne anstataŭigos la animon, potenca komputilo ne amos, varmigos aŭ karesos!
  La instruo de Kristo estas pli forta ol hidrogena bombo, tiel kapabla revivigi la animon, inspiri la menson, doni eternan vivon!
  Fidu je Dio, sed ne forgesu forviŝi vian vidon!
  La plej valora afero en la vivo estas, ke vi ne scias, kiam ĝi finiĝas, kaj la neantaŭvidebleco de la estonteco - monujo, kies fundo ne videblas, ŝajnas senfina!
  Soldato estas pli bona ol nur homo, pli pura, pli nobla, pli sincera! Tamen, male al nura mortemulo, li estas senigita je la vivorajto!
  Mortigante eĉ unu homon, vi detruas miniaturan universon, kio signifas, ke vi pekas kontraŭ Dio!
  Kompreneble! La perfidulo ĉiam perdas, li estas malamata de tiuj, kiujn li perfidis, kaj malestimata pro kiuj, li faris malnoblecon!
  Perfido estas ne nur malnobelo, sed ankaŭ memmortiga idioteco!
  Kiel ajn strange, la morto en juna aĝo savas de la doloroj de maljuneco, la animon de malpuraĵo, kaj la koron de eksedziĝo!
  Fumado plilongigas la vivon nur en unu kazo, kiel la lasta deziro antaŭ esti pafita!
  Alivestiĝo postulas oferon! Provizora, sed ne malpli malfacila, precipe por virino! Vere, ne plu plastika kirurgio!
  Devo al la Patrujo estas la plej bona pravigo por malkonvena ago, ĉiu malnobleco estas sankta se diktita de konsideroj de patriotismo!
  Perversa komunismo estas pli malbona ol perversa kapitalismo - estas pli facile tranĉi kapojn en la vicoj kaj estas pli oportune falĉi ilin per eksplodo!
  Reĝo povas maljuniĝi kun la tempo - nur la homoj ĉiam estas junaj, la reĝo povas esti tro juna - nur la homoj ĉiam estas maturaj, la reĝo povas freneziĝi aŭ naskiĝi malsaĝulo, sed la saĝo de la homoj estas senmorta! Tial, homoj, kaj ne blinda hazardo, decidu, kiu regu ilin!
  La interesoj de la Patrujo povas pravigi kruelecon, sed ĉi-lastan, antaŭ ĉio, oni devas montri al si!
  Libereco sen moralo estas kiel aŭto sen bremsoj!
  Kiu prenis potencon: forta, kiu konservis ĝin: inteligenta, sed libervole disiĝis de ĝi: nobla!
  Korupto estas kiel kancera tumoro, ĝi kaŭzas malpli da doloro, sed ĝi detruas eĉ pli precize!
  La homaro devas ĉesi esti cigno, kankro kaj ezoko, tirante en malsamaj direktoj; en ĉi tiu kazo, la progreso ne haltos, sed estos tirita en la abismon!
  La tempo estas la plej terura armilo, ĝi neeviteble subfosas la forton de civilizacio kaj venkas potenculojn!
  La forto estas en la manoj de malsaĝulo: ĝi estas kiel kiraso kun truoj, ĝi malbone protektas, sed ĝi helpas droni en nescio!
  Venĝo de la banditoj estas la pli juna fratino de malkuraĝo, la filino de malnobleco kaj la vicfilino de sukceso!
  La mondo envias fortajn homojn, malestimas malfortulojn, estas indulgema al malnoblaj, kaj tamen ĝi estis kreita de perfekta kreinto por atingi perfektecon !
  - Nur racio kaj sento de pureco povas perfektigi homojn, kaj se vi aldonas al tio noblecon kaj kompaton, tiam sur ĉi tiuj kvar konceptoj vi povas meti la fundamenton por feliĉa estonteco!
  La Biblio estas juda libro kaj fari ĝin la bazo de la moralo de Rusio estas kiel malkonvene kiel anstataŭigi la konstitucion per la alfabeto!
  Estas pli facile trovi filantropon inter senhejmuloj ol neinteresita policisto!
  Policano, kiu ne prenas subaĉetaĵojn kiel pluvo en la dezerto, vi sonĝas dum via tuta vivo pri tio, sed vi ĉiam renkontas ĝin en la malĝusta tempo!
  Plejofte, la konkerinto estas sinonimo de mecenato!
  Religio estas progresi kiel kettlebell estas al naĝanto!
  Feliĉo sen Dio estas kiel amo sen koro!
  La kristana fido bezonas ne nur la krucon, sed ankaŭ la glavon por defendi la bonon!
  Religio per glavo ne estas opio por la popolo, kirurga skalpelo, kiu resanigas animojn!
  Pli bone estas mortigi unu fiulon ol funebri cent virtuloj!
  La plej danĝera armilo estas la Biblio en la manoj de la malbonuloj!
  Kiu manĝas longe - mallonge vivas!
  Komunismo estas hela ideo, sed plej ofte realigita en la mallumo!
  Malbonuloj kun bonaj ideoj verŝas pli da sango ol malbonaj homoj kun malbonaj ideoj!
  Pridemandi malsaĝulon, ke dispremi akvon en pistujo, turmenti, ke vipi azenon!
  La naturo estas kurba, sed la homa menso estas rektifilo!
  Progreso emas altigi homon, kaj tial alproksimigi lin al la Ĉiopova!
  Ne gravas kiom da anseroj vi nutras, la girfalko ne pleniĝos!
  La diablo kaŝas sin en la infero, kaj la pastro estas en la poŝo de la paroĥano!
  La kampara belfrido estas sensignifa inter la ĉielskrapantoj, sed majesta inter la kabanoj!
  Sklavo, kiu humiligas la reĝon: dio por unu horo kaj diablo por eterne!
  . La homa raso aŭ atingos ĉiopovon aŭ malaperos!
  Homo estas destinita aŭ vivi kiel dio aŭ morti kiel vermo!
  Kiel ajn vi poluras pavimon, ĝi ne fariĝos perlo! Kiel ajn vi pritraktas ĝin, la libro de la grafomano ne fariĝos ĉefverko!
  Plej multe de la sango estas verŝita de ruĝaj paroladoj, brilaj ideoj kaj bonaj intencoj!
  Ju pli pura estas la ideo, des pli da malpuraĵo gluiĝas al ĝi dum efektivigo!
  Devigo detruas senliman amon!
  Vi povas kisi la vipon, sed ĉi tio estas farita nur, tiam estis pli oportune mordi viajn dentojn!
  Ĝenerale, la plej malfacila afero estas igi alkoholulon rezigni botelon kaj religia fanatikulo rezigni pri siaj opinioj!
  En milito, unu sekundo valoras pli ol mil konkoj!
  Pli bone morti en la lumo ol vivi en mallumo! Ne kirurgia spotlumo!
  Monero estas pli mortiga ol kuglo, ĝi trafas ĝuste en la koron!
  Rapidmanĝaĵo estas tiel mortiga kiel H-bombo, nur uzata multe pli ofte!
  Amo estas la plej bona advokato, ĝi pravigas sen postuli pagon!
  Servi du mastrojn egalas provi apogi sin sur du montopintoj, viaj piedoj glitos!
  Kiel fondaĵo miksita kun tia fluida substanco kiel sango povas esti forta?
  Estas pli facile mortigi tiranon ol revivigi virtulon, sed la unua estas pli utila!
  Ĉeko neniam estas superflua, eĉ se la ŝarĝo de militisto estas malfacile eltenebla, kroma kartoĉo savos vivon!
  La vanteco de gvidantoj estas rekte proporcia al ilia krueleco - inverse proporcia al inteligenteco kaj edukado!
  Plej bone estas por malkuraĝulo kaŝi sin en ĉerko, kaj por ruza sub sutano!
  Ju pli alta estas la digno, des malpli da fido!
  Milito estas lernejo de vivo, kio estas pli bone salti. Kvankam historia neceso ankoraŭ devigos vin fari sangajn ekzamenojn!
  La ina mano estas pli mola ol la masklo, sed pli tena, pli malgranda, sed pli kroĉa!
  Malsaĝulo povas rabi, nur granda evitemulo povas uzi la rabaĵon!
  Ne serĉu Dion en la ĉielo, li vivas, kvankam li ofte dormas en la menso de ĉiu homo!
  Racio kaj koncentriĝo povas veki la Ĉionpovan en si mem!
  . ĈAPITRO N-ro 14.
  Maria Kolesnikova - tiu ĉi grandioza kaj unika militisto, kaj iama politika malliberulo - kiu defiis la tiranecon de la liphara apro daŭre skribaĉis aforismojn;
  Ateismo devas esti kombinita kun alta moralo, alie logiko en la servo de pasioj detruos racion!
  Helpo en milito estas foje malfrua, foje frua, sed ĉiam en la malĝusta tempo kaj ne sufiĉas!
  Facila venko estas bona por la monujo, peza perdo por la cerbo!
  Dormo estas preskaŭ morto, nur multe pli ĝena!
  Kristo estas sankta kaj nobla kiel floro, nur la dikaj muŝoj de preĝejaj servistoj amasas al li!
  Kiu perdis konfidon al sia speco, neeviteble fariĝos viktimo de perfido!
  Ateistoj faras la plej bonajn komandantojn, ili estas malpli susceptibles al sugesto, ili protektas siajn vivojn kaj la vivon de aliaj, ili pensas memstare!
  Konvinkita ateisto estas pli bona ol nekonvinkita kredanto!
  Vi ne povas havi kapdoloron, ĝi estas osto! Kvankam ofte kava!
  Virino kun lango iros kien komando kun maŝinpafilo ne trairos!
  Libereco donas forton, sed la ĉeno strangolas!
  Moralo, el la vorto malpura!
  Falsa informo estas kiel lerte metita kaptilo!
  Ne, li estas riĉa, kiu estas korneca kun sia edzino!
  La riĉuloj ne estas tiuj, kiuj havas ĉion. Kaj tiu, kiu ne vivas en pruntoj!
  Malfortaj generaloj ne havas fortajn venkojn!
  Kaj vi devas povi mortigi, sed eĉ pli malfacilas savi ies vivon!
  Homo estas malbona estaĵo kaj simila al simio, nur la dentegoj estas pli grandaj ol tiuj de tigro, kaj la ungegoj ŝiras ŝtalon!
  Vi ne povas riĉiĝi vendante vian konsciencon!
  Ĉiam estas malmultaj armiloj, sendepende de la grandeco de la armeo!
  La animo estas kiel monujo kun malplena; estas facile iri, sed malfacile estas vivi!
  - Vi devas regi saĝe, ne montrante malfortecon, sed ne misuzante potencon! La forto de reganto estas la kapablo rezigni perforton!
  Indulgi malbonon estas perfidi bonon!
  Caro restas caro eĉ ĉifone - kaj malpuran spiriton eĉ porfiro ne povas transformi!
  La plej terura krimo estas doni liberecon al malbono, lasante bonon sen protekto!
  Logiko plus scio multobligita de neracia instinkto estas forto kapabla movi la universon de ĝia fundamento!
  Malsanaj infanoj devas esti perforte nutritaj, alie ili mortos.
  Sed en ĉi tiu kazo, neniu riproĉos, ke ni estas kruelaj al infanoj, donante amarajn medikamentojn kaj donante injektojn!
  Milito estas foje pli kompatema ol kirurgo amputanta membron!
  Virino sen ornamaĵoj estas kiel arbo sen folioj, viro sen folioj estas kiel trunko sen likeno!
  Bonaj knabinoj amas per siaj oreloj, malbonaj knabinoj faras ĉion per sia buŝo por mono!
  Milito estas abomenaĵo kiel ricino, naŭza, amara, sed sen ĝi oni ne povas purigi la animon, oni ne povas moderigi la menson!
  Iama kaptito Maria Kolesnikova iĝis nobla reĝino. Ŝi sciis, ke venos la tempo, kiam finiĝos la bastardo, kiu kaptis la potencon en la Blanka Lando. Kaj la liphara kaj kalva apro multe pagos pro tiu ĉi maljusteco, kiun li faris kontraŭ sia popolo. Jes, kaj ankaŭ por nuklea ĉantaĝo.
  Intertempe, la knabino-reĝino estis en komando de la elfa imperio.
  La bataloj inter la elfoj kaj la orkoj ne trankviliĝis. La knabinoj, tre belaj kaj ŝikaj, daŭre batalis kun la vilaj, malbelaj kaj naŭzaj ursoj de Putin.
  Do la elfo kun oranĝa hararo prenis kaj premis la butonon de maŝino kun multobla lanĉa raketlanĉilo kun sia skarlata cico. Ŝi prenis ĝin kaj piedbatis ĝin per mortiga kaj kolosa forto.
  Kaj kaŭzis detruon kaj ruiniĝon. Tuj du kompanioj de la ursoj de Putin estis disŝiritaj kaj tuj forbruligitaj.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis, elmontrante siajn dentojn, kiuj estis pli blankaj ol kreto;
  Orko estis ruza kaj ruza,
  Li opiniis sin aristokrato...
  La fajro de alies milito brulis,
  Kaj li havis avidan tenon!
  
  Erigis ursojn super la monteto,
  Jen specimeno - la agresanto!
  Ni disŝiros la malamikojn -
  Ĉiuj scias, ke Elfo estas forta!
  
  Sed la Fuhrer inspiras Orkon -
  Ni donos al vi milojn da tankoj !
  Vi ne havos problemojn
  Ni kune postulos intereson de la sklavoj!
  
  Nu, la ĉekisto skuas ŝin,
  Mi konsentas iri en malfacilajn tempojn!
  Kaj ĵetis la hordojn orienten,
  Ŝtalo ruliĝanta sur la ĉefurbo!
  
  Sed mi renkontis bastardon de elfoj kun bajoneto.
  Li estas la akra fortikaĵo de la monolito!
  La malamiko estas firme sub la Elf- peco -
  Kaj kuru ĉi tiun sovaĝan hordon al flugo!
  
  La malbona orko kalkulis je tagmanĝo -
  Kio konvenos al Ruĝa Placo!
  Sed la glavo sukcesis tranĉi lin -
  Nevenkebla armeo de herooj!
  
  La kontraŭulo fariĝos polvo,
  Veturu ilin la tutan vojon al Orklin!
  Tondra batalbruo,
  Miaj trupoj estas nevenkeblaj!
  
  Ni trovu maŝon por la Fuhrer,
  Kaj por la malbonaj ursoj, la paliso estas akrigita!
  Mi mortigos ĉiujn malnoblajn orkojn -
  Ni malsekigos ilin tage kaj nokte!
  
  La malbona orko estas karbigita kaj fumas,
  La ursoj rezignas ĉion!
  Fortaj atingoj - granito,
  Ni trinku teon el telero por la ferio!
  
  Ni kreskos branĉan ĝardenon
  Kie la pomarboj estas veluraj kun orumado ...
  Kie estas la plej altvalora bruo,
  Kie ni estas pli rapide ol aviadiloj!
  La knabinoj kantis kun granda entuziasmo kaj la beleco de siaj voĉoj. Pri tiaj, oni diras - inaj anĝeloj.
  La militistoj estas tre belaj kaj seksaj. Kaj iliaj langoj estas simple grandiozaj kaj tiel moveblaj, kaj tre lertaj. Ili kreas tiajn neimiteblajn kaj unikajn miraklojn kun ili.
  Imagu, kiom kapablas la knabinoj detrui la ursojn de Putin. Kaj ĉi tio estas ege mojosa kaj ege mojosa.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj prenos ĝin kaj muĝos je la supro de siaj pulmoj.
  Komsomolo ne estas nur aĝo, la elfo en la buŝo de la knabinoj gustas!
  Kaj tiam la belulinoj prenis ĝin kaj fajfis, denove uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ili falis de multenombraj nuboj kun korvoj. Ili atakis la ursojn de Putin. Kiam la korvo freneziĝas pro la fajfilo de la elfoj, ĝi komencas turniĝi, kaj falas malsupren per korktirilo kaj trapikas la orkojn sufiĉe realisme.
  Ĝuste - ĉio fariĝis ege malvarmeta kaj grandega, neimitebla detruo.
  Ĉi tie, provu meti fingron en la buŝon de tiaj knabinoj: ili vere mordos.
  Sed kompreneble tio ne estas ĉio.
  Pafinte al la orkoj helpe de skarlataj cicoj, la knabinoj prenis siajn mamojn kaj kantis;
  Somere la suno estas tiel radianta
  La aero estas plena de mielo - roso!
  Mia sento pri la Patrujo estas pura,
  Lavo per flua akvo!
  
  Sur la smeralda herbo ni kuras,
  Kiel kunikletoj saltantaj nudpiede.
  Ni fariĝis pioniroj sur la frontoj,
  Kaj neniu perforte trenis nin!
  
  Ĉar la naturo estas tiel bela
  Ruben-randa sunleviĝo.
  La suno ankaŭ estas kiel ruĝa standardo,
  Jen ĝi flaviĝas, or-ŝermo kirl'!
  
  En ĉiu arbusto kaj herbfolio ,
  Oni povas vidi la karan spiriton de la Patrujo...
  Kiel perlaj ŝnuroj tordas,
  Ĝi flosas poplanugon!
  
  Kiel dolĉa estas la sono de la kara oriolo,
  Arĝenta voĉo de najtingalo.
  Mi amas Rodoveriajn idolojn,
  Kaj preĝejoj kun oraj kupoloj!
  
  Ĉi tie la ursoj faras signojn sur la trunko,
  Kaj la vulpo svingas la voston...
  Ĝerfalkoj flugas kriante en la ĉielon,
  Ĉi tio estas la elektita hejmo de niaj elfoj!
  
  Ne tretu la malpuran fremdulon,
  La hordo ne venos al la Patrujo!
  Ĉar ni servas la dukapojn -
  La universo sub la mano de aglo!
  
  Falkoj flugos en la ĉielon kun trilo,
  Ni konkeros la universalan spacon!
  La stakoj sur la kampo estas kolektitaj ĝis la greno,
  Post ĉio, Elfo estas la Tria Romo!
  Jes, la knabinoj, se ili jam kantas, tiam vi ne povas haltigi ilin tiel facile. Jen la elfoj kiel energie ili agas, montras sian agreseman temperamenton. Ili estas militistoj, fakte, tiel bonegaj. Kaj nun iliaj nudaj, tre graciaj, seksaj kaj tre delogaj kruroj komencis ĵeti donacojn de detruo kaj neniigo.
  Kaj la detruaj donacoj de neniigo flugis de la ursoj de Putin. Kaj ĝi estis vere mojosa. Kaj tiom da soldatoj el la armeo de Vladimir Putin estis mortigitaj kaj detruitaj kaj bruligitaj.
  La knabinoj montris siajn langojn kaj pepis:
  Kiel ni vivis batalante
  Kaj ne timas orkojn,
  Do la knabinoj montros karateon!
  Tretita, orko scias en la malpuraĵo,
  Vi Putin ne plu estas princo,
  La fino venos al kalva Satano!
  La fino venos al kalva Satano!
  Tiel la knabinoj kantas tre bele kaj sprite. Kaj ili montras la plej altajn indicojn en detruo, morto kaj spaca banditismo.
  Ĉi tio vere estas kia batala kaj kreanta detruo kaj morto teamo.
  Sed la knabinoj prenis ĝin kaj denove komencis elŝuti vortfluojn. Nur ĉi-foje ne plu temis pri poezio, sed flugilhavaj aforismoj;
  Mono estas nur ilo por servi la Patrujon. Kiam estas pli da ili, la ministerio estas pli efika, kondiĉe ke vi havas konsciencon!
  Se ĝi savas la Patrujon, dubas, ne sciante - kiam mensogo kondukas al venko, tiam ĝi estas sankta!
  Praktika konfirmo por kredo estas kiel tendeno por mano - sen ĝi, ĝi estas senpova kaj mortas!
  Ili flugas al grandaj atingoj, sed ne saltas!
  Kiam la nobelo ridas pro ĝojo, la plebo ploras pro malĝojo, ĉar la nobeloj plej amuzas pro la perdo de la almozuloj!
  Prezidantoj foje ŝercas tiel, ke la homoj ne ridas!
  Mono estas ankaŭ soldatoj, oni devas ilin protekti kaj memori: pli gravas praktika oportuneco ol honoro! La lasta estas vendata, sed la unua estas netaksebla!
  Verduloj ĉiam estas mordaj - matureco estas dolĉa!
  La plej simpla promeso estas la plej malfacile plenumi! Kio povus esti pli facile ne spiri, sed malofte iu daŭras ĝis sunsubiro!
  Perforto estas necesa eco de leĝo kaj ordo!
  Vortoj skuas la aeron - la glavo dispremas la karnon!
  Kvereloj pri religio estas kiel ringo, ne estas fino en vido kaj ĉiam revenas al la samaj argumentoj!
  Perfido estas kiel vino - vi simple alkutimiĝas al ĝi pli rapide, kaj la postebrio estas pli forta!
  Malbono, antaŭ ĉio, estas kiam vi kaŭzas ion malagrablan al via proksimulo, vi vundas lin, kaj peko estas libereco!
  Ekzemple, sekso ankaŭ estas peko, kvankam fakte vi kaŭzas al via partnero ne doloron, sed plezuron!
  Nenio kunigas malsamajn homojn kiel komuna malamiko!
  Se vi volas fari pacon kun la malamiko - elpensu komunan militon!
  Nenio malfortigas armeon kiel malbona komandanto, kaj la korpo estas malsana cerbo!
  La komandanto estas kiel hardita ŝtala stango fleksanta por tranĉi pli forte!
  Spiono estas la plej ekscita laboro en la mondo: la precizeco de kirurgo, la risko de ministo, la virtuozeco de aktoro!
  Mizerikordo en milito estas la fratino de malvenko - ĉar kiu estas indulgata ne estas venkita!
  Paroli kun dek estas kiel batali mil!
  Dio ankaŭ estas malfeliĉa laŭ sia maniero - la respondeco estas senfina, sed estas neniu kun kiu kunhavigi!
  Dio estas ĉiam sola, ĉar interesan komunikadon oni povas akiri nur ĉe egaluloj!
  Manko de tekniko povas kompensi por batala spirito, sed manko de spirito neniam povas esti kompensita per tekniko!
  Soldato estas kiel argilo, por gajni valoron li devas iri en inferon!
  Ŝaltoj en milita elspezo, la plej malŝparema speco de ekonomio!
  - Iuj havas nur aĝon en siaj pasportoj, aliaj havas saĝon, kiu estas matura preter siaj jaroj!
  - Jaroj aldonas sulkojn, sed la menso kreskas nur akvumita de laboro aŭ milita ŝvito!
  Politiko, kiel antimaterio, oni devas resti for, sed oni ne povas fari sen batalo!
  Ju pli da doloro kaj sufero dum ekzercoj, des pli brila la gloro, des pli granda la braveco en malbonaj bataloj!
  En komputiloj, la homo strebas esprimi la neatingeblan revon de ideala cerbo!
  Sen militema spirito, la plej perfekta tekniko estas morta, kiel korpo sen animo!
  La ekzekutisto estas malestimata profesio, sed ĝi postulas la arton de kirurgo, la virtuozecon de violonĉelisto kaj la postulon de kuiristo!
  Sensignifeco ĉiam estas en la plimulto, oraj grajnoj estas maloftaj inter la sablo!
  Morti kun la honoro de la rajto altigi la karnon - timi malaltigi la animon!
  Batali kun virino estas la lasta afero - venko ne alportas laŭrojn, malvenko elmontras al mokado, kiu ne povas esti forlavita per heroaĵoj!
  La nobelaro de la familio pliigas respondecon - malpura leono estas abomeno, malpura porko estas nur estonta tranĉaĵo!
  Militbovo, melkita por oro, sed sangon fekas!
  Via ĉevalo estas via animo, ilo de venko kaptita en batalo!
  Vi eĉ ne povas perdi en afabla maniero, des malpli venki!
  Kiam estas malfacile batali, estas interese, sed doloras precipe por la mortintaj kamaradoj!
  La nobelaro de soldato ne estas kialo por neglekti ruzon kaj malakcepti inĝeniecon!
  La turo estas kompatinda inter nubskrapuloj, sed majesta ĉirkaŭita de kabanoj!
  Ĝenerale, kristana aŭ islama moralo formiĝis dum la frua Mezepoko kaj esti gvidata de ili estas la sama kiel dehaki stelŝipon per ŝtonhakilo!
  Nomi indan homon malsaĝulo estas egala al feki sur via propra kapo!
  Ne malbenu sxtonon - vi falpusxigxos, ne malbenu la maron - vi dronos, ne malbenu homon - vi perdos vian animon!
  Oro ne ploras, dublono ne rustiĝas!
  Ŝtataj sekretoj estas tiel peza ŝarĝo, ke ili povas dispremi vian kolon!
  Oraj dentoj kaj sterkocerboj - altvalora vazo kun aĉa enhavo!
  Plenplenigante vian ventron, tenu viajn orelojn akraj!
  Kiel ajn vi poluras pavimon, ĝi ne fariĝos diamanto!
  Ne kontentigi virinon estas vundi panteron!
  Homo estas eta dio, kiun oni helpos kreski en scio!
  De la karno tero en la civila malpaco de la malamiko, vi povas baki kukon de venko!
  Labori per klingo, kiel peniko de artisto, postulas ne nur forton kaj precizecon, sed ankaŭ inspiron!
  Sed religiajn principojn plej ofte uzas senprincipaj homoj!
  Batalo sen vundoj estas kiel kaĉo sen salo, nature en modereco!
  Nekontenta virino estas pli malbona ol la diablo, pli insida ol aspido!
  La batalo estas kiel sekso, premo kaj kuraĝo estas gravaj, sed lerteco ankaŭ necesas por sukceso!
  Eĉ ĉiopova ĵaluzo retiriĝas antaŭ la reĝa mantelo!
  Kio estas la kalkulo - tia estas la rezulto!
  Malseka pulvo estas kiel edukita besto: ĝi siblas, sed ne mordas!
  Oni diras, ke estas malfacile esti dio, sed eĉ pli malfacile kaj pli ĝene estas vermo!
  Malalta origino kompensas por alta menso, sed neniu raso povas kovri stultecon!
  Milito estas interesa, sed pli ofte ol ne sana!
  Viro nekapabla kontentigi virinon: kiel poeto malespera trovi la finon de verso!
  Vi povas forkuri de kuglo, sed vi ne povas eskapi la sorton!
  Esti murdisto estas pli facila ol esti kuracisto, sed pli danĝera samtempe!
  Iniciato en batalo estas kiel la vento en la veloj, sen ĝi ne estas movo!
  Sen rudro, velo estas pli danĝera ol utila!
  Kuraĝe venku viajn malamikojn, sed ankaŭ respektu la kaptitojn!
  Ne vane la rato estas la plej tena estaĵo, kaj la leono, endanĝerigita specio, estas inter bestoj kiel inter homoj. Malnobleco venkas nobelecon!
  Kompato estas la koncepto de pastroj, kaj tiam kiam ne temas pri ilia monujo!
  Sango estas malbona solvo: kio cementas homajn sablograjnojn!
  Oraj ĉenoj hele brilas, sed eĉ pli pezaj ol feraj!
  Grandeco de spirito konsistas en ne ridi pri malbeleco eĉ kiam oni estas fabele bela!
  Vi povas batali sen ŝildo, sed perdinte la glavon de soldato, li ĉesas esti militisto!
  La posteno de ekzekutisto neniam restas vaka, eĉ se ĝi ne alportas materiajn profitojn!
  Kiu estis mordita de ratoj - ne timas musojn!
  Murdo similas al sekso - ĝi postulas ripeton kaj varion!
  Mortigo estas pli bona ol sekso - partnero ĉiam estas nova kaj neantaŭvidebla!
  La memintereso estas ĉiam pli alta ol la konscienco, kiam ĉi-lasta estas malaltigita al la soklo!
  Oni ne povas fortrinki la batalan instinkton, oni ne povas demeti kuraĝon!
  La plej bona maniero sentiĝi kiel homo estas helpi vian proksimulon, kaj kliniĝi al la nivelo de besto trafante la malfortulon!
  Preĝejo estas kiel vendejo, nur la varoj estas ĉiam malfreŝaj!
  Pirato estas bonŝanculo, kaj sorto amas tiun, kiu malavare dividas ĝin kun li!
  La supo de batalo bezonas tian spican spicadon kiel la morto!
  Oni devas obei konsciencon pli ol homoj!
  Religio diferencas de fabelo nur per la kotizo de la rakontanto!
  Ili batalas ne laŭ nombro, sed laŭ lerteco, kvankam ĉi-lasta estas pli malfacile akirebla en la plej multaj kazoj!
  Moderigado, donas potencon! Potenco donas kuraĝon! Kuraĝo alportas venkon!
  Vivi sen honoro estas kiel kanti sen muziko!
  Fleksebleco estas pli forta ol malmoleco - vi povas mordi fingron per viaj dentoj, kaj detrui la universon per via lango!
  Venos la tempo, kiam la frazo ĉiopova homo fariĝos tiel natura kiel racia homo, se tio ne okazos, tiam aliaj rasoj enkondukos la terminon frenezulo!
  La estonteco apartenas al tiuj, kiuj taksas honoron pli ol ili amas la vivon!
  Sklaveco estas la malo de amo, oni ne povas ŝati la ŝnuron, kiu tenas la gorĝon!
  La morto de heroo estas la naskiĝo por eterna vivo, la ekzisto de malkuraĝulo estas longedaŭra entombigo!
  Milito estas neevitebla kiel sekso kaj kaŭzos la saman doloron kaj plezuron!
  Ne eniru en malĝustan sledon, vi eble enpuŝos palison kaj vi ne eliros!
  Antaŭvidebleco de agoj estas la ĝermo de malvenko, surprizo estas la floro de venko!
  Neniu volas riski sian tutan vivon, sed ofte la risko ĉesas persekuti vin kiam vi mortas!
  La lango de virinoj estas pli venena ol cent kobroj, kvankam ĝi estas pli dolĉa ol mielo!
  Kaj samtempe pli amara ol absinto!
  Tamen, estas pli bone havi molbolitan cerbon ol perditan kapon, aŭ eble inverse!
  Kolero, plena de ostoj, sed forto kiel kato, lerteco kiel elefanto, sed prefere inverse - jen!
  Ili rompas la konstitucion pli ofte dum restarigo de la konstitucia ordo!
  La Eklezio inventis purgatorion ĉefe por la monujo, lasante la animon malplenon kaj iluzion!
  Serĉi sanktecon en la moderna eklezio estas kiel pureco en porkejo!
  Kiu batas homojn - tiu bruto estas fiulo!
  Memoro estas kiel lika sako, kiom ajn vi ŝovas ĝin, vi ne plenigos ĝin, unu afero ne klaras, kial ĝi estas malfacile porti!
  . Ia batalo estas la vento en la veloj de la pensprocezo, kaj milito estas la plej bona vipo, kiu pelas progreson!
  Kaj la prezo ne havas signifon en milita batalo, ĉar feliĉon oni aĉetas per murdo!
  Estas senvostaj simioj kiuj plej bone metas siajn vostojn inter la krurojn - neniu besto tiom timas morton kaj ne havas tian arton mortigi kiel homoj!
  Sango ne kapablas cementi homajn grajnojn da sablo sufiĉe firme por meti la fundamenton de feliĉo!
  Samtempe, sangoverado liberigas la puson de korupto, purigante la nacion!
  Ankaŭ sciencisto estas dio, nur malgranda, sed li ofte amas sian kreaĵon pli ol sin mem!
  Kiu tro zorgas pri sia propra haŭto, restos sen spino!
  Bona amanto komencas unue, finas laste kaj faras multe da bruo!
  Ne mirinde, ke milito estas la patrino de ĉiuj malkovroj, la fratino de inspiro, la filino de genio!
  Ne gravas kiel vi vivis - la ĉefa afero estas morti feliĉa, ĉe la pinto de feliĉo!
  La plej bona garantio de paco estas justa venko, kaj kiam via Patrujo venkas, ĝi ĉiam estas justa!
  Ĝenerale ĉiu religio diferencas de drogoj, ke la ŝtato, anstataŭ persekuti ilin, fervore kuraĝigas vendistojn!
  Estas pli facile instigi homojn, kiuj estas ebriaj!
  Ebria ĉevalo ne sentas la pezon de la kolumo aŭ la vipo de la vipo!
  Religia fanatikeco estas libervola frenezo!
  Inter la pastroj estas kiel en arbaro: estas kverkoj ĉirkaŭe, kaj ĉiu porko provas manĝi ĝin!
  Parencaj sentoj estas kiel ĉeno, katenantaj kuraĝon, kiel serpentoj ili venenas honoron, kiel porko ili ruinigas devon!
  Junularo estas naiva - maljuneco estas perfida!
  Milito estas la plej interesa ludo, en kiu vi ne devus maltrafi movojn kaj lasi vian partneron pensi!
  Religio estas la plej efika instrumento de devigo; ĝi sklavigas la menson, katenas penson kaj mergas nin en iluziojn!
  La hela instruado de ĉiu religio malestimas la fanatikecon kaj kruelecon de ĝiaj sekvantoj!
  Potenco sen respondeco estas kiel ŝipo, sen direktilo, kiom ajn blovas bela vento, ĝi finiĝos en katastrofo!
  Moderna milito estas konfrontiĝo inter du superpumpiloj , sekundo de prokrasto: profunda knokaŭto de kiu vi neniam leviĝos!
  Atendante feliĉon, sekundoj egalas al senfineco!
  Kaj senfineco en feliĉo egalas al sekundo aŭ al korbato!
  Mortinta kuraĝulo estas pli bona ol vivanta malkuraĝulo!
  Ju pli vi pekas, des pli sincera la preĝo en pento!
  Milita taktiko devus esti kiel ŝtalo, forta sed fleksebla el kiu damaska ŝtalo estas farita!
  Dio estas kiel leono: karesas, senhaŭtigas, brakumas - strangola, kisas - ronĝas!
  Vere, sed vi ne povas alkutimiĝi al la brakoj de la flamo, male al virinoj!
  Epoletoj kapablas aldoni arogantecon al insolento, al malsaĝulo - fanfaron, sed ili ne igos malkuraĝulon - kuraĝan, stultan - strategion!
  Facila venko - kiel trua kiraso, ĝi estas agrable porti, sed ĝi estas malmultekosta kaj malbona protekto!
  La morto timas kuraĝulon - se li manĝis panon!
  Ili ĉiam atendas fulmotondron, sed samtempe ili ĉiam sukcesas malsekiĝi!
  Kiu estas mizera en torturo, tiu estas mizera en la lito!
  Justeco ne ŝatas malfortulojn, fortunon ne ŝatas timemajn, riĉecon ne ŝatas honestulojn!
  Kompato estas tro granda lukso - Por malforta reganto!
  Forta reganto devas esti kruela. Estas malfacile dormi sur roko ĉar ĝi estas malfacila!
  Nedecidemo: la unua signo de malforteco!
  Infano estas malplena folio, ne estas lia kulpo, ke inter plenkreskuloj estas tiom da skribaĉiloj!
  Pesimistoj neniam malsukcesas!
  Vi ne povas lavi vian kapon per klistero, estas tro da truoj, ĉiuj envenantaj!
  Rigardu vian lingvon. Ĉi tiu estas la plej forta muskolo, ĉar ĝi povas mortigi milionojn, kaj la plej malforta, ĉar ĝi kapablas perfidi la parolanton!
  Longa lango mallongigas la vivon, krom mortanta konfeso!
  Pli bone estas dividi venkon ol porti sole la ŝarĝon de malvenko!
  Via ĉemizo estas pli proksima al la korpo, sed vi vere povas varmiĝi donante ĝin al via najbaro!
  La fortaj estas ĉiam liberaj, la plej fortaj ĉenoj estas homa malforteco!
  - Kiu estas leono en la lito kaj sur la batalkampo, tiu ne estos leporo!
  Silento taŭgas por altkvalita oro, kiam vi devas diri, ke la grado falas!
  Silento estas ora, sed ofte falsa!
  Kial silento estas ora, ĉar la ora ŝlosilo plej bone malligas langojn!
  Vi ne povas fariĝi dio sen esti sanktulo!
  Potenco sen subteno de moralo estas muskolo sen subteno de skeleto!
  Sub la batoj de la glavo, la rikolto estas kolektita por baki la panon de venko, dolĉan el sango, kaj maldolĉan de larmoj, la panon de venko!
  Modesto estas fratino de grandeco, fanfaronado estas ĝia malo!
  Estas malfacile venki, sed eĉ pli malfacile estas rikolti la fruktojn de venko!
  Teorio sen praktiko, ke aglo sen flugiloj ne flugas, sed estas tenata en kaptiteco!
  . ĈAPITRO #15
  Maria Kolesnikova - ĉi tiu knabino-heroino kaj reĝino de la elfoj ekzercas sian unikan komandon. Kaj ŝi batalas kun granda kolero kaj ŝia forto estas nur bonega. Kaj li estas kosma belulino kaj elfa reĝino. Kaj tiel ŝi elverŝas aforismojn de siaj elfknabinoj kiel el kornukopio.
  Persistemo en erara ago estas la ĉefa diferenco inter viro kaj simio!
  - Sen risko ne estas lukto, kaj sen lukto ne estas vivo
  - Risko estas la salo de la vivo, sen ĝi oni bezonas nenion, sed se oni troigas ĝin, oni sentas vin malsana!
  Morto estas kiel edziĝanto, nur unu venas, sed li ne malfruas!
  Ju pli da malmodesteco antaŭ la malfortulo, des pli da malkuraĝo antaŭ la fortulo!
  Se vi volas fariĝi dio, ĉesu esti simio!
  La reĝo kaj la sklavo havas ĉi tion komune: ili fordonas sian rason tuj - kun la unua gesto!
  Ĝenerale, plej multaj geniuloj estas infanoj de malvirto, ĉar virino ĉiam preferas sian edzon al pli bona viro!
  Trompado plibonigas genetikon, do virino neniam volos porti idioton sub sia koro!
  Dio metis glavon en la manojn de edzo, kudrilon en lian edzinon, nur homoj emas ribeli precipe kontraŭ la volo de la Ĉiopova!
  Evoluinta scienco similas al magio!
  Estas pli facile savi maron da fingringo ol respondi ĉiujn demandojn de ateistoj!
  Improvizo estas peniko plukanta la kordojn sur instrumento de venko!
  Vivanta mortemulo estas pli bona ol mortinta dio!
  Kiu ne revas fariĝi dio, por ĉiam restos vermo!
  Estas pli bone plenumi unufoje ol imagi cent fojojn!
  Kio, en milito, domaĝo, kiel la oka noto en kanto, nur malhelpas kaj estigas ridon!
  Nudeco ornamas virinon pli bone ol diamantoj! Almenaŭ tiu, kiu ne bezonas dekoracion!
  Estas pli facile konstrui neĝulon en la infero ol trovi honestan politikiston.
  - Estas pli facile trovi sekan ŝtonon ĉe la fundo de la maro ol prezidento, kiu plenumas balotpromesojn!
  Kiam estas sufiĉe da pano, la bezono de cirkoj malfortiĝas! Du teleroj da bongusta manĝaĵo estas tro multe por ordinara homo!
  Risko en batalo estas kiel spicado en supo, sen ĝi estas malsimpla, sed oni devas scii kiam ĉesi! Kiuj volas alproprigi la gloron de venko, kiel sablo en la dezerto, nur malmultaj oraj grajnoj dividas la amarecon de respondeco!
  Risko en batalo estas kiel spicado en supo, sen ĝi estas malsimpla, sed oni devas scii kiam ĉesi! Kiuj volas alproprigi la gloron de venko, kiel sablo en la dezerto, nur malmultaj oraj grajnoj dividas la amarecon de respondeco!
  Oro briletas, sed nigrigas la koron kaj mallumigas la animon!
  Ne la hakilo mortigas, sed tiu, kiu ĝin svingas!
  Milito estas kiel sekso kun temperamenta partnero, vi konstante atendas la finon kaj samtempe vi volas daŭrigi!
  Ju pli laŭta la muĝado, des pli kvieta la menso; ju pli alta la tono, des pli malalta la intelekto!
  Sen homaro, homo estas kiel ardaĵo, kiu falis el fajro - soleca kaj rapide estingiĝas!
  Sur nia propra tero, la klingo estas pli akra kaj la ŝildo estas pli dika!
  Se vi volas esti heroo, ne iru milde!
  Kiam du lertaj viroj batalas, ĝi estas ŝtormo, sed kiam lertaj virinoj batalas, ĝi estas tornado!
  La plej malfacila afero estas protekti vian animon de malnobleco en vi mem!
  En milito, trompo estas kiel ŝlosilo de seruro - ju pli nova, des pli bone ĝi malfermiĝas!
  Helpo estas kiel almozo: ĝi ĉiam venas en la malĝusta tempo, ne plene, ĝi estas multekosta, sed ne ekzistas potenco haltigi la almozpetmanon!
  Estas pli facile preni la oceanon per fingringo ol atingi certan konkludon en religia diskuto!
  Religio kutime estas la malo de toleremo!
  Paroli pri politiko plej ofte kondukas al tumulto!
  Oro ne rustiĝas pro sango, ne makuliĝas pro ŝvito, ne diseriĝas pro larmoj!
  Klabo estas pugno, glavo estas tranĉilo en pugno!
  Se vi volas regi la landon - lernu komandi vin mem!
  Kiam najbaro havas malplenan monujon, via ŝajnas pli plena!
  Pli bone estas fasti mem ol aŭdi la ĝemojn de infano mortanta pro malsato!
  Kelkfoje la tempo por respondeci pri eraroj - restas nur en la tombo!
  Ĉi tie elfoj estis eligitaj kun tia agresema eksplodo. Ĉi tiuj estas vere knabinoj de inferaj donacoj de malvarmeta neniigo. Tiaj knabinoj kapablas disŝiri urson, kaj eĉ sabrodentan tigron.
  Kaj kompreneble iliaj piedoj estas nudaj, kaj tre allogaj. Junuloj tre ŝatas genuiĝi kaj kisi knabinojn, kiuj estas nudaj, rondaj, rozkoloraj, kun tre agrabla kaj ekscita odoro de la kalkano.
  Ĉi tio vere montriĝis ege mojosa kaj malvarmeta. Kaj la knabinoj kapablas kuŝigi ajnan orkon movante siajn muskolfortajn krurojn.
  Unu el la elfoj kun frambokolora hararo prenis kaj liberigis fluon de energio el ŝia utero.
  Kaj ĝi flugis kaj kraŝis kontraŭ tuta aro da vulturvulturoj kaj aglo-tombistoj. Kaj tiuj, konsternitaj kaj ŝokitaj de sovaĝa ŝoko kaj skuado de la aero, komencis fali.
  Kaj ramas la kraniojn de la ursoj de Putin per siaj bekoj. Kaj mortigante tiajn tre aĉajn estaĵojn.
  La knabino ridis kaj notis:
  signante stelajn altecojn,
  Altirita al senfinaj distancoj...
  Pri kio pensas la knabino?
  Kompreneble pri la senhonta Ikaro!
  Kaj la militisto ĵetis ponardon per siaj nudaj piedfingroj. Li preterflugis kaj tuj detranĉis la dignon de tri orkoj. Kaj ĝi montriĝis tre efika kaj batalema.
  Kaj tiom da orkoj estis mortigitaj samtempe.
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis denove;
  Mia lando estas sub la flago de novembro,
  Atingis la altecon de la potenco de lumo!
  Ja ni batalas por ŝi ne vane,
  Ŝia amo estu kantita eterne!
  
  La lando de konsiloj al homoj alportas pacon,
  Ĉiuj estas feliĉaj en ĝi - konu la proleton!
  Kiu estas por Elfo - gloro kaj honoro,
  Ni kantu la himnojn de miliono da arioj!
  
  Ni atingu honoron - la juneco de la tero,
  Ni konstruu templojn - la paradizo de elfinismo!
  Kie estas la nigra fumo en la malproksimo?
  Sciu ĉi tiun paŝon de malnobla orcismo !
  
  Sed kion faris la pioniro kun la ĵuro -
  Mi ĵuris al la afero de la mondo - fervore servi!
  Se la kontraŭulo volis preni la bonon,
  Ni persekutos lin al la sono de la butonakordiono!
  
  La malamiko ne scias, ke ni havas Patrujon,
  Venos la tempo - la ŝipoj konstruos!
  Nia malantaŭo de la batalantoj de la Patrujo ne forvelkis,
  Ĉiuj fariĝu kuraĝa heroo!
  
  Ni flugos al la steloj en la ĉielo kun kanto,
  Ni baldaŭ fosos kanalojn sur Marso!
  La popolo de la sovetianoj estas kunigitaj kun la partio -
  Ja komunismo venigis nin en la popolon!
  
  Milito, kompreneble, ne estas ludo,
  Vi estas la celo en ĝi - la pafisto samtempe!
  Kuglo pikas akran kudrilon,
  Estu tre malbona por la orkoj!
  
  Ni povas atingi ĉion, ĉion -
  Kaj estos palmarboj kaj kokoso por matenmanĝo!
  Por tiuj, kiuj ne zorgas
  Malfaciliĝos per bastono!
  
  Tanko "Orko" pensis tiel - li estas nevundebla,
  Kaj kia parado tra la placo kun la konsilio!
  Sed pruvis, ke li estas nevenkebla,
  Tio ne permesos al la malvarmo peli vin en la somero!
  
  Do la reĝo-elfo estas la konscienco, la honoro de la animo de Elfi -
  Ordonita batali por la sankta!
  Mia knabino, ne malĝoju
  Honoro estas nedetruebla, logila kulero!
  
  Sub furioza torturo - ne publikigu ĝemon,
  Montru ĉiujn - batalanton el la monolito!
  Tia estas la forto de la Ruĝaj armeoj
  Kie eĉ knabo batalas kiel elito!
  Ĉi tie la knabinoj, se ili kantas, ili faras ĝin ege forte kaj rapide. Oni devas diri, ke la militistoj estas ege mirindaj kaj grandiozaj. Kaj iliaj nudaj piedoj estas tre lertaj, kaj ege lertaj. Kaj ili ĵetas donacojn de morto, kvazaŭ ŝtonetoj de katapultoj. Kaj la militistoj montras sian tre viglan kaj agreseman, kaj neimiteblan humoron.
  Do unu el la militistoj sur memvetura pafilo prenis ĝin kaj trafis la orkojn, premante la stirstangan butonon per sia skarlata cico. Kaj ŝelo de kolosa kaj detrua forto estis kraĉita. Li flugis en arko kaj trafis areton da orkoj. Kaj multaj ursoj de Putin estis detruitaj.
  La knabino logike notis:
  - Kaj ĉasisto senfeligos urson, se ĝi estas vera vulpo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino ĵetis bumerangon. Ĝi preterflugis, kaj tuj fortranĉis la virperfektaĵojn de kvar orkoj. Kaj la ursoj de Putin laŭvorte mortis pro batalŝoko.
  Post tio, la knabinoj prenis kun granda entuziasmo, per siaj voĉoj, antaŭ kiu la najtingaloj velkas, ili kantis;
  Tia sento en la koro kantas himnon,
  La grandeco de la ĉielo de la Eternulo estas en ĝi!
  Patrujo: heroaĵo, laboro, honori homojn...
  Denaska Elfo - la plej sankta vorto!
  
  Keruboj inspiris nin al heroaĵo,
  Donis flugilojn kaj grandecon sen limoj!
  Ni tenas firme la potencojn de la tero -
  La Ĉiopova Vergo - eterne estos kun ni!
  
  Konu Patrujon, vi estas patrino por ĉiam -
  Dio malpermesu fariĝi orfo sen spirito!
  La kvinpinta stelo brulas -
  Se estas riproĉo, mi kovros vin per glavo!
  
  Jen kiom da militaj ŝtormoj venis al Elf,
  Kiel uragano el infero, la varmego rapidas!
  La boato rompiĝis, la remilo krevis,
  Sed la Suno ne estingos la ventegon de malbonaj orkoj!
  
  Drako, viaj ridoj estas malbona buŝo,
  Kion vi volas fari? - Manĝu la elfon!
  Sed ni ne lasos la Patrujon fali,
  Lasu virinojn timkrii!
  
  Bajoneto kaj plumo, glavo kaj peniko en koloro,
  En la servo de la ŝtato, kiu estas pli bela ol ĉio!
  Ŝi estas tia nia misuzo kaj vivo,
  Iru antaŭen - deplojitaj en la marŝo!
  
  Do se ĝi estas destinita - malmola roko,
  Morti, juna kuŝi en la malseka tero!
  Mi turnos min al vi Kreinto Vergo,
  Sciu sur la ikono, mi pentras la vizaĝon de sanktuloj!
  La kanto tondris super la tuta batalo, belegaj knabinoj ekstermis kaj energie mortigis la ursojn de Putin.
  Kaj ne povante elteni la ŝtorman premon, la orkoj fuĝis!
  Kaj la kuraĝa Maria Kolesnikova rigardis tion per la monitoroj. Kaj ŝi estis bela, ĉarma knabino. Nur bonega. Kaj kompreneble, la dika, liphara, dika diktatoro ricevos venĝon kiam ŝi revenos, kaj eĉ pli frue. Kaj tiel estos, Kaj la elfknabinoj montris la plej altan klason.
  La grandioza elfa knabino Maria Kolesnikova daŭre batalis kun granda fervoro kaj premo, montrante miraklojn. Kaj ŝia teamo kun elfaj knabinoj estas nur bonega.
  Ĝi estis brutala kaj samtempe amuza milito. Al la nombro de orkoj reproduktantaj per la metodo de burĝonado, la elfoj, pli precize, la plimulto de la elfoj kontraŭstaris la kvalitajn superecon kaj magion.
  Elfoj havas dekdu fojojn pli da inoj ol maskloj, kaj ili ĉiuj estas belaj kaj ravaj. Do la bataloj estas agresemaj kaj samtempe amuzaj.
  Jen la elfa knabino prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedfingroj ĵetis grandan, mortigan donacon de neniigo.
  Ĝi flugis en arko kaj trafis en amason da orkoj. Kaj la amaso de la ursoj de Putin disŝiriĝis.
  La knabino pepis:
  - Orkoj freneziĝas,
  La malamiko de la regimento antaŭeniris ...
  Sed la voĉo de la knabinoj estas sonora,
  Renkontos ursojn kun malamikeco!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - elstara kaj mortiga klaso.
  Elfo kun oranĝa hararo premis sian skarlatan brustan cicon sur la stirstangobutonon kaj la bazuko liberigis pagendaĵon de kolosa detrua potenco, mortigante la ursojn de Putin.
  Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al la Elfa Imperio,
  La knabinoj estas tre belaj...
  Ni atakas, ne drivu
  Nia ŝtala teamo!
  Kaj la militisto ĵetis per siaj nudaj fingroj de knabinecaj kruroj detruan kaj mortigan donacon de neniigo, disŝirante la ursojn de Putin. Ĉi tio vere montriĝis por nigra tago por la orkoj.
  Ili kuraĝis batali kontraŭ la knabinoj.
  Kaj se knabino prenas eksplodan pakaĵon kun sia nuda kalkano, tiam en ĉi tiu kazo la armeo de Putin fariĝas tre muta . La militistoj estas tre belaj. Ili estas aŭ en bikino, aŭ eĉ en iuj maldikaj kalsonoj.
  Iliaj nudaj kaj graciaj kruroj ĵetas donacojn de morto kun mortiga kaj ekstreme granda detrua potenco. Kaj la ursoj de Putin sufokiĝas je sango kaj mortas en agonio.
  La purpurharaj elfmilitistoj prenis ĝin kaj per ŝia nuda, ĉizita piedo ĵetis la donacon de neniigo. De la bato, la tanko de la imperio de Putin renversiĝis, kaj la amaso da orkoj estis disbatita.
  La knabino pepis:
  Milito furiozas en la universo
  Milito sen kialo...
  Malbona Fuhrer muta Satano
  Kaj malĝojo venis kun ĝi!
  Kaj la militisto denove prenis kaj ĵetis ŝiajn nudajn piedfingrojn, donacon de detrua kaj detrua neniigo.
  Kaj denove, ŝiritaj kaj karbigitaj ursoj de Putin flugas en la aeron.
  Ĉi tio estas vere bonega. Estas ekstermado de harplenaj, odoraj kaj dentegitaj orkoj, kaj la knabinoj uzas senrepuŝan artilerion helpe de fragaj brustaj cicoj.
  Kaj la knabinoj ĝoje kantas, kaj daŭrigas per siaj nudaj, ĉizitaj, rozplandaj piedoj ĵeti murdajn donacojn de morto;
  Ni batalas spontane kaj sen plano -
  Sed mi kolere vokos la nomon de la monstro ...
  Plenigita de sangaj linioj de skoldo-romano,
  Ni renversu la ĉapitron kun ostoj!
  
  La Sinjoro kelkfoje rigardas nin tre severe -
  Kvankam mi volas vivi libera kun glavoj!
  Al unu vivanto mankas proksime de Dio,
  Aliaj simple ne venus al la kuracisto!
  
  La malamiko lasis nian Elfon por esti manĝata,
  Sed la landon de la Patrujo mi ne donos al la Diablo!
  Estas mirinde en Kristo koni iun kreaĵon,
  La martelo de Svarog estas la vojo al la allogaj bordoj!
  
  Ni estas tiaj militistoj naskitaj en forto,
  Por ni, kiel aero en la pulmoj de sango, riproĉado!
  Filoj de damaska ŝtalo, ŝtalo kaj impeta milito,
  Ni ne omaĝos la kontraŭulon!
  
  Naskiĝo de klingo kaj batala destino,
  Batalo, feliĉo al amatoj en la universo!
  Por ke la tamburo de malpurulo ne zumu,
  Observu la armean rangon kun furiozo!
  Kiel svingo de glava bato - la vivo denove naskis,
  Do ni moderigis la klopodojn de la mondo en bataloj!
  Nun fiera - la sinjoro de ĉi tiuj landoj,
  Sur Fane , via flago kaj parado en Okrlin !
  
  Kaj la knabina sonĝo briletas harkoloron,
  Radianta rigardo, en kiu la steloj, la Suno!
  Vi transdonis la impulson per la kanto de viaj koroj,
  La flago, ruĝiĝante, krevu en la ĉielon kun varmego!
  
  La raso naskis Kriston - naskita al ni,
  Ne mensogu, ke Dio aperis nur en Palestino!
  Ja por Elfia sciu, ke venos hela horo,
  Ni konkeros spacon kaj la elementojn!
  
  Servu la Patrujon - ami estas nia devo,
  Ne ekzistas loko sur la planedo sen braveco!
  Kaj ke la Plejalta Vergo ne ĉesigis Sian interligon,
  Devas, forta, esti la spirito de la karno de liaj infanoj!
  
  Ĉi tie la tamburo silentas, la batalo estas malantaŭe,
  La tendo de la sinjoro de demonoj, pereis en la mallumo de la infero!
  Nun mia belulino mi petas vin - venu,
  Mi senspure donos mian koron al la elfo!
  Tiaj vortoj de knabinoj aspektas iom ambiguaj. Ili sopiras koramikojn kaj ofte amoras unu kun la alia. La knabinoj ĉi tie estas mirindaj.
  Kaj iliaj nudaj, ĉizitaj, sunbrunigitaj kruroj ĵetas tiajn detruajn kaj detruajn donacojn de morto. Kaj ili sendas pizojn, en kiuj estas kaŝita antimaterio.
  La militistoj ĉi tie estas de tia ordo, ke eĉ kuglo ne povas haltigi ilin kaj la trairejo estos katastrofa.
  Elfa knabino kun flava hararo prenis ponardon kaj ĵetis ĝin al la malamiko per la nudaj piedfingroj. Ĝi transflugis kaj trapikis la orkan generalon ĝuste en la ingvenon. Kaj li mortis pro doloro-ŝoko.
  La knabino pepis:
  - Ni estas aglaj knabinoj de malvarmeto,
  Kapabla, impeta kaj bela batali ...
  Kaj kredu, ke ni estas falkoj kaj agloj,
  Kaj tute ne kun animo de malbona bufono!
  Kaj tiam unu el la knabinoj prenis ĝin kaj pafis ĝin el mortero. Kaj ŝi kovris tutan dekduon da ursoj de Putin, disŝirante ilin. Ĉi tio estis vere ruiniga bato. Kaj la militistoj denove komencis kanti kun entuziasmo;
  Hejmlando sen majestaj vizaĝoj
  Rubenaj steloj pafas supre.
  Elfo kovris sin per senmorta gloro -
  La potenca heroo batas, la skizo!
  
  Rowan-rubino en smeraldaj folioj -
  Safiro ekbrilas en maizflora kampo...
  Mi direktas miajn pensojn al vi Elfiya -
  Trikapa aglo kun kantoj flugantaj!
  
  En rosogutoj, perloj estas diamanto de neĝero,
  Ĉio en la granda Patrujo estas bona!
  La tero estas olea - vejnoj estas kiel lanugo en ĝi,
  Neĝblovoj estis blovataj freŝaj de la vento!
  
  En unu rando de Elfia - glacio, fokoj,
  En alia, kameloj estas la oro de la dezertoj.
  Ni estas varmaj kiam neĝoŝtormoj muĝas,
  Ĉar en la koro de Dio ni konservas!
  
  Kreski akvomelonojn, melonojn kaj bananojn,
  Kaj ie en la somero vi kuras sur glitiloj ...
  Nu, kie trovi tiajn landojn en la mondo,
  Kie estas la popoloj tiel fortaj en la pugnoj!
  
  En Elfia, la heroaĵo estas altigita,
  En ĝi, la lumelfo estas la Kreinto de sia propra destino!
  Ni povas batali tute bone
  Por ke la fluo de problemoj ne venu al Elfo!
  
  Niaj virinoj estas belaj, ĉiuj scias
  Kaj ne ekzistas pli fortaj viroj kun kuraĝo!
  Patrujo, vi estas la formado de paradizo -
  Unu suverena Dio estas la Mastro de la Familio!
  
  La ikonoj de Sun Glorious estos aprobitaj ,
  La speco de ekskurso kiun soldato faras...
  Ni venos hejmen kun malavara militakiro,
  Sen maltrafi takto, la pafarkistoj batas siajn malamikojn!
  
  Ni donu pacon kaj feliĉon al la tuta universo,
  Kaj kune kun Dio ni relevos la mortintojn!
  Por la gloro de nia nekoruptebla Patrujo -
  Ni certe scias, ke ni venkos!
  La knabinoj kantis tiel feroce kaj sublime kaj daŭre batalis. Kaj malesperaj kaj kuraĝaj elfoj batalis en la ĉielo. Ili malflugigis la orkaviadilojn, igante ilin bruli.
  Unu el la elfoj faris movon - trioblan barelon, kaj stumblis la aŭton de la urso de Putin, igante ĝin eksplodi en flamojn.
  La militisto pepis:
  La suno brilas super ni
  Ne vivo, sed graco...
  Respondeca pri paco en la lando
  Estas tempo por kompreni
  Respondeca pri paco en la lando
  Estas tempo kompreni!
  Jam batalantoj ne estas infanoj,
  Ni devas mortigi orkojn!
  Kaj la knabino reprenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj tre decide premis la butonojn de la stirstango.
  Kaj ŝi denove eksplodis kontraŭ la malamiko, ĉi-foje premante la butonon de la bazuko per la skarlataj cicoj de sia brusto. Kaj granda, detrua forto reagis. Ĉi tio estas vere bonega knabino.
  Kaj faras tre bone celitan fajron al la malamiko.
  La siring-hara militisto ankaŭ draŝis la kontraŭulon per sia tre abunda busto. Kaj kolosa mortiga forto funkciis.
  La knabino prenis ĝin kaj komencis denove kanti;
  migdaloj, migdaloj,
  Ĉe la elf-avino!
  Kion ili manĝis kaĉon
  Kion ili trinkis - faru!
  Tiel kantis la militistoj, per siaj sonoraj voĉoj, kiel trilo de najtingalo. Kaj ili estis bonegaj.
  Sed la knabinoj denove premis la butonon per sia skarlata cico, kaj liberigis mortigan forton donacon de morto.
  Samtempe batalis ankaŭ junuloj, inkluzive de tre belaj elfoj, kiuj pafis kaj kantis;
  La bordo sur la Elfo estas vasta kaj kruta,
  La ondoj plaŭdas per glazura brilo ...
  Elfia iĝis la Patrujo,
  La trilo de la najtingalo kantas al ni per mirinda kanto!
  
  En larĝa boato, ni veturas kun amatino,
  Ŝi malimplikis siajn orajn plektaĵojn.
  Kiel bone estas por ni kune kun nia amato,
  Domaĝe ne kapti krokodilon.
  
  Ne, ne akvo, susuranta malantaŭe,
  Estas la naturo kiu donas al ni ĉampanon.
  Ĉi tiu lando estas por mi kiel kara patrino,
  La malavareco de la tero en reĝa vesto!
  
  Gutoj kiel perloj sub la lunradio,
  Ŝprucas kiel svarmo de abeloj kun arĝenta flugilo ...
  Virgo, vi estas kiel anĝelo kun sonĝo por mi,
  Kun la vizaĝo de senkulpeco - Madono la plej pura!
  
  La odoro estas mielo, kaj la hararo estas silko,
  Lipoj disiĝis kiel sateno.
  Mi kredas, ke venis la longe atendita momento,
  Fariĝu reala - fabeloj estis!
  
  Niaj lipoj tuŝitaj en ekstazo,
  La dolĉeco estas tia, ke ne ekzistas plu vortoj.
  Kredu min, vi estas netera beleco,
  La loto decidos - ĵetu la moneron pli alten!
  
  Jen la kisoj unu post alia,
  Suspiroj kaj ridado de nia ŝtorma ĝojo.
  La sankteco de la animo estos konservita per la kerubo,
  La elektito ĵetos la liston de pekoj en la urnon.
  
  Ne, sciu, ke vi estas pli bela sur la Tero,
  Pasio brulas kiel hela fajro en mia koro!
  Ni vivos en la plej bona lando,
  Ni malfermu la fenestrojn kaj pordon en la spacon!
  . ĈAPITRO #16
  Maria Kolesnikova daŭre ekzercis sian agreseman influon kaj ekstermis kontraŭulojn. Kaj ŝia ordono estis decida kaj akra kaj unika.
  Elfknabinoj estas tre bonegaj. Ravaj inaj militistoj, kiuj ĵetis pizojn de neniigo al la ursoj de Putin kaj disŝiris la orkojn.
  La militistoj montriĝis ege batalemaj. Kaj ili rapide pafis. Kaj ili pafis maŝinpafilojn. Falĉas tutajn vicojn da trupoj de la ursoj de Putin. Kaj ili estis ekstreme agresemaj.
  La knabinoj kriis kaj muĝis.
  Kaj samtempe, ili ne forgesis kanti per brilantaj voĉoj kiel sonoriloj;
  Saluton al la patrujo de la elfo ,
  Ni tre amas vin...
  Elfknabinoj ne maljuniĝas
  Ni venkas orkojn kun amo!
  Ĉi tio vere estas kanto, kiu sonas bonege. Kaj ĉio estas tre mirinda.
  La knabinoj prenis ĝin kaj denove komencis kanti kune kun la junuloj, kaj tre provoke;
  Vi estas nia armeo - indiĝena familio,
  Granda patrujo, elfa potenco.
  Malfermis la koŝmaran makzelon de la serpento,
  Pu kreskigis krokodilon en ĉi tiuj montoj!
  
  Portas ĵuron kaj ĵuron riverencante, donu,
  Ili ĵuras mortigi ĉiujn malfidelajn elfajn infanojn.
  Sed niaj kavaliroj malestimis pacon kaj komforton,
  Por ili, vera amiko kaj frato nun estas aŭtomata maŝino!
  
  Orkstano ankaŭ estas naskiĝlando, kredu min,
  Ricevis ordonon por teni - tenu!
  Ja kredu min, ni ne povas montri malfortecon,
  Ja ĉi tio estas la enirejo de la lando al ni de la suda pordo!
  
  Kvankam la pacifistoj foje aŭdas ĝemon;
  Kion vi forgesis, vi ne bezonas morti ĉi tie!
  Sed ni ne lasos nian aferon esti malkonstruita,
  Ĉar la armeo estas pli forta ol la tuta Patrujo!
  
  Patrujo ordonas - vi batalas, do batalu,
  Ne aŭskultu la raton muĝantan sub la planko!
  Por nia Elfiya, estas nur unu maniero flugi vigle supren,
  Kaj la argumento estas la unua potenca Maksimuma mitralo!
  
  Se estas venko en Orkstano , tio signifas forta,
  La sovetia afero de sankta marksismo vivas!
  La filoj de Satano ne povos rompi nian volon,
  Al venko, al venko, kaj oferoj ne kalkulas!
  
  Knabino, kiam mi revenos, kisu min
  Nun vi estas viro, kaj vi ĉion pruvis al vi mem!
  Kia kiraso estas pli forta ol titanio sur la koro de soldato,
  Kian idealon la juna batalanto donis al militisto!
  
  Ĉi tio signifas, ke estos paco tra la mondo,
  Ĉiuj homoj estas kiel fratoj en unu formacio!
  Ke la Ruĝa Soldato konkeris la piedestalon,
  Kun la deziro plu batali, mi brulas kaj brulas!
  Knabinoj kaj knaboj kantis kun sovaĝa entuziasmo. Ili agis ege efike, mortigante la ursojn de Putin. Ĉi tio estas ege mojosa.
  Ĉi tie la elfoj kuras sur la tanko. Kaj ili ricevis la plej novan, piramidan maŝinon elpensitan de Zelensky. Ĉi tio estas vere tre bonega tanko.
  Kaj ni pafu kun mirinda precizeco. Kaj memfide trafas la malamikon.
  Dum pafado, la knabino uzas rubenan brustan cicon kaj faras ĝin ege precize.
  Kaj kantas kun kolero:
  Mi pafas malamikojn sur tanĝanto
  Mi aŭdas voĉon terure allogan...
  La elfoj certe mortigos la orkojn,
  Ankaŭ ni batalas, ne spektantoj!
  La elfoj prenis kaj pecetigis siajn ekvivalentojn, sub batoj. Kaj ili frakasis memveturajn pafilojn, kaj tankojn de la ursoj de Putin en pecetojn. Ĉi tiuj estas kelkaj mirindaj belaĵoj.
  Kaj iliaj lingvoj estas tre energiaj kaj impetaj. Ili faras ĝin tre lerte.
  Kaj samtempe ne forgesu kanti;
  Elfia sankta unio de homoj,
  Por progresemuloj, la mondo estas idealo!
  Mi traktas la inspiran muzon,
  Okazos, pri kio la homoj sonĝis!
  
  Nia naskiĝlando estas tia, ke vi konas mirindan,
  Feliĉaj en ĝi, kaj maljunaj kaj junaj!
  En ĝi, la labortago estas altigita kiel dimanĉo,
  Ne ekzistas pli kara patrujo ol kara!
  
  Ne ekzistas tia paradizo en la ĉielo,
  Kio konstruas la proleta potenca mano.
  Kaj ie la rustaj ĉenoj premas...
  La laborista mondo estas en la maŝo de la pugno!
  
  Sed foje ekbrilos ribelema penso,
  La plumo de bajoneto estas pli akra ol malmoliĝinta liro!
  Fandi la varmegajn liniojn, ardantan inferan glacion,
  Kaj memproklamitaj friponaj idoloj kolapsos!
  
  Tiam cunamo kriego tuj rapidos,
  Estos nacia maltrankvilo.
  Por plenumi tion, kion kuraĝis la batalanto -
  Kiel uragana spirito flugas generaciojn!
  
  Kaj la nova jarcento - progreso regos venos,
  En ĝi malaperos malriĉeco, doloro, sufero...
  La planedoj kiujn la astrologo vidis,
  Nun en la unueco de la frateco estos kune!
  
  Kaj morto retiriĝos, ĝi estas finita -
  Scienco gajnos vin kredu maljunecon.
  Laŭrokrono sur via frunto -
  Kaj la forto de la Patrujo estas la senlima suvereneco !
  Jen la knabinoj, kiel bonege ili kantas - ili estas ege malvarmetaj pri tio. Ĉi tio estas vere superknabinoj !
  Tre belaj elfmilitistoj kun reliefaj muskoloj, kaj granda graco. Ĉi tio estas vere la knabinoj, kiujn vi bezonas.
  Nun, se ili komencas kanti, tiam eĉ ne unu infekto staros kontraŭ ili.
  Kaj la knabinoj batalas ne nur sur aviadiloj kaj tankoj.
  Kaj ankaŭ ĉe la maro. Kaj estas tie nur homoj en bikinoj kaj nudpiedaj. Kaj iliaj kruroj estas tiel allogaj.
  Kaj la mamoj, kio, kaj la koksoj, kaj la talio. Kaj la abdomenaj muskoloj estas tre elstaraj, kiel kaheloj. Ĉi tiuj estas virinoj. Realaj tigrinoj. Kaj unu vorto - elfoj.
  Kiam vi rigardas ilin, vi vere ŝaltiĝas. Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj.
  La elfo estas tre bela, kaj ili batalas sur la maro. Kaj la nudaj, rozkoloraj, rondaj kalkanoj de la knabinoj ekflugis kaj ekbrilis. Ĉi tio estis ege efika. Kaj la elfoj estas kolosaj militistoj.
  Ĉi tie la knabinoj enŝovis siajn nudajn krurojn en la metalon, celis dekdu-colan kanonon kaj draŝis de ĝi. Kaj flugis grandaj, mortigaj donacoj de neniigo.
  Tiel la knabinoj prenis kaj frapis la malamikon, kaj kantis;
  beleco, beleco,
  Ni malsekigas la orkon kiel katon!
  Ni pisas kiel hundo
  Orka ĉikananto!
  Ni estas pli fortaj ol papago
  Jen kompanio!
  Nu, kompreneble, krom belaj knabinoj estas ankaŭ knaboj. Unu el ili ankoraŭ aspektas kiel knabo ĉirkaŭ dekdujara en pantaloneto kaj nudpieda. Kaj li kantas tre bele;
  Kvankam ni havas malfacilaĵojn, ne estu timema,
  Venki malhelpon estas pli dolĉa ol mielo!
  Se vi estas falko, ne patosa pasero,
  Ĉu vi ne kuraĝas kulpigi la malsekan veteron!
  
  Ni amas batali en ĉi tiu salo de la tero,
  Volonte pruntedoni ŝultron al kamarado!
  Kaj pro la bono de familioj flori,
  Ni iru kun kia ajn roko ni volas!
  
  Pirato ne povas vivi en senlaboreco,
  Li estas la filo de fortuno kaj la servisto de Elfia!
  Dum ni estas sur la maro, la kabanoj estas kovritaj de neĝo,
  Kaj aspergita per perla frosto!
  
  Ne tial ni elektis la malfacilan vojon,
  Por havi riĉecon por vi mem!
  La malbonaj orkoj ne povas fleksi la mezan nomon,
  Jen kiel ni konstruas ŝtaton per kanto!
  
  La malamiko rapidas antaŭen - frakasu lin,
  Por la kontraŭulo estas nur ĉerko en la marĉo!
  La Patrujo estas bonega - kvankam la fiulo estas forta,
  Kaj Dio Svarog sulkigas la brovojn pro maltrankvilo!
  
  Sed ni krucis glavojn - kuraĝe en batalon,
  Ni krias hura - atakante la banditojn!
  Por realigi la iaman sonĝon,
  Por gustumi vian amatan kison!
  
  Bela Elfi sublima tagiĝo,
  Li laŭte elĵetos admiron!
  Sed Satano ne povas konstrui kavon,
  Venku lin kaj ĉio estos senzorga!
  
  Venos mondo en kiu ne estas doloro,
  En kiu maljuneco eĉ ne restos!
  Mi donos kronon al la beleco de amo,
  Kaj mi petas, ke vi almenaŭ iomete proksimiĝu!
  Jes, la elfa knabo kantas tre bone, li estas mirinda kaj mojosa. Kaj lia kanto varmigas la animon.
  La elfknabinoj daŭrigas la batalon sur sia batalŝipo. Tiom da mirindaj knabinoj sur ĝi. Junaj elfoj ankaŭ preferas kuri nudpiede en la varmego. Ili aspektas ne pli ol dek ses jarojn, kaj ili estas ankaŭ tre belaj, kun pura, glata haŭto. Ĉi tio aspektas kiel batalkampo kaj malvarmeta.
  Knabinoj tute ne rezignas en batalo. Kaj ili agas kun pleja energio.
  Kaj oni povas vidi iliajn nudajn, sunbrunigitajn krurojn fulmantajn tiel. Kaj ili elvokas mirindajn sentojn.
  La elfaj knabinoj agas kun tre granda energio de siaj abundaj, nudaj mamoj.
  Kiom aĝas la knabino en batalo? Sur batalŝipo ili estas mirindaj. La elfoj eĉ komencis fali sur la genuojn kaj kisi la nudajn, rondajn, malvarmetajn kalkanojn de la knabinoj. Kaj ili faras ĝin ekstreme agreseme. Kaj kun granda entuziasmo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj. Kaj ĝi estas tre bela.
  Kaj se la knabinoj elmontrus siajn cicojn? Tiam la junuloj superverŝas ilin per kisoj tre fervore. Kaj la knaboj estas nur mirindaj. Kaj ankaŭ la knabinoj estas bonegaj!
  La junuloj kantas je la supro de siaj pulmoj:
  Ni ne estas malbonaj rabistoj,
  Ni ne volas mortigi...
  Niaj knabinoj estas tiel nudpiedaj
  Kvazaŭ kapabla doni!
  La elfaj knabinoj palpebrumis al ili kaj ankaŭ kantis:
  Barefoot, nur nudpiede
  Sub la julia tondro, kaj sub la sono de la surfo!
  Barefoot, nur nudpiede
  Nur vi kaj mi dancos!
  Tiel ili kantas. Kaj ili batalas eĉ pli bone. Do obuso trafis batalŝipon kun orkoj, kaj tuj mortigis kvindek el la ursoj de Putin. Ĉi tio montriĝis vere bonega.
  Knabino kun nudpiedaj, graciaj, tre delogaj kruroj, kiujn knaboj amas kisi, ŝaltas ŝin.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kaj kian mirindan kaj polurita haŭto ili havas. Ĉio ĉi aspektas ege mojosa.
  Unu el la knabinoj de la elfa klano premis ŝian bruston per sia nuda cico, kaj lanĉis mortigan kuglon el la pafilo.
  Militistoj de ekstrema batalado kaj sanga forto. Kaj ili kapablas mortigi orkojn. Kaj iliaj kruroj, kiel ĉiam, estas nudaj, kaj ĉizitaj, kaj tre sunbrunaj.
  Kaj la kalkanoj de la knabino, tia kurbo en ili estas eleganta, kaj siamaniere unika. Jen la sanga ago de iliaj knabinoj.
  Kaj ili kantis;
  Knabinoj ne maljuniĝas kun sia korpo
  Ili estas eterne belaj, junaj...
  Leviĝu, plena de maljusteco,
  La veraj, la agloj ŝtelis!
  La elfknabinoj vigle batalas. Sed estas ankaŭ elfknaboj. Ili estas belaj, mallongaj, nudpiedaj pioniroj. Kaj ili ankaŭ direktas pafilojn al kontraŭuloj, kaj pafas kanonojn per mortiga fajro, kio estas ekstreme kruta kaj agresema kampanjo.
  Kaj la elfknaboj kanti kun amo kaj pasio;
  Kaj kiam la pionira korno vokas por ŝargado -
  Miaj amikoj kantos kantojn kune!
  Ni, kiel falko, rapidos en la senliman distancon de flugo,
  Ĉar vi kaj mi estis pravigitaj!
  Ĥoro;
  Nia vero, nia vero
  Konsistas porti fidon!
  Kaj ne morgaŭ kaj ne morgaŭ
  Kaj hodiaŭ savu la Patrujon!
  
  Ni respektas nian elfon,
  Ja al la tuta mondo - konu la lumon!
  Nia skarlata standardo de la patrujo,
  Kaj ne estas pli hela ruĝa!
  
  La pioniro ne salutas la buston,
  Lia signo estas la flago de la Patrujo!
  Ni batalis la kontraŭulon lerte,
  Gloraj realigoj en verso!
  
  Sciu, ke ekzistas nur unu kredo sur la planedo,
  Fido al kara, sankta elfinismo!
  Por ke feliĉaj infanoj ridu
  Do tiu orcismo estas ŝirita en la abismon !
  
  Ĉiu kavaliro estis nur infano,
  Sur la herbo kaj riveretoj nudpiede...
  Sed nun estas vinĉo en liaj manoj,
  Fame platigi metalon per martelo!
  
  Iu akrigas la maŝinon per maŝiniloj,
  Nu, iu pafas de la ŝultro!
  Skarlata standardo flugas kiel kumaĥ,
  Ni batas malbonajn malamikojn - ne ŝerce!
  
  Niaj prapatroj kuraĝe prenis orklin ,
  Nu, kio pri ni? Ni estas survoje al Marso!
  Ni homoj ne estas makakoj sur branĉo,
  Kontraŭulo pugno ĝuste en la okulon!
  
  Sed ni ankaŭ scias kiel amuziĝi
  Batu la tamburon, ludu la trumpetojn!
  Tre belaj bebaj vizaĝoj
  Kaj markoj kvar kaj kvin!
  
  La plej malfacila batalekzameno -
  Ne pasi estas kiel morti!
  Sed en morto ni havas standardon kun torĉo,
  La elfa korn-kupro ne povas fali!
  Tiel kantis la mirindaj kaj batalantaj pioniroj. Ili estas tre belaj kaj batalantaj. Kaj la knabinoj el la speco de elfoj ankaŭ estas mirindaj kaj grandiozaj. Kaj ili laŭvorte ŝaltas virojn, kio estas ege mojosa.
  Ĉi tie la knabinoj kutimas batali kun malbonaj orkoj kaj agi tre produktive. Kaj ilia kolosa kaj unika energio estas en plena svingo, kaj eliras kiel uragano.
  Jen la knabinoj.
  La karmhara elfo celis kuglon kaj eksplodis al la orkoj, frakasante kelkajn dekojn da ili samtempe. Kaj multaj mortigis la ursojn de Putin. Kaj sekvas, diri ege ni diru bonega.
  Elfoj estas tre belaj, kaj ilia beleco estas erotika, kaj ekstreme ŝtorma. Ili agas kun granda kaj bulanta energio.
  Jen unu el la knabinoj en nur kalsoneto kaj preskaŭ nuda. Kaj tiel ŝi eĉ komencis kanti, antaŭ tio ŝi premis la butonon de la stirstango per sia skarlata cico de sia brusto, kaj eksplodis per energio.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta klaso, kiun ili vere havas. Vi ne povos iri kontraŭ tia korno.
  Ĉi tiuj knabinoj estas superviroj.
  Kaj fulmo flugas el la kanonoj de la batalŝipo de la elfoj. Kaj eĉ akvo de trafoj bolas. Kaj brulas la metalo de la ŝipoj, tiuj ĉi brunaj, malglataj, ursoj de la armeo de Putin.
  Ĉi tiuj estas vere agresemaj bataloj.
  Kiujn akompanas kaj pafoj kaj belaj kantoj;
  La patrujo malfermis la pordojn al spaco por ĉiuj,
  Elfarino estas la unua Ratibor en la mondo!
  Niaj flugiloj super la sunsistemo -
  Estas ŝablono sur la nigra surfaco de perloj!
  
  Ni rigardas pli kaj pli alte en la ĉielon,
  Post ĉio, en ĉiu tagiĝo de ies pensoj estas paco.
  Ni ludas valson sur tute nova piano -
  Tia simpla kaj sincera motivo!
  
  Kaj kun ĉiu noto, kiel fulmo de liro,
  La kvazaro kun la reĝa krono vokas...
  Kvankam mi ankoraŭ estas nur knabo -
  Sed estos tre ŝtorma juna ekflugo!
  
  En la antikva mondo ni prenis la ekvatoron,
  En la plej nova epoko, Marso estas malantaŭe!
  La ŝovelilo estas anstataŭigita per elkavatoro,
  Ni povas eĉ mendi pluvojn!
  
  La sciencisto Arkimedo malkovris ĉion en la bano,
  Kaj ni ne povas sidi trinkante rumon.
  Ne faru malkovrojn sur la kanapo
  Ho, maldiligento, kia malnobla serpento!
  
  Tial, la universalaj vastaĵoj,
  Ni certe estas altiritaj al granda vojo.
  Iam la prapatroj de la monto sturmis -
  Malestimo kaj sateco kaj plumlito komforto!
  
  Ni estas ilia idaro kaj indaj je glavo,
  Ajna komerco dependas de ni!
  Pioniroj marŝas kun kanto en formado,
  Kaj ĉiuj kredas - mi flugos al la steloj!
  Ĉi tio vere estas kanto, kiu impresas kaj trafas la orelojn. Kvankam estas elfoj ĉi tie, sed ne estas Cheburashkas. Tre belaj militistoj ĉi tie, kaj kompreneble ili havas nudajn, muskolfortajn, sunbrunigitajn krurojn.
  Kaj belegaj knabinoj kaj ili havas rubenajn cicojn, kiuj kaŭzas la plej grandan tenton.
  Jen militistoj ege pasiaj, tiaj ravaj mamoj ili havas, kiuj estas sunbrunaj kaj rondaj kaj elastaj ĉe militistoj. Ravaj belulinoj, ekstreme batalantaj kaj iliaj kruroj estas tiel mirindaj kaj moveblaj, kaj iliaj fingroj estas nudaj, tenacaj.
  Militistoj estas ekstreme mirindaj kaj ravaj.
  Kaj la knabinoj estas tre belaj kaj iliaj sinoj estas tre voluptaj. Kaj ĝi estas ege mirinda por junaj viroj, ĝi estas mirinda mielo por leki. Kaj ĝuu tian amon.
  Ho knabinoj, kiel dolĉaj estas viaj elfoj, vere Dia ambrozio.
  Kaj kompreneble la kanto akompanas ĉi tiujn sovaĝajn kaj sangajn batalojn;
  La sciencisto lerte inventis la bombon,
  Kion li pensis pri la estro de la kandidato?
  Ja sen moralo, saĝulo estas azeno,
  Kvankam li ricevas subvenciojn por frenezo!
  
  Aliaj ricevis patenton por kanono,
  Kio sendas la sateliton en orbito.
  La sciencisto ne estas armea impotenta,
  Ĝis pleneco, vi sinjoroj ne mensogas!
  
  Homoj bezonas labori por la milito,
  La sinteno unu al la alia estas malbona.
  Mi ne komprenas kial tio okazas,
  Ĉu iu faras bonan agon?
  
  Oni pentras tankon en akvarelo,
  Alia "Katyusha" faros skizon.
  Kolektas maŝinpafilon el infanĝardeno,
  Kaj nia adoleskanto amas marŝi en paradoj!
  
  Post ĉio, epoletoj brilas en sonĝo,
  Por ni, foje la radioj estas pli altvaloraj ol la suno.
  Ja ne estas loko sur la malfeliĉa Tero,
  Kie ies purpura sango ne fluas!
  
  Post ĉio, homo, li estas lupo por homo,
  Nu, foje aĉa hundo fetoras!
  Eĉ en ŝuldo ne donos pecon da pano,
  Vivas en unu - kruela donaco!
  
  Kiajn homojn levis la Sinjoro, la Patro,
  Kiel do malico regas la mondon?
  La feroca reĝo inter la popolo estas kuraĝulo,
  Kaj la ĉefa amiko frato agresema Kain!
  
  La Eternulo respondis: Estas via elekto,
  Senpaga, malfacila, sed necesa...
  Ĝi estas pli akra ol sapo se vi trafas ĝin en la okulon,
  Homoj iĝas mutaj se la mondo estas unuigita!
  
  Tial, batalo estas via destino,
  Mi ŝanĝos nenion por vi ĉi tie.
  Kvankam infera kaoso regas en batalo,
  Ne estas espero por facila pano kaj miraklo!
  
  Sed mia celo estas fortigi vin firme,
  Por konstrui sonĝojn kun potenca menso,
  Por ke la fadeno fariĝu pli forta ol la ĉeno,
  Por ke iu ajn estu konata kiel heroo en batalo!
  La knabinoj dancas tre bone, kaj montras la saltojn per siaj nudaj kruroj. Kaj la Ĉiopova Dio dotis iliajn knabinojn per tia beleco. Aŭ eble demiurgaj dioj.
  La knabinoj havas tre belajn kombitojn. Tre diversaj, kaj iuj aspektas kiel mueliloj, aŭ helikopteroj, aŭ kukoj - kio estas bonega kaj mojosa.
  La elfoj kantas ĉe la supro de siaj pulmoj, nudigas la dentojn, kaj premas la stirstangbutonojn per siaj skarlataj cicoj;
  Vi estas mia lando, kia forlasita,
  Estas banditoj en ĝi, ondo de hordo!
  Infanoj forkuras, ĉevaloj kuras,
  Arda neĝoŝtormo leviĝis!
  
  Ĉiu ora sekalo brulis sur la kampo,
  Akvofalo verŝas el la ĉielo - napalmo,
  La potenco de la "malbona" Diablo eltirita el la atomo,
  Kaj nun la tuta Tero brulas!
  
  Ĝi flamas kiel pajlo-rizoy,
  Feroca drako sur la ĉielo
  De la cindro ĝis la polvo, la vento estas griza,
  Transdonas fumodoron - malvenko!
  
  Batalo de la Patrujo sen maltrafo,
  Ili batis la malnoblajn lupojn rekte en la buŝo!
  Ĉe la verando kreskis ĉerizfloroj,
  Ni ne lasu la parfumarbuston malŝpari!
  
  Ĉio indiĝena en ĉiu salika branĉeto,
  La odoro de mielo, en simpla branĉeto!
  Ĉu eblas, ke kompatindaj vojaĝantoj estas ĉifonitaj,
  Tiuj, kiuj pluvivis, estas almozuloj kun sako!
  
  Ne, nia partio diris,
  Ne venu al la malbonaj orkoj en la domo de la Patro!
  Junulo en la koro, kredu ne maljuniĝi -
  La kontraŭulo atendas kompletan fiaskon!
  
  Ni antaŭeniros - la ĝusta afero,
  Vivas ĝis la tempo, kiam...
  Fido al nia Sun-Glora Familio ,
  Ĝi estos vera lumo por ĉiam!
  
  Komunismo, Vera, justa,
  En ŝiaj sonĝoj kiuj naskiĝis en agonio!
  Mi kredas, ke la Patrujo estos feliĉa -
  Kiel senmorta aglo ŝvebu supren!
  
  Kaj tiam venos la tempo de la vero
  Kie ajna demando trovos respondon!
  Vulpa Vojo ne pasos -
  Kaj Elfia en komunismo-tagiĝo!
  
  Do tenante la amon de la Patrujo,
  Kie estas loko por la plej bona el homoj,
  Ja nia Patrujo estas glora en forto,
  Kontraŭ ĉiu, kiu havas potencon - mortigu!
  
  Kaj tiam la kolero finiĝos,
  Venos paradizo, kun la kanto de la najtingalo...
  Kaj tiam ni promenos tra la arbareto,
  Neniam ploru aŭ funebru!
  . ĈAPITRO 17
  Maria Kolesnikova batalas kun furioza frenezo. Kaj donas ordonojn al siaj vaksoj, montrante simple elstaran kaj unikan klason kaj super.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre spritaj, kaj ekstreme belaj kaj tre malvarmetaj en batala maniero. La elfoj ĉi tie estas simple brilaj.
  Knabinoj estas malsamaj, sed ĉi tiuj elfoj estas ĉiuj bonegaj. Ili povas bati orkojn kaj droni malbonajn ursojn en la sango.
  Kaj la langoj de la elfoj amas leki, kio pulsas, brilas kaj odoras tiel agrable inter la junaj elfoj.
  Ĉi tiuj homoj estas tiel perfektaj, ke la aromo eliras el ili, kvazaŭ el junaj plantoj kaj sovaĝaj floroj. Kia mirinda afero.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie kaj ili havas perlajn, brilantajn dentojn - nur bonegaj.
  Kaj ili havas kosman, fenomenan temon. Ĉi tie en ili brilas okuloj, kaj tre similas al steloj.
  Unu el la knabinoj piedbatis helpe de nudaj piedfingroj. Kaj tiel ĉio estis plene frakasita. Kaj ĝi estas ekstreme mortiga.
  Jen la knabinoj de la plej alta klaso, ili ludos kontrabason.
  Kaj iliaj piedoj estas tiel belaj, kaj tre nudaj. Kvankam ĉu eblas diri tion - tre nudpiede? Eble estus pli bone diri - tre bela!
  Kaj knabinoj amas kanti kaj danci kun pasio.
  Kaj la voĉoj de la militisto estas tiel korpaj kaj belaj;
  Ĉu ĉi tiu vorto estas honoro, fratoj?
  Kiom da varmo estas en ĉi tiu vorto!
  Kvankam estas sennombraj ferocaj kontraŭuloj,
  Ni alportos lumon al la Patrujo!
  Ĥoro.
  Mi donas mian koron por mia Patrujo,
  En kiu la flamoj eksplodis en la ĉielon!
  Tra la dornoj de problemoj ĝis novembro,
  Por la ruĝa tagiĝo...
  Lasu la spiriton de la homoj ŝvebi kaj leviĝi denove!
  La spirito de la popolo kriu kaj leviĝu!
  
  Post ĉio, ni amas porti la Ĉionpovan,
  La sankta standardo estas la kaŭzo de elfinismo!
  Kio realiĝos aŭdacaj sonĝoj -
  Naskita vojo de sankta homaranismo!
  
  Kaj ĉiu familio ne perfidos Elfian,
  Homoj staros en formado por paco kaj vero!
  Majo kuraĝa Pegazo, genia Parnaso,
  Ni estos inspiritaj de la batalo de juna afero!
  
  En la montoj rapida rivereto kuras kiel leopardo,
  Ja la arĝentaj pintoj lumiĝis!
  De kravatoj, la sunsubiro de kumaĥoj brulas,
  Esti kuraĝa estas la ĉefa mezuro!
  
  Batalanto falis - ve, kruela roko regas,
  Kiel okazis, ke amiko kolapsis!
  Mi petas vin paroli pri la Ĉiopova Dio,
  Nu, kial la urnoj estas plenaj de cindro?
  
  Animo, Dio respondis. - pli grava ol lumboj
  Kaj la vivo neniam forlasos la falinton!
  Jes, vi ne rajtas scii, ke en la lumradioj,
  Kiam ili reviviĝos - Glorante la nomon de la Familio!
  
  Sed vi scias, ke ĉi tiu tago ne estas tiel malproksima,
  Tiam malfermiĝos la pordoj de la universo...
  Kaj kristalo ne blankigos grizan templon,
  Mia kreaĵo akiros senmortecon !
  Nu, se vi rigardas la belajn knabinojn, iliajn plenajn mamojn kaj fragajn cicojn. Kaj ili estas tiel delogaj kaj brilas kiel rubenoj el la krono de la brita imperiestrino. Ĉi tio estas vere tia beleco kaj tento.
  Unu juna elfo kuregis al la fragaj cicoj de la brusto kaj komencis karesi ilin per sia lango, kaj faris tion tre energie. Ho, kiel agrable estas leki tian maturan kaj grandiozan fragon. Kiel bonega ĉio estas ĉi tie.
  Kaj knabino el familio de elfoj, kompreneble, ne ĝenas leki ion bongustan, dolĉan, aroman de la junulo kontraŭe. Kaj kiel bonega ĉio estos.
  Kaj tiam la knabino premas la stirstangon butonon per sia rozburĝona cico. Kaj tiam ĝi trafis la orkojn per raketo, kaj disŝiris ilin.
  Kaj multaj ursoj de Putin estis detruitaj.
  Ĉi tiuj estas la elfoj de la sanga tagiĝo.
  Sed ili ankaŭ amas, kompreneble, kanti, kun granda angoro;
  Ni estas bonegaj elfoj, ne sklavoj,
  Ni naskiĝis por ŝvebi kiel agloj, kredu min!
  Ne, ĉerkoj ne venos al la Patrujo,
  Ni estu kune en batalaj Elfoj !
  
  Ĉiu batalanto kapablas bati,
  Sed ne ĉiuj pensas pri amatoj!
  Uragano brulas, ventega fajro,
  Kaj pensoj pri boneco estas en puraj animoj!
  
  Elfa festo , naskita en sonĝoj,
  Sciu ĝin de laborkaloj.
  Ni ne servas pro ies stulta timo,
  Kion ni strebas, ne troviĝas sur la mapo!
  
  La oro de la rondaj kupoloj brilas,
  Sed en la koro oro estas eĉ pli altvalora.
  Orkizma la besto trenis la ŝafidon,
  Sed detruite de elfa potenco!
  
  Kiam la pioniro ĵuris la ĵuron,
  Donu ĉiun guton da sango el viaj vejnoj al la Patrujo!
  La malbona Onklo Ram ŝparis raketojn,
  Mi volis krei problemojn por la sindikato!
  
  Sed ni ne ĵuris, kredu je malplena parolado,
  Por unu mendo - Servu la Patrujon!
  La orko de malbono estis disbatita de heroeco,
  Ni trairu la malfacilan vojon, ni estos en elfinismo!
  
  Forĵetu la knabon satecon, malkuraĝon, maldiligenton,
  Ordonitaj animoj sopiras al venko.
  Estu favore al la afero ĉiutage,
  Kaj estos necese kaj Siberio, ni iru!
  
  Ĉe konstruejoj kaj en bataloj heroo,
  Iu ajn afero por argumenti, kredu min!
  Ne konfuzu vivon kun facila ludo,
  Kvankam ekzistas nur unu ludo - la batalo kontraŭ morto!
  
  Nun la celo estas jam videbla,
  La lasta paŝo restas, la malfacila!
  Tiam printempo donos al ni koloron por ĉiam,
  Kaj estos junaj avoj dimanĉe!
  La knabinoj kantis tre bele kaj iliaj dentoj ekbrilis, scintilis per perloj kaj eligis reflektojn.
  La elfo estas mirinda beleco, kaj saltis al la raketlanĉilo. Kaj ili premis la stirstangbutonojn per siaj skarlataj cicoj kaj agreseme alĝustigis la batojn.
  Kaj grava detruo okazis. Ĉi tio montriĝis ekstreme leporhundo.
  La elfoj ŝarĝis la jethaltejon, portis raketojn kaj ekbrilis knabinojn kun nudaj, rozkoloraj, rondaj kalkanoj.
  Ĉi tiuj estas belaj kaj agresemaj virinoj. Kaj ege amema. Kaj iliaj langoj amas senti la pulsadon de la bastonoj - ricevi la plej grandan plezuron.
  Ĉi tiuj estas vere belaĵoj.
  Ili havas tiajn varmajn langojn, kaj ili prenos vin, ili fikos vin. Kaj la rubenaj cicoj estos uzataj denove. Kaj multaj troloj tuj estos bruligitaj.
  Kaj tiam la elfoj alportos siajn nudajn piedfingrojn al la buŝo kaj blovos.
  Kaj la korvoj, suferinte koratakon, falas kvazaŭ miregigitaj de bato al la cerbo de ŝtala klabo. Kaj la korvoj trapikas la kraniojn de la ursoj de Putin per siaj bekoj.
  Tiel ili agas agreseme.
  Kaj super la kampo flugas kantoj, ĉi-kaze kantataj de junuloj;
  Mi pafas malamikojn sur tanĝanto
  Jen la potenco de la elfa kavaliro!
  Dikaj ordinaraj homoj ne komprenas
  Mi rapide antaŭeniras kiel falko!
  
  Ĉio fariĝas bonega
  Ni estas artistoj, tute ne spektantoj!
  Ni detruu la Orkajn kartelojn,
  Brilante per alloga beleco!
  
  Nia Patrujo estas vere bonega,
  Ŝi donis lumon al la laboristaj homoj de la mondo!
  Kvankam la hordo trafis en la landon sovaĝan,
  Sed ni kredas la verajn batalantojn!
  
  La elfo ribelis kun Mamai de la batalo,
  Forĵetante la ligojn de la laso de la Hordo ...
  Kolektante trezorojn en la ĉielo
  Kaj niaj koroj estas pura en kuraĝo!
  
  Ĉiu arbusto, herbfolio Kara,
  Kverko-Patro de nia disvastiĝanta arbareto.
  Estas kredaj kaj imagaj valoroj,
  Pli dolĉa ol mielo estas fluanta rivereto!
  
  Birdĉerizaj lanugoj maturiĝas,
  La unua folio ŝajnis esti pentrita per oro!
  Ne estas modestaj arbaroj de nia Patrujo,
  En reĝa vesto, la Patrujo estas bela!
  
  Elirante el la arbaro kun fungoj,
  Kaj trans la kampo, kie la sekalo estas verŝita kun suko.
  Mi alportas al vi kronon kun floroj,
  Kaj roso, kvazaŭ kudrita per perloj!
  Jen la kanto, kiun havis la junaj elfoj. Kaj ĝi rezultis ekstreme malvarmeta kaj malvarmeta. Ĉi tiuj estas tre belaj knabinoj, kiuj volas suĉi ion varman kaj pulsantan per la lango, kiel koron.
  Nu, knabinoj de malvarmeta nivelo, kaj en la ĉerkon, pelante la orkojn. Kaj la militistoj estis kruelaj - nur bonegaj.
  Kaj se ili kantos, estos tre rave;
  Vangofrapas nudpiede trans la herbejon;
  La knabino impetas - komsomola membro.
  La filino de Elfi ne naskiĝis kun ŝoto -
  La voĉo verŝas kun sonora trilo!
  
  Por ŝi, la alvokiĝo estas milito -
  Kuraĝe plenumu heroaĵon.
  Terorismo nudas sian buŝon - Satano,
  Li volas turni la Patrujon en ludon!
  
  Nu, kaj malantaŭ li kun la Orkagon- raketo ,
  Kion li nutras la hundon el la infero per dolaroj?
  Mi forgesis, ke Orkmacht estis detruita,
  Estas danĝere iri en batalon kun ruso!
  
  Nevenkebla militista elfinismo,
  Sciu, kio inspiras nin por heroaĵo!
  Ni dediĉas la vivon al la saĝa Rusio -
  Tenante la linion de rando al rando!
  
  La patrujo tondras ĉirkaŭe,
  Faligite sur Elf per napalmbomboj.
  Militarismo rompis ĉiujn bremsojn,
  Estas ruboj el niaj kabanoj en fajro!
  
  Sed la knabo havas maŝinpafilon en sia intesto,
  Kiam li ĵuris fariĝi pioniro!
  Kaj nun la junaj soldatoj frakasas,
  Malbonaj kontraŭuloj, kiuj ne konas limojn!
  
  Kaj maljunaj kaj junaj kuras en la sama formacio,
  Ili rapidas vigle - SATO atakas!
  Kaj ĉiuj kredas - mi venkos la orkojn,
  Kaj la junulino estos kun pasia kiso!
  
  Ni ne povas, kredu min, ni perdos
  Nia kredo fariĝis tiel pli forta!
  Nia armeo estis moderigita en trejnado,
  Kvankam la fajro brulas en bona koro!
  
  Kaj tial servante la Patrujon,
  Ni atingos venkon en furioza buĉado!
  Sen gloro, la vivo ne valoras eĉ denaron,
  Ni bezonas edzinojn kaj infanojn por komenci!
  
  Ili bezonas kreski en tiu sankta lando,
  Al kiu, la tuta planedo kliniĝas!
  Post ĉio, ne ekzistas Elfo pli bela sur la Tero,
  La sorto de la malamiko estu la morto de Gomora!
  
  Kaj tiam la Lakta vojo en la steloj atendas nin,
  Kiu estas senfina kaj sen haltoj!
  Por kreski, ne lasu Elfon kliniĝi,
  Por ke la Patrujo fariĝu pli potenca, pli!
  
  Amu Dion - Nia Granda Familio,
  Por ke la planedo prosperu!
  Ajna laboro difektos la problemon,
  Estu facila la vojo al la piedestalo!
  Bataloj kun elfoj kaj elfoj kontraŭ orkoj iĝis sovaĝaj kun granda nombro da ursoj de Putin mortaj.
  Sed la orkoj daŭre venis. Kaj nun iliaj pezaj tankoj iras en batalon. Kaj eĉ, eble, peza - peza pli ol cent tunoj. Nova argumento kaj atuto de la batalo.
  Ĉi tio estas malvarmeta bastono potencaj maŝinoj. Sed la knabinoj preparis akumulajn konkojn, kaj komencis lanĉi ilin helpe de fragaj brustaj cicoj.
  Kaj ĝi estas mortiga efiko. Nu, la knabinoj estas superklasaj.
  Kaj aliaj el ili ĵetas vivajn obusojn al la orka infanterio, disŝirante la ursojn de Putin. Ĉi tio estis vere bonega. Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie. Ili amas labori per siaj lingvoj.
  Estas precipe agrable kiam via lango lekas ion, tra kio fluas la varma, bolanta sango de la elfo. Tiel bonega ĝi estas.
  La militistoj ĉi tie estas tre lertaj pri batalado. Kaj samtempe la amo ne estas fremda al ili. Krome, estas tiom malmultaj viraj elfoj. Kaj kompreneble, inoj kelkfoje batalas por ili.
  Ĉi tie unu el ili ĵetis grenadon per siaj nudaj piedfingroj, kiu trafis amason da orkoj kaj disŝiris la ursojn de Putin en pecojn.
  Kaj la militistoj kantis;
  Knabo kuranta nudpiede en la neĝo
  La perloj de la neĝblovoj brilas kiel brilo.
  Vi ne perforte trenos nin en dormon,
  Ni faru pli bone la grizharan dancon de vintro!
  
  Ni dediĉu niajn vivojn al nia patrujo,
  La servo estu ĝoja!
  La vojo estos lumigita de la fajro -kerubo,
  Kaj la kanto estas magia, fabelo kaj liro!
  
  Estas tempo batali por nia patrujo,
  Hordo da kontraŭuloj invadis senkalkule!
  Ni turnas nin al niaj amataj Dioj,
  Kio donis la menson krei aviadilojn!
  
  Ni donu al la planedo sonĝon
  Por igi ajnan vetkuron venka!
  Por ke la magia fadeno ne rompiĝu,
  Fariĝi pura printempa spiro!
  
  Jen la espero de bela lando,
  Kiu naskis la lumon de komunismo!
  En nia universo, ĉiuj homoj estas egalaj,
  Ĉi tio estas konsiderata la pinto de humanismo!
  
  La malvarmo finiĝos, estos fluo -
  Fluos riveretoj, homoj scias kun ĉampano!
  Jen la rezulto, kredu min, ĝi ne estas malproksime,
  Ĉiu kun digno, reĝa kuraĝo!
  Tiel bonege la knabinoj batalas kaj kantas. Kaj iliaj langoj estas ludemaj kaj ege lertaj.
  La knabinoj prenis kaj deplojis la morteron, kaj kiel ili trafus la malamikon, kaj disĵetus la ursojn de Putin en malsamaj direktoj. Ĉi tio vere estis bato.
  La knabino tiam tiris la ellasilon uzante la skarlatan brustcicon. Kaj fike eldonis:
  - La nuda brusto de iu ajn viro ŝuos kaj senvestiĝos!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - tre mirindaj. Kaj ĉi tio estas speco de grandaj elfoj.
  Kaj ili kantas tiel kaj brilas per siaj dentoj, kiel diamantoj en la suno. Kiel bonega ĉio estas.
  La knabinoj ne havas sufiĉe da knaboj. Kaj la junaj elfoj laboras por dek. Do ili devas labori. Kaj la knabinoj estas tiel belegaj kaj nudpiedaj. Kaj iliaj mamoj estas tiel nudaj, kun cicoj rubenaj kaj brilantaj kvazaŭ ili estus faritaj el valoraj ŝtonoj.
  Kiel grava ĉio ĉi aspektas.
  Kaj la militistoj kantas kaj nudas la dentojn, kiuj el la sunradioj eligas grandan energion;
  La knabino estas bela, jes, jes, jes,
  La knabino estas danĝera jes, jes, jes!
  la urso de Putin
  Vi ploros
  Bruligi vin
  Mortu en agonio!
  Knabinoj kantas tiel. Sed la infanoj de la elfoj, kaj ĉefe la pioniraj knaboj, ankaŭ montras siajn voĉajn kapablojn;
  En la lumo de la luno, la reflektado de la serpo,
  Ni laboras en la kampo de la kolektiva bieno.
  La printempo venis lastatempe,
  Ili donis fluojn de plorantaj dolĉaj fulmotondroj!
  
  Ni devas helpi niajn pli maljunajn fratojn,
  Ke sur la frontoj ili batalas kun la armeo de Orkŝismo.
  Por nutriĝi per elfa potenco,
  Por ke la skarlata flagstango de Elfinismo floras!
  
  Kaj tial la pioniroj en siaj verkoj -
  Ŝvito verŝas sur miaj maldikaj vangoj.
  Ni estas plenaj nur en niaj plej sovaĝaj sonĝoj,
  Nudpieda knabo tiras plugilon...
  
  Iu sukcesis eskapi al la fronto,
  Sed eĉ sen malantaŭo ne estas venko.
  Vi eĉ metas herbon en vian buŝon kiam vi malsatas,
  Por ke niaj avoj gustumu la larvon.
  
  Do aldonu, kvankam la ripoj estas videblaj,
  Piedoj estas trapikitaj, manoj kalaj.
  Ni estas la pioniroj de la Patrujo, filoj,
  Pro ŝi, ni severe entombigos la orkojn!
  
  Ĉiu el ni estas Lenin kaj Markso,
  Flamo furiozas en ĉiu koro.
  Venos la tempo, ni kuraĝe ekpiedu sur Marson,
  Fortuno donas al la batalanto kison!
  
  Malfacilo malmoliĝas por nia animo,
  Ni amas, konas la penson kaj laboras!
  Venos la ferio - dancu impete,
  Kaj zorgu pri la plej malfortaj!
  
  La bone nutrita burĝaro ne povas kompreni
  Kiel infanoj amas labori...
  Sed ni ricevos solidan kvinon,
  Por ke la vizaĝoj de gepatroj brilu!
  
  Ne, ne kulpigu la sorton pri la milito,
  Ĉi tio estas tia provo por ni...
  Se vi donis lecionon al la malamiko,
  Ĝi signifas, ke li kapablas porti kreaĵon!
  
  La pordoj al la batalantoj malfermiĝos en la spaco,
  Per la potenco de la scienco, kiu falis revivigita,
  Kaj tial ni estas la espero de la patroj,
  Infanoj de la Granda, Sankta Elfo!
  Jen la elfoj knaboj kaj samtempe kantis la pioniroj. Kaj ili montris bonegan fizikan formon kaj kantnivelajn produktokunmetaĵojn.
  Kaj la pioniraj knaboj ankaŭ estas nudpiedaj, en pantaloneto, kun nuda torso, kaj tre reliefaj kaj belaj muskoloj.
  Orkoj povas seksperforti tiajn, Kio fariĝos el ĉi tiuj bestoj. Ili estas laŭvorte bestoj. Ĉi tio vere estas tre fia orka estaĵo.
  Unu elfa knabo estis kaptita. Kaj ni torturu la infanon. Unue, ili tiris la belan knabon supren sur la rako. Kaj ni batu lin tutforte per ruĝ-arda, fera vipo sur liaj nudaj, infanecaj piedoj. Kaj ĝi multe doloris.
  La knabo kriegis, kaj li estis vundita kaj bruligita. Tiam ili komencis verŝi akvon sur la knabon. Unue bolanta akvo, kaj poste glacio, kaj poste bolanta akvo denove. Ĉi tiuj estas barbaroj kaj sadistoj.
  Tiam ili komencis rompi la nudajn piedfingrojn de la piedoj de la elfknabo helpe de ruĝe varmaj teniloj. Kaj ili rompis ĉiujn liajn fingrojn de la etfingro ĝis la granda. Tiam ili bruligis la nudajn, rondajn kalkanojn de la infano.
  Kaj tiam ili metis varman gladilon al la nuda brusto de la knabo kaj forbrulis kvinpintan stelon.
  Tio estis tiel mojosa kaj mirinda. Tiam ankaû la ripoj de la knabo estis rompitaj per ru ̧e ardaj teniloj, jen la bastardoj. Sed nenio elfoj tenaceca tribo. Kaj la knabo ne perdis la konscion pro la doloro-ŝoko, kaj daŭre kriis. Kaj tiam la orkoj ekmovigis la fluon.
  Kaj samtempe ili komencis friti la kalkanojn per fajro de fajro, kaj ili batis lin per ruĝ-ardigita bastono sur la dorso kaj flankoj, etendis lin sur la rako, batis lin per elektraj malŝarĝoj. Kaj ĝi doloras ege.
  Kaj la orkaj ekzekutistoj nur nudigis la dentojn kaj ridas.
  Sed tamen, la elfa knabo ne rompiĝis, male, li komencis kanti;
  Ne, estas neeble antaŭdiri
  Kio atendas en ĉi tiu malnova mondo;
  Ŝtelisto embuskas en embusko,
  Aŭ la aviadilo flugos ĉielen!
  
  Kiel severa ĉi tiu mondo estas
  Vi estas tiel naiva
  Estas multaj asoj en la ferdeko,
  Kvankam vi ne povas akiri ĝin - pikiloj.
  Dume, la elfo pafis kvazaŭ ŝi verŝis plumbon el akvofalo. Ŝi elfosis bonan maŝinpafilon el la ursoj de Putin. Rapida fajro, kaj kune preskaŭ neniu regreso, do pafado kaj kantado ne estos interrompitaj.
  Sed kion alian demandi al vi?
  Kie oni povas aĉeti la mondon?
  La respondo, kompreneble, estas milito.
  Post ĉio, sciu, ke malforto ne estas en honoro!
  
  Jes, Dio kapablas
  Al tiu, kiu kapablis vipi maldiligenton...
  Nur unu simpla komando
  Ne ĝoju la karnon en feliĉo!
  
  Komprenu la signifon de vivbatalo,
  Tiel la Supera kreis por aĝoj...
  Por ke via mano estu forta,
  Kaj por ke la graso ne iru al la flankoj!
  
  Do batalu kaj batalu,
  Provu forĵeti tion, kio estas en la polvo!
  Tiam vi flugos alte
  Forigu la koŝmarajn nulojn!
  La elfknaboj tenas kaj ne rezignas, eĉ sur la rako.
  Kaj la militistoj batalas tiel, kun sovaĝa kaj freneza furiozo, montrante sian heroecon.
  Ĉi tiuj estas iuj vere impresaj knabinoj. Kaj iliaj lipoj estas tiel skarlataj, kaj ili avide glutas ion pulsantan kaj varmegan, tre agrablan kaj dolĉan sur la lango.
  Tiel plaĉas al elfoj al knabinoj.
  Sed la elfo, kun siaj nudaj piedfingroj, ĵetis disbatantan citronon de detruo. Tio estis timiga kaj malvarmeta.
  Elfo mortiganta la ursojn de Putin, prenis ĝin kaj kantis:
  Ne atendu kompaton el la ĉielo
  Vivo por la vero ne ŝparu...
  Ni estas uloj en ĉi tiu vivo,
  Nur kun la vero survoje!
  Kaj ŝi elĵetis grandan, mortigan donacon premante la butonon kun la skarlata cico de sia brusto. Ŝi frakasis amason da ursoj de Putin kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la maltrankvila koro en la brusto...
  Zelensky estas tiel juna
  Kaj la juna Maidan antaŭen!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie, kiuj montras sian plej altan, imponan klason de batalantoj.
  Kaj ili kantas tre bele kaj kun admiro;
  Iam plugisto flamigis vojon,
  Por ke la oreloj de la suno fariĝu oraj...
  Kaj ni respondas sen argumento al mensogoj,
  Por ke la batalanto kresku juna en vero kaj forto!
  
  Junulino vagas nudpiede malantaŭ la plugilo,
  Ŝi multe laboris por levi panon por la Patrujo...
  Kaj tendau kiel bildo kun kano,
  Ni ne bezonas glutecon en ĉi tiu vivo!
  
  Rusaj poetoj havas belan stilon,
  La lingvo, kiun mielĉelaro anstataŭas...
  Kaj Rod amata Sunglora Dio,
  Lia devizo estas - kreu vian propran lokon en la paradizo!
  
  La malbona nomado faris atakon,
  Plenaj de knabinoj kaj knaboj estas ŝtelitaj,
  Sed la kavaliroj akrigis glavojn,
  Ili ne bezonas vindotukojn, infanistinojn de infanaĝo!
  
  Por ni, Svarog kaj Jesuo estas unu,
  Militisto estas la voko de soldato ...
  La dukapa aglo estas forta flugilo,
  Ni batas, ridante malbonan orkan kontraŭulon!
  
  Ne estas loko sur la tero por homo, kiu estas malkuraĝulo,
  Iu ajn flugilhava en pensoj per forto estas anĝelo ...
  Unuigitaj en la Patrujo: Nigrulo, Serba, Belorusa,
  Estas "Uragano", sed antaŭe estis sabroj!
  
  Ni faros grandegan stelŝipon,
  Kaj ŝvebu en la vastecon de la universo!
  En la koroj de tia lerteco konas vivojn
  La flugilhava konscio leviĝis!
  
  La lasta heroaĵo konata en homoj estas
  Por ke la ĉeno de heroaĵoj ne finiĝu!
  Por ke ne estu sako kun maldika kato,
  Por ne tordi hurlan raŭkan maljunecon!
  
  Tiam venos la longe atendita paco,
  En kiu la tempo de ripozo ne venos.
  Kaj ni havos senfinan festenon
  Ne sciante morton, malĝojon, doloron, ĉagrenon!
  . ĈAPITRO N-ro 18
  Jen la reĝino de la elfoj, la knabino estas mojosa kaj tre amuza. Ĉi tio kreas ion unikan. Kaj ŝiaj ordonoj estas precizaj kaj ravaj, plenaj de sprito kaj sarkasmo. Ĉi tio estas vere bonega knabino.
  Tiel la knabinoj kantas tre bele kaj kuraĝe. Tiuj knabinoj estas vere belaj. Kaj iliaj safiroj kaj smeraldaj okuloj brilas tiel rave, kaj kiel steloj en la nokto.
  Kiel bele ĉi tio aspektas.
  Kaj nun la knabinoj ankoraŭ komencis liberigi fulmojn el siaj skarlataj cicoj, tiel mortigaj kaj detruaj. Kiuj estas ĉiuj laŭvorte bruligitaj kaj frakasitaj al cindro, kaj faras verajn ĉerkojn.
  Unu el la knabinoj, uzante siajn mamojn dum pafado, kantis:
  Tre kreskinta en la tuta mondo,
  Gripa viruso tri aŭ kvar...
  La buĉado disvastiĝas !
  Ni tuj veturos la orkon en la ĉerkon,
  Konservu sanon por tio
  Apliki knabinojn burĝonantajn!
  Ĉi tiuj estas tiel mirindaj knabinoj, ili estas simple brilaj kaj de super kaj hiperklaso .
  Ĉiu knabino volas atingi la nivelon de monstro ĉi tie, aŭ eĉ hipermonstro .
  Kaj kaptu la viran perfektecon de la elfo per liaj dentoj.
  Jes, kaj la junaj elfoj mem estas tre mojosaj, kaj ne forgesu batali kaj kanti samtempe;
  Mia amiko, la damaska glavo brilas ĉi tie en la mallumo,
  La insida malamiko viŝis la sangon de la ponardo ...
  Kiom da malfeliĉoj sur nia Elfo,
  Ne la trilo de najtingalo, sed nur la sonorado de metalo!
  
  Kion en la mondo ni vidas? Estas malfacile por ĉiuj tie -
  Malsataj infanoj, malbela maljuneco.
  La remilo derompis la boaton,
  La Sinjoro ne povas iom doni Sian amon!
  
  Sed la Mallumo prave diros - ne ekzistas Ĉiopova,
  Nia mondo estas evoluo - la epoko de atingoj.
  Se vi volas manĝi viandon por vespermanĝi,
  Ne pensu forkuri de viaj pekoj!
  
  Kreu rikoltmaŝinon por rikolti sekalon,
  Bela desegnaĵo briletas sur la afiŝo...
  Scienco donos al vi junularan patrinon,
  Kaj ĉiu civitano estos ĉe la parado!
  
  Ora stelo ornamos la vojon de la brusto,
  Ŝi estas indikilo de grandaj atingoj!
  Iras al elfinismo Elf-lando,
  Ke Eden Interuniversal fariĝu atingo!
  
  Ĉe la trono, kelkfoje la oligarkoj bruas,
  Sango de la homoj, la ŝtelisto volas trinki!
  Sed la sistemo marŝas impetajn oktobristojn,
  Ni vidis la grandan triumfon de la elfoj en majo!
  
  Milito venas, foje enuiga
  Vi mem ne scias, kion volas la militisto...
  Tia pasio por la ludo venis,
  Kiam vi estas vera vipura venĝanto!
  
  La prudulo mem estas tre kanajlo, kredu min,
  Kaj la malbona reganto estas ŝarĝo por la popolo.
  La klerikalaj katenoj finiĝos,
  Kaj la pura muzo regos!
  La junuloj ĉi tie kantas tiel bele kaj kun sento, ili estas simple ĉarmaj. Kaj vi povas aŭskulti ilin dum horoj. Kaj iliaj voĉoj simple brilas.
  Kaj tiam la knabinoj batas per la nudaj piedfingroj. Kaj la belulinoj estas ege aktivaj.
  Kaj tiel la elfoj kuris por ataki, pafante el maŝinpafiloj, kaj samtempe ĵetante per siaj nudaj piedfingroj murdaj donacoj de neniigo. Kaj kaŭzante kolosajn eksplodojn de malamikoj.
  Ĉi tiuj estas vere supermilitistoj .
  Kaj la knabinoj premis la stirstangbutonojn per siaj ĉizitaj kaj graciaj piedfingroj.
  Sed tio ne estas ĉio. En la kurso estis skarlataj, kiel fragoj, brustaj cicoj. Kaj ŝi mamoj en knabinoj estas tiel nekredeble apetitigaj. Kaj kontraŭ tia belulo, ajna malamiko estas senpova.
  Kaj iliaj lipoj estas skarlataj, kaj la cicoj de iliaj brustoj brilas kiel rubenoj. Kaj junaj elfoj amas kisi kaj leki ilin avide.
  Kaj la knabinoj kantas kun ĝojo kaj agresemo;
  La neatendita loto estas farita,
  La viro rektigis siajn ŝultrojn!
  Ne platigita gipsa busto,
  Li revas pri paco, kredu min, forpuŝita!
  
  Ne estu kondamnita knabino
  Kredu momenton de libereco, ĝi venos...
  Kaj kiso sigelita
  Kiel sukeraj dolĉaj lipoj fandiĝas!
  
  La hordo pasis en sanga ondo,
  Estas senfina listo de ŝi...
  Sed la Elfo tondras kun senmorta gloro,
  Perforto, malsato ne rompos nin!
  
  Kvankam la tombo premas la karnon per slabo,
  Sed la spirito, aliflanke, ekflugas en la ĉielon!
  Foriru baldaŭ - melankolio, turmento,
  Kvazaŭ mi eĉ ne mortis!
  
  Kion fari en la ĉiela sfero?
  Kien iru la malpiuloj?
  Tamen, la Sun-glora kredo,
  Ne estu malforta kaj klaŭno!
  
  Diras al ni dividi monon
  La sorto estas kun ĉiuj fratoj.
  Por ke la sanktuloj de la ikono de la vizaĝo,
  Konsiderita la kavaliro por la filo!
  
  Ni rompis la katenojn de la sklavoj,
  Por ili, ili elektis liberan vojon ...
  Ni konstruu feliĉan novan mondon,
  Kie ĉesos la funebra marŝo!
  
  Foje ankaŭ Dio estas kaprica
  Ni faligas la standardojn de Rod!
  Sed la flago de la Patrujo estas radianta,
  Kie oro brilas acero!
  
  Inspirite de hela espero,
  La knabo ankaŭ rapidis en batalon ...
  Eĉ rozoj havas dornojn
  Kelkfoje vi estas malforta kiel pasero !
  
  Sed la kolora kravato estas ruĝa,
  Kaj tio signifas la puran koloron de sango!
  Servu la belan Patrujon,
  Tiam ne konas vin pli doloro!
  Ĉi tiuj estas kelkaj mirindaj kaj unikaj kantoj. Ravaj belulinoj kaj samtempe batalas nudpiede kaj en kalsoneto sole.
  Jen ili kantos, ke la kapoj de la orkoj krakas.
  Sed de la ĉielo, ŝtormsoldatoj martelas la poziciojn de la ursoj de Putin. Kaj ili faras ĝin kun granda energio. Kaj ili estas pretaj vere batali kun malamikoj, kaj pruvi la plej altan nivelon de energio. Ĉi tiuj estas vere belaj knabinoj.
  Kiuj simple kapablas pugnotanko en la frunto per sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Ĉi tiuj estas la militistoj ili estas, tre belaj, kaj perlaj dentoj, kiuj brilas kiel juvelaĵoj.
  Ne ekzistas pli bela ol knabinoj, kiuj montras sian karakteron kaj la agreseman esencon de la trairejo.
  Kaj se ili vere fuŝas, tiam ili ne montros sin kontraŭ tiaj ŝtelistoj, eĉ tiaj friponoj kiel la ursoj de Putin.
  La militistoj batalas, kaj ili faras ĝin ekstreme aktive. Ili montras tre grandiozan nivelon de detruo kaj detruo de multaj kanajloj, vilan imperion.
  Orkaj militistoj rompas la piedfingrojn de kaptitaj knabinoj kaj knaboj, kaj rostas nudajn kalkanojn per fajro, kaj elbruligas stelojn kaj krucojn sur sia nuda brusto. La ursoj de Putin ĝenerale estas vere fiuloj, kaj vi devas batali kontraŭ ili kun ĉiu respondeco kaj furiozo. Montru vian superan kaj naturan aliron.
  Dume, la knabinoj denove komencis kanti;
  Nia elfo estas forta per sia glavo,
  La pafiloj pafas en ĝi kaj neniam maltrafas!
  Lasu vian aŭdacan sonĝon realiĝi,
  Ne necesas perdi tempon sur la kanapo!
  
  Ne ekzistas en la mondo pli bela arbareto ol la nia,
  Kaj la smeraldo en la herbo estas la plej vigla ŝtono!
  Vespermanĝo venis kurante de la apro,
  Kaj sur glitiloj, rajdado kiel malvarmo eksplodos!
  
  Fungoj kreskas floroj, kiujn ili ne kalkulas,
  Fungoj, kantareloj, muŝagaroj!
  La kukolo liveras la mesaĝon en ekstazo,
  Ke ne baldaŭ iri al la venonta mondo!
  
  Najtingaloj jen trilo,
  Besta gurdo marŝas...
  Kiam aprila ventego venas kun mielo,
  Kiam la neĝulo kreskas en hela feliĉo!
  
  Bela majo kaj dolĉa junio,
  Ajna tempo de jaro estas feliĉo!
  Kaj vi, mia knabino, ne malĝoju,
  Ĉar mi mem ne regas mian animon!
  
  Kiam la aŭtuna pluvo fluas kiel rivereto,
  Kaj oro vestos ĉiujn senpage!
  Tiam ni marŝos al la sono de la klariono,
  En viaj manoj estas bukedoj da rozoj kaj orkideoj!
  
  Kio estas en la naturo estos bona,
  Venos la tempo - subigi la ritmojn...
  Kaj kio estas sankta, sed kio estas peka,
  Ni mem decidos kun la sorto ludi!
  
  Tiam la mortintoj facile leviĝos,
  Kaj estos pli facile ol kaserolo!
  Unu movo estas kiel bato per rikoltilo,
  Neniuj argumentoj, neniuj aĉaj kvereloj!
  Tiel kantis la knabinoj. Kaj tiam ili prenis ĝin kaj denove fajfis tra ĉiuj naztruoj, kaj ili faris tion ege surde.
  Kaj miloj da korvoj ŝajnis ricevi fortajn batojn al la cerbo per klabo, ili prenis ĝin kaj falis. Kaj ili trapikis la kraniojn de la ursoj de Putin. Kaj ĝi estis ege mojosa.
  Ĉi tio estas tiel kruela kaj samtempe interesa milito okazanta. Kaj knabinoj el la speco de elfoj uzas ambaŭ nudajn piedfingrojn kaj skarlatajn cicojn de siaj mamoj, elĵetante fulmojn kaj ultrasonojn.
  Demonstrante la bataldetruon kaj morton de la damnitaj, la ursoj de Putin.
  La batalo inter elfoj kaj orkoj ne ĉesis. Ŝi fariĝis pli kaj pli agresema kaj sanga.
  Knabinoj el la speco de elfoj ne sufokiĝis pro la malamiko. Ili uzis siajn nudajn piedfingrojn por ĵeti donacojn de neniigo al la orkoj, kaj deŝiris la kapojn kaj membrojn de la ursoj de Putin.
  La belulinoj agis kun granda entuziasmo kaj premo. Kaj la pafado de maŝinpafiloj, kiujn la belulinoj faris, montriĝis ege efika kaj mortiga.
  Kaj tiam ili prenas ĝin kaj fajfas, kaj denove la korvoj havas turbulecon en la cerbo, kaj ili falas miregigitaj kaj ebriaj sur la kapojn de la atakantaj kaj agresemaj vilaj ursoj. Kaj por esti honesta, ĉi tio estas ekstreme mojosa kaj mojosa.
  Krome, fulmaj malŝarĝoj de rubenaj cicoj mirigas la birdojn kiel polvo.
  Kaj la knabinoj, kompreneble, uzante la korvojn kontraŭ la ursoj de Putin, ne forgesas kanti;
  Ni disŝiros la hordon,
  Ni faru tranĉaĵon el orkoj...
  Mi forviŝos la ursojn de Putin
  Mi nur disŝiros vin vive!
  Do la knabinoj kantas kun granda pasio kaj batala entuziasmo. Kaj ili kaptis la ursojn, kvazaŭ ili dispremus cimojn, helpe de pinĉiloj.
  Samtempe ankaŭ la elfknaboj batalis. En aspekto, ili estas nur infanoj - nudpiedaj kaj en pantaloneto. Kaj ili batalas kun sovaĝa furiozo kaj entuziasmo.
  Samtempe, la elfknaboj kantis;
  Ne estas ripozo por ni infanoj en bataloj,
  Ĉi tio estas la vivo de knaba stilo.
  Naskita kiel ni estas kun pafilo
  Por ekstermi malamikojn impete en polvon!
  
  Se vi timas, tiam ne ekzistas pardono por ni,
  Nu, la kuraĝuloj ricevos donacon!
  Pro nia Patrujo, savo
  En la plej malfacila momento en la batalo!
  
  Ni kapablas venki ĉiujn hordojn,
  Dispremi tankojn, memveturajn pafilojn, eĉ regimenton.
  La aspekto de rusaj militistoj estas fiera,
  Kvankam la halto estas senlime for.
  
  Ni vidis tiajn problemojn,
  Kio ne povas esti priskribita per plumo!
  Sciu, ke estas fragmentoj el la rubo,
  Tio provis rompi la Patrujon!
  
  Ĉiu bajoneto devas esti akrigita rapide,
  Kaj replenigu la vendejon baldaŭ!
  Ĉar la soldato ne estas knabo,
  Farigas la malamikon polvo!
  
  Orkoj estis ebenigitaj kun grundo hieraŭ,
  Kaj nun la batalo denove estas!
  Ho senfinaj stelaj distancoj,
  La trumpeto vokas nin dum ekskurso!
  
  Estos spaco, konsideru konkerita,
  Estos por ni ĉielo en diamantoj!
  Oraj belaj aceroj,
  Ne rompos vin per termina eksplodo!
  
  Ĉio en nia Patrujo estas bela,
  Nur multe da brutaro ĉe la trono,
  Tiuj, kiuj flustras la reganton flate,
  Kaj homoj estas igitaj sklavoj!
  
  Ĉiu serpento strebas trompi nin,
  Ĉiuj volas kapti la sangon,
  Rapide kuru ŝanceliĝemajn ĉevalojn,
  Por ĉifi la malbonan ŝteliston per kuko!
  
  Ni anstataŭas la nian,
  Kie ne estas loko por perfido, mensogoj,
  Kie mortigita, frato Kain mortos,
  Kie oni ne povas transcedi la Patrujon, por moneroj!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - nur la plej altaj, kaj la klaso montriĝis mirinda. Militistoj estas nur super kaj hiper .
  Kaj denove en batalo iliaj nudaj, tre delogaj kaj graciaj kruroj montras la plej altan kaj unikan aerakrobadon. Ĉi tiuj estas vere superklasaj virinoj.
  Kaj tion amas ilia ludema lango? Kompreneble, ĉefe, ilia lango amas leki la pulsantajn, tre dolĉajn kaj bonodorajn bastonojn de la elfoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn oni povas diri, ke ili estas batalantoj de la nivelo de la vera hiperklaso .
  Kaj, kompreneble, ilia sino de Venuso estas apetitiga kaj tre dolĉa, kaj odoras kiel la plej multekosta franca parfumo. Ĉi tiuj estas vere knabinoj kiel super kaj hiper en unu botelo.
  Kaj denove ili uzas siajn cicojn brilantajn per altvaloraj rubenoj, kaj elbatas alian armeon da orkoj.
  Kaj tutaj vicoj da ursoj de Putin estas falĉita kaj mortigita tuj.
  Sed la orkoj daŭre renkontas la knabinojn kiel senlima lavango, kaj daŭre fluas.
  Samtempe, la insidaj ursoj de Putin, kompreneble, ankaŭ kantas kiam ili atakas;
  Estas potenca forto malantaŭ ni,
  Kiu regas la tutan mondon kaj inferon!
  Post ĉio, eterna malbono estas ne trarompi la monoliton,
  Kio okazos estas bonega, vi scias proksime!
  
  Kiu rekreis inferon? - Reĝo de la Tero Lucifero,
  Li faris sian elekton - malakceptante pardonon...
  Kaj li donis al la homo ekzemplon en bataloj,
  Kiel ni devas kuri en batalon en elaĉeto!
  
  Ĉi tie ĉiuj havas ŝancon leviĝi,
  Fariĝu demono, demono aŭ ĉiele demiurgo!
  Kvankam Dio Li, kompreneble, ne donos al ni la tronon,
  Sed tio, kion ni povas, kredu, ne estas ŝerco!
  
  Ni havas esperon, la potencon de malbono
  Kion ni povas ludi - feliĉo-solitaire kartoj.
  Post ĉio, nia gvidanto estas malvarmeta Satano,
  Sciu la koleron de Lucifero senliman, teruran!
  
  Ni faris elekton kaj paŝon favore al mallumo,
  Ĉar la lumo nur akveigas la pupilojn,
  Ne estas feliĉo en sankteco, ne ekzistas mono valoranta unu denaron,
  Por ni pacifismo estas la esprimo de klaŭno!
  
  Tial la Diablo kondukas nin en inferon,
  Ni sekvas la Diablon kun bravura paŝo...
  Prenu la malamikon, sed la rimedoj ne kalkulas,
  Ne utilas preĝado - ĉio estas bumerango!
  
  Jes, konscienco foje ronĝas malagrable,
  Kaj mi ankaŭ volas fariĝi homo...
  Kaj eble frunto de kuglopiko,
  En la infero, kie doloras resti por ĉiam!
  
  Sed ni iris tro malproksimen en peko,
  Kaj ne ŝparu en pento - ne estas ŝanco!
  Do ni pafos, detruos ĉion ĉie,
  Ni konstruu nian ŝtaton sur la tegmento!
  Tiel kantas la ursoj de Putin, kaj ni diru, ke ĝi estas ege sana kaj agresema. Ĉi tio ja estas tre kruela kaj senkompata milito. Kontraŭ kiu iuj, kaj eĉ la plej altnivelaj teknikoj estas senpovaj. Sed knabinoj havas siajn ĉarmojn.
  Kaj aktive uzu ilin kontraŭ orkoj.
  Samtempe ili agas ege energie kaj bataleme. Tiaj knabinoj ne timos, kaj eĉ se iliaj mamzonoj malsupreniros, ili tuj prenos ilin de siaj fragaj cicoj kaj batos ilin per fulmo.
  Ĉi tiuj virinoj estas simple mirindaj. Kaj ilia batalpovo estas nerezistebla.
  Elfknabinoj ne scias dubojn. Ili batalas kiel anĝeloj de lumo kun diabla hordo. Kaj ĝi estas ekstreme kruela. Sed la knabinoj, ekstermante la ursojn de Putin, purigas la planedon de malbono. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas bonega.
  La militistoj estas tre belaj kaj montras siajn tre delogajn kaj sunbrunigitajn krurojn.
  Kio estas iliaj malsupraj membroj? Viroj frenezas pri ili. Kaj junaj elfoj kisas siajn nudajn kalkanojn kun granda kaj unike varma entuziasmo.
  Kaj tiam venas tia anima kaj rava kanto;
  Jen venas la radia triumfo de la Patrujo,
  Eble ĉi tiu estas Lada la Feliĉega Virgulino...
  Vi estas bona en la sep mondo, diaĵo de malico -
  Kiam la Kreinto estas najlita al la arbo!
  
  La Stanga Reganto donis al ĉiu edzinon,
  Li diris - nasku infanojn kaj kuraĝu!
  Kaj Satano decidis - mi forbruligos la Elfon,
  Lasu ĉiujn homojn kuri kiel leporoj!
  
  Sed la elfa militisto estas monolita laŭ forto,
  Lia glavo ne povas pacigi fierecon!
  Kaj kompreneble la kontraŭulo vin batos,
  Kaj ni konstruos novan mondon el pecetoj!
  
  De la Sun-gloraj militistoj sanktuloj,
  Ke ili ĵuris batali por la Elfo per glavo!
  Ke ĉeno de gardostarantoj viciĝis,
  Tio tenas la potencon de obusoj en vasta valizo!
  
  Kio povas esti pli forta ol mia patrujo,
  Fidinda gardisto de nia Patrujo!
  Kiam aglobatalanto ne estas pasero,
  Kiam la peza ŝarĝo estas malpeza!
  
  Nu, Svarog estas Dio, Li estas la reĝo de reĝoj,
  Kio faris la rusan spiriton tiel potenca!
  Ni disigu la tatan kvazaŭ en knaro de musoj,
  Per bajoneto ni trapikos ĉiujn monstrojn per pika!
  
  Kaj estos, por manĝi lian malestimindan karnon,
  Hordo en fajro kiu ofendis la Teron...
  Aliĝo al damaska ŝtalo kaj lanco,
  Ni havas tian grandan potencon!
  
  Ne, ne malkonstruu fremdulojn, kredu la sinjorojn,
  Ni estas militistoj kaj en tio ni portas vokon.
  Libereco aprezas, ĉiuj konas la homojn,
  Kvankam la vera testo sendas!
  
  Kaj por libereco ni estas mortiga batalo,
  Sciante neniun heziton en ĵurado...
  Kaj mi vidas, ke la peculio estos mia,
  Por ke la koroj tute ne malvarmiĝu!
  
  Pafu kaj ŝmiru, ke estas domaĝe al ni,
  Ankaŭ estas domaĝe heziti en batalo.
  La pistilo de Dio estu riproĉo por ni ĉiuj,
  Kiam ni decidas batali aŭ ne batali!
  
  Kaj nun videblas la hela brilo de venko,
  Restas nur aldoni iom pli da forto!
  Sinjoro Svarog, preterpasinte la vojon de mallumo, reviviĝis,
  Nun ni regos la universon kun ni!
  La militistoj tre bele kaj flue kantis. Sed tio ne sufiĉis por haltigi tian hordon. Kaj ili ekmoviĝis timindaj, flamĵetantaj tankoj. Kaj ili iris friti la ursojn de Putin.
  Kaj ili faris ĝin tre mojosa kun grandega premo de knabinoj avidaj por batalo.
  Ĉi tio vere montriĝis por brutala kaj ekstreme agresema batalo.
  Elfo kun oranĝkolora hararo prenis kaj frakasis la malamikojn, uzante siajn cicojn, kiuj estas kiel rozburĝonoj. Kaj tia beleco fariĝis batalema, kaj tre agresema kaj tre sekseca.
  Jen knabino laboranta helpe de skarlataj brustaj cicoj.
  La militisto kantis:
  Ĉio estas fantoma en ĉi tiu furioza mondo,
  Estas nur momento por li kaj tenu...
  La vivo estas nur momento inter la pasinteco kaj la estonteco,
  Orc vi vandalo tiun zanikalan pikilon!
  Kaj la militisto denove ridos, montrante siajn tre perlajn dentojn.
  Kaj ŝia juna elfa partnero kantos kun entuziasmo kaj ĝojo per sia sonora voĉo;
  Nia mondo de eksterordinaraj belaĵoj,
  Nur la kontraŭulo estas ruza...
  Nia Sankta Familio ne forpasos,
  Ni kovros la Patrujon per gloro!
  
  Jen ruliĝanta bruado,
  Batoj brulantaj "Katyusha".
  Vicoj kolektiĝis - monolito,
  Ni trafas malamikojn, ne malsaĝulojn!
  
  Rus' kun radianta pureco,
  Cherish estas la plej bona amuzo!
  Svarog la Savanto de la malproksima,
  Eskapu strebu ĉielen buklan!
  
  Sed la malbenito konstruas vidon,
  La ombro de la flugiloj estas terure malhela ...
  Orcismo scias al frakasitaj partoj,
  La perfida fiulo estas venkita!
  
  Pri kio ni ŝatis revi?
  Ne pri paco kaj mallaboreco...
  Post ĉio, la prapatroj kolektis la armeon -
  Al la gloro de Dio dimanĉe!
  
  Kion kreis nin la Ĉiopova
  Do tiu inspiro ŝafto el la koro!
  Por glori Rod ĉiuhore,
  Kaj en la spaco la menso estas pli larĝa ol la pordo!
  
  Jes, estas multe da malpuraĵo en la mondo,
  Jen la fantomoj de malbonaj ombroj.
  En la ringo de incendioj la paradizo de Dio,
  Kaj sufero estas la bovlo de generacioj!
  
  La luno estas kiel kandelo en lanterno,
  Knabinaj kalkanoj flagras...
  Nudpiede rapidis ĉe tagiĝo,
  Perla roso en varma majo!
  
  Ne estu knabino kiel roko
  Vi estas neprenebla silenta...
  Ne plu malgajaj pensoj
  Ja enuo estas certa tombo!
  
  La rajdanto ekbrilis selon,
  Varma ĉevalo kaj pasio henanta
  Kaj antaŭ la malfermita fenestro,
  Briligas la lagon!
  
  Ho, kion mi vidas
  Tiaj pacaj bildoj
  Kie en feliĉo estas nova familio,
  Kie sen brido ni ĉiuj estas unu!
  
  La Eternulo kovris nin per Sia ŝildo,
  Jen la steloj de ĝojo brilas!
  Ni kantas himnon pri Jesuo,
  En venka fino por la popolo!
  . ĈAPITRO N-ro 19.
  Jen la reĝino de la elfoj, radianta kaj unika Maria Kolesnikova denove montras sian unikan aerakrobadon kaj la plej altan klason. Kaj li donas ordonojn de bagatela supernivelo.
  La kanto estas tiel bele kantita. Kaj la knabinoj ĉi tie, ni nur diru, estas bonegaj. Ili enhavas fluojn de energio kaj bobelantan vulkanon de pasio.
  Kaj ili premas la butonojn de siaj mortigaj bazukoj per siaj skarlataj brustcicoj. Kaj ili trafis la orkojn per sia tuta forto. Kaj ĝi estas ekstreme detrua kaj mortiga. Kontraŭ tia atako, la ursoj de Putin ne povas rezisti.
  Militistoj batas malbelajn orkojn. Ili premas ilin kiel ŝtala pugno, kaj laŭvorte platiĝas.
  Ĉi tiuj knabinoj estas superklasaj. Kaj oni devas rimarki, ke ili estas tiel batalemaj kaj agresemaj, ke la orkoj ne plugas kontraŭ ili. Ĉi tio ja estas tre sanga batalo.
  Kaj la knabinoj kantas:
  - La elfo kaj la elfo estas belaj,
  Ili pendas kune sur la piedtabulo...
  Kruroj de glamorosa beleco,
  Rapidante laŭ la trako!
  Kaj denove ili uzas siajn tre murdemajn skarlatajn brustcicojn. Batu la trupojn de Putin, kaj montru ilian detruan kaj tre mortigan klason.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - vi ne povas rezisti ilin.
  Sed kiam ili kantas, tiam ĉio fariĝas nur hiper , kaj la voĉoj estas kiel arĝento kaj kristalo;
  Ekde la tempo de Spartacus - ĉi tiu kredo vivas,
  Ke neniam estu sklavoj en la mondo!
  Se la mastro estas senprudenta - li varmigas sian stomakon per forno,
  Kaj la kamparano frostiĝis en la malvarmo - kredu, ke ne estas sorto!
  
  Elfo Spartak - li eltiris sian glavon por ni,
  Kaj malantaŭ li la rivero de la prematoj leviĝis senfine...
  Se vi estas viro - honoro estas pli valora ol vivo,
  Se vi volas, ke la vivo fluu en la feliĉo de la mondo!
  
  Stenka Razin volis rektigi la tendaron de la sklavoj,
  Por ke ekzistas volo, ĉiuj povas regi...
  Kaj homoj kiel Li ne povis akcepti la honton,
  Kaj malantaŭ ili estis la homoj - sennombra armeo marŝis!
  
  Torturo, rako kaj paliso estas la argumentoj de reĝoj,
  Ĉiuj volas kapti ĉion por si por ĉiam!
  Sed kredu min, libereco estas mejlojn for de pano kaj mielo,
  Kaj tia sonĝo jam delonge brulas en niaj koroj!
  
  Venis tondro - novembro, kaj nun nia potenco,
  La lando brulas, estas multe da sango kaj doloro!
  Sed Jesuo ne lasos la justulojn perei en infero,
  Li estos feliĉa en la bono, kaj tiu, kiu estis feroce skurĝita!
  
  Elfnin malfermis la pordon, Elflin kuraĝe kondukas,
  Kun ĉiu paŝo ni pliproksimiĝas al la sankta celo!
  Sed Satano venis kvardek-unua malbona jaro,
  Kaj nun nia sango disŝiras el vejno kiel rivereto!
  
  Ni estas lando kun vi; nia honoro estas via vivo,
  Neniam genuigu la popolojn de Elfi!
  Tenu Rusujon, batalu por la Patrujo,
  Jen la signifo kaj salo de la kuraĝo de generacioj!
  
  La Fuhrer estas abomena kadavro, kaj la Elfo estas Giganto,
  Kaj la ĉeĉeno, la uzbeko kaj la elfo estas unu!
  Elfenismo estas monolito, idealo por la animo,
  Kaj la bretoj de la kontraŭuloj estas tute frakasitaj!
  
  La kosmo vokas al la junuloj - la korno blovas invite,
  Estos nova limo, preter Marso!
  Ni konstruas elfinismon - ili nuligis rublojn,
  Ne gravas ia civitaneco!
  
  La tuta universo, kredu - fariĝos ruĝa nun,
  Estos pordegoj al paradizo - ruĝaj steloj.
  Homo estas frato al aliaj - en la pasinteco furioza besto,
  Kaj amo, beleco estas kantata en puraj himnoj!
  
  Tial, ne ŝparu vian mallaborecon kaj maldiligentecon,
  Por nia Patrujo, batalante kiel falko!
  Kaj vi batalantoj laboras tage kaj nokte,
  Kion koloras la Edena Ĝardeno kaj donus dolĉan sukon!
  Tiel la knabinoj kantas tre sprite kaj bataleme. Kaj ili estas simple universala kaj netera beleco.
  Kaj la elfoj por la enan fojon uzas nudpiedojn, kaj tre tenacemajn piedfingrojn. Jen la knabinoj - super kaj hiper .
  Ne provu meti vian fingron en la buŝon de ĉi tiuj knabinoj. Sed se vi metos ion pli grandan kaj varman, ili suĉos ĝin kun granda entuziasmo.
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj, kiuj, ni diru, estas bonegaj.
  Kaj nun ili liberigas fulmojn el la skarlataj cicoj. Ĉi tiuj malŝarĝoj influas la cerbon de korvoj. Ili perdas la konscion kaj falas malsupren per siaj bekoj, pugnobatante la kraniojn de la ursoj de Putin. Kaj ĝi estas ege mojosa.
  Ĉi tiuj estas vere belulinoj, kiuj montris sian tutan malvenkon de furiozaj malamikoj.
  Post tio, la knabinoj levis kaj kantis denove;
  Nia spaco estas antikva, juna -
  Donis Rod Holy benojn.
  Kaj Menso estas mia gardisto Menso,
  Progreso alportas al ni savon!
  
  Mi amas la belecon de la universo
  Eĉ se homo estas malfeliĉa...
  En riverenco al Svarog-Kristo,
  Kio estigis fotonaj ondoj!
  
  Ni mem estas Dioj - finfine ....
  Sed la kasko al la Kreinto de la melodio!
  Al la himno de flamantaj koroj,
  Sankta Lada - hela Virgulino!
  
  Sciu, ke la elfo ne ricevas lumon,
  Toleri humilecon kaj humilecon.
  Por ni, lano de oro -
  Scienco estas en eterna moviĝo!
  
  Sed batali, ve, destino,
  Inter la steloj de la disaj montetoj...
  Do estas klare, ke la Supera volis -
  Ni ne perdu niajn dentojn!
  
  Sed Lada estas hipostazo de Dio,
  Brilante pro bono, ŝi ridetis...
  Homoj donos al vi la volon -
  Forto-juneco estu eterna!
  
  Post ĉio, la militisto de la Sorto estas idealo,
  La Ĉiopova volas militbatalon!
  La ŝipo kuris rapide
  Ne kuraĝu kontraŭdiri la Kreintojn!
  
  Tiam ni kuragxas en batalon,
  Kaj ni vidas bonŝancon videble,
  Tia sovaĝa sonĝo
  La trono nun estas nia Jerusalemo!
  
  La Kreinto konservas la honoron de Rus',
  Jes, senfina, estos jarcento...
  Kiam sen longaj prokrastoj,
  Viro kreas!
  
  Kaj tial la devizo estas pli forta
  Por ke progreso estu eterna,
  Vi estas kuraĝa militisto, ne estu timema,
  Por la gloro de mia patrino, mia Elfia!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj kaj brilantaj knabinoj ĉi tie. Kaj se ili alfrontos la malamikojn, tiam neniu orko pluvivos.
  Ekzemple, elfa piloto faligis napalmbombon. Kaj ŝi kolapsis sur aro da peltaj, la ursoj de Putin. Kaj ŝi vere prenis ilin kaj bruligis ilin ĝis cindro.
  Ĉi tio estas vere knabino - superklaso. Kaj draŝas la malbonajn orkojn kiel hakilon.
  Ĝi eĉ odoras kiel bruligita viando.
  La elfa knabino, premante la fragan cicon de sia brusto, pafis raketon, kaj eksplodis al la orkoj. Ŝi eksaltis amason da ursoviando de Putin kaj transformis ĝin en rostokradon.
  Tiam ŝi kantis;
  Ni vere veturigos vin en ĉerkojn,
  Ni dispremos la orkojn en cindron,
  Estas multaj sensencaĵoj foje
  Sed la voĉo de la knabinoj estas sonora!
  Ĉi tiuj estas la altnivelaj skoldaj militistoj. Uraganoj kaj frenezaj, simple nehaltigeblaj fortoj furoras en ili bagatele. Kaj la knabinoj, oni devas rimarki, montras sian kapablon ekstermi la ursojn de Putin.
  La knabinoj kantas kaj nudas la dentojn:
  La kalva Fuhrer atakis la elfojn,
  La bastardo volas preni niajn terojn...
  Sed de la bato de la knabino falis,
  Ni defendas kun la furiozo de la familio!
  Ĉi tie la elfoj deplojis plurajn kontraŭaviadilajn kanonojn kontraŭ la orkoj. Kaj ni pafu, premante la skarlatajn cicojn de la brusto sur la kontrolbutonojn de la postaĵo de kontraŭaviadilaj kanonoj.
  Ĉi tio estas vere bonega. Kaj la militistoj ne rezignas, detruante la armeon de Putin.
  Ĉi tio estas tiel mojosa batali kontraŭ ĉi tiuj mirindaj kaj tre ravaj kaj unikaj knabinoj.
  Kaj la nudaj piedfingroj de la elfoj ĵetas grandajn, mortigajn donacojn de neniigo.
  Kaj disbatanta malamikojn kun kolosa amplekso kaj la formado de brulanta energio fluas.
  Samtempe, la knabinoj komencis kanti kun granda amo kaj intenseco, per siaj sonoraj voĉoj;
  Tage kaj nokte batalante senĉese ,
  Kompato sen honto...
  Orkoj agas tre strange,
  Elfa lando estas kontraŭ ili!
  Komprenas kiam ili kantas kaj per siaj nudaj piedfingroj ili ĵetas tre detruajn donacojn de morto.
  Sed la batala paro de ilia elfo kaj elfo samtempe pafas al la orkoj, kaj karesas unu la alian.
  Kaj ĝi estas tiel bela. Post ĉio, la elfoj estas tiel muskolaj kaj reliefigitaj, kaj ilia beleco estas impona.
  Kaj ili kantas eĉ pli bone kaj kun sento;
  Ŝtormoj, uraganoj ne estas baro por nia paro,
  Ni estas la filoj de la Patrujo, kiu floras kiel rozarbeto.
  Kiu ne konis la batalon, li ne manĝis milian kaĉon,
  Dio la Savanto Jesuo gvidas nin en batalon!
  
  Ni kutimas batali eĉ en ŝtorma oceano,
  Ĉiu homo estas kiel blato eksterŝipe.
  Mi kredas je la monstroj de la Hordo, ni disŝiros ilin en batalo,
  Nia honoro ne povas esti batita per sledmartelo aŭ martelo!
  
  La glavo varmiĝis en la forĝejo, en la tre varma infero,
  Akrigitaj klingoj estas tre malmolaj balgoj!
  Estu sentima soldato; kun forta, hardita koro,
  Se estas morto, tiam staru senmove, ne kuru!
  
  Jes, milito, kompreneble, ne estas festeno kun dolĉa mielo,
  Post ĉio, estas larmo sur ĝi kaj sango fluas dense.
  La lupo hurlas longe kaj la urso kun feroca muĝado,
  Kaj la bato responde estu en la okulo, kaj ne en la brovo!
  
  Estas lanco, kiu povas trapiki ĉenon,
  Estas ŝildoj tiaj, ke oni ne povas ilin trapiki per amaso!
  Sed ne estu malkuraĝaj, lasu la diablojn fari vizaĝojn,
  Por ne fariĝi kiel en la retoj de ludo!
  
  Jen venas, vi kredas, radia decido,
  Ĉiu rekompenco pli alta ne troveblas!
  Ĉar venos krima penso, mi kredas venĝon,
  Ne ekzistas alia braveco ol la malfacila vojo!
  Ĉi tiuj estis la kantoj ĉi tie - simple la plej alta nivelo de efiko. Kaj la elfknabinoj pafis al la malamiko, denove uzante siajn tre helajn kaj skarlatajn cicojn.
  Ĉi tiuj knabinoj estas spritaj kaj fajras kun granda precizeco kaj precizeco. Kaj kiam ili ĵetas kontraŭulojn, ili uzas nudpiedojn kaj tre lertajn piedfingrojn. Ili faras ĝin tre rapide.
  Vi ne povas trovi knabinojn tiajn sur mapo; ili estas tute plenaj de grandeco.
  Kaj se ili disiĝas, kaj ekĵetas venenajn pinglojn per la nudaj piedoj, batante per ili la ursojn de Putin.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - kiuj, post kiam ili komencas mortigi orkojn, ne ĉesos. Ĉi tiuj estas laŭvorte militistoj de la tribo de superviroj. Kaj dum ili disiĝas, jam estas sur ili iri de la pruvita vojo.
  Kaj ni ĵetu mortigajn pulsarojn el la skarlataj cicoj de la brusto. Kaj tiom da malbonaĵoj, la ursoj de Putin tuj prenis kaj forbrulis.
  Kompreneble, la knabinoj denove komencis kanti kun granda ekscito, kun siaj voĉoj kiel arĝentaj sonoriloj;
  Oraj oreloj - kampo,
  Kiel ondo de la susuro de la lipoj de la brizo...
  Ni plenigos la glasojn per ludema,
  Lasu la riveron ŝpruci de ĉampano!
  
  Nia Patrujo sindonema Elfia,
  Kie estas la ora kovrilo de aŭtuno,
  Ne, kredu, ke la Patrujo estas pli bela,
  Matura poma nektaro groco!
  
  Kaj vintre, mirinda arĝenta neĝo,
  Lagoj krakis sub la glitiloj!
  Kiel bongusta estas nia bonodora pano,
  Kaj la klingo de la sabro de la elfoj estas akra!
  
  En ĉiu folio estas smeralda fadeno,
  Koraloj briletas en ĉiu burĝono...
  Solovjov verŝas mirindan kanton,
  Kaj sur la kampo, kiel veluro, halto.
  
  Rosgutaj diamantoj sur herbo
  Dandelion brulas kiel stelo!
  Vi estas la patrujo de la Suno ,
  Al eterna gloro vivu eterne!
  
  La mondo estas bela, kvankam foje ĝi ridetas,
  Kaj foje kruela roko
  Sed la sankta Elfo estas bela,
  Ni malfermis la sojlon por ĉiuj gastoj!
  La knabinoj estas nur belegaj. Kaj denove ili ĵetas al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj la krurojn de la mortiga potenco de granato. Kaj iuj belulinoj ĵetis ankaŭ venenajn kudrilojn. Kaj ili fiksiĝis rekte en la gorĝon de la ursoj de Putin. Kaj la bestoj falis.
  Jen kiel la elfoj agas en impona stilo. Kaj jen ili denove prenis kaj fajfis. Denove, la korvoj estis trafitaj de ondoj de cerbumoj. Kaj la miregigitaj ramis la kapojn de la orkoj. Kaj ĝi estas ekstreme mortiga.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj, kaj tio estas bonega.
  Knabinoj, kompreneble, estas malsamaj, sed elfoj, kun sia tuta diverseco, ankaŭ estas belaj kaj ravaj ŝtelistoj. Kaj nur homaj knabinoj povas esti pli bonaj ol ili, kaj ne ĉiuj. Kiel mirindaj kaj belaj la militistoj ĉi tie estas kaj en korpo kaj animo.
  Samtempe ili pafas sen kompleksoj uzante la rubenajn cicojn de siaj mamoj.
  La junaj elfoj ankaŭ batalas samtempe. Ili estas batalantoj de elstara kapablo kaj rapideco.
  Kaj ne forgesu samtempe kanti tre bele kaj entuziasme;
  Kvankam ŝajnas, ke ili premis nin al la intermonto,
  Terura koŝmaro venis.
  Mi povas kanti sagaon al mia amiko -
  En kiu la demono de la infero reviviĝas!
  
  Timinda alarmo sonas kiel sireno,
  Kvazaŭ fajro flamus ĉi tie...
  Ne ĉiuj povas vivi, kredu min sen Dio,
  Sed konstrui vere konas la takton!
  
  La knabo ankaŭ estas militisto de naskiĝo,
  Ĉar ŝtalo kaj lafo ŝprucas en ĝi.
  Sed mi nur volas peti pardonon,
  Ne mia pugno por la kontraŭulo levstango!
  
  Kvankam ĝi estas pli verŝajne nur braveco,
  Kelkfoje batali estas necesa.
  Sed ne ĵetu ĝin en la rubon kiel vian konsciencon,
  Ne lasu vin forprenita de ĉi tiu infera ludo!
  
  Kiu scias ĉu vivo en ĉi tiu mondo
  Ĉio en nia mondo estas vera: ombro, miraĝo.
  Ni kondukos krimulojn al justeco
  Kiam ni povos tuj kapti la kuraĝon!
  
  Kaj se io estas perdita en la batalo,
  Kaj vi ne povas venki la ŝaŭmon...
  Ni malfermos ĝin ĉiuokaze, kredu min,
  Kaj forstreku la malsukcesajn nulojn!
  
  Ĉiuj certe povas atingi en batalo,
  Kiam estas forto kaj plena de menso!
  Kaj la pluvo de malbono donos eĉ kupran denaron,
  La lando gloros la bravulon per himnoj!
  Ĉi tio vere estis grandioza odo, junaj viroj laŭdante knabinojn.
  Kaj la militistoj ĉi tie, ni diru la plej alta klaso de la plej alta klaso.
  Precipe kiam piramideca tanko rapidas. Kaj li bombas la malamikojn per ĵetaĵoj kun mortiga forto. Kaj li mem estas preskaŭ nevundebla kontraŭ trafoj.
  La bataloj ĉi tie okazas kun granda intenseco kaj pafado de la pafiloj de la terminator tanko.
  La knabinoj, kompreneble, estas tiaj, ke ne estas ricevo kontraŭ ili, se ne ekzistas alia peceto. Rava, diru, ŝtelo, en kiu estas tiom da brilo kaj ekscito.
  Tankmilitistoj pafas uzante kaj maŝinpafilojn kaj kanonojn. Kaj inungu la orkajn malamikojn per plumba pluvo.
  Kaj se ili ankaŭ estos krevigitaj per specialaj kugloj kun urania kerno. Tio estos tute mortiga kaj malvarmeta.
  Knabinoj, kiuj kantas tiel, estas nur tre grandega ĉarmo. Kaj ili havas la grandecon de intelekto kaj granda menso.
  Ĉe la fajro de la sangofluo,
  Lavango inundis nian teron...
  Milito ne konas tempolimon,
  Pli bona ol la plej dolĉa vino!
  
  La gusto de venko ne fariĝos amara,
  Eĉ la amareco de fumo kaj sango.
  Kiam niaj avoj batalis -
  La najtingalo pepas pri ili!
  
  Senmorteco estas la plej alta rekompenco,
  Por ne koni la obtuzan maljunecon.
  Por ke la senditoj de la infero ne venu,
  Do tiu graco fluos.
  
  Ni amas la mondon kaj la odoron de pinpingloj,
  Sed se necese, la batalo atendas.
  Ho nia ora koro,
  Lasu ĝin bruli, fandante la glacion!
  
  Jes, freŝa juneco pasas,
  Ĉio fariĝis banala.
  Kiu estas la Suno leviĝanta,
  Esti homa ne estas mensogo!
  
  Amu homojn la lumon de la Eternulo,
  Li estas tre afabla, fidu nin...
  Kvankam la vojo tra la vivo de la submondo,
  Kaj regas la mondon: Herodo-Ham!
  
  Ni havas purajn celojn
  Sed la vojo al ili estas domaĝe en la sango!
  Post ĉio, li estas aŭtomata maŝino kiel halteroj,
  Liĥo de mallumo estas plena de parencoj!
  
  Jesuo kaj Maria estas nia garantio,
  Ili venos kaj alportos feliĉon!
  Tiam la malvarmo malaperos - faruno,
  Kaj kolero kun malnobleco kaput!
  Estas pli amuze iri en batalon post tia kanto. Kaj la batalo ŝajnis ŝanceliĝi, kiel skalo de flanko al flanko.
  Kaj la elfoj pafas al la ursoj de Putin kun granda precizeco kaj precizeco. Ili estas militistoj de elstara klaso.
  Ni alfrontu ĝin, batalemaj belulinoj. Kaj ili ĵetas siajn nudajn piedfingrojn al la malamiko. Kaj ili disŝiras la orkojn en ŝiriĝintajn pecojn, kaŭzante kolosan damaĝon al la malamiko.
  La knabinoj kantas kun granda ĝojo:
  - Gloro al nia granda lando,
  Ĝuste, servu la grandan Elfian,
  Estos bonega por vi kaj mi
  Ni petis Dion pri tio!
  Tiel mirindaj elfoj kantis mojosa kaj mirinda. Iliaj voĉoj estigis la tagiĝon de la plej grandiozaj kaj pretendaj floroj en la animo.
  Kiel malvarmeta ĉio estis kaj oni povus diri kvazaŭar . Kaj ĉi tio estas ilia plej bona motivo.
  Precipe kiam la knabinoj prenis kaj denove ĵetis venenajn pinglojn per la nudaj piedfingroj, kiuj trafis la ursojn de Putin ĝismorte.
  Kaj la junaj elfoj ankaŭ kantis, kun siaj tre belaj kaj sonoraj, plensonaj voĉoj.
  La steloj briletas en la mallumo de la nokto,
  Kaj la brilo de la arĝenta luno!
  Belulino sulkigas la belajn okulojn,
  Ni eterne fianĉiĝas kun ŝi!
  
  La purpura sunsubiro estis malgaja,
  Sed eblos hela tagiĝo!
  Kaj la vento fariĝis gaja, brua,
  La velo de la ŝipo estas ŝveligita!
  
  Mia animo estas peza ŝtono
  Atendante la teston de la batalanto!
  Kaj lasu la standardon flugi super la kapo,
  Ni iru ĝis la fino!
  
  La koro ne estos superkreskita de musko ,
  Rapida flugo de aglo!
  Kvankam la sango bolas, kun rapida flugo,
  Mi ekflugos kiel sago!
  
  Salikoj riverencis al mi,
  La Ĉiopova Dio turnis sian rigardon!
  Kvankam vi estas tute senpretenda,
  Mi aldonos al vi forton en la batalo!
  
  Post ĉio, vi honeste servas la Patrujon,
  Sed la karno estas malforta, la spirito estas malsana!
  Vi ne bedaŭros, mi konas la vivon
  Ne lasu min turniĝi en virŝafkornon!
  
  Forlavu la pekojn de pasintaj tagoj
  Kio okazis en la pasinteco, lasu ĝin!
  Vi vidas, piroj maturiĝas en la ĝardeno,
  La skizo skizos la aviadilon!
  
  Servu la Patrujon per via tuta forto,
  Forgesu, ke estas paco en la mondo!
  Por ne bruligi la arbareton per fajro,
  Por ke ĉiuj povu bone vivi kun vi!
  
  Al tio mi simple respondis:
  Sinjoro, mi fosos la teron!
  Por ridi infanojn en feliĉo,
  Por ke vi ne devu repacigi vian propran!
  
  Ja bono dependas de ni,
  Ĉiu decidas - elekto por si mem!
  Kaj de vi la Ĉiopova fadenoj,
  Vi tenas la universon en via pugno!
  
  Ni ankaŭ tenos al vi
  Ja la Patrujo ne troviĝas pli sankta!
  Pafante, miaj fingroj tre senkuraĝiĝis,
  Kaj ni ankoraŭ ne estas dudekjara!
  
  Venko estas neatingebla frukto;
  Por tiuj, kiuj estas malfortaj, malkuraĝaj aŭ stultaj!
  Sed sur la ŝultro de la soldatoj ĉiuj pintoj,
  Ni prenu ĝin, ni havas tro da pezo sur nia umbiliko!
  Jen kiel la junaj elfoj kantis tiel bele, kaj montris kiel plensonaj estas iliaj voĉoj.
  . ĈAPITRO N-ro 20.
  La knabina reĝino kaj iama politika kaptito altiĝas al la okazo. Kaj ŝia kontraŭulo, la liphara apro, ankoraŭ estos renversita de la homoj. Kaj ne plu estos tiraneco en Eŭropo. Gloro al libereco! Intertempe, komandu vian nevenkeblan armeon de elfoj kaj elfoj.
  La knabinoj ankaŭ estas tre radiantaj kaj belaj. Kaj per la ĵetoj de siaj nudaj, ĉizitaj kruroj, ili sendas mortigajn donacojn de neniigo al la viluloj, Putinaj ursoj.
  Kaj ili faras ĝin kun granda kaj batala entuziasmo. Kaj ili kapablas disbati kaj mueli ĉion en pulvoron. Kaj jen ilia laŭvorta individua kaj samtempe kolektiva programo. Ĉi tio estas vere superknabinoj .
  Kaj dolĉa aromo estas simple kaŝita en iliaj lipoj, kaj la utero de Venuso estas miela, kaj estas sovaĝa ĝuo en ili.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj alportas plenan ĝojon. Kaj en ili estas tia varmego de la flamo de haroj, ke ĝi estas nur la plej sovaĝa kaj plej plena fajro. Ĉi tiuj estas brilaj kaj hiperkvazaraj militistoj.
  Nun, se ili kantas, tiam la voĉoj estas pli dolĉaj ol la sirenoj. Kaj la kruroj de la knabinoj havas tian glatan kaj sunbrunan haŭton - nur timige kaj bela.
  Kaj kiam ili ankaŭ ĵetas ponardojn, trapikante la gorĝojn de la orkoj per murda elekto.
  Jes, kaj la junuloj, mi devas diri, ankaŭ ĉi tie ne estas malbonaj, kaj samtempe ili tre bone kantas;
  Kaprica knabina muzo
  Ĝi karesas, poste mizero...
  Prepozicioj saltas kaj ne estas kuniĝo,
  Lavango da rimoj estos forigita!
  
  Sed tiu, kiun mi amas el la tuta koro
  Responde, li diras por kio la vortoj estas.
  Kristala amo povas malfermi la pordon
  Malfermu al la vojo de la aglo!
  
  Post ĉio, kredu, ke la glavo de la plumo estas pli multekosta,
  Estas malmoleco en ĝi - lanugo elfluos en ventegon!
  Arogantaj fieraj nobeloj,
  Estos pika verso pri ili...
  
  Ni kreis gloron por la armeo,
  Kie sango fluas, kaj ie ŝvito.
  Vastigis ilian ŝtaton,
  De piramidoj ĝis glaciflokoj.
  
  Sed samtempe la animo estas ŝafido,
  La dolĉa liro sonas en ĝi...
  Post ĉio, la voĉo de la knabino estas voko -
  Kaj pasio degelos kaj granitos!
  
  Kie estas la vorto, estas rozoj flamantaj,
  Kie floras la pomarboj...
  La malvarmo ne povas ĝeni nin
  Kaj timigi estas malŝparita laboro!
  
  Ni transformas sonĝojn en kreaĵojn
  Ni povos venki la abismon...
  La tuta mondo frostos pro miro
  Kiam la nokta malĝojo malaperas!
  
  Tiam la sufero finiĝos
  Ne estos kripluloj kaj orfoj...
  Kaj disiĝo ne venos al ni,
  Lasu la impetan estaĵon krevi la sojlon!
  
  La patrujo fariĝos la regno de Dio,
  Ĉiu el ni estas konsiderata la Kreinto.
  Nur cindro verŝas sur trompon,
  Kiu estas honesta, afabla - bone farita!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie estis petolemaj. Kaj ili havas figuran ridon de dento kaj same kiel perloj de brilantaj neĝeroj.
  Militistoj estas ĝuste tie kaj minace batalas kun la armeo de la ursoj de Putin.
  Kaj ili ĵetas pizojn de morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj,
  ni diru, ke ĉi tiuj knabinoj estas agresemaj. Kaj ĵetu donacojn de neniigo kaj morto. Ĉi tie okazas detruo.
  Sed la knabinoj de la ŝtormsoldatoj faras frakasajn batojn sur la poziciojn de la orkoj.
  Ĉi tio estas brutala konfrontiĝo. Kiu estas ekstreme furioza kaj agresema.
  Ni diru, ke la knabinoj ĉi tie, se ili disiĝas, tiam vi vere ne povas malhelpi ilin.
  Kaj denove, la knabinoj premos la ellasilon per siaj fragaj cicoj kaj devasta fluo de kontinua morto deĉeniĝas por la ursoj de Putin.
  Ĉi tio estas vere mojosa militistoj premas la malamikon.
  Kaj tiel ili atakas la malamikon helpe de tre precizaj kaj ruinigaj misiloj.
  Sed la junuloj ankaŭ tre bone kantas. Kaj ili faras ĉion tre bele, per arĝentaj voĉoj;
  Li mem batali en la koroj de la humoro,
  Karaktero skulptas - Dio la Kreinto,
  Li kreas per la glavo de la heroo,
  Ekzemplo por ĉiuj generacioj!
  
  Sed vi mem povas batali,
  Levita, hordoj por venki!
  La animo de aglo kaj leono ne estas leporo,
  Tia potenco kaj sankta gastiganto!
  
  La malamiko estu kiel hundo pelata,
  Kaj nia forta ŝildo tranĉis la diamanton!
  La rando de la tagiĝo eterne amata,
  Pro ĉagreno, la batalanto rekompencos morton!
  
  Ne fidu stultajn pacifistojn
  Kion Jesuo instruis nin elteni...
  Tiel ke sekalo floras sub klara ĉielo,
  Fariĝu forta kiel urso!
  
  En bataloj ni estas plenaj de arda pasio,
  Kaj kun ŝtorma sango, juna...
  Ni disŝiras la inferon,
  Kie estas la legioj kun Satano!
  
  Kaj ĉiuj scias, ke la Kreinto;
  Mi instruis vin kiel fortigi viajn muskolojn!
  Ne malŝparu vian tempon per sensencaĵo,
  Alie mi venos al vi kun puno!
  
  Senforteco estas la ĉefa malvirto,
  Ĝi naskis koleron, malnoblecon...
  Pagu al la invadantoj lukaĵojn -
  Forgesu pri braveco, honoro kaj fiero!
  
  Sed malgraŭ ĉiuj problemoj, vi
  Frato, ne cedu al malĝojo!
  Lasu ĉiujn viajn revojn realiĝi -
  Ni dancu kun mia karulino en glata valso!
  
  Kion pli la Sinjoro povas doni
  Jes, la postvivo estas en nebulo...
  Ĉi tiu karno suferas en la vivo,
  Ne ĉio estas tiel glata kiel en la romano...
  
  Konu vian landon kuraĝan elfon
  Konstruu vian feliĉon sur ĝi...
  Movado kaj progreso kurado -
  Ili donos potencon super la universo!
  Knabinoj aprobas knabojn kaj palpebrumas al ili per siaj safiroj kaj smeraldaj okuloj. Ĉi tiuj estas tiaj signifaj kaj plej bonegaj militistoj en la mondo. Kaj se necese, ili povas, per siaj langoj, krei tutan cunamon de kaskadoj da orgasmoj por la junaj elfoj.
  Kaj la knabinoj daŭre batalas kun granda entuziasmo. Ili premas la butonojn per siaj nudaj piedfingroj, elĵetante fluojn de flamĵetiloj kaj detruan energion.
  Kaj tiam la elfknabinoj prenis ĝin kaj ankaŭ premis la butonojn per siaj skarlataj cicoj, kiuj ekigis detruan armilon kaj faligis ekblovon da fajro kaj metalo sur la bretojn de la ursoj de Putin. Tio vere estis koŝmara efiko de multoblaj lanĉaj raketsistemoj.
  Ĉi tie la knabinoj vere laboris tiel agreseme kaj produktive. Kaj ili faris surdigan kaj frakasan malvenkon de la kontraŭuloj, bruligante ĉion en vico.
  Samtempe, la knabinoj kantis:
  - Ho ! Ves ! Ameriko - Eŭropo,
  Azio-Eŭrazio,
  Kia malhonoro!
  Do la militistoj komencis pafi maŝinpafilojn, ekstermante la ursojn de Putin. Kaj ili agis tre malfacile, precize kaj precize. Kaj ilia batalpremo estis simple nerezistebla.
  La militistoj kantis:
  Maljunulo sur Zelensky,
  Kaj Elfia estas la patrino...
  Ni batalu honeste
  Mortigu la orkojn!
  La elfknabinoj rapidis al la atako. Kaj ili furioze ĵetis mortigajn donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili disŝiris la ursojn de Putin, pruvante sian altan kaj batalantan klason.
  Kaj samtempe oni uzis knabinojn kaj skarlatajn cicojn.
  Kaj fulmo elflugis el ili.
  Samtempe, la knabinoj fajfis, uzante fluojn de ultrasono, kaj siajn nudajn kalkanojn.
  Estis skuado de la aero kaj falis konsternitaj kaj drogitaj korvoj, kiuj trarompis per siaj bekoj la vilajn kaj kalvajn kapojn de la ursoj de Putin.
  Kaj la militistaj knabinoj faris ĉion ĉi tiel mojosa kaj malvarmeta, ke estas neeble diri en fabelo aŭ priskribi per plumo. Kaj samtempe ili kantis;
  Patrujo al mi Indiĝeno - lumo;
  Brilanta larmo fluis el liaj okuloj.
  Kaj la arbaro jam estas vestita per purpuro,
  Kaj de la ĉielo kiel lumtura stelo!
  
  Kio estas en la Patrujo ĉiumomente?
  Ajna loko en la mondo estas pli malbona...
  Kaj nun la kukolbruado kvietiĝis -
  La ranoj plaŭdas en la flakoj!
  
  Kaj la sonora voĉo de najtingalo,
  Aŭ senzorgaj triloj de merloj...
  Bestoj pli maljunaj parencoj,
  Estas ŝipoj kie ili manĝis.
  
  Ni staras kune kiel forta floto,
  Por regi la marojn por ĉiam...
  Patrujo kuraĝa fortikaĵo,
  Por la gloro de la frateco de la Suvereno.
  
  En harmonio kun Patrino Naturo,
  Ajna branĉo de girlando...
  Ĝi fariĝos nekonata, kredu timon -
  Kiam kuraĝo estas la ĉefa instigo!
  
  Kaj beleco ne estas forgesebla
  Ĉar ni estas reflekto en ĝi...
  Post ĉio, la blua fadeno de vivo,
  Ne scias, kredu la finon.
  Ĉi tiuj knabinoj vere estas spegulbildo de netera beleco. Kaj la elfoj estas nur miraklo kaj grandiozaj en sia tuta nesciebla grandiozeco.
  Kaj la langoj de la knabinoj estas longaj kaj ludemaj. Kaj kapabla fari ĉion sen nenecesaj problemoj.
  Kaj ili uzas, ĵetante malgrandajn, maldikajn razilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili flugas kaj tranĉas, soldatoj de la armeo de Putin. La militistoj agas per sia tuta senbrida energio.
  Kaj samtempe ili kantas:
  Ni estas bonegaj knabinoj
  Ni estas nudpiedaj knabinoj...
  Orkoj estas teruraj
  Ili batis la bastardojn per plektaĵoj!
  Efektive, se la belulinoj komencos kanti, tiam la diablo ne povos konkuri kun ili. Tiel la knabinoj montras siajn dentojn, kiuj brilas kiel perloj, kaj mueas, ekstermas la ursojn de Putin per bone celitaj eksplodoj.
  La elfoj batalas por la sama afero. Tiuj el ili, kiuj ankoraŭ estas nur knaboj, ankaŭ kun siaj nudaj piedoj ĵetas malgrandajn, maldikajn venenajn pinglojn, kiuj trafas la ursojn de Putin rekte en la okulojn.
  Kaj samtempe la elfknaboj kantas;
  Se via pugno estas forta
  Ĉi tio signifas, ke vi estos la unua en la vivo!
  Kaj tiam la kamarado ne estas malriĉa,
  Li havas koron el oro kaj nervojn el ŝtalo!
  
  Sed pli grave, kredu - ĉi tio estas forta menso,
  Ĉar homo estas pli malvarmeta ol bestoj.
  Se en la vivo vi estas nubo de mallumo,
  Tiam gaja rido faros vin amata!
  
  Aŭtomata aldonaĵo scio - forto al pugno,
  Ĉar ĝi estas plena de scio - Scii!
  Sed provu doni la potencon - en la manojn de malsaĝulo,
  Tiam vi ricevos doloron nur kiel rekompencon!
  
  Estis tempo kiam ili iris ĉasi kun klabo,
  Arko, sagujo kontraŭ dika haŭto...
  Sed ili faris ĉervonetojn, kie centonoj iris,
  Kaj estas tre facile salti en la galaksion!
  
  Kvankam edukado estas bona -
  Sed ankaŭ estas interese kuraĝi...
  Kaj egala al bajoneto, ĝi fariĝos ĉizilo,
  Kaj ni servas al la Patrujo tre honeste.
  
  Sed malbona perforto estas peza kruco,
  Nia batalkampo estas plena de sango...
  Kial la Ĉiopova Dio releviĝis post sufero?
  Por ke la armea kunveno de soldatoj estu plifortigita!
  
  La larmoj de la fraŭlino gutas - ŝia amata amiko falis,
  La patrino preĝas kun ĝemo, kriante je la supro de siaj pulmoj...
  Frostas ekster la fenestroj kaj la kameno estingiĝis,
  Jen bela junulo enterigita subtere!
  
  Ho, kruela sorto - kia malbona sorto,
  Virgulino Maria - kie estas via boneco?
  La viro volis fianĉiĝi pli frue,
  Kaj nun la vento blovas polvon sub la pinoj!
  
  La vivo venos feliĉa - estos bona,
  Fariĝos papava mielo - pomkuko ...
  La monstra kontraŭulo, en polvon kaj pulvon,
  Ke la vera sorto transiru la sojlon!
  
  Ĉio estas farita sur la Tero kaj la ĵeto al Marso,
  Ni kolektu la girlandojn plenajn de steloj en pugnon!
  Kaj saluton infanoj, nur altklasa
  Kaj li estis ĵetita en la fajron - terura demonio!
  
  La maŝinpafilo jam fariĝis indiĝena - kugloj enverŝas en rivereto,
  Kaj la malamiko elĉerpiĝis, kion li volis, tiam nulo!
  Se vi gajnos, vi fariĝos riĉa
  Ĝi montriĝos en malriĉeco - kiu ventumis la fajron!
  Ĉi tiuj estas la bonegaj kantoj, kiujn la knabinoj Terminator kantas ĉi tie. Kaj ili montras siajn plej altajn kaj mirindajn atingojn. Ne unu orka tekniko funkcias kontraŭ tiaj knabinoj.
  Kaj iliaj kruroj estas tiel belaj, ĉizitaj, kaj tre egalaj, kaj samtempe harmonie lokitaj fingroj.
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj - kion vi bezonas, nur bonega!
  Tiaj militistoj kapablas decidi la destinojn de la tuta tero. Neniu povas kompari kun ĉi tiu knabino en vera batalo.
  Kaj denove nudaj piedfingroj ĵetas murdajn donacojn de neniigo kaj totala morto. Kaj ili detruas la regimentojn de la armeo de ursoj de Putin.
  Kion povas fari la urso de Putin, se li ricevas venenan kudrilon en la frunto? Ĉio, kion vi povas fari, estas plori. Kaj ĝi aspektas ege pretendema kaj groteska!
  Kaj knabinoj ankaŭ uzas siajn nudajn piedfingrojn en batalo, ĵetante bumerangojn. Ili flugas kaj turniĝas en la aero, kaj eniras la kapojn de dentegoj de ursoj. Kaj ili falas mortaj.
  Kaj tiam la knabinoj premas la butonojn per siaj skarlataj cicoj kaj ŝaltas ion ege murdan kaj detruan. Kaj multaj orkoj mortas.
  La belaj junaj elfoj ankaŭ tre bele kaj memfide kantas;
  Ne estas pli bela amo en la mondo,
  Sed ĝi ankaŭ havas problemojn kaj zorgojn...
  Ja en paro da sloganoj ne utilas - direktiloj,
  Kiam ni estas kune, ni ĉiam estas pilotoj!
  
  Amo estas vazo, en kiu dolĉa mielo
  Sed la gudro de indiferenteco okazas ...
  Kaj feliĉo, mi kredas sindona, venos,
  En florado, kiel sirena arbusto en majo!
  
  Estas granda afero forĵeti la ĉenon de sklaveco,
  Lasu min rektiĝi en ŝvita korpo...
  Prefere ol vivo en kaptiteco, estas pli bone morti,
  Kvankam bezono dekutimigos nin de maldiligento!
  
  Ni ricevas multon por atingi en la vivo,
  Sed estas tre malfacile atingi pli...
  Kiam via menso estas enfermita en reto - jugo,
  Kiam vi estas tro singarda!
  
  Kaj por tiuj, kiuj aŭdacas, atendas ilin bizkoko,
  Kaj ĉokoladoj, dolĉaj frandaĵoj,
  Sed ofte donas rokon inverse,
  Kiu scias, eble la tagoj de kolomboj estas kantataj!
  
  Ni ne volas forlasi ĉi tiun mondon,
  Perdu eĉ la malbonan universon!
  Donu al ni vivteston de kvin,
  Kaj la puno estos en edukado!
  Ĉi tiuj estas la kantoj ĉi tie kaj la knaboj ne estas malsuperaj en graco al la knabinoj. Kaj ankaŭ elfoj, kiuj uzas ĵetilojn kiel infanoj. Kaj ĉi tio ankaŭ estas tre mortiga armilo. Kaj ĝi havas ekstreme detruan efikon.
  Kontraŭ tia popolo la ursoj de Putin estas senpovaj.
  La batalado daŭras kun granda intenseco.
  La knabinoj ĵetas bumerangojn en formo de sespintaj steloj kaj svastikoj, kaj tranĉas per ili la kapojn de la ursoj de Putin. Samtempe ĝi estas ege energia.
  Knabinoj montras kaj faras tiajn mirindajn miraklojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj donu frakasajn kaj ostorompajn batojn al malamikoj.
  Militistoj kuraĝe kantas.
  - Spaco atendas nin kaj sonĝo,
  Ni plibeligu la mondon...
  Beleco regos
  En nia granda Elfo!
  Kaj denove, la knabinoj premas la butonojn per siaj skarlataj brustaj cicoj, kaj faras vere disbatajn batojn al la malamiko, laŭvorte bruligante centojn da ursoj de Putin samtempe.
  Samtempe, la knabinoj kantas kun granda entuziasmo kaj premo;
  Estas multaj mensogoj en la mondo, kaj krueleco regas,
  Justeco estas kiel birdo kaptita en reto...
  Sed estas la potenco kaj grandeco de la Sinjoro ŝildo -
  Ĉi tio signifas, ke ni ne longe eltenos la falinton!
  
  Ofte la elfoj estas pekaj, kaj ludas kun la sorto,
  Dio la Plejpotenca kompatu nin: Via gloro estas honoro!
  Mi turnas min al Vi en la sango de rompita animo,
  Donu al mi la ŝancon esti savita kaj diri preĝon!
  
  Sablo verŝas en viajn lipojn, brulanta rido de la vento,
  Kia abomena peko alportis nian Teron al...
  Satano, la kreinto de malbono, senkompate turmentis
  Sed fakte, kiu falis kaj estas sola en la homamaso!
  
  Ni ne estas indaj gustumi Dion, gracon,
  Malboneco vivas en la koro kaj malpleno regas!
  Ni devas distribui ĉion, kion ni havas al orfoj,
  Por ke sub la ĉielo malkaŝiĝu via pureco!
  
  Sed se via spirito estas kiel makulo da inko,
  Se rigideco kaj volupto vivas en pensoj?
  Ĉar tia Dio la Sanktulo malfermis Sian Koron,
  Kaj li diris: vi pentas - miskonduto ne kalkulas!
  
  La Kreinto donis sian sanktan dekreton al la kreado,
  Amu viajn fratojn kaj ne kuraĝu perfidi!
  Mi batalas pekon, por ke la fajro ne estingu
  Fariĝu unuopa familio: honoru patron, patrinon!
  
  Ne ekzistas pardono, se via patro estas maldiligenta,
  Se vi nur pensas pri kiel kapti pli ..
  Sed se vi estas malavara, tiam sciu pli juna
  Kaj laboru por la bono, puŝante la liton!
  
  Via sankta leĝo estos donita por jarcentoj,
  Vivi laŭ konscienco alportante ĝojon!
  Malfermis la tutan universon, saĝo estas tiel granda,
  Ne eblas scii, mi ploras kiel infano!
  Ni diru nur, ke la knabinoj - ili kantis bonegan kanton ! Kaj ili montris sian elstaran imperativon.
  Kaj la militistoj denove pafu al la orkoj, premante la butonojn, cicojn, kiuj aspektas kiel tromaturaj fragoj. Kaj batu ilin en grandaj amasoj.
  Ĉi tiuj vere estas knabinoj, kiuj semas morton kaj detruon inter la ursoj de Putin. Militistoj de la plej brila kaj plej detrua trairejo.
  Kaj ili falĉas malamikojn kiel rikoltilon. Kaj ili batis malamikojn kaj uzante nudajn piedfingrojn. Kaj tiom da orkoj jam mortis pro sia detrua efiko.
  Kaj la knabinoj elĵetas pizojn de detruo kaj neniigo per siaj nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj denove la mortigitaj kaj vunditaj la ursoj de Putin falas. Kaj la militistoj agas tre konvinke kaj detrue.
  Kaj junuloj ankaŭ montras sian detruan kaj detruan influon al la armeo de Putin.
  Samtempe, batalantaj paroj da militistoj kantas kun entuziasmo;
  Ni vivas en mondo plena de disiĝo, malĝojo...
  Kion devas fari soldato kiam li estas sola?
  Por ni, la Dioj kruele decidis la ĝustan -
  Ĉi tiu ulo fariĝas griza!
  
  La universo estas tiel kruela por ami,
  Larmoj de disiĝo kaskadis en li...
  Kompato malaperis sen spuro,
  Kaj la vivo fariĝis kiel ŝtono sen moleco!
  
  Ĝi frostas en la dezerto, kaj la glacio ardas pro varmego,
  Kiel rusta ĉeno envolvas mian koron!
  Kaj la pluvo de apartigo, batas pafojn sur la tegmento -
  Poŝoj malplenaj, restas nur kupro!
  
  Sed fido al la heroaĵo de batalanto inspiras,
  Ĉiopova Dio - sciu, donis firman promeson!
  Kaj ni estos kiel foliaro en varma majo,
  Kiam ĝermas, ni renkontas floradon!
  
  Ĉu vi volas feliĉigi la planedon
  Do ke ĉiu el ni glore kantis kiel najtingalo?
  Tiam la plej dolĉa mielo fariĝis kolekto sur la tilio -
  En la animo de la gigantoj, ni ĉesigu mensogojn!
  
  Ne trompu Dion, kredu al mi
  Li vidas ĝuste tra kiu el ni estas malkuraĝulo kaj malpurulo!
  Donu signifon al la Sinjoro de la ofero,
  Ne mirinde, ke ĝi diras, mi repagos al vi homoj!
  
  Sed malbona perforto kaptis nin en la reton,
  Neniu scias kie la mortigoj finiĝos.
  Judaso pendas sur putra tremolo -
  Kaj por tiuj, kiuj kredis - laŭrokrono!
  
  Ĉiu povas pliboniĝi
  Nia elekto estas konscia - strebado al Kristo.
  Sed foje estas flakoj da sango,
  Kvankam estas promeso - mi baldaŭ venos!
  
  Ho mondo, kiom da perforto vi havas,
  Kvazaŭ ni ne povas vivi en paco!
  Super la ĉerko de la edzino de soldato ploregis,
  Kiel maldika vivo estas delikata fadeno!
  
  Verŝi sangon ne estas nia voko -
  Ĉasu por ami, por doni al la Patrujo paradizon!
  Kio estas la puno por ni ĉiuj?
  La respondo estas vi donas la tutan riĉaĵon al la malriĉuloj!
  
  Estas neeble aĉeti savon por mono,
  Ĉar ne estas prezo por oro por Dio!
  Kaj kliniĝu antaŭ la preĝejo dimanĉe,
  Fariĝi flugilhavaj kiel agloj!
  
  Kaj venos la tempo - venos la Regno de Dio,
  La malbona kaj rabema mallumo finiĝos!
  La spirita pereos, malbenita sklaveco,
  Kaj la lando fariĝos en Grandeco de Feliĉo!
  Ĉi tie la knabinoj vere kaj specife kantis, kaj tre bele. Kaj nudpiede, la piedoj de la knabinoj ĵetis mortigajn donacojn de neniigo. Kaj tiel iris la detruo de la ursoj de Putin. Ĉi tiuj knabinoj ankaŭ estas tre spritaj.
  Ili estas mirindaj kaj ekstreme malvarmetaj. Kaj iliaj brustaj cicoj estas tre helaj, kiel tromaturaj fragoj.
  La knabinoj, sen nenecesa ceremonio, ĵetas donacojn de detruo per siaj nudaj fingroj de mortiga forto.
  Jen ili, kiaj grandiozaj kaj agresemaj, batalaj ŝteloj.
  Kion ni povas diri pri la rubenaj cicoj de la mamoj de knabinoj? Ĉi tio ankaŭ estas ekstreme batalema kaj malvarmeta. Kiel kapablaj la knabinoj estas batali kaj batali kun granda intenseco.
  Do la knabinoj prenis ĝin denove kaj algluis la nudajn piedfingrojn al la buŝo. Kaj ni blovu la fajfilon. Kaj kiel ultrasona trilo komencis elverŝi el ĉi tio.
  Kaj la konsternitaj korvoj perdis la konscion. Kaj ili falis per siaj bekoj sur la stultajn kapojn de la ursoj de Putin.
  . ĈAPITRO N-ro 21.
  La elfa knabino kaj samtempe la reĝino donis ordonojn. Kaj ŝi estis tre energia. Kaj ŝiaj okuloj ekbrilis kiel safiroj. Ĉi tio estas bonega knabino kaj ŝia nomo estas Maria Kolesnikova.
  Ili trapikis siajn kraniojn kaj elbatis iliajn cerbojn. Tio estas mojosa!
  Kaj tiam la militistoj prenis ĝin tre bele kaj gaje kaj kantis, per siaj mirindaj voĉoj;
  Lumo de mia altnivela Elfo -
  Landoj, kiuj donis vivon al la mondo kun animo!
  Ne eblas trovi ĉi tiun Patrujon pli bela,
  Ŝi konas la universon - sankta sonĝo!
  
  En ia herbo kaj ia rosoguto,
  Kaj en gutoj de varma somera pluvo...
  Neĝeroj ludas kun diamantoj
  En ili estas la vizaĝo de Jesuo - la Sinjoro-Gvidanto!
  
  La kreado de la radianta Svarog,
  Ĝi estas bela en ĉiu maizfloro.
  Kiu volas pacon, estas kiel filo por Dio,
  Estas bonege por li vivi, kredu min ĉie!
  
  Sed la Ĉiopova donis al ni tian volon,
  Por ke ĉiu vojo estu libera elekti,
  Por ke indiĝena batalanto amu sian patrujon,
  Por glori Rod en faroj!
  
  Tamen, la elekto ne estis bona,
  Kaj nun malbona rivereto verŝas sur la Teron!
  Elfo estas tretita el la infero de homamasaj tankoj -
  Kruela kaj senkompata en la batalo de roko!
  
  Sed ŝultro kontraŭ ŝultro la batalantoj kolektiĝos -
  Sub la standardo de la sovetia novembro.
  Vizaĝoj donos gracon de la ikono,
  Ili estas por ni antaŭ la Eternulo ne vane!
  
  Kvankam la demonoj paŝtas malantaŭ Putin,
  Kaj li metis multe da infero en Orkmanion !
  Sed ni malflugigas Junkerojn kiel subtasojn,
  Post ĉio, vi devas batali, elŝirante la sangon el viaj vejnoj!
  
  La malamiko atingis Elfskvan - ĉio brulas,
  Per binokloj li vidas la stelojn de Kremlo!
  Sed antaŭ ol ni venkos la hordon de Mamai,
  La Eternulo donos forton al amaj filinoj!
  
  Patrujo - mi flustras en preĝo kun doloro,
  Niaj urboj brulas kiel torĉo!
  Kio estis starigita kun ŝvito kaj amo,
  Ĉu ĝi estas detruita por ĉiam?
  
  Sed Rod ne forlasos sian Kreaĵon -
  Li donos forton kaj la kontraŭulo falos!
  Kiel estis dirite en la saĝa libro de Dio -
  La elfo venkos kaj marŝos al la steloj!
  
  Venkis la Wehrmacht, verŝas sangon en rivereto,
  Elfskva , kaj post la glora Elfagrad!
  Kaj la Patrujo donos sukon el pomarboj,
  Fariĝi facila per granada mitralo!
  
  en Okrlin - glora gvidanto,
  Vikario de Dio sur la Tero kie estas peko!
  Orkŝismajn estaĵojn,
  Tiam estos - feliĉo kaj sukceso!
  Ĉi tie la knabinoj kantis tiel bone, kaj kun tia pasio kaj premo. La belulinoj bele kantis, kaj faris ĉion perfekte.
  Kaj ili ĵetas specialajn stelojn per siaj nudaj piedfingroj, kiuj disŝiras la gorĝojn kaj ventrojn de la ursoj de Putin. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas bonega.
  Ravaj knabinoj en batalo estas tre fortaj kaj batalantaj.
  Kvankam foje ili ricevas ĝin. Jen la orkaj ekzekutistoj turmentantaj knabinon el la elfa familio. Ili prenis ŝin kaj tiris ŝin supren sur la rako. Unue, ili ligis ŝiajn manojn de malantaŭe kaj komencis levi la knabinon pli alte. Kaj tiel ĝis la plafono.
  Ili tiris min ĝis dek metrojn altecon. Kaj tiam ili prenis ŝin kaj liberigis la knabinon.
  Ŝia nuda, sunbrunigita korpo falis malsupren. Kaj la planko mem estas tre forta, la nilona ŝnuro estis etendita.
  Kaj la knabino krios pro infera doloro. Jen kiel la beleco ektremis. Kaj ĝi tordis la artikojn de la belulino ĝis la limo.
  La altranga ekzekutisto el la familio de la ursoj de Putin grumblis kun rido:
  - Daŭre skuu!
  Kaj la knabino rekomencis leviĝi sur la rako. Kaj pli kaj pli alte. La ŝnuro estis streĉita.
  La knabino estas tre bela kun la reliefaj muskoloj de elfo. Ŝi estas mirinda kaj tre batalema.
  Kaj kun ĝemo diras:
  - Ne! Mi ne diros!
  Kaj ili levis ŝin ĝis la plafono mem supre. Kaj la knabino, etendita al atento, frostiĝis.
  Jen ili denove ellasis ŝin iri. La nuda, forta korpo de la elfo falis. Kaj ĝi iris malsupren per sovaĝa rapideco. Kaj proksime de la planko la ŝnuro denove streĉiĝis.
  Kaj la knabino denove krias. Jes, doloras.
  Sed krio eksplodas el mia brusto:
  - Ne! Mi ne diros!
  La altranga ekzekutisto el la raso de la ursoj de Putin ordonas:
  - Triafoje skuu!
  Kaj nun la knabino denove estas levita sur ŝnuro. Antaŭ tio, peza, kverka, fer-bindita bloko estis metita sur la nudajn piedojn de la knabino. Kaj ŝi pligrandigis la streĉadon de la forta, knabina korpo.
  La elfo etendiĝis kaj pendis proksime de la plafono mem, en la kastelo, kie la fanatikuloj de la bando de Putin faris torturon.
  Kaj tiam la altranga ekzekutisto siblis:
  - Ĉu vi diros hundino!?
  La knabino malespere kriegis:
  - Paliso en la buŝo de via Putin!
  La komando sekvis:
  - Lasu!
  Kaj la ŝnuro denove liberiĝis helpe de tamburo. Kaj la knabino falis. Kaj ŝiaj nudaj piedoj en la bloko eĉ iomete tuŝis la plankon, kaj la ŝnuro denove streĉiĝis.
  Kaj la elfo kriis denove kaj perdis la konscion.
  Orkoj, laŭ la ordono de la altranga ekzekutisto, verŝis sitelon da glaciakvo sur ŝin. Kaj la knabino rekonsciiĝis.
  La ekzekutisto-gvidanto ordonis:
  - Kaj nun streĉante.
  Kaj sur la hokoj elstarantaj el la bloko, la orkoj komencis pendigi la plej pezajn pezojn. La muskola korpo de la knabino, brilanta pro ŝvito, estis tre streĉita kaj arkigita kiel ŝnuro.
  Kaj ŝi denove elpremis sin el si:
  - Mi ne diros!
  La ekzekutisto ordonis:
  - Fajru al ŝi! Kaj bruligu la bruston, kaj la sinon kaj nudajn kalkanojn!
  Orkoj rapidis por plenumi la ordon. Antaŭ tio, por ke la haŭto ne tuj bruliĝu, ili traktis la uteron, mamojn kaj nudajn plandojn de la knabino per olivoleo.
  La knabino estis tre naŭzita pro la tuŝo de la malglataj, harplenaj manoj de la ursoj de Putin.
  Kaj kiam ili ankaŭ plenigis fajron sub la nudaj piedoj de la knabino. Kaj al ĉiu skarlata brusta cico oni alportis torĉon, kaj alian torĉon al la sino de Venuso.
  Kaj la doloro estis infera. Sed la knabino ne nur ne ploris nek kriegis, sed male komencis kanti;
  Ne estas bagateloj en la aranĝo de la submondo,
  Ajna senkulpigo por la diablo estas kiel hoko.
  Se ne ekzistas graco en la mondo de la Sinjoro,
  Tio signifas, ke la infera naĝejo ne estas malproksime!
  
  Ja la malbono tiom amas la mondon,
  Kiel insuloj sen kompaso de bono...
  Kvankam la heroeco de braveco estas kantata -
  Fakte, la Reĝo de la Universo estas Satano!
  
  La kruelulo en ĉi tiu mondo sukcesas,
  Kiu ne konas kompaton, tiu estas la reĝo!
  Estas kaptiloj sub la palmarbo eĉ de la paradizo,
  Kie estas la bono? Lia sensignifa nulo!
  
  Ajna kredo povas esti koruptita
  Ajna gloro odoras, konu la maŝon...
  Reptilioj siblas inside en la sablokesto -
  Kaj mi volas lumigi la mondon per revo!
  
  Vi strebas al la lumo, sed vi ŝvebas en la mallumo,
  Ĉasu por donaci, sed malplena poŝo!
  Se vi ne volas vivi kiel mizera papago,
  Iru al malnobleco, ruzo kaj trompo!
  
  Estas naŭze eĉ vivi sub tavolo de muko,
  Kie sen tegmenta subteno - eĉ ne paŝo!
  Animoj rapidas kiel falko alten,
  Sed la karno estas en la marĉo, la glavo brilas la malamikon!
  
  Kiel okazis, ke la feliĉo forvelkis?
  Kaj kial ĉie regi la malbono?
  Ĉu Dio ne havas sufiĉe da potenco?
  Por ke ĉiuj estu ĉiam bonaj?
  
  Post ĉio, homo ne estis kreita de fanatikulo,
  Post ĉio, en ĉiu koro estas fontano de amo..
  Nu, kial la orkoj ne konas la mezuron,
  Kaj la feliĉo estas konstruita nur sur sango?!
  
  Bedaŭrinde, vi mem ne povas trovi la respondon.
  Do ĝi estas terura afero en la mondo ekde la jarcento...
  Kaj la demonoj faras al vi teruran vizaĝon,
  Kaj ŝajnas, ke la Eternulo forgesis la homojn!
  
  Sed mi ne kredas - la malbono ne estas ĉiopova,
  Vi nur bezonas premi la volon en pugnon!
  Tiam malaperos la impulso kondukanta al infero,
  Kaj estos paco kaj harmonio inter ni!
  La inaj militistoj daŭre batalis kontraŭ la orka armeo. Ili faris ĝin heroe kaj, kompreneble, uzante la nudajn piedfingrojn de ĉizitaj kruroj.
  La belulinoj muĝis:
  Vidu la eklipso sur la ĉielo
  Terura simbolo de la epoko...
  Ĉi tio estas signo de lumo
  Orkoj malbone fartas!
  Dirinte tion, la knabinoj prenis ĝin kaj premis siajn skarlatajn cicojn sur la bazukaj butonoj. Kaj raketlanĉiloj reagis. Kiu kovris kaj ŝiris multajn ursojn de Putin.
  Kaj post tio la knabinoj komencis denove kanti;
  Elfia: vi estas mia sankta lando,
  Kie revoj realiĝas...
  Karesas, varmigas la malvarmon de glacio,
  Ne ekzistas pli bona beleco en la ĉielo!
  
  Ne ekzistas tia lando en la tuta universo,
  En ĝi, kiel rubeno, virĉendo sur branĉo de salikoj.
  La kampoj estas vestitaj per diamantoj, perloj,
  Kiam la neĝblovo Frost donis al ni!
  
  Bela maizfloro en sufoka somero,
  Ora nimfeo sur la akvo...
  Turdo trilo lasas la vojaĝanton kun salutoj,
  Vi estas kontenta en la arbaro sur la herbo!
  
  Knabinoj sur Elfi ĉiam estas belaj -
  Gracila, bela - harfajro!
  Kaj la kantoj, kiujn la slavoj honoras, estas konataj,
  Kaj ilia varmego ekflamis ĝis la ĉielo!
  
  Kiam nudpiede pluvas tra la flakoj,
  La blondaj knabinoj ridas kaj kuras...
  Neniu el ni malvarmumas eĉ vintre,
  Frosto sub la neĝo, konvaloj floras!
  
  Trezoro de la Patrujo en nia koro,
  Konservu ĝin, sed ne kaŝu ĝin, heroo!
  Ni malfermis la pordon al la ĉiela vastaĵoj,
  Ni konkeros la tutan kosmon de la tuta universo!
  
  La Patrujo estas modesta kaj majesta,
  La koloroj sur la flago estas tri vivodonantoj!
  Tia radia potenco
  Rigardu Elfian kun sindonemo!
  
  La Eternulo donos al vi rekompencon, kredu al mi, grandan,
  Kun scienco ni certe revivigos la mortintojn...
  Kaj mia patrino estas por ĉiam ruĝ-okula,
  Ni prezentu al vi nian ĉiopovan teamon!
  La knabinoj estas tiel kuraĝaj kaj ĝi aspektas nur bonega. Kaj iliaj kruroj, kompreneble, estas nudaj, kaj iliaj mamoj estas plenaj de skarlataj cicoj - nur ĉarmaj, mirindaj.
  Kaj ili denove premas la butonojn de la bazuko per siaj skarlataj brustcicoj kaj lanĉas donacojn de neniigo kun mortiga forto. Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie, mirindaj, malvarmetaj kaj kun nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Junaj elfoj tre ŝatas leki ĉi tiujn nudajn piedojn. Kaj ili gustas kiel mielĉelaroj.
  Tiaj elfoj estas mirindaj kaj dolĉaj homoj. Ni nur diru, ke ili estas bonegaj.
  Kaj se ili jam komencas kanti, tiam ĝi ĝenerale turnas la orelojn per tubo;
  Mia imago frapis
  Ĉio fariĝis hela, kvazaŭ en novembro!
  Kaj ni metas la forkon en la flankojn de la malbona demono,
  Kaj estos tiel bele sur la Tero!
  
  Tiaj steloj en nia universo -
  Iuj estas rubenoj kaj aliaj diamantoj!
  Ni kolektas tributon de la malbonuloj -
  Bato kiel martelo kaj ne en la brovo, sed en la okulo!
  
  Butikfenestroj kie kvazaroj
  La radianta hipodromo ekbrilas!
  En mia animo gapantaj vundoj -
  Kvazaŭ en ĝi estus granda pogromo!
  
  Bukliĝi kiel bukloj de kometo,
  Ŝafo brilas - lakta drivo brilas!
  Pri senmortaj faroj kantataj,
  En gloro eterne restu la Elfo!
  
  Kio povas malbriligi gloran elfon?
  Nur lasu larmon el bluaj okuloj...
  Kiam ĉio ĉirkaŭe estas griza, estas abomena,
  Kiam vi atendas fulmotondron en junio kun espero.
  
  Etendu malfeliĉajn lipojn kun rideto -
  Komprenu, ke la mondo ne estas bero en la arbaro.
  Knabino tuj, nudigis siajn dentojn ĉe vi,
  Ĝi realigos vian sonĝon!
  Ĉi tiuj estas la kantoj de knabinoj - nur mirindaj kaj grandiozaj, ili aspektas bonegaj. Oni povas simple diri, ke ili estas kosmaj kaj ekstreme batalemaj. Militistoj ankaŭ havas cicojn brilantajn per rubenoj, kiuj brilas kiel steloj en la mallumo.
  Kaj la langoj de la junaj elfoj lekas ilin avide kaj kaptas kaskadojn da orgasmoj.
  Ĉi tio estas vere kompleta kaj absoluta beleco.
  Kaj tiam la knabinoj komencis ĵeti razilojn per la nudaj piedfingroj. Kaj ĉi tiuj klingoj malfermis la gorĝojn de la ursoj de Putin.
  Kaj ĝi montriĝis vere mojosa.
  Kaj tiel la knabinoj komencis premi la butonojn per siaj skarlataj brustaj cicoj kaj ekigis la pafilojn.
  Kaj ĉi tiu efiko, ĝi rezultis, eble, preskaŭ mortiga.
  Kaj la belaj elfoj denove falĉis la ursojn de Putin, pelante ilin en ĉerkojn.
  Ne forgesu kanti samtempe;
  Unu el niaj batalantoj estas la vojo,
  Ŝi estas plena de dornoj kaj dornoj...
  Post ĉio, ne ekzistas Dio en ĉi tiu mondo -
  Revoj frakasitaj en polvon!
  
  Ĉiu vulturo povas beki
  Kaj la antaŭa ĝardeno fariĝis - dezerto...
  Sed kiel malfortaj homoj estas,
  Kien iris la elfa heroo?
  
  Kaj tial, la Elfo estis forgesita,
  Kion fremdulo vendis!
  Kie estis mejloj, fariĝis mejloj,
  Falu en la abismon en la abismon!
  
  Tie, la pecetoj blankiĝas sur la kampo,
  Kaj hai, levis korvon...
  Ni volas, kredas ke estas pli bone dividi,
  Por ke la vivo fariĝu paradizo!
  
  Sed la Ĉiopova donis tian respondon -
  Volas manĝi tro multe
  Ili donis al vi eĉ kromajn porciojn,
  Kaj kie estas la heroaĵoj kaj honoro?
  
  Al Elfia vi estas batalantoj kun malvarmeto,
  Sed nur amuzi mamon...
  Kaj la vorto estas bezonata, la fratoj estas bezonataj -
  Vi ĵetis kiel polvon por peceto!
  
  Nu, pri kio ni konsentas?
  Peza de maldiligento malbono.
  La vojo atendu nin, ve, danĝera,
  Por batali kun la sennombra hordo!
  
  Sed en ĉi tiu kazo, ni sukcesos -
  Ĉar la patrujo estas la filoj.
  Ne dormu bebojn en la lulilo
  En flugo al kometoj kiel agloj!
  
  Kaj al la lasta respondo:
  Kiam venos graco?
  Por ke la trabo de feliĉo brulu eterne -
  Ni fandu neĝon kaj glacion en niaj koroj!
  La belaj knabinoj kantis, kaj iliaj voĉoj estis tiel sonoraj kaj resonantaj. Fakte, ekzistas neniu pli bela ol militistoj. Kaj iliaj brustaj cicoj brilas kiel rubenoj kaj la stirstangaj butonoj estas premataj.
  Militistoj estas senkompata fajro sur la orkoj. Ili agas kun nehaltigebla energio.
  Kaj ili ĵetas nudajn piedfingrojn, donacojn de neniigo kun mortiga potenco.
  Tiel knabinoj - kiuj, se ili koleros, forbalaos montojn. Jen, provu rezisti tiajn ŝtelistojn.
  Per siaj nudaj kalkanoj ili ĵetas grandajn, mortigajn pizojn de morto.
  Ĉi tiuj estas tiel bonegaj kaj unikaj knabinoj.
  Kaj kiam skarlataj brustcicoj estas uzataj, eĉ pli agresema neniiga sistemo estas ekigita. Kaj multaj miloj da ursoj de Putin mortas sub la senkompataj batoj de knabinoj kun nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj la knabinoj ankoraŭ kantas samtempe;
  Multaj el ni timas la pasintecon de la mondo,
  Kio estas kaŝita sub la morna ombro de jarcentoj?!
  La sorto de la universo estas decidita de hazardo kaj volo,
  Tio, kio povos faligi, venku malbonajn malamikojn!
  
  Kaj en la nuntempo, mallumo,
  Multaj malsamaj interkrutejoj gapas...
  En ĉiu stelo Satano faras vizaĝon,
  Li volas igi nin diablon de papagoj!
  
  Ne ekzistas profeto en la Patrujo, ve -
  Kaj estas multo por instrui por vakanto!
  Kaj kiel rezulto, ĉerkoj eliras,
  Se, jam brulis en la konscio de Dio!
  
  Tempo ne estas submetita al vermoj,
  Ĉiu el ni estas tre fiera homo.
  Por ke la rezultoj ne estu reduktitaj al nulo,
  Ni devas purigi la malpuran vizaĝon!
  
  Plendi ne estas eblo, vi scias
  Nu, pensu pri tio infanoj!
  Kaj tiam en la prospero de la lando,
  Se vi protektas la linion per maŝinpafilo!
  
  Finu la laboron, kaj vi finis
  Vi vere povas atingi la supron!
  Se dum jaroj vi estas eĉ junulo -
  Ĝi estas kiel bombo, donu ĝin kaj ne eldiru eĉ vorton!
  
  Kaj al la rekompenco - estos amo,
  En ĝi estas la plezuro de la peka mondo!
  Kaj ne kontraŭdu la motivojn,
  Kaptita de ŝtorma fluo de pasio!
  
  Fido kondukos nin al la Patro,
  Faru ĝin pli pura, pli bona pli afabla!
  Kaj adoru la aglojn al Kristo,
  Jen la ideo de komunismo!
  Ĉi tiuj estas la kantoj kiuj vere ŝaltas kaj agordas en grava maniero. Militistoj kantas bele kaj radie.
  Kaj ili daŭre ĵetas donacojn de neniigo kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj.
  Jen la knabinoj. Kaj la kaptiteco de la belaj knabinoj, la orkoj algluas ruĝvarmajn levstangojn al la nudaj kalkanoj de la belulinoj. Kaj kaŭteriĝu kun granda krueleco.
  Ĉi tiuj estas la belecoj de la nivelo nur hiper .
  Kaj ili daŭre ĵetas al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, mortigajn pizojn de neniigo. Kaj ultrasonoj elverŝis el iliaj skarlataj cicoj, kio kaŭzis skuadon de la atmosfero kaj la korvoj estis trafitaj en la cerbo kaj perdis konscion.
  Kaj ili, falante, trapikis la kraniojn de la orkoj kaj ili estis specife mortigitaj. Kaj sangante, la ursoj de Putin mortis;
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La aspekto de falko, aglo!
  La voĉo de la popolo estas laŭta
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Ne estu okrshista sur la trono,
  La glavo de la Skarlata Armeo renversos!
  Mia elfo, ne en la enfermejo -
  Ne konkeru la patrinon de ĉiuj - diabloj!
  
  Patrujo en ĉi tiu sankteco,
  En ĝi nur la animo floras!
  Petu bastan ŝuon en la forno,
  Nia vojo kuŝas al paradizo!
  
  La nova ordo faros
  Kie ĉiuj estas unu kun Elf !
  Homoj estos feliĉaj
  Patrujo nevenkebla!
  
  La reĝo de lumo loĝas en mia koro
  Por ke ni ne konu malĝojon!
  Bonŝance malfermu la pordon
  La steloj brilis super ni!
  
  En malĝojo, espero, fido,
  Mi kredas je ĝojo, ni faros!
  Junularo ŝanĝiĝas
  Ni estas niaj propraj juĝistoj!
  
  Ĉiu batalanto estas honorita
  Ĉiuj havas kuraĝon.
  Iru en batalon kun kanto
  Ne ekzistas pli forta etia paŝo!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos!
  Estos fino al orkismo!
  La suno brilos hele!
  La vojo, lumiganta elfinismon !
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - la plej mojosa kaj plej elstara klaso. La militistoj ĵetis razklingojn per la nudaj piedfingroj kaj detranĉis la kapojn de la ursoj de Putin.
  Ĉi tiuj estis tiel mirindaj knabinoj. La elfoj havas maldikajn talion, larĝajn koksojn, kaj skulptitajn abs. Ĉi tie la orkoj ne povas rezisti la militistojn.
  Ili estas tiel bongustaj kaj simple bonegaj. Kaj potencaj ultrasonaj ondoj liberiĝas el la skarlataj cicoj de la brusto. Kaj la korvoj estis denove trafitaj en la cerbon . Kaj ili estis miregigitaj kaj trompitaj. Kaj estis kvazaŭ ili prenis ĝin per bastono kaj krakis ĝin.
  Kaj ekestis terura ŝoko. Kaj la militistoj cedis per sia nekredebla energio.
  Kaj denove la militistoj prenis ĝin kaj kantis;
  Kompreneble estas malfacile antaŭdiri
  Kio atendas en ĉi tiu nova mondo!
  Ni flugos al la ĉielo,
  Enŝipiĝo en stelaviadilo!
  
  Ne estas planedoj sur la ĉielo
  Ĉiu havas sian propran sublunan mondon.
  Sub la bato de la stela remilo,
  Mi kredas la Laktan Vojon, ni konkeros ĝin!
  
  Estas malico en ĉiu universo
  Sed se elfinismo regas...
  Tiam kaŭcio konscienco honoro.
  Kaj ne respektu dualismon!
  
  Super ni la glavo estis levita de la ekzekutisto,
  Minacante vivi en feliĉo enmiksiĝi!
  Foje ĉagreno, ĝemoj, ploro,
  Nia patrino verŝas larmojn!
  
  Kaj eble trapiku la spacon
  Senfinaj spacaj profundoj!
  Tiu, kies menso estas akra, povos
  Bela, inteligenta, afabla filo!
  
  La idoj komencas kreski
  Ĉe tagiĝo dikaj kampoj!
  Super ni estas Dio la Sankta Kristo,
  Al li kun riverenco kaj amo!
  
  Tiam ni kredu en la paradizo
  Kaptante infanajn ridetojn...
  Dankon Sinjoro -
  Etendigu la fadenon de mia vivo!
  
  Kion helpi la homojn de la tuta tero,
  Levu progreson kaj bonkorecon,
  Por ke la lando havu potencon,
  Glori belecon per liro!
  
  Post ĉio, vi ne estas viro por nenio,
  Kiel birdo rapidanta al la ĉielo!
  Ĉu vi volas realigi viajn revojn
  En kiu menso, korpoj!
  . ĈAPITRO 22
  La knabinoj kantis tiel ĝoje kaj Maria Kolesnikova - bonega
  Jen tia mirinda kanto, kiun la knabinoj kantis. Kaj kiel mirinda estas ĉi tiu kanto. Tiel kantas la militistoj bonege. Kaj ili havas tiajn mirindajn kaj mirindajn voĉojn.
  Unu el la elfoj sprite rimarkis:
  - La Fuhrer estas kalva, kaj nur aĉa!
  Kaj ŝi montris sian longan kaj mordan langon.
  Alia elfo sprite deklaris:
  Kiu ne amas Putin?
  Ĉiuj amas Putin!
  Kiu ne amas Putin?
  Li jam delonge estas en malliberejo!
  
  Sed kalva Vladimiro
  Ni tute ne timas
  Kaj fia prezidanto
  Stultaj pensoj!
  Ĉi tie la knabinoj parolas tre sprite, kaj krias. Kaj tiam ili ĵetas venenajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj kaj trapikas la ursojn de Putin ĝismorte per ili.
  Kaj tiam kiel ili prenos kaj kantos;
  Ne ekzistas alia Patrujo en la universo,
  Nia planedo estas kiel stelo en la ĉielo...
  Kun fido, espero kaj pura sonĝo,
  Ni konkeros la brilajn celojn!
  
  Ili faris la unuan paŝon en la spaco
  Elfarin donis al ni la ŝlosilon de la ĉielo !
  Ĉiuj nun estas kiel altnivela magiisto,
  Povas koni la mondon de la ŝtorma rando!
  
  Nu, imagu la malnovajn tagojn -
  En la haŭtoj de bestoj, ni kuregis kun klabo!
  La temo de progreso estas nepereema, eterna,
  La scienco fortigu nin!
  
  Anstataŭ rekompenco sub la piedoj de dornoj,
  Ĉi tiu naturo estas kiel malbona lupo!
  La korvo krias: viro silentu -
  Kaj la keruboj tiel malbone elmontris siajn vizaĝojn!
  
  El la abismo estas nur unu elirejo,
  Dio Ĉiopova estas la potenco de la Kreo.
  Vi fariĝos la elementoj, kredu min, sinjoro,
  Se kompreno venas al scio!
  
  Do ne enu ĉe la lerneja skribtablo, bebo
  Potenco vi gajnas grandan sorton!
  Vi faros vin paradizo, junulo,
  Vi povas krei kion ajn vi nur sonĝas!
  
  En novaj mondoj ankaŭ necesas scio,
  Estas niaj fratoj, mi kredas parencoj.
  Ne estu malamikeco en la universo,
  Ni ĉiuj estas la familio de nia Patrino Elfo!
  Jen kiel la knabinoj kantis sprite kaj originale. Kaj iliaj voĉoj nur naskas miraklojn.
  Tiel ili prenas ĝin, kaj la knabinoj kantas tiel bone. Kaj denove ili povas preni kaj kanti plene de siaj pulmoj. Kaj montru iliajn sonorajn kaj tre malvarmetajn kaj mirindajn voĉojn.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, se ili kantas aŭ ludas, kaj estos mojose batale.
  Kaj la militistoj denove fulmas el la skarlataj cicoj de la brusto kaj mortigas la orkojn. Ĉio okazas paradokse en armea maniero. Kaj la nudaj, rondaj kalkanoj de la knabinoj elĵetas detruajn pilkojn de neniigo. Kio estas vere ruiniga.
  Kaj la elfknabinoj laŭvorte kondukas la kontraŭulojn, ĉi-kaze la ursojn de Putin, en la ĉerkon. Kaj ĉi tio estas fundamenta kaj seninterrompa batalo kun totala detruo.
  Kaj la militistoj montras sin ege kuraĝe. Kaj ili prenos ĝin, kaj fajfos kun granda furiozo, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ĉi tiu fajfo estas surda kaj trafas la cerbon. Kaj produktas revolucion en la kapoj de la korvoj.
  Kaj ili, perdinte la konscion, falas, kaj trapikas la kapojn de la orkoj per siaj akraj bekoj.
  Post tio ili denove kantas kun granda entuziasmo, kaj nudigis la dentojn;
  Ho Puŝkin, vi ekscentra ne pravas,
  Ni ne volas malsaniĝi printempe!
  Post ĉio, la odoro de freŝaj majaj herboj,
  Kapabla forpeli ĉiujn de la kanapo!
  
  Neĝgutoj floras printempe
  Ili havas la purecon de nokta glazuro ...
  Naskas mildan luman sonĝon
  La junulo denove volas la ŝtormon!
  
  Printempe la malvarmo retiriĝos,
  La ŝaŭmo de malbonaj turmentoj malaperos...
  Ĉasante gloron por ĉiam
  Trinku la dolĉan spiron de la virgulino!
  
  Kiel en juneco, ĉio estas en ordo,
  Kaj majo estas la juneco de la naturo!
  La pego batas per ĉizilo,
  Tondro tremas, ŝprucas volbojn!
  
  Printempe la riveretoj gurlatas kiel trilo,
  Kaj la muzoj plaŭdas la sonantajn ondojn de ili.
  Jen la beroj kreskas -
  La beleco varmigas la koron!
  
  Ĉio en nia regiono estas bela,
  Herbo estas kiel veluro en robo de sinjorino.
  Tamen blindeco
  Strebu vivi en la urbo obstine!
  
  Kial ni bezonas urbon kaj vilaĝon,
  Fariĝu kiel sovaĝulo kaj promenu tra la arbaro.
  Kaj se estas neĝo,
  Kuri nudpiede nur faras ĝin pli malvarmeta!
  
  La klano donis tian potencon,
  Ke ni povas regi kiel dioj.
  Jen sekalo estas ora sur la kampo,
  De la ikono la vizaĝo brilas strikte!
  
  Svarog Slavyan Sankta Patro -
  Li ordonis ami kaj vivi por la fratoj!
  Kiu estas nobla ulo
  Ja la Kreinto mem akceptis la krucumon!
  
  Kaj la kavaliro akrigos sian glavon,
  Ĉar estas perforto en la vivo!
  La Eternulo diris: Mi ne donos pacon,
  Ja, diablo, kredu min, estas senpoveco!
  
  Do ne kredu, ke dormo estas ĉielo
  Fakte, feliĉo estas la esenco de movado.
  Kaj vi batalas tiel kuraĝas -
  Por peti pardonon de la ekzekutisto!
  
  Kaj se li retiriĝis,
  Tiu Rod helpos, kredu vian filon!
  Forigu la polvon kaj rubon el via kapo:
  Kio ĝemas vin - mi ĝin malakceptos!
  La bataloj daŭris kun granda obstino kaj amplekso. Multe da sango estis verŝita. Plejparte elfaj knabinoj batalis, ili uzis nudajn piedfingrojn.
  Kaj se ili batalas, ĝi estas ege mortiga, detruante la ursojn de Putin.
  Oni devas diri, ke la bataloj estas tiel sangaj. Kaj la knabinoj ankoraŭ estas sur la piramidaj tankoj de Zelensky Prut.
  Kaj ĉi tio estas ekstreme brutala atako. Kaj ĝi havas malfacilan efikon en la stilo de ĉerko.
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de neniigo kun granda, detrua forto.
  Kaj la elfaj knabinoj des pli kantas;
  Mia patrujo estas gaja animo,
  Ĝi ne havas egalulon en ĉi tiu malbona mondo...
  Post ĉio, kiel bona estas Elfia -
  Estas multe da varmo kaj lumo en ĝi!
  
  Batalu por ŝi, al la infero kun la korvoj,
  Ja ne ekzistas Patrujo en ĉi tiu mondo pli valora!
  Post ĉio, egoismo estas krima mensogo,
  Kaj la kruela demono ridetas sian abomenan vizaĝon!
  
  Kion vi faris por la lando - infanoj, ni estas agloj,
  Kion ni povas fari por la Patronimo ne sufiĉas!
  Ni estas gloraj filoj - konsideru egalaj al Dioj,
  Ni faligu tion, kio estas en la vojo de la piedestalo!
  
  Ho mia patrujo estas sankta lando,
  Kelkfoje ni forgesas servi Vin!
  Konsideru taĉmenton, ununuran familion,
  Patro kamarado saĝa geniulo Fralin !
  
  En mia granda lando, estas kara simbolo,
  Tiu blazono kun dukapa aglo etendiĝis!
  Batalu kun la plugilo, kun la malbenita hordo,
  Homoj de la fiera Solntslavnaja Elfo !
  
  Jen mia armeo - ĝi eniris en Orklin, tondrante,
  Nazismaj hordoj forbalaantaj malbonajn spiritojn!
  Kio restis de la "Tigroj" kaj "Panteroj" estis pecetoj da rubo ,
  La inferaj diabloj jam fervoras renkontiĝi!
  
  Ili estos elverŝitaj per la lafo de infero - paroladoj,
  Pri kio parolis la anoncisto de aro da korvoj!
  Kaj la falintoj leviĝos al eterna vivo,
  Dio Rod donos gloran vivmanieron,
  Nur ne kontraŭdiru la Sinjoron,
  Ni estu firmaj en la fido: vi kaj mi!
  Do la knabinoj kantas tre bone. Kaj ili liberigas donacojn de neniigo per grandaj pugnopugnoj. Jen kiom da detruo ĉi ĉio alportas.
  Kaj tiel la militistoj prenis ĝin kaj denove, kun granda entuziasmo, pafis fulmojn el la skarlataj cicoj de siaj mamoj kaj vere prenis ĝin kaj eksplodigis ĝin. Ĉi tio estas vere ekstreme mojosa kaj detrua. Kaj sen najloj, ni diru.
  La knabinoj ridas. Kaj tiam la elfo kun purpura hararo premis la butonon de la bazuko kun la skarlata cico de sia brusto kaj kantis:
  - Gloron diru al ni la elfoj,
  Orkoj hontos kaj hontos!
  Ĝoje la knabinoj kantas kaj saltas kiel pilkoj. Kaj la pilkoj estas specialaj por ping-pongo.
  Kaj kompreneble eĉ nudaj piedoj ĵetas venenajn pinglojn, kaj elbatas la ursojn de Putin.
  Samtempe ankaŭ la knabinoj kantas;
  Trafi rekte sen kaŝi,
  Dum longa tempo mankas fido al vortoj!
  Poemoj devus pafi kiel tankoj
  Batu la kontraŭulon en la lumboj!
  
  Agoj estas kiel la sonoj de aŭtomato -
  Por plu flui!
  Kaj vangofrapo kun granateksplodo,
  Kaj de la duona ventego de la rublo!
  
  Vi ne povas konstrui feliĉon per perforto,
  Sed ne ekzistas vivo sen perforto!
  Faru aliajn marŝi en linio,
  Vi ricevos manĝaĵon por tagmanĝo!
  
  Vi povas ludi malbonajn ludojn,
  Sed bonaj agoj necesas...
  En la koro ni estas katoj, ne tigroj,
  Kaj ĝi povas doni balailon en la azenon!
  
  Jes, la glavo estas fidinda garantio,
  Ĝi estas vero, ne kulpo!
  Ne estu malĝentila reganto,
  Ne adoru Satanon!
  
  Estas ĝojo en ĉiu folio de la arbaro,
  En ajna konsolo maizfloro.
  Iru rapide en la abismon de maljuneco -
  Lasu la grizajn harojn ĉe via tempio malaperi!
  
  Vi ne povas aĉeti al vi konsciencon,
  Kaj vi ne povos vendi vian honoron!
  Ni skribas rakonton pri vivo
  Fortuna duonpatrino ne estas patrino!
  
  Feliĉa estas tiu, kiu ne timas la morton,
  Ja nur la kuraĝuloj; sciu, ke ĝi vivas!
  Ni flugas alte kiel falkobirdo,
  Kiam vi flosas, vi jam trapasis la teston!
  
  Por malkuraĝulo estas infero kaj ĉielo,
  Kaj la kuraĝulo atendas doloron kun rideto!
  Ĉu vi volas feliĉon kaj pli dikan,
  Vi fandos la glacion de koroj!
  
  Tiam iu ajn fariĝos via frato,
  Tiam la batalanto estas honorata ĉie...
  Kaj la domo kaj la ŝirmejo restos en harmonio,
  Entuziasmo tiras nin al heroeco!
  La knabinoj bonege kantis. Ravaj militistoj de impona klaso. Provu alproksimiĝi al ĉi tiuj uloj. Kaj la militistoj estas belaj kaj brilaj.
  Militistoj montras sian sovaĝan temperamenton. Kaj brilu per safiraj okuloj.
  lanĉos ion hiperdetrue .
  Kaj la forto de la knabinoj estas ankoraŭ en kosma aplomo. Kaj fulmo trafas el la okuloj kaj umbilikoj.
  Kaj la knabinoj prenis ĝin kaj ĵetis pizojn de tuta detruo per siaj nudaj kalkanoj. Kaj ili montris la samon per sovaĝa trairejo kaj alkoholsalto.
  Ĉi tiuj estas la mirindaj kaj unikaj knabinoj ĉi tie. Kaj kiel ili montras ĉion.
  Kaj denove fulmo el la rubenaj cicoj de la brusto. Kaj la korvoj falas sub la batoj kaj falas, faligitaj de la elfluoj. Kaj la bekoj trapikas la kapojn de ĉiaj orkoj.
  Samtempe, la knabinoj kantis kun granda entuziasmo;
  Ne ekzistas pli bela patrujo de Elfo,
  Batalu por ŝi kaj ne drivu!
  Ne estas pli feliĉaj homoj en la universo
  La tuta universo estas torĉo de luma Elfo!
  
  La lando de ĉiuj havas la plej bonajn aviadilojn,
  Kaj la aŭtoj estas nur bonegaj!
  Amikoj flugas en la spacon,
  Almenaŭ minaci Karabas el la subtero!
  
  Tankoj ĉe Orklin rompis ĉiujn,
  Kaj en Orktay ili iris al Oklin !
  Ni vidas elfinismon kun la Suno en la distanco,
  Lasu la ŝipojn veturi al Venuso!
  
  Ni konstruos urbojn sur Marso
  Kaj Jupitero venkos!
  Estu feliĉo en la tuta universo,
  Kaj la marko estos nur kvin!
  
  Ne ekzistas lando de konsilo pli kara al ni,
  Kaj pli kara, pli bela netrovebla!
  La unua estis la genia Fenin,
  Ftalin daŭrigis sian vojon!
  
  Orkler volis rompi nian mondon,
  Kaj atakis perfide en la somera varmo!
  Iu metis ponardon sur la animojn
  Farante vian interligon kun Satano!
  
  La malbonaj orkoj ne pasis sian provon,
  Disŝiri Elfjan kaj elfojn !
  Ne estis la Orfiŝo kiu helpis,
  Potenca bato de kasisto !
  
  Kaj la Eternulo ankaŭ ne helpos vin,
  Kaj lerteco, honesteco, afableco!
  Predantaj demonoj ne nudu mian vizaĝon -
  Ne forŝiru en la riglildezajno!
  
  Kredo povas movi montojn
  Se estas racio en ĉi tiu fido!
  Kaj tiam ni ricevas la fratojn miro
  Kio donis al ni kuraĝon kaj honoron!
  
  Kiu mortis, ne ploru amare,
  Ĉar la karno estas nur delikata fumo!
  Kaj ili anstataŭigos sneakers per malpuraj bastŝuoj,
  En la nova mondo - denove juna!
  
  Kaj tiam, laŭ la sonoj de la korno de Rod,
  Ni renkontos amikojn, kaj konos viajn prapatrojn!
  Ĉar la naturo kliniĝas antaŭ ni,
  Ni konstruos nian propran paradizon!
  La knabinoj, kompreneble, tre bone kantis, kaj montris siajn tre longajn kaj belajn langojn.
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetas tre akrajn kaj mortigajn pinglojn. Tio estas bonega.
  Kaj ili falas rekte en la gorĝojn kaj buŝojn de la orkoj. Farante murdan efikon.
  Elfo kun purpura hararo prenis kaj frapis la ursojn de Putin kaj batis ilin per fraga brusta cico. Kaj ĝi montriĝis ege mojosa.
  Ĉi tiuj knabinoj kaj iliaj nudaj kalkanoj faras mirindaĵojn. Kaj ili havas inferan mortigan efikon.
  Tiel ili guvas, kaj ni restu kun fulmo kaj el skarlataj cicoj montras siajn elstarajn trairejojn de morto kaj detruo.
  Kaj denove, de la rubena cico, la ekstreme batalema kaj unika efiko kaj enterigi la ursojn de Putin en la ĉerko.
  Kaj tiam la knabinoj komencis denove kanti;
  Mi promesis al la granda Patrujo,
  Servu la universon, alportante eternan lumon!
  Lasu la malfacilaĵojn kaj turmentojn de la komenco,
  Ĉasado por plori - kvazaŭ vi estas infano!
  
  Ho, kiom da malĝojo Dio en la universo-
  Kvazaŭ la diablo de la universo estas ĉi tiu Kreinto!
  La konstruaĵo estos detruita per terura bato,
  La krevigita junulo iros al sia tombo!
  
  Ne, ne serĉu la rekonon de alia,
  Por la gloro de nia Sankta Patrujo!
  Kaj mi bezonas neteran kuraĝon,
  Por ne resti mizera sklavo!
  
  Post ĉio, spaco ne havas formo de cirklo,
  Ĝi estas senfina - kiel homa penso!
  Kaj homo serĉas amikon en la spacoj,
  Kvankam nia destino estas batali kaj batali!
  
  Ni ne estas naskita por ĝui senlabore,
  La sorto estas severa, sed ne ekzistas alia maniero!
  Ja la rusoj ĉiam sciis batali,
  Ankaŭ mi estas militisto, kvankam mi estas juna!
  
  Mi ne mensogos, estante senpie trompa,
  Ŝi amis la militon, sentoj ne fandiĝas!
  Sed fariĝis malfacile por mi kompreni,
  La Patrujo ĝemas, mia kara!
  
  Kaj nun mi denove havas elekton
  Batalu kun honoro aŭ mortu!
  Do la vicigo sur la kartoj de la sorto falis,
  Malsupre estas nur abismo kaj subtena stango!
  
  Sed nun mi kolektis mian volon en pugnon,
  Mi legis preĝon, miaj muskoloj streĉiĝis!
  Forĵetu la malamikon de la piedestalo
  Sonora kordo ludas en la koro!
  
  Nun mi scias, ke estas vere gajni
  Ke Elfia regu eterne!
  Ni estos la plej malproksimaj sur la planedoj,
  Ni gloru la Elfon per poemoj kaj poemoj!
  
  Por plifortigi la landon de Sankta Elfo,
  Ni devus havi scion pri la spirito!
  La Ĉiopova estis demandita per preĝo,
  Por ke la lumo de la mondo de la scio ne estingu por ĉiam!
  Post ĉio, tiaj knabinoj ĉi tie estas nur ŝikaj elfoj. Ili estas tiel belaj kaj mirindaj. Ne, vi ne povas preterpasi ilin.
  En admiro por tiaj knabinoj, vi povas resti tre longa tempo.
  Kaj se ili ankaŭ prenos ĝin kaj frapos fulmojn el sia umbiliko.
  Kaj ili preskaŭ bruligos la ursojn de Putin.
  Jen la ravaj knabinoj - la plej elstara speco. Kaj ili montras siajn mirindajn trairejojn.
  Unu el ili, fika orko, rimarkis:
  - Aleksandro Granda ripozas!
  Alia konsentis:
  - Ripoze kaj ĵaluza!
  Kaj ŝi ĵetis la donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  Ĉi tiuj estas kelkaj mirindaj knabinoj ĉi tie. Nur superforta energio kaj forto.
  Kaj tiel la militistoj reprenis kaj kantis;
  Loĝis kun avino
  Du gajaj anseroj...
  Venis orkoj
  La anseroj naskis!
  Kompreneble, ĉi tiuj ĉi tie estas la plej brilaj kaj ravaj kun bonega sento.
  Kaj la elfknaboj ankoraŭ batalas. Ili estas grandskalaj individuoj, kiuj agas kun kolosa sinteno.
  Kaj junuloj ankaŭ montras heroaĵojn. Kaj la elfknaboj, kiuj ankoraŭ estas infanoj kaj ĵetas donacojn de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tamen ili kantas;
  Dum kampanjo, pioniro, ne estu malforta,
  Kvankam la vojo estas malfacila kiam estas milito!
  Al la gloro de la Patrujo - la Sankta Potenco,
  Post ĉio, fido kaj knaboj scias, ke gravas!
  
  Pli lastatempe, la ĉielo estis paca,
  Spiketoj floris kiel oro sur la kampo!
  Sed Putin almetis al ni porkmuzelon,
  Dio donu al li atingi la tombon!
  
  Sub la klariono ni iras kampadi,
  Sed ni havas vojon ĉe Orkmaht malantaŭe.
  La homoj de la Patrujo Radianta fiera,
  Kune ni estas en kolera fervoro!
  
  Jen venas aŭtuno, akra vento,
  Sed ankoraŭ ne portu ŝuojn!
  Diris al amiko: kuru ĝis baldaŭ,
  La armeo de pioniroj scias batali!
  
  Ni lasas la ŝtupojn malsupren la deklivojn,
  Kaj el embusko ni trafis la kolonojn!
  Nudpiedaj infanoj kuris tra la neĝo,
  Kaj la ŝafhundoj muĝas de malantaŭe!
  
  En la malvarmo, unu fajro kovris nin,
  Por malaltigi iom da tremo pro la malvarmo!
  Dispelu la mallumon, kiun la Elfo kovris per malbono,
  Restarigu rompitan fadenon!
  
  Ho Jesuo de la Sankta Lando Sinjoro,
  Vi promesis gracon al la homoj!
  Nun la vorto kompato estas iel sovaĝa,
  Ĉirkaŭ nur ŝtono en la malvarma metalo!
  
  Post ĉio, en la malvarmo, eĉ rozoj malvarmiĝas,
  Sed la koro, se Dio vivas sankta!
  Tiam la aĝaj glaciflosaĵoj degelos,
  Kaj la plej dolĉa mielo fluos en la riveroj!
  
  Ni forĵetu la ĉenojn de tiraneco el la Patrujo,
  Fiera viro rektigos siajn ŝultrojn!
  En libereco, kompreneble, ni ĉiuj estas pli feliĉaj,
  Aldonu rapidecon al la steloj longdistanca kurado!
  Ĉi tiuj pioniroj - nudpiedaj kaj sunbrunigitaj knaboj en pantaloneto estas nur mirindaj.
  Kaj iliaj infanaj piedoj ĵetas malgrandajn sed detruajn pizojn de morto.
  Kaj la elfknabinoj batalas.
  Kaj la knabinoj el la ŝikaj homoj, kiam ili prenas ĝin, batas la malamikon premante butonojn kun rubiaj cicoj de siaj mamoj. Kaj ĉio fariĝas tre mirinda kaj mortiga.
  La piedoj de la militistoj, kompreneble, estas sen ŝuoj. Ili estas nudpiedaj kaj mirindaj.
  Kaj kapabla krei veran korpon.
  Aŭ eble estas la kazo?
  Kaj la korpo de la knabino estas muskola kaj ŝiaj muskoloj estas kiel slaboj. Kaj vi ne trovos iun ajn pli bela ol tiaj knabinoj. Ili faros tion, kion aliaj ne povas fari.
  Kaj se la knabinoj jam fajfas, tiam la korvoj falos sur la kapojn de la ursoj de Putin kaj rompos iliajn kraniojn.
  Ĉi tio vere estos ekstreme kaj bonega.
  . ĈAPITRO 23
  Maria Kolesnikova estis la unua ĉi tie kaj tre bonega knabino. Kaj kion ŝi ne faras? Kaj ŝia teamo ankaŭ estas en granda alteco - simple hiper .
  Kaj tiam la knabinoj prenos ĝin kaj kantos;
  Elfa militisto kuraĝa -
  Ŝajne vi ne konas timon ekde naskiĝo!
  Sed vere stulta
  Vi neniam ricevos savon!
  
  Jen la magio de la fulmo de kolero;
  La potenco de senlime grandaj Spiritoj!
  Pulverigu la ostojn en cindron,
  Vi trovos morton en la ungegoj de la sovaĝejo!
  
  Viaj ostoj malmoliĝos kiel ŝtono,
  Ĉar la sorĉisto legos sorĉon ĉi tie!
  Ni ĵetos sub vin belan minejon,
  Kio iris al la edifo de aliaj!
  
  Pensis, ke vi estas kapabla
  Venku nin per potenca progreso!
  Sed kiel demonoj en la ventro
  Vi estas sub intensa premo!
  
  Damne neniu ŝanco
  Venku nian predan semon!
  Ni finu la laboron kun patrino,
  Ne porti ventosakon - sensencaĵo!
  
  Korvo for de ĉi tie -
  Miaj gurfalkoj furioziĝis!
  Ni ĵetu Judason en fajron;
  Disbatante la firmamenton en furioza kolero!
  
  Kaj tiam nia ŝtorma magio,
  Neniam estos baro!
  Estos fabele mirinda muziko,
  Kiel la bruego de krevanta akvofalo!
  
  Plenigos vin ĝis la gorĝo,
  Lafo, ke eĉ rokoj degelos!
  Ftalin ne helpos ,
  Kaj ĉiu, kiu regas la imperion!
  Ĉi tio estas vere, vere bonega. Knabinoj ambaŭ kantas kaj montras siajn nudajn mamojn per skarlataj cicoj.
  Jen ili estas tiel belaj. Kaj ili havas unu vestaĵon - maldikan kalsonon. Sed kalsonon de malsamaj koloroj kaj koloraĵoj, kaj kun desegnaĵoj.
  Ĉi tiuj estas vere supermilitistoj. Kaj ili kapablas fari ĉion eĉ pli malvarmeta kaj preni kaj montri forton.
  Jen knabino kun hararo en verdaj polkpunktoj kaj kaptis la orkan generalon je la nazo per la nudaj piedfingroj. Kaj kiel premi.
  Jen la knabinoj kriantaj:
  - Unu du tri,
  Vi rompas la orkon!
  Kaj alia kubuto batis alian orkon en la tempio. Kaj li falis morta.
  Tiel estas ĉi tiuj knabinoj - ili nur bezonas diri militistojn de la super kaj hipernivelo .
  Jen, provu alproksimiĝi al tia. Kaj el la skarlataj cicoj de la brusto ili elmartelos, kio eĉ pavimo ne ŝajnos sufiĉe.
  Sed samtempe knabinoj ankoraŭ kantas;
  Tigro-ungegoj - la potenco de ŝtalo,
  Erupcio!
  La horizontoj velkas
  La armeo rajdas sur Orkisĥan !
  
  Sed nia militisto estas forta kiel elfo -
  Ne rompu la premon de reptilioj!
  Eĉ juna knabo
  Ĝi montros al vi kiel bati!
  
  Efektive, en Elfo la glavo estas kiel fluto,
  Sciu ankaŭ la arton batali!
  Flugu viajn flagojn pli alte
  Kun la vizaĝo de Dio - Jesuo!
  
  Gajni la taskon estas ĉi tio,
  Ne por malfortuloj - en spirito kaj korpo!
  Okrmaht invadis en varma somero,
  Do detruu ĝin lerte!
  
  Nia armeo estas mirinda por ĉiuj -
  Ŝi havas potencon preter la rando!
  La maro forte ŝveliĝos,
  Griza ondo plaŭdas!
  
  Ni tranĉas la hordon per glavo,
  Ankaŭ Putin estos batata!
  La militisto mezuras la mejlojn,
  Mortigas la malnoblajn parazitojn!
  
  La Fuhrer pensis, ke li kaptos ĉiujn,
  Sed responde, bato per glavoj!
  Kaj nia viro diris - tio sufiĉas,
  Vi ne estos salutita kun paskaj kukoj!
  
  Eĉ la "Tigroj" ne savas,
  Ni regas ilin!
  Kaj sub la koloro de siringo en majo,
  Ni iras rekte antaŭen!
  
  Do memoru junan kavaliron
  Kvazaŭ la Patrujo estas sankta por ĉiuj!
  Kaj sanktaj vizaĝoj de la ikonoj -
  Ili diras: kio estos sankta!
  Tiel kantis la knabinoj kaj tre agreseme elmontris siajn vortojn, kaj montris sian komunisman premon. Kaj se ili prenos ĝin, ili kantos kaj montros siajn perlajn dentojn.
  Kaj ili premos helpe de la skarlataj cicoj de la brusto. Kaj ĝi montriĝis tre mojosa, kun frapa potenco.
  La knabinoj kantis:
  Fuhrer kalva,
  Tre aĉa...
  Donu al li cerbon
  Ni ne kredos je larmoj!
  Denove la knabinoj batalis kontraŭ la orkoj kun nekredebla furiozo. Kaj ili mortigis la ursojn de Putin, starigante amasojn da kadavroj.
  La elfoj agis tre energie. Kaj ili hakis la orkojn, kvazaŭ detranĉante iliajn kapojn per glavoj. Kaj ili martelis el la aero helpe de atakaviadiloj. Ĝi estis iom rememoriga pri la Dua Mondmilito.
  Nur unuflanke estas knabinoj, kaj aliflanke estas aĉaj Putinaj ursoj. Kaj ĉio aspektis tre mojosa.
  Kaj tiom da sango estis verŝita - ĝi estis simple nekredebla. Kaj estis tuta akvofalo.
  Lupoj estas atakitaj
  Sub la neĝoŝtormoj, la bruado de ŝtalo!
  Ni forviŝos malsaĝulojn en cindron,
  Tiel firme en la frunto - ni ne estas en malĝojo!
  
  Kaj ĝi ludos inter la ostoj,
  Gitaro de furioza malvarmeta morto,
  Kaj atendos kuraĝajn gastojn
  Kaj alportos bonegajn novaĵojn,
  Kaj feliĉe malaperos la geja viro!
  Gaja vento! Gaja vento!
  
  Post ĉio, vi ne povas trovi pli malvarmetan armeon,
  Ĉiu, kiu malfaciligis ĝin, mensogo scias!
  Kaj ne, sciu la facilan vojon
  Kiel peono galopanta en reĝinojn,
  Mateo estas nur inteligenta kaj metas tempajn problemojn!
  
  Kaj ni deklaros teruran ĉekon,
  Estu rapidaj la paŝoj de la elfoj!
  Antaŭen Elfo, atako en proksima formacio!
  Tiam la venkita ŝaho fuĝas,
  Li palpu la azenon
  Kaj la elfo por ĉiam estos fluga heroo!
  
  
  Ni baku tortojn kun venko,
  Ni ŝerce kolektos ŝuldojn...
  Kaj bonŝanco estu kun ni por ĉiam!
  Helpu tiujn, kiuj estas malfortaj
  Kaj ne timu, se viaj malamikoj estas obstinaj,
  Ni levu pli alte la standardon de la Patrujo!
  Jen kiel grandiozaj kaj unikaj knabinoj kantas - de la plej alta klaso kaj nivelo.
  Kio se la knabinoj prenas ĝin kaj hurlas? Kaj ĝi aspektas tiel belega kaj unika.
  Knabinoj, kiuj povas krei ion ajn en la palpebrumo de okulo. Aŭ, male, prenu la ursojn de Putin kaj muelu ilin en pulvoron.
  Samtempe ankaŭ la elfaj junuloj batalis. Kiu batalis kiel herooj.
  Kaj samtempe tre belaj knaboj kantis;
  Vi estas la Diino de pura kaj hela amo,
  La formado de la senfina brilo de lumo!
  Sen vi, nur nuloj frostos en mia koro,
  Kaj via rigardo estas blindigita kiel kometo!
  
  Inter la fajroj en la senfina stela oceano;
  Vi kaj mi ŝvebis kiel agloj sur la ĉielo,
  Kaj viaj lipoj brilas per rubenoj,
  Ili pasie parolis pri amo!
  
  Mi neniam forgesos tiujn vortojn,
  Ili havas mielon kaj sukcenon kun perlamo!
  Kvankam sorto foje estas severa por la dungomurdistoj ,
  La suno renkontos, matene karesante nin!
  
  Pasio estas pli alta ol la ĉielo kaj pli larĝa ol la stepo,
  Ŝiaj hormonoj batas per hufoj!
  Kaj foje mi preĝas Jesuon Savu min,
  Ho, ne estu severa al amantoj!
  
  La beleco de niaj sentoj ne estas donita por kompreni,
  Kiu naskiĝis sen amo!
  La mondo estas severa sinjoroj - ĉi tio ne estas filmo por vi,
  Kaj la ŝipo atendas ridon, konu la rifon!
  
  Sed amo estas sento - ne estas reganto al ĝi,
  Ne mezuru la grandecon de emocioj!
  Eĉ se vi ne estas sufiĉe maljuna
  Nur senĝeneco, la kalkulo daŭris jarojn!
  
  Estos paradizo en la mondo, estas granda fido ĉi tie,
  Post ĉio, ne utilas batali alie!
  Kaj tiam la rivero erupcios kiel akvofalo,
  Ja venas la epoko de elfinismo!
  Do la knaboj kantis kaj ĝi fariĝis bonega. Ili estas bonegaj kaj mirindaj knabinoj. Ili iom post iom disvolvas la energion de detruo kaj sovaĝa, freneza pasio.
  Knaboj amas knabinojn kaj kantas:
  Via voĉo tute ne sonas kiel tiu de via patrino.
  Vi kantas malagorde kun la voĉo de orko!
  Kaj ĉi tio aspektas tre amuza. Sed la uloj batalas memfide.
  Kaj ili montras siajn plej grandajn enskribojn kaj ŝercojn.
  Kaj kiel knabinoj kun rubenaj cicoj batalas kaj kion ili faras. Jes, kaj la militistoj kantas samtempe;
  De sorĉoj, eĉ la ĉielo estas pika,
  La timema luno tremas pro timo...
  Satano ne havas hundon, mi estas ekster la periferio,
  Kaj la malbona sorĉistino estas terura plago!
  
  En la infero, mi scias, ke la loko estas patentita,
  En la submondo mi marŝas malrapide!
  Ankaŭ tie, kiel en la mondo, estas multe da novaj,
  Alia perdita animo!
  
  Por la sorĉistino tataro, la loko estas malvarmeta,
  Estas tabloj, manĝeto, kazino!
  Estas diversaj ĝojoj en la infero,
  Kaj eĉ pli malvarmeta ol en iu ajn filmo!
  
  Vi eĉ ne konas la kavalirojn mem
  Kiel mi povas severe puni vin!
  Vi stultaj birdoj revas pri paradizo,
  Estas pli bone esti en Hadeso, tie estas malbona armeo!
  
  Mi donos forton, se vi kliniĝos antaŭ mi,
  Kaj sur viaj genuoj estas kiel plopo antaŭ Dio!
  Tiam fariĝu la guberniestro de la infera kavalerio,
  Tia mojosa silabo, vi scias!
  
  Post ĉio, fari malbonon, tiam la faroj estas kuraĝaj fratoj,
  Ĝi havas multe da dolĉeco por vi, vi ne komprenas!
  Kaj vi ne komprenos, kie estas la maldekstro, kie estas la dekstra,
  Por kio vi povas veti kvin!
  
  Mi povas fari ion ajn, en la elementoj de detruo,
  Mi ne havas egalulon en ĉi tiu mondo...
  La lando de miaj atingoj pleniĝos,
  Nekalkulebla en la malico de la demono de problemoj!
  
  Sed mi ne donos al vi, kaj mi ne dividos ĝin,
  Kaj estas pli bone ŝprucigi ĝin en la polvon de la neĝo ...
  Memoru el la ikonoj, ke vizaĝoj estas en malĝojo,
  Post ĉio, vi neniam estos hundoj en la paradizo!
  Ĉi tio estas vere ekstreme mojosa kaj detrua. Sed la knabinoj foriros. Kaj ni saltu kiel pilkoj. Kaj iliaj cicoj estas tiel rubenaj kaj malvarmetaj.
  Kaj la militistoj mem montras la plej altan aerakrobadon kaj trairejon. Kaj ĝi estas ege mirinda.
  Kion alian povas fari knabinoj? Do ĝi uzas skarlatajn cicojn por premi la stirstangajn butonojn kaj liberigi murdajn donacojn de neniigo. Kaj disrompu kontraŭulojn sen ia kompato kaj dubo.
  Krome, la orkoj ankaŭ torturas knabinojn. Kaj precipe ili tre ŝatas alglui elektrodojn en la sinon de Venuso kaj pasigi kurenton.
  Kaj samtempe ankaŭ nudpiedaj, rondaj kalkanoj por friti knabinojn. Kiu estas ekstreme efika kaj dolora.
  Kelkfoje la orkoj rompas la fingrojn de la graciaj kruroj de la knabinoj per ruĝe varmaj teniloj. Kion konfesi ankaŭ donas mortigan efikon.
  Kaj la knabinoj de ĉi tiu muĝas kaj ridas.
  Elfaj kavaliroj-agloj kiel infanoj,
  Subteno de la eterna junularo de la lando!
  Kvankam morto volas meti nin en katenojn,
  Sed ni estas senmortaj filoj de la Patrujo!
  
  Ĉiu komerco estas argumentita lerte,
  Kohl por li estas prenita de la elfoj de la homoj!
  Ni ne estos rompitaj de la maĥinacioj de Lucifero,
  Kredu la premon de la hordo, ili frakasos la ration!
  
  Kiel la abismo ne ĵetas forton en la batalon,
  Ni povas, kredu ilin, ni travivos!
  Kaj la mortintaj militistoj reviviĝos -
  Ĉar Lada estas la bofilo de la falinta kavaliro!
  
  Patrujo vi estas fiera kaj majesta,
  Sed samtempe, ĉar la salikarbusto estas modesta ...
  Potenca elfa regno -
  Sankta, radianta lando!
  
  Estas multaj banditoj sur la vojoj de la mondo,
  Ili akrigas ponardojn kaj hakilojn!
  Post ĉio, iuj havas Kriston por la rolo de idolo,
  Al aliaj malpuraj, ĉiuj iliaj paroloj!
  
  Homoj forgesis la signojn de Dio,
  Ili volas nur engluti la hokon...
  Kaj la fakto, ke Dio ne soifis venĝon pro morto,
  Ne kredu, ke la pekulo estas stulta, malsaĝulo!
  
  Kaj ni estas en milito por la restaĵoj de kristanismo,
  Ni atingis Konstantinopolon - batalante.
  Kaj subigita, obeante, la ĥanato,
  Kontinentoj ĝojas - eĉ kvin!
  
  Nun la Elfa vojo estas la lumo de la mondo -
  Estu fidela al ŝi, kiel ordonis la Eternulo!
  Venko estas la ĉefa pinto,
  Signo venas al la feliĉo de ŝanĝo!
  Tiel kantis belaj kaj ravaj knabinoj. Iliaj voĉoj estas kiel dolĉa mielo. Kaj fluu tra la aero.
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj ĵetas pizojn de morto al la malamiko, laŭvorte disŝirante lin. Kaj ĉio aspektas ege detrua.
  Kaj tiam unu el la elfoj ĵetis pezan grenadon de morto per sia nudpieda, gracia piedo. Ĝi preterflugis kaj disŝiris amason da ursoj de Putin.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Kakao, ho kakao,
  Orkoj tuj fariĝis malpli!
  Kaj la aliaj militistoj estas kiel fulmoj el la skarlataj cicoj de la brusto. Multaj korvoj tuj prenis kaj kolapsis. Ili ricevis gravan koratakon kaj alvenis en komato. Falante, iliaj bekoj ramis la kraniojn de la ursoj de Putin.
  Tiel prenis kaj agis la militistoj. Kaj fikita per peno.
  Tiam ili komencis denove kanti;
  Dezertoj spiras varmegon, neĝadoj estas malvarmaj,
  Ni estas elfaj militistoj, kiuj defendas nian honoron!
  Milito estas malpura komerco, ne daŭra parado,
  Antaŭ la batalo, la Sun-glora tempo legi la Psaltron!
  
  Ni homoj amas justecon kaj servas al la Eternulo,
  Ja ĉi tio finiĝas ruse, pura spirito!
  Junulino kun forta turnrado delasas la silkojn sur sia vizaĝo,
  Ventblovo blovis, sed la torĉo ne estingiĝis!
  
  Rod donis al ni ordonon - protektu la Elfon per la glavo,
  Por Sankteco kaj Patrujo - soldatoj servas Kriston!
  Ni bezonas akrajn lancojn kaj fortajn glavojn,
  Por protekti la slavan kaj bonan revon!
  
  La ikonoj de Solntslavia enhavas la saĝecon de ĉiuj tempoj,
  Kaj Lada kaj la Dipatrino estas unu fratinoj de lumo!
  Kiu estas kontraŭ niaj fortoj, tiu estos markita,
  Eterna Rusio estas glorata en la koroj de la batalantoj!
  
  Ni estas ĝenerale pacaj homoj, sed vi scias, ke ni estas fieraj
  Kiu volas humiligi la Elfon, estos forte batata per klabo!
  Ni konstruu furioze - ni estas paradizo sur la planedo,
  La familio estos granda - ni havos infanojn kun nia kara!
  
  Ni faru la tutan mondon feriejo, tio estas nia impulso,
  Ni levu la flagojn de la Patrujo por la gloro de generacioj!
  Kaj naciaj kantoj, kvankam kun unu motivo -
  Sed nobla gajeco, sen la ŝlimo de polva maldiligento!
  
  Kiu amas la tutan patrujon kaj fidelan devon al la caro,
  Por la Elfo li faros tiun heroaĵon, la batalo pliiĝas!
  Mi donas al vi kison, matura knabino,
  Lasu viajn vangojn flori kiel la koloro de burĝono en majo!
  
  La homaro atendas spacon, flugas super la Tero,
  Ni pagos la gemajn stelojn en florkronon!
  Lasu subite realiĝi, ke la knabo kun la sonĝo portis ĝin,
  Ni estas la kreintoj de la naturo, ne blindaj papagoj!
  
  Do ni faris motoron - bam, el termokvarkoj ,
  Rapide moviĝanta raketo, tranĉanta la surfacon de la spaco!
  Lasu la klubon bati vin ne en la brovon, sed rekte en la okulon,
  Ni kantu per forta voĉo la himnon al la Patrujo!
  
  La malamiko jam kuras kiel leporo,
  Kaj ni, sekvante ĝin, solvas la ĝustajn celojn!
  Post ĉio, nia elfa armeo estas potenca teamo,
  Al la gloro de Solntslaviya - la honoro regu la Potencon!
  La militistoj tiel bele kantis. Kaj ili ellasis veran fulmon el la skarlataj cicoj de la brusto. Kaj ili batis la kornikojn kaj faligis ilin pro ŝoko. Kaj la korvoj rapide falis sur la kraniojn de la orkoj, borante kaj pugnobatante ilin.
  Ĉi tio aspektis tre malvarmeta kaj detrua.
  Kaj la knabinoj montris sian langon, muĝis kaj kantis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo,
  Ni disbatos ĉiujn orkojn facile ...
  Malsekaj malbonaj ursoj en la necesejo,
  Kelkfoje estas malfacile kompati ilin!
  Jen kiel knabinoj kantas. Ili estas same kiel makulaj serpentoj kun venenaj langoj.
  Kaj ili povas preni ĝin kaj piki, kaj ĝi doloras tiom, ke neniu sentos iomete.
  Kaj ankaŭ iliaj skarlataj cicoj premas la butonojn kaj produktas grandan kaj kolosan forton de detruo en la vicoj de la ursoj de Putin.
  Kaj ĝi estas tre agresema kaj kruela.
  Knabinoj ankaŭ povas esti trafitaj de fulmo de siaj umbilikoj. Kaj ili disiĝas en malsamaj direktoj, kaj la korvoj implikiĝas en la reto. Kaj poste falu drogita malsupren.
  Kaj ili trarompas la sekvajn kraniojn de la armeo de la ursoj de Putin.
  Dume, pioniraj knaboj en pantaloneto ĵetas pinglojn al ursoj per siaj nudaj, infanecaj piedoj kaj kantas;
  Smeralda plaŭdanta ondo eksterŝipe,
  La steloj en la ĉielo super ni brilas.
  La plezuro de korsaro kun bonodora vino,
  Kio estas por morgaŭ - la Sinjoro scias nur!
  
  Kaj, ve, ankaŭ sur la mapoj ne eblas scii,
  Kion Fortuno preparas por korsaroj...
  Estos junulino en la lito sub la indiĝena tegmento,
  Aŭ la diablo en la infero akrigas niajn kornojn !
  
  Ĉu enŝipiĝo okazos aŭ pafos kanonoj,
  Metu vian kapon en la malbonan abismon.
  Tia estas la sorto de la obstrukcisto Palaso,
  Velu trans la marojn en terura elemento!
  
  Tamen, ĉi tiu vicigo de vivo estas bona,
  Ke ne ekzistas enuiga oficeja rutino.
  En streĉiteco por naĝi, neniuj vortoj estas malfacilaj,
  Sed la tuta familio - ni estas unu!
  
  Se ni renkontas fregaton, kie ili sekvas nin,
  Ni iru en batalon kun sonora kanto!
  Ne estas tute nevenkebla reduto,
  La voĉo de reĝoj kun tro fiera krono!
  
  Ni regajnos la nian kaj ni sukcesos,
  Se la sorto ne iras, tiam ĝi estas en la buklo!
  La perspektivo, ke ili bekos per korvoj,
  Mi diros al vi ĉiuj fratoj - mi ne akceptos!
  Ĉi tie okazas tiaj sangaj bataloj. Kaj la knabinoj montras nur teruran kaj mirindan klason. Kaj el la skarlataj cicoj de la brusto ili daŭre elĵetas tre detruajn kaj detruajn ondojn kun granda forto kaj energio.
  Kaj ili kovras la kornikojn kaj igas ilin fali, konsternitaj kaj ebriaj.
  Kaj la knabinoj piedpremas la nudajn piedojn, ĵetas venenajn kudrilojn al la orkoj kaj kantas kun ĝojo;
  Fall prostrate, prostrate, prostrate
  Vi ricevis ĉi tiun rajton...
  Ne plu estos ruzaj vulpoj,
  La kaproj ne zorgos!
  Post tio la knabinoj, kun la nudaj piedfingroj, denove prenis kaj ĵetis la donacojn de morto kun granda forto. Ili preterflugis kaj prenis multajn ursojn de Putin kaj disŝiris ilin.
  La militistoj iris siajn apartajn vojojn. Kaj ili disŝiras la ursojn de Putin en malgrandajn pecojn.
  Kaj ili ankaŭ aplikas ultrasonon de la umbiliko, kaj multaj orkoj estas trafitaj de la lumo kaj iliaj timpanoj estas ŝiritaj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj prenis kaj disiĝis kun sovaĝa kaj perforta, nehaltigebla forto.
  Prenu la glavon kaj akrigi la klingon pli forte!
  Viaj malamikoj estu plenaj de trompo,
  Sed ĝi fariĝos libera, la glacio de la infero degelos,
  Ni feliĉigos ankaŭ ĉi tiun mondon!
  
  Ni estas la soldatoj de la elfaj armeoj, ni tranĉas rekte en la okulo,
  Timo estas nekonata de tiuj, kiuj servas sian Patrujon!
  Komandanto kamarado Ftalin vokas nin,
  Ĉi tio signifas, ke la militisto estos kuraĝa, ne estu timema en batalo!
  
  Ili donis lumon al komunismo - ĉi tio ne estas sonĝo,
  En ĝi estas la grandeco de la homoj kaj la menso de la katedralo!
  Lasu ĝin regi la mondon: honoro kaj bonkoreco,
  Ni forbalau la tutan putran rubon el malfacila vivo!
  
  Nia Patrujo ne havas egalulon - ĉiuj scias ĉi tion,
  Ĉar la potenco de la homoj donis vivon kiel paradizo!
  Kaj do ĉie gloru la Patrujon,
  Se vi volas esti feliĉa, iru por ĝi!
  
  En elfinismo, volforto kaj flugoj de steloj,
  Ne estas pinto, homoj scias, ke ĝi ne estas atingita!
  La Sinjoro mem, suferante pro ni, alportis bonan novaĵon;
  Ke la malamiko de la homa raso fariĝis ludo!
  
  Kaj tiam, kiel valso, la mirindaj steloj dancos,
  Lasu la tondro de la orgeno ludi kaj la akordiono soni!
  Ni laŭdu Jesuon ĉiutage kaj horon,
  La vojo de la problemo, niaj problemoj nuliĝos!
  . ĈAPITRO 24
  Maria Kolesnikova komandas la trupojn, kaj samtempe malbenas la lipharan kaj kalvan tiranon. Kaj ne forgesu zumi;
  Tiel la knabinoj kantas tre bele kaj ĝoje. Kaj iliaj voĉoj estas tiel dolĉaj, kiel sirenoj. Kaj verŝas la kanton en la kristalajn pokalojn de la ĉielo.
  Jen kelkaj belaj kaj mirindaj knabinoj ĉi tie. Kaj iliaj voĉoj estas nur nepensebla miraklo.
  Kaj kiam ankaŭ skarlataj cicoj estas uzataj.
  Kaj la orkoj kaptas la kaptitajn knabinojn je la mamoj per ruĝe varmaj teniloj. Kaj preskaŭ elrompu ĝin kaj elŝiru ĝin. Kaj ĉio doloras multe.
  Elfo kun oranĝa hararo prenis kaj eksplodis al la orkoj per bazuko, premante butonon kun rubena brusta cico. Disŝiris kelkajn dekduojn da ursoj de Putin kaj kantis:
  - Kokido, pepado , ido, pepado ,
  Mi prenis kaj bekis blaton...
  Ne estas giganto!
  Kaj la militisto denove montris sian langon.
  Kaj la alia knabino pereis al la malamiko helpe de nuda, ronda kalkano. Kaj batala, detrua pizo flugis. Kaj la amaso da orkoj tuj detruiĝis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - orko estas kontraŭ ili, kiel buĉo kontraŭ virbovo. Kaj faru kolosan detruon kaj detruon.
  Sed kompreneble, krom ili, ankoraŭ estas elfknaboj. Ili estas nudpiedaj pioniroj, kaj tre bele ili povas ĵeti siajn nudajn, infanajn piedojn al orkoj per kudriloj, kaj samtempe kanti;
  La vojo de la batalanto kiel kun rozo kaj dornoj,
  Kiam knabo kuras nudpiede en batalon,
  Sed estas pingloj sub la piedoj de la infano,
  Ili nur faras ĝin por trankviligi la infanon!
  
  En Elfia, la edukado de soldato estas
  Estas tro malfrue por komenci kun vindotukoj!
  Eĉ en la ĝardeno konvenas al vi granato,
  Estu kapabla defendi la Patrujon de infanaĝo!
  
  Kion ni instruis en lernejoj, forgesu ĝin,
  Vivaj lecionoj ne valoras por ili.
  Kredu min, por plenumi la destinon de la universo,
  Ni naskiĝas Elfaj Kavaliroj!
  
  Ni amas, ni kolektas florojn,
  Por ni, la figuro estas grasaj kampoj.
  La burĝonoj floras lukse en majo,
  En julio, kvazaŭ kun popla neĝo.
  
  Ni amas - la najtingalo kantas kiel fluto,
  Dolĉa turdo pepas kiel klaviceno.
  Kiam la Elfo en amikeco ne disverŝas nin,
  Unu, kiel la Sinjoro Kristo instruis.
  
  Nia popolo protektas ĉie,
  Ĉie estas persista intereso pri la vivo.
  Kie leonoj muĝas, papagoj kantas laŭ sia koro,
  La brilo estas pli hela ol la volbo de la ĉielo mem!
  
  Ni konstruos multon, ni ne lasos ĝin detrui,
  Ni protektu la universon!
  Por flugi la ĝojon de la animo,
  Por ke la fadeno de la senfina vivo fariĝu!
  
  Tiam la Patrujo povas ŝati nin,
  Kaj ni servos ŝin fidele, kun honoro!
  Forgesu, ke ekzistas tia enuo de maldiligento
  Ke nia ŝipo ne stumblos en rifon!
  Tiel kantas la elfknaboj. Ili scias, ke la orkoj devas esti batalataj por pli hela morgaŭ.
  Kaj se la elfa knabo estas kaptita. Tiam komence la orkoj senvestigos lin al la nuda. Tiam ili estos metitaj sur rako, kaj ili vipos per vipo.
  Kaj tiam, nudpieda, ronda, infana kalkanumo de elfa infano estos tuŝita de ruĝe varma peco da fero. Kaj ĝi odoros kiel io agrabla kaj bruligita. Kaj ĝi estos nur bonega.
  Kaj la militistoj kantis:
  Miaj kalkanoj, kalkanoj de nudaj knabinoj,
  Ni ludos, nur ludu kaŝludon!
  Kaj ĉio sonas ege bonege. Kaj la knabinoj agas kun grandega energio. Kaj se ili komencas liberigi ion, tiam kun tre alta intenseco.
  Kaj el la skarlataj cicoj la knabinoj denove prenos kaj ĵetos ŝokajn kaj detruajn fulmojn.
  Kaj kantas pionira knabo el familio de elfoj;
  Vane la malamiko kredas
  Ke li sukcesis rompi la elfojn!
  Ni finis Orkmacht en majo,
  Li fariĝis predanta ĉasisto kiel ludo!
  
  Kiu estas kuraĝa atakas en batalo,
  Malamikoj estos batataj furioze!
  Ni vaporigos ilin per balailo en la bano,
  Kaj la vivofadeno fariĝos buklo!
  
  Patrujo estas tiel bela kiel la suno
  Potenca kaj potenca giganto!
  Lasu la kanton flui kiel sonora rivereto,
  Ni montras talenton en ĝi!
  
  Ne nur en gaja kanto,
  Mi amas sledojn, glitilojn!
  Ke la tago estu ĝoja nova,
  Piceaj konusoj disvastigos siajn!
  
  Kaj se vi bezonas preni la glavon,
  Tio estas nia sovaĝa voko!
  Ni konservos la bombon en nia tornistro
  Ludu pro milita motivo!
  
  Venko estas kaprica
  Malplena ne venos al la menso!
  Kaj kredu la pintojn de elfinismo,
  Malkuraĝa batalanto ne prenos ĝin!
  
  Nur aŭdaca maro de sukceso
  Nur laboro helpas naski!
  Ke vi venis al la feliĉo de la mondo,
  La malamiko ne sukcesis verŝi sangon!
  
  Tiam ĝi fariĝos tre libera,
  Ni atingos novajn altaĵojn!
  Nobla ago de amo,
  Ni faras la volon de la Sinjoro!
  
  Por fido, por la lumo de ĉi tiu ideo,
  Ni volas esti en la okulo por la Patrujo!
  Por ke la haroj de la patrino ne griziĝos,
  Ĉiu horo estu por mi ĝojo!
  
  Tiam estos la volo de la homoj,
  Konstruu honestan mondon antaŭ longe!
  Ĝis la jarcento ĝis la centa jaro,
  Ni ne portos la jugon!
  La knabinoj el la speco de elfoj daŭre pafis al la malamiko. Ĉi tie la militistoj deplojis uraganan volan fajrosistemon, kaj per sia tuta forto ili frapis la pozicion de la ursoj de Putin. Kaj ĝi estis nur frakasa bato.
  La amaso da peltaj estaĵoj tuj detruiĝis.
  Kaj la knabinoj ĵetis donacojn de neniigo al la malamiko kun la helpo de nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  Tiam raziloj kaj venenaj pingloj estis ĵetitaj en agado. Ĉi tio estas amasa danco de morto.
  Estis tiom da detruo kaj morto.
  Kaj la knabinoj kantis;
  Glaciflosaĵoj de la oceano, kaj neĝblovoj de arĝento,
  Kaj ora sablo por la dezerto Karakum !
  Ĉi tio estas mia tuta sankta patrujo,
  Konsolo de severaj pensoj!
  
  Ni konstruos multajn urbojn en Elfiri ,
  Ni konstruos vojojn kaj ŝoseojn al la tajgo!
  Eĉ la pioniroj estas almenaŭ iom maljunaj,
  Ili povos trovi aventurojn kaj heroaĵojn!
  
  Nia popolo estas granda kaj potenca sur la Tero,
  Ĉiu homo sukcesis pri scienco!
  Ni vivas elfinisme , konsideras ĝin familio,
  Ni faru multajn glorajn farojn en la nomo de la lumo!
  
  Nia plej arda deziro estas
  Batalu por nia kara Patrujo ĝis la fino!
  Durimar kaj Karabas ne prokrastu ,
  Por surmeti la venkan kronon!
  
  Patrujo, vi estas mia patrino, kio estas pli bela ne troveblas,
  Kaj vi estis tia inspiro!
  Eĉ al vi el malproksima vilaĝo de la Mansi-nacio,
  La Sinjoro donis kompaton per scienco!
  
  Sed kiam fulmotondroj ekbrulas, ni iras al milito,
  Jen nia honorpunkto!
  Kaj tiam forta bataliono rapidas en la atakon,
  Nur pro kuraĝo, ne pro venĝo!
  
  Tio estas kiam ĝi ne estas donita por trakti la Patrujon,
  Kaj la malamiko en paniko forkuras rapide!
  Ja kredu min, milito ne estas filmo,
  Nu, ĉi tio postulas kaj menson kaj sentojn!
  Ĉi tiuj estas la kantoj, kiujn gajaj knabinoj kantas kun granda ĝojo. Kaj ĝi estas simple bonega. Ili estas mirindaj kaj magiaj.
  La knabinoj eĉ komencis hurli kun granda furiozo kaj brilantaj perlaj dentoj.
  Kaj ili daŭre ĵetas per siaj nudaj piedfingroj la grandan, detruan forton de la kudrilo. Kaj mortigi orkojn.
  Samtempe, la militistoj ankaŭ premas la butonojn per siaj skarlataj brustcicoj kaj sendas detruajn kaj detruajn donacojn de neniigo.
  Kaj produkti totalan ruiniĝon.
  Tiel belaj ili estas - agresemaj kaj erotikaj.
  Kaj kantu al si:
  Kalva Fuhrer, vi estas nur fripono,
  La kalva Fuhrer estas malbonodora feko!
  Kaj ili montras siajn tre longajn langojn. Kaj ili turnas ĝin kiel aro da serpentoj, kiuj ŝanceliĝas kaj ĉio estas bonega.
  Kaj elfknaboj en pantaloneto kaj nudaj piedfingroj ĵetas murdajn donacojn de neniigo. Kaj ili ankaŭ kaŭzas konsiderindan detruon kaj morton.
  La militistoj ĉi tie estas simple sovaĝa klaso.
  Kaj la militistaj knaboj estas eĉ pli kruta kategorio.
  Jen unu el ili freŝbakitaj pioniroj komencis kanti;
  Venis kun mia frato al nova mondo,
  Fortuno akre ridetis,
  Nun ni konkeros la maron.
  Kaj ni donos al ni tatuon!
  
  Eĉ se mi iros al la infero,
  sed mi ne reiros al lernejo.
  Nun mi estas sanga pirato
  Kaj mi ne timas ŝtormojn!
  
  Batali estas kun la malamiko,
  La armea laboro de Corsair,
  Apetitigaĵo viando kun kukaĵo,
  Lasu la malamikojn morti!
  
  La junulo havas unu konfeson:
  Kuraĝo, kuraĝo, honoro!
  La vivo de pirato estas kiel filmo -
  Ne lasu la diablo vin manĝi!
  
  Kiam la knabo alvenis ĉi tien,
  Kie Sango kutimis naĝi .
  Satano ne rompos nin
  Kredu nin, vi fariĝos grandulo!
  
  Pirato estas preskaŭ soldato
  Sed li estas nur pli malfacila...
  Post ĉio, ĝi ne estas malplena maŝino,
  Senpaga scio naskita!
  
  Kaj la korsaro havos premion,
  Enkiĝu...
  Fakte, en la batalo vi estas artisto,
  La balgo fariĝis pipo!
  
  Ni atingos tiajn altojn
  Kohl ne fali en la buklon!
  Sur la maro, la ulo ne malsekiĝis,
  Mi ankaŭ eltenas la ŝtormon!
  
  Kio estis en la pasinteco malantaŭe
  Ni prenu novan vojon!
  Kaj ili disĵetos, konos la malamikojn,
  Bonŝancon antaŭen!
  Jen kiel elfoj kantas kun granda aŭtoritato kaj aplomo. Kaj la militistoj denove ĵetas al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, ŝokajn donacojn de morto.
  Kaj ĉio ĉi havas devastan efikon. La batalado disvolviĝas kun furioza forto.
  Kaj ni forigu la ursojn de Putin el la aero, per ŝokaj misiloj de granda potenco.
  Kaj tiam la knabino premas la butonojn de la stirstango per sia skarlata cico kaj uzas detruan.
  Kaj jen venas la ŝoka efiko kun la helpo de cicoj, kiuj estas la koloro de rubeno. Kaj sur la orkoj kiel ĝi krevos.
  Kaj la knabinoj uzas siajn nudajn piedfingrojn por faligi napalmbombojn sur orkaj pozicioj. Unu potenca bombo falis, kaj tuj mil ursoj de Putin tuj forbrulis.
  Jen kiel knabinoj ekstermas kontraŭulojn, ne sciante kompaton kaj honton.
  Kaj ili pepis:
  - Nuda piedo ne mortigas iomete!
  Kaj nudigis iliajn perlajn dentojn.
  Kaj tiam ili ekkantis;
  Kio estas la ĉefa sekreto de la malpezaj elfoj,
  Kie kamparanoj semas kampojn
  Kie vi estas, ne hazarda homo,
  Kie estas la vaganto al iu ajn parenco!
  
  Travideblaj patrujoj de akvo,
  Flipflops de kolomboflugiloj...
  Ho, la ŝtormaj jaroj de juneco,
  Kion la menso donis al vi!
  
  Mi estas kisita de mia amata knabino,
  Sed ĉi tiu forĝita roko estas malbona,
  Hufumoj frapas sur la asfalto,
  Kaj la diablo trenis bonon al la infero!
  
  Ni kredis je la ĉielo de la komenco
  Plumo sub la sukceslinio!
  "Aŭrora" salvo adiaŭis,
  Mi kredas je novembro!
  
  Kaj la mondo estas brile stelplena,
  Fulmotondro furiozas sub nubo,
  La poploj susuras, la pinoj ĝemas,
  Larmo falis de la knabino!
  
  Mi kredas, ke la tempo venos
  Kaj realiĝu sonĝon
  Estu eterna suno kaj somero
  Radianta rivero fluas!
  
  Milito, kredu min, furiozos,
  La konflikto sekigos Printempon!
  Kaj homoj estos feliĉaj
  La posedanto de la Tero estas homo mem!
  
  Plantoj lasas la estron esti proleto,
  Venigu melkistinojn en la parlamenton!
  Ni kantos por libereco milojn da arioj,
  Por ke la peonoj movu tuj al la reĝinoj!
  
  Ne estos pli humiligitaj
  Ajna laboro estas sukceso!
  Ni estos niaj propraj juĝistoj,
  Lasu la infanojn laŭte ridi!
  
  Tiam ni kolektu niajn fortojn kune,
  Ni rompu la dorson de la orksismo.
  Ni leviĝu kiel aglo el la tombo,
  Kaj ne ekzistas malico kaj malnobleco!
  Tiel la knabinoj kantas tre bele kaj agreseme. Kaj samtempe ili nudigis siajn dentojn, kiuj briletas kiel perloj. Kaj la militistoj ĵetas per siaj nudaj piedfingroj la mortigan potencon de mortgrenadoj.
  Ĉi tiuj knabinoj, fakte, esprima beleco kaj forto.
  Kaj ili prenos ĝin de la skarlataj cicoj dum ili liberigas grandan, detruan donacon de neniigo. Kaj tiom da orkoj tuj estos superfortitaj. Nur totala morto.
  Kaj ankaŭ la militistoj kantas:
  - Fermu vian nazon kaj buŝon,
  Biotrep - vi estas ruza!
  Kaj palpebrumu per siaj safiraj okuloj. Aŭ iliaj okuloj estas eĉ smeraldaj.
  Kaj la militistoj estas tiel ŝikaj kaj mirinde belaj. Kaj se ili jam komencas kanti, tiam tio estas bonega;
  Ni moderigis la volon en bataloj,
  Batalis por la Patrujo frato.
  Ni rigardis - ili donis elfinismon,
  Soldato Elfi eniris Orklinon!
  
  Glavoj estis forĝitaj de niaj prapatroj,
  Kaj post kiam la pafiloj ekfunkciis...
  Betuloj malfermas branĉojn
  La knabinoj bakas tortojn!
  
  La Elfo sukcesas en iu ajn batalo,
  Ŝi scias kiel preni la menson.
  Kelkfoje la infero brulas.
  Sed ni rompos la kontraŭulon!
  
  Elfo protektas la Teron
  Donas ŝirmejon kiu estas nudpieda kaj nuda.
  Ni finis la batalon en majo
  Furioza malvenko atendis Orkmacht!
  
  Kaj post konstruo kaj semado,
  La kampoj floras kaj la sekalo estas en stakoj.
  Herooj vi knabinoj avoj,
  Estis frosto kaj neĝo en la tranĉeoj!
  
  El nia kuraĝa Patrujo,
  Akceptu vian malaltan pafarkon.
  La standardoj de elfinismo flugas,
  Kaj la rubandoj de Putin por rubo!
  
  Jarcentoj pasos sub ni Steloj,
  La Imperio estas svarmo de galaksioj.
  Neniam estas tro malfrue por naskiĝi
  Kaj enterigu la malamikon en la spaco!
  
  Sed mi kredas, ke la menso estos trankvila,
  Kaj homo estas kiel patrino por ĉiuj,
  Ĉi tie la antikva familio floras,
  Radiado de Gloro - Gracio!
  La knabinoj kantis tiel mirinde - nur la plej alta klaso de ĉio kosma sur la tero. Kaj iliaj kruroj estas tiel nudaj kaj ĉizitaj, nur nekredeble lertaj kaj viglaj.
  Kaj fulmoj elflugas el la skarlataj cicoj de la brusto, kaj batas sur la korvoj. Kaj ili pafas ilin specife per grandega, mortiga forto. Kaj multaj ursoj de Putin brulas.
  Kaj la militistoj vere ne kompatas al la orkoj. Ĉi tie ili estas unikaj kaj bonegaj knabinoj. Iliaj niveloj estas nur mirindaj. Kaj nun, se ili ankaŭ prenos el la sino de Venuso, kiel ili sendos detruajn ondojn de neniigo, renversante ĉiujn kaj animon.
  Kaj tiel komenciĝis la milito de la cunamo de magoplasmo. Kaj la orkoj fariĝis tre streĉaj. Kaj eble eĉ dolora.
  Orkoj de ĉiuj en vico knabinoj strangolas kaj kantas;
  
  Bataloj en la batala ringo,
  Kiel regulo, forto ne konas limon!
  Rekonu, mi petas patrecon,
  De Marso, militisto volis!
  
  Ĉiuj bataloj estas naturaj
  donita de Dio la Patro!
  Kaj gloro al la Granda Familio,
  Portas aŭdacan ulon!
  
  Post ĉio, nia konfeso estas
  Donu vian vivon por la Patrujo!
  Kaj mi aŭdas tondron,
  Batalu per glavoj por feliĉo!
  
  Estas kuraĝo, ekzistas la potenco de scienco,
  Naskita el la homa cerbo!
  Sen ia rutino kaj enuo,
  Ni kreas malkovrojn de Gloro!
  
  Ni estas la novaj infanoj de Elfia,
  Ni volas fari Rus' antaŭ ĉio!
  Ne plu estas belaj virinoj en la Patrujo,
  Por ni Lada-dio sukceso!
  
  La dioj donis al ni menson - manojn,
  Vi diris, ke vi estas demiurgo!
  Kion vi povas fari kun la potenco de scienco,
  Ne nur por forĝi fortan plugilon!
  
  La vastaĵoj de la universo atendas vin,
  La bela ĉielo estas diamanto!
  La fonto, kie la netakseblaj vezikoj,
  Kie estas la lumo de la fervora okulo de la Sinjoro?
  
  Eksterteraj planedoj iĝos hejme
  Steloj estas kiel la suno de la Tero!
  Vi estas maristo kun spaca rumo,
  Ne estu kiel rompita minso!
  
  Ni instruos al ni senmortecon,
  Ni konstruu Univers-paradizon!
  Kio nova estos jarcento,
  Ĝi okazos, sonĝu pri tio!
  
  Kaj sciu, ke la mortintoj releviĝos,
  La kadavroj leviĝos el la tomboj!
  Kaj tiam en eterna vivo,
  Unu sankta teamo!
  Ĉi tiuj estas la kantoj, kiujn kantas kuraĝaj kaj belaj knabinoj. Kaj kompreneble, denove ili uzas fulmon de la skarlataj cicoj de la brusto kaj trafas la korvojn per ili.
  Kaj tiuj konsternitaj, kvazaŭ kun sledmartelo sur la cerbo, falas mortaj. Kaj ĉio estas farita ege bone.
  Elfaj knabinoj montras la nivelon de sia agresemo kaj forto - nur super kaj hiper .
  Ĉi tiuj estas tiaj mirindaj ŝteloj. Kiuj kapablas montri kaj donis elfinismon.
  Kaj ili ankaŭ elĵetas fulmojn kun skarlataj cicoj, kiuj elfrapas multajn orkojn.
  Kaj ili kantas je la supro de siaj pulmoj:
  Ha, Putin, vi estas Putin, vi estas la kapro de Putin,
  Kial vi trakuris la elfojn azenon?!
  Vi ricevos de ni specife en penco,
  Vi renkontos fortan elfan pugnon!
  Tiel kantas la knabinoj kaj nudas siajn perlajn, brilantajn dentojn. Ĉi tiuj estas simple elstaraj belaĵoj. Kaj mortu la kalva Fuhrer!
  . ĈAPITRO 25
  Maria Kolesnikova batalas kaj komandas kiel vera reĝino kaj montras sian plej altan nivelon same kiel ŝia batala kaj unika teamo.
  Kaj tiel la militistoj prenis ĝin kaj kantis denove;
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La aspekto de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas klara,
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al orkŝismo...
  Kaj la suno brilos -
  La vojo, lumiganta elfinismon !
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - vi simple ne alproksimiĝos al ili sen surprizo.
  Kaj se ili jam disiĝas, tiam pulsaroj flugos de la skarlataj cicoj de la brusto. Kun tiaj knabinoj, neniu kaj nenio traktos.
  Kaj ili povas haltigi galopan ĉevalon kaj dispremi urson tuj. Kaj duŝu la malamikon per la kadavroj de la ursoj de Putin.
  Jen kiel knabinoj foje kantas:
  Granda milito furiozas
  Milito sen kialo...
  Jen Putin venis Satano
  Kaj la morto de Rus' kun li!
  
  Kaj kiu haltigos la fluon
  Sangaj koleregaj riveroj...
  Lanĉas la malamikan fluon,
  Elfo estas homo!
  Kaj la militistoj denove prenos ĝin kaj ĵetos venenajn kaj detruajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili pugnobatos multajn ursojn de Putin, kun granda furiozo.
  Kaj la junaj elfoj ankaŭ batalas kun granda tenaceco kaj furiozo, kaj montras sian gajan kaj batalan aerakrobadon.
  Kaj ankaŭ la knaboj ĵetas mortigajn pinglojn per la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj.
  Samtempe, la elfaj junuloj ne forgesas kanti kun sovaĝa furiozo;
  Sub la marŝanta klariono ni batas paŝon,
  Por la elfoj, la batalo estas festo de la animo!
  Kaj se vi estas batalanto kaj ne azeno,
  Tiam forpelu la malbonajn orkojn!
  
  Elf-junulinoj ankaŭ estas batalantoj,
  Arbalesto-riglilo trapikos la kirason!
  La batalantoj nun fieras pri sia juneco,
  Vi scias, mi forpelos la kontraŭulon!
  
  La gnomoj faris bieron - mirindan sukon,
  Alportu tason antaŭ la batalo!
  Li ne konas la elfojn de la grizaj haroj de la templo,
  Ili brulas por ĉiam interne!
  
  Tion eĉ hela elfo ne povas kompreni,
  Al kio kondukas la maljunulino malbona morto!
  Ni trapasos la provon de kuraĝo por kvin,
  Ni ne hontos, vi scias elteni!
  
  Kaj la nova mondo ankaŭ estas bona,
  Tie preni denove algluiĝos al kolero!
  Lasu la maŝinpafilon skribi kiel ĉizilo
  Kaj pavigu la vojon per la korpoj de la armeo!
  
  Venko, mi volas akiri vin
  Por ĝui la oran trilon!
  Jes, foje necesas ĉeno, ne silka fadeno,
  Nu, la kamarado iras en muĝadon kiel besto!
  
  Amo donos al virgulino, mi kredas
  Kaj estas bele ĉe ŝi, kiel en la paradizo!
  Lasu grandegan familion kreski
  Mi amas vin knabinoj el mia tuta koro!
  Jen kiel la elfoj sprite kantas. Kaj ili estas vere ĉiuj bonegaj kaj bonegaj. Kaj sovaĝa fajro furiozas. Kaj agresemaj saltoj kaj eksaltoj.
  Kaj la knabinoj de la skarlataj cicoj de siaj mamoj estas krevigitaj per murda kaj detrua ultrasono.
  Kaj ĉio estos plene prenita kaj rostita. Jen la knabinoj.
  Kaj ili kantos:
  - Estos urbo sur Venuso,
  Kaj malbela ĥimero!
  Post tio, ili prenos ĝin de siaj okuloj kaj ekbrilos per detrua kaj murda fulmo.
  Kaj tiam ili prenos pulsarojn kaj ŝargos ilin el la rubenaj cicoj de la brusto. Kio estas fike dolora.
  Ĉi tio estas vere kion virinoj bezonas.
  Kaj iliaj vangoj denove blovos. Ili imagas, ke ili lekas ion tre dolĉan kaj apetitan per sia lango, kaj ili laŭvorte ŝaltas.
  Ĉi tiuj estas virinoj.
  Kaj ili muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  Ni trovos orkon en batalo, ni trovos orkon en batalo,
  Ni ne ŝercos kun li - ni disŝiros lin!
  Ni disŝiros vin! Ni disŝiros vin!
  Tiel kantas elfknaboj. Kaj la knabinoj per siaj nudaj piedfingroj ĵetas detruajn donacojn de morto.
  Kaj ili agas tre lerte.
  Kaj ie, la orkoj pafas nudajn, rondajn kalkanojn al la knabinoj. Kaj responde, la knabinoj premas la butonojn per siaj skarlataj cicoj, kaj elĵetas disbatajn fluojn de detruo kaj morto.
  Jen knabino el la speco de elfoj, kiuj prizorgis muelejon per glavoj. Kaj tuj kvin kapoj de la ursoj de Putin estis dehakitaj.
  Ni diru ĉi tie tiajn belecojn - simple super. Kaj se ili jam estas martelitaj el la skarlataj cicoj de la brusto, kaj fulmo estas batita, tiam la orkoj ne trovos ĝin sufiĉe.
  Kaj la knabinoj tre ŝatas leki pulsantajn jadstangojn. Kio devus esti notita - malvarmeta.
  Por knabinoj, cetere, se la orkoj estos kaptitaj, ili certe ekbruligos la skarlatajn cicojn de siaj brustoj. Jam estas ilia regulo. Kaj tiam ne plu estas preni kaj ne plu doni.
  La knabino spertas samtempe kaj orgasmon kaj doloron.
  Kaj la junaj elfoj ankaŭ kantas, kaj ili faras tion tre bele, kaj pafas al la ursoj de Putin de maŝinpafilo;
  Kie vi estas mia kara amo,
  Virgo de radianta, hela lumo.
  Mi estas laca de malama vivo,
  Mi volas someron en la malvarmo!
  
  En la mondo, amo estas la ĉefa afero,
  Speco de daŭrigo postulas.
  La sento por vi estas radianta,
  Ni parolu kun beleco!
  
  Lipoj kun brila skarlato,
  Nazo kiel neĝa monteto
  Mi volas esti malgranda kun vi
  Bukloj skrapas blankajn!
  
  Vangoj de la atlaso estas ruĝecaj,
  Nudaj piedoj rulas la herbon,
  Esti kun vi estas la plej grava afero
  Ni teksos plektaĵojn kun stako da lino!
  
  Vi plugas bovinon, kara,
  Ĉe la rando de la loko estas nigraj betuloj ...
  Ni progresis en la spacon,
  Eĉ en la vilaĝo ni ploras larmojn!
  
  Aŭdiĝas trilo de sonora oriolo,
  Guto da pafo batas...
  Ho kiaj miaj najtingaloj
  Mi ŝatas vian kanton!
  
  La koloroj de nia somero estas helaj,
  Aŭtuno purpura reĝa en oro.
  Patro Kristnasko kun donacoj
  Ni ne povas teni ĝin ekstere en la malvarmo!
  
  Kion diros al ni la neĝjunulino ,
  Estos bela fabelo;
  La kokido donos al ni oron,
  Kristala vazo kun rozo!
  
  Varme kisu vian amaton
  En la lipoj de ĉerizkoralo,
  Niaj pensoj estas tre puraj,
  Mi volas sukan, novan!
  Ni diru malklare, ĉi tiuj estas la junuloj ĉi tie. Kaj ili tre ofte lekas la dolĉan sinon de Venuso de la elfoj per siaj langoj. Ni nur diru, ke ĝi estas bonega.
  Kaj la knabinoj ĉi tie estas altklasaj. Kaj se ili ekkantis, ili neniam trankviliĝos.
  Kaj iliaj voĉoj estas helaj kaj sonoraj, kiel la arĝento de sonoriloj. Kaj ĉi tio simple estos la plej alta klaso.
  Kaj la knabinoj briletas per siaj smeraldaj kaj safiraj okuloj. Kaj ili eligas tre densajn kaj brulantajn fajrerojn el la skarlataj cicoj de la brusto.
  Kaj ili bruligas multajn orkojn. Kaj ili montras agreseman trairejon.
  Kaj la nudaj piedfingroj de la knabinoj ĵetas tre mortigajn obusojn en granda maniero.
  Kaj disŝiru la orkojn en malgrandajn pecojn.
  Jen kion pruvas la nevenkeblaj elfoj. Kaj iliaj mamoj estas tre plenaj kaj kun skarlataj cicoj.
  Kaj la junaj elfoj lekas ĉi tiujn mamojn kun granda entuziasmo. Kaj estas kvazaŭ ili havas glaciaĵon sur bastono.
  Sed ĝenerale, ni diru, ke ĝi estas bonega.
  Precipe kiam kantas ne nur knabinoj, sed ankaŭ junaj elfoj, kiuj, ni diru, estas bonegaj kantistoj;
  Kosmo estas larĝa valo,
  Kovrilo de mallumo sen ia lumo...
  Nigra, inkeca marĉo,
  Avide vi suĉis la batiron!
  
  Steloj kretitaj reto,
  Dancanta torĉo de morto.
  La batalo estas nur la mezo
  Ni venkos, kredu nin!
  
  elfoj, orkoj, troloj,
  Cirkante en ŝtorma ventego.
  Multaj larmoj kaj doloro
  En ĉi tiu stelcirko!
  
  Ni estas en ĉi tiu batalo
  Ĉe la fronto...
  Al vi ĉiuj ĉerko kun saluto,
  Beat kredu aferon de honoro!
  
  La potenco de milito estas granda
  Kolero estas eĉ pli malbona.
  Ni ne estas papagoj
  Kaj la homoj estas bonŝancaj!
  
  Fratoj por venki
  Penu forte.
  Se vi estas malamiko en ĉifonoj,
  Kaj kun vizaĝo de klaŭno!
  
  La orko montros la elfon,
  Kie estas la komenco de la mondo.
  Ne rompu la branĉon
  Antaŭ ol vi tagiĝos!
  
  konstruo de stelŝipo,
  Ne necesas mallerte
  Ni estas herooj nun
  Kaj ne la infanoj el la ĝardeno!
  
  Do ni frapu vin
  Ni voku por respondo.
  Vi maĉas mukon
  Al la poezio de la poeto!
  Ĉi tio estas vere kanto, kiu estas kaj bonega kaj mirinda samtempe. Kaj, kompreneble, la elfoj tre bone kantas.
  Kaj la militistoj, kompreneble, konstante brilas per nudaj, rondaj kalkanoj.
  Kaj tiel ili prenos kaj kraĉos al la malamiko. Kaj ili faras ĝin tre precize kaj precize.
  Kaj tuj amaso da orkoj brulos pro kraĉado.
  La elfa knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Freneza domo en fajro,
  Sanatorio de Satano
  Ne ekzistas loko sur la tero
  Orkoj estas fidelaj al la Sinjoro!
  Tiel ili kantas aktive kaj agreseme. Kaj ili muĝas.
  Kaj knabinoj ankaŭ amas fari tre belajn aferojn per sia lango. Kaj tio ŝaltas ilin.
  Kaj kio se ili ankaŭ ricevas murdan sopon el la sino de Venuso? Ho, ĉi tio estos centoble pli malvarmeta.
  Ne, nenio haltigos ĉi tiujn knabinojn.
  Ĉu elfoj estas malfortaj? Kompreneble ne! Ili ankaŭ estas sufiĉe bonegaj.
  Kaj ili kantas tiel rave;
  La spaco estis tordita kaj plenigita de fajro,
  La energio de la universo kurbiĝis en kornon kiel fonton.
  Post ĉio, spaco estis batita per martelo en la polvon, ni rompos ĝin,
  La planedo estis forblovita kiel uragano kun lanugo!
  
  Ni estas potencaj kavaliroj, ni estas elfoj legio,
  Bataloj por ni, alvokante la universon.
  Lasu la armeon rapidi milionon da malbonaj orkoj,
  Ni premu ilin karuloj, iomete ŝanĝante nian spiron!
  
  Kaj la nova melodio, kvankam la motivo estas malmoderna,
  Ŝajnas, ke, ne pensu pri la bela Patrujo,
  Tia unuigita teamo inter la elfoj,
  Ke ĉiu parolas flate pri la alia!
  
  Kiaj fortoj estas ĵetitaj en la atakon la trolo venas,
  La falango de elfoj frostiĝis, ni akrigis niajn lancojn.
  La ludo kun la atako komenciĝis, la orkoj malfermis la konton,
  Sed en respondo, ili trafis glamoran golon de la kalkano!
  
  Estas potencaj stelŝipoj, pafiltuboj,
  Per siaj salvoj, ili tenos la universon.
  Post ĉio, la elfoj kun la potenco de ĵuro, konsideras, ke la agloj,
  Vi enterigas la invadanton al ĉiuj aliaj kiel averto!
  
  Iluzioj ne sciante, la batalantoj iras al ŝtormo,
  Per fido kun Lada li povos renversi la kontraŭulon.
  Kaj post tio, kun la ruĝa junulino, ni restos kune,
  Por akiri la plej novan soldaton por la Patrujo!
  
  Kio estas saĝo, demandis la elfo al la nano.
  Kiel pruvi al belulino, ke vivo kun mi estas agrabla?
  Kaj la tondro ruze respondis - ja vi ne estas homo,
  Paroli pri braveco tiel sincere kaj honeste!
  
  Sed la homa raso estas malantaŭen - mi donis al li respondon,
  Por viro de stulteco, nur unu instruo.
  Iru la vojon de honesteco, prenu belajn problemojn,
  Kaj kun la vero, vi ne povas peti pardonon de via amato!
  
  Sed la nano kun rido donis al mi - la infano ankoraŭ estas nudpieda,
  Vi ne scias en la universo, nur honesteco triumfas!
  Sed kunigita kun duonvero, kie estas la ruzo kun Satano,
  Por ne vane iri sub la malbonajn kuglojn!
  
  Mi komprenis ĉi tion, saĝa nano, kuŝu en modereco kaj en la okulo.
  Tiam vi povos malligi la koron de la knabino!
  Kaj ĝi ne tuŝos bluajn okulojn - kristalan larmon,
  Kaj nia kredo, ĝis la fino - venki malamikojn al polvo!
  Tiel la junaj elfoj kantis agreseme kaj harmonie. Kaj ĝi rezultis tiel bonega.
  Kaj la knabinoj daŭre kondukis sian tre mortigan kaj detruan fajron. Kaj ili premis la butonojn de la stirstango per siaj skarlataj cicoj. La belulinoj agis kun granda entuziasmo. Ili estas mirindaj ŝtelistoj.
  Tion ili faras sufiĉe logike kaj detrue. Kaj ilia batalefiko estas nemezurebla.
  Kaj kun nudaj piedfingroj la knabinoj ĵetas pizojn de neniigo. Kaj ili estas tre energiaj.
  Iliaj faroj estas simple murdaj.
  Kaj la militistoj liberigas ultrasonon el la rubenaj cicoj de la brusto. Korvoj implikiĝas en la ondoj. Ili estas trafitaj kiel mortiga klabo sur la kapo kaj laŭvorte perdas konscion.
  Kaj ili falas malsupren, pugnobatante la kraniojn de la ursoj de Putin per siaj bekoj. Kaj la batalantoj estas ekstreme agresemaj kaj malvarmetaj. Kaj ili produktas ŝokon kaj disbatan efikon.
  Ĉi tiuj knabinoj estas vere bonegaj. Kaj iliaj lingvoj ĉiam funkcias.
  Kaj la junuloj, kies pulsantaj, jadaj vergoj tiklas la knabinoj, ankaŭ kun granda sento kantas;
  Mia imago frapis
  Via bildo ekbrilis kun la vosto de kometo...
  Vi trapikis min kiel fulmo
  Kun ĝia radia beleco en la steloj!
  
  Poetoj laŭdas tian belecon,
  La sama vizaĝo de la Luno ne povas ombri la epokon.
  Venuso donu al vi feliĉon
  La malbona predanto falis - subigita kiel ludo!
  
  Vi estas tiel bela, ke vi kapablas
  Konkeru la profundojn de la ĉielo.
  Kun vi mi spiras facile, libere,
  Fadeno de vivo serpentumas inter la fingroj kun silko!
  
  Komprenu vian fieran emon, mi ne esperas
  Ĉar vi estas fratino de Artemiso!
  Kaj eĉ reduktas mian makzelon en larmoj,
  Ĉu sonĝo vere forflugos al Tartaro?
  
  En kiaj dolĉaj sonĝoj vi aperis?
  Ĝi ne estas donita por kompreni la ĉielan aspekton ...
  Kuseno de junulo en salaj larmoj,
  Ho sinistra mondo - mi ne vidas filmon!
  
  La subtena strukturo de amo,
  Ĝi estas malpeza, sed premas per ĉeno de malĝojo ...
  Ni volas ŝvebi kiel gruoj
  Sed la maro tiras en la abismon de la submondo!
  
  Kia sorto trudis katenojn,
  Kio faris la universon pli grava!
  Sinjoro, donu pli da forto al junuloj,
  Ne sendu troan punon!
  
  La Ĉiopova diris: Li faris provon,
  Ne dum kiom longe vi eltenis.
  Sed vi devas moderigi la idealon,
  Kion eltiri el mola lulilo!
  
  Nun vi estas aglo kun aglo,
  Nun li povas konsenti kun la sorto !
  Kaj se li komencis batalon kun Satano,
  Tio signifas, ke li kapablas batali kun bezono!
  
  Nun mi flosas kun vi, kerubo,
  Vi estas virgulino, kiel hela stelo!
  Ni konkeros la vastecon de la tuta universo,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
  Jen kiel la junaj elfoj kantas mirinde kaj ĝoje. Kaj iliaj voĉoj estas banale mirindaj.
  Kaj se la knabinoj jam komencas kanti, tiam ĝi ŝajnas vere bonega.
  Kaj liberigu murdajn fulmojn el skarlataj cicoj. Kaj ĝi estas tute hiper .
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj agas energie sur grandega skalo.
  Kaj per siaj nudaj kalkanoj ili ĵetas la detruajn pizojn de la morto. Kaj frakasu la ursojn de Putin.
  Kaj ili agas kun kolosa energio de morto. Kaj la influo de knabinoj de la hiperklaso okazas .
  Kaj nun la knabinoj denove prenos la kolosan energion per siaj skarlataj cicoj kaj lanĉos la forton. Kaj ili tuj enhavas la fajron de magio, kaj hiperplasmon , kun grandega, kolosa detruo.
  Rigardante ĉi tiun batalon, la Diino-demiurgo Emmanuel prenis ĝin kaj kantis tre energie;
  Estas neeble por homo bridi,
  Aspiro fariĝi la Ĉiopova Ĉiopova!
  Por ke la reguloj de la Universo la tuta Tero,
  Kaj ĉiu kun potenca scio, Ĉieestanta!
  
  Sed en ĉi tiu kazo ni havas la potencon,
  Kelkfoje nehaltigebla, kiel ŝtormo!
  Ni batas sur la frunton, ne nur en la okulon,
  Ni kreas la universon, ne haka laboro!
  
  Ĉiu havas sian propran grandan diamanton
  Lia menso estas varma, kiel flamo plaŭdante!
  Kaj por ke la radianta fajro ne estingiĝu,
  Amu la ulojn de niaj rusaj virinoj!
  
  Ĉiu havas sian propran kialon en batalo,
  Ni batalas por feliĉo en la mondo!
  La malamiko estos fame disbatita,
  Ĉielo kaj Tero estas sub nia kontrolo!
  
  Kreu belan mondon por vi mem
  Kie estas grandaj palmoj sur glaciaĵo!
  Kion Ŝekspiro povas elpensi?
  Cent universoj? Ne mensogu pri kompleteco!
  
  Kaj mi respondos al vi unu batalanton,
  Scienco povas doni senmortecon!
  La kvazaro faros por vi simplan soneton,
  Por ke ne estu por vi malĝojo kaj morto!
  
  Tiam ĉiu dolĉa kuko ricevos,
  Al edzino de granda malpa -simio!
  Skizo farita en oleo still life,
  Kaj mi ne kreos la Diablon por vi!
  Tiel kantis Emmanuelle. Cetere, kristanoj, kial ili ne pensas pri Dio kreis la Diablon? Efektive, kial krei iun, kiu kondamnas miliardojn da vivantaj estaĵoj kaj anĝeloj al sufero?
  Kion diras pastroj pri ĉi tiu temo?
  Ĉiuokaze, nenio konvinka. Jes, kaj eksperimenti sur homoj estas malhumana.
  Sed Emmanuel kaj Sfero Katastrofov havas siajn proprajn pensojn pri ĉi tiu afero. Kaj tiam vi ne povas konvinki ilin.
  Oni povas ankaŭ rimarki, ke la orkoj ankaŭ estas homoj kaj estas malhumane mortigi ilin.
  Kvankam la samaj orkoj tre ŝatas kaptitajn knabinojn, ili rompas siajn nudajn piedfingrojn kaj fritas siajn nudajn kalkanojn per fajrero.
  Tamen, la bela elfa knabino, malgraŭ tio, kantas kuraĝe kaj kun granda fervoro;
  Forgesu kiu vi estis antaŭe
  Pri mallaboreco ni ne sonĝas.
  Koroj brulas en sankta espero
  Glavoj brilas en batala gastiganto!
  
  Kaj la pupo estas obtuza kaj malafabla,
  La paŝo de la kontraŭulo ekster la fenestro...
  Li pendigis la monstrajn ĉenojn, maŝojn,
  Kaj la koliko estas akra por poste!
  
  Sed kozako, ĉu vi ne estas gaja?
  Kien iris la festo?
  Vi devas surgrimpi molajn seĝojn,
  Por deŝiri la jugon!
  
  Damaska ŝtalo sonoras kaj la diabloj estas feliĉaj
  Ili havas mallongan konversacion...
  Helpu demonojn defraŭdintojn,
  Iliaj kontraŭuloj al la paliso!
  
  Kaj ĉi tiu ŝlima malbona vetero,
  Fumo el infero-kurio.
  Kiel trovi feliĉon por amantoj
  La punto ne premis la gorĝon.
  
  Tiucele ni batalas
  Por akiri la donacon de kisado!
  Kaj ni grimpas orfojn, sub la kuglojn,
  Konante nek patron nek patrinon!
  
  Ĉi tio estos aventuro
  Por alporti fajron al la nova mondo...
  Forpelu la hontigan turmenton,
  Savu la planedon de katastrofo!
  
  Dio kapjesas indulge
  Kaj vi estas bonegaj!
  Vi havos lokon en dolĉa paradizo,
  Senpagaj lekbomboj por teo!
  
  Sed vi devas batali
  Tiam harmonio venos al vi, amo.
  Kaj el Eden la radikoj de la ĝardeno,
  La sango de malpiuloj fluas!
  Ni diru nur, ke la knabinoj kantis tre bone kaj ĉarme. Pli precize, unu knabino, kiu pendis sur la rako. Kaj la ekzekutisto turmentis ŝin per vipo. Kaj ĝi estis tiel ekstreme kruela kaj sanga.
  Jen la maniero iri kontraŭ tiaj knabinoj. Ili povas kaj disŝiros ajnan kontraŭulon.
  Iliaj batalpozicioj konas nek malfortecon nek heziton.
  Jen ili, ekzemple, kun siaj longaj langoj, kiel ili komencas prilabori pulsantajn jadstangojn. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas bonega!
  Kaj se la knabinoj ankaŭ uzas ĝin, la skarlataj cicoj de la brusto. Post ĉio, ili aranĝos tian aferon, ke ĝi ne ŝajnos sufiĉe. Militistoj estas la superforta ligo ĉi tie.
  Kaj ili denove povas doni fulmon el la skarlataj cicoj de la brusto. Kaj aranĝu ion tiel disbatan kaj neimageblan.
  Ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj estas tre belaj kaj, kiel regulo, nudpiedaj. Kaj ĉiu brusto estas vera trezoro. Ne ekzistas tiaj knabinoj, eĉ sur rako kaj elektrodoj en la sino de Venuso vi ne timigos. Ili estas bagatelaj knabinoj, ni diru - fero kaj termokvarko.
  Tiaj militistoj prenos ĝin kaj krios ĉe la supro de siaj pulmoj, kaj faros figure kontinuan hara-kiri.
  Kaj ili ankaŭ povas pafi fulmojn el la umbiliko.
  Kaj ankaŭ, la junaj elfoj aliĝis al la batalo sen problemoj. Kaj ili montris imponajn rezultojn.
  . ĈAPITRO 26
  Maria Kolesnikova estas vere knabino el la kosma spaco, kaj ankaŭ el malliberejo, kaj se ŝi komenciĝas, tiam vi ne povas malhelpi ŝin kaj la teamon kaj la elfojn;
  Kaj kompreneble ili ankaŭ kantis;
  La plej hela flamo de fajro,
  Mia amo brulas!
  Kvankam la malamiko estas ruza kaj ruza,
  Sed li estos rompita!
  
  Kvankam sovaĝa, furioza fiulo,
  Rip, ruinigu la randon!
  Via revo estas kiel najtingalo
  Harmonio, paco, paradizo!
  
  Lasu la varman varmecon de pasia ardo,
  Fandi la fajron, glacio!
  Mi kredas, ke mi konkeris ĉi tiun pilkon,
  La bonŝanco de la ulo atendas!
  
  Sukceso venas al la junuloj
  Tiu timo estas tuj malakceptita,
  Kaj junulino en puraj ĉielaj sonĝoj,
  Honorita kiel reĝino!
  
  Do ni ne forgesu ami
  Mi ne kuraĝas perfidi nian mondon!
  Kaj vivo kun sukceso de plumo estas fadeno,
  Sciu ne interrompi la fiulon!
  
  Ni eltenos nian Elfogradon ,
  Estu Elfamm- gloro!
  Kun venka paŝo Zelingrad ,
  Elfa potenco venas!
  
  Berlino, Parizo aŭ Novjorko,
  Ĉie nia venka flago!
  Ĉefo Ftalin ekbruligis nian torĉon,
  Pereu la malestiminda malamiko!
  Tiel kantis la junuloj kun sia kaskado da gajaj kantoj.
  Kaj la belulinoj ne timas eĉ pro tio, ke orkoj bruligas siajn kalkanojn. La doloro, kompreneble, estas bonega, la knabinoj nur ridas kaj ridas. Kaj la vizaĝoj de la belulinoj estas tiel mirindaj kaj grandiozaj. Kaj kion vi povas diri pri tiaj belecoj? Ili estas simple belegaj kaj bonegaj.
  Kaj se ili komencas kanti, tiam la urso ne staris proksime. Ĉi tiuj estas mirindaj militistoj. Ili nur havas la temperamenton de kobro. La kapablo krei nekredeblan kaj helan.
  Kaj kompreneble, kun la skarlataj cicoj de la brusto, sendu detruan kaj murdan fulmon.
  Kaj kiam la batoj trafas, tiam estas totala kaj detrua, detrua efiko.
  Kaj tiaj knabinoj povas fari ĉion per terura energio kaj forto. Kaj iliaj kapabloj konstante kreskas.
  Kaj ili vere faras tion helpe de rubenaj cicoj.
  Orkoj ofte provas friti siajn nudajn piedojn. Kaj ĉi tio estas ilia vere agresema kredo. La krueleco de la ursoj de Putin fariĝis proverba, leĝoj ne estas skribitaj por ili. Ne mirinde, ke la tuta mondo malbenas la kalvan Fuhrer. Kio estas sufiĉe justa.
  Kaj ankaŭ la knabinoj sprite kantas;
  Ni ne komprenas la ŝarĝon de la Eternulo,
  Kion signifas varmigi la Teron en la manplato.
  Dio estas kompato - afabla patrino,
  Se Li ne tuŝos la monstron kun vi!
  
  En la senlima ĉielo, lumradio,
  La suno leviĝas, malavare distribuante lumon!
  Ni turnas la kolon por la Patrujo,
  La Wehrmacht estas venkita en milda majo!
  
  Kirlventoj de Fortuno, plaŭdoj de sorto,
  Ili aspergis nin per viskoza sango...
  Vi vidas, viaj infanoj suferas,
  Nia sankta, afabla Elfiya!
  
  Ŝiriĝinta, leva tornado ĵetaĵo
  La gazono brulas, en mortiga batalo!
  Volas tranĉi fame malligon,
  Por ne rompi nin ĉiujn aparte!
  
  Ĉiu el ni estas elfi-militisto,
  Kiraso kaj kaskoj, kaskoj - grenadoj!
  Caro Sun-glora - niaj direktiloj,
  Kune ni festas paradojn per kanto!
  
  Hordoj foje sur Elfia en groco,
  Grandaj fortoj eniras la batalon.
  Orkmaht celis ponardon al la koro,
  Sed estis punita en majo!
  
  Blanka suno ruĝaj dezertoj,
  Kiel ŝakbatalo sur la ĉeloj.
  Ĉiu el ni estas giganta heroo,
  Dio vokas vin preĝi!
  
  Pluvaj gutoj donas freŝecon al la aero,
  Ili estas kiel likva veluro.
  Patrujo donis rifuĝon al la orfoj,
  Vi povas mezuri mejlojn sur ĝi sen gvidilo!
  
  Frym estos nia, la smeraldo eksterŝipe,
  Fiŝoj kiel oro la tuta fundo irigata.
  Eblas vivi ne malbone malantaŭ altaĵeto,
  Se ĉi tiu monteto estas kun Elfia en sia koro!
  Knabinoj ankaŭ, se ili kantas, tiam ĉio fariĝos ekstreme malvarmeta kaj malvarmeta. Kaj ili povas esti tre detruaj.
  Kaj ili ne timas siajn nudajn, ĉizitajn krurojn. Ni nur diru, ke la militistoj estas belegaj kaj bonegaj.
  Kaj la skarlataj cicoj de la mamoj de la knabinoj estas belegaj. Kaj vi verŝajne ne trovos pli bonajn. Ili povas fari tiajn aferojn, kiujn ili ne povas diri en fabelo aŭ priskribi per plumo. Ili havas absolutan geniecon.
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj - superklaso.
  Kaj la junuloj ankaŭ ne estas malfortaj, sed tre malvarmetaj. Kaj ili kantas ege bone. Kaj la kantoj de la knaboj simple sonas bonege.
  Langoj de fajro ekkuris,
  Ĉu ne pri tio vi sonĝis kiel infano?
  De Dio ricevis ration de la donaco,
  Ĉar Marso estas nia idealo!
  
  La Ĉiela Reĝino helpos nin,
  Kaj antikvaj, sanktaj rajtoj.
  Sanktaj vizaĝoj aprobos preni ikonojn,
  Viaj oraj kupoloj Elfkva !
  
  Jes, la tempoj estas malsamaj nun
  Sed kredu, ke la Patrujo ne eltenos la honton!
  Al la gloro de nia Patrino Elfo,
  Ni juĝos pri orksismo!
  
  Kun miaj muskolaj brakoj
  Furioze rompos la dorson de la orkoj!
  Post ĉio, kara kamarado Ftalin estas kun ni ,
  Do, Orĥo iros nur por tagmanĝo!
  
  milicoj kolektiĝis en pugnon ,
  Ni ne timas abundan neĝon!
  Malnobla falo atendas la kontraŭulon,
  Kaj ni trapikos la malamikon per bajoneto!
  
  La sango en niaj vejnoj forte bolis,
  Ne ekzistas pli malbona vorto por soldato - kaptiteco!
  La ruso batalas furioze, lerte,
  Kiel martelo, la batado de la koro en la delto de la vejnoj!
  
  Memorigu la bastardojn de Putin pri indigno,
  La batalanto de la Patrujo estas timinda giganto!
  La venĝo de la rusa Nemezo batos,
  La Fuhrer falis en kolero, freneza tirano!
  
  Malnoblaj akiroj iros flanken al vi,
  Ekbrilo de fulmo indigno de la ĉielo!
  Kaj la venkinto forviŝis ĉian suferon,
  Kreu paletron de fabelaj mirindaĵoj!
  
  La spirito de la Patrujo estas elŝirita el malliberejo,
  Li desegnos la liniojn de sanga limo!
  Ni postulas nur pardonon pro malĝojo,
  Nia teamo estas la plej forta monolito!
  
  La Eternulo sulkigos Sian brovon kaj rakontos
  Vi estas miaj infanoj, vi ne bezonas jupon!
  Konstruu vian propran urbon en la paradizo,
  La malbenita bezono malaperos!
  La knabinoj de la elfa armeo daŭre faris obstinan kaj furiozan militon kun la malamiko. Kaj ili daŭre disbatis la ursojn de Putin. La inaj militistoj batalis kun granda furiozo.
  Kaj per la nudaj piedfingroj ili ĵetis la krurojn, grandan, mortigan potencon, donacojn de morto. Kiu montris la plej altan nivelon de detruo kaj morto.
  Militistoj de kio simple ne leviĝis. Ili estas samaj, ni diru ekstreme kuraĝaj kaj batalantaj. La agresemo de belulinoj ruliĝas.
  Kaj per la nudaj piedfingroj ili komencis ĵeti venenajn kudrilojn de morto kaj detruo. Sed la skarlataj cicoj de la brusto foje donas la plej neatenditan efikon kiam aplikataj.
  Kaj se la knabinoj prenos ĝin, tiam ili vere kuniĝos. Belaj knabinoj prenos kaj premos la pedalojn de atakaviadiloj per siaj nudaj kalkanoj.
  Kaj kion ili simple ne leviĝas.
  Kaj kun ili ĉio estas tiel facile spiri kaj trankviligi. Ili estas simple mirindaj kaj bonegaj.
  La knabinoj prenis kaj kantis:
  Blato, blato, blato ,
  Likvakrura kapro , cimo!
  Kaj denove ili ridos, nudigante siajn vizaĝojn. Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - ni diru la plej bonega klaso.
  Kaj ne estas timiga se la piedfingroj de la knabino estas rompitaj sur la rako. Ili eĉ ne tremas pri tio. Ni diru, ke la knabinoj estas tiel brilantaj. Ili havas la plenan, ŝtorman energion de la vulkano.
  Kaj erupcio de flamo kaj fajro. Militistoj de la plej alta klaso.
  Kaj ili povas preni kaj muĝi.
  Kaj tiam ili ĵetos bombojn per siaj nudaj kalkanoj kaj disŝiros amason da ursoj de Putin. Kaj tio estas bonega.
  La knabinoj agas kun granda kolero. Kaj nun unu el ili okazigas muelejan akcepton kaj fortranĉas la kapojn de la orkoj. Ili falas kaj ruliĝas kiel kegloj.
  La elfknabinoj prenis ĝin kaj metis siajn nudajn piedfingrojn en la buŝon. Kaj kiel ili prenos kaj blovos.
  Estis surdiga fajfo. La korvoj estis trafitaj de la eksplodondo kaj tuj perdis la konscion.
  Kaj miloj da korvoj falis, pugnobatante la kraniojn de la ursoj de Putin kaj ramante ilin.
  Kaj la militistoj montriĝis simple bonegaj.
  Kaj kiel ili krias kaj krias.
  Kaj la junaj elfoj kantas kun granda sento;
  Estas nenio pli certa ol monero
  Ŝi vere brilas sen malvero!
  Fakte, la dublono estas la reganto de la mondo,
  Lia subteno estas fortaj glavo kaj ŝildo!
  
  En ĝi estas kaŝitaj la paganaj dioj,
  Kiel la suno, radia ora vizaĝo...
  Kvankam ankoraŭ ekzistas banditoj-parazitoj,
  Kiu ekiris en la intertraktado de la animo!
  
  La monero estas idolo kaj arkianĝelo,
  Li estas la savanto, la detruanto de ĉiuj.
  Sen oro, dungitaj damaskaj languoj,
  Sen mono, sukceso ne venos en batalo!
  
  Sed kion vi volas viro de koro,
  Ĉasado por aĉeti senmortecon por vi...
  Por avide malfermi la pordon al feliĉo,
  Por teksi fadenon de jarcentoj de vivo!
  
  Sed ĉu ankaŭ dublono povas akiri tion?
  Ĉu la ora rondo kapablas revi?
  Por ke la maljunulo kun falĉilo ne venu kun saluto,
  Kaj li ne metis sigelon sur sian frunton en la kadavrodeponejo!
  
  Kvankam monero bezonas multan feliĉon,
  Por doni al ni multe da peko!
  Sed homo ne havas potencon super pasio,
  Li junulinoj kiel milio al koko!
  
  Li volas multe atingi la stomakon,
  Skuu fazanojn, ananasajn funtojn.
  Kvankam vi ne povas manĝi ĝis la tombo,
  Eĉ se vi estas ege mojosa kun mono!
  
  Kaj la ĉerko eĉ kostas tro multe,
  Ĉar ĝi havas lokon por reĝoj!
  Post ĉio, la anĝelo desegnos nulon sur la formo,
  Bato al la frunto kaj bastono al la cerbo!
  Ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj estas simple bonegaj. Kaj la knaboj estas bonegaj. Kaj elfoj de ambaŭ seksoj estas simple hiper . Ili povas vere fari preskaŭ ĉion. Kaj precipe kiam ili alportas skarlatajn brustcicojn en batalon.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - kiuj estas nur bonegaj. Kaj ili prenos kaj per siaj nudaj piedfingroj ĵetos detruajn donacojn de neniigo. Kaj eroj de antimaterio flugos en la orkojn. Kaj ili mortigas la ursojn de Putin. Kion la knabinoj faras estas nur super kaj hiper .
  Ili faras aferojn, kiujn neniu povas fari. Nun, se ili disiĝos, tiam neniu staros.
  Kaj la militistoj, mi devas diri, estas tiel malvarmetaj kaj nudpiedaj kaj ĝenerale bonegaj.
  Kaj iliaj brustaj cicoj estas skarlataj kiel papavoj. Mirindaj virinoj - simple bonegaj.
  Kaj ili elĵetas murdemajn pulsarojn el rubenkoloraj cicoj, kaj bruligas la ursojn de Putin.
  Ĉi tio estas vere bonega.
  Kaj ĉi tie ankaŭ la junaj elfoj kantas kun granda entuziasmo, kaj kun ĝojo;
  Tio estas kiam la trumpeto de la Eternulo
  Li kondukos nin al la atako de la bravuloj!
  Pereu en la abismo de la infero,
  Sciu, ke solida glacio degelos!
  
  Batalis por la Patrujo
  Ili batalis kiel kokoj!
  Trempita Orkmaht en majo,
  Ni havas ĉion ĉemane!
  
  Kiu ĝemis en freneza sklaveco,
  Rompu la ĉenbatalon!
  Vi estos en la sankta regno
  Kun sangoĵuro!
  
  Ja ni estas tiaj soldatoj,
  Vi ne trovos pli bonan en la mondo!
  Jen ili flugas per ĵeto de obusoj,
  Perforte, ke ili ne tenas enŝlositaj!
  
  Tanko "Tigro" mortigis la muzelon,
  Kaj la "Pantera" vosto, la batalantoj bruligis ĝin!
  De la kuglo, la fajro tiom ventolis,
  Ni eĉ lasas morton iri al nulo!
  
  Ja la Patrujo estas floro sur la kampo,
  Ŝi havas la belecon de Elfia, pli saĝa ol ĉiuj!
  Kaj la infanoj ridas en ŝtorma feliĉo,
  La najtingalo komencis laŭte trili!
  
  Junularo en nia mondo estas nobla,
  Ŝi eĉ havas grizajn harojn...
  Ŝi estu feliĉa, libera,
  Nia radia lando!
  
  En ĝi estas glaciaj montoj, fluoj de akvofaloj -
  Oro de dezertoj, smeraldo de riveroj.
  Ni devas forte batali por la Patrujo,
  Lasu la bastardojn iri al Hadeso!
  
  Estas nenio pli kara ol la Patrujo,
  Eĉ se por fratoj estas malfacile vivi!
  La rigardo de Svarog fariĝis eĉ pli minaca,
  La ĉasisto sentas, ke li estas ĉasaĵo!
  
  Ni ĉesigos la perfidan Putinon,
  Kaj ni sendos la rubaĵojn de la orkoj por esti enrubigitaj!
  Ja por ni, kredu min, la ĉefa devizo estas -
  Por ke Sodomo ne venu al Elfo!
  La batalantaj kaj agresemaj junuloj kantis tiel bele. Ili montris tre altan klason.
  Kaj ili pafis, mortigante la ursojn de Putin tre precize. Ĉi tio estas vere, ni diru batalantoj. Ankaŭ la knabinoj ĉi tie estas tre belaj.
  Iliaj brustaj cicoj estas tiel skarlataj kaj mirindaj.
  Elfknaboj tre ŝatas leki ĉi tiujn cicojn kaj ĝi estas ekstreme malvarmeta kaj malvarmeta.
  Kaj la knabinoj estas tiel seksaj. Kaj iliaj kruroj estas graciaj, kun tre egalaj kaj allogaj fingroj. Per kiu ili ĵetas mortigajn donacojn de neniigo. Kio estas ekstreme mojosa kaj mirinda.
  Do la knabinoj, se ili eklaboros, ĉio estos ege mojosa.
  Kaj el la skarlataj cicoj de la belulinoj elflugas mortigaj fulmoj. Kaj ili marteladas sur la orkoj.
  Ĉi tiuj estas, ni diru, agresemaj kaj unikaj knabinoj. Ni nur diru, ili faras tiajn aferojn - ne estas fabelo diri, ne priskribi per plumo. Ĉi tiuj estas vere militistoj.
  Kaj ili havas nudajn kalkanojn, ĵetu kun ili tian belan mortiginton. Kaj disŝiru la ursojn de Putin.
  La knabinoj estas tiel mirindaj kaj ĝenerale vi povas tuj diri, ke ili estas bonegaj kaj ili pendigos la orkojn sur hundino.
  Kaj ankaŭ amantaj paroj de elfoj kun ĝojo kantas;
  Ho, kia malĝoja mondo vi estas
  Larmoj estas nur maro - oceano...
  Kie estas la tagmeza astra vojo de la animo,
  La perdita hurlado revis eniri en Edenon!
  
  En ĝi estas la glacio de la koroj de frostigitaj krustoj,
  Kaj la arda varmo de enviaj pasioj.
  Kiel malnobla, kiu estas eĉ juna en karno,
  La malgaja najtingalo ludas en funebro!
  
  Kiel la muko de lignopeco, la spirito de rutino,
  Kaj la kadukiĝo de la tombo pro zorgoj.
  Sed ni povas se ni estas kunigitaj
  Eligu la homojn el la marĉo!
  
  Dispelu la malnoblecon de la universo,
  Forigi la malbenon estas terura signo ..
  Ni ne povas elteni la bridon de sufero,
  La Diablo fariĝu polvo!
  
  La planedo forĵetos la ĉenojn vigle,
  Tamen, ĝi ne forlasos orbiton.
  Traktu unu la alian honeste
  Tiam leviĝu homoj!
  
  Vi povas leviĝi sen timo
  Ne premu aliajn homojn...
  Por ke la ryakha ne naĝu kun graso,
  Por ke nia patrino ne maljuniĝu!
  
  Al tio ni trinkos iom,
  Vino kiu estas pli dolĉa ol mielabeloj!
  Estu problemoj por amuzo
  Kaj la horo de kalkulado ne venis!
  
  Tiam ni konstruu ĉielan paradizon,
  Ĉiuj infanoj ĝojas eterne.
  Ni flugas per sago en la ĉielon,
  Brila sonĝo realiĝis!
  La knabinoj ĉi tie montriĝis mirindaj - simple bonegaj. Kaj ili povas, sen nenecesaj antaŭjuĝoj, preni kaj kun speciala pasio preni kaj leki ion tiel grandan kaj brilan.
  Kaj tiel la militistoj ĵetas pizojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ili ĵetas mortigajn donacojn de neniigo. Mirindaj belecoj.
  Kaj la knabino prenis kaj el la skarlataj cicoj de la brusto kvazaŭ ŝi batus per pulsaroj. Kaj ŝi forbruligis la orkajn soldatojn per fajro. Kaj ĉio ĉi montriĝis ege batalema kaj detrua.
  Kaj nun la elfknabinoj ankoraŭ prenos vin el la utero de Venuso kaj batos vin per ondo de magoplasmo. Kaj ili montros sian mirindan flugon.
  Ĉi tio estas vere, ni diru superbelecoj.
  Jen la knabinoj kaj kies amplekso de influo estas ekstreme kruta.
  Kaj ili povas laŭvorte fari ion ajn.
  Kaj tuj kvin elfoj faris akcepton kun glavmuelilo. Kaj ili dehakis la kapojn de la furiozaj orkoj flugantaj al ili.
  Jen la knabinoj de la hiperklaso .
  Lasu nin koni senmortan gloron en bataloj,
  Bataloj de la elfoj de la armeo gloro en la jarcentoj!
  La grandeco de multaj generacioj,
  Donu al ni gloraj militistoj senmortecon!
  
  Ne sciante timon tranĉi kuraĝe,
  Ke la glavo helpu nin en grandaj faroj.
  Al la gloro de la grandeco de kuraĝaj civitanoj,
  Ni montru ferocan fervoron en bataloj!
  
  Ja ni estas la mondaj herooj de glora potenco;
  Venku la malamikon - la resto estas negrava!
  Ni akiru la grandecon de la fiero de gloro,
  Por fari tion, mi kreos ŝokan verson!
  
  Ni velas sur la maro sen duboj,
  Pirato kaj ŝtormo, uragano ne estas malhelpo!
  Post ĉio, ili kondukos en batalon: la fratoj Ftalin kaj Elfin,
  Malantaŭ li ni verŝos sangon kiel la premo de akvofalo!
  
  La memoro restos en la koroj de la kuraĝaj homoj,
  La malamiko estas venkita - jen la tuta rekompenco!
  Estu multe da mezbonaj homoj en potenco,
  Tamen, necesas iri al la celo de la menso!
  
  Beleco, donos al vi amon pasie
  Kaj morgaŭ la ekzekutisto atendas la eŝafodon!
  Sed vi ne vane malŝparos vian vivon,
  Sukcesu akiri pozicion en la ĉielo!
  
  La mondo estas lukto, ĉiu junulo scias
  Konekti vian vivon kun obstrukcisto estas danĝera,
  Fortuno kaprice ĵetas la ĵetkubojn,
  Sed mi kredas, ke ĝi estos bonega finfine!
  
  Ni povas trovi nian feliĉon uloj,
  Akiru kaj riĉecon kaj la ĝojojn de vivo!
  Kredu min, la orksistoj alfrontos venĝon,
  Kaj fidu, ke ni vivu en petola komunismo!
  Tiel kantis la grandiozaj kaj unikaj knabinoj - kiel super kaj hiper .
  Ili kapablas fari ion ege mojosa, ni diru.
  Kaj eĉ se la nudaj kruroj de la knabinoj estas trafitaj per flamĵetilo, bruligante iliajn nudajn kalkanojn, tiam eĉ tiam la belulinoj estas en plena ekscito kaj agreso de potenco. Jen kion oni devas rimarki pri ĉi tiuj mirindaj militistoj.
  Ili skribaĉas de maŝinpafiloj kaj falĉas la orkojn provantajn antaŭeniri, kiuj laŭlitere ĵetas kadavrojn al la pozicioj.
  Ĉi tio estas vere sangobano. Kaj kiom da murdoj okazas en la mondo.
  Kaj la knabinoj daŭre dispremas la ursojn de Putin. Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj fariĝis nur bonegaj.
  Kaj kiel ili prenos kaj muĝos. Kaj ŝajnas al ili, ke ili havas tutan kaskadon de reciprokaj orgasmoj.
  Ĉi tiuj knabinoj vere povas laŭvorte fari ĉion. Kaj ni nur diru, ke ili estas agresemaj kaj unikaj.
  Kaj la knabinoj denove kantas;
  Maroj, oceanoj, grandaj vastaĵoj -
  Ni plugis ilin sub la trikolora flago!
  La batalantoj konkeris la pruntajn montojn,
  La agloj resonis per muĝado de venko!
  
  La planedo rekonis la militistojn de la elfoj,
  Glavoj, bajonetoj trafis la malamikojn!
  Ni povis forĵeti la jugon de orcismo de duono de la mondo,
  Finis la paŝadon per venko en Orklin!
  
  La orkoj sur ĝibaj tankoj alpinglis malsupren,
  Ili minacas detrui ĉiujn elfojn en la lumo de la kampoj!
  Sed la malbenitaj frenezuloj estas forte draŝataj,
  Vivi feliĉe por niaj infanoj sen jugo!
  
  Ni estas la infanoj de la Patrujo, kiu estas super ĉio en la mondo,
  Ili naskiĝis, knedante kumaĥon per siaj nudaj piedoj!
  La Ĉiopova propetis por ni en batalo,
  Kaj Dio floris Majon en ĝojo!
  
  Ne estas parto de batalanto, kaj pli alta koro,
  Kio donas sonĝon, kaj novan naskiĝon!
  Malfermu la gloran pordon al senmorteco,
  Sed se vi sidas en embusko, silentu !
  
  Estas lupoj kaj ŝafoj, sed vi estas la paŝtistoj de la universo,
  Kaj la parton, kiun vi devas transdoni al la posteuloj de la ordo!
  Fari komercon, ĝis la fino de kreado,
  Por ke la eterna fajro en via amokoro ne estingu!
  
  Kiu scias, kie la kuglo de la malamiko haltigos la soldaton,
  Sed tamen, en batalo, morto estas pli bona ol putraj malsanoj!
  Kaj se li mortos, tiam via amiko premos la kontraŭulon,
  Ŝi ne eltenos ĝin, ĉar nudpiedaj knabinoj estas pelataj en kaptitecon!
  
  Ho elfa malpeza parto, milito kaj fajro post milito,
  Kiu volas ripozi, ne estas loko por tiuj, sciu en la paradizo!
  Ĉi tie la infera orko eniĝis en interkonsento kun Satano,
  Minaci: Mi faligos la atomon kaj rompos la hajlon!
  
  Sed kontraŭ misiloj ankaŭ estos protekto,
  Kaj atombombo ne batos Elfskva ...
  Ni povas akiri la paraziton sur la tankojn,
  Kaj enuigaj kantoj pri la falintoj pelas min en deprimon!
  
  Vendado por penco ne estas elfa parto,
  Post ĉio, ĉiu el ni estas granda militisto!
  Ne kredu, ke Dio jam metis nin en la rolon,
  Fakte, vi decidas kiom malvarmeta estas la hurlado!
  
  Estis malsukcesoj, estis malvenkoj,
  Okazis kiel leporoj retiriĝantaj de teruraj lupoj!
  Sed se milito komenciĝos, ni estos tie denove,
  Frakasu la brutalan armeon de monstroj en infera ritmo!
  
  Kredu min, ni ne ludas pro milito,
  Ni ne havas alian vokon ol esti afablaj amikoj!
  Ni estas frataj homoj, ne Habel kaj Kain,
  Por ni birdo estas kanto, kaj ne dika ludo!
  . ĈAPITRO 27
  Ni diru, ke la knabinoj estas nur bonegaj. Kaj ili laŭvorte enterigos ĉiujn ĉi tiujn malbenitajn Putin-ursojn en la tero.
  La militistoj ĵetas tre detruajn donacojn de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ili disŝiras la orkojn. Ĉi tiuj estas vere tre agresemaj kaj seksaj knabinoj.
  Ili kapablas fari tiajn aferojn, ke tio, kion ili faras, estas vere fabelo.
  Mirindaj belecoj. Ili povas fari aferojn, kiuj estas nur mirindaj kaj bonegaj.
  La militistoj, kiam ili prenas ĝin, kaj de la skarlataj cicoj, ili tre batas ĝin kun granda forto kaj detruo.
  Jen la knabinoj - mirindaj kaj bonegaj, nur bonegaj. Kaj ili havas unikan potencon de kosma potenco.
  Kaj la knabinoj prenos ĝin, kaj la orkoj, kiuj estas grandaj kaj agresemaj fenomenoj, estos martelado plene.
  Kaj fulmo el la skarlataj cicoj de la brusto.
  Kaj per siaj nudaj kalkanoj ili elĵetas pizojn de morto kaj morto kun murda kaj unika forto.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur klasaj, kio montras sian super kaj hipernivelon .
  Kaj se la elfoj komencas kanti, tiam ĉio okazas en ekstreme detrua kaj malvarmeta maniero.
  Eĉ magio bezonas akran glavon kun sago,
  Verŝu pli da sango spite al la sorto!
  Tenu vin al la scienco - tiam la mondo estos via,
  Kaj la tuta raso sur la Tero falos sur la genuojn!
  
  Sorĉistoj faras la pocion kaj purigas la kaldronojn,
  Sorĉistoj preparas pulsarajn ŝargojn...
  Sed ni estas elfoj, do sciu Svarog-filojn,
  Niaj knabinoj provos vestaĵojn por trofeoj!
  
  La kontraŭulo ne helpos vin, ĉi tiu instigo,
  Vi ne povas reteni nian potencon...
  Nia elfa popolo estas unu monolito,
  Ni povos doni batalon al la vila hordo!
  
  Ĝingis-Ĥano levis sian glavon kontraŭ la Patrujo,
  Li provis movi regimentojn kontraŭ Kyiv.
  Sed ili sukcesis tranĉi ĝin per trezoroj ,
  Ĉiuj noblaj militakiro redonis siajn ĉerkojn!
  
  Ĥano Batu - li volis preni Moskvon sen batalo,
  Sed la bato de la sabro de la elfoj faligis la furiozan ardoron...
  Jen kion mi ankoraŭ ne komprenas, fratoj,
  Kiom ofte nia malantaŭo estas perfida!
  
  La reĝo de Pollando lanĉis perfidan kampanjon,
  La bojaroj rapide malfermis al li la pordegojn!
  Sed ili ne sciis, ke Poĵarskij venos baldaŭ,
  Li persekutos ilin dum mejloj kaj mejloj!
  
  Ne, mojosa Bonaparte estas sub la malĝusta stelo,
  Vi estas granda imperiestro naskita!
  Kvankam mi hazarde regis Moskvon,
  Sed via ambicio rapide kunfandiĝis!
  
  Putin ankaŭ volis fari sklavojn el la elfoj,
  Sed li estis ruinigita de katido!
  Ja ĉi tiu sekureca oficisto ne konis niajn ruĝajn aglojn,
  Ni havas malsanan infanon!
  
  Kaj nun la ĉielo atendas nin en la ĉielo,
  Promenante sur Marso!
  Tiuj, kiuj estas kontraŭ la Patrujo - atendas la teruro de Sodomo,
  Ni ŝmuros lian muzelon per vakso!
  Tiel kantis la knabinoj - la plej alta ĵus montriĝis aerakrobatiko. Ĉio rezultis tre bele kaj agreseme. Kaj eksplodita per kolosa forto.
  Kaj nun ĉio fariĝis tiel nekredeble kosma kaj unika.
  La elfknabinoj batalis kun granda furiozo kaj amplekso. Kaj ili faris trukojn de la muelejo, kiuj frapis kapojn kaj ruliĝis kiel kapoj de fromaĝo.
  La inaj militistoj estas tre malvarmetaj kaj buĉis la orkojn.
  Kaj nun, el la skarlataj cicoj de la brusto, denove la knabinoj prenos ĝin, kaj ili ŝargos mortigajn ŝargojn de pulsaroj ĉe la ursoj de Putin. Jen kiel ĝi okazas en mortiga kaj unika maniero.
  Kaj la knabinoj, kiujn oni devas rimarki, kapablas segi ajnan orkon laŭvorte en kvantojn.
  Kaj fulmo ankaŭ erupcias el la umbilikoj, kaj bruligas la ursojn de Putin al cindro.
  Ili faras ĝin kun granda entuziasmo. Jen kelkaj belaj kaj unikaj knabinoj. Kaj iliaj kruroj estas tre belaj, kaj ili estas ege graciaj.
  Kaj ili ĵetas neniigajn pizojn al la malamiko.
  Beluloj produktas kolosan detruon kaj morton.
  Kaj samtempe ili kantas tiel bele kaj unike;
  La perlo de la dioj de kreado,
  La lando en la universo estas la plej dolĉa!
  Mi rigardas la elfojn kun miro,
  Ili estas kiel perloj inter homoj!
  
  Mi turnas min al vi Patrujo,
  Presu kun netera amo!
  Kaj nur en unu mi larmoplene pentas,
  Kio ne povis konekti kun la sonĝo!
  
  Mi pensas en la bataloj de la momento,
  La varma batalo bolas,
  Petu la patrujon pardonon
  Kaj levu ŝildon por la dekstro!
  
  Vastaj malfermaj spacoj,
  Mia Elfiya kara!
  Arbaroj, kampoj, valoj, montoj,
  Cervoj algluiĝas al la akvujo!
  
  Sango verŝita, fajreroj en la nebulo,
  Fajroj estas sufokitaj de infera fumo,
  Kvankam la vermoj svarmas en la vundo,
  Sed la ĥoro de lumuloj kantas al ni la himnon!
  
  Naĝado en la ĉiela oceano
  Kvankam la vojo ne estas donita al mezuro!
  Sed ni estos en senmorta gloro,
  Tiaj lupolo donas al ni vinon!
  
  Ne veku la batalanton forpelita de timo,
  La Sinjoro inspiris la Patrujon!
  Ni kondukos la landon el mallumo,
  Ŝi havas multe da Sunforto!
  
  Venos la tempo por adiaŭo,
  La milito finiĝos per venko!
  Ne vivu nur per memoroj
  La nokto pasas, kvankam ĝi estas nigra!
  
  Tiam viaj deziroj realiĝos,
  Kaj flori kiel kampara ĝardeno!
  Vi junulino fariĝos svelta cervino,
  Kaj kuru, krianta hordo!
  
  Ankaŭ amikoj mortis - bedaŭrinde,
  Sed ŝajne la Sinjoro tiel decidis!
  Morto ne estas fatala
  La spirito estas senmorta, kvankam la karno estas morta!
  
  Kvankam ne ekzistas urino por kredi je ĝi,
  Malĝojo, memoru ĉiujn, kiuj flaris!
  Tiam mortigu la beston en vi
  Forigu la amarajn nulojn!
  
  Revenis al la originala polvo
  Tiuj, kiuj efektive ne vivis!
  Kvankam laŭ naturo speco de fiska,
  Kaj ĉerpas sukon el fortaj vejnoj!
  
  Ni atingos la triumfon de la Patrujo,
  Ĉielaj fajroj brulas!
  La kredo de komunismo leviĝos,
  Kaj malĝojo kaj doloro - enterigu!
  La knabinoj daŭre batalis en sovaĝa kolerego. Unu el ili, elfo kun purpura hararo, prenis kaj prizorgis murdan muelejon kun duoblaj klingoj per siaj glavoj. Kaj detranĉis la kapojn de la orkoj.
  Alia knabino prenis ĝin kaj ĵetis bumerangan ponardon per siaj nudaj piedfingroj. Li transflugis kaj detranĉis la kapojn de la ursoj de Putin. La militistoj faris tion tre memfide kaj malvarme.
  Post kio la knabinoj prenis kaj kantis;
  Ni estas rabistaj knabinoj
  Kaj ni amas batali...
  Ni baldaŭ ricevos la tondilon
  Por orkoj, ni estas el sako!
  Tiel ili belulinoj tre bone kantas. Kaj iliaj kantoj estas tiel koraj kaj mirindaj. Kaj ili elŝutis el si plenkorpajn kaj ĝojajn sonojn;
  Orka penco implikis la tutan mondon,
  Reto de infera pasio!
  Vampiro trinkas sukon de la homoj,
  Nesatigebla lupo buŝo!
  
  Li aspektas kiel anĝelo
  La smeraldo brulas sange!
  Kaj kun tondro,
  Gloro donos al ni batalantojn!
  
  En ĉi tiu susuro de monbiletoj,
  Aŭdiĝas sovaĝa muĝado de besto!
  Kvankam la vizaĝo de Svarog estas malgaja,
  Kredu je ĝi sen kalkuli la forton!
  
  Ni disŝiros ĉiujn
  Kiu kuraĝas kuri en tankon!
  Atendas, kredu sukceson
  Fakte, sciu ne tro malbela!
  
  Antaŭ ĉio Elfi la aglo,
  Flugiloj minace disvolviĝas!
  Li akiris grandecon
  Orkoj platiĝis en polvon en majo!
  
  Kia skuilo batas pro timo,
  Komprenis, ke la potenco de la Elfo,
  Faras kion la grasa sako
  Donu, tio eĉ ne petis!
  
  Ni ankaŭ havas aŭtomatan
  Kaj grenadoj ĉiuj ŝiras amason!
  Jen soldato en la atako,
  La masko forflugis de la vizaĝo!
  
  Donu al mi sledmartelon sur la kapo,
  Lasu viajn cerbojn kurbiĝi!
  Kaj tiam vi ricevas la ĉielon
  Nia juneco estos eterna!
  Tiel kantis la knabinoj, kiuj, sincere, estas supermilitistoj laŭ sia nivelo.
  Militistknabinoj ĝenerale estas mirindaj kaj pli malvarmetaj ol iam ajn. Ili prenos ĝin kaj fortranĉos ĝin el la skarlata cico de via brusto denove kun murda kaj unika elfluo. La knabinoj ĉi tie estas tiel mirindaj kaj vere havas kosman nivelon de frapa potenco.
  Vere estas fajro en ili kaj fajraj strioj de la rubenaj cicoj de la brusto. Ĉi tiuj estas la speco de knabinoj, kun kiuj elfoj tre ĝojas trakti.
  Ili volonte lekos la ventron de Venuso per siaj langoj kaj montros al ili elstaran trairejon.
  Kaj nudaj kalkanoj, kiuj estas tiel rozkoloraj, elĵetos rondajn bulojn de detruo kaj morto.
  Kaj tiom da orkoj estas detruitaj kaj mortigitaj. Ĉi tiuj estas vere superklasaj knabinoj.
  Kaj se ili jam prenos ĝin, ili vere komencos kanti plene;
  La Fuhrer estas kalva, tre aĉa,
  Volas konkeri la mondon...
  Sed niaj fortoj, knabinoj de forto,
  Povos venki la malbonajn orkojn!
  Samtempe, la elfaj junuloj kantis kaj pafis al la orkoj el mitraloj, kaj tre precize;
  Mi vagis tra la kampo - lekantetoj floris,
  Arboj kaj montoj estas kiel la kupolo de la ĉielo!
  Ni konstruu sonĝon el lanugo,
  Por ke ĉiuj, kiuj mortis tuj, reviviĝos!
  
  La kupoloj de preĝejoj estu kiel oro,
  Kaj la folioj sur la branĉoj estas bela smeraldo!
  La popoloj rekonis la potencon de la Aglo-Dio,
  Ĉiuj kontraŭuloj mortu pro batalo!
  
  Ni estas la popolo de la Patrujo, kiu alportas lumon al ĉiuj,
  Belaj fraŭlinoj, kun vizaĝo kiel la luno!
  Ni malfermu konton pri la atingoj de la militisto,
  Almenaŭ la ruzulo pafas el obtuza angulo!
  
  Ni prenis Orkmbol , konkeris Orkiĵ ,
  Ili eliris la Orklinojn kaj ĉirkaŭiris Fenya.
  Tiuj, kiuj piedpremis la teron, ricevis nur shish,
  Ni estas la infanoj de la feliĉa, sankta Elfia!
  
  Ni konstruos aleojn, vojojn, pontojn,
  Estas vilaĝoj sur Marso, urboj sur Venuso.
  Ja niaj deziroj, kredu min, estas simplaj.
  Sed malbona milito povas detrui ilin!
  
  Por paco, por la Patrujo nia teamo,
  Ni sukcesu atingi la rideton de Fortuno,
  Nia elfa popolo estas unuiĝinta en strebado,
  Kaj malkonkordo generas daŭrajn perdojn!
  
  Eŭropo estas libera, la elfoj parolas en ĝi,
  Homoj kantas kantojn, rivereto fluas.
  Ni povas savi la atingojn de Svarog,
  Baku multajn abundajn bulkojn por la tablo!
  Tiel junaj viroj povis kanti. Kaj vi ankaŭ povas batali per tre agresema svingo. Kaj batu ĉi tiujn orkojn per mortigaj saltoj. Kaj el la skarlataj cicoj de la brusto denove krevigitaj per fulmoj de morto.
  Ĉi tio vere estis tre bela. Kaj la militistoj havas brilantajn, perlajn dentojn. Militistoj estas, ni diru, mirindaj kaj mirindaj.
  Kaj ili ĵetas pizojn de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Jen la mirindaj, ni diru, ke ili ŝtelis.
  Ili havas tiom da unika energio kaj la paŝo de batala ŝtalo. Knabinoj havas tiajn agresemajn kaj unikajn atutojn.
  Kaj ili el la rubenaj cicoj de la brusto estas tiel mortigaj kiel la reto de infera fulma araneo.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel detruaj kaj ne povus esti pli malvarmetaj. Kaj ili vin prenos kaj batos vin per fulmoj de morto.
  Kaj ili prenis ĝin kaj ĵetis pizojn al la malamiko per siaj nudaj kalkanoj, disŝirante la malamikojn.
  Kaj multaj ursoj de Putin estis detruitaj, kaj tutaj amasoj da kadavroj aperis, kaj ĉio montriĝis tre mortiga.
  Kaj la knabinoj daŭre batalis kun kolero kaj premo.
  Unu el ili estis nur pendanta sur la rako. Kaj oni vipis ŝin per vipo, kaj sub la nudaj, graciaj kruroj de la belulino ankoraŭ brulis la fajro. La flamoj lekis la nudajn, rondajn, rozkolorajn kalkanojn de la knabino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj komencis kanti;
  Esti malkuraĝulo estas via propra kulpo,
  Estas nenio por kaŝi en la ŝelo!
  Premu la maŝinon pli forte
  La mondo ne estas sufoka punĉelo!
  
  Se sopiro sufokas lin,
  La knabinoj estas en larmoj!
  La hordo invadis la Patrujon,
  La voĉo estis laŭta!
  
  La knabino krias pro doloro
  La morto akrigas inferan pikon!
  La delikata ŝildo diseriĝis,
  La ŝtato povas perei!
  
  La muĝado elĵetis la ĵetaĵon,
  La timpanoj krevis!
  La pafiloj pafas kaj pafas,
  La knabinoj kuris kun timo!
  
  Sed ni rebatos,
  Estos granda batado por vi!
  La sono de ŝvebantaj raketoj
  Lasu la monteton brili!
  
  Ni fariĝos nur pli da amikoj,
  En ĉi tiuj bonegaj defioj!
  Metu ilin en amason per unu gluto,
  Kaj ne skuu la singultojn!
  
  Nezorgema streko de la plumo,
  Ni ne rompos tiun frazon!
  Nia sankta sonĝo, kredu
  Donu viajn animojn al Dio en fido!
  Ĉi tiuj knabinoj montriĝis mirindaj. Kaj kiam la knabino, kies bronza haŭto brilas pro ŝvito, estas batata per vipo, ŝi laŭvorte ektremas kaj daŭre kantas;
  Ne rezignu, ne rezignu, ne rezignu
  Ne estu timema, knabino kun mamoj sur la rako...
  Smile, smile, smile
  Sciu, ke ĉio estos bone kaj bone !
  Do la knabino sur la rako kantas tre fervore.
  Sed estas ankaŭ junuloj, kiuj donas tre belajn voĉojn kaj melodiojn;
  
  Ho knabino floranta sonĝo,
  La stelo de la ĉielo kaj la malluma abismo.
  Amo estas eterna sen iuj mezuroj,
  Eĉ se la avida marĉo trenas vin en la abismon!
  
  Mi volas esti kun vi, mia amato,
  Brulu kiel torĉo en la oceano de pasio!
  Fajro povas forbruligi la fadenon de vivo,
  Kaj dishaku la glavon de trompo!
  
  La radianta rigardo de la tremanta fraŭlino,
  Kvazaŭ la vojaĝanto vidus en li kondamnon!
  Nun la soldato mezuras sian paŝon,
  Ni povos plongi la demonojn en miron!
  
  La malfidulo invadis la Patrujon per krio,
  La kanajlo krias kaj turnas la cimitaron.
  Kaj en miaj pensoj, la ruza nebulo kaŝis ion,
  Kvankam ni ne devis vivi en la paco de la paradizo!
  
  La knabino devas esti kuraĝe protektita,
  Ne lasu viajn malamikojn gustumi ŝian belecon!
  La hordo estis disbatita de rusaj kuraĝaj armeoj,
  Repuŝis la atakon de furioza najbaro!
  
  Kian moralon oni povas preni?
  Ke Rus' estas lando, ne estas pli bela en la universo!
  Kaj se la monstro volas fuŝi,
  Ni prenos nian kaj eĉ vian!
  
  Sed knabino mi volas ami vin
  Donu al mi la ŝancon fariĝi via kovrilo!
  Vi ne devos, mi kredas, verŝi larmojn,
  Ni ne povas stari malantaŭ la nigra, morna ĉerko!
  
  Ni finos la am-aferon sur ĉi tiu loko,
  Ja estas senutile tro laŭdi.
  Mi kredas, ke estos tempo por ŝanĝo
  Kio pliboniĝos, mi kredas je ĝi honeste!
  La militistaj knabinoj ankaŭ kantis kun granda entuziasmo. Kaj ili faris sian bataleman kaj agreseman laboron.
  Kaj ili estis precipe aktivaj en ĵetado de akraj klingoj kaj svastikoj al la orkoj per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tiuj estas la speco de batalaj kaj agresemaj knabinoj ĉi tie, ni diru - estas neniu pli alta ol ili.
  Kaj el la skarlataj cicoj de la brusto ili kaviĝis kaj agis tre aktive, elĵetante pulsarojn. Kaj la militistoj kondutis nur bonege.
  Kaj ili havis verajn, mirindajn ekbrilojn el siaj okuloj. Kaj la militistoj aspektis nur bonega.
  Kaj iliaj dentoj ekbrilis kiel perloj. Kaj ĉio aspektis nur bonega.
  Kaj la militistoj eĉ kantis, en nuditaj dentoj;
  Mi batalos feroce kontraŭ la malamiko,
  Venos morto, do signifas sorto!
  Sed la vizaĝoj de amikoj brilas en mia memoro
  Kaj Dio mem estas la juĝisto de la ŝaŭmo!
  
  Ĝi rezultis morti kruele,
  Esti en la infero...
  Venĝo, estos okulo por okulo,
  Mi venos al la malamikoj kun glavo!
  
  En la mondo de kompato, malico ne scias
  La vento blovas el la mallumaj dezertoj.
  Malseka neĝo falas en majo,
  La rigardo de la lacaj simple fariĝis obtuza!
  
  Mi respondos al la defio de la dioj -
  La viro estas la sinjoro de sonĝoj!
  Ni ne bezonas monaĥajn robojn,
  Ja la Sinjoro estas nur homo!
  
  Kolektu viajn fortojn en ŝparbankon,
  Lasu la fajron de scienco ekbruli,
  Ne metu vian talenton en botelon
  Ĉar laboro estas sankta idealo!
  Ĉi tio eble estas mallonga kanto, sed ĝi estas kanto el la koro. Kaj estas tiom da ĝojo kaj kolero en ŝi samtempe.
  Belaj knabinoj kantas per tre sonoraj kaj belaj voĉoj de sirenoj.
  Kaj se la magoplasmo estas ĵetita el la sino de Venuso , ĝi estos tute malvarmeta kaj detrua.
  Vera uragano verŝos malsupren kaj fluo de morto kaj totala detruo. Kaj ĝi vundos la ursojn de Putin.
  Tiel ĉio disiĝos kaj certe ne konverĝos en unu amaso. Kaj estos energia furiozo kaj fluoj de brulanta flamo.
  Kiel flamĵetilo. Ardas varmega, senlaca jeto. Kaj ĉio specife kaj tuj brulas.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - kiuj kapablas fari se io ajn, tiam la fino de la mondo.
  Kaj tiam el la skarlataj cicoj, ni ĵetu pulsarojn kaj fajrajn fulmojn. Kiujn ĉiuj kaŭterigas kaj detruas.
  Elfa knabino kun rozkolora polka hararo sur flava fono prenis ĝin kaj kantis:
  - La trupoj estas pretaj sinjorino,
  Ni detruos ĉiujn!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj. Ĉi tiuj estas vere knabinoj, kun klara voĉo.
  Kaj la elfknaboj daŭre kantas;
  Mi ne kredis al la ordono de Dio,
  Mi volis fariĝi timiga vampiro...
  Ne esperigu viajn esperojn, vi ne forbrulos tuj,
  Eterneco en turmento estas la destino de la pekulo!
  
  Ja la sankta Dio ne konas kompaton,
  Ne atendu kompaton de la sangosuĉuloj!
  Anstataŭ dolĉaj fruktoj en mirinda paradizo,
  Infero brulas - sangaj pluvoj!
  
  Por vampiro, paliso de tremolo estas preciza,
  Terura fajro atendas la sorĉistojn!
  Vi brulos mizera tage kaj nokte,
  Satano preparis hakilon!
  
  Pekulo ricevos sian
  Ĝi estos kiel araneo brulanta en fajro!
  Demonoj turmentos vin en la submondo,
  Doloro, kiu ne havas egalon sur la Tero!
  
  Timu kaj pentu, malamiko de la Sinjoro,
  Se vi faros, vi estos ĵetita rekte en inferon!
  La sabato ne venos en turmento,
  Ĉiam ĉirkaŭita de frenezaj svarmoj!
  
  La rako rompos viajn ostojn,
  Ni tordu la artikojn per pokero!
  Ĉu vi povus esti feliĉa viro
  Kaj nun sciu en netera faruno!
  
  Do rapidu, ekscentra, pentu
  Preĝu kaj surgenuiĝu!
  La trinka kunulo Vasja ne helpos,
  Nur lojaleco konkeros paradizon!
  Ni diru ĉi tie tian kanton - oni povas diri ege batalema. Kaj la knabinoj agas tre agreseme kontraŭ la malamiko.
  Ili simple havas nemezureblan eksciton kaj soifon je aventuro. Kaj ankaŭ de la skarlataj cicoj de la brusto, kiel ili prenos ĝin kaj vere fikos la militistojn. Kaj ĉi tie ĝi vere ne ŝajnos sufiĉa al iu ajn.
  Kaj la knabinoj estas terure belaj, kaj kapablaj influi per siaj radiaj, rubenkoloraj cicoj.
  Kaj ankaŭ lanĉi pulsarojn el la utero de Venuso. Ilia efiko estas tre brula kaj sprita.
  Kaj per la nudaj piedfingroj ili ĵetas pinglojn kun veneno, kiuj trapikas ĝuste tra la orkoj. Kaj ĝi aspektas ege mirinda.
  Kaj nun, de la rubenaj cicoj de la brusto, denove, kiel martelanta pulsaro. Ĉi tio vere estas la cerbo de la korvoj mol-bolitaj kaj ili falas miregigitaj kaj tute perdis konscion.
  . EPILOGO
  La knabinoj faris bonan laboron ĉi tie. Kaj el la sino de Venuso, justa fluo de magoplasmo pereos. Kaj estos amuze.
  Kaj la junaj elfoj ĵetas grenadojn per siaj manoj, kaj samtempe ne forgesas kanti;
  Ho ventegoj de la juna koro,
  En kiu la flamo bruligas la vulkanon!
  Ni ne sidas homojn hejme,
  Kie estas la kato - Bayun manĝis la torton!
  
  Jen la najtingalo malgaje kantas,
  La frunto de la Ĉiopova estas ombrita!
  La kerubo sendas adiaŭan kapjeson,
  Ne realo, sed terura terura sonĝo!
  
  Ni estas la filoj de la Sankta Patrujo,
  Aperis al la prapatroj, sciu helpi!
  Ni ne bedaŭros, konos la vivon,
  Batalu la abismon tage kaj nokte!
  
  La malamiko ĵetas magion
  Trompo, malnobelo, malbona falsado!
  Sed ni vidos la malproksiman lumon,
  Ni rompu la kornon de la kontraŭulo!
  
  Vampiroj, orkoj, ghouls,
  Akraj dentegoj brilas!
  Post ĉio, ghouls volas batali,
  Bretoj venas el la submondo!
  
  Por la Ĉefmaĝo - komandanto,
  Ni estas nur peonoj kaj stumpetoj!
  La flotego rapidas malbonajn monstraĵojn,
  Sed ni ne povas retiriĝi!
  
  Patrujo estas la plej altvalora
  Ni interrompos la kuradon de la ferocaj hordoj!
  Akiru monstrojn en la vizaĝon,
  Mia trezoristo forblovos vian kapon!
  
  Patrujo de Svarog forto,
  Kaj la vivo kaj espero de ĉiuj soldatoj!
  La dekstra mano de la Germana Armeo disbatis
  Ŝi falĉis vicon da kontraŭuloj!
  
  Torĉo brulas en juna koro,
  La glavo anstataŭas la maŝinpafilon!
  Ni baldaŭ malfermos la pordon al la spaco,
  Ni decidu kiu pravas kaj kiu malpravas!
  
  Kiam estas paco en la animo kun bonŝanco,
  La malbonulo ne povas nin preni!
  Ni donos al la inferaj estaĵoj ŝanĝon,
  Konu tian armeon de elfoj!
  
  Ni estas surgenue - ni preĝas al Rod,
  Ĉiopova Dio demandis vin!
  Por ne lasi la soldatojn malŝpari,
  Filoj de mia kara Elfo!
  Jen kiel la knabinoj brile kaj kun bonega humoro kantas por rapida kaj neevitebla venko.
  Kaj iliaj perlaj dentoj brilas kiel speguloj. Kaj ĝenerale, tio, kion ili faras, estas bonega kaj mojosa.
  Ĉi tiuj knabinoj ne povas esti maldaŭrigitaj de iu ajn malamiko. Ili estas belegaj kaj adoraj.
  Nur provu kaj diru ne. Kaj ili certe forŝiros vian dignon. Kia bonega ŝtelo. Ili estas plenaj de koraj impulsoj kaj soifo je murdo.
  Jen knabino el la speco de elfoj faligis bombon de atakaviadilo premante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi falis sur areton da orkoj. Kaj multaj ursoj de Putin iris al la infero.
  Ĉi tiuj estas, ni diru, tre aktivaj kaj agresemaj knabinoj kun okuloj kiel smeraldoj kaj safiroj. Kiuj batalas por justa afero, kontraŭ la hordo de Putin. Ni diru, ke la knabinoj estas ŝtalo.
  Kaj ili ankaŭ kantas;
  Inspiris nin batali
  Generaciorompilo !
  Disrompis la mondon
  Stormlord Elfin!
  
  Faris sangajn agojn
  Levante la standardon de ribelo!
  Kaj kion vi volis
  La ĉefo respondas - mi ne scias!
  
  Mi pensis, ke ni ĉiuj estos mielo,
  Ĉiuj fariĝos demiurgo!
  Kaj nun la ĉevalo portas nin,
  Tra rompitaj stratetoj!
  
  La klakado de frenezaj hufoj,
  Frapu - la hordo galopas!
  Nia kuniĝo estas kiel monolito,
  Kaj iliaj vizaĝoj brilas de feliĉo!
  
  Kredu, ke sango ne verŝas eterne,
  Ni forviŝu la larmojn de la orfoj!
  Estis ĉasisto, ĝi fariĝos ludo,
  Ni preterpasas ĉiujn minacojn!
  
  La proleto estos la princo,
  Kaj venos la rekompenco pro la laboro!
  Jen ĝi iros, kredu la malpuraĵon,
  Ni elŝiru nian karnon el la infero!
  
  Ni kantu kantojn laŭte
  Ni estas la potenco de gigantoj!
  La simbolo de nia blanka urso,
  Partio - la homoj estas unuigitaj!
  
  Verŝu sangon por la Patrujo,
  Ĉi tio estas honoro, honoro kaj gloro!
  Fariĝu ruĝa fadeno en la vivo
  Lasu la vulkanon boli - lafo!
  Tiel ĉio balais kiel fajra lavango. Kaj la knabinoj prenis kaj elsendis pulsarojn el siaj ventroj de Venuso. Kaj ĉio montriĝis tre malvarmeta kaj ŝika.
  Militistoj kantis por la plej alta kaj mirinda klaso. Kaj ili donis sian elstaran kaj mirindan nivelon.
  Kaj kiel montros la dento-dentoj. Kaj denove ili prenos ĝin kaj fajfos, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj denove falas la konsternitaj, senkonsciaj korvoj.
  Kaj ili falas sur la teron kiel hajlon. Kaj murda puĉo okazas.
  Kaj detruaj fulmoj elflugas el la skarlataj cicoj de la knabinoj. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas bonega kaj mojosa.
  Kaj la knabinoj kraĉas, kaj ilia salivo eksplodas kiel acido kaj kaŭzas kolosan detruon.
  Ĉi tio estas vere kion virinoj bezonas. Kaj ili disiĝos kaj tiam ili aranĝos ion alian.
  Kaj tiam ili ekkantis;
  En la morta mondo, sub la ombro de la imperio;
  La antaŭjuĝoj de homoj estas kompatindaj!
  Ni ĵetu en la abismon ĉiujn sensencaĵojn, superstiĉojn -
  Ni estu liberaj kiel dioj!
  
  Nia armeo estas justa kialo,
  La spaco estas same kiel korto!
  Por esti universala, estas tempo esti potenco,
  Do ĉiuj estu juĝitaj!
  
  Kosmoŝipoj, batalŝipoj - potencaj,
  Ne estas kalkulo de la militraketoj!
  Ĉi tiu kuraĝo estas senmakula,
  Ni glavas kiel ĉiam - ĉagrenoj!
  
  Konkerante la sublunajn planedojn,
  Liverante brilantan lumon!
  Ni faras aferojn, vi scias mirinde,
  Granda tagiĝo de la universo!
  
  Cindro foje en la galaksio,
  Ŝtormaj ŝtormventaj kaskadoj ŝteliras!
  Sed ni estas kavaliroj kaj romantikuloj,
  Kia kantu en la lumo de la pala luno!
  
  La universo submetiĝos al ni,
  En ĝi, la ordo de jarcentoj estas eterne arda!
  Kalkulu la lumon de elfoj - fiera nacio,
  Kvankam la menso estas foje malforta!
  Jes, koste de ĉi-lasta, la knabinoj estas vere memkritikaj. Sed ili kantas bonege.
  Kaj eĉ pli malvarme ili liberigas fulmojn el la skarlataj cicoj de la brusto. Ili kaŭzas brulajn batojn al la orkoj.
  La militistoj grincas:
  Amo kaj morto, bono kaj malbono,
  Esti orko estas peko...
  Ĝi estas destinita kompreni!
  Amo kaj morto, bono kaj malbono,
  Ni havas nur unu elekton!
  Kaj la knabinoj denove liberigis potencajn fulmojn el la rubenaj cicoj de siaj mamoj.
  Ĉi tio estas vere uragano.
  Kaj ili certe estas sur la batalkampo.
  Militistoj kantas:
  Malica orko en nekredemo estas danĝera,
  Estas neeble vivi en peka volupto...
  Ĉar la kolero de la elfo estas terura,
  Ĉar strikta elfo estas juĝisto!
  Kaj la inaj militistoj trafos la orkojn per elfluo de magoplasmo el la sino de Venuso.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"