Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova PÄdikkuuninganna

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Süütult süüdi mõistetud noor naine Maria Kolesnikova viiakse erivalvega vanglast imelisse võlumaailma. Seal kroonib jumal-demiurg Sfero Katastrofov ta päkapikkude armukese rolli. Kuid pärast krooni saamist peab naissoost lööja võitlema naaberimpeeriumidega, kus elavad trollid, orkid, päkapikud, pooleverelised , vampiirid ja muud vapustavad olendid. Ja loomulikult on peamine ja salakavalam vaenlane Koschey Surematu

  MARIA KOLESNIKOVA PÄDIKKUUNINGANNA
  MÄRKUS
  Süütult süüdi mõistetud noor naine Maria Kolesnikova viiakse erivalvega vanglast imelisse võlumaailma. Seal kroonib jumal-demiurg Sfero Katastrofov ta päkapikkude armukese rolli. Kuid pärast krooni saamist peab naissoost lööja võitlema naaberimpeeriumidega, kus elavad trollid, orkid, päkapikud, pooleverelised , vampiirid ja muud vapustavad olendid. Ja loomulikult on peamine ja salakavalam vaenlane Koschey Surematu. PROLOOG
  Taevas oli paksult värvitud erksate värvidega ja sädeles kõigist vikerkaarevärvidest. Neile olid kuhjatud terved vääriskividena sädelevad tähtede vanikud: smaragdid, rubiinid, safiirid, topaasid, täheteemandid.
  Poiss, kes nägi välja umbes kaheteist-kolmeteistaastane, üksi lühikestes pükstes väga ilus ja lihaseline, keerles, hüppas ja viskas paljastelt varvastelt pulsareid. Ta lihased rullusid pronksnaha all nagu elavhõbedapallid ja juuksed olid valged nagu lumi.
  Tema kõrvale ilmus väga ilus bikiinides tüdruk, kelle juuksed sädelesid nagu leek tõrvikust.
  Ta ütles naeratades:
  - Tere Sfero Katastrofov! Mida sa ei tea, mida teha?
  Demiurgi poiss vastas naeratades:
  - Jah, siin ma mõtlen, kas luua mulle järgmine universum? Nõus - see oleks naljakas Emmanuelle!
  Bikiinides demiurgi tüdruk märkis:
  - Iga uus loodud universum toob uusi probleeme! Neis on loomingul nii palju erinevat sorti hädasid, et tuleb palju higistada, et elusolendid oleksid õnnelikud ja ei kannataks. Ja siin tuleb muidugi veel taimedele mõelda. Nad on ka elus ja neid on ebameeldiv süüa!
  Sphero märkis vihaselt:
  - Ära pööra ümber!
  Emmanuelle hüüdis:
  - Hüperteoplasm olgu meiega!
  Ja tüdruk pöördus õhus ümber, raputades oma paljaid graatsilisi jalgu. Ja siis tõi tema alajäse need kaheksa välja ja kogu galaktika tähed süttisid.
  Demiurgipoiss noogutas, tema alasti, Apollonilaadne, sügavale tõmmatud torso lihased liikusid. Ja ajakirjandus tuli sisse nagu šokolaaditahvlid. Universumite looja hääl oli väga kõlav:
  - See on muidugi suurepärane. Aga äkki teeme midagi planeedil Maa elavate inimeste heaks?
  Emmanuelle ütles naeratades:
  - Põhimõtteliselt on see võimalik! Kuid teate, me ei saa end sellel planeedil selgelt väljendada. Inimestel on oma tee ja nad peavad neid järgima!
  Sphero noogutas.
  - See on kindlasti tõsi! Kuid üksikisikutele saame siiski teha heateo!
  Jumalanna tüdruk noogutas nõustuvalt.
  - Jah, see on ka tõsi! Sellega ei saa muidugi vaielda!
  Demiurgi poiss märkis:
  - Vanglas vireleb vapper, julge ja üllas naine: Maria Kolesnikova! Ta keeldus riigist lahkumast ja visati trellide taha. Kus teda kiusatakse ja piinatakse. Tuleb võtta meetmeid, et säästa see väärt vang kannatustest!
  Emmanuelle kinnitas kergesti:
  - See on õige! Ja kindlasti teeme sama!
  Sfero märkis naeratades:
  - Ma röövin ta vanglast ja me anname talle trooni ühes meie täheimpeeriumis!
  Demiurgi tüdruk nõustus:
  - See saab olema väga õige ja huvitav!
  Demiurgipoiss välgutas talle paljaid kontsi, mis tal veel lapsepõlves olid, ja laulis:
  - Au olgu meiega igavesti! Meie Isamaal on suur jõud!
  Emmanuelle küsis naeratades:
  - Kas võib öelda, et Demiurgi jumalatel on isamaa?
  Sfero noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi võite seda öelda! Kodumaa mõiste on kujundlik!
  Pärast seda trampisid poiss ja tüdruk korraga, paljajalu, päevitunud, lihaselised jalad õhus, mis tekitas terveid välgukaskaade, ja ütlesid ühest suust:
  - Olgu nii, nagu me ütleme! Saagu meie tahtmine teoks!
  . PEATÜKK #1
  Vanglas viibivat Mariat ahistasid pidevad kehaotsimised ja kiusamine. Shmon oli üks sellistest piinamistest . Ta pandi viie meessoost ohvitseri ette. Siis ilmusid kaks naisvalvurit. Nad panid kätte õhukesed kummist arstikindad ja koorisid noore naise alasti ning hakkasid siis häbi ja südametunnistuseta mööda keha tuhnima.
  Ja mitte ainult seda muidugi. Mariat toideti väga halvasti: kauss suppi, milles ujub kergelt soolane vesi ja kapsaleht, ning tükk leiba. Noor naine sellisest dieedist on kaotanud palju kaalu: nahka ja luid. Veelgi enam, teda peksti kumminuiadega paljaste kontsadega ja sunniti pumpa pumpama nagu ori Vana-Roomas.
  Maria oli kõvasti alla andnud ning ta oli kiuslik ja kurnatud. Ta oli sunnitud magama ilma madratsita paljadel laudadel ja öösiti pandi talle nagu koertele kaelarihm ümber ja aheldati seina külge.
  Noorel naisel oli suur tülgastus, kui ta õhukestes kummikinnastes valvurite käte vahelt meeste ette käppasid ning mehed samal ajal vaatasid, itsitasid ja tegid labaseid nalju.
  Lisaks pidin palju tööd tegema ja tüdruku keha oli kohutavalt haige ja valutas.
  Ja mitte ainult muidugi see ... Meesvalvurid pigistasid Mariat pidevalt rinnast ja kõhust. Ja lõi vastu tagumikku.
  Kuid Maria Kolesnikova ei andnud alla ega palunud armu.
  Ta trotsis oma vangistajaid ning jäi ligipääsmatuks ja uhkeks.
  Ja lõpuks võtsid nad ta uuesti lahti ja lukustasid ta alasti karistuskongi. Ja seal olid seinad külmast härmatisega kaetud. Ja Maria Kolesnikova seisis põrandal ja loksutas külmast siniseid paljaid jalgu. Ta oli kõhn ja kõik tema keha luud olid nähtavad. Lisaks leidsid nad talle täiendavat piina: nad raseerisid ta juuksed maha. Ja nüüd oli ta peaaegu täiesti kiilakas, blondide juustega.
  Noor naine kannatas nagu Zoja Kosmodemjanskaja. Jääpõrandal lamamine võrdus enesetapuga. Siis on ta kindlasti alasti ja rasvavaba. Ja nii läks Maria palja jalaga üle, kannatas, kannatas, aga pidas vastu.
  Äkitselt langes täielikus pimeduses talle prožektor. Ja ta valgustas vangla õnnetut kondist vangi, kuhu ta saatis vuntsidega ja kiilakas diktaator.
  Maria arvas, et tal on hallutsinatsioonid. Tema ette ilmus lühikestes pükstes paljajalu poiss. Lisaks lühikestele pükstele ei kandnud heledajuukseline väga nägus poiss mitte midagi. Samal ajal tabas poisi alasti torso lihaste terasest reljeefi ja lihaste imelist joonist.
  Kuigi ta näeb välja kaheteist-kolmeteistaastane.
  Poiss ulatas käe ja küsis Maarjalt:
  - Kas sa kannatad?
  Noor naine vastas naeratades:
  - Isegi rohkem!
  Poiss trampis oma palja, lapseliku, väga elegantse jalaga karistuskambri jäistele plaatidele ja ütles:
  Nüüd on teie kannatused läbi! Võtke mu käest ja järgige mind!
  Maarja küsis väriseva häälega:
  - Kas sa oled Issanda ingel?
  Poiss raputas eitavalt pead.
  - Ei! Ma olen jumal!
  Noor naine küsis üllatunult:
  - Kõikvõimas!?
  Sphero noogutas nõustuvalt.
  - Peaaegu kõikvõimas!
  Maria küsis üllatunult:
  Miks sa lased inimestel kannatada?
  Poiss vastas naeratades:
  - Sest ma ei loonud teie Maad. Ma saan sind ainult oma universumisse viia. Ja seal sa oled minu kuninganna!
  Noor naine küsis ohates:
  - Ja kui ma keeldun?
  Sphero vastas naeratades:
  Sul pole põhjust keelduda. Kui selgub, et olete karistuskambrist jäljetult kadunud, siis teie vangivalvurid, kes teid seal palju ja kangekaelselt mõnitasid, löövad teid tõesti kõvasti. Ainuüksi minu pakkumise vastuvõtmine on seda väärt!
  Maria noogutas nõustuvalt.
  - Sul on ilmselt õigus! Ma oleksin täielik loll, kui jätaksin selle kättemaksu võimaluse kasutamata.
  Sfero pigistas tugevalt Maria Kolesnikova kätt ja ütles naeratades:
  - Nüüd astu samm minu järel!
  Ja kõigepealt astusid igavese poisi paljad lihaselised jalad ja seejärel noore naise külmadest jalgadest sinised peenikesed, maha löödud.
  Ja hetke pärast tundis Maria endas uskumatut kergust ning karistuskambri jäine külm asendus mõnusa soojusega.
  Ta tormas koos lõpmatult noore Jumal-Loojaga energiavoos.
  Maria oli väga tore ja rõõmsameelne. Ta suutis teha seda, mis tundus võimatu - vanglamüüride vahelt lahkuda! Ja nüüd kõndis ta paljaste jalgadega uude maailma, olles nii sageli kumminuiadega pekstud.
  Ja nii see muinasjutt lõppes. Ja noor naine leidis end väga luksusliku ja uhke palee soojalt lopsakalt vaibalt, mis sädeles kullast, teemantidest ja muudest ehetest.
  Mary oli suure peegli ees. Neiud heitsid talle läbipaistva loori. Ta kattis vangistusest kurnatud noore naise kõhna, muljutud ja muljutud keha.
  Sfero ütles:
  - Ma tõin sulle põrgust uue kuninganna!
  Tüdrukud olid väga ilusad, noorte, peaaegu lapselike nägudega. Figuurid on saledad ja lihaselised. Ja riided on vaid ehteliidid, mis katavad vaevu täisrindu ja puusi, samuti kõrge kontsaga kingad. Väga ilusatest inimestest erinesid päkapikud ainult ilvese kujuga kõrvade ja laitmatute vormide poolest, selle muinasjutuliselt kauni rassi ainulaadse graatsilisusega.
  Nende taustal nägi Maria välja nii kondine, kurnatud, ribidega nagu koonduslaagri vangil ja tema rinnad olid täiesti maha koorunud. Noore naise keha on rasvatustatud, käed ja jalad on muutunud kõhnaks, nagu kael. Ja verevalumid, peksmise jäljed ja isegi sigaretipõletused, mis olid kustunud, tema kehal.
  Ja kiilaks raseeritud, punnide ja marrastustega pea, mis muudab Maria veelgi kohutavamaks.
  Sphero noogutas naeratades.
  - Jah, sa näed välja nagu Auschwitzi vang! Aga ära karda midagi! Päkapikkudel on võlujook, mis parandab su haavad ja teeb sinust noore, täiuslikult kauni naise!
  Mary ütles naeratades:
  - Miks sa ei tee seda ise?
  Demiurgipoiss vastas enesekindlalt:
  - Sest ka päkapikud peavad töötama! Ja nemad tegelevad tervendamisega, suured meistrid!
  Päkapikud laulsid kooris:
  Meil on võimalik haigusi ravida
  Ravige naljaga pooleks, uskuge mind, kõiki haavu ...
  Eksamid, andes üle vaid viis,
  Päkapikkude suure hiilguse nimel!
  Ja Maria juhatati mööda saali, kõrvaltuppa. Noor naine kõndis vaipadel ja tundis mõnusat kõditamist. Tal oli väga lõbus.
  Ja nii leidis ta end lõhnava veega täidetud basseinist. Naisvang laaditi sinna.
  Mitmed päkapikutüdrukud hakkasid seda määrima millegi rasvase ja väga tugeva ja hapuka lõhnaga.
  Maria nurrus mõnuga. Jah, see oli ülimalt lahe.
  Tema armid, verevalumid, lõiked, põletused hakkasid sõna otseses mõttes meie silme all paranema. Ja nahk hakkas noorem välja nägema.
  Maria isegi laulis vaimustusest;
  Ta oli vaikne, tagasihoidlik tüdruk,
  Unistasin oma majast!
  Nii et laste naer voolas kõlavalt,
  Nii et karu oli metsas taltsas!
  
  Tahtsin rahulikku küpset põldu,
  Kuldsete ogade kohevus!
  Et segadust igavesti mitte teada,
  Ja et poleks vaenlasi!
  
  Aga siit tuleb tatari rüüster,
  Ja sepistatud kabjapõrin!
  No kus sa husaaride rügement oled;
  Mis on kuulus oma vandumise poolest?
  
  Kus on rüütlid, te olete hiiglased,
  Aga miks pole kaitset?
  Siin on meie üksik kodumaa;
  Põlev kuum, põrgulik valgus!
  
  Nad viivad mind paljajalu ikkesse,
  Käbide, okste ja steppide järgi!
  Ja nad löövad piitsaga selga,
  Kui raske on ahelates oigada!
  
  Kaela tütarlapselik vaenlane lassoga,
  Pigistatud ja tahab kägistada!
  Siin kurja sultani kuningriigis,
  Minust sai kuum mäng!
  
  Esiteks väljal, mille kannatasin
  Kotid kandsid nõelavihti!
  Aga ilu õitses
  Lõppude lõpuks, helde suveräänne Jumal!
  
  Siin Issandale meeldis;
  Nad saatsid mind seragliosse!
  Seal tundsin ma mehelikku jõudu,
  Ma hakkasin kogu prügile meeldima!
  
  Tea sellist alandust
  Kaubelge kõige armsama kehaga!
  Parem on puudust taluda,
  Et mu oma ema ei sõima!
  
  Mis tee lõpus ees ootab, ma ei tea
  Hirmutab vanadust ja timukat!
  Aga kadunud lapsele pole taevas kohta,
  Jääb vaid - kibedalt nutt!
  Maria laulis väga hästi. Ta on professionaalne muusik, kes läks poliitikasse. Ja loomulikult toetasid teda päkapikutüdrukud. Ja kõigil olid sellised hääled, kui nad kaasa laulsid.
  Seejärel loputati Mariat spetsiaalses võlujoogis. Ja nad andsid talle süüa väga magusat ja maitsvat pudru mee ja kondenspiimaga. Siis andsid nad mulle tundmatutest puuviljadest mahla juua.
  Pärast seda tundis Maria endas uskumatut raskust ja jäi otse diivanile magama.
  Päkapikud katsid ta sooja tekiga. Ja meelsusvang võttis selle ja sukeldus vapustavatesse nägemustesse.
  Ja see osutus ülimalt lahedaks.
  Maria muutus unenäos väga nooreks tüdrukuks, peaaegu tüdrukuks.
  Ta kõndis rohul, mis oli lillat värvi. Tüdruku jalad olid paljad, kuid väga graatsilise kujuga. Ja muru tekitas kaunitari paljastes taldades õndsa tunde.
  Maria isegi laulis:
  Kui see on pikk mööda teed, kui see on pikk mööda teed,
  Hüppa ja jookse...
  See on ilmselt, ilmselt...
  See on võimalik, see on võimalik, see on võimalik
  Seda muidugi. See muidugi...
  Võite minna Aafrikasse!
  Aga mitte krokodilli suu!
  Ja oh, Aafrikas on mäed, see on nii kõrge,
  Ja oh, Aafrikas on jõed nii laiad ...
  Ah, jõehobu krokodillid,
  Ah, kašelottid,
  Oh, ja roheline papagoi!
  Oh, ja roheline papagoi!
  Tüdruk laulis nii ja vaatas tagasi. Ümberringi olid tõepoolest Aafrika džunglid. Ja ümberringi on ilus. Lilled on suured ja heledad, õhk on nende aroomidega täidetud. Ja kõik on hämmastavalt ilus. Ahvid hüppavad puude otsas. Ja nende sabad on pikad ja väga visad.
  Ja banaanid kasvavad. Ja palju suuremad, need, mida tavaliselt poodides müüakse.
  Maria laulis taas entusiastlikult;
  Oleme metsikute ahvide maal džunglis,
  Seal, kus banaanid on rohelised, kuhjaga kannibale!
  Pidime ületama ookeani,
  Sellise särava energiaga!
  
  Venemaa käskis meil minna -
  Jõua sinna, kus ekvaator on kraav!
  Noh, mis on Jumal üks ja mitte üks,
  Ja nii et meil pole ühte granaati!
  
  Nad saatsid noored pioneerid lahingusse,
  Nad ütlesid, et see on lihtsalt praktika!
  Nii et kõik olid julged poisid,
  Energia raketid suur tõuge!
  
  Lasen kuulipildujaga otse sihtmärki -
  Siin niitis ta khakivärviga võitlejad maha!
  Nad ei saa muuta meie kodumaad,
  Pindos ja muud kiusajad!
  
  Selline raevukas isamaa kord -
  Õppige võitlema nagu metsik lõvipoiss!
  Ja kui punane juht andis käsu,
  Ärge olge haletsusväärne pätt!
  
  Siin on varrukas kõrvetanud ta põse kõvasti,
  Tal pole ikka veel jäigad harjased!
  Kuid ma teenin kodumaad, uskuge mind kaua,
  Pole vaja mõelda, et noorukid on nõmedad!
  
  Meie oma kattis Mau -mam hõim,
  Neil pole odad, vaid granaadiheitjad!
  Vastuseks anname teraslöögi,
  Vene piloodid aitavad taevast!
  
  Venemaal on iga sõime sõdalane,
  Laps sirutab käe relva järele!
  Ja võita sissetungijate armee,
  Bard laulis luuletuse vägitegudest!
  Maria laulis ja naeris. Millistest sissetungijatest sa räägid? Näib, et praegu püüab Venemaa ise Ukrainat haarata ja sõda käib juba teist aastat. Võib-olla alates Teisest maailmasõjast - suurim selles osalevate jõudude arvu poolest, võib-olla muutub see venivamaks verisemaks.
  Maria ohkas raskelt ja laulis, meenutades, millisest maailmast ta just lahkus:
  Mu kodumaa, napp summa,
  Mu isamaa, sa oled hull!
  Ja tuju muutus kohe alaealiseks. Pealegi pole Aafrika tema kodumaa. Ja muidugi, mulle ei meeldi väga, kui oled ühes bikiinides ja kõnnid paljajalu nagu metslane. Ja kuskil toimub suuri asju.
  Maria laulis taas entusiastlikult, pealegi mehenimest suure Valgevene poeedi ja bardi Oleg Rõbatšenko romantikat:
   Imelise lüüra heli, kajab,
  Ma laulan, julge, ma ei vaiki!
  Võitlusrusikas ei ole vahast,
  Püüdleme valguse poole - tee kiire poole!
  
  Jumal piinab inimesi haigustega -
  Põrgutuli põletas patused!
  Ma tahan, et Kõigevägevamast saaks sõber,
  Et poleks nii raske!
  
  Kristus tuleb muidugi varsti,
  Kas kurbus kaob siis, uskuge mind?
  Ärge ometi kissitage, vihane pilgu pärast,
  Patt, vabadus, liiga kahju!
  
  Ma ei taha liinile minna -
  Ma ei taha olla patuta!
  Paremad kavalad teod
  Kui niit ilma läbikumava igavuseta!
  
  Ta ütles, et paradiisis sõda ei tule,
  Ja patt kaob, halb kõigile!
  Mille jaoks on saatus?
  Ootame põnevusega uusi muudatusi!
  
  Elada igavesti - see on suurepärane teada
  Aga ilma patuta elada tähendab vegeteerida!
  Rüütel armastab sõda kirglikult,
  Lõppude lõpuks armee lahingukampaanias!
  
  Isamaa, sõduri kodumaa,
  Ta ulatab talle tõrviku - marss!
  rüvedate kuratide kättemaks,
  Sa annad neile sõdalase hambusse!
  
  Lõpetame lahingu helde pidusöögiga,
  Hammustame, joome - tantsujalad!
  Lõppude lõpuks on meie rüütlid surematud,
  Ja sõna lööb mitte kulmu, vaid silma!
  
  Kuigi, mida teha rahulikus maailmas?
  Sinna saab ehitada palee!
  Ja pühendage teenistus lüürale,
  Saanud loorberikrooni!
  
  Kuid on ka teisi maailmu - tea,
  Kus kasvavad ka sõdalased!
  Poiss joonistab oma lauale tanki,
  Mis siis, kui meie juurde tulevad tulnukad?
  
  Ärge proovige lõõgastuda
  Tugevda oma lihaseid, hoia vaim tugevana!
  Meie, venelased, teame, kuidas võidelda,
  Kui peaingel järsku magama jäi!
  Maria vilistas ja trampis vihaselt oma paljast, tütarlapselikku, peiteldatud jalga ja märkis:
  - Jah, venelased teavad, kuidas võidelda, aga kellega? Sõda vendadega ja Kaini tee - see on muidugi häbi! Ja see ei tohiks olla!
  Tüdruk võttis selle ja purustas paljaste varvastega murul lebava pähkli, misjärel viskas ta selle oma helepunasesse valgeid hambaid täis suhu. Ta näris ja möirgas:
  - Neetud vihmadraakon!
  Ja taas naerdes laulis ta kuulsat laulu rahvaste vennalikust sõprusest, mille esitas Lev Leštšenko:
  Me kõik õpetasime koolis ja mäletame peast
  Neid vanu õppetunde Kiievi Venemaa ja õigeusklike kohta teavad, kellelt te ei küsi. Mis oli Venemaa ristimine Hreštšatõkil .
  
  Persse, slaavlased! Kurat, slaavlased, moskvalased ja kiievlased Kas me jagame teiega oma kodumaad Kas saate suunata kahuri oma naise Khokhlushka poole
  
  ? koos juba kõik kolmsada aastat Ja teie pelmeen kirssidega on mulle väga maitsev
  
  G * d, slaavlased! Kurat, slaavlased, moskvalased ja kiievlased Kas jagame teiega oma kodumaad
  .
  Ma pigem armastan teda...
  
  Sina ja mina purustasime uskmatud alati koos Ja meid juhatas selleni tavaline ataman. Siis meil atamanidega veidi õnne ei vedanud. Aga me oleme arukad vaenlased, et vaatamata oma G * d,
  
  slaavlased! Kurat ,
  slaavlased, moskvalased ja
  kiievlased .
  Ja Maarja nuttis. Jah, kunagi oli aeg, mil ENSV rahvad olid sõbrad ja nüüd on alanud suur sõda. Ja sellel sõjal pole lõppu.
  Siin tuli lõvi tüdrukuga kohtuma. Suur Aafrika metsaline.
  Maria nägi teda viimasel hetkel ja oleks talle peaaegu otsa sõitnud. Vaevalt ta peatus ja tardus. Ta kuulis, et kui sa ei tõmble, ei pruugi metsaline rünnata.
  Lõvi vaatas talle otsa ja küsis äkki inimhäälega:
  "Kas sa oled see Maarja, kellest sai päkapikkude kuninganna?"
  Tüdruk vastas naeratades:
  - Nii võib öelda! Kuigi mind pole veel ametlikult kroonitud!
  Lõvi raputas lakka. Ja tema naeratus oli üsna inimlik ning hambad teravad ja suured. Kurjaks teda siiski nimetada ei saanud. Metsaline raputas saba ja küsis:
  - Kas sulle meeldivad mõistatused?
  Maria vastas naeratades:
  - Jah, muidugi, ma armastan sind! Meile, naisvangidele, vangikongis - see oli ainuke meelelahutus!
  Lõvi möirgas:
  - Kes pole peaga sõbralik, aga näeb nii lahe välja!
  Tüdruk naeris ja vastas:
  - Meie riigis on kõige ilmsem vastus: kõhus ja kiilakas diktaator! Kuid teie maailmas on minu arvates kõik võimalused võimalikud!
  Võimas metsaline noogutas ja tema kuldne lakk liikus:
  - Jah! Ma arvasin, et sa ütled seda. Kuigi see on mõeldud, äge kukk. Ja siin on teine küsimus: mida kardab kõige julgem inimene ja viimane argpüks ei puhu isegi vuntside vahele!
  Maria vastas ohates:
  - Noh, ma tean sellele vastust - südametunnistus! Isegi kõige julgem inimene kardab teda ja viimasel argpüksil teda lihtsalt pole!
  Leo kinnitas:
  - See on ka tõsi! Ja ma soovitan teil vehklemistundi võtta!
  Maria ette ilmus lihaseline päkapikutüdruk, kes trampis oma paljad, väga graatsilised jalad murule. Ja käes hoidis ta läikivast metallist mõõka ja selle käepide oli kaetud teemantide, rubiinide ja smaragdidega.
  Ta kummardus Mary poole ja küsis:
  - Kas olete võitluseks valmis?
  Tüdruk teisest maailmast vastas naeratades:
  "Ma pole kunagi varem mõõkadega võidelnud!"
  Päkapikk küsis üllatunult:
  - Kas tõesti? Mis maailmast sa pärit oled?
  Maria vastas kurvalt:
  - Maa! Aasta 2023 Kristuse sünnist!
  Päkapikutüdruk naeratas ja märkis laiemalt:
  - Jah, ma tean teie planeeti! Ma lihtsalt ei saa aru, miks te peate Jumala poolt ristil löödud õnnetut inimest ja hoiate isegi oma kalendrit tema sünnist alates?
  Tüdruk tahtis vastata, kuid ootamatult ilmus tema kätesse väga luksuslik vääriskivides mõõk. Maria tegi teraga ringi ja märkis:
  - Ma näen head relva! Ja kummalisel kombel on see kerge, nagu sulg!
  Päkapikk noogutas nõustuvalt.
  - Me saame hakkama! Oleme selles väga head! Suurte päkapikkude inimeste saladused!
  Maria võttis paljaste varvaste abil muru seest muhku ja viskas sellega musklile tüdrukule pihta. Ta lõikas selle lennu ajal hõlpsalt neljaks osaks ja kostis:
  - Kas sa saad seda teha?
  Mary vastas naeratades:
  - Varem ei suutnud ma paljaste varvastega esemeid visata ja pähkleid murda. Ja nüüd on see minu jaoks imeline ja imeline, ilma probleemideta. Nii...
  Päkapikk naeris ja vastas:
  - Sa oled meie kuninganna! Oled nüüd tugev ja kiire nagu meie ning võid varvastega pähkleid purustada. Kuid sellest ei piisa. Teil on vaja ka tehnoloogiat.
  Maria laulis naeratades:
  - Inimkonnal on raudtehnoloogia.
  Kindlasti vajalik ja väga abivalmis...
  Noh, see on minu jaoks meeldivam - rahvapärased imed,
  Laudlina - ise kokkupandud kiirjalatsid!
  Päkapikk raputas sõrme ja säutsus:
  Maagia pole halb - pole vaja öelda,
  Kuid me peame ka pallid keema ...
  Pallid, pallid, pallid küpsetamiseks!
  Pallid, pallid, pallid küpsetamiseks!
  . 2. PEATÜKK
  Maria ärkas. Ta polnud kunagi tundnud end nii rõõmsana ja värskena kui pärast seda unenägu. Talle tõid päkapikutüdrukud, kes astusid vaikselt paljaste, peitlitud jalgadega, peegli, mis oli raamitud kalliskivide ja haruldaste juveelidega.
  Maria vaatas uuesti endale otsa ega tundnud ära. Teda silmitses noor tüdruk, kes polnud vanem kui kakskümmend, väga lihaseline ja erakordselt ilus. Ta juuksed olid kergelt lokkis ja sädelesid nagu lehtkuld.
  Nahk muutus pargituks, pronksiseks. Ja tüdruku lihased näivad olevat valatud, terasest ja sügavate detailidega.
  Ja ta ise on nii tugev ja samal ajal nii võrgutav ja hirmuäratav, et seda on võimatu muinasjutus öelda või pastakaga kirjeldada. Tõeline jumalanna, nagu Vana-Kreeka ajast pärit säravate skulptorite töö.
  Maria tegi biitsepsit ja nägi, millised lihased tal nüüd on - lihtsalt terastraat. Ja ta vilistas:
  - Vau! Mis minust on saanud!
  Päkapikutüdrukud küsisid naeratades:
  - Kas sulle meeldib see!
  Maria vastas siira rõõmuga:
  - Väga!
  Selle glamuurse võistluse kaunitarid säutsusid:
  - Sa oled täiuslikkus
  Sa oled täiuslikkus
  Naeratusest žestini
  Eelkõige kiitus!
  Maria pilgutas tüdrukutele silma ja vastas enesekindlalt:
  - Peate olema võimalikult tagasihoidlik! Ja ära küsi!
  Saali sisenesid veel mitmed päkapikud. Ja kaunid tüdrukud hakkasid endise vanglavangi lihaseliseks ja tugevaks muutunud keha viiruki ja õliga hõõruma.
  Maria oli naudingust sõna otseses mõttes vaimustuses. Tema keha masseeriti jõuliselt.
  Tüdrukuks saades küsis endine vang:
  - Võib-olla, las mehed soojendavad mind!
  Peateenija noogutas.
  Saali astus neli kaunist lihaselist noormeest, kes olid vaid lühikestes pükstes ja sandaalides. Nad olid väga ilusad, kuid liiga noored, nägid välja mitte rohkem kui kuueteistkümneaastased ja nende nägudel, ilusatel nagu tüdrukud, polnud ainsatki juuksekarva.
  Maria küsis üllatunult:
  - Miks teil ei ole täiskasvanud mehi?
  Peateenija vastas ausalt:
  - Kõik isaspäkapikud näevad välja nagu habemeta, inimlikud teismelised, mitte vananevad, puhta ja sileda nahaga, nagu lastel. See on meie tõug - igavesti noor, ilus ja rõõmsameelne!
  Maria naeratas ja märkis:
  Ühest küljest on see hea! Aga teisest küljest ei torgi noormees mind kunagi harjastega!
  Peamatroon märkis:
  Meil on emaseid tuhat korda rohkem kui isaseid. Seetõttu tunneme meeste kiindumuse puudust. Aga sul, kuninganna, pole sellega probleeme!
  Kõik impeeriumi mehed on teie teenistuses.
  Maria noogutas:
  - Las nad teevad mulle kogu keha massaaži.
  Noormehed asusid tööle. Nad tegid seda suure entusiasmiga. Ja nende osavad käed panid tüdruku-kuninganna vere keema. Ja talle meeldis see nii väga. Lihtsalt vapustav ja uskumatu tunne, lennates paradiisi.
  Ja Maarja laulis rõõmust;
  Oleme komsomoli liikmed - kommunismi tütred,
  Me võitleme vaenlastega nagu kotkad...
  Mõnikord lendab revanšismi irve,
  Talvel on tüdrukute jalad paljad!
  
  Me tahame füürerile rusikaga näkku lüüa,
  Meil on rohkem jõudu kui elevandil ...
  Meil õnnestub armastuses ja spordis,
  Kuigi hord ründab raevukalt!
  
  Uskuge mind, keegi ei peata tüdrukuid,
  Lõppude lõpuks on meie tugevus nagu terasest rusikas ...
  Võime isegi armee tappa,
  Ja me lööme Hitlerile kopikaga kõvasti pihta!
  
  Kommunismi ajastu tuleb, ma usun,
  Ja lõputu varras annab meile jõudu...
  Me ei kahetse elu Lada pärast,
  Usun, et Isamaa õitseb varsti!
  
  Tüdrukud ja poisid kaklevad
  Paljajalu pioneer läheb rünnakule...
  Me lööme vaenlase kuulipildujaga,
  Näitame vapruse eeskuju!
  
  Vihmadraakon ründab meid ebaviisakalt,
  Kuid tüdrukud peksid teda julgelt ...
  Lööme põrgusulase välja, ma usun hambaid,
  Rebime kiilaka mehe laiali!
  
  Ma tean, et Venemaal pole kohta nõrkadele,
  Varsti saame kõik, mida tahame
  Kõige säravama jõu nimel,
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub!
  
  Rahvaste vahel saab olema suur sõprus,
  Kes võitleb jõuga, see teab...
  Kodumaa, õnne, vabaduse eest,
  Ja varsti on universumis paradiis!
  
  Tüdruk on paljajalu külmas,
  Miks ta vajab kingi, kui Lada on vaim ...
  Kodumaa kõik äärest servani,
  Kotkas on poiss, mitte kukepoeg!
  
  Päike paistab eredalt maailma kohal,
  Millises kullas on soojad kiired...
  Võit tuleb maikuu paitustuules,
  Ja ära räägi lolli - ole vait!
  
  Meie, tüdrukud, oleme lihtsalt Svarogi tütred,
  Kes lõi Maa koos perega ...
  Ja andis sõdalastele vabaduse
  Korraga taaselustada universaalne ideaal!
  
  Venemaal on tüdrukutele avar koht,
  Nad on külmades bikiinides ja kannavad ainult ...
  Olete Peruni pruudi komsomoli liige,
  Uskuge mind, raevuhoos probleeme ei teki!
  
  Jeesuse ja Svarogi nimel,
  Maarja, Lada jumalate ema...
  Võitles Stalini ja Jumala eest
  Ja parimate poegade nimel!
  
  Me ei unusta Jeesuse tegu,
  Kes läks venelaste eest ristile...
  Ja näitas suurepärast kunsti
  Kui ta kolmandal päeval armus üles!
  
  Perun on jumal, suur äike,
  Heidab kiirgava valguse vikerkaarte...
  Teenindame demiurge ausalt,
  Nii et vägitegu ülistatakse rüütlite poolt!
  
  Tüdrukute rinnad säravad moonide värviga,
  Tema rinnanibud on nagu oktoobri lipp...
  Ja kuskil haugub tige koer,
  Aga me oleme hundid lihtsalt mitte asjata!
  
  Lükkas tagasi Fritzi rünnaku Moskva lähedal,
  Kuigi Hitler oli kaval ja kaval ...
  Liidus nähakse füürerit Saatanaga,
  Muru on suvel pehmem kui vaip!
  
  Kuid talvel on tüdrukud paljajalu lumes,
  Miks nad vajavad kingi, kasukaid ja ümbrist ...
  Komsomoli liikmed ei karda külma,
  Neil on ilmselt kõige kohutavam vaim!
  
  Mis on meie tugevus - kellakeerajad,
  Muutkem raevukamaks jumalateks...
  Ja inimesed, keda sa usud, pole halvad,
  Võimeline paljusid köidikuid seljast heitma!
  
  Armastuses on tüdrukud kõige lahedamad
  Muide, neil on hull läbipääs ...
  Tüdrukud jooksevad paljajalu lumes
  Tükid matkisid ahnelt!
  
  Päike paistab kommunismi auks
  Kommunismi auks õitseb Venemaa ...
  Ja tüdruku juuksed lokid paksult,
  Võit avas tingimusteta konto!
  
  Me hävitasime Stalingradi lähedal Wehrmachti,
  Ja nad näitasid just kõrgeimat klassi ...
  Meie kodumaa Venemaa auks,
  Tüdruk surub oma palja kanna silma!
  
  Hoidu kaklemast paljajalu tüdrukuga,
  Ta on ilus, nagu härg on tugev ...
  Nagu herilased korraga laiali pillutatud pärlid,
  Ja löödi rusikaga vaenlase kõhu jala alla!
  
  Noh, mida saate teha meie tüdrukutega,
  Neil on löök, uskuge mind, elevandi tork ...
  Ja Venemaa seisab sajandist sajandisse,
  Lõputu suurepärane riik!
  
  Miks tüdrukud vajavad vene mehi?
  Et sünnitada kangelaste voog ...
  Ja vaenlased kukuvad, uskuge kennelisse,
  Saage näkku raevukas kaabakas!
  
  Jeesuse ja Svarogi nimel,
  Seal, kus valge jumal lõi universumi serva,
  Sööme enne lahingut käigukoera,
  Nii et jõude on enne lahingut varakult!
  
  Siis me võtame selle ja lööme vastase,
  Tüdrukute hinge all, paljaste jalgadega...
  Nii et pärast katu noomimist oli loll ,
  Ja kui midagi - lisa pokker!
  
  Et Stalingradist ei tulnud välja, näete
  Sealsed tüdrukud pidasid tugeva võitluse ...
  Kuigi vähe tean, ilu on solvav,
  Ei filminud tema lahingut " Pleboy "!
  
  Me kõik, tüdrukud, saame - teate
  Suur, sitke kui muna...
  Kui nad maalisid ainult lauale,
  Ja nüüd tõmbame otse sõrmuse!
  
  Me ei säästa lahingus isegi elu,
  Ja ma usun, et me siseneme Berliini naljaga pooleks...
  Ma tean varsti, et elan kommunismi all,
  Saadame keerlevad lumepöörised!
  
  Tüdrukule meeldib ainult paljajalu joosta,
  Lumehari jahutab magusalt tema kontsi...
  Herilased lendavad läbi härmas lume,
  Füüreri sõdalane kirstus!
  
  Ühesõnaga, me võidame, ma tean kindlalt
  Teeme rahu kogu universumis...
  Õitsege igavesti universumi serv,
  Selle tugevus lahingus on muutumatu!
  
  Kui Svarog ja Issand Kristus tulevad,
  Kõik surnud tõusevad armunud Rod...
  Sest metsiku surma tornaado hordid saavad otsa,
  Ja loodus on igaveses rõõmus!
  
  Seejärel liikuge Lada inimeste südamesse,
  Lõpmatuseni saab kõik ilusaks...
  Võtke vastu, iga sõdalane teab tasu,
  Meie, venelased, oleme lahingutes võitmatud!
  Tõsi, siin tabas Maria end mõttelt, et nimetas end jälle venelaseks. Ja ta ei pruugi olla täiesti venelane. Tema riik on formaalselt suveräänne, kuid tegelikult Venemaa kontrolli all. Ja tulevik on udune. Sõda Ukrainaga kestab teist aastat. Ja millal see lõpeb, pole teada. Ja palju verd valatakse. Ja ei Valgevenes ega Venemaal polnud võimalik käivitada tõsist ja massilist sõjavastast liikumist. Vastupidi, toimub vaid konflikti eskaleerumine.
  Ja inimeste kibestumine ainult kasvab. Ta lahkus vanglast märtsis, kui midagi pole veel selge. Ja riigi tulevik on ebamäärane. Ja nüüd on temast saanud kuninganna.
  Ja ta ei kannata, vaid pigem naudib. Ja kui ilusad noored päkapikud. Lihtsalt liiga lapselikud näod. Tõsi, kehad on lihaselised ja reljeefsed, harva võivad kulturistid selliseid lihaseid omada. Vau...
  Maria naeratas ja mõtles: et nüüd kadus ta karistuskambrist ja küllap lendavad ta vangivalvurid kohale. Kuna aga Maria Kolesnikova ei saa kusagile Maa peale ilmuda, arvavad nad suure tõenäosusega, et vuntsidega ja kiilaka diktaatori sulased tappisid ta. Ja surnukeha peideti. Noh, nad teevad natuke lärmi ja võib-olla unustatakse Maria Kolesnikova. Või äkki mitte.
  Äkki saab temast teine Jeanne d' Arc ? Või Zoya Kosmodemyanskaya. Noh, seda viimast propageeriti muidugi üle mõistuse. Võib-olla sellepärast, et nõukogude ajal puudus inimestel erootikast ja umbes kaheksateistkümneaastane peaaegu alasti tüdruk, paljajalu lumes, oli omamoodi punane seksisümbol?
  Kas nad teevad Maria Kolesnikovast filmi!? Kas sellest saab revolutsiooni sümbol. Või unustavad nad ta, nagu tuhanded teised nimetud kangelannad? Näiteks kui palju tüdrukuid suri vangistuses piinades ja neidki viidi paljajalu lume alla, aga nende nimesid ei tea keegi.
  Olgu Issanda teed uurimatud. Ja Loojajumal osutus umbes kaheteistkümneaastaseks lühikeste pükste ja paljaste jalgadega poisiks. See nägi väga eksootiline välja.
  Kuid ta kasvatas ta vangist kuningannaks.
  Maria laulis tundega;
  Inimesed seisavad vaikses rahvamassis,
  Jämedates kaltsudes tüdruk viiakse hukkamisele...
  Eile oli troon, täna tellingud,
  Miks sa rikud printsessi rahva pärast!
  
  Oh kuningad, kuningad, kuningad...
  Näeb välja nagu patsidega tüdruk...
  Printsessi ei saanud aga murda,
  Kuigi ta on paljajalu lumes,
  
  Oh kuningad, kuningad, kuningad
  Võidulipud ja trompetid...
  Tüdruku paljad kontsad põlesid,
  Külmas näeb ta välja nagu vaene naine!
  
  Ja las mõni idioot räägib edasi
  Printsessi elu on lihtne ja lõbus...
  Ta kõnnib paljajalu lumes
  Nii raske elukutse!
  
  Oh kuningad, kuningad, kuningad
  Kerge ja usaldusväärne folk ...
  Täna on printsess täiesti katki,
  Hernehirmutis nagu aed...
  
  Oh kuningad, kuningad, kuningad
  Võimaldab teie suverääni ...
  Kui vaenlast ei õnnestunud võita,
  Nii et sa oled täiesti kurikuulus!
  
  Printsessi piitsutab piits väga kõvasti,
  Siis nad tõmbasid ta riiulile üles...
  Ta mõistetakse alasti surema,
  Ja puurige puuridega kõik luud läbi!
  
  Oh kuningad, kuningad, kuningad
  Inimesed pole enam vabad...
  Ilmselt kurikaelte maa pealt välja ajamiseks,
  Sa oled liiga üllas!
  
  Oh, kuningad, kuningad, kuningad...
  Pead lendasid ära!
  Kuigi need on sinised, on need sisuliselt nullid,
  Scarlet sa valasid verd!
  Maria laulis midagi sarnast ja tema pärlhambad venisid armsaks naeratuseks.
  Noormehed masseerisid teda põhjalikult ja laadisid enneolematu jõuga
  Maria hüppas siis püsti. Ja nüüd pidi ta saama vehklemistunde.
  Välja tuli bikiinides valgete palmikutega tüdruk. Ta hoidis käes kummimõõka. Peatüdruk andis sama mõõga Maarjale kätte.
  Ja kuninganna tüdruk keerutas seda, tundes käe painduvust.
  Tema keha polnud nüüd halvem kui päkapikkudel. Kuid vaja on ka tehnoloogiat ja oskusi.
  Ja patsides blondiiniga spurtima hakanud Maria tundis kohe tema kohmetust ja abitust. Ta on väga väle, tehniline ja väle.
  Ja Marial on vehklemisest ainult üldised ideed. Nii et ausalt öeldes see väga hästi ei tööta.
  Mõlemad tüdrukud olid paljajalu ning nende jalad olid väledad ja graatsilised. Ja nad liiguvad kiiresti.
  Siin hakkas Maria, et vähemalt natukenegi tuju tõsta, aforisme avaldama;
  Mida lahkem on karjane, seda vihasem on tema koer, seda pehmem kuningas, seda karmim satrap!
  Vene keel pole rahvus, vaid kutsumus ja elustiil!
  Nõrk inimene vajab lapsena Jumalat, Isa ja Ema, kuid vanemaks saades painab teda eestkoste ning ta, olles eraldunud oma vanematest, klammerdub oma naise külge - teaduse ja mõistuse külge!
  Paraku pole mõistus ilma jõuta palju väärt - loll sportlane kägistab kergesti ka kõige jõhkrama akadeemiku!
  Tõde on see, et surm, erinevalt naisest, on alati tõsi ja elu on täielik reetmine!
  Parem üks kord kriipsutada kui sada korda kiruda!
  Tagasihoidlikkus on tarkuse õde! Uhkustamine hävitab mõistuse!
  Tiigrit on lihtsam taltsutada kui türanni ümber kasvatada - rotti ei saa treenida!
  Mida rohkem vaenlasi, seda ilusam on sõda! Kasutage vähem sõnu - sõda pole mäng!
  Meres on vähem tilku kui salaagendi maskeeringut!
  Piinamisseade, nagu muusikariistagi, nõuab armastust ja annet! Ainult naeru ja aplausi asemel saate oigamisi ja pisaraid!
  Jeesus karja seas on nagu teemant kanalisatsioonis!
  Aeg on kõige halastamatum timukas, ta ei tunne halastust ja sõna andestatakse!
  Osav poliitik, isegi roppusi kirudes säilitab intelligentse inimese maine!
  Sõnn armastab piitsa, aga ei armasta künda!
  Et hästi künda, tuleb istutada aastaringselt!
  Kui hammustada ei saa, ära haugu!
  See, kes võidab ühe tiigri, ei karda tosinat kassi!
  Auto pole luksus, vaid karistusviis: taevas liikluspolitseile, puhastustule rahakoti jaoks, põrgu meelerahu jaoks!
  Vea tegemine on möödalaskmine! Viga mitte tunnistamine on kuritegu!
  Mees on ettearvamatu - emane inimene pole kaksikutes etteaimatav!
  Poliitika nõuab erinevalt suusatamisest kuldset määrdeainet!
  Jõud ja mõistus, nagu mees ja naine, põhjustavad kuulekust ainult paarikaupa!
  Tugev valitseja ei istuta kunagi rohkem vaenlasi, kui ta suudab sõpru koguda!
  Raha on õigluse hai uimed!
  Ettevaatust; ei ole arguse sünonüüm, vaid julgus on kergemeelsuse sünonüüm!
  Ainult surnud ei valeta ja siis ainult siis, kui nad on ateistid!
  Halb usklik röövib keha - hea ateist röövib hinge!
  Karjäär ilma valedeta on nagu paak ilma kütuseta!
  See, kes halastab, kogub jõudu, julmus on nõrkuse märk!
  Geniaalsus ja kõrkus on ju kokkusobimatud asjad!
  Kuigi poolteist rusikat on parem kui üks - poolteist mõistust on hullem kui üks!
  Aadlik riskib oma eluga - alatu tulnukas!
  Juht ei tohiks olla magus - nad lakuvad seda! Kuid see ei tohiks olla kibe - nad sülitavad selle välja !
  Kõrbes on raskem liiva leida - kui põhjust arreteerimiseks!
  Salakavalus on nõrkade relv - alatus on salakavalate relv!
  Kasutab sõpru - talent kasutab vaenlasi - geenius!
  Aeglane löök on võrdne möödalaskmisega!
  Ülema ettevaatlikkus on nagu sõrm rusikas, lahutamatu element, aga ülejäänut see ei asenda!
  Seaduse ja südametunnistuse vahel valimine - aus inimene eelistab, mitte ainult turvalisem!
  Kuiva kivi merepõhjast on lihtsam leida kui ausat poliitikut!
  Vaprus kahekordistab jõu, pettus neljakordistab!
  Kurnatud kangelane on nõrgem kui värske laps!
  Käed on ema, pea on isa - koos ei jäta nad võitu orvuks!
  Kes sõjaväge põlgab, peab kiiresti põgenema!
  Sõjas käib vaprus käsikäes halastamatusega! Nad on nagu pruut ja peigmees võidukas liidus!
  Kasvavad impeeriumid on nagu seebimull, ainult omakasupüüdliku majandamisega!
  Võidu seeme on vaja verega kasta ja laipadega viljastada!
  Hooliva režiimi all olev impeerium on nagu teismelise selgroog, mida suurem, seda tugevam!
  Rahulikkus võiduks - mis on karastamine terasele!
  Sõjast tulenev jäine külm polegi nii hull, kui see südame külmetab! Häda, kui aju külmub!
  Kahetsus on nagu rooste, kaastunne on nagu šašel - puhasta oma süda sellest ja kata see soomusrüüga: halastamatus, raev, viha!
  Mõte teeb meid argpüksteks, hoolimatus teeb meid laipadeks!
  Sõda on protsess - põlemisega sarnane! Veri on bensiin, surnukehad kivisüsi, tahe on väävel! Ja tulekustuti võidab!
  Keha ja vaim kui mees ja naine, sünnitage paarikaupa võitu, üksi on viljatud!
  Särav komandör erineb säravast heliloojast selle poolest, et tema meistriteosed panevad alati pisaraid valama!
  Reeglina türann: piiramatud ambitsioonid ja piiratud mõistus!
  Ausus on valikuline mõiste, petmine on universaalne!
  Mille poolest erineb male poliitikast?
  Males mängitakse võrdsetel alustel, kuid poliitikas on võimudel alati edumaa!
  Males on ajahäda mängu lõpus, poliitikas aga alati!
  Males on ohvrid vabatahtlikud, poliitikas aga alati sunnitud!
  Males paigutatakse nupud kordamööda ümber, poliitikas aga siis, kui võimud tahavad!
  Males ei saa käike tagasi võtta, poliitikas tehakse seda igal sammul!
  Ebaühtlustest ümbritsetud joonlaud on nagu kivi näruses keskkonnas, väärtus nii langeb kui paratamatult tuhmub.
  Trooni, erinevalt voodist, jagavad ainult nõrgad!
  Kõik võivad võita, paljud ei saa väärikalt kaotada!
  Parem surra kangelasena kui elada argpüksina!
  Paradoksaalsel kombel võimaldas just inimese füüsiline nõrkus saada Jumala sarnaseks! Isegi kui ahvil oleksid pikemad käed, ei võtaks ta kunagi pulka kätte!
  Inimlikud pahed liigutavad edasiminekut ja viivad meid kõikvõimsusele lähemale! Argpüks leiutas - soomusrüü, laisk - ratas, nõrkur - kraana, ahn - lahtisti, ambitsioonikas - lennuk, igavleja - film, uudishimulik - Internet, sadist - a dünamo! Iga suure avastuse taga on pahe! Põhikirgedel on kõrgendatud tehnoloogia!
  Kui Aadam poleks pattu teinud, oleks tema ja tema järeltulijad töökarjast erinenud vaid kõnevõime poolest!
  Aeg on kõige objektiivsem kohtunik - see annab kõigile sõnu ja paljastab tõendid!
  Improvisatsioon on võidu aksioom! Muster on lüüasaamise teoreem!
  Intelligentsuse puudumist saab ikka arvutiga kompenseerida, kuid julgust ei asenda ükski tehnika!
  Sõjas on tark argpüks kasulikum kui julge loll!
  Arvestades, et surnud ei saa võidelda, on surnud sõdur alati halb sõdur!
  Sõda on hea kool, aga kui eksid, siis eksameid enam ei tee!
  Ainuüksi lojaalsusest ei piisa riigi teenimiseks, kuid miski ei asenda selle puudumist!
  Kes aga ei oska elu hinnata, see ei suuda surmale adekvaatselt vastu tulla!
  Kahest asjast, ahnusest ja rumalusest, on võimatu võita, kuigi esimese puudumine on sageli kombineeritud teisega!
  Maria Kolesnikova kaunilt mõistusega, nagu iidsete aegade suur kõnemees. Ja loomulikult saab lisaks aforismidele ka laulda. Ja kuigi kuninganna tüdruk säras juba higist, nagu oleks teda paksu õliga määritud, võttis ta selle kätte ja laulis suure tundega täiel rinnal. Ja ta hääl oli lihtsalt imeline;
  Mõnikord on kapriis julm - õnn pole õed,
  Lõppude lõpuks, kui kaua ei teadnud võitleja õnne!
  Oleme selle suure, tundmatu mängu kiibid,
  Mille Issand lõi õhtusöögiks!
  
  Kuid me saame teada kõikvõimsad kingitused,
  Lõppude lõpuks hõljub maailm ümberringi näiliselt õhuliselt!
  Tegelikult teritab saatus kirveid,
  Ja isegi vedas, sest Jumal jäi ükskõikseks!
  
  Lõppude lõpuks on õnn habras nagu saar,
  Keset leina ja ebaõnne ookeani!
  Ja arglik mees on nii üksik
  Tema hinges ei valitse mitte torm, vaid halva ilma udu!
  
  Oh, surmava tähe all on raske näha,
  Sündida maailma Amburi tähtkujus!
  Olen üleval nagu ööbik, kes unistab,
  Ümberringi on muigud, hullud, kõverad näod!
  
  Ma ei suuda seda uskuda, see jääb igaveseks,
  Milline mees, ussiks määratud!
  Ja kus on lahkus ja tark südamlikkus,
  Mitte päris õiglus - üürike unistus!
  
  Julm, silmakirjalik meie võimumaailmas,
  Mõnikord jaht, et põletada kõik tulega!
  Inimlikud kired möllavad nagu orkaan,
  Ja tundub, et kelmid ja varesed on ümberringi!
  
  Ma tahan leida vähemalt päevavalgust,
  Teadma, et rüütellikkus on elus!
  Kuid otsides minu vähimatki vastust,
  Ja kõik näivad hoolivat!
  
  Oh, kus sa oled püha vaim,
  Jah, kaua sa suudad pilvede all ujuda!
  Inimestel on nägemine ja kuulmine,
  Lendate nende juurde ja ärge lehvige ringides!
  . PEATÜKK #3
  Maria vehkles oma südameasjaks . Siis viidi ta jõusaali. Seal saab end soojendada ja lihaseid treenida. Ja samal ajal filmi vaadata. Eelkõige on sõjas orkid. See võistlus on üsna ebaviisakas ja vastik. Väliselt on orkid nagu karu, ainult koon on nagu koletiste oma.
  Ja mitte nii primitiivne maailm siin. Ja seal on televisioon, raadio ja isegi tankid.
  Näiteks päkapikkude jaoks on autod väga elegantsed, väikesed, voolujoonelised. Orkid seevastu on suured, nurgelised ja kohmakad. Maria vaatas seda lahingut naeratades.
  Päkapikud võitlevad paljajalu ja bikiinides. Väikeses, kuid krapsakas pikaraudse relvaga tankis on neid neli. Siin on pildistamine selline, et tüdrukud on väga selgelt nähtavad.
  Neil on ilusad reljeefsed lihased ja jalanõude puudumine sobib säärtele, mis ainult rõhutab nende seksuaalsust.
  Tüdrukud kaklevad ja siin on üks neist täiesti inimliku nimega Elena ütleb:
  - Need on orkid. Nende tankid on lihtsalt koledad kastid. Isegi ilma soomuse ratsionaalse kaldeta. Neid on palju lihtsam tabada!
  Elizabeth noogutas kurva naeratusega.
  - Selles võib sul õigus olla! Kuid see on meile kasulik.
  Ja tüdruk tulistas vaenlase pihta, kasutades oma graatsiliste, meislitud jalgade paljaid sõrmi.
  Ja mürsu tabamus osutus täpseks. Mürsk kahjustas Orc tanki suurt torni.
  Ekaterina on samuti paljajalu ning poolpaljas päkapikkude tüdruk võttis selle kätte ja siristas, paljastades oma väga suured ja samas ilusad ning täiesti mitteagressiivsed hambad. See oli tõepoolest haruldase iluga tüdruk.
  Kuigi sõna otseses mõttes, ütleme, et kõik päkapikud, ja seal on kaunitarid. Ja selle poolest on nende inimesed kuulsad.
  Efrosinya, teine tüdruk sellelt võistluselt tankil, märkis:
  - Siin, pange tähele, meie maailmas on ühe isase kohta tuhat emast. Ühest küljest on see suurepärane meestele. Kuid teisest küljest tekitab see ka probleeme! Eriti igavestele tüdrukutele!
  Catherine kinnitas, tulistades taas oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega:
  - Jah, sellel on oma probleem ja samal ajal võlu! Nii et see on nagu kahe teraga mõõk. Kui aga su kõrval on ilus musklis tüdruk, siis pole ka see, ütleme, paha!
  Elizabeth laulis innukalt:
  Hea tüdrukuga
  Mida öelda...
  Aga nad peaksid selle mehe üles võtma,
  Kutt, kutt, kutt järgi!
  Mees, mees, abiellu iseendaga!
  Ja sõdalased naersid kõva häälega. Ja nad näitasid oma pikki ja väga väledaid keeli.
  Ork tulistas nende pihta raskest suurekaliibrilisest kahurist. Kuid kest lendas mööda, nii et päkapikk Efrosinya nihutas paagi veidi küljele.
  See oli tõesti lõik. Tüdrukud olid tõesti otsustanud võita vaenlase igasuguse vastupanuga. Ja tuleb öelda, et orkid on äärmiselt karvased ja karvased olendid.
  Elena ütles naeratades:
  - Tõenäoliselt kõige alatu piinamine, kui ork sind käppab ja sa oled alasti ja seotud. Ja ta proovib sind ka suudelda!
  Catherine laulis iroonilise naeratusega:
  Orki karvane koletis, lihtsalt ära luba end
  Rangelt režiimi järgi, iga suudlus!
  Päev lusikatäie õli, minimaalselt soola jaoks,
  Ja vein ja liha, ainult külalistele!
  Efrosinya vaidles sellele vastu:
  - Kui sa sööd ühe tassi võid, jääd saledaks nagu tikk. Ja tüdruk peaks olema lihaseline ja suutma sünnitada ilusaid päkapikud. Pole see?
  Elena itsitas ja märkis veel ühe löögiga, kasutades oma paljast kontsa, oma kuradi seksikat ja väledat jalga:
  - Kuidas ma oleksin kuninganna,
  Kolmas ütles, et õde ...
  Ma oleksin isa-kuninga poolt,
  Sünnitaks kangelase!
  Julguse pärast võttis Elizabeth ja laulis veel ühe romantika järjest:
  Tähtede kohal lendame üle planeedi,
  Ere päike paistab...
  Lauldi valguspäkapikkude kangelaslikkust,
  Muudab jahimehe mänguks!
  
  Tuleb halb aeg,
  Kus üle maailma sädeleb äikesetorm ...
  Õunad õitsevad hulgi,
  Kevad tuleb muidugi!
  
  Tuleb ajastu, uskuge elfinismi,
  Kus iga inimene on demiurg.
  Me peseme orkshizma näolt pleki ära,
  Vajadusel kündame ja kündame!
  
  Üle maailma on eredad jumalad,
  Too päkapikkudele rõõmu ja naeru...
  Me määrime karvad vintskega ,
  Et olla edukas uhkes äris!
  
  Jah, Elfia on maailmariik,
  Elfismi püha maa...
  Paljajalu tüdruk jooksis
  Ta pärineb kingitud pruudilt!
  
  Jah, armastan iludusi Elfiat,
  Mis lõi kivist metalli ...
  Uskuge mind, inimesed muutuvad õnnelikumaks
  Taevast startimine ja napalmi kallamine!
  
  Ärge otsige õnne ilma Rodita,
  Ta annab igavesti armastust ...
  Kanna all Svarogi lahingus,
  Valanud koletiste verd!
  
  Pole ilusamat hiiglaste riiki,
  Selle ridades on päkapikud ja päkapikud...
  Oleme igavesti ühendatud Isamaaga,
  Me võidame igas, tea lahingut!
  
  Miks siis päkapikuvõitleja nii kurb on,
  Lõppude lõpuks teadsite Svarogi jõudu ...
  tekitada häid tundeid,
  Meie Lada armastuse ideaal!
  
  See muutub paremaks kui universum, uskuge mind -
  Kui elfinism hakkab valitsema...
  Oleme Svarogi õnnelikud lapsed -
  Purustame orksismi kvarkideks!
  
  Varsti hakkab maa kiirgama,
  Suur edu peagi tulemas...
  Ja Yarilo tõuseb nagu hiilgav päike,
  ja annab sära kõigile!
  
  Joome Isamaa poiste eest
  Et Elfie õitseks igavesti...
  Et saada lõputut palka -
  Millest pole häbiasi unistada!
  
  Las päkapikk tõuseb universumist kõrgemale,
  ja Jumala irve näitab kõike ...
  Oma jõuga hävimatutes lahingutes,
  Selgitame välja kõige kavalama pettuse!
  
  Varsti paistab päike eredamalt
  Kosmosest saab nagu sisehoov...
  Nii et põleta tuld, mida sa kuumem oled,
  Teritage oma teraskirves!
  
  Ja siis suure Lada lauluga,
  Sellest sündisid võimsad jumalad...
  Me saame maha raiuda metsikute hõimu,
   Elfi-hiilgavad pojad mõõkadega!
  Nii laulsid kaunid ja veetlevad päkapikud. Ja nende hääled on nii ööbikud ja seksikad. Selliste tüdrukutega saate tegelikult karudest jagu.
  Pean ütlema, et nad on väga saledad ja ilusad, seksikad ja võrgutavad, isuäratavad naispäkapikud.
  Vahepeal võitlevad ka piloodid taevas. Võitlejad pole veel nii arenenud kui kahekümne esimesel sajandil. Neil on isegi kruvimootorid. Ja relvad - lennukirelvad ja kuulipildujad. Kuid teisest küljest võitlevad meeskondades suurepärased piloodid. Ja et neil oleks mugavam kakelda, on nad paljajalu ja bikiinides.
  Albina on imeline päkapikk. Ta vajutab paljaste varvastega nuppe. Lennukirelvadest laskmine.
  Ja allakukkunud orkide lennuk põleb. Ja neil karudel on väga nurgelised, rasked ja kohmakad autod.
  Kuid see lülitab ainult tüdrukud sisse. Ja nad võtavad väga osavalt oma lennukid löökide alt välja.
  Alvina, teine päkapikutüdruk, tulistas samuti paljaste varvaste abil ja ütles siristades:
  Olen päkapikutapja ja vägi kihab
  Taevas on minu elukoht!
  Tema partner itsitas ja kinnitas, kukutades orki:
  - Jah, klooster!
  Taevas käivad muidugi lahingud vahelduva eduga. Tõsi, päkapikud tulistavad orke alla palju sagedamini kui glamuursete inimeste esindajad.
  Kuid orke on palju. Ja see tekitab probleeme.
  Maria Kolesnikova vaatas seda filmi ja märkis:
  - Tore oleks kasutada kaitseloitsu ja amulette!
  Nataša, see oli päkapiku nimi, kes oli kuninganna ajal sõjaminister, vastas ohates:
  - Oleme seda pikka aega kasutanud, kuid see ei aita alati! Ka orkid, trollid ja meie teised vaenlased kasutavad maagiat, sealhulgas seda, mis murrab läbi salapärase kaitse!
  Maria säutsus:
  - Jah, see on tõsi! Aga mis siis, kui proovite püha vett?
  Nataša naeratas ja küsis:
  - Püha vesi?
  Kuninganna ja endine vang kinnitasid:
  - See on lihtsalt püha vesi. See on väga hea idee ja tõelises sõjas osutus see tõhusaks!
  Glamuurne kaitseminister nõustus naeratades:
  - Ja mis teie Majesteet, peate proovima!
  Maria võttis selle kätte ja laulis suure kirega, tundes endas inspiratsiooni tulva;
  Olen nõukogude kitsetüdruk
  Ta töötas ja kündis armastavalt põldu ...
  Aga äikesetorm mürises...
  Fašist ründas, sest tema jaoks pole ruumi!
  
  Verine neljakümne esimene kohutav aasta.
  Hitler ründab suure massiga ...
  Laske vene pakid raisku minna,
  Mürsud lõhkesid - kuulid vilistasid!
  
  Pole kohta, hullem on siit mitte leida,
  Kui valu ja häving on kõikjal...
  tüdruk pole isegi kahekümneaastane,
  Aga kui palju valu ja puudust on ümberringi!
  
  Kurjus ründab fašismi kodumaad,
  Nii võimas, nii metsik...
  Kuid ma usun, et kommunism on võitja,
  Kes Adolfi taga need sakslased pimedad on!
  
  Vaenlane on väga tugev, uskuge seda
  Tema surve on aktiivne ja julm...
  Fašism on lihtsalt metsloom
  Ja tüdruku vastu on pilt sinisilmne!
  
  Ei tüdruk, ei tagane
  Nad tormavad paljajalu läbi lume ...
  Eksamid, andes üle vaid viis,
  Ja meie tüdrukud võitlevad väga vapralt!
  
  Fašism lendas Venemaale asjata,
  Kuigi Fritzi liitlane aitab...
  Ja Kolmas Reich lendab varsti alla,
  Vähemalt tapab ta venelasi lihasööjalikult!
  
  Nad ei tea, sõna tüdrukutel on rahu,
  Nad tahavad meeleheitlikult võita...
  Kuigi Hitler on sõnades nii lahe,
  Kellest on saanud lihtsalt kloun!
  
  Paneme Fritzi varsti tüdrukute matki,
  Vaenlane on üsna trepan Moskva lähedal ...
  Siis oli legendaarne Stalingrad,
  Ta kohtus showdowniga, tea, see on lahe!
  
  Noh, mis on tiiger tüdrukutele?
  Tõesti võimas masin...
  Me ei vaja rumalaid ilumänge,
  Kelle fašistide armee purustas!
  
  USA aitab Fritzi palju,
  Nad annavad tasuta lennukeid, tanke...
  Nad läksid vist hulluks
  , et jänkid on söönud piisavalt belansi!
  
  Jah, Hitler lasi koera,
  Ja Goering haaras troonil ruumi...
  Võib-olla pole piisavalt küps suureks,
  See paks metssiga kuninglikus kroonis!
  
  Kuid USA on nüüd koos Suurbritanniaga,
  Nii hakkasid nad innukalt natse aitama ...
  Punaarmee ei loe kaotusi,
  Ja kommunism on tuhmunud!
  
  See on lihtsalt põrgulik joondus,
  Kui ühtsus on kapitali tugevus...
  Ja ähvardab kokku kukkuda...
  Maafašistid tunnevad jänkesid vähe!
  
  Asjata varustab Sam neile pommi,
  Ja ta saadab füürerile toitu ...
  Lõppude lõpuks, olles võitnud lahingus NSV Liidu,
  Adolf ründab vanu ülemusi!
  
  Muidugi kanname palju kahjusid,
  Tüdrukud on isegi külmaga paljajalu...
  Aga vajadusel magame Moskvas,
  Meil on sellised kullaga punutised!
  
  Kui nad kaitsesid Stalingradi,
  Uskuge mind, me jõuame Berliini ...
  Uskuge seda joondust Punaarmee jaoks,
  Kui rahvas ja sõjavägi on ühendatud!
  
  Tüdrukud ei tea, lihtsalt pole sõna,
  Ja võitle raevukalt kurjade orkidega ...
  Näeme, tüdrukud usuvad koitu,
  Kuigi silmad on vahel nagu alustassid!
  
  Ma usun õiglast Vene tsaari,
  Suudab muuta tahte terasest tugevamaks ...
  Olgu õigeusu suverään,
  Kohl ei suutnud kõike suurepäraselt teha, Stalin!
  Jah, las Nõukogude riik õitseb,
  Tee saab olema ehitamine kommunismi valguses...
  Võit avab piiramatu konto,
  Kuigi revanšismi lapsed paljastasid hambad!
  
  Noh, mida sa ütled, onu hirmus Sam,
  Kasvatatud, peate ise surma ...
  õnnestus tõrjuda NSV Liidu natsid,
  Ja see tähendab kapitali surma!
  
  Noh, ja rohkem kui üks kord, mitte kaks võitlust,
  Venemaa kohal on ikka näha äikest ...
  Et nullid kodumaale ei tuleks,
  Võib-olla looge Jumala jaoks!
  
  Kus Stalin lihtsalt ei suutnud,
  Paljajalu tüdrukud saavad teha ...
  Nende jaoks on vägev jumal püha Svarog,
  Ja täpsus kuulipildujast tulistades!
  
  Lühidalt, võitlus ei ole lõpp,
  Meie, venelased, püüame kättemaksuks teada ...
  Lahingus on vana mees ja nooruk,
  Me ei anna natsidele hirmuäratavat võimalust!
  
  Ühesõnaga, me oleme paljajalu tüdrukud,
  Ta püüdis taas ägedalt rünnata,
  Ja paljas konts, tugev rusikas.
  Nii kuradi, et füürer kissitas silmi !
  
  Usun, et Rus sünnib varsti uuesti,
  Suure Svarogi lipu all...
  Võitle kodumaa eest ja ära karda,
  Sest varsti on palju õnne!
   Pärast sellist hoogsat, isegi mitte liiga selget ja mitte täiesti loogilist, mõningate vastuoludega laulu on päkapikkude tõugu tüdrukud valmis tõesti mägesid võtma ja liigutama. Nad on tõepoolest sündinud võitma.
  Ja siin on bikiinides tüdrukud, kes jätavad mudasse paljaid jalajälgi, tulistavad püssi. Siin peksavad suurekaliibrilised kahurid ja suured mürsud lendavad kõrgel kaarega. Seega viskavad orkid haubitsad püsti ja kummutavad. See on tõesti äärmiselt surmav tulistamine ja see ei peatu, ei võta hinge.
  Üks päkapikkudest, kapten Svetlana, sosistas oma sõbrale pahatahtliku naeratusega:
  - Kas sa arvad, et nad annavad meile õlapaeltele tähe?
  Ta vastas naeratades:
  - Nad jõuavad järele ja annavad rohkem!
  Pärast seda, kui tüdruk oma paljaid, graatsilisi, väga võrgutavaid, pargitud ja lihaselisi jalgu energiliselt sõrmitses, laulsid nad:
  Meile öeldi - me vajame kõrgust,
  Ja laskemoona ei säästa...
  Siin tuleb teine täht
  Sina õlarihmadel!
  Tüdrukud, kes puhkasid paljajalu, lihastega, mis veeresid palle pronksnaha all, tõmbasid üles kaalukaid kestadega karpe. Ja ka see, tuleb öelda, väga tugev käik.
  Tundus, et sõdalased olid kaardi lauale visanud. Ja jälle tabab väga surmav kahur.
  Kaitseminister Nataša juhtis tähelepanu:
  - Mürskude hävitavat jõudu suurendavad võluloitsud. See on ka näide maagia kasutamisest sõjalistel eesmärkidel!
  Maria noogutas nõustuvalt.
  - See on õige! Ja tulevaste võitude nimel saame veel palju ära teha!
  Mööda oranži rohtu liikus veel üks tank. Tal oli väga madal siluett. Ja sellel praktiliselt polnud torni, vaid sellel oli spetsiaalne pöörlev tünn. Ja see auto nägi pretensioonikas välja. Selles oli ainult kaks tüdrukut. Kuna see paak oli väiksem kui tavaliselt.
  Nataša märkis:
  - See on tuleviku auto!
  Maria nõustus:
  - Jah, ma arvasin, et see oli paljulubav areng. Väikest sihtmärki on aga raskem tabada. Sakslased läksid Teise maailmasõja ajal pankrotti, valmistades liiga suuri tanke.
  Nataša pilgutas silma ja säutsus:
  - Meie tankid on väga kiired,
  Ja tüdrukud on alasti, paljajalu!
  Vahepeal näidati kinos, kuidas põõsaste vahel roomab päkapikupoiss, kümneaastane laps. Ta paneb päkapikkude drooni juhtimiseks üles väikese saatja . Seni on sellised seadmed kõige lihtsamad ja primitiivsemad.
  Poisi paljad lapselikud jalad laksuvad vastu muru. Ta on nagu noor partisan. Lapsel on jalas ainult lühikesed püksid ning ilm on jahe ja tibutav. Ja poiss väriseb külmast.
  Küll aga laulab ta vapralt:
  Ma olen üldse noor paljajalu partisan,
  Laps, kes riskib julgelt oma eluga ...
  Et päkapikkudel siin probleeme ei oleks,
  Et rahvas elaks glamuurses kommunismis!
  Ja laps võtab selle ja näitab keelt. Ja nii asubki päkapikupoiss tee orkilaagrisse. Karukarude hais kõditab laste ninasõõrmeid ebameeldivalt.
  Laps on suures ohus. See libiseb otse nende karvaste olendite nina alla.
  Maria märkis:
  - Vapper poiss. Aga kas nii väikseid lapsi tasub missioonile saata?
  Kaitseminister Nataša märkis loogiliselt:
  - Sellised väikesed lapsed annavad väiksema aura ja orkid praktiliselt ei näe nende otsingu- ja valvemaagiat!
  Maria naeris ja märkis:
  Kangelaslikkusel pole vanust
  Noore kodumaa-armastuse südames ...
  suudab vallutada ruumi servad,
  Tee õnnelikuks Maa elajad!
  Nataša ütles naeratades:
  - Mitte ainult elavad, vaid ka surnud ja mitte ainult Maal!
  Maria trampis vastuseks vihaselt oma paljajalu, kaalukat ja tugevat jalga, mis võis nüüd hundi selgroo murda:
  Live Earth Live Earth
  Ja sa mõistad inimesi...
  Teine armastus, teine Maa,
  Teist Maad ei tule!
  Tuhandest planeedist
  Sellist rohelist pole olemas!
  Tuhandest planeedist
  Sellist lemmikut pole olemas!
  Vahepeal paigaldas väike päkapikupoiss saatja ja roomas tagasi. Tema paljad roosad kontsad välkusid päris kaunilt.
  Maria arvas isegi, et kui laps kinni püütakse, põletatakse tal paljad ümarad kontsad tulikuuma triikrauaga ära. Ja kuidas see laps hakkab karjuma.
  Ja orkid muigavad ja nuusutavad läbi ninasõõrmete põlenud liha.
  Nii võttis poiss selle kätte ja surus palja jalaga prussakale, mis läbi muru roomas. Putukas pilgutas silmi ja muutus järsku vääriskiviks.
  Poiss võttis selle paljaste varvastega üles, viskas pihku ja siristas vaevu kuuldavalt:
  - Naeratus muudab kõik heledamaks,
  Ja elevant ja isegi väike tigu...
  Olgem lahingus lõbusamad päkapikud,
  Ja las orkid kannavad ainult kaotusi!
  Ja poiss sööstis kiiresti põõsastesse. See on väike armas beebi. Üsna inimlik.
  Siin ühes filmis libistas poiss ka miinid tankide alla.
  Ja ta tabati. Kahju, et Nõukogude kino ja seda, kuidas nad teda piinasid, ei näidatud. Kuid hukkamisele viidi nad ainult paljajalu lumes.
  Ja kaamera näitas väikseid lapsikuid jalajälgi lumehangel, lähivaates. Ja see rääkis rohkem kui see, kui piinamist oleks üksikasjalikult ja naturalistlikult näidatud.
  See on tõesti film.
  Maria laulis suure tundega, painutades oma paljaste ja lihaseliste jalgade lihaseid:
  Lenda nagu tuled pimedad ööd,
  Oleme töölise laste teerajajad...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeri kutse - olge alati valmis!
  Pioneeri kutse - olge alati valmis!
  Nataša itsitas ja kinnitas:
  - Seda lahedat muna tuleb keeta viisteist minutit ja päkapikkude pioneer on alati valmis!
  . PEATÜKK #4
  Vahepeal oli sõjast teisigi episoode. Siin on kaks päkapikku, kes pidasid snaiprisõda.
  Nad olid paljajalu, kuid laigulises kamuflaažis. Ja nad istusid varitsuses ja otsisid sihtmärke.
  Üks neist, blond Alice, nördinud, märkis:
  - Pean ütlema, et orkid on väga haisvad. Ja seetõttu on nendega võimatu vennastada!
  Angelica itsitas, tulistas, tappes karvase karusõduri ja laulis:
  - Me ei jäta kunagi vahele,
  Häda meie päkapikule ei tule!
  Ja ta paljastas oma pärlmutterhambad.
  Alice tulistas samuti ja läbistas ka orki pea. Oletame, et nad on nii lahedad sõdalased. Ja te ei saa neile vastu minna!
  Angelica viskas granaadi paljaste varvastega. Ta rebis orki tükkideks ja laulis:
  Vaatame pistrikutena
  Me hõljume nagu kotkad...
  Me ei upu vette
  Me ei põle tules!
  Alice kinnitas naeratades:
  - Jah, sõdalased on need, mida me vajame!
  Ja ta viskas palja kannaga rasket granaati. Rebis hulga orke laiali.
  See oli tõesti meeskond. Ja päkapikutüdrukud on väga ilusad ja täiesti paljajalu heledates bikiinides.
  Kuid nad ei häbene, vaid laulavad:
  Kuumuse ja lumesaju maailmas
  Maailm on nii vaene kui ka rikas...
  Meiega on kogu planeedi noorus,
  Meie ülemaailmne ehitusmeeskond!
  Ja tüdrukud jätkasid orkide keppimist. See oli nende segadus. Ja kui nad selle võtavad, ei tundu see kellelegi nii väike, isegi sellistele pulstunud olenditele nagu orkid.
  Maria Kolesnikova, vaadates filmi, laulis:
  Me läheme julgelt lahingusse,
  Päkapikkude nimel...
  Me tapame kõik orkid,
  Võitle, ära triivi!
  Need on, ütleme siin, võitluslikud ja hoolimatud tüdrukud. Võib öelda, et hävitamise kõrgeim klass.
  Aga tormiväelastest orkideni, kuidas päkapikk Helga urgitseb ja siis laulab:
  - Au Elfiya, au,
  Tankid tormavad edasi...
  Selline päkapikuvägi,
  Orkid löövad raevukalt!
  Siin võtsid tüdrukud orkide eest ja sõna otseses mõttes surmava jõuga, täieliku hävitamise ja avasid konto. Ja neid ei saa peatada. Kui nad on selle võtnud, siis nad on selle võtnud.
  Ja paljaste varvastega vajutavad päästikuid.
  Tüdruk Alenka tulistab kuulipildujast orke. Ja ta viskab vaenlase poole paljaste varvastega, granaadi surmava jõuga ja möirgab:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ma leotan kõik tualetis!
  Ja kuidas ta naerab ja näitab oma keelt, mis tal on väga pikk.
  Tüdruk Anyuta itsitas ja märkis, visates palja kannaga mõrvarliku hävitusherne:
  Me saame sõna otseses mõttes kõike teha. Ja see on meie kord päkapikkude seas!
  Tüdrukud kaklevad ja neid on palju. Kui hea on elada maailmas, kus on nii palju tüdrukuid. Ja päkapikud on igavesti noored ja ilusad. See on tõesti - väga lahe varastas. Ja nad oskavad öelda midagi, mida ei saa öelda muinasjutus ega kirjeldada pastakaga - lihtsalt super.
  Selle nuhtluse vastu võidelnud Alla märkis agressiivselt, lõhkades orke, niites neid nagu vikatit:
  - Las kiilas füürer sureb!
  Ja kuidas ta seda võtab ja naerab, paljastades oma väga ilusad hambad.
  Need on tüdrukud - vigurlendur!
  Ei, proovige sellistele inimestele vastu seista.
  Maria, kuldsete juustega päkapikk, võttis selle ja laulis:
  - Laevad on katki,
  Kastid on lahti...
  Smaragdid ja rubiinid levisid nagu vihm
  Kui tahad olla rikas
  Kui sa tahad olla õnnelik
  Jää meiega poiss
  Sinust saab meie kuningas!
  Sinust saab meie kuningas!
  Ja jälle sõdalased, kuidas kooris vilistada. Ja rongad, saanud südamerabanduse, langesid orkidele peale, murdes läbi nende kolju.
  Selle tõesti tüdrukud võtsid ja lõpetasid. See on kindlasti lahe ja metsik.
  No kui lahe see on. Ja tõesti, muidugi, lülitub sisse.
  Need on tõesti tüdrukud.
  Ja Olympias viskab oma paljaste tugevate jalgadega orke tünni lõhkeainega.
  Ta lendab mööda ja plahvatab äärmise surmava jõuga. Ja see purustab kõik väikesteks kildudeks koos terve orkide pataljoniga.
  Ja jälle võtavad tüdrukud oma helepunased rinnanibud suhu ja vilistavad. Ja varesed, saanud südamerabanduse, kukuvad korraga maha, surmava minestamise käes.
  Ja nende pealuud võtavad ja pragunevad löökide all. Ja see on väga surmav ja hävitav mõju.
  Marusya võttis ka ja viskas paljaste varvastega vaenlast surmava jõuga granaadi, ajas orkid laiali ja laulis:
  Võit ootab, võit ootab
  Need, kes tahavad kurje orke purustada...
  Võit ootab, võit ootab
  Me suudame vaenlasi võita!
  Ja ka Matryona viskab vaenlast paljaste jalgadega sidruniga ja möirgab:
  - Pardale!
  Tüdrukud on täielikult laiali läinud. Ja nad on tegelikult kirjutatud kaunitarid. Ja nende jalad on paljad ja tahutud.
  Jah, need orkid on peale võetud ja nad on põhjalikult niidetud ja tapetud.
  Ja päkapikkude esiosa ja väiksem hulk päkapikke hakkasid orke, neid karvaseid karusid survestama.
  Tüdrukud tormasid rünnakule.
  Oranžide juustega päkapikusõdalane võttis ja vajutas sarlakpunase rinnanibuga juhtkangi nuppu.
  Lööklaine läks lahti. Ja tormas ultraheli orkide juurde. Ja kattis need korraga, sõna otseses mõttes söestades luud.
  Sõdalane siristas:
  - Kobra meeletute hüpete eest!
  Ja kuidas võtta ja naerda. Need on tõesti naised - ütleme nii, et seal on super.
  Tüdrukud tuleb märkida hirmuäratavana.
  Ja nii nad loopisid paljaste kontsadega söegranaatidega surmavaid ojasid.
  Rebisid palju kurje ja karvaseid karusid. Ja pärast seda võtsid tüdrukud ja laulsid;
  Ma palun, Issand, et päev ei kaoks,
  Et tüdruku pilk oleks igavesti noor!
  Nii et meie rüütel hõljub kaljude kohal,
  Et järvede kate oleks kristallist puhtam!
  
  Kui ilusa maailma on Issand loonud
  Nad sõid selles hõbedat ja vaher on rubiin!
  Otsin Jumala ideaaliga sõbrannat -
  Selleks tükeldas ta lahingutes vaenlasi!
  
  Mis on noore mehe südames nii rasket?
  Mida ta tahab siit maailmast leida?
  No miks on aer katki?
  Kuidas lahendada suurte probleemide sasipundar?
  
  Ma tahan, et ka Jumal oleks õnnelik,
  Leia oma taevane unistus!
  Et õnn niiti ei katkestaks,
  Raja alla tuua, ballastiliin!
  
  Aga mida ma peaksin otsima ilma armastuseta,
  Mis saab tüdrukutele kallim olla?
  Raske on verele õnne ehitada,
  Sellel saate ujuda ainult põrgus!
  
  Eraldamine on minu jaoks piinamine
  Sõda on ikka nii õudusunenägu!
  Siin on jalg jalus saduldas hobust,
  Kuigi kuri ork tõi timukale kirve!
  
  Nad võtavad meie tütred täiega,
  Nad piinavad neid ja põletavad nende keha tulega!
  Kuid me anname füürerile lüüa,
  Tea, et meie päkapikk ei surnud kunagi!
  
  Mängime pulmi pärast kurja sõda,
  Siis saavad lapsed naerda!
  Nad kõik on mulle veresugulased ,
  ma hakkan jahtima paksu ulukit!
  
  Ja tamm on nagu lehestiku smaragd,
  Ütles, et mees tegi suurepärast tööd!
  Südametunnistus olgu puhas nagu kristall,
  Ja ainult plussides on bilansis numbrid!
  Tüdrukud laulsid ja näitasid oma kolossaalset aplombi ja võitluspositsiooni.
  Ja muidugi tõi üks sõdalastest vooliku. Ja laadis selle bensiiniga. Ja kuidas ta võtab ja laseb välja mõrvarliku lennuki. Voolub surmav tuletsunami. Ja kapitaalselt orkid põlevad.
  Ja see on tõesti väga lahe. Sõna otseses mõttes totalitaarne on häving.
  Mitte ükski tüdruk ei suuda sellele vastu seista, nagu päkapikukeelega midagi väga magusat, maitsvat ja isuäratavat lakkuda.
  Ja samal ajal võtke ork ja põletage pea ära.
  maapinnale niimoodi . Ja isegi mitte vaenlase luid maha jätta.
  Need on mõnikord tüdrukud. Ja paljastasid hambad ja näitasid oma tuju nagu kobramadu.
  Sõdalased, kes lõhuvad iga armee. Ja kui nad tahavad, võivad nad gaasid lahti lasta.
  Ja kujutage ette, mis juhtub, kui tuhat päkapikku lasevad endast kohe gaase välja? Ütle, mis saab?
  Oh, see saab olema väga lahe, võib-olla taevas takistab seda juhtumast. Sest siis sajab varesed orkide pähe. Ja nad kukuvad ja murravad pealuud, näidates universumi kõige mõrvarlikumat mõju.
  Ja tüdrukud hakkasid oma metsikus raevus ja kires taas laulma ning nende pärlhambad särasid nagu peeglid.
  Õudusunenägu tuleb alati nagu madu
  Sa ei oota teda, aga ta roomab uksest sisse!
  Oled õnnelik, heldelt toidetud pere,
  Sa ei tea, et on inimesi, kes on metsalised!
  Nüüd on hoogsa hordi haarang alanud,
  Tatarlased külvavad meid nooltega üle!
  Kuid me sündisime vapraks teoks,
  Ja me talume julmi lööke!
  
  Keegi ei tea, kas Jumal on hea
  Mees on nii julmaks muutunud!
  Surm koputab juba rusikaga lävele -
  Ja Wezelbub pistis sarved kuumusest välja !
  
  Jah, need on iidsete esivanemate ajad,
  Millesse me nii lahedalt sisse läksime!
  See pole see, millest mu unistus seisnes,
  Me ei läinud siia, läbi mägede-kauge!
  
  Aga kui sa oled põrgus
  Pigem valu, orjuse, lahingu maailmas!
  Hoian endiselt lootust
  Laske oma südamel nendel rütmidel lüüa!
  
  Kuid katsumused on meie kett,
  Mis ei lase mõtetel olla kerged!
  Ja kui vaja, peame vastu pidama,
  Ja kui karjuda, siis kogu oma kopsujõust!
  
  Ta on luuletaja ja kelm,
  Aga mitte kuumal sõjaväljal!
  Isamaa alatud vaenlased surevad,
  Need maetakse kiiresti ja tasuta!
  
  Võtke nüüd kätte, lükake kummardus Kristuse poole,
  Tehke risti, suudledes ikooni nägu!
  Usun, et räägin inimestele tõtt,
  Issand annab meile tasuks erilise pärandi!
  Tüdrukud laulsid hästi. Nende hääled on nii säravad ja säravad. Ja täidlane.
  Ja peale laulu tõusis terve pataljon tüdrukuid õhku ja lasi farte lahti. Nad tõusid kolonnis ja tormasid vareste pilve poole. Nad võtsid need ja kukkusid kokku.
  See hakkas vareseid lämmatama ning nad sõna otseses mõttes lämbusid ja väänlesid, olles saanud silmuse kaela.
  Ja nii mõnigi vares kukkus alla. Ja nad tungisid otse läbi orkide peade. Ja karud lasid välja pruuni vere purskkaevud. Need löödi välja nagu purustatud herned.
  Tüdrukud naersid. Ja näitas keeli. Nad pilgutasid neile lähenevatele olenditele.
  Üks tüdrukutest siristas:
  Orkid ei näe välja nagu inimesed
  Orkid on orkid...
  Kui ta on karvane, siis on ta kaabakas,
  Tüdruku hääl on väga selge!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Warriors tundis kohe metsikut enesekindlust. Ja nende hambad särasid nagu mäetipud. Või on need merepärlid ja aarded.
  Tüdrukud naersid ja laulsid:
  O meri, meri, meri, meri,
  Poisid istuvad aia peal!
  Orkid näevad leina,
  Kõik pätid surevad analüüsi käigus!
  Ja sõdalased võtavad ja vilistavad. Seekord ei langenud orkide pähe mitte ainult varesed, vaid ka raheterad. Ja need karud murdsid sõna otseses mõttes kolju.
  Siin on päkapikutüdrukud, kuidas nad nende haisvate karude orke vastu võtsid. Ja see osutus ülimalt lahedaks.
  Ja kui kaunitarid laulsid, siis oli tõeline kaos;
  Taevas on tähtede mustriline vaip,
  Kuu annab mägedele valgust!
  Alla voolab mägioja,
  Sädelev kuld tulekivil!
  
  Ema Elfia lihtsus,
  Külades küllastustunne ja mugavus!
  Õnnest nutsid neiud,
  Kuidas ümmargust tantsu niita!
  
  Häda tuli sõjavana naine,
  Hambavirn - kestad keeristorm!
  Orkide laastamisega kiirustades,
  Teie seltsimees hukkus lahingus!
  
  Sa ise oled veel poiss -
  Sõjaväe registreerimis- ja värbamisamet ei andnud head!
  Nagu teil pole piisavalt lisaaastaid,
  Riik peab laste eest hoolitsema!
  
  Jooksnud rindele ilma soomusteta
  Headuse ja valguse toomiseks!
  Et mitte orkidelt nende tahet ilma jätta,
  Et mitte ahelais koitu vastu tulla!
  
  Ka mu sõber ei maganud.
  Õnnestus põgeneda - võitleja!
  Kahtleme pjedestaalilt orkides,
  Las füürer saab valmis!
  
  Võitle tugeva valu ja näljaga
  Talvel paljajalu tüdruk!
  Kaltsudes talume karget külma,
  Vahel sööme ühe kasetohuga!
  
  Ja vaenlane tormab lennukitele,
  Nagu põrgu koletis möirgab "Tiiger"!
  Kurjast hundist sündinud karu
  Tankidest tormab välja leegiheitja!
  
  Paljaste jalgade soojendamiseks
  Mis muutus lumes siniseks!
  Tüdruk valis tee
  Kus tuhk lumetormi mustas!
  
  Kuid me pidasime vastu - eemal külmast,
  Poiss ja tüdruk ees!
  Me võidame Juuda irve,
  Venemaa orkid kustutavad pimeduse liivaks!
  
  Teismeliste värelevad kontsad,
  Lumekuhk jättis kerge jälje!
  Pakase pole kerge taluda,
  Paljajalu jooks teeb meid soojaks!
  
  Ja kurjadel orkidel pole neile õigust,
  Nad möirgavad külmast!
  Nii tugev riik
  Meie päkapikute rüütel on väga lahe!
  
  Heitke laine põrgust eemale
  Nüüd Feyropa ees!
  Selline on püha sõduri saatus,
  Olge Elfile igavesti lojaalne!
  Need tüdrukud on lihtsalt super. Neis on nii palju põnevust ja tuld. Nagu tüdrukute punased punutised. Ja kaunitarid on alati paljajalu.
  Orkide sõdalased sõitsid kapitaalselt. Neile meeldis väga selline tehnika, kui paljaste varvastega vaenlasele hävitamise ja surma herneid visata.
  Ja rebid karud rebitud viiludeks ja kotlettideks. Ja mis on nii praetud ja isuäratavad.
  Ja tüdrukud kritseldavad jooksvaid karusid. Ja lööme päkapikud uhmriga orkidele pihta.
  Ja kaunitarid teevad seda, tuleb märkida, ülimalt tõhusalt. Ja nende agressiivsus on ühendatud äärmiselt glamuurse ja veetleva graatsiaga.
  Sõdalased võtsid orkid üles ja asusid totalitaarsele hävitamisele.
  Siin kasutasid tüdrukud oma rubiinist nibusid. Vajutatud klahvidele, mis aktiveerivad leegiheitjaid.
  Ja nad võtsid selle ja katsid korraga orkide pataljoni. Ja nad tõesti võtsid selle ja põletasid maha .
  Siin on tüdrukud. Ja vajadusel kasutatakse keeli otse nende sihtotstarbeliselt. Ja selliste keelte eesmärk on pakkuda meestele rõõmu. Ja näidake oma uhket ja agressiivset temperamenti.
  Selliseid tüdrukuid pole olemas, kui nad end liigutama hakkavad, ei võta karud kindlasti hoogu maha.
  Nad näitavad suuri saavutusi.
  Ja tüdrukud saavad viiulit mängida ilma suurema tseremooniata.
  See on ka väga hea tehnika.
  Tüdrukud hakkasid viiulit mängima. Ja samal ajal hoidsid nad paljaste varvastega vibusid. Ja kõlas suurepärane ja lummav muusika. Ja see on lihtsalt suurepärane.
  Ja siis võtsid tüdrukud selle ja hakkasid laulma;
  Ma usun oma pühasse kodumaale,
  Et Tõe kaudu võib teenida pääste!
  Me kaitseme oma lapsi kurja eest -
  Vaenlane tuleb meilt, uskuge mind, kättemaks!
  
  Mu mõõk lööb nagu Ilja aare ,
  Ja nende käed ei tea, kui väsinud nad lahingus on!
  Oleme Isamaa jaoks nagu usaldusväärne kilp,
  Et kaitsta kohta puhtas paradiisis alatute eest!
  
  Taganege, lööge ja sööstke uuesti - löö,
  Selline on tee saatus, paraku, sõduril!
  Kuni vähemalt üks kurikael elab,
  Puhastage masina silinder ja esisihik!
  
  Sa pead võitlema, kui muinasjutt on maailm,
  Mõnikord võib see ulguda lahedasti!
  Aga me hoiame oma au Isamaa ees,
  Kuigi vahel kallab hunnik laipu!
  
  Oleme sündinud, see on maal õnn -
  Milles igaüks võib saada kangelaseks!
  Millistes inimestes ja siis iseendas,
  Kõige võimsam ja julgem sõdalane!
  
  Ja nüüd me hüüame - edasi,
  Rünnakul reduutidele, võimsatele kindlustele!
  Et ei juhtuks, et mõistus justkui valetaks -
  Me purustame lennukitel pilved!
  
  Muidugi võite minna otse põrgusse,
  Kui kõik teed on nagu lehtrohi ohakaga ...
  Kuid isegi seal löövad võitlejate terad puruks,
  Ja lennukite kõhust heidetakse pomme!
  
  Ja mis on põrgu maadleja Elfi jaoks?
  Tea järgmine test!
  Me seisame lahingus lõpuni -
  Täitke Jumala tõeline soov!
  
  Ja trollide jõugud murrame kummitusi,
  Jõuame sinna, kus Maa on Eeden!
  Kotkas teeb lõpu alatule varesele,
  Au ja usk viivad meid saavutusteni!
  
  Elu purskab tormise vooluga,
  See, mida nad Kristuselt palusid, saab teoks!
  Arm voolab nagu koskede oja,
  Emakese Elfia auks!
  Tüdrukud laulsid ja mängisid samal ajal viiulit. Ja muusika kõlas nii kõlavalt ja kaunilt ja sillerdavalt. Ja see levis sõna otseses mõttes üle kogu taeva.
  Ja rongad, kaotades teadvuse, minestasid ja läbistasid orkide päid.
  Ja tüdrukud tegutsesid arusaamatu energiaga. Neis voolasid hüperplasma ojad.
  Ja võib-olla ka magoplasma, mida tüdrukud kehastasid hämmastava ja surmava mõjuga.
  Naissõdalased paljastasid hambad ja seejärel lendasid nad oma kihvade pinnalt välja jänkusid, mis pimestasid orke ja panid nende silmad verd jooksma. Ja see osutus nii arusaamatult lahedaks ja lahedaks.
  Naissõdalased surusid oma rubiinist nibud uuesti nuppude vastu. Ja nad plahvatasid vaenlast vulkaanide kolossaalse ja hävitava jõu tulise purskega.
  Ja see kõik reageerib ja põleb. Ja lasevad karu tankid õhku. Ja põleva leegi ojad sulatavad Putini impeeriumi masinad.
  Pean ütlema, et tüdrukud on lihtsalt imearmsad ja näitavad üles nii suurel tasemel võitlusvaimu, et keegi ei julge neid milleski rumalas ja nilbes süüdistada.
  Selliste tüdrukute kohta öeldakse: te olete lihtsalt jumalannad ja super!
  Siin võtsid nad selle uuesti kätte ja laulsid suure entusiasmiga;
  Meie Elfias on naisi,
  Mis nad sõidavad, naljalennuk!
  Et kõik universumis on ilusamad -
  Mis tapab kõik vastased!
  
  Nad on sündinud võitma
  Elfi ülistamiseks kogu maailmas!
  Lõppude lõpuks, meie võimsad vanaisad,
  Nende jaoks kogusid nad korraga armee!
  
  Masina juures seisavad hiiglased,
  Nende jõud on selline - nad purustavad kõik!
  Oleme isamaa lapsed, oleme ühendatud -
  Sõdurite rivi kõnnib!
  
  Piin ei suuda meid murda,
  Jõuetu tuli kurja napalm!
  Seal, kus tõrvik põles...
  Prožektorivalgus on nüüd sisse lülitatud!
  
  Kõik meie riigis on valguse tõrvik,
  Autod, teed, sillad!
  Ja võidulauludes lauldakse -
  Oleme valguse pistrikud - kotkad!
  
  Ülistame julgelt kodumaad,
  Viime teid järskudesse kõrgustesse!
  Oleme kosmoses pioneerid -
  Ja me murrame kurjade orkide kaela!
  
  Saagem järele kõik Marsi roomajad,
  Avame tee Centaurisse!
  Me oleme need, kes kardavad kiskjat,
  Ja kes on lahke ja aus armastada!
  
  Elf on kõige armsam riik üldse,
  On, mille üle uhkust tunda, uskuge mind!
  Pole vaja lollusi kaasas kanda...
  Ole inimene, mitte metsaline!
  
  Saagem universumi serva,
  Ehitame sinna kindluse!
  Ja kes kaotas meeleparanduse
  Kes isamaale tormab!
  
  Mis edasi - vähe kujutlusvõimet,
  Aga uskuge surnuid - me ärkame ellu!
  Rebime jõnksuga välja surma nõela,
  Surematu Elfi auks!
  Nii laulavad tüdrukud ja nende hääl on nagu ööbikud, rästad ja tulelinnud ühes pudelis. Oletame, et sellised tüdrukud on lihtsalt super ja hüper .
  Ja nad laulavad väga liigutavalt ja veetlevalt.
  Need on iludused, kui nad midagi võtavad, siis tundub, et kellelegi on vähe orke.
  Ja tüdrukud hävitavad karusid pingutuseta. Ja siis lendasid õhust sisse päkapikulendurid. Ja vajutavad paljaste varvastega nuppe. Ja torkake agressiivseid karvaseid olendeid.
  Tüdruk taevast tulistas raketi karvaste orkide parve pihta. Neid lasti õhku ja lauldi, et kõrbenud lihatükid kukkusid eri suundades. Ja mis põleb ja tõesti suitseb.
  Need on tüdrukud, raevukad ja hävitavad. Neis on peidus nii võimas süda. Et kui nad võtavad, laulavad ja hakkavad hambaid näitama, siis nende vastu ei suuda isegi trollidega liidus olev orkide armee vastu panna. Ja trollid on palju osavamad ja sihikindlamad võitlejad.
  Ja tüdrukud on sellised kolossaalsed ja tugevad sõdalased, lihtsalt kosmiline muutuja ja konstant.
  Sõdalased võtsid ja paisutasid tüdruku põsed välja ning peerusid kahekordselt mõtlemata nende kopsude otsas .
  . PEATÜKK #5
  Ja siis tuli tõeliselt surmav ja hävitav laine, mis tabas orke. Ja kui palju karvaseid olendeid korraga maha pandi.
  Pärast seda võtsid tüdrukud suurest rõõmust ja kolossaalse entusiasmiga ja laulsid;
  Laulu lihtne salm
  Mida ma laulan sellest kurvast maailmast!
  Ma püüan tunda Kristust oma hingega,
  Et mitte puudutada keha, põrgu ja tuhka!
  
  Minu kodumaa on mulle kallis,
  Kuigi mõnikord panevad nad seda etteheiteks!
  Ma ei leidnud endale kohta
  Kui Weselvul pani inimesed põrgusse!
  
  Mis võiks olla kohutavam kui Maa surm,
  Kui nöör nutab leinas?
  Kui ta naerab, sööb kaabakas edu,
  Aga jõudu tuleb - tead ärganud!
  
  Vastan kurjale rassile siis vastuseks:
  Isamaa vaim te põrgujumalad ärge murdke!
  Ja kõigi võitlejate saavutusi lauldakse,
  Oleme sõdurite armee: kotkad pole mäng!
  
  Tea, et meie tahe on tugev nagu alati,
  Õlg õla kõrval lõime rusika!
  Ja eesmärk, mille poole me läheme, on juba nähtav,
  Tähelaev on vaenlase tuha maatasa teinud!
  
  Mõnikord on Pallasest raske aru saada,
  Ta on kapriisne, ta annab kuradile carte blanche'i!
  Ja tundub, et sellest on nii kaua aega möödas...
  Kui alatu kurjuse ork on pooleks rebitud!
  
  Muidugi on meil terve mets probleeme,
  Mitu maailma on universumis?
  Aga selleks on kõikvõimas Jumal tõusnud,
  Et inimesel oleks kingituste küngas!
  
  Elfiast saab taas suurriik,
  Universum näitab teed õnne ja armastuse poole!
  Ei tule enam pisaraid ega verd,
  Ja sinu südames on tahe, säästa tarkust!
  Tüdrukud laulavad väga siiralt. Nad tahavad lisavõite ja vapustavaid ütlemisi. Nende kosmiline taluvus on lihtsalt kohutav. Ja sõdalased näitavad oma kõrgeimat vigurlendu ja tohutut hävitavat ego.
  Täpiliste juustega päkapikk siristas:
  Üks kaks kolm,
  Sa hävitad orkid...
  Neli kaheksa viis
  Me ei ole siin, et mängida!
  Ja jälle tüdrukud vilistavad, nii et orkide pähe valguvad terved uimastatud vareste pilved.
  Maria Kolesnikova kasutas oma oskuslikku juhtimist nende armeede üle, kes võitlesid vastasega. Sõdalane kuninganna jagas käske.
  Ja kaunid noored päkapikud masseerisid nooreks ja tugevaks saanud tüdrukut paljaste peitlitud jalgadega. Nagu teised kaunitarid, võitlesid ka nemad lugematu hulga orkide armeega - nende põrgulike karudega.
  Maria ei kartnud kõhulise ja vuntsidega türanni repressioone ning oli nüüd põlvini meres.
  Tüdruk andis korraldusi. Ja tema katsealused esinesid ning täies hoos oli verine ja julm lahing, õigemini terve rida lahinguid ja lahinguid.
  Päkapikutüdrukud käisid orkide positsioonidel ringi. Siin oli palju okastraati. Ja paljajalu kaunitarid närisid seda kääridega. Hästi pügatud. Siis torkas siniste juustega päkapikk teraviku ühe orki kubemesse. Ta sõna otseses mõttes tardus valust. Sõdalased puhkesid naerma ja näitasid keelt.
  Orkide veri on pruun ja vastik, tüdrukud hüppasid tagasi, et mitte end määrida. Jah, selliste olenditega pole lihtne võidelda - neid on isegi vastik tappa.
  Punajuukseline päkapikk pomises paigast ära:
  - Halb ilm kuus kuud
  Kuus kuud, üldse mitte kuskil!
  Kollastega päkapikk vaidles vastu:
  - Ilm planeedil Maa on halb! Vastupidi, meil on igavene suvi, tervel planeedil on neli valgustit!
  Tõepoolest, oranžis taevas särasid neli suurt tähte - erinevat värvi ja see on imeline!
  Sõdalased närisid traadilõikuritega traadi läbi . Ja siin nad roomavad lennuväljale lähemale. Seal paistavad juba karvase põrguarmee lennukid. Mõned autod on väga suured. Näiteks strateegilised pommitajad. Kui palju surmavat raskust nad kanda suudavad? Sa ei loe siin.
  Punajuukseline päkapikk laulis:
  Kaamelid tahavad ujuda
  Ja elevandid lendavad...
  Kui palju imesid on kõikjal
  Mida ei jõua üles lugeda!
  Valgejuukseline päkapikk märkis:
  - Sa tead ise väga hästi
  Maailm on täis imesid...
  Ainult need imed
  Päkapikud saavad ise hakkama!
  Siniste juustega päkapikk märkis:
  - Lennuvälja enda ümber on juba traat voolu all. Nii lihtsalt ei saa üle!
  Kollaste juustega päkapikk võttis selle ja pakkus:
  - Ja mis siis, kui viskad surma kingituse kaarega läbi traadi hobuse seljas. Anname pihta pommitajale ja algab ahelreaktsioon.
  Punajuukseline päkapikk itsitas ja märkis:
  - See on huvitav idee! Mis siis, kui proovite!
  Siniste juustega päkapikk märkis:
  - Kõigepealt peate tegema tropi!
  Ja tüdrukud noogutasid üksmeelselt. Seda pole nii lihtne puidust ja traadist teha, aga sõdalased, nagu ikka, on tipus. Ja kui nad asja kallale saavad, ei tagane nad enam.
  Valgejuukseline päkapikk siristas, kõigutas kõhulihaseid ja näitas jalgadega vigurlendu:
  - Lähme võitlejate pardale,
  Meil on suurepärane meeskond!
  Tüdrukud tuleb ära märkida kui ilusad ja targad ja osavad samal ajal.
  Lint on valmis. Ja tavalisest söetolmust saab plahvatuspaketi käivitada eemalt. Aga kui ta tõmbleb, ei tundu see kellelegi palju. Ja veelgi enam orkide jaoks.
  Tüdrukud sättisid lingu ja paugu paljajalu. Ja nüüd lendab laeng söega kõrges kaares. Ja see lendab surmava vooluga üle venitatud kõrgepingejuhtme. Lennu ajal isegi sädeles veidi. Ja siis maandub see otse strateegilise pommitaja kõhtu, mille kõhus on kümme tonni lõhkeainet. Ja kuidas ta pärast seda võtab ja plahvatab.
  Tundus, nagu oleks plahvatanud väike aatomipomm.
  Tõsi, siiani ei ole maailmas tuumarelvi. Ja see on muidugi parim, kuna kliima oleks rikutud. Kuid orkide lennuvälja lennukid hakkasid plahvatama ja jagunesid. Ja paljud põlesid nagu küünlad saja-aastasel tordil. Ja kuidas see kõik suurest survest ja kirest põlema läks. Ja orkide hävitamine läks kolossaalseks.
  Lööklaine jõudis isegi tüdrukuteni, sundides neid haarama puude servadest, mille ladvad olid murdunud. Ja suruge paljaste jalgadega, säärekontsadega maasse.
  Siis tuli kuumus ja kõrbemise liha lõhn. Tüdrukud tundsid, et nad on kutsutud kellegi piknikule. Ja see on tõesti värske lambarümpade lõhn.
  Siniste juustega päkapikk siristas:
  - Kui hea on murule pikali heita,
  Ja midagi maitsvat süüa...
  Korraldage vannis lahe park,
  Ja kutsuge noori päkapikke!
  Kollasejuukseline päkapikk märkis:
  Võib-olla on meil aeg siit minema saada?
  Punajuukseline päkapikk naeris ja vastas:
  - Orkid on paanikas ja me lõikame saaki!
  Valgete juustega päkapikk noogutas:
  - Inimesed hoolivad ja kaitsevad loodust,
  Ja saate rikkalikku saaki!
  Pärast seda läksid neli röövlile. Tüdrukud hakkasid põgenevaid orke püüdma ning neil kõri ja kõhtu läbi lõikama. Päkapikud tegid seda suure innuga.
  Kuigi nad näivad olevat lahked. Aga orkidel on karude kehad ja samas sellised pätid näod, et lihtsalt imestad, kuidas maakera selliseid talub.
  Ja tüdrukuid, kes armastavad kõike ilusat, saab täielikult mõista.
  Siniste juustega päkapikk lõikas orkiohvitseri pea maha ja laulis:
  Pole vaja pead kaotada
  Ära kiirusta....
  Pole vaja pead kaotada
  Ja äkki tuleb kasuks!
  Kirjutad vihikusse
  Iga lehe jaoks!
  Kõik orkid tuleb tappa!
  Kõik orkid tuleb tappa!
  Kõik orkid tuleb tappa!
  Kollaste juustega tüdruk viskas paljaste varvastega klaasitükki. Ta lõikas ühel orkil kõri läbi, pannes ta verejoa välja ja siristas:
  -Kõik meie vaated on vaid toode,
  Meie võimed, meie vajadused...
  Uutes reaalsustes muutusid kõik äkki
  Uskuge, et uued päkapikud tunnevad väärtusi!
  Ja tüdrukud lõid kaks korda mõtlemata orkide tanki välja. Ja see süttib, nagu oleks metall bensiiniga läbi imbunud. Ja paari sekundi pärast hakkasid auto sees lõhkema suure kaliibriga rasked kestad!
  Sõdalased hüüdsid:
  - Au valguse sõdalastele,
  Au suurtele päkapikkudele...
  Meie kodumaad on ülistatud
  Ärge triivige lahingusse!
  Siin võtsid päkapikud selle kätte ja viskasid paljaste kontsadega teraskilde ja otse kurjade orkide silmadesse, pimestasid ja tapsid karusid. Siis nad laulsid:
  - Kuningas on päkapikud - ta valitseb targalt,
  Jagab määrusi - mõistab teenijaid...
  Troon ei talu askeldamist ja haukumist,
  Ja see ei ole meetod hirmu alistamiseks!
  
  Noh, kui tuleb raske lahing,
  Päkapikutüdrukud ei hooli...
  Unustage kurbused ja etteheited,
  Parem löö orkile telliskiviga!
  Ja tüdrukud pärast neid sõnu võtavad ja naeravad. Ja jälle oksendavad nad oma paljaste kontsadega kilde. Ja löö orkid surnuks. Ja nad kukuvad läbistatuna ja tapetuna, vabastades pruuni vere purskkaevud.
  Siniste juustega päkapikk võttis selle ja säutsus:
  - Imelise muinasjutumaailma jaoks!
  Kollaste juustega tüdruk vastas talle:
  - Ja valguskiirte eest!
  Ja viskas palja kannaga surmava annihilatsiooni ja orkide põletamise.
  Punajuukseline päkapikk võttis selle ja laulis:
  - Ma palun teil mitte olla üllatunud,
  Kui maagia juhtub...
  Kui tuleb, kui tuleb, kui tuleb maagiat!
  Pärast seda sülitavad kõik tüdrukud uuesti orkide peale. Ja tõuseb tõeline tsunamilaine, mis katab need olendid ja paneb nad põlema.
  Naissõdalased ei anna alla, vaid võitlevad harmooniliselt ja näitavad oma parimat vigurlendu.
  Ja teises kohas võitlevad kaks päkapikku snaipritena. Nad tulistavad eemalt orke. Nad läbistavad oma pead, löövad ajud peast välja.
  Tüdrukud istuvad samal ajal varitsuses, puude otsas. Ja nad tulistavad täpselt. Nad läbistavad karvase impeeriumi sõdureid, virnades neid sõna otseses mõttes hunnikutesse.
  Üks neist, valge-puna-valgete juustega tüdruk, küsis oma punakasroheliste juustega elukaaslaselt:
  - No kuidas me neile karvastele head anname!
  Päkapikk-sõdalane noogutas.
  - Mitte nõrk!
  Ja jälle tulistavad tüdrukud. Siin on valge-puna-valge päkapikk, kes tabas orkide kindralit. Ta tegi seda ülihästi. Ta ajas ajud õhku ja säutsus:
  - Kuninglikele päkapikkudele!
  Selle peale vastas punakasroheliste juustega päkapikk:
  - Tsarism - kas teile meeldib?
  Päkapikk vastas:
  - Pole hea! Kuid sõja ajal pole muud vormi!
  Päkapikk noogutas ja kilkas:
  - Ja ma usun, et see juhtub!
  Ja ta väike nägu irvitas.
  Sõdalased naised töötasid, lõid karusid välja. Ja neile tundus, et lähenevate orkide jadale ei tule lõppu.
  Ja päkapikud laulsid kooris, tappes karusid:
  Ei, me ütlesime karvastele,
  Meie inimesed ei talu...
  Et küürakas ork valitseks,
  Ütleme nii, et kole!
  Ja nii kaunitarid võtsid ja viskasid paljaste varvastega edasiliikuvaid karusid granaate, mis neid eri suundades laiali ajasid. Ja kellel rebiti käpp ära ja kellele pea.
  Päkapikud näitasid oma agressiivsust veidrikute vastu, vastikate nägudega.
  Ja nad isegi laulsid:
  Sinust läbi voolab verevool, helepunane jõgi,
  Kiilaspäisusega vaenlane füürer näeb väga lahe välja ...
  Aga ära anna talle alla
  Võta mõõk kätte - purusta saatan!
  Kui päkapikk on julge, mitte arg täi,
  Kiilaspäisusega füürer - tapate kiiresti!
  Nii näitavad sõdalased oma väga sädelevat ja agressiivset, sobivat iseloomu.
  Kuid neli päkapikku kasutasid paanikat ära ja vallutasid ühe uusima orki tanki. Ja kritseldagu kuulipildujatest - tal on neid kuus. Ja nii tüdrukud peksasid ja tulistades paljaid varbaid kasutades.
  Siniste juustega päkapikk võttis selle ja kostis:
  - Nad kannavad, kannavad paljajalu tüdrukut hobuseid,
  Sellise iluga ära riku sellist lootust!
  Lahkuse päikese all ja Chase'i tähe all,
  Sa armastad tüdrukut, sa oled tüdrukrahvas!
  Kollasejuukseline päkapikk nõustus sellega:
  - Jah, see on nii, suur armastus tuleb tagasi!
  Ja sõdalane viskas oma mõrvarliku jõuga paljaste jalgade sõrmedega surmakingituse, mis paagi avatud luugi kaudu välja lendas. Ja tabas palju orke.
  Punajuukseline päkapikk kuulipildujatega orkide pihta puhudes märkis vaimukalt:
  - Siin on märk, et oleme ohus,
  Paljajalu tüdrukud võivad juhtida ...
  Raputagem neid orke kandadega ,
  Ork ei saa end päästa!
  Valgejuukseline päkapikk lõi mürsuga orkitanki pihta, kasutades oma paljaid ja peiteldatud jalgu. Torkas karvaste karude auto, süüdates selle põlema.
  Siis ta võttis selle ja laulis:
  Paljajalu, ainult paljajalu
  Päkapikutüdrukud tahavad kakelda
  Paljajalu, ainult paljajalu
  Meie, maailma tüdrukud, oleme nii osavad võitlema!
  Taas saadab päkapikutank välja mürske, mis hävitavad orkimasinaid surmava ja täpse jõuga. Ja pane need tõeliselt põlema. Ja see on tõesti enneolematu iluga päkapikkude ja tüdrukute paljaste jalgade tants!
  Sõdalased laulsid kooris, tulistades vaenlast:
  Tere paljajalu päkapikk,
  Tormis, tormides ja võitude leekides...
  Sul on sirge selg
  Kuigi vahel on häda palju!
  Ja nad paljastasid oma pärlivärvi sädelevad hambad. Siis nad säutsusid, pilgutasid ja klõpsutasid:
  - Au meie vapratele päkapikkudele ja päkapikkudele !
  Tüdrukud olid väga julged ja agressiivsed. Ja laseme orke väga täpselt trofeemürskudega. Ja nad laulsid aktiivselt, tulistades paljaste tütarlapselike jalgadega:
  - Au meie päkapikkude kodumaale,
  Meie, tüdrukud, oleme parimad...
  Paljude tihvtide lahti laskmine
  Meie kaunitarid tähistame edu!
  Ja sõdalased võtavad ja löövad kohe orkid, kes on karvased, karvased ja haisvad.
  Ja nad ei suuda sellistele kaunitaridele vastu panna. Viska vähemalt telliseid orkide pähe või pomme.
  Aga karvaseid karusid on päris palju. Tõsi, nende arv tekitab paanikat ja segadust. Ja orkid löövad paaniliselt üksteise pihta. Ja pildistamine on selline ja kipitav suits.
  Muru põleb ja laskemoon plahvatab. Täis hävingut.
  Siniste juustega päkapikk võttis selle ja laulis:
  - Meie kodumaa on päkapikkudega,
  Nii glamuurne ja armas
  Võitle tema eest, ära triivi
  Riik on olnud kuulus sajandeid!
  Ja sõdalane paljastab jälle hambad, nagu oleks ta hunt. Ja pilgutab safiirsilmadega.
  Punajuukseline päkapikk märkis tulistades:
  - purustada, purustada ja rebida,
  See on elu, see on õnn!
  Kollaste juustega päkapikk tulistas, palja kannaga nuppu vajutades orkide pihta ja esitas vastulause:
  - Hävitamises pole õnne!
  Valgete juustega päkapikk tulistas kuulipildujatest räsitud karude pihta, niitis maha hulga orke ja kilkas:
  - Hävitamine on kirg
  Ükskõik mis võimsus...
  Võim on alati kellegi teise verd joonud,
  Tähistame koos armastust!
  Siniste juustega päkapikk itsitas ja säutsus:
  - Kiilaspäisusega füürer kohe kirstus,
  Hoia tervist, et...
  Omada tüdrukuid, keda sa kujutad,
  Ja otsige juustega mehi!
  Pärast seda võttis kaunitar selle kätte ja näitas oma pikka roosat keelt, teeseldes, et on nagu kobra.
  Sõdalased naeravad taas ja näitavad oma käsku. Kui saate aru, milles asi.
  Tüdrukud on aga peaaegu alasti. Ja siis üks neist, punaste juustega, võttis ja võttis rinnahoidja seljast ning kuidas ta rubiinist nibuga nuppu vajutas. Ja pärast seda, kuidas mürsk võtab ja vasardab. Ja ta satub orkidega tanki ja rebigem konkreetselt karvased karud. Ja tüdrukud laulsid:
  - Kusagil maailmas,
  Kus on alati külm...
  Orkid need kurjad karud,
  Selgelt katki telg!
  Sellepärast pakane
  Talv nutab ümberringi
  Tüdrukud valasid pisaraid
  Kuri saatan valitseb!
  Sõdalased laulavad hästi, kuid võitlevad veelgi paremini. Ja nad tulistavad nii täpselt, nagu võitmatud amatsoonid.
  Ei, päkapikud on tõeline ime. Ja kui nad hakkavad peksma, siis ei seisa nende vastu ükski armee. Need on tüdrukud, kellel on mitmevärvilised soengud.
  Teine päkapikk istub varitsuses ja parandab oma glamuurse armee võitlejate tuld. Ja ta teeb seda väga hästi ja täpselt. Silmatorkav agressiivse spontaansusega.
  Sõdalane pole kindlasti lihtne, kuid kavalusega. Siin ta parandab tulekahju.
  Ja teised päkapikud tabasid orke väga täpselt, hävitades nende positsioonid.
  Tüdrukud, kes võitlevad, ja haruldasemad poisid näitavad võitluse kohta imelisi teadmisi.
  Ütleme nii, et päkapikud nagu siin on - sõdalased on glamuursed, aga sugugi mitte malmist.
  Lennukites kannavad päkapikupiloodid tavaliselt ainult aluspükse. Nad on päevitunud ja lihaselised tüdrukud. Ja nad tulistavad oma paljaste meislitud jalgadega.
  Unustamata kasutada ka sarlakaid nibusid. Ja sõdalaste rinnad on väga lopsakad ja pargitud. Kaunitarides on nii palju energiat ja võlu ning sellised rõõmuvood.
  Ja sõjatüdrukud oskavad ka kõige paremast küljest laulda;
  Kodumaa hümn lahedatele tüdrukutele,
  Nad teavad, et nad võitlevad ...
  Lõppude lõpuks seda ei juhtu, naised teavad siniseid,
  Nad on kingades, isegi kui nad on paljajalu!
  Nii näevad välja sarnased tüdrukute käigud, mis tõusevad õhku mägede kohal. Kotkad on tõelised kotkad!
  Ja miski ei peata neid ja keegi ei võida!
  Need sõdalased näitavad ennast. Seda võib vaadelda kui leekidesse haaratud orkipommitajat, justkui kukuks lind alla, jättes endast maha väga kurja ja musta saba.
  Ja päkapikud kiljuvad:
  Tüdrukud hüppavad nagu hobused
  Nad ei jõua meile järele, nad ei jõua meile järele!
  Me tapame orke, tapame orke,
  Matke pruunkarud maale!
  Just neid tüdrukuid vajate, nende klass on super! Ja nad on orkidele nagu kobra surmavad hammustused. Siinsed sõdalased on väga armsad. Ja nende rinnanibud on nii helepunased, sädelevad ja magusa maitsega.
  Päkapikkudel on kuttide puudus - üks kaheteistkümnest kaunitarist ja see põhjustab tihtipeale kaklusi emaste vahel isaste pärast. Siin, loomade maailmas, võitlevad isased emaste eest ja siin maailmas, vastupidi, võitlevad emased isaste eest ja see on omal moel suurepärane!
  Tüdrukud lennukis tulistavad karusid alla trikkide abil - topelt tünnide ja rebase sabaga. Nad teevad seda väga nutikalt ja panevad võitlejad põlema.
  Sõdalased isegi laulsid:
  -Ma tahaksin minna taevasse, ma tahaksin minna taevasse,
  Tüdrukud on oma ülesannete kõrgusel!
  Nad on paljajalu päkapikud, nii lahedad ja võitlevad. Ja nende silmad sädelevad safiiridest ja smaragdidest.
  Ja rinnad on kaunistatud rubiinnibudega. Need tüdrukud on kõrgeimas klassis.
  Ja kaunitaride paljad ümarad kontsad on nii roosad, väga graatsilise kaarega. Ja nad võivad nii trollidel kui ka nende kuttidel paljaste varvastega ninast kinni haarata.
  Naislendurid kaklevad, tulistavad alla orkide lennukeid ja laulavad hambaid paljastades:
  Imelise kodumaa avarustes,
  Kuhu paljajalu päkapikud jooksevad...
  Kõik saab olema üsna meelitav ilu,
  Noh, füürer saab tühjaks!
  
  Kiilas füürer varastas palju,
  Tõeline orki vereimeja...
  Oleme päkapikud, lihtsalt Jumala tütred,
  Meie õpetaja Jeesus Kristus!
  Ja sõdalased võtsid ja vabastasid taas oma rindade helepunasetest nibudest surmavad pulsarid. Ja peksame neid orke keelte abil, vajutades nendega nuppe. Ja see on omal moel tõhus ja isegi tähelepanuväärne.
  Siin on mõned tüdrukud, kes võitlevad tormiväelastel. Nad on ka muidugi paljajalu ja bikiinides.
  Ja naissõdalased näevad päevitatuna ja bikiinides väga seksikad välja. Ja nende jalad on nii võrgutavad ja nende sõrmed on nii siledad, pärlmutterküüntega . Ja samal ajal saadavad päkapikud ka ülevalt orkitankide pihta rakette, mis tabavad karuvägesid.
  Eriti tõhus on tulistada paljaste ümarate roosade kontsadega. Ja siis muidugi rinna rubiinist nibud, mis on nii läikivad, et päkapikunoorte keeled tõmblevad sellisest magususest. Ja maitse on imeline.
  Ja tormiväelaste sõdalased peksid orke, näidates üles julgust ja tõsist julgust. Ja tüdrukud suudavad paljaste varvastega nuppe vajutada, langetades sellega surmava koorma karude pähe.
  Üks siniste juustega sõdalastest võttis selle kätte ja laulis hambaid paljastades:
  - Vabadus on meile, päkapikkudele, kallis ,
  Lõputu armastuse ookean...
  Rahvad sulanduvad heledaks kiireks,
  Pimeduse hajutamiseks teel!
  Siin lendab lennukist välja väike, kuid kiire rakett, mis tabab karukarude tanki külge. Ja orki auto põleb nagu küünal või leekiv tõrvik.
  Päkapikk võttis selle ja laulis:
  Kõik on selles raevukas maailmas kummituslik,
  Elu on hetk, hoia sellest kinni...
  Aeg voolab mineviku ja tuleviku vahel,
  Ja hetke pärast - päkapikuvõitlus!
  Tüdrukud teevad muidugi asju, mida ei saa muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada.
  Nad on esmaklassilised kaunitarid ning väga lahedad ja võitluslikud. Ja helepunaste rindade nibud jätavad vastupandamatu mulje. Ja selliste tüdrukutega kus saavad karud võistelda.
  Elfid on julged võitlejad, kes suudavad pea kohal hüpata, kui midagi juhtub. Või vajutage helepunase nipliga nuppu ja visake välja kolossaalne hävitav rakett, mis tabab suurt orki iseliikuvat relva ja purustab selle tükkideks.
  Siin roomab näiteks tohutu 2000-tonnine Orki impeeriumi tank, selline kolossaalne ja võrreldamatu jõud.
  Päkapikud näevad seda tanki õhust. Tüdruk vajutab nuppu oma ümara palja kannaga. Ja välja lendab suur hävitav rakett, mis tabab koletist õhust ja murrab läbi selle katte.
  Ja tüdruk möirgab:
  - Tüdruk, sa oled valguse sõdalane,
  Hea ja tuule sõdalane!
  Siis pilgutab ta oma toetajatele silma. Ja nad pilgutavad vastuseks oma safiirsilmadega. Täpsemalt mitte toetajad, vaid koostööpartnerid, aga need on juba detailid. Sõdalased pole muidugi need, kes raskuste ees kummardavad. Ja nad saadavad teise raketi tohutusse masinasse. Need läbistavad metalli ja põhjustavad bensiini põlemist. Tuleb märkida, et päkapikud on väga naljakad tüdrukud, kuid võitlevad vapralt ja on paljuks võimelised. Ja neid ei saa nii lihtsalt peatada.
  Nii et sõdalased ei tagane ja demonstreerivad samal ajal oma kõrgeimat klassi ja fantaasialendu.
  Ja siis leegitses karvaste karude hiiglaslik maismaalahingulaev nagu ahjukübar. Ja orkid said sellise surmakingituse. See on tõesti häving ja surm.
  Roosade juustega päkapikk, kõrgklassi piloot, võttis selle kätte ja laulis hambaid paljastades:
  - Nad jooksevad mööda kurvi,
  Paljaste jalgadega tüdrukud...
  Väsinud lehmade lüpsmisest
  Ma tahan oma õnne õrritada!
  Teine siniste juustega sõdalane, kes hõljub lainetes, laulis agressiivselt, hambaid paljastades:
  - Rakma hobust kaelarihmasse,
  Ja õnn ootab mind!
  Nende sõnade peale kostis naerda. Ja tüdrukud tuleb päkapikkude seas ära märkida, kui nad naeravad, tundub, et nad helistavad hõbedaseid kellasid. Ja kõik näeb väga ilus välja.
  Päkapikk noogutas, pilgutas safiirsilmi ja säutsus:
  - Kõik sädeleb nagu välk,
  Päkapikkude ilu on klass ...
  Olen päkapikk nagu kuninganna
  Pista orkile silma!
  . PEATÜKK 6
  Ja sõdalane näitas taas oma pikka ja väga hammustavat keelt. Mis on võimeline kedagi kägistama nagu silmus.
  Taevast pärit orkid saavad päkapikkudelt palju. Ja nad aetakse triviaalselt kirstu. Sõdalased näitavad oma kõrgeimat vigurlendu ja suure laine agressiivsust. Ja uhkete tüdrukute rindade sarlakpunastest rinnanibudest lähtuvad energiajoad.
  Mis tõesti näitab, et keegi ei saa neid peatada ega võita.
  Ja nad näitavad oma kõrgeimat ja lahedamat klassi.
  Üks päkapikudest võttis selle ja vajutas keelega nuppu. Ja ta tulistas raketi, mis tabas ladu ja võttis orkide laskemoona. Ja löök osutus muserdavaks ja tugevaks.
  Ja terve purskkaev vägivaldsest tulest ja energiast lõõmas. Ja kõik ümberringi põles. Karvased karud väänlesid ja nende nahk koorus maha ning nad põlesid sõna otseses mõttes nagu rasvase liha kebabid. See oli tõepoolest midagi, mis tõi kaasa kolossaalse hävingu ja surma. Ja mitte ainult orkid. Nende hulgas oli ka palgatud trolle. Nad on ka maagilised olendid. Isegi kui oleks paar trolli, pole mõtet kellegi teise impeeriumi eest surra. Kui just raha pärast ei võitle. Ja muidugi võivad päkapikud ka vahel vabatahtlikega koos olla.
  Glamuurse rahva tüdrukud laulsid:
  Tõuse üles koos päkapikutüdrukute tulega,
  Me ründame lahingus triivimata...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Olgem eeskujuks, mitte lollidele!
  Ja sõdalased näitasid taas oma pikki ja väga roosasid keeli ning sülitasid, pistsid oma pead orkide kajutitest välja.
  Ja nende sülitamine osutus nii hävitavaks ja surmavaks, et osa orke põles piltlikult öeldes maha.
  Üks kurgijuukseline sõdalane laulis:
  - Tüdrukud, tüdrukud, tüdrukud,
  On aeg tappa kõik orkid!
  Tüdrukud, tüdrukud, tüdrukud,
  On aeg anda põrgu sarvedele!
  Üks oranži juustega päkapikk märkis:
  - Tüdruku paljas jalg ajab mehe kanna alla ja orki põrgusse!
  Lahingud olid väga mastaapsed ja hämmastavad. Ja Maria Kolesnikova on endine poliitvang riigis, mida valitses paks ja vuntsidega diktaator, kes juhtis orkide vastu kangelaslikku sõda pidanud vägesid.
  Kuid nüüd oli kuninganna väsinud ja sukeldunud, istus otse tugitoolis unes. Ja ta nägi unes nii lahedat ja samal ajal päris tõelist;
  Pärast seda, kui Vene väed hakkasid Ukraina territooriumil kaotust saama, otsustas Taliban: nende tund on saabunud. Ja varasuvel, just 22. juunil 2023, tabasid nad Tadžikistani. Tadžikistani väed osutusid ootuspäraselt sõjaks valmis ja ennekõike moraalselt. Enamik neist andis alla või põgenes. Vene sõjaväebaas Tadžikistanis piirati sisse ja Taliban ründas seda igast küljest.
  Venemaa pidi kiiruga väed Tadžikistani üle viima ja seal teise rinde avama.
  Ja vägesid tuli üle mitme piiri üle viia. Selle tulemusena alistas Taliban Venemaa baasi. Mõned sõdurid tapeti ja mõned võeti vangi.
  Ja Venemaa president Vladimir Putin pidi ikkagi suure hilinemisega välja kuulutama üldmobilisatsiooni ja viima uued väed Tadžikistani. Ja see pani loomulikult täiendava koormuse nii Venemaa majandusele kui ka eelarvele ning aitas kaasa Putini populaarsuse langusele rahva seas.
  Venemaa aga võitles nüüd ka Talibani vastu. Kuid Afganistanis on peaaegu nelikümmend miljonit inimest - enamasti noored ja palju varem ameeriklastelt vangistatud varustust. Ja proovige sellisest armeest üle saada, isegi kui teised on kummalised ega takista Venemaal vägesid nende territooriumide kaudu üle viia. Olgu kuidas on, aga moraalses mõttes on venelastel palju meeldivam võidelda Talibani mudžaheide kui oma ukrainlastest vendadega. Ja seetõttu võtavad lahingutest osa loomulikult ka ilusad, seksikad ja glamuursed tüdrukud.
  Mis teeb sõja väga huvitavaks.
  Tadžikistanis pole lund peaaegu isegi talvel. Ja tüdrukud lähevad rünnakule, uhkeldades oma paljaste roosade kontsadega.
  Nataša tulistab kuulipildujast, visates samal ajal paljaste varvastega hävitavat surmakingitust.
  Purudeks rebitud Talibani surnukehad hüppavad üles-alla.
  Sõdalane hüüab:
  - Meie ilusatele lastele!
  Teine sõdalane, Zoya, tulistab samuti kuulipildujast. Kritseldab suure täpsusega, tappes mudžaheide. Nad kukuvad maha nagu niidetud nisuvihmad.
  Ja sarmikas kuldsete juustega tüdruk viskas palja kannaga surmaherne ja kostis:
  - Venemaa kaitses riiki iseendaga,
  Põrguliku jaaniussi invasioonidest...
  Ja kaetud tema rindadega -
  Kõik emakese Maa rahvad!
  Ja sõdalane naerab ja naerab, näidates oma hambaid täis suud. Ja väga mängulise keelega, mis limpsib rohkem kui lihtsalt šokolaadijäätist.
  Augustine, veel üks neist vigurlenduritest, kes niidab Talibani ridades, kostis:
  - Õunad lumes
  Need on rinnatüdrukud ...
  Aitan Teid,
  Tulevad suurepärased kohtunikud!
  Ja sõdalane viskas taas paljaste varvastega surmava annihilatsiooni. Ja ajas paljud Talibanid laiali erinevatesse suundadesse, rebides neilt päid ja jäsemeid.
  Svetlana niidab ka mudžaheide ja teeb seda suure entusiasmiga. Sellel tüdrukul on nii palju pinget ja pöörast energiat. Ta viskab paljaste varvastega suurt hävitavat surma kingitust.
  Ja siis ta laulab:
  - Tüdrukute kohta paljajalu, paljajalu, paljajalu ...
  Kiigume palmikud, patsid, patsid!
  Sõdalased tüdrukud on Talibaniga nii palju vastu võtnud, et kaunitaride kontsad sädelevad.
  Tõepoolest, venelanna on suur jõud. Ja ta niidab vaenlasi maha nagu mootoriga vikat. Ja see ajab teid tõesti kirstudesse või isegi maasse.
  Sõdalased näitavad oma raevukat temperamenti ja möirgavad:
  Oleme komsomolitüdrukud
  Me armastame eskimoid...
  Kaunitaride hääl on selge,
  Tuleb uus film!
  Ja sõdalased võtsid selle kätte ning näitasid oma väga pikka ja mängulist keelt.
  Võitlus Talibani vastu pole muidugi lihtne mõistatus. Ja vene kutte sureb märkimisväärne hulk. Ja ta tuleb Tadžikistanist kahtesada lasti vedama.
  Muidugi hakatakse Venemaal endas mässama - milleks oli vaja sõda Ukrainaga? Kas Venemaa peaks Tadžikistani sõjas maksma oma poegade ja tütarde eludega? Küsimused on muidugi üsna loomulikud. Kas mäng on tegelikult küünalt väärt?
  Lisaks tõusevad hinnad ja võitudest pole haisugi. Ja siis sai Zjuganov insuldi ja halvas taskuopositsioonilise. Kui kaua on Gennadi Andrejevitš võimudele kuulekas juhtinud ringkondades marginaale ja matkinud kvaasiopositsiooni . Ja nüüd on kõige arvukama ja populaarseima, võimudele mugavaima opositsiooni juht võtnud ja painutanud. Püha koht pole kunagi tühi. Tulid teised, noored ja palju agressiivsemad.
  Ja troon värises...
  Kuid praegu käib sõda Talibaniga. Siin on tüdrukud taevas võitlevate ründelennunduslendurite hulgast.
  Anastasia Witchakova on üks kuulsamaid punaste juustega sõdalasi. Ta keeldus võitlemast Ukraina vastu, kuid hävitage Taliban, palun.
  Muidugi ei tahtnud paljud Asa sõdalased oma slaavi vendi tappa.
  Aga mudžaheididega - palun.
  Anastasia tulistas Talibani pihta paljaste varvaste abil. Ta saatis afgaanidele raketi ja laulis:
  Kuidas me võideldes elasime
  Ja surma ei karda...
  Seega paljajalu piloot kohal!
  Ilus on ka teine ässasõdalane, ainult et seekord võitleb õudustega ka blond Akulina Orlova. Jah, Talibani kutsutakse, nagu esimeses sõjas afgaanidega, dushmanideks või vaimudeks. Vaenlane on aga tugev ja arvuliselt suur. Ja Talibanil ja õhutõrjel on oma. Kaasa arvatud endisest valitsusarmeest vangistatud.
  Akulina Orlova teeb oma lennukiga kannapöörde ja lahkub raketi Stinger juurest, mille peale neiu laulis:
  - Kuri vaim hiilib kividele,
  Sa põletad selle napalmiga...
  Noh, kui Taliban
  Kasutagem lahingus pettust!
  Teine tüdruk Margarita Magnitnaja. Tal on juuksed nagu kuldleht. Väga ilus tüdruk. Ja ta keeldus kategooriliselt Ukrainaga võitlemast. Kuna see ei tõsta relvi slaavi vendade vastu. See tekitas palju heakskiitu. Ja Taliban on religioossed fanaatikud ja aitasid omal ajal tšetšeeni separatiste. Pealegi oli Taliban ainus riik maailmas, kes tunnustas Tšetšeenia iseseisvust. Ja see jättis suhetesse Venemaaga muidugi paljudeks aastateks jälje.
  Margarita Magnitnaja on võitluseks valmis. Tema paljad varbad vajutavad nuppe. Ja Talibani pihta lendavad kolossaalse hävitava jõu raketid. Ja nad peksid habemega afgaane.
  Margarita laulis:
  - Oh, isamaa, las koledad nutavad,
  Ja ta meeldib meile, isegi kui ta pole ilus!
  Kurnad on kergeusklikud
  Kui tšekist valitseb,
  Nii et tuleb fašism
  Inimkonna jälkus!
  Esimene sula,
  Stalini matused -
  Venemaast ei saa Kain,
  Kuigi ta on vigastatud!
  Ja sõdalased võtsid selle ühehäälselt vastu ja säutsusid:
  - Ärge taluge slaavlaste alandamist,
  Oleme kõik Ukraina poolt...
  Ärgem võtkem enam solvanguid
  Kaini pea on basseinis!
  Tüdrukud ründelennukitel tabasid Talibani ning alistasid ja tapavad neid mudžaheide.
  Siin lendavad nad piiritust peksma. Aga Tadžikistanist viiakse välja tsinkkirstud tapetud Vene sõdurite ja ohvitseridega.
  Üks neist sõduritest jäi jalata. Ja ta laulab kurvalt, mõnuga ja pisarad silmis:
  - Kuidagi sõitsid nad kirstu sisse,
  Ja kõige tugevam ghoul
  Kõik on kokku surutud ja kinni jäänud,
  Ja rammis selle kõvasti kinni!
  Tankidel on ka tüdrukuid. Väga huvitav vene auto "Karu". Ta on väga raske tank - rohkem kui sada tonni - eksperimentaalne mudel. Loomulikult on sellel ka neljast tüdrukust koosnev erimeeskond. Ja neil kõigil on E-ga algavad nimed!
  Näiteks Elizabeth vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe, põrutab Talibaniga punkrisse ja möirgab:
  - Au kommunismile!
  Catherine, jätkates kuulipildujatest tulistamist ja vajutades oma helepunase nibuga nuppe, möirgab:
  - Ja ilma Zjuganovita! Kiilakas ja purjus!
  Elena piiksus, vajutades palja kannaga pedaalile:
  - India ookeani reisideks!
  Efrosinya tulistas ka, seekord mängulise keele abil ja kilkas:
  - rünnakulahingute võitude eest!
  Ja tüdrukud naeravad. Talibani võitlejate jootmine plii vihmaga. Ja nad teevad seda väga hästi.
  Vaenlase pihta tulistades mõtles Elizabeth. Tõepoolest, kui inimesel on ajud, saab ta aru, et igasugune religioon on muinasjutt ja inimese fantaasia!
  Miks aga levisid kõikvõimalikud religioonid üle maailma? Ja paljud vastupidiselt tervele mõistusele? Tõepoolest, võtke kõige ulatuslikum religioon: kristlus. Uskuda ristil risti löödud Jumalasse on rumal ja naeruväärne. Tegelikult, kui sa usud Piiblit, muutub Jumal kuidagi imelikuks ja arusaamatuks.
  Seejärel uputab ta veega peaaegu kogu inimkonna - miljonid inimesed surevad ja ainult kaheksa inimest pääseb. Siis, vastupidi, palvetab ristil timukate eest?
  Võib märkida, et Vana Testamendi Jumal on väga julm, kuid Uues Testamendis on Kristus äärmiselt lahke. Ja siin on karjuv vastuolu. Tõepoolest, kui Jeesus oleks Jumal-Poeg, peaks ta Soodoma ja Gomorra põletama. Kuid oli täiskasvanuid, lapsi ja naisi. Kas see pole julm?
  Jah, ja paljusid teisi julmuse näiteid võib loetleda väga pikalt. Üks Eliisa lastemõrv on midagi väärt.
  Nii et mõelge, mida inimesed usuvad. Ja valitsus surub peale ka religiooni. Ja nüüd võitlevad nad Talibani usufanaatikutega.
  Kuid nad hoiatasid - ärge rõõmustage selle üle, et USA lahkub Afganistanist - see läheb Venemaale ainult hullemaks.
  Taliban, olles veidi puhanud ja kasutades ära seda, et Venemaa käed on seotud sõjaga Ukrainaga, võttis ja andis hoobi. Ja siis ennustati seda paljudele. Ja Venemaa pidi tellima. Ja muidugi vastu nende tahtmist - liiga palju Vene sõdureid hukkus Tadžikistanis asuvas baasis. Nii leidis Vladimir Putin end järjekordses sõjas. Ja meeleolud ühiskonnas on muidugi muutunud ametisoleva presidendi suhtes palju vaenulikumaks. Inimeste armastus on väga muutlik. Ja Taliban arvutas muidugi kõik õigesti. Pealegi on USA selle juhtumiga rahul - nad lõid oma vaenlased maha. Ja nad hakkasid rääkima Bidenist: targast vanamehest. Nagu, kui nutikalt kõik on korraldatud.
  Tegelikult ei ole vanus ja sport ning tarkus takistuseks!
  Elizabeth tulistab uuesti ja jälle muidugi paljaste varvastega. Paagis on isegi talvel üsna soe. Ja suvel on Tadžikistanis tõesti palav.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Kui pikk, pikk, pikk,
  Võitlus Talibani vastu...
  Kui see on pikk, pikk, pikk
  Jookse lahingus allamäge!
  See on võimalik, see on võimalik
  Muidugi, see on õige, see on õige...
  Kuigi vahel on nagu
  Saate Aafrikale järele jõuda!
  Ja Aafrikas on hinnad nii kõrged,
  Ja Aafrikas on raha nii lai!
  Jõehobud kaotasid kaalu
  Kašelottid tõmbusid kokku...
  Ja inimesed on nagu papagoi,
  Minge otse taevasse!
  Jekaterina märkis muigega, vajutades oma helepunase nibuga tanki juhtkangi nuppu:
  - Midagi vähe sinu optimismis!
  Elizabeth vastas vihaselt:
  - Kui president on moraalne invaliid ja lurjus, siis mis rõõmu saavad tema alamad olla!
  Elena noogutas.
  - Jah! Nad ütlevad, et kiired probleemid on algus! Kuid just liigne õnn muutis Putini liiga enesekindlaks!
  Elizabeth noogutas oma sinist pead:
  - Jah, ma arvasin alati, et ühele inimesele on võimatu nii palju õnne anda - ta istub valgel hobusel, selles mõttes, et ta hakkab uskuma, et meri on talle põlvini. Ja siis, nagu vana naine, kes tahtis saada Jumalaks, ei jää tal midagi!
  Catherine nõustus sellega:
  - Jah! Putinil oli liiga palju õnne ja see rikkus ta ära. Nagu fortuuna omal ajal armastas - Napoleon, Hitler, Ivan Julm ja siis pöördus neist ära.
  Efrosinya märkis:
  - Nikolai II oli väga õnnetu, kuid samas lahke ja korralik kuningas. Näiteks arvate, et sõjas Jaapaniga oleks tal vähemalt veidi vedanud. Näiteks kui Admiral Makarov oleks surnud ja kõik oleks võinud olla teisiti. Ja admiral Makarov suri terve rea ebatõenäoliste kokkusattumuste tõttu. Millegipärast ei andnud ta korraldust hävitajate poolt miinitõrjeks ja keegi tema alluvatest ei andnud sellist käsku. Ja miin oli tõenäoliselt venelane ja suur lahingulaev ei oleks tohtinud ühest miinist uppuda. Ja ka sel juhul oleks saanud päästa admiral Makarovi, nagu päästeti näiteks Kirill Romanov.
  Elizabeth nõustus:
  - Jah, väike õnn Nikolai II-le võib anda Venemaale palju rohkem kui palju õnne keskpärasele Vladimir Putinile! Näiteks admiral Makarov võis jaapanlasi merel vähese verevalamisega lüüa ja siis poleks sõda samuraidega olnud palju ohverdamist väärt. Ja kui tsaari-Venemaa võitis sõja Jaapaniga, poleks Esimest maailmasõda tõenäoliselt juhtunud. Nii et impeeriumi armee autoriteet oleks liiga kõrge ja sakslased ei julgeks sõda kuulutada!
  Elena noogutas.
  - Võib olla! Kuigi üksi Makarov ei ammenda ebaõnnestumiste ja ebaõnne arvu sõjas Jaapaniga. Kuigi pean tunnistama, et vaenlane oli tugev. Kuid teisest küljest, kui lahingulaev " Oslyabi " poleks isegi Tsushima lahingu ajal nii kiiresti uppunud, oleks eskadrill võinud täielikult Vladivostokki murda! Ja nii osutus sõda Jaapaniga nii ebaõnnestunuks!
  Efrosinya märkis:
  - Kuid neljakümne viiendal aastal sõda Jaapaniga oli üllatavalt lihtne ja edukas. Nagu oleks Jaapanil õnnest ilma jäänud. Kuid paraku viis Stalini võit selleni, et kommunistid võtsid Hiina üle võimu ning tekkis väga tugev ja ohtlik impeerium, mis Brežnevi ajal peaaegu ründas NSV Liitu. Ja isegi praegu teeskleb Hiina ainult sõpra. Ja ta ise tahab meilt maad kuni Uuraliteni maha raiuda.
  Catherine noogutas.
  - Jah! Kui jaapanlased oleksid siis lüüa saanud, oleks Põhja-Hiina asemel olnud Želtorossia ja õigeusk oleks tulnud taeva all olevasse impeeriumi. Ja mida sai telg Stalini kerge võidu tulemusena jaapanlaste üle. Ateistliku impeeriumi sünd ja võimas koletis Venemaa piiril!
  Elizabeth märkis hambaid paljastades:
  - Uskuge siis kristlikku jumalat. Võit Jaapani üle annaks palju uusi kümneid miljoneid õigeusklikke. Selle asemel tuli Venemaal võimule agressiivne ateistlik režiim. Ja siis tõi verine stalinistlik režiim Hiinasse ateismi. Ja ilmus Mao julm impeerium. Ma tõesti ei saa aru, mida Jumal tahtis!
  Elena märkis:
  - Või pole jumalat üldse! Kas Saatan on palju tugevam, kui Piibel ütleb, või on Kõigevägevama plaanid meile arusaamatud!
  Euphrosyne märkis:
  - Tavaliselt on julmad kuningad edukamad! Ainus erand oli ehk Aleksander Esimene - intelligentne, lahke, liberaalne tsaar, härrasmees, kes ei saanud kärbestki võita. Ja koos edukas!
  Elizabeth märkis:
  - Ja Katariina Teist ei peetud julmaks ja kurjaks valitsejaks ning ta oli ka väga edukas. Tõsi, ta oli hoor ja üldiselt mitte päris hea inimene. Ta keelas talupoegadel oma peremeeste üle kurta. See on isegi kummaline, et nii alatule inimesele nii palju õnne anti!
  Elena noogutas:
  - Jah, ja siis uskuge kristlikku jumalat! Millal - kuri ja alatu kõige edukam!
  Catherine laulis raevukalt:
  Maailm põhineb vägivallal
  Suures plaanis piitsutav raevuvulkaan ...
  Suurem pinge,
  Ärkab valu ja hirmuga
  Ainult hirm annab meile sõpru,
  Ainult valu julgustab sind tööle,
  Sest ma tahan rohkem ja rohkem
  Hüperplasma puhkeb rahva sekka!
  Elizabeth ütles ohates:
  - Jah, Tšingis-khaan oli ebaviisakas pagan. Ta ei osanud lugeda ega kirjutada, kuid ta vallutas pool maailma. Temaga lahingus kaotasid nii moslemid kui kristlased. Ja siin on küsimus: kus oli kõikvõimas Jumal sel ajal? Ja miks alistas mongolite paganlus monoteismi: islam ja kristlus?
  Efrosinya märkis naeratades:
  - Samamoodi võite küsida: kus oli Kõigeväeline Jumal, kui Kain tappis Aabeli? Miks ta lubas inimkonna ajaloos esimese vennatapusõja?
  Elena naeratas ja tegi kokkuvõtte:
  - Jah, te võite vaielda lõpmatuseni, kuid te ei tõesta kunagi, et Jumal on olemas või et Teda pole olemas?
  Catherine märkis:
  - Jeesuse Kristuse arvelt ma kahtlen selles tugevalt. Õnnetud, allasurutud juudid võiksid võtta tugeva ja andeka hüpnotisööri - näiteks Anatoli Kašpirovski - messiaks ja jumalikuks. Kui vaadata Anatoli Mihhailovitši imede statistikat, siis on ta lahedam kui Kristus!
  Efrosinya itsitas ja laulis:
  - Jumal hoidku pimedatel silmi avamast,
  Ja aja küürus seljad sirgu...
  Jah, jumal, olla kasvõi natukenegi Jumal,
  Aga sa ei saa olla natuke risti löödud!
  Ja tüdrukud võtsid taas Talibani kätte. Paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades niitsid nad maha arvukalt mudžaheide ja panid need sõna otseses mõttes partiidena maha. Habemega Taliban hukkus kuulipilduja tule ja suure plahvatusohtlike kildmürskude all. Tõsine lõbu algas usufanaatikute massilise hävitamisega.
  Ja siin on Alenka oma kaunite tüdrukute pataljoniga, kes Tadžikistani jahedast talvisest ilmast hoolimata Talibani paljajalu ründavad.
  Tõsi, nad on lühikestes seelikutes ja nende keha katab Kevlari soomus .
  Kaunitarid jooksevad rünnakule ja laulavad:
  - Kuri Taliban roomab kividel,
  Aga tüdrukud on kõige lahedamad...
  Löö teda napalmiga
  Tähistame edu!
  Ja tüdrukud sädelevad pärlmutterhammastega.
  Ja siis viskab Anyuta paljaste varvastega mudžaheide hernega lõhkeainega. Ja ta purustab Talibani erinevates suundades, nagu kassipojad.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Au isamaale, au,
  Tankid tormavad edasi...
  Bikiinides tüdrukute jaotused,
  Tervitused vene rahvale!
  Punajuukseline Alla tulistab ka habemega vaenlasi, niidab neid maha ja laulab:
  - Rus naeris selle Talibani üle,
  Igas vanuses, sellepärast tema ja Rus'!
  Ja ka neiu võtab ja viskab paljaste varvastega mudžaheide tapja sidruni. Ja hajutada vaenlasi erinevatesse suundadesse.
  Ja kuidas ta lõõritab.
  Mitukümmend varest olid uimastatud. Südameinfarkti saades kukkusid nad raseeritud Talibani peadele ja nad said augud. Siis siristas sõdalane:
  - Asi on meiega väga vastuoluline,
  Usun, et see on lihtsalt kõrgeim klass!
  Ma tean, et Taliban võidab
  Uhke keerub on ju meie kohal!
  Maria, teine bikiinitüdruk, võttis selle kätte ja vilistas. Ja paljaste varvastega viskas ta vaenlase pihta tohutu mõrvarliku jõu, väga hävitava surma kingituse. Ta purustas Talibani võitlejad ja röökis hambaid:
  - Venemaa ümber on tohutu udu,
  Ja Talibani võitleja tormab Isamaale!
  Olympias on tõeline tüdruk-kangelane. Ta on suur ja samal ajal on tal helepruunid juuksed. Sõdalasel on luksuslikud puusad ja tugevad kõhulihased, mis on vooderdatud šokolaaditahvlitega. No sellise tüdruk-looma vastu ei saa tõesti keegi vastu.
  Ja nii ta oma võimsate, lihaseliste, paljaste jalgadega tõstis terve tünni lõhkeainet ja viskas selle Talibani suunas. Ja see tünn kihutas suure surmava kiirusega. Ja kuidas see mudžaheide vastu põrkub, rebenes nad sõna otseses mõttes laiali.
  Kangelassõdalane võttis selle rõõmuga vastu ja laulis:
  Ja Murovi kohal on taevas sünge,
  Koit tõuseb...
  Oleme nagu Ilja Murometsa tütred,
  Nad kiitlesid oma jõuga mitte asjata!
  . 7. PEATÜKK
  Tõepoolest, Talibani vastu võidelda ja tappa on palju meeldivam kui oma Ukraina vendadega. Siin arvan, et igaüks nõustub, et vendade tapmine on patt. Ja Vladimir Putinit kutsutakse juba avalikult Vene vägedes - Vovka-Cain!
  Olympias laulis raevust:
  Noh, kui palju vendi saate tappa,
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, inimene sündis õnneks ...
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõjas halb ilm!
  Pärast seda võtab kangelastüdruk selle kätte ja võtab kopsudesse õhku ja vilistab. Paljud sajad varesed saavad kohe infarkti ja minestavad. Ja nende teravad nokad lendavad alla ja läbistavad Vene vägede positsioonidele rõhuva Talibani pealuud.
  Olympias, kes lõi varesed viledega maha ja lasi neil uimaselt kukkuda, võttis selle kätte ja säutsus:
  See, see, see - kabjad koputavad,
  See, see, see - kuulipilduja tabas!
  Talibani armee on pähe löödud,
  Ja keegi ei saa tüdrukute armeed jagu!
  Marusya tulistab ka edasitungivate Talibani sõdurite pihta. Näitab oma tujusid ja kõrgeimat klassi. Tema kuulipilduja niidab terveid mudžaheide ridasid.
  Tüdruk viskab paljaste varvastega tapvat surmakingitust. Lööb välja hulga Talibani võitlejaid ja kriuksub:
  - sõjaklassika,
  See tüdruk peaks olema paljajalu ...
  Tütred ja pojad
  Muudame kõik mänguks!
  Sõdalased ja tegelikult ilu.
  Matryona, tulistades Talibani pihta ja loopides paljaste varvastega hävituskingitusi, säutsus:
  - Au bikiinides tüdrukutele,
  Nad võitsid mudžaheide...
  Tüdrukutel on noad paljad
  Rünnake niimoodi õhtusöögiks!
  Peenikese piha ja luksuslike puusadega tüdruk tulistab lähenevat Talibani. Ta teeb seda väga osavalt ja täpselt. Ta niidab neid maha nagu muruniiduk ja laulab:
  - Tüdruk tantsis polkat,
  Varasel tunnil murul...
  Saba vasakule, saba paremale,
  See on polka Karabas!
  Ja nüüd viskab sõdalane taas paljaste varvastega vaenlasele kohaloleva tapja. Ja ta paneb maha palju Talibani.
  Siin võitlevad Victoria ja Veronica. Mõlemad tüdrukud on väga lahedad. Ja nad tulistavad ülihästi.
  Victoria viskas oma surmava jõu palja kannaga hävitamise kingituse. Ta rebis palju dushmani ja kilkas:
  -Raha sulab rahakotis,
  Pealinnad sulavad...
  Ja vene keeles -
  Raha tähendab mannat!
  Teine neiu vajutas oma helepunase nibuga nuppu, mis lülitas sisse kõrvulukustava ultraheli, ja lasi sellel läbi õhu lennata. Ja juba langesid tuhanded varesed Talibani raseeritud peadele. Ja lööme neid.
  Punajuukseline tüdruk laulis:
  Mudžaheidid ründavad Venemaad
  Neid tormab Afganistani palju ...
  võitlesid siis Afganistanis ,
  Nüüd on hirmuäratav Taliban oma mõõga tõstnud!
  
  Kuid paljajalu tüdrukud ei anna alla
  Nad näitavad ainult kõrgeimat klassi ...
  Talibani armaadiga võitlevad nad reipalt,
  Ja nad löövad otse silma!
  Ja paljaste varvastega sõdalane viskab surmava jõuga annihilatsiooni. Ja kõik saavad selle temalt.
  Alice ja Angelica tulistavad snaipripüssidest Talibani pihta. Ja nad teevad seda väga hästi. Ja nad teevad nii täpset tuld.
  Alice võttis selle ja laulis:
  Dushmani jaoks on kirst,
  Hoia tervist, et...
  Tüdrukud jooksevad talvel alasti!
  Ja murra mudžaheidide seljad!
  Ja sõdalased võtsid korraga ja näitasid oma keelt!
  Ja siis Alice tulistas, kasutades ühe nupuvajutusega rindkere helepunast nibu. Ja nokautis tosin Talibani.
  Alice võttis selle kätte ja siristas hambaid paljastades:
  - Isamaa ja vabaduse eest lõpuni,
  Bikiinides paljajalu tüdrukud
  Sa oled selline kangelane...
  Pannes südamed üheskoos põksuma!
  Angelica kinnitas:
  - Koputage üheskoos! See on hea!
  Maria Kolesnikova kui päkapikkude kuninganna annab aktiivseid ja agressiivseid korraldusi. Ta on julge ja julge tüdruk.
  Ta näeb tulevikku ja sõda, Venemaad Tadžikistanis koos Talibaniga.
  Aga see kõik on väga ilus. Ja näete, et see oli verine ja väga võitluslik. 2023. aasta suvel Talibaniga alanud sõda oli tõusuteel .
  Sõda Talibani ja Venemaa vahel jätkus. Afganistan on suur rahvaarv, paljud noored on näljased, vihased, agressiivsed.
  Ja nad sõdivad Tadžikistanis, samal ajal kui Venemaa käed on seotud sõjaga Ukrainas, mida toetab suurem osa maailmast.
  Ja Taliban kasutab seda.
  Aga väga paljajalu ja ilusad tüdrukud võitlevad Venemaa poolel. Kaklused tulevad lainetena.
  Nataša tulistab mudžaheide. Nad kasutavad draakoni tüüpi kuulipilduja surmavat jõudu. Ja viskab Talibani kuulidega.
  Ja nad kukuvad, surudes tüdrukutele peale. Siin kukub alla ajutisest õhutõrjepaigaldist alla tulistatud Vene helikopter. Taliban lasi ta maha. Tõsi, kopteris pole tüdrukud, vaid mehed ja neil pole sellest eriti kahju.
  Ja Nataša on tüdruk ja ikka veel paljajalu bikiinides. Ja kui sa oled peaaegu alasti, siis keegi eriti ei hoia sind tagasi ega takista.
  Nataška viskas surmava jõu paljaste sõrmedega hävitamise kingituse. Ta hajutas Talibani eri suundades ja laulis pärlhambaid paljastades:
  On talv, talv, talv
  Algas ootamatult...
  Raevukalt pühib, pühib -
  Homne päev on parem
  Homme, homme, homme!
  Ja nüüd on käes uus aasta!
  Tõepoolest, Tadžikistanis sadas vana-aasta õhtul lund. Ja nüüd jätavad vene tüdrukud lumme paljad peitsitud jalajäljed ja see näeb väga ilus välja.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  Üks kaks kolm -
  Pühkige protsessorid!
  Neli kaheksa viis
  Lähme mängima!
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, käivitab surmava jõuga kingituse surma.
  Zoya võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  Üks kaks kolm neli viis,
  Jänku läks välja jalutama...
  Siit tuleb tüdruk, kes jookseb
  Mujahideen tapab!
  Ja Zoya võttis ja näitas oma pikka keelt.
  Tuld juhib aga Augustinus. Sellist tüdrukut, kellest lahedamat pole olemas. Ja kritseldades surmava aplombiga. Niidab mudžaheide ilma tarbetute tseremooniateta. Siis hakkab ta laulma;
  Kui tagaosa on kasutu -
  Sõjavägi ei aita...
  Noh, kui soojust pole,
  Tagumine läheb vaenlasele lõunale!
  Ja punajuukseline Augustinus võtab ja viskab hävitamise kingituse oma paljaste varvastega. Ja tegelikult kisub see laiali nii palju dushmani, et see on lihtsalt hirmutav.
  Augustinus ei jätnud muidugi kasutamata võimalust laulda:
  Olen olnud alasti
  Hüppas üle põllu!
  Nii et hüppas üle põllu ...
  Kulatski laulis kaasa!
  Ja tüdruk võtab selle ja ta safiiridest sädelevad silmad löövad särama. Ja tema silmad on ilusad. Ja keel on väga mänguline. Ja nii väle, ja nii groovy. No täpselt nagu mingi mahlane apelsin.
  Ka Svetlana võitleb. Ja paljaste varvastega loobib hävitamise kingitusi. Mis on nii surmavad ja hävitavad.
  Ja seal lähedal võtsid Taliban ja lõid välja Vene tanki. Ja Vene armee auto hakkas tükkideks kiskuma, lahingukomplekt plahvatas. Ja mehed surevad jälle.
  Kuid Svetlana ei vaja haisvaid mehi. Neid tuleb piinata. Ja tüdruk võttis selle ja laulis:
  Mehed, mehed, mehed
  Te olete lihtsalt suured jõhkrad
  Kui tüdrukud tapavad sind
  Nad puhastavad maad!
  Tõepoolest, Taliban on metsalised.
  Kuidagi tabasid nad ilusa skauditüdruku. Alustuseks võtsid nad ta ja panid nagile. Kätelt väänati liigesed välja, mis on väga valus.
  Siis riputati tüdruku paljad jalad klotsidega, mis piirasid ta pahkluid. Ja siis nad võtsid ja süütasid tema palja ja graatsilise tallakõveriku all tule.
  Vene tüdruk sai väga haiget. Taliban võttis enne kontsade praadimist ja määris ta jalad õliga. Ja nii põles tald aeglaselt ja see oli piinavalt valus. Ja tüdruk oigas ja möirgas. Ja Taliban peksis teda ka piitsaga selga ja külgedele. Siis otsustasid nad piinamist intensiivistada. Nad võtsid välja tulikuuma traadi ja lööme kaunitari seljale ja rinnale.
  Ja kuidas see valutab. Eriti siis, kui Taliban hakkas vene tüdruku helepunaseid nibusid kuumade tangidega väänama. Ja ta nuttis nii palju.
  Ja Talibani üksuse peamine juht oli piinamisest lihtsalt hull. Ja ta paljastas oma kuldhambad.
  Vene tüdruk sülitas vastuseks. Pärast seda hakkasid nad tema paljaid varbaid murdma. Mis on väga valus. Ja tüdruk minestas kohutavast, talumatust valust.
  Kuid Taliban jätkas piinamist. Esiteks tõid nad tüdruku teadvusele, valades välja ämbri jäävett. Ja siis paigaldasid nad tema kehale andurid ja elektroodid.
  Pärast seda hakkasid kaks poissi dünamo pedaalima. Vool läks edasi ja neiu tõmbles põrgulikust valust. Ja tõepoolest, kui keha
  Elektrilahendused mööduvad , see on jube, sõna hobuste karjad tormavad mööda. Ja tõesti, iga tüdruk ulutab siin.
  Ja poisid keeravad pedaale ja alasti tüdruk ulutab nagu metsik hunt. Ja tal on väga valus. Ja mürin on lihtsalt väljakannatamatu.
  Ja peale voolu praadib Taliban ka vene tüdruku kontsi, mis on juba kaetud suurte villidega. Ja peksid ka punase kuuma traadiga selga. Ja nad löövad raevu ja vastupidavusega.
  Ja samal ajal suurendasid nad jahu. Nad hakkasid tüdrukut venitama ja järjest rohkem raskusi ploki külge riputama, et liigesed täielikult välja väänata.
  Talibani peabandiit laulis:
  Mis valu, mis valu
  Mängu tulemus on viis - null!
  No mis metslastelt võtta. Nad piinasid tüdrukuid nii julmalt, kuid mitte eriti kogenud. Kuigi Veenuse rüppe pandi elektroodid ja kuidas nad pärast seda voolu panevad.
  Taliban on barbarid. Siin nad on, narkootikumide eest saadud raha eest ostsid nad Hiinast terve armaad tanke. Tõepoolest, Hiina on Venemaa liitlane ja sõber.
  Ja Taliban ujutas oma tankidega vaenlase kallale.
  Kuid nende vastu on neli vene tüdrukut T-95-l. Nad on muidugi paljajalu ja bikiinides.
  Ja mida?
  Elizabeth tulistas mudžaheide paljaste varvastega ja siristas:
  - Au elevantide kodumaale!
  Catherine lõi ka Talibani, kasutades oma paljast ümarat kontsa ja küsis:
  - Mis on elevantide kodumaa?
  Elizabeth vastas hambaid paljastades:
  - Muidugi, Venemaa!
  Catherine itsitas ja vastas:
  - Ma arvasin, et see on India!
  Elena lõi dushmaneid sarlakpunase rinnanibu abil, enne kui rinnahoidja seljast võttis ja kilkas:
  - Ja ma arvasin, et elevantide sünnikoht on Aafrika!
  Efrosinya vajutas paljaste ümarate kontsadega pedaale ja laulis:
  - Väikesed lapsed,
  Pole võimalik...
  Ärge minge Aafrikasse jalutama ...
  Aafrikas haid, Aafrikas gorillad
  Aafrikas on suured krokodillid!
  Ja kõik neli paljajalu tüdrukut, palja rinnaga, sädelevate helepunaste rinnanibudega, laulsid:
  Nad hammustavad sind
  Löö ja solvu....
  Ärge minge lapsi Aafrikasse jalutama!
  Petturid Aafrikas
  Kaabakas Aafrikas
  Aafrikas on kohutav Barmaley!
  Hammustaks sind
  Löö ja solvu...
  Ärge minge lapsi Aafrikasse jalutama,
  Õudusunenägu Aafrikas
  hull kaabakas,
  Barmaley ilmus sellesse ootamatult!
  Ta jookseb Aafrikas ringi ja sööb lapsi!
  Jah lapsed! Jah lapsed!
  Naer naeruga, aga kui Taliban tabas neljateistkümneaastase vene poisi , võtsid nad teda tõsiselt. Esmalt kooritud ja restile pandud.
  Siis hakkas turbanis ja habemega dushman oma alasti lihaselist teismelise keha kuuma raudvardaga põletama.
  Siis tõi talibi timukas poisi paljale rinnale punasest kuumast rauast tehtud tähe ja pani selle peale.
  Poiss karjus kohutavast valust ja kaotas teadvuse. Siis toodi poiss sisse. Ja nad kinnitasid ta paljad, veel peaaegu lapselikud jalad plokki. Ja nad hakkasid plokki konksudele raskusi riputama. Ja see tegi palju haiget. Poisi noor keha oli tugevalt venitatud ja poiss sõna otseses mõttes oigas .
  Vene poisi piinamine jätkus. Õlitas paljad jalataldu. Ja siis süütasid nad enda all tule.
  Ja kuidas laps pärast seda metsikult karjus. Jah, see oli äärmiselt valus.
  Poiss jätkas karjumist ja Taliban peksis teda piitsaga.
  Siis võtsid nad lapsel konksudega ribidest kinni. Ja jälle kapitaalselt osutus.
  Pärast seda laulis Taliban:
  Me hävitame kõik uskmatud,
  Las nad olla teismelised...
  Siin on keerub meie kohal,
  Paneme kõik lauale!
  Pärast seda murti Venemaalt pärit poisil tulipunaste tangidega katki, kõik varbad palja jala peal. Ja Taliban tegi seda aeglaselt, et ilusale poisile võimalikult palju valu tekitada. Ja siis hakati noore sõdalase ribisid valgekuumenevate tangidega murdma.
  Nii nad murdsid need tema jaoks nii, et poisil ei olnud ühtegi tervet ribi. Ja poiss suri valušokki.
  Enne tema surma purustasid mudžaheidid teismelise ja munad. Ja see oli väga valus.
  Vahepeal ründas Anastasia Witcherit kasutades tormiväelaste poolt Talibani. Ta kasutas raketiheitjaid. Ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja laulis:
  Üha kõrgemale ja kõrgemale
  Fuhrer keeras oma pardi nina üles ...
  Mõnikord lendavad meie katused minema,
  Taliban pole aga küpseks saanud!
  Akulina Orlova lööb ka oma vastast. Ta teeb seda väga täpselt ja vajutab nupule oma helepunast nibu. Ja lähedal plahvatab Vene ründelennuk. Ja ta oli rahul Talibani tapjakingiga. Võimalik, et midagi Hiinas valmistatud. Ja see ajab teid täielikult segi.
  Akulina laulis:
  - Kui mees läheb otse kirstu,
  Elu säilitamine nii...
  Olge paljajalu tüdrukud!
  Ja sõdalane võtab selle ja naerab. Muidugi ei tunne tüdruku jalad talvest hoolimata kingi. Ja tema kontsad on ümarad ja sõna otseses mõttes säravad. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Ja tema rinnanibud on helepunased ja sädelevad nagu kirikukuplid. Siin on nii-öelda võitlev tüdruk.
  Jah, talle ei meeldi mehed. Kuigi ta kasutab meelsasti keelt oma lõbuks. On tõesti nii tore puudutada oma helepunaseid nibusid teise tüdruku maasika rinnanibudega. Et see oleks suurepärane.
  Akulina võttis selle ja laulis:
  Sellest paljajalu tüdrukust
  Ma ei suutnud unustada...
  Tundus, et kõnnitee kivid,
  Nad piinavad õrnade jalgade nahka!
  Ja Akulina võtab selle ja pööritab safiirsilmi.
  Siin on ta kõrgeima taseme ja klassi tüdruk.
  Ja Margarita Magnitnaja on ka piloot. Mõlemale tüdrukule meeldib väga üksteise vastas lamada ja rubiinidena sädelevaid nibusid puudutada.
  Samas ei jäta nad hooletusse ka mehi.
  Noh, vahepeal võtab Margarita ja lööb mudžaheide suure surmava jõuga.
  Siis ta laulab:
  Oh millised jalad
  Kui head on...
  Ära karda, kallis
  Kirjutage telefon üles!
  Ja Margarita võtab selle ja näitab oma keelt. Ta on äärmiselt tujukas tüdruk.
  Ja tema paljad varbad saadavad surmavaid surmaande.
  Akulina Orlova laulis naerdes:
  - Margarita, aken on lahti,
  Margarita, kas sa mäletad, kuidas see kõik juhtus!
  Anastasia Vedmakova noogutas.
  - Jah, naised! Me saame kõike teha ja kustutame vaenlased põhjalikult!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  Meie armee on tugev
  Ta hoiab maailma...
  Las Taliban tuleb
  Nende tüdruk tapetakse!
  Näiteks võitleb ka Fedor. Ta kasutab mudžaheide tabamiseks mörti. Ja kui see persse läheb, siis ei tundu see kellelegi vähe. Isegi kui talibil on pikk habe ja raseeritud pea.
  Fedora trampib paljaid jalgu poris ja laulab:
  Vaata varjutust taevas
  Surfi kohutav sümbol ...
  Mustad tiivad üle maailma
  Karja ruumi ulgumine!
  Ja teine tüdruk, Sirafima, viskas paljaste varvastega mõrvarpommi ja rebis Talibani massi laiali ja ütles:
  Taliban - needus tõuseb
  Taliban - täielik surm ...
  Taliban ja surnud rügemendid!
  Taliban on hullumeelne juht!
  Taliban!
  Ja Serafim võtab oma suhu vile ja kuidas ta puhub, et rongad minestavad ja torkavad nokaga mudžaheide päid läbi.
  Tüdrukuid tuleb öelda, et need on suurepärased ja ilusad.
  Ja nüüd on näha, kuidas Taliban süütas Venemaa laskemoonalao. Ta hakkas põlema ja mürsud purunesid surmava jõuga. Taliban möirgab ja rõõmustab.
  Aga tüdrukud taevast vasardavad mudžaheide. Ja näete, kuidas Albina ja Alvina taevasse ilmusid.
  Mõlemad tüdrukud on lihtsalt imelised blondid. Ja imeliselt ilus. Ja muidugi paljajalu ja jalas ainult õhukesed aluspüksid.
  Need on naised - ütleme siis kõrgeimast järgust. Ja seda, mida nad suudavad, ei suuda kõik korrata.
  Ja sõdalased, kui nad hakkavad tapma, ei saa te neid peatada.
  Albina tulistas lennukist välja kolossaalse hävitava jõuga raketi. Ja ta lõhkus Talibani armee punkri, mille järel ta laulis:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Kuigi jalad on paljad rinnanibud ...
  Leota Taliban tualetis,
  Me ei saa olla nõrgad!
  Alvina jätkab oma paljaste varvaste toel surmakingituste saatmist. Ja tapke Mujahideen, võtsid selle ja laulsid:
  - Meil on armsad tüdrukud,
  Nad lihtsalt ütlevad, et ilu....
  Komsomoli helisejate hääl ,
  Tormiline kevad tuleb!
  Ja mõlemad tüdrukud võtavad selle vastu ja laulavad täiel rinnal:
  Laske mind Himaalajasse
  Las ma lähen igaveseks
  Muidu ma ulun või muidu haugun,
  Muidu söön kellegi ära!
  Ja tüdruk hakkab lihtsalt kirema. Ja ta arvab, et see on väga lahe ja võluv. Ja kui sa karjud - Kukareku -, on see tõesti jube.
  Tüdrukud võtsid vahepeal kätte ja hakkasid tulistama rasketest relvadest, mis jättis mulje. Ja nad tulistavad nii täpselt.
  Tüdruk Vivola laulis hambaid kõigutades ja vaenlasi täpselt tulistades:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Mulle meeldib meeste juures täiuslikkust lakkuda...
  Sõdurid ei tunne lahedat eetrit,
  Kus tüdruk unustas natuke imeda!
  Ja sõdalane naerab. Jah, kaunitarid teavad, kuidas dushmaneid kägistada.
  Ja ausalt öeldes suudavad nad sarved ära murda ja kuradi kiilaks.
  Nii et proovige sellistele kaunitaridele vastu ronida.
  Nicoletta peksab ka Talibani. Ta on väga võitluslik ja agressiivne tüdruk. Ja kui ta naerab, tundub, et see on ägedalt hullu inimese naer .
  Nicoletta paljastab hambad ja möirgab:
  Me oleme, vau, röövlid,
  Röövlid, röövlid!
  Pauk , põmm ja sa oled surnud,
  Surnud, surnud!
  Ja tüdruk lakub keelega õhku. Ja kui tore on teisel tüdrukul oma sarlakit rinnanibu lakkuda. Ja tal on see nii läikiv ja rubiinidest sädelev.
  Nicoletta naeris ja säutsus:
  - Au kosmosepiraatidele!
  Mujalgi tüdrukud jooksid hoobilt. Ja siis tabasid raketid Talibani positsioone. Aurora vabastas ta sarlakpunaste rinnanibude abil, mis vajutasid nuppe.
  Ja raketid lendasid. Ja mudžaheidid möirgavad.
  Siin piinatakse teist komsomolilast. Kõhklemata torkasid nad tema paljaste varvaste vahele bensiiniga määritud vati. Ja nad võtsid selle ilma pikema jututa ja panid põlema.
  Vata süttis põlema. Ja tüdruk, kuidas võtta ja möirgada. Ja siis võttis ta tema rinnad ja torkas tulikuuma varda otse punasesse nibu. Ja tüdruk oli sõna otseses mõttes valust kurnatud .
  Ja Taliban naerab. Muidugi armastavad nad ka oma varbaid murda. Üks mudžaheedidest võttis isegi tüdruku palja ümara kanna ja põletas selle kuumusest valge rauaga. Ja see töötas. Tüdruk võtab selle ja karjub metsikust õudusest.
  Alice nägi seda läbi snaiprisihiku. Vaatasin hoolikamalt. Võtsin selle ja seadsin üles ja kuidas lupanet. Ja surmav kuul tabab timukat otse kõhtu. Ja ta karjub metsikust valust ja sellest, kuidas ta väänleb. Ja tüdruk võttis selle ja laulis:
  Headuse inglid,
  Kaks valget tiiba üle maailma
  Kuskil on riik
  Kus Svarogist endast sai iidol!
  Angelica tulistas ka ja väga tabavalt, tabades piinajat munandikotti. Tema ka, kuidas karjuda, hästi sihitud löögist. Nii said timukad selle kätte.
  Ja tüdrukud laulsid:
  te rumalad timukad,
  Ees ootab julm karistus...
  Meil on palju küünlaid
  Suurepärased inimesed ründavad!
  Ja tüdrukud hakkasid raevukalt ja täpselt tulistama. Ja võitis Talibani. Selliste tüdrukute vastu poleks saatan vastu pidanud.
  Alice laulab vaenlase pihta tulistades:
  Teie saatus on tasakaalus
  Vaenlased täis julgust...
  Aga jumal tänatud, et on sõpru,
  Aga jumal tänatud, et on sõpru!
  Ja jumal tänatud, sõbrad, mõõgad on olemas!
  Ja Angelica, jätkates Talibani tulistamist ja neid tappes, säutsus:
  - Kui su sõber on veres,
  Tallatud lõpuni...
  Sa ei helista sõbrale
  Pole argpüks, pole valetaja!
  Pärast seda võttis neiu ja viskas paljaste varvastega surmava jõuga granaadi. Ja ta purustas Talibani tükkideks. Mudžahiidide maharaiutud pead veeresid.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  Päev ja öö pommitatakse lakkamatult ,
  Kahju ilma häbita...
  Sellest, et Putin on kummaline,
  Terve riik on suremas!
  Alice, tulistas Talibani pihta ja lõi neist läbi, võttis ja märkis tolmu sülitades:
  - Sellel Venemaal on nii imeline hetk,
  Mida pole lihtne ära arvata - kes on naljamees, kes president!
  Punajuukseline sõdalane itsitas ja märkis:
  - Nii see juhtub - väga rumal on presidendiks saada spioon!
  Ja mõlemad tüdrukud sadasid jälle Talibani tulevoogudega. Ja nad tegid seda väga täpselt. Ja nende lasud tabasid mudžaheide.
  Ja teises kohas kaklesid teised tüdrukud. Ja muidugi paljajalu ja peaaegu alasti.
  Näiteks Alenka lasi oma helepunase rinnanibu abil bazookat. Ta läbistas Talibani võitleja ja mitmed tema partnerid.
  Siis ta säutsus:
  - Nüüd oleme tagasi paraadil,
  Me ei ole bandiidiga ühel teel
  Paljajalu tüdrukutes oleme brigaad,
  Lada tuli on meiega ees!
  Ja sõdalane võtab selle ja viskab oma palja kannaga hävitamise kingituse. Ja murrab mudžaheide massi.
  Siinsed naised on lahedad. Olga tulistab ka Talibani pihta. Need on mudžaheidid, kes edenevad. Nad ründavad paksude ahelatena. Ja tüdrukud niidavad need ilma tseremooniata maha.
  Olga tulistas oma maasikanibu kasutades signaalrakett. Ta lõi välja palju Talibani ja laulis:
  - Anname oma hinge, südame,
  Oleme meie püha Isamaa...
  Me seisame ja võidame -
  Ja me ei kahetse elu!
  . PEATÜKK #8
  Ja tüdruk viskab surmava jõu paljaste varvastega mudžaheide hävitamise kingituse.
  Ja kui tore see tüdrukutele sobib. Kuidas nad Talibani võitsid.
  Veronica kakleb ka. Tüdruk kasutab pildistamisel rubiinist rinnanibusid.
  Ja selle tagajärjel hävib dushmanide mass. Ja sõdalane karjub täiest kõrist:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ma võin Talibani kägistada...
  Märg dushmanid tualetis,
  Teeme neist nagu mäng!
  Ja Veronica võtab selle ja ajab selle persse ...
  Sõdalane Anna temaga. Ja hävitab mudžaheide. Muidugi tüdruk ainult aluspükstes. See on praktiline. Ja aluspüksid on nii õhukesed ega varja tegelikult midagi.
  Sõdalane Anna tulistab, niites vastaseid maha. Tema juuksed on punased ja tüdrukud ise on lihtsalt kosmose kõrgeim valgus.
  Ja Anna loobib paljaste varvastega surmaande, mis löövad Talibani kohapeal puruks.
  Sõdalased kiljuvad täiest kõrist:
  - Mujahideenid märatsevad, ridvad,
  Rügemendi vaenlane liikus edasi ...
  Tüdrukud kannavad võitu
  Nad kohtuvad Talibaniga vaenulikult!
  
  Seanahk on purjus,
  Vaenlane purustatakse...
  Paljajalu tüdrukud kaklevad
  Tugev kaunitaride rusikas!
  Ja sõdalane võtab selle ja peksab selle, kasutades lahingus helepunast rinnanibu.
  Ja ütleme nii - väga lahe!
  Ilus tüdruk - punast värvi. Ja ta armastab mehi. Eriti keel, et töötada nende pulseerivate jade varrastega.
  See on suurepärane maitse ja nauding!
  Nii et Anna võttis selle ja möirgas täiest kõrist:
  - anti käsk küla maatasa teha,
  "Gradi" valangud hävitavad mägesid...
  Kiilaspeaga füürer puhus afgaani pihta ,
  Ja lõpetame rääkimise!
  Ja tüdruk võtab selle vastu ja naerab. Ja tema naer on nagu kellahelin.
  Tüdrukud on põnevust täis. Siin võitleb ka Malvina. Muidugi ei pahanda neiu sarlakpunase rinnanibu kasutamise vastu. Ja samal ajal kaunitar ka laulab
  Aga see juhtus -
  Et sõdur ei küsinud!
  Kuri hõim on ümber veerenud,
  Palju põrgulikke, tumedaid jõude!
  
  Mustad kuradid on jultunud,
  Tule sellest mülkast välja!
  Siin on neil pistodad käes -
  Ulguvad laulud - mitte ööbik!
  
  Kuulipilduja purustas jalaväe
  Katkiste mörtide suits!
  Korraga panid nad ühe kompanii maha,
  Kirassiiri soomus ei aidanud!
  
  Pakil pole soovi surra,
  Kurat, uskuge mind, mitte kuurort!
  Ja mürsud hävitavad punkrid,
  Nende peaingel lööb ülalt!
  
  Deemonid korraga aukudes kriuksudes,
  Põletame need napalmi ja väävliga!
  Isegi mäed sulavad
  Hävitatud ümberringi!
  
  Aga ära ainult mõtle
  Et vaenlane on nagu vesi!
  Hiiglaslik kasvu tipp,
  Universumi kuningas Saatan!
  
  Siin on tema leegi hingus,
  Kerub põleb korraga!
  Ja Jumala lipp langes
  Aga me usume, et võidame!
  
  Läksime veidi mäest üles
  Ja laseme end ristida!
  oigas teel,
  Jumala targad pojad!
  
  Ja nüüd asume rünnakule
  Hüüd hurraa, äike veereb!
  Kui palju on aga kuulda, ema,
  Aga kuradile kajutid - rout!
  See oli Margarita Kolesnikova nägemus ja kõik sai alguse sellest, et Taliban ründas ootamatult Tadžikistani 22. juunil 2023 ja Venemaa pidi võitlema kahel rindel, suunates oma jõud Ukraina rindelt kõrvale . Ja mis oleks parem viis dushmanidega võitlemiseks kui vennad-slaavlased üksteist tappa.
  Kuid oma maailmas pidi Maria Kolesnikova lahendama muid probleeme. Samuti väga tõsine. Juhtige vägesid, kui hea võitleb kurja vastu. Kuidas see oli, kui rahvas tõusis diktaatori vastu vuntsidega ja kiilas metssiga ja kui ta kaitseb oma kaunist päkapikurahvast tigedate ja koledate karude eest.
  Nagu ta laulis:
  Armastus ja surm,
  Hea ja kuri...
  Mis on püha, mis patune,
  Ei saa aru...
  Armastus ja surm,
  Hea ja kuri,
  Ja valida on meile antud,
  Ainult üks asi!
  Ühel pool võitlesid päkapikud ja teisel pool orkid.
  Päkapikutüdrukud näitasid karvaste olenditega võideldes üles tõsist kangelaslikkust.
  Siin asusid orkid kolmevärviliste soengutega kaunitarid.
  Tüdrukud kritseldasid kuulipildujatega karvastele karudele. Nad niitsid neid ilma tarbetute tseremooniateta ja ajasid nad kirstudesse.
  Samal ajal loopisid tüdrukud ja omamoodi päkapikud paljaste varvastega vaenlastele mõrvarlikke surmaande. Nad rebisid orkid sõna otseses mõttes laiali.
  Ja sõdalased laulsid:
  Kui sõber ilmus ootamatult,
  See on tige, karvane ork ...
  Seejärel kustus päkapiku pilk,
  Nii et kiilakas füürer on surnud!
  Ja sõdalased puhkesid taas naerma, näidates oma elevandiluust sädelevaid pärlhambaid.
  Siin võitlevad taas päkapikud ja loobivad paljaste varvastega võimsaid ja surmavaid hävitamiskingitusi.
  Samas on kuulipildujate kaunitarid aktiivne ja agressiivne laskmine. Ja nad teevad seda suure entusiasmiga.
  Üks päkapikkudest vajutas sarlakpunase rinnanibuga bazooka nuppu. Ta viskas minema tapja surmakingituse. Ja rebis laiali hulga orke.
  Siin on tüdrukud ja kõik paljajalu ja bikiinides.
  Ja muidugi päkapikud jälle laulavad;
  Suur, võimas, püha riik,
  Sinitaeva all pole enam sära!
  Kõigeväelise Jumala poolt on ta meile igaveseks antud -
  Piirideta valgus, ülendatud päkapikk!
  
  Maailm pole kunagi sellist jõudu näinud, iial ei tea
  Nii et me trambime uhkelt kosmoseavarusi!
  Sulle laulab iga täht universumis,
  Olgu päkapikk meiega õnnelik!
  
  Lõppude lõpuks on see meie kodumaa, see on selline saatus,
  Valda kõigi asjade ruumi!
  Uskuge mind, igaüks meist tahaks seda,
  Ilma igasuguse rumaluse, naiselike ebauskudeta!
  
  Peainglid puhuvad oma võimsat trompetit,
  Nad ülistavad jõuliselt meie sõjavägede marssi!
  Ja vaenlane leiab oma osa haavapuukirstust,
  Ja ei saa makse ja austust!
  
  See on meie kodumaa, kõik selles, uskuge mind, on ilus,
  Ta muutis kogu universumi pingutuseta!
  Tüdrukud , kellel on armas kaalumispats,
  Jaht, et tal oleks tugev tünn!
  
  Isamaa on ema sinised silmad,
  Tema käsi ja hell ja kivi!
  Ja vastane noormees, kelle sa kuuliga tapad -
  Et leek südames heledamalt leegiks!
  
  Piiramatule isamaale annate vande,
  Ta on ka sulle hea!
  Kuigi lahingu raevus voolab veri,
  Vaenlasele tuleb kättemaks nüüd!
  
  Relvad ja julgus on nii võimas sulam,
  Kuri ei saa sellest jagu!
  Pommidega lennukis lendasin targalt,
  Ja kui see plahvatab, valavad nad sisse aknarahe!
  
  Aga valitseja käsk - lennutage laps Marsile -
  Sul on aeg ruumi panna!
  Ja marslase ülbus jääb silma,
  Siis näeme palju kaugemale Pluutost!
  
  Me jõuame kosmose kõrgustesse, nähes universumi serva,
  Selline on meie inimlik saatus!
  Ja seetõttu julge poiss vägitegudest,
  Lõppude lõpuks teadke, et tasu on kasu küsimus!
  Ja tüdrukud võtavad selle ja viskavad jälle oma paljaste varvastega surma kingituse.
  Ja kuulipildujatest niidame maha suruvaid orke. Sõdalased on ilusad. Ja tüdrukute paljad kontsad loopivad surmava hävitamise kingitusi. Ja nad teevad seda väga kiiresti ja agressiivselt.
  Ja neil on väga helepunased ja maasikalised nibud. Ja nende rinnad on nii lõhnavad. Noored päkapikud lakuvad neid keelega ja lähevad meemagususega hulluks.
  Siin on klass!
  Üks päkapikkudest hüüab, paljastades oma rinnapartii:
  - Ime seda rinda
  Ja unusta orkid!
  Ja sõdalane võtab selle ja keerleb koos oma kehaga.
  Ja veel üks päkapikk, kellel on sarlakpunane rinnanibu, surub. Ja surma kingitus reageerib surmava jõuga. Ja kui ta tõesti persse ajab, siis ta võtab selle kapitaalselt ja perse.
  Päkapikud kiljuvad ja karjuvad:
  Oleme maailma tugevaimad
  Leota kõik orkid tualetis ...
  Ei söönud karvast putru -
  Kaaluge neile kohta ämbri juures!
  Ja siin vajutab jälle sarlakate nibudega neiu juhtkangide nuppe ja peksab orke pliivihmaga.
  Pärast seda hakkas laulma terve pataljon paljajalu päkapikke;
  Armastuse leping on antud tugev, iidne,
  Issanda lõputu ja puhas pitser!
  Ühed palvetades ja teised kõrtsides,
  Üksi kõrgustes ootavad teised surma!
  
  Tüdruk ja mina oleme nüüd üsna õnnelikud -
  Ta on minu valgus ja armsa varju salu!
  Keerubid õnnistavad meie teed,
  Hõbeda all, nagu samet, õrn vari!
  
  Oleme tallanud palju teid,
  Ma armastan sind, Jumal, kogu südamest!
  Sulle suurepäraste blondide loomise eest,
  Millist armu sa ei anna rublaga!
  
  Kuigi saatus veeretab mõnikord täringuid
  See juhtub olema väga kurb joondus!
  Lõppude lõpuks keevad nii paljud inimesed vihast üles,
  Ja veri voolab kosk-päikeseloojang!
  
  Lõppude lõpuks ei õitse kirsiõied alati mais,
  Seal on soojust ja vihma kohevust!
  Ja armukeste liha, keda piinab,
  Maruhull kaabakas sööb kõhklemata!
  
  Ja mitte sõda pole lein katuse kohal -
  On hullemaid, sada korda raskemaid!
  Kui hiired põldu nutikalt närisid,
  Kui terve hulk haigusi ronib!
  
  Miks on Issand lastele selline piin,
  Lõppude lõpuks on see jant - see tähendab, et elad!
  Ja miks on ka süütu vaene
  Ja miks viib valetamine eduni?
  
  Meie maailm on nagu Janus - väga mitmekülgne,
  Pahatahtlikkuse servad temas pole sugugi haruldased!
  Kuid metsikut tegelast tuleb ohjeldada,
  Et saada üle hajutatusest ja pattudest!
  
  Kuigi teiselt poolt; pühadus on igavus
  Maailm ilma kurvideta on tühjus!
  Ja et ta oli asjata saatnud Jumala piinama,
  Põlispoeg - Issand Kristus!
  Tüdrukud laulsid ja orkid püüdsid neid edestada. Tüdrukud pole nii lihtsad.
  Siin on päkapikud, kes leegiheitja tanke vette panevad. Need laiade tüvedega hiiglased liiguvad.
  Ja sõdalased kontrollivad neid oma paljaste varvastega. Ja nad ujutavad orkide positsioonid tule napalmiga üle. Need on siin võitlevad ja agressiivsed tüdrukud.
  Ja ta põletab spetsiaalselt karvaseid karusid. Tüdrukud kasutavad pildistamisel loomulikult oma rubiinist nibusid.
  Ja nad paljastasid oma hambad, mis annavad peeglivalgust.
  Ja sõdalased kiljusid rõõmust. Kui tankid hakkasid tõusma, põletame orkid. Ja nad liiguvad nagu tõeline lahingukett, mis lööb karvased hordid välja.
  Päkapikutüdrukud laulavad vastuseks;
  Imelise lüüra heli, kajab,
  Ma laulan, julge, ma ei vaiki!
  Võitlusrusikas ei ole vahast,
  Püüdleme valguse poole - tee kiire poole!
  
  Jumal piinab inimesi haigustega -
  Põrgutuli põletas patused!
  Ma tahan, et Kõigevägevamast saaks sõber,
  Et poleks nii raske!
  
  Kristus tuleb muidugi varsti,
  Kas kurbus kaob siis, uskuge mind?
  Ärge ometi kissitage, vihane pilgu pärast,
  Patt, vabadus, liiga kahju!
  
  Ma ei taha liinile minna -
  Ma ei taha olla patuta!
  Paremad kavalad teod
  Kui niit ilma läbikumava igavuseta!
  
  Ta ütles, et paradiisis sõda ei tule,
  Ja patt kaob, halb kõigile!
  Mille jaoks on saatus?
  Ootame põnevusega uusi muudatusi!
  
  Elada igavesti - teadke seda suurepäraselt,
  Aga patuta elada tähendab vegeteerida!
  Rüütel armastab sõda kirglikult,
  Lõppude lõpuks armee lahingukampaanias!
  
  Isamaa, sõduri kodumaa,
  Ta ulatab talle tõrviku - marss!
  rüvedate kuratide kättemaks,
  Sa annad neile sõdalase hambusse!
  
  Lõpetame lahingu helde pidusöögiga,
  Hammustame, joome - tantsujalad!
  Lõppude lõpuks on meie rüütlid surematud,
  Ja sõna lööb mitte kulmu, vaid silma!
  
  Kuigi, mida teha rahulikus maailmas?
  Sinna saab ehitada palee!
  Ja pühendage teenistus lüürale,
  Saanud loorberikrooni!
  
  Kuid on ka teisi maailmu - tea
  Kus kasvavad ka sõdalased!
  Poiss joonistab oma lauale tanki,
  Mis siis, kui meie juurde tulevad tulnukad?
  
  Ärge proovige lõõgastuda
  Tugevda oma lihaseid, hoia vaim tugevana!
  Me kõik päkapikud teame, kuidas võidelda,
  Kui peaingel järsku magama jäi!
  Nii laulsid ja näitasid tüdrukud oma silmapaistvat klassi ja tõelist võitlusvaimu.
  Kuid päkapikud võtsid selle kätte ja hakkasid paljaste varvastega orkidele hävitavaid hävitavaid kingitusi loopima. Ja nad tegid seda suure entusiasmiga.
  Tüdrukud kritseldasid samal ajal kuulipildujatest. Ja näitas keeli.
  Maailmas, kus mehi on nii vähe, on tüdrukud oma välimuse suhtes eriti ettevaatlikud ja kaklevad poiste pärast.
  Väga sageli nad lihtsalt vägistavad neid ja näitavad oma silmapaistvat klassi.
  Need on võitluslikud ja sitked tüdrukud.
  Ja muidugi, kuidas nad ei laula;
  Kuu all on ainult erinevad olendid,
  Ühed sarvedega, teised kihvadega!
  Mis on loodud Suure Saatana poolt,
  Erinevad tüübid, tüübid, klassid, kastid!
  
  Milleni me rüütlid Elfi jõudsime,
  Milline muinasjutt hakkas vallutama!
  Mida nähti ainult kauguses,
  Nüüd trampib Vene sõjavägi jalge alla!
  
  Allmaailma trollide valdus on põrgu,
  Sealt saadavad nad inimestele haigusi!
  Kuid päkapiku sõdalased tapavad nüüd katku,
  Ärgem matkem oma lapsi!
  
  Miks sa siis matkale läksid?
  Jah, kurjad on sulgenud heleda tee Viry juurde !
  Sellepärast võitlevad pojad surmani -
  Minu pühakule, kes annab harmoonia Elfiale!
  
  Nii et nad surevad ja saavad paradiisi -
  Siis, ülestõusnud inimeste maailma, pöördusid nad tagasi!
  Ja sa põletad viha hallituse tules,
  Napalm ja kuulid meid ei peata!
  
  Pimedas kuristikus on kohutav nõid,
  Ta saatis alatu - terasest tugevama pagasiruumi!
  Kuid Kõigevägevam käskis põrgu murda,
  Sinu kohal on kõigi sfääride juht, seltsimees Stalin!
  
  Me võidame teiste inimeste bojaare -
  Ja me kukutame ikkest paksu kõhuga deemonid!
  Sellepärast vajan ma sõjalist kingitust,
  Nii et agressor sööb viigimarja verega!
  
  Kuid goblin sai selle täielikult kätte,
  Vabastas teise maailma!
  Ja Jumala anni karikas on nüüd täis,
  Ja inimene pole taevas võõras!
  
  Joome tassi mett ja laulame
  Sõduri vaprusest ja vägitükist!
  See, mis saadi julgusega mõõgaga,
  Ridade vennad on vaja põlistada!
  Siin on nad äärmiselt agressiivsed ja väga paljajalu, roosade ümarate kontsadega tüdrukutega.
  Ja niita need orkid maha...
  Siniste juustega päkapikutüdruk võttis ja viskas surmava jõuga olenditele surma kingituse. Ta hajutas need erinevatesse suundadesse, rebides need sõna otseses mõttes laiali, misjärel ta võttis selle ja kostis:
  - Kiilas füürer on raevukas sadist,
  Sa hävitasid nii palju meie vendi...
  Ja miks pole fašist veel surnud?
  Mida viskas Rus kurja loitsu pihta?!
  Ja tüdruk viskas taas jõuga suure surmava granaadi. Ja orkidelt lendavad ainult killud. Ja ütleme nii, et see on suurepärane!
  Tüdrukud tuleb märkida äärmiselt võitluslike ja ilusate. Ja loomulikult ei tunne nende jalad kingi.
  Kuidas nad viskavad oma vaenlastele surmaande.
  Ja paljad kontsad on liikvel. Siin on tüdrukud - kõrgeima klassi karaoke tüüp. Vaenlased ei saa neile vastu seista. Ja võib-olla ka sõbrad.
  Kui nad laiali lähevad, siis karvased olevused ei leia seda vähe.
  Ja nii niitsid sõdalased maha veel ühe trollide rivi ja laulsid;
  Sõda on saatuse tunnustamine,
  Julm Gehenna iluga!
  Nagu kuu külma jää sära,
  Nagu pantomiim, põrgulik stseen!
  
  Kuid päkapikud on tee -
  Viska läbi okaste kutsumuseni!
  Ära mõtle, vaenlane, me ei paindu,
  Me ei ole ilma suurte jõududeta !
  
  Venemaa andis meile oma peavarju,
  Selles sündisime üheskoos!
  Nagu Neitsi kaas -
  Näitagu Kõigevägevam meile halastust!
  
  Zenya andis bänneri - tule nüüd,
  Tema käsk on lennata tiibadega!
  Ehitame kommunismi paradiisi
  Las küürakas kuju sirgu!
  
  Aga kes on rünnakul, kes siin kurbust sööstab?
  Põrgu koletistest allilmast!
  Hoian oma hingega Kristusest kinni,
  Nii et meie, sõdalased, oleme rahulikumad!
  
  Lahingutes ei tee mõtted nalja -
  Need tuleb korvi koguda!
  Me kõik oleme seltsimehed sõbrad
  Kiriku- ja aiaehitajad!
  
  Siin on koletised, uluvad kummitused,
  Me ei anna olenditele järele, teate!
  Meie sõdalane on kõige lahedam,
  Ja mitte kooli joonistus lauas!
  
  Lööme koos rünnaku tagasi
  Vabastame tee pealinna!
  Oleme terasmõõgaga rüütlid,
  Kuigi kettpost pole kõrge!
  Ja see laul on väga kosutav ja pöörane. Ja nad viskavad lahingus granaate surmava jõuga.
  Ja loomulikult vehivad tüdrukud paljajalu, meislitud graatsiliste jalgadega.
  Nad tulistavad ja löövad maha nagu orki nõelad kuulidega.
  Üks tüdrukutest võttis selle ja vajutas oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu. Ja kuidas ta võtab ja lupanet. Ja siin on nii palju surmavat energiat, täielikku hävingut ja kaootilisi hüppeid ja võimsuse hüppeid.
  Siin on selliste tüdrukute vastu orkide räpased trikid lihtsalt jõuetud ja nad aetakse totaalsetesse kirstudesse.
  Kollaste juustega päkapikutüdruk purustab karvaseid karusid. Nad niitsid neid nagu kultivaatorit.
  Ja tema paljad varbad loopisid hävitavaid hävitamise herneid.
  Ja selline võimsa lõhkeainega hernes müriseb ja murrab vihatud orkide ridu.
  Kuid isegi need karvased karud haisevad. Ja see on tõesti lahe. Kuid orkid üritavad läbi murda tankil olevate päkapikkude positsioonidele.
  Siin pöörasid tüdrukud, paljajalu kividele toetades, püssi ja sihtisid karud tanki.
  Nad võtsid selle ja plahvatasid surmava jõuga. Ja nad murdsid läbi paagi, millest pruunkarud läbi sõitsid.
  Ja tüdrukud naersid ja laulsid:
  - Ja kurjad orkid lendasid maapinnale,
  Olles saanud tüdrukutelt nikliga ...
  Kaunitaride silmad on väga koidikud,
  Ja nad ei jää hätta!
  Ja tüdrukud viskasid kohe paljaste varvastega neli granaati. Ja rebis laiali terve salga orke.
  Ja siis vilistasid kaks päkapikku õhukeselt. Nende vile mõjus varestele, nagu lööksid nad haamriga ajusid. Ja sellest, mida varesed võtsid ja minestasid.
  Nad kukkusid maha, tehes oma väga terava ja soomust läbistava nokaga karude latvadesse augud. Ja nad torkasid, ütleme nii, sõna otseses mõttes läbi ja lõhki, põhjustades metsikut hävingut. Ja siis panevad sada tüdrukut kohe paljad varbad suhu ja kuidas nad vilistavad.
  Ja terve pilv vareseid, olles kaotanud teadvuse, langes alla ja läbistas nende pea, kes ronivad nagu kärnkonn väänlevate orkide otsa.
  . PEATÜKK #9
  Tüdrukud on päris naljakad. Ja kui nad laiali lähevad, ei saa ükski karvane olevus neid peatada.
  Ja kaunitarid laulavad;
  Pilved lendasid vereimejate eest,
  Põrgu puhkes Maalt mitte kaugel!
  madu roomab panzvalel ,
  Pilved süttisid verega!
  
  Lained lõõmavad, pritsivad nagu põrgulik torm,
  Ja ta kohtub julgeimate julgete armeega!
  Kaitseme kauneid armsaid naisi
  Oleme oma isade vägitegude väärilised!
  
  Mu maa, kui valusalt sa oigasid,
  Vastane jättis sada haava jälge!
  Aga laseme orkid maha, oleme kohe pjedestaalilt maha jäänud,
  Pikkade aastate katk ei kesta kaua!
  
  Ja surm juba valgendab pilvede taga,
  Aga meie mõtted on taevani rebitud!
  Purustame kurikuulsad kurikaelad tolmuks,
  Ja rebi see laiali, tunne Wehrmachti pooleks!
  
  Me ei tunne rahu ja vanaduse mädanemist,
  Oleme oma püha kodumaa lapsed!
  Kõik helge võitles karudega,
  Tulistame vägevad need juured!
  
  Ja mis plahvatas kurja pommi jõuga,
  Mis on see äike meile?
  Elfi võitlejad on võimelised paljuks,
  Ja ülemisest saab füüreri alumine osa!
  
  Põrgu põrgu lahvatas,
  Roomas mööda rokaadi röövelliku koonuga "Tiiger"!
  Ja kogu väsimus lendas meilt hetkega,
  On aeg lõbusateks mängudeks!
  
  Granaat käes ja surmav vise,
  Siin on "Tiiger" koonus kindlalt vastu võetud!
  Ja füürer tatari katlaruumi katlas,
  Et mitte päkapikkudele maailma avada!
  
  Karu väriseb raevukatest lendudest,
  Siin lehvib lipp päkapikkude Riigipäeva kohal!
  Ja päike lõõmas üle kodumaa,
  Lõppude lõpuks on Orc Reich tolmuks ja tuhaks kukkunud!
  Nii laulsid päkapikud, nad tegid seda väga ilusasti. Nad on äärmiselt ilusad ja nende vöökoht on õhuke ja nende kõhulihased on nii hämmastavad. Päkapikkude kõhud on nagu šokolaaditahvlid ja see on suurepärane.
  Tüdrukud siin on imelised. Ja nad kritseldavad kuulipildujatest suure intensiivsusega ja ülima täpsusega. Siin on tüdrukud päkapikkudest.
  Ütleme nii, et nad on lihtsalt super ja hüper . Just selliste suurepäraste varastega tuleb leppida.
  Need on sellised tüdrukud, kes peatavad kappava hobuse ega astu mitte ainult onni, vaid ka põlevasse paleesse.
  Ja paljaste tütarlapselike kontsadega trambivad ka tuld. Ära pista näppu sellistele tüdrukutele suhu - nad hammustavad ära.
  Aga mida muud neile suhu pista, palju isuäratavam - palun väga. Sellega seoses tuleb öelda, et tüdrukud on lihtsalt super. Nad on kõige suurepärasemad sõdalased, kes näitavad, mida paljud teised võitlejad ei suuda.
  Sellised sõdalased suudavad murda härja sarved ja välja tõmmata karu kihvad.
  Keegi ei saa nende tüdrukutega hakkama. Sellistest kaunitaridest ei saa jagu ükski koletis.
  Ja nii tüdrukud võtsid selle ja sülitasid korraga. Ja nende sülitamine lendas läbi muutumise ja muutus tulehelvesteks.
  Nad langesid orkidele nagu leegiheitja. Ja nad põletasid korraga terve pataljoni karvaseid olendeid.
  Punajuukseline päkapikk võttis selle ja laulis:
  - Ma oleksin valge, aga vähemalt puhas,
  Isegi külm...
  Kuid ilmselt on ork muutunud roojaseks,
  Ja kattis mind mustaga!
  Ja tüdruk võttis selle ja lasi välgu oma silmadest välja. Ja ta tegi seda äärmiselt hävitavalt ja hävitavalt.
  Ja siis võttis päkapikk kaks korda mõtlemata selle kätte ja vajutas rubiinnipliga raketiheitja nuppu.
  Ja surma ja hävingu võitlusvool lendas.
  Ja tüdruk laulis;
  Niit on katki
  Kuri surm ähvardab tüdrukuid!
  Ja elada
  Ork peab kurjalt surema!
  Ja sõdalane võttis selle ja näitas oma keelt.
  Valgejuukseline päkapikutüdruk siristas ja ütles:
  Sünge painajalik põlemine,
  Kurjad orki silmad.
  See on nagu öeldakse
  Jälle üle maailma silmade!
  Ja sõdalased vilistavad jälle...
  Hirmust väänatud nägudega varesed kukuvad orkide pähe ja torkavad nad peaaegu nagu rähn läbi tamme koore.
  Ja tüdrukud möirgavad:
  Üks kaks kolm,
  Tapke kõik orkid!
  Neli, kaheksa, viis -
  Tapa karud!
  Nii toimub lahing kuningannatüdruku Maria Kolesnikova sõjaväes. Kes võitleb suure ja ohtliku kurjuse vastu. Tal õnnestus põgeneda diktaatori räpasest küüsist ning nüüd on ta uues kehas ja rollis. Ja ta teeb suuri imesid ja tegusid, mis on lihtsalt hämmastavad. Siin on tüdrukute meeskond, kes läks rünnakule. Ja päkapikkude esiosa ja väiksem hulk päkapikke hakkasid orke, neid karvaseid karusid survestama.
  Tüdrukud tormasid rünnakule.
  Oranžide juustega päkapikusõdalane võttis ja vajutas sarlakpunase rinnanibuga juhtkangi nuppu.
  Lööklaine läks lahti. Ja tormas ultraheli orkide juurde. Ja kattis need korraga, sõna otseses mõttes söestades luud.
  Sõdalane siristas:
  - Kobra meeletute hüpete eest!
  Ja kuidas võtta ja naerda. Need on tõesti naised - ütleme nii, et seal on super.
  Tüdrukud tuleb märkida hirmuäratavana.
  Ja nii nad loopisid paljaste kontsadega söegranaatidega surmavaid ojasid.
  Rebisid palju kurje ja karvaseid karusid. Ja pärast seda võtsid tüdrukud ja laulsid;
  Ma palun, Issand, et päev ei kaoks,
  Et tüdruku pilk oleks igavesti noor!
  Nii et meie rüütel hõljub kaljude kohal,
  Et järvede kate oleks kristallist puhtam!
  
  Kui ilusa maailma on Issand loonud
  Nad sõid selles hõbedat ja vaher on rubiin!
  Otsin Jumala ideaaliga sõbrannat -
  Selleks tükeldas ta lahingutes vaenlasi!
  
  Mis on noore mehe südames nii rasket?
  Mida ta tahab siit maailmast leida?
  No miks on aer katki?
  Kuidas lahendada suurte probleemide sasipundar?
  
  Ma tahan, et ka Jumal oleks õnnelik,
  Leia oma taevane unistus!
  Et õnn niiti ei katkestaks,
  Raja alla tuua, ballastiliin!
  
  Aga mida ma peaksin otsima ilma armastuseta,
  Mis saab tüdrukutele kallim olla?
  Raske on verele õnne ehitada,
  Sellel saate ujuda ainult põrgus!
  
  Eraldamine on minu jaoks piinamine
  Sõda on ikka nii õudusunenägu!
  Siin on jalg jalus saduldas hobust,
  Kuigi kuri ork tõi timukale kirve!
  
  Nad võtavad meie tütred täiega,
  Nad piinavad neid ja põletavad nende keha tulega!
  Kuid me anname füürerile lüüa,
  Tea, et meie päkapikk ei surnud kunagi!
  
  Mängime pulmi pärast kurja sõda,
  Siis saavad lapsed naerda!
  Nad kõik on mulle veresugulased ,
  ma hakkan jahtima paksu ulukit!
  
  Ja tamm on nagu lehestiku smaragd,
  Ütles, et mees tegi suurepärast tööd!
  Südametunnistus olgu puhas nagu kristall,
  Ja ainult plussides on bilansis numbrid!
  Tüdrukud laulsid ja näitasid oma kolossaalset aplombi ja võitluspositsiooni.
  Ja muidugi tõi üks sõdalastest vooliku. Ja ta laadis selle bensiiniga. Ja kuidas ta võtab ja laseb välja mõrvarliku lennuki. Voolub surmav tuletsunami. Ja kapitaalselt orkid põlevad.
  Ja see on tõesti väga lahe. Sõna otseses mõttes totalitaarne on häving.
  Mitte ükski tüdruk ei suuda sellele vastu seista, nagu päkapikukeelega midagi väga magusat, maitsvat ja isuäratavat lakkuda.
  Ja samal ajal võtke ork ja põletage pea ära.
  maapinnale niimoodi . Ja isegi mitte vaenlase luid maha jätta.
  Need on mõnikord tüdrukud. Ja paljastasid hambad ja näitasid oma tuju nagu kobramadu.
  Sõdalased, kes lõhuvad iga armee. Ja kui nad tahavad, võivad nad gaasid lahti lasta.
  Ja kujutage ette, mis juhtub, kui tuhat päkapikku lasevad endast kohe gaase välja? Ütle, mis saab?
  Oh, see saab olema väga lahe, võib-olla taevas takistab seda juhtumast. Sest siis sajab varesed orkide pähe. Ja nad kukuvad ja murravad pealuud, näidates universumi kõige mõrvarlikumat mõju.
  Ja tüdrukud hakkasid oma metsikus raevus ja kires taas laulma ning nende pärlhambad särasid nagu peeglid.
  Õudusunenägu tuleb alati nagu madu
  Sa ei oota teda, aga ta roomab uksest sisse!
  Oled õnnelik, heldelt toidetud pere,
  Sa ei tea, et on inimesi, kes on metsalised!
  Nüüd on hoogsa hordi haarang alanud,
  Tatarlased külvavad meid nooltega üle!
  Kuid me sündisime vapraks teoks,
  Ja me talume julmi lööke!
  
  Keegi ei tea, kas Jumal on hea
  Mees on nii julmaks muutunud!
  Surm koputab juba rusikaga lävele -
  Ja Wezelbub pistis sarved kuumusest välja !
  
  Jah, need on iidsete esivanemate ajad,
  Millesse me nii lahedalt sisse läksime!
  See pole see, millest mu unistus seisnes,
  Me ei läinud siia, läbi mägede-kauge!
  
  Aga kui sa oled põrgus
  Pigem valu, orjuse, lahingu maailmas!
  Hoian endiselt lootust
  Laske oma südamel nendel rütmidel lüüa!
  
  Kuid katsumused on meie kett,
  Mis ei lase mõtetel olla kerged!
  Ja kui vaja, peame vastu pidama,
  Ja kui karjuda, siis kogu oma kopsujõust!
  
  Ta on luuletaja ja kelm,
  Aga mitte kuumal sõjaväljal!
  Isamaa alatud vaenlased surevad,
  Need maetakse kiiresti ja tasuta!
  
  Võtke nüüd kätte, lükake kummardus Kristuse poole,
  Tehke risti, suudledes ikooni nägu!
  Usun, et räägin inimestele tõtt,
  Issand annab meile tasuks erilise pärandi!
  Tüdrukud laulsid hästi. Nende hääled on nii säravad ja säravad. Ja täidlane.
  Ja peale laulu tõusis terve pataljon tüdrukuid õhku ja lasi farte lahti. Nad tõusid kolonnis ja tormasid vareste pilve poole. Nad võtsid need ja kukkusid kokku.
  See hakkas vareseid lämmatama ning nad sõna otseses mõttes lämbusid ja väänlesid, olles saanud silmuse kaela.
  Ja nii mõnigi vares kukkus alla. Ja nad tungisid otse läbi orkide peade. Ja karud lasid välja pruuni vere purskkaevud. Need löödi välja nagu purustatud herned.
  Tüdrukud naersid. Ja näitas keeli. Nad pilgutasid neile lähenevatele olenditele.
  Üks tüdrukutest siristas:
  Orkid ei näe välja nagu inimesed
  Orkid on orkid...
  Kui ta on karvane, siis on ta kaabakas,
  Tüdruku hääl on väga selge!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Warriors tundis kohe metsikut enesekindlust. Ja nende hambad särasid nagu mäetipud. Või on need merepärlid ja aarded.
  Tüdrukud naersid ja laulsid:
  O meri, meri, meri, meri,
  Poisid istuvad aia peal!
  Orkid näevad leina,
  Kõik pätid surevad analüüsi käigus!
  Ja sõdalased võtavad ja vilistavad. Seekord ei langenud orkide pähe mitte ainult varesed, vaid ka raheterad. Ja need karud murdsid sõna otseses mõttes kolju.
  Siin on päkapikutüdrukud, kuidas nad nende haisvate karude orke vastu võtsid. Ja see osutus ülimalt lahedaks.
  Ja kui kaunitarid laulsid, siis oli tõeline kaos;
  Taevas on tähtede mustriline vaip,
  Kuu annab mägedele valgust!
  Alla voolab mägioja,
  Sädelev kuld tulekivil!
  
  Ema Elfia lihtsus,
  Külades küllastustunne ja mugavus!
  Õnnest nutsid neiud,
  Kuidas ümmargust tantsu niita!
  
  Häda tuli sõjavana naine,
  Hambavirn - kestad keeristorm!
  Orkide laastamisega kiirustades,
  Teie seltsimees hukkus lahingus!
  
  Sa ise oled veel poiss -
  Sõjaväe registreerimis- ja värbamisamet ei andnud head!
  Nagu teil pole piisavalt lisaaastaid,
  Riik peab laste eest hoolitsema!
  
  Jooksnud rindele ilma soomusteta
  Headuse ja valguse toomiseks!
  Et mitte orkidelt nende tahet ilma jätta,
  Et mitte ahelais koitu vastu tulla!
  
  Ka mu sõber ei maganud.
  Õnnestus põgeneda - võitleja!
  Kahtleme pjedestaalilt orkides,
  Las füürer saab valmis!
  
  Võitle tugeva valu ja näljaga
  Talvel paljajalu tüdruk!
  Kaltsudes talume karget külma,
  Vahel sööme ühe kasetohuga!
  
  Ja vaenlane tormab lennukitele,
  Nagu põrgu koletis möirgab "Tiiger"!
  Kurjast hundist sündinud karu
  Tankidest tormab välja leegiheitja!
  
  Paljaste jalgade soojendamiseks
  Mis muutus lumes siniseks!
  Tüdruk valis tee
  Kus tuhk lumetormi mustas!
  
  Kuid me pidasime vastu - eemal külmast,
  Poiss ja tüdruk ees!
  Me võidame Juuda irve,
  Venemaa orkid kustutavad pimeduse liivaks!
  
  Teismeliste värelevad kontsad,
  Lumekuhk jättis kerge jälje!
  Pakase pole kerge taluda,
  Paljajalu jooks teeb meid soojaks!
  
  Ja kurjadel orkidel pole neile õigust,
  Nad möirgavad külmast!
  Nii tugev riik
  Meie päkapikute rüütel on väga lahe!
  
  Heitke laine põrgust eemale
  Nüüd Feyropa ees!
  Selline on püha sõduri saatus,
  Olge Elfile igavesti lojaalne!
  Need tüdrukud on lihtsalt super. Neis on nii palju põnevust ja tuld. Nagu tüdrukute punased punutised. Ja kaunitarid on alati paljajalu.
  Orkide sõdalased sõitsid kapitaalselt. Neile meeldis väga selline tehnika, kui paljaste varvastega vaenlasele hävitamise ja surma herneid visata.
  Ja rebid karud rebitud viiludeks ja kotlettideks. Ja mis on nii praetud ja isuäratavad.
  Ja tüdrukud kritseldavad jooksvaid karusid. Ja lööme päkapikud uhmriga orkidele pihta.
  Ja kaunitarid teevad seda, tuleb märkida, ülimalt tõhusalt. Ja nende agressiivsus on ühendatud äärmiselt glamuurse ja veetleva graatsiaga.
  Sõdalased võtsid orkid üles ja asusid totalitaarsele hävitamisele.
  Siin kasutasid tüdrukud oma rubiinist nibusid. Vajutatud klahvidele, mis aktiveerivad leegiheitjaid.
  Ja nad võtsid selle ja katsid korraga orkide pataljoni. Ja nad tõesti võtsid selle ja põletasid maha .
  Siin on tüdrukud. Ja vajadusel kasutatakse keeli otse nende sihtotstarbeliselt. Ja selliste keelte eesmärk on pakkuda meestele rõõmu. Ja näidake oma uhket ja agressiivset temperamenti.
  Selliseid tüdrukuid pole olemas, kui nad end liigutama hakkavad, ei võta karud kindlasti hoogu maha.
  Nad näitavad suuri saavutusi.
  Ja tüdrukud saavad viiulit mängida ilma suurema tseremooniata.
  See on ka väga hea tehnika.
  Tüdrukud hakkasid viiulit mängima. Ja samal ajal hoidsid nad paljaste varvastega vibusid. Ja kõlas suurepärane ja lummav muusika. Ja see on lihtsalt suurepärane.
  Ja siis võtsid tüdrukud selle ja hakkasid laulma;
  Ma usun oma pühasse kodumaale,
  Et Tõe kaudu võib teenida pääste!
  Me kaitseme oma lapsi kurja eest -
  Vaenlane tuleb meilt, uskuge mind, kättemaks!
  
  Mu mõõk lööb nagu Ilja aare ,
  Ja nende käed ei tea, kui väsinud nad lahingus on!
  Oleme Isamaa jaoks nagu usaldusväärne kilp,
  Et kaitsta kohta puhtas paradiisis alatute eest!
  
  Taganege, lööge ja sööstke uuesti - löö,
  Selline on tee saatus, paraku, sõduril!
  Kuni vähemalt üks kurikael elab,
  Puhastage masina silinder ja esisihik!
  
  Sa pead võitlema, kui muinasjutt on maailm,
  Mõnikord võib see ulguda lahedasti!
  Aga me hoiame oma au Isamaa ees,
  Kuigi vahel kallab hunnik laipu!
  
  Oleme sündinud, see on maal õnn -
  Milles igaüks võib saada kangelaseks!
  Millistes inimestes ja siis iseendas,
  Kõige võimsam ja julgem sõdalane!
  
  Ja nüüd me hüüame - edasi,
  Rünnakul reduutidele, võimsatele kindlustele!
  Et ei juhtuks, et mõistus justkui valetaks -
  Me purustame lennukitel pilved!
  
  Muidugi võite minna otse põrgusse,
  Kui kõik teed on nagu lehtrohi ohakaga ...
  Kuid isegi seal löövad võitlejate terad puruks,
  Ja lennukite kõhust heidetakse pomme!
  
  Ja mis on põrgu maadleja Elfi jaoks?
  Tea järgmine test!
  Me seisame lahingus lõpuni -
  Täitke Jumala tõeline soov!
  
  Ja trollide jõugud murrame kummitusi,
  Jõuame sinna, kus Maa on Eeden!
  Kotkas teeb lõpu alatule varesele,
  Au ja usk viivad meid saavutusteni!
  
  Elu purskab tormise vooluga,
  See, mida nad Kristuselt palusid, saab teoks!
  Arm voolab nagu koskede oja,
  Emakese Elfia auks!
  Tüdrukud laulsid ja mängisid samal ajal viiulit. Ja muusika kõlas nii kõlavalt ja kaunilt ja sillerdavalt. Ja see levis sõna otseses mõttes üle kogu taeva.
  Ja rongad, kaotades teadvuse, minestasid ja läbistasid orkide päid.
  Ja tüdrukud tegutsesid arusaamatu energiaga. Neis voolasid hüperplasma ojad.
  Ja võib-olla ka magoplasma, mida tüdrukud kehastasid hämmastava ja surmava mõjuga.
  Naissõdalased paljastasid hambad ja seejärel lendasid nad oma kihvade pinnalt välja jänkusid, mis pimestasid orke ja panid nende silmad verd jooksma. Ja see osutus nii arusaamatult lahedaks ja lahedaks.
  Naissõdalased surusid oma rubiinist nibud uuesti nuppude vastu. Ja nad plahvatasid vaenlast vulkaanide kolossaalse ja hävitava jõu tulise purskega.
  Ja see kõik reageerib ja põleb. Ja lasevad karu tankid õhku. Ja põleva leegi ojad sulatavad Putini impeeriumi masinad.
  Pean ütlema, et tüdrukud on lihtsalt imearmsad ja näitavad üles nii suurel tasemel võitlusvaimu, et keegi ei julge neid milleski rumalas ja nilbes süüdistada.
  Selliste tüdrukute kohta öeldakse: te olete lihtsalt jumalannad ja super!
  Siin võtsid nad selle uuesti kätte ja laulsid suure entusiasmiga;
  Meie Elfias on naisi,
  Mis nad sõidavad, naljalennuk!
  Et kõik universumis on ilusamad -
  Mis tapab kõik vastased!
  
  Nad on sündinud võitma
  Elfi ülistamiseks kogu maailmas!
  Lõppude lõpuks, meie võimsad vanaisad,
  Nende jaoks kogusid nad korraga armee!
  
  Masina juures seisavad hiiglased,
  Nende jõud on selline - nad purustavad kõik!
  Oleme isamaa lapsed, oleme ühendatud -
  Sõdurite rivi kõnnib!
  
  Piin ei suuda meid murda,
  Jõuetu tuli kurja napalm!
  Seal, kus tõrvik põles...
  Prožektorivalgus on nüüd sisse lülitatud!
  
  Kõik meie riigis on valguse tõrvik,
  Autod, teed, sillad!
  Ja võidulauludes lauldakse -
  Oleme valguse pistrikud - kotkad!
  
  Ülistame julgelt kodumaad,
  Viime teid järskudesse kõrgustesse!
  Oleme kosmoses pioneerid -
  Ja me murrame kurjade orkide kaela!
  
  Saagem järele kõik Marsi roomajad,
  Avame tee Centaurisse!
  Me oleme need, kes kardavad kiskjat,
  Ja kes on lahke ja aus armastada!
  
  Elf on kõige armsam riik üldse,
  On, mille üle uhkust tunda, uskuge mind!
  Pole vaja lollusi kaasas kanda...
  Ole inimene, mitte metsaline!
  
  Saagem universumi serva,
  Ehitame sinna kindluse!
  Ja kes kaotas meeleparanduse
  Kes isamaale tormab!
  
  Mis edasi - vähe kujutlusvõimet,
  Aga uskuge surnuid - me ärkame ellu!
  Rebime jõnksuga välja surma nõela,
  Surematu Elfi auks!
  Nii laulavad tüdrukud ja nende hääl on nagu ööbikud, rästad ja tulelinnud ühes pudelis. Oletame, et sellised tüdrukud on lihtsalt super ja hüper .
  Ja nad laulavad väga liigutavalt ja veetlevalt.
  Need on iludused, kui nad midagi võtavad, siis tundub, et kellelegi on vähe orke.
  Ja tüdrukud hävitavad karusid pingutuseta. Ja siis lendasid õhust sisse päkapikulendurid. Ja vajutavad paljaste varvastega nuppe. Ja torkake agressiivseid karvaseid olendeid.
  Tüdruk taevast tulistas raketi karvaste orkide parve pihta. Neid lasti õhku ja lauldi, et kõrbenud lihatükid kukkusid eri suundades. Ja mis põleb ja tõesti suitseb.
  Need on tüdrukud, raevukad ja hävitavad. Neis on peidus nii võimas süda. Et kui nad võtavad, laulavad ja hakkavad hambaid näitama, siis nende vastu ei suuda isegi trollidega liidus olev orkide armee vastu panna. Ja trollid on palju osavamad ja sihikindlamad võitlejad.
  Ja tüdrukud on sellised kolossaalsed ja tugevad sõdalased, lihtsalt kosmiline muutuja ja konstant.
  Sõdalased võtsid ja paisutasid tüdruku põsed välja ning peerusid kahekordselt mõtlemata nende kopsude otsas .
  . PEATÜKK #10
  Ja siis tuli tõeliselt surmav ja hävitav laine, mis tabas orke. Ja kui palju karvaseid olendeid korraga maha pandi.
  Pärast seda võtsid tüdrukud suurest rõõmust ja kolossaalse entusiasmiga ja laulsid;
  Laulu lihtne salm
  Mida ma laulan sellest kurvast maailmast!
  Ma püüan tunda Kristust oma hingega,
  Et mitte puudutada keha, põrgu ja tuhka!
  
  Minu kodumaa on mulle kallis,
  Kuigi mõnikord panevad nad seda etteheiteks!
  Ma ei leidnud endale kohta
  Kui Weselvul pani inimesed põrgusse!
  
  Mis võiks olla kohutavam kui Maa surm,
  Kui nöör nutab leinas?
  Kui ta naerab, sööb kaabakas edu,
  Aga jõudu tuleb - tead ärganud!
  
  Vastan kurjale rassile siis vastuseks:
  Isamaa vaim te põrgujumalad ärge murdke!
  Ja kõigi võitlejate saavutusi lauldakse,
  Oleme sõdurite armee: kotkad pole mäng!
  
  Tea, et meie tahe on tugev nagu alati,
  Õlg õla kõrval lõime rusika!
  Ja eesmärk, mille poole me läheme, on juba nähtav,
  Tähelaev on vaenlase tuha maatasa teinud!
  
  Mõnikord on Pallasest raske aru saada,
  Ta on kapriisne, ta annab kuradile carte blanche'i!
  Ja tundub, et sellest on nii kaua aega möödas...
  Kui alatu kurjuse ork on pooleks rebitud!
  
  Muidugi on meil terve mets probleeme,
  Mitu maailma on universumis?
  Aga selleks on kõikvõimas Jumal tõusnud,
  Et inimesel oleks kingituste küngas!
  
  Elfiast saab taas suurriik,
  Universum näitab teed õnne ja armastuse poole!
  Ei tule enam pisaraid ega verd,
  Ja sinu südames on tahe, säästa tarkust!
  Tüdrukud laulavad väga siiralt. Nad tahavad lisavõite ja vapustavaid ütlemisi. Nende kosmiline taluvus on lihtsalt kohutav. Ja sõdalased näitavad oma kõrgeimat vigurlendu ja tohutut hävitavat ego.
  Täpiliste juustega päkapikk siristas:
  Üks kaks kolm,
  Sa hävitad orkid...
  Neli kaheksa viis
  Me ei ole siin, et mängida!
  Ja jälle tüdrukud vilistavad, nii et orkide pähe valguvad terved uimastatud vareste pilved.
  Maria Kolesnikova jätkas võitlust päkapikkude õiguse eest vabale ja õnnelikule elule.
  Kurjad karud ei tohiks neile survet avaldada ja neid hävitada. Ei, tüdrukkuninganna juhtis armeed oskuslikult ja ratsionaalselt. Ja lahingud kulgesid glamuursete inimeste jaoks aina edukamalt.
  Päkapikud olid jätkuvalt kangelased võitluses orkidega. Nad tegutsesid suure armastusega sõja vastu.
  Tüdrukud saatsid vaenlase pihta väga hävitavaid ja mõrvarlikke mürske.
  Ja nad tabasid orke, nagu oleksid nad lasketiirus sihtmärgid. Sõdalased osutusid püsivateks ja äärmiselt agressiivseteks, näidates oma hambaid ja huntide kihvad.
  Proovige nende tüdrukutega vaielda. Nad näitavad teile Kuzka ema.
  Sõdalased kritseldasid orke, täites terveid surnukehasid. Ja nad kasutasid ka punaseid nibusid, nagu üleküpsenud maasikad.
  Siinne sõdalane oli täpiliste juustega ülimalt ilus.
  Ja ta võttis selle päkapiku ja lõi paljaste varvaste abil jalaga ning alistas terve rühma orke.
  Mispeale sõdalane uuesti laulis;
  Kui raske on meil oma eesmärki mõista,
  Olla uhke rahvas, kes viib kõik taevasse!
  Et teha õnnelikuks põlvkonna valik,
  Zelensky võitlema edasi unistusega minna telkima!
  
  Sõda tormas nagu tormiline põrgutornaado ...
  Kus olid onnid, tuhk, veri ja oigamised!
  Kuid ainult ülevuse pärast uskuge algust -
  Inimene tõstku kõrgemale!
  
  Uskuge mind, kodumaa on kõigist kallim,
  Ta on allikas, mis on kristallist puhtam!
  Nagu kõige õrnem tüdruk voodis -
  Ma tahan armastada novembri hiilgust!
  
  Mu isamaa - tormid ei ole takistuseks,
  Ta on piiritu, tormine ookean!
  Ajaloo oluline verstapost -
  Ajalooline romaan on kirjutatud!
  
  Tuleb palju võidelda
  Kuid õnneni pole muud teed!
  Nii et tooge kirstust voodi välja -
  Ehk lõunaks ananassi!
  
  Siin, Hiina Mandžuuria steppides,
  Mida selliselt võõralt maalt otsida!
  Lõppude lõpuks on võidupüha mais,
  Ma tahan näha oma kalleid esivanemaid!
  
  Kuid teadke, et Isamaa kohus on kõige tähtsam,
  See on Maa innukas teenimine!
  Minge püha särava eesmärgi poole,
  Et muuta Arbat lahedamaks - Brighton Beach!
  
  Oleme isamaa Elfi sõdalased,
  Mida me kogu südamest armastasime!
  Sa lõikad vapralt kõik vastased,
  Kõigi päkapikumaade Ema auks!
  Tüdruk laulis imeliselt ja lahedalt. Ja tema laulud on nagu hiidlaine, mis voolab ja märatseb.
  Sõdalased vajutavad nuppe paljaste varvastega. Ja nad kasutavad midagi äärmiselt šokeerivat ja hävitavat. Ja nad vabastavad painajaliku ja läbitungiva välgu.
  Siin on päkapikk, kes sõidab tankiga. Ja tal on paljad, rubiinnibudega rinnad. Ja nii imeline sõdalane ja võitlus.
  Ja ta purustab orkid ilma pikema jututa. Siin tulistas ta vaenlase pihta paljaste varvaste abil. Ja läbistas orkide auto. Ja ta süttis põlema ja hakkas lahingukomplekti lõhkama. Ja hävingut oli nii palju. Ja metall põleb ja variseb ilma igasuguse valiku ja tseremooniata.
  Tüdruk säutsus. Ja jälle tulistas ta vaenlase pihta, vajutades juhtkangi nupul helepunast niplit. Ja rusikaga läbi karvase karu.
  Ja kilkas:
  - Meie tapjatank,
  See lihtsalt tabab paika!
  Tema partner vastas pilgu ja säutsuga:
  - Meie tankid ei karda mustust,
  Meile, päkapikutele, meeldib kakelda!
  Sõdalased võtsid selle ja jälle, mitmeteistkümnendat korda, laulsid;
  Me vajame oma kutsuva ilu maailma -
  Too oma süda meelde!
  Et unistused teoks teha
  Et pimedus päkapikke ei valitseks!
  
  Tulnukas tungis Maale
  Suu avab karud Madu!
  Leegiheitjatest õhkas soojust,
  Perekond võib põrgusse surra!
  
  Tellimuse korral võtame Bagdadi,
  Putin vastab alatu loomalikkuse eest!
  Ja Elfagrad ei lange kunagi -
  Lapsed ei näe vajadust ja orvuks olemist!
  
  Päkapikk seisab, kõik usuvad sajandeid -
  Ta ei saa uppuda pimeduses veremerre!
  See saab olema tugev, tea rüütli kätt,
  Sirp võimas vasar - surematud märgid!
  
  Midagi luukere hambaid irvitab pimeduses,
  Kuu puistab felucaga teemantidesse!
  See saab olema, tea taevast ja patuse maa peal,
  Noh, kuupäeva ei lahutata!
  
  Kodumaa on juga mägedest,
  Selged veed, kasemahlaga!
  Me purustame Orklinis vaenlase,
  Agressioon tuleb Putini poole!
  
  Jumal, ma palvetan sinu poole
  Tõstke esile üks armas minut suhtluses!
  Tee sellest korraga, saatuses kerge,
  Sirutad käe oma poegade poole!
  
  Ja Jumal vastas halli naeratusega:
  Kui tahad suhelda, siis ole Minule kuulekas!
  Ma aitan teil ühineda teie unistustega -
  Ja laske oma lastel lompides sulistada!
  
  Kuid unustage väsimus
  Pigista välja nõrkus ja viited karmale!
  Meie kristlik õige tee,
  See on isamaa teenimine kasarmus!
  
  Siin on jälle sunnitud marss, lahing-sõda,
  Toredalt kurjad orkid purustati rünnakus!
  Lõppude lõpuks on püha riik piiritu,
  Meie piiritu suur päkapikk!
  
  Mis on minu vastus, uskuge mind, see on nii lihtne,
  Valu isamaa pärast on nauding!
  Kui lähete rünnakule ilma pisarateta,
  Niisiis, saate Jumalalt andestuse!
  Sort of Elfsi tüdrukud laulsid väga kaunilt ja kõlavalt. Ja neil on suurepärased hääled, mida saab võrrelda ainult Eedeni lahedamate ja suurepärasemate lindudega.
  Nii nad laulavad ja tegutsevad lihtsalt hämmastavalt. Ja neis sõdalastes voolab energiat ja pöörast temperamenti, väga karmil moel säravaid võitlejaid.
  Tüdrukud muide lõhnavad väga mõnusalt ja seksikalt. Nende lõhn tekitab suurimat naudingut ja see on lihtsalt suurepärane. Rohkem ilusaid tüdrukuid pole.
  Ja nende keeled on nii väledad ja nobedad. Nad tõesti - mõnikord kõige ilusamad ja energilisemad.
  Ja kui need daamid lähevad laiali ja hakkavad vaenlast tulistama punakaspunaste rinnanibude abil. Ja see on tõesti ainult roosid aias. Ja tekib soov neid tunda, silitada ja suudelda.
  Need on tüdrukud, kes põhjustavad agressiivse kire rünnakuid ja märkimisväärseid soove.
  Need kaunitarid on demiurgide loomise silmapaistev meistriteos. Ja te ei saa lisada ega ära võtta.
  Kuid rubiinniplil nupule või pigem, vastupidi, maasika niplile nupule vajutamine paiskab välja äärmiselt võimsa hävitava ja mõrvarliku energia voo.
  Need on siinsed tüdrukud - nad ei seisa kõrval. Ja selle asemel lüüakse orke ilma igasuguse tseremooniata.
  Ja ärge unustage laulda;
  Peaingel vabastab äikese
  Nii palju on universumis verd!
  Kotkas murtud tiivaga;
  See on karistus inimestele!
  
  Lord Kuningate Kõrgeim Kuningas
  Ta tõusis ristile - kestev piin!
  Ja koos temaga kaabakas oigas ...
  Ma palvetasin ja sain andestuse!
  
  Kihutav kuri ork-värdjas Elfval ,
  Ta tahab rebida kõik maailma maad!
  Pöörake ajastute peatükki,
  Pane selga porfüürist rüü!
  
  Ümbritsetud purpurse verega
  Ja kui palju kuradit on riigireetmises!
  Korraldab allilma trooni,
  Universumi pimeduse põrgu valitseja!
  
  Mida saab vaene Jeesus teha
  Ta lõi maa ja planeedid!
  Aga ma kardan, et ma usun seda
  Et Jeesuse päevi juba lauldakse!
  
  Püha Issand, sa oled meie kangelane,
  Vähemalt Putin on Elfionis !
  Ja me läheme viimasesse lahingusse
  Et purustada see Soodoma pimedus!
  
  Luud nurinad Koschei põrises,
  Ja kes veel nii verine on!
  Kuigi nägu on kahvatu nagu kriit,
  Kuid ta võib jõudu kõrvetada!
  
  Kuid meie vastus ei ole laksu vastu,
  Võit on päkapiku auasi!
  Kodumaa auks, armastus -
  Kõik elu nimel - armas kättemaks!
  
  Niisiis, löödud noormees, tõuse üles,
  Praegu pole õige aeg laiba kombel vedeleda!
  Jookse karjudes uuesti lahingusse,
  Luuletaja hingega - raamat seljakotis!
  
  Ja me otsime Maalt taevast,
  Kahtleme pannkoogitihedas vastases!
  Teenindagem riiki lõpuni
  Päkapikk-valgussõduri auks!
  Tüdrukud laulsid nii kaunilt ja hämmastavalt. Ja nende hääled tegid lihtsalt imesid. Aga kaunitarid laulsid nii lahedalt ja katuse kohal viilisid ööbikutrille.
  Ja kui võluv ja hämmastav ja ainulaadne see kõik on. Need on tüdrukud, kes võitlevad paljajalu iga ilmaga ning tegutsevad kolossaalse ja ainulaadse, väga võitlusliku ja veetleva energiaga, mis annab elu ja tarkust.
  Siin nad on, oletame, et supertüdrukud . Neis eralduvad lihtsalt agressiivsed magoplasma vood. Sõdalased on nii võluvad, et seda ei saa muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada.
  Peab ütlema, et nendesuguste tüdrukutega on ülimalt hea läbi saada. Ja nad on säravad ja päkapikkude juuksed on väga heledad. Mõnel kaunitaril, eriti kindrali auastmega kaunitaril, on juuksed, mis sädelevad nagu kuldleht.
  Selliste tüdrukutega võite minna universumi pealinna tormima.
  Lõppude lõpuks saavad nad teha nii, et te ei saa seda millegagi maha kriipsutada. Ja nad lasevad sõna otseses mõttes välku silmadest välja.
  Ja tõepoolest, üks päkapikk rakendas kaks korda mõtlemata maagiat. Ja kuidas see orki nabast tabab.
  Ja välk võttis ja põletas Putini armeest viiskümmend karvast karu.
  Ja sõdalased laulsid vaimustuses üksmeelselt;
  Ainult Jumal annab meile sõpru,
  Ainult tarkus lubab meil tööd teha!
  Usuga saame tugevamaks
  Ja ikoonidest säravad lahked näod!
  
  Kuigi mõnikord on raske töö raske,
  Kristallkoorikuga kaetud lombid!
  Tüdrukud neil paljajalu -
  Nad hakkasid tantsima raske pagasiga!
  
  Me ehitame kindlust, mis püsiks sajandeid,
  Aku tugevdamine hetkel!
  Et päkapikk haamri alla ei läheks,
  Mai oksad õitsegu igavesti!
  
  Ja maal on tõsine näljahäda,
  Poiss tõmbab paljajalu palki!
  Siin tõusis äge torm lumega,
  Aga Issand päästis laste jalad!
  
  Kui preester piserdas meid veega,
  Vägevamate arm on välja voolanud!
  Oleme Issanda Püha käe all,
  Jeesus piiritu halastus!
  
  Ja kus on kurat, seal peidab end vaenlane,
  Ta ei tunne au ega lüürat!
  Natsid lõid kõikvõimsa risti,
  Paradiisi kõrbenud vanker!
  
  Oleme sellised usklikud võitlejad
  Päkapikk ei purune, põrgupõrgus!
  Isad rõõmustavad järeltulijaid,
  Ole oma südames rahulik ja rõõmus!
  
  Laulagu trompet valjemini
  Ja see juhtub hetkega, mida Jumal palus!
  Käimas on universaalne, piiritu kampaania,
  Muuta kogu universum Elfia valdusse!
  Nii hästi tüdrukud laulsid. Ja loomulikult on kõige kohutavamad ja võitlevamad orkid selliste vastu jõuetud.
  Ja tüdrukud suruvad oma rubiinist rinnanibudele bazooka nuppudele ja tulistavad orkide tanke. Ja sõna otseses mõttes kõik on piltlikult öeldes hävitatud ja hävitatud.
  Ja nüüd põlevad, leegitsevad ja plahvatavad orkide tavalised tankid. Tüdrukutes toimub kolossaalne ümberkujundamine. Nad on nii lahedad ja hämmastavad.
  Ja nende rinnad, nad on nii täis, lopsakad ja pargitud. Pole kedagi rohkem kui sellised tüdrukud ja lahedad.
  Ja paljaste kontsadega viskasid nad õhku spetsiaalseid lõhkepakette, mis Putini karudele peale kukkusid. Ja piltlikult öeldes rebiti need sõna otseses mõttes puruks. Need on tüdrukud tõesti, nad loovad kuulsusrikka ja väga võitlusliku ja ainulaadse loo.
  Nii et selliste tüdrukute vastu ärge proovige kasutada trikke, mida saab nimetada ainult veriseks.
  Ja tüdrukud hakkasid Putini karudel ninast kinni haarama ja neid purustama. Ja need, kes kannatavad valu, möirgavad nagu hullud.
  Ja päkapikkudest pärit naissõdalased naeravad ja näitavad näpuga.
  Ja siis nad võtsid selle ja laulsid kooris;
  Et inimest ei saa kuidagi ohjeldada;
  Tema soov saada Kõigeväeliseks Jumalaks...
  Nii et universumi keskpunkt on üks Maa,
  Meile allumiseks on kõik selles olemasolevas maailmas.
  
  Üks pintslitõmbega võib tekkida terve galaktikate keeris,
  Selles on tähed punakaspunased moonid, planeedid on nagu karikakrad!
  Lõppude lõpuks ei vaibunud Looja Jumal inimeses,
  Ta ei taha olla väike lollakas!
  
  Me saame teha kõike - luua selline seadus,
  Milline triljon parseki on šokolaadis!
  Meie meel on nagu vulkaanide tornaado,
  Teadus on viinud omasugused tasule!
  
  Ma ei suuda uskuda, et olid ajad -
  Kui me olime lihtsalt metslased
  Kui tuli ja vihm on kurjad,
  Ja me nimetasime lõvisid ja tiigreid kuningateks!
  
  Kui ader paindus nagu kõver tekk,
  Ori kaevas raske motikaga maad!
  Kastsime siis mahlast heinamaad,
  Kuri vanadus piinab sind lõputult!
  
  Noh, mis teadus sa oled, ema,
  Leidsin võimaluse muuta mõte surematuks!
  Võime julgelt leegione rebida,
  Ja surfage suures universumis!
  
  Oleme saavutanud selle, et Issand,
  Ma ei saanud ilmselt ise sellest aru!
  Meil on superliha Princeps plasmast ,
  Ja kvasarite peades on jõud ja tarkus!
  
  Ta alustas oma teekonda tavalise relvaga,
  Ta suutis algul vaid puud liigutada.
  Kuid sellest sai midagi lahedamat kui metall,
  Parandab haava hetkega!
  
  Nüüd oleme inimesed, supermeeste hõim,
  Suudab teha seda, mis on võimatu!
  Lahendage kõik probleemid,
  Meil pole raske universumit muuta!
  
  Aga kui sa tahad, võid sa tõesti saada Jumalaks,
  Teeni nagu koer, kartmata inimest!
  superrotile üle jõu ,
  Ära ole tema nahkhiir sajandi piirini!
  Nii laulsid tüdrukud ja see oli ülimalt lahe. Ja nende laul oli ülimalt ilus ja sõna hääled olid hõbedased kellad.
  Need on tüdrukud, nad näitavad taset, mis on tüüpiline üldse mitte nõrkadele päkapikkudele.
  Ja tõepoolest, sellised tüdrukud suudavad tõesti universumi pea peale keerata. Ja nende hambad on nagu pärlid, mis sädelevad väga eredalt.
  Sellist tüdrukut pole olemas, kes ei saaks armuda ega imetleda. Nad sündisid jumalatest ja jumalannadest nähtuna. Hämmastavad kaunitarid. Ja selliste sõdalaste meetodid on võitluseni punased.
  Ja nende silmad sädelevad nagu safiirid. Ja nii särav kui tähed.
  Ja elevandiluust hambad. Selliseid tüdrukuid pole olemas, neid ei saa jätta karvaste olendite hooleks.
  Siin on siniste juustega tüdruk, kes võttis ja vajutas maasika rinnanibu reaktiivheitja nupule. Ja vaenlane sai surmava jõu pihta, rebides puruks ja praadides terve pataljoni Putini karusid.
  See oli tõesti lahe ja vinge. Tüdrukud, nagu öeldakse, on alati tipus.
  Nad on näidanud selliseid silmapaistvaid ja fenomenaalseid võimeid. Ja orkide hävitamises Putini armeest.
  Ja kõik läks tõesti hästi. Need on tüdrukud, kes näitasid, et nende jaoks pole ainult orkid ja kõige marutum armee pole takistuseks.
  Päkapikk siristas:
  - Mina sina tema,
  Üheskoos terve riik
  Koos sõbralik pere
  Ühesõnaga oleme sada tuhat I!
  Ja pärast seda hakkasid sõdalased taas entusiastlikult laulma;
  Ma kuulen rohus voolavat oja,
  See sisaldab nii pronksist kui ka damaskuse terasest kella.
  Valitsus oli timukate ees,
  Ja nüüd on kõigil vabadus - kurjus on kättemaks!
  
  Mu helepunane tulp õitseb põllul,
  Tüdruk, keda ma oma nägemuses armastasin.
  Olen matkal, seal on palju erinevaid riike,
  Ja meres on laine ja inspiratsioon.
  
  Jah, Puškin, sa oled luuletaja, poeetide kuningas,
  Aga sa ei tea, et võitlus on raske...
  Siin ütlete jäätükile oma südames - sulage,
  Ja armee kogunes - punased plakatid!
  
  Otsustasime ehitada elfismi,
  Aga kapital ei maga, hundid uluvad.
  Orcism roomas koopast välja ,
  Vene rahvaste raske saatus!
  
  Kuid teadke, et meie tääk on teravam kui nõel,
  Ja tankid lõhuvad reduute ja kaevikuid.
  Niidetud orkide rivi heitis pikali,
  Plahvatuste mürin ajab deemoni hulluks.
  
  Kuid on ka kaotusi, paraku saatus,
  Kapriisne ja mõnikord ebaõiglane.
  Vastane põletab onnid maani maha ,
  Ja enne oli nii ilus!
  
  Kuid ka Fortune's rock teab palju,
  Teadke seda, ta annab tasu neile, kes on vaesed.
  Tüdruku sall sai pisaratest läbimärjaks,
  Ebaõnne ohtlikud naabrid!
  
  Aga kui võitlusvaim pole eesel,
  Ja olete võimeline vägitegudeks kartmata.
  Sa ei jää igavesti vahele, usu mind,
  Võidab ju see, kes on ise tapja!
  
  Elu on nagu takistusrada -
  Selles ei ole viimistlus, mille te usute, lõpp.
  Jumala, Hea Kristuse auks,
  Olgem ühendatud Issandaga!
  
  Lõppude lõpuks on elfinism terve, aus vaim,
  Soov teha head kõigile inimestele!
  Et universumi tõrvik ei kustuks,
  Tagage mõistus, leidlikkus ja julgus!
  Sõdalased laulsid väga hästi ja kaunilt. Ja särasid oma suurima intellektiga. Ja nende silmad on nagu vääriskivid.
  Ja nad sädelevad ülimalt eredalt.
  Sõdalased näitasid oma väga kangekaelset tuju. Ja nende kehad väänlesid sõna otseses mõttes nagu maod. Siin on tõesti võimalik öelda kirjutatud kaunitarid.
  Ja siis üks neist võttis ja põrutas orkile, kasutades nuppu vajutades oma pika ja krapsaka keelega. Ja see osutus väga tõhusaks ja surmavaks efektiks.
  Ja rakett lendas ja plahvatas vaenlaste parve, hävitades palju Putini karusid. Ja see oli lihtsalt laastav ja üsna muljetavaldav mõju.
  Teine kaunitar võttis ja pigistas traadi pärlhammastega ning tegi selle tugevamaks. Ja milline keel tal on ja nii tugev ja samas läbinisti väle ja söövitav.
  Ja kui lõhkeaine plahvatas ja kohe visati kümmekond tanki Putini karusid püsti ja veeres ümber. Ja need autod koos kiilaspäise füüreri orkidega läksid põlema. Ja need leegitsesid nagu tuli ning tankides toimus laskemoona lõhkemine surmava ja hävitava jõuga. Ja tüved väändusid ja peksid munad ära kõigil Putini võitlejatel.
  . PEATÜKK #11
  Ja tüdrukud võtsid jälle kätte ja laulsid, mida nad tegid suure entusiasmiga;
  Igaüks, kes on päkapikuvõitleja, on sündinud sõdalaseks,
  Juhtus nii - gorilla võttis kivi!
  Teiega võitlejad - valitud leegion,
  Ja südames leegitseb kuumusega leek!
  
  Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Lõppude lõpuks on tank tema jaoks kenam kui limusiin ...
  Kes tahab penni penniks muuta,
  Hällist saab ta aru - võim valitseb!
  
  Jah, tead teist, meil pole võimalust,
  Püüdke üles võimsuse tipuni ...
  Kes kaotas need ühe nulli -
  Ja piits mängib, allalastud seljal!
  
  Aga mis sa tahad, nõrkus on surmapatt
  Ja elu õpetab meid - vallutage kõik julgelt!
  Selle peal on mehel mõõk,
  Treenida oskuslikult hirmuäratavat lõvi!
  
  Pidage meeles, et Jumalale ei meeldi nõrgad
  Kes tahab, ja hirm juhib vapralt ...
  See jõud saadab täägid,
  Ja kes suri - palee taeva rüpes!
  
  Sa pead lauluga kaunilt võitma,
  Ja tea, et pisarad ei aita sind lüüa!
  Perekond igaveseks - siis kasarmus,
  Kuigi komandör Isa on karm, range!
  
  Ja mis on tasu - tuleb terve maailm,
  Sellist asja on võimatu ette kujutada!
  Me vallutame universumi avarused,
  Sa võid saada ka surematuks, usu mind!
  
  Näidake vaid võitluses tarkust,
  Ja ärge eksige, kui see kitsaks läheb ...
  Sind ei saa püstitada ilma vereta,
  Maja vundament, kus abikaasa sünnitab!
  Maria Kolesnikova teostas nii suure ja glamuurse, peamiselt kaunitest päkapikkudest koosneva armee üldist juhtimist. Ja kuskil jätkas raevukat paks vuntsidega kiilakas diktaator. Tema lõbustus oli vaadata, kuidas naised läbiotsimise ajal lahti riietuvad. Ja peksid ka õiglast sugu paljaste kontsadega. See lõbustas türanni.
  Maria pääses tema visa haardest ja tema armee võitles raevukalt edasitungivate orkidega, tehes seda suure kangelaslikkusega.
  Ja päkapikusõdalased hakkasid võitlema veelgi suurema kibeduse ja meeletusega.
  Moonivärvi juustega päkapikutüdruk võttis selle ja tulistas tagasilöögita püssist, vajutades oma helepunase nibuga nuppu. Selle tulemusena puhkes rakett ja tabas karvutuid karusid, hajutades need eri suundadesse ning Putini armee sõdurid rebiti tükkideks.
  Sõdalane itsitas ja laulis hambaid paljastades:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Ja kurjal draakonil on tualetist küllalt!
  Ja ta silmad lõid särama ja tulistasid taas kolossaalse maagilise jõu välgunooleid. Ja Putini karud said taas märgatavat kahju.
  Ka teine sõdalane ei kõhelnud. Ja ta võttis selle ja vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu. Ja sidur töötas, raketid tulistasid orke.
  Ja selline mõju osutus äärmiselt hävitavaks ja hukatuslikuks.
  Päkapikutüdruk laulis:
  Hävitamine on kirg
  Orkidel on halb jõud,
  Kitsede jõud jõi kellegi teise verd,
  Ja päkapikud valitsevad armastust!
  Veel üks glamuursete inimeste tüdruk nõustus sellega:
  - Jah, meil päkapikkudel on suur armastus ja täielik perekonna harmoonia!
  Ja tüdrukud võtsid selle vastu ja viskasid oma paljaste, meislitud jalgadega hävitamise tapvaid kingitusi. Ja nad lõhkusid terve pataljoni Putini karusid.
  Tüdruk märkis:
  - Putin on verine türann!
  Teine päkapikk noogutas.
  - Väga salakaval ja mitte ainult selles elus, vaid ka viimasel valitsusajal oli despoot!
  Ja päkapikusõdalased võtsid selle ja laulsid koos, kooris;
  Soonides koputab julguse vasar,
  Nii et tõeline sõda algab!
  Meie tahe on nagu monoliit
  Hele, piiritu riik!
  
  Tema südamele on nagu mäng üksmeeles,
  Pole vaja paremat sõdurit!
  Kuigi saatus torkab nagu nõel
  Aga tüdruksõber on tõeline granaat
  
  Valu on ka meie kaaslane, paraku,
  Me kaotame meeleheites sõpru!
  Ja mõnikord veab ainult esialgu,
  Kuid uskuge mind, kotkad pole papagoid!
  
  Ja meil on vaenlasega arvutus,
  Väga raevukas ja hirmuäratav!
  Päike küpsetab otsaesist läbi kiivri,
  Kui raske on maailmas elada!
  
  Kahjuks pole meile antud valikut,
  Nagu kiip, pöörab õnn meid!
  Noh, aga Jumal? Jumalat ei huvita -
  Inimesed surevad nagu kärbsed!
  
  Kuid kogu maailmas on alati võimalus,
  Ta on nendega, kes on julged ja on jõuga sõbrad!
  
  Meie usk, südametunnistus, julgus, au,
  Et mitte kinni jääda nagu metssiga lompi!
  Tõuse üles, raputa vesi maha,
  Kummardage nende ees, kes lõid universumi!
  
  Kontol pole väikseid nulle,
  Ühe kutsumuse võitmiseks!
  Sa saavutad, see mees teab
  Ja edu ja tunnustus varsti!
  Saa nagu kõikvõimas kuningas
  Ebaausate kohtuotsuste langetamine!
  Ja nüüd õhk, raske lahing,
  Mis see haridus ka on!
  Taevas on glamuurne sinine,
  Kurjuse suits on tegu puistanud!
  
  Aga ma näen, et vastane põleb,
  Tema lennuk kukkus põllule alla,
  Kui palju rõõmu, õnne nägu,
  Jääme looduses pistrikuks!
  Tüdrukud laulsid ilusti, midagi ei saa öelda. Ja see jätab mulje.
  No mida orkid nüüd võtavad ja vastu võtavad. Ja nad saavad selle nikliga.
  Sõdalased tulistavad kuulipildujatest väga kuulsalt ja selgelt. Nad on hästi sihitud ja silmapaistva tugevusega.
  Siin võttis üks neist selle kätte ja lasi paljaste varvastega hävitamise kingitusega herne vette. Ta võttis ja lasi õhku palju Putini karusid.
  Siis laulis ta innukalt:
  Oleme galaktika lapsed
  Päkapikud kui praktikud...
  Nad võivad kurat
  No küll nad lendavad!
  Ja sõdalane viskas palja kannaga surmava lõhkepaketi. Ta läks persse ja põhjustas kolossaalse hävingu. Ja nii palju orke tapeti, et pole võimalik kokku lugeda.
  Need on tüdrukute teod, kes on glamuursed ja ilusad inimesed. Ja suudab näidata tõelisi imesid. Siin on selliste tüdrukute ja pärlite vastu orkid nagu karu märatsemas. Kuid sõdalased on muidugi lahinguks valmis ja nad näitavad midagi muud.
  Eriti kui nende paljad, ümarad roosad kontsad sügelevad ja isegi kui nad tabavad konkreetselt orke.
  Ja loomulikult ei saa tüdrukud ilma laulmiseta hakkama. Ja nende hääl on hämmastav;
  Kuidas juhtida universumit huvitaval viisil,
  Kuigi te, surelikud, ei saa aru!
  See on nüüd minu kutsumus -
  Muutke kogu kino jama reaalsuseks!
  
  Ehitage paberist tähelaevu,
  Ja kasuta kadaku, et kvasar naeru saatel alla tulistada!
  Et piloodid saaksid kohe kommiks saada,
  Ja Päikese asemel kullast samovar!
  
  Kõik on muutunud inimkonnale alluvaks,
  Tegi mu unistused teoks!
  Muidugi on kõikvõimsus ohtlik,
  Kui sa ei tea ilu mõõtu!
  
  Sa võid sündida viiuldajaks, kunstnikuks,
  Ja õppige köisi rebima!
  Kuid mõtetest peab saama puhas valgus,
  Väljavalamiseks ja halastus-arm!
  
  Raske on muidugi ennustada, mis juhtuma hakkab.
  Ma ei tea, ma viskan selle minema!
  Need on tähekreemiga koogi kujul,
  Ja valguspüssiga neiu vaade!
  
  Tule üles, siis otsustab fantaasia
  Teie, lihtsurelikud, ei saa sellest aru!
  See termokvargi süntees toimub,
  Mis prints -plasma saab niiti väänata!
  
  Mis maailma sa tahad, loo see,
  Nii et tormine akordion mängis!
  Nii et kaardil pole kuumi kohti,
  Et looming unustaks valu!
  
  Pea meeles, et ka teie olete Jumala lapsed,
  Kes õpetas oma poegi looma!
  Et anda õiglane, uus tellimus,
  Kus sa oled jahimees, aga mäng on surematu!
  
  Armasta oma lähedasi, austa Jeesust,
  Proovige meile kõigile head teha!
  Et inimene ei jääks künasse,
  Et mitte peitliga arvutit purustada!
  
  Kätleme - ütleme
  Õnn saab olema - teisiti ei saagi olla, usu sellesse!
  Lõppude lõpuks oleme me sellised patrioodid,
  Milline röövloom hirmust viriseb!
  
  Kodumaa kaitsmine on meie püha kohustus,
  Et luua alus kõikvõimsusele!
  Universumite õisikute loomiseks,
  Päkapikud peavad tugevdama oma võimu ja armeed!
  Tüdrukud laulsid suure tunde ja tõrksalt. Pomisesid kaunilt nende sõnad. Ja sõna otseses mõttes ajas üle.
  Kuid mitte kõigil päkapikkudel nii vedas. Üks neist jäi orkide kätte.
  Ja siis panid Putini karud tüdruku nagisse. Nad väänasid kaunitari käed kettides. Seejärel riputati kaunitari paljastele peitlitud jalgadele massiivne plokk. Ja sirutas päkapiku nagile. Ja tüdruk krigises igasugusest valust.
  Orkid hakkasid teda piitsadega paljasel seljal peksma. Ja paljaste ilusate, pargitud jalgade all süütasid nad tule. Ja nad hakkasid kaunitari tõeliselt ja julmalt tulistama.
  Tüdruk sai väga haiget, kuid pidas vastu. Siis hakkas Putini karud oma paljaste jalgade sõrmi murdma kaunile, väga seksikale ja alasti lihaselise tüdrukule.
  Tüdruk karjus talumatust valust. Siis aga jäi ta äkki vait. Ja oigamise asemel võttis ta selle ja laulis;
  Olen ema Elfi noor sõdalane,
  Võimas riik, kõigi maade kodumaa...
  Universumis pole ilusamat kodumaad,
  Üks tark mees sidus lipsu mäe alla!
  
  Pioneeriks olemine on rõõm ja kutsumus,
  Lõppude lõpuks tähendab see, et olete riigi teenija.
  Ja saate universumit suurendada -
  Kurat-Saatana mahhinatsioonide hävitamine.
  
  Kui aastal 41 tuli suvi,
  Meie jaoks müriseb juunikuu äikesetorm...
  Me ei taha, et piirkond muutuks vaeseks,
  Õnneks uskuge - Isamaa on loodud!
  
  Tüdruk ja mina ootame varitsuses kurje orke,
  Enne seda saime kuulipilduja.
  Ja Putini meeletuks pahameeleks
  Meie salk võidab edukalt karusid!
  
  Sõbrannad paljad jalad karedaks tehtud,
  Palja talla all torkab juba lumi.
  Külm ja huuled muutusid siniseks,
  Aga püha tuli soojendab meie hinge!
  
  Me lööme, teadmata vastaste meetmeid,
  Me ei anna teile rahu päeval ega öösel!
  Nad lendavad ešelonidesse granaadiparves,
  Ja ohvitserid snaipripüssiga.
  
  Kurjad orkid ei leia kusagilt tuge,
  Meie teerajaja, vapper üksus...
  Võimeline, kui teil on vaja mägesid raiuda,
  Siin põlevad Putini tankid nagu küünlad.
  
  Inimesed kogunesid raevuhoos -
  Õigluse, julguse ja au eest.
  Ja tormide meres pole riffi -
  Mis paneks meid maha istuma!
  
  Sisenesime Orklini, liitusime komsomoliga,
  Alates terve maailma tüdrukutega paljajalu trampimisest!
  Hingame sisse võidu mett taevases mais,
  Nüüd on see muutunud igaveseks, meie särav edu!
  See on tõesti selline tüdruk, et piinamist ei saa lihtsalt murda. Kuigi timukas virutab teda raevukalt piitsaga. Aga tegelikult pole palju vaadata. Ja nüüd võtab ork kaminast välja tulikuuma traadi.
  Ja piitsutame juba tüdrukut, ilma igasuguse haletsuseta metsiku raevuga. Ja ta tegi seda väga karmilt ja agressiivselt.
  Kuid päkapikutüdruk ei murdunud ja hakkas laulma veelgi suurema raevu ja entusiasmiga;
  Tee taga on piimjas,
  Esimene samm elus on oluline!
  Sa näed uuesti üle universumi,
  Raevukate rünnakute keerised!
  Koor...
  Ja võitlus jätkub jälle
  Hüperplasma põleb!
  Päkapikkude kuningas on nii noor
  Lööb taladega!
  
  Universum kõigi otsteni,
  Me oleme tugevamad kui Jumala isad
  Üle looduse, kõikvõimsa jõu,
  Teoplasm võitis võitlejaid.
  
  Koor...
  Ja võitlus jätkub jälle
  Hüperplasma põleb!
  Päkapikkude kuningas on nii noor
  Lööb taladega!
  
  Ärge oodake halastust taevast
  Need, kes on rumalad, ootavad nulle!
  Tõsta ellu need, kes austusega surid
  Kõigi teeteaduste valdkondadesse.
  
  
  Varem oli kuumus ja lumesadu,
  Maailm oli vaene ja rikas.
  Ja nüüd iga looja,
  
  
  
  Ja lahing jätkub jälle,
  Ja mu süda tunneb rinnus ärevust,
  Päkapikkude kuningas on nii noor
  Ja ees ootab noor november.
  Päkapikkude kuningas on nii noor
  Ja ees ootab noor november.
  
  Ja võitlus jätkub jälle
  Ja süda on rinnus murelik,
  Päkapikkude kuningas on nii noor
  Ja ees ootab noor november.
  Päkapikkude kuningas on nii noor
  Ja ees ootab noor november.
  Tüdruk nagis katki ei läinud. Kuid päkapikk-snaiper pani orki kõhtu surmava kuuli. Ja ta, olles saanud surmava haava, hakkas lämbuma ja surema.
  Teine tüdruk tulistas ja läbistas Putini karu pea ning ta kukkus surnult maha.
  Siin on päkapikud tankidel, nad võtsid oma tüdruku ja vabastasid ta. Ja see osutus väga lahedaks.
  Ja sõdalased hakkasid oma paljaste taldade abil vaenlasele selliseid hävitavaid surmaande loopima.
  Aga orkid? Neil on tõesti raske päkapikkudega võidelda . Ja neile lüüakse tõesti jalaga sarvi. Ja orkide mass on hauas ja surnukehades.
  Nii et ärge minge tüdrukutele vastu, Putini karud, muidu jääte hauda.
  Tüdrukud tegutsevad energiliselt ja ilmekalt. Need sõdalased võivad korraga otsustada maailma saatuse üle. Ja nende paljad ümarad kontsad, nii roosad ja imelised. Mõned noored päkapikud lakuvad lausa ahnelt oma taldu ja demonstreerivad enneolematut julgust ja samas kirge.
  Ja ma töötan suure hooga. Need tüdrukud on tõeliselt võitmatud.
  Ja kui nad hakkavad laulma, siis karu möirgab pahameelest;
  Riik, kus te olete vaba, igaüks,
  Milles iga isand on proletaarlane.
  Sa muutud rublaks ja nikliks,
  Talvel lumehanges solaarium.
  
  Sellel on hele punane kommunismi lipp -
  Kes lubab meile surematust!
  Me väljendame armastust Isamaa vastu salmis -
  Igavesti on õnn, uskuge sellesse!
  
  Juhid on mõnikord erinevad ...
  Mitte iga juht pole tark Stalin.
  Kuid igaüks meist on alati kangelane,
  Kui nii mõistus kui tahe said tugevamaks!
  
  Vahva kevade viimasel kuul,
  Sõdur lõpetas sõja Fraga vallutades .
  Oleme kodumaale truud nagu inglid,
  Käsk on meile antud - võitleja pole sammugi tagasi!
  
  Kui surm on saabunud, siis risti ennast,
  Ja Issand, lenda paradiisi, kus pihlakas ....
  Igavesti tõuseb meie Vaim üles,
  Vallutame võimsad tipud!
  
  Lõppude lõpuks on elu pärast surma jälle jõgi,
  Selles purjetame nagu paat - meteoor!
  Püha Jumalaema palved,
  Ärge julgege taluda lüüasaamist ja häbi!
  
  Impeerium, sest see on Jumala valgus,
  Kõigevägevam käskis haldjatel valitseda!
  Me ei tea õnnelike aastate lõppu,
  Teenusel pole piiranguid - tõmmake seljakott üles!
  
  Päkapikud koos on meie moto -
  Ole targale autoriteedile kuulekas mees!
  Maailma teater on täis näitlejaid,
  Rebime põrguliku viha suud!
  Tüdrukud laulavad kaunilt ja näitavad oma ingellikku ja samas deemonlikku iseloomu.
  Nii nad võitlevad. Helikopteritest tulistatakse õhkrelvadest. Ja purustavad Putini karude positsioonid puruks. Ja need orkid surevad haletsemata.
  Nii palju inimesi tapeti.
  Need on julgete tüdrukute võitlused. Üks neist võttis selle ja vajutas selle helepunase nibuga tapmisnuppu. Ja siis lendas see Putini karudesse, väga hävitav ja hävitav mürsk. Kes pani maha paljud neist vastastest.
  Nii võitlevad julged tüdrukud.
  Kuid ka noored päkapikud võitlevad ägedalt ja suure hingega. Ja nad purustavad vaenlase ja tapavad Putini karud.
  Noored sõdalased teevad seda väga lahedalt ja vaimukalt. Ja see kõik on muljetavaldav.
  Kui suurepärane ja lahe kõik välja näeb.
  Kuid noor päkapikk andis orkidele kuulipildujatule. Niitis neid ilma igasuguse tseremooniata ja laulis;
  Ma mõtlen oma tüdruksõbra peale
  Mis säras tükk luuletust.
  talvel üle Elfiney -
  Pole valikut, pole dilemmat!
  
  Temaga on isegi külmas hing kerge,
  Kuumuses toob kevadise jaheduse.
  Käed hoiavad tugevat aeru,
  Hõljuge mööda jõge alla tormi-lumesajuni.
  
  Kui sügisesed vihmad langevad,
  Kuldsed puud lillas luksuses.
  Sinu suudlus ajab mind värisema
  Ja valge tüdruku juuksed on lokkis.
  
  Paljajalu sõber tormab läbi lehtede,
  Ta on ilus - nagu suveprintsess.
  Löök lompides - allika prits,
  Lauldagu meie armastuskirge!
  
  Meid ei puuduta lein ja kurbus,
  Toome unistuste tähe taevast!
  Siin saan minust nii, nagu oleks kuningas troonil -
  Ja maailma piiritud teod ...
  
  Tüdruk põllul korjab mulle kummelit,
  Vastuseks kitkusin talle võilille.
  Kuigi põnevust joob nagu veini -
  Ärge jäljendage armunud papagoi!
  
  Mängime kitarri, seda romantikat,
  Et inimesed teaksid, mis on rõõm!
  Las sündinu annab õnne -
  Ja kurja nõid-vanadus ei tule!
  
  Kallistasime tüdrukuga ja läksime,
  Sa ei pea olema ebaviisakas ja kuri.
  Mõnikord ei saa te sõda vältida, saage aru
  Kõik aastad ei saa olla sinised!
  Jah, ja päkapikkudest noored mehed oskavad laulda ja kakelda. Ainult neil, erinevalt õiglasest soost, on muidugi piinlik paljajalu võidelda.
  Isaste päkapikkude näod on aga nii hellad ja punakad, karvadeta nagu tüdrukutelgi. Ja ma pean ütlema, et see on lihtsalt suurepärane. Siin on nii lahe paljajalu meeskond.
  Sõdalased näitavad oma lahedat ja arusaamatut vigurlendu. Kuid see pole muidugi veel kõik. Nad peavad oskama öelda selliseid asju - mida nad ei saa öelda muinasjutus ega kirjeldada pastakaga.
  Aga üks neist tulistab nabaga. See on originaalne ja ilus.
  Ja energiavood paisatakse välja nii hävitavalt ja äärmiselt põletavalt nagu napalm.
  Ja mis siis, kui tüdrukud midagi näitavad, on see Putini karudele kirst.
  Aga noored mehed suudavad palju näidata. Eriti kui nad oma kätega päästikuid vajutavad. Ja see saab olema väga lahe.
  Ja see, mida nad käivitavad, osutub äärmiselt surmavaks ja hävitavaks.
  Ja noormees laulab väga hästi;
  Tundus, et tõusin halli hobuse seljas,
  Mis eesel niimoodi möirgab?
  Ma tean, et Saatan ise on inimeste sugulased -
  Ma tegelen kõigiga, kes mässavad riiki!
  
  Kuradid on elama asunud halbadesse ajudesse,
  Ja kappavad vihased mõtted!
  Toome tasakaalu - kustutame nullid korraga,
  Puhastage süsteem kuristikust!
  
  Kuhu ma hüppan, ma ei saa isegi ise aru,
  Peast pühkis hüperplasmaatiline keeristorm!
  Ära lase end kuradile allutada,
  Nii et hiilguse voog valguks üle kuumaailma!
  
  Sõda voolab lakkamatu vooluna -
  Selline amet ootab sajandi päkapikke ...
  Ja ma tahan joovastavat veini juua -
  Ja jätkake rahulikult vestluse mahuga.
  
  Kuid tea, et nõrkus ja igavus mööduvad -
  Leia oma unistuste päkapikk, oled edukas ja kutsumus!
  Meie, pioneerid, püüame marssida -
  Lahe sõdalane pole ju loll nimi!
  
  Babakh ja rebenenud, siin on surnukehade mägi,
  Vaenlane on segaduses, jookseb taandumisi!
  Saame marsruudi lõpule viia
  Kuigi allilma koer haugub metsikult!
  
  Mida me maailmas teeme - pole fantaasiat,
  Me sündisime, nagu napalm piinaks aju!
  Igavesti oleme nagu noorusaastad -
  Ja koht põrgus on parem kui taevas!
  
  Mida sõdur tahab? Et sõda kestaks -
  Rahu ja igavus ja ajunõrkus talle!
  Jõuame vaenlasele hauani järele -
  Kuid teadke, et on liiga hilja alistuda sõdalastele!
  
  Tulemust ei tule ja valikut pole -
  Töö lõpetatud ja kohe teine!
  Lõppude lõpuks on see alles algus, ennetav jooks,
  Ajateenistus on ju heategu!
  Muidugi on päkapiku hääl nagu vasktoru.
  Noormees laulis hästi. Ja ta võitles väga hästi. Ja ta armastab päkapikke. Vajadusel kasutatakse keelt. Tõsi, tüdrukuid on siin maailmas kaksteist korda rohkem kui poisse. Ja see on muidugi suurepärane meestele. Tüdrukud ise võitlevad kuttide eest kogu raevu ja survega. Ja pole midagi võtta ega ära võtta.
  Need on siin tüdrukud - nad jahivad mehi. Ja te ei saa nende vastu midagi teha.
  Ja kui nad laulma hakkavad, siis...
  Ja tüdrukud laulavad nii:
  Lase kohmakalt joosta,
  Soomustatud tankid lompides
  Ja katusel on kuulipilduja ...
  Ta rebib kõik orkid laiali!
  . PEATÜKK #12
  Maria Kolesnikova, vapper tüdruk päkapikkude maailmas, jätkas vapra käsu täitmist ja käskude andmist. Ta tegi seda suure entusiasmiga. Ja vuntside ja kiilaspeaga türann olgu neetud.
  Päkapiku sõdalased jätkasid rasket võitlust. Nad tõrjusid raevunud orkide pealetungi. Ja nad kõik ronisid ja ronisid, nagu kärnkonn krampides.
  Ja tüdrukud kõik tulistasid ja niitsid vaenlasi maha. Nad tegid seda suure entusiasmiga.
  Ja iga päkapikkude lasuga kaasnes nupule vajutamine, kasutades sarlakpunast rinnanibu.
  Ja tüdrukud läksid täielikult lahku. Samal ajal viskasid nende paljad varbad suuri surmavaid granaate, kiskudes Putini karud laiali. Ja rebitud liha põles ja suitsus.
  Siin on tüdrukud koristama. Ja rõõm, laulud ja suur entusiasm.
  Ja samal ajal muidugi lauldi;
  Aga kui kuuli läbistatud sõdalane kukub,
  Ja tüdruk istub igavesti pisarates lesena.
  Pole vaja arvata, et maailm on lootusetult must,
  See paradiis oli kadunud ja kuri saatana poolt maha tallatud...
  
  Tegelikult on lootust - vääriline saatus,
  Kaitske kodumaad ja vallutage kuristik.
  Kui Elfis on iga mees tugev sõdalane -
  Tea, et see ei ole bravuur ega rumal kitš!
  
  Kuid rüütlitel puudub mõnikord toetus,
  Hord ei tea skoori ja surve on julm.
  Siis ei muutu meist alistuv papagoi -
  See on parem kui häbi plii pärast templis!
  
  Kosmosesõda - see on eriline,
  Selles olete kahjuks robotmänguasi ...
  Kuid sõjaväest pärit Elfi sõdalased tunnevad aadlit,
  Mis ei sobinud kirstudesse pikali heita.
  
  Kummaliste tähtede killud taevas on teemandid,
  Neis on iga hingepisar...
  Proovige, näidake oma andeid,
  Veelgi parem, laulge ja tantsige äikese saatel.
  
  Sügisaeg - kus suvi hääbub,
  Ta võlub imelise iluga!
  Las mu päkapikk olla selles luuletuses lauldud,
  Temaga kui lahutamatu emamaaga!
  
  Saadan tüdrukule viimase suudluse,
  Kui ma suren, siis sa kaunitar ära nuta...
  Võtame selle, usu Orklin, mai lopsaka lille all,
  Ja ohver saab koletise orki timukast!
  Pean ütlema, et tüdrukud laulsid suurepäraselt. Ja nad peksid neid orke suure jõu ja hundikirega. Nad purustasid nad.
  Ja pildistamisel kasutasid nad paljaid ümaraid roosasid kontsi. Tüdrukud olid ülimalt energilised. Ja kaunitaride paljad varbad viskasid hävitamise kingitusi.
  Selliste tüdrukute vastu ei saa ükski jõud vastu seista. Nad on säravad ja kosmilised varastajad. Ja samal ajal päkapikud, milles vägivaldne ja kiirgav jõud.
  Ja punakaspunaste nibudega vajutavad nad bazookanuppe ja viivad hävitavate sõjaliste operatsioonideni. Ja niipea, kui nad sind tabavad, variseb kokku terve kaevik orke. Need tüdrukud on superklassid. Ja kuidas nad asja juurde jõudsid.
  Ja nüüd loobivad paljad varbad taas granaate, põhjustades kolossaalset laastamistööd ja hävingut.
  Need tüdrukud saavad sõna otseses mõttes kõike teha. Ja nad pühivad minema igasuguse karvase armaad.
  Siin on smaragdvärvi juustega tüdruk, kuidas ta oma helepunase nibuga nupule vajutades vaenlast võtab ja lööb.
  Hävitamise olevik lendab välja ja rebib laiali ja tulistab Putini karusid.
  Ja tüdrukud laulavad jälle ja paljastasid hambad;
  Elfia avarused - ilus, kallis,
  Kus on lumepärlid, ookeanide kristallid...
  Ja päkapiku sõdurid ja kindral on ühendatud -
  Ja riigi sümboliks on kotkas - meie õigeusu tsaar!
  
  Suvi on möödas ja sügis tuleb,
  Puud on riietatud, nende luksus on kuningate kadedus.
  Mu särav kodumaa on rõõmsam kui paradiis,
  Ma annan Elfile ausa elu.
  
  Nii et sügis on ilus, mõistab ainult luuletaja
  Vaestelt veeni välja tõmbamiseks pole vaja makse kasutada...
  Jumala tasuta kingitus: lilla ja karmiinpunane
  Ja kuld tuhmub, kui päike lehestikule paistab.
  
  Lilled, närbuvad, muutuvad heledamaks ja ilusamaks,
  Lehed langevad nagu lopsakas printsi vaip,
  Siin on rubiinidega smaragdidest pross sügiseses tihnikus -
  Kõikvõimas kunstnik, maalis mustri.
  
  Ja igas löögis on need Issanda harjad,
  Ma näen armastust ja soovi luua ideaal...
  Kuid kummalisel kombel elavad meie inimesed peaaegu allilmas,
  Ja rahanduse despoot piiras julmalt meie tiibu.
  
  Meie maa on kohev ja paks nagu rasv,
  Piisavalt soolestikus ja maagikaevandustes.
  Kuid kurjadest oligarhidest ei piisa ja ei piisa,
  Inimesi on röövitud, et kõik on vajaka all!
  
  Kuid kas Issanda tahe on sellist asja taluda?
  Lõppude lõpuks andis Jumal Maa selle kallal töötada, nii vanad kui noored.
  Ja lõppude lõpuks, Issanda Kristuse ees - isegi kuningas on võrdne vaestega -
  Universumi looja koos alatu röövliga lüüakse risti.
  
  Vastake mulle, inglid, kus on õiglus?
  Et lapsed nutavad ja surevad nälga, vanad inimesed ...
  Et kurjad kodanlased on kingituste ja halastusega katuse kohal ...
  Ja lahkematel on jäänud vaid käbid-võlad!
  
  Kuid taevast nad ei oodanud vastust,
  Tõenäoliselt on Jumalal raskusi, et ta selle niimoodi käivitas ...
  Kuid tõde on see, et võitlus muudab meie elu paradiisiks,
  Ja keegi, kes on isegi ahelates, võib saada igavesti õnnelikuks.
  Nii laulavad tüdrukud väga hästi. Ja nende hääled virvendavad nagu jääpurikate helin. Need on tõesti naised.
  Ja nende hääled on tegelikult nagu teemantide ojad. Ja kui nad panevad need sisse, siis võite kõikjalt suurelt ette kujutada.
  Siinsed sõdalased näitavad oma transtsendentaalset ja kolossaalset taset - kosmoseajastust. Ja kui nad selle võtavad, on kõik palju tõsisem ja ebaviisakas.
  Ja tüdrukute paljad peitlitud jalad on tööl. Ja nad loobivad surmaande suure hävitava jõuga. Ja nad teevad seda ilma suurema tseremooniata.
  Need on tüdrukud siin - super tase !
  Ja paljad roosad kontsad viskavad hävitamise herneid. Ja kõik saab olema väga ilus ja suur.
  Ja tüdrukud vajutavad oma helepunaste rinnanibudega nuppe ja panevad käima raketiheitjad, mis hävitavad orkide positsioone. Ja nad teevad seda ilma asjatute viivituste ja tseremooniateta.
  Pärast seda hakkavad tüdrukud uuesti laulma;
  Lumepärlid merest - säravad eredalt,
  Tuisk keerutab tallede lokke ...
  Meie isamaa - usk-graniit,
  Kui tõe pärast orkid ei karda!
  
  Metalli kõlisemine, rullide kriginad -
  Tankid roomavad läbi Elfia piiride!
  Ehitame teravatest tääkidest harja,
  "Hurraa" hüüdes läksime rünnakule!
  
  Koiduvärvi lips kaelas,
  Meid inspireeris lahingusse üks idee.
  On ainult üks valik - võita või surra,
  Siin lehvib reduuti kohal helepunane lipp!
  
  Kahvatud huuled, tuisk puhub,
  Vangistatud tüdruku käed olid seotud...
  Oh, kui halastamatu on saatus,
  Kõreda külmaga paljajalu tellingu juurde!
  
  Kuid ma ei tahtnud sattuda ahelasse,
  Ta kogus jõudu ja haaras sakslasest kinni.
  Maal pole kedagi meist tugevamat,
  Me ei vaja teie alatut armu!
  
  Nii ta suri, näris kõri,
  Päkapikutüdruk on Tanya Krasnova.
  Kuid tee viib meid Orklini,
  Ehitame maailma - uut ilma vägivallata!
  
  Kui palju mu vendi suri
  Kõik vabatahtlikud, ainult poisid.
  Vaeste pioneeridele, paljajalu -
  Koorik hommikusöögiks õhtusöögiks muhke!
  
  Oleme Orklini lähedal , triumf on varsti käes,
  Komsomoli märk süütab rinna!
  Kuigi saapad on harjumatud ja kitsad,
  Mai õnne värv aga inspireerib!
  
  Fuhrer on põrgus, orkaan on vaibunud -
  Rõõm on tulnud, laste naer on kuulda!
  Allilma tuhk magab ,
  Ja üle isamaa - punane päike!
  Nii laulavad tüdrukud rõõmsalt ja raevukalt. Ja nende hääled on nii ilusad ja sillerdavad. Nagu voolavad ojad. Või purskkaevud tormavad taevasse . Ja sellised tüdrukud vallutavad erinevaid riike. Neil on selline julgus ja ulatus.
  Siit tuleb päkapikk ninjade perekonnast. Tal on käes kaks mõõka.
  Ja sõdalane lehvitas neile. Ja Putini karudel raiuti korraga neli pead. Ja nad veeresid murul.
  Ninjatüdruk võttis selle ja viskas paljaste varvastega bumerangi. See lendas üle ja lõikas agressiivsete orkide pead maha. Lõikas nad sõna otseses mõttes välja.
  See on tõeliselt paljajalu ja agressiivne tüdruk. Kui see hakkab hakkima, ei saa te seda peatada. Ja võtab ja sülitab ka mürgise nõelaga. Ja see tabab orki kindralile otse silma. Ja Putini karu on kannul surnud.
  Ninjatüdruk kriuksub:
  Au Zelenskile, au!
  Tankid tormavad edasi...
  Päkapikuriigi lipu all,
  Tüdruk on rünnakul!
  Need on tõesti tüdrukud, kes on väga head. Ja nende jalad on nii paljad ja pargitud. Ja nad loobivad agressiivse ja vägivaldse jõuga surmakingitusi.
  Ja pärast seda, kui Putini karude rida on niidetud, hakkavad tüdrukud uuesti laulma;
  Püha, Õnnistatud Neitsi Maarja
  Ta sünnitas Päästja, andis meile valgust.
  Kuid teie lapsed on talvel paljajalu -
  Ja räpastes keldrites kohtame näljast koitu!
  
  Lõppude lõpuks, kuidas see juhtus, et maailma piinab kurjus,
  Et vaeseid on rohkem kui jaaniussirohtudel.
  Et mais külmuvad isegi taimed külmast,
  Mis on kõige levinum vastus - kui oled vaene, siis tantsi!
  
  Kahju on anda rikastele vaskpeni,
  Kuigi nende mammon paisus sündsuse piirini ...
  Nende peamine mentor meie kohal on tammepulk -
  Aga kukk lauldes on mürin!
  
  Issand käskis teil jagada rikkaid -
  Et poleks surnuid ja nutmine ei piinaks Jumala kuulmist.
  Kes on nõrk, aidake - ikoonidest räägivad lahked näod,
  Kui oled armuline - tuletorn paradiisi teel pole kustunud!
  
  Kuid paljud mamonad ja hinged ja pääste on kallimad,
  Öeldakse, et kullaga saab osta pühakuid!
  Liigakasuvõtja rasvast ujus alatu nägu -
  Ja süda ilma rahuta on külm graniit!
  
  Mis on teie valu meile - kasinatele inimestele?
  Paleedes ei kuule me isegi oigamist!
  Kas sa tahad peavarju? Jah, sa saad peavarju
  Vangla katuse all raskel tööl!
  
  Miks seda teile, meile anda
  Mida oleme edukalt jõuga võtnud?
  Sa olid mitte midagi ja igavesti mitte midagi
  Mitte sinu jaoks ei antud taevast!
  
  Kuid surm saabus neile ootamatult,
  Nagu Kõikvõimas Looja õpetas!
  Nüüd on nad seal, kus Saatan põleb
  Kus reetur krigiseb ja möirgab kannatustest!
  
  Nii et sa otsustasid, et Kõigevägevam teeb nalja -
  Öeldes, et helded ülendatakse?
  Ja et Jeesus ise on kehastunud Looja,
  Kas polnud õige öelda, et nad söövad ära kurjade hiirte asjad?
  
  Parandage meelt, lugedes Maarja palvet,
  Ja põlvili kukkudes ja meelt parandades - oigates!
  Kui laps nutab teie ees,
  Ja paljajalu neiu väriseb külmast!
  
  Võtke oma kitsas ja õel rahakott
  Jah, nad magavad naeratades raha maha.
  Siis juhib Jeesus Armastuse Jumal
  Ja ei lase sul ebakindlal teel maha kukkuda!
  Tüdrukud laulavad nii hästi ja hästi ning nende hääl on nii särav ja sillerdav, et on tunne, nagu oleksite sisenemas tõelisse ja tõelisse paradiisi.
  Ja siis lõid tüdrukud haubitsate paljaste varvaste abil orke. Ja rebis korraga viiskümmend Putini karu. Ja laseme need lampjalad tükeldada.
  Tüdrukud on muidugi võitlusliku ja agressiivse lainega. Ja kui neil suu lahti läheb, siis ainult vilistamiseks. Ja tüdrukute vile saatel kukuvad orkidele pähe uimased varesed, kes murravad läbi nende kolju.
  Ja selliseid vareseid on palju ja nad on äärmiselt surmavad.
  Tüdrukud, nagu nad võtavad, ja viskavad paljaste ümarate kontsadega sidruneid.
  Nad lendavad üle orkide ja rebivad Putini karud väikesteks veriseks osadeks.
  Päkapikutüdruk laulis:
  - Seal voolab suur verejõgi,
  Kiilaspäine füüreri kellavärk ...
  Aga ära anna talle alla
  Ja viska Kain pimedusse!
  Siin tegelevad tüdrukud orkidega. Ja nad võitlevad suure raevu ja meeleheitega. Ja näidata oma suurimat oskust.
  Aga loomulikult on igas lahingus koht laulule;
  See on särav, mida olete teinud
  Armu on inimkonnale valatud!
  Sina olid see, kes andsid püha Jumala
  Hing, rõõm, südame halastus!
  
  Lucifer, pöörates meid Soodoma poole,
  Patu ja uhkuse saadus!
  Tõstnud mõõga Issanda pühale aujärjele,
  Ja ta otsustas, et nüüd on ta kõikvõimas!
  
  Koor iga salmi järel;
  Mu jumal, kui ilus ja puhas sa oled,
  Usun, et teie õigus on lõpmatu!
  Sa andsid oma hiilgava elu ristil
  Ja nüüd oled mu südames igavesti kibe!
  
  Sa oled ilu, rõõmu, rahu ja armastuse isand,
  Piiramatu ereda valguse kehastus!
  Sa valasid ristil kallist verd,
  Päästetud planeedi lõputu ohverdamisega!
  
  Järgmiseks tulevad kuplid.
  Kurjus möllab mässumeelsetes südametes,
  Saatan rebib oma küünistega inimkonna!
  Kuid surm purustatakse tolmuks,
  Ja Issand on meiega igavesti!
  
  Kurat pidas sõda Issanda Jumala vastu.
  Vaenlane võitles julmalt, salakavalalt!
  Kuid armastusega purustas Kristus Saatana,
  Ristil, tõestades oma tõde!
  
  Peame vennad ühinema üheks vooluks,
  Suuna oma süda, meel ja tunded Jeesusele!
  Et Suur Jumal aitaks meid päästa,
  Ja igavesti ja igavesti me kiidame Issandat!
  
  Nii et hing leiaks oma rahu igavesti,
  Me peame töötama Issanda lõikuse alal koos kogu maailmaga!
  Ja igavesti ja igavesti, kõikvõimas, oleme sinuga,
  Ma tahan palvetada üha tugevamini!
  
  Kui sa jalad maha lõid - sametsamblavaip,
  Jeesus ravib kõik valud koheselt!
  Lõppude lõpuks saatis ta kaldale kuldse liivaga,
  Ta on Päikese omanik koos piiritu universumiga!
  
  Ta lõi taevad oma sõnaga
  Ta levitas suurel moel taevatähti!
  Jehoova armastab ilu,
  Tema pühendumus, lojaalsus ilma hirmuta!
  
  Ilma Kõigevägevamata pole sõpru,
  Lahkete nägude säravad ikoonid!
  Sest ma tahan rohkem ja rohkem
  Jeesusest sai lihaosake!
  
  Halasta Jumalale meie patuse võla pärast,
  Kahjuks me ei andnud teile!
  Kuigi meeleparanduse aeg on möödas,
  Ja juba see kuristik, kus õitsemine andis!
  
  Aga Issand andis oma armu
  Ja ta ütles - ma annan teile orvud andeks!
  Ma tean, et sa ei suuda oma võlga tagasi maksta,
  Aga sinu jaoks on koht taevas!
  
  Seda on võimatu reeta
  Universumi valitseja on kahjutu!
  Ja oma õigeusu käega,
  Toob meid kurjad kambritesse!
  
  Kas ta ütleb talle ei?
  Paluge meeleparandust!
  Oodates kannatlikult kõrgeimat vastust,
  Anna meile andeks, usu Tema soovi!
  
  Otsustasime minna piinamisele,
  Oma vaimu tugevdamiseks!
  Meie, langenute jaoks pole muud teed,
  Et olla sinuga igavesti kõikvõimas!
  
  Siin see on, päästmise tund on lähedal,
  Jumala Sõna ei purune kunagi!
  Mis meist saab
  Ja lenda üles, tiivulised hinged!
  
  See on igavene see, mille oled loonud,
  Lõpmatu ja tark universumi valitseja!
  Sa valgustasid mind eluvoogudega,
  Ja ma usun, et meie armastus on tõsi!
  Nii laulsid tüdrukud hästi ja säravate häältega, mis mürisesid nagu vask. Ja see nägi väga lahe välja.
  Päkapikk võttis selle ja viskas paljaste varvastega hävitamise tapjaid kingitusi. Nagu kuus marutõve koeraga, tappis Putini karud eri suundades laiali. Ja vaenlasele anti purustav ja hävitav löök.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  Inimesed saavad õnnelikuks
  Õnn igavesti...
  Päkapikkudel on jõud -
  Võimsus on suur!
  Ja nüüd võtavad tüdrukud jälle ja naelutavad vaenlast oma maasikaga, nii isuäratavad ja mahlased nibud. Ja see läheb tõesti suurepäraselt.
  Ja Putini karude mass põleb metsikus agoonias. Ja tüdrukud on väga rõõmsad ja agressiivsed.
  Ja neid ei saa peatada agressiivsed orkid. Kui nad laiali lähevad, ei saa miski neid peatada. Need tüdrukud näitavad ennast.
  Sirelililla juustega sõdalane, kes purustas Putini karusid, andis välja:
  Kurjad orkid nagu Malyuta,
  Hävitage jäljetult...
  Kuid millegipärast,
  Kuid millegipärast,
  Headus võidab!
  Headus võidab!
  . PEATÜKK #13
  Türanniat trotsinud Maria Kolesnikova jätkas käsu teostamist ja seda suure eduga.
  Ja nii ründasid tüdrukud ja omamoodi päkapikud jõuliselt orkide positsioone. Sõdalased tegutsesid nii, nagu nad olid harjunud tegutsema, suure liikuvuse ja osavusega. Nad on kiired kui kobrad ega anna Putini karudele vähimatki võimalust. Sellised sõdalased on loomulikult kõrgeima lennu ja survega klass. Ja neil on selline sädelev ja agressiivne magoplasma energia. Tüdrukud, kes näitavad orkidele oma ainulaadset ja agressiivset temperamenti. Nad on lihtsalt hämmastavad sõdalased.
  Ja nüüd loobivad kaunitaride jalgade paljad varbad surmavaid surmaherneid. Ja nad külvavad orkide sekka hävingut ja laastamistööd. Siinsed sõdalased on nii suurepärased ja nende rinnad sädelevad nagu lihvitud ja väga kallid rubiinid. Sellised kaunitarid löövad paratamatult kõik orkid veriseks jamaks.
  Siin on üks tüdruk, kes viskas palja kannaga vaenlast happega plahvatusohtliku saepurukotti.
  Ta tormas ja puistas Putini karud eri suundades laiali, rebides need laiali.
  Tüdruk siristas:
  Naispäkapikud naeratavad meile,
  Naispäkapikud on lihtsalt tippklassist!
  Ja siis kuni koiduni
  Kuulake neid armastuslaulu laulmas!
  Jah, tüdrukud tõesti, kui nad asja kallale lähevad, näitavad nad tõesti kolossaalset ja vastupandamatut jõudu.
  Ja oma paljaste jalgade visketest surevad Putini karud tohutul hulgal.
  Kuid tüdrukud hakkasid laulma veelgi suurema vaimu ja intensiivsusega;
  Talv hakkab juba hääbuma
  Kevadpäike tõuseb...
  Tarkus on looduse võitnud,
  Teaduslikul otsingul ja matkal!
  
  Ojad helisevad - lumehanged sulavad,
  Kus hõbedane vaip on oja.
  Nelgid õitsevad maikuus suurepäraselt,
  Ja meie sõprus ei lähe laiali!
  
  Me armastame looduse tütreid
  Kui kevadel seened kasvavad...
  Ei, sa tead, et ilm on halb,
  Kuidas Kristuse arm sajab!
  
  Loodus ärkab kevadel ellu
  Kristalljää purunes kolinaga.
  Ma usun, et planeedist saab paradiis,
  Kuril tulel ärgu süütagu maailma!
  
  Lõppude lõpuks on iga lill universum,
  Ka putukas tahab elada.
  Kõigi saatus on parem - loomine,
  Aga vaene jänku, sa oled mäng.
  
  Nagu selgus, on palju hirmu,
  Iluga on palju kannatusi ...
  Mõnikord oigates palume Jumalat -
  Aita meid õnne ja unistustega!
  
  Aga mis on viha maailmas,
  Mis hakkas meid keerutama nagu tornaado,
  Kuid Jumal vastas - see on selleks,
  Sa ei muutunud laisaks nagu karu!
  
  Lõppude lõpuks, kui banaan ise maha kukkus,
  Sa ei saa isegi adrat kasutada.
  Ikoonidelt noogutavad pühakute näod,
  Ei mingeid ananasse - külva rukist!
  
  Noh, see töö viib eduni,
  Ta muudab meie võistluse tugevamaks!
  Ja õitsenguga ei ole kiire,
  Pole vaja ihnetust!
  
  Tasu tuleb - jõudu on,
  Ja me äratame ellu need, kes lahingus langesid!
  Karistus tabab sind, tead Juudas,
  Valed ja pettus makstakse kätte!
  Nii laulsid tüdrukud ja see oli ülimalt lahe ja ilus. Siin on tüdrukud, kes näitavad oma uhket stiili ja riietust . Ja tüdrukute hambad säravad pärlitest. Ja see näeb ka tõesti suurepärane välja.
  Need on tüdrukud siin.
  Ja loomulikult ei saa nad vältida tõsiasja, et paljaste varvastega võivad nad mõrvarliku ja hävitava jõuga sidrunit võtta ja mitte visata. Ja see üks raiub, ja erinevad küljed, Putini rebenenud karud lähevad laiali.
  See on tõesti väga võitluslik ja lahe sõdalane.
  Kuid sellel hõljub võimas pommitaja, mida juhivad paljajalu ja poolpaljad päkapikud.
  Peab ütlema, et tüdrukud on väga paljajalu ja päevitunud. Ja samas lihaseline. Neis on nii palju raevu ja põnevust. Ja nad suudavad näidata kõrgeimat ja väga võitluslikku ja jäljendamatut klassi.
  Ja siis kukub pommitaja kõhust üles hüpanud kaalukas pomm. Ta tormab alla ja kukub karvaste orkide parvedele. Ja puhub need õhku ja puhub väikesteks rebitud tükkideks. Ja terve pataljon Putini karusid on hävitatud.
  See on tõesti kõige purustavam löök, mida süüa. Mis põletab kõik, hävitab kõik. Nii võtsid tüdrukud ja kündsid need orkide pätid ja julmad olendid.
  Ja tüdrukud võtsid selle ja laulsid rõõmust;
  Päkapikkude impeeriumis on tore elada,
  Kui alistame tšekistist tsaari kurjad karud ...
  Jah, Putin on kindlasti ohtlik diktaator,
  aitab päkapikkudel taevast võidelda!
  Loomulikult võitlevad nad orkidega, kes üritavad kõike laviiniga üle ujutada, mitte ainult tüdrukud, vaid ka noored päkapikud. Samuti tabavad nad täpselt Putini karusid ja tapavad nad halastamatult.
  Ja kui meespäkapikud laulavad;
  Süütan noore südame,
  Isegi luuletajat on jõuetu ette kujutada!
  Ei piisa isegi viie punkti panemisest -
  Ja viska lahingusse - verine kättemaks!
  
  Põlenud kõnede meeletu tulihinge,
  Tüdrukule ainult näiliselt tagasihoidlik tuvi ...
  Tema sädelevad safiirsilmad
  See pilk on süütu ja samal ajal loid.
  
  Milline kirg mu hinges keeb,
  Tüdruk, nagu lill, on hell, alasti ...
  Ja sa ise sõidad jigiti hobusega -
  Jõua kohtadesse, kus on paradiisi algus!
  
  Visanda lõuendile, joonista oma nägu,
  Ei ole kallimat kaunitari kui sina!
  Sa oled nagu ideaal väljaspool universumit -
  Isegi põrgus teritab kurat irvega kahvlit!
  
  Me istume koos teiega sünges vararuumis - vanglas,
  Kuid isamaa tuli südames on püha,
  Unista olla taas lähedases pooles
  Meie isamaa piiritu pühendumus!
  
  Üles riiulil - timukas on paraku julm,
  Tuli lõõmab, puugid hõõguvad!
  Kuulutati ebapuhtaks ida rünnakuks,
  Siin mõõdavad tankid oma ninaga miile!
  
  
  Kuid me suutsime koopast põgeneda,
  Nüüd peksame kurje orke nagu vitsaid!
  Las ta viskab armee kartuses relvi,
  Võitmatud päkapikupiloodid!
  
  Aga ma annan oma sõbrale selle nõu,
  Ära ole nii isekas!
  Lõppude lõpuks on vabade elu alati õitsev,
  Dogmade ahelates on armukade see, kes on kurat!
  
  Teadke mis tahes äri,
  Me kõik saame probleemid peagi lahendada!
  Las kõik läheb nii, nagu ma tahan,
  Anname probleemidele hinnangu!
  Nii võitleb tugevam sugu suure entusiasmiga. Ja näitab kõige silmapaistvamat klassi ja ähvardavat mõju. Nii et selliste tüdrukute vastu paned pea kinni ja saad täpselt penni.
  Muidu võib tüdruk sind palja säärega võtta ja orke pallidesse lüüa. Tüdrukud muidugi võtavad selle ja näitavad seda karvastele elukatele.
  Sõdalased, kui nad midagi näitavad, on see tõesti väga totaalne ja täielik häving.
  Ja sõdalased võtavad ja purustavad peaaegu iga armee. Ja nad vajutavad oma helepunaste nibudega nuppe. Nad tegutsevad äärmiselt energiliselt ja võitluslikult.
  Need on kõige säravama ja ainulaadsema värvi kaunitaride saavutused. Ja kõik sädeleb nagu suurejoonelise ja ainulaadse Elfia isamaa päike.
  Siin võttis üks tüdrukutest selle kätte ja lõi orkide pihta, vajutades sisefilee nuppu. Ja see näitas hävitamise ja hävitamise mõrvarlikku ja ainulaadset olemust.
  Need tüdrukud ei anna armu Putini armeele tema karuorkidele.
  Aga loomulikult laulavad ka tüdrukud;
  Maailm on külm - lumesadu,
  Kerjus on isegi rikas mees!
  Kuradid valitsevad planeeti
  Nad muutsid Maa põrguks!
  
  Kui tahad elada rõõmus,
  Nii et see õnn saabub kõigile majas olijatele!
  Murra orjuse ahelad nagu niit
  Siis saab kott täis!
  
  On riik, mis on eeskujuks kõigile,
  Tugev sõdalane on teerajaja!
  Tema püha isamaa mõõk,
  Et kuri härra ei lobiseks!
  
  Elf kõikidele maailmadele,
  Targemate valgustite jõud!
  Ilma igasuguse, me ütleme kaunistus,
  Kõigevägevam on meile teed näidanud!
  
  Me ei tea sõna argpüks,
  Sõdur ei sosista - ma kardan!
  puhas õigeusk,
  Jumal õnnistagu Jeesust!
  
  Ilma Kristuseta pole südametes rahu,
  Särav viib lahingusse!
  Ilma usuta on sõda edevus,
  Kontrollimatud kaotused!
  
  Kurat kiusab
  Oma rahvale valetamine - eksam viis!
  Aga ära usu õelaid
  Reetmiseks pole põhjust!
  
  Oleme truud hauani antud vandele,
  Kosmos ootab meie järeltulijaid - uskuge mind!
  Kukkugem Saatana pojad,
  Ei suuda Maad võluda!
  
  Seetõttu ootab õnn,
  Kes on tugev - Issand päästab!
  Jumal armastab Venemaa inimesi,
  Leek soontes sulatab jää!
  Jõuame lõputute piirideni -
  Näitame universumile oma teed!
  Ärgem langegem silmili õigeusklikele,
  Ebapuhas ei saa sarve painutada!
  Tüdrukud laulsid taas väga hästi. Ja nad näitasid oma hambaid, mis olid nagu kihvad.
  Ja nii pistsid sõdalased oma paljad varbad suhu. Ja jälle võetakse ja vilistatakse.
  Ja varestel oli tunne, nagu oleks neile nuiaga pähe löödud. Ja nad, olles kaotanud teadvuse, langesid orkide pähe. Ja nad torkasid Putini karude pealuud läbi.
  Ja ma pean ütlema, et see on tõesti lahe.
  Siin näitasid tüdrukud, kuidas kihvad karudega võidelda. Need on tõeliselt kirjutatud kaunitarid.
  Ja kui selline tüdruk leiab päkapiku, siis ta peksab teda, kuni ta kaotab teadvuse. Ja kui ta puutub kokku inimliku noorusega, siis tuleb selline orgia üldse.
  Päkapikk võttis selle ja laulis:
  Kui me oleme kogu maa poisid,
  Tüdrukut korraga keppida, sel tunnil suutsid nad ...
  See oleks tüdrukutele selline orgasm
  Mitte kulmulöögis, vaid otse silma!
  Tõepoolest, päkapikud saavad tõesti palju ära teha. Ja näidata oma potentsiaali. Ja mitte ainult võitluslik, vaid ka poeetiline.
  Tüdrukud on aga kogu aeg laulmisest ja tiigrite kombel hüppamisest juba väsinud.
  Ja nad puhkesid terveks tiivuliste aforismide kaskaadiks;
  Kõikidest kunstiteostest on just sõjalised meistriteosed, mis inimeste mällu kõige kindlamalt kinni jäävad ja tekitavad enim pisaraid!
  - Verega kirjutatud maal: heledam kui õli ja tuhmub palju aeglasemalt!
  Korralik inimene seab õigluse - perekonnast ja sõbralikest suhetest kõrgemale! Seadus vaenlaste ja sõprade jaoks peaks olema sama, mis mees naisele!
  Erinevate seaduste olemasolu muudab õigluse prostituudiks!
  Tugev vastane karastab keha ja tahte, teeb tugevamaks - nõrk rikub hinge ja nõrgestab keha, teeb nõrgemaks!
  Nii et raske tee annab palju kergema võidu!
  Sõduri käed on antud tulistada ja ajud õigel ajal peatuda!
  Lolli tappa: see on sama, mis nõelaga torkida, targast tulistada - mida mürsuga peksa!
  Loodus on inimese ema ja suure leiutaja ema ei saa olla täielik loll! Kuigi tal napib praktilist leidlikkust!
  Kuul on kõige tõhusam õppemeetod nii noorte kui ka eakatega suhtlemisel!
  Ainult löögi efektiivsus langeb! Sageli usaldusväärsus langeb ja kui sinna jõuate, peate zombisid üles kasvatama!
  Religioon langetab uhke inimese looma tasemele - annab valida lamba ja kitse vahel!
  Parem anda oma nahk inimestele nagu lammas, kui igavesti susiseda nagu madu!
  Üldiselt ei paku peaga töötamise kontseptsioon mitte ainult sõnasõnalist tõlgendust, isegi kui tegemist on võitluskunstide küsimusega!
  Kui tahad rikkaks saada - lase end juudiks ristida, kui tahad pankrotti minna, võta juudi käest laenu!
  Plii soodustab seedimist, eriti kui pill on kasseti kujul!
  Ametnik, kes altkäemaksu ei võta, on nagu neitsi prostituut!
  Tavaliselt tuleb ühe päästmiseks teine tappa! See on kahtlemata julm seadus, kuid taastab liikide loomuliku tasakaalu!
  Maailmas pole paremat võitlejat kui Vene sõdur ja suuremat türanni kui Vene kindral!
  Liigne luksus on kergemeelsuse märk, kergemeelsus on peatse hävingu kuulutaja!
  Targad sõnad päti huultelt on nagu purskkaev prügihunnikust!
  Teil on pikkuses eelis, aga ma pean silmas!
  Mõnikord võib tappa, aga lootust ei saa kunagi ära võtta!
  Sõjas, kui kaotate sekundi - võite kaotada igaviku!
  Tavaline torn on pilvelõhkujate vahel haletsusväärne, onnide seas aga majesteetlik!
  Inimene allub jõule, austab julmust, põlgab õrnust ega hinda headust!
  Seks on parim ravim kõigi vaimuhaiguste vastu, kuid kahjuks kallis ja raskesti leitav!
  Kes ei armasta seksi, see ei armasta elu ega hinda liha rõõme!
  Luulele on veiniga ühisosa, et selle väärtus kasvab ajaga, kuid isegi sajandid ei lase ridadel mädaneda ja sädemetel kustuda!
  Sõdur on nagu arvuti - ta loeb üks-null ja sõdalane on sõber-vaenlane!
  Inimene erineb loomast humanismi ja võime poolest tegutseda vastupidiselt instinktidele!
  Naisevastasest vägivallast ilmuvad mõnikord terved lapsed ja loodusevastasest vägivallast ainult koletised!
  Kui ema on julm, on julmad ka lapsed! Milline on sellise olemus, on tema järglane - mees!
  Tugevatelt otsitakse sõprust, rikastelt toitu ja kartmatutele näidatakse pühendumust!
  Rünnak on parim viis vaenlase arvulise üleoleku neutraliseerimiseks - nende vastu võitlema panemine on nagu poolte käte mahalõikamine!
  .Naise jaoks on armastus nauding ja sissetulek, meeste jaoks nauding ja kulu!
  Amoraalile uue relva leiutamine on nagu tooli jalgade saagimine, kui nöör on üle kaela pühkinud!
  Inimlik nõrkus on iga religiooni ema, aga argus on isa!
  Ateism on vabaduse sümbol - kristlus on sarnane sõnaahelaga!
  Kes andestab, sellele antakse andeks, kes hukka mõistab, see mõistetakse hukka! Kes laseb vihkamisel oma südamesse settida, end ja oma lähedasi mürgitada!
  Kes külvab armastust ja halastust, see lõikab edu ja õnne!
  Mõrv ise on patu mitmekülgne ja kummaline sort, mõnikord kirjutatakse selle eest patud isegi maha!
  Sõjas on loogika suhteline mõiste - nagu šokolaad, ei olnud mul aega plaate imetleda, kuna need olid juba suus!
  Surm on nagu hea mustkunstnik - mõistatuslik, hirmutav, salapärane ega avalda oma saladusi!
  Gaasimaskiga sõdur on nagu mähkmetega elevant ja see on halb ja te ei saa vaielda!
  Uskuge mind, ilma tõestust nõudmata - mis tahes religiooni kroonpropagandakäik - oma lihtsuses munakivina surmav!
  Parim viis kurja leevendamiseks on premeerida hea eest. Inimene erineb loomast selle poolest, et ta suudab omakasupüüdmatult head teha, isegi enda kahjuks!
  Evolutsioon ei õpeta inimesele ennastsalgavust - seda õpetab ainult Issand! Igas ausas ja üllas inimeses on Jumala tera tõestuseks tema olemusest!
  Inimene on kõige ettearvamatum loom - instinkt on stereotüüpne ja mõistus originaalne!
  Kommunism on seotud kristluse ideedega - valatud vere rohkus ja realismi täielik puudumine!
  Kodusõjas mitmekordistab pealetung jõudu ja kaitse on võrdne taganemisega ja taganemine kapitulatsiooniga!
  Kaasaegses maailmas on süütus märk sellest, et tüdruk on kas liiga vastik ja keegi ei taha teda või ta on pelglik ega taha ise kedagi!
  Rasedus värvib naist ja on alati süütu, neitsilikkus on murettekitav ja alati tige!
  Religioon on köidiku sünonüüm, mitte niivõrd keha kui vaimu jaoks!
  Kurjus peab saama hea käest laksu - et hea ei kaotaks väärikust ja kurjus hirmutunnet!
  Naise riietamine on kallis, lahtiriietamine veel kallim!
  Kahjuks on nii, et kui heal on rusikad, siis hinnatakse just neid, mitte head ennast - kuigi kartma tuleb mitte kuulipildujat, vaid seda, kes sellest tulistab!
  Terror, erinevalt karjasest, on võimeline muutma lamba hundiks! Pole midagi hullemat kui vihane talleke!
  Geniaalsus on alati lihtne - ainult keskpärasus teeb kõik keeruliseks!
  Suur mõistus püüdleb selguse poole, et igaüks näeks tema suurust, tühine mõistus heidab tühjuse varjamiseks udu!
  Ateism on loogiline idiootsus - see ei seleta midagi, vaid võtab inimeselt surematuse!
  Patsifismi üle pole vaja spekuleerida, isegi lambad tallavad hundi ära, kui ta neile moraali ette loeb!
  Tark inimene püüab alati kasvada, ainult loll on eelmise tasemega rahul!
  Mõistus kipub oma ideid täiustama, aga rumalus on alati pidev!
  Riskita elu on nagu supp ilma soolata ja tee ilma suhkruta - võib-olla pikendab selline askeesi olemasolu, kuid muudab iga minuti vaevumärgatavaks!
  Sekund on nagu kuul, igatsete seda, üks tuleb hauast kinni püüda!
  Ateist leiab tuhat põhjust oma hinge hävitamiseks ja mitte ainsatki vihjet päästmiseks!
  Nõrgad maksavad kõige eest, tugevad võidavad ja kavalad naudivad võidu vilju!
  Julgus kaunistab leidlikke, heade tahet ja õiglaste jõud!
  Sõda paneb targad proovile, teeb tugevamaks, lõbustab lolle!
  Initsiatiivi omamine tähendab eelist: eelise omamine tähendab võitu ja võit viib rahuni!
  Rumalus ületab tarkust kõnelejate arvu poolest ega jää alla oma mõju efektiivsuselt!
  Kuid siin on konks: uskliku pettekujutelm on vaid illusiooni kaotamine, ateisti pettekujutelm on igavese elu kaotus!
  Kes ei riski, see ei joo šampanjat musta kaaviariga ja näksib viina kiludega!
  Sõdalase vapruses ja oskustes pole peamine mitte oma elu anda, vaid ellu jääda - see teiselt ära võtta!
  Naise liha on pimeduses, tema hing on valguses ja mõtted on segaduses!
  Kui tapmisest saab timukale leib, puudub tal sool - see tähendab sõduri kogetud risk!
  Julgus on kõige kallim kaup, mida ei müüda! Tõsi, ja neid, kes tahavad sellest lahti saada, on palju!
  Piinamine ei ole meelelahutus, vaid teenindussektori raske töö, milles haletsemine kliendi vastu saab teile saatuslikuks!
  Kapitalist ei saa kunagi oma kodumaa tõeliseks patrioodiks, selleks on ta liiga isekas!
  Rikka mehe hing on patriootlik, mitte rohkem kui kuldmündi oma, kust nad võtavad ja jäävad selle juurde!
  Iga aatom on keerukuse ja potentsiaali ammendamatuse poolest universumi jaoks võrdne!
  Patune ja julm mees, sealhulgas iseenda vastu, hävitab inimkonna, kiirendades protsessi teadusega!
  Sageli muutub progress katseks vesinikupommi sigaretisüütajasse lükata!
  Hunt peidab end lambanaha all, poliitik maski all ja tuumaarsenal maa all!
  -Viimased tehnoloogiad on vene rahva vaimsuse materiaalse vormi väljendus!
  - Kõige täiuslikum tehnika ei asenda hinge, võimas arvuti ei armasta, ei soojenda ega hellita!
  Kristuse õpetus on tugevam kui vesinikupomm, nii on võimeline elavdama hinge, inspireerima meelt, andma igavese elu!
  Usaldage Jumalat, kuid ärge unustage oma nägemist pühkida!
  Elus on kõige väärtuslikum see, et sa ei tea, millal see lõpeb, ja tuleviku ettearvamatus - rahakott, mille põhja pole näha, tundub lõputu!
  Sõdur on parem kui lihtsalt mees, puhtam, õilsam, siiram! Erinevalt lihtsurelikust on tal aga õigus elule ära võetud!
  Kasvõi ühe inimese tapmisega hävitate miniatuurse universumi, mis tähendab, et teete pattu Jumala vastu!
  Muidugi! Reetur kaotab alati, teda vihkavad need, kelle ta reetis, ja põlatakse, kelle pärast ta alatust tegi!
  Reetmine pole ainult alatus, vaid ka enesetapu idiootsus!
  Kummalisel kombel päästab surm noores eas vanaduse piinadest, hinge mustusest ja südame lahutusest!
  Suitsetamine pikendab eluiga vaid ühel juhul, viimase soovina enne hukkamist!
  Maskeerimine nõuab ohverdamist! Ajutine, kuid mitte vähem raske, eriti naise jaoks! Tõsi, mitte rohkem kui plastiline kirurgia!
  Kohustus kodumaa ees on ebasündsa teo parim õigustus, iga alatus on püha, kui seda dikteerivad patriotismi kaalutlused!
  Perversne kommunism on hullem kui perversne kapitalism - formatsioonis on lihtsam päid raiuda ja mugavam neid hooga maha niita!
  Kuningas võib aja jooksul vananeda - ainult rahvas on alati noor, kuningas võib olla liiga noor - ainult rahvas on alati küps, kuningas võib hulluks minna või lolliks sündida, aga rahva tarkus on surematu! Seepärast las inimesed, mitte pime juhus, otsustavad, kes neid valitseb!
  Kodumaa huvid võivad julmust õigustada, kuid viimast tuleb ennekõike endale näidata!
  Vabadus ilma moraalita on nagu auto ilma piduriteta!
  Kes võttis võimu: tugev, kes hoidis: tark, aga läks sellest vabatahtlikult lahku: üllas!
  Korruptsioon on nagu vähkkasvaja, tekitab vähem valu, aga hävitab veelgi täpsemalt!
  Inimkond peab peatuma: olles luik, vähk ja haug eri suundades, ei jää sel juhul edasiminek paigale, vaid tõmbab kuristikku!
  Aeg on kõige kohutavam relv, see õõnestab vääramatult tsivilisatsiooni jõude ja võidab vägevaid mehi!
  Jõud on lolli kätes: see on nagu aukudega soomus, kaitseb halvasti, aga aitab teadmatusse uppuda!
  Bandiitide kättemaks on arguse noorem õde, alatuse tütar ja edu kasutütar!
  Maailm kadestab tugevaid inimesi, põlgab nõrku, on alatute suhtes järeleandlik ja ometi on selle loonud täiuslik looja, et jõuda täiuslikkuseni !
  - Ainult mõistus ja puhtuse tunne võivad muuta inimesed täiuslikuks ning kui lisada sellele õilsus ja kaastunne, saate nendele neljale kontseptsioonile panna aluse õnnelikule tulevikule!
  Piibel on juudi raamat ja see on Venemaa moraali aluseks, kui kohatu on põhiseadust tähestikuga asendada!
  Kodutute seast on kergem leida filantroopi kui mittehuvitavat politseinikku!
  Politseinik, kes ei võta altkäemaksu nagu vihm kõrbes, unistad sellest terve elu, aga satud alati valel ajal otsa!
  Enamasti on vallutaja kunstide patrooni sünonüüm!
  Religioon on areneda nagu kettkell ujuja jaoks!
  Õnn ilma Jumalata on nagu armastus ilma südameta!
  Kristlik usk vajab hea kaitseks mitte ainult risti, vaid ka mõõka!
  Mõõgaga religioon ei ole rahvale oopium, kirurgi skalpell, mis tervendab hingi!
  Parem tappa üks kaabakas kui leinata sadat õiglast!
  Kõige ohtlikum relv on õelate käes olev piibel!
  Kes sööb kaua - elab lühidalt!
  Kommunism on särav idee, kuid enamasti realiseeritakse pimedas!
  Heade ideedega halvad inimesed valavad rohkem verd kui halvad inimesed halbade ideedega!
  Lolli üle kuulama, uhmris vett purustama, piinama, eesli piitsutama!
  Loodus on kõver, aga inimese mõistus on alaldaja!
  Progressil on võime inimest ülendada, mis tähendab tema lähendamist Kõigevägevamale!
  Ükskõik, kui palju hane söödad, tiiru ei saa täis!
  Kurat peidab end põrgus ja preester on koguduseliikme taskus!
  Maaelu kellatorn on pilvelõhkujate seas tähtsusetu, onnide seas aga majesteetlik!
  Ori, kes alandab kuningat: jumal üheks tunniks ja kurat igavesti!
  . Inimkond kas saavutab kõikvõimsuse või kaob!
  Inimene on määratud kas elama jumalana või surema ussina!
  Ükskõik kuidas munakivi ei lihvi, pärliks sellest ei saa! Ükskõik, kuidas sa sellega hakkama saad, grafomaani raamatust meistriteost ei saa!
  Enamik verd valatakse kõnekatest kõnedest, helgetest ideedest ja headest kavatsustest!
  Mida puhtam idee, seda rohkem mustust sellele teostuse käigus külge kleepub!
  Sund hävitab piiramatu armastuse!
  Piitsa võib suudelda, aga seda tehakse ainult sellepärast, et sellesse oleks mugavam hambaid uputada!
  Üldiselt on kõige raskem panna alkohoolik pudelist loobuma ja usufanaatik oma vaadetest loobuma!
  Sõjas on üks sekund väärt rohkem kui tuhat mürsku!
  Parem surra valguses kui elada pimeduses! Mitte kirurgiline prožektor!
  Münt on surmavam kui kuul, see tabab täpselt südamesse!
  Kiirtoit on surmav nagu H-pomm, ainult seda kasutatakse palju sagedamini!
  Armastus on parim advokaat, ta õigustab ilma tasu nõudmata!
  Kahe isanda teenindamine võrdub kahele mäetipule toetumisega, jalad libisevad!
  Kuidas saab sellise vedela ainega nagu veri segatud jumestuskreem olla tugev?
  Lihtsam on tappa türanni kui ellu äratada õiget meest, kuid esimesest on rohkem kasu!
  Tšekk pole kunagi üleliigne, isegi kui sõdalase koorem on raske kanda, päästab lisakassett elu!
  Juhtide edevus on otseselt võrdeline nende julmusega - pöördvõrdeline intelligentsuse ja haridusega!
  Argpüksil on kõige parem varjuda kirstu, kavalal aga kasuka alla!
  Mida kõrgem auaste, seda vähem usku!
  Sõda on elukool, mis on parem vahele jätta. Kuigi ajalooline vajadus sunnib teid ikkagi veriseid eksameid tegema!
  Naise käsi on pehmem kui mehel, aga sitkem, väiksem, aga haaravam!
  Loll võib röövida, aga saagist saab kasu ainult suur trikster!
  Ärge otsige Jumalat taevast, ta elab, kuigi ta uinub sageli iga inimese mõtetes!
  Mõistus ja keskendumine võivad äratada enda sees Kõigevägevama!
  . PEATÜKK #14
  Maria Kolesnikova - see suurepärane ja ainulaadne sõdalane ning endine poliitvang -, kes vaidlustas vuntsidega metssea türannia, jätkas aforismide kritseldamist;
  Ateism tuleb ühendada kõrge moraaliga, muidu hävitab loogika kirgede teenistuses mõistuse!
  Abi sõjas on mõnikord hilja, mõnikord vara, kuid alati valel ajal ja sellest ei piisa!
  Kerge võit on hea rahakotile, raske kaotus ajule!
  Uni on peaaegu surm, ainult palju häirivam!
  Kristus on püha ja üllas nagu lill, tema külge klammerduvad ainult kirikuteenijate rasvased kärbsed!
  Kes on kaotanud usalduse omasuguste vastu, saab paratamatult reetmise ohvriks!
  Ateistid on paremad komandörid, nad on vähem vastuvõtlikud sugestioonile, kaitsevad oma ja teiste elusid, mõtlevad iseseisvalt!
  Veennud ateist on parem kui mitteveendav usklik!
  Pea ei saa valutada, see on luu! Kuigi sageli tühi!
  Keelega naine läheb sinna, kuhu kuulipildujaga komando välja ei paista!
  Vabadus annab jõudu, aga kett lämbub!
  Moraalne, sõnast räpane!
  Valeinfo on nagu nutikalt seatud lõks!
  Ei, see on rikas, kes on oma naisega kiimas!
  Rikkad ei ole need, kellel on kõik. Ja see, kes ei ela laenudes!
  Nõrkadel kindralitel pole tugevaid võite!
  Ja sa pead suutma tappa, aga veel keerulisem on kellegi elu päästa!
  Inimene on kuri olend ja näeb välja nagu ahv, ainult tema kihvad on tiigri omadest suuremad ja küünised rebivad terasest!
  Oma südametunnistust müües rikkaks ei saa!
  Relvi on alati vähe, olenemata armee suurusest!
  Hing on nagu tühi rahakott; kerge on ringi käia, aga raske elada!
  - Peate valitsema targalt, nõrkust välja näitamata, aga ka võimu kuritarvitamata! Valitseja tugevus on oskus vägivallast lahti öelda!
  Kurja lubamine tähendab hea reetmist!
  Tsaar jääb tsaariks ka räbalates - ja räpast vaimu ei saa muuta isegi porfüüriga!
  Kõige kohutavam kuritegu on anda kurjale vabadus, jättes hea kaitseta!
  Loogika pluss teadmised, korrutatuna irratsionaalse instinktiga, on jõud, mis suudab universumit selle alustest välja viia!
  Haiged lapsed tuleb sunniviisiliselt toita, muidu nad surevad.
  Aga sel juhul ei süüdista meid keegi, et oleme laste vastu julmad, anname kibedaid ravimeid ja süstime neile süsti!
  Sõda on mõnikord halastavam kui kirurg, kes amputeerib jäseme!
  Naine ilma eheteta on nagu puu lehtedeta, mees ilma samblikuta on nagu tüvi ilma samblikuta!
  Head tüdrukud armastavad kõrvaga, halvad tüdrukud teevad raha pärast kõike suuga!
  Sõda on jäledus nagu riitsinusõli, vastik, kibe, kuid ilma selleta ei saa hinge puhastada ega meelt karastada!
  Endisest vangist Maria Kolesnikovast sai üllas kuninganna. Ta teadis, et saabub aeg, mil Valgel maal võimu haaranud pätt saab otsa. Ja vuntsidega ja kiilas metssiga maksab selle seadusetuse eest, mida ta oma rahva vastu tegi. Jah, ja ka tuumaväljapressimise eest.
  Vahepeal täitis tüdruk-kuninganna päkapikkude impeeriumi käsku.
  Lahingud päkapikkude ja orkide vahel ei raugenud. Tüdrukud, väga kaunid ja glamuursed, jätkasid võitlust karvaste, inetute ja vastikute Putini karudega.
  Nii võttiski oranžide juustega päkapikk ja vajutas oma helepunase nibuga mitmekordse raketiheitjaga masina nuppu. Ta võttis selle ja lõhkas selle surmava ja kolossaalse jõuga.
  Ja põhjustas hävingut ja hävingut. Kohe rebiti tükkideks ja põletati maha kaks kompaniid Putini karusid.
  Tüdruk võttis selle ja laulis, paljastades hambad, mis olid valgemad kui kriit;
  Ork oli kaval ja kaval,
  Ta pidas end aristokraadiks...
  Põletas kellegi teise tule tuld,
  Ja tal oli ahne haare!
  
  Ta tõstis karud üle mäe,
  Siin on näidis - agressor!
  Me rebime vaenlased laiali -
  Kõik teavad, et Elf on tugev!
  
  Kuid ork inspireerib füürerit -
  Anname teile tuhandeid tanke !
  Teil ei teki probleeme
  Nõuame koos orjadelt intressi!
  
  Noh, turvatöötaja raputab teda,
  Olen nõus rasketesse aegadesse minema!
  Ja viskas hordid itta,
  Teras veereb pealinna peal!
  
  Aga ma kohtasin täägiga päkapikkude päkapikku.
  Ta on monoliidi terav kindlus!
  Vaenlane on kindlalt päkapiku all -
  Ja jookse see metsik hord lendu!
  
  Vihane ork lootis lõunale -
  Mis saab Punasest väljakust!
  Kuid tema mõõk suutis läbi lõigata -
  Võitmatu armee - kangelased!
  
  Vastane muutub tolmuks,
  Sõidake nendega kuni Orklinini!
  Äikeseline lahingumüra,
  Minu väed on võitmatud!
  
  Fuhreri jaoks leiame silmuse,
  Ja panus on teritatud kurjade karude jaoks!
  Ma tapan kõik alatud orkid -
  Niisutame neid päeval ja öösel!
  
  Kuri ork on söestunud ja suitseb,
  Karud loobuvad kõigest!
  Vastupidavad saavutused on graniit,
  Joome pühadeks alustassist teed!
  
  Kasvatame oksliku aia,
  Kus õunapuud on kullatud samet...
  Kus on kõige kallim koor,
  Kus me oleme lennukitest kiiremad!
  Tüdrukud laulsid suure innuga ja oma hääle ilust. Selliste kohta öeldakse - naisinglid.
  Sõdalased on väga ilusad ja seksikad. Ja nende keeled on lihtsalt suurepärased ja nii liigutavad ning väga väledad. Nad loovad nendega selliseid jäljendamatuid ja kordumatuid imesid.
  Kujutage vaid ette, kuidas tüdrukud suudavad Putini karusid hävitada. Ja see on ülimalt lahe ja meeletult lahe.
  Need on tüdrukud, kes võtavad vastu ja möirgavad täiel rinnal.
  Komsomol mitte ainult vanuse, päkapiku suu tüdrukute maitse!
  Ja siis võtsid kaunitarid selle ja vilistasid, kasutades jälle oma paljaid varbaid. Ja nad tegid ronkadega kokku paljude pilvede kokkuvarisemise. Nad ründasid Putini karusid. Kui vares päkapikkude vilest hulluks läheb, hakkab ta pöörlema ja kukub korgitseriga maha ja torkab orkid päris realistlikult läbi.
  Täpselt nii - see kõik osutus ülimalt lahedaks ja tohutuks, jäljendamatuks hävinguks.
  Siin proovige sellistele tüdrukutele näpp suhu pista: nad tõesti hammustavad.
  Kuid see pole muidugi veel kõik.
  Pärast orkide pihta tulistamist sarlakpunaste nibude abil võtsid tüdrukud rinnad ja laulsid;
  Suvel on päike nii särav,
  Õhk on täis mett - kaste!
  Minu tunne isamaa vastu on puhas,
  Pese jooksva veega!
  
  Me jookseme smaragdmurul,
  Nagu jänkud, kes hüppavad paljajalu.
  Meist said rindel pioneerid,
  Ja keegi ei vedanud meid vägisi!
  
  Lõppude lõpuks on loodus nii ilus,
  Rubiiniga raamitud päikesetõus.
  Päike on ka nagu punane lipp,
  Siin läheb kollaseks, kullavõsu keeristorm!
  
  Igas põõsas ja rohulibles ,
  On näha kallist isamaa vaimu...
  Nagu pärliköörid keerduvad,
  See ujutab papli kohevust!
  
  Kui armas on kalli orioli heli,
  Hõbedane ööbiku hääl.
  Ma armastan Rodoveria iidoleid,
  Ja kuldsete kuplitega kirikud!
  
  Siin teevad karud tüvele märke,
  Ja rebane liputab saba...
  Pistikud lendavad taevas nutuga,
  See on meie päkapikud, valitud kodu!
  
  Ärge trampige räpast välismaalast,
  Hord isamaale ei tule!
  Sest me teenime kahepäiseid
  Universum kotka käe all!
  
  Taevas lendame koos pistrikutrillistega,
  Vallutame universaalse ruumi!
  Põllul olevad virnad kogutakse viljale,
  Lõppude lõpuks on päkapikk Kolmas Rooma!
  Jah, tüdrukud, kui nad juba laulma hakkavad, ei saa te neid nii lihtsalt peatada. Päkapikud tegutsevad energiliselt ja näitavad oma agressiivset temperamenti. Need sõdalased on tõesti nii lahedad. Ja nii hakkasid nende paljajalu, väga graatsilised, seksikad ja väga võrgutavad jalad hävitamise ja hävingu kingitusi loopima.
  Ja hävitavad hävitamise kingitused lendasid Putini karudelt. Ja see oli väga lahe. Ja nii palju Vladimir Putini armee sõdureid tapeti, hävitati ja põletati.
  Tüdrukud ajasid keeled välja ja siristasid:
  Kuidas me võideldes elasime
  Ja orkid ei karda,
  Nii et tüdrukud näitavad karatet!
  Tallatud, ork teab poris,
  Sa pole prints, Putin,
  Kiilakale saatanale tuleb lõpp!
  Kiilakale saatanale tuleb lõpp!
  Nii laulavad tüdrukud väga kaunilt ja vaimukalt. Ja need näitavad suurimat hävitamis-, surma- ja kosmose banditismi määra.
  See on tõesti võitlev ja loov hävitamise ja surma meeskond.
  Kuid tüdrukud võtsid selle vastu ja hakkasid jälle sõnavoogusid välja ajama. Ainult et seekord polnud tegu enam luulega, vaid tiivuliste aforismidega;
  Raha on vaid tööriist kodumaa teenimiseks. Kui neid on rohkem, on teenistus tulemuslikum, eeldusel, et sul on südametunnistus!
  Kui see päästab kodumaa, kahtleb, ei tea - kui vale viib võiduni, siis on see püha!
  Praktiline kinnitus usule on nagu kõõlus käele - ilma selleta on see jõuetu ja sureb!
  Nad lendavad suurte saavutuste poole, kuid ei hüppa!
  Kui aadlik naerab rõõmust, siis lihtrahvas nutab leinast, sest aadlikke lõbustab kõige rohkem kerjuste kaotus!
  Presidendid teevad vahel nii nalja, et rahvas ei naera!
  Ka raha on sõdurid, neid tuleb kaitsta ja meeles pidada: praktiline otstarbekus on tähtsam kui au! Viimane on müügis, kuid esimene on hindamatu!
  Rohelised on alati teravad - küpsus on magus!
  Kõige lihtsamat lubadust on kõige raskem täita! Mis võiks olla lihtsam kui mitte hingata, kuid harva kestavad päikeseloojanguni!
  Vägivald on seaduse ja korra vajalik atribuut!
  Sõnad raputavad õhku - mõõk purustab liha!
  Vaidlused religiooni üle on nagu rõngas, lõppu pole näha ja pöörduge alati tagasi vanade vaidluste juurde!
  Reetmine on nagu vein - ainult sina harjud kiiremini, aga pohmell on tugevam!
  Kurjus ennekõike, kui sa ei meeldi oma ligimesele, teed talle haiget ja patt on vabadus!
  Näiteks seks on ka patt, kuigi tegelikult ei tekita sa oma partnerile valu, vaid naudingut!
  Miski ei ühenda erinevaid inimesi nagu ühine vaenlane!
  Kui tahad vaenlasega rahu sõlmida - mõelge välja ühine sõda!
  Miski ei nõrgenda armeed nii nagu halb komandör ja keha on haige aju!
  Komandör on nagu karastatud terasvarras, mis paindub tugevamaks lõikamiseks!
  Spioon on maailma põnevaim amet: kirurgi täpsus, sapööririsk, näitleja virtuoossus!
  Halastus sõjas on kaotuse õde - sest keda säästa, ei lüüa!
  Kümnega rääkimine on nagu tuhandega võitlemine!
  Ka Jumal on omal moel õnnetu - vastutus on lõputu ja pole kellegagi jagada!
  Jumal on alati üksi, sest huvitavat suhtlust saab saada ainult võrdsetega!
  Tehnikapuudus võib korvata võitlusvaimu, ent vaimupuudus ei korva kunagi tehnikat!
  Sõdur on nagu savi, väärtuse saamiseks peab ta minema põrgusse!
  Sõjaliste kulutuste kärped, kõige raiskavam majandus!
  - Mõnel on passis lihtsalt vanus, teistel on tarkus, mis on küps üle nende aastate!
  - Aastad lisavad kortse, aga vaim kasvab ainult tööjõust või sõjaväehigist niisutatuna!
  Poliitikast, nagu antiainestki, tuleb eemale hoida, aga ilma võitluseta ei saa!
  Mida rohkem valu ja kannatusi harjutustes - mida heledam on hiilgus, seda järsem on vaprus kurjades lahingutes!
  Arvutites püüab inimene väljendada saavutamatut unistust ideaalsest ajust!
  Ilma võitlusvaimuta on kõige täiuslikum tehnika surnud, nagu keha ilma hingeta!
  Timukas on põlatud elukutse, aga selleks on vaja kirurgi oskust, tšellisti virtuoossust ja koka nõudlikkust!
  Ebatähtsus on alati enamuses, kuldsed terad on liiva hulgas haruldased!
  Surra liha ülendamise õiguse austusega - karta hinge alandada!
  Naise vastu võitlemine on viimane asi - võit ei too loorbereid, lüüasaamine paljastab naeruvääristamise, mida ei saa ära pesta!
  Perekonna õilsus suurendab vastutust - räpane lõvi on jälkus, räpane siga on vaid tulevane karbonaad!
  Sõjalehm, lüpstakse kullaks, aga roojab verd!
  Sinu hingehobune, lahingus tabatud võidutööriist!
  Omamoodi ei saa te isegi kaotada, rääkimata võitmisest!
  Kui võidelda on raske, on see huvitav, aga eriti valus on surnud kamraadidele!
  Sõduri õilsus ei ole põhjus kavalust hooletusse jätta ja leidlikkust tagasi lükata!
  Terem on armetu pilvelõhkujate vahel, kuid majesteetlik onnidega ümbritsetud!
  Üldiselt kujunes kristlik või moslemi moraal varakeskajal ja sellest juhinduda on sama, mis tähelaeva kivikirvega maha raiuda!
  Väärt inimese lolliks nimetamine on võrdne oma pea peale roojamisega!
  Ära nea kivi - sa komistad, ära kiru merd - sa upud ära, ära kiru inimest - sa kaotad oma hinge!
  Kuld ei nuta, doubloon ei roosteta!
  Riigisaladus on nii raske koorem, et võib kaela muserdada!
  Kuldhambad ja sõnnikuajud - kallis anum jama sisuga!
  Kõht täites hoidke kõrvad teravad!
  Ükskõik kuidas munakivi ei lihvi, sellest ei saa teemanti!
  Naise mitterahuldamine on nagu pantrile haiget tegemine!
  Inimene on väike jumal, kellel aidatakse teadmistes kasvada!
  Vaenlase kodusõitluses jahvatatud lihast võid küpsetada võidukooki!
  Teraga nagu kunstniku pintsliga töötamine nõuab peale tugevuse ja täpsuse ka inspiratsiooni!
  Kuid usupõhimõtteid kasutavad kõige sagedamini põhimõteteta inimesed!
  Võitlus ilma haavadeta on nagu puder ilma soolata, loomulikult mõõdukalt!
  Rahulolematu naine on kurjem kui kurat, salakavalam kui äkk!
  Lahing on nagu seks, surve ja julgus on olulised, kuid edu saavutamiseks on vaja ka oskusi!
  Isegi kõikvõimas armukadedus taandub kuningliku mantli ees!
  Mis on arvutus - selline on tulemus!
  Märg püssirohi on nagu treenitud loom: susiseb, aga ei hammusta!
  Öeldakse, et jumal olla on raske, aga veel raskem ja tüütum on olla uss!
  Madal päritolu kompenseerib kõrget mõistust, aga rumalust ei suuda varjata ükski tõug!
  Sõda on huvitav, kuid enamasti tervislik!
  Mees, kes ei suuda naist rahuldada: nagu luuletaja, kes soovib meeleheitlikult värsi lõppu leida!
  Kuuli eest võid põgeneda, aga saatusest ei pääse!
  Tapjaks olemine on lihtsam kui arst, kuid samas ohtlikum!
  Initsiatiiv lahingus on nagu tuul purjedes, ilma selleta pole liikumist!
  Ilma roolita on puri ohtlikum kui kasulik!
  Võitke julgelt oma vaenlasi, kuid austage ka vange!
  Pole asjata, et rott on kõige vastupidavam olend ja lõvi, väljasuremisohus liik, on nii loomade kui inimeste seas. Viletsus võidab õilsuse!
  Halastus on preestrite mõiste ja siis, kui see ei puuduta nende rahakotti!
  Veri on halb lahendus: mis tsementeerib inimese liivaterasid!
  Kuldketid säravad eredalt, kuid isegi raskemad kui raudsed!
  Vaimu suurus seisneb selles, et isegi muinasjutuliselt ilus olles mitte naerda inetuse üle!
  Võite võidelda ilma kilbita, kuid kaotanud sõduri mõõga, lakkab ta olemast sõdalane!
  Timuka koht ei jää kunagi vabaks, isegi kui see ei too materiaalset kasu!
  Keda rotid hammustavad - ei karda hiiri!
  Mõrv on sarnane seksiga - see nõuab kordamist ja vaheldust!
  Tapmine on parem kui seks - partner on alati uus ja ettearvamatu!
  Omakasu on alati kõrgem kui südametunnistus, kui viimane on soklile langetatud!
  Sa ei saa sõdalase instinkti ära juua, ei saa julgust maha panna!
  Parim viis end inimesena tunda on aidata ligimest ja nõrgemaid lüües alandada end looma alla!
  Kirik on nagu pood, ainult kaup on alati seisma jäänud!
  Piraat on õnnepüüdja ja õnn armastab seda, kes seda heldelt temaga jagab!
  Lahingusupp vajab sellist vürtsikat maitseainet nagu surm!
  Südametunnistusele tuleb kuuletuda rohkem kui inimestele!
  Religioon erineb muinasjutust vaid jutustaja tasu poolest!
  Nad võitlevad mitte numbrite, vaid oskuste järgi, kuigi viimast on enamikul juhtudel raskem hankida!
  Karastav, annab jõudu! Jõud annab julgust! Julgus toob võidu!
  Elamine ilma auta on nagu laulmine ilma muusikata!
  Paindlikkus on tugevam kui kõvadus - hammastega võid näpu otsast hammustada ja keelega universumi hävitada!
  Saabub aeg, mil väljend kõikvõimas mees muutub sama loomulikuks kui mõistlik mees, kui seda ei juhtu, siis võtavad teised rassid kasutusele mõiste hull mees!
  Tulevik kuulub neile, kes hindavad au rohkem kui armastavad elu!
  Orjus on armastuse vastand, te ei saa kalliks pidada köit, mis hoiab kurku!
  Kangelase surm, igavese elu sünd, argpüksi olemasolu, pikaleveninud matused!
  Sõda on vältimatu nagu seks ja põhjustab samasugust valu ja rõõmu!
  Ärge istuge saani, võite vaia otsa komistada - te ei tule maha!
  Tegude etteaimatavus on lüüasaamise idu, üllatus on võidu lill!
  Miski ei taha terve elu riskida, kuid sageli lakkab risk teid kummitama koos surmaga!
  Naiste keel on mürgisem kui sada kobrat, kuigi see on magusam kui mesi!
  Ja samas kibedam kui koirohi!
  Parem on aga pehmeks keedetud aju kui kaotatud pea või ehk vastupidi!
  Viha, luid täis, aga jõudu nagu kassil, osavust nagu elevandil, aga pigem vastupidi - see selleks!
  Põhiseadusliku korra taastamisel rikuvad nad sagedamini põhiseadust!
  Kirik leiutas puhastustule eelkõige rahakoti jaoks, jättes hinge tühjaks ja illusiooniks!
  Pühaduse otsimine tänapäeva kirikus on nagu puhtus sealaudas!
  Kes peksab inimesi - see kariloom on kaabakas!
  Mälu on nagu lekkiv kott, ükskõik kui palju sa seda ka ei lükka, sa ei täida seda, üks asi pole selge, miks seda on raske kanda!
  . Omamoodi lahing on tuul mõttekäigu purjedes ja sõda on parim piits, mis edasiliikumist edasi viib!
  Ja hinnal pole sõjalahingus mingit tähendust, sest õnne ostetakse mõrvaga!
  Just sabata ahvid tõmbavad oma saba kõige paremini kokku - ükski loom ei karda surma nii palju ja tal pole sellist tapmiskunsti kui inimesel!
  Veri ei suuda inimeste liivaterasid piisavalt tugevalt tsementeerida, et panna alus õnnele!
  Samas vabastab verevalamine korruptsiooni mäda, puhastades rahvast!
  Teadlane on ka jumal, ainult väike, kuid ta armastab oma loomingut sagedamini kui iseennast!
  Kes oma nahast liiga palju hoolib, see jääb selgroota!
  Hea armastaja alustab esimesena, lõpetab viimasena ja teeb palju lärmi!
  Pole ime, et sõda on kõigi avastuste ema, inspiratsiooni õde, geeniuse tütar!
  Pole tähtis, kuidas sa elasid - peamine on surra õnnelikuna, õndsuse tipus!
  Rahu parim tagatis on õiglane võit ja kui teie kodumaa võidab, on see alati õiglane!
  Üldiselt erineb igasugune religioon narkootikumidest selle poolest, et riik selle asemel, et neid taga kiusata, julgustab innukalt müüjaid!
  Lihtsam on utsitada inimesi, kes on joobes!
  Purjus hobune ei tunne kaelarihma raskust ega piitsa vitsa!
  Religioosne fanatism on vabatahtlik hullus!
  Preestrite seas on see nagu metsas: ümberringi on tammepuud ja iga siga püüab neid süüa!
  Hõimulikud tunded on nagu kett, mis aheldavad julgust, nagu maod mürgitavad au, nagu siga rikuvad kohustusi!
  Noorus on naiivne - vanadus on reeturlik!
  Sõda on kõige huvitavam mäng, milles ei tohiks käike vahele jätta ja lasta partneril mõelda!
  Religioon on kõige tõhusam sundimise vahend; see orjastab mõistuse, piirab mõtteid ja uputab meid illusioonidesse!
  Iga religiooni helge õpetus halvustab selle järgijate fanatismi ja julmust!
  Võim ilma vastutuseta on nagu laev, ilma roolita, ükskõik kui tugev tuul puhub, see lõpeb katastroofiga!
  Kaasaegne vastasseis kahe superpunkari vahel , sekund viivitust: sügav nokaut, millest te kunagi ei tõuse!
  Õnneootuses võrdub sekundid lõpmatusega!
  Ja lõpmatus õnnes võrdub sekundi või südamelöögiga!
  Surnud julge mees on parem kui elav argpüks!
  Mida rohkem pattu teete - seda siiram on meeleparanduse palve!
  Sõjaväetaktika peaks olema nagu teras, tugev, kuid painduv, millest valmistatakse damaskiteras!
  Jumal on nagu lõvi: paitab, nülgib, kallistab - kägistab, suudleb - närib!
  Tõsi, kuid erinevalt naiste omast ei saa te leegi kätega harjuda!
  Epauletid suudavad lisada ülbust ülbele inimesele, lollile - lollile, kuid nad ei tee argpüksist - julgest, rumalast - strateegi!
  Lihtne võit - nagu auguline soomus, mõnus kanda, aga odav ja halb kaitse!
  Surm kardab vaprat meest - kui ta leiba sööks!
  Äikesetorme on alati oodata, aga samas õnnestub ka märjaks saada!
  Kes on piinamises leiutamise pärast armetu, on voodis vigane!
  Õiglus ei armasta nõrku, õnn ei armasta kartlikke, rikkus ei armasta ausaid!
  Halastus on liiga palju luksust - Nõrgale valitsejale!
  Tugev valitseja peab olema julm. Kivil on raske magada, sest see on raske!
  Otsustusvõimetus: esimene nõrkuse märk!
  Laps on tühi paberileht, tema pole süüdi, et täiskasvanute seas nii palju kritseldajaid on!
  Pessimistid ei vea kunagi alt!
  Pead ei saa klistiiriga pesta, auke on liiga palju, kõik tulevad sisse!
  Jälgige oma keelt. See on tugevaim lihas, kuna see võib tappa miljoneid, ja kõige nõrgem, kuna see on võimeline kõnelejat reetma!
  Pikk keel lühendab eluiga, välja arvatud surev ülestunnistus!
  Parem jagada võitu kui üksi kaotusekoormat kanda!
  Enda särk on küll kehale lähemal, kuid tõeliselt soojendada saad seda naabrile kinkides!
  Tugevad on alati vabad, tugevaimad ahelad on inimlik nõrkus!
  - Kes on lõvi voodis ja lahinguväljal, sellest ei saa jänest!
  Kõrgekvaliteedilise kulla puhul sobib vaikus, kui on vaja öelda, et hinne langeb!
  Vaikimine on kuldne, kuid sageli vale!
  Miks vaikimine on kuldne, sest kuldvõti on parim viis keelte lõdvendamiseks!
  Jumalaks ei saa ilma pühakuta!
  Võim ilma moraali toetuseta on lihas ilma luustiku toetuseta!
  Mõõga löökide all kogutakse saak, et küpsetada võiduleib, verest magus ja pisaratest kibe, võiduleib!
  Tagasihoidlikkus on suuruse õde, hooplemine on selle antipood!
  Raske on võita, aga veel raskem on võidu vilju nautida!
  Teooria ilma praktikata, et tiibadeta kotkas ei lenda, vaid teda hoitakse vangistuses!
  . PEATÜKK #15
  Maria Kolesnikova - see kangelannatüdruk ja päkapikukuninganna kasutab oma ainulaadset käsku. Ja ta võitleb suure raevuga ja tema jõud on lihtsalt super. Ja ta on kosmiline kaunitar ja päkapikukuninganna. Ja nii puistab see tema päkapikutüdruku aforisme nagu küllusesarvest.
  Visadus ekslikus tegevuses on peamine erinevus inimese ja ahvi vahel!
  Ilma riskita pole võitlust ja ilma võitluseta pole elu.
  -Risk on elu sool, ilma selleta pole midagi vaja, aga kui sellega liialdad, ajab see haigeks!
  Surm on nagu peigmees, ainult üks tuleb, aga pole hilja!
  Mida rohkem jultumust nõrkade ees, seda rohkem argust tugevamate ees!
  Kui tahad olla jumal, lõpeta ahv olemine!
  Kuningat ja orja ühendab see, et nad reedavad oma tõu kohe - juba esimese liigutusega!
  Üldiselt on enamik geeniuseid pahede lapsed, sest naine eelistab alati oma meest paremale mehele!
  Petmine parandab geneetikat, nii et naine ei taha kunagi idiooti oma südame all kanda!
  Jumal pani mehele mõõga pihku, naisele nõela, ainult kõigevägevama tahte vastu kiputakse eriti mässama!
  Arenenud teadus on maagiaga sarnane!
  Lihtsam on päästa sõrmkübara merd kui vastata kõigile ateistide küsimustele!
  Improvisatsioon on pintsel, mis kitkub võidupilli keeli!
  Elav surelik on parem kui surnud jumal!
  Kes ei unista saada jumalaks, jääb igavesti ussiks!
  Parem on korra esineda kui sada korda ette kujutada!
  Mis, sõjas, kahju, nagu laulu kaheksas noot, ainult segab ja ajab naerma!
  Alastus kaunistab naist paremini kui teemandid! Vähemalt see, mis kaunistust ei vaja!
  Põrgusse lumememme on lihtsam ehitada kui ausat poliitikut leida.
  - Lihtsam on leida merepõhjast kuiva kivi kui valimislubadusi täitvat presidenti!
  Kui leiba on piisavalt, nõrgeneb vajadus tsirkuse järele! Kaks taldrikut maitsvat toitu on tavalisele mehele liiga palju!
  Oht lahingus on nagu supi maitsestamine, ilma selleta on see maitsetu, kuid sa pead teadma, millal lõpetada! Need, kes tahavad omastada võidu au, nagu liiv kõrbes, vaid vähesed kuldsed terad jagavad vastutuse kibedust!
  Oht lahingus on nagu supi maitsestamine, ilma selleta on see maitsetu, kuid sa pead teadma, millal lõpetada! Need, kes tahavad omastada võidu au, nagu liiv kõrbes, vaid vähesed kuldsed terad jagavad vastutuse kibedust!
  Kuld sädeleb, aga teeb südame mustaks ja hinge!
  Mitte kirves ei tapa, vaid see, kes seda õõtsub!
  Sõda on nagu seks temperamentse partneriga, ootad pidevalt lõppu ja samas tahad jätkata!
  Mida valjem on müra, seda vaiksem on meel; mida kõrgem on toon, seda madalam on intellekt!
  Ilma inimlikkuseta on inimene nagu tulest välja kukkunud süsi - üksik ja kustub kiiresti!
  Meie omal maal on tera teravam ja kilp paksem!
  Kui tahad olla kangelane, ära kõnni alandlikult!
  Kui kaks osavat meest kaklevad, on see torm, aga kui osavad naised võitlevad, on see tornaado!
  Kõige raskem on kaitsta oma hinge alatuse eest iseendas!
  Sõjas on pettus nagu luku võti - mida uuem, seda paremini see avaneb!
  Abi on nagu almus: see tuleb alati valel ajal, mitte täies mahus, see on kallis, aga kerjavat kätt pole jõudu peatada!
  Lihtsam on sõrmkübaraga ookeani kühveldada, kui usuteemalises arutelus kindlale järeldusele jõuda!
  Religioon on tavaliselt sallivuse vastand!
  Poliitikast rääkimine viib enamasti kähmluseni!
  Kuld ei roosteta verest, ei tuhmu higist, ei pudene pisaratest!
  Nui on rusikas, mõõk on nuga rusikas!
  Kui tahad riiki valitseda - õpi ennast kamandama!
  Kui naabril on rahakott tühi, tundub sinu oma rohkem täis!
  Parem on paastuda, kui kuulda nälga sureva lapse oigamist!
  Mõnikord jääb aeg vigade eest aru anda vaid hauda!
  Siin said päkapikud sellise agressiivse hooga tühjaks. Need on tõesti tüdrukud, kes on saanud laheda hävitamise põrgulikest kingitustest. Sellised tüdrukud on võimelised rebima karu ja isegi mõõkhambulist tiigrit.
  Ja loomulikult on nende jalad paljad ja väga võrgutavad. Noormeestele meeldib väga põlvili laskuda ja musitada tüdrukuid, kes on alasti, ümarad, roosad, väga meeldiva ja põneva kannalõhnaga.
  See osutus tõesti väga lahedaks ja lahedaks. Ja tüdrukud suudavad oma lihaseid jalgu liigutades maha panna mis tahes orki.
  Üks vaarikavärvi juustega päkapikk võttis ja vabastas oma kõhust energiajoa.
  Ja see lendas ja kukkus terve pilve raisakotkaste ja kotkaste hauakaevajatele. Ja need, olles metsikust šokist ja õhuvärinast uimastatud ja šokeeritud, hakkasid alla kukkuma.
  Ja rammivad nokaga Putini karude koljusid. Ja selliste väga vastikate olendite tapmine.
  Tüdruk itsitas ja märkis:
  viipavad tähekõrgused,
  Meelitage lõpututele kaugustele ...
  Millele tüdruk mõtleb?
  Muidugi jultunud Ikarusest!
  Ja sõdalane viskas paljaste varvastega pistoda. Ta lendas mööda ja lõikas kohe ära kolme orki väärikuse. Ja see osutus väga tõhusaks ja võitluslikuks.
  Ja nii palju orke tapeti korraga.
  Ja tüdruk võttis selle ja laulis uuesti;
  Minu riik on novembri lipu all,
  Jõudnud valguse jõu kõrgusele!
  Lõppude lõpuks ei võitle me tema eest asjata,
  Lauldagu tema armastust igavikus!
  
  Inimestele nõu andev riik toob rahu,
  Kõik on selles õnnelikud - tead proletaarlast!
  Kes on päkapiku jaoks - au ja au,
  Laulame miljoni aaria hümne!
  
  Saavutagem au - maa noorus,
  Ehitame templeid - elfinismi paradiisi!
  Ja seal, kus kauguses hõljub must suits,
  Tea, see on alatu ortsismi samm !
  
  Aga mida pioneer vandega andis?
  Vandusin valguse nimel - teenin innukalt!
  Kuna vastane tahtis kaupa ära viia,
  Ajame teda nupuakordioni saatel taga!
  
  Vaenlane ei tea, et meie kodumaa on meiega,
  Aeg tuleb - ehitatakse laevu!
  Meie Isamaa võitlejate tagala pole kustunud,
  Las igaühest saab vapper kangelane!
  
  Me lendame laulu saatel tähtede poole,
  Varsti hakkame Marsil kanaleid kaevama!
  Volikogude inimesed on erakonnaga ühendatud -
  Kommunism on ju meid rahva sekka toonud!
  
  Sõda pole muidugi mäng,
  Sina oled selles sihtmärk - samal ajal laskur!
  Kuul torkab terava nõela,
  Olgu see vastikate orkide jaoks väga halb!
  
  Me võime saavutada kõike, kõike -
  Ja hommikusöögiks on palmid ja kookospähkel!
  Neile, kes sellest kõigest ei hooli,
  Saab korraliku kõva pulga!
  
  Orki tank arvas nii - ta on haavamatu,
  Ja milline paraad ümber platsi nõuannetega!
  Kuid tõestas, et ta on võitmatu,
  Mis takistab sind suvel külmal kihutamast!
  
  Nii et päkapikukuningas on päkapiku südametunnistus, hinge au -
  Käsk võidelda püha eest!
  Mu tüdruk, ära ole kurb
  Au on hävimatu, söödalusikas!
  
  Ägeda piinamise all - ärge avaldage oigamist,
  Näidake kõigile - võitleja monoliidist!
  Selline on punaarmee tugevus
  Kus isegi poiss võitleb nagu eliit!
  Siin tüdrukud, kui nad laulavad, teevad nad seda äärmiselt tugevalt ja kiiresti. Tuleb öelda, et sõdalased on ülimalt imelised ja suurejoonelised. Ja nende paljad jalad on väga väledad ja äärmiselt osavad. Ja nad loobivad surmakingitusi, nagu oleksid need kivikesed ragulkadest. Ja sõdalased näitavad oma väga elavat ja agressiivset ning jäljendamatut tuju.
  Siin võttis üks iseliikuva püssiga sõdalane pihta ja lõi orkide pihta, vajutades oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu. Ja ta sülitas välja kolossaalse ja hävitava jõu mürsu. See lendas kaarega ja plahvatas orkide parve. Ja palju Putini karusid hävitati.
  Tüdruk märkis loogiliselt:
  - Ja jahimees nülgib karu, kui ta on tõeline rebane!
  Ja paljaste varvastega viskas neiu bumerangi. See lendas mööda ja lõikas otsekohe nelja orki meeste täiuslikud omadused ära. Ja Putini karud surid sõna otseses mõttes lahingušoki tagajärjel.
  Pärast seda võtsid tüdrukud suure õhinaga, oma häälega, mille ees ööbikud tuhmuvad, laulsid;
  Selline tunne südames laulab hümni,
  Issanda taeva suurus on selles!
  Isamaa: saavutus, töö, inimeste austamine ...
  Native Elf - kõige püham sõna!
  
  Kerubid inspireerisid meid vägiteoks,
  Andis piirideta tiivad ja ülevuse!
  Me hoiame maa vägesid kindlalt -
  Kõikvõimas Rod - on igavesti meiega!
  
  Tunne kodumaad, sa oled igavesti ema -
  Hoidku jumal ilma vaimuta orvuks jäämisest!
  Viieharuline täht põleb -
  Kui on noomimist, katan su mõõgaga!
  
  Nii tuli Elfile palju sõjalisi torme,
  Nagu põrgu orkaan, tormab kuumus!
  Paat läks katki, aer mõrases,
  Kuid Päike ei kustuta kurjade orkide keerist!
  
  Draakon, su naeratus on kuri suu,
  Mida sa teha tahad? - Söö päkapikk!
  Kuid me ei lase isamaal langeda,
  Las naised karjuvad hirmust!
  
  Värvitud tääk ja pliiats, mõõk ja pintsel,
  Riigi teenistuses, mis on ilusam kui kõik!
  Ta on selline meie väärkohtlemine ja elu,
  Minge edasi - marsil kasutusele võetud!
  
  Nii et kui see on määratud - karm kivi,
  Surra, noored niiskesse maasse pikali!
  Ma pöördun sinu poole Looja Rod,
  Tea ikoonile, ma joonistan pühakute näo!
  Laul müristas kogu lahingu, uhked tüdrukud hävitasid ja tapsid jõuliselt Putini karusid.
  Ja suutmata tormilisele survele vastu seista, tõusid orkid lendu!
  Ja vapper Maria Kolesnikova jälgis seda monitoride kaudu. Ja ta oli ilus võluv tüdruk. Lihtsalt suurepärane. Ja muidugi paks, vuntsidega paks diktaator, kui ta naaseb, ja veel enne seda saab ta palka. Ja nii see saab olema, Ja päkapikutüdrukud näitasid kõrgeimat klassi.
  Suurejooneline päkapikutüdruk Maria Kolesnikova jätkas võitlust suure innu ja survega, näidates üles imesid. Ja tema meeskond päkapikutüdrukutega on lihtsalt super.
  See oli julm ja samas lõbus sõda. Loomutamise meetodil sigivate orkide arvule vastandusid päkapikud, täpsemalt suurem osa päkapikke kvalitatiivsele üleolekule ja maagiale.
  Emasloomi on päkapikkudel kaksteist korda rohkem kui isasloomi ning nad on kõik ilusad ja veetlevad. Nii et lahingud on agressiivsed ja samal ajal lõbusad.
  Siin võttis päkapikk selle kätte ja viskas paljaste varvastega suure surmava annihilatsiooni.
  Ta lendas kaarega ja põrkas vastu orkide hulka. Ja Putini karude mass oli tükkideks rebitud.
  Tüdruk siristas:
  - Orkid märatsevad raevust,
  Rügemendi vaenlane liikus edasi ...
  Kuid tüdrukute hääled on selged,
  Tutvuge karudega vaenulikult!
  Need on tüdrukud - silmapaistev ja tappev klass.
  Oranžide juustega päkapikk vajutas oma helepunase rinnanibu juhtkangi nupule ja bazooka vabastas kolossaalse hävitava jõu laengu, tappes Putini karud.
  Ja ta kostis:
  - Au haldjate impeeriumile,
  Tüdrukud on väga ilusad...
  Me ründame, ei triivi,
  Meie terase meeskond!
  Ja sõdalane viskas oma tüdrukulike jalgade paljaste sõrmedega hävitava ja surmava annihilatsiooni, rebides Putini karud tükkideks. See osutus orkide jaoks tõesti mustaks päevaks.
  Nad julgesid tüdrukutega võidelda.
  Ja kui tüdruk võtab lõhkepaki palja kannaga, siis sel juhul muutub Putini armee väga tummaks . Sõdalased on väga ilusad. Nad on kas bikiinides või isegi õhukestes aluspükstes.
  Nende paljad ja graatsilised jalad loobivad surmava ja äärmiselt suure hävitava jõuga surmaande. Ja Putini karud lämbuvad verega ja surevad piinades.
  Lillakarvalised päkapikusõdalased võtsid selle kätte ja viskasid palja, meislitud jalaga hävitamise kingituse. Löögist läks Putini impeeriumi tank ümber ja orkide mass purustati.
  Tüdruk siristas:
  Universumis käib sõda
  Sõda ilma põhjuseta...
  Kuri füürer loll saatan
  Ja lein tuli sellega kaasa!
  Ja sõdalane võttis jälle ja viskas oma paljad varbad, mis on hävitava ja hävitava hävitamise kingitus.
  Ja jälle lendavad õhku rebenenud ja söestunud Putini karud.
  See on tõesti suurepärane. Toimub karvaste, haisvate ja kihvadega orkide hävitamine ning tüdrukud kasutavad maasika rinnanibude abil tagasilöögita suurtükiväge.
  Ja tüdrukud laulavad vaimustusest ning jätkavad oma paljaste, raiutud roosa tallaga jalgadega mõrvarlikke surmaande loopimas;
  Me võitleme spontaanselt ja ilma plaanita -
  aga ma kutsun vihaga koletise nime ...
  Täis kiruva romaani veriseid ridu,
  Lehitseme peatükki luudega!
  
  Issand vaatab meid mõnikord väga karmilt -
  Kuigi ma tahan mõõkadega vabalt elada!
  Ühel elaval puudub Jumala lähedal,
  Teised lihtsalt ei jõuaks arsti juurde!
  
  Vaenlane jättis meie päkapiku süüa,
  Aga ma ei anna Isamaa maad kuradile!
  Kristuses on imeline tunda mis tahes loodut,
  Svarogi vasar on tee ahvatlevatele kallastele!
  
  Oleme sellised jõus sündinud sõdalased,
  Meile nagu õhk vere kopsudes, näägutamine!
  Damaski terase pojad, teras ja hoogne sõda,
  Me ei avalda vastasele austust!
  
  Tera sünd ja sõdalase saatus,
  Võitlust, õnne lähedastele universumis!
  Et rüvedate trumm ei sumiseks,
  Hävitage oma sõjaväeline auaste raevukalt!
  Nagu mõõga hoop, sünnitas löök uuesti elu,
  Nii tugevdasime rahupüüdlusi lahingutes!
  Nüüd on see uhke nende maade isand,
  Feinis oma lipp ja paraad Okrlinis !
  
  Ja unistuste tüdrukul on sädelev juuksevärv,
  Särav pilk, milles on tähed, Päike!
  Oma südamelauluga andsite edasi impulsi,
  Las lipp punastades kirglikult taevasse purskub!
  
  Rass sünnitas Kristuse - sündis meie seas,
  Ärge valetage, et Jumal ilmus ainult Palestiinas!
  Lõppude lõpuks teadke Elfia jaoks, et tuleb helge tund,
  Vallutame kosmose ja elemendid!
  
  Teenida isamaad - armastada, see on meie kohus,
  Ilma vapruseta pole planeedil kohta!
  Ja et Kõikvõimas perekond ei lõpetanud tema lepingut,
  Tema lapsed peavad olema tugevad ja vaimulihast!
  
  Trumm on peatunud, lahing on läbi,
  Deemonite isanda telk hukkus põrgupimeduses!
  Nüüd, mu iludus, ma palun sind - tule,
  Ma annan oma südame päkapikule jäljetult!
  Sellised tüdrukute sõnad tunduvad mõnevõrra mitmetähenduslikud. Nad igatsevad poiss-sõpru ja armastavad sageli teineteist. Tüdrukud siin on imelised.
  Ja nende paljad, meislitud, pargitud jalad loobivad selliseid hävitavaid ja hävitavaid surmaande. Ja nad saadavad herneid, mille sees on peidetud antiaine.
  Siinsed sõdalased on sellises järjekorras, et isegi kuul ei peata neid ja läbipääs on hukatuslik.
  Kollaste juustega päkapikutüdruk võttis ja viskas paljaste varvastega vaenlasele pistoda. See lendas üle ja läbistas orki kindrali kubemesse. Ja ta suri valušokki.
  Tüdruk siristas:
  - Oleme laheduse kotkatüdrukud,
  Võimeline, tore ja ilus võitlema ...
  Ja uskuge, et me oleme pistrid ja kotkad,
  Ja sugugi mitte halva päti hingega!
  Ja siis üks tüdrukutest võttis selle ja lasi uhmrist välja. Ja ta kattis terve tosina Putini karu, rebides need tükkideks. See oli tõesti laastav löök. Ja sõdalased hakkasid jälle entusiastlikult laulma;
  Kodumaa valgus ilma majesteetlike nägudeta
  Rubiintähed süttivad pea kohal.
  Elf kattis end surematu hiilgusega -
  Võimas kangelane lööb, mustand!
  
  Pihlaka rubiin smaragdi lehtedes -
  Safiir sädeleb rukkilillepõllul ...
  Suunan oma mõtted sulle Elfia -
  Kolmepealine kotkas tõuseb lauludega lendu!
  
  Kastepiiskades on pärlid lumehelbeteemandid,
  Suurel kodumaal on kõik hästi!
  Maa on rasv - sellel on veenid nagu suled,
  Lumekuhjad on värske tuulega minema pühitud!
  
  Elfia ühes servas on jää, hülged,
  Teises on kaamelid kõrbe kuld.
  Meil on soe, kui tuisk möirgab,
  Sest Jumala südames me hoiame!
  
  Kasvatage arbuuse, meloneid ja banaane,
  Ja kuskil suvel sõidate uiskudel ...
  Noh, kust selliseid riike maailmas leida,
  Kus on rahvad nii tugevad rusikas!
  
  Elfias on relvade saavutus ülendatud,
  Selles on valguspäkapikk oma saatuse Looja!
  Võime hästi võidelda
  Et häda oja Päkapikule ei tuleks!
  
  Meie naised on ilusad, kõik teavad
  Ja meeste tugevamat julgust pole olemas!
  Isamaa, sa oled paradiisi kehastus -
  Üks isand jumal - Rod Lord!
  
  Päikese kuulsusrikkad ikoonid kiidavad heaks ,
  Matkake sellele, kuhu sõdur läheb ...
  Tuleme majja helde saagiga,
  Ilma möödalaskmiseta purustavad vibulaskjad vaenlased!
  
  Kingime rahu ja õnne kogu universumile,
  Äratame surnuid koos Jumalaga üles!
  Meie rikkumatu kodumaa auks -
  Kindlasti teame - me võidame!
  Tüdrukud laulsid nii raevukalt ja ülevalt ning jätkasid võitlust. Ja meeleheitel ja vaprad päkapikud võitlesid taevas. Nad tulistasid alla orkilennukeid, süüdates need põlema.
  Üks päkapikkudest sooritas triki - kolmekordse tünni ja tabas Putini karu autot, mille tõttu see põlema lahvatas.
  Sõdalane siristas:
  Päike paistab meie kohal
  Mitte elu, vaid arm...
  Vastutab rahu eest riigis
  On aeg aru saada
  Vastutab rahu eest riigis
  On aeg aru saada!
  Juba võitlejad pole lapsed,
  Me peame orke tapma!
  Ja neiu võttis uuesti kätte ja vajutas paljaste varvastega väga otsustavalt juhtkangi nuppe.
  Ja ta lõi uuesti vaenlase pihta, seekord vajutades sarlakpunaste rinnanibudega bazooka nuppu. Ja suur, hävitav jõud reageeris. See on tõesti lahe tüdruk.
  Ja juhib vaenlase pihta väga hästi sihitud tuld.
  Sirelililla juustega sõdalane tabas ka vaenlast, kasutades oma väga suurepärast rinnapartii. Ja vallandus kolossaalne tapmisjõud.
  Tüdruk võttis selle ja hakkas uuesti laulma;
  mandlid, mandlid,
  Päkapiku-vanaema juures!
  Mida nad putru sõid
  Mida nad jõid - pruulige!
  Nii hakkasidki sõdalased oma täishäälse häälega laulma nagu ööbiku trill. Ja nad olid suurepärased.
  Kuid tüdrukud vajutasid uuesti oma helepunase nibuga nuppu ja vabastasid surmava jõuga kingituse.
  Samal ajal võitlesid ka noored mehed, sealhulgas väga ilusad päkapikud, kes tulistasid ja laulsid;
  Päkapiku kallas on avar ja järsk,
  Lained pritsivad glasuuri särast...
  Elfiast sai mu kodumaa,
  Ööbiku trill laulab meile imelist laulu!
  
  Laias paadis, mu kallis ja mina purjetame,
  Ta harutas oma kuldsed punutised lahti.
  Kui hea on minul ja mu kallimal koos olla,
  Kahju, kui krokodilli õngega ei taba.
  
  Ei, mitte vesi, kahisev ahter,
  Loodus on see, mis meile šampanjat annab.
  See maa on mulle nagu kallis ema,
  Maa suuremeelsus kuninglikus riietuses!
  
  Tilgad nagu pärlid kuukiire alla,
  Pritsib nagu hõbedase tiivaga mesilasparv ...
  Neitsi, sa oled mulle nagu ingel, kellel on unistus,
  Süütuse näoga - Madonna kõige puhtam!
  
  Lõhn on mesi ja juuksed on siidised,
  Huuled läksid laiali nagu satiin.
  Usun, et kauaoodatud hetk on saabunud,
  Saa tõeliseks - muinasjutud olid!
  
  Huuled puudutasid ekstaasis
  Magus on selline, et sõnu pole enam.
  Sa ebamaiselt usud ilu,
  Loosi otsustab - viska münt kõrgemale!
  
  Siin on suudlused ükshaaval
  Ohked ja naer meie tormisest rõõmust.
  Hinge pühadus päästab keerubi,
  Pattude nimekirja viskab väljavalitu urni.
  
  Ei, tea ilusamat kui sina maa peal,
  Kirg põleb kui särav tuli mu südames!
  Elame parimas riigis
  Avame aknad ja uksed kosmosesse!
  . PEATÜKK nr 16.
  Maria Kolesnikova jätkas oma agressiivse mõju avaldamist ja vastaste hävitamist. Ja tema käsk oli otsustav, terav ja kordumatu.
  Päkapikutüdrukud on väga lahedad. Mõnusad sõdalased, kes loopisid Putini karusid hävitamise hernestega ja rebisid orkid tükkideks.
  Sõdalased osutusid äärmiselt võitluslikeks. Ja nad tulistasid kiiresti. Ja nad tulistasid kuulipildujatest. Niitmas terveid Putini karude vägesid. Ja nad käitusid äärmiselt agressiivselt.
  Tüdrukud karjusid ja möirgasid.
  Ja samal ajal ei unustanud nad laulmast sädelevate häältega nagu kellahelin;
  Elpheuse kodumaal ,
  Armastaksime sind väga...
  Päkapikutüdrukud ei vanane
  Võitsime orke, me armastame!
  See on tõesti laul, mis kõlab suurepäraselt. Ja see kõik on väga imeline.
  Tüdrukud võtsid selle kätte ja hakkasid jälle noormeestega kaasa laulma ja väga provokatiivselt;
  Olete meie armee - põlispere,
  Suur kodumaa, päkapikuvägi.
  Avas mao painajaliku lõualuu,
  Pu kasvatas neis mägedes krokodilli!
  
  Annab vannet ja vannet kummardab, anna,
  Nad lubavad tappa kõik truudusetud päkapikulapsed.
  Kuid meie rüütlid põlgasid rahu ja mugavust,
  Nende jaoks on truu sõber ja vend nüüd automaatne masin!
  
  Orkstan on ka minu kodumaa, uskuge mind,
  Käsk on kätte saadud, et hoia - hoia!
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, me ei saa näidata nõrkust,
  See riik on ju meile lõunapoolsest uksest sissepääs!
  
  Kuigi patsifiste võib vahel ägamas kuulda;
  Miks sa unustasid, sa ei pea siin surema!
  Kuid me ei lase oma äri hävitada,
  Sest kodumaa armee on tugevam kui kõik!
  
  Isamaa käsib - võitle, nii et võitle,
  Ära kuula, kuidas rott põranda all möirgab!
  Meie päkapiku jaoks on ainult üks viis reipalt ülespoole lennata,
  Ja peamine argument on võimas Maximi kuulipilduja!
  
  Orkstanis on võit , tähendab see, et oleme tugevad,
  Püha marksismi nõukogude eesmärk elab edasi!
  Saatana pojad ei suuda meie tahet murda,
  Võidu poole, võiduni ja ohverdusi ei loeta!
  
  Tüdruk, kui ma tagasi tulen, suudleb ta mind
  Nüüd olete mees ja olete endale kõike tõestanud!
  Mis on sõduri turvise südames tugevam kui titaan,
  Millise noor võitleja andis sõdalasele ideaali!
  
  Ja see tähendab, et kogu maailmas valitseb rahu,
  Kõik inimesed on nagu vennad ühes reas!
  Et Punasõdur vallutas pjedestaali,
  Soov jätkata võitlust, põletav lein!
  Tüdrukud ja poisid laulsid metsiku entusiasmiga. Nad tegutsesid äärmiselt tõhusalt, tappes Putini karud. See on äärmiselt lahe.
  Siin kihutavad päkapikud tankil. Ja nad said Zelensky leiutatud uusima püramiidmasina. See on tõesti väga lahe tank.
  Ja laseme hämmastava täpsusega. Ja tabab enesekindlalt vaenlast.
  Pildistamisel kasutab tüdruk rubiinist rinnanibu ja teeb seda ülihästi.
  Ja laulab raevust:
  Ma tulistan vaenlasi puutuja pealt
  Ma kuulen kohutavalt köitvat häält ...
  Päkapikud tapavad orkid kindlasti,
  Kakleme ka meie, mitte pealtvaatajad!
  Päkapikud võtsid kätte ja purustasid oma kolleegid löökide all. Ja nad purustasid iseliikuvad relvad ja Putini karude tankid laastudeks. Need on mõned hämmastavad iludused.
  Ja nende keeled on väga energilised ja tormakad. Nad teevad seda väga nutikalt.
  Ja samal ajal ärge unustage laulda;
  Elfia püha inimeste liit,
  Edumeelsete jaoks on maailm ideaalne!
  Pöördun inspireeritud muusa poole,
  See, millest rahvas unistas, saab teoks!
  
  Meie kodumaa, mida sa tead, on nii imeline,
  Nii vanad kui noored on selle üle õnnelikud!
  Selles on tööpäev ülendatud pühapäevaks,
  Pole kallimast kallimat kodumaad!
  
  Taevas pole sellist paradiisi,
  See, mis proletaarlast ehitab, on võimas käsi.
  Ja kuskil pigistavad roostes ketid...
  Töömaailm on rusika haardes!
  
  Kuid mõnikord vilgub mässumeelne mõte,
  Täägi sulg on teravam kui karastatud lüüral!
  Kuumus sulatab jooned, põrgu leegitseva jää,
  Ja ennast petturiteks nimetanud iidolid kukuvad kokku!
  
  Siis tormab korraga tsunami tuisk,
  Tekivad rahvuslikud rahutused.
  Et saavutada seda, mida võitleja julges -
  Nagu orkaani vaim lendab põlvkondi!
  
  Ja uus sajand - progress valitseb,
  Selles kaob vaesus, valu, kannatused ...
  Planeedid, mida astroloog nägi,
  Nüüd on vennaskonna ühtsuses koos!
  
  Ja surm taandub, see on läbi -
  Teadus võidab teid vanadusse uskuma.
  Laurel kroon teie otsaesisel -
  Ja kodumaa tugevus on piiritu suveräänsus !
  Tüdrukud laulavad nii hästi - nad teevad seda ülihästi. Need on tõesti super tüdrukud !
  Väga ilusad vormitud lihaste ja suure graatsiaga päkapikusõdalased. Need on tõesti tüdrukud, keda vajate.
  Kui nad nüüd laulma hakkavad, ei suuda neile vastu panna ükski nakkus.
  Ja tüdrukud võitlevad mitte ainult lennukites ja tankides.
  Ja ka merel. Ja neid on ainult üks bikiinides ja paljajalu. Ja nende jalad on nii armsad.
  Ja rinnad, mis, aga puusad ja talje. Ja kõhulihased on väga reljeefsed, plaatidega. Siin on naised. Tõelised tiigrid. Ja üks sõna - päkapikud.
  Neid vaadates lülitate kindlasti sisse. Need tüdrukud on lihtsalt hämmastavad.
  Päkapikk on väga ilus ja nad võitlevad merel. Ja tüdrukute paljad roosad ümarad kontsad võtsid ja välkusid. See töötas väga hästi. Ja päkapikud on kolossaalsed sõdalased.
  Siin pistsid tüdrukud oma paljad jalad metalli sisse, sihtisid kaheteisttollist kahurit ja lõid sealt maha. Ja lendas suuri, tapvaid annihilatsiooni kingitusi.
  Nii võtsid tüdrukud ja paugutasid vaenlast ja laulsid;
  ilu, ilu,
  Teeme orki märjaks nagu kass!
  Me pissime nagu koer
  Orki kiusaja!
  Oleme tugevamad kui papagoi
  Siin on ettevõte!
  No muidugi on lisaks ilusatele tüdrukutele ka noormehed. Üks neist näeb endiselt välja nagu umbes kaheteistaastane lühikeste pükstega ja paljajalu poiss. Ja ta laulab väga ilusti;
  Kuigi meil on raskusi, pole te häbelik,
  Barjääri ületamine on magusam kui mesi!
  Kui sa oled pistrik, mitte õnnetu varblane,
  Ärge julgege märjale ilmale noogutada!
  
  Meile meeldib selles maa soolas võidelda
  Seltsimees asendusõla meelsasti!
  Ja perede õitsengu nimel,
  Lähme kogu roki juurde, et ükskõik kus lüüa!
  
  Piraat ei saa elada jõude,
  Ta on õnne poeg ja Elfia sulane!
  Kui me oleme merel, on majakesed lumega kaetud,
  Ja pärlikarmakaga üle puistatud!
  
  See ei ole põhjus, miks me valisime raske tee,
  Et oleks enda jaoks rikkust!
  Kurjad orkid ei saa keskmist nime painutada,
  Nii ehitame lauluga riiki!
  
  Vaenlane tormab edasi - purusta ta,
  Vaenlase jaoks on rabas vaid kirst!
  Isamaa on suur - kuigi kaabakas on tugev,
  Ja jumal Svarog kortsutab ärevusest kulme!
  
  Kuid me ristasime mõõgad - julgelt lahingusse,
  Hüüame hurraa - ründame bandiite!
  Et endine unistus teoks teha,
  Et maitsta oma armastatud suudlust!
  
  Ilus Elfi ülev koit,
  Spw imetlust valju kurku!
  Ja saatan ei saa ehitada jõulusõime,
  Sa võidad ta ja see on muretu!
  
  Tuleb maailm, milles pole valu,
  Millesse vanadus isegi ei pea!
  Ma annan armastuse ilule krooni,
  Ja ma palun teil saada veidi lähedasemaks!
  Jah, päkapikupoiss laulab väga hästi, ta on imeline ja lahe. Ja tema laul soojendab hinge.
  Päkapikutüdrukud jätkavad lahingut oma lahingulaeval. Sellel on nii palju imelisi tüdrukuid. Ka noored päkapikud eelistavad palavaga paljajalu joosta. Nad näevad välja mitte rohkem kui kuusteist aastat vanad ja on ka väga ilusad, puhta ja sileda nahaga. See näeb välja võitluslik ja lahe.
  Tüdrukud ei anna lahingus üldse alla. Ja nad tegutsevad ülima energiaga.
  Ja näete nende paljaid, päevitunud jalgu niisama vilkumas. Ja need tekitavad imelisi tundeid.
  Päkapikutüdrukud tegutsevad suure energiaga oma lopsakatest paljastest rindadest.
  Ja kui palju tüdrukuid kakluses. Lahingulaeval on nad hämmastavad. Päkapikud hakkasid isegi põlvili kukkuma ja tüdrukute paljaid ümaraid jahedaid kontsi suudlema. Ja nad teevad seda äärmiselt agressiivselt. Ja suure entusiasmiga.
  Need on tüdrukud. Ja see on väga ilus.
  Mis siis, kui tüdrukud paljastaksid oma rinnanibud? Siis kallavad noormehed neid väga ahnelt suudlustega. Ja poisid on lihtsalt imelised. Ja tüdrukud on ka vahvad!
  Noormehed laulavad täiel rinnal:
  Me ei ole kurjad röövlid,
  Me ei taha tappa...
  Meie tüdrukud on nii paljajalu
  Justkui oskaks anda!
  Päkapikutüdrukud pilgutasid neile silma ja laulsid ka:
  Paljajalu, ainult paljajalu
  Juuli äikese all ja surfimüra all!
  Paljajalu, ainult paljajalu
  Tantsime, ainult meie oleme sinuga!
  Nii nad laulavad. Ja nad võitlevad veelgi paremini. Siin tabas mürsk koos orkidega lahingulaeva ja tappis kohe viiskümmend Putini karu. See osutus väga lahedaks.
  Paljaste, graatsiliste ja väga võrgutavate jalgadega tüdruk, keda noored mehed nii väga suudelda armastavad, saab sisse lülitatud.
  Need on tüdrukud ja milline imeline ja poleeritud nahk neil on. See kõik näeb väga lahe välja.
  Üks päkapikupere tüdrukutest vajutas oma paljale rinnanibule ja lasi relvast välja tapamürsu.
  Äärmusliku võitluse ja verise jõuga sõdalased. Ja nad on võimelised orke tapma. Ja nende jalad, nagu alati, on paljad, meislitud ja väga pargitud.
  Ja tüdruku kontsad, selline painutus neis on elegantne ja omal moel ainulaadne. Siin on nende tüdrukute verine tegevus.
  Ja nad hakkasid laulma;
  Tüdrukud ei vanane koos oma kehaga
  Nad on igavesti ilusad, noored ...
  Tõuse üles, täis seadusetust,
  Päris, kotkad varastasid!
  Päkapikutüdrukud võitlevad hoogsalt. Aga on ka päkapikupoisse. Nad on ilusad, lühikesed püksid, paljajalu pioneerid. Samuti suunavad nad relvi vastaste poole ja tulistavad kahureid surmava tulega, mis on äärmiselt järsk ja agressiivne kampaania.
  Ja las päkapikupoisid laulavad armastuse ja kirega;
  Ja kui pioneeripasun kutsub laadima -
  Mu sõbrad laulavad koos laule!
  Meie, nagu pistrik, tormame piiritusse lennukaugusesse,
  Sest sina ja mina olime õigustatud!
  Koor;
  Meie tõde, meie tõde
  Koosneb usu kandmisest!
  Ja mitte homme ega homme
  Ja täna päästa kodumaa!
  
  Austame oma päkapikke,
  Lõppude lõpuks, kogu maailm - tunne valgust!
  Meie isamaa helepunane lipp,
  Ja heledamat punast pole olemas!
  
  Pioneer tervitab mitte rinnapartii,
  Tema märk on isamaa lipp!
  Võitlesime oskuslikult vastasega,
  Ülistavad saavutused salmis!
  
  Tea, et planeedil on ainult üks usk,
  Usk kallisse, pühasse elfinismi!
  Et lapsed saaksid naerda
  kuristikku rebitud !
  
  Iga rüütel oli alles laps,
  Murul ja ojadel paljajalu ...
  Aga nüüd on tema käes vints,
  Kuulsalt haamriga lametav metall!
  
  Keegi teritab masinat tööpinkidega,
  No keegi tulistab õlast!
  Skarlakne bänner lendab nagu kumatš,
  Võitsime kurje vaenlasi - mitte naljalt!
  
  Meie esivanemad võtsid julgelt orklini ,
  Noh, aga meiega? Oleme teel Marsile!
  Meie, inimesed, pole makaagid oksal,
  Vastase rusikas täpselt silma!
  
  Kuid me teame ka, kuidas lõbutseda
  Lööge trummi, mängige trompetit!
  Väga armsad beebinäod
  Ja märgib nelja ja viit!
  
  Kõige raskem lahingueksam -
  Ära lase seda surra!
  Kuid surmas on meil tõrvikuga lipp,
  Haldjasarv-vask ei saa kukkuda!
  Nii laulsid imelised ja võitluslikud pioneerid. Nad on väga ilusad ja võitlevad. Ja päkapikkude tüdrukud on ka imelised ja uhked. Ja nad panevad mehed sõna otseses mõttes käima, mis on äärmiselt lahe.
  Siin on tüdrukud harjunud võitlema kurjade orkidega ja tegutsema väga produktiivselt. Ja nende kolossaalne ja kordumatu energia on täies hoos ja väljub nagu orkaan.
  Siin on tüdrukud.
  Karmiinpunaste juustega päkapikk sihtis mürsku ja tabas orke, purustades neist paarkümmend korraga. Ja palju tapetud Putini karusid. Ja sellest järeldub, et öelda ülimalt ütleme suurepärane.
  Päkapikud on väga ilusad ja nende ilu on erootiline ja äärmiselt tormiline. Nad tegutsevad suure ja kihava energiaga.
  Siin on üks tüdrukutest ainult aluspükstes ja peaaegu alasti. Ja nii ta isegi hakkas laulma, enne kui ta seda tegi, vajutas ta oma helepunasele rinnanibule juhtkangi nupule ja paugutas energiast minema.
  Need on tüdrukud - kõrgeim klass, mis neil tegelikult on. Sellise sarve vastu ei saa.
  Need tüdrukud on supermehed.
  Ja välk lendab päkapiku lahingulaeva kahuritest. Ja isegi vesi keeb löömisel. Ja laevade metall, need pruunid, karedad, Putini armee karud, põlevad.
  Need on tõesti agressiivsed võitlused.
  Mida saadavad kaadrid ja ilusad laulud;
  Isamaa on avanud kõigile uksed kosmosesse,
  Elfarin on esimene Ratibor maailmas!
  Päikesesüsteemi kohal meie tiivad -
  Pärlmustri mustal pinnal!
  
  Mida kõrgemale me taeva poole vaatame,
  Lõppude lõpuks, igal koidikul, kui keegi mõtleb, maailm.
  Mängime uhiuuel klaveril valssi -
  Nii lihtne ja siiras motiiv!
  
  Ja iga noodiga nagu lüüra sähvatus,
  Kuningliku krooniga kvasar kutsub...
  Kuigi ma olen veel päris poiss -
  Aga tuleb väga tormiline noor tõus!
  
  Muistses maailmas võtsime ekvaatori,
  Uusimal ajastul on Marss taga!
  Labidas asendatakse ekskavaatoriga,
  Saame isegi vihma tellida!
  
  Teadlane Archimedes avastas vannis kõik,
  Kuid me ei saa istuda ja rummi juua.
  Nad ei tee diivanil avastusi,
  Oh, laiskus, milline alatu madu!
  
  Seetõttu on universaalsed avarused,
  Kindlasti tõmbab meid suur teekond.
  Kunagi ründasid esivanemad mägesid -
  Põlgades nii küllastumist kui ka sulemugavust!
  
  Oleme nende järeltulijad ja mõõga väärt,
  Iga äri on meie otsustada!
  Pioneerid kõnnivad koos lauluga,
  Ja kõik usuvad - ma lendan tähtede poole!
  See on tõesti laul, mis avaldab muljet ja lööb kõrvu. Kuigi siin on päkapikud, aga tšeburaškasid pole. Siin on väga ilusad sõdalased ja loomulikult on neil paljad, lihaselised, päevitunud jalad.
  Ja uhked tüdrukud ja neil on rubiinist nibud, mis tekitavad suurimat kiusatust.
  Siin on ülimalt kirglikud sõdalased, neil on nii veetlevad rinnad, mis on pargitud, ümarad ja sõdalastel elastsed. Mõnusad kaunitarid, ülimalt võitluslikud ja nende jalad on nii imelised ja liikuvad ning nende sõrmed on paljad, visad.
  Sõdalased on äärmiselt imelised ja veetlevad.
  Ja tüdrukud on väga ilusad ja nende rinnad on väga iharad. Ja see on noortele meestele väga imeline, see on imeline mesi lakkuda. Ja naudi sellist armastust.
  Eh, tüdrukud, kui armas teie päkapikkudel on nahk, tõeliselt jumalik ambroosia.
  Ja loomulikult saadab neid ägedaid ja veriseid lahinguid laul;
  Teadlane leiutas nutikalt pommi,
  Mida ta arvas kandidaadi peast ?
  Lõppude lõpuks on tark mees ilma moraalita perse,
  Kuigi ta saab toetusi hullumeelsuse eest!
  
  Teistele anti kahurile patent,
  Mis saadab satelliidi orbiidile.
  Teadlane ei ole sõjaväelane impotent,
  Kuni täielikkuseni, härrased, ärge valetage!
  
  Inimesed peavad sõja heaks töötama,
  Suhtumine üksteisesse on halb.
  Ja miks ma aru ei saa
  Kas keegi teeb head tegu?
  
  Üks värvib paagi akvarelliga,
  Teine "Katyusha" teeb visandi.
  Kogub lasteaiast kuulipilduja,
  Ja meie teismelisele meeldib paraadil marssida!
  
  Lõppude lõpuks on epoletid unenäos heledad,
  Meie jaoks on mõnikord kiired päikesest kallimad.
  Lõppude lõpuks pole kurval Maal kohta,
  Kus kellegi karmiinpunane veri ei voola!
  
  Lõppude lõpuks, mees, ta on inimese jaoks hunt,
  No vahel haiseb närune koer!
  Ei anna tükki leiba isegi võlgu,
  Elab ühes - julm olevik!
  
  Missuguseid inimesi kasvatas Issand Isa,
  Kuidas pahatahtlikkus valitseb maailma?
  Äge kuningas rahva seas on hulljulge,
  Ja peamine sõber vend agressiivne Kain!
  
  Issand vastas: see on teie valik,
  Tasuta, raske, aga vajalik...
  Pestakse teravamalt, kui lõikate silma,
  Inimesed muutuvad lollimaks, kui maailm on ühtne!
  
  Ja seetõttu on lahing teie osa,
  Ma ei muuda siin midagi.
  Kuigi lahingus valitseb põrgulik kaos,
  Kerget leiba ja imet pole loota!
  
  Kuid minu eesmärk on sind kõvasti karastada,
  Tugeva mõistusega unistusi ehitada,
  Et kett oleks niidist tugevam,
  Et igaüks oleks lahingus kangelasena tuntud!
  Tüdrukud tantsivad väga hästi ja hüppeid paljaste jalgadega. Ja Kõigeväeline Jumal varustas nende tüdrukuid sellise iluga. Või ehk demiurgi jumalad.
  Tüdrukutel on väga ilusad soengud. Väga mitmekesine ja mõni näeb välja nagu veskid või helikopterid või koogid - mis on super ja lahe.
  Päkapikud laulavad täiel rinnal, paljastavad hambad ja vajutavad oma helepunaste nibudega juhtkangi nuppe;
  Sa oled minu maa, milline mahajäetud maa,
  Selles on bandiidid, hordi laine!
  Lapsed jooksevad minema, jooksevad hobused,
  Põletav lumetorm on tõusnud!
  
  Kõik kuldne rukis põles põllul,
  Taevast voolab juga - napalm,
  Saatan rebis aatomist "kurjuse" jõu,
  Ja nüüd on tuli üle kogu Maa!
  
  Leegitseb nagu õle-riza,
  Taevas on raevukas draakon,
  Tuhast tolmuni sinakas tuul,
  Suitsuhais toob - hävingu!
  
  Isamaa lahing ilma preilita,
  Nad lõid alatutele huntidele otse suhu!
  Veranda ääres kasvasid kirsiõied,
  Ärgem laskem parfüümipõõsal raisku minna!
  
  Kõik põline igas pajuoksas,
  Mee lõhn, lihtsas oksakeses!
  Kas on võimalik, et haletsusväärsed reisijad on räsitud,
  Need, kes ellu jäid, on kotiga kerjused!
  
  Ei, meie seltskond ütles,
  Ära tule kurjade orkide juurde Isa kotta!
  Noorus südames, usu, et ära vanane -
  Vastane ootab täielikku löömist!
  
  Me liigume edasi - õige asi,
  Elab ajas, mil...
  Usk meie päikesepaistelisse perekonda ,
  Sellest saab igavesti tõeline valgus!
  
  Kommunism, tõeline, õiglane,
  Tema unenägudes, mis sündisid agoonias!
  Usun, et kodumaa saab õnnelikuks -
  Nagu surematu kotkas tõuseb üles!
  
  Ja siis tuleb tõe aeg
  Kust igale küsimusele vastuse leiab!
  Fox Way intriigid ei lähe läbi -
  Ja Elfia kommunismis-koidikul!
  
  Nii et hoidke isamaa armastust,
  Kus on koht parimatele inimestele,
  Lõppude lõpuks on meie isamaa hiilgava jõuga,
  Võimuga inimese vastu - tapa!
  
  Ja siis saab viha läbi,
  Paradiis tuleb ööbiku lauluga ...
  Ja siis läheme läbi metsatuka,
  Ära kunagi nuta ega leina!
  . 17. PEATÜKK
  Maria Kolesnikova võitleb pöörase meeletusega. Ja ta annab korraldusi oma vahadele, Näidates samal ajal lihtsalt silmapaistvat ja ainulaadset klassi ja super.
  Need tüdrukud on väga vaimukad ja ülimalt ilusad ning võitluslikult väga lahedad. Siinsed päkapikud on lihtsalt geniaalsed.
  Tüdrukud on erinevad, aga need päkapikud on kõik lahedad. Nad võivad lüüa orke ja uputada kurjad karud verre.
  Ja päkapikkude keeled armastavad väga lakkuda, seda, mis noortes päkapikkudes nii mõnusalt pulseerib, sädeleb ja lõhnab.
  See rahvas on nii täiuslik, et lõhn pärineb just nendest, justkui noortest taimedest ja metsalilledest. Mis on imeline.
  Need on siinsed tüdrukud ja neil on pärlmutter, sädelevad hambad - lihtsalt super.
  Ja neil on kosmiline, fenomenaalne teema. Siin säravad neis silmad ja on väga sarnased tähtedega.
  Üks tüdrukutest lõi jalaga paljaste varvaste abil. Ja nii purustati kõik põhjalikult. Ja see on äärmiselt surmav.
  Siin on kõrgeima klassi tüdrukud, nemad mängivad kontrabassi.
  Ja nende jalad on nii ilusad ja väga paljad. Kuigi kas saab nii öelda - väga paljajalu? Võib-olla oleks õigem öelda - väga ilus!
  Ja tüdrukutele meeldib kirega laulda ja tantsida.
  Ja sõdalase hääled on nii täidlased ja ilusad;
  Kas see sõna on au, vennad?
  Kui palju soojust on selles sõnas!
  Kuigi on lugematu arv ägedaid vastaseid,
  Toome isamaale valguse mere!
  Koor.
  Ma annan oma südame oma kodumaa eest,
  Milles leegid taevasse puhkesid!
  Läbi hädade okka novembrini,
  Punaseks koiduks...
  Las rahvavaim hõljub ja tõuseb uuesti!
  Las rahvavaim ulgub ja tõuseb!
  
  Lõppude lõpuks armastame kanda Kõigevägevamat,
  Püha lipp on elfinismi põhjus!
  Mis täituks julged unistused -
  Püha humanismi sündinud tee!
  
  Ja iga pere ei reeda päkapikke,
  Inimesed seisavad rahu ja tõe eest!
  Olgu vapper Pegasus, särav Parnassus,
  Meid inspireerib võitlema noor eesmärk!
  
  Mägedes jookseb kiire oja nagu leopard,
  Hõbedased tipud ju särasid!
  Lipsudest põleb kumachsi päikeseloojang,
  Peamine mõõdupuu on olla vapper!
  
  Võitleja kukkus - paraku julmad rokireeglid,
  Kuidas juhtus, et sõber kukkus kokku!
  Ma palun teil rääkida Kõigeväelisest Jumalast,
  No miks on urnid tuhka täis?
  
  Hing, vastas Jumal. - tähtsam kui nimme
  Ja elu ei jäta kunagi langenuid maha!
  Jah, teile ei ole antud teada, et valguskiirtes
  Kui nad üles äratatakse - Perekonna nime ülistamine!
  
  Kuid teate, et see päev pole nii kaugel,
  Siis avab ta universumi uksed ...
  Ja hall kristall ei valgenda templit,
  Surematus võidab Minu loomingu !
  Noh, kui vaadata ilusaid tüdrukuid, nende täis rindu ja maasika nibusid. Ja need on nii võrgutavad ja sädelevad nagu Briti keisrinna kroonilt pärit rubiinid. See on tõesti selline ilu ja kiusatus.
  Üks noor päkapikk tormas oma rinna maasikanibude juurde ja hakkas neid keelega paitama ning tegi seda väga energiliselt. Oi kui mõnus on nii küpset ja uhket maasikat limpsida. Kui suurepärane kõik siin on.
  Ja päkapikkudest tüdrukul ei ole muidugi midagi selle vastu, et noormehelt midagi maitsvat, magusat, lõhnavat lakkuda. Ja kui vahva see saab olema.
  Ja siis vajutab neiu oma roosinupu meenutava nibuga juhtkangi nuppu. Ja siis tabas rakett orke ja rebis nad laiali.
  Ja palju Putini karusid hävitati.
  Need on verise koidiku päkapikud.
  Aga samas muidugi armastavad nad laulda, suure ahastusega;
  Meie lahedad päkapikud ei ole orjad,
  Oleme sündinud hõljuma, uskuge kotkasid!
  Ei, kirstud ei tule kodumaale,
  Võitleme koos Elfid !
  
  Iga võitleja on võimeline lööma
  Kuid mitte kõik ei mõtle lähedastele!
  Põlev orkaani keeristorm,
  Ja mõtted heast puhaste hinges!
  
  Unenägudes sündinud päkapikupidu,
  Ta teab tööjõust.
  Me ei teeni kellegi rumala hirmu pärast,
  Mida me püüdleme, seda kaardilt ei leia!
  
  Ümarate kuplite kuld sädeleb,
  Kuid südames on kuld veelgi kallim.
  Ortsm tiris talle metsalise,
  Aga päkapikkude võim hävitatud!
  
  Kui pioneer andis vande,
  Andke verd veenist emamaale tilka!
  Kuri onu Ram päästis rakette,
  Tahtsin liidule probleeme tekitada!
  
  Kuid me ei vandunud, uskusime tühja juttu,
  Ühe tellimuse eest - teeni isamaad!
  Kurjuse orki purustas kangelaslikkus,
  Lähme läbi raske tee, oleme elfinismis!
  
  Viska poisi käest küllastustunne, argus, laiskus,
  Tellitud hinged, kes igatsevad võitu.
  Olgu see iga päev põhjuse kasuks,
  Ja see on vajalik ja Siber, lähme!
  
  Ehitusplatsidel ja lahingutes kangelane,
  Vaielda võib kõike, uskuge mind!
  Ärge ajage elu segamini lihtsa mänguga,
  Kuigi on ainult üks mäng - võitlus surma vastu!
  
  Nüüd on eesmärk juba näha,
  Jääb viimane samm, raske!
  Siis annab kevad meile igaveseks värvi,
  Ja pühapäeval on noored vanaisad!
  Siin laulsid tüdrukud väga kaunilt ja välgutasid hambaid, mis sädelevad helkivatest pärlitest.
  Päkapikud on imelised kaunitarid ja hüppasid reaktiivheitja juurde. Ja nad vajutasid oma helepunaste nibudega juhtkangi nuppe ja reguleerisid agressiivselt lööke.
  Ja toimus suur purustus. See osutus äärmiselt hurdaks.
  Päkapikud laadisid jetipeatust, kandsid rakette ja tüdrukud välgatasid paljaste roosade ümarate kontsadega.
  Need on ilusad ja agressiivsed naised. Ja ülimalt südamlik. Ja nad armastavad oma keelt, tunnevad varraste pulseerimist - saavad suurima naudingu.
  Need on tõeliselt kaunitarid.
  Neil on nii kuumad keeled ja nad võtavad sind, nad ajavad su persse. Ja rubiininibusid hakatakse jälle kasutama. Ja korraga põletatakse palju trolle.
  Ja siis toovad päkapikud oma paljad varbad suhu ja kuidas nad puhuvad.
  Ja varesed, saanud infarkti, kukuvad, otsekui uimastatud terasnuia löögist ajule. Ja varesed torkavad nokaga läbi Putini karude koljusid.
  Nii agressiivsed nad on.
  Ja üle põllu laulavad nende laule, antud juhul noored mehed;
  Ma tulistan vaenlasi puutuja pealt
  See on haldjarüütli jõud!
  Paksud ei saa aru
  Ma liigun kiiresti edasi nagu pistrik!
  
  Kõik tuleb suurepäraselt välja
  Oleme kunstnikud, mitte pealtvaatajad!
  Hävitame orkshi kartellid,
  Ilu särab kütkestavalt!
  
  Meie kodumaa on tõeline, suur,
  Andis valgust tööinimeste maailmale!
  Kuigi hord kukkus metsikult maale,
  Aga me usume tõelisi võitlejaid!
  
  Päkapikk mässas koos lahingu Mamaiga,
  Hordi lasso sidemete maha viskamine ...
  Aarete kogumine taevasse
  Ja meie südamed on puhtad julgusest!
  
  Iga põõsas, rohulible kallis,
  Tamme-Meie laialivalguva metsatuka isa.
  On uskumusi ja väljamõeldud väärtusi,
  Meest magusam on voolav oja!
  
  Linnukirsi kohevad valmivad,
  Esimene leht, nagu kullaga maalitud!
  Meie kodumaa mets pole tagasihoidlik,
  Kuninglikus kleidis on kodumaa ilus!
  
  Metsast lahkudes seentega,
  Ja üle põllu, kus rukist mahlaga valatakse.
  Ma toon sulle lilledega pärja,
  Ja kaste, justkui pärlitega õmmeldud!
  See on päkapikupoiste laul. Ja see tuli ülimalt lahe ja lahe. Need on väga ilusad tüdrukud, kes tahavad oma keelega imeda midagi pulseerivat, näiteks südant ja midagi kuuma.
  No lahedal tasemel tüdrukud ja kirstu, orke ajamas. Ja sõdalased olid julmad - lihtsalt super.
  Ja kui nad laulavad, on see väga veetlev;
  Laksab paljajalu üle heinamaa;
  Tüdruk on tormiline - komsomoli liige.
  Elfi tütar ei sündinud kulbiga -
  Hääl kallab heliseva trilliga!
  
  Tema jaoks on kutsumus sõda -
  Tehke julgelt relvavägi.
  Terrorism paljastab suu - saatan,
  Ta tahab muuta Isamaa mänguks!
  
  No ja tema taga koos raketiga Orkagon ,
  Milline põrgu koer toidab taala!
  Ma unustasin, et Orkmaht on purustatud,
  Et venelasega on ohtlik tülitseda!
  
  Võitmatu sõdalane elfinism,
  Tea, mis meid vägiteoks inspireerib!
  Me pühendame elu targale Venemaale -
  Hoides joont servast servani!
  
  Ümberringi müriseb isamaa,
  Kukkus napalmipommidega Elfi peale.
  Militarism murdis kõik pidurid,
  Meie onnide praht põleb!
  
  Aga poisi sisikond on automaatne,
  Kui ta vandus pioneeriks saada!
  Ja nüüd löövad noored sõdurid puruks,
  Kurjad vastased, kes ei tea mõõtu!
  
  Ühes reas jooksevad nii vanad kui noored,
  Kihutab reipalt - SATO ründab!
  Ja kõik usuvad - ma murran orkid,
  Ja neiu saab olema kirgliku suudlusega!
  
  Uskuge meid, me ei saa kaotada
  Nii et meie usk on muutunud tugevamaks!
  Meie armee oli õpetustes karastatud,
  Kuigi tuli põleb heas südames!
  
  Ja seetõttu teenides isamaad,
  Me saavutame võidu ägedas tapatöös!
  Ilma hiilguseta pole elu sentigi väärt,
  Me vajame naisi ja lapsi.
  
  Nad peavad üles kasvama sellel pühal maal,
  Millele kummardub kogu planeet!
  Lõppude lõpuks pole maa peal ilusamat päkapikku,
  Olgu vaenlase saatus Gomorra surm!
  
  Ja siis ootab meid Linnutee tähtedes,
  Mis on lõputu ja ilma peatusteta!
  Kasvamiseks ära lase päkapikul painduda,
  Et kodumaa saaks võimsamaks, rohkem!
  
  Armasta Jumalat - meie suurt perekonda,
  Las planeet õitseb kiiresti!
  Iga töö kustutab probleemi,
  Tee pjedestaalile olgu lihtne!
  Võitlused päkapikkudega ja päkapikkudega orkide vastu läksid metsikuks, kuna hukkus suur hulk Putini karusid.
  Kuid orkid jätkasid pugemist. Ja nüüd lähevad nende rasked tankid lahingusse. Ja isegi võib-olla ülirasked - kaaluvad üle saja tonni. Uus argument ja trump lahingus.
  Nii lahe on näha võimsaid autosid. Kuid tüdrukud valmistasid kumulatiivsed kestad ja hakkasid neid maasika rinnanibude abil välja laskma.
  Ja see on surmav mõju. No tüdrukud on superklassid.
  Ja teised neist viskavad orki jalaväe suunas elavaid granaate, rebides sellega Putini karud puruks. See on olnud tõesti suurepärane. Need on tüdrukud siin. Neile meeldib oma keeltega töötada.
  Eriti meeldiv on, kui su keel lakub midagi, millest ojana voolab läbi soe kihav päkapikuveri. Nii vahva see on.
  Siinsed sõdalased oskavad väga hästi võidelda. Ja samas pole armastus neile võõras. Pealegi on isaspäkapikke nii vähe. Ja loomulikult võitlevad emased mõnikord nende eest.
  Siin viskas üks neist paljaste varvastega granaadi, mis tabas orkide rahvahulka ja rebis laiali Putini karud.
  Ja sõdalased laulsid;
  Poiss jookseb paljajalu lumes
  Lumekuhjude pärlid säravad nagu läige.
  Sa ei tõmba meid jõuga magama,
  Esitagem parem talve hallikarva tantsu!
  
  Pühendagem oma elu kodumaale,
  Olgu teenistus rõõmus!
  Rada valgustab tuli - keerub ,
  Ja laul on maagiline, muinasjutt ja lüüra!
  
  On aeg võidelda meie isamaa eest,
  Vastaste hord on lugemata tunginud!
  Pöördume oma armastatud jumalate poole,
  Mis andis mõistuse lennukeid luua!
  
  Andkem planeedile unistus
  Et iga võistlus oleks võidukas!
  Nii et maagiline niit ei katkeks,
  Et saada puhtaks kevadiseks hingeõhuks!
  
  See on ilusa riigi lootus,
  Kes sünnitas kommunismi valguse!
  Meie universumis on kõik inimesed võrdsed,
  Seda peetakse humanismi tipuks!
  
  Külm lõpeb, tuleb vool -
  Vood hakkavad voolama, inimesed teavad šampanjaga!
  See on tulemus, uskuge mind, see pole kaugel,
  Igaüks väärikalt, kuningliku julgusega!
  Nii vahvalt tüdrukud kaklevad ja laulavad. Ja nende keeled on mängulised ja ülimalt väledad.
  Tüdrukud võtsid ja panid mördi kasutusele ning kuidas nad vaenlast tabasid ja Putini karusid eri suundades laiali ajasid. See oli tõesti löök.
  Seejärel vajutas tüdruk sarlakpunase rinnanibu abil päästikule. Ja kuradi välja antud:
  - Iga mehe paljas rind võtab jalatsi ja riietub lahti!
  Need on siinsed tüdrukud - väga imelised. Ja see on omamoodi suured päkapikud.
  Ja nad laulavad nii ja sädelevad hammastega, nagu teemandid päikese käes. Kui suurepärane see kõik on.
  Tüdrukutele ei jätku poisse. Ja noored päkapikud töötavad kümne eest. See on koht, kus nad peavad töötama. Ja tüdrukud on nii uhked ja paljajalu. Ja nende rinnad on nii paljad, rubiinnibudega ja sädelevad, nagu oleksid need vääriskividest tehtud.
  Kui vinge see kõik välja näeb.
  Ja sõdalased laulavad ja paljastasid hambad, mis kiirgavad päikesekiirtest suurt energiat;
  Tüdruk on ilus, jah, jah, jah,
  Tüdruk on ohtlik jah, jah, jah!
  Putini karu,
  Kas sa möirgad
  Et sind põletada
  Surra agooniasse!
  Tüdrukud laulavad nii. Aga päkapikkude lapsed ja ennekõike pioneeripoisid näitavad ka oma häälevõimet;
  Kuu valguses sirbi peegeldus,
  Töötame kolhoosipõllul.
  Kevad on hiljuti olnud helde,
  Nad andsid nuttes magusaid äikesetorme!
  
  Peame aitama oma vanemaid vendi,
  Et rinnetel võitlevad nad orksismi armeega.
  Et toituda päkapiku jõust,
  Las õitseb elfinismi helepunane lipuvarras!
  
  Ja seetõttu, tööde pioneerid -
  Higi voolab mööda ta õhukesi põski alla.
  Me oleme täis ainult julgetes unistustes,
  Paljajalu poiss tõmbab adra ...
  
  Kellelgi õnnestus rindele põgeneda,
  Kuid ka ilma tagalata pole võitu.
  Sa pistad näljast isegi rohtu suhu,
  Et meie vanaisad saaksid kruubi maitsta.
  
  Nii et lisage, kuigi ribid on juba näha,
  Jalad on torgatud, käed on kaljunenud.
  Oleme isamaa pioneerid, pojad,
  Tema pärast matame orkid kõvasti maha!
  
  Igaüks meist on Lenin ja Marx,
  Igas südames möllab leek.
  Aeg tuleb, me siseneme julgelt Marsile,
  Fortuuna annab võitlejale musi!
  
  Karastusraskused meie hinge jaoks,
  Me armastame, tunneme mõtteid ja töötame!
  Puhkus saabub - tantsige kuulsalt,
  Ja hoolitsege kõige nõrgemate eest!
  
  Hästi toidetud kodanlane, siis ei saa aru
  Kuidas lastele meeldib töötada...
  Aga me saame kindla viie,
  Et särada vanemate näod!
  
  Ei, ärge kiruge saatust sõja pärast,
  See on meile proovikivi...
  Kui sa andsid vaenlasele õppetunni,
  See tähendab, et ta on võimeline loomingut kandma!
  
  Uksed võitlejatele avanevad kosmoses,
  Teaduse jõul, kes langes ülestõusnud,
  Ja seepärast oleme me isade lootus,
  Suure lapsed, püha päkapikk!
  Siin on päkapikud ja samal ajal laulsid pioneerid. Ja nad näitasid suurepärast füüsilist vormi ja laulutasemel tootekompositsioone.
  Ja pioneeripoisid on ka paljajalu, lühikestes pükstes, palja torsoga, väga reljeefsete ja ilusate lihastega.
  Orkid võivad selliseid vägistada, Mis neist metsalistest saab. Nad on sõna otseses mõttes loomad. See on tõesti väga rõve ork olend.
  Üks päkapikupoiss tabati. Ja piiname last. Kõigepealt tõmbasid nad kena poisi nagile püsti. Ja peksame teda täiest jõust tulikuuma rauast piitsaga tema paljaste lapselike jalgade peal. Ja see tegi palju haiget.
  Poiss karjus ning ta jäi sandiks ja põles. Siis valati poisile vesi peale. Esmalt keev vesi ja siis jäävesi ja siis uuesti keev vesi. Need on barbarid ja sadistid.
  Siis hakati päkapikupoisi paljaid varbaid punakuumenevate tangidega murdma. Ja nad murdsid tal kõik sõrmed väikesest kuni suureni. Seejärel põletasid nad lapse paljad ümarad kontsad.
  Ja siis panid nad poiste paljale rinnale kuuma raua ja põletasid viieharulise tähe.
  See oli nii lahe ja lahe. Siis murti ka poisi ribid tulikuumide tangidega katki, siin on pätid. Aga ei midagi päkapikud visa hõim. Ja poiss ei kaotanud valušokist teadvust ja jätkas karjumist. Ja siis panid orkid voolu käima.
  Ja samal ajal hakati tules kontsi praadima ning peksti teda tulikuuma kangaga selga ja külgedele, sirutasid nagile, peksid elektrilahendustega. Ja see teeb tohutult haiget.
  Ja orki timukad lihtsalt paljastasid hambaid ja naeravad.
  Kuid ometi ei murdunud päkapikupoiss, vastupidi, ta hakkas laulma;
  Ei, seda on võimatu ennustada
  Mis ootab selles vanas maailmas;
  Varas varitseb varitsuses,
  Või lendab lennuk taeva poole!
  
  Kui karm see maailm on
  Sa oled nii naiivne
  Pakis on palju ässasid,
  Kuigi te ei saa seda kätte - okkad.
  Vahepeal tulistas päkapikk, nagu valaks kosest pliid. Ta kaevas Putini karudest välja hea kuulipilduja. Kiire tuli ja peaaegu puudub tagasilöök, nii et tulistamine ja laulmine ei katke.
  Aga mida veel sinult küsida?
  Kust saab maailma osta?
  Vastus on muidugi sõda.
  Lõppude lõpuks tea, nõrkus pole au sees!
  
  Jah, Jumal on selleks võimeline
  Sellele, kes suutis laiskust piitsutada ...
  Ainult üks lihtne käsk
  Ärge rõõmustage liha õndsuses!
  
  Mõista olelusvõitluse tähendust,
  Nii lõi Ülim läbi aegade...
  Et oleks tugev käsi
  Ja et rasv külgedele ei läheks!
  
  Nii et võitle ja võitle
  Püüdke ära visata see, mis on tolmus!
  Siis tõused üles
  Kustutage painajalikud nullid!
  Siin hoiavad päkapikupoisid kinni ega anna alla, isegi riiulil.
  Ja sõdalased võitlevad nii, metsiku ja meeletu raevuga, näidates oma kangelaslikkust.
  Need on mõned tõeliselt muljetavaldavad tüdrukud. Ja nende huuled on nii helepunased ja nad neelavad ahnelt midagi pulseerivat ja kuuma, keelele väga meeldivat ja magusat.
  Nii see päkapikutüdrukutele meeldib.
  Kuid päkapikk viskas paljaste varvastega purustava hävitamise sidruni. See oli jube ja lahe.
  Elf, kes tapas Putini karusid, võttis selle ja laulis:
  Ärge oodake halastust taevast
  Elu tõe eest ei säästa ...
  Oleme selles elus poisid,
  Ainult tõega teel!
  Ja ta viskas välja suure surmava kingituse, vajutades oma sarlakpunase rinnanibuga nuppu. Ta lõi puruks hunniku Putini karusid ja siristas hambaid paljastades:
  Ja võitlus jätkub jälle
  Ja murelik süda rinnus ...
  Zelensky on nii noor
  Ja noor Maidan ees!
  Need on tüdrukud, kes näitavad oma kõrgeimat ja muljetavaldavat võitlejate klassi.
  Ja nad laulavad väga kaunilt ja imetlusega;
  Kord tegi kündja tee,
  Et kõrvad päikesest kuldseks saaksid ...
  Ja vastuseks, ilma vaidluseta, ei valeta,
  Et võitleja kasvaks nooreks tões, jõudu!
  
  Paljajalu neiu uitab adra taga,
  Ta kasvatas oma tööga isamaale leiba ...
  Ja telkige nagu pilt pillirooga,
  Me ei vaja ahnust selles elus!
  
  Vene luuletajatel on ilus stiil,
  Keel, mida kärgstruktuuri asendab...
  Ja Rod, armastatud päikeseline auline Jumal,
  Tema moto on - loo oma koht paradiisis!
  
  Kuri nomaad tegi haarangu,
  Varastatakse täis tüdrukuid ja poisse,
  Kuid rüütlitel on teritatud mõõgad,
  Nad ei vaja mähkmeid, lapsehoidjaid lapsepõlvest!
  
  Meie jaoks on Svarog ja Jeesus üks,
  Sõdalane on sõduri kutse ...
  Kahepäine kotkas on tugev tiib,
  Me pekssime, naerdes kurja orki vastane!
  
  Maa peal pole kohta, kes on argpüks,
  Igaüks, kes on jõuga mõtetesse tiivutatud, on ingel ...
  Ühinenud isamaa: neegrid, serblased, valgevenelased,
  On "orkaan", aga enne olid mõõgad!
  
  Teeme tohutu tähelaeva,
  Ja hõljuge universumi avarustesse!
  Sellise meisterlikkuse südames tunnevad elusid
  Tiivuline teadvus on tõusnud!
  
  Viimane vägitegu, mida inimesed teavad, on
  Et vägitegude ahel ei lõpeks!
  Nii et õhukese kassiga pole kotti,
  Et ulguvat kähedat vanaduspõlve mitte väänata!
  
  Siis saabub kauaoodatud rahu,
  Millesse puhkeaega ei tule.
  Ja meil on lõputu pidu
  Ei tea surma, kurbust, valu, leina!
  . PEATÜKK #18
  Siin on päkapikkude kuninganna, tüdruk on lahe ja väga naljakas. See loob midagi ainulaadset. Ja tema käsud on täpsed ja veetlevad, täis vaimukust ja sarkasmi. See on tõesti super tüdruk.
  Nii laulavad tüdrukud väga kaunilt ja julgelt. Need tüdrukud on tõesti armsad. Ja nende safiir- ja smaragdsilmad säravad nii veetlevalt ja nagu tähed öös.
  Kui armas see kõik välja näeb.
  Ja nüüd hakkasid tüdrukud ikka oma helepunasetest nibudest välku välja laskma, nii surmavat ja hävitavat. Kes kõik sõna otseses mõttes põletatakse ja tuhaks purustatakse ning neist tehakse tõelisi kirste.
  Üks tüdrukutest, kasutades tulistamisel rindu, laulis:
  Väga kasvanud kogu maailmas,
  Gripiviirus kolm või neli...
  Tapmine laieneb ja kasvab !
  Ajame orki otse hauda,
  Hoia tervist, et
  Kasutage lootusrikkaid tüdrukuid!
  Need on nii imelised tüdrukud, nad on lihtsalt geniaalsed ja super- ja hüperklassid .
  Iga tüdruk siin tahab jõuda koletise või isegi hüperkoletise tasemele .
  Ja haarake hammastega päkapiku meessoost täiuslikkust.
  Jah, ja noored päkapikud ise on väga lahedad ja ärge unustage samal ajal kakelda ja laulda;
  Mu sõber, damastmõõk särab siin pimeduses,
  Salakaval vaenlane pühkis pistodalt vere ...
  Kui palju õnnetusi meie päkapikul,
  Mitte ööbiku trill, vaid ainult metalli kõlin!
  
  Mida me maailmas näeme? Kõigil on seal raske -
  Näljased lapsed, kole vanadus.
  Aer läks paadi küljest lahti,
  Issand ei saa oma armastust pisutki anda!
  
  Kuid Pimedus ütleb õigusega - Kõikvõimsamat pole olemas,
  Meie maailm on evolutsioon - saavutuste ajastu.
  Kui soovite õhtusöögiks liha süüa,
  Ära mõtle oma pattude eest põgeneda!
  
  Rukki koristamiseks looge kombain,
  Kaunid joonistussärakesed plakatil...
  Teadus annab teile noore ema,
  Ja paraadil osaleb iga kodanik!
  
  Kuldne täht kaunistab rinna teed,
  Ta on suurte saavutuste näitaja!
  Elfiriik läheb elfinismi ,
  universumitevaheline eeden saab reaalsuseks!
  
  Troonil teevad mõnikord oligarhid müra,
  Varas tahab rahvalt verd juua!
  Kuid hüppeliste oktoobrikuude rida marssib,
  Nägime maikuus päkapikkude hirmuäratavat triumfi!
  
  Sõda tuleb, mõnikord igav
  Sa ise ei tea, mida sõdalane tahab...
  Selline mängukirg on tulnud,
  Kui sa oled tõeline rästiku kättemaksja!
  
  Pruud ise on päris kelm, uskuge mind,
  Ja kuri valitseja on rahvale koormaks.
  Vaimulikud ahelad saavad otsa,
  Ja puhas muusa hakkab valitsema!
  Nii laulavad siinsed noormehed kaunilt ja tundega, lihtsalt armsalt. Ja saate neid tunde kuulata. Ja nende hääled lihtsalt virvendavad.
  Ja siis järgnevad tüdrukute löögid paljaste varvaste abil. Ja kaunitarid on äärmiselt aktiivsed.
  Ja siis jooksid päkapikud rünnakule, tulistades kuulipildujatest ja loopides samal ajal paljaste varvastega surmavaid hävitamisande. Ja tekitades kolossaalseid lünki vaenlaste vahel.
  Need on tõeliselt supersõdalased .
  Ja tüdrukud vajutasid oma meislitud ja graatsiliste varvastega juhtkangi nuppe.
  Kuid see pole veel kõik. Käigus olid sarlakid, nagu maasikad, rinnanibud. Ja tüdrukute rinnad on nii uskumatult isuäratavad. Ja sellise nägusa mehe vastu on iga vaenlane jõuetu.
  Ja nende huuled on helepunased ja ka rindade nibud sädelevad nagu rubiinid. Ja noored päkapikud armastavad neid ahnelt suudelda ja lakkuda.
  Ja tüdrukud laulavad rõõmu ja agressiivsusega;
  Ootamatu palju on tehtud,
  Mees ajas õlad sirgu!
  Mitte lapik kipsbüst,
  Ta unistab rahust, uskuge mind, tagasi lükatud!
  
  Ära ole hukkamõistetud tüdruk
  Uskuge vabaduse hetke, see tuleb ...
  Ja suudlus on suletud,
  Nagu suhkur, sulavad magusad huuled!
  
  Hord möödus verise lainega,
  Tema kohta on loendamatu arv ...
  Kuid päkapikk müristab surematu hiilgusega,
  Vägivald ja nälg meid ei murra!
  
  Kuigi haud purustab liha nagu plaat,
  hõljub vaim taevasse!
  Mine kiiresti minema - melanhoolia, kurbus,
  Ma nagu polekski surnud!
  
  Mida teha taevasfääris?
  Kuhu peaksid õelad minema?
  Päikeseline usk aga ,
  Ära ole tahtejõuetu ja kloun!
  
  Käsib meil raha jagada
  Saatus on kõigi vendadega.
  Nii et pühakud näo ikoonist,
  Nad pidasid rüütlit pojaks!
  
  Me murdsime orjadelt köidikud,
  Nende jaoks valisid nad vaba tee ...
  Ehitame uue õnneliku maailma,
  Kus matusemarss peatub!
  
  Mõnikord on ka Jumal eksitav,
  Me viskame Rodi bännerid maha!
  Aga isamaa lipp särab,
  Kus vahtras kuld sädeleb!
  
  Helgest lootusest inspireerituna,
  Poiss tormas ka lahingusse...
  Isegi roosidel on okkad
  Mõnikord oled nõrk nagu varblane !
  
  Aga lips on punane,
  Mis tähendab puhast verevärvi!
  Teeninda oma kaunist kodumaad,
  Siis sa ei tunne enam valu!
  Need on mõned hämmastavad ja ainulaadsed laulud. Mõnusad kaunitarid ja samal ajal võitlevad paljajalu ja üksinda aluspükstes.
  Siin lauldakse, et orkide pead pragunevad.
  Aga taevast nokitsevad tormiväelased Putini karude positsioone. Ja nad teevad seda suure energiaga. Ja nad on valmis tõesti vaenlastega võitlema ja demonstreerima kõrgeimat energiataset. Need on tõesti ilusad tüdrukud.
  Mis on lihtsalt võimelised murdma läbi otsmikus olevast paagist palja, ümmarguse roosa kontsaga.
  Need on sõdalased, väga ilusad ja pärlmutterhambad, mis sädelevad nagu ehted.
  Pole kedagi ilusamat kui tüdrukud, kes näitavad oma iseloomu ja lõigu agressiivset olemust.
  Ja kui nad tõesti persse lähevad, siis nad ei näita end selliste varaste vastu, isegi selliste kaabakad nagu Putini karud.
  Sõdalased võitlevad ja teevad seda äärmiselt aktiivselt. Nad demonstreerivad väga suurepärast hävitamise ja arvukate kaabakate hävitamise taset, karjuvat impeeriumi.
  Orki sõdalased murravad vangistatud tüdrukute ja poiste varbaid ning praadivad nende paljaid kontsi tulega ning põletavad nende paljal rinnal tähti ja riste. Putini karud on tõesti pätid ja nendega tuleb võidelda kogu vastutuse ja raevuga. Näidake oma paremat ja loomulikku lähenemist.
  Vahepeal hakkasid tüdrukud uuesti laulma;
  Siin on meie päkapikk oma mõõgaga tugev,
  Selles löövad relvad ja nad ei tunne möödalasku!
  Saagu üks julge unistus teoks
  Pole vaja ämbreid diivanil peksa!
  
  Maailmas pole ilusamat metsatukka kui meie oma,
  Ja smaragd rohus on kõige elavam kivi!
  Õhtusöök tuli metssiga käest,
  Ja uiskudel sõidab nagu nohu!
  
  Seened kasvatavad lilli, neid ei loeta,
  Seened, kukeseened, kärbseseened!
  Kägu edastab sõnumi ekstaasis,
  Et pole niipea minna järgmisse maailma!
  
  Ööbikud siin on trill,
  Loomade hullumees mängib marssi ...
  Kui aprilli keeristorm tuleb meega,
  Kui lumikelluke kasvab heledas õndsuses!
  
  Kaunist maikuud ja magusat juunit
  Iga aastaaeg on õnn!
  Ja sina, mu tüdruk, ära kurvasta,
  Sest mul endal pole hinge!
  
  Kui sügisvihma sajab ojana,
  Ja kuld riietab kõik tasuta!
  Siis sarve all läheme marsile,
  Rooside ja orhideede kimpude käes!
  
  See, mis on looduses, saab hea,
  Aeg tuleb - rütmide allutamine ...
  Ja mis on püha, aga mis patune,
  Mängu saatusega otsustame ise!
  
  Siis tõusevad surnud kergesti üles,
  Ja see on lihtsam kui pajaroog!
  Üks liigutus on nagu löök sirbiga,
  Ei mingeid vaidlusi, ei mingeid jõledaid tülisid!
  Nii laulsid tüdrukud. Ja siis nad võtsid selle ja vilistasid uuesti läbi kõigi ninasõõrmete ning tegid seda äärmiselt kõrvulukustavalt.
  Ja näis, et tuhanded varesed said nuiaga tugeva löögi ajju, võtsid selle kätte ja kukkusid. Ja nad torkasid Putini karude pealuud läbi. Ja see oli ülimalt vahva.
  Selline julm ja samas huvitav sõda käib. Ja päkapikkude tüüpi tüdrukud kasutavad nii paljaid varbaid kui ka helepunaseid rinnanibusid, visates välku ja ultraheli välja.
  Demonstreerides neetud Putini karude võitluslikku hävitamist ja surma.
  Lahing päkapikkude ja orkide vahel ei katkenud. Ta muutus aina agressiivsemaks ja verisemaks.
  Päkapikute tüüpi tüdrukud ei lämbunud vaenlasele. Nad loopisid oma paljaid varbaid orkidele hävitamisande ning rebisid maha Putini karude pead ja jäsemed.
  Kaunitarid tegutsesid suure entusiasmi ja survega. Ja kuulipildujatest tulistamine, mida kaunitarid korraldasid, osutus äärmiselt tõhusaks ja surmavaks.
  Ja siis nad võtavad ja vilistavad ja jälle on varestel turbulents ajus ning nad kukuvad uimaselt ja joobnult ründavatele ja agressiivsetele karvastele karudele pähe. Ja ausalt öeldes on see väga lahe ja lahe.
  Pealegi uimastavad rubiininibude piksevoolud linde nagu tolm.
  Ja tüdrukud, kasutades vareseid Putini karude vastu, ei unusta muidugi laulmast;
  Rebime hordi laiali,
  Teeme orkidest tüki ...
  Ma kustutan Putini karud
  Ma lihtsalt rebin selle otse-eetris välja!
  Nii laulavad tüdrukud suure kire ja võitlusvaimuga. Ja nad võtsid karud vastu, justkui purustaksid lutikad, tangide abil.
  Samal ajal kaklesid ka päkapikupoisid. Välimuselt on nad lihtsalt lapsed - paljajalu ja lühikestes pükstes. Ja nad võitlevad metsiku raevu ja entusiasmiga.
  Samal ajal laulsid päkapikupoisid;
  Meil, poistel, pole lahingutes puhkust,
  See on poisiliku stiili elu.
  Sündinud nagu oleksime relvaga
  Et hävitada vaenlased hüppeliselt tolmuks!
  
  Kui sa kardad, siis pole meile andestust,
  Noh, julgemad saavad kingituse!
  Meie kodumaa, päästmise nimel,
  Lahingu kõige raskemal hetkel!
  
  Oleme võimelised võitma kõik hordid,
  Purustage tankid, iseliikuvad relvad, isegi rügement.
  Vene sõdalaste pilk on uhke,
  Kuigi peatus on lõpmatult kaugel.
  
  Oleme näinud selliseid probleeme,
  Mida ei saa pastakaga kirjeldada!
  Tea, et prügikastist on killud,
  See üritas kodumaad murda!
  
  Iga bajonett tuleb kiiresti teritada,
  Ja varsti täiendage poodi!
  Sest sõdur pole poiss,
  Muudab vaenlase tolmuks!
  
  Orke tasandati eile mullaga,
  Ja nüüd on võitlus taas käimas!
  Oh lõputud tähtede kaugused,
  Trompet kutsub meid matkale!
  
  Seal on ruumi, peetakse vallutatuks,
  Meile saab olema teemantides taevas!
  Kuldsed armsad vahtrad,
  Ei murra sind maamiini plahvatusega!
  
  Meie isamaal on kõik ilus,
  Troonil ainult palju kariloomi,
  Need, kes sosistavad valitsejat meelitavalt,
  Ja inimesed muudetakse orjadeks!
  
  Iga madu püüab meid petta,
  Kõik tahavad verd röövida,
  Kiiresti tormake hullad hobused,
  Kurja varas koogiga kortsutama!
  
  Me asendame oma,
  Kus pole kohta reetmisel, valedel,
  Kus tapetakse, sureb ka vend Kain,
  Kus ei saa Isamaad loovutada, sentide eest!
  Need on tüdrukud siin - just kõige kõrgemad ja klass osutus hämmastavaks. Sõdalased on lihtsalt super ja hüper .
  Ja taas lahingus näitavad nende paljad, väga võrgutavad ja graatsilised jalad kõrgeimat ja ainulaadset vigurlendu. Need on tõesti superklassi naised.
  Ja see on see, mida nende mänguline keel armastab? Loomulikult armastab nende keel üle kõige limpsida päkapikkude pulseerivaid, väga magusaid ja lõhnavaid vardaid.
  hüperklassi tasemel võitlejad .
  Ja loomulikult on nende Veenuse rinnatükk isuäratav ja väga magus ning lõhnab kõige kallima Prantsuse parfüümi järgi. Need on tõesti tüdrukud nagu super ja hüper ühes pudelis.
  Ja jälle kasutavad nad oma hinnaliste rubiinidega sädelevaid nibusid ja löövad välja järjekordse orkide armee.
  Ja terved Putini karude read niidetakse maha ja tapetakse korraga.
  Kuid orkid jooksevad jätkuvalt piiritu laviiniga tüdrukutele otsa ja ujuvad.
  Samal ajal, salakaval, lähevad ka Putini karud muidugi kallale, laulavad;
  Meie selja taga on võimas jõud
  Kes valitseb kogu maailma ja põrgut!
  Lõppude lõpuks pole igavene kurjus monoliidist läbi murda,
  Mis saab - suurepärane, tea, et oled lähedal!
  
  Kes lõi põrgu uuesti? - Maa kuningas Lucifer,
  Ta tegi oma valiku - keeldus andestusest ...
  Ja ta andis mehele eeskuju lahingutes,
  Kuidas me peame lunastuses lahingusse tormama!
  
  Siin on kõigil võimalus tõusta,
  Saa deemoniks, deemoniks või taeva poole demiurgiks!
  Kuigi Jumal Ta muidugi ei anna meile trooni,
  Aga see, mida me saame, uskuge mind, pole nali!
  
  Meil on lootus, kurjuse jõud
  Mida me saame mängida - õnne pasjanssikaardid.
  Lõppude lõpuks on meie juht lahe saatan,
  Tea Luciferi viha piiritu, kohutav!
  
  Tegime valiku ja sammu pimeduse kasuks,
  Kuna õpilased rebenevad ainult valguse eest,
  Pühaduses pole õnne, pole rahasummadest väiksemat raha,
  Meie jaoks on patsifism päti väljendus!
  
  Seetõttu juhatab kurat meid põrgusse,
  Me vermime bravuurika sammuga kuradile ...
  Võtke vaenlane üle, kuid vahendid ei loe,
  Palvetamisel pole mõtet - kogu bumerang!
  
  Jah, südametunnistus närib mõnikord ebameeldivalt,
  Ja ma tahan ka meheks saada ...
  Ja võib-olla otsaesine kuulitorkamisest,
  Põrgus, kuhu on valus igavesti jääda!
  
  Kuid me oleme patus liiga kaugele läinud,
  Ja ärge säästke meeleparanduses - pole võimalust!
  Nii et me tulistame, hävitame kõik kõikjal,
  Ehitame oma riigi katusele!
  Nii laulavad Putini karud ja ütleme nii, et see on ülimalt terve ja agressiivne. See on tõepoolest väga julm ja halastamatu sõda. Mille vastu kõik ja isegi kõige keerukamad tehnikad on jõuetud. Kuid tüdrukutel on oma võlud.
  Ja kasutage neid aktiivselt orkide vastu.
  Samas tegutsevad nad ülimalt energiliselt ja võitluslikult. Sellised tüdrukud ei karda ja isegi kui nende rinnahoidjad alla tulevad, võtavad nad need kohe maasikanibudest ja löövad välguga.
  Need naised on lihtsalt hämmastavad. Ja nende võitlusjõud on vastupandamatu.
  Päkapikutüdrukud ei kahtle. Nad võitlevad nagu valgusinglid kuratliku hordiga. Ja see on äärmiselt julm. Kuid tüdrukud, hävitades Putini karusid, puhastavad planeedi kurjast. Ja ütleme nii, et see on suurepärane.
  Sõdalased on väga ilusad ja näitavad oma väga võrgutavaid ja päevitunud jalgu.
  Millised on nende alajäsemed? Mehed on nende järele hullud. Ja noored päkapikud suudlevad oma paljaid kontsi suure ja kordumatult kuuma entusiasmiga.
  Ja siis tuleb selline hingestatud ja veetlev laul;
  Siit tuleb Isamaa särav triumf,
  Võib-olla on see Lada Õnnistatud Neitsi ...
  Sa oled seitsmes maailmas hea, pahatahtlikkuse jumalus -
  Kui Looja on puu külge löödud!
  
  Suverään andis igaühele naise,
  Ta ütles - sünnitage lapsi ja julgege!
  Ja saatan otsustas - ma põletan päkapiku,
  Las kõik inimesed jooksevad nagu jänesed!
  
  Kuid päkapikud on monoliidi jõuga sõdalased,
  Tema mõõk ei alista uhkust!
  Ja loomulikult saab vastane peksa,
  Ehitame kildudest uue maailma!
  
  Päikesepaistelistelt pühakute sõdalastelt ,
  Et nad vandusid mõõgaga Päkapikule võitlema!
  Kes rivistusid vahimeeste ahelasse,
  See hoiab granaatide jõudu mahukas kotis!
  
  Mis saab olla tugevam kui mu kodumaa,
  Meie isamaa usaldusväärne valvur!
  Kui kotkavõitleja pole varblane,
  Kui raske koormus on kerge!
  
  Noh, Svarog on jumal, ta on kuningate kuningas,
  Mis tegi vene vaimu nii võimsaks!
  Ajame tata laiali nagu hiirte piiksudes,
  Torkame täägiga kõik koletised läbi!
  
  Ja tema põlastusväärset liha süüa saab,
  Hord põlemas, mis solvas Maad...
  kinnipidamine damaski terasest ja odast,
  Meil on nii suur jõud!
  
  Ei, ärge lammutage võõraid, uskuge härrased,
  Oleme sõdalased ja kanname selles kutset.
  Vabadus hindab, kõik tunnevad inimesi,
  Kuigi tõeline test saadab!
  
  Ja vabaduse eest võitleme surmavalt,
  Teades kõhklemata vanduda...
  Ja ma näen, et pekulium on minu oma,
  Et südamed üldse ei jahtuks!
  
  Tulista ja määri, see on meile häbi,
  Häbi isegi võitluses kõhklemise pärast.
  Olgu Jumala nuia etteheiteks meile kõigile,
  Kui me otsustame võidelda või mitte võidelda!
  
  Ja nüüd on võit nähtav särav sära,
  Jääb vaid veidi jõudu lisada!
  Issand Svarog, olles läbinud pimeduse tee, tõusis üles,
  Nüüd valitseme koos meiega universumit!
  Sõdalased laulsid väga kaunilt ja ladusalt. Kuid sellest ei piisanud sellise hordi peatamiseks. Ja nad panid liikuma hirmuäratavad, leeki viskavad tankid. Ja nad läksid Putini karusid praadima.
  Ja nad tegid seda väga lahedalt lahinguhimuliste tüdrukute tohutu survega.
  See osutus tõesti jõhkraks ja äärmiselt agressiivseks lahinguks.
  Oranžikirju juustega päkapikk võttis ja purustas vaenlased, kasutades oma nibusid, mis on nagu roosinupud. Ja selline kaunitar sai võitlevaks, väga agressiivseks ja väga seksikaks.
  Siin on tüdruk, kes töötab punaste rinnanibude abil.
  Sõdalane laulis:
  Kõik on selles raevukas maailmas kummituslik,
  Tema jaoks on ainult hetk ja oodake ...
  Elu on vaid hetk mineviku ja tuleviku vahel,
  Ork sa vandaal, et zanykal torkima!
  Ja sõdalane võtab selle jälle kätte ja naerab, paljastades oma väga pärlmutterhambad.
  Ja tema noor partner, päkapikk, laulab entusiastlikult ja rõõmuga oma kõlaval häälel;
  Meie võõraste iluduste maailm,
  Ainult vastane on kaval ...
  Meie püha perekond ei lähe mööda,
  Me katame Isamaa au!
  
  Siin kostab veerev müristamine,
  Põlevad löögid "Katyusha".
  Koondunud read - monoliit,
  Võitsime vaenlasi, mitte raha!
  
  Rus' särava puhtusega,
  Hellitamine on parim lõbu!
  Päästja Svarog julgeb,
  Escape püüdma taeva poole lokkis!
  
  Aga neetud teeskleb
  Tiibade varjund on kohutavalt tume ...
  Ortsism puruks puruks,
  Reeturlik kurat on võidetud!
  
  Millest meile meeldis unistada?
  Mitte rahust ja jõudeolekust...
  Lõppude lõpuks kogusid esivanemad armee -
  Jumala auks pühapäeval!
  
  Mida Kõigevägevam meid lõi
  Nii et inspiratsioonivõll südamest!
  Rodi ülistamiseks iga tund,
  Ja kosmoses on mõistus laiem kui uks!
  
  Jah, palju mustust maailmas teab
  Siin on kurjade varjude kummitused.
  Põlengute ringis Jumala paradiis,
  Ja kannatused on põlvkondade kauss!
  
  Kuu on nagu küünal laternas,
  Tüdrukute kontsad vilguvad ...
  Paljajalu tormas koidikul,
  Pärlikaste soojas mais!
  
  Ära ole tüdruk nagu kivirahn
  Sa oled vallutamatult vaikne...
  Pole enam kurbi mõtteid
  Igavus on ju kindel haud!
  
  Rattur välgutas sadulat,
  Kuum hobune ja kirg näägutab
  Ja enne avatud akent,
  Paneb järve särama!
  
  Oh mida ma näen
  Sellised rahulikud pildid
  Kus õnnes on uus perekond,
  Kus ilma valjadeta oleme kõik üks!
  
  Issand on meid oma kilbiga katnud,
  Siin säravad rõõmutähed!
  Laulame hümni Jeesusest
  Inimeste võidukas finaalis!
  . PEATÜKK nr 19.
  Siin on päkapikkude kuninganna, särav ja kordumatu Maria Kolesnikova näitab taas oma ainulaadset vigurlendu ja kõrgeimat klassi. Ja annab korraldusi triviaalsel supertasemel.
  See on nii ilus laul. Ja tüdrukud siin, ütleme nii - super. Neis on energiavood ja kiremullide vulkaan.
  Ja nad vajutavad oma surmavate bazookade nuppe oma helepunaste rinnanibudega. Ja nad tabasid orke kõigest jõust. Ja see on äärmiselt hävitav ja surmav. Sellise pealetungi vastu ei suuda Putini karud vastu panna.
  Sõdalased võitsid koledaid orke. Nad pigistavad neid nagu terasest rusikat ja sõna otseses mõttes lamedamaks.
  Need tüdrukud on superklassid. Ja tuleb märkida, et nad on nii võitluslikud ja agressiivsed, et orkid ei künd neile vastu. See on tõesti väga verine lahing.
  Ja tüdrukud laulavad:
  - Päkapikk ja päkapikk on ilusad,
  Nad ripuvad koos jalalaual ...
  Glamuurse ilu jalad,
  Kiirustades rajalt alla!
  Ja jälle kasutavad nad oma väga mõrvarlikke sarlakaid rinnanibusid. Lööge Putini vägesid ja näidake nende hävitavat ja väga surmavat klassi.
  Need on tüdrukud - neile ei saa vastu panna.
  Aga kui nad laulavad, muutub kõik lihtsalt hüper ja hääled on nagu hõbe ja kristall;
  Alates Spartacuse ajast - see usk elab,
  Et maailmas ei tohiks kunagi olla orje!
  Kui peremees on jultunud - soojendab ta kõhtu pliidiga,
  Ja talupoeg tardus külma kätte - uskuge, et see pole saatus!
  
  Päkapikk Spartak - ta tõmbas meie eest mõõga,
  Ja tema selja taga tõusis lõputult rõhutute jõgi...
  Kui sa oled mees - au on kallim kui elu,
  Kui soovite, et elu voolaks maailma õnnes!
  
  Stenka Razin tahtis orjade laagrit sirgendada,
  Et tahtmist oleks, saavad kõik hakkama...
  Ja selliseid, keda Ta ei suutnud häbi vastu võtta,
  Ja nende taga rahvas - seal oli loendamatu armee!
  
  Piinamine, riiul ja vaia - kuningate argumendid,
  Kõik tahavad sajandeid kõike haarata!
  Kuid uskuge vabadust: miil leiba ja mett,
  Ja selline unistus põleb meie südames juba pikka aega!
  
  Tuli äike - november ja nüüd meie jõud,
  Riik põleb, palju verd ja valu!
  Kuid Jeesus ei lase õiget kuristikku põrgusse,
  Ta saab õnnelikuks heas ja see, keda raevukalt piitsutati!
  
  Elfnin avas ukse, Elflin juhatab julgelt,
  Iga sammuga jõuame pühale eesmärgile lähemale!
  Aga saatan tuli neljakümne esimesel kurjal aastal,
  Ja nüüd kisub meie veri veenist ojana!
  
  Oleme teiega riik; meie au on sinu elu,
  Ärge kunagi suruge Elfi rahvaid põlvili!
  Hoidke Venemaad, võitlege kodumaa eest,
  See on põlvkondade julguse tähendus ja sool!
  
  Fuhrer on alatu laip, noh, ja päkapikk on hiiglane,
  Ja tšetšeen usbeki ja päkapikuga on ühendatud!
  Elfenizmi monoliit, ideaalne hingele,
  Ja vastaste rügemendid purustatakse koogiks!
  
  Kosmos kutsub noori - sarv trompeteerib kutsuvalt,
  Marsi taga on uus piir!
  Ehitame elfinismi - nad tühistasid rublad,
  Kodakondsusel pole vahet!
  
  Uskuge, kogu universum muutub nüüd punaseks,
  Seal on väravad paradiisi - punased tähed.
  Inimene on teistele vend - minevikus raevukas metsaline,
  Ja armastust, ilu lauldakse puhastes hümnides!
  
  Seetõttu ärge säästke oma kalksust ja laiskust,
  Meie Isamaa eest, võideldes nagu pistrik!
  Ja teie võitlejad töötate päeval ja öösel,
  Mida Eedeni aed värviks ja magusat mahla annaks!
  Nii laulavad tüdrukud väga vaimukalt ja võitluslikult. Ja need on lihtsalt universaalsed ja ebamaine ilu.
  Ja päkapikud kasutavad juba mitmendat korda paljajalu ja väga visad varbad. Siin on tüdrukud - super ja hüper .
  Ärge proovige oma sõrme neile tüdrukutele suhu pista. Aga kui midagi suuremat ja soojemat panna, siis imevad nad seda suure entusiasmiga.
  Need on tõesti tüdrukud, kes, ütleme, on super.
  Ja nüüd vabastavad nad välgu punastest nibudest. Need eritised mõjutavad vareste aju. Nad kaotavad teadvuse ja kukuvad nokaga maha, lüües Putini karude koljusid. Ja see on ülimalt lahe.
  Need on tõesti kaunitarid, kes näitasid oma täielikku lüüasaamist raevukatele vaenlastele.
  Pärast seda võtsid tüdrukud kätte ja laulsid uuesti;
  Meie ruum on iidne, noor -
  Andis Rodile püha õnnistuse.
  Ja mõistus on minu kaitsev meel,
  Edusammud toovad meile pääste!
  
  Ma armastan universumi ilu
  Isegi kui inimene on õnnetu...
  Kummardades Svarog-Kristuse ees,
  Mis tekitas footonilaineid!
  
  Me ise oleme jumalad - lõpuks ometi ....
  Aga kiiver loo Loojale!
  Leegitsevate südamete hümnile,
  Püha Lada - särav Neitsi!
  
  Tea, et päkapikule ei anta valgust,
  Tolereerige alandlikkust ja alandlikkust.
  Meie jaoks kullast fliis -
  Teadus on pidevas liikumises!
  
  Aga võidelda, paraku, saatusega,
  Hajutatud küngaste tähtede vahel...
  Seega on selge, et Ülim tahtis -
  Et me hambaid ei kaotaks!
  
  Kuid Lada on Jumala hüpostaas,
  Headusest sätendav ta naeratas ...
  Inimesed annavad sulle tahte -
  Olgu jõud-noorus igavene!
  
  Lõppude lõpuks on perekonna sõdalane ideaal,
  Kõigevägevam tahab sõda!
  Laev jooksis kiiresti
  Ärge julgege Loojajumalatele vastuollu minna!
  
  Siis tormame vapralt lahingusse,
  Ja me näeme edu juba nähtavalt,
  Selline metsik unistus
  Troon on nüüd meie Jeruusalemma oma!
  
  Looja hoiab Venemaa au,
  Jah, lõputult, tuleb sajand ...
  Kui pikka viivitust pole,
  Mees teeb avastusi!
  
  Ja seetõttu on moto tugevam,
  Et progress oleks igavene,
  Oled vapper sõdalane, ära ole arglik,
  Minu ema auks, mu Elfia!
  Need on siin võitlevad ja sädelevad tüdrukud. Ja kui nad võtavad vastu vaenlased, siis ükski ork ei jää ellu.
  Näiteks päkapikk piloot viskas napalmipommi. Ja ta kukkus kokku Putini karvaste karude kobara peale. Ja ta tõesti võttis need ja põletas tuhaks.
  See on tõesti tüdruk - superklass. Ja peksab kurje orke nagu karbonaad.
  See lõhnab isegi kõrbenud liha järele.
  Päkapikutüdruk, surudes maasikanibu rinnale, tulistas raketi ja tabas orke. Ta tõmbas välja massi Putini karulihast ja muutis selle grilliks.
  Siis ta laulis;
  Me ajame teid tõesti kirstudesse,
  Purustame orkid tuhaks,
  Vahel on palju jama
  Aga tüdrukute hääl on kõlav!
  Need on kõrgetasemelised noomivad sõdalased. Orkaanid ja meeletud, lihtsalt peatamatud jõud kihavad neis triviaalselt. Ja tuleb märkida, et tüdrukud näitavad oma võimet Putini karud hävitada.
  Tüdrukud laulavad ja paljastavad hambaid:
  Kiilas füürer ründas päkapikke,
  See värdjas tahab meie maad võtta...
  Kuid tüdruku löögist kukkus,
  Kaitseme pere raevuga!
  Päkapikud paigutasid orkide vastu mitu õhutõrjerelvi. Ja laskem tulistada, vajutades õhutõrjerelvade tuharade juhtnuppude helepunaseid rinnanibusid.
  See on tõesti suurepärane. Ja sõdalased ei anna alla, hävitades Putini armee.
  See on nii suurepärane, kuidas need imelised ja väga veetlevad ja ainulaadsed tüdrukud võitlevad.
  Ja päkapikkude jalgade paljad varbad viskavad suure surmava jõuga hävitavaid kingitusi.
  Ja kolossaalse ulatusega vaenlaste purustamine ja põletavate energiavoogude kehastus.
  Samal ajal hakkasid tüdrukud laulma suure armastuse ja intensiivsusega, oma kõlavate häältega;
  lakkamatu võitlus ,
  Kahju ilma häbita...
  Orkid käituvad väga imelikult,
  Haldjate riik on nende vastu!
  Saab aru, kui nad laulavad ja paljaste varvastega loobivad väga hävitavaid surmaande.
  Kuid võitluspaar nende päkapikk ja päkapikk tulistavad korraga orke ja hellitavad üksteist.
  Ja see on nii ilus. Lõppude lõpuks on päkapikud nii lihaselised ja reljeefsed ning nende ilu on muljetavaldav.
  Ja nad laulavad veelgi paremini ja tundega;
  Tormid, orkaanid ei ole meie paarile takistuseks,
  Oleme roosipõõsana õitseva Isamaa pojad.
  Kes lahingut ei teadnud, see hirsiputru ei söönud,
  Jumal Päästja Jeesus juhib meid lahingusse!
  
  Oleme harjunud võitlema isegi tormises ookeanis,
  Iga inimene on nagu puutükk üle parda.
  Ma usun hordi koletisi, me rebime võitluses tükkideks,
  Meie au ei saa nokitseda haamriga haamriga!
  
  Mõõka kuumutati sepikojas, väga kuumas põrgus,
  Teritatud terad on väga kõvad lõõtsad!
  Ole kartmatu sõdur; tugeva, karastatud südamega,
  Kui surm, siis seisa paigal, ära jookse!
  
  Jah, sõda pole muidugi pidu magusa meega,
  Ju on pisar peal ja veri voolab paksult.
  Hunt ulgub kaua ja karu metsiku mürinaga,
  Ja vastuseks olgu löök silma, mitte kulmu!
  
  Seal on oda, mis võib kettposti läbistada,
  Seal on sellised kilbid, et neid ei saa hunnikuga läbi torgata!
  Aga ära ole arg, las kuradid teevad nägusid,
  Et mitte muutuda nagu mänguvõrkudes!
  
  Siin tuleb, usute, särav otsus,
  Iga kõrgemat tasu ei leia!
  Sest kuritegelik mõte tuleb, ma usun, et kättemaks,
  Pole muud voorust kui raske tee!
  Need olid siinsed laulud - lihtsalt kõrgeim mõju. Ja päkapikutüdrukud tulistasid vaenlase pihta, kasutades taas oma väga heledaid ja helepunaseid nibusid.
  Need tüdrukud on teravmeelsed ja tulised suure täpsuse ja täpsusega. Ja nad kasutavad vastaste pihta viskamisel paljajalu ja väga väledaid varbaid. Nad teevad seda väga nutikalt.
  Selliseid tüdrukuid kaardilt ei leia, nad on oma suurepärasust üsna täis.
  Ja kui nad laiali lähevad ja hakkavad paljaste jalgadega mürgiseid nõelu loopima, tabades nendega Putini karusid.
  Need on tüdrukud - kes, kui nad hakkavad orke tapma, ei lõpeta. Need on sõna otseses mõttes supermeeste hõimu sõdalased. Ja kui nad laiali lähevad, on neil juba ees tõestatud teelt kõrvale kalduda.
  Ja visakem surmavad pulsarid rindkere helepunasetest nibudest. Ja nii palju pahandust, Putini karud võtsid korraga ja põlesid maha.
  Muidugi hakkasid tüdrukud jälle suure elevusega laulma, häälega nagu hõbekellad;
  Kuldsed kõrvad - põld,
  Nagu tuule huulte kahina laine ...
  Täidame klaasid mängulise,
  Las jõgi purskab šampanjat!
  
  Meie helde Elfia kodumaa,
  Kus on sügise kuldne kate,
  Ei, usu, et kodumaa on ilusam,
  Küps õunanektar lahtiselt!
  
  Ja talvel imeline hõbedane lumi,
  Uiskude all krõbisesid järved!
  Kui maitsev on meie lõhnav leib,
  Ja päkapikkude mõõga tera on terav!
  
  Igas lehes on smaragdniit,
  Korall sädeleb igas pungas...
  Solovjov valab imelise laulu,
  Ja väljakul, nagu samet, peatus.
  
  Kastepiiskade teemandid murul
  Võilill põleb nagu täht!
  Sa oled päikese isamaa ,
  Igavese hiilguse nimel elage igavesti!
  
  Maailm on ilus, kuigi mõnikord muigab,
  Ja vahel julm rokk
  Kuid püha päkapikk on ilus,
  Avasime lävepaku kõikidele külalistele!
  Tüdrukud on lihtsalt ilusad. Ja jälle viskavad nad paljaste varvastega vaenlase pihta granaadi surmava jõu jalgu. Ja mõned kaunitarid viskasid ka mürgiseid nõelu. Ja need jäid Putini karudele otse kurku. Ja loomad kukkusid.
  Nii esinevad päkapikud hirmuäratava stiiliga. Ja siin nad jälle võtsid ja vilistasid. Taas tabasid vareseid ajulöögilained. Ja uimased rammisid orkide päid. Ja see on äärmiselt surmav.
  Need tüdrukud on lihtsalt super ja see on lahe.
  Tüdrukud on muidugi erinevad, kuid päkapikud on kogu oma mitmekesisusega ka ilusad ja veetlevad varastajad. Ja ainult inimtüdrukud saavad neist paremad olla ja mitte kõik. Niipalju kui siinsed sõdalased on veetlevad ja ilusad nii kehalt kui hingelt.
  Samal ajal tulistavad nad rubiinist rinnanibude abil ilma kompleksideta.
  Samal ajal kaklevad ka päkapikupoisid. Nad on erakordse võimekuse ja hooga võitlejad.
  Ja ärge unustage samal ajal väga kaunilt ja entusiastlikult laulda;
  Kuigi tundub, et nad surusid meid kuristikku,
  Kohutav õudusunenägu on saabunud.
  Ma võin oma sõbrale saagat laulda -
  Milles põrgudeemon on ellu äratatud!
  
  Hirmuäratav häire kõlab nagu sireen,
  nagu siin lõõmab tuli ...
  Mitte igaüks ei saa elada, usu mind ilma Jumalata,
  Aga ehitada tõesti tea biiti!
  
  Poiss on ka sünnist saati sõdalane,
  Nagu teras ja laava pritsivad selles.
  Ja ma tahan paluda andestust ühte asja,
  Pole minu rusikas vastase praagi vastu!
  
  Kuigi see on pigem voorus
  Võitlemine on mõnikord vajalik.
  Kuid ärge visake prügikasti nagu südametunnistus,
  Ärge sattuge põrgusse mängu!
  
  Kes teab, kas elu siin maailmas
  Kõik meie maailmas on tõsi: vari, miraaž.
  Kutsume kurjategijad vastutusele
  Kui saame julguse kohe kinni!
  
  Ja kui lahingus midagi kaotatakse,
  Ja te ei saa saast jagu ...
  Me avame selle niikuinii, uskuge mind,
  Ja ebaõnnestunud nullid läbi kriipsutada!
  
  Igaüks saab kindlasti lahingus saavutada,
  Kui jõudu on ja meelt täis!
  Ja kurjuse vihm annab isegi vasekenni,
  Riik ülistab vaprat meest hümnides!
  See oli tõesti suurepärane ood, noored mehed kiitsid tüdrukuid.
  Ja siinsed sõdalased, ütleme, et kõrgeima klassi kõrgeim klass.
  Eriti kui püramiidne paak tormab. Ja ta pommitab vaenlasi surmava jõuga mürskudega. Ja ta ise on löökide suhtes peaaegu haavamatu.
  Lahingud toimuvad siin suure intensiivsusega ja tulistades terminaatortanki relvadest.
  Tüdrukud on muidugi sellised, et vastuvõttu pole, kui muud praaki pole. Mõnus, ütleme, varastas, milles on nii palju sära ja põnevust.
  Tankisõdalased tulistavad nii kuulipildujatest kui kahuritest. Ja ujutage orkide vaenlased üle plii vihmaga.
  Ja kui neid ka spetsiaalsete uraanisüdamikuga kuulidega lõhkatakse. See on täiesti surmav ja lahe.
  Tüdrukud, kes nii laulavad, on lihtsalt väga suur võlu. Ja neil on suur intellekt ja suurepärane mõistus.
  Verevoolu tule ääres,
  Laviin ujutas meie maa üle ...
  Sõda ei tunne ajapiiranguid,
  Parem kui kõige magusam vein!
  
  Võidu maitse ei muutu kibedaks,
  Isegi suitsu ja vere kibedus.
  Kui meie vanaisad võitlesid -
  Ööbik siristab neist!
  
  Surematus on kõrgeim autasu,
  Et ei teaks igavat vanadust.
  Et põrgu käskjalad ei tuleks,
  Et arm voolaks.
  
  Me armastame rahu ja männi lõhna,
  Aga kui vaja, ootab ees lahing.
  Oo meie kuldne süda,
  Las põleb, sulatab jää!
  
  Jah, värske noorus möödub,
  Kõik on muutunud banaalseks.
  kus päike tõuseb,
  Inimeseks olemine ei ole vale!
  
  Armasta inimesi Issanda valgust,
  Ta on väga lahke, usalda meid...
  Kuigi tee läbi allilma elu,
  Ja valitseb maailma: Heroodes-Sink!
  
  Meil on puhtad eesmärgid
  Aga tee nendeni on veres kahju!
  Lõppude lõpuks on ta automaatne masin nagu hantlid,
  Pimeduse Likho on täis sugulasi!
  
  Jeesus ja Maarja on meie tagatis,
  Nad tulevad ja toovad õnne!
  Siis kaob külm - jahu,
  Ja viha alatusega kaput!
  Pärast sellist laulu on lõbusam lahingusse minna. Ja lahing näis kõikuvat nagu skaala küljelt küljele.
  Ja päkapikud tulistavad Putini karusid suure täpsusega ja täpsusega. Nad on silmapaistva klassi sõdalased.
  Võitleme, ütleme nii, et kaunitarid. Ja nad viskavad vaenlast paljaste meislitud jalgade sõrmedega. Ja nad rebivad orkid rebitud tükkideks, põhjustades vaenlasele tohutut kahju.
  Tüdrukud laulavad suure rõõmuga:
  - Au meie suurele riigile,
  See on õige, teenige suurt Elfiat,
  See on suurepärane teile ja mulle
  Me palusime seda Jumalalt!
  Nii laulsid imelised päkapikud lahedalt ja imeliselt. Nende hääled tekitasid hinge kõige uhkemate ja pretensioonikamate lillede koidiku.
  Kui lahe see kõik oli ja võib öelda, et kvasaar . Ja see on nende parim motiiv.
  Eriti kui tüdrukud võtsid ja jälle viskasid paljaste varvastega mürgiseid nõelu, mis Putini karud surnuks lõid.
  Ja laulsid ka noored päkapikud, oma väga ilusate ja kõlavate, täiskõlaliste häältega.
  Tähed säravad ööpimeduses,
  Ja hõbedase kuu sära!
  Ilu kortsutab armsaid silmi,
  Oleme temaga igavesti kihlatud!
  
  Karmiinpunane päikeseloojang oli sünge,
  Aga helge koit puhkeb!
  Ja tuul muutus rõõmsaks, lärmakaks,
  Laeva puri on täis pumbatud!
  
  Mu hing on raske kivi
  Ootan võitleja testi!
  Ja las lipp lendab pea kohal,
  Lähme lõpuni!
  
  Süda ei kasva samblaga kinni ,
  Kiire kotkapoja lend!
  Kuigi veri keeb, hüppeline lend,
  Ma tulistan nagu nool!
  
  Pajud kummardusid mulle,
  Kõigeväeline Jumal pööras oma pilgu!
  Kuigi sa oled üsna tagasihoidlik,
  Lisan teile lahingus jõudu!
  
  Lõppude lõpuks teenite ausalt, olete isamaa,
  Aga liha on nõrk, vaim jäi haigeks!
  Sa ei kahetse seda, ma tean elu
  Ära lase mul muutuda jäärasarveks!
  
  Pese maha möödunud päevade patud
  Las see, mis juhtus minevikus, läheb mööda!
  Näete, aias valmivad pirnid,
  Sketš joonistab tasapinna välja!
  
  Teenindage kogu oma jõuga isamaad,
  Unustage, et maailmas on rahu!
  Et mitte metsasalusid põlema panna,
  Et kõik saaksid teiega hästi kaasa elada!
  
  Sellele vastasin lihtsalt:
  Issand, ma kaevan maa!
  Et lapsed õnnest naerma panna,
  Et te ei peaks enda omasid lepitama!
  
  Lõppude lõpuks sõltub hea meist,
  Igaüks otsustab - valik ise!
  Ja sinult kõikvõimsad niidid,
  Sa hoiad universumit rusikas!
  
  Hoiame ka sinust kinni
  Ega kodumaad ju pühamaks ei leita!
  Tulistades muutusid mu sõrmed väga tuimaks,
  Ja me pole veel isegi kakskümmend!
  
  Võit on kättesaamatu vili;
  Neile, kes on nõrgad, argpüksid või rumalad!
  Kuid sõdurite õlal on kõik tipud,
  Võtame selle, meil on naba peal liiga palju!
  Nii laulsid noored päkapikud nii kaunilt ja näitasid, kui täidlane nende hääl oli.
  . PEATÜKK nr 20.
  Tüdrukukuninganna ja endine poliitvang tõuseb sündmusele. Ja tema vastane, vuntsidega metssiga, kukutatakse ikkagi rahva poolt. Ja Euroopas ei ole enam türanniat. Au vabadusele! Vahepeal juhtige oma võitmatut päkapikkude ja päkapikkude armeed.
  Tüdrukud on ka väga säravad ja ilusad. Ja oma paljaste, meislitud jalgade viskamisega saadavad nad tapvale Putini karule hävitavaid kingitusi.
  Ja nad teevad seda suure ja võitlusliku entusiasmiga. Ja nad on võimelised kõike purustama ja purustama. Ja see on nende sõna otseses mõttes individuaalne ja samal ajal kollektiivne programm. Need on tõesti super tüdrukud .
  Ja nende huultesse on lihtsalt peidus magus aroom ja Veenuse üsad on meelised ja neis on metsik maitse.
  Need on tüdrukud, kes toovad täielikku rõõmu. Ja neis on niisugune juukseleegi kuumus, et see on lihtsalt kõige metsikum ja ülim tuli. Need on säravad ja hüperkvaasari sõdalased.
  Nüüd, kui nad laulavad, siis on hääled armsamad kui sireenid. Ja tüdrukute jalgadel on nii sile ja pargitud nahk - lihtsalt jube ja ilus.
  Ja kui nad viskavad ka pistodasid, läbistades mõrvarliku valikuga orkide kõri läbi ja lõhki.
  Jah, ja noormehed, pean ütlema, pole ka siin halvad ja samas laulavad nad väga hästi;
  Kapriisne tüdruk-muusa
  See paitab, siis jama...
  Eessõnad hüppavad ja ühendust pole,
  Riimide laviin läheb praagiks!
  
  Aga keda ma armastan kogu südamest
  Vastuseks ütleb ta, mille jaoks need sõnad on mõeldud.
  Kristallarmastus võib ukse avada
  Avatud sellele, mida kotkas teeb!
  
  Lõppude lõpuks, uskuge, et pliiatsi mõõk on kallim,
  Selles on kõvadust - kohev tormab tuulepöörisesse!
  Üleolevad uhked aadlikud,
  Nende kohta tuleb torkiv salm ...
  
  Me lõime rati hiilguse,
  Kus voolab veri ja kuskil higi.
  Laiendasid oma riiki,
  Püramiididest jäätükkideni.
  
  Kuid samal ajal on hing talleke,
  Selles kõlab lüüra magusalt ...
  Lõppude lõpuks on tüdruku hääl kõne -
  Ja kirg sulab ja graniit!
  
  Kus on sõna, seal leegitsevad roosid,
  Kus õunapuud õitsevad...
  Külm meid häirida ei saa
  Ja hirmutage asjatut tööd!
  
  Muudame unistused loominguks
  Me suudame kuristikust üle saada ...
  Kogu maailm tardub hämmastusest
  Kui öine lein kaob!
  
  Siis saavad kannatused otsa
  Invaliidid ja orvud ei jää...
  Ja lahkuminek ei tule meie juurde,
  Las kripeldav olend puhub läve!
  
  Isamaa saab Jumala kuningriigiks,
  Igaüht meist peetakse Loojaks.
  Ainult tuhk kallab pettusele,
  Kes on aus, lahke - hästi tehtud!
  Need tüdrukud olid siin vallatud. Ja neil on kujundlik hambairve ja täpselt nagu sädelevate lumehelveste pärlid.
  Sõdalased on sealsamas ja võitlevad ähvardavalt Putini karude armeega.
  Ja nad loobivad oma paljaste varvastega vaenlasele surmaherneid,
  oletame, et need tüdrukud on oma ulatuselt agressiivsed. Ja visake hävitamise ja surma kingitusi. Siin toimub hävitamine.
  Tormiväelaste tüdrukud annavad aga orkipositsioonidele purustavaid lööke.
  See on toimumas jõhker vastasseis. Mis on äärmiselt kibe ja agressiivne.
  Oletame, et siinsed tüdrukud, kui nad lähevad oma teed, ei saa te nende peatamiseks midagi teha.
  Ja jälle vajutavad tüdrukud oma maasikanibudega päästikule ja Putini karudele vallandub hävitav pidev surmavool.
  See on tõesti lahe, sõdalased suruvad vaenlasele peale.
  Ja nii nad torkavad vaenlast väga täpsete ja hävitavate rakettide abil.
  Aga noormehed laulavad ka väga hästi. Ja nad teevad kõike väga kaunilt, hõbedaste häältega;
  Ise võitlema tuju südames,
  Tegelaste skulptuurid - Looja Jumal,
  Ta loob kangelase mõõgaga,
  Eeskujuks kõigile põlvkondadele!
  
  Aga sa võid ise võidelda,
  Kasvatatud, hordid võita!
  Kotka ja lõvi hing ei ole jänes,
  Selline vägi ja püha peremees!
  
  Olgu vaenlane nagu tagakiusatud koer,
  Ja meie tugev kilp võib teemante lõigata!
  Koidumaa, igavesti armastatud,
  Võitleja tasub leina ja surma eest!
  
  Ära usalda rumalaid patsifiste
  Mida Jeesus õpetas taluma...
  Nii et rukis õitseb selge taeva all,
  Sa pead saama tugevaks nagu karu!
  
  Lahingutes oleme täis tulihingelist kirge,
  Ja tormilise verega, noored ...
  Me rebime põrgu laiali,
  Kus on leegionid saatanaga!
  
  Ja kõik teavad, et Looja;
  Õpetasin teile, kuidas lihaseid tugevdada!
  Ära raiska oma aega lollusele,
  Muidu ma tulen teie juurde karistusega!
  
  Impotentsus on peamine pahe,
  See sünnitas viha, alatust...
  Makske sissetungijatele satsid -
  Unustage vaprus, au ja uhkus!
  
  Kuid hoolimata kõigist probleemidest, sina
  Vend, ära anna kurbusele järele!
  Las kõik oma unistused täituvad -
  Tantsime kallimaga tasasel valssil!
  
  Mida saab Issand veel anda
  Jah, surmajärgne elu on udus ...
  See liha kannatab elus,
  Kõik pole nii sujuv kui romaanis...
  
  Tunne oma maa vapper päkapikk
  Ehitage oma õnn selle peale...
  Liikumine ja edenemine jooks
  Nad annavad võimu universumi üle!
  Tüdrukud kiidavad poisid heaks ja pilgutavad neile oma safiir- ja smaragdisilmadega. Need on nii märkimisväärsed ja lahedamad sõdalased maailmas. Ja vajadusel saavad nad oma keelega tekitada noortele päkapikkudele terve tsunami orgasmikaskaade.
  Ja tüdrukud jätkavad võitlust suure entusiasmiga. Nad vajutavad paljaste varvastega nuppe, paiskades välja leegiheitjate voogusid ja hävitavat energiat.
  Ja siis päkapikutüdrukud võtsid selle kätte ja vajutasid oma helepunaste nibudega nuppe, mis vallandasid hävitava relva ning tõid Putini karude riiulitele alla tule- ja metallisauna. See oli tõesti mitme raketisüsteemi luupainajalik mõju.
  Siin töötasid tüdrukud tõesti nii agressiivselt ja produktiivselt. Ja nad tegid vastastele kõrvulukustava ja purustava kaotuse, põletades kõik järjest.
  Samal ajal laulsid tüdrukud:
  - Opa ! Oih ! Ameerika - Euroopa,
  Aasia - Euraasia,
  Milline häbi!
  Siin hakkasid sõdalased kuulipildujatest kritseldama, hävitades Putini karusid. Ja nad tegutsesid väga karmilt, täpselt ja sihikindlalt. Ja nende võitlussurve oli lihtsalt vastupandamatu.
  Sõdalased laulsid:
  Vanamees Zelenski peal
  Ja Elfia on ema...
  Võitleme ausalt
  Orkid tapma!
  Päkapikutüdrukud tormasid rünnakule. Ja nad loopisid raevukalt surmavaid surmaande paljaste varvastega. Ja nad lõhkusid Putini karud, demonstreerides oma kõrget ja võitluslikku klassi.
  Ja samal ajal kasutati tüdrukuid ja helepunaseid nibusid.
  Ja välk lendas neist välja.
  Tüdrukud vilistasid samal ajal ultrahelivoogude ja paljaste kandade abil.
  Õhk värises ning alla kukkusid uimastatud ja uimastatud varesed, kes murdsid nokaga läbi Putini karude karvaste ja kiilakate peade.
  Ja sõdalased tegid seda kõike nii lahedalt ja lahedalt, et seda on võimatu muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada. Ja samal ajal nad laulsid;
  Isamaa mulle Põlismaa - valgus;
  Tema silmadest veeres alla läikiv pisar.
  Ja mets on juba karmiinpunasesse riietatud,
  Ja taevast nagu tuletornitäht!
  
  Mis on kodumaal iga hetk?
  Iga paik maailmas on hullem...
  Ja nüüd on kägumürin vaibunud -
  Konnad loksuvad lompides!
  
  Ja ööbiku kõlav hääl,
  Või rästad hooletuid trille ...
  Loomad vanemad sugulased,
  Seal on laevu, kus nad sõid.
  
  Oleme koos tugeva laevastikuna,
  Valitseda meresid igavesti...
  Isamaa vapper kindlus,
  Suverääni vennaskonna auks.
  
  Kooskõlas emakese loodusega,
  Mis tahes vaniku haru ...
  See muutub tundmatuks, uskuge hirmu
  Kui julgus on peamine stiimul!
  
  Ja ilu ei saa unustada,
  Kuna me oleme selles peegeldus ...
  Lõppude lõpuks, sinine elulõng,
  Ei tea, usu lõpetamist.
  Need on tõesti tüdrukud - see on ebamaise ilu peegeldus. Ja päkapikud on lihtsalt ime ja suurepärased kogu oma tundmatus hiilguses.
  Ja tüdrukute keeled on pikad ja mängulised. Ja saab teha kõike ilma probleemideta.
  Ja nad kasutavad, visates oma paljaste varvastega vaenlase pihta väikseid õhukesi pardleid. Ja nad lendavad ja lõikavad, sõdurid Putini armeest. Sõdalased tegutsevad kogu oma ohjeldamatu energiaga.
  Ja samal ajal nad laulavad:
  Oleme lahedad tüdrukud
  Oleme paljajalu tüdrukud...
  Orkid on kohutavad
  Nad peksid pätid patsidega!
  Tõepoolest, kui kaunitarid laulma hakkavad, siis kurat ei suuda nendega võistelda. Nii näitavad tüdrukud oma pärlina sädelevaid hambaid ja jahvatavad, hävitavad Putini karusid hästi sihitud löökidega.
  Esiteks võitlevad noored päkapikud. Need, kes veel poisikesed, viskavad ka palja jalaga väikseid peenikesi mürgiseid nõelu, mis Putini karudele otse silma tabavad.
  Ja ometi laulavad päkapikupoisid;
  Kui su rusikas on tugev
  Nii et sa oled elus esimene!
  Ja siis pole seltsimees vaene mees,
  Tal on kuldne süda ja terasest närvid!
  
  Kuid mis veelgi olulisem, uskuge - see on tugev meel,
  Sest mees on äkilisem kui loom.
  Kui sa oled elus sünge pilv,
  See rõõmsameelne naer paneb sind armastama!
  
  Automaatsed lisandid - kindlus rusikasse,
  Sest see on täis oskusteavet!
  Kuid proovige anda jõudu - lolli kätesse,
  Siis saate tasu ainult valu!
  
  Kunagi käisid nad nuiaga jahil,
  Vibu, nooltega värin paksu naha vastu ...
  Aga nad tegid tšervonetsid sinna, kuhu senti läks,
  Ja galaktikasse on väga lihtne hüpata!
  
  Kuigi haridus on hea
  Kuid julguse mõistmine on ka huvitav ...
  Ja täägiga võrdsustatuna saab sellest peitel,
  Ja me teenime Isamaad-ema väga ausalt.
  
  Kuid kuri vägivald on raske rist,
  Meie tülitsev väli on üle ujutatud verega ...
  Miks tõusis Kõigeväeline Jumal pärast kannatusi üles?
  Et sõdurite sõjaline kogunemine oleks kinni!
  
  Neiu tilgub pisaraid - armastatud sõber on kukkunud,
  Ema palvetab oigates, ahastuses karjudes ...
  Külmavärinad akende taga ja kolle kustus,
  Siin on maa alla maetud nägus noormees!
  
  Oh, saatus kruchinushka - milline kuri saatus,
  Neitsi Jumalaema - kus on sinu hea meel?
  Inimene tahtis kitsendada,
  Ja nüüd puhub tuul mändide all tolmu!
  
  Elu tuleb õnnelik - see on hea,
  Saab mooni mesi - õunakook ...
  Vaenlane, tolmuks ja pulbriks,
  Tõeline õnn ületagu läve!
  
  Kõik tehakse Maal ja visatakse Marsile,
  Kogume tähti täis vanikud rusikasse!
  Ja tere lapsed, lihtsalt tippklass
  Ja ta visati tulle - kohutav tont!
  
  Kuulipilduja on juba pärismaiseks saanud - kuulid voolavad ojana,
  Ja vaenlasel sai aur otsa, mis tahtis, siis null!
  Kui võidad, saad rikkaks
  See osutub vaesuseks - kes tuld õhutas!
  Need on lahedad laulud, mida Terminaatori tüdrukud siin laulavad. Ja nad näitavad oma kõrgeimaid ja hämmastavaid saavutusi. Selliste tüdrukute vastu ei tööta ükski orki tehnika.
  Ja nende jalad on nii ilusad, meislitud ja väga ühtlased ning samal ajal harmooniliselt asetsevad sõrmed.
  Need on tõesti tüdrukud - mida vajate, lihtsalt super!
  Need on sõdalased, kes suudavad otsustada kogu maa saatuse üle. Keegi ei saa selle tüdrukuga tõelises lahingus võrrelda.
  Ja jälle loobivad paljad varbad mõrvarlikke annihilatsiooni ja täielikku surma. Ja nad hävitavad Putini karude armee rügemente.
  Ja mida saab teha Putini karu, kui talle mürgine nõel otsaette saab? Ainult ja teha, see möirgamine. Ja see näeb välja äärmiselt pretensioonikas ja groteskne!
  Ja tüdrukud kasutavad lahingus ka paljaid varbaid, visates bumerange. Nad lendavad ja keerlevad õhus ning löövad kihvadega karude päid. Ja nad kukuvad surnuks.
  Ja siis tüdrukud vajutavad oma helepunaste rinnanibudega nuppe ja lülitavad sisse midagi ülimalt tapvat ja hävitavat. Ja palju orke sureb.
  Väga kaunilt ja enesekindlalt laulavad ka nägusad noored päkapikud;
  Maailmas pole ilusamat armastust
  Kuid sellel on ka probleeme ja muresid ...
  Lõppude lõpuks on loosung paaris kasutu - roolid,
  Kui oleme koos, oleme alati piloodid!
  
  Armastus on anum, milles on magus mesi
  Kuid ükskõiksuse tõrv juhtub ...
  Ja õnn, ma usun, et helde, tuleb,
  Õitses nagu sireenipõõsas mais!
  
  Orjuse ahelast loobumine on suur asi,
  Las ma sirgun end higises kehas ...
  Kui elu vangistuses - parem on surra,
  Kuigi vajadus võõrutab meid laiskusest!
  
  Meile on antud elus palju saavutada,
  Aga rohkemat saavutada on väga raske...
  Kui teie mõistus on võrgus - ikkes,
  Kui sa oled liiga ettevaatlik mees!
  
  Ja need, kes julgevad, need ootavad biskviittorti,
  Ja šokolaadid, magusad kommid,
  Kuid sageli annab kivile vastupidi,
  Kes teab, äkki lauldakse tuvide päevi!
  
  Me ei taha siit maailmast lahkuda,
  Kaota isegi kurja universum!
  Andke meile elukatse viis,
  Ja karistus saab olema hariduses!
  Need on siinsed laulud ja noormehed ei jää armu poolest alla tüdrukutele. Ja ka päkapikud, kes on veel lapsed, kasutavad kada. Ja see on ka väga surmav relv. Ja sellel on äärmiselt hävitav mõju.
  Sellise rahva vastu on Putini karud jõuetud.
  Võitlus jätkub suure intensiivsusega.
  Tüdrukud loobivad bumerange kuueharuliste tähtede ja haakristide kujul ning lõikavad nendega Putini karudel päid maha. Samas on see ülimalt energiline.
  Tüdrukud näitavad ja näitavad selliseid hämmastavaid imesid oma paljaste varvastega. Ja anda vaenlastele purustavaid ja luumurdvaid lööke.
  Sõdalased laulavad julgelt.
  - Kosmos ootab meid ja unistus,
  Teeme maailma ilusamaks...
  Ilu hakkab valitsema
  Meie suures Elfis!
  Ja jälle vajutavad tüdrukud oma helepunaste rinnanibudega nuppe ja annavad vaenlasele tõeliselt muserdavaid lööke, põletades sõna otseses mõttes korraga sadu Putini karusid.
  Samal ajal laulavad tüdrukud suure entusiasmi ja survega;
  Maailmas on palju valesid ja valitseb julmus,
  Õiglus on nagu võrku püütud lind...
  Kuid seal on Issanda vägi ja ülevuse kilp -
  See tähendab, et meie, kes oleme kukkunud, ei pea seda kaua taluma!
  
  Päkapikud on sageli patused ja mängivad saatusega,
  Halasta meie peale, Kõigeväeline: sinu kiitus on au!
  Ma pöördun Sinu poole murtud hinge veres,
  Andke mulle võimalus saada päästetud ja lugeda palvet!
  
  Liiv voolab huultele, tuule põletav irve,
  Milline kohutav patt on viinud meie Maa...
  Saatan, kurjuse looja, piinas halastamatult
  Aga tegelikult, kes on kukkunud ja on üksi rahvamassis!
  
  Me ei ole väärt maitsma Jumalat, armu,
  Südames elab alatus ja valitseb tühjus!
  Peame andma orbudele kõik, mis meil on,
  Avaldagu teie puhtus taeva all!
  
  Aga kui su vaim on nagu tindilaik,
  Kui teie mõtetes elab jäikus ja iha?
  Sest see Jumal, Püha avas oma südame,
  Ja ta ütles: te kahetsete - üleastumine ei lähe arvesse!
  
  Looja andis oma püha korralduse loomisele,
  Armasta oma vendi ja ära julge reeta!
  Ma võitlen patuga, et tuli ei kustuks,
  Saage üksikpereks: au isa, ema!
  
  Pole andestust, kui su isa on laisk,
  Kui sa ainult mõtled, kuidas rohkem haarata..
  Aga kui sa oled suuremeelne, siis tea nooremat
  Ja töötage hea nimel, lükates voodit!
  
  Sinu püha seadus antakse igavesti,
  Elada südametunnistuse järgi, tuues rõõmu!
  Avas kogu universumi, tarkus on nii suur,
  Seda on võimatu teada, ma nutan nagu laps!
  Ütleme nii, et tüdrukud laulsid superlaulu ! Ja nad näitasid oma silmapaistvat kohustust.
  Ja laske sõdalastel taas tulistada orke, vajutades nuppe, nibusid, mis näevad välja nagu üleküpsenud maasikad. Ja koputage neid suurtes massides välja.
  Need on tõesti tüdrukud, kes külvavad Putini karude sekka surma ja hävingut. Kõige säravama ja hävitavama lõigu sõdalased.
  Ja nad niidavad vaenlasi maha nagu sirp. Ja nad peksid vaenlasi ja kasutades paljaid varbaid. Ja nii palju orke on nende hävitava mõju tõttu juba surnud.
  Ja tüdrukud loopivad oma paljaste ümarate roosade kontsadega hävingu- ja hävitusherneid.
  Ja jälle langevad tapetud ja räsitud Putini karud. Ja sõdalased tegutsevad väga veenvalt ja hävitavalt.
  Ja noored mehed näitavad ka oma hävitavat ja hävitavat mõju Putini armeele.
  Samal ajal laulavad võitlevad sõdalaste paarid entusiastlikult;
  Me elame maailmas, mis on täis eraldatust, kurbust ...
  Mida peab sõdur üksi olles tegema?
  Meie jaoks otsustasid jumalad julmalt õige -
  See mees muutub halliks!
  
  Universum on armastamise suhtes nii julm,
  Temas voolasid lahkumineku pisarad ...
  Kaastunne kadus jäljetult,
  Ja elu muutus nagu kivi ilma pehmuseta!
  
  See külmub kõrbes ja jää hõõgub kuumusest,
  Kuidas roostes kett ümber südame keerdus!
  Ja eraldumise vihm lööb katusel laskusid -
  Taskud tühjad, ainult vask alles!
  
  Kuid usk võitleja saavutusse inspireerib,
  Kõigeväeline jumal - tead, andis kindla tõotuse!
  Ja me oleme nagu lehestik soojas mais,
  Võrsudes kohtame õitsemist!
  
  Kas soovite muuta planeedi õnnelikumaks
  Nii et igaüks meist laulis hiilgavalt nagu ööbik?
  Siis sai kõige magusam mesi pärnapuu saagiks -
  Tehkem hiiglaste hinges lõpp valedele!
  
  Ärge petke Jumalat, uskuge mind
  Ta näeb täpselt läbi, kes meist on argpüks ja põngerjas!
  Andke ohverduse Issandale tähendus,
  Pole ime, et see ütleb: ma maksan teile, inimesed!
  
  Kuid kuri vägivald püüdis meid võrku,
  Keegi ei tea, millega tapmised lõppevad.
  Juudas ripub mäda haaval -
  Ja neile, kes uskusid - loorberikroon!
  
  Iga inimene võib paremaks saada
  Meie valik on teadlik - Kristuse poole püüdlemine.
  Kuid mõnikord on seal verelombid,
  Kuigi lubadus on - ma tulen varsti!
  
  Oh maailm, kui palju vägivalda sul on,
  Nagu me ei saaks rahus elada!
  Sõduri naise kirstu kohal ohkas,
  Kui õhuke on elu habras niit!
  
  Vere valamine pole meie kutsumus -
  Jahti armastada, kinkida Isamaale paradiis!
  Mis on karistus meile kõigile?
  Vastus on, et annate kogu rikkuse vaestele!
  
  Päästmist on raha eest võimatu osta,
  Sest kullal pole Jumala jaoks hinda!
  Ja kummardage pühapäeval kiriku ees,
  Et saada tiivuliseks nagu kotkad!
  
  Ja aeg tuleb - Jumala Kuningriik tuleb,
  Kuri ja röövellik udu saab otsa!
  Vaimne tahe hukkub, neetud orjus,
  Ja riik saab Õnne Suureks!
  Siin laulsid tüdrukud tõesti ja konkreetselt ning väga kaunilt. Ja paljajalu viskasid tüdrukute jalad tapvaid annihilatsiooni kingitusi. Ja nii läks ka Putini karude hävitamine. Need tüdrukud on ka väga vaimukad.
  Nad on hämmastavad ja äärmiselt lahedad. Ja nende rinnanibud on väga heledad, nagu üleküpsenud maasikad.
  Tüdrukud loobivad ilma tarbetute tseremooniateta surmava jõuga paljaste sõrmedega hävituskingitusi.
  Siin nad on, milline suurepärane ja agressiivne võitlus varastab.
  Mida me saame öelda tüdrukute rindade rubiinnibude kohta? See on ka äärmiselt võitluslik ja lahe. Kui võimelised on tüdrukud võitlema ja võitlema suure intensiivsusega.
  Nii võtsid tüdrukud uuesti kätte ja pistsid paljad varbad suhu. Ja anname vilet. Ja kuidas sellest ultrahelitrill välja voolama hakkas.
  Ja uimastatud varesed kaotasid teadvuse. Ja nad kukkusid nokaga Putini karude rumalate peade peale.
  . PEATÜKK nr 21.
  Päkapikutüdruk ja samal ajal kuninganna andsid käsklusi. Ja ta oli väga energiline. Ja ta silmad särasid nagu safiirid. See on super tüdruk ja tema nimi on Maria Kolesnikova.
  Nad torkasid nende pealuud läbi ja lõid aju välja. See on lahe!
  Ja siis võtsid sõdalased seda väga kaunilt ja rõõmsalt ning laulsid, oma imelise häälega;
  Minu kõrgendatud päkapiku valgus -
  Riigid, mis andsid maailmale hingega elu!
  Seda isamaad on võimatu ilusamaks leida,
  Ta tunneb universumit - püha unistus!
  
  Igas rohulibles ja igas kastepiisas,
  Ja sooja suve vihma tilkades...
  Lumehelbed mängivad teemantidega,
  Neis on Jeesuse - Issanda Juhi - nägu!
  
  Särava Svarogi loomine,
  See on ilus igas rukkililles.
  See, kes tahab rahu, on nagu Jumala poeg,
  Uskuge mind, tal on igal pool imeline elu!
  
  Kuid Kõigevägevam andis meile selle tahte,
  Nii et ma valin iga vaba tee,
  Nii et põline võitleja armastab oma kodumaad,
  Et ülistada Rodi tegudes!
  
  Valik polnud aga hea,
  Ja nüüd voolab kuri oja Maa peale!
  Elf on tallatud rahvahulga tankide põrgust -
  Julm ja halastamatu rokilahingus!
  
  Kuid võitlejad kogunevad õlg õla kõrval -
  Nõukogude novembri lipu all.
  Ikoonilt annavad näod armu,
  Nad on meie jaoks Issanda ees, mitte asjata!
  
  Kuigi deemonid karjatavad Putini taga,
  Orkmaaniasse palju põrgut !
  Aga me tulistame Junkerid alla nagu taldrikud,
  Lõppude lõpuks on vaja võidelda, rebides vere veenidest välja!
  
  Vaenlane on jõudnud Elfskvasse - kõik põleb,
  Läbi binokli näeb ta Kremli tähti!
  Aga me võitsime Mamai hordi enne,
  Issand annab jõudu oma armastavatele tütardele!
  
  Isamaa - ma sosistan palves valuga,
  Meie linnad põlevad nagu tõrvik!
  Mis on ehitatud higi ja armastusega,
  Kas see hävitati tõesti igaveseks?
  
  Kuid perekond ei jäta oma loomingut -
  Ta annab jõudu ja vastane kukub!
  Nagu on öeldud Jumala targas raamatus -
  Päkapikk võidab ja marsib kampaaniaga tähtede poole!
  
  Võitis Wehrmachti, valas ojana verd,
  Elfskva , ja pärast kuulsusrikast Elfagradi!
  Ja kodumaa annab õunapuudelt mahla,
  Et granaadikuulipildujaga oleks lihtne!
  
  Oleme Okrlinis - kuulsusrikas juht,
  Jumala asetäitja maa peal, kus on patt!
  orkshistlikke olendeid,
  Siis on õnne ja edu!
  Tüdrukud laulsid nii hästi ning sellise kire ja intensiivsusega. Kaunitarid laulsid suurejooneliselt ja tegid kõike suurepäraselt.
  Ja loobivad paljaste varvastega erilisi tähti, mis Putini karudel kõri ja kõhud lahti kisuvad. Ja ütleme nii, et see on väga lahe.
  Meeldivad tüdrukud võitluses on väga tugevad ja võitluslikud.
  Kuigi mõnikord saavad nad seda ka. Siin on orkide timukad piinamas ühte päkapikuperekonna tüdrukut. Nad võtsid ta kinni ja tõmbasid riiulile üles. Kõigepealt sidusid nad ta käed tagant kinni ja hakkasid tüdrukut kõrgemale tõstma. Ja nii edasi kuni laeni.
  Tõmbatud kümne meetri kõrgusele. Ja siis võtsid nad tüdruku ja lasid tal minna.
  Tema alasti päevitunud keha vajus pikali. Ja põrand ise on väga tugev, nailonist köis on venitatud.
  Ja tüdruk karjub põrgulikust valust. Nii sai kaunitar tõmbunud. Ja väänas ilusad liigendid viimse piirini.
  Putini karude perest pärit vanemtimukas urises muigega:
  - Jätka raputamist!
  Ja tüdruk hakkas uuesti nagile tõusma. Ja kõrgemale ja kõrgemale. Köis oli pingul.
  Tüdruk on väga ilus päkapiku reljeefsete lihastega. Ta on hämmastav ja väga võitluslik.
  Ja ütleb oigates:
  - Ei! Ma ei ütle!
  Ja nad tõstsid ta üleval laeni. Ja tüdruk, tähelepanu poole sirutatud, tardus.
  Siin nad lasid tal uuesti minna. Alasti tugev päkapiku keha langes. Ja see kihutas metsiku kiirusega alla. Ja päris põranda juures oli köis jälle pingul.
  Ja tüdruk karjub uuesti. Jah, see teeb haiget.
  Kuid mu rinnast kostab nutt:
  - Ei! Ma ei ütle!
  Putini karude tõugu vanemtimukas annab käsu:
  - Kolmas kord raputada!
  Ja nüüd tõstetakse neiu taas köie otsa. Enne seda pandi tüdruku paljastele jalgadele raske tammepuust raudköites klots. Ja ta tugevdas oma tugeva tütarlapseliku keha venitamist.
  Päkapikk sirutas end välja ja rippus päris lae lähedal lossis, kus Putini jõugu fanaatikud piinasid.
  Ja siis vanemtimukas susises:
  - Kas sa hakkad ütlema, et lits!?
  Tüdruk karjus meeleheitest:
  - Panus teie Putini suus!
  Järgnes käsk:
  - Lase lahti!
  Ja nöör lasti jälle trummi abil lahti. Ja tüdruk kukkus maha. Ja tema paljad jalad blokis puudutasid isegi veidi põrandat ja köis oli jälle pingul.
  Ja päkapikk karjus uuesti ja kaotas teadvuse.
  Orkid valasid vanemtimuka käsul talle ämbri jäävett peale. Ja tüdruk tuli mõistusele.
  Timukajuht käskis:
  - Ja nüüd venitades.
  Ja plokist välja paistnud konksudele hakkasid orkid riputama kõige raskemaid raskusi. Tüdruku lihaseline higiselt läikiv keha oli tugevasti venitatud ja kaardus nagu nöör.
  Ja ta pigistas jälle endast välja:
  - Ma ei ütle!
  Timukas käskis:
  - Tuld talle! Ja põletage rind, rinnad ja paljad kontsad!
  Orkid tormasid käsku täitma. Enne seda, et nahk kohe söeseks ei läheks, öeldi tüdrukule ja rinnale ja oliiviõliga paljad tallad.
  Neiu oli Putini karude karedate karvaste käte puudutusest väga tülgastav.
  Ja kui nad ka tüdruku paljaste jalgade all lõkke süütasid. Ja iga helepunase rinnanibu juurde tõid nad tõrviku ja teise tõrviku Veenuse rinnale.
  Ja valu oli põrgulik. Kuid tüdruk mitte ainult ei nutnud ega karjunud, vaid hakkas vastupidi laulma;
  Allmaailma paigutuses pole pisiasju,
  Igasugune vabandus kuradile on nagu konks.
  Kui maailmas pole Issanda armu,
  See tähendab, et põrgubassein pole kaugel!
  
  Lõppude lõpuks on kurjusele maailm nii kiindunud,
  Nagu saared ilma hea kompassita...
  Kuigi lauldakse vapruse kangelaslikkust -
  Tegelikult on Universumi Kuningas Saatan!
  
  Selle maailma julm õnnestub,
  Kes haletsust ei tunne, on kuningas!
  Isegi paradiisi palmi all on lõksud,
  Kus on hea? Tema tühine null!
  
  Iga usk võib olla rikutud
  Igasugune hiilgus lõhnab, tea silmust ...
  Roomajad susisevad liivakastis salakavalalt -
  Ja ma tahan maailma valgustada unenäoga!
  
  Sa püüdled valguse poole, aga hõljud pimeduses,
  Jaht kinkimiseks, aga tasku tühi!
  Kui sa ei taha elada nagu armetu papagoi,
  Minge alatuse, kavaluse ja pettuse juurde!
  
  Vastik on isegi limakihi all elada,
  Kus ilma katusetoeta - mitte sammugi!
  Hinged tormavad kõrgele nagu pistrik,
  Aga liha on soos, mõõk särab vaenlast!
  
  Kuidas juhtus, et õnn kadus?
  Ja miks valitseda kõikjal kurjus?
  Kas Jumalal pole piisavalt jõudu?
  Et kõigil oleks alati hea?
  
  Lõppude lõpuks ei loonud inimest fanaatik,
  Lõppude lõpuks on igas südames armastuse allikas ..
  Miks orkid mõõtu ei tea,
  Ja õnn on ehitatud ainult verele?!
  
  Kahjuks ise vastust ei leia.
  Nii et see on olnud kohutav asi maailmas alates sajandist ...
  Ja deemonid teevad sulle kohutavat nägu,
  Ja tundub, et Issand on inimesed unustanud!
  
  Aga ma ei usu - kurjus pole kõikvõimas,
  Sa pead lihtsalt oma tahte rusikasse suruma!
  Siis kaob põrgusse viiv impulss,
  Ja meie vahel saab olema rahu ja harmoonia!
  Sõdalased jätkasid võitlust orkide armee vastu. Nad tegid seda kangelaslikult ja kasutades loomulikult peitlitud jalgade paljaid varbaid.
  Kaunitarid möirgasid:
  Vaata varjutust taevas
  Ajastu võimas sümbol...
  See on valguse märk
  Orkidel läheb halvasti!
  Seda öeldes võtsid tüdrukud selle kätte, vajutasid sarlakpunaste rinnanibudega basuuka nuppe. Ja raketiheitjad reageerisid. Mis kattis ja rebis palju Putini karusid.
  Ja pärast seda hakkasid tüdrukud uuesti laulma;
  Elfia: sa oled mu püha riik,
  Kus unistused täituvad...
  Paitab, soojendab jääkülma,
  Taevas pole paremat ilu!
  
  Sellist riiki pole kogu universumis,
  Selles, nagu rubiin, härgviin paju oksal.
  Põllud on riietatud teemantidesse, pärlitesse,
  Kui lumehang Frost meile andis!
  
  Kaunis rukkilill lämbesel suvel,
  Kuldne vesiroos vee peal ...
  Rästatrill laseb reisijal tervitada,
  Teil on hea meel metsas murul olla!
  
  Elfi tüdrukud on alati armsad -
  Sihvakas, nägus - juuksetule!
  Ja laulud, mida slaavlased austavad, on teada,
  Ja nende kuumus ulatus taevani!
  
  Kui sajab paljajalu läbi lompide,
  Blondid tüdrukud naeravad ja jooksevad...
  Kellelgi meist pole isegi talvel külm,
  Maikellukeste lume all õitsevad pakane!
  
  Isamaa aare meie südames,
  Hoia teda, aga ära peida batiiri!
  Avasime ukse paradiisi avarustesse,
  Me vallutame kogu universumi kosmose!
  
  Isamaa on tagasihoidlik ja majesteetlik,
  Värvilipul - nende elu, kes annavad kolm!
  Selline kiirgav jõud
  Vaatad truult Elfi!
  
  Issand annab tasu, usu suurt,
  Äratagem surnuid ustavalt teadusega üles...
  Ja ema igavesti punane noor,
  Liitume oma kõikvõimsa meeskonnaga!
  Tüdrukud on nii julged ja see näeb lihtsalt suurepärane välja. Ja loomulikult on nende jalad paljad ja rinnad sarlakaid nibusid täis - lihtsalt armas, maitsev.
  Ja nad vajutavad jälle oma helepunaste rinnanibudega bazooka nuppe ja lasevad surmava jõuga hävitamise kingitusi. Need on tüdrukud siin, imelised, lahedad ja paljaste ümarate roosade kontsadega.
  Noortele päkapikkudele meeldib väga neid paljaid jalgu lakkuda. Ja maitsevad nagu kärjed.
  Sellised päkapikud on imelised ja armsad inimesed. Ütleme nii, et nad on suurepärased.
  Ja kui nad juba laulma hakkavad, keerab see üldiselt toruga kõrvu;
  Mu kujutlusvõime tabas
  Kõik muutus helgeks, justkui novembris!
  Ja me torkame kahvli kurja deemoni külgedele,
  Ja see saab olema maa peal nii imeline!
  
  Sellised tähed meie universumis on
  Mõned on rubiinid, teised teemandid!
  Kogume austust õelatelt -
  Löök on nagu haamriga ja mitte kulmu, vaid silma!
  
  Vaateaknad kvasaridega,
  Särav hipodroom sädeleb!
  Minu hinges haigutavad haavad -
  Tundus, nagu oleks selles olnud suur pogromm!
  
  Nad kõverduvad nagu komeedi lokid,
  Lamba sära - piimjas triiv särab!
  Oh, lauldakse surematuid vägitegusid,
  Olgu päkapikk igavesti hiilguses!
  
  Mida saab kurb päkapikk kuulsuse nimel ära teha?
  Laske vaid pisaral oma sinistest silmadest langeda...
  Kui kõik ümberringi on hall ja vastik,
  Kui ootad lootusega juunikuu äikesetormi.
  
  Sirutage oma õnnetud huuled naeratades -
  Saage aru, et maailm ei ole marjad metsas.
  Tüdruk paljastab sulle kohe hambad,
  Selles täidate mõistliku unistuse!
  Need on tüdrukute laulud - lihtsalt imelised ja uhked, näevad super välja. Neid võib lihtsalt öelda, et nad on kosmilised ja äärmiselt võitluslikud. Sõdalastel on ka rubiinidest sädelevad rinnanibud, mis säravad kui tähed pimeduses.
  Ja noorte päkapikkude keeled lakuvad neid ahnelt ja püüavad orgasmikaskaade.
  See on tõesti täielik ja absoluutne ilu.
  Ja siis hakkasid tüdrukud paljaste varvastega pardleid loopima. Ja need terad tegid Putini karude kõri lahti.
  Ja see osutus väga lahedaks.
  Ja nii hakkasid tüdrukud oma helepunaste nibudega nuppude küljes vajutama ja relvi tööle panid.
  Ja see mõju osutus võib-olla peaaegu saatuslikuks.
  Ja kaunid päkapikud niitsid taas Putini karusid, ajades nad kirstudesse.
  Ärge unustage samal ajal laulda;
  Üks meie võitlejatest on tee,
  Ta on okkaid ja okkaid täis...
  Lõppude lõpuks pole selles maailmas Jumalat -
  Unistused on tolmuks varisenud!
  
  Iga raisakotkas võib nokitseda
  Ja esiaiast sai tühermaa ...
  Aga kui nõrgaks on inimesed muutunud?
  Kuhu kadus kangelane päkapikk?
  
  Ja seetõttu unustati päkapikk,
  Mis välismaalane müüs!
  Seal, kus oli miile, sai miilideks,
  Kukkuge kuristikku kuristikku!
  
  Seal lähevad killud põllul valgeks,
  Ja hai, tõstis vares...
  Me tahame, uskuge mind paremini kui teie osa,
  Et elust saaks paradiis!
  
  Kuid Kõigevägevam andis selle vastuse -
  Tahad liiga palju süüa
  Nad andsid sulle isegi lisaratsiooni,
  Ja kus on vägiteod ja au?
  
  Elfia jaoks olete jahedusega võitlejad,
  Aga ainult lõbusta mamon...
  Ja sõna on vaja, vendi on vaja -
  Olete visanud kui vanaraua tolmu!
  
  No milles me kokku lepime?
  Raske laiskusest kurjast.
  Las tee ootab meid, paraku, ohtlik,
  Võitlema lugematu hordiga!
  
  Kuid sel juhul õnnestub meil -
  Kuna emamaa on pojad.
  Ärge magage lapsi hällis
  Lennumas komeetidele nagu kotkad!
  
  Ja viimasele vastusele:
  Millal arm tuleb?
  Nii et õnnekiir põleb igavesti -
  Sulatame oma südames lume ja jää!
  Ilusad tüdrukud laulsid ja nende hääl oli nii kõlav ja kõlav. Tegelikult pole kedagi ilusamat kui sõdalased. Ja nende rinnanibud sädelevad nagu rubiinid ja juhtkangi nuppe vajutatakse.
  Sõdalased on halastamatu tuli orkide pihta. Nad tegutsevad pidurdamatu energiaga.
  Ja nad viskavad paljaid varbaid, surmava jõuga hävitamise kingitusi.
  Nii tüdrukud - kes, kui on vihased, pühivad mägesid minema. Siin proovige sellistele varastele vastu seista.
  Paljaste kontsadega loobivad nad suuri surmavaid surmaherneid.
  Need on nii lahedad ja ainulaadsed tüdrukud.
  Ja kui kasutatakse punaseid rinnanibusid, vallandub veelgi agressiivsem annihilatsioonisüsteem. Ja paljaste ümarate roosade kontsadega tüdrukute halastamatute löökide all hukkuvad tuhanded Putini karud.
  Ja tüdrukud laulavad endiselt;
  Paljud meist kardavad maailma minevikku,
  Mis seal sajandite tumeda varju all peidus on?!
  Universumi saatuse otsustab juhus ja tahe,
  Midagi, mis suudab kurjad vaenlased kukutada ja võita!
  
  Ja olevikus on pilkane pimedus,
  Siin on palju erinevaid kuristik...
  Igas tähes teeb Saatan nägu,
  Ta tahab meid muuta papagoide kuradiks!
  
  Isamaal pole prohvetit, paraku -
  Ja vabaks töökohaks on palju õpetada!
  Ja selle tulemusena tulevad välja kirstud,
  Kui, juba Jumala meelest põlenud!
  
  Aeg ei allu ussidele,
  Igaüks meist on väga uhke inimene.
  Et tulemused ei langeks nulli,
  Peame puhastama ebapuhta näo!
  
  Kaebamine pole valik, teate
  Noh, mõelge sellele poisid!
  Ja siis maa õitsengus,
  Kui kaitsed liini kuulipildujaga!
  
  Lõpetage töö ja oletegi valmis
  Võite tõesti tippu jõuda!
  Kui olete aastaid isegi noor -
  See on nagu pomm, anna see ja ära lausu sõnagi!
  
  Ja tasuks - saab armastus,
  Selles on patuse maailma nauding!
  Ja ärge olge motiividega vastuolus,
  Tormilisest kirevoolust kinni haaratud!
  
  Usk juhatab meid Isa juurde,
  See muudab selle puhtamaks, paremaks, lahkemaks!
  Ja kotkas kummardab Kristust,
  See on kommunismi idee!
  Need on sellised laulud, mis panevad sind tõeliselt käima ja loovad tuju. Sõdalased laulavad kaunilt ja säravalt.
  Ja nad jätkavad oma paljaste varvastega surmava jõuga hävitamise kingituste loopimist.
  Siin on tüdrukud. Ja kaunite tüdrukute vangistus, orkid kleebivad kaunitaride paljaste kandade külge tulikuumad vargad. Ja nad põletavad neid suure julmusega.
  hüper taseme kaunitarid .
  Ja nad viskavad vaenlast jätkuvalt oma paljaste varvastega, surmavate hävitamishernestega. Ja nende helepunasetest nibudest voolas välja ultraheli, mis põhjustas atmosfääri värisemise ja varesed said löögi ajju ja kaotasid teadvuse.
  Ja nad, kukkudes, läbistasid orkide kolju ja nad tapeti konkreetselt. Ja veritsedes surid Putini karud;
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka pilk!
  Rahva hääl on vali
  Sosin purustab mao!
  
  Ära ole okrshista troonil,
  Scarlet Armee mõõk kukutab!
  Minu päkapikk, mitte koplis -
  Ärge vallutage kõigi ema - kuradid!
  
  Kodumaa selles pühaduses,
  Selles õitseb ainult hing!
  Küsi ahju kinga,
  Meie tee viib paradiisi!
  
  Uus kord saab
  Elfiga üks !
  Inimesed saavad õnnelikuks
  Isamaa võitmatu!
  
  Valguse kuningas elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks!
  Tee õnneks uks lahti
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Kurbuses, lootuses, usus,
  Ma usun rõõmu, me usume!
  Noorus muutub
  Oleme ise kohtunikud!
  
  Iga võitleja on austatud
  Kõigil on julgust.
  Mine lauluga lahingusse
  Ethi sammu pole olemas !
  
  Usun, et kogu maailm ärkab!
  Ortismile tuleb lõpp!
  Päike paistab eredalt!
  Tee, valgustav elfinism !
  Need on tüdrukud siin - kõige lahedam ja silmapaistvam klass. Naissõdalased loopisid paljaste varvastega habemenuga ja raiusid Putini karudel päid maha.
  Need on siin mõned imelised tüdrukud. Ja päkapikkude vöökoht on õhuke ja puusad laiad ja press on reljeefne. Siin ei suuda orkid sõdalastele vastu panna.
  Nad on nii hämmastavad ja lihtsalt hämmastavad. Ja rindkere punakaspunastest nibudest eralduvad võimsad ultrahelilained. Ja varesed said taaskord ajule. Ja nad olid uimastatud ja lolliks. Ja nad võtsid seda nagu nuia ja lõid selle lõhki.
  Ja oli kohutav šokk. Ja sõdalased alistusid oma uskumatule energiale.
  Ja jälle võtsid sõdalased üles ja laulsid;
  Muidugi on seda raske ennustada
  Mis ootab ees selles uues maailmas!
  Me lendame taevasse
  Istub tähelennukis!
  
  Taevas pole planeete
  Igal neist on oma sublunaarne maailm.
  Tähise aeru löögi all,
  Usun, et me vallutame Linnutee!
  
  Igas universumis on kurjust,
  Aga kui elfinism valitseb...
  Seejärel garanteerige oma südametunnistuse au.
  Ja ärge austage dualismi!
  
  Meie kohal tõstis mõõga timukas,
  Ähvardab õnnes elamist segada!
  Mõnikord lein, oigab, nutt,
  Meie ema valab pisaraid!
  
  Või võib-olla torgake ruumi,
  Lõputud kosmosesügavused!
  See, kelle mõistus on terav, saab hakkama
  Ilus, tark, lahke poeg!
  
  Järglased hakkavad kasvama
  Koidikul rasvased põllud!
  Meie kohal on Jumal, Püha Kristus,
  Tema poole kummarduse ja armastusega!
  
  Siis usume paradiisi
  Laste naeratuse püüdmine...
  Aitäh, Issand -
  Pikenda mu elu niiti!
  
  Mida aidata kogu maa inimesi,
  Suurendage edusamme ja lahkust,
  Et riigil oleks võim,
  Ilu ülistada lüüraga!
  
  Lõppude lõpuks pole te asjata mees,
  Nagu taevasse tormav lind!
  Kas soovite oma unistused teoks teha
  Millises vaimus, kehad!
  . 22. PEATÜKK
  Tüdrukud laulsid nii vaimustavalt ja Maria Kolesnikova - super
  See oli nii imeline laul, mida tüdrukud laulsid. Ja kui ilus see laul välja tuli. Nii laulavad sõjatüdrukud suurepäraselt. Ja neil on nii imelised ja hämmastavad hääled.
  Üks päkapikkudest märkis vaimukalt:
  - Fuhrer on kiilakas ja lihtsalt närune!
  Ja ta näitas oma pikka ja hammustavat keelt.
  Teine päkapikk ütles vaimukalt:
  -Kellele ei meeldi Putin?
  Kõik armastavad Putinit!
  Ja kes ei armasta Putinit?
  Ta on pikka aega vangis olnud!
  
  Aga Vladimir kiilakas,
  Me ei karda üldse
  Ja kuri president,
  Rumalad mõtted!
  Tüdrukud väljendavad end väga vaimukalt ja karjuvad. Ja siis viskavad nad paljaste varvastega mürgiseid nõelu ja torkavad nendega surnuks Putini karud.
  Ja siis nad võtavad selle ja hakkavad laulma;
  Universumis pole teist isamaad,
  Meie planeet on nagu täht taevas...
  Usu, lootuse ja puhaste unistustega,
  Võidame eredad eesmärgid!
  
  Nad tegid esimese sammu kosmoses
  Elfarin andis meile taevavõtme !
  Kõik on nüüd nagu arenenud mustkunstnikud,
  Saab tunda tormise serva maailma!
  
  Noh, kujutage ette vanu aegu -
  Loomade nahkades kihutasime nuiaga!
  Progressi teema on kadumatu, igavene,
  Las teadus teeb meid tugevaks!
  
  Tasu asemel okaste jalge all,
  See loodus on nagu kuri hunt!
  Ronk nutab: mees vait -
  Ja keerubid paljastasid oma näo nii kurjad!
  
  Süstikust on ainult üks väljapääs,
  Kõigeväeline Jumal on Loomise jõud.
  Sinust saavad elemendid, uskuge mind, söör,
  Kui taipamine jõuab teadmisteni!
  
  Nii et ära igavle koolipingis, kullake
  Jõudu saate suure saatuse osaliseks!
  Teete endast paradiisi, noormees,
  Saate luua kõike, millest ainult unistate!
  
  Uutes maailmades on vaja ka teadmisi,
  Seal on meie vennad, ma usun, et sugulased.
  Las universumis pole vaenu,
  Me kõik oleme oma Emapäkapiku perekond!
  Nii laulsid tüdrukud vaimukalt ja omanäoliselt. Ja nende hääled sünnitavad lihtsalt imesid.
  Nii nad seda võtavad ja tüdrukud laulavad nii hästi. Ja jälle võivad nad võtta ja laulda täiel rinnal. Ja näidata nende kõlavaid ja väga lahedaid ja hämmastavaid hääli.
  Need on tüdrukud, kui nad laulavad või mängivad, ja see on võitluslikult lahe.
  Ja sõdalased löövad taas välku oma rindade helepunasetest nibudest ja tapavad orke. Kõik toimub sõjalisel viisil paradoksaalselt. Ja tüdrukute paljad ümarad kontsad viskavad üles hävitavaid hävitamispalle. Millel on tõeliselt laastav mõju.
  Ja päkapikutüdrukud ajavad vastased, antud juhul Putini karud, sõna otseses mõttes kirstu. Ja toimub selline põhimõtteline ja pidev võitlus täieliku hävinguga.
  Ja sõdalased näitavad end ülimalt vapratena. Ja nad võtavad selle ja vilistavad suure raevuga, kasutades oma paljaid varbaid. Ja see vile on kõrvulukustav ja lööb aju. Ja see tekitab revolutsiooni vareste peades.
  Ja nad, olles kaotanud teadvuse, kukuvad ja läbistavad oma terava nokaga orkide päid.
  Pärast seda laulavad nad taas suure õhinaga ja paljastavad hambaid;
  Oh Puškin, sa ekstsentrik eksid,
  Me ei tohiks kevadel haigeks jääda!
  Lõppude lõpuks on värskete maikuu ürtide lõhn,
  Suudab kõik diivanilt välja ajada!
  
  Lumikellukesed õitsevad kevadel
  Neil on ööglasuuri puhtus ...
  Sünnitab pehme kerge unenäo
  Noormees tahab jälle tormi!
  
  Kevadel külm taandub,
  Kurjade piinade saast kaob ...
  Jahi hiilgus igavesti
  Joo neitsi magusat hingeõhku!
  
  Nagu nooruses, on kõik hästi,
  Ja mai on looduse noorus!
  Rähn möllab peitliga,
  Äike väriseb, paiskab võlve!
  
  Kevadel vulisevad ojad nagu trill,
  Ja nende muusad kõlavad nagu laine pritsimine.
  Siin kasvavad marjad joonistab -
  Soojad südame ilust!
  
  Kõik meie piirkonnas on ilu,
  Rohi on nagu samet daamikleidis.
  Nagu ka pimedus
  Püüdke elada kangekaelselt linnas!
  
  Miks me vajame linna ja küla,
  Hakka nagu metslane, kõnni läbi metsa.
  Ja kui lund sajab,
  See paljajalu tormamine ainult järsem!
  
  Rod andis sellise jõu
  Et me saame valitseda nagu jumalad.
  Siin on rukis põllul kuldne,
  Ikoonist paistab nägu rangelt!
  
  Svarog Slavyan püha isa -
  Ta käskis vendi armastada ja nende jaoks elada!
  Kes on üllas mees
  Lõppude lõpuks võttis Looja ise ristilöömise vastu!
  
  Ja rüütel teritab oma mõõka,
  Sest elus on vägivalda!
  Issand ütles: Ma ei anna rahu,
  Lõppude lõpuks, põrgu, uskuge mind, on impotentsus!
  
  Nii et ärge uskuge, et uni on taevas
  Tegelikult on õnne olemus liikumine.
  Ja sa võitled nii julgelt -
  Timukalt andestust paluda!
  
  Ja kui ta taandus,
  See Rod aitab, uskuge oma poega!
  Eemaldage tolm ja prügi oma peast:
  Mis paneb virisema - lükkan selle tagasi!
  Lahingud jätkusid suure kangekaelsuse ja ulatusega. Valati palju verd. Peamiselt kaklesid päkapikutüdrukud, kasutasid paljaid varbaid.
  Ja kui nad kaklevad, on see äärmiselt surmav, hävitades Putini karud.
  Tuleb öelda, et lahingud olid nii verised. Ja tüdrukud on endiselt Zelenski püramiidtankidel.
  Ja see on äärmiselt jõhker rünnak. Ja sellel on kõva kirstu stiili mõju.
  Ja paljad varbad loobivad suure hävitava jõuga hävitamise kingitusi.
  Ja päkapikutüdrukud laulavad veelgi;
  Mu isamaa on elujõuline hing,
  Tal pole selles kurjas maailmas võrdset...
  Lõppude lõpuks, kui hea on Elfiya -
  Selles on palju soojust ja valgust!
  
  Võitle tema eest, neetud vares
  Lõppude lõpuks pole siin maailmas kallimat kodumaad!
  Lõppude lõpuks on isekus kuritegelik vale,
  Ja julm deemon paljastab oma alatu näo!
  
  Mida ta riigi heaks tegi - me, poisid, oleme kotkad,
  Sellest, mida me saame teha Isamaa heaks, ei piisa!
  Oleme kuulsusrikkad pojad - pidage võrdseks jumalatega,
  Mis takistab, kukutame pjedestaalilt!
  
  Oh mu kodumaa - püha maa,
  Mõnikord unustame Sind teenida!
  Pidage meeskonda üheks perekonnaks,
  Isa seltsimees tark geenius Fralin !
  
  Minu suurel maal on kallis sümbol,
  See kahepealise kotkaga vapp laiali!
  Võitle adraga, neetud hordiga,
  Päikesehiilga Päkapiku rahvas !
  
  Siin on minu armee - sisenes Orklini, purustades,
  Natsismihordid pühivad minema kurje vaime!
  "Tiigritest" ja "Pantritest" oli jama ,
  Juba põrgulikud kuradid ihkavad kohtumist!
  
  Nad valavad välja põrgu laava - kõned,
  Mida tassis varesekarja teadustaja!
  Ja langenud äratatakse üles igavesse ellu,
  Jumal Rod annab kuulsusrikka eluviisi,
  Pole vaja Issandaga vaielda
  Olgem vankumatud usus: sina ja mina!
  Nii et tüdrukud laulavad väga hästi. Ja nad vabastavad suurte rusikatega hävitamise kingitusi. Nii palju hävingut see kõik kaasa toob.
  Ja nii võtsid sõdalased selle ja tulistasid taas suure entusiasmiga välku oma rindade helepunasetest nibudest ning võtsid selle tõesti vastu ja lõhkasid. See on tõesti äärmiselt lahe ja hävitav. Ja ilma ühegi naelata, ütleme nii.
  Tüdrukud itsitavad. Ja siis vajutas purpursete juustega päkapikk oma sarlakpunase rinnanibuga bazooka nuppu ja laulis:
  - Au, päkapikud ütlevad meile,
  Orkidel on häbi!
  Tüdrukud laulavad veetlevalt ja põrgatavad nagu pallid. Ja pallid on pingpongi jaoks erilised.
  Ja muidugi loobivad isegi paljad jalad mürgiseid nõelu ja löövad Putini karud välja.
  Samal ajal laulavad ka tüdrukud;
  Löö otse, peitmata,
  Ammu pole sõnadesse usku!
  Luuletused peaksid tulistama nagu tankid,
  Löö vastane nimme!
  
  Teod on nagu automaadi helid -
  Et oja voolaks pidevalt!
  Ja granaadiplahvatusega löök näkku,
  Ja poolikust rubla keerisest!
  
  Sa ei saa luua õnne vägivallaga,
  Aga ilma vägivallata pole elu!
  Pane teised järjekorras käima,
  Lõunaks saad süüa!
  
  Võite mängida kurje mänge,
  Aga häid tegusid on vaja...
  Südames oleme kassid, mitte tiigrid,
  Ja see võib anda luuda tagumikku!
  
  Jah, mõõk on usaldusväärne garantii,
  See on tõde, mitte süü!
  Ära ole ebaviisakas valitseja,
  Ära kummarda saatanat!
  
  Igal metsarõõmu lehel,
  Igas lohutuses rukkilill.
  Minge vanaduse kuristikku -
  Las hallid juuksed hukkuvad templis!
  
  Sa ei saa endale südametunnistust osta
  Ja te ei saa au maha müüa!
  Kirjutame loo elust
  Fortune kasuema ei ole ema!
  
  Õnnis on see, kes ei karda surma,
  Lõppude lõpuks, ainult julged; tea, see elab!
  Me lendame üles nagu pistrik,
  Kui hõljute, olete testi juba läbinud!
  
  Argpüksi jaoks on põrgu ja taevas,
  Ja julge ootab valu naeratades!
  Kas soovite õnne ja paksemat,
  Teie südamed sulatavad jää!
  
  Siis saab kellestki su vend,
  Siis au võitlejale kõikjal ...
  Nii maja kui ka varjualune jäävad harmooniasse,
  Entusiasm tõmbab meid vägiteo juurde!
  Tüdrukud laulsid suurepäraselt. Mõnusad, muljetavaldava klassi sõdalased. Proovige niimoodi kinni hoida. Ja sõdalased on ilusad ja säravad.
  Sõdalased näitavad oma metsikut temperamenti. Ja sädelevad safiirsilmad.
  lasevad korraga midagi hüperdestruktiivselt välja.
  Ja tüdrukute jõud on endiselt kosmilises aplombis. Ja välk lööb silmadest ja nabadest.
  Ja tüdrukud võtsid selle ja viskasid oma paljaste kontsadega täieliku hävingu herneid. Ja nad näitasid sama metsiku läbikäigu ja alkoholihooga.
  Ütleme, et need on veetlevad ja ainulaadsed tüdrukud. Ja kuidas nad kõik näitavad.
  Ja jälle välk rindkere rubiinnibudest. Ja varesed saavad pihta ja kukuvad heitmete poolt maha. Ja nokad läbistavad igasuguste orkide päid.
  Samal ajal laulsid tüdrukud suure innuga;
  Elfi ilusamat kodumaad pole,
  Võitle tema eest ja ära triivi!
  Universumis pole õnnelikumaid inimesi
  Kogu universum on valguse tõrvik Elf!
  
  Riigis on parimad lennukid,
  Ja autod on lihtsalt tipptasemel!
  Sõbrad lendavad kosmosesse,
  Ähvardage vähemalt Karabast maa alt!
  
  Orklini tankid purustasid kõik,
  Ja Orktays läksid nad Oclinisse !
  Me näeme elfinismi koos Päikesega kauguses,
  Las laevad sõidavad Veenusele!
  
  Ehitame Marsile linnu
  Ja Jupiter võidab!
  Olgu kogu universumis õnne,
  Ja hindeks jääb vaid viis!
  
  Meile pole kallimat nõuanderiiki,
  Ja kallim, ilusamat ei leia!
  Esimene oli geniaalne Fenin,
  Ptalin jätkas oma teed!
  
  Orkler tahtis meie maailma murda,
  Ja ründas suvekuumuses reetlikult!
  Keegi pani pistoda hingedele
  Tehke leping saatanaga!
  
  Kurjad orkid ei läbinud oma katset,
  päkapikud laiali rebida !
  Kuldkala ei aidanud,
  Võimas laekuri löök!
  
  Ja Issand ei aita sind ka,
  Ja oskus, ausus, lahkus!
  Las kiskjad deemonid ei paljasta mu nägu -
  Ärge rebige poldi konstruktsioonis ära!
  
  Usk võib liigutada mägesid
  Kui selles usus on põhjust!
  Ja siis imestavad vennad
  Mis andis meile julgust ja au!
  
  Kes suri, ära nuta kibedasti,
  Sest liha on ainult habras suits!
  Ja nad asendavad tossud määrdunud jalatsitega,
  Uues maailmas - jälle noor!
  
  Ja siis Rodi sarve häälte saatel
  Kohtume sõpradega ja tunneme teie esivanemaid!
  Sest loodus kummardab meie ees,
  Ehitame oma paradiisi!
  Tüdrukud laulsid muidugi väga hästi ning näitasid oma väga pikka ja ilusat keelt.
  Ja paljad varbad viskavad väga teravaid ja surmavaid nõelu. See on suurepärane.
  Ja nad kukuvad otse orkide kurku ja suhu. Tapva mõju avaldamine.
  Karmiinpunaste juustega päkapikk võttis ja lõi Putini karud kallale ning lõi need maasika rinnanibu abil välja. Ja see osutus ülimalt lahedaks.
  Need tüdrukud ja nende paljad kontsad teevad imesid. Ja neil on pagana tapja mõju.
  Nii nad raiuvad, jäägem siis välgu juurde ja helepunasetest nibudest näitavad oma silmapaistvaid surma- ja hävituskäike.
  Ja jälle rubiininibu, ülimalt sõjakas ja ainulaadne mõju ning Putini karude matmine kirstu.
  Ja siis hakkasid tüdrukud uuesti laulma;
  Ma lubasin suurele isamaale
  Teenige universumit, tuues igavest valgust!
  Laske raskustel ja piinadel algusest peale,
  Jaht nutta - nagu sa oleksid laps!
  
  Oh, kui palju leina Jumal universumis -
  Justkui universumi kurat oleks see Looja!
  Hoone hävib kohutav löök,
  Õhku lastud noored lähevad hauda!
  
  Ei, ära otsi teise tunnustust
  Meie kodumaa auks, pühak!
  Ja ma vajan ebamaist julgust,
  Et mitte jääda haledaks orjaks!
  
  Sest kosmos pole ümmargune,
  See on lõpmatu - nagu inimese mõte!
  Ja inimene otsib ruumides sõpra,
  Kuigi meie saatus on võidelda ja võidelda!
  
  Me ei ole sündinud jõude nautima,
  Liit on karm, aga muud pole!
  Lõppude lõpuks on venelased alati saanud võidelda,
  Olen ka sõdalane, kuigi olen noor!
  
  Ma ei valeta, pettes jumalatult,
  Ma armastasin sõda, ma ei varjanud oma tundeid!
  Kuid mul oli raske mõista,
  Isamaa ägab, mu kallis!
  
  Ja nüüd on mul jälle valik,
  Võitle aukalt või sure!
  Nii et saatuse kaartidel joondumine langes,
  All on ainult kuristik ja tugipost!
  
  Aga ma olen nüüd oma tahte rusikasse kogunud,
  Lugesin palvet ja pingutasin lihaseid!
  Viska vaenlane pjedestaalilt maha,
  Südames mängib helisev keel!
  
  Nüüd tean, et võita on reaalne
  Elfia valitsegu igavesti!
  Oleme planeetide kõige kaugemad,
  Ülistagem Päkapikku luuletustes ja luuletustes!
  
  Saint Elfi riigi tugevdamiseks,
  Meil peaksid olema teadmised vaimust!
  Kõigevägevamalt paluti palvega,
  Et teadmiste maailma valgus igaveseks ei kustuks!
  Lõppude lõpuks on sellised tüdrukud siin lihtsalt glamuursed päkapikud. Nad on nii ilusad ja hämmastavad. Ei, te ei saa neist mööda.
  Selliste tüdrukute imetluses võite jääda väga pikaks ajaks.
  Ja kui nad ka võtavad ja löövad välku nabast.
  Ja nad põletavad Putini karud üsna suures osas ära.
  Siin on veetlevad tüdrukud - kõige silmapaistvamad. Ja nad näitavad oma hämmastavaid lõike.
  Üks neist, kuradi ork, märkis:
  - Aleksander Suur puhkab!
  Teine nõustus sellega:
  - Puhkab ja kade!
  Ja ta viskas surmava jõu paljaste varvastega annihilatsiooni kingituse.
  Need on siin mõned imelised tüdrukud. Lihtsalt tohutu energia ja jõud.
  Ja nii võtsid sõdalased uuesti kätte ja laulsid;
  Elas vanaema juures
  Kaks rõõmsat hane...
  Orkid on tulnud
  Haned on poeginud!
  Muidugi on need siinsed ilud kõige sädelevamad ja suurepärase enesetundega veetlevamad.
  Ja päkapikupoisid kaklevad siiani. Nad on mastaapsed isikud, kes tegutsevad kolossaalse suhtumisega.
  Ja noormehed näitavad ka vägitegusid. Ja päkapikupoisid, kes on veel lapsed ja loobivad paljaste varvastega hävitusande. Ja ikkagi nad laulavad;
  Kampaanias, pioneer, ära ole nõrk,
  Kuigi sõja ajal on tee raske!
  Kodumaa auks - püha riik,
  Usk ja poiste teadmine on ju oluline!
  
  Hiljuti oli taevas rahulik,
  Terad õitsesid nagu kuld põllul!
  Aga Putin torkas meile sea koonu,
  Andku jumal tal hauda jõuda!
  
  Käru all läheme telkima,
  Aga meil on Orkmahtis rada taga.
  Isamaa inimesed säravad uhked,
  Üheskoos oleme vihases kirglikkuses!
  
  Siin tuleb sügis, terav tuul,
  Aga kingi ei tohi veel kanda!
  Ütles sõbrale: jookse, näeme varsti,
  Teab, kuidas armee pioneeridega võidelda!
  
  Lasime ešelonid nõlvadest alla,
  Ja varitsusest tabasime veerge!
  Paljajalu lapsed jooksid läbi lume,
  Ja karjased möirgavad tagant!
  
  Külmas katab meid üks tuli,
  Et külmavärinaid vähemalt natukenegi vähendada!
  Hajuta pimedus, mille päkapikk kurjusega on katnud,
  Taasta katkenud lõng!
  
  Oo Jeesus, Püha Maa Issand,
  Sa lubasid rahvastele armu!
  Nüüd on sõna halastus kuidagi metsik,
  Ümber ainult kivi külmas metallis!
  
  Lõppude lõpuks külmetavad isegi roosid külmas,
  Aga süda, kui Jumal elab püha!
  Siis sulavad igivanad jäätükid,
  Ja jõgedes voolab kõige magusam mesi!
  
  Viskame Isamaa türannia ahelad maha,
  Uhke mees ajab õlad sirgu!
  Vabaduses oleme muidugi kõik õnnelikumad,
  Lisage tähtede pikamaajooksule kiirust!
  Need pioneerid - paljajalu ja pruuniks päevitatud poisid lühikestes pükstes on lihtsalt imelised.
  Ja nende lapselikud jalad viskavad väikseid, kuid hävitavaid surmaherneid.
  Ja päkapikutüdrukud kaklevad.
  Ja tüdrukud glamuursetest inimestest, nagu nad seda võtavad, ründasid vaenlast, vajutades rubiinist rinnanibudega nuppe. Ja kõik osutub väga imeliseks ja surmavaks.
  Sõdalaste jalad muidugi ilma kingadeta. Nad on paljajalu ja jumalikud.
  Ja suudab luua tõelise keha.
  Või äkki ongi nii?
  Ja tüdruku keha on lihaseline ja lihased plaaditud. Ja te ei leia kedagi ilusamat kui sellised tüdrukud. Nad teevad seda, mida teised ei saa.
  Ja kui tüdrukud juba vilistavad, siis kukuvad varesed Putini karudele pähe ja lõhuvad nende pealuud.
  See saab tõesti olema hämmastav ja hämmastav.
  . 23. PEATÜKK
  Maria Kolesnikova oli siin esimene ja väga lahe tüdruk. Ja mida ta ei tee? Ja tema meeskond on samuti väga kõrgel tasemel - lihtsalt hüper .
  Ja siis võtavad tüdrukud selle ja laulavad;
  Elf sõdalane vapper -
  Ilmselt pole te hirmu tundnud sünnist saati!
  Aga tõesti loll
  Sa ei saa kunagi päästet!
  
  See on viha välgu võlu;
  Piiramatult suurte vaimude jõud!
  Purusta luud tuhaks,
  Leiad surma metsiku looduse küüsist!
  
  Su luud kõvenevad nagu kivi
  Sellest, et nõid loeb siin loitsu!
  Me viskame teie alla kena väikese miini,
  Mis on läinud teiste kasvatamiseks!
  
  Arvasin, et oled võimeline
  Võitke meid võimsa eduga!
  Aga nagu deemonid üsas
  Oled tugeva surve all!
  
  Kurat pole võimalust
  Võita meie röövellik seeme!
  Lõpetame töö emaga,
  Ilma tühja juttu ajamata - jama!
  
  Vares siit minema -
  Minu hallid on metsikuks kasvanud!
  Viskame Juuda põrgusse;
  Taevalaotuse purustamine raevukas raevus!
  
  Ja siis on meie maagia tormiline,
  Barjääri ei tule kunagi!
  Muusika saab olema vapustavalt imeline,
  Nagu lõhkeva kose kohin!
  
  Oled kaelani,
  Laava, mis sulatab isegi kivid!
  Ftalin ei aita ka
  Ja igaüks, kes valitseb impeeriumi!
  See on tegelikult tõesti väga suurepärane. Tüdrukud laulavad ja näitavad oma paljaid rindu, millel on helepunased rinnanibud.
  Siin on nad nii ilusad. Ja neil on üks riietus - õhukesed aluspüksid. Aga aluspüksid erinevat värvi ja värvi ning joonistega.
  Need on tõeliselt supersõdalased. Ja nad suudavad kõike veelgi lahedamaks muuta ning võtta ja näidata jõudu.
  Siin on roheliste täppidega juustega tüdruk, kes haaras orki kindralil paljaste varvastega ninast kinni. Ja kuidas vajutada.
  Siin on tüdrukud, kes kiljuvad:
  - Üks kaks kolm,
  Sa murrad orki!
  Ja veel üks tabas teist orki küünarnukiga templis. Ja ta kukkus surnuks.
  Sellised need tüdrukud on - nad peavad lihtsalt ütlema, et super- ja hüpertaseme sõdalased .
  Proovige neile läheneda. Ja punakaspunastest rinnanibudest on rinnad nii perses, et isegi munakivist ei tunduks piisav.
  Kuid samal ajal laulavad ka tüdrukud;
  Tiigri küünised - terase jõud,
  Purse!
  Horisondid hääbuvad
  Armee sõidab Orkiskhanist !
  
  Kuid meie sõdalane on tugev kui päkapikk -
  Ärge murdke roomajate survet!
  Isegi noor poiss
  See näitab teile, kuidas lüüa!
  
  Tõepoolest, Elfis on mõõk nagu flööt,
  Tunne ka võitluskunsti!
  Tõstke oma lipud kõrgemale
  Jumala näoga - Jeesus!
  
  Ülesande võitmine on see,
  Mitte nõrkadele - vaimus ja kehas!
  Okrmaht tungis kuumal suvel,
  Nii et hävitage see oskuslikult!
  
  Meie armee on kõigile hämmastav -
  Tal on jõud üle piiri!
  Meri märatseb ägedalt
  Hall laine pritsib!
  
  Me lõikasime mõõgaga hordi maha,
  Putin saab ka peksa!
  Warrior mõõdab miile
  Tapab kurjad parasiidid!
  
  Fuhrer arvas, et püüab kõik kinni,
  Aga vastuseks löök mõõkadega!
  Ja meie mees ütles - sellest piisab,
  Teid ei tervitata lihavõttekookidega!
  
  Isegi "Tiigrid" ei päästa,
  Meil on nende üle kontroll!
  Ja maikuus lilla värvi all
  Me läheme otse edasi!
  
  Nii et pidage meeles noort rüütlit
  Nagu oleks isamaa kõigile püha!
  Ja pühad näod ikoonidest -
  Nad ütlevad: mis saab pühaks!
  Nii laulsid tüdrukud ja paljastasid väga agressiivselt oma sõnu ning näitasid oma kommunistlikku survet. Ja kui nad võtavad, siis nad laulavad ja näitavad oma pärlhambaid.
  Ja nad suruvad rindkere helepunaste nibude abil. Ja see osutus väga lahedaks, rabava jõuga.
  Tüdrukud laulsid:
  Fuhrer kiilas,
  Väga nõme...
  Anna talle hoobi,
  Me ei usu pisaraid!
  Jälle võitlesid tüdrukud orkidega uskumatu raevuga. Ja nad tapsid Putini karusid, püstitades laibamägesid.
  Päkapikud tegutsesid väga energiliselt. Ja nad raiusid orkid maha, justkui lõikaksid neil mõõkadega pead. Ja õhust kaevasid nad ründelennukite abil. See meenutas mõnevõrra II maailmasõda.
  Ainult ühel pool on tüdrukud ja teisel pool Putini vastikud karud. Ja see kõik nägi suurepärane välja.
  Ja nii palju verd valati - lihtsalt uskumatu. Ja seal oli terve juga.
  Hundid on rünnaku all
  Tuuletormide all, terase klõbin!
  Kustutame lollid tuhaks,
  Nii kindlalt otsmikul - me ei kurvasta!
  
  Ja mängida luude vahel
  Ägeda jaheda surma kitarr,
  Ja jääb ootama hoogsaid külalisi
  Ja tooge suurepäraseid uudiseid
  Ja gei kaob õnne pärast!
  Rõõmsat tuult! Rõõmsat tuult!
  
  Lõppude lõpuks ei leia te jahedamat ratti,
  Kellel läks raskeks, vale teab!
  Ja ei, tea lihtsat viisi
  Nagu ettur, kes kappab kuningannadesse,
  Mate on ainult tark ja paneb ajahätta!
  
  Ja me kuulutame välja kohutava tšeki,
  Las päkapikud astuvad kiiresti!
  Edasi Elfia rünnak tihedas formatsioonis!
  Siis põgeneb lüüa saanud šahh,
  Las ta tunneb eeslit
  Ja päkapikk on igavesti lendav kangelane!
  
  
  Küpsetame võidukalt pirukaid,
  Me nõuame võlad sisse naljaga...
  Ja õnn olgu meiega igavesti!
  Aidake neid, kes on nõrgad
  Ja ärge olge häbelik, kui vaenlased kleepuvad,
  Tõstame Isamaa lipu kõrgemale!
  Nii laulavad suurepärased ja omanäolised tüdrukud - arvestage kõrgeima klassi ja tasemega.
  Ja kui tüdrukud kuidas võtta ja ulguda. Ja see näeb nii suurepärane ja ainulaadne välja.
  Tüdrukud, kes suudavad luua kõike ühe silmapilguga. Või vastupidi, võtke ja jahvatage Putini karud pulbriks.
  Samal ajal kaklesid ka päkapikud. Kes võitlesid nagu kangelased.
  Ja samal ajal laulsid väga ilusad poisid;
  Sa oled puhta ja särava armastuse jumalanna,
  Valguse kiirguse piirideta kehastus!
  Ilma sinuta külmuvad südames ainult nullid,
  Ja pimesta oma silmad nagu komeet!
  
  Lõputu tähistaevas ookeanis tulede vahel;
  Sina ja mina tõusime nagu kotkad taevas,
  Ja su huuled sädelevad rubiinidest,
  Nad rääkisid kirglikult armastusest!
  
  Ma ei unusta neid sõnu kunagi,
  Neil on mesi ja merevaigukollane pärlmutter!
  lööjate jaoks mõnikord karm ,
  Päike kohtub, paitab meid hommikul!
  
  Kirg on kõrgem kui taevad ja laiem kui stepid,
  Tema hormoonid peksavad kabjadega!
  Ja mõnikord ma palvetan, et Jeesus päästa mind,
  Oh, ärge olge armastajate suhtes karm!
  
  Meie tunnete ilu pole antud selleks, et mõista,
  Kes sündis ilma kiindumuseta!
  Maailm on karmid härrad - see pole film teile,
  Ja laev ootab irve, tea riffi!
  
  Kuid armastus on tunne - sellel pole valitsejat,
  Ärge mõõtke emotsioonide suurust!
  Isegi kui sa pole piisavalt vana
  Ainult kalk, arvutus andis aastaid!
  
  See saab maailmas, tea taevast - usk on siin suur,
  Muidu pole mõtet võidelda!
  Ja siis paiskab jõgi nagu kosk,
  Elfinismi ajastu ju tuleb!
  Siin laulsid poisid ja see tuli suurepäraselt välja. Nad on suurepärased ja imelised tüdrukud. Neis areneb järk-järgult hävitamise energia ja metsik vägivaldne kirg.
  Poisid armastavad tüdrukuid ja laulavad:
  Su hääl ei kõla sugugi su ema oma.
  Sa laulad häälest väljas orki häälega!
  Ja see tundub väga naljakas. Kuid poisid võitlevad enesekindlalt.
  Ja nad näitavad oma parimaid sissekandeid ja nalju.
  Ja kuidas rubiininibudega tüdrukud võitlevad ja mida nad teevad. Jah, ja sõdalased laulavad samal ajal;
  Loitsudest on isegi taevas kipitav,
  Arglik kuu väriseb hirmust...
  Saatanal pole koera, ma olen väljaspool agulit,
  Ja kuri nõid on kohutav katk!
  
  Põrgus, ma tean, et koht on patenteeritud,
  Allilmas kõnnin aeglaselt!
  Ka seal, nagu maailmas, on palju uut,
  Veel üks kadunud hing!
  
  Nõia tatari jaoks on koht jahe,
  Seal on lauad, suupiste, kasiino!
  Põrgus on erinevaid naudinguid,
  Ja veel lahedam kui üheski filmis!
  
  Sa ei tunne isegi rüütleid ise
  Kuidas ma saan sind karmilt karistada!
  Rumalad linnud unistavad paradiisist,
  Ja parem on olla Hadeses, seal on kuri armee!
  
  Ma annan jõudu, kui sa kummardad minu ees,
  Ja põlvili nagu enne, kui jumal laksu andis!
  Seejärel saa põrguliku ratsaväe kuberneriks,
  Nii lahe tead, tuli silp välja!
  
  Lõppude lõpuks, teha kurja, siis teod on vaprad vennad,
  Selles on teile palju magusat, te ei saa aru!
  Ja te ei saa aru, kus on vasak, kus on parem,
  Selle eest, mida saate viiele panustada!
  
  Ma võin teha kõike, hävitamise elementides,
  Mul pole siin maailmas võrdset...
  Minu saavutuste maa saab täis,
  Hädadeemoni pahatahtlikkuses mõõtmatu!
  
  Kuid ma ei anna teile ega jaga seda,
  Ja parem on pihustada see lumelt tolmu sisse ...
  Pidage ikoonidest meeles, et näod on kurbuses,
  Lõppude lõpuks ei saa teist kunagi paradiisi koerad!
  See on tõesti äärmiselt lahe ja hävitav. Aga tüdrukud lähevad minema. Ja põrgatame nagu palle. Ja nende rinnanibud on nii rubiinsed ja lahedad.
  Ja sõdalased ise näitavad kõrgeimat vigurlendu ja vigurmanöövreid. Ja see on ülimalt meeldiv.
  Mida saavad tüdrukud veel teha? Nii on ka sarlakpunaste nibudega juhtkangi nuppudel, et vajutada ja vabastada surmavad annihilatsiooni kingitused. Ja hakkida vastaseid ilma igasuguse haletsuse ja kahtluseta.
  Pealegi piinavad orkid tüdrukuid. Ja eriti meeldib neile väga Veenuse emakasse elektroode torgata ja voolu läbi lasta.
  Ja samal ajal praadige tüdrukute paljaid ümaraid kontsi. Mis on äärmiselt tõhus ja valus.
  Vahel murravad orkid punakuumade tangidega tüdrukute graatsiliste jalgade sõrmi. Mis tunnistada, annab ka surmava efekti.
  Ja tüdrukud sellest möirgamisest ja irvitamisest.
  Päkapikurüütlid-kotkad nagu lapsed,
  Riigi igavese nooruse toetus!
  Kuigi surm tahab meid ahelatesse panna,
  Aga me oleme isamaa surematud pojad!
  
  Iga äri arutletakse oskuslikult,
  Kohli tema eest võtavad rahva päkapikud!
  Meid ei murra Luciferi mahhinatsioonid,
  Uskuge hordi survet, nad purustavad rati!
  
  Kuna kuristik ei viska lahingusse jõudu,
  Me saame, uskuge neid, me jääme ellu!
  Ja surnud sõdalased äratatakse üles -
  Kuna Lada on langenud rüütli väimees!
  
  Kodumaa, sa oled uhke ja majesteetlik,
  Kuid samal ajal, kuna pajupõõsas on tagasihoidlik ...
  Võimas haldjate kuningriik -
  Püha, särav riik!
  
  Maailma teedel on palju bandiite,
  Nad teritavad pistodasid ja kirveid!
  Lõppude lõpuks on mõnel Kristusel ebajumala roll,
  Teistele ebapuhastele kogu nende jutt!
  
  Inimesed on unustanud Jumala märgid,
  Nad tahavad ainult konksu alla neelata...
  Ja asjaolu, et Jumal ei janunenud surma eest kättemaksu järele,
  Ära usu, et patune on rumal, loll!
  
  Ja me võitleme kristluse säilmete pärast,
  Jõudsime Konstantinoopolisse - võideldes.
  Ja allutati, kuuletub khaaniriik,
  Mandrid rõõmustavad - tervelt viis!
  
  Nüüd on päkapikutee maailma valgus -
  Olge talle ustav, nagu Issand käskis!
  Võit on peamine tipp,
  Saabub märk muutuste õnnest!
  Nii laulsid ilusad ja veetlevad tüdrukud. Nende hääled on nagu magus mesi. Ja voolab läbi õhu.
  Ja paljad jalgade varbad loobivad vaenlasele surmaherneid, rebides ta sõna otseses mõttes laiali. Ja see kõik tundub äärmiselt hävitav.
  Ja siis viskas üks päkapikudest oma palja graatsilise jalaga raske surmagranaadi. See lendas üle ja rebis laiali massiliselt Putini karusid.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Kakao, oh kakao,
  Orke jäi kohe vähemaks!
  Ja teised sõdalased on nagu välgunooled rindkere helepunasetest nibudest. Mitmed varesed võtsid korraga ja kukkusid kokku. Nad said raske südamerabanduse ja sattusid koomasse. Kukkudes rammis nende nokad Putini karude koljusid.
  Nii sõdalased võtsid ja tegutsesid. Ja perses pingutusega.
  Siis hakkasid nad uuesti laulma;
  Kõrbed hingavad soojust, lumesadu on külm,
  Oleme haldjasõdalased, kes kaitsevad oma au!
  Sõda on räpane äri, mitte pidev paraad,
  Enne lahingut Päikesehiilgav aeg Psalteri lugemiseks!
  
  Meie, inimesed, armastame õigust ja teenime Issandat,
  Lõppude lõpuks lõpetab see vene keeles, puhas vaim!
  Tugeva pöörleva rattaga tüdruk kummardab oma siidid,
  Puhus tuuleiil, aga tõrvik ei kustunud!
  
  Rod andis meile käsu - kaitse Elfi mõõgaga,
  Pühaduse ja isamaa jaoks - teenige sõdureid Kristusele!
  Vajame teravaid odasid ja tugevaid mõõku,
  Slaavi kaitsmiseks ja head unenäod!
  
  Solntslavia ikoonid sisaldavad kõigi aegade tarkust,
  Ja Lada ja Jumalaema on üks valgusõde!
  Kes on meie tugevuse vastu, seda märgitakse,
  Igavene Venemaa on ülistatud võitlejate südames!
  
  Oleme üldiselt rahumeelsed inimesed, aga teate, et oleme uhked
  Kes Päkapiku alandada tahab, saab nuiaga kõvasti peksa!
  Ehitagem raevukas tempos - oleme planeedi paradiis,
  Pere saab olema suur - saame kallimaga lapsed!
  
  Teeme kogu maailmast kuurordiks, see on meie impulss,
  Tõstame põlvkondade auks Isamaa lipud!
  Ja rahvuslikud laulud, ehkki ühel motiivil -
  Aga üllas rõõmsameelsus, ilma tolmuse laiskuse lima!
  
  Kes armastab kogu isamaad ja kohustub tsaari ees,
  Elfi jaoks teeb ta selle vägiteo, lahing suureneb!
  Ma annan sulle musi, küps tüdruk,
  Laske oma põsed mais õitseda nagu punga värvi!
  
  Inimkond ootab kosmost, lennates üle Maa,
  Maksame vääriskivitähed pärjaga!
  Saagu see kohe tõeliseks, mida unenäopoiss kandis,
  Oleme looduse loojad, mitte pimedad papagoid!
  
  termokvarkidest mootori-bami ,
  Kiire raketiga, mis lõikab läbi kosmose pinna!
  Las nuia lööb mitte kulmu, vaid otse silma,
  Laulame võimsa häälega hümni Isamaale!
  
  Vaenlane jookseb juba nagu jänes,
  Ja seda püüdes saavutame õiged eesmärgid!
  Lõppude lõpuks on meie päkapikkude armee võimas kollektiiv,
  Solntslavia auks - las au valitseb Võimu!
  Sõdalased laulsid nii kaunilt. Ja nad lasid oma rindade helepunasetest nibudest välja tõelised välgunooled. Ja nad tabasid vareseid ja panid nad šokist kukkuma. Ja varesed langesid kiiresti orkide pealuudele, puurides ja löödes neid.
  See nägi väga lahe ja hävitav välja.
  Ja tüdrukud näitasid keelt, möirgasid ja laulsid:
  Oleme maailma tugevaimad
  Purustame kõik orkid kergesti ...
  Märg kurjad karud tualetis,
  Mõnikord on nendest raske kaasa tunda!
  Nii laulavad tüdrukud. Nad on täpselt nagu mürgise keelega täpilised maod.
  Ja nad võivad seda võtta ja nõelata, ja see teeb nii haiget, et keegi ei tunne end natuke.
  Ja ka nende helepunased nibud vajutavad nuppe ja toodavad Putini karude ridades suurt ja kolossaalset hävitavat jõudu.
  Ja see on väga agressiivne ja julm.
  Tüdrukud võivad ka nabast välguga alistuda. Ja nad hajuvad eri suundades ja rongad lähevad võrku sassi. Ja siis kukub uimastatuna maha.
  Ja läbistavad Putini karude armee järgmised pealuud.
  Vahepeal loobivad lühikestes pükstes pioneeripoisid oma paljaste lapselike jalgadega karusid nõeltega ja laulavad;
  Smaragdist pritsiv laine üle parda,
  Tähed taevas meie kohal säravad.
  Korsaari nauding koos lõhnava veiniga,
  Mis homme - seda teab ainult Issand!
  
  Ja kaartidel ei anta paraku ka teada,
  Mida Fortune korsaaride jaoks ette valmistab...
  Kodukatuse all on neiu voodis,
  Või kurat põrgus teritab meie sarvi !
  
  Kas pardaleminek või suurtükid tulistavad,
  Paned oma pea kurja kuristikku.
  Selline on filibuster Pallase saatus,
  Ujuge üle mere hirmuäratavates elementides!
  
  Selline elujoondumine on aga hea,
  Et poleks igavat kontorirutiini.
  Ujumispinges pole sõnad rasked,
  Aga kogu pere - me oleme üks!
  
  Kui kohtame fregatti, kus nad meile järgnevad,
  Lähme heliseva laulu saatel lahingusse!
  Pole olemas täiesti immutamatut redouti,
  Liiga uhke krooniga kuningate hääl!
  
  Me võidame oma tagasi ja jõuame eduni,
  Kui õnn ei lähe, siis on see lootus!
  Väljavaade, et nad nokitsevad varestega,
  Ma ütlen teile kõigile vennad - ma ei nõustu sellega!
  Need on verised lahingud, mis siin toimuvad. Ja tüdrukud demonstreerivad lihtsalt kohutavat ja hämmastavat klassi. Ja rindade helepunasetest nibudest viskavad nad jätkuvalt suure jõu ja energiaga välja väga hävitavaid ja hävitavaid laineid.
  Ja nad katavad varesed ja panevad nad uimastatud ja uimastatuna maha kukkuma.
  Ja tüdrukud trampivad paljaid jalgu, viskavad orke mürgiste nõeltega ja laulavad rõõmust;
  Kukkuda pikali, pikali, pikali
  Sulle on antud see õigus...
  Ei tule enam kavalaid rebaseid,
  Kitsed ei hooli!
  Pärast seda võtsid tüdrukud paljaste varvastega taas suure jõuga ja viskasid surmakingid. Nad lendasid üle ja võtsid palju Putini karusid ja rebisid need ära.
  Siin läksid sõdalased lahku. Ja rebige Putini karud väikesteks tükkideks.
  Ja nad annavad ultraheli nabast ja orkide mass saab valguse pihta ja nende kuulmekile rebeneb.
  Need on tüdrukud, kes võtsid ja läksid metsiku ja vägivaldse, pidurdamatu jõuga laiali.
  Võtke mõõk ja teritage tera tugevamaks!
  Olgu teie vaenlased täis pettust,
  Aga see saab vabaks, põrgu jää sulab,
  Teeme ka selle väikese maailma õnnelikuks!
  
  Oleme haldjate armee sõdurid, lõikame otse silma,
  Hirm on tundmatu neile, kes teenivad oma kodumaad!
  Komandör seltsimees Ftalin helistab meile,
  See tähendab, et sõdalane on julge, ärge olge lahingus häbelik!
  
  Nad andsid kommunismile valgust - see pole unistus,
  Selles on inimeste suurus ja katedraali meel!
  Las see valitseb maailma: au ja lahkus,
  Pühkime raskest elust välja kogu mäda prügi!
  
  Meie kodumaal pole võrdset - kõik teavad seda,
  Sest rahva võim andis elu nagu paradiis!
  Ja seetõttu ülistage Isamaad kõikjal,
  Kui tahad olla õnnelik, siis lase käia!
  
  Elfinismis, tahtejõus ja tähtede lendudes,
  Ei ole tippu, inimesed teavad, et seda on võimatu saavutada!
  Issand ise, kes kannatas meie eest head sõnumit, andis teada;
  Et inimkonna vaenlane on muutunud mänguks!
  
  Ja siis, nagu valss, tantsivad imelised tähed,
  Las mängib oreli äike ja kõlab akordion!
  Kiidagem Jeesust iga päev ja iga tund,
  Probleemi tee, meie mured pöörduvad nulli!
  . 24. PEATÜKK
  Maria Kolesnikova kamandab vägesid ja sõimab samal ajal vuntsidega ja kiilakat türanni. Ja ta ei unusta ümisemist;
  Tüdrukud laulavad nii kaunilt ja mõnusalt. Ja nende hääled on nii armsad, nagu sireenid. Ja laul kallab taeva kristalltopsidesse.
  Need on siin nii ilusad ja hämmastavad tüdrukud. Ja nende hääled on lihtsalt kujuteldamatu ime.
  Ja kui nad kasutavad ka punaseid nibusid.
  Ja orkid haaravad kinnivõetud tüdrukutel tulipunaste tangidega rindadest kinni. Ja nad murravad selle päris palju välja ja rebivad välja. Ja see teeb kõik väga valusaks.
  Oranžide juustega päkapikk võttis selle kätte ja lõi orke basookaga, vajutades rubiinist rinnanibuga nuppu. Ta rebis tükkideks paarkümmend Putini karu ja laulis:
  - Tibu, piiks , tibu, piiks ,
  Võtsin ja nokitsesin prussaka ...
  Hiiglast pole olemas!
  Ja sõdalased pistsid ta keele jälle välja.
  Ja teine tüdruk alistus vaenlasele palja ümara kanna abil. Ja lendas võitlev, hävitav hernes. Ja orkide mass hävitati korraga.
  Need on siin tüdrukud - ork on nende vastu, nagu pätt härja vastu. Ja toodavad kolossaalset hävingut ja hävingut.
  Aga loomulikult on peale nende veel päkapikupoisid. Nad on paljajalu pioneerid ja oskavad väga kaunilt oma paljaste lapselike jalgadega nõeltega orkide pihta visata ja samal ajal laulda;
  Sõdalase tee nagu roosi ja okastega,
  Kui poiss jookseb paljajalu lahingusse,
  Aga lapse jalge all on nõelad,
  Nad teevad seda lihtsalt selleks, et laps laheneks!
  
  Elfias sõduri kasvatus
  Mähkmest on liiga hilja alustada!
  Isegi aias sobib teile granaatõun,
  Et saaks lapsepõlvest peale kodumaad kaitsta!
  
  Mis me koolis õppisime, siis unusta ära
  Elu õppetunnid on hindamatud.
  Et hallata saatuse universumit,
  Oleme sündinud haldjate rüütliteks!
  
  Me armastame, kogume lilli,
  Meie jaoks on pilt rasvaväljadest.
  Pungad õitsevad suurepäraselt mais,
  Juulis on nagu paplid lumega.
  
  Me armastame - ööbik laulab nagu flööt,
  Magus rästas siristab klavessiiniga.
  Kui päkapikk on sõpruses ega lahuta meid,
  Ühine, nagu Issand Kristus õpetas.
  
  Meie inimesed kaitsevad kõikjal,
  Kõikjal on suur huvi elu vastu.
  Seal, kus lõvid möirgavad, laulavad papagoid oma südame järgi,
  Sära on heledam kui taevavõlv ise!
  
  Me ehitame palju, me ei lase sellel hävitada,
  Kaitskem universumit!
  Lennata hingerõõmu,
  Nii et lõputu elu niit saab!
  
  Siis saab Isamaa meid kalliks pidada,
  Ja me teenime teda ustavalt, austusega!
  Unustage ära, et laiskusest on selline tüdimus
  Et meie laev karile ei komistaks!
  Nii laulavad päkapikupoisid. Nad teavad, et helgema homse nimel tuleb orkidega kõvasti võidelda.
  Ja kui päkapikupoiss kinni püütakse. Siis koorivad orkid ta alguses alasti. Siis pannakse nad riiulile ja nad piitsutavad piitsaga.
  Ja siis puudutab päkapikulapse paljajalu, ümmargust, lastekontsa punakuum rauatükk. Ja see lõhnab nagu midagi meeldivat ja põletatud. Ja see saab olema lihtsalt suurepärane.
  Ja sõdalased laulsid:
  Minu kontsad, tüdrukute paljad kontsad,
  Mängime, mängime peitust!
  Ja see kõik kõlab ülimalt suurepäraselt. Ja tüdrukud tegutsevad tohutu energiaga. Ja kui nad hakkavad midagi välja andma, siis väga suure intensiivsusega.
  Ja sarlakpunastest nibudest võtavad tüdrukud jälle ja viskavad šokki ja hävitavat välku.
  Ja päkapiku pioneeripoiss laulab;
  Asjata usub vaenlane
  Et tal õnnestus päkapikud murda!
  Lõpetasime Orkmahti mais,
  Röövkütt on muutunud nagu ulukiks!
  
  Kes julgeb, see ründab lahingus,
  Vaenlasi pekstakse raevukalt!
  Aurutame need vannis luudaga välja,
  Ja elulõngast saab silmus!
  
  Kodumaa on ilus nagu päike
  Vägev ja võimas hiiglane!
  Las laul voolab heliseva ojana,
  Näitame selles talenti!
  
  Mitte ainult rõõmsas laulus,
  Mulle meeldivad kelgud, uisud!
  Olgu päev uus rõõmus,
  Kuusekäbid ajavad oma laiali!
  
  Ja kui teil on vaja mõõk kätte võtta,
  See on meie metsik üleskutse!
  Hoiame pommi seljakotis
  Mängige sõjalisel motiivil!
  
  Võit on kapriisne
  Tühja ju pähe ei tule!
  Ja uskuge elfinismi tippe,
  Argpükslik võitleja seda ei võta!
  
  Ainult julge edu meri
  Ainult sünnitus aitab sünnitada!
  Et olete jõudnud maailma õnne juurde,
  Vaenlane ei jõudnud verd valada!
  
  Siis muutub see väga vabaks
  Jõuame uutele kõrgustele!
  Armastuse üllas tegu
  Me täidame Issanda tahet!
  
  Usu, selle idee valguse eest,
  Tahame Isamaa eest silma!
  Et ema juuksed halliks ei läheks,
  Et oleks mulle iga tund rõõmuks!
  
  Siis on rahva tahe
  Ehitage ammu aus maailm!
  Kuni sajandist saja aastani,
  Me ei kanna iket!
  Päkapikupere tüdrukud jätkasid vaenlase tulistamist. Nii võtsid sõdalased kasutusele Hurricane'i mitmekordse stardi raketisüsteemi ja tabasid kogu jõuga Putini karude positsiooni. Ja see oli lihtsalt muserdav löök.
  Karvaste olendite mass hävis korraga.
  Ja tüdrukud viskasid paljaste varvaste abil vaenlasele surmava jõuga hävitamiskingitusi.
  Siis kasutati habemenuga ja mürgiseid nõelu. See on tohutu surmatants.
  Hävitamist ja surma oli nii palju.
  Ja tüdrukud laulsid;
  Ookeani jäätükid ja hõbedased lumehanged,
  Ja kuldliiv Karakumi kõrbe jaoks !
  See kõik on minu püha kodumaa,
  Lohutuseks karmidest mõtetest!
  
  Ehitame Elfiris palju linnu ,
  Ehitame teid ja kiirteid kuni taigani!
  Isegi pioneerid on vähemalt veidi vanad,
  Nad suudavad leida seiklusi ja saavutusi!
  
  Meie inimesed on suured ja võimsad maa peal,
  Iga inimene on teaduses edukas!
  Me elame elfinistlikult , arvestame perega,
  Tehkem palju kuulsusrikaste tegude maailma nimel!
  
  Meie kõige soojem soov
  Võitle kalli Isamaa eest lõpuni!
  Durimar ja Karabas ei tõmbaks ,
  Võidukrooni kandma!
  
  Kodumaa, sa oled mu ema, mida on ilusam mitte leida,
  Ja sa oled selline inspiratsioon!
  Isegi teile mansi rahva kaugemast külast,
  Issand andis armu läbi teaduse!
  
  Aga kui äikesetormid põlevad, läheme lahingusse,
  See on meie au!
  Ja siis tormab rünnakule tugev pataljon,
  Ainult vapruse pärast, mitte kättemaksu pärast!
  
  See on siis, kui pole antud isamaaga hakkama saada,
  Ja paanikas vaenlane jookseb kiiresti minema!
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, sõda pole film,
  Noh, see nõuab nii mõistust kui ka tundeid!
  Just neid laule laulavad rõõmsad tüdrukud suure rõõmuga. Ja see on lihtsalt suurepärane. Nad on hämmastavad ja maagilised.
  Tüdrukud hakkasid isegi suure raevu ja sädelevate pärlmutterhammastega ulguma.
  Ja nad jätkavad oma paljaste varvastega nõela suure hävitava jõu viskamist. Ja tapa orke.
  Samal ajal vajutavad sõdalased ka oma helepunaste rinnanibudega nuppe ja saadavad hävitavaid ja hävitavaid annihilatsiooniande.
  Ja tekitavad täielikku hävingut.
  Nii on nad kaunitarid - agressiivsed ja erootilised.
  Ja laulavad endale:
  Fuhrer kiilas, sa oled lihtsalt pätt
  Fuhrer on kiilakas - haisev pask!
  Ja nad näitavad oma väga pikka keelt. Ja nad väänavad neid nagu maoparv, kes väänleb ja kõik on super.
  Ja lühikeste pükstega päkapikupoisid loobivad paljaste varvastega surmavaid annihilatsioonikingitusi. Ja nad toovad kaasa ka märkimisväärset hävingut ja surma.
  Siinsed sõdalased on lihtsalt metsik klass.
  Ja sõdalaste poisid on veelgi järsem kategooria.
  Siin hakkas üks neist värskelt küpsetatud pioneeridest laulma;
  Tulin koos vennaga uude maailma,
  Fortuuna naeratas teravalt,
  Nüüd vallutame mere.
  Ja teeme endale tätoveeringu!
  
  Isegi kui ma põrgusse lähen
  aga ma ei lähe kooli tagasi.
  Nüüd olen ma verine piraat
  Ja ma ei karda torme!
  
  Võitlemine on vaenlasega,
  Corsari sõjaväetöö,
  Liha suupiste pirukaga,
  Las vaenlased surevad!
  
  Noormehe ülestunnistus on üks:
  Julgust, vaprust, au!
  Piraadi elu on nagu film -
  Ära lase kuradil süüa!
  
  Kui poiss siia jõudis
  Kus vanasti veri ujus .
  Saatan ei murra meid
  Uskuge meid, muutute suureks!
  
  Piraat on peaaegu sõdur
  Aga ta on ainult karmim...
  Lõppude lõpuks pole see tühi masin,
  Vaba tead sündinud!
  
  Ja korsaar saab auhinna,
  Saab su konksu otsa...
  Tegelikult olete lahingus kunstnik,
  Kaunast on saanud piip!
  
  Me jõuame sellistesse kõrgustesse
  Kui sa ei jää silmusesse!
  Mees ei saanud merel märjaks,
  Ma talun ka tormi!
  
  See, mis juhtus minevikus, on seljataga
  Lähme uuele teele!
  Ja nad jooksevad minema, teate vaenlasi,
  Õnn on ees!
  Nõnda laulavad päkapikud suure autoriteediga ja vapralt. Ja sõdalased viskavad vaenlast taas paljaste varvastega, surmakingitustega.
  Ja sellel kõigel on laastav mõju. Võitlus areneb raevuka jõuga.
  Ja urgitseme õhust Putini karusid, suure võimsusega šokirakettidega.
  Ja siis vajutab neiu oma helepunase nibuga juhtkangi nuppe ja kasutab hävitavat.
  Ja siit tuleb šokiefekt nibude abil, mis on rubiini värvi. Ja orkidel, kuidas see torkab.
  Ja tüdrukud viskavad oma paljaste varvastega orki positsioonidele napalmipomme. Üks võimas pomm kukkus ja kohe põles tuhat Putini karu korraga maha.
  Nii hävitavad tüdrukud vastaseid, teadmata haletsust ja häbi.
  Ja nad siristasid:
  - Paljas jalg ei tapa natuke!
  Ja paljastasid pärlhambad.
  Ja siis hakkavad nad laulma;
  Mis on valguspäkapikkude peamine saladus,
  Kus talupojad põldu külvavad
  Kus sa pole juhuslik inimene,
  Kus on hulkur ühegi sugulase juurde!
  
  Läbipaistvad vee kodumaa,
  Tuvitiiva plätud...
  Oh tormilised nooruse aastad,
  Mida mõistus sulle on andnud!
  
  Mind suudleb mu armastatud tüdruk,
  Kuid see sepistatud kivi on kuri,
  Asfaldil tukslevad hobuserauad,
  Ja kurat vedas hea põrgusse!
  
  Me uskusime algusest peale taevasse,
  Pliiats edujoone all!
  "Aurora" salvo jättis hüvasti,
  Ma usun novembrisse!
  
  Ja maailm on pimestavalt täheline,
  Pilve all möllab äikesetorm,
  Paplid kahisevad, männid oigavad,
  Tüdrukul kukkus pisar!
  
  Usun, et aeg tuleb
  Ja tee unistus teoks
  Olge igavene päike ja suvi
  Kiirgav jõgi voolab!
  
  Sõda, usu mind, see möllab,
  Konflikt kuivab kevadeks!
  Ja inimesed saavad õnnelikuks
  Maa omanik on inimene ise!
  
  Olgu tehased proletaarlase bossiks,
  Sisestage lüpsjad parlamenti!
  Me laulame tuhandeid aariaid vabaduse eest,
  Et etturid tõuseksid korraga kuningannadeks!
  
  Alandatut enam ei tule
  Iga töö on edukas!
  Me oleme iseenda kohtunikud,
  Ja las lapsed naeravad kõva häälega!
  
  Kogume siis jõudu kokku,
  Murrame orksismi selja.
  Tõuseme üles nagu kotkas hauast,
  Ja seal pole pahatahtlikkust ja alatust!
  Nii laulavad tüdrukud väga kaunilt ja agressiivselt. Ja samal ajal paljastasid nad hambad, mis sädelevad nagu pärlid. Ja sõdalased viskavad surmava jõuga paljaste varvastega surmagranaate.
  Need tüdrukud on tõeliselt väljendusrikas ilu ja jõud.
  Ja nad võtavad selle helepunasetest nibudest ja vabastavad hävitamise kingitused suure hävitava jõuga. Ja nii paljud orkid saavad korraga üle jõu. Lihtsalt täielik surm.
  Ja sõdalased laulavad ka:
  - Sulgege nina ja suu,
  Biotrep - sa oled kaval!
  Ja pilgutas oma safiirsilmadega. Või on nende silmad isegi smaragdist.
  Ja sõdalased on nii glamuursed ja imekaunid. Ja kui nad juba laulma hakkavad, siis on tore;
  Me karastasime lahingutes tahet,
  Võitles Isamaa venna eest.
  Vaatasime - nad andsid elfinismi,
  Sõdur Elfi on sisenenud Orklini!
  
  Mõõgad sepistasid meie esivanemad,
  Ja pärast seda, kui relvad läksid tööle ...
  Kased avavad oksi
  Tüdrukud küpsetavad pirukaid!
  
  Elf on edukas igas lahingus,
  Ta teab, kuidas mõistust võtta.
  Mõnikord põleb põrgu.
  Aga me murrame vastase!
  
  Elf kaitseb Maad
  Annab peavarju, kes on paljajalu ja alasti.
  Lõpetasime lahingu mais
  Orkmachti ootas meeletu marsruut!
  
  Ja pärast ehitamist ja külvamist,
  Põllud õitsevad ja rukis on virnades.
  Kangelased, tüdrukud, vanaisad,
  Kaevikutes külmus ja sadas lund!
  
  Meie vapralt isamaalt,
  Tehke sügav kummardus.
  Elfinismi lipud lendavad,
  Ja Putini bännerid on vanarauaks!
  
  Sajandid mööduvad meie all, tähed,
  Impeerium on galaktikate sülem.
  Kunagi pole hilja sündida
  Ja matke vaenlane kosmosesse!
  
  Kuid ma usun, et meel on rahulik,
  Ja inimene on kõigile nagu ema,
  Siin õitseb iidne klann,
  Hiilguse sära - armu!
  Tüdrukud laulsid nii imeliselt - kõigest maakera kosmilisest kõige kõrgemast klassist. Ja nende jalad on nii paljad ja meislitud, lihtsalt uskumatult väledad ja särtsakad.
  Ja välgunooled lendavad rinna helepunasetest nibudest välja ja löövad varestesse. Ja nad tulistavad nad alla tohutu surmava jõuga. Ja paljud Putini karud põlevad läbi.
  Ja sõdalased tõesti ei anna orkidele armu. Siin on nad ainulaadsed ja lahedad tüdrukud. Nende tase on lihtsalt suurepärane. Ja nüüd, kui nad võtavad ka Veenuse rinnast, kuidas nad saadavad hävitavaid hävitamise laineid, mis löövad kõik ja hinge.
  Ja nii algas magoplasma tsunami sõda. Ja see muutus orkidele väga raskeks. Ja võib-olla teeb see isegi haiget.
  Orkid kõik reas tüdrukud kägistavad ja laulavad;
  
  Lahingud võitlusringis,
  Reeglina jõud ei tunne piire!
  Tunnistage, ma palun isadust,
  Marsilt, otsitakse sõdalast!
  
  Kõik võitlused on loomulikud
  andis Jumal Isa!
  Ja au suurele perekonnale,
  Kannab julget meest!
  
  Lõppude lõpuks on meie ülestunnistus
  Andke oma elu Isamaa eest!
  Ja ma kuulen äikest
  Võitle mõõkadega õnne nimel!
  
  Seal on julgust, seal on teaduse jõud,
  Inimese aju poolt sündinud!
  Ilma igasuguse rutiini ja igavuseta,
  Loome hiilguse avastusi!
  
  Oleme Elfia uued lapsed,
  Me tahame teha Venemaast ennekõike!
  Isamaal pole enam ilusaid naisi,
  Meile Lada-jumal edu!
  
  Jumalad andsid meile mõistuse - käed,
  Sa ütlesid, et oled demiurg!
  Mida saate teha teaduse jõuga,
  Mitte ainult tugeva adra sepistamiseks!
  
  Universumi avarused ootavad sind,
  Ilus taevas on teemant!
  Kevad, kus hindamatud mullid,
  Kus on Issanda terava silma valgus!
  
  Võõrplaneedid saavad koduks
  Tähed on nagu Maa päike!
  Sa oled kosmoserummiga meremees,
  Ärge olge nagu katki läinud pätt!
  
  Me õpetame endale surematust,
  Ehitame üles universumi-paradiisi!
  Mis saab uueks sajandiks,
  See juhtub, unista sellest!
  
  Ja surnud teavad, et nad tõusevad üles
  Surnukehad tõusevad haudadest üles!
  Ja siis igaveses elus
  Üks püha meeskond!
  Neid laule laulavad julged ja ilusad tüdrukud. Ja muidugi jälle kasutavad nad välku rindkere helepunasetest nibudest ja löövad nendega vareseid.
  Ja need uimased kukuvad surnuks nagu vasar ajule. Ja kõik on tehtud ülimalt hästi.
  Päkapikutüdrukud näitavad oma agressiivsuse ja jõu taset - lihtsalt super ja hüper .
  Nad olid nii imelised vargajad. Mis on võimelised näitama elfinismi ja distantsi.
  Samuti lasevad nad oma helepunasetest nibudest välja välgunooleid, mis löövad välja palju orke.
  Ja laulavad täiel rinnal:
  Ah, Putin, sa oled Putin, sa oled Putini kits,
  Miks sa päkapikuperse üle jooksid?!
  Saate meilt konkreetselt penniga,
  Sa jooksed tugeva päkapiku rusika otsa!
  Nii laulavad tüdrukud ja paljastavad oma pärlivärvi sädelevad hambad. Need on lihtsalt silmapaistvad iludused. Ja las kiilas füürer sureb!
  . 25. PEATÜKK
  Maria Kolesnikova võitleb ja kamandab nagu tõeline kuninganna ning näitab nii oma kõrgeimat taset kui ka võitluslikku ja ainulaadset meeskonda.
  Ja nii võtsid sõdalased selle ja laulsid uuesti;
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka pilk ...
  Rahva hääl on vali
  Sosin purustab mao!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Orkhism saab otsa...
  Ja päike paistab
  Tee, valgustav elfinism !
  Need on siinsed tüdrukud - te lihtsalt ei lähene neile üllatuseta.
  Ja kui nad juba hajuvad, lendavad pulsarid rindkere helepunasetest nibudest. Selliste tüdrukutega ei tule keegi ega miski toime.
  Ja nad suudavad peatada kappava hobuse ja korraga karu purustada. Ja vaenlane üle Putini karude laipadega.
  Nii laulavad tüdrukud mõnikord:
  Suur sõda käib
  Sõda ilma põhjuseta...
  Siin tuli Putin saatan
  Ja Rusi surm koos temaga!
  
  Ja kes voolu peatab
  Verine raevunud jõed...
  käivitab vaenlase voolu,
  Päkapikk on inimene!
  Ja sõdalased võtavad selle jälle kätte ning viskavad paljaste varvastega mürgiseid ja hävitavaid nõelu. Ja nad löövad suure raevuga palju Putini karusid.
  Ja ka noored päkapikud võitlevad suure visaduse ja raevuga ning näitavad oma särtsakat ja võitluslikku vigurlendu.
  Ja poisid viskavad ka laste jalgade paljaste varvastega surmavaid nõelu.
  Samas ei unusta noored päkapikud metsiku raevuga laulmist;
  Marssiva kidra all teeme sammu,
  Päkapikkudele võitlus hingepühaga!
  Ja kui sa oled võitleja, mitte eesel,
  Seejärel purustage kurjad orkid!
  
  Neitsipäkapikud tunnevad ka võitlejaid,
  Ambpolt murrab soomust läbi!
  Võitlejad on nüüd noorte üle uhked,
  Ma tean vastast, ma ajan ta minema!
  
  Päkapikkude pruulitud õlu - imeline mahl,
  Enne võitlust võtke kruus kaasa!
  Ta ei tunne templi hallide juuste päkapikke,
  Nad põlevad sees igavesti!
  
  Et isegi särav päkapikk ei mõista,
  Milleni viib vana naise kuri surm!
  Me läbime julguse proovi viie eest,
  Me ei häbene, teate, et peate vastu!
  
  Ja uus maailm on ka hea,
  Seal võtta jälle kinni raev!
  Las kuulipilduja kritseldab nagu peitel
  Ja sillutage teed sõjaväe laipadega!
  
  Võit, ma tahan sind kätte saada
  Et nautida kuldset trilli!
  Jah, mõnikord on vaja ketti, mitte siidniiti,
  No seltsimees läheb metsalise kombel möirgama!
  
  Armastus annab neitsi, ma usun
  Ja temaga on ilus, nagu paradiisis!
  Las kasvab suur pere
  Ma armastan teid tüdrukud kogu südamest!
  Nii laulavad päkapikud vaimukalt. Ja nad on tõesti kõik lahedad ja suurepärased. Ja metsik tuli möllab. Ja agressiivseid hüppeid ja väljahüppeid.
  Ja tüdrukud nende rindade helepunasetest rinnanibudest on löödud mõrvarliku ja hävitava ultraheliga.
  Ja kõik võetakse põhjalikult ja röstitakse. Siin on tüdrukud.
  Ja nad laulavad:
  - Veenusel tuleb linn,
  Ja kole kimäär!
  Pärast seda võtavad nad selle silmist ja sähvivad hävitava ja mõrvarliku välguga.
  Ja siis võtavad nad pulsarid ja laevad neid rindkere rubiinnibudest. Mis on kuradi valus.
  See on tõesti see, mida naised vajavad.
  Ja paisutavad jälle põsed üles. Nad kujutavad ette, et lakuvad keelega midagi väga magusat ja isuäratavat ning lülituvad sõna otseses mõttes sisse.
  Siin on naised.
  Ja nad möirgavad täiel rinnal:
  Me leiame orki lahingus, leiame orki lahingus,
  Me ei tee temaga nalja - me rebime ta tükkideks!
  Me rebime teid laiali! Me rebime teid laiali!
  Nii laulavad päkapikupoisid. Ja tüdrukud loobivad paljaste varvastega hävitavaid surmaande.
  Ja nad tegutsevad väga nutikalt.
  Ja kuskil tulistavad orkid tüdrukute pihta paljaste ümarate kontsadega. Ja vastuseks vajutavad tüdrukud oma helepunaste nibudega nuppe ja paiskavad välja purustavad hävingu ja surma ojad.
  Siin on tüdruk päkapikkudest, kes juhtis mõõkadega veskit. Ja kohe raiuti maha viis Putini karu pead.
  Ütleme nii, et sellised kaunitarid siin - lihtsalt super. Ja kui need juba rindkere helepunasetest nibudest välja lüüakse ja välk välja lüüakse, siis ei leia orkid seda piisavalt.
  Ja tüdrukutele meeldib väga pulseerivaid jadevardaid lakkuda. Mida tuleks tähele panna - lahe.
  Tüdrukutel, muide, kui orkid vangi võetakse, panevad nad kindlasti põlema oma rindade sarlakpunased nibud. See on juba nende reegel. Ja siis pole enam võtta ega anda.
  Tüdruk kogeb samal ajal orgasmi ja valu.
  Ja noored päkapikud laulavad ka ja teevad seda väga ilusti ja lasevad kuulipildujast Putini karusid;
  Kus sa oled mu arm,
  Särava, ereda valguse neitsi.
  Elu on vihkamisest väsinud
  Ma tahan olla suvekülmas!
  
  Armastus on kõige tähtsam asi maailmas
  Perekond vajab jätkamist.
  Tunne sinu vastu on särav,
  Räägime kaunitariga!
  
  Sädeleva sarlakiga huuled,
  Nina on nagu lumine mägi,
  Ma tahan sinuga midagi väikest,
  Kraapige oma lumivalgeid lokke!
  
  Satiinpõsed on roosilised,
  Paljad jalad purustavad muru,
  Sinuga koos olemine on kõige tähtsam
  Me punume oma juuksed linavirnaga!
  
  Kas sa kündad, mu kallis lehm,
  Täppide servad on mustad nagu kased...
  Oleme kosmoses edasi arenenud,
  Isegi külas nutame pisaraid!
  
  Kuuldub kõlava orioli trill,
  Tilk lasu lööb ära...
  Oh mis mu ööbikud
  Mulle meeldib su laul!
  
  Meie suve värvid on heledad,
  Sügislilla kuninglik kullas.
  Jõuluvana kingitustega
  Me ei saa seda külma käes hoida!
  
  Mida lumetüdruk meile ütleb ,
  Tuleb ilus muinasjutt;
  Kana annab meile kulda,
  Kristallvaas roosiga!
  
  Suudle soojalt oma armastatut
  Kirsi koralli huultel,
  Meie mõtted on väga puhtad,
  Ma tahan mahlast, uut!
  Need on, ütleme nii, noored mehed siin. Ja oma keelega lakuvad nad väga sageli päkapikkude armsat Veenuse emakat. Ütleme nii, et see on suurepärane.
  Tüdrukud siin on tipptasemel. Ja kui nad hakkavad laulma, ei rahune nad kunagi maha.
  Ja nende hääled on eredad ja kõlavad nagu kellade hõbe. Ja see on lihtsalt kõrgeim klass.
  Ja tüdrukutel säravad silmad, smaragd ja safiir. Ja lase rindkere helepunastest nibudest välja väga pakse ja põlevaid sädemeid.
  Ja nad põletavad palju orke. Ja nad näitavad agressiivset läbipääsu.
  Ja tüdrukute jalgade paljad varbad loobivad suures plaanis väga surmavaid granaate.
  Ja rebi orkid väikesteks tükkideks.
  Seda demonstreerivad võitmatud päkapikud. Ja nende rinnad on väga täis ja helepunaste nibudega.
  Ja noored päkapikud lakuvad neid rindu suure õhinaga. Ja nagu oleks neil jäätis pulga otsas.
  Aga üldiselt, mis siin ikka öelda - lahe.
  Eriti kui laulavad mitte ainult tüdrukud, vaid ka noored päkapikud, kes, ütleme, on lahedad lauljad;
  Kosmos on lai org,
  Valguseta pimedusega kaetud...
  Must, tindine mülkas,
  Ahnelt imesid batiiri!
  
  Tähed kriidiga võrku,
  Tantsiv surma tõrvik.
  Lahing on alles keskel
  Me võidame, uskuge meid!
  
  päkapikud, orkid, trollid,
  Ringi tormises keerises.
  Palju pisaraid ja valu
  Selles staaritsirkuses!
  
  Oleme selles lahingus
  Ees...
  Tervitustega teile kõigile kirstu,
  Beat usu auasi!
  
  Sõja jõud on suur
  Viha on veelgi hullem.
  Me ei ole papagoid
  Ja rahval on vedanud!
  
  Vennad, et võita
  Kõvasti proovima.
  Kui sa oled kaltsukas vaenlane,
  Ja klouni näoga!
  
  Ork näitab päkapikule,
  Kus on maailma algus.
  Ärge murdke oksa
  Enne koitu!
  
  tähelaeva ehitamine,
  See pole vajalik kohmakalt
  Oleme nüüd kangelased
  Ja mitte lapsed aiast!
  
  Nii et lööme sind
  Helistame vastuse saamiseks.
  Sa närid tatti
  Luuletaja luulele!
  See on tõesti laul, mis on ühtaegu nii lahe kui ka imeline. Ja loomulikult laulavad päkapikud väga hästi.
  Ja sõdalased sädelevad muidugi pidevalt paljaste ümarate kontsadega.
  Ja nii nad võtavad ja sülitavad vaenlase peale. Ja nad teevad seda väga täpselt ja täpselt.
  Ja kohe põleb sülitamisest orkide mass.
  Päkapikutüdruk võttis selle ja laulis:
  - Hull maja põleb,
  Saatana sanatoorium
  Maa peal pole kohta
  Orkid on Issandale ustavad!
  Nii laulavad nad aktiivselt ja agressiivselt. Ja nad möirgavad.
  Ja tüdrukutele meeldib ikka väga toredaid asju keelega teha. Ja see lülitab nad sisse.
  Ja mis siis, kui nad saavad Veenuse rinnast ka mõrvarliku sopi? Oh, läheb isegi sada korda lahedamaks.
  Ei, neid tüdrukuid ei peata miski.
  Kas päkapikupoisid on nõrgad? Muidugi mitte! Need on ka päris lahedad.
  Ja nad laulavad nii veetlevalt;
  Ruum oli väänatud ja täidetud tulega,
  Universumi energia kõverdus sarveks nagu vedru.
  Lõppude lõpuks löödi ruum haamriga tolmu sisse, me purustame selle,
  Planeet lendas minema nagu orkaan koos kohevaga!
  
  Oleme võimsad rüütlid, oleme päkapikud,
  Võitlused meie eest, kutsudes universumisse.
  Las armee kihutab miljoneid kurja orke,
  Purustagem neid, armsad, pisut hingetõmmet muutes!
  
  Ja uus meloodia, kuigi motiiv on aegunud,
  Kõlab nii, et ära mõtle armsale kodumaale,
  Nii ühtehoidev meeskond päkapikkude seas,
  Et kumbki räägib teisest meelitavalt!
  
  Millised jõud visatakse rünnakule, troll tuleb,
  Päkapikkude falanks külmus, me teritasime oda.
  Mäng rünnakuga algas, orkid avasid konto,
  Aga vastuseks lõid nad kannalt glamuurse värava!
  
  Seal on võimsad tähelaevad, püssitorud,
  Oma lendudega hoiavad nad universumit.
  Lõppude lõpuks, päkapikud, kellel on vandumine, arvavad, et kotkad,
  Sa matad sissetungija hoiatuseks kõigile teistele!
  
  Illusioonid teadmata, võitlejad lähevad tormi,
  Usu kaudu Ladasse suudab ta vastase kukutada.
  Ja pärast seda jääme punase neiuga kokku,
  Et hankida kodumaale uusim sõdur!
  
  Mis on tarkus, küsis päkapikk päkapikult.
  Kuidas tõestada kaunitarile, et elu minuga on armas?
  Ja äike vastas kavalalt - te pole ju mees,
  Vaprusest nii siiralt ja ausalt rääkida!
  
  Kuid inimkond on mahajäänud - ma andsin talle vastuse,
  Rumalatele inimestele ainult üks õpetus.
  Kõndige aususe teed, leppige suure hulga probleemidega,
  Kuid tõega ei saa te oma armastatud käest andestust paluda!
  
  Aga päkapikk ütles mulle muigega - poiss oli ikka veel paljajalu,
  Universumis ei tea, ainult ausus võidab!
  Kuid koos pooltõega, kus on nipp saatanaga,
  Et mitte asjata kurjade kuulide alla minna!
  
  Ma sain sellest aru, tark päkapikk, valeta mõõdukalt ja silma.
  Siis saate tüdruku südame lahti harutada!
  Ja see ei puuduta siniseid silmi - kristallpisar,
  Ja meie usk lõpuni - võita vaenlased tolmuks!
  Nii laulsid noored päkapikud agressiivselt ja harmooniliselt. Ja see osutus nii suurepäraseks.
  Ja tüdrukud jätkasid oma väga surmava ja hävitava tule läbiviimist. Ja nad vajutasid oma helepunaste nibudega juhtkangi nuppe. Kaunitarid tegutsesid suure innuga. Nad on imelised vargad.
  Seda nad teevad üsna loogiliselt ja hävitavalt. Ja nende võitlusmõju on mõõtmatu.
  Ja paljaste varvastega loobivad tüdrukud hävitamise herneid. Ja nad on väga energilised.
  Nende teod on lihtsalt mõrvarlikud.
  Ja sõdalased vabastavad ultraheli rindade rubiinnibudest. Varesed on lainetes sassis. Nad saavad nagu surmava nuia pähe ja kaotavad sõna otseses mõttes teadvuse.
  Ja kukuvad maha, lüües nokaga Putini karude koljusid. Ja võitlejad on äärmiselt agressiivsed ja lahedad. Ja need tekitavad põrutus- ja muljumislöögi.
  Need tüdrukud on tõesti ülilahedad. Ja nende keeled on alati töös.
  Ja suure tundega laulavad ka noored, kelle pulseerivaid nefriitvardaid tüdrukud kõditavad;
  Mu kujutlusvõime tabas
  Sinu pilt välgatas komeedi sabaga ...
  Sa läbistasid mind nagu välk
  Oma särava iluga tähtedes!
  
  Luuletajad kiidavad sellist ilu,
  Kuu sama nägu ei saa ajastut varjutada.
  Las Veenus annab teile õnne
  Kuri kiskja on langenud - alistatud nagu mäng!
  
  Sa oled nii ilus, et oled võimeline
  Vallutage taeva sügavused.
  Sinuga koos hingan ma kergelt, vabalt,
  Siidiga näppude vahel keerleb elulõng!
  
  Saage aru teie uhkest suhtumisest, ma ei looda
  Sest sa oled Artemise õde!
  Ja isegi vähendab mu lõualuu pisarates,
  Kas tõesti ujub unistus Tartusse?
  
  Millistes magusates unenägudes sa ilmusid?
  Taevase välimuse mõistmiseks pole antud ...
  Nooruse padi soolastes pisarates,
  Oo pahaendeline maailm - ma ei näe filmi!
  
  Armastuse tugistruktuur,
  See on kerge, kuid muserdab leinaahelaga ...
  Me tahame tõusta nagu kraanad
  Meri aga tõmbab allilma kuristikku!
  
  Mis saatus on seadnud köidikud,
  Mis muutis universumi tähtsamaks!
  Issand, anna noortele rohkem jõudu,
  Ärge saatke ülemäärast karistust!
  
  Kõigevägevam ütles: Ta andis proovile,
  Mitte kaua sa vastu pidasid.
  Kuid ideaali tuleb karastada,
  Kuidas pehmest hällist välja tulla!
  
  Nüüd oled sa kotkas koos kotkaga,
  saatusega arvestada !
  Ja kui ta alustas võitlust Saatanaga,
  See tähendab, et ta on võimeline võitlema, kui ta peab!
  
  Nüüd ma lendan koos sinuga keerub,
  Sa oled neitsi, nagu särav täht!
  Me vallutame kogu universumi avarused,
  Ma ei lahku sinust kunagi!
  Nii laulavad noored päkapikud imeliselt ja vaimustavalt. Ja nende hääled on triviaalselt imelised.
  Ja kui tüdrukud juba laulma hakkavad, siis tundub see üldse suurepärane.
  Ja lase punakaspunastest nibudest välja surmav välk. Ja see on täiesti hüper .
  Need on tüdrukud ja tegutsevad energiliselt tohutult.
  Ja oma paljaste kontsadega loobivad nad hävitavaid surmaherneid. Ja Putini karud puruks lüüa.
  Ja nad tegutsevad kolossaalse surmaenergiaga. Ja seal on hüperklassi tüdrukute mõju .
  Ja nüüd võtavad tüdrukud taas oma helepunaste nibudega kolossaalse energia ja käivitavad jõu. Ja need sisaldavad otsekohe maagia tuld ja hüperplasma tohutu, kolossaalse hävinguga.
  Seda lahingut vaadates võttis jumalanna-demiurg Emmanuel selle kätte ja laulis väga energiliselt;
  Inimesel on võimatu ohjeldada,
  Püüd saada Kõigevägevamaks!
  Nii et universumi reeglid kogu Maa,
  Ja igaüks võimsate teadmistega, kõikjalolev!
  
  Kuid sel juhul on meil võim,
  Vahel pidurdamatu, nagu torm!
  Me lööme otsaesisele, mitte ainult silma,
  Meie loome universumi, mitte ei tee tööd!
  
  Igaühel on oma suur teemant
  Ta meel on kuum, nagu leek pritsib!
  Ja nii, et kiirgav tuli ei kustuks,
  Armastan meie vene naiste poisse!
  
  Igaühel on lahingus oma põhjus,
  Me võitleme õnne eest maailmas!
  Vaenlane purustatakse kuulsalt,
  Taevas ja Maa on meie kontrolli all!
  
  Loo endale ilus maailm
  Kus on suured palmid jäätisel!
  Mida saab Shakespeare välja mõelda?
  Sada universumit? Ära valeta täielikkuse kohta!
  
  Ja ma annan teile ühe võitleja vastuse,
  Teadus võib anda surematuse!
  Kvasar esitab teile lihtsa soneti,
  Et teie jaoks poleks kurbust ja surma!
  
  Siis saab iga magus kook,
  Suure malpa -ahvi naiseks!
  Õlinatüürmortis tehtud visand,
  Ja ma ei loo kuradit sinu jaoks!
  Nii laulis Emmanuelle. Muide, kristlased, miks nad ei mõtle sellele, et Jumal lõi kuradi? Tõepoolest, miks luua kedagi, kes mõistab miljardeid elusolendeid ja ingleid kannatustele?
  Mida preestrid selle teema kohta ütlevad?
  Igatahes ei midagi veenvat. Jah, ja inimeste peal katsetamine on ebainimlik.
  Kuid Emmanuel ja Sfero Katastrofovil on selles küsimuses oma mõtted. Ja siis ei saa te neid veenda.
  Samuti võib märkida, et ka orkid on inimesed ja neid tappa on ebainimlik.
  Kuigi samad orkid armastavad väga vangistatud tüdrukuid, murravad nad oma paljad varbad ja praevad sädemega paljaid kontsi.
  Kaunis päkapikutüdruk laulab aga sellele vaatamata julgelt ja suure õhinaga;
  Unusta, kes sa enne olid
  Me ei unista jõudeolekust.
  Südamed põlevad pühas lootuses,
  Mõõgad säravad lahinguarmeesse!
  
  Ja nukk on igav ja ebasõbralik,
  Vastase samm akna taga ...
  Koletis riputas ketid, aasad,
  Ja koolikud on hilisemaks teravad!
  
  Aga kasakas, kas sa pole rõõmsameelne?
  Kuhu pidu läks?
  Peate tõusma pehmetele toolidele,
  Et rebida ikke maha!
  
  Damaski teras heliseb ja kuradid on õnnelikud
  Neil on lühike vestlus...
  Aidake deemoneid omastajaid,
  Nende vastased tuleriidale!
  
  Ja see on porine halb ilm,
  Suits põrgu-kuuriast.
  Kuidas leida õnne armastajatele
  Mingit nööri ei surunud kurku.
  
  Sel eesmärgil me võitleme,
  Et saada suudlemise kingitus!
  Ja me ronime, orvuna, kuulide alla,
  Isa ega ema teadmata!
  
  Sellest saab seiklus
  Et tuua uude maailma tuld ...
  Aja välja häbiväärne piin,
  Päästke planeet katastroofi eest!
  
  Jumal noogutab järeleandlikult
  Ja te olete suurepärased!
  Teil on koht magusas paradiisis,
  Tasuta pulgakommid tee kõrvale!
  
  Aga sa pead võitlema
  Siis tuleb teie juurde harmoonia, armastus.
  Ja Eedenist aia juured,
  Kurjade veri voolab!
  Ütleme nii, et tüdrukud laulsid väga hästi ja kaunilt. Täpsemalt üks tüdruk, kes rippus nagis. Ja timukas piinas teda piitsaga. Ja see oli nii äärmiselt julm ja verine.
  Nii on sellistele tüdrukutele vastu minna. Nad suudavad kõike ja rebivad iga vastase laiali.
  Nende võitluspositsioonid ei tunne nõrkust ega kõhklusi.
  Siin on nad näiteks oma pikkade keeltega, kuidas nad hakkavad töötlema pulseerivaid jadevardaid. Ja ütleme nii, et see on suurepärane!
  Ja kui tüdrukud kasutavad ka oma rindade sarlakaid nibusid. Nad korraldavad selliseid asju, millest ei tundu piisavalt. Sõdalased on siin ülekaalukas jõud.
  Ja nad võivad jälle rindadele järele anda helepunasetest nibudest välguga. Ja nad teevad midagi nii laastavat ja kujuteldamatut.
  Need on tüdrukud, kes on väga ilusad ja reeglina paljajalu. Ja iga rind on tõeline aare. Selliseid tüdrukuid pole, isegi Veenuse emakas olev hammas ja elektroodid ei hirmuta teid. Nad on triviaalsed tüdrukud, ütleme - raud ja termokvargid.
  Sellised sõdalased võtavad selle vastu ja karjuvad täiest kõrist ning teevad piltlikult öeldes pidevaid harakiri.
  Ja nad võivad ka nabast välku lasta.
  Ja ka noored päkapikud liitusid lahinguga probleemideta. Ja nad näitasid muljetavaldavaid tulemusi.
  . 26. PEATÜKK
  Maria Kolesnikova on tõesti tüdruk avakosmosest ja ka vanglast ning kui ta alustab, siis ei saa te teda, meeskonda ja päkapikke peatada;
  Ja loomulikult lauldi ka;
  Tule eredaim leek,
  Minu armastus põleb!
  Kuigi vaenlane on kaval ja kaval,
  Aga ta murtakse!
  
  Kuigi metsik raevukas kaabakas,
  Rebi, riku serv ära!
  Sinu unenägu on nagu ööbik
  Harmoonia, rahu, paradiis!
  
  Laske kire kuumal kuumusel põleda,
  Sulata tuli, jää!
  Usun, et võitsin selle palli,
  Mehe õnn ootab!
  
  Edu tuleb noortele
  See hirm lükatakse kohe tagasi,
  Ja neiu puhastes taevalikes unenägudes,
  Austatud kui kuninganna!
  
  Nii et ärgem unustagem armastamist
  Ma ei julge meie maailma reeta!
  Ja elu koos eduga on niit,
  Tea, et kurjategijat ei tohi katkestada!
  
  Me jääme vastu oma Elfogradile ,
  Olgu Elfamm au !
  Võiduka sammuga Zelingrad
  Haldjate jõud tuleb!
  
  Berliin, Pariis või New York,
  Kõikjal meie võidukas lipp!
  Juht Ftalin süütas meie tõrviku,
  Las põlastusväärne vaenlane hukkub!
  Nii laulsid noormehed oma rõõmsate laulude kaskaadiga.
  Ja kaunitarid ei hirmuta, isegi see, et orkid praadivad kontsi. Valu on muidugi suur, tüdrukud ainult muigavad ja naeravad. Ja kaunitaride näod on nii imelised ja uhked. Ja kuidas on nende kaunitaridega? Nad on lihtsalt hämmastavad ja vinged.
  Ja kui nad hakkavad laulma, siis ei seisnud karu läheduses. Need on hämmastavad sõdalased. Neil on lihtsalt kobra temperament. Oskus luua uskumatut ja säravat.
  Ja loomulikult saatke koos sarlakpunaste rinnanibudega hävitavat ja mõrvarlikku välku.
  Ja kui löögid tabavad, siis on totaalne ja hävitav, hävitav mõju.
  Ja sellised tüdrukud saavad kõike teha tohutu energia ja jõuga. Ja nende võimalused kasvavad pidevalt.
  Ja nad teevad seda tõesti rubiinnibude abil.
  Orkid püüavad sageli oma paljaid jalgu praadida. Ja see on nende tõeliselt agressiivne kreedo. Putini karude julmus on muutunud vanasõnaks, seadusi nende jaoks ei kirjutata. Pole ime, et kogu maailm neab kiilakat füürerit. Mis on üsna õiglane.
  Ja ka tüdrukud laulavad vaimukalt;
  Me ei mõista Issanda koormat,
  Mida tähendab Maa soojendamine peopesal.
  Jumal on halastus - lahke ema,
  Kui Ta ei puuduta koletist koos sinuga!
  
  Piiritu taevas valguskiir,
  Päike tõuseb ja jagab heldelt valgust!
  Pöörame kaela kodumaa poole,
  Wehrmacht alistatakse õrnas maikuus!
  
  Õnne keerised, saatuse pritsmed,
  Nad piserdasid meid viskoosse verega ...
  Näete, teie lapsed kannatavad,
  Meie püha, lahke Elfiya!
  
  Rebenenud, meeliülendav tornaado mürsk
  Muru põleb surmavas lahingus!
  soovib vähendada kuulsat irdumist,
  Et mitte meid kõiki eraldi murda!
  
  Igaüks meist on Elfi sõdalane,
  Soomused ja kiivrid, kiivrid - granaadid!
  Hiilgav tsaar - meie roolid,
  Üheskoos tähistame paraade lauluga!
  
  Hordid mõnikord Elfias hulgi,
  Lahingusse astuvad suured jõud.
  Orkmaht sihtis pistoda südamesse,
  Aga sai maikuus karistada!
  
  Valged päikesepunased kõrbed,
  Nagu malelahing kambrite peal.
  Igaüks meist on hiiglaslik kangelane,
  Jumal julgustab sind palvetama!
  
  Vihmapiisad lisavad õhule värskust,
  Need on nagu vedel samet.
  Kodumaa andis orbudele peavarju,
  Saate sellel mõõta miile ilma juhita!
  
  Frym on meie oma, smaragd üle parda,
  Kala nagu kuld kogu põhja niisutatud.
  Künka taga on võimalik elada mitte halvasti,
  Kui see küngas on Elfiaga südames!
  Ka tüdrukud, kui nad laulavad, tuleb kõik äärmiselt lahe ja lahe. Ja need võivad olla väga hävitavad.
  Ja nad ei karda oma paljaid, peitlitud jalgu. Ütleme nii, et sõdalased on uhked ja super.
  Ja tüdrukute rindade sarlakpunased rinnanibud on imeilusad. Ja paremaid te tõenäoliselt ei leia. Nad saavad teha selliseid asju, mida nad ei oska muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada. Neil on absoluutne geniaalsus.
  Need on tõesti tüdrukud - superklass.
  Ja noormehed pole ka nõrgad, vaid väga lahedad. Ja nad laulavad ülihästi. Ja poistelaulud kõlavad lihtsalt suurepäraselt.
  Tulekeeled tormasid üles,
  Kas pole see see, millest sa lapsena unistasid?
  Jumalalt sai kingituse rati,
  Sest Marss on meie ideaal!
  
  Taevane Kuninganna aitab meid,
  Ja iidsed, pühad õigused.
  Pühad näod kiidavad ikoonide võtmise heaks,
  Sinu kuldsed kuplid Elfkva !
  
  Jah, ajad on praegu teised
  Kuid uskuge, et Isamaa ei talu häbi!
  Meie päkapiku au auks,
  Me mõistame orkhismi üle kohtuotsuse!
  
  Oma lihaseliste kätega
  Murrab raevust orkide selja!
  Lõppude lõpuks on kallis seltsimees Ftalin meiega ,
  Niisiis, Orkh läheb ainult lõunale!
  
  Miilitsate ulgumine kogunes rusikasse ,
  Lopsakat lund me ei karda!
  Vastast ootab alatu kukkumine,
  Ja me tungime täägiga läbi vaenlase!
  
  Veri meie soontes kees ägedalt,
  Sõduri kohta pole hullemat sõna - vangistus!
  Venelane võitleb raevukalt, osavalt,
  Nagu haamer, südame löömine veenide deltas!
  
  Tuletage Putini pättidele meelde pahameelt,
  Isamaa võitleja on hirmuäratav hiiglane!
  Vene Nemesise kättemaks lööb,
  Fuhrer langes vihast, hullunud türann!
  
  Kohutud omandamised tulevad teie teele,
  Välk välk pahameele taevas!
  Ja võitja kustutas kõik kannatused,
  Loo palett vapustavatest imedest!
  
  Isamaa vaim on vanglast välja rebitud,
  Ta tõmbab verise piiri jooned!
  Nõuame leina eest ainult andestust,
  Meie meeskond on tugevaim monoliit!
  
  Issand kortsutab kulmu ja kuulutab
  Te olete mu lapsed, te ei vaja seelikut!
  Ehitage oma linn paradiisi,
  Neetud vajadus kaob!
  Tüdrukud päkapikuarmeest jätkasid kangekaelset ja ägedat sõda vaenlasega. Ja nad jätkasid Putini karude purustamist. Sõdalased võitlesid suure raevuga.
  Ja paljaste varvastega viskasid nad suure surmava jõuga surma kingitusi. Mis näitas hävitamise ja surma kõrgeimat taset.
  Sõdalased tegid igasuguseid asju. Nad on ka, ütleme, äärmiselt julged ja võitluslikud. Kaunitaride agressiivsus on edetabelitest väljas.
  Ja paljaste varvastega hakkasid nad heitma mürgiseid surma- ja hävitusnõelasid. Kuid sarlakid rinnanibud annavad mõnikord pealekandmisel kõige ootamatuma efekti.
  Ja kui tüdrukud võtavad, lähevad nad tõesti hätta. Kaunid tüdrukud võtavad kätte ja vajutavad paljaste kontsadega tormiväelaste pedaale.
  Ja mida nad ei tee?
  Ja nendega on kõik nii lihtne hingata ja rahulik. Need on lihtsalt suurepärased ja üldiselt super.
  Tüdrukud võtsid selle ja laulsid:
  Prussakas, prussakas, prussakas ,
  Vedeljalgne kits , lollakas!
  Ja jälle naeravad nad nägu paljastades. Need on tüdrukud siin - oletame, et parim klass.
  Ja pole hirmutav, kui tüdruku varbad on nagil katki. Nad isegi ei võpa selle peale. Oletame, et tüdrukud on nii sädelevad. Neil on vulkaani täis, tormiline energia.
  Ja leegi ja tule purse. Kõrgeima klassi sõdalased.
  Ja nad võivad võtta ja möirgada.
  Ja siis loobivad nad paljaste kontsadega pomme ja rebivad laiali massiliselt Putini karusid. Ja see on suurepärane.
  Tüdrukud tegutsevad suure vihaga. Ja nüüd peab üks neist veski vastuvõttu ja lõikab orkidel päid maha. Nad kukuvad ja veerevad nagu keegel.
  Päkapikutüdrukud võtsid selle kätte ja pistsid paljad varbad suhu. Ja kuidas nad võtavad ja puhuvad.
  Kõlas kõrvulukustav vile. Varesed said lööklaine tabamuse ja kaotasid korraga teadvuse.
  Ja tuhanded varesed langesid, lüües Putini karude koljusid ja rammides neid.
  Ja sõdalased osutusid lihtsalt suurepäraseks.
  Ja kuidas nad kiljuvad ja karjuvad.
  Ja noored päkapikud laulavad suure tundega;
  Pole midagi kindlamat kui münt
  Ta tõesti särab ilma valedeta!
  Tegelikult on dubloon maailma valitseja,
  Tema tugi on tugev mõõk ja kilp!
  
  Selles on peidus paganlikud jumalad,
  Nagu päike, särav kuldne nägu ...
  Kuigi on veel bandiite-parasiite,
  Kes läks hinge kauplema!
  
  Münt on iidol ja peaingel,
  Ta on päästja, kõigi hävitaja.
  Ilma kullata vireleb palgatud damast,
  Ilma rahata ei tule lahingus edu!
  
  Aga mida sa tahad südamega meest,
  Jaht, et osta teile surematust ...
  Et avada ahnelt uks õndsusele,
  Põimuda sajanditepikkune niit!
  
  Aga kas dublon saab ka selle?
  Kas kuldne ring on võimeline unistama?
  Et vikatiga vanamees tere ei tuleks,
  Ja ta ei pannud surnukuuris oma otsaesisele pitserit!
  
  Kuigi münt vajab palju õnne,
  Andma meile palju pattu!
  Kuid inimesel pole võimu kire üle,
  Ta neiud nagu hirss kukele!
  
  Ta tahab palju kõhtu saada,
  Raputa peale faasaneid, ananassi.
  Kuigi te ei saa hauani süüa,
  Isegi kui oled rahaga ülilahe!
  
  Ja kirst maksab isegi liiga palju,
  Sest seal on koht kuningatele!
  Lõppude lõpuks tõmbab ingel vormile nulli,
  Löök vastu lauba ja pulk ajusse!
  Need on tüdrukud, kes on lihtsalt super. Ja poisid on vahvad. Ja mõlemast soost päkapikud on lihtsalt hüper . Nad saavad tegelikult teha peaaegu kõike. Ja eriti siis, kui rindkere helepunased rinnanibud lahingusse lastakse.
  Need on tüdrukud - kes on lihtsalt super. Ja nad võtavad ja viskavad oma paljaste varvastega hävitavaid annihilatsiooni kingitusi. Ja antiaine osakesed lendavad orkidesse. Ja nad tapavad Putini karusid. See, mida tüdrukud teevad, on lihtsalt super ja hüper .
  Nad teevad asju, mida keegi teha ei saa. Nüüd, kui nad laiali lähevad, siis ei seisa keegi.
  Ja sõdalased, pean ütlema, on nii lahedad ja paljajalu ja üldiselt super.
  Ja neil on nibud nii helepunased kui moonidel. Hämmastavad naised on lihtsalt hämmastavad.
  Ja nad viskavad rubiinivärvi nibudest välja mõrvarlikke pulsareid ja kõrvetavad Putini karusid.
  See on tõesti suurepärane.
  Ja siin laulavad ka noored päkapikud suure entusiasmiga ja rõõmuga;
  See on siis, kui Issanda trompet
  Ta juhib meid julgete rünnakule!
  Hukkuge põrgu kuristikku,
  Tea, et tahke jää sulab!
  
  Võitles Isamaa eest
  Nad võitlesid nagu kuked!
  Leotatud Orkmaht mais,
  Meil on kõik käepärast!
  
  Kes oigas hullus orjuses,
  Murra ketivõitleja!
  Sa oled pühas sfääris
  Verivandega!
  
  Lõppude lõpuks oleme sellised sõdurid,
  Te ei leia maailmast paremat!
  Siin lendavad nad granaadiheites,
  Jõuga, et nad kinni ei hoia!
  
  Tank "Tiger" tappis koonu,
  Ja "Pantri" saba, võitlejad põletasid selle!
  Mürsust õhkas tuli nii palju,
  Lasime isegi surmal nulli minna!
  
  Lõppude lõpuks on isamaa lill põllul,
  Selles on päkapiku ilu, seda targem!
  Ja lapsed naeravad tormilises õnnes,
  Ööbik hakkas valjult trillima!
  
  Noorus meie maailmas on üllas,
  Selles on isegi hallide juuste maailm ...
  Olgu ta õnnelik, vaba,
  Meie särav riik!
  
  Selles on jäämäed, koskede joad -
  Kõrbete, smaragdjõgede kuld.
  Isamaa eest tuleb kõvasti võidelda,
  Laske pätidel Hadesesse minna!
  
  Pole midagi kallimat kui kodumaa,
  Isegi kui see on raske, elavad vennad!
  Svarogi pilk muutus veelgi ähvardavamaks,
  Jahimees tunneb, et ta on uluk!
  
  Me teeme lõpu salakavalale Putinile,
  Ja saatke orkide prügikast vanarauaks!
  Lõppude lõpuks, meie jaoks uskuge peamist motot -
  Et mitte tulla Elf Soodomasse!
  Nii laulsid kaklevad ja agressiivsed noormehed kaunilt. Nad näitasid väga kõrget klassi.
  Ja nad tulistasid, tappes Putini karud väga täpselt. See on tõesti ütleme võitlejad. Tüdrukud on siin ka väga ilusad.
  Nende rinnanibud on nii helepunased ja imelised.
  Päkapikupoistele meeldib väga neid nibusid lakkuda ja see on ülimalt lahe ja lahe.
  Ja tüdrukud on nii seksikad. Ja nende jalad on graatsilised, väga ühtlaste ja võrgutavate sõrmedega. Millega nad loobivad surmavaid annihilatsiooni kingitusi. Mis on ülimalt lahe ja vinge.
  Nii et tüdrukud, kui nad asja kallale lähevad, on kõik äärmiselt lahe.
  Ja kaunitaride sarlakpunastest nibudest lendavad välja surmavad välgud. Ja nad löövad orkide kallal.
  Need on, ütleme, agressiivsed ja omanäolised tüdrukud. Ütleme nii, et nad teevad selliseid asju - pole muinasjutt öelda, mitte pastakaga kirjeldada. Need on tõelised sõdalased.
  Ja neil on paljad kontsad, viska nii ilus killer kaasa. Ja rebige Putini karud laiali.
  Tüdrukud on nii imearmsad ja üldiselt võib kohe öelda, et nad on super ja panevad orkid emasele külge.
  Ja ka armastavad päkapaarid laulavad mõnuga;
  Oh, kui kurb maailm sa oled
  Pisarad on lihtsalt meri - ookean ...
  Kus on hinge keskpäevane astraaltee,
  Kadunud ulgumine unistas Eedeni pääsemisest!
  
  Selles on külmunud koorikute südamejää,
  Ja kadedate kirgede põletav kuumus.
  Kui kalk, kes on lihalt isegi noor,
  Kurb ööbik mängib leinas!
  
  Nagu puutäi lima, rutiini vaim,
  Ja haua lagunemine muredest.
  Aga me saame hakkama, kui oleme ühtsed
  Viige inimesed mülkast välja!
  
  Hajutada universumi alatust,
  Needuste kustutamine on kohutav märk.
  Me ei saa kanda kannatuste ohjasid,
  Las kurat muutub tolmuks!
  
  Planeet heidab kiiresti oma ahelad maha,
  Orbiidilt ta siiski ei lahku.
  Kohtlege üksteist ausalt
  Tõuske siis inimesed üles!
  
  Võite tõusta kartmata
  Ära sunni teisi inimesi...
  Et ryakha rasvaga ei ujuks,
  Et meie ema vanaks ei jääks!
  
  Selleks joome natuke,
  Vein, mis on magusam kui mesilased!
  Olgu mured nalja pärast
  Ja arvestamise tund ei ole saabunud!
  
  Siis ehitame taevase paradiisi,
  Kõik lapsed rõõmustavad igavesti.
  Lendame noolega taevasse,
  Helge unistuse täitumine!
  Siinsed tüdrukud osutusid vapustavateks - lihtsalt super. Ja nad võivad ilma asjatute eelarvamusteta võtta ja erilise kirega midagi nii suurt ja läikivat võtta ja lakkuda.
  Ja nüüd loobivad sõdalased paljaste varvastega hävitusherneid.
  Ja nad loobivad surmavaid annihilatsiooni kingitusi. Hämmastavad kaunitarid.
  Ja tüdruk võttis ja rindkere helepunasetest rinnanibudest nagu peksles pulsaridega. Ja põletas orkide sõdurid tulega. Ja see kõik osutus äärmiselt võitluslikuks ja hävitavaks.
  Ja nüüd võtavad Veenuse rüpest pärit päkapikutüdrukud ikka ja löövad neid magoplasma lainega. Ja nad näitavad oma hämmastavat lendu.
  See on tõesti, ütleme superkaunitar.
  Siin on tüdrukud, kelle mõjuulatus on äärmiselt järsk.
  Ja nad saavad sõna otseses mõttes kõike teha.
  Ja kohe pidasid viis päkapikku mõõgaveskiga vastuvõtu. Ja nad raiusid maha nende peale lendavate marutõbiste orkide pead.
  hüperklassi tüdrukud .
  Andke meile teada surematu hiilgus lahingutes,
  Armee päkapikkude lahingud on hiilguses sajandite jooksul!
  Paljude põlvkondade suursugusus,
  Kingi meile kuulsusrikastele sõdalastele surematus!
  
  Teadmata hirmu julgelt lõigata,
  Aidaku mõõk meid suurtes tegudes.
  Vaprade kodanike suuruse auks,
  Näidakem lahingutes üles ägedat innukust!
  
  Lõppude lõpuks oleme me hiilgava väe kangelased maailmas;
  Võita vaenlane - ülejäänu on ebaoluline!
  Saagem hiilguse uhkuse suurus,
  Selleks loon šokeeriva salmi!
  
  Me purjetame merel ilma igasuguste kahtlusteta,
  Piraat ja torm, orkaan ei ole takistuseks!
  Lõppude lõpuks viivad nad lahingusse: vennad Ftalin ja Elfin,
  Tema taga valame verd nagu kose surve!
  
  Mälestus jääb julgete inimeste südametesse,
  Vaenlane on võidetud - see on kogu tasu!
  Olgu võimul palju keskpäraseid inimesi,
  Sellest hoolimata on vaja minna mõistuse eesmärgi poole!
  
  Ilu, kingi sulle kirglikult armastust
  Ja homme ootab timukas, tellingud!
  Kuid te ei raiska oma elu asjata,
  õnnestub saada positsioon paradiisis!
  
  Maailm on võitlus, teab iga noormees
  Oma elu sidumine filibusteriga on ohtlik,
  Fortuuna veeretab veidralt täringuid,
  Aga välja tuleb, ma usun, et lõpuks on suurepärane!
  
  Me leiame oma õnne, poisid
  Hankige nii rikkust kui ka elurõõme!
  Orkshistid usuvad, et kättemaks ootab,
  Ja uskuge, et elame vallatu kommunismis!
  Nii laulsid uhked ja omanäolised tüdrukud nagu super ja hüper .
  Nad on võimelised tegema midagi, mis on ülimalt lahe.
  Ja isegi kui tüdrukuid lüüakse leegiheitjaga paljaid jalgu, põletades paljaid kontsi, siis on kaunitarid täies elevuses ja võimuagressiivsuses. Siin tuleb märkida imelisi sõdalasi.
  Nad tulistavad kuulipildujatest ja niidavad edasi pürgivaid orke, kes sõna otseses mõttes risustavad positsioone laipadega.
  See on tõeline veresaun. Ja kui palju mõrvu maailmas juhtub.
  Ja tüdrukud jätkavad Putini karude hävitamist. Nendest tüdrukutest on saanud lihtsalt super.
  Ja kuidas nad seda võtavad ja möirgavad. Ja neile tundub, et neil on terve vastastikuste orgasmide kaskaad.
  Need tüdrukud saavad sõna otseses mõttes kõike teha. Ja ütleme nii, et nad on agressiivsed ja ainulaadsed.
  Ja tüdrukud laulavad jälle;
  Mered, ookeanid, suured avarused -
  Kündsime need trikoloori lipu all!
  Võitlejad vallutasid mägesid,
  Kotkad kostsid võidumürinat!
  
  Planeet tundis ära päkapikkude sõdalased,
  Mõõgad, täägid löövad vaenlasi!
  Suutsime poolelt maailmast ära visata ortismi ikke,
  Lõpetas turvise võiduga Orklinis!
  
  Küürakate tankide orkid on kinni pigistanud,
  Nad ähvardavad põldude valguses hävitada kõik päkapikud!
  Aga neetud veidrikuid pekstakse kõvasti,
  Elame oma lastele õnnelikult ilma ikketa!
  
  Oleme Isamaa lapsed, mis on üle kõige maailmas,
  Nad sündisid, sõtkudes kumachit paljaste jalgadega!
  Kõigevägevam astus meie eest lahingus,
  Ja Jumal tõi mai rõõmus õitsele!
  
  Võitlejast pole osa ja kõrgemat südant,
  Mis annab unistuse ja uue sünni!
  Ava auline uks surematusele,
  Aga kui sa istud varitsuses, siis ole vait !
  
  Seal on hundid ja lambad, aga teie olete universumi karjased,
  Ja see osa, mida pead ordu järeltulijatele edastama!
  Äritegevuseks kuni loomise lõpuni,
  Et igavene tuli sinu armastuse südames ei kustuks!
  
  Kes teab, kus vaenlase kuul sõduri peatab,
  Kuid ikkagi on lahingus parem surm kui mädahaigused!
  Ja kui ta suri, purustab teie sõber vastase,
  Ta ei kannata seda välja, sest paljajalu tüdrukuid aetakse vangi!
  
  O päkapiku valguse osa, sõda ja tuli pärast sõda,
  Kes tahab puhata, neile pole kohta, tea paradiisis!
  Siin sõlmis põrgulik ork saatanaga kokkuleppe,
  Ähvardada: ma viin aatomi alla ja lõhun rahe!
  
  Kuid rakettide vastu on ka kaitse,
  Ja tuumapomm Elfskvat ei löö ...
  Võime panna parasiidi paakidesse,
  Ja igavad laulud langenutest ajavad mind masendusse!
  
  Senti müümine pole päkapikuaktsia,
  Lõppude lõpuks on igaüks meist suurepärane sõdalane!
  Ärge uskuge, et Jumal on meid juba sellesse rolli asetanud,
  Tegelikult te ise ulutage, otsustage, kui lahe!
  
  Oli ebaõnnestumisi, oli kaotusi,
  See juhtus nagu jänesed kohutavate huntide eest taganema!
  Aga kui sõda algab, oleme jälle
  Purusta põrgulikus rütmis julmade koletiste armee!
  
  Mitte sõja pärast, me, uskuge mind, alustame mängu,
  Meil pole muud kutsumust kui olla toredad sõbrad!
  Oleme vennarahvas, mitte Aabel ja Kain,
  Meie jaoks on lind laul ja sugugi mitte rasvane mäng!
  . 27. PEATÜKK
  Ütleme nii, et tüdrukud on lihtsalt super. Ja nad matavad sõna otseses mõttes maa alla kõik need neetud Putini karud.
  Sõdalased viskavad paljaste varvastega väga hävitavaid hävitavaid kingitusi.
  Ja rebige orke laiali. Need on tõesti väga agressiivsed ja seksikad tüdrukud.
  Nad on nii võimelised, et see, mida nad teevad, on tõesti muinasjutt.
  Hämmastavad kaunitarid. Nad saavad teha asju, mis on lihtsalt fantastilised ja super.
  Sõdalased võtsid selle oma helepunasetest rinnanibudest suure jõu ja hävitamisega.
  Need tüdrukud on imelised ja lahedad, lihtsalt super. Ja neil on ainulaadne kosmiline jõud.
  Ja tüdrukud võtavad seda nii, nagu tahavad, ja löövad täies hoos orke, kes on suured ja agressiivsed nähtused.
  Ja välk sarlakastest rinnanibudest.
  Ja paljaste kontsadega loobivad nad mõrvarliku ja kordumatu jõuga surma- ja surmaherneid.
  Need tüdrukud on lihtsalt klass, mis näitab nende super- ja hüpertaset .
  Ja kui päkapikud laulma hakkavad, siis toimub kõik äärmiselt hävitavalt ja lahedal moel.
  Isegi maagia vajab teravat noolega mõõka,
  Valake saatust trotsides rohkem verd!
  Hoidke teadusest kinni - siis on maailm teie päralt,
  Ja kogu rass Maal langeb põlvili!
  
  Nõiad keedavad jooke ja puhastavad katlaid,
  Nõiad valmistavad ette pulsari laenguid...
  Aga me oleme päkapikud, nii et teadke Svarogi poegi,
  Meie tüdrukud proovivad selga trofeerõivaid!
  
  Vastane ei aita sind, see tung,
  Sa ei saa meie jõudu kontrolli all hoida...
  Meie päkapikud on ühendatud kui monoliit,
  Me suudame anda lahingu kogu karvasele hordile!
  
  Tšingis-khaan tõstis mõõga Isamaa vastu,
  Ta püüdis rügemente Kiievisse suruda.
  Kuid neil õnnestus see kladentsiga lõigata ,
  Kogu üllas saak andis kirstud tagasi!
  
  Batu Khan - ta tahtis Moskva ilma võitluseta vallutada,
  Kuid päkapikkude mõõga löök vähendas raevukat tulisust ...
  See on see, millest ma aru ei saa, vennas
  Kui sageli on meil reetlik tagala!
  
  Poola kuningas alustas reetlikku sõjakäiku,
  Siin avasid bojaarid talle kiiresti väravad!
  Kuid nad ei teadnud, et Pozharsky varsti tuleb,
  Sõidab neid miile ja miile!
  
  Ei, lahe Bonaparte on vale tähe all,
  Olete sündinud suurepärane keiser!
  Kuigi mul oli võimalus Moskvat juhtida,
  Kuid teie ambitsioonid kustusid kiiresti!
  
  Putin tahtis ka päkapikkudest orje teha,
  Kuid kassipoeg hävitas ta!
  Lõppude lõpuks ei tundnud see turvatöötaja meie punakotkaid,
  Meil on haige laps!
  
  Ja nüüd ootab meid taevas taevas,
  Marsil kõndimine!
  Need, kes on isamaa vastu - Soodoma õudus ootab,
  Määrime ta koonu vaha sisse!
  Nii laulsid tüdrukud - kõige kõrgemaks osutus just vigurlend. Kõik tuli väga ilusti ja agressiivselt välja. Ja lõhki kolossaalse jõuga.
  Ja nüüd on kõik muutunud nii uskumatult kosmiliseks ja ainulaadseks.
  Päkapikutüdrukud võitlesid suure raevu ja ulatusega. Ja nad tegid veskitehnikaid, mis koputasid päid ja veeresid nagu juustupead.
  Naissõdalased on väga lahedad ja tapsid orke.
  Ja nüüd võtavad selle rindkere sarlakpunastest nibudest jälle tüdrukud ja nad esitavad Putini karudele surmavaid pulsarilaenguid. Siin on, kuidas see juhtub tapval ja ainulaadsel viisil.
  Ja tüdrukud, mida tuleb märkida, on võimelised saagima mis tahes orki sõna otseses mõttes kvantideks.
  Ja välk puhkeb ka nabadest ja põletab Putini karud tuhaks.
  Nad teevad seda suure entusiasmiga. Siin on mõned ilusad ja ainulaadsed tüdrukud. Ja nende jalad on väga ilusad ja nad on äärmiselt graatsilised.
  Ja nad loobivad vaenlase pihta hävitamise herned.
  Kaunitarid toodavad kolossaalset hävingut ja surma.
  Ja samal ajal nad laulavad nii kaunilt ja omapäraselt;
  Loomisjumalate pärl,
  Riik universumis on kõige armsam!
  Vaatan hämmastusega päkapikke,
  Nad on nagu pärlid inimeste seas!
  
  Pöördun teie poole isamaa,
  Trüki ebamaise armastusega!
  Ja ainult ühes ma kahetsen pisarsilmi,
  Mis ei saaks unenäoga ühendust saada!
  
  Ma arvan, et hetke lahingutes,
  Kuum lahing keeb,
  Palu isamaalt andestust
  Ja tõstke paremale kilp!
  
  Suured avatud ruumid
  Mu Elfia kallis!
  Metsad, põllud, orud, mäed,
  Hirved kleepuvad kastmisaugu külge!
  
  Veri voolas, sädemed udus,
  Tulekahju lämmatab põrgulik suits,
  Kuigi haavas kubisevad ussid,
  Aga valgustite koor laulab meile hümni!
  
  Ujumine taevases ookeanis
  Kuigi teed pole antud mõõta!
  Kuid me oleme surematus hiilguses,
  Sellised humalad annavad meile veini!
  
  Ärge äratage hirmust heidetud võitlejat,
  Issand inspireeris kodumaad!
  Me juhime riigi pimedusest välja,
  Sellel on palju päikesejõudu!
  
  Tule, tuleb hüvastijätu tund,
  Sõda lõppeb võiduga!
  Ära ela mälestuste peal
  Öö möödub, kuigi on must!
  
  Siis täituvad soovid
  Ja õitseb nagu maaaed!
  Sinust neiust saab sihvakas mets,
  Ja jookse, karjuv hord!
  
  Ka sõbrad surid - kahjuks
  Kuid ilmselt otsustas Issand nii!
  Surm ei ole surmav
  Vaim on surematu, kuigi liha on surelik!
  
  Kuigi sellesse uskumiseks pole uriini,
  Kurbus, pidage meeles kõiki, kes lõhnasid!
  Siis tapa endas olev metsaline
  Kustutage kibedad nullid!
  
  Taas algse tolmu juurde
  Need, kes tegelikult ei elanud!
  Kuigi oma olemuselt omamoodi fiskaalne,
  Ja tõmbab mahla tugevatest soontest!
  
  Me saavutame Isamaa võidukäigu,
  Taevased tuled põlevad!
  Kommunismi usk tõuseb,
  Ja kurbus ja valu - matta!
  Tüdrukud jätkasid metsikus raevus võitlust. Üks neist, karmiinpunaste juustega päkapikk, võttis ja juhtis oma mõõkadega kahekordsete teradega mõrvarveski. Ja raius maha orkide pead.
  Teine tüdruk võttis selle ja viskas paljaste varvastega bumerangi pistoda. Ta lendas üle ja lõikas Putini karudel pead maha. Sõdalased tegid seda väga enesekindlalt ja lahedalt.
  Mille peale tüdrukud võtsid ja laulsid;
  Oleme röövlitüdrukud
  Ja meile meeldib võidelda ...
  Varsti saame käärid
  Orkide jaoks oleme me kotist pärit!
  Nii laulavad nad kaunitarid väga hästi. Ja nende laulud on nii südamlikud ja imelised. Ja nad ajavad endast välja täidlaseid ja veetlevaid helisid;
  Orki peni segas kogu maailma,
  Põrguliku kire võrk!
  Vampiir joob inimestelt mahla,
  Täitmatu hundisuu!
  
  Ta näeb välja nagu ingel
  Smaragd põleb veriseks!
  Ja äikese mürinaga,
  Au annab meile võitlejad!
  
  Selles pangatähtede sahinas
  Kuuldub metsik looma möirgamine!
  Kuigi Svarogi nägu on sünge,
  Uskuge sellesse jõudu lugemata!
  
  Rebime kõik laiali
  Kes julgeb tankile otsa sõita!
  Ootab, usu edusse
  Tegelikult tea, mitte liiga kole!
  
  Eelkõige kotkas Elfi,
  Tiivad arenevad ähvardavalt!
  Ta saavutas ülevuse
  Orkid lapiti mais tolmuks!
  
  Milline raputaja hirmust peksab,
  Sai aru, et päkapiku jõud,
  Teeb mida rasvakott
  Anna, et isegi ei küsinud!
  
  Meil on ka automaat
  Ja granaadid rebivad hunniku!
  Siin on sõdur rünnakul,
  Mask lendas näolt!
  
  Anna mulle kelk pähe,
  Nii et ajud keerasid rulli!
  Ja siis saad taeva
  Meie noorus jääb igaveseks!
  Nii laulsid tüdrukud, kes oma sõdalaste taseme järgi on ausalt öeldes super.
  Sõdalased on üldiselt imelised ja lahedad. Siin nad võtavad selle ja rindkere sarlakpunasest nibust kinnistavad selle taas surmava ja ainulaadse eritisega. Siin on sellised veetlevad ja tõeliselt rabava jõuga lihtsalt kosmilise tasemega tüdrukud.
  Neil on tõesti tuli ja tulised triibud rindkere rubiinnibudest. Päkapikkudel on selliste tüdrukutega väga meeldiv tegeleda.
  Nad lakuvad meeleldi keelega Veenuse rüppe ja näitavad neile silmapaistvat läbipääsu.
  Ja nii roosad paljad kontsad ajavad õhku ümmargused hävingu- ja surmapallid.
  Ja nii paljud orkid hävitavad ja tapavad. Need on tõesti superklassi tüdrukud.
  Ja kui nad juba võtavad, siis laulavad nad tõesti, täiel rinnal;
  Fuhrer on kiilakas, väga närune,
  Tahab vallutada kogu maailma...
  Aga meie jõud, tüdrukute jõud,
  Nad saavad kurjadest orkidest jagu!
  Samal ajal laulsid noored päkapikud ja lasid kuulipildujatest orke ja seda väga täpselt;
  Ekslesin läbi põllu - karikakrad õitsesid,
  Puud ja mäed on nagu taevakuppel!
  Ehitame kohevusest unistuse,
  Nii et kõik, kes surid kohe, tõusevad üles!
  
  Olgu kirikute kuplid nagu kuld,
  Ja lehed okstel on ilusad smaragdid!
  Rahvad tundsid jumal-kotka väge,
  Las kõik vastased surevad lahingust!
  
  Oleme isamaa rahvas, kes toob valgust kõigile,
  Ilusad neiud kui nägu nagu kuu!
  Avame konto sõdalase saavutuste jaoks,
  Isegi alatu tulistab nüri nurga alt!
  
  Võtsime Orkmbuli , vallutasime Orkiži ,
  Nad said Orklinid ja kõndisid mööda Fene't.
  Kes tallas maa, sai ainult šaši,
  Oleme õnneliku, püha Elfia lapsed!
  
  Ehitame puiesteid, teid, sildu,
  Marsil on külad, Veenusel linnad.
  Lõppude lõpuks on meie soovid, uskuge mind, lihtsad.
  Kuid kuri sõda võib nad hävitada!
  
  Rahu eest, meie meeskonna Isamaa jaoks,
  Meil õnnestub saavutada Fortuuna naeratus,
  Meie haldjarahvas on ühinenud püüdlustes,
  Ja ebakõla tekitab pidevaid kaotusi!
  
  Euroopa on vaba, päkapikud räägivad selles,
  Inimesed laulavad laule, oja voolab.
  Saame päästa Svarogi saavutused,
  Küpseta lauale palju lopsakaid rulle!
  Nii said noored mehed laulda. Ja võidelda saab ka väga agressiivse rünnakuga. Ja nad peksid neid orke mõrvarlike hüpetega. Ja rindade helepunasetest rinnanibudest tabas neid taas surmavälk.
  See oli tõesti väga ilus. Ja sõdalastel on sädelevad pärlmutterhambad. Sõdalased on nii, ütleme nii veetlevad ja imelised.
  Ja nad loobivad paljaste varvastega hävitamise herneid. Siin on imelised, oletame, et nad varastasid.
  Neil on nii palju ainulaadset energiat ja võitlusterast. Tüdrukutel on sellised agressiivsed ja ainulaadsed trumbid.
  Ja need rindkere rubiinnibudest on sama surmavad kui põrguliku välguämbliku võrk.
  Need tüdrukud on nii hävitavad ja ei saaks olla lahedamad. Ja nad võtavad su ja peksavad sind surma välgunooltega.
  Ja nad võtavad selle ja loopisid paljaste kontsadega vaenlast hernestega ja rebisid vaenlased laiali.
  Ja Putini karude mass hävitati ja kerkisid terved surnukehad ja kõik osutus väga surmavaks.
  Ja tüdrukud jätkasid võitlust raevu ja survega.
  Üks neist lihtsalt rippus nagis. Ja piitsutasid teda piitsaga ning kaunitari paljaste graatsiliste jalgade all põles ka tuli. Leegikeeled lakkusid tüdruku alasti ümaraid roosasid kontsi.
  Ja ta võttis selle ja laulis;
  Sa oled argpüks süüdi
  Pole vaja end kesta peita!
  Pigistage masinat tugevamini,
  Maailm ei ole lämmatav karistusrakk!
  
  Kui teda lämmatab melanhoolia,
  Tüdrukute pisarad langevad!
  Hord tungis isamaale,
  Oli kuulda kõva häält!
  
  Neiu karjub valust
  Surm teravdab põrgulikku nõela!
  Habras kilp murenes,
  Riik võib hukkuda!
  
  Müra paiskas mürsu välja,
  Kõrvatrummid lõhkesid!
  Püssid tulistavad ja tulistavad,
  Tüdrukud jooksid hirmunult!
  
  Aga me lööme tagasi,
  Sulle tuleb suur peks!
  Hõljuvate rakettide heli
  Lase mäel särada!
  
  Meist saavad ainult sõbrad
  Nendes lahedates väljakutsetes!
  Gulp hunnikusse pandud,
  Ja ärge raputage oma nutt!
  
  Hooletu pliiatsitõmme,
  Me ei murra seda lauset!
  Meie püha unistus, usu
  Anna oma hing usus Jumalale!
  Need tüdrukud osutusid hämmastavaks. Ja kui tüdrukut, kelle pronksnahk higist läigib, piitsaga lüüakse, võpatab ta sõna otseses mõttes ja laulab edasi;
  Ära anna alla, ära anna alla, ära anna alla
  Ära ole arglik, tüdruk, kelle rinnad on nagis...
  Naerata, naerata, naerata
  Tea, et kõik saab korda ja hästi !
  Seega laulab tüdruk riiulil väga tuliselt.
  Kuid on ka noori mehi, kes annavad väga ilusaid hääli ja meloodiat;
  
  Oo tüdruku õitsev unistus,
  Taevatäht ja tume kuristik.
  Armastus ilma meetmeteta on igavene,
  Kuigi ahne raba tõmbab kuristikku!
  
  Ma tahan olla sinuga, mu kallis,
  Põle nagu tõrvik kirgede ookeanis!
  Tuli suudab elulõnga läbi põletada,
  Ja lõigake pettuse mõõk tükkideks!
  
  Väriseva neiu särav pilk,
  Selles justkui näeksite reisija hukkamõistu!
  Nüüd mõõdab sõdur salga sammu,
  Me suudame deemonid hämmastusse uputada!
  
  Uskmatud tungisid nutuga isamaale,
  Lurjus karjub ja keerutab käärit.
  Ja mu mõtetes varjas kaval udu midagi,
  Kuigi me ei pidanud elama paradiisi rahus!
  
  Tüdrukut tuleb julgelt kaitsta,
  Ära lase oma vaenlastel tema ilu maitsta!
  Vene vaprad armeed purustasid hordi,
  Tõrjunud raevuka naabri pealetungi!
  
  Millist moraali saab võtta?
  Et Venemaa on riik, pole universumis ilusamat!
  Ja kui koletis tahab määrduda,
  Siis võtame ära enda ja isegi sinu oma!
  
  Aga tüdruk, ma tahan sind armastada,
  Anna mulle võimalus saada sinu kaaneks!
  Ma ei pea, ma usun pisarate valamisse,
  Me ei saa seista musta sünge kirstu taga!
  
  Lõpetame romantika selles kohas,
  Pole ju kasulik palju kiita.
  Usun, et tuleb aeg muutusteks
  See läheb paremaks, ma ausalt usun seda!
  Ka naissõdalased laulsid suure innuga. Ja nad tegid oma võitluslikku ja agressiivset tööd.
  Ja eriti aktiivselt viskasid nad teravate terade ja haakristidega orke paljaste varvastega. Need on siin võitlevad ja agressiivsed, ütleme nii, tüdrukud - nendest kõrgemal pole kedagi.
  Ja rindkere helepunasetest nibudest torkasid ja tegutsesid väga aktiivselt, visates välja pulsarid. Ja sõdalased käitusid hästi.
  Ja nende silmadest tulid tõelised imelised sädemed. Ja sõdalased nägid lihtsalt suurepärased välja.
  Ja nende hambad särasid nagu pärlid. Ja kõik nägi lihtsalt imeline välja.
  Ja sõdalased isegi laulsid, hambad ristis;
  Ma võitlen vaenlasega ägedalt,
  Surm tuleb, see tähendab saatust!
  Aga mu mälus säravad sõprade näod
  Ja jumal ise on saast kohtunik!
  
  Selgus, et see suri julmalt,
  Leia end absoluutsest põrgust...
  Kättemaks, tuleb silm silma vastu,
  Ma tulen mõõgaga oma vastaste juurde!
  
  Haletsemas maailmas pahatahtlikkus ei tea
  Tuul puhub pimedatest kõrbetest.
  Mais sajab märg lund,
  Väsinute pilk on lihtsalt tuhmiks muutunud!
  
  Ma vastan jumalate kutsele -
  Inimene on unistuste peremees!
  Me ei vaja munkade rüüd,
  Lõppude lõpuks on Issand ainult mees!
  
  Koguge oma jõud hoiupõrsasse,
  Las teaduse tuli lõõmab,
  Ärge pange oma annet pudelisse
  Sest töö on püha ideaal!
  Siin on selline lühike, kuid südamlik laul. Ja selles on nii palju rõõmu ja raevu korraga.
  Ilusad tüdrukud laulavad väga kõlavate ja ilusate sireenihäältega.
  Ja kui magoplasma Veenuse rinnast välja visata , on see täiesti lahe ja hävitav.
  Tõeline orkaan kallab alla ning surma ja täieliku hävingu voog. Ja see teeb Putini karudele haiget.
  Nii see kõik hajubki ega koondu kindlasti ühte hunnikusse. Ja seal on energiline raev ja põleva leegi ojad.
  Nagu leegiheitja. Leegitseb kuum väsimatu oja. Ja see põletab kõik konkreetselt ja korraga.
  Need on tüdrukud siin - kes on võimelised tegema, kui üldse, siis maailmalõpu.
  Ja siis helepunasetest nibudest visakem pulsarid ja tuline välk. Mis põletab ja hävitab kõik.
  Kollasel taustal roosade täpiliste juustega päkapikutüdruk võttis selle ja laulis:
  - Väed on valmis, proua.
  Me hävitame kõik!
  Ja pilgutas kaaslastele silma. Need on tõesti tüdrukud, hääl, mis on kõlav.
  Ja päkapikupoisid laulavad edasi;
  Ei uskunud Jumala käsku
  Tahtsin olla hirmutav vampiir...
  Ära looda, sa ei põle kohe,
  Igavik piinades on patuse osa!
  
  Lõppude lõpuks ei tunne püha Jumal halastust,
  Ärge oodake vereimejaid!
  Magusate puuviljade asemel imelises paradiisis,
  Põrgu põleb - verised vihmad!
  
  Vampiiri jaoks on haabjast vaias täpne,
  Õudne jaanituli ootab!
  Sa põled päeval ja öösel õnnetuna,
  Saatana kirves valmis!
  
  Patune mees saab oma
  See on nagu põlev ämblik!
  Deemonid piinavad allilmas,
  Valu, mis on Maa peal enneolematu!
  
  Karda ja paranda meelt, Issanda vaenlane,
  Kui teete seda, heidetakse teid otse põrgusse!
  Hingamispäev ei tule piinades,
  Igavesti meeletu embuse sülem!
  
  Riiul murrab su luud,
  Vääname pokkeriga liigendeid!
  Kas sa võiksid olla õnnelik mees
  Ja nüüd tead ebamaises jahus!
  
  Nii et kiirustage, ekstsentriline, parandage meelt
  Palvetage ja laskuge põlvili!
  Joogikaaslane Vasya ei aita,
  Ainult lojaalsus võidab paradiisi!
  Ütleme siinkohal selline laul - võib öelda, et ülimalt võitluslik. Ja tüdrukud käituvad vaenlase suhtes väga agressiivselt.
  Nad on lihtsalt mõõtmatu põnevus ja seiklushimu. Ja rindkere helepunasetest rinnanibudest saavad sõdalased tõesti persse. Ja siin ei tundu see tegelikult kellelegi piisav.
  Ja tüdrukud on kohutavalt ilusad ja suudavad mõjutada nende rindkere nibude säravat rubiinvärvi.
  Ja käivitada ka pulsarid Veenuse rinnast. Nende mõju on väga ühtlane põletav ja vaimukas.
  Ja nad viskavad paljaste varvastega mürgiga nõelu, mis torkavad läbi orkide. Ja see näeb äärmiselt imeline välja.
  Ja nüüd, rindkere rubiinnibudest, jälle nagu vasardav pulsar. See on tõesti vareste aju pehmeks keedetud ja nad kukuvad uimasena ja kaotavad täielikult teadvuse.
  . EPILOOG
  Tüdrukud on siin head tööd teinud. Ja Veenuse rinnast alistub õiglane magoplasma voog. Ja see saab olema lõbus.
  Ja noored päkapikud viskavad kätega granaate ega unusta samal ajal laulda;
  Oo noore südame keeristormid,
  Milles leek põletab vulkaani!
  Me ei istu inimesi kodus,
  Kus on kass - Bayun sõi piruka ära!
  
  Siin laulab ööbik kurvalt,
  Kõigevägevama otsaesine jääb varju!
  Kerub saadab hüvastijätuks noogutuse,
  Mitte reaalsus, vaid kohutav kohutav unenägu!
  
  Oleme Püha Isamaa pojad,
  Esivanematele ilmus, teadke aidata!
  Me ei kahetse, tunneme elu,
  Võitle kuristikuga päeval ja öösel!
  
  Vastane heidab maagiat
  Pettus, alatus, kuri võltsing!
  Aga me näeme antud valgust,
  Murrame vastase sarvi!
  
  Vampiirid, orkid, kummitused,
  Teravad kihvad sädelevad!
  Lõppude lõpuks tahavad kummitused võidelda,
  Riiulid tulevad allilmast välja!
  
  Peamaagi ülema jaoks ,
  Oleme vaid etturid ja kännud!
  Armada tormab kurjad friigid,
  Aga me ei saa taganeda!
  
  Isamaa on kõige kallim
  Me katkestame metsikute hordide jooksu!
  Saa koletisi näkku,
  Mu varahoidja lööb su pea maha!
  
  Isamaa Svarogi jõud,
  Ja kõigi sõdurite elu ja lootus!
  Wehrmachti parem käsi purustati
  Ta niitis maha rea vastaseid!
  
  Noores südames põleb tõrvik,
  Mõõk asendab kuulipildujat!
  Varsti avame ukse kosmosesse,
  Otsustame, kellel on õigus ja kes eksib!
  
  Kui hinges on rahu ja õnne,
  Kuri ei saa meid võtta!
  Me anname põrgulikele olenditele vaheldust,
  Tea sellist päkapikkude armeed!
  
  Oleme põlvili - palvetame Rod,
  Kõigeväeline Jumal palus sind!
  Et mitte lasta sõduritel raisku minna,
  Põliselanike pojad, mu Elfiya!
  Nii laulavad tüdrukud sädelevalt ja suurepärase tujuga kiireks ja vältimatuks võiduks.
  Ja nende pärlhambad sädelevad nagu peeglid. Ja üldiselt on see, mida nad teevad, suurepärane ja lahe.
  Neid tüdrukuid ei saa peatada ükski vaenlane. Nad on uhked ja jumalikud.
  Proovi seda ja ütle ei. Ja nad rebivad kindlasti teie väärikuse. Kui suurepärased need vargused on. Nad on täis südamlikke impulsse ja mõrvajanu.
  Siin viskas päkapikupere tüdruk tormiväelast pommi, vajutades oma paljaid varbaid. See langes orkide kobarale. Ja paljud Putini karud läksid põrgusse.
  Need on, ütleme, väga aktiivsed ja agressiivsed tüdrukud, kelle silmad on nagu smaragdid ja safiirid. Kes võitlevad õiglase eesmärgi nimel, Putini hordi vastu. Ütleme nii, et tüdrukud on terasest.
  Ja nad ka laulavad;
  Inspireeris meid võitlema
  Põlvkonnamurdja !
  Lõhkus maailma laiali
  Tormiisand Elfin!
  
  Tegi veriseid tegusid
  Tõsta mässulipu!
  Ja mida sa tahtsid
  Juht vastab - ma ei tea!
  
  Ma arvasin, et me kõik oleme kullakesed,
  Kõigist saavad demiurgid!
  Ja nüüd kannab hobune meid,
  Läbi katkiste alleede!
  
  Hullunud kabja kolin,
  Koputage - hord kappab!
  Meie liit on nagu monoliit,
  Ja nende näod säravad õnnest!
  
  Uskuge, et verd ei voola igavesti,
  Pühkime ära orbude pisarad!
  Oli jahimees, sellest saab uluk,
  Oleme kõigist ohtudest möödas!
  
  Proletaarlane saab printsiks,
  Ja töö eest tuleb tasu!
  Siin see läheb, uskuge mustust,
  Rebigem oma liha põrgust välja!
  
  Laulame valjult laule
  Oleme hiiglaste jõud!
  Meie valge karu sümbol,
  Pidu - rahvas on ühtne!
  
  Vala verd kodumaa eest,
  See on au, au ja au!
  Saage elus punaseks niidiks
  Las vulkaan keeb - laava!
  Nii pühkis kõik nagu tuline laviin. Ja tüdrukud võtsid ja kiirgasid oma Veenuse üsast pulsarid. Ja kõik osutus väga lahedaks ja šikiks.
  Warriors laulsid kõrgeima ja hämmastava klassi eest. Ja nad andsid välja oma silmapaistva ja hämmastava taseme.
  Ja kuidas hambad-kihvad paistavad. Ja jälle nad võtavad ja vilistavad, kasutades oma paljaid varbaid. Ja jälle kukuvad uimased, teadvuseta varesed.
  Ja nad kukuvad maapinnale nagu rahekivid. Ja toimub mõrvarlik riigipööre.
  Ja tüdrukute helepunastest nibudest lendavad välja hävitavad välgud. Ja ütleme nii, et see on suurepärane ja lahe.
  Ja tüdrukud sülitavad ja nende sülg plahvatab nagu hape ja põhjustab kaost.
  See on tõesti see, mida naised vajavad. Ja nad lähevad ikka laiali ja korraldavad midagi muud.
  Ja siis hakkavad nad laulma;
  Surelikus maailmas, impeeriumi varjus;
  Inimeste eelarvamused on õnnetud!
  Viskame kuristikku kogu jama, ebausk -
  Olgem vabad kui jumalad!
  
  Meie sõjaväel on õigus
  Ruum on nagu sisehoov!
  Et olla universaalne, on aeg olla jõud,
  Seega tuleb kõigi üle kohut mõista!
  
  Tähelaevad, lahingulaevad - võimsad,
  Sõja rakettide arv puudub!
  See on laitmatu julgus,
  Kasutame mõõka nagu alati - olgu!
  
  Kuualuseid planeete vallutades,
  Annab sädelevat valgust!
  Me teeme imelisi asju, tead,
  Universumi suur koidik!
  
  Tuhk mõnikord üle galaktika,
  Need levivad kaskaadidena nagu tormine keeristorm!
  Aga me oleme rüütlid ja romantikud,
  Mida nad laulavad kahvatu kuu valguses!
  
  Universum hakkab meile alistuma,
  Selles on sajandite järjekord igavikku tulihingeline!
  Loendage päkapikkude valgust - uhke rahvas,
  Kuigi mõistus on vahel nõrk!
  Jah, viimase arvelt on tüdrukud tõesti enesekriitilised. Aga nad laulavad suurepäraselt.
  Ja veelgi lahedamad lasevad nad välgu rindkere helepunasetest nibudest välja. Nad annavad orkidele põletavaid lööke.
  Warriors kriuksub:
  Armastus ja surm, hea ja kuri,
  Patt on olla ork...
  Sa oled määratud mõistma!
  Armastus ja surm, hea ja kuri,
  Ja meil on valida ainult üks!
  Ja tüdrukud lasid taas oma rubiininibudest välja võimsad välgunooled.
  See on tõesti möllav orkaan.
  Ja nad on kindlasti lahingu põnevuses.
  Warriors laulavad:
  Uskmatu kuri ork on ohtlik,
  Sa ei saa elada patuses himus...
  Sest päkapiku viha on kohutav,
  Sest range päkapikk on kohtunik!
  Ja naissõdalased löövad orke Veenuse rinnast pärit magoplasma eritisega.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"