Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Ratu Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Wong wadon nom-noman sing ora bersalah, Maria Kolesnikova, dipindhah saka pakunjaran sing dijaga khusus menyang jagad gaib sing apik banget. Ing kana, Dewa-demiurge Sfero Katastrofov makutha dheweke dadi peran nyonya elf. Nanging sawise nampa makutha, wanita hitwoman kudu perang karo kekaisaran tetanggan, kang didunungi dening trolls, orcs, dwarves, setengah-breeds , vampire lan makhluk apik liyane. Lan mesthi mungsuh utama lan paling insidious Koschey ing Immortal.

  MARIA KOLESNIKOVA RATU ELVES
  ANNOTASI
  Wong wadon nom-noman sing ora bersalah, Maria Kolesnikova, dipindhah saka pakunjaran sing dijaga khusus menyang jagad gaib sing apik banget. Ing kana, Dewa-demiurge Sfero Katastrofov makutha dheweke dadi peran nyonya elf. Nanging sawise nampa makutha, wanita hitwoman kudu perang karo kekaisaran tetanggan, kang didunungi dening trolls, orcs, dwarves, setengah-breeds , vampire lan makhluk apik liyane. Lan mesthi mungsuh utama lan paling insidious Koschey ing Immortal. PROLOG
  Awang-awang dicet nganggo warna-warna sing padhang, lan mancorong karo kabeh warna pelangi. Karangan-karangan lintang-lintang ingkang gumebyar kados watu larang dipuntumpuk: zamrud, rubi, safir, topas, inten lintang.
  Bocah lanang sing umure kira-kira rolas utawa telulas taun, nggantheng banget lan otot ing kathok cendhak piyambak, twirled, mlumpat, lan mbuwang pulsars saka driji sikil. Otot-ototé digulung ing sangisoré kulité sing abang kaya bal merkuri, lan rambuté putih kaya salju.
  Ana prawan ayu banget nganggo bikini katon ing jejere dheweke, rambute sing cemlorot kaya geni saka obor.
  Dheweke kandha karo mesem:
  - Halo Sfero Katastrofov! Apa sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake?
  Bocah demiurge mangsuli karo mesem:
  - Ya kene aku mikir, apa kanggo nggawe kanggo kula alam semesta sabanjuré? Setuju - iku bakal lucu Emmanuelle!
  Bocah wadon sing nganggo bikini ngomong:
  - Saben jagad anyar sing digawe minangka masalah liyane! Ing wong-wong mau, titah nduweni macem-macem masalah sing kudu ngetokake kringet supaya makhluk urip seneng lan ora nandhang sangsara. Lan ing kene, mesthi, sampeyan isih kudu mikir babagan tanduran. Padha uga urip, lan iku ora nyenengake kanggo dipangan!
  Sphero nesu ngomong:
  - Aja mbalik!
  Emmanuelle ngandika:
  - Muga-muga Hypertheoplasm karo kita!
  Lan cah wadon nguripake liwat ing udhara, goyangake gundhul, sikil anggun. Banjur anggota ngisor dheweke ngetokake wolung, lan lintang-lintang ing galaksi kabeh padhang.
  Bocah demiurge manthuk-manthuk, otot-otot ing awak sing wuda, kaya Apollo, sing ditarik jero, obah. Lan pers teka kaya coklat bar. Swara sing nitahake jagad iki cetha banget:
  - Iku apik, mesthi. Nanging mungkin kita bisa nindakake apa wae kanggo wong sing manggon ing planet Bumi?
  Emmanuelle ngandika karo mesem:
  - Iku Sejatine bisa! Nanging, sampeyan ngerti, kita ora bisa kanthi jelas nuduhake awake dhewe ing planet iki. Wong duwe dalan dhewe lan kudu ngetutake!
  Sfero manthuk:
  - Sing mesthi bener! Nanging kanggo individu, kita isih bisa nindakake tumindak sing apik!
  Dewi prawan manthuk-manthuk.
  - Ya, sing bener uga! Kanthi iki, mesthi, sampeyan ora bisa mbantah!
  Bocah demiurge ngendika:
  - Wong wadon sing wani, wani lan mulya ing pakunjaran: Maria Kolesnikova! Dheweke ora gelem ninggalake negara kasebut lan dibuwang ing bar. Ing ngendi dheweke ditindhes lan disiksa. Langkah-langkah kudu ditindakake kanggo nylametake tahanan sing pantes iki saka nandhang sangsara!
  Emmanuelle kanthi semangat ngonfirmasi:
  - Iku bener! Lan kita mesthi bakal nglakoni sing padha!
  Sphero ngandika karo mesem:
  - Aku bakal nyulik dheweke saka pakunjaran, lan kita bakal menehi dheweke tahta ing salah sawijining kerajaan bintang!
  Bocah wadon demiurge setuju:
  - Iku bakal bener lan menarik!
  Bocah demiurge kuwi nyumerepi tumit sing ora ana sing katon kaya bocah cilik, lan nyanyi:
  - Muga-muga kamulyan ana ing salawas-lawase! Tanah Air kita duwe kekuwatan gedhe!
  Emmanuelle takon karo mesem:
  - Apa bisa ngomong yen Demiurge Gods duwe Fatherland?
  Sphero manthuk-manthuk.
  - Mesthi, sampeyan bisa ngomong sing! Konsep Motherland punika figurative!
  Sawisé iku, cah lanang lan wadon stopped bebarengan, tanpa alas kaki, tanned, otot sikil ing udhara, kang nyebabake kabeh cascades kilat, lan ngandika bebarengan:
  - Ayo dadi kaya kita ngomong! Ayo karep kita rampung!
  . BAB 1.
  Maria ing pakunjaran diganggu kanthi terus-terusan nggoleki awak lan bullying. Shmon minangka salah sawijining penyiksaan . Dheweke diselehake ing ngarep limang perwira lanang. Banjur ana pengawal wadon loro. Wong-wong mau nganggo sarung tangan medis sing tipis lan karet lan diudani wong wadon enom kasebut, banjur wiwit ngoyak-oyak awak tanpa isin utawa nurani.
  Lan ora mung iki, mesthi. Maria dipangan banget: mangkok sup sing rada asin lan godhong kubis ngambang, lan sepotong roti. Wong wadon enom ilang bobot saka diet kaya: kulit lan balung. Kajaba iku, dheweke digebugi nganggo klub karet ing tumit sing telanjang, lan dipeksa pompa pompa, kaya budak ing Roma kuno.
  Maria nandhang sangsara banget, lan dheweke diburu lan kesel. Dheweke dipeksa turu tanpa kasur ing papan sing gundhul, lan ing wayah wengi dheweke nglebokake kerah ing gulu, kaya asu, lan digandhengake menyang tembok.
  Wong wadon nom-noman iku nesu banget nalika dheweke dicakar ing ngarepe wong lanang dening tangane pengawal nganggo sarung tangan karet lancip, lan ing wektu sing padha, wong-wong mau padha ndeleng, cekikikan lan guyon vulgar.
  Kajaba iku, dheweke kudu kerja akeh lan awak wadon lara lan lara banget.
  Lan ora mung, mesthi, iki ... Pengawal lanang terus-terusan pinched Maria ing dodo lan weteng. Lan padha spanked sandi bokong.
  Nanging Maria Kolesnikova ora nyerah lan ora njaluk sih-rahmat.
  Dheweke ora sopan marang para tahanan, lan tetep ora bisa dikalahake lan bangga.
  Lan ing pungkasan, dheweke sepisan maneh undressed lan dikunci wuda ing sel paukuman. Lan ing kana tembok-temboke ditutupi es saka hawa adhem. Lan Maria Kolesnikova ngadeg ing lantai lan shuffled dheweke telanjang kaki, biru saka kadhemen. Dheweke kurus, lan saben balung katon ing awak. Kajaba iku, dheweke nemokake glepung tambahan kanggo dheweke: dheweke nyukur rambute. Lan saiki dheweke meh gundul, kanthi rambut pirang kru.
  Wong wadon enom nandhang sangsara kaya Zoya Kosmodemyanskaya. Ngapusi ing lantai es padha karo lampus. Banjur dheweke, wuda lan tanpa lemak, mesthi bakal mati rasa. Dadi Maria ndemek sikile sing gundhul, nandhang sangsara, nandhang sangsara, nanging terus.
  Dumadakan, sorotan tiba ing dheweke ing peteng banget. Lan madhangi apes, tawanan bony pakunjaran, ngendi dheweke dikirim dening diktator mustachioed lan gundul.
  Maria panginten dheweke halusinasi. Ana bocah lanang sing nganggo celana pendek katon ing ngarepe dheweke. Bocah lanang sing pirang lan ganteng banget ora nganggo apa-apa kajaba kathok cendhak. Ing wektu sing padha, awak wuda bocah lanang gumun karo relief baja otot lan delineasi otot sing apik banget.
  Sanajan umure kira-kira rolas utawa telulas taun.
  Bocah lanang mau ngacungake tangane lan takon marang Maria:
  - Apa sampeyan nandhang sangsara?
  Wong wadon enom mangsuli karo mesem:
  - Malah luwih!
  Bocah lanang kasebut nyetak sikile sing gundhul, bocah cilik, lan elegan banget ing ubin es sel paukuman lan ngandika:
  Saiki kasangsaranmu wis rampung! Jupuk tanganku lan turuti aku!
  Maryam takon kanthi swara gumeter:
  Apa sampeyan malaekat saka Gusti?
  Bocah lanang kasebut nggelengake sirahe kanthi negatif.
  - Ora! Aku iki Gusti Allah!
  Wong wadon enom takon kanthi kaget:
  - Moho kuwoso !?
  Sphero manthuk-manthuk.
  - Meh Maha Kuasa!
  Maria takon kanthi kaget:
  - Apa sampeyan ngidini wong nandhang sangsara?
  Sing lanang mangsuli karo mesem:
  - Amarga Aku ora nitahake Bumi sampeyan. Aku mung bisa nggawa sampeyan menyang alam semesta. Lan ing kana sampeyan bakal dadi ratuku!
  Wong wadon enom takon karo ngguyu:
  - Apa yen aku nolak?
  Sfero mangsuli karo mesem:
  - Ora ana gunane sampeyan nolak. Yen nyatane sampeyan wis ilang saka sel paukuman tanpa tilas, banjur jailers sampeyan, sing ana akeh lan stubbornly moyoki sampeyan, tenan bakal nggebug sampeyan hard. Iki mung pantes nampa tawaranku!
  Maria manthuk-manthuk.
  - Sampeyan mbokmenawa bener! Aku bakal dadi bodho lengkap yen aku ora kejawab kesempatan iki kanggo mbales dendam.
  Sfero nyepeng tangan Maria Kolesnikova kanthi kenceng lan kandha karo mesem:
  - Saiki njupuk langkah sawise kula!
  Lan pisanan gundhul, otot kaki lanang langgeng jumangkah, lan banjur lancip, knocked mudhun, biru saka kaki kadhemen saka wong wadon enom.
  Lan sawise wayahe, Maria ngrasakake entheng sing luar biasa ing awake dhewe, lan kadhemen es saka sel paukuman diganti dening anget sing nyenengake.
  Dheweke, bebarengan karo Gusti Allah-Nitahake enom tanpa wates, kesusu aliran energi.
  Maria apik banget lan nyenengake. Dheweke bisa nindakake apa sing katon ora mungkin - ninggalake tembok pakunjaran! Lan saiki, dheweke mlaku-mlaku menyang jagad anyar kanthi sikil telanjang, mula asring digebug nganggo truncheon karet.
  Lan dongeng rampung. Lan wong wadon enom ketemu dhéwé ing anget, gembur kraton sing banget mewah lan megah, sparkling karo emas, mirah, lan perhiasan liyane.
  Maria ana ing ngarepe pangilon gedhe. Para pembantune nguncalake kerudung transparan ing dheweke. Iku nutupi awak lancip wanita enom, kesel dening pakunjaran, ditutupi bruises lan abrasions.
  Sfero ngandika:
  - Aku nggawa sampeyan ratu anyar saka neraka!
  Bocah-bocah wadon padha ayu banget, karo pasuryan enom, meh kaya bocah. Tokoh sing langsing lan otot. Lan sandhangan mung benang perhiasan, meh ora nutupi dodo lan pinggul, uga sepatu hak dhuwur. Saka wong sing ayu banget, para elf mung beda-beda ing kupinge, sing bentuke kaya lynx, lan ing bentuk sing ora bisa ditindakake, kanthi sih-rahmat unik saka balapan sing apik banget iki.
  Ing latar mburi, Maria katon banget bony, kesel, karo iga tancep metu kaya tawanan kamp konsentrasi, lan dodo wis dibusak kabeh. Awake wong wedok wis entek lemu, lengen lan sikile wis tipis kaya gulu. Lan bruises, tilas beatings, lan malah rokok Burns sing padha extinged, ing awak dheweke.
  Lan sirah, dicukur gundul, karo bumps lan abrasions, kang ndadekake Maria katon malah luwih elek.
  Sphero manthuk karo mesem.
  - Ya, sampeyan katon kaya tahanan Auschwitz! Nanging aja wedi! Elf duwe ramuan ajaib sing bakal nambani tatu sampeyan lan nggawe sampeyan dadi wanita enom sing apik banget!
  Maryam ngandika karo mesem:
  - Apa sampeyan ora nindakake dhewe?
  Bocah demiurge mangsuli kanthi yakin:
  - Amarga elf kudu bisa uga! Lan padha ana ing bisnis marasake awakmu, master gedhe!
  Para elf nyanyi kanthi swara:
  Kita bisa nambani penyakit
  Nambani, guyon, percaya, tatu apa wae ...
  Ujian, nyerahake mung lima,
  Demi kamulyan agung para elf!
  Lan Maria dituntun ing sadawane bale, menyang kamar sebelah. Wong wadon enom mlaku ing karpet, lan krasa geli sing nyenengake. Dheweke uga seneng banget.
  Lan ing kene dheweke ana ing blumbang sing diisi banyu wangi. Ing kana padha ngisi tahanan wadon.
  Sawetara bocah-bocah wadon elf wiwit smear karo soko greasy lan mambu banget kuwat lan tart.
  Maria purred karo seneng. Ya, iku arang banget kelangan.
  Dheweke bekas, bruises, ngethok, Burns, wiwit waras secara harfiah sadurunge kita mata. Lan kulit wiwit katon luwih enom.
  Maria malah nyanyi kanthi bungah;
  Dheweke iku cah wadon sing tenang, andhap asor,
  Aku ngimpi duwe omah dhewe!
  Dadi bocah-bocah ngguyu ngguyu,
  Supaya bruwang kasebut jinak ing alas!
  
  Aku pengin sawah mateng tentrem,
  Fluff saka spikelet emas!
  Supaya ora ngerti kerusuhan ing salawas-lawase,
  Lan ora ana mungsuh!
  
  Nanging ing kene ana serangan Tatar,
  Lan tramp saka hooves palsu!
  Lha kowe neng endi, resimen pejuang hussar;
  Apa sing misuwur amarga sumpah?
  
  Ing ngendi para ksatria, sampeyan raksasa,
  Nanging kenapa ora ana perlindungan?
  Punika Motherland kita bersatu;
  A panas, cahya neraka murub!
  
  Padha nuntun aku menyang kuk tanpa alas,
  Miturut cones, cabang lan steppes!
  Lan padha ngethok punggung nganggo pecut,
  Carane hard iku kanggo ngrangsang ing chain!
  
  Neck girlish mungsuh karo laso,
  Dipencet lan pengin dicekik!
  Ing kene ing kerajaan sultan ala,
  Aku miwiti roasting game!
  
  Kaping pisanan aku nandhang sangsara ing lapangan,
  Kanthong-kantong kasebut disandhang dening bentelan sing nyengat!
  Nanging mekar kanthi kaendahan,
  Sawise kabeh, Gusti Allah iku panguwasa loman!
  
  Ing kene Sang Guru seneng;
  Aku dikirim menyang seraglio!
  Ing kana aku ngrasakake kekuwatan lanang,
  Aku wiwit nyenengake kabeh sampah!
  
  Ngerti asor kuwi
  Dagang awak sing paling manis!
  Luwih becik nandhang sangsara,
  Supaya ibuku ora ngipat-ipati!
  
  Apa sing nunggu ing mburi dalan, aku ora ngerti
  Scares tuwa lan algojo!
  Nanging ora ana panggonan kanggo wong boros ing swarga,
  Iku tetep mung - nangis pait!
  Maria nyanyi apik banget. Dheweke minangka musisi profesional sing wis mlebu politik. Lan, mesthi, bocah-bocah wadon elf ndhukung dheweke. Lan saben wong duwe swara kaya nalika nyanyi.
  Banjur Maria dibilas nganggo ramuan ajaib khusus. Lan dheweke menehi dheweke mangan bubur sing manis lan enak karo madu lan susu kental. Banjur padha menehi jus saka woh-wohan sing ora dingerteni kanggo ngombe.
  Sawisé iku, Maria felt sing abot luar biasa ing dhéwé, ambruk asleep tengen ing kursi.
  Elf nutupi dheweke karo kemul anget. Lan tawanan kalbu njupuk lan plunged menyang wahyu apik tenan.
  Lan ternyata kelangan banget.
  Maria ing ngimpi dadi cah wadon enom banget, meh cah wadon.
  Dheweke mlaku ing suket sing wernane ungu. Sikil cah wadon iku gundhul, nanging banget anggun ing wangun. Lan suket evoked sensation blissful ing tlapak kaki gundhul saka kaendahan.
  Maria malah nyanyi:
  Yen dawa ing dalan, yen dawa ing dalan,
  Mlumpat lan mlayu...
  Iku mbokmenawa, mbokmenawa ...
  Iku bisa, iku bisa, iku bisa
  Sing mesthi wae. Sing mesthi wae...
  Sampeyan bisa menyang Afrika!
  Nanging dudu cangkeme baya!
  Lan oh, ing Afrika ana gunung, sing dhuwur banget,
  Lan oh, ing Afrika, kali-kali amba banget ...
  Ah, buaya kuda nil,
  Ah, paus sperma,
  Oh, lan manuk beo ijo!
  Oh, lan manuk beo ijo!
  Wong wedok kuwi nyanyi kaya ngono banjur noleh mburi. Pancen ana alas Afrika ing saubengé. Lan ayu ing sakubenge. Kembange gedhe lan padhang, hawane kebak ambune. Lan kabeh iku apik tenan. Kethek padha mlumpat munggah ing wit-witan. Lan buntute dawa lan ulet banget.
  Lan gedhang saya akeh. Lan luwih gedhe, sing biasane didol ing toko.
  Maria maneh nyanyi kanthi semangat;
  Kita ing alas ing tanah kethek alas,
  Ngendi gedhang ijo, tumpukan kanibal!
  Kita kudu nyabrang segara
  Kanthi energi sing nyenengake!
  
  Rusia mrentahake kita lunga -
  Tekan ngendi khatulistiwa minangka selokan!
  Inggih, apa Gusti Allah siji lan ora siji,
  Dadi kita ora duwe granat siji!
  
  Padha ngirim pionir enom menyang perang,
  Padha ngandika iku mung internship!
  Dadi kabeh wong lanang sing wani,
  Energi roket ngedongkrak gedhe!
  
  Aku nembak nganggo bedhil mesin tepat ing target -
  Ing kene dheweke ngrusak para pejuang kanthi pewarna khaki!
  Dheweke ora bakal bisa ngowahi Tanah Air kita,
  Pindos lan bully liyane!
  
  Urutan sing nesu saka Fatherland -
  Sinau perang kaya bocah singa sing galak!
  Lan yen pimpinan abang menehi dhawuh,
  Aja dadi cara sengsara saka badut!
  
  Iki lengen dibakar pipine keras,
  Dheweke isih ora duwe bristles kaku!
  Nanging aku ngabdi marang Tanah Air, percaya marang aku nganti suwe,
  Ora perlu mikir wimps remaja!
  
  Kita dilapisi dening suku Mau -mam,
  Dheweke ora duwe tumbak, nanging peluncur granat!
  Nanggepi, kita bakal nyerang pukulan baja,
  Pilot Rusia bakal mbantu saka langit!
  
  Ing Rusia, saben prajurit saka manger,
  Bayi iku nggayuh bedhil!
  Lan ngalahake tentara penjajah,
  Babagan eksploitasi geguritan sing diarani bard!
  Maria nyanyi lan ngguyu. Invaders apa sampeyan ngomong babagan? Kayane Rusia dhewe saiki ngupayakake ngrebut Ukraina, lan perang wis ana ing taun kapindho. Mbok menawa wiwit Perang Donya II, iku paling gedhe ing babagan jumlah pasukan sing melu, mbok menawa yen nyeret, bakal dadi paling getih.
  Maria ambegan abot lan nyanyi, ngelingi donya apa sing ditinggalake:
  Tanah airku, jumlah sing sithik,
  Tanah kelairanku, kowe wis edan!
  Lan swasana ati langsung dadi cilik. Kajaba iku, Afrika dudu tanah kelairane. Lan mesthi, aku ora seneng yen sampeyan ana ing siji bikini lan mlaku tanpa alas kaya wong galak. Lan nang endi wae kedadeyan gedhe.
  Maria maneh antusias nyanyi, malih, saka jeneng lanang, roman saka pujangga Belarusian gedhe lan bard Oleg Rybachenko:
   Swarane lir sing nggumunake, gumunggung,
  Aku nyanyi, wani, aku ora meneng!
  Tinju perang ora digawe saka lilin,
  Kita ngupayakake cahya - dalan menyang sinar!
  
  Gusti Allah nyiksa wong lara -
  Geni saka neraka ngobong wong dosa!
  Aku kepengin dadi kancane Kang Maha Kuwasa,
  Supaya ora dadi hard!
  
  Kristus bakal teka, mesthi, ora suwe,
  Apa rasa sedhih bakal ilang, percaya?
  Aja buta dening nesu ing mripatmu,
  Dosa, kamardikan, banget nuwun!
  
  Aku ora pengin mlaku ing baris -
  Aku ora pengin tanpa dosa!
  Tumindak sing luwih apik
  Apa benang tanpa bosen!
  
  Dheweke ujar manawa ora bakal ana perang ing swarga,
  Lan dosa bakal ilang, ala kanggo kabeh wong!
  Apa gunane takdir?
  We are looking nerusake kanggo owah-owahan anyar!
  
  Kanggo urip ing salawas-lawase - ngerti iki kanthi becik,
  Nanging urip tanpa dosa yaiku vegetasi!
  Ksatria bakal seneng perang,
  Sawise kabeh, ing kampanye kanggo perang tentara!
  
  Tanah air, tanah kelairan prajurit,
  Dheweke menehi obor - march!
  Retribusi kanggo monster najis,
  Sampeyan bakal menehi wong jawata ing untu!
  
  Ayo mungkasi perang karo pesta loman,
  Ayo jajan, ngombe - ayo nari!
  Sawise kabeh, ksatria kita langgeng,
  Lan tembung kasebut dudu alis, nanging mripat!
  
  Nanging, apa sing kudu ditindakake ing jagad sing tentrem?
  Sampeyan bisa mbangun kraton ing kono!
  Lan ngaturake layanan kanggo lyre,
  Laurel nampa makutha!
  
  Nanging ana donya liyane - ngerti
  Where uga warriors tuwuh!
  Bocah lanang nggambar tank ing meja,
  Apa yen alien teka menyang kita?
  
  Ojo gampang-gampang
  Kuwat ototmu, tetep kuat pikiranmu!
  Kita Rusia ngerti carane perang,
  Nalika archangel dumadakan turu!
  Maria whistled lan nesu cap dheweke gundhul, girlish, chiseled sikil lan ngandika:
  - Ya, Rusia ngerti carane perang, nanging karo sapa? Perang karo para sadulur lan dalane Kain, mesthi, isin! Lan iki ora kudu!
  Bocah wadon mau njupuk lan karo driji sikil gundhul ulig kacang lying ing suket, sawise kang mbuwang menyang tutuk abang kebak untu putih. Dheweke nggegirisi lan nggero:
  - Sialan naga udan!
  Lan ngguyu maneh, dheweke nyanyi lagu sing misuwur babagan persahabatan persaudaraan, sing ditindakake dening Lev Leshchenko:
  Kita kabeh mulang ing sekolah, lan kita ngelingi kanthi ati-ati
  Piwulang lawas babagan Kievan Rus Lan Ortodoks ngerti sapa sing ora takon Apa baptisan Rus ing Khreshchatyk .
  
  Jancok, Slavs! Temenan, Slav! Muscovites lan Kievans Apa kita bakal nuduhake tanah air karo sampeyan Apa sampeyan bisa nuding
  
  meriam Ing
  
  bojomu Khokhlushka? Shit, Slavs! Muscovites lan Kievites Apa kita bakal nuduhake tanah kelairan karo sampeyan? Apa sampeyan bisa nuding bedhil
  menyang bojomu Khokhlushka?
  Aku luwih seneng tresna marang dheweke ...
  
  Sampeyan lan aku tansah smashed kafir bebarengan Lan kita mimpin kanggo iki dening ataman umum Banjur kita padha rada apes karo atamans Nanging kita mungsuh brainy kanggo éwadéné G * d kita,
  
  Slavs! Shit, Slavs! Muscovites lan Kievans Apa kita nuduhake tanah air karo sampeyan Apa sampeyan
  bisa nuding bedhil
  menyang bojomu Khokhlushka?
  Maria banjur nangis. Ya, ana wektu nalika wong-wong saka USSR padha kanca, lan saiki wis wiwit perang gedhe. Lan ora ana pungkasane perang iki.
  Ing kene singa metu nemoni bocah wadon mau. Kewan Afrika gedhe.
  Maria weruh dheweke ing wayahe pungkasan, lan meh nabrak dheweke. Dheweke lagi wae mandheg lan beku. Dheweke krungu yen sampeyan ora kedutan, kewan kasebut bisa uga ora nyerang.
  Singa nyawang dheweke lan dumadakan takon kanthi swara manungsa:
  "Apa sampeyan Maria sing dadi ratuning para elf?"
  Wong wedok kuwi mangsuli karo mesem:
  - Sampeyan bisa ngomong sing! Sanajan aku durung resmi dilantik!
  Singa goyang-goyang mane. Lan esemane cukup manungsa, lan untune landhep lan gedhe. Nanging, dheweke ora bisa diarani ala. Kéwan mau ngoyak buntuté lan takon:
  - Apa sampeyan seneng teka-teki?
  Maryam mangsuli karo mesem:
  - Ya, mesthi aku seneng! Ing sel pakunjaran kanggo kita tahanan wadon - iki mung hiburan!
  Singa nggero:
  - Sing ora kanca karo sirah, nanging katon banget kelangan!
  Bocah wadon mau ngguyu lan mangsuli:
  - Ing negara kita, jawaban paling ketok: pot-bellied lan diktator gundul! Nanging ing donya sampeyan bisa, aku pilihan sembarang!
  Kéwan sing gagah prakosa manthuk, lan surai emasé obah:
  - Ya! Kuwi sing tak pikir sampeyan bakal ngomong. Senajan iku temenan, jago pugnacious. Lan iki pitakonan kapindho: apa sing paling wani wedi, lan pengecut pungkasan, malah ora jotosan ing mustache!
  Maryam mangsuli karo ngguyu:
  - Inggih, aku ngerti jawaban kanggo iki - kalbu! Malah wong sing paling wani wedi karo dheweke, lan pengecut pungkasan mung ora duwe dheweke!
  Leo dikonfirmasi:
  - Sing bener uga! Lan aku saranake sampeyan njupuk pelajaran anggar!
  Ana bocah wadon sing otot lan elf katon ing ngarepe Maria, dheweke ngethok sikile sing gundhul lan anggun ing suket. Lan ing tangane dheweke nyekel pedhang sing digawe saka logam mengkilat, lan gagange dilapisi berlian, rubi lan zamrud.
  Dheweke sujud marang Maria lan takon:
  - Siap perang?
  Bocah wadon saka donya liya mangsuli karo mesem:
  "Aku durung tau perang nganggo pedhang!"
  Elf takon kanthi kaget:
  - Kaya ngono? Sampeyan saka donya apa?
  Maryam sedhih mangsuli:
  - Bumi! Taun 2023 wiwit miyosipun Sang Kristus!
  Bocah wadon elf mesem lan ngomong luwih akeh:
  - Ya, aku ngerti planet sampeyan! Aku mung ora ngerti kenapa sampeyan nganggep wong apes sing disalib ing kayu salib dening Gusti Allah, lan malah tetep tanggalan sampeyan wiwit lair?
  Bocah wadon mau kepengin mangsuli, nanging ing tangane ana pedhang sing mewah banget ing watu larang regane. Maria nggawe bunder nganggo lading lan ujar:
  - Aku weruh gegaman apik! Lan anehe, bobote entheng, kaya wulu!
  Elf manthuk-manthuk.
  - Kita ngerti carane nindakake iki! Kita bisa nindakake iku banget! Rahasia saka wong gedhe saka elves!
  Maria njupuk bump saka suket karo bantuan saka dheweke gundhul driji sikil lan mbuwang menyang cah wadon otot. Dheweke dipotong kanthi gampang dadi patang bagean lan cooed:
  - Apa sampeyan bisa nindakake iku?
  Maryam mangsuli karo mesem:
  "Sadurungé, aku ora bisa mbuwang barang utawa mecah kacang nganggo driji sikilku. Lan saiki aku bisa nindakake kanthi apik lan apik, tanpa masalah. Dadi...
  Elf ngguyu lan mangsuli:
  - Sampeyan ratuning kita! Saiki sampeyan kuwat lan cepet kaya kita, lan sampeyan bisa ngremuk kacang nganggo driji sikil. Nanging iki ora cukup. Sampeyan uga butuh teknologi.
  Maria nyanyi karo mesem:
  - Manungsa duwe teknologi wesi.
  Mesthine perlu lan migunani banget ...
  Inggih, luwih nyenengake kanggo aku - keajaiban rakyat,
  Taplak meja - sepatu kanthi kacepetan dhuwur!
  Elf goyangake driji lan celathu:
  Piandel ora ala - apa sing kudu diomongake,
  Nanging kita uga kudu godhok bal ...
  Bal, bal, bal kanggo masak!
  Bal, bal, bal kanggo masak!
  . BAB #2
  Maria tangi. Dheweke durung nate rumangsa ceria lan seger kaya sawise ngimpi iki. Kanggo dheweke, bocah-bocah wadon elf, kanthi meneng-meneng mlaku kanthi sikil sing gundhul, dipahat, nggawa pangilon sing dibingkai karo permata lan permata langka.
  Maria nyawang awake maneh lan ora ngerti. Dideleng ing dheweke ana prawan enom ora luwih saka rong puluh, banget otot, lan luar biasa ayu. Rambute rada kriting lan kinclong kaya godhong emas.
  Kulit dadi tanned, tembaga. Lan otot-otot bocah wadon kaya cast, baja, kanthi gambar sing jero.
  Lan dheweke dhewe dadi kuwat, lan seductive lan formidable ing wektu sing padha, iku mokal kanggo ngomong ing dongeng utawa njlèntrèhaké karo pena. Dewi nyata, kaya karya para pematung sing sarwa saka jaman Yunani Kuna.
  Maria nindakake biceps, lan weruh apa jenis otot dheweke saiki - mung kawat baja. Lan wissot:
  - Wah! Aku wis dadi apa!
  Bocah-bocah wadon elf takon karo mesem:
  - Apa sampeyan seneng!
  Maria mangsuli kanthi bungah banget:
  - Banget!
  Wong ayu saka balapan glamor iki tweeted:
  - Sampeyan sampurna
  Sampeyan sampurna
  Saka eseman kanggo patrap
  Ndhuwur kabeh pujian!
  Maria nglirik bocah-bocah wadon lan kanthi yakin mangsuli:
  - Sampeyan kudu dadi andhap asor sabisa! Lan aja gumun!
  Sawetara elf liyane mlebu ing bale. Lan bocah-bocah wadon ayu wiwit nggosok awak, sing wis dadi otot lan kuwat, mantan tahanan penjara karo menyan lan lenga.
  Maria pancen seneng banget. Awake dipijeti kanthi sregep.
  Sawise dadi cah wadon, mantan tahanan takon:
  - Mungkin, supaya wong-wong mau anget aku!
  Kepala pelayan manthuk.
  Patang nom-noman sing ayu-ayu lan otot-otot mung nganggo celana pendek lan sandal mlebu ing bale. Padha ayu banget, nanging isih enom, katon ora luwih saka nembelas taun, lan ing pasuryan, ayu kaya bocah-bocah wadon, ora ana rambut siji.
  Maria takon kanthi kaget:
  - Apa sampeyan ora duwe wong diwasa?
  Kepala pelayan mangsuli kanthi jujur:
  - Kabeh elf lanang katon tanpa jenggot, remaja manungsa, tanpa tuwa, kulit sing resik, mulus, kaya bocah-bocah. Iki jenis kita - selawase enom, ayu lan ceria!
  Maria mesem lan ngandika:
  Ing tangan siji, iki apik! Nanging ing sisih liyane, wong enom ora bakal tusuk kula karo bristle!
  Kepala matron ngendika:
  We duwe ewu kaping luwih wadon saka lanang. Mulane, kita ngalami kekurangan tresno lanang. Nanging sampeyan ratu ora bakal duwe masalah karo!
  Kabeh lanang saka kekaisaran ing layanan sampeyan.
  Maria manthuk.
  - Ayo padha menehi pijet awak lengkap.
  Wong enom kudu kerja. Dheweke nindakake kanthi semangat banget. Lan tangane sing trampil nggawe getihe ratu wadon dadi mendidih. Lan dheweke seneng banget. Mung perasaan sing luar biasa lan luar biasa, mabur menyang swarga.
  Maria banjur nyanyi kanthi bungah;
  Kita minangka anggota Komsomol - putri komunisme,
  Kita nglawan mungsuh kaya elang ...
  Kadhangkala nyengir saka revanchism fly,
  Ing mangsa, sikil bocah-bocah wadon padha gundhul!
  
  Kita pengin pukul Fuhrer ing pasuryan,
  Kita duwe kekuatan luwih saka gajah ...
  Kita sukses ing katresnan lan olahraga,
  Sanadyan gerombolan nyerang kanthi nesu!
  
  Ora ana sing bakal nyegah bocah-bocah wadon,
  Sawise kabeh, kekuatan kita kaya tinju baja ...
  Kita malah bisa mateni tentara,
  Lan kita bakal ngalahake Hitler kanthi keras!
  
  Jaman komunisme bakal teka, aku percaya,
  Lan Rod tanpa wates bakal menehi kekuwatan ...
  Kita ora bakal getun kanggo Lada urip,
  Aku percaya tanah air bakal mekar kanthi cepet!
  
  Bocah lanang lan wadon padha gelut
  Pionir tanpa alas kaki nyerang ...
  Kita ngremehake mungsuh kanthi senapan mesin,
  Gawea tuladha!
  
  Naga udan nyerang kita kanthi kasar,
  Nanging bocah-bocah wadon kanthi kendel ngalahake dheweke ...
  Ayo padha ngalahake abdine neraka, aku pracaya untu,
  Kita bakal nyuwek wong gundul!
  
  Ing Rusia, aku ngerti ora ana papan kanggo wong sing ringkih,
  Kita bakal entuk kabeh sing dikarepake
  Ing jeneng daya paling sumringah,
  Ndhuwur kita ana kerub swiwi emas!
  
  Bakal ana persahabatan sing apik ing antarane para bangsa,
  Sapa sing berjuang kanthi kekuatan ngerti ...
  Kanggo Tanah Air, kanggo rasa seneng, kanggo kamardikan,
  Lan ora suwe bakal ana swarga ing jagad raya!
  
  Bocah wadon iku tanpa alas kaki ing kadhemen,
  Napa dheweke butuh sepatu yen Lada dadi roh ...
  Tanah kelairan kabeh saka pinggir tekan pinggir,
  Garudha iku lanang, dudu jago!
  
  Srengenge katon padhang ing jagad,
  Ing endi sinar anget emas ...
  Kamenangan bakal teka ing angin belaian Mei,
  Lan aja ngomong goblok - meneng!
  
  Kita bocah-bocah wadon mung putri saka Svarog,
  Sapa sing nyipta bumi karo Keluarga ...
  Lan menehi kamardikan para prajurit
  Sanalika reviving ideal universal!
  
  Ing Rusia, ana papan sing wiyar kanggo bocah-bocah wadon,
  Dheweke nganggo bikini sing adhem mung nganggo ...
  Sampeyan anggota Komsomol saka putri Perun,
  Pracayaa, ora bakal ana masalah nalika nesu!
  
  Ing asmane Yesus lan Svarog,
  Maria, Lada ibune para Dewa...
  Perang kanggo Stalin lan Gusti Allah
  Lan kanggo putra sing paling apik!
  
  Kita ora bakal lali marang karya Yesus,
  Sapa sing lunga menyang salib kanggo wong Rusia ...
  Lan nuduhake seni gedhe
  Nalika ing dina katelu kang wungu ing katresnan!
  
  Perun iku Gusti Allah Thunderer gedhe,
  Numpak pelangi sing sumringah...
  Kita bakal ngladeni demiurges kanthi jujur,
  Supaya prestasi kasebut bakal dimulyakake dening para satriya!
  
  Dodo bocah-bocah wadon padhang kanthi warna poppies,
  Puting susune kaya spanduk Oktober...
  Lan ing endi wae ana asu sing ganas,
  Nanging kita srigala mung ora muspra!
  
  Nolak serangan Fritz cedhak Moskow,
  Sanajan Hitler licik lan licik ...
  Ing aliansi, Fuhrer katon karo Iblis,
  Suket luwih alus ing mangsa panas tinimbang karpet!
  
  Nanging ing musim salju, bocah-bocah wadon ora nganggo alas kaki ing salju,
  Napa dheweke butuh sepatu, jas wulu lan casing ...
  Anggota Komsomol ora wedi karo frosts,
  Dheweke mesthi duwe semangat sing paling nggegirisi!
  
  Apa kekuatan kita - wong jam tangan,
  Ayo dadi dewa sing luwih ngamuk ...
  Lan wong sing sampeyan pracaya ora ala,
  Bisa mbuwang akeh belenggu!
  
  Ing katresnan, bocah-bocah wadon sing paling keren
  Ngomong-ngomong, dheweke duwe dalan sing gila ...
  Bocah-bocah wadon mlaku tanpa alas ing salju,
  Potongan kasebut kanthi rakus checkmated!
  
  Srengenge sumunar kanggo kamulyan komunisme,
  Kanggo kamulyan komunisme, Rus mekar ...
  Lan rambute cah wadon curls kandel,
  Kamenangan mbukak akun tanpa syarat!
  
  Kita numpes Wehrmacht ing Stalingrad,
  Lan dheweke mung nuduhake kelas paling dhuwur ...
  Kanggo kamulyan Tanah Air kita Rusia,
  Cah wadon bakal mindhah tumit telanjang ing mripat!
  
  Ati-ati yen gelut karo bocah wadon tanpa alas,
  Dheweke ayu, kaya sapi sing kuwat ...
  Kaya mutiara sing kasebar bebarengan tawon,
  Lan doyo ing ngisor sikil weteng mungsuh!
  
  Apa sampeyan bisa nindakake kanggo bocah-bocah wadon kita,
  Padha duwe jotosan, pracaya kula, poke gajah ...
  Lan Rus' stands saka abad kanggo abad,
  Negara gedhe tanpa wates!
  
  Napa bocah-bocah wadon kudu wong lanang Rusia
  Kanggo nglairake aliran pahlawan ...
  Lan pracaya kula, mungsuh bakal mungkasi ing kennel,
  Wong jahat rabid bakal ditindhes ing pasuryan!
  
  Ing asmane Yesus lan Svarog,
  Ing endi Dewa Putih nyiptakake pojok jagad raya,
  Ayo mangan hod dog sadurunge perang,
  Supaya sampeyan duwe kekuatan sadurunge perang awal!
  
  Banjur kita bakal njupuk lan nyerang mungsuh,
  Ing ngisor weteng bocah-bocah wadon, kanthi sikil telanjang ...
  Dadi bakal medeni sawise kutukan,
  Lan yen ana apa-apa, kita bakal nambah karo poker!
  
  Cetha yen Stalingrad ora bisa ditindakake,
  Bocah-bocah wadon ing kana padha gelut kuat ...
  Senajan iku isin kanggo ngerti kaendahan sethitik,
  Ora nggawe film perang dheweke " Pleboy "!
  
  Kita kabeh bocah-bocah wadon bisa - sampeyan ngerti
  Gedhe, angel kaya endhog ...
  Nalika padha dicet mung ing meja,
  Lan saiki kita bakal narik langsung ing ring!
  
  Kita ora bakal nylametake urip ing perang,
  Lan aku percaya yen kita bakal mlebu ing Berlin kanthi guyon ...
  Aku enggal ngerti urip ing komunisme,
  Ayo padha njaluk angin puyuh saka salju twisting!
  
  Sing wedok mung seneng mlayu tanpa alas
  Salju salju nyegerake tumit dheweke ...
  Tawon mabur liwat salju sing es,
  Prajurit Fuhrer ing peti mati!
  
  Ing cendhak, kita bakal menang, aku ngerti manawa
  Ayo guyub rukun sak jagat raya...
  Mekar ing salawas-lawase pinggiring jagad raya,
  Kanthi kekuwatane ing perang ora owah!
  
  Nalika Svarog rawuh karo Kristus Gusti,
  Kabeh sing mati ing katresnan bakal ditangekake Rod ...
  Amarga gerombolan angin tornado pati alam bébas bakal mungkasi,
  Lan alam bakal ing kabungahan langgeng!
  
  Banjur pindhah menyang jantung wong Lada,
  Kabeh bakal indah tanpa wates...
  Nampa, saben prajurit ngerti ganjaran,
  Kita Rusia ora bisa dikalahake ing perang!
  Bener, ing kene Maria kejiret mikir yen dheweke maneh disebut Rusia. Nanging dheweke bisa uga ora kabeh Rusia. Negara kasebut sacara resmi berdaulat, nanging nyatane ana ing kontrol Rusia. Lan masa depan dadi peteng. Perang karo Ukraina wis ana ing taun kapindho. Lan kapan bakal rampung ora dingerteni. Lan akeh getih sing diwutahake. Lan ora bisa ngembangake gerakan anti-perang sing serius lan gedhe ing Belarus utawa ing Rusia. Kosok baline, mung ana eskalasi konflik.
  Lan pait wong mung tuwuh. Dheweke ninggalake pakunjaran ing Maret, nalika durung ana sing jelas. Lan masa depan negara ora jelas. Lan saiki dheweke wis dadi ratu.
  Lan dheweke ora nandhang sangsara, nanging seneng. Lan apa elves enom ayu. Mung pasuryan banget bocah. Bener, awak sing otot lan sculpted; iku arang banget sing Bodybuilders manungsa bisa duwe otot kuwi. Wah...
  Maria mesem lan mikir: saiki dheweke ilang saka sel paukuman, lan mbokmenawa jailers dheweke bakal fly ing gedhe. Nanging, amarga Maria Kolesnikova ora bisa katon ing ngendi wae ing bumi, dheweke bakal nganggep manawa para abdine diktator mustachioed lan gundul mateni dheweke. Lan mayit didhelikake. Inggih, dheweke bakal nggawe gangguan, banjur mbok menawa Maria Kolesnikova bakal dilalekake. Utawa mbok menawa ora.
  Arc kaloro ? Utawa Zoya Kosmodemyanskaya. Inggih, ingkang pungkasan, mesthi, dipun promosiaken ngluwihi ukuran. Mungkin amarga ing jaman Soviet, wong ora duwe erotisme, lan bocah wadon sing meh wuda kira-kira wolulas kanthi kaki gundhul ing salju minangka simbol jinis abang?
  Apa dheweke bakal nggawe film babagan Maria Kolesnikova? Apa dheweke bakal dadi simbol revolusi? Utawa bakal lali babagan dheweke, kaya ewonan pahlawan tanpa jeneng liyane? Contone, pirang-pirang bocah wadon sing tiwas ing panangkaran ing sangsara, lan uga dituntun tanpa alas kaki ing salju, nanging ora ana sing ngerti jenenge.
  Muga-muga dalane Gusti ora bisa dingerteni. Lan Gusti Allah sing nitahake pranyata dadi bocah lanang rolas, nganggo kathok cendhak lan telanjang kaki. Iku katon endah banget.
  Nanging dheweke diangkat saka tawanan dadi ratu.
  Maria nyanyi kanthi rasa;
  Wong-wong padha ngadeg ing kerumunan sepi,
  Bocah wadon nganggo klambi kasar dituntun kanggo eksekusi ...
  Wingi ana dhampar, dina iki ana scaffold,
  Kowe kok ngrusak putri kanggo rakyat!
  
  Wahai para raja, para raja, para raja...
  Kayaknya cewek pake kepang...
  Ananging sang putri boten saged patah,
  Sanajan dheweke ora nganggo alas ing salju,
  
  Dhuh para ratu, para ratu, para ratu
  Gendéra kemenangan lan trompet...
  Tumit telanjang cah wadon padha kobong,
  Ing kadhemen, dheweke katon kaya wong wadon miskin!
  
  Lan supaya wong bodho ngomong,
  Urip iku gampang lan nyenengake kanggo putri ...
  Dheweke mlaku tanpa alas ing salju
  Iki dudu profesi sing gampang!
  
  Dhuh para ratu, para ratu, para ratu
  Wong sing entheng lan dipercaya ...
  Sapunika sang putri sampun babar pisan,
  Wong sawah kaya taman...
  
  Dhuh para ratu, para ratu, para ratu
  Manunggaling kawulo gusti...
  Yen sampeyan ora bisa ngalahake mungsuh,
  Dadi sampeyan pancen kesuwur!
  
  Sang putri kasêbut pecut banget,
  Banjur dheweke ditarik munggah ing rak ...
  Dheweke dihukum mati wuda,
  Lan ngebor kabeh balung kanthi latihan!
  
  Dhuh para ratu, para ratu, para ratu
  Wong wis ora bebas maneh...
  Ketoke, kanggo ngusir wong jahat saka bumi,
  Sampeyan banget mulya!
  
  Wahai para raja, para raja, para raja...
  Kepala mabur!
  Sanajan padha biru, nanging sejatine nol,
  Scarlet sampeyan ngwutahake getih!
  Maria nyanyi kaya ngono, lan untune mutiara katon mesem.
  Wong enom massaged dheweke uga, lan daya dheweke unprecedented daya.
  Maria banjur mlumpat. Lan saiki dheweke kudu entuk pelajaran ilmu pedang.
  Ana bocah wadon sing nganggo kepang putih nganggo bikini metu. Dheweke nyekel pedhang karet ing tangane. Kepala prawan masrahake pedhang sing padha menyang tangane Maria.
  Lan cah wadon ratu twirled iku, aran keluwesan tangan.
  Awake saiki ora luwih elek tinimbang elf. Nanging sampeyan uga butuh teknologi lan katrampilan.
  Lan Maria, wiwit sprint karo pirang ing pigtails, langsung felt dheweke awkwardness lan helplessness. Dheweke banget lincah, teknis lan lincah.
  Lan Maria mung duwe gagasan umum babagan pager. Dadi, jujur, ora bisa digunakake kanthi apik.
  Bocah-bocah wadon loro kasebut ora nganggo alas kaki, lan sikile padha cekatan lan anggun. Lan padha obah kanthi cepet.
  Kene Maria, supaya paling surak munggah sethitik, wiwit ngetokake aphorisms;
  Sing angon sing luwih apik, sing luwih duka asu, sing luwih alus raja, sing luwih abot satrap!
  Rusia dudu warga negara, nanging pakaryan lan gaya urip!
  Wong sing ringkih butuh Gusti Allah minangka bocah, Rama lan Ibu, nanging nalika dheweke tuwuh, guardianship ngebotake dheweke, lan dheweke, sawise nyingkirake wong tuwane, nempel karo bojone - ilmu lan akal!
  Alas, pikiran tanpa kekuatan ora worth akeh - atlit bisu bakal gampang strangle akademisi paling abstruse!
  Bebener iku pati, ora kaya wong wadon, tansah bener, lan urip iku ngiyanati lengkap!
  Luwih becik ngethok sapisan tinimbang ngipat-ipati kaping satus!
  Modesty iku adhine kawicaksanan! Boasting ngrusak pikiran!
  Iku luwih gampang kanggo tame macan saka kanggo re-ngajari tiran - clurut ora bisa dilatih!
  Luwih akeh mungsuh, luwih apik perang! Mbuwang tembung luwih sithik - perang dudu game!
  Luwih sithik tetes ing segara tinimbang topeng agen rahasia!
  Piranti nyiksa, kaya piranti musik, mbutuhake katresnan lan bakat! Mung tinimbang ngguyu lan keplok sampeyan njaluk groans lan nangis!
  Gusti Yesus ing antarane wedhus iku kaya inten ing limbah!
  Wektu minangka algojo sing paling kejam, ora ngerti welas asih lan tembung sing diapura!
  Politisi sing trampil, malah ngipat-ipati saru, njaga reputasi minangka wong sing cerdas!
  Bantheng seneng mecut, nanging ora seneng mbajak!
  Kanggo mbajak kanthi apik, sampeyan kudu nandur kabeh taun!
  Yen sampeyan ora bisa cokotan, aja nggonggong!
  Sapa sing ngalahake macan siji ora bakal wedi kucing!
  Mobil dudu barang mewah, nanging sarana paukuman: swarga kanggo polisi lalu lintas, purgatory kanggo dompet, neraka kanggo katentreman atine!
  Nggawe kesalahan minangka salah sawijining kesalahan! Ora ngakoni kesalahan iku kejahatan!
  Manungsa ora bisa ditebak - wong wadon manungsa ora bisa ditebak ing kembar!
  Politik, ora kaya ski, mbutuhake pelumasan emas!
  Kekuwatan lan kapinteran, kaya bojo lan bojo, nuwuhake ketaatan mung kanthi pasangan!
  Panguwasa sing kuwat ora bakal nandur mungsuh luwih akeh tinimbang sing bisa ngumpulake kanca!
  Dhuwit minangka sirip hiu keadilan!
  Ati-ati; ora sinonim kanggo pengecut, nanging wani - kanggo sembrono!
  Mung wong mati ora ngapusi, lan mung yen padha ateis!
  Wong mukmin sing ala ngrampok awak - wong ateis sing apik ngrampok nyawa!
  Karir tanpa goroh kaya tank tanpa bahan bakar!
  Sapa sing welas asih nglumpukake kekuwatan, kekejeman minangka tandha kekirangan!
  Sawise kabeh, genius lan arrogance iku ora cocog!
  Senajan siji lan setengah ajiné luwih apik tinimbang siji, siji setengah pikiran luwih ala tinimbang siji!
  Wong mulya resiko urip - wong liyo ala!
  Pemimpin ora kudu manis - dheweke bakal dilat! Nanging mesthine ora pait - dheweke bakal ngidoni !
  Luwih angel golek wedhi ing ara-ara samun - tinimbang alesan penahanan!
  Cidra iku senjatane wong sing ringkih - ala iku senjatane wong licik!
  Migunakake kanca - bakat, harnesses mungsuh - genius!
  A jotosan alon tantamount kanggo miss!
  Ati-ati komandan kaya driji ing ajiné, unsur integral, nanging ora bakal ngganti liyane!
  Milih antarane hukum lan kalbu - wong jujur bakal seneng, ora mung luwih aman!
  Luwih gampang golek watu garing ing dasar laut tinimbang politisi sing jujur!
  Wani ngganda kekuatan, ngapusi quadruples!
  Pahlawan sing kesel luwih ringkih tinimbang bocah sing seger!
  Tangan minangka ibu, sirah minangka bapak - bebarengan ora bakal ninggal kamenangan anak yatim!
  Sapa sing ngremehake tentara kudu cepet-cepet mlayu!
  Ing perang, wani dadi tangan karo kejem! Padha kaya penganten ing serikat menang!
  Kekaisaran sing tuwuh kaya gelembung sabun, mung kanthi manajemen egois!
  Wiji kamenangan kudu disiram getih lan dibuahi mayit!
  Kekaisaran ing sangisore rezim sing peduli kaya balung mburi bocah enom, sing luwih gedhe saya kuwat!
  Composure kanggo kamenangan - apa hardening kanggo baja!
  Kadhemen es muncul saka perang - setengah masalah yen beku jantung! Masalah yen otak beku!
  Tega iku kaya teyeng, welas asih kaya shashel - ngresiki atimu saka iki lan nutupi karo waja: kejem, nesu, nesu!
  Pikiran ndadekake kita pengecut - sembrono ndadekake kita mayit!
  Perang minangka proses kaya - kaya kobong! Getih iku bensin, mayit iku arang, wasiat iku belerang! Lan extinguisher geni menang!
  Awak lan pikiran, kaya bojo lan bojo, nglairake kamenangan ing pasangan, mung ora ana woh!
  Komandan sing sarwa beda karo komposer sing apik amarga karya-karyane mesthi nggawe sampeyan nangis!
  Biasane tiran: ambisi tanpa wates lan intelijen sing winates!
  Kejujuran minangka konsep sing selektif, ngapusi iku universal!
  Kepiye catur beda karo politik?
  Ing catur, game kasebut padha, nanging ing politik, panguwasa mesthi duwe wiwitan!
  Ing catur ana tekanan wektu ing pungkasan game, nanging ing politik mesthi ana!
  Ing catur, kurban iku sukarela, nanging ing politik tansah dipeksa!
  Ing catur, potongan kasebut disusun maneh siji-siji, nanging ing politik, panguwasa kapan wae!
  Ing catur, sampeyan ora bisa mundur; ing politik, dheweke nindakake ing saben langkah!
  Panguwasa sing diubengi dening non-entitas kaya watu ing pigura sing ora apik, regane bakal mudhun lan mesthi ilang.
  Dhampar, ora kaya amben, mung dienggo bareng karo wong sing ringkih!
  Kabeh wong bisa menang, ora akeh sing bisa kalah kanthi martabat!
  Luwih becik mati pahlawan tinimbang urip pengecut!
  Paradoks, kelemahan fisik manungsa sing ngidini dheweke dadi kaya Gusti Allah! Sanajan kethek duwe tangan sing luwih dawa, dheweke ora bakal njupuk tongkat!
  Kejahatan manungsa mindhah kemajuan lan nggawa kita nyedhaki omnipotence! Wong pengecut teka nganggo waja, sing kesed - roda, sing ringkih - crane, sing rakus - julap, sing ambisi - pesawat, sing bosen - bioskop, sing penasaran - Internet, sing sadis - dinamo! Konco saben panemuan gedhe dumunung kosok! Karep dhasar - teknologi sing luhur!
  Nèk Adam ora nglakoni dosa, dhèwèké lan anak-turuné mesthi béda karo wong sing nyambut gawé kewan mung ing kemampuan ngomong!
  Wektu minangka hakim sing paling objektif - menehi tembung kanggo kabeh wong lan mbukak bukti!
  Improvisasi minangka aksioma kamenangan! Pola kasebut minangka teorema kekalahan!
  A lack of Intelligence isih bisa menehi ganti rugi dening komputer, nanging ora technique bisa ngganti wani!
  Ing perang, pengecut sing pinter luwih migunani tinimbang wong bodho sing wani!
  Amarga wong mati ora bisa perang, prajurit sing mati mesthi dadi prajurit sing ala!
  Perang iku sekolah sing apik, nanging yen sampeyan salah, sampeyan ora bakal njupuk maneh ujian!
  Kasetyan mung ora cukup kanggo ngabdi marang negara, nanging ora bisa diganti karo apa wae!
  Nanging, sapa sing ora ngerti carane ngurmati urip ora bakal bisa nemoni pati!
  Sampeyan ora bisa ngalahake rong perkara: rakus lan kabodhoan, sanajan ora ana sing pertama asring digabung karo sing terakhir!
  Apik banget dening Maria Kolesnikova, kaya orator gedhe ing jaman kuna. Lan mesthi, saliyane aphorisms, sampeyan bisa nyanyi. Sanadyan putri ratu wis sumringah kringet, kaya-kaya wis diolesi lenga kandel, dheweke njupuk lan nyanyi kanthi swara sing apik banget. Lan swarane mung apik banget;
  Kadhangkala kepinginan iku kejam - rejeki dudu sedulur,
  Sawise kabeh, suwene pejuang ora ngerti luck!
  Kita minangka chip game gedhe sing ora dingerteni,
  Kang digawe Gusti kanggo nedha bengi!
  
  Nanging kita bisa ngerti peparingé Kang Maha Kuwasa,
  Sawise kabeh, jagad iki ngambang ing udhara!
  Nyatane, nasib bakal ngasah kapak,
  Lan malah begja, awit Gusti Allah kejiret indifferent!
  
  Sawise kabeh, rasa seneng iku rapuh, kaya pulo,
  Ing tengah samodra kasusahan lan kacilakan!
  Lan wong wedok iku sepi banget
  Iku ora badai sing mrentah ing nyawane, nanging kabut saka cuaca ala!
  
  Oh, angel ndeleng ing sangisore lintang sing mateni,
  Kanggo lair ing donya ing rasi lintang Sagittarius!
  Aku berjuang dhuwur kaya nightingale karo ngimpi,
  Ing sakubenge ana gringsing, edan, bengkok!
  
  Aku pancene ora percaya, bakal kaya iki ing salawas-lawase,
  Lha, manungsa mesthi dadi cacing!
  Ing endi kabecikan lan kehangatan sing wicaksana,
  Kaadilan dudu impen sing cepet!
  
  Panguwasa ing donya kita kejem lan munafik,
  Kadhangkala sampeyan pengin ngobong kabeh nganggo geni!
  Napsu manungsa iku kaya angin topan,
  Lan misale jek kaya crooks lan gagak kabeh watara!
  
  Aku pengin golek paling sethithik sinar awan,
  Kanggo ngerti yen ksatria iku urip!
  Nanging nalika nggoleki jawaban sing paling sithik,
  Lan kabeh wong katon peduli!
  
  Oh, ing ngendi sampeyan roh suci,
  Suwene sampeyan bisa nglangi ing ngisor mega!
  Wong duwe paningal lan pangrungu,
  Fly kanggo wong-wong mau, aja flutter ing bunderan!
  . BAB #3
  Maria anggar kanggo isi atine . Banjur dheweke digawa menyang gedung olahraga. Ing kana sampeyan bisa anget lan nglatih otot. Lan nonton film ing wektu sing padha. Utamane, para Orc lagi perang. Lomba iki cukup kasar, lan ora becik. Ing njaba, orc kaya bruwang, mung moncong kaya monster.
  Lan dudu donya primitif ing kene. Lan ana televisi, lan radio, lan malah tank.
  Kanggo elf, contone, mobil banget elegan, cilik, streamlined. Orc, ing sisih liya, gedhe, sudut, lan kikuk. Maria nyawang perang iki kanthi mesem.
  Elves perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Ana papat ing tank cilik nanging lincah kanthi bedhil dawa. Ing kene shooting kuwi supaya bocah-bocah wadon katon cetha banget.
  Dheweke duwe otot sing ayu, embossed, lan kekurangan sepatu sing cocog karo sikil, sing mung nandheske seksualitas.
  Bocah-bocah wadon sing gelut lan iki salah siji saka wong-wong mau kanthi jeneng manungsa rampung Elena ngandika:
  - Iki orc. Tank-tank kasebut mung kothak sing ala. Malah tanpa slope nyoto waja. Iki dadi luwih gampang kanggo mencet!
  Elizabeth manthuk karo mesem sedhih.
  - Sampeyan bisa uga bener babagan! Nanging kanggo keuntungan kita.
  Lan cah wadon murub ing mungsuh, nggunakake driji gundhul saka anggun, chiseled sikil.
  Lan hit saka projectile iku uga ngarahke. Cangkang kasebut ngrusak menara gedhe saka tank ork.
  Ekaterina uga barefoot, lan cah wadon setengah wuda saka jenis elves njupuk lan chirped, baring dheweke gedhe banget lan ing wektu sing padha untu ayu lan rampung non-agresif. Iki pancen bocah wadon sing ayu banget.
  Senajan secara harfiah, ayo ngomong kabeh elves, lan ana ayu. Lan iki sing misuwur kanggo wong-wong mau.
  Efrosinya, cah wadon liyane saka lomba iki ing tank, ngandika:
  - Ing kene, elinga, ing donya kita, kanggo siji lanang, ana sewu wadon. Ing tangan siji, iki apik kanggo wong. Nanging ing sisih liya, iki uga nggawe masalah! Utamane kanggo bocah-bocah wadon sing langgeng!
  Catherine ngonfirmasi, njupuk maneh kanthi bantuan driji sikil sing anggun:
  - Ya, iki duwe masalah dhewe, lan ing wektu sing padha Pesona! Dadi kaya pedhang loro. Nanging, yen ana cah wadon ayu otot ing jejere sampeyan, banjur iki uga, ayo ngomong, ora ala!
  Elizabeth nyanyi kanthi semangat:
  Apik karo cah wadon
  Ngomong opo...
  Nanging kudu, lan njupuk wong,
  Wong lanang, wong lanang, wong lanang kanggo njupuk!
  Wong lanang, wong lanang, omah-omah dhewe!
  Lan para jawata padha ngguyu banter. Lan padha nuduhake basa sing dawa lan lincah banget.
  Sawijining orc nembak wong-wong mau saka meriam kaliber gedhe. Nanging cangkang mabur liwat, mula elf Efrosinya rada mindhah tank menyang sisih.
  Iki pancen dadi wacana. Bocah-bocah wadon mau pancen tekad menang kanthi perlawanan apa wae saka mungsuh. Lan para Orc kudu diarani minangka makhluk sing wulune banget lan shaggy.
  Elena ngandika karo mesem:
  - Mbokmenawa torture paling vile nalika orc paws sampeyan, lan sampeyan wuda lan kaiket. Lan dheweke uga nyoba ngambung sampeyan!
  Catherine nyanyi kanthi eseman ironis:
  Orc monster wulu, mung ora nyenengi
  Strictly miturut rezim, saben kiss!
  Sedina kanggo spoonful lenga, minimal uyah,
  Lan anggur lan daging, mung kanggo tamu!
  Efrosinya mbantah iki:
  - Yen sampeyan mangan siji tuwung saka butter, sampeyan bakal dadi lancip minangka match. Lan cah wadon kudu otot lan bisa nglairaké elves nggantheng. Dudu kuwi?
  Elena cekikikan lan nyathet, njupuk gambar liyane, nggunakake tumit sing telanjang saka sikile sing seksi lan lincah:
  - Kepiye carane aku dadi ratu,
  Kakang nomer telu ngomong...
  Aku bakal kanggo bapak-raja,
  Bakal nglairake pahlawan!
  Kanggo nyenengake awake dhewe, Elizabeth wiwit nyanyi roman liyane:
  Ndhuwur lintang kita bakal mabur liwat planet,
  Srengenge sing padhang bakal sumunar ...
  Kepahlawanan para elf cahya ditembangake,
  Nguripake pamburu dadi game!
  
  Iku bakal dadi wektu ala,
  Ing ngendi badai bledheg ing jagad iki ...
  Apel mekar kanthi akeh,
  Spring teka, mesthi!
  
  Bakal ana jaman, percaya elfinisme,
  Ing endi wae wong iku demiurge.
  Kita bakal ngumbah noda saka pasuryan orkshizma,
  Yen perlu, kita uga bakal mbajak bajak!
  
  Bakal ana dewa sing padhang ing jagad iki,
  Nggawa elf bungah lan ngguyu ...
  Kita bakal njebadi rambut nganggo miter ,
  Supaya sukses ing bisnis sing mulya!
  
  Ya, Elfia iku negara donya,
  Tanah Suci Elfinisme...
  Prawan tanpa alas mlayu
  Dheweke teka saka putri diwenehi!
  
  Ya, tresna marang Elfia sing ayu,
  Apa sing nggawe logam saka watu ...
  Pracayaa, wong bakal luwih seneng
  Diluncurake saka langit lan pour napalm!
  
  Aja golek kebahagiaan tanpa Rod,
  Dheweke bakal menehi katresnan langgeng ...
  Ing ngisor tumit ing perang Svarog,
  Darah monster tumpah!
  
  Ora ana negara raksasa sing ayu,
  Wis elf lan kurcaci ing pangkat ...
  Kita salawas-lawase manunggal karo Tanah Air,
  Kita bakal menang ing sembarang, ngerti perang!
  
  Dadi pejuang elf dadi sedih,
  Sawise kabeh, sampeyan ngerti kekuwatan Svarog ...
  nuwuhake raos apik,
  Lada katresnan kita becik!
  
  Iku bakal dadi luwih apik tinimbang alam semesta, pracaya kula -
  Yen elfinisme wiwit mrentah ...
  Kita bocah-bocah Svarog sing seneng -
  Ayo dibongkar Orkshisme dadi quark!
  
  Ora suwé bumi bakal dadi sumringah,
  Bakal ana sukses gedhe enggal ...
  Lan Yarilo bakal njedhul kaya srengenge sing mulya,
  lan bakal menehi sumringah kanggo kabeh!
  
  Ayo ngombe kanggo Fatherland guys
  Supaya Elfie bisa makmur selawase...
  Kanggo duwe gaji tanpa wates -
  Sing ora isin kanggo ngimpi!
  
  Ayo Elf munggah ing ndhuwur alam semesta,
  lan esem Gusti bakal nuduhake kabeh ...
  Kanthi kekuwatane ing perang sing ora bisa rusak,
  Kita bakal mbukak penipuan sing paling licik!
  
  Ora suwe srengenge bakal sumunar luwih cerah
  Angkasa bakal dadi kaya plataran ...
  Dadi ngobong geni sampeyan luwih panas,
  Ngasah kapak saka baja!
  
  Banjur karo lagu Lada Agung,
  Sing nglairake para dewa sing kuwasa...
  Kita bakal bisa nyuda suku liar,
   Elfislavny karo anak pedhang!
  Iki carane elf ayu lan nyenengake nyanyi. Lan swarane, dadi nightingale lan seksi. Kanthi bocah-bocah wadon kaya ngono, sampeyan bisa ngalahake bruwang kasebut.
  Aku kudu ngomong, padha banget langsing lan ayu, seksi lan seductive, appetizing wadon elves.
  Sauntara kuwi, pilot uga gelut ing langit. Pejuang durung maju kaya ing abad rongpuluh siji. Padha malah duwe mesin meneng. Lan senjata - bedhil pesawat lan bedhil mesin. Nanging ing tangan liyane, pilot banget perang ing kru. Lan supaya luwih trep kanggo perang, dheweke ora nganggo alas kaki lan nganggo bikini.
  Albina minangka elf sing apik banget. Dheweke menet tombol kanthi driji sikil. Menembak bedhil pesawat.
  Lan pesawat Orc sing mudhun kobong. Lan mobil bruwang iki banget sudut, abot lan kikuk.
  Nanging, iki mung nguripake bocah-bocah wadon. Lan padha banget pinter maneuver pesawat sing metu saka serangan.
  Alvina, cah wadon elf liyane, uga murub, kanthi bantuan driji sikile sing telanjang, lan, ngucap:
  Aku iki pejuang elf, lan daya ing ayunan lengkap,
  Swarga iku panggonanku!
  Pasangane cekikikan lan konfirmasi, nuthuk orc:
  - Ya, panggonan!
  Ing awang-awang, mesthine, perang terus maju kanthi sukses sing beda-beda. Bener, elf nembak orc, luwih asring tinimbang wakil saka wong sing glamor.
  Nanging ana akeh orc. Lan iki nggawe masalah.
  Maria Kolesnikova mirsani film iki lan nyathet:
  - Iku bakal becik kanggo nggunakake mantra njaga lan nglindhungi!
  Natasha, iku jenenge elf sing dadi Menteri Perang ing sangisore Ratu, mangsuli karo ngguyu:
  - Kita wis digunakake kanggo dangu, nanging ora tansah bantuan! Orcs, trolls lan mungsuh kita liyane uga nggunakake sihir, kalebu sing nembus pertahanan gaib!
  Maria tweeted:
  - Ya, iku bener! Nanging apa yen sampeyan nyoba banyu suci?
  Natasha mringis lan takon:
  - Banyu suci?
  Ratu lan mantan tahanan dikonfirmasi:
  - Iku mung banyu suci. Iki minangka ide sing apik banget, lan sing wis kabukten efektif ing perang nyata!
  Menteri Pertahanan sing glamor setuju karo mesem:
  - Lan apa paduka, sampeyan kudu nyoba!
  Maria njupuk lan nyanyi kanthi semangat gedhe, ngrasakake inspirasi ing awake dhewe;
  Aku wedhus wedhus Soviet
  Dheweke kerja lan mbajak sawah kanthi tresna ...
  Nanging badai gludhug ...
  Fasis nyerang, ora ana cukup ruang kanggo dheweke!
  
  Getih patang puluh siji taun elek.
  Hitler nyerang kanthi jumlah gedhe ...
  Ayo paket Rusia dadi sampah,
  Kerang bledosan - peluru singsot!
  
  Ora ana papan, luwih elek yen ora ditemokake ing kene,
  Nalika lara lan karusakan ana ing endi wae ...
  cah wadon ora malah rong puluh,
  Nanging carane akeh pain lan nyabut kabeh watara!
  
  Kejahatan nyerang tanah air fasisme,
  Kuat banget, galak banget...
  Nanging aku yakin sing menang yaiku komunisme,
  Sapa ing mburi Adolf wong Jerman iki wuta!
  
  Mungsuh iku kuwat banget, percaya
  Tekanan dheweke aktif lan kejam ...
  Fasisme mung kewan galak
  Lan marang cah wadon, gambar biru-paningalan!
  
  Ora cah wadon, ora bakal mundur
  Dheweke mlayu ing salju tanpa alas ...
  Ujian, nyerahake mung lima,
  Lan bocah-bocah wadon kita perang banget wani!
  
  Fascism mabur menyang Rus' muspra,
  Sanajan sekutu Fritz mbantu ...
  Lan Reich Katelu bakal mabur enggal,
  Paling ora dheweke mateni wong Rusia kanthi karnivora!
  
  Bocah-bocah wadon ora ngerti tembung tentrem,
  Dheweke berjuang keras kanggo menang ...
  Senadyan tembung Hitler apik banget,
  Dheweke mung dadi badut!
  
  Ayo checkmate Krauts enggal, bocah-bocah wadon,
  Mungsuh cukup diantemi ing cedhak Moscow ...
  Banjur ana Stalingrad legendaris,
  Dheweke ketemu karo gelaran, ngerti iku kelangan!
  
  Nah, apa macan kanggo bocah-bocah wadon?
  Bener mesin sing kuat ...
  Kita ora butuh game kecantikan sing bodho,
  Sing tentara fasis remuk!
  
  AS mbantu Fritz akeh,
  Dheweke menehi pesawat gratis, tank ...
  Mesthine padha edan
  Yankees wis mangan cukup belans!
  
  Ya, Hitler nembak asu kasebut,
  Lan Goering ngrebut papan ing dhampar...
  Mungkin ora cukup diwasa kanggo sing gedhe,
  Sing celeng lemak ing makutha kraton!
  
  Nanging AS saiki karo Inggris,
  Dadi dheweke sregep mbantu Nazi ...
  Tentara abang ora bakal ngetung kerugian,
  Lan komunisme wis sirna!
  
  Iki mung alignment neraka,
  Nalika persatuan minangka kekuatan modal ...
  Lan ngancam bakal ambruk ...
  Fasis tanah ora ngerti Yankees!
  
  Tanpa guna Sam nyedhiyakake bom,
  Lan dheweke ngirim panganan menyang Fuhrer ...
  Sawise kabeh, ngalahake USSR ing perang,
  Adolf nyerang bos lawas!
  
  Kapitunan, mesthi, kita tanggung akeh,
  Bocah-bocah wadon ora nganggo alas sanajan ing kadhemen ...
  Nanging yen perlu, kita turu ing Moskow,
  Kita duwe braids kaya emas!
  
  Yen padha mbela Stalingrad,
  Pracayaa, kita bisa tekan Berlin ...
  Kanggo Tentara Abang, percaya keselarasan iki,
  Nalika rakyat lan tentara nyawiji!
  
  Bocah-bocah wadon ora ngerti, mung ora ana tembung,
  Lan nesu perang karo orc ala ...
  Kita bakal weruh, bocah-bocah wadon pracaya esuke,
  Senajan mripate kadhangkala kaya piring!
  
  Aku percaya tsar Rusia sing adil,
  Bakal bisa nggawe kekarepan luwih kuwat tinimbang baja ...
  Muga-muga ana panguwasa Ortodoks,
  Kohl gagal nindakake kabeh kanthi mulya Stalin!
  Ya, supaya negara Soviet mekar,
  Path kasebut bakal dibangun ing cahya komunisme ...
  Menang mbukak akun tanpa wates,
  Sanadyan bocah-bocah revanchism gundhul untu!
  
  Inggih, apa sampeyan ngomong, paman sing tangguh Sam,
  Ditangekake, sampeyan dhewe nganggep mati ...
  Bisa ngusir Nazi saka USSR,
  Lan iki tegese mati ibukutha!
  
  Uga de lan luwih saka sepisan, ora loro gelut,
  Iku isih bakal katon gludhug ing Rusia ...
  Supaya nul ora teka ing tanah air,
  Mbok nggawe kanggo Gusti Allah!
  
  Ing ngendi Stalin ora bisa,
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki bakal bisa nindakake ...
  Kanggo wong-wong mau, Gusti Allah Svarog suci,
  Lan akurasi nalika njupuk saka bedhil mesin!
  
  Ing cendhak, perang dudu pungkasan,
  Kita wong Rusia ngupaya ngerti kanggo mbales dendam ...
  Ing perang bakal ana wong tuwa lan enom,
  Kita ora bakal menehi Nazi kesempatan sing nggegirisi!
  
  Singkatipun, kita cah wadon tanpa alas kaki,
  Maneh dheweke nepsu arep nyerang,
  Lan kanthi tumit sing gundhul, tinju sing kuwat.
  Kita bakal jancok sampeyan nganti Fuhrer katon miring !
  
  Aku pracaya Rus bakal enggal lair maneh,
  Ing ngisor gendera Svarog gedhe ...
  Perang kanggo Tanah Air lan aja wedi,
  Amarga bakal ana rasa seneng banget!
   Sawise kuwi vigorous, malah yen ora cetha banget, lan ora tanggung logis song, karo sawetara contradictions, bocah-bocah wadon saka jenis elves siyap tenan njupuk lan mindhah gunung. Dheweke pancen lair kanggo menang.
  Dadi bocah-bocah wadon nganggo bikini, ninggalake trek tanpa alas kaki ing lendhut, njupuk bedhil. Ing kene meriam kaliber gedhe lan proyektil gedhe mabur dhuwur ing busur. Dadi para Orc dibuwang lan digulingake dening para howitzer. Iki minangka shooting sing mateni banget, lan ora bakal mandheg, ora bakal ambegan.
  Salah sawijining elf, Kapten Svetlana, bisik-bisik marang kancane kanthi eseman ala:
  - Apa sampeyan mikir bakal menehi kita lintang ing tali pundhak kita?
  Dheweke mangsuli karo mesem:
  - Dheweke bakal nyekel lan menehi sampeyan luwih akeh!
  Sawise bocah wadon kasebut kanthi semangat nyopot sikile sing telanjang, anggun, menggoda banget, disamak lan otot, dheweke nyanyi:
  Kita dikandhani - kita butuh dhuwur,
  Lan aja lali babagan amunisi ...
  Punika rawuh lintang kapindho
  Kanggo epaulets sampeyan!
  Bocah-bocah wadon, ngaso tanpa alas kaki, kanthi otot sing nggulung bal ing ngisor kulit tembaga, narik kothak bobot kanthi cangkang. Lan iki uga kudu dikandhakake, gerakan sing kuwat banget.
  Para prajurit kaya-kaya mbuwang kertu ing meja. Lan maneh bedhil banget mateni.
  Natasha, Menteri Pertahanan nyathet:
  - Daya ngrusak projectiles mundhak thanks kanggo mantra gaib. Iki uga minangka conto panggunaan sihir kanggo tujuan militer!
  Maria manthuk-manthuk.
  - Iki bener! Lan kita isih bisa nindakake akeh kanggo kamenangan ing mangsa ngarep!
  Tank liyane pindhah menyang suket jeruk. Dheweke kurang siluet. Lan dheweke meh ora ana menara, nanging ana tong minyak puteran khusus. Lan mobil iki katon pretentiously. Ing kono mung ana bocah wadon loro. Wiwit tank iki luwih cilik tinimbang biasane.
  Natasha nyathet:
  - Iki mobil masa depan!
  Maria sarujuk:
  - Ya, aku panginten iku pembangunan janjeni. Nanging nggayuh target cilik luwih angel. Ing kene wong Jerman kobong nalika Perang Donya II, amarga dheweke nggawe tank gedhe banget.
  Natasha nglirik lan ngucap:
  - Tank kita cepet banget,
  Lan bocah-bocah wadon wuda lan barefoot!
  Sauntara kuwi, ing film kasebut nuduhake kepiye bocah elf, bocah umur sepuluh taun, nyusup ing semak-semak. Dheweke nyetel pemancar cilik kanggo nuntun drone elf . Nganti saiki, piranti kasebut minangka sing paling gampang lan paling primitif.
  Sikile bocah lanang sing gundhul lan bocah-bocah tamparan ing suket. Dheweke kaya partisan enom. Bocahe mung nganggo celana pendek, hawane adem lan gerimis. Lan cah lanang iku goyang saka kadhemen.
  Nanging, dheweke kanthi gagah nyanyi:
  Aku dadi partisan enom sing ora nganggo alas kaki,
  Bocah sing wani ngorbanake nyawane...
  Supaya elf ora duwe masalah ing kene,
  Muga-muga wong urip ing komunisme sing glamor!
  Lan bocah bakal njupuk lan nuduhake ilat. Dadi bocah elf kasebut menyang kamp orc. Bau busuk saka bruwang shaggy tickles irung anak unpleasant.
  Anak kasebut ana ing risiko gedhe. Mlipir ing ngisor irunge makhluk shaggy kasebut.
  Maria ngandika:
  - Bocah sing wani. Nanging apa worth ngirim bocah cilik kuwi ing misi?
  Menteri Pertahanan Natasha kanthi logis ujar:
  - Bocah-bocah cilik kasebut menehi aura sing luwih cilik, lan para orc meh ora weruh telusuran lan njaga sihir!
  Maria ngguyu lan nyathet:
  Kepahlawanan ora duwe umur
  Ing ati enom ana rasa tresna marang negara...
  Bisa nelukake pinggiran angkasa,
  Gawe seneng urip ing Bumi!
  Natasha njlentrehake karo mesem:
  - Ora mung wong urip, nanging uga wong mati, lan ora mung ing Bumi!
  Maria, minangka nanggepi, nesu-nesu nyetak sikile tanpa alas kaki, bobot lan kuwat, sing saiki bisa ngrusak punggung serigala:
  Urip Bumi, Urip Bumi,
  Lan sampeyan ngerti wong ...
  Katresnan kapindho, Bumi kapindho,
  Ora bakal ana Bumi kapindho!
  Saka sewu planet
  Ora ana sing ijo kaya ngono!
  Saka sewu planet
  Ora ana favorit kuwi!
  Sauntara kuwi, bocah elf cilik masang pemancar lan nyusup maneh. Tumit sing gundhul lan jambon katon apik banget.
  Maria malah mikir yen bocah kasebut kejiret, tumit sing bunder lan gundhul bakal diobong nganggo wesi sing panas. Lan carane bocah iki bakal njerit.
  Lan para Orc bakal nyenyet lan nyedhot daging sing wis garing nganggo bolongan irunge.
  Ing kene, bocah kasebut njupuk lan kanthi sikil sing gundhul ditekan ing kecoa, sing crawling ing suket. Serangga kedhip, lan dumadakan dadi permata.
  Bocah mau ngangkat nganggo driji sikil, banjur diuncalake ing tangane, lan muni, meh ora keprungu:
  - Saka eseman bakal dadi luwih cerah,
  Lan gajah lan malah keong cilik ...
  Ayo dadi luwih nyenengake elf ing perang,
  Lan supaya orc mung nandhang kerugian!
  Lan bocah kasebut cepet-cepet mlayu menyang grumbulan. Iki bocah cilik sing lucu. Cukup kaya manungsa.
  Ing film siji-sijine, bocah kasebut uga nyelehake tambang ing ngisor tank.
  Lan dheweke kejiret. Sayange bioskop Soviet lan carane nyiksa dheweke ora ditampilake. Nanging dheweke mung dituntun menyang eksekusi tanpa alas kaki ing salju.
  Lan kamera nuduhake cilik, footprints childish ing snowdrift, close-up. Lan iki ngandika luwih saka yen torture wis ditampilake ing rinci lan naturalistically.
  Iki pancen film.
  Maria nyanyi kanthi rasa seneng, mlentur otot sikile sing gundhul lan otot:
  Mabur kaya geni ing wayah wengi,
  Kita minangka pionir, bocah, buruh ...
  Jaman taun cahya wis nyedhak,
  Telpon saka pionir - tansah siyap!
  Telpon saka pionir - tansah siyap!
  Natasha cekikikan lan dikonfirmasi:
  - Endhog kelangan iki kudu digodhog nganti limalas menit, lan pionir saka jenis elf tansah siap!
  . BAB 4.
  Kangge, ana episode perang liyane. Ing kene ana loro elf sing nindakake perang sniper.
  Padha barefoot, nanging ing kamuflase kesawang. Lan padha lungguh ing ambush, nggoleki target.
  Salah siji saka wong-wong mau, Alice pirang, pegel, ngandika:
  - Orcs, aku kudu ngomong, banget mambu. Lan mulane iku mokal kanggo fraternize karo wong-wong mau!
  Angelica cekikikan, murub, nyelehake prajurit bear wulune lan nyanyi:
  Kita ora bakal kantun
  Masalah ora bakal teka menyang elf kita!
  Lan bared dheweke pearly untu.
  Alice uga murub, lan uga nusuk sirah orc. Iki, ayo ngomong, prajurit sing keren. Lan sampeyan ora bisa mbantah wong-wong mau!
  Angelica mbuwang granat kanthi driji sikil sing gundhul. Dheweke nyuwek orc dadi potongan lan nyanyi:
  Kita nonton minangka falcons
  Mlumpat kaya elang...
  Kita ora klelep ing banyu
  Kita ora kobong ing geni!
  Alice dikonfirmasi karo mesem:
  - Ya, prajurit sing kita butuhake!
  Lan dheweke mbuwang granat abot kanthi tumit sing gundhul. Nyuwek massa orc loro.
  Sing tenan tim. Lan bocah-bocah wadon elf ayu banget, lan tanpa alas kaki ing bikini cahya.
  Nanging dheweke ora isin, nanging nyanyi:
  Ana panas lan salju ing donya,
  Jagad iki sugih lan miskin...
  Kanthi kita para pemuda ing saindenging planet,
  Skuad formasi ing saindenging jagad!
  Lan bocah-bocah wadon terus ngalahake para orc. Iki padha kekacoan. Lan yen padha njupuk, iku ora bakal katon cilik kanggo sapa, malah kanggo makhluk shaggy kaya orcs.
  Maria Kolesnikova, nonton film, nyanyi:
  Kita bakal wani perang,
  Kanggo sabab saka elf ...
  Kita bakal mateni kabeh orc,
  Berjuang aja mabur!
  Iki, ayo ngomong ing kene, bocah-bocah wadon sing gelut lan sembrono. Kelas paling dhuwur saka karusakan bisa ngandika.
  Nanging saka stormtroopers kanggo orc, carane elf Helga bakal gouge, banjur dheweke bakal nyanyi:
  - Kamulyan kanggo Elfia, kamulyan,
  Tank maju terus...
  Kekuwatan Elf sing kaya ngono,
  Orcs ngamuk!
  Ing kene bocah-bocah wadon njupuk orc lan secara harfiah kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake, karusakan total lan mbukak akun kasebut. Lan padha ora bisa mandheg. Yen wis dijupuk, banjur padha njupuk.
  Lan kanthi driji sikil gundhul padha mencet pemicu.
  Bocah wadon Alenka nembak orc saka senapan mesin. Lan uncalan driji sikil gundhul ing mungsuh, daya agawe granat lan nggero:
  - Aku sing paling kuat ing donya,
  Aku bakal uncalan kabeh ing jamban!
  Lan carane dheweke ngguyu lan nuduhake ilat, sing dawa banget.
  Anyuta cah wadon cekikikan lan nyathet, mbuwang kacang polong pembunuhan kanthi tumit sing telanjang:
  - Kita bisa nindakake apa wae. Lan iki pesenan kita ing antarane para elf!
  Bocah-bocah wadon padha gelut, lan ana akeh. Apike urip ing jagad sing akeh bocah wadon. Lan elf ing salawas-lawase enom lan ayu. Sing tenan - banget kelangan nyolong. Lan padha bisa ngomong soko sing ora bisa ngandika ing dongeng, utawa diterangake karo pena - mung super.
  Alla, sing perang nglawan scourse iki, nyathet agresif, jeblugan Orc karo bursts, mowing mudhun kaya arit:
  - Supaya Fuhrer botak mati!
  Lan carane dheweke bakal njupuk lan ngguyu, baring untune ayu banget.
  Iki bocah-bocah wadon - aerobatik!
  Ora, uga, coba nglawan wong-wong kaya ngono.
  Maria elf karo rambut emas njupuk lan nyanyi:
  - Kapal rusak,
  Dada mbukak ...
  Jamrud lan rubi mili kaya udan,
  Yen sampeyan pengin dadi sugih
  Yen sampeyan pengin seneng,
  Tetep lanang karo kita
  Sampeyan bakal dadi raja kita!
  Sampeyan bakal dadi raja kita!
  Lan prajurit bakal singsot maneh. Lan gagak, sing kena serangan jantung, tiba ing orc, nusuk tengkorak.
  Iki sing ditindakake bocah-bocah wadon lan diuripake. Mesthi kelangan lan alam bébas.
  Wah, kelangan kaya iki. Lan tenan, mesthi, nguripake sampeyan.
  Iki pancen bocah-bocah wadon.
  Lan Olympias, kanthi sikil sing gundhul lan kuwat, bakal mbuwang tong minyak ing orc.
  Dheweke bakal mabur, lan njeblug kanthi kekuwatan sing mateni. Lan ngilangi kabeh dadi pecahan cilik, bebarengan karo batalyon orc.
  Lan maneh bocah-bocah wadon bakal njupuk puting susu abang menyang cangkeme lan singsot. Lan manuk gagak, sing nandhang serangan jantung, bakal ambruk sanalika, kanthi semaput.
  Lan tengkorak bakal njupuk lan retak ing jotosan. Lan iki minangka efek sing mateni lan ngrusak.
  Marusya uga njupuk lan mbuwang granat daya agawe menyang mungsuh kanthi driji sikil, nyebarake orc lan nyanyi:
  Kamenangan ngenteni, kamenangan ngenteni
  Sing pengin ngalahake orc jahat ...
  Kamenangan ngenteni, kamenangan ngenteni
  Kita bakal bisa ngalahake mungsuh!
  Lan Matryona uga bakal mbuwang linglang menyang mungsuh kanthi sikil telanjang lan nggero:
  - Ndhuwur!
  Bocah-bocah wadon rampung kanthi cara sing kapisah. Lan dheweke, nyatane, ditulis ayu. Lan sikile gundhul lan dipahat.
  Ya, padha njupuk orc iki, lan padha sak tenane mowed mudhun lan matèni.
  Lan ngarep elf lan nomer elf sing luwih cilik wiwit menehi tekanan marang orc, bruwang wulune.
  Bocah-bocah wadon kesusu nyerang.
  Prajurit elf kanthi rambut oranye njupuk lan menet tombol joystick kanthi puting abang ing dhadhane.
  Gelombang kejut ilang. Lan kesusu ultrasonik menyang orcs. Lan nutupi mau bebarengan, secara harfiah charring balung.
  Sang prajurit ngucap:
  - Kanggo mlumpat kobra!
  Lan carane njupuk lan ngguyu. Iki pancen wanita - ayo ngomong yen ana sing super.
  Bocah-bocah wadon kudu dicathet kuwat.
  Lan banjur mbuwang granat batu bara sing mateni kanthi tumit sing kosong.
  Padha nyuwek akeh bruwang ala lan wulune. Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi;
  Kawula nyuwun, dhuh Gusti, supados dinten punika boten sirna,
  Supaya pandelengan cah wadon ing salawas-lawase enom!
  Supaya ksatria kita munggah ing ndhuwur watu,
  Supaya tutup tlaga luwih resik tinimbang kristal!
  
  Enak tenan jagat sing di ciptake Gusti
  Padha mangan salaka ing, lan maple iku ruby!
  Aku golek pacar sing ideal karo Gusti Allah -
  Kanggo nindakake iki, disigar mungsuh ing perang!
  
  Apa sing dadi hard ing atine wong enom?
  Apa sing pengin ditemokake ing jagad iki?
  Lho, kok dayung rusak?
  Kepiye carane ngatasi masalah gedhe?
  
  Aku pengin Gusti uga seneng,
  Golek ngimpi swarga!
  Supaya rejeki ora putus,
  Kanggo nggawa ing dalan, ballast-line!
  
  Nanging apa sing kudu dakgoleki ing ukuran tanpa katresnan,
  Apa bocah wadon bisa luwih larang?
  Iku angel kanggo mbangun rasa seneng ing getih,
  Ing sampeyan mung bisa nglangi ing neraka neraka!
  
  Pisahan iku torture kanggo aku
  Perang isih ngipi elek!
  Punika kaki ing sanggurdi saddled jaran,
  Senajan orc ala nggawa algojo kapak!
  
  Dheweke njupuk putri kita kanthi lengkap,
  Wong-wong mau disiksa lan diobong awaké nganggo geni!
  Nanging kita bakal ngalahake Fuhrer,
  Ngerti yen Elf kita ora tau mati!
  
  Ayo main kawinan, sawise perang ala,
  Banjur bocah-bocah bakal ngguyu!
  Dheweke kabeh sanak getih kanggo aku,
  Aku bakal mburu game lemak!
  
  Lan wit oak kaya zamrud ing godhonge,
  Ngandika wong nindakake proyek gedhe!
  Ayo nurani dadi cetha kaya kristal,
  Lan mung ing plus bakal ana nomer ing imbangan!
  Bocah-bocah wadon nyanyi lan nuduhake aplomb lan posisi gelut sing luar biasa.
  Lan mesthi, salah sawijining prajurit nggawa selang. Lan dheweke ngisi bensin. Lan carane dheweke bakal njupuk lan ngluncurake jet pembunuh. Tsunami geni sing mateni bakal mili. Lan orc capitally Burns.
  Lan iku pancene, tenan kelangan. Secara harfiah karusakan totalitarian lagi ditindakake.
  Iki soko ora cah wadon bisa nolak, kaya dilat soko banget manis, sedhep lan appetizing karo ilat saka elf.
  Lan ing wektu sing padha, njupuk orc lan ngobong sirah.
  nganti kaya ngono . Lan malah ora ninggalake balung saka mungsuh.
  Kadhang-kadhang bocah wadon kaya ngono. Wong-wong mau padha untune lan ngetokna watek kaya ula kobra.
  Prajurit sing bakal ngrusak tentara apa wae. Lan yen pengin, dheweke bisa kentut.
  Mbayangno apa sing bakal kelakon yen sewu elf ngeculake gas bebarengan? Ngomong apa sing bakal kelakon?
  Oh, bakal kelangan banget, mbok menawa langit bakal nyegah kedadeyan kasebut. Kanggo banjur gagak bakal udan mudhun ing kepala Orcs. Lan bakal tiba lan pecah tengkorak, nuduhake impact paling agawe ing alam semesta.
  Lan bocah-bocah wadon maneh ayo nyanyi kanthi nesu lan kasenengan, lan untune mutiara padhang kaya pangilon.
  Ngimpi elek tansah teka kaya ula
  Sampeyan ora ngarep-arep dheweke, nanging dheweke crawls liwat lawang!
  Sampeyan seneng, kulawarga sing akeh panganan,
  Sampeyan ora ngerti yen ana wong sing kewan!
  Saiki serangan gerombolan gerombolan wis diwiwiti,
  Tatar lagi nyiram kita nganggo panah!
  Nanging kita lair kanggo prestasi sing wani,
  Lan kita bakal nandhang pukulan abot!
  
  Ora ana sing ngerti yen Gusti Allah iku becik
  Wong lanang wis dadi kejem banget!
  Pati wis nuthuk karo ajiné ing ambang -
  Lan Wezelbub macet sungu amarga panas !
  
  Ya iki jamane para leluhur jaman kuna,
  Kang kita entuk dadi kelangan!
  dudu impenku kuwi,
  Iki dudu sing bakal kita lakoni, liwat gunung sing adoh!
  
  Nanging yen sampeyan ana ing neraka
  Nanging, ing donya pain, perbudakan, perang!
  Aku bakal tetep ngarep-arep,
  Ayo atimu ngalahake irama kasebut!
  
  Nanging pacoban minangka rantai kita,
  Sing ora bakal nglilani pikirane gampang!
  Lan yen perlu, kita kudu sabar,
  Lan yen sampeyan bengok-bengok, banjur kanthi kekuwatan paru-paru!
  
  Dheweke dadi pujangga lan nakal,
  Nanging ora ing lapangan militèr panas!
  Mungsuh ala ing Fatherland bakal mati,
  Dheweke bakal dikubur kanthi cepet lan gratis!
  
  Saiki njupuk, rebuff gandhewo kanggo Kristus,
  Nyabrang dhewe, ngambung lambang!
  Aku pracaya aku bakal ngandhani wong sing bener,
  Minangka ganjaran, Gusti bakal menehi akèh-peculia!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik. Swarane padha sumringah lan iridescent. Lan wutuh.
  Lan sawise lagu kasebut, kabeh batalyon bocah-bocah wadon njupuk lan ngeculake gas. Padha munggah ing kolom, lan kesusu menyang mega gagak. Padha njupuk lan ambruk.
  Iki wiwit keselak manuk gagak, lan padha suffocated lan writhed, nampa noose ing gulu.
  Lan akeh manuk gagak tiba. Lan padha pierced tengen liwat ndhuwur kepala Orc. Lan bruwang ngeculake banyu mancur getih coklat. Padha kalah kaya kacang polong.
  Bocah-bocah wadon padha ngguyu. Lan padha nuduhake ilat. Dheweke nglirik makhluk sing nyedhaki dheweke.
  Salah siji bocah wadon ngucap:
  - Orc ora kaya wong,
  Orc, iki orc...
  Yen wulune wulune, dadi wong jahat,
  Suarane cah wedok jelas banget!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Prajurit kasebut langsung ngrasakake kapercayan liar ing awake dhewe. Lan untune njedhul kaya pucuk gunung. Utawa bisa uga mutiara lan bandha segara.
  Bocah-bocah wadon padha ngguyu lan nyanyi:
  O segara, segara, segara, segara,
  Bocah-bocah padha lungguh ing pager!
  Para Orc bakal weruh kasusahan,
  Bajingan kabeh bakal mati ing analisis!
  Lan prajurit bakal njupuk lan singsot. Wektu iki, ora mung gagak sing tiba ing sirah para Orc, nanging uga watu es. Lan bruwang kasebut kanthi harfiah nyuwil tengkorak.
  Iki bocah-bocah wadon elf carane njupuk orc saka bruwang bau iki. Lan ternyata kelangan banget.
  Lan nalika ayu nembang, banjur lam nyata;
  Swarga minangka karpet pola lintang,
  Rembulan bakal madhangi bukit-bukit!
  Aliran gunung mili mudhun,
  Emas cemlorot ing flints!
  
  Kesederhanaan ibu Elfia,
  Ing desa satiety lan comfort!
  Saking senenge para prawan padha nangis,
  Carane mow tari babak go!
  
  Masalah teka wanita lawas perang,
  Grin saka untu - cangkang angin puyuh!
  Rush karo karusakan Orc,
  Kancamu mati ing perang!
  
  Sampeyan dhewe isih lanang -
  Kantor registrasi lan pendaftaran militer ora menehi apik!
  Kaya, sampeyan ora duwe cukup taun ekstra,
  Negara kudu ngurus anak!
  
  Mlayu menyang ngarep tanpa waja
  Kanggo nggawa kabecikan lan cahya!
  Supaya para Orc ora nyingkirake kekarepane,
  Supaya ora ketemu esuke ing ranté!
  
  Kancaku uga ora turu,
  Dheweke bisa mbebasake - dheweke dadi pejuang!
  Kita bakal nurunake para Orc saka alas,
  Muga-muga pungkasane Fuhrer!
  
  Susah berjuang, lara lan keluwen,
  Girl barefoot ing mangsa!
  Kita nandhang kadhemen pahit ing kain,
  Kadhangkala kita mangan kulit sing padha karo wit birch!
  
  Lan mungsuh mabur ing pesawat,
  Kaya monster saka neraka "Macan" nggero!
  A bear lair saka srigala wadon ala
  A flamethrower metu saka tank!
  
  Kanggo anget kaki telanjang
  Apa sing dadi biru ing salju!
  Bocah wadon milih dalan
  Where awu blackened badai salju!
  
  Nanging kita nolak - adoh saka kadhemen,
  Bocah lanang lan wadon maju!
  Kita bakal ngalahake esem Yudas,
  Orc Rus bakal mbusak pepeteng dadi wedhi!
  
  Tumit kelip-kelip remaja,
  Snowdrift ninggalake jejak sing entheng!
  Frost ora gampang tahan,
  Barefoot mlaku anget kita!
  
  Lan orc ala ora duwe hak kanggo wong-wong mau,
  Padha nggero saka kadhemen!
  Negara sing kuwat
  Ksatria elf kita keren banget!
  
  Mbuwang gelombang saka neraka
  Saiki Feyropa maju!
  Mangkene nasibe prajurit suci,
  Tetep setia karo Elfi!
  Iki bocah-bocah wadon mung super. Padha duwe dadi luwih kasenengan lan geni. Kaya bocah-bocah wadon kepang abang. Lan ayu tansah barefoot.
  Para prajurit nyerang para Orc kanthi temenan. Padha banget tresnani saka technique iki, nalika uncalan kacang polong saka annihilation lan pati ing mungsuh karo driji sikil gundhul.
  Lan sampeyan nyuwek bruwang dadi potongan lan potong. Lan sing dadi goreng lan enak.
  Lan bocah-bocah wadon nulis babagan bruwang sing nyedhaki. Lan ayo nabrak orc elf nganggo mortir.
  Lan kudu dicathet menawa para ayu nindakake iki kanthi efektif. Lan aggressiveness uga digabungake karo sih-rahmat banget glamor lan nyenengake.
  Para prajurit njupuk Orc, lan nerusake pemusnahan totalitarian.
  Ing kene bocah-bocah wadon nggunakake penthil rubi. Dipencet ing tombol sing ngaktifake flamethrowers.
  Lan padha njupuk, lan sanalika padha nutupi batalyon Orcs. Lan dheweke pancen njupuk lan ngobong nganti lemah .
  Kene bocah-bocah wadon. Lan yen perlu, basa kasebut bakal digunakake langsung kanggo tujuan sing dituju. Lan tujuane basa kasebut yaiku kanggo menehi kabungahan marang wong lanang. Lan nuduhake temperamen nggantheng lan agresif.
  Ora ana bocah-bocah wadon sing kaya ngono, yen bruwang ngocok, mesthi ora bakal alon-alon.
  Dheweke nuduhake prestasi sing apik banget.
  Lan bocah-bocah wadon bisa muter biola tanpa akeh upacara.
  Iki uga njupuk apik banget.
  Bocah-bocah wadon padha dolanan biola. Lan ing wektu sing padha padha nyekel gandhewo nganggo driji sikil sing gundhul. Lan music gedhe lan nengsemake diputer. Lan iku mung gedhe.
  Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi;
  Kawula pitados dhateng Tanah Suci kawula,
  Bebener iku bisa entuk karahayon!
  Kita bakal nglindhungi anak-anak kita saka piala -
  Mungsuh bakal teka saka kita, pracaya kula, mbales!
  
  Pedhangku nyerang kaya bendahara Nabi Elia ,
  Lan tangan kesel ing perang, padha ora ngerti!
  Kita kanggo Tanah Air minangka tameng sing bisa dipercaya,
  Kanggo nglindhungi saka panggonan ala ing swarga murni!
  
  Mundur, mogok lan maneh lunge - ngalahake,
  Mangkene nasibe dalan, adhuh, prajurit!
  Anggere paling ora ana wong jahat sing isih urip,
  Ngresiki tong minyak lan ngarep ngarep mesin!
  
  Sampeyan kudu perang yen dongeng iku donya,
  Kadang iku bisa uncalan howling cool!
  Nanging kita tetep pakurmatan kanggo Fatherland,
  Senadyan kadang tumpukan mayit diwutahake!
  
  Kita lair, sing begja ing negara -
  Ing ngendi kabeh wong bisa dadi pahlawan!
  Ing ngendi wong, banjur sampeyan dhewe,
  Prajurit sing paling kuat lan wani!
  
  Lan saiki kita bakal bengok - maju,
  Ing serangan ing redoubts, benteng kuwoso!
  Supaya ora kelakon kaya-kaya atine ngapusi -
  Kita bakal mbanting awan ing pesawat!
  
  Mesthi, sampeyan bisa langsung menyang neraka,
  Yen kabeh cara kaya bindweed karo thistle ...
  Nanging malah ana lading para pejuang mbanting,
  Lan bom tiba saka weteng pesawat!
  
  Lan apa neraka kanggo Elfi pegulat?
  Ngerti tes sabanjure!
  Kita bakal ngadeg ing perang nganti pungkasan -
  Mujudake kekarepane Gusti Allah sing sejati!
  
  Lan kita bakal ngalahake geng troll lan ghouls,
  Ayo padha tekan panggonan ing ngendi Bumi iku Eden!
  Garudha bakal nyirnakake gagak sing ala,
  Kehormatan lan iman bakal nuntun kita menyang prestasi!
  
  Aliran badai ngalahake urip kanthi kunci,
  Kanggo ngrampungake apa sing dijaluk Kristus!
  Rahmat bakal mili kaya grojogan ing kali,
  Kanggo kamulyan Ibu Elfia!
  Bocah-bocah wadon padha nyanyi lan main biola bebarengan. Lan music muni supaya sonorous lan ayu, lan iridescent. Lan nyebar secara harfiah ing saindhenging langit.
  Lan gagak, ilang eling, semaput lan pierced ing sirah saka orcs.
  Lan bocah-bocah wadon tumindak kanthi energi sing ora bisa dingerteni. Aliran hiperplasma mili liwat wong-wong mau.
  Utawa bisa uga magoplasma, sing diarani bocah-bocah wadon minangka pengaruh sing nggumunake lan mateni.
  Prajurit-prajurit kasebut ngethok untune, banjur saka lumahing taringe padha mancarake sinar sing mbuta para Orc lan ndadekake mripate getihen. Lan pranyata dadi incomprehensibly kelangan lan kelangan.
  Para prajurit maneh menet tombol nganggo penthil rubi. Lan padha mbledhosake mungsuh karo bledosan geni saka colossal, daya ngrusak gunung geni.
  Lan kabeh reaksi lan kobong. Lan njeblug tank bruwang. Lan aliran geni nyemburake mesin kekaisaran Putin.
  Bocah-bocah wadon, kudu dakkandhakake, mung apik banget lan nuduhake semangat juang sing apik banget, mula ora ana sing wani nyalahake dheweke babagan bodho lan saru.
  Dheweke ngomong babagan bocah-bocah wadon kaya ngono: sampeyan mung Dewi lan Super!
  Ing kene dheweke njupuk maneh lan nyanyi kanthi semangat banget;
  Ana wanita ing Elfia kita,
  Apa padha drive, pesawat guyon!
  Sing kabeh wong ing alam semesta luwih ayu -
  Apa sing bakal mateni kabeh mungsuh!
  
  Dheweke lair kanggo menang
  Kanggo ngluhurake Elf ing saindenging jagad!
  Sawise kabeh, mbah kakung kita sing kuwat,
  Kanggo wong-wong mau, padha ngumpulake tentara bebarengan!
  
  Raksasa ngadeg ing mesin,
  Kekuwatane kaya ngono - dheweke ngrusak kabeh wong!
  Kita anak-anak Tanah Air bersatu -
  Deretan prajurit mlaku!
  
  Siksa ora bakal bisa ngrusak kita,
  Geni napalm ala ora duwe daya!
  Ing ngendi obor digunakake kanggo ngobong ...
  Sorotan saiki urip!
  
  Kabeh ing negara kita minangka obor kanggo cahya,
  Mobil, dalan, jembatan!
  Lan kamenangan ditembangake ing lagu -
  We are falcons cahya - elang!
  
  Kita bakal ngluhurake tanah air kanthi kendel,
  Ayo nggawa sampeyan menyang dhuwur sing tajem!
  Kita ing angkasa minangka pionir -
  Lan kita bakal ngilangi gulu para orc ala!
  
  Ayo goleki kabeh reptil saka Mars,
  Ayo mbukak dalan menyang Centauri!
  Kita bakal dadi, sing wedi karo predator,
  Lan sing apikan lan jujur kanggo tresna!
  
  Elf minangka negara sing paling manis,
  Ana sing kudu dibanggakake, percaya!
  Ora usah nggawa omong kosong...
  Kowe dadi manungsa dudu kewan!
  
  Ayo pojoking jagad raya,
  Ayo padha mbangun bètèng ing kana!
  Lan sing ilang mratobat
  Sing cepet-cepet menyang Fatherland ngalahake!
  
  Apa sabanjure - imajinasi cilik,
  Nanging percayaa, kita bakal nguripaké wong mati!
  Kita bakal nyuwek stinging pati karo bodho,
  Kanggo kamulyan Elfie sing langgeng!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi, lan swarane kaya nightingales, thrushes lan firebirds ing siji botol. Ayo ngomong bocah-bocah wadon sing kaya ngono iku super lan hiper .
  Lan dheweke nyanyi kanthi nyenengake lan nyenengake.
  Iki minangka wong ayu, yen njupuk soko, banjur sawetara orc bakal katon kanggo sapa wae.
  Lan bocah-bocah wadon numpes bruwang kanthi gampang. Lan banjur pilot elf mabur saka udhara. Lan padha mencet tombol karo driji sikil gundhul. Lan gouge makhluk wulu agresif.
  Bocah wadon saka langit nembakake roket menyang klompok orc wulune. Wong-wong mau diunekake lan dibakar amarga potongan daging gosong tiba ing arah sing beda-beda. Lan sing ngobong lan ngrokok tenan.
  Iki bocah-bocah wadon, ngamuk lan ngrusak. Dheweke duwe ati sing kuat banget sing didhelikake. Yen padha njupuk, lan nyanyi, lan wiwit nuduhake untu, banjur nglawan wong-wong mau, malah tentara orc ing aliansi karo trolls ora bakal bisa nolak. Lan trolls minangka pejuang sing luwih trampil lan tekad.
  Lan bocah-bocah wadon kuwi prajurit kolosal lan kuwat, mung variabel kosmik lan konstan.
  Prajurit njupuk lan puffed metu pipi cah wadon, lan kentut ing ndhuwur paru-paru tanpa mikir kaping pindho .
  . BAB #5
  Banjur gelombang sing mateni lan ngrusak teka sing nyerang orc. Lan pirang-pirang makhluk sing wulune dilebokake bebarengan.
  Sawise iku, bocah-bocah wadon, kanthi bungah banget, lan kanthi semangat banget, njupuk lan nyanyi;
  Puisi prasaja saka tembang
  Apa sing dakkandhakake babagan jagad sing sedih iki!
  Aku nyoba kanggo ngerti Kristus karo nyawaku,
  Supaya ora ndemek awak, neraka lan awu!
  
  Tanah airku sayangku,
  Senajan kadhangkala padha sijine iku ing reproach!
  Aku ora nemokake papan kanggo awake dhewe
  Nalika Weselvul sijine wong ing neraka!
  
  Apa sing luwih nggegirisi tinimbang patine Bumi,
  Nalika senar nangis ing sungkawa?
  Nalika ngguyu, wong jahat mangan sukses,
  Nanging bakal ana daya - ngerti awakened!
  
  Aku bakal mangsuli bangsa ala banjur nanggepi:
  Semangat tanah air sampeyan dewa neraka ora rusak!
  Lan prestasi kabeh pejuang bakal ditembangake,
  Kita minangka tentara prajurit: garudha dudu dolanan!
  
  Ngerti manawa kekarepan kita kuwat kaya biasane,
  Pundhak kanggo Pundhak kita rallied ajiné!
  Lan tujuan sing kita tuju wis katon,
  Awu mungsuh remuk dening starship!
  
  Kadhangkala angel ngerti Pallas,
  Dheweke capricious, dheweke bakal menehi carte blanche kanggo setan!
  Lan kayane wis suwe banget ...
  Nalika orc ala ala wis ambruk ing setengah!
  
  Mesthi, kita duwe alas kabeh masalah,
  Pira jagad sing ana ing jagad raya?
  Nanging marga saka iku Kang Mahaluhur ditangekake,
  Supaya wong duwe gundukan hadiah!
  
  Elf bakal dadi superpower maneh,
  Semesta bakal nuduhake dalan menyang rasa seneng lan katresnan!
  Ora bakal ana luh maneh, ora ana getih maneh,
  Lan sampeyan duwe karsa ing atimu, nyimpen kawicaksanan!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi tulus banget. Dheweke pengin kamenangan ekstra, lan ujar sing apik banget. Toleransi kosmik sing mung ala. Lan para prajurit nuduhake aerobatik sing paling dhuwur, lan Ego sing ngrusak gedhe.
  Elf sing rambute bintik-bintik:
  siji loro telu,
  Sampeyan ngrusak orc ...
  Papat wolu lima
  Kita ora kene kanggo muter!
  Lan maneh bocah-bocah wadon singsot, nganti kabeh awan gagak sing kaget ditibakake ing sirah para orc.
  Maria Kolesnikova ngleksanani printah trampil liwat tentara iki perang karo mungsuh. Ratu prajurit lagi paring dhawuh.
  Lan elf enom ayu massaged cah wadon, sing wis dadi enom lan kuwat, karo gundhul, chiseled sikil. Kaya para ayu liyane, dheweke uga perang karo tentara orc sing ora kaetung - bruwang neraka iki.
  Maria ora wedi represi saka tiran pot-bellied lan mustachioed, lan saiki dheweke dhengkul-jero ing segara.
  Bocah wadon mau menehi prentah. Lan subyek dheweke dileksanakake, lan perang getih lan kejem ana ing ayunan lengkap, utawa rodo seri kabèh saka perang lan perang.
  Bocah-bocah wadon elf ngubengi posisi para orc. Ana akeh kawat duri ing kene. Lan ayu tanpa alas kaki gnawed karo gunting. Dicukur kanthi apik. Banjur elf kanthi rambut biru nyemplungake titik kasebut menyang groin salah sawijining orc. Dheweke bener-bener beku amarga lara. Para prajurit padha ngguyu lan nuduhake ilat.
  Getih saka orc coklat lan ora becik, bocah-bocah wadon mlumpat maneh supaya ora dadi reged. Ya, ora gampang perang karo makhluk kasebut - malah njijiki kanggo mateni.
  Elf rambut abang muni metu saka panggonan:
  - Setengah taun cuaca ala,
  Setengah taun ora ono!
  Elf karo kuning mbantah:
  - Cuaca ing planet Bumi ala! Ing nalisir, kita duwe panas langgeng, ana papat luminaries ing kabèh planet!
  Pancen, ing langit oranye, papat lintang gedhe padhang - saka macem-macem werna, lan iku apik banget!
  Prajurit kasebut ngoyak kawat nganggo pemotong kawat . Lan saiki lagi nyusup menyang lapangan udara. Pesawat tentara neraka wulu wis katon ing kono. Sawetara mobil cukup gedhe. Contone, pengebom strategis. Pira kargo mateni sing bisa digawa? Sampeyan ora ngetung ing kene.
  Elf karo rambut abang nyanyi:
  Unta arep nglangi
  Lan gajah mabur ...
  Carane akeh mukjijat ing ngendi wae
  Apa ora bisa diitung!
  Elf kanthi rambut putih nyathet:
  - Sampeyan ngerti banget dhewe
  Jagad iki kebak keajaiban...
  Mung kaelokan iki
  Elves bisa nindakake dhewe!
  Elf rambut biru ngandika:
  - Saiki wis ana kabel ing sekitar lapangan udara. Dadi gampang aja nganti liwat!
  Elf karo rambut kuning njupuk lan menehi:
  - Lan apa yen sampeyan mbuwang saiki pati ing busur liwat kabel ing jaran. Ayo ngebom, lan reaksi berantai bakal diwiwiti.
  Elf rambut abang cekikikan lan ngandika:
  - Iku ide sing menarik! Apa yen sampeyan nyoba!
  Elf rambut biru ngandika:
  - Pisanan sampeyan kudu nggawe sling!
  Lan bocah-bocah wadon manthuk bebarengan. Nggawe saka kayu lan kawat ora gampang, nanging para prajurit, kaya biasane, ana ing ndhuwur. Lan yen dheweke entuk bisnis, dheweke ora bakal mundur.
  Elf berambut putih ngoceh, ngayunake abs lan nuduhake aerobatik nganggo sikil:
  - Ayo dadi pejuang kost,
  Kita duwe kru gedhe!
  Bocah-bocah wadon kudu dicathet minangka ayu lan pinter lan dexterous ing wektu sing padha.
  Punika sling siap. Lan sampeyan bisa miwiti paket mbledhos saka bledug batu bara biasa saka kadohan. Nanging yen dheweke jerks, iku ora bakal katon kaya akeh kanggo sapa. Lan malah luwih kanggo orcs.
  Bocah-bocah wadon nggunakake sikil telanjang kanggo nyetel sling lan bang. Lan saiki muatan karo batu bara mabur ing busur dhuwur. Lan mabur liwat kabel voltase dhuwur digawe dowo karo arus mateni. Iku malah sparkly sethitik sak pesawat. Banjur bakal ndharat langsung ing wetenge tukang ngebom strategis, kanthi sepuluh ton bahan peledak ing wetenge. Lan carane sawise iku bakal njupuk lan njeblug.
  Iku kaya bom atom cilik mbledhos.
  Bener, durung ana senjata nuklir ing jagad iki. Lan iki, mesthi, sing paling apik, amarga iklim bakal polusi. Nanging pesawat ing lapangan udara orc wiwit njeblug lan pecah. Lan akeh sing wiwit sumunar, kaya lilin ing kue sing wis suwe. Lan carane iku kabeh kejiret geni karo kakiyatan gedhe lan passion. Lan karusakan saka Orc iku kolosal.
  Malah bocah-bocah wadon sing digayuh dening ombak jeblugan, meksa padha nyekel pinggiran wit-witan sing pucuke rusak. Lan pencet menyang lemah kanthi sikil kosong, tumit sikilmu.
  Banjur teka panas lan ambune kobong daging. Bocah-bocah wadon kaya diundang piknik. Lan iki pancen mambu bangkai domba sing seger.
  Elf rambut biru ngucap:
  - Apike turu ing suket,
  Lan sing enak dipangan...
  Atur taman sing adhem ing adus,
  Lan nelpon elf enom!
  Elf rambut kuning ngandika:
  Mungkin iki wektu kanggo kita metu saka kene?
  Elf rambut abang ngguyu lan mangsuli:
  - Para Orc panik, lan kita bakal entuk panen!
  Elf karo rambut putih manthuk:
  - Wong njaga lan njaga alam,
  Lan sampeyan bakal reap harvest sugih!
  Sawisé iku wong papat padha ngrampog. Bocah-bocah wadon wiwit nyekel orc sing mlayu lan ngethok tenggorokan lan weteng. Para elf nindakake iki kanthi semangat banget.
  Senajan padha katon apikan. Nanging orc duwe awak bruwang, lan ing wektu sing padha pasuryan bajingan kaya sampeyan mung kepingin weruh carane bumi bisa nanggung wong kaya ngono.
  Lan bocah-bocah wadon sing seneng kabeh sing ayu bisa dimangerteni kanthi lengkap.
  Elf kanthi rambut biru ngethok sirahe petugas orc lan nyanyi:
  Ora perlu ilang sirah
  Aja kesusu....
  Ora perlu ilang sirah
  Lan dumadakan teka ing Handy!
  Sampeyan nulis ing notebook
  Kanggo saben kaca!
  Kabeh orc kudu dipateni!
  Kabeh orc kudu dipateni!
  Kabeh orc kudu dipateni!
  Bocah wadon sing rambute kuning mbuwang kaca nganggo driji sikile. Dheweke ngethok tenggorokan salah sawijining Orc, nyebabake dheweke ngeculake aliran getih lan ngucap:
  -Kabeh tampilan kita mung produk,
  Kemampuan kita, kabutuhan kita ...
  Ing kasunyatan anyar, kabeh dumadakan dadi
  Pracaya ing elves anyar ngerti nilai!
  Lan bocah-bocah wadon, tanpa mikir kaping pindho, ngalahake tank orc. Lan bakal murub, kaya yen logam wis direndhem karo bensin. Lan sawise sawetara detik, cangkang abot lan kaliber gedhe wiwit njeblug ing njero mobil!
  Para prajurit padha ngucap:
  - Kamulyan kanggo prajurit cahya,
  Kamulyan kanggo para elf gedhe ...
  Tanah air kita dinyanyikan,
  Serang ing perang, aja mabur!
  Dadi para elf njupuk lan mbuwang pecahan baja kanthi tumit sing telanjang, langsung menyang mripate para orc ala, wuta lan mateni bruwang. Banjur padha nyanyi:
  - Raja iku elf - dheweke mrentah kanthi wicaksana,
  Mbagekke dekrit - hakim abdi ...
  Dhampar ora ngidinke ribut-ribut lan gonggong,
  Lan iku dudu cara kanggo ngalahake rasa wedi!
  
  Inggih, yen perang angel teka,
  Bocah-bocah wadon elf ora peduli ...
  Lali kasusahan lan cacad,
  Luwih becik kenek orc nganggo bata!
  Lan bocah-bocah wadon sawise tembung iki bakal njupuk lan ngguyu. Lan maneh, kanthi tumit sing gundhul, dheweke bakal mbuwang pecahan. Lan nyerang orc nganti mati. Lan padha tiba pierced lan matèni, ngeculake etuking getih coklat.
  Elf karo rambut biru njupuk lan ngucap:
  - Kanggo donya dongeng sing apik banget!
  Bocah wadon rambut kuning mangsuli:
  - Lan kanggo sinar cahya!
  Lan mbuwang hadiah agawe saka annihilation lan kobong orc karo tumit telanjang dheweke.
  Elf rambut abang njupuk lan nyanyi:
  - Aku takon ora ana sing kaget,
  Yen sihir kelakon ...
  Yen bakal ana, yen bakal ana, yen bakal ana sihir!
  Sawise iku, kabeh bocah wadon bakal ngidoni orc maneh. Lan gelombang tsunami nyata bakal munggah, sing nutupi makhluk kasebut lan nggawe dheweke kobong.
  Prajurit wadon ora nyerah, nanging berjuang kanthi harmonis, lan nuduhake aerobatik sing paling gedhe.
  Lan ing papan liya, loro elf gelut minangka penembak jitu. Padha murub saka kadohan ing Orc. Padha pierce sirahe, nuthuk otak metu saka sirahe.
  Bocah-bocah wadon ing wektu sing padha lungguh ing ambush, ing ndhuwur wit. Lan padha murub kanthi akurat. Padha pierce prajurit saka kekaisaran wulunen, numpuk mau secara harfiah ing tumpukan.
  Salah sijine, bocah wadon sing rambute putih-abang-putih, takon marang kancane sing rambute abang-ijo:
  - Inggih, carane kita menehi apik kanggo iki gedhe-gedhe wulu!
  Prajurit elf manthuk.
  - Ora kuwat!
  Lan bocah-bocah wadon njupuk maneh. Punika elf putih-abang-putih kenek jenderal orc. Dheweke nindakake iku arang banget uga. Dheweke nyebul otak lan tweeted:
  - Kanggo elf kraton!
  Kanggo iki, elf karo rambut abang-ijo mangsuli:
  - Tsarism - apa sampeyan seneng?
  Elf mangsuli:
  - Ora apik! Nanging nalika perang ora ana wujud liya!
  Elf manthuk lan squeak:
  - Lan aku pracaya iku bakal!
  Lan raine mringis.
  Wanita prajurit nyambut gawe, nuthuk bruwang. Lan ketoke kanggo wong-wong mau ora bakal ana pungkasan kanggo seri orc sing nyedhaki.
  Lan elf nyanyi ing paduan suara, mateni bruwang:
  Ora, kita ngomong marang sing wulune,
  Wong kita ora bakal toleran ...
  Supaya orc bongkok aturan,
  Ayo ngomong freak!
  Dadi wong ayu njupuk lan karo driji sikil gundhul mbuwang granat menyang bruwang maju, buyar ing arah beda. Lan kanggo sapa paw dicopot, lan kanggo sapa sirahe.
  Elf nuduhake agresi marang wong aneh, kanthi pasuryan sing njijiki.
  Lan malah padha nyanyi:
  Getih mili liwat sampeyan kaya kali abang,
  Musuh Fuhrer duwe sirah gundul lan katon apik banget ...
  Nanging aja nyerah marang dheweke -
  Njupuk pedhang ing tangan lan remuk Iblis!
  Yen elf iku wani lan dudu kutu pengecut,
  A Fuhrer karo bintik gundul - sampeyan bakal mateni dheweke kanthi cepet!
  Iki minangka cara para prajurit nuduhake karakter sing apik banget lan agresif, sing cocog.
  Nanging papat elf njupuk kauntungan saka gupuh lan dijupuk salah siji saka nawakke orc Newest. Lan ayo nulis saka bedhil mesin - dheweke duwe enem. Lan bocah-bocah wadon thrashed, lan nalika njupuk nggunakake driji sikil Bare.
  Elf rambut biru njupuk lan cooed:
  - Dheweke nggawa, nggawa jaran wadon tanpa alas,
  Kanthi kaendahan kasebut, aja ngrusak pangarep-arep kasebut!
  Ing sangisore srengenge kabecikan, lan ing sangisore lintang Chase,
  Sampeyan tresna cah wadon, sampeyan wong wadon!
  Elf sing rambute kuning setuju:
  - Ya, kaya ngono, katresnan gedhe bakal bali!
  Lan jawata mbuwang hadiah pati karo dheweke driji sikil Bare kaki daya matèni, kang miber metu liwat lawang ngisor tank mbukak. Lan nyerang akeh orc.
  Elf karo rambut abang, mbledhos orc karo bedhil mesin, wittily nyatet:
  - Ana tandha yen kita njupuk risiko,
  Bisa mimpin bocah-bocah wadon tanpa alas kaki ...
  Kita bakal nyepak orc iki nganggo tumit ,
  Orc ora bakal bisa nylametake awake dhewe!
  Elf rambut putih mbanting projectile ing tank ork, nggunakake dheweke gundhul, chiseled sikil. Kenek mobil bruwang wulune, nyebabake kobong.
  Banjur dheweke njupuk lan nyanyi:
  Barefoot, mung barefoot
  Bocah-bocah wadon elf pengin gelut,
  Barefoot, mung barefoot
  We bocah-bocah wadon ing donya ngerti carane perang!
  Sepisan maneh, tank elf ngirim proyektil sing ngrusak mesin ork kanthi kekuwatan sing mateni lan akurat. Lan padha nggawe wong pancene kobong. Lan iki pancen tarian saka elf lan bocah-bocah wadon kanthi kaendahan sing durung ana sadurunge!
  Para wadyabala padha ngidungake swaraning swara, mbebedhag marang mungsuh:
  Salam elf tanpa alas kaki,
  Ing badai, badai lan geni saka kamenangan ...
  Punggungmu lurus lan katon
  Senajan kadhangkala ana akeh alangan!
  Lan padha bared sing mutiara, untu sparkling. Banjur padha tweeted, nglirik lan snarling:
  - Kamulyan kanggo elf lan elf sing wani !
  Bocah-bocah wadon dadi banget wani lan agresif. Lan ayo murub ing orc kanthi akurat kanthi cangkang sing dijupuk. Lan dheweke kanthi aktif nyanyi, njupuk nganggo sikil sing gundhul, bocah wadon:
  - Kamulyan kanggo tanah air kita elf,
  Kita bakal dadi bocah wadon sing paling apik ...
  Ngilangi pirang-pirang jepit rambut,
  We ayu ngrayakake sukses!
  Lan prajurit bakal langsung njupuk lan ngalahake Orc, sing wulu, wulu lan mambu.
  Lan padha ora bisa nolak ayu kuwi. Paling ora mbuwang bata ing kepala orc, utawa mbuwang bom.
  Nanging ana cukup akeh bruwang shaggy. Pancen nomer kasebut nggawe gupuh lan pandemonium. Lan orcs padha nembak ing gupuh. Lan shooting kuwi lan kumelun prickly.
  Suket kobong lan amunisi njeblug. Kebak karusakan.
  Elf karo rambut biru njupuk lan nyanyi:
  - Tanah kelairan kita kalebu elf,
  Dadi glamor lan manis
  Berjuang kanggo dheweke, aja mabur,
  Negara kasebut wis misuwur nganti pirang-pirang abad!
  Lan jawata bakal ngusir untune maneh, kaya asu ajag. Lan dheweke nglirik karo mata safir.
  Elf kanthi rambut abang, nembak, nyathet:
  - Remuk, remuk lan nyuwek dadi potongan,
  Iki urip, iki rasa seneng!
  Elf karo rambut kuning murub, mencet tombol karo tumit telanjang dheweke, ing orc lan mbantah:
  - Ora ana rasa seneng ing karusakan!
  Elf karo rambut putih nembakake bedhil mesin ing bruwang shaggy, ngethok akeh Orc lan squeaked:
  - karusakan iku passion
  Ora peduli apa daya ...
  Kekuwatan tansah ngombe getihe wong liya,
  Bebarengan kita bakal ngrameke katresnan!
  Elf rambut biru cekikikan lan cekikikan:
  - Fuhrer kanthi botak langsung ing peti mati,
  Jaga kesehatan ya...
  Nduweni bocah-bocah wadon sing sampeyan pikirake,
  Lan goleki wong sing rambute!
  Sawisé iku, ayu njupuk lan nuduhake dheweke ilate dawa, pink, nyamar kaya kobra.
  Para prajurit bakal ngguyu maneh lan nuduhake prentahe. Yen sampeyan ngerti apa iku kabeh babagan.
  Nanging bocah-bocah wadon meh wuda. Banjur salah siji saka wong-wong mau, kanthi rambut abang, nyopot lan nyopot kotang, lan carane dheweke mencet tombol nganggo puting ruby. Lan sawise iku, carane projectile bakal njupuk lan Pethel. Lan dheweke mlebu tank karo orc, lan ayo khusus nyuwek bruwang wulune. Lan bocah-bocah wadon nyanyi:
  - Nang endi wae ing donya,
  Ing endi sing tansah adhem...
  Orcs bruwang ala,
  Poros sing jelas rusak!
  Mulane frost
  Mangsa nangis kabeh
  Bocah-bocah wadon padha nangis
  Iblis jahat mrentah!
  Prajurit nyanyi apik, nanging perang luwih apik. Lan dheweke njupuk kanthi akurat, kaya Amazon sing ora bisa dikalahake.
  Ora, elf pancen mukjijat. Lan yen padha miwiti thresh, banjur ora siji tentara bakal ngadeg nglawan. Iki bocah-bocah wadon kanthi gaya rambut multi-warna.
  Elf liyane lungguh ing ambush lan mbenerake geni saka pejuang tentara glamor dheweke. Lan dheweke nindakake kanthi apik lan akurat. Striking kanthi spontanitas agresif.
  Prajurit, mesthine, ora gampang, nanging kanthi licik. Kene dheweke mbenerake geni.
  Lan elf liyane kanthi akurat banget nyerang orc, ngrusak posisine.
  Bocah-bocah wadon sing gelut lan lanang sing luwih langka nuduhake kawruh sing apik babagan gelut.
  Ayo padha ngomong elf kaya iki ing kene - warriors iku glamor, nanging ora kabeh cast-wesi.
  Ing pesawat, pilot elf biasane nganggo kathok ketat. Dheweke bocah-bocah wadon sing tanned lan otot. Lan padha murub kanthi bantuan sikil sing gundhul.
  Ora lali, Nanging, kanggo aplikasi uga penthil abang. Lan padha dodo saka warriors banget gembur lan tanned. Ana akeh energi lan pesona ing kaendahan, lan mili saka kabungahan.
  Lan para prajurit uga bisa nyanyi kanthi apik;
  Lagu kabangsaan ing antarane bocah-bocah wadon sing keren,
  Padha ngerti perang ...
  Sawise kabeh, ora kedadeyan, wanita ngerti sing biru,
  Dheweke ana ing sepatu, sanajan ora nganggo alas!
  Iki minangka bagean sing padha karo bocah-bocah wadon sing katon ing ndhuwur gunung. Elang iku elang nyata!
  Lan ora ana sing bakal mandheg, lan ora ana sing bakal menang!
  Para prajurit iki bakal nuduhake awake dhewe. Iku bisa katon minangka tukang ngebom ork engulfed ing geni, kaya manuk tiba mudhun, ninggalake konco banget ala, lan buntut ireng.
  Lan para elf njerit:
  Bocah-bocah wadon mlumpat kaya jaran
  Dheweke ora bakal ngetutake kita, dheweke ora bakal ngetutake kita!
  Kita bakal mateni orc, kita bakal mateni orc,
  Ngubur bruwang coklat ing tanah!
  Iki pancen bocah-bocah wadon sing sampeyan butuhake, kelase super! Lan kanggo para Orc kaya cokotan agawe cobra. Prajurit ing kene lucu banget. Lan penthil dhadhane dadi abang lan gemerlap lan rasane manis.
  Elves duwe kekurangan lanang - siji saka rolas ayu, lan iki asring ndadékaké kanggo gelut antarane wadon kanggo lanang. Kene ing donya kewan, lanang perang kanggo wadon, lan ing donya iki, ing nalisir, wadon perang kanggo lanang, lan iki apik ing cara dhewe!
  Bocah-bocah wadon ing pesawat nembak bruwang nggunakake trik - dobel nganggo tong minyak, lan buntut rubah. Dheweke nindakake kanthi pinter lan ngobong para pejuang.
  Para prajurit malah nyanyi:
  -Aku pengin mlebu surga, aku pengin mlebu surga,
  Bocah-bocah wadon njaluk kerja!
  Padha barefoot elves, dadi kelangan lan gelut. Lan mripate cemlorot karo safir lan zamrud.
  Lan dodo dihiasi karo puting ruby . Bocah-bocah wadon iki kelas paling dhuwur.
  Lan telanjang, babak tumit saka ayu banget pink, karo kurva banget anggun. Lan dheweke bisa nyekel troll lan wong lanang kanthi irung nganggo driji sikil.
  Pilot wadon gelut, nembak pesawat orc lan nyanyi, kanthi untune:
  Ing jembaring tanah kelairan kang endah,
  Ing ngendi elf tanpa alas mlaku ...
  Kabeh bakal dadi kaendahan sing apik banget,
  Inggih, Fuhrer bakal kaput!
  
  Fuhrer botak nyolong akeh,
  Orc pengisap darah asli...
  Kita elf, mung putri Gusti Allah,
  Guru kita Yesus Kristus!
  Lan prajurit njupuk lan maneh ngeculake pulsars saka pasukan matèni saka puting abang ing dodo. Lan ayo thresh orc iki kanthi bantuan ilat, mencet tombol. Lan efektif lan kanthi cara dhewe malah spektakuler.
  Kene sawetara bocah-bocah wadon perang ing stormtroopers. Padha, mesthi, tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Lan prajurit katon seksi banget nalika disamak lan nganggo bikini. Lan sikile dadi seductive, lan driji-driji sing rata, karo ibu-saka-mutiara kuku . Lan ing wektu sing padha, para elf uga ngirim rudal menyang tank orc saka ndhuwur, numpes pasukan bear.
  Iku utamané efektif kanggo geni nggunakake gundhul, babak, tumit pink. Lan, mesthi, penthil ruby dada, sing mengkilat banget nganti para nom-noman elven kram ilat saka rasa manis kasebut. Lan éca banget.
  Lan prajurit saka stormtroopers nyerang orc, nuduhake wani lan wani serius. Lan bocah-bocah wadon bisa mencet tombol kanthi driji sikil sing telanjang, ngeculake beban sing mateni ing endhas bruwang.
  Salah sawijining prajurit kanthi rambut biru njupuk lan nyanyi, kanthi untune:
  - Kita elf ngurmati kebebasan,
  Samudra tresna tanpa wates...
  Wong-wong padha nggabung dadi sinar padhang,
  Kanggo ngilangi pepeteng ing dalan!
  Ing kene, roket cilik nanging cepet mabur saka pesawat, lan tekan ing sisih pinggir tangki bruwang shaggy. Lan mobil orc murub kaya lilin utawa obor murub.
  Elf njupuk lan nyanyi:
  Kabeh dadi hantu ing jagad iki,
  Urip iku sedelo, pertahankan...
  Wektu mili antarane kepungkur lan mangsa ngarep
  Lan ing wayahe - perang elf!
  Bocah-bocah wadon, mesthine, nindakake perkara sing ora bisa diucapake ing dongeng utawa digambarake nganggo pena.
  Padha ayu kelas kapisan lan banget kelangan lan gelut. Lan puting susu abang nggawe kesan sing ora bisa ditolak. Lan karo bocah-bocah wadon kuwi, ing ngendi bruwang bisa bersaing.
  Elf minangka pejuang sing wani sing bisa mlumpat ing ndhuwur sirah yen ana kedadeyan. Utawa pencet tombol nganggo penthil abang lan uncalan rudal kolosal sing ngrusak sing bakal nggebug bedhil ork gedhe lan ngrusak.
  Ing kene, contone, tank gedhe 2.000 ton saka Kakaisaran Orc nyusup, kekuwatan sing gedhe banget lan ora ana tandhingane.
  Elf ndeleng tank iki saka udhara. Bocah wadon kasebut mencet tombol kanthi tumit sing bunder lan telanjang. Lan rudal gedhe sing ngrusak mabur metu, nyerang monster kasebut saka udhara lan nembus tutupe.
  Lan cah wadon nggero:
  - Prawan, sampeyan prajurit cahya,
  Warrior saka apik lan angin!
  Banjur dheweke nglirik marang para pendukunge. Lan padha nglirik karo mripat safir nanggepi. Luwih tepate, dudu panyengkuyung, nanging mitra, nanging iki wis rincian. Prajurit, mesthi, dudu wong sing sujud ing kesulitan. Lan padha ngirim roket liyane menyang mesin ageng. Padha nusuk logam lan nyebabake bensin kobong. Perlu dicathet yen elf minangka bocah-bocah wadon sing lucu banget, nanging dheweke nglawan kanthi wani lan bisa nindakake akeh. Lan dheweke ora bisa mandheg kanthi gampang.
  Dadi prajurit ora mundur, lan ing wektu sing padha nuduhake kelas paling dhuwur lan penerbangan sing apik.
  Banjur kapal perang darat sing gedhe banget saka bruwang wulune murub kaya brazier. Lan para Orc nampa hadiah pati. Iki pancene karusakan lan pati.
  Elf kanthi rambut jambon, pilot kelas dhuwur, njupuk lan nyanyi, kanthi untune:
  - Dheweke mlaku ing kurva,
  Bocah-bocah wadon telanjang ...
  Kesel nyusoni sapi
  Aku pengin nggodha rasa senengku!
  Prajurit liyane kanthi rambut biru sing ngambang ing ombak nyanyi kanthi agresif, kanthi untune:
  - Nganggo jaran ing krah,
  Lan rejeki nunggu aku!
  Sawise tembung kasebut, ngguyu keprungu. Lan bocah-bocah wadon kudu dicathet ing antarane para elf nalika ngguyu, kayane padha muni lonceng perak. Lan kabeh katon ayu banget.
  Elf manthuk-manthuk, nglirik karo mripate safir lan ngucap:
  - Kabeh padha sumunar kaya kilat,
  Kaendahane para elf yaiku kelas ...
  Aku elf kaya ratu
  Tusuk orc ing mripat!
  . BAB #6
  Lan jawata maneh nuduhake dheweke ilat dawa lan banget nresep. Kang bisa nyekèki sapa waé kaya jerat.
  Orc saka langit saka elves cukup nampa. Lan padha trivially mimpin menyang coffin. Warriors nuduhake aerobatics paling dhuwur, lan agresi saka ombak gedhe. Lan aliran energi teka saka puting abang ing dada, bocah-bocah wadon sing apik banget.
  Sing tenan nuduhake yen ora ana sing bakal mandheg lan ora bakal menang.
  Lan dheweke bakal nuduhake kelas sing paling dhuwur lan keren.
  Salah siji elf njupuk lan menet tombol karo dheweke ilat. Lan murub roket sing ndharat langsung ing gudang lan amunisi saka orc. Lan jotosan kasebut remuk lan kuwat.
  Lan sumbering geni lan energi sing ganas kobong. Lan kabeh ing sakubenge kobong. Beruang wuluné wuluné kusut, lan kulité dikupas, lan padha diobong kaya kebab saka daging sing lemu. Iki pancen kedadeyan sing nyebabake karusakan lan pati. Lan ora mung orc. Antarane wong-wong mau uga ana troll sing nyewa. Dheweke uga makhluk gaib. Sanajan ana sawetara troll, ora ana gunane yen mati kanggo kekaisaran wong liya. Kajaba sing perang kanggo dhuwit. Lan mesthi, elf uga bisa uga karo sukarelawan.
  Bocah-bocah wadon saka wong glamor nyanyi:
  Angkat api unggun gadis elf,
  Kita nyerang ing perang ora hanyut ...
  Jaman taun cahya wis nyedhak,
  Ayo dadi conto, ora kanggo wong bodho!
  Lan prajurit maneh nuduhake basa sing dawa lan jambon banget, lan ngidoni, nempelake sirahe metu saka kabin ing para orc.
  Lan iduné dadi ngrusak lan matèni nganti sawetara Orc kiasan dibakar.
  Salah sawijining prajurit rambut timun nyanyi:
  - Bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon,
  Wektu kanggo mateni kabeh orc!
  Bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon,
  Iku wektu kanggo menehi neraka kanggo sungu!
  Salah sawijining elf rambut oranye ngendika:
  - Kaki telanjang cah wadon bakal mimpin wong ing tumit, lan orc menyang neraka!
  Pertempuran kasebut gedhe banget lan apik tenan. Lan Maria Kolesnikova minangka mantan tahanan politik ing negara sing dikuwasani dening diktator lemu lan mustachioed sing mrentah pasukan sing nindakake perang heroik nglawan para orc.
  Nanging sang ratu kesel lan keturon, langsung lungguh ing kursi. Lan dheweke ngimpi soko kelangan lan ing wektu sing padha cukup nyata;
  Sawise pasukan Rusia wiwit nandhang kekalahan sawise kalah ing wilayah Ukraina, Taliban mutusake: wektune wis teka. Lan ing awal musim panas, mung tanggal 22 Juni 2023, dheweke nyerang Tajikistan. Kaya sing diarep-arep, wadyabala Tajik pranyata wis siyap kanggo perang, lan pisanan saka moral. Akèh-akèhé padha nyerah utawa mlayu. Pangkalan militer Rusia ing Tajikistan dikepung, lan Taliban nyerang saka kabeh pihak.
  Rusia kudu cepet-cepet nransfer pasukan menyang Tajikistan lan mbukak ngarep kapindho ing kana.
  Lan pasukan kudu ditransfer liwat sawetara wates. Akibaté, Taliban numpes pangkalan Rusia. Prajurit ana sing dipatèni, lan ana sing ditawan.
  Lan Presiden Rusia Vladimir Putin isih kudu ngumumake mobilisasi umum kanthi wektu tundha, lan ngirim pasukan anyar menyang Tajikistan. Lan iki, mesthi, menehi beban tambahan kanggo ekonomi Rusia lan anggaran, lan nyumbang kanggo nyuda popularitas Putin ing antarane masarakat.
  Nanging, Rusia saiki nglawan Taliban uga. Nanging Afghanistan meh patang puluh yuta wong - biasane enom, lan akeh peralatan sing sadurunge dijupuk saka Amerika. Lan nyoba kanggo ngalahake tentara kuwi, malah yen wong aneh lan ora nyegah Rusia saka nransfer pasukan liwat wilayah. Apamaneh, ing babagan moral, Rusia luwih seneng perang karo Mujahidin Taliban tinimbang karo sedulur Ukrainia. Lan mulane, mesthi, bocah-bocah wadon sing ayu, seksi lan glamor melu perang.
  Apa sing nggawe perang menarik banget.
  Ing Tajikistan meh ora ana salju sanajan ing mangsa. Lan bocah-bocah wadon pindhah ing serangan, flaunting sing gundhul, tumit pink.
  Natasha murub saka senapan mesin, ing wektu sing padha mbuwang hadiah pati sing ngrusak kanthi driji sikil.
  Jasad Taliban, ambruk, mlumpat.
  Sang Prajurit ngucap:
  - Kanggo anak ayu kita!
  Prajurit liyane, Zoya, uga murub saka bedhil submachine. Dheweke nulis kanthi akurat banget, mateni Mujahidin. Padha tiba kaya gandum sing dipotong.
  Lan cah wadon nengsemake rambute emas mbuwang kacang pati karo tumit telanjang lan cooed:
  - Rus' mbela negara kasebut dhewe,
  Saka invasi walang neraka ...
  Lan ditutupi karo dhadhane -
  Kabeh warga Ibu Bumi!
  Lan jawata bakal njupuk lan ngguyu, nuduhake waos kebak dheweke tutuk. Lan karo ilat banget nakal sing licks luwih saka es krim coklat.
  Augustine, salah sijine aerobatik sing ngrusak Taliban ing pangkat, cooed:
  - Apples ing salju
  Iki bocah-bocah wadon payudara ...
  Aku bakal nulungi sampeyan,
  Bakal ana hakim gedhe!
  Lan jawata maneh mbuwang hadiah agawe saka annihilation karo dheweke gundhul driji sikil. Lan nyebarake akeh Taliban ing arah sing beda-beda, nyuwek sirah lan awak.
  Svetlana uga mows mudhun Mujahidin, lan nindakake karo semangat gedhe. Cah wadon iki duwe akeh drive lan energi edan. Dheweke mbuwang kanthi driji sikil sing gundhul hadiah gedhe, ngrusak pati.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Oh cah wadon, barefoot, barefoot, barefoot...
  Kita ngayunake braids, braids, braids!
  Para prajurit wadon njupuk Taliban nganti tumit para ayu mung cemlorot.
  Pancen, wanita Rusia minangka kekuwatan gedhe. Lan dheweke mows mungsuh kaya arit karo motor. Lan tenan drive menyang coffins, lan malah menyang lemah.
  Prajurit wadon nuduhake temperamen ngamuk lan nggero:
  We are Komsomol girls
  Kita seneng Eskimo ...
  Swarane wong ayu iku merdu,
  Bakal ana film anyar!
  Lan para prajurit njupuk lan nuduhake basa sing dawa banget lan lucu.
  Perang, mesthi, karo Taliban ora teka-teki gampang. Lan wong lanang Rusia mati, kanthi jumlah sing akeh. Lan dheweke teka saka Tajikistan nggawa beban rong atus.
  Mesthine, ing Rusia dhewe, wong wiwit mbrontak - kenapa perang karo Ukraina dibutuhake? Apa Rusia kudu mbayar nyawa para putra lan putri ing perang ing Tajikistan? Pitakonan sing, mesthi, rampung alam. Ing kasunyatan, iku game worth lilin?
  Kajaba iku, rega mundhak, lan ora ana mambu kamenangan. Banjur Zyuganov ngalami stroke, lan lumpuh oposisi kanthong. Suwene suwene, manut marang panguwasa, Gennady Andreevich wis mimpin marginal ing bunderan lan niru semu oposisi . Lan saiki pimpinan oposisi sing paling akeh lan populer, sing paling trep kanggo panguwasa, wis dijupuk lan mbengkongake. Panggonan suci ora tau kosong. Liyane teka, enom lan luwih agresif.
  Lan dhampar gonjang-ganjing...
  Nanging saiki ana perang karo Taliban. Ing ngisor iki ana bocah-bocah wadon saka antarane pilot penerbangan serangan sing gelut ing langit.
  Anastasia Witchakova minangka salah sawijining prajurit rambut abang sing misuwur. Dheweke ora gelem nglawan Ukraina, nanging numpes Taliban, mangga.
  Mesthi, akeh prajurit wadon ora pengin mateni sedulur Slavia.
  Nanging karo Mujahidin - mangga.
  Anastasia nembak Taliban nggunakake driji sikil. Dheweke ngirim roket menyang Afghan lan nyanyi:
  Carane kita urip gelut
  Lan ora wedi mati ...
  Dadi pilot barefoot saiki!
  Prajurit ace liyane uga ayu, mung wektu iki pirang Akulina Orlova uga gelut karo spooks. Ya, Taliban diarani, kaya ing perang pisanan karo Afghans, dushmans, utawa roh. Nanging, mungsuh iku kuwat lan akeh. Lan Taliban lan pertahanan udara duwe dhewe. Kalebu dijupuk saka mantan tentara pamaréntah.
  Akulina Orlova nggawe U-turn karo pesawat lan ninggalake rudal Stinger, sawise cah wadon nyanyi:
  - Roh jahat nyerbu ing watu,
  Sampeyan dibakar nganggo napalm ...
  Inggih, yen Taliban
  Ayo nggunakake penipuan ing perang!
  Prawan liyane Margarita Magnitnaya. Dheweke duwe rambut kaya godhong emas. Prawan ayu banget. Lan dheweke uga categorically gelem perang karo Ukraina. Awit iku ora bakal mundhakaken senjata marang sedulur Slavic. Sing nyebabake akeh persetujuan. Lan Taliban minangka fanatik agama, lan ing sawijining wektu mbantu para separatis Chechen. Kajaba iku, Taliban minangka siji-sijine negara ing donya sing ngakoni kamardikan Chechnya. Lan iki, mesthi, ninggalake tandha ing hubungan karo Rusia kanggo akèh taun.
  Margarita Magnitnaya siyap perang. Jari-jari sikile gundhul mencet tombol. Lan roket saka kolosal, pasukan ngrusak mabur ing Taliban. Lan padha ngalahake wong Afghan sing jenggot.
  Margarita sang:
  - Oh, Motherland, supaya elek nangis,
  Lan kita seneng dheweke, sanajan dheweke ora ayu!
  Bajingan iku goblok
  Yen Chekist aturan,
  Dadi bakal ana fasisme
  Nistha manungsa!
  Cairan pisanan,
  panguburan Stalin -
  Rus ora bakal dadi Kain,
  Sanajan dheweke tatu!
  Lan para prajurit njupuk bebarengan lan ngucap:
  - Slavs ora bisa nandhang asor,
  Kita kabeh kanggo Ukraina ...
  Kita ora bakal nolak penghinaan maneh,
  Sirahe Kain ana ing blumbang!
  Bocah-bocah wadon ing pesawat serangan nyerang Taliban, lan ngalahake lan mateni Mujahidin kasebut.
  Kene lagi mabur kanggo thresh roh. Nanging peti mati seng karo prajurit lan perwira Rusia sing tiwas digawa metu saka Tajikistan.
  Salah sawijining prajurit iki ditinggal tanpa sikil. Lan dheweke nyanyi kanthi sedhih, kanthi bungah lan nangis:
  - Piye wae dheweke mlebu ing peti mati,
  Lan ghoul paling kuat,
  Aku squeeze kabeh mlebu lan metu,
  Lan compacted iku tightly!
  Ana uga bocah-bocah wadon ing tank. Mobil Russian menarik banget "Bear". Iku tank abot banget - luwih saka satus ton - model eksperimen. Mesthi, uga duwe kru khusus papat bocah wadon. Lan saben wong duwe jeneng diwiwiti karo E!
  Contone, Elizabeth menet tombol joystick kanthi driji sikil sing gundhul, nggebug bunker karo Taliban lan nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Catherine, terus murub saka bedhil mesin lan mencet tombol karo pentil abang, nggero:
  - Lan tanpa Zyuganov! Gundul lan mendem!
  Elena squeaked, mencet tumit telanjang ing pedal:
  - Kanggo lelungan menyang Samudra Hindia!
  Efrosinya uga murub, wektu iki kanthi bantuan ilat playful lan squeaked:
  - Kanggo kamenangan ing perang nyerang!
  Lan bocah-bocah wadon bakal ngguyu. Padha udan timbal ing pejuang Taliban. Lan dheweke nindakake kanthi apik.
  Elizabeth, shooting ing mungsuh, mikir bab iku. Nyatane, yen wong duwe otak, dheweke ngerti yen agama apa wae iku dongeng lan fantasi manungsa!
  Nanging, apa sebabe ana macem-macem agama sing nyebar ing saindenging jagad? Menapa malih, akeh nalisir akal sehat? Nyatane, njupuk agama paling populer: Kristen. Pracaya marang Gusti Allah sing disalib ing kayu salib iku bodho lan ora masuk akal. Nyatane, yen sampeyan percaya ing Kitab Suci, mula Gusti Allah dadi aneh lan ora bisa dingerteni.
  Banjur drowns meh kabeh manungsa karo banyu - mayuta-yuta wong mati, nanging mung wolung wong sing disimpen. Kosok baline, ing salib dheweke ndedonga kanggo para algojo?
  Sampeyan bisa uga sok dong mirsani: Gusti Allah ing Prajanjian Lawas banget kejem, nanging ing Prajanjian Anyar Kristus iku arang banget. Lan ing kene kontradiksi sing mencorong katon. Malah, nèk Yésus kuwi Gusti Allah Anaké, mesthiné Sodom lan Gomora kudu diobong. Nanging ana wong diwasa, bocah-bocah, lan wong wadon ing kana. Apa ora iki kejem?
  Lan akeh conto kekejeman liyane sing bisa didaftar kanggo wektu sing suwe. Mateni bocah-bocah dening Nabi Elisa mung ana regane.
  Dadi pikirake apa sing dipercaya wong. Lan pamrentah uga ngetrapake agama. Lan saiki lagi nglawan fanatik agama Taliban.
  Nanging dheweke ngelingake - aja bungah amarga Amerika Serikat ninggalake Afghanistan - mung bakal luwih elek kanggo Rusia.
  Taliban, wis ngaso sethitik lan njupuk kauntungan saka kasunyatan sing tangan Rusia kaiket dening perang karo Ukraina, njupuk lan disabetake jotosan. Lan iki wis diprediksi kanggo akeh. Lan Rusia kudu langganan. Lan, mesthi, nglawan kekarepane - akeh banget prajurit Rusia sing tiwas ing pangkalan ing Tajikistan. Dadi Vladimir Putin nemokake awake dhewe melu perang liyane. Lan swasana ati, mesthi, ing masyarakat wis dadi luwih musuhan kanggo incumbent presiden. Katresnane wong akeh banget owah-owahan. Lan Taliban, mesthi, ngetung kabeh kanthi bener. Menapa malih, Amerika Serikat wareg ing kasus iki - padha pitted mungsuh. Lan dheweke wiwit ngomong babagan Biden: wong tuwa sing wicaksana. Kaya, carane pinter dheweke ngatur kabeh.
  Nyatane, umur ora dadi penghalang kanggo olahraga lan kawicaksanan!
  Elizabeth shoots maneh, lan maneh, mesthi, karo driji sikil Bare. Iku cukup anget ing tank sanajan ing mangsa. Lan ing mangsa panas banget panas ing Tajikistan.
  Bocah wadon njupuk lan nyanyi:
  - Yen dawa, dawa, dawa,
  Melawan Taliban...
  Yen dawa, dawa, dawa
  Mlayu mudhun ing perang!
  Iku bisa, iku bisa
  Mesthi, bener, bener ...
  Senadyan kadhangkala kaya
  Sampeyan bisa nyekel Afrika!
  Lan ing Afrika, rega dhuwur banget,
  Lan ing Afrika, dhuwit kasebut amba banget!
  Hippos ilang bobote
  Paus sperma dadi layu ...
  Lan wong-wong iku kaya manuk beo,
  Langsung menyang swarga!
  Ekaterina nyathet karo smirk, mencet tombol joystick tank karo pentil abang:
  - Soko sethitik ing optimisme!
  Elizabeth mangsuli kanthi duka:
  - Yen presiden iku pincang moral lan nakal, banjur apa kabungahan bisa duwe subyek!
  Elena mengangguk:
  - Ya! Dheweke ujar manawa alangan wis diwiwiti! Nanging pancen luck banget sing nggawe Putin percaya diri!
  Elizabeth ngangguk-ngangguk kepalanya yang berwarna biru.
  - Ya, aku tansah mikir yen ora mungkin kanggo menehi luck kanggo wong siji - dheweke lungguh ing jaran putih, ing pangertèn kang wiwit pracaya segara iku dhengkul kanggo wong. Banjur, kaya wong wadon tuwa sing pengin dadi Gusti Allah, dheweke ora duwe apa-apa!
  Catherine setuju karo iki:
  - Ya! Putin wis kakehan luck, lan iki ngrusak wong. Minangka rejeki tresna ing sawijining wektu - Napoleon, Hitler, Ivan the Terrible, lan banjur nguripake saka wong-wong mau.
  Efrosinya ngandika:
  - Nicholas II banget apes, nanging ing wektu sing padha raja apik lan prayoga. Contone, sampeyan mikir dheweke bakal paling sethithik bejo ing perang karo Jepang. Contone, yen Laksamana Makarov seda, lan kabeh bisa beda. Lan Laksamana Makarov tilar donya amarga seri kabèh saka ketepakan dipercaya. Kanggo sawetara alasan, dheweke ora mrentahake nyapu tambang dening para perusak, lan ora ana bawahane sing menehi prentah. Lan tambang, sing paling mungkin, yaiku Rusia, lan kapal perang gedhe kudu ora tenggelam saka siji tambang. Lan sanajan ing kasus iki, Laksamana Makarov bisa disimpen, kayata, contone, Kirill Romanov disimpen.
  Elizabeth setuju:
  - Ya, luck sethitik kanggo Nicholas II bisa menehi Rusia luwih saka akèh luck kanggo Vladimir Putin biasa-biasa wae! Contone, Laksamana Makarov bisa ngalahake Jepang ing segara kanthi pertumpahan getih sethithik, banjur perang karo samurai ora bakal mbutuhake pengorbanan akeh. Lan yen Tsarist Rusia wis menang perang karo Jepang, banjur Perang Donya I paling kamungkinan ora bakal kelakon. Dadi panguwasa tentara kekaisaran bakal dhuwur banget lan Jerman ora bakal wani ngumumake perang!
  Elena manthuk.
  - Mungkin! Senajan Makarov piyambak ora exhaust nomer gagal lan nasib ala ing perang karo Jepang. Sanajan kudu diakoni yen mungsuh kuwat. Nanging ing sisih liya, yen kapal perang " Oslyabi " ora cepet-cepet ambruk, sanajan ing perang Tsushima, skuadron kasebut bisa uga wis tembus menyang Vladivostok! Dadi perang karo Jepang dadi ora kasil!
  Efrosinya ngandika:
  - Nanging perang ing 1945 karo Jepang dadi kaget gampang lan sukses. Kaya-kaya Jepang wis kentekan rejeki. Nanging, sayangé, kamenangan Stalin mimpin kanggo komunis teka menyang daya liwat China lan emergence saka kekaisaran banget kuwat lan mbebayani, kang meh nyerang USSR ing Brezhnev. Malah saiki, China mung nyamar dadi kanca. Lan dheweke kepengin ngethok tanah kita menyang Ural.
  Catherine manthuk.
  - Ya! Yen Jepang wis dikalahake, mesthi ana Rusia Kuning tinimbang China sisih lor, lan Ortodoks bakal teka ing Kakaisaran Surgawi. Lan apa sing dipikolehi Axis minangka asil saka kamenangan gampang Stalin nglawan Jepang? Lair saka kekaisaran ateis, lan monster kuwat ing tapel wates karo Rusia!
  Elizabeth nyathet, nuduhake untune:
  - Dadi pracaya sawise sing ing Gusti Allah Kristen. Kamenangan nglawan Jepang bakal menehi pirang-pirang puluhan yuta penganut Ortodoks anyar. Nanging, rezim ateis sing agresif dadi kuwasa ing Rusia. Banjur rezim Stalinis sing getihen nggawa ateisme menyang China. Lan kekaisaran Mao sing kejem muncul. Aku pancen ora ngerti apa sing dikarepake Gusti!
  Elena ngandika:
  - Utawa ora ana Gusti Allah ing kabeh! Salah siji Iblis luwih kuwat tinimbang Kitab Suci ngandika, utawa plans saka Kang Mahakwasa iku ora dingerteni kanggo kita!
  Efrosinya ngandika:
  "Biasane raja sing kejam luwih gedhe lan makmur!" Istiméwa mung ana, mbok menawa, Alexander pisanan - raja iki cerdas, apikan, liberal, gentleman lan fly ora upholstered. Lan bebarengan sukses!
  Elizabeth ngandika:
  - Lan Catherine II ora dianggep minangka panguwasa kejem lan ala, lan uga sukses banget. Bener, dheweke iku sundel, lan ing umum wong ora tanggung apik. Dheweke ngalang-alangi wong tani supaya sambat marang bendarane. Iku malah aneh sing dadi luwih luck diwenehi kanggo wong gawe salah kuwi!
  Elena manthuk.
  - Ya, banjur pracaya marang Gusti Allah Kristen! Nalika - ala lan vile paling sukses!
  Catherine nyanyi kanthi ngamuk:
  Donya adhedhasar kekerasan
  Gunung geni ngamuk kanthi cara gedhe ...
  Tegangan sing luwih dhuwur,
  Awakens karo pain lan wedi
  Mung wedi bakal menehi kita kanca,
  Mung pain sing nyengkuyung sampeyan kerja,
  Amarga aku pengin liyane lan liyane
  Hyperplasma bakal bledosan menyang wong akeh!
  Elizabeth ngandika karo desahan:
  - Ya, Genghis Khan minangka pagan sing ora sopan. Dheweke ora bisa maca utawa nulis, nanging dheweke ngrebut setengah jagad. Muslim lan Kristen kalah ing perang karo dheweke. Lan iki pitakonan: ing ngendi Gusti Kang Mahakuwasa ing wektu iku? Lan kenapa paganisme Mongol ngalahake Monotheisme: Islam lan Kristen?
  Efrosinya ngandika karo mesem:
  - Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa takon: ing ngendi Gusti Allah sing Mahakuwasa nalika Kain mateni Habil? Yagene dheweke ngidini perang fratricidal pisanan ing sajarah manungsa?
  Elena ngguyu lan nyimpulake:
  - Ya, sampeyan bisa mbantah ad infinitum, nanging sampeyan ora bakal bisa mbuktekake manawa Gusti Allah ana utawa ora ana?
  Catherine nyathet:
  - Ing beyo saka Gusti Yesus Kristus, aku banget mangu iku. Wong-wong Yahudi sing apes lan ditindhes bisa uga njupuk hipnotis sing kuwat lan wasis - kayata Anatoly Kashpirovsky kanggo mesias lan dewa. Yen katon ing statistik kaelokan Anatoly Mikhailovich, iku luwih adhem tinimbang Kristus!
  Efrosinya cekikikan lan nyanyi:
  - Gusti Allah nglarang wong wuta mbukak mripate,
  Lan lurusake punggung bongkok ...
  Ya Allah, dadi Gusti paling sethithik
  Nanging sampeyan ora bisa disalib sethitik!
  Lan bocah-bocah wadon njupuk Taliban maneh. Mencet tombol joystick karo driji sikil gundhul, padha mowed mudhun akeh Mujahidin, lan glethakaken secara harfiah ing kelompok. Taliban jenggot padha mati ing geni mesin-gun lan cangkang fragmentasi dhuwur-mbledhos. Kesenengan sing serius ditindakake, kanthi pemusnahan massa fanatik agama.
  Lan ing kene Alenka karo batalyon bocah-bocah wadon ayu sing, sanajan cuaca dingin ing Tajikistan, nyerang Taliban tanpa alas.
  Nanging, dheweke nganggo rok cendhak, lan awak ditutupi piring waja sing digawe saka Kevlar .
  Wong ayu mlayu nyerang lan nyanyi:
  - Taliban sing jahat nyusup ing watu,
  Nanging bocah-bocah wadon sing paling apik ...
  Podho karo napalm
  Kita bakal ngrayakake sukses!
  Lan bocah-bocah wadon bakal cemlorot karo untu mutiara.
  Banjur Anyuta bakal mbuwang kacang polong karo bahan peledak menyang Mujahidin kanthi driji sikil. Lan dheweke bakal mbanting Taliban ing macem-macem arah, kaya anak kucing.
  Bocah wadon njupuk lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo tanah air, kamulyan,
  Tank maju terus...
  Divisi saka bocah-bocah wadon ing bikini
  Salam wong Rusia!
  Alla rambut abang uga murub ing mungsuh jenggot, mows mudhun lan nyanyi:
  - Rus' ngguyu ing Taliban iki,
  Ing kabeh umur, mulane dheweke lan Rus '!
  Lan cah wadon uga bakal njupuk lan uncalan linglang pembunuh ing Mujahidin karo driji sikil gundhul. Lan mbuyarake mungsuh ing kabeh arah beda.
  Lan carane dheweke whistles ing ndhuwur paru-paru.
  Sawetara rolas gagak padha kaget. Duwe serangan jantung, padha tiba ing sirahe Taliban sing dicukur, lan padha ditusuk. Sawisé iku prajurit mau muni:
  - Prakara iki kontroversial banget,
  Aku pracaya iku mung kelas ndhuwur!
  Aku ngerti Taliban, kita bakal ngalahake
  Sawise kabeh, ana kerub bangga ing ndhuwur kita!
  Maria, siji liyane saka bocah-bocah wadon ing bikini, njupuk lan whistled. Lan kanthi driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang pasukan pembunuh sing gedhe banget marang mungsuh, hadiah pati sing ngrusak banget. Dheweke nyuwek pejuang Taliban lan cooed, nuduhake untu:
  - Ana pedhut gedhe ing saindhenging Rusia,
  Lan pejuang Taliban cepet-cepet menyang Tanah Air!
  Olympias pancen pahlawan-prawan. Dheweke gedhe lan ing wektu sing padha duwe rambut coklat entheng. Pahlawan kasebut duwe pinggul sing mewah, lan pers sing kuat, sing dilapisi ubin coklat. Lha, nglawan kewan kewan kaya ngono, pancen ora ana sing bisa nolak.
  Lan saiki, kanthi kaki sing kuwat, otot, telanjang, dheweke ngangkat laras bahan peledak lan kepiye cara mbuwang ing Taliban. Lan tong minyak iki cepet-cepet cepet banget lan mateni. Lan carane bakal nabrak Mujahidin, secara harfiah nyuwek wong loro.
  Pahlawan pahlawan njupuk kanthi bungah lan nyanyi:
  Lan liwat Murov langit surem,
  Subuh wis munggah...
  Kita kaya putri Ilya Muromets,
  Padha gumunggung kekuwatane ora muspra!
  . BAB 7
  Pancen, luwih nyenengake perang lan mateni Taliban tinimbang perang karo sedulur Ukrainia. Ing kene aku mikir sapa wae bakal setuju yen mateni sedulur iku dosa. Lan Vladimir Putin wis diarani kanthi terang-terangan ing pasukan Rusia - Vovka-Cain!
  Olympias nyanyi kanthi nesu:
  Inggih, pira sedulur sing bisa dipateni,
  Sawise kabeh, wong, pracaya kula, lair kanggo rasa seneng ...
  Ibu ora nglilani anake menyang ngarep,
  Lan malah ing mangsa panas ana cuaca ala ing perang!
  Sawise iku, bocah wadon bogatyr bakal njupuk lan narik hawa menyang paru-paru lan wissot. Akeh atusan gagak langsung kena serangan jantung lan semaput. Lan cucuk sing landhep mabur mudhun lan nusuk tengkorak Taliban sing mencet ing posisi pasukan Rusia.
  Olympias, nuthuk manuk gagak karo singsot lan nggawe padha tiba kaget, njupuk lan ngucap:
  Ta, ta, ta - hooves nuthuk,
  Kene, ana, ana - bedhil mesin kenek!
  Tentara Taliban wis dikalahake,
  Lan ora ana sing bisa ngalahake tentara bocah-bocah wadon!
  Marusya uga murub marang prajurit Taliban sing maju. Nuduhake watek lan kelas paling dhuwur. Senapan mesin dheweke ngrusak kabeh rangking Mujahidin.
  Cah wadon mbuwang hadiah pembunuh pati karo driji sikil sing gundhul. Numpes massa pejuang Taliban, lan squeaks:
  - Perang Klasik,
  Wong wedok iki mesti telanjang kaki...
  Putri lan putra
  Ayo dadi saben wong dadi game!
  Warriors lan nyatane kaendahan.
  Matryona, nembak Taliban lan mbuwang hadiah karusakan nganggo driji sikil telanjang, ngucap:
  - Kamulyan kanggo bocah-bocah wadon ing bikini,
  Dheweke ngalahake Mujahidin ...
  Bocah-bocah wadon duwe piso gundhul
  Serangan kaya iki kanggo nedha bengi!
  A prawan karo pinggul lancip lan hips mewah shoots ing maju Taliban. Dheweke nindakake kanthi pinter lan akurat. Mows kaya pemotong rumput lan nyanyi:
  - Bocah wadon nari polka,
  Ing pekarangan ing jam awal ...
  Buntut ing sisih kiwa, buntut ing sisih tengen
  Iki polka Karabas!
  Lan saiki jawata maneh bakal mbuwang hadiah matèni ing mungsuh karo dheweke gundhul driji sikil. Lan dheweke bakal nyelehake akeh Taliban.
  Kene perang Victoria lan Veronica. Bocah-bocah wadon loro banget. Lan padha njupuk apik banget.
  Victoria mbuwang hadiah pemusnahan kanthi tumit sing ora bisa mati. Dheweke nyuwek akeh wong dushman lan ngucap:
  - Dhuwit ilang ing dompet,
  Ibukuthane lebur ...
  Lan ing basa Rusia -
  Dhuwit tegese manna!
  Bocah wadon liyane menet tombol nganggo puting abang, sing nguripake ultrasonik sing deafening, lan supaya mabur ing udhara. Lan ewonan gagak tiba ing sirah Taliban sing dicukur. Lan ayo padha doyo.
  Bocah wadon rambut abang nyanyi:
  Mujahidin nyerang Rusia
  Ana akeh wong ing Afghanistan ...
  perang kanggo wong-wong mau ing Afghanistan nalika iku ,
  Saiki Taliban sing nggegirisi wis ngangkat pedhang!
  
  Nanging bocah-bocah wadon tanpa alas ora nyerah
  Dheweke bakal nuduhake mung kelas paling dhuwur ...
  Dheweke perang kanthi cepet karo armada Taliban,
  Lan padha kenek semangat tengen ing mripat!
  Lan prajurit kanthi driji sikil sing gundhul bakal mbuwang hadiah pemusnahan kanthi kekuwatan sing mateni. Lan saben wong entuk saka dheweke.
  Alice lan Angelica nembak Taliban nganggo senapan sniper. Lan dheweke nindakake kanthi akurat banget. Lan padha murub kanthi presisi kasebut.
  Alice njupuk lan nyanyi:
  kanggo wong dushman ,
  Sehat terus nggeh...
  Bocah-bocah wadon mlayu mubeng ing mangsa!
  Lan padha bejat mburi karo Mujahidin!
  Lan para wadyabala banjur padha ngetokna ilat!
  Banjur Alice nembak, nggunakake puting susu abang nalika menet tombol kasebut. Lan ngalahake rolas Taliban.
  Alice njupuk lan chirped, nuduhake untu:
  - Kanggo Tanah Air lan kamardikan nganti pungkasan,
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki nganggo bikini
  Sampeyan pahlawan wanita kaya ngono ...
  Nggawe ati deg-degan bebarengan!
  Angelica dikonfirmasi:
  - Tutul bebarengan! Iki apik!
  Maria Kolesnikova minangka ratu elves menehi pesenan aktif lan agresif. Dheweke prawan sing wani lan wani.
  Dheweke ndeleng masa depan lan perang, Rusia ing Tajikistan karo Taliban.
  Nanging iki kabeh ayu banget. Lan iku cetha sing getih lan banget combative. Perang sing diwiwiti karo Taliban ing musim panas 2023 terus saya mundhak .
  Perang antarane Taliban lan Rusia terus. Afghanistan minangka populasi sing akeh, akeh wong enom sing keluwen, nesu, agresif.
  Lan padha perang ing Tajikistan, nalika tangan Rusia disambungake karo perang ing Ukraina, kang didhukung dening paling donya.
  Lan Taliban nggunakake.
  Nanging bocah-bocah wadon sing ora nganggo alas kaki lan ayu banget gelut ing sisih Rusia. Gelut teka ing ombak.
  Natasha nembak Mujahidin. Padha nggunakake pasukan mateni senapan mesin jinis naga. Lan mbuwang peluru menyang Taliban.
  Lan padha tiba, mencet ing bocah-bocah wadon. Ing kene, helikopter Rusia sing ditembak mudhun saka instalasi anti-pesawat darurat bakal tiba. Taliban ditembak mudhun. Bener, helikopter kasebut dudu bocah-bocah wadon, nanging wong lanang, lan dheweke ora prihatin.
  Lan Natasha iku cah wadon lan isih barefoot ing bikini. Lan yen sampeyan meh wuda, mula ora ana sing bakal nahan utawa nyegah sampeyan.
  Natashka mbuwang hadiah saka annihilation karo dheweke Bare driji sikil chiselled daya agawe. Dheweke nyebarake Taliban ing arah sing beda-beda lan nyanyi, nuduhake untune mutiara:
  Iku mangsa, mangsa, mangsa
  Diwiwiti dumadakan ...
  Ngamuk nyapu, nyapu -
  Sesuk bakal luwih apik
  Sesuk, sesuk, sesuk!
  Lan saiki taun anyar!
  Pancen, salju ing Tajikistan ing Eve Taun Anyar. Lan saiki bocah-bocah wadon Rusia ninggalake jejak kaki sing ana ing salju, lan katon apik banget.
  Zoya njupuk lan nyanyi:
  siji loro telu -
  Ngilangke prosesor!
  Papat wolu lima
  Ayo padha dolanan!
  Lan cah wadon kanthi driji sikil telanjang bakal ngetokake hadiah pati kanthi kekuwatan mateni.
  Zoya njupuk lan nyanyi, nuduhake untune:
  Siji loro telu papat lima,
  Kelinci metu mlaku-mlaku...
  Kene cah wadon mlayu metu
  Mateni Mujahid!
  Lan Zoya njupuk lan nuduhake dheweke ilat dawa.
  Nanging Augustine uga mimpin geni. Jinis cah wadon sing ora bisa dadi keren. Lan dheweke nulis kanthi aplomb agawe. Mows mudhun Mujahidin tanpa upacara sing ora perlu. Sawise dheweke wiwit nyanyi;
  Yen mburi ora ana gunane -
  Semangat militer ora bakal mbantu ...
  Nah, yen ora ana panas,
  Ing mburi bakal menyang mungsuh kanggo nedha awan!
  Lan Augustine abang-rambut loro bakal njupuk lan uncalan hadiah saka annihilation, karo dheweke Bare driji sikil. Lan ing kasunyatan, akeh dushmans bakal ambruk, sing mung medeni.
  Augustine, mesthi, ora kantun kesempatan kanggo nyanyi:
  Aku wis wuda
  Mlumpat liwat lapangan!
  Dadi mlumpat liwat lapangan ...
  Kulatsky nyanyi bareng!
  Lan cah wadon bakal njupuk lan mripate sing cemlorot karo safir bakal cemlorot. Lan mripate ayu. Lan basa iku banget playful. Lan lincah, lan dadi groovy. Nah, kaya jeruk sing jus.
  Svetlana uga gelut. Lan kanthi driji sikil gundhul dheweke mbuwang hadiah saka annihilation. Kang dadi matine lan ngrusak.
  Lan ing cedhak, Taliban njupuk lan ngalahake tank Rusia. Lan mobil tentara Rusia wiwit ambruk, kit pertempuran detonated. Lan wong lanang mati maneh.
  Nanging Svetlana ora butuh wong sing mambu. Dheweke kudu disiksa. Lan cah wadon njupuk lan nyanyi:
  Wong lanang, wong lanang,
  Sampeyan mung brutes gedhe
  Nalika bocah-bocah wadon mateni sampeyan
  Padha ngresiki bumi dadi luwih!
  Pancen, Taliban iku kewan.
  Piye wae dheweke kejiret prawan ayu. Inggih, kanggo wiwitan, padha njupuk dheweke lan sijine dheweke ing rak. Sendi-sendi kasebut dicelupake saka tangan, sing lara banget.
  Banjur sikil telanjang bocah wadon kasebut digantung nganggo blok, sing mbengkongake tungkak. Banjur padha njupuk lan ngobong geni ing ngisor gundhul, lan kurva anggun saka tlapakane.
  Bocah wadon Rusia iki lara banget. Taliban, sadurunge nggoreng tumit, njupuk lan ngolesi sikile nganggo lenga. Lan supaya tlapakane kobong alon-alon, lan lara banget. Lan cah wadon moaned lan nggero. Lan Taliban uga ngalahake dheweke ing mburi lan sisih nganggo pecut. Banjur padha mutusaké kanggo intensify torture. Padha njupuk metu kabel abang-panas lan ayo ngalahake kaendahan ing mburi lan dodo.
  Lan carane nglarani. Utamane nalika Taliban wiwit nggulung puting abang kanthi jepit abang panas menyang bocah wadon Rusia. Lan dheweke nangis banget.
  Lan pimpinan utama detasemen Taliban mung edan amarga nyiksa. Lan bared untune emas.
  Prawan Rusia ngidoni nanggepi. Banjur padha wiwit break dheweke gundhul driji sikil. Sing lara banget. Lan cah wadon liwati metu saka elek, pain unbearable.
  Nanging Taliban terus nyiksa. Kaping pisanan, bocah wadon kasebut bali menyang eling kanthi nyuntak ember banyu es. Banjur dheweke nginstal sensor lan elektroda ing awak.
  Sawisé iku, bocah loro wiwit ngayuh dinamo. Arus terus lan cah wadon twitched saka pain hellish. Lan pancen nalika awak
  Discharge listrik liwat , iku serem, tembung jaran jaran rush liwat. Lan tenan, bocah wadon apa wae bakal nguwuh ing kene.
  Lan bocah-bocah lanang nguripake pedal, lan cah wadon wuda nguwuh kaya asu ajag. Lan dheweke nandhang lara banget. Lan nggero iku mung unbearable.
  Lan saliyane saiki, Taliban uga nggoreng tumit bocah wadon Rusia, sing wis ditutupi lepuh gedhe. Dheweke uga nggebug kula ing mburi karo kabel panas. Lan padha nyerang kanthi nesu lan tundha.
  Lan ing wektu sing padha nambah glepung. Padha wiwit babagan cah wadon, lan nyumerepi liyane lan liyane bobot ing pemblokiran supaya sak tenane corak joints.
  Bandit Taliban utama nyanyi:
  Apa lara, apa lara
  Skor pertandhingan bakal dadi: lima - nol!
  Nah, apa sing bisa dijupuk saka wong galak. Padha nyiksa bocah-bocah wadon kaya sing banget kejem, nanging ora utamané canggih. Senajan elektroda padha sijine menyang bosom saka Venus, lan carane sawise sing bakal sijine saiki.
  Taliban iku wong barbar. Ing kene, kanggo dhuwit obat-obatan, dheweke tuku armada tank saka China. Pancen, China minangka sekutu lan kanca saka calico Rusia.
  Lan Taliban banjir karo tank ing mungsuh.
  Nanging nglawan dheweke ana papat bocah wadon Rusia ing T-95. Padha, mesthi, tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Lan apa?
  Elizabeth nembaki Mujahidin kanthi driji sikile sing gundhul lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo tanah kelairan gajah!
  Ekaterina uga nggetak , ing Taliban, nggunakake telanjang, tumit bunder lan takon:
  - Lan apa tanah kelairan gajah?
  Élisabèt nduwèni untuné, semaur:
  - Mesthi, Rusia!
  Catherine cekikikan lan mangsuli:
  - Lan aku panginten India!
  Elena napuk dushmans kanthi bantuan puting abang ing dhadhane, sadurunge dheweke nyopot BH lan squeaked:
  - Lan aku mikir panggonan lair saka gajah Afrika!
  Efrosinya nyepetake pedal kanthi tumit sing bunder, lan nyanyi:
  - Bocah cilik,
  Ora ono...
  Aja lunga menyang Afrika kanggo mlaku-mlaku ....
  Hiu ing Afrika, gorila ing Afrika
  Ana baya gedhe ing Afrika!
  Lan kabeh bocah wadon telanjang kaki papat, gundhul dada, kanthi penthil abang sing mencorong, nyanyi:
  Padha bakal cokotan sampeyan
  Ngamuk lan nyinggung....
  Aja lunga bocah-bocah menyang Afrika kanggo mlaku-mlaku!
  Ana perampok ing Afrika
  Ana wong jahat ing Afrika
  Ing Afrika ana Barmaley sing elek!
  Iku bakal cokotan sampeyan
  Ngalahake lan nyinggung ...
  Bocah-bocah ora lunga menyang Afrika kanggo mlaku-mlaku,
  Iku ngipi elek ing Afrika,
  penjahat edan
  Barmaley dumadakan katon ing!
  Dheweke mlaku ngubengi Afrika lan mangan bocah-bocah!
  Ya bocah-bocah! Ya bocah-bocah!
  Ngguyu karo ngguyu, nanging nalika Taliban nyekel bocah lanang Rusia sing umur patbelas taun , dheweke nganggep serius. Pisanan diudani lan dilebokake ing rak.
  Banjur wong dushman nganggo serban lan jenggot wiwit ngobong awak bocah enom sing wuda lan otot kanthi batang wesi panas.
  Banjur, ing dhadhane bocah lanang sing gundhul, algojo Talib nggawa lintang sing digawe saka wesi sing panas lan ditrapake.
  Bocah lanang kasebut njerit amarga lara banget lan ora sadar. Sawisé iku, bocah kasebut digawa menyang pikirane. Lan padha dipencet kang gundhul, meh childish kaki menyang saham. Lan padha wiwit nggantung bobot ing pancingan ing blok. Lan lara banget. Awake bocah lanang sing enom banget, lan bocah kasebut ngerang- erang .
  Bocah Rusia terus disiksa. Lubricate tlapak sikilmu nganggo lenga. Banjur padha murub geni ing ngisor.
  Lan carane cah lanang njerit wildly sawise iku. Ya, iku arang banget nglarani.
  Bocahe terus njerit lan digebugi nganggo pecut dening Taliban.
  Banjur dicekel bocah karo iga karo pancing. Lan maneh padha rampung nguripake nang metu.
  Sawise iku Taliban nyanyi:
  Kita bakal numpes kabeh wong kafir,
  Ayo dadi remaja ...
  Iki ana kerub ing ndhuwur kita,
  Kita bakal nyelehake kabeh wong ing papan!
  Sawisé iku, bocah saka Rusia rusak karo jepit abang-panas, kabeh driji sikil ing sikile. Lan Taliban nindakake kanthi alon-alon supaya bisa nandhang lara marang bocah lanang sing ayu. Lan banjur padha wiwit break iga prajurit enom karo penjepit putih-panas.
  Dadi wong-wong mau padha nyuwil-nyuwil mau supaya bocah mau ora duwé iga siji waé. Lan bocah lanang kasebut mati amarga kaget banget.
  Sadurunge mati, Mujahidin ngremuk bal-balan bocah enom kasebut. Lan iku banget nglarani.
  Sauntara kuwi, Anastasia Witcher nyerang Taliban nganggo pesawat serang. Dheweke nggunakake roket. Dheweke menet tombol joystick kanthi driji sikil lan nyanyi:
  Luwih dhuwur lan luwih dhuwur lan luwih dhuwur
  The Fuhrer ngangkat irung ...
  Kadhang-kadhang atap-atap kita dibuwang,
  Nanging, Taliban durung diwasa!
  Akulina Orlova uga nyerang mungsuh. Dheweke nindakake kanthi tepat, lan nggunakake pentil abang kanggo mencet tombol kasebut. Lan pesawat serangan Rusia njeblug ing sacedhake. Lan dheweke seneng karo hadiah pembunuh Taliban. Mungkin soko digawe ing China. Lan dadi capitally jancok.
  Akulina sang:
  - Yen wong langsung ana ing peti mati,
  Nylametake urip kanggo ...
  Dadi bocah wadon tanpa alas kaki!
  Lan prajurit bakal njupuk lan ngguyu. Mesthi, sikil bocah wadon, sanajan musim dingin, ora ngerti sepatu. Lan tumit dheweke bunder lan secara harfiah sumunar. Iki cah wadon mung apik tenan.
  Lan puting susu dheweke abang, lan cemlorot kaya kubah pasamuwan. Punika cah wadon gelut, supaya ngomong.
  Ya, dheweke ora seneng karo wong lanang. Senajan dheweke seneng nggunakake ilat kanggo seneng-seneng. Nyatane, apik banget yen nyentuh puting abang karo puting stroberi bocah wadon liya. Kanggo dadi gedhe.
  Akulina njupuk lan nyanyi:
  Babagan cah wadon tanpa alas iki
  Aku ora bisa lali...
  Iku katon kaya watu ing trotoar
  Padha nyiksa kulit kaki tender!
  Lan Akulina bakal njupuk lan muter munggah mata safir.
  Punika cah wadon saka tingkat paling dhuwur lan kelas.
  Lan Margarita Magnitnaya uga pilot. Bocah-bocah wadon loro kasebut seneng banget ngelawan lan ndemek puting susu sing gemerlap kaya rubi.
  Nanging, dheweke uga ora nglirwakake wong lanang.
  Inggih, ing sauntara iku, Margarita bakal njupuk lan ngalahake Mujahidin karo pasukan matèni gedhe.
  Banjur dheweke nyanyi:
  Oh apa sikil
  Kok apik...
  Aja wedi bayi
  Tulisen telpon!
  Lan Margarita bakal njupuk lan nuduhake ilat. Dheweke iku prawan banget feisty.
  Lan driji sikil sing gundhul ngirim hadiah sing mateni pati.
  Akulina Orlova nyanyi kanthi ngguyu:
  - Margarita, jendhela mbukak,
  Margarita, apa sampeyan kelingan kepiye kedadeyan kasebut!
  Anastasia Vedmakova manthuk.
  - Ya wong wadon! Kita bisa nindakake kabeh lan kita bakal mbusak kabeh mungsuh!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara:
  Tentara kita kuwat
  Dheweke njaga jagad ...
  Ayo Taliban teka
  Bocah wadon mau dipateni!
  Contone, Fedor uga gelut. Dheweke nggunakake mortir kanggo nabrak Mujahidin. Lan yen bakal bajingan, banjur ora katon sethithik kanggo sapa wae. Sanadyan Talib jenggot dawa lan sirahe dicukur.
  Fedora nyepak sikile sing telanjang ing lendhut lan nyanyi:
  Delengen grahana ing langit
  Simbol ombak sing nggegirisi ...
  Swiwi ireng ing saindenging jagad
  Flock space lolong!
  Lan bocah wadon liyane, Sirafima, mbuwang bom pembunuh nganggo driji sikil lan nyuwek massa Taliban lan ujar:
  Taliban - kutukan mundhak,
  Taliban - mati total...
  Taliban lan resimen mati!
  Taliban minangka pimpinan edan!
  Taliban!
  Lan Seraphim bakal njupuk singsot ing tutuk, lan carane dheweke bakal ngunekke manuk gagak semaput lan pierced sirahe Mujahidin karo beaks.
  Bocah-bocah wadon, aku kudu ngomong, apik banget lan ayu.
  Lan saiki sampeyan bisa ndeleng carane Taliban ngobong depot amunisi Rusia. Dheweke wiwit ngobong lan cangkang bledosan, kanthi kekuwatan sing mateni. Taliban nggero lan bungah.
  Nanging bocah-bocah wadon saka langit padha hammering ing Mujahidin. Lan sampeyan bisa ndeleng carane Albina lan Alvina muncul ing langit.
  Loro-lorone bocah-bocah wadon mung blonde apik tenan. Lan apik banget. Lan mesthi, tanpa alas kaki lan mung nganggo kathok tipis.
  Iki wanita - ayo ngomong saka urutan paling dhuwur. Lan apa sing bisa ditindakake, ora saben wong bisa mbaleni.
  Lan para prajurit, nyatane, yen wiwit mateni, sampeyan ora bakal bisa nyegah.
  Albina nembakake roket kanthi daya ngrusak kolosal saka pesawat kasebut. Lan dheweke ngrusak bunker tentara Taliban, sawise dheweke nyanyi:
  - Aku sing paling kuat ing donya,
  Malah telanjang kaki, penthil telanjang ...
  Rendhem Taliban ing jamban,
  Kita ora bisa lemes!
  Alvina terus ngirim hadiah pati kanthi bantuan driji sikile. Lan mateni Mujahidin, njupuk lan nyanyi:
  - Kita duwe bocah wadon sing lucu,
  Dheweke mung ngomong kaendahan ...
  Suara dering Komsomol ,
  Musim semi badai teka!
  Lan bocah-bocah wadon loro bakal njupuk lan nyanyi ing ndhuwur paru-paru:
  Mbebasake aku menyang Himalaya
  Ayo kula lunga ing salawas-lawase
  Yen ora, aku bakal menang, utawa aku bakal bark,
  Yen ora, aku bakal mangan wong!
  Lan cah wadon bakal njupuk lan wiwit gagak. Lan misale jek dheweke banget kelangan lan nengsemake. Lan nalika sampeyan bengok - Cuckoo - pancen medeni.
  Bocah-bocah wadon, Kangge, njupuk munggah lan wiwit njupuk saka bedhil abot, kang ndadekake roso kesengsem. Lan padha murub banget.
  Vivola cah wadon nyanyi, untune watu lan kanthi akurat nembak mungsuh:
  - Aku cah wadon paling kuat ing donya,
  Aku seneng dilat kesempurnaan ing wong ...
  Prajurit ora ngerti eter sing keren,
  Where cah wadon kelalen nyedhot sethitik!
  Lan prajurit bakal ngguyu. Ya, ayu ngerti carane nyekek dushmans.
  Lan jujur, dheweke bisa ngilangi sungu lan setan gundul.
  Dadi nyoba kanggo menek marang ayu kuwi.
  Nicoletta uga nendhang Taliban. Dheweke minangka bocah wadon sing agresif lan agresif. Lan nalika ngguyu, kayane iki ngguyu wong edan sing kasar .
  Nicoletta untune lan nggero:
  We are, wow, perampok,
  Rampok, rampog!
  Bang , bang lan sampeyan mati,
  Wong mati, wong mati!
  Lan cah wadon bakal dilat hawa kanthi ilat. Lan carane apik iku kanggo cah wadon liyane kanggo dilat puting abang ing dodo. Lan dheweke wis dadi mengilap lan sparkling karo rubies.
  Nicoletta ngguyu lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo bajak laut ruang!
  Bocah-bocah wadon ing papan liya uga mlayu-mlayu. Lan banjur roket nyerang posisi Taliban. Aurora ngeculake dheweke kanthi bantuan puting susu abang, sing mencet tombol.
  Lan roket mabur. Lan Mujahidin nggero.
  Iki anggota Komsomol liyane sing disiksa. Tanpa mangu-mangu, ing antarane driji sikil dheweke, dheweke nglebokake katun sing diolesi bensin. Wong-wong mau banjur njupuk tanpa basa-basi lan diobong.
  Wulu kapas murub. Lan cah wadon bakal njupuk lan nggero. Lan banjur njupuk dheweke dodo lan tikaman a abang-panas rod tengen menyang abang pentil. Lan cah wadon secara harfiah bledosan ing pain.
  Lan Taliban ngguyu. Mesthi, padha seneng break driji sikil uga. Salah siji saka Mujahidin malah ngobong tumit bunder telanjang bocah wadon karo wesi putih saka panas. Lan makarya. Cah wadon bakal njupuk lan njerit ing medeni alam bébas.
  Alice weruh, liwat ruang lingkup sniper. Aku nyawang luwih teliti. Aku njupuk lan nyetel, lan carane lupanet. Lan peluru sing mateni bakal nabrak algojo ing weteng. Lan bakal njerit saka pain alam bébas, lan carane dheweke bakal writhing. Lan cah wadon njupuk lan nyanyi:
  malaikat sing apik,
  Loro swiwi putih ing saindenging jagad
  Nang endi wae ana negara
  Where Svarog piyambak dadi brahala!
  Angelica uga murub, lan banget pas, ngengingi torturer ing scrotum. Dheweke uga, carane bengok-bengok, saka hit apik. Semono uga para algojo.
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi:
  kowe para algojo sing bodho,
  Hukuman sing kejam nunggu ...
  Kita duwe akeh lilin
  Wong gedhe nyerang!
  Lan bocah-bocah wadon wiwit njupuk furiously lan akurat. Lan ngalahake Taliban. Nglawan bocah-bocah wadon kaya ngono, setan ora bakal bisa nolak.
  Alice nyanyi nalika dheweke murub ing mungsuh:
  Nasib sampeyan ana ing imbangan
  Mungsuh sing kebak wani...
  Nanging alhamdulillah ana kanca,
  Nanging alhamdulillah ana kanca!
  Lan alhamdulillah kanca-kanca, ana pedhang!
  Lan Angelica, terus murub ing Taliban, lan mateni wong-wong mau, chirped:
  - Nalika kanca sampeyan lagi getih,
  Diinjak-injak nganti pungkasan ...
  Sampeyan ora nelpon kanca
  Ora pengecut, ora ngapusi!
  Sawisé iku, cah wadon njupuk lan mbuwang granat karo pasukan agawe karo driji sikil. Lan dheweke ngrusak Taliban. Kepala Mujahidin sing pedhot digulung.
  Angelica njupuk lan nyanyi:
  Awan bengi dibombardir tanpa henti ,
  Kasihan tanpa isin...
  Saka kasunyatan sing Putin aneh,
  Kabeh negara mati!
  Alice, nembak Taliban lan njotosi wong-wong mau, njupuk lan nyathet, ngetokake bledug:
  - Ing Rusia iki wayahe apik banget,
  Sing ora gampang ditebak - sapa sing bajingan, sapa sing dadi presiden!
  Prajurit rambut abang cekikikan lan ngandika:
  - Mangkene kedadeyan - bodho banget yen duwe mata-mata minangka presiden!
  Lan bocah-bocah wadon loro maneh udan geni ing Taliban. Lan dheweke nindakake kanthi akurat banget. Lan tembakane nempuh Mujahidin.
  Lan ing papan liya, bocah-bocah wadon liyane padha gelut. Lan uga, mesthi, tanpa alas kaki, lan meh wuda.
  Alenka, contone, murub bazooka nggunakake puting susu abang. Dheweke nusuk pejuang Taliban lan sawetara mitrane.
  Banjur dheweke tweeted:
  - Saiki kita lagi ing parade maneh,
  Kita ora ana ing dalan sing padha karo bandit
  Kita minangka brigade wanita tanpa alas kaki,
  Kanthi kita, cahya Lada wis ana ing ngarep!
  Lan jawata bakal mbuwang hadiah saka annihilation karo tumit telanjang dheweke. Lan bakal nyuwek massa Mujahidin.
  Wong wadon kene keren. Olga uga nembak Taliban. Mujahidin teka. Padha nyerang ing rentengan kandel. Lan bocah-bocah wadon mow mudhun tanpa upacara.
  Olga nembakake peluncur roket nggunakake pentil stroberi. Dheweke ngalahake akeh Taliban lan nyanyi:
  - Jiwa, ati, menehi,
  Kita Tanah Suci kita ...
  Kita ngadeg lan menang -
  Lan kita ora bakal getun urip!
  . BAB #8
  Lan cah wadon bakal uncalan hadiah saka annihilation ing Mujahideen karo driji sikil Bare saka pasukan agawe.
  Lan carane gedhe iku kanggo bocah-bocah wadon. Carane padha ngalahake Taliban.
  Veronica uga gelut. Bocah wadon nggunakake puting susu ruby nalika njupuk.
  Lan massa dushmans minangka asil iki numpes. Lan prajurit njerit ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Aku sing paling kuat ing donya,
  Aku bisa mencekik Taliban...
  Dushman udan ing wc,
  Kita bakal nggawe dheweke kaya game!
  Lan Veronica bakal njupuk lan jancok ...
  Warrior Anna karo dheweke. Lan ngrusak para Mujahidin. Mesthi cah wadon mung kathok. Iku praktis. Lan kathok tipis lan ora ndhelikake apa-apa.
  Warrior Anna fires, mowing mudhun mungsuh. Rambute abang, lan bocah-bocah wadon iku mung cahya paling dhuwur ing kosmos.
  Lan Anna, kanthi driji sikil gundhul, mbuwang hadiah pati, sing ngrusak Taliban ing papan kasebut.
  Prajurit njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Mujahidin rampaging, rod,
  Mungsuh resimen maju ...
  Girls nggawa ngerti kamenangan
  Dheweke bakal nemoni Taliban kanthi permusuhan!
  
  Kulit babi wis mabuk,
  Mungsuh bakal remuk ...
  Bocah-bocah wadon barefoot gelut
  Tinju ayu sing kuwat!
  Lan prajurit bakal njupuk lan thrash iku, nggunakake puting susu abang ing perang.
  Lan ayo ngomong - keren banget!
  Prawan ayu - werna abang. Lan dheweke tresna marang wong lanang. Utamane ilat kanggo nggarap sing pulsating, rod jade.
  Rasa lan rasa seneng banget!
  Dadi Anna njupuk lan nggero ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Diwenehi dhawuh kanggo ngrusak desa nganti lemah,
  Grad salvoe ngrusak gunung ...
  Fuhrer kanthi sirah gundul nyebul ing Afghanistan ,
  Lan ayo padha mandheg ngomong karo neraka!
  Lan cah wadon bakal ngguyu lan ngguyu. Lan tawa dheweke kaya muni lonceng.
  Bocah-bocah wadon kebak kasenengan. Ing kene Malvina uga gelut. Mesthi, cah wadon ora keberatan nggunakake puting susu abang. Lan ing wektu sing padha kaendahan uga nembang
  Nanging iki kedadeyan -
  Sing prajurit ora takon!
  Suku sing ala wis nggulung,
  Akeh neraka, pasukan peteng!
  
  Iblis ireng ora sopan,
  Ayo metu saka rawa iki!
  Ing kene dheweke duwe keris ing tangane -
  Lagu melolong - dudu nightingale!
  
  Senapan mesin remuk infanteri
  Kumelun saka mortir rusak!
  Padha nyelehake perusahaan bebarengan,
  waja cuirassier ora mbantu!
  
  Pak pak ora kepingin mati,
  Pracayaa, neraka dudu resort!
  Lan cangkang ngrusak bunker,
  Archangel dheweke nyerang saka ndhuwur!
  
  Dhemit-dhemit njerit ing bolongane,
  Kita ngobong nganggo napalm lan belerang!
  Gunung-gunung malah lebur,
  Saben uwong ing saubengé kita dipatèni!
  
  Nanging aja mung mikir
  Sing mungsuh kaya banyu!
  Puncak pertumbuhan raksasa,
  Raja Semesta Setan!
  
  Punika napasing geninipun,
  Kerub iku langsung murub!
  Lan gendera Allah tiba
  Nanging kita pracaya bakal menang!
  
  Kita munggah gunung sethitik
  Lan ayo dibaptis!
  ngeluh ing dalan,
  Para putraning Allah sing wicaksana!
  
  Lan saiki kita lagi nyerang
  Surak-surak, gludhug gumuruh!
  Pira kabare ibu,
  Nanging kanggo neraka karo kabin - rout!
  Iki minangka sesanti Margarita Kolesnikova, lan kabeh diwiwiti kanthi kasunyatan manawa Taliban tiba-tiba nyerang Tajikistan tanggal 22 Juni 2023, lan Rusia kudu perang ing rong front, ngalihake pasukane saka ngarep Ukrainia . Lan apa sing luwih apik kanggo perang karo dushmans saka kanggo sedulur Slavic kanggo matèni saben liyane?
  Nanging ing donya dheweke Maria Kolesnikova kudu ngatasi masalah liyane. Uga banget serius. Komando pasukan nalika becik nglawan ala. Kepriye nalikane wong-wong padha nglawan diktator kanthi celeng mustachio lan gundul, lan nalika dheweke nglindhungi wong elf sing ayu saka bruwang ganas lan ala.
  Nalika dheweke nyanyi:
  Tresna lan pati,
  Becik lan ala...
  Apa sing suci, apa dosa,
  Ora bisa ngerti...
  Tresna lan pati,
  Becik lan ala,
  Lan kanggo milih, kita diwenehi,
  Mung siji!
  Elf perang ing sisih siji, lan orc ing sisih liyane.
  Bocah-bocah wadon elf nuduhake kepahlawanan sing serius nalika nglawan makhluk wulu.
  Kene ayu karo gaya rambut tricolor njupuk orcs.
  Bocah-bocah wadon murub bedhil mesin ing bruwang wulu. Padha mowed mudhun tanpa upacara rasah lan ndamel menyang coffins.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon lan jinis elf mbuwang hadiah pati ing mungsuh kanthi driji sikil. Dheweke secara harfiah nyuwek orc.
  Lan para prajurit padha nyanyi:
  Yen kanca teka dumadakan,
  Iki orc ganas, wulune ...
  Pandangane elf banjur metu,
  Supaya Fuhrer botak mati!
  Lan para jawata padha ngguyu maneh, nuduhake untune mutiara, gemerlap gadhing.
  Ing kene para elf perang maneh, lan kanthi driji sikil sing gundhul padha mbuwang hadiah pemusnahan sing kuat lan mateni.
  Ing wektu sing padha, ayu saka bedhil mesin aktif lan agresif shooting. Lan dheweke nindakake kanthi semangat banget.
  Salah sawijining elf mencet tombol bazooka kanthi puting abang ing dhadhane. Dheweke mbuwang hadiah pembunuh pati. Lan nyuwek massa orcs.
  Kene bocah-bocah wadon, lan kabeh barefoot lan ing bikini.
  Lan mesthi elf nyanyi maneh;
  Negara agung, agung, suci,
  Ora ana sing luwih sumringah ing ngisor langit biru!
  Dheweke wis diparingake dening Gusti Allah sing Maha Kuwasa ing salawas-lawase -
  Cahya tanpa wates, Elfia sing luhur!
  
  Donya ora tau weruh kekuwatan kaya ngono, ora ngerti
  Supaya kita bangga trample expanses saka papan!
  Sembarang lintang ing alam semesta nyanyi kanggo sampeyan,
  Muga-muga elf seneng karo kita!
  
  Sawise kabeh, iki Tanah Air kita, iku nasibe,
  Dhawuh papan kabeh prakara!
  Sapa wae saka kita, pracaya marang aku, bakal pengin iki,
  Tanpa bodho, takhayul wadon!
  
  Para malaikat agung ngunekake slompret kang ampuh,
  Padha sregep ngluhurake pawai tentara kita!
  Lan mungsuh bakal nemokake akeh ing peti aspen,
  Lan aja nampa pajeg lan upeti!
  
  Iki Tanah Air kita, kabeh sing ana ing kono, percayalah, ayu,
  Dheweke nguripake jagad kabeh kanthi gampang!
  Bocah-bocah wadon kanthi kepangan bobot sing lucu,
  Mburu dheweke duwe tong minyak sing kuwat!
  
  Tanah kelairan iku mripat biru ibu,
  Tangane lan affectionate lan watu!
  Lan wong enom mungsuh sing sampeyan mateni nganggo peluru -
  Supaya geni murub ing ati!
  
  Kanggo Tanah Air sing tanpa wates, sampeyan sumpah,
  Dheweke uga apik kanggo sampeyan!
  Sanadyan ing nepsu perang getih mili,
  Retribusi bakal teka menyang mungsuh saiki!
  
  Senjata lan wani iku paduan sing kuat,
  Wong ala ora bisa ngalahake!
  Ing pesawat karo bom, aku mabur kanthi pinter,
  Lan nalika njeblug, udan mudhun ing jendhela!
  
  Nanging dhawuhe panguwasa - mabur bocah menyang Mars -
  Iku wektu kanggo sampeyan nginstal spasi!
  Lan arrogance Mars bakal nggawe dheweke hard ing mripat,
  Banjur kita ndeleng ngluwihi Pluto!
  
  Ayo teka ing dhuwur angkasa, ndeleng pinggiran alam semesta,
  Iki nasibe manungsa!
  Mulane, bocah cilik, wani babagan eksploitasi,
  Sawise kabeh, ngerti ganjaran iku bisnis gainful!
  Lan bocah-bocah wadon bakal njupuk, lan maneh nganggo driji sikil sing gundhul bakal mbuwang hadiah pati.
  Lan saka bedhil mesin, ayo mow mudhun orc sing mencet. Prajurit iku ayu. Lan tumit sing telanjang bocah-bocah wadon mbuwang hadiah pemusnahan sing mateni. Lan dheweke nindakake kanthi cepet lan agresif.
  Lan padha duwe penthil abang banget lan stroberi. Lan dhadhane wangi banget. Elves enom dilat karo ilat lan dadi edan karo manis madu.
  Iki kelas!
  Salah siji elf bengok-bengok, mbukak dhadhane:
  - Nyedhot dhadha
  Lan lali babagan orc!
  Lan prajurit bakal njupuk lan muter karo awak.
  Lan elf liyane karo penthil abang ing dodo mekso. Lan hadiah pati bakal nanggepi kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake. Lan yen dheweke pancen jancok, mula dheweke bakal njupuk modal lan jancok.
  Para elf njerit lan bengok-bengok:
  Kita sing paling kuat ing donya
  Rendhem kabeh orc ing toilet ...
  Ora mangan bubur wulu -
  Coba panggonan kanggo wong-wong mau ing ember!
  Lan ing kene maneh bocah wadon nganggo puting abang bakal menet tombol joystick lan ngalahake orc kanthi udan timbal.
  Sawisé iku, kabèh batalion elf barefoot wiwit nyanyi;
  Prajanjian katresnan diwenehi kuwat, kuna,
  Segel Gusti tanpa wates lan murni!
  Sawetara ing pandonga, lan liyane ing taverns,
  Piyambak ing dhuwur, liyane ngenteni pati!
  
  Aku lan cah wadon saiki seneng banget -
  Dheweke dadi pepadhangku, lan wewayangan sing manis!
  Kerub mberkahi dalan kita,
  Ing ngisor salaka, kaya beludru, bayangan sing lembut!
  
  Kita wis ngidak akeh dalan,
  Aku tresna sampeyan sing Mahakuwasa kanthi gumolonging ati!
  Kanggo kasunyatan manawa sampeyan nggawe pirang sing apik banget,
  Apa sampeyan ora menehi sih-rahmat kanggo ruble!
  
  Senajan nasib kadang mbalang dadu,
  Bisa dadi kahanan sing sedhih banget!
  Sawise kabeh, akeh wong sing murka,
  Lan getih mili saka grojogan sunset!
  
  Sawise kabeh, ceri ora tansah mekar ing Mei,
  Ana anget lan fluff udan!
  Lan daging kekasih, disiksa dening siksa,
  Wong jahat rabid mangan tanpa mangu-mangu!
  
  Lan dudu perang yaiku kasusahan ing ndhuwur atap -
  Ana sing luwih elek, kaping satus luwih angel!
  Nalika sawah digerus kanthi pinter dening tikus,
  Nalika macem-macem penyakit mundhak!
  
  Yagene Gusti nyiksa bocah-bocah,
  Sawise kabeh, iki prank - tegese sampeyan manggon!
  Lan kok wong lugu uga mlarat
  Lan kenapa ngapusi nyebabake sukses?
  
  Donya kita kaya Janus - akeh sisi,
  Ing kono, ambang kejahatan ora langka!
  Nanging perlu kanggo nyegah karakter alam bébas,
  Kanggo nelukake piala lan dosa!
  
  Senajan saka sisih liyane; suci iku bosen,
  A donya tanpa kurva punika roso sepi!
  Lan muspra kang ngutus Gusti Allah kanggo glepung,
  Putra asli - Gusti Kristus!
  Bocah-bocah wadon nyanyi, lan para orc nyoba ngalahake dheweke. Bocah-bocah wadon ora dadi prasaja.
  Iki elf ngluncurake tank flamethrower. Raksasa iki kanthi trunks amba pindhah.
  Lan para prajurit nguwasani dheweke kanthi bantuan driji sikil. Lan padha banjir posisi orc karo napalm geni. Iki minangka bocah-bocah wadon sing gelut lan agresif ing kene.
  Lan dheweke khusus ngobong bruwang wulune. Bocah-bocah wadon, mesthi, nggunakake penthil ruby nalika njupuk.
  Lan padha gundhul untu, kang menehi mati cahya pangilon.
  Lan para jawata padha njerit bungah. Nalika tank wiwit mundhak, ayo ngobong orc. Lan padha pindhah kaya chain perang nyata sing ngalahake gerombolan shaggy.
  Bocah-bocah wadon elf sing nanggepi;
  Swarane lir sing nggumunake, gumunggung,
  Aku nyanyi, wani, aku ora meneng!
  Tinju perang ora digawe saka lilin,
  Kita ngupayakake cahya - dalan menyang sinar!
  
  Gusti Allah nyiksa wong lara -
  Geni saka neraka ngobong wong dosa!
  Aku kepengin dadi kancane Kang Maha Kuwasa,
  Supaya ora dadi hard!
  
  Kristus bakal teka, mesthi, ora suwe,
  Apa rasa sedhih bakal ilang, percaya?
  Aja buta dening nesu ing mripatmu,
  Dosa, kamardikan, banget nuwun!
  
  Aku ora pengin mlaku ing garis -
  Aku ora pengin tanpa dosa!
  Tumindak sing luwih apik
  Apa benang tanpa bosen!
  
  Dheweke ujar manawa ora bakal ana perang ing swarga,
  Lan dosa bakal ilang, ala kanggo kabeh wong!
  Apa gunane takdir?
  We are looking nerusake kanggo owah-owahan anyar!
  
  Kanggo urip ing salawas-lawase - iku apik kanggo ngerti
  Nanging kanggo urip tanpa dosa iku kanggo vegetate!
  Ksatria bakal seneng perang,
  Sawise kabeh, ing kampanye kanggo perang tentara!
  
  Tanah air, tanah kelairan prajurit,
  Dheweke menehi obor - march!
  Retribusi kanggo monster najis,
  Sampeyan bakal menehi wong jawata ing untu!
  
  Ayo mungkasi perang karo pesta loman,
  Ayo padha cokotan, ngombe - njoget sikil!
  Sawise kabeh, ksatria kita langgeng,
  Lan tembung kasebut dudu alis, nanging mripat!
  
  Nanging, apa sing kudu ditindakake ing jagad sing tentrem?
  Sampeyan bisa mbangun kraton ing kono!
  Lan ngaturake layanan kanggo lyre,
  Laurel nampa makutha!
  
  Nanging ana donya liyane - ngerti
  Where uga warriors tuwuh!
  Bocah lanang nggambar tank ing meja,
  Apa yen alien teka menyang kita?
  
  Ojo gampang-gampang
  Kuwat ototmu, tetep kuat pikiranmu!
  Kita elf kabeh ngerti carane perang,
  Nalika archangel dumadakan turu!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi lan nuduhake kelas sing luar biasa lan semangat juang sing nyata.
  Nanging para elf njupuk lan wiwit mbuwang hadiah karusakan ing Orc kanthi driji sikil. Lan dheweke nindakake kanthi semangat banget.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon padha nulis saka bedhil mesin. Lan padha nuduhake ilat.
  Ing donya sing ana sawetara wong lanang, bocah-bocah wadon utamané ngati-ati babagan penampilan lan nglawan wong lanang.
  Asring banget dheweke mung dirudopekso lan nuduhake kelas sing luar biasa.
  Iki minangka jinis gelut lan bocah-bocah wadon sing angel.
  Lan mesthi, carane bisa padha ora sing;
  Ing sangisore rembulan mung ana makhluk sing beda,
  Sawetara nganggo sungu, liyane nganggo taring!
  Apa sing digawe dening Iblis Agung,
  Macem-macem jinis, jinis, kelas, kasta!
  
  Apa kita ksatria Elfi teka,
  Apa dongeng wiwit nelukake!
  Sing katon mung saka kadohan,
  Saiki tentara Rusia ngidak-idak!
  
  Kepemilikan saka trolls saka jagading neraka iku neraka,
  Saka ing kono padha ngirim penyakit kanggo wong!
  Nanging prajurit elf saiki mateni pageblug,
  Aja ngubur anak-anak kita!
  
  Lha kok kowe budhal munggah gunung?
  nutup dalan padhang marang Viriy !
  Mulane putra-putra perang sing mati -
  Kanggo wong suciku, menehi harmoni marang Elfia!
  
  Supaya padha mati, njaluk swarga -
  Banjur ditangekake ing jagading manungsa, padha bali!
  Lan jamur sing diobong ing geni,
  Napalm lan peluru ora bakal mandheg!
  
  Ana tukang sihir sing nggegirisi ing jurang peteng,
  Dheweke ngirim sing ala - batang sing luwih kuwat tinimbang baja!
  Nanging Ida Sang Hyang Widi Wasa dhawuh nyirnakake neraka,
  Ndhuwur sampeyan Pemimpin kabeh bidang, Comrade Stalin!
  
  Kita bakal ngalahake boyars wong liya -
  Lan kita bakal numpes dhemit lemu-bellied saka rakit!
  Mulane aku butuh hadiah militer,
  Supaya agresor mangan ara karo getih!
  
  Nanging goblin entuk lengkap,
  Mbebasake jagad liyane!
  Lan tuwung peparingé Gusti Allah saiki wis kebak,
  Lan manungsa iku ora liyo kanggo swarga!
  
  Ayo ngombe secangkir madu lan nyanyi
  Babagan kekuwatan lan prestasi prajurit!
  Sing dipikolehi kanthi wani nganggo pedhang,
  Iku perlu kanggo perpetuate sedulur ing baris!
  Ing kene dheweke agresif banget lan ora nganggo alas kaki, karo bocah-bocah wadon tumit sing bunder.
  Lan mbusak orc iki ...
  Prawan elf karo rambut biru njupuk lan mbuwang hadiah pati marang makhluk fanged saka pasukan mateni. Dheweke kasebar ing arah sing beda-beda, kanthi harfiah nyuwek-nyuwek, banjur njupuk lan cooed:
  - Fuhrer botak iku sadist,
  Sampeyan ngrusak akeh sedulur kita ...
  Napa fasis durung mati?
  Apa sing dibuwang Rus marang mantra ala?!
  Lan cah wadon maneh meksa mbuwang granat gedhe lan mateni. Lan mung shreds mabur saka orcs. Lan ayo ngomong iku apik banget!
  Bocah-bocah wadon kudu dicathet menawa banget gelut lan ayu. Lan mesthi sikile ora ngerti sepatu.
  Carane padha mbuwang peparingé pati marang mungsuh.
  Lan tumit telanjang ing pamindhahan. Iki bocah-bocah wadon - jinis karaoke kelas paling dhuwur. Mungsuh ora bisa nolak. Lan kanca-kanca, mbok menawa, uga.
  Yen padha bubar, makhluk sing wulune ora bakal nemokake sethithik.
  Lan para warriors mowed mudhun baris liyane trolls lan nyanyi;
  Perang iku pangenalan nasib,
  Kejem karo kaendahan Gehenna!
  Kaya sinare es rembulan sing adhem,
  Kaya pantomim, adegan neraka!
  
  Nanging, elf minangka cara -
  Uncalan liwat eri kanggo nelpon!
  Aja mikir, mungsuh, kita ora bakal bengkok,
  Kita ora tanpa kekuwatan gedhe !
  
  Rusia menehi papan perlindungan,
  Ing kita padha lair ing akeh siji!
  Kaya tutup saka Virgin -
  Muga-muga Gusti Kang Mahakwasa paring kawelasan!
  
  Zenya menehi spanduk - ayo,
  Dhawuhe mabur nganggo swiwi!
  Ayo mbangun swarga komunisme
  Ayo tokoh bongkok dadi lurus!
  
  Nanging sing ing serangan cepet-cepet sumelang kene?
  Saka monsters neraka ing jagading wong mati!
  Aku nyekel Kristus karo nyawaku,
  Dadi prajurit luwih tenang!
  
  Ing perang, pikirane ora guyon -
  Padha kudu diklumpukake ing kranjang!
  Kita kabeh kanca kanca
  Tukang bangunan gereja lan kebon!
  
  Iki monster, hantu melolong,
  Kita ora bakal nyerah marang makhluk, ngerti!
  Prajurit kita paling keren,
  Lan dudu gambar sekolah ing meja!
  
  Ayo padha repulse serangan bebarengan
  Ayo padha ngresiki dalan menyang ibukutha!
  Kita ksatria kanthi pedhang baja,
  Senajan chain mail ora dhuwur!
  Lan lagu iki banget invigorating lan edan. Lan padha mbuwang granat ing perang karo daya agawe.
  Lan mesthi, bocah-bocah wadon nganggo sikil tanpa alas kaki, pahat, anggun.
  Padha murub lan ngalahake kaya pin orc karo bal.
  Salah sawijining bocah wadon njupuk lan menet tombol joystick karo puting abang. Lan carane dheweke bakal njupuk lan lupanet. Lan ana akeh banget energi agawe kene, lan karusakan lengkap lan mlumpat semrawut lan lonjakan daya.
  Ing kene, nglawan bocah-bocah wadon kaya ngono, trik kotor para orc mung ora duwe daya lan didorong menyang peti mati total.
  Prawan elf karo rambut kuning remuk bruwang wulu. Padha mowed padha mudhun kaya karo cultivator.
  Lan driji sikil gundhul mbuwang kacang polong ngrusak saka annihilation.
  Lan kacang polong kasebut kanthi mbledhos sing kuat lan ngrusak garis orc sing disengiti.
  Nanging bruwang shaggy iki uga mambu. Lan pancen kelangan. Nanging orc nyoba kanggo break liwat menyang posisi elf ing tank.
  Ing kene bocah-bocah wadon, ngaso sikil telanjang ing watu, nguripake bedhil lan ngarahake bruwang menyang tank.
  Padha njupuk lan jeblugan karo pasukan agawe. Lan padha nyuwil liwat tank kang bruwang coklat nitih liwat.
  Lan bocah-bocah wadon ngguyu lan nyanyi:
  -Lan orc ala mabur menyang lemah,
  Sawise ditampa saka bocah-bocah wadon ing nikel ...
  Mripat para ayu iku surup banget,
  Lan dheweke ora bakal ngalami alangan!
  Lan bocah-bocah wadon langsung mbuwang papat granat nganggo driji sikil. Lan nyuwek kabeh detasemen orcs.
  Banjur elf loro singsot tipis. Singsot-suwit-suwis-suwis-suwis-sopo-sopo-sopo-sopo-sopo-sopo, kaya-kaya utek-utek sing digebugi nganggo palu. Lan saka apa sing dijupuk gagak lan tiba menyang swoon.
  Padha ambruk, nggawe bolongan ing pucuk bruwang kanthi cucuk sing landhep banget lan tembus waja. Lan padha pierced, ayo ngomong, kaya iki, secara harfiah liwat lan liwat, nyebabake karusakan alam bébas. Banjur satus bocah-bocah wadon langsung nyelehake driji sikil ing cangkeme lan carane singsot.
  Lan mega gagak kabeh, sing ilang kesadaran, tiba, lan nusuk sirahe wong-wong sing menek kaya kodhok ing orcs writhing.
  . BAB #9
  Bocah-bocah wadon cukup lucu. Lan yen dheweke bubar, mula ora ana makhluk wulu sing bisa nyegah.
  Lan para ayu nyanyi;
  Awan mabur saka getih,
  Neraka njeblug saka Bumi ora adoh!
  Ula nggegirisi nyusup ing panzvale ,
  Awan padhang getih!
  
  Ombake murub, cipratan kaya badai neraka,
  Lan dheweke bakal ketemu karo tentara sing paling wani!
  Kita bakal nglindhungi wanita sing apik banget
  Kita bakal pantes kanggo eksploitasi leluhur kita!
  
  Tanahku, betapa perihnya kamu mengerang,
  Mungsuh ninggalake satus tatu tilas!
  Nanging ayo nyelehake orc, sanalika kita mudhun saka alas,
  Ing pageblug taun dashing ora bakal suwé!
  
  Lan pati wis whitening konco mega,
  Nanging pikiran kita ambruk menyang swarga!
  Ayo ngrusak wong jahat sing kondhang dadi bledug,
  Lan nyuwek iku, ngerti Wehrmacht ing setengah!
  
  Kita ora ngerti tentrem lan tuwa bosok,
  Kita minangka anak saka Tanah Air kita sing suci!
  Kabeh padhang perang karo bruwang,
  Tembak kita kuwat werna iki!
  
  Lan apa sing njeblug kanthi kekuwatan bom ala,
  Apa guntur iki kanggo kita?
  Pejuang Elfi bisa nindakake akeh,
  Lan ndhuwur bakal dadi ngisor kanggo Fuhrer!
  
  Neraka murub,
  Crawled bebarengan rocade karo moncong predator "Macan"!
  Lan kabeh kesel mabur kita langsung,
  Iku wektu kanggo fun game!
  
  A granat ing tangan, lan uncalan agawe,
  Punika "Macan" ing moncong kuwat ditampa!
  Lan Fuhrer ing boiler ing kamar ketel Tartar,
  Supaya ora kanggo mbukak donya kanggo elves!
  
  Bear goyang saka voli ngamuk,
  Punika gendéra mabur liwat Reichstag saka elves!
  Lan srengenge murub ing Motherland,
  Sawise kabeh, Orc Reich wis ambruk dadi bledug lan awu!
  Iki carane elf nyanyi, dheweke nindakake kanthi apik banget. Padha banget ayu, lan pinggul lancip, lan abs banget apik tenan. Perut elf kaya coklat bar lan apik banget.
  Bocah-bocah wadon ing kene apik banget. Lan padha scribble saka bedhil mesin karo kakiyatan gedhe lan akurasi nemen. Iki bocah-bocah wadon saka jinis elf.
  Ayo padha ngomong mung super lan hyper . Iku karo maling apik banget sing siji kudu menehi hasil.
  Iki bocah-bocah wadon sing bakal mandhegake jaran sing mlayu lan ora mung mlebu ing gubug, menyang istana sing kobong.
  Lan kanthi tumit sing telanjang, bocah wadon uga bakal ngidak-idak geni. Aja nyelehake driji ing cangkeme bocah-bocah wadon kaya ngono - dheweke bakal cokotan.
  Nanging apa maneh kanggo nyelehake ing cangkeme, luwih nyenengake - mangga. Ing babagan iki, bocah-bocah wadon kudu diarani mung super. Dheweke minangka prajurit sing paling apik sing nuduhake apa sing ora bisa ditindakake para pejuang liyane.
  Prajurit kaya mengkono bakal bisa nyuwil sungu banteng, lan narik taringe bruwang.
  Ora ana sing bisa ngatasi bocah-bocah wadon iki. Kaendahan kuwi ora bakal dikalahake dening monster apa wae.
  Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan ngidoni bebarengan. Lan iduné ing mabur ngalami owah-owahan, lan malih dadi flakes geni.
  Padha tiba ing orc kaya flamethrower. Lan padha ngobong bebarengan batalyon kabèh jalmo wulu.
  Elf rambut abang njupuk lan nyanyi:
  - Aku bakal putih, nanging paling resik,
  Malah adhem...
  Nanging ketoke orc wis dadi najis,
  Lan nutupi kula ing ireng!
  Lan cah wadon njupuk lan supaya kilat metu saka mripate. Lan dheweke nindakake iku arang banget destructively lan destructively.
  Lan banjur elf, tanpa mikir kaping pindho, njupuk lan menet tombol peluncur roket karo puting ruby.
  Lan aliran pertempuran pati lan karusakan mabur.
  Lan cah wadon nyanyi;
  Utas wis rusak
  Pati ala ngancam bocah-bocah wadon!
  Lan kanggo manggon
  Orc kudu mati ala!
  Lan jawata njupuk lan nuduhake dheweke ilat.
  Ana prawan elf rambut putih cekikikan lan ngomong:
  Kobongan peteng ndhedhet,
  Mripat orc ala.
  Kaya sing diomongake
  Maneh liwat mata donya!
  Lan prajurit singsot maneh ...
  Gagak kanthi rai bengkong amarga wedi tiba ing endhas orc lan nembus dheweke meh kaya manuk pelatuk liwat kulit kayu oak.
  Lan bocah-bocah wadon nggero:
  siji loro telu,
  Mateni kabeh orc!
  Papat, wolu, lima -
  Mateni bruwang!
  Iki carane perang njupuk Panggonan ing tentara Maria Kolesnikova, ratu wadon. Sing nglawan piala sing gedhe lan mbebayani. Dheweke bisa uwal saka clutches reged saka diktator, lan saiki ing awak anyar lan peran. Lan nindakake kaelokan gedhe, lan feats sing mung apik tenan. Ing kene ana tim bocah-bocah wadon sing nyerang. Lan ngarep elf lan nomer elf sing luwih cilik wiwit menehi tekanan marang orc, bruwang wulune.
  Bocah-bocah wadon kesusu nyerang.
  Prajurit elf kanthi rambut oranye njupuk lan menet tombol joystick kanthi puting abang ing dhadhane.
  Gelombang kejut ilang. Lan kesusu ultrasonik menyang orcs. Lan nutupi mau bebarengan, secara harfiah charring balung.
  Sang prajurit ngucap:
  - Kanggo mlumpat kobra!
  Lan carane njupuk lan ngguyu. Iki pancen wanita - ayo ngomong yen ana sing super.
  Bocah-bocah wadon kudu dicathet kuwat.
  Lan banjur mbuwang granat batu bara sing mateni kanthi tumit sing kosong.
  Padha nyuwek akeh bruwang ala lan wulune. Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi;
  Kawula nyuwun, dhuh Gusti, supados dinten punika boten sirna,
  Supaya pandelengan cah wadon ing salawas-lawase enom!
  Supaya ksatria kita munggah ing ndhuwur watu,
  Supaya tutup tlaga luwih resik tinimbang kristal!
  
  Enak tenan jagat sing di ciptake Gusti
  Padha mangan salaka ing, lan maple iku ruby!
  Aku golek pacar sing ideal karo Gusti Allah -
  Kanggo nindakake iki, disigar mungsuh ing perang!
  
  Apa sing dadi hard ing atine wong enom?
  Apa sing pengin ditemokake ing jagad iki?
  Lho, kok dayung rusak?
  Kepiye carane ngatasi masalah gedhe?
  
  Aku pengin Gusti uga seneng,
  Golek ngimpi swarga!
  Supaya rejeki ora putus,
  Kanggo nggawa ing dalan, ballast-line!
  
  Nanging apa sing kudu dakgoleki ing ukuran tanpa katresnan,
  Apa bocah wadon bisa luwih larang?
  Iku angel kanggo mbangun rasa seneng ing getih,
  Ing sampeyan mung bisa nglangi ing neraka neraka!
  
  Pisahan iku torture kanggo aku
  Perang isih ngipi elek!
  Punika kaki ing sanggurdi saddled jaran,
  Senajan orc ala nggawa algojo kapak!
  
  Dheweke njupuk putri kita kanthi lengkap,
  Wong-wong mau disiksa lan diobong awaké nganggo geni!
  Nanging kita bakal ngalahake Fuhrer,
  Ngerti yen Elf kita ora tau mati!
  
  Ayo main kawinan, sawise perang ala,
  Banjur bocah-bocah bakal ngguyu!
  Dheweke kabeh sanak getih kanggo aku,
  Aku bakal mburu game lemak!
  
  Lan wit oak kaya zamrud ing godhonge,
  Ngandika wong nindakake proyek gedhe!
  Ayo nurani dadi cetha kaya kristal,
  Lan mung ing plus bakal ana nomer ing imbangan!
  Bocah-bocah wadon nyanyi lan nuduhake aplomb lan posisi gelut sing luar biasa.
  Lan mesthi, salah sawijining prajurit nggawa selang. Lan dheweke ngisi bensin. Lan carane dheweke bakal njupuk lan ngluncurake jet pembunuh. Tsunami geni sing mateni bakal mili. Lan orc capitally Burns.
  Lan iku pancene, tenan kelangan. Secara harfiah karusakan totalitarian lagi ditindakake.
  Iki soko ora cah wadon bisa nolak, kaya dilat soko banget manis, sedhep lan appetizing karo ilat saka elf.
  Lan ing wektu sing padha, njupuk orc lan ngobong sirah.
  nganti kaya ngono . Lan malah ora ninggalake balung saka mungsuh.
  Kadhang-kadhang bocah wadon kaya ngono. Wong-wong mau padha untune lan ngetokna watek kaya ula kobra.
  Prajurit sing bakal ngrusak tentara apa wae. Lan yen pengin, dheweke bisa kentut.
  Mbayangno apa sing bakal kelakon yen sewu elf ngeculake gas bebarengan? Ngomong apa sing bakal kelakon?
  Oh, bakal kelangan banget, mbok menawa langit bakal nyegah kedadeyan kasebut. Kanggo banjur gagak bakal udan mudhun ing kepala Orcs. Lan bakal tiba lan pecah tengkorak, nuduhake impact paling agawe ing alam semesta.
  Lan bocah-bocah wadon maneh ayo nyanyi kanthi nesu lan kasenengan, lan untune mutiara padhang kaya pangilon.
  Ngimpi elek tansah teka kaya ula
  Sampeyan ora ngarep-arep dheweke, nanging dheweke crawls liwat lawang!
  Sampeyan seneng, kulawarga sing akeh panganan,
  Sampeyan ora ngerti yen ana wong sing kewan!
  Saiki serangan gerombolan gerombolan wis diwiwiti,
  Tatar lagi nyiram kita nganggo panah!
  Nanging kita lair kanggo prestasi sing wani,
  Lan kita bakal nandhang pukulan abot!
  
  Ora ana sing ngerti yen Gusti Allah iku becik
  Wong lanang wis dadi kejem banget!
  Pati wis nuthuk karo ajiné ing ambang -
  Lan Wezelbub macet sungu amarga panas !
  
  Ya iki jamane para leluhur jaman kuna,
  Kang kita entuk dadi kelangan!
  dudu impenku kuwi,
  Iki dudu sing bakal kita lakoni, liwat gunung sing adoh!
  
  Nanging yen sampeyan ana ing neraka
  Nanging, ing donya pain, perbudakan, perang!
  Aku bakal tetep ngarep-arep,
  Ayo atimu ngalahake irama kasebut!
  
  Nanging pacoban minangka rantai kita,
  Sing ora bakal nglilani pikirane gampang!
  Lan yen perlu, kita kudu sabar,
  Lan yen sampeyan bengok-bengok, banjur kanthi kekuwatan paru-paru!
  
  Dheweke dadi pujangga lan nakal,
  Nanging ora ing lapangan militèr panas!
  Mungsuh ala ing Fatherland bakal mati,
  Dheweke bakal dikubur kanthi cepet lan gratis!
  
  Saiki njupuk, rebuff gandhewo kanggo Kristus,
  Nyabrang dhewe, ngambung lambang!
  Aku pracaya aku bakal ngandhani wong sing bener,
  Minangka ganjaran, Gusti bakal menehi akèh-peculia!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik. Swarane padha sumringah lan iridescent. Lan wutuh.
  Lan sawise lagu kasebut, kabeh batalyon bocah-bocah wadon njupuk lan ngeculake gas. Padha munggah ing kolom, lan kesusu menyang mega gagak. Padha njupuk lan ambruk.
  Iki wiwit keselak manuk gagak, lan padha suffocated lan writhed, nampa noose ing gulu.
  Lan akeh manuk gagak tiba. Lan padha pierced tengen liwat ndhuwur kepala Orc. Lan bruwang ngeculake banyu mancur getih coklat. Padha kalah kaya kacang polong.
  Bocah-bocah wadon padha ngguyu. Lan padha nuduhake ilat. Dheweke nglirik makhluk sing nyedhaki dheweke.
  Salah siji bocah wadon ngucap:
  - Orc ora kaya wong,
  Orc, iki orc...
  Yen wulune wulune, dadi wong jahat,
  Suarane cah wedok jelas banget!
  Lan nglirik kanca-kancane.
  Prajurit kasebut langsung ngrasakake kapercayan liar ing awake dhewe. Lan untune njedhul kaya pucuk gunung. Utawa bisa uga mutiara lan bandha segara.
  Bocah-bocah wadon padha ngguyu lan nyanyi:
  O segara, segara, segara, segara,
  Bocah-bocah padha lungguh ing pager!
  Para Orc bakal weruh kasusahan,
  Bajingan kabeh bakal mati ing analisis!
  Lan prajurit bakal njupuk lan singsot. Wektu iki, ora mung gagak sing tiba ing sirah para Orc, nanging uga watu es. Lan bruwang kasebut kanthi harfiah nyuwil tengkorak.
  Iki bocah-bocah wadon elf carane njupuk orc saka bruwang bau iki. Lan ternyata kelangan banget.
  Lan nalika ayu nembang, banjur lam nyata;
  Swarga minangka karpet pola lintang,
  Rembulan bakal madhangi bukit-bukit!
  Aliran gunung mili mudhun,
  Emas cemlorot ing flints!
  
  Kesederhanaan ibu Elfia,
  Ing desa satiety lan comfort!
  Saking senenge para prawan padha nangis,
  Carane mow tari babak go!
  
  Masalah teka wanita lawas perang,
  Grin saka untu - cangkang angin puyuh!
  Rush karo karusakan Orc,
  Kancamu mati ing perang!
  
  Sampeyan dhewe isih lanang -
  Kantor registrasi lan pendaftaran militer ora menehi apik!
  Kaya, sampeyan ora duwe cukup taun ekstra,
  Negara kudu ngurus anak!
  
  Mlayu menyang ngarep tanpa waja
  Kanggo nggawa kabecikan lan cahya!
  Supaya para Orc ora nyingkirake kekarepane,
  Supaya ora ketemu esuke ing ranté!
  
  Kancaku uga ora turu,
  Dheweke bisa mbebasake - dheweke dadi pejuang!
  Kita bakal nurunake para Orc saka alas,
  Muga-muga pungkasane Fuhrer!
  
  Susah berjuang, lara lan keluwen,
  Girl barefoot ing mangsa!
  Kita nandhang kadhemen pahit ing kain,
  Kadhangkala kita mangan kulit sing padha karo wit birch!
  
  Lan mungsuh mabur ing pesawat,
  Kaya monster saka neraka "Macan" nggero!
  A bear lair saka srigala wadon ala
  A flamethrower metu saka tank!
  
  Kanggo anget kaki telanjang
  Apa sing dadi biru ing salju!
  Bocah wadon milih dalan
  Where awu blackened badai salju!
  
  Nanging kita nolak - adoh saka kadhemen,
  Bocah lanang lan wadon maju!
  Kita bakal ngalahake esem Yudas,
  Orc Rus bakal mbusak pepeteng dadi wedhi!
  
  Tumit kelip-kelip remaja,
  Snowdrift ninggalake jejak sing entheng!
  Frost ora gampang tahan,
  Barefoot mlaku anget kita!
  
  Lan orc ala ora duwe hak kanggo wong-wong mau,
  Padha nggero saka kadhemen!
  Negara sing kuwat
  Ksatria elf kita keren banget!
  
  Mbuwang gelombang saka neraka
  Saiki Feyropa maju!
  Mangkene nasibe prajurit suci,
  Tetep setia karo Elfi!
  Iki bocah-bocah wadon mung super. Padha duwe dadi luwih kasenengan lan geni. Kaya bocah-bocah wadon kepang abang. Lan ayu tansah barefoot.
  Para prajurit nyerang para Orc kanthi temenan. Padha banget tresnani saka technique iki, nalika uncalan kacang polong saka annihilation lan pati ing mungsuh karo driji sikil gundhul.
  Lan sampeyan nyuwek bruwang dadi potongan lan potong. Lan sing dadi goreng lan enak.
  Lan bocah-bocah wadon nulis babagan bruwang sing nyedhaki. Lan ayo nabrak orc elf nganggo mortir.
  Lan kudu dicathet menawa para ayu nindakake iki kanthi efektif. Lan aggressiveness uga digabungake karo sih-rahmat banget glamor lan nyenengake.
  Para prajurit njupuk Orc, lan nerusake pemusnahan totalitarian.
  Ing kene bocah-bocah wadon nggunakake penthil rubi. Dipencet ing tombol sing ngaktifake flamethrowers.
  Lan padha njupuk, lan sanalika padha nutupi batalyon Orcs. Lan dheweke pancen njupuk lan ngobong nganti lemah .
  Kene bocah-bocah wadon. Lan yen perlu, basa kasebut bakal digunakake langsung kanggo tujuan sing dituju. Lan tujuane basa kasebut yaiku kanggo menehi kabungahan marang wong lanang. Lan nuduhake temperamen nggantheng lan agresif.
  Ora ana bocah-bocah wadon sing kaya ngono, yen bruwang ngocok, mesthi ora bakal alon-alon.
  Dheweke nuduhake prestasi sing apik banget.
  Lan bocah-bocah wadon bisa muter biola tanpa akeh upacara.
  Iki uga njupuk apik banget.
  Bocah-bocah wadon padha dolanan biola. Lan ing wektu sing padha padha nyekel gandhewo nganggo driji sikil sing gundhul. Lan music gedhe lan nengsemake diputer. Lan iku mung gedhe.
  Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi;
  Kawula pitados dhateng Tanah Suci kawula,
  Bebener iku bisa entuk karahayon!
  Kita bakal nglindhungi anak-anak kita saka piala -
  Mungsuh bakal teka saka kita, pracaya kula, mbales!
  
  Pedhangku nyerang kaya bendahara Nabi Elia ,
  Lan tangan kesel ing perang, padha ora ngerti!
  Kita kanggo Tanah Air minangka tameng sing bisa dipercaya,
  Kanggo nglindhungi saka panggonan ala ing swarga murni!
  
  Mundur, mogok lan maneh lunge - ngalahake,
  Mangkene nasibe dalan, adhuh, prajurit!
  Anggere paling ora ana wong jahat sing isih urip,
  Ngresiki tong minyak lan ngarep ngarep mesin!
  
  Sampeyan kudu perang yen dongeng iku donya,
  Kadang iku bisa uncalan howling cool!
  Nanging kita tetep pakurmatan kanggo Fatherland,
  Senadyan kadang tumpukan mayit diwutahake!
  
  Kita lair, sing begja ing negara -
  Ing ngendi kabeh wong bisa dadi pahlawan!
  Ing ngendi wong, banjur sampeyan dhewe,
  Prajurit sing paling kuat lan wani!
  
  Lan saiki kita bakal bengok - maju,
  Ing serangan ing redoubts, benteng kuwoso!
  Supaya ora kelakon kaya-kaya atine ngapusi -
  Kita bakal mbanting awan ing pesawat!
  
  Mesthi, sampeyan bisa langsung menyang neraka,
  Yen kabeh cara kaya bindweed karo thistle ...
  Nanging malah ana lading para pejuang mbanting,
  Lan bom tiba saka weteng pesawat!
  
  Lan apa neraka kanggo Elfi pegulat?
  Ngerti tes sabanjure!
  Kita bakal ngadeg ing perang nganti pungkasan -
  Mujudake kekarepane Gusti Allah sing sejati!
  
  Lan kita bakal ngalahake geng troll lan ghouls,
  Ayo padha tekan panggonan ing ngendi Bumi iku Eden!
  Garudha bakal nyirnakake gagak sing ala,
  Kehormatan lan iman bakal nuntun kita menyang prestasi!
  
  Aliran badai ngalahake urip kanthi kunci,
  Kanggo ngrampungake apa sing dijaluk Kristus!
  Rahmat bakal mili kaya grojogan ing kali,
  Kanggo kamulyan Ibu Elfia!
  Bocah-bocah wadon padha nyanyi lan main biola bebarengan. Lan music muni supaya sonorous lan ayu, lan iridescent. Lan nyebar secara harfiah ing saindhenging langit.
  Lan gagak, ilang eling, semaput lan pierced ing sirah saka orcs.
  Lan bocah-bocah wadon tumindak kanthi energi sing ora bisa dingerteni. Aliran hiperplasma mili liwat wong-wong mau.
  Utawa bisa uga magoplasma, sing diarani bocah-bocah wadon minangka pengaruh sing nggumunake lan mateni.
  Prajurit-prajurit kasebut ngethok untune, banjur saka lumahing taringe padha mancarake sinar sing mbuta para Orc lan ndadekake mripate getihen. Lan pranyata dadi incomprehensibly kelangan lan kelangan.
  Para prajurit maneh menet tombol nganggo penthil rubi. Lan padha mbledhosake mungsuh karo bledosan geni saka colossal, daya ngrusak gunung geni.
  Lan kabeh reaksi lan kobong. Lan njeblug tank bruwang. Lan aliran geni nyemburake mesin kekaisaran Putin.
  Bocah-bocah wadon, kudu dakkandhakake, mung apik banget lan nuduhake semangat juang sing apik banget, mula ora ana sing wani nyalahake dheweke babagan bodho lan saru.
  Dheweke ngomong babagan bocah-bocah wadon kaya ngono: sampeyan mung Dewi lan Super!
  Ing kene dheweke njupuk maneh lan nyanyi kanthi semangat banget;
  Ana wanita ing Elfia kita,
  Apa padha drive, pesawat guyon!
  Sing kabeh wong ing alam semesta luwih ayu -
  Apa sing bakal mateni kabeh mungsuh!
  
  Dheweke lair kanggo menang
  Kanggo ngluhurake Elf ing saindenging jagad!
  Sawise kabeh, mbah kakung kita sing kuwat,
  Kanggo wong-wong mau, padha ngumpulake tentara bebarengan!
  
  Raksasa ngadeg ing mesin,
  Kekuwatane kaya ngono - dheweke ngrusak kabeh wong!
  Kita anak-anak Tanah Air bersatu -
  Deretan prajurit mlaku!
  
  Siksa ora bakal bisa ngrusak kita,
  Geni napalm ala ora duwe daya!
  Ing ngendi obor digunakake kanggo ngobong ...
  Sorotan saiki urip!
  
  Kabeh ing negara kita minangka obor kanggo cahya,
  Mobil, dalan, jembatan!
  Lan kamenangan ditembangake ing lagu -
  We are falcons cahya - elang!
  
  Kita bakal ngluhurake tanah air kanthi kendel,
  Ayo nggawa sampeyan menyang dhuwur sing tajem!
  Kita ing angkasa minangka pionir -
  Lan kita bakal ngilangi gulu para orc ala!
  
  Ayo goleki kabeh reptil saka Mars,
  Ayo mbukak dalan menyang Centauri!
  Kita bakal dadi, sing wedi karo predator,
  Lan sing apikan lan jujur kanggo tresna!
  
  Elf minangka negara sing paling manis,
  Ana sing kudu dibanggakake, percaya!
  Ora usah nggawa omong kosong...
  Kowe dadi manungsa dudu kewan!
  
  Ayo pojoking jagad raya,
  Ayo padha mbangun bètèng ing kana!
  Lan sing ilang mratobat
  Sing cepet-cepet menyang Fatherland ngalahake!
  
  Apa sabanjure - imajinasi cilik,
  Nanging percayaa, kita bakal nguripaké wong mati!
  Kita bakal nyuwek stinging pati karo bodho,
  Kanggo kamulyan Elfi sing langgeng!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi, lan swarane kaya nightingales, thrushes lan firebirds ing siji botol. Ayo ngomong bocah-bocah wadon sing kaya ngono iku super lan hiper .
  Lan dheweke nyanyi kanthi nyenengake lan nyenengake.
  Iki minangka wong ayu, yen njupuk soko, banjur sawetara orc bakal katon kanggo sapa wae.
  Lan bocah-bocah wadon numpes bruwang kanthi gampang. Lan banjur pilot elf mabur saka udhara. Lan padha mencet tombol karo driji sikil gundhul. Lan gouge makhluk wulu agresif.
  Bocah wadon saka langit nembakake roket menyang klompok orc wulune. Wong-wong mau diunekake lan dibakar amarga potongan daging gosong tiba ing arah sing beda-beda. Lan sing ngobong lan ngrokok tenan.
  Iki bocah-bocah wadon, ngamuk lan ngrusak. Dheweke duwe ati sing kuat banget sing didhelikake. Yen padha njupuk, lan nyanyi, lan wiwit nuduhake untu, banjur nglawan wong-wong mau, malah tentara orc ing aliansi karo trolls ora bakal bisa nolak. Lan trolls minangka pejuang sing luwih trampil lan tekad.
  Lan bocah-bocah wadon kuwi prajurit kolosal lan kuwat, mung variabel kosmik lan konstan.
  Prajurit njupuk lan puffed metu pipi cah wadon, lan kentut ing ndhuwur paru-paru tanpa mikir kaping pindho .
  . BAB #10
  Banjur gelombang sing mateni lan ngrusak teka sing nyerang orc. Lan pirang-pirang makhluk sing wulune dilebokake bebarengan.
  Sawise iku, bocah-bocah wadon, kanthi bungah banget, lan kanthi semangat banget, njupuk lan nyanyi;
  Puisi prasaja saka tembang
  Apa sing dakkandhakake babagan jagad sing sedih iki!
  Aku nyoba kanggo ngerti Kristus karo nyawaku,
  Supaya ora ndemek awak, neraka lan awu!
  
  Tanah airku sayangku,
  Senajan kadhangkala padha sijine iku ing reproach!
  Aku ora nemokake papan kanggo awake dhewe
  Nalika Weselvul sijine wong ing neraka!
  
  Apa sing luwih nggegirisi tinimbang patine Bumi,
  Nalika senar nangis ing sungkawa?
  Nalika ngguyu, wong jahat mangan sukses,
  Nanging bakal ana daya - ngerti awakened!
  
  Aku bakal mangsuli bangsa ala banjur nanggepi:
  Semangat tanah air sampeyan dewa neraka ora rusak!
  Lan prestasi kabeh pejuang bakal ditembangake,
  Kita minangka tentara prajurit: garudha dudu dolanan!
  
  Ngerti manawa kekarepan kita kuwat kaya biasane,
  Pundhak kanggo Pundhak kita rallied ajiné!
  Lan tujuan sing kita tuju wis katon,
  Awu mungsuh remuk dening starship!
  
  Kadhangkala angel ngerti Pallas,
  Dheweke capricious, dheweke bakal menehi carte blanche kanggo setan!
  Lan kayane wis suwe banget ...
  Nalika orc ala ala wis ambruk ing setengah!
  
  Mesthi, kita duwe alas kabeh masalah,
  Pira jagad sing ana ing jagad raya?
  Nanging marga saka iku Kang Mahaluhur ditangekake,
  Supaya wong duwe gundukan hadiah!
  
  Elf bakal dadi superpower maneh,
  Semesta bakal nuduhake dalan menyang rasa seneng lan katresnan!
  Ora bakal ana luh maneh, ora ana getih maneh,
  Lan sampeyan duwe karsa ing atimu, nyimpen kawicaksanan!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi tulus banget. Dheweke pengin kamenangan ekstra, lan ujar sing apik banget. Toleransi kosmik sing mung ala. Lan para prajurit nuduhake aerobatik sing paling dhuwur, lan Ego sing ngrusak gedhe.
  Elf sing rambute bintik-bintik:
  siji loro telu,
  Sampeyan ngrusak orc ...
  Papat wolu lima
  Kita ora kene kanggo muter!
  Lan maneh bocah-bocah wadon singsot, nganti kabeh awan gagak sing kaget ditibakake ing sirah para orc.
  Maria Kolesnikova terus berjuang kanggo hak elf kanggo urip bebas lan seneng.
  Bears ala ngirim ora meksa lan numpes wong-wong mau. Ora, ratu wadon mimpin tentara kanthi trampil lan rasional. Lan perang terus luwih sukses kanggo wong sing glamor.
  Elf terus dadi pahlawan ing perang karo orc. Padha tumindak kanthi katresnan banget kanggo perang.
  Bocah-bocah wadon ngirim projectiles banget ngrusak lan agawe ing mungsuh.
  Lan kenek orc kaya-kaya target ing jarak tembak. Prajurit wadon pranyata gumedhe lan banget agresif, nuduhake untu, lan taringe asu ajag.
  Coba mbantah karo bocah-bocah wadon iki. Dheweke bakal nuduhake ibune Kuz'kin.
  Prajurit wadon nulis ing orc, ngisi gundukan mayit. Lan uga nggunakake penthil abang, kaya strawberries sing wis mateng.
  Prajurit ing kene pancen ayu banget karo rambut polka dot.
  Lan elf iki njupuk lan kicked karo dheweke Bare driji sikil, lan ngalahake kabeh platoon Orcs.
  Ing kono sang jawata nembang maneh;
  Sepira angel kanggo kita ngerti tujuan kita,
  Dadi bangsa bangga sing mimpin kabeh wong menyang swarga!
  Kanggo nggawe pilihan generasi seneng,
  Zelensky maju menyang perang kanthi ngimpi ing pawai!
  
  Perang kesusu kaya angin tornado neraka...
  Ing ngendi gubug, awu, getih lan groan!
  Nanging mung kanggo agung pracaya wiwitan -
  Muga-muga manungsa diluhurake!
  
  Pracayaa, Tanah Air luwih ditresnani tinimbang kabeh,
  Dheweke minangka spring sing luwih murni tinimbang kristal!
  Kaya bocah wadon sing paling lembut ing amben -
  Aku pengin tresna kamulyan November!
  
  My Fatherland - badai ora dadi alangan,
  Dheweke iku segara tanpa wates, prahara!
  Tonggak sejarah sing penting -
  Novel sejarah wis ditulis!
  
  Kudu berjuang banget
  Nanging ora ana cara liya kanggo rasa seneng!
  Dadi njaluk amben saka peti mati -
  Mungkin nanas kanggo nedha awan!
  
  Ing kene ing steppes Manchuria ing China,
  Apa sing kudu digoleki ing negara manca kaya iki!
  Sawise kabeh, Dina Kamenangan ana ing Mei,
  Aku pengin ndeleng leluhurku!
  
  Nanging ngerti tugas saka Fatherland sing paling penting,
  Iku kanggo ngawula Bumi zealously!
  Pindhah menyang tujuan suci sing sumringah,
  Kanggo nggawe Arbat luwih adhem - Pantai Brighton!
  
  Kita minangka prajurit saka Fatherland Elfi,
  Kang kita tresna karo kabeh ati kita!
  Sampeyan kanthi kendel ngethok kabeh mungsuh,
  Kanggo kamulyan Ibu kabeh negara, Elfia!
  Cah wadon nyanyi apik lan keren. Lan lagu-lagune kaya ombak sing mili lan ngamuk.
  Para prajurit menet tombol kanthi driji sikil. Lan padha nggunakake soko banget gawe kaget lan ngrusak. Lan padha ngeculake kilat sing ngipi-ipi lan nusuk.
  Punika elf nunggang tank. Lan dheweke duwe dodo gundhul kanthi puting ruby. Lan prajurit sing apik banget lan gelut.
  Lan dheweke ngremehake orc tanpa ado maneh. Kene dheweke murub ing mungsuh karo bantuan saka driji sikil Bare. Lan nusuk mobil orc. Lan dheweke kejiret geni, lan wiwit detonate kit pertempuran. Lan ana akeh karusakan. Lan logam kasebut kobong lan ambruk tanpa pilihan lan upacara apa wae.
  Wong wedok iku cekikikan. Lan maneh dheweke nembak mungsuh kanthi mencet pentil abang ing tombol joystick. Lan punched liwat bruwang wulunen.
  Lan squeaked:
  - Tank pembunuh kita,
  Iku mung tekan titik!
  Bojone mangsuli karo nglirik lan mriksa.
  - Tank kita ora wedi karo rereget,
  We elves seneng perang!
  Para prajurit njupuk lan nembang maneh kanggo kaping 17;
  Kita butuh jagad kaendahan sing ngundang -
  Elinga karo atimu!
  Kanggo nggawe impen dadi nyata
  Supaya pepeteng ora nguwasani elf!
  
  Alien nyerang Bumi
  cangkeme mbukak bears Snake!
  Saka flamethrower ngetokake panas,
  Kulawarga bisa mati saka neraka!
  
  Yen pesenan, kita bakal njupuk Baghdad,
  Putin bakal mangsuli babagan kebinatangan sing ala!
  Lan Elfagrad ora bakal tiba -
  Anak ora weruh perlu lan yatim piatu!
  
  Elf bakal ngadeg, kabeh wong percaya nganti pirang-pirang abad -
  Dheweke ora bisa klelep ing segara getih ing pepeteng!
  Bakal kuwat, ngerti tangane ksatria,
  Palu kuat arit - tandha abadi!
  
  Soko untu balung nyengir ing pepeteng,
  Rembulan bakal kasebar ing berlian karo feluca!
  Iku bakal dadi, ngerti swarga lan ing bumi dosa,
  Inggih, tanggal ora bakal dipisahake!
  
  Tanah kelairan yaiku jet saka gunung,
  Banyu bening, karo jus birch!
  Kita bakal, ing Orklin, kita bakal ngalahake mungsuh,
  Agresi bakal nyedhaki Putin!
  
  Dhuh Allah kawula ndedonga dhumateng Paduka
  Nyorot menit sing lucu ing komunikasi!
  Nggawe dadi bebarengan, cahya ing nasib,
  Kowé bakal ngacungaké tanganmu marang anak-anakmu!
  
  Lan Gusti Allah mangsuli kanthi eseman abu-abu:
  Yen sampeyan pengin paseduluran, banjur manut marang Aku!
  Aku bakal mbantu sampeyan gabung karo ngimpi -
  Lan anak-anakmu nyepak ing genangan!
  
  Nanging lali babagan kesel
  Remet metu kekirangan lan pranala menyang karma!
  Dalan sing bener Kristen kita,
  Iki layanan kanggo Fatherland ing barak!
  
  Punika malih perang-perang,
  Orc jahat sing misuwur ing serangan kasebut diremuk!
  Sawise kabeh, negara suci iku tanpa wates,
  Elf Agung kita tanpa wates!
  
  Kanthi wangsulanku apa, percayalah, prasaja banget,
  Pain kanggo Fatherland iku kesenengan!
  Yen sampeyan terus nyerang tanpa nangis,
  Dadi, sampeyan bakal nampa pangapunten saka Gusti Allah!
  Bocah-bocah wadon saka Sort of Elf nyanyi kanthi apik lan apik banget. Lan padha duwe swara sing apik banget sing mung bisa dibandhingake karo manuk Eden sing paling keren lan paling apik.
  Semono uga dheweke nyanyi, lan tumindake apik tenan. Lan ing prajurit iki mili energi lan temperamen frenzied, ing proses banget angel pejuang sumringah.
  Miturut cara, bocah-bocah wadon mambu apik banget lan seksi. Ambune ndadekake kesenengan sing paling gedhe, lan mung apik banget. Ora ana cah ayu maneh.
  Lan ilatene lincah lan lincah. Dheweke pancen paling ayu lan energik.
  Lan kepiye yen wanita-wanita kasebut bubar lan miwiti nembak mungsuh nggunakake puting susu abang? Lan iki pancen mung mawar ing taman. Lan ana kepinginan kanggo ndemek, stroke, lan ngambung.
  Iki bocah-bocah wadon sing nimbulaké serangan saka passion agresif, lan pasang kepinginan owahan.
  Kaendahan kasebut minangka karya sing luar biasa saka penciptaan demiurges. Lan sampeyan ora bisa nambah utawa ngilangi.
  Nanging menet tombol ing pentil ruby, utawa luwih, ing nalisir, pentil stroberi ing tombol, uncalan metu energi banget kuat ngrusak lan mateni.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - ora ngadeg ing pinggir. Lan tinimbang, para Orc dipalu tanpa upacara.
  Lan aja lali nembang;
  Archangel nyemburake gludhug
  Semono uga jumlah getih ing jagad raya!
  Elang kanthi sayap sing rusak;
  Iki paukuman kanggo wong!
  
  Gusti Kang Maha Kuwasa Raja Para Raja -
  Panjenengané minggah ing kayu salib - nyiksa!
  Lan penjahat kasebut ngeluh karo dheweke ...
  Ndedonga njaluk pangapura!
  
  Sawijining orc jahat mlayu menyang Elf ,
  Dheweke kepengin nyuwek kabeh tanah ing donya!
  Nguripake sirah jaman
  Pasang mantel porfiri!
  
  Diubengi dening getih ungu
  Lan carane akeh setan ing kene karo khianat!
  Bakal ngatur tahta jagading jagad,
  Panguwasa neraka pepeteng jagad raya!
  
  Apa sing bisa ditindakake Gusti Yesus sing mlarat
  Dheweke nggawe bumi lan planet!
  Nanging aku percaya, aku wedi
  Sing dina Gusti Yesus wis sung!
  
  Dhuh Yehuwah, Paduka punika pahlawan kita
  Sanajan Putin ana ing tengah Elfion !
  Lan kita menyang perang pungkasan
  Kanggo ngremukake pepeteng Sodom iki!
  
  Balung bajingan Koschey rattled,
  Lan sapa maneh sing getihen!
  Senajan raine pucet kaya kapur,
  Nanging dheweke bisa ngobong kekuwatan!
  
  Nanging wangsulan kita ora ana ing alis,
  Kamenangan iku bab pakurmatan elven!
  Kanggo kamulyan Tanah Air, tresna -
  Kabeh kanggo urip - mbales manis!
  
  Dadi wong enom sing digebugi ngadeg,
  Iki dudu wektune kanggo nggeletak kaya mayit!
  Mlayu njerit maneh menyang perang,
  Kanthi jiwa pujangga - buku ing knapsack!
  
  Lan kita nggoleki swarga ing Bumi,
  Kita mangu-mangu mungsuh sing padhet pancake!
  Ayo ngabdi marang negara nganti pungkasan
  Kanggo kamulyan prajurit elf-cahya!
  Bocah-bocah wadon padha ayu banget lan nyanyi apik tenan. Lan swarane mung nggumunake. Nanging wong ayu nyanyi banget, lan ing ndhuwur gendheng padha ngajokake trills nightingale.
  Lan carane nengsemake lan nyenengake lan unik iku kabeh. Iki minangka bocah-bocah wadon sing berjuang tanpa alas kaki ing cuaca apa wae, lan tumindak kanthi energi kolosal lan unik, banget combative lan nyenengake sing menehi urip lan kawicaksanan.
  Iki padha, ayo ngomong supergirls . Ing wong-wong mau, mung aliran magoplasma sing agresif. Warriors banget nengsemake sing ora ana ing dongeng bisa ngandika, utawa diterangake karo pena.
  Sampeyan kudu ngomong sing apik banget kanggo menehi hasil karo bocah-bocah wadon kaya wong-wong mau. Lan padha sumringah, lan rambute elf banget padhang. Sawetara wong ayu, utamane ing pangkat jenderal, duwe rambut sing kinclong kaya godhong emas.
  Karo bocah-bocah wadon kuwi, sampeyan bisa pindhah menyang badai ibukutha alam semesta.
  Dheweke bisa nindakake perkara kasebut supaya sampeyan ora bisa nyabrang apa wae. Lan padha secara harfiah njupuk kilat saka mripate.
  Lan pancen, salah sawijining elf, tanpa mikir kaping pindho, nggunakake sihir. Lan carane dheweke bakal mencet orc saka puser.
  Lan kilat njupuk lan ngobong sèket bruwang shaggy saka tentara Putin.
  Lan para prajurit, antusias, nyanyi ing paduan suara;
  Mung Gusti Allah maringi kita kanca,
  Mung kawicaksanan ngidini kita bisa!
  Kita dadi kuwat karo iman,
  Lan pasuryan apik sumorot saka lambang!
  
  Senadyan kadang karya iku kejem lan abot,
  Puddles ditutupi karo kerak kristal!
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki -
  Padha miwiti nari karo gawan abot!
  
  Kita mbangun benteng sing bakal ngadeg nganti pirang-pirang abad,
  Baterei lagi dikuwatake!
  Supaya Elf ora mlebu ing palu,
  Muga-muga cabang Mei mekar ing salawas-lawase!
  
  Lan ana pailan abot ing negara,
  Bocah iku narik kayu tanpa alas!
  Saiki badai ganas wis munggah karo salju,
  Nanging Gusti nylametake sikile bocah-bocah!
  
  Yen imam nyiram kita karo banyu,
  Sih-rahmat saka Kang Mahakuwasa wus kawutahake!
  Kita ana ing sangisoring Lengen Suci Gusti,
  Gusti Yesus welas asih tanpa wates!
  
  Lan ing ngendi dhemit iku, ing kono mungsuh ndhelik,
  Dheweke ora ngerti pakurmatan utawa lyre!
  Nazi nyalib Kang Mahakuwasa,
  The scorched rookery saka swarga!
  
  Kita minangka pejuang sing percaya
  The Elf ora bakal break, ing panas neraka!
  Bapak-bapak bakal bungah-bungah marang turune,
  Dadi ayem lan bungah ing atimu!
  
  Ayo slompret nyanyi luwih banter
  Lan iku bakal kelakon, ing wayahe, apa Gusti Allah takon!
  Kita arep ing kampanye universal, tanpa wates,
  Kanggo nggawe jagad kabeh dadi wilayah Elfia!
  Semono uga bocah-bocah wadon nyanyi. Lan mesthi, orc sing paling nggegirisi lan gelut ora duwe daya nglawan kuwi.
  Lan bocah-bocah wadon mencet puting susu ruby ing tombol bazooka lan geni ing tangki orc. Lan secara harfiah kabeh wis figuratively numpes lan annihilated.
  Lan saiki tank biasa saka orc kobong, murub lan njeblug. Ana transformasi kolosal saka bocah-bocah wadon. Padha banget kelangan lan apik tenan.
  Lan dodo, padha kebak, gembur lan tanned. Ora ana siji liyane saka bocah-bocah wadon kuwi lan adhem.
  Lan kanthi tumit telanjang, dheweke mbuwang paket bledosan khusus sing tiba ing bruwang Putin. Lan figuratively padha secara harfiah ambruk kanggo shreds. Iki bocah-bocah wadon tenan, apa padha nindakake iku padha nggawe crita kamulyane lan banget combative lan unik.
  Dadi, marang bocah-bocah wadon kuwi, aja mikir babagan nggunakake teknik sing mung bisa diarani getih.
  Lan bocah-bocah wadon wiwit nyekel bruwang Putin kanthi irung lan diremas. Lan padha mung nggero kaya edan ing pain.
  Lan prajurit saka kulawarga elf ngguyu lan nuding driji.
  Banjur padha njupuk lan nyanyi ing paduan suara;
  Sing wong ora bisa curbed ing sembarang cara;
  Kepengin dadi Gusti Kang Maha Kuwasa...
  Dadi pusat jagat raya yaiku Bumi Siji,
  Kanggo manut marang kita, kabeh ana ing donya iki sing ana.
  
  Siji stroke sikat yaiku angin puyuh galaksi,
  Wis lintang poppy abang, planet kaya daisies!
  Sawise kabeh, Gusti Allah kang nitahake ora suda ing manungsa,
  Dheweke ora pengin dadi serangga cilik!
  
  Kita kabeh bisa nggawe hukum kasebut,
  Sing siji triliun parsecs ing coklat!
  Pikiran kita minangka tornado gunung berapi sing nesu,
  Ilmu wis mimpin sawijining jinis kanggo ganjaran!
  
  Ora percaya ana wektu
  Nalika kita mung biadab
  Nalika geni lan udan iku ala,
  Lan kita disebut singa lan macan raja!
  
  Nalika bajak mlengkung kaya dek bengkok,
  Budhak iku ndhudhuk lemah nganggo pacul sing abot!
  Banjur kita nyirami padang rumput sing jus,
  Umur sing ala wis nyiksa sampeyan ing pungkasan!
  
  Inggih, ilmu apa sampeyan Ibu,
  Nemokake kesempatan kanggo nggawe pikirane langgeng!
  Kita bisa kanthi kendel nyuwek legiun,
  Lan surfing jagad sing jembar!
  
  Kita wis ngrambah kaya sing Gusti,
  Aku mbokmenawa ora bisa ngerti dhewe!
  Kita duwe superflesh saka princeps plasma ,
  Lan ing kepala quasars ana daya lan kawicaksanan!
  
  Dheweke miwiti perjalanan nganggo bedhil biasa,
  Dheweke mung bisa mindhah wit ing wiwitan.
  Nanging dadi luwih adhem tinimbang logam,
  Marasake tatu kanthi cepet!
  
  Saiki kita dadi wong, suku superman,
  Bisa nindakake apa sing ora mungkin!
  Ngatasi masalah apa wae,
  Ora angel kanggo ngganti jagad iki!
  
  Nanging yen sampeyan pengin, sampeyan bisa dadi Gusti Allah,
  Nglayani kaya asu tanpa wedi marang manungsa!
  Sawise kabeh, Elf kita minangka tentara super ngluwihi kekuwatane ,
  Aja nganti dheweke diantemi ing salawas-lawase!
  Semono uga bocah-bocah wadon nyanyi lan kelangan banget. Lan nyanyiane apik banget lan swarane kaya lonceng perak.
  Iki bocah-bocah wadon, padha nuduhake tingkat sing khas kanggo elf ora kuwat ing kabeh.
  Lan pancene, bocah-bocah wadon kuwi pancene bisa njupuk lan nguripake alam semesta. Lan untune kaya mutiara sing sumringah banget.
  Ora ana bocah wadon sing ora bisa tresna lan ora ngujo. Dheweke lair katon saka dewa lan dewi. Kaendahan sing nggumunake. Lan cara prajurit kuwi abang nganti perang.
  Lan mripate cemlorot kaya safir. Lan padhang kaya lintang.
  Lan untune warna gadhing. Ora ana bocah-bocah wadon kaya ngono, sampeyan ora bisa ninggalake dheweke menyang makhluk sing wulune.
  Dadi cah wadon karo rambute biru njupuk lan dipencet stroberi puting susu menyang tombol saka peluncur roket. Lan nyerang mungsuh kanthi kekuwatan sing mateni, nyuwek-nyuwek lan ngobong kabeh batalion beruang Putin.
  Sing tenan kelangan lan apik. Bocah-bocah wadon, kaya sing dikandhakake, mesthi ana ing dhuwur.
  Dheweke nuduhake kabisan sing luar biasa lan fenomenal. Lan ing extermination orc saka tentara Putin.
  Lan kabeh mlaku kanthi apik. Iki bocah-bocah wadon sing nuduhake yen ora mung orcs, lan tentara paling rabid ora alangan.
  Elf ngucap:
  - Aku kowe he,
  Bareng kabeh negara
  Bebarengan kulawarga grapyak
  Ing tembung kita satus ewu aku!
  Lan sawise iku prajurit wiwit nyanyi kanthi semangat maneh;
  Aku krungu banyu mili ing suket,
  Isine lonceng saka tembaga lan baja damask.
  Pamrentahan sadurunge para algojo,
  Lan saiki saben wong duwe kamardikan - ala iku mbales!
  
  Tulip abang saya mekar ing sawah,
  Prawan sing daktresnani ing sesanti.
  Aku mlaku-mlaku, ana macem-macem negara,
  Lan ing segara ana ombak lan inspirasi.
  
  Ya, Pushkin, sampeyan dadi pujangga, raja pujangga,
  Nanging sampeyan ora ngerti yen perjuangan iku angel ...
  Ing kene sampeyan ngomong marang es sing ana ing atimu - nyawiji,
  Lan tentara padha - spanduk abang!
  
  Kita mutusake kanggo mbangun elfinisme,
  Nanging modal ora turu, asu ajag.
  Orcism mungsuh jahat nyusup metu saka kuburan ,
  Nasib abot saka bangsa Rusia!
  
  Nanging ngerti bayonet kita luwih landhep tinimbang jarum,
  Lan tank sing nyuwek munggah redoubt lan trenches.
  Baris orc miring mudhun,
  Saking rame-rame, setan dadi edan.
  
  Nanging rugi iku, sayangé, nasib,
  Capricious, lan kadhangkala ora adil.
  Ngobong gubug mungsuh nganti lemah ,
  Lan biyen ayu banget!
  
  Nanging nasibe Fortune uga ngerti akeh,
  Dheweke bakal menehi ganjaran, ngerti wong sing mlarat.
  Saking luh, saputangane wong wedok iku kecemplung,
  Tangga-tangga sing mbebayani!
  
  Nanging yen semangat perang dudu kuldi,
  Lan sampeyan bisa nindakake tanpa wedi.
  Sampeyan ora bakal tiba ing salawas-lawase, pracaya ing kekacoan,
  Sawise kabeh, wong sing nggrundel menang!
  
  Urip iku kaya alangan
  Ing kono, rampung sing sampeyan pracaya dudu pungkasan.
  Kanggo kamulyaning Allah, Sang Kristus kang Maha Asih,
  Muga-muga kita manunggal karo Gusti!
  
  Sawise kabeh, elfinisme minangka roh sing sehat lan jujur,
  Kepinginan kanggo nindakake kabecikan kanggo kabeh wong!
  Supaya obor jagat raya ora padam,
  Njamin intelijen, akal lan wani!
  Para prajurit nyanyi kanthi apik lan apik banget. Lan padha sumunar kanthi kapinteran sing paling gedhe. Lan mripate kaya watu aji.
  Lan padha cemlorot banget padhang.
  Prajurit nedahake watake wangkal banget. Lan badan-badan kasebut kanthi harfiah nggegirisi kaya ula. Kene iku pancene bisa ngomong ayu ditulis.
  Banjur salah siji saka wong-wong mau njupuk lan nggebug ing orc, nggunakake ilat dawa lan lincah kanggo mencet tombol. Lan ternyata efek banget efektif lan mateni.
  Lan roket mabur lan jeblugan menyang klompok mungsuh, numpes akeh bruwang Putin. Lan iku mung impact anduwèni dhampak gedhé lan cukup nyengsemaken.
  Liyane kaendahan njupuk lan squeezed kabel karo pearly untu, lan digawe iku kuwat. Lan apa basa dheweke wis, supaya kuwat lan ing wektu sing padha arang banget tangkas lan corrosive.
  Lan carane bledosan mbledhos lan langsung rolas tank saka bear Putin padha dibuwang munggah lan dibalik. Lan mobil iki karo orc saka Fuhrer gundul kejiret geni. Lan padha diobong kaya geni, lan detonation amunisi wiwit ing nawakke karo pasukan mateni lan cilaka. Lan trunks bengkong, lan ngalahake endhog kabeh pejuang Putin.
  . BAB 11.
  Lan bocah-bocah wadon munggah maneh lan nyanyi, sing padha nindakake kanthi semangat banget;
  Sapa wae sing dadi pejuang elf lair dadi prajurit,
  Kedaden - gorila njupuk watu!
  Karo sampeyan pejuang - legiun pilih,
  Lan ing jantung kanthi panas geni murub!
  
  Bocah kasebut ndeleng bedhil mesin ing impen,
  Sawise kabeh, tank luwih becik tinimbang Limousine ...
  Sapa sing pengin ngowahi dhuwit dadi dhuwit,
  Saka cradle dheweke mangertos - aturan daya!
  
  Ya, ngerti liyane, kita ora duwe cara,
  Upaya munggah menyang puncak daya ...
  Sapa sing ilang siji nol -
  Lan pecut muter, ing mburi downcast!
  
  Nanging apa sing sampeyan karepake, kekirangan iku dosa gedhe
  Lan urip mulang kita - nelukake kabeh kanthi kendel!
  Ing siji wong iku duwe pedhang,
  Kanggo nglatih singa sing nggegirisi kanthi trampil!
  
  Elinga yen Gusti Allah ora seneng wong sing ringkih
  Sapa sing bakal, lan wedi wani nyopir ...
  Daya kasebut bakal ngirim bayonet,
  Lan sing mati - kraton ing pangkone swarga!
  
  Sampeyan kudu menang kanthi apik kanthi lagu,
  Lan ngerti yen luh ora bakal mbantu sampeyan diantemi!
  Kulawarga kanggo apik - banjur ing barak,
  Sanadyan komandhane Rama iku kasar, kaku!
  
  Lan apa ganjarane - bakal ana jagad kabeh,
  Ora mungkin mbayangno kaya ngono!
  Kita bakal nelukake expanses alam semesta,
  Sampeyan uga bisa dadi langgeng, pracaya kula!
  
  Cukup nuduhake kawicaksanan ing perang,
  Lan aja kesasar yen kenceng...
  Sampeyan ora bisa ngadeg tanpa getih,
  Pondasi omah ing ngendi pasangan bakal nglairake!
  Maria Kolesnikova ngleksanani printah sakabèhé saka tentara gedhe lan glamor, dumadi utamané saka elves ayu. Lan nang endi wae diktator lemu, kumis, gundul terus ngamuk. Hiburane yaiku nonton wong wadon sing ora nganggo klambi nalika nggoleki. Lan uga ngalahake jinis adil ing tumit sing telanjang. Iki nyenengake tiran.
  Maria uwal saka cengkeramane sing ulet, lan tentarane perang banget karo orc sing maju, nindakake kanthi kepahlawanan sing gedhe.
  Lan prajurit elf wiwit perang karo bitterness malah luwih lan edhan.
  Bocah wadon elf karo rambute poppy-colored njupuk lan murub saka bedhil recoilless, mencet tombol karo pentil abang dheweke. Akibaté, roket njeblug lan nyerang bruwang shaggy, nyebar ing arah sing beda-beda, lan prajurit tentara Putin padha ambruk.
  Prajurit kasebut cekikikan lan nyanyi, kanthi untune:
  - Aku cah wadon paling kuat ing donya,
  Lan jamban cukup kanggo naga ala!
  Lan mripate cemlorot lan sepisan maneh murub kilat saka daya gaib kolosal. Lan bruwang Putin maneh nandhang karusakan sing signifikan.
  Prawan prajurit liyane uga ora mangu-mangu. Lan dheweke njupuk lan menet jempol sikil ing tombol joystick. Lan kopling makarya, roket murub ing orc.
  Lan dampak kasebut dadi banget ngrusak lan mbebayani.
  Gadis elf nyanyi:
  Karusakan iku passion
  Orc duwe kekuwatan ala,
  Kuwasane wedhus ngombe getihe wong liya,
  Lan elf mrentah katresnan!
  Prawan liyane saka wong sing glamor setuju karo iki:
  - Ya, kita elf duwe katresnan gedhe, lan harmoni kulawarga lengkap!
  Lan bocah-bocah wadon njupuk lan karo gundhul, chiseled sikil mbuwang munggah hadiah pembunuh saka annihilation. Lan padha nyuwek batalyon wutuh saka bruwang Putin.
  Bocah wadon kasebut nyathet:
  - Putin minangka tiran getih!
  Elf liyane manthuk.
  - Banget insidious, lan ora mung ing urip iki, nanging ing pamaréntahan pungkasan ana despot a!
  Lan prajurit elf njupuk lan nyanyi bebarengan, ing paduan suara;
  Ing vena palu keberanian nuthuk,
  Dadi perang nyata diwiwiti!
  Karsa kita kaya monolit
  Negara sing padhang, tanpa wates!
  
  Ing atine kaya dolanan bebarengan,
  Ora ana panggilan kanggo prajurit sing luwih apik!
  Sanadyan nasib nyengat kaya jarum
  Nanging pacar iku granat sejati
  
  Pain uga dadi kanca kanggo kita, sayang,
  Kita kelangan kanca kanthi putus asa!
  Lan kadhangkala sampeyan begja mung kanggo dangu,
  Nanging percayaa, elang dudu manuk beo!
  
  Lan kita duwe pitungan karo mungsuh,
  Ngamuk banget lan nggegirisi!
  Srengenge manggang bathuk liwat helm,
  Pancen angel urip ing donya!
  
  Sayange, kita ora diwenehi pilihan,
  Kaya chip, rejeki nguripake kita!
  Lha, kepiye Gusti? Gusti Allah ora peduli -
  Wong mati kaya laler!
  
  Nanging mesthi ana kesempatan ing saindenging jagad,
  Dheweke karo wong sing wani lan kekancan karo kekuwatan!
  
  Iman kita, ati nurani, wani, kamulyan,
  Supaya ora macet kaya celeng ing genangan!
  Tangi, goyangake banyu,
  Sujuda marang sing nitahake alam semesta!
  
  Ora ana nol cilik ing akun kasebut,
  Kanggo nelukake panggilan siji!
  Sampeyan bakal entuk, wong iki ngerti
  Lan sukses, lan pangenalan rauh!
  Dados kados ratu ingkang Maha Kuwasa
  Ngirim paukuman sing ora sopan!
  Lan saiki udhara, perang sing angel,
  Apa iki, uga, pendidikan!
  Langite biru mencorong,
  Nyirami kumelun saka tumindak ala!
  
  Nanging aku weruh mungsuh murub,
  Pesawate ambruk ing lapangan,
  Betapa bungah, rasa seneng,
  We tetep falcon ing bakal!
  Bocah-bocah wadon ayu nyanyi, ora ngomong apa-apa. Lan nggawe kesan.
  Inggih, apa sing saiki bakal dijupuk lan ditampa para orc. Lan dheweke bakal entuk persis ing nikel.
  Warriors njupuk saka bedhil mesin banget misuwur lan cetha. Padha uga ngarahke lan kekuatan pinunjul.
  Salah siji saka wong-wong mau njupuk lan karo dheweke Bare driji sikil dibukak kacang polong karo hadiah saka karusakan. Dheweke njupuk lan nyebul akeh bruwang Putin.
  Banjur dheweke nyanyi kanthi semangat:
  Kita anak saka galaksi
  Elf minangka praktisi ...
  Padha bisa jancok
  Inggih, padha bakal mabur!
  Lan prajurit kasebut mbuwang paket bledosan sing mateni kanthi tumit sing telanjang. Dheweke bajingan, lan nyebabake karusakan gedhe. Lan akeh Orc sing dipateni nganti ora bisa diitung.
  Iki minangka tumindak bocah-bocah wadon sing makili wong sing glamor lan ayu. Lan bisa nuduhake mukjijat nyata. Ing kene, nglawan bocah-bocah wadon lan mutiara kasebut, orc kaya bruwang ing rampage. Nanging prajurit, mesthi, siap kanggo perang, lan padha bakal nuduhake liyane.
  Utamane yen tumit sing gundhul, bunder, jambon gatel, lan sanajan dheweke kudu kenek orc khusus.
  Lan mesthi bocah-bocah wadon ora bisa nindakake tanpa nyanyi. Lan swarane apik tenan;
  Carane mrentah alam semesta menarik,
  Senajan ora diwenehi kanggo sampeyan manungsa kanggo ngerti!
  Iki panggilanku saiki -
  Nguripake kabeh omong kosong bioskop dadi kasunyatan!
  
  Mbangun starships karo blotters
  Lan saka slingshot karo ngguyu kanggo nggawa mudhun quasar a!
  Kanggo nggawe pilot dadi permen sekaligus,
  Lan tinimbang Srengenge, samovar digawe saka emas!
  
  Kabeh wis dadi tundhuk marang manungsa,
  Nggawe impen sampeyan dadi kenyataan!
  Mesthi, Omnipotence mbebayani,
  Nalika sampeyan ora ngerti ukuran kaendahan!
  
  Sampeyan bisa lair dadi pemain biola, seniman,
  Lan sinau kanggo nyuwek tali!
  Nanging pikiran kudu dadi cahya murni,
  Kanggo pour metu lan sih-rahmat!
  
  Iku angel kanggo prédhiksi apa sing bakal kelakon, mesthi.
  Aku ora ngerti dhewe, aku bakal mbuwang jaranku!
  Padha teka ing wangun kue karo krim bintang,
  Lan ngarsane prawan karo bedhil cahya!
  
  Ayo munggah, banjur fantasi mutusake
  Sampeyan mung manungsa ora bisa ngerti iki!
  Sing sintesis thermoquark kelakon,
  Apa bisa princeps -plasma twist a thread!
  
  Apa jagad sing dikarepake, nggawe,
  Supaya akordion badai diputer!
  Supaya ora ana panggonan panas ing peta,
  Supaya titah lali pain!
  
  Elinga, sampeyan uga para putrane Gusti Allah,
  Sapa sing ngajari anak-anake nggawe!
  Kanggo menehi tatanan anyar sing adil,
  Endi sampeyan pamburu, nanging game iku langgeng!
  
  Tresna marang wong sing ditresnani, ngurmati Gusti Yesus,
  Coba tumindak apik kanggo kita kabeh!
  Supaya wong ora tetep ing palung,
  Supaya ora ngremuk komputer nganggo pahat!
  
  Ayo salaman, ayo ngomong
  Rasa seneng bakal - ora bisa, percaya!
  Sawise kabeh, kita minangka wong sing patriotik,
  Apa kewan predator sing bakal merengek amarga wedi!
  
  Njaga tanah air minangka tugas suci,
  Kanggo nggawe dhasar kanggo omnipotence!
  Kanggo nggawe inflorescences alam semesta,
  Para Elf kudu nguatake kekuwatan lan tentarane!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi rasa seneng lan aplomb. Indah murmur tembunge. Lan secara harfiah overflowed.
  Nanging ora kabeh elf seneng banget. Salah sijine dicekel orc.
  Banjur beruang Putin sijine bocah wadon ing rak. Padha bengkong tangan ayu ing chain. Banjur, pamblokiran massive digantung ing gundhul, chiseled sikil saka kaendahan. Lan mbentang elf ing rak. Lan cah wadon creaked saka pain sembarang.
  Para Orc wiwit ngalahake dheweke kanthi pecut ing punggung gundhul. Lan ing sikil gundhul, ayu, tanned, padha murub geni. Lan padha wiwit tenan lan kejem njupuk kaendahan.
  Bocah wadon mau lara banget, nanging dheweke tahan. Banjur bruwang Putin wiwit ngeculake driji sikil saka bocah wadon sing ayu, seksi lan wuda kanthi awak sing otot.
  Wong wedok kuwi jerit-jerit krasa lara. Nanging banjur dheweke tiba-tiba meneng. Lan tinimbang moans, dheweke njupuk lan sang;
  Aku prajurit enom saka ibu Elf,
  Negara-negara sing kuat, Tanah Air kabeh negara ...
  Ora ana tanah air sing luwih apik ing jagad iki,
  Wong wicaksana ngiket dasi ing ngisor gunung!
  
  Dadi pionir iku kabungahan lan panggilan,
  Sawise kabeh, iki tegese sampeyan abdi negara.
  Lan sampeyan bisa nambah alam semesta -
  Numpes intrik setan-Setan.
  
  Nalika musim panas teka ing '41,
  Badai Juni gludhug kanggo kita ...
  Kita ora pengin wilayah dadi miskin,
  Kanggo rasa seneng, pracaya - Fatherland wis digawe!
  
  Karo cah wadon, para orc jahat nunggu ing ambush,
  Kita entuk bedhil mesin sadurunge.
  Lan kanggo gangguan edan Putin,
  Skuad kita kasil ngalahake bruwang!
  
  Pacar telanjang kaki kasar,
  Salju wis tusuk ing ngisor tlapak sikil.
  Saka kadhemen lan rusak dadi biru,
  Nanging geni suci anget nyawa kita!
  
  Kita ngalahake tanpa ngerti ukurane mungsuh,
  Kita ora menehi istirahat awan lan wengi!
  Padha mabur menyang eselon kanthi grombolan granat,
  Lan perwira karo bedhil sniper.
  
  Orc ala ora bisa nemokake dhukungan,
  Pelopor kita, detasemen gagah ...
  Bisa, yen sampeyan kudu motong gunung,
  Iki tank Putin kobong kaya lilin.
  
  Wong-wong sing murka padha ngumpul-
  Kanggo kaadilan, wani lan kamulyan.
  Lan ora ana karang ing segara badai -
  Sing bakal nggawe kita njagong!
  
  Kita mlebu Orklin, kita gabung karo Komsomol,
  Saka stomping barefoot karo bocah-bocah wadon kabeh donya!
  Kita nyedhot madu kamenangan ing swarga Mei,
  Saiki wis dadi langgeng, sukses kita padhang!
  Pancen cah wadon kuwi gampang banget nyiksa ora bisa rusak. Senajan algojo lashes dheweke furiously karo mecut. Nanging pancene ora akeh sing bisa dideleng. Lan saiki orc njupuk kabel abang panas saka perapian.
  Lan ayo mecut bocah wadon kasebut, tanpa rasa welas asih. Lan dheweke nindakake kanthi kasar lan agresif.
  Nanging cah wadon elf ora break mudhun lan wiwit nembang karo nesu malah luwih lan semangat;
  Ing mburi dalan bakal dadi susu,
  Langkah pisanan ing urip iku penting!
  Sampeyan ndeleng maneh ing jagad raya,
  Angin puyuh saka serangan ngamuk!
  Paduan Swara...
  Lan perang terus maneh
  Hiperplasma murub!
  Raja elf isih enom banget
  Serangan nganggo balok!
  
  Alam semesta nganti kabeh pungkasan,
  Awaké déwé luwih kuwat ngungkuli leluhuré Gusti Allah
  Ing alam, kuwasane kang maha kuwasa,
  Theoplasm ngalahake pejuang.
  
  Paduan Swara...
  Lan perang terus maneh
  Hiperplasma murub!
  Raja elf isih enom banget
  Serangan nganggo balok!
  
  Aja ngarep-arep welas asih saka swarga
  Sing bodho ngenteni nol!
  Nguripake wong sing tilar donya kanthi mulya
  Marang sphere kabeh ngelmu dalan.
  
  
  Ing jaman biyen, panas lan salju tiba,
  Jagad iki mlarat lan sugih.
  Lan saiki sapa wae sing nggawe,
  
  
  
  Lan perang terus maneh
  Lan ati dadi kuwatir ing dhadha,
  Raja elf isih enom banget
  Lan November enom ahead.
  Raja elf isih enom banget
  Lan November enom ahead.
  
  Lan perang terus maneh
  Lan ati dadi kuwatir ing dhadha,
  Raja elf isih enom banget
  Lan November enom ahead.
  Raja elf isih enom banget
  Lan November enom ahead.
  Wong wedok iku ora tau pecah rak. Nanging penembak jitu elf nyelehake peluru mateni menyang weteng orc. Lan dheweke, sawise nampa tatu pati, wiwit keselak lan mati.
  Prawan liyane murub lan njotosi bear Putin ing sirahe, lan dheweke ambruk mati.
  Ing kene ana elf ing tank, dheweke njupuk bocah wadon lan mbebasake dheweke. Lan ternyata kelangan banget.
  Lan para prajurit wiwit mbuwang hadiah pati sing ngrusak ing mungsuh kanthi tlapak sikil.
  Kepiye babagan orc? Lemes tenan yen perang karo para elf . Lan dheweke pancen entuk modal ing sungu. Lan massa orc ana ing kuburan lan mayit.
  Dadi aja nglawan bocah-bocah wadon, bruwang Putin, yen ora, sampeyan bakal ana ing kuburan.
  Bocah-bocah wadon tumindak kanthi energetik lan ekspresi. Iki minangka prajurit sing bisa mutusake nasibe jagad bebarengan. Lan tumit sing gundhul, bunder, dadi jambon lan apik banget. Sawetara elves enom malah eagerly dilat tlapakane, lan nduduhake unprecedented wani lan kasenengan ing wektu sing padha.
  Lan aku tumindak kanthi tekanan sing luar biasa. Bocah-bocah wadon iki pancen ora bisa dikalahake.
  Lan yen padha miwiti singing, bruwang roars frustasi;
  Negara ngendi sampeyan bebas,
  Ing ngendi saben Gusti minangka proletar.
  Sampeyan dadi ruble lan nikel,
  Ing mangsa ana solarium ing snowdrifts.
  
  Ing kono ana bendera komunisme sing padhang lan abang -
  Kang njanjeni kita kalanggengan!
  Ayo ngucapake katresnan kita marang Tanah Air kanthi puisi -
  Ing salawas-lawase bakal ana rasa seneng, percaya!
  
  Pemimpin kadang beda...
  Ora saben pimpinan kaya Stalin sing wicaksana.
  Nanging sapa wae sing tansah dadi pahlawan,
  Nalika loro pikiran lan bakal dadi kuwat!
  
  Ing sasi pungkasan saka spring gagah,
  Prajurit kasebut mungkasi perang kanthi njupuk Fraga .
  Kita setya marang Tanah Air kaya malaekat,
  Pesenan wis diwenehake marang kita - pejuang ora mundur!
  
  Yen pati wis teka, banjur nyabrang dhewe,
  Lan Gusti, mabur menyang swarga, ing ngendi awu gunung ....
  Ing salawas-lawase Roh kita bakal munggah,
  Kita bakal nelukake puncak sing kuwat!
  
  Sawise kabeh, sawise mati, urip dadi kali maneh,
  Ing kono kita lelayaran kaya prau - meteor!
  Invocation saka Ibu Suci Gusti Allah,
  Aja wani nandhang kekalahan lan kawirangan!
  
  Kekaisaran, amarga iku pepadhange Gusti Allah,
  Para Elf didhawuhi dening Kang Maha Kuwasa supaya mrentah!
  Kita ora bakal ngerti pungkasan taun seneng,
  Ora ana watesan kanggo layanan - narik knapsack!
  
  Elves bebarengan minangka motto kita -
  Dadi wong sing manut marang panguwasa sing wicaksana!
  Teater donya kebak aktris,
  Kita nyuwek tutuk saka nesu neraka!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik lan nuduhake karakter malaikat lan ing wektu sing padha.
  Iki carane padha perang. Senjata udara pembunuh ditembak saka helikopter. Lan dheweke ngrusak posisi beruang Putin dadi potongan. Lan orc iki mati tanpa tega.
  Semono uga wong sing tiwas.
  Iki minangka gelut bocah-bocah wadon sing wani. Salah sijine njupuk lan menet tombol pembunuh nganggo puting abang. Banjur mabur menyang bear Putin, projectile banget ngrusak lan ngrusak. Sing mateni akeh mungsuh iki.
  Iki carane cah wadon wani perang.
  Nanging elf enom uga perang banget lan semangat gedhe. Lan padha ngremuk mungsuh lan mateni bruwang Putin.
  Prajurit enom nindakake iki apik banget lan cerdas. Lan iku kabeh nyengsemaken.
  Carane apik lan kelangan kabeh katon.
  Nanging elf enom murub bedhil mesin ing orc. Dheweke mowed mudhun tanpa upacara lan wiwit nyanyi;
  Aku mikir babagan cah wadonku
  Kang nyorot sepotong geguritan.
  Elphiney ing mangsa -
  Ora ana pilihan, tegese ora ana dilema!
  
  Karo dheweke, sanajan ing kadhemen, nyawaku entheng,
  Ing panas ndadekke spring coolness.
  Tangan nyekel dayung sing kuwat,
  Ngambang mudhun kali sadurunge badai salju.
  
  Nalika udan musim gugur tiba,
  Wit ing emas ing kemewahan layung.
  Kissmu nggawe aku merinding -
  Lan rambute sing putih kriting.
  
  Kancane mlayu ing godhong tanpa alas,
  Dheweke ayu - kaya putri musim panas.
  A tamparan ing puddles - splashing karo spring,
  Ayo semangat katresnan kita kaluhurake!
  
  Sedhih lan sedhih ora bakal nggegirisi,
  Ayo entuk lintang impen saka langit!
  Saiki aku bakal ngadeg kaya ana raja ing dhampar -
  Lan tumindak tanpa wates cahya ...
  
  Bocah wadon ing lapangan milih aster kanggo aku,
  Kanggo nanggepi, aku milih dandelion kanggo dheweke.
  Sanadyan mabuk kanthi bungah, kaya anggur -
  Aja niru manuk beo ing katresnan!
  
  Ayo main roman iki nganggo gitar,
  Supaya wong ngerti apa kabungahan!
  Ayo sing lair nggawa rasa seneng -
  Lan tuwa penyihir ala ora bakal teka!
  
  Aku lan bocah wadon mau banjur padha ngrangkul,
  Ora perlu meksa lan nesu.
  Kadhangkala sampeyan ora bisa nyegah perang, ngerti
  Kabeh taun ora bisa biru!
  Ya, lan wong enom saka jenis elf ngerti carane nyanyi lan perang. Mung wong-wong mau, mesthi, ora kaya jinis adil, isin perang tanpa alas kaki.
  Nanging, raine elf lanang pancen lembut lan kemerahan, tanpa rambut, kaya bocah-bocah wadon. Lan aku kudu ngomong iku mung apik. Ing kene ana tim sing keren, tanpa alas kaki.
  Prajurit nuduhake aerobatik sing keren lan ora bisa dingerteni. Nanging iki mesthi ora kabeh. Dheweke kudu bisa ngomong kaya ngono - sing ora bisa dicritakake ing dongeng, utawa digambarake nganggo pulpen.
  Nanging siji saka wong-wong mau shoots karo puser. Iku asli lan ayu.
  Lan aliran energi dibuwang dadi ngrusak lan kobong banget, kaya napalm.
  Lan yen bocah-bocah wadon nuduhake apa-apa, iku bakal dadi peti mati kanggo bruwang Putin.
  Nanging wong enom bisa nuduhake akeh. Utamane yen pencet pemicu nganggo tangane. Lan bakal kelangan banget.
  Lan apa sing diluncurake dadi banget mateni lan ngrusak.
  Lan wong enom sings apik banget;
  Aku kaya numpak jaran abu-abu,
  Keledai apa sing nggero kaya ngono?
  Aku ngerti Iblis dhewe wong sanak-sedulur -
  Aku bakal nangani sapa wae sing mbalela negara!
  
  Iblis wis mapan ing otak ala,
  Lan gallop pikiran nesu!
  Kita bakal nggawa imbangan - kita bakal mbusak nul bebarengan,
  Ngresiki sistem saka jurang!
  
  Ing ngendi aku mlumpat, aku ora ngerti dhewe,
  Angin puyuh hiperplasma nyapu ing sirah!
  Aja nganti tunduk marang telek,
  Supaya aliran kamulyan tumpah ing jagad rembulan!
  
  Perang mili ing aliran tanpa henti -
  Pendhudhukan kasebut nunggu elf abad ...
  Lan aku pengin ngombe anggur sing mabuk -
  Lan kanthi tentrem nerusake obrolan kanthi ukuran.
  
  Nanging ngerti yen kekirangan lan bosen bakal ilang -
  Yen sampeyan nemokake elf impen sampeyan, sampeyan sukses lan nelpon!
  Kita, kaya pionir, ngupayakake munggah gunung -
  Sawise kabeh, prajurit sing keren dudu jenenge bodho!
  
  Aku bakal bang lan nyuwek, ana gunung mayit,
  Mungsuh bingung, mlayu lan mundur!
  Kita bisa ngrampungake kekalahan kasebut
  Malah asu ing jagading jagad nggerok banter!
  
  Apa sing kudu ditindakake ing jagad iki - ora ana imajinasi,
  Kita lair, kaya napalm nyiksa otak!
  Ing salawas-lawase kita bakal kaya taun enom -
  Lan panggonan ing neraka bakal luwih apik tinimbang ing swarga!
  
  Apa sing dikarepake prajurit kasebut? Kanggo njaga perang
  Tentrem lan bosen lan kekirangan otak kanggo dheweke!
  Kita bakal nyekel mungsuh menyang kuburan -
  Nanging ngerti yen wis kasep kanggo nyerah marang prajurit!
  
  Ora bakal ana asil, lan ora ana pilihan -
  Rampung proyek lan langsung liyane!
  Sawise kabeh, iki mung wiwitan, langkah pencegahan,
  Sawise kabeh, layanan militer minangka tumindak sing apik!
  Mesthi, elf duwe swara kaya pipa tembaga.
  Wong enom turu apik. Lan dheweke perang banget. Lan dheweke tresna elves. Yen perlu, dheweke bakal nggunakake ilat. Bener, ana rolas kaping luwih bocah wadon ing donya iki tinimbang lanang. Lan iki, mesthi, apik kanggo lanang. Bocah-bocah wadon dhewe berjuang kanggo wong lanang kanthi nesu lan tekanan. Lan ora ana apa-apa kanggo njupuk utawa njupuk.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - padha mburu wong lanang. Lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa marang wong-wong mau.
  Lan yen dheweke wiwit nyanyi, banjur ...
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi kaya iki:
  Ayo mlaku kikuk,
  Tank waja ing puddles
  Lan ing atap ana senapan mesin ...
  Dheweke bakal nyuwek kabeh orc!
  . BAB #12
  Maria Kolesnikova, cah wadon sing wani ing jagad elf, terus nindakake prentah lan menehi prentah. Dheweke nindakake kanthi semangat banget. Lan tiran kanthi kumis lan gundul bakal dikutuk.
  Prajurit elf terus berjuang keras. Dheweke ngusir serangan para orc sing nesu. Lan kabeh padha munggah lan menek, kaya kodhok ing cramps.
  Lan bocah-bocah wadon kabeh nembak lan mowed mudhun mungsuh. Dheweke nindakake kanthi semangat banget.
  Lan saben tembakan saka elf diiringi kanthi mencet tombol, kanthi bantuan puting susu abang.
  Lan bocah-bocah wadon bubar rampung. Ing wektu sing padha, driji sikil sing gundhul mbuwang granat gedhe lan mateni, nyuwek beruang Putin. Lan daging ambruk diobong lan ngrokok.
  Kene bocah-bocah wadon kanggo ngresiki. Lan bungah, lagu lan semangat gedhe.
  Lan ing wektu sing padha, mesthi, padha nyanyi;
  Nanging yen prajurit katusuk dening peluru tiba,
  Lan cah wadon bakal selawase lungguh ing nangis minangka randha.
  Ora usah mikir yen jagad iki mung ireng tanpa harapan,
  Firdaus kasebut ilang lan diinjak-injak dening Iblis sing jahat ...
  
  Nyatane, ana pangarep-arep - nasib sing pantes,
  Mbela tanah air lan nelukake jurang.
  Nalika ing Elf saben wong dadi prajurit sing kuwat -
  Ngerti iki dudu bravado lan dudu kitsch bodho!
  
  Nanging para ksatria kadang ora duwe dhukungan,
  Horde ora ngerti skor, lan meksa iku kejem.
  Banjur kita ora bakal dadi manuk beo sing manut -
  Iku luwih apik tinimbang isin timbal ing candhi!
  
  Perang angkasa - iku jenis khusus,
  Ing kono sampeyan minangka dolanan robot, sayangé ...
  Nanging prajurit Elfi saka militer ngerti bangsawan,
  Kang ora pas kanggo ngapusi mudhun ing coffins.
  
  Pecahan lintang aneh ing langit iku inten,
  Ing wong-wong mau saben luh jiwa ...
  Coba, nuduhake bakat,
  Lan luwih becik nembangake tari hopak gludhug.
  
  Wektu musim gugur - ing ngendi musim panas sirna,
  Dheweke nggumunake kanthi kaendahan sing nggumunake!
  Ayo Elfku, ditembangake ing puisi iki,
  Kanthi ibu-negara sing ora bisa dipisahake!
  
  Aku ngirim kiss pungkasan kanggo cah wadon,
  Nalika aku mati, sampeyan ayu aja nangis ...
  Njupuk, percaya Orklin ing sangisore kembang Mei sing subur,
  Lan monster orc-algojo bakal dadi korban!
  Bocah-bocah wadon, aku kudu ngomong, nyanyi gedhe. Lan dheweke ngalahake orc kasebut kanthi kekuwatan lan semangat asu ajag. Padha ulig wong.
  Lan padha nggunakake gundhul, babak, tumit pink nalika njupuk. Bocah-bocah wadon padha energik banget. Lan driji sikil gundhul saka ayu mbuwang hadiah saka annihilation.
  Ora ana pasukan sing bisa nolak bocah-bocah wadon kuwi. Padha sumringah lan cosmic stealers. Lan ing wektu sing padha, elves sing ana kekuatan frantic lan sumringah.
  Lan kanthi penthil abang padha mencet tombol bazooka lan mimpin perang sing ngrusak. Lan sanalika dheweke bajingan, kabeh orc bakal ambruk. Bocah-bocah wadon iki kelas super. Lan carane padha mudhun kanggo bisnis.
  Lan saiki driji sikil telanjang maneh mbuwang granat, sing ngasilake karusakan lan karusakan gedhe.
  Bocah-bocah wadon iki bisa nindakake apa wae. Lan bakal nyapu armada sing wulu.
  Punika cah wadon karo rambute zamrud-colored, carane dheweke bakal njupuk lan doyo ing mungsuh kanthi mencet tombol karo pentil abang.
  Saiki pemusnahan mabur metu lan luh lan ngobong bruwang Putin.
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi maneh lan gundhul untu;
  Ekspansi Elfia - ayu, sayang,
  Ing ngendi ana mutiara salju, segara kristal ...
  Lan prajurit elf lan jenderal nyawiji -
  Lan simbol negara iku elang - Tsar Ortodoks kita!
  
  Saiki musim panas wis liwati lan musim gugur dadi milik,
  Wit-witan padha busana, kemewahane dadi meri para raja.
  Tanah kelairanku sing sumringah luwih bungah tinimbang swarga,
  Kanggo Elf aku bakal menehi urip sing adil.
  
  Dadi musim gugur sing ayu, mung pujangga sing ngerti
  Gak usah ngehargain orang miskin...
  peparinge Gusti Allah: Porfiri lan Layung
  Lan emas dadi rusak nalika ana sinar ing godhong Srengéngé.
  
  Kembang, layu, dadi luwih cerah lan luwih ayu,
  Godhong tiba kaya karpet pangeran sing subur,
  Ing ngisor iki ana bros zamrud karo rubi ing grumbulan musim gugur -
  Seniman sing Maha Kuwasa, nglukis pola kasebut.
  
  Lan ing saben pukulan iki minangka sikat saka Gusti,
  Aku weruh katresnan lan kepinginan kanggo nggawe ideal ...
  Nanging aneh yen wong kita meh manggon ing neraka,
  Lan panguwasa keuangan wis kejam ngrusak sayap kita.
  
  Bumi kita alus lan lemu kaya lemu,
  Cukup ing weteng lan ing tambang bijih.
  Nanging oligarki ala ora cukup lan ora cukup,
  Wong wis dirampok, sing kabeh ana ing tumit saka perlu!
  
  Nanging apa kersané Yéhuwah nandhang prekara kaya ngono?
  Sawise kabeh, Gusti Allah maringi bumi kanggo digarap, tuwa lan enom.
  Lan sawise kabeh, sadurunge Gusti Kristus - malah raja padha karo wong miskin -
  Sing nitahake alam semesta karo rampog jahat disalib.
  
  Wangsulana para malaikat, ing endi keadilan?
  Bocah-bocah padha nangis lan mati keluwen, wong tuwa ...
  Sing borjuis ala ana ing ndhuwur atap kanthi hadiah lan welas asih ...
  Lan kanggo wong-wong sing luwih apik, mung ana utang-utang!
  
  Nanging saka ing langit padha ora ngenteni wangsulan,
  Mbokmenawa Gusti Allah kangelan anggone ngluncurake kaya ngono...
  Nanging sejatine perjuangan bakal nggawe urip dadi swarga kanggo kita,
  Lan wong sing malah dirantai bisa dadi seneng ing salawas-lawase.
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi apik banget. Lan swarane padha gumremet kaya lonceng es. Iki pancen wanita.
  Lan swarane, nyatane kaya ilining inten. Lan yen padha dilebokake ing, banjur saka kabeh liwat sampeyan bisa mbayangno ing cara gedhe.
  Prajurit ing kene nuduhake tingkat transenden lan kolosal - umur ruang. Lan yen dheweke nindakake, kabeh bakal dadi luwih serius lan ora sopan.
  Lan barefoot, chiseled sikil saka bocah-bocah wadon ing tumindak. Lan padha mbuwang peparinge pati karo gedhe, pasukan ngrusak. Lan dheweke nindakake tanpa upacara sing ora perlu.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - tingkat super !
  Lan gundhul, tumit pink mbuwang kacang polong saka annihilation. Lan kabeh bakal apik banget lan utama.
  Lan bocah-bocah wadon mencet tombol nganggo puting susu abang, lan nyetel peluncur roket sing ngrusak posisi orc. Lan padha nindakake tanpa wektu tundha lan upacara sing ora perlu.
  Sawise bocah-bocah wadon wiwit nyanyi maneh;
  Mutiara salju saka segara - sumunar padhang,
  Badai salju bakal muter ikal wedhus ...
  Our Fatherland - iman-granit,
  Yen kanggo bebener Orc ora wedi!
  
  Klenting logam, kresek rol -
  Tank crawling liwat wates Elfia kang!
  Ayo mbangun pucuk bayonet landhep,
  Swara "Hurray" kita tindak ing serangan!
  
  Dasi ing gulu warna esuke,
  Kita padha inspirasi menyang perang dening idea.
  Mung ana siji pilihan - menang utawa mati,
  Kene gendéra abang mabur liwat redoubt!
  
  Lambe pucet, badai salju,
  Tangane bocah wadon sing dicekel diikat...
  Duh, nasibe ora karuan,
  Ing kadhemen pait, tanpa alas kaki menyang scaffold!
  
  Nanging aku ora pengin mungkasi ing loop,
  Dheweke nglumpukake kekuatan lan nyekel Jerman.
  Ora ana sing luwih kuwat tinimbang kita ing bumi,
  Aku ora butuh sih-rahmatmu!
  
  Dadi dheweke mati, gnawing tenggorokan,
  Prawan elf yaiku Tanya Krasnova.
  Nanging dalan bakal nuntun kita menyang Orklin,
  Ayo mbangun donya - sing anyar tanpa kekerasan!
  
  Pira sedulurku sing mati
  Kabeh sukarelawan, mung lanang.
  Kanggo pionir wong miskin, tanpa alas kaki -
  Kerak kanggo sarapan kanggo nedha bengi bumps!
  
  Kita cedhak Orklin , kamenangan bakal teka,
  Tandha Komsomol madhangi dhadha!
  Sanajan sepatu bot kasebut nyenyet amarga aku ora biasa,
  Nanging warna rasa seneng Mei menehi inspirasi!
  
  The Fuhrer ana ing neraka, angin topan wis mati -
  Kabungahan wis teka, ngguyu bocah-bocah keprungu!
  Awu wong mati turu ,
  Lan liwat Fatherland - Srengenge Abang!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi kanthi bungah lan ngamuk. Lan swarane apik banget lan iridescent. Kaya aliran ngoceh. Utawa banyu mancur mlayu menyang langit . Lan bocah-bocah wadon kuwi nelukake negara sing beda-beda. Dheweke duwe kaprigelan lan ruang lingkup.
  Punika rawuh elf saka kulawarga ninja. Dheweke nyekel pedhang loro ing tangane.
  Lan wadyabala mau padha ngobahake. Lan papat kepala bruwang Putin padha ditegor bebarengan. Lan padha muter ing suket.
  Prawan ninja njupuk lan mbuwang bumerang nganggo driji sikil. Dheweke mabur lan ngethok sirah para Orc sing agresif. Secara harfiah ngalahake wong-wong mau.
  Iki pancen bocah wadon sing ora nganggo alas kaki lan agresif. Sawise wiwit chopping, sampeyan ora bisa mungkasi. Lan uga bakal njupuk lan ngidoni nganggo jarum beracun. Lan cocog karo umum orc ing mripat. Lan bear Putin wis mati ing tumit.
  Cewek ninja squeaks:
  Kamulyan kanggo Zelensky, kamulyan!
  Tank maju terus...
  Ing ngisor gendéra negara elf,
  Bocah wadon iku nyerang!
  Iki pancen bocah-bocah wadon sing apik banget. Lan sikile dadi gundhul lan tanned. Lan padha mbuwang hadiah pati kanthi pasukan agresif lan kasar.
  Lan sawise garis bear Putin wis mowed mudhun, bocah-bocah wadon wiwit singing maneh;
  Suci, Maria sing paling murni
  Dheweke nglairake Juruwilujeng, menehi pepadhang.
  Nanging anak-anakmu ora nganggo alas ing mangsa -
  Lan ing basements reged kita ketemu esuke luwe!
  
  Lha piye, dene jagad iki disiksa dening piala,
  Sing ana wong mlarat luwih akeh tinimbang ing ara-ara suket walang.
  Sing malah tanduran beku saka kadhemen ing Mei,
  Apa jawaban sing paling umum - yen sampeyan mlarat, banjur nari!
  
  Sayange yen menehi dhuwit tembaga marang wong sugih,
  Sanajan mamone abuh nganti wates kesopanan ...
  Mentor utama kita yaiku kayu oak -
  Nanging yen jago kluruk bakal dadi rame!
  
  Pangéran dhawuh marang kowé kanggo mbagi wong sugih -
  Supaya ora ana sing mati, lan tangis ora nyiksa Pangrungu Gusti.
  Sapa sing ringkih, nulungi - pasuryan sing apikan ngomong saka lambang,
  Yen sampeyan welas asih - mercusuar ing dalan menyang swarga durung metu!
  
  Nanging akeh mamon lan nyawa lan kawilujengan luwih aji,
  Padha ngomong yen emas bakal tuku wong mursid!
  Pasuryan sing ala nglangi saka lemune wong riba -
  Lan ati tanpa tentrem iku granit kadhemen!
  
  Apa lara sampeyan kanggo kita - wong cilik?
  Ing kraton, kita malah ora krungu moans!
  Apa sampeyan pengin papan perlindungan? Ya, sampeyan bakal duwe papan perlindungan
  Ing ngisor gendheng pakunjaran ing pegawe hard!
  
  Apa menehi sampeyan, kanggo kita
  Apa sing wis kita lakoni kanthi paksa?
  Sampeyan ora ana apa-apa lan ora ana ing salawas-lawase
  Ora kanggo sampeyan langit diwenehi!
  
  Nanging pati dumadakan teka marang wong-wong mau,
  Kaya sing diwulangake dening Sang Pencipta!
  Saiki lagi ing ngendi Iblis ngobong
  Ing endi pengkhianat creaks lan nggero saka kasangsaran!
  
  Dadi sampeyan mutusake sing Mahakuwasa mung guyon -
  Ngomong, wong loman bakal diluhurake?
  Lan Gusti Yesus piyambak kang nitahake inkarnasi,
  Apa salah ngomong yen tikus jahat bakal mangan barang-barang?
  
  Tobat kanthi maca pandonga Maria,
  Lan tiba ing dhengkul lan mratobat - groaning!
  Nalika bocah nangis ing ngarep sampeyan,
  Lan cah wadon tanpa alas goyang amarga kadhemen!
  
  Njupuk dompet sing kenceng lan pelit,
  Ayo ngentekake dhuwit kanthi eseman.
  Banjur Gusti Yesus, Gusti Allah katresnan bakal mimpin,
  Lan ora bakal ngidini sampeyan tiba ing dalan sing ora stabil!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik lan keren, lan swarane sumringah lan iridescent sing kaya sampeyan mlebu ing swarga sing nyata lan nyata.
  Banjur bocah-bocah wadon nggebug orc kanthi bantuan driji sikil saka howitzers. Lan nyuwek bebarengan sèket Putin bruwang. Lan ayo nyuwek sikil pengkor iki.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, minangka gelombang sing agresif lan agresif. Lan yen cangkeme mbukak, iku mung kanggo singsot. Lan saka singsot bocah-bocah wadon, gagak sing kaget tiba ing endhas para orc, ngrusak tengkorak.
  Lan ana akeh manuk gagak kaya mengkono lan banget matine.
  Bocah-bocah wadon, lagi njupuk, lan uncalan lemons karo gundhul, babak tumit.
  Dheweke bakal mabur liwat orc lan nyuwek bruwang Putin dadi bagean cilik lan getih.
  Gadis elf nyanyi:
  - Ana kali gedhe getih,
  Jam tangan Fuhrer botak...
  Nanging aja nganti nyerah marang dheweke
  Lan uncalan Kain menyang pepeteng!
  Ing kene bocah-bocah wadon urusan karo orc. Lan padha perang karo nesu banget lan nekat. Lan nuduhake skill paling gedhe.
  Nanging, mesthi, ing perang apa wae ana panggonan kanggo lagu;
  Iku sumringah apa sing wis rampung
  Rahmat wis diwutahake marang manungsa!
  Sampeyan iki sing maringi Gusti Allah kang suci
  Jiwa, bungah, welas asih!
  
  Lucifer, ngowahi kita menyang Sodom,
  A produk saka dosa lan bangga!
  Ngangkat pedhang menyang dhampar suci Gusti,
  Lan dheweke mutusake yen saiki dheweke wis maha kuasa!
  
  Chorus sawise saben ayat;
  Dhuh Allah, Paduka punika ayu lan suci,
  Aku pracaya yen kabeneranmu iku tanpa wates!
  Paduka sampun maringi gesang mulya wonten ing kayu salib
  Lan saiki ing atiku sampeyan bakal pait ing salawas-lawase!
  
  Paduka punika Pangéran ingkang elok, kabungahan, katentreman lan katresnan,
  Pawujudan saka cahya padhang tanpa wates!
  Sampeyan ngwutahake getih larang regane ing kayu salib,
  Disimpen dening kurban tanpa wates planet!
  
  Sabanjure teka couplets.
  Ala nesu ing ati mbrontak,
  Iblis nyuwek manungsa karo cakar!
  Nanging pati bakal remuk dadi lebu,
  Lan Gusti bakal nunggil karo kita ing salawas-lawase!
  
  Iblis nglawan Gusti Allah.
  Mungsuh perang kejem, insidiously!
  Nanging kanthi katresnan Kristus numpes Iblis,
  Ing kayu salib, mbuktèkaké bebenermu!
  
  Kita kudu sedulur gabung dadi siji aliran,
  Langsung atimu, pikiran lan raos kanggo Gusti Yésus!
  Supados Gusti Allah ingkang Maha Agung mitulungi kita supados slamet,
  Lan ing salawas-lawase kita bakal memuji Gusti!
  
  Supaya jiwa bisa tentrem ing salawas-lawase,
  Kita kudu makarya ing panenan saka Gusti karo kabeh donya!
  Lan ing salawas-lawase Kang Mahakuwasa, aku bakal nunggil karo kowe,
  Aku pengin ndedonga hard lan hard!
  
  Yen sampeyan ngalahake sikilmu - karpet saka lumut beludru,
  Gusti Yesus bakal waras pain sembarang enggal!
  Sawise kabeh, dheweke ngirim pantai nganggo wedhi emas,
  Dheweke minangka pemilik Srengenge kanthi jagad tanpa wates!
  
  Panjenengane nitahake langit kanthi pangandikane
  Dheweke nyebarake lintang-lintang ing langit kanthi cara gedhe!
  Yéhuwah tresna marang kaendahan,
  Panjenenganipun pengabdian, kasetyan tanpa wedi!
  
  Tanpa Kang Maha Kuwasa ora ana kanca,
  Ikon pasuryan sing sumringah!
  Amarga aku pengin liyane lan liyane
  Gusti Yesus dadi partikel daging!
  
  Welas asih marang Gusti kanggo utang dosa kita,
  Apa kita, sayangé, ora menehi kanggo Sampeyan!
  Senajan wektu kanggo mratobat wis liwati,
  Lan wis abyss ngendi blooming marang!
  
  Nanging Gusti maringi sih-rahmat
  Lan ngandika - Aku ngapura kowé yatim piatu!
  Aku ngerti sampeyan ora bisa mbayar utang sampeyan,
  Nanging ana panggonan kanggo sampeyan ing swarga!
  
  Ora mungkin ngiyanati apa
  Gusti Kang Murbeng Jagad iku becik!
  Lan karo tangan Ortodoks sampeyan,
  Nuntun kita wong duraka menyang kamar!
  
  Apa dheweke bakal ngomong ora?
  Mangga nampi tobat!
  Sabar ngenteni Jawaban Agung,
  Kanggo ngapura kita, pracaya marang kekarepane!
  
  Kita mutusaké kanggo pindhah menyang torture,
  Kanggo nguatake semangatmu!
  Ora ana cara liya kanggo kita tiba,
  Supaya langgeng langgeng karo Sampeyan!
  
  Iki wis cedhak, jam karahayon,
  Sabda Jahwéh ora bakal rusak!
  Apa sing bakal kelakon karo kita?
  Lan mabur munggah, nyawa winged!
  
  Iku bakal langgeng apa sing wis digawe,
  Panguwasa tanpa wates lan wicaksana ing jagad raya!
  Sampeyan madhangi aku karo aliran urip,
  Lan aku percaya yen katresnan kita bakal bener!
  Semono uga bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik lan swarane sumringah kaya tembaga. Lan katon banget kelangan.
  Elf njupuk lan karo driji sikil gundhul mbuwang hadiah pembunuh saka annihilation. Kaya enem karo asu rabid, matèni bruwang Putin kang kasebar ing arah beda. Lan pukulan remuk lan cilaka ditindakake marang mungsuh.
  Bocah wadon njupuk lan nyanyi:
  Wong bakal seneng
  Bahagia sak lawase...
  Elf duwe kekuwatan -
  Dayane gedhe!
  Lan saiki bocah-bocah wadon bakal maneh njupuk lan pucuk mungsuh karo Stroberi, supaya appetizing lan jus penthil. Lan iku pancene arep gedhe.
  Lan massa bruwang Putin kobong ing sangsara liar. Lan bocah-bocah wadon seneng banget lan agresif.
  Lan ora bisa diendheg dening orc agresif. Yen padha bubar, ora ana sing bisa nyegah. Bocah-bocah wadon iki bakal nuduhake awake dhewe.
  Sawijining prajurit kanthi rambut lilac, ngremukake bruwang Putin, ngetokake:
  Orc ala kaya Malyuta,
  Ngilangi tanpa jejak...
  Nanging sakperangan alesan,
  Nanging sakperangan alesan,
  Kabecikan menang!
  Kabecikan menang!
  . BAB #13
  Maria Kolesnikova, sing nantang tirani, terus ngleksanani perintah, lan sukses banget.
  Dadi bocah-bocah wadon lan jinis elf kanthi kuat nyerang posisi para Orc. Prajurit-prajurit kasebut tumindak kaya sing wis biasa, kanthi mobilitas lan skill sing apik. Dheweke cepet kaya kobra lan ora menehi kesempatan kanggo bear Putin. Prajurit kasebut, mesthi, kelas penerbangan lan tekanan paling dhuwur. Lan padha duwe energi sparkling lan agresif magoplasma. Bocah-bocah wadon sing nuduhake para orc kanthi temperamen sing unik lan agresif. Dheweke mung prajurit sing apik tenan.
  Lan saiki driji sikil gundhul saka ayu mbuwang pasukan agawe saka kacang polong pati. Lan padha nyebar karusakan lan karusakan ing antarane para Orc. Prajurit ing kene apik banget, lan dhadhane cemlorot kaya rubi sing larang lan larang banget. Kaendahan kasebut mesthi bakal ngrusak kabeh orc dadi pulp getih.
  Ing ngisor iki ana salah sawijining bocah wadon sing mbuwang sawdust sing mbledhos kanthi asam menyang mungsuh kanthi tumit sing gundhul.
  Dheweke kesusu lan nyebarake bruwang Putin ing arah sing beda-beda, nyuwek-nyuwek.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  Elf wadon nyengir marang kita,
  Elf wadon mung kelas paling dhuwur!
  Banjur nganti subuh,
  Rungokna dheweke nembangake tembang katresnan!
  Ya, bocah-bocah wadon pancen, yen padha mudhun menyang bisnis, dheweke bakal nuduhake kekuwatan sing gedhe banget lan ora bisa ditolak.
  Lan saka uncalan sikil telanjang, bruwang Putin mati ing jumlah gedhe.
  Nanging bocah-bocah wadon wiwit nyanyi kanthi semangat lan tekanan sing luwih gedhe;
  Musim dingin wis ilang kekuwatane,
  Iki teka musim semi srengenge ...
  Kawicaksanan ngalahake alam,
  Ing panelusuran ilmiah lan mendaki!
  
  Aliran muni - salju salju leleh,
  Ing endi karpet perak minangka kali.
  Anyelir mekar kanthi subur ing wulan Mei,
  Lan kekancan kita ora bakal tumpah!
  
  Kita tresna putri alam,
  Nalika jamur tuwuh ing musim semi ...
  Ora, sampeyan ngerti cuaca ala,
  Carane sih-rahmat Kristus udan!
  
  Ing spring alam dadi urip
  Es kristal bledosan kanthi kacilakan.
  Planet bakal dadi, aku pracaya, swarga,
  Aja ana geni ala sing ngobong jagad iki!
  
  Sawise kabeh, saben kembang iku alam semesta,
  Kewan uga pengin urip.
  Takdir sing paling apik kabeh yaiku ciptaan,
  Nanging sampeyan kelinci miskin iku alam bébas.
  
  Kepriye kedadeyane, wedi banget,
  Ana akeh kasangsaran karo kaendahan ...
  Kadhangkala kita ngeluh lan takon marang Gusti Allah -
  Bantuan kita karo rasa seneng lan impen!
  
  Nanging apa nesu ing donya,
  Apa sing wiwit muter kita kaya tornado,
  Nanging Gusti Allah mangsuli - supaya
  Sampeyan wis ora dadi kesed kaya bruwang!
  
  Sawise kabeh, yen gedhang tiba,
  Sampeyan malah ora bakal nggunakake bajak.
  Pasuryane para suci saka lambang manthuk,
  Ora nanas - sow rye!
  
  Inggih, karya mimpin kanggo sukses,
  Dheweke bakal nggawe kulawarga kita kuwat!
  Nanging aku ora kesusu golek kamakmuran,
  Ora perlu stinginess saka kucing!
  
  Ganjaran bakal teka - bakal ana kekuwatan,
  Lan kita bakal tangi maneh wong-wong sing tiwas ing perang!
  Paukuman bakal teka, ngerti Yudas,
  Padha bakal mbales goroh lan cidra!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi, lan iku arang banget kelangan lan ayu. Iki bocah-bocah wadon sing nuduhake gaya lan rasukan sing apik banget . Lan untune bocah-bocah wadon cemlorot kaya mutiara. Lan katon apik tenan.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene.
  Lan, mesthi, dheweke ora bisa ngindhari njupuk nganggo driji sikil lan ora mbuwang lemon kanthi kekuwatan sing mateni lan ngrusak. Lan dheweke bakal jancok, lan sisih sing beda-beda bakal nyebarake bruwang Putin sing ambruk.
  Iki pancene prajurit banget combative lan keren.
  Nanging bom sing kuat ngambang, sing dikontrol dening elf tanpa alas kaki lan setengah telanjang.
  Bocah-bocah wadon, kudu dakkandhakake, ora nganggo alas kaki lan disamak. Lan ing wektu sing padha uga otot. Padha duwe nesu banget lan kasenengan. Lan padha bisa nuduhake kelas paling dhuwur lan banget combative lan inimitable.
  Banjur bom abot sing mlumpat metu saka weteng tukang ngebom bakal tiba. Dheweke cepet-cepet mudhun lan tiba ing klompok orc shaggy. Lan diunekake lan diunekake dadi potongan-potongan cilik. Lan kabeh batalion bruwang Putin dirusak.
  Iki sejatine pukulan sing paling nggegirisi. Kang ngobong lan ngrusak kabeh. Mangkono carane bocah-bocah wadon njupuk lan plowed makhluk bajingan lan kejam saka Orc iki.
  Lan bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi kanthi bungah;
  Urip bakal apik ing kekaisaran elf,
  Nalika kita ngalahake bruwang ala Chekist Tsar ...
  Ya, Putin mesthi diktator mbebayani,
  Kerub saka swarga bakal mbantu para elf perang!
  Mesthine, dheweke perang karo orc, sing nyoba mbanjiri kabeh kanthi longsor, ora mung bocah-bocah wadon, nanging uga elf enom. Dheweke uga kanthi akurat nggebug bruwang Putin lan mateni tanpa welas asih.
  Lan ing wektu sing padha elf lanang nyanyi;
  Aku kudu ngobong ati enomku,
  Malah pujangga ora duwe daya kanggo mbayangno!
  Ora cukup mung menehi limang tandha -
  Lan uncalan menyang perang - vendetta getih!
  
  Semangat pidato sing panas,
  Kanggo bocah wadon sing mung katon kaya manuk dara sing sederhana ...
  Mripatipun safir ingkang cemlorot,
  Iki katon resik lan ing wektu sing padha languid.
  
  Karepku apa sing ana ing jiwaku,
  Wong wedok iku kaya kembang, lembut, wuda...
  Lan sampeyan dhewe nunggang jaran, penunggang kuda -
  Tekan panggonan sing ana wiwitaning swarga!
  
  Sketsa ing kanvas, aku nglukis pasuryan sampeyan,
  Ora ana wong sing luwih larang tinimbang sampeyan, cah ayu!
  Sampeyan kaya ideal ngluwihi alam semesta -
  Malah ing neraka, setan ngasah garpu pitik karo nyengir!
  
  Kita lungguh karo sampeyan ing kubah sing surem - pakunjaran,
  Nanging geni Tanah Air ing ati iku suci,
  Ngimpi dadi ing sisih cedhak maneh
  Tanah Air kita pengabdian tanpa wates!
  
  Munggah ing rak - algojo, sayangé, kejem,
  Geni murub, kutu mencorong!
  Diwartahake, najis, serangan saka Timur,
  Ing kene tank ngukur mil kanthi moncong!
  
  
  Nanging kita bisa uwal saka guo,
  Saiki kita ngalahake orc ala kaya sheaves!
  Ayo dheweke mbuwang bedhil amarga wedi karo tentara,
  Pilot elf sing ora bisa dikalahake!
  
  Nanging aku bakal menehi saran iki marang kancaku,
  Aja dadi egois!
  Sawise kabeh, uripe wong bebas tansah ngrembaka,
  Ing ranté dogma, wong sing dadi setan iku cemburu!
  
  Ngerti bisnis apa wae ing pundhak,
  Kita kabeh bisa ngrampungake masalah kanthi cepet!
  Ayo kabeh dadi kaya sing dakkarepake,
  Kita bakal menehi ukara babagan masalah!
  Iki carane jinis kuwat gelut karo semangat gedhe. Lan nuduhake kelas paling pinunjul, lan impact ngancam. Dadi yen sampeyan nglawan bocah-bocah wadon sing kaya ngono, sampeyan bakal kena ing nikel.
  Utawa cah wadon liyane bisa nggawa sampeyan nganggo shin gundhul lan nyepak sampeyan ing bal orc. Bocah-bocah wadon, mesthi, bakal njupuk lan nuduhake marang makhluk berbulu.
  Warriors, yen padha nuduhake apa-apa, iku bakal tenan banget total lan karusakan mutlak.
  Lan prajurit bakal njupuk lan remuk meh kabeh tentara. Lan padha mencet tombol karo penthil abang sing. Padha tumindak banget energetically lan ing cara combative.
  Iki minangka prestasi saka kaendahan warna sing paling padhang lan paling unik. Lan kabeh cemlorot kaya srengenge ing Fatherland Elfia sing apik banget lan unik.
  Ing kene salah siji saka bocah-bocah wadon njupuk lan banged ing orcs, mencet tombol karo sirloin dheweke. Lan iki nuduhake sifat mateni lan unik saka karusakan lan annihilation.
  Bocah-bocah wadon iki ora bakal menehi welas asih marang tentara Putin marang orc bear.
  Nanging mesthi bocah-bocah wadon uga nyanyi;
  Ing jagad kadhemen - salju salju,
  Pengemis malah sing sugih!
  Iblis mrentah planet
  Bumi dadi Neraka!
  
  Yen sampeyan pengin urip seneng,
  Supaya rasa seneng teka kabeh wong ing omah!
  Putus rantai perbudakan kaya benang
  Banjur tas bakal kebak!
  
  Ana negara sing dadi conto kanggo saben wong,
  Prajurit sing kuwat dadi pionir!
  Pedhang Tanah Suci,
  Supaya Sir jahat ora blather!
  
  Elf kanggo kabeh alam donya,
  Daya saka luminaries paling wicaksana!
  Tanpa ana, kita bakal ngomong hiasan,
  Kang Mahakuwasa wus paring dalan marang kita!
  
  Kita ora bakal ngerti tembung pengecut,
  Prajurit ora bakal bisik-bisik - Aku wedi!
  iman Ortodoks murni,
  Gusti mberkahi Gusti Yésus!
  
  Ora ana tentrem ing ati tanpa Kristus,
  Sing sumringah mimpin perang!
  Tanpa iman, perang iku tanpa guna,
  Kapitunan sing ora bisa dikendhaleni!
  
  Iblis bakal nggodha
  Ngapusi wong dhewe - ujian lima!
  Nanging aja ngandel marang wong duraka
  Ora ana alesan kanggo ngiyanati!
  
  Kita setya sumpah marang kuburan,
  Angkasa ngenteni keturunan kita - percayalah!
  Ayo padha numpes para putrane Iblis,
  Ora bisa ngrebut Bumi!
  
  Mulane, rejeki ngenteni,
  Sapa sing kuwat - Gusti bakal mitulungi!
  Gusti Allah tresna marang wong Rusia,
  Geni ing vena nyawiji es!
  Ayo tekan wates tanpa wates -
  Ayo nuduhake alam semesta cara kita!
  Aja tiba ing Ortodoks kita,
  Aja mbengkongake sing najis ing sungu!
  Bocah-bocah wadon maneh nyanyi kanthi apik. Lan padha nuduhake untu, sing kaya taring.
  Mula para prajurit banjur nglebokake driji sikile ing cangkeme. Lan maneh, carane bakal njupuk lan singsot.
  Lan gagak, kaya ing otak digebugi nganggo stik. Lan padha ilang eling, ambruk ing endhas Orc. Lan padha pierced tengkorak saka bruwang Putin.
  Lan aku kudu ngomong iki keren banget.
  Ing kene bocah-bocah wadon nuduhake carane nglawan bruwang taring. Iki pancen ayu sing ditulis.
  Lan yen cah wadon kuwi nemokake wong elf, dheweke bakal ngalahake dheweke nganti ilang eling. Lan yen dheweke nemoni wong enom manungsa, mula bakal ana pesta seks kaya ngono.
  Elf njupuk lan nyanyi:
  Yen kita lanang kabeh bumi,
  Padha bisa jancok cah wadon bebarengan ...
  Sing bakal dadi orgasme kanggo bocah-bocah wadon
  Ora ing jotosan alis, nanging ing mripat!
  Pancen, elf pancen bisa nindakake akeh. Lan nuduhake potensial sing. Lan ora mung pertempuran, nanging uga puisi.
  Nanging, bocah-bocah wadon wis kesel nyanyi kabeh lan mlumpat kaya macan tutul.
  Lan padha bledosan menyang cascade kabèh aphorisms winged;
  Kabeh karya seni, iku mahakarya militèr sing paling mantep ing memori wong lan nyebabake paling nangis!
  - Lukisan sing dicet nganggo getih: luwih padhang tinimbang lukisan minyak lan luntur luwih alon!
  Wong sing sopan ngutamakake kaadilan tinimbang kulawarga lan kanca! Mungsuh lan kanca-kanca kudu siji, kaya wong lanang marang bojone!
  Anane hukum sing beda-beda ngowahi keadilan dadi pelacur!
  Lawan sing kuwat ngganggu awak lan kekarepan, nggawe sampeyan kuwat - sing ringkih ngrusak jiwa lan ngrusak awak, nggawe sampeyan luwih ringkih!
  Dadi dalan angel menehi kamenangan luwih gampang!
  Tangan prajurit diwenehi kanggo njupuk, lan otak kanggo mungkasi ing wektu!
  Kanggo mateni wong bodho: padha karo tusukan jarum, nembak sing pinter - apa sing kudu dikalahake nganggo proyektil!
  Alam minangka ibune manungsa, lan ibune panemu gedhe ora bisa dadi bodho lengkap! Sanajan dheweke ora duwe kapinteran praktis!
  Peluru minangka cara pendidikan sing paling efektif kanggo ngatasi wong enom, uga karo wong tuwa!
  Mung efektifitas saka impact sudo! Asring sampeyan bakal kelangan panguwasa, nanging yen sampeyan kejiret, sampeyan kudu ngunggahake zombie!
  Agama ngedhunake wong sing sombong nganti tingkat kewan - menehi pilihan antarane wedhus lan wedhus!
  Luwih becik menehi kulit marang wong kaya wedhus, tinimbang ngess ing salawas-lawase kaya ula!
  Umumé, konsep nggarap sirah ora mung menehi interpretasi harfiah, sanajan babagan seni bela diri!
  Yen sampeyan pengin sugih - dibaptis minangka wong Yahudi, yen sampeyan pengin bangkrut, njupuk utangan saka wong Yahudi!
  Timbal mbantu pencernaan, utamane yen pil kasebut ana ing bentuk kartrij!
  Pejabat sing ora nampa suap kuwi kaya pelacur prawan!
  Biasane, kanggo nylametake siji sampeyan kudu mateni liyane! Iki temtunipun hukum kejem, nanging mulihake imbangan alam saka spesies!
  Ora ana pejuang sing luwih apik ing donya - tinimbang prajurit Rusia, lan tiran sing luwih gedhe - tinimbang jenderal Rusia!
  Kemewahan sing gedhe banget minangka tandha saka frivolity, frivolity minangka harbinger saka karusakan sing bakal teka!
  Tembung wicaksana saka cangkeme wong bajingan, kaya banyu mancur saka tong sampah!
  Sampeyan duwe kauntungan ing dawa, nanging aku duwe kauntungan ing atine!
  Kadhangkala sampeyan bisa mateni, nanging sampeyan ora bisa ngilangi pangarep-arep!
  Ing perang, yen kantun detik, sampeyan bisa ilang kalanggengan!
  Menara biasa iku mesakake ing antarane gedung pencakar langit, nanging megah ing antarane gubuk!
  Manungsa nyerah marang kekuwatan, ngajeni kekejeman, ngremehake kelembutan lan ora ngurmati kabecikan!
  Jinis minangka obat paling apik kanggo kabeh penyakit mental, nanging sayangé larang lan angel ditemokake!
  Sing ora tresna jinis ora tresna urip, lan ora appreciate ing joys saka daging!
  Puisi ana ing umum karo anggur sing regane mundhak kanthi wektu, nanging malah pirang-pirang abad ora ngidini garis dadi busuk lan kembang api metu!
  Prajurit kaya komputer - dheweke ngetung siji-nol, lan prajurit iku kanca-mungsuh!
  Manungsa beda karo kewan ing humanisme, lan kemampuan kanggo tumindak nalisir naluri!
  Saka kekerasan marang wong wadon, bocah-bocah sing sehat kadhangkala katon, lan saka kekerasan marang alam, mung monsters!
  Yen ibu kejem, bocah-bocah uga! Minangka alam, uga turunane - manungsa!
  Persahabatan digoleki saka wong sing kuwat, panganan saka wong sugih, lan pengabdian kanggo wong sing ora wedi!
  Nyerang minangka cara paling apik kanggo netralake kaunggulan nomer mungsuh - nggawe dheweke nglawan kaya ngethok setengah tangan!
  .Kanggo wong wadon, katresnan iku kesenengan lan income, kanggo wong iku kesenengan lan biaya!
  Nyipta senjata anyar kanggo wong sing laku jina iku kaya nggergaji sikil kursi nalika ana tali sing nyapu ing gulu!
  Kelemahane manungsa minangka ibu saka agama apa wae, lan pengecut minangka bapak!
  Ateisme minangka simbol kamardikan - agama Kristen padha karo tembung rantai!
  Sing sapa ngapura bakal diapura, sing sapa ngapura bakal disalahake! Sapa sing ngidini gething dumunung ing atine, kanggo racun awake dhewe lan wong sing ditresnani!
  Sapa sing nyebar katresnan lan welas asih bakal ngasilake sukses lan kabungahan!
  Rajapati dhewe iku macem-macem akeh-sisi lan aneh dosa, kadhangkala dosa malah ditulis mati kanggo iku!
  Ing perang, logika minangka konsep sing relatif - kaya coklat, aku ora duwe wektu kanggo ngujo kothak amarga wis ana ing cangkeme!
  Pati kaya pesulap sing apik - enigmatic, medeni, misterius lan ora mbukak rahasia!
  Prajurit nganggo topeng gas kaya gajah nganggo popok, lan ora bisa mbantah apa wae sing ala!
  Pracayaa, tanpa mbutuhake bukti - gerakan propaganda mahkota agama apa wae - mateni kanthi kesederhanaan minangka watu!
  Cara sing paling apik kanggo ngrusak ala yaiku menehi ganjaran sing apik. Wong beda karo kewan amarga dheweke bisa nindakake kabecikan kanthi ora seneng, malah ngrusak awake dhewe!
  Évolusi ora mulang wong tanpa pamrih - mung Gusti sing mulang iki! Ing saben wong sing jujur lan mulya, gandum saka Gusti Allah minangka bukti saka esensie!
  Manungsa minangka kewan sing paling ora bisa ditebak - naluri stereotip, lan pikiran asli!
  Komunisme ana hubungane karo ide-ide kekristenan - kelimpahan getih sing diwutahake lan ora ana realisme!
  Ing perang sipil, serangan multiplies kekuatan, lan pertahanan iku tantamount kanggo mundur, lan mundur iku padha karo capitulation!
  Ing donya modern, kesucian minangka pratandha yen bocah wadon iku njijiki banget lan ora ana sing pengin dheweke, utawa dheweke isin lan ora pengin sapa wae!
  Kandhutan werna wong wadon lan tansah lugu, virginity nguwatirake lan tansah ganas!
  Agama iku sinonim karo tembung fetters, ora kanggo awak nanging kanggo pikiran!
  Ala kudu nampa tamparan ing pasuryan saka apik - supaya becik ora ilang rasa kamulyan, lan ala raos wedi!
  Klambi wong wadon larang, bukak klambi malah larang!
  Sayange, nalika apik duwe ajiné, iku wong sing rego, lan ora apik dhewe - sanajan iku dudu senapan mesin sing kudu wedi, nanging sing njupuk saka iku!
  Teror, ora kaya pangon, bisa ngowahi wedhus dadi serigala! Ora ana sing luwih ala tinimbang wedhus sing nesu!
  Genius tansah prasaja - mung biasa-biasa wae sing rumit kabeh!
  Pikiran sing gedhe ngupayakake kajelasan supaya kabeh wong bisa ndeleng keagungane, pikiran sing ora penting nggawe pedhut kanggo ndhelikake kekosongan!
  Ateisme iku idiocy logis - ora nerangake apa-apa, nanging deprives wong saka immortality!
  Ora perlu spekulasi babagan pasifisme, malah wedhus bakal ngidak-idak asu ajag yen diwaca moral marang dheweke!
  Wong sing pinter mesthi ngupayakake tuwuh, mung wong bodho sing puas karo level sadurunge!
  Pikiran cenderung nambah gagasan, nanging kabodhoan tansah tetep!
  Urip tanpa risiko kaya sup tanpa uyah, lan tèh tanpa gula - bisa uga tapa kaya ngono ndawakake eksistensi, nanging ndadekake saben menit ora ana!
  Detik iku kaya peluru, sampeyan kantun, siji kudu kejiret saka kuburan!
  Ateis bakal nemokake sewu alasan kanggo numpes nyawane, lan ora ana pitunjuk kanggo nylametake!
  Sing ringkih mbayar kabeh, sing menang sing kuwat, lan sing licik ngrasakake woh-wohan saka kamenangan!
  Wani adorns akal, karsane wong becik, lan kekuwatane wong adil!
  Perang minangka tes kanggo sing pinter, tempering kanggo sing kuwat, nyenengake kanggo wong bodho!
  Nduwe inisiatif tegese duwe kaluwihan: duwe kaluwihan tegese menang, lan kamenangan bakal nggawa tentrem!
  Bodho ngluwihi kawicaksanan ing jumlah pamicara, lan ora kalah karo efektifitas pengaruhe!
  Nanging ing kene sing nyekel: khayalan wong sing percaya mung ilang khayalan, khayalan wong ateis yaiku kelangan urip langgeng!
  Sing ora njupuk risiko ora ngombe sampanye karo caviar ireng lan cemilan ing vodka karo sprats!
  Wangsulan: Bab ingkang utama ing wani lan skill saka prajurit ora kanggo menehi urip, nanging kanggo urip - kanggo njupuk saka liyane!
  Daginge wong wadon ana ing pepeteng, nyawane padhang, lan pikirane ora ana!
  Nalika mateni dadi roti kanggo algojo, dheweke ora duwe uyah - yaiku, risiko sing dialami prajurit!
  Wani minangka komoditas paling larang sing ora bisa didol! Bener, lan ana akeh sing pengin nyingkirake!
  Torture dudu hiburan, nanging kerja keras saka sektor layanan, sing kasihan kanggo klien ngrusak dhewe!
  Kapitalis ora bakal dadi patriot sejatine Tanah Air; dheweke egois banget!
  Jiwa wong sugih iku patriotik, ora luwih saka koin emas, ing ngendi dheweke njupuk lan tetep!
  Saben atom padha ing kerumitan lan inexhaustibility potensial kanggo alam semesta!
  Wong sing dosa lan kejem, kalebu marang awake dhewe, ngrusak manungsa, nyepetake proses kanthi ilmu!
  Asring kemajuan dadi upaya kanggo pas karo bom hidrogen menyang korek rokok!
  A serigala ndhelik ing kulit wedhus, politisi ing topeng, lan arsenal nuklir ing lemah!
  -Teknologi paling anyar minangka ekspresi saka wujud material spiritualitas wong Rusia!
  - Teknologi paling maju ora bakal ngganti nyawa, komputer sing kuwat ora bakal tresna, anget, utawa ngelus!
  Piwulang Kristus luwih kuwat tinimbang bom hidrogen, saengga bisa nyegerake jiwa, menehi inspirasi kanggo pikiran, menehi urip langgeng!
  Percaya marang Gusti, nanging aja lali ngusapake paningal!
  Wangsulan: Bab ingkang paling larang regane ing urip iku sing ora ngerti nalika iku ends, lan unpredictability saka mangsa - dompet kang ngisor ora katon katon telas!
  Prajurit luwih becik tinimbang mung wong lanang, luwih murni, luwih mulya, tulus! Nanging, ora kaya manungsa, dheweke ora duwe hak kanggo urip!
  Kanthi mateni wong siji, sampeyan ngrusak alam semesta miniatur, tegese sampeyan dosa marang Gusti Allah!
  mesthi! Wong pengkhianat mesthi kalah, disengiti karo wong sing dikhianati, lan diremehake kanggo wong sing tumindak ala!
  Pengkhianatan ora mung meanness, nanging uga idiocy suicidal!
  Anehe, pati ing umur enom nylametake sampeyan saka siksa umur tuwa, nyawa saka rereget, lan ati saka pegatan!
  Rokok ndawakake urip mung ing siji kasus, minangka kepinginan pungkasan sadurunge ditembak!
  Nyamar butuh pengorbanan! Temporary, nanging ora kurang angel, utamané kanggo wong wadon! Bener, ora luwih saka operasi plastik!
  Kuwajiban kanggo Tanah Air minangka pembenaran sing paling apik kanggo tumindak sing ora sopan, apa wae sing ora sopan iku suci yen didikte kanthi pertimbangan patriotisme!
  Komunisme sing sesat luwih elek tinimbang kapitalisme sing sesat - luwih gampang ngethok pangkat lan luwih trep kanggo ngilangi dheweke kanthi bledosan!
  Raja bisa dadi tuwa - mung wong sing tansah enom, raja bisa dadi enom - mung wong sing tansah diwasa, raja bisa edan utawa lair bodho, nanging kawicaksanan rakyat iku langgeng! Mulane, supaya wong, lan ora wuta kasempatan, mutusake sapa sing kudu mrentah!
  Kapentingan Motherland bisa mbenerake kekejeman, nanging sing terakhir, pisanan kabeh, kudu ditampilake dhewe!
  Merdika tanpa moral kaya mobil tanpa rem!
  Sing njupuk kuwasa: kuwat, sing njaga: pinter, nanging kanthi sukarela pisah karo: mulya!
  Korupsi kaya tumor kanker, nyebabake rasa nyeri sing luwih sithik, nanging luwih akurat!
  Manungsa kudu mandheg: dadi angsa, kanker lan pike sing narik arah sing beda-beda, kemajuan ing kasus iki ora bakal mandheg, nanging bakal ditarik menyang jurang!
  Wektu minangka gaman sing paling nggegirisi, kanthi ora bisa ngilangi kekuwatan peradaban lan ngalahake wong sing kuwat!
  Kekuwatan ana ing tangane wong gemblung: kaya waja kanthi bolongan, ora nglindhungi, nanging mbantu klelep ing ora ngerti!
  Dendam para bandit yaiku adhine pengecut, putrine meanness lan putri tiri sing sukses!
  Jagad meri marang wong sing kuwat, ngremehake wong sing ringkih, ngremehake marang wong sing ala, nanging iki digawe dening pangripta sing sampurna supaya bisa sampurna !
  - Mung alesan lan raos sheerness bisa nggawe wong sampurna, lan yen sampeyan nambah bangsawan lan karep kanggo iki, banjur ing papat konsep iki sampeyan bisa nggawe dhasar kanggo mangsa seneng!
  Kitab Suci iku buku Yahudi lan kanggo nggawe basis saka moralitas Rusia, carane boten cecek carane ngganti konstitusi karo aksara!
  Luwih gampang golek dermawan ing antarane wong sing ora duwe omah tinimbang polisi sing ora duwe kepentingan!
  Polisi sing ora njupuk suap kaya udan ing ara-ara samun, sampeyan ngimpi kabeh babagan iki, nanging sampeyan mesthi nemoni ing wektu sing salah!
  Umume kasus, penakluk sinonim karo patron seni!
  Agama kudu maju kaya kettlebell kanggo wong sing nglangi!
  Kabagjan tanpa Gusti iku kaya katresnan tanpa ati!
  Iman Kristen perlu ora mung salib, nanging uga pedhang kanggo defend apik!
  Agama nganggo pedhang dudu candu kanggo wong, skalpel ahli bedah sing nambani jiwa!
  Luwih becik mateni wong jahat siji, tinimbang nangisi wong mursid satus!
  Senjata sing paling mbebayani yaiku Kitab Suci ing tangane wong duraka!
  Sing mangan dawa - urip cendhak!
  Komunisme minangka ide sing padhang, nanging paling asring ditindakake ing peteng!
  Wong ala sing duwe gagasan apik ngeculke getih luwih akeh tinimbang wong ala sing duwe gagasan ala!
  Interogasi wong gemblung, nyuduk banyu ing lesung, nyiksa, mecut kuldi!
  Alam iku bengkok, nanging pikirane manungsa iku lurus!
  Kemajuan cenderung kanggo ngunggahake wong, lan mulane nggawa dheweke luwih cedhak karo sing Maha Kuwasa!
  Ora ketompo carane akeh angsa sing sampeyan feed, gyrfalcon ora bakal diisi!
  Iblis ndhelik ing neraka, lan imam ana ing kanthong paroki!
  Belfry deso ora pati penting ing antarane gedung pencakar langit, nanging megah ing antarane gubuk!
  Abdi sing ngremehake raja: dewa sak jam lan setan kanggo salawas-lawase!
  . Bangsa manungsa bakal entuk omnipotence utawa ilang!
  Manungsa wis pinesthi urip dadi dewa utawa mati kaya cacing!
  Ora ketompo carane sampeyan polishing cobblestone, iku ora bakal dadi mutiara! Ora ketompo carane proses, buku graphomaniac ora bakal dadi masterpiece!
  Umume getih tumpah saka pidato abang, ide sing cerah lan niat sing apik!
  Ide sing luwih murni, luwih akeh reregetan sajrone implementasine!
  Coercion ngrusak katresnan unconstrained!
  Sampeyan bisa ngambung pecut, nanging mung ditindakake, mula luwih trep kanggo cokotan untu!
  Umumé, sing paling angel yaiku njaluk alkohol kanggo nyerah botol lan fanatik agama kanggo nyerahake pandangane!
  Ing perang, siji detik regane luwih saka sewu cangkang!
  Luwih becik mati ing pepadhang tinimbang urip ing pepeteng! Ora sorotan bedhah!
  Dhuwit recehan luwih mateni tinimbang peluru; tekan ing ati!
  Panganan cepet kaya bom H, mung digunakake luwih asring!
  Katresnan minangka pengacara sing paling apik, mbenerake tanpa nuntut pembayaran!
  Nglayani loro master iku padha karo nyoba nyender ing rong pucuk gunung, sikilmu bakal kesel!
  Apa bakal ana dhasar sing kuwat, kneaded ing zat adi kaya getih.
  Luwih gampang mateni tiran tinimbang nguripake wong mursid, nanging sing sadurunge luwih migunani!
  A mriksa tau superfluous, sanajan iku hard kanggo metokake beban prajurit, kartrid ekstra bakal nylametaké urip!
  Vanity saka pemimpin iku langsung proporsional karo kekejeman - kuwalik proporsional kanggo pikiran lan pendidikan!
  Luwih becik wong pengecut ndhelik ing peti mati, lan kanggo wong licik ing sangisore cassock!
  Sing luwih dhuwur martabat, sing kurang iman!
  Perang iku sekolah urip, sing luwih apik kanggo skip. Sanajan kabutuhan sejarah isih bakal meksa sampeyan njupuk ujian getih!
  Tangan wadon luwih alus tinimbang lanang, nanging luwih ulet, luwih cilik, nanging luwih grip!
  Wong bodho bisa ngrampog, mung dodger gedhe sing bisa nggunakake rampokan!
  Aja nggoleki Gusti Allah ing swarga, dheweke urip, sanajan dheweke kerep turu ing pikirane saben wong!
  Pikiran lan konsentrasi bisa nggugah sing Maha Kuwasa ing awak dhewe!
  . BAB #14
  Maria Kolesnikova - prajurit sing apik banget lan unik iki, lan mantan tahanan politik - sing nantang tirani babi mustachioed terus nulis aphorisms;
  Ateisme kudu digabungake karo moralitas sing dhuwur, yen logika ing layanan hawa nafsu bakal ngrusak akal!
  Bantuan ing perang kadhangkala telat, kadhangkala awal, nanging tansah ing wektu salah lan ora cukup!
  Menang gampang apik kanggo dompet, mundhut hard apik kanggo otak!
  Turu meh mati, mung luwih ngganggu!
  Sang Kristus iku suci lan mulya kaya kembang, mung laler lemu saka pandhita pasamuwan sing nempel marang dheweke!
  Wong-wong sing wis ilang kapercayan marang jinise dhewe mesthi bakal dadi korban pengkhianatan!
  Ateis nggawe komandan sing luwih apik, dheweke kurang rentan marang saran, dheweke nglindhungi urip lan urip wong liya, dheweke mikir kanthi mandiri!
  Ateis sing yakin luwih apik tinimbang wong sing ora percaya!
  Sampeyan ora bisa ngelu, iku balung! Sanajan asring kothong!
  Wong wadon nganggo basa bakal pindhah menyang ngendi komando karo bedhil mesin ora bakal liwat!
  Merdika menehi kekuatan, nanging ranté nyedhot!
  Moral, saka tembung reged!
  Informasi palsu kaya jebakan sing diselehake kanthi pinter!
  Ora, wong sugih sing mesum karo bojone!
  Wong sugih dudu sing duwe kabeh. Lan wong sing ora manggon ing silihan!
  Jendral sing lemah ora duwe kamenangan sing kuwat!
  Lan sampeyan kudu bisa mateni, nanging luwih angel nylametake nyawane wong liya!
  Manungsa iku makhluk jahat lan padha karo kethek, mung taringe luwih gedhe tinimbang macan, lan cakar nyuwek baja!
  Sampeyan ora bisa sugih kanthi ngedol kalbu!
  Ana mesthi sawetara gaman, preduli saka ukuran tentara!
  Jiwa iku kaya dhompet kosong, gampang mlaku, nanging urip angel!
  - Sampeyan kudu mrentah kanthi wicaksana, ora nuduhake kelemahane, nanging ora nyalahake kekuwatan! Kekuwatan panguwasa yaiku kemampuan kanggo nolak kekerasan!
  Kanggo nyenengi ala iku ngkhianati kabecikan!
  A tsar tetep tsar sanajan ing tatters - lan roh reged ora bisa diowahi malah dening porfiri!
  Kejahatan sing paling nggegirisi yaiku menehi kamardikan marang piala, ninggalake kabecikan tanpa perlindungan!
  Logika plus kawruh sing dikalikan karo naluri sing ora rasional minangka kekuwatan sing bisa mindhah alam semesta saka dhasare!
  Bocah-bocah sing lara kudu dipeksa, yen ora bakal mati.
  Nanging ing kasus iki, ora ana sing bakal nyalahake yen kita kejem marang bocah-bocah, menehi obat-obatan pait lan menehi suntikan!
  Perang kadhangkala luwih welas asih tinimbang ahli bedah sing amputasi anggota awak!
  Wong wadon tanpa hiasan kaya wit tanpa godhong, wong lanang tanpa embel-embel kaya batang tanpa lumut!
  Bocah-bocah wadon sing apik tresna karo kuping, bocah-bocah wadon ala nindakake kabeh kanthi cangkeme kanggo dhuwit!
  Perang iku nistha kaya lenga jarak, njijiki, pait, nanging tanpa iku ora bisa ngresiki jiwa, ora bisa nesu pikiran!
  Tilas tahanan Maria Kolesnikova dadi ratu mulya. Dheweke ngerti yen bakal teka wektu bajingan sing ngrebut kekuwatan ing Negara Putih bakal rampung. Lan celeng mustachioed lan gundul bakal mbayar gedhe kanggo tumindak ala iki marang umate. Ya, lan kanggo blackmail nuklir uga.
  Ing sawetoro wektu, prawan-ratu iku ing printah saka elf empire.
  Perang antarane elf lan orc ora suda. Bocah-bocah wadon sing ayu banget lan glamor terus gelut karo bruwang Putin sing wulu, ala lan ala.
  Ing kene ana elf sing rambute oranye njupuk lan nganggo puting abang menet tombol mesin kanthi peluncur roket pirang-pirang. Dheweke njupuk lan nendhang karo pasukan mateni lan kolosal.
  Lan nyebabake karusakan lan karusakan. Sanalika loro perusahaan beruang Putin padha suwek-suwek lan diobong bebarengan.
  Cah wadon njupuk lan nyanyi, baring untu, kang luwih putih tinimbang kapur;
  Orc iku licik lan licik,
  Dheweke rumangsa dadi aristokrat ...
  Geni perang wong liya murub,
  Lan dheweke duwe genggeman rakus!
  
  Bears munggah gunung,
  Kene bakal dadi conto - aggressor!
  Kita bakal nyuwek mungsuh -
  Kabeh wong ngerti yen Elf iku kuwat!
  
  Nanging Orc menehi inspirasi marang Fuhrer -
  Kita bakal menehi ewu tank !
  Sampeyan ora bakal duwe masalah
  Kita bakal nemtokake kapentingan saka budak bebarengan!
  
  Nah, petugas keamanan goyangake dheweke,
  Aku setuju kanggo pindhah menyang kaping hard!
  Lan mbuwang gerombolan menyang Timur,
  Baja muter ing ibukutha!
  
  Nanging aku ketemu bajingan elf karo bayonet.
  Dheweke minangka benteng sing cetha saka monolit!
  Mungsuh iku kuwat ing sangisore bit Elf -
  Lan mbukak gerombolan liar iki kanggo mabur!
  
  Orc jahat ngetung nedha awan -
  Apa sing bakal kelakon ing Red Square!
  Nanging pedhange bisa ngethok -
  Tentara sing ora bisa dikalahake - pahlawan!
  
  Mungsuh bakal dadi lebu,
  Drive wong kabeh cara kanggo Orklin!
  Gemuruh perang gemuruh,
  Pasukanku ora bisa dikalahake!
  
  Kanggo Fuhrer kita bakal nemokake loop,
  Lan totoan wis diasah kanggo bruwang ala!
  Aku bakal mateni kabeh orc jahat -
  Kita bakal udan awan lan wengi!
  
  Orc ala wis gosong lan asap,
  Bears nyerah kabeh!
  Prestasi sing kuat - granit,
  Ayo ngombe teh saka saucer kanggo liburan!
  
  Kita bakal tuwuh taman branchy
  Ing endi wit apel beludru kanthi gilding ...
  Endi sing paling larang regane ,
  Ing endi kita luwih cepet tinimbang pesawat!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi semangat lan kaendahan swarane. Babagan kuwi, padha ngomong - malaekat wadon.
  Warriors banget ayu lan seksi. Lan basane mung gedhe lan obah, lan prigel banget. Dheweke nggawe mukjijat sing ora bisa ditiru lan unik karo dheweke.
  Bayangake carane bocah-bocah wadon bisa numpes bruwang Putin. Lan iku arang banget kelangan lan insanely kelangan.
  Iki bocah-bocah wadon sing bakal njupuk lan nggero ing ndhuwur paru-paru.
  Komsomol ora mung umur, bocah-bocah wadon tutuk elf rasa!
  Banjur para ayu njupuk lan whistled, maneh nggunakake driji sikil telanjang. Lan padha ambruk akeh mega karo manuk gagak. Dheweke nyerang bruwang Putin. Nalika gagak dadi edan saka singsot saka elves, wiwit muter, lan tiba mudhun karo corkscrew lan pierces orc cukup realistis.
  Sing bener - kabeh dadi kelangan lan gedhe banget, karusakan sing ora bisa ditiru.
  Coba lebokake driji ing cangkeme bocah-bocah wadon iki: dheweke bakal nyopot.
  Nanging mesthi ora mung kuwi.
  Sawise njupuk orc kanthi bantuan puting abang, bocah-bocah wadon njupuk dhadha lan nyanyi;
  Ing mangsa panas srengenge dadi sumringah
  Hawa kebak madu - ebun!
  Perasaanku marang Tanah Air murni,
  Cuci nganggo banyu mlaku!
  
  Ing suket zamrud kita mlayu,
  Kaya kelinci mlumpat tanpa alas.
  Kita dadi pionir ing ngarep,
  Lan ora ana sing nyeret kita kanthi paksa!
  
  Amarga alam iku endah banget
  Sunrise karo rubi.
  Srengenge uga kaya spanduk abang,
  Saiki sprout dadi kuning, prahara emas!
  
  Ing saben grumbulan lan suket ,
  Jiwa tanah air sing dikasihi katon ...
  Ibarat untaian mutiara,
  Poplar fluff ngambang!
  
  Betapa manise swarane oriole,
  Swara perak saka nightingale.
  Rodoveria brahala sing daktresnani ,
  Lan pasamuwan-pasamuwan karo kubah emas!
  
  Ing kene bruwang nggawe tandha ing bagasi,
  Lan rubah ngegetake buntute ...
  Gyrfalcons mabur ing langit karo nangis,
  Iki elf kita, omah sing dipilih!
  
  Aja ngidak wong manca sing reged,
  Horde ora bakal teka ing Fatherland!
  Amarga kita ngawula loro-headed
  Alam semesta ing sangisore tangan elang!
  
  Ing awang-awang kita bakal mabur kanthi gerombolan elang,
  Kita bakal nelukake papan universal!
  Tumpukan ing sawah diklumpukake menyang gandum,
  Sawise kabeh, Elf minangka Roma Katelu!
  Ya, bocah-bocah wadon, yen wiwit nyanyi, sampeyan ora bisa mandheg kanthi gampang. Punika elf carane energetically padha tumindak, nuduhake temperament agresif. Prajurit-prajurit kasebut pancen apik tenan. Lan saiki sikil sing gundhul, banget anggun, seksi lan banget seductive wiwit uncalan peparingé karusakan lan annihilation.
  Lan hadiah ngrusak saka karusakan mabur saka bear Putin. Lan kelangan banget. Lan akeh prajurit saka tentara Vladimir Putin sing tiwas lan dirusak lan diobong.
  Bocah-bocah wadon nuduhake ilat lan ngucap:
  Carane kita urip gelut
  Lan para Orc ora wedi,
  Dadi bocah-bocah wadon bakal nuduhake karate!
  Diidak-idak, orc ngerti ing rereget,
  Sampeyan dudu pangeran, Putin,
  Wekasane bakal teka kanggo Iblis gundul!
  Wekasane bakal teka kanggo Iblis gundul!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi apik banget lan pinter. Lan nuduhake kinerja paling dhuwur ing karusakan, pati, lan bandit ruang.
  Iki pancene gelut lan nggawe tim karusakan lan pati.
  Nanging bocah-bocah wadon njupuk lan wiwit spew metu aliran tembung maneh. Mung wektu iki ora puisi maneh, nanging aphorisms winged;
  Dhuwit mung minangka piranti kanggo ngabdi marang Tanah Air. Nèk ana luwih akèh, nginjil bakal luwih efektif, asalé panjenengan nduwé hati nurani!
  Yen nyimpen Motherland, mamang, ora ngerti - nalika goroh ndadékaké kanggo kamenangan, iku suci!
  Konfirmasi praktis kanggo iman kaya tendon kanggo tangan - tanpa iku, iku ora daya lan mati!
  Padha mabur menyang prestasi gedhe, ora mlumpat!
  Yen priyayi ngguyu bungah, wong biyasa padha nangis susah, amarga para priyayi padha ngguyu kelangan wong ngemis!
  Présidhèn sok-sok gawe guyonan sing ngguyu!
  Dhuwit uga prajurit, dheweke kudu dilindhungi lan dieling-eling: kemanfaatan praktis luwih penting tinimbang pakurmatan! Sing terakhir didol, nanging sing larang regane!
  Ijo tansah caustic - kadewasan manis!
  Sumpah sing paling gampang sing paling angel ditindakake! Apa sing luwih gampang ora ambegan, nanging arang banget ana wong nganti srengenge!
  Kekerasan minangka atribut hukum lan ketertiban sing dibutuhake!
  Tembung goyangake hawa - pedhang ngremuk daging!
  Rembugan bab agama iku kaya dering, ora ana pungkasan lan tansah bali menyang argumentasi lawas!
  Pengkhianatan kaya anggur - sampeyan mung bisa luwih cepet, lan mabuk luwih kuat!
  Ala ing Panggonan pisanan, nalika sampeyan ora please pepadhamu, sampeyan babras wong, lan dosa iku kamardikan!
  Contone, jinis uga dosa, sanajan nyatane sampeyan nyebabake pasangan ora lara, nanging kesenengan!
  Ora ana sing nyawiji wong sing beda kaya mungsuh umum!
  Yen sampeyan pengin nggawe tentrem karo mungsuh - teka munggah karo perang umum!
  Ora ana sing ngrusak tentara kaya komandan sing ala, lan awak dadi otak sing lara!
  Komandan iku kaya bar baja hardened mlengkung kanggo Cut hard!
  Mata-mata minangka pakaryan sing paling nyenengake ing donya: presisi ahli bedah, risiko sapper, kabecikan saka aktor!
  Welas asih ing perang iku adhine sing kalah - amarga sapa sing ora bisa dikalahake, ora bakal dikalahake!
  Ngomong karo sepuluh iku kaya gelut sewu!
  Gusti Allah uga ora seneng karo carane dhewe - tanggung jawabe ora ana enteke, lan ora ana sing bisa dienggo bareng!
  Gusti Allah tansah sepi amarga komunikasi menarik mung bisa ngrambah karo witjaksono!
  Kurang teknik bisa ngimbangi semangat juang, nanging kekurangan semangat ora bakal nggawe teknik!
  Prajurit iku kaya lempung, kanggo entuk regane kudu mlebu neraka!
  Ngilangi belanja militer, ekonomi sing paling boros!
  - Sawetara mung duwe umur ing paspor, liyane duwe kawicaksanan sing wis diwasa ngluwihi taun!
  - Taun nambah kerut, nanging pikirane mung disiram karo tenaga kerja utawa kringet militer!
  Politik, kaya antimateri, sampeyan kudu nyingkiri, nanging sampeyan ora bisa nindakake tanpa perang!
  Sing liyane pain lan kasangsaran ing latihan - padhang kamulyan, steeper wani ing perang ala!
  Ing komputer, manungsa ngupayakake ngimpi sing ora bisa ditindakake babagan otak sing cocog!
  Tanpa roh bela dhiri, teknik sing paling sampurna yaiku mati, kaya raga tanpa nyawa!
  Algojo minangka profesi sing diremehake, nanging mbutuhake katrampilan ahli bedah, kabecikan saka cellist lan panjaluk juru masak!
  Insignificance tansah ing mayoritas, butir emas langka ing antarane wedhi!
  Kanggo mati kanthi pakurmatan hak kanggo ngunggahake daging - wedi nyuda nyawa!
  Perang karo wong wadon iku pungkasan - kamenangan ora nggawa laurels, asor mbukak kanggo moyoki, kang ora bisa sakabeheng karo feats!
  Bangsawan kulawarga nambah tanggung jawab - singa sing reged iku nistha, babi sing reged iku mung chop mangsa!
  Sapi perang, diperah kanggo emas, nanging ngombé getih!
  Jaranmu iku nyawamu, piranti kamenangan sing direbut ing perang!
  Sampeyan ora bisa kalah kanthi cara sing apik, apamaneh menang!
  Nalika iku angel perang iku menarik, nanging nyengsarakke utamané kanggo comrades mati!
  Kaluhuraning prajurit dudu alesan kanggo nglirwakake licik lan nolak kapinteran!
  Menara kasebut melas ing antarane gedung pencakar langit, nanging megah diubengi gubug!
  Umumé, moralitas Kristen utawa Muslim dibentuk nalika awal Abad Pertengahan lan dipandu dening wong-wong mau padha karo ngethok kapal bintang kanthi kapak watu!
  Nelpon wong sing pantes bodho iku padha karo buang air besar ing sirahe dhewe!
  Aja ngipat-ipati watu - sampeyan bakal kesandhung, aja ngipat-ipati segara - sampeyan bakal klelep, aja ngipat-ipati wong - sampeyan bakal kelangan nyawa!
  Emas ora nangis, dobel ora teyeng!
  Rahasia negara minangka beban abot sing bisa ngremukake gulu!
  Untu emas lan otak kotoran - prau sing larang regane kanthi isi telek!
  Isi wetengmu, kupingmu landhep!
  Ora ketompo carane polishing watu, iku ora bakal dadi mirah!
  Ora kanggo gawe marem wong wadon iku kanggo babras panther!
  Manungsa iku dewa cilik sing bakal ditulungi kanggo tuwuh kawruh!
  Saka lemah daging ing crah sipil dening mungsuh, sampeyan bisa panggangan jajan kamenangan!
  Nggarap lading, kaya sikat artis, ora mung mbutuhake kekuatan lan presisi, nanging uga inspirasi!
  Nanging prinsip agama paling asring digunakake dening wong sing ora duwe prinsip!
  Perang tanpa tatu kaya bubur tanpa uyah, alamiah kanthi moderat!
  Wong wadon sing ora marem luwih jahat tinimbang setan, luwih insidious tinimbang asp!
  Perang kaya jinis, tekanan lan wani iku penting, nanging skill uga dibutuhake kanggo sukses!
  Malah butarepan kabeh-kuat surut sadurunge mantel kraton!
  Apa pitungan - kuwi asil!
  Wedhus mesiu kaya kewan sing dilatih: ngece, nanging ora cokotan!
  Jarene dadi dewa kuwi angel, nanging dadi cacing malah luwih susah lan ngganggu!
  A asal kurang menehi ganti rugi kanggo pikiran sing dhuwur, nanging ora ana jenis sing bisa nutupi kabodhoan!
  Perang menarik, nanging luwih kerep tinimbang ora sehat!
  Wong lanang sing ora bisa gawe marem wong wadon: kaya pujangga nekat nemokake pungkasaning geguritan!
  Sampeyan bisa mlayu saka peluru, nanging sampeyan ora bisa uwal saka nasib!
  Dadi pembunuh luwih gampang tinimbang dadi dokter, nanging uga luwih mbebayani!
  Inisiatif ing paprangan kaya angin ing layar; tanpa iku ora ana gerakan!
  Tanpa rudder, layar luwih mbebayani tinimbang migunani!
  Nelukake mungsuhmu, nanging uga ngormati tawananmu!
  Ora ana gunane yen tikus minangka makhluk sing paling tahan, lan singa, spesies sing kaancam punah, ana ing antarane kewan kaya manungsa. Meanness nelukake bangsawan!
  Mercy punika konsep imam, lan banjur mung nalika iku ora bab dompet sing!
  Getih minangka solusi sing ora becik: apa sing nggawe biji pasir manungsa!
  Rantai emas sumunar padhang, nanging luwih abot tinimbang wesi!
  Keagungan roh dumunung ing kasunyatan sing, malah kang fabulously ayu, ora kanggo ngguyu ugliness!
  Sampeyan bisa perang tanpa tameng, nanging sawise ilang pedhang prajurit, dheweke mandheg dadi prajurit!
  Posisi algojo ora tau tetep kosong, sanajan ora nggawa keuntungan materi!
  Sing digigit tikus - ora wedi karo tikus!
  Pembunuhan mirip karo jinis - mbutuhake pengulangan lan macem-macem!
  Mateni luwih apik tinimbang jinis - pasangan mesthi anyar lan ora bisa ditebak!
  Kapentingan dhewe tansah luwih dhuwur tinimbang kalbu, nalika sing terakhir diturunake menyang plinth!
  Sampeyan ora bisa ngombe naluri prajurit, sampeyan ora bisa nyelehake wani!
  Cara sing paling apik kanggo rumangsa kaya manungsa yaiku nulungi pepadhamu, lan ngedhunake kewan kanthi nggebug wong sing ringkih!
  Gréja iku kaya toko, mung barang-barang sing tansah basi!
  A pirate iku apik luck catcher, lan luck tresna wong sing generously nuduhake karo wong!
  Sup perang butuh bumbu pedhes kaya pati!
  Hati nurani kudu dituruti luwih akeh tinimbang wong!
  Agama beda karo dongeng mung kanthi ragad narator!
  Dheweke ora perang kanthi nomer, nanging kanthi katrampilan, sanajan sing terakhir luwih angel dipikolehi ing pirang-pirang kasus!
  Tempering, menehi daya! Daya menehi wani! Wani nggawa kamenangan!
  Urip tanpa kamulyan iku kaya nembang tanpa musik!
  Keluwesan luwih kuwat tinimbang kekerasan - sampeyan bisa nyopot driji nganggo untu, lan ngrusak jagad raya kanthi ilat!
  Bakal tekan wektune tembung manungsa sing kuwasa bakal dadi lumrah kaya manungsa sing nalar, yen ora kelakon, bangsa liya bakal ngenalake istilah wong edan!
  Masa depan duweke wong sing ngurmati pakurmatan luwih saka dheweke tresna marang urip!
  Perbudakan minangka antitesis saka katresnan, sampeyan ora bisa ngormati tali sing nyekel sampeyan ing tenggorokan!
  Pati pahlawan, lair urip langgeng, ana pengecut, panguburan sing dawa!
  Perang ora bisa dihindari kaya jinis lan bakal nyebabake rasa lara lan rasa seneng sing padha!
  Aja njagong ing giring, sampeyan bisa kesandhung ing patok - sampeyan ora bakal mudhun!
  Prediksi tumindak minangka kuman kekalahan, kejutan minangka kembang kamenangan!
  Ora ana sing pengin ngrusak kabeh urip sampeyan, nanging asring risiko kasebut mandheg ngganggu sampeyan bebarengan karo pati!
  Ilat wanita luwih beracun tinimbang ular kobra satus, sanajan luwih manis tinimbang madu!
  Lan ing wektu sing padha pait tinimbang wormwood!
  Nanging, luwih becik duwe otak sing alus tinimbang sirah sing ilang, utawa bisa uga kosok balene!
  Nesu, kebak balung, nanging kekuwatan kaya kucing, ketangkasan kaya gajah, nanging sebaliknya - ya!
  Luwih kerep padha nglanggar konstitusi nalika netepake tatanan konstitusional!
  Gréja nemokke purgatory utamané kanggo dompet, ninggalake emptiness nyawa lan khayalan!
  Nggoleki kasucian ing pasamuwan modern kaya kemurnian ing kandang babi!
  Wong sing ngalahake wong iku wong jahat!
  Memori iku kaya tas sing bolong-bolong, ora preduli sepira sampeyan nyorong, sampeyan ora bakal bisa ngisi, siji sing ora ngerti kenapa angel digawa!
  . Sejenis perang yaiku angin ing layar proses pamikiran, lan perang minangka cambuk paling apik sing ndadekake kemajuan!
  Nanging rega ora dadi masalah ing perang, mula rasa seneng dituku kanthi mateni!
  Monyet tanpa buntut sing paling apik kanggo nyelehake buntut ing antarane sikil - ora ana kewan sing wedi mati lan ora duwe seni mateni kaya manungsa!
  Getih ora bisa ngencengi wiji-wijian wedhi manungsa kanthi kuwat kanggo nyelehake pondasi rasa seneng!
  Ing wektu sing padha, getihen ngeculake nanah korupsi, ngresiki bangsa!
  Ilmuwan uga dewa, mung cilik, nanging dheweke kerep tresna marang ciptaane tinimbang awake dhewe!
  Sing peduli banget karo kulite dhewe bakal ditinggal tanpa balung mburi!
  Kekasih sing apik diwiwiti dhisik, rampung pungkasan, lan nggawe gangguan!
  Iku ora kanggo apa-apa sing perang iku ibu saka kabeh panemuan, adhine inspirasi, putri genius!
  Ora ketompo carane sampeyan urip - sing utama yaiku mati kanthi seneng, ing puncak kebahagiaan!
  Jaminan sing paling apik kanggo perdamaian yaiku kamenangan sing adil, lan nalika Tanah kelairanmu menang, mesthi adil!
  Umumé, agama apa wae beda karo obat-obatan amarga negara kasebut, tinimbang nganiaya dheweke, kanthi semangat nyengkuyung para penjual!
  Iku luwih gampang kanggo nggusah ing wong sing mabuk!
  Jaran mabuk ora ngrasakake bobot kerah utawa pecut!
  Fanatisme agama minangka kegilaan sukarela!
  Ing antarane para imam kaya ing alas: ana wit oak ing saubengé, lan saben babi nyoba mangan!
  Perasaan kerabat iku kaya rante, ngempet keberanian, kaya ula ngracun pakurmatan, kaya babi ngrusak kuwajiban!
  Pemuda iku naif - tuwa iku insidious!
  Perang minangka game sing paling menarik sing sampeyan ora kudu nglewati gerakan lan supaya pasangan mikir!
  Agama minangka alat paksaan sing paling efektif, nguwasani pikiran, ngganggu pikiran, nyemplung ing khayalan!
  Piwulang sing padhang saben agama ngremehake fanatisme lan kekejeman para pengikute!
  Kekuwatan tanpa tanggung jawab iku kaya kapal, tanpa kemudi, ora preduli saka angin sing adil, nanging pungkasane ana bilai!
  Konfrontasi perang modern antarane rong superpuncher , wektu tundha kaping pindho: kalah jero sing ora bakal sampeyan tangi!
  Nalika ngenteni rasa seneng, detik padha karo tanpa wates!
  Lan tanpa wates ing rasa seneng iku padha karo detik utawa deg-degan!
  Wong wani mati luwih becik tinimbang pengecut urip!
  Sing liyane sing dosa - pandonga liyane tulus ing mratobat!
  Taktik militer kudu kaya baja, kuwat, nanging fleksibel, saka baja damask digawe!
  Gusti Allah iku kaya singa: ngelus-elus, ngelus-elus kulit, ngrangkul - nyekek, ngambung - nggeret!
  Bener, nanging sampeyan ora bisa digunakake kanggo lengen geni, ora kaya wanita!
  Epaulettes bisa nambah arrogance kanggo wong sing ora sopan, kanggo wong gemblung - swagger, nanging ora bakal dadi pengecut - wani, bodho - ahli strategi!
  Kamenangan gampang - kaya waja holey, iku apik kanggo nyandhang, nanging murah lan pangayoman ala!
  Pati wedi karo wong sing wani - yen dheweke mangan roti!
  Dheweke mesthi ngarepake badai, nanging ing wektu sing padha tansah bisa udan!
  Sapa sing cilaka ing siksa iku cilaka ing amben!
  Kaadilan ora tresna marang wong kang ringkih, begja ora tresna marang wong wedus, bandha ora tresna marang wong jujur!
  Welas asih gedhe banget kemewahan - Kanggo panguwasa sing ringkih!
  Panguwasa sing kuwat kudu kejem. Iku angel kanggo turu ing watu amarga iku angel!
  Indecision: tandha pisanan kelemahane!
  Anak minangka lembaran kertas kosong, ora salah yen ana akeh scribblers ing antarane wong diwasa!
  Pesimis ora tau gagal!
  Sampeyan ora bisa ngumbah sirah nganggo enema, akeh banget bolongan, kabeh mlebu!
  Deleng basa sampeyan. Iki minangka otot sing paling kuat, amarga bisa mateni mayuta-yuta, lan sing paling lemah, amarga bisa ngiyanati speaker!
  Ilat sing dawa nyepetake urip, kajaba pengakuan sing bakal mati!
  Luwih becik nuduhake kamenangan tinimbang nanggung beban kekalahan dhewe!
  Kaos sampeyan luwih cedhak karo awak, nanging sampeyan bisa dadi panas kanthi menehi marang pepadhamu!
  Sing kuwat mesthi bebas, rantai sing paling kuat yaiku kelemahane manungsa!
  - Singa ing amben lan ing paprangan ora bakal dadi terwelu!
  Kasepen ing panggonan iku emas saka standar dhuwur, nalika sampeyan kudu ngomong standar Mudhun!
  Kasepen iku emas, nanging asring palsu!
  Yagene meneng iku emas, amarga kunci emas minangka cara sing paling apik kanggo ngeculake ilat!
  Sampeyan ora bisa dadi dewa tanpa dadi wong suci!
  Kekuwatan tanpa dhukungan moralitas minangka otot tanpa dhukungan saka balung!
  Ing sangisore pukulan pedhang, panen lagi dipanen kanggo nggawe roti kamenangan, manis karo getih lan pait karo nangis!
  Modesty iku adhine kaluhuran, gumunggung iku antipode sawijining!
  Iku angel kanggo menang, nanging malah hard kanggo seneng woh-wohan saka kamenangan !
  Teori tanpa laku, yen manuk garudha tanpa swiwi ora mabur, nanging katahan ing panangkaran!
  . BAB #15
  Maria Kolesnikova - cah wadon-pahlawan lan ratuning elves olahraga printah unik dheweke. Lan dheweke gelut kanthi nesu banget lan kekuwatane mung super. Lan dheweke minangka kaendahan kosmik lan ratu elf. Lan supaya sprinkles karo aphorisms prawan elf dheweke kaya saka cornucopia.
  Ketekunan ing tumindak sing salah minangka prabédan utama antarane wong lan kethek!
  Tanpa resiko ora ana perjuangan, lan tanpa perjuangan ora ana urip.
  - Resiko iku uyah urip, ora ana sing dibutuhake, nanging yen sampeyan overdo, sampeyan bakal lara!
  Pati iku kaya wong lanang, mung siji sing teka, nanging ora telat!
  Sing luwih ora sopan ing ngarepe wong sing ringkih, luwih pengecut ing ngarepe sing kuwat!
  Yen sampeyan pengin dadi dewa, mandheg dadi kethek!
  Raja lan abdi kasebut duwe persamaan sing padha langsung ngiyanati jenise - kanthi patrap sing sepisanan!
  Umumé, umume wong jenius minangka anak saka wakil, amarga wong wadon tansah milih bojone tinimbang wong sing luwih apik!
  Mbeling nambah genetika, supaya wong wadon ora bakal pengin nggawa wong bodho ing atine!
  Gusti Allah sijine pedhang ing tangan saka bojo, jarum ing bojo, mung wong kathah mbalela utamané marang karsane Kang Maha Kuwasa!
  Ilmu sing dikembangake mirip karo sihir!
  Iku luwih gampang kanggo scoop munggah segara karo thimble saka kanggo njawab kabeh pitakonan atheis!
  Improvisasi minangka sikat sing ngethok senar saka instrumen kamenangan!
  Wong mati urip luwih becik tinimbang dewa mati!
  Sapa sing ora ngimpi dadi dewa bakal tetep dadi cacing!
  Iku luwih apik kanggo nindakake sapisan saka mbayangno kaping satus!
  Apa, ing perang, tega, kaya cathetan kaping wolu ing lagu, mung dadi alangan lan nyebabake ngguyu!
  Mudho adorns wong wadon luwih saka inten! Paling ora sing ora butuh dekorasi!
  Luwih gampang mbangun wong salju ing neraka tinimbang golek politikus sing jujur.
  - Luwih gampang golek watu garing ing dhasar segara tinimbang presiden sing netepi janji pemilu!
  Nalika ana cukup roti, perlu kanggo sirkus weakens! Rong piring panganan sing enak banget kanggo wong biasa!
  Resiko ing perang kaya bumbu ing sup, tanpa ana rasa ora enak, nanging sampeyan kudu ngerti kapan kudu mandheg! Sing pengin cocog kamulyan kamenangan, kaya wedhi ing ara-ara samun, mung sawetara biji emas nuduhake pait tanggung jawab!
  Resiko ing perang kaya bumbu ing sup, tanpa ana rasa ora enak, nanging sampeyan kudu ngerti kapan kudu mandheg! Wong-wong sing pengin cocog kamulyan kamenangan, kaya wedhi ing ara-ara samun, mung pait tanggung jawab sing ora akeh biji emas!
  Emas cemlorot, nanging ireng ati lan peteng jiwa!
  Dudu kapak sing mateni, nanging sing ngayun!
  Perang kaya jinis karo partner temperamental, sampeyan terus-terusan ngenteni pungkasan lan ing wektu sing padha pengin terus!
  Sing luwih banter, sing luwih tenang pikiran, sing luwih dhuwur nada, sing luwih murah akal!
  Tanpa kamanungsan, wong kaya batu bara sing tiba saka geni - sepi lan cepet mati!
  Ing tanah kita dhewe, lading luwih landhep lan tameng luwih kandel!
  Yen sampeyan pengin dadi pahlawan, aja maju ing formasi manut!
  Nalika wong loro sing trampil gelut, iku badai, nanging yen wanita trampil perang, iku tornado!
  Wangsulan: Bab ingkang paling angel kanggo nglindhungi nyawa saka meanness ing dhewe!
  Ing perang, ngapusi kaya kunci kunci - sing luwih anyar, luwih apik mbukak!
  Pitulung iku kaya sedhekah: mesthi teka ing wektu sing salah, ora lengkap, larang, nanging ora ana kekuwatan kanggo mungkasi tangan sing njaluk!
  Iku luwih gampang kanggo scoop munggah segara karo thimble saka teka menyang kesimpulan pesti ing diskusi agama!
  Agama, minangka aturan, minangka antipode toleransi!
  Ngomong babagan politik paling asring nyebabake gelut!
  Emas ora teyeng saka getih, ora kotor amarga kringet, ora crumble amarga nangis!
  Klub iku ajiné, pedhang iku piso ing ajiné!
  Yen sampeyan pengin mrentah negara - sinau kanggo mrentah dhewe!
  Nalika pepadhamu duwe dompet kosong, sampeyan katon luwih lengkap!
  Luwih becik pasa dhewe, ketimbang ngrungokake sesambate bocah sing mati keluwen!
  Kadhangkala wektu kanggo akun kesalahan - tetep mung ing kuburan!
  Ing kene elf dibuwang kanthi bledosan sing agresif. Iki tenan bocah-bocah wadon saka peparingé neraka annihilation kelangan. Bocah-bocah wadon kuwi bisa nyuwek bruwang, lan malah macan sing duwe gigi saber.
  Lan mesthi sikile gundhul, lan banget seductive. Bocah-bocah lanang seneng dhengkul lan ngambung wedhus wuda, bunder, tumit jambon kanthi mambu sing nyenengake lan nyenengake.
  Iki pancene dadi kelangan lan keren banget. Lan bocah-bocah wadon bisa nyelehake orc apa wae kanthi ngobahake sikil sing otot.
  Salah siji elf karo raspberry-colored rambute njupuk lan ngeculake aliran energi saka guwa-garba dheweke.
  Lan dheweke mabur lan tiba ing méga wutuh manuk hering lan manuk garudha sing ngubur kuburan. Lan padha kaget lan kaget dening kejut alam bébas lan geger otak, wiwit tiba mudhun.
  Lan ram tengkorak beruang Putin nganggo cucuk. Lan mateni makhluk sing ala banget.
  Bocah wadon kasebut cekikikan lan ujar:
  dhuwure lintang,
  Tarik menyang jarak tanpa wates ...
  Apa cah wadon mikir bab?
  Mesthine babagan Icarus sing ora sopan!
  Lan prajurit kasebut mbuwang keris nganggo driji sikil. Dheweke mabur lan langsung ngilangi martabat telung orc. Lan ternyata banget efektif lan agresif.
  Lan akeh Orc sing dipateni bebarengan.
  Lan cah wadon njupuk lan nyanyi maneh;
  Negaraku ana ing sangisore bendera November,
  Tekan dhuwur daya cahya!
  Sawise kabeh, kita berjuang kanggo dheweke ora muspra,
  Mugi-mugi katresnanipun dipuntembangaken ing kalanggengan!
  
  Negara pitutur kanggo wong nggawa tentrem,
  Kabeh wong seneng - ngerti proletar!
  Sapa kanggo Elf - kamulyan lan kamulyan,
  Ayo padha nembangake kidung sejuta aria!
  
  Ayo entuk kamulyan - pemuda bumi,
  Ayo mbangun candhi - swarga elfinisme!
  Ngendi asap ireng ing kadohan?
  Ngerti tapak orcism iki !
  
  Nanging apa pionir masalah karo sumpah -
  Aku supaos kanggo sabab saka donya - kanggo ngawula zealously!
  Sarehne mungsuhe arep ngrampas barang,
  Kita bakal ngoyak dheweke kanggo swara saka akordion tombol!
  
  Mungsuh ora ngerti yen tanah air ana karo kita,
  Wektu bakal teka - kapal bakal dibangun!
  Ing mburi kita para pejuang Tanah Air durung sirna,
  Ayo kabeh dadi pahlawan sing wani!
  
  Kita bakal mabur menyang lintang ing langit kanthi lagu,
  Kita bakal nggali kanal ing Mars enggal!
  Wong-wong saka dewan manunggal karo partai -
  Sawise kabeh, komunisme ndadekake kita dadi wong!
  
  Perang, mesthi, dudu dolanan,
  Sampeyan minangka target lan penembak ing wektu sing padha!
  Lan peluru nyengat kaya jarum sing landhep,
  Ayo dadi ala banget kanggo orc jahat!
  
  Kita bisa nggayuh kabeh, kabeh -
  Lan bakal ana wit kurma lan klapa kanggo sarapan!
  Kanggo sing ora peduli karo kabeh iki,
  Bakal njaluk tongkat hard adil!
  
  Tank Orc nganggep mangkono - ora bisa dikalahake,
  Lan apa parade ngubengi alun-alun kanthi saran!
  Nanging dheweke mbuktekake yen dheweke ora bisa dikalahake,
  Apa sing bakal nyegah kadhemen saka nyopir sampeyan ing mangsa panas!
  
  Dadi raja elf iku kalbu, kehormatan jiwa Elf -
  Didhawuhi perang kanggo suci!
  Prawan, aja susah
  Kehormatan iku ora bisa dirusak, dhuwit dhuwit!
  
  Ing torture sengit - sampeyan ora bisa ngucapake groan,
  Tampilake kabeh wong - pejuang saka monolit!
  Kuwi kekuwatane wadyabala Abang
  Ing ngendi malah bocah lanang gelut kaya elit!
  Saiki, yen bocah-bocah wadon nyanyi, dheweke nindakake kanthi banter banget lan kaya anjing greyhound. Prajurit, aku kudu ujar, pancen apik banget lan apik banget. Lan sikil sing gundhul banget lincah, lan banget dexterous. Lan padha mbuwang hadiah pati, kaya-kaya pebbles saka catapults. Lan para prajurit nuduhake watake sing sregep lan agresif lan ora bisa ditiru.
  Dadi salah sawijining prajurit sing nganggo bedhil dhewe njupuk lan nabrak orc, menet tombol joystick nganggo puting abang. Lan dheweke ngudhunake projectile saka daya kolosal lan ngrusak. Iku mabur ing busur lan jeblugan menyang klompok Orc. Lan akeh bruwang Putin sing dirusak.
  Bocah wadon kasebut kanthi logis nyathet:
  - Lan pamburu bakal kulit bruwang yen rubah nyata!
  Lan karo driji sikil gundhul, cah wadon mbuwang bumerang. Iku mabur liwat, lan langsung ngethok kesempurnaan lanang saka papat orc. Lan bruwang Putin secara harfiah mati amarga kejut pertempuran.
  Sawisé iku, bocah-bocah wadon njupuk kanthi semangat banget, kanthi swarane, sadurunge nightingales ilang, padha nyanyi;
  Rasa kaya ngono ing ati ngidungake kidung,
  Kaluhuraning langite Gusti ana ing kono!
  Tanah Air: prestasi, karya, ngurmati wong ...
  Native Elf - tembung paling suci!
  
  Kerubim menehi inspirasi kanggo kita,
  Menehi sayap lan kamulyan tanpa wates!
  Kita njaga kekuwatan bumi kanthi kuwat -
  Rod Mahakuwasa - bakal selawase karo kita!
  
  Ngerti Tanah Air, sampeyan ibu ing salawas-lawase -
  Gusti Allah pareng dadi lola tanpa roh!
  Lintang sing nduwur lima iku kobong -
  Yen ana scolding, aku bakal nutupi sampeyan karo pedhang!
  
  Semono uga akeh badai militer sing teka ing Elf,
  Kaya angin topan saka neraka, panase cepet-cepet!
  Kapal pecah, dayung pecah,
  Nanging Srengenge ora bakal mateni angin puyuh orc ala!
  
  Naga, nyengirmu iku cangkem sing ala,
  Apa sing arep ditindakake? - Mangan Elf!
  Nanging kita ora bakal nglilani Fatherland tiba,
  Ayo wong wadon njerit wedi!
  
  Bayonet lan pena, pedhang lan sikat ing pewarnaan,
  Ing layanan negara, kang luwih ayu saka kabeh!
  Dheweke minangka penyalahgunaan lan urip kita,
  Maju - disebarake ing Maret!
  
  Dadi yen wis takdir - rock atos,
  Kanggo mati, enom kanggo ngapusi ing lemah lembab!
  Aku bakal nguripake sampeyan Rod Creator,
  Ngerti ing lambang, aku nggambar pasuryan para suci!
  Lagu iki gludhug ing kabeh perang, bocah-bocah wadon sing apik banget ngilangi lan mateni bruwang Putin kanthi kuat.
  Lan ora bisa nahan tekanan badai, para Orc mabur!
  Lan Maria Kolesnikova sing wani nonton iki liwat monitor. Lan dheweke ana prawan ayu nengsemake. Apik banget. Lan, mesthi, diktator lemak, mustachioed, lemak nalika dheweke bali, lan malah sadurunge, dheweke bakal dibayar. Lan bakal dadi, Lan bocah-bocah wadon elf nuduhake kelas paling dhuwur.
  Prawan elf sing apik banget Maria Kolesnikova terus berjuang kanthi semangat lan tekanan gedhe, nuduhake mukjijat. Lan tim karo bocah-bocah wadon elf mung super.
  Iku perang kejem lan ing wektu sing padha fun. Elf, utawa malah mayoritas elf, mbedakake jumlah orc sing berkembang biak kanthi tunas kanthi keunggulan kualitatif lan sihir.
  Elf duwe rolas kaping luwih wadon tinimbang lanang, lan kabeh ayu lan nyenengake. Dadi perang sing agresif lan ing wektu sing padha nyenengake.
  Dadi cah elf njupuk lan karo driji sikil gundhul mbuwang hadiah saka annihilation karo gedhe, pasukan matèni.
  Dheweke mabur ing busur lan nabrak wong akeh orc. Lan massa saka bruwang Putin ambruk.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Para Orc ngamuk-ngamuk,
  Mungsuh resimen maju ...
  Nanging swarane bocah-bocah wadon iku nyaring,
  Bakal ketemu bruwang karo musuhan!
  Iki bocah-bocah wadon - kelas sing luar biasa lan pembunuh.
  Ing kene ana elf kanthi rambut oranye sing mencet tombol joystick kanthi puting abang ing dhadhane lan bazooka mbuwang daya ngrusak kolosal, mateni bruwang Putin.
  Lan dheweke cooed:
  - Kamulyan kanggo kekaisaran elf,
  Bocah-bocah wadon ayu banget ...
  Kita nyerang, aja mabur
  Tim baja kita!
  Lan prajurit kasebut mbuwang kanthi driji sikil sing cah wadon minangka hadiah sing ngrusak lan mateni, nyuwek-nyuwek beruang Putin. Iki pancene dadi dina peteng kanggo para orc.
  Padha wani perang karo bocah-bocah wadon.
  Lan yen cah wadon njupuk lan mbuwang paket mbledhos karo tumit telanjang, banjur ing kasus iki tentara Putin bakal wedi banget . Para prajurit ayu banget. Padha ing bikini, utawa malah mung kathok tipis.
  Sikil sing gundhul lan anggun mbuwang hadiah pati kanthi kekuwatan ngrusak sing mateni lan gedhe banget. Lan bruwang Putin keselak getih lan mati ing sangsara.
  Prajurit elf rambut wungu njupuk lan nganggo sikil sing gundhul lan pahat mbuwang hadiah saka annihilation. Saka pukulan kasebut, tank kekaisaran Putin diuripake, lan massa orc diremuk.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  Perang lagi rame ing alam semesta
  Perang tanpa alasan...
  Fuhrer ala Iblis bisu
  Lan sungkowo teka karo!
  Lan jawata maneh njupuk lan mbuwang dheweke gundhul driji sikil, peparingé karusakan lan cilaka.
  Lan maneh, bruwang Putin sing ambruk lan gosong mabur ing udhara.
  Iki pancen apik tenan. Ana extermination orcs wulu, mambu lan fanged, lan bocah-bocah wadon nggunakake artileri recoilless kanthi bantuan puting susu strawberry.
  Lan bocah-bocah wadon sing sing ing bungahaken, lan terus kanggo uncalan peparingé matèni pati karo gundhul, kaki chiseled, karo soles pink;
  Kita perang kanthi spontan lan tanpa rencana -
  Nanging aku bakal nyebut jeneng monster kasebut kanthi nesu ...
  Baris-baris novel kasar kebak getih,
  Ayo waca bab kasebut kanthi ros-rosan!
  
  Kadhangkala Gusti mirsani kita kanthi ketat -
  Senajan aku pengin urip free karo pedhang!
  Sawetara wong sing manggon ing cedhak karo Gusti Allah,
  Liyane luwih seneng ora menyang dhokter!
  
  Mungsuh ninggalake Elf kita kanggo dipangan,
  Nanging aku ora bakal nyerahake tanahku marang Iblis!
  Karo Kristus saben kawruh saka tumitah iku ayu,
  Pethel Svarog minangka dalan menyang pesisir sing nyenengake!
  
  Kita minangka prajurit sing lair kanthi kekuwatan kaya ngono,
  Kanggo kita, getih kaya hawa ing paru-paru kita!
  Putra baja Damask, baja lan perang gagah,
  Kita ora bakal menehi upeti marang mungsuh kita!
  
  Lair lading lan nasibe prajurit,
  Perang, rasa seneng kanggo wong sing dikasihi ing jagad raya!
  Supaya drum wong najis ora muni,
  Mirsani pangkat militèr kanthi nesu!
  Kaya ayunan pedhang - urip maneh nglairake,
  Dadi, kita ngganggu upaya jagad iki ing perang!
  Saiki bangga - gustine tanah iki,
  Ing Fane , gendéra lan parade ing Okrlin !
  
  Lan cah wadon-impen sparkles werna rambute,
  A katon sumringah, kang lintang-lintang, Srengéngé!
  Sampeyan ngirimake impuls kanthi lagu atimu,
  Ayo gendéra, blushing, bledosan menyang langit karo semangat!
  
  Balapan nglairake Kristus - lair ing antarane kita,
  Aja ngapusi yen Gusti Allah mung ana ing Palestina!
  Sawise kabeh, kanggo Elfia, ngerti yen jam sing padhang bakal teka,
  Kita bakal nelukake papan lan unsur!
  
  Nglayani Tanah Air - tresna iku tugas kita,
  Tanpa wani ora ana papan ing planet iki!
  Lan yen Kulawarga Kang Mahakuwasa ora mungkasi prajanjiane,
  Anak-anake kudu kuwat lan roh-daging!
  
  Kendhang wis mandheg, perang wis rampung,
  Kémahé pangéran sétan wis ilang ing pepeteng neraka!
  Saiki kaendahanku dakjaluk teka,
  Aku bakal menehi elf atiku tanpa cadangan!
  Tembung-tembung kasebut saka bocah-bocah wadon katon rada ambigu. Padha kangen lanang lan asring nggawe katresnan kanggo saben liyane. Bocah-bocah wadon ing kene apik banget.
  Lan sikil sing gundhul, dipahat, disamak mbuwang hadiah pati sing ngrusak lan ngrusak. Lan ngirim kacang polong ing jero sing antimateri didhelikake.
  Para wadyabala ing ngriki sampun katata-tata, satemah peluru botên sagêd ngalang-alangi, saha lajêng badhe kacilakan.
  Prawan elf sing rambute kuning njupuk lan mbuwang keris menyang mungsuh kanthi driji sikil. Iku miber liwat lan pierced umum orc tengen ing groin. Lan seda amarga kejut pain.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Kita bocah-bocah elang sing keren,
  Sanggup, gagah lan ayu kanggo perang ...
  Lan pracaya kita falcons lan elang,
  Lan ora kabeh karo nyawa saka buffoon ala!
  Banjur salah siji saka bocah-bocah wadon njupuk lan murub saka mortir. Lan dheweke nutupi puluhan bruwang Putin, nyuwek-nyuwek. Iki pancen jotosan sing ngrusak. Lan prajurit maneh wiwit nyanyi kanthi semangat;
  Cahya tanah kelairan tanpa rupa mulya
  Lintang-lintang Ruby murub ing ndhuwur.
  Elf nutupi awake dhewe karo kamulyan abadi -
  Pahlawan sing kuwat ngalahake, rancangan!
  
  Rowan ruby ing godhong zamrud -
  Safir berkilau di sawah kembang jagung...
  Aku ngarahake pikiranku menyang sampeyan Elfiya -
  Elang telung sirah kanthi lagu ing penerbangan!
  
  Ing tetes embun, mutiara minangka inten saka kepingan salju,
  Kabeh ing Motherland gedhe apik!
  Bumi lengo - urat kaya fluff ing,
  Snowdrifts padha diunekake seger dening angin!
  
  Ing pinggir Elfia - es, segel,
  Ing liyane, unta minangka emas ing ara-ara samun.
  Kita anget nalika badai salju,
  Amarga ing atine Gusti kita tetep!
  
  Tuwuh semangka, melon lan gedhang,
  Lan nang endi wae ing mangsa panas sampeyan balapan ing skates ...
  Nah, ing ngendi sampeyan bisa nemokake negara sing kaya ngono ing donya?
  Ing ngendi wong-wong sing kuwat banget ing ajiné!
  
  Ing Elphia prestasi senjata diluhurake,
  Ing kono, elf cahya minangka Pencipta nasibe dhewe!
  Kita bisa berjuang kanthi apik,
  Supaya banjir masalah ora teka menyang Elf!
  
  Saben uwong ngerti yen wanita kita ayu
  Lan ora ana wong sing luwih kuwat kanthi wani!
  Fatherland, sampeyan minangka perwujudan saka swarga -
  Siji Gusti Allah sing Mahakuwasa yaiku Master of Family!
  
  Sun-mulya bakal nyetujoni ,
  Mlaku-mlaku apa sing dituju prajurit...
  Kita bakal teka karo rampasan loman menyang omah,
  Tanpa miss, pemanah bakal Smash mungsuh!
  
  Sumangga kita paring katentreman saha kabagyan dhumateng jagad raya,
  Ayo padha nangekake wong mati bebarengan karo Gusti Allah!
  Kanggo kamulyan Tanah Air kita sing ora bisa rusak -
  Kita mesthi ngerti - kita bakal menang!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi ngamuk lan luhur, lan terus gelut. Lan elf nekat lan wani perang ing langit. Dheweke nembak pesawat ork, ngobong.
  Salah sawijining elf nindakake trik - laras telung, lan nabrak mobil beruang Putin, nyebabake geni.
  Sang prajurit ngucap:
  Srengenge wis sumunar ing ndhuwur kita
  Ora urip, nanging sih-rahmat ...
  Tanggung jawab kanggo tentrem ing negara
  Iku wektu kanggo mangerteni
  Tanggung jawab kanggo tentrem ing negara
  Iku wektu kanggo ngerti!
  Wis pejuang dudu bocah,
  Kita kudu mateni orc!
  Lan cah wadon njupuk maneh lan banget decisively menet tombol joystick karo driji sikil telanjang.
  Lan dheweke kenek mungsuh maneh, wektu iki mencet tombol bazooka karo penthil susu abang. Lan pasukan gedhe, ngrusak nanggepi. Iki cah ayu tenan.
  Lan nganakake tembakan sing apik banget ing mungsuh.
  Prajurit kanthi rambut lilac uga nyerang mungsuh, nggunakake dhadha sing apik banget. Lan pasukan agawe kolosal makarya.
  Cah wadon njupuk lan wiwit nyanyi maneh;
  almond, almond,
  Ing mbah elf!
  Apa padha mangan bubur
  Apa sing diombe - nggawe!
  Mangkono anggone para jawata padha nembang, kanthi swarane kang nyuwara, kaya dheg-dhegan. Lan padha gedhe.
  Nanging bocah-bocah wadon maneh menet tombol karo penthil abang lan ngeculake peparingé pati karo pasukan matèni.
  Ing wektu sing padha, nom-noman uga perang, kalebu elf ayu banget sing nembak lan nyanyi;
  Pesisir ing Elf jembar lan curam,
  Ombake nyembur-nyembur kanthi sinar gilap...
  Elfia dadi Tanah Air,
  The trill saka nightingale sings kanggo kita karo song apik!
  
  Ing prau amba, kita lelayaran karo kekasih,
  Dheweke unraveled dheweke kepang emas.
  Betapa becike kita bebarengan karo kekasih kita,
  Sayange ora nyekel baya.
  
  Ora, ora banyu, rustling astern,
  Iku alam sing menehi kita sampanye.
  Tanah iki kaya ibu sing daktresnani,
  Kemurahan bumi nganggo busana kraton!
  
  Tetes kaya mutiara ing sangisore sinar rembulan,
  Kecipratan kaya grombolan tawon kanthi swiwi perak ...
  Virgo, sampeyan kaya malaekat sing ngimpi kanggo aku,
  Kanthi pasuryan kesucian - Madonna paling murni!
  
  Ambune madu, lan rambute sutra,
  Lambene pisah kaya satin.
  Aku percaya yen wektu sing ditunggu-tunggu wis teka,
  Dadi nyata - dongeng padha!
  
  Lambene kena ing ecstasy
  Manise kaya mangkono ora ana tembung maneh.
  Sampeyan unearthly pracaya kaendahan,
  Kathah bakal mutusake - uncalan duwit receh sing luwih dhuwur!
  
  Kene ambungan siji-siji
  Sighs lan ngguyu saka bungahe badai kita.
  Kasucening nyawa bakal nylametake kerub,
  Dhaptar dosa bakal dibuwang menyang guci dening wong sing dipilih.
  
  Ora, ngerti luwih ayu tinimbang sampeyan ing bumi,
  Passion murub kaya geni padhang ing atiku!
  Kita bakal manggon ing negara sing paling apik
  Ayo mbukak jendhela lan lawang menyang angkasa!
  . BAB #16
  Maria Kolesnikova terus ngleksanani pengaruh agresif lan mbesmi mungsuh. Lan dhawuhe pancen tegas lan cetha lan unik.
  Bocah-bocah wadon elf keren banget. Prajurit sing nyenengake sing mbuwang kacang polong pemusnah ing bruwang Putin lan nyuwek-nyuwek orc.
  Prajurit padha perang banget. Lan padha murub kanthi cepet. Lan padha murub bedhil mesin. Mowing mudhun kabeh rangking pasukan saka bruwang Putin. Lan padha banget agresif.
  Bocah-bocah wadon padha bengok-bengok.
  Lan ing wektu sing padha, padha ora lali kanggo nembang karo swara gemerlap kaya chiming saka lonceng;
  Kaluhurake ing tanah kelairane Elpheus ,
  Kita tresna sampeyan banget ...
  Bocah-bocah wadon elf ora umur
  Kita ngalahake orc, kita tresna!
  Iki pancen lagu sing muni apik. Lan kabeh iku apik banget.
  Bocah-bocah wadon njupuk lan maneh wiwit nyanyi bebarengan karo wong enom, lan banget provocatively;
  Sampeyan tentara kita - kulawarga pribumi,
  Tanah kelairan gedhe, daya elf.
  Mbukak rahang ngimpi ula,
  Pu ngunggahake baya ing gunung-gunung iki!
  
  Sumpah lan sumpah sujud, menehi,
  Dheweke sumpah bakal mateni kabeh bocah elf sing ora setya.
  Nanging ksatria kita ngremehake katentreman lan kenyamanan,
  Kanggo dheweke, kanca sejati lan sedulur saiki dadi mesin otomatis!
  
  Orkstan uga tanah asli, pracaya kula,
  Nampa pesenan kanggo terus - terus!
  Sawise kabeh, pracaya kula, kita ora bisa nuduhake kekirangan,
  Sawise kabeh, iki minangka lawang mlebu negara kanggo kita saka lawang kidul!
  
  Senajan pacifis kadhangkala krungu groan;
  Apa kowe lali, ora perlu mati kene!
  Nanging kita ora bakal ngidini sabab kita dibongkar,
  Wiwit tentara luwih kuwat tinimbang kabeh tanah air!
  
  Pesenan Fatherland - sampeyan perang, dadi perang,
  Aja ngrungokna tikus nggero ing ngisor jogan!
  Kanggo Elfiya kita, mung ana siji cara kanggo mabur kanthi cepet,
  Lan bantahan kasebut minangka senapan mesin Maxim pertama sing kuat!
  
  Yen ana kamenangan ing Orkstan , tegese kuwat,
  Panyebab Uni Soviet saka Marxisme suci urip!
  Para putrane Iblis ora bakal bisa nglanggar karep kita,
  Kanggo kamenangan, kanggo kamenangan, lan kurban ora count!
  
  Prawan, nalika aku bali, ngambung aku
  Saiki sampeyan wong, lan sampeyan wis mbuktekaken kabeh kanggo dhewe!
  Waja apa sing luwih kuwat tinimbang titanium ing jantung prajurit,
  Apa sing cocog karo pejuang enom marang prajurit!
  
  Iki tegese bakal tentrem ing saindenging jagad,
  Kabeh wong kaya sedulur ing siji formasi!
  Sing Prajurit Abang nelukake alas,
  Kanthi kepinginan kanggo terus perang, aku ngobong lan ngobong!
  Bocah-bocah wadon lan lanang nyanyi kanthi semangat. Dheweke tumindak kanthi efektif, mateni bruwang Putin. Iki arang banget kelangan.
  Kene elf balapan ing tank. Lan dheweke entuk mesin piramida paling anyar sing diciptakake dening Zelensky. Iki pancene tank sing keren banget.
  Lan ayo njupuk kanthi akurasi sing luar biasa. Lan kanthi yakin nyerang mungsuh.
  Nalika njupuk, bocah wadon nggunakake puting susu ruby lan nindakake kanthi apik.
  Lan nyanyi kanthi nesu:
  Aku njupuk mungsuh ing tangen
  Aku krungu swara sing nggegirisi banget ...
  Para elf mesthi bakal mateni para Orc,
  Kita uga gelut, dudu penonton!
  Elf njupuk munggah lan shredded mitra, ing jotosan. Lan padha smashed bedhil poto-propelled, lan nawakke saka bear Putin menyang Kripik. Iki sawetara ayu apik tenan.
  Lan basa-basane energik lan cepet banget. Dheweke nindakake kanthi cerdas.
  Lan ing wektu sing padha aja lali nembang;
  kesatuan suci Elfia wong,
  Kanggo progresif, donya iku becik!
  Aku nambani muse inspirasi,
  Iku bakal kelakon, apa wong ngimpi!
  
  Tanah asli kita kaya sing sampeyan ngerti,
  Seneng ing, tuwa lan enom!
  Ing kono, dina minggu diluhurake minangka Minggu,
  Ora ana tanah air sing luwih ditresnani tinimbang sayang!
  
  Ora ana swarga kaya ngono ing swarga,
  Apa mbangun tangan kuwoso proletar.
  Lan ing endi wae rantai sing karat nyenyet ...
  Donya kerja ing jerat ajiné!
  
  Nanging kadhangkala pikiran mbrontak bakal sumunar,
  Wulu bayonet luwih landhep tinimbang clempung kang atos!
  Lebur garis panas, es neraka sing murub,
  Lan brahala nakal sing nyatakake awake dhewe bakal ambruk!
  
  Banjur badai tsunami bakal kesusu,
  Bakal ana kerusuhan nasional.
  Kanggo ngrampungake apa sing wani ditindakake dening pejuang -
  Kaya angin topan roh nyapu liwat generasi!
  
  Lan abad anyar - kemajuan mrentah bakal teka,
  Ing kono, mlarat, lara, kasangsaran bakal ilang ...
  Planet sing dideleng dening ahli nujum
  Saiki ing manunggaling paseduluran bakal teka bebarengan!
  
  Lan pati bakal surut, bakal mungkasi -
  Ilmu bakal menang, pracaya kula, tuwa.
  Mahkota Laurel ing bathuk sampeyan -
  Lan kekuwatane Tanah Air iku kadhaulatan tanpa wates !
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik - dheweke nindakake kanthi apik. Iki pancen bocah-bocah wadon super !
  Prajurit elf sing apik banget kanthi otot sing diukir lan anggun. Iki pancen bocah-bocah wadon sing sampeyan butuhake.
  Saiki, yen dheweke mulai nyanyi, mula ora ana infeksi sing bisa nolak.
  Lan bocah-bocah wadon perang ora mung ing pesawat lan tank.
  Lan uga ing segara. Lan mung ana wong sing nganggo bikini lan tanpa alas kaki. Lan sikile dadi seductive.
  Lan dodo, apa, lan pinggul, lan pinggul. Lan otot-otot weteng banget penting, kaya ubin. Iki wong wadon. macan tutul tenan. Lan siji tembung - elves.
  Nalika sampeyan ndeleng wong-wong mau, sampeyan pancene diuripake. Iki bocah-bocah wadon mung super.
  Elf iku ayu banget, lan padha perang ing segara. Lan gundhul, jambon, tumit bunder saka bocah-bocah wadon njupuk mati lan flashed. Iki arang banget efektif. Lan elf minangka prajurit kolosal.
  Dadi bocah-bocah wadon macet sikil telanjang menyang logam, ngarahke mriem rolas inci lan murub karo iku. Lan miber gedhe, peparingé matèni annihilation.
  Sing carane bocah-bocah wadon njupuk lan banged ing mungsuh, lan nyanyi;
  kaendahan, kaendahan,
  We udan orc kaya kucing!
  Kita pipis kaya asu
  Orka bully!
  Kita luwih kuwat tinimbang manuk beo
  Punika perusahaan!
  Mesthi wae, saliyane bocah-bocah wadon ayu, uga ana wong enom. Salah siji saka wong-wong mau isih katon kaya bocah lanang umur rolas kanthi kathok cendhak lan tanpa alas. Lan dheweke nyanyi kanthi apik banget;
  Senadyan kita ngalami kangelan, sampeyan ora isin,
  Kanggo ngatasi alangan iku luwih manis tinimbang madu!
  Yen sampeyan elang, dudu manuk pipit sengsara,
  Aja wani manthuk karo cuaca udan!
  
  Kita seneng perang ing uyah bumi iki
  Kanca sulih Pundhak gelem!
  Lan kanggo kulawarga sing berkembang,
  Ayo menyang kabeh rock kanggo ngalahake ing ngendi wae!
  
  Bajak laut ora diijini manggon ing idleness,
  Dheweke iku putrane rejeki lan abdine Elfia!
  Nalika kita ing segara - gubug ditutupi salju,
  Lan sprinkled karo Frost mutiara!
  
  Ora kanggo iki, dheweke milih dalan sing angel,
  Kanggo duwe kasugihan piyambak!
  Patronymic saka orc ala ora bisa ditekuk,
  Kita mbangun negara kasebut kanthi lagu!
  
  Mungsuh iku cepet-cepet maju - break wong,
  Kanggo mungsuh, mung peti mati ing rawa!
  Tanah air gedhe - sanajan wong jahat kuwat,
  Lan Gusti Allah Svarog furrows eyebrows karo kuatir!
  
  Nanging kita nyabrang pedhang - kanthi kendel menyang perang,
  Kita bengok-bengok - nyerang bandit!
  Kanggo nggawe impian mantan dadi nyata,
  Kanggo ngrasakake ambungan sing ditresnani!
  
  Elfi ayu subuh luhur,
  Spew admiration banter tenggorokan!
  Lan Iblis ora bisa mbangun pemandangan kelairan,
  Sampeyan bisa ngalahake dheweke lan bakal ora seneng!
  
  Bakal ana jagad sing ora ana lara,
  Ing umur tuwa ora bakal tetep!
  Aku bakal menehi kaendahan katresnan makutha,
  Lan aku njaluk sampeyan dadi luwih cedhak!
  Ya, bocah elf nyanyi apik banget, dheweke apik lan keren. Lan lagune gawe panase jiwa.
  Bocah-bocah wadon elf nerusake perang ing kapal perang. Ana akeh bocah wadon sing apik banget. Elf enom uga luwih seneng mlaku tanpa alas kaki nalika panas. Dheweke katon ora luwih saka nembelas taun, lan uga ayu banget, kanthi kulit sing resik lan mulus. Iki katon combative lan keren.
  Bocah-bocah wadon ora nyerah ing perang. Lan padha tumindak kanthi energi sing maksimal.
  Lan sampeyan bisa ndeleng sing gundhul, sikil samak sumunar kaya ngono. Lan padha evoke raos apik.
  Bocah-bocah wadon Elf tumindak kanthi energi gedhe saka susu sing subur lan gundhul.
  Lan carane akeh cah wadon ing perang. Ing kapal perang padha apik tenan. Elf malah wiwit tiba ing dhengkul lan ngambung bocah-bocah wadon kang gundhul, bunder, tumit kelangan. Lan dheweke nindakake kanthi agresif. Lan kanthi semangat banget.
  Iki bocah-bocah wadon. Lan ayu banget.
  Apa yen bocah-bocah wadon mbukak puting susu? Banjur wong enom banget greedily siram karo ambungan. Lan lanang mung apik tenan. Lan bocah-bocah wadon uga apik!
  Para nom-noman nyanyi ing ndhuwur paru-paru:
  Kita dudu perampok sing ala,
  Kita ora pengin mateni ...
  Bocah-bocah wadon kita dadi barefoot
  Kaya-kaya bisa menehi!
  Bocah-bocah wadon elf nglirik dheweke lan uga nyanyi:
  Barefoot, mung barefoot
  Ing gludhug Juli, lan ing swara saka Surf!
  Barefoot, mung barefoot
  Mung sampeyan lan aku bakal nari!
  Mangkono anggone padha nembang. Lan padha perang malah luwih apik. Dadi cangkang nyerang kapal perang karo orc, lan langsung mateni sèket bruwang Putin. Iki ternyata pancen keren.
  A cah wadon karo barefoot, anggun, sikil banget seductive, kang lanang tresna Kiss, nguripake dheweke.
  Iki bocah-bocah wadon, lan apa kulit apik lan polesan padha duwe. Iki kabeh katon banget kelangan.
  Salah sawijining bocah wadon saka kulawarga elf mencet puting susu sing gundhul lan ngluncurake proyektil mateni saka bedhil.
  Warriors perang nemen lan kekuatan getih. Lan padha bisa mateni orc. Lan sikile, kaya biasane, gundhul, lan chiseled, lan malah banget tanned.
  Lan tumit bocah wadon dadi anggun lan unik kanthi cara dhewe. Iki tumindak getih saka bocah-bocah wadon.
  Lan padha wiwit nembang;
  Badan bocah wadon ora umur
  Padha ayu ing salawas-lawase, enom ...
  Padha tangi lan kebak huru-hara,
  Elang nyata nyolong!
  Bocah-bocah wadon elf gelut sregep. Nanging ana uga lanang elf. Dheweke ayu, klambi cendhak, pionir tanpa alas kaki. Lan dheweke uga ngarahake bedhil menyang mungsuh lan nindakake geni sing mateni meriam, sing minangka pendekatan sing tajem lan agresif.
  Lan supaya lanang elf sing karo katresnan lan passion;
  Lan nalika sungu pionir njaluk ngisi daya -
  Kanca-kanca bakal nyanyi bareng!
  Kita, kaya falcon, bakal cepet-cepet menyang jarak penerbangan sing ora ana watese,
  Amarga sampeyan lan aku padha kabeneran!
  Paduan Swara;
  Bebener kita, bebener kita
  Isine kanggo nanggung iman!
  Lan ora sesuk lan ora sesuk
  Lan dina iki nyimpen Motherland!
  
  Kita ngurmati Elf kita,
  Sawise kabeh, kanggo kabeh donya - ngerti cahya!
  Panji abang Tanah Air kita,
  Lan ora ana abang sing luwih cerah!
  
  Pelopor salut dudu dhadha,
  Tandhane yaiku gendera Tanah Air!
  Kita nglawan mungsuh kanthi trampil,
  Ngluhurake prestasi ing ayat!
  
  Ngerti yen mung ana siji iman ing planet iki,
  Iman ing dear, elfinism suci!
  Kanggo bocah-bocah sing seneng ngguyu
  Dadi orcism iku suwèk menyang jurang !
  
  Saben ksatria mung bocah cilik,
  Ing suket lan kali tanpa alas ...
  Nanging saiki ana kerekan ing tangane,
  Logam sing misuwur kanthi palu!
  
  Ana sing ngasah mesin nganggo alat mesin,
  Inggih, ana sing nembak saka pundhak!
  Spanduk abang mabur kaya kumach,
  Kita ngalahake mungsuh ala - ora guyon!
  
  Para leluhur kita kanthi kendel njupuk orklin ,
  Lha, piye karo kita? Kita lagi menyang Mars!
  Kita wong dudu kera ing cabang,
  Ajiné mungsuh persis ing mripat!
  
  Nanging kita uga ngerti carane seneng-seneng
  Ngalahake drum, muter trompet!
  Wajah bayi sing lucu banget
  Lan tandha papat lan lima!
  
  Ujian perang paling angel -
  Aja nganti mati!
  Nanging ing pati kita duwe spanduk karo obor,
  Tembaga sungu elf ora bisa tiba!
  Iki carane pionir apik lan militan nyanyi. Dheweke malah ayu banget lan gelut. Lan bocah-bocah wadon saka kulawarga elf uga apik banget lan apik banget. Lan padha secara harfiah nguripake wong, kang arang banget kelangan.
  Bocah-bocah wadon wis biasa nglawan orc ala lan tumindak kanthi produktif. Lan energi kolosal lan unik ing ayunan lengkap lan teka kaya angin topan.
  Iki bocah-bocah wadon.
  Elf rambut layung ngarahake proyektil lan njeblug ing Orc, smashing saperangan rolas bebarengan. Lan akeh sing mateni bruwang Putin. Lan nderek, ngandika arang banget ayo kang ngomong gedhe.
  Elves ayu banget, lan kaendahane erotis, lan banget badai. Padha tumindak kanthi energi gedhe lan seething.
  Punika salah siji saka bocah-bocah wadon ing mung kathok lan meh wuda. Lan dheweke malah wiwit nyanyi, sadurunge dheweke mencet tombol joystick karo puting abang ing dhadha, lan jeblugan energi.
  Iki bocah-bocah wadon - kelas paling dhuwur sing sejatine diduweni. Sampeyan ora bakal bisa nglawan sungu kuwi.
  Bocah-bocah wadon iki supermen.
  Lan kilat mabur saka meriam kapal perang para elf. Lan malah banyu saka hits godhok. Lan logam saka kapal kobong, coklat, kasar, bruwang tentara Putin.
  Iki pancen gelut agresif.
  Kang diiringi dening loro nembak lan songs ayu;
  Tanah kelairan mbukak lawang kanggo papan kanggo kabeh wong,
  Elfarin minangka Ratibor pisanan ing donya!
  Ing ndhuwur tata surya, sayap kita -
  Ing lumahing ireng saka pola mutiara!
  
  Kabeh sing luwih dhuwur kita katon menyang langit,
  Sawise kabeh, ing saben esuke wong mikir donya.
  Kita muter waltz ing piano anyar -
  Motif sing prasaja lan tulus!
  
  Lan saben cathetan, kaya lampu kilat lyre,
  Quasar kanthi mahkota kraton diarani ...
  Sanajan aku isih lanang -
  Nanging bakal ana munggah enom banget badai!
  
  Ing donya kuna kita njupuk khatulistiwa,
  Ing jaman paling anyar, Mars wis ketinggalan!
  Shovel diganti karo excavator,
  Kita malah bisa pesen udan!
  
  Ilmuwan Archimedes nemokake kabeh ing kamar mandi,
  Lan kita ora bisa njagong ngombe rum.
  Aja nggawe panemuan ing kursi
  Duh, kesed, ula sing ala!
  
  Mulane, expanses universal,
  Kita mesthi ditarik menyang dalan gedhe.
  Sawise leluhur gunung kasebut nyerang -
  Penghinaan lan satiety lan comfort featherbed!
  
  Kita iki turun-turuné lan pantes dipatèni,
  Sembarang bisnis terserah kita!
  Pionir mlaku kanthi lagu ing tatanan,
  Lan kabeh wong percaya - aku bakal mabur menyang lintang!
  Iki pancen tembang sing nyengsemake lan nyentuh kuping. Senajan ana elves kene, nanging ora ana Cheburashkas. Prajurit sing ayu banget ing kene, lan mesthine duwe sikil wuda, otot, lan disamak.
  Lan bocah-bocah wadon sing apik banget lan duwe puting ruby sing nyebabake godaan paling gedhe.
  Prajurit iki banget hasrat, dodo banget nyenengake, sing disamak lan bunder lan elastis ing prajurit. Wong ayu sing nyenengake, gelut banget lan sikile apik banget lan mobile, lan driji sikile gundhul lan ulet.
  Prajurit wanita pancen apik banget lan nyenengake.
  Lan bocah-bocah wadon iku ayu banget lan dhadhane banget napsu. Lan iku arang banget apik kanggo wong enom kanggo dilat madu apik iki. Lan nikmati katresnan sing kaya ngono.
  Eh, bocah-bocah wadon, carane manis elf sampeyan duwe kulit, saestu Ilahi ambrosia.
  Lan mesthi lagu ngiringi perang sengit lan getih iki;
  Ilmuwan kasebut kanthi pinter nyipta bom kasebut,
  Apa dheweke mikir karo kepala nominasi?
  Sawise kabeh, tanpa moral, wong wicaksana iku bokong,
  Sanadyan dheweke nampa dana kanggo edan!
  
  Liyane diwenehi paten kanggo meriam,
  Apa ngirim satelit ing orbit.
  Ilmuwan dudu impoten militer,
  Nganti pepak, kowe aja ngapusi!
  
  Wong kudu bisa kanggo perang,
  Sikap marang saben liyane ala.
  Lan kok aku ora ngerti
  Apa ana wong sing tumindak becik?
  
  Siji nglukis tangki nganggo cat banyu,
  Liyane "Katyusha" bakal nggawe sketsa.
  Nglumpukake bedhil mesin saka taman kanak-kanak,
  Lan bocah enom kita seneng mlaku-mlaku ing parade!
  
  Sawise kabeh, epaulettes padhang ing ngimpi,
  Kanggo kita, kadhangkala sinar luwih larang tinimbang srengenge.
  Sawise kabeh, ora ana papan ing Bumi sing ala,
  Ngendi getih layung wong ora mili!
  
  Sawise kabeh, wong, iku asu ajag kanggo wong,
  Inggih, kadhangkala asu ala mambu!
  Panjenengané ora bakal ngutangi roti sepotong,
  Urip piyambak - saiki kejem!
  
  Wong-wong kaya apa sing diuripké Yéhuwah Sang Rama?
  Piyé carané ala ngwasani donya?
  Raja sing galak iku wong sing wani ing antarane rakyat,
  Lan kanca utamaku yaiku sedulur Kain sing agresif!
  
  Gusti paring wangsulan: Iku pilihanmu,
  Gratis, angel, nanging perlu ...
  Dikumbah luwih cetha yen sampeyan ngethok mripat,
  Wong dadi goblok yen jagad iki manunggal!
  
  Lan mulane perang dadi hakmu,
  Aku ora bakal ngganti apa-apa ing kene.
  Sanadyan kerusuhan neraka mrentah ing perang,
  Ora ana pangarep-arep kanggo roti sing gampang lan mukjijat!
  
  Nanging tujuanku yaiku nggawe sampeyan hard,
  Kanggo mbangun impen kanthi pikiran sing kuwat,
  Kanggo nggawe rantai luwih kuwat tinimbang benang,
  Kanggo sapa wae sing dikenal minangka pahlawan ing perang!
  Bocah-bocah wadon nari kanthi apik lan nuduhake lompat-lompat kanthi sikil sing gundhul. Lan Gusti Ingkang Maha Kuwaos paring kanugrahan dhumateng para putrinipun. Utawa mungkin demiurge dewa.
  Bocah-bocah wadon duwe gaya rambut sing apik banget. Maneka warna, lan sawetara katon kaya pabrik, utawa helikopter, utawa kue - sing super lan keren.
  Elf nyanyi ing ndhuwur paru-paru, gundhul untu, lan mencet tombol joystick karo penthil abang;
  Sampeyan tanahku, apa sing ditinggalake,
  Ana bandit ing, gelombang gerombolan!
  Bocah-bocah mlayu, jaran mlayu,
  Badai salju sing panas wis munggah!
  
  Kabeh rye emas diobong ing lapangan,
  Grojogan mili saka langit - napalm,
  Kekuwatane Iblis "ala" ditarik metu saka atom,
  Lan saiki kabeh Bumi murub!
  
  Iku murub kaya jerami-rizoy,
  Naga galak ing langit
  Saka awu nganti lebu, angin dadi abu-abu,
  Ngirim bau kumelun - asor!
  
  Peperangan Tanah Air tanpa kantun,
  Padha ngalahake asu ajag jahat ing tutuk!
  Ing emper, kembang sakura tuwuh,
  Aja nganti grumbulan parfum ilang!
  
  Kabeh asli ing saben ranting willow,
  Mambu madu, ing twig prasaja!
  Apa mungkin wong lelungan sing sedhih dadi remuk,
  Sing slamet iku pengemis karo tas!
  
  Ora, partai kita ngandika,
  Aja teka menyang orc ala ing omahé Rama!
  Nom-noman ing ati, percaya aja nganti tuwa -
  Mungsuh nunggu kekalahan lengkap!
  
  Kita bakal maju - bab sing bener,
  Urip nganti jaman...
  Iman ing Keluarga Sun-Glorious kita ,
  Iku bakal dadi pepadhang sejati ing salawas-lawase!
  
  Komunisme, bener, adil,
  Ing impen dheweke sing lair ing sangsara!
  Aku percaya yen Tanah Air bakal seneng -
  Kaya manuk garudha sing ora mati munggah!
  
  Banjur wektu bebener bakal teka
  Ing ngendi wae pitakonan bakal nemokake jawaban!
  Fox Way ora bakal liwat -
  Lan Elfia ing komunisme-esuke!
  
  Dadi tetep tresna marang Tanah Air,
  Ing ngendi ana papan kanggo wong sing paling apik,
  Sawise kabeh, Fatherland kita mulya ing kekuatan,
  Marang wong sing kuwasa - mateni!
  
  Banjur nesu bakal rampung,
  Firdaus bakal teka, kanthi lagu nightingale ...
  Banjur kita bakal ngliwati grove,
  Aja nangis utawa sedhih!
  . BAB No. 17.
  Maria Kolesnikova perang karo edhan frenzied. Lan menehi pesenan marang waxes, nuduhake mung pinunjul lan unik kelas lan super.
  Iki bocah-bocah wadon banget pinter, lan arang banget ayu lan banget kelangan ing cara gelut. Elf kene mung sarwa.
  Bocah-bocah wadon beda, nanging elf iki kabeh keren. Dheweke bisa ngalahake orc lan klelep bruwang ala ing getih.
  Lan ilat saka elves seneng dilat, apa pulsates, cemlorot lan mambu dadi penake antarane elves enom.
  Wong-wong iki sampurna banget supaya aroma kasebut metu saka dheweke, kaya-kaya saka tanduran enom lan kembang liar. Apa apik tenan.
  Iki bocah-bocah wadon kene lan padha duwe mutiara, untu sparkling - mung super.
  Lan padha duwe tema kosmik, fenomenal. Ing kene mripate sumunar, lan padha banget karo lintang.
  Salah siji bocah wadon nendhang kanthi bantuan driji sikil. Lan supaya kabeh iki sak tenane Smashed. Lan iku arang banget agawe.
  Kene bocah-bocah wadon saka kelas paling dhuwur, padha bakal muter bass pindho.
  Lan sikile ayu banget, lan gundhul banget. Senajan iku bisa kanggo ngomong - banget barefoot? Mbok luwih apik kanggo ngomong - ayu banget!
  Lan bocah-bocah wadon seneng nyanyi lan nari kanthi semangat.
  Lan swarane satriya iku pancen apik banget lan ayu;
  Apa sedulur iki tembung pakurmatan?
  Carane akeh panas sampeyan ngerti ing tembung iki!
  Sanadyan mungsuh sing nesu ora bisa diitung,
  Kita bakal nggawa segara cahya menyang Tanah Air!
  Paduan Swara.
  Aku pasrahake ati kanggo tanah airku,
  Ing endi geni nyusup ing langit!
  Liwat eri masalah nganti Nopember,
  Kanggo esuke abang ...
  Ayo semangat wong melolong lan tangi!
  Ayo semangat wong melolong lan tangi!
  
  Sawise kabeh, kita seneng nggawa sing Maha Kuwasa,
  Spanduk suci minangka penyebab elfinisme!
  Apa sing bakal dadi impen sing wani -
  Lair dalan humanisme suci!
  
  Lan saben kulawarga ora bakal ngiyanati Elf,
  Wong bakal ngadeg ing tatanan kanggo tentrem lan bebener!
  Muga-muga Pegasus sing gagah, Parnasus sing sarwa,
  Kita bakal inspirasi kanggo perang dening sabab enom!
  
  Ing gunung-gunung, banyu mili mili kaya macan tutul,
  Sawise kabeh, pucuk perak padhang!
  Saka ikatan, srengenge srengenge saka kumachs kobong,
  Dadi gagah prakosa minangka ukuran utama!
  
  Pejuang ambruk - sayangé, aturan rock sing kejam,
  Kepriye kedadeyane kancane ambruk!
  Kawula nyuwun pitedah bab Gusti ingkang Maha Kuwaos,
  Lha kok guci-gucine kebak awu?
  
  Nyawa, Gusti Allah mangsuli. - luwih penting tinimbang pinggul
  Lan urip ora bakal ninggalake wong sing tiba!
  Ya, sampeyan ora diwenehi ngerti, yen ing sinar cahya,
  Nalika padha ditangekake - Mulihake asmane Keluarga!
  
  Nanging sampeyan ngerti dina iki ora adoh banget,
  Banjur dheweke bakal mbukak lawang jagad ...
  Lan kristal abu-abu ora bakal maningake candhi,
  Keabadian bakal entuk ciptaanku !
  Inggih, yen sampeyan ndeleng bocah-bocah wadon ayu, ing dodo lengkap lan penthil strawberry. Lan padha seductive lan cemlorot kaya rubies saka makutha saka Inggris Empress. Iki pancen kaendahan lan godaan.
  Siji elf enom kesusu menyang penthil Stroberi saka susu lan wiwit caress karo ilat, lan nindakake iku banget energetically. Duh, enake dilat stroberi sing wis mateng lan apik banget. Carane gedhe kabeh ing kene.
  Lan cah wadon saka kulawarga elves, mesthi, ora pikiran dilat soko sedhep, manis, aromatik saka wong enom ing bali. Lan carane gedhe iku bakal.
  Banjur cah wadon menet tombol joystick karo penthil awujud rosebud. Banjur ana rudal nyerang orc, lan nyuwek-nyuwek.
  Lan akeh bruwang Putin sing dirusak.
  Iki elf saka esuke getih.
  Nanging ing wektu sing padha, mesthi, padha seneng nembang, kanthi sedhih banget;
  Kita elf keren dudu budak,
  Kita padha lair kanggo soar pracaya elang!
  Ora, peti mati ora bakal teka ing Tanah Air,
  Ayo kita perang bebarengan Elfians !
  
  Sembarang pejuang bisa ngalahake
  Nanging ora kabeh wong mikir babagan wong sing dikasihi!
  Kobongan angin prahara geni,
  Lan pikirane bab apik ing nyawa saka murni!
  
  Elfparty , lair ing impen,
  Dheweke ngerti saka jagung tenaga kerja.
  We ngawula ora kanggo wedi bodho wong,
  Apa sing diupayakake ora ditemokake ing peta!
  
  Emas saka kubah bunder berkilau,
  Nanging ing ati, emas malah luwih larang.
  Orcism nyeret kewan wedhus,
  Nanging daya elf numpes!
  
  Nalika perintis sumpah,
  Menehi getih saka vena menyang tanah air nganti tetes!
  Pakdhe Ram sing jahat nyimpen roket,
  Aku pengin nggawe masalah kanggo serikat pekerja!
  
  Nanging kita ora sumpah, percaya omongan kosong,
  Kanggo siji pesenan - Nglayani Tanah Air!
  Orc ala diremuk dening kepahlawanan,
  Ayo ngliwati dalan sing angel lan dadi elfinisme!
  
  Buang, lanang, kenyang, pengecut, kesed,
  Dhèwèké dhawuh marang jiwa supaya ngupaya kamenangan.
  Ayo dadi ndhukung sabab saben dina,
  Lan yen kita kudu menyang Siberia, kita bakal lunga!
  
  Pahlawan ing situs konstruksi lan ing perang,
  Apa wae bisa dibantah, percaya!
  Aja bingung urip karo game gampang
  Senajan game iku siji - perang nglawan pati!
  
  Iki tujuane, wis dianggep katon,
  Iku tetep langkah pungkasan, angel kanggo nindakake!
  Banjur musim semi bakal menehi warna ing salawas-lawase,
  Lan dheweke bakal dadi mbah kakung ing dina Minggu!
  Ing kene bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik banget lan kelip-kelip untune, sing cemlorot karo mutiara sing padhang.
  Elf iku ayu sing apik banget, lan mlumpat menyang peluncur jet. Lan padha menet tombol joystick karo penthil abang lan agresif nyetel jotosan.
  Lan karusakan gedhe dumadi. Iki dadi greyhound banget.
  Para elf ngisi mandeg jet, nggawa roket lan bocah-bocah wadon sing mlayu nganggo tumit sing gundhul, jambon, bunder.
  Iki minangka wanita sing ayu lan agresif. Lan banget affectionate. Lan padha tresna ilat, aran pulsation saka rod - njupuk kesenengan paling.
  Iki pancen ayu.
  Padha duwe basa abang-panas kuwi, lan padha bakal njupuk iku, padha bakal jancok iku. Lan penthil rubi bakal digunakake maneh. Lan akeh troll bakal dibakar bebarengan.
  Banjur para elf bakal nggawa driji sikil sing gundhul menyang cangkeme, lan kepiye carane nyebul.
  Lan gagak, sawise nampa serangan jantung, tiba, kaya kaget dening pukulan saka klub baja ing otak. Lan gagak nusuk tengkorak bruwang Putin nganggo cucuk.
  Semono uga dheweke agresif.
  Lan songs fly liwat lapangan, sung ing kasus iki dening wong enom;
  Aku nembak mungsuh ing tangen
  Iki kekuwatane ksatria elf!
  Wong biasa lemu ora ngerti
  Aku maju kaya elang cepet!
  
  Kabeh dadi gedhe
  Kita seniman, dudu penonton!
  Ayo numpes kartel Orc,
  Cemlorot kanthi kaendahan sing nggumunake!
  
  Tanah Air kita bener, agung,
  Menehi cahya kanggo donya wong kerja!
  Sanadyan gerombolan kasebut ambruk ing alam bébas,
  Nanging kita pracaya pejuang nyata!
  
  Elf mbalela karo Mamai saka perang,
  Mbuwang ikatan laso Horde ...
  Ngumpulake bandha ing swarga
  Lan ati kita resik ing wani!
  
  Saben grumbulan, suket Dear,
  Oak-Bapak saka grove kita sprawling.
  Ana nilai percaya lan khayalan,
  Luwih manis tinimbang madu iku mili sing mili!
  
  Burung cherry fluffs mateng,
  Lembar pisanan, kaya dicet nganggo emas!
  Ora ana alas ing Tanah Air kita sing sederhana,
  Ing busana kerajaan, Tanah Air ayu!
  
  Ninggalake alas karo jamur,
  Lan ngliwati lapangan, ing ngendi rye diwutahake karo jus.
  Aku nggawa karangan bunga karo kembang,
  Lan embun, kaya dijahit nganggo mutiara!
  Iki lagu sing duwe anak elf. Lan ternyata banget kelangan lan kelangan. Iki bocah-bocah wadon ayu banget sing pengin nyedhot soko pulsating karo ilat, kaya jantung lan soko panas.
  Inggih, bocah-bocah wadon saka tingkat gedhe, lan menyang coffin, nyopir orc. Lan warriors padha galak - mung super.
  Lan yen padha miwiti singing, iku bakal banget nyenengake;
  Slaps barefoot tengen Meadow;
  Prawan gagah iku anggota Komsomol.
  Putri Elfie ora lair minangka scoop -
  Swara cilik mili kanthi getaran!
  
  Kanggo dheweke, panggilan iku perang -
  Wani nindakake feat of arms.
  Terorisme mbukak rahang - Setan,
  Dheweke kepengin ngowahi Tanah Air dadi game!
  
  Inggih, lan ing mburi karo roket Orkagon ,
  Apa asu saka neraka feed duwit!
  Aku lali yen Orkmaht remuk,
  Sing mbebayani kanggo padu karo wong Rusia!
  
  Prajurit elfinisme sing ora bisa dikalahake,
  Ngerti apa sing menehi inspirasi kanggo kita!
  Kita ngaturake urip kanggo Rusia sing wicaksana -
  Tetep baris saka pinggir menyang pinggir!
  
  Tanah kelairan gumuruh,
  Mudhun ing Elf karo bom napalm.
  Militerisme nyuwil kabeh rem,
  Lebu saka gubug kita kobong!
  
  Nanging isine bocah iku otomatis,
  Nalika dheweke sumpah dadi perintis!
  Lan saiki prajurit enom padha smashing,
  Mungsuh ala sing ora ngerti ukuran!
  
  Wong tuwa lan enom mlaku ing siji baris,
  Cepet cepet - SATO nyerang!
  Lan kabeh wong percaya - aku bakal ngilangi orc,
  Lan prawan bakal karo Kiss hasrat!
  
  Kita ora bisa, pracaya kita, kalah
  Dadi iman kita dadi saya kuwat!
  Prajurit kita padha murka ing piwulang,
  Senajan geni murub ing ati sing apik!
  
  Lan mulane ngladeni Fatherland,
  Kita bakal entuk kamenangan ing rojo pati sengit!
  Tanpa kamulyan, urip ora ana regane,
  We kudu garwa lan anak kanggo boot!
  
  Dheweke kudu tuwuh ing negara suci kasebut,
  Sing, kabeh planet sujud!
  Sawise kabeh, ora ana Elf sing luwih ayu ing Bumi,
  Ayo nasibe mungsuh dadi patine Gomora!
  
  Banjur Bima Sakti ing lintang-lintang nunggu kita,
  Kang tanpa wates lan tanpa mandheg!
  Kanggo tuwuh, aja nganti Elf bengkok,
  Supaya Tanah Air dadi luwih kuat, luwih!
  
  Tresna marang Gusti Allah - Kulawarga Agung Kita,
  Kanggo planet makmur!
  Sembarang karya bakal ngrampungake masalah,
  Ayo dalan menyang pedestal gampang!
  Gelut karo elf lan elf nglawan orc dadi liar kanthi akeh bruwang Putin sing mati.
  Nanging para Orc terus teka. Lan saiki tank abot padha menyang perang. Lan malah, mbok menawa, abot - bobot luwih saka satus ton. Argumentasi anyar lan kertu trump perang.
  Iki rod kelangan mesin kuat. Nanging bocah-bocah wadon nyiapake cangkang kumulatif, lan wiwit diluncurake kanthi bantuan puting susu strawberry.
  Lan iku efek pembunuh. Nah, bocah-bocah wadon iku kelas super.
  Lan liyane saka wong-wong mau mbuwang granat langsung menyang infantri orc, nyuwek-nyuwek beruang Putin nganti rusak. Iki wis apik tenan. Iki bocah-bocah wadon ing kene. Dheweke seneng nggarap basane.
  Iku utamané penake nalika ilat dilat soko liwat kang panas, seething getih saka elf mili kaya stream. Semono uga gedhene.
  Prajurit ing kene pinter banget perang. Lan ing wektu sing padha, katresnan ora asing kanggo wong-wong mau. Kajaba iku, ana sawetara elf lanang. Lan mesthi, wanita kadhangkala perang kanggo dheweke.
  Ing kene salah siji saka wong-wong mau mbuwang granat kanthi driji sikil sing gundhul, sing nyerang akeh orc, lan nyuwek-nyuwek bruwang Putin.
  Lan para jawata padha nyanyi;
  Bocah lanang mlaku tanpa alas ing salju,
  Mutiara-mutiara salju padhang kaya kinclong.
  Sampeyan ora bakal meksa kita turu,
  Ayo padha nindakake tari abu-abu mangsa!
  
  Kita bakal ngaturake urip kita kanggo tanah air,
  Muga-muga layanan dadi bungah!
  Dalan bakal dipadhangi dening geni - kerub,
  Lan lagu iku gaib, dongeng lan lyre!
  
  Iki wektu kanggo kita perang kanggo Fatherland,
  Gerombolan mungsuh wis nyerbu tanpa wilangan!
  Kawulo nyuwun dhumateng Gusti ingkang kinasih,
  Apa sing menehi pikiran kanggo nggawe pesawat!
  
  Ayo kita menehi planet ngimpi,
  Kanggo nggawe lomba apa wae sing menang!
  Supaya benang ajaib ora putus,
  Kanggo dadi ambegan spring resik!
  
  Iki minangka pangarep-arep negara sing ayu,
  Sapa sing nglairake cahya komunisme!
  Ing jagad kita, kabeh wong padha,
  Iki minangka puncak humanisme!
  
  Kadhemen bakal mungkasi, bakal ana aliran -
  Aliran bakal gush, wong ngerti sampanye!
  Iki asil, pracaya kula ora adoh
  Saben karo kamulyan, wani kraton!
  Sing kelangan bocah-bocah wadon gelut lan nyanyi. Lan ilate padha playful, lan banget prigel.
  Bocah-bocah wadon njupuk lan disebaraké mortir, lan carane bakal Pethel menyang mungsuh, lan mbuyarake bruwang Putin ing arah beda. Sing tenan iki hit.
  Bocah wadon mau banjur narik pelatuk nganggo puting susu abang. Lan kurang ajar ngetokake:
  - Dhadha gundhul saka wong lanang apa wae bakal nganggo sepatu lan mbukak klambi!
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - apik banget. Lan iki jenis elf gedhe.
  Lan padha nyanyi kaya mengkono lan cemlorot karo untune, kaya inten ing srengenge. Carane gedhe iku kabeh.
  Ora cukup bocah lanang kanggo bocah wadon. Lan elf enom makarya kanggo sepuluh. Iki ngendi padha kudu bisa. Lan bocah-bocah wadon dadi apik banget lan tanpa alas kaki. Lan dhadhane wuda banget, kanthi penthil rubi lan gemerlap kaya-kaya digawe saka watu larang.
  Carane apik tenan iku kabeh katon.
  Lan warriors nyanyi lan gundhul untu, kang emit energi gedhe saka sunbeams;
  Cah wadon iku ayu, iya, iya,
  Wong wedok iku mbebayani ya, ya, ya!
  beruang Putin
  Sampeyan bakal nangis
  Supaya sampeyan ngobong,
  Mati ing sangsara!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kaya iki. Nanging anak-anak elf, lan utamane bocah-bocah pionir, uga nuduhake kemampuan vokal;
  Ing cahya rembulan, bayangan saka arit,
  Kita kerja ing lapangan peternakan kolektif.
  Spring wis bubar teka,
  Padha menehi lepen saka thunderstorms manis nangis!
  
  Kita kudu nulungi sedulur sing luwih tuwa,
  Sing ing ngarep dheweke nglawan tentara Orkishisme.
  Kanggo Feed daya elf,
  Ayo tiang gendera abang Elfinisme mekar!
  
  Lan mulane, pionir ing karya -
  Kringete njeblug ing pipine sing tipis.
  Kita kebak mung ing ngimpi kandel,
  Bocah tanpa alas lagi narik bajak...
  
  Ana sing bisa lolos menyang ngarep,
  Nanging sanajan tanpa mburi, ora ana kamenangan.
  Sampeyan malah sijine suket ing tutuk amarga keluwen,
  Supaya simbah bisa ngrasakake grub.
  
  Dadi tambah, sanajan iga wis katon,
  Sikil katusuk, tangan kalus.
  Kita minangka pionir Tanah Air, para putra,
  Kanggo dheweke, kita bakal ngubur para orc kanthi keras!
  
  Saben kita yaiku Lenin lan Marx,
  Ing saben ati geni murub.
  Wektu bakal teka, kita bakal kanthi kendel mlebu Mars,
  Fortune menehi pejuang ambungan!
  
  Kesulitan tempering, kanggo jiwa kita,
  We tresna, ngerti pikirane lan karya!
  Liburan bakal teka - tari sing misuwur,
  Lan ngurus sing paling ringkih!
  
  Inggih-panganan borjuis, banjur ora ngerti
  Bocah-bocah senengane nyambut gawe...
  Nanging kita bakal entuk limang padhet,
  Kanggo mencorong pasuryan wong tuwa!
  
  Ora, aja ngipat-ipati nasib kanggo perang,
  Iki minangka ujian kanggo kita ...
  Yen sampeyan menehi piwulang marang mungsuh,
  Tegese dheweke bisa nggawa cipta!
  
  Lawang kanggo para pejuang bakal mbukak ing angkasa,
  Kanthi daya ngelmu, sing tiba ing tangi,
  Mulané kita dadi pangarep-arep para leluhur,
  Anak-anak Agung, Elf Suci!
  Punika lanang elves lan ing wektu sing padha pionir nyanyi. Lan padha nuduhake wangun fisik banget lan komposisi produk tingkat song.
  Lan bocah-bocah pionir uga tanpa alas kaki, nganggo celana pendek, kanthi awak telanjang, lan otot sing embossed lan ayu banget.
  Orcs bisa rudo pekso kuwi, Apa bakal kewan iki. Padha secara harfiah kewan. Iki pancen makhluk orc sing nakal banget.
  Bocah elf siji dicekel. Lan ayo nyiksa bocah kasebut. Kaping pisanan, dheweke narik bocah sing nggantheng munggah ing rak. Lan ayo padha ngalahake dheweke kanthi kabeh kekuwatane nganggo pecut wesi sing panas banget ing sikile sing isih bocah. Lan lara banget.
  Bocahe njerit, lan dheweke tatu lan kobong. Banjur padha miwiti nyedhot banyu ing bocah kasebut. Pisanan nggodhok banyu, banjur es, banjur nggodhok banyu maneh. Iki minangka barbar lan sadis.
  Banjur padha miwiti ngethok driji sikile bocah elf kanthi bantuan penjepit abang panas. Lan padha nyuwil kabeh driji saka driji cilik nganti gedhe. Banjur padha ngobong tumit bocah sing gundhul lan bunder.
  Lan banjur padha aplikasi wesi panas kanggo dodo gundhul lanang lan burned metu bintang lima.
  Sing apik banget lan kelangan. Igane bocah mau banjur dipatah nganggo penjepit panas, bajingan. Nanging ora ana apa-apa, elf minangka suku sing ulet. Lan bocah kasebut ora nate kelangan eling amarga kejut sing lara, lan terus njerit. Banjur para orc nggunakake arus.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke wiwit nggoreng tumit kanthi geni, lan ngalahake dheweke kanthi rod abang panas ing sisih mburi lan pinggir, mbentangake ing rak, ngalahake dheweke kanthi discharges listrik. Lan lara banget.
  Lan algojo orc mung gundhul untu lan ngguyu.
  Nanging isih bocah elf ora break, ing nalisir wiwit sing;
  Ora, ora bisa diprediksi
  Apa sing nunggu ing donya lawas iki;
  Maling bakal ngenteni ing ndhelik,
  Utawa pesawat bakal take off!
  
  Sepira atos donya iki
  Sampeyan pancen naif
  Ana akeh ace ing dek,
  Sanajan sampeyan ora bisa entuk - eri.
  Sauntara kuwi, elf kasebut murub kaya nyedhot timah saka grojogan. Dheweke ndudhuk senapan mesin sing apik saka bruwang Putin. Rapid geni, lan bebarengan meh ora recoil, supaya diperlokaké lan singing ora bakal diselani.
  Nanging apa maneh takon sampeyan?
  Ing endi donya bisa dituku?
  Jawaban, mesthi, perang.
  Sawise kabeh, ngerti kekirangan ora ing pakurmatan!
  
  Ya, Gusti Allah bisa
  Kanggo wong sing bisa ngalahake kesed ...
  Mung siji printah prasaja
  Aja seneng daging ing kabungahan!
  
  Ngerteni makna perjuangan urip,
  Mangkono sing Mahaluhur digawe kanggo umur ...
  Kanggo duwe tangan sing kuwat
  Lan supaya lemak ora pindhah menyang sisih!
  
  Dadi perang lan perang
  Coba mbuwang apa sing ana ing bledug!
  Banjur sampeyan tangi
  Mbusak nul nightmarish!
  Kene, elves lanang terus, lan ora nyerah, malah ing rak.
  Lan para jawata padha perang kaya mangkono, kanthi ngamuk-ngamuk liar lan nggegirisi, nuduhake kaprawirane.
  Iki sawetara bocah-bocah wadon tenan nyengsemaken. Lan lambene dadi abang, lan padha gredily ngulu soko pulsating lan panas, banget penake lan manis ing ilat.
  Kayane bocah-bocah wadon elf kaya ngono.
  Nanging elf, karo dheweke Bare driji sikil, mbuwang linglang crushing saka karusakan. Sing serem lan kelangan.
  Elf mateni bruwang Putin, njupuk lan nyanyi:
  Aja ngarep-arep welas asih saka swarga
  Urip kanggo bebener ora nyisihake ...
  Kita wong lanang ing urip iki,
  Mung kanthi bebener ing dalan!
  Lan dheweke mbuwang hadiah gedhe lan mateni kanthi mencet tombol nganggo puting susu abang. Dheweke nyuwil-nyuwil bruwang Putin lan ngoceh, ngetok-ngetok untune:
  Lan perang terus maneh
  Lan ati sing kuwatir ing dadaku ...
  Zelensky isih enom
  Lan Maidan enom ahead!
  Iki bocah-bocah wadon ing kene sing nuduhake kelas pejuang sing paling dhuwur lan paling apik.
  Dheweke uga nyanyi kanthi apik banget lan gumun;
  Bareng ana tukang bajak gawe dalan,
  Kanggo nggawe kuping emas karo srengenge ...
  Lan kanggo nanggepi, tanpa regejegan, ora ana goroh,
  Supaya pejuang tuwuh enom ing bebener, kekuatan!
  
  Prawan tanpa alas mlaku ing mburi bajak,
  Dheweke ngunggahake roti kanggo Tanah Air ing karyane ...
  Lan kemah kaya gambar karo reed,
  Kita ora butuh rakus ing urip iki!
  
  Pujangga Rusia duwe gaya sing apik,
  Basa kang diowahi dadi basa ngoko yaiku...
  Lan Rod iku Gusti Allah Sun-mulya ,
  Motto dheweke yaiku nggawe papan sampeyan dhewe ing swarga!
  
  Nomaden jahat nggawe serangan,
  Kebak bocah-bocah wadon lan lanang diusir,
  Nanging para ksatria wis ngasah pedhang,
  Dheweke ora butuh popok utawa nannies wiwit cilik!
  
  Kanggo kita, Svarog lan Yesus iku siji,
  Prajurit iku diarani prajurit...
  Manuk garudha kepala loro iku sayap sing kuwat,
  Kita ngalahake, ngguyu, mungsuh orc ala!
  
  Ora ana papan ing bumi kanggo wong sing pengecut,
  Sapa wae sing duwe swiwi kanthi kekuwatan ing pikirane yaiku malaekat ...
  United in the Fatherland: Negro, Serbia, Belarusia,
  Ana "Hurricane", nanging sadurunge ana sabers!
  
  Kita bakal nggawe kapal lintang gedhe,
  Lan ayo padha mlumpat menyang jembare jagad raya!
  Ngerti yen wani kuwi urip ing ati,
  Eling winged wis wungu!
  
  Ing feat pungkasan wong ngerti
  Supaya rantai eksploitasi ora bakal mandheg!
  Supaya ora ana tas karo kucing kuru,
  Supaya umur tuwa ora mbengkongaken lolongan serak!
  
  Banjur tentrem sing ditunggu-tunggu bakal teka,
  Ing wektu tentrem ora bakal teka.
  Lan kita bakal ngatur pesta tanpa wates,
  Ora ngerti pati, susah, lara, susah!
  . BAB No. 18
  Punika ratuning elf, cah wadon iku keren lan lucu banget. Iki ndadekake kedadeyan sing unik. Lan dhawuhe sing tepat lan nyenengake, kebak kapinteran lan sarkasme. Iki pancen bocah wadon super.
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi apik banget lan kendel. Bocah-bocah wadon kuwi pancen lucu. Lan mripat safir lan zamrud padha cemlorot banget, lan kaya lintang ing wayah wengi.
  Carane cute iki kabeh katon.
  Lan saiki bocah-bocah wadon isih wiwit ngeculake bledhek saka puting abang, dadi matine lan ngrusak. Sing kabeh secara harfiah burned lan Smashed kanggo awu, lan nggawe coffins nyata.
  Salah sawijining bocah wadon, nggunakake dodo nalika njupuk, nyanyi:
  Banget tuwuh ing saindenging jagad,
  Virus influenza telu utawa papat ...
  Pembantaian berkembang !
  Kita bakal langsung nyopir orc menyang peti mati,
  supaya tetep sehat,
  Aplikasi bocah-bocah wadon budding!
  Iki bocah-bocah wadon sing apik banget, dheweke mung sarwa lan kelas super lan hiper .
  Saben prawan kepengin tekan tingkat monster ing kene, utawa malah hypermonster .
  Lan nyekel kasampurnan lanang elf karo untune.
  Lan elf enom dhewe banget kelangan, lan aja lali perang lan nyanyi bebarengan;
  Kancaku, pedhang damask sumunar ing pepeteng kene,
  Mungsuh insidious ngusap getih saka keris ...
  Carane akeh misfortunes ing Elf kita,
  Ora trill saka nightingale, nanging mung clanging saka logam!
  
  Apa sing kita deleng ing donya? Iku angel kanggo kabeh wong ing kono
  Bocah-bocah luwe, tuwa sing ala.
  Dayung nyuwil prau,
  Gusti ora bisa menehi katresnan sethitik!
  
  Nanging pepeteng bener bakal ujar - ora ana Kang Mahakuwasa,
  Donya kita evolusi - jaman prestasi.
  Yen sampeyan pengin mangan daging kanggo nedha bengi,
  Aja mikir kanggo mlayu saka dosa!
  
  Nggawe pemanen kanggo panen gandum,
  Gambar glitter sing apik ing poster ...
  Ilmu bakal menehi ibu enom,
  Lan sapa wae warga bakal ana ing parade!
  
  Lintang emas bakal nghias dalan dada,
  Dheweke minangka indikator prestasi gedhe!
  Menyang elfinisme Elf-negara,
  Muga-muga Eden Interuniversal dadi prestasi!
  
  Ing dhampar, kadhangkala para oligarki nggawe rame,
  Getih saka wong, maling arep ngombe!
  Nanging sistem kasebut mlaku-mlaku ing Octobrists,
  Kita weruh kamenangan gedhe saka elf ing Mei!
  
  Perang teka, kadhangkala mboseni
  Sampeyan dhewe ora ngerti apa sing dikarepake prajurit ...
  Semangat kanggo game kasebut wis teka,
  viper nyata !
  
  Prude iku cukup bajingan dhewe, pracaya kula,
  Lan panguwasa sing ala dadi beban kanggo rakyat.
  Belenggu kleru bakal rampung,
  Lan muse murni bakal mrentah!
  Nom-noman ing kene nyanyi kanthi apik lan kanthi perasaan, dheweke pancen apikan. Lan sampeyan bisa ngrungokake dheweke nganti pirang-pirang jam. Lan swarane mung sumringah.
  Banjur bocah-bocah wadon nyerang nganggo driji sikil. Lan ayu banget aktif.
  Lan supaya elf mlayu nyerang, murub saka bedhil mesin, lan ing wektu sing padha mbuwang hadiah matèni annihilation karo driji sikil Bare. Lan ngasilake kesenjangan kolosal mungsuh.
  Iki pancen pahlawan super .
  Lan bocah-bocah wadon menet tombol joystick karo driji sikil chiseled lan anggun.
  Nanging ora mung kuwi. Ing Course padha abang, kaya strawberries, puting susu. Lan dheweke dodo ing bocah-bocah wadon dadi luar biasa appetizing. Lan nglawan wong sing nggantheng kaya ngono, mungsuh apa wae ora duwe daya.
  Lan lambene abrit lan puting susune kaya delima. Lan elf enom seneng ngambung lan dilat kanthi rakus.
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi kanthi bungah lan agresi;
  Akeh sing ora dikarepke wis kedadeyan,
  Wong lanang iku njejegake pundhake!
  Ora dhadha digawe saka plester flattened,
  Pracayaa, dheweke nolak impen tentrem!
  
  Sing cah wadon ora kena diadili
  Wektu kebebasan, percayalah, bakal teka ...
  Lan Kiss disegel
  Carane manis lambe gula nyawiji!
  
  Gerombolan liwat ing gelombang getih,
  Ana dhaptar sing ora kaetung babagan dheweke ...
  Nanging Elf gludhug kanthi kamulyan abadi,
  Kekerasan lan keluwen ora bakal ngilangi kita!
  
  Senajan kuburan remuk daging kaya slab,
  roh soars menyang langit!
  Cepet lunga - melankolis, sedih,
  Kaya-kaya aku durung mati!
  
  Apa sing kudu ditindakake ing swarga?
  Wong duraka kudu menyang ngendi?
  Nanging, iman Sun-mulya ,
  Aja dadi wong sing lemah lan badut!
  
  Marang kita kanggo nuduhake dhuwit
  Nasib kabeh sedulur.
  Supaya para suci saka lambang pasuryan,
  Dheweke nganggep satriya kasebut minangka putra!
  
  Kita nyuwil belenggu saka abdi,
  Kanggo dheweke, dheweke milih dalan gratis ...
  Ayo mbangun donya anyar sing seneng,
  Ing ngendi pawai pemakaman bakal mandheg!
  
  Kadang Gusti Allah uga salah
  Kita ngeculake spanduk Rod!
  Nanging gendera tanah air sumringah,
  Where emas sparkles maple!
  
  Diilhami dening pangarep-arep padhang,
  Bocahe uga mlayu menyang perang ...
  Malah mawar duwe eri
  Kadang kowe lemes kaya manuk pipit !
  
  Nanging dasi werna abang,
  Lan tegese warna getih sing murni!
  Ngabdi marang Tanah Air sing ayu,
  Banjur ora ngerti sampeyan pain liyane!
  Iki minangka lagu sing apik tenan lan unik. Kaendahan sing nyenengake gelut tanpa alas kaki lan mung nganggo kathok ing wektu sing padha.
  Ing kene dheweke bakal nyanyi, yen kepala para Orc wis retak.
  Nanging saka langit, stormtroopers ngethok posisi beruang Putin. Lan dheweke nindakake kanthi energi gedhe. Lan dheweke wis siyap nglawan mungsuh lan nuduhake tingkat energi sing paling dhuwur. Iki bocah-bocah wadon ayu tenan.
  Sing mung bisa nembus tank ing bathuk kanthi tumit sing gundhul, bunder, jambon.
  Iki para prajurite, ayu banget, lan untune mutiara sing cemlorot kaya permata.
  Ora ana sing luwih ayu tinimbang bocah-bocah wadon sing nuduhake karakter lan inti agresif saka wacana kasebut.
  Lan yen padha gouge, banjur ora bakal cukup kanggo maling kuwi, malah scumbags kaya Putin kang bruwang.
  Warriors perang, lan padha nindakake iku arang banget aktif. Dheweke nduduhake tingkat karusakan lan karusakan saka akeh penjahat, kekaisaran shaggy.
  Prajurit Orc ngrusak driji sikil bocah-bocah wadon lan bocah lanang sing ditawan, lan nggoreng tumit sing gundhul nganggo geni, lan ngobong lintang lan salib ing dhadha sing gundhul. Bears Putin pancen scumbags, lan sampeyan kudu perang karo kabeh tanggung jawab lan nesu. Tampilake pendekatan sing unggul lan alami.
  Lan bocah-bocah wadon, sauntara, wiwit nyanyi maneh;
  Ing kene Elf kita kuwat karo pedhange,
  Ing, bedhil kenek lan padha ora ngerti miss!
  Muga-muga impen sing kendel kawujud
  Ora perlu ngalahake ember ing kursi!
  
  Ora ana kebon sing luwih apik ing jagad iki tinimbang kebon kita,
  Lan zamrud ing suket minangka watu sing paling urip!
  Nedha bengi teka saka celeng,
  Lan ing skates nunggang kaya kadhemen bakal break metu!
  
  Jamur tuwuh kembang sing ora diitung,
  Jamur, chanterelles, fly agarics!
  Cuckoo ngirim pesen kanthi ekstasi,
  Sing ora rauh kanggo pindhah menyang donya sabanjuré!
  
  Nightingales kene trill,
  Kewan hurdy-gurdy muter pawai ...
  Nalika angin puyuh April teka karo madu,
  Nalika snowdrop tuwuh ing Bliss padhang!
  
  Mei sing ayu lan Juni sing manis,
  Sembarang wektu taun iku rasa seneng!
  Lan sampeyan, cah wadon, aja susah,
  Amarga aku dhewe ora bisa ngontrol nyawaku!
  
  Nalika udan musim gugur mili kaya kali,
  Lan emas bakal nganggo kabeh wong kanthi gratis!
  Banjur kita bakal mlaku menyang swara saka bugle,
  Ing tangan sampeyan ana buket mawar lan anggrek!
  
  Apa sing ana ing alam bakal apik,
  Wektu bakal teka - subordinating irama ...
  Lan apa sing suci, nanging sing dosa,
  Awake dhewe bakal mutusake karo nasibe main!
  
  Banjur wong mati bakal gampang tangi,
  Lan bakal luwih gampang tinimbang casserole!
  Siji gerakan kaya pukulan nganggo arit,
  Ora ana bantahan, ora ana bantahan sing ala!
  Semono uga bocah-bocah wadon nyanyi. Banjur padha njupuk lan whistled maneh menyang kabeh bolongan irung, lan padha nindakake iku banget deafeningly.
  Lan ewonan gagak ketoke wis ditampa jotosan kuwat kanggo otak karo klub, padha njupuk lan tiba. Lan padha pierced tengkorak saka bruwang Putin. Lan iku arang banget kelangan.
  Iki minangka perang sing kejam lan ing wektu sing padha menarik. Lan bocah-bocah wadon saka kulawarga elf nggunakake driji sikil telanjang lan puting susu abang, mbuwang kilat lan ultrasonik.
  Nduduhake karusakan pertempuran lan pati saka beruang Putin sing dikutuk.
  Perang antarane elf lan orc ora mandheg. Dheweke dadi luwih agresif lan getihen.
  Bocah-bocah wadon saka jinis elf ora keselak mungsuh. Dheweke nggunakake driji sikil sing gundhul kanggo mbuwang hadiah pemusnahan marang para orc, lan nyuwek endhas lan perangan awak saka bruwang Putin.
  Para ayu tumindak kanthi semangat lan tekanan. Lan shooting saka bedhil mesin sing ayu wis dadi banget efektif lan agawe.
  Banjur padha dumadakan wiwit whistling, lan maneh gagak duwe turbulence ing otak, lan padha tiba, kaget lan stupefied, ing sirah saka bruwang shaggy nyerang lan agresif. Lan jujur, iki pancen keren lan keren.
  Kajaba iku, bledhek saka pentil ruby stun manuk kaya bledug.
  Lan bocah-bocah wadon, mesthi, nggunakake gagak nglawan bruwang Putin, aja lali nyanyi;
  Kita bakal nyuwek gerombolan,
  Ayo nggawe potongan saka orc ...
  Aku bakal mbusak bruwang Putin
  Aku mung bakal nyuwek sampeyan urip!
  Dadi bocah-bocah wadon nyanyi kanthi semangat lan semangat gelut. Lan padha nyekel bruwang, kaya-kaya ngremuk bedbugs, kanthi bantuan tongs.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah elf uga gelut. Dheweke katon kaya bocah-bocah - tanpa alas kaki lan celana pendek. Lan padha perang kanthi nesu lan semangat.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah elf nyanyi;
  Ora ana tentrem kanggo kita ing perang, wong lanang,
  Iki gaya urip lanang.
  Kayane kita lair nganggo bedhil mesin,
  Kanggo nyemplungake mungsuhmu dadi bledug!
  
  Yen sampeyan wedi, mula ora ana pangapura kanggo kita,
  Nah, sing wani bakal entuk hadiah!
  Demi tanah air kita, kawilujengan,
  Ing wayahe paling angel ing perang!
  
  Kita bisa ngalahake kabeh gerombolan,
  Remuk tank, bedhil self-propelled, malah resimen.
  Tampilan prajurit Rusia bangga,
  Sanadyan mandeg iku adoh banget.
  
  Kita wis weruh masalah kaya ngono,
  Apa sing ora bisa digambarake nganggo pulpen!
  Ngerti yen ana pecahan saka sampah,
  Sing nyoba kanggo break Motherland!
  
  Saben bayonet kudu diasah kanthi cepet,
  Lan ngisi toko kanthi cepet!
  Amarga prajurit iku dudu lanang,
  Nguripake mungsuh dadi bledug!
  
  Orc diratakake karo lemah wingi,
  Lan saiki perang maneh!
  O jarak lintang tanpa wates,
  Slompret ngundang kita munggah gunung!
  
  Bakal ana papan, nimbang ditaklukaké,
  Bakal ana langit ing berlian kanggo kita!
  Maple emas sing lucu,
  Jeblugan ranjau darat ora bakal ngrusak sampeyan!
  
  Kabeh ing tanah air kita apik banget,
  Ing sacedhake dhampar mung akèh sapi,
  Wong kang bisik-bisik marang panguwasa,
  Lan wong-wong diowahi dadi budhak!
  
  Saben ula ngupaya ngapusi kita,
  Kabeh wong pengin nyolong getih,
  Cepet cepet-cepet jaran,
  Supaya maling jahat bisa remuk kaya kue!
  
  Kita njupuk Panggonan kita,
  Ing ngendi ora ana papan kanggo ngiyanati, ngapusi,
  Ing endi sing dipatèni, sedulur Kain bakal mati,
  Where sampeyan ora bisa nyerah Fatherland, kanggo dhuwit recehan!
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - mung sing paling dhuwur, lan kelas kasebut pancen apik tenan. Warriors mung super lan hyper .
  Lan maneh, ing perang, sikil sing tanpa alas kaki, banget seductive lan anggun nuduhake aerobatik sing paling dhuwur lan unik. Iki pancen wanita kelas super.
  Lan kuwi sing ditresnani ilat sing dolanan? Mesthine, sing paling disenengi ilat yaiku ngilat batang elf sing berdenyut, manis banget lan wangi.
  Iki bocah-bocah wadon sing bisa diarani pejuang tingkat kelas hyper nyata .
  Lan, mesthi, pangkone Venus sing nyenengake lan manis banget, lan mambu kaya minyak wangi Prancis sing paling larang. Iki pancen bocah-bocah wadon kaya super lan hiper ing siji botol.
  Lan maneh padha nggunakake penthil sparkling karo rubies larang regane, lan ngalahake metu tentara liyane Orc.
  Lan kabeh rangking beruang Putin dipotong lan dipateni bebarengan.
  Nanging orc terus mlayu menyang bocah-bocah wadon kanthi longsor tanpa wates, lan nglangi.
  Ing wektu sing padha, insidious, Putin bruwang, uga, mesthi, pindhah ing serangan, padha sing;
  Pasukan kuwat ana ing mburi kita
  Sapa sing nguwasani jagad lan neraka kabeh!
  Sawise kabeh, ala langgeng ora kanggo break liwat monolith ing,
  Apa sing bakal kelakon apik banget, sampeyan ngerti cedhak!
  
  Sapa sing nyipta maneh neraka? - Raja Bumi Lucifer,
  Dheweke nggawe pilihan - nolak pangapura ...
  Lan Panjenengane paring tuladha marang manungsa sajrone perang,
  Carane kita kudu cepet-cepet menyang perang kanggo nebus!
  
  Ing kene kabeh wong duwe kesempatan kanggo munggah,
  Dadi setan, dhemit, utawa langit demiurge!
  Senajan Gusti Allah, mesthi, ora bakal maringi kita dhampar,
  Nanging apa kita bisa, pracaya kula, ora guyon!
  
  Kita duwe pangarep-arep, kekuwatane ala
  Apa sing bisa kita lakoni - kertu solitaire rasa seneng.
  Sawise kabeh, pimpinan kita yaiku Iblis sing keren,
  Ngerti bebendune Lucifer tanpa wates, elek!
  
  Kita nggawe pilihan lan langkah kanggo pepeteng,
  Amarga murid mung nyuwek saka cahya,
  Ora ana kabegjan ing kasucian, ora ana dhuwit luwih saka jumlah,
  Kanggo kita, pasifisme minangka ekspresi buffoon!
  
  Mulane, Iblis nuntun kita menyang neraka,
  Kita mint kanggo Iblis kanthi langkah bravura ...
  Nglawan mungsuh, nanging sarana ora diitung,
  Ora ana gunane ndedonga - kabeh bumerang!
  
  Ya, hati nurani terkadang nggegirisi,
  Lan aku uga pengin dadi wong ...
  Lan bisa uga bathuk saka tusukan peluru,
  Ing neraka, ngendi iku nyengsarakke kanggo tetep ing salawas-lawase!
  
  Nanging kita wis adoh banget ing dosa,
  Lan ora nyimpen ing mratobat - ora ana kasempatan!
  Dadi kita bakal nembak, ngrusak kabeh ing endi wae,
  Ayo mbangun negara kita ing atap!
  Iki carane bruwang Putin nyanyi, lan ayo ngomong iku sehat banget lan agresif. Iki pancen perang banget kejem lan tanpa welas asih. Nglawan apa wae, lan malah teknik sing paling canggih ora duwe daya. Nanging bocah-bocah wadon duwe pesona.
  Lan padha aktif digunakake marang orcs.
  Ing wektu sing padha, padha tumindak banget energik lan ing cara combative. Bocah-bocah wadon kaya ngono ora bakal wedi, lan sanajan bras mudhun, dheweke bakal langsung njupuk saka puting strawberry lan nyerang kanthi kilat.
  Wanita iki mung super. Lan daya tempur dheweke ora bisa ditolak.
  Bocah-bocah wadon Elf ora duwe keraguan. Padha perang kaya malaekat cahya karo gerombolan setan. Lan iku arang banget kejem. Nanging bocah-bocah wadon, kanthi ngilangi bruwang Putin, ngresiki planet saka piala. Lan ayo ngomong ana - apik banget.
  Prajurit iku ayu banget lan nuduhake sikile sing seductive lan samak.
  Apa sing perangan awak ngisor? Wong lanang edan. Lan elf enom ngambung tumit sing telanjang kanthi semangat sing luar biasa lan panas.
  Lan banjur rawuh song soulful lan nyenengake;
  Punika rawuh kamenangan sumringah saka Fatherland,
  Mungkin iki Lada the Blessed Virgin ...
  Sampeyan apik ing jagad pitu, dewa angkara -
  Nalika Sang Pencipta dipaku ing wit!
  
  Sang Prabu paring garwa,
  Ngandika - nglairake anak lan wani!
  Lan Iblis mutusake - aku bakal ngobong Elf,
  Ayo kabeh wong mlaku kaya terwelu!
  
  Nanging prajurit elf kanthi kekuwatan monolit,
  Pedhange ora bakal nguwasani kamulyan!
  Lan mesthi mungsuh bakal diantemi,
  Ayo mbangun donya anyar saka pecahan!
  
  Saka prajurit Sun-mulyaning para suci,
  Sing padha sumpah kanggo Elf karo pedhang kanggo perang!
  Sapa sing baris ing rantai penjaga,
  Sing nyekel kekuwatan granat ing satchel sing wiyar!
  
  Apa sing bisa luwih kuwat tinimbang tanah airku,
  Wali sing bisa dipercaya saka Tanah Air!
  Nalika pejuang elang dudu manuk pipit,
  Nalika beban abot entheng!
  
  Inggih, Svarog punika Gusti Allah, Panjenenganipun punika raja raja,
  Apa sing nggawe semangat Rusia dadi kuat!
  Ayo mbuyarake tata kaya ing clurut tikus,
  Kanthi bayonet, kita bakal nusuk kabeh monsters kanthi prickly!
  
  Lan bakal mangan daginge kang nistha,
  Gerombolan geni sing nyinggung bumi ...
  Ketaatan kanggo baja damask lan tumbak,
  Kita duwe kekuwatan gedhe!
  
  Ora, aja ngrusak wong liyo, percaya marang para priyayi,
  We are warriors lan kita nindakake panggilan.
  Kebebasan dihargai, kabeh wong ngerti,
  Sanadyan tes nyata ngirim!
  
  Lan kanggo kamardikan kita perang sing mateni,
  Ngerti ora ragu-ragu ing sumpah ...
  Lan aku weruh yen peculium bakal dadi milikku,
  Supaya ati ora kelangan babar pisan!
  
  Tembak lan smear iku isin kanggo kita,
  Iku uga isin kanggo ragu-ragu ing perang.
  Muga-muga alure Gusti Allah dadi cacad kanggo kita kabeh,
  Nalika kita mutusake kanggo perang utawa ora perang!
  
  Lan saiki padhang padhang saka kamenangan katon,
  Kabeh sing isih ana mung nambah kekuwatan!
  Gusti Svarog, sawise ngliwati dalan pepeteng, ditangekake,
  Saiki kita bakal mrentah alam semesta karo kita!
  Para prajurit nyanyi kanthi apik lan lancar. Nanging iki ora cukup kanggo mungkasi gerombolan kuwi. Lan padha nyetel ing gerakan formidable, geni-mbuwang tank. Lan dheweke banjur nggoreng beruang Putin.
  Lan dheweke nindakake kanthi apik kanthi tekanan gedhe saka bocah-bocah wadon sing rakus perang.
  Iki pancene dadi perang sing brutal lan agresif banget.
  Elf karo oranye-speckled rambute njupuk lan bajingan dheweke mungsuh, nggunakake penthil sing katon kaya rosebuds. Lan kaendahan kasebut dadi agresif, lan agresif banget lan seksi.
  Ing kene ana bocah wadon sing nggarap penthil abang.
  Sang prajurit nyanyi:
  Kabeh dadi hantu ing jagad iki,
  Mung ana wektu kanggo dheweke lan terus ...
  Urip iku mung sedhela antarane masa lalu lan masa depan,
  Orc, sampeyan vandal macet ing tusukan!
  Lan jawata bakal ngguyu maneh, baring dheweke banget mutiara untu.
  Lan partner elf enom dheweke bakal nyanyi kanthi semangat lan bungah ing swara muni;
  Jagad kita kaendahan aneh,
  Mung mungsuh sing licik ...
  Kulawarga Suci kita ora bakal diwarisake,
  Kita bakal nutupi Tanah Air kanthi kamulyan!
  
  Ing kene ana swara gumuruh,
  Pukulan kobong "Katyusha".
  Baris rallied - monolit,
  We kenek mungsuh, ora bodho!
  
  Rus' kanthi kemurnian sumringah,
  Cherish minangka kesenengan sing paling apik!
  Svarog Juruwilujeng saka remot,
  Uwal usaha kriting langit!
  
  Nanging wong laknat mbangun tampilan,
  Werna swiwine peteng banget ...
  Orcism ngerti smithereens smashed,
  Fiend cidra wis dikalahake!
  
  Apa sing kita seneng ngimpi?
  Ora babagan tentrem lan kesed...
  Sawise kabeh, para leluhur ngumpulake tentara -
  Kanggo kamulyaning Gusti ing dina Minggu!
  
  Kang Maha Kuwasa nitahake kita,
  Dadi inspirasi kasebut mili saka ati!
  Dadi dheweke memuji Rod saben jam,
  Lan pikiran mbukak lawang sing luwih amba kanggo papan!
  
  Ya, akeh rereget ing donya ngerti
  Punika memedi bayangan ala.
  Ing ring geni punika swarganing Allah,
  Lan tuwung kasangsaran turun-temurun!
  
  Rembulan iku kaya lilin ing lentera,
  Tumit bocah-bocah wadon padha sumunar ...
  Barefoot kesusu ing wayah subuh,
  Embun mutiara ing Mei sing anget!
  
  Aja cah wadon kaya watu
  Sampeyan ora bisa didekati lan meneng ...
  Ora perlu pikiran sedih maneh
  Sawise kabeh, bosen iku kuburan mesthi!
  
  Sing nunggangi nyekar kain pelana,
  Jaran panas lan hawa nepsu,
  Lan sadurunge jendhela mbukak,
  Ndadekake tlaga sumunar!
  
  Oh apa aku weruh
  Gambar tentrem kuwi
  Ing endi kabungahan ana kulawarga anyar,
  Where tanpa kekang kita kabeh nyawiji!
  
  Gusti Allah nutupi kita nganggo tameng,
  Punika lintang kabungahan mencorong!
  Kita nyanyi lagu pujian babagan Yesus,
  Ing final menang kanggo wong!
  . BAB No. 19.
  Punika ratuning elf, Maria Kolesnikova sing sumringah lan unik, maneh nuduhake aerobatik unik lan kelas paling dhuwur. Lan menehi pesenan ing tingkat super sepele.
  Iki lagu sing apik banget. Lan bocah-bocah wadon ing kene, ayo ngomong - super. Ana aliran energi lan gunung geni gelembung passion.
  Lan padha mencet tombol bazookas sing mateni karo puting susu abang. Lan padha nggebug orc kanthi kabeh kekuwatane. Lan iku arang banget ngrusak lan agawe. Nglawan serangan kasebut, beruang Putin ora bisa nolak.
  Warriors ngalahake orc ala. Padha remet kaya ajiné baja, lan secara harfiah flatten.
  Iki bocah-bocah wadon - kelas super. Lan kudu dicathet yen dheweke pancen agresif lan agresif supaya para orc ora bisa nglawan dheweke. Iki pancen perang banget getih.
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi:
  - Elf lan elf iku ayu,
  Nongkrong bareng di tangga...
  Kaki ayu sing glamor,
  Dheweke mlaku kanthi cepet ing dalan!
  Lan maneh dheweke nggunakake puting susu abang sing mateni banget. Pasukan Putin ngalahake lan nuduhake kelas sing ngrusak lan mateni.
  Iki bocah-bocah wadon - sampeyan ora bisa nolak.
  Nanging nalika padha miwiti ngombé, banjur kabeh dadi mung hyper , lan voices koyone salaka lan kristal;
  Wiwit jaman Spartacus - iman iki urip,
  Sing mesthine ora ana batur ing jagad iki!
  Yen master ora sopan - dheweke anget weteng nganggo kompor,
  Lan petani froze ing kadhemen - pracaya iku ora nasib!
  
  Elf wong Spartak - dheweke nggambar pedhang kanggo kita,
  Lan ing mburine, kali sing ditindhes wungu tanpa wates ...
  Yen sampeyan wong lanang - kamulyan luwih larang tinimbang urip,
  Yen sampeyan pengin urip mili ing kabegjan donya!
  
  Stenka Razin kepengin mbenerake kemahe para budak,
  Supaya ana kekarepan, kabeh wong bisa ngontrol ...
  Lan wong kaya Panjenengane ora bisa nampa isin,
  Lan ing mburine ana wong-wong - tentara sing ora kaetung mlaku!
  
  Siksa, rak lan pancang iku bantahan para raja,
  Saben uwong pengin ngrebut kabeh kanggo awake dhewe ing salawas-lawase!
  Nanging pracayaa, kamardikan iku adoh saka roti lan madu,
  Lan ngimpi kuwi wis kobong ing ati kita kanggo dangu!
  
  Guntur wis teka - Nopember, lan saiki kekuwatan kita,
  Negara iki kobong, ana akeh getih lan lara!
  Nanging Gusti Yesus ora bakal nglilani wong mursid mati ing neraka,
  Dheweke bakal seneng ing kabecikan, lan wong sing digebugi!
  
  Elfnin mbukak lawang, Elflin kanthi kendel nuntun,
  Kanthi saben langkah kita nyedhak menyang tujuan suci!
  Nanging Iblis teka patang puluh siji taun ala,
  Lan saiki getih kita nyuwek saka vena kaya kali!
  
  Kita negara karo sampeyan; kamulyan kita uripmu,
  Aja nggawa bangsa Elfi menyang dhengkul!
  Terus Rusia, perang kanggo Tanah Air,
  Iki tegese lan uyah saka wani generasi!
  
  The Fuhrer minangka mayit sing jahat, lan Elf minangka Raksasa,
  Lan Chechen, Uzbek lan elf iku siji!
  Elfenisme minangka monolit, sing cocog kanggo jiwa,
  Lan rak-rak mungsuh wis rampung remuk!
  
  Kosmos nimbali wong enom - sungu ngunekake ngundang,
  Bakal ana wates anyar, ngluwihi Mars!
  Kita mbangun elfinisme - kita ngilangi rubel,
  Kewarganegaraan apa wae ora masalah!
  
  Pracayaa, kabeh jagad iki bakal dadi abang saiki,
  Bakal ana gapura menyang swarga - lintang abang.
  Manungsa iku sedulur kanggo wong liya - ing jaman biyen kewan galak,
  Lan katresnan, kaendahan ditembangake ing hymns murni!
  
  Mulané, aja nganti kélangan kaluputan lan kesed,
  Kanggo Tanah Air kita, gelut kaya falcon!
  Lan sampeyan para pejuang kerja rina wengi,
  Apa bakal Taman Eden werna lan menehi jus manis!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi banget pinter lan agresif. Lan padha mung kaendahan universal lan unearthly.
  Lan elf maneh nggunakake sikil gundhul lan driji sikil banget. Bocah-bocah wadon iki super lan hiper .
  Aja nyoba nyelehake driji ing cangkeme bocah-bocah wadon iki. Nanging yen sampeyan nyelehake barang sing luwih gedhe lan luwih anget, dheweke bakal nyedhot kanthi semangat.
  Iki pancen bocah-bocah wadon sing, ayo ngomong, super.
  Lan supaya padha ngeculake kilat saka puting abang. Discharges iki mengaruhi otak manuk gagak. Padha kelangan eling lan tiba karo beaks mudhun, break liwat tengkorak saka bruwang Putin. Lan iku arang banget kelangan.
  Iki pancen ayu sing nuduhake kekalahan total mungsuh sing nesu.
  Sawise iku bocah-bocah wadon wiwit nyanyi maneh;
  Kosmos kita kuno, enom -
  Keluarga Kudus paring berkah.
  Lan Akal iku Pikiran waliku,
  Kemajuan nggawa kita ngluwari!
  
  Aku seneng kaendahan alam semesta
  Senajan wong ora seneng...
  Ing gandhewo marang Svarog-Kristus,
  Apa sing nyebabake gelombang foton!
  
  Awake dhewe dadi Dewa - akhire....
  Nanging helm kanggo Pencipta lagu!
  Kanggo hymne ati sing murub,
  Lada Suci - Virgin padhang!
  
  Ngerti elf ora diwenehi cahya,
  Nduwe andhap asor lan andhap asor.
  Kanggo kita, bulu emas -
  Ilmu iku ing gerakan langgeng!
  
  Nanging kanggo perang, sayangé, takdir,
  Ing antarane lintang-lintang ing bukit sing kasebar ...
  Dadi cetha yen sing Maha Agung kepengin -
  Supaya kita ora keropos untu!
  
  Nanging Lada minangka hypostasis saka Gusti Allah,
  Sparkling karo kabecikan, dheweke mesem ...
  Wong bakal menehi kekarepan -
  Muga-muga kekuwatan-mudha langgeng!
  
  Sawise kabeh, prajurit kulawarga iku ideal,
  Sing Mahakuwasa pengin perang!
  Kapal kasebut mlayu kanthi cepet
  Aja wani mbantah Dewa Pencipta!
  
  Banjur kita cepet-cepet mlayu menyang perang,
  Lan kita wis weruh sukses katon,
  Ngimpi alam bébas kuwi
  Dhampar saiki dadi kagungane Yerusalem!
  
  Sang Pencipta njaga kahormatan Rus',
  Ya, iku bakal tanpa wates, bakal dadi abad ...
  Nalika ora ana wektu tundha dawa,
  Wong nggawe panemuan!
  
  Lan mulane motto luwih kuwat,
  Supaya kemajuan bakal ing kekuatan langgeng,
  Sampeyan prajurit sing wani, aja isin,
  Kanggo kamulyan ibuku, Elfiaku!
  Iki bocah-bocah wadon sing gelut lan cemlorot ing kene. Lan yen nglawan mungsuh, ora ana orc sing bakal urip.
  Contone, pilot saka kulawarga elf nyelehake bom napalm. Lan tiba ing kluster wulune, Putin bear. Lan dheweke pancen njupuk lan diobong dadi awu.
  Iki pancen cah wadon super. Lan thrashes orc ala kaya chop.
  Lan malah ambune kaya daging sing diobong.
  Bocah wadon elf, mencet puting stroberi ing dhadhane, ngetokake roket, lan nyerang para orc. Dheweke ngobong massa daging beruang Putin lan ngowahi dadi kebab.
  Banjur dheweke nyanyi;
  Kita pancen bakal ngusir sampeyan menyang peti mati,
  Kita bakal ngremuk orc dadi awu,
  Kadhangkala ana akeh omong kosong,
  Nanging swarane bocah-bocah wadon iku cetha!
  Iki minangka prajurit prajurit tingkat dhuwur. Angin topan lan pasukan sing ora bisa dikendhaleni, mung ora bisa dikendhaleni kanthi sepele. Lan bocah-bocah wadon, kudu dicathet, nuduhake kemampuan kanggo mbesmi beruang Putin.
  Bocah-bocah wadon nyanyi lan untune:
  Fuhrer botak nyerang para elf,
  Bajingan mau ngrebut tanah kita...
  Nanging dheweke tiba saka jotosan bocah wadon kasebut,
  Kita nglindhungi kulawarga kanthi nesu!
  Para elf nyebarake sawetara bedhil anti-pesawat marang para orc. Lan ayo njupuk, mencet puting abang ing dhadha ing tombol kontrol breech bedhil anti-pesawat.
  Iki pancen apik tenan. Lan prajurit ora nyerah, numpes tentara Putin.
  Iki pancen apik banget nglawan bocah-bocah wadon sing apik banget lan nyenengake lan unik iki.
  Lan jempol sikil elfs mbuwang gedhe, peparingé matèni saka annihilation.
  Lan crushing mungsuh karo orane katrangan kolosal lan pawujudan saka kobong energi mili.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon wiwit nyanyi kanthi katresnan lan intensitas sing gedhe, kanthi swara sing nyaring;
  Siang wengi berjuang tanpa henti ,
  Kasihan tanpa isin...
  Orc tumindak aneh banget,
  negara Elven nglawan wong-wong mau!
  Ngerti nalika padha nyanyi lan nganggo driji sikil sing gundhul padha mbuwang hadiah pati sing ngrusak banget.
  Nanging pasangan gelut saka elf lan elf bebarengan murub ing Orc, lan caresses saben liyane.
  Lan ayu banget. Sawise kabeh, elf dadi otot lan embossed, lan kaendahane nyengsemaken.
  Lan padha nyanyi luwih apik lan kanthi perasaan;
  Badai, angin topan ora dadi penghalang kanggo pasangan kita,
  Kita minangka putrane Tanah Air sing mekar kaya grumbulan mawar.
  Sapa sing ora ngerti perang, ora mangan bubur gedang,
  Gusti Yésus Juruwilujeng mimpin kita menyang perang!
  
  Kita wis biasa perang sanajan ing samodra badai,
  Saben wong kaya chip overboard.
  Aku pracaya marang monsters Horde, kita bakal nyuwek-nyuwek ing perang,
  Kehormatan kita ora bisa dicopot nganggo palu utawa palu!
  
  Pedhang kasebut digawe panas ing tempa, ing geni sing panas banget,
  Blades sing diasah minangka bellow sing angel banget!
  Dadi prajurit sing ora wedi; kanthi ati sing kuwat,
  Yen ana pati, banjur mandheg, aja mlayu!
  
  Ya, perang, mesthi, ora pesta karo madu manis,
  Sawise kabeh, ana luh lan getih mili kendel.
  Serigala nguwuh dawa lan bruwang karo nggero galak,
  Lan supaya jotosan kanggo nanggepi ing mripat, lan ora ing alis!
  
  Ana tumbak sing bisa nembus mail chain,
  Ana tameng sing ora bisa ditusuk nganggo tumpukan!
  Nanging aja dadi pengecut, supaya setan nggawe pasuryan,
  Supaya ora dadi kaya ing jaringan game!
  
  Iki teka, sampeyan pracaya, keputusan sing sumringah,
  Saben ganjaran sing luwih dhuwur ora bisa ditemokake!
  Kanggo pikiran kriminal bakal teka, aku pracaya mbales,
  Ora ana kabecikan liyane kajaba cara sing angel!
  Iki minangka lagu-lagu ing kene - mung efek sing paling dhuwur. Lan bocah-bocah wadon elf murub ing mungsuh, sepisan maneh nggunakake penthil banget padhang lan abang.
  Bocah-bocah wadon iki pinter lan geni kanthi akurasi lan presisi sing apik. Lan padha nggunakake barefoot, lan jempol banget lincah nalika mbuwang mungsuh. Dheweke nindakake kanthi cerdas.
  Bocah-bocah wadon kaya ngono ora bisa ditemokake ing peta, dheweke cukup kebak keagungane.
  Lan yen dheweke bubar, lan wiwit mbuwang jarum beracun nganggo sikil telanjang, nggebug bear Putin karo dheweke.
  Iki bocah-bocah wadon - sing, yen wiwit mateni orc, ora bakal mandheg. Iki minangka prajurit saka suku supermen. Lan nalika lagi buyar, iku wis ing wong kanggo pindhah mati path buktiaken.
  Lan ayo mbuwang pulsar agawe saka puting abang ing dada. Lan akeh banget, bruwang Putin langsung njupuk lan diobong.
  Mesthi, bocah-bocah wadon maneh wiwit nyanyi kanthi bungah banget, kanthi swara kaya lonceng perak;
  kuping jagung emas -
  Ibarat ombak mbrebes mili saka lambe...
  Kita bakal ngisi gelas kanthi dolanan,
  Ayo kali sampanye nyembur!
  
  Tanah kelairan kita Elfia sing loman,
  Ing ngendi tutup musim gugur iku emas,
  Ora, percayalah, Tanah Air luwih ayu,
  Nectar apel sing mateng diwutahake!
  
  Lan ing musim salju salju keperakan sing apik banget,
  Tlaga padha kristal ing ngisor skates!
  Betapa enaknya roti kita,
  Lan agul-agul saber elf landhep!
  
  Saben godhong ana benang zamrud,
  Karang cemlorot ing saben kuncup ...
  Solovyov nyipta lagu sing apik banget,
  Lan ing lapangan iku kaya mandeg beludru.
  
  Dewdrop inten ing suket
  Dandelion kobong kaya lintang!
  Sampeyan minangka Fatherland of the Sun ,
  Kanggo kamulyan langgeng urip ing salawas-lawase!
  
  Jagad iki indah, senajan kadang nyengir,
  Lan kadhangkala rock kejem
  Nanging Elf suci iku ayu,
  We mbukak batesan kanggo kabeh tamu!
  Bocah-bocah wadon mung nggantheng. Lan maneh padha mbuwang ing mungsuh karo driji sikil gundhul sikil saka daya agawe granat. Lan sawetara wong ayu uga mbuwang jarum beracun. Lan padha macet langsung menyang tenggorokan saka bruwang Putin. Lan kewan padha tiba.
  Iki cara para elf nindakake kanthi gaya sing nggegirisi. Lan ing kene padha njupuk maneh lan whistled. Sepisan maneh, gagak kasebut kena ombak otak. Lan wong-wong sing kaget mbengok sirahe para Orc. Lan iku arang banget agawe.
  Iki bocah-bocah wadon mung super, lan sing kelangan.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, beda-beda, nanging elf, kanthi macem-macem macem-macem, uga nyolong sing ayu lan nyenengake. Lan mung bocah-bocah wadon manungsa sing bisa luwih apik tinimbang dheweke, lan ora kabeh. Betapa nggumunake lan ayu para prajurit ing kene ing awak lan nyawa.
  Ing wektu sing padha, dheweke murub tanpa komplek nggunakake puting ruby susu.
  Elf enom uga perang ing wektu sing padha. Dheweke dadi pejuang kanthi kemampuan lan kacepetan sing luar biasa.
  Lan aja lali ing wektu sing padha nyanyi kanthi apik banget lan kanthi semangat;
  Sanadyan kayane padha nyeret kita menyang jurang,
  A ngipi elek wis teka.
  Aku bisa nyanyi saga kanggo kancaku -
  Ing endi setan neraka ditangekake!
  
  Weker sing nggegirisi kaya sirine,
  kaya geni murub ing kene ...
  Ora saben wong bisa urip, pracaya marang aku tanpa Gusti,
  Nanging mbangun munggah tenan ngerti beat!
  
  Bocah iku uga prajurit wiwit lair,
  Minangka baja lan lahar cipratan ing.
  Lan aku arep nyuwun pangapunten,
  Ora ajiné kanggo kethokan mungsuh!
  
  Sanadyan luwih kabecikan
  Pertempuran kadhangkala perlu.
  Nanging aja mbuwang sampah kaya nurani,
  Aja kejiret ing neraka game!
  
  Sapa ngerti yen urip ing donya iki
  Kabeh ing donya kita bener: bayangan, fatamorgana.
  Kita bakal nelpon penjahat kanggo akun
  Nalika kita bisa langsung nyekel wani!
  
  Lan yen ana sing ilang ing perang,
  Lan sampeyan ora bisa ngalahake scum ...
  Kita bakal mbukak wae, percaya,
  Lan nyabrang nul sing gagal!
  
  Saben uwong mesthi bisa nggayuh ing perang,
  Nalika ana kekuatan lan kebak pikiran!
  Lan udan ala bakal menehi malah dhuwit tembaga,
  Negara bakal ngluhurake wong sing wani ing kidung!
  Iki pancen ode sing apik banget, wong enom memuji bocah-bocah wadon.
  Lan para jawata ing kene, ayo padha ngomongake kelas sing paling dhuwur.
  Utamane nalika tank piramida cepet-cepet. Lan ngebom mungsuh nganggo cangkang kanthi kekuwatan sing mateni. Lan dheweke dhewe meh ora bisa dikalahake.
  Pertempuran ing kene ditindakake kanthi intensitas lan tembak saka bedhil tank terminator.
  Bocah-bocah wadon, mesthine, ora ana cara kanggo nglawan dheweke yen ora ana linggis liyane. Nyenengake, ngomong, nyolong, sing ana akeh kecemerlangan lan kasenengan.
  Prajurit tank murub nggunakake bedhil mesin lan meriam. Lan banjir mungsuh orc karo udan timbal.
  Lan yen padha uga njaluk jeblugan karo peluru khusus karo inti uranium. Sing bakal rampung agawe lan kelangan.
  Bocah-bocah wadon sing nyanyi kaya ngono mung pesona sing gedhe banget. Lan padha duwe kaluhuran akal lan pikiran gedhe.
  Miturut geni aliran getih,
  Longsoran banjir tanah kita...
  Perang ora ngerti watesan wektu,
  Luwih apik tinimbang anggur sing paling manis!
  
  Rasa kamenangan ora bakal dadi pait,
  Malah pait kumelun lan getih.
  Nalika mbah kakung kita perang -
  Nightingale chirps bab wong-wong mau!
  
  Keabadian minangka penghargaan paling dhuwur,
  Ora ngerti umur tuwa.
  Supaya utusaning neraka ora teka,
  Kanggo rahmat mili.
  
  Kita tresna marang jagad lan mambu jarum pinus,
  Nanging yen perlu, perang ngenteni.
  Dhuh atine emas kita,
  Ayo dadi kobong, nyawiji es!
  
  Ya, pemuda sing seger lulus,
  Kabeh wis dadi banal.
  kang srengenge munggah,
  Dadi manungsa ora goroh!
  
  Padha tresnaa marang pepadhanging Gusti,
  Dheweke apikan banget, percaya karo kita ...
  Sanadyan dalan liwat urip donya,
  Lan mrentah donya: Hérodès-Ham!
  
  Kita duwe tujuan sing resik
  Nanging dalan kanggo wong-wong mau iku tega ing getih!
  Sawise kabeh, dheweke minangka mesin otomatis kaya dumbbells,
  Likho pepeteng kebak sedulur!
  
  Gusti Yesus lan Maria minangka jaminan kita,
  Dheweke bakal teka lan nggawa rasa seneng!
  Banjur kadhemen bakal ilang - glepung,
  Lan nesu karo meanness kaput!
  Iku luwih nyenengake kanggo pindhah menyang perang sawise song kuwi. Lan perang katon goyah, kaya skala saka sisih menyang sisih.
  Lan elf nembak bruwang Putin kanthi akurasi lan akurasi sing apik. Dheweke minangka prajurit saka kelas sing luar biasa.
  Berjuang ayo ngomong ayu. Lan padha uncalan Bare driji sikil chiseled ing mungsuh. Lan dheweke nyuwek orc dadi potongan-potongan, nyebabake karusakan gedhe ing mungsuh.
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi bungah banget:
  - Kamulyan kanggo negara kita gedhe,
  Bener, ngawula Elf gedhe,
  Iku bakal apik kanggo sampeyan lan kula
  We takon Gusti Allah iki!
  Iki carane elf apik banget nyanyi kanthi apik lan apik banget. Swara-swara kasebut nuwuhake esuke kembang sing paling subur lan rumit ing jiwa.
  Carane kelangan iku kabeh lan siji bisa ngomong quasar . Lan iki motif sing paling apik.
  Utamane nalika bocah-bocah wadon njupuk lan maneh mbuwang jarum beracun kanthi driji sikil sing gundhul, sing nyebabake beruang Putin nganti mati.
  Lan para elf enom uga nyanyi, kanthi swara sing apik banget lan apik banget.
  Lintang-lintang padha sumunar ing petenge wengi,
  Lan sumorot rembulan perak!
  Si ayu nglirik mripate sing lucu,
  Kita tunangan karo dheweke ing salawas-lawase!
  
  Sunset layung iku surem,
  Nanging esuke padhang bakal metu!
  Lan angin dadi riang, rame,
  Sail kapal wis abuh!
  
  Jiwaku watu sing abot,
  Tes pejuang ngenteni!
  Lan supaya spanduk mabur ing ndhuwur sirah,
  Ayo kabeh nganti pungkasan!
  
  Ati ora bakal kebacut lumut ,
  Mabur cepet saka garudha!
  Sanadyan getihe godhok, karo mabur gagah,
  Aku bakal mabur kaya panah!
  
  Willow sujud marang aku,
  Gusti Ingkang Maha Kuwaos mirsani!
  Sanajan sampeyan pancen ora sopan,
  Aku bakal nambah kekuatan kanggo sampeyan ing perang!
  
  Sawise kabeh, sampeyan kanthi tulus ngladeni Tanah Air,
  Nanging daging lemes, roh lara!
  Sampeyan ora bakal getun, aku ngerti urip
  Aja nganti aku dadi sungu wedhus lanang!
  
  Cuci dosa ing dina-dina kepungkur
  Apa sing kedadeyan ing jaman kepungkur, ayo lunga!
  Sampeyan ndeleng, woh pir ripen ing taman,
  Sketsa kasebut bakal nggambarake pesawat kasebut!
  
  Ngabdi marang Tanah Air kanthi sekuat tenaga,
  Lali yen ana tentrem ing donya!
  Supaya ora ngobong kebon nganggo geni,
  Supaya kabeh wong bisa urip kanthi becik karo sampeyan!
  
  Iki aku mung mangsuli:
  Dhuh Yehuwah, kawula badhe ndhudhuk bumi!
  Kanggo nggawe bocah ngguyu kanthi seneng,
  Supaya sampeyan ora kudu rukun karo wong dhewe!
  
  Sawise kabeh, apa sing apik gumantung saka kita,
  Saben uwong mutusake - pilihan iku dhewe!
  Lan saka sampeyan benang kuwasa,
  Sampeyan nyekel alam semesta ing ajiné!
  
  Kita uga bakal nyekel sampeyan,
  Sawise kabeh, sampeyan ora bisa nemokake tanah air sing luwih suci!
  Nalika njupuk, driji dadi mati rasa banget,
  Lan kita durung umur rong puluh!
  
  Kamenangan iku woh sing ora bisa digayuh;
  Kanggo wong sing ringkih, pengecut utawa bodho!
  Nanging para prajurit bisa ngatasi kabeh puncak,
  Ayo njupuk, kita duwe bobot banget ing pusar!
  Elf enom nyanyi kanthi apik, lan nuduhake swarane kebak.
  . BAB 20.
  Ratu wadon lan mantan tahanan politik munggah ing acara kasebut. Lan mungsuhe, babi mustachioed, isih bakal ditumpes dening wong. Lan ora bakal ana tirani maneh ing Eropa. Kamulyan kanggo kamardikan! Ing sawetoro wektu, printah tentara invincible saka elf lan elf.
  Bocah-bocah wadon uga sumringah lan ayu banget. Lan kanthi mbuwang sikil sing telanjang, dipahat, dheweke ngirim hadiah pemusnahan menyang shaggy, bear Putin.
  Lan dheweke nindakake kanthi semangat banget lan berjuang. Lan padha bisa ngremukake kabeh lan pulverizing. Lan iki minangka program kolektif individu lan ing wektu sing padha. Iki pancen bocah wadon super .
  Lan ing cangkeme ambune manis mung didhelikake, lan dada Venus minangka madu, lan dheweke duwe rasa seneng liar.
  Iki bocah-bocah wadon sing nggawa kabungahan. Lan padha duwe panas saka geni rambute sing mung geni wildest lan paling ngocapake. Iki minangka prajurit sing cerah lan hyperquasar .
  Saiki, yen padha nyanyi, banjur swarane luwih manis tinimbang sirine. Lan sikil bocah-bocah wadon duwe kulit alus lan tanned - mung medeni lan kaendahan.
  Lan nalika padha uga uncalan daggers sing Pierce tenggorokan orc liwat karo pilihan agawe.
  Ya, lan wong enom, aku kudu ngomong, uga ora ala ing kene, lan ing wektu sing padha nyanyi apik banget;
  Gadis-muse capricious,
  Kadang ngece, kadang ngece...
  Preposisi mlumpat lan ora ana kesatuan,
  Sajak longsoran bakal diilangi!
  
  Nanging wong sing daktresnani kanthi sepenuh ati
  Kanggo nanggepi, dheweke ujar kanggo apa tembung kasebut.
  Katresnan kristal bisa mbukak lawang
  Bukak apa cara elang!
  
  Sawise kabeh, pracaya pedhang saka pena luwih larang,
  Ana atose ing - fluff bakal cepet-cepet menyang angin puyuh!
  Para bangsawan angkuh,
  Bakal ana ayat prickly babagan dheweke ...
  
  Ingsun nitahake kamulyan rati,
  Ngendi getih mili, lan ing endi wae kringet.
  Ngembangake negarane,
  Saka piramida kanggo es floes.
  
  Nanging ing wektu sing padha nyawa iku wedhus,
  Ing kono, lyre swarane manis ...
  Sawise kabeh, swara cah wadon iku telpon -
  Lan passion bakal nyawiji lan granit!
  
  Ing ngendi ana tembung, mawar murub,
  Ing endi wit apel mekar ...
  Kita ora bisa keganggu dening kadhemen
  Lan medeni karya sia-sia!
  
  Kita ngowahi impen dadi kreasi
  Kita bakal bisa ngatasi jurang ...
  Kabeh jagad bakal beku amarga kaget
  Nalika sungkowo wengi ilang!
  
  Banjur kasangsaran bakal rampung
  Ora bakal ana wong lumpuh lan yatim piatu...
  Lan perpisahan ora bakal teka kanggo kita,
  Ayo makhluk gagah nyebul ambang!
  
  Tanah kelairan bakal dadi Kratoning Allah,
  Saben kita dianggep minangka Pencipta.
  Mung awu sing dibuwang ing cidra,
  Sapa sing jujur, apikan - apik!
  Iki bocah-bocah wadon kene padha mischievous. Lan padha duwe grin figurative saka untu lan kaya mutiara saka snowflakes sparkling.
  Para prajurit ana ing kana lan nglawan tentara beruang Putin.
  Lan padha uncalan kacang polong pati ing mungsuh karo driji sikil gundhul,
  ayo ngomong bocah-bocah wadon iki agresif ing orane katrangan. Lan uncalan hadiah saka annihilation lan pati. Iki ngendi karusakan kelakon.
  Nanging bocah-bocah wadon saka stormtroopers ngrusak posisi para orc.
  Iki minangka konfrontasi sing brutal. Kang arang banget galak lan agresif.
  Jare bocah-bocah wadon kene, yen bubar, pancen ora bisa ngalang-alangi.
  Lan maneh, bocah-bocah wadon bakal mencet pemicu karo penthil stroberi lan aliran pati sing terus-terusan dicetusake kanggo bruwang Putin.
  Iki warriors tenan kelangan pencet mungsuh.
  Lan supaya padha gouge ing mungsuh kanthi bantuan rudal banget akurat lan ngancurake.
  Nanging wong enom uga apik banget nyanyi. Lan padha nindakake kabeh apik banget, ing swara perak;
  Dhewe kanggo scotch ing ati saka swasana ati,
  Patung karakter - Gusti kang nitahake,
  Dheweke nggawe karo pedhang pahlawan,
  Tuladha kanggo kabeh generasi!
  
  Nanging sampeyan dhewe bisa perang,
  Ngangkat, gerombolan kanggo menang!
  Jiwa elang lan singa dudu terwelu,
  Kuwasa lan host suci kuwi!
  
  Muga-muga mungsuh kaya asu,
  Lan tameng kuwat kita ngethok berlian!
  Pinggir esuke langgeng kinasih,
  Kanggo sedhih, pejuang bakal menehi ganjaran pati!
  
  Aja ngandelake pacifis bodho
  Apa sing diwulangake Gusti Yesus kanggo sabar ...
  Supaya rye mekar ing langit sing cerah,
  Dadi kuwat kaya bruwang!
  
  Ing perang kita kebak semangat,
  Lan karo getih badai, enom ...
  Kita nyuwek neraka,
  Endi legiun karo Iblis!
  
  Lan kabeh wong ngerti yen Sang Pencipta;
  Sinau kanggo nguatake otot!
  Aja mbuwang wektu kanggo omong kosong,
  Yen ora, aku bakal teka karo sampeyan kanthi paukuman!
  
  Impotensi minangka maksiat utama,
  Iku nglairake murka, ala ...
  Bayar embel-embel penjajah -
  Lali babagan keberanian, kamulyan lan bangga!
  
  Nanging senadyan kabeh alangan, sampeyan
  Sedulur, aja nganti sedhih!
  Ayo kabeh impenmu dadi kenyataan -
  Ayo nari karo kekasihku kanthi waltz sing lancar!
  
  Apa maneh sing bisa diparingake dening Gusti
  Ya, akhirat iku kabut...
  Daging iki nandhang sangsara ing urip,
  Ora kabeh lancar kaya ing novel...
  
  Ngerti elf wani tanah sampeyan
  Bangun kebahagiaanmu...
  Gerakan lan kemajuan mlaku -
  Dheweke bakal menehi kekuwatan marang jagad iki!
  Bocah-bocah wadon nyetujoni bocah lanang lan nglirik karo mata safir lan zamrud. Iki minangka prajurit sing penting lan paling keren ing donya. Lan yen perlu, dheweke bisa, kanthi ilat, nggawe tsunami saka cascades orgasme kanggo para elf enom.
  Lan bocah-bocah wadon terus perang kanthi semangat banget. Dheweke mencet tombol kanthi driji sikil sing kosong, nyemburake aliran flamethrowers lan energi sing ngrusak.
  Banjur bocah-bocah wadon elf njupuk lan menet tombol karo penthil abang sing, kang micu senjata ngrusak lan nggawa mudhun flurry saka geni lan logam ing rak-rak saka bear Putin. Iki minangka efek ngipi-ipi saka macem-macem sistem roket peluncuran.
  Ing kene bocah-bocah wadon pancen kerjane kanthi agresif lan produktif. Lan padha gawe asor lan ngremukake mungsuh, ngobong kabeh ing saurutan.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon nyanyi:
  - Adhuh ! Adhuh ! Amerika - Eropa,
  Asia-Eurasia,
  Apa nistha!
  Dadi prajurit wiwit nembak bedhil mesin, mbasmi bruwang Putin. Lan padha tumindak banget angel, akurat lan akurat. Lan tekanan perange mung ora bisa ditolak.
  Para prajurit padha nyanyi:
  Wong tuwa ing Zelensky,
  Lan Elfia iku ibune...
  Ayo berjuang kanthi jujur
  Mateni orc!
  Bocah-bocah wadon elf cepet-cepet nyerang. Lan padha nesu-nesu mbuwang peparing agawe pati karo driji sikil gundhul. Lan padha nyuwek-nyuwek beruang Putin, nuduhake kelas dhuwur lan gelut.
  Lan ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon lan puting abang digunakake.
  Lan kilat mabur metu saka wong-wong mau.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon whistled, nggunakake lepen ultrasonik, lan tumit telanjang.
  Udhara gonjang-ganjing lan gagak sing nggumunake lan obat-obatan tiba, mecah sirah bruwang Putin sing bodho lan botak nganggo cucuk.
  Lan bocah-bocah wadon prajurit nindakake kabeh iki kanthi apik lan keren supaya ora bisa dicritakake ing dongeng utawa digambarake nganggo pena. Lan ing wektu sing padha padha nyanyi;
  Fatherland kanggo kula Native - cahya;
  Eluh kang gumebyar mili saka mripate.
  Lan alas wis nganggo klambi layung,
  Lan saka langit kaya lintang mercusuar!
  
  Apa ana ing Motherland saben wayahe?
  Panggonan ing jagad iki luwih elek ...
  Lan saiki gemuruh cuckoo wis suda -
  Kodhok-kodhok padha cipratan ing genangan!
  
  Lan swarane nyaring saka nightingale,
  Utawa thrushes ceroboh trills ...
  Kewan sing luwih tuwa,
  Ana kapal sing padha mangan.
  
  Kita ngadeg bebarengan minangka armada sing kuwat,
  Kanggo nguwasani segara ing salawas-lawase ...
  benteng pertahanan tanah air,
  Kamulyaning paseduluran ingkang Maha Agung.
  
  Selaras karo alam ibu,
  Sembarang cabang saka garland ...
  Iku bakal dadi ora dingerteni, pracaya wedi
  Nalika wani minangka insentif utama!
  
  Lan kaendahan ora bisa dilalekake
  Awit kita minangka refleksi ing ...
  Sawise kabeh, benang biru urip,
  Ora ngerti, percaya rampung.
  Iku pancene bocah-bocah wadon - iki bayangan saka kaendahan unearthly. Lan elf mung minangka mukjizat lan nggumunake ing kabeh kamulyan sing ora dingerteni.
  Lan basane bocah-bocah wadon dawa lan dolanan. Lan bisa nindakake kabeh tanpa masalah.
  Lan padha nggunakake, mbuwang cilik, silet lancip ing mungsuh karo driji sikil Bare. Lan padha mabur lan ngethok, prajurit saka tentara Putin. Para prajurit tumindak kanthi kabeh energi sing ora dikendhaleni.
  Lan ing wektu sing padha padha nyanyi:
  - We are cool girls,
  We are barefoot girls...
  Orcs elek sanadyan
  Padha ngalahake reptil nganggo arit!
  Pancen, yen wong ayu wiwit nyanyi, malah setan ora bakal bisa nandhingi dheweke. Iki carane bocah-bocah wadon nuduhake untune, sing cemlorot kaya mutiara, lan nggiling lan mbesmi bruwang Putin kanthi bledosan sing apik.
  Elf perang kanggo bab sing padha. Wong-wong sing isih bocah lanang, uga nganggo sikil gundhul mbuwang jarum cilik lan tipis beracun sing kena ing mripate beruang Putin.
  Lan ing wektu sing padha elf lanang sing;
  Yen ajiné kuwat
  Iki tegese sampeyan bakal dadi sing pertama ing urip!
  Banjur kanca iku dudu wong miskin,
  Dheweke duwe jantung emas lan saraf baja!
  
  Nanging sing luwih penting, percaya - iki pikiran sing kuwat,
  Amarga manungsa luwih keren tinimbang kewan.
  Yen ing urip sampeyan dadi awan sing surem,
  Banjur ngguyu sing nyenengake bakal nggawe sampeyan tresna!
  
  Aditif otomatis ngerti - kekuatan kanggo ajiné,
  Amarga kebak kawruh - Know-How!
  Nanging coba menehi kekuwatan - menyang tangane wong bodho,
  Banjur sampeyan mung bakal nandhang lara minangka ganjaran!
  
  Ana wektu sing padha mburu karo klub,
  Gandhewo, panah nganggo panah ing kulit sing kandel ...
  Nanging dheweke nggawe chervonets ing endi dhuwite,
  Lan gampang banget kanggo mlumpat menyang galaksi!
  
  Nalika pendidikan apik
  Nanging kanggo njupuk wani menyang pikiran uga menarik ...
  Lan padha karo bayonet, iku bakal dadi pahat,
  Lan kita ngawula Fatherland-ibu banget jujur.
  
  Nanging panganiaya ala minangka salib sing abot,
  Sawah kita padu kebanjiran getih...
  Apa sebabé Gusti Allah sing Mahakwasa wungu manèh sakwisé nandhang sangsara?
  Supados pakumpulan militèr para prajurit saged dipunkiyataken!
  
  Eluhe prawan netes - kanca sing ditresnani tiba,
  Ibu ndedonga kanthi nggresah, njerit ing ndhuwur paru-paru ...
  Ing njaba jendhela lan perapian wis metu,
  Iki ana wong enom nggantheng sing dikubur ing lemah!
  
  Oh, nasib sing kejam - nasib sing ala,
  Virgin Mary - ngendi sifat apik sampeyan?
  Wong lanang mau arep tunangan luwih cepet,
  Lan saiki angin nyebul bledug ing ngisor wit pinus!
  
  Urip bakal teka seneng - bakal apik,
  Pai apel bakal dadi madu wiji poppy ...
  Mungsuh monster, dadi bledug lan bubuk,
  Ayo luck bener ngliwati ambang!
  
  Kabeh wis rampung ing Bumi lan mbuwang menyang Mars,
  Ayo padha klumpukne garland kebak lintang menyang ajiné!
  Lan hello guys, mung kelas ndhuwur,
  Lan dibuwang menyang geni - ghoul elek!
  
  Senapan mesin wis dadi akrab - peluru sing ditibakake ing aliran,
  Lan mungsuh wis kesel, sing dikarepake nol!
  Yen menang, sampeyan bakal dadi sugih,
  Sapa sing miwiti geni bakal mlarat!
  Iki minangka lagu-lagu keren sing dinyanyikan bocah-bocah wadon Terminator ing kene. Lan dheweke nuduhake prestasi sing paling dhuwur lan paling apik. Ora ana teknik orc sing bisa nglawan bocah-bocah wadon kuwi.
  Lan sikil sing ayu banget, chiseled, lan banget malah, lan ing wektu sing padha harmoniously diselehake driji.
  Iki pancen bocah-bocah wadon - mung sing sampeyan butuhake, mung super!
  Iki minangka prajurit sing bisa nemtokake nasibe bumi kabeh. Ora ana sing bisa mbandhingake karo bocah wadon iki ing perang nyata.
  Lan maneh, driji sikil gundhul mbuwang hadiah sing mateni lan pati total. Lan padha numpes resimen tentara beruang Putin.
  Lan apa sing bisa ditindakake beruang Putin yen dheweke kena jarum beracun ing bathuk? Mung lan apa, nggero. Lan katon banget pretentious lan grotesque!
  Lan bocah-bocah wadon uga nggunakake driji sikil kosong ing perang, mbuwang boomerang. Padha mabur lan muter ing udhara, lan nggebug endhas bruwang taring. Lan padha mati.
  Banjur bocah-bocah wadon menet tombol nganggo penthil abang lan nguripake soko banget mateni lan ngrusak. Lan akeh orc mati.
  Elf enom sing nggantheng uga nyanyi kanthi apik lan yakin;
  Ora ana katresnan sing luwih ayu ing jagad iki
  Nanging uga duwe masalah lan kuwatir ...
  Sawise kabeh, ing pasangan slogan ora ana gunane - rudders,
  Nalika kita bebarengan, kita tansah pilot!
  
  Katresnan iku wadhah kang madu manis
  Nanging tar saka indifference kelakon ...
  Lan rasa seneng, aku pracaya loman, bakal teka,
  Ing mekar, kaya grumbulan sirine ing Mei!
  
  Iku masalah gedhe kanggo mbuwang rantai perbudakan,
  Ayo aku lurus ing awak sing kringet ...
  Tinimbang urip ing panangkaran - luwih becik mati,
  Senajan kabutuhan bakal nyapih kita saka kesed!
  
  Kita diwenehi akeh sing kudu digayuh ing urip,
  Nanging angel banget kanggo entuk luwih akeh ...
  Nalika pikiranmu ana ing jaring - kuk,
  Nalika sampeyan banget ngati-ati wong!
  
  Lan sing wani, sing nunggu kue biskuit,
  Lan coklat, permen manis,
  Nanging asring menehi rock ing nalisir,
  Sapa ngerti, mbok menawa dina-dina manuk dara ditembangake!
  
  Kita ora pengin ninggalake donya iki,
  Ilang malah alam semesta ala!
  Menehi ujian urip lima,
  Lan paukuman bakal ana ing pendidikan!
  Iki minangka lagu-lagu ing kene lan para nom-noman ora kalah karo bocah-bocah wadon. Lan uga para elf, sing isih bocah-bocah, nggunakake slingshot. Lan iku uga gegaman banget agawe. Lan duwe efek banget ngrusak.
  Nglawan wong-wong kaya ngono, beruang Putin ora duwe daya.
  Pertempuran terus kanthi intensitas gedhe.
  Bocah-bocah wadon mbuwang boomerangs ing wangun lintang enem-nuding lan swastikas lan Cut saka sirahe beruang Putin karo wong-wong mau. Ing wektu sing padha, iku arang banget energik.
  Bocah-bocah wadon nuduhake lan mujudake mukjijat sing nggumunake kanthi driji sikil. Lan ngrusak mungsuh lan ngrusak balung.
  Prajurit kanthi kendel nyanyi.
  - Space nunggu kita lan ngimpi,
  Ayo gawe jagad iki luwih endah...
  Beauty bakal mrentah
  Ing Elf gedhe kita!
  Lan maneh bocah-bocah wadon menet tombol nganggo penthil abang lan menehi pukulan sing ngrusak mungsuh, kanthi harfiah ngobong atusan bruwang Putin bebarengan.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon nyanyi kanthi semangat lan tekanan gedhe;
  Ana akeh goroh ing donya, lan kekejeman mrentah,
  Kaadilan iku kaya manuk sing kejiret ing jala...
  Nanging ana kuwasane Gusti lan tameng kaluhuran -
  Iki tegese kita ora bakal tahan suwene sing tiba!
  
  Asring elf iku dosa, lan muter nasib,
  Paduka mugi karsaa welas asih dhateng kawula sadaya: puji Paduka punika kamulyan!
  Aku mratobat marang Panjenengan kanthi getih jiwa sing rusak,
  Menehi kula kesempatan kanggo disimpen lan maca pandonga!
  
  Wedhi njeblug ing lambe, sumringah saka angin,
  Dosa sing nggegirisi wis nggawa Bumi kita ...
  Setan sing nitahake ala disiksa tanpa ampun,
  Nanging nyatane, sing tiba lan piyambak ing akeh!
  
  Kita ora pantes ngrasakake Gusti Allah, sih-rahmat,
  Meanness manggon ing jantung lan kekosongan mrentah!
  Kita kudu mbagekke kabeh sing duweke kanggo bocah yatim,
  Supaya ing sangisore langit kesucianmu katon!
  
  Nanging yen rohmu kaya tinta,
  Yen kaku lan hawa nepsu manggon ing pikirane?
  Awit Gusti Allah Kang Mahasuci mbikak atiné,
  Lan ngandika: sampeyan mratobat - salah ora count!
  
  Sang Pencipta paring dhawuh suci marang titah,
  Tresna marang sadulurmu lan aja wani ngiyanati!
  Aku nglawan dosa, supaya geni ora mati
  Dadi kulawarga siji: ngurmati bapak, ibu!
  
  Ora ana pangapura, yen bapakmu kesed,
  Yen sampeyan mung mikir babagan carane njupuk luwih akeh..
  Nanging yen sampeyan loman, banjur ngerti luwih enom
  Lan kerja kanggo sing apik, nyurung amben!
  
  Angger-angger Paduka ingkang suci badhé kaparingaken ing salami-laminipun,
  Kanggo urip miturut kalbu nggawa kabungahan!
  Mbukak jagad kabeh, kawicaksanan gedhe banget,
  Ora mungkin ngerti, aku nangis kaya bocah!
  Sebut wae bocah-bocah wadon - padha nyanyi lagu super ! Lan dheweke nuduhake imperatif sing luar biasa.
  Lan supaya prajurit murub ing orcs maneh, mencet tombol karo penthil sing katon kaya strawberries overripe. Lan padha kalah ing jumlah gedhe.
  Iki pancene bocah-bocah wadon sing nyebar pati lan karusakan ing antarane bruwang Putin. Warriors saka wacana paling padhang lan paling ngrusak.
  Lan padha mow mudhun mungsuh kaya arit. Lan padha ngalahake mungsuh lan nggunakake driji sikil gundhul. Lan akeh orc sing wis mati amarga pengaruhe sing ngrusak.
  Lan bocah-bocah wadon mbuwang kacang polong karusakan lan penghancuran kanthi tumit sing gundhul, bunder, jambon.
  Lan maneh bruwang Putin sing dipateni lan dianiaya tiba. Lan prajurit tumindak banget convincingly lan destruktif.
  Lan wong enom uga nuduhake pengaruh sing ngrusak lan ngrusak ing tentara Putin.
  Ing wektu sing padha, perang pasangan prajurit nyanyi kanthi semangat;
  Kita urip ing jagad sing kebak perpisahan, sedhih ...
  Apa sing kudu ditindakake prajurit nalika dheweke dhewekan?
  Kanggo kita, para Dewa kanthi kejam mutusake sing bener -
  Wong iki dadi abu-abu!
  
  Jagad raya iki kejam banget kanggo tresna,
  Eluh perpisahan mili ing dheweke ...
  Rasa welas asih ilang tanpa tilas,
  Lan urip dadi kaya watu tanpa empuk!
  
  Iku beku ing ara-ara samun, lan es sumunar panas,
  Carane rante teyeng mbungkus jantung!
  Lan udan pamisah, ngalahake tembakan ing atap -
  Kanthong kosong, mung tembaga!
  
  Nanging iman ing prestasi pejuang menehi inspirasi,
  Gusti Allah sing Maha Kuwasa - ngerti, menehi sumpah sing mantep!
  Lan kita bakal kaya dedaunan ing Mei sing anget,
  Nalika sprouting, kita ketemu kembang!
  
  Apa sampeyan pengin nggawe planet luwih seneng
  Supaya saben kita nyanyi kanthi mulya kaya nightingale?
  Banjur madu sing paling manis dadi koleksi ing linden -
  Ing jiwa raseksa, ayo padha mungkasi goroh!
  
  Aja ngapusi Gusti, percaya marang aku
  Dheweke ndeleng sapa sing dadi pengecut lan boor!
  Menehi makna marang Gusti saka kurban,
  Ora wonder iku ngandika, Aku bakal males sampeyan wong!
  
  Nanging panganiaya ala kejiret kita ing net,
  Ora ana sing ngerti ing ngendi pembunuhan kasebut rampung.
  Yudas digantung ing aspen bosok -
  Lan kanggo wong-wong sing pracaya - makutha laurel!
  
  Sembarang wong bisa dadi luwih apik
  Pilihan kita sadar - ngupayakake Kristus.
  Nanging kadhangkala ana genangan getih,
  Sanadyan ana janji - Aku bakal teka!
  
  Duh jagad, sepira kekerasan sing sampeyan lakoni,
  Kaya-kaya ora bisa urip tentrem!
  Ing peti mati bojone prajurit nangis,
  Carane tipis urip minangka benang sing rapuh!
  
  Mbuwang getih dudu panggilan kita -
  Aku pengin tresna, kanggo menehi Fatherland swarga!
  Yagene paukuman iki kanggo kita kabeh?
  Wangsulane, kabeh kasugihan kanggo wong miskin!
  
  Ora mungkin tuku kawilujengan nganggo dhuwit,
  Amarga ora ana rega emas kanggo Gusti Allah!
  Lan sujud ing pasamuwan sing sampeyan kenek dina Minggu,
  Dadi swiwi kaya manuk garudha!
  
  Lan bakal teka wektu - Kratoning Allah bakal teka,
  Kabut ala lan predatory bakal mungkasi!
  Perbudakan spiritual bakal sirna,
  Lan negara bakal dadi ing Greatness saka Happiness!
  Ing kene bocah-bocah wadon tenan lan khusus nyanyi, lan apik banget. Lan tanpa alas kaki, sikil bocah-bocah wadon mbuwang hadiah pembunuhan. Lan banjur karusakan saka bruwang Putin. Bocah-bocah wadon iki uga pinter banget.
  Padha apik tenan lan arang banget kelangan. Lan puting susu sing padhang banget, kaya strawberries overripe.
  Bocah-bocah wadon, tanpa upacara sing ora perlu, mbuwang hadiah karusakan kanthi driji tangane sing mateni.
  Kene lagi, apa apik banget lan agresif, gelut nyolong.
  Apa sing bisa kita ucapake babagan puting ruby dodo bocah-bocah wadon? Iki uga arang banget combative lan kelangan. Kepiye carane bocah-bocah wadon bisa gelut lan gelut kanthi intensitas gedhe.
  Dadi bocah-bocah wadon njupuk maneh lan macet driji sikil sing gundhul ing cangkeme. Lan ayo jotosan. Lan carane trill ultrasonik wiwit pour metu saka iki.
  Lan manuk gagak sing kaget ilang eling. Lan padha tiba karo cucuk menyang sirah bodho saka bruwang Putin.
  . BAB No. 21.
  Prawan elf lan ing wektu sing padha ratu menehi prentah. Lan dheweke tumindak banget energik. Lan mripate mencorong kaya safir. Iki prawan super lan jenenge Maria Kolesnikova.
  Padha mbubrah tengkorak lan ngalahake metu otak. Kuwi apik!
  Banjur para prajurit sing apik banget lan seneng-seneng wiwit nyanyi kanthi swara sing apik banget;
  Cahya Elfia kawula ingkang luhur -
  Negara-negara sing menehi urip marang jagad kanthi nyawane!
  Ora bisa nemokake Fatherland sing luwih ayu,
  Dheweke warta kanggo alam semesta - ngimpi suci!
  
  Ing saben suket lan saben tetes embun,
  Lan ing tetes udan musim panas sing anget ...
  Kepingan salju dolanan berlian,
  Ing wong-wong mau ana pasuryan saka Gusti Yesus - Pemimpin Gusti!
  
  Penciptaan Svarog sing sumringah,
  Iku ayu ing saben kembang jagung.
  Sing sapa kepengin tentrem iku kaya putraning Allah,
  Pracayaa, dheweke duwe urip sing apik ing endi wae!
  
  Nanging Ida Sang Hyang Widi Wasa paring karsane punika,
  Dadi aku milih saben dalan sing bebas,
  Dadi pejuang pribumi tresna marang tanah air,
  Kanggo ngluhurake Rod ing tumindake!
  
  Nanging, dheweke nggawe pilihan sing ala,
  Lan saiki ana aliran ala nyebar menyang Bumi!
  Elfia diidak-idak saka neraka tank dening wong akeh -
  Nasib iku kejem lan tanpa welas asih ing perang!
  
  Nanging ayo nyawiji pejuang bahu-membahu -
  Ing Banner Soviet November.
  Saka lambang sih-rahmat bakal diwenehake marang pasuryan,
  Padha ngadeg kanggo kita ing ngarsane Gusti kanggo alesan!
  
  Sanadyan dhemit-dhemit lagi ngubengi Putin,
  Lan dheweke nyedhiyakake akeh fitur menyang Orkmania !
  Nanging kita nembak Junkers kaya piring,
  Sawise kabeh, sampeyan kudu perang, nyuwek getih metu saka vena!
  
  Mungsuh wis tekan Elfskva - kabeh ing geni,
  Liwat teropong dheweke ndeleng lintang-lintang Kremlin!
  Nanging sadurunge kita ngalahake gerombolan Mamai,
  Gusti bakal paring kekuwatan marang para putri sing tresna!
  
  Fatherland - Aku bisik ing pandonga kanthi lara,
  Kutha-kutha kita murub kaya obor!
  Apa sing diadegake kanthi kringet lan katresnan,
  Apa wis rusak ing salawas-lawase?
  
  Nanging Rod ora bakal ninggalake Penciptaan -
  Dheweke bakal menehi kekuwatan lan mungsuh bakal tiba!
  Kaya sing kapangandikakaké ing kitab kawicaksanan Allah -
  Elf bakal menang lan mlaku menyang lintang ing kampanye!
  
  Ngalahake Wehrmacht, ngetokake getih ing aliran,
  Elfskva , lan sawise Elfagrad kamulyane!
  Lan Tanah Air bakal menehi jus saka wit apel,
  Dadi gampang nganggo bedhil mesin granat!
  
  ing Okrlin - pimpinan sing mulya,
  Vicar Gusti ing Bumi ngendi dosa!
  Orkshist ,
  Banjur bakal - rasa seneng lan sukses!
  Ing kene bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik, lan kanthi semangat lan tekanan. Wong ayu nyanyi kanthi apik, lan nindakake kabeh kanthi sampurna.
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang lintang khusus sing nyuwek tenggorokan lan weteng beruang Putin. Lan ayo ngomong iku apik banget.
  Bocah-bocah wadon sing nyenengake ing perang banget kuwat lan gelut.
  Senajan kadhangkala padha njaluk iku. Ing kene, para algojo orc nyiksa bocah wadon saka jinis elf. Dheweke njupuk dheweke lan dilebokake ing rak. Kaping pisanan, dheweke naleni tangane lan wiwit ngangkat bocah wadon kasebut luwih dhuwur. Lan supaya menyang langit-langit.
  Ditarik nganti dhuwur sepuluh meter. Banjur padha njupuk cah wadon lan supaya dheweke lunga.
  Awake wuda, samak ambruk mudhun. Lan lantai dhewe kuwat banget, tali nilon digawe dowo.
  Lan cah wadon njerit ing pain hellish. Punika carane kaendahan twitched. Lan bengkong joints ayu kanggo watesan.
  Algojo senior saka kulawarga bruwang Putin nggereng karo nyengir:
  - Terus goyang!
  Lan cah wadon wiwit ngangkat munggah maneh ing rak. Lan luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Tali kasebut kenceng.
  Cah wadon ayu banget karo otot relief saka elf. Dheweke apik tenan lan agresif banget.
  Lan karo groan ngandika:
  - Ora! Aku ora bakal ngomong!
  Lan padha ngangkat dheweke munggah menyang langit-langit banget ndhuwur. Lan cah wadon, digawe dowo metu kanggo manungsa waé, froze.
  Ing kene dheweke nglilani dheweke lunga maneh. Awak elf sing wuda lan kuwat tiba. Lan kesusu mudhun ing kacepetan alam bébas. Lan ing lantai banget tali kasebut kenceng maneh.
  Lan cah wadon njerit maneh. Ya lara.
  Nanging tangis metu saka dhadhaku:
  - Ora! Aku ora bakal ngomong!
  Algojo senior saka jenis Putin prentah:
  - Goyang kaping telu!
  Lan saiki cah wadon maneh diangkat ing tali. Sadurungé kuwi, pamblokiran abot, kayu oak, wesi dilebokake ing sikil bocah wadon kasebut. Lan dheweke nambah mulet saka kuwat, awak girlish.
  Elf metu lan digantung ing cedhak langit-langit, ing kastil, ing ngendi para fanatik saka geng Putin nindakake torture.
  Lan banjur algojo senior ngeses:
  - Apa sampeyan arep ngomong asu !?
  Bocah wadon kasebut njerit putus asa:
  - Saham ing cangkeme Putin!
  Dhawuhe tumuli:
  - Ayo lunga!
  Lan tali kasebut dibebasake maneh kanthi bantuan drum. Lan cah wadon ambruk. Lan dheweke Bare kaki ing pemblokiran malah rada ndemek lantai, lan tali iki taut maneh.
  Lan elf njerit maneh lan ilang eling.
  Orcs, ing pesenan saka algojo senior, diwutahake ember banyu es ing dheweke. Lan cah wadon dadi sadar.
  Pemimpin algojo dhawuh:
  - Lan saiki mulet.
  Lan orc wiwit nggantung bobot paling abot ing pancingan sing metu saka blok kasebut. Awake cah wadon sing otot, kringet-mengilap banget mbentang lan melengkung kaya senar.
  Lan dheweke njerit maneh:
  - Aku ora bakal ngomong!
  Sang algojo dhawuh:
  - Geni kanggo dheweke! Lan gosong dhadha, lan dhadha lan tumit sing gundhul!
  Para Orc kesusu nindakake dhawuh. Sadurungé iku, supaya kulit ora enggal-enggal gosong, wong wadon lan dhadhane, lan dhadhane, lan tlapakane nganggo lenga zaitun.
  Cah wadon iku banget jijik dening tutul kasar, wulu tangan bruwang Putin.
  Lan nalika padha uga murub geni ing sangisore sikil cah wadon kang. Lan saben puting susu abang padha nggawa obor, lan obor liyane menyang pangkone Venus.
  Lan pain iku neraka. Nanging cah wadon ora mung ora nangis utawa njerit, nanging ing nalisir wiwit nyanyi;
  Ora ana sepele ing tata letak jagading wong mati,
  Sembarang alesan kanggo setan iku kaya pancing.
  Yen ora ana sih-rahmat saka Gusti ing jagad iki,
  Tegese kolam inferno ora adoh!
  
  Sawise kabeh, ala seneng banget marang donya,
  Kaya pulo tanpa kompas sing apik ...
  Senadyan kepahlawanan kepahlawanan ditembangake -
  Nyatane, Raja ing Alam Semesta yaiku Iblis!
  
  Kejem ing donya iki kasil,
  Sapa sing ora ngerti welas asih iku raja!
  Ana jebakan ing sangisore wit kurma malah ing swarga,
  Endi sing apik? Kang sepele nul!
  
  Iman apa wae bisa rusak
  Sembarang kamulyan mambu, ngerti noose ...
  Reptil hiss insidiously ing kothak wedhi -
  Lan aku pengin madhangi jagad kanthi ngimpi!
  
  Kowé padha ngudi padhang, nanging ing pepeteng,
  Mburu kanggo menehi, nanging kanthong kosong!
  Yen sampeyan ora pengin urip kaya manuk beo sengsara,
  Go to meanness, licik lan ngapusi!
  
  Iku njijiki malah kanggo manggon ing lapisan mucus,
  Where tanpa support gendheng - ora langkah!
  Jiwa kesusu kaya elang ing dhuwur,
  Nanging daging ana ing rawa, pedhang mancorong mungsuh!
  
  Kepriye kedadeyane rasa seneng iku luntur?
  Lan apa mrentah ala nang endi wae?
  Apa Gusti Allah ora cukup kuwasa?
  Supaya kabeh wong tansah apik?
  
  Sawise kabeh, manungsa ora digawe dening fanatik,
  Sak tenane, ing saben ati ana sumbering katresnan..
  Ya, kenapa para orc ora ngerti ukurane,
  Lan rasa seneng mung dibangun ing getih?!
  
  Sayange, sampeyan ora bisa nemokake jawaban dhewe.
  Dadi wis dadi perkara sing nggegirisi ing jagad iki wiwit abad ...
  Lan dhemit-dhemit nggawe pasuryan elek marang sampeyan,
  Lan misale jek sing Gusti wis lali wong!
  
  Nanging aku ora pracaya - ala iku ora omnipotent,
  Sampeyan mung perlu kanggo squeeze bakal menyang ajiné!
  Banjur dorongan sing tumuju neraka bakal ilang,
  Lan bakal ana tentrem lan harmoni antarane kita!
  Para prajurit wadon terus nglawan tentara orc. Dheweke nindakake kanthi heroik lan, mesthi, nggunakake jempol sikil sing pahat.
  Para ayu padha gumuruh:
  Delengen grahana ing langit
  Simbol jaman biyen...
  Iki minangka tandha cahya
  Orcs tumindak ala!
  Sawise ngomong iki, bocah-bocah wadon njupuk, menet tombol bazooka karo puting abang ing dhadha. Lan peluncur roket bereaksi. Sing nutupi lan nyuwek akeh bruwang Putin.
  Lan sawise iku bocah-bocah wadon wiwit nyanyi maneh;
  Elfia: sampeyan negara suciku,
  Ing ngendi impen dadi nyata ...
  Ngelus, nyenyet dingin es,
  Ora ana kaendahan sing luwih apik ing swarga!
  
  Ora ana negara sing kaya ngono ing jagad iki,
  Ing kono, kaya ruby, bullfinch ing cabang willow.
  Sawah-sawahe nganggo inten, mutiara,
  Nalika snowdrift Frost menehi kita!
  
  Kembang jagung sing apik ing musim panas sing panas,
  Lily banyu emas ing banyu ...
  Thrush trill ngidini lelungan karo salam,
  Sampeyan seneng ing alas ing suket!
  
  Bocah-bocah wadon ing Elfi tansah apikan -
  Langsing, nggantheng - rambute geni!
  Lan lagu-lagu sing dihormati Slavs dikenal,
  Lan panase nganti tekan langit!
  
  Nalika udan tanpa alas kaki liwat genangan,
  Bocah-bocah wadon pirang ngguyu lan mlayu...
  Ora ana siji saka kita sing kadhemen sanajan ing mangsa adhem,
  Frost ing sangisore lili salju ing lembah mekar!
  
  Harta Tanah Air ing ati kita,
  Tansah dheweke, nanging aja ndhelikake batyr!
  We mbukak lawang kanggo expanses saka swarga,
  Kita bakal nelukake kabeh kosmos kabeh alam semesta!
  
  Tanah Air iku andhap asor lan megah,
  Ing gendera warna - urip wong sing menehi telu!
  Daya sing sumringah,
  Sampeyan setya ndeleng Elf!
  
  Gusti bakal maringi ganjaran, pracaya sing gedhe,
  Sumangga kita setya nguripaken tiyang ingkang seda kanthi ilmu...
  Lan ibu selawase abang enom,
  Ayo gabung karo tim sing maha kuasa!
  Bocah-bocah wadon pancen wani lan katon apik banget. Lan sikile, mesthi, gundhul, lan dodo kebak penthil abang - mung apik banget, apik tenan.
  Lan maneh mencet tombol bazooka kanthi puting susu abang lan ngetokake hadiah pemusnahan kanthi kekuwatan sing mateni. Iki bocah-bocah wadon ing kene, apik banget, keren lan nganggo tumit sing wuda, bunder, jambon.
  Elf enom seneng banget dilat sikil telanjang iki. Lan rasane kaya honeycombs.
  Elf kuwi wong apik lan manis. Ayo padha ngomong padha gedhe.
  Lan yen dheweke wis mulai nyanyi, mula umume kuping kanthi tabung;
  Imajinasiku kenek
  Kabeh dadi padhang, kaya ing November!
  Lan kita sijine pitchfork ing sisih setan ala,
  Lan bakal dadi apik banget ing Bumi!
  
  Lintang-lintang kasebut ing jagad raya kita -
  Sawetara iku rubi lan liyane berlian!
  Kita ngumpulake upeti saka wong duraka -
  Jotosan kaya palu lan ora ing alis, nanging ing mripat!
  
  Toko windows ngendi quasars
  The hippodrome sumringah sparkles!
  Ing jiwaku ngangap tatu -
  Kaya-kaya ana pogrom gedhe ing kono!
  
  Keriting kaya komet,
  Sheep shine - milky drift cemlorot!
  Babagan tumindak abadi ditembangake,
  Ing kamulyan ing salawas-lawase, Elf tetep!
  
  Apa sing bisa nggawe kamulyan elf kusam?
  Cukup luh metu saka mripat biru ...
  Nalika kabeh ing sakubenge abu-abu, iku njijiki,
  Nalika sampeyan ngarepake badai ing wulan Juni kanthi pangarep-arep.
  
  Tancepake lambe sing malang kanthi eseman -
  Ngerti yen jagad iki dudu woh wohan beri ing alas.
  Prawan sanalika, gundhul untu marang sampeyan,
  Iku bakal nggawe impen sampeyan dadi nyata!
  Lagu-lagu bocah-bocah wadon iki mung apik banget lan apik banget, katon super. Dheweke mung bisa diarani kosmik lan arang banget agresif. Prajurit kasebut uga duwe puting sing gemerlap karo rubi, sing sumunar kaya lintang ing pepeteng.
  Lan ilat saka elves enom dilat mau greedily lan nyekel cascades saka orgasme.
  Iki pancen kaendahan lengkap lan mutlak.
  Banjur bocah-bocah wadon wiwit mbuwang silet nganggo driji sikil. Lan lading iki mbukak tenggorokan beruang Putin.
  Lan ternyata pancen kelangan.
  Dadi bocah-bocah wadon wiwit mencet tombol ing penthil abang saka dodo lan sijine bedhil menyang tumindak.
  Lan impact iki, iku nguripake metu, mbok menawa, meh fatal.
  Lan elf ayu maneh mowed mudhun bruwang Putin, nyopir menyang coffins.
  Ora lali nyanyi ing wektu sing padha;
  Pejuang kita mung duwe siji dalan,
  Dheweke ditutupi eri lan eri ...
  Sawise kabeh, ora ana Gusti Allah ing donya iki -
  Impen pecah dadi bledug!
  
  Sembarang manuk gagak bisa peck
  Lan taman ngarep dadi - gurun ...
  Nanging carane wong sing ringkih,
  Elf hero tindak menyang ngendi?
  
  Lan mulane, Elf lali,
  Apa wong manca sing didol!
  Ing ngendi ana mil, dadi mil,
  Tiba ing jurang menyang jurang!
  
  Ing kana, pecahan dadi putih ing sawah,
  Lan hai, nuwuhake gagak ...
  Kita pengin, pracaya iku luwih apik kanggo nuduhake,
  Supaya urip dadi swarga!
  
  Nanging Gusti Kang Maha Kuwasa paring wangsulan -
  Kepengin mangan kakehan
  Dheweke malah menehi jatah tambahan,
  Lan ing ngendi prestasi lan kamulyan?
  
  Kanggo Elfia sampeyan pejuang kanthi keren,
  Nanging mung nyenengake mamon ...
  Lan tembung dibutuhake, para sedulur dibutuhake -
  Sampeyan wis dibuwang minangka bledug kanggo kethokan!
  
  Nah, apa sing kita setuju?
  Abot saka kesed ala.
  Ayo dalan nunggu kita, sayangé, mbebayani,
  Kanggo perang karo gerombolan sing ora kaetung!
  
  Nanging ing kasus iki, kita bakal sukses -
  Awit tanah air iku para putra.
  Aja nganti bayi turu ing bangkekan,
  Mabur menyang komet kaya elang!
  
  Lan aku bakal mangsuli sing pungkasan:
  Nalika sih-rahmat bakal teka?
  Supaya sinar kabegjan murub ing salawas-lawase -
  Ayo nyawiji salju lan es ing padusan!
  Bocah-bocah wadon sing ayu-ayu padha nembang, lan swarane kebak bodho lan nyaring. Nyatane, ora ana sing luwih ayu tinimbang prajurit. Lan puting susune padhang kaya rubi lan tombol joystick ditekan.
  Prajurit murub tanpa ampun marang para orc. Padha tumindak karo energi unstoppable.
  Lan padha mbuwang driji sikil gundhul, peparingé annihilation karo daya agawe.
  Mangkono cah wadon - sing, yen lagi nesu, bakal nyapu gunung. Kene, nyoba kanggo nglawan maling kuwi.
  Kanthi tumit sing gundhul, dheweke mbuwang kacang polong gedhe sing mateni.
  Iki bocah-bocah wadon sing keren lan unik.
  Lan nalika puting susu abang digunakake, aktivasi sistem penghancuran sing luwih agresif. Lan akeh ewonan bruwang Putin sing mati ing jeblugan bocah-bocah wadon kanthi tumit sing gundhul, bunder, jambon.
  Lan bocah-bocah wadon isih nyanyi ing wektu sing padha;
  Akeh kita wedi karo masa lalu donya,
  Apa sing didhelikake ing sangisore bayangan surem pirang-pirang abad?!
  Nasib alam semesta diputusake kanthi kasempatan lan karsa,
  Sing bakal bisa topple, ngalahake mungsuh ala!
  
  Lan ing saiki, peteng peteng,
  Akeh jurang sing beda-beda ...
  Ing saben lintang pasuryan Iblis writhes,
  Dheweke kepengin nggawe setan saka kita manuk beo!
  
  Ora ana nabi ing Tanah Air, sayangé -
  Lan kanggo mulang kanggo proyek akeh!
  Lan minangka asil, peti mati metu,
  Yen, wis diobong ing atine Gusti Allah!
  
  Wektu ora kena cacing,
  Saben kita wong sing bangga banget.
  Supaya asil ora mudhun menyang nol,
  Kita kudu ngresiki pasuryan sing najis!
  
  Sambat dudu pilihan, ngerti
  Nah, pikirake babagan iki!
  Lan banjur ing kamakmuran negara,
  Yen sampeyan nglindhungi baris karo bedhil mesin!
  
  Rampungake tugas, lan sampeyan apik banget,
  Sampeyan bisa tenan tekan ndhuwur!
  Sanajan sampeyan isih enom nganti pirang-pirang taun -
  Iku kaya bom, menehi lan ora ngucapake tembung!
  
  Lan ganjaran - bakal dadi katresnan,
  Ing iku penggalihipun dhumateng saka donya dosa!
  Lan aja mbantah motif,
  Kejiret dening stream badai saka passion!
  
  Iman bakal nuntun kita marang Sang Rama,
  Nggawe luwih resik, luwih apik!
  Lan nyembah manuk garudha marang Kristus,
  Iki minangka gagasan komunisme!
  Iki minangka lagu-lagu sing pancene nguripake lan nyetel ing cara utama. Prajurit nyanyi kanthi apik lan sumringah.
  Lan padha terus uncalan peparingé annihilation karo pasukan agawe karo driji sikil Bare.
  Kene bocah-bocah wadon. Lan panangkaran saka bocah-bocah wadon ayu, orcs nempel linggis abang-panas ing tumit telanjang saka ayu. Lan cauterize karo kekejeman gedhe.
  Iki minangka kaendahan tingkat mung hiper .
  Lan padha terus uncalan ing mungsuh karo driji sikil gundhul, kacang polong agawe saka annihilation. Lan ultrasonik diwutahake metu saka penthil abang, sing nyebabake goyang ing atmosfer lan gagak kasebut kena ing otak lan ilang eling.
  Lan padha, tiba, pierced tengkorak orcs lan padha khusus matèni. Lan getihen, bruwang Putin mati;
  Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Rupane elang, elang!
  Suarane rakyate jelas
  Bisik bakal ngremuk ula!
  
  Aja okrshista ing dhampar,
  Pedhang Tentara Scarlet bakal nggulingake!
  Elfku, ora ing paddock -
  Aja nelukake ibune kabeh - setan!
  
  Tanah kelairan iku suci,
  Ing kono mung jiwa sing mekar!
  Nyuwun sepatu bast ing oven,
  Dalan kita dumunung ing swarga!
  
  Urutan anyar bakal
  Ngendi kabeh wong dadi siji karo Elf !
  Wong bakal seneng
  Invincible Fatherland!
  
  Raja cahya manggon ing atiku
  Supaya kita ora ngerti sedhih!
  Untunge mbukak lawang
  Lintang padha sumunar ing ndhuwur kita!
  
  Ing kasusahan, pangarep-arep, iman,
  Aku pracaya ing bungah, kita bakal!
  Pemuda ganti
  Kita dhewe hakim!
  
  Saben pejuang diajeni
  Kabeh wong duwe keberanian.
  Melu perang karo lagu
  Ora ana langkah Ethian sing luwih kuat !
  
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi!
  Ana bakal mungkasi orcism!
  Srengenge bakal sumunar padhang!
  Path, madhangi elfinism !
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - kelas sing paling keren lan paling apik. Prajurit kasebut nguncalake pisau cukur nganggo driji sikil lan ngethok sirahe bruwang Putin.
  Iki sawetara bocah-bocah wadon apik tenan kene. Lan bangkekan elf tipis, lan pinggul lebar, lan pers embossed. Ing kene, para Orc ora bisa nglawan para prajurit.
  Padha apik tenan lan mung apik tenan. Lan gelombang ultrasonik sing kuat dibebasake saka puting abang ing dada. Lan gagak sepisan maneh ing otak. Lan padha kaget lan diapusi. Lan padha njupuk kaya klub lan retak.
  Lan ana kejut elek. Lan warriors succumbed kanggo energi luar biasa sing.
  Lan maneh para wadyabala padha tangi lan nyanyi;
  Mesthine angel diramal
  Apa sing ditunggu ing jagad anyar iki!
  Kita bakal mabur menyang langit,
  Lungguh ing pesawat lintang!
  
  Ora ana jumlah planet ing langit,
  Saben duwe donya sublunar dhewe.
  Ing ngisor goresan dayung lintang,
  Aku pracaya Bima Sakti, kita bakal nelukake iku!
  
  Ana ala ing alam semesta apa wae,
  Nanging yen Elfinism aturan ...
  Banjur njamin kehormatan nurani sampeyan.
  Lan dualisme ora dianggep dhuwur!
  
  Algojo ngangkat pedhang ing ndhuwur kita,
  Ancaman kanggo ngganggu urip ing rasa seneng!
  Kadang nangis, nangis, nangis,
  Ibu kita nangis!
  
  Utawa bisa uga nusuk ruang,
  Jero papan tanpa wates!
  Sing landhep pikirane bisa
  Anak sing apik, pinter, apikan!
  
  Anake wiwit tuwuh
  Sawah sing sugih nalika subuh!
  Ing sadhuwure kita ana Gusti Allah Sang Kristus Suci,
  Kanthi gandhewo lan tresna marang dheweke!
  
  Banjur, pracaya marang aku, kita bakal ana ing swarga,
  Menangkap senyuman anak-anak...
  Matur nuwun Gusti -
  Lanjutake thread uripku!
  
  Kanggo mbantu wong ing saindenging jagad,
  Ngunggahake kemajuan lan kabecikan,
  Supaya negara nduweni kekuwatan,
  Kanggo memuji kaendahan karo lyre!
  
  Sawise kabeh, iku ora kanggo apa-apa sing sampeyan wong,
  Kaya manuk sing cepet-cepet menyang langit!
  Apa sampeyan pengin nggawe impen sampeyan dadi nyata
  Ing kang pikiran, awak!
  . BAB 22
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi nyenengake lan Maria Kolesnikova pancen super
  Iki tembang sing apik banget sing ditembangake dening bocah-bocah wadon. Lan carane apik tenan lagu iki. Mangkono uga para jawata nembang gedhe. Lan padha duwe swara apik lan apik tenan.
  Salah siji saka elf ngandika wittily:
  - The Fuhrer gundul, lan mung ala!
  Lan dheweke nuduhake dheweke ilat dawa lan nresep.
  Elf liyane kanthi lucu ujar:
  - Sapa sing ora seneng karo Putin?
  Kabeh wong tresna marang Putin!
  Lan sapa sing ora tresna marang Putin?
  Dheweke wis suwe dikunjara!
  
  Nanging botak Vladimir
  Kita ora wedi babar pisan
  Lan presiden ala
  Pikiran bodho!
  Ing kene bocah-bocah wadon ngomong kanthi wicaksana, lan bengok-bengok. Banjur dheweke mbuwang jarum beracun nganggo driji sikil lan nusuk bruwang Putin nganti mati.
  Banjur carane bakal njupuk lan nyanyi;
  Ora ana Tanah Air liyane ing jagad iki,
  Planet kita kaya lintang ing langit ...
  Kanthi iman, pangarep-arep lan ngimpi murni,
  Kita bakal nelukake gol sing padhang!
  
  Padha njupuk langkah pisanan ing papan
  Elfarin maringi kita kunci swarga !
  Kabeh wong saiki kaya tukang sihir sing maju,
  Bisa ngerti donya pinggiran badai!
  
  Nah, mbayangno jaman biyen-
  Ing kulit kewan kita balapan karo klub!
  Tema kemajuan iku langgeng, langgeng,
  Ayo ilmu nggawe kita kuwat!
  
  Tinimbang ganjaran, ana eri ing ngisor sikilmu,
  Alam iki kaya asu ajag!
  Gagak mbengok: Man, meneng -
  Lan kerub-kerub padha ngetok-etok raine sing ala banget!
  
  Saka jurang mung ana siji dalan metu,
  Gusti Kang Maha Kuwasa iku kuwasane Cipta.
  Sampeyan bakal dadi unsur, pracaya kula, Pak,
  Yen wawasan teka kawruh!
  
  Dadi ojo bosen-bosen nang meja sekolah, cah
  Daya sampeyan entuk nasib sing apik!
  Sampeyan bakal nggawe dhewe swarga, wong enom,
  Sampeyan bisa nggawe apa wae sing mung ngimpi!
  
  Ing jagad anyar, kawruh uga dibutuhake,
  Ana sedulur kita, aku percaya sedulur.
  Aja nganti ana permusuhan ing jagad raya,
  Kita kabeh kulawarga saka Ibu Elf kita!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi sing lucu lan asli. Lan swarane mung nglairake mukjijat.
  Mangkono carane dheweke bakal njupuk, lan bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik. Lan maneh bisa miwiti nembang ing ndhuwur paru-paru. Lan pamerake swara sampeyan sing lengkap lan apik banget lan nyenengake.
  Iki bocah-bocah wadon, yen nyanyi utawa dolanan, mesthi keren.
  Lan para prajurit maneh nyemburake kilat saka puting abang ing dhadhane lan mateni para Orc. Kabeh kedadeyan paradoks kanthi cara militer. Lan gundhul, babak tumit saka bocah-bocah wadon mbuwang bal ngrusak saka annihilation. Sing duwe efek sing ngrusak.
  Lan bocah-bocah wadon elf secara harfiah nyopir mungsuh, ing kasus iki, bear Putin, menyang peti mati. Lan perang dhasar lan terus-terusan kanthi karusakan total kedadeyan.
  Lan prajurit nuduhake awake banget wani. Lan bakal padha njupuk lan singsot karo nesu banget, nggunakake driji sikil gundhul. Lan singsot iki budheg lan kena ing otak. Lan nggawe revolusi ing kepala gagak.
  Lan padha ilang eling, tiba lan pierce sirah saka orc karo beaks cetha.
  Sawisé iku padha nyanyi maneh kanthi semangat banget lan gundhul untu;
  Oh Pushkin, sampeyan eksentrik salah,
  Kita ora kudu lara ing musim semi!
  Sawise kabeh, mambu jamu Mei seger,
  Bisa nyopir kabeh wong saka kursi!
  
  Snowdrops mekar ing musim semi,
  Dheweke duwe kemurnian glaze wengi ...
  Nglairaké impen cahya alus
  Sing enom pengin badai maneh!
  
  Ing musim semi kadhemen bakal surut,
  Scum saka siksa ala bakal ilang ...
  Mburu kamulyan ing salawas-lawase
  Ngombe ambegan manis prawan!
  
  Kaya ing muda, kabeh apik,
  Lan Mei minangka pemuda alam!
  Burung pelatuk nggebug nganggo pahat,
  Guntur gonjang-ganjing, nyemburake kubah!
  
  Ing musim semi, aliran-aliran murmur kaya trill,
  Lan muse-muse padha muni kaya ombak.
  Ing kene woh wohan beri tuwuh -
  Anget saka kaendahaning ati!
  
  Kabeh ing wilayah kita iku kaendahan,
  Suket kaya beludru ing busana wanita.
  Uga wuta
  Upaya kanggo manggon wangkal ing kutha!
  
  Napa kita butuh kutha lan desa,
  Dadi, kaya wong galak, mlaku liwat alas.
  Lan yen salju,
  Sing barefoot rush mung steeper!
  
  Rod diparingi daya kuwi
  Supaya kita bisa mrentah minangka dewa.
  Ing kene rye emas ing lapangan,
  Saka lambang pasuryan cemlorot ketat!
  
  Bapa Suci Svarog Slavyan -
  Dheweke dhawuh supaya tresna lan urip kanggo para sedulur!
  Sapa sing mulya
  Sawise kabeh, Sang Pencipta dhewe nampa panyaliban!
  
  Lan ksatria bakal ngasah pedhange,
  Amarga ana panganiaya ing urip!
  Pangeran Yehuwah ngandika: Aku ora bakal menehi tentrem,
  Sawise kabeh, neraka, pracaya kula, iku impotensi!
  
  Dadi aja ngandel yen turu iku swarga
  Ing kasunyatan, rasa seneng minangka inti saka gerakan.
  Lan sampeyan berjuang dadi wani -
  Kanggo njaluk ngapura marang algojo!
  
  Lan yen dheweke mundur,
  Sing Rod bakal bantuan, pracaya anakmu!
  Mbusak bledug lan sampah saka sirahmu:
  Apa sing nggawe sampeyan merengek - aku bakal nolak!
  Pertempuran terus kanthi wangkal lan ruang lingkup sing gedhe. Akeh getih sing diwutahake. Biasane bocah-bocah wadon elf gelut, dheweke nggunakake driji sikil.
  Lan yen padha perang, iku arang banget agawe, numpes beruang Putin.
  Pertempuran kudu diarani dadi getih. Lan bocah-bocah wadon isih ana ing tank piramida Zelensky Prut.
  Lan iki serangan banget brutal. Lan nduwe pengaruh sing angel ing gaya peti mati.
  Lan driji sikil gundhul mbuwang hadiah saka annihilation karo gedhe, pasukan ngrusak.
  Lan bocah-bocah wadon elf luwih nyanyi;
  Tanah Airku jiwa sregep,
  Ora ana tandhingane ing jagad ala iki...
  Sawise kabeh, carane apik Elfiya -
  Wis akeh anget lan cahya!
  
  Berjuang kanggo dheweke, gagak sialan
  Sawise kabeh, ora ana Motherland ing donya iki luwih larang!
  Sawise kabeh, egois iku ngapusi kriminal,
  Lan dhemit kejem bares pasuryan ala!
  
  Apa sing ditindakake kanggo negara - kita wong elang,
  Apa sing bisa kita lakoni kanggo Tanah Air ora cukup!
  Kita minangka putra sing mulya - nganggep padha karo para dewa,
  Kita bakal nggulingake apa sing ngalangi saka pedestal!
  
  Oh tanah airku - tanah suci,
  Kadhangkala kita lali ngladeni Panjenengan!
  Coba detasemen, kulawarga siji,
  Rama kanca sing pinter Fralin !
  
  Ing negara saya gedhe, ana simbol sing dikasihi,
  Sing jas karo garudha nyebar sirah pindho!
  Perang karo bajak, karo gerombolan sialan,
  Wong-wong saka Elf Sun-mulya sing bangga !
  
  Iki tentaraku - mlebu Orklin, smashing,
  Nazisme gerombolan nyapu roh-roh jahat!
  Saka "Macan" lan "Panthers" ana omong kosong ,
  Wis setan neraka kepinginan kanggo rapat!
  
  Bakal padha ngetokaké lahar neraka - pidato,
  Apa sing digawa penyiar pak gagak!
  Lan wong sing wis tiba bakal ditangekake, menyang urip langgeng,
  Gusti Rod bakal menehi cara urip sing mulya,
  Ora perlu padu karo Gusti
  Ayo dadi mantep ing iman: sampeyan lan kula!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi apik banget. Lan mbebasake hadiah pemusnahan kanthi tinju kejut gedhe. Semono uga pati.
  Lan para prajurit njupuk lan maneh, kanthi semangat banget, ngetokake kilat saka puting abang ing dhadhane lan bener-bener njupuk lan njeblug. Iki pancene banget kelangan lan ngrusak. Lan tanpa apa-apa, ayo ngomong kuku.
  Bocah-bocah wadon cekikikan. Lan banjur elf karo rambut ungu menet tombol bazooka karo puting abang ing dhadha lan nyanyi:
  - Kamulyan, para elf ngandhani,
  Orc bakal isin lan isin!
  Seneng banget bocah-bocah wadon nyanyi lan mlumpat kaya bal. Lan bal khusus kanggo ping-pong.
  Lan mesthi, malah sikil gundhul mbuwang jarum beracun, lan ngalahake bruwang Putin.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon uga nyanyi;
  Langsung tekan tanpa ndhelikake,
  Kanggo dangu ora ana iman ing tembung!
  Geguritan kudu murub kaya tank
  Ngalahake mungsuh ing bangkekan!
  
  Tumindak kaya swara saka otomat -
  Kanggo terus mili!
  Lan tamparan ing pasuryan karo bledosan granat,
  Lan saka setengah angin puyuh saka ruble!
  
  Sampeyan ora bisa mbangun rasa seneng karo kekerasan
  Nanging ora ana urip tanpa kekerasan!
  Nggawe wong liya mlaku ing tatanan,
  Sampeyan bakal entuk panganan kanggo nedha awan!
  
  Sampeyan bisa muter game ala
  Nanging tumindak becik iku perlu ...
  Ing ati kita kucing, dudu macan,
  Lan bisa menehi sapu ing bokong!
  
  Ya, pedhang minangka jaminan sing bisa dipercaya,
  Iku bener, dudu dosa!
  Aja dadi panguwasa sing ora sopan,
  Aja nyembah Iblis!
  
  Ing godhong apa wae saka kabungahan alas,
  Ing sembarang panglipur cornflower.
  Lunga menyang jurang tuwa -
  Ayo rambut abu-abu sirna ing candhi!
  
  Sampeyan ora bisa tuku dhewe kalbu
  Lan sampeyan ora bakal bisa ngedol pakurmatan!
  Kita nulis crita babagan urip
  Rejeki ibu tiri dudu ibu!
  
  Rahayu wong kang ora wedi marang pati,
  Sawise kabeh, mung wani; ngerti urip!
  Kita mabur kaya elang,
  Nalika sampeyan soar, sampeyan wis lulus tes!
  
  Kanggo pengecut, neraka lan swarga,
  A pain kandel karo eseman nunggu!
  Apa sampeyan pengin seneng lan luwih kenthel,
  Atimu bakal nyawiji es!
  
  Banjur sapa wae bakal dadi sedulurmu,
  Banjur ngurmati pejuang ing endi wae ...
  Lan omah lan papan perlindungan bakal rukun,
  Antusiasme narik kita menyang prestasi!
  Bocah-bocah wadon nyanyi gedhe. Prajurit sing nyenengake saka kelas sing nyengsemake. Coba tetep kaya iki. Lan prajurit iku ayu lan sarwa.
  Prajurit nuduhake temperamen alam bébas. Lan cemlorot karo mata safir.
  Lan dheweke bakal njupuk soko saka puting abang ing dada lan ngluncurake barang sing bisa ngrusak kanthi cepet.
  Lan kekuwatane bocah-bocah wadon isih ana ing aplomb kosmik. Lan bledheg saka mripat lan navels.
  Lan bocah-bocah wadon njupuk lan mbuwang kacang polong saka karusakan total karo tumit telanjang. Lan padha nuduhake padha karo wacana alam bébas lan swoop alkohol.
  Iki, ayo ngomong, bocah-bocah wadon sing nyenengake lan unik. Lan carane padha nuduhake kabeh.
  Lan maneh kilat saka puting ruby ing dada. Lan manuk gagak ketabrak, lan tiba tiba dibuwang. Lan beaks pierced sirah kabeh jinis Orcs.
  Ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon nyanyi kanthi semangat banget;
  Ora ana tanah kelairan sing luwih ayu saka Elf,
  Perang kanggo dheweke lan aja mabur!
  Ora ana wong sing luwih seneng ing jagad iki
  Semesta kabeh minangka obor cahya Elf!
  
  Negara kabeh duwe pesawat sing paling apik,
  Lan mobil-mobil kasebut mung paling dhuwur!
  Kanca-kanca arep mabur menyang angkasa,
  Paling ora ngancam Karabas saka lemah!
  
  Tank Orklin ngrusak kabeh wong,
  Lan ing Orktay padha menyang Oclin !
  Kita ndeleng elfinisme karo Srengéngé ing kadohan,
  Ayo kapal layar menyang Venus!
  
  Kita bakal mbangun kutha ing Mars
  Lan Jupiter bakal nelukake!
  Muga-muga kabegjan ing saindenging jagad,
  Lan tandha bakal mung limang!
  
  Ora ana negara pitutur sing luwih ditresnani,
  Lan dearer, luwih ayu ora kanggo ketemu!
  Sing pisanan yaiku Fenin sing sarwa,
  Phtalin nerusake lakune!
  
  Orkler pengin ngrusak jagad iki,
  Lan nyerang treacherously ing mangsa panas!
  Ana sing sijine keris ing nyawa
  Nggawe prajanjian karo Iblis!
  
  Para Orc jahat ora lulus usahane,
  Kanggo nyuwek Elfya lan elf !
  Dudu iwak mas sing nulungi,
  bendahara sing kuat !
  
  Lan Gusti uga ora bakal nulungi kowé,
  Lan skill, kejujuran, kebecikan!
  Aja nganti setan predator mbukak pasuryanku -
  Aja nyuwek ing desain bolt!
  
  Iman bisa mindhah gunung
  Yen ana alesan ing iman iki!
  Banjur kita njaluk sedulur wonder
  Apa sing menehi kita wani lan kamulyan!
  
  Sapa sing mati, aja nangis kelara-lara,
  Amarga daging mung kumelun pecah!
  Lan bakal ngganti sneakers nganggo sepatu bast sing reged,
  Ing donya anyar - enom maneh!
  
  Banjur, karo swara klakson Rod,
  Kita bakal ketemu kanca, lan ngerti leluhurmu!
  Amarga alam sujud marang kita,
  Kita bakal mbangun swarga kita dhewe!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, nyanyi apik banget, lan nuduhake basa sing dawa lan ayu.
  Lan driji sikil gundhul mbuwang jarum sing cetha lan mateni. apik tenan.
  Lan padha tiba langsung menyang tenggorokan lan cangkeme para orc. Nggawe impact pembunuh.
  Elf karo rambute layung njupuk lan banged ing bruwang Putin lan ngalahake wong metu nggunakake stroberi susu puting susu. Lan ternyata kelangan banget.
  Iki bocah-bocah wadon lan tumit sing telanjang bisa nggawe kamulyan. Lan dheweke duwe pengaruh sing mateni.
  Mangkono padha gouge, lan ayo padha kelet karo kilat lan saka penthil abang nuduhake peranganing pinunjul saka pati lan karusakan.
  Lan maneh, saka ruby nipple, pengaruh banget militan lan unik lan ngubur bruwang Putin ing peti mati.
  Banjur bocah-bocah wadon wiwit nyanyi maneh;
  Aku janji karo Motherland gedhe
  Ngawula marang jagad, nggawa cahya sing langgeng!
  Ayo kangelan lan siksa saka wiwitan,
  Mburu nangis - kaya sampeyan bocah!
  
  Duh, sepira susahe Gusti Allah ing alam semesta-
  Kaya-kaya setan alam semesta iki Pencipta!
  Bangunan kasebut bakal dirusak dening pukulan sing nggegirisi,
  Nom-noman sing diunekake bakal menyang kuburan!
  
  Ora, aja golek pangenalan wong liya
  Kanggo kamulyan Motherland kita, suci!
  Lan aku butuh keberanian sing ora nyata,
  Supaya ora tetep dadi abdi sing sengsara!
  
  Amarga kosmos ora bunder,
  Iku tanpa wates - kaya pikirane manungsa!
  Lan ana wong golek kanca ing papan,
  Sanadyan nasibe kita berjuang lan berjuang!
  
  Kita ora lair kanggo seneng-seneng,
  Akeh sing atos, nanging ora ana cara liya!
  Sawise kabeh, Rusia tansah ngerti carane perang,
  Aku uga prajurit, sanajan aku isih enom!
  
  Aku ora bakal ngapusi, aku ora ngapusi,
  Dheweke seneng perang, perasaan ora leleh!
  Nanging aku angel ngerti
  Tanah Air ngeluh, sayangku!
  
  Lan saiki aku duwe pilihan maneh
  Perang kanthi pakurmatan utawa mati!
  Dadi alignment ing kertu nasib tiba,
  Ing sisih ngisor mung ana jurang lan kutub dhukungan!
  
  Nanging saiki aku wis nglumpukake kekarepanku dadi aji,
  Aku maca pandonga lan tegang ototku!
  Mbuwang mungsuh saka alas,
  A string ringing muter ing jantung!
  
  Saiki aku ngerti yen bisa menang
  Lan muga-muga Elfia mrentah nganti pirang-pirang abad!
  Kita bakal dadi sing paling adoh ing planet,
  Ayo padha ngluhurake Elf ing geguritan lan syair!
  
  Kanggo nguatake negara Elphia Suci,
  Kita kudu duwe semangat kawruh!
  Padha ndedonga marang Kang Mahakuwasa,
  Supados pepadhanging jagad ngelmu boten sumerep ing salawas-lawase!
  Sawise kabeh, bocah-bocah wadon ing kene mung elf glamor. Dheweke pancen ayu lan apik tenan. Ora, sampeyan ora bisa ngliwati wong-wong mau.
  Sampeyan bisa tetep ing admiration kanggo bocah-bocah wadon kuwi kanggo dangu.
  Lan yen dheweke uga njupuk lan nggebug sampeyan nganggo kilat saka navels sampeyan.
  Lan bruwang Putin bakal diobong akeh.
  Iki bocah-bocah wadon sing apik tenan - kualitas sing paling apik. Lan padha pamer perangan-perangan sing nggumunake.
  Salah siji saka wong-wong mau, orc kurang ajar, nyathet:
  - Alexander Agung lagi ngaso!
  Liyane setuju:
  - Ngaso lan cemburu!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang hadiah pemusnahan kanthi kekuwatan mateni.
  Iki bocah-bocah wadon sing apik tenan ing kene. Cukup energi lan kekuatan sing luar biasa.
  Lan para prajurit banjur njupuk maneh lan nyanyi;
  Urip karo eyang
  Loro angsa ceria...
  Para Orc muncul
  Angsa-angsa wis tangi!
  Mesthi, ditties ing kene sing paling cemlorot lan nyenengake kanthi perasaan sing apik.
  Lan bocah-bocah elf isih gelut. Dheweke minangka individu skala gedhe sing tumindak kanthi sikap kolosal.
  Lan wong enom uga nuduhake prestasi. Lan lanang elf, sing isih bocah-bocah lan uncalan peparingé annihilation karo driji sikil Bare. Lan isih padha nyanyi;
  Ing kampanye, pionir, aja kuwat,
  Sanadyan dalan angel nalika ana perang!
  Kanggo kamulyan saka Motherland - Daya Suci,
  Sawise kabeh, iman lan lanang ngerti penting!
  
  Mentas, langite ayem tentrem,
  Spikelet mekar kaya emas ing lapangan!
  Nanging Putin macet moncong babi kanggo kita,
  Muga-muga Gusti Allah maringi dheweke tekan kuburan!
  
  Ing ngisor bugle kita arep kemah,
  Nanging kita duwe dalan ing Orkmaht ing mburi.
  Wong-wong ing Fatherland Radiant bangga,
  Bareng kita nesu!
  
  Iki teka musim gugur, angin banter,
  Nanging aja nganggo sepatu!
  Kandha marang kanca: cepet ketemu,
  Ngerti carane nglawan perintis tentara!
  
  Kita ngrusak eselon,
  Lan saka ambush kita mencet kolom!
  Bocah-bocah mlayu tanpa alas ing salju,
  Lan para pangon nggero saka mburi!
  
  Ing kadhemen, geni siji nutupi kita,
  Kanggo nyuda ndredheg saka kadhemen paling sethithik!
  Ngilangi pepeteng sing ditutupi Elf karo piala,
  Mulihake benang sing rusak!
  
  Dhuh Gusti Yesus saking Tanah Suci,
  Sampeyan janji sih-rahmat kanggo wong!
  Saiki tembung welas asih wis dadi liar,
  Mung ana watu ing logam kadhemen ing saubengé!
  
  Sawise kabeh, malah mawar dadi adhem ing kadhemen,
  Nanging ati yen Gusti Allah urip suci!
  Banjur es sing wis pirang-pirang abad bakal lebur,
  Lan madu sing paling manis bakal mili ing kali!
  
  Ayo mbuwang rantai tirani saka Tanah Air,
  Wong sing sombong bakal lurusake pundhake!
  Ing kamardikan, mesthi, kita kabeh luwih seneng,
  Tambah kacepetan kanggo lintang long-range mlaku!
  Pionir iki - bocah lanang tanpa alas kaki lan samak ing celana pendek mung apik banget.
  Lan sikil bocah-bocah mbuwang kacang polong cilik nanging ngrusak pati.
  Lan bocah-bocah wadon elf gelut.
  Lan bocah-bocah wadon saka wong glamor, lagi njupuk, lan jeblugan ing mungsuh kanthi mencet tombol karo ruby puting susu. Lan kabeh dadi apik banget lan mateni.
  Sikil prajurit, mesthi, tanpa sepatu. Padha barefoot lan apik tenan.
  Lan bisa nggawe awak nyata.
  Utawa Mungkin iku prakara?
  Lan awak cah wadon iku otot lan otot kaya slabs. Lan sampeyan ora bakal nemokake wong sing luwih ayu tinimbang bocah-bocah wadon kuwi. Dheweke bakal nindakake apa sing ora bisa ditindakake wong liya.
  Lan yen bocah-bocah wadon wis whistling, gagak bakal tiba ing endhas saka bruwang Putin lan break tengkorak.
  Iki bakal dadi arang banget lan super.
  . BAB 23
  Maria Kolesnikova minangka sing pisanan miwiti ing kene lan bocah wadon sing apik banget. Lan apa dheweke mung ora tangi. Lan tim dheweke uga dhuwur banget - mung hiper .
  Banjur bocah-bocah wadon bakal njupuk lan nyanyi;
  Prajurit Elf gagah-
  Iku jelas yen sampeyan ora ngerti rasa wedi wiwit lair!
  Nanging bodho tenan
  sampeyan ora bakal disimpen!
  
  Iki keajaiban kilat nepsu;
  Kekuwatane roh-roh sing tanpa wates!
  Bubur balung dadi awu,
  Sampeyan bakal nemokake pati ing clutches saka alam bébas!
  
  Balungmu bakal atos kaya watu
  Saka kasunyatan manawa tukang sihir bakal maca mantra ing kene!
  Kita bakal mbuwang tambang cilik sing apik ing ngisor sampeyan,
  Apa wis dadi edification wong liya!
  
  Sampeyan panginten sampeyan bisa
  Ngalahake kita kanthi kemajuan gedhe!
  Nanging kaya setan ing guwa-garba,
  Sampeyan ana ing tekanan ngamuk!
  
  Ora ana kesempatan kanggo wong sing dikutuk
  Ngalahake wiji predator kita!
  Ayo rampungake perkara kanthi saru,
  Ora nggawa kanthong angin - omong kosong!
  
  Gagak adoh saka kene -
  Gyrfalcons saya tambah ngamuk!
  Ayo Yudas diuncalake menyang geni;
  Remuk cakrawala kanthi nesu banget!
  
  Banjur sihir badai kita,
  Ora bakal ana alangan!
  Bakal ana musik sing apik banget,
  Kaya grojogan grojogan sing njeblug!
  
  Bakal ngisi sampeyan nganti tenggorokan,
  Lava sing malah watu bakal leleh!
  Ftalin uga ora bakal nulungi ,
  Lan sapa wae sing mrentah kekaisaran!
  Iki bener tenan, apik tenan. Bocah-bocah wadon padha nyanyi lan nuduhake dhadhane sing wuda nganggo puting abang.
  Padha ayu banget. Lan padha duwe sandhangan siji - kathok tipis. Nanging kathok sing beda-beda warna lan pewarnaan, lan nganggo gambar.
  Iki pancen pahlawan super. Lan padha bisa nggawe kabeh malah adhem lan njupuk lan nuduhake kekuatan.
  Ing ngisor iki ana bocah wadon sing rambute nganggo polkadot ijo lan nyekel jenderal orc kanthi irung nganggo driji sikil. Lan carane bakal pencet.
  Ing ngisor iki bocah-bocah wadon padha ngguyu:
  - siji loro telu,
  Sampeyan ngrusak orc!
  Lan sikut liyane nuthuk orc liyane ing candhi. Lan dheweke tiba mati.
  Semono uga bocah-bocah wadon iki - dheweke mung kudu ngomong prajurit tingkat super lan hiper .
  Kene, nyoba kanggo pendekatan kuwi. Lan saka penthil abang ing dhadha, dheweke bakal dipalu, sing malah watu sing katon ora cukup.
  Nanging ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon isih nyanyi;
  Cakar macan - kekuwatan baja,
  Jeblugan!
  Cakrawala wis sirna
  Tentara nunggang Orkiskhan !
  
  Nanging prajurit kita kuwat kaya elf -
  Aja ngilangi tekanan reptil!
  Malah bocah enom
  Iku bakal nuduhake sampeyan carane ngalahake!
  
  Pancen, ing Elf pedhang kaya suling,
  Ngerti seni gelut uga!
  Kibarake genderamu luwih dhuwur
  Kanthi pasuryan Gusti Allah - Gusti Yesus!
  
  Kanggo menang tugas iki,
  Ora kanggo wong sing ringkih - ing roh lan awak!
  Okrmaht nyerbu ing mangsa panas,
  Dadi numpes skillfully!
  
  Tentara kita apik tenan kanggo kabeh wong -
  Dheweke duwe kekuwatan ngluwihi pinggiran!
  Segara rame banget
  Gelombang abu-abu cipratan!
  
  Kita nyuda gerombolan kanthi pedhang,
  Putin uga bakal diantemi!
  Warrior ngukur mil
  Mateni parasit jahat!
  
  Fuhrer ngira bakal nyekel kabeh wong,
  Nanging kanggo nanggepi, jotosan nganggo pedhang!
  Lan wong lanang kita ujar - cukup,
  Sampeyan ora bakal disambut karo kue Paskah!
  
  Malah Macan ora bisa nylametake sampeyan
  Kita duwe kontrol marang wong-wong mau!
  Lan miturut warna lilac ing Mei,
  Kita maju kanthi wangkal!
  
  Dadi elinga, ksatria enom,
  Kaya-kaya Tanah Air suci kanggo kabeh wong!
  Lan saka lambang pasuryan suci -
  Padha ngomong: apa sing bakal dadi suci!
  Semono uga bocah-bocah wadon nyanyi lan kanthi agresif mbukak tembung-tembunge, lan nuduhake tekanan komunis. Lan yen padha njupuk, dheweke bakal nyanyi lan nuduhake untu mutiara.
  Lan dheweke bakal mencet kanthi bantuan puting abang ing dada. Lan pranyata kelangan banget, karo daya striking.
  Bocah-bocah wadon nyanyi:
  Fuhrer botak,
  Ngakak banget...
  Menehi dheweke otak
  Kita ora bakal percaya karo nangis!
  Maneh bocah-bocah wadon nglawan orc kanthi nesu sing luar biasa. Lan padha mateni bruwang Putin, mbangun gundukan mayit.
  Para elf tumindak kanthi sregep banget. Lan padha ngethok orc, kaya ngethok sirahe nganggo pedhang. Lan saka udhara padha gouged karo bantuan saka pesawat serangan. Iku rada ngelingi Perang Donya II.
  Mung ing sisih siji ana bocah-bocah wadon, lan ing sisih liyane ana bruwang ala Putin. Lan kabeh katon apik banget.
  Lan akeh getih sing diwutahake - mung luar biasa. Lan ana grojogan kabeh.
  Serigala diserang
  Ing ngisor blizzard, clatter saka baja!
  Kita bakal mbusak wong bodho dadi awu,
  Dadi mantep ing bathuk - kita ora sedhih!
  
  Lan muter antarane balung
  Gitar mati sing keren,
  Lan bakal ngenteni tamu dashing
  Lan nggawa kabar apik
  Lan gay bakal ilang kanggo rasa seneng!
  Angin sing nyenengake! Angin sing nyenengake!
  
  Sawise kabeh, sampeyan ora bisa nemokake rati sing luwih adhem,
  Sapa wae sing nandhang susah, ngapusi ngerti!
  Lan ora, ngerti cara sing gampang
  Kaya pion sing mlayu menyang ratu,
  Mate mung pinter lan nggawe masalah wektu!
  
  Lan kita bakal ngumumake cek sing nggegirisi,
  Ayo elf langkah cepet!
  Maju serangan Elfia ing formasi cedhak!
  Banjur Shah sing kalah mlayu,
  Ayo dheweke ngrasakake kuldi
  Lan wong elf salawas-lawase pahlawan mabur!
  
  
  Ayo nggawe pai karo kamenangan,
  Kita bakal nagih utang kanthi guyon ...
  Lan muga-muga luck karo kita ing salawas-lawase!
  Tulung wong kang ringkih
  Lan aja isin, yen mungsuh nempel,
  Kita bakal ngunggahake spanduk Tanah Air sing luwih dhuwur!
  Iki minangka bocah-bocah wadon sing apik banget lan unik - nimbang kelas lan level sing paling dhuwur.
  Lan yen bocah-bocah wadon carane njupuk lan lolong. Lan katon apik banget lan unik.
  Bocah-bocah wadon sing bisa nggawe kabeh kanthi cepet. Utawa kosok balene, njupuk lan nggiling bruwang Putin dadi bubuk.
  Ing wektu sing padha, elf uga gelut. Sing berjuang kaya pahlawan.
  Lan ing wektu sing padha lanang ayu banget nyanyi;
  Sampeyan iku Dewi katresnan murni lan padhang,
  Pawujudan saka sinar cahya tanpa wates!
  Tanpa sampeyan, mung nol sing bakal beku ing atiku,
  Lan pandelengmu wuta kaya komet!
  
  Antarane lampu ing segara lintang tanpa wates;
  Aku lan kowe padha mlumpat ing awang-awang kaya manuk garudha,
  Lan lambemu cemlorot karo rubi,
  Padha ngomong karo kula passionately bab katresnan!
  
  Aku ngimpi ora bakal lali tembung kasebut,
  Dheweke ngemot madu lan amber karo ibu mutiara!
  Senadyan nasibe kadhangkala atos kanggo wong sing nemoni ,
  Srengenge bakal nyapa kita, ngelus-elus kita ing wayah esuk!
  
  Karep iku luwih dhuwur tinimbang langit lan luwih jembar tinimbang steppe,
  Hormon ketukan dheweke karo hooves sing!
  Lan kadhangkala aku ndedonga marang Gusti Yesus supaya nylametake aku,
  Oh, aja Rod dadi atos marang kekasih!
  
  Keindahan perasaan kita ora bisa dimangerteni,
  Sing lair tanpa tresno!
  Donya iki pancen atos - iki dudu film kanggo sampeyan,
  Lan kapal nunggu grin, ngerti karang!
  
  Nanging katresnan iku rasa - ora ana panguwasa,
  Aja ngukur ukuran emosi!
  Sanajan sampeyan durung cukup umur
  Mung callousness, pitungan menehi taun!
  
  Iku bakal dadi ing donya, ngerti swarga - iman gedhe kene,
  Ora ana gunane perang liya!
  Banjur kali iki muncrat kaya grojogan,
  Sawise kabeh, jaman elfinisme bakal teka!
  Ing kene bocah-bocah nyanyi lan ternyata apik banget. Dheweke bocah-bocah wadon sing apik lan apik banget. Dheweke mboko sithik ngembangake energi karusakan lan semangat kekerasan liar.
  Wong lanang seneng karo bocah wadon lan nyanyi:
  Swaramu ora kaya ibumu.
  Sampeyan nyanyi ora cocog karo swarane orc!
  Lan iki katon lucu banget. Nanging wong lanang padha gelut kanthi yakin.
  Lan dheweke nuduhake entri lan lelucon sing paling gedhe.
  Lan carane bocah-bocah wadon karo penthil ruby perang lan apa sing ditindakake. Ya, lan prajurit nyanyi bebarengan;
  Saka mantra, malah langit pricky,
  Rembulan sing nggegirisi amarga wedi ...
  Iblis ora duwe asu, aku ana ing njaba pinggiran,
  Lan penyihir ala iku wewelak elek!
  
  Ana papan ing neraka sing dicawisake kanggo aku,
  Aku mlaku alon-alon liwat jagading wong mati!
  Ing kana uga, kaya ing donya, ana akeh perkara anyar,
  Jiwa liyane ambruk!
  
  Kanggo tukang sihir Tartarus minangka papan sing adhem,
  Ana tabel, cemilan, casino!
  Ana macem-macem kabungahan ing neraka,
  Lan malah luwih adhem tinimbang ing film apa wae!
  
  Sampeyan malah ora ngerti ksatria dhewe
  Kepiye carane bisa ngukum sampeyan kanthi abot!
  Manuk gemblung ngimpi swarga,
  Lan luwih becik ana ing Hades, ana tentara ala!
  
  Aku bakal menehi kekuwatan yen sampeyan sujud marang aku,
  Lan ing dhengkul kaya sadurunge Gusti ditampani!
  Banjur dadi gubernur pasukan kavaleri neraka,
  Kuwi kelangan ngerti, ternyata syllable!
  
  Sawise kabeh, tumindak ala, banjur tumindak iku sedulur wani,
  Wis akeh manis kanggo sampeyan, sampeyan ora ngerti!
  Lan sampeyan ora bakal ngerti ngendi sing kiwa, endi sing tengen,
  Kanggo apa sampeyan bisa nang limang!
  
  Aku bisa nindakake apa wae, ing unsur karusakan,
  Aku ora duwe tandhing ing donya iki...
  Tanah kelampahanku bakal kebak,
  Incalculable ing angkara setan saka alangan!
  
  Nanging aku ora bakal menehi sampeyan, lan aku ora bakal nuduhake,
  Lan luwih apik kanggo nyemprotake menyang bledug saka salju ...
  Elingi saka lambang sing ngadhepi kasusahan,
  Sawise kabeh, sampeyan ora bakal dadi asu ing swarga!
  Iki pancene banget kelangan lan ngrusak. Nanging bocah-bocah wadon bakal lunga. Lan ayo mumbul kaya bal. Lan penthil dheweke dadi ruby lan keren.
  Lan warriors dhewe nuduhake aerobatics paling dhuwur lan wacana. Lan iku arang banget apik tenan.
  Apa maneh sing bisa ditindakake bocah-bocah wadon? Mangkono uga karo penthil abang ing tombol joystick kanggo mencet lan ngeculake hadiah pemusnahan sing mateni. Lan shred mungsuh tanpa rasa welas asih lan mangu-mangu.
  Kajaba iku, para orc uga nyiksa bocah-bocah wadon. Lan ing tartamtu, padha banget tresnani saka tancep elektroda menyang bosom saka Venus lan maringaken saiki.
  Lan ing wektu sing padha uga tanpa alas kaki, tumit bunder kanggo bocah-bocah wadon kanggo digoreng. Kang arang banget efektif lan nglarani.
  Kadhangkala para orc ngrusak driji sikil sing anggun saka bocah-bocah wadon kanthi penjepit abang-panas. Apa sing kudu diakoni uga menehi efek sing bisa nyebabake.
  Lan bocah-bocah wadon saka roar lan grin iki.
  Elf ksatria-elang kaya bocah-bocah,
  Dhukungan saka muda langgeng negara!
  Sanadyan pati kepengin nglebokake kita,
  Nanging kita minangka putra-putra Tanah Air!
  
  Sembarang bisnis dibantah kanthi trampil,
  Kohl kanggo dheweke dijupuk dening elves saka wong!
  Kita ora bakal rusak dening intrik Lucifer,
  Percaya tekanan gerombolan, dheweke bakal ngrusak rati!
  
  Minangka jurang ora mbuwang kekuwatan menyang perang,
  Kita bisa, pracaya, kita bakal slamet!
  Lan prajurit mati bakal ditangekake maneh -
  Awit Lada iku mantune satriya kang gugur!
  
  Tanah air sampeyan bangga lan megah,
  Nanging ing wektu sing padha, minangka grumbulan willow iku andhap asor ...
  Kekuwatan Elf Mighty -
  Negara suci, sumringah!
  
  Ana akeh bandit ing dalan donya,
  Padha ngasah keris lan kapak!
  Sawise kabeh, ana sing nganggep Kristus minangka brahala,
  Kanggo wong liya najis, kabeh omongane!
  
  Manungsa padha lali marang pratandhaning Allah,
  Dheweke mung pengin nguntal pancing ...
  Lan kasunyatan manawa Gusti Allah ora ngelak kanggo males pati,
  Aja ngandel yen wong dosa iku bodho, bodho!
  
  Lan kita ana ing perang kanggo relik agama Kristen,
  Kita tekan Konstantinopel - gelut.
  Lan nundukake, nurut, khanate,
  Bawana bungah-bungah - nganti limang!
  
  Saiki dalan Elf minangka pepadhang jagad -
  Padha setya marang dheweke, kaya sing didhawuhake dening Gusti!
  Kamenangan minangka puncak utama,
  Tandha owah-owahan begja teka!
  Iki carane bocah-bocah wadon ayu lan nyenengake nyanyi. Swarane kaya madu manis. Lan padha mili liwat udhara.
  Lan driji sikil gundhul mbuwang kacang polong pati ing mungsuh, kanthi harfiah nyuwek dheweke. Lan kabeh katon banget ngrusak.
  Lan banjur salah siji saka elf mbuwang granat bobot pati karo dheweke tanpa alas kaki, anggun. Iku mabur lan nyuwek massa beruang Putin.
  Bocah wadon njupuk lan nyanyi:
  - Kakao, oh kakao,
  Ana langsung kurang orc!
  Lan prajurit liyane bakal disabet kilat saka puting abang ing dhadhane. Akeh gagak njupuk kabeh lan tiba. Dheweke nandhang serangan jantung sing serius lan pungkasane koma. Mudhun, cucuk-cucukipun nubruk tengkorak bruwang Putin.
  Mangkono uga para prajurit njupuk lan tumindak. Lan padha kicked hard.
  Banjur padha wiwit nyanyi maneh;
  Gurun ambegan panas, salju tiba adhem,
  We are Elven warriors mbela pakurmatan kita!
  Perang iku bisnis sing reged, dudu parade sing terus-terusan,
  Sadurunge perang, Sun-kamulyane wektu kanggo maca Psalter!
  
  Kita wong padha tresna marang kabeneran lan ngabdi marang Gusti,
  Sawise kabeh, iki rampung ing basa Rusia, semangat murni!
  Bocah wadon sing rodha muter sing kuwat sujud sutra,
  Angin sumilir, nanging obor ora mati!
  
  Rod menehi prentah - nglindhungi Elf nganggo pedhang,
  Kanggo Holiness lan Fatherland - ngawula prajurit kanggo Kristus!
  Kita butuh tumbak, pedhang sing landhep lan kuwat,
  Kanggo nglindhungi Slavic lan ngimpi apik!
  
  Ikon Solntslaviya ing kono minangka kawicaksanan ing kabeh jaman,
  Lan Lada lan Ibune Gusti Allah minangka adhine cahya!
  Sapa sing nglawan kekuwatan kita bakal dicap,
  Rusia abadi diluhurake ing atine para prajurit!
  
  Kita umume wong sing tentrem, nanging sampeyan ngerti bangga
  Sing pengin ngremehake Elf - bakal diantemi hard karo klub!
  Ayo mbangun kanthi cepet - kita swarga ing planet iki,
  Kulawarga bakal gedhe - kita bakal nglairake anak karo kekasih!
  
  Ayo nggawe jagad iki dadi resort, kita duwe dorongan kaya ngono,
  Ayo padha ngibarake gendera Tanah Air, kanggo kamulyan generasi!
  Lan lagu-lagu rakyat, supaya padha duwe motif siji -
  Nanging daya mulya, tanpa lendhut saka kesed bledug!
  
  Sing tresna kabeh Fatherland lan setya tugas marang raja,
  Kanggo Elf, dheweke bakal nindakake prestasi kasebut, dheweke tuwuh ing perang!
  Aku menehi sampeyan cah wadon sing wis mateng ciuman,
  Ayo pipimu mekar kaya warna kuncup ing Mei!
  
  Manungsa ngenteni papan, mabur ing bumi,
  Kita bakal mbayar lintang gemstone ing wreath!
  Ayo dadi nyata, apa sing digawa bocah sing ngimpi,
  Kita minangka pencipta alam, dudu manuk beo wuta!
  
  Dadi kita nggawe mesin - bam, saka thermoquarks ,
  Roket sing obah kanthi cepet, nglereni permukaan ruang!
  Ayo klub kasebut ora kena ing alis, nanging langsung ing mripat,
  Ayo padha nyanyi lagu kabangsan kanggo Tanah Air kanthi swara sing kuat!
  
  Mungsuh wis mlaku kaya terwelu,
  Lan kita, ngupayakake, ngrampungake tujuan sing bener!
  Sawise kabeh, tentara elf kita minangka tim sing kuwat,
  Kanggo kamulyan Solntslaviya - supaya pakurmatan aturan Power!
  Para prajurit nyanyi kanthi apik banget. Lan padha ngetokake kilat nyata saka puting abang ing dhadha. Lan padha nabrak gagak lan nggawe padha tiba saka kaget. Lan manuk gagak kanthi cepet tiba ing tengkorak para Orc, ngebor lan njotosi.
  Iki katon banget kelangan lan ngrusak.
  Lan bocah-bocah wadon nuduhake ilat, nggero lan nyanyi:
  Kita sing paling kuat ing donya
  Kita bakal gampang ngrusak kabeh orc ...
  Beruang ala teles ing jamban,
  Kadhangkala angel banget kanggo melas!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi. Padha kaya ula kesawang sing ilate beracun.
  Lan bisa njupuk lan nyengat, lan lara banget supaya ora ana sing ngrasa.
  Lan uga penthil abang sing mencet tombol lan ngasilake kekuwatan gedhe lan gedhe saka karusakan ing jajaran bear Putin.
  Lan iku banget agresif lan kejem.
  Bocah-bocah wadon uga bisa succumb karo kilat saka navels. Lan padha buyar ing macem-macem arah, lan gagak njaluk kusut ing web. Lan banjur tiba drugged mudhun.
  Lan padha pierce tengkorak sabanjuré saka tentara beruang Putin kang.
  Kangge, pionir lanang ing kathok cendhak mbuwang jarum ing bruwang karo gundhul, kaki childlike lan nyanyi;
  Emerald cipratan ombak ing segara,
  Lintang-lintang ing langit ndhuwur kita padhang.
  Kesenengan saka corsair karo anggur wangi,
  Apa sesuk - Gusti mung ngerti!
  
  Lan ing kertu, sayangé, uga ora diwenehi ngerti,
  Apa sing disiapake Fortune kanggo corsairs ...
  Bakal ana prawan ing amben ing ngisor gendheng asli,
  Utawa setan ing neraka ngasah sungu kita !
  
  Bakal boarding utawa meriam murub,
  Nyelehake sirahmu ing jurang sing ala.
  Kaya mengkono nasibe Pallas filibuster,
  Sailing nyabrang segara ing unsur formidable!
  
  Nanging, alignment urip iki apik,
  Sing ora ana rutinitas kantor sing mboseni.
  Ing ketegangan kanggo nglangi, ora ana tembung sing angel,
  Nanging kabeh kulawarga - kita siji!
  
  Yen kita ketemu fregat ngendi padha ngetutake kita,
  Ayo dadi perang karo tembang muni!
  Ora ana keraguan sing ora bisa ditembus,
  Swara para raja kanthi makutha sing sombong banget!
  
  Kita bakal menang maneh lan bakal sukses,
  Yen sampeyan begja, iku ora bakal pindhah ing daur ulang!
  Pangarep-arep yen dheweke bakal ngetok gagak,
  Aku bakal ngandhani kabeh sedulur - aku ora bakal nampa!
  Ing kene perang berdarah kuwi kelakon. Lan bocah-bocah wadon mung nuduhake kelas sing medeni lan apik tenan. Lan saka puting susu abang padha terus mbuwang ombak sing ngrusak lan ngrusak kanthi kekuwatan lan energi sing gedhe.
  Lan padha nutupi gagak lan nggawe wong tiba mudhun, kaget lan mabuk.
  Lan bocah-bocah wadon stomp sikil telanjang, uncalan jarum beracun ing orc lan nyanyi kanthi bungah;
  Jatuh sujud, sujud, sujud
  Sampeyan wis diwenehi hak iki ...
  Ora bakal ana rubah licik maneh,
  Wedhus ora peduli!
  Sawisé iku, bocah-bocah wadon karo driji sikil gundhul maneh karo pasukan gedhe njupuk lan mbuwang hadiah pati. Dheweke mabur lan njupuk akeh bruwang Putin lan nyuwek-nyuwek.
  Ing kene para prajurit bubar. Lan nyuwek beruang Putin dadi potongan cilik.
  Lan padha menehi ultrasonik saka puser, lan massa orc bakal kena cahya lan kupinge ambruk.
  Iki bocah-bocah wadon sing njupuk lan buyar karo alam bébas lan kasar, pasukan unstoppable.
  Njupuk pedhang lan ngasah lading luwih kuwat!
  Muga-muga mungsuhmu kebak cidra,
  Nanging bakal dadi gratis, es neraka bakal cair,
  Kita uga bakal nggawe jagad cilik iki seneng!
  
  Kita minangka prajurit tentara Elven, kita langsung ngethok mripat,
  Wedi ora dingerteni kanggo wong-wong sing ngabdi marang Tanah Air!
  Komandan Comrade Ftalin nelpon kita,
  Tegese satriya iku bakal wani, aja isin ing perang!
  
  Padha menehi cahya kanggo komunisme - iki ora ngimpi,
  Ing iku gedhe saka wong lan pikiran saka katedral!
  Ayo nguwasani jagad iki: kamulyan lan kabecikan,
  Ayo nyapu kabeh sampah sing bosok saka urip sing angel!
  
  Tanah kelairan kita ora ana sing padha - kabeh wong ngerti iki,
  Amarga kekuwatane wong-wong iku menehi urip kaya swarga!
  Lan mulane ngluhurake Tanah Air ing endi wae,
  Yen sampeyan pengin seneng, banjur pindhah!
  
  Ing elfinisme, tekad lan penerbangan lintang,
  Ora ana puncak, wong ngerti yen ora bisa digayuh!
  Gusti piyambak, nandhang sangsara kanggo kita, nggawa kabar apik;
  Sing mungsuh bangsa manungsa wis dadi game!
  
  Banjur, kaya waltz, lintang-lintang sing apik banget bakal nari,
  Ayo gludhug saka organ muter lan swara akordion!
  Ayo padha memuji Gusti Yesus saben dina lan jam,
  Path saka masalah, masalah kita bakal dadi nol!
  . BAB 24
  Maria Kolesnikova mrentah pasukan, lan ing wektu sing padha ngipat-ipati tiran mustachioed lan gundul. Lan aja lali kanggo hum;
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi apik banget lan nyenengake. Lan swarane apik banget, kaya sirine. Lan pours song menyang goblets kristal saka swarga.
  Kene sawetara bocah-bocah wadon ayu lan apik tenan kene. Lan swarane mung mujijat sing ora bisa dipikirake.
  Lan nalika uga penthil abang digunakake.
  Lan orc nyekel bocah-bocah wadon sing dicekel dening dodo karo jepit abang-panas. Lan padha cantik akeh break metu lan nyuwek metu. Lan iki ndadekake kabeh banget nglarani.
  Elf karo rambut oranye njupuk lan jeblugan ing orc karo bazooka, mencet tombol karo puting susu ruby. Dheweke nyuwek-nyuwek puluhan beruang Putin lan nyanyi:
  - Cewek, Cewek , Cewek, Cewek ,
  Dheweke njupuk lan nutul kecoak ...
  Ora ana raksasa!
  Lan para wadyabala banjur ngeculake ilat maneh.
  Lan cah wadon liyane succumbed kanggo mungsuh karo bantuan saka gundhul, babak tumit. Lan gelut, kacang polong ngrusak mabur. Lan massa orc dirusak bebarengan.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - orc nglawan dheweke, kaya booger nglawan banteng. Lan ngasilake karusakan lan karusakan kolosal.
  Nanging mesthine, saliyane dheweke, isih ana bocah elf. Dheweke dadi pionir tanpa alas kaki, lan kanthi apik banget bisa mbuwang sikil sing gundhul, bocah cilik ing orc kanthi jarum, lan ing wektu sing padha nyanyi;
  Carane prajurit kaya mawar lan eri,
  Nalika bocah lanang mlayu menyang perang tanpa alas,
  Nanging jarum ing sangisore sikile bocah,
  Dheweke mung nggawe bocah kelangan!
  
  Ing Elfia, upbringing saka prajurit
  Saka popok kasep kanggo miwiti!
  Malah ing kebon, delima cocog karo sampeyan,
  Supaya bisa mbela Tanah Air wiwit cilik!
  
  Apa sing kita sinau ing sekolah, banjur lali
  Piwulang urip iku larang regane.
  Kanggo ngatur percaya alam semesta nasib,
  We are Elven ksatria lair!
  
  Kita tresna, kita ngumpulake kembang,
  Kanggo kita, tokoh kasebut minangka lapangan lemak.
  Tunas mekar kanthi subur ing wulan Mei,
  Ing wulan Juli, kaya salju poplar.
  
  We love - nightingale nyanyi kaya suling,
  Sariawan manis ngoceh kaya harpsichord.
  Nalika Elf ing kekancan ora ngeculake kita,
  Siji, kaya sing diwulangké Gusti Kristus.
  
  Bangsa kita nglindhungi ing endi wae,
  Nang endi wae ana kapentingan terus-terusan ing urip.
  Ing ngendi singa nggero, manuk beo nyanyi kanthi seneng,
  A radiance luwih padhang tinimbang kubah swarga dhewe!
  
  Kita bakal mbangun akeh, ora bakal dirusak,
  Kita bakal bisa nglindhungi alam semesta!
  Kanggo mabur bungahing jiwa,
  Supaya urip tanpa wates dadi benang!
  
  Banjur Fatherland bisa ngurmati kita,
  Lan kita bakal ngawula dheweke setya, karo pakurmatan!
  Lali yen ana bosen kesed
  Sing kapal kita ora bakal kesandhung menyang karang!
  Iki carane bocah-bocah elf nyanyi. Dheweke ngerti manawa para Orc kudu berjuang keras kanggo sesuk sing luwih cerah.
  Lan yen bocah elf dicekel. Mula, para orc bakal ngudani dheweke menyang wuda. Banjur bakal dilebokake ing rak, lan bakal dipecut nganggo pecut.
  Banjur, tanpa alas kaki, bunder, tumit bocah saka bocah elf bakal disentuh dening wesi sing panas. Lan bakal mambu kaya sing nyenengake lan ngobong. Lan bakal mung gedhe.
  Lan para prajurit padha nyanyi:
  Tumitku, tumit wadon sing telanjang,
  Kita bakal muter, mung muter ndhelik!
  Lan kabeh muni banget gedhe. Lan bocah-bocah wadon tumindak kanthi energi sing luar biasa. Lan yen padha miwiti ngeculake soko, banjur kanthi intensitas dhuwur banget.
  Lan saka puting abang bocah-bocah wadon bakal njupuk maneh lan mbuwang kejut lan kilat sing ngrusak.
  Lan bocah elf pionir nyanyi;
  muspra mungsuh pracaya
  Sing bisa ngrusak elf!
  Kita rampung Orkmaht ing Mei,
  Pamburu predator wis dadi kaya game!
  
  Sapa sing wani, dheweke nyerang ing perang,
  Kita bakal ngalahake mungsuh kita kanthi nepsu!
  Kita bakal nguap nganggo sapu ing kamar mandi,
  Lan benang urip bakal dadi loop!
  
  Tanah kelairan ayu kaya srengenge
  Kuwat lan buta ing kekuatan!
  Ayo tembang kaya dering swara,
  Kita nuduhake bakat ing!
  
  Ora mung ing tembang sing nyenengake,
  Aku seneng sled lan skate!
  Muga-muga dina dadi dina anyar sing nyenengake,
  Wit cemara bakal nyebar cones!
  
  Lan yen sampeyan kudu njupuk pedhang,
  Iki telpon kasar kita!
  Kita bakal nyimpen bom ing tas ransel
  Muter kanggo motif militer!
  
  Kamenangan iku capricious
  Sing kosong ora bakal kepikiran!
  Lan percaya puncak elfinisme,
  Pejuang pengecut ora bakal njupuk!
  
  Mung segara sukses
  Mung tenaga kerja mbantu nglairake!
  Sing wis teka ing kabegjan donya,
  Mungsuh ora bisa ngwutahake getih!
  
  Banjur dadi gratis banget
  Kita bakal tekan dhuwur anyar!
  Tumindak katresnan kang mulya
  Awaké dhéwé nindakké kersané Yéhuwah!
  
  Kanggo iman, kanggo cahya saka idea iki,
  Kita pengin dadi ing mripat kanggo Fatherland!
  Supaya rambute ibu ora dadi abu-abu,
  Kanggo dadi kabungahan kanggo kula saben jam!
  
  Banjur bakal ana karsane wong,
  Mbangun donya jujur biyen!
  Nganti abad nganti taun satus,
  Kita ora bakal nganggo rakit!
  Bocah-bocah wadon saka kulawarga elf terus murub ing mungsuh. Ing kene para prajurit masang sistem tembakan voli angin topan, lan kanthi kabeh kekuwatane padha nggebugi posisi beruang Putin. Lan iku mung jotosan crushing.
  Massa makhluk sing wulune dirusak bebarengan.
  Lan bocah-bocah wadon mbuwang hadiah saka annihilation ing mungsuh kanthi bantuan saka driji sikil Bare pasukan agawe.
  Banjur silet lan jarum beracun digunakake. Iki minangka tarian pati.
  Ana akeh karusakan lan pati.
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi;
  Es samodra, lan salju salju saka salaka,
  Lan wedhi emas kanggo ara-ara samun Karakum !
  Iki kabeh tanah airku sing suci,
  Panglipur saka pikirane atos!
  
  Kita bakal mbangun akeh kutha ing Elfiri ,
  Kita bakal mbangun dalan lan dalan gedhe menyang taiga!
  Malah pionir paling sethithik umure,
  Dheweke bakal bisa nemokake petualangan lan prestasi!
  
  Bangsa kita gedhe lan kuwat ing bumi,
  Saben wong wis sukses ing ilmu!
  Kita urip kanthi elfinistically , nimbang kulawarga,
  Ayo padha nindakake akeh ing jeneng donya tumindak mulya!
  
  Pengin kita sing paling anget
  Perang kanggo Fatherland sing dikasihi nganti pungkasan!
  Durimar lan Karabas ora narik ,
  Kanggo nganggo makutha kamenangan!
  
  Tanah air sampeyan ibu, sing luwih ayu ora ditemokake,
  Lan sampeyan minangka inspirasi!
  Malah kanggo sampeyan saka desa adoh saka bangsa Mansi,
  Gusti maringi sih-rahmat liwat ilmu!
  
  Nanging nalika badai gludhug murub, kita padha perang,
  Iki pakurmatan kita!
  Banjur batalyon sing kuwat mlayu nyerang,
  Mung kanggo keberanian, ora kanggo mbales dendam!
  
  Nalika iku ora diwenehi kanggo ngrampungake karo Fatherland,
  Lan mungsuh kanthi gupuh mlayu kanthi cepet!
  Sawise kabeh, pracaya kula, perang dudu film,
  Ya, iki mbutuhake pikiran lan perasaan!
  Iki minangka lagu-lagu bocah-bocah wadon sing nyenengake kanthi bungah banget. Lan iku mung gedhe. Padha apik tenan lan gaib.
  Bocah-bocah wadon malah wiwit nguwuh-uwuh kanthi nepsu banget lan untune mutiara sing gemerlap.
  Lan padha terus uncalan karo driji sikil gundhul pasukan gedhe, ngrusak saka jarum. Lan mateni orc.
  Ing wektu sing padha, para prajurit uga mencet tombol nganggo puting susu abang lan ngirim hadiah sing ngrusak lan ngrusak.
  Lan ngasilake karusakan total.
  Dadi wong ayu - agresif lan erotis.
  Lan nyanyi kanggo awake dhewe:
  Fuhrer gundul sampeyan mung schmuck
  The Fuhrer iku gundul - telek bau!
  Lan padha nuduhake basa sing dawa banget. Lan padha corak kaya wedhus saka ula sing writhe lan kabeh iku super.
  Lan elf-lanang ing kathok cendhak, karo driji sikil Bare, uncalan peparingé agawe saka annihilation. Lan padha uga gawé karusakan lan pati.
  Warriors kene mung kelas alam bébas.
  Lan prajurit lanang kategori luwih tajem.
  Ing kene salah sawijining pionir sing anyar dipanggang wiwit nyanyi;
  Teka karo sedulurku menyang jagad anyar,
  Rejeki sumringah,
  Saiki kita bakal nelukake segara.
  Lan ayo nggawe tato dhewe!
  
  Senajan aku mlebu neraka
  nanging aku ora bakal bali sekolah.
  Saiki aku dadi bajak laut
  Lan aku ora wedi karo badai!
  
  Perang iku karo mungsuh,
  buruh militèr Corsair,
  Snack meat karo pie,
  Ayo mungsuh mati!
  
  Wong enom duwe siji pengakuan:
  Wani, wani, kamulyan!
  Urip bajak laut kaya film -
  Aja nganti Iblis mangan sampeyan!
  
  Nalika bocah lanang tekan kene,
  Ing ngendi Darah digunakake kanggo nglangi .
  Sétan ora bakal ngrusak kita
  Pracayaa, sampeyan bakal dadi grandee!
  
  Bajak laut meh dianggep prajurit,
  Nanging dheweke mung luwih keren ...
  Sawise kabeh, iku dudu senapan mesin kosong,
  Ngerti sampeyan lair gratis!
  
  Lan corsair bakal duwe hadiah,
  Kecanthol...
  Nyatane, ing perang sampeyan dadi seniman,
  Pod wis dadi pipa!
  
  Kita bakal tekan dhuwur kaya ngono
  Kohl ora tiba ing daur ulang!
  Ing segara, wong lanang ora udan,
  Aku uga tahan badai!
  
  Apa sing ana ing mburi
  Ayo njupuk dalan anyar!
  Lan bakal padha buyar, ngerti mungsuh,
  Sugeng rawuh!
  Iki carane elf nyanyi kanthi wibawa lan aplomb. Lan para prajurit maneh mbuwang mungsuh kanthi driji sikil sing gundhul, menehi kejutan pati.
  Lan kabeh iki duwe efek ngrusak. Pertempuran mbukak kanthi kekuwatan sing nesu.
  Lan ayo ngubengi beruang Putin saka udhara kanthi rudal serangan kanthi daya dhuwur.
  Banjur cah wadon menet tombol joystick karo pentil abang lan nggunakake destruktif.
  Lan ing kene ana efek kejut kanthi bantuan puting susu, yaiku warna ruby. Lan ing orc carane bakal gouge.
  Lan bocah-bocah wadon nggunakake driji sikil gundhul kanggo nyelehake bom napalm ing posisi orc. Bom sing kuat ambruk, lan ewu bruwang Putin langsung kobong.
  Iki carane bocah-bocah wadon mbesmi mungsuh, ora ngerti welas asih lan isin.
  Lan padha muni:
  - Kaki gundhul ora mateni sethithik!
  Lan gundhul untu mutiara.
  Banjur padha miwiti nyanyi;
  Apa rahasia utama elf cahya,
  Ing ngendi wong tani nyebar sawah
  Kowe neng endi, dudu wong sembarangan,
  Endi sing ngumbara menyang sanak kadang!
  
  Tanah air transparan,
  Sandal jepit sayap merpati...
  Oh, taun-taun badai muda,
  Apa sing diwenehake dening pikiran sampeyan!
  
  Aku dicium karo bocah wadon sing daktresnani,
  Nanging watu palsu iki ala,
  Jaran jaran ngetok aspal,
  Lan Iblis nyeret apik menyang neraka!
  
  Kita pitados ing swarga wiwit wiwitan
  Gambar garis ing sukses karo pena!
  "Aurora" salvo pamitan,
  Aku pracaya ing pesisir November!
  
  Lan jagad iki lintang lintang,
  Badai gludhug ana ing sangisoring méga,
  Poplars rustling, pinus ngerang-erang,
  A luh tiba saka prawan!
  
  Aku pracaya wektu cahya bakal teka,
  Lan supaya ngimpi dadi nyata,
  Muga-muga ana srengenge lan musim panas sing langgeng,
  Kali iki mili sumringah!
  
  Pracayaa, perang bakal rame,
  Konflik bakal garing Spring!
  Lan wong bakal seneng
  Sing duwe Bumi iku manungsa dhewe!
  
  Ayo pabrik dadi bos proletar,
  Lebokake tukang susu menyang Parlemen!
  Kita bakal nyanyi ewu aria kanggo kebebasan,
  Supaya pion maju menyang ratu bebarengan!
  
  Ora bakal ana maneh sing diremehake
  Sembarang karya iku sukses!
  Kita bakal dadi hakim kita dhewe
  Lan supaya bocah-bocah ngguyu banter!
  
  Banjur ayo padha kumpul kekuatan
  Ayo mecah tulang punggung orcschism.
  Ayo bangkit saka kuburan kaya manuk garudha
  Lan ora ana ala lan ala!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi apik banget lan agresif. Lan ing wektu sing padha padha gundhul untu, kang cemlorot kaya mutiara. Lan para prajurite mbuwang granat pati kanthi driji sikil sing telanjang.
  Iki bocah-bocah wadon, nyatane, kaendahan ekspresif lan kekuatan.
  Lan padha bakal njupuk saka penthil abang nalika padha ngeculake hadiah gedhe, ngrusak karusakan. Lan akeh orc bakal kepunjulen bebarengan. Mung mati total.
  Lan para prajurit uga nyanyi:
  - Tutup irung lan tutuk,
  Biotrep - sampeyan licik!
  Lan bakal padha nglirik karo mata safir. Utawa mripate malah zamrud.
  Lan warriors banget glamor lan apik banget ayu. Lan yen dheweke wis mulai nyanyi, mula apik banget;
  We tempered bakal ing perang,
  Berjuang kanggo sedulur Fatherland.
  Kita nyawang - dheweke menehi elfinisme,
  Prajurit Elf wis mlebu Orklin!
  
  Pedhang digawe dening leluhur kita,
  Lan sawise bedhil tumindak ...
  Wit Birch mbukak cabang
  Bocah-bocah wadon lagi nggawe kue!
  
  Elf sukses ing perang apa wae,
  Dheweke ngerti carane njupuk pikiran.
  Kadang neraka murub.
  Nanging kita bakal ngrusak mungsuh!
  
  Elf nglindhungi Bumi
  Menehi papan perlindungan sing tanpa alas lan wuda.
  Kita mungkasi perang ing Mei
  Kalah ngamuk nunggu Orkmacht!
  
  Lan sawise construction lan sowing,
  Sawah wis mekar lan gandum ing tumpukan.
  Pahlawan sampeyan mbah putri,
  Ana pembekuan lan salju ing trenches!
  
  Saka tanah air kita sing gagah prakosa,
  Nampa gandhewo Panjenengan.
  Spanduk elfinisme mabur,
  Lan spanduk Putin kanggo kethokan!
  
  Abad-abad bakal ngliwati kita Lintang,
  Kakaisaran minangka grombolan galaksi.
  Ora tau telat kanggo lair
  Lan ngubur mungsuh ing papan!
  
  Nanging aku yakin pikiran bakal tentrem,
  Lan wong iku kaya ibu kanggo saben wong,
  Ing kene kulawarga kuna berkembang,
  Sinar Kamulyan - Rahmat!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik banget - mung kelas paling dhuwur saka kabeh kosmik ing bumi. Lan sikile dadi gundhul lan chiseled, mung luar biasa prigel lan lincah.
  Lan kilat mabur metu saka puting abang ing dhadha lan nyerang gagak. Lan padha nembak wong-wong mau kanthi kekuwatan sing gedhe banget. Lan akeh bruwang Putin kobong.
  Lan para prajurit pancen ora menehi sih-rahmat marang para orc. Ing kene dheweke dadi bocah-bocah wadon sing unik lan keren. Tingkat dheweke mung luar biasa. Lan saiki, yen padha uga njupuk saka pangkone Venus, carane bakal ngirim ombak destruktif saka annihilation, nuthuk everyone mudhun lan nyawa.
  Dadi perang tsunami magoplasma wiwit. Lan dadi angel banget kanggo para orc. Lan mbok menawa malah lara.
  Orcs kabeh ing saurutan bocah-bocah wadon strangle lan nyanyi;
  
  Perang ing ring pertempuran,
  Minangka aturan, kekuatan ora ngerti watesan!
  Ngenali, aku takon bapak,
  Saka Mars, prajurit wanted!
  
  Kabeh gelut duwe sifat
  Kang Allah Sang Rama maringi!
  Lan kamulyan kanggo Keluarga Agung,
  Digawa dening wong wani!
  
  Sawise kabeh, pratelan kita
  Menehi urip kanggo Fatherland!
  Lan aku krungu gludhug,
  Perang karo pedhang kanggo rasa seneng!
  
  Ana wani, ana kekuwatan ilmu,
  Lair saka otak manungsa!
  Tanpa rutinitas lan bosen,
  Kita nggawe panemuan Kamulyan!
  
  Kita anak anyar Elfia,
  Kita pengin nggawe Rus' ndhuwur kabeh!
  Ora ana wanita ayu maneh ing Tanah Air,
  Kanggo kita Lada-dewa sukses!
  
  Para dewa maringi kita pikiran - tangan,
  Sampeyan ngandika sampeyan demiurge!
  Apa sing bisa ditindakake kanthi kekuwatan ilmu,
  Ora mung kanggo nggawe bajak sing kuwat!
  
  Hamparan alam semesta nunggu sampeyan,
  Langit sing ayu iku inten!
  Musim semi, ing ngendi gelembung sing ora larang regane,
  Ing endi cahyaning paningalaning Pangeran!
  
  Planet asing bakal dadi omah
  Lintang kaya srengéngé bumi!
  Sampeyan minangka pelaut karo rum ruang,
  Aja kaya iwak cilik sing rusak!
  
  Kita ngajari awake dhewe keabadian,
  Ayo mbangun alam semesta-swarga!
  Apa sing bakal dadi abad anyar,
  Iku bakal kelakon, ngimpi bab iku!
  
  Lan wong mati ngerti bakal tangi
  Mayit bakal tangi saka kuburan!
  Banjur ing urip langgeng
  Siji tim suci!
  Iki minangka lagu-lagu sing ditembangake dening bocah-bocah wadon sing gagah lan ayu. Lan mesthi, maneh nggunakake kilat saka puting abang ing dhadha lan kenek gagak karo dheweke.
  Lan sing stunned, kaya karo sledgehammer ing otak, tiba mati. Lan kabeh wis rampung banget.
  Bocah-bocah wadon elf nuduhake tingkat agresi lan kekuwatane - mung super lan hiper .
  Iki nyolong apik banget. Sing bisa nuduhake lan menehi elfinisme.
  Lan dheweke uga mbuwang kilat kanthi puting abang sing ngalahake akeh orc.
  Lan padha nyanyi ing ndhuwur paru-paru:
  Ah, Putin, sampeyan Putin, sampeyan wedhus Putin,
  Kenapa sampeyan mlayu liwat bokong elf?!
  Sampeyan bakal nampa saka kita khusus ing sen,
  Sampeyan bakal mbukak menyang ajiné elven kuwat!
  Iki carane bocah-bocah wadon sing nembang lan gundhul mutiara, untu sparkling. Iki mung ayu sing luar biasa. Lan supaya Fuhrer gundul mati!
  . BAB 25
  Maria Kolesnikova gelut lan mrentah kaya ratu sejati lan nuduhake level paling dhuwur uga tim gelut lan unik.
  Lan para prajurit banjur njupuk lan nyanyi maneh;
  Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Rupane elang, elang...
  Suarane rakyate jelas
  Bisik bakal ngremuk ula!
  
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi,
  Orkshisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar -
  Path, madhangi elfinism !
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - sampeyan ora bisa nyedhaki dheweke tanpa kaget.
  Lan yen padha buyar, pulsar bakal mabur saka puting abang ing dodo. Ora ana siji lan ora ana sing bisa ngatasi bocah-bocah wadon kuwi.
  Lan padha bisa mungkasi jaran galloping lan mlayu liwat bruwang bebarengan. Lan siram mungsuh karo mayit saka bruwang Putin.
  Iki carane bocah-bocah wadon kadang nyanyi:
  Perang gedhe lagi rame
  Perang tanpa alasan...
  Iki Putin, Iblis wis teka,
  Lan pati Rus' bebarengan karo wong!
  
  Lan sing bakal mungkasi aliran
  Sungai-sungai berdarah...
  Mbukak arus mungsuh,
  Elf iku manungsa!
  Lan para prajurit bakal njupuk maneh lan mbuwang jarum sing beracun lan ngrusak nganggo driji sikil. Lan dheweke bakal nembak akeh bruwang Putin, kanthi nesu banget.
  Lan elf enom uga perang karo tenacity lan nesu, lan nuduhake aerobatics frisky lan pertempuran.
  Lan bocah-bocah lanang uga mbuwang jarum sing mateni kanthi jempol sikil bocah-bocah.
  Ing wektu sing padha, para nom-noman elf ora lali nyanyi kanthi nesu;
  Ing ngisor bugle marching kita ngalahake langkah,
  Kanggo elf, perang minangka perayaan jiwa!
  Lan yen sampeyan pejuang lan dudu kuldi,
  Banjur mlayu orc ala!
  
  Prawan Elf uga pejuang,
  A bolt crossbow bakal Pierce waja!
  Para pejuang saiki bangga karo pemuda,
  Sampeyan ngerti, aku bakal ngusir mungsuh!
  
  The gnomes brewed bir - jus apik,
  Nggawa cangkir sadurunge perang!
  Dheweke ora ngerti elf saka rambut abu-abu ing candhi,
  Lagi kobong ing salawas-lawase nang!
  
  Sing elf padhang ora bisa ngerti,
  Apa sing mimpin wong wadon tuwa pati ala!
  Kita bakal lulus tes wani kanggo lima,
  Kita ora bakal isin, sampeyan ngerti keno!
  
  Lan donya anyar uga apik,
  Ana kanggo njupuk maneh bakal tetep nesu!
  Ayo senapan mesin nulis kaya pahat
  Lan mbukak dalan karo mayat tentara!
  
  Kamenangan, aku pengin njaluk sampeyan
  Kanggo seneng trill emas!
  Ya, kadhangkala sampeyan butuh rantai, dudu benang sutra,
  Nah, kancane nggero kaya kewan!
  
  Prawan bakal menehi katresnan, aku percaya,
  Lan ayu karo dheweke, kaya ing swarga!
  Ayo kulawarga gedhe tuwuh
  Aku tresna sampeyan bocah-bocah wadon karo kabeh atiku!
  Iki carane elves sing wittily. Lan kabeh iku pancene kelangan lan apik karo wong-wong mau. Lan geni ngamuk ngamuk. Lan kabisat lan lunges agresif.
  Lan bocah-bocah wadon saka puting abang ing dodo dijeblug ultrasonik sing mateni lan ngrusak.
  Lan dheweke bakal njupuk kabeh lan nggoreng. Iki bocah-bocah wadon.
  Lan bakal padha nyanyi:
  - Bakal ana kutha ing Venus,
  Lan chimera elek!
  Sawisé iku bakal padha njupuk saka mripate lan sumunar nganggo kilat sing ngrusak lan mateni.
  Banjur dheweke bakal njupuk pulsar lan ngisi saka puting ruby dada. Sing lara banget.
  Iki pancen wanita sing sampeyan butuhake.
  Lan puff munggah pipi maneh. Padha mbayangno sing lagi dilat soko banget manis lan appetising karo ilat, lan padha secara harfiah nguripake.
  Iki wong wadon.
  Lan padha nggero ing ndhuwur paru-paru:
  Kita bakal nemokake orc ing perang, kita bakal nemokake orc ing perang,
  Kita ora bakal guyon karo dheweke - kita bakal nyuwek dheweke dadi potongan!
  Ayo padha nyuwek! Ayo padha nyuwek!
  Sing lanang elf sing. Lan bocah-bocah wadon kanthi driji sikil gundhul mbuwang hadiah sing ngrusak pati.
  Lan padha tumindak pinter banget.
  Lan ing endi wae, para orc nembakake tumit bunder ing bocah-bocah wadon. Lan kanggo nanggepi, bocah-bocah wadon menet tombol karo penthil abang, lan uncalan metu crushing lepen saka karusakan lan pati.
  Punika cah wadon saka jenis elf sing mlayu gilingan karo pedhang. Lan langsung limang endhas beruang Putin dipotong.
  Ayo ngomong ayu kuwi kene - mung super. Lan yen padha wis hammered metu saka penthil abang ing dodo, lan bledhek wis kalah, Orc ora bakal nemokake iku cukup.
  Lan bocah-bocah wadon sing banget tresnani saka dilat pulsating rod jade. Apa sing kudu dicathet - keren.
  Kanggo bocah-bocah wadon, yen orc ditawan, mesthine bakal ngobong puting abang ing dhadhane. Iku wis aturane. Banjur ora ana maneh njupuk lan ora menehi maneh.
  Prawan kasebut ngalami ing wektu sing padha lan orgasme lan nyeri.
  Lan elves enom uga sing, lan padha nindakake iku apik banget, lan murub ing bruwang Putin saka bedhil;
  Ing ngendi kowe tresnaku,
  Virgo saka sumringah, cahya padhang.
  Urip iku bosen kebencian
  Aku pengin dadi ing kadhemen mangsa panas!
  
  Katresnan iku sing paling penting ing donya
  Jenis tutugan mbutuhake.
  Perasaan kanggo sampeyan sumringah,
  Ayo ngomong karo kaendahan!
  
  Lambene abang sing padhang,
  Irung kaya gunung salju
  Aku pengin dadi cilik karo sampeyan
  Keriting goresan putih!
  
  Pipi saka atlas iku abang,
  Kaki gundhul ngrubuhake suket,
  Sing paling penting karo sampeyan
  Kita bakal nenun braids karo tumpukan flax!
  
  Sampeyan mbajak sapi, sayang,
  Ing pojok titik ana birch ireng ...
  Kita wis maju menyang angkasa,
  Malah ing desa kita nangis nangis!
  
  Keprungu swara oriole sing nyaring,
  Setitik tembakan kalah...
  Oh apa nightingales sandi
  Aku seneng lagu sampeyan!
  
  Werna musim panas kita padhang,
  Autumn ungu kraton ing emas.
  Santa Claus karo hadiah
  Kita ora bisa tetep metu ing kadhemen!
  
  Apa sing bakal dicritakake dening prawan salju ,
  Bakal ana dongeng sing apik banget;
  Pitik bakal menehi kita emas,
  Vas kristal karo mawar!
  
  Aku ngambung kekasihku
  Ing lambe karang ceri,
  Pikiran kita murni banget,
  Aku pengin soko jus lan anyar!
  Iki, ayo ngomong, wong enom ing kene. Lan kanthi ilat, dheweke kerep dilat weteng manis Venus saka elf. Ayo ngomong iku gedhe.
  Bocah-bocah wadon ing kene paling dhuwur. Lan yen dheweke wiwit nyanyi, dheweke ora bakal tenang.
  Lan swarane padhang lan nyaring, kaya lonceng perak. Lan mung bakal dadi kelas paling dhuwur.
  Lan bocah-bocah wadon cemlorot karo mata lan zamrud lan safir. Lan supaya metu sparks banget kandel lan kobong saka penthil abang ing dodo.
  Lan padha ngobong akeh orc. Lan padha nuduhake wacana agresif.
  Lan jempol sikil bocah-bocah wadon mbuwang granat sing mateni kanthi skala gedhe.
  Lan nyuwek orc dadi potongan cilik.
  Iki sing dituduhake dening elf sing ora bisa dikalahake. Lan dhadhane kebak banget lan nganggo puting abang.
  Lan elf enom dilat dodo iki karo semangat gedhe. Lan kaya padha duwe es krim ing tongkat.
  Nanging ing umum, apa kita bisa ngomong - kelangan.
  Utamane yen ora mung bocah-bocah wadon sing nyanyi, nanging uga elf enom sing, ayo ngomong, penyanyi sing keren;
  Cosmos minangka lembah sing amba,
  Ketutupan peteng tanpa pepadhang...
  Ireng, peteng ndhedhet,
  Rakus sampeyan nyedhot batyr!
  
  Jaring lintang kapur,
  Tari obor pati.
  Perang iku mung tengah
  Kita bakal menang, pracaya kita!
  
  elf, orc, troll,
  Nguri-uri ing angin puyuh.
  Akeh luh lan lara
  Ing sirkus lintang iki!
  
  Kita ing perang iki
  Ing ngarep...
  Kanggo kabeh peti mati karo salam,
  Beat pracaya prakara pakurmatan!
  
  Dayaning perang gedhe
  Nesu malah luwih parah.
  Kita dudu manuk beo
  Lan wong begja!
  
  Sedulur kanggo menang
  Coba tenanan.
  Yen sampeyan mungsuh ing gombal,
  Lan karo pasuryan badut!
  
  Orc bakal nuduhake elf,
  Ing ngendi wiwitaning jagad.
  Aja ngrusak cabang
  Sadurunge subuh!
  
  mbangun starship,
  Ora perlu clumsily
  Saiki kita dadi pahlawan
  Lan dudu bocah saka taman!
  
  Dadi ayo mbanting sampeyan
  Ayo nelpon kanggo jawaban.
  Sampeyan ngunyah snot
  Kanggo geguritan puisi!
  Iki pancen lagu sing keren lan apik ing wektu sing padha. Lan, mesthi, elf nyanyi banget.
  Lan para prajurit, mesthi, terus-terusan cemlorot kanthi tumit sing bunder.
  Lan supaya padha njupuk lan ngidoni mungsuh. Lan dheweke bakal nindakake kanthi akurat lan tepat.
  Lan langsung massa orc bakal kobong saka muntahake.
  Bocah wadon elf njupuk lan nyanyi:
  - Omah edan kobong,
  Sanatorium Setan,
  Ora ana papan ing Bumi
  Orcs setya marang Gusti!
  Iki carane dheweke nyanyi kanthi aktif lan agresif. Lan padha nggero.
  Lan bocah-bocah wadon uga seneng nindakake perkara sing apik banget nganggo ilat. Lan iki nguripake wong-wong mau ing rampung.
  Lan apa yen dheweke uga ngalahake sampeyan metu saka kandhutan Venus kanthi handout sing mateni? Oh, iki bakal dadi satus kaping luwih adhem.
  Ora, ora ana sing bisa nyegah bocah-bocah wadon iki.
  Apa elf enom sing ora kuwat? Mesthi ora! Padha uga banget kelangan.
  Lan padha nyanyi kanthi seneng banget;
  Spasi wis warped lan kapenuhan geni,
  Energi alam semesta nggulung dadi sungu kaya spring.
  Sawise kabeh, spasi disabetake karo palu menyang bledug, kita bakal ngilangi,
  Planet iki diunekake kaya angin topan kanthi fluff!
  
  Kita ksatria sing kuwat, kita legiun elf,
  Peperangan kanggo kita, nelpon ing alam semesta.
  Ayo tentara cepet-cepet orc ala sejuta,
  Ayo padha tresna-tinresnan, rada ganti ambegan!
  
  Lan melodi anyar, sanajan motif wis ketinggalan jaman,
  Kayane, aja mikir babagan Tanah Air sing apik banget,
  Elf duwe tim sing cedhak banget,
  Sing saben wong ngomong flatteringly bab saben liyane!
  
  Pasukan apa sing dibuwang menyang serangan, troll bakal teka,
  Falanx elf beku, kita ngasah tumbak kita.
  Game serangan wis diwiwiti, orc mbukak skor,
  Nanging kanggo nanggepi, sing glamor nyetak gol saka tumit!
  
  Ana kapal lintang sing kuat, laras bedhil,
  Kanthi voli dheweke bakal nahan jagad raya.
  Sawise kabeh, elf sing duwe kekuwatan perang dianggep padha karo garudha,
  Sampeyan ngubur penjajah kanggo wong liya minangka bebaya!
  
  Ilusi ora ngerti, para pejuang bakal badai,
  Kanthi iman karo Lada, dheweke bakal bisa ngalahake mungsuh.
  Lan sawise iku, karo prawan abang, kita bakal tetep bebarengan,
  Kanggo entuk prajurit paling anyar kanggo Tanah Air!
  
  Apa kawicaksanan, elf takon kurcaci.
  Kepiye carane mbuktekake marang kaendahan yen urip karo aku apik banget?
  Lan gludhug mangsuli licik - sawise kabeh, sampeyan dudu wong lanang,
  Ngomong babagan wani kanthi tulus lan jujur!
  
  Nanging umat manungsa mundur - aku menehi wangsulan,
  Kanggo wong bodho, mung siji instruksi.
  Mlaku-mlaku ing dalan kejujuran, njupuk masalah sing cukup,
  Lan kanthi bebener, sampeyan ora bisa njaluk pangapura saka kekasihmu!
  
  Nanging kurcaci kanthi nyengir menehi aku - bocah kasebut isih tanpa alas kaki,
  Sampeyan ora ngerti ing alam semesta, mung kejujuran sing menang!
  Nanging dipasangake karo setengah bebener, endi trick karo Iblis,
  Supaya ora pindhah ing peluru ala muspra!
  
  Aku mangertos iki, wicaksana dwarf, ngapusi ing moderat lan ing mripat.
  Banjur sampeyan bakal bisa ngeculake atine bocah wadon kasebut!
  Lan ora bakal ndemek mata biru - luh kristal,
  Lan iman kita, nganti pungkasan - kanggo ngalahake mungsuh dadi bledug!
  Iki carane elf enom nyanyi kanthi agresif lan harmonis. Lan ternyata apik banget.
  Lan bocah-bocah wadon terus nindakake geni sing mateni lan ngrusak. Lan padha menet tombol joystick karo penthil abang sing. Para ayu tumindak kanthi antusias banget. Padha maling apik tenan.
  Iki sing ditindakake kanthi logis lan ngrusak. Lan pengaruh pertempuran kasebut ora bisa diukur.
  Lan karo driji sikil Bare bocah-bocah wadon mbuwang kacang polong saka annihilation. Lan padha banget energik.
  Tumindake mung mateni.
  Lan prajurit ngeculake ultrasonik saka puting ruby susu. Ravens kusut ing ombak. Dheweke kenek kaya klub sing mateni ing sirah lan secara harfiah ilang eling.
  Lan padha tiba, nusuk tengkorak beruang Putin nganggo cucuk. Lan pejuang tumindak banget agresif lan coolly. Lan padha gawé efek ngageti lan crushing.
  Bocah-bocah wadon iki pancene mung super keren. Lan ilat-ilat padha tansah dianggo.
  Lan wong nom-noman, kang pulsating, jade rods bocah-bocah wadon tickle, uga nembang karo raos banget;
  Imajinasiku kenek
  Gambarmu sumunar kaya buntut komet...
  Sampeyan nabrak aku kaya kilat,
  Kanthi kaendahan sumringah ing lintang!
  
  Pujangga memuji kaendahan kasebut,
  Pasuryan sing padha karo Wulan ora bisa mbayangake umur.
  Ayo Venus menehi rasa seneng
  Predator ala wis tiba - kalah kaya game!
  
  Sampeyan ayu banget yen sampeyan bisa
  Nelukake telenging langit.
  Karo sampeyan, aku ambegan gampang, bebas,
  A thread urip angin antarane driji karo sutra!
  
  Ngerti watakmu sing sombong, aku ora ngarep-arep
  Amarga sampeyan adhine Artemis!
  Lan malah nyuda rahangku nangis,
  Apa ngimpi pancen ngambang menyang Tartarus?
  
  Ing ngimpi manis apa sampeyan katon?
  Iku ora diwenehi kanggo mangerteni katon swarga ...
  Bantal wong enom nangis asin,
  O donya serem - Aku ora weruh film!
  
  Struktur pendukung cinta,
  Iku entheng, nanging remuk karo rantai kasusahan ...
  Kita pengin mabur kaya crane
  Nanging segara narik menyang telenging jagading wong mati!
  
  Apa nasib wis mbelenggu,
  Apa sing nggawe jagad iki luwih penting!
  Dhuh Gusti, mugi karsaa paring kakiyatan tumrap para mudha,
  Aja ngirim paukuman gedhe banget!
  
  Kang Mahakuwasa ngandika: Panjenengane paring pacoban,
  Ora kanggo suwene sampeyan tahan.
  Nanging sampeyan kudu ngupayakake sing ideal,
  Apa sing kudu metu saka cradle alus!
  
  Saiki kowe dadi garudha karo garudha,
  Saiki dheweke bisa mapan karo nasib !
  Lan yen dheweke miwiti perang karo Iblis,
  Tegese dheweke bisa berjuang kanthi butuh!
  
  Saiki aku ngambang karo sampeyan, kerub,
  Sampeyan prawan, kaya lintang padhang!
  Kita bakal nelukake jembare jagad kabeh,
  Aku ora bakal pisah karo sampeyan!
  Iki carane elf enom nyanyi apik lan nyenengake. Lan swarane pancen apik banget.
  Lan yen bocah-bocah wadon wis mulai nyanyi, mula katon apik banget.
  Lan ngeculake petir sing mateni saka puting abang. Lan iki pancen hyper .
  Iki bocah-bocah wadon sing tumindak energetically ing ukuran ageng.
  Lan kanthi tumit sing gundhul padha mbuwang kacang polong sing ngrusak pati. Lan mbanting bruwang Putin dadi potongan.
  Lan padha tumindak kanthi energi kolosal pati. Lan ana pengaruh bocah-bocah wadon kelas hiper .
  Lan saiki bocah-bocah wadon bakal maneh njupuk energi kolosal karo penthil abang lan miwiti pasukan. Lan langsung ngemot geni sihir, lan hiperplasma , kanthi karusakan gedhe banget.
  Deleng ing perang iki, Dewi-demiurge Emmanuel njupuk lan nyanyi kanthi semangat banget;
  Ora mungkin wong bisa ngempet,
  Cita-cita dadi Ingkang Maha Kuwasa!
  Supaya aturan Universe kabeh Bumi,
  Lan saben duwe kawruh sing kuat, Omnipresent!
  
  Nanging ing kasus iki kita duwe daya,
  Kadhangkala ora bisa diendhegake, kaya badai!
  Kita nyerang bathuk, ora mung ing mripat,
  Kita nggawe alam semesta, dudu hack-work!
  
  Saben uwong duwe inten gedhe dhewe
  Pikirane panas, kaya cipratan geni!
  Lan supaya geni sing sumringah ora mati,
  Tresna wong lanang saka wanita Rusia kita!
  
  Saben wong duwe alesan dhewe ing perang,
  Kita perang kanggo rasa seneng ing donya!
  Mungsuh bakal misuwur remuk,
  Langit lan Bumi ana ing kontrol kita!
  
  Gawe jagad sing apik kanggo awake dhewe
  Ing ngendi ana wit palem gedhe ing es krim!
  Apa sing bisa ditindakake dening Shakespeare?
  Satus alam semesta? Aja ngapusi babagan kelengkapan!
  
  Lan aku bakal menehi jawaban siji pejuang,
  Ilmu bisa menehi kalanggengan!
  Quasar bakal nindakake soneta sing prasaja kanggo sampeyan,
  Supaya ora ana susah lan pati kanggo sampeyan!
  
  Banjur saben kue manis bakal entuk,
  Kanggo bojo gedhe malpa -monkey!
  Sketsa digawe ing lenga isih urip,
  Lan aku ora bakal nggawe Iblis kanggo sampeyan!
  Mangkono carane Emmanuelle nyanyi. Ngomong-ngomong, wong-wong Kristen, kenapa ora mikir babagan Gusti Allah sing nggawe Iblis? Pancen, kenapa nyipta wong sing nyiksa milyaran makhluk lan malaekat kanggo nandhang sangsara?
  Apa sing dikandhakake para imam babagan topik iki?
  Ing kasus apa wae, ora ana sing bisa ngyakinake. Lan ora manusiawi kanggo nindakake eksperimen ing wong.
  Nanging Emmanuel lan Sfero Katastrofov duwe pikirane dhewe babagan perkara iki. Lan ing kene sampeyan ora bisa gawe uwong yakin maneh.
  Sampeyan uga bisa dicathet yen orc uga wong lan mateni wong-wong mau ora manusiawi.
  Senajan orc sing padha seneng banget ngrusak driji sikil bocah-bocah wadon sing dicekel lan nggoreng tumit sing kosong nganggo geni.
  Nanging, cah wadon elf ayu, senadyan iki, sings courageously lan karo semangat gedhe;
  Lali sapa sing sadurunge
  Kita ora ngimpi idleness.
  Ati kobong ing pangarep-arep suci
  Pedhang cemlorot ing host perang!
  
  Lan dol iku kusam lan ora grapyak,
  Langkah mungsuh ing njaba jendhela ...
  Dheweke nggantung rantai monster, puteran,
  Lan colic cetha kanggo mengko!
  
  Nanging Cossack, apa sampeyan ora nyenengake?
  Ing endi perayaan kasebut?
  Sampeyan kudu menek kursi empuk,
  Kanggo ngilangi kuk!
  
  Baja damask muni lan setan seneng,
  Dheweke duwe obrolan singkat ...
  Tulung setan penggelap,
  Mungsuh-mungsuhe padha diumpetake!
  
  Lan iki cuaca elek,
  Ana kumelun saka neraka-kuria.
  Carane golek rasa seneng kanggo penyayang
  Ora ana senar sing menet tenggorokanku.
  
  Kanggo tujuan iki kita perang,
  Kanggo entuk hadiah ngambung!
  Lan kita menek, yatim piatu, ing sangisore peluru,
  Tanpa ngerti bapak utawa ibu!
  
  Iki bakal dadi petualangan
  Kanggo nggawa geni menyang jagad anyar ...
  Nundhung siksa kang isin,
  Nylametake planet saka bilai!
  
  Dewa manthuk-manthuk
  Lan sampeyan wong apik!
  Sampeyan bakal duwe papan ing swarga sing manis,
  Lollipops gratis kanggo teh!
  
  Nanging sampeyan kudu perang
  Banjur harmoni bakal teka kanggo sampeyan, tresna.
  Lan saka Eden oyod saka patamanan,
  Getih wong duraka mili!
  Ayo bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik lan apik banget. Luwih tepate, bocah wadon siji sing nggandhol ing rak. Lan algojo nyiksa dheweke nganggo pecut. Lan iku banget kejem lan getih.
  Lha wong wedok koyo ngono iku lho. Dheweke bisa nindakake apa wae lan bakal ngrusak mungsuh.
  Posisi gelut dheweke ora ngerti kelemahane utawa ragu-ragu.
  Ing kene, contone, kanthi ilat sing dawa, carane miwiti ngolah batang jade sing pulsating. Lan ayo ngomong iku apik banget!
  Lan yen bocah-bocah wadon uga nggunakake, penthil abang ing dhadha. Sawise kabeh, dheweke bakal ngatur perkara kasebut supaya ora cukup. Warriors minangka link sing akeh banget ing kene.
  Lan maneh bisa menehi kilat saka puting abang ing dhadha. Lan ngatur soko supaya crushing lan unimaginable.
  Iki bocah-bocah wadon sing ayu banget lan, minangka aturan, tanpa alas kaki. Lan saben susu minangka bandha nyata. Ora ana bocah-bocah wadon kaya ngono, sanajan ing rak lan elektroda ing pangkone Venus sampeyan ora bakal wedi. Dheweke bocah-bocah wadon sing ora pati penting, ayo ngomong - wesi lan thermoquark.
  Warriors kuwi bakal njupuk lan njerit ing ndhuwur paru-paru, lan nggawe figuratively terus hara-kiri.
  Lan uga bisa murub kilat saka puser.
  Lan uga, elf enom melu perang tanpa masalah. Lan padha nuduhake asil nyengsemaken.
  . BAB 26
  Maria Kolesnikova pancen cah wadon saka njaba angkasa, lan uga saka pakunjaran, lan yen dheweke miwiti, sampeyan ora bisa mungkasi dheweke lan tim lan elf;
  Lan mesthi padha uga nyanyi;
  Geni sing paling padhang,
  Tresnaku kobong!
  Senajan mungsuh licik lan licik,
  Nanging dheweke bakal rusak!
  
  Malah penjahat liar, edan,
  Iku nyuwek lan ngrusak wilayah!
  Pandanganmu kaya ngimpi, kaya manuk bulbul,
  Harmoni, tentrem, swarga!
  
  Ayo panas panas saka passion murub,
  Nyawiji geni lan es!
  Aku yakin aku bisa ngalahake bal iki,
  Good luck nunggu wong!
  
  Sukses teka kanggo wong enom
  Sing wedi langsung ditolak,
  Lan prawan ing impen swarga murni,
  Ratu dihormati!
  
  Dadi aja lali tresna,
  Aku ora wani ngiyanati donya kita!
  Lan urip kanthi sukses yaiku benang,
  Ngerti ora ngganggu wong jahat!
  
  Kita bakal ngadeg ing Elfograd ,
  Elfamm dadi kamulyan!
  Kanthi langkah sing menang Zelingrad ,
  daya Elven teka!
  
  Berlin, Paris utawa New York,
  Gendéra kita menang ing endi-endi!
  Pimpinan Ftalin nyalakake obor,
  Mungsuh sing nistha bakal sirna!
  Iki carane para nom-noman nembang karo lagu-lagu sing nyenengake.
  Lan ayu ora wedi, malah kasunyatan sing orc goreng tumit. Nyeri, mesthi, gedhe, bocah-bocah wadon mung nyengir lan ngguyu. Lan pasuryan saka ayu banget apik banget lan apik banget. Lan apa bab ayu iki? Padha mung apik tenan lan apik tenan.
  Lan yen padha miwiti kanggo sing, bear ora ngadeg cedhak. Iki minangka prajurit sing apik tenan. Dheweke mung duwe temperamen kobra. Kemampuan kanggo nggawe luar biasa lan padhang.
  Lan mesthi, kanthi puting abang ing dhadha, ngirim kilat sing ngrusak lan mateni.
  Lan nalika jotosan kenek, banjur ana total lan ngrusak, efek ngrusak.
  Lan bocah-bocah wadon kuwi bisa nindakake kabeh kanthi energi lan kekuatan sing luar biasa. Lan kemampuane terus berkembang.
  Lan dheweke pancen nindakake iki kanthi bantuan ruby nipples.
  Orc asring nyoba nggoreng sikile. Lan iki minangka kredo sing agresif banget. Kekejaman bear Putin wis dadi proverbial, hukum ora ditulis kanggo wong-wong mau. Ora wonder kabeh donya ngipat-ipati Fuhrer gundul. Kang cukup adil.
  Lan uga bocah-bocah wadon sing wittily;
  Kita ora ngerti bebane Gusti,
  Apa tegese anget Bumi ing telapak tangan.
  Gusti Allah iku welas asih - ibu sing apikan,
  Yen Panjenengane ora bakal ndemek monster karo sampeyan!
  
  Ing langit tanpa wates, sinar cahya,
  Srengenge njedhul, nyebarake cahya kanthi murah!
  Kita nguripake gulu kanggo Motherland,
  Wehrmacht dikalahake ing Mei sing lembut!
  
  Angin puyuh rejeki, cipratan nasib,
  Padha sprinkled kita karo getih kenthel ...
  Sampeyan ndeleng, anak-anakmu nandhang sangsara,
  Elfiya sing suci lan apik!
  
  Proyektil tornado ambruk, uplifting
  Gambut ing geni, ing perang agawe!
  Kepengin ngilangi detasemen sing misuwur,
  Kanggo ora break kita kabeh kapisah!
  
  Saben kita minangka prajurit Elfi,
  Waja lan helm, helm - granat!
  Tsar Sun-mulya - kemudi kita,
  Bebarengan kita ngrayakake pawai kanthi tembang!
  
  Gerombolan kadhangkala ing Elfia kanthi akeh,
  Pasukan gedhe mlebu perang.
  Orkmaht ngarahake keris menyang jantung,
  Nanging dihukum ing Mei!
  
  Gurun abang srengenge putih,
  Kaya perang catur ing sel.
  Saben kita pahlawan raksasa,
  Gusti Allah nimbali sampeyan ndedonga!
  
  Tetes udan menehi kesegaran ing hawa,
  Padha kaya beludru cair.
  Tanah kelairan menehi papan kanggo bocah yatim,
  Sampeyan bisa ngukur mil ing tanpa guide!
  
  Frym bakal dadi milik kita, zamrud ing laut,
  Iwak kaya emas kabeh ngisor irigasi.
  Bisa urip ora ala ing mburi bukit,
  Yen hilllock iki karo Elfia ing atine!
  Bocah-bocah wadon uga, yen nyanyi, mula kabeh bakal kelangan lan kelangan. Lan bisa banget ngrusak.
  Lan padha ora wedi sing gundhul, chiseled sikil. Ayo padha ngomong prajurit iku nggantheng lan super.
  Lan penthil abang saka dodo bocah-bocah wadon sing apik banget. Lan sampeyan mbokmenawa ora bakal nemokake sing luwih apik. Dheweke bisa nindakake perkara sing ora bisa dicritakake ing dongeng utawa digambarake nganggo pulpen. Dheweke duwe genius mutlak.
  Iki pancen bocah-bocah wadon - kelas super.
  Lan nom-noman uga ora kuwat, nanging keren banget. Lan dheweke nyanyi apik banget. Lan lagu-lagu lanang mung apik.
  Ilat geni mlayu munggah,
  Apa dudu sing sampeyan impen nalika isih cilik?
  Saking Gusti Allah nampi rati kanugrahan,
  Amarga Mars minangka ideal kita!
  
  Ratu Swarga bakal nulungi kita,
  Lan kuna, hak suci.
  Wajah suci bakal setuju njupuk lambang,
  Kubah emas sampeyan Elfkva !
  
  Ya, jaman saiki wis beda
  Nanging pracaya Motherland ora bakal keno kawirangan!
  Kanggo kamulyan Ibu Elf kita,
  Kita bakal menehi paukuman babagan orcschism!
  
  Kanthi lengen ototku
  Bakal ngrusak mburi orc kanthi nesu!
  Sawise kabeh, kanca Ftalin sing dikasihi karo kita ,
  Dadi, Orkh mung arep nedha awan!
  
  milisi padha padu ,
  Kita ora wedi karo salju sing subur!
  Tibaning ala ngenteni mungsuh,
  Lan kita bakal nembus mungsuh nganggo bayonet!
  
  Getih ing vena kita godhok banget,
  Ora ana tembung sing luwih ala kanggo prajurit - panangkaran!
  Rusia perang banget, trampil,
  Kaya palu jantung deg-degan ing delta vena!
  
  Elinga grievances bajingan Putin,
  Pejuang Tanah Air, raksasa sing nggegirisi!
  Retribusi saka Nemesis Rusia bakal ngalahake,
  The Fuhrer ambruk ing nesu, tiran edan!
  
  Akuisisi ala bakal teka,
  Kilatan kilat nepsu langit!
  Lan sing menang mbusak kabeh kasangsaran,
  Gawe palet keajaiban sing luar biasa!
  
  Roh saka Fatherland wis nyuwek metu saka pakunjaran,
  Dheweke bakal nggambar garis wates getih!
  Kita mung njaluk pangapura kanggo kasusahan,
  Tim kita minangka monolit sing paling kuat!
  
  Gusti bakal mrengut lan mratelakake
  Kowe kuwi anakku, ora usah rok!
  Gawe kutha sampeyan dhewe ing swarga,
  Kebutuhan sing dikutuk bakal ilang!
  Bocah-bocah wadon saka tentara elf terus nglawan mungsuh sing wangkal lan sengit. Lan dheweke terus ngremukake bruwang Putin. Para prajurit perang kanthi nepsu banget.
  Lan karo driji sikil gundhul padha mbuwang peparingé pati karo gedhe, pasukan agawe. Kang nuduhake tingkat paling dhuwur saka karusakan lan pati.
  Para satriya nindakake samubarang. Padha uga, ayo ngomong, arang banget wani lan combative. Agresivitas para ayu ora ana ing grafik.
  Lan karo driji sikil gundhul padha wiwit uncalan jarum racun pati lan karusakan. Nanging puting susu abang kadhangkala menehi efek sing paling ora dikarepake nalika ditrapake.
  Lan yen bocah-bocah wadon njupuk, dheweke bakal nemoni masalah. Bocah-bocah wadon sing ayu bakal njupuk lan mencet ing pedal stormtroopers kanthi tumit sing telanjang.
  Lan apa sing ora ditindakake?
  Lan karo wong-wong mau kabeh dadi gampang ambegan lan tenang. Dheweke mung apik banget, lan umume super.
  Bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi:
  Kecoa, kecoa, kecoa ,
  Wedhus sikil cair , bug!
  Lan maneh wong-wong mau bakal ngguyu, nuduhake pasuryane. Iki bocah-bocah wadon ing kene - ayo ngomong kelas paling gedhe.
  Lan ora medeni yen driji sikil cah wadon rusak ing rak. Padha ora malah flinch babagan. Lha wong wedok iku gemerlap. Padha duwe lengkap, energi badai saka gunung geni.
  Lan jeblugan geni lan geni. Warriors saka kelas paling dhuwur.
  Lan padha bisa njupuk lan nggero.
  Banjur dheweke bakal mbuwang bom kanthi tumit sing gundhul lan nyuwek massa bruwang Putin. Lan sing apik.
  Bocah-bocah wadon tumindak kanthi nesu banget. Lan saiki salah siji saka wong-wong mau nganakake resepsi pabrik lan ngethok kepala para orc. Padha tiba lan muter kaya skittles.
  Bocah-bocah wadon elf njupuk lan nyelehake driji sikil ing cangkeme. Lan carane bakal njupuk lan jotosan.
  Ana singsot deafening. Manuk gagak mau kena gelombang jeblugan lan sanalika ora sadar.
  Lan ewonan gagak ambruk, njotosi tengkorak bruwang Putin lan ramming.
  Lan para prajurit kasebut mung super.
  Lan carane padha squeal lan bengok-bengok.
  Lan elf enom nyanyi kanthi perasaan sing apik;
  Ana apa-apa liyane tartamtu saka duwit receh
  Dheweke pancen sumunar tanpa goroh!
  Ing kasunyatan, dobel iku panguwasa donya,
  Dhukungané minangka pedhang lan tameng sing kuwat!
  
  Ing kono para dewa kapir didhelikake,
  Kaya srengenge, pasuryan emas sumringah ...
  Senajan isih ana bandit-parasit,
  Sing mangkat ing tawar-menawar nyawa!
  
  Koin kasebut minangka brahala lan malaikat agung,
  Panjenenganipun punika Juruwilujeng, ngrusak kabeh.
  Tanpa emas, damask sing disewa bakal nglangi,
  Tanpa dhuwit, sukses ora bakal teka ing perang!
  
  Nanging apa sing dikarepake wong sing atine,
  Mburu tuku keabadian kanggo sampeyan ...
  Kanggo rakus mbukak lawang kanggo kabungahan,
  Kanggo nenun benang saka abad urip!
  
  Nanging apa doubloon bisa uga?
  Apa bunderan emas bisa ngimpi?
  Supaya wong tuwa sing nganggo arit ora teka kanthi salam,
  Lan dheweke ora sijine prangko ing bathuk ing kamar mayat!
  
  Sanadyan sampeyan butuh akeh rasa seneng kanggo dhuwit recehan,
  Supaya kita bisa nyenengi dosa sabisa-bisa kita!
  Nanging manungsa ora nduweni daya nglawan hawa nafsu,
  Bocah-bocah wadon kaya gedang kanggo jago!
  
  Dheweke pengin njaluk akeh menyang weteng,
  Panen pheasants lan nanas.
  Sanajan sampeyan ora bisa mangan nganti mati,
  Malah yen sampeyan arang banget kelangan dhuwit!
  
  Lan peti mati malah larang banget,
  Amarga ana papan kanggo para raja ing kono!
  Sawise kabeh, malaekat bakal nggambar nol ing wangun,
  Jotosan ing bathuk lan kelet ing otak!
  Iki bocah-bocah wadon sing mung super. Lan lanang iku gedhe. Lan elf saka loro jinis iku mung hyper . Dheweke pancen bisa nindakake apa wae. Lan utamane nalika nggawa puting susu abang menyang perang.
  Iki bocah-bocah wadon - sing mung super. Lan bakal njupuk lan karo driji sikil Bare bakal uncalan peparingé ngrusak saka annihilation. Lan partikel antimateri bakal mabur menyang orc. Lan padha mateni bruwang Putin. Apa sing ditindakake bocah-bocah wadon mung super lan hiper .
  Dheweke nindakake perkara sing ora ana sing bisa nindakake. Saiki, yen padha bubar, ora ana sing bakal ngadeg.
  Lan warriors, aku kudu ngomong, banget kelangan lan barefoot lan umume super.
  Lan padha duwe puting abang minangka poppies. Wanita sing nggumunake mung apik tenan.
  Lan padha mbuwang pulsar pembunuh saka puting warna ruby lan ngobong bruwang Putin.
  Iki pancen apik tenan.
  Lan ing kene uga para elf enom nyanyi kanthi semangat banget, lan kanthi bungah;
  Sing nalika slompret saka Gusti
  Dheweke bakal nuntun kita menyang serangan sing wani!
  Tiwas ing telenging neraka,
  Ngerti yen es padhet bakal cair!
  
  Perang kanggo Fatherland
  Padha perang kaya jago!
  Orkmaht direndhem ing Mei,
  Kita duwe kabeh ing tangan!
  
  Sing nggresah ing perbudakan edan,
  Putus rantai pejuang!
  Sampeyan bakal ana ing alam suci
  Kanthi sumpah getih!
  
  Sawise kabeh, kita iki prajurit,
  Sampeyan ora bakal nemokake sing luwih apik ing donya!
  Ing kene dheweke mabur nganggo granat,
  Kanthi kekuwatan supaya dheweke ora terus dikunci!
  
  Tank "Tiger" mateni moncong,
  Lan buntut "Panther", para pejuang dibakar!
  Saka projectile, geni ngobong banget,
  Kita malah supaya pati menyang nul!
  
  Sawise kabeh, Fatherland minangka kembang ing lapangan,
  Dheweke duwe kaendahan Elfia, luwih wicaksana tinimbang kabeh!
  Lan bocah-bocah ngguyu ing rasa seneng badai,
  Nightingale wiwit trill banter!
  
  Pemuda ing jagad iki mulya,
  Dheweke malah duwe rambut abu-abu ...
  Ayo dheweke seneng, bebas,
  Negara kita sumringah!
  
  Ing kono ana gunung es, aliran grojogan -
  Emas ara-ara samun, zamrud kali.
  Kita kudu berjuang keras kanggo Tanah Air,
  Ayo bajingan menyang Hades!
  
  Ora ana sing luwih manis tinimbang Tanah Air,
  Senajan uripe abot sedulur!
  Pandangane Svarog dadi luwih mbebayani,
  Pamburu ngrasa yen dheweke game!
  
  Kita bakal mungkasi Putin sing khianat,
  Lan kita bakal ngirim sampah orc kanggo dibuwang!
  Sawise kabeh, kanggo kita, pracaya kula, motto utama yaiku -
  Supaya Sodom ora teka Elf!
  Wong enom sing gelut lan agresif nyanyi kanthi apik. Dheweke nuduhake kelas sing dhuwur banget.
  Lan padha nembak, mateni bruwang Putin kanthi akurat. Iki pancene ngomong pejuang. Bocah-bocah wadon ing kene uga ayu banget.
  Puting susune abang banget, lan apik banget.
  Elf lanang banget tresnani saka dilat penthil iki lan iku arang banget kelangan lan kelangan.
  Lan bocah-bocah wadon dadi seksi. Lan sikile anggun, kanthi driji sing rata lan seductive. Kanthi kang padha mbuwang peparingé agawe saka annihilation. Kang banget kelangan lan kelangan.
  Dadi bocah-bocah wadon, yen padha mudhun kanggo bisnis, kabeh bakal arang banget kelangan.
  Lan saiki bledheg kilat mateni mabur metu saka puting abang para ayu. Lan padha palu ing orcs.
  Iki, ayo ngomong, bocah-bocah wadon sing agresif lan unik. Ayo dadi kaya mangkene, dheweke nindakake perkara sing ora bisa dicritakake ing dongeng utawa malah digambarake nganggo pulpen. Iki pancen prajurit.
  Lan padha duwe hak gundhul, padha uncalan kuwi ayu rajapati karo wong-wong mau. Lan dheweke nyuwek-nyuwek beruang Putin.
  Bocah-bocah wadon apik banget lan umume sampeyan bisa langsung ngomong yen dheweke super lan bakal nggantung orc ing asu.
  Lan uga pasangan elf sing tresna nyanyi kanthi bungah;
  Duh, sedhih banget donya sampeyan
  Luh iku mung segara - samudra ...
  Ing endi dalan astral jiwa,
  Lolong sing ilang ngimpi njaluk menyang Eden!
  
  Ing kono ana es jantung kerak beku,
  Lan panas kobong saka karep meri.
  Sepira kendel, sing isih enom daginge,
  Nightingale sedih muter ing mourning!
  
  Kaya lendhut saka kutu kayu, semangat rutinitas,
  Lan awu kuburan saka kuwatir.
  Nanging kita bisa, yen kita manunggal,
  Nggawa wong metu saka rawa!
  
  Ngilangi kabecikaning jagad,
  Mbusak kutukan iku tandha elek..
  Kita ora bisa nandhang sangsara,
  Ayo Sétan dadi bledug!
  
  Planet kasebut bakal mbuwang ranté kanthi cepet,
  Nanging, ora bakal ninggalake orbit.
  Saling nganggep jujur
  Banjur tangi munggah wong!
  
  Sampeyan bisa munggah tanpa wedi
  Ojo dumeh wong liya...
  Supaya ryakha ora nglangi kanthi lemak,
  Supaya ibu kita ora tuwa!
  
  Kanggo iki kita bakal ngombe sethithik,
  Anggur sing luwih manis tinimbang tawon!
  Ayo ana alangan kanggo seneng-seneng
  Lan wektu pitungan durung teka!
  
  Banjur ayo padha mbangun swarga swarga,
  Kabeh anak bungah ing salawas-lawase.
  Kita mabur nganggo panah menyang langit,
  A ngimpi padhang kayektenan!
  Bocah-bocah wadon ing kene dadi apik tenan - mung super. Lan padha bisa, tanpa prejudis rasah, lan njupuk lan karo passion khusus njupuk lan dilat soko supaya gedhe lan mengilap.
  Lan saiki para prajurit mbuwang kacang polong karusakan kanthi driji sikil.
  Lan padha mbuwang hadiah agawe saka annihilation. Kaendahan sing nggumunake.
  Lan bocah wadon njupuk lan saka penthil abang saka susu kaya-kaya dheweke ketukan pulsars. Lan ngobong prajurit orc nganggo geni. Lan kabeh iku dadi arang banget combative lan ngrusak.
  Lan saiki bocah-bocah wadon elf saka pangkone Venus isih bakal njupuk lan ngalahake dheweke kanthi gelombang magoplasma. Lan dheweke bakal nuduhake penerbangan sing apik tenan.
  Iki tenan, ayo ngomong super ayu.
  Kene bocah-bocah wadon lan orane katrangan saka pengaruh banget tajem.
  Lan padha bisa nindakake apa wae.
  Lan langsung lima elf nganakake resepsi karo gilingan pedhang. Lan padha ngethok sirahe para orc rabid sing mabur marang dheweke.
  Iki bocah-bocah wadon saka kelas hiper .
  Ayo kita ngerti kamulyan abadi ing perang,
  Peperangan para elf kamulyan tentara ing pirang-pirang abad!
  Keagungan pirang-pirang generasi,
  Menehi kita prajurit kamulyane langgeng!
  
  Ora ngerti wedi dipotong kanthi wani,
  Muga-muga pedhang mbantu kita ing tumindak gedhe.
  Kanggo kamulyan kaluhuran warga sing gagah prakosa,
  Ayo padha nuduhake semangat sengit ing perang!
  
  Sawise kabeh, kita iki pahlawan donya saka daya mulya;
  Ngalahake mungsuh - liyane ora penting!
  Sumangga kita pikantuk kaluhuraning kamulyan,
  Kanggo maksud iki aku bakal nggawe ayat sing gawe kaget!
  
  Kita lelayaran ing segara tanpa mangu-mangu,
  A bajak laut lan badai, angin topan ora alangan!
  Ftalin lan Elfin bakal mimpin perang ,
  Kita bakal ngwutahake getih ing mburine kaya tekanan grojogan!
  
  Kenangan bakal tetep ana ing atine wong sing wani,
  Mungsuh wis dikalahake - iku kabeh ganjaran!
  Ayo ana akeh wong biasa-biasa wae ing kuwasa,
  Nanging, kita kudu pindhah menyang tujuan nalar!
  
  Beauty, menehi katresnan kanggo sampeyan passionately
  Lan sesuk algojo, scaffold ngenteni!
  Nanging sampeyan ora bakal mbuwang urip sampeyan kanthi sia-sia,
  Ngatur kanggo njaluk posisi ing swarga!
  
  Donya iki perjuangan, saben wong enom ngerti
  Nyambungake urip sampeyan karo filibuster mbebayani,
  Fortune aneh muter dadu,
  Nanging bakal metu, Aku pracaya ing pungkasan iku gedhe!
  
  Kita bisa nemokake kebahagiaan kita guys
  Entuk kasugihan lan kabungahan urip!
  Orkshists pracaya, retribusi nunggu,
  Lan pracaya kita manggon ing komunisme mischievous!
  Iki carane bocah-bocah wadon sing apik banget lan unik nyanyi - kaya super lan hiper .
  Padha bisa nindakake soko sing arang banget, bakal kita ngomong, kelangan.
  Lan sanajan bocah-bocah wadon kena flamethrower ing sikil sing gundhul, ngobong tumit sing telanjang, mula para ayu kasebut seneng banget lan agresi kekuwatan. Kene iku kudu nyatet warriors apik.
  Padha murub saka bedhil mesin lan mow mudhun orcs nyoba kanggo advance, sing secara harfiah rereged posisi karo mayit.
  Iki pancen getihen. Lan carane akeh Rajapati kelakon ing donya.
  Lan bocah-bocah wadon terus numpes bruwang Putin. Iki bocah-bocah wadon wis dadi mung super.
  Lan carane bakal njupuk lan nggero. Lan misale jek dheweke duwe kaskade saka orgasme bebarengan.
  Bocah-bocah wadon iki pancene bisa nindakake kabeh. Lan ayo ngomong yen dheweke agresif lan unik.
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi maneh;
  Segara, segara, jembar gedhe -
  We plowed wong ing gendéra tricolor!
  Para pejuang nelukaké gunung-gunung sing padhang,
  Manuk garudha nggero kamenangan!
  
  Para prajurit elf diakoni dening planet,
  Kita nyerang mungsuh nganggo pedhang lan bayonet!
  Kita bisa ngilangi kuk Orkishisme saka setengah jagad,
  We rampung Maret karo kamenangan ing Orklin!
  
  Orc teka ing tank bongkok,
  Dheweke ngancam bakal numpes kabeh elf saka lapangan cahya!
  Nanging wong-wong aneh sing dikutuk kanthi keras,
  Kanggo urip seneng kanggo anak kita tanpa kuk!
  
  Kita iki anak saka Fatherland, kang ndhuwur kabeh ing donya,
  Padha lair, kneading kumach karo gundhul sikil!
  Ida Sang Hyang Widi Wasa paring syafaat kangge kita ing paprangan,
  Lan Gusti Allah nggawa Mei kanggo blossoming ing bungah!
  
  Ora ana bagean saka pejuang, lan ati sing luwih dhuwur ,
  Apa menehi ngimpi, lan lair anyar!
  Mbukak lawang mulya kanggo kalanggengan,
  Nanging yen sampeyan lungguh ing ambush, meneng !
  
  Ana asu ajag lan wedhus, nanging kowé padha pangon ing jagad,
  Lan bageyan sing kudu sampeyan kirimake marang turune dhawuh!
  Kanggo nindakake bisnis, nganti pungkasan penciptaan,
  Supaya geni langgeng ing atimu katresnan ora mati!
  
  Sapa ngerti ing ngendi peluru mungsuh bakal mungkasi prajurit,
  Nanging isih, ing perang, pati luwih apik tinimbang penyakit bosok!
  Lan yen dheweke mati, kancamu bakal ngalahake mungsuh,
  Dheweke ora bakal tahan, amarga bocah-bocah wadon tanpa alas kaki dibuwang ing panangkaran!
  
  Dhèwèké elf saka cahya, perang lan geni sawise perang,
  Kanggo sing pengin pindhah ing vacation, ora ana panggonan kanggo wong-wong mau, ngerti ing swarga!
  Dadi orc neraka mlebu konspirasi karo Iblis,
  Ancaman: Aku bakal nurunake atom lan ngrusak udan es!
  
  Nanging uga bakal ana pangayoman marang misil,
  Lan bom nuklir ora bisa numpes Elfskva ...
  Kita bisa nggunakake tank kanggo njaluk parasit,
  Lan lagu-lagu sing mboseni babagan sing tiba nggawe sampeyan sedhih!
  
  Adol sepeser iku dudu saham elf,
  Sawise kabeh, saben kita dadi prajurit gedhe!
  Aja ngandel yen Gusti Allah wis maringi kita peran,
  Nyatane, sampeyan dhewe nguwuh-uwuh carane kelangan!
  
  Ana sing gagal, ana sing kalah,
  Iku kedaden kaya hares saka asu ajag elek kanggo mundur!
  Nanging yen perang wiwit, kita bakal maneh,
  Smash ing irama neraka tentara monsters kejem!
  
  Ora kanggo perang, kita, pracaya kula, miwiti game,
  Kita ora duwe telpon kajaba dadi kanca sing apik!
  Kita iki bangsa sedulur, dudu Habél lan Kain,
  Kanggo kita, manuk iku lagu, lan ora kabeh game lemak!
  . BAB 27
  Ayo dadi wong wadon mung super. Lan dheweke bakal ngubur kabeh beruang Putin sing dikutuk ing lemah.
  Warriors mbuwang presents annihilation banget ngrusak karo driji sikil Bare.
  Lan nyuwek orcs. Iki pancen bocah-bocah wadon sing agresif lan seksi.
  Dheweke pancen bisa nindakake apa sing ditindakake pancen dongeng.
  Kaendahan sing nggumunake. Padha bisa nindakake iku mung Fantastic lan super.
  Para prajurit bakal njupuk saka penthil abang karo pasukan gedhe lan karusakan.
  Iki bocah-bocah wadon - apik banget lan keren, mung super. Lan padha duwe daya unik saka daya kosmik.
  Lan bocah-bocah wadon bakal njupuk kaya sing dikarepake, lan bakal kenek orcs, sing fenomena gedhe lan agresif, ing ayunan lengkap.
  Lan kilat saka puting abang ing dhadha.
  Lan kanthi tumit sing gundhul, dheweke mbuwang kacang polong pati lan pati kanthi kekuwatan sing mateni lan unik.
  Iki bocah-bocah wadon - mung kelas sing nuduhake tingkat super lan hiper .
  Lan yen elf wiwit nyanyi, kabeh kedadeyan banget ngrusak lan kelangan.
  Malah sihir butuh pedhang sing landhep kanthi panah,
  Sampeyan ngwutahake getih luwih akeh kanggo nglawan nasib!
  Cekel ilmu - banjur jagad bakal dadi duwekmu,
  Lan kabeh balapan ing Bumi bakal sujud!
  
  Tukang sihir nyeduh ramuan lan ngresiki kuali,
  Wizards nyiapake biaya pulsar ...
  Nanging kita elf, supaya ngerti putra Svarog,
  Bocah-bocah wadon kita bakal nyoba klambi kanggo piala!
  
  Mungsuh ora bakal nulungi sampeyan, dorongan iki,
  Sampeyan ora bisa ngontrol kekuwatan kita ...
  Wong elf kita siji monolit,
  Kita bakal bisa menehi perang marang gerombolan shaggy!
  
  Genghis Khan ngangkat pedhang marang Tanah Air,
  Dheweke nyoba mindhah resimen marang Kyiv.
  Nanging padha bisa ngethok karo bandha ,
  Kabeh rampasan bangsawan wis mbalekake peti mati!
  
  Khan Batu - dheweke pengin njupuk Moskow tanpa perang,
  Nanging pukulan saka saber elf nyebabake semangat ngamuk ...
  Iki sing aku isih durung ngerti mas,
  Sepira asring mburi kita cidra!
  
  Raja Polandia wis ngluncurake kampanye cidra,
  Boyars cepet mbukak gerbang kanggo dheweke!
  Nanging dheweke ora ngerti yen Pozharsky bakal teka,
  Dheweke bakal ngoyak wong-wong mau nganti pirang-pirang mil!
  
  Ora, Bonaparte sing keren ana ing sangisore lintang sing salah,
  Sampeyan minangka kaisar gedhe sing lair!
  Senajan aku kelakon kanggo mrentah Moscow,
  Nanging ambisi sampeyan cepet gabung!
  
  Putin uga pengin nggawe budak saka elf,
  Nanging dheweke dibuwang dening kucing!
  Sawise kabeh, petugas keamanan iki ora ngerti elang abang kita,
  Kita duwe anak lara!
  
  Lan saiki langit nunggu kita ing swarga,
  Mlaku-mlaku ing Mars!
  Wong-wong sing nglawan Fatherland - medeni Sodom nunggu,
  Kita bakal smear moncong ing lilin!
  Dadi bocah-bocah wadon nyanyi - sing paling dhuwur mung dadi aerobatik. Kabeh dadi apik banget lan agresif. Lan jeblugan karo pasukan kolosal.
  Lan saiki kabeh wis dadi luar biasa kosmik lan unik.
  Bocah-bocah wadon elf perang karo nesu lan orane katrangan gedhe. Lan padha nindakake trik saka pabrik, kang knocked kepala lan padha mbalek kaya kepala keju.
  Prajurit wanita keren banget lan nyembeleh orc.
  Lan saiki, saka penthil abang ing dhadha, maneh bocah-bocah wadon bakal njupuk, lan bakal ngisi biaya pulsar sing mateni ing beruang Putin. Mangkene carane kedadeyan kanthi cara sing mateni lan unik.
  Lan bocah-bocah wadon, sing kudu dicathet, bisa nyumurupi orc kanthi harfiah dadi quanta.
  Lan kilat uga njeblug saka pusar, lan ngobong bruwang Putin dadi awu.
  Dheweke nindakake kanthi semangat banget. Kene sawetara bocah-bocah wadon ayu lan unik. Lan sikile apik banget, lan anggun banget.
  Lan padha mbuwang kacang polong annihilation ing mungsuh.
  Kaendahan ngasilake karusakan gedhe lan pati.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi kanthi apik lan unik;
  Mutiara para dewa cipta,
  Negara ing jagad iki paling manis!
  Aku nyawang elf karo gumun,
  Padha kaya mutiara ing antarane wong!
  
  Aku bali menyang sampeyan Fatherland,
  Print karo katresnan unearthly!
  Lan mung siji aku mratobat nangis,
  Apa ora bisa nyambung karo ngimpi!
  
  Aku mikir ing perang saiki,
  Pertempuran panas dadi panas,
  Njaluk pangapura marang ibu pertiwi
  Lan mundhakaken tameng kanggo tengen!
  
  Ruang terbuka sing jembar,
  Elfiyaku sayang!
  Alas, sawah, lembah, gunung,
  Kancil nempel ing bolongan banyu!
  
  Getih tumpah, cemlorot ing kabut,
  Geni katutup dening kumelun neraka,
  Sanadyan cacing ngempet ing tatu,
  Nanging koor saka luminaries sings himne kanggo kita!
  
  Nglangi ing samodra kahyangan
  Sanadyan dalan ora diwenehi kanggo ngukur!
  Nanging kita bakal ana ing kamulyan sing langgeng,
  Anggur menehi kita hops kuwi!
  
  Aja tangi pejuang sing wedi,
  Gusti maringi inspirasi kanggo Tanah Air!
  Kita bakal mimpin negara metu saka pepeteng,
  Dheweke duwe akeh kekuatan Sun!
  
  Wektu kanggo pamitan bakal teka,
  Perang bakal mungkasi karo kamenangan!
  Ojo mung tinggal kenangan
  Wengi liwat, sanajan ireng!
  
  Banjur kepinginan sampeyan bakal kelakon,
  Lan negara berkembang kaya taman!
  Sampeyan prawan bakal dadi rusa kurus,
  Lan mlayu, bengok-bengok gerombolan!
  
  Kanca-kanca uga mati - sedhih,
  Nanging ketoke Gusti wis mutusaké!
  Pati ora pati
  Roh iku langgeng, sanadyan daging iku pati!
  
  Sanajan ora ana urin sing bisa dipercaya,
  Susah, elinga kabeh sing mambu!
  Banjur mateni kewan ing sampeyan
  Busak nol pahit!
  
  Bali menyang bledug asli
  Sing bener ora manggon!
  Sanajan kanthi alami minangka jinis fiskal,
  Lan ndudohke jus saka vena kuwat!
  
  Kita bakal entuk kamenangan Tanah Air,
  Geni swarga murub!
  Iman komunisme bakal munggah,
  Lan kasusahan lan lara - ngubur!
  Bocah-bocah wadon terus gelut kanthi nesu. Salah siji saka wong-wong mau, elf karo rambute layung, njupuk lan mlayu pabrik rajapati karo glathi pindho karo pedhang dheweke. Lan ngethok sirah para orc.
  Bocah wadon liyane njupuk lan mbuwang keris bumerang nganggo driji sikil. Dheweke mabur lan ngethok sirahe beruang Putin. Prajurit kasebut nindakake kanthi yakin lan keren.
  Sawise bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi;
  We are rampok prawan
  Lan kita seneng perang ...
  Kita bakal njaluk gunting
  Kanggo orc, kita saka satchel!
  Mangkono dheweke ayu banget nyanyi. Lan lagu-lagune apik banget lan nyenengake. Lan padha muntahake saka piyambak swara lengkap-bodied lan nyenengake;
  Orc Penny ngganggu jagad iki,
  A web saka passion neraka!
  Vampir ngombe jus saka wong,
  cangkeme asu ajag!
  
  Dheweke katon kaya malaekat
  Jamrud ngobong getih!
  Lan kanthi swara gludhug,
  Kamulyan bakal menehi kita pejuang!
  
  Ing rustle dhuwit kertas iki,
  Keprungu swara gumuruh kewan!
  Sanadyan pasuryane Svarog surem,
  Pracaya tanpa ngetung kekuwatan!
  
  Kita bakal nyuwek kabeh wong
  Sapa sing wani mlayu menyang tank!
  Nyana, pracaya sukses
  Pesthekake ora banget ala ing prakara!
  
  Ndhuwur kabeh Elfi elang,
  Wings menacingly develops!
  Dheweke entuk kaluhuran
  Ngilangi orc dadi bledug ing wulan Mei!
  
  Apa shaker ngalahake saka wedi,
  Ngerti yen kekuwatane Elf,
  Bakal nindakake apa tas lemak
  Menehi, sing malah ora takon!
  
  Kita uga duwe otomatis
  Lan pomegranate kabeh nyuwek bunch!
  Ing kene ana prajurit sing nyerang,
  Topengku mabur saka pasuryanku!
  
  Pukul sirah nganggo palu,
  Ayo otakmu nggulung!
  Banjur sampeyan bakal entuk swarga,
  Pemuda kita bakal langgeng!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi, sing, terus terang, super warriors ing tingkat sing.
  Bocah-bocah wadon prajurit umume apik lan luwih adhem tinimbang sadurunge. Dheweke bakal njupuk lan ngethok metu saka puting abang ing dhadha maneh kanthi discharge sing mateni lan unik. Bocah-bocah wadon ing kene pancen apik tenan lan pancen duwe tingkat kosmik sing kuat.
  Pancen ana geni ing dheweke lan garis-garis murub saka puting susu rubi. Iki minangka jinis bocah-bocah wadon sing elf seneng banget kanggo ditangani.
  Dheweke bakal seneng dilat weteng Venus nganggo ilat lan nuduhake dalan sing luar biasa.
  Lan tumit gundhul, sing dadi jambon, bakal mbuwang bal karusakan lan pati.
  Lan akeh orc sing dirusak lan dipateni. Iki pancen bocah-bocah wadon kelas super.
  Lan yen padha wis njupuk, padha tenan bakal miwiti singing ing ndhuwur paru-paru;
  The Fuhrer botak banget,
  Kepengin ngalahake jagad ...
  Nanging pasukan kita, bocah-bocah wadon sing kuwat,
  Bakal bisa ngalahake orc ala!
  Ing wektu sing padha, nom-noman elf nyanyi lan murub ing orc saka bedhil mesin, lan banget akurat;
  Aku mlaku-mlaku ing sawah - aster mekar,
  Wit-witan lan gunung-gunung kaya kubah langit!
  Ayo mbangun impen saka fluff
  Supaya saben wong sing mati ing wayah esuk bakal ditangekake maneh!
  
  Ayo kaya kubah emas pasamuwan,
  Lan godhong ing cabang zamrud sing ayu!
  Bangsa-bangsa padha ngakoni kuwasane Sang Elang,
  Ayo kabeh mungsuh mati saka perang!
  
  Kita minangka wong Tanah Air, sing nggawa pepadhang kanggo kabeh wong,
  Prawan ayu tinimbang pasuryan kaya rembulan!
  Ayo mbukak akun kanggo prestasi prajurit,
  Malah sing ala nembak saka sudut sing ora sopan!
  
  Kita njupuk Orkmbul , nelukake Orkizh ,
  Dheweke entuk Orklins lan mlaku bebarengan Fene.
  Sapa sing ngidak-idak bumi, mung entuk shish,
  Kita minangka anak saka Elf sing seneng lan suci!
  
  Kita bakal mbangun dalan, dalan, jembatan,
  Ana kutha ing Mars, kutha ing Venus.
  Sawise kabeh, kepinginan kita, pracaya kula, prasaja.
  Nanging perang ala bisa numpes wong-wong mau!
  
  Kanggo tentrem, kanggo Fatherland, tim kita,
  Kita bakal bisa nggayuh eseman Fortune,
  Bangsa Elven kita manunggal ing usaha,
  Lan perselisihan ngasilake kerugian sing terus-terusan!
  
  Eropah iku bebas, ing cahya saka elf iku wicara,
  Wong nyanyi lagu, aliran mili.
  Kita bisa nyimpen prestasi Svarog,
  Panggangan akeh gulungan alus kanggo meja!
  Dadi wong enom bisa nyanyi. Lan sampeyan uga bisa perang kanthi serangan sing agresif banget. Lan dheweke ngalahake orc kasebut kanthi lompat mateni. Lan saka penthil abang susu padha maneh disabetake dening kilat pati.
  Iki pancen ayu banget. Lan warriors duwe sparkling, untu mutiara. Prajurit-prajurit kasebut pancen apikan lan apik banget.
  Lan padha mbuwang kacang polong saka annihilation karo driji sikil Bare. Ayo dadi ngomong padha apik, padha nyolong.
  Dheweke duwe energi sing unik banget, lan ngliwati baja perang. Bocah-bocah wadon duwe kertu trump sing agresif lan unik.
  Lan dheweke saka puting ruby dada kaya jaring laba-laba kilat infernal.
  Iki bocah-bocah wadon dadi ngrusak lan adhem ora ono. Lan bakal padha njupuk lan jeblugan karo kilat pati.
  Lan padha bakal njupuk lan karo Bare tumit mbuwang kacang polong ing mungsuh lan nyuwek mungsuh loro.
  Lan massa saka bruwang Putin wis numpes, lan kabeh gundukan mayit muncul, lan kabeh dadi banget matine.
  Lan bocah-bocah wadon terus perang kanthi nesu lan tekanan.
  Salah sijine mung nggantung ing rak. Lan padha mecut dheweke karo mecut, lan ing gundhul, sikil anggun kaendahan, geni uga kobong. Ilat-ilat nyala nyilat-nyilat tumit wadon sing wuda, bunder, jambon.
  Lan dheweke njupuk lan nyanyi;
  Sampeyan pengecut kanggo nyalahke
  Ora perlu ndhelikake ing cangkang!
  Remet mesin luwih kenceng,
  Donya ora sel paukuman suffocating!
  
  Yen dheweke keselak melankolis,
  Eluhe bocah-bocah wadon tiba!
  Gerombolan nyerang tanah air,
  Swara banter keprungu!
  
  Prawan njerit lara
  Pati ngasah sengatan neraka!
  Perisai sing rapuh ambruk,
  Negara bisa rusak!
  
  Cangkang njeblug kanthi rame,
  Gendang kuping langsung pecah!
  Senjata-senjata digebugi lan ditembak,
  Bocah-bocah wadon mlayu wedi!
  
  Nanging kita bakal bali,
  Bakal ana spanking gedhe kanggo sampeyan!
  Swara roket sing ngumbul
  Ayo gunung sumunar!
  
  Kita mung bakal dadi kanca
  Ing tantangan keren iki!
  Gulp dilebokake ing tumpukan,
  Lan aja goyangake tangismu!
  
  Sapuan pena sing ora peduli,
  Kita ora bakal ngilangi ukara kasebut!
  Impen suci kita, percayalah,
  Pasrahna nyawamu marang Gusti Allah kanthi iman!
  Bocah-bocah wadon iki apik tenan. Lan nalika cah wadon kang kulit bronzed glistens karo kringet lan disabetake karo pecut, dheweke secara harfiah shudders lan terus nyanyi;
  Ojo nyerah, ojo nyerah, ojo nyerah
  Sampeyan ana ing rak, cah wadon karo dodo, aja isin ...
  Mesem, mesem, mesem
  Ngerti yen kabeh bakal apik lan oke !
  Dadi cah wadon ing rak nembang banget provokatif.
  Nanging ana uga nom-noman sing menehi swara lan melodi sing apik banget;
  
  O cah wadon ngimpi mekar,
  Lintang langit lan jurang peteng.
  Katresnan, tanpa ukuran, iku langgeng,
  Sanadyan quagmire rakus narik menyang jurang!
  
  Aku pengin karo sampeyan, tresnaku,
  Ngobong kaya obor ing samodra karep!
  Geni bisa ngobong benang urip,
  Lan pedhang cidra dadi potongan-potongan!
  
  Pandangane prawan sing sumringah,
  Ing kono, kaya sampeyan ndeleng paukuman wong lelungan!
  Saiki prajurit ngukur langkah detasemen,
  Kita bakal bisa njeblug dhemit menyang gumun!
  
  Wong kafir nyerang Tanah Air karo nangis,
  Bajingan njerit lan muter scimitar.
  Lan ing pikiranku, pedhut sing licik ndhelikake apa-apa,
  Paling ora kita kudu manggon ing katentreman swarga!
  
  Wong wedok iku kudu wani dilindungi,
  Aja nganti mungsuhmu ngrasakake kaendahane!
  Gerombolan kasebut ditumpes dening tentara Rusia sing wani,
  Kita nglawan serangan saka pepadhamu sing nesu!
  
  Apa jenis moral sing bisa sampeyan lakoni?
  Rus' iku negara, ora ana negara liyane ayu ing alam semesta!
  Lan yen monster pengin dadi reged,
  Banjur kita bakal njupuk kita lan malah sampeyan!
  
  Nanging cah wadon aku pengin tresna sampeyan,
  Menehi kula kesempatan kanggo dadi cover Panjenengan!
  Aku ora kudu, aku percaya karo nangis,
  Kita ora bisa ngadeg ing mburi peti mati sing ireng lan surem!
  
  Kita bakal mungkasi romansa ing papan iki,
  Sawise kabeh, ora ana gunane kanggo memuji akeh.
  Aku pracaya bakal ana wektu kanggo owah-owahan
  Iku bakal dadi luwih apik, aku jujur pracaya iku!
  Para satriya wadon uga nyanyi kanthi semangat banget. Lan padha nindakake gelut lan tumindak agresif.
  Lan utamane kanthi aktif nyemplungake driji sikil ing orc kanthi lading lan swastika sing cetha. Iki minangka gelut lan agresif, ayo ngomong, bocah-bocah wadon ing kene - ora ana sing ana ing ndhuwur.
  Lan saka penthil abang dodo gouged lan tumindak banget aktif, mbuwang pulsars. Lan para prajurit tumindak becik.
  Lan padha duwe sparks nyata, apik banget saka mripate. Lan prajurit katon apik banget.
  Lan untune njedhul kaya mutiara. Lan kabeh katon apik banget.
  Lan prajurit malah nyanyi, ing untu bared;
  Aku bakal perang banget karo mungsuh,
  Pati bakal teka, tegese nasib!
  Nanging pasuryan saka kanca padhang ing memori
  Lan Gusti Allah piyambak sing hakim scum!
  
  Ternyata mati kejam,
  Dadi ing neraka ...
  Balas dendam, bakal ana mripat kanggo mripat,
  Aku bakal nemoni mungsuh nganggo pedhang!
  
  Ing jagad welas asih, ala ora ngerti
  Angin sumilir saka ara-ara samun.
  Salju udan tiba ing Mei,
  Pandangan sing kesel wis dadi surem!
  
  Aku bakal mangsuli tantangan para dewa -
  Wong iku raja impen!
  Kita ora butuh jubah biksu,
  Sawise kabeh, Gusti iku mung manungsa!
  
  Kumpulake kekuwatanmu menyang celengan,
  Ayo geni ngelmu murub,
  Aja nyelehake bakat sampeyan ing botol
  Kanggo karya iku becik suci!
  Iki bisa dadi lagu sing cendhak, nanging iki minangka lagu saka ati. Lan ana rasa seneng lan nesu banget ing wektu sing padha.
  Bocah-bocah wadon ayu nyanyi kanthi swara sirine sing apik banget lan apik.
  magoplasma uga dibuwang metu saka guwa-garba Venus , banjur bakal rampung kelangan lan ngrusak.
  Badai nyata lan aliran pati lan karusakan total bakal ana. Lan bakal ngrusak beruang Putin.
  Iki carane kabeh bakal buyar lan mesthi ora bakal teka bebarengan ing siji numpuk. Lan bakal ana nesu energik lan aliran geni sing murub.
  Kayane kobongan nyembur. Aliran panas lan ora kesel murub. Lan ngobong kabeh kanthi khusus lan bebarengan.
  Iki bocah-bocah wadon ing kene - sing bisa nindakake, yen ana, mburi donya.
  Lan banjur saka penthil abang ayo mbuwang pulsar lan kilat murub. Kang ngobong lan ngrusak kabeh.
  Bocah wadon elf karo rambut polka dot jambon ing latar mburi kuning njupuk lan nyanyi:
  - Pasukan wis siyap, Bu,
  Kita bakal numpes kabeh wong!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane. Iki pancen bocah-bocah wadon, kanthi swara sing jelas.
  Lan bocah-bocah elf terus nyanyi;
  Ora percaya marang dhawuhe Gusti
  Aku pengin dadi vampir sing medeni ...
  Aja ngarep-arep, sampeyan ora bakal kobong,
  Kalanggengan ing siksa punika kathahipun tiyang dosa!
  
  Sawise kabeh, Gusti Allah sing suci ora ngerti sih-rahmat,
  Aja ngenteni getihen!
  Tinimbang woh-wohan manis ing swarga sing apik banget,
  Neraka murub - udan getih!
  
  Kanggo vampir, patok saka wit aspen akurat,
  Api unggun seram nunggu!
  Sampeyan ngobong ora seneng rina lan wengi,
  Disiapake kapak Iblis!
  
  Wong dosa bakal entuk
  Iku bakal kaya laba-laba ing geni!
  Iblis bakal nyiksa ing jagading wong mati,
  Pain sing ora ana tandhingane ing Bumi!
  
  Wedi lan mratobat, mungsuhé Gusti,
  Sampeyan bakal, sampeyan bakal dibuwang langsung menyang neraka!
  Ing siksa, dina Sabat ora bakal teka,
  Ing salawas-lawase grombolan ngrangkul frantic!
  
  Rak bakal ngrusak balungmu,
  Ayo corak joints karo poker!
  Apa sampeyan bisa seneng wong
  Lan saiki ngerti ing glepung unearthly!
  
  Dadi cepet-cepet, eksentrik, mratobat
  Ndedonga lan tumungkul!
  Kanca ngombe Vasya ora bakal nulungi,
  Mung kasetyan bakal nelukake swarga!
  Ayo dadi ngomong lagu kuwi kene - siji bisa ngomong arang banget combative. Lan bocah-bocah wadon tumindak agresif banget marang mungsuh.
  Padha mung kasenengan immeasurable lan idaman kanggo ngulandara. Lan saka penthil abang ing dhadha, nalika njupuk, para prajurit bakal bajingan. Lan ing kene, nyatane, ora bakal cukup kanggo sapa wae.
  Lan bocah-bocah wadon sing ayu banget, lan bisa kanggo pengaruhe sumringah, ruby ing puting susu.
  Lan uga miwiti pulsar saka pangkone Venus. Pengaruhe banget malah kobong lan lucu.
  Lan dheweke mbuwang jarum nganggo racun kanthi driji sikil sing kosong, sing nembus orc. Lan katon apik banget.
  Lan saiki, saka penthil ruby ing dodo, maneh, kaya pulsar hammering. Iki pancen utek gagak godhok empuk-empuk lan tiba pingsan lan ilang eling.
  . EPILOG
  Bocah-bocah wadon wis nindakake pakaryan sing apik ing kene. Lan saka pangkone Venus, aliran magoplasma sing adil bakal surup. Lan bakal nyenengake.
  Lan elf enom mbuwang granat karo tangane, lan ing wektu sing padha aja lali nyanyi;
  Wahai angin puyuh ati sing enom,
  Ing endi geni ngobong gunung geni!
  Kita ora njagong wong ing omah,
  Endi kucing - Bayun mangan pie!
  
  Ing kene nightingale nyanyi kanthi sedih,
  Bathuke Kang Maha Kuwasa katutupan!
  Kerub ngirim anggukan pamitan,
  Ora kasunyatan, nanging ngimpi elek elek!
  
  Kita para putrane Tanah Suci,
  Katon menyang leluhur, ngerti kanggo bantuan!
  Kita ora bakal getun, ngerti urip,
  Nglawan jurang rina wengi!
  
  Lawan mantra sihir
  Cidra, ala, pemalsuan ala!
  Nanging kita bakal weruh cahya sing diwenehake,
  Ayo mecah sungu mungsuh!
  
  Vampir, orc, hantu,
  Taring sing cetha sumunar!
  Sawise kabeh, ghouls pengin perang,
  Rak bakal metu saka jagading wong mati!
  
  Kanggo komandan Archmage ,
  Kita mung pion lan tunggul!
  Armada cepet-cepet wong aneh,
  Nanging kita ora bisa mundur!
  
  Fatherland iku sing paling larang regane
  Kita bakal ngganggu lari gerombolan galak!
  Njaluk monster ing pasuryan,
  Bendaharaku bakal nyebul sirahe !
  
  Tanah kelairan Svarog kekuatan,
  Lan urip lan pangarep-arep kabeh prajurit!
  Tangan tengen Wehrmacht remuk,
  Dheweke mowed mudhun baris saka mungsuh!
  
  Obor murub ing ati enom,
  Pedhang ngganti bedhil mesin!
  Ayo enggal mbukak lawang ruang angkasa,
  Temtokake sapa sing bener lan sapa sing salah!
  
  Nalika ana tentrem ing jiwa kanthi rejeki,
  Wong najis ora bisa njupuk kita!
  Kita bakal menehi owah-owahan makhluk neraka,
  Ngerti tentara elf kuwi!
  
  Kita dhengkul - kita ndedonga marang Rod,
  Gusti Allah Kang Mahakwasa takon sampeyan!
  Supados para prajurit mboten kesah,
  Putra-putra Elf ingkang kula tresnani!
  Iki carane bocah-bocah wadon sing sing sparklingly lan karo swasana ati gedhe kanggo kamenangan cepet lan kudu ono.
  Lan untune mutiara padhang kaya pangilon. Lan umume, apa sing ditindakake pancen apik lan keren.
  Bocah-bocah wadon iki ora bisa diendheg dening mungsuh. Padha nggantheng lan nengsemake.
  Mung nyoba lan ngomong ora. Lan mesthi bakal nyuwek martabat sampeyan. Apa nyolong banget. Padha kebak impuls heartfelts lan ngelak kanggo Rajapati.
  Punika cah wadon saka jenis elves dropped bom saka pesawat serangan dening mencet dheweke Bare driji sikil. Dheweke tiba ing kluster orc. Lan akeh bruwang Putin menyang neraka.
  Iki, ayo ngomong, bocah-bocah wadon sing aktif lan agresif kanthi mata kaya zamrud lan safir. Sing berjuang kanggo alesan sing adil, nglawan gerombolan Putin. Ayo dadi wong wadon sing baja.
  Lan uga padha nyanyi;
  Inspirasi kita kanggo perang -
  Pemecah generasi !
  Pisah jagad dadi potongan -
  Stormlord Elfin!
  
  Rampung tumindak getih
  Angkat gendera kraman!
  Lan apa sing dikarepake
  Pimpinan njawab - Aku ora ngerti!
  
  Aku panginten kita kabeh bakal madu,
  Kabeh wong bakal dadi demiurge!
  Lan saiki jaran nggawa kita,
  Liwat gang sing rusak!
  
  Klenting-kringet edan,
  Knock - horde gallops!
  Kesatuan kita kaya monolit,
  Lan pasuryan padha sumunar karo rasa seneng!
  
  Pracayaa, getih ora bakal mili ing salawas-lawase,
  Ayo ngusapi eluhe bocah yatim!
  Ana pamburu, bakal ana game,
  Kabeh ancaman bakal ngliwati kita!
  
  Proletar bakal dadi pangeran,
  Lan bakal ana ganjaran kanggo karya sampeyan!
  Percayaa, rereget bakal ilang,
  Ayo kita nyuwek daging kita metu saka neraka!
  
  Ayo nyanyi lagu sing banter,
  Kita minangka kekuwatan raksasa!
  Simbol kita yaiku beruang putih,
  Partai - rakyat nyawiji!
  
  Tumpah getih kanggo Tanah Air,
  Iki pakurmatan, pakurmatan lan kamulyan!
  Dadi benang abang ing urip,
  Ayo gunung geni godhok - lahar!
  Mangkono iku kabeh muter liwat kaya longsor murub. Lan bocah-bocah wadon njupuk lan ngeculake pulsar saka rahim Venus. Lan kabeh dadi apik banget lan apik banget.
  Prajurit nyanyi menyang kelas sing paling dhuwur lan paling apik. Lan padha nuduhake tingkat pinunjul lan apik tenan.
  Lan carane untu-fangs bakal nuduhake. Lan sepisan maneh bakal njupuk lan singsot, nggunakake driji sikil gundhul. Lan maneh gagak sing kaget lan ora sadar tiba.
  Lan padha tiba ing lemah kaya watu es. Lan ana kudeta sing mateni.
  Lan saka puting abang bocah-bocah wadon, kilat sing ngrusak mabur. Lan ayo ngomong iku apik lan kelangan.
  Lan bocah-bocah wadon ngidoni, lan idu njeblug kaya asam lan nyebabake kacilakan.
  Iki pancen wanita sing sampeyan butuhake. Lan padha isih bakal buyar, lan padha bakal ngatur liyane.
  Banjur padha miwiti nyanyi;
  Ing donya fana, ing bayangan saka kekaisaran;
  Prasangka wong sengsara!
  Ayo dibuwang menyang jurang kabeh omong kosong, takhayul -
  Ayo dadi bebas minangka dewa!
  
  Tentara kita minangka alesan sing adil,
  Spasi kaya plataran!
  Dadi universal, wektune dadi kekuwatan,
  Dadi saben wong kudu diadili!
  
  Kapal lintang, kapal perang - kuat,
  Ora ana cacah roket perang!
  Keberanian iki tanpa noda,
  We pedhang minangka tansah - frets!
  
  Nelukake planet sublunar,
  Nyedhiyakake cahya sing padhang!
  Kita nindakake samubarang, sampeyan ngerti apik banget,
  Esuke gedhe saka alam semesta!
  
  Awu kadhangkala ing galaksi,
  Angin prahara cascades creep!
  Nanging kita ksatria lan romantis,
  Apa sing nyanyi ing padhang rembulan pucet!
  
  Jagad raya bakal tunduk marang kita,
  Ing, urutan abad punika kalanggengan ardent!
  Count cahya elf - bangsa bangga,
  Sanadyan atine kadang lemes!
  Ya, kanthi biaya sing terakhir, bocah-bocah wadon pancen kritis dhewe. Nanging dheweke nyanyi apik banget.
  Lan luwih kelangan dheweke ngeculake kilat saka puting abang ing dada. Padha inflict jotosan kobong ing orcs.
  Prajurit nyengir:
  Tresna lan pati, becik lan ala,
  Dosa dadi orc...
  Sampeyan wis pinesthi ngerti!
  Tresna lan pati, becik lan ala,
  Kita mung duwe siji pilihan!
  Lan bocah-bocah wadon maneh ngeculake petir sing kuat saka puting ruby susu.
  Iki pancen angin topan.
  Lan padha mesthi ana ing kasenengan perang.
  Para prajurit nyanyi:
  Orc jahat sing ora percaya iku mbebayani,
  Sampeyan ora bisa urip ing hawa nafsu dosa ...
  Amarga nesu elf iku nggegirisi,
  Amarga elf sing ketat iku hakim!
  Lan prajurit wadon bakal nabrak orc kanthi ngeculake magoplasma saka pangkone Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"